ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53

Behzad83
27-05-2016, 11:17
سلام
شبانه نامحدود دقیقا تا چه ساعتی از صبحه ؟
دیشب 5 تومن شارژ کردم و فقط هزار تومن نامحدود رو فعال کردم. سیستم کلا ساعت 6:50 خاموش شده. ولی الان شارژ باقیمونده شده 1 ریال!
چندمین باره که این اتفاق میفته!

من بسته روزانه دارم و همیشه شارژم رو صفر میکنه همراه اول. با اینکه چند گیگ حجم دارم!
اون طرح مصرف آزاد ایرانسل خیلی خوبه و همراه اول هم به راحتی میتونه اجراش کنه. اما همراه اول کاملا مشخصه که به هیچ عنوان قصد نداره این طرح رو فعال کنه. چون دیگه نمیتونه حساب مشتریاشو خالی کنه بزاره جیبش بفرسته یمن و سوریه!

ham33d
28-05-2016, 16:41
سلام شبی چند گیگ میشه دانلود کرده
قیمتا همراه اول بهتره یا ایرانسل؟؟؟؟؟؟؟

tigerom
29-05-2016, 14:47
جالبه تو شهرهای بزرگ هم پوشش نسل 4 همراه اول کامل نیست مثلا مثل قم که فقط چند نقطه تحت پوشش داره
ولی دیشب یک طرح نامحدود فعال کردم سرعت دانلود بین 1.5 تا 2 مگابایت متغییر بود روی 3جی
رایتل هم با فول انتن 3جی بیشتر از 600 کیلوبایت دانلود نمیده

bsm1992
29-05-2016, 18:27
مودم 932c دیلینک چطوره؟

srx190d
29-05-2016, 18:37
بچه ها شده برای شما کد ussd خود به خود بیاد با پیغام به نظر برنده شدن
ی لحظه اومد و رفت

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad

*Forgotten*
30-05-2016, 13:43
سلام شبی چند گیگ میشه دانلود کرده
قیمتا همراه اول بهتره یا ایرانسل؟؟؟؟؟؟؟

در بهترین شرایط 18 گیگ و بعد از رسیدن به این حجم اینترنت قطع میشه چه از زمان شبانه مونده باشه یا نباشه سرعتت فول باشه یا نباشه

ادیت

ضمنا اگه زیاد استفاده کنی میشی مصرف نامنصفانه سرعتت هم میکنن دایلاپ تا حال کنی:n02:

*Forgotten*
30-05-2016, 13:51
بچه ها شده برای شما کد ussd خود به خود بیاد با پیغام به نظر برنده شدن
ی لحظه اومد و رفت

کد یو اس اس دی پر باگه
من هر بار کد 141 رو میزنم که پول گوشی رو چک کنم برام اس ام اس میاد که 3000 دقیقه بنده شدی (البته قابل استفاده نیست متاسفانه)
نوروز امسال هم اون هدیه ای که میداد هر چی میزدم میگفت هدیه تون اضافه شد ولی اصلا هدیه ای در کار نبود

برای شما ظاهرا باگش یه جور دیگست

srx190d
30-05-2016, 16:23
کد یو اس اس دی پر باگه
من هر بار کد 141 رو میزنم که پول گوشی رو چک کنم برام اس ام اس میاد که 3000 دقیقه بنده شدی (البته قابل استفاده نیست متاسفانه)
نوروز امسال هم اون هدیه ای که میداد هر چی میزدم میگفت هدیه تون اضافه شد ولی اصلا هدیه ای در کار نبود

برای شما ظاهرا باگش یه جور دیگست

نميدونم
داخل تاپاتالك داشتم ميچرخيدم
ي دفعه ديدم شبيه صفحه كد ussd اومده كه شما برنده فلان شدين اينقدر تعجب كرده بودن زود كنسل زدم
نميدونم از كجا و چه جوري خودبه خود صفحه كد اومده بوده صفحه شبيه اين بود ولي با پيغام برنده شدن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sajjadm1
30-05-2016, 20:53
نميدونم
ي دفعه ديدم شبيه صفحه كد ussd اومده كه شما برنده فلان شدين اينقدر تعجب كرده بودن زود كنسل زدم
نميدونم از كجا و چه جوري خودبه خود صفحه كد اومده بوده صفحه شبيه اين بود ولي با پيغام برنده شدن

اینکه بگه برنده شدید من ندیدم تا الان ولی یه مدتی هس همین پیام های تبلیغاتیشون را بصورت کد USSD یا فلش ظاهر میشه روی گوشی که واقعا هم ازار دهنده هس

mohebronaldo
31-05-2016, 10:14
نميدونم

برای منم میاد در روز 2 بار میاد میزنه هزینه هر پیام 120 تومان من رد میکنم

ham33d
01-06-2016, 00:23
در بهترین شرایط 18 گیگ و بعد از رسیدن به این حجم اینترنت قطع میشه چه از زمان شبانه مونده باشه یا نباشه سرعتت فول باشه یا نباشه

ادیت

ضمنا اگه زیاد استفاده کنی میشی مصرف نامنصفانه سرعتت هم میکنن دایلاپ تا حال کنی:n02:

بهتر از ایرانسل نیست ؟؟؟

adreno
01-06-2016, 14:12
با سلام
من یه مودم e3372 آنلاک که مال ایرانسل نیست و مال خود huawei هست رو خریدم
و تو تنظیمات این مودم Auto Disconnect Interval حداکثر 120 دقیقه هستش و قابلیت غیر فعالسازی هم نداره !!!!
و تب USSD هم نداره
آیا فریم وری هستش که این مشکلات رو مرتفع! کنه ؟؟
راه حلی هست ؟؟؟

ms1ove
01-06-2016, 15:38
با سلام
من یه مودم e3372 آنلاک که مال ایرانسل نیست و مال خود huawei هست رو خریدم
و تو تنظیمات این مودم Auto Disconnect Interval حداکثر 120 دقیقه هستش و قابلیت غیر فعالسازی هم نداره !!!!
و تب USSD هم نداره
آیا فریم وری هستش که این مشکلات رو مرتفع! کنه ؟؟
راه حلی هست ؟؟؟

توی تایپک مربوط به مودم مطرح کن

*Forgotten*
01-06-2016, 22:28
بهتر از ایرانسل نیست ؟؟؟

خوب بستگی
اگه دانلودت زیاده همراه اول خیلی بهتره ولی باید مواظب باش هر شب دانلود نکنی

ایرانسل محدودیتی نداره ولی گرونه یعنی برای 3 ساعت 2000 ت ولی اگه سرعت 4 5 مگ بگیری 30 گیگ رو میتونی بگیری و میصرفه

senator2011
02-06-2016, 00:11
من هر چی تو بسته های اینترنت همراه اول میگردم طرحی نیست که مثل ایرانسل ساعتی باشه بشه چند گیگ با سرعت نامحدود دانلود کرد
همچین طرحی هست یا من پیدا نکردم؟

iDownload & iGame
02-06-2016, 00:21
من هر چی تو بسته های اینترنت همراه اول میگردم طرحی نیست که مثل ایرانسل ساعتی باشه بشه چند گیگ با سرعت نامحدود دانلود کرد
همچین طرحی هست یا من پیدا نکردم؟
ستاره 1000 ستاره 2 مربع : نامحدود شبانه

senator2011
02-06-2016, 00:31
اگر سیمکارت معمولی رو یو سیم کنم بازم میشه ازش توی گوشی معمولی استفاده کرد؟ یعنی گوشی هوشمند نیست از این ساده هاس
میخوام بعضی وقتا از گوشی سیمکارت رو در بیارم و بندازم روی مودم 4g
مشکلی به وجود نمیاد؟

iDownload & iGame
02-06-2016, 07:12
اگر سیمکارت معمولی رو یو سیم کنم بازم میشه ازش توی گوشی معمولی استفاده کرد؟ یعنی گوشی هوشمند نیست از این ساده هاس
میخوام بعضی وقتا از گوشی سیمکارت رو در بیارم و بندازم روی مودم 4g
مشکلی به وجود نمیاد؟
بله میشه.
سیم کارت های یو سیم هر 3 نسل رو ساپورت میکنه.

dvb55
04-06-2016, 08:55
همراه اول یه دستی به سایتش کشیده و از اون شلوغی حال بهم زن در اومده ولی هنوز بعضی از گزینه ها خوب کار نمی کنه :n13:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

dvd2010
05-06-2016, 01:32
سرعت واقعا بد شده است.از 100 به 20 میرسه و خیلی قطعی داره.3جی همراه اول از آخر!

adreno
05-06-2016, 07:13
سرعت واقعا بد شده است.از 100 به 20 میرسه و خیلی قطعی داره.3جی همراه اول از آخر!

100 چی ؟؟
کیلوبیت ؟
کیلوبایت ؟
مگابیت ؟
مگابایت؟
گیگابیت!؟؟؟ :n08:

هر کدومش باشه سرعت غیر طبیعی ای دارید
100 مگابیت و 100 مگابایت غیرممکنه
100 کیلوبیت و 100 کیلوبایت هم خیلی خیلی پایینه

ak313
06-06-2016, 03:50
یه بسته شبانه با سرعت خوب
4 جی ایرانسل با بهترین سیگنالم 13 مگه اما تری جی همراه اول 17 مگه .
17 گیگ برای دانلود گذاشته بودم که توی سه ساعت گرفت

adreno
06-06-2016, 09:06
یه بسته شبانه با سرعت خوب
4 جی ایرانسل با بهترین سیگنالم 13 مگه اما تری جی همراه اول 17 مگه .

از چه مودمی استفاده میکنین
interface مودم من هم شبیه مال شماست اما مال من USSD نداره برا شما از اول همینطوری بود interface مودمتون یا بعد تغییر دادینش؟
واسه من اینطوریه :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همراه اول سرعت منو روی 8 مگ قفل کرده با دائمی امتحان کردم 14 مگ بود اما با اعتباری 8 مگ !
فکر کنم محدود شدم

ak313
06-06-2016, 12:21
از چه مودمی استفاده میکنین
interface مودم من هم شبیه مال شماست اما مال من USSD نداره برا شما از اول همینطوری بود interface مودمتون یا بعد تغییر دادینش؟
واسه من اینطوریه :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همراه اول سرعت منو روی 8 مگ قفل کرده با دائمی امتحان کردم 14 مگ بود اما با اعتباری 8 مگ !
فکر کنم محدود شدم

مودم 3372 هست با این آپدیت

peymanmo
06-06-2016, 14:20
دوستان همراه اول نرم افزاری مثل "ایرانسل من" نداره ؟ سیم کارتُ انداختم رو مودم (هواوی8372) ussd هم نداره چه خاکی تو سر کنم واویلا ...

ak313
06-06-2016, 15:58
دوستان همراه اول نرم افزاری مثل "ایرانسل من" نداره ؟ سیم کارتُ انداختم رو مودم (هواوی8372) ussd هم نداره چه خاکی تو سر کنم واویلا ...

داره
mymci

haj_farbod
06-06-2016, 22:35
سلام ، این وضعیت اینترنت من خیلی افتضافه !

نوترینو رو فعال کردم یه بسته آلفا پلاس خریدم ؛ ده دیقه کانکت میشه به بهترین صورت ممکن +h اما بعد قطع میشه ؛ تا گوشی رو ری استارت نکنی هم وصل نمیشه !!!

چیکار کنم ؟

adreno
07-06-2016, 15:21
سلام ، این وضعیت اینترنت من خیلی افتضافه !

نوترینو رو فعال کردم یه بسته آلفا پلاس خریدم ؛ ده دیقه کانکت میشه به بهترین صورت ممکن +h اما بعد قطع میشه ؛ تا گوشی رو ری استارت نکنی هم وصل نمیشه !!!

