مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول
محمد7966
01-01-2020, 14:04
دوستان تو همراه من یه جایی "تماس با من"دارند.خیلی زود بهتون زنگ میزنن. حداقل تجربه من که اینطور بوده.الان 2بار درخواست دادم چند دقیقه بعدش بهم زنگ زدند.
درباره این مشکل انتقال مالکیت هم بهشون گفتم که نماینده گرید آ میتونن اینکارو کنند یا نه؟گفتند برای دائمی ها نمیتونن کاری کنند و فقط برای اعتباری هاست.
فعلا گفت برو امور مشترکین همراه اول در مرکز مخابرات شهرتون اونجا مشکلتو مطرح کن ،ببین میتونن کاری کنند یا نه
محمد7966
01-01-2020, 14:10
تکراری لطفا حذف شود.
morteza_mombeini
01-01-2020, 15:02
سلام دوستان
توی منطقه ما هم باند 3 فعاله و هم باند 7 .باند 7 که همیشه 20mhz بوده ولی باند 3 قبلا 15mhz بود ولی الان چند روزه میزنه 20mhz و گوشی هم قبلا اکثرا به باند 7 وصل میشد ولی الان اغلب به باند 3 وصله .ایا خود به خود باند 3 از 15 به 20mhz تغییر کرده یا خود همراه اول اینکارو کرده ؟
سلام
من تازه رفتم پیش پست بانک که قدیمی هست و چند سالی هست نماینده همراه اوله.ازش پرسیدم نماینده گرید آ.گفت فقط اهواز داره.(ما خوزستانیم)
بعدش گفت اینکه تعهد میدی بعد از 3 ماه تا قطعش کنند فقط برای اعتباری ها صدق میکنه و دائمی ها رو اینکار نمیکنند.
حالا نمیدونم اطلاعاتش به روز نبوده یا واقعا داره درست میگه
دائمی ها رو هم میتونی سلب کنی البته اگر بدهی قبض نداشته باشی چرت گفته نمیشه
ضمنا این سودشون تو دائمی هست که دست مردمه هر ماه 2000تومن ابونمان ناقابل میکشن روی قبض و حساب کن هر ماه چند میلیارد درامدشون میشه
Bobby Sands
07-01-2020, 00:26
عزیزان سرعت دانلود شبانه همراه اول چجوریه؟ من تا الان از ایرانسل استفاده میکردم اما چند وقتیه سرعتش به شدت افت کرده میخوام برم سمت همراه اول.
عزیزان سرعت دانلود شبانه همراه اول چجوریه؟ من تا الان از ایرانسل استفاده میکردم اما چند وقتیه سرعتش به شدت افت کرده میخوام برم سمت همراه اول.
عالیه مشکلی نداره
ولی خب بازم بستگی به منطقه داره دوست عزیز
dadash42
07-01-2020, 09:32
عالیه مشکلی نداره
ولی خب بازم بستگی به منطقه داره دوست عزیز
تایید میکنم, عالیه
وابسته به تعداد کاربران دکل محل
دوستان اونایی که مودم همراه اول دارن کسی بازی csgo نصب داره؟
سلام
سرویس VoLTE همراه اول فقط و فقط روی گوشی های هواوی و سامسونگ که خودش تو سایتش اعلام کرده کار می کنه؟ روی گوشی های بقیه ی برند ها عملکردی نداره؟
ShadowDragon
22-01-2020, 22:06
سلام
سرویس VoLTE همراه اول فقط و فقط روی گوشی های هواوی و سامسونگ که خودش تو سایتش اعلام کرده کار می کنه؟ روی گوشی های بقیه ی برند ها عملکردی نداره؟
بله متأسفانه
خود من سیمکارت ایرانسلم volte فعال هست اما همراه اول نه
mohandes23
25-01-2020, 21:20
دوستان برای گیم میشه از همراه اول استفاده کرد.من تا نزدیکی خونمون خیلی پوشش خوبی هست تا مثلا 50 متری بعد توی خونه افتضاح می شه نمیشه تقویت کرد سیگنال رو روشی ایا هست؟
دوستان برای گیم میشه از همراه اول استفاده کرد.من تا نزدیکی خونمون خیلی پوشش خوبی هست تا مثلا 50 متری بعد توی خونه افتضاح می شه نمیشه تقویت کرد سیگنال رو روشی ایا هست؟
داداش بستگی به منطقه داره الان برای من همراه اول حتی از adsl پینگش بسیار پایینتره و عالیه
پینگ پابجی 80-90 هست راحت :cool:
با اینکه پوشش و سرعت ایرانسل بهتر هست اینجا ولی پینگش به پا همراه اول برای من نمیرسه
حالا ممکنه برا منطقه شما فرق کنه
تنها راه تقویت استفاده از آنتن هست که خیلی گرون شدن تو سایت های مختلف با توجه به نوع مودمتون آنتن های داخلی و خارجی میتونید پیدا کنید با تناسب نیازتون
mohandes23
26-01-2020, 21:26
داداش بستگی به منطقه داره الان برای من همراه اول حتی از adsl پینگش بسیار پایینتره و عالیه
پینگ پابجی 80-90 هست راحت :cool:
با اینکه پوشش و سرعت ایرانسل بهتر هست اینجا ولی پینگش به پا همراه اول برای من نمیرسه
حالا ممکنه برا منطقه شما فرق کنه
تنها راه تقویت استفاده از آنتن هست که خیلی گرون شدن تو سایت های مختلف با توجه به نوع مودمتون آنتن های داخلی و خارجی میتونید پیدا کنید با تناسب نیازتون
داداش من تست گرفتم در منطقه خودمان همه جا تا 50 صد متری خونمون عالی بود حتی چلوی در خونه هم خوب بود ولی وقتی می ری توی خونه و طبقه های بالا خط هم به زور جواب می ده.می گم ایا اتنن داخلی یا خارجی تاثیری داره برای حالت من؟!
داداش من تست گرفتم در منطقه خودمان همه جا تا 50 صد متری خونمون عالی بود حتی چلوی در خونه هم خوب بود ولی وقتی می ری توی خونه و طبقه های بالا خط هم به زور جواب می ده.می گم ایا اتنن داخلی یا خارجی تاثیری داره برای حالت من؟!
داداش تا تست نکنی واقعا به قطعیت نمیشه گفت ولی بی تاثیر هم نیست
soroori2
03-02-2020, 05:26
سلام
آیا برای رزرو بسته هایی که تمدید خودکار نداره کد دستوری وجود داره ؟
dokhtarak_e_darya
03-02-2020, 23:09
کد دستوری بسته های شبانه همراه اول (برای دانلود) چنده؟
سلام
راهی هستش بشه فقط به یه آنتن خاص وصل بشیم
سمت ما آنتن زیاده که همشون سرعت هاشون پایینه فقط یکی هستش که خیلی خوبه اما مدام به بقیه انتها وصل میشه
از 2 تا مودم E3372 و B315 استفاده می کنم
همه کد های قابل استفاده در *100# هستند
سلام.
دوستان یعنی هیچ کس مشکلی با این نداره که تموم بسته ها رو حذف کردن و فقط بسته های پر حجم رو گذاشتن بمونه؟
کد دستوری بسته های شبانه همراه اول (برای دانلود) چنده؟
ستاره 1000 مربع => اینترنت ویژه => اینترنت نامحدود
دوستان اخیرا بسته های همراه اول گرون شده؟ یا اینکه بسته های کم حجم رو حذف کردن؟
من همیشه سه ماهه 10 گیگ میگرفتم الان اومدم تمدید کنم دیدم بسته 10 گیگ نداره و ارزون ترین بسته 3 ماهه بسته 16 گیگ 44 تومن هست
دوستان اخیرا بسته های همراه اول گرون شده؟ یا اینکه بسته های کم حجم رو حذف کردن؟
من همیشه سه ماهه 10 گیگ میگرفتم الان اومدم تمدید کنم دیدم بسته 10 گیگ نداره و ارزون ترین بسته 3 ماهه بسته 16 گیگ 44 تومن هست
هر دفعه ی پیشنهاد میده منتها دیگه ارزونی درکار نیست
حجمو کم کردن قیمت هم بالا بردن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فروش مودم b612 هواوی توسط همراه اول البته زده به زودی
Mehran14233
11-02-2020, 20:53
سلام.
دوستان یعنی هیچ کس مشکلی با این نداره که تموم بسته ها رو حذف کردن و فقط بسته های پر حجم رو گذاشتن بمونه؟
من قبلاً هم اینجا گفتم کسی که بخواد بسته بلند مدت با حجم کم بگیره دیگه عملاً هیچ راهی نداره مگر اینکه حجم زیاد بخره و هیچ استفاده ای هم نکنه و در انتهای قرارداد حجمش بسوزه
اساساً در اینترنت همراه حجم بالا معنی نداره و فقط باید اینترنتی باشه در حد استفاده های ضروری
ولی وقتی مملکت دزد بازار باشه و هیچ نظارتی هم نباشه مدیران همراه اول با خودشون میگن چرا ما از این طریق جیب خودمون رو پر نکنیم؟
دزدی مدرن در روز روشن :thumbsdow
enimonte
17-02-2020, 09:59
برای اولین بار اومدم از طرح مثلا دوشنبه سوری استفاده کنم.دزدهای ...
mostafadc
17-02-2020, 13:29
برای اولین بار اومدم از طرح مثلا دوشنبه سوری استفاده کنم.دزدهای ...
نوشته بسته دوشنبه سوری از 29ام یعنی فردا فعال میشه. از ساعت 5 صبح تا 5 عصر
شما فکر کردید از امروز فعال شده!!
enimonte
17-02-2020, 21:45
نوشته بسته دوشنبه سوری از 29ام یعنی فردا فعال میشه. از ساعت 5 صبح تا 5 عصر
شما فکر کردید از امروز فعال شده!!
دقیقا.وقتی پیام میده که طرح دو شنبه سوری را فعال کن ادم فکرش به روز بعد نمیره.واسم درس خوبی شد که دیگه گول پیامهای قبلیو نخورم و اس ام اس های دریافتی رو کامل بخونم
amir_amd
17-02-2020, 22:15
سلام دوستان
من از بسته شبانه نامحدود همراه اول استفاده میکنم (2 تا 7 بامداد سیروزه نامحدود) با حجم 180 گیگ
دو تا سوال دارم
اولا : چطور مقدار مصرف شده و باقیمانده را ببینم. نه همراه من نشون میده و نه با کد دستوزی *100*10#
دوما : چطور میشه این بسته را سوزوند چون میخوام بسته 1 بامداد تا 11 صبح سیروزه نامحدود با حجم 450 گیگابایت را بگیرم
بیشتر ساعتش مهم هست چون بیشتر میتونم دانلود کنم
morteza_mombeini
17-02-2020, 23:18
اقا این همراه اول باند 3 یه روز 15000 یه روز 20000mhz
من اولش فکر میکردم از دو تا دکل دارم سرویس میگیرم ولی بعدش فهمیدم همش یه دکله .یعنی هوشمنده خودش اتوماتیک پهنای باند رو تغییر میده یا انگولکش میکنن ؟
wallacemyers
17-02-2020, 23:38
فک کنم پهنا رو دس نمیزنن
morteza_mombeini
18-02-2020, 00:09
فک کنم پهنا رو دس نمیزنن
چرا بابا .هر یکی دوهفته یه بار تغییر میکنه
blackbird
18-02-2020, 12:25
دوستان من مصرف نت روی گوشی خیلی کمی دارم و سالانه همراه اول میگیرم که نصفشم مصرف نمیشه اما باز ارزونتر از خرید بسته ها ی دیگه هست. الان که سالانه ها رو گرون کردن کدوم سرویس دهنده میصرفه ماهانه یا سالانه برای کسی که مصرف خیلی کمی داره من الان سالانه47 گیگ دارم 9 گیگ مصرف شده و 55 روز مونده از سرویس یعنی ماهی 1 گیگ هم کمتر میشه. اپراتوری هست که با این مصرف قیمت از سالانه همراه اول بهتر بشه ؟
ShadowDragon
18-02-2020, 13:55
دوستان من مصرف نت روی گوشی خیلی کمی دارم و سالانه همراه اول میگیرم که نصفشم مصرف نمیشه اما باز ارزونتر از خرید بسته ها ی دیگه هست. الان که سالانه ها رو گرون کردن کدوم سرویس دهنده میصرفه ماهانه یا سالانه برای کسی که مصرف خیلی کمی داره من الان سالانه47 گیگ دارم 9 گیگ مصرف شده و 55 روز مونده از سرویس یعنی ماهی 1 گیگ هم کمتر میشه. اپراتوری هست که با این مصرف قیمت از سالانه همراه اول بهتر بشه ؟
رایتل...
سایت رو چک کن
مقایسه قیمت بستههای اینترنت ایرانسل، همراه اول و رایتل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%84-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D9%88%D9%84-%D9%88-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D9%84)
این بسته های "ویژه مشترکین جدید" دقیقا مال چه مشترکینیه؟
من تا چند وقت قبل از همین بسته ها می گرفتم ولی الان خطا میده و فقط میتونم بسته های معمولی رو بگیرم
محمد7966
20-02-2020, 11:58
سلام دوستان ما قبلش سیمکارت قدیمی از همراه اول داشتیم که تویه همون منطقه مشکلات اینترنت نداشته ولی الان رفتیم سیم کارت جدید خریدیم مشکل اینترنت داره.اینو بگم تو شهرما مشکل نداره.خودم 30 گیگ هدیه رو مصرف کردم ولی چون سیمکارت برای خواهرم هست و خواهرم تویه شهر دیگه کار میکنه میگه اینترنت نداره درصورتی که قبلش سیمکارت قدیمیش تو همون منطقه اینترنتش کار میکرد.
الان هم تو پشتیبانی سامانه همراه من تیکت زدم. تا ببینم کی زنگ میزنن.فقط خواستم بپرسم کسی از این مشکلات داشته؟
با تشکر
این بسته های "ویژه مشترکین جدید" دقیقا مال چه مشترکینیه؟
من تا چند وقت قبل از همین بسته ها می گرفتم ولی الان خطا میده و فقط میتونم بسته های معمولی رو بگیرم
اسمش روشه فقط برای کساییکه تازه سیم رو گرفت تا یه بازه مشخص مثلا سه ماهه بعدش دیگه نمیشه شما الان میتونی کد 1000 رو بگیری ببینی پیشنهاد چی میده یه سری هم هستن کد پین میفروشن که معمولا ارزونتره که پیشنهاد نمیکنم بخری ولی اگه خواستی بخری از جای مطمئن باشه که الان دوره دوره ی نامردیه
سلام دوستان ما قبلش سیمکارت قدیمی از همراه اول داشتیم که تویه همون منطقه مشکلات اینترنت نداشته ولی الان رفتیم سیم کارت جدید خریدیم مشکل اینترنت داره.اینو بگم تو شهرما مشکل نداره.خودم 30 گیگ هدیه رو مصرف کردم ولی چون سیمکارت برای خواهرم هست و خواهرم تویه شهر دیگه کار میکنه میگه اینترنت نداره درصورتی که قبلش سیمکارت قدیمیش تو همون منطقه اینترنتش کار میکرد.
الان هم تو پشتیبانی سامانه همراه من تیکت زدم. تا ببینم کی زنگ میزنن.فقط خواستم بپرسم کسی از این مشکلات داشته؟
با تشکر
سلام . باید بری نمایندگی تست کنن احتمالا بعد تماس هم بعد یه سری سوال کلیشه ای همینو بگن ولی حتما جواب بدی چون زود میزنن مشترک پاسخگو نبود پرونده بسته شد
ولی مورد بوده از این سیمای جدید بعد چند بار جابجایی در گوشی کلا غیرقابل استفاده شده
amir_amd
29-02-2020, 19:56
سلام دوستان
لطفا کمک و راهنمایی کنید
من یک مودم TF-i60 آنلاک شده خریدم.
سیم کارت همراه اول روش انداختم
مودم کارکرد و آنتن داد ولی به من پیام داد:
بعد مودم را که وصل میکنم پیام میده:
دستگاه زیر در سامانه همتا ثبت نشده و از
1399/01/11
سرویس نخواهد گرفت
وقتی رفتم توی سامانه همتا ثبتش کنم پیام میده :
شناسه دستگاه (IMEI) قانونی نیست و در شبکه تلفن همراه سرویس نخواهد گرفت
فروشنده میگه:
به مدت یک ماه باید از مودم استفاده کنید تا در سامانه همتا ثبت شود بعداز این مدت میتوانید مالکیت مودم رو به مالکیت خودتون درآورید
آیا این درسته ؟
لطفا راهنمایی کنید
ابر_حیزون
29-02-2020, 20:08
سلام دوستان
لطفا کمک و راهنمایی کنید
1399/01/11
سرویس نخواهد گرفت
فروشنده میگه:
به مدت یک ماه باید از مودم استفاده کنید تا در سامانه همتا ثبت شود بعداز این مدت میتوانید مالکیت مودم رو به مالکیت خودتون درآورید
آیا این درسته ؟
لطفا راهنمایی کنید
برو از فروشنده شکایت کن اگه حداقل سایت داشته باشه سایتشو و خودشو بخوابونن *****
سلام دوستان
لطفا کمک و راهنمایی کنید
1399/01/11
سرویس نخواهد گرفت
فروشنده میگه:
آیا این درسته ؟
لطفا راهنمایی کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C-%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%86-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87
دوستان سلام
سرعت شبانه ی شما چه طوره؟ این چند وقته داشتید که بعضی شبا سرعت کم بشه؟
امشب یه آپدیت اومد من خواستم سریع دانلود کنم چون همیشه از 4g زیر 2مگ سرعت دانلود نمیگرفتم سریع شبانه نامحدود فعال کردم چون سرعت دانلود با adsl حدود 900 برای من
اینم نتیجش
واقعا باعث خجالته!! افتصاح!!!! از adsl کندتر فقط اسم 4g روشه:puke::puke::puke::puke::puke::puke:
اینم adsl شاتل سرویس 8 مگ
تازه حرف 5g هم میزنن:grrr:
نامحدود شبانه هنوز هم قابل فعال کردنه؟ من از طریق سایتش نمیتونم چجوری فعال میکنید؟
ابر_حیزون
11-03-2020, 23:08
ستاره صد ستاره سی و سه دویست و سی و دو مربع
نامحدود شبانه هنوز هم قابل فعال کردنه؟ من از طریق سایتش نمیتونم چجوری فعال میکنید؟
ستاره صد ستاره سی و سه دویست و سی و دو مربع
با این کد هم میشه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
arashsard
12-03-2020, 22:33
دوستان چرا برنامه همراه من با نت همراه اول باز نمیشه ولی با وای فای باز میشه ؟
ابر_حیزون
13-03-2020, 06:09
دوستان چرا برنامه همراه من با نت همراه اول باز نمیشه ولی با وای فای باز میشه ؟
ایرانسل هم قبلا اینجوری بود
سایت خود ایرانسل با اینترنت ایرانسل باز نمیشد یا خیلی دیر باز میشد
مشکل داخلی خودشون هست بهشون اطلاع بده شاید ترتیب اثر بدن
جقدر افتضاح شده سرعت این همراه اول
فعلا که بیخیالش شدم و دارم از ایرانسل استفاده میکنم
خیلی جالبته سرعت همراه اول من بهتره شده!
تو روز و در زمان استفاده زیاد مردم زیر 70 مگ نمیاد و در زمان خلوتی 140 - 150 مگ میشه
خیلی جالبته سرعت همراه اول من بهتره شده!
