ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53

saber73
23-01-2017, 00:01
من امروز رفتم عوض کردم سیمکارتو . یه بسه هم همونطور که توی مسیج گفته بودن برام فعال شد
نمایندگی معتبر که اسم ادرسش توی سایت نوشته برو

بله درسته باید رایگان تحویل بدن سیم کارت رو و بسته ها هم رایگان فعال بشه مثل اینکه بیشتر دفاتر پیشخوان دولت که نمایندگی همراه اول هستن دارن خلاف قانون این طرح عمل میکنن .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saber73
23-01-2017, 00:05
اینجا نمایندگی نداره،فقط دفاتر خدمات پستی هستن.ممکنه به دفاتر هم ابلاغ کنن بعدا؟

فرستاده شده از Che2-L11ِ من با Tapatalk

کلیه دفاتر پیشخوان دولت نمایندگی رسمی همراه اول محسوب میشن . دیگه از این معتبر تر نداریم . تمامی خدمات هم انجام میدن و باید انجام بدن مگر اینکه نیاز به مراجعه به امور مشترکان تلفن همراه سیار پیدا کنین اونم خیلی کمتر پیش میاد .

Sat_Sat
23-01-2017, 00:19
بله جدیدا هر نوع بسته اینترنتی الفا پلاس رو 4g ریجیستر میشه و حتی اگر بسته هم نداشته باشین از طریق همون 4g راحت میتونین ازاد هم مصرف کنین . یعنی شده عین ایرانسل .

عزیز شما مطمعنی که بدون بسته رو حالت 4g می ره ؟
برای من فقط رو حالت 2g و 3g بدون بسته فعال می شه و رو حالت 4g می زنه
No service

amirbrad
23-01-2017, 00:59
No service

کلا مشکل داره من قبلا چندتا بسته الفا پلاس داشتم الان هر کاری میکنم به فورجی وصل نمیشه جایی که پوشش هم خوب بوده امتحان کردم.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

saber73
23-01-2017, 01:27
No service

بله مطمئن هستم اگه سیم کارت از نوع یو سیم باشه و شبکه رو حالت 4G بزارین حتی اگر قبلا بسته الفا پلاس فعال نکرده باشین یا الان هم هیچ بسته دیگه ای نداشته باشین با تعرفه آزاد میتونین به 4G همراه اول وصل بشین و استفاده کنین . حداقل شهرستان و استان ما اینطوری هستش جاهای دیگه نرفتم که تست کنم . مثل ایرانسل . الان 2 تا سیم کارت 4G همراه اول دارم با هر دو راحت وصل میشه .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۷-۰۱-۲۳-۰۱-۳۳-۴۷.png

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۷-۰۱-۲۳-۰۱-۳۳-۵۵.png

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۷-۰۱-۲۳-۰۱-۳۴-۱۰.png

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۷-۰۱-۲۳-۰۱-۳۴-۴۰.png

amirbrad
23-01-2017, 01:38
بله مطمئن هستم اگه سیم کارت از نوع یو سیم باشه و شبکه رو حالت 4G بزارین حتی اگر قبلا بسته الفا پلاس فعال نکرده باشین یا الان هم هیچ بسته دیگه ای نداشته باشین با تعرفه آزاد میتونین به 4G همراه اول وصل بشین و استفاده کنین . حداقل شهرستان و استان ما اینطوری هستش جاهای دیگه نرفتم که تست کنم . مثل ایرانسل . الان 2 تا سیم کارت 4G همراه اول دارم با هر دو راحت وصل میشه .

اون اوایل شنیده بودم تهران نمیشه مصرف ازاد استفاده کرد. نمیدونم هنوزم اینطوریه یا اما با دوتا سیم اعتباری و ثابت هر دو یو سیم وصل نمیشه.

saber73
23-01-2017, 01:50
اون اوایل شنیده بودم تهران نمیشه مصرف ازاد استفاده کرد. نمیدونم هنوزم اینطوریه یا اما با دوتا سیم اعتباری و ثابت هر دو یو سیم وصل نمیشه.

والا چی بگم قبلا محدودیت داشت و باید بسته فعال میکردی ولی الان فکر کنم دارن یواش یواش بر میدارن . استان ما که خیلی وقته 4G هستش و من تقریبا 2 ماه پیش هم تست زدم بدون بسته وصل میشد . شهرستان ما هم تازه 4G شده و اینجا هم راحت وصل میشه و محدودیت وصل شدن بدون بسته نداره .

EDWARD WHITE
23-01-2017, 04:57
برای من سرعت دانلود شبانه همراه اول ساعت 2 تا 7 با سیمکارت 4g محدود به 1 مگابایت بر ثانیه یا 8 مگابیت برثانیه هست الان :n23:
کلا همراه اول از اول مزخرف بود . مجبوری سرعتش رو ببندی ؟؟؟؟ :n24:
من با ایرانسل 1 ساعتش به اندازه همین 5 ساعت همراه اول دانلود می کنم

واقعا برای همراه اول متاسفم
:n35:

Sponge-BoB
23-01-2017, 11:25
4جی همراه اول تست گرفتم سرعت بین 700 کیلو تا 1 مگ بود!!!ایرانسل هم بیشتر از 1.5 مگ نمیشه!!

dvb595959
23-01-2017, 12:20
کلیه دفاتر پیشخوان دولت نمایندگی رسمی همراه اول محسوب میشن . دیگه از این معتبر تر نداریم . تمامی خدمات هم انجام میدن و باید انجام بدن مگر اینکه نیاز به مراجعه به امور مشترکان تلفن همراه سیار پیدا کنین اونم خیلی کمتر پیش میاد .
درود
رفتم دفتر پیشخوان،شماره همراه رو گرفت ،اقدام کرد ،پیامک که شامل یک کد بود به دستم رسید،کد رو زد و نهایتا گفت واسه شما مجانی نیست و هزینه داره[emoji15] [emoji15]
چطوری میشه با همراه اول ارتباط پیامکی داشت؟

saber73
23-01-2017, 12:56
درود
رفتم دفتر پیشخوان،شماره همراه رو گرفت ،اقدام کرد ،پیامک که شامل یک کد بود به دستم رسید،کد رو زد و نهایتا گفت واسه شما مجانی نیست و هزینه داره[emoji15] [emoji15]
چطوری میشه با همراه اول ارتباط پیامکی داشت؟

اون پیامک که برات اومده مربوط میشه به اجازه ورود به سیستم و مشخصات شما و درخواست جهت تعویض سیم کارت که از سیستم خودش میزنه و کد تایید برا شما میاد و شما کد رو به ایشون میدید و میزنه به سیستم و اینطوری میتونه برا شما سیم کارت جدید صدور کنه یا سیم کارت رو قطع کنه و خدمات دیگه . میشه همون ( رمز دوم یک بار مصرف ) ولی فکر نکنم به این ربطی داشته باشه ! من از اینستاگرام همراه اول پرسیدم گفتن که این طرح وجود داره و دفاتر دارن تخدی میکنن و رسیدگی میکنیم .

saber73
23-01-2017, 13:02
برای من سرعت دانلود شبانه همراه اول ساعت 2 تا 7 با سیمکارت 4g محدود به 1 مگابایت بر ثانیه یا 8 مگابیت برثانیه هست الان :n23:
کلا همراه اول از اول مزخرف بود . مجبوری سرعتش رو ببندی ؟؟؟؟ :n24:
من با ایرانسل 1 ساعتش به اندازه همین 5 ساعت همراه اول دانلود می کنم

واقعا برای همراه اول متاسفم
:n35:

دقیقا اینطوریه بیشتر جاها رو همون 1 مگابایت بر ثانیه بسته شده نه کمتر و نه بیشتر . فقط یه چیزیش خوبه مثل ADSL هست یعنی سرعت کم و زیاد نمیشه و همیشه همون 1 مگ هستش ولی اصلا به درد دانلود نمیخوره .

ALI V8
23-01-2017, 17:14
دوستان من سيم كارتم رو 4جي كردم ولي همچنان ٣ جي هست گوشيمم آيفون هست و 4جي رو ساپورت ميكنه... تهران منطقه پيروزي هستيم

Sent from my iPhone using Tapatalk

حیزون
23-01-2017, 18:40
دوستان من سيم كارتم رو 4جي كردم ولي همچنان ٣ جي هست گوشيمم آيفون هست و 4جي رو ساپورت ميكنه... تهران منطقه پيروزي هستيم

بسته نوترینو داری ؟

urumchi
23-01-2017, 20:46
دوستان براي تعويض سيمكارت به يوسيم، كارت ملي مالك خط حتما لازمه؟

saber73
23-01-2017, 20:53

حضور خود شخص صاحب سیم کارت و کارت ملی واجب میباشد .

saber73
23-01-2017, 20:56

رایگان تعویض کردن ؟ هدیه چطور هدیه 4 گیگ رو هم رایگان فعال کردن ؟ احتمالا تهران باید ابتدا بسته الفا پلاس فعال کنید تا بره رو 4G البته اگه هدیه رو بدن باید بره رو 4G چون هدیه الفا پلاس هستش و دیگه لازم نیست جدا خریداری کنید .

saber73
23-01-2017, 21:01
از دوستان ساکن استان آذربایجان غربی شهرستان ارومیه کسی تعویض رایگان سیم کارت به 4G همراه اول انجام داده اگه OK هست اسم و ادرس دفتر رو برام پیغام کنید . با تشکر .

m2music
23-01-2017, 21:28
از دوستان ساکن استان آذربایجان غربی شهرستان ارومیه کسی تعویض رایگان سیم کارت به 4G همراه اول انجام داده اگه OK هست اسم و ادرس دفتر رو برام پیغام کنید . با تشکر .

شهر شما فروشگاه داره همراه اول سری بزنید شاید رایگان تعویض کرد
ارومیه خیابان شهید باکری جنب پاساژ موبایل خلیلی پلاک ۱۷۳
۰۴۴
۳۲۲۴۰۳۰۹

ALI V8
23-01-2017, 22:08
بسته نوترینو داری ؟

بله گوشيم آيفون ٥ هست نميدونم گوشيم ٤جى ساپورت ميكنه يا نه ولى گزينه LTE رو داره

ALI V8
23-01-2017, 22:12
رایگان تعویض کردن ؟ هدیه چطور هدیه 4 گیگ رو هم رایگان فعال کردن ؟ احتمالا تهران باید ابتدا بسته الفا پلاس فعال کنید تا بره رو 4G البته اگه هدیه رو بدن باید بره رو 4G چون هدیه الفا پلاس هستش و دیگه لازم نیست جدا خریداری کنید .

نه هديه چيزي ندادن هفت هزار تومان هم پول گرفتن... بسته هاي آلفا پلاس رو كه هميشه ميخرم ولي هميشه رو ٣جى هست يا گوشيم ساپورت نميكنه يا منطقه امون اصن ٤جى همراه اول رو نداره

saber73
24-01-2017, 00:49
نه هديه چيزي ندادن هفت هزار تومان هم پول گرفتن... بسته هاي آلفا پلاس رو كه هميشه ميخرم ولي هميشه رو ٣جى هست يا گوشيم ساپورت نميكنه يا منطقه امون اصن ٤جى همراه اول رو نداره

گوشی شما ساپورت میکنه رو نقشه ببینید محل زندگی شما 4g همراه اول هست یا نه ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در جستجوی دستی شبکه های موبایل چطور 4g رو پیدا میکنه ؟ اگه باشه اصلا در این شبکه ثبت میشه ؟

m_amin
24-01-2017, 01:36
بله گوشيم آيفون ٥ هست نميدونم گوشيم ٤جى ساپورت ميكنه يا نه ولى گزينه LTE رو داره

یک سری از ۵ ها باند پوششی همرا اول رو ساپورت نمیکنه واسه همین به ۴جی وصل نمیشین
شما چک کنین که پارت نامبر گوشیتون چیه و باندهای ساپورت نسل ۴ش کدومهثببینید ۱۸۰۰
یا ۲۶۰۰ رو ساپورت میکنه یا نه

AMIR-AIRGUNNER
24-01-2017, 07:42
دوستان من امروز با سیم کارت 3g همراه اول دانلود شبانه کردم. صبح دیدم که تا ساعت 5 صبح حدود 19 گیگا بایت رو دانلود کرده و بعد شارژ رو تموم کرده!!!
پس محدودیت 20 گیگی داره؟ سیم کارت های 4g هم محدودیت دارن؟

bigman
24-01-2017, 08:06
دوستان من امروز با سیم کارت 3g همراه اول دانلود شبانه کردم. صبح دیدم که تا ساعت 5 صبح حدود 19 گیگا بایت رو دانلود کرده و بعد شارژ رو تموم کرده!!!
ربطی به نوع سیم کارت نداره
بسته های 2 تا 7 صبح محدودیت دانلود حدودا 18 گیگ دارن.

Sent from my GT-I9300I using Tapatalk

AMIR-AIRGUNNER
24-01-2017, 08:08
ربطی به نوع سیم کارت نداره
بسته های 2 تا 7 صبح محدودیت دانلود حدودا 18 گیگ دارن.

بسته های 1 تا 11 چطور؟

Arsenal2012
24-01-2017, 11:07

ربطی به سم کارت 4جی نداره من سیم کات 4 جی دارم و تقریبا آنتن 4جی همراه اولم 4 خطش پره

چند روز پیش اینجا ....

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

گفتم مواظب باشید بسته های 2 تا 7 محدودیت 17 گیگ و نیم دارن و بیشتر از این مقدار دانلود کنید شارژ تون صفر میشه بعضی ها قبول نکردن....

بسته های 1 تا 11 من خودم استفاده نکردم ولی کامنت های قبلی دوستان رو بخونی کسی در مورد محدودیت حجم چیزی نگفته احتمال خیلی زیاد نامحدود واقعی هست ولی برای اطمینان اگه یه موقع خواستید استفاده کنید حداکثر تو سیم اعتباری تون 200 تک تومنی بیشتر پول نزارید که اگه یه موقع شارژتون صفر شد ضرر زیادی نکنید

kandeloos1
24-01-2017, 11:47
محدودیت بسته های 1 تا 11 صبح، سی گیگ بود. اما حالا که بسته های 2 تا 7 رو که قبلا بیست گیگ بود رو کردن هفده و نیم گیگ، احتمالش زیاده که سی گیگ اون بسته ها رو هم کرده باشن مثلا بیست و پنج گیگ

misagh1372
24-01-2017, 12:10
محدودیت بسته های 1 تا 11 صبح، سی گیگ بود. اما حالا که بسته های 2 تا 7 رو که قبلا بیست گیگ بود رو کردن هفده و نیم گیگ، احتمالش زیاده که سی گیگ اون بسته ها رو هم کرده باشن مثلا بیست و پنج گیگ
1تا 11محدودیت نداره

Firebirds
24-01-2017, 12:45

كارت ملي يا گواهي نامه طرح جديد

kandeloos1
24-01-2017, 12:46
از یکی از دوستان که استاد هست و اپراتور ها سایه ـش رو به خاطر دانلود فوق العاده زیاد با تیر میزنن، پرس و جو کردم. تغییری تو مقدار حجم بسته های نامحدود شبانه داده نشده. همون بیست گیگ برای بسته های 2 تا 7 و سی گیگ هم برای 1 تا 11. هفده و نیم گیگ که دوستمون فرمودن یه احتمال زیاد فقط حجم دانلود مورد نظرشون بوده و دو و نیم گیگ الباقی در حقیقت مقدار آپلود شده از سیستم شماس و مقدار حجم های ذکر شده، در تمام اپراتور ها و بسته ها و تکنولوژی های متفاوت ارتباطی، حجم مجموع کل اطلاعات تبادل شده هست.

Firebirds
24-01-2017, 12:49

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۷-۰۱-۲۳-۰۱-۳۳-۴۷.png

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۷-۰۱-۲۳-۰۱-۳۳-۵۵.png

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۷-۰۱-۲۳-۰۱-۳۴-۱۰.png

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۷-۰۱-۲۳-۰۱-۳۴-۴۰.png

شايد هر دو اسلات موبايلت فور جي رو همزمان ساپورت نميكند.

