مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول
king-hitler2
10-09-2017, 23:27
یه سیم اعتباری پیدا کردم و از 11 صبح تا 12 شب دان کردم
30 گیگ تو 13 ساعت
سرعتم از 170KB تا 1.4MB متغیر بود....
پر گوشی درومد :))
انتن 2 خط بود، گوشی داغ داغ
در کل ایرانسل راضی کننده تره
من اینکارو کردم دو گیگ ازم کم کرد دزدی تو روز روشن.فقط از اپارات دان کردم
سیمکارت USIM چندروزه گرفتم . 15 گیگ هدیه داده الان با LTE دارم دانلود میکنم سرعتم حدود 500 - 600 هست:n02:مگه هنوز هدیه میده برای 4جی؟ اینجا دوستان میگفتن دیگه نمیده که
Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalk
amirbrad
11-09-2017, 00:22
طبق گفته ی سایت همراه اول فعلا فقط این گوشی ها میتونن از VoLTE استفاده کنن :
Samsung S7 & S7 edge
Samsung S8 & S8 plus
Huawei p10
در ضمن گوشی شما باید آخرین نسخه آپدیت شده باشه .
تا جایی که اطلاع دارم همراه اول باید به تک تک شرکت ها اعلام کنه تا در گوشی هاشون volte همراه اول رو رجیستر کنن
و بعد در آپدیت ارائه شده اعمال میشه
دوستان با اس ۷ هم تست کردن فعال نشده فکر کنم تبلیغی بیش نیست
Sent from my iPhone using Tapatalk
مگه هنوز هدیه میده برای 4جی؟ اینجا دوستان میگفتن دیگه نمیده که
بله ، میده.
من که دیروز سیمکارت به دستم رسید ، چون به بسته ی 6 ماهه فعال داشتم ؛ دیدم پیام داده که بسته ی 20 گیگ هدیه به عنوان بسته ی رزرو قرار گرفته و بعد از اتمام بسته ی فعلی فعال میشه.
منم با دوتا ایفون و سونی .... تست کردم موقع تماس میره تری جی ، این روزها هر کی تبلیغ زودتر بکنه انگار اون فناوری اختراع کرده یه جور مسابقه کمیت شده تا کیفیت!
منم گوشیم xiaomi mi5 هست اما دقیقا مثل شما میره روی 3G یا حتی 2G.
وقتی از همون اول یه پیام الکی میده ، معلومه کلش فقط تبلیغاته. فکر کنم با 1100 هم پیام بدیم بگه از VoLTE پشتیبانی می کنه و آخرشم هیچی به هیچی.
همراه اول براي من يك بسته اينترنت رايگان آلفا+ سي روزه 2 گيگ هديه داد علتش را نمي دانم .
amirbrad
11-09-2017, 09:28
همراه اول براي من يك بسته اينترنت رايگان آلفا+ سي روزه 2 گيگ هديه داد علتش را نمي دانم .
بسته همراهی همراه اول هستش
ShadowDragon
11-09-2017, 09:42
منم همینطور
realcore
11-09-2017, 09:51
سلام دوستان، من یه سیمکارت اعتباری گرفتم که به محض فعال شدن 15 گیگ اینترنت یک ماهه و مقداری هم مکالمه بم هدیه داد، حالا گفتن که اگه شارژ گوشی به 10000 تومن برسه 1000تا اس ام اس، 1000 دقیقه مکالمه و یک هفته اینترنت رایگانم هدیه میده که البته تو سایتم نوشته، کسی تا حالا کسی اینترنت یک هفته ایشو گرفته؟ سرعت رو محدود میکنن؟ اگه الان 10000تومن شارژ کنم خودش سوییچ میکنه رو یک هفته رایگان یا باید اول 15 گیگ تموم شه؟ ممنون میشم راهنمایی کنین
Soroush-S
11-09-2017, 10:47
مگه هنوز هدیه میده برای 4جی؟ اینجا دوستان میگفتن دیگه نمیده که
آره 15 گیگ داد
ShadowDragon
11-09-2017, 11:33
منم بلاخره از این اپراتور مزخرف کوچ کردم به ایرانسل
منم بلاخره از این اپراتور مزخرف کوچ کردم به ایرانسل
واقعا تبریک میگم .... این اپراتور حمار آخر فقط و فقط و فقط الکی و چاخانه :n09:
بله ، میده.
من که دیروز سیمکارت به دستم رسید ، چون به بسته ی 6 ماهه فعال داشتم ؛ دیدم پیام داده که بسته ی 20 گیگ هدیه به عنوان بسته ی رزرو قرار گرفته و بعد از اتمام بسته ی فعلی فعال میشه.
20 گیگ؟ عالیه 10 گیگ روز 10 گیگ شب داره یا کلا شبانه روزی هست؟
طبق گفته ی سایت همراه اول فعلا فقط این گوشی ها میتونن از VoLTE استفاده کنن :
Samsung S7 & S7 edge
Samsung S8 & S8 plus
Huawei p10
در ضمن گوشی شما باید آخرین نسخه آپدیت شده باشه .تا جایی که اطلاع دارم همراه اول باید به تک تک شرکت ها اعلام کنه تا در گوشی هاشون volte همراه اول رو رجیستر کننو بعد در آپدیت ارائه شده اعمال میشهبا این وضعیت واسه آیفون شاید فعال نشه چون اپل همراه اول رو به رسمیت نمیشناسه
20 گیگ؟ عالیه 10 گیگ روز 10 گیگ شب داره یا کلا شبانه روزی هست؟
برای سیمکارت های دائمی 20 گیگ. برای اعتباری ها 15 گیگه.
شبانه ی جدا فکر نکنم داشته باشه ، کلا شبانه روزیه.
shirazdownload
11-09-2017, 14:30
با این وضعیت واسه آیفون شاید فعال نشه چون اپل همراه اول رو به رسمیت نمیشناسه
نه فعلا روی آیفون حساب نکنین اصلا
همین که سیمکارت ایران روش جواب میده باید خدارو شکر کرد :n02:
jamshidjap
11-09-2017, 14:34
نه فعلا روی آیفون حساب نکنین اصلا
همین که سیمکارت ایران روش جواب میده باید خدارو شکر کرد :n02:
سلام
این خاصیت VoLTE رایگانه ؟
shirazdownload
11-09-2017, 14:38
سلام
این خاصیت VoLTE رایگانه ؟
بله رایگان هست
در عمل چیز خاصی نیست . فقط زمانی که تماس عادی برقرار میکنید دیگه شبکه سوییچ نمیشه روی 3G یا 2G
و مزیت اصلیش کیفیت تماس HD هست
ShadowDragon
11-09-2017, 16:05
بله رایگان هست
در عمل چیز خاصی نیست . فقط زمانی که تماس عادی برقرار میکنید دیگه شبکه سوییچ نمیشه روی 3G یا 2G
و مزیت اصلیش کیفیت تماس HD هست
طبیعتا در صورتی که طرف مقابل هم از volte استفاده کنه، که بعید میدونم طرف lte فعال داشته باشه که گوشی رو شبکه 4 جی باشه، همزمان volte ش هم فعال باشه....
در کل خیلی مسئله مهمی نیست
الان سیم کارت قدیمی خودمو تبدیل به 4G کردم و از دفتر ارتباطی سوال کردم در خصوص هدیه تبدیل، گفت قطعی نیست قرعه کشی میکنند ممکنه به شما هدیه تعلق بگیره ممکن هست نگیره[emoji52]
الان سیم کارت قدیمی خودمو تبدیل به 4G کردم و از دفتر ارتباطی سوال کردم در خصوص هدیه تبدیل، گفت قطعی نیست قرعه کشی میکنند ممکنه به شما هدیه تعلق بگیره ممکن هست نگیره[emoji52]
masooumi
11-09-2017, 18:55
بدون اطلاعات اعلام نظر کرده
واقعا تبریک میگم .... این اپراتور حمار آخر فقط و فقط و فقط الکی و چاخانه :n09:
این جورها هم نیست که شما میگید درواقع اینکه کدوم اپراتور بهتر عمل بکنه کاملا به منطقه ای که درش هستید بستگی داره ایرانسل هم بعضی جاها افتضاح هست چه پوشش چه سرعت
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
این جورها هم نیست که شما میگید درواقع اینکه کدوم اپراتور بهتر عمل بکنه کاملا به منطقه ای که درش هستید بستگی داره ایرانسل هم بعضی جاها افتضاح هست چه پوشش چه سرعت
ایرانسل هم افتضاح هست یه جور دیگه ... اما همراه اول بعد آمدن 3g حداقل 12 ساله عمدا توی خواب بود و اگر مجبور نبود شبکه نسل 3 و 4 رو 2 سال بعد از اونای دیگه نمی آورد ... الان هم فکر چاپیدن مردمه ... خطر ناک:n34:
ShadowDragon
11-09-2017, 21:27
خونه ما مشکل داره
مترو هم مشکل داره؟
موقع حرکت ، جمهوری هم مشکل داره? مرکز!
دوست عزیز، من سال 94 بابت مشکل انتن شکایت کردم، الان 96 هنوز هیچی نشده
کلا گ..داریه ارزش نداره
هنوزم فکر میکتم رایتل بهتره، چون انتن 3 اپراتور رو داره، و هر جایی فوقش رومینگ میشه
mr.arbab28
11-09-2017, 21:28
وقت به نت وصلم از نسل دو تا چهار همش در حال تغییره ولی برام سواله چرا اینومیزنه؟
network: rightel
این وسط رایتل چه ربطی به همراه اول داره؟ وقتی فورجی میشه میزنه رایتل ؟
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
احتمالا همراه اول داره از پهنا ی باند رایتل استفاده میکنه
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
سلام
اگه از بسته های اینترنت همراه اول استفاده کنی،سرعتش رو محدود میکنن،واسه دانلود بیشتر از۱۰۰گیگ میگم واسه چندتا سیم به نام یه نفر
وقت به نت وصلم از نسل دو تا چهار همش در حال تغییره ولی برام سواله چرا اینومیزنه؟
network: rightel
این وسط رایتل چه ربطی به همراه اول داره؟ وقتی فورجی میشه میزنه رایتل ؟
با توافقی که بین همراه اول و رایتل شده ،سیم کارتهای رایتل به4g و 3g دکل همراه اول وصل میشن. به همین خاطر این یکماهه مشکلاتی برای خط های همراه اول به وجود اومده. منطقه ما روی 3g مشکل پیدا کرده و هی از h میره h+ و برمیگرده ولی روی 4g مشکلی نداره. دقیقا از حدود یکماهه پیش که خبر توافقشون اومد روی سایتها اینطوری شد.
realcore
12-09-2017, 00:49
آقا اینستاگرام با نت همراه اول فیلتره؟
برای من که بدون مشکل وا میشه
Sponge-BoB
12-09-2017, 08:48
اینم جواب مضخرف همرا اخر در خصوص صفر شدن و کم شدن بسته!!اصلا متنی که فرستادم یه چیز دیگس!!:n23:
مشترک گرامی، در خصوص کسب اطلاعات بیشتر بابت سایتهایی که مشمول تخفیف طرح عید قربان تا عید غدیر می شوند به آدرس ذیل مراجعه فرمائید. شایان ذکر است دانلود نمودن یا تماشای فیلم باید از سرور و آی پی های اعلام شده صورت پذیرد و اگر آی پی دانلود خارج از موارد ذکر شده باشد از حجم بسته یا تعرفه عادی استفاده خواهد شد.
اینم جواب مضخرف همرا اخر در خصوص صفر شدن و کم شدن بسته!!اصلا متنی که فرستادم یه چیز دیگس!!:n23:
مشترک گرامی، در خصوص کسب اطلاعات بیشتر بابت سایتهایی که مشمول تخفیف طرح عید قربان تا عید غدیر می شوند به آدرس ذیل مراجعه فرمائید. شایان ذکر است دانلود نمودن یا تماشای فیلم باید از سرور و آی پی های اعلام شده صورت پذیرد و اگر آی پی دانلود خارج از موارد ذکر شده باشد از حجم بسته یا تعرفه عادی استفاده خواهد شد.
هر چی دور و بر همراه آخر باشید بیشتر اعصابتون خورد میشه ... گور باباش ... ما که همه دائمی هامون رو ترابرد کردیم ... باور کن نه به خاطر کیفیت نداشته اونای دیگه بلکه به خاطر این اعصاب خوردکنی های روزانه همراه اول بود که ترابرد کردیم .. من که اعصاب ندارم با این دزدا و احمق ها سر و کله بزنم .... شما خیلی انرژی داشتی دمت گرم :n02::n16:
realcore
12-09-2017, 09:40
دوستان کسی اطلاعی نداره درین رابطه؟ من سیمکارتو تازه گرفتم و یک بسته فعال دارم، اگه هدیه یک هفته اینترنت رایگانو فعال کنم خودش میره روی همین یک هفته رایگانه یا اول باید بستم تموم شه؟
ایرانسل هم افتضاح هست یه جور دیگه ... اما همراه اول بعد آمدن 3g حداقل 12 ساله عمدا توی خواب بود و اگر مجبور نبود شبکه نسل 3 و 4 رو 2 سال بعد از اونای دیگه نمی آورد ... الان هم فکر چاپیدن مردمه ... خطر ناک:n34:
این همه سال دزدی کردن اما تازه مجبور شدن توسعه شبکه رو یاد بگیرن مثل خر موندن توی گل
خونه ما مشکل داره
مترو هم مشکل داره؟
موقع حرکت ، جمهوری هم مشکل داره? مرکز!