تو روز و در زمان استفاده زیاد مردم زیر 70 مگ نمیاد و در زمان خلوتی 140 - 150 مگ میشه
سلام
دوست عزیز مودمتون چی هست .. برا من هیچوقت از 60 مگابیت بالاتر نمیره
سلام
دوست عزیز مودمتون چی هست .. برا من هیچوقت از 60 مگابیت بالاتر نمیره
سلام
NETGEAR Nighthawk M1
djmoslemok
15-03-2020, 09:23
سلام
میگم نامحدود شبانه یک تا ۱۱ صبح رو گرفتم میخواستم ببینم مصرف منصفانه ۴۵۰ گیگ رد شه چی میشه سرعت محدود میشه ؟
قبلا که نمیشد
سلام
میگم نامحدود شبانه یک تا ۱۱ صبح رو گرفتم میخواستم ببینم مصرف منصفانه ۴۵۰ گیگ رد شه چی میشه سرعت محدود میشه ؟
قبلا که نمیشد
حقیقتش من از سیاست کثیف اینا خبر ندارم
ولی شاید منطقه ای باشه
من همین الان بسته دارم و سرعتم کم نشده.... ولی جاهایی بوده که گفتن سرعت کم شده
MMDFullHD
15-03-2020, 12:58
سلام
قبلا که نمیشد
بستگی به منطقه اتون داره
برا مناطقی ک سرعت عالی داشته باشه میشه رد
شد
محدودیت هم بعضا منطقه ایه
djmoslemok
15-03-2020, 13:09
GHAGHALEELEE
16-03-2020, 02:36
سلام
قبلا که نمیشد
برای من که محدود نمیشد ولی من هم بیشتر از 500 یا 66 گیگ استفاده ماهانه ندارم. (هاردها خیلی گرون شدند)
ابر_حیزون
16-03-2020, 03:30
محدود نمیشه
مثل بسته های ساعتی رایتل به فنا میره تا ماه بعد
بستگی به منطقه اتون داره
برا مناطقی ک سرعت عالی داشته باشه میشه رد
شد
محدودیت هم بعضا منطقه ایه
درود والا برا منم محدود نشده تا الان اگر چشمش نکنم :دی و نهایت سرعت هم 15-17 مگابایت بوده و هست
حدود 1 سالی هست که از همراه اول بسته های شبانه میخرم و استفاده میکنم پینگ بسیار عالی داره و بدون پکت لاست و تایم اوت
هرماه میزان استفاده رو در مودم i60 ریست میکنم
بیشترین استفادم یکماه 800 گیگ بود که بازم فرقی نکرد
بقیه ماها نزدیک همون 400 گیگ هست و محدودیتی نداشتم تا الان
MMDFullHD
19-03-2020, 14:09
درود والا برا منم محدود نشده تا الان اگر چشمش نکنم :دی و نهایت سرعت هم 15-17 مگابایت بوده و هست
حدود 1 سالی هست که از همراه اول بسته های شبانه میخرم و استفاده میکنم پینگ بسیار عالی داره و بدون پکت لاست و تایم اوت
sinr اتون خیلی بالاس نوش جونتون
28
من اگ همین sinr داشتم میترکوندم همراه رو من تو خونه sinr 18 -20 دارم از همراه
من از 500 گیگ رو تو ی هفته رد کردم رفت رو بسته اصلی همون 6 ماه قبل 300 تومن قبض انداخت
برای منم پینگم عالیه زیر 100 هست اکثر اوقات تو بیشتر پیک شبه سرعتش زیر 4 مگابایت نمیاد
بستگی هم داره اینجا منطقه یهو ببینه راش ورداشتی نت رو بخوای بترکونی از ساعت 3 و نیم تا 7 صبح فقط میذاره استفاده کنی والا میفرستت رو 3g
بعضی اوقات هم همیشه اینجا no service میشه
dokhtarak_e_darya
19-03-2020, 15:12
28
من از 500 گیگ رو تو ی هفته رد کردم رفت رو بسته اصلی همون 6 ماه قبل 300 تومن قبض انداخت
برای منم پینگم عالیه زیر 100 هست اکثر اوقات تو بیشتر پیک شبه سرعتش زیر 4 مگابایت نمیاد
بستگی هم داره اینجا منطقه یهو ببینه راش ورداشتی نت رو بخوای بترکونی از ساعت 3 و نیم تا 7 صبح فقط میذاره استفاده کنی والا میفرستت رو 3g
این سرویس رو باید روی خط اعتباری با موجودی 0 بدون داشتن بسته اصلی گرفت.
اینجوری بدون هیچ دغدغه ای وقتی میخوای بخوابی اینترنت موبایلو روشن میکنی هات اسپات میکنی به سیستم و راحت میخوابی، از اونور هم سیستم رو تنظیم کردی مثلا idm یا تورنت که دانلود فایلها از 1 شروع بشه و وقتی ساعت اینترنت شبانه شروع بشه مثلا ساعت 1 خودش دانلود رو شروع میکنه. اینجوری نه نیازی هست نیمه شب بلند بشی اینترنت موبایلو سر ساعتش روشن کنی نه دغدغه کم شدن موجودی یا از دست رفتن بسته اصلیو داری.
sadeghbb
19-03-2020, 16:29
بسیار عالی !
ورژن فریمور مودمتون چیه ؟
بسیار عالی !
ورژن فریمور مودمتون چیه ؟
این نسخه دوست عزیز بهش میگن 195 بنفش:دی
انتقال از طریق لحیم کاری و لودر usb
البته صابر جان 197 رو ویرایش کردن با همین سرعت عالی و کلی امکانات
ولی بدیش اینکه گزینه ca برای حالت td نداره که ادغام کنه روی td
فریمور مود شده مودم b612s-25d ورژن : 11.197.03.00.00 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
28
قربونت:thumbsup:
بله داداش درجریان اون ماجرات بودم هی پست میذاشتی اینجا که بستت مصرف شده :دی
خود منم هرماه 1 شب تا 11 صبح میگیرم
ولی من هیچکدوم مشکلاتی که گفتی ندارم شاید چون در حد همون 400-500 گیگ خودشون مصرف میکنم
چون دیگه اصلا هارد اکسترنالام جا ندارن چیزی کپی کنم از فیلم و بازی و سریال گرفته تا نرم افزار ها یا جایگزین میکنم یا بعد تماشا حذف میکنم:rambo:
حالا هرچقدر اون باند 3 خوبه
این وضع باند 7 هست همین الان
بالای 3-4 مگابایت نمیاد موقع دانلود
منم باند رو قفل میکنم روی همون 3 و بیشتر از این نیازی ندارم مگر میخوام چه کنم با سرعت بالاتر؟
برا من تا الان نه no service شده نه رفته روی 3g
اما امان از ایرانسل فرکانسش توی منزل ما حتی بهتر از همراه اول هست و روی 4g+ به 20 مگابایت میرسه اما بسته های شبانه بارها تست کردم وقتی تند تند دانلود میکنی مثلا بسته 60 گیگ تا برسی به 50 گیگ هی قطع میشه یا میره روی 3g و با اینکه فرکانس بهتر هست پینگش یکم بالاتره در حد 20ms نسبت به همراه بالاتر هست
حرفم اینکه همراه اول حداقل توی حجم وعده داده شده نه محدودیتی داره نه این بازی هارو در میاره ولی متاسفانه ایرانسل همه جوره در بسته های شبانه اذیت میکنه منم خیلی وقته دیگه ازشون نخریدم :thumbsdow
Electronic-Arts
19-03-2020, 22:09
این نسخه دوست عزیز بهش میگن 195 بنفش:دی
انتقال از طریق لحیم کاری و لودر usb
البته صابر جان 197 رو ویرایش کردن با همین سرعت عالی و کلی امکانات
ولی بدیش اینکه گزینه ca برای حالت td نداره که ادغام کنه روی td
فریمور مود شده مودم b612s-25d ورژن : 11.197.03.00.00 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
میشه بدون باز کردن مودم آنلاک کرد این مودم i60 رو ؟
میشه بدون باز کردن مودم آنلاک کرد این مودم i60 رو ؟
خیر هیچ راهی نیست
باید بازبشه و سیم usb لحیم بشه روی برد مودم
آموزش آنلاک مودم tf-i60 h1 ایرانسل به روش فریمور و اسکریپت آنلاک بدون نیاز به وارد کردن کد آنلاک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
امشب بسته 1 گیگ 1 ماهم تموم شد و چون موجودیم کم بود تمدید نشد بعدش اومدم 15 تومن شارز کردم که بسته 2 گیگ بگیرم ولی به صورت خودکار بسته 1 گیگ ماه قبل تمدید شد و 10 تومن از موجودیم شد!!
این نشونه زرنگ بازی همراه اوله (اگه نگیم کلاه برداری)
سابقا بسته های اینترنت فقط برای مشترکین دائمی تمدید خودکار میشد و برای اعتباری ها اگر موجودی کافی نداشتن کنسل میشد و برای منم به همین منوال بود
امشب بسته 1 گیگ 1 ماهم تموم شد و چون موجودیم کم بود تمدید نشد بعدش اومدم 15 تومن شارز کردم که بسته 2 گیگ بگیرم ولی به صورت خودکار بسته 1 گیگ ماه قبل تمدید شد و 10 تومن از موجودیم شد!!
این نشونه زرنگ بازی همراه اوله (اگه نگیم کلاه برداری)
سابقا بسته های اینترنت فقط برای مشترکین دائمی تمدید خودکار میشد و برای اعتباری ها اگر موجودی کافی نداشتن کنسل میشد و برای منم به همین منوال بود
برای من هم قبلا به خاطر بسته رزرو شده بسته اینترنت همراهی اینجوری شده بود
Xx Hossein xX
21-03-2020, 01:09
سلام.
دوستان من هر از گاهی بسته شبانه میگیرم و دانلود هامو انجام میدم و معمولا با مودم همراه M7350 اینکارو انجام میدم.
نکته ای که برام جالب بود اینه که روی 3G ثابت روی 1.5 مگابایت میتونم دانلود کنم ولی روی 4G بین 30 کیلوبایت تا 300 کیلوبایت سرعت تغییر میکنه.
این موضوع طبیعی هست و آیا روی مودم های حرفه ای که شما دوستان استفاده میکنید هم همینطوریه؟
ShadowDragon
21-03-2020, 03:28
سلام.
دوستان من هر از گاهی بسته شبانه میگیرم و دانلود هامو انجام میدم و معمولا با مودم همراه M7350 اینکارو انجام میدم.
نکته ای که برام جالب بود اینه که روی 3G ثابت روی 1.5 مگابایت میتونم دانلود کنم ولی روی 4G بین 30 کیلوبایت تا 300 کیلوبایت سرعت تغییر میکنه.
این موضوع طبیعی هست و آیا روی مودم های حرفه ای که شما دوستان استفاده میکنید هم همینطوریه؟
منم همین مشکل رو دارم
e5372 مدل مودم
سلام.
منم همین مشکل رو دارم
e5372 مدل مودم
درود سال نو مبارک
دوستان راجب محدودیت توی این پست ها #12059 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) #12064 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در همین صفحه قبلی صحبت شد
احتمالا مشکل از ضعف فرکانس محل شماست یا از تنظیمات مودم باند فرکانس رو عوض کنید یا آنتن اکسترنال استفاده کنید
اینم تست همین چند دقیقه پیش
دوستان پوزش بابت حجم گیف ها :headphone
MMDFullHD
21-03-2020, 14:55
درود سال نو مبارک
دوستان راجب محدودیت توی این پست ها #12059 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) #12064 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در همین صفحه قبلی صحبت شد
احتمالا مشکل از ضعف فرکانس محل شماست یا از تنظیمات مودم باند فرکانس رو عوض کنید یا آنتن اکسترنال استفاده کنید
اینم تست همین چند دقیقه پیش
دوستان پوزش بابت حجم گیف ها :headphone
مستر مویی اینقدر سرعت سرورش برا من نمیدونم ضعیفه رو شاتل خوبه رو همراه خیلی ضعیفه!
تک کانکشن امستردام چقد داری سرورای kpn یا tel2
blackbird
21-03-2020, 15:31
مستر مویی اینقدر سرعت سرورش برا من نمیدونم ضعیفه رو شاتل خوبه رو همراه خیلی ضعیفه!
برای من رو فیبر تا 25 مگ میره، این لینکهای سرور ایرانی هستند ؟ اگه نه سرعت چطور خوبه انقدر ؟
والا مستر مووی برا من روی adsl و همراه اول و ایرانسل عالیه فقط گاهی دیر کانکت میشه به سرور اما سریع سرعت دانلود میاد بالا
فقط هم این سایت نیست حتی خارجی ها هم سرعت خوبی میگیرم مثلا استیم 14-15 مگ بازی دانلود میکنم
این اینم cod warzone که چند شب پیش با قند شکن نورد دانلود کردم
لینک بده تا تست بگیرم از آمستردام و...
برای من رو فیبر تا 25 مگ میره، این لینکهای سرور ایرانی هستند ؟ اگه نه سرعت چطور خوبه انقدر ؟
اره مستر مووی ایرانه و هاستش خیلی خوبه
والا مستر مووی برا من روی adsl و همراه اول و ایرانسل عالیه فقط گاهی دیر کانکت میشه به سرور اما سریع سرعت دانلود میاد بالا
فقط هم این سایت نیست حتی خارجی ها هم سرعت خوبی میگیرم مثلا استیم 14-15 مگ بازی دانلود میکنم
این اینم cod warzone که چند شب پیش با قند شکن نورد دانلود کردم
لینک بده تا تست بگیرم از آمستردام و...
اره مستر مووی ایرانه و هاستش خیلی خوبه
مسترمووی سرورش آلمان هست و تنها دلیل سرعت بالا پورت 10 گیگ سرورش هست
مسترمووی سرورش آلمان هست و تنها دلیل سرعت بالا پورت 10 گیگ سرورش هست
نمیدونستم آلمانه دوست عزیز :»
pouriya__007
22-03-2020, 03:13
............................................
pouriya__007
22-03-2020, 03:16
سلام راهی هست بشه از سرعت افتضاح هماه اول شبانه خلاص شد ؟ من دقیقا یک هفتس همین مشکل رو دارم یه بازی نمیتونم از psn دانلود کنم قبلا سرعتم در بدترین حالت 5 مگ بود الان سرعت زیر 1 مگه انواع اقسام dns ها و حتی vpn امتحان کردم تغییر انچنانی نداشت بعد سعی کردم از سرور های مختلف چه داخلی چه خارجی فایل بگیرم سرعت اون جا هم پایین بود
سلام راهی هست بشه از سرعت افتضاح هماه اول شبانه خلاص شد ؟ من دقیقا یک هفتس همین مشکل رو دارم یه بازی نمیتونم از psn دانلود کنم قبلا سرعتم در بدترین حالت 5 مگ بود الان سرعت زیر 1 مگه انواع اقسام dns ها و حتی vpn امتحان کردم تغییر انچنانی نداشت بعد سعی کردم از سرور های مختلف چه داخلی چه خارجی فایل بگیرم سرعت اون جا هم پایین بود
درود احتملا مشکل از منطقتونه و بخاطر 100 گیگ هدیه بار شبکتون زیاد شده
پست های ابتدای همین صفحه و صفحه قبل رو مطالعه کنید گفتم که شاید با تعویض باند بتونید سرعت بهتری بگیرید
pouriya__007
22-03-2020, 20:30
درود احتملا مشکل از منطقتونه و بخاطر 100 گیگ هدیه بار شبکتون زیاد شده
پست های ابتدای همین صفحه و صفحه قبل رو مطالعه کنید گفتم که شاید با تعویض باند بتونید سرعت بهتری بگیرید
سلام و تشکر اما 100 گیگ هدیه مربوط به همراه اول و کلا دیتای موبایل نبوده که مربوط به اینترنت ثابت ... اون موضوع باندم امتحان کردم نشد :/
سلام و تشکر اما 100 گیگ هدیه مربوط به همراه اول و کلا دیتای موبایل نبوده که مربوط به اینترنت ثابت ... اون موضوع باندم امتحان کردم نشد :/
دوست عزیز بنده میدونم ترافیک برای اینترنت ثابت هست
ولی در حال هردو شبکه در سطح شهر از فیبر نوری شهر استفاده میکنن
بار شبکه زیاد مم شده
همونجور که خودتون گفتین 1 هفتس و قبلش مشکلی نداشتید
با نرم افزار های
Lte watch
یا
Network signal guru
چک کنید اگر افت سیگنال پیدا نکرده باشید دیگه فقط میمونه بار شبکه زیاد روی دکل یا افت پهنای باند شهرستان
سلام
دوستان سرعت دانلود برای شما هم خیلی بالا پایین میره ؟ .. من قبلا این مشکل رو نداشتم اما الان سرعت یهو از 40 مگابیت میاد روی 10 و 20 و بر میگرده و اصلا ثابت نمیمونه .. شما این مشکل رو ندارید ؟؟
ramin-95
23-03-2020, 08:41
سلام
دوستان سرعت دانلود برای شما هم خیلی بالا پایین میره ؟ .. من قبلا این مشکل رو نداشتم اما الان سرعت یهو از 40 مگابیت میاد روی 10 و 20 و بر میگرده و اصلا ثابت نمیمونه .. شما این مشکل رو ندارید ؟؟
سلام
برای من هم به همین ترتیب هست و سرعت افت زیادی داره
سلام عید 99 امسال همراه اول اعتبار رایگان نداده ؟؟؟ سال های قبلی که همیشه می داد !!!:worried::worried:
سلام عید 99 امسال همراه اول اعتبار رایگان نداده ؟؟؟ سال های قبلی که همیشه می داد !!!:worried::worried:
چرا میده ولی باید یه اپ میگه نصب کنی
چه برنامه ای رو ؟؟ میشه بگید ؟
pouriya__007
23-03-2020, 14:49
دوست عزیز بنده میدونم ترافیک برای اینترنت ثابت هست
ولی در حال هردو شبکه در سطح شهر از فیبر نوری شهر استفاده میکنن
بار شبکه زیاد مم شده
اره بار شبکه زیاد شده اما توجه داشته باشین که اینترنت ثابت بیشتر بسترش هنوز adsl با سیم مسی و فیبر نوری به غیر از مخابرات که اونم هنوز همگانی نشده ارائه نمیشه .
ستاره ١٣٩٩ مربع
اوانز چی دیگه
Sent from my iPhone using Tapatalk
کلا از قضایای آبان به این ور ، واسه من یکی سرعت اینترنت همراه فک می کنم کاهش داشت
من هم دیتای ایرانسل مصرف می کنم هم همراه اول و با هر دو متوجه شدم که کاهش سرعت دادن.
. اینو از مقایسه ویدیو های ایسنتاگرام میگم
تا قبل اون اتفاقات ، ویدیو ها راحت و بدون هیچ سکته ای ، کامل لود میشد و پخش می شد اما بعدا هر موقع من ویدویو در اسنتا چک می کنم هر چن ثانیه ، برای یکی دو ثانیه ویدیو استاپ داره انگاری نت قطع میشه ، ارم اینترنت روی موبایل هستا اما پخش های انلاین نه تنها در ایسنتا بلکه سایر سایت ها هم کند شدن و قطعی زیاد دارن
1-نه تنظیمات موبایلم رو دستکاری کرده بودم نه هیچی
2-سرعت اینترنتم هم 4.5 g هست
3-توی مناطق پرسرعتی هم هستم مناطقی که حتی قبلن در همون جا به راحی تمام ویدوها لود میشد ولی بعد از ماه هشت به بعد خیر مدام با قطعی همراه هست.
به پشتیبانی ها هم گقتم اما انکار کردن این قضیه رو طبق معمول !
دوستان فرد دیگه ای این مشکل براش به وجود اومده ؟
کلا از قضایای آبان به این ور ، واسه من یکی سرعت اینترنت همراه فک می کنم کاهش داشت
من هم دیتای ایرانسل مصرف می کنم هم همراه اول و با هر دو متوجه شدم که کاهش سرعت دادن.
. اینو از مقایسه ویدیو های ایسنتاگرام میگم
تا قبل اون اتفاقات ، ویدیو ها راحت و بدون هیچ سکته ای ، کامل لود میشد و پخش می شد اما بعدا هر موقع من ویدویو در اسنتا چک می کنم هر چن ثانیه ، برای یکی دو ثانیه ویدیو استاپ داره انگاری نت قطع میشه ، ارم اینترنت روی موبایل هستا اما پخش های انلاین نه تنها در ایسنتا بلکه سایر سایت ها هم کند شدن و قطعی زیاد دارن
1-نه تنظیمات موبایلم رو دستکاری کرده بودم نه هیچی
2-سرعت اینترنتم هم 4.5 g هست
3-توی مناطق پرسرعتی هم هستم مناطقی که حتی قبلن در همون جا به راحی تمام ویدوها لود میشد ولی بعد از ماه هشت به بعد خیر مدام با قطعی همراه هست.
به پشتیبانی ها هم گقتم اما انکار کردن این قضیه رو طبق معمول !
دوستان فرد دیگه ای این مشکل براش به وجود اومده ؟
بله همینطوره.... پینگ هم شدیدا زیاد شده
احتمالا مشکل سمت خود شماست شخصا قبل از ابان و بعد از ان هم در پخش انلاین ویدئوها مخصوصا کیفیتهای hd هیچ مشکلی نداشتم و دوستان بنده هم همینطور اونها هم هیچ مشکلی در این مورد ندارند
خودم هر روز تقریبا بالای 50 گیگ ویدئو انلاین تماشا و دانلود میکنم
فقط هم در صورتی که بسته نامحدود داشته باشید و بشکلی غیرمنصفانه دانلود داشته باشید اون جوج اوپراتورهای همراه اول بهر شکلی از خجالتتان در میایند
اصلا امیدی به شرکت داغان :whistle:اول نیست:thumbsdow
همین سرویس فورجی و نوع پلاسش سرکاری و نیمه کاره بمردم ارائه میدهند و کاربرهایشان نمیتوانند سرویس پلاس خوبی از نظر سرعت کامل و کیفیت داشته باشند و اگر هم بدهند با محدودیت زیادی مواجه میشوید و خواهید شد:blink:
رویا پردازیهایشان هم کم نیست
مرتضی طاهری بخش, معاون فنی و توسعه شبکه همراه اول گفته است که این اپراتور بین سالهای ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۰، نسل پنجم شبکه موبایل را در اختیار کاربران این اپراتور قرار خواهد داد!!!!!!!!!
