ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53

mohebronaldo
06-09-2015, 23:22
رو همه مدل شبکه ای هست
زنگ زدم گفت فردا فعال میشه احتمال زیاد
مگه خودشون نمایندگی همراه اول نیستن بعد میگن احتمال زیاد

Armin.Computer
06-09-2015, 23:38
مگه خودشون نمایندگی همراه اول نیستن بعد میگن احتمال زیاد

اگر اینترنتی فروش داشت حتما اینترنتی می خریدم
ظاهرا اینترنتی فقط شماره گلچین داره که من نیاز نداشتم

number-1
06-09-2015, 23:55
رو همه مدل شبکه ای هست
زنگ زدم گفت فردا فعال میشه احتمال زیاد

شما بزار رو 2G gsm only اگه نیمد باید تا فردا صبر کنی

Armin.Computer
06-09-2015, 23:59
شما بزار رو 2G gsm only اگه نیمد باید تا فردا صبر کنی

دقیقا باید تا فردا صبر کنم
+
ای کاش همراه اول یکم بسته های متنوع تری داشت

Majidson
07-09-2015, 06:36
اینم از عکس های تجهیز دکل محل ما با حضور خودم کنار پیمانکاران[IMG]

میبینید که سکتور های قدیمی نسل 2 در حال تعویض هستند.سکتور های نسل 3 جدید هوآوی بود.rru ها اریکسون بودن
یه تست با سرور داخل و یکی سرور خارج میذاری البته با بسته آلفاپلاس. ممنون

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

stere1980
07-09-2015, 13:53
آقا این همراه اول انگار اجازه نمیده پیش از پایان زمانی بسته خریده شده بسته دیگری خریده بشه در حالی که حجم یک روزه که من خریدم تموم شد در یک ساعت ولی باید یک شبانه روز صبر کنم تا بسته جدید بخرم؟؟
چطوریه؟
این پیغام رو میده:
بسته اينترنت آلفا+ 1 روزه شبانه 900 مگابايت (2 تا 7 صبح) تا ساعت 03:22:23 تاريخ 1394/06/17 براي شما معتبر است.
بسته اينترنت آلفا+ 7 روزه شبانه 10 گيگابايت (2 تا 7 صبح) رزرو شده و پس از پايان بسته فعلي جايگزين خواهد شد.

ولی توی سایتش نوشته اگر حجم تموم بشه میشه بسته جایگزین خرید ولی حالا اجازه نمیده میگه حتما باید زمانش هم تموم بشه!!

فرستاده شده از LG-D690ِ من با Tapatalk

molasani_boy
07-09-2015, 13:59
آقا این همراه اول انگار اجازه نمیده پیش از پایان زمانی بسته خریده شده بسته دیگری خریده بشه در حالی که حجم یک روزه که من خریدم تموم شد در یک ساعت ولی باید یک شبانه روز صبر کنم تا بسته جدید بخرم؟؟
چطوریه؟
این پیغام رو میده:
بسته اينترنت آلفا+ 1 روزه شبانه 900 مگابايت (2 تا 7 صبح) تا ساعت 03:22:23 تاريخ 1394/06/17 براي شما معتبر است.
بسته اينترنت آلفا+ 7 روزه شبانه 10 گيگابايت (2 تا 7 صبح) رزرو شده و پس از پايان بسته فعلي جايگزين خواهد شد.

ولی توی سایتش نوشته اگر حجم تموم بشه میشه بسته جایگزین خرید ولی حالا اجازه نمیده میگه حتما باید زمانش هم تموم بشه!!

دوست عزیز میتونید بسته قبلی رو حذف کنید...البته اگه ترافیکش تمومه...

فرستاده شده از GT-S7582ِ من با Tapatalk

eightskh
07-09-2015, 14:56
مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار از بهبود وضعیت اینترنت همراه اول در جنوب شهر تهران خبر داد.

به گزارش سیتنا، وحید صدوقی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، در پاسخ به این سوال که با وجود ورود اپراتورها به عرصه ارائه‌ی خدمات 3G و 4G و حتی کسب جایزه اپراتور برتر از سوی همراه اول، همچنان حتی در سطح تهران هم گلایه‌های متعددی نسبت به کیفیت اینترنت همراه اول وجود دارد، اظهار کرد: توسعه شبکه 3G در جنوب تهران هنوز اتفاق نیفتاده، چرا که منطقه جغرافیایی شهر بسیار گسترده است.
وی با بیان این‌که طی هفته‌های گذشته با استفاده از باند 900، تلاش‌هایی صورت گرفته که این روند توسعه‌ای تسریع شود، گفت: برهمین اساس احتمالا طی یک تا دو ماه آینده توسعه اساسی در زمینه‌ی اینترنت همراه اول در جنوب شهر تهران رخ خواهد داد.
مدیر عامل اپراتور اول ارتباطی کشور همچنین اظهار کرد: اعتقاد ما براین بود که در این زمینه پوشش پیوسته ایجاد کنیم اما به هر صورت تقاضای مشترکین، تعداد گوشی‌های هوشمند و هدف دیتا در شبکه به گونه‌ای بود که توسعه براساس آن صورت گرفت به همین دلیل فرصتی بود تا براساس میزان نیاز و تقاضا شبکه را توسعه دهیم.
وی ادامه داد: اکنون جنوب شهر و شهرستان‌های جنوب تهران نیز در حال توسعه کامل هستند و به زودی روند توسعه‌ای آنها تکمیل خواهد شد. ما هنوز ادعا نداریم پوشش ما کامل است و طبق پروانه هم در سال اول پوشش در حد 50 تا 60 درصد شهرها اعلام شده است.
صدوقی در پاسخ به این سوال که آیا این حرف بدان معناست که اکنون تمام گلایه‌هایی که مطرح می‌شود مربوط به مشترکان جنوب تهران می‌شود، توضیح داد: نمی‌خواهم چنین حرفی بزنم. به هرحال شبکه نسل 2 ما هم در برخی نقاط مشکلاتی دارد، اما بهتر آن است که اگر مشترکی در زمینه دسترسی به خدمات اختلال دارد، با مرکز تماس همراه اول تماس گرفته و مشکل خود را بیان کند. از این طریق این مساله پیگیری می‌شود و تقاضا‌ها مورد بررسی قرار گرفته یا با سایت‌های اطراف مشکل را برطرف کرده یا اگر نیاز به تجهیزات اضافی باشد پاسخگو خواهد بود.
مدیر عامل اپراتور اول ارتباطی کشور در پایان گفت: توصیه ما این است که مشترکان در صورت داشتن معضل در دسترسی با شماره 9990 تماس بگیرند و مسائل خود را طرح کنند تا مورد رسیدگی قرار گیرد.

انتهای پیام
خبرگزاری سیتنا

mojtabaghanidel
07-09-2015, 17:06
دوست عزیز؛
معمولا گزارش منتشر می‌کنن که بقیه اطلاع پیدا کنن، نه اینکه از بقیه اطلاع بگیرن که گزارش منتشر کنن :n02:

عرض کردم اگه سوال دارید!!!

stere1980
07-09-2015, 17:20

مرسی از راهنمایی بله ترافیکش تموم شده ولی چطوری باید بسته رو حذف کنم؟ همچین گزینه ای ندیدم؟ کجاست؟

Memonex
07-09-2015, 21:39

واسه منم اگه ممکنه توضیح بدید چند صفحه پیش پرسیدم اصلا امکان حذف بسته وجود نداره اینطوری که مسخرست. توی سایتش نوشته وقتی حجم روزانه بسته تموم بشه بسته حذف میشه و رزرو جایگزین میشه ولی اصلا این اتفاق نیوفتاد !!

bsm1992
07-09-2015, 22:18
اصلا همراه اول مشتری مداری بلد نیس این جوری پیش بره تا یکسال همه کسایی که اسمارت فون دارن با ترابردپذیری میرن به ایرانسل یعنی وضع نسل 3 از ایرانسل و رایتل خیلی بده

iDownload & iGame
07-09-2015, 22:42
واسه منم اگه ممکنه توضیح بدید چند صفحه پیش پرسیدم اصلا امکان حذف بسته وجود نداره اینطوری که مسخرست. توی سایتش نوشته وقتی حجم روزانه بسته تموم بشه بسته حذف میشه و رزرو جایگزین میشه ولی اصلا این اتفاق نیوفتاد !!

با 9990 تماس بگیرید.

Memonex
07-09-2015, 23:11
با 9990 تماس بگیرید.
زنگ زدم امکان حذف بسته نداشت

stere1980
08-09-2015, 00:24
نمیشه حتما باید تا پایان زمان بسته صبر کرد.

- - - Updated - - -

نمیشه حتما باید تا پایان زمان بسته صبر کرد.

number-1
08-09-2015, 16:30
کسی میدونه رنج جدید شماره همراه اول (0990) کی عرضه میشه؟

rasoul74
08-09-2015, 18:02
زنگ بزن چندین بار به 9990 تا برات تشکیل پرونده بدن حتما وبعد حذفش میکندد بسته رو برا من هم این اتفاق افتاده بود

alemoazezo
09-09-2015, 14:01
مگه شارژ هرمی همراه اول هنوز جواب میده ؟:n04:

mohebronaldo
10-09-2015, 08:41
یه تست با سرور داخل و یکی سرور خارج میذاری البته با بسته آلفاپلاس. ممنون

باشه اگه وقت شد حتما

mohebronaldo
10-09-2015, 08:49
چطوریه؟
این پیغام رو میده:

آره مثل ایرانسل نیست که روش بیاد.همراه اول فرق داره کلا تا تموم نشه نمیشه خرید.رزرو میکنه تا تموم شد بسته قبلی بسته جدید فعال میشه

misagh1372
10-09-2015, 19:40
LTE-همراه اول-تهرانپارس

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گوشیتون چی هست ؟

mohebronaldo
11-09-2015, 00:38
LTE-همراه اول-تهرانپارس

سرعت نسل 4 همراه اول اگه تجاری بشه دقیقا مثل ایرانسل میشه زیر 1 مگابیت

saman02
11-09-2015, 06:28

نه دوست عزيز. از ايرانسل بهتر خواهد بود چون پهناى باند همراه اول رو ١٥ مگا هرتزه ولى ايرانسل ٥. علت افت سرعت ايرانسل تو ساعت شلوغى هم همينه.

- - - Updated - - -

نه دوست عزيز. از ايرانسل بهتر خواهد بود چون پهناى باند همراه اول رو ١٥ مگا هرتزه ولى ايرانسل ٥. علت افت سرعت ايرانسل تو ساعت شلوغى هم همينه.

number-1
11-09-2015, 11:46

- - - Updated - - -

رایتل چنده؟

mohebronaldo
11-09-2015, 12:08

- - - Updated - - -

هنوز سیم کارتش هیچ جا نیست باید سرعت همین باشه دیگه.یوزر خیلی کم داره.اصلا کسی نمیدونه همراه اول نسل 4 داره

FXPRO
11-09-2015, 23:01
سلام

این سیم کارت های همراه اول که اقساطی میدن ، یوسیم هستند ؟

Majidson
11-09-2015, 23:16
سلام

این سیم کارت های همراه اول که اقساطی میدن ، یوسیم هستند ؟
متاسفانه خیر،
توزیع یوسیم همراه اول متوقف شده است.

ali-1991
12-09-2015, 01:39
دوستان سرویس رزرو رو چطور میشه قبل از تموم شدن مدت بسته قبلی فعال کزد؟ زنگ زدم اپراتور میگه هیچ کاری نمیشه کرد باید صبر کرد تا مدت بسته قبلی تموم بشه این چه مسخره بازی /:

mohebronaldo
12-09-2015, 07:57
دوستان سرویس رزرو رو چطور میشه قبل از تموم شدن مدت بسته قبلی فعال کزد؟ زنگ زدم اپراتور میگه هیچ کاری نمیشه کرد باید صبر کرد تا مدت بسته قبلی تموم بشه این چه مسخره بازی /:
نمیشه اونجوری.باید بمونی مهلتش به پایان برسه بعد بسته جدید بخری

Colton
12-09-2015, 09:04
سلام دوستان

وقتی می خوام از طریق مودم از سرویس اینترنت همراه اول روی کامپیوتر استفاده کنم، موقع وصل شدن خطای شماره 734 رو می ده که متنش به صورت زیر هست.

The PPP Link control protocol was terminated.

مشکل از کجاست؟ چطوری می تونم حلش کنم؟ پروفایل رو هم با مشخصاتی که همراه اول اعلام کرده تو نرم افزار مربوطه ایجاد کردم ولی وصل نمی شه. با ایرانسل مشکلی ندارم. فقط همراه اول اینطوره.

eightskh
12-09-2015, 11:35
مدیرعامل همراه اول گفت: استراتژی این اپراتور توسعه کامل نسل 3 برای استفاده تعداد زیادی از مشترکان است و با توجه به اینکه تعداد کمی از مشترکان قابلیت بهره‌مندی از نسل 4 را دارند، توسعه نسل 4 در مرحله بعد در دستور کار خواهد بود.به گزارش فناوری صبحانه، ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) وحید صدوقی در پاسخ به سوالی درباره علت توسعه کند نسل چهارم توسط همراه اول، اظهار داشت: اینترنت 4G (نسل چهارم) را برای نقاط پرترافیک و hotspot اجرا می‌‌کنیم.

مدیرعامل همراه اول افزود: 90 درصد گوشی‌های مشترکان نسل 3 را پشتیبانی می‌کنند اما تنها 10 درصد مشترکان قابلیت استفاده از نسل 4 را دارند.

صدوقی در پاسخ به این سوال که اپراتور رقیب در حال راه‌اندازی 4G در تمام مراکز استان‌ها است، آیا همراه اول در این موضوع رقابت نخواهد کرد؟ گفت: اولویت توسعه در همراه اول این است که چه تعداد مشترک از چه کیفیت سرویسی استفاده می‌کنند و در نهایت تصمیم بر این شد که توسعه نسل 3 با تعداد مشترکان زیاد از توسعه نسل 4 با تعداد کم مشترک، سودمند‌تر خواهد بود.

صدوقی تصریح کرد: بنابراین از آنجا که آمادگی بیشتری بین مشترکان برای استفاده از نسل 3 وجود دارد با تمام توان نسل 3 را توسعه دادیم و هم‌اکنون همراه اول بزرگترین شبکه نسل 3 از لحاظ تعداد سایت‌های نصب شده و تعداد مشترکان داراست.