دوست عزیز، من سال 94 بابت مشکل انتن شکایت کردم، الان 96 هنوز هیچی نشده
کلا گ..داریه ارزش نداره
هنوزم فکر میکتم رایتل بهتره، چون انتن 3 اپراتور رو داره، و هر جایی فوقش رومینگ میشه
اپراتوری که برای 1 کار 100 تا کارمند داره هیچ کاری رو از پیش نمی بره
یکی از یکی دیگه هم بی خاصیت ترن
amirbrad
12-09-2017, 11:32
دوستان کسی اطلاعی نداره درین رابطه؟ من سیمکارتو تازه گرفتم و یک بسته فعال دارم، اگه هدیه یک هفته اینترنت رایگانو فعال کنم خودش میره روی همین یک هفته رایگانه یا اول باید بستم تموم شه؟
دوست عزیز تو چندین پست تو تایپیک این سوال جواب داده شده
بسته دوم میره جز رزرو و بعد از اتمام بسته فعلی فعال میشه
برای دیدنشم با برنامه همراه من یا کد ستاره ۱۰۰ ستاره صفر مربع قابل مشاهده هستش.
بدون اطلاعات اعلام نظر کردهنمیدونم والا شایدم درست گفته 24 ساعت شده و هنوز خبری نیست اما الان تو تلویزیون هم تبلیغ 15 گیگ و 20 گیگ هدیه تبدیلو دیدم
دوستان خبر خوب، الان 2 روز هست که هرجی بازی از انتن پخش میشه تماشا میکنم و حتی 1 مگ هم از حجمم کم نمیشه ، دیروز هم انتن تبلیغ کرده بود که برای بازی الهلال العین ترافیک رایگان هست اما هنوز رایگان هست تو تمام بازی هاش
abbbbbba
12-09-2017, 17:55
دوستان خبر خوب، الان 2 روز هست که هرجی بازی از انتن پخش میشه تماشا میکنم و حتی 1 مگ هم از حجمم کم نمیشه ، دیروز هم انتن تبلیغ کرده بود که برای بازی الهلال العین ترافیک رایگان هست اما هنوز رایگان هست تو تمام بازی هاش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
- - - Updated - - -
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 گیگابایت اینترنت هدیه بگیرین
بازم یه خبر خوب برای همراهاولیهای عزیز؛
اپلیکیشن «همراه من» رو نصب یا آپدیت کنین، آموزش اپلیکیشن رو تا آخر ببینین و 1 گیگابایت اینترنت هدیه دریافت کنین.
این نکات رو هم فراموش نکنین:
اگه در حال حاضر بستهی فعال دارین، میتونین بسته 1 گیگ هدیه رو به عنوان رزرو ثبت کنین.
اگه در حال حاضر بسته فعال دارین و بستهی رزرو شما، بسته هدیه تعویض یوسیم هست، باید صبر کنین تا بسته فعلیتون تموم بشه و بسته هدیه تعویض یوسیم فعال بشه و بعد بسته هدیه 1 گیگ همراه من رو رزرو کنین.
Moayeri1372
13-09-2017, 01:20
دوستان راهی هست بشه سیم کارت همراه اول سلب امتیاز شده رو دوباره خریداری کرد رفتم خدمات پستی گفت نمیشه
دوستان تماشای شبکه های تلویزیون تو AIO بدون اشتراک ترافیک کم میکنه یا نه؟
دوستان راهی هست بشه سیم کارت همراه اول سلب امتیاز شده رو دوباره خریداری کرد رفتم خدمات پستی گفت نمیشهخیر
دوستان هدیه ترابرد به همراه چی هست؟
mr.arbab28
13-09-2017, 12:22
Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalk۸۰۰ مگ حجم میده ولی توصیه میکنم به هیچ عنوان ترابرد نکنید من ترابرد کردم مشکلات عجیب برام پیش اومده بعد ۱۵ روز هنوز پیگیری نشده
من دیروز برنامه همراه من رو نصب کردم ، بعد از کلی دردسرکه موفق شدم عضوش بشم ، الان هر کاری میکنم ، هنگام ورود میگه خطای غیر منتظره رخ داد ، مجددا وارد شوید.
کسی دیگه هم هست این مشکل رو داشته باشه ؟
پ.ن : من فکر میکردم برنامه ایرانسل من برنامه بیخودی هست ، این همراه من که در کلا ریده.
من دیروز برنامه همراه من رو نصب کردم ، بعد از کلی دردسرکه موفق شدم عضوش بشم ، الان هر کاری میکنم ، هنگام ورود میگه خطای غیر منتظره رخ داد ، مجددا وارد شوید.
پ.ن : من فکر میکردم برنامه ایرانسل من برنامه بیخودی هست ، این همراه من که در کلا ریده.
سلام
برای منم همین خطا رو میده امروز
کلا این برنامه خیلی مشکل دار0 از 10 بار یک بار کانکت میشه به سرور
سلام
دوستان تفاوت باند 1800 با 2600 چی هست ؟؟؟ .. من الان روی b3 یعنی همون 1800 سرعت دانلودم تا حدود 6 میرسه .. جدیدا سرچ که میکنم میبینم باند 2600 هم فعال شده چون قبلا نبود .. ارزش داره برم با انتن جای مناسب برای 2600 رو پیدا کنم ؟
Erfan.Lynch
13-09-2017, 18:11
مشکل سراسریه، رو چند دیوایس امتحان کردم، ذره ای فرق نداره!
سلام
دوستان تفاوت باند 1800 با 2600 چی هست ؟؟؟ .. من الان روی b3 یعنی همون 1800 سرعت دانلودم تا حدود 6 میرسه .. جدیدا سرچ که میکنم میبینم باند 2600 هم فعال شده چون قبلا نبود .. ارزش داره برم با انتن جای مناسب برای 2600 رو پیدا کنم ؟
اگه دو باند فعال شدند یعنی اون منطقه تحت پوشش 4.5g هست و .به هر دوتا وصل شو هرکدوم سرعت بهتر بود استفاده کن.
Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalk۱۰۰۰ دقیقه تماس ۱۰۰۰ پیامک و ۱۰۰۰ گیگ اینترنت یک هفته ای بود فکر کنم
فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk
albertxx
14-09-2017, 10:30
سلام دوستان
یه سیم کارت معمولی داریم که به گوشی های میکرو ونانو نمیخوره
و میخوام تبدیلش کنم
با توجه به محدودیت های سرعت 4g که میگن گذاشتن ارزش داره تبدیل کنم ؟؟؟؟
یا راه دیگه ای هست ؟؟؟
14-09-2017, 12:28
همراه من از ۴۸ ساعت گذشته تا الان میخام وارد بشم میگه خطای غیر منتظره بعدشم راهی بشه فهمید که به کدوم فرکانس متصل شدیم؟ چون خیلی شدیدا پرش انتن دارم در هر ثانیه نسل ها از دو تا ۴ چابجا میشه
paradisepersian
14-09-2017, 14:11
سلام دوستان زنگ بزنیم پشتیبانی همراه اول فایده داره
فاصله دکل همراه اول با ما 100 متر هست ولی 4G یدونه خط به زور با سرعت کم
البته وقتی زیر دکلم برم سرعت همونه فرقی نمیکنه
زنگ بزنیم برسی میکنند . شنیدم میشه از طریق BTS امواج گسترش داد درسته ؟
..........................................:n34:
همراه من
شیطان من
شیطان بخاطر طرح عید تا عید که گفت استفاده از سایت های داخلی تایید شده شیطان من نظیر فیلمو آپارات از 10-18 شهریور رایگان هست
الان صورتحساب برای من 188000 تومن اومده
بعد از 10 روزشکایت به شیطان اول هنوز جوابی به من ندادن
هر کس این مشکل رو داره فوری به 195 شکایت کنه
صد بار اینجا هشدار داده شد که هدف اصلی اون شیطان اول قبض های زیاد هست :n34::n38:
من هرچی دائمی بود رو ترابرد کردم :n02::n02::n02::n02:
به همه توصیه می کنم زودتر تا یه قبض دروغی 200 هزار تومن بهتون نداده ترابرد کنید :n30::n30::n30::n30:
کلا هدفش اینه که از هر ایریان 200 هزار تومن بچاپه :n30::n30::n30::n30::n30::n30::n30::n30::n30::n30: :n21::n21::n21::n21::n21::n34::n34:
shirazdownload
14-09-2017, 18:33
سلام
مادرم چندین سال هست که سیمکارت اعتباری همراه اول داره و کلا بسته ی اینترنتی هم نگرفته بود توی این مدت.
من سیمکارتش رو به 4g/usim تبدیل کردم و تا فعال شد ۱۵ گیگابایت اینترنت هدیه داد.
اما مشکلی که وجود داره اینه که با وجود 4g+ بودن شبکه، سرعت اصلا بیشتر از ۸ مگابیت نمیره
یعنی توی هر ساعتی از شبانه روز که تست میکنم اولش یه لحظه مثلا سرعت ۲۰ مگابیت هست سریع میاد روی ۸ دیگه ثابت میشه.. چرا واقعا ؟
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
S I G N A L
14-09-2017, 19:11
سلام
مادرم چندین سال هست که سیمکارت اعتباری همراه اول داره و کلا بسته ی اینترنتی هم نگرفته بود توی این مدت.
اما مشکلی که وجود داره اینه که با وجود 4g+ بودن شبکه، سرعت اصلا بیشتر از ۸ مگابیت نمیره
یعنی توی هر ساعتی از شبانه روز که تست میکنم اولش یه لحظه مثلا سرعت ۲۰ مگابیت هست سریع میاد روی ۸ دیگه ثابت میشه.. چرا واقعا ؟
با سلام خدمت شما و دوستان گرامی. بنده با ارائهی مستندات در حال پیگیری مشکل محدودیت سرعت به ۸ مگابیت بر ثانیه از طریق برخی از مدیران فنی شرکت ارتباطات سیار (همراه اول) هستم و این کار کمی طول میکشد. در صورت حل نشدن مشکل باید از طریق ارتباط با خود جناب وزیر ارتباطات اقدام کنیم. لطفاً بحث پیرامون این محدودیت سرعت را در تاپیک مربوطه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پیگیری نمایید. با تشکر.
..........................................:n34:
ho3in2012
14-09-2017, 19:12
سلام
این مشکل از همراه اول است که بعضی سیمکارت هاش محدود شدن
یه تاپیک هم در این مورد زده شده میتونین سر بزنین بهش
سگ زرد برادره شغاله
هفته پیش به 195 شکایت کردم این پیغام در جواب شکایت:
باسلام مشترك گرامي طي بررسي درسيستم تمام ركوردهاي مربوط به سايتهاي داخلي شما كه شرايط آن درسايت ذكر شده به صورت رايگان حساب شده است. باتشكر
دوباره اعتراض گذاشتم و گفتم تو صورت حساب من قبض 188 هزار تومنی درج شده تا قبلش 7000 ریال فقط بدهی داشتم
عجب کلکی
عجب تله ای کار گذاشتن
به خدا شکایت میکنم که به تیر غیب گرفتار بشن اگر شیطان اول و نوچه هاش بخوان مال یتیم بخورن
برادر من نباید استفاده میکردی
یا حداقل اول امتحان میکردی
روی دائمی خیلی باید حواست باشه
حالا به امید خدا درست میشه
Mohammad Aghaee
14-09-2017, 21:24
همراه من
شیطان من
شیطان بخاطر طرح عید تا عید که گفت استفاده از سایت های داخلی تایید شده شیطان من نظیر فیلمو آپارات از 10-18 شهریور رایگان هست
بعد از 10 روزشکایت به شیطان اول هنوز جوابی به من ندادنقبول دارم همراه اول ایرادهای زیادی داره ولی آیا مطمئن بودید که فیلترشکنتون خاموش بوده موقع دیدن فیلیمو و آپارات؟؟؟
دقت داشته باشید که اینجور طرح ها فقط با آی پی که براش تعریف کردن (آی پی اصلی) درست کار میکنه .
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Mohammad Aghaee
14-09-2017, 21:36
سلام دوستان
و میخوام تبدیلش کنم
یا راه دیگه ای هست ؟؟؟
تشکراره ارزشش رو داره چون اگه اعتباری باشه ۱۵ گیگ و اگه دائمی باشه ۲۰ گیگ اینترنت یک ماهه بهت میده .
خودم چند روز پیش همین کارو کردم ۱۵ گیگ اینترنت داد با هزینه ۵۰۰۰ تومن که خیلی خوبه .
سرعتش هم واسه وبگردی خوبه ولی واسه دانلود نظری ندارم .
Mohammad Aghaee
14-09-2017, 21:38
۱۰۰۰ دقیقه تماس ۱۰۰۰ پیامک و ۱۰۰۰ گیگ اینترنت یک هفته ای بود فکر کنم
فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalkاون واسه ترابرد به ایرانسله
همراه اول ۵۰۰۰ تومان اعتبار درون شبکه + ۸۰۰ مگابایت اینترنت یک هفته ای میده (سیم کارت اعتباری)
قبول دارم همراه اول ایرادهای زیادی داره ولی آیا مطمئن بودید که فیلترشکنتون خاموش بوده موقع دیدن فیلیمو و آپارات؟؟؟
دقت داشته باشید که اینجور طرح ها فقط با آی پی که براش تعریف کردن (آی پی اصلی) درست کار میکنه .