معاون دروغگوی داغان اول اصلا به سرویس بیکیفیت و نصفه نیمه ای که سالهاست بمردم ارائه میدهند توجهی ندارد و متاسفانه اینطور که بوی آن میاید در این شرکت هم اختلاس صورت میگیرد و معلوم نیست پولهای سرمایه گزاران واقعا در کجای این شرکت همراه اول خرج میشود!!!
blackbird
26-03-2020, 20:37
دوستان همراه من وب خیلی وقته برای من باز نمیشه شما هم این مشکل رو دارید ؟
دوستان همراه من وب خیلی وقته برای من باز نمیشه شما هم این مشکل رو دارید ؟
تازگیا DNS ست نکردید؟
کش مرورگرتون رو پاک کنید
realcore
27-03-2020, 11:57
سلام دوستان، اگه ازین طرح های شبانه نامحدود بگیرم و بیشتر از اون مقداری که مشخص کرده (استفاده منصفانه!) چه اتفاقی میوفته؟ از شارژم کم میکنه؟ سرعت رو محدود میکنه؟ کلا این کارو بکنم یا نه
سلام دوستان، اگه ازین طرح های شبانه نامحدود بگیرم و بیشتر از اون مقداری که مشخص کرده (استفاده منصفانه!) چه اتفاقی میوفته؟ از شارژم کم میکنه؟ سرعت رو محدود میکنه؟ کلا این کارو بکنم یا نه
درود قبلا راجبش بحث کردیم
از این پست به بعد مطالعه کنید
blackbird
27-03-2020, 12:06
تازگیا DNS ست نکردید؟
کش مرورگرتون رو پاک کنید
زنگ زدم 9990 گفت از یه مرور گر دیگه وارد بشید که همه مرور گر ها رو امتحان کردم و نشد و یادم اومد یه شماره دیگه افراد خانواده رو چک کنم که به راحتی با همون سیستم همون مرور گر وارد شد ! مشکل شماره من و اکانتمه زنگ زدم باز گفت تیکت گذاشتیم تا الان که درست نشده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 87_%D8%A7%D9%88%D9%84_%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9% 87_%D9%85%D9%86.png
زنگ زدم 9990 گفت از یه مرور گر دیگه وارد بشید که همه مرور گر ها رو امتحان کردم و نشد و یادم اومد یه شماره دیگه افراد خانواده رو چک کنم که به راحتی با همون سیستم همون مرور گر وارد شد ! مشکل شماره من و اکانتمه زنگ زدم باز گفت تیکت گذاشتیم تا الان که درست نشده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 87_%D8%A7%D9%88%D9%84_%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9% 87_%D9%85%D9%86.png
سلام
منم همین مشکل رو داشتم . مشکل اکانت من بود
بعد از چند بار تماس گرفتن و پیگری مشکل رو حل کردن
سلام
دوستان سرعت همراه اول برای من افتضاح شده .. به مرکز 8 مگابیت میرسه یهو .. برای شما هم همین طوره یا من رو محدود کردن ؟
ShadowDragon
30-03-2020, 12:16
سرعت ۴جی من ۱ مگابیت هست
از دیشب یک هو 5 خونه انتن مودم من رو حالت 360 یا همون FDD همراه اول و همچنین درصد انتن خط همراه اول گوشیم 4 خونه کم شده و سرعت به طرز فاجعه باری کم میشه گفت قطع هم به همراه اول و هم به مبین نت تماس گرفتم ولی کاری نکردن گفتن 24 ساعت صبر ! من مشهد هستم منطقه سجاد
masooyan
30-03-2020, 13:14
دوستان من با مودم e3372 اصلا نمیتونم به 4 جی همراه اول کانکت بشم البته یه طرح برا تست گرفتم و طرح دیگه ای ندارم و فقط به 3 جی کانکت میشه.:biggrin:
این مشکلو با رایتل و ایرانسل ندارم.
سرعت برای من حدود یک ماهه امده پایین - قبلا حدود 4 مگ دانلود میکردم الان امده زیر 1 مگ اصلا نمیشه استفاده کرد
من تهران هستم خیابان پیروزی
ابر_حیزون
02-04-2020, 20:03
همراه اول میتونید باسه شماره های دیگر هم بسته بگیرید از الان
مثلا بسته شبانه که آنلاین نمیفروشه با کد ussd میتونید یه شماره دیگه وارد کنید مثلا اگه رو مودم سیم کارت دارید و مودم ussd نداره دیگه مجبور نیستید سیم کارت را بزارید رو گوشی
همراه اول میتونید باسه شماره های دیگر هم بسته بگیرید از الان
مثلا بسته شبانه که آنلاین نمیفروشه با کد ussd میتونید یه شماره دیگه وارد کنید مثلا اگه رو مودم سیم کارت دارید و مودم ussd نداره دیگه مجبور نیستید سیم کارت را بزارید رو گوشی
سلام
من روی سیمکارت مودمم اینترنت روزانه هم دارم .. با گوشی امتحان کردم که شبانه هم براش فعال کنم اما اخرین مرحله پیام داد که سیمکارت مورد نظر دارای اینترنت فعال می باشد !!!
دوباره مجبور شدم سیمکارت رو بندازم روی گوشی و شبانه بخرم
نت شبانه نامحدود تا ساعت ۱۱ چطوره؟
من نهایتا شبی ۵ گیگ آپلود دانلود داشته باشم
نت شبانه نامحدود تا ساعت ۱۱ چطوره؟
من نهایتا شبی ۵ گیگ آپلود دانلود داشته باشم
عالیه مشکلی نداره
از این پست به بعد مطالعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان بلاخره همراه اول باقی مانده بسته های شبانه رو به نرم افزار اضافه کرد و همچنان مثل اینکه محدودیت حجمی ذکر نشده
سلام ، تو منطقه ای که من هستم پوشش 4G همراه اول 2 مگ هست آیا راهی برای افزایششش هست ؟ تهران - مولوی
ماجرای یک فرکانس؛ همه چیز درباره باند ۷۰۰ و ۸۰۰ که بلااستفاده در اختیار صداوسیما است
استفاده از فرکانس خالی صدا و سیما برای بهبود کیفیت اینترنت بررسی میشود
جهرمی: آزادسازی فرکانسهای دست صدا و سیما سختتر از آزادی خرمشهر نیست
رئیس کارگروه ارتباطات و فناوری اطلاعات مجلس:
به استناد قانون، وزارت ارتباطات متولی تخصیص باندهای فرکانسی است
ظرفیت شبکه موبایل اشباع شده است
نائب رئیس کمیسیون صنایع و معادن:
صداوسیما فرکانس های 700 و 800 را آزاد نکند، مجلس اقدام خواهد کرد
پاسخ معاون رگولاتوری به اظهارات معاون فنی صدا و سیما:
کواکبیان: فریاد کاربران بر سر وزارت ارتباطات به خاطر سرعت اینترنت بلند است
چرا صداوسیما با استفاده از باندهای فرکانسی۷۰۰ و ۸۰۰ تحت اختیارش به وزارت ارتباطات کمک نمیکند؟
blackbird
07-04-2020, 14:45
از بسته سالانه من حدود 30 گیگ مونده بود و یکی دو هفته هم زمان تموم شدنش چند شب پیش یه تورنت 26 گیگی واسه دان گذاشتم یکی دوتا فایلش که اومد دیدم دیگه حجم کم نمیشه !!! و حجم ثابت مونده دیشب هم امتحان کردم دیدم باز کم نمیشه فکر کنم 3 به بعد یا 2 به بعد بود روز دان زدم دیدم کم میکنه یعنی ایراد پنل نیست. کسی از دوستان میدونه داستان چیه ؟ مگه 3 به بعد رایگان داریم هنوز ؟ شبانه هم ندارم مطمئنم و پشتیبانی که گفت هیچ پلن دیگه ای رو خط ندارم و منم نگفتم چرا حجم شب کم نشده :devil:
سلام ، تو منطقه ای که من هستم پوشش 4G همراه اول 2 مگ هست آیا راهی برای افزایششش هست ؟ تهران - مولوی
درود دوتا مبحث باید اینجا شرح بدین در اینگونه موارد
اولا دستگاه مورد استفادتون چیه؟مشخصتاش چیه
دوما میزان سیگنال در منطقتون به چه صورته؟که با نرم افزار های مختلف اندازه بگیرید شات بزارید
راه معجزه آسایی وجود نداره
آپشناتون مثلا باند فرکانس عوض کنید یا مودم جا به جا کنید
نکته اصلی اینکه این روزها شبکه موبایل بدجور تحت فشار ترافیک بالا هست تجهیزاتشون هم که قدیمی و محدود پاسخگوی نیاز کاربران نیست
درود دوتا مبحث باید اینجا شرح بدین در اینگونه موارد
اولا دستگاه مورد استفادتون چیه؟مشخصتاش چیه
دوما میزان سیگنال در منطقتون به چه صورته؟که با نرم افزار های مختلف اندازه بگیرید شات بزارید
راه معجزه آسایی وجود نداره
آپشناتون مثلا باند فرکانس عوض کنید یا مودم جا به جا کنید
نکته اصلی اینکه این روزها شبکه موبایل بدجور تحت فشار ترافیک بالا هست تجهیزاتشون هم که قدیمی و محدود پاسخگوی نیاز کاربران نیست
سیمکارت در موبایل Mi A1 هست !
یک خط بیشتر پر نیست 4G !
منطقه 11 و 14 این مشکل رو دارم در منطقه 7 8 بالای 55 مگ دانلود هست
اما اینجا 500 الی 1 مگ بیشتر نیست
با چه برنامه دقیقی پیشنهاد میدید شات سیگنال رو قرار بدم
باند و فراکنس در موبایل قابل تغییر هست ؟
سیمکارت در موبایل Mi A1 هست !
یک خط بیشتر پر نیست 4G !
منطقه 11 و 14 این مشکل رو دارم در منطقه 7 8 بالای 55 مگ دانلود هست
اما اینجا 500 الی 1 مگ بیشتر نیست
با چه برنامه دقیقی پیشنهاد میدید شات سیگنال رو قرار بدم
باند و فراکنس در موبایل قابل تغییر هست ؟
خب همون دیگه پس منطقه دچار مشکل هست
برای تغییر باند باید گوشی روت باشه
یا یک سری کد دستوری دارن باید بگردید پیدا کنید که برای مدل شما اطلاعی ندارم
نرم افزار های مختلفی هست مثل
Network signal guru
Open signal
Cellular-z
Network cell info lite
دومورد اخری خیلی خوبن از یکیشون شات بگیرید اینجا بزارید
ترجیحا اگر گذرتون خورد در هر دو منطقه اطلاعات سیگنال چک.کنید
دوستان اگر سوالم مربوط به این تاپیک نیست عذر می خوام . یه تاپیک زدم سوالم رو مطرح کردم که نمی دونم چرا تایید نشد.
تو منطقه ای هستم که ADSL خوب نداره . تنها راهم 4.5 جی همراه اول هست . می خوام یه مودم همراه اول بگیرم چون پوشش همراه اول اینجا 4.5 هست . آیا مودم فور جی بگیرم سرعت کمتری بهم می ده ؟ چون مودم 4.5 جی کمتر دیدم . پیشنهادتون برای بهترین مودمی که سیم کارت همراه اول بخوره پی هست . ممنون
دوستان اگر سوالم مربوط به این تاپیک نیست عذر می خوام . یه تاپیک زدم سوالم رو مطرح کردم که نمی دونم چرا تایید نشد.
تو منطقه ای هستم که ADSL خوب نداره . تنها راهم 4.5 جی همراه اول هست . می خوام یه مودم همراه اول بگیرم چون پوشش همراه اول اینجا 4.5 هست . آیا مودم فور جی بگیرم سرعت کمتری بهم می ده ؟ چون مودم 4.5 جی کمتر دیدم . پیشنهادتون برای بهترین مودمی که سیم کارت همراه اول بخوره پی هست . ممنون
درود پرسشتون رو باید اینجا مطرح کنید
تاپیک جامع مودم های 3G و 4G ( مشکلات - آنلاک - فلش و ...) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ولی درکل چند نکته رو بگم که بسته های اینترنت همراه بسیار گران هستن رفتن از adsl به 4g قطعا هزینه ماهیانه بیشتری داره
در به صرفه ترین حالت تهیه ی بسته های نامحدود شبانه از 1 تا 11 صبح هست خودش میشه 22 تومن
و بسته ای با حجم 5 تا 8 گیگ بین 20 تا 25 تومن برای استفاده روزانه مجموعه هزینه اینها نزدیک 50-60 تومن ماهی میشه !
در رابطه با مودم
مودم 4g معمولی تا 150 مگابیت سرعت میده
ولی مودم 4.5یا همون 4جی پلاس تا 300 مگابایت
بهترین مودم ثابت بازار زیر 2 تومن i60ایرانسل هست آنلاک هم میشه تست سرعت هاشم گذاشتیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و بهترین مودم جیبی زیر 2 میلیون که 4.5 یا 4gپلاس واقعی هست مدل m60 هست
هردوی اینها اگر از ایرانسل تهیه بشن بسته سالانه هم دارن و قابلیت آنلاک هم دارن
یا میتونید توی دیوار بگردید دست دوم با قیمت کمترپیدا کنید
سایر سوالاتتون رو توی تاپیک مودم ها مطرح کنید
نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نقد و بررسی مودم FD-M60 ایرانسل (Huawei E5785) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خب همون دیگه پس منطقه دچار مشکل هست
برای تغییر باند باید گوشی روت باشه
یا یک سری کد دستوری دارن باید بگردید پیدا کنید که برای مدل شما اطلاعی ندارم
نرم افزار های مختلفی هست مثل
Network signal guru
Open signal
Cellular-z
Network cell info lite
دومورد اخری خیلی خوبن از یکیشون شات بگیرید اینجا بزارید
ترجیحا اگر گذرتون خورد در هر دو منطقه اطلاعات سیگنال چک.کنیدخدمت شما[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
بسیار سپاسگزارم بابت پاسخ جامع و همچنین لینکهای مفید .
ما جایی هستیم که فقط ای دی اس ال مخابرات برامون قابل استفاده است و سرعتش بسیار پائینه و از روی اضطرار و اجبار دنبال مودم فور جی هستم . حتی با ماهی هشتاد تومن راضیم فورجی همراه اول رو داشته باشم به شرط اینکه سرعت خوب بهم بده .
محبت کنید استاد و این دو تا سوال هم پاسخ بفرمایید.
1 - اگر یه مودم فور جی مثلا EE120 آلکاتل رو بگیرم سرعت کمتری نست به مودمهای 4.5 جی خوبی که معرفی کردید بهم می ده ؟
2 - بین همین دو مدلی که معرفی کردید از نظر سرعت کدوم بهتر هست.
سپاسگزارم
morteza_mombeini
08-04-2020, 10:17
دوستان همراه اول رو هم میشه مثل ایرانسل همزمان چند تا بسته ی روزانه و تمام وقت داشته باشیم ؟
بسیار سپاسگزارم بابت پاسخ جامع و همچنین لینکهای مفید .
ما جایی هستیم که فقط ای دی اس ال مخابرات برامون قابل استفاده است و سرعتش بسیار پائینه و از روی اضطرار و اجبار دنبال مودم فور جی هستم . حتی با ماهی هشتاد تومن راضیم فورجی همراه اول رو داشته باشم به شرط اینکه سرعت خوب بهم بده .
محبت کنید استاد و این دو تا سوال هم پاسخ بفرمایید.
1 - اگر یه مودم فور جی مثلا EE120 آلکاتل رو بگیرم سرعت کمتری نست به مودمهای 4.5 جی خوبی که معرفی کردید بهم می ده ؟
2 - بین همین دو مدلی که معرفی کردید از نظر سرعت کدوم بهتر هست.
سپاسگزارم
اگر همراه اول منطقتون آنتن میده، یه سرویس مبین نت 360 بگیرید و خودتون رو راحت کنید 1میلیون و 200 هزار تومن (مودم + طرح 600 گیگ روزاده + 600 گیگ شبانه یکساله) فقط حتما حتما به نمایندگی مرکز استانتون مراجعه کنید یا زنگ بزنید تا مودم B612 براتون ارسال کنند
اگر همراه اول منطقتون آنتن میده، یه سرویس مبین نت 360 بگیرید و خودتون رو راحت کنید 1میلیون و 200 هزار تومن (مودم + طرح 600 گیگ روزاده + 600 گیگ شبانه یکساله) فقط حتما حتما به نمایندگی مرکز استانتون مراجعه کنید یا زنگ بزنید تا مودم B612 براتون ارسال کنند
ممنون استاد . حقیقت قبل از فکر کردن به مودم 4G نظرم روی TD-LTE بود و کلی بررسی کردم . فقط ماهان نت تو منطقه ما TD-LTE ارئه می ده که هم از کیفیتش مطمئن نبودم هم به نظرم به صرفه نبود . فکر می کنم TD-LTE فقط ایرانسل و مبین نت خوب هستن که هیچ کدوم تو منطقه ما تحت پوشش نیستن . تا جائیکه دیدم مبین نت فقط TD-LTE ارائه می ده و اینترنت 4.5 نداشت . به خاطر همین من به نت 4Gبا مودمی که سیم کارت عادی همراه اول بخوره فکر می کنم . :»
خدمت شما
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
وضعیت پوشش دهی منطقه جالب نیست !
کار خاصی نمیتونید بکنید
مگر نمیدونم مودم 4g بگیرید با آنتن خارجی که الان با این قیمت ها صرفه اقتصادی نداره !
ممنون استاد . حقیقت قبل از فکر کردن به مودم 4G نظرم روی TD-LTE بود و کلی بررسی کردم . فقط ماهان نت تو منطقه ما TD-LTE ارئه می ده که هم از کیفیتش مطمئن نبودم هم به نظرم به صرفه نبود . فکر می کنم TD-LTE فقط ایرانسل و مبین نت خوب هستن که هیچ کدوم تو منطقه ما تحت پوشش نیستن . تا جائیکه دیدم مبین نت فقط TD-LTE ارائه می ده و اینترنت 4.5 نداشت . به خاطر همین من به نت 4Gبا مودمی که سیم کارت عادی همراه اول بخوره فکر می کنم . :»
اون مودم الکاتل من نداشتم بررسیشم ندیدم که نظر بدم
بعدشم شما اگر میخوای جایگزین کنی برای adsl باید مودم رومیزی بگیری بخاطر دوام و ماندگاری حداقل باتری نداره!
پیشنهاد دوستمون خوبه راجب مبین نت
مبین نت در طرح 360 سیم کارت 4g معمولی بهت میده که طبق قراردادی که باهمره اول دارن روی شبکه همراه اول رومینگ میکنه و اگر حتی شبکه 4.5 باشه نهایت سرعتش 40 مگابیت هست نه بیشتر!
یکسال هم بسته همراهش هست !این پیشنهاد برا جایی هست که td خودشون آنتن نده!
شما با نرم افزارهای صفحه قبل اطلاعات سیگنالت رو اینجا بزار ببینیم وضعیت منطقت چطوره مناسب هست یا نه؟
همچنین speedtest هم بگیر
اگر مناسب بود همین مبین نت بگیر
توشهر ماهم همراه اول عالیه هرکی خریده راضیه فقط بسته هاش کمی گرونه که میتونی توی سایت تعرفه هارو چک کنی
دوستان، من یه بسته اینترنت شبانه یک ماهه گرفتم و استفاده دیگهای هم از این سیمکارت اعتباری ندارم. حالا اگه اعتبار سیمکارت تموم بشه، اون بسته سر جاش هست یا از بین میره؟
دوستان، من یه بسته اینترنت شبانه یک ماهه گرفتم و استفاده دیگهای هم از این سیمکارت اعتباری ندارم. حالا اگه اعتبار سیمکارت تموم بشه، اون بسته سر جاش هست یا از بین میره؟
درود شما وقتی شارژ میکنی اعتبار اضافه میشه
اگر از سایت همراه اول شارژ بخری برای سیم کارت 5 درصد تخفیف میده جهت دانستنی ها!:thumbsup:
بعد همون لحظه شارژ چند ماه به اعتبار سیم کارت اضافه میشه
دیگه وقتی بسته رو بخری نگرانی نداری که قبلش اعتبارت تمام بشه
همون کد باقی مانده شارژ رو بزن ببین تا کی اعتبار داری
فکر کنم قطع بشه !و تا شارژ مجدد هم نزنی سیم فعال نمیشه !:thumbsdow
درود شما وقتی شارژ میکنی اعتبار اضافه میشه
اگر از سایت همراه اول شارژ بخری برای سیم کارت 5 درصد تخفیف میده جهت دانستنی ها!:thumbsup:
بعد همون لحظه شارژ چند ماه به اعتبار سیم کارت اضافه میشه
دیگه وقتی بسته رو بخری نگرانی نداری که قبلش اعتبارت تمام بشه
همون کد باقی مانده شارژ رو بزن ببین تا کی اعتبار داری
فکر کنم قطع بشه !و تا شارژ مجدد هم نزنی سیم فعال نمیشه !:thumbsdow
ممنون بابت توضیحات و اون ۵٪ تخفیف که خبر نداشتم! :laughing:
فقط سوالم رو یه جورایی اشتباه مطرح کردم و منظورم از تموم شدن اعتبار، تموم شدن پول داخل سیمکارت بود! :دی یعنی مثلاً الآن توش دو هزار تومن هست، اگه این تموم بشه اون بسته اینترنت هم از بین میره یا اون سر جاش میمونه؟
ممنون بابت توضیحات و اون ۵٪ تخفیف که خبر نداشتم! :laughing:
فقط سوالم رو یه جورایی اشتباه مطرح کردم و منظورم از تموم شدن اعتبار، تموم شدن پول داخل سیمکارت بود! :دی یعنی مثلاً الآن توش دو هزار تومن هست، اگه این تموم بشه اون بسته اینترنت هم از بین میره یا اون سر جاش میمونه؟
نه مشکلی نداره بسته هیچ ربطی به شارژ نداره
ممنون استاد . سایت مبین نت رو زیر و رو کردم این طرح 360 مثل اینکه برداشته شده . جاهای دیگه تو اینترنت در موردش خوندم . مثلا سایت شایان سیستم به عنوان عاملیت فروش مبین نت مودم و سیم کارتش رو می فروشه . ولی آدرسشون ارومیه هست ! و نماد اعتماد الکترونیک هم نداره . فکر می کنم این طرح الان دیگه نیست .