چیکار کنم ؟
سلام
چک کنید ببینید تو تنظیمات دیتای گوشی محدودیت زمانی برای روشن بودن دیتا وجود نداشته باشه

haj_farbod
07-06-2016, 17:20
سلام
چک کنید ببینید تو تنظیمات دیتای گوشی محدودیت زمانی برای روشن بودن دیتا وجود نداشته باشه
وجود نداره

Sent from my Lenovo A3500-HV using Tapatalk

adreno
07-06-2016, 23:48
وجود نداره

Sent from my Lenovo A3500-HV using Tapatalk

وضعیت نت ورک رو روی GSM Only بذارید تست کنید که خاموش شدن در حالت Edge هم اتفاق میفته یا فقط برا 3g با سیم کارت دیگه هم و اگر گوشی دیگری دارید تست کنید شاید از دکل مشکل داشته باشه که احتمالش کمه

k1ozil
08-06-2016, 03:01
سلام
سرعت همراه اول عالیه
فقط مشکل انتن دهیه تقویت کننده ای چیزی نیس کارمون راه بندازه؟

adreno
08-06-2016, 12:07
سلام
سرعت همراه اول عالیه
فقط مشکل انتن دهیه تقویت کننده ای چیزی نیس کارمون راه بندازه؟

این آنتن 8db رو زده 215 تا سه هفته دیگه ام تو کامنتاش نوشته بودن موجود میشه

naser.051
08-06-2016, 14:06
این آنتن 8db رو زده 215 تا سه هفته دیگه ام تو کامنتاش نوشته بودن موجود میشه

انتن 40 دسیبل قیمتش 210 تومام هست اونوقت این انتن uhf که مخصوص تلویزیون هست زده 215؟؟؟؟؟ این بنده خدا رو چه حساب اینکارو کرده؟

ak313
08-06-2016, 15:37
قیمت اینترنت برای سرویس‌های داخلی کاهش یافت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D9%84%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%87%D8%B4-%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA)
با امضای تفاهم‌نامه میان شرکت ارتباطات زیرساخت و ۶ سرویس‌دهنده اینترنتی، فاز نخست کاهش تعرفه ترافیک داخلی برای کاربران نهایی آغاز شد.
به گزارش بولتن نیوز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])،با امضای این تفاهم‌نامه کاربران نهایی که از سرویس‌های داخلی استفاده می‌کنند با ۵۰ درصد کاهش تعرفه اتصال به شبکه، روبرو می‌شوند. در اجرای این طرح که با هدف کاهش تعرفه ترافیک داخلی در شبکه ملی اطلاعات آغاز شده است، در فاز نخست شرکت ارتباطات زیرساخت با ۶ شرکت سرویس‌دهنده ارتباطی شامل رایتل، آسیاتک، شاتل، آپارات، فیلیمو و تله ویبیون تفاهم‌نامه همکاری امضا کرد تا این شرکت‌ها ترافیک اطلاعات خود را از مسیر مرکز تبادل ترافیک داده زیرساخت (NIX) انتقال دهند. بر این اساس، به دلیل رایگان شدن تعرفه انتقال ترافیک از طریق این مرکز تبادل داده، تعرفه نهایی کاربران ۵۰ درصد به ازای هر گیگابایت مصرف، کاهش پیدا خواهد کرد. از آنجایی که عمده مصرف کاربران اینترنت مربوط به دانلود فیلم و صوت در شبکه‌های اجتماعی است، اجرای این طرح می‌تواند هزینه بسیاری از مصرف کاربران را کاهش دهد. بهبود شاخص‌های اقتصادی و امنیتی و نیز آغاز سرویس‌دهی کاملا بومی به کاربران در شبکه ملی اطلاعات از جمله اهداف امضای این تفاهم‌نامه عنوان شد. بر این اساس، سایر سرویس‌دهندگان خدمات ارتباطی، شبکه مالی بانکی کشور، نظام‌های مالیاتی، شبکه دولت و مراکز علمی نیز باید تا شهریورماه به این عرصه بپیوندند. هم‌اکنون شرکت ارتباطات زیرساخت مقدمات امضای تفاهم‌نامه با دو دانشگاه صنعتی شریف و تهران را نیز برای انتقال ترافیک داده به مرکز تبادل NIX در جهت کاهش تعرفه ترافیک داخلی آغاز کرده است. محمدجواد آذری جهرمی ، مديرعامل شركت ارتباطات زيرساخت در توضيح جزئيات كاهش نرخ ترافيک ارتباطي داخلی گفت: امروز در فاز نخست ٦سرويس دهنده اين طرح را اجرايی می كنند و پس از آن تمامی خدمات دهندگان ارتباطی از جمله اپراتورهای موبايل و مخابرات و بانكها و دانشگاهها نيز با فراهم كردم مقدمات فنی خود به اين طرح می پيوندند. وی افزود: به اين ترتيب كاربران ايرانی برای استفاده از سرويس های داخلی و اتصال به وبسايتهای داخلی نسبت به اتصال به وبسايتها و سرويس های داخلي با حدود ٥٠ درصد كاهش هزينه روبه رو خواهند شد. وی اظهار داشت: اين طرح در راستای اتصال به شبكه ملی اطلاعات و دريافت خدمات و محتوا از طريق اين شبكه داخلي اجرايی شده است تا كاربران هزينه انتقال پهنای باند بين الملل را برای ترافيک داخلی پرداخت نكنند.

adreno
08-06-2016, 16:15

ادیت

واقعا سرعتو دیال آپ میکنه آیا ؟ سیاست مصرف منصفانه داره اینترنت همراه اول ؟

LEO.M
08-06-2016, 19:38
دوستان كسي اينو استفاده كرده؟ماليات اينا كه نداره؟

رمضان، همراهی ما هدیه تان
در این ماه دوست داشتنی در هر مکالمه (درون شبکه) 5 دقیقه صحبت
کنید، 55 دقیقه بعدی هدیه همراه اول
فعالسازی با ارسال عدد 1 به 8055
و یا شماره گیری #451 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *10*

Sent from my iPhone using Tapatalk

k1ozil
08-06-2016, 19:51
دوستان یه مورد جالب اینه که کوچه بالایی همراه اول انتنش پره ولی کوچه ما یکی به زور انتن میده یعنی اینقدر میتونه 20 30 متر افت ایجاد کنه ؟!

ms1ove
08-06-2016, 20:01
دوستان یه مورد جالب اینه که کوچه بالایی همراه اول انتنش پره ولی کوچه ما یکی به زور انتن میده یعنی اینقدر میتونه 20 30 متر افت ایجاد کنه ؟!
من تو اتاق ایستادم آنتن پره میشینم دو خط کم میشه میخوابم انتن خالی میشه گاهی وقتا هم میره رو رومینگ

k1ozil
08-06-2016, 20:09
من تو اتاق ایستادم آنتن پره میشینم دو خط کم میشه میخوابم انتن خالی میشه گاهی وقتا هم میره رو رومینگ

این چرا اینجوریه الان خودم امتحان کردم روی میز 2 تا انتن میده زیر میز میره رومینگ :n04::n04:

fanoostalaei
08-06-2016, 22:45
هزینه تعویض سیم کارت usim تنهای اول چقدره؟؟

Sent from my D6633 using Tapatalk

SAeedBaa
08-06-2016, 23:10

متاسفانه هزینه ثابتی نداره. من از فروشگاه همراه اول نسبت به تعویض سیم کارتم اقدام کردم و فقط 5 تومن از شارژ سیم کارتم کم شد. بعضی دوستان از طریق دفاتر خدمات تعویض کردند و 8 تومن ازشون گرفتند.

توصیه میکنم از طریق فروشگاه اقدام کنید.

SAeedBaa
08-06-2016, 23:14
دوستان كسي اينو استفاده كرده؟ماليات اينا كه نداره؟

رمضان، همراهی ما هدیه تان
در این ماه دوست داشتنی در هر مکالمه (درون شبکه) 5 دقیقه صحبت
کنید، 55 دقیقه بعدی هدیه همراه اول
فعالسازی با ارسال عدد 1 به 8055
و یا شماره گیری #451 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *10*

خیر، هزینه فعالسازی نداره. سال قبل یکسری مشکلات در این طرح بود که امیدوارم امسال دیگه بوجود نیاد.
به طور مثال بعد از 5 دقیقه مکالمه تماس قطع میشد و وارد 55 دقیقه رایگان نمیشد.

ak313
08-06-2016, 23:37

اعتباری 5000
دائمی 8500

B-Prot
09-06-2016, 10:32
توی ایرانسل گزینه " کنترل مصرف آزاد" هست که با فعال کردنش دیگه بعد از اتمام زمان اینترنت و ... از اعتبار اصلی استفاده نمیکنه.
آیا مثل این توی همراه اول هست؟
چطوری جلوی خورده شدن اعتبار اصلی رو بگیریم؟
با تشکر.

B-Prot
09-06-2016, 10:36
یه سوال دیگه هم داشتم:
آیا سرعت توی سیم های معمولی با usim فرق میکنه؟ (منظورم 3g هست).
من هر کاری میکنم نهایتا سرعتم 400 کیلوبایت هست. (3g).

SAeedBaa
09-06-2016, 13:50
توی ایرانسل گزینه " کنترل مصرف آزاد" هست که با فعال کردنش دیگه بعد از اتمام زمان اینترنت و ... از اعتبار اصلی استفاده نمیکنه.
با تشکر.
خیر، همراه اول چنین امکانی نداره

یه سوال دیگه هم داشتم:
تا جایی که من تست کردم هیچ فرقی نبوده

masooumi
09-06-2016, 13:50
با تشکر.

خیر

یه سوال دیگه هم داشتم:

خیر

adreno
09-06-2016, 15:02
با تشکر.
مراقب باشید با سیم کارت دائمی به هیچ وجه حتی دیتا رو روشن نکنید چه برسه به مصرف که واقعا خطرناکه

bzt
12-06-2016, 13:32
محض اطلاع: تعرفه اینترنت داخلی نصف شده و همه ی شرکتها موظفند که حجمی که از سرورهای داخلی استفاده میشه رو نصف حساب کنند و اگر هنوز نکردن یعنی دزدن:

ak313
12-06-2016, 15:01
محض اطلاع: تعرفه اینترنت داخلی نصف شده و همه ی شرکتها موظفند که حجمی که از سرورهای داخلی استفاده میشه رو نصف حساب کنند و اگر هنوز نکردن یعنی دزدن:

به سلامتی یک گیگ داخلی میشه 1800 تومن ترکیبی هم حساب کنید میشه 4000
به خاطر همینه همراه اول یک گیگ رو نه هزار تومان می فروشه اون یک گیگ شبانشم برای خودش نگه داره . فقط سر مشتری شیره می ماله میگه دو گیگ بعدشم میگه 1+1 . ایرانی ها چه روشهایی ... بلدن

club2energy
12-06-2016, 19:40
سلام
امکان رومینگ شدن همراه اول با ایرانسل یا رایتل هست؟
جایی هست که همراه اول آنتن نمیده اما اون دوتای دیگه آنتن مناسبی دارن اگر بشه از آنتن اونها استفاده کرد عالی میشه

reza2700
12-06-2016, 23:14
سلام
امکان رومینگ شدن همراه اول با ایرانسل یا رایتل هست؟
جایی هست که همراه اول آنتن نمیده اما اون دوتای دیگه آنتن مناسبی دارن اگر بشه از آنتن اونها استفاده کرد عالی میشه
سرچ دستی بزن بعدش اپراتور دیگه رو انتخاب کن اگه امکان رومینگ تو منطقتون باشه اوکی میشه

Sent from my SM-G360H using Tapatalk

bigbang001
13-06-2016, 13:39
مشترکین محترم استان های تهران و البرز؛
اینترنت پرسرعت نسل 3 همراه اول (نوترینو) در شهرهای فرارت، فردوسیه، صفادشت، وحیدیه، وردآورد ،پردیس، شهرک شهید نامجو، پاکدشت، نسیم شهر، اسلامشهر، تهران، شهر ری، دماوند، قرچک، بومهن، حسن آباد، لواسان، باقرشهر، شریف آباد، نصیر آباد، رباط کریم، رودهن، گلستان، ورامین، آبسرد، شهرک صنعتی شمس آباد، پرند، چهار دانگه، صالح آباد، پیشوا، فرون آباد، مترو تهران، کرج، فردیس، گرمدره، ملارد، مشکین دشت، شهریار، محمد شهر، نظر آباد، اندیشه، شهر قدس، باغستان، کوهسار، کمالشهر، هشتگرد، صباشهر، ماهدشت، شاهد شهر،کردان، سیف آباد، اشتهارد، شهرک صنعتی اشتهارد، ینگی امام و کهریزک قابل دسترسی است.
خرید بسته های آلفا+ (نسل 3):
*100*2#

یعنی الان تمام مترو تهران تحت پوشش 3g قرار گرفته؟

Sent from my iPhone 6s+

srx190d
13-06-2016, 14:11
بخوره تو سرش
مشهد مركز شهر آنتن نميده چه برسه به تري جي
فورجي هم كه اصلا حرفش رو نزن
همراه اول واقعا هم دزدشده و هم شريك قافله
ترابرد بیاد بریم ایرانسل

به اميد ايراني آزاد و آباد

Mehran14233
14-06-2016, 09:48
اندر حکایات سیم کارت 4G من:

بعد از اینکه گوشی با بودن در حالت 4G مدام No Service میشد و گفتن این مشکل به همراه اول و پیگری نکردنشون؛ یه اس ام اس واسم اومد که مشکل از سیمکارت یا گوشیه و نسبت به تعویض آن اقدام کنید. خسته نباشید واقعاً.

چند روز بعدش یه زنه زنگ زده میگه درست شد؟
میگم نه. میگم گوشی توی حالت 4G این مشکل رو داره و توی حالت 3G نداره.
میگه خب بزار روی 3G.
میگم خب پس چرا سیمکارت عوض کردم؟
میگه الان 4G فقط توی محدوده ی ونک داریم.
گفتم خب پس چرا همراه اول اینقدر تبلیغ میکنه واسه اینکه بیاید سیمکارتاتونو عوض کتید؟
گفت خب شما که در هر صورت باید عوض کنید ما برنامه مون اینه که همه گیر بشه و ... .
آخرش هم گفت پس من این پروندتونو میبندم.
گفتم خداحافظ شما.

خلاصه که باز هم مثل قبلاً که اینجا گفتم: خدا لعنت کنه هرچی آدمه بده :n12:

Majidson
15-06-2016, 15:40
اندر حکایات سیم کارت 4G من:

بعد از اینکه گوشی با بودن در حالت 4G مدام No Service میشد و گفتن این مشکل به همراه اول و پیگری نکردنشون؛ یه اس ام اس واسم اومد که مشکل از سیمکارت یا گوشیه و نسبت به تعویض آن اقدام کنید. خسته نباشید واقعاً.

