ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53

bsm1992
25-08-2017, 12:21
دوستان 4G+ همراه اول روی آیفون رو چطور فعال کنیم یا چطور بفهمیم فعاله؟

MOHAMMAD2010
25-08-2017, 17:03
دوستان این بسته الفا هفتگی که قیمتش 5 تومنه 3g هست یا فقط 2g هست ؟

mehran0805
25-08-2017, 17:12
دوستان این بسته الفا هفتگی که قیمتش 5 تومنه 3g هست یا فقط 2g هست ؟

تريجي هم هست ولي سرعتش از دو مگابيت بالاتر نميره

Sent from my iPhone using Tapatalk

hamid2134
25-08-2017, 21:06
همراه اول هنوزم بسته های نامحدود شبانه داره ؟

shamika
25-08-2017, 21:11
همراه اول هنوزم بسته های نامحدود شبانه داره ؟

تا آخر شهریور معتبر هستند.

pic4you
26-08-2017, 12:35
تا آخر شهریور معتبر هستند.
تاریخی برای بسته های شبانه نگفتن

اون مال بسته های یک ماهه هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

and-roid2
26-08-2017, 19:31
سیر تکاملی یک سایت همراه اول از 3G به 4G 1800 تا الان به 4G 2600:
[/SPOILER][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همانطور که در تصاویر مشخص هست لینک ارتباطی این سایت از ماکرو به فیبر تغییر کرده و ماکرو ها برداشته شده اند.

OLK
27-08-2017, 16:06
سلام دوستان

به نظر شما دلیل اینکه شبکه ی 4G همراه اول توی لیست شبکه ها هست ولی نمیشه ازش استفاده کرد چی میتونه باشه؟ یعنی هنوز شبکه فعال نیست؟

حتی اگه بخوام به صورت دستی هم انتخابش کنم ، می نویسه registered on network اما روی شبکه ی 3G باقی می مونه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

amirbrad
27-08-2017, 17:27
سلام دوستان

به نظر شما دلیل اینکه شبکه ی 4G همراه اول توی لیست شبکه ها هست ولی نمیشه ازش استفاده کرد چی میتونه باشه؟ یعنی هنوز شبکه فعال نیست؟

حتی اگه بخوام به صورت دستی هم انتخابش کنم ، می نویسه registered on network اما روی شبکه ی 3G باقی می مونه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام
دوست عزیز من چند ماه این مشکل با سیمکارت دایمی داشتم اما اعتباری نه ، اوایل دایمی با بسته وصل شده بودم!
هیچ رقمه وصل نمیشد الکی هم پول بسته میدادم بعدا حتی به ۳ جی هم وصل نمیشد پشتیبانی میگفت ایراد از سیم ببر تست کنن اما چند روز پیش همینطوری امتحان کردم دیدم وصل میشه به همه نسل ها!
در کل این مشکل چند نفر دیگه داشتن قبلا فکر کنم شبکشون بعضی سیم ها یه مدتی از دسترسی به شبکه خارج میکنه اگر مناطق دیگم وصل نمیشید و گوشی موردی نداره قطعا از خود سیستم همراه اوله.

ak313
27-08-2017, 17:44
سلام دوستان

بسته پلاس فعال دارید؟

OLK
27-08-2017, 17:48
سلام
دوست عزیز من چند ماه این مشکل با سیمکارت دایمی داشتم اما اعتباری نه ، اوایل دایمی با بسته وصل شده بودم!
هیچ رقمه وصل نمیشد الکی هم پول بسته میدادم بعدا حتی به ۳ جی هم وصل نمیشد پشتیبانی میگفت ایراد از سیم ببر تست کنن اما چند روز پیش همینطوری امتحان کردم دیدم وصل میشه به همه نسل ها!
در کل این مشکل چند نفر دیگه داشتن قبلا فکر کنم شبکشون بعضی سیم ها یه مدتی از دسترسی به شبکه خارج میکنه اگر مناطق دیگم وصل نمیشید و گوشی موردی نداره قطعا از خود سیستم همراه اوله.

نه والا ، جای دیگه هم همین شرایط رو داره ، الان دو سه ماهی هست که گوشی جدیدم رو گرفتم ، با گوشی قبلیم هم همینطوری بود ، وصل نمیشد به 4G.

جالب اینه که 5-6 ماه پیش سیمکارتم که قدیمی بود رو هم عوض کردم و USIM گرفتم بخاطر همین 4G :n08:

OLK
27-08-2017, 17:53
بسته پلاس فعال دارید؟

بله ، بسته ی 6 ماهه آلفا پلاس

mr.arbab28
27-08-2017, 20:53
برای اولین بار نت همراه اول تست کردم در خات فورجی با یک خط انتن سرعتش ۲۳ مگ بود !!! ولی رام سواله که چرا وقتی بسته نداری فورجی نمیشه همش رو تریجی؟

Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk

Golbarg01
28-08-2017, 01:30
امکان هدیه دادن حجم به یه سیم کارت دیگه هست؟
منظورم حجم باقی مانده از بسته خودمونه

test84
28-08-2017, 04:35
چندبار پرسیدم کسی جواب نداد، امروز هم باز بسته خریدم و به همون مشکل خوردم و میخوام ببینم کس دیگه ای این مشکل رو داره یا نه که حدود ساعت 2:30 الی 3 اینترنت قطع میشه و باید حتما رفت رو airplane mode و برگشت و بلافاصله وصل میشه و دیگه قطع نمیشه. تقریبا همیشه این مشکل رو دارم.

راستی من الان بسته روزانه ندارم و شبانه خریدم و سرعتم همون 8 مگابیت (1 مگابایت) هستش.

srx190d
28-08-2017, 06:04
امکان هدیه دادن حجم به یه سیم کارت دیگه هست؟
منظورم حجم باقی مانده از بسته خودمونه

فعلا نه

from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

afshin75
28-08-2017, 07:09
سلام. کسی میدونه آیا میشه این بسته های نا محدود شبانه رو مستقیم از طریق نرم افزار همراه اول از طریق گوشی فعال کرد یا نه چون تو منو بسته های نوترینو که نبود.؟

and-roid2
28-08-2017, 07:17
باند 3 همراه اول با هات اسپات شیلد:

در حالت عادی بدون هات اسپات (اینترنت خود همراه اول):

---------------------------------

kerminio
28-08-2017, 11:17
سلام سوال من اینه که آیا مودم های cat11 و cat16 از 4.5g همراه اول سرعت بیشتری میگیرند ؟ نسبت به cat6

Golbarg01
28-08-2017, 13:25
امروز برای گوشی مادرم پیامک اومد که اگر گوشی شما از 4g ساپورت می کنه کد پستی منزل رو به 8962 ارسال کنید تا به طور رایگان سیم کارت یو سیم و 20 گیگ اینترنت هدیه دریافت کنید. من کد پستی رو پیامک کردم بعد جواب اومد که شما مشول طرح رایگان تعویض یو سیم نیستید! پس چرا اینجوری شد؟ هم گوشیش فورجی داره هم از اینرتنتش استفاده کرده
سرکاریه؟؟

srx190d
28-08-2017, 13:32
سلام. کسی میدونه آیا میشه این بسته های نا محدود شبانه رو مستقیم از طریق نرم افزار همراه اول از طریق گوشی فعال کرد یا نه چون تو منو بسته های نوترینو که نبود.؟

فقط بسته های که موجود هست میشه فعال کرد بقیه بسته ها با کد

سلام سوال من اینه که آیا مودم های cat11 و cat16 از 4.5g همراه اول سرعت بیشتری میگیرند ؟ نسبت به cat6

اگر پلاس بشه دیگه مهم نیست cat چند باشه و سرعت هم فرقی نمی‌کنه

امروز برای گوشی مادرم پیامک اومد که اگر گوشی شما از 4g ساپورت می کنه کد پستی منزل رو به 8962 ارسال کنید تا به طور رایگان سیم کارت یو سیم و 20 گیگ اینترنت هدیه دریافت کنید. من کد پستی رو پیامک کردم بعد جواب اومد که شما مشول طرح رایگان تعویض یو سیم نیستید! پس چرا اینجوری شد؟ هم گوشیش فورجی داره هم از اینرتنتش استفاده کرده
سرکاریه؟؟

ممکن باز هم بفرستن زیاد به جواب پیامک توجه نکنین

kerminio
28-08-2017, 16:00
اگر پلاس بشه دیگه مهم نیست cat چند باشه و سرعت هم فرقی نمی‌کنه

یعنی ماکزیمم اش CAT6 هست و با لاتر از او ن دیگه سرعت نمیده ؟ الان اختلاف سرعت همراه اول من با cat4 تا cat6 هست از 4 مگ تا 11 مگ ! اون وقت مودم های cat11 و cat16 برا چی هستن اگه این جوری که شما میگی هست ؟!

OLK
28-08-2017, 16:46
سرکاریه؟؟

شاید بفرستن.

برای من و پدرم همچین پیامکی اومده بود و ما هم کد پستی رو فرستادیم. برای یکی از آشناهامون هم کد پستی شون رو فرستادم ، دیدم میگه شما مشمول طرح نیستید.

حالا بعد یک ماه برای اون آشنامون که مشمول طرح نبوده سیمکارت اومده و برای ماها هیچی نیومده :n08::n08:

Mohammaddms
28-08-2017, 17:10
دوستان مودم چی پیشنهاد مینید تا رنج قیمت 350 تومان
هم همراه اول ساپورت کنه هم ایرانسل

kerminio
28-08-2017, 17:16
دوستان مودم چی پیشنهاد مینید تا رنج قیمت 350 تومان
هم همراه اول ساپورت کنه هم ایرانسل

مودم ca60 ایرانسل رو بخر بعد یه کم پول بده آنلاک کن . میشه جمعا 350 تومن

pomahdi
28-08-2017, 17:23
با سلام
یه سیم اعتباری همراه اول گرفتم
بعد از فعال شدن سیم کارت اینترنت 3g فعال شده
کار خاصی باید انجام بدم تا 4g فعال بشه یا بعد از یه مدت خودش فعال میشه؟
با تشکر

srx190d
28-08-2017, 17:43
با سلام
یه سیم اعتباری همراه اول گرفتم
بعد از فعال شدن سیم کارت اینترنت 3g فعال شده
کار خاصی باید انجام بدم تا 4g فعال بشه یا بعد از یه مدت خودش فعال میشه؟
با تشکر

احتمالا باید بسته آلفا پلاس داشته باشین
اگر سیم فورجی باشه و پوشش شبکه داشته باشید

یعنی ماکزیمم اش CAT6 هست و با لاتر از او ن دیگه سرعت نمیده ؟ الان اختلاف سرعت همراه اول من با cat4 تا cat6 هست از 4 مگ تا 11 مگ ! اون وقت مودم های cat11 و cat16 برا چی هستن اگه این جوری که شما میگی هست ؟!

دوست عزیز فعلا در ایران و این موضوع که شما میگی cat6 فعلا آخرش و بالاتر نداریم
بله داریم کشوری که سه کریر یا حتی ۴ تا تجمیع میکنه که نیاز به کتگوری بالاتری داره اون مال اونها میشه نه ما

test84
28-08-2017, 19:07
چندبار پرسیدم کسی جواب نداد، امروز هم باز بسته خریدم و به همون مشکل خوردم و میخوام ببینم کس دیگه ای این مشکل رو داره یا نه که حدود ساعت 2:30 الی 3 اینترنت قطع میشه و باید حتما رفت رو airplane mode و برگشت و بلافاصله وصل میشه و دیگه قطع نمیشه. تقریبا همیشه این مشکل رو دارم.

راستی من الان بسته روزانه ندارم و شبانه خریدم و سرعتم همون 8 مگابیت (1 مگابایت) هستش.

کسی این مشکل رو نداره؟

mohamadir
28-08-2017, 19:40
سلام
محدود کردن سرعت همراه اول همچنان ادامه داره؟!
قصد خرید بسته نامحدود یکماهه 1 تا 11 را دارم ، این بسته را هم محدود می کنند؟ سقف دانلود برای محدود نشدن چه قدره؟!

AnonymousX
28-08-2017, 20:50
بله همچنان ادامه داره واسه من سرعت LTE همراه اول 100 کیلوبایته با اینکه آنتن هم فوله... :n34:

m2music
28-08-2017, 21:07
سلام
محدود کردن سرعت همراه اول همچنان ادامه داره؟!
قصد خرید بسته نامحدود یکماهه 1 تا 11 را دارم ، این بسته را هم محدود می کنند؟ سقف دانلود برای محدود نشدن چه قدره؟!

یکی از سیم کارتهای منو محدود کرده دو سه ماهه و معلوم نیست کی این محدودیت (سرعت دانلود 260 کیلوبایت) برداشته میشه. مجبور شدم سیم کارت جدید بخرم..

teraktor2003
28-08-2017, 21:28
سلام
دوستانی که تو این طرح تعویض یوسیم براشون پست سیم کارت جدید اورده، می شه مراحلشو وقتی پست سیم کارت رو تحویل داد بگن؟ الان سیم کارت قدیمی چی میشه؟ اونو می سوزونن یا همچنان قابل استفاده س؟!
ممنون.

bahmanjasemi
28-08-2017, 23:27
سلام
دوستانی که تو این طرح تعویض یوسیم براشون پست سیم کارت جدید اورده، می شه مراحلشو وقتی پست سیم کارت رو تحویل داد بگن؟ الان سیم کارت قدیمی چی میشه؟ اونو می سوزونن یا همچنان قابل استفاده س؟!
ممنون.

