ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53

MR.CART
16-06-2015, 22:54
اگه فقط حجم هدیه شبانه بسته تموم بشه کل بسته هم تموم میشه و باید بسته جدید خرید؟

MOH@ND3S
16-06-2015, 23:02
اگه فقط حجم هدیه شبانه بسته تموم بشه کل بسته هم تموم میشه و باید بسته جدید خرید؟

نه دوست عزیز

amirlovely
16-06-2015, 23:09
سلام MOH@ND3S از کجای تبریز سیم کارت lte گرفتین؟؟

MOH@ND3S
16-06-2015, 23:23
سلام MOH@ND3S از کجای تبریز سیم کارت lte گرفتین؟؟
من تبریز زندگی نمیکنم..تهران هستم واسه مسافرت 2 هفتس که اومدییم اینجا.

amirlovely
17-06-2015, 00:03
پوشش چطوره؟

MOH@ND3S
17-06-2015, 00:06
پوشش چطوره؟
خوب نیست...تو پست های قبلی گفتم چجوریه.
وقت کنم میرم پیدا میکنم کنار دکلش تست میگیرم.اینسری

eightskh
17-06-2015, 07:19
عکس از دکل 4g بگذارید؟

MOH@ND3S
17-06-2015, 08:14
عکس از دکل 4g بگذارید؟
اگر پیدا کردم چشم ،میذارم.

eightskh
17-06-2015, 09:25
ممنون از جوابتان.
اگر اطلاع دارید وضع استان اصفهان را بگویید؟

eightskh
17-06-2015, 09:27
سلام اقا رضا از شهرستان های استان اصفهان چه خبر؟
به ویژه جنوب استان اصفهان ( ایرانسل و همراه اول )

eightskh
17-06-2015, 09:30
لطف کنید جواب ما سریع بگویید؟ ممنون.

personal
17-06-2015, 14:00
با سلام خدمت دوستان میخواستم ببینم که این اینترنت پایه همراه اول مثلا 1 ماه 2.5 گیگ سرعت دانلودش سقفش چند کیلوبایته ؟ با تشکر:n40:

eightskh
17-06-2015, 16:07
سلام اقا رضا از شهرستان های استان اصفهان چه خبر؟

به ویژه جنوب استان اصفهان ( ایرانسل و همراه اول ) ممنون.

fanoostalaei
17-06-2015, 16:10
آقا رضا دکل نسل 3 دانشگاه مراغه هم برای ایرانسل و همراه اول کی میخواد آپ گرید بشه ؟
همراه اول به واسطه دکلی که تو شهر هستش و تو پارک هست میشه تو محوطه باز دانشگاه از نسل 3 استفاده کرد ( با انتن ضعیف ) ولی پوشش داخلی نداره
ایرانسل هم کلا نسل سه نداره تو اطراف دانشگاه

ak313
17-06-2015, 18:45
بابا اصلا آقا رضا اینجا نمیاد فقط تاپیک ایرانسل میره که اونم مدتی ازش خبری نیست. یادم باشه اومد بگم یه تاپیک به اسم خودش ثبت کنه کم کم نصف پستها داره میشه آقا رضا البته توی تاپیک ایرانسل

1376MAXIMUM
18-06-2015, 13:06
ممنون از جوابتان.
اگر اطلاع دارید وضع استان اصفهان را بگویید؟
خوبه من امتحان کردم ااوون اولا که الفا و .... نبود تا ۸ مگ رو رفتم

کردستان هم خیلی خوبه الفا گرفتم کامل خط دهی و .... رو داره قشنگ پهنای باند کاملش رو دارم که ۵۱۲ باشه الان پشیمون که الفا پلاس نگرفتم فقط خخخخخ

قاعده ای بین مردم رایج است همیشه میگویند ان که معروف تر است بهتر است ان که طرفدار دارد بهتر است
اما شاید اشتباه میکنند بهترین در جای دیگر و چیز دیگر است بهترین را شما انتخاب میکنید

mojtabaghanidel
19-06-2015, 13:17
این هم از اولین تست سرعت های من از نسل چهار (LTE) همراه اول در خیابان شریعتی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبارکت باشه.

Sent from my HTC One using Tapatalk

Firebirds
20-06-2015, 15:02

الان بسته شما اینترنت حرفه ای هست ؟

matador
20-06-2015, 16:14
سلام
دوستان چند روزی میشه که اینترنت گوشیم فقط E است و H+ نمیشه البته فقط سمت اتوبان ستاری شمال اینجوریه و بقیه مناطق خوبه .
شما هم غرب تهران این مشکل رو دارین ؟؟

FXPRO
20-06-2015, 16:25
در تهران کجا یوسیم همراه اول تعویض میکنند ؟ هزینش چقدر میشه ؟

با تشکر

Majidson
20-06-2015, 18:31
در تهران کجا یوسیم همراه اول تعویض میکنند ؟ هزینش چقدر میشه ؟

با تشکر
متاسفانه همراه اول واقعا در این خصوص هم ضعف دارد.
در حال حاضر بعد از نمایشگاه کتاب در هیچ دفتری سیم کارت Usim ارائه نمی شود.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Arashdn
21-06-2015, 12:13
بسته آلفا+ همراه اول
ارومیه

a66sh
21-06-2015, 12:48

ببخشيد ميتونم بپرسم مدل آيفونتون چيه..؟!! (اون مدلى كه پشت گوشى نوشته مثلا Model A1533)
چون تا اونجايى كه ميدونم همه ى مدلا همه ى فركانس ها رو ساپورت نميكنن و فكر كنم مال من هم از همون مدل هاست:(

a66sh
21-06-2015, 16:11
براي من A1549 يا همون ٦. اما با 5s هم كه مدل گوشي شماست امكان برقراري ارتباط هست با تعويض سيمكارت به Usim

آخه من چك كردم A1533 فركانس ٢٦٠٠ ساپورت نميكنه برا همين يو سيم نگرفتم. حالا پس بايد امتحان كنم! ممنون؛)

mojtabaghanidel
21-06-2015, 16:14
آخه من چك كردم A1533 فركانس ٢٦٠٠ ساپورت نميكنه برا همين يو سيم نگرفتم. حالا پس بايد امتحان كنم! ممنون؛)
اون مدلو اهمیت نده
برو سایت gsmarena.com ببین باند ۲۶۰۰ داره یا نه.ایفون ۵ نداره.

mohebronaldo
23-06-2015, 18:33
LTE همراه اول - تهران - پارك وي :n19:

سرعتش خیلی خوبه به کیلوبایت چند میشه

mohebronaldo
23-06-2015, 18:34
میشه لطفا عکس از دکل 4G همراه اول بزارید

mohebronaldo
23-06-2015, 18:48
ایرانسل 4G گفتن رو 20 مگابیته سرعتش.ولی کمتر از 10 مگابیت هست.من دیدم.حالا همراه اول آزمایشی 4G داده سرعتش اینه به محض این که همگانی بشه کمتر میشه

amirbrad
24-06-2015, 17:11
حذف شود لطفا تکراری.

amirbrad
24-06-2015, 17:13
ایرانسل 4G گفتن رو 20 مگابیته سرعتش.ولی کمتر از 10 مگابیت هست.من دیدم.حالا همراه اول آزمایشی 4G داده سرعتش اینه به محض این که همگانی بشه کمتر میشه

تو تهران همراه اول واقعا افتضاحه چه نسل چها رچه نسل سوم چه انتن دهی. میشه شما یک تست اینترنت هم قرار دهید منظورم از سرور خارجیه.

Sent from my iPhone using Tapatalk

mohebronaldo
24-06-2015, 17:16
تو تهران همراه اول واقعا افتضاحه چه نسل چها رچه نسل سوم چه انتن دهی. میشه شما یک تست اینترنت هم قرار دهید منظورم از سرور خارجیه.

تو محل ما نسل 3 همراه اول تک آنتن داره نمیشه تست گرفت شرمنده.چند بار میخواستم تست بگیرم رفت سر نسل سه اونم در حد بایت هست سرعتش

mojtabaghanidel
24-06-2015, 19:01
توی کره ۵جی با ۷.۵ گیگ سرعت تست کردن.بد ما هنوز ۳جی درست حسابی نداریم.بله درست خوندی ۷.۵ گیگا بیت در ثانیه

MOH@ND3S
24-06-2015, 21:43
توی کره ۵جی با ۷.۵ گیگ سرعت تست کردن.بد ما هنوز ۳جی درست حسابی نداریم.بله درست خوندی ۷.۵ گیگا بیت در ثانیه

نترس تو ایرانم دارن آزمایش میکنن ( میخوان بومی سازی کنن که دیگه نرن از هوآوی و اریکسون و اینا خرید کنن ) :n09::n08:

FLiKS3R
25-06-2015, 00:21
نترس تو ایرانم دارن آزمایش میکنن ( میخوان بومی سازی کنن که دیگه نرن از هوآوی و اریکسون و اینا خرید کنن ) :n09::n08:
شوخی بود دیگه؟!
تجهیزات نسل دوم رو میتونن خودشون بسازن که میخوان در آینده نسل پنجم رو بسازن؟!

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

MOH@ND3S
25-06-2015, 00:28
شوخی بود دیگه؟!
تجهیزات نسل دوم رو میتونن خودشون بسازن که میخوان در آینده نسل پنجم رو بسازن؟!

شوخی بودنشو آره مثل جوک میمونه ولی این حرفو زدن چند تا از مسئولین!

1376MAXIMUM
25-06-2015, 00:51
دوستان همچین میگم میتونه بزنه انگار کار عجیبی میکنه بابا اینا فقط یه ۲-۳ سال وقت میخواهد و انرژی که بتونیم خودمون طراحی کنیم چون ساخت میره برای کشور های دیگه حتی اپل هم خودش تولید نمیکنه فقط دیزاین میکنه خخخ

قاعده ای بین مردم رایج است همیشه میگویند ان که معروف تر است بهتر است ان که طرفدار دارد بهتر است
اما شاید اشتباه میکنند بهترین در جای دیگر و چیز دیگر است بهترین را شما انتخاب میکنید

MOH@ND3S
25-06-2015, 01:40
دوستان همچین میگم میتونه بزنه انگار کار عجیبی میکنه بابا اینا فقط یه ۲-۳ سال وقت میخواهد و انرژی که بتونیم خودمون طراحی کنیم چون ساخت میره برای کشور های دیگه حتی اپل هم خودش تولید نمیکنه فقط دیزاین میکنه خخخ

نه آخه برادران یجوری میگن 5G میخوایم بومی کنیم انگار از همون اول ایران موبایل اختراع کرده میخوان اینا 5G رو بومی کنن...پله اولو نرفته میخوان بپرن بالا!...ما چیمون بومیه که 5G مون بومی باشه ؟! حتی ظرف غذامون چینیه چه برسه به این چیزا !

FLiKS3R
25-06-2015, 02:51

دوست عزیز این حرف در صورتی درسته که مثلا کلی تجهیزات مخابراتی و گوشی و کامپیوتر تولید کنیم بعد بگیم خب بریم سراغ تحقیقات واسه نسل پنجم. ایران که حتی سوزن سنجاقی رو هنوز وارد میکنه یا تنها برند گوشی موبایلش پر از مشکله که تازه همونم هیچ کدوم از قطعاتش ساخت داخل نیست مشخصه همچین کار عظیمی در توانش نیست. همین کنفرانس که در مورد نسل پنجم چند روز پیش برگزار شد هم فقط این بود که کلا معرفی بکنن و یه توضیحاتی در موردش داده بشه اونم توسط چنتا مهندس کره ای فک کنم. تو سایتش نوشته بود سخنرانا کیان. اپل هم نباید گفت فقط طراحی میکنه، تموم کار هارو کمپانی اپل انجام میده، ولی به علت ارزون بودن نیروی کار تو چین، محصولاتش رو اونجا اسمبل میکنه. کاری که الان خیلی از شرکت ها انجام میدن. در ضمن همین چین هم از نظر تکنولوژی قابل مقایسه با ایران نیست. اکثر تجهیزات مثلا بومی مون مثل رادار و این حرفا ساخت چینه.
هرکسی دوست داره کشورش پیشرفته باشه ولی حقیقت رو هم باید پذیرفت دوست خوبم.

1376MAXIMUM
25-06-2015, 06:52
اپل همه کار رو نمیکنه اپل طراحی میکنه فقط میده فاکساکان تولید کنه فاکسکان هم یه شرکت خیلی برزگه تموم این سوکتا و .... رو اون تولید کرده نمیدونم خیلی از قطعات گوشی و کامپیوتر های ما رو هم اون تولید کرده این قدر برزگه کهه فکر کنم درامدش از نفت ما بیشتره
داستان گرین میکنن فوقش طراحی و دیزایل ایران بفیه رو گردن بقیه مثلا کوگار و بقیه همکاراش که رو سایتش هم نوشته
بعد این حرفی کگه میزنید خودمون تا خازناش رو طراحی کنیم و بسازیم شما ببینید چند تا کشور میتونن این کار رو بکنن رو هم فکر نکنم بیشتر از ۵ تا بشه یه تایوان هست یه دونه چین یه کره کلش ۳ تا شد
بعد نیروی کار تو ایران ارزون تر از چین هست یه دور محاسبه بکن حقوق یک کارگر ایرانی چقدره؟ ۴۰۰ فوقش ۶۰۰ خوب میشه ۱۳۰-۲۰۰ دلار در ماه مهندساش که باید درامدشون بالا باشه فوقش ۱۰۰۰ دلار در ماه هست
در کل شما دارید اشتباه میگید بعدم الان همون هواوی که میگید نیروهاییش که این جا کار میکنن رو داره از ایران میگیره یکی از فامیلای ما میخواست بره کار کنه براشون اما گفت بزار ببینم میشه برم از ایران یا نه بعد میرم اونجا
این حرف که ما باید همه رو خودمون تولید کنیم حتی تا پیچ و مهره این حرفه کشورایی که میتونن این کار رو بکنن با صرف نظر از قیمت تمام شده ساخت و ارزش داشتن یا نداشتن انجام این کار به ۵ تا هم نمیرسه کشور هایی که بتونن این کار رو در عرض حتی ۱۵-۲۰ سال ایند هم این کار رو بکنن صفر هست من شرط میبندم شما فقط همون گستردگی کار رو نگاه کن یه کارخونه سیم کشی برق و نمیدونم فضا و دستگاه هاش و نیروکار اب گاز و حمل و نقل و حفاظت و راه سازی و کلی چیز دیگه میخواهد حالا اون کار بگیم فقط 100 تا کارخونه و ... بخواهد خودتون حساب کنید چه حجم عظیمی از سرمایه و ... میخواهد