چند روز بعدش یه زنه زنگ زده میگه درست شد؟
میگم نه. میگم گوشی توی حالت 4G این مشکل رو داره و توی حالت 3G نداره.
میگه خب بزار روی 3G.
میگم خب پس چرا سیمکارت عوض کردم؟
میگه الان 4G فقط توی محدوده ی ونک داریم.
گفتم خب پس چرا همراه اول اینقدر تبلیغ میکنه واسه اینکه بیاید سیمکارتاتونو عوض کتید؟
گفت خب شما که در هر صورت باید عوض کنید ما برنامه مون اینه که همه گیر بشه و ... .
آخرش هم گفت پس من این پروندتونو میبندم.
گفتم خداحافظ شما.

خلاصه که باز هم مثل قبلاً که اینجا گفتم: خدا لعنت کنه هرچی آدمه بده :n12:
دوست عزیز

نسل چهارم 4G همراه اول بصورت خیلی خیلی محدود در بعضی از نقاط راه اندازی شده و بدلیل اختصاص فرکانس 2600 به این اپراتور متاسفانه امکان افزایش پوشش وجود ندارد.
همراه اول بدنبال فرکانس های پایینتر جهت ارتقاء سایت ها و افزایش پوشش 4G می باشد.
بدلیل اینکه شما پوشش 4G ندارید زمانیکه روی 4G Only یا LTE Only شبکه را تنظیم کنید هیچ سیگنالی دریافت نخواهید کرد.
همین نسل سوم یا 3G همراه اول هم متاسفانه همه جا پوشش خوبی ندارد.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

fanoostalaei
16-06-2016, 09:39
نامحدود شبانه دیشب :
تو اسپید تست هر جا تست کردم سرعت از 9.5 بالاتر نرفت در حالیکه تو دانلود تا 1.7 مگ سرعت داشت

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

club2energy
16-06-2016, 14:20
نامحدود شبانه دیشب :
تو اسپید تست هر جا تست کردم سرعت از 9.5 بالاتر نرفت در حالیکه تو دانلود تا 1.7 مگ سرعت داشت

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بخاطر این هست که برنامه های تست سرعت بصورت تک کانکشن سرعت رو میسنجن

fanoostalaei
16-06-2016, 17:10
یادم رفت بگم
دانلود هم تک کانکشن بود

milad azad
17-06-2016, 10:42
چرا برای من سرعت رو 240 قفل شده چه صبح چه شب مگه بسته الفا + نباید پرسرعت باشه :n03:

nima.g22
18-06-2016, 19:32
سلام
دوستان همراه اول برای بسته شبانه 22 گیگبایت، هدیه 22 گیگ که جمعا میشه 44 گیگ رو هنوزم میده؟

میشه راهنمایی کنید برای شبانه کدوم اپراتور به صرفه است؟

پوشش 4G هر سه اپراتور رو دارم ولی متاسفانه در حالت نت نامحدود همراه اول اجازه استفاده از 4G رو نمیده

fanoostalaei
18-06-2016, 22:32
سلام
دوستان همراه اول برای بسته شبانه 22 گیگبایت، هدیه 22 گیگ که جمعا میشه 44 گیگ رو هنوزم میده؟

میشه راهنمایی کنید برای شبانه کدوم اپراتور به صرفه است؟

پوشش 4G هر سه اپراتور رو دارم ولی متاسفانه در حالت نت نامحدود همراه اول اجازه استفاده از 4G رو نمیده
من که استفاده از شبانه تنهای اول رو ترجیح میدم !! تو حالت 3G بدون دردسر 14-15 مگ پهنای باند میده و جوابگو هست راحت

m2music
19-06-2016, 14:22
عرضه اقساطی تلفن های هوشمند به کاربران همراه اول

در بسیاری از کشورهای دنیا، اپراتورهای موبایل، علاوه بر خدمات اصلی خود که همانا ارائه سیم کارت و پکیج دیتاست، امکانات دیگری را هم در اختیار کاربرانشان قرار می دهند و برای نمونه با عقد قراردادهای یک ساله و دریافت مبلغی به صورت ماهانه، تلفن هوشمند مورد نیاز مشتریانشان را هم تامین می کنند.

حال، خبر رسیده که همراه اول نیز در نظر دارد سرویسی مشابه به این را در اختیار مشترکینش قرار دهد. در ادامه این مطلب توجه شما را به بیانیه خبری رسمی این شرکت در همین رابطه جلب می کنیم.

به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، اپراتور اول تلفن همراه کشور برای اولین بار در ایران و به منظور تکریم و افزایش رضایت مشترکین و همراستا با اپراتورهای معتبر جهانی، اقدام به عرضه تلفن های هوشمند به همراه میزان مشخصی اعتبار ماهانه به مدت یکسال (شامل مکالمه، دیتا و پیامک) به صورت اقساطی کرده است.

در راستای این طرح، مشترکین دائمی همراه اول براساس ارزش سیم کارت شان تخصیص اعتبار شده و می توانند با خرید یکی از بسته های در نظر گرفته شده که ترکیبی از «مکالمه، پیامک، اینترنت همراه» و یک مدل موبایل شیائومی است؛ بدون نیاز به ضامن، اقدام به خرید اقساطی کرده و هزینه آن را طی یکسال پرداخت کنند. جهت خرید، مشترکین می بایست از طریق «مراجعه به فروشگاه های همراه» و یا «ارسال عدد ۲۲ به سرشماره ۸۰۱۸» اقدام کنند.

همچنین تمامی مشترکین همراه اول می توانند برای خرید نقدی تلفن همراه، که به همراه یک عدد کارت اینترنت هدیه ۶ ماهه و سیم کارت اعتباری رایگان عرضه می شود به فروشگاه های همراه اول مراجعه و یا عدد ۲۲ را به سرشماره ۸۰۱۸ ارسال کنند.

برند بین المللی شیائومی که در سال ۲۰۱۰ تأسیس شده، حدود ۴۵ میلیارد دلار ارزش داشته و با شعار «متفاوت بودن گران نیست» با غول های تولید کننده تلفن همراه رقابت می کند. هم اکنون این برند از نظر فروش اسمارت فون در رتبه چهارم شرکت های تولید کننده موبایل در دنیا قرار دارد.

علاقمندان به این طرح می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به پرتال همراه اول به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنند.

seetherali
20-06-2016, 00:23
به بسته نامحدود شبانه همراه اول , یه طرح اضافه شده 1 بامداد تا 11 صبح , 3 تومن

کسی اگه استفاده کرد ببینه محدودیت حجمیش چند گیگه. برای بسته 2 تا 7 که 20 گیگ.

fanoostalaei
20-06-2016, 16:33

چه خوب
من چند روز دیگه امتحاناتم تموم میشه !! سیم کارت LTE میگیرم !! ( پوشش نسل 4 هم هست تو خونمون ) اینجوری میشه درو کرد نت رو ( رو نسل 3 شبا تا 1.7 مگابایت سرعت دارم )

xomax
20-06-2016, 16:48
چه خوب
من چند روز دیگه امتحاناتم تموم میشه !! سیم کارت LTE میگیرم !! ( پوشش نسل 4 هم هست تو خونمون ) اینجوری میشه درو کرد نت رو ( رو نسل 3 شبا تا 1.7 مگابایت سرعت دارم )

سلام. از بعضی دوستان شنیدم ظاهرا بسته نامحدود همراه اول روی 4G کار نمیکنه

FXPRO
20-06-2016, 23:08
سلام. از بعضی دوستان شنیدم ظاهرا بسته نامحدود همراه اول روی 4G کار نمیکنه

بله بسته های 1000 تومنی شبانه همراه اول روی LTE رجیستر نمیشه...

MOH@ND3S
20-06-2016, 23:35
بله بسته های 1000 تومنی شبانه همراه اول روی LTE رجیستر نمیشه...

من یک ماه پیش گرفتم خیلی خوب روی LTE کار میکرد...20 گیگشو از ساعت 2:15 تا 4 تموم کردم با سرعت 6.5MB/s

bzt
21-06-2016, 00:48

کد این بسته چنده؟

SAeedBaa
21-06-2016, 01:41
کد این بسته چنده؟

ستاره 1000 ستاره 2 مربع

bsm1992
21-06-2016, 10:02

adreno
21-06-2016, 12:28
من یک ماه پیش گرفتم خیلی خوب روی LTE کار میکرد...20 گیگشو از ساعت 2:15 تا 4 تموم کردم با سرعت 6.5MB/s

اگز 6.5 مگابایت بر ثانیه باشه که تو یک ساعت 20 گیگ میگیره
مگر اینکه پیوسته دانلود نکنه

electronic0nt
21-06-2016, 13:53
من دیروز استفاده کردم
حدودا 45 گیگ دانلود کردم
تاکید میکنم حدودا

seetherali
22-06-2016, 04:01
من دیروز استفاده کردم
حدودا 45 گیگ دانلود کردم
تاکید میکنم حدودا

برای بسته ی 1 تا 11 ؟
بعد از حدود 45 گیگ تمام شد بسته یا میشد بازم دانلود کرد ولی دان نکردید ؟

electronic0nt
22-06-2016, 07:12
برای بسته ی 1 تا 11 ؟
بعد از حدود 45 گیگ تمام شد بسته یا میشد بازم دانلود کرد ولی دان نکردید ؟

بله واسه 1تا11
ساعت 10 اومدم پیش گوشی دیدم حدود 45 گیگ دان کرده
300تومن اعتبار داشتم اونم 0 شده

adreno
22-06-2016, 09:54
بسته 1 تا 11 محدودیت 30 گیگی داره

FXPRO
23-06-2016, 11:51

خودتون تست کردید ؟ یا جایی خوندید ؟

این که قیمت سه برابره منطقی بود حجمش 3 برابر بود

adreno
23-06-2016, 21:47
خودم 3 تومن ضرر کردم تا ببینم محدودیتش چقدره

mehrdadb3
24-06-2016, 11:27
دوستان با 2 خط انتن چقدر سرعت میتونم بگیرم از 3 جی یا 4 جی من دیشب بسته 1000 تومانیش روفعال کردم ولی سرعت به زور 30 35 کیلو بایت میشد

adreno
24-06-2016, 13:45
دوستان با 2 خط انتن چقدر سرعت میتونم بگیرم از 3 جی یا 4 جی من دیشب بسته 1000 تومانیش روفعال کردم ولی سرعت به زور 30 35 کیلو بایت میشد

بستگی داره به پهنای باند دکل و افرادی که همزمان با استفاده شما به همون دکل وصلن و استفاده میکنند

paiom
24-06-2016, 17:04
من دیشب برا اولین بار بسته ۲تا۷ رو فعال کردم. روی H+ سرعت دانلود بالاتر از دومگ نمیرفت. دوستانی که سرعتشون به ۶مگ رسیده، سیمکارت یوسیم دارن یا معمولی ؟

Sent from my D6503 using Tapatalk

mehrdadb3
24-06-2016, 18:33
بستگی داره به پهنای باند دکل و افرادی که همزمان با استفاده شما به همون دکل وصلن و استفاده میکنند

نمیدونم والا فکر میکنم پهنای باند اینجا کم باشه والا ساعت 2 2:30 باید از لحاظ ترافیک خلوت باشه با کلی امید فعالش کردم گفتم الان سرعت میره رو 1مگ 2 مگ
بعد دیدم نخیر از این خبرا نیست سعت از 512 مخابرات کمتره در حد 256 بود سرعت دانلود به 35 نمیرسید بعضی از دوستان چند پست قبل تر گفته بودن برای بسته 1000 تومانیش مثل اینکه سرعت بالا فعال نیست

یک وسوال راجبه خود سیم کارت فرق یوسیم با معمولی چی هست از لحاظ ظاهری؟ والا من سیمم رو بخاطر همین عوض کردم ولی نمیدونم از کجا میشه فهمید بهم یو سیم داده یا نه

Mr_No0B
24-06-2016, 21:05
من دیشب برا اولین بار بسته ۲تا۷ رو فعال کردم. روی H+ سرعت دانلود بالاتر از دومگ نمیرفت. دوستانی که سرعتشون به ۶مگ رسیده، سیمکارت یوسیم دارن یا معمولی ؟

من با سيمكارت معمولي ديشب با ٣جي فول انتن با اسپيدتست ١٢ مگ گرفتم

paiom
24-06-2016, 22:07
من با سيمكارت معمولي ديشب با ٣جي فول انتن با اسپيدتست ١٢ مگ گرفتم
۱۲ مگابایت در ثانیه سرعت دانلود دیگه؟ تهرانی؟

xxx1360
24-06-2016, 22:11

نه بابا 12 مگا بیت بر ثانیه
نزدیک به یک مگ و خورده ای

Mr_No0B
24-06-2016, 22:11

١٢ مگابيت بر ثانيه. كيلوبايتشو امشب ميفرستم. تهران منطقه ٦

xxx1360
24-06-2016, 22:14
[QUOTE=Mr_No0B;8844375]١٢ مگابيت بر ثانيه. كيلوبايتشو امشب ميفرستم.

