مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول
داخل مرکز مخابراتی محله ما هم دارن همین کار رو میکنن. من پرسیدم گفتن همراه اول هست و بعد نصب دکل جدید ،قدیمی رو جمع میکنیم .مرکز مخابراتی قضیش فرق داره. یک دو سالی هست تو مراکز مخابرات دکل های بلند احداث میشه کنار ساختمون و همه تجهیزات منتقل میشه به اون دکل.
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
alireza_pes33
28-11-2017, 00:28
دوستان من سیم کارت جدید گرفتم به خاطر محدود شدن سیم قبلیم.
خواستم ببینم هنوزم همراه اول روی 3G قفل میکنه سیم کارت رو؟؟؟؟
یعنی من سیمم روی 3G قفل شده الان روی 4G میره یا نه؟؟؟؟
ممنون میشم پاسخ بدید
mehryar1973
28-11-2017, 07:20
دوستان من سیم کارت جدید گرفتم به خاطر محدود شدن سیم قبلیم.
خواستم ببینم هنوزم همراه اول روی 3G قفل میکنه سیم کارت رو؟؟؟؟
یعنی من سیمم روی 3G قفل شده الان روی 4G میره یا نه؟؟؟؟
ممنون میشم پاسخ بدید
سلام
اگه منظورتون اینه که مثل سابق فقط با خرید بسته به 4Gوصل میشه باید عرض کنم که دیگه اینطور نیست ...
دوستان منطقه ما چند وقتیه از لحاظ آنتن دهی شدیدا دچار مشکل شده بطوریکه پوشش 3g از فول آنتن رسیده به یک خط اونم اکثر وفت ها میره 4g هم باز دچار افت سرعت و آنتن شده
با Network Signal Info Pro که چک کردم اصلا به اون دکلی که سابق وصل میشد وصل نمیشه واین وضعیت در طول ساعات شبانه روز هم فرقی نداره طوریکه حتی بعضی مواقع برای مکالمه هم دچار قطع و وصلی میشه با 9990 چند بار صحبت کردم اونا میگن که گزارشات دیگه ای ام ازین منطقه گرفتن و در حال بررسی هستن(الان حدودا دو هفته است که اینو میگن) میخواستم بدونم راهی برای پیگیری سریع تر هست یا نه باید صبر کرد از اینکه متن طولانی نوشتم عذر میخوام و.لی بد جوری اعصابم خورده:n16:
iman2919
28-11-2017, 09:19
سلام
اگه منظورتون اینه که مثل سابق فقط با خرید بسته به 4Gوصل میشه باید عرض کنم که دیگه اینطور نیست ...
دوستان منطقه ما چند وقتیه از لحاظ آنتن دهی شدیدا دچار مشکل شده بطوریکه پوشش 3g از فول آنتن رسیده به یک خط اونم اکثر وفت ها میره 4g هم باز دچار افت سرعت و آنتن شده
با Network Signal Info Pro که چک کردم اصلا به اون دکلی که سابق وصل میشد وصل نمیشه واین وضعیت در طول ساعات شبانه روز هم فرقی نداره طوریکه حتی بعضی مواقع برای مکالمه هم دچار قطع و وصلی میشه با 9990 چند بار صحبت کردم اونا میگن که گزارشات دیگه ای ام ازین منطقه گرفتن و در حال بررسی هستن(الان حدودا دو هفته است که اینو میگن) میخواستم بدونم راهی برای پیگیری سریع تر هست یا نه باید صبر کرد از اینکه متن طولانی نوشتم عذر میخوام و.لی بد جوری اعصابم خورده:n16:
اگر تماس با 9990 جواب نمیده تنها راه شکایت در سامانه 195 هست که مجبور باشن سریع تر و کامل تر پیگیری انجام بدن.
من بسته هدیه 20 گیگ برای تعویض به یوسیم داشتم که امروز ساعت دوازده و پانزده دقیقه ظهر منقضی می شد و چیزی حدود دو گیگ باقی مونده بود که تصمیم گرفتم یه فایلی کمتر از یک و نیم گیگ دانلود کنم و می دونستم که نمیشه به نشانگر میزان مصرف همراه اول در نرم افزار همراه من و درگاه تحت وب اون اعتماد کرد. با وجود این باز هم وقتی دانلودم تموم شد به ظاهر نشون میداد که سیصد مگ باقی مونده و من دیگه استفاده ای نکردم و اینترنت رو قطع کردم اما بعد از اتمام زمان بسته وقتی به همراه من سر زدم دیدم حدود 4600 تومن بابت مصرف آزاد اینترنت محاسبه کرده که چیزی حدود 12 یا 13 مگ میشه. اینو برای تأکید دوباره بر این موضوع که مورد سئوال بعضی دوستان در این تاپیک بود، نوشتم که کلا ریسک استفاده از بسته ها روی سیم کارت دائمی همراه اول بالاست چون هم مثه ایرانسل طرح کنترل مصرف آزاد نداره که با اتمام بسته به صورت خودکار اینترنت قطع بشه و هم به هیچ عنوان نمیشه به اطلاعات همراه من اعتماد کرد چون با تأخیر زباد بروزرسانی میشه و هم نمیشه به دقیق بودن سنجش حجم مصرفی در سیستم اکانتینگ همراه اول اعتماد داشت و همه اینا رو که کنار بالا بودن سرعت بذاریم میتونه فاجعه قبض چند ده هزارتومنی به بار بیاره که البته من با وجود پیش بینی هایی که کرده بودم، شانس آوردم چیزی کمتر از 5 هزارتومن رو به صورت ناخواسته با تعرفه آزاد مصرف کردم
alireza_pes33
28-11-2017, 21:06
سلام
نه منظورم اینه که من به خاطر دانلود زیاد خطم قفل شد رو 3G و حتی با خرید بسته هم 4G نمی شد.
میخواستم بدونم الان دیگه اون قفل (محدودیت) برداشته شده؟
mInI_ClockEr
28-11-2017, 23:58
با سلام
دوستان این عکس برای امروز هست
کارگران بشدت مشغول کارند :n01:
الان یکی دو تا تیکه از اونیکی دکل رو برداشتن وصل کردن به دکل جدید :n13:
واقعاً معلوم نیست چیکار مکینن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mahmoodsoft
29-11-2017, 02:28
وضعیت 4G ، 3G همراه اول یزد خیلی وحشتناکه! هر دقیقه دکل درآپ میکنه از فورجی میره رو تری جی بعدشم نسل دو حتی با وجود لاک کردن شبکه روی فورجی! با چندین گوشی تست کردم همه جای یزد همیطوره وضعیت هیچوقت ثایت نیست!
از کجا میشه پیگیری کرد این موضوع رو ؟
mehryar1973
29-11-2017, 07:16
نه منظورم اینه که من به خاطر دانلود زیاد خطم قفل شد رو 3G و حتی با خرید بسته هم 4G نمی شد.
میخواستم بدونم الان دیگه اون قفل (محدودیت) برداشته شده؟
قبلا که دوستان میگفتن برا اساس کد ملی محدود میکنن امیدوارم الان اینطور نباشه خوب الان سیم جدید تون 4G میشه؟
اگر تماس با 9990 جواب نمیده تنها راه شکایت در سامانه 195 هست که مجبور باشن سریع تر و کامل تر پیگیری انجام بدن.
میترسم شکایت بکنم و اونموقع بگن حداکثر سرعت تضمین شده فلانه و فلانه و شما اونقدر سرعت رو دارید و همه چی بدتر بشه:n02:
mInI_ClockEr
29-11-2017, 11:22
دوستان
این دکل کناری رو کاملا خالی کردن
ولی سرعت تغییر
معلوم نیست،چیکار میکنن،
سلام
من شمارم همراه اوله حدود ۱ ماه پیش ترابرد کردم ایرانسل الان میخوام برگردم همراه اول
همون سیم کارت قبلیم فعال میشه؟ و چقدر طول میکشه ک اوکی شه؟
alireza_pes33
29-11-2017, 15:05
قبلا که دوستان میگفتن برا اساس کد ملی محدود میکنن امیدوارم الان اینطور نباشه خوب الان سیم جدید تون 4G میشه؟
میترسم شکایت بکنم و اونموقع بگن حداکثر سرعت تضمین شده فلانه و فلانه و شما اونقدر سرعت رو دارید و همه چی بدتر بشه:n02:
رفتم یه سیم دیگه گرفتم محدود نیست (یعنی ازش واسه دانلود نامحدود استفاده نمی کنم و از سیم قبلیم استفاده میکنم البته روی مودم 3G)
سلام
من شمارم همراه اوله حدود ۱ ماه پیش ترابرد کردم ایرانسل الان میخوام برگردم همراه اول
همون سیم کارت قبلیم فعال میشه؟ و چقدر طول میکشه ک اوکی شه؟
نه سیم کارت جدید بهت داده میشه. از طریق سایت همراه اول و یا دفترهای پیشخوان و... میتونی درخواست بازگشتت رو ثبت کنی. حدودا دو روز طول میکشه.
mehryar1973
29-11-2017, 19:57
رفتم یه سیم دیگه گرفتم محدود نیست (یعنی ازش واسه دانلود نامحدود استفاده نمی کنم و از سیم قبلیم استفاده میکنم البته روی مودم 3G)
خوب خدا رو شکر پس حتما این محدوذیت بر اساس کد ملی رو بداشتن قبلا دوستان به این مشکل برخورده بودن که حتی با ثبت نام سیم جدید باز محدود بودن
whitewolf
29-11-2017, 20:09
دوستان کسی تجربه ای درباره اشتباه زدم رمز ورود به اپلیکیشن همراه من رو داره؟
3 بار زمر عبور رو اشتباه زدم حالا اجازه نمیده وارد نمیشم. چند روز هم گذشته باز نشده
خدا پدر همراه اول رو بیامرزه با این هدیه طرح رایگان پاییزه 3_9 شب واقعا عالیه سرعت هم با روز فرقی نداره (چهل روزی هست استفاده میکنم) کاش ادامه پیدا بکنه. اینو میگن هدیه نه ایرانسل گدا که "یک گیگا بایت هدیه یک هفته ای برای ساعات 2_10 بشما تعلق گرفت!" یعنی برای یک گیگ صدتا شرط شروط میگذاره
Sent from my HTC M8 using Tapatalk
mInI_ClockEr
30-11-2017, 01:29
با سلام
دوستان و اهل فن
من چیکار کنم
بسته شبانه 1ماهه گرفتم نامحدود
تا قبل تغییر دکل انتن روبروی خونه سرعت میانگین 1.5مگ بود تو دانلود منیجر
الان که اون انتن رو جمع کردن یه دکل بلند تر گزاشتن کنارش
سرعت دانلود نهایت 120کیلو بایت تو دانلود منیجر اونم با +H با 4جی سرعت 15-30کیلوبایت هست
خواهشا راهنمایی کنید
mr.arbab28
30-11-2017, 02:55
دوستان کسی تجربه ای درباره اشتباه زدم رمز ورود به اپلیکیشن همراه من رو داره؟
3 بار زمر عبور رو اشتباه زدم حالا اجازه نمیده وارد نمیشم. چند روز هم گذشته باز نشدهباگ داره به همراه اول اعلام کردم زیر بار نرفت فقط پیگیری ثبت شده اما ۴ ماه شده پیگیری نکردن و نخاهند کرد روی همراه اول حساب نکن اصلا پیگیر نیستن
whitewolf
30-11-2017, 09:09
با سلام
دوستان و اهل فن
من چیکار کنم
بسته شبانه 1ماهه گرفتم نامحدود
تا قبل تغییر دکل انتن روبروی خونه سرعت میانگین 1.5مگ بود تو دانلود منیجر
الان که اون انتن رو جمع کردن یه دکل بلند تر گزاشتن کنارش
سرعت دانلود نهایت 120کیلو بایت تو دانلود منیجر اونم با +H با 4جی سرعت 15-30کیلوبایت هست
خواهشا راهنمایی کنید
کار خاصی نمی تونی بکنی
نهایتا بهت پیشنهاد می کنم یه برنامه مثل Network Cell Info نصب کنی که ببینی کجا انتن دهی بیشتر هست و گوشی رو اونجا بزاری
باگ داره به همراه اول اعلام کردم زیر بار نرفت فقط پیگیری ثبت شده اما ۴ ماه شده پیگیری نکردن و نخاهند کرد روی همراه اول حساب نکن اصلا پیگیر نیستن
عجب. پس باگه
البته زیادم عجیب نیس. اینجا ایرانه دیگه. همه چی همین جوریه :n15:
مرسی
mInI_ClockEr
30-11-2017, 12:56
با سلام
دوستان من این برنا مه Network Cell Info رو گرفتم و نصب کردم ولی کار باهاش رو بلد نیستم
یه 2-3 تا اسکرین شات گرفتم از وضعیت
اگر نگاه کنید و اطلاعاتی دارید بدین ممنون میشم
با سپاس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
whitewolf
30-11-2017, 16:51
با سلام
دوستان من این برنا مه Network Cell Info رو گرفتم و نصب کردم ولی کار باهاش رو بلد نیستم
یه 2-3 تا اسکرین شات گرفتم از وضعیت
اگر نگاه کنید و اطلاعاتی دارید بدین ممنون میشم
با سپاس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شما انتن خوبی داری و کار زیادی ازت برنمیاد. اگه بعد از تغییر آنتن از طرف همراه اول این اتفاق واستون افتاده احتمالا مشکل فنیه و به زودی رفع میشه. وقتی تعمیر می کنن پهنای باند آنتن خیلی پایین میاد و ممکنه تا تعمیرات تموم نیشه این وضع ادامه داشته باشه
حالا شما سرعت دانلودت توی حالت H+ بهتر از LTE هست پس فعلا سعی کن از 3G استفاده کنی
موقع های خلوت هم مثل اول صبح یا نصف شب دوباره سرعت هارو چک کن ببین تغییری می بینی یا نه
mInI_ClockEr
30-11-2017, 20:19
شما انتن خوبی داری و کار زیادی ازت برنمیاد. اگه بعد از تغییر آنتن از طرف همراه اول این اتفاق واستون افتاده احتمالا مشکل فنیه و به زودی رفع میشه. وقتی تعمیر می کنن پهنای باند آنتن خیلی پایین میاد و ممکنه تا تعمیرات تموم نیشه این وضع ادامه داشته باشه
حالا شما سرعت دانلودت توی حالت H+ بهتر از LTE هست پس فعلا سعی کن از 3G استفاده کنی
موقع های خلوت هم مثل اول صبح یا نصف شب دوباره سرعت هارو چک کن ببین تغییری می بینی یا نه
با سلام
خیلی ممنون از راهنمایی تون
دقیقا بخاطر همین موضوع تا حدود ساعت 4 صبح دیشب بیدار موندم
از حدود ساعت 3 صبح، سرعت رسید به 1.5 مگابایت در دانلود منیجر
ولی از برادرم صبح ساعت 10 پرسیدم سرعت چجوره ؟ گفتش خیلی افتضاح هست و مشکل داره
پس فعلاً صبر میکنم امیدوارم درست بشه
باز ممنون از راهنمایی
shahryar84
01-12-2017, 02:34
من تو خونه آنتن 4gم همیشه فول بود، اما از دیشب ضعیف شد. چطور میشه پیگیری کرد؟ چطور ممکنه آنتن ضعیف بشه، خونه که ثابته، دکل میچرخونن!؟
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
whitewolf
01-12-2017, 09:17
من تو خونه آنتن 4gم همیشه فول بود، اما از دیشب ضعیف شد. چطور میشه پیگیری کرد؟ چطور ممکنه آنتن ضعیف بشه، خونه که ثابته، دکل میچرخونن!؟
نه دوست عزیز معمولا خرابی در آنتن یا تعمیرات هست که باعث این مشکل میشه. بعضی وقت ها هم اپگرید سیستم های ارتباطی در منطقه باعث اختلالات موقت میشه.