در صورتی که از گوشی با قابلیت فورجی استفاده میکنید و حداقل یک هفته سیمکارت درون اون گوشی بوده باشه با ارسال کدپستی به سر شماره 8962 سیمکارت رایگان براتون ارسال میشه و تا مراحل زیر رو انجام ندید سیمکارت قبلی فعال میمونه.

پس از دریافت پستی یوسیم، مشترکین باید اقدام به فعالسازی یوسیم از روش زیر نمایند: ۱. کد زیر را با سیم کارت فعال فعلی خود شماره گیری نمایند: *۱۰*۴۵*شماره سریال ۱۹ رقمی پشت سیم کارت#۲. وارد کردن PIN ۱ یوسیمدر صورتیکه شماره سریال یوسیم و PIN ۱ متناظر با آن به درستی وارد شده باشند سیم کارت فعلی پس از یک ساعت غیر فعال شده و یوسیم جدید فعال خواهد شد.

teraktor2003
28-08-2017, 23:48
در صورتی که از گوشی با قابلیت فورجی استفاده میکنید و حداقل یک هفته سیمکارت درون اون گوشی بوده باشه با ارسال کدپستی به سر شماره 8962 سیمکارت رایگان براتون ارسال میشه و تا مراحل زیر رو انجام ندید سیمکارت قبلی فعال میمونه.

پس از دریافت پستی یوسیم، مشترکین باید اقدام به فعالسازی یوسیم از روش زیر نمایند: ۱. کد زیر را با سیم کارت فعال فعلی خود شماره گیری نمایند: *۱۰*۴۵*شماره سریال ۱۹ رقمی پشت سیم کارت#۲. وارد کردن PIN ۱ یوسیمدر صورتیکه شماره سریال یوسیم و PIN ۱ متناظر با آن به درستی وارد شده باشند سیم کارت فعلی پس از یک ساعت غیر فعال شده و یوسیم جدید فعال خواهد شد.

ممنون
من تو اینترنت دارم چک میکنم خیلی ها از عملکرد این سیم کارت همراه اول ناراضی هستن...البته اغلب برای اخر 95 ئه....الان دوستان اینجا مشکل مکالمه یا قطع وصلی ندارن باسیم کارت 4g همراه اول؟

test84
29-08-2017, 05:41
کسی این مشکل رو نداره؟

امشب یک بار دقیق 2:30 و یک بار هم 6:38 قطع شد. حالا چه خوش بین باشیم و بگیم مشکل از شبکه است یا بدبین و یا واقعیت گرا و اینکه چرا من هر شب دقیقا 2:30 (تا 3) بد شانسی میارم و نت قطع میشه، در نهایت باعث میشه نتونم بزارم دانلود کنه و بخوابم و باید بالا سرش وایسم واسه دانلود.

m2music
29-08-2017, 08:38
ممنون
من تو اینترنت دارم چک میکنم خیلی ها از عملکرد این سیم کارت همراه اول ناراضی هستن...البته اغلب برای اخر 95 ئه....الان دوستان اینجا مشکل مکالمه یا قطع وصلی ندارن باسیم کارت 4g همراه اول؟

نه مشکلی نیست. اون مال زمانی بود که دکل ها رو به نسل 3 و 4 ارتقاء میداد و الان خوبه و مشکلی نداره. البته بعضی‌ها حالت شبکه رو میزارن روی 2G/3G/4G و ممکنه جابه جایی خودکار شبکه توی گوشی باعث قطعی بشه در مناطقی که مثلا 4g یا 3g پوشش نداشته باشه

mr.arbab28
29-08-2017, 20:40
سرکاریه؟؟برای منم همین پیغام اما سیمکارت به دستم رسید و ۱۵ گیگ حجم رایگان تعلق گرفت

saeeddeeas
30-08-2017, 10:07
مگه نگفته با خرید اشتراک ایو حجم مصرفی رایگان میشه؟؟؟؟ اینهمه توی سایتشون تبلیغ کردن دروووغه همششش؟ اشتراک خریدیم 12 هزار اما مثل آب خوردن داره از حجم نت کم میکنه، مدل جدید دزدی دو برابر هم پول اشتراک دادیم هم حجم میخوره اینجوری هیچکس حاضر نیس از اشتراک استفاده کنه

Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk

arsinn
30-08-2017, 10:13
مگه نگفته با خرید اشتراک ایو حجم مصرفی رایگان میشه؟؟؟؟ اینهمه توی سایتشون تبلیغ کردن دروووغه همششش؟ اشتراک خریدیم 12 هزار اما مثل آب خوردن داره از حجم نت کم میکنه، مدل جدید دزدی دو برابر هم پول اشتراک دادیم هم حجم میخوره اینجوری هیچکس حاضر نیس از اشتراک استفاده کنه

تا جایی که میدونم ترافیک مصرفی فقط برای استریم یا تماشای اون فیلم ها مجانی هست. یعنی مثلا وقتی آیو رو باز میکنی یا داری سرچ میکنی و یا دنبال فیلم سریال مورد نظر میگردی ترافیک اون باهات حساب میشه.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

saeidf1
30-08-2017, 10:24

فیلمو رو بگیر بهتره با نت های ایرانسل همرا اول و های وب هم مفتیه

جیوه
30-08-2017, 17:35

سیستم نرم افزاری همراه اول کلا خراب و داغونه
برای یک سیمکارتم حجم کم می کرد :n04:
برای یکی دیگه کم نکرد :n01:
کلا تست کنید قبلش

البته یه حسی بهم می گه عمدا خرابش کردن که 1 دفعه یه قبض 250 هزار تومنی بده :n21:
از همراه اول زیاد دیدیم دزدی :n21:

ronin63
30-08-2017, 20:46
سلام

دوستان چطوری میشه فهمید همراه اول روی یک دکل فرکانس 2600 رو فعال کرده ؟ .. نرم افزاری وجود داره یا شکل و قیافه انتن های روی دکل متفاوت هست ؟

and-roid2
30-08-2017, 21:57
سلام

دوستان چطوری میشه فهمید همراه اول روی یک دکل فرکانس 2600 رو فعال کرده ؟ .. نرم افزاری وجود داره یا شکل و قیافه انتن های روی دکل متفاوت هست ؟
دکل هایی که 3تا rru پشت هر سکتور دارن از 2600 ساپورت میکنند.

نرم افزاری هم میتونی مودم یا گوشیت رو روی باند 7 لاک کنی.اگه وصل شد مشخص میشه از 2600 پشتیبانی میکنه.

mobile-1199
30-08-2017, 22:18
دکل هایی که 3تا rru پشت هر سکتور دارن از 2600 ساپورت میکنند.

نرم افزاری هم میتونی مودم یا گوشیت رو روی باند 7 لاک کنی.اگه وصل شد مشخص میشه از 2600 پشتیبانی میکنه.

اقا شرمنده ، میتونی نرم افزاری برای این کار روی اندروید معرفی کنی ؟ که بتونم روی "فرکانس و باند" خاصی لاک کنم شبکه رو ؟
اینم بگم که گوشیم از این فرکانس پشتیبانی میکنه .

ak313
30-08-2017, 23:09
دوستانی مه ازشون ترافیک آیو کم شده سریع برید 195
ثبت شکایت کنید .. به نظر میرسه با رنج 5.209 5.211 حجم کم می کنه
ثبت درخواست
توجه کنید این صفحه روی بعضی اینترنت ها کار نمی کنه
من با دی اس ال مخابرات ثبت کردم
از من به شما وصیت روی دائمی همراه اول اینترنت تا حد امکان استفاده نکنید

tak2750
31-08-2017, 08:48
قبلا تو خونه همراه اول قسمت 4g فقط یه دونه انتتن داشت.ولی با همون یه دونه انتن سرعت دانلودم بین یک و نیم تا دو مگابایت بود.
دیروز یه دفعه انتن تقویت شد و به جای یه خط سه تا خط انتن رو قسمت only lte داشتم.ولی با اینکه انتن قوی تر شده بود.سرعت دانلودم از 2 مگابایت رسیده به حدودد 400 کیلو بایت!!!
کس دیگه این مشکل رو داشته ؟
یا اینکه ایا دلیل این اتفاق رو میدونه که چی مممکنه باشه ؟

and-roid2
31-08-2017, 11:03
اقا شرمنده ، میتونی نرم افزاری برای این کار روی اندروید معرفی کنی ؟ که بتونم روی "فرکانس و باند" خاصی لاک کنم شبکه رو ؟
اینم بگم که گوشیم از این فرکانس پشتیبانی میکنه .
برای گوشی های الجی کد 855*#3845 میدونم هست. سایر برندها رو اطلاعی ندارم

جیوه
31-08-2017, 11:07
قبلا تو خونه همراه اول قسمت 4g فقط یه دونه انتتن داشت.ولی با همون یه دونه انتن سرعت دانلودم بین یک و نیم تا دو مگابایت بود.
دیروز یه دفعه انتن تقویت شد و به جای یه خط سه تا خط انتن رو قسمت only lte داشتم.ولی با اینکه انتن قوی تر شده بود.سرعت دانلودم از 2 مگابایت رسیده به حدودد 400 کیلو بایت!!!
تبریک می گم شما هم محدود شدید

این بلا رو سر همه ما آورده البته دیر یا زود داره اونایی که هنوز سرعتشون بالاست این شتری که در خونه همه خوابیده
:n30::n30::n27::n27::n27: :n04:

bsm1992
31-08-2017, 11:37
من از طریق 195 پرونده تشکیل دادم سرعتم محدود بود حل شد از 8 مگابیت الان تا 50 مگابیت میره یک بسته عذرخواهی 5000 تومنی مکالمه و پیامک هم به مدت یک ماه برام فعال کردند

hojjat_2008
31-08-2017, 11:37
این احتمال هم وجود داره که سایت جدیدی رو راه اندازی کردن و شما به اون وصل می شوید ولی چون سایته جدیده یا تاره تجهیز شده پهنای باندش رو فول نداده اند.

تبریک می گم شما هم محدود شدید

این بلا رو سر همه ما آورده البته دیر یا زود داره اونایی که هنوز سرعتشون بالاست این شتری که در خونه همه خوابیده
:n30::n30::n27::n27::n27: :n04:

ahwazp30
31-08-2017, 13:59

سایت ها با توجه به تعداد یوزرهاشون و همچنین کیفیت ارتباط ،پهنای باند متفاوتی ارائه میدن و به علت سوییچ مودم یا گوشی بر روی سایر BTS ها پهنای باند و انتن دهی میتونه تغییر کنه.

tak2750
31-08-2017, 14:39
سایت ها با توجه به تعداد یوزرهاشون و همچنین کیفیت ارتباط ،پهنای باند متفاوتی ارائه میدن و به علت سوییچ مودم یا گوشی بر روی سایر BTS ها پهنای باند و انتن دهی میتونه تغییر کنه.

ممنونم
راهی نیست که بتونم از اون دکلی که سیگنالش ضعیف تر بود اینترنت بگیرم ؟

Mana5
31-08-2017, 15:17
من تازگی یه بسته 1 ماهه شبانه نامحدود همراه اول خریدم اگر درخواست تعویض سیم کارت به یو سیم بدم این بسته فعلی باطل نمیشه؟ چون تازه چند روزش رفته و بیشترش مونده

ahwazp30
31-08-2017, 16:53
ممنونم

به طور کلی گوشی یا مودم در حالت عادی به دکلی که توی اون باند یا فرکانس سیگنال قوی تری داره وصل میشه و گاها بنا به دلایل خاصی برای لحظه یا مدتی به سایر bts ها سوییچ میشه، قبلا نرم افزارهایی بود که دکل رو خودت انتخاب میکردی و گوشی فقط به همون وصل میشد ولی الان از سرنوشت اون نرم افزارها خبر ندارم و مطمئن هم نیستم که در فرکانس های 3g و 4g کارایی داشته باشند .توی گوگل سرچ کنید شاید نرم افزاری برای این کار پیدا بشه ولی احتمالش کم هست.

جیوه
31-08-2017, 18:04
ممنونم

دوست عزیز محدود شدی دنبال نخود سیاه دارن می فرستنت اینا... بعد فرکانس 1800 و بالاتر مگه ممکنه از دکل دیگه بگیره ؟؟؟؟
مگه نسل 2 هست !!! :n04: اون که از دکل دیگه میگیره باند 900 هست و نسل 2
اون دوستمون هم اشتباه میگه

ahwazp30
31-08-2017, 18:59
دوست عزیز محدود شدی دنبال نخود سیاه دارن می فرستنت اینا... بعد فرکانس 1800 و بالاتر مگه ممکنه از دکل دیگه بگیره ؟؟؟؟
مگه نسل 2 هست !!! :n04: اون که از دکل دیگه میگیره باند 900 هست و نسل 2
اون دوستمون هم اشتباه میگه

وقتی چیزی نمیدونید لطفا بیخودی اظهار نظر نکنید .این طرز حرف زدن شما هم اصلا صحیح نیست .اینجا فرومه نه چاله میدون .من اونقدر بیکار نیستم که بخام کسی رو دنبال نخود سیاه بفرستم شما هم بهتره معلوماتت رو ببری بالا .