اين طرح تعويض رايگان سيم كارت دروغ بود ؟

ALI V8
24-01-2017, 14:49
گوشی شما ساپورت میکنه رو نقشه ببینید محل زندگی شما 4g همراه اول هست یا نه ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در جستجوی دستی شبکه های موبایل چطور 4g رو پیدا میکنه ؟ اگه باشه اصلا در این شبکه ثبت میشه ؟

من يه بار چك كردم منطقه پيروزي بلوار ابوذر رو 4جي يه نقطه قرمز داشت ولي يه بار زنگ زدم ٩٩٩٠ گفت اونجا هنوز تحت پوشش٤جي نيست يه بار هم گفتم هست! دو سئوال آخري رو هم متوجه نشدم

ALI V8
24-01-2017, 14:53
یک سری از ۵ ها باند پوششی همرا اول رو ساپورت نمیکنه واسه همین به ۴جی وصل نمیشین
شما چک کنین که پارت نامبر گوشیتون چیه و باندهای ساپورت نسل ۴ش کدومهثببینید ۱۸۰۰
یا ۲۶۰۰ رو ساپورت میکنه یا نه

من گوشيم
iPhone 5 A1428
هستش.... گزينه اِل تى ايى داره ولي هميشه ٣جى هستش و نميدونم كدوم فركانسهاي ٤جي رو ساپورت ميكنه هر اپراتوري كه فركانسِ ٤جي رو ساپورت كنه من ميرم همون رو ميگيرم.....

m_amin
24-01-2017, 17:16
من گوشيم
iPhone 5 A1428
هستش.... گزينه اِل تى ايى داره ولي هميشه ٣جى هستش و نميدونم كدوم فركانسهاي ٤جي رو ساپورت ميكنه هر اپراتوري كه فركانسِ ٤جي رو ساپورت كنه من ميرم همون رو ميگيرم.....

کلا اپراتورهای ایران
۱۸۰۰
و ۲۶۰۰
هستن
این دو تارو اگه نداشته باشه تو ایران کار نمیکنه

mostafa682
24-01-2017, 17:22
دوستان اول اینکه بهترین مودم برای سیمکارت کدومه؟من پینگ ثابت و سرعت ثابت برام مهمه کلا برای گیم میخوام
بعد کدوم از این سه تا ای اس پی پینگش پایینتره؟

kasra2012
24-01-2017, 22:34
دوستان از كجا ميشه فهميد سمكارت يو سيمه؟
من يه اعتباري دارم ك دو پانچه سه پانچ نيست
بعد تعويض رايگان سيمكارت كجاها انجام ميشه؟

leysandada
24-01-2017, 23:07
کسی بسته شبانه ۱تا ۱۱ صبح همراه اولو ک ۵تومنه تست کرده ببینه محدودیت داره یا ن؟

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

amirbrad
25-01-2017, 01:39
[emoji837]جدیدترین رتبه‌بندی شرکت‌های برتر ایران اعلام شد/همراه اول با فاصله زیادی از اپراتورها در صدر

[emoji843]همراه اول در بین ۵۰۰ شرکت برتر ایران از نظر شاخص‌های «بیشترین سودآوری» و «بالاترین ارزش بازار» رتبه دوم را کسب کرد.

[emoji843]همچنین از نظر شاخص «بهره‌وری کل عوامل» در بین شرکت های گروه ارتباطات و مخابرات، همراه اول رتبه اول را اخذ کرد.

[emoji843]سازمان مدیریت صنعتی ایران، تنها متولی رسمی و معتبر ارزیابی صنایع کشور است که هر ساله بر اساس اطلاعات مالی شفاف و حسابرسی شده، رتبه‌بندی شرکت‌های برتر ایران (IMI-100) را انجام می‌دهد.

مگر اینکه تو سود اول بشه تو کیفیت که چیزی ما ندیدیم تو تهران که پوشش داغون نرم افزار همراه منم که خیلی باگ داره، الفا و الفا پلاس هم چیز جالبی نیست همشون سرعت نامحدود بده

saber73
25-01-2017, 01:52
شايد هر دو اسلات موبايلت فور جي رو همزمان ساپورت نميكند.

اين طرح تعويض رايگان سيم كارت دروغ بود ؟

جواب روشنی تا به حال دریافت نکردم فقط اینستاگرام همراه اول گفت بله چنین طرحی هست و دفاتر دارن تخدی از قوانین میکنن و رسیدگی میشه ولی کو گوش شنوا !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۷-۰۱-۲۵-۰۱-۵۲-۳۹.png

تو بیشتر گوشی ها فقط میتونی از یک اسلات برای 4G یا 3G استفاده کنی حالا فرقی هم نداره کدوم باشه اسلات اول یا دوم کافیه یکی رو به عنوان سیم استفاده کننده دیتا انتخاب کنی و بزاری رو شبکه برتر و توصیه شده مثلا : 4G منم تو عکس همین کارو انجام دادم با استفاده از اسلات دوم رفتم رو 4G همراه اول .

saber73
25-01-2017, 01:58

باید عین این باشه .

برو دفاتر پیشخوان و فروشگاه های زنجیره ای همراه اول و سوال کن . ببین رایگان عوض میکنن .

saber73
25-01-2017, 02:01
من يه بار چك كردم منطقه پيروزي بلوار ابوذر رو 4جي يه نقطه قرمز داشت ولي يه بار زنگ زدم ٩٩٩٠ گفت اونجا هنوز تحت پوشش٤جي نيست يه بار هم گفتم هست! دو سئوال آخري رو هم متوجه نشدم

نقاط قرمز یعنی خیلی افتضاح و ضعیف . منظورم اینه برو رو جستجوی دستی شبکه های تلفن همراه و ببین 4G همراه اول رو پیدا میکنه و ثبت میشه رو اون . و بغل انتن 4G یا LTE میاد .

apple021
25-01-2017, 02:09
650 700 550
ساعت 2:04
فول انتن
h+

saber73
25-01-2017, 02:17
من گوشيم
iPhone 5 A1428

گوشی شما برای 4G : از این باندها پشتیبانی میکنه :

LTE band 4(1700/2100), 17(700) - GSM A1428

مثل اینکه نمیتونین با این گوشی از 4G همراه اول استفاده کنین .

saber73
25-01-2017, 02:22
650 700 550
ساعت 2:04
فول انتن
h+

اگه مودمتون از تکنولوژی Dual Career پشتیبانی کنه سرعت دوبرابر میشه براتون شاید هم بیشتر . برا منم با H+ اینقدره ولی با دوال کریر دو برابر میشه .

Damask Roses
25-01-2017, 02:49
باید عین این باشه .

برو دفاتر پیشخوان و فروشگاه های زنجیره ای همراه اول و سوال کن . ببین رایگان عوض میکنن .
از این سیکمارت های USIM همراه اول 2 تا دارم یکیش 4g میشه یکیش 3g :n34: اصلا فازشون چیه اینا ؟؟؟؟ :n34::n34:

در ضمن مواظب باشید لبه فلزی این سیمکارت بلند میشه و ممکنه به پین گوشی صدمه بزنه !
آشغال ترین سیمکارت رو دارن

یعنی احتمال داره مال من با اینکه Usim روش نوشته 3g باشه ؟؟؟؟ :n34:

saber73
25-01-2017, 06:12
از این سیکمارت های USIM همراه اول 2 تا دارم یکیش 4g میشه یکیش 3g :n34: اصلا فازشون چیه اینا ؟؟؟؟ :n34::n34:

در ضمن مواظب باشید لبه فلزی این سیمکارت بلند میشه و ممکنه به پین گوشی صدمه بزنه !
آشغال ترین سیمکارت رو دارن

یعنی احتمال داره مال من با اینکه Usim روش نوشته 3g باشه ؟؟؟؟ :n34:

خیر اگه عین این عکس باشه و یو سیم باشه باید رو شبکه 4g ریجیستر بشه البته شما اینو نگفتی که با بسته الفا پلاس ماهانه تست میکنی هر دو سیم کارت رو یا نه با تعرفه ازاد ؟ اگه با بسته الفا پلاس یک ماهه هم جواب نداد مشکل از شبکه هستش و باید با هر دو سیم کارت و گوشی بری مخابرات و اونجا جلو چشمشون تست بزنی و بگی ماجرا از چه قراره تا زودتر رسیدگی کنن . اصلا هم زیر بار تعویض سیم کارت با هزینه خودت نرو . چشمشون کور دندشون نرم باید درست کنن . سیم کارتی که به شما دادن 4g هست .

Damask Roses
25-01-2017, 08:47
خیر اگه عین این عکس باشه و یو سیم باشه باید رو شبکه 4g ریجیستر بشه البته شما اینو نگفتی که با بسته الفا پلاس ماهانه تست میکنی هر دو سیم کارت رو یا نه با تعرفه ازاد ؟ اگه با بسته الفا پلاس یک ماهه هم جواب نداد مشکل از شبکه هستش و باید با هر دو سیم کارت و گوشی بری مخابرات و اونجا جلو چشمشون تست بزنی و بگی ماجرا از چه قراره تا زودتر رسیدگی کنن . اصلا هم زیر بار تعویض سیم کارت با هزینه خودت نرو . چشمشون کور دندشون نرم باید درست کنن . سیم کارتی که به شما دادن 4g هست .

همینه:n27:
جدیدا بسته نمی خاد کلا بندازی توی گوشی از دوسیمکارت یکیش 4g میشه یکی 3g باند رو هم البته تست کردم عوض کردم نشد ... سیمکارت رو هم جاش رو عوض کردم نشد .... کلا بیخودی رفتم 4g گرفتم .... فکر کنم تنظیمات دستی داره توی سیتمشون برای محدودیت .کار اینا غلطه انقدر محدودیت گذاشتن روی سیستمشون که نکنه کسی بره شبکه 4g که الان یادش رفته تیک 3g یکی از سیم هام رو برداره
همراه اول = محدودیت
انصافا اپراتور های دیگه انقد دق نخوردم من :45:
دیوانه شدم انقدر رفتم دفترشون بیخودی :n27::n27: دوباره هم میرم اشکال نداره باز :n28::n03:

m2music
25-01-2017, 11:25

سیم کارت usim همراه اول.

bivafa.va.man
25-01-2017, 11:44
سیم کارت usim همراه اول

من چند ماه پیش سیم کارتمو تعویض کردم و دقیقا این شکلیه،فورجیه این ؟

m2music
25-01-2017, 11:50
میگن 4 جی هست حالا خدا میدونه. همراه اول هیچیش درست و معلوم نیست

AMIR-AIRGUNNER
25-01-2017, 12:27
دوستان الان این طرح تعویض رایگان سیم کارت قدیمی با یو سیم الکیه یا واقعیه ؟
دفتر خدمات که بردم گفت همچین چیزی نداریم .

sasan.69
25-01-2017, 14:16
وقت بخير

شنيدم فورجى تو بسته هاى شبانه تاثيرى نداره و رو ترى جى قفله، درسته؟

saber73
25-01-2017, 17:00
همینه:n27:
جدیدا بسته نمی خاد کلا بندازی توی گوشی از دوسیمکارت یکیش 4g میشه یکی 3g باند رو هم البته تست کردم عوض کردم نشد ... سیمکارت رو هم جاش رو عوض کردم نشد .... کلا بیخودی رفتم 4g گرفتم .... فکر کنم تنظیمات دستی داره توی سیتمشون برای محدودیت .کار اینا غلطه انقدر محدودیت گذاشتن روی سیستمشون که نکنه کسی بره شبکه 4g که الان یادش رفته تیک 3g یکی از سیم هام رو برداره
همراه اول = محدودیت
انصافا اپراتور های دیگه انقد دق نخوردم من :45:
دیوانه شدم انقدر رفتم دفترشون بیخودی :n27::n27: دوباره هم میرم اشکال نداره باز :n28::n03:

آره حتما برو . اونجا هم اصلا زیر بار حرفاشون نرو و پافشاری کن و شاکی باش بزار کمی خجالت بکشن و مردم رو مسخره نکنن .

saber73
25-01-2017, 17:04
وقت بخير

شنيدم فورجى تو بسته هاى شبانه تاثيرى نداره و رو ترى جى قفله، درسته؟

جدیدا دارن یواش یواش این محدودیت رو بر میدارن و مثل ایرانسل 4g رو آزاد کردن شهرستان ما که میشه هر جوره ازش استفاده کرد فقط چه فایده سرعت دانلود رو اومدن محدود کردن و عملا به درد نمیخوره . همراه اول جایی نمیخوابه که آب از زیرش در بیاد .

saber73
25-01-2017, 17:10

الکیه دارن از این راه مردم رو میکش به دفاتر تا اونجا ازشون پول بگیرین و تعریف و تمجدید کنن و ملت رو در مقابل عمل انجام شده قرار بدن . چون خبری از تبلیغات این طرح نشد و دیگه هم به کسی از این پیام ها نیومده . رسانه های تلویزیونی هم فقط دارن میگن تعویض سیم کارت به 4g و حرفی از زمان و رایگان بودن نزدن .

sasan.69
25-01-2017, 17:22
جدیدا دارن یواش یواش این محدودیت رو بر میدارن و مثل ایرانسل 4g رو آزاد کردن شهرستان ما که میشه هر جوره ازش استفاده کرد فقط چه فایده سرعت دانلود رو اومدن محدود کردن و عملا به درد نمیخوره . همراه اول جایی نمیخوابه که آب از زیرش در بیاد .

