مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول
سلام دوستان
قبض برای من اومده 18000 تومن درصورتی که 10000 تومنشو نوشته خدمات مبتنی بر محتوا. #800 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) * هم زدم میگه هیچ سرویس فعالی نداری!چیکار کنم ابن هزینه دیگه نیاد؟؟
و اگه به 195 شکایت کنم چیزی میشه؟
واسه منم هست
پرينت گرفتم هر روز ٢٠٠تومن داره ميندازه.شمارشم نميدونن واسه چيه وقتي زنگ زدم ٩٩٩٠
فعلا فرصت نكردم برم مخابرات شكايت كنم
Sent from my iPhone using Tapatalk
mehdi_cd2005
23-02-2017, 05:09
نمیشه بسته آلفا پلاس یک روزه زد و بسته شبانه هم استفاده کرد از فورجی؟
فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk
میشه دوست عزیز . من خودم یکماه الفا پلاس گرفتم ولی بعدش برای روزانم از ایرانسل استفاده کردم . و شبانه همراه اول
الان دوماهه بدون فعال کردن الفا پلاس دارم شبانه از فور جی دانلود می کنم
سلام دوستان، من از سرویس 4جی ایرانسل استفاده میکنم و راضی هستم اما بخاطر شبانه نامحدود همراه اول امروز سیم کارتمو عوض کردم USIM گرفتم این طرحی که شبانه 1000 تومن نامحدود هست بین ساعت 2 تا 7 صبح سرعت 4جیش چقدره؟ تو اون زمان نامحدودیش سرعتشو کم میکنن یا عادی هست؟
واسه منم هست
پرينت گرفتم هر روز ٢٠٠تومن داره ميندازه.شمارشم نميدونن واسه چيه وقتي زنگ زدم ٩٩٩٠
فعلا فرصت نكردم برم مخابرات شكايت كنم
شکایت چیه دوست عزیز دلیلش سامانه 3090 باشگاه پرسپولیس استقلال یا تراکتورسازی هست که با ارسال پیامک به 3090 این سرویس براتون فعال شده و روزانه 200 تومن به حسابتون منظور میشه و تحت عنوانی که نام بردید تو قبضتون میاد برای غیر فعال کردنش هم از طریق 3090 اقدام کنید
bivafa.va.man
23-02-2017, 13:32
سلام دوستان، من از سرویس 4جی ایرانسل استفاده میکنم و راضی هستم اما بخاطر شبانه نامحدود همراه اول امروز سیم کارتمو عوض کردم USIM گرفتم این طرحی که شبانه 1000 تومن نامحدود هست بین ساعت 2 تا 7 صبح سرعت 4جیش چقدره؟ تو اون زمان نامحدودیش سرعتشو کم میکنن یا عادی هست؟
نه داداش نامحدود نیست، کل آپلود و دانلودت حداکثر باید بیست گیگ باشه بیشتر که شد شارژت تموم میشه،سعی کن تو سیم کارتت یک ریال بیشتر نباشه موقع دانلوود
نه داداش نامحدود نیست، کل آپلود و دانلودت حداکثر باید بیست گیگ باشه بیشتر که شد شارژت تموم میشه،سعی کن تو سیم کارتت یک ریال بیشتر نباشه موقع دانلوود
من سیمم 912 هست . حالا از حجم گذشته من سرعتش مهمه واسم سرعتشو کم میکنند؟ همون شبی 20 گیگ هم واسم بسه که فیلم هامو بگیرم
bivafa.va.man
23-02-2017, 14:06
من سیمم 912 هست . حالا از حجم گذشته من سرعتش مهمه واسم سرعتشو کم میکنند؟ همون شبی 20 گیگ هم واسم بسه که فیلم هامو بگیرم
حتما یک سیم کارت اعتباری بخر برای دانلود،
شبا کلا سرعت پایینتره ولی بیست گیگو صد در صد میشه دانلود کرد،البته چون دانلود و آپلود با هم حساب میشه، اگه با سیم کارت دایمی دانلود میکنی از نوزده گیگ بیشتر نشه
vvvmmm210
23-02-2017, 14:17
دوستان سلام/شهر ما تازه 4g شده گوشی من 3g هست سوالم اینه که از کجا بفهمم خونه ما هم فورجی پوشش داره یا نه؟چون میخوام گوشی 4g بگیرم اگه پوشش نداره پولم از دست نره نرم افزار خاصی دارید معرفی نمایید صمنا کامپیوتر ندارم با تشکر
شکایت چیه دوست عزیز دلیلش سامانه 3090 باشگاه پرسپولیس استقلال یا تراکتورسازی هست که با ارسال پیامک به 3090 این سرویس براتون فعال شده و روزانه 200 تومن به حسابتون منظور میشه و تحت عنوانی که نام بردید تو قبضتون میاد برای غیر فعال کردنش هم از طریق 3090 اقدام کنید
دوست عزیز من اصلا توی 3090 عضو نیستم
از شماره زیر برای من توی پرینتم ثبت شده که 200 تومن هر روز میندازه
700707123456789
این شماره 3090 هست؟
بعدم اگه 3090 بود که خوده 9990 میگفت بهم ولی اونا هم میگن هیچی نیست!!!
Zachyrock
23-02-2017, 14:49
سلام
ایا همراه اول اینترنت ساعتی شبانه نامحدود داره مثل ایرانسل ؟ کدام از این دوتا اپراتور انتنشون واسه 3g بهتره
Le0nard0
23-02-2017, 15:09
ایا همراه اول اینترنت ساعتی شبانه نامحدود داره مثل ایرانسل ؟ کدام از این دوتا اپراتور انتنشون واسه 3g بهتره
بسته شبانه نامحدود روزانه هفتگی ماهانه داره .در مورد اینکه کدوم بهتره خودت باید تست کنی ببینی
واقعا دمه همرا اول گرم حداقل پوشش 4جی خیلیی بهتر از ایرانسل هستش یه ماه پیش بزور یه خط انتن میداد امروز دیدم تو اتاقم ک دور تا دور دیواره و خونه اس تا ته پر شده
ایرانسل که صد باره پیام دادم به اپراتور هیچی تغییر نکرد که نکرد
دوستان سلام/شهر ما تازه 4g شده گوشی من 3g هست سوالم اینه که از کجا بفهمم خونه ما هم فورجی پوشش داره یا نه؟چون میخوام گوشی 4g بگیرم اگه پوشش نداره پولم از دست نره نرم افزار خاصی دارید معرفی نمایید صمنا کامپیوتر ندارم با تشکر
میتونید با همون گوشیتون برید سایت همراه اول و پوشش منطقه زندگیتون رو ببینید که تحت پوشش 4G هستش یا نه . و یا برید سایت : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و منطقه زندگیتون رو انتخاب کنید ببینید پوشش داره یا نه . و میتونید از گوشی دوست و یا آشنا استفاده کنید که از نوع 4G هستش و شبکه رو سرچ کنید و یا از دفاتر همراه اول محل زندگیتون سوال کنید .
دوست عزیز من اصلا توی 3090 عضو نیستم
از شماره زیر برای من توی پرینتم ثبت شده که 200 تومن هر روز میندازه
700707123456789
این شماره 3090 هست؟
بعدم اگه 3090 بود که خوده 9990 میگفت بهم ولی اونا هم میگن هیچی نیست!!!
شما #800* رو بزن و بعد گزینه شماره 1 رو بزن ببین کجاها عضو هستی . حالا دوباره همون کد #800* رو بزن و این بار گزینه 2 و سپس دوباره همون کد #800* و این بار گزینه 3 رو بزن . اگه درست نشد . ببین از کدوم سرشماره ها برات اس میاد همون سرشماره رو تو نت جستجو کن و کد غیر فعال سازیشو پیدا کن و اجراش کن تا قطع بشه .
دوستان میخوام بسته روزانه بگیرم اما همشون نصف نصف هستن مثلا 4 گیگ رو میزنه 2گیگ روز 2گیگ شب من یه چیزی میخوام مثلا 6 گیگ فقط برا روز باشه شبانه میخوام نامحدودش رو بزنم چنین بسته ای برای روزانه نداره؟
Le0nard0
23-02-2017, 19:02
دوستان میخوام بسته روزانه بگیرم اما همشون نصف نصف هستن مثلا 4 گیگ رو میزنه 2گیگ روز 2گیگ شب من یه چیزی میخوام مثلا 6 گیگ فقط برا روز باشه شبانه میخوام نامحدودش رو بزنم چنین بسته ای برای روزانه نداره؟
دوتا بسته 10و20 گیگ شش ماهه داره که نصف نصف نیست
دوتا بسته 10و20 گیگ شش ماهه داره که نصف نصف نیست
چجوری فعال کنم؟ کدشون چی هست؟
الان تو همراه من تو سایتش دیدم چه خبره..........10 گیگ 49 تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ایرانسل 20 گیگ 50 تومن داره که اه
Le0nard0
23-02-2017, 19:17
چیزی که فعلا از همراه اول برمیاد همینه
سرعت الان من
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
farhadrohi
23-02-2017, 22:19
دوستان نامحدود یک روزه چند گیگ میشه دان کرد؟
vvvmmm210
23-02-2017, 22:25
این سوال بنظرم 500 بار پرسیده شده!!!
الان تو همراه من تو سایتش دیدم چه خبره..........10 گیگ 49 تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ایرانسل 20 گیگ 50 تومن داره که اه
ایرانسل خیلی بهتر و به صرفه تر هستش البته استفاده کننده هم زیاد داره بعضی مواقع اصلا ترافیکی رد و بدل نمیشه و اگر هم بشه به زور میشه خصوصا ساعات اوج مصرف .
سرعت الان من
از دکل دور هستی و انتن کم داری فول باشه سرعت بیشتر از این میشه .
2 تا 7 محدودیت 20 گیگ داره . و مجموع با اپلود و دانلود و برای اینکه شارژت رو نخوره 18.5 گیگ میتونی بگیری با توجه به سرعت . 1 تا 11 فکر کنم محدودیت نداره . هر چقدر سرعت بیشتر دانلود هم بیشتر .
Mostafa_1992
23-02-2017, 23:15
سلام دوستان...
من 4G همراه اول دارم وقتی تست سرعت میگیرم از انواع سایتها میانگین سرعت 7 مگ رو نشون میده ولی وقتی میرم دانلود می کنم نهایت تا 1.5 مگ میره در حالیکه سرعت 3G اینقدره ... آنتن هم تقریبا پره و دانلود منیجر هم دارم IDM ...باید تنظیمات خاصی انجام بدم ؟؟؟ واقعا ممنون میشم کمک یا راهنمایی کنین:V4:
سلام دوستان...
من 4G همراه اول دارم وقتی تست سرعت میگیرم از انواع سایتها میانگین سرعت 7 مگ رو نشون میده ولی وقتی میرم دانلود می کنم نهایت تا 1.5 مگ میره در حالیکه سرعت 3G اینقدره ... آنتن هم تقریبا پره و دانلود منیجر هم دارم IDM ...باید تنظیمات خاصی انجام بدم ؟؟؟ واقعا ممنون میشم کمک یا راهنمایی کنین:V4:
اون 7 که میگید نشون میده واحدش مگابیت هست و سرعت شما رو دانلود منیجر مگابایت در ثانیه هست برای تبدیل بیت به بایت واحد رو تقسیم بر 8 کنید
- - - Updated - - -
ایرانسل خیلی بهتر و به صرفه تر هستش البته استفاده کننده هم زیاد داره بعضی مواقع اصلا ترافیکی رد و بدل نمیشه و اگر هم بشه به زور میشه خصوصا ساعات اوج مصرف .
از دکل دور هستی و انتن کم داری فول باشه سرعت بیشتر از این میشه .
2 تا 7 محدودیت 20 گیگ داره . و مجموع با اپلود و دانلود و برای اینکه شارژت رو نخوره 18.5 گیگ میتونی بگیری با توجه به سرعت . 1 تا 11 فکر کنم محدودیت نداره . هر چقدر سرعت بیشتر دانلود هم بیشتر .
شما مطمئن هستی 1 تا 11 محدودیت نداره؟ یعنی برای اینکه مطمئن بشم باید چکار کنم؟ 0912 دارم و میترسم پولم زیاد بیاد
شما مطمئن هستی 1 تا 11 محدودیت نداره؟ یعنی برای اینکه مطمئن بشم باید چکار کنم؟ 0912 دارم و میترسم پولم زیاد بیاد
اصلا با دائمی این کار رو انجام ندین . با اعتباری و شارژ 5000 ت که برای 1 تا 11 باید بزنید .
mahdi-xbox
24-02-2017, 12:05
سلام
همراه اول 4g با مودم e3372 شمال شرق مشهد ساعت 12 ظهر
داخلی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خارجی!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چیزی که جالب بود وضعیت سیگنال دهی نسبت به ایرانسل بود که خیلی بهتر بود
آنتن فول در تمام نقاط منزل در حالی که با ایرانسل حالت معمولی یک خط الی دوخط انتن و دربهترین نقطه 4 خط انتن داره
با ایرانسل حداکثر سیگنال که دیدم حدود 14 دسیبل بود بهترین rsrp منفی 84
وضعیت خط با همراه اول
erfan.it
24-02-2017, 14:38
فکر کنم شهر کوچیک ما رو هم دارن 3G میکنن ! :n02: شهر بقلی هم داره 4G میشه !
.
دوستان این همون 3g ــه ؟ :n16:
فکر کنم شهر کوچیک ما رو هم دارن 3G میکنن ! :n02: شهر بقلی هم داره 4G میشه !
.
دوستان این همون 3g ــه ؟ :n16:
اصلا معلوم نیست که، تو منوی گوشیت الان تو قسمت نوع شبکه چی رو انتخاب کردی؟ بیشتر شبیه 2جی میمونه چون جلوی اسم ایرانسل ننوشته 3جی یا 4جی
Electronic-Arts
24-02-2017, 15:51
سلام
همراه اول 4g با مودم e3372 شمال شرق مشهد ساعت 12 ظهر
داخلی
خارجی!!