ضمنا ربطی به فرکانس نداره وقتی یه دکل با سیگنال قویتر راه اندازی بشه یا از کار بیافته اتوماتیک به دکل دیگر وصل میشه.و اون چیزی که شما داری میگی برای حالت عادی هست .

and-roid2
31-08-2017, 19:17
تست در ساعات اوج شلوغی

باند 3 :

باند 7 :

B-Prot
01-09-2017, 09:58
تست در ساعات اوج شلوغی

باند 3 :

دوست خوبم نوع مودمی که استفاده می کنید چی هست؟
آنتن دهی خوبی داره؟
با ایرانسل هم همین سرعت رو دارید؟

and-roid2
01-09-2017, 12:43
دوست خوبم نوع مودمی که استفاده می کنید چی هست؟
آنتن دهی خوبی داره؟
با ایرانسل هم همین سرعت رو دارید؟

مودم E3372
بله این مودم فوق العادس
ایرانسل اینجا انتن دهی خوبی نداره و سرعت 5 تا 15 مگابیت هست.

miss_ava7
01-09-2017, 13:38
برای منم همین پیغام اما سیمکارت به دستم رسید و ۱۵ گیگ حجم رایگان تعلق گرفت

سلام. منم دیروز کدپستی رو فرستادم. انقدر مسیج میداد که خسته شده بودم.
میشه بپرسم از طریق پست چند روزه سیمکارت رو براتون فرستادن؟ دیگه با این روش نیازی نبود که برید دفاتر خدماتی؟
و اینکه شما از سرعت 4جی راضی هستین یا مثل بقیه به مشکل خوردین؟
ممنون

sasan.69
01-09-2017, 13:39
دکل همراه اول ى کوچه باهامون فاصله داره اما سيگنال دهى کيفيت مناسب نداره، طبقه اول هستيم امکانش هست ک سرعت کم بده!؟

britain
01-09-2017, 14:38
دکل همراه اول ى کوچه باهامون فاصله داره اما سيگنال دهى کيفيت مناسب نداره، طبقه اول هستيم امکانش هست ک سرعت کم بده!؟
من تست کردم با سیمکارت قفل نشده دو حالت هم با گوشی زیر دکل و هم با فاصله حدود 200 متری سرعت از دکل ... زیر دکل 4 برابر بود سرعت ... اما برای سیمکارت های قفل شده همراه اول فرقی نکرد و سرعت همیشه روی 8 مگابیت قفل هست حتی زیر دکل . فکر کنم هدف همراه اول اینه که همه جا سرعت یکی باشه تا فاصله زیاد دکل هاش رو کسی متوجه نشه .... الان منطقه ما ایرانسل 2 دکل و همراه اول و رایتل 1 دکل دارن هرکدومشون

alireza_pes33
01-09-2017, 14:51
سلام دوستان. من یه مشکلی دارم.
سیم کارت همراه اول من و گوشی من 4G هستش اما همش 3G و به 4G وصل نمیشه.
حتی تو تنظیمات هم Enable LTE رو فعال کردم.
منطقمون هم تحت پوشش 4G هستش.
بسته اینترنتی هم آلفا پلاس یک ماهه هستش.
گوشی iPhone 5s
ممنون میشم راهنمایی کنید

britain
01-09-2017, 15:10
سلام دوستان. من یه مشکلی دارم.
سیم کارت همراه اول من و گوشی من 4G هستش اما همش 3G و به 4G وصل نمیشه.
حتی تو تنظیمات هم Enable LTE رو فعال کردم.
منطقمون هم تحت پوشش 4G هستش.
بسته اینترنتی هم آلفا پلاس یک ماهه هستش.
گوشی iPhone 5s
ممنون میشم راهنمایی کنید

سیمکارت محدود شده
برید تاپیکش

اما مشکل به هیچ وجه حل نشده برای ما
فقط میتونید ترابرد کنید به اپراتور دیگه اگه شمارتون مهمه یا سر کنید با اپراتور برتر

sasan.69
01-09-2017, 15:34
من تست کردم با سیمکارت قفل نشده دو حالت هم با گوشی زیر دکل و هم با فاصله حدود 200 متری سرعت از دکل ... زیر دکل 4 برابر بود سرعت ... اما برای سیمکارت های قفل شده همراه اول فرقی نکرد و سرعت همیشه روی 8 مگابیت قفل هست حتی زیر دکل . فکر کنم هدف همراه اول اینه که همه جا سرعت یکی باشه تا فاصله زیاد دکل هاش رو کسی متوجه نشه .... الان منطقه ما ایرانسل 2 دکل و همراه اول و رایتل 1 دکل دارن هرکدومشون

خونه قبلى ک بوديم این نزديکى ب دکل رو نداشت اما سرعت خيلى بهتر و باثبات تر بود

Malona
01-09-2017, 16:28
اینترنت داخلی رایگان شده؟

rfadayi
01-09-2017, 18:18
سوال منم هست
امروز یه تبلیغی دیدم از همراه اول تویه تلویزیون که نوشته بود از قریان تا قدیر اینتر نت داخلی رایگان
کسی میدونه قضیه چیه؟

and-roid2
01-09-2017, 18:32
اینترنت داخلی رایگان شده؟

سوال منم هست
امروز یه تبلیغی دیدم از همراه اول تویه تلویزیون که نوشته بود از قریان تا قدیر اینتر نت داخلی رایگان
کسی میدونه قضیه چیه؟

عیدی همراه اول برای کاربران اینترنت از عید قربان تا عید غدیراز عید قربان تا عید غدیر (۱۰ الی ۱۸ شهریور ماه ۹۶) بازدید از سایت های داخلی منتخب که فهرست آنها در پایین همین صفحه ذکر شده است، برای کلیه کاربران اینترنت همراه اول رایگان خواهد بود.
ترافیک مصرفی برای کلیه مشترکین چه آن دسته که از بسته های اینترنت نوترینو استفاده می کنند و چه آن دسته که از تعرفه آزاد استفاده می کنند، در بازه زمانی ۱۰ الی ۱۸ شهریور ماه ۹۶ کاملا رایگان خواهد بود.

نکات مهم :

در صورتی که مشترکین از فیلترشکن استفاده کنند، امکان بازدید رایگان از سایت های داخلی منتخب وجود نخواهد داشت و هزینه اینترنت از بسته آن ها کسر شده و یا با تعرفه آزاد محاسبه خواهد شد.
پس از پایان این بازه، ترافیک مصرفی در سایت های داخلی منتخب برای کلیه مشترکین همانند حالت قبلی با ۵۰% تخفیف محاسبه می شود.

rfadayi
01-09-2017, 19:13
عیدی همراه اول برای کاربران اینترنت از عید قربان تا عید غدیر
از عید قربان تا عید غدیر (۱۰ الی ۱۸ شهریور ماه ۹۶) بازدید از سایت های داخلی منتخب که فهرست آنها در پایین همین صفحه ذکر شده است، برای کلیه کاربران اینترنت همراه اول رایگان خواهد بود.
ترافیک مصرفی برای کلیه مشترکین چه آن دسته که از بسته های اینترنت نوترینو استفاده می کنند و چه آن دسته که از تعرفه آزاد استفاده می کنند، در بازه زمانی ۱۰ الی ۱۸ شهریور ماه ۹۶ کاملا رایگان خواهد بود.

نکات مهم :

در صورتی که مشترکین از فیلترشکن استفاده کنند، امکان بازدید رایگان از سایت های داخلی منتخب وجود نخواهد داشت و هزینه اینترنت از بسته آن ها کسر شده و یا با تعرفه آزاد محاسبه خواهد شد.
پس از پایان این بازه، ترافیک مصرفی در سایت های داخلی منتخب برای کلیه مشترکین همانند حالت قبلی با ۵۰% تخفیف محاسبه می شود.

همین الان یدونه بسته آلفا+ فعال کردم و زدم برا دانلود متاسفانه هم بسته رو تموم کرد هم شارژ سیم کارت!
همراه اول دزد تمام عیار
سایتم شاتل لند بود

and-roid2
01-09-2017, 19:22
همین الان یدونه بسته آلفا+ فعال کردم و زدم برا دانلود متاسفانه هم بسته رو تموم کرد هم شارژ سیم کارت!
همراه اول دزد تمام عیار
سایتم شاتل لند بود
متاسفانه از منم شارژ کم کرد.
*شاتل لند

ak313
01-09-2017, 20:26
از عید قربان تا عید غدیر (۱۰ الی ۱۸ شهریور ماه ۹۶) بازدید از سایت های داخلی منتخب که فهرست آنها در پایین همین صفحه ذکر شده است، برای کلیه کاربران اینترنت همراه اول رایگان خواهد بود.

نکات مهم :

این کار نارضایتی مشترکین و شکایات زیاد در 195 رو در پی خواهد داشت
طبق بررسی که من داشتم
تعدادی از این سایتها اصلا با حالت رایگان باز نمیشن ( سیم کارتم شارژ صفر داشت و دی ان اس از طریق دیگری انجام می شد)
تعداد زیادی از سایتها درون خودشون لینک به ادرس های دیگه دارن که رایگان نیست
تبیان اصلا باز نشد
شاتل لتد باز شد اما فقط محتوای داخل شاتل لند رایگان .. لینکهای دانلودش توی سرورهای دیگس که توی لیست ای پی ها همراه اول نبود..
ادرسها به جای cidr به شکل عددی هستند معمولا ... که قطعا مشکل ساز خواهد شد..

britain
01-09-2017, 21:21
یه حقه برای قبض 200 هزار تومنی همراه اول ..... یه وقت اگه دایمی دارید به فکرتون نزنه از رایگان استفاده کنید ... این شیادیه که نگو:n04:

Malona
01-09-2017, 21:41
من مشترک دائمی هستم یوسیم دارم ماه پیش یک بسته 6 ماهه ده گیگی خریدم که باید 38 تومن باشه ولی چند روز پیش اس ام اس اومد 45 هزار تومن اصلا هم مکالمه نداشتم میان دوره هم پرداخت کرده بودم و صفر بود
این هفت تومن اضافه از کجا اومد؟
بدون مکالمه و اس ام اس این ابونمان و این چیزا چقدر میاد؟
چجوری میتونم هرگونه رزرو اینترنت رو کنسل کنم؟

واقعا سیم کارت های دائمی خیلی مسخره هستند یکبار دیگه هم برام این اتفاق افتاده بود یک بسته بلند مدت خریده بودم حدود ده هزارتومن بیشتر اومده بود رو قبض در حالیکه مکالمه ام با یک سیم دیگه هست

britain
01-09-2017, 21:50
من مشترک دائمی هستم یوسیم دارم ماه پیش یک بسته 6 ماهه ده گیگی خریدم که باید 38 تومن باشه ولی چند روز پیش اس ام اس اومد 45 هزار تومن اصلا هم مکالمه نداشتم میان دوره هم پرداخت کرده بودم و صفر بود

واقعا سیم کارت های دائمی خیلی مسخره هستند یکبار دیگه هم برام این اتفاق افتاده بود یک بسته بلند مدت خریده بودم حدود ده هزارتومن بیشتر اومده بود رو قبض در حالیکه مکالمه ام با یک سیم دیگه هست
سیمکارت دایمی یه چیزیه که شما رو تبدیل به گاو شیرده برای اپراتور دزد اول میکنه .... البته ایرانسل هم الان برای مردم نقشه کشیده

britain
01-09-2017, 21:51
رزرو رو با همراه من کنسل کن

Mana5
02-09-2017, 01:19

نکات مهم :

دیجی کالا هم جزوشونه؟
من افزونه flagfox دارم که سرور سایت ها رو نشون میده
سرور دیجی کالا آلمان هست نه داخلی

arsinn
02-09-2017, 09:35

برنامه همراه من رو نصب کنید همه جزئیات رو میتونید ببینید. برای دائمی این برنامه و چک کردن هر از چند روز حساب واقعا واجبه. حدود سه و خورده ای آبونمان هست که از سیمکارت استفاده هک نکنی میاد. بعد اون طرح 38 تومنی با نه درصد مالیاتش 38 تومن بوده؟ ممکنه اینو در نظر نگرفته باشید

saeidf1
02-09-2017, 09:44

نکات مهم :

همرا اول بسیار زرنگ تشریف دارن با شارژ صفر وارد سایت نمیشه با بسته هم میری ازش کم میکنه زنگ زدم اپراتور یه مشت گیج رو گذاشتن برا پاسخگویی
الان یه نکته ای ظریفی رو متوجه شدم در بند اخر متن شما گفته شده

نکات مهم :

الان با گوشی و pc ای پی چک کردم ای پی همرا اول رفته رو کشور رومانیا:n27::n29: انگار خودشون کردن تا نتونیم رایگان بگیریم یه ------ ایرانی دوستان اگه دارن بدن تا تست کنیم باش

ak313
02-09-2017, 11:28
به مناسبت راه اندازی تجاری شاتل موبایل
شاتل موبایل تی دی 2600 باند 38 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

kerminio
02-09-2017, 11:58
رومانی و امارات آی پی میده ولی همون کشکه و همون کاسه

George Shelly
02-09-2017, 12:01
همراه اول به مناسبت اعیاد قربان و غدیر، به مدت 9روز اینترنت رایگان داخلی عیدی می دهد.

