مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول
fanoostalaei
02-05-2016, 15:10
نمیدونستم تنهای اول دکل محل ما رو به نسل 4 هم ارتقا داده !! ایول :دی انتظارشو نداشتم :n02: یعنی این همه وقت تنهای اول نسل 4 بیخ گوشم بود و نمیدونستم :n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
محدودیت سرعت بسته پرمصرف همراه اول برداشته میشود منبع: تسنیم پیرو اطلاعرسانی صورت گرفته از سوی اپراتور اول ارتباطی، محدودیت سرعت یکی از بستههای پرمصرف آلفا برداشته و با طرحی دیگر جایگزین میشود.
شرکت ارتباطات سیار ایران طی پیامکی به برخی از مشترکانش که از بسته اینترنتی آلفا 2.5 گیگابایت یک ماهه با قیمت 10 هزار تومان استفاده میکنند گفته است:
"شما تاکنون جهت اتصال به اینترنت همراه از بسته ماهانه آلفا با سرعت محدود استفاده نمودهاید. مفتخریم به اطلاع برسانیم از تاریخ 95/2/13 محدودیت سرعت برداشته خواهد شد. بستههای جایگزین با سرعت بدون مرز به زودی به اطلاع شما خواهد رسید."
طبق پیگیریها قرار است این بسته خاص از لیست آلفا، با بسته چهار گیگابایتی (2 گیگ روزانه + 2 گیگ شبانه) و با قیمت 12 هزار تومان جایگزین شود.
لذا مشترکانی که تا این تاریخ اقدام به خریداری بسته مذکور کنند، قابلیت استفاده از آن را دارند در غیر اینصورت باید بسته جایگزین با حجم بالا و قیمت بیشتر را انتخاب کنند.
مشترکانی هم که بسته 2.5 گیگ آلفای آنها فعال است و بعد از تاریخ مذکور حجم یا مدت زمان بسته آنها به اتمام میرسد، اگر پیش از اتمام بستهشان اقدام به رزو بسته مورد نظر کنند به صورت اتومات بسته انتخاب شده برای آنها فعال میشود در غیر این صورت بعد از اتمام بسته و با دریافت پیامکهای اطلاعرسانی از سمت اپراتور به صورت اتوماتیک به بسته آلفا پلاس دو گیگابایتی (یک گیگ روزانه + یک گیگ شبانه) با همان قیمت 10 هزار تومان منتقل میگردند.
نکته دیگر این پیامک در این است که محدودیت سرعت برای مشترکان بسته جایگزین (چهار گیگابایتی با قیمت 12 هزار تومان) برداشته میشود.
در توضیحات بستههای آلفا (نسل 2) آمده است که سرعت این بستهها تا 196Kbps است در حالیکه با برداشته شدن محدودیت سرعت، به سطح آلفا پلاس (نسل 3) میرسد.
همراه اول طی بیانیه ای که نسخه ای از آن را برای دیجیاتو نیز فرستاده است، از عرضه ی سیم کارت های نسل چهارم خود در سرتاسر کشور خبر می دهد. به این ترتیب مشترکین آن از سرتاسر کشور از این پس می توانند علاوه بر مراکز پیشین، سیم کارت نسل چهارم خود را از طریق یک فروشگاه آنلاین خریداری کنند. لازم به ذکر است همراه اول بزرگ ترین شبکه ی اینترنت نسل سوم کشور را در اختیار دارد و در تلاش است پتانسیل ارائه ی خدمات اینترنت نسل چهارم خود را نیز تقویت کند.
در ادامه می توانید متن کامل این بیانیه را از نظر بگذرانید:
«اپراتور اول تلفن همراه از عرضه ی سیم کارت های نسل ۴ تلفن همراه در سراسر کشور از طریق ۱۱ هزار کانال ”فروش و ارائه خدمات“ خبر داد. به گزارش اداره ی کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران ، اپراتور اول با توجه به تدوین برنامه ی فشرده ی خود برای تداوم نصب و راه اندازی سریع آنتن های نسل ۴ تلفن همراه (LTE) تا پایان سال، کانال های توزیع سیم کارت نسل ۴ (Usim) خود را که تاکنون فقط در دفاتر منتخب انجام می شد، در سراسر کشور گسترش داده و به بیش از ۱۱ هزار نقطه رسانده است.
مشترکین همراه اول علاوه بر هزاران دفاتر خدمات ارتباطی، دفاتر پیشخوان دولت، مراکز تلفن ثابت، دفاتر مشترکین استانها، فروشگاه های زنجیره ای، دفاتر ICT روستایی و شرکت خدمات اول، می توانند از طریق فروشگاه آنلاین این اپراتور به نشانی shop.mci.ir نیز سیم کارت Usim مورد نیاز خود را بصورت باندل به همراه ”مای فای“ یا ”دانگل“ و یا ”روتر“ و ”بسته های متنوع نوترینو“ دریافت کنند.
همراه اول در ادامه با تاکید بر اینکه با نصب ۶۹۸۷ سایت در ۴۶۹ شهر (بدون احتساب دهستان ها و روستاها)، گسترده ترین شبکه اینترنت نسل ۳ کشور را داراست، تصریح کرده، پوشش شبکه 4G در شهرهای بزرگ در حال کامل شدن است که طبق برنامه پیش بینی شده، تعداد سایت های نسل ۳ و ۴ تا پایان سال به حدود ۲۰ هزار سایت افزایش خواهد یافت.
مشترکین همراه اول که در محدوده پوشش 4G این اپراتور قرار دارند، می توانند جهت استفاده از اینترنت پرسرعت نسل ۴، سیم کارت Usim تهیه کرده و پس از مشاهده عبارت LTE برای iOS و یا 4G برای اندروید بر روی صفحه گوشی از اینترنت پرسرعت همراه اول بهره مند شوند.
اپراتور اول وعده داده مشترکین ساکن در نقاط بدون پوشش نوترینو (اینترنت نسل ۳ و ۴ همراه اول)، در اسرع وقت از مزایای اینترنت پرسرعت در محل زندگی خود بهره ببرند. در پایان این گزارش تاکید شده است، برنامه توسعه پوشش اینترنت پرسرعت همراه اول بصورت فشرده ادامه داشته و تا پایان سال تمامی شهرها و جاده های اصلی و بسیاری از دهستان ها و نقاط روستایی تحت پوشش خدمات نسل ۳ و یا ۴ تلفن همراه قرار خواهند گرفت».
نمیدونستم تنهای اول دکل محل ما رو به نسل 4 هم ارتقا داده !! ایول :دی انتظارشو نداشتم :n02: یعنی این همه وقت تنهای اول نسل 4 بیخ گوشم بود و نمیدونستم :n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خوش به حالت
منوجان رو از شهریور سال 94 تو طرح توسعه گذاشتن الان 8 ماه گذشته ولی خبری نشده.
HADI ONLY
02-05-2016, 18:24
سلام
جای ما هم همینطوریه و سیم کارتم هم یوسیم هست اما هرچی می زنم به 4G وصل نمیشه و فقط 3G هست . گوشی هم ساپورت می کنه . کسی می دونه علت چیه ؟
naser.051
03-05-2016, 12:47
تو مشهد کجا سیم همراه اول رو تبدیل میکنن به usim چند جا رفتم نبود
سلام
جای ما هم همینطوریه و سیم کارتم هم یوسیم هست اما هرچی می زنم به 4G وصل نمیشه و فقط 3G هست . گوشی هم ساپورت می کنه . کسی می دونه علت چیه ؟
اول اینکه باید بسته آلفاپلاس داشته باشی برای استفاده از فورجی
و دوم اینکه بعضی مناطق با وجود اینکه پوشش داره اجازه اتصال نمیده فعلا
iDownload & iGame
03-05-2016, 13:25
محدودیت سرعت ۸ مگی اینترنت همراه اول حذف شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نمایشگاه بین المللی کتاب تهران تحت پوشش نسل ۴ همراه اول
به گزارش اداره كل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، اپراتور اول تلفن همراه كشور، با برپايي ۳ غرفه در بيست و نهمین نمايشگاه بين المللي كتاب تهران که امسال برای اولین بار در شهر آفتاب برگزار می شود، به بازديدكنندگان خدمات ويژه ارائه مي كند.
همراه اول که امسال حضور گسترده ای در نمایشگاه کتاب دارد، با ارائه خدماتي نظير فروش اقساطی سیم کارت های دائمی در ۳۶ قسط، فروش اقساطی سيم كارت دانشجو در ۶ قسط، تعویض سیم کارت های معمولی با سیم کارت Usim) ۴G)، سرویس ستاره اول (#۱*)، ارائه خدمات ۳G و ۴G (نوترینو)، فروش مودم، فروش باندلینگ محصولات نوترینو، ارائه خدمات ارزش افزوده و پاسخگويي و راهنمايي مشتركين حاضر در نمايشگاه؛ آخرين دستاوردها و سرويس هاي نوين خود را در معرض ديد بازديدكنندگان قرار مي دهد.
بر اساس این گزارش، امسال اپراتور اول، با نصب ۵ سایت (یک سایت ثابت، ۳ سایت سیار و یک سایت برای مبادی ورودی شهر آفتاب)، علاوه بر توسعه ظرفیت شبکه، سعي در پوشش هرچه بهتر فضاي نمايشگاه دارد. بازدیدکنندگان از طریق این آنتن ها می توانند از خدمات نسل های ۳ و ۴ تلفن همراه استفاده کنند. علاوه بر این، برای رفاه حال مشترکین همراه اول، ایستگاه متروی شهرآفتاب نیز به سایت ۳G مجهز شده است.
همراه اولی ها برای استفاده از خدمات این شرکت، می توانند به غرفه های همراه اول در نمایشگاه کتاب، واقع در رو به «روی متروی شهر آفتاب»، «نبش سالن دانشگاهی» و «بین سالن عمومی و کودک» مراجعه کنند.
گفتنی است نمایشگاه کتاب، صبح امروز توسط رئیس جمهور ارجمند، جناب آقای دکتر روحانی افتتاح شد.
بيست و نهمین نمايشگاه بين المللی كتاب تهران، از روز چهارشنبه ۱۵ ارديبهشت ماه، به مدت ۱۰روز، از ساعت ۱۰ تا ۲۰ در شهرآفتاب واقع در بزرگراه خلیج فارس، رو به روی حرم مطهر امام خمینی برگزار مي شود.
shahin1373
04-05-2016, 03:44
كلا چقدر دانلود كردين
سقف داره
نمیدونم چقد دان کردم ولی فکر میکنم سقفش 22 گیگ باشه
david-ebi
04-05-2016, 03:52
تو مشهد کجا سیم همراه اول رو تبدیل میکنن به usim چند جا رفتم نبود
مگر مشهد هم 4g همراه اول اومده؟کدوم مناطق 4g دارند؟
david-ebi
04-05-2016, 03:59
آقا الان چندشب هست که بین ساعت 2 تا7 صبح وقتی که دانلود می کنم مثلا سرعت دانلودم 800 کیلوبایته برای 30 ثانیه.بعد یک دفعه برای مثلا 10 ثانیه میاد پایین و به 20 میرسه و 10 ثانیه روی 20 کیلوبایت میمونه.بعد باز دوباره میره روی 800 و 30 ثانیه روی اون هست و باز........خلاصه تا 7 صبح به همین منواله.می خواستم بدونم برای دوستان هم همینطوره؟
fanoostalaei
04-05-2016, 07:34
آقا الان چندشب هست که بین ساعت 2 تا7 صبح وقتی که دانلود می کنم مثلا سرعت دانلودم 800 کیلوبایته برای 30 ثانیه.بعد یک دفعه برای مثلا 10 ثانیه میاد پایین و به 20 میرسه و 10 ثانیه روی 20 کیلوبایت میمونه.بعد باز دوباره میره روی 800 و 30 ثانیه روی اون هست و باز........خلاصه تا 7 صبح به همین منواله.می خواستم بدونم برای دوستان هم همینطوره؟
مشکل از تنهای اوله
یا لینکی که میزاری 32 کانکشن بذار و یا چند تا لینک همزمان بذار
تک کانکشن تنهای اول خیلی بده
david-ebi
04-05-2016, 08:11
مشکل از تنهای اوله
یا لینکی که میزاری 32 کانکشن بذار و یا چند تا لینک همزمان بذار
تک کانکشن تنهای اول خیلی بده
چند تا لینک میزارم زیر دانلود همشونم 32 کانکشن.اما مرتب سرعت به شدت کم میشه و باز بر میگرده به حالت عادی(همه لینکها).البته رو حالت عادی بیشتر وامیسته اما بازم باعث میشه کلی از مقدار دانلود کم بشه.این مشکل همگانیه یا فقط واسه منه؟
fanoostalaei
04-05-2016, 10:13
چند تا لینک میزارم زیر دانلود همشونم 32 کانکشن.اما مرتب سرعت به شدت کم میشه و باز بر میگرده به حالت عادی(همه لینکها).البته رو حالت عادی بیشتر وامیسته اما بازم باعث میشه کلی از مقدار دانلود کم بشه.این مشکل همگانیه یا فقط واسه منه؟
فکر کنم مشکل پهنای باند منطقه شماس
تعداد کانکشن ها رو کم کن ببین سرعت بهتر میشه
kamyar_222
04-05-2016, 10:51
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست سرعت 3G همراه اول
Sent from my iPhone using Tapatalk
hamed_korn
04-05-2016, 17:45
سلام دوستان الان که میگن در سرویس آلفا پلاس محدودیت سرعت رو برداشتند.در 3g سرعت به چقدر رسیده؟
اين آلفا
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
kamyar_222
04-05-2016, 18:14
srx190d
الفا يا الفا+
kamyar_222
04-05-2016, 18:17
سلام .كسى عكس از دكل هاي 4G همراه اول داره ؟
@srx190d ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
الفا يا الفا+
الفا دوست من
الفا دوست من
اينم آلفا پلاس
kamyar_222
04-05-2016, 18:30
[emoji106]
[emoji106]
حجم دانلود رو داشتي شبانه نامحدود ها
بيشتر از ٤٠ تا
kamyar_222
04-05-2016, 18:57
منظورت مال wifi هست ؟
منظورت مال wifi هست ؟
اره ولي واي فاي نيست
نت سيم هات اسپات شده روي سيستم
كل حجم مربوط به نت سيم بعد اينم ادامه داشت
kamyar_222
04-05-2016, 19:05
اهان حالا گرفتم
راستي همراه اول تعرفه نامحدود شبانه كه نداره
منظورت همون طرح ٢٢ گيگ شبانه هست ؟
اهان حالا گرفتم
راستي همراه اول تعرفه نامحدود شبانه كه نداره
منظورت همون طرح ٢٢ گيگ شبانه هست ؟
چرا داره
شبانه نا محدود با ستاره هزار ستاره دو مربع
مكالمه هم يكم داره ستاره يك
kamyar_222
04-05-2016, 19:17
ايول دمت گرم تا حالا متوجه نشده بودم [emoji106]
ايول دمت گرم تا حالا متوجه نشده بودم [emoji106]
كجايي داداش
شما كه تو نت هستي ديگه چرا
kamyar_222
04-05-2016, 19:22
عزيز من قبلا ايرانسل داشتم
ولي كيفيت مطلوبي نداشت هم تو نت هم تو مكالمه
اينكه اومدم همراه اول
عزيز من قبلا ايرانسل داشتم
ولي كيفيت مطلوبي نداشت هم تو نت هم تو مكالمه
اينكه اومدم همراه اول
دیگه گیر کردی
kamyar_222
04-05-2016, 19:50
تست سرعت بسته الفا پلاس همراه اول با IDM
hamed_korn
04-05-2016, 20:22
دوستان این دانلود نامحدود شبانه تو سایت من ندیدمش.