تکراری

Mr_No0B
24-06-2016, 22:16
12مگابایت بر ثانیه
نه بابا بالاترین رکورد 7 مگ بوده
تازه با speed test مگابیت می ده

به نظرت همراه اول بهتره يا ابرانسل. واسه دانلود شبانه و پينگ

xxx1360
24-06-2016, 22:21
به نظرت همراه اول بهتره يا ابرانسل. واسه دانلود شبانه و پينگ
برای دانلود همراه اول بهتره
ایرانسل شبانه رو تقسیم کرده به این صورت که 2000 تومن می گیره برای سه ساعت برای باقیمانده هم باید دوباره بسته بخری
اینا برای شب هست
من یک بار با 1000تومن 16 گیگ دانلود کردم با همراه اول
من خودم با همراه اول برام بصرفه تره

Mr_No0B
24-06-2016, 22:23
برای دانلود همراه اول بهتره
ایرانسل شبانه رو تقسیم کرده به این صورت که 2000 تومن می گیره برای سه ساعت برای باقیمانده هم باید دوباره بسته بخری
اینا برای شب هست
من یک بار با 1000تومن 16 گیگ دانلود کردم با همراه اول
من خودم با همراه اول برام بصرفه تره

من ديروز با ps4 كه از همه ي سرعت استفاده نميكنه ١٠ گيگ دانلود كردم

xxx1360
24-06-2016, 22:31
من ديروز با ps4 كه از همه ي سرعت استفاده نميكنه ١٠ گيگ دانلود كردم
واقعادنمی دونم سیاست همراه اول چطور هست که این امکان مناسب رو به کاربر میده که با هزینه ارزان شبی در صورت وجود سرعت مناسب تا بیست گیگ دانلود کنه
اون موقع که adsl داشتم هیچوقت به این نقطه نرسیده بودم

paiom
24-06-2016, 22:38
واقعادنمی دونم سیاست همراه اول چطور هست که این امکان مناسب رو به کاربر میده که با هزینه ارزان شبی در صورت وجود سرعت مناسب تا بیست گیگ دانلود کنه
به نظر من که این سیاست موقتیه. چون میدونه چند هفته دیگه که ترابردپذیری اجرا بشه، همه بخاطر اینترنت بهتر ایرانسل، اپراتور شونو عوض میکنن میرن رو ایرانسل، این طرح رو گذاشته که کاربراش نپره!
خود من کاملا تصمیم داشتم همون روز اول که ترابردپذیری اجرا شد برم رو ایرانسل، ولی از دیشب دو دل شدم.
باید ببینیم تا کی دوام میاره این طرح. باید تا میشه استفاده کرد و دوشید [emoji16]

Mr_No0B
24-06-2016, 22:43

خوبه ديگه
به نظرت با مودم بيشتر از موبايل سرعت ميده؟

paiom
24-06-2016, 22:43
نه بابا 12 مگا بیت بر ثانیه
نزدیک به یک مگ و خورده ای
خب پس این میشه همون سرعت من که

xxx1360
24-06-2016, 22:54
خوبه ديگه
به نظرت با مودم بيشتر از موبايل سرعت ميده؟
مودم چون برای این کار ساخته شده بنظر خودم بهتر از موبایله

xxx1360
24-06-2016, 23:03
به نظر من که این سیاست موقتیه. چون میدونه چند هفته دیگه که ترابردپذیری اجرا بشه، همه بخاطر اینترنت بهتر ایرانسل، اپراتور شونو عوض میکنن میرن رو ایرانسل، این طرح رو گذاشته که کاربراش نپره!
خود من کاملا تصمیم داشتم همون روز اول که ترابردپذیری اجرا شد برم رو ایرانسل، ولی از دیشب دو دل شدم.
باید ببینیم تا کی دوام میاره این طرح. باید تا میشه استفاده کرد و دوشید [emoji16]

یک سوال ترابردپذیری جریانش چیه
ولی خودمونیم مفهوم اینترنت ارزان رو درک کردیم
یک زمانی عقده دانلود داشتم الان هر موقع نیاز داشته باشم دانلود میکنم
یک شب 16 گیگ دانلود کردم خودم کیف کردم [emoji1]

Sent from my SM-G531H using Tapatalk

paiom
24-06-2016, 23:08

ترابردپذیری یعنی تغییر اپراتور بدون تغییر شماره موبایلت. یعنی بدون اینکه همین شماره موبایلت تغییر کنه، کاربر ایرانسل یا رایتل بشی.
منم دقیقا یه زمان عقده دانلود بودم، یک هفته تمام کامپیوتر رو روشن میزاشتم که یه بازی دانلود کنه[emoji1] ولی همین دیشب Dirt Rally رو دانلود کردم تمام

paiom
24-06-2016, 23:14

تکراری

seetherali
25-06-2016, 01:44

تایید میشه محدودیت 30 گیگی داره.
بسته 2 تا 7 هم محدودیت 20 گیگی.

t.63
25-06-2016, 04:54
این برنامه همراه من...چقدر چرته...برای هر بار استفاده باید رمز یکبار مصرف گرفت...یه پروسه ی مسخره، که آخرش بهت رمز رو نمیده :n21:
معلوم نیست که طراح ارشد این برنامه فازش چی بوده که همچین ایده ی مزخرفی رو برای استفاده از برنامه داده :n24:

ak313
25-06-2016, 14:53
این برنامه همراه من...چقدر چرته...برای هر بار استفاده باید رمز یکبار مصرف گرفت...یه پروسه ی مسخره، که آخرش بهت رمز رو نمیده :n21:
معلوم نیست که طراح ارشد این برنامه فازش چی بوده که همچین ایده ی مزخرفی رو برای استفاده از برنامه داده :n24:

اینقدر امنیتی کردند که برنامشون ارزش نداره. خوب چند نفر بریم توی سایتشون اظهار نظر کنیم شاید تغییر بدنم

من الان ای متن رو براشون ای میل کردم
آدرس ای میل:
(۹۹۹۰@mci.ir (9990@mci.ir))
با سلام
پروسه دریافت رمز برای نرم افزار همراه من واقعا باعث شده که این نرم افزارتون بی ارزش بشه.
خیلی وقتها پیامک رمز نمیاد. از طرفی وقتی سیم کارت توی مودمه باید کلی باهاش ور بری.
لطفا رمز ثابت بزارید.

fanoostalaei
25-06-2016, 16:57

۲مگ چی ؟؟ بایت ؟ مگابیت
لطفا کامل بگید
من با سیم کارت معمولی سرعت دانلود تا ۱۵ مگا بیت رو دارم

Sent From My Master Mind Z3+ With tapatalk

mehr1362
25-06-2016, 17:24

سلام به همه دوستان
جریان بسته 1 تا 11 چی هست ؟ روزانه هست ؟ ماهانه هست ؟ هفتگی هست ؟

در سایت همراه اول که چنین بسته ای نیست ، کد *10# هم که چنین بسته ای را معرفی نمی کنه !
برای اینکه کلیه ی بسته های همراه اول را ببینید و انتخاب کنید چه کدی را میزنید ؟

ممنونم از اون دوستی که جواب این سوال را میده :n40:

adreno
25-06-2016, 17:50
سلام به همه دوستان
جریان بسته 1 تا 11 چی هست ؟ روزانه هست ؟ ماهانه هست ؟ هفتگی هست ؟

در سایت همراه اول که چنین بسته ای نیست ، کد *10# هم که چنین بسته ای را معرفی نمی کنه !
برای اینکه کلیه ی بسته های همراه اول را ببینید و انتخاب کنید چه کدی را میزنید ؟

ممنونم از اون دوستی که جواب این سوال را میده :n40:
ستاره 1000 ستاره 2 مربع
بسته های دانلود شبانه هستند
که 2 تا 7 محدودیت 20 گیگ با قیمت 1000 تومان
و 1 تا 11 محدودیت 30 گیگ با قیمت 3000 تومان
و حداکثر سرعت در این بسته ها هم 21 مگابیت یا 2.7 مگابایت هست میانگین هم روی 10 الی 15 مگابیت بر ثانیه هستش
و اگر محدودیت حجمی رو رد کنید از اعتبار موبایل کسر یا اگر دائمی باشه 1 میلیون میاد رو قبض !!!
و این بسته ها هم جایی ننوشته فقط تو قسمت اخبار سایت mci.ir نوشته

paiom
25-06-2016, 18:21
۲مگ چی ؟؟ بایت ؟ مگابیت
لطفا کامل بگید
من با سیم کارت معمولی سرعت دانلود تا ۱۵ مگا بیت رو دارم

Sent From My Master Mind Z3+ With tapatalk
۲ مگابایت در ثانیه که میشه همون ۱۶ مگابیت در ثانیه.

ak313
25-06-2016, 18:51
اینقدر امنیتی کردند که برنامشون ارزش نداره. خوب چند نفر بریم توی سایتشون اظهار نظر کنیم شاید تغییر بدنم

من الان ای متن رو براشون ای میل کردم
آدرس ای میل:
(۹۹۹۰@mci.ir (9990@mci.ir))
با سلام
پروسه دریافت رمز برای نرم افزار همراه من واقعا باعث شده که این نرم افزارتون بی ارزش بشه.
خیلی وقتها پیامک رمز نمیاد. از طرفی وقتی سیم کارت توی مودمه باید کلی باهاش ور بری.
لطفا رمز ثابت بزارید.

جالبه سریع جواب دادند
جوابیه:
با سلاممشترک گرامی، با تمام برندهای گوشی همراه ورود به نرم افزار همراه من تست گردید و مشکلی مشاهده نگردید. شایان ذکر است در ورژن جدید این نرم افزار امکان ثبت نام شماره و انتخاب رمز ورود به صورت ثابت می باشد. با تشکر از ارتباط شماهمراه اول

ضمنا من نرم افزار رو مجدد از سایتشون گرفتم. قابلیت ثبت نام و رمز تابت داره.

t.63
25-06-2016, 19:22
جالبه سریع جواب دادند
جوابیه:
با سلاممشترک گرامی، با تمام برندهای گوشی همراه ورود به نرم افزار همراه من تست گردید و مشکلی مشاهده نگردید. شایان ذکر است در ورژن جدید این نرم افزار امکان ثبت نام شماره و انتخاب رمز ورود به صورت ثابت می باشد. با تشکر از ارتباط شماهمراه اول

ضمنا من نرم افزار رو مجدد از سایتشون گرفتم. قابلیت ثبت نام و رمز تابت داره.

تقریباً تا همین 1ماه پیش آخرین ورژن برنامه ـشون 2.1.2 بودش....الان که این جواب رو گرفتی...رفتم دوباره برنامه رو از سایت ـشون دانلود کردم....دیدم بله ورژن جدید 3.1 بیرون دادن.....
از ورژن قبلی خیلی بهتر شده.....فقط تیک Remember me موقعه لوگین نداره...باید هر دفعه رمز رو دستی وارد کرد.

تو بسته های اینترنت ـش....سرویس های شبانه ـش نیست

mehr1362
25-06-2016, 20:02
ستاره 1000 ستاره 2 مربع
و حداکثر سرعت در این بسته ها هم 21 مگابیت یا 2.7 مگابایت هست میانگین هم روی 10 الی 15 مگابیت بر ثانیه هستش
و اگر محدودیت حجمی رو رد کنید از اعتبار موبایل کسر یا اگر دائمی باشه 1 میلیون میاد رو قبض !!!

ممنون از پاسخ شما دوست عزیز
الان همراه اول 4 گیگ دارم ، پینگ که اصلا نداره ، کلا تایم اوت . سرعت هم بین 20 تا نهایت 150 کیلوبایت اگر شانسی اوضاعش بهتر بشه !
این سرعت ها بستگی زیادی به آنتن داره ، از دکل که دور باشید به لعنت خدا هم نمی ارزه
متاسفانه ایرانسل هم داخل حیاط کلا یک خط آنتن دارم !
منطقه ما هم dlc ( فیبر نوری ) و کلا از سال 84 که از اینترنت استفاده میکنم رنگ ADSL ندیدم .
وایمکس ایرانسل استفاده میکردم که شبانه را حذف کرد و ناچارا اومدم سراغ همراه اول
---------------
در این سال ها به روش خودم ( هک مک ) از اینترنت استفاده کردم ، ماه قبل هم 1 ترابایت از مک کشیدم کلا نابود شد :n02:
دنبال طرحی هستم شبیه 2 تا 7 یکماهه همراه اول 9000 تومان ، چون فقط با سند اینترنت کار دارم !
غیر از 2 تا 7 یکماهه طرح دیگری نداره همراه اول ؟

mehr1362
25-06-2016, 20:06
اینقدر سرعت افتضاح هست که میبینید پستم را دوبار ارسال کردم ، به بدبختی !
سرعت هایی که شما میگید پیش کش !
10 کیلوبایت سرعت سند داشت ، کار من حل بود .

m_amin
25-06-2016, 23:16
تقریباً تا همین 1ماه پیش آخرین ورژن برنامه ـشون 2.1.2 بودش....الان که این جواب رو گرفتی...رفتم دوباره برنامه رو از سایت ـشون دانلود کردم....دیدم بله ورژن جدید 3.1 بیرون دادن.....
از ورژن قبلی خیلی بهتر شده.....فقط تیک Remember me موقعه لوگین نداره...باید هر دفعه رمز رو دستی وارد کرد.

تو بسته های اینترنت ـش....سرویس های شبانه ـش نیست

براي ios نداره!؟ فقط براي اندرويد هست؟!

Sent from my iPad using Tapatalk

t.63
26-06-2016, 00:41
براي ios نداره!؟ فقط براي اندرويد هست؟!

