مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول
omid7000
18-09-2016, 14:32
من یک سیم اعتباری گرفتم فقط برای همین دانلود شبانه و به 3g وصل میشم.
دیشب مثلا 18 گیگ دانلود کردم.
سرعتش بعضی وقت ها کم میشد.
ولی اکثرا بالا بود.
به نظرم قیمت شبانش مناسب هست.
4g
رو سرچ میکنم پیدا میشه ولی هنوز سرویس نمیده تو محل ما شاید کمتر از 5 روز باشه تو سرچ lte دیده میشه.
احتمالا تا چند وقت دیگه بتونه سروبس بده.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
سلام با 3g سرعت دان شبانتون چنده ؟
hamed_korn
18-09-2016, 15:09
من یک سیم اعتباری گرفتم فقط برای همین دانلود شبانه و به 3g وصل میشم.
دیشب مثلا 18 گیگ دانلود کردم.
سرعتش بعضی وقت ها کم میشد.
ولی اکثرا بالا بود.
به نظرم قیمت شبانش مناسب هست.
4g
رو سرچ میکنم پیدا میشه ولی هنوز سرویس نمیده تو محل ما شاید کمتر از 5 روز باشه تو سرچ lte دیده میشه.
احتمالا تا چند وقت دیگه بتونه سروبس بده.
hamed_korn
18-09-2016, 15:13
سلام با 3g سرعت دان شبانتون چنده ؟
سلام تا 3MB هم دانلود میکنم.اکثرا بالای 1 MB دانلود میشه کرد.
البته به تعداد یوزر تو منطقه که به bts که شما بهش وصل هستین هم خیلی مرتبط هست که پهنای باند کافی بهتون برسه.
شما یه تست بکنید یه شب.دیگه 1000 تومن. واقعا مفته.
omid7000
18-09-2016, 15:43
سلام تا 3MB هم دانلود میکنم.اکثرا بالای 1 MB دانلود میشه کرد.
البته به تعداد یوزر تو منطقه که به bts که شما بهش وصل هستین هم خیلی مرتبط هست که پهنای باند کافی بهتون برسه.
شما یه تست بکنید یه شب.دیگه 1000 تومن. واقعا مفته.
می بخشید من زیاد سوال می کنم
سرعت وبگردی چقدر از 128 بالاتره و اصولا فرق زیادی داره ؟
سیم کارت 4g رو چند خریدید ؟
سامانه های پشتیبانی خوبن یا بدن ؟(ما که تو همین تاپیک شاکی زیاد دیدیم)
hamed_korn
18-09-2016, 16:30
والا من adsl با سرعت 4 مگ دارم که. جدیدا اذیت میکنه و پیج رو با تاخیر باز میکنه.
خیلی وقته 128 ندارم.
من بیشتر برای دانلود. اسفاده میکنم از این سیم کارت اعتباریه...ولی سرعت. وبگردی باهاش مناسب هست.حداقل فعلا از adsl خودم بهتر هست.
من 5000تومن اعتباری خریدم که 800 مگابایت اینترنت هدیه هم داشت که 4g هم هست و 3 پانچ هم هست.
من کلا از سرویس پشتیبانی همراه اول خوشم نمیاد و به نظرم داغون هست.سعی میکنم خیلی هم بهشون زنگ نزنم.البته یک مشکلی با ایرانسل هم داشتم اوناهم لنگه تنهای اول بودن.
پشتیبانی تو ایران بهش. توجهی نمیشه متاسفانه.چون مشتری اهمیتی نداره براشون.
omid7000
18-09-2016, 16:46
والا من adsl با سرعت 4 مگ دارم که. جدیدا اذیت میکنه و پیج رو با تاخیر باز میکنه.
خیلی وقته 128 ندارم.
من بیشتر برای دانلود. اسفاده میکنم از این سیم کارت اعتباریه...ولی سرعت. وبگردی باهاش مناسب هست.حداقل فعلا از adsl خودم بهتر هست.
من 5000تومن اعتباری خریدم که 800 مگابایت اینترنت هدیه هم داشت که 4g هم هست و 3 پانچ هم هست.
من کلا از سرویس پشتیبانی همراه اول خوشم نمیاد و به نظرم داغون هست.سعی میکنم خیلی هم بهشون زنگ نزنم.البته یک مشکلی با ایرانسل هم داشتم اوناهم لنگه تنهای اول بودن.
پشتیبانی تو ایران بهش. توجهی نمیشه متاسفانه.چون مشتری اهمیتی نداره براشون.
مرسی دوست عزیز
من مشکلی با قیمت سیم کارت ندارم تعرفشم خوبه ولی آیا سرعت وبگردیش در حد یه 128 قبل سال 88 هست یا نه اونوقت یه 128 داشتم که باهاش احساس می کردم سوار هواپیما شدم.
از طرفی مودمش 400 به بالاست که خریدش فعلا معقول نیس.
hamed_korn
18-09-2016, 19:04
منم مودم ندارم با گوشی دانلود میکنم.اگه بخواهم هم با usb یا wirelessشیر میکنم با لپ تاپ.
برای منم خرید مودم. توجیهی نداره و استفاده ای هم فعلا نخواهد داشت.
از این سیم کارت های همراه اول کدوم قابلیت 4G یا همون (LTE) رو دارن کسی تست کرده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولی به نظر میاد سه پانچ باشه که خود خودشه
همراه اول در بحث 4جی فعلا عقبه نسبت به ایرانسل
S I G N A L
18-09-2016, 23:53
دوستان نمیدونم قبلاً کسی اینجا به این موضوع اشاره کرده یا نه، ولی مستحضر باشید همراه اول علاوه بر باند ۲۱۰۰ ، باند ۹۰۰ هم در حال حاضر برای 3G داره و در بعضی مناطق در دسترس هست و پوشش بهتری داره.
پس با این تفاسیر الان باند های همراه اول به این صورت هست:
2G :
۹۰۰ مگاهرتز و ۱۸۰۰ مگاهرتز (دکل های قدیمی باند ۱۸۰۰ هم برا 2G داشتند که با آپگیرید اونها این باند دیگه برا 2G حذف میشه و فقط باند ۹۰۰ هست)
3G :
۹۰۰ مگاهرتز و ۲۱۰۰ مگاهرتز
4G :
۲۶۰۰ مگاهرتز
همچنین احتمالاً در آینده باند ۱۸۰۰ هم برای 4G به همراه اول تعلق بگیره و بتونه LTE Advanced یا همون +4G را ارائه بده.
چند نفر از دوستان الان از اون اولی و سومی گرفتن ولی میگن تو شبکه 4g ریجیستر نمیشه ؟ یعنی 4g نیستن ؟ ادعا دارن فقط اونی که روش نوشته lte usim از 4g پشتیبانی میکنه و تو این شبکه ریجیستر میشه .
omid7000
19-09-2016, 05:03
دوستان نمیدونم قبلاً کسی اینجا به این موضوع اشاره کرده یا نه، ولی مستحضر باشید همراه اول علاوه بر باند ۲۱۰۰ ، باند ۹۰۰ هم در حال حاضر برای 3G داره و در بعضی مناطق در دسترس هست و پوشش بهتری داره.
پس با این تفاسیر الان باند های همراه اول به این صورت هست:
2G :
۹۰۰ مگاهرتز و ۱۸۰۰ مگاهرتز (دکل های قدیمی باند ۱۸۰۰ هم برا 2G داشتند که با آپگیرید اونها این باند دیگه برا 2G حذف میشه و فقط باند ۹۰۰ هست)
3G :
۹۰۰ مگاهرتز و ۲۱۰۰ مگاهرتز
4G :
۲۶۰۰ مگاهرتز
همچنین احتمالاً در آینده باند ۱۸۰۰ هم برای 4G به همراه اول تعلق بگیره و بتونه LTE Advanced یا همون +4G را ارائه بده.
با سلام و عرض ادب
شما که از 4g همراه اول استفاده می کنید آیا سرعت وبگردیش در حد قبل سال 88 هست یا نه ؟ سرعت دان شبانش چقدره ؟ آیا از مودم های بالای 400 ت استفاده می کنید ؟ چون بنظرم فعلا خریدنش غیر معقوله . سپاس فراوان
با سلام و عرض ادب
آیا سرعت وبگردیش در حد قبل سال 88 هست یا نه ؟ سرعت دان شبانش چقدره ؟ آیا از مودم های بالای 400 ت استفاده می کنید ؟ چون بنظرم فعلا خریدنش غیر معقوله . سپاس فراوان
سلام دوست عزیز شما تو سال 88 چرا گیر کردین؟ [شوخی!]
بسته شبانه نامحدود همراه اول روی 4G رجیستر نمیشه سرعت دانلود در 3G هم مطمئنا نیاز های کاربر عادی رو برطرف میکنه و بسته به ساعت و تعداد مشترک متغییره حداقل 4 مگابیت
اینترنت همراه اول پینگ خیلی پایینی نسبت به ایرانسل داره و سرعت پیج بازکردنش فوق العاده است [تبلیغ نشه!!]
مودم هم یه E3372 دست دوم 70 تومانی حتی دیده شده بهتر از 400 تومانی ها عمل میکنه 70 تومان الان پول 5 کیلو برنجه ، برنج تو یه ماه خورده میشه این مودم تا 10 سال دیگه باقی می مونه
بسته شبانه نامحدود همراه اول روی 4G رجیستر نمیشه سرعت دانلود در 3G هم مطمئنا نیاز های کاربر عادی رو برطرف میکنه و بسته به ساعت و تعداد مشترک متغییره حداقل 4 مگابیت
اینترنت همراه اول پینگ خیلی پایینی نسبت به ایرانسل داره و سرعت پیج بازکردنش فوق العاده است [تبلیغ نشه!!]
مودم هم یه E3372 دست دوم 70 تومانی حتی دیده شده بهتر از 400 تومانی ها عمل میکنه 70 تومان الان پول 5 کیلو برنجه ، برنج تو یه ماه خورده میشه این مودم تا 10 سال دیگه باقی می مونه
همه چيزايي كه گفتي تاييد ميشه به غير اينكه پينگ همراه اول ار ايرانسل بهتره!
ايرانسل از لحاظ پينگ واقعا خوبه
همراه اول پينگ خوبي نداره زياد
omid7000
19-09-2016, 12:48
سلام دوست عزیز من هنوزم 128 دارم ولی با 128 پیشگامان قبل سال 88 که سرعت کلی بالا بود احساس می کردم پرواز می کنم
منظورتون از e3372 همینه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])؟
منطقه به منطقه متفاوته
واسه همه نمیشه یه نسخه پیچید
داخل شهرمون من هرجا تست کردم پینگ همراه اول کم تر بود
اگر شد یه تست میزارم اینجا
سلام دوست عزیز من هنوزم 128 دارم ولی با 128 پیشگامان قبل سال 88 که سرعت کلی بالا بود احساس می کردم پرواز می کنم
منظورتون از e3372 همینه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])؟
بله همین Irancel E3372s-153
قابلیت و انعطاف پذیری نرم افزاری که این مودم داره TP Link Archer Mr-200 پونصد تومانی نداره
omid7000
19-09-2016, 14:49
با سلام
منظورتون از سه پانچ جیه ؟
به من قیمت سیم کارت 4g رو 30 ت قیمت دادن بالا نگفتن ؟ من از یکی از بچه های همین تاپیک شنیدم 5 ت هستش.
به علت گستردگی بیشتر شبکه 3G و 4G در شهرستانها و تنوع بسته ها و پایین بودن هزینه بسته در نهایت کاربرهای زیادی برای دیتا به سمت ایرانسل میرن و پینک اصلا خوب نیست و شبکه خیلی شلوغه به زور تو ساعات های کم مصرف با 4G ایرانسل میتونی به سرعت 3G همراه اول برسی . در عوض همراه اول بیشتر جاها 4G نداره و 3G هم کمتر مورد استفاده و استقبال قرار میگیره و خلوتره و پینک هم خوبه ولی بسته های انچنانی بجز شبهای رویایی نداره برای دیتا .
با سلام
منظورتون از سه پانچ جیه ؟
به من قیمت سیم کارت 4g رو 30 ت قیمت دادن بالا نگفتن ؟ من از یکی از بچه های همین تاپیک شنیدم 5 ت هستش.
