ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53

gigaht
06-03-2018, 03:02
جدی میگید؟
آخه بحثش شد و وزیر مخابرات گفت که غیر فعال شدن ussd فعلا به تعویق افتاده و ...
اما ایرانسل و رایتل همچنان ussd فعال هست. قضیه چه طور هست؟
در سایت همراه اول هم هیچ خبری مبنی بر قطع شدن ussd وجود نداره.
سپاس

بله مثل اینکه صحت داره این خبر . منم مدتیه با این کدها مشکل دارم و نمیدونستم ایراد از کجاست .
قبلا هم اینجا گفتم , بر هر همراه اولی واجبه که لااقل هفته ای یکبار اینجا سر بزنه تا غافلگیر نشه !

Mana5
06-03-2018, 11:55
دیشب تو برنامه نود فردوسی پور گفت از طریق *733# به زندانی کمک کنید و پول واریز کنید منم از همون طریق واریز کردم
این مگه همون روش ussd نمیشه؟
پس هنوز از کار نیفتاده

Behzad83
06-03-2018, 14:19
دیشب تو برنامه نود فردوسی پور گفت از طریق *733# به زندانی کمک کنید و پول واریز کنید منم از همون طریق واریز کردم
این مگه همون روش ussd نمیشه؟
پس هنوز از کار نیفتاده

بله. ظاهراً مشکلی از شبکه بوده.
الان تست کردم، ussd مجدد راه افتاده و مشکلی وجود نداره.

امیدوارم دوستانی که از مسئله‌ای اطلاع دقیق ندارند، با اطمینان کامل به سوالات جواب ندهند!

imanparsa
06-03-2018, 20:20
سلام
اینطور که شما میگید یعنی اینترنت تو ایران ارزونتره ؟

ارزونتر نیست چون به نسبت درآمد یک فرد بستگی داره باید ببینید اونجا چه درصدی از حقوق به اینترنت اختصاص پیدا میکنه بعد درصد ایران رو هم که محاسبه کنید میبینید ما گرانتر هم هستیم
متوسط حقوق 1300 یورو هست
متوسط پول اینترنت خونه دی اس ال و موبایل همگی با هم ماهیانه 30 یورو تا 40 یورو

years
07-03-2018, 09:38
اینترنت شبانه 1-11 صبح فعال کردم
سرعت افتضاح
آیا خودشون سرعت رو کم کردن؟
سرعت بیشتر از 1 مگ نمیرسه وبسمت پایین 1 مگ نوسان میکنه

:n34::47:

italodance
07-03-2018, 09:50
سرعت افتضاح

دوست عزیز پرو ک سی امتحان کن یا ساعات دیگر شبانه روز

dadash42
07-03-2018, 09:56
سرعت افتضاح

محل محل فرق میکنه, تعداد مشتری و فاصله از دکل
دیشب با سرعت 35مگ دانلود میکردم

dadash42
07-03-2018, 10:04
متوسط حقوق 1300 یورو هست
نصف اون حقوق میره واسه اجاره, بیش از 100 یورو ماهانه میره قبض برق و گاز و آب. بیمه های شخص ثلث خانه, بیمه و مالیات ماشین, 20یورو در ماه مالیات تلویزیون!! و ده ها خرجهای دیگه

والا اون قدیما گذشت آدم میرفت 3 سال آلمان یا ژاپن دست پر برمیگشت

خواب اونور آب نکنیم, همینجا همه چیز هست, اونهم بهترش

کجای دنیا ماشین صفر با 4000دلار میشه خرید؟ بنزین لیتری 20cent
اروپا بنزین حداقل لیتری euro1.4 آدم میترسه با ماشین جایی بره

italodance
07-03-2018, 10:32

این قدر از این جمله بدم میاد که نگو یاد مسئولینی می افتم که از این حرفها می زنند مردم هم مانند دیوار و گوسفند می بینند.

ما هم مالیات میدیم هم گمرک میدیم هم عوارضهای مختلف میدیم و گرانترین کشور و شهر دنیا رو هم داریم و زندگیمون هم که به روز نیست. ادم پول جمع میکنه برای سال اینده یک ماشین بخره 100 تومان سال بعد میاد تا بخره میبینه میشه 200 تومان!!!

در ضمن این خیلی بهترش هم فرمودید خیلی مضحکه همین کم بود. بهترش1!11!

dadash42
07-03-2018, 10:41
این قدر از این جمله بدم میاد که نگو یاد مسئولینی می افتم که از این حرفها می زنند مردم هم مانند دیوار و گوسفند می بینند.

ما هم مالیات میدیم هم گمرک میدیم هم عوارضهای مختلف میدیم و گرانترین کشور و شهر دنیا رو هم داریم و زندگیمون هم که به روز نیست. ادم پول جمع میکنه برای سال اینده یک ماشین بخره 100 تومان سال بعد میاد تا بخره میبینه میشه 200 تومان!!!

درسته, پولمون جلو چشم بی ارزش میشه...ولی
یه پراید 20 تومانی بحر, با کیفیت میخواهی یه ساندرو 45تومان بگیر. 200 میلیون چرا؟ با همون 200 میلیون برو یه 70 متری شمال بخر کیف کن

sanso
07-03-2018, 10:45
نصف اون حقوق میره واسه اجاره, بیش از 100 یورو ماهانه میره قبض برق و گاز و آب. بیمه های شخص ثلث خانه, بیمه و مالیات ماشین, 20یورو در ماه مالیات تلویزیون!! و ده ها خرجهای دیگه

والا اون قدیما گذشت آدم میرفت 3 سال آلمان یا ژاپن دست پر برمیگشت

کجای دنیا ماشین صفر با 4000دلار میشه خرید؟ بنزین لیتری 20cent
اروپا بنزین حداقل لیتری euro1.4 آدم میترسه با ماشین جایی بره

با سلام و درود دوست من ،ما اصلا بحث نوع زندگی و سختی و راحتی رو نداشتیم آنچه در باره اش صحبت شد این بود که چه درصدی از حقوق یک فرد به اینترنت اختصاص پیدا میکنه که دوستمون میزان دستمزد رو اعلام کرد که البته فاکتور های دیگری هم از قبیل میزان پهنای باند اختصاصی و غیر حجمی بودن هم دخیل هست آنچه گفته شد به این دلیل بود که کاربر ایرانی به اشتباه فکر نکند اینترنت ارزانتری نسبت به بقیه دنیا دریافت میکنه یا همین مثال شما در مورد بنزین و سایر چیزها باید ببینیم در قبال این همه پرداخت ها چه خدماتی دریافت میکنیم یا میکنند

که بجث ما رو به حاشیه میبره و جای این گفتگو اینجا نیست

موفق و سربلند باشید ان شاء الله

italodance
07-03-2018, 10:46
درسته, پولمون جلو چشم بی ارزش میشه...ولی
یه پراید 20 تومانی بحر, با کیفیت میخواهی یه ساندرو 45تومان بگیر. 200 میلیون چرا؟ با همون 200 میلیون برو یه 70 متری شمال بخر کیف کن

اخه به قول حرف شما بهترش!!!! حتما بهتر از جهان ما هم که نمیدونیم نمیفهمیم آره برم ساندرو بخرم که بهترین جهانه بعد این همه مشکلات تولید و ...داره که یهویی میبینی دو برابرش هزینه کردی. دوست محترم زندگی با کیفیت و بهتر نیازمند زیر ساخت قوی و با کیفیت و فرهنگی یک کشور داره و همینجوری هر کشوری برای خودش جهان اول و سوم نشده.

برم فقط بخرم شما هم که گفتی اینجا همه چی بهترینه گیرم خریدم چیش بهترینه؟ همون شمال رو عرض می کنم؟ آلودگی آرامش فرهنگ و رفتار .....؟؟؟؟ شما باید زیر ساختی ببینی نه لایه ای متوجه میشید که؟

years
07-03-2018, 10:59
محل محل فرق میکنه, تعداد مشتری و فاصله از دکل
دیشب با سرعت 35مگ دانلود میکردم
گوشی من شیاوومی نوت 3 هستش
میگن این گوشی مشکل محدودیت سرعت رو یاند 4G داره
نمیدونم درسته یا غلط
اما روی سیم کارت ایرانسل سرعتم میشه 3 مگ روی خط همراه آخر سرعتم 1 مگ

imanparsa
08-03-2018, 02:56
متوسط حقوق 1300 یورو هست

با سلام و درود دوست من ،ما اصلا بحث نوع زندگی و سختی و راحتی رو نداشتیم آنچه در باره اش صحبت شد این بود که چه درصدی از حقوق یک فرد به اینترنت اختصاص پیدا میکنه که دوستمون میزان دستمزد رو اعلام کرد که البته فاکتور های دیگری هم از قبیل میزان پهنای باند اختصاصی و غیر حجمی بودن هم دخیل هست آنچه گفته شد به این دلیل بود که کاربر ایرانی به اشتباه فکر نکند اینترنت ارزانتری نسبت به بقیه دنیا دریافت میکنه یا همین مثال شما در مورد بنزین و سایر چیزها باید ببینیم در قبال این همه پرداخت ها چه خدماتی دریافت میکنیم یا میکنند

که بجث ما رو به حاشیه میبره و جای این گفتگو اینجا نیست

موفق و سربلند باشید ان شاء الله
درود بر دوستان و عزیزان
لازم دونستم ریز پهنای باند رو بهتون بگم با مبلغی که بالا اعلام کردم.
منظور من در اینجا اینترنت خونه با پهنای باند 50.000 مگابیت یا همون 50 مگ هست که میشه حدودا 6مگابایت در ثانیه دانلود بدون محدودیت (هرچند ترابایت که میخواید میتونید دانلود یا آپلود کنید). آپلود هم 10.000 مگابیت در ثانیه میشه حدودا 1.2مگابایت در ثانیه.
موبایل هم 3 گیگ در ماه بعد از اتمام سه گیگ سرعت میشه 8کیلوبایت در ثانیه به صورت نامحدود + مکالمه کاملا نامحدود کشوری + پیام کوتاه نامحدود کشوری
-----------------
در مورد حقوق باید خدمت عزیزان عرض کنم کف حقوق و حداقل حقوقی که انسان میتونه با کار دایم یعنی روزی 8 ساعت و 5 روز در هفته در بیاره با کسر مالیات اگر یک نفر باشه و خونواده نداشته باشه 1050 یورو هست یعنی زیر این مقدار وجود نداره چون میشه غیر قانونی.
حالا اگر شما یه حرفه ای رو یاد گرفتید و کارتون یکم تخصصی تر هست حقوقتون میشه 1500 یورو اگر یک نفر باشید.
اگر دانشگاه رفته باشید و مثلا لیسانس اینجا رو داشته باشید حقوقتون میشه 1800 تا 1900 یورو که هر چی سابقه بره بالا حقوق بیشتر میشه.
اگر شغلتون خدماتی باشه مثل پلیس یا ارتش یا برخی سازمان های دیگه اون موقع معاف از مالیات میشید و حقوقتون میتونه 2500 تا 3000 یورو هم باشه.
بنده هم الان یه آپارتمان دو خوابه 65 متری دارم اطراف برلین که اجارش با پول آبش با پول شارژ شوفاژ بجز هزینه برق میشه ماهیانه 420 یورو.
-------------
در مورد ماشین با 5000 تا 6000 هزار یورو میشه ماشین 70.000 کیلومتر کار کرده ی دنده اتومات که همه جاش ایربک هست و همه چیش کامپیتوری هست خرید.
البته که شما با 500 یورو هم میتونید ماشین 25 سال کارده بالای 200.000 کیلومتر رو بخرید :)
کف پول ماشین صفر از طریق خرید نقدی هم 10.000 یورو هست برخی از مدل های فابیا اسکودا fabia skoda و ... رو میشه خرید.
موفق و پاینده باشید.

J4ck
11-03-2018, 08:25
14000 تومن شارژ اگر بصورت پیوسته و بدون بسته با سرعت دانلود یک مگابایت استفاده بشه، زمانش چقدر میتونه باشه؟
من یکدفعه چهارده تومن شارژم صفر شده

m.b.z
11-03-2018, 11:06
14000 تومن شارژ اگر بصورت پیوسته و بدون بسته با سرعت دانلود یک مگابایت استفاده بشه، زمانش چقدر میتونه باشه؟
من یکدفعه چهارده تومن شارژم صفر شده
حدود 2 دقیقه
من تو 3 دقیقه 25 هزار تومن پرید

J4ck
11-03-2018, 14:10
حدود 2 دقیقه

چه خطرناک، خاک بر سر گرون فروششون، معلوم نیست چند هزار نفر رو به این ترتیب بدبخت کردن
البته مادر من یک سیم دائمی قدیمی داره که همیشه بدون بسته از اینترنت استفاده میکرد و خیلی هم استفادش زیاد بود نهایت هم پنجاه تومن میومد براش
فکر میکنم یک باگ بود چون دیگه هرگز نتونست از اون روش استفاده کنه و هروقت بسته رو غیرفعال میکنیم به هیچ عنوان به نت وصل نمیشه

امروز برنامه همراه من رو نگاه کردم دیدم 10 گیگ از اینترنتم پریده ولی در پیامک میگه 10 گیگ دارم، با پشتیبانی صحبت کردم میگه مشکل از برنامه است در حال اپدیته
برای شما هم اینجوریه؟

greatpouya
11-03-2018, 14:13
چه خطرناک، خاک بر سر گرون فروششون، معلوم نیست چند هزار نفر رو به این ترتیب بدبخت کردن
البته مادر من یک سیم دائمی قدیمی داره که همیشه بدون بسته از اینترنت استفاده میکرد و خیلی هم استفادش زیاد بود نهایت هم پنجاه تومن میومد براش
فکر میکنم یک باگ بود چون دیگه هرگز نتونست از اون روش استفاده کنه و هروقت بسته رو غیرفعال میکنیم به هیچ عنوان به نت وصل نمیشه

امروز برنامه همراه من رو نگاه کردم دیدم 10 گیگ از اینترنتم پریده ولی در پیامک میگه 10 گیگ دارم، با پشتیبانی صحبت کردم میگه مشکل از برنامه است در حال اپدیته
برای شما هم اینجوریه؟منم حدود 20 تومنم دولپي پريد

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

mortezaahmadi70
12-03-2018, 09:40
سلام دوستان ، دو تا دکل همراه اول تو منطقه مون هست که هر دوتا 3 جی هستن و من بین دو تا دکل هستم ، یکی از دکل ها فاصله اش بیستره و یکی کمتر ..( یکی حدودا یک و نیم کیلومتر یکی حدود 1 کیلومتر ) اونی که فاصله اش بیشتره ، سرعتش بهتره ولی اونی که نزدیکتره سرعتش کمتره ( زیر 80 کیلوبایت !!!!) ....(منطقه مون روستایی هست و به دو تا دکل دید مستقیم دارم ) ...... راهی هست که مودم رو به دکلی که سرعتش بیشتره سوئیچ کنم ؟ مودمم هواوی e5573 هست.