به گزارش افکارنیوز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، در این طرح، کلیه مشترکین دائمی و اعتباری می توانند از عید سعید قربان تا عید سعید غدیر خم سال 96 ، به طور رایگان و بدون پرداخت هزینه از سایت های منتخب داخلی بازدید کنند.کلیه ترافیک سایت های منتخب داخلی که از سوی رگولاتوری به عنوان سایت های داخلی منتخب اعلام شده و در حال حاضر با 50درصد تخفیف برای مشترکین محاسبه می شود، کاملاً رایگان شده و مشترکین در بازه زمانی مذکور هزینه ای بابت

استفاده از این سایت ها پرداخت نمی کنند.این طرح شامل کلیه مشترکین دائمی و اعتباری شده و برای تمامی مشترکین چه افرادی که از بسته های اینترنت استفاده کرده و چه افرادی که از اینترنت با تعرفه آزاد استفاده می کنند قابل استفاده است.بر این اساس، برای مشترکینی که از بسته نوترینو استفاده می کنند ترافیک محاسبه شده هنگام بازدید از سایت های داخلی صفر و برای مشترکینی که از اینترنت با تعرفه آزاد استفاده می کنند هزینه استفاده از اینترنت

صفر در نظر گرفته می شود.این طرح از تاریخ 10 شهریور 96 (به مناسبت عید سعید قربان) لغایت 18 شهریور 96 (عید سعید غدیر خم) به صورت خودکار برای همه مشترکین دایمی و اعتباری فعال می شود و پس از اتمام بازه زمانی مذکور، مجدداً مشترکین با 50درصد تخفیف به صورت روزهای قبل شارژ خواهند شد.

kerminio
02-09-2017, 12:03
بشینید تو فیلمیو جدایی ناصر از سیمین رو ببینید

یا تو آپارات گردن زدن تمساح توسط داعشی رو

SA.JJ.AD
02-09-2017, 15:16
دوستان یه سوالی داشتم راجع به بسته های به اصطلاح نامحدود شبانه همراه اول !
ازونجایی که کلمه نامحدود تو این مملکت فقط یه کلمه تبلیغاتیه ! همونطور که احتمالا بدونید بسته 1 روزه شبانه نامحدود ظاهرا بیشتر از 20 گیگ مصرف شه بسته تموم میشه و بدون هیچ SMS یی میری به حالت تعرفه آزاد !

میخواستم بدونم بسته 1 هفته ای شبانه نامحدود اوضاع محدودیتش چطوره ؟!

kerminio
02-09-2017, 16:09
کاملا نامحدوده ، اون ایرانسل تجیهزات اش قطعی وصلی داره مردم میگن 20 گیگ در ساعت محدودیت اش هست ! مشکل dns داره چون شما هیتلر شکن بزنید اینترنت تون سریع تر لود میشه

همراه اول اکثر دکل هاش به صورت سنتی و بدون فیبر نوری هستند چهارنفر به یه دکل وصل شن سرعت اونقدر میاد پایین که به 2 گیگ در ساعت هم نمیرسه

شما 20 گیگ رو ضرب در 12 کنید میشه 240 یعنی 20 گیگ میشه حدود 240000 مگابایت بعد 240000 مگابایت رو تقسیم برا 3600 ثانیه کنید میشه 66.7 مگابایت در ثانیه ! همچین سرعتی رو شما فقط تو اسپید تست و با سرور های رایتل و شاتل و غیره دارید وگرنه اینترنت سیم کارتی انقدر نوسان داره که عمرا با پایداری نمیتونید دانلود کنید 66.7 مگابایت در ثانیه //

edit
باید البته ضرب در 8 کنید .. که میشه 44.4 مگابایت در ثانیه

soroori2
02-09-2017, 18:26
توی این سایت ها داخلی منتخب سایت دانلود نرم افزارر هم وجود داره ؟

pic4you
02-09-2017, 19:44
یعنی خاک بر سرشون با این سیستمشون :n02:

بسته 199 هرازتومنی داره ولی از سایتش نمیشه 200 هزارتومن بیشتر شارژ خرید
برای هر سیمکارت محدودیت گذاشته

2 تا 100 تومن خریدم بعد از کسر مالیات شد حدود 182
بعدش اجاز نداد یه 20 تومنی بخرم . مجبور شدم چندین شارژ مبلغ پایین تر بخرم که به 199 برسه ولی 200 نشه :n29:

resident2011
02-09-2017, 20:11
کلاهبرداری جدیدشونه
من تست کردم حتی خود سایت mci رو باز می کنید از حجمتون کم میشه
بالای 30تا از سایت ها رو که توو لیست اوردن چک کردم همشون حجمتون کم میشه
اومیدوارم دوستان توو 195 گزارش ثبت کنن فکر نکنن مردم شاسگول تشریف دارن

kerminio
02-09-2017, 20:52
کاملا نامحدوده ، اون ایرانسل تجیهزات اش قطعی وصلی داره مردم میگن 20 گیگ در ساعت محدودیت اش هست ! مشکل dns داره چون شما هیتلر شکن بزنید اینترنت تون سریع تر لود میشه

همراه اول اکثر دکل هاش به صورت سنتی و بدون فیبر نوری هستند چهارنفر به یه دکل وصل شن سرعت اونقدر میاد پایین که به 2 گیگ در ساعت هم نمیرسه

شما 20 گیگ رو ضرب در 12 کنید میشه 240 یعنی 20 گیگ میشه حدود 240000 مگابایت بعد 240000 مگابایت رو تقسیم برا 3600 ثانیه کنید میشه 66.7 مگابایت در ثانیه ! همچین سرعتی رو شما فقط تو اسپید تست و با سرور های رایتل و شاتل و غیره دارید وگرنه اینترنت سیم کارتی انقدر نوسان داره که عمرا با پایداری نمیتونید دانلود کنید 66.7 مگابایت در ثانیه //

edit
باید البته ضرب در 8 کنید .. که میشه 44.4 مگابایت در ثانیه

تو محاسبات من اشتباه شد .

هر گیگابایت 1024 مگابایت ه .. 20 ضرب در 1024 میشه 20480 مگابایت تقسیم بر 3600 ثانیه میشه 5.69 مگابایت در ثانیه .. یعنی شما باید با سرعت مداوم و پایدار 5.69 مگابایت در ثانیه دانلود کنی یا اگه ضرب در 8 کنی میشه 45.5 مگابیت در ثانیه ..

من خودم با بشتر از این سرعت دانلود کردم و قطع نشده پس شایعه ست

هر دوست عزیزی هم که میگه نه میتونه خودش چند تا تورنت بزاره دانلود شه سرعت که رفت بالای 5.69 مگابایت در ثانیه تایم بگیره ببینه قطع میشه یا نه ...

kerminio
02-09-2017, 21:04
الان یکی از دوستان تو قسمت امضا ش یه سرعت دانلود 175 مگابیتی از ایرانسل داره . 175 تقسیم بر 8 میشه 21.875 مگابایت در ثانیه .. درسته . 20480 مگابایت رو تقسیم بر 21.875 کنیم میشه 936.23 ثانیه ، یا 15.60 دقیقه یعنی این دوست عزیز شب بشینه با اینترنت نامحدود ساعتی ایرانسل دانلود کنه باید بعد از 15 دقیقه قطع بشه ، درسته ؟

saeidf1
02-09-2017, 21:11
الان یکی از دوستان تو قسمت امضا ش یه سرعت دانلود 175 مگابیتی از ایرانسل داره . 175 تقسیم بر 8 میشه 21.875 مگابایت در ثانیه .. درسته . 20480 مگابایت رو تقسیم بر 21.875 کنیم میشه 936.23 ثانیه ، یا 15.60 دقیقه یعنی این دوست عزیز شب بشینه با اینترنت نامحدود ساعتی ایرانسل دانلود کنه باید بعد از 15 دقیقه قطع بشه ، درسته ؟
کلاس ریاضی گذاشتی چقدر جمع تقسیم میکنی:n13::n26:

srx190d
02-09-2017, 21:26

آره
البته حساب و کتاب نکردم

resident2011
02-09-2017, 23:55
ایرانسل هر ساعت می تونی 20 گیگ دنلود کنید بعدش از حجمتون کم میشه دوساعتش 40 گیگ اینو تووی نرم افزار ایرانسل من وقتی بسته می خری نشون میده
البته من همیشه هر ساعت 16 الی 17 گیگ بیشتر نتونستم دانلود کنم. سرعت دانلودم هم بیشتر از 5 مگابایت در ثانیه بیشتر نمیشه

soroori2
03-09-2017, 14:01
توی این سایت ها داخلی منتخب سایت دانلود نرم افزارر هم وجود داره ؟
کسی اطلاع نداره؟

alireza_pes33
03-09-2017, 17:29
سیمکارت محدود شده
برید تاپیکش

اما مشکل به هیچ وجه حل نشده برای ما
فقط میتونید ترابرد کنید به اپراتور دیگه اگه شمارتون مهمه یا سر کنید با اپراتور برتر

تف تو ذاتش
من هم ایرانسل دارم هم همراه اول. از همراه اول فقط برای بسته نامحدود استفاده میکنم.
یکی دیگه میخرم

britain
03-09-2017, 17:31
کلاهبرداری جدیدشونه
من تست کردم حتی خود سایت mci رو باز می کنید از حجمتون کم میشه
بالای 30تا از سایت ها رو که توو لیست اوردن چک کردم همشون حجمتون کم میشه
اومیدوارم دوستان توو 195 گزارش ثبت کنن فکر نکنن مردم شاسگول تشریف دارن
عجب نقشه کثیفی کشده این !!!!
از این به بعد اسمشو می زارم کثیف اول :n02:

می خاد پول توسعه شبکشو رو قبض های مردم از همه جا بی خبر بیاره ....
:n30:

مسعود626262
03-09-2017, 19:01
دوستانی که از برنامه آیو استفاده میکنن مراقب باشن از امروز ترافیک رایگان نداره و به صورت زیر نویس هشدار میده

ak313
03-09-2017, 20:35
دوستانی که از برنامه آیو استفاده میکنن مراقب باشن از امروز ترافیک رایگان نداره و به صورت زیر نویس هشدار میده

شما اشتراک نداری..یعنی فرقی بین مشترک ها و غیر مشترک نیست

مسعود626262
03-09-2017, 22:21
من حدود 6 ماه هست مشترک آیو هستم و بدون مشکل استفاده میکنم از امروز آیو دچار مشکل با همراه اول شده

Mana5
03-09-2017, 22:35
میزان مصرف بسته نامحدود شبانه ماهیانه رو میشه بدست اورد؟
کدی هست که مصرفش رو اعلام کنه؟

GHAGHALEELEE
04-09-2017, 11:43
سلام بچه ها
کدوم قند_=شکن ها الان کار میکنه؟

alireza_pes33
04-09-2017, 20:08
دوستان من کدپستی خونه رو برای تعویض سیمکارت فورجی فرستادم و جواب اومده که سیم کارت ارسال میشه.
خواستم بدونم چجوری میشه پیگیری کرد و سیم چند روزه به دستم میرسه و آیا رایگان هستش یا باید پول پست رو داد؟؟؟
ممنون میشم پاسخ بدید.

OLK
04-09-2017, 20:29
دوستان من کدپستی خونه رو برای تعویض سیمکارت فورجی فرستادم و جواب اومده که سیم کارت ارسال میشه.
خواستم بدونم چجوری میشه پیگیری کرد و سیم چند روزه به دستم میرسه و آیا رایگان هستش یا باید پول پست رو داد؟؟؟
ممنون میشم پاسخ بدید.

اینکه چند روزه میرسه رو دقیقا نمیدونم.

من دو سه هفته پیش کد پستی رو فرستادم و وقتی بعد یه مدت دیدم خبری نشد با 9990 تماس گرفتم. کارشناس هم تشکیل پرونده داد و دو روز پیش برام پیام اومد که سیمکارت شما بعد پنج روز از طریق پست سفارشی ارسال میشه.

در مورد پول پست هم ، سیمکارت یکی از آشناهامون چند روز پیش اومد خونه ی ما ، پستچی حتی یه امضا هم برای تحویلش نگرفت چه برسه هزینه ی پستی. همینطوری انداخت تو خونه و رفت :n02:

alireza_pes33
04-09-2017, 20:32
اینکه چند روزه میرسه رو دقیقا نمیدونم.

من دو سه هفته پیش کد پستی رو فرستادم و وقتی بعد یه مدت دیدم خبری نشد با 9990 تماس گرفتم. کارشناس هم تشکیل پرونده داد و دو روز پیش برام پیام اومد که سیمکارت شما بعد پنج روز از طریق پست سفارشی ارسال میشه.

در مورد پول پست هم ، سیمکارت یکی از آشناهامون چند روز پیش اومد خونه ی ما ، پستچی حتی یه امضا هم برای تحویلش نگرفت چه برسه هزینه ی پستی. همینطوری انداخت تو خونه و رفت :n02:

منم حدود 5 یا 6 روز پیش فرستادم صبر میکنم اگه این هفته نفرستن رنگ بزنم 9990

Rhodes
04-09-2017, 20:59

چرا .. چی شد ... ای واای
:n03:
کلا می خوان برش دارن یا به مشکل بر خورده ؟

ahashahin
04-09-2017, 21:22
چرا .. چی شد ... ای واای
:n03:
کلا می خوان برش دارن یا به مشکل بر خورده ؟

آپدیت کنید برنامه رو ظاهرا مشکلش رو برطرف کردن البته من تست نکردم ولی توی توضیحاتشون نوشتن که برطرف شده...

pic4you
04-09-2017, 21:38
3 روزه بسته زدم حجم استفاده شده روزانه رو زده صفر
حالا یه کاربر میخواد مصرف شبانه رو ببینه . ما تو همین روزانه هم موندیم

حجم رو لحظه ای نشون نمیده که هیچ . گزارش مصرف هم نداره

naser.051
04-09-2017, 21:39
ممنون میشم پاسخ بدید.