چیزی که جالب بود وضعیت سیگنال دهی نسبت به ایرانسل بود که خیلی بهتر بود
آنتن فول در تمام نقاط منزل در حالی که با ایرانسل حالت معمولی یک خط الی دوخط انتن و دربهترین نقطه 4 خط انتن داره
با ایرانسل حداکثر سیگنال که دیدم حدود 14 دسیبل بود بهترین rsrp منفی 84
وضعیت خط با همراه اول
عزیز شما تو مشهد روی 4G رجیستر میشی حالت معمولی بدون بسته آلفا+ یا حتما باید بسته داشته باشی ؟ دوستان تو شهرهای دیگه گذارش دادن که شرط بسته داشتن برداشته شده ولی من بدون بسته نمیتونم رجیستر بشم رو 4G تو مشهد
Reza_brj
24-02-2017, 16:14
تفاوت سرعت 3G و 4G
جفت فول انتن و بهترین سیگنال دقیقا توی یه منطقه
لرستان_بروجرد
عزیز شما تو مشهد روی 4G رجیستر میشی حالت معمولی بدون بسته آلفا+ یا حتما باید بسته داشته باشی ؟ دوستان تو شهرهای دیگه گذارش دادن که شرط بسته داشتن برداشته شده ولی من بدون بسته نمیتونم رجیستر بشم رو 4G تو مشهد
من لاهیجانم بدون بسته 4جی بودم الان البته بسته دارم اما قبلش هم 4جی بودم
Vahid7767
24-02-2017, 17:29
دوستان من یه سیم رایتل دارم اگه ترابرد کنم به همراه اول ، سیم کارت همراه اول 4جی بهم میدن یا 3جی؟
بعد برای اینکه بسته ی شبانه نامحدود فعال بشه باید بسته یک روزه فعال کنم؟ بسته یکروزه که باعث فورجی شدن میشه چنده؟
از همراه اول تو اینستاگرام پرسیدم محدودیت مصرف سرویس نامحدودتون چقدره گفت نامحدوده چرا اینجا دوستان میگن بیست گیگ هست؟
Sent from my TIT-AL00 using Tapatalk
bivafa.va.man
24-02-2017, 18:17
از همراه اول تو اینستاگرام پرسیدم محدودیت مصرف سرویس نامحدودتون چقدره گفت نامحدوده چرا اینجا دوستان میگن بیست گیگ هست؟
عین سگ دروغ میگه همین که به هیجده گیگ دانلود رسید از شارژ کم میکنه،یه ۲۹ هزارمو خورد که با شکایت پس گرفتم،چندین بار هم زیر هزار تومن خورده که پیگیر نشدم
همراه اول و های وب = دروغ و دغل بازی
erfan.it
24-02-2017, 18:58
اصلا معلوم نیست که، تو منوی گوشیت الان تو قسمت نوع شبکه چی رو انتخاب کردی؟ بیشتر شبیه 2جی میمونه چون جلوی اسم ایرانسل ننوشته 3جی یا 4جی
.
داداش اینجا تاپیک همراه اوله نه ایرانسل ، منم منظورم همراه اوله ! :n16:
رفتم دکل رو نگاه کردم ، 2 نفر روش داشتن کار میکردن . به احتمال زیاد یکی دو روزه وصل میشه ! :n12:
عین سگ دروغ میگه همین که به هیجده گیگ دانلود رسید از شارژ کم میکنه،یه ۲۹ هزارمو خورد که با شکایت پس گرفتم،چندین بار هم زیر هزار تومن خورده که پیگیر نشدم
همراه اول و های وب = دروغ و دغل بازی
الان دیدم یکی دیگه زیر حرفای من و جواب ایشون این پستو زد و اونا اینطوری ج دادن. متاسفانه من سیمم دایمی هست و اعتباری هیچوقت نداشتم و میترسم الان از نامحدودش استفاده کنم
.
داداش اینجا تاپیک همراه اوله نه ایرانسل ، منم منظورم همراه اوله ! :n16:
رفتم دکل رو نگاه کردم ، 2 نفر روش داشتن کار میکردن . به احتمال زیاد یکی دو روزه وصل میشه ! :n12:
جوگیر نشو، اولا که من داداش نیستم دوما فرقی نداره ایرانسلو همراه جوال سوالتو دادم از گوشیت چیزی معلوم نیست چه جلوی نام همراه اول چه ایرانسل تو گوشیت نزده ۳جی یا۴جی
bivafa.va.man
24-02-2017, 19:22
الان دیدم یکی دیگه زیر حرفای من و جواب ایشون این پستو زد و اونا اینطوری ج دادن. متاسفانه من سیمم دایمی هست و اعتباری هیچوقت نداشتم و میترسم الان از نامحدودش استفاده کنم
اولا یک هفته طول میکشه شارژو برگردونن،
دوما یک هفتس داری میگی سیم دائمی دارم میترسم استفاده کنم،خب یه سیم اعتباری بگیر استفاده کن،مطمئن باش بیش از هیجده گیگ دانلود کنی از شارژت کم میشه حالا باور نکن!
erfan.it
24-02-2017, 19:23
جوگیر نشو، اولا که من داداش نیستم دوما فرقی نداره ایرانسلو همراه جوال سوالتو دادم از گوشیت چیزی معلوم نیست چه جلوی نام همراه اول چه ایرانسل تو گوشیت نزده ۳جی یا۴جی
.
دوست عزیر چرا ناراحت میشی ؟ =)))) بنده که چیزی نگفتم ! :n12:
به هر حال ممنون !
.
پ.ن : تازه فهمیدم که خانم هستید ، شرمنده ! نمی دونستم
دوما یک هفتس داری میگی سیم دائمی دارم میترسم استفاده کنم،خب یه سیم اعتباری بگیر استفاده کن،مطمئن باش بیش از هیجده گیگ دانلود کنی از شارژت کم میشه حالا باور نکن!
یک هفتست من دارم میگم؟ من دیروز پست زدم، چرا عادت دارید جو بدید به ماجرا، گفتم که شاید یه راهنمایی بکنید که فعلا یه چیزی خودم پیدا کردم، یه بسته شبانه روزی هم الان فعال کردم با بسته یک تا یازده صبح که ده ساعت نامحدود هست، امشب شروع به دانلود میکنم هر زمان که شروع کرد از بسته شبانه روزیم کم کنه یعنی نامحدود همونقدر دانلود شده، کنترل میکنم منم نتیجشو اینجا قرار میدم، اما امیدوارم تو بسته ساعت یک تا یازده محدودست بیست نباشه حداقل ۴۰گیگ باشه
farhadrohi
24-02-2017, 19:49
لنگرود.همین الان یهویی
mahdi-xbox
24-02-2017, 20:18
سیمکارت مال برادرم بود که تازه گرفته بود...بسته هم بسته هدیه هست،اوایل 4جی رجیستر نمیشد که بعد یکی دوروز درست شد ولی فکر نمیکنم از فعال بودن بسته باشه چون از اول فعال بود و با 3g استفاده میکرد
یک هفتست من دارم میگم؟ من دیروز پست زدم، چرا عادت دارید جو بدید به ماجرا، گفتم که شاید یه راهنمایی بکنید که فعلا یه چیزی خودم پیدا کردم، یه بسته شبانه روزی هم الان فعال کردم با بسته یک تا یازده صبح که ده ساعت نامحدود هست، امشب شروع به دانلود میکنم هر زمان که شروع کرد از بسته شبانه روزیم کم کنه یعنی نامحدود همونقدر دانلود شده، کنترل میکنم منم نتیجشو اینجا قرار میدم، اما امیدوارم تو بسته ساعت یک تا یازده محدودست بیست نباشه حداقل ۴۰گیگ باشه
1 تا 11 محدودیت نداره . ولی اگه کسی از بسته های نامحدود همراه اول استفاده میکنه حتما با توجه به اینکه احتیاط شرط عقله شارژ بیشتر از 500 تومان نداشته باشه تا فردا براش مشکل نشه . همراه اول زیر بار فعال سازی کنترل مصرف ازاد نمیره و کاری هم نمیشه کرد .
حرفه دوستمون درسته و بارها هم طبق تجربه گفتیم فقط سیم کارت اعتباری و نداشتن یا داشتن حداقل 500 تومان شارژ در داخل سیم کارت و مجموع دانلود و اپلود حداکثر برای بسته 2 تا 7 - 18 تا 18.5 گیگ .
سیمکارت مال برادرم بود که تازه گرفته بود...بسته هم بسته هدیه هست،اوایل 4جی رجیستر نمیشد که بعد یکی دوروز درست شد ولی فکر نمیکنم از فعال بودن بسته باشه چون از اول فعال بود و با 3g استفاده میکرد
چون بسته هدیه داره میره رو 4G بعد تموم شدن احتمالا دیگه نمیره رو 4G مگر با خرید بسته های الفا پلاس .
Armania97
24-02-2017, 21:42
- - - Updated - - -
Armania97
24-02-2017, 21:44
farhadrohi
24-02-2017, 22:20
دوستان من بسته هدیه شبانه فورجیم هنوز تموم نشده امشب اگه بسته یک روزه نامحدود بزنم میتونم از بسته استفاده کنم؟
دوستان من بسته هدیه شبانه فورجیم هنوز تموم نشده امشب اگه بسته یک روزه نامحدود بزنم میتونم از بسته استفاده کنم؟
بله میتونید .
الان رو سیم دایمی خودم یکماه شبانه نامحدود رو خریدم میرم برای تستش
دوست عزیز منظور دوستان بسته یک روزه 5000 تومنی هستش نه یک ماهه . ماهانه ها همه تست شده هستن و هیچ محدودیتی ندارن .
iman2919
25-02-2017, 08:59
سلام دوستان کسی اطلاع نداره چه زمانی 4g همراه اول در شهرهای استان خراسان رضوی مثل تربت حیدریه و نیشابور فعال میشه؟
خب دوستان ۴۴ گیگ و ششصد تا همین الان دانلود کردم از ساعت یک شب تا الان، دیگه قطع کردم که این ۲ دقیقه اخر که مونده به ساعت ۱۱ حاشیه امنیت باشه. کاش سرعت نتم بهتر بود دیروز از سرعتم براتون شات گذاشتم دیشب تا الان اصلا از ۱.۲۵ مگابایت در ثانیه تو IDM بیشتر نرفت انتن هم هرکاری کردم هیچجای خونه دوتا بیشتر نمیشد
farazfar
25-02-2017, 11:10
دوستان یکی دوروزه به LTE همراه اول کانکت نمیشم و فقط علامت 4G رو دارم، دلیلش چی میتونه باشه؟ ربطی به نوع بسته داره؟
Tehranshahr
25-02-2017, 11:16
خب دوستان ۴۴ گیگ و ششصد تا همین الان دانلود کردم از ساعت یک شب تا الان، دیگه قطع کردم که این ۲ دقیقه اخر که مونده به ساعت ۱۱ حاشیه امنیت باشه. کاش سرعت نتم بهتر بود دیروز از سرعتم براتون شات گذاشتم دیشب تا الان اصلا از ۱.۲۵ مگابایت در ثانیه تو IDM بیشتر نرفت انتن هم هرکاری کردم هیچجای خونه دوتا بیشتر نمیشد
اگر بتونید رو باند 4G-2600 لاک کنید سرعتش بیشتره چون پهنای باند 1800 کمه. البته اگه آنتن 2600 باشه اون سمتا.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
اگر بتونید رو باند 4G-2600 لاک کنید سرعتش بیشتره چون پهنای باند 1800 کمه. البته اگه آنتن 2600 باشه اون سمتا.
من با گوشی متصل میشم و نتشو برای لپ تاپم شر میکنم مودم ندارم، و نمیدونم به کدوم باند متصل میشم
Tehranshahr
25-02-2017, 11:33
من با گوشی متصل میشم و نتشو برای لپ تاپم شر میکنم مودم ندارم، و نمیدونم به کدوم باند متصل میشم
به احتمال زیاد به 1800 وصل شده که سرعت اونقده. پهنای باندش 5مگاهرتزه. با 3G تست کنید اگه دکل خلوت باشه سرعت ممکنه بهتر باشه چون ۲تا 5 مگاهرتزه. من خودم رو 2600 هم بیشتر از 1.6MB/s نتونستم بگیرم.
به احتمال زیاد به 1800 وصل شده که سرعت اونقده. پهنای باندش 5مگاهرتزه. با 3G تست کنید اگه دکل خلوت باشه سرعت ممکنه بهتر باشه چون ۲تا 5 مگاهرتزه. من خودم رو 2600 هم بیشتر از 1.6MB/s نتونستم بگیرم.
اتفاقا دیدم یکی از بچه های اینجا گفته بود 3جی سرعتش از 4جی بیشتره امتحان کردم نمیدونم چرا اما هرکاری میکنم روی 3جی اینترنتم وصل نمیشه هرکاری میکنم اما تا میندازم رو 4جی اینترنتی دارم 2جی هم اینترنت دارم اما 3جی ندارم. نرم افزاری هست که بشه فهمید با چه باندی وصل میشم؟
Tehranshahr
25-02-2017, 11:39
اتفاقا دیدم یکی از بچه های اینجا گفته بود 3جی سرعتش از 4جی بیشتره امتحان کردم نمیدونم چرا اما هرکاری میکنم روی 3جی اینترنتم وصل نمیشه هرکاری میکنم اما تا میندازم رو 4جی اینترنتی دارم 2جی هم اینترنت دارم اما 3جی ندارم. نرم افزاری هست که بشه فهمید با چه باندی وصل میشم؟
شاید 3G اونجا تازه راه افتاده هنوز پهنای باندش وصل نیست. با برنامه میشه ولی گوشی باید روت باشه. تو سامسونگ با کد #0011 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) #* میشه دید.