Electronic-Arts
13-03-2018, 04:37
جناب مدیر که پشت مخبر قایم شدی خوب بهت میرسه ظاهرا نه ؟ که پست منو پاک کردی به عنوان SPAM ؟ کی این مدیرا رو انتخاب میکنه من نمیدونم والا

mortezaahmadi70
13-03-2018, 07:00
سلام دوستان ، دو تا دکل همراه اول تو منطقه مون هست که هر دوتا 3 جی هستن و من بین دو تا دکل هستم ، یکی از دکل ها فاصله اش بیستره و یکی کمتر ..( یکی حدودا یک و نیم کیلومتر یکی حدود 1 کیلومتر ) اونی که فاصله اش بیشتره ، سرعتش بهتره ولی اونی که نزدیکتره سرعتش کمتره ( زیر 80 کیلوبایت !!!!) ....(منطقه مون روستایی هست و به دو تا دکل دید مستقیم دارم ) ...... راهی هست که مودم رو به دکلی که سرعتش بیشتره سوئیچ کنم ؟ مودمم هواوی e5573 هست.

کسی نبود جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

AMIR-AIRGUNNER
13-03-2018, 07:11
دوستان خبری ندارید که ایا این دانلود رایگان باز هم تمدید میشه یا نه ؟!
بدجور عادت کردیم بهش :n02:

dadash42
13-03-2018, 12:23
دوستان خبری ندارید که ایا این دانلود رایگان باز هم تمدید میشه یا نه ؟!
بدجور عادت کردیم بهش :n02:
آره, کسی از احتمال ادامه طرح رایگان خبری داره؟
بالاخره نوروزه, باید طرح رو بهتر کنن, مثلا 11 شب تا 10 صبح:n06:

amin885
13-03-2018, 14:14
حدود 2 دقیقه

برای شما هم اینجوریه؟
منم توی 5 دقیقه 75 هزار تومن البته وقتی وارد همراه من میشدم هنوز 220 مگ حجم داشتم اما یهو بعد چند ساعت 75 هزار تومن اومد روی قبضم و اسمس اومد تاخیر در محاسبه و این حرفا.اما ایرانسل یه طرحی داره فعال میکنی به محض اینکه بسته تمام بشه خودش اینترنتت رو قطع میکنه مگر دوباره تایید کنی بسته بعد جایگرین بشه یا بسته جدید بخری .

به نطر من این امکان قطع خودکار برای سیم کارت ها وجود داره هنگام تمام شدن بسته اما عمدا قطع نمیکنن که هزینه های زیادی از مشترک گرفته بشه و از این راه تا الان میلیاردها تومن زدن به جیب کسی هم پاسخگو نیست .

greatpouya
13-03-2018, 14:15
جناب مدیر که پشت مخبر قایم شدی خوب بهت میرسه ظاهرا نه ؟ که پست منو پاک کردی به عنوان SPAM ؟ کی این مدیرا رو انتخاب میکنه من نمیدونم والاجناب مدير شديدا وابسته به مافياي همراه اوله و جنبه مدير بودن هم ندارن باعرض پوزش. پست من هم هفته پيش به بهانه هاي واهي پاک کرديد.
اگر با اين طرز رفتار اشتباه پيش بره، اين فروم ديگه آزاد نيست و جهت گيري ميشه، و فايده اي براي مشارکت دوستان نداره. لطفا کاري کنيد.

m_amin
13-03-2018, 18:59
آره, کسی از احتمال ادامه طرح رایگان خبری داره؟
بالاخره نوروزه, باید طرح رو بهتر کنن, مثلا 11 شب تا 10 صبح:n06:میخوای کلا از ۲۴ ساعت روز مثلاً ۱۸ ساعت رو مجانی کنند ۶ ساعت پول بگیرند بالاخره سال جدیده این حرفا
شما هم یه انتظاراتی دارید دیگه خنده داره![emoji3]
اگه قرار بر. دانلود باشه واسه فایل‌هایی که نیاز هست یه چند ساعتی در روز باشه کافیه دیگه مگه اینکه شما بخوای مصرف روزانه رو هم مجانی انجام بدی

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

renfield
13-03-2018, 19:21
میخوای کلا از ۲۴ ساعت روز مثلاً ۱۸ ساعت رو مجانی کنند ۶ ساعت پول بگیرند بالاخره سال جدیده این حرفا
شما هم یه انتظاراتی دارید دیگه خنده داره![emoji3]
اگه قرار بر. دانلود باشه واسه فایل‌هایی که نیاز هست یه چند ساعتی در روز باشه کافیه دیگه مگه اینکه شما بخوای مصرف روزانه رو هم مجانی انجام بدی

چقدر دلربا هستی شما

dadash42
13-03-2018, 21:17
چقدر دلربا هستی شما

بخصوص با اون عکسش :n10: هر چی بگه میگم بله

whitewolf
15-03-2018, 22:33
دوستان یه سوال
اگه حجم بسته اینترنتت تموم بشه بازم میشه شب ها از اینرتنت رایگان نامحدود استفاده کرد یا نه؟

iran100
15-03-2018, 23:12
دوستان یه سوال
اگه حجم بسته اینترنتت تموم بشه بازم میشه شب ها از اینرتنت رایگان نامحدود استفاده کرد یا نه؟

بدون بسته امکان استفاده از ساعت رایگان نیست

dadash42
16-03-2018, 10:41
خبر جدید از ادامه طرح رایگان ؟
هفته بعد چکار کنیم :n03:

Iman799
16-03-2018, 11:28
افزایش پهنای باند از ۱۰ به ۱۵[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

mehran0805
16-03-2018, 11:30
افزایش پهنای باند از ۱۰ به ۱۵[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sent from my SM-J710F using Tapatalkمنطقه ما ده مگاهرتز هست نهایت سرعت چقده رو ده مگاهرتز؟؟ من تا شصت مگابیت گرفتم

Sent from my TRT-L21A using Tapatalk

Iman799
16-03-2018, 11:38
منطقه ما ده مگاهرتز هست نهایت سرعت چقده رو ده مگاهرتز؟؟ من تا شصت مگابیت گرفتم

Sent from my TRT-L21A using Tapatalkتئوری ۷۵ مگ هست با مایمو 2×2 ولی تو عمل ۶۵ البته بستگی به کاربر ها داره تو عمل هم شاید بشه ۷۲ مگ هم گرفت با ۱۰.
باید ۱۵ شده باشه جای شما هم،مناطق مختلف کشور از ۱۰ به ۱۵ ارتقا پیدا کردن

Iman799
16-03-2018, 12:13
MCI [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehran0805
16-03-2018, 12:54
تئوری ۷۵ مگ هست با مایمو 2×2 ولی تو عمل ۶۵ البته بستگی به کاربر ها داره تو عمل هم شاید بشه ۷۲ مگ هم گرفت با ۱۰.
باید ۱۵ شده باشه جای شما هم،مناطق مختلف کشور از ۱۰ به ۱۵ ارتقا پیدا کردن

Sent from my SM-J710F using Tapatalkمنطقه روستایی هست چند روزی میشه فورجی شده نزدیک به یک سال و نیم تریجی بود فقط ..فکر نکنم بیشتر کنن پهنای باندشو ایرانسل هم سایت جدید نصب کرده منطقه مون ولی با گذشت سه ماه هنوز روشن نیست شاید ایرانسل پونزده مگاهرتز باشه

tak2750
16-03-2018, 13:10
سلام.
اگر اکنت های دانلود شبانه رو خریداری کننیم و از سقف منصفانه بیشتر دانلودکنیم چی میشه ؟
اعرفه ازاد حساب میشه یا اینکه فقط سرعت پایین میاد ؟

kourosh4u
16-03-2018, 19:37
سلام.
اگر اکنت های دانلود شبانه رو خریداری کننیم و از سقف منصفانه بیشتر دانلودکنیم چی میشه ؟
اعرفه ازاد حساب میشه یا اینکه فقط سرعت پایین میاد ؟

آزاد حساب ميشه و بدبخت ميشی اگه سيم کارت دايمی باشه!

m2music
17-03-2018, 21:20
طرح اینترنت نامحدود رایگان همراه اول تمدید شد

به پاس استقبال مشترکین عزیز همراه اول از طرح اینترنت نامحدود رایگان، به اطلاعتون می‌رسونیم که تا اطلاع ثانوی این طرح تمدید شده و کافیه که یکی از بسته‌های متنوع اینترنت همراه اول رو فعال کنین (یا از قبل بسته فعال داشته باشین) و سپس، از ساعت ۳ تا ۷ صبح از ترافیک رایگان اینترنت به صورت نامحدود لذت ببرین.

جزئیات طرح:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روش‌های خرید بسته‌های همراه اول:
100#
*1#
my.mci.ir/app

Behzad83
18-03-2018, 15:38
دوستان این طرح مکالمه همراهی، برای شما چه مقدار هستش؟
برای بنده همیشه طرح ۵۷۰ دقیقه ۹ هزار تومانی هست.

mortezaahmadi70
18-03-2018, 17:28
سلام دوستان ،15 روز پیش از همراه اول بابت سرعت پایین 3 جی تو منطقه مون تو سامانه 195 شکایت کردم...امروز صبح این پیامک رو واسم فرستاده :n35: همراه گرامي به منظور جبران تاخير در پاسخگويي به تيکت با شماره 20180206013971 بسته اعتباري رايگان (مکالمه، پيامک و اينترنت) به مبلغ 100000 ريال براي شما در ساعت 09:27 مورخ 1396/12/27 فعال شد و تا ساعت 09:27 مورخ 1397/01/28 اعتبار دارد. با ارسال عدد 370 به سرشماره 10 و يا شماره گيري #370 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *10* مي توانيد از ميزان اعتبار باقيمانده بسته مطلع شويد.:n23::n23::n23::n23:

Dr Nima
19-03-2018, 18:20

عیدی اول از همراه اول
معرفی طرح:

همراه اول مانند سال گذشته، نوروز ۱۳۹۷ هم به کلیه مشترکین دائمی و اعتباری خود عیدی می دهد. کلیه مشترکین دائمی و اعتباری همراه اول می توانند از اول فروردین تا پایان روز ۱۳ فروردین سال ۱۳۹۷، به صورت تصادفی از یکی از پنج مبلغ عیدی در نظر گرفته شده (۱۰،۰۰۰ ریال، ۲۰،۰۰۰ ریال، ۵۰،۰۰۰ ریال، ۱۰۰،۰۰۰ ریال و ۵۰۰،۰۰۰ ریال)، بهره مند گردند.

این طرح برای چه کسانی قابل استفاده است؟

كليه مشترکین دائمی و اعتباری همراه اول می توانند در بازه زمانی اعلام شده در این طرح به صورت رایگان ثبت نام نمایند و از عیدی همراه اول که بصورت اعتبار داخل شبکه است، بهره مند گردند.

شرايط طرح:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این عیدی بصورت اعتبار داخل شبکه بوده و مشترک می تواند برای مکالمه (داخل شبکه)، پیامک (داخل شبکه) و اینترنت از آن استفاده نماید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خرید سایر بسته ها و یا استفاده از سرویس خدمات مبتنی بر محتوا، تماس های رومینگ و خارجه با این اعتبار امکانپذیر نیست.

نحوه ثبت نام در طرح:

ثبت نام از طریق شماره گیری کد دستوری *۹۷# و سرشماره ۸۹۹۷ فراهم است.
مهلت استفاده از بسته عیدانه از زمان فعالسازی تا پایان روز ۱۳ فروردین است.
ثبت نام و دریافت بسته تنها برای یک بار و در طول بازه زمانی اعلام شده امکانپذیر است.

فعالیت
کد USSD
سرشماره ۸۹۹۷

فعال سازی
*۹۷*۱#
۱

استعلام بسته هدیه
*۹۷*۰#
۰

راهنما
*۹۷*۹#
۹

vahidcorleone
20-03-2018, 12:15
با عرض سلام و احترام خدمت دوستان و اساتید و ضمن تبریک سال نو،

در مورد سقف مصرف منصفانه بسته های شبانه که دوستان تو صفحات قبلی دچار شک و تردید هستن، باید عرض کنم که چنین چیزی صحت نداره و بنده الان حدود دو ماه و 10 روز هست که از 1 بامداد تا 11 صبح دانلود می کنم و محدودیتی هم تا حالا ندیدم، چرا که سیستم اکانتینگی ندارن که بخوان محاسبه ترافیک و اینا رو بکنن. در مورد کاهش عمدی سرعت بعد از یه مدت باید بگم که این موضوع هم صحت نداره و فقط بستگی به فاصله از دکل و تعداد مشترک نزدیک دکل و کیفیت دکل از نظر سرعت داره. چرا که مثلا تو یه شب و تو بازه های مختلف می بینید که تو یه بازه یک ساعته 38 گیگ دانلود کرده و تو ساعت بعدی 4 گیگ و تو ساعت بعدی دوباره 30 گیگ و....

alexfr
21-03-2018, 03:20
با تغییر ساعت فردا شب چطوری حساب می شه؟ :n13:

Meysam Raz
21-03-2018, 05:19
با تغییر ساعت فردا شب چطوری حساب می شه؟ :n13:
شما هم مثل قدیمی ها دنبال ساعت قدیم و جدیدی ها
شما 3 جدید تا 7 جدید باید دانلود کنی :n02:

mahddi
21-03-2018, 11:18

عیدی اول از همراه اول
معرفی طرح:

همراه اول مانند سال گذشته، نوروز ۱۳۹۷ هم به کلیه مشترکین دائمی و اعتباری خود عیدی می دهد. کلیه مشترکین دائمی و اعتباری همراه اول می توانند از اول فروردین تا پایان روز ۱۳ فروردین سال ۱۳۹۷، به صورت تصادفی از یکی از پنج مبلغ عیدی در نظر گرفته شده (۱۰،۰۰۰ ریال، ۲۰،۰۰۰ ریال، ۵۰،۰۰۰ ریال، ۱۰۰،۰۰۰ ریال و ۵۰۰،۰۰۰ ریال)، بهره مند گردند.