اگه محدود کنن ک عملافايده نداره.. سمت ما ولى من با ترى جى با س مگ دانلود مى کنم

saber73
25-01-2017, 17:23
سیم کارت usim همراه اول

این سیم کارت فقط سه پانچ میباشد و میتونه 4g هم باشه از نظر ساختار و تکنولوژی مثل سایر اپراتورها ولی همراه اول برای اینکه 2 بار پول بزنه به جیب اعلام کرده که این نوع سیم کارت ها 4g نیستن و ریجیستر نمیشن و باید با نوع یو سیم تعویض بشن . یعنی الان فقط این مدل 4g هستش :

اینم یه مدل دیگه ولی اینم 4G نیست : فقط همین بالایی 4G هستش .

saber73
25-01-2017, 17:28
اگه محدود کنن ک عملافايده نداره.. سمت ما ولى من با ترى جى با س مگ دانلود مى کنم

الان شهر ما با جمعیت 120000نفر یک هفته میشه 4g شده هیچکدوم از دفاتر فعلا سیم کارت 4g ندارن تا پخش کنن بیش از 90 درصد مردم شهر ما یو سیم 4g ندارن و یا بیش از 50 درصد گوشی مردم 3g هستش . شبکه کامل خلوت و فول انتن پینگ عالی گشت و گذار عالی ولی دانلود محدود . مثل اینکه با 3g دانلود میکنی .

saber73
25-01-2017, 17:30

خیر این مدل 4g نیست . باید usim تهیه کنید اینم عکسش :

saber73
25-01-2017, 17:33
تست 4G همراه اول در بهترین شرایط از سه نقطه متفاوت :

m2music
25-01-2017, 18:39
این سیم کارت فقط سه پانچ میباشد و میتونه 4g هم باشه از نظر ساختار و تکنولوژی مثل سایر اپراتورها ولی همراه اول برای اینکه 2 بار پول بزنه به جیب اعلام کرده که این نوع سیم کارت ها 4g نیستن و ریجیستر نمیشن و باید با نوع یو سیم تعویض بشن . یعنی الان فقط این مدل 4g هستش :

همراه اول چیش درسته که اینش باشه. من که هر جا رفتم از اینها داشت که عکسش رو گذاشتم .ممکنه با طرح های مختلف زده باشه
URL=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]

saeidf1
26-01-2017, 00:00
این طرح فقط و فقط برای کسایی هست که سیمکارتشون روی گوشی4جی باشه بعد یه اس ام اس میاد براشون که تعویض رایگانه برای این سیم
4 گیگ هم هدیه نت میده
برای من اومد و رایگان هم تعویض کردم اگر سیمکارتی که اس ام اس نیومد رو ببری 5 تومن میگیرن سیمکارت های ک اس اومده باشن تو سیستم ثبت مشین نمیشه مسئول دفتر خدماتی رو گول زد:n02::n02:

saber73
26-01-2017, 01:17
این طرح فقط و فقط برای کسایی هست که سیمکارتشون روی گوشی4جی باشه بعد یه اس ام اس میاد براشون که تعویض رایگانه برای این سیم
4 گیگ هم هدیه نت میده
برای من اومد و رایگان هم تعویض کردم اگر سیمکارتی که اس ام اس نیومد رو ببری 5 تومن میگیرن سیمکارت های ک اس اومده باشن تو سیستم ثبت مشین نمیشه مسئول دفتر خدماتی رو گول زد:n02::n02:

با 2 تا گوشی و سیم کارت تست زدم هر دو گوشی هم 4G ولی پیام نیومد ؟ از اینترنت هم داشتم استفاده میکردم پس چرا نیومد ؟ واسه یه گوشی و خط که اومده بود گوشی هم از 4G پشتیبانی میکرد هم استفاده کردم و یه سیم کارت دیگه انداختم روش ولی پیام نیومد ؟ :n13:

saeidf1
26-01-2017, 08:41
با 2 تا گوشی و سیم کارت تست زدم هر دو گوشی هم 4G ولی پیام نیومد ؟ از اینترنت هم داشتم استفاده میکردم پس چرا نیومد ؟ واسه یه گوشی و خط که اومده بود گوشی هم از 4G پشتیبانی میکرد هم استفاده کردم و یه سیم کارت دیگه انداختم روش ولی پیام نیومد ؟ :n13:

والا نمیدونم من ک دوتا گوشی 4جی داشتم براش اومد یکی ک نداشتم نیومد اس براش

britain
26-01-2017, 10:15

1 سیم 4g درست هم این اپراتور نمی تونه بده بیرون . معلوم نیست اصلا کدوم 4g هست :n04::n08: باور کن انقدر مکافات و 1 اپراتور نوبره ... اگه این وقتی رو که من برای تصحیح قبض های همراه اول و کلنجار رفتن با کارمنداش و قطعی و وصلی سیمکارت و کارمزد وصل کردن و تعویض سمکارت و فعال شدن خودبه خودی بسته و عدم پرداخت قبض با اینکه توی بانک قبض رو واریز کردم هزار تا کوفت دیگه که سرم اورده رو صرف دکترا کرده بودم الان پرفسور هم شده بودم :n02:

britain
26-01-2017, 11:50
والا نمیدونم من ک دوتا گوشی 4جی داشتم براش اومد یکی ک نداشتم نیومد اس براش
سیمکارت غیر فعالم رو انداختم توی گوشی 4g شاید فرستاد اینو برام :n02:

saber73
26-01-2017, 18:30
سیمکارت غیر فعالم رو انداختم توی گوشی 4g شاید فرستاد اینو برام :n02:

نامردها نمیفرستن 3 روز انداختن رو گوشی که براش اومده بود ولی نمیاد .........:n03:

dvb595959
27-01-2017, 00:18
4 گیگ هم هدیه نت میده
گوشی من فور جی هستش،پیامک هم اومده بود،مراجعه کردم،گفتن رایگان نیست.

hamed m2m
27-01-2017, 01:33
دوستان یه مسئله ایی
آقا نخواستیم سرعت بالا اصن
لاقل حجم و قیمت و درست کن لامصب
اسمش بسته ماهانس ولی من هر 3روز دارم 12تومن پیاده میشم
برای یه ماه 2گیگ آخه؟!

باسرعت مضخرفش کنار اومدیم با قطیاش کنار اومدیم لاقل حجم درست کن.دانلودم نکنی 3روزه 2گیگ میپره

بیاید یه کمپینی چیزی راه بندازیم خدایی اعتراض کنیم چه وضعشه جیبمون خالی شد بخدا

Le0nard0
27-01-2017, 02:54
برای یه ماه 2گیگ آخه؟!

بسته 10 و 20 گیگ 6 ماهه هم داره .

sisili123456789
27-01-2017, 07:52
همراه اول دانلود رایگان شبانه داره؟

EDWARD WHITE
27-01-2017, 12:49
دوستان یه مسئله ایی
آقا نخواستیم سرعت بالا اصن
لاقل حجم و قیمت و درست کن لامصب
اسمش بسته ماهانس ولی من هر 3روز دارم 12تومن پیاده میشم
برای یه ماه 2گیگ آخه؟!

باسرعت مضخرفش کنار اومدیم با قطیاش کنار اومدیم لاقل حجم درست کن.دانلودم نکنی 3روزه 2گیگ میپره

بیاید یه کمپینی چیزی راه بندازیم خدایی اعتراض کنیم چه وضعشه جیبمون خالی شد بخدا

کلا هدف این اپراتور همون جیب شماست که شما دقیقا زدی توی خال :n02:

جریان پریدن 2 گیگ رو کمی بیشتر توضیح میدادی .. اما خوب شد گفتی و گرنه می خواستم بسته 10 و 20 گیگ بگیرم برای مودمم که میرم ایرانسل . حوصله بسته پریدن ندارم :n27:

Le0nard0
27-01-2017, 13:06
همراه اول دانلود رایگان شبانه داره؟
بسته های نامحدود شبانه همراه اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ariajoker
27-01-2017, 19:10
خیر این مدل 4g نیست . باید usim تهیه کنید اینم عکسش :

من رفتم سیمکارتمو عوض کردم . همین سیمکارتو داد بهم فقط مثل این 3 پانچ نیست و فقط نانو هستش.
هزینه ای هم ازم نگرفت شبکه ی LTE هم فعال شد بر روی گوشیم. فقط با اینکه قبلا اس ام اس اومده بود درباره بسته 2+2 تشویقی هنوز خبری از این بسته نشده برام.

saber73
27-01-2017, 19:20
من رفتم سیمکارتمو عوض کردم . همین سیمکارتو داد بهم فقط مثل این 3 پانچ نیست و فقط نانو هستش.
هزینه ای هم ازم نگرفت شبکه ی LTE هم فعال شد بر روی گوشیم. فقط با اینکه قبلا اس ام اس اومده بود درباره بسته 2+2 تشویقی هنوز خبری از این بسته نشده برام.

بله نوع نانو هم موجوده . کدوم شهر تشریف دارین ؟ رایگان با توجه به پیامکی که براتون اومده بود و بررسی خط شما از روی سیستمشون تعویض کردن یا نه برا هر سیم کارتی رو رایگان تعویض میکردن ؟ حتما بسته هم فعال خواهد شد .

dvb595959
27-01-2017, 19:26
چطوری میشه با دفتر مرکزی همراه اول ارتباط برقرار کرد؟لطفا تمام راههای ممکنه رو ذکر کنید.

masooyan
28-01-2017, 06:40

sina93
28-01-2017, 20:13
من امروز رفتم سیمکارتمو رایگان تعویض کردم به یوسیم بسته دوگیگ روزانه وشبانم بلافاصه فعال شد برام

saber73
28-01-2017, 21:16
من امروز رفتم سیمکارتمو رایگان تعویض کردم به یوسیم بسته دوگیگ روزانه وشبانم بلافاصه فعال شد برام

پیامک براتون قبلش اومده بود یا نه ؟

Mohammad Aghaee
28-01-2017, 21:52
کلا هدف این اپراتور همون جیب شماست که شما دقیقا زدی توی خال :n02:

جریان پریدن 2 گیگ رو کمی بیشتر توضیح میدادی .. اما خوب شد گفتی و گرنه می خواستم بسته 10 و 20 گیگ بگیرم برای مودمم که میرم ایرانسل . حوصله بسته پریدن ندارم :n27:
دقیقا همینطوره ... این اپراتور اگه هدف دیگه ای جز چاپیدن داشت ، مثل ایرانسل طرح کنترل مصرف آزاد میزاشت که با سیم کارت دائمی همش ترس و لرز نگیری موقع دانلود [emoji19] [emoji19]

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

sina93
29-01-2017, 17:06
پیامک براتون قبلش اومده بود یا نه ؟

بله اومد گفتن فقط سیمکارتایی که براش اس ام اس اومده تعویض میشن بصورت رایگان

sisili123456789
29-01-2017, 17:09
بچه ها به نظرتون این طرح بسته های نامحدود شبانه همراه اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جالب نیست؟
یک ماه سی تومن خیلی خوبه از 1 شب تا 11 صبح!دانلود نامحدود!

ایکاش ایرانسل هم ازین طرح داشت.... به نظرتون برم یه سیمکارت همراه اعتباری بگیرم؟

saber73
29-01-2017, 18:38
بچه ها به نظرتون این طرح بسته های نامحدود شبانه همراه اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جالب نیست؟
یک ماه سی تومن خیلی خوبه از 1 شب تا 11 صبح!دانلود نامحدود!

ایکاش ایرانسل هم ازین طرح داشت.... به نظرتون برم یه سیمکارت همراه اعتباری بگیرم؟

اول ببینید در محل زندگی شما پوشش و نوع شبکه های و سرعت اینترنت همراه اول چطوری هست و بعد اقدام به خرید سیم کارت و فعال سازی بسته اقدام نماید . یا حداقل از سیم کارت یکی از دوستان، اقوام و یا اعضای خانواده که همراه اول داره استفاده کنید و یک بسته 1000 تومنی شبانه فعال کنید و تست کنید . اغلب سرعت همراه اول خوب نیست و فقط انداختن پول برق رو کنتور و هدر کردن زمان هستش .

vampireXZX
29-01-2017, 18:45
امروز رفتم سیم کارت 4G کردم!کاملا رایگان بود بعد فعال شدنش هم ی بسته 2+2 یک ماهه فعال شد برام
ولی سرعت افتضاح!
سرعت دانلود در حالت 3G

سرعت دانلود در حالت 4G

bivafa.va.man
29-01-2017, 18:51
امروز رفتم سیم کارت 4G کردم!کاملا رایگان بود بعد فعال شدنش هم ی بسته 2+2 یک ماهه فعال شد برام
ولی سرعت افتضاح!
سرعت دانلود در حالت 3G

سرعت دانلود در حالت 4G

من با تریجی همراه اول سرعت ۲.۶مگ میگیرم ولی با فورجی دویست کیلوبایت
همه چیش برعکسه همراه اول

ak313
29-01-2017, 19:31
من با تریجی همراه اول سرعت ۲.۶مگ میگیرم ولی با فورجی دویست کیلوبایت
همه چیش برعکسه همراه اول

اینقدر کم عقلن که میان این 4 جی رو تبلیغ می کنن که مردم برن رایگان عوضش کنن
من خودم این پیش بیینی رو می کردم که خیلی ها برن روی 4 جی سرعت کمتری از تری جی میگیرن. اینجا تری جیش تا 16 هم میره اما 4 جیش حدود 6 مگه

elshaarawy
30-01-2017, 00:15
اتفاقا من سرعتم روی 4g حدود 20 -18 مگابیته و مشکلم الان فضای خالیه هارده !!!

farshad0123
30-01-2017, 00:43
من رو حالت +h سرعت 3 و خورده ای مگابایت هم گرفتم یعنی اگه سیمکارتو 4g کنم سرعت کم میشه؟
این سرعت تقریبا یک ماه پیشه با بسته نامحدود شبانه

بعد برا تبدیل سیمکارت به 4g باید 6هزار تومن شارژ داشته باشه؟

sasan.69
30-01-2017, 01:12
بله شنیدم باید شیش تومن شارژ داشته باشه اما حالا که رایگان تعویض می کنن احتمالا هزینه دگه ای رو نگیرن..

saber73
30-01-2017, 01:25
بله شنیدم باید شیش تومن شارژ داشته باشه اما حالا که رایگان تعویض می کنن احتمالا هزینه دگه ای رو نگیرن..

بلاخره امروز برا یکی از شماره های همراه اولم که اس ام اس تعویض رایگان اومده بود اقدام کردم اونم شانسی رفتم به یکی از دفاتر پیشخوان و پیامک رو نشون دادم و گفتن بله رایگانه فقط باید خطتتون حتما 5000 ت شارژ داشته باشه نه اینکه بخوان اون 5000 ت رو کم کنن فقط گفتن قانونش اینطوریه باید برای خطوط اعتباری یا خودتون از قبل داشته باشین یا ما بزنیم منم نداشتم و اونها هم زدن و شارژ کردن و سیم کارت رایگان 4G دادن و 10 دقیقه نکشید بسته اینترنت یک ماهه هم فعال شد . شارژ هم سر جاشه . جالبه با این سیم کارت تست سرعت گرفتم با همین بسته رایگان هدیه تا 20 مگابیت میکشه ولی با یه سیم کارت دیگه که اونم 4G هست و از قبل داشتم با بسته های شبانه یا ترافیک مصرف آزاد رو 4G بیشتر از 8 مگابیت نمیره ؟؟؟ اصلا نمیشه به این همراه اول امید بست یا اعتماد داشت برا خودش مارمولکی هستش اون سر دمش نا پیدا .......

saber73
30-01-2017, 03:08
اتفاقا من سرعتم روی 4g حدود 20 -18 مگابیته و مشکلم الان فضای خالیه هارده !!!
این که چیزی نیست شما از الان نگران کمبود فضا شدی :n02: من بیچاره حالا با سرعت 50 تا 60 مگابیت ایرانسل چطوری باید سر کنم . تا حالا نزدیک 3 ترابایت دانلود کردم و الان به شدت نیازمند همیاری سبزتان برای تهیه هارد هستم :n31:

sasan.69
30-01-2017, 03:16
من که فضای هارد ندارم سخاوتمند شدم آپلود می کنم:n02:

saber73
30-01-2017, 03:17
همراه اول :

ایرانسل :

saber73
30-01-2017, 04:25
بسته 2 تا 7 بامداد 1000 تومنی : بر خلاف گفته همراه اول نامحدود نمیباشد و دارای حجم 20 گیگ میباشد . یه 600 تومن هم اعتبار داشتیم اونم هاپولی کرد ............ ای خدا خودت به دادمون برس :n34:

iDownload & iGame
30-01-2017, 12:18
با حضور وزیر ارتباطات
۲۲ پروژه ارتباطات سیار افتتاح شد/رومینگ ملی ۳G به متروی تهران رسید

وزیر ارتباطات در آستانه دهه فجر، پروژه های ارتباطی اولین اپراتور تلفن همراه را افتتاح کرد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات صبح امروز در آستانه فرارسیدن دهه فجر و پیروزی انقلاب اسلامی همچون سنوات گذشته اقدام به رونمایی از طرح های ارتباطی کرد و افتتاح نخستین پروژه های ارتباط سیار را از اپراتور اول ارتباطی داشت.
شرکت ارتباطات سیار به مناسبت این ایام و 22 سالگی همراه اول 22 پروژه را که از آخرین بازدید محمود واعظی -وزیر ارتباطات- از این شرکت می گذرد به شرح زیر افتتاح کرد:

1. نصب و راه اندازی 6726 سایت جدید با فناوری نسل 4 و 4.5 تلفن همراه در 386 شهر و ثبت رکورد ورود 2200 سایت جدید به شبکه در طول یک هفته

2. نصب و راه اندازی 4732 سایت جدید اینترنت نسل سوم و رسیدن به 12241 سایت و پوشش 852 شهر و 902 روستا (تعداد سایت های نسل 3, 4 و 4.5 همراه اول امروز از مرز 20 هزار سایت عبور کرد)

3. نوسازی و توسعه 8734 سایت نسل دوم در راستای بهبود کیفیت مکالمه

4. افزایش تعداد 45 نود جدید RNC همگام با افزایش تعداد سایت های 3G و توسعه 117 نود BSC

5. توسعه شبکه IP بک بُن با ظرفیت بیش از 1550 ترابیت بر ثانیه و 31000 پورت با نصب 260 نود جدید و توسعه ظرفیت اینترنت به 450 گیگابیت بر ثانیه

6. اتصال هفت هزار سایت نسل های 3, 4 و 4.5 تلفن همراه به فیبرنوری

7. ارتقا و افزایش ظرفیت نودهای HRAN. با این ظرفیت سازی، ترافیک کلیه سایت های موبایل کشور در لایه اکسس توسط شبکه بک هال مدیریت و تجمیع می شود. این شبکه شامل 300 نود، 9000 پورت IG و 3200 پورت SDH است.