بعد از 14 سال استفاده از اینترنت و این چند ماه اخیر استفاده از 4G کاملا بدستورات همراه اول در طرح عید تا عید عمل کردم
حتی ویندوز رو قبل از استفاده ریست کردم
- - - Updated - - -
قبول دارم همراه اول ایرادهای زیادی داره ولی آیا مطمئن بودید که فیلترشکنتون خاموش بوده موقع دیدن فیلیمو و آپارات؟؟؟
بعد از 14 سال استفاده از اینترنت و این چند ماه اخیر استفاده از 4G کاملا بدستورات همراه اول در طرح عید تا عید عمل کردم
ما تست کردیم بعضی سیمکارت ها رو حجم و پول کم میکنه و تبدیلتون میکنه به طعمه دزدی ... بعضی ها کم نمیشه ... هدف این طرح همون قبض چند صد هزار تومانی برای دزدی از دائمی ها بود که انجام شد .... حالا بدوید دنبال اثبات اینکه رایگان بوده که برای اون هم برنامه داره براتون ..... این همراه که گفته رکورد ترافیک رو برسی کرده و جای دیگه استفاده کردید و قشنگ برنامه کامل داره برای دزدی :n34:
EDWARD WHITE
15-09-2017, 09:53
سگ زرد برادره شغاله
هفته پیش به 195 شکایت کردم این پیغام در جواب شکایت:
باسلام مشترك گرامي طي بررسي درسيستم تمام ركوردهاي مربوط به سايتهاي داخلي شما كه شرايط آن درسايت ذكر شده به صورت رايگان حساب شده است. باتشكر
دوباره اعتراض گذاشتم و گفتم تو صورت حساب من قبض 188 هزار تومنی درج شده تا قبلش 7000 ریال فقط بدهی داشتم
عجب کلکی
عجب تله ای کار گذاشتن
به خدا شکایت میکنم که به تیر غیب گرفتار بشن اگر شیطان اول و نوچه هاش بخوان مال یتیم بخورن
هر دو آشغال و دزدن
فقط همراه اول 10 برابر ایرانسل دزدی می کنه
فقط:n27:
EDWARD WHITE
15-09-2017, 10:00
آقا سر همین رایگان کل ترافیک ما پرید
من اصلا طرح عید تا عید رایگان رو نمی دونستم اصلا
اون سایتایی که قبلا ( قبل این طرح ) رایگان بود رو پولی کرد و بعد از طرح رایگان مسخره از بستم کم کرد و همه رو از بین برده این بیشرف .
الان این که بازگشت کرده به عقب که :n13:
این همراه اول چرا هر پیشرفتش به ضرر مردمه آخه ؟ :n30:
EDWARD WHITE
15-09-2017, 10:03
----------------------------
حرف گوش نکنید همین میشه
قبلا اینجا گفتم رو سیستم اینا حساب باز نکنید . ما اینقدر اعتماد به نفس نداریم که شما اینقدر اعتماد به اپراتور دارین :n35:
آی پی هایی که نوشتن بعضا عدد آخر با آی پی سایت متفاوته و معلوم نیست سیستم اینقدر هوشمند باشه که همون حساب کنه
گذشته از این ممکنه یه آی پی باشه که همراه اول ازش خبردار نباشه یا عوض شده باشه و لیست آپدیت نباشه
این همه سایت تو لیست هست ممکنه یکی هوس انتقال بزنه به سرش
این همه طرح نامحدود و کوفت و زهرمار ، آخرش چشمتون دنبال این طرح 2 زاری هست
هدفشون دزدی هم نباشه قطعا بی سواد زیاد استخدام کردن که سیستم باگ دار نوشته باشه
king-hitler2
15-09-2017, 11:53
- - - Updated - - -
منم همین بلا سرم اومد
۲ گیگ حجم کم کرد تو عید تا عید
زنگ زدم همراه اول اینطور جواب دادن ک شما باید از ای پی ک تو سایت درج شده مثلا واسه اپارات باید همون ای پی رو بزنید .ممکنه اپارات چند تا ای پی داشته باشه
منم همین بلا سرم اومد
زنگ زدم همراه اول اینطور جواب دادن ک شما باید از ای پی ک تو سایت درج شده مثلا واسه اپارات باید همون ای پی رو بزنید .ممکنه اپارات چند تا ای پی داشته باشه
اینا هم یاد گرفتن چطور مردم رو بفرستن پی نخود سیاه
الان اگه سایتی چند تا آی پی داشته باشه چی ؟
بعد اگه به لیست آی پی هست چرا بعضی خط ها بدون مشکل هست بعضی کم میکنه از ترافیک ؟؟؟؟:n13:
راستی این همراه اول برای من این صفحه اینجا رو فیلتر کرده از امروز صبح:n08:
سلام دوستان
و میخوام تبدیلش کنم
یا راه دیگه ای هست ؟؟؟
کلا یک ریسکه . اگه محدودت کنه هیچ جوری نمیشه درستش کرد و سیمکارتت به درد نخور میشه و پشتیبانی چه تلفنی چه حضوری هم به عهده نمی گیره ( به هیچ وجه )
در این وضعیت اسفناک راه حلش اینه که سیمکارت رو ترابرد کرد به اپراتور دیگه تا تازه خططت درست بشه
من خط اصلیم رو محدود کرد :n27: فوری ترابرد کردم ... خط های اعتباری بیخودی ام بعضی هاشون محدود نیست گذاشتم برای نت کاشکی میشده اون سالم ها رو با خط اصلیم عوض می کردم :n27:
تست کامل من گرفتم اون موقع
اون آی پی توی سایتش رو کپی پیست کردم توی مرور گر بازم حجم کم کرد :n34:
درسته ما ساده ایم دیگه نه اونقدر
به نظر من باید یه کمپین دیگه درست کنیم مثل کمپین جلوگیری ار محدودیت 8 مگابیت به نام
کمپین جلوگیری از دزدی های همراه اول خاک بر سر:n34:
stere1980
15-09-2017, 13:57
همراه من
شیطان من
بعد از 10 روزشکایت به شیطان اول هنوز جوابی به من ندادناصلا نباید استفاده میکردی چون محاسبه بر اساس آی پی سروهای مثلا آپارات هست، فقط کافیه آپارات آی پی سرور رو تغییر بده یا یه سرور جدید وارد مدار کنه که همراه اول لیست نکرده اونوقت بدبخت میشی.
اصلا این مسخره بازی همراه اول برای دیدن رایگان چندتا سایت بی ارزش چی بود
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
این افزونه رو برای گوگل کروم نصب کنید میگه آی پی جایی که رفتین چیه
از سایت که خواستین دانلود کنید دامنه لینک دانلود هم باید چک بشه
ولی بازم میگم از این طرح استفاده نکنید .
اینا اگه آدم بودن میگفتن کل سایتهای ایرانی رایگانه . حالا یه محدودیت هم میزاشتن عیبی نداشت
منم همین بلا سرم اومد
با ip که نمیشه وارد هر سایتی شد باید خود سایت این امکان رو داشته باشه
شما وارد آپارات که میشی خود سایت اصلی یه ip داره
ویدیو از یه زیردامنه دیگه لود میشه و ممکنه یکی از 10 ها ip سایت باشه
تو سایت همراه اول IP های آپارات به این صورت درج شده
185.147.176.0/22
46.224.3.128/25
حالا سایت رو باز میکنیم با افزونه بالایی این صجنه رو مشاهده میکنیم
حالا یه ویدیو شانسی از صفحه اول باز میکنیم تا پخش بشه .
زیردامنه مربوط به ویدیو را از IDM و لینک دانلود خود آپارات در زیر ویدیو پیدا مکنیم
تو سایت 176 درج شده ولی ما با 178 و 179 از سایت بازدید کردیم
3
185.147.176.0/22
46.224.3.128/25
زیردامنه مربوط به ویدیو را از IDM و لینک دانلود خود آپارات در زیر ویدیو پیدا مکنیم
اگه اکانت aio هم دارید تست کنید
بعد قشنگ معلوم بود توی همراه اول یه سری گوسفند نشسته
اما اینکه گوسفند بودن خودشون رو بع عهده نمی گیرن و مردم باید چند صد هزار تومن پول به خاطر اینا بدن خیلی سخته
اصلا اینا براشون مردم و مشتری 1 ریال هم ارزش نداره :n34:
کلا یک ریسکه . اگه محدودت کنه هیچ جوری نمیشه درستش کرد و سیمکارتت به درد نخور میشه و پشتیبانی چه تلفنی چه حضوری هم به عهده نمی گیره ( به هیچ وجه )
در این وضعیت اسفناک راه حلش اینه که سیمکارت رو ترابرد کرد به اپراتور دیگه تا تازه خططت درست بشه
من خط اصلیم رو محدود کرد :n27: فوری ترابرد کردم ... خط های اعتباری بیخودی ام بعضی هاشون محدود نیست گذاشتم برای نت کاشکی میشده اون سالم ها رو با خط اصلیم عوض می کردم :n27:
اگر سیم دائمی از همراه اول به ایرانسل ترابرد کنم بدهی هم منتقل میشه؟
B3NYAMIN
15-09-2017, 19:17
185.147.176.0/22
46.224.3.128/25
جالبه منم دقیقا همین ip ادرس ها رو اونروز براشون فرستادم قبول نمیکردن میگفتن چیزی که ما تو سایت زدیم معتبره . بسته هم نداشتم 5 هزار تومن شارژمو خوردن و وقتی دیدم نمیخواد گاو بودن خودشونو قبول کنن بیخیال شدم:n37:
فکر نکم این ای پی ها رو همراه اول جدا کرده باشه
این ها رو زیرساخت لیست کرده به عنوان سایت پر طرفدار برای تبلیغ محتوای داخلی
به همین منظور اون شرکت ها باید لیست ای پی هایی که استفاده میکردن رو اعلام کنن تا به عنوان پر محتوا لیست بشه
احتمالا
اگر سیم دائمی از همراه اول به ایرانسل ترابرد کنم بدهی هم منتقل میشه؟
اول باید بدهی رو تصویه کرد . همراه اول به خاطر 100 تومن هم ترابرد رو رد میکنه
fanoostalaei
15-09-2017, 23:24
185.147.176.0/22
46.224.3.128/25
22/ میشه 1024 تا آی پی
176.0-179.255
========
در ضمن موقع نقل قول کردن یه پست ، خواهشا همه پست رو نقل قول نکنید ! این کار باعث میشه الکی الکی یه ساعت اسکرول کنی فقط :|:n40:
Majid-sp
16-09-2017, 01:08
سلام دوستان
از کجا یا با چه نرم افزارهایی میشه ببینیم فرکانس دکل مخابراتی چه مقدار هست ؟
ممنون میشم نرم افزار برای همه سیستم عامل های ای او اس، اندروید و ویندوز رو بگید.
اگه حمار اول قصدش این بود که رایگان کنه و حال بده . به افرادی که معترض هستن و قبض دویست هزار تومنی دارن جواب سر بالا نمی داد و کمی برسی و تصحیح می کرد ... هدف چیز دیگه ای هست !
بعد الان یه چیز وحشتناک معلوم شد که اینا آدرس آی پی همه رو ضبط دارن که برای اون دوست 188 هزار تومنی رفته برسی کنه
یعنی فاتحه :n30:
hamed_korn
16-09-2017, 10:44
سلام.
فرکانس های 4.5g همراه اول کدام فرکانس و باندی می باشد?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
and-roid2
16-09-2017, 11:09
سلام.
فرکانس های 4.5g همراه اول کدام فرکانس و باندی می باشد?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
باند 3 (فرکانس 1800) - 15 Mhz
نکته: در بعضی از شهرها پهنای باند فرکانسی 10مگاهرتز هست.
باند 7 (فرکانس 2600) - 15 Mhz
دوستان کد زیر رو بزنید
ستاره 100 ستاره 265 مربع
از راست به چپ
120 گیگ اینترنت 365 روزه هدیه میده
البته شانسی هست و به همه نمیده
یکی از خط هام رو تونستم بگیرم ظاهرا باید 4G باشه تا هدیه رو بده.
199 تومنه مفت که نیست
- - - Updated - - -
دوستان کد زیر رو بزنید
ستاره 100 ستاره 265 مربع
از راست به چپ
120 گیگ اینترنت 365 روزه هدیه میده
البته شانسی هست و به همه نمیده
یکی از خط هام رو تونستم بگیرم ظاهرا باید 4G باشه تا هدیه رو بده.
199 تومنه مفت که نیست
ahashahin
16-09-2017, 15:33
199 تومنه مفت که نیست
- - - Updated - - -
199 تومنه مفت که نیست
احتمالا یه باگ تو سیستمشون بوده (یاهرچی اسمشو میشه گذاشت) چون بعد از 2 گیگ دیگه دانلود نکرد (موجودی صفر - بسته صفر بود )
امروز رفتم سیمکارتم رو به 4G تبدیل کردم بعدش رو گوشی تست گرفتم سرعت از 8 مگ بالاتر نمیرفت سیم کارت قبلی مو که 1 ماه پیش فورجی کردم درسته و اینجوری نیست نمیدونم به خاطر این بسته 15 گیگ که دادن روش محدود کردن یا چیز دیگه
mf.aghaei70
16-09-2017, 15:48
امروز رفتم سیمکارتم رو به 4G تبدیل کردم بعدش رو گوشی تست گرفتم سرعت از 8 مگ بالاتر نمیرفت سیم کارت قبلی مو که 1 ماه پیش فورجی کردم درسته و اینجوری نیست نمیدونم به خاطر این بسته 15 گیگ که دادن روش محدود کردن یا چیز دیگهبعضی سیما محدوده
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
امروز رفتم سیمکارتم رو به 4G تبدیل کردم بعدش رو گوشی تست گرفتم سرعت از 8 مگ بالاتر نمیرفت سیم کارت قبلی مو که 1 ماه پیش فورجی کردم درسته و اینجوری نیست نمیدونم به خاطر این بسته 15 گیگ که دادن روش محدود کردن یا چیز دیگه
هر کس محدود میشه پیشنهاد میکنم که ترابرد کنن چون به هییییییچ وجه درست نشد هر چی که ما تلاش کردیم . کارمند های حمار اول با پر رویی و بیشرفی تمام هم خودشون رو میزنن به بی خبری و بازیت می دن 2 یا 3 روز
آخر هم هیچی:n34:
mehran0805
16-09-2017, 16:46
اقا من دو روزه فورجي كردم سيمم رو ولي خبري از اين پونزده گيگ نيست چيكار كنم؟
VorteX01
16-09-2017, 16:46
سلام،
دوستان این قضیه محدود شدن سیم کارت ها رو ٨ مگ منظورشون دقیقا ٨ مگابیته یا ٨ مگابایت؟ یعنی با IDM با چه سرعتی میشه دانلود کرد اگر سیم کارت محدود شده باشه؟
ممنون
mehran0805
16-09-2017, 16:52
سلام،
دوستان این قضیه محدود شدن سیم کارت ها رو ٨ مگ منظورشون دقیقا ٨ مگابیته یا ٨ مگابایت؟ یعنی با IDM با چه سرعتی میشه دانلود کرد اگر سیم کارت محدود شده باشه؟
ممنون
هشت مگابيت هست كه ميشه يك مگابايت
Abolfazl-Star
16-09-2017, 16:57
هشت مگابيت هست كه ميشه يك مگابايت
Sent from my iPhone using Tapatalkپس بگو از روزی که سیم حمار آخرت رو گرفتم بیشتر از ۱ مگ رو نمی داد با اینکه فورجی پلاس هم بود . پس زدن محدودش کردن از همون اول [emoji55]
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalkمن به سیمکارت زدم رو گوشی پیامش اومد
Sent from my iPhone using Tapatalkماکسیموم 24 ساعته میاد تو حسابت برو تو اپ همراه من چک کن برای من حتی پیامک 15 گیگ نیومد اما فعال شده بود و رفته بود رزرو
اشتراک زیرساخت شبکه 4G بین اپراتور اول و سوم
دو اپراتور همراه اول و رایتل در راستای عرضه خدمات بهتر و تقویت زیرساختهای شبکه 4G خود اقدام به اشتراک گذاری این شبکهها نموده و برای نخستین بار در کشور سیستم «RAN Sharing» را راه اندازی نمودند. این عمل باعث بهبود سرعت و همچنین ارایه خدمات 4G هر دو اپراتور خواهد شد.