سرعت 4جی همراه اول به حد ADSL رسیده از 15 مگابایت رسیده به 2 مگابایت بر ثانیه کسی دیگه تایید میکنه؟ این چه وضعی درست کردن واسه آدم بعد میگن در خانه بمانید خب شما سرعت اینترنت هم نابود کردید بی همه چیزها
armanaaa
09-04-2020, 04:06
برای منم همین طور شده ...
armanaaa
09-04-2020, 04:12
سرعت 4جی همراه اول به حد ADSL رسیده از 15 مگابایت رسیده به 2 مگابایت بر ثانیه کسی دیگه تایید میکنه؟ این چه وضعی درست کردن واسه آدم بعد میگن در خانه بمانید خب شما سرعت اینترنت هم نابود کردید بی همه چیزها
خیر تکذیب از جانب خودم تکذیب میشه :biggrin: این سرعت خودم هست با قند شکن همین الان مابین 8 تا 10 مگابایت از استیم!
جدای از شوخی این روزا پهنای باند کشور تحت فشار هست :evil2:
چون تنها سرگرمی مردم نت گردی هست توی خونه !خودمونم از صبح تا شب داریم بازی میکنیم با دوستان!:D
و الان که اینترنت کشور زیر به نوعی میشه گفت فول لود هست میبینیم که چقدر تجهیزات داغون و قدیمی داریم !که جوابگوی نیاز مردم نیست!
adsl در اغلب نقاط کشور دچار افت سرعت و قطعی مدوام شده ظرفیت اینترنت موبایل هم که خودشون اعتراف کردن پر پرررر شده !
برا همینه که در بعضی مناطق پهنای باند کم اومده !
هیچ راهی فعلا نیست !اینها فقط به فکر گرفتن پول هستن و به فکر ارتقای سرویسشون نیستن!
تازه 5g هم میخوان راه بندازن!:wac::tongue:
اون مودم الکاتل من نداشتم بررسیشم ندیدم که نظر بدم
بعدشم شما اگر میخوای جایگزین کنی برای adsl باید مودم رومیزی بگیری بخاطر دوام و ماندگاری حداقل باتری نداره!
پیشنهاد دوستمون خوبه راجب مبین نت
مبین نت در طرح 360 سیم کارت 4g معمولی بهت میده که طبق قراردادی که باهمره اول دارن روی شبکه همراه اول رومینگ میکنه و اگر حتی شبکه 4.5 باشه نهایت سرعتش 40 مگابیت هست نه بیشتر!
یکسال هم بسته همراهش هست !این پیشنهاد برا جایی هست که td خودشون آنتن نده!
شما با نرم افزارهای صفحه قبل اطلاعات سیگنالت رو اینجا بزار ببینیم وضعیت منطقت چطوره مناسب هست یا نه؟
همچنین speedtest هم بگیر
اگر مناسب بود همین مبین نت بگیر
توشهر ماهم همراه اول عالیه هرکی خریده راضیه فقط بسته هاش کمی گرونه که میتونی توی سایت تعرفه هارو چک کنی
سپاس استاد . ولی طرح 360 الان رو سایت مبین نت نیست فکر کنم برچیده شده ؟!
ديروز براى دوشنبه سورى ثبت نام كردم پيامك داد به علت ثبت نام زياد امكان ثبت نام شما نيست ان شاالله دوشنبه بعد مگه مغازه نانوايىه كه تموم بشه :santa:
M.Sadegh.M
14-04-2020, 15:13
ديروز براى دوشنبه سورى ثبت نام كردم پيامك داد به علت ثبت نام زياد امكان ثبت نام شما نيست ان شاالله دوشنبه بعد مگه مغازه نانوايىه كه تموم بشه :santa:
این ماه فکر کنم به هیچ کسی ندادن.
من با 4 تا گوشی خانواده امتحان کردم هیچ کدوم جواب نداد.
احتمالا بخواهن طرح را کنسل کنن.
این ماه فکر کنم به هیچ کسی ندادن.
من با 4 تا گوشی خانواده امتحان کردم هیچ کدوم جواب نداد.
احتمالا بخواهن طرح را کنسل کنن.
اسفند هم ندادن
همون پیغام میومد
دوستان یه نفر میشه این گزینه رو توضیح بده؟
من غیرفعال رو زدم اینترنتم قطع شد ولی بعد از چند دقیقه که فعال رو زدم دیگه وصل نشد و نتم قطعه!
mohandes23
16-04-2020, 01:51
دوستان راهی هست 4 جی پلاس رو در گوشی های سامسونگ غیر فعال کرد؟
شهرنوش.انوار
16-04-2020, 02:04
همه میخوان فعال کنن شما میخوای قطش کنی؟ :دی:دی:دی اثرات VDSL ئه فک کنم:D
همه میخوان فعال کنن شما میخوای قطش کنی؟ :دی:دی:دی اثرات VDSL ئه فک کنم:D
خوب مشکل اینجاست وقتی 4+میشه سرعت برعکس کشورهای دیگه پایین میاد و بشدت داغون میشه
اینجا ایرانه ..صدای همراه اول:D
تو تنظیمات بزارید فقط روی 4g
mohandes23
16-04-2020, 20:31
خوب مشکل اینجاست وقتی 4+میشه سرعت برعکس کشورهای دیگه پایین میاد و بشدت داغون میشه
اینجا ایرانه ..صدای همراه اول:D
تو تنظیمات بزارید فقط روی 4g
نداره توی تنظیمات شاید تنظیمات دیولوپرها داشته باشه باید روی اون ببرمش
شهرنوش.انوار
16-04-2020, 20:51
مدل گوشیرو بگید دقیق تر میشه راهنمایی کرد
mohandes23
16-04-2020, 20:55
مدل گوشیرو بگید دقیق تر میشه راهنمایی کرد
samsung A51
شهرنوش.انوار
16-04-2020, 21:04
چک کنید قسمت carrier همون جایی که میشه اپراتور هارو دید ببینید میشه روی 4G تنها رجیستر کرد؟
mehryar1973
16-04-2020, 21:35
سلام
بله کاملا درسته متاسفانه
منطقه ما از حدود 12 مگ رسیده به حداکثر 6 مگ با دو تا دانلود همزمان از سرور داخلی الان بین 1 تا 4 مگ نوسان داره اگه وب گردی هم موقع دانلود بکنی دیگه هیچی!
mohandes23
16-04-2020, 23:52
چک کنید قسمت carrier همون جایی که میشه اپراتور هارو دید ببینید میشه روی 4G تنها رجیستر کرد؟
قسمت carrier نداره یا نمی دونم کجاس ولی یا 3g ,2g میشه یا 4g lte 3g .
silvermanhhh
17-04-2020, 04:08
سرعت نت چقد اشغال شده،الان با بسته شبانه دوتا دانلود همزمان زدم،هر کدوم ۵۰۰کیلوبایت
خیلی آروم و زیرپوستی یه تعدادی از بسته های همراه اول حذف شد
خب بریم به ادامه دعوای صوری صداوسیما و ارتباطات بپردازیم :))
خیلی آروم و زیرپوستی یه تعدادی از بسته های همراه اول حذف شد
خب بریم به ادامه دعوای صوری صداوسیما و ارتباطات بپردازیم:))
چه بسته ای؟
تو سایت میتونید ببینید
8 گیگابایت سه ماهه
32,000
10 گیگابایت سه ماهه
35,000
16 گیگابایت سه ماهه
44,000
25 گیگابایت سه ماهه
64,000
35 گیگابایت سه ماهه
79,000
این آخری فقط مونده...
GHAGHALEELEE
28-04-2020, 00:16
---------------------------------------------
David4None
28-04-2020, 00:24
سلام
دوستان راهی هست بشه گوشی و انداخت روی
4g+
کلا؟ چون هر از چندگاهی که انتن عوض میشه میره رو 4g هر وقت دوس داره میاد رو 4g+ حتی بدون تغییر مکان :45::n28:
GHAGHALEELEE
28-04-2020, 00:49
سلام دوستان
استفاده از نرم افزار utorrent یا اپلود unlimite مجاز هست در بسته های شبانه ؟
MMDFullHD
28-04-2020, 01:03
سلام
دوستان راهی هست بشه گوشی و انداخت روی
4g+
کلا؟ چون هر از چندگاهی که انتن عوض میشه میره رو 4g هر وقت دوس داره میاد رو 4g+ حتی بدون تغییر مکان :45::n28:
اگر شبانه این مشکل رو دارید محدود ممکنه شده باشید ...
اگر نه که روز هم بدین شکله ... و گوشی و سیم کارت دوست اشنایم نشه مطمعنا مشکل از منطقه اس با 9990 تماس بگیریید تیکت بدید
سلام دوستان
استفاده از نرم افزار utorrent یا اپلود unlimite مجاز هست در بسته های شبانه ؟
سلام سوالتون برا من شخصا واضح نیست
منظورتون سید دهی و اپلود نامحدود مجاز هست ؟
اگ اره محدودیتی نداره که
سرعت کلا بستگی به منطقتون داره و حجم هم ارسال رایگان نیست و از حجم شبانه اتون کم میکنه اگر کلا از اون حد ارسال و دریافت بیشتر (استانه مصرف)شه ممکنه محدودیت هایی بعدش داشته باشه
shahryar84
01-05-2020, 01:06
من شبانه نامحدود ندارم اما سرعت انگار رو ۲مگ محدود شده!
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
داداش این چه خبریه میدی آخرشبی.... :blink:
تازه امروز بسته یک ماهه گرفته بودم
الان رفتم چک کردم ردیفه، سرعت خوبه .... از دیشب کمتره ولی خوبه، به 7 میرسه (البته دیشب بستم 1 روزه بود)
kasra2012
04-05-2020, 20:26
دوستان بسته هاي شبانه اون مصرف منصفانه اعمال ميشه؟ يعني واقعيه اون اعداد؟
saied1384
06-05-2020, 17:45
منطقه ما چند وقته سرعت افتضاح شده اصلا نمیشه استفاده کرد سرعت امده رو 200-300 کیلوبایت
mohamad hosain
06-05-2020, 23:36
بسته 1روز 1 تا 11 محدودیت حجمی داره؟سرعت چقدر هستش با فرض انتن روی 4 باشه؟
خیر ولی مواردی مشاهده شده که محدود کرده باشند
MMDFullHD
12-05-2020, 00:08
آنطور که معاون وزیر ارتباطات میگوید، در سال ۹۲ ضریب نفوذ اینترنت در ایران ۲۲ درصد بوده و همان زمان در آمریکا ضریب اینترنت ۷۴ درصد بوده است. زمانی که دولت اول روحانی سر کار میآید باید سرعت این ضریب نفوذ را افزایش دهد که دو راه حل پیش روی آن وجود داشته، یکی ارتقای اینترنت ثابت و یکی هم موبایل. ناظمی این دو راه حل و چرایی توسعه اینترنت موبایل توسط دولت جدید را به دیجیاتو چنین توضیح میدهد:
«اگر دولت به سراغ توسعه اینترنت ثابت میرفت، اینکار خیلی طولانی میشد و برای همین دولت به سراغ موبایل رفت. باید بدانیم ضریب نفوذ اینترنت در ایران حالا مثل آمریکا ۹۰ درصد است، این مساله به این معنا نیست که در کیفیت برابر هستند بلکه تنها آمار به ضریب نفوذ و دسترسی به اینترنت برابر است. اما چرا کیفیت تفاوت دارد؟ چون تمام بار این مساله را انداختیم روی دوش موبایل و باند ۷۰۰ و ۸۰۰ را هم نداریم، از آنطرف مردم انتظار دارند که پهنای باندشان افزایش پیدا کند. این مساله را نیز اگر نگاه تاریخی به آن داشته باشیم باید بگوییم پهنای باند در سال ۹۲ نیز ۱۰۰ گیگابایت بوده و امروز ۴ ترابایت است و این یعنی بیش از ۵۰ برابر رشد.»
داشتم دیجیاتو اینو میخوندم
واقعا چون مردم اطلاعایی ندارن هرچی دلشون بخواد میگن و ...
من میخوایم این رو بپرسم که اگه برای توسعه اینترنت ثابت میرفت چقد طول میکشید؟؟؟
تلفن چن وقت طول کشید به شهر ها برسه؟ دیر یا زودشو کاری ندارم اینها میدونستند اگه اینترنت ثابت توسعه پیدا کنه ظرفیت خیلی بیشتر از موبایل میخواد سود اوری کمتری داره براشون نسبت به اینترنت همراه از یه طرف هم پول گیت های خارجی رو از کجا بیارن؟
اما موبایل سود اوری خفنی داره با بسته هایی ک میچپوند و ارزش پولی ک تقریبا اون زمان داشت براشون میصرفید
الانم تو این اوج تحریم ها جنس گیرشون نمیاد میخوان باند 800 رو ی جور بگیرن پول تجهزاتشون کمتر بیافته دکلهارو کمتر کنن شعار میدن سلامتی مردم و... مردم سپرشونه انگاری باید پرسید باند 900 رو این همه شوما کجاتون کردید؟ 2g رو قصدشو ندارید جمعش کنید؟چن درصد الان مردم دارن از 2g گوشی نوکیا دارن که بخوان از 2g استفاده کنن با اون فرکانس طلایش
من خودم فن صداسیما رو نسیتم و نمیبینمش و از انحصارش هم کلا بیذارم ولی میتونستند با همین هزینه ها زیرساخت عالی بسازن اون زمان که بتونن همین iptv و ... رو هم نشون مردم بدن و مردم از بستر iptv ببینن
شاید شاید کند به قول خودشون پیش میرفت اما اگه صاحبدار و با پدر و مادرانه بالاسر کار وایمیسادن بالاخره تو 5 سال نهایت 10 سال میشد کشور رو اینترنت ثابت رو زیرو رو کرد!
اما اینها ن تنها برای پول و دله دوزدیاشون این حرکتو نزدن تازه اون بدبختی ک با سرور ایران فیلم و محتوا میذاش خلاصه به هر طوری تولید ترافیک میکرد ور هم درشو تخته کردن
الان هم خیلی از مردم ماه واره دارن و خیلا هم صداسیما رو با ما هواره میبینن نیازی به این فرکانس ها و کانالای در پیت شمام خیلیا ندارن
واقعا خجالت داره دو تا ارگان بیافتن ب جون هم برای خوردن و بخور بخور
ازون طرف جالبه وزارت ارتباطات و رگلاتوری تو ایران ک مدیریت فرکانس و ... اینارو تو دست داره نمیتونه ی فرکانس رو ازاد کنه
خلاصه هرچقد ک فکر کنی تو عمق بری میفهمی ج.ا چیکار کرده با کشور!
ashkan22
19-05-2020, 15:24
سلام گلای تو خونه;) میخواستم بدونم میشه بسته اینترنت همراه اول رو قبل از اتمامش لغو یا به بسته دیگه ای تبدیل کرد؟اگه مثبته مبلغ بسته قبلی چی میشه؟
سلام گلای تو خونه;) میخواستم بدونم میشه بسته اینترنت همراه اول رو قبل از اتمامش لغو یا به بسته دیگه ای تبدیل کرد؟اگه مثبته مبلغ بسته قبلی چی میشه؟
سلام
بسته های همراه بله میشه
اما بسته های شبانه تا جای من اطلاع دارم باید صبر کنی تا مدت زمانش تموم بشه
بسته های روزانه رو میتونی هر چند تا بخری و رزروکنی ونیاز به لغونداشته باشی
اما هزینه بسته قبلی چه استفاده بکنی چه نکنی سوخت میشه
ashkan22
19-05-2020, 19:02
ممنون بیشتر همون بسته شبانه مد نظرمه،خب پس چاره ای نیست یه ماه صبر میکنیم
ممنون بیشتر همون بسته شبانه مد نظرمه،خب پس چاره ای نیست یه ماه صبر میکنیم
خوب اگر نیاز داری از ی سیم دیگه استفاده کن
کلا یکی برای شبانه یکی هم برای روزانه
ashkan22
20-05-2020, 11:06
خوب اگر نیاز داری از ی سیم دیگه استفاده کن
کلا یکی برای شبانه یکی هم برای روزانهخب سیم کارت دیگه ای ندارم و از طرفی هم با این شرایط کرونا و شلوغی دفاتر خدمات و... حوصله رفتن و خریدن یه سیم کارت دیگه روندارم:blush:
خب سیم کارت دیگه ای ندارم و از طرفی هم با این شرایط کرونا و شلوغی دفاتر خدمات و... حوصله رفتن و خریدن یه سیم کارت دیگه روندارم:blush:
نگفتم برید بخرید :wac: گفتم اگر داری
نداری بیخیال خرید بشید که هم محدودیت تعداد سیمکارت برات داره
و اینکه تا 1سال از خرید سیمکارت نمیتونی سلبش کنی {همون تخلیه}
و باید 20تا100هزار هم بستگی به نوع شماره هزینه کنی
شما میتونی مشکل بسته و خرید بسته جدید روهم از 9990سوال کنی
این همراه اخر تا اخرین لحظه شما را در کمتر شدن سرعت اینترنتتان همراهی میکند...حتی با تغییر فرکانس ارتباط شما با دکل و دستکاری sinr و.. کاملا شمارا از داشتن سرعتی که حق شماست محروم میکنند
اصلا هم مهم نیست شما چندین میلیون تومان برای داشتن مودم و روتر و بسته اینترنت هزینه کرده باشید
و اصلا هم مهم نیست انها چقدر تبلیغ سرعت 4G plus بقول خودشان نامبر وان و فضاییشان میکنند مهم این است که شما گول بخورید و هزینه زیادی بپردازید
متاسفانه کاملا شبکه اینترنت همراه اخر اشباه شده و نه پهنای باند کافی دارند و نه سرمایه کافی برای خرید و توسعه سختافزارهایشان
این در اختیار گزاشتن پهنای باند و تاسیساتشان به بعضی اوپراتورهای دیگر باعث شده نه آن اوپراتورها و نه خود اوپراتور کوچک همراه آخر بتواند بخوبی به مردم سرویس اینترنت با کیفیت واقعی ارائه بدهد
متاسفانه با مانیتورینگ کاربرهایشان که نامش را جاسوسی هم میشود گذاشت به شکلی دیگر باعث بی ابرو شدن خودشان شده اند
یک اوپراتوری کوچک که در عمل نمیتواند بخوبیبه یک تعداد از مردم سرویس دهی کند بهتر است بجای افزایش نفوذ اینترنت در دیگر شهرها و حتی روستا ها و تبلیغهای مکرر آن
بهتر است در 1 الی دو شهر به سرویس دهی بپردازد و نه با خیالبافی و رویا پردازی و.... خودشان را اوپراتوری بزرگ معرفی کنند که حتی از براورده کردن تقاضاهای کاربران شهری مثل تهران هم نمیتوانند بر بیایند که این واقعیتی ثابت شده است
حالا با افتخاری که باعث خار شدن بیشتر خود شماست بروید شهرها و روستاهای بیشتری را با اینترنت داغان خود اذیت کنید
این همراه اخر تا اخرین لحظه شما را در کمتر شدن سرعت اینترنتتان همراهی میکند...حتی با تغییر فرکانس ارتباط شما با دکل و دستکاری sinr و.. کاملا شمارا از داشتن سرعتی که حق شماست محروم میکنند
اصلا هم مهم نیست شما چندین میلیون تومان برای داشتن مودم و روتر و بسته اینترنت هزینه کرده باشید
و اصلا هم مهم نیست انها چقدر تبلیغ سرعت 4G plus بقول خودشان نامبر وان و فضاییشان میکنند مهم این است که شما گول بخورید و هزینه زیادی بپردازید
متاسفانه کاملا شبکه اینترنت همراه اخر اشباه شده و نه پهنای باند کافی دارند و نه سرمایه کافی برای خرید و توسعه سختافزارهایشان
این در اختیار گزاشتن پهنای باند و تاسیساتشان به بعضی اوپراتورهای دیگر باعث شده نه آن اوپراتورها و نه خود اوپراتور کوچک همراه آخر بتواند بخوبی به مردم سرویس اینترنت با کیفیت واقعی ارائه بدهد
متاسفانه با مانیتورینگ کاربرهایشان که نامش را جاسوسی هم میشود گذاشت به شکلی دیگر باعث بی ابرو شدن خودشان شده اند
یک اوپراتوری کوچک که در عمل نمیتواند بخوبیبه یک تعداد از مردم سرویس دهی کند بهتر است بجای افزایش نفوذ اینترنت در دیگر شهرها و حتی روستا ها و تبلیغهای مکرر آن
بهتر است در 1 الی دو شهر به سرویس دهی بپردازد و نه با خیالبافی و رویا پردازی و.... خودشان را اوپراتوری بزرگ معرفی کنند که حتی از براورده کردن تقاضاهای کاربران شهری مثل تهران هم نمیتوانند بر بیایند که این واقعیتی ثابت شده است
حالا با افتخاری که باعث خار شدن بیشتر خود شماست بروید شهرها و روستاهای بیشتری را با اینترنت داغان خود اذیت کنید
برخلاف شما بنده هیچ مشکلی ندارم !