منم دارم همینجا اینو میپرسم بچه های تهرانی یا شهرهایی که 4G همراه اول فعاله تا به حال با کدوم نوع از این سیم کارتها به شبکه وصل شدن کدوم نوع 4G هستش ؟ الان قیمت همون 5 یا 10 هزار تومان هستش با توجه به رند بودن و شماره خوبی بودن 10 تومن تا 15 تومن هم میدن ولی در اصل 5000 تومن شده همون سه پانچ ها همونی که روشون نوشته : 4G - 3G - WIFI
سیم کارت سه پانچ هم میکرو هم نانو و هم سایز استاندارد داره
همراه اول سیم کارت 4G اونایی که روش LTE USIM یا 4G نوشته باشه
در ضمن پوشش 4G همراه اول افتضاحه و با وجود محدودیت حجم همون سرعت 3G کافیه
مثلا 1 گیگ رو با 3G همراه اول تو 10دقیقه میشه گرفت اما چه فایده ای داره وقتی 3 گیگ ترافیک بیشتر نداری؟؟؟؟؟
زیاد دنبال 4G نباشین تا وقتی محدودیت حجم است همون 3G هم سرعتش فوق العاده بالا محسوب میشه هر وقت نامحدود واقعی ارائه کردن برید 4G بخرید
omid7000
19-09-2016, 15:36
سیم کارت سه پانچ هم میکرو هم نانو و هم سایز استاندارد داره
همراه اول سیم کارت 4G اونایی که روش LTE USIM نوشته باشه
در ضمن پوشش 4G همراه اول افتضاحه و با وجود محدودیت حجم همون سرعت 3G کافیه
مثلا 1 گیگ رو با 3G همراه اول تو دقیقه میشه گرفت اما چه فایده ای داره وقتی 3 گیگ ترافیک بیشتر نداری؟؟؟؟؟
زیاد دنبال 4G نباشین تا وقتی محدودیت حجم است همون 3G هم سرعتش فوق العاده بالا محسوب میشه هر وقت نامحدود واقعی ارائه کردن برید 4G بخرید
قیمت LTE USIM همراه اول ندارید ؟
Armin.Computer
19-09-2016, 15:43
تا جایی که من فهمیدم حدودا 5 تا 7 تومنه
خودم این روزا می خوام برم بگیرم
5000 تومان + 1000 تومان هزینه ثبت و اسکن
من از پست بانک گرفتم یه دونه هم سیم کارت هدیه داد با 30 دقیقه مکالمه و 800 مگابایت اینترنت هفتگی رایگان + 1000 تومان اعتبار
omid7000
19-09-2016, 16:23
5000 تومان + 1000 تومان هزینه ثبت و اسکن
من از پست بانک گرفتم یه دونه هم سیم کارت هدیه داد با 30 دقیقه مکالمه و 800 مگابایت اینترنت هفتگی رایگان + 1000 تومان اعتبار
اونوقت این 5 ت که میفرمایین سیم کارت دائمی یا اعتباری ؟
اونوقت این 5 ت که میفرمایین سیم کارت دائمی یا اعتباری ؟
واقعا الان اين سوال داره؟! [emoji15]
Sent from my iPad using Tapatalk
omid7000
19-09-2016, 16:47
واقعا الان اين سوال داره؟! [emoji15]
می بخشید من تو عمرم یه سیم کارت داشتم که اونم دادشم برام 10 سال پیش با یه گوشی دست دوم خرید.می بخشید ناشیم دیگه فهمیدم اعتباریه ولی 4g دائمی هم داریم ؟ اگه می دنید بفرمایید چنده ؟
می بخشید من تو عمرم یه سیم کارت داشتم که اونم دادشم برام 10 سال پیش با یه گوشی دست دوم خرید.می بخشید ناشیم دیگه فهمیدم اعتباریه ولی 4g دائمی هم داریم ؟ اگه می دنید بفرمایید چنده ؟
والا ٤ جي يا ٣ جي يا ٢ جي ربطي به خط نداره
فقط نوع سيم كارت هست كه جديدا هر خطي بگيري بايد بهت ٤ جي بدن
شما اعتباري داشته باشي يا دايمي تو ديتا خططت تفاوتي نداره
براي همين قيمت خط دايمي هم با توجه به شمارش هست فك كنم ارزون ترين حال همراه اول دائمي ١٥٠ تومن باشه به بالا باز كسي دقيق تر ميدونه به ايشون جواب بده
رو سايت همراه اول ميتوني قيمت رو ببيني
victor021
19-09-2016, 18:00
من امروز یه سیمکارت 3جی خریدم،به طرف گفتم یوسیم یا همون 4جی میخوام گفت اول باید 7تومن بدی 3جی بگیری بعد 7تومن بدی تعویض کنیم با 4جی!!!!!!!خلاصه که همون 3جی گرفتم چون 4جی اینجا هنوز پوشش نداره و هم اینکه دوست ندارم با گوشی از 4جی استفاده کنم.
من امروز یه سیمکارت 3جی خریدم،به طرف گفتم یوسیم یا همون 4جی میخوام گفت اول باید 7تومن بدی 4جی بگیری بعد 7تومن بدی تعویض کنیم با 4جی!!!!!!!خلاصه که همون 3جی گرفتم چون 4جی اینجا هنوز پوشش نداره و هم اینکه دوست ندارم با گوشی از 4جی استفاده کنم.
چه کاسبی راه انداختنا . دو تا هفت تومن !!1
Le0nard0
19-09-2016, 18:44
همراه اول اصلا به فکر گسترش 4g نیست . 3g منطقه ما عالیه ولی با این روندی که پیش میره تا چند سال دیگه هم 4g همراه اول به مرحله تجاری نمیرسه
بسته شبانه یک ساعته ایرانسل با قیمت 900 تومن خیلی به صرفه تر از بسته 3g شبانه 2 تا 7 همراه اوله . چون من خودم 20 گیگ رو با ایرانسل حتی زودتر از یه ساعت دانلود میکنم ولی با 3g همراه اول حداقل دو سه ساعتی باید سیستم روشن باشه تا همون 20 گیگ سقف حجم رو دانلود کرد.
S I G N A L
19-09-2016, 21:56
سلام. امروز در سه نقطه از استان اصفهان (شهر اصفهان: خیابان حکیم و خیابان رودکی - و شهرستان نجفآباد اصفهان) 4G همراه اول با مشخصات عالی سیگنال تست شد، ولی متاسفانه همراه اول در اقدامی نازیبا سرعت دانلود رو به ۸ مگابیت بر ثانیه (معادل بهترین حالت سرعت 3G همراه اول در استان اصفهان) محدود کرده بود. سرعت دانلود در نرم افزارهای مدیریت دانلود هم همین مقدار بود. تست نمونه:
دقیقاً به صورت لحظه ای در ابتدای شروع تست سرعت دانلود، سرعت افزایش پیدا میکنه ، اما بعد از چند ثانیه سریعاً به ۸ مگابیت محدود میشه که همه ی اینها از محدود کردن هماهنگ سرعت دانلود 4G به ۸ مگابیت بر ثانیه خبر میده. همراه اول با پهنای باند ۱۵ مگاهرتزی راحت باید ۱۱۰-۱۰۰ مگابیت سرعت دانلود بده، اما متاسفانه محدودیت ایجاد کرده...
سلام. امروز در سه نقطه از استان اصفهان (شهر اصفهان: خیابان حکیم و خیابان رودکی - و شهرستان نجفآباد اصفهان) 4G همراه اول با مشخصات عالی سیگنال تست شد، ولی متاسفانه همراه اول در اقدامی نازیبا سرعت دانلود رو به ۸ مگابیت بر ثانیه (معادل بهترین حالت سرعت 3G همراه اول در استان اصفهان) محدود کرده بود. سرعت دانلود در نرم افزارهای مدیریت دانلود هم همین مقدار بود. تست نمونه:
دقیقاً به صورت لحظه ای در ابتدای شروع تست سرعت دانلود، سرعت افزایش پیدا میکنه ، اما بعد از چند ثانیه سریعاً به ۸ مگابیت محدود میشه که همه ی اینها از محدود کردن هماهنگ سرعت دانلود 4G به ۸ مگابیت بر ثانیه خبر میده. همراه اول با پهنای باند ۱۵ مگاهرتزی راحت باید ۱۱۰-۱۰۰ مگابیت سرعت دانلود بده، اما متاسفانه محدودیت ایجاد کرده...
بسته اي كه داشتين آلفا پلاس بود؟!
همراه اول داره سر خانواده 96 میلیونی خودش بزرگ ترین کلاه برداری قرن رو انجام میده اونم چطوری ؟ با سیم کارت های یو سیم که قانونا باید از 4G پشتیبانی کنه ولی فقط در ظاهر و شکل و اندازه 4G هستن . و محدود شدن رو 3G و باید هر کابر برای دسترسی به شبکه 4G متحمل دو بار هزینه بشه .
hellbrain666
20-09-2016, 01:58
بهتره فعلا مشترکین سیم کارتشون رو به usim تبدیل نکنن چون اینطور که معلومه به این زودیا برنامه ای برای پوشش نسل چهارم نداره
omid7000
20-09-2016, 04:45
speed test مال گوشیه لطفا اگه کسی میدونه بگه برای تست سرعت دانلود و پینک رو کامپیوتر چه نرم افزار معتبری سراغ دارید ؟ اگه ممکنه لینک دانلودشو بزارین.
murchehh
20-09-2016, 04:48
speed test مال گوشیه لطفا اگه کسی میدونه بگه برای تست سرعت دانلود و پینک رو کامپیوتر چه نرم افزار معتبری سراغ دارید ؟ اگه ممکنه لینک دانلودشو بزارین.
داداش توی کامپیوتر هم همینه منتها توی سایت اسپید تست که بری می تونی تست پینگ و سرعت رو داشته باشی.
speedtest.net
خود سايت
speedtest
ز همه بهتر نسخه بتا هم داره اونم خوبه
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
S I G N A L
20-09-2016, 13:34
سلام. وقتی از 4G همراه اول استفاده میکنید، ممکنه مشکلات عجیبی براتون پیش بیاد!! مثلاً ممکنه از اول تا آخر استفاده از شبکتون سرعتتون به ۸ مگابیت محدود بشه و بعد با خودتون فکر کنید حتماً شبکه شلوغه و اینها.... (در حالی که واقعاً اینطور نیست)، بعد یه بار اینترنت گوشیتون رو غیر فعال و دوباره فعال میکنید، این بار میبنید اِ ، سرعت دانلودتون به ۱۲ مگابیت محدود شد و بالاتر هم اصلاً نمیره...!! بعد میگید ای بابا بذار یه بار دیگه اینترنت گوشی رو غیرفعال و دوباره فعال کنم...، این بار سرعتتون به بیش از ۱۰۰ مگ میرسه!! اینم داستان همراه اول.
تست زیر در بهترین شرایط سیگنال گرفته شده و بسته هم آلفا پلاس هست.
ho3in2012
21-09-2016, 10:10
امروز رفتم دفتر پیشخوان و پرسیدم کدوم سیمکارت ها 4G هست
اینکه صرفا سیمکارت سه سایز باشه دلیل بر این نیست که فورجی باشه
برای مثال تو عکس زیر سیمکارت اول 3G و به هیچ عنوان قابلیت اتصال به شبکه 4G رو نداره
و سیمکارت دوم نوع 4G هست
omid7000
21-09-2016, 13:42
برای مثال تو عکس زیر سیمکارت اول 3G و به هیچ عنوان قابلیت اتصال به شبکه 4G رو نداره
و سیمکارت دوم نوع 4G هست
سلام قیمت سیم کارت دوم رو پرسیدید چنده ؟
ho3in2012
21-09-2016, 13:51
سلام قیمت سیم کارت دوم رو پرسیدید چنده ؟
هزینه تعویض سیمکارت عادی به سیمکارت دوم بین 5 تا 7 تومن میگیرن
omid7000
21-09-2016, 14:00
سلام یه سوال اگه یه مودم e3372 به سیستم وصل کریدم آیا راهی هست که گوشیمونم وصل کنیم بش ؟ بنظر من که نمیشه.
alemoazezo
21-09-2016, 14:26
سلام. وقتی از 4G همراه اول استفاده میکنید، ممکنه مشکلات عجیبی براتون پیش بیاد!! مثلاً ممکنه از اول تا آخر استفاده از شبکتون سرعتتون به ۸ مگابیت محدود بشه و بعد با خودتون فکر کنید حتماً شبکه شلوغه و اینها.... (در حالی که واقعاً اینطور نیست)، بعد یه بار اینترنت گوشیتون رو غیر فعال و دوباره فعال میکنید، این بار میبنید اِ ، سرعت دانلودتون به ۱۲ مگابیت محدود شد و بالاتر هم اصلاً نمیره...!! بعد میگید ای بابا بذار یه بار دیگه اینترنت گوشی رو غیرفعال و دوباره فعال کنم...، این بار سرعتتون به بیش از ۱۰۰ مگ میرسه!! اینم داستان همراه اول.
تست زیر در بهترین شرایط سیگنال گرفته شده و بسته هم آلفا پلاس هست.
ده بار سرویس اینترنت رو فعال/غیر فعال کردم درنهایت نتیجش شد این :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دمت گرم همراه آخر :n21:
زنگ میزنم پشتیبانی میگن تو مرحله آزمایش هست شهر شما و دکل هامون پهنای باند مورد نیاز 4 جی روندارن یکی نیست بگه شما بی خود میکنی اقدام به فروش سیمکارت 4 جی می کنی وقتی دکلاتون پهنای باند ندارن.
و سیمکارت دوم نوع 4G هست
این یعنی هیچ کس تنها نیست ؟ کلاهبردار همراه شماست ! این دو سیم کارت از لحاظ تکنولوژی و قابلیت هیچ فرقی باهم ندارن . همراه اول فقط میخواد 2 بار سود به جیب بزنه .
سلام یه سوال اگه یه مودم e3372 به سیستم وصل کریدم آیا راهی هست که گوشیمونم وصل کنیم بش ؟ بنظر من که نمیشه.
احتمالا 90 درصد با نرم افزار :
Connectify-Hotspot-dispatch-Pro و در اختیار داشتن یه دانگل وای فای و یا با استفاده از لپ تاپ دارای وایرلس این کار رو بشه انجام داد.
hellbrain666
21-09-2016, 15:50
دوستان الان همراه اول به جز بسته ها این صفحه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بسته های حجم بالاتر نداره؟
دوستان الان همراه اول به جز بسته ها این صفحه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بسته های حجم بالاتر نداره؟
خیر نداره . این بسته ها بعلاوه بسته های شب های رویایی که از ساعت 2 تا 7 و 1 تا 11 صبح هستن . به ترتیب با حجم های 20 و 30 گیگ .
سیمکارت همراه اول رو میشه رو مودم ایرانسل استفاده کرد؟ مثلا E3372
اگه نمیشه برای همراه اول چه مودمی پیشنهاد می کنین؟
خیر نمیشه باید مودم رو آنلاک کنید به تاپیک زیر سر بزنید :
تاپیک جامع مودم های 3G و 4G ( مشکلات - آنلاک - فلش و ...) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بسته هاي شبانه هراه اول رو چه جوري ميشه رو سيم كارت ديتا فعال كرد؟!
bhdanathema
21-09-2016, 18:55
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
زنگ میزنم پشتیبانی میگن تو مرحله آزمایش هست شهر شما و دکل هامون پهنای باند مورد نیاز 4 جی روندارن یکی نیست بگه شما بی خود میکنی اقدام به فروش سیمکارت 4 جی می کنی وقتی دکلاتون پهنای باند ندارن.
شماره پشتیبانیشون چنده ؟
بسته هاي شبانه هراه اول رو چه جوري ميشه رو سيم كارت ديتا فعال كرد؟!
کد دستوری : #1000*
شماره پشتیبانیشون چنده ؟
شماره خاصی نداره همون 9990 مگر اینکه خودشون داخلی وصل کنن به بخش مربوط به دیتا و مشکلات اینترنت همراه اول
ایمیل هم میتونین بزنین و مدارک مشکل رو هم براشون بفرستین . اینم روش خوبی هست من چند بار زدم و جواب گرفتم .