مدیرعامل همراه اول، «وحید صدوقی» در گفتگو با رسانهها خبر از این همکاری برد برد از اواسط اردیبهشت ماه 1396 داده و گفت: « تاکنون بیش از 10 هزار سایت نسل چهارم را راهاندازی کردهایم ولی با توجه به اینکه از زمان ارتقای پروانه به 3G و 4G، فرکانس مناسبی به ما واگذار نشد تنها توانستیم 5 مگ از فرکانس 1800 مگاهرتز نسل دوم را به این شبکه تزریق کنیم.»
RAN Sharing یک همکاری برد برد بین دو اپراتور با ایجاد این همکاری دو سویه رایتل توانسته شهرهایی که در آن سرویس نسل چهارم را ارایه میدهد از 21 شهر به 710 شهر ارتقا دهد و همچنین از آن سو، همراه اول فراکانس لازم برای امور توسعهای خود را به دست آورده و سرعت بهتری را در اینترنت نسل چهارم به مشترکین خود ارایه میدهد. به عنوان مثال سرعت 4G در شهر تبریز از 15 به 100 مگابیت بر ثانیه رسیده است.
این سیستم به نوعی یک دادوستد شبکهای و کنش تجاری تلقی میشود که با صورت پذیرفتن آن باعث میشود هر دو اپراتور بتوانند از فرکانسهای یکدیگر و زیرساختهای 4G همدیگر استفاده مشترک کنند و ظرفیت سالانه فرکانس شبکه LTE خود را بالا ببرند.
طبق گفتههای صدوقی، این اقدامات با تکیه بر اقتصاد مقاومتی و صرفه جویی ارزی و کاهش هزینههای هر دو اپراتور صورت گرفته و باعث شده که هر دوی این شرکتها به نتایج مطلوب و سودمندی در بازار کار خود برسند که در نهایت به رضایت مشترکین این سرویسها ختم شود.
احتمالا همراه اول داره از پهنا ی باند رایتل استفاده میکنه
درست حدس زدم
ehsanehsan007
17-09-2017, 00:39
ده روزه آنتن پوکیده حتی توجی هم گاهی آنتن نمیده هرچقدر هم پیگیری میکنم میپیچونن...195 هم شده کبوتر نامه رسان دیگه از بس بعضیا بدلایل غیر منطقی و غیرعلمی شکایت کردن جدیت به خرج نمیده و اپراتورا حساب نمیبرن...همراه اول،ارواح عمت
senator2011
17-09-2017, 01:08
دزد اخر یه تومنم نمیارزه فقط ایرانول خوبه بدون محدودیت و مسخره بازی:n05:
تو مشهد که رایتل هم فورجی هست اول earfcn بود ۱۳۲۵ الان شده ۱۴۹۹ (همون ۱۸۳۵ مگاهرتز) با پهنای ۱۰ برای همراه اول و رایتل هم ۱۶۰۰earfcn هست با پهنای ۱۰ ولی تو بیرجند رو همون ۱۴۹۹ با پهنای ۲۰ بستن که رایتل فورجی نداره حالا سئوال اینه چرا همراه اول رو همون ۱۳۲۵ نمی بنده با پهنای ۱۵ که با رایتل هم تداخل نداشته باشه؟
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
درست حدس زدم
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVADتو شهرایی که رایتل فورجی نداره همراه اول پهنای باندش ۱۵ و ۲۰ هست ولی تو مشهد، استان تهران،اصفهان، شیراز و رشت پهنای باند ۳ هست ۱۰
من خط اصلیم رو محدود کرد :n27: فوری ترابرد کردم ... خط های اعتباری بیخودی ام بعضی هاشون محدود نیست گذاشتم برای نت کاشکی میشده اون سالم ها رو با خط اصلیم عوض می کردم :n27:میشه محدودیت ۸ رو برداشت به شرط اینکه یک کار بلد و کلفت تو مخابرات داشته باشی
امروز از خونه زدم بیرون تا ببینم نزدیک ترین دکل کدومه . از نرم افزار open signal هم استفاده کردم برای دیدن دکل های روی نقشه ، ولی چشمتون روز بد نبینه نزدیک هر کدوم شدم انتنم بهتر نشد که هیچ، ضعیف تر هم شد :))
سه تا دکل رو تونستم ازشون عکس بگیرم . عزیزان میتونید بگید مشکل از کجا بوده و کدومشون مربوط به 4g همراه اوله ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نرم افزار اپن سیگنال مکان ۸۰ درصد دکل ها رو درست نشون نمیده و اصلا برنامه ی معتبری نیست.تو عکس ها هم اولی و دومی اگر اشتباه نکنم ایرانسل و آخری یا همراه اول یا رایتل
میشه محدودیت ۸ رو برداشت به شرط اینکه یک کار بلد و کلفت تو مخابرات داشته باشی
یه جوری یه نفر این بلاهایی رو که همواره آخر سر مردم میاره رو به گوش وزیر برسونه مخصوصا اون چار بوق مخصوص سیمکارت های ترابر شده رو چون مردم فکر میکنن خط شما شنود میشه
بعد اگه همواره آخر توی پهنای باند 4g کم آورده علتش اینه که اصرار میکرد مردم گوشی 4g ندارن و فقط 3g بسشونه تا چند سال و باند4g رو بقیه گرفتن ... حالا رفته گدایی رایتل خب :n09:
مصاحبش با صدوقی مدیر همواره آخر هست توی نت سرچ کنید ...
- - - Updated - - -
میشه محدودیت ۸ رو برداشت به شرط اینکه یک کار بلد و کلفت تو مخابرات داشته باشی
یه جوری یه نفر این بلاهایی رو که همواره آخر سر مردم میاره رو به گوش وزیر برسونه مخصوصا اون چار بوق مخصوص سیمکارت های ترابر شده رو چون مردم فکر میکنن خط شما شنود میشه
بعد اگه همواره آخر توی پهنای باند 4g کم آورده علتش اینه که اصرار میکرد مردم گوشی 4g ندارن و فقط 3g بسشونه تا چند سال و باند4g رو بقیه گرفتن ... حالا رفته گدایی رایتل خب :n09:
نرم افزار اپن سیگنال مکان ۸۰ درصد دکل ها رو درست نشون نمیده و اصلا برنامه ی معتبری نیست.تو عکس ها هم اولی و دومی اگر اشتباه نکنم ایرانسل و آخری یا همراه اول یا رایتل
اولی و دومی بدون شک ایرانسل
دومی رایتله چون رایتل سر پشب بوم مردم ریخت و پاش وصل میکنه فقط
- - - Updated - - -
نرم افزار اپن سیگنال مکان ۸۰ درصد دکل ها رو درست نشون نمیده و اصلا برنامه ی معتبری نیست.تو عکس ها هم اولی و دومی اگر اشتباه نکنم ایرانسل و آخری یا همراه اول یا رایتل
اولی و دومی بدون شک ایرانسل
دومی رایتله چون رایتل سر پشب بوم مردم ریخت و پاش وصل میکنه فقط
- - - Updated - - -
مصاحبش با صدوقی مدیر همواره آخر هست توی نت سرچ کنید ...من برای وزیر کامنت گذاشتم ولی هیچ کس نه لایکی کرد نه چیزی برای حمایت تو همون پست دلجویی از خواهر آذری
شبانه همراه اول ( 2تا 7 صبح ) یک روزه - 3G - تهران آزادی
دوستان سیم کارت جدید گرفتم بسته 1000 گیگ چجوری باید فعال کنم :( ???
mr.arbab28
17-09-2017, 23:01
والا ما که از نت همراه اول نمبتونم استفاده کنم دایمن نسل ها توض میشه یا انتن اینقد ضعیفه که نمیشه استفاده کرد همیشه انتن از نصفه کمتره نمیدونم تا کی باید لین وضع رو تحمل کرد البته من که خط داعمی ایرانسل دارم ولی اون بدبختی که میخاد از نت همراه اول استفاده بکنه باید چیکار کنه؟ در نتیجه بسته میخره چون نت و انتن تهی داغونه بسته رو نمیتونه استفاده بکنه = دوزدی تو روز روشن
amirbrad
18-09-2017, 00:53
والا ما که از نت همراه اول نمبتونم استفاده کنم دایمن نسل ها توض میشه یا انتن اینقد ضعیفه که نمیشه استفاده کرد همیشه انتن از نصفه کمتره نمیدونم تا کی باید لین وضع رو تحمل کرد البته من که خط داعمی ایرانسل دارم ولی اون بدبختی که میخاد از نت همراه اول استفاده بکنه باید چیکار کنه؟ در نتیجه بسته میخره چون نت و انتن تهی داغونه بسته رو نمیتونه استفاده بکنه = دوزدی تو روز روشن
اقا دقیقا من هم با همراه اول این مشکل دارم خیلی اماتور و بی کیفیت کار کردن ، هنوز نسل ۲ تو تهران انتنش میاد میره چه برسه به نسل های بالاتر.
MCI LTE Tehran [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MCI 3G[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
EDWARD WHITE
18-09-2017, 09:59
من که حوصله این همه اعصاب خوردی این اپراتور آشغال رو ندارم :V9: خودم ترابرد کردم رایتل :V5:
ایرانسل هم یه دزدیه مثل این :V27: روزی 100 تا پیامک تبلیغی میده زوری :V16:
amirbrad
18-09-2017, 10:48
همراه اول تهران
قابل توجه عزیزان: من در کمتر از ماه حدود 1 ترابایت دانلود کردم(به صورن نامحدود و شبانه) و هیچ وقت هم سرعتم کم نشده. نمی دانم تا ابد هم اینطور هست یا نه.ولی درحال حاضر عالی هست کیفیت سرویس بنده.
عکس تست سرعت را هم در پایین ارسال می کنم:
قابل توجه عزیزان: من در کمتر از ماه حدود 1 ترابایت دانلود کردم(به صورن نامحدود و شبانه) و هیچ وقت هم سرعتم کم نشده. نمی دانم تا ابد هم اینطور هست یا نه.ولی درحال حاضر عالی هست کیفیت سرویس بنده.
عکس تست سرعت را هم در پایین ارسال می کنم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سرعت کم نمی کنه اگر کم باشه سرعتت کلا کمه یعنی از ۸ بیشتر نمیشه ولی ایرانسل جدیدا از ۱۰ شب تا ۲ سرعتو دقیق میاره رو ۲۵۶
256kbps؟؟ این که میشه Dialup!
حالا من اگه سیم کارتم رو اعتباری هم کنم به نظر شما باز هم همین سرعت رو می گیرم؟ یا مثلا اگه با دو تا سیم کارت هم زمان دانلود کنم میشه جمعا 300؟ یا این کل پهنای باند دکل هست که من به تنهایی دارم ازش استفاده می کنم؟(البته بعید می دونم این رو)
تصویر اول سرعت فورجی سیمکارت جدید که سه روز پیش فورجی کردم
تصویر دوم سیم کارتی که دو ماه پیش فورجی کردم
تست ها هر دو با یه گوشی و در یک مکان ثابت گرفته شدن تفاوت تا این حد !¡!¡!¡!
تصویر اول سرعت فورجی سیمکارت جدید که سه روز پیش فورجی کردم
تصویر دوم سیم کارتی که دو ماه پیش فورجی کردم
تست ها هر دو با یه گوشی و در یک مکان ثابت گرفته شدن تفاوت تا این حد !¡!¡!¡!با سرور های مختلف سرعت فرق داره ولی ممکنه سرعت خطت بسته شده باشه رو ۸
سرعت محدود شده به ۸ مگابیت
تست در دید مستقیم سکتور گرفته شده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم سیمکارتم محدود کرد بیشرف
قبلا درست بود
mr.arbab28
18-09-2017, 19:19
دلیل محدود کردن چیه؟ ترافیک دانلودی بیش از حد؟ تراقیک سنگین شبکه؟ ضعف پهنای باند یا.....؟؟؟؟
دلیل محدود کردن چیه؟ ترافیک دانلودی بیش از حد؟ تراقیک سنگین شبکه؟ ضعف پهنای باند یا.....؟؟؟؟
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalkربطی به شب و روز نداره سیم کارتهامون رو روی سرعت 8 مگابیت قفل کردن اصلا بالاتر نمیره
همون عقده ای که 15 سال نذاشت شبکه نسل 3 بشه الان مجبور شده به خاطر ایرانسل نسل 4 کنه .. الان از نظر روانی به شدت بهش فشار اومده عقدش رو داره رو ملت خالی میکنه :n27:
Sponge-BoB
18-09-2017, 19:39
اینم از تست سیم کارت ترابرد شده!!
mr korash
18-09-2017, 19:44
دو روزه نت خیلی بد شده یه حالت هنگی و تایم اوت داره تلگرام یهو میره connecting تا بالا بیاد جونش در میره :n27:
سیم کارت همه رو محدود میکنن یا شخص یا یه محدوده خاص رو ؟
از طلا گشتن پشیمان گشته ایم،مرحمت فرموده ما را مس کنید
Sponge-BoB
18-09-2017, 19:53
در حال حاظر کلیه!