حتی باند 7 رو هم تقویت کردن تو منطقه ما و راحت گوشی ها 4g+ میشن
البته با یک دوز و کلکی :laughing::biggrin::cool:
اینجور که من متوجه شدم پهنای باند 3 رو کم کردن و با تقویت باند 7 پهنای باند 3رو به 7 اختصاص دادن
دقیقا سرعت دانلود من برعکس شده
توضیحات تکمیلی توی این پست هست
قدیما باند 3 برای من عالی بود تا 17-18 مگ میرفت الان باند 7 اینجور شده
و باند 3 الان 7-8مگابایت هست
امشب تست سرعت جدید و اطلاعات فرکانس رو میزارم دوستان ببینند
برخلاف حرف بنده؟ این حرف یعنی شما با 4G plus که حرفشو با خوشحالی و رد صحبتهای من زدین پس الان باید بالای 20 مگابایت سرعت داشته باشید و در هردو باند b3 و b7 پهنای باند شما برای دانلود و آپلود 20MHz باشد و صد البته بعد از مدت کوتاهی که سعی داشتید واقعا استفاده کنید سرعتتان را به روشهای مختلف و هنرمندانه محدود نکنند
البته این شرکت دروغ گو یک اعترافی که یک مدت پیش داشتند و ان هم اشباع شدن کل شبکه اینترنتشان بود
حالا برو واسه چوپانها و گله های گوسفند دکل بساز تا با هم در ارتباط باشند که قبل از حمله خانوم گرگه به هم اطلاع بدهند ! البته گرگ خود اینا هستند و کاربرانشان هم .... فرض کردند و میکنند
ایراسنل ترکونده اگر اون پروژه زیرساخت 400 رکی سرورهاشو راه اندازی کنه
برخلاف حرف بنده؟ این حرف یعنی شما با 4G plus که حرفشو با خوشحالی و رد صحبتهای من زدین پس الان باید بالای 20 مگابایت سرعت داشته باشید و در هردو باند b3 و b7 پهنای باند شما برای دانلود و آپلود 20MHz باشد و صد البته بعد از مدت کوتاهی که سعی داشتید واقعا استفاده کنید سرعتتان را به روشهای مختلف و هنرمندانه محدود نکنند
البته این شرکت دروغ گو یک اعترافی که یک مدت پیش داشتند و ان هم اشباع شدن کل شبکه اینترنتشان بود
حالا برو واسه چوپانها و گله های گوسفند دکل بساز تا با هم در ارتباط باشند که قبل از حمله خانوم گرگه به هم اطلاع بدهند ! البته گرگ خود اینا هستند و کاربرانشان هم .... فرض کردند و میکنند
داداش خونسرد باش چرا انقدر حرص میخوری شما؟
بله دقیقا همینجوره
ببینید این وضعیت قبلی سیگنال من بود
همه چی رو هم اونجا توضیح دادم
اینم وضعیت جدید که دیگه همه چی رو میتونید ببینید ونیازی به توضیح نیست
فقط مودم من در رنک mimo4*4 به حالت 4g+ میره که هنوز اینجا رنک4 نشده
دوست عزیز، شرکت پدرم نیست بخوام ازش دفاع کنم هممون هم میدونیم همراه اول حجم دزدی هم داره خصوصا تو بسته های اینترنت همراهیش و سایر ماجراهاش
اما وقتی که واقعا پهنای باند منطقه ما بهتر شده آدم نمیشه که دروغ بگه !و بگم بده ! یچیز شانسیه!
بنده بارها تست سرعت گذاشتم در ساعات مختلف شبانه روز میتونید ببینید
از اونور هم من از بسته های نامحدود برخلاف بعضی دوستان همینجا نهایت استفادم 500-600 گیگ هست نه 2-3ترابایت که بخوان محدود کنن !
البته ایرانسل هم اینجا عالیه تست سرعتشم با مودم 4g معمولی توی این تاپیک گذاشتم
نقد و بررسی مودم ایرانی (FD i40 E1 (3g/4G ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MMDFullHD
28-05-2020, 12:06
البته محض اطلاع الان همراه سه باندس CA_3A_7C
و منم صحبت هاشون رو تایید میکنم منطقه مام سرعتش عالیه
من رو همیشه محدود کرده این موضوع هم تلفنی صبحت کنید در جریان میذارن میگن بهتون
همراه سرعت رو نمیاد برا ی کاربر کم کنه منطقتون کشش رو نداره اون دکل یا پیک هست
خطمو چون اینقد زیاد دانلود کردم شب ها انتن میپرونن و هرجور شده نمیذارن به فورجی وصل شم و NO SERVICE میشه فقط دستگاه من و شماره ملی خط های من ولی سرعت روز میشه و ... مشکلی نداره
همه مدل عکس دیدیم ولی تست سرعتی ندیدم...بقیه دیدند؟ من اصلا حرص نمیخورم و نخوردم چه قبل از نوشتن پستهام چه بعدش:دی نمیدونم شاید شما موقع خواندن پستهای دیگران از عینک خاصی استفاده میکنید
بله بعضی مناطق سرعت بهتر است ان هم بخاطر شلوغ نبودن و.... صحبتهام کلیه نه فقط بخاطر شما یا خودم!!! خودم که سرعت باکیفیت خوبی داشتم :دی ولی مسئله همون اتفاق هاییست که در صفحه قبل گفتم
من اصلا محتاج اینترنت این شرکت نیستم اما دیگه وقتی عمدا سرعت رو کم میکنند و عمدا باند و ... ارتباط شما رو تغییر میدهند دیگه باید فحش و ناسزا بهشون داد
شما اتفاقا مشکل کم شدن شارژ اینترنت رو باید اطلاع بدی تا رسیدگی کنند
این جوج مهندسهای پشتیبانی این شرکت شدیدا مشکل اخلاقی دارند:دی و معلوم نیست چه موجودی هستند:دی
همه مدل عکس دیدیم ولی تست سرعتی ندیدم...بقیه دیدند؟ من اصلا حرص نمیخورم و نخوردم چه قبل از نوشتن پستهام چه بعدش:دی نمیدونم شاید شما موقع خواندن پستهای دیگران از عینک خاصی استفاده میکنید
بله بعضی مناطق سرعت بهتر است ان هم بخاطر شلوغ نبودن و.... صحبتهام کلیه نه فقط بخاطر شما یا خودم!!! خودم که سرعت باکیفیت خوبی داشتم :دی ولی مسئله همون اتفاق هاییست که در صفحه قبل گفتم
من اصلا محتاج اینترنت این شرکت نیستم اما دیگه وقتی عمدا سرعت رو کم میکنند و عمدا باند و ... ارتباط شما رو تغییر میدهند دیگه باید فحش و ناسزا بهشون داد
شما اتفاقا مشکل کم شدن شارژ اینترنت رو باید اطلاع بدی تا رسیدگی کنند
این جوج مهندسهای پشتیبانی این شرکت شدیدا مشکل اخلاقی دارند:دی و معلوم نیست چه موجودی هستند:دی
داداش عینکای خاصت رو بزن گلم تا تست هایی که به دفعات گذاشتم ببینی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
من در قزوین 400 مگابیت هم از همراه اول دانلود داشتم - عکس تست سرعت بنده هست در انجمن 43 مگابایت دانلود شده از سرور آلمان - محدود هم نکرده برای من!
درود
مثل اینکه واقعا همراه اول داره پوشش رو افزایش میده دیروز چند لحظه مودم 4g+ شد و رنک mimo افزایش پیدا کرد ولی ثبات نداشت و برگشت روی 4g
مودم هم b612 یا همون i60 هست
and-roid2
29-05-2020, 12:13
درود
مثل اینکه واقعا همراه اول داره پوشش رو افزایش میده دیروز چند لحظه مودم 4g+ شد و رنک mimo افزایش پیدا کرد ولی ثبات نداشت و برگشت روی 4g
سلام i60 از 4.5G FDD مگه ساپورت میکنه؟
تا جایی که یادمه این مودم MIMO 4*4 ساپورت میکرد.
درود
تو بعضی فریمورها این علامت پلاس میاد اما سرعت همچنان همون 4gهست
سلام i60 از 4.5G FDD مگه ساپورت میکنه؟
تا جایی که یادمه این مودم MIMO 4*4 ساپورت میکرد.
تو بعضی فریمورها این علامت پلاس میاد اما سرعت همچنان همون 4gهست
بله منظور منم همون mimo4*4 این مودم cat6 هست
پس اگر رنکش به 4 برسه و به قول صابر به دکلی وصل باشیم که هم فاصلش نزدیک باشه و هم از فیبر نوری اینترنت بگیره میتونیم به سرعت زیر 300 مگابیت برسیم
یعنی چیزی حدود 20 مگابایت بر ثانیه !حالا کم و زیاد
پس این علامت الکی نیست و مودم های دیگه اغلب mimo*2 هستن مثل مودم های تولید خودشون :biggrin:
mohsen_rkh
30-05-2020, 00:55
دوستان من با توجه به کارم نیاز به آپلود با سرعت بالا دارم (تولید محتوای آموزشی). توی تست های speedtest.net، سرعت آپلودم به راحتی به 40-30 مگ میرسه اما موقعی که میخوام روی سرور های خودمون فایل آپلود کنم چه با FTP چه HTTP چه SFTP، سرعت به ازای هر کانکشن بیشتر از حدود 4 مگ (مگابیت) نمیرسه، دو سه تا فایل همزمان بذارم مجموعش به زور به 6 مگ میرسه. (در نظر داشته باشید که توی محل کارم با سرعت حدود 40 مگ رو همون سرور ها آپلود داریم) میخوام ببینم آیا برای سرور های مربوط به speedtest محدودیت سرعت رو برداشتن و برای IP های دیگه محدودیت سرعت گذاشتن؟ در این صورت یا در غیر این صورت راهی هست بشه با سرعتی که واقعاً شبکه کششش رو داره آپلود کرد؟ خیلی این قضیه داره اختلال ایجاد میکنه تو کارم.
محلی که هستم، تا سرعت 207 مگ هم سرعت دانلود گرفتم.
دوستان من با توجه به کارم نیاز به آپلود با سرعت بالا دارم (تولید محتوای آموزشی). توی تست های speedtest.net، سرعت آپلودم به راحتی به 40-30 مگ میرسه اما موقعی که میخوام روی سرور های خودمون فایل آپلود کنم چه با FTP چه HTTP چه SFTP، سرعت به ازای هر کانکشن بیشتر از حدود 4 مگ (مگابیت) نمیرسه، دو سه تا فایل همزمان بذارم مجموعش به زور به 6 مگ میرسه. (در نظر داشته باشید که توی محل کارم با سرعت حدود 40 مگ رو همون سرور ها آپلود داریم) میخوام ببینم آیا برای سرور های مربوط به speedtest محدودیت سرعت رو برداشتن و برای IP های دیگه محدودیت سرعت گذاشتن؟ در این صورت یا در غیر این صورت راهی هست بشه با سرعتی که واقعاً شبکه کششش رو داره آپلود کرد؟ خیلی این قضیه داره اختلال ایجاد میکنه تو کارم.
شما داری در محیط کارتون داخلی استفاده میکنی که سرعتت روی سرورها بالا هست
اما اگر از جای دیگه بخواهی رو سروها اپود بزنی خوب میشه خارجی و سرعت میاد پایین
ضمنا تست اسپید تست قرار نیست هرچی میزنه همون هم برای شما باشه
سرورها فرق دارن
نت خودم سرور ftpدارم شبکه داخلی عالی با سرعت بسیار بالا
اما از بیرون فایل بزنم سرعت داغونه با وجود اینکه اپلودم بالا هست
mohsen_rkh
30-05-2020, 01:45
شما داری در محیط کارتون داخلی استفاده میکنی که سرعتت روی سرورها بالا هست
اما اگر از جای دیگه بخواهی رو سروها اپود بزنی خوب میشه خارجی و سرعت میاد پایین
ضمنا تست اسپید تست قرار نیست هرچی میزنه همون هم برای شما باشه
سرورها فرق دارن
نت خودم سرور ftpدارم شبکه داخلی عالی با سرعت بسیار بالا
اما از بیرون فایل بزنم سرعت داغونه با وجود اینکه اپلودم بالا هست
نه دوست عزیز داخلی کجا بود.
روی چند سرور و هاست مختلف که هر کدومشون یه جاست و هیچ کدوم توی محل کار نیست!
از این شرکت توقع کیفیت نداشته باشید کلا شرکت تخصصی و پیشرفته ای نیست افرادی هم که بعنوان پشتیبانی فنی شبکه هاشون فعالیت میکنند اصلا حرفه ای
و بقولی اینکاره نیستند و صرفا دلبخاهی هرکاری دلشون بخواهد انجام میدهند
شبکه اینها طوری نیست که نیاز کاربرهای حرفه ای اینترنت را براورده کند و هرچقدر هم که شبکه شان کشش نداشته باشد باز هم با تبلیغ و دروغ به تعداد کاربرهای اینترنتشان اضافه میکنند و صرفا اینترنت داشتن شما برایشان قابل قبول است!
نوع دیگر دروغ گفتنشان این است که در فلان منطقه تهران اگر سرعت فوقالعاده و بسیار عالیست این فقط و فقط بخاطر خلوط بودن اون منطقه و دکل است:laughing:
این احمقها فکر میکنند در این شهر یکی هم پیدا نمیشود که بتواند بفهمد در همون دکلهای اون مناطق مثلا خلوت هم تعداد کاربرهای متصل به اون شبکه زیاد است
کلا از دروغ گفتنشان در کنار محدود کردن کاربرهایشان مشخص است چه نوع موجوداتی بعنوان تیم پشتیبانی برای این شرکت مشغول بکار هستند
داداش عینکای خاصت رو بزن گلم تا تست هایی که به دفعات گذاشتم ببینی
اوایل سال پیش که تست سرعت با این مودم گزاشتم سرعتم ثابت بیشتر از شما بود(با انتن داخلی مودم) باز هم میدونستم سرعت کامل رو نگرفتم که البته تستهای بعدیم عالی بود(با انتن خارجی)
بعدش هم که B525 دار شدمو و تستهای سرعت با این مودم هم عجیب بود :D چه فایده فلان فلان شده ها محدود میکنند انگار طرف سرعت رو میبینه حسودیش میشه سریع محدود میکنه یا اینکه دستور داره کلا نفهمیدیم اینکارشون اتش به اختیاره یا از سر نفهمی:D
Hossein jabbar
30-05-2020, 11:37
اوایل سال پیش که تست سرعت با این مودم گزاشتم سرعتم ثابت بیشتر از شما بود(با انتن داخلی مودم) باز هم میدونستم سرعت کامل رو نگرفتم که البته تستهای بعدیم عالی بود(با انتن خارجی)
بعدش هم که B525 دار شدمو و تستهای سرعت با این مودم هم عجیب بود :D چه فایده فلان فلان شده ها محدود میکنند انگار طرف سرعت رو میبینه حسودیش میشه سریع محدود میکنه یا اینکه دستور داره کلا نفهمیدیم اینکارشون اتش به اختیاره یا از سر نفهمی:D
این مودم سوراخ سومبه های زیادی داره که هنوز عمومی نشده!!!
یکی از مودم های تاپه ایرانه!
و تمام تست ها حاکی از این است که تک باند ای 60 از 525 فرا تره ولی رو تجمیع 525 پرچم بالاست!
موفق باشید:»
در مورد مودم 4G ساخت داخل که مثلا باید با کیفیت ساخت بالا و قابل تحسین و با ارزش خرید باشد نظرتان چیست و اینکه چه شرکتی از تولید این مودم حمایت میکند
چرا با ارز ؟؟؟4 تومانی قطعه وارد میکنند و محصول نهایی که حداقل باید قیمتی 150 هزار تومانی داشته باشد با قیمتی چند برابر میفروشند؟
اگر کیفیت قطعات استفاده شده و مونتاژ بالا میبود که اصلا اینطور نیست چرا فلان شرکت از این تولید بیکیفیت حمایت میکند و با قیمتی غیر منصفانه بفروش میرساند؟
مگر مودم بسیار باکیفیتی مثل هواوی B612 هنگام ورود و فروش به بازار ایران چقدر قیمت داشت؟ بیشتر از 150 هزار تومان؟ که واقعا اینطور بود
اگر کیفیت ساخت این مودم واقعا عالی باشد باز هم بخاطر ساخت داخل بودن و استفاده از ارز دولتی برای واردات قطعات آن و بعد منتاژ نباید واقعا به این قیمت عرضه میش خب این کلاهبرداری هست و یا خیر
apple021
04-06-2020, 00:38
سرعت شبانه رو :laughing:
سلام.
من با سه تا سرور مختلف امتحان کردم که هر کدوم تو یه کشور بودن: آلمان، فرانسه و آمریکا.
با سرور آلمان که از دیتاسنتر هتزنر بود مشکل داشتم و سرعت آپلودم (FTP) خیلی پائین بود ولی با دوتا سرور دیگه (که فکر کنم دیتاسنترشون غیر از هتزنر بود)، مشکلی از بابت سرعت آپلود نداشتم.
این در حالی بود که وقتی از اینترنت خودم تست سرعت اسپیدتست به کشور آلمان میزدم سرعت آپلودم اوکی بود. (یعنی به اسپیدتست نمیتونید اکتفا کنید، حتماً باید با سرور خودتون تست بزنید.)
به نظرم یه سرور دیگه که دیتاسنتر متفاوتی داره تهیه کنید و تست آپلود انجام بدید.