S I G N A L
21-09-2016, 23:37
پیشنهاد میکنم گوشیتون را هم ری استارت (یا خاموش و روشن) کنید تا آی پی آدرس جدید بگیره و تست انجام بدید. به نظر میرسه محدودیت ها با آی پی آدرس اعمال میشه و علتش مشخص نیست.
سرعت دانلود 3G همراه اول بسته شبانه نامحدود چنده؟
هر روز سرعتش واسه من فرق میکنه و اصلا ثابت نیست
سرعت دانلود 3G همراه اول بسته شبانه نامحدود چنده؟
هر روز سرعتش واسه من فرق میکنه و اصلا ثابت نیست
برا هر شهری فرق داره و برا هر روزی هم همینطور منم مثل شما یه روز خوبه یه روز خیلی بد ولی نزدیکای ساعت 4 تا 7 صبح نهایت سرعت رو در دریافت دارم اونم با مودم e3372 و شبکه + DC-HSPA با پهنای باند 20 تا 22 مگابیت بر ثانیه .
کد دستوری : #1000*
سيم ديتا كد دستوري قبول ميكنه؟!
سيم ديتا كد دستوري قبول ميكنه؟!
واقعا اینم آخه سوال داره دیگه ؟ الله اکبر ..............
omid7000
22-09-2016, 05:16
احتمالا 90 درصد با نرم افزار :
Connectify-Hotspot-dispatch-Pro و در اختیار داشتن یه دانگل وای فای و یا با استفاده از لپ تاپ دارای وایرلس این کار رو بشه انجام داد.
من رو سیستم یه کارت وایرلس دارم
اگه بشه اون کانکشن 4g که رو سیستم ایجاد میشه رو شیر کرد فکر کنم بشه گوشی رو هم وصل کرد.
omid7000
22-09-2016, 05:19
اگه مودم آنلاک باشه همه اپراتورها روش جواب میده.
سلام
یه سوال مبتدیانه دارم
جاش هم اینجا ممکنه نباشه معذرت
اینترنتی میتونم بسته بخرم؟ یا فقط کد دستوری؟
همه ی بسته ها هم اینه؟
reza2700
22-09-2016, 09:35
سلام
یه سوال مبتدیانه دارم
جاش هم اینجا ممکنه نباشه معذرت
اینترنتی میتونم بسته بخرم؟ یا فقط کد دستوری؟
همه ی بسته ها هم اینه؟
از طریق نرم افزار همراه من و سایت همراه اول میتونید
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
از طریق نرم افزار همراه من و سایت همراه اول میتونید
ببخشید از کجای سایت میشه خرید؟ لینکشو میدین؟ گشتم پیدا نکردم.
bhdanathema
22-09-2016, 10:41
دوستان یه سوال ایا میشه با سیمکارتی که 4G نیست ولی گوشی که 4G ساپورت میکنه شبکه 4G رو سرچ و پیدا کرد؟ هدف اینه که ببینیم ایا 4G پوشش داره تو منطقه یا نه
من وقتی سرچ میکنم شبکه LTE ایرانسل میاد ولی همراه اول فقط 3G , 2G میاد
کسی اطلاعی داره ؟
ho3in2012
22-09-2016, 11:17
دوستان یه سوال ایا میشه با سیمکارتی که 4G نیست ولی گوشی که 4G ساپورت میکنه شبکه 4G رو سرچ و پیدا کرد؟ هدف اینه که ببینیم ایا 4G پوشش داره تو منطقه یا نه
من وقتی سرچ میکنم شبکه LTE ایرانسل میاد ولی همراه اول فقط 3G , 2G میاد
کسی اطلاعی داره ؟
بله میشه
اگه منطقه تحت پوشش شبکه فورجی باشه و گوشیتون هم ساپورت کنه حتی اگه سیمکارت 3G باشه پیدا میکنه ولی رجیستر نمیشه
reza2700
22-09-2016, 11:45
ببخشید از کجای سایت میشه خرید؟ لینکشو میدین؟ گشتم پیدا نکردم.
قسمت همراه من..ابتدا ثبت نام کنید سپس وارد پروفایل خودتون بشید علاوه بر خرید بسته امکانات دیگه ی هم داره از قبیل پرداخت قبض خرید شارژ و...
ho3in2012
22-09-2016, 20:01
یه سوال داشتم
اگه بسته آلفا + فعال باشه که شامل گیگ روزانه و
شبانه هست
و بسته شبانه نامحدود رو خریداری کنم
از حجم شبانه بسته آلفا+ کم میکنه یا از حجم بسته نامحدود؟
اصلا در زمان فعال بودن آلفا + میشه بسته شبانه خرید؟
Sent from my IM-A880S using Tapatalk
ho3in2012
22-09-2016, 20:02
یه سوال داشتم
شبانه هست
یه سوال داشتم
شبانه هست
احتمال 90 درصدی وجود داره که علاوه بر بسته شبانه نامحدود بسته شبانه و حتی روزانه آلفا+ رو هم مصرف کنه
تاکید میکنم یه سیم کارت دیگه بخرین برای بسته شبانه
یه سوال داشتم
شبانه هست
قانونا بسته ای که اعتبار کمتری داره از نظر زمانی باید در الویت باشه در این مورد که شما مطرح کردین . البته شما محض اطمینان تست کنید و سپس با خیال راحت از بسته استفاده کنید .
دوستان سوالی داشتم
این طرحهای شبانه نامحدود از ساعت 1 تا 11 و 2 تا هفت واقعا نامحدود هستن منظورم اینه که وقتی فعال کنیم واقعا میتونیم به صورت نامحدود داخل این ساعتها هر چقدر بشه دانلود کنیم؟
ممنون میشم دوستانی که تجربه دارن پاسخ بدن
چون یکی از دوستان میگفت تا ظاهرا یک مقداری نامحدود هست ولی بعدش هزینه داره اگر اینطوری هست چرا به عنوان نامحدودو میفروشن
چه عنوان مسخره ای گذاشته روی سایتش
همراه اول - بزرگترین اپراتور در هر دو حوزه مکالمه و اینترنت
یه صفحه توضیح میدادی که خیلی خوبی !
دوستان سوالی داشتم
این طرحهای شبانه نامحدود از ساعت 1 تا 11 و 2 تا هفت واقعا نامحدود هستن منظورم اینه که وقتی فعال کنیم واقعا میتونیم به صورت نامحدود داخل این ساعتها هر چقدر بشه دانلود کنیم؟
چون یکی از دوستان میگفت تا ظاهرا یک مقداری نامحدود هست ولی بعدش هزینه داره اگر اینطوری هست چرا به عنوان نامحدودو میفروشن
بسته 2 تا 7 حجم 20 گیگ
1 تا 11 حجم 30 گیگ
زیاد خودتو اذیت نکن . با سرعت 3G وقت اضافه زیادی نمیاری
دوستان سوالی داشتم
درست به اطلاع ـتون رسوندن
بسته 2 تا 7 تا 20 گیگابایت
بسته 1 تا 11 تا 30 گیگابایت
و اگر این محدودیت حجم بسته ها رو رد کنید از اعتبارتون با مصرف آزاد استفاده میکنه یا اگه دائمی باشه سیم کارتتون ، فاتحه تون خونده است
اینم خیلی راحت مثل ایرانسل کنترل مصرف ازاد میتونستن بذارن که نذاشتن و نخواهند گذاشت
و از سهو انگاری مردم روزانه میلیارد ها به جیب میزنند
چه عنوان مسخره ای گذاشته روی سایتش
همراه اول - بزرگترین اپراتور در هر دو حوزه مکالمه و اینترنت
یه صفحه توضیح میدادی که خیلی خوبی !
از افشای اطلاعات مشترکین ایرانسل هم برای تبلیغ استفاده میکنه
" همراه اول اپراتور امن در حفظ اطلاعات شخصی مشترکان " !!!!!!!!!! :n19:
masoudyasar
26-09-2016, 09:28
درست به اطلاع ـتون رسوندن
بسته 2 تا 7 تا 20 گیگابایت
بسته 1 تا 11 تا 30 گیگابایت
و اگر این محدودیت حجم بسته ها رو رد کنید از اعتبارتون با مصرف آزاد استفاده میکنه یا اگه دائمی باشه سیم کارتتون ، فاتحه تون خونده است
اینم خیلی راحت مثل ایرانسل کنترل مصرف ازاد میتونستن بذارن که نذاشتن و نخواهند گذاشت
و از سهو انگاری مردم روزانه میلیارد ها به جیب میزنند
من هم یه روز طرح 2 تا 7 صبح رو فعال کردم و از شارژ اصلیم کم کرده بود و شکایت کردم و نتیجه هم گرفتم :n04:
I.LIKE.U
26-09-2016, 14:03
من هم یه روز طرح 2 تا 7 صبح رو فعال کردم و از شارژ اصلیم کم کرده بود و شکایت کردم و نتیجه هم گرفتم :n04:
آفرین که پیگیر حقتی
خیلیا میگن ولش کن و پیگیر نمیشن دیگه امراتور پولشونو میخوره
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
*Forgotten*
27-09-2016, 07:14
دوستان من دو تا سیم کارت دارم که مال چند سال پیشه تا همین چند روز پیش روشون اینترت نامحدود فعال میکردم
اما از دیشبه وقتی اینترنت نامحدود رو درخواست میدم میگه "روی سیم کارت انارستان فعالسازی اینترنت نامحدود مقدور نمیباشد"
این مسخره بازیا چیه جدیدا درمیارن
سیم کارت های من مال این طرح مسخرشون نبوده یه دفه تبدیل شدن سیم کارت انارستان:n34:
توسعه اینترنت نسل ۴ و باندلینگ تلفن هوشمند؛ اولویت های کنونی همراه اول
وحید صدوقی، مدیرعامل همراه اول روز گذشته طی مراسمی در حاشیه ی نمایشگاه ایران تلکام ۲۰۱۶ در سالن همراه اول، بیان کرده است هنگام ارائه ی مجوز رسمی نسل ۳ و ۴ اینترنت همراه در اسفند ماه ۹۳، تمام تلفن های هوشمند، نسل ۳ بوده اند و فقط ۲ تا ۳ درصد از آنها نسل ۴ را پشتیبانی می کردند. مدیرعامل همراه اول افزوده است برنامه ی همراه اول در آن زمان توسعه ی نسل ۳ اینترنت همراه بود؛ ولی در حال حاضر با توجه پشتیبانی بیش از ۱۵ درصد موبایل های مشترکین همراه اول از نسل ۴ و رو به رشد بودن این روند، توسعه ی نسل ۴ و حمایت از باندلینگ تلفن های هوشمندی که این نسل را پشتیبانی می کنند، از اولویت های همراه اول است.
صدوقی در ادامه اظهار داشته است: «هم اکنون ۷۶۰۰ سایت نسل ۳ و ۴ در کشور راه اندازی شده و تا مرداد ماه سال آینده ۹۰۰ شهر تحت پوشش اینترنت نسل چهارم (LTE) قرار می گیرد».
گفتنی است طی این مراسم از تلفن هوشمند Mi Max شیائومی نیز رونمایی شد. این تلفن هوشمند در اردیبهشت ماه سال جاری توسط شیائومی رسماً معرفی شد اما به گفته ی اپراتور اول موبایل کشورمان، این اولین باری است که یک اپراتور تلفن همراه در خاورمیانه از این تلفن هوشمند رونمایی می کند. این مدل از ارتباط نسل ۴ و ۴.۵ پشتیبانی می کند و به زودی در فروشگاه های همراه اول به صورت باندل به فروش خواهد رسید.
صدوقی در خصوص تلفن هوشمند مذکور گفته است: «تلفن هوشمند Mi Max در آزمایش های انجام شده از نظر استاندارد هایی همچون SAR، از نظر میزان تشعشع نمره ی مطلوبی دریافت کرده است».
وی در پایان با اشاره به ارائه ی تلفن همراه و بسته های ترکیبی مکالمه و دیتا از سوی اپراتور اول موبایل اظهار داشت: «از آنجایی که موبایل های شیائومی باندل شده از مسیر قانونی وارد کشود می شوند، حق و حقوق دولت پرداخت شده و به اقتصاد کشود کمک می شود».
3G همراه اول
(یزد .پارک ازادشهر)
سرعت دانلود:
vampireXZX
29-09-2016, 01:26
بسته نامحدود 1 تا 11 رو گرفتم ولی اصلا نت ندارم!3تاخونه هم 3G آنتن داره ولی نت نداره!هر کر کردم نشد!مشکل چیه؟!!
masoudyasar
29-09-2016, 02:00
دوستان من دو تا سیم کارت دارم که مال چند سال پیشه تا همین چند روز پیش روشون اینترت نامحدود فعال میکردم
اما از دیشبه وقتی اینترنت نامحدود رو درخواست میدم میگه "روی سیم کارت انارستان فعالسازی اینترنت نامحدود مقدور نمیباشد"
سیم کارت های من مال این طرح مسخرشون نبوده یه دفه تبدیل شدن سیم کارت انارستان:n34:
من هم تا دیروز اینترنت نامحدود فعال می کردم نمی دونم همه سیم کارتهای اعتباری رو اناری کردن :n34:
naderblue
29-09-2016, 03:11
دوستان سیمکارت من انارستان شده برم مخابرات؟ عجب داستانی شده :n27:
دارن بسته نامحودو شبانه رو جمع میکنن حالا ببینید کی گفتم
در مورد سیک کارت انارستان هم تا کسی سیم کارت رو بهه سیم اناری! تبدیل نکنه این اتفاق نباید بیفته
naderblue
29-09-2016, 11:15
این انارستان چی چی؟ من از کجا باید زنگ بزنم؟
رفتم امور مشترکین میگن مشکل سراسری دوستان می دونند چی به چیه ؟
hamed_korn
29-09-2016, 11:16
پس ما که از سیم اعتباری برای بسته 2تا 7 یا 1 تا 11 نامحدود استفاده میکردیم.
دیگه این سرویس رو نمیتونیم انتخاب کنیم؟
فقط سیم کارت دایمی باید باشه؟
reza2700
29-09-2016, 11:18
پس ما که از سیم اعتباری برای بسته 2تا 7 یا 1 تا 11 نامحدود استفاده میکردیم.