این طرح برای چه کسانی قابل استفاده است؟

كليه مشترکین دائمی و اعتباری همراه اول می توانند در بازه زمانی اعلام شده در این طرح به صورت رایگان ثبت نام نمایند و از عیدی همراه اول که بصورت اعتبار داخل شبکه است، بهره مند گردند.

شرايط طرح:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این عیدی بصورت اعتبار داخل شبکه بوده و مشترک می تواند برای مکالمه (داخل شبکه)، پیامک (داخل شبکه) و اینترنت از آن استفاده نماید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خرید سایر بسته ها و یا استفاده از سرویس خدمات مبتنی بر محتوا، تماس های رومینگ و خارجه با این اعتبار امکانپذیر نیست.

نحوه ثبت نام در طرح:

ثبت نام از طریق شماره گیری کد دستوری *۹۷# و سرشماره ۸۹۹۷ فراهم است.
مهلت استفاده از بسته عیدانه از زمان فعالسازی تا پایان روز ۱۳ فروردین است.
ثبت نام و دریافت بسته تنها برای یک بار و در طول بازه زمانی اعلام شده امکانپذیر است.

فعالیت
کد USSD
سرشماره ۸۹۹۷

فعال سازی
*۹۷*۱#
۱

استعلام بسته هدیه
*۹۷*۰#
۰

راهنما
*۹۷*۹#
۹

سلام
پس چرا برای من فعال نمیشه و ارور msisdn: میده؟

m2music
21-03-2018, 12:53
فروردینی‌ها؛ اولین هدیه تولدتون رو از همراه اول بگیرین:
۲۴ ساعت مکالمه رایگان درون شبکه
یا ۱۲۰ امتیاز باشگاه فیروزه‌ای
*10*41#

aalarma
21-03-2018, 23:29
با عرض سلام و احترام خدمت دوستان و اساتید و ضمن تبریک سال نو،

در مورد سقف مصرف منصفانه بسته های شبانه که دوستان تو صفحات قبلی دچار شک و تردید هستن، باید عرض کنم که چنین چیزی صحت نداره و بنده الان حدود دو ماه و 10 روز هست که از 1 بامداد تا 11 صبح دانلود می کنم و محدودیتی هم تا حالا ندیدم، چرا که سیستم اکانتینگی ندارن که بخوان محاسبه ترافیک و اینا رو بکنن. در مورد کاهش عمدی سرعت بعد از یه مدت باید بگم که این موضوع هم صحت نداره و فقط بستگی به فاصله از دکل و تعداد مشترک نزدیک دکل و کیفیت دکل از نظر سرعت داره. چرا که مثلا تو یه شب و تو بازه های مختلف می بینید که تو یه بازه یک ساعته 38 گیگ دانلود کرده و تو ساعت بعدی 4 گیگ و تو ساعت بعدی دوباره 30 گیگ و....

با 4.5g اینه سرعت دانلودتون؟
من با 4g شبانه همراه اول هات اسپات میکنم گوشیو نهایت سرعتم 3مگ هست تازه بهترین حالت
نرماله برای 4g یا مشکل داره وضع من؟

comet
22-03-2018, 20:41
شما هم مثل قدیمی ها دنبال ساعت قدیم و جدیدی ها
شما 3 جدید تا 7 جدید باید دانلود کنی :n02:

حق دارن که با تردید درباره تغییر ساعت فکر کنن آخه هیچ اعتبار و اطمینانی به تغییر همزمان ساعت سیستم اکانتینگ همراه اول نیستش و می بینین یه وقت بسته اصلی اگه پرحجم باشه به فنا میره.

reza_v66
22-03-2018, 21:54
دانلود شبانه روی همه طرح ها هنوز وجود داره؟

dadash42
23-03-2018, 10:22
دانلود شبانه روی همه طرح ها هنوز وجود داره؟
آره, فعلاً مشخص نیس تا کی, بعضی میگن تا 7 یا آخرفروردین

به پاس استقبال مشترکین از طرح اینترنت نامحدود رایگان ۳ بامداد تا ۷ صبح، این طرح تا اطلاع ثانوی تمدید می شود. مشترکین همراه اول می توانند با خرید هر یک از بسته های اینترنت همراه اول، از ساعت ۳ تا ۷ صبح از ترافیک رایگان اینترنت به صورت نامحدود بهره‎مند شوند.

mostafa_2050
23-03-2018, 20:31
با سلام میخواستم یه نرم افزار معرفی کنم که میتونه دارندگان مودم های 4gرو شگفت زده کنه بهترین نرم افزار برای کاربران حرفه ای مودم های4g امکان تغییر فرکانس به صورت دستی امکان فعال کردن+4در مودم امکان فقل کردن فرکانس های 4g وخیلی امکانات بی نظیر که تو تنظیمات مودما نیست این برنامه lte wotch رو توی جیب میزاره روی گو شیهای اندروید نصب میشه

mostafa_2050
23-03-2018, 20:37
اسم این نرم افزار اندرویدیHuawei_Manager_1.1_PL هست فقط مشکلی که دارم نمی دونم چجوری اینجا اپلود میشه

mostafa_2050
23-03-2018, 20:46
لینک دانلود نرم افزار

iran100
23-03-2018, 22:03
با سلام میخواستم یه نرم افزار معرفی کنم که میتونه دارندگان مودم های 4gرو شگفت زده کنه بهترین نرم افزار برای کاربران حرفه ای مودم های4g امکان تغییر فرکانس به صورت دستی امکان فعال کردن+4در مودم امکان فقل کردن فرکانس های 4g وخیلی امکانات بی نظیر که تو تنظیمات مودما نیست این برنامه lte wotch رو توی جیب میزاره روی گو شیهای اندروید نصب میشه

چطوری انگلیسی میشه

years
25-03-2018, 23:56
هنوزم طرح زمستانی 3-7 رایگان یا برداشتن؟
تعطیل شد؟

srx190d
26-03-2018, 00:07
هنوزم طرح زمستانی 3-7 رایگان یا برداشتن؟
تعطیل شد؟

فعلا که هَ

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

dadash42
26-03-2018, 14:14
تمدید طرح اینترنت نامحدود رایگان (از ساعت ۳ بامداد تا ۷ صبح)

greatpouya
26-03-2018, 14:19
تمدید طرح اینترنت نامحدود رایگان (از ساعت ۳ بامداد تا ۷ صبح)
من نميدونم اين همراه اول اجازه داره بيش از 3 ماه تمديد کنه و قانون بهش گير بده ازونور اجازه داره Volte بياره و ازونور اجازه داره 4g 900Mhz بياره و ازونور تماس تلگرام روش ----- نيست ولي ايرانسل اجازه نداره اين کارارو بکنه
البته تمديد اينترنت رايگان به نفع کاربرانم هست

Iman799
26-03-2018, 15:07
من نميدونم اين همراه اول اجازه داره بيش از 3 ماه تمديد کنه و قانون بهش گير بده ازونور اجازه داره Volte بياره و ازونور اجازه داره 4g 900Mhz بياره و ازونور تماس تلگرام روش ----- نيست ولي ايرانسل اجازه نداره اين کارارو بکنه

Sent from my SM-G950F using Tapatalkایرانسل اجازه volte داره ولی چون مشترک ها بیشتر از دیتا استفاده می کنن نیاز نداره خیلی که volte رو گسترش بده برای استفاده از ۹۰۰ هم نیاز به اجازه نیست هر اپراتور فرکانس ۹۰۰ داره می تونه روش توجی ببنده تیریجی ببنده یا فورجی از بابت رایگان هم که ایرانسل به شدت خسیسه به طور مثال قبلا برای دائمی شدن سیم کارت ۲۰ گیگ ماه اول می داد و ۶ گیگ تا ۶ ماه الان ۶ گیگ حذف شده برای پرداخت قبض قبل از ۲۰ ام یک روز ۱۰۰ گیگ می داد شده یک گیگ به دائمی ها روزی یک ساعت مکالمه رایگان میده اما چند ماه پیش و اوایل طرح شما می تونستی تو هر ساعت از شبانه روز یک ساعت رو فعال کنی ولی الان دقیق باید ۲۴ ساعت بگذره از آخرین استفادت از اون طرح هدیه میده اگر شارژت صفر باشه قابل استفاده نیست مثلا به خودم برای عید ۱۰۰ دقیقه مکالمه داد ولی چون شارژم صفره قابل استفاده نیست یا مثلا صبح ها یک گیگ رایگان میده اگر شارژت صفر باشه اون یک گیگ رایگان رو برات می زنه ۵۰ تومن ولی به محض اینکه شارژ کنی ۵۰ تومن میشه صفر یا مثلا هدیه تبدیل یوسیم و یک سری هدایا که از ساعت ۱۰ شب تا ۲ قابل استفاده نیست در کل روز به روز خسیس تر میشه

greatpouya
26-03-2018, 15:10
ایرانسل اجازه volte داره ولی چون مشترک ها بیشتر از دیتا استفاده می کنن نیاز نداره خیلی که volte رو گسترش بده برای استفاده از ۹۰۰ هم نیاز به اجازه نیست هر اپراتور فرکانس ۹۰۰ داره می تونه روش توجی ببنده تیریجی ببنده یا فورجی از بابت رایگان هم که ایرانسل به شدت خسیسه به طور مثال قبلا برای دائمی شدن سیم کارت ۲۰ گیگ ماه اول می داد و ۶ گیگ تا ۶ ماه الان ۶ گیگ حذف شده برای پرداخت قبض قبل از ۲۰ ام یک روز ۱۰۰ گیگ می داد شده یک گیگ به دائمی ها روزی یک ساعت مکالمه رایگان میده اما چند ماه پیش و اوایل طرح شما می تونستی تو هر ساعت از شبانه روز یک ساعت رو فعال کنی ولی الان دقیق باید ۲۴ ساعت بگذره از آخرین استفادت از اون طرح هدیه میده اگر شارژت صفر باشه قابل استفاده نیست مثلا به خودم برای عید ۱۰۰ دقیقه مکالمه داد ولی چون شارژم صفره قابل استفاده نیست یا مثلا صبح ها یک گیگ رایگان میده اگر شارژت صفر باشه اون یک گیگ رایگان رو برات می زنه ۵۰ تومن ولی به محض اینکه شارژ کنی ۵۰ تومن میشه صفر یا مثلا هدیه تبدیل یوسیم و یک سری هدایا که از ساعت ۱۰ شب تا ۲ قابل استفاده نیست در کل روز به روز خسیس تر میشه

Sent from my SM-J710F using Tapatalkآقا ايمان الان چند مگاهرتز روي باند 900 جا گذاشتن براي LTE ايرانسل؟ مگر 35 مگاهرتز ظرفيت بيشتر داره؟

Iman799
26-03-2018, 15:23
آقا ايمان الان چند مگاهرتز روي باند 900 جا گذاشتن براي LTE ايرانسل؟ مگر 35 مگاهرتز ظرفيت بيشتر داره؟

Sent from my SM-G950F using Tapatalkهمراه اول فرکانس تالیا رو هم داره وگرنه اون هم اینقدر نداشت ولی در عوض مشترک های تالیا به همراه اول وصل میشن همچنین فرکانس gsm روستایی در کل به این قضیه کار ندارم بحث سر مجوز نیست می تونه تیریجی ۹۰۰ نبنده فورجی ۹۰۰ ببنده

Iman799
26-03-2018, 15:23
آقا ايمان الان چند مگاهرتز روي باند 900 جا گذاشتن براي LTE ايرانسل؟ مگر 35 مگاهرتز ظرفيت بيشتر داره؟

Sent from my SM-G950F using Tapatalkهمراه اول فرکانس تالیا رو هم داره وگرنه اون هم اینقدر نداشت ولی در عوض مشترک های تالیا به همراه اول وصل میشن همچنین فرکانس gsm روستایی در کل به این قضیه کار ندارم بحث سر مجوز نیست می تونه تیریجی ۹۰۰ نبنده فورجی ۹۰۰ ببنده

greatpouya
26-03-2018, 15:26
همراه اول فرکانس تالیا رو هم داره وگرنه اون هم اینقدر نداشت ولی در عوض مشترک های تالیا به همراه اول وصل میشن همچنین فرکانس gsm روستایی در کل به این قضیه کار ندارم بحث سر مجوز نیست می تونه تیریجی ۹۰۰ نبنده فورجی ۹۰۰ ببنده

Sent from my SM-J710F using Tapatalkاينکه نشد، همراه اول 3G 900 دوال کرير داشته باشه ولي ايرانسل کلا 3G نبنده؟ يني همراه اول 15 مگاهرتز برداره و ايرانسل 5 مگاهرتز؟
کجاي دنيا 3G 900 رو دوال کرير ميکنن که به اپراتور هاي ديگه چيزي نرسه؟ اين مافيا نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

dele_tanha 1
26-03-2018, 15:27
اينکه نشد، همراه اول 3G 900 دوال کرير داشته باشه ولي ايرانسل کلا 3G نبنده؟ يني همراه اول 15 مگاهرتز برداره و ايرانسل 5 مگاهرتز؟
کجاي دنيا 3G 900 رو دوال کرير ميکنن که به اپراتور هاي ديگه چيزي نرسه؟ اين مافيا نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Sent from my SM-G950F using Tapatalkیکسال میسه کلا منطقه ما که مرکز استان هم هستیم تری جی ایرانسل خیلی داغونه بزور ی صفحه باز میکنه بازی انلاین همش قط میشه. ولی فورجی ایرانسل خوبه قبلا تریجیشم خوب بود الان کلا تعطیله تریجیش دلیلشم نمیدونم

فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalk

Iman799
26-03-2018, 15:31
اينکه نشد، همراه اول 3G 900 دوال کرير داشته باشه ولي ايرانسل کلا 3G نبنده؟ يني همراه اول 15 مگاهرتز برداره و ايرانسل 5 مگاهرتز؟

Sent from my SM-G950F using Tapatalkایرانسل ۹ مگاهرتزه مورد بعد فرکانس ها رو رگولاتوری تخصیص میده فله ای نیست که هر کس هر چقدر خواست بره بگیر

greatpouya
26-03-2018, 15:32
ایرانسل ۹ مگاهرتزه مورد بعد فرکانس ها رو رگولاتوری تخصیص میده فله ای نیست که هر کس هر چقدر خواست بره بگیر

Sent from my SM-J710F using Tapatalkوالا چيزي جر فله اي گرفتن ما نديديم، باند 800 هم کلا دادن به هايوب، يني 5 مگارهرتزم به ايرانسل ندادن

Iman799
26-03-2018, 15:36
والا چيزي جر فله اي گرفتن ما نديديم، باند 800 هم کلا دادن به هايوب، يني 5 مگارهرتزم به ايرانسل ندادن

Sent from my SM-G950F using Tapatalkهای وب قضیش فرق می کنه اون uso بعدم الان که دیگه به های وب وصل میشن همه

greatpouya
26-03-2018, 15:37
های وب قضیش فرق می کنه اون uso

Sent from my SM-J710F using Tapatalkبله قضيه همه فرق ميکنه وقتي قراره فرکانس پايين به ايرانسل نرسه
اگر داخل شهر ها به فرکانس 800 وصل ميشديم و باند 800 هم تجميع ميشد با ايرانسل ميشد حرف شما، ولي الان رومينگ ميشه با هايوب اون هم فقط خارج شهر ها.

iDownload & iGame
26-03-2018, 20:58

تماس تلگرام روی همراه اول کار میکنه مگه؟!

greatpouya
26-03-2018, 21:34
تماس تلگرام روی همراه اول کار میکنه مگه؟!بله همراه اول به همراه اول بازه
تماس تصويري هم روي رايتل بازه، ولي ايرانسل نه
ام ام اس رو رايتل براي همه بازه ولي ايرانسليا بايد حتما فرم پر کنن

italodance
30-03-2018, 07:51
سرعت همراه اول با سیگنال 100% روتر از 3 مگ بایت بیشتر نمیره چه تک و چه چند کانکشن!!! داستان چیه؟

ms1ove
30-03-2018, 09:12
سلام دوستان
من چند مدت نبودم از دنیای مجازی عقب افتادم [emoji23]
کسی خبر داره که نت رایگان همراه اول که صبح بود هنوز فعاله یا نه ؟

OLK
30-03-2018, 09:32
سلام دوستان
من چند مدت نبودم از دنیای مجازی عقب افتادم [emoji23]
کسی خبر داره که نت رایگان همراه اول که صبح بود هنوز فعاله یا نه ؟

سلام

بله فعاله ، 3 تا 7 صبح.

mostafa_2050
30-03-2018, 20:25
جهت اطلاع مشترکین همراه اول باید عرض کنم ترجی همراه اول بانو۹۰۰ دوال کریر شد

mostafa_2050
30-03-2018, 20:30
به زودی باند هفت فورجی همراه اول به 20 مگاهرتز ارتقا پیدا میکند

mostafa_2050
30-03-2018, 20:33
به زودی اپراتور تالیا با همراه اول ادغال میشود وفرکانس تالیا در شبکه همرا ه اول قرار میگیرد

ahwazp30
31-03-2018, 09:25
به زودی اپراتور تالیا با همراه اول ادغال میشود وفرکانس تالیا در شبکه همرا ه اول قرار میگیرد

مگه کسی هم از این اپراتور استفاده میکنه ؟ تالیا زمانی که تمام اپراتورها 2g بودند حکم رایتل رو داشت ولی از وقتی که 3g و 4g اومده دیگه کسی از این اپراتور سرویس نمیگیره :n09:

andriy70
31-03-2018, 14:20
سلام. سقف مصرف منصفانه بسته های شبانه نامحدود همراه اول اعمال میشه؟ بیشتر از اون نمیشه دانلود کرد؟

italodance
31-03-2018, 14:22
سرعت همراه اول با سیگنال 100% روتر از 3 مگ بایت بیشتر نمیره چه تک و چه چند کانکشن!!! داستان چیه؟

بقیه چطورند؟ اخر چقدر ماکس سرعتتان هست؟

andriy70
01-04-2018, 05:03
اینترنت همراه اول چند روزه سرعتش خیلی اومده پایین. رفتم آی پی چک کردم نوشته امارات متحده!!! مشهد هستم، چطور ممکنه؟!

dadash42
01-04-2018, 11:23
اینترنت همراه اول چند روزه سرعتش خیلی اومده پایین. رفتم آی پی چک کردم نوشته امارات متحده!!! مشهد هستم، چطور ممکنه؟!

خیلی خوبه, امارات میرین به همه گفتین رفتین مشهد :n10:

ALIRK
01-04-2018, 11:40

کلا همراه اول یکسری مشکل ای پی داره و هنوز نتونسته حلش کنه ..کلا کمبود ip مخصوصا اینکه امارات میزنه باعث شده تو خیلی چیزها مشکلاتی ایجاد کنه

Electronic-Arts
01-04-2018, 12:26

سرعت ریطی به آی پی نداره به منطقه ربط داره

dadash42
02-04-2018, 07:48
برعکس سرعت ما خیلی بهتره, تعطیلات شهر خلوته خطوط بهتر
شاید افت سرعت تو مشهد بخاطر حجموم مسافران ایام نوروزه؟

and-roid2
02-04-2018, 21:11
به زودی باند هفت فورجی همراه اول به 20 مگاهرتز ارتقا پیدا میکند

منبع؟
باند 3 افزایش پیدا نمیکنه؟

shahryar84
03-04-2018, 01:16

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شهرهای توریستی موقع عید بار بیشتر از ظرفیت روی شبکه موبایلشان هست و مشکل سرعت برای اینه. سرعت ربطی به کشور ip نداره، هرچند تو بعضی سرویس‌های داخلی برای شما مشکل ایجاد می‌کنه

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

amirbrad
03-04-2018, 12:25
دوستان اگر بسته فقط شبانه داشته باشیم بسته روزانه میشه همزمان داشت یا باید بسته قبلی تموم شده باشه؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

albertxx
03-04-2018, 14:00
دوستان اگر بسته فقط شبانه داشته باشیم بسته روزانه میشه همزمان داشت یا باید بسته قبلی تموم شده باشه؟

همزمان میتونید هم بسته شبانه و هم روزانه داشته باشید

Mana5
03-04-2018, 18:37
دوستان معلوم نشد این اینترنت شبانه 3 تا 7 تا کی ادامه داره؟
تعطیلات عید هم تموم شد

amirbrad
03-04-2018, 23:25
همزمان میتونید هم بسته شبانه و هم روزانه داشته باشید

امتحانی فعال کردم متاسفانه میره تو رزرو
ضعف بزرگیه که نمیشه استفاده کرد شانس اوردم یک هفته ایی هستش وگرنه تا یکماه باید تعرفه ازاد استفاده میکردم!

dadash42
04-04-2018, 05:40
سرعت دانلود صبح با هوراه اول 4G :n02:

years
04-04-2018, 08:30
سرعت دانلود صبح با هوراه اول 4G :n02:

ساعت 1 که استارت شبانه زده میشه سرعتش از 100 کیلو شروع میشه

خیلی نوسان داره
بی حساب و کتاب

albertxx
04-04-2018, 11:12
امتحانی فعال کردم متاسفانه میره تو رزرو
ضعف بزرگیه که نمیشه استفاده کرد شانس اوردم یک هفته ایی هستش وگرنه تا یکماه باید تعرفه ازاد استفاده میکردم!

خیر همچین چیزی نیست
بسته رو اشتباهی فعال نکردید ؟؟

همزمان میتونید بسته دانلود شبانه رو در کنار بسته روزانه داشته باشید !
حتی تو سایتش هم نوشته !

amirbrad
04-04-2018, 18:34
خیر همچین چیزی نیست
بسته رو اشتباهی فعال نکردید ؟؟

همزمان میتونید بسته دانلود شبانه رو در کنار بسته روزانه داشته باشید !
حتی تو سایتش هم نوشته !

من همیشه بسته روزانه داشتم ایندفعه که شبانه فعال کردم هر بسته روزانه ایی میگیرم میره تو رزرو متاسفانه
همراه اول کلا سیستم اکانتینگ نسبت به ایرانسل خیلی عقبه

Royce
05-04-2018, 12:09
ساعت 1 که استارت شبانه زده میشه سرعتش از 100 کیلو شروع میشه

خیلی نوسان داره
بی حساب و کتاب

ساعت رایگان از 1 شروع میشه یا 3 ؟

iman2919
05-04-2018, 13:09
ساعت رایگان از 1 شروع میشه یا 3 ؟

از ساعت 3 تا 7

dadash42
06-04-2018, 10:03
اونهایی که سرعت کمن, سعی کنن مودم / گوشی جایی بزازن آنتن حداقلش 3 خطه باشه, خیلی اثر میزاره
من با یه خط 10mbs,دو خط آنتن حدود 30mbs با سه خط 70mbs سرعتم
و از جاهای سرعت بالا دانلود کنین, اکثرا سرورها 100kb-600kbs سقف دارن

Hidden-Hunter
06-04-2018, 12:17
سلام دوستان

این همراه اول طرح مکالمه برای داخل و خارج از شبکه نداره؟

این ایرانسل دزد که هیچی برای مشترکین ک نمیزاره،بعدم انتن دهیش اشغاله انصافن

محمد7966
09-04-2018, 20:53
بچه ها این هدیه تولد همراه اول انگار باگ داره،چند سال پیش دو روز مکالمه رایگان داشتم،یک روز روز تولد بود،یک روز هم پرداخت قبض قبل از 20

بعد هدیه تولد رو تو خود روز تولد استفاده نکردم،گذاشتمش چند روز بعد،موقع فعال سازی به من گفت شامل هدیه تولد نمی باشید!!

البته بعدش بهم اس دادن از مشکل پیش آمده معذرت میخواهیم و بهم دادن هدیه

حالا امسال هم این اتفاق برام افتاده،نمیدونم بعدا به معذرت خواهی میفتن و هدیه رو بهم میدن یا نه

در کل سیستم هدیه دهیشون انگار مشکل داره

and-roid2
09-04-2018, 21:04
سلام دوستان

این همراه اول طرح مکالمه برای داخل و خارج از شبکه نداره؟

این ایرانسل دزد که هیچی برای مشترکین ک نمیزاره،بعدم انتن دهیش اشغاله انصافن
برای داخل شبکه *1000*1# بزن.
+
من که ایرانسلمو ترابرد کردم به همراه اول و امروز سیمکارت رسید دستم.انتن دهی / کیفیت و سرعت اینترنت هم عالیه و قابل قیاس نیست.
تنها بدی همراه اول اینه تعرفه مکالمتاش خیلی بالاست.

ALIRK
09-04-2018, 21:15
بچه ها این هدیه تولد همراه اول انگار باگ داره،چند سال پیش دو روز مکالمه رایگان داشتم،یک روز روز تولد بود،یک روز هم پرداخت قبض قبل از 20

بعد هدیه تولد رو تو خود روز تولد استفاده نکردم،گذاشتمش چند روز بعد،موقع فعال سازی به من گفت شامل هدیه تولد نمی باشید!!

البته بعدش بهم اس دادن از مشکل پیش آمده معذرت میخواهیم و بهم دادن هدیه

حالا امسال هم این اتفاق برام افتاده،نمیدونم بعدا به معذرت خواهی میفتن و هدیه رو بهم میدن یا نه

در کل سیستم هدیه دهیشون انگار مشکل داره

حالا 2برابر اینو ازت نگیرن:n02:

Hidden-Hunter
10-04-2018, 09:19
برای داخل شبکه *1000*1# بزن.
+
من که ایرانسلمو ترابرد کردم به همراه اول و امروز سیمکارت رسید دستم.انتن دهی / کیفیت و سرعت اینترنت هم عالیه و قابل قیاس نیست.
تنها بدی همراه اول اینه تعرفه مکالمتاش خیلی بالاست.

خدایی همراه اول از خسیس بازی امده بیرون لارج شده ..فقط مکالماتش گرونه بخاطر انتن دهی بالا

ایرانسل داخل شهر ما یک جای تفریحی مهم هست چهارسال پیش بهشون گفتم انتن نمیده... شب ، چهارشنبه سوری ک رفتم انتن نداد گفتم این ایرانسل مفتش گرونه...شب چهارشنبه سوری تو اون منطقه تفریحی بین 1000نفر ادم یهو بخواد به خانوادش بزنگه و انتن نده اصن ی چیز داغونی

ایرانسل دزدتر از دیروز داره میشه:n09:

amin885
10-04-2018, 09:40
خدایی همراه اول از خسیس بازی امده بیرون لارج شده ..فقط مکالماتش گرونه بخاطر انتن دهی بالا

ایرانسل داخل شهر ما یک جای تفریحی مهم هست چهارسال پیش بهشون گفتم انتن نمیده... شب ، چهارشنبه سوری ک رفتم انتن نداد گفتم این ایرانسل مفتش گرونه...شب چهارشنبه سوری تو اون منطقه تفریحی بین 1000نفر ادم یهو بخواد به خانوادش بزنگه و انتن نده اصن ی چیز داغونی

ایرانسل دزدتر از دیروز داره میشه:n09:

برای ما هم همین مشکل با ایرانسل هست و انتن دهی خوبی نداره منطقه ما اما همراه اول انتن دهی فول 4g و بشخصه مدام هم از بسته های همراه اول استفاده میکنم .با اینکه چندین بار به ایرانسل تماس گرفتم اما مشکل انتن دهی رو حل نکردن و انتن دهی ایرانسل در حد 2g و در حد تماس هست اونم اگه قطع نشه در حین مکالمه.

Hidden-Hunter
10-04-2018, 13:39
اینم جایی که گفتم ایرانسل خط نمیده.

ایرانسل بعد 4سال خط درستی نده یا انتن بپرونه خیلی......