مثلا فرض کنید منطقه تا الان تحت پوشش 4G بوده و حالا می خوان ارتقا بدن و به 4.5 برسونن. در این شرایط خیلی از قطعات باید تعویض و اپگرید بشه. توی این مدت ممکنه شما اختلال تجربه کنید
بیخود وقت خودتونو با شکایت و اینا تلف نکنید که هیچ فایده ای نداره و جوابی نمیگیرید. فقط باید صبر کنید و امیدوار باشین که زودتر درست بشه.
تو ایران فقط صبر و فقط صبر و فقط صبر :n02:
دوستانی که خطشون رو ۸ مگ محدود بود و سپس شد ۴۰ مگ دو ماه پیش تست بزنید محدودیت ۴۰ هم برداشته شده اینطور که خبر رسیده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
albertxx
02-12-2017, 14:38
دوستانی که خطشون رو ۸ مگ محدود بود و سپس شد ۴۰ مگ دو ماه پیش تست بزنید محدودیت ۴۰ هم برداشته شده اینطور که خبر رسیده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی کلا نامحدود شده ؟؟؟
رو 4G ??
یعنی کلا نامحدود شده ؟؟؟
رو 4G ??اینطور که مشخصه اره.همین تستی که گذاشتم با خطی هست که اول رو ۸ مگ محدود بود بعد شد ۴۰ دیشبم ۷۲ و پریشب حتی تو همون نقطه از ۴۰ مگ بیشتر نمی شد.حالا بازم اگر منطقتون پر سرعته تست کنید ببینید رفع محدودیت شده یا نه
fanoostalaei
02-12-2017, 20:59
من همین الان با همراه اول آن شدم
سرعت رو 40 قفله
البته همین محدودیت سرعت خیلی خوبه
ایرانسل به کل نابود شده ولی همراه اول خیلی عالیه
حداقل برا من
همراه اول هنوز شبانه رایگانش فعال هست ؟
Electronic-Arts
03-12-2017, 04:22
من همین الان با همراه اول آن شدم
سرعت رو 40 قفله
البته همین محدودیت سرعت خیلی خوبه
ایرانسل به کل نابود شده ولی همراه اول خیلی عالیه
حداقل برا من
من ترجیح میدم همون 40 قفل باشه که همه 40 داشته باشن تا این که یکی 400 مگا داشته باشه یکی 400 کیلوبایت
بچه ها گوشی شیامومی یه کد داشت میزدم شبکه را میشد 4g only بذارم کدش یادم رفته میشه کدشو بگید ؟
بچه ها گوشی شیامومی یه کد داشت میزدم شبکه را میشد 4g only بذارم کدش یادم رفته میشه کدشو بگید ؟*#*#4636#*#*
alirezaveis
03-12-2017, 08:57
دوستانی که خطشون رو ۸ مگ محدود بود و سپس شد ۴۰ مگ دو ماه پیش تست بزنید محدودیت ۴۰ هم برداشته شده اینطور که خبر رسیده
واسه من هنوز رو 40 قفله
fanoostalaei
03-12-2017, 10:43
شبانه رایگان همراه اول
50 گیگ فایل داشتم که همشون دانلود شده بودن و سیستم قبل از ساعت 9 صبح خاموش شده بود
خیلی فوق العادس :n12:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mehdi 78
03-12-2017, 23:14
سلام
اون هایی که از نت همراه اول روی گوششیشون استفاده می کنن ، مدتی هست دوباره مشکل GPSD برگشته و باعث می شه گوشی به deep sleep نره و مصرف باتری به شدت بالا بره. wake lockش هم پیدا نکردم که ببندم. کسی راه حلی برای این مشکل داره؟
گوشی هم اندرویدی هست. (Google Pixel 2 XL Running android Oreo)
سیم کارت هم قدیمی هست usim نیست
ممنون
greatpouya
03-12-2017, 23:32
سلام
اون هایی که از نت همراه اول روی گوششیشون استفاده می کنن ، مدتی هست دوباره مشکل GPSD برگشته و باعث می شه گوشی به deep sleep نره و مصرف باتری به شدت بالا بره. wake lockش هم پیدا نکردم که ببندم. کسی راه حلی برای این مشکل داره؟
ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
mehdi 78
03-12-2017, 23:58
سلام
ممنون ولی این برای گوشی های سامسونگ هست. اونم Galaxy S3. من اصلا چیزی به اسم اکانت سامسونگ نداره گوشیم. دقت کنید گفتم گوشیم Google Pixel 2 XL هستش.
greatpouya
04-12-2017, 07:40
فعالسازی LTE همراه اول در باند ۸ در مناطق روستایی، با پهنای باند ۵ مگاهرتز
پس از خودخواهی صداوسیما در آزاد نکردن باند ۲۰ و ۲۸
امیدوارم بزودی در شهرهای بزرگ هم برای رفع مشکل پوشش داخل منازل و VoLTE و حل مشکلات تجمیع فرکانس در مناطق بسته نیز مورد استفاده قرار بگیره.
فعالسازی LTE همراه اول در باند ۸ در مناطق روستایی، با پهنای باند ۵ مگاهرتز
پس از خودخواهی صداوسیما در آزاد نکردن باند ۲۰ و ۲۸
امیدوارم بزودی در شهرهای بزرگ هم برای رفع مشکل پوشش داخل منازل و VoLTE و حل مشکلات تجمیع فرکانس در مناطق بسته نیز مورد استفاده قرار بگیره.
Sent from my SM-G950F using Tapatalkقبلا رایتل این کارو انجام داده.نمونه پاکدشت استان تهران[emoji6][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
altairibnlaahad
04-12-2017, 10:48
دوستان من چند تا سوال داشتم. خواهشا جواب بدید.
۱. با اینترنت نامحدود رایگان شبانه همراه اول شبی چند گیگ میشه دانلود کرد؟ اگه زیاد دانلود کنی سرعتتو محدود میکنن؟
۲. میخوام از اینترنت گوشی روی کامپیوتر استفاده کنم. حتما باید مودم همراهی که میخرم پورت لن داشته باشه؟
دوستان من چند تا سوال داشتم. خواهشا جواب بدید.
۱. با اینترنت نامحدود رایگان شبانه همراه اول شبی چند گیگ میشه دانلود کرد؟ اگه زیاد دانلود کنی سرعتتو محدود میکنن؟
۲. میخوام از اینترنت گوشی روی کامپیوتر استفاده کنم. حتما باید مودم همراهی که میخرم پورت لن داشته باشه؟
با سلام الان با این طرح شبانه پاییزی که گذاشتن 3-9 صبح من تقریبا شبی 40 گیگ دانلود میکنم البته دیگه هاردم پر شده و نمیتونم چیزی دانلود کنم یک چیزی که متوجه شدم این هست که به لینکی که داری دانلود میکنی خیلی بستگی داره ولی اگر این طرح هم اخر پاییز تمام بشه شبانه 2-7 که 14.500 یا 1-11 که 29500 هست هر دو میتونن طرح خوبی باشن اگر دانلود زیاد دارید و من که محدودیتی ندیدم توی این یک ماهی که استفاده کردم فقط محدودیت سرعت 40 مگ رو هنوز اعمال میکنن من در بهترین حالت 42 مگ سرعت داشتم
اگر از گوشی استفاده میکنید از حالت تترینگ اگر هم مودم بخرید بازم همین حالت رو میتونید اعمال کنید یعنی با یک کابل لزومی به پورت لن نداره من که از گوشی این مدت استفاده کردم
altairibnlaahad
04-12-2017, 13:22
قبلا رایتل این کارو انجام داده.نمونه پاکدشت استان تهران[emoji6][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام الان با این طرح شبانه پاییزی که گذاشتن 3-9 صبح من تقریبا شبی 40 گیگ دانلود میکنم البته دیگه هاردم پر شده و نمیتونم چیزی دانلود کنم یک چیزی که متوجه شدم این هست که به لینکی که داری دانلود میکنی خیلی بستگی داره ولی اگر این طرح هم اخر پاییز تمام بشه شبانه 2-7 که 14.500 یا 1-11 که 29500 هست هر دو میتونن طرح خوبی باشن اگر دانلود زیاد دارید و من که محدودیتی ندیدم توی این یک ماهی که استفاده کردم فقط محدودیت سرعت 40 مگ رو هنوز اعمال میکنن من در بهترین حالت 42 مگ سرعت داشتم
اگر از گوشی استفاده میکنید از حالت تترینگ اگر هم مودم بخرید بازم همین حالت رو میتونید اعمال کنید یعنی با یک کابل لزومی به پورت لن نداره من که از گوشی این مدت استفاده کردم
مرسی دوست عزیز.
نطرت راجع به مودم دانگل چیه؟ فقط یک نفرم و میخوام ماهی سیصد گیگ دان کنم.
خواهش میکنم
من خودم از مودم تا حالا استفاده نکردم ولی اگر جایی که هستی سیگنال خوبی داری استفاده کنی از مودم بهتر هست روی گوشی شنیدم که اثر داره مخصوصا باطری ولی تا چه حد درسته نمیدونم اگر از نظر مالی مشکلی نداری میتونی مودم نو بخری ولی اگر هم دوست داشته باشی توی همین فروم دوستی هستند که مودم های خوبی رو از کشور عراق میارن و آنلاک میکنن و با قیمت خیلی منصفانه و خوبی به فروش میرسونن که من خودم میخوام از ایشون خرید کنم میتونید با ایشون هم هماهنگ کنید برای خرید یک مودم خوب و راهنمایی بسیار خوبی هم میکنن در فروم دیگری که اونجا هم من هستم ایشون فروشنده معتبر هستن سایت معتبر هم دارن که اگر خواستید میتونم براتون سایت رو ارسال کنم
AliMirzaie
04-12-2017, 14:17
شبانه رایگان همراه اول
50 گیگ فایل داشتم که همشون دانلود شده بودن و سیستم قبل از ساعت 9 صبح خاموش شده بود
خیلی فوق العادس :n12:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یه شب صد گیگ دانلود کردم از ساعت سه تا 7، تا ساعت 9 هم 150 گیگ می تونست بگیره. اما من دیگه هاردم جا نداشت. :n10:
mehdi 78
04-12-2017, 17:46
سلام
ممنون
کسی راه حلی برای این مشکل سراغ نداره؟
واقعا اذیت می کنه
mahmoodsoft
04-12-2017, 20:19
بیشتر از 40 مگ نمیده هیچوقت!
بسته هم هدیه نیس . راهی برا رفع محدودیت 40 مگ وجود نداره ؟
fanoostalaei
04-12-2017, 20:27
این محدودیت خیلی راضی کنندس
کیفیت همیشه بالا میمونه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۷-۱۲-۰۴_۲۰-۰۴-۳۱.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
albertxx
04-12-2017, 20:47
کیفیت همیشه بالا میمونه
مگه محدودیت حذف نشده بود ؟
کیفیت همیشه بالا میمونه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۷-۱۲-۰۴_۲۰-۰۴-۳۱.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])اره ولی تو آرزوی ۵۰ هم آدم می مونه باهاش هر چند اکثر جاها به همون ۴۰ هم نمی رسه
altairibnlaahad
04-12-2017, 22:11
من بعد از فعال شدن سیمکارتم میتونم مستقیما یه طرح شبانه رایگان بخرم؟ یا این که اولش حتما باید یه طرح نوترینو پلاس بخرم و بعدش دانلود شبانه؟
fanoostalaei
04-12-2017, 22:38
من بعد از فعال شدن سیمکارتم میتونم مستقیما یه طرح شبانه رایگان بخرم؟ یا این که اولش حتما باید یه طرح نوترینو پلاس بخرم و بعدش دانلود شبانه؟
منظورت از شبانه رایگان چیه ؟
اگه منظورت شبانه پاییزیه ، حتما باید بسته نوترینو داشته باشی
اگر هم سیم کارت جدید فعال کردی میتونی از بسته خوش آمد گوشیی استفاده کنی که در این صورت میتونی از شبانه پاییزی استفاده کنی
و یا اگر سیم کارتت رو تازه تعویض کردی و اینترنت رایگان هدیه رو دریافت کردی باز هم میتونی از شبانه پاییزی استفاده کنی
greatpouya
05-12-2017, 02:16
........[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
malek911
06-12-2017, 01:28
سلام.دوستان این کیفیت سیگنال سیمکارت 4G من هستش که نهایت سرعتش ۲ مگابایته ولی یه منطقه دیگه سیگنالم خیلی کمتر از اینه ولی ۶ مگ میانگین سرعتمه.مشکل چیه الان؟
mr.arbab28
06-12-2017, 02:48
والا همه جای مشهد تست کردم اصلا در محیط بسته انتن نداره فورجی چرا رسیدگی نمیشه اخه؟ دوم اینکه برنامه اندروید همراه اول باگ داره رفع نمیکن ؟؟؟
shahryar84
06-12-2017, 04:47
سلام.دوستان این کیفیت سیگنال سیمکارت 4G من هستش که نهایت سرعتش ۲ مگابایته ولی یه منطقه دیگه سیگنالم خیلی کمتر از اینه ولی ۶ مگ میانگین سرعتمه.مشکل چیه الان؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]از پهنای باند کم (یا مشترک زیاد) آن دکل!
whitewolf
06-12-2017, 11:33
کسی راه حلی برای این مشکل سراغ نداره؟
واقعا اذیت می کنه
سلام دوست عزیز نگران نباش
یه چیزی که اندروید توش عالیه حل مشکلات بوسیله خود کاربره
شما یه عکس از صفحه Locations،یه عکس از صفحه Battery Usage و یه عکس هم از قسمت app permisions > locations بزارید
ehsan-75
06-12-2017, 19:41
سلام دوستان
من برا دانلود شبانه رايگان همراه اول هات اسپت ميكنم ولي بعد ١/٥ تا ٢ گيگ دانلود سرعت دانلود صفر ميشه و تا وقتي كه ديتا رو خاموش روشن نكنم درست نميشه.
حالا ميخوام بدونم اين مشكل رو همراه اول خودش درست كرده تا نشه مداوم دانلود كرد يا مشكل از گوشي منه ؟
alirezaveis
06-12-2017, 19:52
سلام دوستان
من برا دانلود شبانه رايگان همراه اول هات اسپت ميكنم ولي بعد ١/٥ تا ٢ گيگ دانلود سرعت دانلود صفر ميشه و تا وقتي كه ديتا رو خاموش روشن نكنم درست نميشه.
حالا ميخوام بدونم اين مشكل رو همراه اول خودش درست كرده تا نشه مداوم دانلود كرد يا مشكل از گوشي منه ؟
من با مودم دانلود میکنم و بعد از هر پنج گیگ اینترنت قطع میشه و باید مودم رو خاموش روشن کنم. به نظرم کار خودشونه
ehsan-75
06-12-2017, 20:55
من با مودم دانلود میکنم و بعد از هر پنج گیگ اینترنت قطع میشه و باید مودم رو خاموش روشن کنم. به نظرم کار خودشونه
يه سري ها البته بدون قطعي كل شب رو دانلود ميكنن! نميدونم چرا اين مشكل برا بعضي ها هست و برا بعضي ها نيست :jealous:
يه سري ها البته بدون قطعي كل شب رو دانلود ميكنن! نميدونم چرا اين مشكل برا بعضي ها هست و برا بعضي ها نيست :jealous:
با سلام همینطور که دوستمون گفت برای برای بعضی ها اینطور هست ولی من نمونه دیشب 34 گیگ فایل برای دانلود گذاشتم ساعت 3.15 دقیقه تا 5.15 دقیقه که پی سی خاموش شد و تو.ی این مدت اصلا قطعی نداشتم . حالت تترینگ و با موبایل دانلود میکنم
mehdi 78
06-12-2017, 22:44
سلام دوست عزیز نگران نباش
یه چیزی که اندروید توش عالیه حل مشکلات بوسیله خود کاربره
شما یه عکس از صفحه Locations و یه عکس هم از صفحه Battery Usage بزارید
سلام
لوکیشن که روی high accuracy هست.