دیگه این سرویس رو نمیتونیم انتخاب کنیم؟
فقط سیم کارت دایمی باید باشه؟
مگه برا اعتباریا جمع شده؟
زنگ بزن 9990 و با لحن تند مشکل رو بگو و درخواست تشکیل پرونده و کد پیگیری به صورت پیامک کن . بعد باید 10 روز منتظر باشی یا 15 روز اگه حل شد که شد نشد . برو سامانه شکایت 195 و باز با لحن تند شکایت کن و شماره پیگیری خود 9990 رو هم اونجا بهشون بده تا راحت پیگیری کنن . برا منم اینطوری شده الان 4 روزه اینطوریه . شما فقط بسته های شبانه نمیتونی فعال کنی ؟ با بسته های دیگه مشکلی داری یا نه ؟ تست زدی ؟
مگه برا اعتباریا جمع شده؟
من دیشب و پری شب فعال کردم و استفاده کردم چهار تا خط همراه اول دارم بغیر یکی که ترابردی هستش برا الباقی راحت فعال شد و استفاده کردم همه هم از نوع اعتباری . فقط برا ایرانسل ترابردی مینویسه انارستان میباشد که اونم شکایت کردم .
یک نفر تست بزنه ببینه فقط برا بسته شبانه اینطوری هستش یا برا بسته های الفا + هم اینطوری میگه ؟ اگه برا الفا+ هم اجازه فعال سازی نده یعنی انارستان شده دیگه ؟ کلا این همراه اول قاط زده . 8 تومن از منو دزدید رو همین بسته های شبانه پیگیر شدم و 195 شکایت کردم منتظرم ببینم چی میشه .
HeRcKoOl
29-09-2016, 11:43
سلام.
دوستان من دیشب بسته نامحدود 2 تا 7 رو زدم یک ساعت اینا که گذشت اومدم دیدم دانلود ارور داده بعد چک کردم گوشیرو نتش فعال بود ولی به هیچ جا وصل نمیشد یعنی عملا فقط علامت 3G رو داشت.
مشکلش چیه برا کسی هم پیش اومده؟
masoudyasar
29-09-2016, 12:12
سلام.
دوستان من دیشب بسته نامحدود 2 تا 7 رو زدم یک ساعت اینا که گذشت اومدم دیدم دانلود ارور داده بعد چک کردم گوشیرو نتش فعال بود ولی به هیچ جا وصل نمیشد یعنی عملا فقط علامت 3G رو داشت.
مشکلش چیه برا کسی هم پیش اومده؟
بعضی موقع ها مشکل dns پیدا می کنه من برا دانلود از v*p*n استفاده می کنم
HeRcKoOl
29-09-2016, 12:15
بعضی موقع ها مشکل dns پیدا می کنه من برا دانلود از v*p*n استفاده می کنم
راه حلی نداره این مشکل موقعی که پیش میاد؟
برا قند شکن همون موقع شروع طرح فعال کنم تا آخرش؟
masoudyasar
29-09-2016, 12:20
راه حلی نداره این مشکل موقعی که پیش میاد؟
برا قند شکن همون موقع شروع طرح فعال کنم تا آخرش؟
فکر کنم برامن این مشکل 2 بار به وجود اومده که یه بارش وسط طرح دانلود درست شد اون یکیشم قند شکنم ارور داده بود
masoudyasar
29-09-2016, 12:21
یک نفر تست بزنه ببینه فقط برا بسته شبانه اینطوری هستش یا برا بسته های الفا + هم اینطوری میگه ؟ اگه برا الفا+ هم اجازه فعال سازی نده یعنی انارستان شده دیگه ؟ کلا این همراه اول قاط زده . 8 تومن از منو دزدید رو همین بسته های شبانه پیگیر شدم و 195 شکایت کردم منتظرم ببینم چی میشه .
سلام موضوع شکایت رو چی زدید؟
سلام موضوع شکایت رو چی زدید؟
شارژ و اعتبار
من بسته های الفا+ رو تست زدم فقط برا بسته 2 تا 7 صبح میگه انارستان میباشد اونم برا من فقط رو سیم کارت های ترابردی اینطوری میکنه دو تا ترابردی ایرانسل و رایتل دارم رو هر دو میگه انارستان میباشد . ولی رو یه خط اعتباری خود همراه اول الان تست زدم شبانه 2 تا 7 فعال شد .
الان برا یکی از شماره های ترابردی اعلام شکایت به خود همراه اول کردم و گفتم چرا میگه انارستان میباشد و بسته فعال نمیشه ؟ اونم رو سیم کارت ترابردی . کد پیگیری محبت فرمودن .
Armin.Computer
29-09-2016, 14:41
سیم کارت انارستان دیگه چیه؟؟؟؟
سیم کارت انارستان :
سیمکارت انارستان، سیمکارتی اعتباری است که برای مجموعه دانشآموزان ایرانی و پاسخ به نیازها و خواستههای آنها طراحی شده و برای اولین بار در کشور عرضه میشود. این سیمکارت ضمن پوشش دادن تمامی نیازهای مکالمه و پیامک دانشآموزان، امکان استفاده از فضای اینترنتی سالم و امن متناسب با سن آنها را فراهم میکند. دانش آموزان گرامی میتوانند بستههای اینترنتی انارستان را خریداری کرده و از اینترنت امن و پر سرعت نسل سوم آن استفاده نمایند و امکان اتصال به دنیای بزرگی از برنامههای جذاب و مفید مخصوص نوجوان را داشته باشند. لازم به ذکر است که تعرفههای مکالمه و پیامک سیمکارت های انارستان (دانش آموزی) مشابه سیمکارت های اعتباری همراه اول است و همچنین دانشآموزان میتوانند از تمامی بستههایی که برای سیمکارت های اعتباری همراه اول ارائه میشود (بستههای مکالمه و پیامک)، استفاده کنند.ویژگی های سیم کارت انارستان( دانش آموزی) :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این سیمکارت ها دارای شارژ اولیه ۵۰۰ تومان هستند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس از فعالسازی سیمکارت، یک بسته خوشآمدگویی شامل ۱ گیگا بایت اینترنت پر سرعت نسل سوم، ۲۰ دقیقه مکالمه و ۲۰۰ عدد پیامک برای دانش آموز گرامی فعال میشود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیه بستههای پیامک و طرحهای تشویقی مختص سیمکارتهای اعتباری همراه اول برای سیمکارت انارستان (دانش آموزی) نیز قابل فعالسازی هستند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانشآموزان گرامی امکان مکالمه و ارسال پیامک در سرتاسر ایران با تعرفه مشابه سیمکارت های اعتباری همراه اول را دارند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرویس اینترنت پاک پرسرعت نسل سوم، به طور خودکار برای این سیمکارت فعال است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانشآموزان گرامی با خرید سیمکارت انارستان (دانشآموزی) ، امکان استفاده از سرویسها و نرم افزارهای انارستان را خواهند داشت (این سرویسها شامل مشاوره آنلاین، رایا مدرسه، کتابخانه دیجیتال، فروشگاه محتوای درسی، آزمون آنلاین، مشاوره هوشمند تلفنی و ... هستند)
فعالسازی سیمکارت:برای فعالسازی این سیمکارت کافی است با در دست داشتن کارت و یا کد فعالسازی سیمکارت، تصویر کارت ملی والد (پدر یا مادر) و تصویر شناسنامه نوجوان به دفاتر همراه اول مراجعه نموده و با فعالسازی سیمکارت از سرویس های متنوع دانشآموزی و اینترنت پرسرعت ۳G بهرهمند شوید:نحوه دریافت کد فعالسازی:
دریافت کد فعالسازی به یکی از طرق زیر به انتخاب کاربر امکانپذیر است:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسال پیامک ( با ارسال کد ۲۲۵ به شماره ۳۰۰۰۶۸۶۰، کد فعالسازی برای شما پیامک خواهد شد)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کارتهای فعالسازی چاپ شده حاوی کد فعالسازی سیمکارت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پوکه سیمکارت حاوی کد فعالسازی سیمکارت
بسته خوشامدگویی :
برای استفاده از بسته خوشامدگویی سیمکارت انارستان باید در بازه زمانی ۳۰ روز بعد از دریافت سیمکارت و فعالسازی، آن را به مبلغ مساوی یا بیشتر از ۱۰ هزار تومان شارژ کنید. در این صورت یک بسته هدیه ۳۰ روزه شامل ۱ گیگابایت دیتای پرسرعت نسل سه، ۲۰دقیقه مکالمه درون شبکه و ۲۰۰ عدد پیامک برای شما فعال میشود.امکان خرید بستههای دیتای مخصوصی را به نام «اینترنت پاک - بستههای دیتای انارستان» برای دانشآموزان عزیز فراهم گردیده است. این بستهها و هزینه آنها مطابق جدول زیر است.
بستههای اینترنت انارستان (اینترنت پر سرعت نسل سوم)
حجم
قیمت (تومان)
مهلت استفاده
۱.۵ گیگا بایت
۱۰ هزار
۳۰ روزه
۴ گیگا بایت
۱۵ هزار
۳۰ روزه
درگاههای ارتباطی سیمکارت انارستان (دانشآموزی ) :
دانش آموزان گرامی، شما میتوانید با شمارهگیری کدهای مربوطه از انواع بستههای اینترنت پرسرعت نسل سوم مطلع شده، آنها را خریداری/لغو کرده و یا از حجم/زمان باقیمانده از بسته دیتای خود مطلع شوید.
کد شمارهگیری شما
درخواست مربوطه
۰#*۱۰۰*
اعلام وضعیت بسته دیتا
۱#*۶*۱۰۰*
خرید بسته دیتا ۱.۵ گیگا بایت، ۱۰ هزار تومانی
۲#*۶*۱۰۰*
خرید بسته ۴ گیگابایت، ۱۵ هزار تومانی
۸#*۱۰۰*
لغو تمدید بسته دیتا
۹#*۶*۱۰۰*
راهنمای بستههای دیتای انارستان
دریافت تنظیمات اینترنت :نوع و مدل گوشی یا شماره سریال گوشی ( IMEI ) را از طریق پیام کوتاه به شماره ۸۰۰۸ ارسال نموده و تنظیمات مربوطه را دریافت نمایید (در صورت نداشتن شماره سریال ۱۰ رقمی گوشی خود، برای مشاهده آن، از کد میانبر #۰۶* استفاده کنید.)فعال کردن بسته اینترنتی :
کد دستوری #۱۰۰* را شمارهگیری نموده و از طریق زیر منوی "بسته های دیتای انارستان" (زیر منوی شماره ۶- اینترنت پاک) را انتخاب نمایید.نکته: توجه داشته باشید که پیش فرض تنظیمات گوشی شما بر روی استفاده از ۳G یا ۴G تنظیم شده باشد.تعرفه مکالمه و پیامک :
تعرفههای مکالمه و پیامک سیمکارتهای دانشآموزی انارستان مشابه سیمکارتهای اعتباری همراه اول است. برای اطلاع از این تعرفهها میتوانید به سایت همراه اول مراجعه کنید.تعرفه سیمکارت اعتباری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
البته به زودی تعرفههای ویژهای جهت مکالمه بین فرزند و خانواده و همچنین دوستان خود با توجه به انتخاب اولیاء اجرایی میشود.
سبد محصولات انارستان
فروشگاه محتوای انارستان
فروشگاه اینترنتی با هزاران محتوای مفید و جذاب بهصورت بازی، برنامک تلفن همراه، فیلم، صوت، کتاب، دانشنامه، عکس و . . .
مشاوره هوشمند تلفنی
پاسخ به پرسشها و مشکلات رایانهای و اینترنتی دانش آموزان، معلمین و والدین
رایا مدرسه
سامانه جامع مدیریت تحت اینترنت مدرسه
کتابخانه دیجیتال
محلی برای خرید و مطالعه انواع کتابها و نشریات (E-book reader)
فروشگاه آنلاین محتوای درسی
سامانه تولید و کانال عرضه دروس مدارس توسط معلمین
مشاوره آنلاین
برگزاری دورههای مشاوره تحصیلی، خانوادگی و برنامهریزی درسی بهصورت مجازی
آزمون آنلاین
برگزاری آزمونهای جامع و متمرکز بر بستر اینترنت و سنجش میزان یادگیری دروس مدارس برای دانشآموز
برنامهریزی روزانه (کلاس+)
نرمافزار یادآوری رویدادها و برنامههای تحصیلی و مدرسهای
جهت کسب اطلاعات بیشتر از سرویسهای انارستان به سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه نمایید.
مزایای انارستان:عرضه محتواها، خدمات درسی و علمی درقالب ۲۰ هزار ساعت فیلم آموزشی، ۴۰ هزار نمونه آزمون به صورت آنلاین، محتواهای آموزشی دانشآموزی صدا و سیما، ۲ هزار انیمیشن آموزشی (ویژه دبیرستان)، ۲ هزار برنامک اندرویدی علمی و فکری و ۸ هزار کتاب الکترونیکی را برای دانشآموزان و برنامه های آموزش تولید محتوای الکترونیکی برای حدود ۴۰۰۰ معلم در سراسر کشور[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فراهم سازی امکان مدیریت تبلتها و تلفنهای همراه نوجوانان و بومی کردن خدمات و محتوای آنها برای دانش آموزان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فراهم کردن الگو های مناسب ارتباطاتی بین دانش آموزان و معلمین از طریق شبکه اجتماعی بومی مختص دانش آموزان که مکمل ارتباطات واقعی درون مدارس[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارائه محتواهای ارزشمند در قالب سرویس های نوین ارزش افزوده (VAS) از طریق پیامک و اینترنت برخی از محصولات انارستان:نارکت (فروشگاه محتوا و برنامک انارستان) : امکان استفاده از ۷۰ هزار عدد برنامک، محتوا و خدمات مختلف (عمدتا به صورت رایگان)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نارلیگا (مسابقات آنلاین انارستان): محیطی سالم برای تفریح و سرگرمی، رقابت واقعی و آموزنده و در عین حال مهیج برای نوجوانان و جوانان
سئوالات متداول سیم کارت انارستان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
*Forgotten*
29-09-2016, 17:21
زنگ بزن 9990 و با لحن تند مشکل رو بگو و درخواست تشکیل پرونده و کد پیگیری به صورت پیامک کن . بعد باید 10 روز منتظر باشی یا 15 روز اگه حل شد که شد نشد . برو سامانه شکایت 195 و باز با لحن تند شکایت کن و شماره پیگیری خود 9990 رو هم اونجا بهشون بده تا راحت پیگیری کنن . برا منم اینطوری شده الان 4 روزه اینطوریه . شما فقط بسته های شبانه نمیتونی فعال کنی ؟ با بسته های دیگه مشکلی داری یا نه ؟ تست زدی ؟
من فقط نامحدود رو تست کردم بقیه رو نمیدونم
نمیدونم نامحدود به انار و دانش چه ربطی داره :n02: اکه کسی میدونه توضیح بده بخصوص..