Hidden-Hunter
07-06-2020, 17:06
سلام دوستان
خواستم بپرسم خط های دائمی که از سایر اپراتورها ترابرد میشن روی همراه اول ، شرایط افزایش ودیعه یا همون حد اعتبار توسط سیستم همراه اول دارند یا نه؟
ممنون
Thesaeedtk
08-06-2020, 00:43
زیبا نیست بچه ها سرعت اینترنت 4g همراه آخر سیگنال خوبه اینا به نظرتون دارن چیکار میکنن ؟؟؟
ایرانسل راحت ۵۰ به من میده که میشه حدود ۸ تو دانلود
تازه زنگ زدم میگم من اومدم مودم خریدم ازتون چرا اینقدر سرعت پایینه میگه اسپید تست بگیر میگم با اسپید تست ۵ میگه خوب درسته دیگه زیر ۴ کندی حساب میشه رو شبکه ۴g[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk
Thesaeedtk
08-06-2020, 01:26
در مورد مودم 4G ساخت داخل که مثلا باید با کیفیت ساخت بالا و قابل تحسین و با ارزش خرید باشد نظرتان چیست و اینکه چه شرکتی از تولید این مودم حمایت میکند
چرا با ارز ؟؟؟4 تومانی قطعه وارد میکنند و محصول نهایی که حداقل باید قیمتی 150 هزار تومانی داشته باشد با قیمتی چند برابر میفروشند؟
اگر کیفیت قطعات استفاده شده و مونتاژ بالا میبود که اصلا اینطور نیست چرا فلان شرکت از این تولید بیکیفیت حمایت میکند و با قیمتی غیر منصفانه بفروش میرساند؟
مگر مودم بسیار باکیفیتی مثل هواوی B612 هنگام ورود و فروش به بازار ایران چقدر قیمت داشت؟ بیشتر از 150 هزار تومان؟ که واقعا اینطور بود
اگر کیفیت ساخت این مودم واقعا عالی باشد باز هم بخاطر ساخت داخل بودن و استفاده از ارز دولتی برای واردات قطعات آن و بعد منتاژ نباید واقعا به این قیمت عرضه میش خب این کلاهبرداری هست و یا خیربرای اینکه مردم آزارن اون شرکتم ر ا ن ت داره
Thesaeedtk
08-06-2020, 17:31
یه چیز من الان متوجه شدم جالب سرعن 3g همراه آخر از 4g بیشتر جالبه درصورتی که 4g+ lte a سیگنالش قوی اینجا تقریبا84 dbm ولی سرعت رو کیلوبایته مدام قطع وصل میشه ولی میزارمش رو 3g تا ۲مگ دانلود میگیرم
سیگنال ایرانسل با اینکه ضعیفتره نزدیک ۹۵سرعت دانلود تا ۹ میره رو 4g+
این به نظرتون عجیب نیست یه کم
ShadowDragon
11-06-2020, 09:39
یه چیز من الان متوجه شدم جالب سرعن 3g همراه آخر از 4g بیشتر جالبه درصورتی که 4g+ lte a سیگنالش قوی اینجا تقریبا84 dbm ولی سرعت رو کیلوبایته مدام قطع وصل میشه ولی میزارمش رو 3g تا ۲مگ دانلود میگیرم
سیگنال ایرانسل با اینکه ضعیفتره نزدیک ۹۵سرعت دانلود تا ۹ میره رو 4g+
این به نظرتون عجیب نیست یه کم
نه چون سمت ما از روز اول همین بوده
وقتی پینگ میخوام ۴جی
وقتی سرعت میخوام میرم ۳جی
ShadowDragon
12-06-2020, 23:45
بعد چند ماه دستم خورد به دیتا خط همراه اول، دیدم نوشت ۴.۵ جی!
سریع یه بسته یه ماهه فعال کردم اما رو ۴جی قفل شد
یعنی چی ؟ بدون بسته ۴.۵ با بسته ۴؟؟
بعد چند ماه دستم خورد به دیتا خط همراه اول، دیدم نوشت ۴.۵ جی!
سریع یه بسته یه ماهه فعال کردم اما رو ۴جی قفل شد
یعنی چی ؟ بدون بسته ۴.۵ با بسته ۴؟؟
سلام شاید تازه توی منطقتون دارن پوشش گسترش میدن سمت ماهم همینجوره
از توی تنظیمات گوشیت volte رو خاموش کن ببین فرقی میکنه یا نه؟
Thesaeedtk
13-06-2020, 02:59
نه چون سمت ما از روز اول همین بوده
وقتی پینگ میخوام ۴جی
وقتی سرعت میخوام میرم ۳جیوالا برا من که در دو حالت پینگ افتضاحه فاطلمن با دکل ۲۰۰ متره نمیدونم چرا اینجوریه والا من فکر میکنم شبکشون نمیکشه لیمیت کردن نتو
ShadowDragon
13-06-2020, 22:21
سلام شاید تازه توی منطقتون دارن پوشش گسترش میدن سمت ماهم همینجوره
از توی تنظیمات گوشیت volte رو خاموش کن ببین فرقی میکنه یا نه؟
نمیدونم...
سیم دومم ایرانسل هم volte فعاله هم ۴.۵
همراه ابتر، نه volte فعاله نه ۴.۵
بعید میدونم بحث گسترش باشه ، ۲-۳ خط انتن ۴جی بیشتر ندارم
دوستان همراه اول ، ساعات رایگانش نسبت به ایرانسل چطوره ؟
Thesaeedtk
14-06-2020, 00:26
دوستان همراه اول ، ساعات رایگانش نسبت به ایرانسل چطوره ؟ساعت رایگان رایگان ندارن بسته شبانه دارن ایرانسل همش ۲ تا ۷ همرا اول ۱ تا ۱۱ صبح داره ولی سرعت نابوده میتونی بری بسته ها رو ببینی
مثلا ۱ ماه ایرانسل ۲ تا ۷ حدودا ۹ تومنه
۱ ماه همراه اول ۱ تا ۱۱ حدودا ۲۲ تومن
دوستان همراه اول ، ساعات رایگانش نسبت به ایرانسل چطوره ؟
دوست عزیز ساعت دانلود همراه اول نسبت به ایرانسل در بسته های شبانه بسیار بهتر هست
1 شب تا 11 صبح هست
در ضمن توجه داشته باشید ایرانسل شیطنت هایی داره و تا همون حد مجاز بستتون هم هی قطع و وصلی میندازه روی خط باید ریبوت کنید ولی همراه اول حداقل تا حجم مجازش اینجوری نیست!
اینکه سرعت برای من یا شما چجور متفاوته دیگه به عوامل محیطی و شلوغی دکل و دستگاه مورد استفاده بستگی داره مثلا این تست های باند 7 هست که توی منطقه ما کمتر از یکماه هست گسترشش دادن و 4g+ شده !
در کل از ساعت و سرعت همراه اول نسبت به ایرانسل خیلی راضیم پینگ کمتری هم داره !
ShadowDragon
14-06-2020, 07:12
:blink::weird:
حالا سرعت من با همراه اول، تهران -اکباتان حدود ۱۰۰-۴۰۰ کیلوبایت هست
دیشب ۳جی ، ۶۸۰ میگرفت!!
ایرانسل ۵-۶ مگابایت هست اما متاسفانه فایل دانلود خراب میکنه عملا فایده نداره
:blink::weird:
حالا سرعت من با همراه اول، تهران -اکباتان حدود ۱۰۰-۴۰۰ کیلوبایت هست
دیشب ۳جی ، ۶۸۰ میگرفت!!
ایرانسل ۵-۶ مگابایت هست اما متاسفانه فایل دانلود خراب میکنه عملا فایده نداره
اینجا ایرانسل هم عالیه خصوصا شبکه 4+
اما پکت لاست داره
مثلا این تست باند 1 هست مودم e1 به قول خودشون ایرانی :D
اون خرابی فایل ها رو حتی بچه های td ایرانسل گفتن برا اون هم اتفاق میوفته
TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Thesaeedtk
14-06-2020, 09:58
آقا این وضعیت منه جالبه اسپید تست اینجوریه ولی دانلود کیلوبایته نمیدونم یعنی راهی پیدا کردن اسپید تست گول بزنن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ShadowDragon
14-06-2020, 12:50
فکر کنم سرور ایرانی تست گرفتید؟
و از سرور خارجی میخواین دانلود کنید
یعنی اینترانت خوبه و اینترنت خراب
Thesaeedtk
14-06-2020, 14:35
فکر کنم سرور ایرانی تست گرفتید؟
و از سرور خارجی میخواین دانلود کنید
یعنی اینترانت خوبه و اینترنت خرابنه دانلود ار ------ بود که سرور داخلیه سرعت ۳۰۰ ۴۰۰ کیلوبایت میداد
Thesaeedtk
14-06-2020, 14:37
عملا برا من فرقی نمیکنه داخلی خارجی جفتش یه سرعت میده دانلودم از سافت۹۸ بود
دوست عزیز ساعت دانلود همراه اول نسبت به ایرانسل در بسته های شبانه بسیار بهتر هست
1 شب تا 11 صبح هست
در ضمن توجه داشته باشید ایرانسل شیطنت هایی داره و تا همون حد مجاز بستتون هم هی قطع و وصلی میندازه روی خط باید ریبوت کنید ولی همراه اول حداقل تا حجم مجازش اینجوری نیست!
اینکه سرعت برای من یا شما چجور متفاوته دیگه به عوامل محیطی و شلوغی دکل و دستگاه مورد استفاده بستگی داره مثلا این تست های باند 7 هست که توی منطقه ما کمتر از یکماه هست گسترشش دادن و 4g+ شده !
در کل از ساعت و سرعت همراه اول نسبت به ایرانسل خیلی راضیم پینگ کمتری هم داره !
وووووواو
از کجا میشه فهمید روی چه باندی هست ؟ مثلا همین 7 که فرمودین چطوری قابل تشخیص هست ؟؟
Thesaeedtk
14-06-2020, 23:53
وووووواو
از کجا میشه فهمید روی چه باندی هست ؟ مثلا همین 7 که فرمودین چطوری قابل تشخیص هست ؟؟والا من نمیدونم چجوری داری این سرعتو میگیری خیلی عالیه واقعا
Thesaeedtk
14-06-2020, 23:58
وضعیت منه نگاه کنید تازه بسته شبانه هم نیست البته فرقی هم نمیکنه والا من دیگه هنک کردن سیگنال خوبه آنتن خوبه ۱۰ بار زنگ زدم میگن هیچ مشکلی نیست این سرعتی مه به من میده نهایت تا ۵۰۰ بره به شدت ناپایدار جالب پکت لاست نداره ولی مدام سرعت متغیر نمیدونم واقعا دوستان چجوری دارن سرعت ۱۵ ۱۶ میگیرن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohsen_rkh
15-06-2020, 03:30
سلام.
من با سه تا سرور مختلف امتحان کردم که هر کدوم تو یه کشور بودن: آلمان، فرانسه و آمریکا.
با سرور آلمان که از دیتاسنتر هتزنر بود مشکل داشتم و سرعت آپلودم (FTP) خیلی پائین بود ولی با دوتا سرور دیگه (که فکر کنم دیتاسنترشون غیر از هتزنر بود)، مشکلی از بابت سرعت آپلود نداشتم.
این در حالی بود که وقتی از اینترنت خودم تست سرعت اسپیدتست به کشور آلمان میزدم سرعت آپلودم اوکی بود. (یعنی به اسپیدتست نمیتونید اکتفا کنید، حتماً باید با سرور خودتون تست بزنید.)
به نظرم یه سرور دیگه که دیتاسنتر متفاوتی داره تهیه کنید و تست آپلود انجام بدید.
چند تا سرور داریم، چند تا تو آسیاتک، دو تا تو مبین نت، با اینترنت دیگه سرعت آپلود تا 40-30 مگابیت بر ثانیه میره روشون ولی با همراه اول نه.
تست دیگه چیزی رو عوض نمیکنه، من که نمیخوام تست سرعت بگیرم، من میخوام رو سرور های خودم با سرعتی که بستر شبکه اجازه میده آپلود کنم.
وووووواو
از کجا میشه فهمید روی چه باندی هست ؟ مثلا همین 7 که فرمودین چطوری قابل تشخیص هست ؟؟
فریموری که من استفاده میکنم توسط یکی از اساتید بزرگ انجمن مود شده
مقداری قابلیت ها بهش اضافه شده نمونش همین انتخاب به صورت دلخواه هست
اگر b612 دارید و فریمور آنلاک شده روش نصب کردید موس رو ببرید روی نشانگر آنتن اطلاعات رو بهتون نشون میده راحتترین راحش هست
راه های دیگشم در ویندوز نرم افزار ltewatch هست
و در اندروید نرم افزار hmanger
که کامالا بهتون امکان انتخاب باند رو میده
وضعیت منه نگاه کنید تازه بسته شبانه هم نیست البته فرقی هم نمیکنه والا من دیگه هنک کردن سیگنال خوبه آنتن خوبه ۱۰ بار زنگ زدم میگن هیچ مشکلی نیست این سرعتی مه به من میده نهایت تا ۵۰۰ بره به شدت ناپایدار جالب پکت لاست نداره ولی مدام سرعت متغیر نمیدونم واقعا دوستان چجوری دارن سرعت ۱۵ ۱۶ میگیرن
قرار نیست که سرعت برای همه یکسان باشه
یا وقتی من سرعت خوبی دارم برا شما هم خوب باشه !
سایر دلایلشم وضعیت محیطی هست
و دلیل مهم و اصلیش دستگاه مورد استفاده هست شما با گوشی تست سرعت میگیری بله همه چی عادیه !
اما داری با مودم دانلود میکنی
بنده در اون تاپیک هم بهتون گفتم این مودم جالب نیست راهنماییتون هم کردم ولی بازم دارید گله میکنید!
کلا شما دستگاهی رو خریدید که منسوخ شده !وقتی خود اپراتور بهتون میگه چرا این رو خریدید باید متوجه عمق موضوع بشید که کلا مودم رو بهتون انداختن!
برای بار چندم توصیه میکنم یه سرچی بزنید فریمور مود شده برای این مودم پیدا کنید !
اگر گیر نیومد که دیگه هیچی!
Thesaeedtk
15-06-2020, 13:17
قرار نیست که سرعت برای همه یکسان باشه
یا وقتی من سرعت خوبی دارم برا شما هم خوب باشه !
سایر دلایلشم وضعیت محیطی هست
و دلیل مهم و اصلیش دستگاه مورد استفاده هست شما با گوشی تست سرعت میگیری بله همه چی عادیه !
اما داری با مودم دانلود میکنی
بنده در اون تاپیک هم بهتون گفتم این مودم جالب نیست راهنماییتون هم کردم ولی بازم دارید گله میکنید!
کلا شما دستگاهی رو خریدید که منسوخ شده !وقتی خود اپراتور بهتون میگه چرا این رو خریدید باید متوجه عمق موضوع بشید که کلا مودم رو بهتون انداختن!
برای بار چندم توصیه میکنم یه سرچی بزنید فریمور مود شده برای این مودم پیدا کنید !
اگر گیر نیومد که دیگه هیچی!شما درست میفرمایید در مورد مودم و شرایط که متفاوت بلاخره بعضی جاها آنتن شلوغ ببینید مشکل میدونید کجاست من با گوشی هم تست کردم همین تفاوتی نمیکنی اصلا یکی از دلایل خرید مودم هون بود که با گوشی سرعت کمی میگرفتم
بله با گوشی هم اسپید میگیرم سرعت ۱۰۰ رو میده سرور داخلی ولی هات اسپاتش میکنم رو لپتاپ سرعت میشه ۵۰۰ ۶۰۰
در ضمن با چندین گوشی تست کردم
میدونم این مشکل عجیب و خنده دار من خودم گیج شدم که الا مشکل کجاست
شما درست میفرمایید در مورد مودم و شرایط که متفاوت بلاخره بعضی جاها آنتن شلوغ ببینید مشکل میدونید کجاست من با گوشی هم تست کردم همین تفاوتی نمیکنی اصلا یکی از دلایل خرید مودم هون بود که با گوشی سرعت کمی میگرفتم
بله با گوشی هم اسپید میگیرم سرعت ۱۰۰ رو میده سرور داخلی ولی هات اسپاتش میکنم رو لپتاپ سرعت میشه ۵۰۰ ۶۰۰
در ضمن با چندین گوشی تست کردم
میدونم این مشکل عجیب و خنده دار من خودم گیج شدم که الا مشکل کجاست
بله واقعا عجیبه تا حالا ندیدم این مورد رو چندتا مورد میگم اگر تا الان انجام ندادی تست کن
اولا مودم رو با کابل بزن به کامپیوتر خودش کارت شبکه مجازی میسازه!
دوما آنلاکش کن و سیم کارت یه اپراتور دیگه رو تست کن !
تنظیمات apn رو حذف کن و دوباره بساز !
تو نقطه های مختلف تست کن مثلا توی یه محله دیگه وقتی رفتی بیرون مودم رو با خودت ببر
و با نرم افزار adm اندروید از سایت های مختلف تست بگیر ببین نتیجه چیه!
نظر دیگه ای ندارم !
اگر همه اینارو تست کردی پس از طرف اپراتوره چون میگی رو گوشی هم همینه !
Thesaeedtk
15-06-2020, 23:21
بله واقعا عجیبه تا حالا ندیدم این مورد رو چندتا مورد میگم اگر تا الان انجام ندادی تست کن
اولا مودم رو با کابل بزن به کامپیوتر خودش کارت شبکه مجازی میسازه!
دوما آنلاکش کن و سیم کارت یه اپراتور دیگه رو تست کن !
تنظیمات apn رو حذف کن و دوباره بساز !
تو نقطه های مختلف تست کن مثلا توی یه محله دیگه وقتی رفتی بیرون مودم رو با خودت ببر
و با نرم افزار adm اندروید از سایت های مختلف تست بگیر ببین نتیجه چیه!
نظر دیگه ای ندارم !
اگر همه اینارو تست کردی پس از طرف اپراتوره چون میگی رو گوشی هم همینه !متسفانه تمام این کارها رو انجام دادم به هیچ نتیجهی نریسدم ممنون از راهنمایی کلا باید بیخیال این mci بشم اعصابمو داره بهم میریزه مودمم که فعلا فرستادم گارانتی خودشون برای اینکه از سر باز کنن گفتن ارسال کن گارانتی که من بعید میدونم مشکلی داشته باشه با جند نفر صحبت کردم حالا احتمالا یا بدم بره یا انلاک کنم یا برم یدونه b612 ایرانسل بگیرم یدونه مبین نت دارم که استفاده میکنم ولی حجم ماهانش جوابگوم نیست آنلاکم که نمیشه
به هر حال ممنو از راهنمایی
سلام
دوستان من از مودم فور جی استفاده میکنم .. برای من مدتهاست سرعت بیشتر از 30 مگابیت نمیشه یعنی بین 20 تا 30 هست .. قبلا یعنی سال قبل من سرعتای تا 70 مگابیت هم داشتم بدون تجمیع .. به نظرتون مودم مشکل داره یا همراه اول سرعتا رو محدود کرده ؟
Thesaeedtk
18-06-2020, 09:58
سلام
دوستان من از مودم فور جی استفاده میکنم .. برای من مدتهاست سرعت بیشتر از 30 مگابیت نمیشه یعنی بین 20 تا 30 هست .. قبلا یعنی سال قبل من سرعتای تا 70 مگابیت هم داشتم بدون تجمیع .. به نظرتون مودم مشکل داره یا همراه اول سرعتا رو محدود کرده ؟والا منم خیلی درگیر بودم این چند وقته خیلی هم تست گرفتم نتیجه ای که گرفتم اینه که پهنای باندشون پر شده و شبکه به شدت تهت فشار
الان برای من اینجوریه که سرعت آپلود به شدت بالاست تا ۵۰ میره سرعت دانلود همون ۲۰ ۳۰ با نوسان که اینجور مواقعی که سرعت آپ بالاتر از دانلود بشه احتمال به یقین پهنای باند پر شده
fafool70
01-07-2020, 03:12
از همراه اول موذی تر نداریم. حجم دزدی که داره هیچ. بسته شبانه رو چند گیگ که دانلود کنی فورجی قطع میشه میره رو تریجی بعد رو تریجی هم هیچ داده ای نمیده مدام میادیره. بعد با یه سیم کارت همراه اول تست کردم اون قطع نبود ولی اون که بسته شبانه داشت قطع بود تا چند ساعت. من توی ۱۹۵ شکایت میکنم ولی واقعا مسخره تر از همراه اول ندیدم. نه پشتیبانی درستی دارن نه خدمات خوبی. البته ایرانسلم بسته شبانه اختلال میزنه ولی ن در این حد که قطع کنه.
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
f_s10224
01-07-2020, 19:48
چرا بسته 70 گیگ همراه اول حجمش شده 35 گیگ چرا انقدر حجم جا بهجا می کنن؟
چرا بسته 70 گیگ همراه اول حجمش شده 35 گیگ چرا انقدر حجم جا بهجا می کنن؟
بله متاسفانه حجم خارجی نصف شده و بجاش 70گیگ داخلی که بدرد هیچی نمیخوره گذاشتن
و اصلا بصرفه نیست و ارزش خرید نداره
خداحافظ همراه اول
تغییر بسته های محبوب اینترنت همراه اول
لینک کوتاه: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موضوعی که درباره تغییر بسته های محبوب اینترنت همراه اول وجود دارد،مربوط به تقسیم ترافیک داخلی و بین الملل می شود. مثلا بسته محبوب ماهانه ۱۵ گیگابایت که پیش از این وجود داشت، ۱۵ گیگابایت برای اینترنت بین الملل به شما ارایه می کرد. در صورت استفاده از اینترنت داخلی به دلیل نیم بها بودن، ۳۰ گیگابایت اینترنت داشتید.
حالا اما می بینیم که در این بسته مشخص، حجم ۱۵ گیگابایت به ۲ قسمت ۷.۵ و ۱۵ گیگابایتی تقسیم شده است که عبارت است از ۷.۵ گیگابایت برای ترافیک بین الملل و ۱۵ گیگابایت ترافیک داخلی. قیمت بسته همچنان همانند قبل باقی مانده است.
این در حقیقت می تواند اینطور هم تفسیر شود که ۱۵ گیگابابت به دو بخش ۷.۵ گیگابایتی تقسیم شده و ۷.۵ گیگابایت ترافیک داخلی به دلیل نیم بها بودن همان ۱۵ گیگابایت می شود که اینجا عنوان شده است.متاسفانه با محدود شدن ترافیک بین الملل و در عمل کم شدن ترافیک داخلی شاهد کمتر شدن ارزش این بسته ها هستیم.