M . Sayid
25-02-2017, 11:50
بسته 2 تا 7 رو گرفتم حدود 4 گیگ تونستم دانلود کنم ، ولی هم اتاقیم حدود 10 گیگ دانلود کرد !! منطقه صادقیه هستیم !! کسی می دونه مشکل از کجاست ؟
روی فور جی تنظیم کردم همین بود ، روی تری جی هم همین بود !! ولی قبلنا 20 گیگ دانلود می کردم !
شاید 3G اونجا تازه راه افتاده هنوز پهنای باندش وصل نیست. با برنامه میشه ولی گوشی باید روت باشه. تو سامسونگ با کد #0011 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) #* میشه دید.
گوشی من روت هست و هواوی هست اگه برنامه ای میشناسید اسمشو بگید. 3جی مدت 2 سال هست که اینجا وصل هست 4جی تازه اومده
4g همراه اول بروجرد
farhadrohi
25-02-2017, 12:14
دوستان این الان 2600 هست یا 1800 ؟
SAeedBaa
25-02-2017, 12:20
باند 3 هست یعنی 1800 با پهنای 5 مگاهرتز.
pouyasony
25-02-2017, 12:23
خيلي جالبه من گوشيم ايفون 7 پلاس هستش هركار ميكنم فورجي همراه اول واسم وصل نميشه و فقط رو 3g هستش در حالي كه همون سيمكارتو تو همون نقطه از شهر ميندازم رو گوشي سامسونگ 4g ميشه .مشكل از چي ميتونه باشه؟
Tehranshahr
25-02-2017, 12:23
گوشی من روت هست و هواوی هست اگه برنامه ای میشناسید اسمشو بگید. 3جی مدت 2 سال هست که اینجا وصل هست 4جی تازه اومده
Network signal guru
بسته 2 تا 7 رو گرفتم حدود 4 گیگ تونستم دانلود کنم ، ولی هم اتاقیم حدود 10 گیگ دانلود کرد !! منطقه صادقیه هستیم !! کسی می دونه مشکل از کجاست ؟
روی فور جی تنظیم کردم همین بود ، روی تری جی هم همین بود !! ولی قبلنا 20 گیگ دانلود می کردم !
هم اتاقیتون هم همزمان دانلود کرده سرعت شما کم شده.
1800
M . Sayid
25-02-2017, 12:45
هم اتاقیتون هم همزمان دانلود کرده سرعت شما کم شده.
فقط اینبار نبوده ، 2 بار دیگه هم اینطوری شده
اینو زده با نرم افزاری که گفتید تست کردم اما هیچی در مورد باند ننوشته[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
farhadrohi
25-02-2017, 13:27
باند 3 هست یعنی 1800 با پهنای 5 مگاهرتز.
بیشترین سرعتی ک میشه اط ۱۸۰۰ گرفت چقدره؟ واسه من تا ۲ مگ بیشتر نمیره سرعت دانلود
greatpouya
25-02-2017, 13:34
بیشترین سرعتی ک میشه اط ۱۸۰۰ گرفت چقدره؟ واسه من تا ۲ مگ بیشتر نمیره سرعت دانلود
7
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
MOHAMMAD2010
25-02-2017, 16:41
سلام
باند فرکانس 3g همراه اول و ایرانسل تو ایران رو چند هستن ؟
mr.arbab28
25-02-2017, 17:12
سیم کارت ۶۵۴۰ تومان شارج داشت بسته شبانه گرفتم ۲تا ۷صبح بیست گیگ دانلود کردم بعدش دیدم شارجگوشیم صفر شد این یعنی چی؟ مگه همراه اول نگفته نامحدوده؟ چرا الباقی شارجمو خورد؟
فرستاده شده از Lenovo K50-T5ِ من با Tapatalk
SAeedBaa
25-02-2017, 18:18
بستگی به پهنای باند فرکانسی مورد استفاده داره. به طور مثال همراه اول روی باند 1800 از 5 مگاهرتز استفاده میکنه که نهایت سرعت دانلود 37.5 مگابیت رو میده و ایرانسل روی باند 1800 از 10 مگاهرتز استفاده میکنه که نهایت سرعت 75 مگابیت رو میده.
روی باند 1800 میشه تا 20 مگاهرتز پهنای باند فرکانسی داشت که سرعت 150 مگابیت رو میده.
دوستان از این اسکرین شات هایی که گذاشتم بهم میگید من الان به کدوم باند متصل هستم؟ سرعتم از ۹مگابیت بیشتر نمیشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ehsanehsan007
25-02-2017, 18:48
سیم کارت ۶۵۴۰ تومان شارج داشت بسته شبانه گرفتم ۲تا ۷صبح بیست گیگ دانلود کردم بعدش دیدم شارجگوشیم صفر شد این یعنی چی؟ مگه همراه اول نگفته نامحدوده؟ چرا الباقی شارجمو خورد؟
اگه در همون بازه ی دو تا هفت دانلود کرده باشی نباید شارژت کم بشه...میتونی رایگان با نودو نه نود تماس بگیری یا اینکه تو سامانه ی 195 شکایت کنی..شارژت رو برمیگردونن
قبل اينكه يه پست رو بدين اگه حتي يه صفحه قبل هم خونده باشين ميبينين كه كلي آدم گفتن كه يك روزه ٢ تا ٧ محدوديت داره و نامحدود نيست
Le0nard0
25-02-2017, 19:10
اگه در همون بازه ی دو تا هفت دانلود کرده باشی نباید شارژت کم بشه...میتونی رایگان با نودو نه نود تماس بگیری یا اینکه تو سامانه ی 195 شکایت کنی..شارژت رو برمیگردونن
تا چیزی رو نمیدونی مجبور نیستی پست الکی بذاری . سته 2 تا 7 محدودیت 20 گیگ داره .
از توهین بهم دیگه دست بردارید، این چه طرز صحبت کردن هست؟ با توهین و توپیدن که حرف رو توجیه نمیکنن ای بابا، ضمنا پی رو صحبت های شما دوتا دیروز منم گفتم من و یکی دیگه تو اینستاگرام با شدت پرسیدیم همراه اول گفت نامحدود هست و محدودیت نداره خود منم دیشب نزدیک ۵۰گیگ دانلود کردم نامحدود نامحدود هست، اگر از شارژتون کم کرد یا رو قبضتون اومد از ۱۹۵ شکایت ثبت کنید یا ایمیل بزنید به ادرس 9990@mci.ir
mehran5486
25-02-2017, 20:20
دبل احسان ! محدودیت 20 گیگ میفهمی یعنی چی؟ بعد از اینکه 20 گیگ رو رد گرده از شارژش استفاده کرده. حالا تو برو 195 که هیچ 200 شکایت کن شارژ خودتو جدوآبادتو برگردون.
تایید میکنم محدودیت بیست گیگ داره از بیست گیگ بیشتر دانلود کنین از شارژ اصلی تون میره و با شکایت هم برنمیگرده چون باید حواستون ب مقدار دانلود تون باشه از محدودیتش رد کنین از شارژ کم میکنه
Le0nard0
25-02-2017, 20:32
من و یکی دیگه تو اینستاگرام با شدت پرسیدیم همراه اول گفت نامحدود هست و محدودیت نداره خود منم دیشب نزدیک ۵۰گیگ دانلود کردم نامحدود نامحدود هست، اگر از شارژتون کم کرد یا رو قبضتون اومد از ۱۹۵ شکایت ثبت کنید یا ایمیل بزنید به ادرس 9990@mci.ir
تو که با شدت میپرسی حداقل به شدت هم بخون ببین صحبت سر چه بسته ای هست . تو یه ماهه گرفتی . یه ماهه محدودیت نداره .
بسته روزانه 2 تا 7 محدودیت 20 گیگ داره سقف رو رد کنی از شارژت کم میکنه با شکایت یه قرون هم بهت برنمیگرده .
تو که با شدت میپرسی حداقل به شدت هم بخون ببین صحبت سر چه بسته ای هست . تو یه ماهه گرفتی . یه ماهه محدودیت نداره .
بسته روزانه 2 تا 7 محدودیت 20 گیگ داره سقف رو رد کنی از شارژت کم میکنه با شکایت یه قرون هم بهت برنمیگرده .
دوست من سرویس یک ماه یک هفته یک روزه نداره که همشون نامحدود هستن اسکرین شات جواب همراه اول هم هست که صفحه قبل گفت نامحدود هست ومحدودیتی نداره حالا شما باز به اصرار بگو بیست گیگ محدود هست، اگه به حرف شما بودم که میگفتید از سیم دایمی استفاده نکن برو اعتباری بخر من بحثی ندارم با اشخاصی که برای ثابت کردن حرفشون تندروی میکنند، شماهم قانع بشو نیستی پس ترجیح میدم بجای اینکه توهین ها و دادو بیداد بشنوم ادامه ندم این بحث رو
دوست من سرویس یک ماه یک هفته یک روزه نداره که همشون نامحدود هستن اسکرین شات جواب همراه اول هم هست که صفحه قبل گفت نامحدود هست ومحدودیتی نداره حالا شما باز به اصرار بگو بیست گیگ محدود هست، اگه به حرف شما بودم که میگفتید از سیم دایمی استفاده نکن برو اعتباری بخر من بحثی ندارم با اشخاصی که برای ثابت کردن حرفشون تندروی میکنند، شماهم قانع بشو نیستی پس ترجیح میدم بجای اینکه توهین ها و دادو بیداد بشنوم ادامه ندم این بحث رو
دوست عزيز حرفي بزن بعدا پشيمون نشي
اتفاقا يه ماه و يه هفته با يك شب فرق داره
اونا چون ١ تا ١١ هستن نامحدود هستن از قيمت ٥ تومنش هم معلومه
اما شبانه محدود هست به ٢٠ گيگ
شما خيلي دوست داري با سيم دايمي يه بسته شبانه بگير بزار دانلود! اونوقت صبحش وقتي با يه قبض خوشگل روبرو شدي بيا اينجا اضهار پشيموني كن!
بحث شكايت به ١٩٥ هم واسه مبلغهاي ٥ تومن ١٠ تومن هر كشي بيكار نيست مگه اينكه زياد باشه بخواد بيفته دنبالش!
وقتي چيزي رو تست نكرديم الكي حرفي نزنيم يه عده ضرر كنند
farhadrohi
25-02-2017, 21:06
بسته یک روزه ۲ تا ۷ محدودیت داره منم دیشب تست کردم بعد ۲۰ گیگ ۲تومن شارژ خورد.
ehsanehsan007
25-02-2017, 21:09
خود همراه اول داره میگه محدودیت نداره بعضیا میگن داره....ایییی خدا....بسته ماهانه و هفتگی که معلومه محدودیت ندارند..شبانه دو تا هفت هم وقتی شرکت داره میگه نامحدود یعنی کم کنن غیرقانونیه و پیگیریییی کنی برمیگردونن...هر چنددد جدیدا بیست گیگ رد کنی محاسبه نمیشه...اقا شما امشب امتحان کن اصلا
من با شکایت 28 هزارمو برگردوند چی میگی واسه خودت
بله تایید میشه واسه منم برگردوندن . ولی اول بررسی میکنن اگه بیشتر از اون مقدار تعین شده ( مجموع دانلود و اپلود 20 گیگ) در زمان بین 2 تا 7 صبح استفاده داشته باشی کمی سخته مبلغ رو برگردونن ولی برا من با این حالت باز برگردوندن . چون تو شکایت گفتم قبلش اطلاع رسانی نشده مثل سایر اپراتورها ( مثلا پیامک ) و اینکه همراه اول چرا کنترل مصرف ازاد نداره و از این قبیل حرف ها .
shahryar84
26-02-2017, 14:38
فورجی همراه اول داخل ایستگاه متروی طرشت
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
در جایی که طبق نقشه همراه اول پوشش نوترینو وجود دارد سرعت من حدود 2 مگ هست.
در همینجا که پوشش تری جی ایرانسل هم نیست و فاصله داره پوشش دهی سرعت من 20 مگ.
دوستان چن تا سوال :
من وقتی بسته میزنم نتم میشه 4G... بسته که تموم میشه به ثانیه نکشیده میشه 3g ! دلیلی داره ؟
راهی هست بسته خودمون بزنیم ؟ مثلا بزنیم ماهی 7 گیگووخودمون تعیین کنیم...
Le0nard0
26-02-2017, 15:20
من وقتی بسته میزنم نتم میشه 4G... بسته که تموم میشه به ثانیه نکشیده میشه 3g ! دلیلی داره ؟
راهی هست بسته خودمون بزنیم ؟ مثلا بزنیم ماهی 7 گیگووخودمون تعیین کنیم...
با بسته روی 4g رجیستر میشه
نه نمیشه
MOHAMMAD2010
26-02-2017, 15:28
سلام
باند فرکانس 3g همراه اول و ایرانسل تو ایران رو چند هستن ؟
کسی اطلاعی نداره ؟
SAeedBaa
26-02-2017, 15:44
کسی اطلاعی نداره ؟
سلام
900 و 2100 برای 3G
1800 و 2600 برای 4G
900 و 1800 برای 2G که در حال حاظر در بیشتر مناطق باند 1800 برای نسل 2 یا تخلیه شده و یا در حال تخلیه است.
greatpouya
26-02-2017, 16:01
سلام
900 و 2100 برای 3G
1800 و 2600 برای 4G
900 و 1800 برای 2G که در حال حاظر در بیشتر مناطق باند 1800 برای نسل 2 یا تخلیه شده و یا در حال تخلیه است.