لطف کنید جزییاتشو بگید.
از ساعت چند تا چند؟
قیمت این بسته؟
اونوقت هر بار این طرح رو بگیریم برای یک شب هست ؟
and-roid2
04-05-2016, 20:41
دوستان این دانلود نامحدود شبانه تو سایت من ندیدمش.
لطف کنید جزییاتشو بگید.
از ساعت چند تا چند؟
قیمت این بسته؟
اونوقت هر بار این طرح رو بگیریم برای یک شب هست ؟
ستاره 1000 مربع
قیمت 1000ت 1روزه-2تا7 صبح
david-ebi
04-05-2016, 21:49
دوستان از شبانه نامحدود همراه اول استفاده کنید که سیل عظیمی از کاربران اینترنتی طرفش سرازیر شدن و به زودی به شدت محدود خواهد شد.
Soroush-S
04-05-2016, 22:25
بسته 4+4 گرفتم ولی سرعت انچنان تفاوتی نداره. با نرم افزار ADM سرعت نوسان زیادی داره بین ۲۰۰ تا ۵۰۰
از مایکت که دانلود میکنم سرعت حدود ۷۰ هست :/
Sent From My XPERIA M4
kamyar_222
04-05-2016, 23:09
من طرح شبانه ميخرم تست سرعت رو براتون ميزارم
شبانه نامحدود
من طرح شبانه ميخرم تست سرعت رو براتون ميزارم
شبانه نامحدود
منتظريم دوست من
fanoostalaei
04-05-2016, 23:34
یعنی خاک عالم تو سر همراه اول
سایتش که 2 شبانه روز طول میکشه تا لود بشه
بعد هم که از سایت خودش شارژ خریذم تا بسته شبانه بخرم پول رو خورد و شارژ نشد :n08:
دوباره خریدم ولی بازم شارژ نشد :n08:
همراه اول خر است :n08::n08::n08::n08:
kamyar_222
04-05-2016, 23:36
یعنی خاک عالم تو سر همراه اول
سایتش که 2 شبانه روز طول میکشه تا لود بشه
بعد هم که از سایت خودش شارژ خریذم تا بسته شبانه بخرم پول رو خورد و شارژ نشد :n08:
دوباره خریدم ولی بازم شارژ نشد :n08:
همراه اول خر است :n08::n08::n08::n08:
چه شهري هستين ؟
پيش ما كه خوبه
fanoostalaei
04-05-2016, 23:38
چه شهري هستين ؟
پيش ما كه خوبه
به شهر نیس که
کلا خدمات تنهای اول همینجوریه !!
تبریز
من الان 10 مگابیت رو به صورت ثابت دارم میگیرم
ولی چون انتن تو اتاق سیستم کمه سرعت از 11 مگ بالاتر نمیره (آنتن -85 دسیبل )
من الان 10 مگابیت رو به صورت ثابت دارم میگیرم
ولی چون انتن تو اتاق سیستم کمه سرعت از 11 مگ بالاتر نمیره (آنتن -85 دسیبل )
کدوم شهر هستید ؟
سمت ما که از این خبرا نیست
fanoostalaei
05-05-2016, 01:55
کدوم شهر هستید ؟
سمت ما که از این خبرا نیست
گفتم که
تبریز
======
اینم دانلود تک لینک با 16 کانکشن از سرور خارجی
گفتم که
تبریز
======
اینم دانلود تک لینک با 16 کانکشن از سرور خارجی
همین الان ۴جی همراه اول یهویی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
fanoostalaei
05-05-2016, 02:10
چقدر خرابه !! من سیم کارت نسل 4 ندارم که تست کنم lte رو
چقدر خرابه !! من سیم کارت نسل 4 ندارم که تست کنم lte رو
لذت ببر ماروهم دعا کن
seetherali
05-05-2016, 02:35
آقا این بسته های نامحدود شبانه چرا اینجوری شده جدیدا ؟!
مثلا 4 صبح بسته رو فعال میکنی و قاعدتا تا ساعت 4 صبح روز بعدش میشه استفاده کرد و تا اون طرح هم تموم نشه زمانش , نمیشه طرح جدید زد . حالا مثلا اگه قرار باشه ساعت 4 صبح اعتبارش تموم بشه, نیم ساعت زودتر تموم میشه و شارژ رو هم 1 ریال میکنه ! بسته جدید هم میخوای فعال کنی باید صبر کنی تا اعتبار بسته قبلی تموم بشه.
امشب نیم ساعت زودتر تموم شد , دیشب ده دقیقه , پریشب 1 ساعت . والا گیج شدیم
*Forgotten*
05-05-2016, 04:50
مثلا 4 صبح بسته رو فعال میکنی و قاعدتا تا ساعت 4 صبح روز بعدش میشه استفاده کرد و تا اون طرح هم تموم نشه زمانش , نمیشه طرح جدید زد . حالا مثلا اگه قرار باشه ساعت 4 صبح اعتبارش تموم بشه, نیم ساعت زودتر تموم میشه و شارژ رو هم 1 ریال میکنه ! بسته جدید هم میخوای فعال کنی باید صبر کنی تا اعتبار بسته قبلی تموم بشه.
من هم آخرین بار که دانلود کردم نیم ساعت زودتر تموم شد
من احتمال میدم ساعت سیستم خودشون رو دستکاری میکنن نسبت به ساعت رسمی کشور
وقتی نظارت بیطرفی نباشه هر جور دوست دارن چوب تو آ... ملت میکنن
fanoostalaei
05-05-2016, 09:30
اینا هم برای دیشب
kamyar_222
05-05-2016, 09:55
تست سرعت بسته شبانه نامحدود ديشب .
اين هم از پينگ بسته شبانه نامحدود
Behzad83
05-05-2016, 11:14
همراه اول همیشه شارژ منو صفر میکنه. الان فقط اندازه بسته شارژش میکنم. وگرنه همزمان با بسته هم شارژو میخوره!
میتونن مثل ایرانسل طرح مصرف آزاد بزارن که از شارژ کم نشه، اما به عمد همچین قابلیتی رو فعال نمیکنن.
kasra2012
05-05-2016, 12:16
اي بابا راهي نيست بدون ussd بشه بسته شبانه خريد؟
هي مجبورم از مودم دربيارم بزارم تو گوشي
كسي ديشب مشكل سرعت نداشت؟
خيلي افتضاح بود ديشب
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
kamyar_222
05-05-2016, 12:23
اي بابا راهي نيست بدون ussd بشه بسته شبانه خريد؟
هي مجبورم از مودم دربيارم بزارم تو گوشي
خيلي افتضاح بود ديشب
ميتوني از طريق موبايلت نرم افزار my MCI همراه اول رو دانلود كني بعد براي وارد شدن به نرم افزار يه كد ٥ رقمي ميخواد كه به شماره ارسال ميشه
ميتوني وارد تنظيمات مودمت بشي يه قسمت داره به اسم sms حالا بستگي به مو دمت داره كد رو از اونجا يادداشت كن بعد تو نرم افزار ماي ام سي آي وارد كن و از طريق نرم افزار ميتوني بسته ها رو بخري
البته اين واسه تعرقه هايي است كه تو خود برنامه هست
saeed9009
05-05-2016, 15:10
خيلي افتضاح بود ديشب
من دیشب این طرح شبانه رو واسه اولین بار فعال کردم ... اتفاقا سرعت خیلی خوب بود! کندی شما به خاطر تعداد کاربر بالای اون دکل هست که بهش متصل هستید.
دانلود توسط آیفون 6 که با کابل USB به کامیپوتر وصل شده ... چون تا حالا تجربه دانلود توسط گوشی رو نداشتم با اینکه گوشی از طریق کابل USB شارژ میشد ولی هر نیم ساعت دو سه درصدی شارژ خالی میکرد !!
سرعت رو هم همراه اول رو 50 مگابیت محدود کرده.
david-ebi
05-05-2016, 17:05
من دیشب این طرح شبانه رو واسه اولین بار فعال کردم ... اتفاقا سرعت خیلی خوب بود! کندی شما به خاطر تعداد کاربر بالای اون دکل هست که بهش متصل هستید.
دانلود توسط آیفون 6 که با کابل USB به کامیپوتر وصل شده ... چون تا حالا تجربه دانلود توسط گوشی رو نداشتم با اینکه گوشی از طریق کابل USB شارژ میشد ولی هر نیم ساعت دو سه درصدی شارژ خالی میکرد !!
دوست عزیز شما نمی تونی گوشیتو هات اسپات کنی و به صورت وای فای از اینترنتش روی سیستمت استفاده کنی؟اینطوری سرعتت بیشتر هم میشه.
این برنامتون اسمش چیه؟
خیلی جالبه
saeed9009
05-05-2016, 17:15
این برنامتون اسمش چیه؟
خیلی جالبه
Networx
saeed9009
05-05-2016, 17:17
دوست عزیز شما نمی تونی گوشیتو هات اسپات کنی و به صورت وای فای از اینترنتش روی سیستمت استفاده کنی؟اینطوری سرعتت بیشتر هم میشه.
اینطوری هم امتحان کردم ... فرقی نکرد ... فکر نمی کنم که کارت شبکه بی سیم گوشی بتونه سرعت بیشتر از 50 مگابیت رو انتقال بده.
binamplayer
05-05-2016, 17:43
دوستان یه مودم usb می خوام چی رو معرفی می کنید ارزون باشه فورحی باشه
saeeddeeas
05-05-2016, 19:29
دوستان یه مودم usb می خوام چی رو معرفی می کنید ارزون باشه فورحی باشه
من e3372 دارم راضیم حدود 120 تومن
Sent from my D6503 using Tapatalk
Masoud 206-16v
05-05-2016, 20:14
شيراز/تاچارا
سه روز هست كه شبكه ٣جي پايدار نيست و از ٤جي هم خبري نيست.
7cEram
fanoostalaei
05-05-2016, 21:49
والا این تنهای اول چرا اینجوریه ؟
شارژ سیم کارت صفر بود که دیشب با مصیبت شارژ کردم 2 تومن و یه بسته شبانه خریدم که تا ساعت 4 صبح فقط استفاده کردم
الان که دارم اعتبار رو نگاه میکنم زده 30 تومن !! خود به خود کم میشه
در حالیکه این سیم کارت من همش رو مودمه و اصلا تا حالا باهاش مکالمه و اینا نداشتم :n04:
hassanshaikhi
05-05-2016, 22:44
بسته نامحدود شبانه مگه محدودیت حجم نداره؟
kasra2012
06-05-2016, 01:02
بسته نامحدود مصرف منصافنش ك تو سايت نوشته واقعيه؟
چون خيلي جالبه بعد چند شب خوب بودن يهو يه شب خراب شد
saeed9009
06-05-2016, 10:29
بسته نامحدود شبانه مگه محدودیت حجم نداره؟
ظاهرا نه ... اسمش نامحدود شبانه واسه یک شب از ساعت 2 تا هفت هست.
sajad-tnt
06-05-2016, 12:10
دوستان چندروز پیش یدونه سیم کارت گرفتم ولی برای من اصلا شبانه نامحدود نداره ... هم با کددستوری چک کردم و هم نرم افزار، فقط شبانه ۹۰۰مگ و ۱۰ گیگ و ۲۲گیگ داره...که قیمت هاش اصلا بصرفه نیست!!...
شما چطور نامحدود فعال میکنید؟...
Sent from my Farassoo 5050 using Tapatalk
از چند روز پیش وقتی با وی پی ان کانکت میشم اینترنت هر چند دقیقه یکبار قطع میشه که کاملآ مشخصه از طرف خود همراه اوله، در حالیکه در اتصال بدون وی پی ان قطعی وجود نداره ، شما هم این مشکلو دارید؟
par_haam
06-05-2016, 13:05
از چند روز پیش وقتی با وی پی ان کانکت میشم اینترنت هر چند دقیقه یکبار قطع میشه که کاملآ مشخصه از طرف خود همراه اوله، در حالیکه در اتصال بدون وی پی ان قطعی وجود نداره ، شما هم این مشکلو دارید؟
درود،؛
بنده بر روی سرویس عنوان شده مشکلی ندارم در حالت PPTP به راحتی وصلی می شود و قطعی هم ندارد.
reza2700
06-05-2016, 13:40
دوستان چندروز پیش یدونه سیم کارت گرفتم ولی برای من اصلا شبانه نامحدود نداره ... هم با کددستوری چک کردم و هم نرم افزار، فقط شبانه ۹۰۰مگ و ۱۰ گیگ و ۲۲گیگ داره...که قیمت هاش اصلا بصرفه نیست!!...