حساب کتاب نداره . دیده مملکت بی در و پیکره . هیچ کی هم صداش در نمی یاد . عشقش کشیده هر بلایی سر مردم در بیاره :n28:
شما همون بی در و پیکر بودن رو در نظر بگیر:n35:
منم فکر کنم محدود شدم.پ
صبح در حال دانلود بودم سرعتم 8-9 بود .. یهو شد 300 کیلو ... بالاتر هم نمیره.
گفتم شاید اختلال باشه ولی مث که ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])به سیم کارت ترابردی هم رحم نکرده.ای بابا
منم فکر کنم محدود شدم.پ
صبح در حال دانلود بودم سرعتم 8-9 بود .. یهو شد 300 کیلو ... بالاتر هم نمیره.
گفتم شاید اختلال باشه ولی مث که ...هشت فقط محدوه بقیه اعداد نیست
ShadowDragon
19-09-2017, 09:23
رفیق شما چرا ترادبرد کردی همراه ابتر؟:n38:
من یک بسته 20 گیگ بلندمدت داشتم و از طرفی بخاطر شرکت در خواندن دستورالعمل نرم افزر موبایل یک گیگ هم هدیه گرفته بودم که گذاشته بودم بعدا فعال کنم جمعه صبح چک کردم دیدم حدود 600 مگ از 20 گیگ مانده داشتم با گوشی تو تلگرام میچرخیدم اس ام اس اومد توجه نکردم 2 دقیقه بعد اس ام اس بعدی اومد نگاه کردم دیدم نوشته حجم شما تموم شده و نرخ عادی محاسبه میشه با تعجب رفتم بسته یک گیگی را فعال کردم کلا 3 دقیقه نشد دیدم اس ام اس اومد شما مصرفتون غیرعادی شده و بخاطر اینکه هزینه زیاد نشه اینترنت قطع شده رفتم دوباره دیدم وای 350000 تومان به پام زدم خلاصه بسته فعال شده بود ولی تا 10 دقیقه بعدرسیدم به 43500 تومان بدهی و داشت بالا میرفت زنگ زدم به پشتیبانی به خانمه گفتم اینترنت 5جی هم داشتم تو 4 دقیقه 1 گیگ دانلود نمیشد تو گوشیم درحالیکه سرعت تو منطقه من 3 تا 5 مگا بیت اونم صبح جمعه است خلاصه آخرش برام تیک پر کرد امروز دیدم کل بدهی اینترنت رو پاک کردن :n04::n02::n02: واس ام اس زدن که راضی هستید؟ من هم فرمودم بلیییییییییییی:n07:
اصلا باور نمیکردم ترتیب اثر بدهند ولی باید حقیقت را گفت که پیگیری اثر کرد و قبول کردند که مشکل از سیستم اکانتینگ اوناست برا من هم تجربه شده حتما یک بسته رزرو داشته باشم چون سیستم اکانتینگ همراه اول اصلا به روز نیست و اعلان خطر هاشون هم دیر میاد.
- - - Updated - - -
من یک بسته 20 گیگ بلندمدت داشتم و از طرفی بخاطر شرکت در خواندن دستورالعمل نرم افزر موبایل یک گیگ هم هدیه گرفته بودم که گذاشته بودم بعدا فعال کنم جمعه صبح چک کردم دیدم حدود 600 مگ از 20 گیگ مانده داشتم با گوشی تو تلگرام میچرخیدم اس ام اس اومد توجه نکردم 2 دقیقه بعد اس ام اس بعدی اومد نگاه کردم دیدم نوشته حجم شما تموم شده و نرخ عادی محاسبه میشه با تعجب رفتم بسته یک گیگی را فعال کردم کلا 3 دقیقه نشد دیدم اس ام اس اومد شما مصرفتون غیرعادی شده و بخاطر اینکه هزینه زیاد نشه اینترنت قطع شده رفتم دوباره دیدم وای 350000 تومان به پام زدم خلاصه بسته فعال شده بود ولی تا 10 دقیقه بعدرسیدم به 43500 تومان بدهی و داشت بالا میرفت زنگ زدم به پشتیبانی به خانمه گفتم اینترنت 5جی هم داشتم تو 4 دقیقه 1 گیگ دانلود نمیشد تو گوشیم درحالیکه سرعت تو منطقه من 3 تا 5 مگا بیت اونم صبح جمعه است خلاصه آخرش برام تیک پر کرد امروز دیدم کل بدهی اینترنت رو پاک کردن :n04::n02::n02: واس ام اس زدن که راضی هستید؟ من هم فرمودم بلیییییییییییی:n07:
اصلا باور نمیکردم ترتیب اثر بدهند ولی باید حقیقت را گفت که پیگیری اثر کرد و قبول کردند که مشکل از سیستم اکانتینگ اوناست برا من هم تجربه شده حتما یک بسته رزرو داشته باشم چون سیستم اکانتینگ همراه اول اصلا به روز نیست و اعلان خطر هاشون هم دیر میاد.
- - - Updated - - -همراه اول بدترین سیستم بیلینگ رو داره و بعد اون رایتل و بهترین مال ایرانسل هست خیلی از این حجم خوری ها هم که دوستان میگن با همراه اول دارن سر همین سیستم های عطیقه ی همراه اول هست ولی نکته جالب این هست که این خطای سیستم ها هیچوقت به ضرر همراه اول کار نمی کنه و همیشه به ضرر مشترک کار می کنه و مورد بعد با این همه درآمد داغون ترین زیر ساخت ها رو داره از اون طرف هم کارمنداش ناراضی هستن من موندم این همه پول کجا میره؟بیشترین فیلترینگ هم تو اینترنت همراه اول هست کلا خلاصه ی کلام مفتش گرونه[emoji4]
همراه اول بدترین سیستم بیلینگ رو داره و بعد اون رایتل و بهترین مال ایرانسل هست خیلی از این حجم خوری ها هم که دوستان میگن با همراه اول دارن سر همین سیستم های عطیقه ی همراه اول هست ولی نکته جالب این هست که این خطای سیستم ها هیچوقت به ضرر همراه اول کار نمی کنه و همیشه به ضرر مشترک کار می کنه و مورد بعد با این همه درآمد داغون ترین زیر ساخت ها رو داره از اون طرف هم کارمنداش ناراضی هستن من موندم این همه پول کجا میره؟بیشترین فیلترینگ هم تو اینترنت همراه اول هست کلا خلاصه ی کلام مفتش گرونه[emoji4]
آره واقعا فیلترینگش که معرکه است چینی ها باید بیان لنگ بندازن ! ولی تو منطقه ما ایرانسل که از ساعت 11 صبح که میره تو کما تا فردا رایتل هم تست کردم 3 مگ اخرش میدهه و بگیر نگیر داره این همراه اول فقط کارتو لنگ نمیذاره بخصوص تو جاده و شهرستانها . چه کنیم مجبوریم با همین سر کنیم این پست هم گذاشتم بگم دوستان اگر چنین مشکلاتی داشتند دلسرد نباشند و پیگیری کنند.
ShadowDragon
19-09-2017, 11:41
- - - Updated - - -
منم یه بار یه بسته خریده بودم و مشکل مشابه شما رو داشتم، هم هزینه بسته رو برگشت زدن هم هزینه مازاد رو.... در کل حس کردم خارجم
همراه اول بدترین سیستم بیلینگ رو داره و بعد اون رایتل و بهترین مال ایرانسل هست خیلی از این حجم خوری ها هم که دوستان میگن با همراه اول دارن سر همین سیستم های عطیقه ی همراه اول هست ولی نکته جالب این هست که این خطای سیستم ها هیچوقت به ضرر همراه اول کار نمی کنه و همیشه به ضرر مشترک کار می کنه و مورد بعد با این همه درآمد داغون ترین زیر ساخت ها رو داره از اون طرف هم کارمنداش ناراضی هستن من موندم این همه پول کجا میره؟بیشترین فیلترینگ هم تو اینترنت همراه اول هست کلا خلاصه ی کلام مفتش گرونه[emoji4]
چرا هبچ وقت به ضرر خودشون کار نمی کنه ؟
کلا تا وقتی که همراه اول سیستم هاش خرابه ما ترابرد میکنیم هر وقت درس شد بر میگردیم :n02:
عاشقتم همراه اول :n12::n12::n12::n12::n12:
من یک بسته 20 گیگ بلندمدت داشتم و از طرفی بخاطر شرکت در خواندن دستورالعمل نرم افزر موبایل یک گیگ هم هدیه گرفته بودم که گذاشته بودم بعدا فعال کنم جمعه صبح چک کردم دیدم حدود 600 مگ از 20 گیگ مانده داشتم با گوشی تو تلگرام میچرخیدم اس ام اس اومد توجه نکردم 2 دقیقه بعد اس ام اس بعدی اومد نگاه کردم دیدم نوشته حجم شما تموم شده و نرخ عادی محاسبه میشه با تعجب رفتم بسته یک گیگی را فعال کردم کلا 3 دقیقه نشد دیدم اس ام اس اومد شما مصرفتون غیرعادی شده و بخاطر اینکه هزینه زیاد نشه اینترنت قطع شده رفتم دوباره دید...
- - - Updated - - -
سلام
میشه یه راهنمایی بکنید چیکار کردید به کجا زنگ زدید کلا چه پروسه ای رو طی کردین؟
دو سال قبل برادر کوچک بنده سیم کارت دائمی همراه اول مادرم رو یواشکی برداشته بود و یه بسته 2 تا 7 شبانه خرید اما در ساعت 2 شب تبادل داده رو خاموش روشن نکرد و یه بارم شکایت کردم از سایت 195 اما نتیجه این شد که یارو گفت مصرف شما با نرخ عادی بوده و خلاصه هر کاری کردم زیر بار نرفتن که بسته شبانه بوده و نرخ عادی نبوده و یه قبض تپل 450هزر تومنی مونده رو دستمون
ممنون میشم راهنمایی کنید در این مورد
سلام
میشه یه راهنمایی بکنید چیکار کردید به کجا زنگ زدید کلا چه پروسه ای رو طی کردین؟
دو سال قبل برادر کوچک بنده سیم کارت دائمی همراه اول مادرم رو یواشکی برداشته بود و یه بسته 2 تا 7 شبانه خرید اما در ساعت 2 شب تبادل داده رو خاموش روشن نکرد و یه بارم شکایت کردم از سایت 195 اما نتیجه این شد که یارو گفت مصرف شما با نرخ عادی بوده و خلاصه هر کاری کردم زیر بار نرفتن که بسته شبانه بوده و نرخ عادی نبوده و یه قبض تپل 450هزر تومنی مونده رو دستمون
ممنون میشم راهنمایی کنید در این مورد
به شماره ۹۹۹۰ زنگ ژدم صفر رو گرفتم به اپراتور وصل شدم توضیحات بالا را دادم ایشون فرم شکایت پر کرد و تمام
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
همراه اول سرعت اینترنت بسته هدیه 15 گیگ رو روی 8 مگابیت محدود کرده ولی با خط دیگم و بسته عادی سرعت 35 مگابیت هست...
همراه اول سرعت اینترنت بسته هدیه 15 گیگ رو روی 8 مگابیت محدود کرده ولی با خط دیگم و بسته عادی سرعت 35 مگابیت هست...اگر رو هشت محدود شده باشه دیگه هدیتم تموم شه محدوه و احیانا قبلا بسته ی آلفا نخریدی؟مشکلتو تو کمپین همین مشکل محدودیت با عکس تست سرعت ها بذار بی زحمت تا شاید فرجی بشه.به نطر من دوستانی که این مشکل رو دارن تو پیج اینستاگرام وزیر هم بنویسن شاید مفید فایده باشه
اگر رو هشت محدود شده باشه دیگه هدیتم تموم شه محدوه و احیانا قبلا بسته ی آلفا نخریدی؟مشکلتو تو کمپین همین مشکل محدودیت با عکس تست سرعت ها بذار بی زحمت تا شاید فرجی بشه.به نطر من دوستانی که این مشکل رو دارن تو پیج اینستاگرام وزیر هم بنویسن شاید مفید فایده باشه
خط رو دوسال پیش گم کردم و مسدود بود و امروز از مسدودی درش اوردم و به خاطر این بسته هدیه رفتم پیشخوان گرفتمش. یک خط دیگه دارم چند ماهه محدوده روی سرعت دانلود 260 کیلوبایت!
خط رو دوسال پیش گم کردم و مسدود بود و امروز از مسدودی درش اوردم و به خاطر این بسته هدیه رفتم پیشخوان گرفتمش. یک خط دیگه دارم چند ماهه محدوده روی سرعت دانلود 260 کیلوبایت!
قبلا دوستان اینجا میگفتن این محدودیت به خاطر نوع سیمکارت هست
عمدی نیست و ربطی به بسته و مصرف نداره
عمدی نیست و ربطی به بسته و مصرف ندارهافرادی که تو چند ساله گذشته حتی یکبار بسته ی آلفا گرفتن پهنای باندشون از یک مگابایت یا همون ۸ مگابیت بیشتر نمیشه و بقیه اعداد محدود نیستن فقط ۸ مگابیت محدود هست
افرادی که تو چند ساله گذشته حتی یکبار بسته ی آلفا گرفتن پهنای باندشون از یک مگابایت یا همون ۸ مگابیت بیشتر نمیشه و بقیه اعداد محدود نیستن فقط ۸ مگابیت محدود هست
Sent from my SM-J710F using Tapatalkارتباطی نداره من روی 2 تا از سیم کارت هام هم 912 هم 919 هیچ بسته الفایی نگرفتم و رو 8 مگابیت محدود شده هستد
ارتباطی نداره من روی 2 تا از سیم کارت هام هم 912 هم 919 هیچ بسته الفایی نگرفتم و رو 8 مگابیت محدود شده هستد
Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalkدو سه سال گذشته هم بسته نگرفتین؟
عمدی نیست و ربطی به بسته و مصرف نداره
اون سیم کارتم که محدود شده روی 260 کیلوبایت ، چند ماه پیش سرعت دانلودش بالای 2.5 مگ بود و سرعت اینترنتش 40 مگابیت! کاملا معلومه محدود کردن
سلام
از سایت cra.ir
این پیام برای من اومده
مشترک گرامی در تاریخ 1396/6/29 سیم کارت ثبت شده شما به شماره 0912... در اپراتور همراه اول تعویض گردیده است. در صورت وجود مغایرت به اپراتور مذکور مراجعه فرمایید.