*Forgotten*
29-09-2016, 17:24
سیم کارت انارستان دیگه چیه؟؟؟؟
انازستان یه جایی هستش که نامحدود نمیشه ولی دانش میشه :n02: خودمم نمیدونم شما فهمیدید به من هم بگید خیر ببینید
خودم فکر میکنم جایی هست که توش کوسه شنا میکنن:n02:
naderblue
29-09-2016, 19:54
پست ها من چرا ارسال نمکنید ؟:n28:
امروز چک کردم بسته 1000 تومنی این مشکل هست اما 3 تومنی سالمه عجیبه والا
ho3in2012
29-09-2016, 23:32
الان برا یکی از شماره های ترابردی اعلام شکایت به خود همراه اول کردم و گفتم چرا میگه انارستان میباشد و بسته فعال نمیشه ؟ اونم رو سیم کارت ترابردی . کد پیگیری محبت فرمودن .
لطفا نتیجه رو اعلام کنید
سیمکارت ترابردی منم میگه انارستان هست
نمیشه نامحدود خرید
لطفا نتیجه رو اعلام کنید
سیمکارت ترابردی منم میگه انارستان هست
نمیشه نامحدود خرید
باز زنگ زدم پشتیبانی میگن فقط رو این بسته ایراد سیستمی داریم . معلوم هم نیست کی درست میشه . برا بعضی ها رو سیم کارت های ترابردی این اخطار رو میده و برا بعضی ها رو خود سیم کارت های همراه اول .
باز زنگ زدم پشتیبانی میگن فقط رو این بسته ایراد سیستمی داریم . معلوم هم نیست کی درست میشه . برا بعضی ها رو سیم کارت های ترابردی این اخطار رو میده و برا بعضی ها رو خود سیم کارت های همراه اول .
احتمالا دارن تغییراتی رو بسته ها میدن . مثل ایرانسل که بیشتر بسته ها رو عوض کرده . :n28:
*Forgotten*
30-09-2016, 16:39
احتمالا دارن تغییراتی رو بسته ها میدن . مثل ایرانسل که بیشتر بسته ها رو عوض کرده . :n28:
ظاهرا همه سیم ها به تیفوس اناری مبتلا شدن(بیماری مهلکی برای کشتن نامحدود) :n02:
بسته هاش که از اول مالی نبودن و تنوع هم نداشتن مثلا با 100 مگ چیکار میشه کارد فقط اینترنتت وصل بشه صد مگ تموم شده رفته :n08:
تنها بسته ای که میشد روش حساب کرد همین نامحدود بود اونم بردارن خیاله همه رو راحت کنن چرا اینقد انار انار میکنن
ho3in2012
30-09-2016, 16:49
ظاهرا همه سیم ها به تیفوس اناری مبتلا شدن(بیماری مهلکی برای کشتن نامحدود) :n02:
بسته هاش که از اول مالی نبودن و تنوع هم نداشتن مثلا با 100 مگ چیکار میشه کارد فقط اینترنتت وصل بشه صد مگ تموم شده رفته :n08:
تنها بسته ای که میشد روش حساب کرد همین نامحدود بود اونم بردارن خیاله همه رو راحت کنن چرا اینقد انار انار میکنن
من دو تا سیمکارت همراه اول دارم
رو یکیشون که از ایرانسل ترابرد کردم فقط این مشکل وجود داره
تو 195 درخواست ثبت کردم ببینم مشکل از چیه
سریال حذف بی سر و صدای بسته های اینترنت ادامه دارد/رایتل هم مانند ایرانسل بسته های پرطرفدار را حذف کرد !!!!!!
الانم نوبته همراه اول هستش.......
reza2700
30-09-2016, 17:22
سریال حذف بی سر و صدای بسته های اینترنت ادامه دارد/رایتل هم مانند ایرانسل بسته های پرطرفدار را حذف کرد !!!!!!
الانم نوبته همراه اول هستش.......
همراه اول که بسته انچنانی نداره مگه اینکه شبانه نامحدود رو حذف کنه
همراه اول که بسته انچنانی نداره مگه اینکه شبانه نامحدود رو حذف کنه
شبانه هاش عالی بود ولی افسوس که ( الفاتحه من یقرا الصلوات ) :n02:
من پیش بینی کردم حدود مهر جمعش کنن
باید برم پیش گو بشم!!!!!!!!!!!!!!
مگه شبانه همراه اول جمع شده؟!
Le0nard0
01-10-2016, 22:01
بسته 20 گیگ شش ماهه گذاشته 57 تومن که با مالیات تقریبا میشه هم قیمت بسته 30 گیگ دو ماهه ایرانسل.
dvb595959
01-10-2016, 22:40
بسته 20 گیگ شش ماهه گذاشته 57 تومن که با مالیات تقریبا میشه هم قیمت بسته 30 گیگ دو ماهه ایرانسل.
کدش چیه ؟
รєภt Ŧг๏๓ ๓ץ ςђє2_l11 ยรเภﻮ tคקคtคlк
Le0nard0
01-10-2016, 22:53
کدش چیه ؟
รєภt Ŧг๏๓ ๓ץ ςђє2_l11 ยรเภﻮ tคקคtคlк
از برنامه همراه من یا بخش همراه من سایتش میتونی بخری
MR.DEPRES
01-10-2016, 23:15
بچه ها چند شبه سرعت من 3g از 200خورده ای بیشتر نمیشه چند ثانیه اول 1مگ هست بعدش کم میشه برا شما هم همینجوریه ؟
بچه ها چند شبه سرعت من 3g از 200خورده ای بیشتر نمیشه چند ثانیه اول 1مگ هست بعدش کم میشه برا شما هم همینجوریه ؟
خیر برا من اینطوری نیست . شما کجا زندگی میکنید ؟
منطقه به منطقه و شهر به شهر و ساعت به ساعت و روز به روز سرعت فرق داره اگه قبلا اینطوری نبود و جدیدا اینطوری شده میتونید از طریق برنامه همراه من اعلام مشکل کنید تا از خود همراه اول با شما تماس بگیرن و مشکلو بیان کنید .
منم بلاخره امروز به نتیجه رسیدم از طریق 195 فقط هنوز از شارژ سیم کارت خبری نیست ؟ برا شما بعد جوابیه 195 اعمال کردن یا نه چند روز طول کشید ؟ زنگ هم زدم همراه اول و گفتم و خودشون هم میدونستن 195 این جوابیه رو داده فقط گفتن این مبلغ رو به شما بدهکار هستیم ولی هنوز تو سامانه همراه اول
مشخص نیست کی برمیگردونن رو حسابتون .
برا مشکل قطع و وصل شدن سیم کارت و پریدن آنتن و مشکل با شبکه umts و شبکه 3G و 2G و پیغام سیم کارتی وجود ندارد هم سامه 195 شکایت کرده بودم ولی نمیدونم چرا اینطوری جوابیه دادن ؟ اعمال تغییرات فیزیکی ! ولی اصلا مشکل من به دکل های همراه اول مربوط نمیشه . سیم کارت که تازه تعویض کردم و از نوع سه پانچ هستش و 3 روز راحت برام کار کردم . و حتی بعد مشکل به وجود آمده هم بردم امور مشترکین و با دستگاه تست سیم تست کردن سالم و بدون مشکل بود . بغیر این سیم کارت یه سیم کارت ترابردی دیگه هم دارم و اونم ترابرد کردم به همراه اول پس چرا اون مشکل نداره ؟ یا خود سیم کارت هایی که از همراه دارم و ترابردی نیستن مشکلی ندارن ؟ هر چی هست زیر سر این ترابرد هستش و نمیتونین مشکل رو پیدا کنن و الکی گیر دادن به دکل مخابراتی منطقه ما . حالا باید منتظر بمونم ببینم چی میشه ؟
برید بابا دلتون خوشه
واسه یکی از بستگان درجه 1 من قبض 500 تومانی اومده 2 ماه دنبالشه:24:
Le0nard0
03-10-2016, 12:55
برا مشکل قطع و وصل شدن سیم کارت و پریدن آنتن و مشکل با شبکه umts و شبکه 3G و 2G و پیغام سیم کارتی وجود ندارد هم سامه 195 شکایت کرده بودم ولی نمیدونم چرا اینطوری جوابیه دادن ؟ اعمال تغییرات فیزیکی .....
کد پیگیری شکایت رو هم باید حذف میکردی. با کد پیگیری شکایت همه اطلاعاتت مشخص میشه.
برید بابا دلتون خوشه
واسه یکی از بستگان درجه 1 من قبض 500 تومانی اومده 2 ماه دنبالشه:24:
شما حرف منو باور ندارید ؟ این مدارک و اسناد رو هم قبول ندارین ؟ از 195 بعد شکایت خودشون تماس گرفتن و گفتن 6700 اپراتور شما باید حسابتون رو شارژ کنه . از خود 9990 بخش مالی هم قبل 195 تماس گرفتن و گفتن ریز مکالمات و ریز مصرف اینترنت شما رو در آوردیم و حق با شماست و این مبلغ به صورت مصرف آزاد از حسابتون کم شده . الان مونده فقط بزنن به حساب سیم کارتم . حتی پیامک دسترسی به حساب و ریز مصرف سیم کارت هم برام اومد .
شما حرف منو باور ندارید ؟ این مدارک و اسناد رو هم قبول ندارین ؟ از 195 بعد شکایت خودشون تماس گرفتن و گفتن 6700 اپراتور شما باید حسابتون رو شارژ کنه . از خود 9990 بخش مالی هم قبل 195 تماس گرفتن و گفتن ریز مکالمات و ریز مصرف اینترنت شما رو در آوردیم و حق با شماست و این مبلغ به صورت مصرف آزاد از حسابتون کم شده . الان مونده فقط بزنن به حساب سیم کارتم . حتی پیامک دسترسی به حساب و ریز مصرف سیم کارت هم برام اومد .
دو سه بار شکایت کردیم
خلاصه میگن آزاد مصرف کردی!!!
سیم کارت رو آتیش زدم رفتم سیم کارتی که به اسم شخص دیگه ای هست رو خریدم تا دوباره نزنن قطعش کنن
دو سه بار شکایت کردیم
خلاصه میگن آزاد مصرف کردی!!!
سیم کارت رو آتیش زدم رفتم سیم کارتی که به اسم شخص دیگه ای هست رو خریدم تا دوباره نزنن قطعش کنن
همین الان پیامک اومد و دقیقا 67049 ریال حسابم رو شارژ کردن . نمیدونم مشکل شما چرا برطرف نشده ؟
naderblue
04-10-2016, 00:41
مشکل سیمکارت انارستان حل شده
گویا هنوزم خدمات میدن گویا :n09:
mehrabooni
04-10-2016, 01:16
سلام بسته نامحدود از ساعت چند شروع میشه ؟
حداکثر چند گیگ محدودیت حجمی داره برای دانلود ؟
shahin1373
04-10-2016, 03:39
بسته نامحدود شبانه ( 3G ) رشت
sasan.69
04-10-2016, 11:30
شما کدوم سمت رشت هستی؟
مشکل سیمکارت انارستان حل شده
گویا هنوزم خدمات میدن گویا :n09:
انارستان رفته به جاش اومده : فعال سازی این سرویس در این بازه زمانی امکان پذیر نمیباشد . بعدا سعی کنید ؟؟؟؟؟؟؟
از چه نوع مودمی استفاده میکنید رو کامپیوتر ؟ شبکه 3G که به اون وصل هستید از نوع : +HSPA هستش یا :
+DC-HSPA ؟
همراه اول با HSPA+ تا 21 مگابیت هم میده
مطمئن نیستم اما فکر کنم همراه اول DC-HSPA+ اصلا نداشته باشه
داره عزیزم خوبشم داره خیلی از جاها دوال کریره
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
reza2700
04-10-2016, 18:04
داره...اکثر مناطق
اصلا اینطوری نیست .+ HSPA در برابر سرعت دانلود و آپلود + DC-HSPA حرفی برا گفتن نداره . مشکل اینجاست بعضی جاها محدودیت وجود داره و + DC- HSPA اونطور که باید خودشو نشون بده نمیتونه نشون بده بعضی جاها هم مثل همینی که شما میگین سرعت +HSPA در حد و اندازه های DC - HSPA ظاهر میشه . شهرستان ما همراه اول دوال کریر هست و سرعت عالی ولی رایتل +HSPA هستش و سرعت افتضاح . در حالی که 10 درصد از مردم شهرستان ما رایتل ندارن و طرفش نمیرن ؟
آخرین سرعتی که من گرفتم 21 مگابیت بود به خاطر اون گفتم
مودمم هم نوع کانکشن رو نشون نمیده فقط میزنه 3G
با 3G ایرانسل 35 مگابیت هم گرفته بودم به خاطر همین فکر کردم همراه اول دوال کریر نیست
به هر حال بابت اطلاع رسانی غلط عذر میخوام
masoudyasar
05-10-2016, 22:33
سلام از امزوز این پیغام سیم کارت اناری برا من حل شده نمی دونم شکایت به 195 موثر بوده یا نه؟؟؟
omid7000
06-10-2016, 01:46
سلام از امزوز این پیغام سیم کارت اناری برا من حل شده نمی دونم شکایت به 195 موثر بوده یا نه؟؟؟
با سلام
دوست عزیز آیا 195 فقط مخصوص تهرانه ؟
Armin.Computer
06-10-2016, 02:57
با سلام
دوست عزیز آیا 195 فقط مخصوص تهرانه ؟
سلام
نه
برای کل کشور هست
سلام میخوام بگزارم واسه دانلود بهترین شرایطش کدومه؟ آیا روزانه دانلود نا محدود داره؟
P.30.MAN
07-10-2016, 13:15
سلام
من 2-3 روزه مشکل آنتن دهی 4g پیدا کردم قبلا با گوشی 2-3 خط آنتن داشتم و با مودم 100% سیگنال. ولی الان با هیچکدوم 4g نمیشه !! دلیلش چی میتونه باشه؟
همراه اول طرحي يا بسته اي براي مكالمه درون شبكه نداره كه ارزون در بياد؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
SAeedBaa
07-10-2016, 19:58
همراه اول طرحي يا بسته اي براي مكالمه درون شبكه نداره كه ارزون در بياد؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
از این کد استفاده کن
ستاره 1000 ستاره 1 مربع
البته قیمت و میزان مکالمه واسه هر سیم کارت فرق داره
hamed_korn
07-10-2016, 21:49
سلام.دوستان تماس با 9990 رایگان هست یا هزینه دار؟
shayan0o21
07-10-2016, 22:06
سلام.دوستان تماس با 9990 رایگان هست یا هزینه دار؟
از همراه اول رایگانه ولی بقیه هزینه داره
shayan0o21
07-10-2016, 22:09
سلام میخوام بگزارم واسه دانلود بهترین شرایطش کدومه؟ آیا روزانه دانلود نا محدود داره؟
ستاره 1000 مربع بزن ، اینترنت نامحدود
فقط هم شبانه است روزانه هیچ اپراتوری نداره اصلا :n16:
mohammad_87
07-10-2016, 22:23
سلام
همراه اول اینترنت بلند مدت بیشتر از یکماهه نداره؟
hojjat_2008
07-10-2016, 23:42
سلام
همراه اول اینترنت بلند مدت بیشتر از یکماهه نداره؟
بسته ۶ ماهه داره که جدیدا اضافه کردن. ۱۰ گیگ ۴۲ تومان
Sent from my ME371MG using Tapatalk
بسته ۶ ماهه داره که جدیدا اضافه کردن. ۱۰ گیگ ۴۲ تومان
9 گیگ 35 تومان ایرانسل خیلی با صرفه تر و سرعتش هم زیادتر و مهمتر از همه با این بسته میتونید از 4G ایرانسل لذت ببرید حتی در شهرهای کوچیک . ولی همراه اول 4G حتی تو بیشتر استان ها نیست تا برسد به شهرستان ها .