ستاره 100 مربع
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
ستاره 1000 ستاره 2 مربع
hamed_korn
06-05-2016, 15:32
دوستان این سرویس یک شب از ۲ تا ۷ نامحدود .قیمتش ۱۰۰۰ تومان هست؟
هم برای اعتباری و هم دایمی ها؟
چون تو سایت یک چیزایی نوشته بود روی قبض رقم بالایی اومده بود برای چند نفر.
البته سیم اعتباری خوبیش این هست نهایت ۲۰۰۰ تومان شارژ میکنی و دیگه ضرر خاصی نداره.ولی مت میترسم سیم کارت دایمی ها روی قبضشون یک رقم درشتی بیاد.
binamplayer
06-05-2016, 15:41
دوستان این سرویس یک شب از ۲ تا ۷ نامحدود .قیمتش ۱۰۰۰ تومان هست؟
هم برای اعتباری و هم دایمی ها؟
چون تو سایت یک چیزایی نوشته بود روی قبض رقم بالایی اومده بود برای چند نفر.
البته سیم اعتباری خوبیش این هست نهایت ۲۰۰۰ تومان شارژ میکنی و دیگه ضرر خاصی نداره.ولی مت میترسم سیم کارت دایمی ها روی قبضشون یک رقم درشتی بیاد.
اره بازم بترس سریع برو یه اعتباری بگیر خلاص، منم رفتم گرفتم به اینا اعتباری به هیچ وجهی نیست
Sent from my LT26w using Tapatalk
david-ebi
06-05-2016, 16:21
دوستان همونطور که حدس میزدم به زودی این سرویسهای نامحدود شبانه و این سرعتهای بالا برداشته میشه و از بین میره و در بهترین حالت هزینه اش چندین برابر میشه.ملاحظه بفرمایید مسئول محترم مربوطه چه فرمودند.اینا موظف هستند که مبادا چیزی با فیمت منصفانه به دست مردم برسه
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با بیان اینکه قیمت اینترنت موبایل ایران جزو ارزانترینهاست، گفت: احتمال تعیین کف قیمت اینترنت برای اپراتورها وجود دارد تا به این واسطه کسبوکار ADSL تضمین شود.
علی اصغر عمیدیان درباره احتمال ورود سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به بحث ساماندهی و تعیین کف قیمت بستههای اینترنتی اپراتورهای موبایل برای پاسخ به اعتراض برخی بازیگران این حوزه، اظهار داشت: تا الان در این موضوع ورود نکردهایم اما احتمال تعیین کف قیمت اینترنت برای اپراتورهای موبایل وجود دارد.وی تأثیر این تصمیم در گرانی بستههای اینترنت را اینگونه توجیه کرد: قطعا کف را طوری وضع نمیکنیم که موجب افزایش قیمتها و ایجاد این فضا شود. منظور از کف قیمت ایجاد نواری برای مشخص شدن فضای مانور اپراتورها در قیمت بستههای اینترنتی است.معاون وزیر ارتباطات درباره اینکه چه مشکلی در فضای کنونی رقابت، منجر به ورود شما به بحث ساماندهی بستههای اینترنتی شده است؟، گفت: اگر قیمت بستههای اینترنتی اپراتورهای موبایل کمتر از قیمت ADSL شود قطعا کسبوکار اینترنت ثابت با مشکل مواجه میشود.او افزود: ما به عنوان رگولاتور باید مراقب فضای اینترنت ثابت هم باشیم و حق نداریم که اجازه از بین رفتن اشتغال در این بخش را بدهیم.عمیدیان علاوه بر این تصریح کرد: قیمت اینترنت موبایل ایران در سطح بینالملل جزو پایینترین تعرفههاست و کشور ما از این منظر در جایگاه سوم قرار دارد زیرا قیمت واقعی را از مشترکان دریافت نمیکنیم.وی خاطر نشان کرد: بنابراین اگر به فکر ساماندهی وضعیت کنونی نباشیم، بازار کسبوکار اینترنت ثابت با مخاطره مواجه میشود.منبع: خبرگزاری تسنیم
خوب اگر وجدان دارید به جای زیاد کردن قیمت بسته های اینترنتی موبایل به اسم ضرر نکردن شرکتهای isp که adsl میدن قیمت adsl در کشور رو که جزو گرونترین قیمتهاست در جهان پایین بیارید:n23:
brothers000
06-05-2016, 18:48
عرض سلام خدمت دوستان محترم
کسی از هزینه ی تعویض سیم کارت 4G همراه اول (USIM) اطلاع داره ؟
و اینکه چقدر طول میکشه سیم کارت فعال بشه ؟
عرض سلام خدمت دوستان محترم
کسی از هزینه ی تعویض سیم کارت 4G همراه اول (USIM) اطلاع داره ؟
و اینکه چقدر طول میکشه سیم کارت فعال بشه ؟
مرکز مشترکین ۵ هزارتومن و دفاتر ارتباطی ۶ هزارتومن که ۵ هزارتومن از شارژتون کم میشه و هزارتومن کارمزد..
بلافاصله فعال میشه
کسی خبر داره آیا همراه اول توی نمایشگاه کتاب سیم کارت رو رایگان به فورجی تعویض میکنه یا با هزینه؟
elshaarawy
06-05-2016, 19:43
دوستان همونطور که حدس میزدم به زودی این سرویسهای نامحدود شبانه و این سرعتهای بالا برداشته میشه و از بین میره و در بهترین حالت هزینه اش چندین برابر میشه.ملاحظه بفرمایید مسئول محترم مربوطه چه فرمودند.اینا موظف هستند که مبادا چیزی با فیمت منصفانه به دست مردم برسه
خوب اگر وجدان دارید به جای زیاد کردن قیمت بسته های اینترنتی موبایل به اسم ضرر نکردن شرکتهای isp که adsl میدن قیمت adsl در کشور رو که جزو گرونترین قیمتهاست در جهان پایین بیارید:n23:
یعنی ر ی د م تو کله این مسول که میخواد اینجوری منصفانه کنه !!! ای خداااااااااا تا کی دزدی از مردم :n34:
kasra2012
06-05-2016, 19:51
اقا راهي نيست قبل از اينكه ٢٤ ساعت بشه دوباره بسته شبانه بخري؟
اين چ وضعيه :دي
elshaarawy
06-05-2016, 19:59
باید یه روز فعال نکنی .. مثلا اگه ساعت 1 شب به بعد فعال کنی روز بعد ساعت 1و نیم میتونی فعال کنی ..راهش اینه که یه شب فعال نکنی و تو یه ساعت دیگه طرح رو بزنی
par_haam
06-05-2016, 20:12
کسی خبر داره آیا همراه اول توی نمایشگاه کتاب سیم کارت رو رایگان به فورجی تعویض میکنه یا با هزینه؟
رایگان نیست و هزینه بر روی قبض می آید. اگر هم اعتباری باشید همانجا هزینه پرداخت می کنید.
وقتی به بسته شبانه وصل میشی حتما باید بعد ساعت 2 وصل بشی تا اینترنت وصل شه؟
من امتحان کردم اگر دیتا قبل ساعت 2 روشن باشه بعد ساعت 2 اینترنت از شارژ میخوره به جای اینکه بسته رو استفاده کنه !
یعنی راهی وجود نداره تا ساعت 2 شب بیدار نموند ؟ و از بسته استفاده کنه به جای شارژ خوردن ؟
با مودم 4g/3g چطور ؟ اونم باید بعد ساعت 2 وصل شد یا قبل ساعت 2 وصل بشه ، بعد ساعت 2 اینترنت از بسته استفاده میکنه؟
par_haam
07-05-2016, 08:46
وقتی به بسته شبانه وصل میشی حتما باید بعد ساعت 2 وصل بشی تا اینترنت وصل شه؟
من امتحان کردم اگر دیتا قبل ساعت 2 روشن باشه بعد ساعت 2 اینترنت از شارژ میخوره به جای اینکه بسته رو استفاده کنه !
یعنی راهی وجود نداره تا ساعت 2 شب بیدار نموند ؟ و از بسته استفاده کنه به جای شارژ خوردن ؟
با مودم 4g/3g چطور ؟ اونم باید بعد ساعت 2 وصل شد یا قبل ساعت 2 وصل بشه ، بعد ساعت 2 اینترنت از بسته استفاده میکنه؟
با سلام،
خیر باید قطع و وصل نمود تا بر روی بسته شبانه قرار بگیرید.
با سلام،
خیر باید قطع و وصل نمود تا بر روی بسته شبانه قرار بگیرید.
پس یعنی باید تا 2 شب بیدار بمونیم ؟
راه دیگه وجود نداره ؟
elshaarawy
07-05-2016, 10:28
پس یعنی باید تا 2 شب بیدار بمونیم ؟
راه دیگه وجود نداره ؟
خیر باید سلامتیت رو به خطر بندازی برای دانلود ..... اینجا ایرانه :n15:
راهش اینکه دوتا سیم کارت داشته باشی و هر شب یکی رو فعال کنی
kamyar_222
07-05-2016, 15:34
سلام دوستان
كسي اينجا از خط فور جي همراه اول استفاده ميكنه ؟
من ديروز رفتم امور مشتركين و سيم كارتم رو تعويض كردم
اينو بهم دادن
آيا اين سيم كارت فور جيه ( يو سيم ) با توجه به اينكه سيم
كارت سه تكه هست
اگه كسي سيم كارت فور جي استفاده ميكنه عكس از تيكت سيم كارتش بزاره
سلام دوستان
كسي اينجا از خط فور جي همراه اول استفاده ميكنه ؟
من ديروز رفتم امور مشتركين و سيم كارتم رو تعويض كردم
اينو بهم دادن
آيا اين سيم كارت فور جيه ( يو سيم ) با توجه به اينكه سيم
كارت سه تكه هست
اگه كسي سيم كارت فور جي استفاده ميكنه عكس از تيكت سيم كارتش بزاره
ر.ی سیم کارت نسل 4 همراه اول عبارت LTE نوشته شده . این 99 درصد 4G نیست
kamyar_222
07-05-2016, 15:42
پس با توجه به گفته هاي شما و عكس srx 190d معلوم شد كه سيم كارتم فورجي نيست
پس با توجه به گفته هاي شما و عكس srx 190d معلوم شد كه سيم كارتم فورجي نيست
احتمالا
ولي بازم از امور مشتركين سوال كنين
همراه اول هيچ ثباتي در ارائه خدمات نداره شايد مدل سيم عوض شده باشه
kamyar_222
07-05-2016, 15:47
راستي نرم افزاري رو سراغ داريد كه بشه تشخيص داد كه دكل شهر مايا منطقه ما به LTE تجهيز شده
گوشي هاي سوني فكر كنم نشون بده
hamed_korn
07-05-2016, 20:57
سلام.
Network signal info pro
یکی از این برنامه هاست .بهت میگه به کدام bts وصل هستی فاصلش تا گوشیت چند متر هست روی نقشه محلشو نشون میده و ......
kamyar_222
07-05-2016, 21:16
سلام.
Network signal info pro
یکی از این برنامه هاست .بهت میگه به کدام bts وصل هستی فاصلش تا گوشیت چند متر هست روی نقشه محلشو نشون میده و ......
دوست عزيز فكر كنم براي ios نياشه فقط براي اندرويد هست ؟
PouriaTech
07-05-2016, 22:22
سلام دوستان , سرعت دانلود شما تو بهترین حالت با 3G یا 4G همراه اول چقدر بوده؟ مخصوصا الان ک دیگه بسته داده و گفته سرعت دیگه محدودیت نداره!
این مال منه ؛ تهران ساعت 4 صبح 3G .. قبل برداشتن محدودیت سرعت ! برنامه speedtest رو قبول ندارم چون الکی زیاد نشون فقط از IDM یا ADM گوشی باشه بهتره
دوتا سوال دیگه هم داشتم !
یکی اینکه چرا نت همراه اول یا ایرانسل مثل رایتل همیشه H به بالا نیست؟! ینی E میشن بیشتر اوقات ! ولی رایتل اصلا حالت GSM و نت E نداره ! همیشه با کمترین آنتن هم H+ هست! دقیقا چرا ؟
و اینکه بسته نامحدود شبانه ای ک میده همراه اول آلفاست یا آلفا+ ؟ ینی اون محدودیت سرعته برداشته شده تو اون بسته هم؟
ممنونم
سلام دوستان , سرعت دانلود شما تو بهترین حالت با 3G یا 4G همراه اول چقدر بوده؟ مخصوصا الان ک دیگه بسته داده و گفته سرعت دیگه محدودیت نداره!
این مال منه ؛ تهران ساعت 4 صبح 3G .. قبل برداشتن محدودیت سرعت ! برنامه speedtest رو قبول ندارم چون الکی زیاد نشون فقط از IDM یا ADM گوشی باشه بهتره
دوتا سوال دیگه هم داشتم !
یکی اینکه چرا نت همراه اول یا ایرانسل مثل رایتل همیشه H به بالا نیست؟! ینی E میشن بیشتر اوقات ! ولی رایتل اصلا حالت GSM و نت E نداره ! همیشه با کمترین آنتن هم H+ هست! دقیقا چرا ؟
و اینکه بسته نامحدود شبانه ای ک میده همراه اول آلفاست یا آلفا+ ؟ ینی اون محدودیت سرعته برداشته شده تو اون بسته هم؟
ممنونم
من با نسل چهار همراه اول تا ۱۳ مگابایت و با نسل ۳ تا ۲ مگابایت دانلود گرفتم، شما هم خوبه سرعتت بیشتر از ۲ مگابایت برای 3G خیلی خوبه..