8. افزایش 30 درصدی ظرفیت سوییچینگ در 59 نود شبکه جهت پاسخگویی به افزایش مشترکان حاصل از رومینگ ملی و اجرای طرح ترابردپذیری

9. توسعه شبکه PS با ظرفیت اتصال هم زمان 30 میلیون کاربر

10. توسعه تنها شبکه هم زمانی ساختار یافته کشور در 44 نود با ظرفیت 52000 کلاینت با قابلیت ارائه سرویس به تمامی ارگانها همانند بانک ها، شبکه های مخابراتی و حوزه های ICT

11. فناوری تجمیع فرکانس برای دستیابی به سرعت 1.3Gbps در شرایط آزمایشگاهی

12. فناوری تجمیع وای فای، LTE و LWA جهت دستیابی به حداکثر سرعت یک گیگابیت بر ثانیه و ارائه تجربه 5G

13. اتصال به سوییچ های تبادل ترافیک IXP در چهار کلانشهر کشور

14. ایجاد شبکه دو لایه CDN در چهار کلانشهر

15. پیاده سازی فاز دوم IPv6 با ظرفیت بیش از یک میلیارد آدرس IP برای ارائه اینترنت اشیا

16. راه اندازی دومین دیتاسنتر خدماتی تحت عنوان مرکز داده بابایی به منظور پشتیبانی سامانه های فناوری اطلاعات

17. راه اندازی سرویس وای فای اول در 67 مرکز تجاری، اداری و خدماتی و ارائه بسته های ویژه وای فای

18. راه اندازی تجاری فاز اول پلت فرم جدید IMS بر بستر ابری با ظرفیت دو میلیون مشترک

19. ارائه سرویس رومینگ نسل های 3, 4 و 4.5 به اپراتور سوم به صورت پایلوت در متروی تهران

20. راه اندازی سرویس مالتی IMSI

21. راه اندازی سرویس امضای امن همراه

22. تأسیس چهار شرکت دانش بنیان با مشارکت دانشگاه های شریف، شهید بهشتی، اصفهان، شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان و دانشگاه شیراز جهت شتابدهی به ایده های نوآورانه

iDownload & iGame
30-01-2017, 14:05
تست موفق فناوری WiFi LTE با سرعت ۶۵۰ مگابیت بر ثانیه/ سرعت ۵ برابری دانلود نسبت به LTE

وحید صدوقی، مدیرعامل همراه اول در مراسم رونمایی از پروژه‌های اپراتور اول به مناسبت دهه فجر از آزمایش موفق فناوری WiFi LTE با ثبت سرعت ۶۵۰ مگابیت بر ثانیه خبرداد و گفت: این فناوری که به اختصار LWA نامیده می‌شود مختص به مناطق دارای کمبود فرکانسی است که قابلیت ارائه اینترنت تا سرعت یک گیگابیت بر ثانیه را دارد که سرعتی نزدیک فناوری 5G است.

مدیرعامل اپراتور اول بیان داشت: در این فناوری سرعت دانلود ۵ برابر LTE است.

وحید صدوقی مدیرعامل همراه اول درباره تست موفق این فناوری گفت: هم‌اکنون مخابرات این فناوری را در ۲۵ هزار نقطه تست می‌کند و اکنون قابلیت ارائه این فناوری روی ۱۱ نوع گوشی وجود دارد.

naim697
30-01-2017, 14:27
میشه راهنمایی کنید به صرفه ترین کار ممکنه چیه بسته ای چیزی همراه اول نداره بخریم برای مکالمه ؟
حالا از ساعت 1 تا 8 صبح اینا بشه حرف زد ؟

کدوم بسته مکالمه خوبه ؟ کدشو لطف میکنید

Armin.Computer
30-01-2017, 15:53
تست موفق فناوری WiFi LTE با سرعت ۶۵۰ مگابیت بر ثانیه/ سرعت ۵ برابری دانلود نسبت به LTE

وحید صدوقی، مدیرعامل همراه اول در مراسم رونمایی از پروژه‌های اپراتور اول به مناسبت دهه فجر از آزمایش موفق فناوری WiFi LTE با ثبت سرعت ۶۵۰ مگابیت بر ثانیه خبرداد و گفت: این فناوری که به اختصار LWA نامیده می‌شود مختص به مناطق دارای کمبود فرکانسی است که قابلیت ارائه اینترنت تا سرعت یک گیگابیت بر ثانیه را دارد که سرعتی نزدیک فناوری 5G است.

مدیرعامل اپراتور اول بیان داشت: در این فناوری سرعت دانلود ۵ برابر LTE است.

وحید صدوقی مدیرعامل همراه اول درباره تست موفق این فناوری گفت: هم‌اکنون مخابرات این فناوری را در ۲۵ هزار نقطه تست می‌کند و اکنون قابلیت ارائه این فناوری روی ۱۱ نوع گوشی وجود دارد.

این چی هست؟؟؟
فقط 11 مدل گوشی ؟؟؟!
عجیبه

pic4you
30-01-2017, 15:59
کسی سیمکارت رایگان گرفته یا سره کاریه ؟
شهرهایی که هنوز 4G ندارن هم سیمکارت تعویض میشه ؟ (کلی می پرسم نه فقط رایگان)

mehran5486
30-01-2017, 16:01
کسی سیمکارت رایگان رایگان گرفته یا سره کاریه ؟
شهرهایی که 4G ندارن هم سیمکارت تعویض میشه ؟ (کلی میگم نه فقط رایگان)
بله دوست عزیز من گرفتم رایگان بود شهرمون هم هنوز تحت پوشش فورجی نیست در ضمن ی بسته هم بلافاصله واست فعال میشه 2+2GB

m2music
30-01-2017, 18:15
گزارش دیجیاتو از مراسم رونمایی ۲۲ پروژه همراه اول با حضور وزیر ارتباطات[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ir.ghost
30-01-2017, 18:42

خوبه؟

saber73
30-01-2017, 18:57

خوبه؟

یعنی تقریبا : 93 مگابیت بر ثانیه سرعت دانلود دارید . واو اوه واو ...... خیلی عالی . فقط مربوط به چه نوع شبکه ای میباشد نسل ثابت 4G ؟

ir.ghost
30-01-2017, 19:02
یعنی تقریبا : 93 مگابیت بر ثانیه سرعت دانلود دارید . واو اوه واو ...... خیلی عالی . فقط مربوط به چه نوع شبکه ای میباشد نسل ثابت 4G ؟

مودم 4g معمولی با سیمکارت همراه اول با آنتن تقویتی ( تو ایران گیر نمیاد)

saber73
30-01-2017, 19:09
مودم 4g معمولی با سیمکارت همراه اول با آنتن تقویتی ( تو ایران گیر نمیاد)

خیلی عالی ولی فکر نکنم به آنتن ربطی داشته باشه . من زیر دکل با RSSI: -51 تست گرفتم بیشتر از 65 مگابیت نتونستم بگیرم . فکر کنم محل زندگی شما محدودیت نداره و خیلی هم شبکه خلوته . به هر حال عوض ما هم دانلود کن :n02:

mostafa682
30-01-2017, 19:16
اقاییون مودم چی خوبه بگیرم؟

ak313
30-01-2017, 19:32

لطفا درباره آنتنتون توی تاپیک آنتن یه توضیحاتی بدید. نحوه خرید. سیگنال با آنتن و بی آنتن
کلا فرکانس 2600 همراه اول خیلی کم گیر میاد و تقریبا خلوتم هست اون 15 مگاهرتزش تا 110 مگ می تونه سرعت بده

m2music
30-01-2017, 19:44
این چی هست؟؟؟
فقط 11 مدل گوشی ؟؟؟!
عجیبه

فکر کنم منظورش گوشی های باشه که Cat 11/Cat 12 رو پشتیبانی میکنن . مثل اینکه سه فرکانس رو تجمیع زدن.

افتتاح پروژه LWA برای اولین بار در کشور
فناوری تجمیع LTE- Wifi (L.W.A) جهت دستیابی به حداکثر سرعت ۱Gbps و حرکت به سمت ارائه خدمات ۵G برای اولین بار در ایران و سومین کشور در جهان پس از کره جنوبی و ترکیه، همچنین پروژه آزمایشگاهی تجمیع فرکانس ((Carrier Aggregation در ۳ باند فرکانسی دارای مجوز از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، برای اولین بار در ایران و دریافت بیش از ۱.۳ گیگابایت گذردهی دیتا و حرکت به سمت فناوری G۵ و همچنین رونمایی از قابلیت ارائه رومینگ دیتا (نسل های ۳, ۴ و ۴.۵ ) به اپراتور سوم در متروی تهران، در راستای تبعیت از سیاست های دولت تدبیر و امید از مهم پروژه هایی بود که امروز با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افتتاح شد.

m2music
30-01-2017, 19:53
اینم تست +4g هست که امروز در مراسم نشون دادن به ملت.
سرعت دانلود ۲۷۴ مگابیت بر ثانیه

Le0nard0
30-01-2017, 20:06
خوبه؟
بسته شبانه بوده؟ میشه یه تست از این سایت بذاری؟ testmy.net

Sat_Sat
30-01-2017, 20:21

خوبه؟

این آنتن ها تو ایران گیر مییاد
اگه نه از کجا سفارش دادی ؟

ak313
30-01-2017, 20:36

نمی دونم از این دروغها چی گیرشون میاد نهایت 4 جی همراه اول 150 مگه. مجموع 15 و 5 دو باند میشه 20 مگاهرتز که در تئوری می تونه 150 مگ بده در عمل هم اونقدر نمیده

Le0nard0
30-01-2017, 20:49
بازم صدرحمت به این دروغ همراه اول که به 270 مگ راضی شده . ایرانسل دلقک که 1200 مگ تست زده بود .

fastfind
30-01-2017, 21:30

دوستان میشه بگید مدل گوشی چیه؟

misagh1372
30-01-2017, 22:01
دوستان میشه بگید مدل گوشی چیه؟

samsung S7 فکر کنم باشه

sasan.69
30-01-2017, 22:51
سیم کارتو عوض کردم و فورجی افتضاحه!!! با سرعت 400-500کیلو دانلود و اما با تری جی 2.7 مگ!!!

ak313
30-01-2017, 22:58
سیم کارتو عوض کردم و فورجی افتضاحه!!! با سرعت 400-500کیلو دانلود و اما با تری جی 2.7 مگ!!!

خوب این سیگنال اصلا وصل شده جای تعجبه

sasan.69
30-01-2017, 23:03
خوب این سیگنال اصلا وصل شده جای تعجبه

سیگنال نداره اما سرعت دانلود400-500 می داد و پیج باز می کرد!!!!

ir.ghost
30-01-2017, 23:53

این تست مال من نیست مال یکه از دوستانه و آنتن رو عموش خریده و براش پست کرده

sasan.69
31-01-2017, 00:15
الان ک بسته هديه شبانه فعاله.. بخوام بسته شبانه 1000تومنى بزنم.. از هديه کم مى شه يا خير!

saber73
31-01-2017, 00:31
الان ک بسته هديه شبانه فعاله.. بخوام بسته شبانه 1000تومنى بزنم.. از هديه کم مى شه يا خير!
نه فکر نکم بسته 1000 تومنی ارجعیت داره . فقط جمعا رسیدید به مجموع دانلود 18 گیگ دیگه ادامه ندید و ارتباط رو هم قطع کنید تا متحمل هزینه مصرف ازاد نشید البته اگه شارژ دارید و یا خدای نکرده نره سراغ هدیه .

saber73
31-01-2017, 00:33
سیگنال نداره اما سرعت دانلود400-500 می داد و پیج باز می کرد!!!!

وضعیت rssi شما خیلی بده اگه به زیر 60 برسونین مطمئن باشین همون 2.5 رو میده برا دانلود .

iDownload & iGame
31-01-2017, 00:49

بذارید روی 1800

hamed m2m
31-01-2017, 01:57
سیاست های کثیف همراه اول

اگه بسته نامحدود روزانه هفتگی یا ماهانه بخرید اما بسته معمولی نداشته باشید,انتن 4g براتون سویچ نمیشه!!!!
فقط میتونین از 3g استفاده کنین
مگر اینکه کنار بسته نامحدود یه بسته معمولی هم بگیرین!!!

شرفم چیزه خوبیه بعضیا داشته باشن!

sasan.69
31-01-2017, 02:01
بذارید روی 1800

الان ب فرموده و راهنمایی شما رو باند 3 گذاشتم

با انتن

بدون انتن

shahryar84
31-01-2017, 02:10
این چی هست؟؟؟
فقط 11 مدل گوشی ؟؟؟!
عجیبه
سرچ کردن یه چیزی پیدا کنن که ایرانسل روش دست نگذاشته، بگن ما آوردیم

Le0nard0
31-01-2017, 02:16
اگه بسته نامحدود روزانه هفتگی یا ماهانه بخرید اما بسته معمولی نداشته باشید,انتن 4g براتون سویچ نمیشه!!!!

از ابتدای راه اندازی4g همراه اول و بسته های شبانه این قانون مسخره هست . روزانه هم فقط در صورت داشتن بسته آلفا پلاس به 4g وصل میشه

shahin1373
31-01-2017, 02:51
سلام سیمکارت 4G رایگان تعویض کردن واسم بسته هدیه 2+2 گیگ الفا+ هم دادن ( رشت )

saber73
31-01-2017, 04:32
سیاست های کثیف همراه اول

شرفم چیزه خوبیه بعضیا داشته باشن!

درسته قبلا اینطوری بود ولی الان کم کم دارن درست میکنن من دیروز تست زدم با بسته 1000 ت رفت رو 4g و هیچ بسته دیگه ای هم نخریدم .

از ابتدای راه اندازی4g همراه اول و بسته های شبانه این قانون مسخره هست . روزانه هم فقط در صورت داشتن بسته آلفا پلاس به 4g وصل میشه

من دو تا سیم کارت 4g دارم یکیش همینطوری که شما میگید هست فقط با این تفاوت با خرید بسته شبانه میره رو 4g و دیگری 24 ساعت نوع شبکه 4g هستش بدون هیچ بسته ای .