مدیرعامل همراه اول افزود: چاره فراگیری نسل 4 بین مشترکان، اجرای طرح باندلینگ سیم‌کارت با گوشی، مودم یا روتر‌های مورد نیاز است.

وی همچنین موضوع فرکانس را یکی دیگر از موضوعات مرتبط عنوان کرد و خاطر نشان کرد: اعلام کرده‌ایم که فرکانس مناسب را برای توسعه نسل 4 نیاز داریم و تا زمانی که فرکانس مناسب را دریافت نکنیم توسعه نسل 4 با کندی انجام خواهد شد.

bsm1992
12-09-2015, 20:28
یعنی یکی نیست به وحیدصدوقی بگه اصلا شبکه 3G و 4G همراه اول با ایرانسل قابل مقایسه نیست من خودم در حال حرکت علامت H H+ و E تغییر می کنه ولی ایرانسل بیشتر بین H H+ تغییر داره و یک چیز جالب هس که با BTS کمتر برد پوشش بیشتره تا همراه اول فک کنم 3 سال طول میکشه تا بیاد به ایرانسل برسه

mohebronaldo
12-09-2015, 22:36
دوستان کسی عکس سیم کارت نسل 4 همراه اول نداره بزاره

Majidson
12-09-2015, 22:38
دوستان کسی عکس سیم کارت نسل 4 همراه اول نداره بزاره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]یوسیم-همراه-اول.jpg.htm)

mohebronaldo
12-09-2015, 22:39
یعنی یکی نیست به وحیدصدوقی بگه اصلا شبکه 3G و 4G همراه اول با ایرانسل قابل مقایسه نیست من خودم در حال حرکت علامت H H+ و E تغییر می کنه ولی ایرانسل بیشتر بین H H+ تغییر داره و یک چیز جالب هس که با BTS کمتر برد پوشش بیشتره تا همراه اول فک کنم 3 سال طول میکشه تا بیاد به ایرانسل برسه
همراه اول کلن شبکش نیاز به بروز رسانی میخواد.تعداد دکل های نسل 2 بیشتر از نسل 3 هست.بعدش هم دیر به دیر تجهیز میکنه.بیشتر جاها پرمصرف نسل 2 هست به خاطر همین همیشه افت سرعت داره.ولی ایرانسل بیشتر جاها نسل 3 هست رو نسل 2 میزاری سرعت خوبه

mohebronaldo
12-09-2015, 22:41
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]یوسیم-همراه-اول.jpg.htm)

این که نقطه نداره.به قول مهندس.هرجا میرم میپرسم میگم سیم کارت نسل 4 همراه اول دارید میگن چیه.حتی خدمات مشترکین.نمیدونن اصلا چیه.بعدشم میگن همراه اول هنوز نسل 4 نداره تا سیم کارتش رو بده

Majidson
12-09-2015, 22:55
این که نقطه نداره.به قول مهندس.هرجا میرم میپرسم میگم سیم کارت نسل 4 همراه اول دارید میگن چیه.حتی خدمات مشترکین.نمیدونن اصلا چیه.بعدشم میگن همراه اول هنوز نسل 4 نداره تا سیم کارتش رو بده
من داستان نقطه رو قبول ندارم.
چون من همین الان یک سیم کارت قدیمی از همراه اول دارم برای 5سال پیش که نقطه داره ولی دلیل نمیشه که چون نقطه داره پس فورجی هستش. 5سال پیش نه سیم کارت های ایرانسل و نه سیم کارت های همراه اول هیچکدوم فورجی نبودند.
توزیع یوسیم فورجی همراه اول بعد از نمایشگاه کتاب تهران در اردیبهشت ماه متوقف شده است.
اینم عکس از سیم کارت یوسیم خودم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

MOH@ND3S
13-09-2015, 00:20
حالا چرا همه گیر دادید به اون نقطه ؟ ! اصلشو گفتم که یه بیضی یا یه شکل مثل مستطیل باید وسطش باشه..مثل مال همراه اول ایرانسل و اون عکسی که من گذاشتم توی تاپیک رایتل

mohebronaldo
13-09-2015, 12:30
حالا چرا همه گیر دادید به اون نقطه ؟ ! اصلشو گفتم که یه بیضی یا یه شکل مثل مستطیل باید وسطش باشه..مثل مال همراه اول ایرانسل و اون عکسی که من گذاشتم توی تاپیک رایتل
بله شما درست میفرمایید

sa_mo1369
14-09-2015, 02:39
همراه اول شبانه آلفا +

فرستاده شده از D2403ِ من با Tapatalk

mohebronaldo
14-09-2015, 13:22
همراه اول شبانه آلفا +

فرستاده شده از D2403ِ من با Tapatalk
سرعت آلفا پلاس روی 8 مگابیت هست

sina93
14-09-2015, 14:23
آلفا پلاس[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohebronaldo
14-09-2015, 22:51
آلفا پلاس[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا اون بالا چیزی معلوم نیست.معلوم نیست نسل 4 هست یا 3

Armin.Computer
15-09-2015, 13:51
سلام
بسته های همراه اول تغییر کرد

- - - Updated - - -

سلام

mohebronaldo
15-09-2015, 21:55
سلام

- - - Updated - - -

سلام
به نظر شما به صرفه شد یا نه

majid2124
16-09-2015, 00:42

والا نسبت به قیمتهای قبلی بهتر شده در واقع
شما یک گیگ 30 روزه رو میگیرفتی 13 تومن الان شده 10 تومن

بازم میگم از قیمت قبلی بهتر شده

یه چیزه جالب دیدم اینه که 22 گیگ شبانه 30 روزه رو 9 تومن میدی به نظرم برای کسانی که اهل دانلود هستن و شبانه رایگان ندارن میتونه قیمت خوبی باشه خودم های وب دینامیت دارم طرح شبانه نداره اگر دانلود داشته باشم بسته ی فشفشه میخرم اما اینم بد نیستش طرف منزل ما تری جی همراه اول خوبه سرعتش احتمالن در آینده برای دانلود از بسته های شبانه استفاده میکنم

OLK
16-09-2015, 09:59

به نظر من قیمت ها و تنوع بسته هاش نسبت به قبل بهتر شده. هر چند واسه من زیاد تفاوتی ایجاد نمیشه چون آنتن دهی 3g تو منطقه ی ما اصلا خوب نیست. با اینکه تو طرح توسعه هست ولی معلوم نیست کی توسعه پیدا کنه.

Armin.Computer
16-09-2015, 10:22

به نظرم بهتر شده
ظاهرا بازار داره یه کم رقابتی تر میشه

mohebronaldo
16-09-2015, 10:57
به نظرم بهتر شده
آره بلاخره همراه اول هم دس به کار شد

dr_data_13
16-09-2015, 12:02
اين قيمتا و بسته هاي جديدشونه؟خوبه ٤ گيگ ١٧ تومن
من الان ١٧ تومني ٣ گيگ دارم

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

ramin vao
16-09-2015, 18:11
من الان بسته 22 گیگ شبانه تموم شده و فقط تا 10 روز دیگه اعتبار داره الان نیاز دارم دوباره همین بسته رو فعال کنم
توی سایتش زده وقتی حجم تموم شد دوباره بسته جدید فعال میشه ولی مثل اینکه بعضیها میگن نمیشه
کسی اطلاع داره من اگه بگیرم میتونم استفاده کنم یا باید 10 روز صبر کرد ؟؟

- - - Updated - - -

من الان بسته 22 گیگ شبانه تموم شده و فقط تا 10 روز دیگه اعتبار داره الان نیاز دارم دوباره همین بسته رو فعال کنم
توی سایتش زده وقتی حجم تموم شد دوباره بسته جدید فعال میشه ولی مثل اینکه بعضیها میگن نمیشه

stere1980
16-09-2015, 19:06

- - - Updated - - -

باید ده روز صبر کنی. نمیشه.

Sent from my LG-D690 using Tapatalk

mojtabaghanidel
16-09-2015, 19:32
دوستان من فردا یه مصاحبه مردمی میخام بگیرم درباره وضیعت سیمکارتا. اگه کسی میخاد ازش تصویر ازش بگیرم توی تلگرام پی وی بده بهم.
mojtabaghanidel ای دی تلگرام

Sent from my HTC One using Tapatalk

Behzad83
17-09-2015, 05:03
به نظرم بهتر شده

بله درسته.
واسه اینکه رایتل هم حرکت کرده.
این نشون میده چقدر اعتراض کاربرها مهمه (قابل توجه برخی که میگن آقا چرا به فلان اپراتور گیر میدی؟! تو استفاده نکن، برو جای دیگه!)
و دیگر اینکه مطمئن باشید نمایندگان اپراتورها این فروم رو میخونن. چون رنک گوگل این فروم در زمینه اینترنت خیلی بالاست.
فقط تنها اپراتوری که جا مونده ایرانسله. نه تنها پیشرفت نکرد، بلکه پسرفت هم کرد!

Behzad83
17-09-2015, 05:12

- - - Updated - - -

دوست عزیز میشه.
یا باید حجم تموم شه، یا زمان.
بنده خودم بارها حجمم تموم شده و بسته جدید خریدم.

eightskh
17-09-2015, 09:09
شکل لیست شهر های تحت پوشش همراه اول تغییر کرده است.

Armin.Computer
17-09-2015, 10:22
بله درسته.
واسه اینکه رایتل هم حرکت کرده.
این نشون میده چقدر اعتراض کاربرها مهمه (قابل توجه برخی که میگن آقا چرا به فلان اپراتور گیر میدی؟! تو استفاده نکن، برو جای دیگه!)
و دیگر اینکه مطمئن باشید نمایندگان اپراتورها این فروم رو میخونن. چون رنک گوگل این فروم در زمینه اینترنت خیلی بالاست.
فقط تنها اپراتوری که جا مونده ایرانسله. نه تنها پیشرفت نکرد، بلکه پسرفت هم کرد!

مجبور هستن برای موندن تو این بازار رقابتی تعرفه ها رو کاهش بدن
البته تعرفه یه بحث هست و کیفیت یه بحث دیگه

mohebronaldo
17-09-2015, 19:15
مجبور هستن برای موندن تو این بازار رقابتی تعرفه ها رو کاهش بدن
البته تعرفه یه بحث هست و کیفیت یه بحث دیگه
گفت که رایتل میخواد کمتر کنه هزینه بسته رو

mosi_alfa
18-09-2015, 12:55
بنظر من اینکه بسته الفا شبانش 11 تا 8 ولی الفا پلاس 2 تا 7 یجور دور زدن مشتریه

mohebronaldo
18-09-2015, 13:55
بنظر من اینکه بسته الفا شبانش 11 تا 8 ولی الفا پلاس 2 تا 7 یجور دور زدن مشتریه
خودم آخر نفهمیدم آخر کدوم هست زمان افت مصرف

eightskh
19-09-2015, 15:56
دولت بهار: اپراتور همراه اول از رونمایی از ۱۰۰ محصول باندپهن در حوزه اپلیکیشن های کاربردی و پلتفورم های هوشمند مرتبط با موبایل در نمایشگاه تله کام خبر داد.

به گزارش دولت بهار به نقل از مهر، شرکت ارتباطات سیار ایران اعلام کرد: اپراتور همراه اول با اختصاص فضایی بیش از ۲ هزار و پانصد مترمربع به غرفه های خود همراه با گروه شرکتهای مخابرات ایران در نمایشگاه «ایران تلکام ۲۰۱۵» حضور خواهد داشت.
این اپراتور با شعار «یه همراه پر سرعت» با رویکرد ارائه خدمات نسل های ۳ و ۴ تلفن همراه، آخرین دستاوردها، محصولات و خدمات نوین خود را عرضه می کند.
در شانزدهمین نمایشگاه ایران تلکام، همراه اول با خدمات و سرویس های جدیدی همچون «بسته خوش آمد اینترنت»، «طرح رویاهای دست یافتنی (ویژه استان ها)»، «بسته مکالمه خانواده» و «معرفی سیم کارت کودک (درسا)»، در خدمت بازدیدکنندگان خواهد بود.
«اختصاص فضایی برای تجربه خدمات، سرویس ها و نرم افزارهای کاربردی نسل ۳ و ۴ تلفن همراه»، «معرفی بسته های جدید نوترینو و پاسخگویی به سؤوالات مشترکین»، «ارائه نقشه پوشش شبکه نوترینو در سراسر کشور»، «آموزش و فعال سازی اینترنت همراه»، «معرفی بسته جدید نیترو»، «باشگاه فیروزه ای»، «سرویس حساب کاربری و اپلیکیشن "همراه من"»، «سامانه شارژ# ۱* »، از دیگر خدمات همراه اول در نمایشگاه امسال است.
شرکت ارتباطات سیار ایران در بخش خدمات ارزش افزوده، با تمرکز بر روی خدمات نوین، محتوای غنی و اپلیکیشن های کاربردی، با خدمات و پلتفورم های هوشمند، بیش از ۱۰۰ محصول باند پهن را که با همکاری بیش از ۴۰ شرکت متخصص این حوزه آماده ارائه است، رونمایی و معرفی خواهد کرد.
اپراتور اول با ارائه خدمات خاص به سازمان و شرکت ها با خدماتی نظیر «سیم کارت سازمانی»، «بسته های سازمانی»، «راهکارهای ماشین به ماشین» و... در نمایشگاه امسال حضور دارد.
برپایی فروشگاه برای دسترسی آسان و سریع مشترکین همراه اول به انواع محصولات و خدمات نظیر «ارائه و معرفی طرح تقسیط سیم کارت دائمی»، «طرح تقسیط گوشی های تلفن همراه و مودم های MBB به مشترکین دائمی»، «معرفی فروشگاه الکترونیکی همراه اول»، «معرفی سایت حراج» و «فروش تلفنی» از دیگر برنامه های اپراتور اول در نمایشگاه ایران تلکام است.
معرفی دستاوردهای ارتباطات دیجیتال، و صفحات این اپراتور در شبکه های اجتماعی، معرفی سرویس های نوآورانه، مسؤولیت اجتماعی (CSR)، رعایت الزامات ایمنی در برابر تشعشع، بازی، سرگرمی و مسابقه از دیگر برنامه های همراه اول در نمایشگاه عنوان شده است.
همچنین قرار است مرحله نهایی «استارت تاپ تلنت» همراه اول در روزهای نمایشگاه تلکام برگزار شود که طی آن به سه تیم اول جوائز نفیسی اهدا می شود.
به گزارش مهر، شانزدهمین نمایشگاه بین المللی صنایع مخابرات و اطلاع رسانی، ۴ تا ۷ مهرماه با حضور ۲۱۲ شرکت داخلی و ۸۰ شرکت خارجی از ۱۸ کشور، در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود.