ایرانسل هم رو ۹۰۰ 3g داره؟؟
farhadrohi
26-02-2017, 22:15
دوستان هنوز برای استفاده بسته شبانه فورجی نیازه بسته آلفا پلاس هم فعال کرد؟ کسی جدیدن تست نکرده؟
جريان فورجي پلاس همراه اول كسي اطلاعات دقيقي داره
حالا پوشش كه هيچي حداقل تكنولوژي كه داره استفاده ميكنه
فكر كنم با واي فاي تركيب ميشه
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
SAeedBaa
27-02-2017, 01:51
ایرانسل هم رو ۹۰۰ 3g داره؟؟
بله، البته فعلا در تمامی مناطق فعال نیست. تست سرعتش هم بنده چند روز قبل در انجمن قرار دادم.
farshad0123
27-02-2017, 01:53
سلام
دوستان هدیه وای فای اول چیه؟چطور میشه از ترافیکش استفاده کرد؟مثلا رو بسته 4گیگ(2+2) 2گیگ هم اضافه هدیه وای فای اول میده ولی نمیدونم چطور میشه ازش استفاده کرد؟
ehsanehsan007
27-02-2017, 02:04
سلام
دوستان هدیه وای فای اول چیه؟چطور میشه از ترافیکش استفاده کرد؟مثلا رو بسته 4گیگ(2+2) 2گیگ هم اضافه هدیه وای فای اول میده ولی نمیدونم چطور میشه ازش استفاده کرد؟
همون public wifi همراه اوله...تو یه سری مناطق خاص میتونی از اینترنت وای فای استفاده کنی از اعتبار وای فای اولت کم میشه...مناطق تحت پوشش هم تو این لینک هست:
mci.ir/wifiaval
درود!
دوستان بسته های هفتگی، برای سیم کارت دائمی، بعد از اتمام به صورت خودکار تمدید میشن؟
- - - Updated - - -
درود!
دوستان بسته های هفتگی، برای سیم کارت دائمی، بعد از اتمام به صورت خودکار تمدید میشن؟
Le0nard0
28-02-2017, 00:05
درود!
اگه تمدید خودکار رو لغو نکرده باشی آره
سیم کارتم چندتا مشکل داره فردا باید برم تعویضش کنم، الان سیم کارتم 4G هست به نظرتون باز پول میگیرن؟
خط دایمی هست و از وقتی خریدم 4جی بود USIM اما 2 تا مشکل داره
1- رو 4جی مشکل ندارم و به اینترنت وصل میشم اما رو شبکه 3G به نت وصل نمیشم درحالیکه تو خونمون داداشم 3جی رو گوشیش اینترنت داره و سرعتش 4 مگابایت دانلود میکنه اما من با 4جی فقط 1مگابایت میتونم دانلود کنم
2-وقتی رو 4جی هستم یکی زنگ میزنه خطم دائم مشغول میزنه و زنگ نمیخوره حتی وقتی نت ندارم اما وقتی رو 3جی هستم مشکل ندارم
نکته: با این گوشیم با ایرانسل مشکلی ندارم و با سیم کارت دیگه همراه اول هم گوشیم مشکل نداشت و الان مطمئن هستم سیم کارتم مشکل داره
سوالات از شما:
1- چقدر بابت تعویض سیم رو قبضم میاد؟
2- ممکنه سرعت کم من با 4جی بخاطر خرابی سیم کارت باشه؟
3- چقدر زمان میبره سیم فعال بشه بعد تعویض؟
4- چرا 3جی 4 برابر 4جی سرعت داره؟
اگه تمدید خودکار رو لغو نکرده باشی آره
ممنونم،چجوری باید لغو کرد؟
Le0nard0
28-02-2017, 01:23
ممنونم،چجوری باید لغو کرد؟
این کد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من بسته الفا پلاس 1 ماهه شبانه ماهی 29 هزار خریدم
بعد 3 جی بود . یک بسته الفا پلاس 1 ماهه 4 هزار تومانی خریدم اینترنتم شد 4 جی
بعد از 4 روز الان سرعت دانلودم از 4 مگابایت لیمیت شده به 800 کیلوبایت
چی کار کنم سرعتم باز بشه؟
Le0nard0
28-02-2017, 18:38
من بسته الفا پلاس 1 ماهه شبانه ماهی 29 هزار خریدم
بعد 3 جی بود . یک بسته الفا پلاس 1 ماهه 4 هزار تومانی خریدم اینترنتم شد 4 جی
بعد از 4 روز الان سرعت دانلودم از 4 مگابایت لیمیت شده به 800 کیلوبایت
چی کار کنم سرعتم باز بشه؟
همراه اول چیزی به اسم لیمیت سرعت ( به خاطر دانلود زیاد) فکر نکنم داشته باشه. سرعت روزانه هم پایین اومده؟
همراه اول چیزی به اسم لیمیت سرعت ( به خاطر دانلود زیاد) فکر نکنم داشته باشه. سرعت روزانه هم پایین اومده؟
بله سرعت کلا لیمیت شده.
bivafa.va.man
28-02-2017, 19:10
بله سرعت کلا لیمیت شده.
فورجی همراه اول کلا سرعتش پاینتره،رو حالت تریجی دانلود کنید درست میشه
Le0nard0
28-02-2017, 19:12
بله سرعت کلا لیمیت شده.
با اظمینان میگم که لیمیت نشدی . با یه سیم کارت دیگه یه تست سرعت بگیر .
با اظمینان میگم که لیمیت نشدی . با یه سیم کارت دیگه یه تست سرعت بگیر .
من دیشب هم 3 جی و هم 4 جی تست کردم سرعت دانلود 800 کیلوبایت بود . امشب دوباره تست می کنم .
سیم کارت دیگری داشتم همین مشکل بوجود اومد واسش و فقط و فقط سرعت دانلودش 800 کیلوبایت شد و نتونستم این مشکل حل کنم
لطفا اساتید با تجربه بگن چی کار کنم از لیمیت در بیام.
این همراه اول هم سر کار گذاشته یوزر رو بعد یه چند روز سرعت دانلود یوزر رو لیمیت می کنن. نامحدودشون محدودیت داره.
iman2919
28-02-2017, 20:45
لطفا اساتید با تجربه بگن چی کار کنم از لیمیت در بیام.
این همراه اول هم سر کار گذاشته یوزر رو بعد یه چند روز سرعت دانلود یوزر رو لیمیت می کنن. نامحدودشون محدودیت داره.
برو یک سیم کارت ایرانسل بگیر از شر همراه اول راحت شو و بدون دردسر دانلود کن با سرعتی به مراتب بالاتر:V32:
Le0nard0
28-02-2017, 21:21
سیم کارت دیگری داشتم همین مشکل بوجود اومد واسش و فقط و فقط سرعت دانلودش 800 کیلوبایت شد و نتونستم این مشکل حل کنم
اگر تجربه " لیمیت شدن سرعت" داشتی پس چرا با این سیم کارتت هم باز به حدی دانلود کردی که محدود بشی؟ من بهت میگم محدود نمیکنه باز روی حرف خودت پافشاری میکنی.
صبرکن تا اساتید با تجربه بیان بگن چجوری از لیمیت دربیای
سیم کارتم چندتا مشکل داره فردا باید برم تعویضش کنم، الان سیم کارتم 4G هست به نظرتون باز پول میگیرن؟
خط دایمی هست و از وقتی خریدم 4جی بود USIM اما 2 تا مشکل داره
1- رو 4جی مشکل ندارم و به اینترنت وصل میشم اما رو شبکه 3G به نت وصل نمیشم درحالیکه تو خونمون داداشم 3جی رو گوشیش اینترنت داره و سرعتش 4 مگابایت دانلود میکنه اما من با 4جی فقط 1مگابایت میتونم دانلود کنم
2-وقتی رو 4جی هستم یکی زنگ میزنه خطم دائم مشغول میزنه و زنگ نمیخوره حتی وقتی نت ندارم اما وقتی رو 3جی هستم مشکل ندارم
نکته: با این گوشیم با ایرانسل مشکلی ندارم و با سیم کارت دیگه همراه اول هم گوشیم مشکل نداشت و الان مطمئن هستم سیم کارتم مشکل داره
سوالات از شما:
1- چقدر بابت تعویض سیم رو قبضم میاد؟
2- ممکنه سرعت کم من با 4جی بخاطر خرابی سیم کارت باشه؟
3- چقدر زمان میبره سیم فعال بشه بعد تعویض؟
4- چرا 3جی 4 برابر 4جی سرعت داره؟
طبق تعرفه همراه اول برای خطوط دائمی : 7000 تومان میباشد . اگه مطمئن شدید سیم کارت مشکل داره پس از سیم کارت هستش البته قبلش با یه سیم کارت دیگه همراه اول از نوع 4G روی همون گوشی و همون منطقه امتحان کنید . من چند بار تعویض کردم نهایتا 20 الی 30 دقیقه طول کشیده . خب همراه اوله دیگه رو بحث کیفیت کار نمیکنه فقط میخواد هر جوری شده بگه منم 4G شدم و اومده کاری انجام داده کارستون و سرعت پایینتر از 3G و البته پینک بهتر از 3G .
اگر تجربه " لیمیت شدن سرعت" داشتی پس چرا با این سیم کارتت هم باز به حدی دانلود کردی که محدود بشی؟ من بهت میگم محدود نمیکنه باز روی حرف خودت پافشاری میکنی.
صبرکن تا اساتید با تجربه بیان بگن چجوری از لیمیت دربیای
من دیشب هم 3 جی و هم 4 جی تست کردم سرعت دانلود 800 کیلوبایت بود . امشب دوباره تست می کنم .
شما طبق گفته دوستمون با یه سیم کارت دیگه شب و روز تست زدی ؟ یا با همون سیم کارت خودت یه منطقه دیگه و از یه دکل دیگه شب و روز تست زدی ؟ فرقی ندارن ؟ والا فکر نکنم لیمیت وجود داشته باشه ولی احتمالش هم هست چون بسته نامحدود و یک ماهه و طبق عکس نامحدود حجم هستش و نه سرعت و هر کاری بگی از این همراه اول بر میاد و اگه بخوای اعتراض کنی میزنه زیرش و کلی حرف و قانون برات پیش میکشه و ربط میده جاهای ناربط . بهترین کار استفاده از بسته های شبانه ایرانسل و 4G ایرانسل هستش البته اونم قبلش ببین وضعیت تو منطقه شما چطوره منظورم سرعتش هست .
دوستان من حرف دوستمون رو تایید نمیکنم اگه قرار به محدود کردن باشه همراه اول نمیاد یه نفرو محدود کنه رو اون سرویس نامحدود شبانش برای همه مخدودیت وضع میکنه من صفحه قبل گفتم یک ماهه نامحدود گرفتم ساعت ۱ تا ۱۱ و دایم ماکسیموم سرعتم ۸ مگابیت هست یعنی ۱ مگ دانلود میکنم اینم بگم روز هم سرعتم یه مگ هست چون همراه اول تازه شهر ما ۴جی اورده اما ۳ جی داداشم ۲.۵ مگابایت دانلود میکنه واسه اونو یه شب نامحدود فعال کردیم همونم شبم ۲.۵ مگ دانلود میکرد، پس عملا محدودیتی نیست اگه هم همراه اول بخواد محدود کنه منو میکرد که این مدت با دانلودم ماکس ممکن رو دارم دان میکنم
vvvmmm210
01-03-2017, 10:14
دوستان من حرف دوستمون رو تایید نمیکنم اگه قرار به محدود کردن باشه همراه اول نمیاد یه نفرو محدود کنه رو اون سرویس نامحدود شبانش برای همه مخدودیت وضع میکنه من صفحه قبل گفتم یک ماهه نامحدود گرفتم ساعت ۱ تا ۱۱ و دایم ماکسیموم سرعتم ۸ مگابیت هست یعنی ۱ مگ دانلود میکنم اینم بگم روز هم سرعتم یه مگ هست چون همراه اول تازه شهر ما ۴جی اورده اما ۳ جی داداشم ۲.۵ مگابایت دانلود میکنه واسه اونو یه شب نامحدود فعال کردیم همونم شبم ۲.۵ مگ دانلود میکرد، پس عملا محدودیتی نیست اگه هم همراه اول بخواد محدود کنه منو میکرد که این مدت با دانلودم ماکس ممکن رو دارم دان میکنم
دوست عزیز معذرت میخوام منظور از 3g فعال کردم با 4g چه فرقی میکنه میتونی یکمی زیاد توصیح بدی مگه فعال کردن تری با فورجی فرق میکنه چون شهر ما هم تازه 4g شده سرعتم شدید اومده پایین از موقعی که سیسم کارت یو سیم گرفتم ممنون
دوست عزیز معذرت میخوام منظور از 3g فعال کردم با 4g چه فرقی میکنه میتونی یکمی زیاد توصیح بدی مگه فعال کردن تری با فورجی فرق میکنه چون شهر ما هم تازه 4g شده سرعتم شدید اومده پایین از موقعی که سیسم کارت یو سیم گرفتم ممنون
اگه یکبار به دقت پست رو میخوندید این سوال رو نمیپرسیدید، کاملا واضح حرفام رو بیان کردم، عرض کردم روی گوشی داداشم که 4جی نداره و 3جی هست همین بسته رو فعال کردم انقدر سرعت گرفتم اما روی گوشی خودم که 4جی هست سرعتم اونقدر هست، اونم بخاطر راه اندازی جدیدشون هست و امیدوارم بزودی فناوری ارتقا پیدا کنه
طبق تعرفه همراه اول برای خطوط دائمی : 7000 تومان میباشد . اگه مطمئن شدید سیم کارت مشکل داره پس از سیم کارت هستش البته قبلش با یه سیم کارت دیگه همراه اول از نوع 4G روی همون گوشی و همون منطقه امتحان کنید . من چند بار تعویض کردم نهایتا 20 الی 30 دقیقه طول کشیده . خب همراه اوله دیگه رو بحث کیفیت کار نمیکنه فقط میخواد هر جوری شده بگه منم 4G شدم و اومده کاری انجام داده کارستون و سرعت پایینتر از 3G و البته پینک بهتر از 3G .