MOH@ND3S
25-06-2015, 11:17
اپل همه کار رو نمیکنه اپل طراحی میکنه فقط میده فاکساکان تولید کنه فاکسکان هم یه شرکت خیلی برزگه تموم این سوکتا و .... رو اون تولید کرده نمیدونم خیلی از قطعات گوشی و کامپیوتر های ما رو هم اون تولید کرده این قدر برزگه کهه فکر کنم درامدش از نفت ما بیشتره
داستان گرین میکنن فوقش طراحی و دیزایل ایران بفیه رو گردن بقیه مثلا کوگار و بقیه همکاراش که رو سایتش هم نوشته
بعد این حرفی کگه میزنید خودمون تا خازناش رو طراحی کنیم و بسازیم شما ببینید چند تا کشور میتونن این کار رو بکنن رو هم فکر نکنم بیشتر از ۵ تا بشه یه تایوان هست یه دونه چین یه کره کلش ۳ تا شد
بعد نیروی کار تو ایران ارزون تر از چین هست یه دور محاسبه بکن حقوق یک کارگر ایرانی چقدره؟ ۴۰۰ فوقش ۶۰۰ خوب میشه ۱۳۰-۲۰۰ دلار در ماه مهندساش که باید درامدشون بالا باشه فوقش ۱۰۰۰ دلار در ماه هست
در کل شما دارید اشتباه میگید بعدم الان همون هواوی که میگید نیروهاییش که این جا کار میکنن رو داره از ایران میگیره یکی از فامیلای ما میخواست بره کار کنه براشون اما گفت بزار ببینم میشه برم از ایران یا نه بعد میرم اونجا
این حرف که ما باید همه رو خودمون تولید کنیم حتی تا پیچ و مهره این حرفه کشورایی که میتونن این کار رو بکنن با صرف نظر از قیمت تمام شده ساخت و ارزش داشتن یا نداشتن انجام این کار به ۵ تا هم نمیرسه کشور هایی که بتونن این کار رو در عرض حتی ۱۵-۲۰ سال ایند هم این کار رو بکنن صفر هست من شرط میبندم شما فقط همون گستردگی کار رو نگاه کن یه کارخونه سیم کشی برق و نمیدونم فضا و دستگاه هاش و نیروکار اب گاز و حمل و نقل و حفاظت و راه سازی و کلی چیز دیگه میخواهد حالا اون کار بگیم فقط 100 تا کارخونه و ... بخواهد خودتون حساب کنید چه حجم عظیمی از سرمایه و ... میخواهد

اصلا حرف شما درست...ولی به این کار بومی سازی نمیگن که اینا هرچیزیو میگی میگن بومی سازی میخوایم کنیم.بومی سازی یعنی همچیش مال خودمون باشه.اپل و سامسونگ و بقیه شرکت ها هیچوقت نمیان بگن همچیشو خودمون تولید کردیم..با اقتدار مینوسین Made By California Assembled in China
یا Made in China Vietnam و غیره...مثل GLX ایران که تولیدش تو چینه اسمبل تو ایران نمینویسن Made in Iran !

بهتره این بحثو اینجا تموم کنیم چون از موضوع تاپیک خارج شد.
mojtabaghanidel
25-06-2015, 12:29
دوستمون داشتن شوخی میکردن.

Joaquin
25-06-2015, 12:51
این تاپیک مربوط به شرکت همراه اوله. مباحث بی ربط اینجا جایی نداره.

AmirF3
26-06-2015, 22:17
------حذف شود------

AmirF3
27-06-2015, 04:07
نه اون به اين دليله كه هر چند روز يكبار براي سيمكارت هاي دايمي مبلغي عوارض و ماليات ... در نظر گرفته ميشه، همين

-----حذف شود-----

MR.CART
27-06-2015, 06:09
اگه از وبکم استفاده بشه ترافیک مصرف شده جزو آپلوده یا دانلوده؟؟

Firebirds
27-06-2015, 08:35
دوست عزیز سرویس ارزش افزوده نه مالیات بر ارزش افزوده. اینم عکس قبض میاندوره همین ماه تیر من. 2 روز پیش اون مبلغ 100 تومان بود تعجب کردم که این مبلغ واسه چیه تو قبض من، گفتم شاید واسه ussd باشه پولی کردنش، 2 3 بار دیگه از طریق *111*112# قبض میاندوره گرفتم اومدم دیدم شده 250 تومن!!! هیچ کار دیگه ای هم مثل سرویس های بانکی با خطم انجام ندادم که بخواد پول بیفته. واقعا دیگه شورشو در اوردن از هر چیز الکی میخوان پول در بیارن. مثل اون اولا که واسه کالر آیدی پول می گرفتن!!! دوستان حواستون باشه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فکر نمیکنم اینطوری باشه،
به نظرم یه زنگ بزن به پشتیبانی همراه اول پیگیری کن.

Firebirds
27-06-2015, 08:36
اگه از وبکم استفاده بشه ترافیک مصرف شده جزو آپلوده یا دانلوده؟؟
هر دو، ارسال تصویر آپلود
دریافت تصویر دانلود،
نرم افزار du meter رو روی سیستمت نصب کن، خودت متوجه میشی.

MR.CART
27-06-2015, 08:44
هر دو، ارسال تصویر آپلود
دریافت تصویر دانلود،
نرم افزار du meter رو روی سیستمت نصب کن، خودت متوجه میشی.
اها من تصویری دریافت نمیکنم ولی تصویرم ارسال بشه جزو آپلوده درسته؟؟

Tornado2800
27-06-2015, 12:38
اها من تصویری دریافت نمیکنم ولی تصویرم ارسال بشه جزو آپلوده درسته؟؟
سلام
هرچیزی که به اینترنت ارسال بشه UPLOAD محسوب میشه

AmirF3
27-06-2015, 23:33
-----حذف شود-----

ak313
28-06-2015, 00:09
دوستان من این حرفی که زدم رو دوباره تست کردم. امروز هیچگونه استفاده ای از خطم نکردم، فقط یکبار *111*112# زدم میاندوره گرفتم. حالا که وارد روز جدید شدیم و هزینه های روز قبل وارد قبض میاندوره شده، قبض میاندوره رو دوباره از سایت چک کردم . الان اون مبلغ 300 تومن شده!!! بله حدسم درست بود. همراه آخر خیلی ساکت و بی سر و صدا بابت هر عملیات ussd پنجاه تومن پول میگیره!!! من دو ساله دارم استفاده می کنم از این سرویس و رایگان بود. بی سر و صدا این کارو کردن ولی چند هفته دیگه صداش در میاد :n24::n24::n24::n24:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

شما توی سامانه یدونه صورتحساب بگیر معلوم میشه چی به چی برای من ارزش افزوده میزد که فهمیدم برای هر خلافی گرفتن 300 تومن ارزش افزوده می خوره

aminkhan2014
28-06-2015, 05:37
توی کدام سامانه میشه صورتحساب گرفت؟یوزر و پسورد چیه؟(قبض نمیخام،صورتحسابی که بگه فلان خدمت استفاده شده و...)

pars207
28-06-2015, 11:45
سلام
کسی میتونه آدرس خط همراه اول در بیاره؟

stere1980
28-06-2015, 16:34
دوست عزیز سرویس ارزش افزوده نه مالیات بر ارزش افزوده. اینم عکس قبض میاندوره همین ماه تیر من. 2 روز پیش اون مبلغ 100 تومان بود تعجب کردم که این مبلغ واسه چیه تو قبض من، گفتم شاید واسه ussd باشه پولی کردنش، 2 3 بار دیگه از طریق *111*112# قبض میاندوره گرفتم اومدم دیدم شده 250 تومن!!! هیچ کار دیگه ای هم مثل سرویس های بانکی با خطم انجام ندادم که بخواد پول بیفته. واقعا دیگه شورشو در اوردن از هر چیز الکی میخوان پول در بیارن. مثل اون اولا که واسه کالر آیدی پول می گرفتن!!! دوستان حواستون باشه.

این مال اس ام های این شرکت های حقه بازی هست که بدون اجازه اس ام اس مثلا در مورد روش نگه داری اتومبیل و فلان می فرستند بابت هر اس ام اس هم ۷۵ تومن میگیرن، اگر زنگ بزنی به ۹۹۹۰ چک میکنه روی خطتتون هرگونه سرویس ارزش افزوده باشه حذف میکنه

AmirF3
28-06-2015, 23:26
این مال اس ام های این شرکت های حقه بازی هست که بدون اجازه اس ام اس مثلا در مورد روش نگه داری اتومبیل و فلان می فرستند بابت هر اس ام اس هم ۷۵ تومن میگیرن، اگر زنگ بزنی به ۹۹۹۰ چک میکنه روی خطتتون هرگونه سرویس ارزش افزوده باشه حذف میکنه
آره من همیشه حواسم بوده هیچ وقت ازینا فعال نکنم ولی سرویس به اضافه فوتبال! گویا خود به خود بدون تایید من برام فعال شده بوده چون من هیچ وقت ازین چیزا فعال نمی کنم.شایدم واسه یکی از برنامه های تلویزیونی اس زدم کلک زدن اینو فعال کردن. نمیدونم. ولی دیگه درس عبرت شد برام دیگه به هیچ برنامه ای هم اس نزنم. زنگ زدم غیر فعال کردن. و چون من از این خطم خیلی به ندرت استفاده می کنم فکر کردم واسه ussd باشه. ببخشید بابت اشتباه:n16:

Majidson
29-06-2015, 14:16
تست 4G همراه اول، تهران- خ فاطمی، روبه روی هتل لاله:
سرور داخل:

سرور خارج:

FXPRO
29-06-2015, 22:11
هنوز جایی در تهران نیست که سیم کارت رو با یوسیم تعویض کنم ؟

Firebirds
30-06-2015, 00:01
سرور داخل:

سرور خارج:

فکر کنم وقتی تست 4G میگیرید؛ اینترنت بقیه که به همون BTS وصل شدند، قطعه بشه :n08:

ak313
30-06-2015, 00:15
سرور داخل:

سرور خارج:

جالب اینه که با یکی دو تا سیگنال این سرعت رو داره. پر باشه چیکار میکنه

alish78
30-06-2015, 05:06
دوستان میشه یکی کامل برام توضیح بده rru و سکتور و پنل و راک و اینا چیه وکارشون چیه؟
ببخشید من خیلی مبتدی هستم

Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk

Majidson
30-06-2015, 06:30
جالب اینه که با یکی دو تا سیگنال این سرعت رو داره. پر باشه چیکار میکنه
من تا حالا هیچ مکانی پیدا نکردم که سیگنال 4G همراه اول فول باشه.
اکثرا در حدود 2تا خط آنتن هستش و اینکه وقتی سیگنال 4G دیده شد، همون جا ثابت بمونی و تست بگیری وگرنه سیگنال میره رو 3G یا حتی E

امین1356
30-06-2015, 11:10
من تا حالا هیچ مکانی پیدا نکردم که سیگنال 4G همراه اول فول باشه.
اکثرا در حدود 2تا خط آنتن هستش و اینکه وقتی سیگنال 4G دیده شد، همون جا ثابت بمونی و تست بگیری وگرنه سیگنال میره رو 3G یا حتی E

احتمالا" کلا" یه بی تی اس 4G بالای برج میلاد نصب کردن برای کل تهران :n02:

Majidson
30-06-2015, 13:18
احتمالا" کلا" یه بی تس اس 4G بالای برج میلاد نصب کردن برای کل تهران :n02:
از فرکانس هستش. متاسفانه فرکانس 2600 پوشش فوق العاده ضعیفی داره. این فرکانس بسیار خوب است به شرطی که همراه اول به فاصله هر 100 متر یک سایت 4G نصب کند.

I.LIKE.U
30-06-2015, 16:25
سلام دوستان
یه سوال داشتم
من وقتی اس ام اس های تبلیغاتی رو قطع میکنم همه اس ام اس هایی که از سامانه های پیامکی میاد قطع میشه؟
مثلا اس ام اس های بانک و دانشگاه و جاهای مهم دیگه گه اس ام اس هاشون لازم دارم هم قطع میشه؟

ak313
30-06-2015, 16:56
سلام دوستان
یه سوال داشتم
من وقتی اس ام اس های تبلیغاتی رو قطع میکنم همه اس ام اس هایی که از سامانه های پیامکی میاد قطع میشه؟
مثلا اس ام اس های بانک و دانشگاه و جاهای مهم دیگه گه اس ام اس هاشون لازم دارم هم قطع میشه؟

بله
هر چیزی که از روی سرورها و اینترنت میاد قطع میشه. بهترین کار اینه که هر چی پیام نامربوط میاد بلک لیستش کنید
ضمنا فکر کنم این تاپیک جاش نبود

I.LIKE.U
30-06-2015, 17:11
بله
هر چیزی که از روی سرورها و اینترنت میاد قطع میشه. بهترین کار اینه که هر چی پیام نامربوط میاد بلک لیستش کنید
ضمنا فکر کنم این تاپیک جاش نبود

تاپیک مناسب نیافتم
ممنون

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

FXPRO
30-06-2015, 19:02
دوستان بنده نیاز به یوسیم همراه اول یا تعویض اون دارم....تهران جایی هست بتونم کارم رو راه بندازم ؟

با تشکر

Majidson
30-06-2015, 20:51
دوستان بنده نیاز به یوسیم همراه اول یا تعویض اون دارم....تهران جایی هست بتونم کارم رو راه بندازم ؟

با تشکر
هیچ جا،
اگر پیدا کردی به ماهم اطلاع بده. یکی از دوستانم میخواد دربه در دنبالشه.

I.LIKE.U
01-07-2015, 01:44

با تشکر

یه نمایندگی اصلی بر کردستان هست
فک کنم اون کارتون راه بندازه

alish78
01-07-2015, 04:36
دوستان میشه یکی کامل برام توضیح بده rru و سکتور و پنل و راک و اینا چیه وکارشون چیه؟
ببخشید من خیلی مبتدی هستم

Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk

Majidson
01-07-2015, 06:39
یه نمایندگی اصلی بر کردستان هست
فک کنم اون کارتون راه بندازه

دوست عزیز
این دفتر خیلی وقته که دیگه Usim ارائه نمیکند.

AmirF3
01-07-2015, 15:04
ببخشید یه کم بی ربطه.
همراه اول باشگاه مشتریان راه انداخته در حد بوندس لیگا.
به ازای هر 1000 تومان پرداخت 5 امتیاز میده. جوایزش واقعا وسوسه کنندست :n08:

یعنی اگه کسی 240 هزار تومن قیض پرداخت کنه، 1200 امتیاز می گیره و 25 دقیقه مکالمه درون شبکه می تونه باهاش بخره:n19:
حالشو ببرید :n31:

FLiKS3R
01-07-2015, 15:25
ببخشید یه کم بی ربطه.
همراه اول باشگاه مشتریان راه انداخته در حد بوندس لیگا.
به ازای هر 1000 تومان پرداخت 5 امتیاز میده. جوایزش واقعا وسوسه کنندست :n08:

یعنی اگه کسی 240 هزار تومن قیض پرداخت کنه، 1200 امتیاز می گیره و 25 دقیقه مکالمه درون شبکه می تونه باهاش بخره:n19:
حالشو ببرید :n31:
واقعا ارزش داره به امید 25 دقیقه مکالمه که پولش میشه 1400 500 تومن 240 تومن قبض بدی؟!
نگفتم که بحث بی مورد ادامه پیدا کنه ولی اونقدری که شما گفتی هم بوندس لیگا نیست.