سلام سیمکارت 4G رایگان تعویض کردن واسم بسته هدیه 2+2 گیگ الفا+ هم دادن ( رشت )

پیامک براتون اومده بود ؟ دائمی بود یا اعتباری ؟ سیم کارت خودتون رو که 4g نبود و تعویض کردن خواستن ؟ چون از من گرفتن و گفتن روال کارش اینه البته بعد اینکه همون جا سوخت و از کار افتاد . اگه اعتباری بود شارژ داشتین؟ چقدر ؟ یا خودشون به اجبار 5000 ت شارژ زدن ؟

britain
31-01-2017, 13:23
شبانه همراه اول با اینکه توی سایتش نوشته نا محدود هنوز قانون قبل رو داره و محدودیت حجم داره ..... الان قانون قبل چند گیگ بود ؟ چون کلا بعد 1 حجمی قطع می شه :n36:

Le0nard0
31-01-2017, 15:52
دیگری 24 ساعت نوع شبکه 4g هستش بدون هیچ بسته ای .
دیگری دائمیه ؟

Le0nard0
31-01-2017, 15:55
شبانه همراه اول با اینکه توی سایتش نوشته نا محدود هنوز قانون قبل رو داره و محدودیت حجم داره ..... الان قانون قبل چند گیگ بود ؟ چون کلا بعد 1 حجمی قطع می شه :n36:
بسته های 1 تا 11 کاملا نامحدوده( هفتگی روزانه ماهانه) . بسته 2 تا 7 محدودیت 20 گیگ داره . ولی بعضیا گفتن یکی دو گیگ بیشتر گرفتن که اشتباه خودشون بوده. آخرین باری که من از این بسته استفاده کردم محدویتش 20 گیگ بود

sasan.69
31-01-2017, 16:01
خوبه رایگان تعویض کردم تو این مدت وگرنه دیگه هیچی حسابی می سوختم ..چون 3جی سرعتش عالیه و 4چی افتضاح! اگه غیرطرح رایگان تعویض می کردن 10-11 تومن پیاده می شدم الکی

abi2056
31-01-2017, 17:23
منم برام دیروز پیام اومد که سیمکارت رو رایگان تعویض می کنیم و میتونید از فورجی استفاده کنید منتها منطقه ما تری جی خوب نیست چه برسه به فورجی منم امروز دلم رو به دریا زدم و گفتم برم حالا که رایگانه عوضش کنم .وقتی فعال شد واقعا تعجب کردم که بیشتر جاها داره فورجی میده ولی تو منطقه ما بازم فورجی با گوشی و مودم پشت کیس نشد ولی وقتی مودم رو بردم بهترین جای اتاق و از طریق کابل گرفتم واقعا متحیر موندم حالا عکسای تست از سایت اسپید تست به علاوه برنامه lte watch رو براتون میزارم.
مودم با کابل به علاوه تست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مودم پشت کیس

elshaarawy
31-01-2017, 18:08
دوستان این شبکه فورجی که پیدا شده مال چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آنتن نداره وقتی میرم روش

saber73
31-01-2017, 18:12
دیگری دائمیه ؟

نه هر دو اعتباری.

SAeedBaa
31-01-2017, 18:14
دوستان این شبکه فورجی که پیدا شده مال چیه ؟
آنتن نداره وقتی میرم روش

این شبکه فورجی که روی باند 800 فعال است متعلق به های وب میباشد.

saber73
31-01-2017, 18:18
دوستان این شبکه فورجی که پیدا شده مال چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آنتن نداره وقتی میرم روش

دارن منطقه تون 4g رو راه میندازن الان اجازه دسترسی ندارید . ماله منطقه ماهم چند روز قبل راه اندازی اینطوری بود . احتمالا همراه اول باشه .

abi2056
31-01-2017, 18:21
منم برام دیروز پیام اومد که سیمکارت رو رایگان تعویض می کنیم و میتونید از فورجی استفاده کنید منتها منطقه ما تری جی خوب نیست چه برسه به فورجی منم امروز دلم رو به دریا زدم و گفتم برم حالا که رایگانه عوضش کنم .وقتی فعال شد واقعا تعجب کردم که بیشتر جاها داره فورجی میده ولی تو منطقه ما بازم فورجی با گوشی و مودم پشت کیس نشد ولی وقتی مودم رو بردم بهترین جای اتق و از طریق کابل گرفتم واقعا متحیر موندم حالا عکسای تست از سایت اسپید تست به علاوه برنامه lte watch براتون میزارم.
مودم با کابل به علاوه تست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدون کابل

m2music
31-01-2017, 18:34
دارن منطقه تون 4g رو راه میندازن الان اجازه دسترسی ندارید . ماله منطقه ماهم چند روز قبل راه اندازی اینطوری بود . احتمالا همراه اول باشه .

این 43212 همینطور که دوستمون گفتند متعلق به شرکت های وب هست و در شهر ما حدود یکساله بیشتر هست سرچ میشه ولی خبری از سیم کارت و ... نیست. من پارسال اذر ماه جستجو زدم پیداش کرد. یکماه پیش ایمیل زدم جواب دادن اخر سال راه اندازی تجاری میشه !! حالا ببینم راست میگن.

bigman
31-01-2017, 22:29
باندهای 4g همراه اول را میشه بگید ؟؟

mehran5486
31-01-2017, 22:52
این شبکه فورجی که روی باند 800 فعال است متعلق به های وب میباشد.

سلام اقا سعید همراه اول هنوز سیریک رو پوشش نداده دو ماهه تو طرح توسعه اس از ایرانسل خبری ندارین کی پوشش میده اینجارو؟

ir.ghost
31-01-2017, 22:55

این سیم ایرانسله

SAeedBaa
31-01-2017, 23:44
باندهای 4g همراه اول را میشه بگید ؟؟

در حال حاظر همراه اول از باند های 1800 و 2600 استفاده میکند.

SAeedBaa
01-02-2017, 00:10
سلام اقا سعید همراه اول هنوز سیریک رو پوشش نداده دو ماهه تو طرح توسعه اس از ایرانسل خبری ندارین کی پوشش میده اینجارو؟

تمام تیم ها در سطح کشوری در حال فعالیت هستند. در استان تیم های زیادی نداریم اما اگر کمی صبور باشید بزودی تجهیزات نصب میشود. ایرانسل معمولا برنامه توسعه را بروز ارسال میکند. متاسفانه مخابرات در شهرهای کوچکتر خطوط کابلی را ارتقا نداده و همین باعث شده در اون شهرها ایرانسل نتونه پهنای باند و دیتای مورد نیازش رو تامین کنه.
شما اگر براتون امکان داره از سایت مرکزی ایرانسل شهرتون یک تصویر قرار دهید.

brilliant1
01-02-2017, 09:37
من سیمکارتم را عوض کردم اما رایگان نبود

ma3743
01-02-2017, 11:03
الان ب فرموده و راهنمایی شما رو باند 3 گذاشتم

با انتن

بدون انتن

دوست عزیز شما از چه آنتنی استفاده میکنید؟

sasan.69
01-02-2017, 11:13
دوست عزیز شما از چه آنتنی استفاده میکنید؟

انتن معمولى براى3372 ک 26تومن از/راستين بازار خريدم

ma3743
01-02-2017, 11:17
انتن معمولى براى3372 ک 26تومن از/راستين بازار خريدم
من هم همین آنتن رو خریدم بیشتر نقش تضعیف کننده داشت تا تقویت کننده الان هم دارم از آهنربای تهش بجای پایه استفاده میکنم :n02:

sasan.69
01-02-2017, 11:44
من هم همین آنتن رو خریدم بیشتر نقش تضعیف کننده داشت تا تقویت کننده الان هم دارم از آهنربای تهش بجای پایه استفاده میکنم :n02:
واسه من بخوبى جواب مى ده و کاملا راضيم

greatpouya
01-02-2017, 14:24

این انتن ها نباید زیاد به بدن و سرتون نزدیک باشه. سعی کنید حداقل ۱ یا ۲ متر باهاش فاصله داشته باشین.

Reza31001
01-02-2017, 18:02
این داستان یوسیم میگه سیم کارتهای فعلی قابلیت ساپورت از 4g رو ندارند؟

Le0nard0
01-02-2017, 18:30
این داستان یوسیم میگه سیم کارتهای فعلی قابلیت ساپورت از 4g رو ندارند؟
نه باید تعویض کنی

matr!x_2008
01-02-2017, 21:13
این همراه اول چرا اینجوریه؟ رفتم دفتر خدمات سیمکارت فورجی بگیرم.. میگه فورجی نداریم! سیمکارت 3g بخر.. بعد ما تبدیلش به فورجی میکنیم! اخرش یه سیم قدیمی داشتم.. دادم برام فورجی کنه... 8 هزار تومن گرفت! هنوزم که فعال نیس..

bigman
02-02-2017, 00:32
اینکه حتما باید یه بسته روزانه بخری تا بسته نامحدود شبانه روی 4gسویچ بشه از اون حرکات کثیفی هست که همراه اول داره انجام میده.
ضمنا این اپلیکیشن "همراه من " بسته های نامحدود شبانه را جزء بسته حساب نمیکنه !!!

greatpouya
02-02-2017, 00:35
اینکه حتما باید یه بسته روزانه بخری تا بسته نامحدود شبانه روی 4gسویچ بشه از اون حرکات کثیفی هست که همراه اول داره انجام میده.

اولا که میگفت باید بسته بگیرین تا روی ۳جی برین... حالا زمین تا اسمون فرق کرده... شده این

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Microsoft24
02-02-2017, 01:35
اینکه سرعت لیمیت شده واقعا مسخره ست ، نه رو 3g و نه رو 4g اصلا بالای یک مگابایت نمیره دیگه :n28:

اصلا ارزش نداره این همراه اول ، میزان دانلود با همراه اول تو چند روز (تازه 1 تا 11) معادل شش ساعت ایرانسل ه ! :n26:

saber73
02-02-2017, 02:05
این همراه اول چرا اینجوریه؟ رفتم دفتر خدمات سیمکارت فورجی بگیرم.. میگه فورجی نداریم! سیمکارت 3g بخر.. بعد ما تبدیلش به فورجی میکنیم! اخرش یه سیم قدیمی داشتم.. دادم برام فورجی کنه... 8 هزار تومن گرفت! هنوزم که فعال نیس..

شما چرا قبول کردید به غیر نوع یو سیم هیچ کدوم 4G نیست و نمیشه . نباید تعویض میکردین همون سیم کارت قبلیتون هم 3G رو پشتیبانی میکرد دیگه اینطور نیست ؟ باید میرفتین یه دفتر دیگه که داشته باشن . پیامک طرح رایگان براتون نیومده بود ؟ 1 تا 22 بهمن .

saber73
02-02-2017, 02:10
اینکه سرعت لیمیت شده واقعا مسخره ست ، نه رو 3g و نه رو 4g اصلا بالای یک مگابایت نمیره دیگه :n28:

اصلا ارزش نداره این همراه اول ، میزان دانلود با همراه اول تو چند روز (تازه 1 تا 11) معادل شش ساعت ایرانسل ه ! :n26:

کلا همراه اول دیگه مسخرشو درآورده . اول 3G داد بدک نبود بعد کردش دوال کریر و خیلی عالی بود و تا سرعت 2.5 مگابایت هم میکشید بعد که خبر از 4G شد اومد همون دوال کریر و 3G رو محدود کرد رو 1 مگابایت و 4G رو آورد همون جای دوال کریر با سرعت 2.5 مگابایت . من نمیدونم چرا تکنولوژی برا ما فقط اسمش مهمه نه کارایش اگه مخترع 4G و 3G بفهمن تو کشور ما دارن این کارها رو میکنن از اختراعشون پشیمون میشن . :n02:

mojtabaghanidel
02-02-2017, 02:29
کلا همراه اول دیگه مسخرشو درآورده . اول 3G داد بدک نبود بعد کردش دوال کریر و خیلی عالی بود و تا سرعت 2.5 مگابایت هم میکشید بعد که خبر از 4G شد اومد همون دوال کریر و 3G رو محدود کرد رو 1 مگابایت و 4G رو آورد همون جای دوال کریر با سرعت 2.5 مگابایت . من نمیدونم چرا تکنولوژی برا ما فقط اسمش مهمه نه کارایش اگه مخترع 4G و 3G بفهمن تو کشور ما دارن این کارها رو میکنن از اختراعشون پشیمون میشن . :n02:
سرعت ۲مگ عالیه؟؟؟؟؟؟؟؟

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Le0nard0
02-02-2017, 02:36
سرعت ۲مگ عالیه؟؟؟؟؟؟؟؟

2.5 مگابایت برای 3g عالیه . نهایت سرعتی که با 3g میتونی توی ایران بگیری 2.7 مگابایت هست که من با همراه اول گرفتم . احتمالا بیت و بایت رو هم میدونی دیگه

mojtabaghanidel
02-02-2017, 02:39
تا به ۲مگ بگید عالی وضعیت همین میمونه

Le0nard0
02-02-2017, 02:45

مهندس به نظرم برو از پایه بایت و بیت رو کار کن بعد بیا نظر بده راچع به وضعیت . ضمنا این تست رو هم توی ایرانسل گذاشتی هم اینجا برو تاپیک رایتل هم بذارش

mojtabaghanidel
02-02-2017, 02:46
مهندس به نظرم برو از پایه بایت و بیت رو کار کن بعد بیا نظر بده راچع به وضعیت . ضمنا این تست رو هم توی ایرانسل گذاشتی هم اینجا برو تاپیک رایتل هم بذارش
چشم منتظر دستور جناب عالی بودم که فرمودین الان میزارمتون

saber73
02-02-2017, 03:34
سرعت ۲مگ عالیه؟؟؟؟؟؟؟؟

چشم منتظر دستور جناب عالی بودم که فرمودین الان میزارمتون

برادر من هر 1 بایت معمولا برابر است با 8 بیت . اینی که شما با نرم افزار اسپید تست میزاری به مگابیت هستش مثلا همون 59 مگابیت شما تقسیم بر 8 میشه : 7.375 مگابایت که نرم افزارهای دانلود منیجر از این حالت برای نشان دادن سرعت دانلود و اپلود استفاده میکنن . 2.5 مگابایت برا 3G خوبه خصوصا برا همراه اول ولی نه برای 4G انصاف نیست لااقل همون 7 مگابایت بود خوب میشد مثل ایرانسل که تو شهر ما تقریبا اینطوری هستش .

saber73
02-02-2017, 03:42

shahryar84
02-02-2017, 04:23
ایرانسل LTE-A

همراه اول LTE

تست در داخل منزل در آریاشهر، محدوده گلاب

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

greatpouya
02-02-2017, 06:23

دوست خوبم این سرعت روی ۴جی عالیه. با اپراتور های دنیا مقایسه کن تو گوگل speedtest هاشونو سرچ کن متوجه حدود سرعت معمول میشی.

mehrdad..7
02-02-2017, 10:43
همراه اول دورود-لرستان اینجا ما فقط علامتهاشون نصیبمون میشه

4g

3g

brilliant1
02-02-2017, 19:30
رفتیم سیم کارت را عوض کردیم
هفت تومانم دادیم
سرعت افتضاحه در قم
تست فوق با بسته آلفا هدیه تعویض سیم کارته

Le0nard0
02-02-2017, 19:46
شهر رو هم بگین وقتی تست میذارین

max-ir
02-02-2017, 21:04
از ۱۲ بهمن تلویزیون یه تبلیغ نشون میده که میگه طرح ویژه تعویض رایگان سیم کارت به یو سیم از ۱۲ تا ۲۲ بهمن،حرفی هم از لزوم اومدن اس ام اس نمیزنه.کسی رفته ببینه بدون اون پیامک هم رایگان سیم کارت عوض میکنن یا نه؟

mehran5486
02-02-2017, 21:43
از ۱۲ بهمن تلویزیون یه تبلیغ نشون میده که میگه طرح ویژه تعویض رایگان سیم کارت به یو سیم از ۱۲ تا ۲۲ بهمن،حرفی هم از لزوم اومدن اس ام اس نمیزنه.کسی رفته ببینه بدون اون پیامک هم رایگان سیم کارت عوض میکنن یا نه؟
بله دوست عزیز این طرح واسه همه مشترک ها هست

epaaeiz
02-02-2017, 22:58
درود. یک پرسش: با گوشی سامسونگ و سیمکارت USIM همراه اول دو خط آنتن دارم و سرعت دانلود حدود یک مگابیت بر ثانیه.
اگر مودم 4G بگیرم آنتن دهی بهتر و سرعت بهتری ارائه میده؟

matr!x_2008
02-02-2017, 23:06
شما چرا قبول کردید به غیر نوع یو سیم هیچ کدوم 4G نیست و نمیشه . نباید تعویض میکردین همون سیم کارت قبلیتون هم 3G رو پشتیبانی میکرد دیگه اینطور نیست ؟ باید میرفتین یه دفتر دیگه که داشته باشن . پیامک طرح رایگان براتون نیومده بود ؟ 1 تا 22 بهمن .