اصلا من این سیم کارت نمیشناسم
فقط یک سیم کارت دائمی دارم
در mymci بررسی کردم فقط یک خط به اسم من ثبت شده پس سایت وزارت ارتباطات چطوری این پیام برای من ارسال کرده؟
mr.arbab28
20-09-2017, 14:21
سلام
از سایت cra.ir
این پیام برای من اومده
مشترک گرامی در تاریخ 1396/6/29 سیم کارت ثبت شده شما به شماره 0912... در اپراتور همراه اول تعویض گردیده است. در صورت وجود مغایرت به اپراتور مذکور مراجعه فرمایید.
در mymci بررسی کردم فقط یک خط به اسم من ثبت شده پس سایت وزارت ارتباطات چطوری این پیام برای من ارسال کرده؟این پیامک فقط زمانی میاد که با کد ملی شما خط ثبت نام و فعال شده باشه پیگیری کنید یک نفر با کد ملیتون ثبت نام کرده
amirbrad
20-09-2017, 15:35
امروز همراه اول اومد تو خونه واسه تست قبلا شکایت زده بودم ۵ دقیقه نشست میگه خوبه!سرعت ۲ مگابیت با دو خط انتن هیچ کاریم نکرد فاجعست همراه اول
در صورتیکه ایرانسل ۲ ساعت وقت گذاشت با مرکز همه چیو تست کرد درسته انتن دهیش فرقی نکرد اما پهنای باند بردن بالا و هر دفعه زنگ میزدم فرداش از شبکه پیگیری میکردن هر چند الکی!
کار شناس همراه اول امروز میگفت همراه اول مال سپاه و سرعت بالا خوب نیست... از ایرانسل استفاده کن!!!! یعنی خودشونم میدونن چقدر داغونن
بهش میگم فلان روستا پلاس داره اونوقت وسط تهران فورجی ۲ مگابیت معنی داره!بهش میگم sinr چنده میگه اون ایرانسل مشخصات سیگنال داره همراه اول نداره!!!!!
سلام
از سایت cra.ir
این پیام برای من اومده
در mymci بررسی کردم فقط یک خط به اسم من ثبت شده پس سایت وزارت ارتباطات چطوری این پیام برای من ارسال کرده؟
1- سیم کارتت به اسم خودت نیست و اون طرفی که سیم کارتت به اسمش هست خط دیگه ای رو خریده یا سیم کارتش رو تعویض کرده (بسته بازگشت یا تبدیل به usim و ترابرد).
2- اگه خطت به اسمت هست و این پیام برات اومده ،یک نفر خطی رو به اسم شما زده با کد ملی شما و یا خطتش رو تعویض کرده(بسته بازگشت یا تعویض به usim و یا ترابرد)
برید امور مشترکین پیگیری کنید بعدا براتون مشکلی پیش نیاد.
امروز همراه اول اومد تو خونه واسه تست قبلا شکایت زده بودم ۵ دقیقه نشست میگه خوبه!سرعت ۲ مگابیت با دو خط انتن هیچ کاریم نکرد فاجعست همراه اول
در صورتیکه ایرانسل ۲ ساعت وقت گذاشت با مرکز همه چیو تست کرد درسته انتن دهیش فرقی نکرد اما پهنای باند بردن بالا و هر دفعه زنگ میزدم فرداش از شبکه پیگیری میکردن هر چند الکی!
کار شناس همراه اول امروز میگفت همراه اول مال سپاه و سرعت بالا خوب نیست... از ایرانسل استفاده کن!!!! یعنی خودشونم میدونن چقدر داغونن
بهش میگم فلان روستا پلاس داره اونوقت وسط تهران فورجی ۲ مگابیت معنی داره!بهش میگم sinr چنده میگه اون ایرانسل مشخصات سیگنال داره همراه اول نداره!!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalkواقعا کارشناس بوده اون[emoji23][emoji23]مخصوصا تیکه آخرش
1- سیم کارتت به اسم خودت نیست و اون طرفی که سیم کارتت به اسمش هست خط دیگه ای رو خریده یا سیم کارتش رو تعویض کرده (بسته بازگشت یا تبدیل به usim و ترابرد).
2- اگه خطت به اسمت هست و این پیام برات اومده ،یک نفر خطی رو به اسم شما زده با کد ملی شما و یا خطتش رو تعویض کرده(بسته بازگشت یا تعویض به usim و یا ترابرد)
برید امور مشترکین پیگیری کنید بعدا براتون مشکلی پیش نیاد.
سیم کارت دائمی دارم 13 ساله پیش خریدم
تعجب میکنم همین چیزی برام اومده تا من تهران نیستم شهرستانی هستم
9990 تماس گرفتم میگه اگر تو mymci که بری تعداد خط هایی که به اسمت هست مشخصه فقط همین خط خودم بود
حالا بازم باید برم امور مشترکین؟
9990 تماس گرفتم میگه اگر تو mymci که بری تعداد خط هایی که به اسمت هست مشخصه فقط همین خط خودم بود
بهتره برید و باز پیگیری کنید
چون دردسر میشه براتون اگه اشتباهی رخ داده باشه
اس ام اس را نشون بدید و ازشون توضیح بخواهید...
آره واقعا فیلترینگش که معرکه است چینی ها باید بیان لنگ بندازن ! ولی تو منطقه ما ایرانسل که از ساعت 11 صبح که میره تو کما تا فردا رایتل هم تست کردم 3 مگ اخرش میدهه و بگیر نگیر داره این همراه اول فقط کارتو لنگ نمیذاره بخصوص تو جاده و شهرستانها . چه کنیم مجبوریم با همین سر کنیم این پست هم گذاشتم بگم دوستان اگر چنین مشکلاتی داشتند دلسرد نباشند و پیگیری کنند.
بحث همینه که همراه اول اگر سرعت رو روی 8 مگ میگذاره بجاش در نقاط مختلف سرعت و کیفیت یکنواخت تری نسبت به ایرانسل میده که یکجا 30 مگ سرعت میده یکجا 3 مگ در شهرستانها و محیط های کوچک و خارج شهری همراه اول خیلی بهتر عمل میکنه. از اون طرف سرعت 8 مگ خیلی هم کم نیست که بعضیها اینقدر محدود محدود میکنند! درواقع برای استفاده معمولی ووبگردی و استریم ویدئو که استفاده اکثریت کاربران هست که خیلی هم خوبه البته برای معدود کاربرانی که شبانه روز کارشون فقط دانلود هست بله هرچه سرعت بیشتر بهتر.
ehsanehsan007
20-09-2017, 18:34
محدودیت همراه اول فقط 8 مگابیت نیست...خیلیا مثل من روی 2 مگابیت محدود شدند
بحث همینه که همراه اول اگر سرعت رو روی 8 مگ میگذاره بجاش در نقاط مختلف سرعت و کیفیت یکنواخت تری نسبت به ایرانسل میده که یکجا 30 مگ سرعت میده یکجا 3 مگ در شهرستانها و محیط های کوچک و خارج شهری همراه اول خیلی بهتر عمل میکنه. از اون طرف سرعت 8 مگ خیلی هم کم نیست که بعضیها اینقدر محدود محدود میکنند! درواقع برای استفاده معمولی ووبگردی و استریم ویدئو که استفاده اکثریت کاربران هست که خیلی هم خوبه البته برای معدود کاربرانی که شبانه روز کارشون فقط دانلود هست بله هرچه سرعت بیشتر بهتر.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalkکسی که اهل دانلود باشه و بخواد بسته ی نامحدود بگیره پهنای باندش ۸ باشه یا ۸۰ از زمین تا آسمون فرق داره براش
بهتره برید و باز پیگیری کنید
چون دردسر میشه براتون اگه اشتباهی رخ داده باشه
اس ام اس را نشون بدید و ازشون توضیح بخواهید...
میتونم به 195 شکایت بزنم و اونا پیگیری کنن؟
چون پیام مسیج از طرف cra.ir که سایت وزارت ارتباطات اومده
سلام
من برای یه مشکل اینجوری بهم پیام دادن
الان اینو کجا ببینم؟همه جارو گشتم
ا سلام
مشترک گرامی، در خصوص مورد مطرح شده به شماره فلان تیکت صورت گرفته است. لطفا منتظر بمانید بررسی های کارشناسانه صورت گرفته و نتیجه مشخص گردد.
mr.arbab28
20-09-2017, 18:49
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalkخیلیم خوب! بعد بفرمایید چقد از همراه اول میگیرین واسه حمایت ازش؟ ببین اگر پول میدن منم بیام جیره خورشون بشم؟ شرایط به چه صورت هست؟
میتونم به 195 شکایت بزنم و اونا پیگیری کنن؟
چون پیام مسیج از طرف cra.ir که سایت وزارت ارتباطات اومده
درود
به نظرم ارتباطی به 195 نداره ... شما
حضوری تشریف ببرید و در سیستم استعلام میکنن که داستان چی هست
و سیمکارت دیگه ای بنام شما ثبت شده یا نه ... اپلیکیشن را زیاد من بهش اعتماد
ندارم درست عمل کنه ولی خدمات ارتباطی زودتر هم نتیجه میگیرید تا شکایت
اینطوری خیالتون راحت میشه که مشکل پیدا نمیکنید
این سامانه را هم استفاده کنین ضرر نداره
محدودیت همراه اول فقط 8 مگابیت نیست...خیلیا مثل من روی 2 مگابیت محدود شدندشما همه جا تست کردی؟کلا شبکه ی همراه اول محدویت های زیادی داره و جالب این هست که به روی خودشون نمیارن لااقل ایرانسل پیام میده سرعت ۲۵۶ شد
بله .برو دفتر های پیشخوان و کارت ملی و شماره اون خط رو بزنه توی سیستم و اگه به اسمت بود برو دفتر امور مشترکین شهرتون تا بررسی کنه کجا خط ثبت شده و شکایت کن.
ehsanehsan007
20-09-2017, 19:48
شما همه جا تست کردی؟کلا شبکه ی همراه اول محدویت های زیادی داره و جالب این هست که به روی خودشون نمیارن لااقل ایرانسل پیام میده سرعت ۲۵۶ شد
بله در بهترین حالت دقیق با 256 دانلود میکنه...با خط دیگه در همون نقطه تست کردم ده مگابیت
درود
به نظرم ارتباطی به 195 نداره ... شما
حضوری تشریف ببرید و در سیستم استعلام میکنن که داستان چی هست
و سیمکارت دیگه ای بنام شما ثبت شده یا نه ... اپلیکیشن را زیاد من بهش اعتماد
ندارم درست عمل کنه ولی خدمات ارتباطی زودتر هم نتیجه میگیرید تا شکایت
اینطوری خیالتون راحت میشه که مشکل پیدا نمیکنید
این سامانه را هم استفاده کنین ضرر نداره
بله مسیج اومد شما همین یک خط از همراه اول را دارین
dadash42
20-09-2017, 21:26
سلام دوستان،
آیا همراه اول بسته انترنت یک یا دو ساعته، چندین به گیگ قیمت کم مثل ایرانسل داره؟
هرچی گشتم تو سایت یا اپ همراه اول پیدا نکردم
- - - Updated - - -
سلام دوستان،
آیا همراه اول بسته انترنت یک یا دو ساعته، چندین گیگ به قیمت کم مثل ایرانسل داره؟
dadash42
20-09-2017, 21:31
سلام دوستان،
آیا همراه اول بسته انترنت یک یا دو ساعته، چندین گیگ به قیمت کم مثل ایرانسل داره؟
سلام دوستان،
آیا همراه اول بسته انترنت یک یا دو ساعته، چندین به گیگ قیمت کم مثل ایرانسل داره؟
- - - Updated - - -
سلام دوستان،
هرچی گشتم تو سایت یا اپ همراه اول پیدا نکردمنه نداره فقط نامحدود داره از دو صبح تا هفت صبح و یک سری دیگه از نامحدوداش هم از یک شب تا ۱۱ ظهر که قیمت های بالایی داره
dadash42
20-09-2017, 22:12
نه نداره فقط نامحدود داره از دو صبح تا هفت صبح و یک سری دیگه از نامحدوداش هم از یک شب تا ۱۱ ظهر که قیمت های بالایی داره Sent from my SM-J710F using Tapatalk مرسی، تو آپ و سایت اطلاعاتی پیدا نکردم ولی با google کدهای فعال سازی پیدا شد این بسته های نامحدود چه سرعتی دارن؟ سرعت خوب باشه میتونم هر ماه 100 یا 200 گیگ دانلود کنم ببخشید از double-post سایت همش time-out
مرسی، تو آپ و سایت اطلاعاتی پیدا نکردم ولی با google کدهای فعال سازی پیدا شد این بسته های نامحدود چه سرعتی دارن؟ سرعت خوب باشه میتونم هر ماه 100 یا 200 گیگ دانلود کنم ببخشید از double-post سایت همش time-outمحدودیت بر می گرده به خط شما اگر سرعتش رو ۸ مگابیت محدود شده باشه که خب هیچی اگرم خط محدویت نداشته باشه محدودیتی نداره تو سرعت البته نامحدود شبانه که ۲۵۰۰ قیمتشه گفته میشه حداکثر حجم بیست گیگه کلی بقیشون محدودیت ندارن
Electronic-Arts
21-09-2017, 01:45
دوستان من یک چیزی الان به ذهنم رسید
من تا دو ماه پیش با همراه اول 6 مگابایت برثانیه سرعت داشتم ولی از دو ماه پیش تا الان شده حداکثر 1 مگابایت یا همون 8 مگابیت حالا سوال من اینه که این سیم کارتم محدود شده ؟ چون من از همراه اول اصلا استفاده دانلودی نمیکنم فقط چون ثبات پینگ بهتری داره بسته های کم حجم 6 7 گیگ ماهانه میگیرم برای بازی آنلاین کردن پس اگر من محدود شدم چرا و چی کار باید بکنم تا درست بشه ؟
من تا دو ماه پیش با همراه اول 6 مگابایت برثانیه سرعت داشتم ولی از دو ماه پیش تا الان شده حداکثر 1 مگابایت یا همون 8 مگابیت حالا سوال من اینه که این سیم کارتم محدود شده ؟ چون من از همراه اول اصلا استفاده دانلودی نمیکنم فقط چون ثبات پینگ بهتری داره بسته های کم حجم 6 7 گیگ ماهانه میگیرم برای بازی آنلاین کردن پس اگر من محدود شدم چرا و چی کار باید بکنم تا درست بشه ؟
درست که نمیشه. منم بسته 2+2 ماهیانه رو میگرفتم الان چند ماهه محدود شدم روی سرعت دانلود 260 کیلوبایت! زنگ و ایمیل و شکایت در همراه من و... هیچ توفیق نداشت. حمار اول همین هست باید تحملش کرد
این آیو مگه نباید ترافیک رایگان باشه ؟ تمام بستم رو خورد که :n27:
الان دارم با سیمکارت محدود شدم استفاده می کنم و آزمایش می کنم
قشنگ منو برد توی خاطرات مودم 56K که 10 سال پیش داشتم
خیلی کنده :grrr::grrr:
دیگه هم درست نمیشه باید انداختش دور یا ترابرد کرد که حوصله ترابرد ندارم :n22:
این آیو مگه نباید ترافیک رایگان باشه ؟ تمام بستم رو خورد که :n27:
آیو دیگه مثل قبل نیست شارژ کم میکنه :n28:
دو سه سال گذشته هم بسته نگرفتین؟
Sent from my SM-J710F using Tapatalkدوست عزیز به هیچوجه از همراه اول هیچ بسته الفایی نخریدم
دوست عزیز به هیچوجه از همراه اول هیچ بسته الفایی نخریدم
Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalkبله از اون نیست همیشه بعضی اوقات سیم کارت رو هم عوض کنی اینطوری میشه
mr.arbab28
21-09-2017, 11:02
منم رو ۸ مگ محدود شدم چند روزه بسته میخرم دانلود میکنم امروز از صبح از ۸ مگ بالا تر نمیره !!! بسته هارو پول دادم که محدود شدم !!!!