هزینه پست نداره و از نمایندگی همراه اول در شهرتون ارسال میشه حد اکثر یک روز کاری طول میشکشه به دستتون برسه و 15 گیگ داره

years
05-09-2017, 00:39
کلاه گذاشتن اساسی

years
05-09-2017, 00:51
سلام

منم از دست کلاه برداری امروز شون شکایت کردم

سر منم کلاه گذاشتن

OLK
05-09-2017, 06:46
هزینه پست نداره و از نمایندگی همراه اول در شهرتون ارسال میشه حد اکثر یک روز کاری طول میشکشه به دستتون برسه و 15 گیگ داره

نه باباااا ، یک روز کاری؟؟!!!!

انشاالله که واقعا و همه جای کشور همینطور باشه.

GNesh
05-09-2017, 07:40
دوستان این طرح عید تا عید که زدن که یه سری سایتا رایگانه ، من دیروز امتحان کردم بنظرم شارژ رو خورد برای شمام همینه؟

BPNIROU
05-09-2017, 12:04
دوستان این طرح عیدی همراه اول اعلام شد جهت رایگانی ترافیک مصرفی ترافیک داخلی تا عید قدیر، من سیم دائمی رو میترسیدم امتحان نکردم چون اصلا به همراه اعتماد ندارم اعتباریمو که شارژ نداشت انداختم تو گوشی به 4جی کانکتم اما سایت های که خودش لیست کرده برای ترافیک رایگان هیچکدام رو باز نمیکنه شما امتحان کردید؟

Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalk

BPNIROU
05-09-2017, 12:05
دوستان این طرح عیدی همراه اول اعلام شد جهت رایگانی ترافیک مصرفی ترافیک داخلی تا عید قدیر، من سیم دائمی رو میترسیدم امتحان نکردم چون اصلا به همراه اعتماد ندارم اعتباریمو که شارژ

نداشت انداختم تو گوشی به 4جی کانکتم اما سایت های که خودش لیست کرده برای ترافیک رایگان هیچکدام رو باز نمیکنه شما امتحان کردید؟

britain
05-09-2017, 14:11
دوستان این طرح عید تا عید که زدن که یه سری سایتا رایگانه ، من دیروز امتحان کردم بنظرم شارژ رو خورد برای شمام همینه؟
همین امروز کل بسته و شارژ منو خورد تلویزیون آیو

years
05-09-2017, 14:43
عجبا.
.
چکار کنیم؟

MMDFullHD
05-09-2017, 15:01
بریم به پلیس فتا شکایت کنیم؟
چون نه خود همراه اول محل میذاره و نه وزارت ارتباطات

چیشده ؟؟ :n41:

ms1ove
05-09-2017, 15:03
سلام آیو جدیدا شارژ مصرف میکنه و بسته خالی میکنه

این عیدانه هم که گفته از سایت هایی که گفته رایگانه من تست کردم شارژ کم کرد دوستان کسی رایگان استفاده کرده ؟

فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk

britain
05-09-2017, 15:10
چیشده ؟؟ :n41:
هیچی همراه اول دزدی داره می کنه قشنگ دوباره :n30:

بریم به پلیس فتا شکایت کنیم؟
چون نه خود همراه اول محل میذاره و نه وزارت ارتباطات
سازمان تعزیرات حکومتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم خوبه

MMDFullHD
05-09-2017, 15:13
هیچی همراه اول دزدی داره می کنه قشنگ دوباره :n30:

سازمان تعزیرات حکومتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم خوبه

دزدی که شعار این شرکته جای تعجبی نداره

مشکلشون رو میخوام بدونم چیه

britain
05-09-2017, 15:20
بستم رو که خورد حرومش بشه :n34:. ترابرد کنیم شرش کنده شه از زمین:n34::n34::n34::n34:

mohsen_1363
05-09-2017, 15:30
من با اینترنت ازاد همراه اول یه یک گیگ فایل از شاتل لند دانلود کردم
فک کنم بیچاره شدم

.............
اقا چک کردم ، درسته
کار میکنه
از بسته کم نمیکنه

ho3in2012
05-09-2017, 15:42
فک کنم بیچاره شدم
مشکل همراه اول اینه که مثل ایرانسل کنترل مصرف اینترنت نداره که بدون بسته به اینترنت کانکت نشه
اگه سرور شاتل لند جز سایتا منتخب باشه میشه حدود 20 تومن ضرر کردی
اگه نباشه هم میشه حدود 40 تومن ضرر کردی

جیوه
05-09-2017, 15:45
این ماه قبض های 200 الی 400 هزار تومنی در راهه . همراه اول دزدی با چراغ . فقط این ثابت کردنش که از رایگان استفاده می کردیم هم غیر ممکنه رسما

جیوه
05-09-2017, 15:52
فک کنم بیچاره شدم

.............
اقا چک کردم ، درسته
کار میکنه
از بسته کم نمیکنه

برای من که کم می کنه که !!!

sajad-tnt
05-09-2017, 15:56
همین امروز کل بسته و شارژ منو خورد تلویزیون آیو
من با سیم بدون بسته و شارژ امتحان کردم اصلا هیچکدوم از سایت های لیست رو باز نمیکنه ...
فکر کنم همش جفنگ باشه!

years
05-09-2017, 15:56
تا دیر نشده دسته جمعی به پلیس فتا شکایت بنویسیم
فرم اینترنتی شون چیه؟
از امروز دیگه اپراتور حذف کردن نوشته پیام خودتون بصورت تلفنی منشی تلفنی بذارید

sajad-tnt
05-09-2017, 15:57
فک کنم بیچاره شدم

.............
اقا چک کردم ، درسته
کار میکنه
از بسته کم نمیکنه
داداش شما بسته داری؟ باید کدی بزنیم تا رایگان بشه یا خیر؟...

ho3in2012
05-09-2017, 15:58
در جهت تایید حرف دوستان من خودم شخصا تست کردم
باقی مانده اعتبار بنده قبل از استفاده از اینترنت
باقی مانده اعتبار بنده بعد از ورود به سایت آپارات و چند ثانیه پخش ویدیو

همین طور که مشاهده میکنین همراه اول 2 تومن شارژ من رو خورد:n27:

mr korash
05-09-2017, 15:59
ممنون میشم پاسخ بدید.
منتظر نباش که ارسال نمیشه ، برو دفاتر خدمات پیشخوان اونجا بگو برام اس ام اس اومده برای تعویض براتون رایگان تعویض میکنن فقط هزار تومان هزینه فعال سازی میگیرن

mr korash
05-09-2017, 16:00

توی توضیحات نوشته باید از ای پی سایت وارد بشید ، همینکارو کردین یا دامین رو زدید ؟

ho3in2012
05-09-2017, 16:05
توی توضیحات نوشته باید از ای پی سایت وارد بشید ، همینکارو کردین یا دامین رو زدید ؟
نقل قول از سایت:

جهت بهره مندی از ترافیک رایگان، دقت شود که IP مورد استفاده برای هر سایت (URL)، دقیقا همان IPی باشد که در جدول زیر تعریف شده است.

اصلا اکثر سایت ها امکان دسترسی مستقیم از طریق IP رو نمیدن

همراه اول گفته IP که به URL متصل هست باید تو جدول باشه که من چک کردم و بود

جیوه
05-09-2017, 16:11

مال منم همینه عکس نتونستم بگیرم ... اعتباری بود شارژ خورد الان شده 0 بی شرف

خیلی خوب شد ترابرد کردم از همراه اولی و گرنه دائمی الان رسما بدبخت شده بودم

years
05-09-2017, 16:11
آقا دروغ که حناق نیست
الان جدیدا سیستم پاسخگویی اپراتور امروز حدف کردن
یعنی کسی از شماره 9990 نمیتونه اعتراض خودشو ثبت کنه
پس باید چکار کرد؟
سامانه 195 هم فرم شکایت ارجاع داده به خود همراه اول

جیوه
05-09-2017, 16:16
فکر کنم یعضی سیمکارت ها کم می کنه بعضی نه .... مثل قضیه همون محدودیت بعضی سیمکارت هاست ... .یه طوری دزدی درست کرده که نشه ازش شکایت کرد ...

Mana5
05-09-2017, 17:02
چرا بسته های شبانه در همراه من و *100#نیست؟

britain
05-09-2017, 17:05
این دزدی همراه آخر کجا و نمایندگی 5054 ایران خودرو کجا
همراه آخر خیلی بی شرفه . در حق همه مردم بد کرده شدید .
خاک بر سرش :n21:

GNesh
05-09-2017, 17:16
دوستان یه سوال
همراه اول نوشته اگه مصرف آزاد هم باشه ، رایگانه
یعنی اگه اعتبار صفر باشه، هم باید سایتا رو باز کنه؟؟

britain
05-09-2017, 17:18
دوستان یه سوال
همراه اول نوشته اگه مصرف آزاد هم باشه ، رایگانه
یعنی اگه اعتبار صفر باشه، هم باید سایتا رو باز کنه؟؟
برای ما که هر دو حالش کم میکنه از بسته و پول شارژ
شارژ 0 هم کار نمیکنه بی شرف :n30::n28:
واقعا متاسفم که توی یه همچین مملکت دزد در دزد زندگی میکنم :n34:
همش دروغ:n34:
همرا آخر خییییییلی بی شرفی :n34:

ShadowDragon
05-09-2017, 18:19

دوست عزیز اشکال نداره، به جاش از #1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شارژ بخر که 206 ببری :))
از شوخی گذشته، واقعا حس خیلی خوبی دارم ک دو سه روز دیگهترادبرد میکنم!!!! شرکت کثیفیه این همراه ابتر
برید رایتل یا ایرانسل هم ارزون ترهم کمتر دزد!!

years
05-09-2017, 18:58

دسته جمعی برین تو سایت هرکسی یه شکایت بنویسه

britain
05-09-2017, 19:20
دوست عزیز اشکال نداره، به جاش از #1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شارژ بخر که 206 ببری :))
از شوخی گذشته، واقعا حس خیلی خوبی دارم ک دو سه روز دیگهترادبرد میکنم!!!! شرکت کثیفیه این همراه ابتر
برید رایتل یا ایرانسل هم ارزون ترهم کمتر دزد!!

ما که ترابرد کردیم خط دائمی اصلی رو سال پیش و بسیار راحت شدیم
حیف اون ودیعه ای که پیش شیاد اول مونده
:n34:

britain
05-09-2017, 19:22

دسته جمعی برین تو سایت هرکسی یه شکایت بنویسه
باید این آشغال جریمه بشه :n34:
سگ رایتل شرف داره به همراه اول

sajad-tnt
05-09-2017, 19:34
با یک سیم دیگه و IP هم تست کردم ولی بازم شارژ کم میکنه!...
:n29:

years
05-09-2017, 19:42
رایتل هم همونه همشون از راه مخابرات رد میشن

britain
05-09-2017, 19:48
دست خدا با جماعت است
اگر دسته جمعی به 135 در مورد یک موضوع تقلب شکایت کنیم کار درست میشه
پول هامون برمیگرده
مخصوصا من که 188 هزار تومن برام صورت حساب زده
تازه قبل از استفاده تماس گرفتم به اپراتور گفتم طرح واقعیه گفت با خیال راحت تا 18 شهریور استفاده کنید
امروز هم مثل چک بی محل سیستم پاسخگویی تلفنی را بستند و مثل اونایی که چک بی محل میکشند ناپدید شدن
واقا 188 تومن ؟ :n30:

چند صفحه قبل بچه ها میگفتن نقشه داره برای دائمی ها پس درست بوده :n27:
من اگه جای شما بودم با ماشین میرفتم توی اداره امور مشترکین حقم رو می گرفتم :n02::n09:

miss_ava7
05-09-2017, 20:01
منم یه خبر بد دیگه بهتون بدم :|

همراه اول بسته های آلفا رو حذف کرده و فقط آلفا+ مونده

بسته های آلفا همونایی بودن که سرعتشون زیر 512 بود و قیمت کمتری داشتند.
من خودم اون شبانه 800 مگابایتیش که هزار تومن بود رو زیاد می گرفتم کارمم راه می انداخت:n37:

حالا میگم امثال منی که توی تهران و بقیه شهرهای بزرگ هستیم برامون زیاد این مساله فرق نمی کنه چون به هر حال 3جی و 4جی رو داریم ولی خیلی از جاها که اینترنت E هست چرا مردم باید مجبور باشن فقط بسته آلفا+ بخرن و هزینه بیشتری کنند در صورتیکه سرعتشون فرقی با بسته آلفا نداره؟

alireza_pes33
05-09-2017, 20:49

یک هفته گذشته سیم کارت نیومده. فردا زنگ میزنم 9990

years
05-09-2017, 21:04
واقا 188 تومن ؟ :n30:

چند صفحه قبل بچه ها میگفتن نقشه داره برای دائمی ها پس درست بوده :n27:
من اگه جای شما بودم با ماشین میرفتم توی اداره امور مشترکین حقم رو می گرفتم :n02::n09:
حالا بذار فردا میرم مخابرات استان

rahman0158
05-09-2017, 21:27
بچه ها برید اپلیکشن همراه اول رو نصب یا آپدیت کنید ۱ گیگ ۱ ماهه میده رایگان:n02:

britain
05-09-2017, 21:43
منم یه خبر بد دیگه بهتون بدم :|

همراه اول بسته های آلفا رو حذف کرده و فقط آلفا+ مونده

بسته های آلفا همونایی بودن که سرعتشون زیر 512 بود و قیمت کمتری داشتند.
من خودم اون شبانه 800 مگابایتیش که هزار تومن بود رو زیاد می گرفتم کارمم راه می انداخت:n37:

حالا میگم امثال منی که توی تهران و بقیه شهرهای بزرگ هستیم برامون زیاد این مساله فرق نمی کنه چون به هر حال 3جی و 4جی رو داریم ولی خیلی از جاها که اینترنت E هست چرا مردم باید مجبور باشن فقط بسته آلفا+ بخرن و هزینه بیشتری کنند در صورتیکه سرعتشون فرقی با بسته آلفا نداره؟

بدون شک مدیرش صدوقی مواد زده باور کن:n09:
اون سیمکارتایی که محدود هست آلفا پلاسشون همون آلفا هست .... پول پلاس هم باید بدن ... ترافیک آیو هم که مجانی بود برداشت ... چه میکنه صدوووووووووق

rahman0158
05-09-2017, 21:46
آپلود سنتر شاتلند از حجم کم میکنه با اینکه گفته ترافیک داخلی نامحدوده

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

ShadowDragon
05-09-2017, 22:14
بچه ها برید اپلیکشن همراه اول رو نصب یا آپدیت کنید ۱ گیگ ۱ ماهه میده رایگان:n02:

اپدیت جدید داره؟ چطوریه؟ من پارسال نصب کردم

rahman0158
05-09-2017, 22:21
اپدیت جدید داره؟ چطوریه؟ من پارسال نصب کردم

آره آپدیت جدبد داده قسمت آموزش داره ردش که کردی کد هدیه رو میده

ShadowDragon
05-09-2017, 22:57
آره آپدیت جدبد داده قسمت آموزش داره ردش که کردی کد هدیه رو میده

گویا شما خیلی وقت بوده اپدیت نکردی
من فروردین اپ کردم به نسخه 4 الانم همون 4 ه.... ولی در مورد قسمت اموزش، برای همست؟ کجا باید برم؟ ندیدم من

rahman0158
05-09-2017, 23:20
آپدیت برنامه تازه تو گوگل پلی استور اومده بعد آپدیت تازه که وارد برنامه شدی چندتا اسلاید آموزشی در مورد کارکرد برنامه همون اول کار میاد ردش کردی کد هدیه میده

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

mostafa_2050
05-09-2017, 23:40
دوستان عزیز همراه اولی به اطلاع می رسانیم کسانی که سیم کارت جدید ثبت نام کنند می تونند با فعال کردن بسته خوشامد ۱۰۰۰ از هزار دقیقه تماس درون شبکه و هزار پیانو و هزار گیگابایتی اینترنت رایگان به مدت یک هفته استفاده کنند
همراه اول همراه همیشگی

mostafa_2050
05-09-2017, 23:45
مشترک گرامي،
بسته خوش آمد 1000 دقيقه مکالمه داخل شبکه، 1000 پيامک داخل شبکه و حجم نامحدود اينترنت به مدت 1 هفته براي شما فعال گرديد. براي استعلام وضعيت بسته، #30 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *1000* را شماره گيري فرماييد.

mostafa_2050
05-09-2017, 23:48
هدیه شما 1000 دقیقه مکالمه درون شبکه و 1000 گیگابایت اینترنت و 1000 عدد پیام میباشد.

mostafa_2050
05-09-2017, 23:51
دوستان عزیز همراه اولی خوشحالیم به اطلاع برسونیم کسانی که سیم کارت جدید ثبت نام کنند می تونند با فعال کردن بسته خوشامد ۱۰۰۰ از هزار دقیقه تماس درون شبکه و هزار پیامک درون شبکه و هزار گیگابایتی اینترنت رایگان به مدت یک هفته استفاده کنند
همراه اول همراه همیشگی

MMDFullHD
06-09-2017, 00:41
my mci برنامشو اپدیت کنید ۱ گیگ اینترنت بگیرید یه ماهه

amirbrad
06-09-2017, 01:00
موقع دریافت هدیه برای من ارور میده اجرای درخواست با مشکل مواجع شد لطفا دوباره سعی کنید

MMDFullHD
06-09-2017, 01:13
موقع دریافت هدیه برای من ارور میده اجرای درخواست با مشکل مواجع شد لطفا دوباره سعی کنید

یه اس ام اس میاد برات
که کد داره میزنی بسته رزو میشه برات
اس نمیاد کده؟

britain
06-09-2017, 01:53
خواهشا اگه دایمی دارید ترافیک رایگان رو نگیرید به هیچ وجه ...
ببینید هشدار دادیم ما وضیفه ما بود ،،،
قبض 200 ااب 500 هزار تومن براتون میاد .......

ShadowDragon
06-09-2017, 06:02

منم همین طور

britain
06-09-2017, 07:05
هدیه نمیده .... یه نرم ازار درست هم نداره :n03:

ShadowDragon
06-09-2017, 07:53
ترادبرد کنید برید :n27::n21:

جیوه
06-09-2017, 08:06
ترادبرد کنید برید :n27::n21:

واقعا!!:n02:

جیوه
06-09-2017, 08:40
اونایی که می گن همراه اول محدودیت سرعت نداره توجه کنن به سرور تهران و فرانکفورد

3G همراه اول - قائم شهر

kerminio
06-09-2017, 09:37
اونا میگفتن محدودیت حجم داره نه سرعت ..

با این حال این عکس رو من میزارم برای کسایی که میگن همراه اول اخه بده ، این سرعت دانلود تورنت شخص بنده هست :

تازه این یه دکل هست تو شهرستان ما که مثل تهران و اصفهان و اون جاها فیبر نداره ، و به صورت سنتی از رادیو استفاده میکنه . اگه فیبر داشت که دیگه میشد تانوما

ShadowDragon
06-09-2017, 10:11
اونا میگفتن محدودیت حجم داره نه سرعت ..

با این حال این عکس رو من میزارم برای کسایی که میگن همراه اول اخه بده ، این سرعت دانلود تورنت شخص بنده هست :

تازه این یه دکل هست تو شهرستان ما که مثل تهران و اصفهان و اون جاها فیبر نداره ، و به صورت سنتی از رادیو استفاده میکنه . اگه فیبر داشت که دیگه میشد تانوما

همین دیگه، بیای تهران میبینی سرعتت 1-2 نهایتش
تازه اگگگگه انتن بده

kerminio
06-09-2017, 10:20
همین دیگه، بیای تهران میبینی سرعتت 1-2 نهایتش
تازه اگگگگه انتن بده

تهران دکل فیبر دار زیاد داره ، ولی فکر کنم اکثرا مال ایرانسل باشند ..

شهر ما هم یه دونه دکل فیبر داره ، منتها رفتن یه جایی به اسم بلوار شیراز که از اول تا آخرش صاف کاری و تعمیر گاه ماشینه یه دکل گذاشتن فیبری ، دورشم کلی تجهیزات و سیم خاردار مثل پادگان

BPNIROU
06-09-2017, 10:59
my mci برنامشو اپدیت کنید ۱ گیگ اینترنت بگیرید یه ماههتایید میکنم و ممنونم که اطلاع دادید، نصب کردم و اسلایدو دیدم یه کد داد و زدم هدیه فعال شد، خیلی ممنون اما اون ترافیک رایگان سایت های داخلی دروغ محض هست و تو 195 شکلیت ثبت کردم

kerminio
06-09-2017, 11:01
سامانه استعلام تعداد خطوط مشترکین تلفن سیّار

به نظر میرسه بیشتر جاسوسی باشه تا در خدمت مردم ؛ من 3 بار تو این سامانه استعلام زدم ، دریغ از یک پیامک خشک و خالی ..

جیوه
06-09-2017, 11:09
کسی تونست هدیه رو بگیره لطفا بگه ... برا ی من ارور میده هنوز :n35:

amirbrad
06-09-2017, 11:25
یه اس ام اس میاد برات
که کد داره میزنی بسته رزو میشه برات
اس نمیاد کده؟

الان درست شد کد داد منتها میگه چون از قبل بسته داری هدیه بعد از بستت فعال میشه، میخوام ببینم این هدیه هم باید عدم تمدید بزنیم دوباره پولی تمدید نشه؟

BPNIROU
06-09-2017, 11:27
کسی تونست هدیه رو بگیره لطفا بگه ... برا ی من ارور میده هنوز :n35:عرض کردم که گرفتم چند دقیقه قبل و اینجا هم خبر دادم

mohammadgh6
06-09-2017, 12:45
دوستان 14 گیگ هدیه رو میشه تو مودم استفاده کرد؟

mohammadgh6
06-09-2017, 12:50
دوستان 14 گیگ هدیه رو میشه تو مودم استفاده کرد؟

sajad-tnt
06-09-2017, 13:38
مرسی از دوستان...برای منم هدیه 1 گیگ فعال شد.
ولی هنوز سر قضیه کلاهبرداری یک هفته اینترنت رایگان ناراحت هستم:n37:...

Electronic-Arts
06-09-2017, 15:19
ظاهرا kerio و همه چی به جز پراکسی تعطیل هست رو همراه اول درسته ؟ open vpn و kerio و pptp l2tp هیچ کدوم وصل نمیشه رو همراه اول

srx190d
06-09-2017, 15:27
ظاهرا kerio و همه چی به جز پراکسی تعطیل هست رو همراه اول درسته ؟ open vpn و kerio و pptp l2tp هیچ کدوم وصل نمیشه رو همراه اول

فکر کنم مشهد مشکل داره
البته ادامه دار بود خوب شده بود ولی بازم مشکل داره

ms1ove
06-09-2017, 16:07
این نرم افزار همراه من هم فکر کنم هنگ کرده من شماره و رمز که میزنم می نویسه ارسال پیام کوتاه ناموفق بود [emoji849]

فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk

mr.arbab28
06-09-2017, 16:33
اقا خطم ایرانسل بچد ترابرد کردم همراه اول و خاستم در برنامه همرغه من ثبت نام کد فعال سازی نمیفرسته به 9990تماس گرفتم بعد از چند روز گفتن رمز ورود بن همراه من ایمیل شده اما نشده بود مجدد تماس گرفتم اما هنوز پیگیزی نشده به نظرتون چرا کد فعال سازی نمیفرسته؟ راه حلی چیزی نداره؟ اخرین نسخه همراه من نصب هستش ؟ چون خط ترابرد شده اینجوریه یا......؟؟

arsinn
06-09-2017, 18:27
واقعیت اینه که اینها زمانیکه طرح به اصطلاح هدیه استفاده رایگان از سایت های منتخب رو دادند حساب نمیکردند خیلی از ایرانیها با طناب مفتی خودشون رو خفه میکنند حالا دیگه طرف میخواد بحساب مجانی بودن بنشینه حق و ناحق اونچه لازم داره و نداره رو از دم دانلود کنه (نکنه که از کیسش رفته!!!) و حساب استفاده روزمره و عادی نیست. معلومه که سایت‌ها میافتند مگه چقدر ظرفیت دارند از حدی که بیشتر دانلود کننده و مراجعه کننده داشته باشند دیگه بالا نمیان. من فک کنم ما ایرانیها رو برای اینترنت آمریکا هم طرح استفاده رایگان بدن شبکشون رو میاندازیم همراه اول و شبکه اینترنت ایران که خوبه. بهرحال این طرح از ابتدا هم حساب نشده بود.

srx190d
06-09-2017, 18:58
همراه من دوباره برگشت به شکل و شمایل قبل
روی IOS یکم مشکل سایز داشت

mohsen_1363
06-09-2017, 20:17
نه داداش بسته ندارم
البته واسه تست یه بسته خریدم ، از سایتهای غیر منتخب دیدم حجم کم میشه
اما از شاتل لند تا حالا 60 گیگ گرفتم چیزی از بسته کم نشده

داداش شما بسته داری؟ باید کدی بزنیم تا رایگان بشه یا خیر؟...

britain
06-09-2017, 20:24
نه داداش بسته ندارم
البته واسه تست یه بسته خریدم ، از سایتهای غیر منتخب دیدم حجم کم میشه
اما از شاتل لند تا حالا 60 گیگ گرفتم چیزی از بسته کم نشده
مثل اینکه بگیر نگیر داره:n04:
مال من کم میشه از حجم چرا ؟؟؟؟:n28:

mohsen_1363
06-09-2017, 21:59
مثل اینکه بگیر نگیر داره:n04:
مال من کم میشه از حجم چرا ؟؟؟؟:n28:
بدون فیلتر شکن
فقط از شاتل لند دانلود کن

rahman0158
06-09-2017, 22:10
سایت شاتلند حجم کم نمیکنه فقط از آپلودسنتر کم میکنه که به درد نمیخوره

ak313
06-09-2017, 22:47
این کار نارضایتی مشترکین و شکایات زیاد در 195 رو در پی خواهد داشت
طبق بررسی که من داشتم
تعدادی از این سایتها اصلا با حالت رایگان باز نمیشن ( سیم کارتم شارژ صفر داشت و دی ان اس از طریق دیگری انجام می شد)
تعداد زیادی از سایتها درون خودشون لینک به ادرس های دیگه دارن که رایگان نیست
تبیان اصلا باز نشد
شاتل لتد باز شد اما فقط محتوای داخل شاتل لند رایگان .. لینکهای دانلودش توی سرورهای دیگس که توی لیست ای پی ها همراه اول نبود..
ادرسها به جای cidr به شکل عددی هستند معمولا ... که قطعا مشکل ساز خواهد شد..بنده 5 روز پیش هشدارهای لازم رو دادم حتی لینک ویدئو هم دادم اما فقط دو نفر تشکر کردند برای اون همه زحمت،، لینکها رو برداشتم..
هر کی دنبال دردسر میگرده بره دنبال این اراجیف همراه اول...
ضمنا با شارژ صفر نمیشه اینو تست کرد چون برای دی ان اس سرورها باید شارژ داشته باشید به علاوه اینکه توی خیلی از این سایت‌ها اتومات از سرورهای غیر رایگان هم استفاده میشه مثل گوگل انالاتیک و... ا
البته من با شارژ صفر می تونم تست کنم چون روی میکروتیکم و دی ان اس از اینترنت دیگری استفاده می کنخه