ramin vao
19-09-2015, 18:36
[QUOTE=ramin vao;8710785]من الان بسته 22 گیگ شبانه تموم شده و فقط تا 10 روز دیگه اعتبار داره الان نیاز دارم دوباره همین بسته رو فعال کنم

- - - Updated - - -
3 روز پیش حجمم تموم شد و بسته رزرو هم فعال نشد که نشد!
سریع زنگ زدم 9990 اول داشت طفره میرفت که گفتم دقیق تو سایتتون زدید حجم که تموم شد
باید بسته رزرو فعال شه ولی نشد گفت خوب سیستم باگ داره!! من براتون تیکت درست میکتم
تیکت درست شد قرار بود بین سه روز درست شه ولی هنوز هیچی دوباره زنگ زدم 9990 یکی
دیگه گفت 3 روز کاری گفتم اخه مگه چیه که انقدر سخت باشه و طول بکشه بعد پیگیری کرد
گفت از حالا تا 72 ساعت دیگه جواب میرسه:n08: گفتم مرسی یه نمره 3 بهش دادم قطع کردم
سریع رفتم تو سایت 195 و یه شکایت نوشتم و همینطور گفتم خیلیها این مشکل رو دارن و ..
در کل بیشتر بنظر یه ترفند میاد تا یه باگ ساده چون کاربر فکر میکنه خوب بسته رزور شده فعال میشه
بعد یهو میبینه نشده که هیچ کل اعتبارش هم در اثر استفاده ازاد از اینترنت رفته (فکر کنم برا خیلیها اینطور شده)
و همینطور مثل sms اخری که میاد میگه شبانه از 11 تا 7 که اصلا اینطور نیست و از 2 تا 7 هست قبل از اون حجم ازاد میره.
دوستان شما هم شکایت کنید اینا چند بار شکایت شه حساب کار دستشون میاد
امیدوارم یه روزی این شرکتا بجای فکر به سود خودشون بفکر خدمت به مردم باشن اصلا برا همین کار اومدن کارو راحت کنن برا
مردم. همه چی درست میشه من که خوشبینم.:n01:

mohebronaldo
19-09-2015, 19:54
[QUOTE=ramin vao;8710785]من الان بسته 22 گیگ شبانه تموم شده و فقط تا 10 روز دیگه اعتبار داره الان نیاز دارم دوباره همین بسته رو فعال کنم

- - - Updated - - -
3 روز پیش حجمم تموم شد و بسته رزرو هم فعال نشد که نشد!
سریع زنگ زدم 9990 اول داشت طفره میرفت که گفتم دقیق تو سایتتون زدید حجم که تموم شد
باید بسته رزرو فعال شه ولی نشد گفت خوب سیستم باگ داره!! من براتون تیکت درست میکتم
تیکت درست شد قرار بود بین سه روز درست شه ولی هنوز هیچی دوباره زنگ زدم 9990 یکی
دیگه گفت 3 روز کاری گفتم اخه مگه چیه که انقدر سخت باشه و طول بکشه بعد پیگیری کرد
گفت از حالا تا 72 ساعت دیگه جواب میرسه:n08: گفتم مرسی یه نمره 3 بهش دادم قطع کردم
سریع رفتم تو سایت 195 و یه شکایت نوشتم و همینطور گفتم خیلیها این مشکل رو دارن و ..
در کل بیشتر بنظر یه ترفند میاد تا یه باگ ساده چون کاربر فکر میکنه خوب بسته رزور شده فعال میشه
بعد یهو میبینه نشده که هیچ کل اعتبارش هم در اثر استفاده ازاد از اینترنت رفته (فکر کنم برا خیلیها اینطور شده)
و همینطور مثل sms اخری که میاد میگه شبانه از 11 تا 7 که اصلا اینطور نیست و از 2 تا 7 هست قبل از اون حجم ازاد میره.
دوستان شما هم شکایت کنید اینا چند بار شکایت شه حساب کار دستشون میاد
امیدوارم یه روزی این شرکتا بجای فکر به سود خودشون بفکر خدمت به مردم باشن اصلا برا همین کار اومدن کارو راحت کنن برا
مردم. همه چی درست میشه من که خوشبینم.:n01:
شما پیگیری کنید ایشالا حل میشه

FXPRO
22-09-2015, 22:54
سلام

کسی اطلاع داره آیا همراه اول تو نمایشگاه امسال تلکام یوسیم میده یا نه ؟

Majidson
22-09-2015, 22:59
سلام

کسی اطلاع داره آیا همراه اول تو نمایشگاه امسال تلکام یوسیم میده یا نه ؟
تو تبلیغات و اطلاع رسانی که در سایت همراه اول انجام شده است، متاسفانه اسمی از تعویض سیم کارت LTE Usim برده نشده است. ولی امیدوارم به عنوان سورپرایز این کار رو انجام بده.

Viren
24-09-2015, 00:35
من بسته 100 مگی آلفا+ فعال کردم برای تست... ولی سرعتم از 30-40 کیلو بیشتر نمیشه؟!؟ باید مدرکی چیزی ثبت کرد آیا؟

Behzad83
24-09-2015, 00:55
من بسته 100 مگی آلفا+ فعال کردم برای تست... ولی سرعتم از 30-40 کیلو بیشتر نمیشه؟!؟ باید مدرکی چیزی ثبت کرد آیا؟

نه مدرکی نمیخواد. رو Edge نیست که ستینگ شبکه؟
قدرت سیگنالت چنده؟

Viren
24-09-2015, 00:57
نه رو H هست

بین 2-3 تا انتن متغیره

dbm -97 asu 8

Behzad83
24-09-2015, 01:31
نه رو H هست

بین 2-3 تا انتن متغیره

dbm -97 asu 8

قدرت سیگنالت خیلی پایینه. مال همینه.
به 100- که برسه سیگنال قطع میشه.
باید زیر 90تا بیاریش. هرچی کمتر بهتر.
بچرخ تو خونه ببین کجا سیگنالت بهتر میشه.

Viren
24-09-2015, 02:06
داداش خیلی ممنون

یه گوشه اتاق اومد رو -89 سرعتم رسید 500 :n40:

ghadeer
24-09-2015, 06:22
سلام

تست سرعت 3G همراه اول آلفا+ :

تهران :

لندن:

واشنگتن:

تورنتو:

mojtabaghanidel
24-09-2015, 14:13
دوستان عسگری مدیر روابط عمومی همراه اول گفته توی نمایشگاه تلکامپ یو سیم ارائه میشه

bsm1992
24-09-2015, 16:25
دوستان من تو منطقه خودمون تو شهر تبریز مشکل 3جی دارم 2 ماه پیش از 9990 پرونده پر کردن و میگن به اداره مربوطه ارسال شده ولی تا حالا خبری نشده من واسه پیگیری سریع چیکار میتونم بکنم؟
اخه شمارم دایمیه نمیتونم عوض کنم اپراتورم رو

FXPRO
24-09-2015, 16:41
دوستان عسگری مدیر روابط عمومی همراه اول گفته توی نمایشگاه تلکامپ یو سیم ارائه میشه

ممنون میشم لینک خبر رو بدید تا بخونم بنده...

یک سوالم داشته و اینه که چرا اینقدر پینگتون بالاست با 4G ؟

mohebronaldo
24-09-2015, 20:17
دوستان من تو منطقه خودمون تو شهر تبریز مشکل 3جی دارم 2 ماه پیش از 9990 پرونده پر کردن و میگن به اداره مربوطه ارسال شده ولی تا حالا خبری نشده من واسه پیگیری سریع چیکار میتونم بکنم؟
اخه شمارم دایمیه نمیتونم عوض کنم اپراتورم رو
باید پیگیری بشه واستون اس ام اس اومد که مشکل در حال پیگیری هست.اگه این اومده باشه حل میشه اما طول میکشه.منطقه ماهم نسل 3 نداشت بعد 4 یا 5 ماه درست شد

mohebronaldo
24-09-2015, 20:17

نسل 4 که پینگ پایینی داره معمولن

albertxx
24-09-2015, 21:41
دوستان یه سوال فنی
من تاحالا از اینترنت سیم کارتم استفاده نکردم

تا اینکه دیشب اول به شماره 8088 پیامک زدم و فعال شد
بعد با پیامک به 8008 هم تنظیمات رو گرفتم و نصب کردم

ولی نمیتونم از اینترنت سیم استفاده کنم
با فعال کردن mobile data قابل استفاده نیست

حتی تنظیمات دستی رو از سایت mci واسه ساخت APN خوندم و ساختم ولی همچنان نمیشه استفاده کرد

** بسته نخریدم و میخوام به صورت تعرفه ای استفاده کنم **

bsm1992
25-09-2015, 00:09
فقط یدونه اس ام اس دادن با شماره تیکت

Behzad83
25-09-2015, 03:22
دوستان یه سوال فنی

حتی تنظیمات دستی رو از سایت mci واسه ساخت APN خوندم و ساختم ولی همچنان نمیشه استفاده کرد

تا زمانی که بسته نخری، 3G همراه اول رجیستر نمیشه.
باید بسته هفتگی یا ماهانه بگیری. بسته روزانه هم رجیستر نمیکنه!
این هم از عجایب همراه اول هست!

mojtabaghanidel
25-09-2015, 08:27

خبر مکتوبش کار نشده،یکی از همکارام باهاش مصاحیه گرفته بود

Armin.Computer
25-09-2015, 15:16

من خودم بدون بسته به نسل 3 همراه اول وصل می شم
قبلا هم بسته خریدم

mohebronaldo
25-09-2015, 22:08
دوستان یه سوال فنی

قبلا فقط تهران بود که باید بسته میخریدی بعد از نسل 3 استفاده میکردی.ولی الان میتونی همه جا بدون بسته و آزاد به نسل 3 وصل بشی

albertxx
25-09-2015, 23:12

قبلا هم بسته خریدم

قبلا فقط تهران بود که باید بسته میخریدی بعد از نسل 3 استفاده میکردی.ولی الان میتونی همه جا بدون بسته و آزاد به نسل 3 وصل بشی

دوستان میدونم بدون بسته میشه استفاده کرد
ولی فکر کنم متوجه نشدید چی گفتم

اولین بارم هست
تنظیمات رو از سایت همراه اول گرفتم و نصب کردم
الان وقتی mobile data رو میزنم به اینترنت وصل نمیشه

سوال اینه
به قول دوستمون اولین بار حتما باید بسته خرید؟ ؟
و بعد از پایان بسته میشه بدون بسته استفاده کرد ؟؟

Behzad83
25-09-2015, 23:38
قبلا هم بسته خریدم

برای "اولین بار" باید بسته هفتگی یا ماهانه بخرید تا 3G همراه اول روی سیمکارت شما رجیستر شود.
پس از آن بدون بسته هم وصل خواهد شد.

دوستان میدونم بدون بسته میشه استفاده کرد
ولی فکر کنم متوجه نشدید چی گفتم

اولین بارم هست
تنظیمات رو از سایت همراه اول گرفتم و نصب کردم
الان وقتی mobile data رو میزنم به اینترنت وصل نمیشه

سوال اینه
به قول دوستمون اولین بار حتما باید بسته خرید؟ ؟
و بعد از پایان بسته میشه بدون بسته استفاده کرد ؟؟

دوست عزیز، اتفاقا متوجه شدم که عرض کردم.
برای اولین بار باید بسته هفتگی یا ماهانه بخرید تا 3G روی سیمکارت شما فعال شود.
پس از آن بدون بسته هم 3G همیشه روی سیمکارت شما خواهد بود.

majid2124
26-09-2015, 00:19
- - Updated - - -

دوستان یه سوال فنی

شما این کد رو از گوشیت شماره گیری کن تا اینترنت گوشیتون فعال شه *111*231# (ستاره 111 ستاره 231 مربع)
اینجوری راحتتر و خیلی سریعتر فعال میشه
من برای دوستم زدم فعال شد تری جی هم فعال شد البته نمیدونم تهران هنوز باید بسته آلفا+ خرید تا فعال شه یا نه؟
حالا شما این کدو تست کن ایشالله اکی میشه
ضمنا تو تنظیمات اینترنت گوشیتونم فقط apn رو بنویسین mcinet
اینجوری راحتترین

albertxx
26-09-2015, 00:56
برای "اولین بار" باید بسته هفتگی یا ماهانه بخرید تا 3G همراه اول روی سیمکارت شما رجیستر شود.
پس از آن بدون بسته هم وصل خواهد شد.

دوست عزیز، اتفاقا متوجه شدم که عرض کردم.
برای اولین بار باید بسته هفتگی یا ماهانه بخرید تا 3G روی سیمکارت شما فعال شود.
پس از آن بدون بسته هم 3G همیشه روی سیمکارت شما خواهد بود.

- - Updated - - -

شما این کد رو از گوشیت شماره گیری کن تا اینترنت گوشیتون فعال شه *111*231# (ستاره 111 ستاره 231 مربع)
اینجوری راحتتر و خیلی سریعتر فعال میشه
من برای دوستم زدم فعال شد تری جی هم فعال شد البته نمیدونم تهران هنوز باید بسته آلفا+ خرید تا فعال شه یا نه؟
حالا شما این کدو تست کن ایشالله اکی میشه
ضمنا تو تنظیمات اینترنت گوشیتونم فقط apn رو بنویسین mcinet
اینجوری راحتترین

گویا حق دارن دوست عزیز
برای اولین بار حتما باید بسته خرید

هر کاری کردم نشد
خب نمیخوام بسته بخرم !!! :n34:

Behzad83
26-09-2015, 08:38
گویا حق دارن دوست عزیز
برای اولین بار حتما باید بسته خرید

هر کاری کردم نشد
خب نمیخوام بسته بخرم !!! :n34:

قوانین من دربیاری همراه اول هست!
حتی اجازه نمیده سیمکارت تو شبکه 3G رجیستر بشه که حداقل یوزر قدرت سیگنال رو چک کنه.

شما یه کاری کن. با سیمکارت ایرانسل یا رایتل تنظیمات شبکه رو روی 3G Only یا WCDMA Only بزار. بعد سرچ دستی کن ببین اصلا جایی که هستی 3G همراه اول رو پیدا میکنه.
اگه پیدا کرد یه بسته 100 مگی هفتگی به قیمت 1800تومن بخر. اینجوری ضرر رو به حداقل میرسونی. در ضمن اگر رجیستر و اوکی شد به غیر از وبگردی، میتونی فایل هم دانلود کنی و سرعت رو بسنجی.

albertxx
26-09-2015, 11:53
قوانین من دربیاری همراه اول هست!
حتی اجازه نمیده سیمکارت تو شبکه 3G رجیستر بشه که حداقل یوزر قدرت سیگنال رو چک کنه.