منم رو ۸ مگ محدود شدم چند روزه بسته میخرم دانلود میکنم امروز از صبح از ۸ مگ بالا تر نمیره !!! بسته هارو پول دادم که محدود شدم !!!!
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalkپس همه رو داره محدود می کنه[emoji23][emoji23]از این شرکت هر چی بگی برمیاد
dadash42
21-09-2017, 11:42
اگر ایرانسل آفریقایی وارد ایرون نمیشد، همراه اول هنوزم نخ و دو دبه بستنی بعنوان موبایل میفروخت
mr.arbab28
21-09-2017, 16:48
سرعتم اومد پایین تر رسیده به ۴ مگ !!!
عکس تست سرعت در زیر :
پس همه رو داره محدود می کنه[emoji23][emoji23]از این شرکت هر چی بگی برمیاد
یعنی وقتی قیمت مکالمه اون دوتا اپراتور دیگه نصف همراه آخره و این هم محدود میکنه سرعت نت رو . آیا صدوقی بازم میخاد بیاد بگه ترابرد به همراه آخر مثبته و رکورد داره میزنه ؟؟؟؟؟؟؟ :n08:
به نظر من همه بیایم ترابرد کنیم بلکه درسی بشه برای صدوقی :n08::n08::n08:
Electronic-Arts
22-09-2017, 00:47
این سیم کارت من هست محدود شده به نظرتون یا ترافیک شبکه این جوری شده ؟ من دوماه پیش 6 مگابایت سرعت دانلود داشتم الان حداکثر 1 مگابایت
amirbrad
22-09-2017, 01:20
این سیم کارت من هست محدود شده به نظرتون یا ترافیک شبکه این جوری شده ؟ من دوماه پیش 6 مگابایت سرعت دانلود داشتم الان حداکثر 1 مگابایت
محدودیت معمولا رو ۸ هستش، بخاطر ترافیک شبکه و زیر ساخت داغون همراه اوله
به نظر من اصلا روی نت همراه آخر نباید حساب کرد
همون تفکری که 15 سال بعد از آمدن 3g اینترنت همراه رو روی مردم بست و اون رو گناه می دونست برای مردم الان مجبور شده به خاطر عقب افتادن از ایرانسل نت بده به مردم . اما هنوز توی تفکر عقب افتادش هست و کلا اینترنت پر سرعت رو برای مردم یه چیز اشتباهی و گناه میدونه و به زور راضی شده حداقل کم سرعتش کنه بلکه مشکلات روانیش آروم بشه :n35:
شاید یادتون نیاد من 2 یا 3 سال پیش گوشی نسل 4 داشتم تمام سیکارت ها نسل 2 بود ( همراه آخر نسل 1 بود ) با وای فای نت می گرفتم
تازه امسال همراه آخر نت 4g آورد و سال پیش همین 3g بود و سال قبلش هم همین همراه آخر همون نسل 1 :n35:
تصور کن بسته بلند مدت 1 ساله بگیری بعد 1 ماه محود بشی و 11 ماه دیگه باید با سرعت مورچه نت بری :n27::n30:
حجم خوری های شدیدش که به کنار :n34:
king-hitler2
22-09-2017, 07:27
من دو شبه دارم نامحدود میزنم سرعت از یک نیم تا ۲ نیم مگابایت دانلود میکنه
به سه هم میرسه
با تست سرعت ۲۴ مگابیت میرسه
سیم دایمی هستش
خداروشکر هنوز ب سیم ما کاری نداشته تو این مدت
king-hitler2
22-09-2017, 07:30
به نظر من اصلا روی نت همراه آخر نباید حساب کرد
همون تفکری که 15 سال بعد از آمدن 3g اینترنت همراه رو روی مردم بست و اون رو گناه می دونست برای مردم الان مجبور شده به خاطر عقب افتادن از ایرانسل نت بده به مردم . اما هنوز توی تفکر عقب افتادش هست و کلا اینترنت پر سرعت رو برای مردم یه چیز اشتباهی و گناه میدونه و به زور راضی شده حداقل کم سرعتش کنه بلکه مشکلات روانیش آروم بشه :n35:
شاید یادتون نیاد من 2 یا 3 سال پیش گوشی نسل 4 داشتم تمام سیکارت ها نسل 2 بود ( همراه آخر نسل 1 بود ) با وای فای نت می گرفتم
تازه امسال همراه آخر نت 4g آورد و سال پیش همین 3g بود و سال قبلش هم همین همراه آخر همون نسل 1 :n35:
تصور کن بسته بلند مدت 1 ساله بگیری بعد 1 ماه محود بشی و 11 ماه دیگه باید با سرعت مورچه نت بری :n27::n30:
حجم خوری های شدیدش که به کنار :n34:
دقیق زدی وسط خال
گناه بود اینترنت پرسرعت واسه مردم
اصلا همه چی خوبش گناهه واسه ما
به سه هم میرسه
سیم دایمی هستش
خداروشکر هنوز ب سیم ما کاری نداشته تو این مدتسلام
از من به شما نصیحت هیچ وقت دقت کن میگم هیچ وقت با سیم کارت دایمی همراه اول نت نرو
سلام
از من به شما نصیحت هیچ وقت دقت کن میگم هیچ وقت با سیم کارت دایمی همراه اول نت نرو
سیمکارت دایمی حمار اول یه کلاه برداری بزرگه . اعتباری وقتی نت تموم میشه شارژ میخوره کمی اما دایمی از 200 تا 450 هزار تومن قبض میاد .... میتونی اسم سیمکارت دایمی حمار اول رو سیمکارت تله ای گذاشت
اون دوتا اپراتور دیگه حداکثر 60 تومن میاد قابل تحمله ..
نه مثل حمار اول که هر چیزی رو تبدیل به یه بلا برای مردم میکنه
انصافا کلا هیچوقت گول سیمکارت دایمی رو نخوریم ... ما رو تبدیل میکنه به گاو شیرده برای اپراتورهای دزد :n30:
سیمکارت فقط اعتباریش خوبه البته غیر حمار اول
به سه هم میرسه
سیم دایمی هستش
قابل توجهت من سرعتم تا27مگابیت میرفت بین1تا3مگابایت سرعت دانلودم بود سیم اعتباری
ولی محدودم کردن به طوری که سایت باز نمیکنه چه برسه به دانلود
با یه سیم دیگه تست کردم سرعتش تا27مگابیت میرفت بسته به سروری که ازش دانلود میکردم
قابل توجهت من سرعتم تا27مگابیت میرفت بین1تا3مگابایت سرعت دانلودم بود سیم اعتباری
ولی محدودم کردن به طوری که سایت باز نمیکنه چه برسه به دانلود
با یه سیم دیگه تست کردم سرعتش تا27مگابیت میرفت بسته به سروری که ازش دانلود میکردم
راست میگی سیم محدود برای باز کردن سایت هم بده
هر کسی که سیمش دچار محدودیت شده در اسرع وقت ترابرد کنه حال این صدوقی مدیر محدود حمار اول جا بیاد :n34:
نتونه حتی حقوق کارمندای بیسواد و پر روش رو بده :n02:
به سه هم میرسه
سیم دایمی هستش
من دو تا سیم اعتباری دارم که محدود شدن . ولی خط دائمیم هیچ محدودیتی نداره و فعلا مثل اینکه کاری با سیم کارت های دائمی نداره . فقط با دائمی نباید رفت اینترنت چون حواست نیست بسته تموم میشه و حمار اول حسابی کارتو یکسره میکنه با مصرف ازاد. من یکبار ده دقیقه دیر فهمیدم و 17 هزار اومد روی قبض و دیگه با دائمی به نت وصل نمیشم
من دو تا سیم اعتباری دارم که محدود شدن . ولی خط دائمیم هیچ محدودیتی نداره و فعلا مثل اینکه کاری با سیم کارت های دائمی نداره . فقط با دائمی نباید رفت اینترنت چون حواست نیست بسته تموم میشه و حمار اول حسابی کارتو یکسره میکنه با مصرف ازاد. من یکبار ده دقیقه دیر فهمیدم و 17 هزار اومد روی قبض و دیگه با دائمی به نت وصل نمیشم
ربطی به دایمی و اعتباری نداره
دایمی من محدود بود که ترابرد کردم
میگم همراه اول طرح مصرف آزاد مثل ایرانسل نداره ، فقط با بسته بشه اینترنت رفت ؟ من هم سیم کارت دائمی دارم ، میترسم باهاش بسته های شبانه دانلود بزارم.
۵-۶ سال پیش که تازه اینترنت 2g همراه اول امده بود ، یکبار با سیتم کارتم ااز اون بسته های نامحدود ساعتی گرفتم ، با اینکه فقط توی همون ساعت اش از اینترنت استفاده کردم ، روی قبض ام ۸۰ تومن پول اینترنت زد ، ازشون شکایت هم کردم ، ولی هیچی رو نتونستم ثابت کنم ، راحت ازم دزدی کردن ، من هم از همون موقع اینترنت رفتن با سیم کارت دائمی رو بوسیدم کنار گذاشتم.
میگم همراه اول طرح مصرف آزاد مثل ایرانسل نداره ، فقط با بسته بشه اینترنت رفت ؟ من هم سیم کارت دائمی دارم ، میترسم باهاش بسته های شبانه دانلود بزارم.
۵-۶ سال پیش که تازه اینترنت 2g همراه اول امده بود ، یکبار با سیتم کارتم ااز اون بسته های نامحدود ساعتی گرفتم ، با اینکه فقط توی همون ساعت اش از اینترنت استفاده کردم ، روی قبض ام ۸۰ تومن پول اینترنت زد ، ازشون شکایت هم کردم ، ولی هیچی رو نتونستم ثابت کنم ، راحت ازم دزدی کردن ، من هم از همون موقع اینترنت رفتن با سیم کارت دائمی رو بوسیدم کنار گذاشتم.
عمدا طوری درست کرده که دزدی کنه از مردم قشنگ ..... و کلا آماده جواب سربالا دادن به مردم هسن متصدی هاش و هییییییچ کاری هم از مردم بر نمی یاد
هیچ راهی هم توی اپلیکیشن مزخرفش و یا کد دستوری نداره که اینترنت روی قبض به طور مستقیم و مصرف آزاد نیاره :n29:
کلا طوری طراحی کرده که هر ایرانی یک بار در عمرش یه قبض تپل مجبوره به حمار اول بده ... بهانه هاش رو هم به صورت تله های مختلف طراحی کرده :n34::n21:
حالا مثلا محدود نباشی چقدر سرعت میده
خاک تو سر
تازه فکر کنم پلاس هم شده
خاک تو سر
تازه فکر کنم پلاس هم شده
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVADهمینقدر که رو ۸ محدودت نکرده خدا رو شکر کن[emoji23][emoji23]
واقعا مایه خجالت
دیگه وب گردی خوبی هم نداره
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
miss_ava7
22-09-2017, 13:50
سلام. من سیمکارت دائمی قدیمیم رو فورجی کردم. وقتی کدپستی رو براشون مسیج کردم 4 روزه برام فرستادند. ولی چون زنگ خونه رو نزدند و همین جوری مثل قبض انداخته بودند توی صندوق پست خونه، تازه امروز فهمیدم رسیده! 20 گیگ اینترنت رایگان هم که قبلا تبلیغش رو کرده بودند و مسیجش اومده بود برام یکساعته فعال شد. تعویض هم چون گوشیم 4جی بود رایگان شد و هیچ هزینه ای رو قبضم نیومده.