این با 3جی من بیشتر از سرعت 300 نمیگیرم طبیعی هست؟
shayan0o21
08-10-2016, 06:15
این با 3جی من بیشتر از سرعت 300 نمیگیرم طبیعی هست؟
طبیعی که نیست ولی بستگی به دکل و فاصله از دکل و گوشی موبایل و محدود کردن اپراتور و میزان دسترسی به سرعت بستگی داره :n02:
ایرانسل واسه 6 تا 12 صبح 1 ماهه 5 گیگ 3000 تومان میده که اگه سحر خیز باشین و مدرسه و دانشگاه و کار و .... نداشته باشین و جمعه باشه خیلی خوبه!!!!
sasan.69
08-10-2016, 15:36
همراه اول سرعت 3جی خوب نیس در حد ای دی اس اله ..بازم دم ایرانسل گرم که تا1مگ هم سرعت میده!
دوستان فرکانس LTE همراه اول فقط 2600 هست؟
یعنی از 1800 استفاده نکرده؟
تبریز کدوم مناطق تحت پوششه؟
Majidson
08-10-2016, 17:40
بله فرکانس شبکه 4G همراه اول در حال حاضر فقط ۲۶۰۰ هستش.
هیچ نقشه ای جهت پوشش فورجی شهرها از همراه اول دردسترس نیست.
فقط میتوانید بصورت حدودی و نه کاملا صحیح از طریق نرم افزار OpenSignal چک نمایید.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
البته 1800 همراه اول هم در مواردی مشاهده شده اما اونی که از اول راه انداخته 2600 هست و مجوز تنظیم مقررات هم همینه
SAeedBaa
08-10-2016, 19:13
مهندس صدوقی: نصب تجهیزات نسل 4/5 ، باند 1800 همراه اول در کشور آغاز شد
با نصب تجهیزات و آماده سازی شبکه، امکان ارائه سرعت تا یک گیگابایت بر روی بستر نسل 4/5 همراه اول در کشور ایجاد می شود.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران، مهندس صدوقی مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار ایران که در پنجمین همایش منطقه ای امور فنی و راهبردی ثابت و سیار شرکت مخابرات ایران در تبریز سخن می گفت:، با بیان این مطلب افزود: همراه اول در توسعه مرحله جدید شبکه خود تجهیزاتی را نصب می کند که سرعت و کیفیت به مراتب بیشتر از نسل 4 را ارائه می کند.
مهندس صدوقی از نصب 1100 سایت این تجهیزات در شهریور ماه در کشور خبر داد و گفت: این تجهیزات که آخرین فناوری روز دنیاست تا پایان سال جاری در 750 شهر، نسل 3 و 250 شهر نسل 4/5 نصب و راه اندازی می شود.
وی در ادامه افزود : بخش زیادی از تجهیزات یاد شده در حال حاضر به کشور وارد و در مرحله نصب و راه اندازی قرار دارد .
مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار با اشاره به جایگاه ویژه همراه اول در منطقه یاد آور شد : این اپراتور با توجه به جایگاهی که در منطقه و جهان دارد به دنبال پاسخگویی به تمام نیاز مشتریان بوده و با توسعه شبکه در نسل های 3 و 4/5 قادر خواهد بود بالاترین سرعت دانلود و آپلود در منطقه را به مشتریان ارایه دهد .
گفتنی ست ، استفاده از نسل 4/5 (LTE Advanced pro)ارتباطی یکی از فناوری های روز دنیا ست که در برخی از کشورهای توسعه یافته خدمات تلفن همراه در آن بستر ارایه می شود و مشترکین با مشاهده (4G+) روی گوشی تلفن همراه خودشان می توانند از این سرویس استفاده نمایند .
با نصب تجهیزات و آماده سازی شبکه، امکان ارائه سرعت تا یک گیگابایت بر روی بستر نسل 4/5 همراه اول در کشور ایجاد می شود.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران، مهندس صدوقی مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار ایران که در پنجمین همایش منطقه ای امور فنی و راهبردی ثابت و سیار شرکت مخابرات ایران در تبریز سخن می گفت:، با بیان این مطلب افزود: همراه اول در توسعه مرحله جدید شبکه خود تجهیزاتی را نصب می کند که سرعت و کیفیت به مراتب بیشتر از نسل 4 را ارائه می کند.
مهندس صدوقی از نصب 1100 سایت این تجهیزات در شهریور ماه در کشور خبر داد و گفت: این تجهیزات که آخرین فناوری روز دنیاست تا پایان سال جاری در 750 شهر، نسل 3 و 250 شهر نسل 4/5 نصب و راه اندازی می شود.
وی در ادامه افزود : بخش زیادی از تجهیزات یاد شده در حال حاضر به کشور وارد و در مرحله نصب و راه اندازی قرار دارد .
مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار با اشاره به جایگاه ویژه همراه اول در منطقه یاد آور شد : این اپراتور با توجه به جایگاهی که در منطقه و جهان دارد به دنبال پاسخگویی به تمام نیاز مشتریان بوده و با توسعه شبکه در نسل های 3 و 4/5 قادر خواهد بود بالاترین سرعت دانلود و آپلود در منطقه را به مشتریان ارایه دهد .
گفتنی ست ، استفاده از نسل 4/5 (LTE Advanced pro)ارتباطی یکی از فناوری های روز دنیا ست که در برخی از کشورهای توسعه یافته خدمات تلفن همراه در آن بستر ارایه می شود و مشترکین با مشاهده (4G+) روی گوشی تلفن همراه خودشان می توانند از این سرویس استفاده نمایند .
این همراه اول هنوز تو 4G مونده. تقریبا هیچ جا که آنتن نمیده که هیچ ، اونجایی هم که باشه پایداری درست و حسابی نداره. یکی از همین دوستان تست سرعت گذاشته بود ، سرعت محدود بود رو 8 مگ. یبار دیتا رو خاموش روشن کرد شد 100 مگ!. همین 3G که الان ارائه میده با اینکه مثلا محدودیت سرعتش برداشته شده ، خیلی اوقات به 8 مگ هم نمیرسه چه برسه به اینکه بره بالاتر. حالا شما همین رو بسته شبانه بگیرید یا صبح زود استفاده کنید تا 22 مگ میره. حالا این اپراتور قادر خواهد بود بالاترین سرعت دانلود و آپلود در منطقه را به مشتریان ارایه دهد!!! واقعا انحصار چه میکنه ... همین ایرانسل اگه نبود هنوز باید سیم کارت های میلیونی می خریدیم و GPRS استفاده میکردیم
من *1000# رو زدم تا بسته 1 تا 11 نا محدود رو بگیرم میگه بسته غیر فعال شده
برای شما هم اینجوریه؟
من *1000# رو زدم تا بسته 1 تا 11 نا محدود رو بگیرم میگه بسته غیر فعال شده
برای شما هم اینجوریه؟
بله میگه این بسته غیر فعال شده است .
ولی برا 2 تا 7 کار میکنه مشکلی نیست .
Armin.Computer
09-10-2016, 02:07
یه خبر هم ندیدیم بگن همراه اول یه کار جدیدی انجام داد
ایرانسل یه کاری می کنه و همراه اول بعدش انجام میده
shahin1373
09-10-2016, 05:07
شما کدوم سمت رشت هستی؟
دخانیات - بیمارستان قائم
از چه نوع مودمی استفاده میکنید رو کامپیوتر ؟ شبکه 3G که به اون وصل هستید از نوع : +HSPA هستش یا :
+DC-HSPA ؟
با استفاده از تترینگ گوشی ( USB ) هواوی
3G رشت هم اکنون 5:17 صبح ( بسته نامحدود 2 تا 7 صبح ) :n04::n12::n20::n09:
Le0nard0
09-10-2016, 11:01
همراه اول هنوز پوشش 4g درست حسابی حتی توی تهرانم نداره اونوقت میخواد 4.5g راه بندازه:n08:
Mehran14233
09-10-2016, 11:23
همراه اول توی تهرانش که مثلاً پایتخته 4G نداره حالا میخواد توی 250 شهر نسل 4/5 راه اندازی کنند :n08:
حالا 4G نداشتنش تو سرش بخوره. با سیمکارت 4G وقتی تنظیمات گوشی رو میزاری روی 4G بعد از چند دقیقه و با جابجا شدن گوشی، آنتن میره و دیگه نمیاد :n04: باید گوشی رو خاموش روشن کنی و تنظیمات رو برگردونی به 3G
چه اشتباهی کردیم رفتیم 7 تومن دادیم سیم کارتمون رو 4G کردیم اصلاً مفت گرونه :n21:
sasan.69
09-10-2016, 12:17
دخانیات - بیمارستان قائم
سمت میدون فرهنگ اصلا خوب نیس
سلام.
کسی از بسته های شیش ماهه همراه اول اطلاع داره؟
امروز برای من اس ام اس اومد.
قیمتش چقدره؟
سلام.
کسی از بسته های شیش ماهه همراه اول اطلاع داره؟
امروز برای من اس ام اس اومد.
قیمتش چقدره؟
به صرفه نیست
هر گیگش 4 یا 5 تومن در میاد
ایرانسل بگیرین به صرفه تره
کلا همراه اول بسته های مزخرفی داره دورشو خط بکشین
جز بسته های شبانش که تازگی ها خیلی بازی درمیاره بقیشون فاجع اس
از کجا بفهمم سیم کارت 4g هست یا 3g سیم کارت رو تازه عوض کردم ولی نمی دونم بهم 4g دادن یا نه
از روی شکل ظاهریش میشه فهمید؟
reza2700
09-10-2016, 23:24
از کجا بفهمم سیم کارت 4g هست یا 3g سیم کارت رو تازه عوض کردم ولی نمی دونم بهم 4g دادن یا نه
روی سیم کارت عبارتlteاگه نوشته باشه فورجی هست..معمولا فورجی همراه اول تک پانچه هستش...اینم از عجایب این اپراتور هستش
روی سیم کارت عبارتlteاگه نوشته باشه فورجی هست..معمولا فورجی همراه اول تک پانچه هستش...اینم از عجایب این اپراتور هستش
متاسفانه پوکش رو گم کردم راهی دیگه ای واسه تشخیص نداره؟
hojjat_2008
09-10-2016, 23:37
نه سیم کارت های جدید این طور نیستند.