شما یه کاری کن. با سیمکارت ایرانسل یا رایتل تنظیمات شبکه رو روی 3G Only یا WCDMA Only بزار. بعد سرچ دستی کن ببین اصلا جایی که هستی 3G همراه اول رو پیدا میکنه.
اگه پیدا کرد یه بسته 100 مگی هفتگی به قیمت 1800تومن بخر. اینجوری ضرر رو به حداقل میرسونی. در ضمن اگر رجیستر و اوکی شد به غیر از وبگردی، میتونی فایل هم دانلود کنی و سرعت رو بسنجی.

منطقه ما 3G هست
ولی
حالا بر فرض هم نبود
یعنی نمیشه از اینترنتش استفاده کرد ؟؟
یا از بستش ؟؟

resss
26-09-2015, 11:57
سلام
دوستان نمایشگاه تلکام از کی تا کی برگزار میشه؟

Amin_0913
26-09-2015, 13:38
به نظرتون تو نمایشگاه سیم کارت 4G بدند؟

alistarx
26-09-2015, 14:44
من امروز صبح نمایشگاه بودم خبری از یوسیم نبود.
بچه ها من یه مشکل دارم هفته پیش من سیم کارتمو 4g کردم ولی هر کاری میکنم رو lte همراه اول ریجستر نمیشه ولی دوستم همونجا رو 4g رو lte only هم میزارم.گوشیم g3 هست بسته یک روزه الفا+ هم خریدم مکان هم بغل ساختمان همراه اول خ ونک.همراه اولم که درست حسابی جوابمو نمیده.

Majidson
26-09-2015, 14:48
سلام
دوستان نمایشگاه تلکام از کی تا کی برگزار میشه؟
از 4 الی 7 مهر ماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران

Majidson
26-09-2015, 14:50
دوستان که رفتن نمایشگاه لطفا اطلاع رسانی کنید آیا سیم کارت Usim LTE ارائه می شود یا خیر؟ باتشکر

number-1
26-09-2015, 18:15
دوستان تو نمایشگاه سیمکارت Usim LTE ارائه نمیشه بیخود از کارتون نزنید برید ولی اگه دوست دارید واسه گردش یا دیدن برید.

mojtabaghanidel
26-09-2015, 19:36
تو تلکام یوسیم نمدن.امروز نمایشگاه بودم

mohebronaldo
26-09-2015, 20:30

اصن کلن قحط اومده سیم کارت نسل 4 همراه اول

mohebronaldo
26-09-2015, 20:32
منطقه ما 3G هست
ولی
حالا بر فرض هم نبود
یا از بستش ؟؟
اینجا اینترنت همراه اول تو منطقه ما تازه نسل 3 شده و من مال دوستم رو فعال کردم بدون بسته سرچ کردم وصل شدم بهش مشکلی هم نداشت

Behzad83
26-09-2015, 21:00
منطقه ما 3G هست
ولی
حالا بر فرض هم نبود
یا از بستش ؟؟

دوست عزیز وقتی شبکه ای در کار نباشه چطور میخواهید از اینترنتش استفاده کنید؟!
اصلا شما سرچ بزن ببین پیدا میکنی. اگه پیدا شد همون کاری که گفتم بهترین راه حل هستش.

mostafadc
26-09-2015, 21:05
ببخشید کد بسته رایگان اینترنت همراه اول برا امروز نمایشگاه تله کام چیه؟

Majidson
26-09-2015, 23:27

عجب اپراتوریه این اپراتور به قول خودشون برتر
نمایشگاه کتاب که هیچ ارتباطی به اپراتور موبایل نداشت غرفه زدن فله ای یوسیم میدادن به ملت. خدا شاهده طرف اصلا نمیدونست 4G چیه گوشیش 1100 بود اصلا 3G هم پشتیبانی نمیکرد اومده بود تو صف نمایشگاه کتاب تو غرفه، یوسیم بگیره.
حالا که نمایشگاه تلکام و مربوط به اپراتورهای موبایل هستش و اصلا تبلیغ خوبی برای خودشون هست، کلا دیگه سیم کارت ارائه نمیکنن.
رو چه حسابی میشه اپراتور برتر ...!!!

ehsanjt98
27-09-2015, 06:03
دوستان سلام
کد مشاهده حجم باقیمانده اینترنت چیه ؟ ما هر چی زدیم فقط تاریخ اتمام بسته رو نشون داده:n28:

Majidson
27-09-2015, 07:14
دوستان سلام
کد مشاهده حجم باقیمانده اینترنت چیه ؟ ما هر چی زدیم فقط تاریخ اتمام بسته رو نشون داده:n28:
*100*0#

Armin.Computer
27-09-2015, 10:05
سلام
به احتمال قوی دلیلی داره سیم کارت نسل 4 فعلا نمیدن
اپراتور که بدش نمی یاد سیم کارت پرسرعت تر بده
واسه خودش تبلیغ میشه

Majidson
27-09-2015, 11:31
سلام
واسه خودش تبلیغ میشه

تو اینستاگرام رسمی همراه اول گفته:

"همراه گرامی ما هنوز بطور رسمی و تجاری نسل چهار را ارائه نکرده ایم و تمرکز ما بر گسترش پوشش نسل سوم می باشد"

mostafadc
27-09-2015, 13:27

يه نفر نيست كه كد فعال سازي بسته اينترنت رايگان نمايشگاه تله كام رو بزاره تا كسايي كه تهران نيستن هم بتونن استفاده كنن ؟؟؟:n03:

albertxx
27-09-2015, 13:34
سلام
واسه خودش تبلیغ میشه

"همراه گرامی ما هنوز بطور رسمی و تجاری نسل چهار را ارائه نکرده ایم و تمرکز ما بر گسترش پوشش نسل سوم می باشد"

من واسم جای سوال
یعنی الان سرعت اینترنت اپراتورها از کل فضای 3G استفاده برده ؟؟؟

سرعت 3G فکر کنم چند ده مگابیت باشه (( 49 مگابیت فکر کنم ))
در حالی که اپراتوهای حال حاضر 10 درصد این سرعتم نمیدن (( فکر نکنم شرکت های ارائه دهنده اینترنت ADSL هم همچین سرعتی بدن ))
بعد اینقدر واسه 4G علاقه دارید ؟؟

یا دلیل فنی دیگه ای داره ؟؟

mostafadc
27-09-2015, 18:30
يه نفر نيست كه كد فعال سازي بسته اينترنت رايگان نمايشگاه تله كام رو بزاره تا كسايي كه تهران نيستن هم بتونن استفاده كنن ؟؟؟:n03:

كسي امشب نمايشگاه نميره ؟؟؟

mostafadc
27-09-2015, 18:32
ببخشید کد بسته رایگان اینترنت همراه اول برا امروز نمایشگاه تله کام چیه؟كسي امشب نمايشگاه نميره ؟؟؟

resss
27-09-2015, 21:34
كسي امشب نمايشگاه نميره ؟؟؟

فردا عدد 1 رو به 8950 sms کنید
تقریبا 9 به بعد صبح

800 مگابایت اینترنت رایگان هفت روزه دریافت میکنید اگر هم در نمایشگاه حضور داشته باشید 1 گیگابایت هم در اونجا براتون فعال میکنن که به نظرم ارزش آنچنانی نداره

درضمن شبها نمایشگاه تعطیله باید روز تشریف ببرید:n02:

mohebronaldo
28-09-2015, 00:35

بله هنوز بیشتر جاها نسل 3 نیست.ایرانسل نسل 3 رو تکمیل کرد رفت رو 4.همراه اول نیاز به ترمیم تجهیزات و پوشش دارد

Armin.Computer
28-09-2015, 01:32

به نظر من نسل 3 پوشش بیشتری پیدا کنه بهتره
مثلا ایرانسل اومده یه جاهایی رو نسل 4 کرده
یه جاهایی رو نسل 3 کرده
یه جاهایی هنوز نسل 2 هست

mohebronaldo
28-09-2015, 09:33
تقریبا 9 به بعد صبح

800 مگابایت اینترنت رایگان هفت روزه دریافت میکنید اگر هم در نمایشگاه حضور داشته باشید 1 گیگابایت هم در اونجا براتون فعال میکنن که به نظرم ارزش آنچنانی نداره

من به این شماره اس ام اس دادم 540 تومن ته خطم بود پرید واسم اس ام اس اومد مهلت ثبت نام امروز طرح بازدید طلایی به پایان رسیده است

mohebronaldo
28-09-2015, 09:36
یه بار 800 مگابایت. آلفا پلاس یا همون حرفه ای گرفتم منطقه ما نسل 3 نشده بود نتونستم استفادش کنم.پرید همش.الان مگه بسته نمایشگاه اومده

albertxx
28-09-2015, 10:00
دوستان اینو کسی تست کرده ؟؟؟ :n01:

تقریبا 9 به بعد صبح

- - - Updated - - -

تقریبا 9 به بعد صبح

mohebronaldo
28-09-2015, 11:19

- - - Updated - - -

من تست کردم از سیم کارتم 50 تومن شارژ کم کرد.شارژم 0 شد دیگه اس ام اس ارسال نمیشه.باید شارژ پولی داشته باشی.نداشته باشی ارسال نمیشه.چیزی هم در مورد بسته و نمایشگاه چیزی نیومد

fanoostalaei
28-09-2015, 13:45
تنهای اول این نسل 3 رو همه جا پوشش بده خیلی خیلی بهتر از 4G ـیه !!
هنوز که هنوز تو منطقه ما پوشش درست و حسابی نسل 2 نداره !! چه برسه به 3 جی !! :n08:

من حدود 2 ماه همراه اول استفاده کردم ولی تو این مدت خیلی از مناطق حتی edge رو هم ندیدم !! و نسل 2.5 بود ! یعنی Gprs :n08::n08::n08::n08:
بعد حالا میخواد 4G بده !! واقعا خنده داره :n02:

mohebronaldo
28-09-2015, 14:03
هنوز که هنوز تو منطقه ما پوشش درست و حسابی نسل 2 نداره !! چه برسه به 3 جی !! :n08:

من حدود 2 ماه همراه اول استفاده کردم ولی تو این مدت خیلی از مناطق حتی edge رو هم ندیدم !! و نسل 2.5 بود ! یعنی Gprs :n08::n08::n08::n08:

- - - Updated - - -

بله خود مدیر عامل همراه اول درست گفت.ما درحال تلاش گسترش شبکه نسل 3 هستیم.و تمرکز ما روی نسل سوم هست

mohebronaldo
28-09-2015, 14:04
از دکل های فرسوده بگیر تا پوشش نسل دومش و سرعت نسل دومش تا 1 کیلوبایت.اول صبح 32 کیلوبایت راحت میره.الان بازم منطقه ما نسل 3 شده میزارم رو نسل 2 بازم ترکیده سرعت در حد بایت هست

stere1980
28-09-2015, 15:41
اپلیکیشن اندرویدی کنترل حساب اینترنتی همراه من همراه اول

resss
28-09-2015, 18:13
دوستان این کد اینترنت رو صبح از ساعت 9 تا 2 بعد از ظهر میتونید بزنید

فقط هم فردا که آخرین روزه نمایشگاهه قابل استفاده هست

تشریف بیارید نمایشگاه بسته های زیادی به رایگان در اختیارتون قرار میگیره

resss
28-09-2015, 18:18
گوشی سامسونگ و دانگل 3G نتیجه سیاست غلط مدیران همراه اول بود که چند سالی در انبار ساختمان مرکزی در میدان ونک خاک میخوردن

که امسال به صورت رایگان در اختیار بازدید کنندگان نمایشگاه قرار گرفت

eightskh
28-09-2015, 19:40
گوشی سامسونگ و دانگل 3G نتیجه سیاست غلط مدیران همراه اول بود که چند سالی در انبار ساختمان مرکزی در میدان ونک خاک میخوردن

واقعا یعنی گوشی سامسونگ رایگان می دادند؟
خوب است.
چه مودلی؟

mohebronaldo
28-09-2015, 19:55

من الان رشتم تهران نیستم نمیشه از بسته استفاده کنم.آخه دفعه قبل یه نفر اومد تو همین تاپیک یه پست گذاشت کد بسته نوترینو حرفه ای 7 روزه 800 مگابایت گذاشته بود با شماره سریال.الان راهی نیست من از اون بسته استفاده کنم.اون کد اولش *111# بود

mohebronaldo
28-09-2015, 19:56
واقعا یعنی گوشی سامسونگ رایگان می دادند؟
خوب است.
چه مودلی؟
بچه ها گفتن گوشی معمولی میدادن مردم صف کشیده بودن زیاد

mohebronaldo
28-09-2015, 19:58

یعنی من الان نمایشگاه نیستم هیچ راهی نداره از بسته استفاده کنم

farhadrohi
28-09-2015, 20:33
پوشش کند و افتضاح تری جی همراه اول.واقعا تاسف داره

فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk

Majidson
28-09-2015, 23:15
تست 4G همراه اول در نمایشگاه تلکام:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Viren
28-09-2015, 23:40
اینترنت از دیشب قطع شد تا الان هم همچنان قطع... رشت

Behzad83
29-09-2015, 03:56

والا همینا رو هم رایگان بدن خوبه!
وقت ندارم، وگرنه میارزه یه سر بری یه دانگل و گوشی بگیری!

eightskh
29-09-2015, 06:08

اگر می شود مااند عکس دکل 4g رایتل در نمایشگاه عکس دکل های 4g ایرانسل و 4gهمراه اول را در نمایشگاه در تاپیک مربوطه بگذارید.

mohebronaldo
29-09-2015, 08:18
پوشش کند و افتضاح تری جی همراه اول.واقعا تاسف داره

فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk
باید پیگیر بشید اساسی تا درست کنن.منطقه ما اصلا آنتن نسل 3 نداشت.یه دونه بزور داشت.خیلی بهشون زنگ زدم گفتم درست نکنین ولکن نیستم.آخر بعد 4 یا 5 ماه درست شد دکل محل تجهیز شد الان فول آنتن

mohebronaldo
29-09-2015, 08:18
اینترنت از دیشب قطع شد تا الان هم همچنان قطع... رشت
سلام برار کجای رشتی.همراه اولی نسل 3 یا 2

mohebronaldo
29-09-2015, 08:19

خبری از بسته یک هفته ای رایگان نیست.پارسال بچه ها یه کد و یه شماره سریال دادن باش گرفتم

mohebronaldo
29-09-2015, 12:11
دوستان کسی کد تخفیفی و رایگان همراه اول نداره از نمایشگاه بی زحمت قرار بده

Viren
29-09-2015, 12:17

بیستون نسل 3

- - - Updated - - -

بیستون نسل 3

hosseinboss
29-09-2015, 12:40
موقع تبلیغات که میشه توی نمایشگاه این سرعت ها رو میدن
اگه راست میگید توی شهرهای کوچک این سرعت رو بدید
لامصب یه سایت رو 5 دقیقه طول میکشه تا پیدا کنه(باز کردنش به کنار)

- - - Updated - - -

mohebronaldo
29-09-2015, 13:51
بیستون نسل 3

- - - Updated - - -

بیستون نسل 3
همراه اول اگه هست به زودی وصل میشه چون اگه مرکز مخابراتی مشکل داشته وصل میشه 1 روز یا 2 روز دیگه وصله

mohebronaldo
29-09-2015, 13:54

- - - Updated - - -

اون دیگه بستگی به پهنای باند داره و تعداد یوزر داره.اونجا بهتر میدن میخوان کابر جذب کنن بیان نگاه کنند.کدوم شهر هستید

mohebronaldo
29-09-2015, 14:04

دوستان بالاتر گرفته بودن سرعت رو.چرا پایین اومده اینقدر

stere1980
29-09-2015, 14:21
دوستان کسی کد تخفیفی و رایگان همراه اول نداره از نمایشگاه بی زحمت قرار بده
چیزی به اسم کند تخفیف وجود ندارد.
یه طرحی بود بنام بازدید طلایی که گوشی و دانگل مجانی میدادند بعداز ثبت نام که به علت ازدحام بسیار زیاد و درگیری دیروز در صف! که مردم دنبال گوشی مفت بودن تعطیل شد این طرح.