نیازی به اسکرین شات از battery usage نیست. من چک کردم و دیدم که گوشی اصلا وارد deep sleep نشده و GPSD هم به عنوان wake lock مربوطه ثبت شده. توی wake lock ها هم گشتم ولی چیزی که به نظرم ربطی داشته باشه پیدا نکردم که ببندم.(گوشی<Google Pixel 2 XL> هم روت هست و رام کرنل کاستوم هست)
به نظر خودم احتمالا به AGPS ربط داشته باشه ولی نمیشه که location service رو بست
ویرایش:تقریبا تمام XDA و بقیه فروم های خارجی رو گشتم ولی انگار این مشکل فقط با همراه اول پیش میاد.برای همین هم هست که این جا سوال رو پرسیدم
البته یک چیزدر مورد موبایل من بود که شب اول منم نتم هی قطع میشد که روز بعد هممینطور که توی موبایل نگاه میکردم یک قسمت بود به نام ذخیره نیرو که داخلش یک گزینه بود که نوشته بودن روشن بودن دیتا در هنگام خواب که من فعالش کردم بعد از اون دیگه قطعی نداشتم
whitewolf
06-12-2017, 23:05
سلام دوستان
دلیلش واضحه
یه دلیلش از خود موبایل هست و یه دلیل دیگش هم از اپراتور هست
بخش موبایلش به تنظیمات power saving گوشی ها برمیگرده. باید حتما حتما برنامه Hotspot Tethering رو در قسمت doze گوشی روی not optimized قرار بدید وگرنه بعد از یه مدت توسط اندروید از کار می افته. توی گوشی های سامسونگ HotSpot در settings ادغام شده و برنامه چداگونه نداره و باید settings رو روی not optimized قرار بدید. در ضمن هر گونه power saving یا restrict background data رو باید خاموش کنید و اگرم از برنامه هایی مثل greenify یا brevent استفاده می کنید حواستون باشه تنظیمات مربوطه رو انجام بدید
اما بخش دومش مربوط میشه به اپراتور. اپراتورها معمولا به دلایل مختلفی مثل خالی شدن پهنای باند برای connection ها time out قرار میدن. چون خیلی ها عادت دارن کا data گوشیشون رو on بزارن بدون اینکه از دیتا استفاده کنن که این کار روی شبکه فشار وارد می کنه. خیلی از اپراتورها این کار رو می کنن که به اینترنتشون always available service میگن. بعضی اپراتورها هم این کار رو اجرا نمی کنن که به اینترنتشون always on service می گن. همراه اول مسلما از نوع اول هست که البته نشانه ضعف هست. اما کاری که ما می تونیم بکنیم تهیه مودم های رده بالا و پرچم دار هست که سیستمی رو در خودشون دارن که وقتی می بینن اینترنت time-out شده اتوماتیک خودشونو restart می کنن و اینجوری time-out رو دور میزنن
اینا 2 تا از اصلی ترین دلایل قطه شدن اینترنت هست. دلایل دیگه هم البته می تونه داشته باشه
whitewolf
06-12-2017, 23:11
سلام
لوکیشن که روی high accuracy هست.
نیازی به اسکرین شات از battery usage نیست. من چک کردم و دیدم که گوشی اصلا وارد deep sleep نشده و GPSD هم به عنوان wake lock مربوطه ثبت شده. توی wake lock ها هم گشتم ولی چیزی که به نظرم ربطی داشته باشه پیدا نکردم که ببندم.(گوشی<Google Pixel 2 XL> هم روت هست و رام کرنل کاستوم هست)
به نظر خودم احتمالا به AGPS ربط داشته باشه ولی نمیشه که location service رو بست
ویرایش:تقریبا تمام XDA و بقیه فروم های خارجی رو گشتم ولی انگار این مشکل فقط با همراه اول پیش میاد.برای همین هم هست که این جا سوال رو پرسیدم
اصلا ربطی به همراه اول نداره مشکل شما
در هر صورت اگه دلت خواست اسکرین شات بزاری احتمالا می تونم کمکت کنم
موفق باشی
mehdi 78
06-12-2017, 23:20
اصلا ربطی به همراه اول نداره مشکل شما
در هر صورت اگه دلت خواست اسکرین شات بزاری احتمالا می تونم کمکت کنم
موفق باشی
دوست عزیز هر چی خواستید نوشتم من.
چه نیازی به ss هست دیگه ؟ تازه اطلاعات ویک لاک ها رو هم از اپ better battery stats xda edition بهتون دادم . این اطلاعات رو خود battery usage گوشی هم نمی ده
حالا راه حلتون چیه چون هرچی می خواستید رو نوشتم اون بالا
shakhdar
08-12-2017, 12:12
دوستان تا حالا شده بعد از خرید بسته نوترینو شارژتون کم بشه اما بسته فعال نشه؟
whitewolf
08-12-2017, 16:40
دوستان تا حالا شده بعد از خرید بسته نوترینو شارژتون کم بشه اما بسته فعال نشه؟
نه. چه چیز عجیبی
به نظرم با بخش پشتیبانی تماس بگیرید
soroori2
08-12-2017, 18:25
سلام
دوستان این نرم افزار همراه من برای شما کار می کنه ؟
behroozfaryas
08-12-2017, 18:25
سلام
دوستان یه مشکلی داشتم
من به تازگی adsl خونمون رو تخلیه کردم و یک مودم tp link mr6400 خریدم
انتن مودم معمولا چهار تاش پره و بین سه و چهار نوسان داره.
سرعن دانلود فایل خیلی خوبه و تا چهار مگ هم میره.
اما مشکل تلگرام و اینستاگرامه. نمیدونم چرا خیلی سرعت تو این جور برنامه ها کمه. برای یه عکس کلی طول می کشه تا شروع کنه به دانلود بعدم کلی طول می کشه تا دانلود بشه
پول مودم 350 دادم و 130 هم اینترنت خریدم
خط رو هم تخلیه کردم. به نظرتون مشکل این سرعت پایین تو برنامه ها چیه؟ تو دانلود از سایت ها که سرعتش واقعا علیه.
چیکار کنم؟
behroozfaryas
08-12-2017, 19:04
سلام
مودم tp link mr6400 خریدم با نت همراه اول
سیگنال بین سه و چهار در نوسانه. بیشتر چهاره
سرعت دانلود خوبه و تا چهار میرسه
اما تو استفاده از تلگرام و اینستاگرام اعصابتو خورد می کنه. برای یه عکس تلگرام کلی باید علاف شم. نمیدونم چرا اینقدر تناقذ دارا و دانلود از سایتا خوبه سرعتش اما تو تلگرام برای دانلود علاف می کنه.
تازه از adsl اومدم و به کل نا امید شدم
به نظرتون مشکل از چیه؟چیکر باید بکنم
شما هم با نت همراه تو تلگرام و اینستاگرام مشکل دارید؟
ممنون
بچه ها گوشی هواوی میت 9 دارم یه کد داشت میزدم شبکه را میشد 4g only بذارم کدش یادم رفته میشه کدشو بگید ؟ با p10 هم یکی بود کدش لطف میکنید میذارید .
سلام دوستان من بخام ترابرد کنم حتما باید حضوری باشه؟ و اینکه هزینه داره؟
نهایت سرعت 4جی تا چقدر میشه گرفت؟
farshad0123
09-12-2017, 04:24
شبانه رایگان در حالت h+
بچه ها گوشی هواوی میت 9 دارم یه کد داشت میزدم شبکه را میشد 4g only بذارم کدش یادم رفته میشه کدشو بگید ؟ با p10 هم یکی بود کدش لطف میکنید میذارید .*#*#4636#*#*
soroori2
09-12-2017, 08:22
سلام
دوستان این نرم افزار همراه من برای شما کار می کنه ؟
برای من که کار نمی کنه.
*#*#4636#*#*
من که روی میت 9 تست کردم جواب نداد
من که روی میت 9 تست کردم جواب ندادباید روت باشه تو بعضی گوشی ها
dadash42
09-12-2017, 13:35
شبانه رایگان در حالت h+
به به، همین H+ چندین برابره اون dsl بی کیفیته
ravani_13
09-12-2017, 13:54
کد و روت چیه دیگه
توی بازار سرچ بزن برنامه only 4G با یک کلیک روی هر کدوم یا حتی سوییچینگ بزارش . فقط یک ایراد داره اگه اونجایی که هستی حتی ۲ خط هم ۴ جی انتن بده اونو میگیره ولی اگه یک خط بود مجبوری بزاریش روی Onlt lte که اونوقت بهت زنگ میزنن اشغالی میزنه
ولی این مورد هم اصلا مهم نیست چون 4G که یک خط از ۵ خط هم بزور پوشش بده وصل نشی بهتره
یک سوال
من بسته هدیه یک گیگ که برا همراه من میده رو امروز گرفتم میخواستم بدونم با همین بسته میشه از این طرح پاییزه 3 تا 9 استفاده کرد؟
خط دایمی انصافا ترس داره ماشالا محاسبه حجم هم با تاخیر عجیبی میزنه من الان بیشتر از یک ساعت صد مگ استفاده کردم هنوز مصرفم رو صفر میزنه
djmoslemok
10-12-2017, 07:48
یک سوال
من بسته هدیه یک گیگ که برا همراه من میده رو امروز گرفتم میخواستم بدونم با همین بسته میشه از این طرح پاییزه 3 تا 9 استفاده کرد؟
خط دایمی انصافا ترس داره ماشالا محاسبه حجم هم با تاخیر عجیبی میزنه من الان بیشتر از یک ساعت صد مگ استفاده کردم هنوز مصرفم رو صفر میزنه
بله دوست عزیز میشه استفاده کرد شبانه من الان با دوتا جایزه یک گیگ یک ماهه وصلم (یه سیم کارت دیگرم جایزشو گرفتم زدم تو خط اصلیم ) و گلا حول و حوش 500 گیگ تو این دو هفته دانلود کردم و کل آرشیو رو بروز کردم !
به عنوان مثال فقط دیشب 3-6 45 گیگ دانلود کردم سریال:n16:
موفق باشی
dadash42
10-12-2017, 12:54
بله دوست عزیز میشه استفاده کرد شبانه من الان با دوتا جایزه یک گیگ یک ماهه وصلم (یه سیم کارت دیگرم جایزشو گرفتم زدم تو خط اصلیم ) و گلا حول و حوش 500 گیگ تو این دو هفته دانلود کردم و کل آرشیو رو بروز کردم !
به عنوان مثال فقط دیشب 3-6 45 گیگ دانلود کردم سریال:n16:
موفق باشی
انشاءالله روزی برسه همه سریال و فیلمها و بازیهای فوتبال رایگان stream کنیم :n01:
انشاءالله روزی برسه همه سریال و فیلمها و بازیهای فوتبال رایگان stream کنیم :n01:خودمون که فکر نکنم اون روز ببینیم به نوه و نتیجه هامون اگه برسه :)
یه شهر که به نسل سوم تجهیز بشه چقدر طول میکشه شرایط سایت خوب بشه برای افزایش پهنا باند و همینطور تجهیز به نسل چهار ؟
farshad0123
10-12-2017, 18:33
این طرح شبانه رایگان تا کی برقراره؟نکنه یوقت دی ماه حذفش کنن؟!:n29::n14:
MMDFullHD
10-12-2017, 19:02
این طرح شبانه رایگان تا کی برقراره؟نکنه یوقت دی ماه حذفش کنن؟!:n29::n14:
تا اخر اذر
آقا این شبانه همراه اول محدودیت حجم داره؟بعد خودشون گفتن که از آخر آذر دیگه برمیدارن یا احتمالیه؟
جایگزین چی پیشنهاد می کنید؟
این طرح شبانه رایگان تا کی برقراره؟نکنه یوقت دی ماه حذفش کنن؟!:n29::n14:از اول مهر تا پایان آذر
آقا این شبانه همراه اول محدودیت حجم داره؟بعد خودشون گفتن که از آخر آذر دیگه برمیدارن یا احتمالیه؟
جایگزین چی پیشنهاد می کنید؟
محدویت حجم نداره اما بعید نیست که سرعت رو محدود کنن تا عملا نتونین از یه حجمی بیشتر دانلود کنین. از ابتدا به عنوان طرح رایگان شبانه پاییزی مطرح بوده و اینکه در زمستون ادامه بدن یا تغییراتی در ساعتش بدن اصلا معلوم نیست.
در واقع همراه اول میخواسته به یه تیر دو نشون بزنه با این طرح. هم یه تبلیغی واسه جلب مشتری و یا جلوگیزی از مهاجرت و ترابرد مشترکان فعلیش به اپراتورهای دیگه و هم سنجش قدرت مانور شبکه اش زیر بار دانلود و در اومدن باگ های شبکه اش.
جایگزین چی پیشنهاد می کنید؟تا الان که کاربران گزارشی از محدودیت ندادن خودشون گفتن تا پایان پاییز که آذر هم پاییز تموم میشه .
جایگزین هم بسته های نامحدود شبانه میتونی بخری [emoji16]
SAeedBaa
10-12-2017, 23:40
یه شهر که به نسل سوم تجهیز بشه چقدر طول میکشه شرایط سایت خوب بشه برای افزایش پهنا باند و همینطور تجهیز به نسل چهار ؟
همه چیز بستگی به زیرساخت اون منطقه و شبکه انتقال مرکز مخابراتی داره که سایت از طریق اون مرکز لینک دهی میشه. تعدادی از سایت ها با گذشت بیش از 1 سال همچنان منتظر لینک دهی هستند. به طور مثال سایت شهر شما
شرکت مخابرات منطقه کرمان در حال توسعه و بروز اوری سیستم شبکه انتقال در شهرهای استان کرمان هست. منتظر باشید تا نوبت به شهر شما برسه.
greatpouya
11-12-2017, 00:42
همه چیز بستگی به زیرساخت اون منطقه و شبکه انتقال مرکز مخابراتی داره که سایت از طریق اون مرکز لینک دهی میشه. تعدادی از سایت ها با گذشت بیش از 1 سال همچنان منتظر لینک دهی هستند. به طور مثال سایت شهر شما
شرکت مخابرات منطقه کرمان در حال توسعه و بروز اوری سیستم شبکه انتقال در شهرهای استان کرمان هست. منتظر باشید تا نوبت به شهر شما برسه.یک سوال
آیا ایرانسل هم از طریق زیر ساخت مخابرات سرویس دهی میکنه؟ یا زیرساختش جداس؟
یک سوال
Sent from my SM-G950F using Tapatalkهمه اپراطور ها و سرویس دهنده های اینترنتی از زیرساخت مخابرات استفاده میکنند .