Sent from my iPad using Tapatalk

چیزی که تو سایت my.mci.ir ـشه...ظاهراً فقط برای اندروید ـه

m_amin
26-06-2016, 11:06
چیزی که تو سایت my.mci.ir ـشه...ظاهراً فقط برای اندروید ـه

همراه اول هميشه نصفه نيمه كار ميكنه تو همه چيز

Tom Clancy's
26-06-2016, 18:07
سلام دوستان
همراه اول مانند ایرانسل کدی داره که بشه فهمید مکانی که هستیم 3G/4G رو ساپورت میکنه یا خیر؟!
بعد محدودیت حجمی طرح نامحدود همراه اول از 2 تا 7 مشخض هست که چقدره تقریبا؟!!

m_amin
26-06-2016, 20:42
سلام دوستان
همراه اول مانند ایرانسل کدی داره که بشه فهمید مکانی که هستیم 3G/4G رو ساپورت میکنه یا خیر؟!
20 gig هست

dvb595959
26-06-2016, 23:42
درود
اگه دوستان یکی دوتا از بسته های یک ماهه یا سه ماهه که خوب و به صرفه باشه بهم معرفی کنن ممنون میشم.
تا حالا adsl مخابرات داشتم که خوب نبود.این ماه ایرانسل گرفتم که بازم بهتر مخابرات بود اما راضی ام نکرد.میخوام همراه اول رو تست کنم.فکر کنم اینجا همراه اول برام بهتر جواب بده.

Sent from my hi6210sft using Tapatalk

SAeedBaa
27-06-2016, 01:11
سلام دوستان

نه همراه اول کد نداره.
در خصوص محدودیت طرح نامحدود (باحال ترین جک سال) هم خود همراه اول چیزی نگفته ولی طبق تست ها 20 گیگ هست.

درود
اگه دوستان یکی دوتا از بسته های یک ماهه یا سه ماهه که خوب و به صرفه باشه بهم معرفی کنن ممنون میشم.
تا حالا adsl مخابرات داشتم که خوب نبود.این ماه ایرانسل گرفتم که بازم بهتر مخابرات بود اما راضی ام نکرد.میخوام همراه اول رو تست کنم.فکر کنم اینجا همراه اول برام بهتر جواب بده.

سلام
بسته های یکماه فقط وجود داره که 2+2 گیگ شبانه به قیمت 12 هزار و 4+4 گیگ شبانه با قیمت 17 هزار در دسترسه. با کد ستاره 100 ستاره 23 هم میتونید بخرید.

dvb595959
27-06-2016, 01:31
سلام
بسته های یکماه فقط وجود داره که 2+2 گیگ شبانه به قیمت 12 هزار و 4+4 گیگ شبانه با قیمت 17 هزار در دسترسه. با کد ستاره 100 ستاره 23 هم میتونید بخرید.
در صورت اتمام ترافیک امکان خرید ترافیک وجود داره؟ اگه بله گیگی چقدر؟

SAeedBaa
27-06-2016, 03:04
در صورت اتمام ترافیک امکان خرید ترافیک وجود داره؟ اگه بله گیگی چقدر؟

امکان خرید ترافیک وجود نداره، ولی میتونید تمدید بسته رو فعال کنید بعد اتمام بسته دوباره بسته بخره

*Forgotten*
27-06-2016, 13:24
سلام
برای طرح نامحدود 1 تا 11 جمعا 20 گیگ تایید میشه
این طرح برد کسی میخوره که زمان بیشتری برای دانلود با حجم مورد نظر لازم داره

t.63
28-06-2016, 02:17
خاک بر سر همراه اول با این سرویس دهی ـش

برای تست یه بسته شبانه خزیدم....که ببینم چطوری ـه....حتی از اینترنت دیال آپ هم بدتر بودش...حیف پولی که ریختم تو حلق ـشون

t.63
28-06-2016, 02:29
خاک بر سر همراه اول با این سرویس دهی ـش

برای تست یه بسته شبانه خزیدم....که ببینم چطوری ـه....حتی از اینترنت دیال آپ هم بدتر بودش...حیف پولی که ریختم تو حلق ـشون

ak313
28-06-2016, 02:40
احتمالا بعد از ماه رمضان بهتر میشه، کلا شبانه ها در این ماه مشکل پیدا می کنه، شب زنده داران هم دیگه به جای دعا با موبایلشون ور میرن

Sent from my X1 7.0 using Tapatalk

ali-u
29-06-2016, 11:03
سلام
برای طرح نامحدود 1 تا 11 جمعا 20 گیگ تایید میشه
این طرح برد کسی میخوره که زمان بیشتری برای دانلود با حجم مورد نظر لازم داره

سلام
آیا این محدودیت 20 گیگ رو خود همراه اول اعلام کرده

ما از 2 - 7 نزدیک 25 تا 30 گیگ دانلود می کنیم اونم با 1000 تومان

حالا 3000 تومان - فقط 20 گیگ ؟

Balta
29-06-2016, 12:01
این روزها شبانه همراه اول عملا نابود شده. تا یکی دو ماه پیش هر شب بین 10 تا 15 گیگ می شد دانلود کرد ولی 4-5 شبه که من 400-500 مگ بیشتر نمی تونم دانلود کنم. سرعت هم کاملا ناپایدار هست. نمی دونم به خاطر رمضان هست یا نه ولی در هر حال اساسی مشکل پیدا کرده.

dvb595959
29-06-2016, 12:01
سلام
آیا این محدودیت 20 گیگ رو خود همراه اول اعلام کرده

ما از 2 - 7 نزدیک 25 تا 30 گیگ دانلود می کنیم اونم با 1000 تومان

حالا 3000 تومان - فقط 20 گیگ ؟
از چه نوع اینترنتی استفاده میکنی که با هزار تومن بیست تا سی گیگ دانلود دارید؟

ali-u
29-06-2016, 15:46
از چه نوع اینترنتی استفاده میکنی که با هزار تومن بیست تا سی گیگ دانلود دارید؟

اینترنت نامحدود همراه اول 2-7 3G

mohammad_87
29-06-2016, 15:58
سلام
من اینترنت یکماهه 2+2 داشتم که دو روز دیگه تموم میشه اما کلی حجمم مونده.
تمدید کنم حجمم به ماه بعد اضافه میشه؟

reza2700
29-06-2016, 16:48
سلام
من اینترنت یکماهه 2+2 داشتم که دو روز دیگه تموم میشه اما کلی حجمم مونده.
تمدید کنم حجمم به ماه بعد اضافه میشه؟
نه دوست عزیز همراه اول چنین امکانی رو نداره

فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk

mohammad_87
29-06-2016, 19:44
اینترنت سیمکارت،امکان خرید حجم اضافه هم نداره؟

reza2700
29-06-2016, 22:36
خیر...کلا از همراه اول انتظار نمیره از این کارا انجام بده

pic4you
30-06-2016, 10:09
اینترنت سیمکارت،امکان خرید حجم اضافه هم نداره؟
در اینترنت موبایل شما حجم میخرین . زمان مهم نیست کلا .
می بینین که برای به اصطلاح " نامحدود " هم محدودیت حجمی گذاشتن

ALI V8
30-06-2016, 12:29
دوستان ما يكسالي هست اومديم كرج بعد اين قسمتي كه هستيم تلفن نداريم يكسالي هست نت ندارم براي كارهاي دانلود فقط نتِ گوشي دارم از چه إمكاني ميتونم استفاده كنم براي دانلود با پي سي؟؟

ak313
30-06-2016, 16:18
دوستان ما يكسالي هست اومديم كرج بعد اين قسمتي كه هستيم تلفن نداريم يكسالي هست نت ندارم براي كارهاي دانلود فقط نتِ گوشي دارم از چه إمكاني ميتونم استفاده كنم براي دانلود با پي سي؟؟

یا یه مودم تهیه کنید. یا گوشی رو با کابل یا هات اسپات وصل کنید به پی سی البته اگر پی سی کارت شبکه بی سیم داره

AmirF3
01-07-2016, 04:26
همین الان.
بسته نا محدود 2-7
تهران حوالی مرکز شهر

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ALI V8
01-07-2016, 12:20
یا یه مودم تهیه کنید. یا گوشی رو با کابل یا هات اسپات وصل کنید به پی سی البته اگر پی سی کارت شبکه بی سیم داره

يعني اگه كارت شبكه بي سيم رو نداشته باشم بوسيله هات اسپات نميتونم به نت گوشي وصل بشم؟؟

ALI V8
01-07-2016, 15:07
همین الان.
بسته نا محدود 2-7
تهران حوالی مرکز شهر

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بسته نامحدود براي كدوم اپراتور؟؟؟

ALI V8
01-07-2016, 15:18
ستاره 1000 ستاره 2 مربع

دوستان بالاخره وصل شدم! حالا هم يكي از بسته هاي شبانه ١٠٠٠ تومني رو گرفتم. ولي من يه بسته فعال داشتم ٢+٢ آلفا+. الان اين بسته قبلي حذف شده يا بسته شبانه خودش حساب ميشه؟؟

senator2011
01-07-2016, 19:50
چرا این بسته های نامحدود شبانه تو اپلیکیشن نیست؟

sajjadm1
01-07-2016, 20:14
مثل اینکه دانلود نامحدود را عملا محدود کردن

Le0nard0
01-07-2016, 20:27

چقدر دانلود کردی؟

ALI V8
01-07-2016, 20:28

مگه چطوري دانلود كردي؟؟! بالاخره محدودِ يا نامحدود؟؟

sajjadm1
01-07-2016, 21:38
چقدر دانلود کردی؟

مگه چطوري دانلود كردي؟؟! بالاخره محدودِ يا نامحدود؟؟

این عکس مربوط به خبرگزاری ها هس
این قانون سازمان تنظیم مقررات هس که اینترنت نامحدود یه سقفی داشته باشه و محدود بشه فرقی هم بین اینترنت همراه و adsl نیس هر دو باید محدود کنن
تا به قول خودشون بعضی ها مثل مخابرات نتونن داخل بخش نامحدود دامپینگ کنن و بازم به قول خودشون داخل ایران نامحدود یعنی هر چی خواستی دانلود کن ولی در دنیا همچین چیزی نیس و یه سقفی داره. اینم دلایلشون برا تعیین سقف :n15:

dvb595959
01-07-2016, 21:48
درود
دوستان من توی بهترین منطقه پوشش همراه اول هستم.یعنی اینجوری بگم دکل همراه اول دقیقا بالا سرم قرار داره.حالا برای استفاده بهینه چه پیشنهادی دارید؟
مثلا مودم یا چیزی که بتونم استفاده راحتتر و بیشتری داشته باشم؟

mohebronaldo
02-07-2016, 01:02
چقدر دانلود کردی؟
همیشه 20 گیگ میداد
شاید این بار نامحدود داده طرف خیلی دانلود کرده حذف کردن

xxx1360
02-07-2016, 02:17
امشب نت ترکیده سرعت شده زیر یک مگ این عقربه speedtest تکون نمی خوره
تداخل همزمان روز قدس والیبال ایران و بازی های یورو 2016 و شب زنده داری در ماه مبارک رمضان هموطنان فکر کنم نت رو ترکونده برای ما

اون موقع که adslداشتم هر موقع توی ایران اتفاقی می افتاد نت من داغون می شد
موقع کنفرانس های خبری حساس نت من داغون می شد و چند ساعت بعد درست می شد. شاید الان برای همراه اول و ایرانسل اینطوری شده باشه

KING iMAN
02-07-2016, 06:46
درود
دوستان من توی بهترین منطقه پوشش همراه اول هستم.یعنی اینجوری بگم دکل همراه اول دقیقا بالا سرم قرار داره.حالا برای استفاده بهینه چه پیشنهادی دارید؟
مثلا مودم یا چیزی که بتونم استفاده راحتتر و بیشتری داشته باشم؟

adreno
02-07-2016, 13:33
دیروز یه بسته شبانه خریدم درست راس ساعت 1 کلا به اینترنت وصل نمی شد حتی 2G
بعد امروز صبح ساعت 8 وصل شد
این پولها امیدوارم لخته خون باشه تو مغزشون

binaafarin
02-07-2016, 14:44
دوستان اگه ا سیمکارت دائمی باشه استفاده از بسته مشکل دار میشه؟
ممکنه کنتور بندازه؟
راخی خست بسته تمام شد اینترنت قطع بشه
برای بسته شبانه میخوام

ms1ove
02-07-2016, 16:47
ممکنه کنتور بندازه؟
برای بسته شبانه میخوام
کلا اینترنت نامحدود برای سیمکارت اعتباری بهتره دائمی ریسکش خیلی بالاست

adreno
02-07-2016, 17:26
ممکنه کنتور بندازه؟
برای بسته شبانه میخوام

یکی از نزدیکان بنده بسته شبانه رو خریداری کرد بعد دیتا رو سر ساعت 2 خاموش روشن نکرده بود براش 500 هزار تومان قبض اومده بود!!!

binaafarin
02-07-2016, 18:39
یعنی برم برای تست سیم کارت اعتباری بخرم؟

xxx1360
02-07-2016, 21:47
الان زنگ زدم گفتن محدودیت حجم برای سرویس شبانه 1 تا 11
30گیگ هست خوبه با سه هزار تومن
دیگه اینقدر ندید بدید بازی نباید در اورد اونقدری که ادم نیاز داره دانلود کنه
البته دیشب سرعت افتضاح بود

adreno
03-07-2016, 04:14
ساعت 5:12 صبح بسته نامحدود شبانه 2 تا 7
تست سرعت از سرور داخلی

dvb595959
03-07-2016, 12:36
درود
چجوری میتونم سیم کارت ام رو ۴جی کنم؟
هزینه اش چقدر میشه؟
البته هنوز شهر ما فور جی نیومده.