اره 3g بود.. ولی بیشتر دفاتر رفتم ولی فورجی نداشتن... نه پیام رایگان نیومد

Shape of Despair
02-02-2017, 23:07
دوستان سوال و مشکل دارم لطفاً اونایی که میدونن پاسخ بدن
آقا من یه سیمکارت خریدم که یه روز کلاً غیر فعال بود الان فعال شده ظاهراً،روز اول شارژ کردم و خواستم تست کنم ببینم سرعتش چجوریاس (اینترنتش)
بعد بسته شبانه 1000 تومانی رو فعال کردم و بعدش اس اومد که فردا (یعنی فردای اون روزی که بسته رو خریدم) فعال میشه بعد جالبیش اینه که نوشته
تا ساعت 4.21 دقیقه صبج فعاله خلاصه من اصلاً نتونستم ازش استفاده کنم برنامه همراه من رو هم نصب کردم به هر طریقی که شد ثبت نام خواستم
کنم که اصلاً نشد ارور میداد بیخودی.وارد هم نمیشه داخل برنامه اصلاً دوستان یه راهنمایی کنن چه کنیم و جریان چیه....

saber73
03-02-2017, 00:03
دوستان سوال و مشکل دارم لطفاً اونایی که میدونن پاسخ بدن
آقا من یه سیمکارت خریدم که یه روز کلاً غیر فعال بود الان فعال شده ظاهراً،روز اول شارژ کردم و خواستم تست کنم ببینم سرعتش چجوریاس (اینترنتش)
بعد بسته شبانه 1000 تومانی رو فعال کردم و بعدش اس اومد که فردا (یعنی فردای اون روزی که بسته رو خریدم) فعال میشه بعد جالبیش اینه که نوشته
تا ساعت 4.21 دقیقه صبج فعاله خلاصه من اصلاً نتونستم ازش استفاده کنم برنامه همراه من رو هم نصب کردم به هر طریقی که شد ثبت نام خواستم
کنم که اصلاً نشد ارور میداد بیخودی.وارد هم نمیشه داخل برنامه اصلاً دوستان یه راهنمایی کنن چه کنیم و جریان چیه....

48 ساعت شایدم در بعضی موارد بیشتر طول میکشه تا تمامی خدمات سیم کارت به طور طبیعی فعال و قابل استفاده بشه خصوصا همراه من چه از طریق سایت و چه از طریق برنامه نصب شده رو گوشی . باید صبور باشید . دوما بسته 1000 تومنی رو ساعت چند خرید و فعال کردین ؟

Shape of Despair
03-02-2017, 00:13
48 ساعت شایدم در بعضی موارد بیشتر طول میکشه تا تمامی خدمات سیم کارت به طور طبیعی فعال و قابل استفاده بشه خصوصا همراه من چه از طریق سایت و چه از طریق برنامه نصب شده رو گوشی . باید صبور باشید . دوما بسته 1000 تومنی رو ساعت چند خرید و فعال کردین ؟

روز اول که اصلاً نمیشد کاری کرد الان کار میکنه زنگ و اس ام اس و.... میشه باهاش فرستاد.همراه من رو هم تست کردم به زور نصب وارد شد (از بس که ارور داد خستم کرد)
داخلش هم بسته های الفا بود فقط شبانه ها داخلش نبود.من شبانه خریدم و فقط روی تری جی بود (سیاست کثیف) من برای این سیمکارت رو خریدم که میخواستم
فورجی پلاس رو تجربه بکنم.
بسته رو نیمه شب حدود ساعت 12و 30 خریدم.بعد 20 دقیقه اس ام اسی که گفتم اومد

shahin1373
03-02-2017, 01:40
درسته قبلا اینطوری بود ولی الان کم کم دارن درست میکنن من دیروز تست زدم با بسته 1000 ت رفت رو 4g و هیچ بسته دیگه ای هم نخریدم .

من دو تا سیم کارت 4g دارم یکیش همینطوری که شما میگید هست فقط با این تفاوت با خرید بسته شبانه میره رو 4g و دیگری 24 ساعت نوع شبکه 4g هستش بدون هیچ بسته ای .

پیامک براتون اومده بود ؟ دائمی بود یا اعتباری ؟ سیم کارت خودتون رو که 4g نبود و تعویض کردن خواستن ؟ چون از من گرفتن و گفتن روال کارش اینه البته بعد اینکه همون جا سوخت و از کار افتاد . اگه اعتباری بود شارژ داشتین؟ چقدر ؟ یا خودشون به اجبار 5000 ت شارژ زدن ؟
بله پیامک اومده بود . اعتباری . فورجی نبود ولی ب شرطی رایگان بود ک گوشیه خودم باید حتما فورجی باشه . شارژی توش نداشتم ب محض اینکه سیمو گرفتم بسته فعال شد عملا رایگان بود

- - - Updated - - -

بله پیامک اومده بود . اعتباری . فورجی نبود ولی ب شرطی رایگان بود ک گوشیه خودم باید حتما فورجی باشه . شارژی توش نداشتم ب محض اینکه سیمو گرفتم بسته فعال شد عملا رایگان بود

- - - Updated - - -

saber73
03-02-2017, 02:08
روز اول که اصلاً نمیشد کاری کرد الان کار میکنه زنگ و اس ام اس و.... میشه باهاش فرستاد.همراه من رو هم تست کردم به زور نصب وارد شد (از بس که ارور داد خستم کرد)
داخلش هم بسته های الفا بود فقط شبانه ها داخلش نبود.من شبانه خریدم و فقط روی تری جی بود (سیاست کثیف) من برای این سیمکارت رو خریدم که میخواستم
فورجی پلاس رو تجربه بکنم.
بسته رو نیمه شب حدود ساعت 12و 30 خریدم.بعد 20 دقیقه اس ام اسی که گفتم اومد

البته یه چیزی بگم این برنامه همراه من از بیخ مشکل داره الان هر کاری میکنم وارد نمیشه . اخرین اپدیت رو هم نصب کردم ولی ..... من که یه سیم کارتم عین شما هستش یعنی همیشه در حالت شبکه 3g ولی وقتی بسته شبانه حتی 1000 تومنی میخرم موقع وصل به اینترنت میره رو 4g . اونم راحت . از وقتی که پیام براتون اومد که بسته فعال شد و میتوانید در 24 ساعت اینده 2 تا 7 ازش استفاده کنید منظورش همون روزی بوده که فعال کردین و باید از همون 2 تا 7 ازش استفاده میکردین .

ehsantm700
03-02-2017, 02:40
از دوستان کسی اینجا هست که از نظر سرعت محدود شده باشه؟
الان نزدیک یک هفتس که سرعتم از 1MB بالاتر نمیره:n37: (منطقه 5 - پایین آیت اله کاشانی)
(LTE با 4 خط آنتن) گوشیم ایفون
در صورتیکه قبلش سرعت 2Mb بود.
به نظرتون راه حلی وجود داره؟ مثلا شکایت از طریق 195؟

saber73
03-02-2017, 03:32
از دوستان کسی اینجا هست که از نظر سرعت محدود شده باشه؟
الان نزدیک یک هفتس که سرعتم از 1MB بالاتر نمیره:n37: (منطقه 5 - پایین آیت اله کاشانی)
(LTE با 4 خط آنتن) گوشیم ایفون
در صورتیکه قبلش سرعت 2Mb بود.
به نظرتون راه حلی وجود داره؟ مثلا شکایت از طریق 195؟

شما باید در منطقه خودتون با آنتن کامل و rssi حداکثر 60 امتحان کنین اونم در ساعات کم مصرف و ببینید باز هم اینطوریه ؟ بعدا میتونید درخواست شکایت کنید .

greatpouya
03-02-2017, 10:13

sasan.69
03-02-2017, 10:45
کددستورى استعلام باقى مانده اينترنت چنده؟

m2music
03-02-2017, 13:12
کددستورى استعلام باقى مانده اينترنت چنده؟

sasan.69
03-02-2017, 13:25
گزارش مصرفش مث ایرانسل نیس خیلی داغونه..بسته روزانه شبانه رو تفکیک شده نشون نمی ده

brilliant1
03-02-2017, 13:56
سرعت اینترنت 4g من با اسپید تست
از سرور داخلی:2تا 3 مگ
از سرور بغداد یا باکو:8 مگ
از سرور سافت 98: بین پنج تا هشت مگ

blackbird1370
03-02-2017, 18:15
سلام به همه.
قراره یه بنده خدایی از خارج کشور، شرق دور، برام گوشی بیاره، به انتخاب خودم.
حالا سوال من اینه که اینترنت 4جی رو از کجا بدونم تو ایران ساپورت میکنه یا نه؟
باید ببینم آیا فرکانس های 2600 و 1800 رو ساپورت میکنه یا نه؟
یا موارد دیگه ای رو هم باید چک کنم؟
ممنون دوستان.

greatpouya
03-02-2017, 18:28
سلام به همه.
قراره یه بنده خدایی از خارج کشور، شرق دور، برام گوشی بیاره، به انتخاب خودم.
حالا سوال من اینه که اینترنت 4جی رو از کجا بدونم تو ایران ساپورت میکنه یا نه؟
باید ببینم آیا فرکانس های 2600 و 1800 رو ساپورت میکنه یا نه؟
یا موارد دیگه ای رو هم باید چک کنم؟
ممنون دوستان.
چک کردن موارد ذکر شده کافیه
بعضی گوشیا تو سایت همه فرکانسارو زده ولی ورژنای مختلف دارن که اون ورژن خاصش از این ۲ فرکانس پشتیبانی میکنه و مال اسیاست، مثل بلکبری و ...

xomax
03-02-2017, 18:55
گزارش مصرفش مث ایرانسل نیس خیلی داغونه..بسته روزانه شبانه رو تفکیک شده نشون نمی ده
کد #0*100* رو بگیر. مصرف روزانه و شبانه رو به تفکیک میگه

blackbird1370
03-02-2017, 22:47
چک کردن موارد ذکر شده کافیه
بعضی گوشیا تو سایت همه فرکانسارو زده ولی ورژنای مختلف دارن که اون ورژن خاصش از این ۲ فرکانس پشتیبانی میکنه و مال اسیاست، مثل بلکبری و ...

ممنونم.
این ماجرای fdd چیه؟ این مورد رو هم باید بررسی کرد؟
(اصلا نمیدونم fdd چیه راستش)

greatpouya
04-02-2017, 00:24
ممنونم.
این ماجرای fdd چیه؟ این مورد رو هم باید بررسی کرد؟
(اصلا نمیدونم fdd چیه راستش)
خیر. تقریبا همه گوشی ها fdd رو دارن. نیازی به چک کردن نیست، چون در فرکانس های ذکر شده tdd استفاده نمیشه. Tdd نوع دیگر 4g هست که توسط شبکه تنظیم میشه که میتونید بیشتر در اینترنت راجع بهش سرچ کنید. 4g هم به صورت tdd ارائه میشه و هم بصورت fdd.

saber73
04-02-2017, 02:11
البته یه چیزی بگم این برنامه همراه من از بیخ مشکل داره الان هر کاری میکنم وارد نمیشه . اخرین اپدیت رو هم نصب کردم ولی ..... من که یه سیم کارتم عین شما هستش یعنی همیشه در حالت شبکه 3g ولی وقتی بسته شبانه حتی 1000 تومنی میخرم موقع وصل به اینترنت میره رو 4g . اونم راحت . از وقتی که پیام براتون اومد که بسته فعال شد و میتوانید در 24 ساعت اینده 2 تا 7 ازش استفاده کنید منظورش همون روزی بوده که فعال کردین و باید از همون 2 تا 7 ازش استفاده میکردین .

خواستم بگم همراه اول بنده رو نیز مورد عنایت خود قرار داده :n02: و از شبکه 4G محروم کردن یعنی دیگه نمیره رو 4G حتی با بسته های شبانه الفا پلاس . فقط و فقط الان به 3G وصل میشه مگر اینکه مثل رسم قبلی همراه اول اقدام به خرید بسته الفا پلاس ماهیانه کنم . :n37:

saber73
04-02-2017, 02:16
تست شبکه 3G از نوع : HSPA+ قبل اینکه 4G بیاد شهرستان ما میرفت رو شبکه DC - HSPA+ الان دیگه خبری از اون نیست اینم وضع سرعت . اومد ابروشو درست کنه زد چشمشو کور کرد :n31:

الفا پلاس 2 تا 7 :

Le0nard0
04-02-2017, 02:55
تست شبکه 3G از نوع : HSPA+ قبل اینکه 4G بیاد شهرستان ما میرفت رو شبکه DC - HSPA+ الان دیگه خبری از اون نیست اینم وضع سرعت . اومد ابروشو درست کنه زد چشمشو کور کرد :n31:

الفا پلاس 2 تا 7 :

چرا 4g استفاده نمیکنی؟

iran202
04-02-2017, 03:35
سلام

من یه 3 الی 4 روزی هست مودم دانگل هواوی e3372 به 165600 از نمایندگی همراه اول خریدم

طرح اینترنت: الفا پلاس 1ماه . 1 شب تا 11 صبح

شب اول بسیار خوب و عالی کار میکرد و دانلودمون با بالاترین کیفیت و حجم خوب در بستر 4G انجام دادم

شب دوم یه بسته الفا 1روزه خریدم که محدودیت داره و سرعت دانلودم 250 کیلوبایت لیمیت شد و تاثیر گذاشت رو شبانه الفا پلاس و سرعت محدود شد و در بستر 3G قرار گرفتم

زنگ زدم پشتیبانی:

1- نصف شب از ساعت 12 تا 4 صبح زنگ زدم تا به اپراتور وصل میشد بعد اینکه شماره موبایلم تایید میکردم و شماره 0 میزدم پیغام خودکار میومد و سریع دنگ قطع میشد

بلخره یک بار وصل شد اما خنده داریش این بود که اپراتور میکروفونش رو گذاشته بود و رها کرده بود و در حال صحبت با دوستانش بود!

بلخره تلاش کردیم و نلاش کردیم به یکی وصل شدیم به اسم اپراتور! گفتم بسته الفا خریدم . بستم الفا پلاسه . سرعت لیمیت شده و....! یه جواب مزخرف داد که بسته نداری و.... .

بلخره با پشتیبانی بی سواد نمیشه صحبت کرد و قطع کردم.

بعد 24 ساعتش یک خط همراه اول دیگه بسته الفا پلاس خریدم 1 ماهه و قبلش هم یک بسته الفا پلاس 1روزه 30مگ روز و 30مگ شب خریدم .

انتن 4G شد و شب هم با بهترین سیگنال و با بهترین سرعت دانلودمون انجام دادیم

الان که دارم تایپ می کنم:

الان شب دوم هستم

الان هر کاری می کنم چه با دانگل و چه گوشیم سیگنال 4G نمیاد و فقط رو 3G هستم.