یک سوال
اگر منظورتون شرکت مخابرات ایران هست جواب منفی است. پس از خصوصی سازی شرکت مخابرات و انتزاع اون از وزارت ارتباطات، شرکت ارتباطات زیرساخت که یه بخش دولتی و حاکمیتی به شمار می آید علاوه بر در اختیار گرفتن وظیفه انحضار خرید پهنای باند در درگاه های بین الملل و توزیع داخلی اون بین اپراتورهای خدمات اینترنتی، شبکه توزیع داخلی را نیز به دست گرفت. اپراتورهای در برخی مسیرهای داخلی با سرمایه گذاری کلان شبکه اختصاصی خود را ایجاد کرده اند از جمله شرکت ایرانسل که شبکه فیبر نوری پرظرفیت خاصی برای خود دارد و یادم نمیره چند سال پیش که مشهد بودم بر اثر یک حادثه فیبر نوری مسیر تهران مشهد در حوالی نیشابور آسیب دید و اینترنت مخابرات و خیلی سرویس دهنده ها قطع شد و تنها اینترنت ایرانسل همچنان برقرار بود و کسانی که وایمکس ایرانسل و اج و جی پی آر اس داشتن بدون مشکل در اون دو روز اختلال اینترنی همچنان به اینترنت دسترسی داشتن چون ایرانسل در مسیر تهران به مشهد و شمال شرق شبکه فیبر نوری و انتقال صوت و دیتای پرظرفیت اختصاصی خود را دارد. در جاهای دیگه هم بسته به گستره بازار و صرفه اقتصادی ایرانسل شبکه انتقال و توزیع اختصاصی داره.
شرکت مخابرات منطقه کرمان در حال توسعه و بروز اوری سیستم شبکه انتقال در شهرهای استان کرمان هست. منتظر باشید تا نوبت به شهر شما برسه.سلام
ممنون از شما پس یعنی سایت شهر ما الان که نزدیک به یک ساله روشن هست هنوز لینک دهی نشده !!!
اضافه کردن سایت های بیشتر بعد از لینک دهی است ؟
سلام
دوستان یه سوال واسه تعویض یوسیم از طریق 8962 حتما باید یک هفته سیمکارت داخل گوشی باشه تا ارسال کنه؟
محمد7966
11-12-2017, 11:29
دوستان سلام
من یه مسئله ای برام پیش اومده که نمیدونم جای نگرانی داره یا نه
هر چند وقت یک بار برام پیامی مشابه پیام زیر میاد همراه با شماره های متفاوت که هیچکدامشون اصلا شماره موبایل من نیست.در خواست یوسیم هم ندادم.خواستم ببینم مشکل ساز نیست این پیام ها؟؟نکنه این پیام ها تبلیغاتی اند؟؟:n13:
پیام ها هم به این شکلند"
مشترک گرامی در تاریخ 7/10 سیم کارت ثبت شده شما به شماره ......09 در اپراتور همراه اول تعویض گردیده است.در صورت وجود مغایرت به اپراتور مذکور مراجعه فرمایید"
شماره هایی که مینوسیه هم اصلا شماره موبایل من نیست و هربار شماره متفاوتی نشون میده یه بار ایرانسل یه بار همراه اول و...
دوستان سلام
من یه مسئله ای برام پیش اومده که نمیدونم جای نگرانی داره یا نه
هر چند وقت یک بار برام پیامی مشابه پیام زیر میاد همراه با شماره های متفاوت که هیچکدامشون اصلا شماره موبایل من نیست.در خواست یوسیم هم ندادم.خواستم ببینم مشکل ساز نیست این پیام ها؟؟نکنه این پیام ها تبلیغاتی اند؟؟:n13:
پیام ها هم به این شکلند"
مشترک گرامی در تاریخ 7/10 سیم کارت ثبت شده شما به شماره ......09 در اپراتور همراه اول تعویض گردیده است.در صورت وجود مغایرت به اپراتور مذکور مراجعه فرمایید"
شماره هایی که مینوسیه هم اصلا شماره موبایل من نیست و هربار شماره متفاوتی نشون میده یه بار ایرانسل یه بار همراه اول و...پیشنهاد میشه به امور مشترکین مراجعه کنید و ببینید قضیه چیه .احتمال داره کسی به نام و شماره ملی شما سیمکارت گرفته برا خودش .
برای همراه اول میتونی برنامه همراه من نصب کنی و ببینی چندتا سیمکارت به نامت فعاله .
با سلام دوستان نمیدونم چرا موقعی که 4 خط انتن پرهست در حالت فورجی اصلا هیچ تبادل اطلاعاتی صورت نمیگیره و عملا نت قطع هست ولی وقت جای گوشی رو کمی تغییر میدم و سه خط پر میشه سرعت تا 70 هم میرسه به نظرتون علت چی هست البته این سرعت میبینید یک شب هست یک شب بالاتر از 40 نمیره
amin_v30
11-12-2017, 13:31
دوستان اپلیکیشن آنتن برای پخش زنده فوتبال با بسته های اینترنتی همراه اول رایگان هست؟
sasan.69
11-12-2017, 15:25
رفقا همراه اول ی کد داره که بعد اینکه اینترنت تموم شد دگه از شارژ اصلی خط کم نکنه اونو بی زحمت بهم بدید:n16:
رفقا همراه اول ی کد داره که بعد اینکه اینترنت تموم شد دگه از شارژ اصلی خط کم نکنه اونو بی زحمت بهم بدید:n16:
خخخخخ
نداره داداش
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
SAeedBaa
11-12-2017, 16:43
یک سوال
همه اپراطور ها و سرویس دهنده های اینترنتی از زیرساخت مخابرات استفاده میکنند .
اگر منظورتون شرکت مخابرات ایران هست جواب منفی است. پس از خصوصی سازی شرکت مخابرات و انتزاع اون از وزارت ارتباطات، شرکت ارتباطات زیرساخت که یه بخش دولتی و حاکمیتی به شمار می آید علاوه بر در اختیار گرفتن وظیفه انحضار خرید پهنای باند در درگاه های بین الملل و توزیع داخلی اون بین اپراتورهای خدمات اینترنتی، شبکه توزیع داخلی را نیز به دست گرفت. اپراتورهای در برخی مسیرهای داخلی با سرمایه گذاری کلان شبکه اختصاصی خود را ایجاد کرده اند از جمله شرکت ایرانسل که شبکه فیبر نوری پرظرفیت خاصی برای خود دارد و یادم نمیره چند سال پیش که مشهد بودم بر اثر یک حادثه فیبر نوری مسیر تهران مشهد در حوالی نیشابور آسیب دید و اینترنت مخابرات و خیلی سرویس دهنده ها قطع شد و تنها اینترنت ایرانسل همچنان برقرار بود و کسانی که وایمکس ایرانسل و اج و جی پی آر اس داشتن بدون مشکل در اون دو روز اختلال اینترنی همچنان به اینترنت دسترسی داشتن چون ایرانسل در مسیر تهران به مشهد و شمال شرق شبکه فیبر نوری و انتقال صوت و دیتای پرظرفیت اختصاصی خود را دارد. در جاهای دیگه هم بسته به گستره بازار و صرفه اقتصادی ایرانسل شبکه انتقال و توزیع اختصاصی داره.
شرکت ارتباطات زیر ساخت شاهرگ اصلی دیتای کشور را تامین میکند. ایرانسل و معمولا بقیه اپراتور ها بیشتر در مراکز استان ها و شهرستان های که شرکت ارتباطات زیر ساخت در انها قرار دارد، لینک هاشون رو از این شرکت دریافت میکنند اما در نقاطی که شرکت ارتباطات زیر ساخت وجود ندارد (شهرهای کوچک و روستاها) کار انتقال دیتا مویرگی بر دوش شرکت مخابرات به دلیل داشتن شبکه فیبر گسترده است. حال به دلیل اینکه مراکز مخابراتی بسیار زیادی در کشور وجود دارد و در سالهای گذشته هم به خاطر یکسری مسائل عملیات توسعه شبکه دیتا در این مراکز صورت نگرفته بنابراین با وجود استفاده از فیبر اما تجهیزات با ظرفیت پایین و قدیمی ، پهنای باند قابل ارائه در این مراکز بسیار کم است.
البته ایرانسل این موضوع را درک کرده و سعی کرده از یک مرکز پر ظرفیت لینک را تهیه کرده و سایت های اطراف را تا دورترین نقطه ای که امکان پذیر است با وسیله لینک رادیویی از ان مرکز تغذیه کند. (یکی از دلایلی که ایرانسل با سرعت بیشتری سایت های بیشتری رو در کل کشور به نسل 3 و 4 سوایپ کرد) فقط در نقاطی که ایرانسل مجبور شده لینک خود رو از مرکز مخابراتی روستایی کم ظرفیت تهیه کرده. مثلا شهر دوستمون ms1ove
در کلان شهرها ایرانسل پروژه تبدیل لینک رادیویی به فیبر نوری رو داره اجرا میکنه اما باز هم به این صورتی هست که گفتم و یک شبکه انتقال مجزا فیبر نوری رو ایجاد نمیکنه. و تا جایی که بنده اطلاع دارم ایرانسل هیچ شبکه انتقالی بر پایه فیبر نوری ان هم به وسعت تهران مشهد نداره. و اگر شبکه انتقالی هم وجود داشته باشد ان هم به وسیله لینک رادیویی است.
پ ن: شرکت مخابرات هم از طریق شرکت ارتباطات زیر ساخت در مراکز استان ها ارتباط میگیره و به وسیله فیبر نوری این ارتباط رو در شهرهای کوچک برقرار میکنه
SAeedBaa
11-12-2017, 16:56
سلام
ممنون از شما پس یعنی سایت شهر ما الان که نزدیک به یک ساله روشن هست هنوز لینک دهی نشده !!!
اضافه کردن سایت های بیشتر بعد از لینک دهی است ؟
در انتظار لینک دهی یک اصطلاحه. در واقع وقتی سایت شما فعاله و داره سرویس دهی میکنه، لینک دهی شده.
همانطور که میدونید نسل 2 به دلیل ساختارش نیاز به لینک پر ظرفیت و پهنای باند بالا نداره اما نسل 3 و 4 لینک های به مراتب با ظرفیت بیشتر (پهنای باند بیشتر) رو میطلبه
و وقتی گفته میشه در نسل 3 و 4 منتظر لینک دهی هستند یعنی شرکت منتظره که اون لینک که به سایت دادن رو پر ظرفیت تر با پهنای باند بیشتر تحویل بدن تا بتونن نسل 3 و 4 رو فعال کنند.
البته بگم با این لینک قدیمی هم میشه فعال کرد اما سرعت به شدت پایین هست و ممکن سایت ریست کنه.
تا الان که کاربران گزارشی از محدودیت ندادن خودشون گفتن تا پایان پاییز که آذر هم پاییز تموم میشه .
جایگزین هم بسته های نامحدود شبانه میتونی بخری [emoji16]
یعنی آخر پاییز فقط اون شبانه های هدیه برداشته میشه و شبانه معمولی سرجاش میمونه؟
بنظرم به همراه اول پیشنهاد کنیم این طرح رایگانو تا آخر سال تمدید کنه :biggrin:
fanoostalaei
11-12-2017, 20:12
بنظرم به همراه اول پیشنهاد کنیم این طرح رایگانو تا آخر سال تمدید کنه :biggrin:
من فقط 1 بار ازش استفاده کردم و 51 گیگ تو یه شب دانلود کردم و برای همین کلی دعاش کردم
خدایی خیلی حال داد
=======
اگر دانلودر ها نزنن شبکش رو بپوکونن ، خدارو چه دیدی ! شاید تمدیدش کردن
یعنی آخر پاییز فقط اون شبانه های هدیه برداشته میشه و شبانه معمولی سرجاش میمونه؟شبانه ۳ تا ۹ هدیه برداشته میشه
MMDFullHD
11-12-2017, 22:33
دوستان اپلیکیشن آنتن برای پخش زنده فوتبال با بسته های اینترنتی همراه اول رایگان هست؟
گاهی اوقات رایگان میشه
اما اطلاع رسانی میکنه
مثلا دربی بود رایگان شده بود :n09:
djmoslemok
12-12-2017, 09:45
همراه اول اگه سیاست داشته باشه تا اخر سال 3-9 رایگان رو برقرار میکنه :n10::n39:
من فقط 1 بار ازش استفاده کردم و 51 گیگ تو یه شب دانلود کردم و برای همین کلی دعاش کردم
خدایی خیلی حال داد
=======
اگر دانلودر ها نزنن شبکش رو بپوکونن ، خدارو چه دیدی ! شاید تمدیدش کردن
داداش شما 50 گیگ من طرفای 200 گیگ گرفتم خخخخخ :n02:
مسابقه بگذارین ببینیم کی زودتر شبکه رو می خوابون
همراه اول اگه سیاست داشته باشه تا اخر سال 3-9 رایگان رو برقرار میکنه :n10::n39:احتمال زیاد تمدید میشه
مسابقه بگذارین ببینیم کی زودتر شبکه رو می خوابون
خوشبختانه همراه اول سرعتاش محدوده و ملت فخیم ایران نمیتونن زیاد زور بزنن
من که کلا دیگه دانلود شبانه خاصی انجام نمیدم شاید هفته ای 5-6 گیگ بشه. واقعا حیفه وقتی اینترنتت پینگ 50-60 با اروپا بده و تک کانکشن سرعت بالا باشه بخوای دانلود کنی. استریم کنین و لذتشو ببرین ;)
whitewolf
12-12-2017, 19:35
به نظرم بعید نیست واسه رقابت با طرح های جدید ADSL هم که شده شبانه رایگانشو نگه داره
امیدوارم که بکنه
ShadowDragon
12-12-2017, 22:44
دوستان من یه سیم اعتباری ۳ جی دارم، تماس گرفتم گفتن سلب امتیاز نشده اما رو گوشی مختلف تست میکنم ، اصلا شناسایی نمیشه....
شهریور اخرین بار تست کردم کار میکرد اما مسدود
کسی اطلاع داره داستان چیه؟
دوستان دو تا سوال داشتم 1 : آنتن دهی چقدر توی سرعت دانلود تاثیر داره؟ سیگنالی که میگیرم ASU طرفای 45-50 داره و RSRP 90-95 . وضع خرابه؟ 2:محدودیت 8مگابیت برای همه جا برداشنه شده؟ من الان تو کرمانشاه بالای 1 مگابایت/ثانیه اصلا نمیتونم بگیریم (ممکنه مال شلوغی یه منطقه خاص هم باشه؟)
fanoostalaei
13-12-2017, 10:34
داداش شما 50 گیگ من طرفای 200 گیگ گرفتم خخخخخ :n02:
اگر بخوام خیلی بیشتر میتونم دانلود کنم ! اون 51 گیگ رو هم که دانلود کردم بعد از عمری شبانه دانلود کردم ! تو چند ماه کل دانلودمن شده بود 50 گیگ
200 گیگ فایل اخه چی دانلود میکنید :n02:؟؟؟ تازه اونم هر شب هر شب ! خدایی وقت میکنید اصلا برسید ببینید چی دانلود شده ؟
whitewolf
13-12-2017, 10:55
اگر بخوام خیلی بیشتر میتونم دانلود کنم ! اون 51 گیگ رو هم که دانلود کردم بعد از عمری شبانه دانلود کردم ! تو چند ماه کل دانلودمن شده بود 50 گیگ
200 گیگ فایل اخه چی دانلود میکنید :n02:؟؟؟ تازه اونم هر شب هر شب ! خدایی وقت میکنید اصلا برسید ببینید چی دانلود شده ؟
گیم PC، گیم کنسول، فیلم، سریال، مستند، کلیپ یوتوب و ....
کیفیت HD کلا حجمشون زیاد در میاد. تازه ما RIP شده میگیریم وضع اینه
بازی ها هم که قربونشون برم دیگه همه از 40 گیگ به بالان
گیم PC، گیم کنسول، فیلم، سریال، مستند، کلیپ یوتوب و ....
کیفیت HD کلا حجمشون زیاد در میاد. تازه ما RIP شده میگیریم وضع اینه
بازی ها هم که قربونشون برم دیگه همه از 40 گیگ به بالان
دوست عزیز اینا مال یه شب هست دیگه هر شب که گیم جدید نمیاد شما دانلود کنید!