چونکه شبکه رایتل کلا نسل ۳ هست و نسل ۲ نداره..
بله آلفاپلاسه و محدودیت سرعت نداره.
Hidden-Hunter
07-05-2016, 22:53
دوستان بسته های همراه اول چگونه هست مانند ایرانسل متنوعه یا خیر؟
matr!x_2008
07-05-2016, 22:55
پوشش شبکه نسل 3 و چهار چه جوریه؟ هنوز تو خونه نسل 3 هم نمیاد... تو اخبار میخوندم که با شدت بیشتر دارن ارتقا میدن... چطوریه وضعیت؟
binamplayer
07-05-2016, 23:46
سلام دوستان من تازه خط گرفتم برای اینترنت شبانش با *10*231# کانفیگ کردم ولی بازم وصل نمیشه به اینترنت نمی دونم باید دیگه چه کار کنم خطمم رو هم فورجی کردم کسی نظری داره؟ این شبانه رو هم که میزنم مینویسه مشترک گرامي در حال حاضر امکان فعال سازي بسته اينترنت نامحدود شبانه وجود ندارد. لطفا بعدا تلاش نماييد. دیگه کلافه شدم
SAeedBaa
08-05-2016, 01:22
3G همراه اول. در حال اپدیت کردن 1 برنامه از اپ استور
تست نسل ٤ همرا اول از سرور آلمان
منطقه اقدسيه تهران
تازه نسل ٤ شده
elshaarawy
08-05-2016, 10:46
ای خدااااا :n28:اینجا سرعت نهایت ش برسه به 400 کیلو برثانیه !!! البته کمتر از یه ماه هست راه اندازی شده ..به نظر شما داره ظلم میشه به ما یا اوایل مال همه اینجوریه ؟؟؟ اینجا سرابله اس شهرستانی از ایلام
hamed_korn
08-05-2016, 10:54
بله برای اندروید هست.
میتونید از نرم افزار Open Signal استفاده کنید که نسخه ios هم داره و به نظر من از همه نرم افزار های هم رده اش بهتره تمام اون قابلیت های نرم افزاری که دوستمون هم گفت رو داره علاوه بر اون تست سرعت، نشون دادن پوشش شبکه به تفکیک نسل و اپراتور برای هر شهر روی نقشه، پشتیبانی از وای فای و... رو هم داره
elshaarawy
08-05-2016, 12:01
دوستان پهنای باند همراه اول حداقلش چنده ؟ یعنی هر استان فرق میکنه با هم ؟:n27:
بسته نامحدود شبانه داره ؟!
elshaarawy
08-05-2016, 13:49
بسته نامحدود شبانه داره ؟!
آره داره ... میگن محدودیت سرعت هم برداشته شده ولی منطقه ما از اولش بیشتر از 250 تا سرعت نمیده :n35:
آره داره ... میگن محدودیت سرعت هم برداشته شده ولی منطقه ما از اولش بیشتر از 250 تا سرعت نمیده :n35:
کجاست بسته های نامحدود شبانه ؟!
اگه اینایی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])که من دیدم باشه که به دو قرون نمیرزه ! دقیقا سیاست ADSL شرکت مخابرات رو در پیش گرفتن ! بی کیفیت و بدون صرف قیمت برای مشتری . :n01:
.
.
.
.
.
.
.
الان خونه ما تو منطقه آبی رنگ نواحی تحت پوشش نیست . سوال اینه که پس 4G و 3G رو باید بیخیال شد یا اینکه باید تست کنم ببینم نتیجه چی میشه ؟!؟!
elshaarawy
08-05-2016, 14:02
کجاست بسته های نامحدود شبانه ؟!
اگه اینایی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])که من دیدم باشه که به دو قرون نمیرزه ! دقیقا سیاست ADSL شرکت مخابرات رو در پیش گرفتن ! بی کیفیت و بدون صرف قیمت برای مشتری . :n01:
.
.
.
.
.
.
.
الان خونه ما تو منطقه آبی رنگ نواحی تحت پوشش نیست . سوال اینه که پس 4G و 3G رو باید بیخیال شد یا اینکه باید تست کنم ببینم نتیجه چی میشه ؟!؟!
به نقشه توجه نکن ..یه آنتن تقویتی بساز میگیره ... *1000#
به نقشه توجه نکن ..یه آنتن تقویتی بساز میگیره ... *1000#
آنتن تقویتی بسازم ؟!؟ :n13:
*1000#
کد طرح های نامحدود شبانه هستش ؟!
mohebronaldo
08-05-2016, 15:00
سلام دوستان من تازه خط گرفتم برای اینترنت شبانش با *10*231# کانفیگ کردم ولی بازم وصل نمیشه به اینترنت نمی دونم باید دیگه چه کار کنم خطمم رو هم فورجی کردم کسی نظری داره؟ این شبانه رو هم که میزنم مینویسه مشترک گرامي در حال حاضر امکان فعال سازي بسته اينترنت نامحدود شبانه وجود ندارد. لطفا بعدا تلاش نماييد. دیگه کلافه شدم
شما کد رو زدی یه بار گوشی رو خاموش رو روشن کن وصل میشی به نت.اول یه بسته روزانه بخر تست کن سرعت رو.محدودیت برداشته شده.از سیم کارتت یه عکس میگیری میزاری
3G همراه اول. در حال اپدیت کردن 1 برنامه از اپ استور
سرعتت 2.8 مگابایت برثانیه.سرعت آپلود هست یا دانلود عزیز
تست نسل ٤ همرا اول از سرور آلمان
منطقه اقدسيه تهران
تازه نسل ٤ شده
شما بی زحمت از سرور ایران یه تست بگیرید.سرور خارج که خوب جواب میده
reza2700
08-05-2016, 15:57
خب مثل اینکه طرح ترابرد پزیری هم امروز اغاز به کار کرده...از امروز به بعد بازار تبلیغات اپراتورها داغتر میشه
Majidson
08-05-2016, 16:25
خب مثل اینکه طرح ترابرد پزیری هم امروز اغاز به کار کرده...از امروز به بعد بازار تبلیغات اپراتورها داغتر میشه
باسلام
چطور متوجه شدید !؟
reza2700
08-05-2016, 16:28
باسلام
چطور متوجه شدید !؟
سلام
خبرگزاری مهر و تسنیم اعلام کردن ...فکر کنم تا پایان این ماه دیگه بتونیم اپراتور عوض کنیم...هزینه هر بار تعویض اپراتور پنج هزار تومان تعیین شد
elshaarawy
08-05-2016, 17:32
این اینترنت نامحدود 1000 تومنی شبانه 2 تا 7 جز بسته آلفا + ؟؟؟؟ یعنی محدودیت سرعت داره یا نه ؟
سلام
خبرگزاری مهر و تسنیم اعلام کردن ...فکر کنم تا پایان این ماه دیگه بتونیم اپراتور عوض کنیم...هزینه هر بار تعویض اپراتور پنج هزار تومان تعیین شد
گفتن ٢٧ ارديبهشت
شما چه جوري ميگي امروز؟
reza2700
08-05-2016, 17:48
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%B4%D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%88%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D9%84
SAeedBaa
08-05-2016, 19:24
سرعتت 2.8 مگابایت برثانیه.سرعت آپلود هست یا دانلود عزیز
دانلود هست
mohebronaldo
08-05-2016, 19:31
دانلود هست
بسته آلفا پلاس رو شما زدید.بعدش شبانه همراه اول سرعتش رو نامحدود کردن شما تست کردی
SAeedBaa
08-05-2016, 20:10
بسته آلفا پلاس رو شما زدید.بعدش شبانه همراه اول سرعتش رو نامحدود کردن شما تست کردی
بله، بسته الفا پلاس با سیم کارت USIM . تا بحال از بسته نامحدود شبانه استفاده نکردم ولی از بسته 1+1 استفاده میکنم سرعت شب و روز یکی هست و محدودیتی وجود نداره
mohebronaldo
08-05-2016, 20:47
بله، بسته الفا پلاس با سیم کارت USIM . تا بحال از بسته نامحدود شبانه استفاده نکردم ولی از بسته 1+1 استفاده میکنم سرعت شب و روز یکی هست و محدودیتی وجود نداره
بیشترین تستی که گرفتی چند مگابیت بود.نسل 4 و نسل 3.عکسش رو میشه بزاری
shahin1373
09-05-2016, 03:53
بسته ی الفا پلاس همین الان 3G رشت
*Forgotten*
09-05-2016, 04:45
دانود با سیم های یو سیم و سم های معمولی در شبکه 3g فرق دارن؟ یا یکی هستن ؟
اگه یکی هستن یو سیم نگیرم فعلا
mohebronaldo
09-05-2016, 13:45
بسته ی الفا پلاس همین الان 3G رشت
همشهری برار کدوم بسته رو زدی.یخسازی بودی دیگه.محدودیت برداشته شده
shahin1373
10-05-2016, 01:03
همشهری برار کدوم بسته رو زدی.یخسازی بودی دیگه.محدودیت برداشته شده
سلام اره بسته ی 4 گیگ الفا پلاس دو گیگ روز دو گیگ شب
بسته نامحدود شبانه رو 8 مگابیت محدود کرده همراه اول اما با بسته های شبانه دیگه مثل 900 مگابایتی سرعت تا 15 هم میره
naser.051
10-05-2016, 10:24
من امروز از همراه اول بهم زنگ زدنبرای خرید اقساط گفتن مودم e5577 اولش 29 تومان باید بدم بعدش ماهی 16 تومان خط باید یکی از اینا باشه 912 913 914 916 گفتن اگر قسطی بخام باید یکی تو تهران باشه به اون تحویل بدن حالا اگر کسی تو تهران هست این مودم تحویل بگیره برام بفرسته ؟
من امروز از همراه اول بهم زنگ زدنبرای خرید اقساط گفتن مودم e5577 اولش 29 تومان باید بدم بعدش ماهی 16 تومان خط باید یکی از اینا باشه 912 913 914 916 گفتن اگر قسطی بخام باید یکی تو تهران باشه به اون تحویل بدن حالا اگر کسی تو تهران هست این مودم تحویل بگیره برام بفرسته ؟
حساب كردي چند در مياد
mojtabaghanidel
10-05-2016, 16:06
چرا یه مودم انلاک نمیخری که اگه خاستی از سیم دیگه استفاده کنی داستان نداشته باشی?
Sent from my HTC One using Tapatalk
elshaarawy
10-05-2016, 18:10
دوستان برید پیچ اینستاگرام واعظی رو تسخیر کنید ...... شاید کار ساز باشه :n29:
binamplayer
10-05-2016, 22:59
سلام عاقا ما رفتیم بازار از این مودما بگیریم سرمون گیج رفت چه مودمی بگیریم و از طرفی اون مودمای خوده شرکت یعنی 3372 هم نبود یه مدل بود asus بود انلاکم بود یارو می گفت 150 تومن به نظرتون می ارزه؟ یا از اینترنت سفارش بدم من فقط یه مودم می خوام برای دانلود شبانه همینو والسلام شیر و این چیزا نمی خوام بکنم
سلام عاقا ما رفتیم بازار از این مودما بگیریم سرمون گیج رفت چه مودمی بگیریم و از طرفی اون مودمای خوده شرکت یعنی 3372 هم نبود یه مدل بود asus بود انلاکم بود یارو می گفت 150 تومن به نظرتون می ارزه؟ یا از اینترنت سفارش بدم من فقط یه مودم می خوام برای دانلود شبانه همینو والسلام شیر و این چیزا نمی خوام بکنم
داداش چند رو صبر كنيد ببينيد وضعيت قيمت گذاري چه جوري ميشه اگر قرار باشه گرون بشه يا بسته هاي شبانه رو بردارن اين هايي كه هزينه زياد كردن براي مودم واقعا پشيمون ميشن
به نظر من براي شما ي ٣٣٧٢ بگيري انلاك كني بد نيست تازه بگردي دست دو هم گير مياد
اگر هم روتر داشته باشي كه ديگه عالي ميشه مثل خود من
هم ارزون هم كاربردي خودم دست دوم خريدم روتر هم داشتم عالي شد برام با ٦٠ تومان نت سيم واي فاي دار راه افتاد
samannnn.hannibal
10-05-2016, 23:18
فقط از دیجی کالا بگیر
من 3372 آنلاک دارم یکی دوبارم بیشتر اسفاده نکردم اگه کسی خواست پیام بده
brothers000
10-05-2016, 23:56
عرض سلام و ادب خدمت دوستان عزیز
روز دوشنبه بنده در نمایشگاه کتاب تهران (شهر آفتاب) اقدام به تعویض سیم کارت با USIM کردم
گفتم خدمت سایر دوستان هم تجربه ی شخصی خودم رو عرض کنم
با مراجعه به غرفهی همراه اول ابتدا برای تعویض سیم کارت، کارت ملی (یا گواهینامه) باید ارائه کنید و همچنین سیم کارت مورد نظر رو روشن و در دسترس داشته باشید
هزینه ی این کار هم 5 هزار تومان برای سیم کارت اعتباری و 7 هزار تومان برای سیم کارت دائمی هست (که هزینه ی اعتباری باید حتما مبلغی بیش از 5 هزار تومان در شارژ سیم کارت موجود باشه و برای سیم کارت دائمی هم در قبض اعمال میشه)
بعد از اینکه کد USSD خاصی رو بهتون میگن شماره گیری کنید، رمز دوم براتون ارسال میشه که باید در فرم مربوطه وارد بشه
سپس بعد از رفتن آنتن سیم کارت قبلی باید اقدام به تعویض و قرار دادن سیم کارت جدید کنید و از روی پوکه ی سیم کارت جدید کد پین جدید رو با ناخن بتراشید و وارد کنید
ضمنا گویا تعداد کانتکت ها در USIM به 500 عدد رسیده و همینطور از لحاظ امنیتی به گفته ی مسئولین غرفه ی همراه اول، بهبود پیدا کرده ! (منظورشون ازین مورد رو خودمم نفهمیدم)
مزیت تعویض سیم کارت در این غرفه هم سریع بودن انجامِ کار بود...