ESPSV
03-07-2016, 19:48
تشریف ببرید دفتر خدمات ارتباطی
هزینش هم 7 هزارتومن از بنده گرفتن

درود
چجوری میتونم سیم کارت ام رو ۴جی کنم؟
هزینه اش چقدر میشه؟
البته هنوز شهر ما فور جی نیومده.

dvb595959
03-07-2016, 19:54
تشریف ببرید دفتر خدمات ارتباطی
هزینش هم 7 هزارتومن از بنده گرفتن
با تشکر
یادم رفت بپرسم که آیا همون لحظه انجام میشه . همون سیم قبلی تبدیل میشه یا سیم جدید بهم میدن؟
سیم کارت من دایمی است.

namgo
03-07-2016, 21:20
با تشکر
یادم رفت بپرسم که آیا همون لحظه انجام میشه . همون سیم قبلی تبدیل میشه یا سیم جدید بهم میدن؟
سیم کارت من دایمی است.

سلام همون لحظه یکی بهت میدن و فعال ....ضمنا 7000تومان پول سیمه و 5000تومان هم باید شارژ واسش بخری همونجا انجام میدن شاید بدون شارژ

ESPSV
04-07-2016, 07:15
با تشکر
سیم کارت من دایمی است.

درود
همان لحظه انجام میشود
نیازی به شارژ ندارید چون سیم کارت دائمی دارید روی قبض ماه بعد هزینشو حساب میکنن
سیم جدید میدن . قبلش از شماره هایی که روی سیم کارت هست بک آپ بگیرید که بتونید
روی جدید انتقال بدید (البته سیم قبلی من شماره هاش از بین نرفت بعد از تعویض)

dvb595959
04-07-2016, 12:04
درود
همان لحظه انجام میشود
نیازی به شارژ ندارید چون سیم کارت دائمی دارید روی قبض ماه بعد هزینشو حساب میکنن
سیم جدید میدن . قبلش از شماره هایی که روی سیم کارت هست بک آپ بگیرید که بتونید
روی جدید انتقال بدید (البته سیم قبلی من شماره هاش از بین نرفت بعد از تعویض)
درود
با توجه به صحبت دوستان که میفرماین برای اینترنت بهتره از سیم اعتباری استفاده بشه نه دایمی،تصمیمم عوض شد و میخوام اعتباری بخرم.
حالا این اعتباری هزینه اش چقدر میشه؟
خودشون فور جی هستن یا باید برای اونم درخواست بدم؟
پیشنهادات و راهنمایی اگه دارید لطف کنید.
سپاس

armin_punisher6
04-07-2016, 12:08
کسی تو رشت 4g تست کرده؟

ESPSV
04-07-2016, 12:44
درود
صد در صد اعتباری استفاده کنین . همراه آخر حساب کتاب درست و حسابی نداره
قیمت اعتباری 5 هزارتومن هست . موقع درخواست بگید سیم 4G میخوام وگرنه بهتون معمولی میده
روی قاب سیم کارت نوشته LTE
خود سیم کارت هم 3 پانچ هست و میتونین در هر گوشی و مودمی استفاده کنین
موفق باشید.

درود
با توجه به صحبت دوستان که میفرماین برای اینترنت بهتره از سیم اعتباری استفاده بشه نه دایمی،تصمیمم عوض شد و میخوام اعتباری بخرم.
حالا این اعتباری هزینه اش چقدر میشه؟
خودشون فور جی هستن یا باید برای اونم درخواست بدم؟
پیشنهادات و راهنمایی اگه دارید لطف کنید.
سپاس

dvb595959
04-07-2016, 19:55
درود
صد در صد اعتباری استفاده کنین . همراه آخر حساب کتاب درست و حسابی نداره
قیمت اعتباری 5 هزارتومن هست . موقع درخواست بگید سیم 4G میخوام وگرنه بهتون معمولی میده
روی قاب سیم کارت نوشته LTE
خود سیم کارت هم 3 پانچ هست و میتونین در هر گوشی و مودمی استفاده کنین
موفق باشید.
درود
رفتم بخرم، گفت قیمتش ۱۵ هزار تازه فورجی هم نیست.میگفت فورجی فقط خام هستن یعنی شماره ندارن و برای تعویض ان.
نخریدم.

binaafarin
04-07-2016, 20:23
دوستان همراه اول پیغام داده هرکی سیم کارت به اسم خودش نداره بهش سیم کارت رایگان میدند شرایطش چطوره مثلا به اسم پدرم یامادرم میشه گرفت؟
بعداینا فرجی یمشه؟

dvb595959
04-07-2016, 21:22
من سیم کارت دایمی دارم، حالا میخوام ی سیم کارت اعتباری بخرم که شماره هاش یکی باشه البته سه رقم وسطی متفاوت باشه.چجوری باید اقدام کنم؟ قبلنا خودشون هر چند وقت تماس میگرفتن ، اینترنتی یا تلفنی راهی داره؟ قیمتشون ؟
راستی این سیم کارتهایی که توی سایت همراه اول میفروشن فور جی هستن؟ قیمتشون چقدری هست؟

kisiya
04-07-2016, 23:04
ساعت 5:12 صبح بسته نامحدود شبانه 2 تا 7
تست سرعت از سرور داخلی
این بسته نامحدود شبانه کجاست تو سایتش من هرچی میگردم نیست؟

The Respina
04-07-2016, 23:19
حذف شود / تکراری

xxx1360
05-07-2016, 01:18
از سایت و کد ussd نمیشه خرید
فقط نرم افزار اندرویدی " ایرانسل من"
اینجا صفحه همراه اول هست نه ایرانسل
[emoji1]
از کد *1000#

Electronic-Arts
05-07-2016, 12:24
اینجا صفحه همراه اول هست نه ایرانسل
[emoji1]
از کد *1000#
روش افزایش پست جدیده نمیدونستید ؟

xxx1360
05-07-2016, 12:38
روش افزایش پست جدیده نمیدونستید ؟
جریان چیه ؟سرکاری بود [emoji6]

bahman_0121
05-07-2016, 17:16
این اینترنت شبانش ظاهرا اینترانت هست و نمیشه از خیلی از اپلود سنترها دانلود کرد

adreno
05-07-2016, 19:39
این اینترنت شبانش ظاهرا اینترانت هست و نمیشه از خیلی از اپلود سنترها دانلود کرد

با لینک غیر مستقیم شدیدا مشکل داره و بهتره لینک مستقیم باشه
تنها در صورتی لینک غیر مستقیم رو بدون مشکل دانلود میکنه که یهو وسطش قطع و وصل نشه به دکل که هر با هر بار وصل شدن IP عوض میشه و لینکا خراب میشن
اتفاقا سرعت سرور خارجی با 3g همراه اول اکثرا بیشتر از سرعت داخلیه یا لاقل برای من اینطوریه

Core
06-07-2016, 03:35
من سيم دائمي دارم
ساعت ٢:٠٥ ديتا رو روشن ميكنم و ٦:٤٥ هم خاموش ميكنم. بين ٢٠ تا ٣٠ گيگ هم دانلود ميكنم اما تا حالا مشكلي از بابت فعال نشدن بسته نداشتم و فقط همون ١٠٠٠ تومن كم ميشه

binaafarin
06-07-2016, 12:53
دوستان من سیمکارت دائمی دارم همیشه قبضم 4-5میمومد گوشیکه برای این سیم کارتمه سادست بنابرین هیچ دیتایی استفاده نمیکنم ار
ولی چند ماهه-20- 15تومن میاد مصرفش مثل قبله نمیدونم دلیلش چیه
یک بار عضو انتراکت شدم بعدم انصراف دادام ولی بازم زیاد میاد قبضم
جایی هست بشه پیگیری کرد؟

shahin1373
07-07-2016, 03:38
بسته نامحدود شبانه همراه اول رشت 2تا7 صبح( 3G )

ss44ss
07-07-2016, 05:38
دوستان این طرح توسعه 4جی همراه اول چطوره . همراه اول توی محله ما هیچ پوششی نداره ( طبق نقشه سایتش ) تقریبا 300 متر با پوشش 4جی فاصله داریم ولی توی مناطق در دست توسعه خونه ما زیر پوشش 4جی هست . میخوام بدونم چه مدت طول میکشه ؟

SAeedBaa
07-07-2016, 11:24
دوستان این طرح توسعه 4جی همراه اول چطوره . همراه اول توی محله ما هیچ پوششی نداره ( طبق نقشه سایتش ) تقریبا 300 متر با پوشش 4جی فاصله داریم ولی توی مناطق در دست توسعه خونه ما زیر پوشش 4جی هست . میخوام بدونم چه مدت طول میکشه ؟

همراه اول نقشه پوشش فورجی نداره و اون پوشش شبکه و طرح توسعه برای تریجی هست.

m_amin
08-07-2016, 03:50
بالاترين سرعتي كه lte همراه اول ديدم امشب بود تو منطقه عباس آباد
سرور آلمان

binaafarin
08-07-2016, 18:07
من سيم دائمي دارم
ساعت ٢:٠٥ ديتا رو روشن ميكنم و ٦:٤٥ هم خاموش ميكنم. بين ٢٠ تا ٣٠ گيگ هم دانلود ميكنم اما تا حالا مشكلي از بابت فعال نشدن بسته نداشتم و فقط همون ١٠٠٠ تومن كم ميشه

جدی چطوری استفاده میکنین تاحالا مشکلی نداشتین؟

mehr1362
08-07-2016, 18:51
من بسته ی 4 گیگ ماهانه ( 2 گیگ روز ، 2 گیگ شب ) دارم و میخوام بسته ی نامحدود شبانه 2 تا 7 را یکبار بگیرم و استفاده کنم .
آیا میتونم در حالی که این بسته ی 4 گیگ فعال هست با همین سیمکارت فعلی بسته ی شبانه را بگیرم ؟
یا مجبورم از سیم کارت دیگری استفاده کنم ؟
ممنونم از راهنمایی

xxx1360
08-07-2016, 19:24
من بسته ی 4 گیگ ماهانه ( 2 گیگ روز ، 2 گیگ شب ) دارم و میخوام بسته ی نامحدود شبانه 2 تا 7 را یکبار بگیرم و استفاده کنم .
آیا میتونم در حالی که این بسته ی 4 گیگ فعال هست با همین سیمکارت فعلی بسته ی شبانه را بگیرم ؟
یا مجبورم از سیم کارت دیگری استفاده کنم ؟
ممنونم از راهنمایی
با همون سیم کارت میشه و فقط طرح رو فعال کن
*1000#

mehr1362
08-07-2016, 22:58
با همون سیم کارت میشه و فقط طرح رو فعال کن
*1000#

منظورم این هست که طرحی که در حال حاضر دارم از بین نمیره ؟
14 روز از طرحم مونده

xxx1360
08-07-2016, 23:28
منظورم این هست که طرحی که در حال حاضر دارم از بین نمیره ؟
14 روز از طرحم مونده
نه دیگه

mehr1362
08-07-2016, 23:36
نه دیگه

سایت همراه اول نوشته اگر یک بسته ی فعال داشته باشیم و بسته ی دیگری را فعال کنیم ، بسته ی دومی رزرو میشه و بعد از پایان بسته ی اول قابل استفاده هست .
الان این ابهام به وجود اومده برای من که آیا این طرح شبانه هم شامل همین قانونش هست یا نه !
چون کلا در سایتش که حرفی از بسته های شبانه نیست .
من میخوام بسته را امشب استفاده کنم
نظرتون چیه ؟

xxx1360
08-07-2016, 23:40
سایت همراه اول نوشته اگر یک بسته ی فعال داشته باشیم و بسته ی دیگری را فعال کنیم ، بسته ی دومی رزرو میشه و بعد از پایان بسته ی اول قابل استفاده هست .
الان این ابهام به وجود اومده برای من که آیا این طرح شبانه هم شامل همین قانونش هست یا نه !
چون کلا در سایتش که حرفی از بسته های شبانه نیست .