فیلم سریال هم دیگه ۲ شب ۱۰-۲۰ تا دانلود کنی تموم میشه کسی که میگه ۲۰۰ گیگ هر شب دانلود میکنم میدونی یعنی چی!؟
گاهی اوقات رایگان میشه
اما اطلاع رسانی میکنه
مثلا دربی بود رایگان شده بود :n09:راهنمایی اشتباه نکنید، اپلیکیشن آنتن الان بیش از ۲ ماه هست که تمام ورزشهایی که پخش میکنه رایگان هست و ۱ مگ هم محاسبه نمیکنه چون خودم دارم استفاده میکنم
Sent from my SM-A500Y using Tapatalk
whitewolf
13-12-2017, 12:05
فیلم سریال هم دیگه ۲ شب ۱۰-۲۰ تا دانلود کنی تموم میشه کسی که میگه ۲۰۰ گیگ هر شب دانلود میکنم میدونی یعنی چی!؟
آره می دونم...چشای آدم ضعیف میشه این طوری :n02:
نه دیگخ منم منظورم هر شب نبود. هر شب حدود 3-4 کیک میشه
ولی فصل رلیز گیم باشه دانلود یه شب 10-15 برابر میشه
البته قضیه همون طناب مفتی هم هست که میگن طرف ببینه خودش رو دار میزنه! دیدم کسانی رو که فقط هارد پر میکنند سریال هایی که اصلا فرصت نمیکنند ببینند اما فکر میکنند اگر استفاده از نت رایگان نکنند از کیسه شون رفته!!!
ShadowDragon
13-12-2017, 14:03
دوستان من یه سیم اعتباری ۳ جی دارم، تماس گرفتم گفتن سلب امتیاز نشده اما رو گوشی مختلف تست میکنم ، اصلا شناسایی نمیشه....
شهریور اخرین بار تست کردم کار میکرد اما مسدود
کسی اطلاع داره داستان چیه؟
مشکل همچنان پا بر جاست
ShadowDragon
13-12-2017, 14:05
در جواب سوال شما، فقط فروشنده مغازه میشه گفت!
قیمت هارد الان ۲۲۰-۲۳۰ ارزونترینشه..
واقعا شبی حتی ۵۰ گیگ رو چطور منیج میکنن، خدا میدونه
djmoslemok
13-12-2017, 14:21
حرف دوستانو قبول دارم
منم از هر چند مدتی یعنی تقریبا سالی یکبار فصل دانلودم میرسه و دانلود های سنگینی میکنم اون هم معلومه: بازی های جدید(هربازی تقریبا 40 گیگ) - فیلم های فول اچ دی - و آپدیت سریال ها و آپدیت نرم افزار ها و ویندوز چیزی حدود 400-600 گیگ در میاد دیگه تقریبا
whitewolf
13-12-2017, 15:41
البته قضیه همون طناب مفتی هم هست که میگن طرف ببینه خودش رو دار میزنه! دیدم کسانی رو که فقط هارد پر میکنند سریال هایی که اصلا فرصت نمیکنند ببینند اما فکر میکنند اگر استفاده از نت رایگان نکنند از کیسه شون رفته!!!
اگه منظورت من بودم که ربطی به طناب مفتی نداره. بقیه رو که ممکنه هارد پر کنن رو نمی دونم
این چیزارو که گفتم دانلود دارم فقط چیزاییه که حتما می بینم و بعدم که میبینم سریع پاک می کنم. فیلم رو فقط ریتینگ 7 به بالا می گیریم که نقدهای خوبی هم گرفته باشه. یا سریال رو هم فقط چند مورد که پیگیری می کنم میگیرم و همینا فقط میشه شبی 3-4 گیگ + دانلود از یوتوب. مثلا چند روز پیش کل ویدئوهای Slomo Guys رو گرفتم شد 8 گیگ
حالا بعضیا هستن که کل ارشیو تاینی رو میشه تو خونشون پیدا کرد بدون اینکه هیچ کدوم رو دیده باشن و خلاصه هر سریال و فیلم مضخرفی رو ببینن دانلود می کنن
اگه شما کل اینترنت روزانت به 4-5 گیگ نمیرسه و فقط اینترنت گردی داری ولی بعضیای دیگه مصرفشون بالاس ربطی به طناب مفتی نداره، شما مصرفت کمه
بهتره زود قضاوت نکنیم
starstarmaryam
13-12-2017, 17:09
سلام چندتا سوال داشتم
1)من می خوام برای دانلود شبانه از همراه اول استفاده کنم اگه یک طرح یک ماهه بگیرم شبی چند گیگ میشه گرفت؟ سرعتش چطوریه؟
2)باید از طرح های خود همراه اول که میشه بسته روتر نسل چهارم که شامل یک مودم روتر و سیم کارت و با هدیه 20 گیگ شش ماهه بگیرم؟ همزمان با این طرح هدیه 20 گیگی میشه طرح دانلود شبانه رو هم فعال کرد؟ و همزمان استفاده کرد؟
ShadowDragon
13-12-2017, 19:06
سلام چندتا سوال داشتم
1)من می خوام برای دانلود شبانه از همراه اول استفاده کنم اگه یک طرح یک ماهه بگیرم شبی چند گیگ میشه گرفت؟ سرعتش چطوریه؟
2)باید از طرح های خود همراه اول که میشه بسته روتر نسل چهارم که شامل یک مودم روتر و سیم کارت و با هدیه 20 گیگ شش ماهه بگیرم؟ همزمان با این طرح هدیه 20 گیگی میشه طرح دانلود شبانه رو هم فعال کرد؟ و همزمان استفاده کرد؟
1 - بستگی به منطقه داره، از شبی ۲۰۰ مگ تا شبی ۵۰ گیگ ( خودم تو محدوده ۲۰۰ مگم)
۲
بله میتونی هر طرحی بگیری، چه با مودم چه با گوشی
starstarmaryam
13-12-2017, 19:14
1 - بستگی به منطقه داره، از شبی ۲۰۰ مگ تا شبی ۵۰ گیگ ( خودم تو محدوده ۲۰۰ مگم)
۲
بله میتونی هر طرحی بگیری، چه با مودم چه با گوشی
آخه من میخوام با لپ تاپ دانلود کنم فکر کنم بسته روتر نسل دوم خوب باشه فقط این شش ماهه ۲۰ گیگ هدیه که میدن نمیدونم میشه باهاش همزمان طرح دانلود شبانه گرفت یا نه؟
ShadowDragon
13-12-2017, 22:55
آخه من میخوام با لپ تاپ دانلود کنم فکر کنم بسته روتر نسل دوم خوب باشه فقط این شش ماهه ۲۰ گیگ هدیه که میدن نمیدونم میشه باهاش همزمان طرح دانلود شبانه گرفت یا نه؟
میشه.......
خخخخخ
والا کلا من دو شب دانلود کردم اون چیزای که میخواستم :n02:
ولی حق و انصاف خیلی باحال بود باور نمیکردم بشه تو یک شب اینقدر دانلکد کزدم خودم گفتم حداقل ۳ روز بشه خیلی بهتر از ایرانسله حداقلش توی منطقه من
والا ۳ تا بازی گرفتممثل کال اف دویتی جدید خودش طرفای ۷۰ گیگ بودش
هیتمن و...
چند تا سریال ایرانی مثل پنچری و.... همینا نزدیک ۲۰۰ گیگ شد
کلا ۲ شب دانلود کردم دیگه هم کامپیوتر جا نداره داشت دانلود میکردم :n02::n09:
کلا اهل دانلود شبانه نیستم فقط هر از گاهی سریالی بیاد یا فیلم دوبله ای بیاد از وقتی هم تاینی خدا بیامورز رفتش فیلم درست و درمونی هم پیدا نمیشه :n02:
abtin123456
14-12-2017, 01:23
دوستان اگر بسته شبانه ساعتی ۲ تا ۸ بگیرم از ساعت ۳ میتونم استفاده کنم فقط؟
دوستان اگر بسته شبانه ساعتی ۲ تا ۸ بگیرم از ساعت ۳ میتونم استفاده کنم فقط؟شما بسته شبانه ساعتی بگیری برات فرقی نداره فقط میتونی ۲ تا ۸ دانلود کنی .ولی اگه یه بسته یه هفته ای کم حجم ۱۰۰-۲۰۰ مگی بخری میتونی تو این یه هفته آخر که مونده از ساعت ۳تا ۹ هرچقد دلت میخواد دانلود کنی
starstarmaryam
14-12-2017, 09:23
درباره پوشش نوترینو، مثلا منطقه ای که 3G رو پوشش میده مثلا بعضی روستاها ممکنه این طرح های نوترینو رو هم پوشش بده؟
شما بسته شبانه ساعتی بگیری برات فرقی نداره فقط میتونی ۲ تا ۸ دانلود کنی .ولی اگه یه بسته یه هفته ای کم حجم ۱۰۰-۲۰۰ مگی بخری میتونی تو این یه هفته آخر که مونده از ساعت ۳تا ۹ هرچقد دلت میخواد دانلود کنی
مگه شبانه 3 تا 9 هم داریم ؟
VorteX01
14-12-2017, 09:35
مگه شبانه 3 تا 9 هم داریم ؟
آره دقیق نمیدونم ولی مهر/آبان اینا بود که همراه اول گفت هر بسته ای (اینترنتی) داشته باشید، میتونید از 3 بامداد تا 9 صبح دانلود کنید بدون پرداخت هزینه ای اضافی. منم خودم چند روز پیش استفاده کردم، خیلی خوب بود. ولی یادمه که یه تاریخ انقضایی داشت :D (فکر کنم اواخر آذر اینا بود - بهتر سایتش رو چک کنی، اونجا زده)
برای اینکه نگرانی از دست رفتن شارژت هم نباشی، با سیم اعتباری تست کن.
درباره پوشش نوترینو، مثلا منطقه ای که 3G رو پوشش میده مثلا بعضی روستاها ممکنه این طرح های نوترینو رو هم پوشش بده؟
طرح های نوتریتو برای همه مناطقی هست که پوشش 3g و 4g داره حالا روستا یا داخل شهر باشه و هرجا.
آره دقیق نمیدونم ولی مهر/آبان اینا بود که همراه اول گفت هر بسته ای (اینترنتی) داشته باشید، میتونید از 3 بامداد تا 9 صبح دانلود کنید بدون پرداخت هزینه ای اضافی. منم خودم چند روز پیش استفاده کردم، خیلی خوب بود. ولی یادمه که یه تاریخ انقضایی داشت :D (فکر کنم اواخر آذر اینا بود - بهتر سایتش رو چک کنی، اونجا زده)
برای اینکه نگرانی از دست رفتن شارژت هم نباشی، با سیم اعتباری تست کن.
والا الان چک کردم چیزی ندیدم ؟
VorteX01
14-12-2017, 10:50
والا الان چک کردم چیزی ندیدم ؟
خدمت شما
خدمت شما
ممنون
این شامل کسانی که سیم کارت 3g به 4g تبدیل کردن و یک ماه بیست گیگ اینترنت گرفتن میشه یا باید یه بسته دیگه بگیرم ؟
ممنون
ShadowDragon
14-12-2017, 12:57
ممنون
این شامل کسانی که سیم کارت 3g به 4g تبدیل کردن و یک ماه بیست گیگ اینترنت گرفتن میشه یا باید یه بسته دیگه بگیرم ؟
ممنون
بله ، هر طرحی
یعنی 3 شب تا 9 صبح رایگان بوده من نمیدونستم :n02::n02:
بله دیر متوجه شدید:n01:
امروز یه پیام برام اومده 1000 دقیقه مکالمه رایگان درون شبکه و 1000 گیگ اینترنت هدیه شما میباشد :n02:
این چیه یعنی راسته؟
ho3in2012
14-12-2017, 17:45
امروز یه پیام برام اومده 1000 دقیقه مکالمه رایگان درون شبکه و 1000 گیگ اینترنت هدیه شما میباشد :n02:
این چیه یعنی راسته؟
- - - Updated - - -
این چیه یعنی راسته؟
بله راسته
برای سیمکارت های جدیده فکر کنم
اگه بالا 10 تومن شارژ کنی این بسته رو میده
کیفیت سینگالی که دریافت می کنم چطوره؟
سرعت دانلودم بطورمتوسط 2مگ هست ولی خیلی وقتا نوسان داره و تا 1مگ هم پایین میاد
بله راسته
برای سیمکارت های جدیده فکر کنم
اگه بالا 10 تومن شارژ کنی این بسته رو میده
تاریخ اتمام هم نزده یعنی تا هرموقع میشه استفاده کرد؟
ولی فکر نکنم اون باشه اخه همیشه 10 گیگ میداد
ho3in2012
14-12-2017, 19:24
تاریخ اتمام هم نزده یعنی تا هرموقع میشه استفاده کرد؟
ولی فکر نکنم اون باشه اخه همیشه 10 گیگ میداد
تا اونجا که من میدونم یک هفته ای هست
دوستان شما هم تو بازه شبانه، قطعی دارین؟
من بدون استثثنا قطعی دارم، حداقل 2 بار و حداکثر 3 بار و تقریبا ساعت هاش هم مشخصه و ثابته و هرچقدر هم صبر کنم وصل نمیشه، حتی با قطع و وصل کردن دیتا هم وصل نمیشه و حتما باید airplane مود برم. چون بلافاصله وصل میشه حدس میزنم مشکل از سمت من نیست، مضاف بر اینکه در طول روز هیچوقت این مشکل رو ندارم و فقط تو بازه شبانه اینطور میشه.
پیشتر هم چندبار پرسیدم دوستان جواب ندادن.
من بدون استثثنا قطعی دارم و هرچقدر هم صبر کنم وصل نمیشه، حتی با قطع و وصل کردن دیتا هم وصل نمیشه و حتما باید airplane مود برم. چون بلافاصله وصل میشه حدس میزنم مشکل از سمت من نیست، مضاف بر اینکه در طول روز هیچوقت این مشکل رو ندارم و فقط تو بازه شبانه اینطور میشه. پیشتر هم چندبار پرسیدم دوستان جواب ندادن.
معمولا اگه مداوم دانلود کنی اینطور میشه. راحشم تغییر حالت شبکه از 4g به 3g و بالعکس هست. این مورد روی 4g اتفاق میافته و اگه خیلی اذیت میکنه شبکه رو 3g کنین قطعی پیش نمیاد
من بدون استثثنا قطعی دارم، حداقل 2 بار و حداکثر 3 بار و تقریبا ساعت هاش هم مشخصه و ثابته و هرچقدر هم صبر کنم وصل نمیشه، حتی با قطع و وصل کردن دیتا هم وصل نمیشه و حتما باید airplane مود برم. چون بلافاصله وصل میشه حدس میزنم مشکل از سمت من نیست، مضاف بر اینکه در طول روز هیچوقت این مشکل رو ندارم و فقط تو بازه شبانه اینطور میشه.
پیشتر هم چندبار پرسیدم دوستان جواب ندادن.
والا ما که اینطور چیزی ندیدیم :n27:
البته من با مودک 4g وصل میشم با موبایل خیلی کم دانلود میکنم
fanoostalaei
16-12-2017, 22:15
الان داشتم با آیو تلوزیون میدیدم ! حجمم تموم شد و اعتبارم صفر شد !
قبلا که رایگان بود ! چی شده که الان غیر رایگانه ؟
Le0nard0
17-12-2017, 02:08
بسته های همراه اول رو میخرم درست آنتن نمیده خیلی کم H مثبت میشه و تقریبا ماهیانه 50-60 گیگ مصرف دارم همه وصل میشدن ب وایمکس
همراه اول بسته های نامحدود داره؟ هزینش چقدره؟
الان داشتم با آیو تلوزیون میدیدم ! حجمم تموم شد و اعتبارم صفر شد !