AmirF3
01-07-2015, 20:51
واقعا ارزش داره به امید 25 دقیقه مکالمه که پولش میشه 1400 500 تومن 240 تومن قبض بدی؟!
نگفتم که بحث بی مورد ادامه پیدا کنه ولی اونقدری که شما گفتی هم بوندس لیگا نیست.

حاجی بوندس لیگائه دیگه. ینی واقعا نفهمیدی دارم مسخره میکنم!

1376MAXIMUM
01-07-2015, 23:11
اثا همراه اول تو اصفهان اصلا ۳ جی نداره من هر جا رفتم ای بود ۱۰ تومان اینترنت گرفتم همش حروم شد هیچ جا نشد وصل بشم مصرفش کنم

mohebronaldo
02-07-2015, 02:46
اثا همراه اول تو اصفهان اصلا ۳ جی نداره من هر جا رفتم ای بود ۱۰ تومان اینترنت گرفتم همش حروم شد هیچ جا نشد وصل بشم مصرفش کنم

منم تو رشت بیشتر جاها 2G هست سرعتش 0 کیلوبایته 1 کیلوبایتم نمیشه استفاده کرد

FLiKS3R
02-07-2015, 03:24
حاجی بوندس لیگائه دیگه. ینی واقعا نفهمیدی دارم مسخره میکنم!
آخه تپاتاک اسمایلی هارو به صورت کد نشون میده، منم متوجه نشدم داری شوخی میکنی. :)

gigaht
03-07-2015, 04:51
منم تو رشت بیشتر جاها 2G هست سرعتش 0 کیلوبایته 1 کیلوبایتم نمیشه استفاده کرد

درسته , تهران هم از دیروز چهارشنبه 10تیر حتی بهترین جاها هم فقط Edge میداد که بمرور بدتر هم شده امروزهم که نصف روز بکل قطع بود
الان هم که پکت لاس بالای 75 درصده و پینگ چهار رقمی !!

مسخره اینکه اگر اشکالی در شبکه است یا هر مورد سراسری دیگه کاربران پشم هم فرض نمیشوند که لااقل یه اطلاع رسانی رسمی انجام
بشه , پوزش سرشونو بخوره . ( مثلا از ایرانسل خسته شدیم گفتم یه طرح همراه آخر فعال کنم که اینجا تعریف میکردن از سرعت و پایداریش)

mojtabaghanidel
03-07-2015, 05:18
درسته , تهران هم از دیروز چهارشنبه 10تیر حتی بهترین جاها هم فقط Edge میداد که بمرور بدتر هم شده امروزهم که نصف روز بکل قطع بود

مسخره اینکه اگر اشکالی در شبکه است یا هر مورد سراسری دیگه کاربران پشم هم فرض نمیشوند که لااقل یه اطلاع رسانی رسمی انجام
بشه , پوزش سرشونو بخوره . ( مثلا از ایرانسل خسته شدیم گفتم یه طرح همراه آخر فعال کنم که اینجا تعریف میکردن از سرعت و پایداریش)
بر خلاف تجربه شما،من همچین مشکلی نداشتم.شاید توی یه منطقه خاص داشتن کار میکردن

ESPSV
03-07-2015, 06:52

با جرات میشه گفت همراه اول در اصفهان در تمامی شهر نسل 3 هست
اصفهان جز اولین شهرهایی بود که همراه اول کامل پوشش داده ... حتی نسل4 همراه اول
هم من پیدا میکنم ولی سیمکارتی نیست

gigaht
04-07-2015, 02:57
بر خلاف تجربه شما،من همچین مشکلی نداشتم.شاید توی یه منطقه خاص داشتن کار میکردن

خیلی عجیبه . من اکثر نواحی مرکزی و شمال شهر همین وضعو دیدم . باقی نقاط هم پرسیدم از دوستان .
شما کدوم ناحیه هستید ؟ خیلی سرعت ایده اله!

mojtabaghanidel
06-07-2015, 09:41
جزئیات طرح جامع نسل پنجم موبایل کشور ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

به گفته مسوولان موضوع امنیت و حفظ حریم خصوصی از دغدغه‌های حاکمیت در ورود به نسل پنجم ارتباطات سیار است. از سوی دیگر افزایش تعداد کاربران متصل به شبکه‌های تلفن همراه در سالهای آینده، بروز و ظهور مفاهیمی مانند اینترنت اشیاء و ارتباطات ماشین به ماشین، تنوع خدمات و افزایش تقاضای کاربران برای کاربردهای جدید و با کیفیت بیشتر و پیش‌بینی عدم توانائی پاسخگوئی شبکه‌های نسل چهارم به نیازهای روزافزون کاربران از ضرورت‌های حرکت به سمت نسل پنجم ارتباطات سیار است. بنا بر این موضوع نسل پنجم ارتباطات در کشور با طمأنینه و دقت خاص و با در نظر گرفتن شرایط اجتماعی، فرهنگی، پژوهشی و آموزشی ویژه کشور دنبال می‌شود چرا که رفتن به سمت تکنولوژیهای خاص با وسواس و آرامش یا سرعت زیاد ما را دچار چالش می‌کند. مراحل تحقیق و توسعه 5G از سال 2012 آغاز شده و تا سال 2018 که تست‌های میدانی آن شروع می‌شود، استانداردسازی و توسعه و آزمایش محصولات انجام خواهد شد تا این نسل از ارتباطات سیار در سال 2020 راه‌اندازی تجاری شود. به طور همزمان مطالعه و بررسیهای نسل پنجم ارتباطات سیار در بخشهای فناوری و خدمات، طراحی طیف فرکانسی، بررسی فنی و اقتصادی و تحلیل بازار، اینترنت اشیا و مقررات مورد نیاز در حوزه رگولاتوری در حال انجام است. براساس این زمانبندی فرصت کافی برای تدوین طرح جامع پیاده‌سازی عملیاتی 5G در کشور وجود دارد و به گفته مسوولان در حال حاضر رگولاتوری، ظرفیت لازم را در پروانه‌های صادره با در نظر گرفتن قابلیت بی‌طرفی نسبت به فناوری ایجاد کرده و حرکت به سمت همگرائی در خدمات و شبکه‌ها را در پروانه‌ها پیش‌بینی کرده است. اخیرا معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در همایش 5G، فرصت‌ها، چالشها و رویکردها با تاکید بر جامع و مانع بودن طرح 5G در تعامل با صاحبنظران، متخصصان و پژوهشگران داخلی و خارجی گفته است: در این طرح جامع باید هدفگذاری و استراتژی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مشخص شود و براساس این استراتژی نقشه راه تدوین شده و در پی آن وظایف هر بخش در تحقق آن تعیین شود. علی‌اصغر عمیدیان 1000 برابر شدن ظرفیت کل شبکه و امکان اتصال حداقل 100 میلیارد دستگاه به اینترنت در سال 2020، توان عملیاتی برای 10 گیگا بایت در ثانیه برای کاربران، کاهش قابل ملاحظه در تاخیر تا کمتر از یک میلی‌ثانیه، افزایش قابلیت اطمینان و در دسترس بودن شبکه و پوشش وسیعتر، بهبود کیفیت و امنیت بیشتر را بعنوان برخی از ویژگیهای پیش‌بینی شده برای شبکه‎‌های نسل پنجم تلفن همراه بر شمرد. همچنین تنوع در خدمات و ایجاد فرصتهای تجاری جدید یکی دیگر از ویژگیهای نسل پنجم تلفن همراه است که زمینه خوبی از اشتغال را برای کسب و کارهای کوچک و جدید ایجاد می‌کند تا بتوانند با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و حمایت حاکمیت رشد کنند.
منبع : ایسنا]
[/SIZE]

mohebronaldo
06-07-2015, 21:57

الان تو محل ما خیلی وقته آنتن نسل سه ضعیف هست در حد 1 دونه بزور اونم چند بارم زنگ زدم اپراتور گفتن پیگیری میشه از خود مخابرات اینجا بهم زنگ زدن گفت شما صبر کنین درست میشه. اما الان 2 ماه بیشتر شده و هیچ تغییری نکرده

Tornado2800
07-07-2015, 03:00
الان تو محل ما خیلی وقته آنتن نسل سه ضعیف هست در حد 1 دونه بزور اونم چند بارم زنگ زدم اپراتور گفتن پیگیری میشه از خود مخابرات اینجا بهم زنگ زدن گفت شما صبر کنین درست میشه. اما الان 2 ماه بیشتر شده و هیچ تغییری نکرده
با سلام
متاسفانه یکی از تاکتیک های بد همراه اول اینه که اغلب مشاهده شده کل شهر رو پوشش نمیده و در سایتش اعلام میکنه نسل ۳ شدن
در حالی که پوشش بسیار ناقصی دارند

Royce
07-07-2015, 04:21
این همراه اول نمیخواد یه تنوعی تو بسته هاش بده؟واقعا عجیبه که بسته شبانه حجم بالا نداره

Amin_0913
07-07-2015, 11:28

شما کجای اصفهان هستید؟
من به جز منطقه مدرس/مولوی که هنوز 2G هست همه مناطق اصفهان 3G رو راحت ساپورت میکنه و حتی آنتن دیفالت موبایل هم به خاطر قدرت بالای امواج روی 3G ست میشه

پ.ن: الان سرچ کردم LTE همراه اول هم پیدا کرد؟قضیه چیه؟سیم کارتمونو عوض کنیم؟:n20:

mojtabaghanidel
07-07-2015, 11:31
شما کجای اصفهان هستید؟
من به جز منطقه مدرس/مولوی که هنوز 2G هست همه مناطق اصفهان 3G رو راحت ساپورت میکنه و حتی آنتن دیفالت موبایل هم به خاطر قدرت بالای امواج روی 3G ست میشه

پ.ن: الان سرچ کردم LTE همراه اول هم پیدا کرد؟قضیه چیه؟سیم کارتمونو عوض کنیم؟:n20:
سیم کارت پیدا نمیکنی که بخای عوض کنی

bigbang001
07-07-2015, 22:22
اصفهان سمت ترمینال کاوه 3g 2-3 خط انتن میده اما سرعت به دایلاپ هم نمیرسه!

Sent from my iPhone 6

bigbang001
07-07-2015, 22:28
اصفهان سمت ترمینال کاوه 3g 2-3 خط انتن میده اما سرعت به دایلاپ هم نمیرسه!

Sent from my iPhone 6

Arashdn
07-07-2015, 23:40
اینم از 3g همراه اول
بسته آلفا پلاس
تبریز

ما که نه تو ارومیه و نه تبریز فرقی بین ۲جی و ۳جی تنهای اول ندیدیم....

Sent using Tapatalk

mohebronaldo
08-07-2015, 00:37
با سلام
متاسفانه یکی از تاکتیک های بد همراه اول اینه که اغلب مشاهده شده کل شهر رو پوشش نمیده و در سایتش اعلام میکنه نسل ۳ شدن
در حالی که پوشش بسیار ناقصی دارند
آخه ایرانسل رو ببین بیشتر جاها نسل سه فعال کرده اما همراه اول کم و بیش هست.بیشترش سایت های نسل دوم قدیمی هست که ارتقاء نمیدن به نسل سه.واسه همینه دیگه سرعت نسل دومش در حد 1 کیلوبایت هست.همین محل ما نسل سوم آنتن 1 دونه بیشتر نداره قدرت سیگنالشم همیشه روی 110 و 108 dbm هست

fanoostalaei
08-07-2015, 03:06
اینم از 3g همراه اول
بسته آلفا پلاس
تبریز

ما که نه تو ارومیه و نه تبریز فرقی بین ۲جی و ۳جی تنهای اول ندیدیم....

Sent using Tapatalk

من بیشترین سرعتی که با تنهای اول ماه های قبل گرفتم 3 مگ بود !!!!:n21:

SAeedBaa
08-07-2015, 03:42
من بیشترین سرعتی که با تنهای اول ماه های قبل گرفتم 3 مگ بود !!!!:n21:

من قبل از اینکه دو نوع بسته تعریف کنه استفاده کردم تا 8 مگ هم سرعت میداد.

Arashdn
08-07-2015, 09:25
والا من که هیچ دلیلی واسه خرید آلفا+ نمیبینم
تازه همون بسته های آلفا هم زیادیه......
چون با این سرعتش بیشتر از ماهانه 100 مگ 200 مگ نمیشه مصرف کرد... اونم آزاد به صرفه تره ...

بسته های آلفا معمولی سرعت دانلودشون حداکثر چقدره؟

SAeedBaa
08-07-2015, 11:13
والا من که هیچ دلیلی واسه خرید آلفا+ نمیبینم
تازه همون بسته های آلفا هم زیادیه......
چون با این سرعتش بیشتر از ماهانه 100 مگ 200 مگ نمیشه مصرف کرد... اونم آزاد به صرفه تره ...