reza2700
09-10-2016, 23:38
متاسفانه پوکش رو گم کردم راهی دیگه ای واسه تشخیص نداره؟
اگه گوشیت فورجی رو ساپورت میکنه بتونی به شبکه فورجی همراه اول ریجستر بشی که اوکیه اگه ریجستر نشد یعنی یو سیم نیستش
اگه گوشیت فورجی رو ساپورت میکنه بتونی به شبکه فورجی همراه اول ریجستر بشی که اوکیه اگه ریجستر نشد یعنی یو سیم نیستش
گوشیم 4g هست ولی وقتی اینترنت رو باز میکنم فقط h میاد البته من بسته آلفا پلاس گرفتم آیا فقط نوترینو 4ل هست یا آلفا پلاسم هست
- - - Updated - - -
گوشیم 4g هست ولی وقتی اینترنت رو باز میکنم فقط h میاد البته من بسته آلفا پلاس گرفتم آیا فقط نوترینو 4ل هست یا آلفا پلاسم هست
Mr saeed
10-10-2016, 00:21
دوستان تعرفه نامحدود همراه اول کجاست ؟
hojjat_2008
10-10-2016, 00:25
دوستان تعرفه نامحدود همراه اول کجاست ؟
منظورتون *1000# هستش؟
reza2700
10-10-2016, 00:33
- - - Updated - - -
خب به صورت دستی سرچ کنید ببینید شبکه فورجی میاد براتون...برای استفاده از شبکه فورجی همراه اول حتما باید یکی از بسته های الفا پلاس فعال باشه
shahin1373
10-10-2016, 04:25
سمت میدون فرهنگ اصلا خوب نیس
خداروشکر اینجا ک خوبه . در کل وسط شهر ایرانسل بهتره ب نظرم
همراه اول پوشش 4G آنچنانی هم نداره در ضمن اگر واسه وبگردی میخواین که 4G مناسب وبگردی نیست فقط باعث میشه حجم باقیمونده تون زودتر تموم بشه
واسه ویدئو انلاین دیدن هم خوبه ولی حجمتون خیلی زود تموم میشه
اگر واسه کار هایی که به ترافیک بالایی نیاز دارند میخواید که 100 گیگ 6 ماهه ایرانسل یا 30 گیگ 2 ماهه بهتره
در ضمن همراه اول تو بسته های شبانه نامحدودش روی 4G رجیستر نمیشه پس واسه دانلود هم نمی تونید ازش استفاده کنید
اما اگه قیمت و مصرف بالای ترافیک براتون مهم نیست می تونید بخرید و استفاده کنید و منم نمیگم نخرید فقط قصد راهنمایی دارم[قابل توجه بعضی ها]
Behzad83
10-10-2016, 13:18
همراه اول پوشش 4G آنچنانی هم نداره در ضمن اگر واسه وبگردی میخواین که 4G مناسب وبگردی نیست فقط باعث میشه حجم باقیمونده تون زودتر تموم بشه
واسه ویدئو انلاین دیدن هم خوبه ولی حجمتون خیلی زود تموم میشه
اگر واسه کار هایی که به ترافیک بالایی نیاز دارند میخواید که 100 گیگ 6 ماهه ایرانسل یا 30 گیگ 2 ماهه بهتره
در ضمن همراه اول تو بسته های شبانه نامحدودش روی 4G رجیستر نمیشه پس واسه دانلود هم نمی تونید ازش استفاده کنید
اما اگه قیمت و مصرف بالای ترافیک براتون مهم نیست می تونید بخرید و استفاده کنید و منم نمیگم نخرید فقط قصد راهنمایی دارم[قابل توجه بعضی ها]
حجم زودتر تموم میشه یعنی چی؟
یعنی وقتی یک پیج رو با سرعت 50مگابیت باز میکنیم، دیتای بیشتری نسبت به وقتی پیج رو با سرعت 128کیلوبیت باز میکنیم، مصرف میشه؟!
حجم زودتر تموم میشه یعنی چی؟
یعنی وقتی یک پیج رو با سرعت 50مگابیت باز میکنیم، دیتای بیشتری نسبت به وقتی پیج رو با سرعت 128کیلوبیت باز میکنیم، مصرف میشه؟!
موقعی که یه سایت رو باز میکنین ممکنه تبلیغات فلش زیادی داشته باشه که 10 مگابایت حجم داره تو سرعت پایین این فرصتو دارین که لود رو متوقف کنید تا تبلیغات باز نشن تو سرعتای بالا تا بیاین متوقفش کنید همش رو لود کرده
یا مثلا تو یه صفحه پیچ یک video یا audio قرار داره که تمایلی ندارین لود بشه و تا جلوشو بگیرین 20 مگابایتش لود میشه
وقتی یه فایل رو با IDM سیو می کنید تا بعدا تو شب دانلودش کنید IDM یک مقداری از ابتدای فایل رو دانلود میکنه وقتی سرعت بالاتر باشه حدود 1 یا 3 مگابایتش رو دانلود میکنه اما تو سرعت پایین چند کیلوبایتش رو میگیره
در ضمن بعضی مواقع هم کروم یا هر برنامه بلعث به هرز رفتن سرعت و ترافیک شما میشه بدین صورت که بعد از توقف دانلود یا توقف ویدئو اون فایل همچنان دانلود یا لود میشه و تو سرعتای بالا حجم زیادی رو ازتون میگیره در IDM هم نمونه بارزش Downloading Owner Page to Refresh Download Link هست که مشاهده می کنید بدون اینکه فایلی دانلود بشه با آخرین سرعت ممکن حجمتون رو می دزده!!
Behzad83
10-10-2016, 18:51
موقعی که یه سایت رو باز میکنین ممکنه تبلیغات فلش زیادی داشته باشه که 10 مگابایت حجم داره تو سرعت پایین این فرصتو دارین که لود رو متوقف کنید تا تبلیغات باز نشن تو سرعتای بالا تا بیاین متوقفش کنید همش رو لود کرده
یا مثلا تو یه صفحه پیچ یک video یا audio قرار داره که تمایلی ندارین لود بشه و تا جلوشو بگیرین 20 مگابایتش لود میشه
وقتی یه فایل رو با IDM سیو می کنید تا بعدا تو شب دانلودش کنید IDM یک مقداری از ابتدای فایل رو دانلود میکنه وقتی سرعت بالاتر باشه حدود 1 یا 3 مگابایتش رو دانلود میکنه اما تو سرعت پایین چند کیلوبایتش رو میگیره
در ضمن بعضی مواقع هم کروم یا هر برنامه بلعث به هرز رفتن سرعت و ترافیک شما میشه بدین صورت که بعد از توقف دانلود یا توقف ویدئو اون فایل همچنان دانلود یا لود میشه و تو سرعتای بالا حجم زیادی رو ازتون میگیره در IDM هم نمونه بارزش Downloading Owner Page to Refresh Download Link هست که مشاهده می کنید بدون اینکه فایلی دانلود بشه با آخرین سرعت ممکن حجمتون رو می دزده!!
شخصا ترجیح میدم پیج ها به سرعت لود بشن تا اینکه منتظر بمونم تا تصاویر و ... به کندی یا نصفه نیمه لود بشن.
البته مواردی که شما گفتید به سرعت عمل و جستجوی صحیح یوزر هم بستگی داره.
اما قبول دارم که در حال حاضر تبلیغات فقط روی سرعت متمرکزه و حتی بسیاری از کاربران هم از حجم غافلند. اصلا سرعت 500 مگ! مثلا با سه گیگ حجم میخوای چه کارکنی؟!
پاشنه آشیل اینترنت ایران به غیر سرعت و ثبات، حجم دانلودی است که بسیار گران فروخته میشه.
حرفایی میزنید ها . خب خودتون سرعت رو با نرم افزارهای مختلفی که هست مثل NetLimiter محدود کنید .
در مورد idm هم تنظیمات داره که وقتی پنجره دانلود نمایش داده بشه شروع به دانلود نکنه فقط حجم فایل رو نمایش بده
حرفایی میزنید ها . خب خودتون سرعت رو با نرم افزارهای مختلفی که هست مثل NetLimiter محدود کنید .
در مورد idm هم تنظیمات داره که وقتی پنجره دانلود نمایش داده بشه شروع به دانلود نکنه فقط حجم فایل رو نمایش بده
هم نرم افزار net limitter رو دارم هم تو iDM اون تیک رو برداشته بودم و اتفاقا با نت لیمیتر کروم رو محدود کردم واسه گوشی نرم افزاری که واقعا به درد بخوره مثل نت لمیتر سراغ دارین؟
من خودم مقایسه کردم که میگم با اینترنت ایرانسل 6 فصل سریال رو با IDM برای دانلود گذاشتم 15 مگابایت حجم مصرف شد همون سریالو یه بار دیگه با ADSL 128 گذاشتنی 5 مگابایت مصرف شد
با DU meter Stopwatch هم اندازه گرفتم
یعنی خاک به سر همراه اول رفتم نمایندگی کرمانشاه میگم سیم 4g بده خودش میگه پوشش نداریم فقط تو کرمانشاه دو نقطه پوشش داریم و ارزش نداره سیمت رو 4g کنی! (چقدر آدم شریفی بود) بعد گفت ترابرد بزن به ایرانسل
یعنی همراه اول با این همه ادعا پوشش 4g تو کرمانشاه نداره!؟
shahryar84
11-10-2016, 03:51
[emoji15] اینم از اون حرفها بود
شما گوشی/مودمتان را بگذارید رو GPRS only
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
HeRcKoOl
11-10-2016, 11:13
سلام.دوستان من بسته یه ماهه گرفتم.میشه بسته نامحدود شبانه هم فعال کنم یا از حجم اصلیه بسته ماهانه کم میشه؟
hojjat_2008
11-10-2016, 12:10
سلام.دوستان من بسته یه ماهه گرفتم.میشه بسته نامحدود شبانه هم فعال کنم یا از حجم اصلیه بسته ماهانه کم میشه؟
بله میشه. من چندین بار استفاده کردم.
سیم کارت 4G همراه اول کارتش همونطوری که می بینید روش LTE USIM نوشته شده و 3 پانچه هم هست. البته ممکنه مدل های دیگه هم داشته باشه و فکر کنم موقع خرید فروشنده ازم پرسید 2 پانچه میخوام یا 3 پانچ. برای اینکه بدون در نظر گرفتن ظاهر سیم کارت بفهمین 4g هست یا نه. باید جایی باشین که پوشش 4G همراه اول داشته باشه که خیلی نادره!. ( اگه گوشی 4g باشه تو قسمت network operators بخش شبکه تنظیمات بزنید جستجو کنه اگه 4g همراه اول بود میزنه (IR-MCI (4G ) . حالا به صورت دستی بزنید به این شبکه وصل بشه. اگر وصل شد یعنی سیم کارت 4g هست.
مهندس صدوقی: نصب تجهیزات نسل 4/5 ، باند 1800 همراه اول در کشور آغاز شد.
با نصب تجهیزات و آماده سازی شبکه، امکان ارائه سرعت تا یک گیگابایت بر روی بستر نسل 4/5 همراه اول در کشور ایجاد می شود
با نصب تجهیزات و آماده سازی شبکه، امکان ارائه سرعت تا یک گیگابایت بر روی بستر نسل4/5 همراه اول در کشور ایجاد می شود.
من امروز سایت محله رو نگاه کردم روش فیدر جدید با ارم 1800 وrru جدید نصب شده بود
Armin.Computer
12-10-2016, 03:28
مهندس صدوقی: نصب تجهیزات نسل 4/5 ، باند 1800 همراه اول در کشور آغاز شد.
با نصب تجهیزات و آماده سازی شبکه، امکان ارائه سرعت تا یک گیگابایت بر روی بستر نسل 4/5 همراه اول در کشور ایجاد می شود
با نصب تجهیزات و آماده سازی شبکه، امکان ارائه سرعت تا یک گیگابایت بر روی بستر نسل4/5 همراه اول در کشور ایجاد می شود.
من امروز سایت محله رو نگاه کردم روش فیدر جدید با ارم 1800 وrru جدید نصب شده بود
این 1800 رو خودتون اضافه کردید؟
این 1800 رو خودتون اضافه کردید؟
به گفته یکی از دوستان همراه اول هم می خواد با 5 مگاهرتز روی 1800 4 جی بده
اما واقعا 5 مگاهرتز برای نسل 4 کمه
حالا این 5 تا با 15 تای 2600 ادغام بشه کلا 20 مگاهرتز میشه
در حالی که توی همین کت 4 بدون نیاز به تجمیع میشه تا 20 مگاهرتز داد در واقع کت 6 20+20 است
البته در یک سری نقاط فرکانس 1800 همراه اول هم مشاهده شده
saeed9009
12-10-2016, 16:58
سلام
پنج مگاهرتز رو رسما اعلام کردن ؟ یا کسی تونسته به فرکانس 1800 نسل چهارم اول وصل و تست کنه ؟
حالا بزارید فعلا اجرایی بشه بعد بیایید اظهار نظر در مورد باند باند کنید. یه جوری صحبت از باند میکنید کهدانگار شیر فلکه اینترنت و باند حتما باید دست شما باشه . خوبه شما وزیر نشدی وگرنه مردم عادی باید هر روز از شما باند باند میشنیدن
saeeddeeas
12-10-2016, 19:42
1 ماه پیش تریجی اینجا فعال شد سرعت500
الان خواستم تست کنم کلا قطع شده
sent from Huawei mate 8
mohammad_87
12-10-2016, 22:24
چجوری میشه بفهمیم رو چه فرکانسی متصل هستیم؟
hojjat_2008
12-10-2016, 23:12
حالا این 5 تا با 15 تای 2600 ادغام بشه کلا 20 مگاهرتز میشه
در حالی که توی همین کت 4 بدون نیاز به تجمیع میشه تا 20 مگاهرتز داد در واقع کت 6 20+20 است
البته در یک سری نقاط فرکانس 1800 همراه اول هم مشاهده شده
یکم شبیه جک هستش.اگه ۵ مگاهرتز پهنای باند بود که تری جی کافی بود؟!!
reza2700
12-10-2016, 23:22
همراه اول حالا حالا ها کار داره..و سیاست مشخصی نداره هر روز یه حرفی میزنن..تو پوشش تری جی مونده فعلا
یکم شبیه جک هستش.اگه ۵ مگاهرتز پهنای باند بود که تری جی کافی بود؟!!
همراه اول که جوک زیاد داره، اینم روش
این مطلب رو یکی از دوستان گفته و فعلا صد در صد نیست
اگر کسی به 1800 وصل شد و سرویس مودش رو دید قطعی میشه
چجوری میشه بفهمیم رو چه فرکانسی متصل هستیم؟
با چی دقیقا؟
با چی دقیقا؟
با گوشی چطور میشه فهمید الان چه فرکانسی هست؟
با پیسی هم همینطور ؟
mohammad_87
13-10-2016, 01:07
با چی دقیقا؟
گوشی اندروید و مودم سیمکارت خور tplink mr200
تی پی لینک که نشون نمیده.