قبلا که رایگان بود ! چی شده که الان غیر رایگانه ؟
خیلی وقته رایگان نیست. یه مدت کم اونم آزمایشی رایگان کردن همراه اول فکر کنم پشیمون شد. برای آنلاین دیدن سویچ کن ایرانسل و برنامه لنز. قبلا باید شارژ داشتی الان کاملا رایگانه و با شارژ صفر هم میشه دید
بسته یک گیگ هدیه همراه من دیگه کد نمیده ؟؟؟
من برا یه سیمکارت میخواستم بگیرم کد نداد و رو همون سیمکارت خودکار فعال شد !!
دوستان این جریان 1000 گیگ اینترنتی که یکی میگفت واسه سیمکارتای جدید میدن چیه؟لینکی چیزی دارید که توضیح بده؟به همه میدن یا شانسیه؟
امکانش هست شبانه رایگان 3 تا 9 رو در زمستان هم تمدید کنه؟
امیدوارم اینطور باشه
مخصوصا الان که ADSL غیرحجمی شده و همه دارن شبانه میدن همراه اول هم باید شبانه بده تا در کورس رقابت بمونه
saeed9009
18-12-2017, 21:37
سلام
دوستانی که آیفون دارن تونستن 4.5G رو روی آیفون فعال کنن ؟ تنظیمات خاصی داره ؟ از کجا میشه به جز تست سرعت گرفتن میشه فهمید که به 4.5 متصل هست؟
01110362
18-12-2017, 21:42
سلام
دوستانی که آیفون دارن تونستن 4.5G رو روی آیفون فعال کنن ؟ تنظیمات خاصی داره ؟ از کجا میشه به جز تست سرعت گرفتن میشه فهمید که به 4.5 متصل هست؟
سلام برا من كه همه جا lte هست. ٤/٥G نداشتم
saeed9009
18-12-2017, 21:48
سلام برا من كه همه جا lte هست. ٤/٥G نداشتم
کلا سیستم عامل iOS چه فور جی و چه فورجی پلاس رو همیشه به صورت LTE نشون میده. حالا اینکه خود گوشی بدون نصب پروفایل یا تنظیم خاصی به فورجی پلاس متصل میشه یا نه رو دوستان باید راهنمایی کنن.
می شه بسته هدیه رو شماره دیگه ای فعال کرد؟ مثلا بسته هدیه برنامه my mci و غیره.
من فکر کنم 1 tb از این طرح پاییز گرفتم کاملا مفت.... کاش تمدید شه.
می شه بسته هدیه رو شماره دیگه ای فعال کرد؟ مثلا بسته هدیه برنامه my mci و غیره.
من فکر کنم 1 tb از این طرح پاییز گرفتم کاملا مفت.... کاش تمدید شه.
اره بسته هدیه 1گیگی همراه من کدشو از هرجا بگیری واسه هرسیم خواسته باشی فعال میشه
L.O.N.E.L.Y
19-12-2017, 15:06
دوستان شبانه همراه اول چطوره؟
منظورم اینه ک وقتی ساعات شبانه شروع میشه سرعت پایین نمیاد و محدود دانلود نداره ک سرعتت رو پایین بیارن؟
و ارزون ترین مودم 4g همراه اول چیه؟ ک آنلاک هم باشه
حتما هم نمیخواد مخصوص همراه اول باشه ی مودم فورجی ک بتونی ب کامپیوتر متصلش کنی و از وایفای هم استفاده کنی
پیشاپیش ممنون
mahmoodsoft
19-12-2017, 15:47
خیلی وقته رایگان نیست. یه مدت کم اونم آزمایشی رایگان کردن همراه اول فکر کنم پشیمون شد. برای آنلاین دیدن سویچ کن ایرانسل و برنامه لنز. قبلا باید شارژ داشتی الان کاملا رایگانه و با شارژ صفر هم میشه دید
سایت آیو رو چک کردم هنوزم زده رایگان همراه اول رو
ShadowDragon
19-12-2017, 17:57
اره بسته هدیه 1گیگی همراه من کدشو از هرجا بگیری واسه هرسیم خواسته باشی فعال میشه
دیگه کد نمیده، وارد شی مستقیم فعال میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]برای مشترکای جدید که ثبت نام کنن تو سایتش کم نمیکنه برا اونایی که قبلا بودن اگه اشتراک نخرن کم میکنه
djmoslemok
20-12-2017, 09:32
برای مشترکای جدید که ثبت نام کنن تو سایتش کم نمیکنه برا اونایی که قبلا بودن اگه اشتراک نخرن کم میکنه
دوست من کامل بخون :
بدون دغدغه حجم و با ترافیک رایگان تماشا کنید
آیو به مصرف حجم تون هم فکر کرده. وقتی که اشتراک آیو بگیرید، اگه از اینترنت همراه اول، آسیاتک، پارس آنلاین، هایوب، پیشگامان یا فن آوا استفاده می کنید، با تماشای آیو هیچ حجمی از شما کم نمیشه! یعنی با خیال راحت می تونید هر چی دلتون میخواد فیلم و فوتبال ببینید.
دوست من کامل بخون :
بدون دغدغه حجم و با ترافیک رایگان تماشا کنید
آیو به مصرف حجم تون هم فکر کرده. وقتی که اشتراک آیو بگیرید، اگه از اینترنت همراه اول، آسیاتک، پارس آنلاین، هایوب، پیشگامان یا فن آوا استفاده می کنید، با تماشای آیو هیچ حجمی از شما کم نمیشه! یعنی با خیال راحت می تونید هر چی دلتون میخواد فیلم و فوتبال ببینید.خب منم همین گفتم
برای مشترکین که تازه ثبت نام کنن یه ماه اشتراک رایگان میده و حجم کم نمیکنه ولی برای بقیه باید اشتراک بخرن تا حجم کم نکنه .
Abolfazl-Star
21-12-2017, 11:58
دلیلش واضحه
یه دلیلش از خود موبایل هست و یه دلیل دیگش هم از اپراتور هست
بخش موبایلش به تنظیمات power saving گوشی ها برمیگرده. باید حتما حتما برنامه Hotspot Tethering رو در قسمت doze گوشی روی not optimized قرار بدید وگرنه بعد از یه مدت توسط اندروید از کار می افته. توی گوشی های سامسونگ HotSpot در settings ادغام شده و برنامه چداگونه نداره و باید settings رو روی not optimized قرار بدید. در ضمن هر گونه power saving یا restrict background data رو باید خاموش کنید و اگرم از برنامه هایی مثل greenify یا brevent استفاده می کنید حواستون باشه تنظیمات مربوطه رو انجام بدید
اما بخش دومش مربوط میشه به اپراتور. اپراتورها معمولا به دلایل مختلفی مثل خالی شدن پهنای باند برای connection ها time out قرار میدن. چون خیلی ها عادت دارن کا data گوشیشون رو on بزارن بدون اینکه از دیتا استفاده کنن که این کار روی شبکه فشار وارد می کنه. خیلی از اپراتورها این کار رو می کنن که به اینترنتشون always available service میگن. بعضی اپراتورها هم این کار رو اجرا نمی کنن که به اینترنتشون always on service می گن. همراه اول مسلما از نوع اول هست که البته نشانه ضعف هست. اما کاری که ما می تونیم بکنیم تهیه مودم های رده بالا و پرچم دار هست که سیستمی رو در خودشون دارن که وقتی می بینن اینترنت time-out شده اتوماتیک خودشونو restart می کنن و اینجوری time-out رو دور میزنن
اینا 2 تا از اصلی ترین دلایل قطه شدن اینترنت هست. دلایل دیگه هم البته می تونه داشته باشه
ممنون ولی من پیدا نکردم تو گوشیم ( S8 ) تنظیماتشو :n27:
ShadowDragon
21-12-2017, 13:14
دوستان، این شبانه mci تمدید شد یا نه؟
Abolfazl-Star
21-12-2017, 13:20
دوستان، این شبانه mci تمدید شد یا نه؟
خیر - تمدید نشده واسه زمستان
dadash42
21-12-2017, 15:29
حیف, برمیگردم ایرانسل با 900تومان یکساعته 20گیگ دانلود
طرح خیلی خوبی بود بدرود.
این بسته های نا محدود 2 تا 7 هنوز هستش دیگه؟
Abolfazl-Star
22-12-2017, 01:05
طرح خیلی خوبی بود بدرود.
این بسته های نا محدود 2 تا 7 هنوز هستش دیگه؟
بله این طرح فعاله
امین1356
22-12-2017, 13:41
دکل های جدید همراه اول در تهران که داره جایگزین دکل های قدیمی میشه:
MMDFullHD
22-12-2017, 13:56
تو اخرین اپدیت گوشی s8+
قابلیت خاموش روشن کردن volte فعال شده بصورت دستی در خود گوشی
قابلیت تماس بر روی وایفای هنوز غیرفعال هست ولی اپشن این اضافه شده که روی شبکه وایفای باشه یا رو شبکه سلولار
mhroozbeh
23-12-2017, 12:18
مطمئنید طرح شبانه همراه اول دیگه تمدید نشده؟ کلی حال کردیم باهاش لامصب. معتادمون کرده بود الان درد داره
alirezaveis
23-12-2017, 12:40
محدودیت 40 مگی همراه اول برداشته شد. چک کنید اینجا اعلام وضعیت کنید
mahmoodsoft
23-12-2017, 12:45
سرویس Volte رو میخوام فعال کنم با کد *10*2451# ولی میگه شما مشمول استفاده از این سرویس نمیباشید
مشکلش چیه ؟
مطمئنید طرح شبانه همراه اول دیگه تمدید نشده؟ کلی حال کردیم باهاش لامصب. معتادمون کرده بود الان درد داره
چه طرحی بود؟:n13:
من تازه فروم رو دیدم اطلاع ندارم
mahmoodsoft
23-12-2017, 13:23
چه طرحی بود؟:n13:
من تازه فروم رو دیدم اطلاع ندارم
طرح پاییزه نت رایگان 3 تا 9 صبح
Enemy Killer
23-12-2017, 13:59
گوشیت LTE هستش ؟
سرویس Volte رو میخوام فعال کنم با کد *10*2451# ولی میگه شما مشمول استفاده از این سرویس نمیباشید
مشکلش چیه ؟
واسه منم همین خطا رو میده
البته تو گوشیم گزینه داره ، فعالش که میکنم بازم میره رو 3g
Huawei mate 10
مشکل از کجاس دوستان ؟
Baby.Boy
23-12-2017, 17:21
مشکل از همراه اوله که توی اون منطقه(یا حتی شهر) VoLTE رو پوشش نمیده، همین!
mahmoodsoft
23-12-2017, 19:21
گوشیت LTE هستش ؟
آره آیفون 7 بعید میدونم Volte ساپورت نکنه!
واسه منم همین خطا رو میده
البته تو گوشیم گزینه داره ، فعالش که میکنم بازم میره رو 3g
Huawei mate 10
مشکل از کجاس دوستان ؟
مشکل از همراه اوله که توی اون منطقه(یا حتی شهر) VoLTE رو پوشش نمیده، همین!
تو سایت همراه اول دیدم شرایطش این بود که توی منطقه تحت پوشش 4G باشیم که منم هستم و از تنظیمات Voice و دیتا روی LTE ست کردم و به محض اینکه کد ussd رو میزنم اتومات سوییچ میشه رو 3G !
برای آیفون که نداره
فعلا فقط اندروید
mahmoodsoft
23-12-2017, 20:09
برای آیفون که نداره
فعلا فقط اندروید
voice پس برا چی هست ؟
voice پس برا چی هست ؟
بله
البته ربطی هم نداره
داخل ایران فعال نیست و فعلا نمیشه
احتمالا اصلا هم نمیشه
چون باید مراوده و ارتباط داشته باشن با اپل که ندارن اپراتور ها
Baby.Boy
23-12-2017, 20:57
آره آیفون 7 بعید میدونم Volte ساپورت نکنه!
تو سایت همراه اول دیدم شرایطش این بود که توی منطقه تحت پوشش 4G باشیم که منم هستم و از تنظیمات Voice و دیتا روی LTE ست کردم و به محض اینکه کد ussd رو میزنم اتومات سوییچ میشه رو 3G !
عرض کردم دوست گرامی، باید تجهیزات اون منطقه هم این قابلیت رو پوشش بدن.
فقط گوشی و تحت پوشش بودن 4جی کافی نیست.
یعنی اینطوری میشه گفت که هنوز بطور کامل راه اندازی نشده، مثل ایرانسل که میخواست راه اندازی کنه بعد بنا به دلایلی این کار رو نکرد.
matr!x_2008
23-12-2017, 21:07
برای زمستون همراه اول طرح جدیدی نداده؟ میخام سیمکارت بگیرم... هنوز اون هدیه یک هفته رایگان و 1000 دقیقه مکالمه رو میده برای سیم جدید؟
SAeedBaa
23-12-2017, 21:54
مشکلش چیه ؟
دوستان نرم افزار Telfi همراه اول رو نصب کنند، سرویس VoLTE براشون فعال میشه.
mahmoodsoft
23-12-2017, 22:30
برا ios عرضه نکردن انگار!
SAeedBaa
23-12-2017, 22:34
اره فعلا فقط برای اندروید عرضه شده، برای ios زده بزودی.
MMDFullHD
23-12-2017, 22:35
نه فعلا سامسونگ s8 + و معمولی نت 8 داره تو اپدیت های بعدی سامسونگ سریع تحت پوشش میره
ولی اصلا انتظار نمیره به این زودیا برای ایفون هم عرضه بشه باید منتظر بمونین
mahmoodsoft
23-12-2017, 22:43
نه فعلا سامسونگ s8 + و معمولی نت 8 داره تو اپدیت های بعدی سامسونگ سریع تحت پوشش میره
ولی اصلا انتظار نمیره به این زودیا برای ایفون هم عرضه بشه باید منتظر بمونین
ببینم درست متوجه شدم : اگه قابلیت Volte بخواد فعال بشه نیاز به این هست که شرکت اپل در آپدیت های بعدیش اطلاعات مربوط به اون اپراتور رو در آپدیت ست کنه ؟
Baby.Boy
24-12-2017, 00:46
دوست عزیز بسیار ممنونم بابت معرفی این نرم افزار، اما با نصب این نرم افزار بنده همچنان VoLTE برام فعال نشده، هرچند که اس ام اس فعال سازی اومد.
خود نرم افزار بودنش کار خاصی انجام نمیده، جز اینکه مکالمه رو از طریق وای فای برقرار میکنه(حتی اگر پوشش شبکه نداشته باشید) و البته هنگام ثبت نام قابلیت VoLTE رو هم فعال میکنه که همونجور که گفتم برای بنده کار نمیکنه.
به عبارت دیگه دوستانی که آیفون دارن میتونن این نرم افزار رو روی یک گوشی اندرویدی نصب کنن، سیم کارتشون رو در اون گوشی قرار بدن، مراحل فعال سازی نرم افزار رو انجام بدن و بعد هم سیم کارتشون رو برگردونن روی آیفون؛ با اینکار قابلیت VoLTE از طریق این نرم افزار فعال میشه، چون همونجور که گفتم خود نرم افزار فقط برای مکالمه از طریق وای فای هست که البته اینم خوبی های خودش رو داره، مثلا اگر جایی باشید که پوشش شبکه نباشه اما اینترنت داشته باشید میتونید به راحتی تماس صوتی برقرار کنید که از خوبی های این نرم افزار هست.