بسته های آلفا معمولی سرعت دانلودشون حداکثر چقدره؟

معمولی تا 60 کیلو و پلاس تا هر چه قدر شبکه توان داشته باشه 1 مگ

1376MAXIMUM
08-07-2015, 12:00
اقا من سیم کارت همراه اولم رو بعد از ۷ سال انداختم اون طرف و رفتم سراغ رایتل فوق العاده هست یعنی واقعا خیلی خوبه خط دهیشم بهتر از همراه هست
حالا یه گوشی ارزپن میخرم هم راه اولو میزارم توش

Tornado2800
08-07-2015, 14:36
اقا من سیم کارت همراه اولم رو بعد از ۷ سال انداختم اون طرف و رفتم سراغ رایتل فوق العاده هست یعنی واقعا خیلی خوبه خط دهیشم بهتر از همراه هست
حالا یه گوشی ارزپن میخرم هم راه اولو میزارم توش

سلام
منم نظر شمارو دارم
و البته اینو هم در نظر داشته باشیم که در برخی نقاط کشور همراه اول و ایرانسل و رایتل
دست کم یکیشون خوب کار میکنند.
البته برای من شبکه ی رایتل بهتر بوده اینقدر که دائمی ان پارسال خریداری کردم و الا هم بسته ی بی نهایت دارم بسیار بسیار به صرفه هست برام.

mohebronaldo
08-07-2015, 23:16
من قبل از اینکه دو نوع بسته تعریف کنه استفاده کردم تا 8 مگ هم سرعت میداد.
آره سرعت هارو محدود کرد دیگه خوب نیست سرعتش.آخه ایرانسلو نگاه سرعت و بسته هارو تغییر میده ولی همراه اول تغییر نمیده اصن

mohebronaldo
08-07-2015, 23:22
من در تعجبم چرا همراه اول مثل ایرانسل پیشرفت نمیکنه.خیلی وقته ایرانسل نسل چهار راه اندازی کرده ولی همراه اول چی راه انداخته با سرچ شبکه پیدا میکنی اما سیم کارتش نیست

and-roid2
08-07-2015, 23:34
من در تعجبم چرا همراه اول مثل ایرانسل پیشرفت نمیکنه.خیلی وقته ایرانسل نسل چهار راه اندازی کرده ولی همراه اول چی راه انداخته با سرچ شبکه پیدا میکنی اما سیم کارتش نیست

من سیمکارتشو دارم اما سیگنالش نیست:n02:
+
کسی میدونه این سایت از LTE پشتیبانی میکنه؟

اقا رضا میگه از نسل 4 پشتیبانی میکنه ولی سیگنالی ازش دریافت نمیکنم و در قسمت سرچ شبکه چیزی نشون نمیده!

mohebronaldo
09-07-2015, 00:43
من سیمکارتشو دارم اما سیگنالش نیست:n02:
+
کسی میدونه این سایت از LTE پشتیبانی میکنه؟

اقا رضا میگه از نسل 4 پشتیبانی میکنه ولی سیگنالی ازش دریافت نمیکنم و در قسمت سرچ شبکه چیزی نشون نمیده!
شاید خاموش کردن نسل چهارش رو

2undercover
09-07-2015, 19:50
سلام.

با این که در سایت همراه اول در لیست اضافه نشده اما شهرستان تربت حیدریه در خراسان رضوی هم تحت پوشش قرار گرفته. البته از اینترنت استفاده نکردم چون باید بسته فعال می کردم ولی اتصال با موفقیت انجام شد. ضمن این که به آنتن که نزدیک خانه هست ماژول های جدید اضافه شده. فقط با این که به آنتن نزدیک بودم ولی پوشش خیلی ضعیفی داشت!

mohebronaldo
09-07-2015, 21:43
سلام.

با این که در سایت همراه اول در لیست اضافه نشده اما شهرستان تربت حیدریه در خراسان رضوی هم تحت پوشش قرار گرفته. البته از اینترنت استفاده نکردم چون باید بسته فعال می کردم ولی اتصال با موفقیت انجام شد. ضمن این که به آنتن که نزدیک خانه هست ماژول های جدید اضافه شده. فقط با این که به آنتن نزدیک بودم ولی پوشش خیلی ضعیفی داشت!
میتونید عکس بزارید از دکل ببینم چطوریه

fanoostalaei
11-07-2015, 15:59
داشتم ۱۵ صفحه اول تاپیک رو میخوندم
خیلی خنده دار بود

Sent from my Explorer using Tapatalk

ak313
11-07-2015, 17:23
داشتم ۱۵ صفحه اول تاپیک رو میخوندم
خیلی خنده دار بود

Sent from my Explorer using Tapatalk

بایدم بخندی وقتی که ال تی ای به جای صد مگ بهت یک مگ هم نده از گریه خندت میگیره

mohebronaldo
12-07-2015, 02:35
بایدم بخندی وقتی که ال تی ای به جای صد مگ بهت یک مگ هم نده از گریه خندت میگیره
گذاشتم که تو تاپیک ایرانسل فول آنتن داشتم 1 مگابیت بزور داد سرعت آپلود 8 مگابیت بود

gigaht
12-07-2015, 02:45
من بعد اون چند روز اوایل ماه که شبکه فقط اج شده بود دیگه مشکل سرعتی و پوشش ندارم .
اولین بسته رو هم الفا فعال کردم ( طبق پست اول تاپیک که بعد متوجه شدم قدیمیه و بعضی کدهاشو هم میزد نامعتبر. راستی یکی به استارتر محترم بگه اون پستو آپدیت کنه صواب داره! ) سرعت هم مک 512 بود(موک! نه مگ ) ولی بازهم مشکل بازشدن صفحات و تلگرام و غیره درکارنبود . باین بسته جدید + که همه چی خیلی بهترم شده. فقط بدونم یوسیم کجا و با کدوم پارتی میشه گرفت دیگه مشکلی ندارم چون یه سیکنال خوب 4G داریم اینجا!

ak313
12-07-2015, 03:55
من بعد اون چند روز اوایل ماه که شبکه فقط اج شده بود دیگه مشکل سرعتی و پوشش ندارم .
اولین بسته رو هم الفا فعال کردم ( طبق پست اول تاپیک که بعد متوجه شدم قدیمیه و بعضی کدهاشو هم میزد نامعتبر. راستی یکی به استارتر محترم بگه اون پستو آپدیت کنه صواب داره! ) سرعت هم مک 512 بود(موک! نه مگ ) ولی بازهم مشکل بازشدن صفحات و تلگرام و غیره درکارنبود . باین بسته جدید + که همه چی خیلی بهترم شده. فقط بدونم یوسیم کجا و با کدوم پارتی میشه گرفت دیگه مشکلی ندارم چون یه سیکنال خوب 4G داریم اینجا!

از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه تست سه یا 6 مگی میزارید

ak313
12-07-2015, 22:42
از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه تست سه یا 6 مگی میزارید

یعنی توی این همه کاربر یکی حاضر نیست سه مگش رو بابت تست بزاره اینقدر قحطی اومده

MOH@ND3S
12-07-2015, 23:32
یعنی توی این همه کاربر یکی حاضر نیست سه مگش رو بابت تست بزاره اینقدر قحطی اومده

سلام دوست عزیز..من الان پست شمارو دیدم اومدم تست بگیرم 3G همراه اولم کلا قطعه .. خواستم موجودی بگیرم این پیام میاد :

مال بقیه دوستان هم همین پیغامو میده ؟

ak313
13-07-2015, 00:07
سلام دوست عزیز..من الان پست شمارو دیدم اومدم تست بگیرم 3G همراه اولم کلا قطعه .. خواستم موجودی بگیرم این پیام میاد :

مال بقیه دوستان هم همین پیغامو میده ؟

بله کد های یو اس اس دی روی سیمهای اعتباری فعلا جواب نمیده.
شما فکر کنم ایرانسل هم داری
از نظر ثبات و کیفیت به ایرانسل و همراه اول در منطقه خودتون ( گلستان ) از بیست چند میدی؟ سرعت 8 مگ رو شما ملاک قرار بدید.

ak313
13-07-2015, 00:12
ارتقای سامانه مدیریت مشترکان اعتباری همراه‌اول امشب عملیات بروزرسانی و ارتقاء سامانه مدیریت مشترکین اعتباری همراه اول انجام می شود.
به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، با انجام این عملیات ممکن است در ارتباط و برخی سرویس های مشترکین اعتباری، مشکلاتی بروز کند.
این عملیات از ساعت ۱۷ روز یکشنبه ۲۱ تیرماه تا ۸ صبح روز دوشنبه ۲۲ تیرماه انجام می شود که ممکن است، طی این ساعات مشکلاتی در تماس، ارسال پیامک، خرید شارژ، سرویس رومینگ بین الملل، اینترنت همراه، استعلام موجودی و سرویس های مالی برخی مشترکین اعتباری ایجاد شود.
همراه اول پیشاپیش بابت احتمال بروز این مشکلات، از مشترکین خود عذرخواهی کرده است.

MOH@ND3S
13-07-2015, 00:22
بله کد های یو اس اس دی روی سیمهای اعتباری فعلا جواب نمیده.
شما فکر کنم ایرانسل هم داری
از نظر ثبات و کیفیت به ایرانسل و همراه اول در منطقه خودتون ( گلستان ) از بیست چند میدی؟ سرعت 8 مگ رو شما ملاک قرار بدید.
الان همراه اول از لحاظ سرعت بهتره..ولی از لحاظ ثبات هیچ کدوم خوب نیستم.
نمرات:
پینگ تایم :
ایرانسل 12
همراه اول 10
رایتل 15
سرعت دانلود و صفحات:
ایرانسل 15
همراه اول 11
رایتل 13
ثبات:
ایرانسل صفر
همراه اول 10
رایتل 18

ak313
13-07-2015, 00:30
یعنی وبگردی ایرانسل بهتر از همراه اوله؟ فکر نمی کنم اینطور باشه ها. بله برای دانلود توی تایم خلوت ایرانسل بهتره اما توی پیک تایم، وبگردی چی؟

MOH@ND3S
13-07-2015, 00:34
یعنی وبگردی ایرانسل بهتر از همراه اوله؟ فکر نمی کنم اینطور باشه ها. بله برای دانلود توی تایم خلوت ایرانسل بهتره اما توی پیک تایم، وبگردی چی؟
نه خوب نمره هایی که دادم برای زمان خلوتی بود..آخرش که نوشتم ثبات ایرانسل 0 یعنی تعطیل تو زمان شلوغی :دی

ak313
13-07-2015, 00:39
توی منطق یه جمله هست که میگه نتیجه تابع اخسّ ( پست ترین) مقدمه است. پس طبق تجربه شما نتیجه نهایی این میشه که ایرانسل بعد از رایتل و همراه اول قرار می گیره
ضمنا تجربه شما با بسته های آلفا یا آلفا پلاس بوده؟

MOH@ND3S
13-07-2015, 00:40
توی منطق یه جمله هست که میگه نتیجه تابع اخسّ ( پست ترین) مقدمه است. پس طبق تجربه شما نتیجه نهایی این میشه که ایرانسل بعد از رایتل و همراه اول قرار می گیره
ضمنا تجربه شما با بسته های آلفا یا آلفا پلاس بوده؟
بله...آلفا پلاس..چند دقیقه دیگه تست میذارم مثل اینکه وصل شد.

MOH@ND3S
13-07-2015, 01:10
اینم تست همراه اول 3G :

دکلش هم 50 متر باهام فاصله داره کنار خونمون هست.

ak313
13-07-2015, 01:11
تک کانکشن همراه اول هم که افتضاحه

این تست ایرانسل رو میزارم تا بهتر بتونید تصمیم بگیرید. اما باور کنید وب گردی همین سرعت اصلا قابل قبول نیست. نمی دونم چرا تکنولوژیها توی کشور ما چپر چلاغ میشن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MOH@ND3S
13-07-2015, 01:52
تک کانکشن همراه اول هم که افتضاحه

این تست ایرانسل رو میزارم تا بهتر بتونید تصمیم بگیرید. اما باور کنید وب گردی همین سرعت اصلا قابل قبول نیست. نمی دونم چرا تکنولوژیها توی کشور ما چپر چلاغ میشن

متاسفانه همش بخاطر تعداد بالای مشترک و پهنای باند کمه!

اینترنت حداقل باید اینشکلی باشه

اینترنت خونمون که البته تو اوج مصرف شبکمون هست:

همچین اینترنتی هیچ وقت توی ایران روی 4G ایرانسل و همراه اول نخواهیم دید !
همشون تبدیل شدن به اینترانت !
ADSL های شرکت های بزرگم دیگه دارن کم کم میشن مثل اونا.
فیبر منازل که میگن تقریبا اینجوری میشه آینده !

حالا این سرعتو من الان با وایرلس گرفتم که اون سمت به فیبر وصله و پهنای باند اختصاصی هست 50 مگ و داره بین مشترکینمون تقسیم میشه.

Majidson
13-07-2015, 07:29
همراه اول 4G اتوبان کردستان تقاطع ملاصدرا

mohebronaldo
13-07-2015, 10:54
اینم تست همراه اول 3G :

دکلش هم 50 متر باهام فاصله داره کنار خونمون هست.
با بسته حرفه ای این سرعت رو داد به شما

shahin1373
13-07-2015, 12:57
سلام این 90 مگابایته یا 900 مگ . ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DB%B1%DB%B3_%DB%B1%DB%B3_%DB%B3%DB%B7_%DB%B5%DB%B1 .png

MOH@ND3S
13-07-2015, 13:07
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DB%B1%DB%B3_%DB%B1%DB%B3_%DB%B3%DB%B7_%DB%B5%DB%B1 .png

90 مگ.

عدد رو یک بار به 1024 تقسیم کنید به کیلوبایت در میاد..دوباره اون عدد حاصل شده رو به 1024 تقسیم کنید به مگابایت در میاد.

mohebronaldo
13-07-2015, 13:59
مگه همراه اول داری.اونور نسل سه شده مگه.کدوم بسته رو خریدی اینقدر حجم داد بهت

mohebronaldo
13-07-2015, 14:00
برار اون بالا زده 28 درجه اسم برنامش چیه

ak313
13-07-2015, 15:49
اینم تست من ساعت 5 بعد از ظهر

اینم با دوربرگردون

mohebronaldo
13-07-2015, 20:28
دوستان من موندم این چند مگه حجمش
شما دارای 10 آیتم پيامك چندرسانه اي داخل شبكه تا 2015/07/14, 154288128 بایت ديتا تا 2015/07/14,می باشید

and-roid2
13-07-2015, 21:00

دوستان من موندم این چند مگه حجمش
شما دارای 10 آیتم پيامك چندرسانه اي داخل شبكه تا 2015/07/14, 154288128 بایت ديتا تا 2015/07/14,می باشید

بصورت خیلی راحت میتونید از گوگل جهت محاسبه و تبدیل واحد ها کمک بگیرید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=154288128+Byte+%3D+%3F+MB

shahin1373
14-07-2015, 00:02
مگه همراه اول داری.اونور نسل سه شده مگه.کدوم بسته رو خریدی اینقدر حجم داد بهت

سلام اره همراه اولم دارم . چن ماهی هس 3g شده . من بسته ی 2.5 گیگ گرفتم قبلا عین ادم مینوشت میزان حجم باقیمانده رو از دیشب اینجوری مینویسه ادمو سر در گم میکنه

shahin1373
14-07-2015, 00:04
برار اون بالا زده 28 درجه اسم برنامش چیه

نرم افزار هواشناسی Bright Weather

ak313
14-07-2015, 02:16
تست تری جی همراه اول - پلاس ساعت سه شب

mehdi2004usa
14-07-2015, 18:07
سلام دوستان
همراه اول الفا پلاس سرعت انلود 60 کیلو شده در صورتیکه شبها تا 10 مگ هم میره.برای شما هم همینطوره؟
سپاس

mohebronaldo
14-07-2015, 20:24
نمیدونم چرا اینقدر سریع بسته یک روزه 150 مگابایتی همراه اول تموم شد.دیروز زدم خیلی سریع تموم شد.واسم اس ام اس اومد که 128 مگابایت دیگه باقی موندو پس از یک ساعت دیدم 0 شد.واسم اس امش اومد.من فقط چت میکنم.نمیدونم چرا اینقدر سریع تموم شد
یه جا بودم فقط نسل دو داشت سرعتشم در حد 3 کیلوبایت بود آخه چطوری اینقدر سریع مثل جت بسته تموم شد.زمانش رو ببینید در عرض 1 ساعت و خرده ای تموم شد

mohebronaldo
14-07-2015, 20:36
اینم تست سرعت نسل دوم همراه اول همون موقع که بسته داشتم.آخه سرعتو ببینید چطوری اینقدر سریع خورد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ak313
15-07-2015, 01:50
دو و 50 دقیقه بامداد

Behzad83
15-07-2015, 03:30
از دیروز 3g همراه اول، تلگرام رو بسته و به سرور کانکت نمیشه. به محض اینکه فیل ترش کن روشن میشه سرور متصل میشه. دقیقا همون کاری که مخابرات مدتی پیش با تلگرام روی adsl کرد.