Argada
11-04-2018, 19:49
دانلود رایگان شبانه از ساعت 3 تا 7 الانم تو فروردین 97 ادامه داره!؟!؟

srx190d
11-04-2018, 19:54
دانلود رایگان شبانه از ساعت 3 تا 7 الانم تو فروردین 97 ادامه داره!؟!؟

فعلا که آره

ShadowDragon
11-04-2018, 20:46
مسافرت بودم باهام تماس گرفتن مشکل انتن دهی حل شده! منم خوش حال رفتم سیم رو یو سیم کردم! الان که تست میکنم، کلا تایم اوت هست! تغییری هم تو سیگنال نداشتم! کاش حداقل میشد از دکل رایتل استفاده کرد....

ho3in1414
12-04-2018, 14:03
دوستان این برنامه ltewatch کارش چیه دقیقا
فرق بین باند ها چیه و به کدوم وصل شه بهتره
اگه توضیح بدین ممنون میشم چون زیاد وارد نیستم
من مودم هواوی 525 دارم که نوشته تجمیع باند داره
ولی سرعت اونجور که من میخوام بالا نیست
مکسش 40 مگابیت و میانگین بیشتر بین 10 تا 20 هستش

Terova
12-04-2018, 14:21
اطلاعات حجم مصرف اینترنت رو مال گذشته نشون میده مثلا گفته تا تاریخ 1/17 این مقدار مصرف کردین و آخرشم نوشته اطلاعات با تاخیر مواجه شده! هم تو برنامه هم مسیج
الان چی کار کنم بفهمم چقدر از بستم مونده؟

ShadowDragon
12-04-2018, 16:10
اطلاعات حجم مصرف اینترنت رو مال گذشته نشون میده مثلا گفته تا تاریخ 1/17 این مقدار مصرف کردین و آخرشم نوشته اطلاعات با تاخیر مواجه شده! هم تو برنامه هم مسیج
الان چی کار کنم بفهمم چقدر از بستم مونده؟

سیمکارت دایمی؟ راه خاصی نداره ...
اعتباری ، سریع به روز میشه
البته از اپ همراه من استفاده کن ببین تاثیر داره؟ شاید اوجا سریع تر اپدیت شه

من امروز متوجه شدم، گوشی رو که پای پنجره بزارم، گاهی اوقات انتن از ۰-۱ خط ( -۱۱۲ db و ۵ asu گاهی اوقات به صورت حتی ساعت ها ، ۵۵ خط پر و ۵۸d میشه، البته قبلا هم اتفاق افتاده بود اما توجه نکردم

کسی میتونه اینو توضیح بده که داستان چیه؟ ایا دکل نزدیک‌تری هست؟ اگه هست چرا ۳ ساله فقط به دور تره وصل میشه؟ و ایا راهی هست که دستی ، به این وصل شم؟ با فرض وجود دکل...

yazd33c
12-04-2018, 16:26
شیندم خرید بسته اینترنت مالیات اضافه شد از امروز شروع شد.
مثلاً یک بسته یکسال ۲۰ گیگابایت ۶۵۰۰۰ تومان به حدود ۷۱۰۰۰ تومان درسته؟

Hidden-Hunter
12-04-2018, 19:24
شیندم خرید بسته اینترنت مالیات اضافه شد از امروز شروع شد.
مثلاً یک بسته یکسال ۲۰ گیگابایت ۶۵۰۰۰ تومان به حدود ۷۱۰۰۰ تومان درسته؟

قیمت بسته ها خام هست و قبلن هم برای هرکدوم 9درصد میزد

The Dreadnaught
12-04-2018, 23:59
دوستان میشه لطف کنید تو این تاپیک مودم های خوبی که سراغ دارید رو معرفی کنید؟

iman2919
13-04-2018, 08:43
این همراه اول بی وجدان دروغ گو حدود 1 سال هست توی سایت و نقشه پوشش منطقه ما را زده فورجی پلاس ولی همه جا فقط 4g هست!
وقتی هیچ نظارتی نیست و به هیچ جا پاسخگو نیستن راحت هر چی میخوان دروغ میگن:n15:

Hidden-Hunter
13-04-2018, 08:50
این همراه اول بی وجدان دروغ گو حدود 1 سال هست توی سایت و نقشه پوشش منطقه ما را زده فورجی پلاس ولی همه جا فقط 4g هست!
وقتی هیچ نظارتی نیست و به هیچ جا پاسخگو نیستن راحت هر چی میخوان دروغ میگن:n15:

داداش من از سال 86تا الان ایرانسل بودم باور کن دروغگو تر از ایرانسل خودشه:n37:

greatpouya
13-04-2018, 09:30
داداش من از سال 86تا الان ایرانسل بودم باور کن دروغگو تر از ایرانسل خودشه:n37:برعکس من تو اين 12 سال همش از ايرانسل راست و از همراه اول وعده هاي دروغ شنيدم، عجيبه اين حرفو ميزنيد، همراه اول تا 2سال پيش شعار 5G ميداد در حالي که همه جا 3G کامل هم نداشت و هنوز 4Gش افتتاح نشده بود!!!

Hidden-Hunter
13-04-2018, 09:53
برعکس من تو اين 12 سال همش از ايرانسل راست و از همراه اول وعده هاي دروغ شنيدم، عجيبه اين حرفو ميزنيد، همراه اول تا 2سال پيش شعار 5G ميداد در حالي که همه جا 3G کامل هم نداشت و هنوز 4Gش افتتاح نشده بود!!!

برید خدمات نوین ایرانسل را ببین 100گیگ اینترنت پرداخت قبض شده 1گیگ:n09:

بعدم دادا اینجا ایرانه شعار میدیم برای تقویت روحیه مون:n02:

greatpouya
13-04-2018, 10:00

بعدم دادا اینجا ایرانه شعار میدیم برای تقویت روحیه مون:n02:اينا تو همراه اول ده برابر ايرانسل غوغا ميکنه، مهم ادعاهاي دروغ هست که کلا از سمت همراه اول ساخته ميشه هر سال
همراه اول بره اول هزينه مکالمشو کاهش بده بعد بياد تو بازار رقابت سالم

Hidden-Hunter
13-04-2018, 10:03
اينا تو همراه اول ده برابر ايرانسل غوغا ميکنه، مهم ادعاهاي دروغ هست که کلا از سمت همراه اول ساخته ميشه هر سال
همراه اول بره اول هزينه مکالمشو کاهش بده بعد بياد تو بازار رقابت سالم

دادا ایرانسل انتن دهی خوبی نداره

من تو جاده ب عینه متوجه میشم ی جا هم مارو توکف گذاشت

هرکسی از ی اپراتور ناراضیه:n39:

greatpouya
13-04-2018, 10:10

هرکسی از ی اپراتور ناراضیه:n39:در اين مورد کاملا درست ميفرماييد
ولي يکي از دلايلش عدم اعطاي فرکانس هاي پايين به ايرانسل است، که بر خلاف اون همه رو به همراه اول اعطا کردن،
و دليل ديگر همکاري نکردن مخابرات با ايرانسل در اجازه استفاده از بستر مخابراتي کشور، و دليل ديگر همکاري نکردن در نصب دکل هاي ايرانسل بر خلاف همراه اول است.

dadash42
13-04-2018, 10:14
تو قم از هر دو آپراتور کاملاً راضیم
قربون اون شب رایگان همراه اول از تابستون 96 تا حالا نیازی به dsl بی کیفیت نداشتم

and-roid2
13-04-2018, 10:32
تو قم از هر دو آپراتور کاملاً راضیم
قربون اون شب رایگان همراه اول از تابستون 96 تا حالا نیازی به dsl بی کیفیت نداشتم
شبکه ایرانسل در قم تعریفی نداره.از لحاظ پوشش بسیار ضعیفه

dadash42
13-04-2018, 10:38
شبکه ایرانسل در قم تعریفی نداره.از لحاظ پوشش بسیار ضعیفه
طبقه چهارم, 70 متر از دکل عالیه :n02:

Iman799
13-04-2018, 13:25

هرکسی از ی اپراتور ناراضیه:n39:شما از تبریز تا مشهد که حدود ۱۵۰۰ کیلومتره حرکت کنی حدود ۷۰۰ تاش فورجیه ۱۴۰۰ تاش تیریجیه اما همراه اول از ۱۵۰۰ کیلومتر فقط ۴۰۰ کیلومتر یا حتی کمتر تیریجی و فورجیه اونم چون نزدیک شهر هاست بقیه سایت ها همه توجی و حتی توجی هم بعضی جاها آنتن نیست البته بعضی جاده ها هم هست که ایرانسل ضعیفه ولی در کل جاده های اصلی و ترانزیت از جمله همین جاده عالیه

ShadowDragon
13-04-2018, 18:35

بعدم دادا اینجا ایرانه شعار میدیم برای تقویت روحیه مون:n02:

در قسمت ارتباط با ما، ثبت کنید
مقایسه با شبانه همراه اول بشه
شاید فرجی شد...

ایرانسل دیگه خیلی گدا شده! هدیه ۲ماه یه‌بار رو‌که حذف کرده، نت فری هم که فقط اون یک گیگ مسخره رو میده

هزینه مکالمه رو که دوستان اشاره میکنن، خوبه اما مهم‌نیست! واسه من که نت مهم تره با وجود اسکایپ و ...

L.utus
13-04-2018, 19:02
دوستان اینترنت شبانه رایگان 3 تا 7 سقف مصرف داره یا نامحدوده؟
اگر نامحدود باشه عاقلانه نیست کسی بسته 2 تا 7 رو بخره 14500 تومن که تازه سقف 150 گیگ داره

Hidden-Hunter
13-04-2018, 19:12
در قسمت ارتباط با ما، ثبت کنید
مقایسه با شبانه همراه اول بشه
شاید فرجی شد...

ایرانسل دیگه خیلی گدا شده! هدیه ۲ماه یه‌بار رو‌که حذف کرده، نت فری هم که فقط اون یک گیگ مسخره رو میده

هزینه مکالمه رو که دوستان اشاره میکنن، خوبه اما مهم‌نیست! واسه من که نت مهم تره با وجود اسکایپ و ...

بیخیال داداش

هرکی بخواد کاری کنه احتیاج نیست براشون قصه حسین کرد شبستری را بگیم.

مکالمه بدرد این بازاری ها میخورن گرچه الان تلگرام امده و طرف داخل یک گروه مخصوص کسب و کار خودشون راحت صحبت میکنن

الان اینترنت قدرتش بیشتر از مکالمه هست که همراه اول با زرنگ بازی این درخواست را با اینترنت رایگان شبانه پر کرد و اینکه بچه ها میگن اینترنت ایرانسل خیل زود زود تموم میشه و دزدی حجم داره.:n01:

ShadowDragon
13-04-2018, 21:42
حجم دزدی رو اطلاع ندارم

اما بازگشت ترابردشون زیاد شه میفهمن گدا بازی دراوردن...
کلا از این تغییرات به اسم جشنواره ایرانسل خوشم‌نمیاد... باید استیبل باشه

Hidden-Hunter
13-04-2018, 22:18
حجم دزدی رو اطلاع ندارم

اما بازگشت ترابردشون زیاد شه میفهمن گدا بازی دراوردن...
کلا از این تغییرات به اسم جشنواره ایرانسل خوشم‌نمیاد... باید استیبل باشه

بچه ها داخل یک گروه عینی میگفتن که حجم از ما کم میشه

من که امدم همراه اول چون حوصله ندارم 24ساعت زنگ بزنم ایرانسل بگم کجای شهرم انتن نمیده و اینا هم بگن چیزی گزارش نشده، پس من جن هستم ک گزارش دادم؟:n01:

Hidden-Hunter
14-04-2018, 08:09
شما از تبریز تا مشهد که حدود ۱۵۰۰ کیلومتره حرکت کنی حدود ۷۰۰ تاش فورجیه ۱۴۰۰ تاش تیریجیه اما همراه اول از ۱۵۰۰ کیلومتر فقط ۴۰۰ کیلومتر یا حتی کمتر تیریجی و فورجیه اونم چون نزدیک شهر هاست بقیه سایت ها همه توجی و حتی توجی هم بعضی جاها آنتن نیست البته بعضی جاده ها هم هست که ایرانسل ضعیفه ولی در کل جاده های اصلی و ترانزیت از جمله همین جاده عالیه

شهرش برای ما تر زده،جاده هاش مال خودش

داخل شهر 3جی دو انتن داره:n09:

mahtoo
15-04-2018, 10:43
سلام توي قم خيلي قسمتهاي شهر هر دو اپراتور آنتن دهي داخلي شون ضعيفه. البته در ساختمان هاي مرتفع خوبه

paradisepersian
16-04-2018, 11:59
سلام دوستان اینجا کسی هست منو یاری کنه در خصوص ترابرد
من سیم به همراه اول ترابرد کردم usim امروز برام اومد طبق اموزش که میگه
با سیم فعلی *10*45*سریال 19 رقمی # بزنم ولی اتفاقی نمیفته ( Connection problem or invalid mmi code ) میده چه کار کنم

m2music
16-04-2018, 22:02
سلام دوستان اینجا کسی هست منو یاری کنه در خصوص ترابرد
من سیم به همراه اول ترابرد کردم usim امروز برام اومد طبق اموزش که میگه
با سیم فعلی *10*45*سریال 19 رقمی # بزنم ولی اتفاقی نمیفته ( Connection problem or invalid mmi code ) میده چه کار کنم
این اموزش ربطی به ترابرد ندارد
شما باید دو سه روز صبر کنید تا ترابرد انجام بشه و سیم قبلی میسوزه و سیم همراه اولی که رسیده دستتون فعال بشه.
اون روشی که شما انجام دادید برای تعویض سیم قدیمی به یوسیم هست نه ترابرد.

sasan.69
16-04-2018, 22:44
ی سیم کارت همراه اول دارم که گم کردم برم نمایندگی رایگان میدن یا خیر؟

m2music
16-04-2018, 23:16
ی سیم کارت همراه اول دارم که گم کردم برم نمایندگی رایگان میدن یا خیر؟

نه. 5 هزار تومن شارژ خرج داره.

sasan.69
17-04-2018, 01:21
نه. 5 هزار تومن شارژ خرج داره.