electronic0nt
11-05-2016, 08:19
من 3372 آنلاک دارم یکی دوبارم بیشتر اسفاده نکردم اگه کسی خواست پیام بده
قیمت>؟
عکس محصول/؟
naser.051
11-05-2016, 11:34
کسی نیست جواب مارو بده؟؟
سلام
امروز پیام اومده برام که gprsشما غیرفعال گردید جدا هم غیرفعال شده
نه درخواستی دادم نه چیزی
پیام هم دادم برا فعال دوباره میگه قبلا بسته برا شما فعال شده [emoji15]
*Forgotten*
11-05-2016, 20:30
دانود با سیم های یو سیم و سم های معمولی در شبکه 3g فرق دارن؟ یا یکی هستن ؟
اگه یکی هستن یو سیم نگیرم فعلا
کسی در این مورد تجربه ای نداره!؟
fanoostalaei
11-05-2016, 20:38
کسی در این مورد تجربه ای نداره!؟
من که هیچ فرقی ندیدم !!
and-roid2
12-05-2016, 04:35
3G
عرض سلام و ادب خدمت دوستان عزیز
روز دوشنبه بنده در نمایشگاه کتاب تهران (شهر آفتاب) اقدام به تعویض سیم کارت با USIM کردم
گفتم خدمت سایر دوستان هم تجربه ی شخصی خودم رو عرض کنم
با مراجعه به غرفهی همراه اول ابتدا برای تعویض سیم کارت، کارت ملی (یا گواهینامه) باید ارائه کنید و همچنین سیم کارت مورد نظر رو روشن و در دسترس داشته باشید
هزینه ی این کار هم 5 هزار تومان برای سیم کارت اعتباری و 7 هزار تومان برای سیم کارت دائمی هست (که هزینه ی اعتباری باید حتما مبلغی بیش از 5 هزار تومان در شارژ سیم کارت موجود باشه و برای سیم کارت دائمی هم در قبض اعمال میشه)
بعد از اینکه کد USSD خاصی رو بهتون میگن شماره گیری کنید، رمز دوم براتون ارسال میشه که باید در فرم مربوطه وارد بشه
سپس بعد از رفتن آنتن سیم کارت قبلی باید اقدام به تعویض و قرار دادن سیم کارت جدید کنید و از روی پوکه ی سیم کارت جدید کد پین جدید رو با ناخن بتراشید و وارد کنید
ضمنا گویا تعداد کانتکت ها در USIM به 500 عدد رسیده و همینطور از لحاظ امنیتی به گفته ی مسئولین غرفه ی همراه اول، بهبود پیدا کرده ! (منظورشون ازین مورد رو خودمم نفهمیدم)
مزیت تعویض سیم کارت در این غرفه هم سریع بودن انجامِ کار بود...
تا usim نگيريم،امكان استفاده از 4g نيست؟
لطفادوستاني كه از بسته هاي 4g استفاده ميكنن،بگن راضي هستن يا خير
همچنين ايا 4g در همه نقاط تهران فعال شده يا نه
hamed_korn
12-05-2016, 15:09
بله حتما باید سیم کارت یو سیم بگیرید تا اگه تو منطقه ای که هستین 4g پوشش میده بتونید استفاده کنید.من رفتم گرفتم ولی منطقه ما خبری از 4g تنهای اول نیست.
kamyar_222
12-05-2016, 15:25
بله حتما باید سیم کارت یو سیم بگیرید تا اگه تو منطقه ای که هستین 4g پوشش میده بتونید استفاده کنید.من رفتم گرفتم ولی منطقه ما خبری از 4g تنهای اول نیست.
سلام
عكس از تيكت سيم كارت فورجي كه تعويض كردي بزار
Majidson
12-05-2016, 23:54
تا usim نگيريم،امكان استفاده از 4g نيست؟
لطفادوستاني كه از بسته هاي 4g استفاده ميكنن،بگن راضي هستن يا خير
همچنين ايا 4g در همه نقاط تهران فعال شده يا نه
1. بله حتما باید سیم کارت با نوع USim تعویض گردد.
2. بسته 4G نداریم. همان بسته های آلفاپلاس استفاده کنید.
3. کلا ۵% از شهر تهران به نسل چهارم تجهیز شده. بدلیل اختصاص فرکانس بد ۲۶۰۰ در حال حاضر همراه اول سرمایه گذاری برروی 4G انجام نمیده. منتظر اختصاص فرکانس ۱۸۰۰ یا ۷۰۰ هستند تا برروی توسعه 4G کار کنند.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
محمد7966
13-05-2016, 07:44
کسی راه حل دائمی برای حذف تبلیغ های همراه اول نداره؟
زبان آدمیزاد حالیشون نیست انگار،از طریق سامانه اقدام کردم ولی باز روز از نو روزی از نو
کسی راه حل دائمی برای حذف تبلیغ های همراه اول نداره؟
زبان آدمیزاد حالیشون نیست انگار،از طریق سامانه اقدام کردم ولی باز روز از نو روزی از نو
حتما اینها رو امتحان کردید :
برای عدم دریافت پیامک های تبلیغاتی، مشترکین می توانند به یکی از روش های زیر اقدام کنند:
۱ – ارسال عدد «۱» به «۸۹۹۹»
۲ – شماره گیری کد دستوری *۸۹۹۹#
۳ – تماس با مرکز اطلاع رسانی ۹۹۹۰
fanoostalaei
13-05-2016, 12:29
تنها راه عملی جلوگیری از اومدن پیامک ها تبلیغاتی اینه که با 9990 تماس بگیرید و بگید تا جلوش رو ببندن !! :n02::n02:
همراه اول: جابه جایی شماره موبایل بین ٣ اپراتور آزمایش شد و همراه اول آماده است در حالی که قرار است طرح تغییر اپراتور با حفظ شماره موبایل از ٢٧ اردیبهشت اجرا شود، مدیر کل محصولات و خدمات همراه اول از آزمایش طرح توسط ٣ اپراتور تلفن همراه خبر داد و نتایج اجرای آزمایشی را اعلام کرد.
محسن بهداری در گفتوگو با فارس، از آزمایش اجرای ترابرد پذیری شماره موبایل (تغییر اپراتور با حفظ شماره) توسط 3 اپراتور تلفن همراه خبر داد.
مدیرکل محصولات و خدمات همراه اول، اظهار داشت: این اپراتور با استفاده از توان داخلی به ویژه در بخشهای فناوری اطلاعات و شبکه، تستهای ترابردپذیری را با موفقیت انجام داد و برای آغاز ترابردپذیری از روز 27 اردیبهشت اعلام آمادگی میکند.
وی با اشاره به تست اجرای ترابردپذیری توسط 3 اپراتور توضیح داد: در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه گذشته، نمایندگانی از 3 اپراتور با حضور نمایندگان شرکت زعیم به عنوان ناظر پروژه و نمایندگان شرکت پایا به عنوان مجری پروژه از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در محل اپراتور سوم تلفن همراه مراحل آزمایشی را انجام دادند.
بهداری در مورد نتایج این تست گفت: همراه اول و یک اپراتور دیگر موفق بودند و اجرای ترابردپذیری در یک اپراتور نیز موفقیتآمیز نبود.
مدیرکل محصولات و خدمات همراه اول، یادآور شد: طرح ترابردپذیری ماهیتاً بسیار مناسب است، اما مدل اجرای این طرح در ایران استاندارد نیست که به دلیل مدل اجرا ممکن است در عمل مشکلات کیفیتی این طرح را تحتتأثیر قرار دهد.
سلام .چند وقت میشه با این مشکل مواجه شدم نمیدونم دیگران هم همچین مشکلی دارند یا نه؟بیشتر از 10 بار اینترنت شبانه همراه اول را فعال کردم اما حتی 1 کیلوبایت هم دانلود نکرده!فقط 10 هزار تومن به هدر رفته!چند شب پیش تا ساعت 2 بیدار موندمو دیدم آی دی ام در حال تلاش برای دانلود فایله مورد نظره اما دانلود نمیشه بعد از بازکردن مرورگر دیدم کلا نت قطعه در صورتی که آیپی داشت اما هیچ سایتی باز نمیشد(آیپی با 5 شروع میشد) تا بعد از چند بار قطعه وصل کردن داده ها بلاخره یه آیپی اینترنتش وصل بود و دانلود انجام شد دوستان نمیدونم این مشکل منه یا کلاهبرداری جدید همراه اوله کسی راه حلی داره ممنون میشم.
senator2011
14-05-2016, 18:21
سلام .چند وقت میشه با این مشکل مواجه شدم نمیدونم دیگران هم همچین مشکلی دارند یا نه؟بیشتر از 10 بار اینترنت شبانه همراه اول را فعال کردم اما حتی 1 کیلوبایت هم دانلود نکرده!فقط 10 هزار تومن به حدر رفته!چند شب پیش تا ساعت 2 بیدار موندمو دیدم آی دی ام در حال تلاش برای دانلود فایله مورد نظره اما دانلود نمیشه بعد از بازکردن مرورگر دیدم کلا نت قطعه در صورتی که آیپی داشت اما هیچ سایتی باز نمیشد(آیپی با 5 شروع میشد) تا بعد از چند بار قطعه وصل کردن داده ها بلاخره یه آیپی اینترنتش وصل بود و دانلود انجام شد دوستان نمیدونم این مشکل منه یا کلاهبرداری جدید همراه اوله کسی راه حلی داره ممنون میشم.
اول تست کن ببین اینترنت با سرعت مناسب میتونی بگیری بعد بسته بخر که اینجوری پولت هدر نره
اول تست کن ببین اینترنت با سرعت مناسب میتونی بگیری بعد بسته بخر که اینجوری پولت هدر نره
سرعت 100 تا 200 است.مشکل اینجاست صبح بیدار میشی میبینی یه بایت هم دانلود نشده!
SAeedBaa
14-05-2016, 19:08
سلام .چند وقت میشه با این مشکل مواجه شدم نمیدونم دیگران هم همچین مشکلی دارند یا نه؟بیشتر از 10 بار اینترنت شبانه همراه اول را فعال کردم اما حتی 1 کیلوبایت هم دانلود نکرده!فقط 10 هزار تومن به هدر رفته!چند شب پیش تا ساعت 2 بیدار موندمو دیدم آی دی ام در حال تلاش برای دانلود فایله مورد نظره اما دانلود نمیشه بعد از بازکردن مرورگر دیدم کلا نت قطعه در صورتی که آیپی داشت اما هیچ سایتی باز نمیشد(آیپی با 5 شروع میشد) تا بعد از چند بار قطعه وصل کردن داده ها بلاخره یه آیپی اینترنتش وصل بود و دانلود انجام شد دوستان نمیدونم این مشکل منه یا کلاهبرداری جدید همراه اوله کسی راه حلی داره ممنون میشم.
منم بعضی وقتا با این مشکل مواجه میشم. یعنی نت رو روشن میکنم اما دیتایی نمیاد. بعد چند بار قعط و وصل کردن و تغییر ای پی دیگه درست میشه. البته من منظورم بسته شبانه نیست و در کل گفتم.
تو اکثر تاپیکها میبینم که ملت از قیمت مناسب 4g یا 3g اپراتورها نسبت به ای دی اس ال حرف میزنن، حتی وزیر ارتباطات هم گفته قیمتش پایینه باید زیادتر بشه، میخوام بدونم که فروش یک گیگابایت اینترنت به قیمت ده هزار تومن ارزون محسوب میشه؟! شرکتهای ای دی اس ال هر گیگابایت دیگه نهایت چهار تومن چهار و نیم میدن تازه با آپلود رایگان، اما این شرکتای موبایل همشون از همراه اول گرفته تا ایرانسل و رایتل یک گیگ میدن ده تومن تازه اینترنت شبانه که اکثر شرکتا رایگان میدن اینا حساب میکنن و به همون حجم روزانه محدود میکنن! حالا این کجاش ارزونه یکی به ما بگه بفهمیم؟! من که هر چی حساب میکنم میبینم adsl سگش شرف داره به اینکه ده تومن بدی وسه یک گیگ بعدشم فقط یک گیگ دانلود شبانه داشته باشی! با همین ده تومن میتونی سه گیگ اینترنت با مصرف شبانه رایگان داشته باشی از اکثر شرکتای adsl تازه هیچ حجمیم بابت آپلود ازتون کم نمیکنن!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
fanoostalaei
15-05-2016, 13:37
تو اکثر تاپیکها میبینم که ملت از قیمت مناسب 4g یا 3g اپراتورها نسبت به ای دی اس ال حرف میزنن، حتی وزیر ارتباطات هم گفته قیمتش پایینه باید زیادتر بشه، میخوام بدونم که فروش یک گیگابایت اینترنت به قیمت ده هزار تومن ارزون محسوب میشه؟! شرکتهای ای دی اس ال هر گیگابایت دیگه نهایت چهار تومن چهار و نیم میدن تازه با آپلود رایگان، اما این شرکتای موبایل همشون از همراه اول گرفته تا ایرانسل و رایتل یک گیگ میدن ده تومن تازه اینترنت شبانه که اکثر شرکتا رایگان میدن اینا حساب میکنن و به همون حجم روزانه محدود میکنن! حالا این کجاش ارزونه یکی به ما بگه بفهمیم؟! من که هر چی حساب میکنم میبینم adsl سگش شرف داره به اینکه ده تومن بدی وسه یک گیگ بعدشم فقط یک گیگ دانلود شبانه داشته باشی! با همین ده تومن میتونی سه گیگ اینترنت با مصرف شبانه رایگان داشته باشی از اکثر شرکتای adsl تازه هیچ حجمیم بابت آپلود ازتون کم نمیکنن!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
شما زیاد اعصاب خودت رو خورد نکن :n02:
Soroush-S
15-05-2016, 14:36
همراه اول کلا ۲۰ روز نیست که تووی منطقه ما 3g راه انداخته ، اوایل خوب بود الان حدود یکهفتس انتن دهی خیلی بد شده کلا انتن میره یا نهایت دوتا خونه پره . حالا فاصله من تا دکل حدود ۲۰۰ متره!!!!