ضمنا قابلیت VoLTE از زمان اس 5 نسخه اسنپ(قبل از اون رو نمیدونم) روی گوشی های سامسونگ بود که اون زمان با اعمال محدودیت های نرم افزاری روی رام های کشور های خاص این قابلیت رو به همراه 4G اکثرا غیر فعال میکرد، اما با ورود اس 6 و گوشی های پرچمدار بعد از اس 6، قابلیت VoLTE روی این گوشی ها فعال هست، منتهی بسته به رام منطقه ای که نصب میکنید و تغییرات نرم افزاری در اون رام، این احتمال وجود داره که یک گزینه در Settings گوشی برای غیر فعال سازی این قابلیت وجود داشته باشه و ممکن هم هست این گزینه موجود نباشه(دقیقا مثل عکسی که دوست خوبمون قرار دادن)، اما اگر این گزینه وجود نداشته باشه باز هم شما میتونید از این قابلیت استفاده کنید و گوشی به صورت خودکار در صورت امکان تماس رو از طریق VoLTE انجام میده، این رو از این جهت گفتم چون قبلا در این مورد تحقیقاتی انجام دادم و نتیجه این شد که خدمتتون عرض کردم.
پس با توجه به این موضوع روی آیفون هم به همین صورت باید باشه و من بعید میدونم نیاز به آپدیت نرم افزاری باشه، مشکل فقط فعال سازی اون توسط همراه اول هست.
البته این لینک از وبسایت رسمی اپل هم میتونه به دوستان کمک کنه که توضیح داده برای فعالسازیش در آیفون باید چه کاری انجام داد و مهمتر از اون این نکته رو هم متذکر شده که بعضی از اپراتور ها قابلیت VoLTE رو فقط در بعضی شهر ها و مهمتر از اون گاهی اوقات فقط در بعضی مناطق خاص پوشش میدن.
به هر حال اگر اشتباهی در صحبت های بنده میبینید ممنون میشم تذکر بدید.
در نهایت ممنون میشم اگر سایر دوستان لطف کنن و بگن بعد از نصب و فعال سازی VoLTE از طریق این نرم افزار قادر به استفاده از این قابلیت هستن یا نه.
ارادت.
روی آیفون فعال نیست ، نمیشه و نخواهد شد
با وجودی که روی سیم فعال هست باید گوشی هم ابدیت بشه که فعلا منتظرش نباشید
مرک بر امریکا
sat15000
24-12-2017, 07:50
فعلا که حذف هم نشده
من که تو این سه روز اول دی سی گیگ دانلود کردم
الانم که دارم می نویسم دارم دانلود می کنم
جیتر هم اضافه شد
mahmoodsoft
24-12-2017, 11:06
جیتر هم اضافه شد
اقا چطوری اون میزان سیگنال رو اوردید اون بالا ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
اقا چطوری اون میزان سیگنال رو اوردید اون بالا ؟
فقط زیر ios11
mahmoodsoft
24-12-2017, 11:29
فقط زیر ios11
ممنون
متاسفانه 11 هستم [emoji52] هیچ راهی براش پیدا نکردم . نرم افزاری هم برا این کار نیس
سلام دوستان بنده به دلیل شرایطی که دارم فعلا باید از نت ایرانسل یا همراه اول استفاده کنم تا برگردم خونه در این مدت بهترین بسته ای که هر گیگش ارزونترین قیمت در بیاد و یا ساعت رایگان داشته باشه توی همراه اول هست؟ و اگه بسته ای میشناسید که قیمتش مناسب در بیاد ممنون میشم اعلام کنید با تشکر از همگی برای راهنمایی.
MMDFullHD
24-12-2017, 17:17
ببینم درست متوجه شدم : اگه قابلیت Volte بخواد فعال بشه نیاز به این هست که شرکت اپل در آپدیت های بعدیش اطلاعات مربوط به اون اپراتور رو در آپدیت ست کنه ؟
بله درست متوجه شدید
قابلیت فعال هست رو همراه اول
یادتون هست گوشیایی ایفون اول از cat 6 پشتیبانی نمیکردن تو 6s ولی رفته رفته با اومدن پروفایل و کم تر که گذشت فعال شد بدون پروفایل رو همراه ایرانسل
تو ایفونم باید منتظر باشین
فعلا انتظار نمیره به این زودیا فعالش کنن براتون اینطور که من فک کنم پی بردم اطلاع کافی هم ندارم ولی چون VOLTE و VOWIFI رو کار بر بسترشون شبیه Voip هست باید اپل خودش ست کنه گوشی که به چ ادرس سروری تماس هارو دیتاشو ردو بدل کنه
باید دقیقا مکاتبه شه بین همراه و اپل که فک کنم با تنگیا و مشکلاتی هست حالا حالا معلوم نیس فعال بشه یا نه
در ضمن قابلیت HD رو باید دو طرف داشته باشن و برای دو طرف یا روی وایفای یا روی فورجی باشه گوشیشون تا بتونن اچ دی تماس بگیرن که فعلا امکان برقراری با همه نیست
زیاد قابلیت شاخی نیست و تماس اینگار به صورت عادیه حتی به 9990 تماس میگیری گاهی اوقات رو H میره و اینکه زیاد کال ستاپ اونطوری که میگن سریع نیست
فقط خوبی که داشت این بود که زلزله تو شهریار اومد شبکه H و 2G اصلا نمیشد تماس گرفت ولی رو volte راحت تماس گرفتم بدو.ن اینکه بزنه network busy
هنوز شبکه به پایداری کامل نرسیده ناقص هست
سلام
دوستان طرح رایگان پاییزی تمدید شذ
میتونید استفاده کنید
ShadowDragon
24-12-2017, 18:29
دوستان برای تعویض به ۴جی از چه طریقی میشد usim از طریق پست گرفت؟
soroori2
24-12-2017, 19:12
سلام
دوستان طرح رایگان پاییزی تمدید شذ
میتونید استفاده کنید
سلام
کجا گفتند ؟
hassanshaikhi
24-12-2017, 19:34
سلام
کجا گفتند ؟
soroori2
24-12-2017, 19:47
سلام
ممنون . مدت تمدید معلوم نیست.
یعنی همچین قشنگ جا می زاره برای دزدی این همراه اول
به مدت محدود دقیقا تا کی خدا میدونه
Sent from my SM-G950F using Tapatalk by JAVAD
من بسته شبانه خریدم :n34:
matr!x_2008
24-12-2017, 21:15
برای زمستون همراه اول طرح جدیدی نداده؟ میخام سیمکارت بگیرم... هنوز اون هدیه یک هفته رایگان و 1000 دقیقه مکالمه رو میده برای سیم جدید؟
بسته هدیه رایگان یه هفته ایش هنوز هست؟
albertxx
24-12-2017, 23:02
بسته های جدید رو فقط زده واسه کاربران جدید
یعنی چی ؟؟
یعنی سیم کارت اولی ها ؟؟؟
iDownload & iGame
24-12-2017, 23:06
بسته های جدید رو فقط زده واسه کاربران جدید
یعنی چی ؟؟
یعنی سیم کارت اولی ها ؟؟؟
خیر برای همه قابل فعال سازی هست.
Behrouz_se60
25-12-2017, 03:58
یعنی دانلود شبانه هم هنوز فعال هست ؟ بین ساعت 3 تا 9 صبح ؟ من طرح
بسته آلفا+ ۶ ماهه ۲۰ گیگدارم.
alirezaveis
25-12-2017, 10:06
یعنی دانلود شبانه هم هنوز فعال هست ؟ بین ساعت 3 تا 9 صبح ؟ من طرح
بسته آلفا+ ۶ ماهه ۲۰ گیگ
دارم.
تو خود سایتش زده به مدت محدود تمدید شده. بهتره از سیمکارت اعتباری استفاده کنید که هرموقع عشقشون کشید طرح رو برداشتن قبضتون نجومی نشه
MMDFullHD
25-12-2017, 12:04
اپدیت اخر s8+
اوه اوه به مدت محدود خیلی خطرناکه برای سیم دائمیا فرض کنید یه شب گذاشتی پنجاه شصت گیگ دانلود شه بعد مدت محدود وسط همون شب تموم شه و فاتحه :n02:
dadash42
25-12-2017, 12:35
نامحدود صبح تمدید شد :n20:
آفرین به این همراه اول, از شر این dsl بیکفیت خلاص
mostafa_2050
25-12-2017, 13:09
خدمت دوستان گرامی باید عرض کنم اینترنت نامحدود همراه اول از ساعت ۳ الی ۹ صبح تا اطلاع ثانوی تمدید شده و بسته های جدید و ارزان قیمت برای مشترکن جدید کا زیر سه ماه سیم کارتشونو فعال کردند قابل استفاده میباشد
با تشکر
mostafa_2050
25-12-2017, 13:16
دایمی/ اعتباری ۱.۶GB ۷,۶۰۰ *۱۰۰*۱۱۳۶*۱#
دایمی/ اعتباری ۲GB ۸,۹۰۰ *۱۰۰*۱۱۳۱#
دایمی/ اعتباری ۲.۵GB ۹,۹۰۰ *۱۰۰*۱۱۳۶*۲#
دایمی/ اعتباری ۳GB ۱۰,۴۰۰ *۱۰۰*۱۱۳۲#
دایمی/ اعتباری ۳.۵GB ۱۰,۹۰۰ *۱۰۰*۱۱۳۶*۳#
دایمی/ اعتباری ۴GB ۱۱,۹۰۰ *۱۰۰*۱۱۳۳#
دایمی/ اعتباری ۵GB ۱۲,۹۰۰ *۱۰۰*۱۱۳۴#
دایمی/ اعتباری ۶GB ۱۵,۹۰۰ *۱۰۰*۱۱۳۵#
دایمی/ اعتباری ۷GB ۱۷,۹۰۰ *۱۰۰*۱۱۳۶*۴۱#
دایمی/ اعتباری ۸GB ۱۹,۹۰۰ *۱۰۰*۱۱۳۶*۴۲#
دایمی/ اعتباری ۹GB ۲۰,۹۰۰ *۱۰۰*۱۱۳۶*۴۳#
دایمی/ اعتباری ۱۰GB ۲۱,۹۰۰ *۱۰۰*۱۱۳۶*۴۴#
دایمی/ اعتباری ۱۲GB ۲۴,۹۰۰ *۱۰۰*۱۱۳۶*۴۵۱#
دایمی/ اعتباری ۱۳GB ۲۶,۴۰۰ *۱۰۰*۱۱۳۶*۴۵۲#
دایمی/ اعتباری ۱۵GB ۳۰,۸۰۰ *۱۰۰*۱۱۳۶*۴۵۳#
دایمی/ اعتباری ۱۷GB ۳۳,۹۰۰ *۱۰۰*۱۱۳۶*۴۵۴#
دایمی/ اعتباری ۲۰GB ۳۷,۹۰۰ *۱۰۰*۱۱۳۶*۴۵۵۱#
دایمی/ اعتباری ۲۵GB ۴۴,۹۰۰ *۱۰۰*۱۱۳۶*۴۵۵۲#
دایمی/ اعتباری ۳۰GB ۵۳,۰۰۰ *۱۰۰*۱۱۳۶*۴۵۵۳#
دایمی/ اعتباری ۳۵GB ۵۹,۰۰۰ *۱۰۰*۱۱۳۶*۴۵۵۴#
دایمی/ اعتباری ۴۰GB ۶۴,۰۰۰ *۱۰۰*۱۱۳۶*۴۵۵۵*۱#
دایمی/ اعتباری ۵۰GB ۷۴,۰۰۰ *۱۰۰*۱۱۳۶*۴۵۵۵*۲#
دایمی/ اعتباری ۷۵GB ۹۹,۰۰۰ *۱۰۰*۱۱۳۶*۴۵۵۵*۳#
مدت اعتبار : سه ماهه
دایمی/ اعتباری ۳GB ۱۵,۹۰۰ *۱۰۰*۱۱۴*۱#
دایمی/ اعتباری ۵GB ۱۸,۹۰۰ *۱۰۰*۱۱۴*۲#
دایمی/ اعتباری ۱۰GB ۳۰,۹۰۰ *۱۰۰*۱۱۴*۳#
دایمی/ اعتباری هدیه شبانه ۱۰GB+۱۰GB ۳۴,۰۰۰ *۱۰۰*۱۱۴*۵۳#
دایمی/ اعتباری ۱۵GB ۳۷,۰۰۰ *۱۰۰*۱۱۴*۴#
دایمی/ اعتباری ۲۰GB ۴۹,۰۰۰ *۱۰۰*۱۱۴*۵۱#
دایمی/ اعتباری ۳۰GB ۵۹,۰۰۰ *۱۰۰*۱۱۴
mostafa_2050
25-12-2017, 13:17
این بسته ها صرفا مخصوص مشترکین جدید می باشد. منظور از مشترکین جدید مشترکینی می باشند که حداکثر ۹۰ روز از تاریخ فعالسازی سیم کارت آنها گذشته است.
سایر مشترکین قادر به خرید بسته ها نیستند.
مشترکین جدید می توانند در دوره مجاز (قبل از گذشتن ۹۰ روز از تاریخ فعالسازی سیم کارت آنها) به هر تعدادی از این بسته ها خریداری کنند.
این بسته ها قابل رزرو کردن هستند. در صورتی که مشترک در بازه مربوطه اقدام به رزرو یکی از بسته ها کند، پس از پایان ۹۰ روز، امکان فعالسازی رزرو برای مشترک وجود خواهد داشت.
بسته ها دارای رزرو خودکار ۲+۲ گیگابایت هدیه شبانه با قیمت ۱۲،۰۰۰ تومان می باشند که امکان لغو این بسته رزرو از طریق شماره گیری کد*۱۰۰*۰#وجود دارد.
فعالسازی بسته :
درگاه *۱۰۰*۱#
درگاه *۱۰*۳۲۱#
پرتال و اپلیکیشن همراه من در قسمت خدمات من/ اینترنت نوترینو/ بسته نوترینو
درگاه پیامکی ۱۰ و ۸۰۸۰
mostafa_2050
25-12-2017, 13:23
تا پایان زمستان ۹۶ مشترکین همراه اول می توانند با خرید هر یک از بسته های اینترنت همراه اول، از ساعت ۳ تا ۹ صبح از ترافیک رایگان اینترنت بهرهمند شوند.
کلیه مشترکین اعتباری و دائمی که بسته اینترنت فعال دارند می توانند از این طرح استفاده کنند و این هدیه شامل مشترکینی که از اینترنت با تعرفه آزاد استفاده می کنند، نمی شود.
در صورتی که بسته مشترک قبل از ساعت ۳ صبح یا بین بازه ۳ تا ۹ صبح به اتمام برسد و مشترک بسته رزروی نداشته باشد، ترافیک اینترنت وی با تعرفه آزاد محاسبه خواهد شد.
مشترکینی که دارای بسته های اینترنتی شبانه محدود و نامحدود ۲ تا ۷ صبح میباشند صرفا در ساعات ۳ تا ۷ صبح میتوانند از ترافیک رایگان استفاده نمایند و ترافیک ساعات ۷ تا ۹ صبح آن ها همانند حالت قبلی و با تعرفه آزاد محاسبه خواهدشد.
این طرح شامل ترافیک اینترنت بین الملل و هم چنین سایت های داخلی و شامل تمام بسته های یک روزه، یک هفته، یک ماهه، ۳ ماهه، ۶ ماهه، یکساله و سایر بسته های اینترنت مانند بسته های اینترنت همراهی و بسته های هدیه طرح تعویض سیم به یوسیم (۱۵ و ۲۰گیگابایت) می شود.