اندروید هم بعضی مدلها با کدهای مخفی مثل سرویس مود نشون میده
سامسونگ و ال جی یه کم توی این زمینه بهترن
sasan.69
13-10-2016, 17:58
بسته شبانه 2تا7 تاچند گیگ سقف دانلود داره؟
بسته شبانه 2تا7 تاچند گیگ سقف دانلود داره؟
2 تا 7 > 20 گیگ
1 تا 11 صبح > 30 گیگ
MR.DEPRES
13-10-2016, 19:00
بسته نامحدود شبانه با 4g میشه دانلود کرد؟
عكس اولي lte همراه اول هست
عمس دومي 3g همراه اول
اختلاف ببينيد كه حتي نميتونن يك حالت تقريبا استيبلي تو شبكه داشته باشن
يكي اونقدر بالا يكيش اونقدر پايين
بسته نامحدود شبانه با 4g میشه دانلود کرد؟
منطقه ما که 4G نیست ولی دوستان میگن بسته شبانه فعال کنید روی شبکه 4G رجیستر نمیشه
sasan.69
13-10-2016, 19:41
منطقه ما که 4G نیست ولی دوستان میگن بسته شبانه فعال کنید روی شبکه 4G رجیستر نمیشه
عجب حرکتی زدن!!! نمیدونستم.حالا امشب ی بسته بزنم ببینم سرعت 3جی چطوره؟
عجب حرکتی زدن!!! نمیدونستم.حالا امشب ی بسته بزنم ببینم سرعت 3جی چطوره؟
به نظر من اگه سرعت شبانه تون خوب باشه حداکثر تا 22 مگ میره در این صورت دیگه 4G بودن اصلا مطرح نیست چون با همین 3G میتونید کل 20 گیگ رو بگیرید. 2 تا بسته هم که نمیشه گرفت (در طول 24 ساعت یکبار میشه شبانه زد) پس عملا توجیهی نداره 4G. پیشنهاد میکنم روی سیمکارت خودتون اگه دائمی هست اصلا ریسک نکنید. اگر اعتباری هم هست خیلی روش شارژ نداشته باشید. ترجیحا با سیمکارت جداگانه دانلود کنید چون به محض اینکه 20 گیگ رو رد کنه بدون اخطار و قطعی یا قبض نجومی میندازه یا شارژ رو خالی میکنه. من همیشه 1000 تومن شارژ میکنم بسته میخرم فقط
البته قبلا شارژ دلخواه می شد خرید
الآن فقط خط به خط جواب میده
هیچ کارتی زیر 5000 تومان نمی ده با USSD
قبلا چند بار شارژ دلخواه میزدم از 10 تاش آخر سر یکیش قبول می کرد اما جدیدا دیگه اونم نمیشه
می تونید از سایت newpin.ir شارژ خط به خط بخرید بعد از سیم کارت که شارژ توشه هر بار که خواستین بسته شبانه بزنین 1000 تومان با 40 تومان کارمزد(دیوثا) خط به خط کنین
با خیال راحت بدون نگرانی از سوختن شارژتون از بسته شبانه لذت ببرید و حتی لازم نیست شبا بیدار باشید می تونید با یه دانگل و تنظیم wake timers و IDM اتوماتیک کامپیوتر روشن و دانلود و بعدش خاموش بشه
omid7000
14-10-2016, 12:38
idm/scheduler/download limits
این مسیر توی idm برید میتونید مقدار حجم دانلود رو به مثلا 22 گیگ در طی مثلا 5 ساعت (قابل تنظیم به هر زمان دیگر) محدود کنید که شارژتون نپره.
masoudyasar
14-10-2016, 18:21
idm/scheduler/download limits
این مسیر توی idm برید میتونید مقدار حجم دانلود رو به مثلا 22 گیگ در طی مثلا 5 ساعت (قابل تنظیم به هر زمان دیگر) محدود کنید که شارژتون نپره.
سلام اسکرین شات بدین
سلام اسکرین شات بدین
دوستان الکی کار رو برای خودشون سخت میکنن . شارژ هزارتومن و ...
خیلی راه هست برای اینکه شارژ نپره
یه صف جدید ایجاد کنید 19.5 گیگ لینک اضافه کنید . شب همونو شروع به دانلود کنید .
اینم اسکرین شات از اون قستمی که گفتن
تیک گزینه دومی رو بردارید
vvvmmm210
15-10-2016, 09:09
سلام دوستان //من مشکلی دارم قبلا راحت هر شب 2 تا 7 حداقل 15 گیگ دانلود میکردم ولی چند روزه سرعت دانلود اومده روی 50 کیلوبایت ولی اگه ساعت مثلا 4 صبح بیدار شم و دوباره دانلود را قطع و دوباره راهندازی کنم سرعت خوب میشه و به 1.5 مگ میرسه و دانلود خوب میشه//آیا راهی برای اصلاح مورد بالا هست تا از خواب بیدار نشم ممنون از دوستان
omid7000
15-10-2016, 10:22
من فکر می کنم شما تو بلک لیست سرور قرار گرفتی و باید با پشتیبانی هماهنگ بشی ببینی همینطوره یا نه.
bhdanathema
15-10-2016, 12:53
در حالت 3G ایا امکان تغییر فرکانس کاری هست ؟ اگر هست تاثیری تو سرعت داره ؟
در حالت 3G ایا امکان تغییر فرکانس کاری هست ؟ اگر هست تاثیری تو سرعت داره ؟
3G همراه اول کلا یه فرکانس داره که فکر کنم 2100 هست
سلام چرا بسته 1 تا 11 غیر فعال شده؟؟؟
Le0nard0
16-10-2016, 00:28
سلام چرا بسته 1 تا 11 غیر فعال شده؟؟؟
به دلایل نامعلوم
mohammadhossin01
16-10-2016, 00:28
جواب همراه اول در اینستاگرام در مورد گذاشتن طرح کنترل مصرف ازاد دیتا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Le0nard0
16-10-2016, 00:30
سلام دوستان //من مشکلی دارم قبلا راحت هر شب 2 تا 7 حداقل 15 گیگ دانلود میکردم ولی چند روزه سرعت دانلود اومده روی 50 کیلوبایت ولی اگه ساعت مثلا 4 صبح بیدار شم و دوباره دانلود را قطع و دوباره راهندازی کنم سرعت خوب میشه و به 1.5 مگ میرسه و دانلود خوب میشه//آیا راهی برای اصلاح مورد بالا هست تا از خواب بیدار نشم ممنون از دوستان
با یه سیم کارت دیگه امتحان کن برای اینکه مطمئن بشی مشکل از دانلود زیاد نیست .
sasan.69
16-10-2016, 00:36
ی امشبو خواستم بسته نامحدود1تا11 بزنم برداشتن...لعنتیا:n03:
mohammad_87
16-10-2016, 00:53
تی پی لینک که نشون نمیده.
اندروید هم بعضی مدلها با کدهای مخفی مثل سرویس مود نشون میده
سامسونگ و ال جی یه کم توی این زمینه بهترن
همون کدها رو میشه بگید؟
برداشت بالاخره؟
اون وقت بعضی دوستان میان میگن چرا دانلود میکنید چرا فلان می کنید. حالا باید برم با سرعت 128 کیلوبایت adsl دانلود کنم.
Sent from my GT-I9506 using Tapatalk
زود تر دانلود های ضرروی تون رو انجام بدبن دیگه آخرین نفسای دانلود شبانه ـست
sasan.69
16-10-2016, 16:47
یعنی همین 2تا7 هم میپره؟:n03:
یعنی همین 2تا7 هم میپره؟:n03:
با حذف بسته های محبوب ایرانسل همون سالانه 100 گیگ و شش ماه 60 گیگ
احتمالا از بالا دارن فشار میارن بسته هاشونو حذف کنن چون شرکت های اینترنتی احساس خطر میکنن
به هر حال کار از محکم کاری عیب نمیکنه هر چی دانلود دارین بزنین دانلود کنن
کلا 1000 تومان 20 گیگ گیگی 50 تومان در مقایسه با قیمتی که بعد از حذف شدن این بسته ها باید بپردازید مفته
sasan.69
16-10-2016, 17:26
با حذف بسته های محبوب ایرانسل همون سالانه 100 گیگ و شش ماه 60 گیگ
احتمالا از بالا دارن فشار میارن بسته هاشونو حذف کنن چون شرکت های اینترنتی احساس خطر میکنن
به هر حال کار از محکم کاری عیب نمیکنه هر چی دانلود دارین بزنین دانلود کنن
کلا 1000 تومان 20 گیگ گیگی 50 تومان در مقایسه با قیمتی که بعد از حذف شدن این بسته ها باید بپردازید مفته
تازه می خواستم مودم بگیرم:n03: هرچند خیلی اهل دانلود نیستم اما ب هر حال سرعت بالاواقعا مزیت بزرگیه..شرکت های اینترنتی عضو اینکه از بالا بزنن کیفیتشونو ببرن بالا و ی رقابت خوب ایجاد کنن
ایا منبع موثقی دارید؟ شخصی یا عمومی
چیزی که عیان است، چه حاجت به بیان است
حدس.میزنم.نمیدونم.چرا.نمیشه .فاصله.space.بندازم.بین.حروف
حدس.میزنم.نمیدونم.چرا.نمیشه .فاصله.space.بندازم.بین.حروف
اره نمیشه اسپیس بندازی. متن رو من یه جا نوشتم بعد اومدم اینجا پیست کردم.
هر ازگاهی نمیشه space انداخت
به هر حال آثار جمع آوری بسته های شبانه رو میشه مشاهده کرد:
تغییر تعرفه / افزایش قیمت هر گیگ / کوتاه شدن زمان مصرف و...
یعنی الان دیگه 2- 7 هزار تومن نیست؟
بسته تا 11 مشخصه که برای اپراتور خوب نیست اگر منم بودم جمع می کردم. خودشون هم به اشتباهشون پی بردن اما ساعت 2 تا 7 قضیش فرق می کنه شبکه بیکاره و از طرفی هم نامحدود نامحدود هم که نیست. همراه اول نده میرن سراغ ایرانسل . ایرانسل هم پول کمی درنمیاره بابت همین ساعتی ها
به نظر من هم شبانه های موبایل فعلا میمونن، مگر اینکه و به احتمال زیاد منتقل بشن به سرویس های TD. شبانه موبایل به نظرم با ADSL کمی متفاوت هست. تو شبانه موبایل شبکه تقریبا بیکاره و مثل ADSL هم نیست که کاربر ثابت و قرارداد بسته داشته باشه و هر کسی آزاده که یه ماه اینترنت بخره ماه بعد نخره، به همین خاطر درآمد دیتا اپراتور موبایل کاملا متغیره. همین قضیه حکم میکنه که اپراتور هر جوری هست فضا رو رقابتی تر کنه و مشتری بیشتری جذب کنه. ظرفیت شبانه این اپراتور یه سرمایه پرت حساب میشه که در هر صورت اپراتور داره براش هزینه میده، حالا این صد درصد به نفعشه که بیاد از این ظرفیت استفاده کنه و بخشی از هزینه را جبران کنه و در عوض روی بسته های روزانه و قیمت اونها مانور بده. به نظر من هم توی این رقابت ایرانسل یه پله از رایتل و همراه اول جلو تره و با بسته های متنوعی که میده سعی میکنه گوی رقابت رو از اونها بگیره. حالا فکر میکنم در آینده این ظرفیت به سرویس TD منتقل بشه چون اینجوری دو اپراتور دیگه ضرر میکنن و مشتری از دست میدن و با قدرت و نفوذی که دارن ایرانسل رو متوقف میکنند. فعلا که سرویس TD صرفه اقتصادی نداره و باید ببینیم ایرانسل چه نقشه ای میخواد پیاده کنه
خبر جدید. همین الان دکل سمت ما 4G شد! دیدم آنتنم هی میره میاد رفتم تو تنظیمات چک کردم دیدم شبکه 4G همراه اول هم اضافه شده. حالا تست سرعت هم میگیرم میزارم به زودی
خبر جدید. همین الان دکل سمت ما 4G شد! دیدم آنتنم هی میره میاد رفتم تو تنظیمات چک کردم دیدم شبکه 4G همراه اول هم اضافه شده. حالا تست سرعت هم میگیرم میزارم به زودی
کدوم منطقه/شهر؟
کدوم منطقه/شهر؟
تهران-ازگل. البته الان از لیست شبکه ها خارج شد. تست هم کردم فعلا وصل نمیشه. احتمالا فردا پس فردا عملیاتی بشه
hamed_korn
16-10-2016, 23:18
برای منم 4g رو پیدا میکنه ولی میگه امکان رجیستر شدن به این شبکه نیست فعلا.
احتمالا باید بسته آلفا+ بخرید برای اتصال.
من با بسته 2 تا 7 هم تست کردم باز وصل نمیشد.
تهران-ازگل. البته الان از لیست شبکه ها خارج شد. تست هم کردم فعلا وصل نمیشه. احتمالا فردا پس فردا عملیاتی بشه
برای وصل شدن به 4G همراه اول باید بسته یک ماهه داشته باشین
mohammad_87
16-10-2016, 23:53
من دانلودر نیستم اما با بسته 2 تا 7 اگه یک شب بذارم 45 گیگ می تونم دانلود کنم.
محدودیت نداره که؟
Le0nard0
17-10-2016, 00:13
محدودیت نداره که؟
تا سقف 20 گیگ میتونی دانلود کنی
electronic0nt
17-10-2016, 00:27
سلام
واسه من فعال میشه
Le0nard0
17-10-2016, 00:31
سلام
واسه من فعال میشه
واسه من و شما نداره . شما 1 تایید رو بزن صبر کن اس ام اس بیاد میگه این بسته غیر فعاله
محدودیت نداره که؟
بسته های شبانه همراه اول رو چطوری میشه فعال کرد ؟
توی نرم افزار همراه من که نداره :n13:
mohammad_87
17-10-2016, 00:37
بسته های شبانه همراه اول رو چطوری میشه فعال کرد ؟
توی نرم افزار همراه من که نداره :n13:
1000#*
ستاره،هزار،مربع
برای وصل شدن به 4G همراه اول باید بسته یک ماهه داشته باشین
یعنی بدون بسته اصلا به شبکه وصل نمیشه؟ حتی مصرف آزاد؟ فقط باید بسته فعال باشه؟
سلام
واسه من فعال میشه
فعال-شد؟......
یه سوال همراه اول مثل ایرانسل طرح کنترل مصرف آزاد دیتا نداره ؟
Armin.Computer
17-10-2016, 12:14
سلام
با بسته شبانه میشه به فورجی وصل شد؟؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.