شما طبق گفته دوستمون با یه سیم کارت دیگه شب و روز تست زدی ؟ یا با همون سیم کارت خودت یه منطقه دیگه و از یه دکل دیگه شب و روز تست زدی ؟ فرقی ندارن ؟ والا فکر نکنم لیمیت وجود داشته باشه ولی احتمالش هم هست چون بسته نامحدود و یک ماهه و طبق عکس نامحدود حجم هستش و نه سرعت و هر کاری بگی از این همراه اول بر میاد و اگه بخوای اعتراض کنی میزنه زیرش و کلی حرف و قانون برات پیش میکشه و ربط میده جاهای ناربط . بهترین کار استفاده از بسته های شبانه ایرانسل و 4G ایرانسل هستش البته اونم قبلش ببین وضعیت تو منطقه شما چطوره منظورم سرعتش هست .
1- سیم کارت اول من که همراه اول بود لیمیت شد سرعتش و من تو 2 منطقه تست سرعت گرفتم و یکسان بود تا اخر ماه (لیمیت شدن هم به خاطر مصرف حجم بالا میتونه باشه و شانسیه و 1ماه لیمیت بودم فیکس)
2- سیم کارت دوم هم فعال کردم و بسته زدم و مصرف زدم لیمیت نشد البته مصرفم که انجام دادم حجم کمی مصرف کردم تو 1 ماه به اندازه 4 روز که مصرفم زیاد بود دانلود داشتم.(1ماه نشده بود سیم گزاشتم کنار ! تاا 2-3 روز دیگه هم بستش تموم میشه )
3- سیم کارت سوم هم که فعال کردم و بسته زدم 5 روزه فکر کنم شروع شده بسته و تو این 5 روز کلی ترافیک کشیدم ازشون و بنا به تجره سیم کارت اول و محدودیت پریشب دیدم سرعت محدود شد و دیشب تست دوباره انجام دادم و حالا نمیدونم چه اسمی میشه روش گذاشت (دکل - شانس- افت ترافیک و...) دیشب سرعتم باز شد و مصرف کم انجام دادم .
البته به شما و دوستان میگم که مطمئن باشید مصرفتون زیاد باشه تو ترافیک حتما لیمیت میشین و شکی درش نداشته باشید چون لیمیت شدم و میدونم .
خوب فعلا که مشکلم حل شده ! ببینم تا روز های اینده لیمیت میشم باز یا نه!
فقط یک چیزی ! من بسته الفا پلاس واسه سیم کارت جدیدم گرفتم سیم کارت سوم و بعد انتنم H+ بود بعد یک بسته الفا پلاس 1 ماهه خریدم 4 جی شدم! کلا منطقه های که هستم و میرم همه 4 جی هستن ولی خنده داره انتن 3 جی میاد. هر ماه یعنی بسته الفا پلاس 1 ماه بخرم غیر از بسته شبانه 4 جیم فعال بشه؟ قبلا اینجوری نبود!
ترفند قدیمم برای سیم کارت اولم فقط یک بار یه بسته 1 روزه الفا پلاس زدم و سیمم 4 جی شد!
1- سیم کارت اول من که همراه اول بود لیمیت شد سرعتش و من تو 2 منطقه تست سرعت گرفتم و یکسان بود تا اخر ماه (لیمیت شدن هم به خاطر مصرف حجم بالا میتونه باشه و شانسیه و 1ماه لیمیت بودم فیکس)
2- سیم کارت دوم هم فعال کردم و بسته زدم و مصرف زدم لیمیت نشد البته مصرفم که انجام دادم حجم کمی مصرف کردم تو 1 ماه به اندازه 4 روز که مصرفم زیاد بود دانلود داشتم.(1ماه نشده بود سیم گزاشتم کنار ! تاا 2-3 روز دیگه هم بستش تموم میشه )
3- سیم کارت سوم هم که فعال کردم و بسته زدم 5 روزه فکر کنم شروع شده بسته و تو این 5 روز کلی ترافیک کشیدم ازشون و بنا به تجره سیم کارت اول و محدودیت پریشب دیدم سرعت محدود شد و دیشب تست دوباره انجام دادم و حالا نمیدونم چه اسمی میشه روش گذاشت (دکل - شانس- افت ترافیک و...) دیشب سرعتم باز شد و مصرف کم انجام دادم .
البته به شما و دوستان میگم که مطمئن باشید مصرفتون زیاد باشه تو ترافیک حتما لیمیت میشین و شکی درش نداشته باشید چون لیمیت شدم و میدونم .
خوب فعلا که مشکلم حل شده ! ببینم تا روز های اینده لیمیت میشم باز یا نه!
فقط یک چیزی ! من بسته الفا پلاس واسه سیم کارت جدیدم گرفتم سیم کارت سوم و بعد انتنم H+ بود بعد یک بسته الفا پلاس 1 ماهه خریدم 4 جی شدم! کلا منطقه های که هستم و میرم همه 4 جی هستن ولی خنده داره انتن 3 جی میاد. هر ماه یعنی بسته الفا پلاس 1 ماه بخرم غیر از بسته شبانه 4 جیم فعال بشه؟ قبلا اینجوری نبود!
ترفند قدیمم برای سیم کارت اولم فقط یک بار یه بسته 1 روزه الفا پلاس زدم و سیمم 4 جی شد!
بله مجبورین همیشه یه بسته الفا پلاس روزانه هم فعال کنین مدتش هم بستگی به خودتون داره که چقدر نیاز دارین . اینم شانسی هست برا من یه سیمکارتم کلا بدون بسته همیشه 4g هستش و هر شهری هم رفتم باز رو 4g هستش البته اگه اون شهر 4g داشته باشه . چند بار بسته هم زدم وبعد تموم شدن بسته باز رو 4g هستش . حتی مصرف ازاد .
erfan.it
01-03-2017, 15:57
سلام عزیزان
.
این بسته 2+2 گیگ که همراه اول هدیه میده ،
جزء آلفا هستش یا آلفا پلاس ؟
.
.
کلا قاطی داره این همراه اول ، یه لحظه رو +H ـه ، یه لحظه رو H ! :n02:
سلام عزیزان
.
این بسته 2+2 گیگ که همراه اول هدیه میده ،
جزء آلفا هستش یا آلفا پلاس ؟
.
.
کلا قاطی داره این همراه اول ، یه لحظه رو +H ـه ، یه لحظه رو H ! :n02:
پلاس در اصل
محمد7966
01-03-2017, 23:02
سلام
دوستان سیم کارت جدید گرفتم و برای اولین بار سرویس otp رو دیدم که ظاهرا برای افزایش امنیت تعبیه شده
ولی از من پین میخواست و ظاهرا من اشتباهی پین سیمو وارد کردم و قفل شد
الان که بازش میکنم میزنه pin locked و باز نمیشه
برای حل این مشکل چیکار کنم؟اصلا قفل باشه مشکلی ایجاد میکنه؟چون من سیم کارت قبلیم این نوع سرویس رو اصلا نداشت
با تشکر
سلام
دوستان سیم کارت جدید گرفتم و برای اولین بار سرویس otp رو دیدم که ظاهرا برای افزایش امنیت تعبیه شده
ولی از من پین میخواست و ظاهرا من اشتباهی پین سیمو وارد کردم و قفل شد
الان که بازش میکنم میزنه pin locked و باز نمیشه
برای حل این مشکل چیکار کنم؟اصلا قفل باشه مشکلی ایجاد میکنه؟چون من سیم کارت قبلیم این نوع سرویس رو اصلا نداشت
با تشکر
اگه در کارکرد سیم کارت مشکلی پیش نیومده باشه خصوصا قسمت پین کد بزارید همینطوری بمونه . برای تست پین کد سیم کارت رو فعال کنید از قسمت امنیت گوشی و ببینید قبول میکنه یا نه اگه قبول کرد و فعال شد یا اگه فعال بود غیر فعال شد همه چیز اوکی هستش و نیازی نیست کاری انجام دهید . رمز اون قسمت otp به صورت پیش فرض فکر کنم 1234 بوده که شما اشتباها پین کد سیم کارت رو وارد کردی . فعلا که این سرویس استفاده ای نداره اگر هم داشته باشه من ندیدم . بازم اگه خواستین برا اطلاعات بیشتر با 9990 تماس بگیرین و یا به امور مشترکین مخابرات مراجعه کنید .
erfan.it
02-03-2017, 00:53
سرعت خیلی متغیره [emoji58]
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
سرعت خیلی متغیره [emoji58]
با 4g شدن اکثر مناطق و شهرها و اینترنت رایگان یک ماهه هدیه سرعت همراه اول کلا خیلی دچار تغییر شده اصلا معلوم نیست چیکار دارن میکنن . من قبلا با همون 3g راحت تا 2.5 مگابایت شبها سرعت میگرفتم . الان با هر دو تکنولوژی خصوصا عصرها و ظهرها اصلا میمیره تا حرکت کنه . شبها هم 4g نهایتا 1.5 مگ میده . 3g هم قفل رو 1 مگ شده .
Tehranshahr
02-03-2017, 08:37
متاسفانه همراه اول بعضی از شماره هاش رو 8مگابیت لیمیت شده و خودشونم هنوز نمیدونن چجوری درستش کنن. دوست منم همین مشکل رو داشت و فقط با خرید خط جدید حل شد.
erfan.it
02-03-2017, 11:32
جالبه تک ساعاتی که میتونی از بسته نامحدود استفاده کنی ، سرعت رو 200kB محدود میشه !
اما به محض اینکه از این ساعات خارج میشه سرعت 2،3 برابر میشه =)))))[emoji174]
erfan.it
02-03-2017, 11:33
جالبه تو ساعاتی که میتونی از بسته نامحدود استفاده کنی ، سرعت رو 200kB محدود میشه !
اما به محض اینکه از این ساعات خارج میشه سرعت 2،3 برابر میشه =)))))[emoji174]
iman2919
02-03-2017, 13:18
یعنی خاک بر سر این همراه اول تازه شهر ما 4g شده و سرعت و پینگ از 3g هم کمتر هست اخرین سرعت 4g که انتن فول گرفتم 7 مگابیت:n21::n34:
ایرانسل هم دارم سرعت 4g همزمان گرفتم 46 مگابیت:n01:
یعنی کیفیت 2 اپراتور اینقدر باید فرق داشته باشه :n13:
dvb595959
02-03-2017, 17:54
درود
دوستان همراه اول،اینترنت یکساله نداره؟
فرستاده شده از Che2-L11ِ من با Tapatalk
Le0nard0
02-03-2017, 17:57
دوستان همراه اول،اینترنت یکساله نداره؟
شش ماهه داره
dvb595959
02-03-2017, 18:37
شش ماهه داره
توی انتخاب موندم.
همراه اول واسه من سرعت بالاتری داره اما گرونتره نسبت به ایرانسل.
هر دو رو بصورت فورجی دارم اما ایرانسل اکثر اوقات سویچ میکنه به 2g , اما تعرفه ارزونتری داره.
greatpouya
02-03-2017, 18:43
توی انتخاب موندم.
همراه اول واسه من سرعت بالاتری داره اما گرونتره نسبت به ایرانسل.
هر دو رو بصورت فورجی دارم اما ایرانسل اکثر اوقات سویچ میکنه به 2g , اما تعرفه ارزونتری داره.
گوشیت چیه یا مودم؟
یعنی خاک بر سر این همراه اول تازه شهر ما 4g شده و سرعت و پینگ از 3g هم کمتر هست اخرین سرعت 4g که انتن فول گرفتم 7 مگابیت:n21::n34:
ایرانسل هم دارم سرعت 4g همزمان گرفتم 46 مگابیت:n01:
یعنی کیفیت 2 اپراتور اینقدر باید فرق داشته باشه :n13:
منم همینو میگم دیگه اصلا گول تبلیغات و حرفهای همراه اول رو نخورید فقط چاخان و دوز و کلک . :n02: بره دعا کنه این ایرانسل بود که باعث شد همراه اول هم تکونی به خودش بده و گر نه تا الان الفاتحه شده بود . :n03: همراه اول فقط کمیت مثل سایپا و ایران خودرو . والا خجالت هم خوب چیزیه . مدیران این اپراتور خجالت نمیکشن میان شبکه ملی صدا سیما و حرف از شبکه و سرعت میزنن اون مجری هم که بیچاره فقط باید تعریف و تمجید کنه . دو تا ورزشکار رو هم میارن اونجا برا شرکت در قرعه کشی و هر چی دروغ و حرف مفت هست مجبور میکنن بگن . :n24: نمیدونم اینا چه کاریه ؟ :n13:
dvb595959
02-03-2017, 21:35
گوشیت چیه یا مودم؟
honor 4x
farhadrohi
02-03-2017, 21:35
واقعا خیلی عقبیم .خب شما به سرعت ۷مگابیت میگین فورجی؟؟؟؟ نه خدایی کی گفته فورجی؟؟؟!!وقتی نمیتونین از پسش بر بیاین چرا فورجی رو راه اندازی کردین؟ فقط برای این که بگین ما هم شبکه فورجی داریم و از ایرانسل عقب نمونین؟واقعاخیلی تاسف بار هست.صد مرتبه ک چ عرض کنم هزاران بار افسوس
greatpouya
02-03-2017, 21:44
honor 4x
اگه منوت همینه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تیک اخری رو هم بزن،cat6
و تونستی برنامه 4G switcher رو ازینجا دانلود کن
m.apkpure.com/4g-lte-switch/com.tapbas
اگه کار کرد رو گوشیت برو تو منو و موقع دانلود رو حالت LTE only بذار، و بعد برای مکالمه از اون حالت بردار که روی ۳جی و ۲جی هم دوباره بتونه بره.
dvb595959
02-03-2017, 22:02
اگه منوت همینه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تیک اخری رو هم بزن،cat6
و تونستی برنامه 4G switcher رو ازینجا دانلود کن
m.apkpure.com/4g-lte-switch/com.tapbas
اگه کار کرد رو گوشیت برو تو منو و موقع دانلود رو حالت LTE only بذار، و بعد برای مکالمه از اون حالت بردار که روی ۳جی و ۲جی هم دوباره بتونه بره.