نظرتون چیه ؟
خیالت راحت باشه
این بسته شبانه قضیه اش از بسته اصلی جداست
البته یک چیزی من تست نکردم اونم داده ای که مصرف می کنه از داده شبانه بسته اصلی است یا همین طرح شبانه نامحدود
البته به احتمال زیاد از بسته شبانه نامحدود مصرف کنه

mehr1362
08-07-2016, 23:45
خیالت راحت باشه
این بسته شبانه قضیه اش از بسته اصلی جداست
البته یک چیزی من تست نکردم اونم داده ای که مصرف می کنه از داده شبانه بسته اصلی است یا همین طرح شبانه نامحدود
البته به احتمال زیاد از بسته شبانه نامحدود مصرف کنه

مرسی داداش به خاطر توجهت و وقتی که گذاشتی :n40:
الان همین مسئله هم باز ابهام دیگری هست ، ممکنه از شبانه ی طرح اصلیم کم بشه
فکر کنم با یک سیمکارت دیگه بگیرم بهتر باشه

xxx1360
09-07-2016, 00:48
مرسی داداش به خاطر توجهت و وقتی که گذاشتی :n40:
الان همین مسئله هم باز ابهام دیگری هست ، ممکنه از شبانه ی طرح اصلیم کم بشه
فکر کنم با یک سیمکارت دیگه بگیرم بهتر باشه
نه الکی هزینه نکن با همین بگیر

javad_0569
10-07-2016, 10:35
توی شهر ما همراه اول تقریبا دوماه و چند روزی هست راه افتاده اما توی نقشه هیچ نواحی تحت پوشش وجود نداره

چند شب پیش بسته شبانه خریدم و یه تست کردم هیچ فرقی با 256 مخابرات نداشت

( سرویس 3G )

rezalive
10-07-2016, 21:05
راهی هست که سیمکارت های همراه اول بعد از تموم شدن بسته بصورت ازاد استفاده نکنن؟
مثل ایرانسل منظورمه

ak313
10-07-2016, 22:09
راهی هست که سیمکارت های همراه اول بعد از تموم شدن بسته بصورت ازاد استفاده نکنن؟
مثل ایرانسل منظورمه

همراه اول تمدید خودکار داره. اما اگر غیر فعالش کنی راهی نداره میره روی ازاد

binaafarin
10-07-2016, 22:14
اگر حواست باشه که سرساعت قطع کنی
و.بیشتزر ازحجم مجار دانلود نکنی
ایا بازم خطرناکه؟

armin_punisher6
10-07-2016, 22:29
کسی تو رشت از 4g استفاده کرده؟

THE VAIPER
10-07-2016, 23:17
سلام دوستان

این نامحدود ها خیلی وقت هست فعال هستن یا تعرفه اش به تازگی اومده :n13:

قراره دائمی بمونه یا نه؟

ESPSV
11-07-2016, 07:37
درود
من بسته تا 11 صبح نامحدود گرفتم ولی فقط به 3G متصل میشم
در منطقه ما خیلی وقت هست 4G راه اندازی شده ولی اجازه رجیستر شدن
به 4G را نمیده ... کسی میدونه اشکال از کجاست ؟
قبلا از 4G در همین منطقه استفاده کرده بودم ولی ماهها پیش بود

dj77
11-07-2016, 08:53
درود
من بسته تا 11 صبح نامحدود گرفتم ولی فقط به 3G متصل میشم
در منطقه ما خیلی وقت هست 4G راه اندازی شده ولی اجازه رجیستر شدن
به 4G را نمیده ... کسی میدونه اشکال از کجاست ؟
قبلا از 4G در همین منطقه استفاده کرده بودم ولی ماهها پیش بود

اگر از تنظیمات دستگاه خودتون اطمینان دارید و سیم کارت شما usim هست با 9990 تماس بگیرید

ESPSV
11-07-2016, 09:14
اگر از تنظیمات دستگاه خودتون اطمینان دارید و سیم کارت شما usim هست با 9990 تماس بگیرید

درود و تشکر بابت پاسخ شما

هم سیمکارت USIM دارم و هم مودم 4G
شبکه 4G را پیدا میکنه ولی اجازه رجیستر نمیده
گفتم حتما مثل قبل فقط روی بسته های 1 ماهه میشه به 4G وصل شد
و این محدودیت را همراه اول قبلا داشت
تماس گرفتم گفت حتما شبکه مشکل داره !!!

dj77
11-07-2016, 09:26

درورد بر شما

بعید میدونم فقط برای نسل3 باشه چون همراه اول هم نسل 3 و هم 4 رو پرسرعت محسوب میکنه و بسته ای که روی نسل 3 فعال بشه رو برای نسل 4 هم فعال میکنه اگر پوشش وجود داشته باشه, مشکل از شبکه ست

Arsenal-4ever
11-07-2016, 09:51
سلام

بسته شبانه نامحدود 3 تومنی رو گرفتم. در حالی که حدود 300 تومن هم سیمکارت شارژ داشته

الان هم که ساعت 10:51

حدود 23.58 گیگ اینجا دانلود شده و 1.2 گیگ هم با استفاده از wifi hotspot گوشیمو آپدیت کردم. در مجموع کمتر از 25 گیگ استفاده کردم و اون 300 تومن هم الان صفر شده و الان هم که تا ساعت 11 هنوز مونده، ولی هیچ دیتایی رد و بدل نمیشه دیگه.

جریان چیه؟ چطور بعضی دوستان گاها بالای 30 گیگ استفاده میکنن ولی برا من اینجوری میشه؟ ممکنه بخاطر سابقه ی استفاده های قبلی باشه؟ بسته 1000 تومنی هم چند بار اخیری که گرفتم نهایتا 16 گیگ دانلود شده و شارژ باقیمونده رو هم سوزونده.

ممنون.

dj77
11-07-2016, 10:05
سلام

بسته شبانه نامحدود 3 تومنی رو گرفتم. در حالی که حدود 300 تومن هم سیمکارت شارژ داشته

حدود 23.58 گیگ اینجا دانلود شده و 1.2 گیگ هم با استفاده از wifi hotspot گوشیمو آپدیت کردم. در مجموع کمتر از 25 گیگ استفاده کردم و اون 300 تومن هم الان صفر شده و الان هم که تا ساعت 11 هنوز مونده، ولی هیچ دیتایی رد و بدل نمیشه دیگه.

جریان چیه؟ چطور بعضی دوستان گاها بالای 30 گیگ استفاده میکنن ولی برا من اینجوری میشه؟ ممکنه بخاطر سابقه ی استفاده های قبلی باشه؟ بسته 1000 تومنی هم چند بار اخیری که گرفتم نهایتا 16 گیگ دانلود شده و شارژ باقیمونده رو هم سوزونده.

ممنون.

والا جریان اینه که همراه اول درست نمیاد حرف بزنه که کسی بدونه این بسته به اصطلاح خودشون نامحدود چند گیگ هست و چند گیگ رو اینا نامحدود حساب میکنن..
مشکلات فروانی هم داره از جمله کد دستوری نداره برای اینکه اگر طرح شما تمام شد نره روی شارژ خوردن از روی خط-یه اپلیکیشن مدیریت حساب نداره-اطلاعات دقیقی از بسته هاش و حتی پوشش نسل 4 همراه اول در دسترس نیست.

برای اون بحث خوردن شارژ میتونید در سامانه 195 شکایت ثبت کنید پیگیری کنن
حالا سیم شما اعتباری بوده کسی با سیم دایمی این کارو بکنه خیلی شی ک و مجلسی براش قبض نجومی میاد سر ماه 1کلمه هم همراه اول نمی گه آقا بسته اینترنتت تموم شده... ظاهرا هم داره نسل 3 و 4 ارایه میده خدماتش همون نسل 2 مونده..

bzt
11-07-2016, 21:14
طرح ترابرد پذیری همراه اول شروع شد:

sh@y@n
11-07-2016, 22:23

باید بسته بخرید تا اجازه رجیستر شدن بده
من با بسته های یک روزه هم تونستم رجیستر بشم ولی بدون بسته به نسل 4 وصل نمیشه

ESPSV
12-07-2016, 07:02
باید بسته بخرید تا اجازه رجیستر شدن بده
من با بسته های یک روزه هم تونستم رجیستر بشم ولی بدون بسته به نسل 4 وصل نمیشه

درود و تشکر
من بسته یک روزه تا 11 صبح نامحدود خریدم که 3 تومن هست
ولی اجازه نداد به نسل 4 متصل بشم
به اوپراتور زنگ زدم اصلا نمیدونست ... همینطوری گفت حتما شبکه خرابه
ولی شاید اون نامحدود که در سایتشون هم نیست و فقط از طریق شماره گیری قابل خرید
هست جز بسته ها حساب نمیشه
:n16:

sh@y@n
12-07-2016, 13:37
درود و تشکر
من بسته یک روزه تا 11 صبح نامحدود خریدم که 3 تومن هست
ولی اجازه نداد به نسل 4 متصل بشم
به اوپراتور زنگ زدم اصلا نمیدونست ... همینطوری گفت حتما شبکه خرابه
ولی شاید اون نامحدود که در سایتشون هم نیست و فقط از طریق شماره گیری قابل خرید
هست جز بسته ها حساب نمیشه
:n16:
دوستان میگفتن که با اون دوتا بسته نامحدود هم اجازه رجیستر شدن به نسل 4 نمیده
با بسته دیگه تست کنید

THE VAIPER
12-07-2016, 18:59
سلام

ممنون.

سلام

دوست عزیز این عکسی که گذاشتید مربوط به برنامه است یا سامانه همراه اول

THE VAIPER
12-07-2016, 19:03
دوستان یه سوال

من یه طرح 12 تومانی چند روز پیش گرفتم

الان می تونم این طرح شبانه رو با اون سرویس اولی فعال کنم یا نه؟

طرح قبلی که مشکلی پیش نمی یاد براش؟

xxx1360
12-07-2016, 19:04
دوستان یه سوال

من یه طرح 12 تومانی چند روز پیش گرفتم

الان می تونم این طرح شبانه رو با اون سرویس اولی فعال کنم یا نه؟

طرح قبلی که مشکلی پیش نمی یاد براش؟
طرح شبانه تغییری در طرح قبلی بوجود نمی اورد

farshad0123
12-07-2016, 22:47
سلام
این طرح شبانه 2تا7 محدودیت سرعت داره؟یعنی از ساعت 2تا7 سرعت محدود میشه یا ازاده؟

senator2011
12-07-2016, 22:51
سلام
این طرح شبانه 2تا7 محدودیت سرعت داره؟یعنی از ساعت 2تا7 سرعت محدود میشه یا ازاده؟

بله توی تبریز به 2 مگ محدود شده حداقل توی منطقه ای که من هستم

LEO.M
13-07-2016, 07:50
طرح ترابرد پذیری همراه اول شروع شد:

چيه اين طرح؟ميشه توضيح بدين

reza2700
13-07-2016, 09:20
چيه اين طرح؟ميشه توضيح بدين

تعویض اپراتور بدون تغییر شماره...توضیحات کامل داخل سایت همراه اول و ایرانسل هستش

murchehh
13-07-2016, 09:43
تعویض اپراتور بدون تغییر شماره...توضیحات کامل داخل سایت همراه اول و ایرانسل هستش

ببخشید من این قسمت رو متوجه نشدم که با حفظ کل شماره میشه انتقال داد خط رو ؟؟؟ یا قسمت اول از شماره متناسب با نوع اپراتور تغییر میکنه(مثلا 0937 یا 0921 یا 0912)

Sent from my H60-L04 using Tapatalk

bigbang001
13-07-2016, 09:50
ببخشید من این قسمت رو متوجه نشدم که با حفظ کل شماره میشه انتقال داد خط رو ؟؟؟ یا قسمت اول از شماره متناسب با نوع اپراتور تغییر میکنه(مثلا 0937 یا 0921 یا 0912)

کل شماره انتقال پیدا مینکه مثلا شما شماره ۰۹۱۲۱۱۱۲۲۲۲ را داری میری سایت رایتل درخواست ترابرد به رایتل میدی بعد چند روز دقیقا همین شماره میوفته روی رایتل.

Sent from my iPhone 6s+

reza2700
13-07-2016, 12:54

دقیقا شماره خودته و هیچ تغییری نمیکنه فقط اپراتور عوض میشه و البته سیم کارتم نیاز به تعویض داره ولی شماره هیچ تغییری نمیکنه

ak313
13-07-2016, 13:19
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])تغییر قیمت و شرایط واگذاری اینترنت از اول مرداد 95 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

xxx1360
13-07-2016, 13:28
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])تغییر قیمت و شرایط واگذاری اینترنت از اول مرداد 95 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ببینیم تعرفه های ایرانسل هم تغییر می کنه یا نه

ak313
13-07-2016, 13:58
ببینیم تعرفه های ایرانسل هم تغییر می کنه یا نه

اینا برای adsl و وای فای هست. صرفا جهت اطلاع توی این تاپیک گذاشتم

xxx1360
13-07-2016, 14:20
اینا برای adsl و وای فای هست. صرفا جهت اطلاع توی این تاپیک گذاشتم
می دونم احتمال داره هزینه اینترنت موبایل هم کاهش پیدا کنه
دیروز توی فروم اسیاتک بودم می گفتن اسیاتک نرم افزارش باگ داره که باعث میشه حجم مخاطب رو الکی مصرف کنه
به احتمال ترفند می زنن باشون درست حساب شه

بنظرتون 90گیگ یعنی 60گیگ ترافیک داخل و 30ترافیک خارج می ارزه 100هزار تومن
18000تومان هزینه نگهداری برای سرعت های بالاتر زیاد نیست

dj77
13-07-2016, 15:56
بحث ها سوالات مشکلات ترابردپذیری هر 3 اپراتور همراه از امروز در این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) انجام می پذیرد. با سپاس

hrkhl
15-07-2016, 22:00
سلام دوستان شرمنده بی ربط‌ هست اما یه سوال این افرادی که میان شارژ با ارزش بالا ولی قیمت پایین میدن چه جوریه یعنی پارتی دارن به سیستم دسترسی دارن و مفتی شارژ میزنن بعد میفروشن کلا ماجراشون چی هست ممنون میشم هرکی میدونه جواب بده.

hrkhl
15-07-2016, 22:02
سلام دوستان شرمنده بی ربط‌ هست اما یه سوال این افرادی که میان شارژ با ارزش بالا ولی قیمت پایین میدن چه جوریه یعنی پارتی دارن به سیستم دسترسی دارن و مفتی شارژ میزنن بعد میفروشن کلا ماجراشون چی هست ممنون میشم هرکی میدونه جواب بده..