مشترکین از هریک از درگاه های فعالسازی مانند *۱#، *۱۰#، *۱۰۰#، *۱۰۰۰#، پیامک ۸۰۸۰، پیامک ۱۰، وب سایت و اپلیکیشن «همراه من» و IVR اقدام به خرید بسته کنند، مشمول این طرح می شوند.
طرح به صورت خودکار برای کلیه مشترکینی که بسته دیتا دارند فعال شده و نیازی به شماره گیری کد خاصی برای فعالسازی طرح نیست
این بسته ها با بسته های قبلی فقط بعضی هاشون 1000تومن تفاوت داره همچین اش دهن سوزی نیست تازه گفته شده مشترکینی که 3ماه فعال سازی کردن این دیگه نوبرشه:n02:
این بسته ها صرفا مخصوص مشترکین جدید می باشد. منظور از مشترکین جدید مشترکینی می باشند که حداکثر ۹۰ روز از تاریخ فعالسازی سیم کارت آنها گذشته است.
سایر مشترکین قادر به خرید بسته ها نیستند.
مشترکین جدید می توانند در دوره مجاز (قبل از گذشتن ۹۰ روز از تاریخ فعالسازی سیم کارت آنها) به هر تعدادی از این بسته ها خریداری کنند.
این بسته ها قابل رزرو کردن هستند. در صورتی که مشترک در بازه مربوطه اقدام به رزرو یکی از بسته ها کند، پس از پایان ۹۰ روز، امکان فعالسازی رزرو برای مشترک وجود خواهد داشت.
بسته ها دارای رزرو خودکار ۲+۲ گیگابایت هدیه شبانه با قیمت ۱۲،۰۰۰ تومان می باشند که امکان لغو این بسته رزرو از طریق شماره گیری کد*۱۰۰*۰#وجود دارد.
فعالسازی بسته :
درگاه *۱۰۰*۱#
درگاه *۱۰*۳۲۱#
پرتال و اپلیکیشن همراه من در قسمت خدمات من/ اینترنت نوترینو/ بسته نوترینو
درگاه پیامکی ۱۰ و ۸۰۸۰
دایمی/ اعتباری ۳۰GB ۵۹,۰۰۰ *۱۰۰*۱۱۴
خوب چکاری هست مثلا 3تا اینو بخریم ...... خوب ی بسته 120 گیگ 12ماهه میزنیم :n27:
به حول و قوه ی الهی محدودیت ۴۰ مگ هم برداشته شد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
greatpouya
26-12-2017, 01:34
دوستان عزیزی که هنوز مشکل فعالسازی VOLTE دارند، باید حتما با همراه اول تماس بگیرند، (پشتیبانی) و بگویند که IMEI گوشیشون رو روی شبکه رجیستر کنن.
خاک تو سر بخش عیب یابیش با این بامبولاش
greatpouya
26-12-2017, 01:36
بله درست متوجه شدید
قابلیت فعال هست رو همراه اول
یادتون هست گوشیایی ایفون اول از cat 6 پشتیبانی نمیکردن تو 6s ولی رفته رفته با اومدن پروفایل و کم تر که گذشت فعال شد بدون پروفایل رو همراه ایرانسل
تو ایفونم باید منتظر باشین
فعلا انتظار نمیره به این زودیا فعالش کنن براتون اینطور که من فک کنم پی بردم اطلاع کافی هم ندارم ولی چون VOLTE و VOWIFI رو کار بر بسترشون شبیه Voip هست باید اپل خودش ست کنه گوشی که به چ ادرس سروری تماس هارو دیتاشو ردو بدل کنه
باید دقیقا مکاتبه شه بین همراه و اپل که فک کنم با تنگیا و مشکلاتی هست حالا حالا معلوم نیس فعال بشه یا نه
در ضمن قابلیت HD رو باید دو طرف داشته باشن و برای دو طرف یا روی وایفای یا روی فورجی باشه گوشیشون تا بتونن اچ دی تماس بگیرن که فعلا امکان برقراری با همه نیست
زیاد قابلیت شاخی نیست و تماس اینگار به صورت عادیه حتی به 9990 تماس میگیری گاهی اوقات رو H میره و اینکه زیاد کال ستاپ اونطوری که میگن سریع نیست
فقط خوبی که داشت این بود که زلزله تو شهریار اومد شبکه H و 2G اصلا نمیشد تماس گرفت ولی رو volte راحت تماس گرفتم بدو.ن اینکه بزنه network busy
هنوز شبکه به پایداری کامل نرسیده ناقص هستبله در زلزله تهران هم فقط تماس روی VoLTE کار میکرد.
darvish1900
26-12-2017, 01:40
Baby.Boy
26-12-2017, 02:47
دوستان عزیزی که هنوز مشکل فعالسازی VOLTE دارند، باید حتما با همراه اول تماس بگیرند، (پشتیبانی) و بگویند که IMEI گوشیشون رو روی شبکه رجیستر کنن.
خاک تو سر بخش عیب یابیش با این بامبولاش
دوست عزیز خیلی ممنون بابت اطلاع رسانیتون.
من 2 بار تماس گرفتم، هر 2 بار اپراتور ها اصلا نمیدونستن VoLTE چی هست!!
اپراتور اول گفت صبر کنید خط رو چک کنم بعدم قطع کرد.:n08:
اپراتور دوم هم مونده بود VoLTE یعنی چی! کلی توضیح دادم، بعد میگه مربوط به ما نمیشه...:n02:
حالا ایشالا فردا دوباره تماس میگیرم تا اپراتور ها خواب از سرشون پریده باشه بلکه بتونن کاری کنن.
نتیجه رو اعلام میکنم.
greatpouya
26-12-2017, 03:06
دوست عزیز خیلی ممنون بابت اطلاع رسانیتون.
من 2 بار تماس گرفتم، هر 2 بار اپراتور ها اصلا نمیدونستن VoLTE چی هست!!
اپراتور اول گفت صبر کنید خط رو چک کنم بعدم قطع کرد.:n08:
اپراتور دوم هم مونده بود VoLTE یعنی چی! کلی توضیح دادم، بعد میگه مربوط به ما نمیشه...:n02:
حالا ایشالا فردا دوباره تماس میگیرم تا اپراتور ها خواب از سرشون پریده باشه بلکه بتونن کاری کنن.
نتیجه رو اعلام میکنم.خواهش، نه اونا هیچی حالیشون نیست، گفتم که با پشتیبانی باید تماس بگیری، پشتیبانی هم باید اپراتورا گزارش کنن تا باهات تماس بگیره، خلاصه دنگ و فنگ داشت تا بعد ۳ هفته مال من فعال شد و گفتن imei رو وارد کردیم.
shahryar84
26-12-2017, 07:07
اپدیت اخر s8+
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]الآن برای شما VoWIFI بدون اپ کار میکنه!؟
MMDFullHD
26-12-2017, 13:02
الآن برای شما VoWIFI بدون اپ کار میکنه!؟
نه این قابلیت اضافه شده ولی همچنان بی استفاده اس
باید تو اپدیت های بعدی منتظر بمونیم
Behrouz_se60
26-12-2017, 13:10
من دو شب قبل یک 3 گیگ دانلود کردم و دیشب ساعت 3 تا 8 صبح به اندازه 8 گیگ دانلود شد.در حالیکه تو بخش گزارش میزنه نوع مصرف : اینترنت بسته نوترینو
قبل از اینکه 3 گیگ و 8 گیگ دانلود کنم ، باقیمانده اینترنت بسته نوترینو ( که 6 ماهه و 20 گیگ خریده بودم ) زده بود 0.49 مگابایت یعنی حدود 500 کیلوبایت.حالا زده صفر ولی همچنان میتونم دانلود کنم.اما تو گزارش مصرف اینترنت مصرف آزاد حساب نمیشه.:n13:
بعد من گزینه گزارش مصرف بسته نوترینو زدم و مانده را عدد صفر درصد نشان می دهد و پایین صفحه هم نوشته است : بسته رزرو : بسته آلفا+ ۶ ماهه ۲۰ گیگ
نمیدونم کی فعال میشه ؟ چیزی هست من ندانم ؟
من امروز اپ Telfi رو نصب کردم و با شماره یوسیم اعتباری روی اون لاگین کردم همین که پیام فعالسازیش اومد بلافاصله بعدش یه پیام دیگه هم اومد که قابلیت VOLTE به رایگان واسم فعال شد که هنوز امتحان نکردم
dadash42
26-12-2017, 13:18
اطلاع برسونم چندین ماه از volte استفاده میکنم با گوشی ارزون 500تومانی آندروید
حالا این volte مگه چیه همش بحث میکنین, ارزشش نداره
تا پایان زمستان ۹۶ مشترکین همراه اول می توانند با خرید هر یک از بسته های اینترنت همراه اول، از ساعت ۳ تا ۹ صبح از ترافیک رایگان اینترنت بهرهمند شوند.
کلیه مشترکین اعتباری و دائمی که بسته اینترنت فعال دارند می توانند از این طرح استفاده کنند و این هدیه شامل مشترکینی که از اینترنت با تعرفه آزاد استفاده می کنند، نمی شود.
در صورتی که بسته مشترک قبل از ساعت ۳ صبح یا بین بازه ۳ تا ۹ صبح به اتمام برسد و مشترک بسته رزروی نداشته باشد، ترافیک اینترنت وی با تعرفه آزاد محاسبه خواهد شد.
مشترکینی که دارای بسته های اینترنتی شبانه محدود و نامحدود ۲ تا ۷ صبح میباشند صرفا در ساعات ۳ تا ۷ صبح میتوانند از ترافیک رایگان استفاده نمایند و ترافیک ساعات ۷ تا ۹ صبح آن ها همانند حالت قبلی و با تعرفه آزاد محاسبه خواهدشد.
این طرح شامل ترافیک اینترنت بین الملل و هم چنین سایت های داخلی و شامل تمام بسته های یک روزه، یک هفته، یک ماهه، ۳ ماهه، ۶ ماهه، یکساله و سایر بسته های اینترنت مانند بسته های اینترنت همراهی و بسته های هدیه طرح تعویض سیم به یوسیم (۱۵ و ۲۰گیگابایت) می شود.
مشترکین از هریک از درگاه های فعالسازی مانند *۱#، *۱۰#، *۱۰۰#، *۱۰۰۰#، پیامک ۸۰۸۰، پیامک ۱۰، وب سایت و اپلیکیشن «همراه من» و IVR اقدام به خرید بسته کنند، مشمول این طرح می شوند.
طرح به صورت خودکار برای کلیه مشترکینی که بسته دیتا دارند فعال شده و نیازی به شماره گیری کد خاصی برای فعالسازی طرح نیست
میشه بگین این خبر رو از کجا آوردین؟ آخه در آخرین پست اینستاگرام همراه اول نوشته به مدت محدود تمدید شده و یکی از بازدیدکننده ها زیر این پست پرسیده مدت محدود یعنی دقیقا چه مدت؟ و همراه اول جواب داده: دو هفته!
اگر کاربر اسکایپ باشین با مفهوم صدای کریستال کلیر که همون HD و شفاف هستش آشنایی خواهید داشت. البته دقیقا مثه اسکایپ که هر دو نفر باید از طریق همین نرم افزار صحبت کنن تا قابلیت صدای HD رو متوجه بشن در همراه اول هم هر دو نفر باید به فورجی متصل باشن و قابلیت VOLTE هم برای هر دو فعال باشه و در محدوده ای هم باشن که این سرویس در اونجا ارائه بشه تا از این سرویس بتونن استفاده کنن و کیفیت صدا خیلی خوب بشه که ظاهرا هنوز خیلی محدوده و کم پیش می یاد دو نفر همزمان همه این شرابط رو برای استفاده از سرویس VOLTE داشته باشن. حداقل من هنوز نه خودم تجربه کردم و نه اطرافیانم.
L.O.N.E.L.Y
26-12-2017, 14:24
سلام دوستان
آقا من تازه مودم فورجی گرفتم و یو سیم انداختم بهش
میخوام از نت نامحدود شبانه استفاده کنم همین ساعت 3 تا 9 صبح
آیا نیازه ک ساعت 3 مودم رو خاموش روشن کنم, برای اینکه روی نامحدود بره یا مثلا بسته ساعت 2 تا 7 رو بگیرم نیازه این کار رو بکنم؟
الان این تست سرعت منه
آیا راهی هست ک با تغییر فرکانس سرعت رو بالاتر ببرم؟ من هیچ اطلاعاتی در این مورد ندارم
MMDFullHD
26-12-2017, 15:09
یک نمونه تماس HD
تفاوت با تماس معمولی
یک نمونه تماس HD
تماس با سایر شماره های همراه اول با اینکه اچ دی میزنه ولی ریت پایین تری دارد با اپراتور دیگه و ثابت هم که اچ دی نمیزنه
در کل کیفیت خیلی بهتر شده
گوشی چی حاج آقا ؟
MMDFullHD
26-12-2017, 16:14
تماس با سایر شماره های همراه اول با اینکه اچ دی میزنه ولی ریت پایین تری دارد با اپراتور دیگه و ثابت هم که اچ دی نمیزنه
در کل کیفیت خیلی بهتر شده
گوشی چی حاج آقا ؟
برای من اصلا داش جواد نمیزنه HD رو
با بقیه رایتل و ایرانسل ریت 12 هست ولی با کسی که رو وایفای یا VOLTE باشه 23 میزنه
dadash42
26-12-2017, 17:10
Xiaomi Redmi 4X
4 ماه خریدم عالیه
Baby.Boy
26-12-2017, 17:11
خواهش، نه اونا هیچی حالیشون نیست، گفتم که با پشتیبانی باید تماس بگیری، پشتیبانی هم باید اپراتورا گزارش کنن تا باهات تماس بگیره، خلاصه دنگ و فنگ داشت تا بعد ۳ هفته مال من فعال شد و گفتن imei رو وارد کردیم.
ممنونم از شما، فکر کردم منظورتون از پشتیبانی همون 9990 هست.:n31:
در جواب دوست عزیزی که گفتن VoLTE مگه چیه که اینقدر بحث میکنید باید بگم من شخصا دنبال این قابلیت هستم به خاطر اینکه نمیخوام هنگام استفاده از اینترنت یه دفعه سرعتم کم بشه یا به عبارت دیگه از 4G بیام 3G به خاطر اینکه کسی بهم زنگ زده، همین.
اما خوب کیفیت صدای خیلی خوب هم مزایای دیگه این قابلیت هست که دیگر دوستان هم اشاره داشتن، اما این مسئله خیلی استفاده ای نخواهد داشت در حال حاضر.
با بقیه رایتل و ایرانسل ریت 12 هست ولی با کسی که رو وایفای یا VOLTE باشه 23 میزنه
سلام داداش
این تماس با همراه اول ولی روی گوشی که فعالی نیست ، آیفون
این هم تماس با ایرانسل
ریت یکی
با بقیه رایتل و ایرانسل ریت 12 هست ولی با کسی که رو وایفای یا VOLTE باشه 23 میزنهریت ۱۲ هم داریم تا ۱۲.ایرانسل دو ماهی هست همه ی کشور جز تهران شده 12.650 اما همراه اول 12.200 هست و تو ایرانسل اگر هر دو گوشی رو حالت تیرجی باشه کیفیت فوق العادست بخاطر همون 650 و 23 هم که فقط اگر هر دو volte باشه بر قرار میشه در غیر اینصورت کیفیت با همون توجی یکیه
MMDFullHD
26-12-2017, 18:41
جالبه برای من اصلا HD رو نمیزنه تا مثلا طرف HD کالش فعال نباشه یا رو وایفای کالینگ نباشه
فقط گوشی پدرم که HD رو براش فعال کردم موقع Dial نشون میده بعد میپره میذاره میره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.