سپاس
گوشی روت شده و 4g انتخاب شده،اما در کل کیفیت نت همراه اول واسه من بهتره تا ایرانسل .اما در عوض هزینه ایرانسل کمتره.
احتمالا ایرانسل رو انتخاب کنم،چون زیاد اهل دانلود نیستم.
بازم سپاسگزارم.
دوستان همراه اولی دقت کنن اگه بسته اینترنت دارن و اون بسته حجم شبانه هم داره با تمام شدن حجم بسته روزانه دیگه فاتحه اون شبانه هم خونده میشه و کلا سرویس اینترنت شما با تعرفه آزاد حساب میشه . از شاهکارهای اپراتورهای ایرانی آخه هدیه چرا میدی که دوباره پس بگیری ؟
TranceaweSome
03-03-2017, 01:49
شش ماهه داره
كجا هست اين تعرفه ٦ ماهه ؟ نميبينمش من
farhadrohi
03-03-2017, 02:23
تست فاجعه بار همراه اول فورجی
ساعت ۲ و ۲۰ دقیقه بامداد.
به به این است سرعت فــــــــــورجی.لامصب چقد سرعت داره حال کردم.فقط چشم نزنینا
تري جي سرعت و ثبات بهتري داره
----------------------
فورجي فضايي
4جی با بهترین قدرت آنتن دهی
اصفهان
تست داخل و خارج یکی هست
منم همینو میگم دیگه اصلا گول تبلیغات و حرفهای همراه اول رو نخورید فقط چاخان و دوز و کلک . :n02: بره دعا کنه این ایرانسل بود که باعث شد همراه اول هم تکونی به خودش بده و گر نه تا الان الفاتحه شده بود . :n03: همراه اول فقط کمیت مثل سایپا و ایران خودرو . والا خجالت هم خوب چیزیه . مدیران این اپراتور خجالت نمیکشن میان شبکه ملی صدا سیما و حرف از شبکه و سرعت میزنن اون مجری هم که بیچاره فقط باید تعریف و تمجید کنه . دو تا ورزشکار رو هم میارن اونجا برا شرکت در قرعه کشی و هر چی دروغ و حرف مفت هست مجبور میکنن بگن . :n24: نمیدونم اینا چه کاریه ؟ :n13:
به من هرچی گفت بگو سرعت اینترنت همراه اول خوبه گفتم نه دروغ نمیگم اخر سر هم اقای شیخ زاده گفت برو گوشیتو عوض کن ویو سیم بگیر سرکار استفاده کن(منم گفتم باشه)فقط سرعتش تو چند صد متری دکل خوبه
M . Sayid
03-03-2017, 08:44
اگر سیمکارت محدود شده باشه ، کسی میدونه چطوری میشه از محدودیت خارجش کرد ؟
mehran5486
03-03-2017, 09:43
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]هرمزگان-سیریک
Le0nard0
03-03-2017, 13:32
كجا هست اين تعرفه ٦ ماهه ؟ نميبينمش من
اپلیکیشن همراه من
djmoslemok
03-03-2017, 15:14
دوستان این همراه اول بن میکنه زیاد دانلود شبانه کنی ؟
من الان یک ماهی هست چند بار دانلود شبانه بسته میزنم سرعت رو 260 کیلو قفل شده و بیشتر نمیره :n34:
bivafa.va.man
03-03-2017, 18:50
همین الان حجم بسته آلفا پلاسم تموم شد و سویچ کرد رو تریجی ،راهی نیست بدون خرید بسته آلفا پلاس فورجی بشه،
این مسخره بازیا چیه در میاره همراه آخر یه هفته اعتبار داشتم فقط حجم تموم شد
سلام من خرداد یک مودم همراه اول خریدم یک کارت هدیه 20 گیگ نوترینو روش بود الان منطقه ما تحت پوشش شده اما این کد کار نمی کنه
روی کارت تاریخش تموم بود اما عامل فروش مجازشون می گفت مشکلی نداره
کدش
*111*131*pin# اما وقتی میزنم میگه چینین شماره ای یافت نشد
کدش چیه خدمات مشترکین شمارش چند؟
Le0nard0
03-03-2017, 19:29
چون تاریخش گذشته فکر نکنم بتونی کاری کنی. شماره مرکز تماس همراه اول اینه : 9990
reza2700
04-03-2017, 00:50
سلام من خرداد یک مودم همراه اول خریدم یک کارت هدیه 20 گیگ نوترینو روش بود الان منطقه ما تحت پوشش شده اما این کد کار نمی کنه
روی کارت تاریخش تموم بود اما عامل فروش مجازشون می گفت مشکلی نداره
کدش
به جای ۱۱۱ عدد ۱۰ رو وارد کن احتمالا درست بشه
فرستاده شده از SM-J510Fِ من با Tapatalk
4g همراه اول
شهر بروجرد - میدان ایت ا... بروجردی
farhadrohi
04-03-2017, 13:55
4g همراه اول
پلاس هست؟
djmoslemok
04-03-2017, 14:11
دوستان این همراه اول بن میکنه زیاد دانلود شبانه کنی ؟
من الان یک ماهی هست چند بار دانلود شبانه بسته میزنم سرعت رو 260 کیلو قفل شده و بیشتر نمیره
دوستان کسی این وضعیت رو تجربه کرده ؟:n27:
پلاس هست؟
فکر نکنم چون گوشی من LTE Cat 4 رو فقط ساپورت میکنه.
تری جی
قبلا سرعت تری جیش بهتر بود فکر کنم دوال کریرشو غیر فعال کرده
erfan.it
04-03-2017, 15:46
تری جی
قبلا سرعت تری جیش بهتر بود فکر کنم دوال کریرشو غیر فعال کرده
سرعت دانلود ما در حد آپلود شما هستش،
همراه اول خیلی اذیت میکنه !
TapaTALK
دیشب واسه اولین بار یه بسته شبانه نامحدود 1 روزه گرفتم 1000 تومن و 1000 تومن دیگه هم شارژ داشت خطم
تا حدود ساعت 4.5 راحت دانلود میکردم بعد دیدم یهو قطع شد و دیگه وصل نشد
نیم ساعت بعد همینجوری یه مانده گرفتم دیدم نوشته 0 ریال !!!
mehran5486
04-03-2017, 17:41
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بندرعبا س بسته هدیه 2+2GB
محمد7966
04-03-2017, 18:01
دوستان این همراه اول به خاطر سرشماری یه بسته اینترنتی 1 ماه به هدیه داده.الان دیدم اتوماتیک رفته برای 1 ماه دیگه هم تمدید کرد.
الان برای لغوش میشه کاری کرد؟یا 10000 هزارتومان رفته تو پاچه مون؟
aliiiiiii
04-03-2017, 18:04
با سلام
دوستان بنده با سیمکارت معمولی و گوشی سامسونگ گرند 2 در منطقه سرعت دانلود 4 مگ دارم اگر سیمکارت و گوشی رو به فورجی ارتقا بدم افزایش سرعت خواهم داشت؟ یا در کل فرقی نداره؟
ممنون
mehran5486
04-03-2017, 18:04
دوستان این همراه اول به خاطر سرشماری یه بسته اینترنتی 1 ماه به هدیه داده.الان دیدم اتوماتیک رفته برای 1 ماه دیگه هم تمدید کرد.
الان برای لغوش میشه کاری کرد؟یا 10000 هزارتومان رفته تو پاچه مون؟
ستاره صد ستاره هشت مربع برای لغو تمدید خودکار هست این بسته هم که واستون فعال شده دیگه رفته تو پاچتون باید از قبل تمدید خودکارش رو لغو میکردین[emoji3]
Le0nard0
04-03-2017, 18:05
الان برای لغوش میشه کاری کرد؟
الان که تمدید شده کاری نمیتونی بکنی . باید قبل اینکه بسته تموم شه تمدید خودکار رو لغو میکردی
Le0nard0
04-03-2017, 18:07
دوستان بنده با سیمکارت معمولی و گوشی سامسونگ گرند 2 در منطقه سرعت دانلود 4 مگ دارم اگر سیمکارت و گوشی رو به فورجی ارتقا بدم افزایش سرعت خواهم داشت؟ یا در کل فرقی نداره؟
آره سرعت بالاتری میگیری . ولی ممکنه خیلی هم تغییر نکنه مثلا تا 14-15 بگیری
مدیران محترم موقتا توی عنوان تاپیک بنویسن بسته 2 تا 7 محدودیت داره تا اینقدر کاربرها دچار اشتباه نشن
هر چند تا حالا چندین بار گفته شده بسته 2 تا 7 محدودیت 20 گیگ رو داره علی رغم خالی بندیهای همراه اول
اینجا اگر بلاد کفر بود تا حالا چندین بار همراه اول رو به خاطر خالی بندی هاش جریمه می کردن اما .... من مسلمون شرمندم
مدیران محترم موقتا توی عنوان تاپیک بنویسن بسته 2 تا 7 محدودیت داره تا اینقدر کاربرها دچار اشتباه نشن
هر چند تا حالا چندین بار گفته شده بسته 2 تا 7 محدودیت 20 گیگ رو داره علی رغم خالی بندیهای همراه اول
اینجا اگر بلاد کفر بود تا حالا چندین بار همراه اول رو به خاطر خالی بندی هاش جریمه می کردن اما .... من مسلمون شرمندم
۲ تا ۷ چند گیگ میتونی دانلود کنی حداکثر؟
Reza_brj
04-03-2017, 18:24
همراه اول خیلی بد داره کار میکنه واسه 4 جی
Reza_brj
04-03-2017, 18:28
4g همراه اول
همشهری ایدی تلتو بزار کارت دارم بی زحمت
قبلا بهم ایدی داری ولی الان پاک شده
vvvmmm210
04-03-2017, 18:42
دوستان شهر ما یک هفته هست 4g شده ولی سرعت دانلود بیشتر از 8مگابیت بالار نمیره با 4 آنتن کامل و مودم mr 200 زنگ زدم 9990 میگه چون تازه راهندازی شده و مقدماتی هست ولی مخابرات شهرمان میگه کارشان تموم شده قضیه چیه آیا امکان درست شدن داره یا نه آیا سیم کارت جدید بگیرم چطور چون بعضی از دوستان میگن سیم کارتها محدود شده ممنون از پاسخگوی عزیزان
v-abbasi
04-03-2017, 19:04
دوستان چند روزی هست که ایرانسل برای من بازی درآورده ، میخوام کوچ کنم به سمت همراه اول ! الان مودم 3372 هواوی ایرانسل استفاده میکنم ، چند روزیه که برنامه ایرانسل من قاطی داره ، بسته میخرم دیر فعال میکنه و یا فعال هم شده باشه میزارم دانلود ، صبح میبینم که همه فایل ها اررور داردن و فقط 1 گیگ دانلود شده ، در صورتی که حدود 45 و بعضا تا 80 گیگ هم دانلود کردم قبلا .
جهت استفاده اینترنت همراه اول ، مودم E3372 که USB دانگل هست رو در نظر دارم ، از دوستان تو تبریز استفاده کردند ؟ چجوریاست ؟
شبانه محدودیت حجمی داره یا نامحدود هست ؟؟
کارکرد و خرید بسته و ... اش مثل ایرانسل هست یا طرقه شارژ و ... فرق میکنه ؟
لطفا راهنمایی کنین ، ممنون
hojjat_2008
04-03-2017, 19:05
دوستان شهر ما یک هفته هست 4g شده ولی سرعت دانلود بیشتر از 8مگابیت بالار نمیره با 4 آنتن کامل و مودم mr 200 زنگ زدم 9990 میگه چون تازه راهندازی شده و مقدماتی هست ولی مخابرات شهرمان میگه کارشان تموم شده قضیه چیه آیا امکان درست شدن داره یا نه آیا سیم کارت جدید بگیرم چطور چون بعضی از دوستان میگن سیم کارتها محدود شده ممنون از پاسخگوی عزیزان
از نظر نصب تجهیزات تمام شده ولی از نظر تخصیص پهنای باند 40 مگ حد اقل یک ماه طول می کشه
Sent from my HTC_D626q using Tapatalk
Le0nard0
04-03-2017, 19:13
اکر مدیرا هم بنویسن محدودیت 20 گیگ داره باز یه سری کاربر تازه از گرد راه رسیده میان میگن محدودیت نداره ما 40 گیگ گرفتیم با بسته 2 تا 7 دیشب .
این قضیه 2 تا 7 قرار نیست هیچ وقت حل بشه مثل فرق بیت و بایت که هنوز توی همه تاپیکها دارن براش چرتکه میندازن .
elshaarawy
04-03-2017, 22:44
دوستان الان من طرح 2+2 تموم شد از اون موقع هم آنتن فورجی پریده و نیست ..علتش اینه یا کلا مخابرات مشکل پیدا کرده ؟
Le0nard0
04-03-2017, 22:46
الان من طرح 2+2 تموم شد از اون موقع هم آنتن فورجی پریده و نیست ..علتش اینه یا کلا مخابرات مشکل پیدا کرده ؟
فورجی فقط با بسته آلفاپلاس وصل میشه .
M . Sayid
04-03-2017, 23:09
فورجی فقط با بسته آلفاپلاس وصل میشه .
هر بسته آلفا پلاس ؟
Le0nard0
04-03-2017, 23:16
هر بسته آلفا پلاس ؟
آره بسته هم تموم شه شبکه فورجی قطع میشه
hojjat_2008
04-03-2017, 23:29
آره بسته هم تموم شه شبکه فورجی قطع میشه
برای من که بدون بسته هم به فورجی وصل می شه.
Sent from my HTC_D626q using Tapatalk
Le0nard0
04-03-2017, 23:39
برای من که بدون بسته هم به فورجی وصل می شه.