بسته اینترنتی هم داره بعد اینکه سیم کارت فعال شه!؟

matr!x_2008
17-04-2018, 01:56
دوستان همراه اول مثل ایرانسل میشه برای دوست بسته اینترنتی هدیه داد؟ مثلا من 20 هزار شارژ دارم برای دوستم یه بسته 2 گیگ یه ماهه فعال کنم..؟

albertxx
17-04-2018, 06:52
بسته اینترنتی هم داره بعد اینکه سیم کارت فعال شه!؟

اگه سیم کارتی که گم کردی 2جی بوده
سیم جدیدی که میدن 3جی هست
و بسته همراه داره ( 2+2 گیگ یک ماهه )

sasan.69
17-04-2018, 11:29
اگه سیم کارتی که گم کردی 2جی بوده
سیم جدیدی که میدن 3جی هست
و بسته همراه داره ( 2+2 گیگ یک ماهه )

نه فورجی بود

Mr.Crow
18-04-2018, 10:37
دوستان من یه سیمکارت همراه اول دارم که تا دیروز سرعت دانلود خوبی داشت و مثلا به PS4 که وصل میکردم، 1 گیگ رو توی 3،4 دقیقه میگرفت. گوشی رو مستر ریست کردم و الآن سرعت نابود شده! در این حد که 1 گیگ حدود 40 دقیقه طول میکشه!!
مشکل از کجاست؟ توی گزینه ها هم روی 4G گذاشتم و اون بالا هم مینویسه +4G ولی سرعتش افتضاحه.

Hidden-Hunter
18-04-2018, 10:43
دوستان من یه سیمکارت همراه اول دارم که تا دیروز سرعت دانلود خوبی داشت و مثلا به PS4 که وصل میکردم، 1 گیگ رو توی 3،4 دقیقه میگرفت. گوشی رو مستر ریست کردم و الآن سرعت نابود شده! در این حد که 1 گیگ حدود 40 دقیقه طول میکشه!!
مشکل از کجاست؟ توی گزینه ها هم روی 4G گذاشتم و اون بالا هم مینویسه +4G ولی سرعتش افتضاحه.

ببینید پراکسی یا پورت داخل تنظیمات APN هست یا نه؟

Mr.Crow
18-04-2018, 10:49
ببینید پراکسی یا ورتداخل تنظیمات APN هست یا نه؟
توی بخش Access Point چیزهایی که در ارتباط با APNـن اینا هستن:
APN: mcinet
APN Type: default,supl,mms
APN roaming protocol: IPv4
یه گزینه هم هست نوشته APN enabled و نمیشه تغییرش داد.
Proxy و Port هم نوشته Not set

mhroozbeh
18-04-2018, 15:57
دوستان هنوز ساعات شبانه رایگان داره؟ از کی تا کی؟

srx190d
18-04-2018, 16:15
دوستان هنوز ساعات شبانه رایگان داره؟ از کی تا کی؟

فعلا که ٣ تا ٧

mostabd
20-04-2018, 23:27
سلام دوستان

این مودم همراه اول رو کسی خریداری کرده؟ سرعت چطوره؟

MiFi Huawei 4G + SIM + Notrino 6Months 10GB

من تهران هستم.

Babak_King
21-04-2018, 00:19
این پیغامی برنامه همراه من میده میگه غیرفعال تا تاریخ 5.2.97 بسته شبانش هم تعطیل یا موردی نداره؟

sasan.69
21-04-2018, 23:11
باقیمانده بسته رو نمیشه گرفت و پیام اختلال میده :n23:

الان بخوام بدونم حجمم چقدر مونده چ غلطی کنم چقدر بی فکر

srx190d
21-04-2018, 23:42
کلا رفتن تعطیلات

Sent from my SM-G950FD using Tapatalk by JAVAD

SAeedBaa
22-04-2018, 02:20
باقیمانده بسته رو نمیشه گرفت و پیام اختلال میده :n23:

الان بخوام بدونم حجمم چقدر مونده چ غلطی کنم چقدر بی فکر

این پیغامی برنامه همراه من میده میگه غیرفعال تا تاریخ 5.2.97 بسته شبانش هم تعطیل یا موردی نداره؟

کلا رفتن تعطیلات

به منظور بروز اوری سیستم ها که قسمتی از ان شامل سیستم حسابرسی مشترکین میشود در طی این مدت، در برخی ساعات ها: مانده حساب یا مانده بسته اینترنت بدلیل خارج شدن سامانه حسابرسی قابل نمایش نیست. البته به اجبار برای اینکه در این ساعت ها، در خدمات دهی پایه (صوت، پیام و دیتا) اختلالی ایجاد نشود،ابنها به صورت رایگان محاسبه میشود.

B3NYAMIN
22-04-2018, 08:58
نمیدونم این همراه اولیا مشکلی چیزی دارن!؟
اومدن تو منطقه ما فورجی رو فعال کردن ولی 4.5 رو نه :|
کسی میدونه 4.5 کِی فعال میکنن! ؟

dele_tanha 1
22-04-2018, 09:02
کسی میدونه 4.5 کِی فعال میکنن! ؟4.5جی ک نیاز به فعال کردن نداره وقتی باند 7و3فعال باشه میشه 4.5g الان تو ایران تا cat6 فعال هست. که حداکثر تا300 مگابیت بر ثانیه سرعتشه شما ببین گوشیت مودمش cat6داره یا نه

iman2919
22-04-2018, 09:19
کسی میدونه 4.5 کِی فعال میکنن! ؟

منطقه ما الان یک سال میشه توی سایت همراه اول زده تحت پوشش اینترنت 4/5 ولی هنوز من غیر از 4g ندیدم
شرکتی که 100 درصد دولتی باشه همینه دیگه با دروغ و کیفیت افتضاح ادامه میده و به هیج جا هم پاسخگو نیست.
اگر ایرانسل نبود همراه اول هنوز روی 3G درجا میزد.

B3NYAMIN
22-04-2018, 10:48
4.5جی ک نیاز به فعال کردن نداره وقتی باند 7و3فعال باشه میشه 4.5g الان تو ایران تا cat6 فعال هست. که حداکثر تا300 مگابیت بر ثانیه سرعتشه شما ببین گوشیت مودمش cat6داره یا نه

من نگا کردم دیدم باند 3 فعاله ولی 7 خیر. دلیل این مسخره بازیشونم نمیدونم واقعا. ایرانسل اومد 4 و 4.5 رو فعال کرد رفت پی کارش
بله تا cat 12 پشتیبانی میکنه گوشیم

m2music
22-04-2018, 10:50
اختلال در شبکه همراه اول تا ظهر امروز برطرف می‌شود

از ساعات گذشته تا کنون شبکه همراه اول با اختلال روبه‌رو بوده که علت آن، عملیات توسعه و ارتقا سیستم های زیرساختی و ارتقا سامانه جامع خدمات مشتریان بیان شده است.

همراه اول که در روزهای گذشته خبر از این اختلال احتمالی داده بود، اکنون می‌گوید که مشکلات ارتباطی تا ظهر امروز برطرف خواهند شد.

B3NYAMIN
22-04-2018, 10:51
منطقه ما الان یک سال میشه توی سایت همراه اول زده تحت پوشش اینترنت 4/5 ولی هنوز من غیر از 4g ندیدم
شرکتی که 100 درصد دولتی باشه همینه دیگه با دروغ و کیفیت افتضاح ادامه میده و به هیج جا هم پاسخگو نیست.
اگر ایرانسل نبود همراه اول هنوز روی 3G درجا میزد.
دقیقا منطقه ما هم همینه. تو سایت زده 4.5 ولی سایت 4 فقط فعاله..
دزد تر همراه اول نیس که با اعتبارش داره سو استفاده میکنه

m2music
22-04-2018, 11:44
دقیقا منطقه ما هم همینه. تو سایت زده 4.5 ولی سایت 4 فقط فعاله..
دزد تر همراه اول نیس که با اعتبارش داره سو استفاده میکنه

از روز اول هم منطقه ما رو هم زده 4.5G ولی من تا الان چیزی ندیدم. کلا در اپراتور اول دروغ یک چیز نهادینه شده است :n02:
البته وقتی بدونی سهام این اپراتور متعلق به چه نهادها و بنیادهای هست و زیر نظر چه شخصی هستند نباید انتظار بیشتری ازش داشت :n09::n24:

B3NYAMIN
22-04-2018, 11:49
از روز اول هم منطقه ما رو هم زده 4.5G ولی من تا الان چیزی ندیدم. کلا در اپراتور اول دروغ یک چیز نهادینه شده است :n02:
البته وقتی بدونی سهام این اپراتور متعلق به چه نهادها و بنیادهای هست و زیر نظر چه شخصی هستند نباید انتظار بیشتری ازش داشت :n09::n24:
بریم 195 شکایت کنیم جوابمونم درست نمیدن چون مال خودشونه. پس همون ایرانسلو عشقه:n12:

whitewolf
22-04-2018, 13:28
دوستان حالا که سیستم مشتریان از کار افتاده هیچ راهی نیست بشه جزییات بسته فعالمونو ببینیم؟ هم همراه من خرابه هم ستاره 100 مربع

whitewolf
22-04-2018, 13:35
به منظور بروز اوری سیستم ها که قسمتی از ان شامل سیستم حسابرسی مشترکین میشود در طی این مدت، در برخی ساعات ها: مانده حساب یا مانده بسته اینترنت بدلیل خارج شدن سامانه حسابرسی قابل نمایش نیست. البته به اجبار برای اینکه در این ساعت ها، در خدمات دهی پایه (صوت، پیام و دیتا) اختلالی ایجاد نشود،ابنها به صورت رایگان محاسبه میشود.

یعنی چی؟ یعنی الان همه چی رایگانه؟

ShadowDragon
22-04-2018, 18:58
دوستان من یه مودم جیبی هواوی گرفتم (۴ جب)
قبلا با گوشی و 3جی و ۵ خط، نهایت ۶۰۰ کیلوبایت دانلودم بود، ساعت شبانه ( ثابت)
الان تست کردم تو همون وضعیت ۳۸۰ ( این ساعت)

الان مشکل من اینه که مودم رو رو ۳ جی تنظیم میکنم ۳-۴ خط بیشتر نیست، یعنی کمتر از گوشیم، و سرعت دانلود زیر ۳۰! البته کلا قطعه!
رو ۴ جی با یک خط انتن، هم با نوسان از ۲۰۰ تا ۱ مگ ( تو همین ساعت، شبانه تست نکردم هنوز) ،

الان شک دارم این مودم خرابه ایا؟ چرا ۳جی کار نمیکنه؟

مورد بعد ایا رنج وایرلس این مودم های جیبی ، خیلی کمه؟ چون مودم پای پنجره و خودم اتاق بقلی هستم و ip مودم رو پینگ میکنم ، گه گداری timeout میده چند تا! نزدیک مشکلی نیست! بابت ارجا به گارانتی اینو میپرسم

greatpouya
22-04-2018, 21:48
دوستان من یه مودم جیبی هواوی گرفتم (۴ جب)
قبلا با گوشی و 3جی و ۵ خط، نهایت ۶۰۰ کیلوبایت دانلودم بود، ساعت شبانه ( ثابت)
الان تست کردم تو همون وضعیت ۳۸۰ ( این ساعت)

اگر توانش قابل تنظيمه تو تنظيمات، توان بذاريد رو 100mW ميلي وات، اگر قابل تنظيم نيست و حداکثر بردش همينقدره، 99% مودمت خرابه انتن داخليش، يا از ارتفاع افتاده، واسه همين 3G ضعيفتر از موبايل.

ShadowDragon
22-04-2018, 22:34
اگر توانش قابل تنظيمه تو تنظيمات، توان بذاريد رو 100mW ميلي وات، اگر قابل تنظيم نيست و حداکثر بردش همينقدره، 99% مودمت خرابه انتن داخليش، يا از ارتفاع افتاده، واسه همين 3G ضعيفتر از موبايل.

راستش انتن همراه اول اینجا داستان داره
یه نقطه خاص پای پنجره، ۵ خط پر ،۲۰ سانت جا ب جایی، no servis میشه (گوشی)
مودم کلا ۳-۴ خط بود، اینقدر ب جا ب جایی حساس نبود اما ۵ خط هم نشد
در کل بیشت مساله عدم دانلود تو حالت ۳جی با مودمه در حالی که ۴ جی اوکیه!

فرداد با سیم ایرانسل تست میکنم دوباره اعلام میکنم

dadash42
23-04-2018, 08:48
بچه ها گفتن فعلا حجم همراه اول کامل رایگانه, بدونه دسترسی به مقدار حجم مسرف شده بخاطر تغییرات سیستم شون
کسی اطلاع داره؟

srx190d
23-04-2018, 09:11
بچه ها گفتن فعلا حجم همراه اول کامل رایگانه, بدونه دسترسی به مقدار حجم مسرف شده بخاطر تغییرات سیستم شون
کسی اطلاع داره؟

میگن ، ولی شانسی بیشتر داداش
الان که تماس هم مشکل داره
نت هم با این که فورجی وصل میشه ولی نت نداره

J@viD
23-04-2018, 10:40
باورم نمیشه 3 روز آپدیت کردن طول میکشه؟؟؟ 3 روز
فکر کنم رکورد تخمی ترین سرویس دهنده دنیا که قبلا دست خودشون بود جا به جا کردن.
الان یکی بخواد بسته بخره چیکار باید بکنه؟ هیچ اطلاعی در این مورد دادن؟
حجم اینترنت مصرفی کنتور میدازه تو این مدت؟

albertxx
23-04-2018, 22:12
کسی اطلاع داره؟

دوستان اصلا ریسک نکنید !
این شرکت هیچیش رو حساب و کتاب نیست
اینا حرف قانونی و رسمی میزنن هیچ اعتباری بهش نیست چه برسه این حرفا

اصلا با این حرفا استفاده نکنید که رایگانه و ....
تو زمستون خود همراه اول گفت ساعت 3 تا 7 رایگانه بعد یه سری مشکل داشتن !