مشترك گرامي مهلت ثبت نام امروز در طرح بازديد طلايي به پايان رسيده است.

hosseinboss
29-09-2015, 15:19
اون دیگه بستگی به پهنای باند داره و تعداد یوزر داره.اونجا بهتر میدن میخوان کابر جذب کنن بیان نگاه کنند.کدوم شهر هستید
متاسفانه قم
((اونجا بهتر سرعت میدن میخوان کابر جذب کنن بیان نگاه کنند))
چرا نباید راستش رو به مردم بگن؟
نه فقط همراه اول
کل مجموعه اینترنت ایران
واقعا باید با دروغ و کلاه برداری و نیرنگ کارشون رو پیش ببرن؟
برای مثال همین ضریب ۸ عملا دست isp ها رو برای دروغگویی و کلاه برداری باز گذاشته

r0ot$harp
29-09-2015, 16:23
سلام دوستان

این سرعت من با گوشی. H+ هم هست.
باتشکر

stere1980
29-09-2015, 19:35
بخشی از گفتگوی همراه اول با ویژه نامه نمایشگاه
همراه اول کلا ۲۵۰۰۰ هزارتا سایت داره که تا حالا حدود ۴۰۰۰ سایت رو به قول خودشون به نسل ۳ تجهیز کردن و تا پایان سال قراره بشه ۸۰۰۰ تا

Majidson
29-09-2015, 20:03
دوستان بالاتر گرفته بودن سرعت رو.چرا پایین اومده اینقدر
من خودم بودم
تهران اتوبان نیایش SpeedTest تا 40Mbps سرعت داد بهم.
ولی نمایشگاه تلکام از 15Mbps بیشتر نشد.

mohebronaldo
29-09-2015, 20:41
من خودم بودم
تهران اتوبان نیایش SpeedTest تا 40Mbps سرعت داد بهم.
ولی نمایشگاه تلکام از 15Mbps بیشتر نشد.

شاید یوزرا داشتن تست میکردن.آخه دارن تست میکنن تاثیر داره رو پهنای باند و سرعت

mohebronaldo
29-09-2015, 20:42
آخه مردم شکه شده بودن.خبر داشتن ایرانسل نسل 4 داره ولی همراه اول نداشت مردم رفتن به سمتش تست بگیرند ببینن چیه

mohebronaldo
29-09-2015, 20:43
سلام دوستان

این سرعت من با گوشی. H+ هم هست.
باتشکر
چرا زده lte تعجبم.نسل سه هستا

mohebronaldo
29-09-2015, 20:44
متاسفانه قم
((اونجا بهتر سرعت میدن میخوان کابر جذب کنن بیان نگاه کنند))
چرا نباید راستش رو به مردم بگن؟
نه فقط همراه اول
کل مجموعه اینترنت ایران
واقعا باید با دروغ و کلاه برداری و نیرنگ کارشون رو پیش ببرن؟
برای مثال همین ضریب ۸ عملا دست isp ها رو برای دروغگویی و کلاه برداری باز گذاشته

بهترین سرعت رو برای این کارا میزارن تا مردم تماشا کنن

mohebronaldo
29-09-2015, 20:45
چیزی به اسم کند تخفیف وجود ندارد.
یه طرحی بود بنام بازدید طلایی که گوشی و دانگل مجانی میدادند بعداز ثبت نام که به علت ازدحام بسیار زیاد و درگیری دیروز در صف! که مردم دنبال گوشی مفت بودن تعطیل شد این طرح.

مشترك گرامي مهلت ثبت نام امروز در طرح بازديد طلايي به پايان رسيده است.

عجب.چون پارسال با کد ستاره 111 ستاره 460 مربع نت رایگان یک هفته ای میگرفتن

r0ot$harp
29-09-2015, 22:48
چرا زده lte تعجبم.نسل سه هستا

دوست عزیز از 24 ساعت 1 ساعت با این سرعت هست. بقیه ساعت ها هرجا که بوده تست کردم زیر 1 مگابیت. امروز زنگ زدم هرچی از دهنم در اومد به این دزد ها دادم. گفتم 23 ساعت شبانه روز سرعتم مثل همون سرعت بسته 10 تومانی هست. به خاطر 1 ساعت 7 هزارتومان بیشتر میدم. گفت آقا هیچ کمکی نمی تونم بهتون بکنم. منم گفتم تو روح اون بی شرفایی که تبلیغ می کنن همراه پر سرعت و ...

خدا لعنتشون کنه الهی.

باتشکر

FXPRO
29-09-2015, 22:49
دوستان کسی سیم کارت نسل 4 همراه اول داره که بخواد بفروشتش ؟ اگه هست لطفا در پیام خصوصی اطلاع دهید....

Viren
30-09-2015, 02:31
همراه اول اگه هست به زودی وصل میشه چون اگه مرکز مخابراتی مشکل داشته وصل میشه 1 روز یا 2 روز دیگه وصله

بله وصل شده ولی با اینکه بسته دارم از اعتبارم کم میکنه موقع استفاده از نت!! چرا اینطوریه:n27:

albertxx
30-09-2015, 11:13
دوستان یه سوال
من چند روز قبل برای اولین بار تنظیمات اینترنت گوشی رو نصب و فعال کردن (( همراه اول ))
و میخواستم به صورت تعرفه ای استفاده کنم بدون خرید بسته
تا اینکه یکی از دوستان گفت باید حتما بار اول بسته بخری تا رجیستر بشه

بعدش امروز صبح نمیدونم چی شد یهو همراه اول پیغام داد مشترک گرامی یک بسته 1 هفته ای 800 مگابیتی رایگان در اختیار شما قرار گرفت :n02:
الان سوالم اینه
این حروفی که میاد یعنی چی ؟؟ یه جا زده بود E که مرکز شهر بودم (( لاهیجان هستم ))
حتی تو منطقه خودمون هم 3g نزده (( حروفش همینو میزنه دیگه ؟؟ ))

حتی یادمه پارسال سر وصل کردن دکل 3g کلی عذاب کشیدیم
هی مشکل داشت آنتن دهی ولی گفتن دارن دکل 3g میزنن
ولی الان خودم تست کردم درست و حسابی نیست

2 تا سوال

اول اینکه چطور باید این مسئله دکل رو پیگیری کنم که درست و حسابی رسیدگی کنن ؟ (( ساکن لاهیجان هستم - خزر ))

دوم این حروف انگلیسی که واسه آنتن دهی اینترنت میاد دقیقا بر اساس سرعت چیه /؟
3g فکر کنم H باشه اگه اشتباه نکنم !!:n13:

با تشکر

mohebronaldo
30-09-2015, 13:22
بله وصل شده ولی با اینکه بسته دارم از اعتبارم کم میکنه موقع استفاده از نت!! چرا اینطوریه:n27:
شما زنگ بزن اپراتور مشکلت رو بگو پیگیری میکنن.بعدش مطمعنی از شارژ کم میکنه.بسته داری

mohebronaldo
30-09-2015, 13:26
دوستان یه سوال
من چند روز قبل برای اولین بار تنظیمات اینترنت گوشی رو نصب و فعال کردن (( همراه اول ))
و میخواستم به صورت تعرفه ای استفاده کنم بدون خرید بسته
تا اینکه یکی از دوستان گفت باید حتما بار اول بسته بخری تا رجیستر بشه

بعدش امروز صبح نمیدونم چی شد یهو همراه اول پیغام داد مشترک گرامی یک بسته 1 هفته ای 800 مگابیتی رایگان در اختیار شما قرار گرفت :n02:
الان سوالم اینه
این حروفی که میاد یعنی چی ؟؟ یه جا زده بود E که مرکز شهر بودم (( لاهیجان هستم ))
حتی تو منطقه خودمون هم 3g نزده (( حروفش همینو میزنه دیگه ؟؟ ))

حتی یادمه پارسال سر وصل کردن دکل 3g کلی عذاب کشیدیم
هی مشکل داشت آنتن دهی ولی گفتن دارن دکل 3g میزنن
ولی الان خودم تست کردم درست و حسابی نیست

2 تا سوال

اول اینکه چطور باید این مسئله دکل رو پیگیری کنم که درست و حسابی رسیدگی کنن ؟ (( ساکن لاهیجان هستم - خزر ))

دوم این حروف انگلیسی که واسه آنتن دهی اینترنت میاد دقیقا بر اساس سرعت چیه /؟
3g فکر کنم H باشه اگه اشتباه نکنم !!:n13:

با تشکر
اولش شما باید زنگ بزنی اپراتور برای پیگیری مشکلت.بعدش تاحالا جایی تو لاهیجان دیدی آرم 3G یا هم +H بیاد.اینجا رشت بزور آنتن نسل 3 داریم اینجا.

albertxx
30-09-2015, 13:32
اولش شما باید زنگ بزنی اپراتور برای پیگیری مشکلت.بعدش تاحالا جایی تو لاهیجان دیدی آرم 3G یا هم +H بیاد.اینجا رشت بزور آنتن نسل 3 داریم اینجا.

کجای رشت آخه ؟؟؟
کل رشت یعنی 3G نداره ؟؟

من رفیقم قبلا خزر بود میگفت سرعتش خوب بود
سرعت حتی تا 500 هم میرفت (( که حالا نمیدونم خوبه یا نه ))
ولی قطعی وصلی زیاد داره

mohebronaldo
30-09-2015, 13:46
کجای رشت آخه ؟؟؟
کل رشت یعنی 3G نداره ؟؟

من رفیقم قبلا خزر بود میگفت سرعتش خوب بود
سرعت حتی تا 500 هم میرفت (( که حالا نمیدونم خوبه یا نه ))
ولی قطعی وصلی زیاد داره
من پل جانبازان هستم.تازه اینور نسل 3 شده با پیگیری خودم.سرعتش خوبه آلفا تا 65 میره.ولی لاهیجان رو خبر ندارم.میتونی بری تو سایت نگاه کنی قسمت پوشش نوترینو.بعدش مرکز شهر فک کنم آنتن نسل 3 داشته باشی.اگه میخوای اونور هم تحت پوشش بشه باید سخت پیگیر باشی

Viren
30-09-2015, 15:16
شما زنگ بزن اپراتور مشکلت رو بگو پیگیری میکنن.بعدش مطمعنی از شارژ کم میکنه.بسته داری

آره 10 تومن اعتبارم پرید:n27:
9990 دیگه درسته؟

mohebronaldo
30-09-2015, 22:39
آره 10 تومن اعتبارم پرید:n27:
9990 دیگه درسته؟
بله.چطوری خورد شما خبر نداشتی

stere1980
02-10-2015, 02:10
به نظر من با وجود فرکانس ۲۶۰۰ که در اختیار همراه اول قرار گرفته و محدودیت های زیاد اون فرکانس از نظر برد و نفوذ اصلا و عدم تمایل همراه اول برای توسعه نسل چهار اصلا 4G همراه اول رو کاملا فراموش کنید.
من که حتی توی نمایشگاه نتونستم سیگنال 4G همراه اول رو پیدا کنم و وصل بشم.

iDownload & iGame
02-10-2015, 14:15
*پوشش سایت‌های LTE یک بیستم 3G است*
مدیر عامل اپراتور اول در پاسخ به این سوال که ظاهرا سرمایه‌گذاری در LTE برای همراه اول به صرفه نیست؟، گفت: اکنون 22 میلیون گوشی هوشمند در کشور وجود دارد که چیزی حدود یک چهارم آنها قابلیت پشتیبانی از باند فرکانسی 2600MHz دارد و لذا آمادگی مشترکان نیز به سمت استفاده از 3G است.
وی افزود: اکنون هر سایت 3G قابلیت پاسخگویی به 800 مشترک را دارد در حالیکه LTE، 40 مشترک است. این موضوع را به رگولاتوری نیز اعلام کرده و گفته‌ایم که می‌خواهیم توسعه چهار ساله را ظرف یک سال انجام دهیم اما ملزومات آن مانند باند فرکانسی مناسب در رده 700 تا 800 مگاهرتز را در اختیار ما قرار دهید.
وی در پاسخ به این سوال که چه زمانی نسل سوم و چهارم همراه از هات اسپاتخارج می‌شود؟، گفت: اگر باندهای فرکانسی 1800 و 700 مگاهرتز در اختیار قرار گیرد خیلی سریع از این وضعیت خارج می‌شویم.