چند نفر دیگه هم اینجا گفتن که بدون بسته به فورجی وصل میشن(دلیلش مشخص نیست) ولی قاعده کلی همراه اول اینه که بدون بسته روی فورجی رجیستر نمیشه
اونایی که سیم دائم دارن بدون بسته هم ظاهراً به پلاس وصل میشن
همراه اول براشون کیسه دوخته، مواظب باشند
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
iman2919
05-03-2017, 00:00
اونایی که سیم دائم دارن بدون بسته هم ظاهراً به پلاس وصل میشن
همراه اول براشون کیسه دوخته، مواظب باشند
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
من خط دائمی دارم ولی بون بسته الفا پلاس 4g وصل نمیشه :V32:
فکر کنم شانسی هست چون همراه اول حساب کتابی نداره معلوم نیست با خودش چند چنده :n09:
Le0nard0
05-03-2017, 00:04
به دائمی یا اعتباری بودن سیم کارت ربطی نداره .همونطور که گفتم دلیل اینکه بعضیا (به طور استثنا) بدون بسته به فورجی وصل میشن اصلا مشخص نیست .
MMDFullHD
05-03-2017, 04:27
بسته نامحدود
Ehsan-F12
05-03-2017, 15:06
سلام
چند روز شبکه 3G و 4G قطع شده ! چندین بار با مسئولین شهرستان برای اینکه مشکلات رو حل کنن تماس گرفتم ولی هیچ اقدامی نکردن حتی برای حل مشکل با 9990 هم تماس گرفتم و پرونده تشکیل دادم ولی باز تاریخی برای حل مشکل مشخص نکردن و همین جوری مونده! دوستان کسی راه حلی داره ؟ بسته ماهانه گرفتم تاریخش داره تموم میشه و حجمش می سوزه :n28:
iman2919
05-03-2017, 15:13
سلام
چند روز شبکه 3G و 4G قطع شده ! چندین بار با مسئولین شهرستان برای اینکه مشکلات رو حل کنن تماس گرفتم ولی هیچ اقدامی نکردن حتی برای حل مشکل با 9990 هم تماس گرفتم و پرونده تشکیل دادم ولی باز تاریخی برای حل مشکل مشخص نکردن و همین جوری مونده! دوستان کسی راه حلی داره ؟ بسته ماهانه گرفتم تاریخش داره تموم میشه و حجمش می سوزه :n28:
تنها راه اینه که به سایت 195 بری و شکایت کنی. سریع برسی میشه و از راههای دیگه بهتره!
کدوم شهر هستی؟
Ehsan-F12
05-03-2017, 16:35
تنها راه اینه که به سایت 195 بری و شکایت کنی. سریع برسی میشه و از راههای دیگه بهتره!
کدوم شهر هستی؟
شکایت ثبت کردم تا ببینم پیگیری میشه یا نه ! :n13:
iman2919
05-03-2017, 22:02
همراه اول 3g
همراه اول 4g
farhadrohi
05-03-2017, 23:54
این فورجی همراه اول فقط پینگش خوبه.سرعت داغون فرقی با تری جی نداره
دقیقا بدرد گیم انلاین میخوره فقط:n02::n02:
یعنی خاک تو سر همراه اول که هنوز مشهد رو 4g نداده!
الان کوره دهات های ایران 4g دارن از ایرانسل،اونوقت این ها هنوز مشهد رو 4g راه اندازی نکردن!
iman2919
06-03-2017, 00:27
دقیقا بدرد گیم انلاین میخوره فقط:n02::n02:
برای من که پینگ 3G بهتر از 4G همراه اول هست و سرعت هم فرقی نداره 2 تا اسکرین صفحه قبل گذاشتم از 3G و 4G :n04:
امضام هم در اعتراض به همراه اول زدم:n31:
iman2919
06-03-2017, 00:35
الان کوره دهات های ایران 4g دارن از ایرانسل،اونوقت این ها هنوز مشهد رو 4g راه اندازی نکردن!
چیزی از دست ندادی:15: الان شهر ما 4G شده سرعت و پینگ با 3G هیچ فرقی نداره و در بعضی موارد 3G بهتره:n01:فقط اسمش شده 4G
مشهد خيلي وقت فورجي شده
ولي در كل سرعت و كيفيت خيلي خراب تر از تري جي
تري جي ش خيلي با كيفيت تر
farhadrohi
06-03-2017, 02:49
شبانه ساعت ۲:۴۸ تری جی
فورجی
vampireXZX
06-03-2017, 03:16
امروز طبقه چهارم دانشگاه بغل دست دکل :D کلا هراه اول نسبت به ایرانسل خیلییی ضعیفه!من با 2تا آنتن ایرانسل 4برابر این سرعت رو میگیرم از 4G
persiancreed
06-03-2017, 10:56
بی زحمت سرعت دانلود با idm قرار بدین
- - - Updated - - -
بی زحمت سرعت دانلود با idm قرار بدین
erfan.it
06-03-2017, 11:33
3G ، همین الان
افتضاحه ، افتضاح !
ایرانسل کجایی :n35:
persiancreed
06-03-2017, 11:48
3G ، همین الان
افتضاحه ، افتضاح !
ایرانسل کجایی :n35:
تهرانید؟
ایرانسل که خداست ... کمترین سرعتش تو IDM /// یک مگه
erfan.it
06-03-2017, 14:03
تهرانید؟
ایرانسل که خداست ... کمترین سرعتش تو IDM /// یک مگه
نه شهرستان !
همراه اول واقعا عقب افتاده تر از ایرانسلِ [emoji52]
TapaTALK
sasan.69
06-03-2017, 16:03
تعرفه شبانه ايرانسل ب صرفه تره و گرنه هيچ مزيتى نداره البته من آى دى ام تا دو مگ و هفتقد سرعت دان دارم
elshaarawy
06-03-2017, 17:53
اتفاقا سه روزه هم انتن و هم سرعت بیشتر شده برای من روی 4g سرعتم دیشب 3.2 مگابایت بود تا ساعت 10 حدود 60 گیگ گرفتم
iman2919
06-03-2017, 18:26
دوستان کسی تا حالا 4/5g همراه اول دیده:n13:
روی فرکانسهای 1800 و 2600 تجمیع انجام میشه مثل ایرانسل؟
Electronic-Arts
06-03-2017, 18:38
نه
به خاطر این که همراه خر اگر توی یک منطقه 1800 داشته باشه دیگه 2600 نداره و برعکس ضمن این که 95% مناطقی هم که 4G داره 1800 هست و 2600 خیلی کمه چون نمیخواست رو 2600 اصلا سرویس بده اولش مجبور شد چون 1800 بهش ندادن واسه همین تقریبا هیچ کجا 4G نداشت به جز مناطق خیلی کمی تو تهران
تست سرعت در تهران بزرگ به ترتیب مناطق :
راه اهن
ترمینال غرب
----------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DB%B0%DB%B5_%DB%B0%DB%B5_%DB%B1%DB%B2_%DB%B1%DB%B1 _1_.png
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DB%B0%DB%B5_%DB%B0%DB%B5_%DB%B1%DB%B3_%DB%B3%DB%B1 _1_.png
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DB%B0%DB%B5_%DB%B1%DB%B7_%DB%B3%DB%B2_%DB%B3%DB%B8 _1_.png
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DB%B0%DB%B5_%DB%B1%DB%B7_%DB%B3%DB%B4_%DB%B0%DB%B8 _1_.png
دوستان آنتن من رفته و بقيه خط هاي همراه اول هم توي خونه هست،آنتن ندارن
با تلفن ثابتم كه 09129990 رو ميگيرم انگار كه شماره خرابه!!!
منطقه تهران-سهروردي شمالي
الان از ظهر اينطور شده!
erfan.it
07-03-2017, 00:01
دوستان من یه بسته هدیه ۸۰۰ مگ داشتم ، الان یه بسته نامحدود گرفتم ، دانلود کنم از بسته نامحدود استفاده میشه دیگه درسته ؟
بعد اینکه بسته رو خریدم نمیونم وارد همراه من بشم !
TapaTALK
دوستان من یه بسته هدیه ۸۰۰ مگ داشتم ، الان یه بسته نامحدود گرفتم ، دانلود کنم از بسته نامحدود استفاده میشه دیگه درسته ؟
بعد اینکه بسته رو خریدم نمیونم وارد همراه من بشم !
TapaTALK
معمولا هديه بالاترين اولويت رو داره براي مصرف
erfan.it
07-03-2017, 00:07
معمولا هديه بالاترين اولويت رو داره براي مصرف
شانس ما رو باش [emoji58] [emoji23]
TapaTALK
erfan.it
07-03-2017, 00:29
همراه اول عزیز بعد اینکه بسته نامحدود گرفتم اینترنت رو وسط دانلود قطع میکنه و دیگه H+ هم نمیشه !
TapaTALK
مشهد خيلي وقت فورجي شده
ولي در كل سرعت و كيفيت خيلي خراب تر از تري جي
تري جي ش خيلي با كيفيت تر
خیلی وقته؟!!
شما مشهدی؟
من 6 ماهه که سیم کارت ام رو usim گرفتم تویه این ۶ ماه یبار به 4g وصل شد،که با تست سرعتی هم که گرفتم فرق خاصی با ۳جی نداشت...
پ.ن:بیشتر از 10 جای مشهد رو تست کردم وصل نمیشه!ولی یچیزی برام جالبه اینه که داخل سرج همراه اول 4g رومیاره ولی وصل نمیشه:n04:
شما داخل سایت خود همراه اول برین و نقشه پوشش رو نگاه کنین متوجه میشین که مشهد ۴جی نداره
من که ایرانسل هم ۴g+ رو ندیدم.!!(۴جی همراه آخر پیشکش!)
کسی میدونه نرم افزاری مادی چیزی هست که بشه تشخیص داد به 4g + وصل هستی یا خیر؟!
من گوشیم CAT6 رو ساپورت میکنه و ۴g با آنتن پر نهایتا 2مگ دانلود هستوو
خیلی وقته؟!!
شما مشهدی؟
من 6 ماهه که سیم کارت ام رو usim گرفتم تویه این ۶ ماه یبار به 4g وصل شد،که با تست سرعتی هم که گرفتم فرق خاصی با ۳جی نداشت...
پ.ن:بیشتر از 10 جای مشهد رو تست کردم وصل نمیشه!ولی یچیزی برام جالبه اینه که داخل سرج همراه اول 4g رومیاره ولی وصل نمیشه:n04:
شما داخل سایت خود همراه اول برین و نقشه پوشش رو نگاه کنین متوجه میشین که مشهد ۴جی نداره
بله
خيلي وقت
البته بايد حتما بسته داشته باشي تا فورجي بياد و وصل بشين
اين همه اطلاع رساني شده مخصوصا همين فروم
چه جوري از روي پوشش و نقشه متوجه شدين ؟
ولله اکثر این اپراتور های همراه اول هیجی نمیفهمن
خود اپراتور میگفت با بسته نا محدود شبانه میشه به 4g متصل شد!ولی شما اگه پشت گوشت رو دیدی ما هم 4g همراه اول رو دیدیم...
شما تجربه داری از این بابت؟
من که هر وقت تماس گرفتم میگن احتمالا اون دکلی که شما میخوای به 4g وصل شی فعال نیست!:n02:
شما خودت مگر سرچ نميكني فورجي مياد
خوب فورجي شده ديگه
بسته بگيري حداقل ٨٠٪ مشهد فورجي
معمولا با شبانه تنها فورجي نمياد بايد بسته داشته باشي
ولي بهتر كه استفاده نمبكني
سلام
دوستان *1000# شما هم کار نمیکنه؟
Le0nard0
07-03-2017, 01:34
دوستان *1000# شما هم کار نمیکنه؟
آره مشکل داره
erfan.it
07-03-2017, 06:47
دوستانی که بسته نامحدود داشتن تونستن چیزی دانلود کنن ؟
اونقدر سرعت اومد پایین که پشیمون شدم از دانلود کردن
TapaTALK
اینم تست سرعت LTE همراه اول در کرمان نزدیک استادیوم باهنر.
iman2919
07-03-2017, 12:25
3G همراه اول
erfan.it
07-03-2017, 12:33
3G همراه اول
ما هم تو کَفِ یه همچین سرعت هایی هستیم [emoji23] نوشه جونت داداش :))
TapaTALK
ولله اکثر این اپراتور های همراه اول هیجی نمیفهمن
خود اپراتور میگفت با بسته نا محدود شبانه میشه به 4g متصل شد!ولی شما اگه پشت گوشت رو دیدی ما هم 4g همراه اول رو دیدیم...
شما تجربه داری از این بابت؟
من که هر وقت تماس گرفتم میگن احتمالا اون دکلی که شما میخوای به 4g وصل شی فعال نیست!:n02:
باید بسته شبانه روزی آلفا + داشته باشی تا شبانه هم 4G بشه
دوستان من این جا میخوام آب پاکی رو بریزم رو دست همه و بگم کل کشور وضعش همینه که هست و خودشون این محدودیت رو قرار دادن و هیچ ربطی به شلوغی دکل و شهرستان و استان نداره . بنده تاریخ 14 همین ماه از شهرستان خودمون که در آذربایجان غربی هست (شمال غرب ) راه افتادم تا مقصد تهران و به ترتیب از شهرهای نقده . میاندوآب . ملکان . بناب . مراغه . هشترود . میانه . زنجان . قزوین . کرج . رد شدم تا رسیدم تهران . و در تمامی شهرستان ها و استان های ذکر شده تست زدم اونم چند جای مختلف و در ساعات مختلف با شبکه 3g و 4g و خیلی کم با هم از نظر سرعت فرق داشتن شاید بیشترین فرق بین شبکه 3g بود . و شبکه 4g تهران هیچ فرقی با شبکه شهرستان ما نمیکرد و کل مسیر هم همینطوری بود . به این میگن محدودیت سرعت خود اپراتور .
mehran5486
07-03-2017, 17:58
دوستان من این جا میخوام آب پاکی رو بریزم رو دست همه و بگم کل کشور وضعش همینه که هست و خودشون این محدودیت رو قرار دادن و هیچ ربطی به شلوغی دکل و شهرستان و استان نداره . بنده تاریخ 14 همین ماه از شهرستان خودمون که در آذربایجان غربی هست (شمال غرب ) راه افتادم تا مقصد تهران و به ترتیب از شهرهای نقده . میاندوآب . ملکان . بناب . مراغه . هشترود . میانه . زنجان . قزوین . کرج . رد شدم تا رسیدم تهران . و در تمامی شهرستان ها و استان های ذکر شده تست زدم اونم چند جای مختلف و در ساعات مختلف با شبکه 3g و 4g و خیلی کم با هم از نظر سرعت فرق داشتن شاید بیشترین فرق بین شبکه 3g بود . و شبکه 4g تهران هیچ فرقی با شبکه شهرستان ما نمیکرد و کل مسیر هم همینطوری بود . به این میگن محدودیت سرعت خود اپراتور .