الان مشکل چیه؟؟؟
مشکل مودم هست؟
مشکل دکل های منطقه ما هست؟؟؟

اینم بگم 1ماه قبل کامل 4G بودم و هیچ مشکلی نداشتم و بسیار خوب دانلود داشتم
این ماه دوم هست این مشکلات پیش اومده

سرعت بنده با 4G:

3مگابایت

البته با گوشی

الان که دانگل دارم :
3.5 مگابایت

لطفا اساتید راهنمایی کنن.

saber73
04-02-2017, 04:05
چرا 4g استفاده نمیکنی؟

گفتم که بلاخره این خط منو هم محدود کردن یعنی تا الفا پلاس ماهانه نخری نمیره رو 4g . امشب گفتم رو این خطم دانلود کنم اونم دیدم وای ماله منم دیگه نمیره رو 4g . ولی یه خط دیگه دارم هنوز جواب میده 24 ساعت رو 4g هستش حتی مصرف ازاد . :n19:

saber73
04-02-2017, 04:14
سلام

من یه 3 الی 4 روزی هست مودم دانگل هواوی e3372 به 165600 از نمایندگی همراه اول خریدم

طرح اینترنت: الفا پلاس 1ماه . 1 شب تا 11 صبح

شب اول بسیار خوب و عالی کار میکرد و دانلودمون با بالاترین کیفیت و حجم خوب در بستر 4G انجام دادم

شب دوم یه بسته الفا 1روزه خریدم که محدودیت داره و سرعت دانلودم 250 کیلوبایت لیمیت شد و تاثیر گذاشت رو شبانه الفا پلاس و سرعت محدود شد و در بستر 3G قرار گرفتم

زنگ زدم پشتیبانی:

1- نصف شب از ساعت 12 تا 4 صبح زنگ زدم تا به اپراتور وصل میشد بعد اینکه شماره موبایلم تایید میکردم و شماره 0 میزدم پیغام خودکار میومد و سریع دنگ قطع میشد

بلخره یک بار وصل شد اما خنده داریش این بود که اپراتور میکروفونش رو گذاشته بود و رها کرده بود و در حال صحبت با دوستانش بود!

بلخره تلاش کردیم و نلاش کردیم به یکی وصل شدیم به اسم اپراتور! گفتم بسته الفا خریدم . بستم الفا پلاسه . سرعت لیمیت شده و....! یه جواب مزخرف داد که بسته نداری و.... .

بلخره با پشتیبانی بی سواد نمیشه صحبت کرد و قطع کردم.

بعد 24 ساعتش یک خط همراه اول دیگه بسته الفا پلاس خریدم 1 ماهه و قبلش هم یک بسته الفا پلاس 1روزه 30مگ روز و 30مگ شب خریدم .

انتن 4G شد و شب هم با بهترین سیگنال و با بهترین سرعت دانلودمون انجام دادیم

الان که دارم تایپ می کنم:

الان شب دوم هستم

الان هر کاری می کنم چه با دانگل و چه گوشیم سیگنال 4G نمیاد و فقط رو 3G هستم.

الان مشکل چیه؟؟؟
مشکل مودم هست؟
مشکل دکل های منطقه ما هست؟؟؟

اینم بگم 1ماه قبل کامل 4G بودم و هیچ مشکلی نداشتم و بسیار خوب دانلود داشتم
این ماه دوم هست این مشکلات پیش اومده

سرعت بنده با 4G:

3مگابایت

البته با گوشی

الان که دانگل دارم :
3.5 مگابایت

لطفا اساتید راهنمایی کنن.

نباید اون بسته 1 روزه الفا رو می خریدین اون باعث شده رفتی رو حالت 3g و سرعت هم لیمیت شده . در کل برا بسته های شبانه الفا پلاس نامحدود نمیشه از شبکه 4g استفاده کرد . برا شما هم قابل استفاده بوده خوش شانس بودی . برای اینکه بتونید از شبکه 4g در شبانه هم استفاده کنید مجبورید برا همون خطتتون یه بسته یک ماهه الفا پلاس معمولی (نه شبانه) فعال کنید تا خط بره رو 4g و شبها هم بتونید از شبکه 4g استفاده کنید برای بسته نامحدود یک ماهه 1 تا 11 صبح .

الفا پلاس یک ماهه کدوم رو خریدی دقیقا ؟ گفتی برا یه خط دیگه درسته ؟

Sponge-BoB
04-02-2017, 09:27
دیشب بسته نامحدود گرفتم،ساعت 2 که خواستم وصل بشم،کلن آنتن نداشت!روی جستوجوی دستی هم میخواستم قفل کنم،نمیشد!!این همراه اول چرا اینجوریه!کلا حرام شد!

sasan.69
04-02-2017, 15:36
ي بسته مى خوام بگيره ى ماهه واسه وب گردى و اينستاگرام و تلگرام. کاربرد منم بيشتر روزانه هست کدوم بسته رو پيشنهاد مى کنيد؟

greatpouya
04-02-2017, 15:38
این

matr!x_2008
04-02-2017, 23:24
دوستان فعال شدن سیمکارت فور جی همراه چقدر طول میکشه؟ بیشتر از 48 ساعت شده ولی هنوز فعال نشده...

epaaeiz
04-02-2017, 23:46
دوستان فعال شدن سیمکارت فور جی همراه چقدر طول میکشه؟ بیشتر از 48 ساعت شده ولی هنوز فعال نشده...
کمتر از یک ساعت.
تو این چند روزه سه تا فعال کردم در کمتر از یک ساعت.

rezausa2020
05-02-2017, 00:15
دوستان کسی با 4g یا 3g همراه اول بازی آنلاین انجام داده؟ پینگش چطوره با سرورای خارجی؟ من قبلا ایرانسل استفاده میکردم ولی الان خیلی بد شده واسم اگر کسی استفاده میکنه ممنون میشم اطلاع بده
با تشکر

kian2006
05-02-2017, 03:08
:n28::n28::n28:
میرداماد میدان مادر
سرعت 3مگابیت بیشتر نمیشه چجوری شماها 3 مگابایت (24مگابیت*) دانلود دارید
هرچی هم زنگ میزنیم و اعتراض و شکایت از همراه اول و ایرانسل چیزشونم حساب نمیکنند که حتی پیگیری کنند
195 هم دیگه جوابگو نیست:n35:

fandak
05-02-2017, 07:49
زنگ بزن به همونجایی که سیکارت عوض کردی یا حضوری برو . برای من هم دیر فعال شد بهشو زنگ زدم به کم سر و صدا کردم تازه یادشون افتاده

bivafa.va.man
05-02-2017, 10:51
دوستان کسی با 4g یا 3g همراه اول بازی آنلاین انجام داده؟ پینگش چطوره با سرورای خارجی؟ من قبلا ایرانسل استفاده میکردم ولی الان خیلی بد شده واسم اگر کسی استفاده میکنه ممنون میشم اطلاع بده
با تشکر
من با فورجی ایرانسل و همراه اول بازی کلش رویال میزنم و هیچ مشکلی هم ندارم هر دو عالی و پینگ زیر 30, ولی با تریجی نمیشه، بازی تاخیر و لگ داره در حالی که سرعت دانلود تریجی از فورجی بیشتره برام،مهم پینگه،
تریجی دقیقا مثل اینترنت های وب میمونه واسه بازی آنلاین بدرد نمی خوره.

rezausa2020
05-02-2017, 12:42
من با فورجی ایرانسل و همراه اول بازی کلش رویال میزنم و هیچ مشکلی هم ندارم هر دو عالی و پینگ زیر 30, ولی با تریجی نمیشه، بازی تاخیر و لگ داره در حالی که سرعت دانلود تریجی از فورجی بیشتره برام،مهم پینگه،
تریجی دقیقا مثل اینترنت های وب میمونه واسه بازی آنلاین بدرد نمی خوره.
من قبلا ایرانسل داشتم منتها از وقتی خبر lte ثابته چیه اون اومد دیگه ریده شد بهش پینگم از 120 شده 200 تا 2000 متغییر کل زمان.

Microsoft24
05-02-2017, 17:18
:n28::n28::n28:
میرداماد میدان مادر
سرعت 3مگابیت بیشتر نمیشه چجوری شماها 3 مگابایت (24مگابیت*) دانلود دارید
هرچی هم زنگ میزنیم و اعتراض و شکایت از همراه اول و ایرانسل چیزشونم حساب نمیکنند که حتی پیگیری کنند
195 هم دیگه جوابگو نیست:n35:

میرداماد سمت ولیعصر هم ب همین صورت هست ... :n35: :n27:

mhroozbeh
06-02-2017, 01:01
اگه اس نیاد رایگان تعویض نمی کنن
حواستون باشه
بخصوص دائمی ها
ماله من ۷ تومن کم کرد دزد! با اینکه خودشون میگن رایگان ولی اگه اس نیاد ۷ تومن میخوره تو قبض یا اعتباری ها ۵ تومن شارژ مصرف میکنه.البته واسه اعتباری ها باید ۵ تومن توش شارژ باشه و الا اصلا انجام نمیشه!
فقط موندم این اس ام اس چطور میاد؟
فکر کنم هر چند روز یه دف واسه گوشی هایی که نسل۴داره و تا حالا اس نزدن میفرستن
الان من ۴ تا سیم کارتم اس گرفتن دو تا شون نیومده با اینکه توی گوشی اس ۷ه

Microsoft24
06-02-2017, 02:17
اگه اس نیاد رایگان تعویض نمی کنن
حواستون باشه
بخصوص دائمی ها
ماله من ۷ تومن کم کرد دزد! با اینکه خودشون میگن رایگان ولی اگه اس نیاد ۷ تومن میخوره تو قبض یا اعتباری ها ۵ تومن شارژ مصرف میکنه.البته واسه اعتباری ها باید ۵ تومن توش شارژ باشه و الا اصلا انجام نمیشه!
فقط موندم این اس ام اس چطور میاد؟
فکر کنم هر چند روز یه دف واسه گوشی هایی که نسل۴داره و تا حالا اس نزدن میفرستن
الان من ۴ تا سیم کارتم اس گرفتن دو تا شون نیومده با اینکه توی گوشی اس ۷ه

من تو فروردین تعویض کردم ، هزار تومن ! (سیم دائمی):n33: یعنی الان هفت برابر شده ؟ :n04:

fashist_v
06-02-2017, 10:32
دوستان گوشی من iphone se هست و متاسفانه فرکانس 2600 که برای 4g همراه اول هست رو ساپورت نمیکنه.

کسی خبر داره که آیا این فرکانس تغییر میکنه یا باید کلا قید 4g همراه اولو زنم ؟؟؟

greatpouya
06-02-2017, 10:44
دوستان گوشی من iphone se هست و متاسفانه فرکانس 2600 که برای 4g همراه اول هست رو ساپورت نمیکنه.

کسی خبر داره که آیا این فرکانس تغییر میکنه یا باید کلا قید 4g همراه اولو زنم ؟؟؟
اگر از باند ۱۸۰۰ هم پشتیبانی بکنه که فکر میکنم همینطوره، باز هم کار میکنه، همراه اول هم مانند ایرانسل شروع به استفاده از هردو این فرکانس ها کرده.

iDownload & iGame
06-02-2017, 10:45

مدلش A1662 هست؟

fashist_v
06-02-2017, 10:49
اگر از باند ۱۸۰۰ هم پشتیبانی بکنه که فکر میکنم همینطوره، باز هم کار میکنه، همراه اول هم مانند ایرانسل شروع به استفاده از هردو این فرکانس ها کرده.

گوشیم ازین فرکانس ها پشتیبانی میکنه LTE band 1(2100), 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 8(900), 12(700), 13(700), 17(700), 18(800), 19(800), 20(800), 25(1900), 26(850), 29(700)

من بسته آلفا پلاس خریدم و lte گوشیم فعال کردم ولی میتونم بگم هیچ جایی lte رو گوشیم ظاهر نمیشه و همه جا 3g نشون میده

ولی ایرانسل که میندازم خیلی سریع به lte وصل میشه

greatpouya
06-02-2017, 10:56
گوشیم ازین فرکانس ها پشتیبانی میکنه LTE band 1(2100), 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 8(900), 12(700), 13(700), 17(700), 18(800), 19(800), 20(800), 25(1900), 26(850), 29(700)

من بسته آلفا پلاس خریدم و lte گوشیم فعال کردم ولی میتونم بگم هیچ جایی lte رو گوشیم ظاهر نمیشه و همه جا 3g نشون میده

ایرانسل خیلی وقته که باند ۱۸۰۰ رو فعال کرده، ولی همراه اول تازه داره فعال میکنه، و خیلی خیلی کند از نظر پوششی پیش میره.

fashist_v
06-02-2017, 11:05
ایرانسل خیلی وقته که باند ۱۸۰۰ رو فعال کرده، ولی همراه اول تازه داره فعال میکنه، و خیلی خیلی کند از نظر پوششی پیش میره.

شما مطمئنید همراه اول داره رو 1800 فعال میکنه؟ آخه من هرچی سرچ کردم جایی نزده بود. ممنون میشم منبع خبرتونو بگید.

اگه بدونم که رو 1800 فعال میکنه که هیچ ولی اگه بدونم رو همون 2600 میمونه تنها راه اینه که ترابرد کنم

greatpouya
06-02-2017, 11:12
شما مطمئنید همراه اول داره رو 1800 فعال میکنه؟ آخه من هرچی سرچ کردم جایی نزده بود. ممنون میشم منبع خبرتونو بگید.

اگه بدونم که رو 1800 فعال میکنه که هیچ ولی اگه بدونم رو همون 2600 میمونه تنها راه اینه که ترابرد کنم
بنده خودم توصیه به ترابرد میکنم، ولی بله از این فرکانس ۱۸۰۰ اطمینان دارم، ممکنه خیلی طول بکشه تا پوششش کامل بشه.

reza2700
06-02-2017, 12:35

دوست عزیز ۱۸۰۰ همراه اول مجوز گرفته و من خودم چند جا دیدم که فعال بوده..مثلا دیروز سمت حسن اباد کرج به ۱۸۰۰ وصل بودم

فرستاده شده از SM-J510Fِ من با Tapatalk

mr.arbab28
06-02-2017, 14:02
همراه اول اگر پیغمبر هم باشه باز هم بی فایده هست اصلا حسای کتابی نداره کاراش مثلا همین بسته های اینترنت که قیمت های نا معقول داره انتن نداشتن فنی نبودن اپراتور قطعی شبکه اش و....
همراه اول با کاراش به ادم توهین میکنه من نمیدونم به چه امید فعالیت داره هنوز

Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk

iDownload & iGame
06-02-2017, 15:14

سیم کارت هم عوض کردین؟ کدوم شهر هستین؟

The Respina
06-02-2017, 16:56
سلام
حجم مجاز بسته های زیر چندگیگ هست؟
یک روزه 2 تا 7 صبح
یک روزه 1 تا 11 صبح

mhroozbeh
06-02-2017, 18:50
من تو فروردین تعویض کردم ، هزار تومن ! (سیم دائمی):n33: یعنی الان هفت برابر شده ؟ :n04:
یه بسته ۲+۲ هم میده ولی معمولش ۵ تومن نه هزار تومن! خیلی ازت کم گرفته دیرتر ازین حرفان

mhroozbeh
06-02-2017, 18:51
یه بسته ۲+۲ هم میده ولی معمولش ۵ تومنه نه هزار تومن! خیلی ازت کم گرفته دزدتر ازین حرفان

mhroozbeh
06-02-2017, 18:53
همراه اول اگر پیغمبر هم باشه باز هم بی فایده هست اصلا حسای کتابی نداره کاراش مثلا همین بسته های اینترنت که قیمت های نا معقول داره انتن نداشتن فنی نبودن اپراتور قطعی شبکه اش و....

کاملا موافقم فقط زور حمایت دولتو داره و الا صد دفه پودر شده بود اینقدر عقب افتاده است

bigbang001
06-02-2017, 19:43

مثلا کدام اپراتور گل و بلبله که همراه اول انقدر بده؟!

blackbird1370
06-02-2017, 20:26
خیر. تقریبا همه گوشی ها fdd رو دارن. نیازی به چک کردن نیست، چون در فرکانس های ذکر شده tdd استفاده نمیشه. Tdd نوع دیگر 4g هست که توسط شبکه تنظیم میشه که میتونید بیشتر در اینترنت راجع بهش سرچ کنید. 4g هم به صورت tdd ارائه میشه و هم بصورت fdd.

مرسی از شما.