همچنین اکثر ترافیک مورد استفاده کاربران به صورت معمول، ترافیک بین الملل است.
با تمام شدن ترافیک بین الملل شما مجبور هستید دوباره بسته اینترنت بخرید و این عملا به شما ۷.۵ گیگابایت اینترنت مفید می دهد. در همین حال ترافیک داخلی روی هم جمع می شود تا مدت زمان بسته به اتمام برسد، البته این حدس ماست.
این شرایط درباره دیگر بسته ها هم مشخص است و تقریبا اکثر بسته های محبوب به این تغییر دچار شده اند.
ایرانسل هم دقیقا همین کارو کرده ولی بسته قبلیش هنوز سرجاشه (بزودی اونم میبینیم)
ایرانسل دیتاسنتر زد
همراه اول دیتاسنتر زد
تلاش شبانه روزی برای شبکه ملی اطلاعات ولی دریغ از همچین تلاشی برای کاهش قیمت اینترنت و افزایش دسترسی به اینترنت در نقاط مختلف کشور
احتمالا.... اینترانت ملی برای همه
اینترنت واقعی، در شرایط خاص یا با هزینه خیلی خیلی زیاد که همه نتونند بخرند
خدا فقط خودش میدونه :)
Iman_m71
03-07-2020, 13:18
امروز که خواستم وارد سامانه MCI بشم، در حال انجام تغییرات بودن
الان که درست شده میبینم بسته های بلند مدت اینترنتش کاملا از بین رفته و گرون تر شده :)))))))
یکساله: بسته اینترنت 365 روزه 35 گیگابایت بین الملل + 70 گیگابایت داخلی 159هزارتومان (مالیات اضافه خواهد شد)
شش ماهه: بسته اینترنت 180 روزه 25 گیگابایت بین الملل + 50 گیگابایت داخلی 119هزارتومان (مالیات اضافه خواهد شد)
چهار ماهه: بسته اینترنت 120 روزه 12.5 گیگابایت بین الملل + 25 گیگابایت داخلی 78هزارتومان (مالیات اضافه خواهد شد)
سه ماهه: بسته اینترنت 90 روزه 17.5 گیگابایت بین الملل + 35 گیگابایت داخلی 79 هزارتومان (مالیات اضافه خواهد شد)
دو ماهه: بسته اینترنت 60 روزه 9 گیگابایت بین الملل + 18 گیگابایت داخلی 54هزارتومان (مالیات اضافه خواهد شد)
:thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow
babak13592006
03-07-2020, 17:39
- - - Updated - - -
امروز که خواستم وارد سامانه MCI بشم، در حال انجام تغییرات بودن
الان که درست شده میبینم بسته های بلند مدت اینترنتش کاملا از بین رفته و گرون تر شده :)))))))
یکساله: بسته اینترنت 365 روزه 35 گیگابایت بین الملل + 70 گیگابایت داخلی 159هزارتومان (مالیات اضافه خواهد شد)
شش ماهه: بسته اینترنت 180 روزه 25 گیگابایت بین الملل + 50 گیگابایت داخلی 119هزارتومان (مالیات اضافه خواهد شد)
چهار ماهه: بسته اینترنت 120 روزه 12.5 گیگابایت بین الملل + 25 گیگابایت داخلی 78هزارتومان (مالیات اضافه خواهد شد)
سه ماهه: بسته اینترنت 90 روزه 17.5 گیگابایت بین الملل + 35 گیگابایت داخلی 79 هزارتومان (مالیات اضافه خواهد شد)
دو ماهه: بسته اینترنت 60 روزه 9 گیگابایت بین الملل + 18 گیگابایت داخلی 54هزارتومان (مالیات اضافه خواهد شد)
:thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow
فکر کنم شبانه ها وساعتی های هردو اپراتورهم پرید درسته؟
چون نه دیگه تو سایت ایرانسل هست تو همراه اولم که شبانه هست می زنم رو خرید انلاین می گه قابل خریداری نیست؟
- - - Updated - - -
چون نه دیگه تو سایت ایرانسل هست تو همراه اولم که شبانه هست می زنم رو خرید انلاین می گه قابل خریداری نیست؟
نه اونا حذف نشدن چون خودشون میدونن خط قرمز کاربرا هاست :evil2:
ولی واقعا گند زدن !
پیشنهاد میشه در صفحات مجازی اپراتور های و این اقای وزیر جوان !شروع به اعتراض کنیم شاید نتیجه ای داد!
هرچند بعیده دیگه !
فقط میتونیم نخریم و برگردیم روی تکنولوژی قدیمی و منسوخ adsl:mellow::thumbsdow
Iman_m71
04-07-2020, 00:19
- - - Updated - - -
بسته های شبانه همراه اول همچنان در سایتش موجود هست، امیدوارم باقی بمونه چون که تازگی مودم 4G خریداری کردم :wink:
راجب ایرانسل اطلاعی ندارم
mortezaahmadi70
04-07-2020, 09:10
حذف شود.حذف شود ، حذف شود
جمعهای دیگر از راه رسید و یکی دیگر از نیازهای روزمره مردم به ناگاه گران شد. روز گذشته کاربران در شبکههای اجتماعی از حذف بسته های بلندمدت ایرانسل خبر دادند، به طوریکه در صورت نیاز به تمدید اینترنت، طولانیترین بسته، یک ماه بود که آن هم با افزایش قیمت عجیبی همراه بود. اما حالا به نظر میرسد که حذف بستهها، پیش زمینهای برای گران شدن بسته های اینترنت ایرانسل و همراه اول بود
.هدف از حذف بسته های بلندمدت ایرانسل چه بود؟
امروز دوباره بستههای مدت به گزینههای تمدید اینترنت ایرانسل بازگشتند، اما این بستهها، هیچ شباهتی به آنچه که پیشتر امکان شارژ آنها وجود داشت، نبود.
حجم اینترنت بینالملل تقریباً در اکثر بستهها با کاهش همراه شده است.
اما شاید این بدترین قسمت ماجرا نباشد. قیمت بستههای اینترنت این اپراتور ایرانسل و همراه اول با افزایش عجیبی همراه بوده است.
قیمت بسته ها در برخی موارد 2 برابر و حتی بیشتر هم شده است.
به عنوان مثال و به نقل از کاربران توئیتر، بسته 90 روزه 24 گیگابایتی ایرانسل که با قیمت 58 هزار تومان قابل خریداری بود، حالا به 90 روزه 17 گیگابایتی تبدیل شده و قیمت آن 79 هزار تومان شده است.
کاربر دیگری گفته است که بسته 15 گیگابایتی همراه اول که 36 هزار تومان بود، حالا 7.5 گیگابایتی شده است.
به نظر میرسد که استراتژی دو شرکت در گران کردن بستهها کمی متفاوت بوده است. ایرانسل در کنار افزایش قیمت، حجم بستهها را نیز کاهش داده است، در حالیکه همراه اول بستههای حجمی خود را با قیمت قبل اما با 50 درصد حجم سابق به کاربران پیشنهاد داده است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نکته تأسف برانگیز ماجرا اینست که این افزایش قیمت بدون هیچ اطلاعرسانی قبلی و با جهش بسیار بالایی همراه بوده است. طبیعتاً این موج گرانی اینترنت همراه، باعث خواهد شد تا بخش بزرگی از کاربران نتوانند بستههای پیشین خود را شارژ کنند. این موضوع برای افرادی که کار و تحصیل آنها با اینترنت گره خورده است، مشکل ساز خواهد شد.
سکوت وزیر ارتباطات در واکنش به گران شدن بسته های اینترنت ایرانسل و همراه اول
آذری جهرمی که از فعالترین مسئولین دولت در شبکههای اجتماعی بود و همواره اپراتورهای ثابت را به دلیل نوع کیفیت و قیمت مورد سرزنش قرار میداد، در برابر افزایش دو برابر قیمت اینترنت اپراتورها، تا این لحظه سکوت پیشه کرده است.
بدیهی است که این بالا بردن قیمتها، خودجوش نبوده و پیش از این مجوزهای لازم برای این افزایش قیمتها کسب شده است. بنابراین نمیتوان انتظار داشت که اعتراضات کاربران راه به جایی ببرد.
بروزرسانی
حسین فلاح جوشقانی، معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان تنظیم مقررات در واکنش به گران شدن بستههای اینترنت دو اپراتور همراه در حساب توئیتر خود گفته است:
بالابردن قیمت در برخی اپراتورهای تلفن همراه، در حالی که مردم به دلیل شیوع کرونا وابستگی بیشتری به فضای مجازی پیدا کردهاند، غیرمنطقی و غیرمعقول است و سازمان تنظیم با آن مخالفت کرده است. برخورد قانونی با اپراتورهای متخلف از صبح با ارسال اخطار آغاز شد. قیمتها باید به قبل بازگردد.
این توئیت جوشقانی، توسط آذری جهرمی، وزیر ارتباطات نیز ریتوئیت شده که نشان میدهد، دیدگاه او هم، در تطابق با رئیس سازمان تنظیم مقررات است. حالا باید دید که واکنش همراه اول و ایرانسل به این اخطار چه بوده و آیا قیمتها به حالت قبل باز میگردد و یا در یک حرکت استراتژیک دیگر (که به اصطلاح به آن به مرگ گرفتن تا به تب راضی شدن میگویند) باید شاهد افزایش بستهها، نه به اندازه چند روز گذشته، اما بیشتر از قیمت اولیه باشیم.
s a k h t a f z a r m a g
Bitter_Moon
07-07-2020, 20:18
دنیا با توجه به افزایش سرعت، کلا رفته به سمت اینترنت نامحدود که مردم با راحتی بیشتری از شبکههای تلویزیونی اینترنتی، شبکههای پخش فیلم و غیره استفاده کنن، حالا نگاه کن اینا بالاترین سرویس یک ماهشون چند گیگه؟ ۷.۵ گیگ... اونم با هزینه بسیار
7.5گیگابایت بین الملل سیروزه + 15گیگابایت داخلی سیروزه
دائمی / اعتباری
36,900 تومان
blackbird
07-07-2020, 23:59
البته قبول دارم خیلی عوضی و دزد هستند ولی اینترنت روی موبایل فکر نکنم جایی نامحدود باشه. حجمها روی همون پلن آبونه خیلی خوبه نیاز به خرید بسته و از این شامورتی بازیها نیست.
Bitter_Moon
08-07-2020, 12:44
البته قبول دارم خیلی عوضی و دزد هستند ولی اینترنت روی موبایل فکر نکنم جایی نامحدود باشه. حجمها روی همون پلن آبونه خیلی خوبه نیاز به خرید بسته و از این شامورتی بازیها نیست.
نه تنها اینترنت، بلکه مکالمه و اس ام اس بسیاری از سیمکاراتاشون هم Unlimited هست. تقریبا میتونم بگم همه شرکتهای آمریکایی و اروپایی با هزینه ناچیز (به پول مردم اونجا)، این سیم کارتها و یا پلنها رو ارائه میدن.
۷.۵ گیگ در دنیای امروز خندهداره. یک فیلم فول اچ دی در نت فلیکس ببینی، ۷.۵ گیگت تموم میشه. ماه به ماه هم که داره حجمشون آب میره.
Thesaeedtk
08-07-2020, 14:01
نه تنها اینترنت، بلکه مکالمه و اس ام اس بسیاری از سیمکاراتاشون هم Unlimited هست. تقریبا میتونم بگم همه شرکتهای آمریکایی و اروپایی با هزینه ناچیز (به پول مردم اونجا)، این سیم کارتها و یا پلنها رو ارائه میدن.
۷.۵ گیگ در دنیای امروز خندهداره. یک فیلم فول اچ دی در نت فلیکس ببینی، ۷.۵ گیگت تموم میشه. ماه به ماه هم که داره حجمشون آب میره.اون پلانها نامحدود هست ولی خوب میگه موقع شلوغی شبکه افت سرعت هست ولی بازم از اینجا خیلی بهتره ۷۰ دلار ۱ ماه همه چی نامحدود خوبه با درآمد اونا خوبه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Bitter_Moon
09-07-2020, 21:44
اون پلانها نامحدود هست ولی خوب میگه موقع شلوغی شبکه افت سرعت هست ولی بازم از اینجا خیلی بهتره ۷۰ دلار ۱ ماه همه چی نامحدود خوبه با درآمد اونا خوبه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرونترین سرویس ممکن رو انتخاب کردی. در آمریکا با ۲۵ دلار و در اروپا با ۱۵ یورو هم میتونی سیم کارت آنلیمیتد بگیری. دیتا و مکالمه و اس ام اس همه آنلیمیتد...
برای اینکه بفهمید وضعیت اینترنت در کشوری مثل آمریکا (که خودشون هم میگن آمریکا در زمینه اینترنت از اروپا بسیار عقب تر هست!) چگونه هست این کلیپ رو ببنید و موارد مشابهش که زیاده !
جهت اطلاع نمیگم اروپا خوب یا بد ولی در ویدئو های بسیاری شنیدم که سالیان پیش اتحادیه اروپا طرحی داد که طبق اون فروش اینترنت به صورت حجمی ممنوع است!:D
مقایسه کنید با طرح ها و اپراتور های ما !
واقعا توصیه میکنم این کلیپ رو ببینید خیلی چیزا رو متوجه میشید راجب مشتری مداری اپراتور هاشون !
Thesaeedtk
10-07-2020, 13:35
گرونترین سرویس ممکن رو انتخاب کردی. در آمریکا با ۲۵ دلار و در اروپا با ۱۵ یورو هم میتونی سیم کارت آنلیمیتد بگیری. دیتا و مکالمه و اس ام اس همه آنلیمیتد...این ارزونترین پلن verizon برای یک سیم انتخاب کردن هرچی تعداد سیم بالا بره قیمت کمتر میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Thesaeedtk
10-07-2020, 13:38
برای اینکه بفهمید وضعیت اینترنت در کشوری مثل آمریکا (که خودشون هم میگن آمریکا در زمینه اینترنت از اروپا بسیار عقب تر هست!) چگونه هست این کلیپ رو ببنید و موارد مشابهش که زیاده !
جهت اطلاع نمیگم اروپا خوب یا بد ولی در ویدئو های بسیاری شنیدم که سالیان پیش اتحادیه اروپا طرحی داد که طبق اون فروش اینترنت به صورت حجمی ممنوع است!:D
مقایسه کنید با طرح ها و اپراتور های ما !
واقعا توصیه میکنم این کلیپ رو ببینید خیلی چیزا رو متوجه میشید راجب مشتری مداری اپراتور هاشون !اره اینترنت تو امریگا گرون واقعا البته نه مثل اینجا اینجا اصلا حساب نکنید نسبت به بقیه دنیا
f_s10224
10-07-2020, 16:48
مشکل اینجاست هیچ پلن گرون نامحدودی هم ارائه نمیشه !! مثلا بگن اونایی که نامحدود می خوان ماهی 1 تومن ازشون میگیرم . (چون احتمال میدن مردم این نوع طرح ها رو اشتراکی بگیرن و نبود باند کافی ) خیلی ها هستن حاضرن پول بیشتر بابت پلن های نامحدود واقعی با سرعت خوب بدن !!! شرکت های اپراتوری این حقیقت را کامل می دونن وقتی میگه پرطرفدار ترین بسته هامون رو حذف کردیم یعنی ما دنبال رفاه مردم حتی با وجود گرفتن پول بیشتر نیستیم !!! همین همراه اول رسما داره میگه 35 گیگ ماکزیمم حجم روزانه من هست که برای 1 سال هم تحویل میدیم !!! خوب همین بسته میشه نامحبوب ترین بسته !!! مردم ناچار میشن 1 -2 گیگ رو برای زمان های طولانی استفاده کنن و بیشتر به سمت اینترنت های ثابت مثل ای دی اس ال روی بیارند . (برگشت به عقب)
اون دوستانی که مارو با بقیه دنیا مقایسه می کنن لطفا حقوق 200 یورویی ملت رو با 3500 یورو هم مقایسه کنن !!! ماشین ها رو هم مقایسه کنن حقوق شهروندی و... همه چی باهم باید مقایسه بشه !!!
این ارزونترین پلن verizon برای یک سیم انتخاب کردن هرچی تعداد سیم بالا بره قیمت کمتر میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درامد ماهیانه یه کارگر در امریکا حدود 4 هزار دلار هست حالا 70 دلار را نسبت به 4 هزار دلار در نظر بگیری یعنی یه چیزی کمتر از دو درصد حقوقش میشه برای سیمکارتی که همه چیزش نامحدود هست حالا متوجه میشید که چقدر ارزون هست نه اینکه بگید 70 دلار به پول ایران میشه یک میلیون و پانصد هزار تومن اوه چقدر گرون هست پس تو کشور ما چقدر ارزون هست همیشه قیمت در هر کشور دیگه ای باید نسبت به درامد مردمش سنجیده شود تا بگیم گرون یا ارزون هست دولت ما همیشه سر مردم همینجوری کلاه میزاره تا بحث قیمت میشه سریع با قیمت اون کالا در کشورهای دیگه (بدون در نظر گرفتن درامد مردم آن کشور) مقایسه میکنه و میگه ما داریم خیلی ارزونتر از بقیه دنیا در اختیار شما میزاریم
مشکل اینجاست هیچ پلن گرون نامحدودی هم ارائه نمیشه !! مثلا بگن اونایی که نامحدود می خوان ماهی 1 تومن ازشون میگیرم . (چون احتمال میدن مردم این نوع طرح ها رو اشتراکی بگیرن و نبود باند کافی ) خیلی ها هستن حاضرن پول بیشتر بابت پلن های نامحدود واقعی با سرعت خوب بدن !!! شرکت های اپراتوری این حقیقت را کامل می دونن وقتی میگه پرطرفدار ترین بسته هامون رو حذف کردیم یعنی ما دنبال رفاه مردم حتی با وجود گرفتن پول بیشتر نیستیم !!! همین همراه اول رسما داره میگه 35 گیگ ماکزیمم حجم روزانه من هست که برای 1 سال هم تحویل میدیم !!! خوب همین بسته میشه نامحبوب ترین بسته !!! مردم ناچار میشن 1 -2 گیگ رو برای زمان های طولانی استفاده کنن و بیشتر به سمت اینترنت های ثابت مثل ای دی اس ال روی بیارند . (برگشت به عقب)
اون دوستانی که مارو با بقیه دنیا مقایسه می کنن لطفا حقوق 200 یورویی ملت رو با 3500 یورو هم مقایسه کنن !!! ماشین ها رو هم مقایسه کنن حقوق شهروندی و... همه چی باهم باید مقایسه بشه !!!