Sent From My XPERIA M4
naser.051
15-05-2016, 15:58
همراه اول کلا ۲۰ روز نیست که تووی منطقه ما 3g راه انداخته ، اوایل خوب بود الان حدود یکهفتس انتن دهی خیلی بد شده کلا انتن میره یا نهایت دوتا خونه پره . حالا فاصله من تا دکل حدود ۲۰۰ متره!!!!
Sent From My XPERIA M4
ربطی به فاصله نداره شما از کجا میدونین طیف تابش امواج اون دکل چقده؟ مثلا اگر 80 درجه باشه وقتی 200 متر نزدیکش بشی اون کیفیت لازمه نداره ولی وقتی 500 متر فاصله. داشته باشی بهترم میشه این فقط مثال بود ممکنه طیف تابش. پرتو امواج در هر منطقه فرغ داشته باشه شما به صورت بسیم وصل میشی پس خیلی عوامل درگیر هست مثلا p e f که خودش میتونه فرکانس گیج کنه
Mehran14233
15-05-2016, 23:03
آقا ما سیم کارتمون رو عوض کردیم LTE گرفتیم 7 تومن هم دادیم اما اشتباه کردم.
یکی میشه به من بگه الان دقیقاً کجای تهران 4G هست؟
اینا تبلیغ می کنند فقط سیمکارتاشونو بفروشن نقطه چینا. اول زیر ساخت ها رو آماده کن بعد تبلیغ کن مرد مومن.
الان وقتی جابجا میشم بعضی وقتا گوشی روی No Service میمونه و درست نمیشه تا خاموش روشن کنم. کسی میدونه برای رفع این مشکل باید چیکار کنم؟ :n14:
اگه بخواد همینجوری باشه میرم همون سیمکارت معمولی میگیرم باز :n21:
binamplayer
15-05-2016, 23:28
آقا ما سیم کارتمون رو عوض کردیم LTE گرفتیم 7 تومن هم دادیم اما اشتباه کردم.
یکی میشه به من بگه الان دقیقاً کجای تهران 4G هست؟
اینا تبلیغ می کنند فقط سیمکارتاشونو بفروشن نقطه چینا. اول زیر ساخت ها رو آماده کن بعد تبلیغ کن مرد مومن.
الان وقتی جابجا میشم بعضی وقتا گوشی روی No Service میمونه و درست نمیشه تا خاموش روشن کنم. کسی میدونه برای رفع این مشکل باید چیکار کنم؟ :n14:
اگه بخواد همینجوری باشه میرم همون سیمکارت معمولی میگیرم باز :n21:
شما انتنو رو LTE قرار دادی برای همین چون همه جا فورجی نیست انتنم نداری راه حل اینه شبکه رو بذار رو wcdma prefered / Gsm درست میشه اگه درست نشد فقط gsm بذار وقتی هم حواستی استفاده دانلودی بکنی بذار رو lte یا wcdma بذار البته باید انتنشم باشه وگرنه هی می پره
سلام،
چن روز پیش پیامی با این مضمون به یکی از اعضای خانواده ارسال شده:
"مشترک محترم،90 هزار تومان اعتبار هدیه اول مارکتی مختص شما بوده که متاسفانه دریافت نکرده اید،تنها تا ساعت24 فرصت دارید تا از این هدیه بهره مند شده و با اشتراک 10 هزارتومانی اول مارکت در قرعه کشی ماهانه شرکت داده شوید،تنها با ارسال عدد 1"
ایشون هم متاسفانه عدد 1 رو ارسال کرده ،حالا پیام اومده براش که مبلغ 10 هزار تومن در قبض تلفن همراه دوره آتی شما افزوده میشه،
میخواستم بدونم راهی هست که بشه این موضوع رو لقو کرد؟چون همه جا رو گشتم لغو اشتراک نبود و تو خود متن هم اشاره ای به اتفاق بعدی نکرده که سر طرف میاد!
با 9990 تماس رایگان بگیرید
Majidson
17-05-2016, 16:39
سلام،
"مشترک محترم،90 هزار تومان اعتبار هدیه اول مارکتی مختص شما بوده که متاسفانه دریافت نکرده اید،تنها تا ساعت24 فرصت دارید تا از این هدیه بهره مند شده و با اشتراک 10 هزارتومانی اول مارکت در قرعه کشی ماهانه شرکت داده شوید،تنها با ارسال عدد 1"
ایشون هم متاسفانه عدد 1 رو ارسال کرده ،حالا پیام اومده براش که مبلغ 10 هزار تومن در قبض تلفن همراه دوره آتی شما افزوده میشه،
میخواستم بدونم راهی هست که بشه این موضوع رو لقو کرد؟چون همه جا رو گشتم لغو اشتراک نبود و تو خود متن هم اشاره ای به اتفاق بعدی نکرده که سر طرف میاد!
*800#
با کد بالا می توانید سرویس های ارزش افزوده را غیرفعال نمایید.
سلام،
کلمه خاموش یا OFF ارسال کن .
SAeedBaa
19-05-2016, 11:44
3G همراه اول سرور داخل
3G همراه اول سرور خارج
هنوز واسه من با اینکه USim دارم محدودیت 8 مگ برقراره. مثل اینکه هنوز بعضی سایت ها همچنان دارای محدودیت هستند.
سلام. من 2 روز پيش سيم كارت همراه اولم رو usim كردم ولي متاسفانه به شبكه 4g وصل نميشه . با اينكه منطقه ما تحت پوشش شبكه 4g هست .. كسي از دوستان دليلش رو مي دونه ؟! در ضمن گوشيم ايفون 6 و ios9.3 هست و مكان هم اهواز . كيانپارس ....
-
دوستان یک عکس از سیم کارت usim همراه اول بزارید لطفا
سلام. من 2 روز پيش سيم كارت همراه اولم رو usim كردم ولي متاسفانه به شبكه 4g وصل نميشه . با اينكه منطقه ما تحت پوشش شبكه 4g هست .. كسي از دوستان دليلش رو مي دونه ؟! در ضمن گوشيم ايفون 6 و ios9.3 هست و مكان هم اهواز . كيانپارس ....
-
حتما باید بسته ی آلفا+ بخرید تا 4G اوکی شه!!!
بسته الفا پلاس هم خريدم ولي اتفاق خاصي نيفتاد .. فقط به 3g يا 2g وصل ميشه .....كسي هست تو اين انجمن كه با ايفون 6 و ios 9 به بالا به 4g همراه اول وصل شده باشه ?!
SAeedBaa
19-05-2016, 19:56
دوستان یک عکس از سیم کارت usim همراه اول بزارید لطفا
USim همراه اول
دوستان راهی هست بدون خریدن سیم کارت usim متوجه شیم که منطقه ی ما تحت پوشش اینترنت 4g هست یا نه؟ سایت ایرانسل توی مناطق تحت پوشش بین 3g و 4g تفاوت قائل شده ولی سایت همراه اول اینطور نیست و مشخص نیست کدوم منطقه تحت پوشش 4g هست
par_haam
19-05-2016, 21:27
دوستان راهی هست بدون خریدن سیم کارت usim متوجه شیم که منطقه ی ما تحت پوشش اینترنت 4g هست یا نه؟ سایت ایرانسل توی مناطق تحت پوشش بین 3g و 4g تفاوت قائل شده ولی همراه اول اینطور نیست مشخص نسیت کدوم منطقه از 4g پشتیبانی می کنه
برنامه OpenSignal را نصب و بررسی کنید
این برنامه پیشخوان اول از بدترین برنامه هائی بود که من به عمرم باهاش کار کردم
از همراه اول بعید بود
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
سلام
مشکل از ios9 هست که هنوز اپراتور بروز رسانیش نکرده :n01:
کسی میدونه قیمت usim 4G همراه اول چقدره فردا برم بگیرم
سلام
خيلي ممنون از پاسختون .. راهي هست كه به ios8 دانگريد كنم گوشي رو ?
کسی میدونه قیمت usim 4G همراه اول چقدره فردا برم بگیرم
5 هزار تومان شارژ گوشي + 5 هزار تومان دستمزد كه ميشه 10 هزار تومان
saeed9009
20-05-2016, 00:49
بسته الفا پلاس هم خريدم ولي اتفاق خاصي نيفتاد .. فقط به 3g يا 2g وصل ميشه .....كسي هست تو اين انجمن كه با ايفون 6 و ios 9 به بالا به 4g همراه اول وصل شده باشه ?!
بله گوشی من iPhone 6 و iOS 9.3.2 هست و مشکلی با کانکت شدن به LTE همراه اول ندارم.
سلام
يعني چي
الان 9.3 اومدين
اون مربوط به اوايل بود درست شد فكر كنم
بله گوشی من iPhone 6 و iOS 9.3.2 هست و مشکلی با کانکت شدن به LTE همراه اول ندارم.
ممنون. با اين تفاسير ديگه واقعا نميدونم مشكل از كجاست . شما وقتي سيم كارت رو خريديد كد يا شماره خاصي واسه فعال شدن lte وارد نكرديد ? و اينكه شما بسته الفا پلاس هم خريديد يا بدون بسته هم به lte وصل ميشيد ؟( من كه بسته هم خريدم ولي واسم فرق نداشت)
bigbang001
20-05-2016, 06:34
سلام
الان همراه اول دقیقا از چه فرکانس و کانالی برای 4g استفاده میکنه؟
Sent from my iPhone 6s+
SAeedBaa
20-05-2016, 08:09
سلام
الان همراه اول دقیقا از چه فرکانس و کانالی برای 4g استفاده میکنه؟
Sent from my iPhone 6s+
در حال حاظر از باند 2600 استفاده میکنه و در حال مذاکره است تا در آینده روی باند 1800 سرویس دهی کنه
bigbang001
20-05-2016, 08:11
در حال حاظر از باند 2600 استفاده میکنه و در حال مذاکره است تا در آینده روی باند 1800 سرویس دهی کنه
ممنون ۲۶۰۰ از کدام کانال؟
اگر کانال رایتل و ایرانسل را هم میدونید بفرمایید ممنون میشم
SAeedBaa
20-05-2016, 08:12
تری جی همراه اول سرور داخل
ممنون ۲۶۰۰ از کدام کانال؟
اگر کانال رایتل و ایرانسل را هم میدونید بفرمایید ممنون میشم
همراه اول 2600 - 7
ایرانسل با رایتل 1800 - 3
bigbang001
20-05-2016, 08:22
ممنون. با اين تفاسير ديگه واقعا نميدونم مشكل از كجاست . شما وقتي سيم كارت رو خريديد كد يا شماره خاصي واسه فعال شدن lte وارد نكرديد ? و اينكه شما بسته الفا پلاس هم خريديد يا بدون بسته هم به lte وصل ميشيد ؟( من كه بسته هم خريدم ولي واسم فرق نداشت)
سلام ایا با گوشی دیگه ای در همان نقطه امحتان کردی ببینی دقیقا همان سیمکارتی که روی ایفون ۶ انداختی به نسل ۴ متصل میشه یا نه؟ اگر امتحان کردی چند خط انتن میداد؟
saeed9009
20-05-2016, 10:19
نه نیازی به فعال شدن نداره ... بسته آلفا پلاس خریدم ...مشکل از گوشی یا سیم کارت شما نیست ... تو تهران فقط تو پنج شش نقطه از شهر من تونستم به LTE وصل بشم ... باید ازشون بپرسید ببینید که اصلا شهر شما رو به LTE مجهز کردن یا نه .
MOHAMMAD2010
20-05-2016, 13:08
سلام
دوستان شبکه 3g همراه اول تو منطقه ما سیگنال بسیار پایینی داره
از توی سایت خود همراه اول که نگاه کردم این منطقه که من هستم رو زده پوشش داخلی 3g داره ولی در عمل الان نداره ! ( به شدت هم نوسان داره یعنی میبینی یه لحظه سیگنال رفته روی 16 چند ثانیه بعد بدون اینکه حتی گوشی رو تکون بدم شده 5 ! )
من قبلا ایرانسل داشتم اونم همین مشکل رو داشت ولی تو سایت خودشون مطرح کردم باور کنید در طول یک روز سیگنال 3g از 4-5 asu رسید به 18-19 ( نمیدونم واقعا تو اون 1 روز چه تغییری تو دکل ایجاد کردن که به این سرعت درست شد ! )
حالا میخواستم یه شکایت تو 195 ازشون بکنم
فقط به نظر شما متن رو چی بنویسم که اینا بفهمن دکلشون مشکل داره ؟ ( شاید یه مشکل مسخره هم باشه و نیازی به تجهیزات خاصی نباشه ! )
ممنون
saeeddeeas
20-05-2016, 13:40
سلام
از توی سایت خود همراه اول که نگاه کردم این منطقه که من هستم رو زده پوشش داخلی 3g داره ولی در عمل الان نداره ! ( به شدت هم نوسان داره یعنی میبینی یه لحظه سیگنال رفته روی 16 چند ثانیه بعد بدون اینکه حتی گوشی رو تکون بدم شده 5 ! )
من قبلا ایرانسل داشتم اونم همین مشکل رو داشت ولی تو سایت خودشون مطرح کردم باور کنید در طول یک روز سیگنال 3g از 4-5 asu رسید به 18-19 ( نمیدونم واقعا تو اون 1 روز چه تغییری تو دکل ایجاد کردن که به این سرعت درست شد ! )
فقط به نظر شما متن رو چی بنویسم که اینا بفهمن دکلشون مشکل داره ؟ ( شاید یه مشکل مسخره هم باشه و نیازی به تجهیزات خاصی نباشه ! )
ممنون
اکثر اوقات جهت سکتور ها این مشکل رو به وجود میاره قبلا با ایرانسل همچین مشکلی داشتم با اینکه نزدیک انتن بودم اما انتن دهی به شدت پایین بود تا اینکه تماس گرفتم با ایرانسل و اومدن طی یک روز انتن دهی رو درست کردن، شما اگر تماس بگیری با همراه اول بهتره و زود تر شاید مشکلتون درست بشه بهشون بگو مشکل انتن دهی داری، البته باید ببینی به انتن نزدیک هستی یا فاصلش دوره
MOHAMMAD2010
20-05-2016, 15:35
اکثر اوقات جهت سکتور ها این مشکل رو به وجود میاره قبلا با ایرانسل همچین مشکلی داشتم با اینکه نزدیک انتن بودم اما انتن دهی به شدت پایین بود تا اینکه تماس گرفتم با ایرانسل و اومدن طی یک روز انتن دهی رو درست کردن، شما اگر تماس بگیری با همراه اول بهتره و زود تر شاید مشکلتون درست بشه بهشون بگو مشکل انتن دهی داری، البته باید ببینی به انتن نزدیک هستی یا فاصلش دوره
به انتن نزدیک هستم ولی باز اینجوریه !