آپدیت: الان که سحرگاه چهارشنبه است تلگرام باز شده و مسدود نیست. در حالی که تا اواخر شب سه شنبه تلگرام مسدود بود. ظاهرا مربوط به نتایج مذاکرات بود.

ak313
15-07-2015, 03:48
از دیروز 3g همراه اول، تلگرام رو بسته و به سرور کانکت نمیشه. به محض اینکه فیل ترش کن روشن میشه سرور متصل میشه. دقیقا همون کاری که مخابرات مدتی پیش با تلگرام روی adsl کرد.

درسته اما این فقط برای همراه اول نبود من روی فن آوا هم سوییچ می کردم همینطوری بود کلا با ایران مشکل پیدا کرده یا به عبارت صحیح تر ایران داره باهاش ور میره مثل آدم که سرجاشون نمی شینن.

Behzad83
15-07-2015, 03:59
درسته اما این فقط برای همراه اول نبود من روی فن آوا هم سوییچ می کردم همینطوری بود کلا با ایران مشکل پیدا کرده یا به عبارت صحیح تر ایران داره باهاش ور میره مثل آدم که سرجاشون نمی شینن.

اما من با پارس آنلاین، 3g ایرانسل و وایمکس ایرانسل تست کردم به راحتی به تلگرام وصل بودن.

آپدیت: الان تست کردم بدون فی لتر شکن تلگرام باز شد. ظاهرا این مسدودسازی بی ربط به مذاکرات نبوده. (ترس از هماهنگی مردم و شادی در خیابانها)

Joaquin
15-07-2015, 12:07
تلگرام دیروز در ساعاتی خاص در کل دنیا غیر قابل دسترسی بود. من با vpn و همچنین از سرور های خارجی پینگش کردم که تایم اوت داد.

ویرایش: A DDoS in Asia Pacific

ak313
15-07-2015, 13:29
الان بازم تلگرام مشکل داره با یه وی پی ان داخلی کانکت میشه خارجی هم همینطور

ak313
15-07-2015, 14:10
الان بازم تلگرام مشکل داره با یه وی پی ان داخلی کانکت میشه خارجی هم همینطور

الان به 9990 زنگ زدم گفتند به ما ارتباطی نداره و ما پیگیری نمی تونیم کنیم

mohebronaldo
15-07-2015, 14:49
الان به 9990 زنگ زدم گفتند به ما ارتباطی نداره و ما پیگیری نمی تونیم کنیم
فک نکنم اونا بتونن کاری انجام بدن.واسه ایرانسل هم زنگ زدم گفتن دست ما نیست

mohebronaldo
15-07-2015, 14:55
الان چندین ماهه منطقه ما مشکل نسل سوم همراه اول داره.فقط تک آنتن داره بیشتر جاها نسل دوم هست اونم سرعتش داغون هست.چند بار زنگ زدم اپراتور گفتن درست میشه گفتن تیکت پر کردیم به زودی حل میشه مشکل.الان 30 روز. بیشتر شده گذشته خبری نشده.از مرکز مخابرات بهم زنگ زدن گفتن درست شده گفتم نه.آخه کی پیگیری میکنن

Majidson
15-07-2015, 18:00
الان چندین ماهه منطقه ما مشکل نسل سوم همراه اول داره.فقط تک آنتن داره بیشتر جاها نسل دوم هست اونم سرعتش داغون هست.چند بار زنگ زدم اپراتور گفتن درست میشه گفتن تیکت پر کردیم به زودی حل میشه مشکل.الان 30 روز. بیشتر شده گذشته خبری نشده.از مرکز مخابرات بهم زنگ زدن گفتن درست شده گفتم نه.آخه کی پیگیری میکنن
دوست عزیز سلام
حالا شما برو دعا کن نسل دوم آنتن داری.
من تهران هستم همراه اول خونه آنتن ندارم. سه سال پیگیری کردم هم 9990 و هم تنظیم مقررات
هیچ کاری نکردن.
حالا شما انتظار داری نسل سوم 1 ماهه تو منطقه شما راه اندازی کنند.
خدا شاهده هنوز پیامک هاش دارم تا الان تو این سه سال 10بار اس دادن "مشکل آنتن دهی شما در دست بررسی است" ولی هیچ کاری نکردن.
همون سه سال پیش فقط زنگ زدم به 700 برای ایرانسل، باورتون نمیشه در مدت 1 ماه بالای پشت بام پاساژ سر کوچه ما اومدن آنتن زدن. فقط نمیدونم چرا سایت هنوز نسل دوم هست و ارتقاء نمیدن.
ببخشید سرتون درد آوردم

MOH@ND3S
15-07-2015, 19:47
3G همراه اول - منطقه 22 تهران شهرک گلستان .. همین الان با مودم 4G ایرانسل مدل E3372 USB که امروز خریدمو آنلاکش کردم :

میتونم بگم سرعت صفحات همراه اول خیییییلی بیشتر از ایرانسله ! دانلود به کنار.

mohebronaldo
15-07-2015, 20:25
دوست عزیز سلام
حالا شما برو دعا کن نسل دوم آنتن داری.
من تهران هستم همراه اول خونه آنتن ندارم. سه سال پیگیری کردم هم 9990 و هم تنظیم مقررات
هیچ کاری نکردن.
حالا شما انتظار داری نسل سوم 1 ماهه تو منطقه شما راه اندازی کنند.
خدا شاهده هنوز پیامک هاش دارم تا الان تو این سه سال 10بار اس دادن "مشکل آنتن دهی شما در دست بررسی است" ولی هیچ کاری نکردن.
همون سه سال پیش فقط زنگ زدم به 700 برای ایرانسل، باورتون نمیشه در مدت 1 ماه بالای پشت بام پاساژ سر کوچه ما اومدن آنتن زدن. فقط نمیدونم چرا سایت هنوز نسل دوم هست و ارتقاء نمیدن.
ببخشید سرتون درد آوردم

نه خواهش میکنم شما اطلاعات خوبی میدی.سرعتش خیلی کمه نسل دومش آخه.اگه دیگه خوب بود سرعتش که نمیگفتم

mohebronaldo
15-07-2015, 20:29
3G همراه اول - منطقه 22 تهران شهرک گلستان .. همین الان با مودم 4G ایرانسل مدل E3372 USB که امروز خریدمو آنلاکش کردم :

میتونم بگم سرعت صفحات همراه اول خیییییلی بیشتر از ایرانسله ! دانلود به کنار.
اونجا تو سرویس دهنده چرا زده LTE.قبلا میزد notrino

ak313
15-07-2015, 20:33
3G همراه اول - منطقه 22 تهران شهرک گلستان .. همین الان با مودم 4G ایرانسل مدل E3372 USB که امروز خریدمو آنلاکش کردم :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]میتونم بگم سرعت صفحات همراه اول خیییییلی بیشتر از ایرانسله ! دانلود به کنار.دقیقا همینطوره اگر ایرانسل برای سرعتهاش لیمیت میزاش وضعش خیلی بهتر بودبا این وضع من دیگه اصلا ایرانسل رو تمدید نمی کنن

ak313
15-07-2015, 20:35
اونجا تو سرویس دهنده چرا زده LTE.قبلا میزد notrinoآی اس پی های همراه اول چندتاست
نوترینوال تی لیفارسی در خراسانو... هر بار یه جور آی پی بهت میده خلاصه آی اس پیهاش متعدده

MOH@ND3S
15-07-2015, 20:43
آی اس پی های همراه اول چندتاست
نوترینوال تی لیفارسی در خراسانو... هر بار یه جور آی پی بهت میده خلاصه آی اس پیهاش متعدده

به آی اس پی هاش مربوط نیست..به مدل های مختلف آی پی خریده با اسمای مختلف...چرا، نمیدونم !

لیمیت کردن سرعت ها هم راه خوبی نیست.هیچ جای دنیا اینطوری نیست.بهتره بجاش تعداد سایت ها و میزان پهنای باند رو افزایش بدن...بزارید ببینیم تحریم هارو بردارن بازم میتونن اوپراتور ها بهونه بگیرن یا نه!

mohebronaldo
15-07-2015, 21:02
به آی اس پی هاش مربوط نیست..به مدل های مختلف آی پی خریده با اسمای مختلف...چرا، نمیدونم !

لیمیت کردن سرعت ها هم راه خوبی نیست.هیچ جای دنیا اینطوری نیست.بهتره بجاش تعداد سایت ها و میزان پهنای باند رو افزایش بدن...بزارید ببینیم تحریم هارو بردارن بازم میتونن اوپراتور ها بهونه بگیرن یا نه!
تا حالا به ایرانسل توجه کردین همیشه اول آی پی هاش از 5 شروع میشه.همراه اول بیشتر از 164 شروع میشه جدیدن هم 5 شد.مال ایرانسل همیشه میزنه irancell service commonation.ولی واسه همراه اول میزنه mobile comminiuty.یا notrino یا چیز های دیگه اما یادم رفته

Reza_brj
15-07-2015, 23:22
سلام از دوستان کسی اینجا از شیراز و اصفهان هست؟؟؟میخوام فقط وضعیت 3جی رو بدونم

MOH@ND3S
15-07-2015, 23:48
تا حالا به ایرانسل توجه کردین همیشه اول آی پی هاش از 5 شروع میشه.همراه اول بیشتر از 164 شروع میشه جدیدن هم 5 شد.مال ایرانسل همیشه میزنه irancell service commonation.ولی واسه همراه اول میزنه mobile comminiuty.یا notrino یا چیز های دیگه اما یادم رفته

بله بخاطر اینکه مخابرات آی پی کم داره و شرکت RIPE هلند که آی پی صادر میکنه به هر شرکتی یه رنج مشخصی بیشتر نمیده جدیدا بخاطر محدودیت آی پی ورژن 4..سر همین با اسم های مختلف آی پی میخره...اما ایرانسل از زمان راه اندازی وایمکس کلی آی پی خریده و ذخیره کرده بود که با 2 و 5 شروع میشد .

mohebronaldo
16-07-2015, 00:12
رایتل هم اول آی پی هاش 5 هست مثل ایرانسل.بعدش مینویسه rightel comminuty pjs

ninpo
16-07-2015, 01:24
سرعت برا من با نسل 3 خیلی پایینه

MOH@ND3S
16-07-2015, 11:42
3G همراه اول تهران منطقه 22 شهرک گلستان - ساعت 12:35 ظهر :
سرور داخلی :

سرور فرانسه :

تک کانکشن :

iAr$hia
16-07-2015, 15:42
تاحالا دوستان شیرازی موفق شدن در شیراز usim بگیرن؟

Majidson
17-07-2015, 00:26
تاحالا دوستان شیرازی موفق شدن در شیراز usim بگیرن؟
متاسفانه، در تهران هم پیدا نمی شود.

matr!x_2008
17-07-2015, 00:37
همراه اول چرا پوشش 3g رو اپدیت نمیکنه..... همچنان تو خونه انتنش نیست....

Behzad83
17-07-2015, 07:48
از روزی که همراه اول اطلاعیه تغییرات در شبکه داد و چند ساعت قطعی داشت، شبکه کندتر شده.
خیلی جالبه، تغییرات و آپگرید انجام میدن بدتر میشه! قبل این تغییرات سرعت لود صفحات و پینگ خیلی بهتر بود.
والا تو مملکت ما بعید نیست این تغییرات برای افت سرعت و محدودیت بوده باشه. چون دلواپسان از سرعت نسبتا خوب 3g خیلی ناراحت هستن. مثلا میگن چرا یوتیوب باید سریع و بدون لگ باز بشه؟! باید 6ساعت طول بکشه تا یه کلیپ 5 دقیقه ای با کیفیت 144 لود بشه! اینجوری اینترنت اسلامی میشه.

Viren
17-07-2015, 21:49
دوستان من هر کار میکنم اینترنت نسل 3 من فعال نمیشه قلق خاصی داره؟!

M.R.S.
17-07-2015, 22:01
دوستان من هر کار میکنم اینترنت نسل 3 من فعال نمیشه قلق خاصی داره؟!
توی گوشیت network mode رو بکن 3G

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

mohebronaldo
17-07-2015, 23:10
سلام دوستان همونطور که میدونین از اول شهریور قرار همراه اول هم به جمع 3G ها بپیونده . ایرانسل هم اکنون سرویسش رو به صورت تستی عمومی کرده . همراه اول هم در حال تست سرویس هست اما این تست عمومی نیست و طی پاسخی که خود همراه اول به من داد ، قراره از 1 شهریور سرویس 3G رو برای همه کاربرانش فعال کنه
دوستان این واسم ایمیل اومده چه معنی داره

Hapoofesgeli
17-07-2015, 23:46
حداکثر ثبات هستش کلاً... جالب اینه که وضعیت به ساعت و شلوغی شبکه هم وابسته نیست...

binaafarin
18-07-2015, 00:06
حداکثر ثبات هستش کلاً... جالب اینه که وضعیت به ساعت و شلوغی شبکه هم وابسته نیست...

این تست همراه اوله؟
سرعت دانلودتون از سرور داخل و خارج چقدره؟
ویدئو انلاین از یوتوب راحت و بدون لگ میبنید کیفیت480؟

Hapoofesgeli
18-07-2015, 00:32
این تست همراه اوله؟
سرعت دانلودتون از سرور داخل و خارج چقدره؟
ویدئو انلاین از یوتوب راحت و بدون لگ میبنید کیفیت480؟

بله.