jabalbarez
02-10-2015, 21:34
سلام دوستان
وضعیت سرعت شبانه چطوره؟
میخوام بسته شبانه یک ماهه رو فعال کنم .قیمتش 9 تومنه
سرعت رو محدود نمیکنن؟
ممنون

matr!x_2008
02-10-2015, 21:42
سلام دوستان
وضعیت سرعت شبانه چطوره؟
میخوام بسته شبانه یک ماهه رو فعال کنم .قیمتش 9 تومنه
سرعت رو محدود نمیکنن؟
ممنون

محدود که نمیکنن.. ولی چک کن ببین جایی که هستی سرعتش خوب هست؟ بعدش بسته رو بگیر

SAeedBaa
02-10-2015, 23:46

جان ؟؟؟ :n38:

همراه اول دیگه داره بد سوتی میده هاااااااااااااااااااااااا ااااااا:n15:

mohebronaldo
02-10-2015, 23:55

جان ؟؟؟ :n38:

همراه اول دیگه داره بد سوتی میده هاااااااااااااااااااااااا ااااااا:n15:

بعضی وقت ها مدل گوشی رو اشتباه شناسایی میکنه سیستم

stere1980
03-10-2015, 03:21
دیدم پیش شماره ۰۹۹۰ برای اعتباری های استان تهران اومده ☺

arash2105
03-10-2015, 20:08

دیشب بسته 22 گیگابایتی شبانه 2 تا 7 که قیمت ان 9 هزارتومن هست گرفتم
22 گیگابایت هم هدیه بهم داد کلا شد 44 گیگ یک ماه شبانه
سرعت دانلود هم یک مگابایت بر ثانیه
نمیشه همزمان بسته روزانه و شبانه داشت
شیراز

mohebronaldo
03-10-2015, 20:18

دیشب بسته 22 گیگابایتی شبانه 2 تا 7 که قیمت ان 9 هزارتومن هست گرفتم
22 گیگابایت هم هدیه بهم داد کلا شد 44 گیگ یک ماه شبانه
سرعت دانلود هم یک مگابایت بر ثانیه
نمیشه همزمان بسته روزانه و شبانه داشت
شیراز
نه نمیشه همراه اول

number-1
04-10-2015, 00:08
دیدم پیش شماره ۰۹۹۰ برای اعتباری های استان تهران اومده ☺

نمیشه به صورت گلچین شماره دلخواه رو خرید؟

stere1980
04-10-2015, 18:49
نمیشه به صورت گلچین شماره دلخواه رو خرید؟
اتفاقا توی همون طرح گلچین میشه خرید

number-1
04-10-2015, 19:14
اتفاقا توی همون طرح گلچین میشه خرید

اون که معلومه
تو طرح گلچین خود سیستم پیشنهاد میده اون که شماره دلخواه حساب نمیشه

stere1980
06-10-2015, 19:11
دقایقی قبل فعال شد

ﻃﺮﺡ ﻣﮑﺎﻟﻤﻪ ﻧﺎﻣﺤﺪﻭﺩ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺍﻭﻝ ﯾﮏ ﻣﺎﻫﻪ ( تماس درون شبکه همراه اول و تلفن ثابت )

ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎ
*1000*9#
ثبت نام
*1000*1#
---------
این طرح به تقلید از طرح ایرانسله ، که از الان فعال شده.
Sent from my Windows 10 using Tapatalk

Majidson
06-10-2015, 20:42
دقایقی قبل فعال شد

ﻃﺮﺡ ﻣﮑﺎﻟﻤﻪ ﻧﺎﻣﺤﺪﻭﺩ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺍﻭﻝ ﯾﮏ ﻣﺎﻫﻪ ( تماس درون شبکه همراه اول و تلفن ثابت )

ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎ
*1000*9#
ثبت نام
*1000*1#
---------
این طرح به تقلید از طرح ایرانسله ، که از الان فعال شده.
Sent from my Windows 10 using Tapatalk
ولی چرا برای من یک رقم دیگه اعلام میکنه:

مشترک گرامي، شما با پرداخت 271000 ريال ميتوانيد به مدت 30 روز، به صورت رايگان از مکالمه نامحدود درون شبکه (همراه اول و تلفن ثابت) بهره مند گرديد. در صورت تمايل کد دستوري را شماره گيري نماييد.
*1000*1#

stere1980
06-10-2015, 21:16
ولی چرا برای من یک رقم دیگه اعلام میکنه:

مشترک گرامي، شما با پرداخت 271000 ريال ميتوانيد به مدت 30 روز، به صورت رايگان از مکالمه نامحدود درون شبکه (همراه اول و تلفن ثابت) بهره مند گرديد. در صورت تمايل کد دستوري را شماره گيري نماييد.
*1000*1#

بر اساس سابقه مصرفه، قبض من نهایتا ماهی ۵ تومن میشه و همراه اول میدونه من کم مصرفم ازم نه تومن میگیره برای یکماه و من زیاد بهش ضرر نمی زنم.
ولی مثلا برای یکی از دوستام شصتودوهزارتومان خواسته چون قبض اون زیاد میشه همیشه.

fanoostalaei
06-10-2015, 22:10
یه چیز عجیب دیدم !! حدود 1 ماه پیش داداشم رفته سیم کارت مفقود شده رو تعویض کرده بهش سیم کارت 4G دادن !!
مگه سیم کارت 4G ارائه اش شروع شده ؟

- - - Updated - - -

یه چیز عجیب دیدم !! حدود 1 ماه پیش داداشم رفته سیم کارت مفقود شده رو تعویض کرده بهش سیم کارت 4G دادن !!

Firebirds
06-10-2015, 22:32
بر اساس سابقه مصرفه، قبض من نهایتا ماهی ۵ تومن میشه و همراه اول میدونه من کم مصرفم ازم نه تومن میگیره برای یکماه و من زیاد بهش ضرر نمی زنم.
ولی مثلا برای یکی از دوستام شصتودوهزارتومان خواسته چون قبض اون زیاد میشه همیشه.

ایرانسل خیلی بهتر حساب میکنه، به من با 1000 تومان پیشنهاد مکالمه نامحدود داد، ولی همراه اول 9000 ت ازم میخواد، یعنی 9 برابر !!!!

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Majidson
06-10-2015, 23:00

- - - Updated - - -

سلام
میتونم ازتون خواهش کنم به من بگید تو کدوم دفتر تعویض کرده که 4G دادن بهشون. خیلی ممنون

mohammad_87
07-10-2015, 22:17
سلام
من سیمکارتم که مشکل داشت رو پارسال دوباره گرفتم که مطمئنا یوسیم نیست.اما تو گوشیم که 4g ساپورت میکنه کنار آنتن +H میزنه.بسته نوترینو پلاس رو فعال کردم و تست سرعت داخلی تا 8 مگ و سرور خارجی کشورهای اطراف تا 3 مگ میرفت.الان این نهایت سرعته یا اگه سیمکارت رو تعویض کنم بیشتر میشه؟اصلا +H نسل چهار هست یا نه!

number-1
08-10-2015, 01:30
سلام
من سیمکارتم که مشکل داشت رو پارسال دوباره گرفتم که مطمئنا یوسیم نیست.اما تو گوشیم که 4g ساپورت میکنه کنار آنتن +H میزنه.بسته نوترینو پلاس رو فعال کردم و تست سرعت داخلی تا 8 مگ و سرور خارجی کشورهای اطراف تا 3 مگ میرفت.الان این نهایت سرعته یا اگه سیمکارت رو تعویض کنم بیشتر میشه؟اصلا +H نسل چهار هست یا نه!

H+ نسل 3 هستش یعنی میشه همون 3.75
نسل چهار یا 4G میزنه یا LTE در اینده هم LTE+ میاد

matr!x_2008
08-10-2015, 02:07
بسته شبانه 10 گیگ رو بگیرم.. هدیه هم میده؟ ساعات شبانش چنده؟ 11 یا 2

electronic0nt
09-10-2015, 02:38

mohebronaldo
10-10-2015, 20:21

- - - Updated - - -

من زنگ زدم اپراتور گفتن شما میتونید برید نمایندگی همراه اول تعویض کنید به 4G.هرجا میرم خبری نیست

mohebronaldo
10-10-2015, 20:23
سلام
سرعت آلفا پلاس همراه اول روی 8 مگابیت هست و سرعت آلفا روی 0.54 مگابیت تنظیم شده

fanoostalaei
10-10-2015, 20:27
من زنگ زدم اپراتور گفتن شما میتونید برید نمایندگی همراه اول تعویض کنید به 4G.هرجا میرم خبری نیست
داداشمم به صورت اتفاقی فهمیدم 4G داره !!
کلا انتن نسل 4 همراه اول خیلی کمه
یا بهتره اینجوری بگم !! 2-3 تا BTS نسل 4 دارن و خیلی ها هنوز نسل 3 هم ندارن :n02:

matr!x_2008
10-10-2015, 20:30
یا بهتره اینجوری بگم !! 2-3 تا BTS نسل 4 دارن و خیلی ها هنوز نسل 3 هم ندارن :n02:

تو منظقه ما نسل 3 هم به زور پیدا میشه تو خونه چه برسه به 4g ! ولی تو اتوبان یا جاهای خلوت انتن داره...

mohebronaldo
10-10-2015, 20:31
بله شبکه همراه اول قدیمی و فرسوده هست نیاز به ارتقا داره آره به قول شما هنوز بیشتر جاها نسل 2 قدیمی سرعت در حد 0 هست.معلوم نیست کجا نسل 3 هست و 4

mohebronaldo
10-10-2015, 20:34
تو منظقه ما نسل 3 هم به زور پیدا میشه تو خونه چه برسه به 4g ! ولی تو اتوبان یا جاهای خلوت انتن داره...
خونه ما کلن فقط لب پنجره 1 دونه آنتن داشت اونم فقط 3G میومد اصلا +H نمیشد.باور میکنید دیگه چند بار پیگیری کردم و زنگ زدم آخر درست کرد بعد 5 یا 6 ماه

matr!x_2008
10-10-2015, 20:42
خونه ما کلن فقط لب پنجره 1 دونه آنتن داشت اونم فقط 3G میومد اصلا +H نمیشد.باور میکنید دیگه چند بار پیگیری کردم و زنگ زدم آخر درست کرد بعد 5 یا 6 ماه

خسته نباشن... 6 ماه بگذره تا یکم انتنو تقویت کنن! الان برای منم همینطوره.. ولی فقط تو حیاط فقط 1 خط انتن پر میشه ولی H+ میشه...

mohebronaldo
10-10-2015, 20:46
خسته نباشن... 6 ماه بگذره تا یکم انتنو تقویت کنن! الان برای منم همینطوره.. ولی فقط تو حیاط فقط 1 خط انتن پر میشه ولی H+ میشه...
تو منطقه ما دکل نسل 2 بود آپگرد کردن به نسل 3 سکتور ها تعویض شدن با rru جدید گذاشتن.قبلا با لینک از جای دیگه میگرفت

matr!x_2008
10-10-2015, 20:51
تو منطقه ما دکل نسل 2 بود آپگرد کردن به نسل 3 سکتور ها تعویض شدن با rru جدید گذاشتن.قبلا با لینک از جای دیگه میگرفت

ما خیلی وقته تحت پوشش نسل 3 هستیم ولی بدیش اینه تو خونه انتن نمیاد.. تو خونه میشه 2G باید بری تو کوچه تا بشه 3G ! ولی وقتی نسل 3 بشه سرعتش خیلی خوبه راحت بالای 600 کیلوبایت سرعت دانلود میده:n31:

fanoostalaei
10-10-2015, 20:53
ما خیلی وقته تحت پوشش نسل 3 هستیم ولی بدیش اینه تو خونه انتن نمیاد.. تو خونه میشه 2G باید بری تو کوچه تا بشه 3G ! ولی وقتی نسل 3 بشه سرعتش خیلی خوبه راحت بالای 600 کیلوبایت سرعت دانلود میده:n31:
دقیقا وضعیتت کپی منه !! تو خونه فقط edge ولی تو کوچه +H ولـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــی با این تفاوت که سرعت از 100 تا بالاتر نمیره :n08::n08:

mohebronaldo
10-10-2015, 20:56
دقیقا وضعیتت کپی منه !! تو خونه فقط edge ولی تو کوچه +H ولـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ی با این تفاوت که سرعت از 100 تا بالاتر نمیره :n08::n08:
دکلی که تو محل ما هست نزدیک خونمون هست تو دانشگاه مخابرات هست به محض این که فعال شد پیمانکار بهم زنگ زد

shifter
10-10-2015, 21:16
دوستان همراه اول مثل ایرنسل طرحی نداره که مثلا مبلغی بدیم و چند برابرش مکالمه درون شبکه بگیریم؟

fanoostalaei
10-10-2015, 21:26
دوستان همراه اول مثل ایرنسل طرحی نداره که مثلا مبلغی بدیم و چند برابرش مکالمه درون شبکه بگیریم؟

stere1980
11-10-2015, 01:06
سرعت آپلودش هم روی ۰/۲۸ مگابیت فیکس شده.

shayan5800
11-10-2015, 02:06
دوستان یه سوال که حتما تکراری هم هست،شرمنده
من طرح یه هفته ای 10 گیگ شبانه انداختم اما اصلا استفاده نکردم
فردا یه هفته تموم میشه
راهی هست حجم رو مثل ایرانسل به طرح بعدی اضافه کنم؟؟

Majidson
11-10-2015, 07:26
دوستان یه سوال که حتما تکراری هم هست،شرمنده
من طرح یه هفته ای 10 گیگ شبانه انداختم اما اصلا استفاده نکردم
فردا یه هفته تموم میشه
راهی هست حجم رو مثل ایرانسل به طرح بعدی اضافه کنم؟؟
خیر دوست عزیز
در همراه اول امکان انتقال باقی مانده بسته وجود ندارد.

namgo
12-10-2015, 00:55
سلام این بسته سرعتش چقدره و ایا همه 22 گیگ رو درست میده یا اینکه 10 گیگ دانلود کنی مابقی رو میخورن
سی روزه
22 گیگ
9000 تومان

- - - Updated - - -

سلام این بسته سرعتش چقدره و ایا همه 22 گیگ رو درست میده یا اینکه 10 گیگ دانلود کنی مابقی رو میخورن
سی روزه
22 گیگ
9000 تومان

mohammad_87
12-10-2015, 01:26
حتما برای تقسیم مناسب پهنای باند محدودیت گذاشتن.اما خیلی بده.مثلا در جاهایی که کمتر از اینترنت همراه استفاده میشه و شبکه خلوت تره نتونی از تمام پهنای باند استفاده کنی.
4g رو روی چقدر گذاشتند؟

سرعت آپلودش هم روی ۰/۲۸ مگابیت فیکس شده.