والا همراه اول خودش زیاد جواب درستی نمیده گفتم با شکایت بهتره
دقیقا چی بهشون بگم که متوجه بشن ؟
saeeddeeas
20-05-2016, 15:56
به انتن نزدیک هستم ولی باز اینجوریه !
والا همراه اول خودش زیاد جواب درستی نمیده گفتم با شکایت بهتره
دقیقا چی بهشون بگم که متوجه بشن ؟
بگید نزدیک دکل هستین اما آنتن دهی خیلی ضعیفه، چیز خاصی نمیشه گفت، کارشناسای ایرانسل بهتر عمل میکنن یکی دو بار با همراه اول تماس گرفتم زیاد جالب نبود. شما تماس بگیر اگر جواب درست ندادن بعد توی 195 شکایت کن
با سلام
سرعت دریافت تو بسته نامحدود شبانه چقدره دوستان و چقدر حداکثر میشه دانلود کرد
و قدرت دریافت سیگنال با مودم 3372 ایرانسل آنلاک شده بهتره یا با موبایل ؟
naser.051
20-05-2016, 16:40
با سلام
سرعت دریافت تو بسته نامحدود شبانه چقدره دوستان و چقدر حداکثر میشه دانلود کرد
و قدرت دریافت سیگنال با مودم 3372 ایرانسل آنلاک شده بهتره یا با موبایل ؟
اگر خیلی حساسی میتونی انتن 40 دسیبل با رابط ts9 بخری اونوقت سرعت اگر یک مگ باشه با نصب انتن میشه 6 مگ حدودا
ممکنه یه مودم با سیگنال گیری مناسب و از همه مهمتر قیمت مناسب معرفی کنید؟
مودم 8372 huawei چطوره ؟
این آنتن هم شنیدم گرون در میاد ؟!
شدیدا مشکل سیگنال گیری دارم و محدودیت بودجه هم دارم وگرنه mr200 tp link میگرفتم
گوشی smart clio چطوره تقریبا با قیمت یه مودم برابره و امکانات عالی هم داره
تو بسته شبانه از 10 گیگ بیشتر نمیتونم بگیرم سرعتم افتضاحه (اکثرا 6 مگه) در مقایسه با هزینه ای که میدم
naser.051
20-05-2016, 22:02
ممکنه یه مودم با سیگنال گیری مناسب و از همه مهمتر قیمت مناسب معرفی کنید؟
مودم 8372 huawei چطوره ؟
این آنتن هم شنیدم گرون در میاد ؟!
شدیدا مشکل سیگنال گیری دارم و محدودیت بودجه هم دارم وگرنه mr200 tp link میگرفتم
گوشی smart clio چطوره تقریبا با قیمت یه مودم برابره و امکانات عالی هم داره
تو بسته شبانه از 10 گیگ بیشتر نمیتونم بگیرم سرعتم افتضاحه (اکثرا 6 مگه) در مقایسه با هزینه ای که میدم
شما انتن بخر مشکلت حل میشه حدودا 50 درصد قدرت دریافت سیگنال بهتر میشه برات انتن هم 79 دلار هست خاستی لینکمیدم
bigbang001
21-05-2016, 15:22
امروز دو تا سیمکارت دایمی را دادم تعویض و usim گرفتم
هیچ هزینه ای هم دریافت نکردن و گفتن هزینه روی قبض میاد.
اما هیچ خبری از اتصال به LTE در محدوده خ مطهری نبود.
Sent from my iPhone 6s+
امروز دو تا سیمکارت دایمی را دادم تعویض و usim گرفتم
هیچ هزینه ای هم دریافت نکردن و گفتن هزینه روی قبض میاد.
اما هیچ خبری از اتصال به LTE در محدوده خ مطهری نبود.
Sent from my iPhone 6s+
بسته آلفا پلاس گرفتي؟
من هنوز تعويض نكردم سيمكارتمو و فك نكنم الان ارزش داشته باشه.هنوز درست حسابي راه نيفتاده و پول مفت ميگيرن
bigbang001
21-05-2016, 19:39
بسته آلفا پلاس گرفتي؟
من هنوز تعويض نكردم سيمكارتمو و فك نكنم الان ارزش داشته باشه.هنوز درست حسابي راه نيفتاده و پول مفت ميگيرن
بله الفا پلاس گرفتم
سعادت اباد هم میره روی edge
کسی اطلاع داره 4g همراه کی سمنان میاد؟
تست سرعتش هم بزارید ممنون میشن
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
3G همراه اول مشهد
mohebronaldo
21-05-2016, 23:18
سلام
ممنون
همراه اول منطقه ما هم مشکل داشت شما باید از خود اپراتور پیگیر بشید تا براتون پرونده درست کنن باهاتون تماس میگیرند مشکل رو بررسی میکنند
bigbang001
22-05-2016, 11:55
بالاخره چشمم به جمال 4g همراه اول در ولنجک روشن شد:
Sent from my iPhone 6s+
دوستان لطفا يكي از سيمكارت usim عكس بذاره
ممنون
پ.ن:
الان چك كردم ديدم در صفحات قبل بود
USim همراه اول
SAeedBaa
23-05-2016, 09:19
دوستان هوشیار باشید
طی هفته گذشته بنده متوجه شدم سیم کارت همراه اولم بدون هیچ دلیل خاصی مدام از شارژش کم میشه بدون اینکه پیام تبلیغاتی یا ارزش افزوده و ... برام بیاد. حالا که خلاصه تماسم رو گرفتم میبینم همینطور 1000 و 2000 تومن از شارژم کم شده و نوشته ارزش افزوده و وقتی به 9990 میگم این چیه میگه ما اطلاعی نداریم.
گفتم به دوستان هم اطلاع بدم تا مردم هوشیار بشن و بدونن که چه کلاهی سرشون میره.
ما که یه اطلاعاتی داریم اینطوری کلاه سرمون میره وای به حال اونایی که اطلاعاتی ندارن:n28:
اپدیت: الان دوستامم گفتن این مشکل طی هفته گذشته و این هفته براشون پیش اومده. حالا نمیدونم این عمل وحشتناک در سطح منطقه هست یا کشوری؟
دوست عزیز شماره ای که بابتش 2000 و 1000 کم کرده چنده؟
SAeedBaa
23-05-2016, 09:53
دوست عزیز شماره ای که بابتش 2000 و 1000 کم کرده چنده؟
مشخص نیست و اپراتورا هم نمیدونن. هیچ پیام ارزش افزوده ای هم 1000 تومن و 2000 تومن نیست. تازه من اصلا هیچ سرویس ارزش افزوده ای فعالی ندارم.
همراه اول منم نمیدونم چشه .
شارژم که 0 میشه کسی نمیتونه باهام تماس بگیره ، میگه به دلیل کمبود اعتبار مشترک مورد نظر امکان برقراری ارتباط میسر نمیباشد !!!!
من که توش موندم
فرستاده شده از GT-S7582ِ من با Tapatalk
دوستان هوشیار باشید
طی هفته گذشته بنده متوجه شدم سیم کارت همراه اولم بدون هیچ دلیل خاصی مدام از شارژش کم میشه بدون اینکه پیام تبلیغاتی یا ارزش افزوده و ... برام بیاد. حالا که خلاصه تماسم رو گرفتم میبینم همینطور 1000 و 2000 تومن از شارژم کم شده و نوشته ارزش افزوده و وقتی به 9990 میگم این چیه میگه ما اطلاعی نداریم.
ما که یه اطلاعاتی داریم اینطوری کلاه سرمون میره وای به حال اونایی که اطلاعاتی ندارن:n28:
اپدیت: الان دوستامم گفتن این مشکل طی هفته گذشته و این هفته براشون پیش اومده. حالا نمیدونم این عمل وحشتناک در سطح منطقه هست یا کشوری؟
اين جاهايي كه شارژ رايگان ميدن نرفتين
SAeedBaa
23-05-2016, 11:23
اين جاهايي كه شارژ رايگان ميدن نرفتين
نه اصلا، هیچ کار خاصی انجام ندادم، مثل همیشه رفتار کردم، دوستامم که گفتن مال ما هم شارژ کم شده، اونا هم اماتور نیستن که اشتباه کنن. به نظرم ی اتفاقایی داره میفته.!!
خیلی از دوستان گفتن حتما پیام ارزش افزوده اومده یا نتت وصل شده بدون بسته که شارژت کسر شده ولی اینطور نیست.
نه اصلا، هیچ کار خاصی انجام ندادم، مثل همیشه رفتار کردم، دوستامم که گفتن مال ما هم شارژ کم شده، اونا هم اماتور نیستن که اشتباه کنن. به نظرم ی اتفاقایی داره میفته.!!
خیلی از دوستان گفتن حتما پیام ارزش افزوده اومده یا نتت وصل شده بدون بسته که شارژت کسر شده ولی اینطور نیست.
دقيقا يادتون نمياد در اون زمان ها چه كار كردين
SAeedBaa
23-05-2016, 11:38
دقيقا يادتون نمياد در اون زمان ها چه كار كردين
بله یادمه، شبا من این سیم کارتمو که سر گوشی ساده نوکیا هست، میزارم روی میزم و تا صبح بهش کاری ندارم. اون شبا که کسر کرده هم همین کارو کردم
بله یادمه، شبا من این سیم کارتمو که سر گوشی ساده نوکیا هست، میزارم روی میزم و تا صبح بهش کاری ندارم. اون شبا که کسر کرده هم همین کارو کردم
ستاره ٨٠٠ مربع رو بزنين
ببينين سرويس فعال چي دارين
SAeedBaa
23-05-2016, 12:07
ستاره ٨٠٠ مربع رو بزنين
ببينين سرويس فعال چي دارين
گفتم قبلا من هیج سرویس ارزش افزوده ای نداشته و ندارم.
پس از كجا مياد
SAeedBaa
23-05-2016, 12:11
پس از كجا مياد
معلوم نیست، این ی نوع دزدی جدیده احتمالا
مشخص نیست و اپراتورا هم نمیدونن. هیچ پیام ارزش افزوده ای هم 1000 تومن و 2000 تومن نیست. تازه من اصلا هیچ سرویس ارزش افزوده ای فعالی ندارم.
تا اونجایی که من می دونم برای ارزش افزوده حداقل باید پیامکی بفرستن تا کم کنند نمیشه پیامک نفرستن و ارزش افزوده هم کسر بشه . مثلا در ریز مکالمات من شماره 1101202020 که برای خلافی ماشینه پیامک اومده و مبلغی هم کسر شده . اون موقع هیچکس نمی دونست ناجا برای ارسال و استعلام خلافی 150 تومن ارزش افزوده می گیره البته الان 300 می گیره
par_haam
23-05-2016, 12:23
دوستان هوشیار باشید
درود؛
گوشی آیفون دارید ؟
SAeedBaa
23-05-2016, 12:25
درود؛
گوشی آیفون دارید ؟
ایفون دارم ولی این سیم کارت روی گوشی ساده بوده و از اون قضیه ای میسج هم خبر دارم
اي مسيج 140 تومان
مشكوك اين مورد شما
بايد پرينت كامل بگيري تا شماره ها هم در بياد
par_haam
23-05-2016, 12:33
ایفون دارم ولی این سیم کارت روی گوشی ساده بوده و از اون قضیه ای میسج هم خبر دارم
متاسفانه برای همان iMessage و FaceTime است
SAeedBaa
23-05-2016, 12:35
متاسفانه برای همان iMessage و FaceTime است
نه گفتم که سیم کارتم روی ایفون نبوده
SAeedBaa
23-05-2016, 12:38
اي مسيج 140 تومان
مشكوك اين مورد شما
بايد پرينت كامل بگيري تا شماره ها هم در بياد
این مشکل جدی هست. و فقط واسه من تنها رخ نداده. حالا دارم پیگیری میکنم از خود همراه اول ببینم چی میشه.
من واسه اون مردمی نگرانم که شارژشون کم میشه و کاری از دستشون بر نمیاد. من خودم که شکایت میکنم و اخر حقمو میگیرم
par_haam
23-05-2016, 12:39
شما از طریق سامانه 195 ثبت شکایت کنید رسیدگی می کنند و در صورت تایید مشکل هزینه و خسارت را به صورت اعتبار عودت می دهند.