سرعت داخل و خارج طبق تست‌هایی که قبلاً گرفتم تقریباً برابرن و وقتی شبکه در وضع مناسب باشه از ۷۰۰ کیلوبایت تا ۱.۳ مگابایت متغیّره(سرعت تک و چند کانکشن در وضعیت خوب تقریبآ برابره). و در شرایط بد حدود ۴۰-۶۰ کیلوبایت تک کانکشن و حدود ۱۰۰-۳۰۰ با چندکانکشن هست. ولی متأسفانه شبکه در روز چندین ساعت در وضعیت بد قرار داده و همونطور هم که گفتم به ساعات خاصّی هم محدود نمیشه و حتّی ساعت ۴ صبح هم ممکنه مشکل داشته باشید.

در شرایط خوب خیلی راحت میشه 480p و حتّی 720p رو هم مشاهده کرد ولی در شرایط بد با سرعت ۴۰ کیلوبایت طبیعتاً نمیشه...
---
در نهایت بعد از مدّتی استفاده برای کسی که پایداری و پینگ براش مهمّه رایتل و در غیر این‌صورت همراه‌اوّل رو پیشنهاد می‌کنم که سرعتی به مراتب بیشتر به خصوص در بازکردن صفحات وب داره(البته هیچکدوم ایده‌آل نیستند و فقط اگر واقعاً نیاز به اینترنت همراه دارید تن به خرید از این شرکت‌ها بدین)، فقط امیدوارم وضعیت اگر بهتر نمیشه حدّاقل بدتر نشه...(ایرانسل در منطقه‌ی من بیشتر از ۱ مگابیت تا حالا سرعت نداشته...)

ak313
18-07-2015, 01:34

چرا هر دو دانلود هستن اما این قدر تفاوت؟

تست دو نیم بامداد پلاس

تست
0316 دقیقه

Hapoofesgeli
18-07-2015, 02:01
چرا هر دو دانلود هستن اما این قدر تفاوت؟

خوب مسئله اینه که پایداری وجود نداره دیگه...

Armin.Computer
18-07-2015, 11:07
سلام دوستان همونطور که میدونین از اول شهریور قرار همراه اول هم به جمع 3G ها بپیونده . ایرانسل هم اکنون سرویسش رو به صورت تستی عمومی کرده . همراه اول هم در حال تست سرویس هست اما این تست عمومی نیست و طی پاسخی که خود همراه اول به من داد ، قراره از 1 شهریور سرویس 3G رو برای همه کاربرانش فعال کنه
دوستان این واسم ایمیل اومده چه معنی داره

این ایمیل بود؟؟؟
از خود همراه اول؟؟؟؟

mehdi2004usa
18-07-2015, 13:11
سلام
چطوری میشه با پشتیبانی تماس گرفت به 9990 تماس میگیرم همه چیز داره غیر از انتخاب عدد پشتیبانی؟
سپاس

mohebronaldo
18-07-2015, 21:48
سلام
چطوری میشه با پشتیبانی تماس گرفت به 9990 تماس میگیرم همه چیز داره غیر از انتخاب عدد پشتیبانی؟
سپاس
شما زنگ بزنید 09990 بعدش 0 رو بزنید وصل میشید به کارشناس پاسخگو

mohebronaldo
19-07-2015, 00:42
این ایمیل بود؟؟؟
از خود همراه اول؟؟؟؟
نه از tapatalk اومد نوشته بود انجمن پی سی ورلد mci

Behzad83
19-07-2015, 01:02
اگه همراه اول تنوع بسته هاشو مثل ایرانسل بیشتر میکرد خیلی خوب بود. مثلا بسته شبانه 24 گیگ ایرانسل واقعا عالی و به صرفس. پینگش بالاس و واسه وبگردی اذیت میکنه، ولی تو idm راحت 1مگ دانلود رو میده.
3 گیگ روزانه تو سرعت بالا واقعا کمه. من الان بعد از دو هفته از خرید بسته، فقط 400 مگ از حجم روزانم مونده ولی از شبانه 2.5 گیگ مونده که زیاد به کارم نمیاد. آخه دانلود رو با اون 24 گیگ ترکوندیم!

mehdi2004usa
19-07-2015, 21:51
سلام
بسته اینترنتم از لحاظ حجمی تموم شده ولی زمان داره اگه بسته جدید بخرم جایگزین میشه یا باید زمان قبلی تموم بشه؟
سپاس

Hapoofesgeli
19-07-2015, 23:01
سلام
بسته اینترنتم از لحاظ حجمی تموم شده ولی زمان داره اگه بسته جدید بخرم جایگزین میشه یا باید زمان قبلی تموم بشه؟
سپاس

جایگزین میشه.
فقط قبلش اگر مطمئن نیستید بسته‌های فعلی رو چک کنید، چون بسته‌ها تمدید خودکار دارن و یک وقت چند تا بسته بیخودی نخرید.

mohebronaldo
20-07-2015, 00:24
اگه همراه اول تنوع بسته هاشو مثل ایرانسل بیشتر میکرد خیلی خوب بود. مثلا بسته شبانه 24 گیگ ایرانسل واقعا عالی و به صرفس. پینگش بالاس و واسه وبگردی اذیت میکنه، ولی تو idm راحت 1مگ دانلود رو میده.
3 گیگ روزانه تو سرعت بالا واقعا کمه. من الان بعد از دو هفته از خرید بسته، فقط 400 مگ از حجم روزانم مونده ولی از شبانه 2.5 گیگ مونده که زیاد به کارم نمیاد. آخه دانلود رو با اون 24 گیگ ترکوندیم!
دیگه خدا بیامرزه بسته 24 گیگ و 1 گیگ شبانه حذف شده

mohebronaldo
20-07-2015, 00:26
دوستان الان داشتم چک میکردم یهو دیدم بسته شبانه 2 شب تا 2 بعد ظهر 1 گیگ روزانه 1.5 گیگ شبانه این بود سرجاش

mohebronaldo
20-07-2015, 00:30
دوستان اگه میشه تست سرعت بزارید از سرعت پایه و حرفه ای.ممنون

Reza_brj
21-07-2015, 15:24
اقا کسی از اصفهان و شیراز هست بدونیم وضغیت چطوره

1376MAXIMUM
21-07-2015, 16:56
اصفهان
اگر رایتل باشی خیلی خوبه
همراه اپل و ایرانسل برای اسکل نمودن خوبه همش e هست یا هم که اصلا نیست یه سری هیابون خاص فقط میتونی پیدا کنی که hهستن مثلا شریعتی و چهار باغ و دراوزه شیراز هم فکر کنم بد نباشه بقیه جا ها هم خط نمیده تو حکیم نظامی یه خورده زوری و التماسی خط میده دست به دعا و ... باید بشی طرف پل ها مثل پل خواجو و ۳۳ پل هم نباید بد باشه بقیه جا ها من که نت نداشتم رو همراه اول ایرانسل رو یکی از بچه ها دیرو میگفت معلوم نبود فازش چیه یکی از خط هاش داشت یکیش نه نداشت در فاصله یک متر از هم
در کل رو همراه اول حساب نکن ایرانسل هم نا حدودی میشه حساب کرد رایتل اصلا مشکلی نیست
جالیه همراه اول تو راه رفتن قطع میشه ولی رایتل نه ایرانسل هم نمیدونم ولی در کل من باشم یه رایتل میخرم

FLiKS3R
21-07-2015, 17:25
همراه اول تو اصفهان خیلی خوبه. شما تو تاپیکش بگردی از نظر کاربرا متوجه میشی. تقریبا تو تمام خیابون ها و محله های اصلی آنتن 3G هست. تو اکثر مناطقی که پوشش داره خود گوشی سوییچ میشه رو حالت 3G. ولی اگه گوشی رو بذاری رو WCDMA ONLY که دیگه کلا رو نسل میمونه و مشکلی نداره. حالا این دوستمون میگن پوشش نداره نمیدونم علت چیه. حتی از تو سایت OpenSignal که معمولا نقشه پوششی که داره زیادم آپدیت نیست و مال یه مدت پیشه نگاه بکنی متوجه میشی. اخیرا ایرانسل هم خیلی بهتر شده پوشش اش. تو جاهای مختلف هم من تست گرفتم میانگین دانلود 500 به بالاست. حالا گاهی تا 1 مگابایت هم میرسه. شما ببین تو منطقه ای که بیشتر رفت و آمد داری یا محل کارته کدوم بهتر پوشش داره که فکر میکنم همراه اول بهتر باشه ولی حیف تنوع بسته هاش خیلی کمه.

Reza_brj
22-07-2015, 10:47
مرسی از جوابت دوست عزیز
من یه سفر 10 روزه دارم به اصفهان و شبراز اصفهان فقط یه هقته هستم
میخواستم فقط ی بسته یه هفته ای بزنم_محل رفت و امدم هم بیشتر سمت(کاوه_بازارصفا_ال محمد_فلاطوری)

bigbang001
22-07-2015, 10:54
مرسی از جوابت دوست عزیز
میخواستم فقط ی بسته یه هفته ای بزنم_محل رفت و امدم هم بیشتر سمت(کاوه_بازارصفا_ال محمد_فلاطوری)

من حدود ۵۰۰ متر بالاتر از ترمینال کاوه هفته پیش بودم
هیچکدام خوب نیستن
ایرانس هر کاری کردم انتن نمیداد
همراه اول بعضی مواقع بزور اگر 3g only میگذاشتم انتن میداد ولی بگیر نگیر داشت.
رایتل هم ۲ خط انتن میداد کار راه انداز بود ولی پوشش تعریفی نداشت

Sent from my iPhone 6

FLiKS3R
22-07-2015, 12:28
مرسی از جوابت دوست عزیز
قربانت دوست عزیر
درسته.
متاسفانه من اون مناطق زیاد گذرم نیفتاده که یه نگاهی بندازم ببینم چطوره پوشش وگرنه راهنماییت میکردم.
حالا با این حال امیدوارم پوشش و کیفیت خوب باشه شرمنده شما مهمون عزیز نشیم. :)

Reza_brj
22-07-2015, 12:39
زیادم اخه فک نکنم واسه دانلود و اینا باشه همون در حد چت کردن باشه ک اذیت نکنه کافیه

mojtabaghanidel
25-07-2015, 08:06
این تستُ الان سمت صدا سیما گرفتم

ninpo
25-07-2015, 08:14
همراه اول هنوز تو تولید یو سیم مونده...عمومیش کنه سرعتش به زور بشه ۱۰مگ

amir deja vu
25-07-2015, 09:48
دوستان من یه مشکلی با نت همراه اول دارم؛ منطقه ای که توش هستیم 3g داره یعنی علامت H و 3g رو دیدم رو گوشی ولی ثابت نیس ! یعنی بین 3g و E نوسان داره ...سرعت 3g خیلی خوبه ولی E افتضاحه...چیکار باید بکنم که همیشه 3g بمونه ؟

Majidson
25-07-2015, 10:33
دوستان من یه مشکلی با نت همراه اول دارم؛ منطقه ای که توش هستیم 3g داره یعنی علامت H و 3g رو دیدم رو گوشی ولی ثابت نیس ! یعنی بین 3g و E نوسان داره ...سرعت 3g خیلی خوبه ولی E افتضاحه...چیکار باید بکنم که همیشه 3g بمونه ؟

سلام، دوست عزیز
مدل گوشیتون چیه ؟

amir deja vu
25-07-2015, 10:41
سلام، دوست عزیز
مدل گوشیتون چیه ؟

سلام
Samsung galaxy gio

Majidson
25-07-2015, 10:49
سلام
Samsung galaxy gio

1.Go to Settings menu--------->
2.Wireless and networks------->
3.Tap More and select
Mobile network settings------>
4. Network Mode
5. WCDMA Only

فقط دقت داشته باشید با این روش در مناطقی که پوشش 3G نداشته باشد آنتن موبایل شما No Signal خواهد شد. فقط در مناطقی که مطمئن هستید پوشش 3G وجود دارد از این روش استفاده کنید و در بقیه مناطق تنظیم برروی GSM/WCDMA Auto قرار دهید.

amir deja vu
25-07-2015, 11:13
1.Go to Settings menu--------->
2.Wireless and networks------->
3.Tap More and select
Mobile network settings------>
4. Network Mode
5. WCDMA Only

فقط دقت داشته باشید با این روش در مناطقی که پوشش 3G نداشته باشد آنتن موبایل شما No Signal خواهد شد. فقط در مناطقی که مطمئن هستید پوشش 3G وجود دارد از این روش استفاده کنید و در بقیه مناطق تنظیم برروی GSM/WCDMA Auto قرار دهید.

آقآ ممنون ولی تو تنظیمات network گوشی من network mode وجود نداره! نمیدونی معادل چی هست؟ تو تنظیمات access point نمیشه کاری کرد؟

mojtabaghanidel
26-07-2015, 16:31
همین الان یهویی سر مطهری ولیعصر

MOH@ND3S
26-07-2015, 16:47
همین الان یهویی سر مطهری ولیعصر

غرب تهران منطقه ما هم هر جا میرم تو جست و جو شبکه میاره ولی رجیستر نمیشه..نمیدونم چرا :n37: الان 2-3 هفتس رویت کردم.

and-roid2
26-07-2015, 16:51
غرب تهران منطقه ما هم هر جا میرم تو جست و جو شبکه میاره ولی رجیستر نمیشه..نمیدونم چرا :n37: الان 2-3 هفتس رویت کردم.
سیمکارت usim رو از نمایشگاه کتاب گرفتی؟

MOH@ND3S
26-07-2015, 16:52
سیمکارت usim رو از نمایشگاه کتاب گرفتی؟

نه همون چند روزی که ونک میدادن گرفتم..از شانس دیگه فرداش تموم شد :n29:

Majidson
26-07-2015, 19:50
بعد از چهارسال پیگیری و شکایت در سایت تنظیم و مقررات، بهمن ماه 93 یه دکل سر کوچمون زدن و بعد از حدود 3ماه ونیم در 1 تیر سایت که از نوع 2G هستش روشن شد. خوشحال شدیم بالاخره آنتن دار شدیم. ولی تا خوشحال شدیم الان 4 روزه سایت موردنظر خاموش شده و دوباره داخل منزل آنتن رفته. همراه اول جایی برای ارتباط به غیر از 9990 نداره !؟ چون 9990 میگه ما فقط عدم آنتن دهی ثبت میکنیم. درصورتیکه من میخوام بهشون خبر بدم که این سایت جدید خراب شده.
مثلا ایرانسل یه ایمیل داره sm@mtnirancell.ir برای اطلاع این موارد که خیلی خوبه. آیا همراه اول همچین ایمیلی داره دوستان ؟
ممنون از همه

dj77
26-07-2015, 20:40
بعد از چهارسال پیگیری و شکایت در سایت تنظیم و مقررات، بهمن ماه 93 یه دکل سر کوچمون زدن و بعد از حدود 3ماه ونیم در 1 تیر سایت که از نوع 2G هستش روشن شد. خوشحال شدیم بالاخره آنتن دار شدیم. ولی تا خوشحال شدیم الان 4 روزه سایت موردنظر خاموش شده و دوباره داخل منزل آنتن رفته. همراه اول جایی برای ارتباط به غیر از 9990 نداره !؟ چون 9990 میگه ما فقط عدم آنتن دهی ثبت میکنیم. درصورتیکه من میخوام بهشون خبر بدم که این سایت جدید خراب شده.
مثلا ایرانسل یه ایمیل داره sm@mtnirancell.ir برای اطلاع این موارد که خیلی خوبه. آیا همراه اول همچین ایمیلی داره دوستان ؟
ممنون از همه