Sent from my X1 7.0 using Tapatalk

ShadowDragon
07-09-2017, 11:03
دوستان اخرش کم میکنه یا نه؟ اگه قلق خاصی داره لطفا اعلام کنید

britain
07-09-2017, 11:41
رندوم کم میکنه

- - - Updated - - -

رندوم کم میکنه

ShadowDragon
07-09-2017, 11:50
رندوم کم میکنه

- - - Updated - - -

رندوم کم میکنه

یعنی از بعضی ها میکنه و از بعضی نه؟ یا اینکه مقدار حجمش ضریب داره؟

چون من 10 مگ دان کردم 1.2 کم کرد

britain
07-09-2017, 11:54
یعنی از بعضی ها میکنه و از بعضی نه؟ یا اینکه مقدار حجمش ضریب داره؟

چون من 10 مگ دان کردم 1.2 کم کرد

من خودم با یک سیمکارتم کم میشه با یک سیم کارت دیگه نه :n04:

اون حجم زیادی رو هم اگه شما تست کردید بفرمایید

britain
07-09-2017, 12:26
اقا خطم ایرانسل بچد ترابرد کردم همراه اول و خاستم در برنامه همرغه من ثبت نام کد فعال سازی نمیفرسته به 9990تماس گرفتم بعد از چند روز گفتن رمز ورود بن همراه من ایمیل شده اما نشده بود مجدد تماس گرفتم اما هنوز پیگیزی نشده به نظرتون چرا کد فعال سازی نمیفرسته؟ راه حلی چیزی نداره؟ اخرین نسخه همراه من نصب هستش ؟ چون خط ترابرد شده اینجوریه یا......؟؟

حمار اول از نظر نرم افزاری در حد همون حمار هست خب
این همراه من هم شده سوژه برای فحش خوردن همراه آخر توی گوگل پلی و بازار ... تازه بازار پاک می کنه فحش ها رو :n08:

برید نظرات رو بخونید بخندید :n02:

ShadowDragon
07-09-2017, 12:33
من خودم با یک سیمکارتم کم میشه با یک سیم کارت دیگه نه :n04:

اون حجم زیادی رو هم اگه شما تست کردید بفرمایید

من میخواستم 100 مگ دان کنم 5 مگ دان کردم تستی، دیدم داره کم میکنه بیخیال شدم!
یه سیم اعتباری دو طرفه مسدود رو هم دارم، ولی ارم H میاد، اونم سایتی باز نمیکه

number-1
07-09-2017, 17:40
دوستان تو تبلیغات جدید همراه اول اگه دیده باشین زده تماس روی شبکه LTE و ادعای HD بودن و برقراری سریع تماس رو میکنه
اما من که امتحان میکنم شبکه روی LTE به محض تماس میره روی 3G بعد قطع برمیگرده به LTE
ینی ممکنه هنوز سراری نشده باشه
اخه بسترو شرایطش هستش شبکه LTE هم هست فکر نمیکنم احتیاج باشه چیزی رو سخت افزاری اضافه کنن

ShadowDragon
07-09-2017, 18:00
دوستان تو تبلیغات جدید همراه اول اگه دیده باشین زده تماس روی شبکه LTE و ادعای HD بودن و برقراری سریع تماس رو میکنه
اما من که امتحان میکنم شبکه روی LTE به محض تماس میره روی 3G بعد قطع برمیگرده به LTE
اخه بسترو شرایطش هستش شبکه LTE هم هست فکر نمیکنم احتیاج باشه چیزی رو سخت افزاری اضافه کنن

تا جایی که از سرچ گوگل متوجه شدم، lte قابلیت تماس نداره
ممکنه من اشتباه متوجه شدم اما ، همراه اول کی راست گفته؟

ho3in2012
07-09-2017, 18:16
گوشیتون از Voice over LTE ) VoLTE ) ساپورت میکنه؟
اگه میکنه فعالش کردین؟

mehran0805
07-09-2017, 18:41
تا جایی که از سرچ گوگل متوجه شدم، lte قابلیت تماس نداره
ممکنه من اشتباه متوجه شدم اما ، همراه اول کی راست گفته؟

lteقابليت تماس داره منتها بايد گوشي شما از اين قابليت پشتيباني كنه و كد فعالسازي volteرو از سايت همراه اول بگيرين و فعالش كنين

mr.arbab28
07-09-2017, 19:23
سیم کارتمو ترابرد کردم همراه اول الان هیچ پیامکی دریافت نمیشه انتن از نسل دو تا نسل ۴ همش در حال جابجای هست و انتن ضعیفه تو هر نسل اومدم تو برنامه همراه من ثبت نام کنم اما کد فعال سازی پیامک نمیشه ۵۰۰۰ ت شارج کردم خورد در صورتی که استفاده نشده شاید بگید چرا من که میدونستم اینجوری نباید ترابرد میکردم والا جای که من هستم از شهر دوره روستا هست و فقط همران اول انتن داره دوستم همراه اول داره رو همون حساب دیدم انتن داره رفتم خطمو‌ ترابرد کردم الانم بابت مشکلاتم یک ماهه میخاد پیگیری بشه هنوز نشده اگر میدونستم اینجوریه هزار سالش ترابرد نمیکردم در یک کلام همراه اول = اشغال ترین اپراتور

BPNIROU
07-09-2017, 19:27
قابلبت تماس در شبکه 4g رو با کد (ستاره 10 ستاره بیست و چهار پنجاهو یک مربع)فعال کنید، ضمنا باید سیم کارتتون یوسیم باشه و همچنین گوشیتون ساپورت کنه این فناوری رو

rahman0158
07-09-2017, 20:37
کد رو ارسال کردم برای فعال سازی volte پیامک موفقیت فعال سازی هم اومد گوشی s7 edge که تو لیست پشتیبانی هم هست ولی به محض تماس آنتن از رو 4g میره رو 3g . کسی از دوستان تونسته فعال کنه؟
تا جایی که جستجو کردم اگه volte فعال باشه باید علامتش کنار آنتن بیاد و من رام ایران رو گوشیم نصبه که بعضی از رام ها این قابلیت رو دارن.

mohammadgh6
07-09-2017, 20:50
گوشی s7 edge که

MMDFullHD
07-09-2017, 20:51
الان درست شد کد داد منتها میگه چون از قبل بسته داری هدیه بعد از بستت فعال میشه، میخوام ببینم این هدیه هم باید عدم تمدید بزنیم دوباره پولی تمدید نشه؟

دقیقا منم تو همین حالت توام
رزو شده بسته ولی باید وایسی بستهه تموم شه تموم شد این یه گیگ فعال شد
از تو برنامه ببنی بسته رزو بعدیت چیه احتمالا خالیه یا اینکه بسته ای که الان غیر هدیه فعال داریم دوباره تمدید میشه

britain
07-09-2017, 20:53
سیم کارتمو ترابرد کردم همراه اول الان هیچ پیامکی دریافت نمیشه انتن از نسل دو تا نسل ۴ همش در حال جابجای هست و انتن ضعیفه تو هر نسل اومدم تو برنامه همراه من ثبت نام کنم اما کد فعال سازی پیامک نمیشه ۵۰۰۰ ت شارج کردم خورد در صورتی که استفاده نشده شاید بگید چرا من که میدونستم اینجوری نباید ترابرد میکردم والا جای که من هستم از شهر دوره روستا هست و فقط همران اول انتن داره دوستم همراه اول داره رو همون حساب دیدم انتن داره رفتم خطمو‌ ترابرد کردم الانم بابت مشکلاتم یک ماهه میخاد پیگیری بشه هنوز نشده اگر میدونستم اینجوریه هزار سالش ترابرد نمیکردم در یک کلام همراه اول = اشغال ترین اپراتور

اشکال نداره شما سیمکارت اعتباری جدا بگیر و گرنه صد بار گفتیم از اپراتور دیگه به هیچ وجه به همراه اول ترابرد نکنید
اصلا اپراتور اول هیچ برنامه ریزی درستی برای ورودی ها نداره. و و سیستم نرم افزاری ترابرد اون به شدت پر باگ و خطا هست
فقط اذیت و آزار خروجی ها رو برنامه ریزی خووووووبی کرده مثل پیام 2 بوغ کوچک و عدم اجازه به خروج

malek911
07-09-2017, 21:11
دوستان این بسته های نامحدود چرا تو برنامه همراه من نیست؟
اینجوری مجبورم هی سیمکارت رو از مودم در بیارم تا بتونم با کد دستوری فعالشون کنم

soltan18
07-09-2017, 21:54
نه نمیشه خیالت راحت

number-1
08-09-2017, 01:11
اگه میکنه فعالش کردین؟
گوشی ایفون 5s هستش احتمالا ساپورت میکنه
چجوری فعال میشه دوست عزیز؟

bahmanjasemi
08-09-2017, 01:44
اگه میکنه فعالش کردین؟

دوست عزیز به لینک زیر مراجعه کنید کاملا توضیح داده شده

MMDFullHD
08-09-2017, 01:48
گوشی ایفون 5s هستش احتمالا ساپورت میکنه
چجوری فعال میشه دوست عزیز؟
فعلا بدليل تحريما
Volte بايد از سمت اپل فعال شه
CA همراه اول بدون ساخت پروفايل شركت براي اي ديوايس ها امكان پذير نيست
اينا بكنار رو s7 edge فعال كردم ج نميده

malek911
08-09-2017, 10:15
دوستان این بسته های نامحدود چرا تو برنامه همراه من نیست؟
اینجوری مجبورم هی سیمکارت رو از مودم در بیارم تا بتونم با کد دستوری فعالشون کنم
کسی نمیدونه چه جوری میشه بسته های نامحدود رو از نت فعال کرد؟

Reza_brj
08-09-2017, 15:21
سلام
من سیمم روی مودم هست و جای ثابت از صبح تا حدود 40.50 مگ سرعت دارم حتی اپلود 40 مگ
بعد از ساعت 8 شب کم و کم میشه تا میرسه 10 مگ
اقا مشکلی چیزی هست؟؟؟اتفاقی میفته؟؟؟ یاد adsl میفتم ک شبا نویز میفته روش
این دیگه چ مشکلی هست؟؟؟

kerminio
08-09-2017, 15:49
مال من که آیفون بود فعال شد ، با تشکر از بهمن خان و لینک مفیدش ، تشکر مجدد

kerminio
08-09-2017, 15:51
کسی نمیدونه چه جوری میشه بسته های نامحدود رو از نت فعال کرد؟

مگه اینکه یه دوست عزیزی سایت خصوصی شارژ همراه اول بزنه این قابلیت رو بیاره یعنی بشه پیمانکار همراه اول

sasan.69
08-09-2017, 16:41
متاسفانه تو رشت فقط باند3فعاله و باوجود ایکه دکل نزدیک هست اما سرعت خوبی نمی ده حالا نمی دونم شاید ب خاطر اینه طبقه 1هستیم اما دیگه اینقدر نباید افت داشته باشه

ShadowDragon
08-09-2017, 18:21
متاسفانه تو رشت فقط باند3فعاله و باوجود ایکه دکل نزدیک هست اما سرعت خوبی نمی ده حالا نمی دونم شاید ب خاطر اینه طبقه 1هستیم اما دیگه اینقدر نباید افت داشته باشه

رفیق خدا رو شکر کن
من تهرانم کلا 3 جی و 4 جی که هیچی ، 2 جی هم به زور انتن میده:n30:

sasan.69
08-09-2017, 18:29
رفیق خدا رو شکر کن
من تهرانم کلا 3 جی و 4 جی که هیچی ، 2 جی هم به زور انتن میده:n30:

حالا مى گيم تهران جمعيت زياده و پوشش دهى مطلوب نيست... رشت که دگه خيلى کوچيک تره... مسئله اينه خونه قبلى بودم سرعت دانلود تا هفت مگ مى رف اما الان ب دو هم نمى رسه

موندم انتن بگيرم ج مى ده يا ن

amirbrad
08-09-2017, 19:47
سلام
من سیمم روی مودم هست و جای ثابت از صبح تا حدود 40.50 مگ سرعت دارم حتی اپلود 40 مگ
بعد از ساعت 8 شب کم و کم میشه تا میرسه 10 مگ
اقا مشکلی چیزی هست؟؟؟اتفاقی میفته؟؟؟ یاد adsl میفتم ک شبا نویز میفته روش
این دیگه چ مشکلی هست؟؟؟

سلام
بخاطر بار شبکه هستش احتمالا تو منطقه شما کمبود پهنای باند هستش و تو ساعت پیک کم میاره
تازه ۱۰ واسه همراه اول خوبه من اگر ۱۰ بتونم بگیرم ازش تو منزل انگار پلاس دارم استفاده میکنم!