یکی از سه تا تست سرور داخلی،،آپلودم تا 2/5 هم رفت.وقتی آپلود و محدود میکنن دیگه تماس اینترنتی تصویری بدون استفاده میشه.عملا فقط بدرد وبگردی میخوره حتی ایمیل نمیشه فرستاد که :n03:

-----------------
تهران کجاها 4g داره؟

mohebronaldo
12-10-2015, 08:16
حتما برای تقسیم مناسب پهنای باند محدودیت گذاشتن.اما خیلی بده.مثلا در جاهایی که کمتر از اینترنت همراه استفاده میشه و شبکه خلوت تره نتونی از تمام پهنای باند استفاده کنی.
4g رو روی چقدر گذاشتند؟

یکی از سه تا تست سرور داخلی،،آپلودم تا 2/5 هم رفت.وقتی آپلود و محدود میکنن دیگه تماس اینترنتی تصویری بدون استفاده میشه.عملا فقط بدرد وبگردی میخوره حتی ایمیل نمیشه فرستاد که :n03:

-----------------
تهران کجاها 4g داره؟
سرعت نسل 4 همراه اول اصلا کسی استفاده نمیکنه چون سیم کارتش هنوز نیست.چند نفر از دوستان سرعت بالای 40 مگابیت گرفتن.ولی بازم یوزر نداره این سرعت و میده.به محض این که زیاد بشه مثل ایرانسل میشه

A-L PC
12-10-2015, 23:50
سلام ، یک سوال داشتم ، من الان طرف های ما 3g تازه امده ، اما مشکلی که هست ، خیلی زود به زود 3g قطع میشه میره روی E ، به نظرتون مشکل از چیه ، ممکنه به خاطر فاصله از دکل باشه ؟

- - - Updated - - -

سلام ، یک سوال داشتم ، من الان طرف های ما 3g تازه امده ، اما مشکلی که هست ، خیلی زود به زود 3g قطع میشه میره روی E ، به نظرتون مشکل از چیه ، ممکنه به خاطر فاصله از دکل باشه ؟

saber73
13-10-2015, 02:45
سلام من بسته (سی روزه
22 گیگ
9000 تومان)رو فعال کردم ولی اصلا با gprs فرقی نداره حتی بدتر هم هستش این چه وضعشه ای خاک بر سر این اپراتورهای کشورمون واقعا الان حس خودکشی بهم دست داده . ای خدا برس به داد ما ...............

mohebronaldo
13-10-2015, 08:15
سلام من بسته (سی روزه
22 گیگ
9000 تومان)رو فعال کردم ولی اصلا با gprs فرقی نداره حتی بدتر هم هستش این چه وضعشه ای خاک بر سر این اپراتورهای کشورمون واقعا الان حس خودکشی بهم دست داده . ای خدا برس به داد ما ...............
شما گوشیت چیه.بالای آنتن آرم +H میاد یا آرم E میاد.خود همراه اول نوشته اطمینان از پوشش 3G.شما متوجه نشدی.بله اگه نسل 2 باشه سرعتش در حد 0 هست.باید ببینید تو منطقه شما پوشش نسل 3 هست بعد میخریدید

mohebronaldo
13-10-2015, 08:16

- - - Updated - - -

یا دکل از شما دوره منطقه شما تحت پوشش نیست یا پوشش خارجی داره داخلی نداره.باید ببینید آنتن کم و زیاد میشه یا نه

A-L PC
13-10-2015, 17:57
یا دکل از شما دوره منطقه شما تحت پوشش نیست یا پوشش خارجی داره داخلی نداره.باید ببینید آنتن کم و زیاد میشه یا نه
انتن که تا دلت بخواهد کم و زیاد میشه ، از این اتاق به اتاق میری انتن کم و زیاد میشه.
ولی 3g رو پشتیبانی میکنه ، البته خیلی ناپایداره (قطع وصل میشه و همش میره روی E)، سرعت دانلودم حدود 300 کیلوبایت هست.

- - - Updated - - -

انتن که تا دلت بخواهد کم و زیاد میشه ، از این اتاق به اتاق میری انتن کم و زیاد میشه.
ولی 3g رو پشتیبانی میکنه ، البته خیلی ناپایداره (قطع وصل میشه و همش میره روی E)، سرعت دانلودم حدود 300 کیلوبایت هست.

saber73
13-10-2015, 18:41
شما گوشیت چیه.بالای آنتن آرم +H میاد یا آرم E میاد.خود همراه اول نوشته اطمینان از پوشش 3G.شما متوجه نشدی.بله اگه نسل 2 باشه سرعتش در حد 0 هست.باید ببینید تو منطقه شما پوشش نسل 3 هست بعد میخریدید

من گوشیم ویواز هستش و از 3G پشتیبانی میکنه و آرم H میفته بالای گوشی و اینجا دکل 3G و پوشش هم برا شهرستان و منطقه ما هستش . آنتن هم در حد عالی .
اینم نمونه تست سرعت دانلود رو کامپیوتر با 3g همراه اول و بسته 60 مگ روزانه 900 تومن . برا 22 گیگ شبانه هم همینطوری هستش :

saber73
13-10-2015, 18:43
پشتیبانی نداره این نوترینو من تماس بگیرم . رسیدگی میشه یا نه ؟

mohebronaldo
13-10-2015, 23:01

- - - Updated - - -

از دکل دور آنتن میگیره حتما منطقه شما دکلش تجهیز نشده به نسل 3.دقیقا چند ماه پیش مشکل شمارو داشتم دکل محل تجهیز شد درست شد الان فول آنتن هست

mohebronaldo
13-10-2015, 23:07
من گوشیم ویواز هستش و از 3G پشتیبانی میکنه و آرم H میفته بالای گوشی و اینجا دکل 3G و پوشش هم برا شهرستان و منطقه ما هستش . آنتن هم در حد عالی .
اینم نمونه تست سرعت دانلود رو کامپیوتر با 3g همراه اول و بسته 60 مگ روزانه 900 تومن . برا 22 گیگ شبانه هم همینطوری هستش :

خب ویواز سرعت نسل 3 تا 256 کیلوبیت بر ثانیه ساپورت میکنه چون قدیمی هست گوشی

mohebronaldo
13-10-2015, 23:10
پشتیبانی نداره این نوترینو من تماس بگیرم . رسیدگی میشه یا نه ؟
شما با یه گوشی دیگه تست بگیر %100 سرعت خوب میشه.ویواز سری اول گوشی های نسل 3 با H هست

saber73
14-10-2015, 12:16
خب ویواز سرعت نسل 3 تا 256 کیلوبیت بر ثانیه ساپورت میکنه چون قدیمی هست گوشی

شما با یه گوشی دیگه تست بگیر %100 سرعت خوب میشه.ویواز سری اول گوشی های نسل 3 با H هست

پس چرا با ایرانسل این سرعت رو میده اینم مدرک : بسته 50 مگ روزانه 900 تومن

هنوز انتن کامل نیست و افت سیگنال داره با همون گوشی ویواز وصل کردم به کامپیوتر از طریق Sony Ericsson PC Suite 6.0

mohebronaldo
14-10-2015, 15:24
پس چرا با ایرانسل این سرعت رو میده اینم مدرک : بسته 50 مگ روزانه 900 تومن

هنوز انتن کامل نیست و افت سیگنال داره با همون گوشی ویواز وصل کردم به کامپیوتر از طریق Sony Ericsson PC Suite 6.0
شما بسته آلفا پلاس رو فعال کردی دیگه.اگه اون باشه سرعتت حداقل باید 300 یا 400 باشه چون آلفا تا 65 بیشتر نمیره

saber73
14-10-2015, 20:04
شما بسته آلفا پلاس رو فعال کردی دیگه.اگه اون باشه سرعتت حداقل باید 300 یا 400 باشه چون آلفا تا 65 بیشتر نمیره
بله الفا پلاس 22 گیگ از ساعت 2 تا 8 یک ماهه ( نوترینو همراه اول )
به قیمت 9000 ت
امروز زنگ زدم پشتیبانی همراه اول ولی جز یه چند تا راهنمایی پیش پا افتاده و ساده که هر بچه کلاس اولی میدونه کاری از دستشون بر نیومد من فکر کنم مشکل از دکل همراه اول و یا پهنای باندشون تو شهرستان ما باشه !

mohebronaldo
15-10-2015, 01:14
بله الفا پلاس 22 گیگ از ساعت 2 تا 8 یک ماهه ( نوترینو همراه اول )
به قیمت 9000 ت
امروز زنگ زدم پشتیبانی همراه اول ولی جز یه چند تا راهنمایی پیش پا افتاده و ساده که هر بچه کلاس اولی میدونه کاری از دستشون بر نیومد من فکر کنم مشکل از دکل همراه اول و یا پهنای باندشون تو شهرستان ما باشه !
خیلی سرعت پایینی میده به شما.اینجا آلفا رو 65 قفله و رو آلفا پلاس تا 430 میره

seetherali
19-10-2015, 22:27
دوستان سیم کارت که تازه خریداری شده باید آنتن داشته باشه قبل از فعال سازی ؟ چون پین رو وارد میکنم ولی آنتن نمیاد اصلا. فعال نشده هنوز یا اینکه سوخته ؟! پین رو چندبار اشتباه زدم

برای اینترنت شبانه اش گرفتم چون تا همین چند وقت پیش همراه اول شبا سرعتش تا 1 مگ میرفت اینجا.

m2music
19-10-2015, 23:45
دوس عزیز سیم کارت فعال نشده هنوز. چون فعال بشه انتش میاد رو گوشیتون.

seetherali
20-10-2015, 11:53
حل شد.............

seetherali
21-10-2015, 02:27
عجب سیستم مزخرفی داره این همراه اول . سر درد گرفتم !

بسته ی یک روزه برای تست گرفتم. حجمش رو هم کامل مصرف کردم بعد طرح 22 گیگ رزرو شد ولی فعال نمیشه و میگه بسته فعلی تا فردا ساعت فلان معتبر است ! خب لامصب وقتی حجمش رو تموم کردم میخوامش چیکار دیگه

saber73
24-10-2015, 02:16
عجب سیستم مزخرفی داره این همراه اول . سر درد گرفتم !

بسته ی یک روزه برای تست گرفتم. حجمش رو هم کامل مصرف کردم بعد طرح 22 گیگ رزرو شد ولی فعال نمیشه و میگه بسته فعلی تا فردا ساعت فلان معتبر است ! خب لامصب وقتی حجمش رو تموم کردم میخوامش چیکار دیگه

سلام ببخشید اگه امکان داره وقتی دارین از بسته 22 گیگ شبانه استفاده مکنید یه اسکرین شات از دانلودمنیجرتون مخصوصا قسمت سرعت دانلود بزارید و اسم شهرتون رو هم ذکر کنید .

sajey
24-10-2015, 09:28
سلام برای فعال سازی اینترنت همراه اول باید سیم کارت 3G بگریم یا با سیم کارت قدیمی میشه به 3G وصل شد؟

MOH@ND3S
24-10-2015, 12:41
سلام برای فعال سازی اینترنت همراه اول باید سیم کارت 3G بگریم یا با سیم کارت قدیمی میشه به 3G وصل شد؟

با همون قدیمی ها میشه...برای 4G فقط باید تعویض کرد.

seetherali
24-10-2015, 18:43
سلام ببخشید اگه امکان داره وقتی دارین از بسته 22 گیگ شبانه استفاده مکنید یه اسکرین شات از دانلودمنیجرتون مخصوصا قسمت سرعت دانلود بزارید و اسم شهرتون رو هم ذکر کنید .

سلام .اسکرین شات هروقت دانلود میکردم میگیرم. سرعت دانلود بین 600 تا 1 مگ نوسان داره چون آنتن ام پر نیست. اگه یکم جای بهتری بزارم گوشی رو 1 مگ ثابت میده. اهواز هستم, دکل هم نزدیکونه فکر کنم !

از نظر حجم هم واقعا درست حجم کم میکنه. تنها مشکلش اینه که وقتی حجم بسته ات تموم میشه دیگه دستت به جایی بند نیست !

mohebronaldo
24-10-2015, 18:54
سلام .اسکرین شات هروقت دانلود میکردم میگیرم. سرعت دانلود بین 600 تا 1 مگ نوسان داره چون آنتن ام پر نیست. اگه یکم جای بهتری بزارم گوشی رو 1 مگ ثابت میده. اهواز هستم, دکل هم نزدیکونه فکر کنم !

از نظر حجم هم واقعا درست حجم کم میکنه. تنها مشکلش اینه که وقتی حجم بسته ات تموم میشه دیگه دستت به جایی بند نیست !
بله سرعت آلفا پلاس همراه اول روی 8 مگابیت ثابت هست و سرعت آلفا روی 65 کیلوبایت میشه 512 کیلوبیت هست

OLK
25-10-2015, 20:53
دوستان ، منطقه ی ما پوشش 3G در اون ضعیف هست و در مواقع مختلف حروف H+ , H , 3G میاد و هر چند دقیقه تغییر می کنه.
می خواستم بپرسم دلیل تغییر نوع اینترنت چی هست؟ سیگنال های 3G در فرکانس های مختلفی منتشر میشن؟ یا صرفاً به دلیل ضعیف بودن سیگنال هست که این تغییرات اتفاق می افته؟

timemachine2029
25-10-2015, 23:45
با همون قدیمی ها میشه...برای 4G فقط باید تعویض کرد.