شما دوباره در همون 195 شکایت ثبت کن خودشون رسیدگی می کنن

ak313
26-07-2015, 20:50
ممنون از همه

توی سایت خود همراه ما توی قسمت ارتباط با ما و شکایات ثبت کن

Royce
26-07-2015, 21:19
سلام دوستان حتما بخونید
همراه اول دزد 20 تومن اعتبار مارو بالاکشید یه لیوان آب هم روش
من چند ماهه همیشه بسته 6 گیگ آلفا پلاس 30 روزه فعال میکنم.جند روز پیش هم وقتی تاریخ بستم تموم شد طبق معمول 20 تومن خطمو شارژ کردم و یک بسنه 6 گیگ فعال کردم و پیام تاییدش هم بلافاصله برام اومد که نوشته بود بسته شما فعال شد و تا تاریخ فلان هم اعتبار داره و حدود 3 هزارتومن هم اعتبار باقی مونده بود روی خطم که گذاشته بودم برای تماس.خلاصه بعد از چند ساعت وبگردی و بدون هیچ دانلود فایل خاصی (نهایت شاید حدود 70-80 مگ وبگردی کرده بودم)یهو پیام اومد روی خطم که اعتبار شما کمتر از 400 تومان است اولش اعتنایی نکردم و چون وقتی بسته فعال کرده بودم پیام تاییدش برام اومده بود و یک بار هم اینترنتمو قطع و وصل کرده بودم خیالم راحت بود.ولی یکم دیگه که وبگردی کردم دیدم اصلا سند و رسیو نمیکنه که تا موجودی گرفتم دیدم موجودیمو زده 0 !!!با 9990 تماس گرفتم و مشکلمو باهاشون در میون گذاشتم در جوابم گفتن سیستمامون در حال بروز رسانیه و این مشکل برای همین روی خطهای اعنباری پیش اومده و شما تنها نیستین و برای خیلیای دیگه این مشکل پیش اومده و چندروز دیگه تماس بگیرید تا مبلغتونو برگردونیم و از این صحبتا.خلاصه بعد از چندروز که تماس گرفتم با کمال تعجب گفتن شارژ بستت تموم شده بوده70 - 80 مگابایت کجا 6 گیگ کجا اونم در عرض چند ساعت.یعنی دزدی از این واضحتر ؟!!!امور مشترکین مخابرات هم تماس گرفتم و بعد از چند ساعت خودشون تماس گرفتن همینو گفتن.تف به ذات هرچی دزده

MOH@ND3S
26-07-2015, 21:34
سلام دوستان حتما بخونید
من چند ماهه همیشه بسته 6 گیگ آلفا پلاس 30 روزه فعال میکنم.جند روز پیش هم وقتی تاریخ بستم تموم شد طبق معمول 20 تومن خطمو شارژ کردم و یک بسنه 6 گیگ فعال کردم و پیام تاییدش هم بلافاصله برام اومد که نوشته بود بسته شما فعال شد و تا تاریخ فلان هم اعتبار داره و حدود 3 هزارتومن هم اعتبار باقی مونده بود روی خطم که گذاشته بودم برای تماس.خلاصه بعد از چند ساعت وبگردی و بدون هیچ دانلود فایل خاصی (نهایت شاید حدود 70-80 مگ وبگردی کرده بودم)یهو پیام اومد روی خطم که اعتبار شما کمتر از 400 تومان است اولش اعتنایی نکردم و چون وقتی بسته فعال کرده بودم پیام تاییدش برام اومده بود و یک بار هم اینترنتمو قطع و وصل کرده بودم خیالم راحت بود.ولی یکم دیگه که وبگردی کردم دیدم اصلا سند و رسیو نمیکنه که تا موجودی گرفتم دیدم موجودیمو زده 0 !!!با 9990 تماس گرفتم و مشکلمو باهاشون در میون گذاشتم در جوابم گفتن سیستمامون در حال بروز رسانیه و این مشکل برای همین روی خطهای اعنباری پیش اومده و شما تنها نیستین و برای خیلیای دیگه این مشکل پیش اومده و چندروز دیگه تماس بگیرید تا مبلغتونو برگردونیم و از این صحبتا.خلاصه بعد از چندروز که تماس گرفتم با کمال تعجب گفتن شارژ بستت تموم شده بوده70 - 80 مگابایت کجا 6 گیگ کجا اونم در عرض چند ساعت.یعنی دزدی از این واضحتر ؟!!!امور مشترکین مخابرات هم تماس گرفتم و بعد از چند ساعت خودشون تماس گرفتن همینو گفتن.تف به ذات هرچی دزده

به 195 شکابت کنید پیگیری میکنن.

Milad4171
26-07-2015, 21:45
سلام دوستان حتما بخونید

سلام. من خودم این طرح رو فعال نکردم ولی پسر خاله ام که فقط با نت همراه اول و الفا پلاس کار میکنه چند بار این مشکل واسش پیش اومده
بسته آلفا +‌رو فعال کرده ماهیانه
بعد تعرفه فعال شده ولی بعد از یه مدت ریز حساب که گرفته دیده از ۵۰ هزار تومن موجودی شده ۱۵ تومن.
همینطوری کم شده و کم شده تا شده هزار تومن انگار اصلا اون بسته الفا + فعال نشده.در صورتی که وقتی درخواست میده میگه بسته آلفا پلاس شما فعاله. اگه تموم بشه اتوماتیک یکی دیگه فعال میکنه و ۱۷ تومن کم میکنه.

تازه فعال هم نشده باشه آخه ۵۰ هزارتومن باید کم کنه؟؟؟ رفته زنگ زده دو سه بار فرم واسش پر کردن . بعد زنگ زده گفته خانم میخواین منم یدونه فرم واسه خودم پر کنم ؟؟ چیه من هی زنگ میزنم میگید فرم واستون پر کردیم؟؟ مشکل منو حل کنین . خط من پول میخوره. پول میریزم نیم ساعت بعدش خالی میشه. کجا میره؟؟؟
بعد چون خط اعتباری رو نمیشه پیگیری کرد ( نسبت به دائمی‌) رفت خط دائمی گرفت. که ریز کارکرد رو نشون میده!

ak313
27-07-2015, 00:38
فعال کردن اینترنت و بسته روی دائمی به نظر من اشتباهه

ak313
27-07-2015, 12:51
مدیرعامل مخابرات خراسان رضوی: وضعیت ارتباطی خطوط همراه اول رضایت‌بخش نیست ‌ ‌مدیرعامل مخابرات خراسان رضوی گفت: وضعیت ارتباطی خطوط همراه اول رضایت‌بخش نیست.

ملک جعفریان در گفت‌وگو با ایسنا در خراسان، در خصوص مشکلات اینترنت همراه اول، اظهار کرد: ما تجهیزات 3g را نصب کرده و در حال بهینه‌سازی آن‌ها هستیم.

وی با بیان اینکه مشکلات کمتر شده استف عنوان کرد: هم اکنون حدود 370 عدد تجهیزات تنها در مشهد نصب شده و نصب 65 درصد آن صورت گرفته و ادامه آن نیز در حال نصب است .

وی افزود: 200 مورد در حال بهینه‌سازی است که شاهد بهبود وضعیت نسبت به گذشته هستیم.

ملک جعفریان در خصوص مشکلات خطوط همراه اول، عنوان کرد: وضعیت ارتباط نسبت به یک ماه اخیر بهبود نسبی داشته که در عین حال راضی کننده نیست اما شرایط بهتر شده و ما در حال بهبود آن هستیم .

وی در ادامه با اشاره به اینکه بهینه‌سازی تا اواخر شهریورماه ادامه دارد، خاطرنشان کرد: بهینه‎‌سازی باید صورت گیرد و ارتباط نسل دو با نصب نسل سه مقداری زمان‌بر خواهد بود و ما به این زمان برای بهینه‌سازی نیازمند هستیم.

مدیرعامل مخابرات استان تصریح کرد: نظارت در این حوزه وجود دارد و خواهان نارضایتی مشترکان خود نیستیم زیرا این نارضایتی باعث بروز مشکلات در کسب و کار اپراتور می‌شود اما ناچار به عبور ازاین زمان هستیم.

وی از نصب و راه‌اندازی 3g در حدود 14 شهر استان خبر داد و گفت: در شهرهایی مانند کاشمر، گناباد، تربت حیدریه، سرخس، طرقبه، شاندیز، قوچان، درگز، چناران، تایباد و... نصب 3g صورت گرفته و درحال بهینه‌سازی آن‌ها برای برقراری ارتباط نسل دو با سه هستیم تا وضعیت مشکلاتی که کمتر شده است بهبود یابد.

مدیرعامل مخابرات استان افزود: نصب یک نسل جدید مقداری زمان‌بر است و ما خواستار نصب و راه‌اندازی بدون مشکل هستیم اما در کار فنی حتی با مشخص بودن همه جوانب با مشکلات رو به رو خواهیم شد.

arashaj74
27-07-2015, 21:13
ایرانسل ۱۲گیگ اینترنت ۱ساله رو میده ۴۲ تومن
یعنی ۱گیگ ۱ماهه فقط ۳۵۰۰تومن.
اونوقت همراه اول...
تازه سرعتش هم‌محدود نیست

فرستاده شده از HUAWEI P6-U06ِ من با Tapatalk

mohebronaldo
27-07-2015, 21:43
ممنون از همه

دقیقا مثل من الان نزدیک 1 سال میشه هی زنگ میزنم مخابرات مرکز و اپراتور ولی هیچ تغییری ندیدم

jabalbarez
27-07-2015, 21:49
سلام
گوشیم s4 9500 هست
تووی تنظیمات دستی انتن گزینه های 3g نمیاد
ولی خط رو که روی هوواوی میزارم گزینه های 3g سه تا اوپراتور هستن
مشکل گوشیمه؟
ممنون

mohebronaldo
27-07-2015, 21:52
سلام دوستان حتما بخونید
دوست عزیز اگه ایرانسل بودی مبلغ رو برگشت میدادن.چون چند ماه پیش بسته زده بودم با ایرانسل شارژ کم کرد اما فعال نشد زنگ زدم راحت گفتم چرا اینجوری شد گفتن شما صبر کنید شرکت پول رو برگشت میده به حساب.دیدم فردا صبح اومد

mohebronaldo
27-07-2015, 22:02
سلام
گوشیم s4 9500 هست
تووی تنظیمات دستی انتن گزینه های 3g نمیاد
ولی خط رو که روی هوواوی میزارم گزینه های 3g سه تا اوپراتور هستن
مشکل گوشیمه؟
ممنون
برید تو تنظیمات و دیگر بعد شبکه های تلفن همراه و حالت شبکه و بزارید رو 3G

jabalbarez
27-07-2015, 22:30
دقیق تر ادرس میزاری
ممنون

mohebronaldo
28-07-2015, 00:21
دقیق تر ادرس میزاری
ممنون
از این ساده تر دیگه

mojtabaghanidel
28-07-2015, 06:20
ایرانسل ۱۲گیگ اینترنت ۱ساله رو میده ۴۲ تومن
یعنی ۱گیگ ۱ماهه فقط ۳۵۰۰تومن.
اونوقت همراه اول...
تازه سرعتش هم‌محدود نیست

فرستاده شده از HUAWEI P6-U06ِ من با Tapatalk
همراه اخرم محدود نیست.ولی درست میگی،قیمتش گرونه

ak313
28-07-2015, 10:24
تری جیش روی هشت مگ بسته شده و احتمالاً ۴ جیش محدود نیست

ak313
28-07-2015, 23:47
اعلام شده روي ٨ مگ بسته اما من خودم رو نسل ٣ تا ٢٢ مگ گرفتم

بعد از معرفی بسته های جدید یا قبل از اون؟

dj77
28-07-2015, 23:58
زیرساختی نداره همراه اول شبکش هم بشدت فرسوده ست... علت سرعتهای بالا هم استقبال کم به دلیل قیمت های نجومیه! وگرنه اگر نصف کاربر ایرانسل هم استفاده کننده داشته باشه خدمات دیتاش شبکش قفل می کنه... البته اینو خودشون می دونستند که بسته های 5سال پیش رو با قیمت نجومی قرار دادند وگرنه این حجم و قیمت ها به درد نسل های پهن باند نمی خوره!...

mojtabaghanidel
29-07-2015, 06:31
زیرساختی نداره همراه اول شبکش هم بشدت فرسوده ست... علت سرعتهای بالا هم استقبال کم به دلیل قیمت های نجومیه! وگرنه اگر نصف کاربر ایرانسل هم استفاده کننده داشته باشه خدمات دیتاش شبکش قفل می کنه... البته اینو خودشون می دونستند که بسته های 5سال پیش رو با قیمت نجومی قرار دادند وگرنه این حجم و قیمت ها به درد نسل های پهن باند نمی خوره!...
اگر اینجوری باشه که نیست،برای ماهایی که از همراه اول استفاده میکنیم خیلی بهتره.

Majidson
29-07-2015, 06:44
حرف شما کاملا تایید میشه.
متاسفانه شبکه همراه اول نیاز به تغییرات اساسی دارد. هم از لحاظ بروز شدن تجهیزات و هم از لحاظ تعداد سایت ها و هم از لحاظ زیرساخت ها.
بیشترین استفاده از شبکه همراه اول مکالمه هستش. و اگر تعداد مشترکین از لحاظ دیتا زیاد بشه با افت شدید سرعت مواجه خواهد شد. سرعت 4G هم بدلیل ارائه نشدن Usim و تعداد کم مشترکین دارای سیم کارت و گوشی و پوشش بسیار کم 4G است.

FXPRO
29-07-2015, 11:38
سلام

من سیم اعتباری دارم ....میخواستم باقی مانده حجم رو چجوری باید بگیرم ؟ هر کدی میگیرم فقط میگه این بسته فعاله تا این تاریخ...حجم باقی مانده رو نمیزنه ....

و اینکه هنوز جایی یوسیم نمیدن ؟

با تشکر

MOH@ND3S
29-07-2015, 11:58
سلام

من سیم اعتباری دارم ....میخواستم باقی مانده حجم رو چجوری باید بگیرم ؟ هر کدی میگیرم فقط میگه این بسته فعاله تا این تاریخ...حجم باقی مانده رو نمیزنه ....