دقیقا مشکل همینه الان حقوق دو میلیون و هشتصد هزارتومنی یه کارگر در ایران به دلار 22000 هزار تومن حدود 127 دلار میشه بعد میان این حقوق 127 دلاری را با حقوق چند هزار دلاری یه شهروند تو امریکا یا اروپا برابر مقایسه میکنن من نمیدونم اون کسی که اینجوری مقایسه میکنه واقعا احمق هست یا خودش را به حماقت زده
Thesaeedtk
11-07-2020, 16:37
درامد ماهیانه یه کارگر در امریکا حدود 4 هزار دلار هست حالا 70 دلار را نسبت به 4 هزار دلار در نظر بگیری یعنی یه چیزی کمتر از دو درصد حقوقش میشه برای سیمکارتی که همه چیزش نامحدود هست حالا متوجه میشید که چقدر ارزون هست نه اینکه بگید 70 دلار به پول ایران میشه یک میلیون و پانصد هزار تومن اوه چقدر گرون هست پس تو کشور ما چقدر ارزون هست همیشه قیمت در هر کشور دیگه ای باید نسبت به درامد مردمش سنجیده شود تا بگیم گرون یا ارزون هست دولت ما همیشه سر مردم همینجوری کلاه میزاره تا بحث قیمت میشه سریع با قیمت اون کالا در کشورهای دیگه (بدون در نظر گرفتن درامد مردم آن کشور) مقایسه میکنه و میگه ما داریم خیلی ارزونتر از بقیه دنیا در اختیار شما میزاریماتفاقا دقیقا با حقوق اونجا حساب کردم و بالا گفتم ایران کلا فاکتور بگیرید از این قضیه گفتم اینترنت در امریکا نسبت به بقیه دنیا (ایران رو فاکتور بگیرید جز دنیا حساب نکنید باز هم میگم ) گرونه کشورهای اروپایی و آسیای شرقی اینترنت به نسبت ارزونتری دارن وگر نه ایران رو که اصلا نباید جز این آمار ها حساب کرد
اتفاقا دقیقا با حقوق اونجا حساب کردم و بالا گفتم ایران کلا فاکتور بگیرید از این قضیه گفتم اینترنت در امریکا نسبت به بقیه دنیا (ایران رو فاکتور بگیرید جز دنیا حساب نکنید باز هم میگم ) گرونه کشورهای اروپایی و آسیای شرقی اینترنت به نسبت ارزونتری دارن وگر نه ایران رو که اصلا نباید جز این آمار ها حساب کرد
البته درستش اینه که بگی اینترنت در امریکا نسبت به برخی کشورها مثل کره جنوبی یا... قیمتش گرونتر هست که البته اینم بستگی داره اینترنت سیمکارت یا خانگی باشه از کدام شرکت باشه سرعت اینترنتش چقدر باشه این سرویس فقط اینترنت تنها باشه یا با مکالمه نامحدود یا اشتراک شبکه های تلوزیونی و... باشه
اما در کل این بحث مثل اخبار و تحلیل های صدا و سیما خودمون هست که وقتی بحث گرونی چیزی در کشور مطرح میشه سریع میره سراغ گزارشهای کذایی از قیمت آن چیز در سایر کشورها مخصوصا امریکا و اروپایی که ذهن مردم را منحرف کنه
Thesaeedtk
12-07-2020, 18:43
البته درستش اینه که بگی اینترنت در امریکا نسبت به برخی کشورها مثل کره جنوبی یا... قیمتش گرونتر هست که البته اینم بستگی داره اینترنت سیمکارت یا خانگی باشه از کدام شرکت باشه سرعت اینترنتش چقدر باشه این سرویس فقط اینترنت تنها باشه یا با مکالمه نامحدود یا اشتراک شبکه های تلوزیونی و... باشه
اما در کل این بحث مثل اخبار و تحلیل های صدا و سیما خودمون هست که وقتی بحث گرونی چیزی در کشور مطرح میشه سریع میره سراغ گزارشهای کذایی از قیمت آن چیز در سایر کشورها مخصوصا امریکا و اروپایی که ذهن مردم را منحرف کنهدقیقا من احساس میکنم این بحث باید بسته بشه چونکه من دقیقا صحبتم در مورد مقایسه اینترنت امریکا با کشورهای دیگه به غیر از ایران بود این هم با صحبت با چندتا از دوستان در امریکا که خودشون میگن اینترنت در امریکا که یک کشور پیشرفته باید ارزونتر باشه در واقع اینجوری میگن ارزون نیست وحالا دوستان نمیدونم چرا ایران قاطی ماجرا میکنن چون ایران از هیچ نظری قابلیت مقایسه با بقیه دنیا رو متسفانه نداره من خودم به از تمام سرویس ها اینترنتی ایران ناراضی ام ما اینجا داریم بین بدتریها انتخاب میکنیم حالا من نمیدونم چه دلیلی داره که عده ای اینجوری فکر کردن که من دارم از اینترنت ایران طرفداری میکنم کاش اولین صحبت من رو در اینباره میخوندید بعد فکر میکردید و نتیجه گیری میکردید
mhroozbeh
13-07-2020, 09:45
چرا اینقدر سرعت رو سریع محدود می کنه بسته های نامحدود؟ قبلا این شکلی نبود الان باید هر نیم ساعت یه بار گوشی رو عوض کنم که سرعت برگرده به حالت اصلی؟؟؟!!! تازه بازم سرعت خیلی کمه به نسبت قبل. قبلا تا 11 مگ سرعت داشتم الان نهایت 8 مگ
آقا این بسته های همراه اول کجا هستند؟
هر چی نگاه میکنم فقط مخصوص مشترکین جدیده که
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
سلام دوستان بسته شبانه گرفتم هر کاری کردم 4g انتن نمیگیره با مودم هستش.ولی سیمکارت دیگه میزارم مشکلی نداره.می خواستم بدونم مگه همراه اول میتونه مثلا یه سیمکارتی رو دسترسی به 4g محدود کنه.(فقط3gمی تونم دانلود کنم).
با توجه به هزینههای بالای استفاده از اینترنت آزاد در مقایسه با بستههای اینترنتی، مشترکان میتوانند مصرف اینترنت با تعرفه آزاد را غیرفعال کنند.
به گزارش ایسنا، در سیمکارت دایمی، هزینه هر گیگابایت اینترنت آزاد حدود ۴۲ هزار تومان و در سیمکارت اعتباری هر گیگابایت اینترنت آزاد حدود ۶۳ هزار تومان محاسبه میشود، در صورتیکه در بستههای اینترنتی هزینه هر گیگابایت حدود ۳۰۰۰ تومان است، در این صورت اگر مشترکی بسته اینترنتی خریداری نکند و به صورت آزاد از اینترنت همراه خود استفاده کند، در هزینههای سیمکارتش اختلاف قیمت بسیاری به وجود میآید.
در این راستا و به نقل از رگولاتوری، پیمان قرهداغی -مدیرکل دفتر حفاظت از حقوق مصرفکننده سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی- اظهار کرد: بعد از شکایتهای متوالی کاربران از اپراتورهای تلفن همراه، رگولاتوری امکانی را فراهم کرده است تا مشترکان این اپراتورها بتوانند مصرف اینترنت با تعرفه آزاد را غیرفعال کنند.
وی در مورد نحوه غیرفعال کردن مصرف اینترنت آزاد گفت: مشترکان همراه اول با شمارهگیری کد دستوری #۱۱۳*۱۰۰* و مشترکان ایرانسل با شمارهگیری کد دستوری #۳*۲*۳*۵۵۵* میتوانند پس از اتمام بسته اینترنت، امکان مصرف اینترنت به صورت آزاد را غیرفعال کنند.
مدیرکل دفتر حفاظت از حقوق مصرفکننده رگولاتوری افزود: از آنجا که یکی از مشکلات همیشگی کاربران تلفنهای همراه که گاهی بار مالی زیادی برای آنها تحمیل میکند؛ قطع نشدن اینترنت همراه بعد از تمام شدن بستههای اینترنتی و مصرف اینترنت به نرخ آزاد است، رگولاتوری با هدف شفافسازی، مدیریت هزینهها و جلوگیری از مصرف اینترنت با تعرفه آزاد برای کاربران، اپراتورها را ملزم کرده است این کدهای دستوری را ایجاد کنند.
لینک کوتاه: asriran.com/0036AC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آقا این بسته های همراه اول کجا هستند؟
هر چی نگاه میکنم فقط مخصوص مشترکین جدیده که
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
بخاطر اینکه اپراتورها بدون مجوز قیمت بالا بردن و 2 میلیارد جریمه شدن - حالا اومدن حذف کردن بسته های بلند مدت - فعلا باید منتظر بود که نتیجه دعواشون چی میشه
سلام دوستان بسته شبانه گرفتم هر کاری کردم 4g انتن نمیگیره با مودم هستش.ولی سیمکارت دیگه میزارم مشکلی نداره.می خواستم بدونم مگه همراه اول میتونه مثلا یه سیمکارتی رو دسترسی به 4g محدود کنه.(فقط3gمی تونم دانلود کنم).
اگه زیاد دانلود کردی احتمال داره محدود کرده باشن حتی این محدودیت شامل بقیه سیم های بنام هم بشه - غیر این تماس بگیر با همراه اول اونا هم احتمالا اگه نتونن حل کنن میگن حضوری بری مراکز همراه اول تست کنن
یکهتازی اپراتورهای متخلف؛ کسی نتوانست جلوی ایرانسل و همراه اول را بگیرد! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C-%D8%A7%D9%BE%D8%B1%D8%A7%D8%AA%D9%88%D8%B1%E2%80%8 C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AA%D8%AE%D9%84%D9%81-%DA%A9%D8%B3%DB%8C-%D9%86%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%AA-%D8%AC%D9%84%D9%88%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%84-%D9%88-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D9%88%D9%84-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%AF)
سود اپراتورها از بستههای اینترنت آنقدر دلچسب و قابل توجه است که تهدید جریمه دو میلیارد تومانی هم نتوانست مانع از اجرای سیاستهای آنها برای تغییرات بستههای اینترنتی شود.
اینترنت در زندگی امروزی به یک کالای ضروری تبدیل شده است. از تماس تصویری و خرید آنلاین گرفته تا آموزش آنلاین و دورکاری دیگر جزئی از برنامه روزمره خانوارها شده است. حتی با خبر شدن از اطلاعیهها و دستورات ستاد ملی مقابله با کرونا، تست سلامت، خرید سیمکارت، اعطای وام، سهام عدالت، کمک هزینه معیشتی، دریافت کد بورسی، ثبتنام در سجام، کارهای بانکی و اغلب روزمرگیهای زندگی مردم کل دنیا به بستری گره خورده است به نام اینترنت.
دنیایاقتصاد در ادامه نوشت: در ابتدای راه، زمانی که تب کرونا داغ بود و قرنطینه خانگی و در خانه ماندنها خیلی شدیدتر از امروز بود، اپراتورها و کسب و کارها ی اینترنتی برنامه های مختلفی برای نگه داشتن شهروندان در خانه داشتند. اما با آغاز موج دوم شیوع دوم کرونا دیگر خبری از این برنامه ها نیست و در این میان، اما اپراتورها کار عجیبی انجام دادند. شبانه، بستههای بلندمدت خود را حذف کردند و با تعریف بستههای گران قیمت کوتاهمدت، عملا قشر متوسط و ضعیف جامعه را نشانه رفتند؛ قشری که این روزها همه چیزش به اینترنت وابسته است و اتفاقا کسب و کارش هم رونقی ندارد که برای دریافت ۲ گیگ اینترنت یک ماهه که چند روز بیشتر دوام نمیآورد، مبلغ ۱۷ هزار تومان پرداخت کند.
گرانی یکشبه اینترنت، بدون اعلام قبلی، بدون برگزاری جلسه و بدون دریافت تاییدیه از رگولاتوری جزو عجیبترین کارهایی بود که از اپراتورها سر زد. به نظر میرسد، سود اپراتورها از بستههای اینترنت آنقدر دلچسب و قابل توجه است که تهدید جریمه دو میلیارد تومانی هم نتوانست مانع از اجرای سیاست های آنها برای تغییرات بسته های اینترنتی شود. به هر حال، این روزها که به لطف کرونا مصرف اینترنت در بین شهروندان بیش از گذشته شده، فرصت خوبی برای اپراتورها شده تا کاربران را مجبور به پذیرش هرگونه تغییراتی کنند.
در همین مدت که انواع کمپین های همدلی برای حمایت از کسب و کارها و شهروندان برای گذراندن دوران سخت کرونا راه اندازی شده، ایرانسل و همراه اول در کنار گران کردن بسته های اینترنتی، اقدام به تغییراتی در برخی از بسته ها کردهاند. طوری که بسته های پرکاربرد و محبوب در بین کاربران مانند بعضی بسته های بلندمدت، به شکل کامل حذف شدهاند.
به عبارتی، بسته های بلندمدت مانند شش ماهه و یکساله که عمدتا از حجم اینترنت بالایی برخوردار بودند حذف شده یا مقدار حجم ارائه شده در آنها کاهش نسبی داشته است. به نظر می رسد این دو اپراتور از هرگونه ابزار اعم از نوع بسته، دوره استفاده بسته، حجم آن و در نهایت قیمت آن استفاده کرده اند تا بتوانند درآمدشان را افزایش دهند.
در این راستا، پیمان قرهداغی، مدیرکل دفتر حفاظت از حقوق مصرفکننده رگولاتوری، اواسط تیر ماه در گفتوگو با «ایسنا»، اعلام کرد: بعضی از بسته های پرمصرف از برخی درگاهها حذف شده است. البته این اقدام که از سوی اپراتورهای غالب و بدون کسب تاییدیه سازمان انجام شده، تخلف است و به همین خاطر به اپراتورها اخطار دادیم که بسته ها دوباره هم در پرتال و هم اپلیکیشن اپراتورها قرار گیرد. اپراتورها برای ارائه تعرفههای قبلی از رگولاتوری تاییدیه گرفته بودند و نباید تعرفه های مورد تایید سازمان را حذف میکردند.
به اعتقاد وی، اپراتورها میتوانستند این تعرفه ها را از ابتدا تعریف نکنند، اما اگر تعریف کردند، باید سرویسشان را ادامه میدادند. اگر قرار باشد بسته های جدیدی تعریف شود یا بعضی از بسته ها از مدار خارج شود و اپراتورهای غالب حتی اگر بخواهند کمتر از سقف، تعرفه بدهند هم باید از سازمان تاییدیه بگیرند که دراین مورد رگولاتوری تاییدیهای برای حذف بسته ها نداشتیم. سقف تعرفه اپراتورها هم تا ۴۲ هزار تومان به ازای هر گیگابایت اینترنت برای سیم کارت های دائمی و ۶۳ هزار تومان برای سیم کارت های اعتباری است و اگر بخواهند بالاتر از سقف تعرفه بدهند هم برخورد میشود.
ه هر حال، تهدید سازمان رگولاتوری هم تاثیرگذار نبود تا اپراتورها از این تخلف دست بکشند یا از موضع خود عقبنشینی کنند. به گفته معاون وزیر ارتباطات، در گفتگو با «ایرنا»، به دلیل برنگشتن تعرفه اینترنت به حالت اولیه از سوی اپراتورها و تداوم تخلفی که صورت گرفته است، صبح روز شنبه جریمه دو میلیارد تومانی به دو اپراتور ایرانسل و همراه اول ابلاغ شد. جریمه نقدی قدم اول برای برخورد با تخلف صورت گرفته است و در صورت استمرار این مساله، قطعا روالهای دیگر را در پیش خواهیم گرفت. تعلیق، کاهش مدت اعتبار پروانه و مواردی از این دست، مصوبههای قانونی است که میتوان با استناد به آنها تخلفات را پیگیری کرد.
وی افزود: از جزئیات اقدامات صورت گرفته در دادگستری با خبر نیستم، اما روالهای قانونی پیگیری خواهد شد.
فروش بستههای بلندمدت ایرانسل و همراه اول همچنان در هالهای از ابهام
باشگاه خبرنگاران جوان نیز در همین باره نوشته است: نقش بیبدیل اینترنت را در زندگی مردم با سبک زندگی جدیدی که در پیش گرفتهاند نمیتوان انکار کرد، زیرا لزوم و ضرورت استفاده از فناوری و وسایل ارتباط جمعی موضوعی گریزناپذیر برای انسان امروزی است.
در این برهه حساس و به ویژه پس از شیوع ویروس کرونا در ایران و قرنطینه خانگی مردم، زمانی را که افراد صرف دید و بازدیدها، حضور در اجتماع، کار کردن در محیط بیرون از خانه و خرید کردن میکردند کمتر شد و مردم به دنبال راهی برای پر کردن زمان خالی خود شدند؛ بهترین گزینه تلفن همراه هوشمند و استفاده از محتواهای مختلف اینترنت بود. به علاوه تعطیلی مدارس و دانشگاهها و سوق یافتن آموزش جامعه آماری بزرگی از مردم یعنی دانشآموزان و دانشجویان به سمت آموزش مجازی، نیاز مبرم جامعه به اینترنت را افزایش داد.
آمار و ارقام مقایسهای که از دوران قبل و بعد از قرنطینه توسط سازمانهای خدماترسان اینترنت در کشور ارائه شد، از این موضوع خبر میداد که مصرف اینترنت پس از اعلام قرنطینه خانگی از سوی دولت، با افزایش چشمگیری رو به رو بوده است.
این امر تا جایی اهمیت یافت که در ایام نوروز سال جاری، محمدجواد آذریجهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برای تشویق مردم به ماندن در خانه و جلوگیری از شیوع بیشتر این ویروس منحوس در کشور، بستههای رایگاه ۱۰۰ گیگابایتی را به صورت بستههای هدیه برای اینترنتهای ثابت خانگی فعال کرد.
تغییر در بستههای اینترنتی، شگرد عجیب اپراتورها برای سودآوری بیشتر
اپراتورهای تلفن همراه نیز در این شرایط توانستند سود خوبی را از فروش بستههای اینترنتی کسب کنند، اما پس از مدتی وضعیت ارائه اینترنت از سوی اپراتورها با تغییراتی رو به رو شد؛ درست زمانی که موج شیوع ویروس کرونا در کشور شدت گرفت و روزانه بر تعداد قربانیان و مبتلایان ایرانی به این ویروس افزوده میشد و نیاز بود برنامههایی تدوین و اجرا شود که مردم را به ماندن در خانه و رعایت اقدامات پیشگیرانه دعوت کند، فروش بستههای اینترنتی از سوی اپراتورها با تغییرات عمدهای مواجه شد.
اپراتورها در حرکتی، بدون دریافت مجوز از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تغییراتی در قیمت، مدت زمان و حجم بستههای خود ایجاد کردند. پس از پیگیریهای صورت گرفته از سوی خبرنگاران باشگاه خبرنگاران جوان برای دریافت چرایی و چیستی این تغییرات، اپراتورها پاسخگو نبودند و یا اعمال تغییرات در فروش بستههای اینترنتی را انکار کردند.
وقتی رگولاتوری در مقابل اپراتورهای متخلف دست به جریمه میشود
حسین فلاح جوشقانی، رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور پس از این اقدام اپراتورها، با انتشار توئیتی در حساب کاربری خود، تغییرات به وجود آمده در فروش بستههای اینترنتی را تخلفی از سوی اپراتورها خواند و به آنها تذکر داد تا بستهها را به حالت قبلی برگردانند.
اپراتورها نیز مذاکره با رگولاتوری را آغاز و سعی کردند این سازمان را برای اقدام جدیدشان متقاعد کنند تا اینکه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به اپراتورها هشدار داد اگر بستههای اینترنت را به حالت اولیه تغییر ندهند و تخلفشان را جبران نکنند جریمه سنگینی در انتظارشان خواهد بود. به دنبال این هشدار، روز گذشته رگولاتوری جریمهای ۲ میلیارد تومانی را برای اپراتورهای متخلف ابلاغ کرد.
اپراتورها با این تهدید سازمان تنظیم مقررات مجبور به عقبنشینی شدند، اما در مقابل، طی اقدامی بستههای بلندمدت بیش از ۳۰ روزه اینترنت را از دسترس مشترکان خود خارج کردند که این موضوع نیز مردم را با مشکلاتی مواجه کرد. در حال حاضر بستههای موجود برای خرید مقرون به صرفه نیست و کسی حاضر نیست برای خرید حجم کمی از اینترنت همراه پول زیادی را بپردازد.
بستههای اینترنت بلندمدت از فهرست فروش اپراتورها حذف شد!
اپراتور ایرانسل خرید بستههای بیش از ۳۰ روزه از طریق اپلیکیشن «ایرانسل من» و کدهای دستوری قابل استفاده را مسدود کرده و خرید بستههای ۶۰، ۹۰ و یا ۳۶۵ روزه فقط از طریق سایت این اپراتور برای مشترکان قابل دسترسی است.
همراه اول نیز مدعی است که امکان خرید بستههای بلندمدت از طریق سایت این اپراتور برای مشترکان فراهم است، اما علاوه بر اینکه خرید بستههای بلندمدت از طریق کدهای دستوری و اپلیکیشن «همراه من» مسدود شده است، در سایت رسمی همراه اول نیز بستههای بیش از ۳۰ روز وجود ندارد و همین بستههای ۳۰ روزه نیز دارای محدودیت زمان استفاده و یا مخصوص مشترکان جدید این اپراتور هستند.
در مدتی که بستههای اینترنت همراه اپراتورهای ایرانسل و همراه اول دچار تغییرات عمده شده است، بسیاری از مردم از روی ناچاری این بستهها را خریداری و برای امورشان استفاده کردهاند. در صورت بازگشت بستهها به حالت اولیه، مشترکانی که این مدت بستههای ارائه شده را خریداری کردهاند متضرر شدهاند و باید چارهای نیز برای این افراد اندیشیده شود. سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در این باره اعلام کرد هنوز تصمیم قاطعی برای چگونگی بازگرداندن پول مردم گرفته نشده است.
با وجود فشارهای زیادی که در طی اعمال این تغییرات متوجه اپراتورهای متخلف بوده است، هنوز هم بستههای اینترنتی مناسبی برای خرید در دسترس مردم قرار نگرفته و فعالسازی این بستهها با توجه به اوضاع نابسامان اقتصادی خانوادهها، با سختیهایی رو به رو است.
امید است با تصمیمات عادلانه سازمان تنظیم مقررات و اعمال قانون، جلوی تخلف اپراتورهای تلفن همراه گرفته شود و به فشار اقتصادی که مردم در این شرایط سخت متحمل شدهاند دامن زده نشود.
italodance
22-07-2020, 10:59
افسار حکومت در هم تنیده شده، خر تو خر و بی نظمی ثمره جهل و بی کفایتی مقامدارن هست.
alireza20202003
22-07-2020, 17:58
بسته های یکساله همراه اول چی شدن ؟ الان بستم تموم شد خواستم برم جدید رو بگیرم دیدم کلا یک ماهه بیشتر در کار نیست *1#
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.