The Respina
06-02-2017, 21:56
یک روزه 2 تا 7 صبح
یک روزه 1 تا 11 صبح

Electronic-Arts
07-02-2017, 02:01
یک روزه 2 تا 7 صبح
یک روزه 1 تا 11 صبح

20 گیگ دانلود و آپلود با هم (18.5 یا حداکثر 19 گیگ دانلود کنید اگر نمیخواید شارژ صفر بشه)
نامحدود

bivafa.va.man
07-02-2017, 07:32
ساعت دو شب یه بسته نامحدود دو تا هفت خریدم اس ام اس فعال سازی هم اومد،29 هزار تومن هم شارژ داشتم ساعت شش اینترنت قطع شد وقتی حسابمو چک کردم دیدم صفر شده،به همراه اول زنگ زدم زیر بار نمیرفتن،رفتم سایت 195 شکایت کردم اذشون چند ثانیه بعد از همراه اول تماس گرفتن و گفتن مشکلتونو بررسی میکنیم،کسی این مشکل واسش پیش اومده شارژ رو برمیکردونن،
قبلا اینجوری نمیشد دانلودم به شانزده گیگ هم نمیرسید،
بعد از های وب همراه اول دزدترینه،
ایرانسل شرف داره به این دزدا

fashist_v
07-02-2017, 08:15
سیم کارت هم عوض کردین؟ کدوم شهر هستین؟

تهران هستم. بله یوسیم گرفتم از فروشگاه مرکزی همراه اول تو اتوبان کردستان
البته یسری سیمکارتم سوخت و رفتم از دفتر خدمات الکترونیک گرفتم. بهش تاکیید کردم که یوسیم باشه که گفت ازین جدیداس سه پانچه!
این پوکه سیمکارتمه الان به شک افتادم که نکنه 4g نباشه؟!!
حدود 4 ماهه پیش گرفتم قاعدتا باید 4g باشه دیگه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]);

fashist_v
07-02-2017, 09:20
الان با 9990 تماس گرفتم و ازونا استعلام سیمکارتمو گرفتم که اپراتو گفت سمکارتتون معمولیه ! ( این به کنار که اون دفتر خدماتی بهم دروغ گفته بود)
اما جالبتر اینجاست که سری قبل که سیممو رفتم خود شعبه مرکزی "دزد اول" تو ونک تعویض کردم دقیقا به اسم یوسیم گرفتم و پوکشم به این شکل بود

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]);

اما وقتی استعلام این یکی تعویضمو گرفتم در کمال تعجب گفت اینم معمولی بوده و یوسیم نبوده !!!!!

و این است "دزد اول"

وقتی ازش پرسیدم پس از کجا بفهمم که واقعا یوسیمه گفت هیچ راهی نداره فقط ما میتونیم تو سیستم ببینیم.

تا الان فقط دوتا 7هزار تومن بابت تعویض یوسیم دادم که سیم معمولی بهم دادن. البته این بار اولی نیست که همراه اول دزدی میکنه و به روش های مختلف مثله خوردن حجم اینترنت یا گرفتم پول برای فعال سازی SMS و غیره دزدی کرده.
من که دیگه ترابرد میکنم به ایرانسل
خداحافظ "دزد اول"

Sponge-BoB
07-02-2017, 10:02

مال منم از اینه،همراه اول میگه 4 جی نیست!

مشترک گرامی،رنج سیمکارت شما مناسب برای استفاده از اینترنت نسل چهارم نمی باشد.

shahryar84
07-02-2017, 10:23

این که نوشته LTE!
کی گفته 4g نیست؟

Arsenal2012
07-02-2017, 10:38
ساعت دو شب یه بسته نامحدود دو تا هفت خریدم اس ام اس فعال سازی هم اومد،29 هزار تومن هم شارژ داشتم ساعت شش اینترنت قطع شد وقتی حسابمو چک کردم دیدم صفر شده،به همراه اول زنگ زدم زیر بار نمیرفتن،رفتم سایت 195 شکایت کردم اذشون چند ثانیه بعد از همراه اول تماس گرفتن و گفتن مشکلتونو بررسی میکنیم،کسی این مشکل واسش پیش اومده شارژ رو برمیکردونن،

من تقریبا 20 روز پیش اینجا

هشدار دادم مواظب شارژتون باشه بعضی ها گفتن نه ما تست کردیم حتی بیشتر از 20 گیگ هم تو طرح 2 تا 7 یک روز دانلود کردیم مشکلی نبوده!!!
اگه واقعا 16 گیگ دانلود کردین 2 گیگ هم حداکثر بگیم آپلود جمعا میشه 18 گیگ .. حتما تا آخرش پیگیر 195 باش احتمال زیاد با این شرایطی که گفتی مجبورن شارژتو برگردونن... من خودم چونکه هیچ وقت بیشتر از 200 یا 300 تک تومنی اعتبار اضافه نداشتم ارزش شکایت کردن رو نداشته

پیشنهاد من به همه ی کاربرای همراه اول اینه برن تو سامانه 195 شکایت کنید و بنوسید طرح کنترل مصرف آزاد) دیتا رو فعال کنند

متن من رو هر کی خواست کپی بزنه که دیگه وقتش گرفته نشه

با سلام
لطفا ( طرح کنترل مصرف آزاد) دیتا. مثل ایرانسل رو فعال کنید (( هم کد فعال سازی طرح بدین هم در برنامه ی همراه من امکان فعال سازی طرح رو اضافه کنید)) که زمانی که بسته ی اینترنتی مون تمام میشه طرح فعال بشه و اجازه ی کم شدن از شارژ ( اعتبار ) داده نشه و اینترنت قطع بشه
تا حالا 2 بار به خاطر همین مورد پیش پا افتاده که اشاره کردم شارژم صفر شده از سازمان تنظیم مقررات رادیویی تقاضا دارم لطفا این مورد رو پیگیری کنند و سریعا ( طرح کنترل مصرف آزاد) دیتا. رو به اجبار برای کاربران همراه اول فعال کنند
با تشکر

اولین نفر خودم شکایت کردم لطفا همه حمایت کنید هر چی تعداد شکایت ها در سامانه 195 بیشتر باشه زودتر به نتیجه میرسه باید جلوی ضرر مالی خودمون و کسانی که خبر ندارن گرفته بشه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/IMG] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]

Sponge-BoB
07-02-2017, 10:51
این که نوشته LTE!
کی گفته 4g نیست؟

خود همراه اول!:n29:

fashist_v
07-02-2017, 12:01
این که نوشته LTE!
کی گفته 4g نیست؟

دقیقا موضوع همینه !
وقتی با 9990 تماس بگیرید اونا تو سیستم میتونن از رو سریال نامبر سیمکارت چک کنن که usim هست یا نه. حتی سیمکارتهای سوخته قبلی رو.
من اون اوایل راه اندازیش یعنی مهر سال 94 رفتم usim رو از خود شعبه مرکزی گرفتم. اما حال که استعلام میگیرم میگه اصلا usim نبوده.

بعید میدونم شکایت ازینجور دزدای بزرگ به جایی برسه. اون ازون باند فرکانس مسخرش برای LTE اینم ازین سیمکارتاش. بهترین کار ترابرد به یه اپراتور دیگس.

tabestangarm
07-02-2017, 13:02
امروز رفتم سیمکارت جدید اعتباری یوسیم بگیرم ندادن گفتن فقط از قبل اگه داشته باشی میتونیم برات تعویض کنیم این دیگه چه طرحیه من میخوام جدید بگیرم اعتباری و فورجی چکار باید کنم

shahryar84
07-02-2017, 18:28
دقیقا موضوع همینه !
وقتی با 9990 تماس بگیرید اونا تو سیستم میتونن از رو سریال نامبر سیمکارت چک کنن که usim هست یا نه. حتی سیمکارتهای سوخته قبلی رو.
من اون اوایل راه اندازیش یعنی مهر سال 94 رفتم usim رو از خود شعبه مرکزی گرفتم. اما حال که استعلام میگیرم میگه اصلا usim نبوده.

بعید میدونم شکایت ازینجور دزدای بزرگ به جایی برسه. اون ازون باند فرکانس مسخرش برای LTE اینم ازین سیمکارتاش. بهترین کار ترابرد به یه اپراتور دیگس.
یعنی شما رو گوشیت 4g/LTE نیومد؟

من تقریبا 20 روز پیش اینجا

هشدار دادم مواظب شارژتون باشه بعضی ها گفتن نه ما تست کردیم حتی بیشتر از 20 گیگ هم تو طرح 2 تا 7 یک روز دانلود کردیم مشکلی نبوده!!!
اگه واقعا 16 گیگ دانلود کردین 2 گیگ هم حداکثر بگیم آپلود جمعا میشه 18 گیگ .. حتما تا آخرش پیگیر 195 باش احتمال زیاد با این شرایطی که گفتی مجبورن شارژتو برگردونن... من خودم چونکه هیچ وقت بیشتر از 200 یا 300 تک تومنی اعتبار اضافه نداشتم ارزش شکایت کردن رو نداشته

پیشنهاد من به همه ی کاربرای همراه اول اینه برن تو سامانه 195 شکایت کنید و بنوسید طرح کنترل مصرف آزاد) دیتا رو فعال کنند

متن من رو هر کی خواست کپی بزنه که دیگه وقتش گرفته نشه

با سلام
لطفا ( طرح کنترل مصرف آزاد) دیتا. مثل ایرانسل رو فعال کنید (( هم کد فعال سازی طرح بدین هم در برنامه ی همراه من امکان فعال سازی طرح رو اضافه کنید)) که زمانی که بسته ی اینترنتی مون تمام میشه طرح فعال بشه و اجازه ی کم شدن از شارژ ( اعتبار ) داده نشه و اینترنت قطع بشه
تا حالا 2 بار به خاطر همین مورد پیش پا افتاده که اشاره کردم شارژم صفر شده از سازمان تنظیم مقررات رادیویی تقاضا دارم لطفا این مورد رو پیگیری کنند و سریعا ( طرح کنترل مصرف آزاد) دیتا. رو به اجبار برای کاربران همراه اول فعال کنند
با تشکر

اولین نفر خودم شکایت کردم لطفا همه حمایت کنید هر چی تعداد شکایت ها در سامانه 195 بیشتر باشه زودتر به نتیجه میرسه باید جلوی ضرر مالی خودمون و کسانی که خبر ندارن گرفته بشه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/IMG] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]

shahryar84
07-02-2017, 18:29
دقیقا موضوع همینه !

یعنی شما رو گوشیت 4g/LTE نیومد؟

saber73
07-02-2017, 19:08
امروز رفتم سیمکارت جدید اعتباری یوسیم بگیرم ندادن گفتن فقط از قبل اگه داشته باشی میتونیم برات تعویض کنیم این دیگه چه طرحیه من میخوام جدید بگیرم اعتباری و فورجی چکار باید کنم

نه برادر من برو یه دفتر دیگه و بگو سیم کارت نو میخوام از نوع یو سیم هم باشه . جدیدا همه سیم کارتهای نو یو سیم تشریف دارن مگر انکه اون دفتر نداشته باشه و بخواد قدیمی ها رو قالب کنه .

saber73
07-02-2017, 19:17

تا اخرش برو شارژ رو بر میگردونن و از این به بعد بیشتر از 3 تومن موقع استفاده از اینترنت شارژ نداشته باش . و برا بسته 2 تا 7 و 1 تا 11 همون 18.5 گیگ رو رعایت کن .

wire
07-02-2017, 19:17
دوستان این طرح جدید تعویض رایگان سیم کارت به فورجی چطوریه ؟ من رفتم عوض کنم گفت اگه اس ام اس اومده باشه رایگانه وگرنه برات هرینه داره بعد رفت تو سیستم گفت برای شما رایگان نیست :n03:
دوستم یه دفتر دیگه رفته بود گفته بودن اگه گوشیت فورجی ساپورت کنه رایگانه و بعد نشون دادن گوشیش عوض کرده بودن براش و 2 گیگ + 2 گیگ هم اینترنت رایگان براش اومده

saber73
07-02-2017, 19:22
الان با 9990 تماس گرفتم و ازونا استعلام سیمکارتمو گرفتم که اپراتو گفت سمکارتتون معمولیه ! ( این به کنار که اون دفتر خدماتی بهم دروغ گفته بود)
اما جالبتر اینجاست که سری قبل که سیممو رفتم خود شعبه مرکزی "دزد اول" تو ونک تعویض کردم دقیقا به اسم یوسیم گرفتم و پوکشم به این شکل بود

اما وقتی استعلام این یکی تعویضمو گرفتم در کمال تعجب گفت اینم معمولی بوده و یوسیم نبوده !!!!!

و این است "دزد اول"

وقتی ازش پرسیدم پس از کجا بفهمم که واقعا یوسیمه گفت هیچ راهی نداره فقط ما میتونیم تو سیستم ببینیم.

تا الان فقط دوتا 7هزار تومن بابت تعویض یوسیم دادم که سیم معمولی بهم دادن. البته این بار اولی نیست که همراه اول دزدی میکنه و به روش های مختلف مثله خوردن حجم اینترنت یا گرفتم پول برای فعال سازی SMS و غیره دزدی کرده.
من که دیگه ترابرد میکنم به ایرانسل
خداحافظ "دزد اول"

شما دو دوست گرامی راحت میتونین شکایت کنین و ول کن هم نباشین این عکس ها خودش گویا هستش این سیم کارت هوا بری زمین بیای از نوع یو سیم و 4g یا همان lte هستش . به مشترک چه ربطی داره اپراتور داره کلاهبرداری میکنه و میگه تو رنج 4g نیست . من بودم شکایت میکردم .

saber73
07-02-2017, 19:25
دوستان این طرح جدید تعویض رایگان سیم کارت به فورجی چطوریه ؟ من رفتم عوض کنم گفت اگه اس ام اس اومده باشه رایگانه وگرنه برات هرینه داره بعد رفت تو سیستم گفت برای شما رایگان نیست :n03:
دوستم یه دفتر دیگه رفته بود گفته بودن اگه گوشیت فورجی ساپورت کنه رایگانه و بعد نشون دادن گوشیش عوض کرده بودن براش و 2 گیگ + 2 گیگ هم اینترنت رایگان براش اومده

اگه اس ام اس نیومده رایگان نیست و هزینه داره . اس ام اس هم والا برا اون گوشی هایی که تو سیستم همراه اول ثبت شده و از نوع 4g هستش و میتونه تنظیمات اینترنت رو از اپراتور به صورت اتومات دریافت کنه ارسال میشه . و اگر چند تا خط داشته باشید برا بیشتر از 2 تا فکر نکنم بفرسته .

darksider
07-02-2017, 21:44
من نمیدونم این داستان رایگان و غیر رایگان چیه راه انداختید
من 4 ماه پیش سیمکارتمو به یو سیم تغییر دادم توی مرکز مخابراتی و به غیر از هزینه یه کپی از کارت شناسایی هیچ هزینه دیگه ای هم ندادم و سیمکارت جدید و تحویل دادن

wire
07-02-2017, 22:23
نمیخواستم سیم کارت قدیمی رو پانچ کنم
یعنی اگه سیم کارت رو پانچ کنم و بندازم تو یه گوشی فورجی اس ام اس برام میاد و رایگان Usim بهم میدن ؟

saber73
08-02-2017, 07:19
من نمیدونم این داستان رایگان و غیر رایگان چیه راه انداختید
من 4 ماه پیش سیمکارتمو به یو سیم تغییر دادم توی مرکز مخابراتی و به غیر از هزینه یه کپی از کارت شناسایی هیچ هزینه دیگه ای هم ندادم و سیمکارت جدید و تحویل دادن

خب داری میگی 4 ماه پیش . الان اینطوری نیست اونم تا 22 بهمن با پیامک رایگانه . بعد اون کلا متحمل هزینه میشوید اگه خواهان درخواست سیم کارت یو سیم و تعویض میباشید .

saber73
08-02-2017, 07:22
نمیخواستم سیم کارت قدیمی رو پانچ کنم
یعنی اگه سیم کارت رو پانچ کنم و بندازم تو یه گوشی فورجی اس ام اس برام میاد و رایگان Usim بهم میدن ؟

بله امکانش هست من این کارو انجام دادم و بعد 2 روز پیامک اومد .