این مشکل جدی هست. و فقط واسه من تنها رخ نداده. حالا دارم پیگیری میکنم از خود همراه اول ببینم چی میشه.
من واسه اون مردمی نگرانم که شارژشون کم میشه و کاری از دستشون بر نمیاد. من خودم که شکایت میکنم و اخر حقمو میگیرم
زياد اميد نداشته باش
پول گرفتن از اينها اگر نگيم بي سابقه حداقل كم سابقه
حالا برو جلو انشاءالله درست ميشه
چون زده ارزش افزوده ميگن خودت فعال كرده بودي حالا بيا ثابت كن
دوستان توجه كنين. تو اپديت هاى جديد ايفون كه فكر ميكنم ios 8 به بعد باشه چون همراه اول ايرانسل رايتل تو ليست اپراتورهاى اپل رجيستر نيستن در نتيجه هر از چند گاهى پيامى مياد بالا با اين منظور your carrier may apply charges for imassage and facetime
اين پيام دو گزينه داره يكى cancel و ok. اگه شما ok بزنيد ١٥٠ تومان از حساب شما كسر ميكنه ولى اگه cancel بزنيد پيام ميره و هيچ پولى كسر نميكنه. اين مشكل وجود داره ولى بازم ميتونين از imassage facetime استفاده كنين فقط وقتى اين پيام مياد گزينه cancel بزنيد تا هيچ پولى كسر نكنه.
اين مبالغ مربوط به سيستم به اصطلاح طنز تلفني در قالب ارزش افزوده
مثل
٩٠٩٩٠٧١٤٠٤
كه از هزار تا سه هزار كسر ميكند تومان
elshaarawy
23-05-2016, 20:15
بین بسته نامحدود شبانه با بسته 22 گیگ شبانه تفاوتی تو سرعت هست ؟؟؟ لطفا جواب بدین اگه میدونین
MOHAMMAD2010
23-05-2016, 20:35
همراه اول منطقه ما هم مشکل داشت شما باید از خود اپراتور پیگیر بشید تا براتون پرونده درست کنن باهاتون تماس میگیرند مشکل رو بررسی میکنند
بهشون ایمیل زدم مشکل رو گفتم
بعد 1 ساعت جواب ایمیل رو دادن که ادرس دقیق - مدل گوشی با شماره تلفن رو برامون بفرست تا به واحد فنی بدیم
براشون فرستادم ولی دیگه دو روز هست خبری نشد !
bigbang001
23-05-2016, 20:56
دوستان توجه كنين. تو اپديت هاى جديد ايفون كه فكر ميكنم ios 8 به بعد باشه چون همراه اول ايرانسل رايتل تو ليست اپراتورهاى اپل رجيستر نيستن در نتيجه هر از چند گاهى پيامى مياد بالا با اين منظور your carrier may apply charges for imassage and facetime
اين پيام دو گزينه داره يكى cancel و ok. اگه شما ok بزنيد ١٥٠ تومان از حساب شما كسر ميكنه ولى اگه cancel بزنيد پيام ميره و هيچ پولى كسر نميكنه. اين مشكل وجود داره ولى بازم ميتونين از imassage facetime استفاده كنين فقط وقتى اين پيام مياد گزينه cancel بزنيد تا هيچ پولى كسر نكنه.
دوست عزیز این مشکل برای ایرانسل و همراه اوله
رایتل این مشکل را نداره.
Sent from my iPhone 6s+
Mehran14233
23-05-2016, 21:07
ارزش افزوده از دو تا از دوستان من هم کم شد.
اس ام اس های خبر از این 3090 براشون میومد در حالی که اصلاً خودشون درخواست نداده بودند و خود به خود فعال شده بود.
Off رو فرستادند و سیستمش غیر فعال شد.
اگه یه نفر بود میگفتیم حواسش نبوده و فعال کرده ولی وقتی دو نفر هر دوشون میگن ما فعال نکردیم و خود به خود فعال شده حتماً دزدی از خودشونه.
دوستان من امروز سيمكارتم رو تعويض كردم و usim گرفتم
گفتم عكس سيمكارت قبلي و جديد رو براي شما هم بذارم
سيمكارت قبلي:
سيمكارت 4G:
سلام
من در منظقه ایی هستم که موقع سرچ 4g همراه اول رو پیدا میکنه.یو سیم هم دارم.
ولی نیمدونم چرا گوشیم روی فورجی همراه اول ریجستر نمیشه.
ایا بقیه هم همچین مشکلی دارند ؟
سلام
گوشی چیه
par_haam
24-05-2016, 09:40
کلا آنتن های 4G همراه اول سرکاری هستند. زیاد روشون حساب باز نکنید.
naser.051
24-05-2016, 10:05
سلام
پوشش داخلی نداره رایتل و همراه اول اینجوریه فقط
گوشی چیه
lg g4
یا حتما باید بسته الفا پلاس هم بخریم؟
lg g4
یا حتما باید بسته الفا پلاس هم بخریم؟
نداری مگه
اره باید بسته داشته باشی
نداری مگه
اره باید بسته داشته باشی
نه.من بدون بسته تست کردم که ببینم اصلا روی 4g کانکن میشه و علامتش اون بالا میاد یا نه.که نیومد
sajjadm1
24-05-2016, 19:41
ارزش افزوده از دو تا از دوستان من هم کم شد.
اس ام اس های خبر از این 3090 براشون میومد در حالی که اصلاً خودشون درخواست نداده بودند و خود به خود فعال شده بود.
Off رو فرستادند و سیستمش غیر فعال شد.
اگه یه نفر بود میگفتیم حواسش نبوده و فعال کرده ولی وقتی دو نفر هر دوشون میگن ما فعال نکردیم و خود به خود فعال شده حتماً دزدی از خودشونه.
دقیقا منم همین مشکل را دارم خود به خود برام سرویس پیامکی ارزش افزوده فعال میشه قطع هم که میکنی بعد از یه مدت دوباره یه سرویس جدید برات فعال میشه سیم کارت داداشمم همینجوریه معلومه که از سیستم خودشون هس بعدم میگن تا کد را نفرسی فعال نمیشه
من الان یکساله که پرونده تشکیل میدم واسه مشکل 3جی با اینکه 400 متر با دکلشون فاصله دارم جواب درست و حسابی نمیدهند
Mehran14233
25-05-2016, 08:38
من برای تست سیمکارت 4G رفتم دفتر خدمات مشترکین.
کلاً اولین سوالی که می کنند اینه که توی گوشی دیگه تست کردی یا نه؟ :n02:
بعد حالا این هیچی.
یه دختره نشسته پشت باجه. سیم کارت 4G منو میگیره میندازه توی یه گوشی 1200 بعد میگه اینکه درسته :V18:
گفتم خانم من توی حالت 4G مشکل دارم اونو انداختی توی گوشی 1200؟
بعد گفت نه همه چیش اوکیه برو زنگ بزن 9990.
9990 هم می گفت همه چیش درسته برو خدمات مشترکین برات تست کنند :n02:
خلاصه که وضعیت اینطوریاست.
الان هم یه سیمکارت مثلاً 4G گرفتم که وقتی گوشی رو میزاری روی حالت 4G با جابجا شدن و عوض شدن دکل، گوشی No Service میشه و شبکه رو پیدا نمیکنه و باید گوشی رو خاموش روشن کنم درست شه.
خلاصه که امیدوارم خدا لعنت کنه هر چی آدم بده :n12:
brothers000
25-05-2016, 09:36
سلام
نه.من بدون بسته تست کردم که ببینم اصلا روی 4g کانکن میشه و علامتش اون بالا میاد یا نه.که نیومد
دوست عزیز بنده هم همین مورد رو میخواستم تست کنم و در حالی که کارت هدیه اینترنت هم موقع تعویض سیم کارت از نمایشگاه کتاب گرفتم، ولی بازم نهایت علامت H+ ظاهر میشه !
و گویا 4G فقط برای بسته های آلفا + و در صورت وجود پوشش نسل چهار قابل دسترس هست !
مثه قبلا که تازه 3G رو راه انداخته بودن و در حالت مصرف آزاد نمیشد به بیشتر از Edge دست پیدا کرد !
حالا که 4G راه افتاده، 3G حکم همون Edge سری قبل رو پیدا کرده !
Arsenal-4ever
25-05-2016, 10:36
سلام
شبانه نامحدود دقیقا تا چه ساعتی از صبحه ؟
دیشب 5 تومن شارژ کردم و فقط هزار تومن نامحدود رو فعال کردم. سیستم کلا ساعت 6:50 خاموش شده. ولی الان شارژ باقیمونده شده 1 ریال!
چندمین باره که این اتفاق میفته!
سلام
دیشب 5 تومن شارژ کردم و فقط هزار تومن نامحدود رو فعال کردم. سیستم کلا ساعت 6:50 خاموش شده. ولی الان شارژ باقیمونده شده 1 ریال!
از ۲ تا ۷
چقدر دانلود داشتیم
بعد ۲ شروع کنین یکم قبل ۷ سعی کنین قطع کنین
سلام
سلام. شبانه نامحدود از ساعت 2 تا 7 هست ولی نکته اش اینجاست که نامحدود نیست و اگه 20 گیگابایت رو رد کنید از اعتبار اصلی مصرف میکنه. بدتر اینکه هیچ جا هم این قضیه رو نگفتن و تا ضرر نکنی متوجه نمیشی. اینکه شارژ شده 1 ریال هم به همین خاطره.
navid3941
25-05-2016, 12:06
سلام. دوستان اینترنت همراه اول شبانه از چه ساعتی هست؟
A_bolfaz_L
25-05-2016, 12:14
سلام
دوستان کسی از بسته های اینترنت شبانه همراه اول استفاده کرده؟
سرعتش چطوریه؟!
سلام. دوستان اینترنت همراه اول شبانه از چه ساعتی هست؟
2-7 صبح
پست بالا نوشته!!
Arsenal-4ever
25-05-2016, 12:35
سلام. شبانه نامحدود از ساعت 2 تا 7 هست ولی نکته اش اینجاست که نامحدود نیست و اگه 20 گیگابایت رو رد کنید از اعتبار اصلی مصرف میکنه. بدتر اینکه هیچ جا هم این قضیه رو نگفتن و تا ضرر نکنی متوجه نمیشی. اینکه شارژ شده 1 ریال هم به همین خاطره.
ممنون ولی من سری قبلی که این بسته رو گرفتم (حدود 2 هفته قبل) نزدیک به 25 گیگ دانلود شده بود تا صبح! که البته اون دفعه هم اعتبارم شد 1 ریال!
دیشب 16.5 گیگ دانلود شده و بازم 1 ریال :n27:
سلام
دوستان کسی از بسته های اینترنت شبانه همراه اول استفاده کرده؟
سرعتش چطوریه؟!
توصیه میکنم اگه قصد استفاده از شبانه رو دارین همون شبانه نامحدود رو استفاده کنین. *1000*2*1#
و البته به چند پست بالاتر و سوال منم دقت کنین که مثل من بهتون هزینه اضافی تحمیل نشه
قرار باشه 9 هزار تومن رو 22 گیگ استفاده کنید، با 9 تا بسته هزار تومنی میشه حداقل 140 گیگ دانلود داشت!
ممنون ولی من سری قبلی که این بسته رو گرفتم (حدود 2 هفته قبل) نزدیک به 25 گیگ دانلود شده بود تا صبح! که البته اون دفعه هم اعتبارم شد 1 ریال!
دیشب 16.5 گیگ دانلود شده و بازم 1 ریال :n27:
توصیه میکنم اگه قصد استفاده از شبانه رو دارین همون شبانه نامحدود رو استفاده کنین. *1000*2*1#
و البته به چند پست بالاتر و سوال منم دقت کنین که مثل من بهتون هزینه اضافی تحمیل نشه
قرار باشه 9 هزار تومن رو 22 گیگ استفاده کنید، با 9 تا بسته هزار تومنی میشه حداقل 140 گیگ دانلود داشت!
چند تا مشکل داره شبانه همراه اول ...
یکی اینکه با بسته هزار تومنی روی LTE رجیستر نمیشه.... بعد اینکه حجمش حدود 20 گیگ هست که اصلا هشداری نمیده که داره تموم میشه.... و در آخر اینکه خرابی فایل های دانلودی با این روش خیلی بالاست....
reza2700
26-05-2016, 10:45
از ترابرد پزیری هم که خبری نشد....
اپراتور TURKCELL برای عرضه LTE advanced با حداکثر سرعت 375 mbps جمعا
172,4 MHz پهنای باند با فرکانس های زیر به ارزش 1.6 میلیارد یورو خریده با این فرکانس ها تا یک یا دوسال کل ترکیه رو پوشش میده ما الان هنوز تو مناطق روستاییمون تلفن روستایی با تکنولوزی GPRS داریم 3جی هم که خیلی ضعیفه
Spektrum
Frekans
Euro cinsinden bedel
800 MHz (FDD)
2x10 = 20 MHz
372,9
900 MHz (FDD)
2x1.4 = 2.8 MHz
39,9
1800 MHz (FDD)
2x29.8 = 59.6 MHz
430
2100 MHz (FDD)
2x5 = 10 MHz
160
2100 MHz (FDD)
2x5 = 10 MHz
188
2100 MHz (TDD)
1x10 = 10 MHz
35,7
2600 MHz (FDD)
2x25 = 50 MHz
384
2600 MHz (TDD)
1x10 = 10 MHz
12,9
TOPLAM
172,4 MHz
1.623,3
binaafarin
26-05-2016, 12:39
من یک مشکلی دارم
ماه پیش انتراکت رو فعال کردم بخاطر شرکت در قرعه کشی
ولی دیدم سرماه20تومن برای قیض اومد هرماه3-4میومد
الان دیدم فایده ندارم خاموش رو میفرستم به اون شماره ولی کماکان پیام میاد عضو انتراک هستید میترسم این ماهم قیضم زیاد بیاد چیکار کنم غیر فعال شه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.