من هم تازه میخوام به جمع اعتباری های همراه اول ملحق بشم چطور باید سیم 4 جی تهیه کنم هر جا رفتم معمولی داشتن

mohebronaldo
26-10-2015, 09:56
دوستان ، منطقه ی ما پوشش 3G در اون ضعیف هست و در مواقع مختلف حروف H+ , H , 3G میاد و هر چند دقیقه تغییر می کنه.
می خواستم بپرسم دلیل تغییر نوع اینترنت چی هست؟ سیگنال های 3G در فرکانس های مختلفی منتشر میشن؟ یا صرفاً به دلیل ضعیف بودن سیگنال هست که این تغییرات اتفاق می افته؟
منم برای همین جای تعجبم هست هرجا میرم نت از 3G میشه H بعد +H.واسه همه اینجوریه.دوستان نظر شما چیه

*Forgotten*
26-10-2015, 15:24
منم برای همین جای تعجبم هست هرجا میرم نت از 3G میشه H بعد +H.واسه همه اینجوریه.دوستان نظر شما چیه

منم شبیه چنین مشکلی با گوشی (ویندوز فون) دارم خودم به گوشیم شک کردم
با این تفاوت که مال من بین 2g - 3g , h+ h هم سویچ میکنه
بهر حال خودم فکر میکنم مشکل از گوشی باشه

stere1980
26-10-2015, 17:05
منم شبیه چنین مشکلی با گوشی (ویندوز فون) دارم خودم به گوشیم شک کردم
با این تفاوت که مال من بین 2g - 3g , h+ h هم سویچ میکنه
بهر حال خودم فکر میکنم مشکل از گوشی باشه
گوشی بر اساس قویترین سیگنال سوییچ میکنه اشکال از گوشی نیست. اشکال از سیگنال های دریافتی هست که گاهی در نقطه ای قوی گاهی ضعیف میشن. شما بذار روی 2G دیگه گوشی باتری بیخودی هم برای جستجوی شبکه مصرف نمیکنه

Milad4171
26-10-2015, 17:18
سلام
من چند وقت پیش یک بسته یک ماهه ی ۲ گیگ ( یک گیگ شب + یک گیگ روز )‌به قیمت ده تومن رو خریداری کردم.
دوستان مطلع هستن که این بسته ها به صورت اتوماتیک شارژ میشن یعنی چه بعد از اتمام زمان بسته چه بعد از اتمام حجم بسته این بسته ها به صورت اتوماتیک شارژ میشن و فقط با یک اس ام اس بهتون اعلام میکنه که بسته شما تموم شد و بسته جدید فعال شد.

دوستانی که میخوان بسته ها رو غیر فعال کنن باید بلافاصله بعد از پیغامی که میگه شما ۸۵ درصد از بسته رو مصرف کردید ، دیتا رو غیر فعال کنن و غیر از اون کد تمدید خودکار هم غیر فعال کنن.

حالا موضوع اینجاست که من دقیقا همینکارو کردم به جز اینکه من تا آخرین لحظه از بسته استفاده کردم
در اینصورت بسته باز هم واسه شما تمدید میشه یعنی به قول گفته ی خودشون وقتی شما بیش از ۸۵ درصد مصرف میکنید و قبلش هم نگید که میخواید بسته رو تمدید نکنید بعد از اون بسته به صورت خودکار رزرو میشه واسه تمدید اعتبار و اگه بعد از مصرف بیش از ۸۵ درصد شما درخواست لغو تمدید رو بدین این لغو انجام نمیشه

چیزی که من باهاش برخورد کردم
من هم هم شکایت کردم که در رسید قبضم این شکایت مورد قبول واقع شد و ده هزارتومن از قبضم کم کردن با اینکه من تا قطره ای آخر از بسته ای که بابت شارژ اتوماتیکش شکایت کرده بودم مصرف کردم. :n02:

در کل این رو دقت داشته باشید که بعد از پیام استفاده ۸۵ از بسته اگه میخواید بسته رو دیگه فعال نکنید دیگه استفاده نکنید و دیتا رو خاموش کنید. قبل از پیام مذکور که میگه شما از ۸۵ درصد بسته استفاده کردید حتما درخواست لغو تمدید رو بدین تا اعمال بشه .

mohebronaldo
26-10-2015, 20:17
سلام
من چند وقت پیش یک بسته یک ماهه ی ۲ گیگ ( یک گیگ شب + یک گیگ روز )‌به قیمت ده تومن رو خریداری کردم.
دوستان مطلع هستن که این بسته ها به صورت اتوماتیک شارژ میشن یعنی چه بعد از اتمام زمان بسته چه بعد از اتمام حجم بسته این بسته ها به صورت اتوماتیک شارژ میشن و فقط با یک اس ام اس بهتون اعلام میکنه که بسته شما تموم شد و بسته جدید فعال شد.

دوستانی که میخوان بسته ها رو غیر فعال کنن باید بلافاصله بعد از پیغامی که میگه شما ۸۵ درصد از بسته رو مصرف کردید ، دیتا رو غیر فعال کنن و غیر از اون کد تمدید خودکار هم غیر فعال کنن.

حالا موضوع اینجاست که من دقیقا همینکارو کردم به جز اینکه من تا آخرین لحظه از بسته استفاده کردم
در اینصورت بسته باز هم واسه شما تمدید میشه یعنی به قول گفته ی خودشون وقتی شما بیش از ۸۵ درصد مصرف میکنید و قبلش هم نگید که میخواید بسته رو تمدید نکنید بعد از اون بسته به صورت خودکار رزرو میشه واسه تمدید اعتبار و اگه بعد از مصرف بیش از ۸۵ درصد شما درخواست لغو تمدید رو بدین این لغو انجام نمیشه

من هم هم شکایت کردم که در رسید قبضم این شکایت مورد قبول واقع شد و ده هزارتومن از قبضم کم کردن با اینکه من تا قطره ای آخر از بسته ای که بابت شارژ اتوماتیکش شکایت کرده بودم مصرف کردم. :n02:

در کل این رو دقت داشته باشید که بعد از پیام استفاده ۸۵ از بسته اگه میخواید بسته رو دیگه فعال نکنید دیگه استفاده نکنید و دیتا رو خاموش کنید. قبل از پیام مذکور که میگه شما از ۸۵ درصد بسته استفاده کردید حتما درخواست لغو تمدید رو بدین تا اعمال بشه .
چنین مشکلی برای منم پیش اومده بود چند ماه پیش میخواستم نت نسل 3 منطقمون رو تست کنم یه بسته 150 مگی روزانه خریدم چند تا تست زدم و دانلود کردم دیدم پیام اومده از حجم بسته شما 125 مگابایت مونده.منم دیدم بازم دارم داشتم همینطوری استفاده میکردم یهو دیدم اس ام اس اومد از مانده اعتبار شما کمتر از 4000 ریال مانده است.تعجب کردم گفتم چرا اون اس ام اسو الان دادن بهم.چی بگم دیگه پیگیرش نشدم

paket
27-10-2015, 07:28
چنین مشکلی برای منم پیش اومده بود چند ماه پیش میخواستم نت نسل 3 منطقمون رو تست کنم یه بسته 150 مگی روزانه خریدم چند تا تست زدم و دانلود کردم دیدم پیام اومده از حجم بسته شما 125 مگابایت مونده.منم دیدم بازم دارم داشتم همینطوری استفاده میکردم یهو دیدم اس ام اس اومد از مانده اعتبار شما کمتر از 4000 ریال مانده است.تعجب کردم گفتم چرا اون اس ام اسو الان دادن بهم.چی بگم دیگه پیگیرش نشدم

مسعول اینهمه با نظمی کیه که یه تشویقی خودم بش بدم .

دقیقا1 ساعت بعده بسته اسمس داد 16 هزارکم شده از حسابتون ینی واقعا این درسته انصافا ؟؟؟؟

ramin vao
27-10-2015, 10:44
سلام

واقعا جالبه من هیچ شرکت اینترنتی مثل همراه اول ندیدم که تا این حد حقه های مختلف به کار بگیره برای پول گرفتن از مشتری
خودم چند وقت پیش اینجا نوشتم مشکلم رو و ازشون شکایت کردم. اینجور شرکتهارو باید تحریم کرد.
من که دیگه از اینترنت همراه اول استفاده نمیکنم فعلا رایتل و ایرانسل بهتر جواب میده.

Armin.Computer
27-10-2015, 23:08
سلام
خیلی وقته نقشه پوشش آپدیت نشده متاسفانه

amir deja vu
28-10-2015, 13:19
دوستان شما تو این چند روزه قطع و وصلی زیاد نداشتین؟ الان دو سه روزه نت همراه اول مدام قطع میشه...یه ساعت وصل 10 ساعت قطع! فقط من این مشکل دارم یا نه ؟ :n36:

SAeedBaa
28-10-2015, 13:40
سلام
خیلی وقته نقشه پوشش آپدیت نشده متاسفانه

اره دو ماه گذشته ولی هنوز اپدیت نکردن . خیلی در این زمینه ایرانسل و همراه اول کند عمل میکنند . رایتل باز بهتره هر ماه اپدیت میکنه

SAeedBaa
28-10-2015, 13:42
دوستان شما تو این چند روزه قطع و وصلی زیاد نداشتین؟ الان دو سه روزه نت همراه اول مدام قطع میشه...یه ساعت وصل 10 ساعت قطع! فقط من این مشکل دارم یا نه ؟ :n36:

من که بندرعباسم خوب بوده ، اگرم قطعی داشته بعد 1 دقیقه دوباره وصل شده. شما کجایین ؟

OLK
28-10-2015, 17:28

بله ، با این که منطقه ی ما کاملا تحت پوشش 3G نیست ولی در اکثر مواقع در حد دو ، سه تا آنتن به شبکه وصل میشد (حالا بگذریم که اصلا کیفیت و سرعت نداشت). ولی الان چند روزه که کلا شبکه ی 3G قطع میشه و اکثر مواقع به EDGE وصل میشه که اونم ....

mhd1990
28-10-2015, 17:47
سلام
دوستان میشه همزمان دوبسته اینترنت فعال کرد مثلا 4گیگ روزانه + 22گیگ شبانه؟

OLK
28-10-2015, 20:11
سلام
دوستان میشه همزمان دوبسته اینترنت فعال کرد مثلا 4گیگ روزانه + 22گیگ شبانه؟

نه نمیشه ، سیستم همراه اول خیلی بیخود هست و اجازه ی دو بسته ی همزمان رو نمیده.

amir deja vu
28-10-2015, 21:02
دوستان این بسته شبانه 10 گیگ سرعتش چطوره؟ سرعت دانلود شبانه که کمتر از حالت عادی نیست؟

mhd1990
29-10-2015, 13:31
بسته 22 گیگ شبانه

stere1980
30-10-2015, 12:40
من هم تازه میخوام به جمع اعتباری های همراه اول ملحق بشم چطور باید سیم 4 جی تهیه کنم هر جا رفتم معمولی داشتن
اصلا به فکر 4G همراه اول نباش، بدلیل استفاده همراه اول از فرکانس ۲۶۰۰ که برد و نفوذ داخل ساختمان بسیار بسیار ضعیفی داره فقط باید زیر آنتن بخوابی تا بتونی از 4G همراه اول استفاده کنی اونم تازه در صورتی که راه بیفته که هنوز دردستور کارشون نیست.
وضع 3G همراه اول هم بدرد نخوره بدلیل فرکانس ۲۱۰۰

MOH@ND3S
30-10-2015, 13:18
اصلا به فکر 4G همراه اول نباش، بدلیل استفاده همراه اول از فرکانس ۲۶۰۰ که برد و نفوذ داخل ساختمان بسیار بسیار ضعیفی داره فقط باید زیر آنتن بخوابی تا بتونی از 4G همراه اول استفاده کنی اونم تازه در صورتی که راه بیفته که هنوز دردستور کارشون نیست.
وضع 3G همراه اول هم بدرد نخوره بدلیل فرکانس ۲۱۰۰

دوست عزیز درسته باند 2600 از 1800 پوشش و نفوذ کمتری داره ولی اگر سایت های بیشتری به باند 2600 مجهز بشن فرق زیادی بینشون نمیمونه.
الان خیلی از کشور های اروپایی از باند 2600 استفاده میکنن در حالی که پوشش 100% دارن .

Armin.Computer
30-10-2015, 14:15
اره دو ماه گذشته ولی هنوز اپدیت نکردن . خیلی در این زمینه ایرانسل و همراه اول کند عمل میکنند . رایتل باز بهتره هر ماه اپدیت میکنه

به نظر من آپدیت نقشه باید هر هفته انجام بشه

stere1980
30-10-2015, 15:01
دوست عزیز درسته باند 2600 از 1800 پوشش و نفوذ کمتری داره ولی اگر سایت های بیشتری به باند 2600 مجهز بشن فرق زیادی بینشون نمیمونه.
الان خیلی از کشور های اروپایی از باند 2600 استفاده میکنن در حالی که پوشش 100% دارن .

بله اگر!
ولی به نظر من در اینجا چنین اتفاقی نمی افته، وقتی حتی پوشش نسل دوم با فرکانس ۹۰۰ در همراه اول و ایرانسل با دو خط آنتن یا سه خط آنتن حتی در بیرون منزل در تهران وجود داره چطور ممکنه وضع نسل سوم و چهارم از این بهتر بشود اون هم با اون هزینه بالا برای تجهیز هر سایت.

نقشه پوشش هر دو اپراتور همراه اول و ایرانسل برای نسل سوم و چهارم یک دروغ تبلیغاتی هست خیلی جاها در فضای بیرونی و در قسمتهای مهم شهر حداکثر دو خط آنتن بیشتر نیست یا اصلا پوششی وجود ندارد.

stere1980
31-10-2015, 03:27
شدت نفوذ امواج در فرکانس های مختلف مورد استفاده اپراتورهای همراه اول ایرانسل و رایتل در نسل های سوم و چهارم

mohebronaldo
31-10-2015, 23:00
آقا رضا بازم یه سوال.همراه اول با پیگیری فراوان بنده منطقه ما نسل 3 شد.چند روز پیش یه رعد و برق اومد دیگه قطع شد.الانم ضعیفه.آدرس همون رشت پل جانبازان کوچه افضلی دکل توی دانشگاه مخابرات

eightskh
02-11-2015, 14:39
نقشه نوترینو همراه اول آپدیت شد:
تاریخ:1394/08/05

hesam 63
02-11-2015, 18:18
الان نزدیک بیست دقیقه س که 1868 رو گرفتم و منتظر وصل شدن به اولین اپراتور آزاد!! هستم.
همیشه همین طوریه.؟ مناز ایرانسل انتقاد داشتم که چرا 5 دقیقه صحبت می کنه تا وصل شدن به اپراتور ولی این یکی انگار خیال وصل شدن نداره.
کسی اگه می تونه جواب مو این جا بده
از یه شماره ثابت واسه تعویض سیم کارت تماس گرفتن و با پیک سیم کارت رو اوردن و گفتن بعد چند روز که سیم کارت سوخت این یکی رو جایگزین کنین. الان سیم کارت جایگزین کار می کنه ولی نمی تونی اس ام اس رو بخونی و تاریخچه گزارش تماس ها و اس ام اس ها کار نمی کنه و یه چیزی نوشته که باید خدمات پرداخت وصل بشه.

MOHAMMAD2010
02-11-2015, 19:39
اقا تو کرمان منطقه ما شبکه 2g هم وصل نمیشه دیگه چه برسه به 3g ! تو 195 شکایت کردم پیگیری میکنن ؟