Mana5
24-04-2018, 01:57
دوستان پیش شماره های مختلف همراه اول مثل 912 و 910 و 990 و... و همچنین دائمی و اعتباری بودن خط تاثیری در آنتن دهی و سرعت اینترنت و مصرف باتری و امکانات جانبی و سایر مسائل داره؟
یا صرفا از جنبه قشنگی و با کلاس بودن بهتره؟

Mana5
24-04-2018, 02:10

3 روز بیشتره
5-6 روزی میشه تا 5ام که قول دادن باز میشه

mortezaahmadi70
24-04-2018, 09:25
اختلالی که از اوایل اسفند در اینترنت 3 جی منطقه مون به وجود آمده بود ( سرعت در بهترین حالت 100 کیلوبایت !!!) بعد از دو ماه با پیگیری های مکرر و ثبت گزارش در سامانه 195 بالاخره رفع شد. این هم تست چند دقیقه پیش ( فاصله از دکل 1 کیلومتر فضای بسته )

ShadowDragon
24-04-2018, 12:43
دوستان پیش شماره های مختلف همراه اول مثل 912 و 910 و 990 و... و همچنین دائمی و اعتباری بودن خط تاثیری در آنتن دهی و سرعت اینترنت و مصرف باتری و امکانات جانبی و سایر مسائل داره؟

صرفا قش
نگیه و تاثیر نداره

SAeedBaa
24-04-2018, 16:25
یعنی چی؟ یعنی الان همه چی رایگانه؟
در حال حاظر خیر. فقط در زمانهای که سیستم حسابرسی مشترک از دسترس خارج شود این اتفاق می افتد.

در هفته قبلی همراه اول به طرق مختلف اطلاعیه داده و مشترکین رو پیشاپیش از این اختلال ها اگاه و معذرت خواهی کرده بود.
این یک بروز رسانی و ارتقای بزرگه و شامل چندین قسمت میشه. همچنین یاد اور میشم در حین این ارتقا شبکه فعاله و داره به میلیون ها یوزر سرویس میده پس مطمئنا این کار به مقداری زمان و صبوری نیاز داره.
حجم اینترنت شما فقط در زمانهای که سیستم حسابرسی از دسترس خارج میشه محاسبه نمیشه که ان هم بصورت خیلی محدوده و در باقی ساعات حجم و هزینه خدمات کسر خواهد شد.

m_amin
24-04-2018, 17:56
در حال حاظر خیر. فقط در زمانهای که سیستم حسابرسی مشترک از دسترس خارج شود این اتفاق می افتد.

در هفته قبلی همراه اول به طرق مختلف اطلاعیه داده و مشترکین رو پیشاپیش از این اختلال ها اگاه و معذرت خواهی کرده بود.
این یک بروز رسانی و ارتقای بزرگه و شامل چندین قسمت میشه. همچنین یاد اور میشم در حین این ارتقا شبکه فعاله و داره به میلیون ها یوزر سرویس میده پس مطمئنا این کار به مقداری زمان و صبوری نیاز داره.
حجم اینترنت شما فقط در زمانهای که سیستم حسابرسی از دسترس خارج میشه محاسبه نمیشه که ان هم بصورت خیلی محدوده و در باقی ساعات حجم و هزینه خدمات کسر خواهد شد.ترابرد هم امکانش نیست تو این مدت درسته!؟
چون میخواستم بازگشت کنم به همراه اول گفتن فعلا نمیشه

J@viD
24-04-2018, 20:30

حجم اینترنت شما فقط در زمانهای که سیستم حسابرسی از دسترس خارج میشه محاسبه نمیشه که ان هم بصورت خیلی محدوده و در باقی ساعات حجم و هزینه خدمات کسر خواهد شد.

من مشترک همراه اول هستم از هیچکدوم از طرق مختلفی که شما میگی مطلع نشدم تا یه روز از خواب بلند شدم دیدم کلا شبکه همراه اول مشکل داره و اینترنت قطع هست.بعد هم از طریق وبسایت و اپ خواستم حجم اینترنت رو چک بکنم و خرید بکنم که دیدم هردوتاش زده بعد از فلان تاریخ مراجعه کنید.
معذرت خواهی بخوره تو سرشون اول از همه باید درست اطلاع رسانی بکنن که نکردن بعد باید یه روش جایگزین فعال برای استفاده کاربرها تو همون صفحه ورودی سایت و اپ معرفی بکنن که نکردن.در ضمن این همه اوپراتور بزرگ تو دنیا هست کدوم یکیشون 4-5 روز سیستماشونو غیر فعال میکنن که ارتقا بدن؟ اگر تو این خراب شده جایی وجود داشت که از حق و حقوق کاربرها دفاع میکرد الان بخاطر عدم سرویس دهی باید به همه کاربرها ضرر و زیان میدادن.

albertxx
24-04-2018, 21:21

هرکدوم از این پیش شماره های مربوط به استان خاصی هست
و اعتباری و دائمی بودن سیم کارت رو مشخص میکنه
در واقع مثل سیم کارت ایرانسل هردنبیل نیست که شماره های در همه و نامشخص !!!

پیش شماره هم هیچ ربطی به آنتن دهی و .... نداره ( یه موقع بعضی افراد از این روش شیادی میکردن و موقع فروختن سیم کارت میگفتن این سیم کارت پیش شمارش قدیمی هست و آنتن دهی بهتری داره ) :n02:

ShadowDragon
25-04-2018, 06:45
من مشترک همراه اول هستم از هیچکدوم از طرق مختلفی که شما میگی مطلع نشدم تا یه روز از خواب بلند شدم دیدم کلا شبکه همراه اول مشکل داره و اینترنت قطع هست.بعد هم از طریق وبسایت و اپ خواستم حجم اینترنت رو چک بکنم و خرید بکنم که دیدم هردوتاش زده بعد از فلان تاریخ مراجعه کنید.
معذرت خواهی بخوره تو سرشون اول از همه باید درست اطلاع رسانی بکنن که نکردن بعد باید یه روش جایگزین فعال برای استفاده کاربرها تو همون صفحه ورودی سایت و اپ معرفی بکنن که نکردن.در ضمن این همه اوپراتور بزرگ تو دنیا هست کدوم یکیشون 4-5 روز سیستماشونو غیر فعال میکنن که ارتقا بدن؟ اگر تو این خراب شده جایی وجود داشت که از حق و حقوق کاربرها دفاع میکرد الان بخاطر عدم سرویس دهی باید به همه کاربرها ضرر و زیان میدادن.

به زودی گندش در میاد که هک شدن و اطلاعات لو رفته یا ‌.....
اگه بعد درست شدن شما دیدی که مثلا حجم سیم دایمی سریع اپدیت میشه و دیگه چند روز عقب نیست، بدون که راست گفتن و واقعا یه تغییری دادن
وگرنه داشتن ماست مالی میکردن

mr1987
25-04-2018, 09:08

اطلاع رسانی که کردن با پیامک
ولی از بروزرسانیشون خوشم نیومد حال منو گرفتن

J@viD
25-04-2018, 19:42
برا من پیامک نیومد.

ShadowDragon
25-04-2018, 19:47
دوستان انتن ۴۳۲۱۱ مربوط ب کدوم اپراتوره که تو سرچ پیدا میشه؟

masooumi
25-04-2018, 20:35
دوستان انتن ۴۳۲۱۱ مربوط ب کدوم اپراتوره که تو سرچ پیدا میشه؟

مربوط به همراه اول

ShadowDragon
25-04-2018, 20:59
مربوط به همراه اول

فکر کردم رایتله و داستان رومینگ ۴جی و...

matr!x_2008
25-04-2018, 21:24
هنوز سیستم همراه اول وصل نشده؟ قرار بود تا 1 شنبه وصل شه!

iman2919
25-04-2018, 22:51
روی گوشی های سامسونگ چطور میشه فهمید که باند 3 یا 7 یا هر دو در منطقه ای که هستیم فعاله؟

Mr.Crow
26-04-2018, 07:46
این بسته های اینترنتی همراه اول چرا این طوری شدن؟!
من مدتی قبل سیمکارتم رو عوض کردم و بهم 1 ماه اینترنت 20 گیگ داد. قرار بود از اول اردیبهشت برگرده به همون 4 گیگ ماهانه قبلی، ولی الآن کلهم قاطی کرده!
#0*100* رو که میگیرم، میگه از بسته 4 گیگی شما 4100 مگ مونده!! در حالی که از اول اردیبهشت کلی اینترنت مصرف کردم. از اون طرف توی برنامه همراه اول که میرم، میگه شما بسته هدیه 20 گیگی دارین و 23 گیگش مونده!!! :n04:
میترسم آخرش یه گندی بخوره به اینترنت و یه دفعه یه قبض عظیمی بیاد و کلی دنگ و فنگ برای اثبات بی گناهی! :n27:

اون اینترنت هدیه شبانه هنوز سر جاش هست؟ همون که از پاییز شروع شد و توی زمستون هم از 3 تا 7 میشد دانلود کرد.

and-roid2
26-04-2018, 08:33
روی گوشی های سامسونگ چطور میشه فهمید که باند 3 یا 7 یا هر دو در منطقه ای که هستیم فعاله؟
برنامه network signal guru نصب کنید.
گوشی باید روت باشه

srx190d
26-04-2018, 08:38
برنامه network signal guru نصب کنید.
گوشی باید روت باشه

سامسونگ که خیلی راحت
ستاره مربع ٠٠١١ مربع

dadash42
26-04-2018, 08:57
5 اردیبهشت گذشت هنوز سیستم پایینه
دسترسی به مقدار مصرف و بسته ها نیست

بعد از این نوسازی چی در انتظاره, بهبود سرویس یا غیر

Hidden-Hunter
26-04-2018, 09:00
سلام دوستان
بنده یک بسته همراهی رایگان بهم تعلق گرفت و یک بسته دیگه همراهی گرفتم 7600تومن 1.6گیگ بعد الان امشب این بسته همراهی فعال میشه باید کد*100*8#را بزنم تا بسته رزو (2+2گیگ شبانه و 2گیگ وای فای اول )فعال نشه؟ و اگر بسته رزو فعال نشه بسته بعدی همراهیم بعد این دوگیگ فعال میشه؟؟

طبق این عکس من باید چیکارکنم؟ ناموصن این کارهای (ک*نمک بازی های) ایرانسل و همراه اول ادم ک*خل میکنه:n02:

یکی این عکس را توضیح بده یکم ک*شره

به جان سید دمتون گرم مارو روشن کنید:n02:

B3NYAMIN
27-04-2018, 09:57
سامسونگ که خیلی راحت
ستاره مربع ٠٠١١ مربع

هواوی نداره!؟

Mehran14233
27-04-2018, 21:23
سلام دوستان

هنوز برای تبدیل سیمکارت قدیمی به usim بسته ی هدیه ی اینترنت میدن؟
اگه میدن مدت و حجمش چقدره؟

albertxx
27-04-2018, 21:41
سلام دوستان

یک ماهه
2+2 گیگ

comet
28-04-2018, 06:08
دو تا بسته اینترنت شش ماهه 20 گیگ فعال داشتم که یکی رزرو بود و بسته فعلی هنوز 14 گیگش مونده اما حالا که بروزرسانی سیستم همراه اول تموم شده نگاه می کنم می بینم از بسته اولم که قبل از بروزرسانی حدود 15 گیگش مونده بود و تاریخ فعالسازیش دیماه سال گذاشته بود خبری نیست و الان طبق اطلاعات سیستم بسته دوم که در بهمن ماه خریداری و رزرو شده بود به صورت فعال نشون داده میشه و تاریخ شروع استفاده رو هم همون بهمن ماه زده یعنی در این مدت برزورسانی هیچ اتفاق خاصی نیفتاده که بسته قبلی تموم بشه و استفاده از بسته جدید شروع بشه! آیا نمایش اطلاعات حسابها هنوز ایراد داره و این مسأله رفع میشه؟

ShadowDragon
28-04-2018, 06:29
دو تا بسته اینترنت شش ماهه 20 گیگ فعال داشتم که یکی رزرو بود و بسته فعلی هنوز 14 گیگش مونده اما حالا گه بروزرسانی سیستم همراه اول تموم شده نگاه می کنم می بینم از بسته اولم که قبل از بروزرسانی حدود 15 گیگش مونده بود و تاریخ فعالسازیش دیماه سال گذاشته بود خبری نیست و الان طبق اطلاعات سیستم بسته دوم که در بهمن ماه خریداری و رزرو شده بود به صورت فعال نشون داده میشه و تاریخ شروع استفاده رو هم همون بهمن ماه زده یعنی در این مدت برزورسانی هیچ اتفاق خاصی نیفتاده که بسته قبلی تموم بشه و استفاده از بسته جدید شروع بشه! آیا نمایش اطلاعات حسابها هنوز ایراد داره و این مسأله رفع میشه؟

دیروز چک کردم ده تومن بدهی رو خطی که نهایت ده دقیقه استفده شده بود، اومده ! تماس گرفتم گفتن که اصلاح میشه

چرا ضرر میرسه؟ یه بار به نفع مشتری اشتباه کنن

dadash42
28-04-2018, 11:37
سلام دوستان

15 گیگ اعتبار 1 ماه,
امروز یه usim تعویض تو پست رایگان اومد, توش هم نوشته بابت تعویض 15 گیگ هدیه اعتبار 1 ماه شروع از تاریخ فعال شدن usim

mehran0805
28-04-2018, 11:41
از وقتی سیستم شون مشکل پیدا کرده فورجی منطقه ما قطع شده هنوز هم وصل نشده فقط تریجی داریم برای شما هم اینجوریه؟
ی سیم کارت جدید هم چند روز پیش خریدم ولی هنوز فعال نشده میگن سیستم قطعه باید صبر کنید

B3NYAMIN
28-04-2018, 12:07
15 گیگ ما رو هم خوردن آشغالا

dadash42
28-04-2018, 12:22
15 گیگ ما رو هم خوردن آشغالا
تعویض کارت 3G به این usim امروز تو پست امتحان کردم, همش error میده,

کد وارد شده نادرست میباشد :n34:

چند بار امتحان کردم نشد, شاید سیستم شون هنوز غیر فعاله

albertxx
28-04-2018, 13:49
سلام دوستان

آقا شرمنده
دوستان درست میگن 15 گیگ در ماه هست
اعتباری 15 گیگ و دائمی 20 گیگ

اون 2+2 واسه یه چیز دیگه بود :n02:

FARID88
29-04-2018, 08:06
دوستان چرا نمیشه بسته نا محدود شبانه فعال کرد؟
وقتی کدش رو میزنم *1000*2232# ارور میده.

dadash42
29-04-2018, 09:41
کد usim تعویضی هم قبول نکرد, 9990 زنگ زدم گفت سیستم بخاطر نوسازی هنوز غیرفعاله
پرسیدم تا کی گفت نمیدونه

B3NYAMIN
29-04-2018, 09:48
ایشالا میخان جمع کنن

albertxx
29-04-2018, 10:22
دوستان چرا نمیشه بسته نا محدود شبانه فعال کرد؟
وقتی کدش رو میزنم *1000*2232# ارور میده.