دقیقا همینجوریه که شما میگید منم دو هفته اس دارم تست از فورجی میگیرم اصلا از هشت مگابیت بالاتر نمیره عکسشم گذاشتم تو همین تاپیک
البته اينكه سرعت كم جاي شكي نيست
ولي اينكه واقعا به هر كاربر بتونه حداقل سرعت و ثبات خوبي بده بازم خوبه
هر موقع و هر مكان تست ميكني حداقل سرعت ثابتي داشته باشه خوبه
iman2919
07-03-2017, 18:16
دقیقا همینجوریه که شما میگید منم دو هفته اس دارم تست از فورجی میگیرم اصلا از هشت مگابیت بالاتر نمیره عکسشم گذاشتم تو همین تاپیک
نه دوستان عزیز اینطوری نیست که همه شهرها سرعتشون نزدیک به هم باشن این تست های من از 3G , 4G همراه اول
4G
3G
سرعت 8 مگ برای 4G خنده داره باید شکایت کنید توی سایت 195 یا 9990
reza2700
07-03-2017, 18:17
اخه بحث اینه اینا ابرویی هر چی فورجیه بردن...خب همین سرعتو رو تری جی میشد داد دیگه...فقط تبلیغاتی کار میکنن که مثلا ما هم فور جی داریم
فرستاده شده از SM-J510Fِ من با Tapatalk
با تشکر تونستم وصل بشم به 4g همراه آخر..
ولی کاش وصل نمیشدم:n21:
shahryar84
08-03-2017, 01:31
این سرویس VoLTE کی راه میافته؟
iman2919
08-03-2017, 07:41
کلا همراه اول اسم اینترنت 4g هستش و اصلا تفاوت خاصی با 3g نداره نمیدونم این همراه اول چه مرگشه که اینطوری توهین میکنه به کاربران. وقتی شرکتی کامل دولتی هست از این بهتر هم نمیشه ( باید همه اعتراض کنیم و شکایت ثبت کنیم در سایت 195)
این سرویس VoLTE کی راه میافته؟
تا بخواد همراه اول کامل راه اندازی کنه با این سرعت کند و مدیریت ضعیف فکر کنم حداقل 1 سال دیگه:n02:
مبارك
لذت ببرين از سرعت بدون مرز
erfan.it
08-03-2017, 11:15
3G ، بسته نامحدود 2 تا 7 :
.
نمیدونم قضیه اش چیه ، وقتی دستم رو میچسبونم به گوشی ، سرعت دانلود تو IDM به 1 مگابایت و حتی 1.5 هم می رسه !
اما وقتی دستم رو بر می دارم ، سرعت بین 250 تا 500 متغیره !!! بدنم مثه آنتن عمل میکنه انگاری :n02:
البته این مسئله قبلا فکر کنم مطرح شده بود.
به نظرتون خرید مودم این مشکل رو حل میکنه ؟
.
.
پ.ن : چه با دست و چه بی دست ، آنتنم پره !
نه دوستان عزیز اینطوری نیست که همه شهرها سرعتشون نزدیک به هم باشن این تست های من از 3G , 4G همراه اول
ببینید اگه بخواهیم واقع بینانه به این موضوع نگاه کنیم طبق بیشتر تست هایی که از تمام نقاط ایران دوستان تو فروم های اینترنتی چه اینجا و چه جاهای دیگه میزارن . بالای 85 همینطوری هست . یعنی نزدیک به هم و در بیشتر مناطق و شهرها در یه حد و اندازه و با ثبات . فقط در زمینه 3G اختلاف زیادی بین مناطق و یا شهرها وجود داره . همراه اول اومده برا 4G از یه سرعت و حد و مرز در بیشتر نقاط استفاده کرده که تنها مزیتش پینک پایین و پایداری حداقل سرعت حتی در ساعت های اوج مصرف هستش . مثل ADSL .
4G
3G
سرعت 8 مگ برای 4G خنده داره باید شکایت کنید توی سایت 195 یا 9990
دقیقا برنامه همراه اول همینه و با این کار حق مشترک از نظر پهنای باند از بین نمیره و رعایت میشه فقط ای کاش میومد به جای اون 8 تا 10 مگابیت از سرعت بیشتری برای حداقل استفاده میکرد .
greatpouya
08-03-2017, 11:44
3G ، بسته نامحدود 2 تا 7 :
.
نمیدونم قضیه اش چیه ، وقتی دستم رو میچسبونم به گوشی ، سرعت دانلود تو IDM به 1 مگابایت و حتی 1.5 هم می رسه !
اما وقتی دستم رو بر می دارم ، سرعت بین 250 تا 500 متغیره !!! بدنم مثه آنتن عمل میکنه انگاری :n02:
البته این مسئله قبلا فکر کنم مطرح شده بود.
.
.
پ.ن : چه با دست و چه بی دست ، آنتنم پره !
نه نمیشه گفت با مودم ۱۰۰ درصد حل میشه، درسته بدنتون مثل یک آنتن عمل میکنه.
اگر بخواین بیشترین سرعت رو داشته باشین باید یک مودم با یک انتن خارجی خریداری کنید. اون موثره، بدون انتن ممکنه هیچ فرقی با گوشی نکنه، اونم رو نسل ۳، که من توصیه میکنم به دست و گوشی اکتفا کنید.[emoji1] [emoji1] [emoji1]
erfan.it
08-03-2017, 11:51
نه نمیشه گفت با مودم ۱۰۰ درصد حل میشه، درسته بدنتون مثل یک آنتن عمل میکنه.
اگر بخواین بیشترین سرعت رو داشته باشین باید یک مودم با یک انتن خارجی خریداری کنید. اون موثره، بدون انتن ممکنه هیچ فرقی با گوشی نکنه، اونم رو نسل ۳، که من توصیه میکنم به دست و گوشی اکتفا کنید.[emoji1] [emoji1] [emoji1]
همراه اول ارزش این همه خرج رو نداره!:n02:
به قول شما باید به همون دست و گوشی اکتفا کرد :n09:
mehran5486
08-03-2017, 14:45
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]امروز یکم پینگش بد شده ولی در کل از تریجیش راضیم
كلا 3G همراه اول مخصوصا شبها رو همون 8مگابيت محدود هست (لااقل تو استان ما كه اينجوريه)
اين تستم كه گرفتي كاملا درسته و برو خداتو شكركن
من 5متري دكل با 300- 200 كيلوبايت دانلود ميكنم شبها
دستمم ميزنم به گوشي چيزي نميشه :n02::n02::n02:
dokhtarak_e_darya
08-03-2017, 18:15
دوستان خرید یک سیم کارت یوسیم همراه اول کلا چقدر هزینه داره؟
Pedram 2rk
08-03-2017, 20:17
دوستان خرید یک سیم کارت یوسیم همراه اول کلا چقدر هزینه داره؟
تعویض برای اعتباری 5 تومن و دایمی 7تومن که روی قبض میاد
من توی قبضم دیدم یه مبلغی به عنوان خدمات مبتنی بر محتوا واسم زده.پرینت گرفتم دیدم از این شمارس (700707123456789) و اصلا من نمیدونم این بابت چیه!با *800# هم که استعلام کردم چیزی فعال نبود و داخل سایت همراه منم نشون داد چیزی فعال نیست اما همچنان داره واسم میاد
هر کدوم هم 200 تومنه و بین ساعت 5 صبح تا 7 صبح هست.شماره هم خیلی عجیبه!!!
چطور باید بفهمم چیه و چطور میشه قطعش کرد؟
از طریق سایت 195 شکایت کردم چند روز پیش،توی این 14 روز هیچ پاسخی نداد همراه اول و الآن ارجاع داده شد پرونده به سازمان تنظیم مقررات
Le0nard0
08-03-2017, 21:42
از طریق سایت 195 شکایت کردم چند روز پیش،توی این 14 روز هیچ پاسخی نداد همراه اول و الآن ارجاع داده شد پرونده به سازمان تنظیم مقررات
هنوز هم برات روی قبضت میزنه ؟ روزای اخر سال هم هست زیاد حال ندارن پیگیری کنن . هیچ جوابی هم نداده حداقل بتونی تجدید نظر بزنی .
هنوز هم برات روی قبضت میزنه ؟ روزای اخر سال هم هست زیاد حال ندارن پیگیری کنن . هیچ جوابی هم نداده حداقل بتونی تجدید نظر بزنی .
بلهههههههه
هر روز ميزنه
جواب نده به ضرر خودشه،ارجاع داده ميشه سازمانه بالاتر
Le0nard0
08-03-2017, 21:51
اما وقتی دستم رو بر می دارم ، سرعت بین 250 تا 500 متغیره !!!
اینکه بعضی کاربرا گفتن مودم بگیری فرقی نمیکنه درست گفتن طبق تجربیات خودشون. ولی توی همین تاپیک کسایی بودن که با گوشی سرعت بالایی نداشتن ولی با گرفتن یه مودم مثلe3372 سرعتشون خیلی بهتر شده .
mehrdad..7
09-03-2017, 06:22
4g بروجرد
djmoslemok
09-03-2017, 12:28
شبانه اینجا قزوین سرعت محدوده شده و بیشتر از 260 نمیره
shahryar84
09-03-2017, 13:01
همراه اول - سعادت آباد، تهران
ایرانسل، همانجا، همان لحظه
williampersian
10-03-2017, 11:47
اینم شاهکار همراه اول.تهران
اینم شاهکار همراه اول.تهران
85.89 مگابیت سرعت اپلود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ درسته یا برنامه اشتباه کرده ؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی 10 مگابایت سرعت اپلود شماست ؟
greatpouya
10-03-2017, 22:00
85.89 مگابیت سرعت اپلود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ درسته یا برنامه اشتباه کرده ؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی 10 مگابایت سرعت اپلود شماست ؟
اشتباهه، فعلا اپلود انقد بالاتر از ۵۰ رو lte نداریم مگر تو استرالیا اونم ازمایشی.
احتمالا سرعت اپلود و دانلود جابجا زده، از همراه اول بعید نیست، که البته خیلی عجیبه اگه دانلودم ۸۵ تا داده باشه!!!
williampersian
11-03-2017, 00:37
سرعتم پایین بود رفتم تو سایت خودش یه تست گرفتم
سرعت آپلود رو امتحان نکردم فقط سرعت دانلود خیی افتضاحه.
روز اول که وصل شدم (چند روزه سیم خریدم) سرعت در حد دایل آپ بود {دقایق اولیه رو میگم} و قطع و وصل میشد سیستم از 1 تا 11 صبح دورو بر 13 گیگ دانلود کرده بود البته تو این دو سه روزه هم زیاد فرق نکرده
800 مگ هم هدیه داده که اونم باز مشکل داره لحظه ای تا 600 کیلوبایت میره نه بیشتر
مودمم مال ایرانسل بوده که آنلاک کردم.با ایرانسل مشکلی نداره فقط با همراه اول معلق میزنه!
سیگنال همراه اول 4g هست و ایرانسل 3g
greatpouya
11-03-2017, 00:45
سرعتم پایین بود رفتم تو سایت خودش یه تست گرفتم
سرعت آپلود رو امتحان نکردم فقط سرعت دانلود خیی افتضاحه.
روز اول که وصل شدم (چند روزه سیم خریدم) سرعت در حد دایل آپ بود {دقایق اولیه رو میگم} و قطع و وصل میشد سیستم از 1 تا 11 صبح دورو بر 13 گیگ دانلود کرده بود البته تو این دو سه روزه هم زیاد فرق نکرده
800 مگ هم هدیه داده که اونم باز مشکل داره لحظه ای تا 600 کیلوبایت میره نه بیشتر
مودمم مال ایرانسل بوده که آنلاک کردم.با ایرانسل مشکلی نداره فقط با همراه اول معلق میزنه!
سیگنال همراه اول 4g هست و ایرانسل 3g
سعی کنید با speedtest.net و idm هم تست بگذارید، به سایت خودش توجه نکنید.
SAeedBaa
11-03-2017, 05:44
شبانه 2 تا 7 همراه اول
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
elshaarawy
11-03-2017, 10:54
سرعت 4g همراه اول در شهرستان سرابله استان ایلام ... ساعت 10 صبح
دوستان اگر حجمه روزانه تموم بشه حجمه شبانه منقضی میشه؟ یا میشه مصرفش کرد؟
منقضی میشه. تا حجم روزانت تموم نشد شبانه رو استفاده کن :n09:
4g همراه اول
شهر بروجرد
3g همراه اول
farhadrohi
11-03-2017, 13:19
تا کی باید برای استفاده فورجی از بسته پلاس استفاده کرد.این بازیا چیه همراه اول در میاره هر کی ندونه فکر میکنه چه سرعت بالایی داره فورجیش!!!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.