britain
15-07-2016, 22:20
یه سوال طرح شبانه آیا 4g هم میشه یا فقط 3g هست ؟ من اینجا آنتن 4g دارم اما هیچ وقت سیمکارتم روی 4g نمی ره .... usim هست سیمکارت

093X
15-07-2016, 22:22
یه سوال طرح شبانه آیا 4g هم میشه یا فقط 3g هست ؟ من اینجا آنتن 4g دارم اما هیچ وقت سیمکارتم روی 4g نمی ره .... usim هست سیمکارت
باید بسته آلفاپلاس بگیری

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

britain
15-07-2016, 22:25

ms1ove
15-07-2016, 22:44
دوستان که تست کردن ظاهرا فقط تریجی هست

093X
15-07-2016, 22:50
دوستان که تست کردن ظاهرا فقط تریجی هست
برای اینکه فورجی فعال شه باید یه بسته آلفاپلاس بگیرین و بعدش بسته نامحدود شبانه رو فعال کنین

hrkhl
16-07-2016, 11:29
سلام دوستان شرمنده بی ربط‌ هست اما یه سوال این افرادی که میان شارژ با ارزش بالا ولی قیمت پایین میدن چه جوریه یعنی پارتی دارن به سیستم دسترسی دارن و مفتی شارژ میزنن بعد میفروشن کلا ماجراشون چی هست ممنون میشم هرکی میدونه جواب بده..
سلام دوستان کسی جوابی نداره؟؟؟

hrkhl
16-07-2016, 11:31
سلام دوستان کسی جوابی نداره؟؟

Tornado2800
16-07-2016, 11:37
سلام دوستان کسی جوابی نداره؟؟

سلام
نظرم به هیچ شخص خاصی نیست و جهت اطلاع هست میتونه خارج از این موضوع هم باشه

مراقب شارژ هایی که به صورت قابل توجه ارزانتر از نرخ رسمی در بازار هستند باشید.

پیش اومده شارژها معتبر نبوده و برای مصرف کننده مشکلات حقوقی به وجود اورده است.

adreno
16-07-2016, 15:01
سرعت بسته نامحدود شبانه قبلا 21 مگابیت بوده اما الان یه 15 روزی میشه روی 16 مگابیت محدود شده سرعت میره بالا برمیگرده روی 16
کاملا ضایع است که هر مشترک رو روی 16 مگابیت محدود کردند
با گوشی و سیم کارت های مختلف هم تست گرفتم

bzt
16-07-2016, 15:06
وسه منم سئوال بوده همیشه، تااینکه دیدم یه سریا تو شبکه های اجتماعی وسه انجام یه سری کارا به جای پول، شارژ طلب میکنن، و فکر کنم این شارژایی که اینگونه ارزونتر فروش میره از همین کارا نشات میگیره! عمومآ هم کارایی که انجام میدن موجه نیست، برای مثال ***چت و ***وب و از قبیل اینکارا

es4
16-07-2016, 22:27
دوستان قیمت بسته های نا محدود چه قدر هست؟

nima.g22
18-07-2016, 16:03
سلام دوستان
من تا چند ماه پیش راحت به شبکه 4G و 3G وصل میشدم و سرعتم بالای 35 مگابیت بود

اما الان با این که تو سرچ شبکه هر دو قابل رویته ولی به 4G که به هیچ وجه وصل نمیشه به 3G هم وصل میشه ولی قطع و وصل میشه با اینکه کیفیت سیگنال دریافتی هم -65db هستش و این برام عجیبه

زنگ هم زدم به اپراتور که میگه شما تو پوشش کامل هستین و مشکلی نباید باشه

به نظرتون باید بسته آلفا پلاس بخرم دوباره؟چون من نامحدود میگیرم اینطوره

درضمن شبانه با 4G کسی تونسته کانکت بشه؟ چون اون چند ماه پیشم یادمه وفقط 3G وصل میشد در حالت نامحدود

armin_punisher6
18-07-2016, 20:04
کسی با آیفون 5s تا حالا به 4g وصل شده؟

binaafarin
19-07-2016, 15:26
وسه منم سئوال بوده همیشه، تااینکه دیدم یه سریا تو شبکه های اجتماعی وسه انجام یه سری کارا به جای پول، شارژ طلب میکنن، و فکر کنم این شارژایی که اینگونه ارزونتر فروش میره از همین کارا نشات میگیره! عمومآ هم کارایی که انجام میدن موجه نیست، برای مثال ***چت و ***وب و از قبیل اینکارا
عجب شغل پردامدی ولی همراه اول رو گفتند درحالی که اکثر مردم ایرانسلی

bigbang001
19-07-2016, 15:50
برای شکایت به همراه اول باید چه شماره ای گرفت؟ ایا از طریق وب هم میشه شکایت ثبت کرد؟

Sent from my iPad Air

ak313
19-07-2016, 16:21
برای شکایت به همراه اول باید چه شماره ای گرفت؟ ایا از طریق وب هم میشه شکایت ثبت کرد؟

Sent from my iPad Air

9990 بدون صفر در ابتدا

093X
21-07-2016, 07:33
سلام دوستان

اما الان با این که تو سرچ شبکه هر دو قابل رویته ولی به 4G که به هیچ وجه وصل نمیشه به 3G هم وصل میشه ولی قطع و وصل میشه با اینکه کیفیت سیگنال دریافتی هم -65db هستش و این برام عجیبه

درضمن شبانه با 4G کسی تونسته کانکت بشه؟ چون اون چند ماه پیشم یادمه وفقط 3G وصل میشد در حالت نامحدود
بله برای کانکت شدن به فورجی باید بسته آلفاپلاس داشته بشین..بسته نامحدود اگه به تنهایی فعال کنین تری‌جی هست

britain
21-07-2016, 07:37
برای 4g شدن گوشیتون باید باز هم پول بدید و آلفا پلاس ...... اولویت همراه اول پول گرفتن هست خب ... :n03:

adreno
21-07-2016, 08:44
تا حالا برا شما هم پیش اومده تو بسته شبانه نامحدود اینترنت قطع بشه یا با وجود وصل بودن اینترنت دیتا رد و بدل نشه؟

Behzad83
22-07-2016, 01:52
دوستانی که اینترنت همراه اول دارن، آیا میتونید وارد سایت ایرانسل بشید؟
بنده مدتی است فقط با پروک سی میتونم وارد سایت ایرانسل بشم و با آی پی ایران سایت ارور میده!
نمیدونم اشکالی وجود داره یا اینکار به عمد صورت گرفته!

IVAN
22-07-2016, 03:07
تا حالا برا شما هم پیش اومده تو بسته شبانه نامحدود اینترنت قطع بشه یا با وجود وصل بودن اینترنت دیتا رد و بدل نشه؟

حالت دوم برای من اتفاق افتاده (خصوصا وقتی رو lte به شبکه وصل هستم)؛ برای حلش هم باید یه بار شبکه رو سویچ کنم رو 3g و دوباره بگردونم به 4g که مشکل حل میشه. اتفاق عجیبیه! (شبیه رجیستر نشدن سیم کارت بدون بسته اینترنت در حالت lte )

EDWARD WHITE
25-07-2016, 12:55
سلام دوستان

منم دقیقا این مشکل رو دارم ... . فکر کنم سراسری هست

nima.g22
26-07-2016, 01:38
منم دقیقا این مشکل رو دارم ... . فکر کنم سراسری هست

من ی بسته 30 مگابایت آلفا پلاس خریدم آنتن 4G با سه خط پریدار شد:n35:

تست سرعتم گرفتم تا 29 مگابیت سرعت دانلود بود ولی بعد اتمام بسته نه آنتن 4G داشتم نه 3G

منم به همین حساب باز ی بسته 30 مگ خریدم و بسته نامحدود که برای ساعت 2 تا 7 بتونم با هزار تومن دانلود نامحدود داشته باشم ولی متاسفانه آنتن 3G هم به زور بهم داد این همراه دزد

EDWARD WHITE
26-07-2016, 03:05
من ی بسته 30 مگابایت آلفا پلاس خریدم آنتن 4G با سه خط پریدار شد:n35:

تست سرعتم گرفتم تا 29 مگابیت سرعت دانلود بود ولی بعد اتمام بسته نه آنتن 4G داشتم نه 3G

منم به همین حساب باز ی بسته 30 مگ خریدم و بسته نامحدود که برای ساعت 2 تا 7 بتونم با هزار تومن دانلود نامحدود داشته باشم ولی متاسفانه آنتن 3G هم به زور بهم داد این همراه دزد

همراه اول یه لیست سیاه داره برای افرادی که زیاد دانلود می کنن ..... که اول فکر می کردم که مکانیزم اون بر اساس شماره تلفنه ..... بعد متوجه شدم که بر اساس imie هم هست ...... دقیقا متوجه نمی شم چطور و با چه مکانیزمی وارد لیست سیاه شدم .... اما به طور ساده شما اگه زیاد از شبکه استفاده کنید فقط حالت 2g و 1g رو خواهید داشت و دیگه روی 3g و 4g سوئیچ نمی کنه

حالا اگه دوستای دیگه نظری دارن بگن ......
من خیییییییییییلی دانلود کردم تا اینکه سرعت کمتر می شده هر بار و دفعه های بعد و ..... تا اینکه دیگه کلا نسل 3 و 4 نمی تونم برم .... :n30:

*Forgotten*
26-07-2016, 14:25
همراه اول یه لیست سیاه داره برای افرادی که زیاد دانلود می کنن ..... که اول فکر می کردم که مکانیزم اون بر اساس شماره تلفنه ..... بعد متوجه شدم که بر اساس imie هم هست ...... دقیقا متوجه نمی شم چطور و با چه مکانیزمی وارد لیست سیاه شدم .... اما به طور ساده شما اگه زیاد از شبکه استفاده کنید فقط حالت 2g و 1g رو خواهید داشت و دیگه روی 3g و 4g سوئیچ نمی کنه

من خیییییییییییلی دانلود کردم تا اینکه سرعت کمتر می شده هر بار و دفعه های بعد و ..... تا اینکه دیگه کلا نسل 3 و 4 نمی تونم برم .... :n30:

اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفته شده مصرف منصفانه
بهتره با اپراتور تماس بگیرید ببینید مشکل چیه

nima.g22
26-07-2016, 16:58

نه من دانلود زیاد نداشتم ...این سیمکارت فقط 5 ماه بدون استفاده بود و فقط برای اینکه نسوزه گاهی یک تماس باهاش میگرفتم
ولی بعد 5 ماه سیمکارت و انداختم تو مودم که از نت شبانه استفاده کنم دیدم فقط با بسته امکان استفاده از نسل 3 و 4 رو دارم ولی قبلا اینطور نبود و راحت حتی بدون شارژ سوییچ میشدم به همین شبکه ها

m_amin
26-07-2016, 19:05
بچه ها امسيج اپل رو همراه اول باز شده با شماره اكتيو ميشه الان من فعال كردم رو شمارم فعال شد

srx190d
27-07-2016, 00:11
بچه ها امسيج اپل رو همراه اول باز شده با شماره اكتيو ميشه الان من فعال كردم رو شمارم فعال شد

يعني مثل قبل اگر به خواهي پيامك بدين رنگش خود به خود آبي ميشه
يعني انتخاب اول اي مسيج هست يا پيامك معمولي

m_amin
27-07-2016, 01:51
يعني مثل قبل اگر به خواهي پيامك بدين رنگش خود به خود آبي ميشه
يعني انتخاب اول اي مسيج هست يا پيامك معمولي

اره مثل قبل بجاي پيامك ايمسيج ميشه ابي ميشه

djmoslemok
29-07-2016, 01:10
دوستان سلام
یک سوال
میگم تو شبانه نامحدود حتما باید یکبار ساعت 2 دیتا رو قطع و وصل کنی تا از شبانه نامحدود استفاده کنه ؟
یا مهم نیست دیتا میتونه از قبلم روشن باشه و خود به خود از ساعت 2 به شبانه نامحدود حساب میشه ؟(طرح 2 گیگ +2 ماهیانه هم فعاله)

من دانلود شبانه زیاد دارم همه چیرو اتومات میکنم خودش شب دانلود کنه از اون جهت میگم که دیتا رو موقع خوابیدن می خوام روشن بزارم تا ساعت 2 دانلود برنامه ریزی شدرو استارت کنه

nima.g22
29-07-2016, 01:36
دوستان سلام
یک سوال
میگم تو شبانه نامحدود حتما باید یکبار ساعت 2 دیتا رو قطع و وصل کنی تا از شبانه نامحدود استفاده کنه ؟
یا مهم نیست دیتا میتونه از قبلم روشن باشه و خود به خود از ساعت 2 به شبانه نامحدود حساب میشه ؟(طرح 2 گیگ +2 ماهیانه هم فعاله)

من دانلود شبانه زیاد دارم همه چیرو اتومات میکنم خودش شب دانلود کنه از اون جهت میگم که دیتا رو موقع خوابیدن می خوام روشن بزارم تا ساعت 2 دانلود برنامه ریزی شدرو استارت کنه

بهتر دیتا رو یکبار خاموش و روشن کنید چون سیستم همراه اول عجیب غریبه

شما در حالت نامحدود آنتن 4G دارید؟