در حال بروزرسانی شبکه هستن
مشخص هم نیست تا کی درست بشه

starstarmaryam
30-04-2018, 11:02
الان میشه بسته نوترینو فعال کرد؟

rasmebazi22
30-04-2018, 18:57
سلام دوستان
طرح نامحدود 1 تا 11 جمع شده یا اختلال داره ؟

iDownload & iGame
30-04-2018, 18:58
فعلا" همه چیز اختلال داره.
صبور باشید.

VatanGame
01-05-2018, 08:55
الان میشه بسته نوترینو فعال کرد؟

تا پانزدهم باید صبر کرد گفتن تا اون موقع مشکل حل میشود.

mortezaahmadi70
01-05-2018, 09:29
مشکلی نداره ، من فعال کردم
سلام دوستان
طرح نامحدود 1 تا 11 جمع شده یا اختلال داره ؟

rasmebazi22
01-05-2018, 11:23
مشکلی نداره ، من فعال کردم

شما احتمالا قبل از اختلال فعال کردید
چون فعلا امکان فعال کردن این سرویس نیست
خوده سرویس برای منم تا همین دیشب کار میکرد اما وقتی خواستم مجدد تمدید کنم نشد.

mortezaahmadi70
01-05-2018, 19:27
من 5 اردیبهشت فعال کردم
شما احتمالا قبل از اختلال فعال کردید
چون فعلا امکان فعال کردن این سرویس نیست
خوده سرویس برای منم تا همین دیشب کار میکرد اما وقتی خواستم مجدد تمدید کنم نشد.

rasmebazi22
01-05-2018, 19:40
من 5 اردیبهشت فعال کردم

فکز میکنم از طریق USSD کد فعال کردید (ستاره 1000 مربع)

ولی در حال حاضر "اینترنت نامحدود" از گزینه های اون بخش حذف شده

میتونید خودتون با کد #1000 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) * مجدد امتحان کنید

dadash42
02-05-2018, 09:41
دو روز هست تو قم telegram با همراه اول فیلتر شده
اما در تهران با سرعت پایین هنوز کار میکنه
حالا با قندشکن هنوز باز میشه

Viren
03-05-2018, 00:07
شبانه فعال نمیشه چه مسخره

shahryar84
03-05-2018, 11:54
VoLTE قطع شده؟

greatpouya
03-05-2018, 12:54
VoLTE قطع شده؟

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalkنه

srx190d
03-05-2018, 13:44
VoLTE قطع شده؟

تقریبا
تماس برقرار نمیشه
ولی زنگ میخوره

greatpouya
03-05-2018, 13:50
تقریبا
تماس برقرار نمیشه
ولی زنگ میخوره

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVADفکر کنم اينا مشکلات همراه اوله، چون همه جاش يه چيز ايراد داره، خيلي مشکلات ديده شده براي volte، براي خيلي بوق نميزنه براي خيلي ها زنگ نميخوره و خيلي هام قطع ميشه!

Iman799
03-05-2018, 15:01
از وقتی یک آپدیت اومد این طوری شد الان رو LTE ONLY کسی زنگ بزنه نمی تونی جواب بدی یا کلا باید بذاری رو حالت تیریجی یا حالت تیریجی و فورجی تا درست بشه

rasmebazi22
03-05-2018, 21:52
اینترنت نامحدود شبانه برگشت :n33:

L.utus
05-05-2018, 01:52
دوستانی که همراه اول اعتباری دارن همین الان کد *10*326# رو بگیرن و 15 گیگ اینترنت 1 ماهه خوش امد یوسیم دریافت کنن :n02:
ظاهرا سیستمشون باگ داره و هر کی این کد رو بگیره براش این بسته فعال میشه :n09:
من با دو تا خط زدم بسته ارسال شد
زودتر بزنید تا درستش نکردن
(البته فقط اعتباریا)

mehran0805
05-05-2018, 06:58
دوستانی که همراه اول اعتباری دارن همین الان کد *10*326# رو بگیرن و 15 گیگ اینترنت 1 ماهه خوش امد یوسیم دریافت کنن :n02:
(البته فقط اعتباریا)من بسته داشتم کد رو زدم پیام اومد بسته الفا پلاس خوش آمد گویی برای شما رزرو شد این بسته همون پونزده گیگه؟

Iman799
05-05-2018, 07:30
(البته فقط اعتباریا)دقایقی پیش بسته شد

B3NYAMIN
05-05-2018, 09:20
بستنش. ما ک زدیم

paradisepersian
05-05-2018, 10:49
اقا من 2 هفته هست سیمکارت رو به همراه اول ترابرد کردم سیم کارتشم همون اوایلش اومد
بعد از 10 روز هنوز سیم کارت منو فعال نکردن چی گار کنم

L.utus
05-05-2018, 11:54
من بسته داشتم کد رو زدم پیام اومد بسته الفا پلاس خوش آمد گویی برای شما رزرو شد این بسته همون پونزده گیگه؟

بله
15 گیگ 1 ماهه

sasan.69
05-05-2018, 14:34
بسته شده ظاهراً ،زده کد وارد شده نادرست است

m2music
05-05-2018, 18:47
اقا من 2 هفته هست سیمکارت رو به همراه اول ترابرد کردم سیم کارتشم همون اوایلش اومد
بعد از 10 روز هنوز سیم کارت منو فعال نکردن چی گار کنم

زنگ بزن پشتیبانی همراه اول یا برو دفاتر پیشخوان.

Iman799
05-05-2018, 19:24
15 گیگ هم از حساب ها کم شد[emoji16]

dadash42
06-05-2018, 09:25
برا منم اول پیام خوش آمد و رزرو بسته, بعد از چند ساعت پیام اتمام بسته

L.utus
06-05-2018, 17:10
برای من پیامک اتمام بسته نیومد بلکه 15 گیگ یهو تبدیل شد به 300 مگ :n02:

alemoazezo
08-05-2018, 19:39
وضعیت یک هفته ای ما با اپراتور عقب مونده همراه آخر

عملا هیچ بسته ای رو نمیشه خرید

پیش شماره 0913
تنها جواب پشتیبانی: در حال بروزرسانی هستیم :n27:

کس دیگه ای همچین مشکلی داره؟

Iman799
08-05-2018, 20:04
وضعیت یک هفته ای ما با اپراتور عقب مونده همراه آخر

عملا هیچ بسته ای رو نمیشه خرید

پیش شماره 0913
تنها جواب پشتیبانی: در حال بروزرسانی هستیم :n27:

کس دیگه ای همچین مشکلی داره؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]با ussd بخر

alemoazezo
08-05-2018, 20:12
با ussd بخر

با ussd و sms و برنامه همراه من تست کردم دقیقا همین ارور رو میده

Iman799
08-05-2018, 20:21
من سه شب پیش خریدم با ussd مشکل نداشت‌.شاید هنوز یک سری خط ها و مناطق مشکل دارن
با ussd و sms و برنامه همراه من تست کردم دقیقا همین ارور رو میده

alemoazezo
08-05-2018, 22:04
من سه شب پیش خریدم با ussd مشکل نداشت‌.شاید هنوز یک سری خط ها و مناطق مشکل دارن

حرف شما ظاهرا درسته با یک خط 0916 زدم بسته رو خرید

Iman799
09-05-2018, 18:41
20 B3[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Iman799
09-05-2018, 21:29
مشکل VoLTE هم حل شد

saber73
10-05-2018, 07:08
کسی dns های خود همراه اول رو داره ؟

Iman799
10-05-2018, 19:29
وای فای اول(از بسته به صورت عادی کم می شود)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mana5
11-05-2018, 14:00
دوستان مشکل اختلالات سیستمی همراه اول برطرف شد کاملا یا هنوز نه؟
میشه سیم کارت ثبت نام کرد و بسته فعال کرد؟
من تو قسمت خلاصه گزارش مصرف که میرم ارور میده

MMDFullHD
11-05-2018, 14:06
مشکل VoLTE هم حل شد

تماس ها اخیرا با سرعت بالاتری برقرار میشن
برای مثال شماره 0212318 تماس در حد دو ثانیه برقرار میشه
ولی شماره 9990 خود همراه رو بگیرید به شبکه نسل سه وصل میشه:n08:

greatpouya
11-05-2018, 14:28
تماس ها اخیرا با سرعت بالاتری برقرار میشن
برای مثال شماره 0212318 تماس در حد دو ثانیه برقرار میشه
ولی شماره 9990 خود همراه رو بگیرید به شبکه نسل سه وصل میشه:n08:ازين جالبتر 021119 HD هم ميشه[emoji23]

Iman799
11-05-2018, 16:04
ازين جالبتر 021119 HD هم ميشه[emoji23]

Sent from my SM-G950F using Tapatalk[emoji6][emoji16][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MMDFullHD
11-05-2018, 20:58
همراه خیلی سرعت اینترنتش برای منطقه ما بالاتر رفته بطوری که ساعت ۴ اینا حدود ۳ ۴ مگابایت بود الان شده ۷.۸ شب هاشو تست نکردم مطمعا خیلی بیشتر میشه و شاید بشه رکورد قبل رو ترکوند رکوردش تو شب واسه من ۱۴ مگابایت بوده
الان دوستان شبانه داره؟ چن وقتی نبودم اصن از دنیای مجازی بدور بودم

یه چیز دیگه توجه کرده باشید ایرانسل به ایرانسل درون شبکه مثلا تماس بگیرن بهم کیفیت تماس خب از نرمال بالاتر هست ولی همراه به ایرانسل و یا ار درون شبکه خارج شه کیفیت کمتر میشه کسی دلیلشو میدونه؟
این قضیه واسه درون شبکه همراه هم صدق میکنه

greatpouya
11-05-2018, 21:22
همراه خیلی سرعت اینترنتش برای منطقه ما بالاتر رفته بطوری که ساعت ۴ اینا حدود ۳ ۴ مگابایت بود الان شده ۷.۸ شب هاشو تست نکردم مطمعا خیلی بیشتر میشه و شاید بشه رکورد قبل رو ترکوند رکوردش تو شب واسه من ۱۴ مگابایت بوده
الان دوستان شبانه داره؟ چن وقتی نبودم اصن از دنیای مجازی بدور بودم

یه چیز دیگه توجه کرده باشید ایرانسل به ایرانسل درون شبکه مثلا تماس بگیرن بهم کیفیت تماس خب از نرمال بالاتر هست ولی همراه به ایرانسل و یا ار درون شبکه خارج شه کیفیت کمتر میشه کسی دلیلشو میدونه؟
این قضیه واسه درون شبکه همراه هم صدق میکنهتو تهران تقريبا اونقدر فرق نميکنه، چون همه دارن NB12.200 استفاده ميکنن، ولي در تمام شهر هاي ديگه ايرانسل به ايرانسل از WB12.650 استفاده ميکنه که خوب خيلي کيفيت بالاتر هست تقريبا HD(6.5Khz)، البته در کل همراه اول کلا تو اين کيفيت اينا محترمانه بگم .........ده، اره خلاصه اصلا نميدونه کيفيت چي هست که بخواد روش کار کنه، بر خلاف ايرانسل و اريکسون که دائما ريزه کاري ميکنن تو شبکه.
ايرانسل اگر بخواد VoLTE هم بياره، EVS مياره، نه HD معمولي که همه کشوراي درپيتم آوردن.

srx190d
12-05-2018, 00:56
کیفیت تماس HD روی سامسونگ دقیقا با تماس معمولی روی آیفون یکی هست
با اینکه به ظاهر روی آیفون فعال نیست VoLTE
یا اگر هم فعال هست نشان نمی‌دهد
در کل تماس با آیفون کیفیت بهتری داره

greatpouya
12-05-2018, 16:30
دوستان تبريک
مدولاسيون آپلود 64Qam براي همراه اول فعال شده. که باعث ميشه سرعت آپلود در هر باند با پهناي 20Mhz، بجاي 50Mbps به حدود 75Mbps برسد.
احتمال استفاده از 256Qam هم در ,دانلود, هست که بنده هنوز تست نگرفتم.

ShadowDragon
12-05-2018, 17:40
رکورد دانلود شبانه من ۱.۲ مگابایت بوده :n14:

MMDFullHD
12-05-2018, 21:39
دوستان تبريک
مدولاسيون آپلود 64Qam براي همراه اول فعال شده. که باعث ميشه سرعت آپلود در هر باند با پهناي 20Mhz، بجاي 50Mbps به حدود 75Mbps برسد.
احتمال استفاده از 256Qam هم در ,دانلود, هست که بنده هنوز تست نگرفتم.

واسه منم UL و DL تا 6 MCS میده بعضی اوقات
سرعت هم بخاطر اینه فک کنم بالاتر رفته

Iman799
12-05-2018, 21:41
واسه منم UL و DL تا 6 MCS میده بعضی اوقات
سرعت هم بخاطر اینه فک کنم بالاتر رفتهDL 6 طبیعیه
DL 8 جدیده

MMDFullHD
12-05-2018, 21:51
DL 6 طبیعیه
DL 8 جدیده

همین سرعتی که منو تو داریم ارزوی خیلیاس
فعلا بذار 7 اش رونمایی شه 128QAM
تو میدان اریاشهر یه ست داشتم قدم میزدم سرویس مد زدم دیدم همراه باند 3 رو فول کرده
باند جدید بیاد اضافه کنه MIMO و ...
با زیرساختی که داره میتونه حداقل اینترنت داخلی رو ارایه بده مام واسه ی چهار تا فیلم فورکی hdr اینقد معطل نشیم
این vowifi رو رو نت ۸ و اس ۸ سری s9 فعال کنه کولاک میکنه
جالبیش اینجاس پینگ هم خیلی خوب و ثابته رو همراه