Dr.Hate
08-09-2017, 19:55
دوستان کسی میدونه این طرح رایگان سایت های داخلی دقیقا چه ساعتی تموم میشه؟
جز شاتل لند سایت دانلود دیگه ای هم وجود داره که رایگان باشه؟

MMDFullHD
08-09-2017, 21:22

bw بانده 3 تون باید کم پهنا داشته باشه باید 5 باشه
اگ 5 بود باید منتظر بمونید شبکه رو افزایش بدن پهناشو

shahryar84
08-09-2017, 21:49
قابلبت تماس در شبکه 4g رو با کد (ستاره 10 ستاره بیست و چهار پنجاهو یک مربع)فعال کنید، ضمنا باید سیم کارتتون یوسیم باشه و همچنین گوشیتون ساپورت کنه این فناوری رو

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]برای کسی فعال شد؟ برای من اس‌ام‌اس اومد، اما فعال نشده

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Sponge-BoB
09-09-2017, 08:39
دوستان کسی میدونه این طرح رایگان سایت های داخلی دقیقا چه ساعتی تموم میشه؟
جز شاتل لند سایت دانلود دیگه ای هم وجود داره که رایگان باشه؟
کامل رایگان نیست!!الان من یه بسته یک گیگ دارم،کم کم داره از اونم کم میکنه!با این حال تا الان 88 گیگ دانلود کردم.

ShadowDragon
09-09-2017, 10:16
دوستان به نظرتون با سیمکارت دایمی استفاده کنی ، خطرناکه????
از این سرویس شاتللند

Sponge-BoB
09-09-2017, 10:34
از این سرویس شاتللند
به هیچ وج اینکار نکن،همین الان بسته تمام،و شارژ هم خورد!اصلا رایگان نیست!:n27:

Dr.Hate
09-09-2017, 11:15
کامل رایگان نیست!!الان من یه بسته یک گیگ دارم،کم کم داره از اونم کم میکنه!با این حال تا الان 88 گیگ دانلود کردم.

با گوشی یا مودم؟
با گوشی طبیعیه ولی با مودم خیر و نباید به هیچ عنوان کم شه
البته در دزد بودن همه ی اینها که شکی نیست اما این مورد رایگان بوده برای من

88 گیگ دانلود یعنی چند ساعت اتصال پی در پی و این یعنی نرم افزارهای دیگه هم وصل میشن تو این چند ساعت و حدود 50 مگ استفاده میشه!
همون دانلود منجری که استفاده میکنید چند تبلیغ داره و لودش چند مگ رو میگیره
خود سایت هم شاید ابجکت ها و لینک های خارجی داشته باشه

mr.arbab28
09-09-2017, 14:19
سیمکارتمو ترابر کردم به همراه اول الان ۱۰ روزه مشکل منو حل نکردن ترابرد به همراه اول مساوی با اشتباه محض دیگه خسته شدم از پس پیگیر بودم فکر کردم من تنها این مشکلات دارم دیدم نه چند نفر دیگه ام همین مشکلو دارن تازه مشکلات عجیب تری دارن اخه برام خیلی جای تعجبه که این اپراتور با این سابقه چرا اینقد داغونه عحیبه !!!!

mohammadgh6
09-09-2017, 14:47
سیمکارتمو ترابر کردم به همراه اول الان ۱۰ روزه مشکل منو حل نکردن ترابرد به همراه اول مساوی با اشتباه محض دیگه خسته شدم از پس پیگیر بودم فکر کردم من تنها این مشکلات دارم دیدم نه چند نفر دیگه ام همین مشکلو دارن تازه مشکلات عجیب تری دارن اخه برام خیلی جای تعجبه که این اپراتور با این سابقه چرا اینقد داغونه عحیبه !!!!

نمیتونی برگردی؟

britain
09-09-2017, 20:30
از این سرویس شاتللند
حالا خوبه صد بار گفتیم دروغیه و می خاد قبض جعلی تولید کنه دوباره

britain
09-09-2017, 20:33

کدوم سابقه ؟ سابقه دزدی ؟؟؟؟؟

mr.arbab28
09-09-2017, 22:48
کدوم سابقه ؟ سابقه دزدی ؟؟؟؟؟سابقه منظورم اولین اپراتوری بود سیم کارت میفروخت و شبکه موبایلی اورد بعدش شرکت های دیگه اومدن ظهر زنگ‌زدم ۹۹۹۰ فقط یک چیزی رو تکرار میکنن مشکل شما در دست بررسیه سه روز اینده تماس بگیرید بعدشم همشونم بی سوادو بد اخلاقن‌

mohammadgh6
09-09-2017, 22:54
دوستان این 15 گیگ که برای تبدیل به 4جی هدیه میدن آلفا یا آلفا +
من هر کاری میکنم سرعت speedtest بالای 6مگابیت نمیره کسی اطلاع داره؟

mehran0805
09-09-2017, 23:02
دوستان این 15 گیگ که برای تبدیل به 4جی هدیه میدن آلفا یا آلفا +
من هر کاری میکنم سرعت speedtest بالای 6مگابیت نمیره کسی اطلاع داره؟

الفا كلا حذف شده
سرعتشم محدود به دو مگابيت بود

amirbrad
09-09-2017, 23:46
همراه اول برا من به ۱ مگابیت سرعت هم دیگه نمیرسه ! تهران واقعا پست رفت داره زنگ هم بزنی یه مشت بیسواد با سهمیه ....نشستن پشت میز نمیدونن راجب چی حرف میزنی!

britain
09-09-2017, 23:58
همراه اول برا من به ۱ مگابیت سرعت هم دیگه نمیرسه ! تهران واقعا پست رفت داره زنگ هم بزنی یه مشت بیسواد با سهمیه ....نشستن پشت میز نمیدونن راجب چی حرف میزنی!

باور کن همشون فیلمشونه . خوب میدوننن چه خبره ... جدیدا تلفن چی های اپراتور اول فقط دری بری دست مردم میدن .. شاید دستور العمل اینه

Reza_g123
10-09-2017, 03:56
درود
کسی میدونه بسته های نامحدود همراه اول (اسماً نامحدود) واقعاً چقدر محدودیت دارن؟
بسته 1 شبه نامحدود رو که خودم میدونم 20 گیگ محدودیت داره، بقیشون چی؟

OLK
10-09-2017, 11:25
سلام

امکان فعال شدن همزمان دوتا بسته ی اینترنت روی یه خط وجود داره؟ من از قبل یه بسته ی بلند مدت فعال کرده بودم و امروز usim به دستم رسیده ، با توجه به اینکه ظاهرا این سیمکارت های usim که همراه اول می فرسته یه بسته ی اینترنت یک ماهه هدیه میده ، الان برام سوال پیش اومده که وضعیت این بسته ها چطور میشه؟

Dr.Hate
10-09-2017, 13:41
این بسته های نامحدود شبانه رو تایید میکنید؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محدود میکنند یا خیر؟
ایرانسل هم نامحدود داره؟
کدوم بهتره؟
اینکه میگن یوسیم محدود میشه ولی 3g خیر درسته؟
اگر از سایت همراه سیم کارت بخرم 3g میتونم بگیرم؟

amirbrad
10-09-2017, 15:05
سلام

امکان فعال شدن همزمان دوتا بسته ی اینترنت روی یه خط وجود داره؟ من از قبل یه بسته ی بلند مدت فعال کرده بودم و امروز usim به دستم رسیده ، با توجه به اینکه ظاهرا این سیمکارت های usim که همراه اول می فرسته یه بسته ی اینترنت یک ماهه هدیه میده ، الان برام سوال پیش اومده که وضعیت این بسته ها چطور میشه؟

سلام
دوتا بسته همزمان فعال نمیشه بسته دوم بعنوان رزرو بعد از بسته فعلی فعال میشه تو همراه من میتونید چک کنید یا کد ستاره صد ستاره صفر مربع قابل مشاهده هستش.

OLK
10-09-2017, 16:00
سلام
دوتا بسته همزمان فعال نمیشه بسته دوم بعنوان رزرو بعد از بسته فعلی فعال میشه تو همراه من میتونید چک کنید یا کد ستاره صد ستاره صفر مربع قابل مشاهده هستش.

سیمکارت جدید رو فعال کردم اما هیچ پیامی در مورد اون بسته ی هدیه نیومده ، وقتی کدی که گفتین رو میزنم فقط یه اطلاعاتی در مورد بسته ای که الان فعاله میاد و اشاره ای به اینکه بسته ی رزروی وجود داشته باشه نمی کنه.
نمیدونم ، شاید چون بسته ی فعال داشتم ، هدیه و اینا در کار نیست ...

Mana5
10-09-2017, 16:13
چند روز پیش سیم کارتم رو به usim تغییر دادم و بسته هدیه 20 گیگ یک ماهه فعال شد
حالا امروز پیامک اومده که برای استفاده از بسته هدیه 1 ماهه 2 گیگ کد فلان رو بگیرید و تا 26 ام مهلت داره.
بسته خوش امد هست؟ :n17:
الان نمی دونم اینو فعال کنم اون بسته 20 گیگ باطل میشه یا اضافه میشه به این؟

amirbrad
10-09-2017, 17:11
سیمکارت جدید رو فعال کردم اما هیچ پیامی در مورد اون بسته ی هدیه نیومده ، وقتی کدی که گفتین رو میزنم فقط یه اطلاعاتی در مورد بسته ای که الان فعاله میاد و اشاره ای به اینکه بسته ی رزروی وجود داشته باشه نمی کنه.
نمیدونم ، شاید چون بسته ی فعال داشتم ، هدیه و اینا در کار نیست ...
تماس بگیرید ۰۹۹۹۰

چند روز پیش سیم کارتم رو به usim تغییر دادم و بسته هدیه 20 گیگ یک ماهه فعال شد
حالا امروز پیامک اومده که برای استفاده از بسته هدیه 1 ماهه 2 گیگ کد فلان رو بگیرید و تا 26 ام مهلت داره.
بسته خوش امد هست؟ :n17:
الان نمی دونم اینو فعال کنم اون بسته 20 گیگ باطل میشه یا اضافه میشه به این؟

هر دو سر جای خودش باقی میمونه و بسته خوشامد گویی بعنوان رزرو میمونه و بعد از ۲۰ گیگ فعال میشه.

ShadowDragon
10-09-2017, 17:53
به هیچ وج اینکار نکن،همین الان بسته تمام،و شارژ هم خورد!اصلا رایگان نیست!:n27:

یه سیم اعتباری پیدا کردم و از 11 صبح تا 12 شب دان کردم
30 گیگ تو 13 ساعت
سرعتم از 170KB تا 1.4MB متغیر بود....
پر گوشی درومد :))
انتن 2 خط بود، گوشی داغ داغ
در کل ایرانسل راضی کننده تره

mr.arbab28
10-09-2017, 18:30
اقاذسوالم اینکه چرا کیفیت این اپراتور داغونه؟ چرا مثلا از ایرانسل سر تر نباشع؟ چرا از ایرانسل انتن دهیش باید ضعیف تر باشه؟

OLK
10-09-2017, 19:28
جالبه ؛ ظاهرا از نظر همراه اول تمام گوشی ها قابلیت VoLTE دارن!!! فرقی نداره با چه گوشی باشی.

من با گوشی sony ericsson k800 کد مربوط به فعال سازی VoLTE رو زدم و پیام داد گوشی شما از این فناوری پشتیبانی می کنه.

Soroush-S
10-09-2017, 20:48
سیمکارت USIM چندروزه گرفتم . 15 گیگ هدیه داده الان با LTE دارم دانلود میکنم سرعتم حدود 500 - 600 هست:n02:

britain
10-09-2017, 21:41
اقاذسوالم اینکه چرا کیفیت این اپراتور داغونه؟ چرا مثلا از ایرانسل سر تر نباشع؟ چرا از ایرانسل انتن دهیش باید ضعیف تر باشه؟

چون با پول دزدی از مردم بیچاره سرپاست این اپراتور سارق و مال دزدی هم برکت نداره و آخر میزنتت زمین دیر یا زود
:n35:

saeed9009
10-09-2017, 21:42
جالبه ؛ ظاهرا از نظر همراه اول تمام گوشی ها قابلیت VoLTE دارن!!! فرقی نداره با چه گوشی باشی.

من با گوشی sony ericsson k800 کد مربوط به فعال سازی VoLTE رو زدم و پیام داد گوشی شما از این فناوری پشتیبانی می کنه.

من با iPhone 6s Plus و Note 4 تست کردم . هر دو موقع مکالمه رو 3g میفته.

amirbrad
10-09-2017, 22:54
من با iPhone 6s Plus و Note 4 تست کردم . هر دو موقع مکالمه رو 3g میفته.

منم با دوتا ایفون و سونی .... تست کردم موقع تماس میره تری جی ، این روزها هر کی تبلیغ زودتر بکنه انگار اون فناوری اختراع کرده یه جور مسابقه کمیت شده تا کیفیت!

shirazdownload
10-09-2017, 23:06
منم با دوتا ایفون و سونی .... تست کردم موقع تماس میره تری جی ، این روزها هر کی تبلیغ زودتر بکنه انگار اون فناوری اختراع کرده یه جور مسابقه کمیت شده تا کیفیت!

طبق گفته ی سایت همراه اول فعلا فقط این گوشی ها میتونن از VoLTE استفاده کنن :

Samsung S7 & S7 edge
Samsung S8 & S8 plus
Huawei p10

در ضمن گوشی شما باید آخرین نسخه آپدیت شده باشه .

تا جایی که اطلاع دارم همراه اول باید به تک تک شرکت ها اعلام کنه تا در گوشی هاشون volte همراه اول رو رجیستر کنن
و بعد در آپدیت ارائه شده اعمال میشه