و اینکه هنوز جایی یوسیم نمیدن ؟

با تشکر
شما اعتبار پولی خط رو بگیرید بعدش sms میکنه براتون.نه هنوز از usim خبری نیست.

mohebronaldo
29-07-2015, 13:39
حرف شما کاملا تایید میشه.
متاسفانه شبکه همراه اول نیاز به تغییرات اساسی دارد. هم از لحاظ بروز شدن تجهیزات و هم از لحاظ تعداد سایت ها و هم از لحاظ زیرساخت ها.
بیشترین استفاده از شبکه همراه اول مکالمه هستش. و اگر تعداد مشترکین از لحاظ دیتا زیاد بشه با افت شدید سرعت مواجه خواهد شد. سرعت 4G هم بدلیل ارائه نشدن Usim و تعداد کم مشترکین دارای سیم کارت و گوشی و پوشش بسیار کم 4G است.

آره چون شبکش قدیمیه به خاطر همین از دکل های نسل دومش تو جاده ها و شهر های بزرگ گرفته تا روستا ها.به خاطر همینه همه وصل شدن رو نسل دو سرعت خوابیده.بعدشم چون بیشتر جاها نسل سه نشده واسه همین سرعت نسل دوم پایینه و مشکل همراه اول اینه که کند عمل میکنه.ایرانسل رو میبینید که داره پیشرفت میکنه

mohebronaldo
29-07-2015, 13:46
همراه اول الان پوشش نسل چهار داره یوسیم نداره و ایرانسل سیم کارتشو داره ولی آنتن نداره

ak313
29-07-2015, 14:59

اگر حرف شما هم درست باشه اینقدر انصاف داره که نمیاد کلی مشترک جذب کنه و در ارائه خدمات بمونه
الان مثلا ایرانسلی که که زیرساختش بهتره چه گلی به سر ما زده.
الان چیزی غیر از فحش و لعنت نثار ایرانسل می کنند! خوب اگر نمی تونه خدمات بده معقولش اینه که با روشهایی تعداد مشترکینش رو کم کنه. ده میلیون مشترک بگیره و نتونه خدمات بده میشه دزدی شرافتمندانه که توی مملک ما بهشون مدال هم میدن

amirbrad
29-07-2015, 16:23
تو تهران فعلا رایتل پایدار و پوشش خوب و سرعت معقول البته با توجه به میانگین سرعت ایران ، اما بسته تنوع ندارن و قیمت بالا. مناطق تحت پوشش بیشتر شده
ایرانسل پوشش متوسط اما زیاد پایدار نیست سرعت بهتره نسبت به بقیه اپراتورها. نسبت به اوایل راه اندازی پوشش بهتر شده اما متوقف کرده متاسفانه.

همراه اول پوشش افتضاح نسل سوم و نسل چهارم هم هنوز نقاط کمی پوشش داره. جاهایی که پوشش ضعیف بوده تست کردم هیچ ارتقایی ندادن و سرعت هم جالب نیست

number-1
29-07-2015, 16:40
تو تهران فعلا رایتل پایدار و پوشش خوب و سرعت معقول البته با توجه به میانگین سرعت ایران ، اما بسته تنوع ندارن و قیمت بالا. مناطق تحت پوشش و بیشتر شده
ایرانسل پوشش متوسط اما زیاد پایدار نیست سرعت بهتره نسبت به بقیه اپراتورها. نسبت به اوایل راه اندازی پوشش بهتر شده اما متوقف کرده متاسفانه.

همراه اول پوشش افتضاح نسل سوم و نسل چهارم هم هنوز نقاط کمی پوشش داره. جاهایی که پوشش ضعیف بوده تست کردم هیچ ارتقایی ندادن و سرعت هم جالب نیست

دوست عزیز اتفاقا رایتل خیلی تنوع داره بسته هاش حتی میتونید به صورت چند ماه با تخفیف هم بخرید فقط تو سایتش نزده باید تو حساب کاربریتون برید تا همه بسته هاشو ببینید

amirbrad
29-07-2015, 16:59
دوست عزیز اتفاقا رایتل خیلی تنوع داره بسته هاش حتی میتونید به صورت چند ماه با تخفیف هم بخرید فقط تو سایتش نزده باید تو حساب کاربریتون برید تا همه بسته هاشو ببینید

من تو حساب کاربری همون بسته های قدیم و میبینم البته من سیم دایمی دارم شاید با اعتباری یا دیتا فرق داشته باشه

number-1
29-07-2015, 20:26
من تو حساب کاربری همون بسته های قدیم و میبینم البته من سیم دایمی دارم شاید با اعتباری یا دیتا فرق داشته باشه

بنده هم سیم دائمی دارم
تو حساب کاربری بسته های پایه و حرفه ای تنوعشون خیلی زیاده روزانه هفتگی ماهانه/ 3 ماهه 6 ماهه 9 ماهه همه جوره هست ولی توی سایت تعدادشون کمتره

mohebronaldo
29-07-2015, 21:24
همراه اول واقعا شاهکار کرده تو منطقه ما سرعت نسل دو در حد 1 کیلوبایت هست به بایت هم میرسه

number-1
30-07-2015, 13:07
باند فرکانسی همراه اول چنده؟

mohebronaldo
30-07-2015, 13:45
نسل چهار که 2600 هست.

Majidson
30-07-2015, 14:58
3G: 2100
4G: 2600

number-1
30-07-2015, 16:05
3G: 2100
4G: 2600

رایتل هم که 2100 هستش مگه میشه ؟ مگه داریم؟

ak313
30-07-2015, 16:28
رایتل هم که 2100 هستش مگه میشه ؟ مگه داریم؟

در تکه های 5 تایی بینشون تقسیم میشه مثلا 2115 تا 21205 برای رایتل 2145 تا 2150 برای ایرانسل
البته توی 4 جی برای ایرانسل 5 مگاهرتز و برای همراه اول تکه باند 15 مگاهرتزی

eightskh
30-07-2015, 17:00
سلام.
پهنای باند فرکانسی و فرکانس رایتل و ایرانسل و همراه اول 3g و 4g چه قدر است؟
ایا ایرانسل برای سایت به جای سه rru ، یک rru می گذارد؟

MOH@ND3S
30-07-2015, 20:47
نواحی تحت پوشش نوترینو همراه اول به شکل نقشه بر روی سایت قرار گرفت :

این نقشه فعلا پوشش 3G هست و بعضی شهر ها داخل لیست نیستن ولی با جست و جو روی نقشه شهر های بیشتری رو میشه دید که تحت پوشش هستن

توجه : این نقشه پوشش را تضمین نمی کند. این نقشه پوشش تقریبی اینترنت همراه (نوترینو) را پیش بینی می کند و ممکن است شامل نواحی با پوشش محدود یا بدون سرویس باشد. حتی در محدوده تحت پوشش، عوامل بسیاری از جمله عامل مکانی (داخلی/خارجی)، تفاوت های فرکانس، توانایی دستگاه، مواد ساختمانی، شاخ و برگ درختان، آب و هوا و تعداد کاربران فعال در آن مکان، ممکن است در ارتباط شما مشکل ایجاد و سرعت تبادل داده را کمتر کند، که بر در دسترس بودن و کیفیت سرویس تاثیر می گذارد.

mohebronaldo
30-07-2015, 21:13

این نقشه فعلا پوشش 3G هست و بعضی شهر ها داخل لیست نیستن ولی با جست و جو روی نقشه شهر های بیشتری رو میشه دید که تحت پوشش هستن

توجه : این نقشه پوشش را تضمین نمی کند. این نقشه پوشش تقریبی اینترنت همراه (نوترینو) را پیش بینی می کند و ممکن است شامل نواحی با پوشش محدود یا بدون سرویس باشد. حتی در محدوده تحت پوشش، عوامل بسیاری از جمله عامل مکانی (داخلی/خارجی)، تفاوت های فرکانس، توانایی دستگاه، مواد ساختمانی، شاخ و برگ درختان، آب و هوا و تعداد کاربران فعال در آن مکان، ممکن است در ارتباط شما مشکل ایجاد و سرعت تبادل داده را کمتر کند، که بر در دسترس بودن و کیفیت سرویس تاثیر می گذارد.
چه فایده وقتی تو منطقه ما یه سایت باشه اونم روش آنتن مایکروویو وصل کرده باشن برای نسل سه که از جای دیگه آنتن بگیره چه فایده داره.فقط زیر دکل آنتن 3 تا داره دور میشی قطع میشه

Armin.Computer
31-07-2015, 12:12

طرح توسعه چیه؟؟؟
یعنی می خواد به زودی اونجا پوشش بده
چون طرح توسعه رو بزنی هم مثل پوشش شبکه حالت داخلی و خارجی نشون میده

MOH@ND3S
31-07-2015, 12:19
طرح توسعه چیه؟؟؟
یعنی می خواد به زودی اونجا پوشش بده
چون طرح توسعه رو بزنی هم مثل پوشش شبکه حالت داخلی و خارجی نشون میده
آره یعنی به زودی اونجا سایت جدید نصب یا ارتقا داده میشه

mohebronaldo
31-07-2015, 17:00
واقعن خسته شدم بخدا.الان چند روزه بسته آلفا میزنم.اینجا که نسل سه نشده سرعت در حد 1 کیلوبایته یه لحظه هم تا 4 میره.فقط اول صبح خوبه.بالای 6 بار زنگ زدم اپراتور شکایت کردم مخابرات رفتم به پیمانکار گفتم 195 زنگ زدم اما الان نزدیک یه سال هست هیچ پیگیری نمیکنن.فقط منطقه ما آنتن نسل سه نداره

mohebronaldo
31-07-2015, 17:02
ما بگیم حالا نسل 3 نداره خب ایراد نداره.رو نسل 2 هم سرعت درست و حسابی نداره اعصاب آدم خرد میشه خسته شدم از دست همراه اول

mohebronaldo
31-07-2015, 17:11
تو یه خیابون بالاتر ما 2 تا سایت نسل 3 نصب شده بهتون بگم 1 کیلومتر با ما فاصله داره.به جای این که سایت نسل دو محل مارو تجهیز کنن رفتن یه آنتن مایکروویو روش زدن از اون دکل اون خیابون آنتن میگیره تا محل ما میرسه آنتن میشه یه دونه.بعدش اون لینک که گذاشتن رو سایت فقط دور همون دکل و روبروش واسی آنتن میده.شما باور میکنید واقعا کار همراه اول اشتباهه

Armin.Computer
31-07-2015, 19:29
آره یعنی به زودی اونجا سایت جدید نصب یا ارتقا داده میشه

من تو نقشه می دیدم
بعضی نقاط هم طرح توسعه هستند و هم پوشش شبکه
یعنی چی؟؟؟

eightskh
31-07-2015, 20:09
سلام.
شهر ما در پوشش شبکه پنج سایت است و در طرح توسعه شش سایت که پنج سایت در پوشش شبکه دوباره در طرح توسعه وجود دارد( تکرار شده است.)
یعنی چی؟

MOH@ND3S
31-07-2015, 20:29
من تو نقشه می دیدم
بعضی نقاط هم طرح توسعه هستند و هم پوشش شبکه
یعنی چی؟؟؟
اگه تو یه نقطه از نقشه همچین چیزی باشه یعنی اون سایت فعلا در حال توسعه هست.بعد همونطور که زیر نقشه نوشته این نقشه پوشش تقریبی هست و فقط جای دکل رو مشخص میکنه..جهت سکتور هاش با دکل واقعی متفاوته.

Armin.Computer
31-07-2015, 23:35
اگه تو یه نقطه از نقشه همچین چیزی باشه یعنی اون سایت فعلا در حال توسعه هست.بعد همونطور که زیر نقشه نوشته این نقشه پوشش تقریبی هست و فقط جای دکل رو مشخص میکنه..جهت سکتور هاش با دکل واقعی متفاوته.

درسته مهندس جان
منظورم مثل پست 3002 بود
مثلا یه دکل هم طرح توسعه هست و هم پوشش شبکه

123sat2
31-07-2015, 23:52
وضعیت 3g در اصفهان چظوره؟

MOH@ND3S
01-08-2015, 02:32
سلام دوستان
من امروز با یه دستگاهی که برای ارتباطات وایرلس بیشتر ازش استفاده میشه گفتم یه Spectrum بزنم روی باند 2600 و پهنای باند فرکانسی 4G همراه اول رو بهتون نشون بدم..متاسفاده دستگاهی که باند 1800 ایرانسل رو بتونه ساپورت کنه موجود ندارم برای تست.

محل تست :

تهران - منطقه 22 - شهرک گلستان

فاصله تا دکل 4G همراه اول 500 متر

وضعیت 4G هم فعلا تو منطقه ما غیر فعاله چون تو جست و جو شبکه میبینیم ولی رجیستر نمیشم بهش با سیمکارت USIM.

عکس دکل هم تو اسپویلر زیر میتونید مشاهده کنید

دکل سمت چپ رایتل با تجهیزات Huawei
دکل سمت راست همراه اول با تجهیزات Ericsson همراه با RRU LTE ساپورت.

mohebronaldo
01-08-2015, 08:24
سلام دوستان
من امروز با یه دستگاهی که برای ارتباطات وایرلس بیشتر ازش استفاده میشه گفتم یه Spectrum بزنم روی باند 2600 و پهنای باند فرکانسی 4G همراه اول رو بهتون نشون بدم..متاسفاده دستگاهی که باند 1800 ایرانسل رو بتونه ساپورت کنه موجود ندارم برای تست.

محل تست :

تهران - منطقه 22 - شهرک گلستان

فاصله تا دکل 4G همراه اول 500 متر

وضعیت 4G هم فعلا تو منطقه ما غیر فعاله چون تو جست و جو شبکه میبینیم ولی رجیستر نمیشم بهش با سیمکارت USIM.

عکس دکل هم تو اسپویلر زیر میتونید مشاهده کنید

دکل سمت چپ رایتل با تجهیزات Huawei
دکل سمت راست همراه اول با تجهیزات Ericsson همراه با RRU LTE ساپورت.
یعنی اونی که رو سقف مغازه هست همراه اول اونی که دکل هست رایتل

mohebronaldo
01-08-2015, 08:27
ببخش جلوتر راه نداشت عکس بگیری میخواستم نزدیک تر ببینم rru هاش چطوریه سکتور هاشو ببینم

MOH@ND3S
01-08-2015, 10:51
یعنی اونی که رو سقف مغازه هست همراه اول اونی که دکل هست رایتل
اول اینکه مغازه نیست و گفتم مرکز مخابراته..دوما خیلی ساده گفتم..شما بر عکس گفتید...سمت راست دکل همراه اول .. سمت چپ دکل 3 پایه رایتل.