عکس اول مال دو هفته پیش با سیمکارت قبلیمه
عکس های زیر مال امروز با سیمکارت فورجی هست که به فاصله چند دقیقه از هم گرفتم. توی خونه و سمت شمال غرب تهران
اگه درست گفته باشم سرعتم حدودا 2.5 تا 3.5 مگابایت در ثانیه است.
ممنون میشم راجع به پینگ (که نمی دونم چیه) و سرعتم نظرتون رو بگین تا بدونم در کل وضع سرعت اینترنت 4جیم قابل قبوله یا نه:n40:
سلام. من سیمکارت دائمی قدیمیم رو فورجی کردم. وقتی کدپستی رو براشون مسیج کردم 4 روزه برام فرستادند. ولی چون زنگ خونه رو نزدند و همین جوری مثل قبض انداخته بودند توی صندوق پست خونه، تازه امروز فهمیدم رسیده! 20 گیگ اینترنت رایگان هم که قبلا تبلیغش رو کرده بودند و مسیجش اومده بود برام یکساعته فعال شد. تعویض هم چون گوشیم 4جی بود رایگان شد و هیچ هزینه ای رو قبضم نیومده.
عکس اول مال دو هفته پیش با سیمکارت قبلیمه
عکس های زیر مال امروز با سیمکارت فورجی هست که به فاصله چند دقیقه از هم گرفتم. توی خونه و سمت شمال غرب تهران
اگه درست گفته باشم سرعتم حدودا 2.5 تا 3.5 مگابایت در ثانیه است.
ممنون میشم راجع به پینگ (که نمی دونم چیه) و سرعتم نظرتون رو بگین تا بدونم در کل وضع سرعت اینترنت 4جیم قابل قبوله یا نه:n40:سرعت تیریجی خوبه ولی فورجی زیاد تعریفی نداره ولی قابل قبوله پینگ ها هم خوبه ولی خب پینگ سرور داخلیه و نکته اخر اینکه یکی از خوش شانس ها هستی که سرعتت رو ۸ محدود نشده[emoji6]
خاک تو سر
تازه فکر کنم پلاس هم شده
همراه اول مشکل محدودیت فرکانس 4g داره چون اون اپراتور های دیگه همه فرکانس های خوب رو گرفتن
علت این امر هم تفکر مدیران همراه اول بود که می گفتن 3g برای مردم کافیه و نیازی به 4g ندارن مردم :n08:
mr.arbab28
22-09-2017, 18:34
رفتم سایت ایرانسل که ترابرد کنم تویک مرحله کد چهار رقمی گفت ارسال میشه اما به گوشیم پیامک نیومد اون کد؟ برای همه همینجوریه کد نمیرستن یا برای من اینطوره؟ پیامک تبلیغاتیم هم بازه اما کد نمیاد؟
همراه اول مشکل محدودیت فرکانس 4g داره چون اون اپراتور های دیگه همه فرکانس های خوب رو گرفتن
علت این امر هم تفکر مدیران همراه اول بود که می گفتن 3g برای مردم کافیه و نیازی به 4g ندارن مردم :n08:تو باند ۷ هیچ مشکلی نداره تو باند ۳ هم که رفته رو فرکانس رایتل بسته بجز شهرایی که رایتل فورجیه نکته بعد هم ایرانسل هم تو بعضی مناطق باند ۳ پهناش ۱۰ هست و سرعت خوبی داره اینا بهانس
amirbrad
22-09-2017, 19:30
رفتم سایت ایرانسل که ترابرد کنم تویک مرحله کد چهار رقمی گفت ارسال میشه اما به گوشیم پیامک نیومد اون کد؟ برای همه همینجوریه کد نمیرستن یا برای من اینطوره؟ پیامک تبلیغاتیم هم بازه اما کد نمیاد؟
تو تایپیک خودش بپرسین!
دوستان این برای بازی آنلاین پینگ خوبه ولی اصلا هیچ سند و رسیوی توی بازی ندارم ! اگاری کلا packet lost میشه.
سرعت دانلودم همین موفف 8 تا 10 مگابایت هست ولی توی بازی هیچی ... Dota 2
مشکل از چیه ؟
Reza_brj
22-09-2017, 19:49
مرسی همراه اول
4G-band 1800
لرستان_بروجرد
king-hitler2
22-09-2017, 19:55
سلام
جای قشنگش اینجاست دیشب پیام اومد خط شما بمدت دو هفته یک طرفه میشه چرا چون قبظ میان دورت شده ۲۰۰ تومن
حتی صبر نکرد پایان دوره بشه فورا قطش کرد
یکی نیست بهش بگه اخه سگ دزد سیم دایمی هزینش ک بیشتر از این ۲۰۰ تومن بود
بعد تو پیامش نوشته فقط از سامانه ۹۹۹۰ اقدام کن زنگ میزنم ۹۹۹۰ میگه واسه شما امکان پذیر نیست بعد از خط دیگه زنگ زدم اپراتور اول میگم چرا وقتی نمیشه زنگ بزنی ۹۹۹۰ شما میگی فقط از طریق ۹۹۹۰ اقدام کن میگه من نمیدونم هر کاری تو پیام گفته انجام بده
اینم نظر اپراتور اول بود
ای بر قبر اول تا اخرش لعنت
سرعت با سیم کارت بدون محدودیت در فورجی پلاس همراه اول ۱۰ مگابیت بر ثانیه.واقعا خسته نباشید باید گفت به دوستان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8
جای قشنگش اینجاست دیشب پیام اومد خط شما بمدت دو هفته یک طرفه میشه چرا چون قبظ میان دورت شده ۲۰۰ تومن
بعد تو پیامش نوشته فقط از سامانه ۹۹۹۰ اقدام کن زنگ میزنم ۹۹۹۰ میگه واسه شما امکان پذیر نیست بعد از خط دیگه زنگ زدم اپراتور اول میگم چرا وقتی نمیشه زنگ بزنی ۹۹۹۰ شما میگی فقط از طریق ۹۹۹۰ اقدام کن میگه من نمیدونم هر کاری تو پیام گفته انجام بده
اینم نظر اپراتور اول بود
واقعا ؟؟؟؟:n03:
مرسی همراه اول
4G-band 1800
لرستان_بروجرد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]با فرکانس رایتل خوب داره حال می کنه
اینم نظر اپراتور اول بود
من یکی که تا حالا 100 بار گفتم این هدف کثیفش اینه که از هر ایرانی 200 الی 500 تومن تیغ بزنه
اپراتور بودنش بهانس :n34:
برو دنبالش اگر رها کنی کل خط های همراه اول و تلفن ثابت رو قطع می کن این دزد :n34::n35:
اگر قبض ندادی خط های دیگت رو به اسم فامیلت بزن هیچ غلطی نمی تونه بکنه :n02:
ربطی به دایمی و اعتباری نداره
دایمی من محدود بود که ترابرد کردم
البته خط دائمی من رایتل هست که ترابرد کردم حمار اول و حالا که 4g رایتل (رومینگ روی همراه اول) در دسترس هست میخوام برگردم رایتل.
نه نداره. با دائمی اگه میخوای وصل بش حتما بسته رزرو داشته باش که خیالت راحت باشه بعد تموم شدن بسته اصلی ، نره روی مصرف ازاد و همراه اول به مقصودش برسه!
این سی روزه ویژه که نوشته 2 گیگ بدون هدیه شبانه اعتباری 11500 تومان چه فرقی داره با سی روزه معمولی 12 هزار تومان که 2 گیگ هست و 2 گیگ شبانه داره؟ بعد این شبانه دقیقا یعنی چی؟ یعنی مثلا اون 2 گیگ اول همیشه هست و وقتی تموم شد دو گیگ دیگه برا شبانه بهت داده میشه مثلا در ساعت معین؟(چه ساعتی)
بعد این 30 روزه ویژه نوشته تا 31 مهر؟الان کسی بخره مشکلی نداره که تا 31 مهر هست دیگه؟
بعد این جمله یعنی چی:
مشترک گرامی، شما با خرید این بسته از پیشنهاد ویژه همراه اول که در مدت محدود ارائه می شود بهره مند خواهید شد. به مدت محدود، این بسته اینترنتی برای همراهان وفادار با تخفیف ۳ هزار تومانی و معادل ۱۲ هزار تومان ارائه می گردد. از آنجا که ارزش واقعی این بسته ۱۵ هزار تومان است، اگر مشترک قصد ترک اپراتور را داشته باشد باید مجموع تخفیفات آن را به منظور تسویه حساب با اپراتور پرداخت کند
نه نداره. با دائمی اگه میخوای وصل بش حتما بسته رزرو داشته باش که خیالت راحت باشه بعد تموم شدن بسته اصلی ، نره روی مصرف ازاد و همراه اول به مقصودش برسه!
یعنی چی؟!! وااااااا
طرح کنترل مصرف ازاد نداره که اطلاع بده بسته تموم شد؟ باید چک کنیم دایم از همراه من یا جای دیگه...!؟!
یعنی چی؟!! وااااااا
طرح کنترل مصرف ازاد نداره که اطلاع بده بسته تموم شد؟ باید چک کنیم دایم از همراه من یا جای دیگه...!؟!اره مخصوصا برای دائمی ها وقتی بسته تموم میشه چند دیقه بعد پیام میاد که بسته تموم شده کلا خیلی مواظب باش وگرنه یک بسته ۲۵۰۰ می گیری بعد ۲۵ تومن باید پول مصرف آزاد بدی
یعنی چی؟!! وااااااا
طرح کنترل مصرف ازاد نداره که اطلاع بده بسته تموم شد؟ باید چک کنیم دایم از همراه من یا جای دیگه...!؟!
اونای دیگه اگه کنترل آزاد هم فعال نباشه حداکثر 60 تومن قبض میده
این طراحی کرده برای دزدی بالای 200 الی 500 هزارتومن
کلا سیمکارت دایمی حمار اول لگد زیاد داره
حتی بین فعال شدن 2 بسته رزرو به صورت مصرف آزاد استفاده میکنه و کمی روی قیض میاد. توی روح دزدش فقط:n34::n35:
اره مخصوصا برای دائمی ها وقتی بسته تموم میشه چند دیقه بعد پیام میاد که بسته تموم شده کلا خیلی مواظب باش وگرنه یک بسته ۲۵۰۰ می گیری بعد ۲۵ تومن باید پول مصرف آزاد بدی
نه خوشبختانه دایمی نیس ولی باید دقت کرد
- - - Updated - - -
این سی روزه ویژه که نوشته 2 گیگ بدون هدیه شبانه اعتباری 11500 تومان چه فرقی داره با سی روزه معمولی 12 هزار تومان که 2 گیگ هست و 2 گیگ شبانه داره؟ بعد این شبانه دقیقا یعنی چی؟ یعنی مثلا اون 2 گیگ اول همیشه هست و وقتی تموم شد دو گیگ دیگه برا شبانه بهت داده میشه مثلا در ساعت معین؟(چه ساعتی)
بعد این 30 روزه ویژه نوشته تا 31 مهر؟الان کسی بخره مشکلی نداره که تا 31 مهر هست دیگه؟
بعد این جمله یعنی چی:
مشترک گرامی، شما با خرید این بسته از پیشنهاد ویژه همراه اول که در مدت محدود ارائه می شود بهره مند خواهید شد. به مدت محدود، این بسته اینترنتی برای همراهان وفادار با تخفیف ۳ هزار تومانی و معادل ۱۲ هزار تومان ارائه می گردد. از آنجا که ارزش واقعی این بسته ۱۵ هزار تومان است، اگر مشترک قصد ترک اپراتور را داشته باشد باید مجموع تخفیفات آن را به منظور تسویه حساب با اپراتور پرداخت کند
اینم جواب بدین لطفا
بعد این جمله یعنی چی:
مشترک گرامی، شما با خرید این بسته از پیشنهاد ویژه همراه اول که در مدت محدود ارائه می شود بهره مند خواهید شد. به مدت محدود، این بسته اینترنتی برای همراهان وفادار با تخفیف ۳ هزار تومانی و معادل ۱۲ هزار تومان ارائه می گردد. از آنجا که ارزش واقعی این بسته ۱۵ هزار تومان است، اگر مشترک قصد ترک اپراتور را داشته باشد باید مجموع تخفیفات آن را به منظور تسویه حساب با اپراتور پرداخت کنداونی که ۱۱۵۰۰ هست فقط دو گیگ ولی اون ۲+۲ شبانه هم داره و اگر دو گیگ روزانه تموم شه دو گیگ شبانه هم می سوزه و اونم که نوشته ارزش واقعی ۱۵ تومنه یعنی شما هر بار که اون بسته رو بخری ۳ تومن به همراه اول بدهکار میشی و اگر بخوای ترابرد کنی باید اون ۳ تومن ها رو بپردازی.اونم که زده تا ۳۰ مهر شما هر وقت بگیری تا یک ماه برات فعاله حتی ۳۰ مTapatalkهر هم بگیری تا۳۰ آبان فعاله.ساعت شبانه هم از ۲ شب تا ۷ صبحه تو همراه اول
اونی که ۱۱۵۰۰ هست فقط دو گیگ ولی اون ۲+۲ شبانه هم داره و اگر دو گیگ روزانه تموم شه دو گیگ شبانه هم می سوزه و اونم که نوشته ارزش واقعی ۱۵ تومنه یعنی شما هر بار که اون بسته رو بخری ۳ تومن به همراه اول بدهکار میشی و اگر بخوای ترابرد کنی باید اون ۳ تومن ها رو بپردازی.اونم که زده تا ۳۰ مهر شما هر وقت بگیری تا یک ماه برات فعاله حتی ۳۰ مTapatalkهر هم بگیری تا۳۰ آبان فعاله.ساعت شبانه هم از ۲ شب تا ۷ صبحه تو همراه اول
همیشه اگر روزانه تموم بشه شبانه هم میسوزه این قاعده همیشگی هست در همراه اول؟
کدوم به صرفه است برام؟ پس اون 12 هزار به دردم نمیخوره
سی روزه ویژه 11500 بد نیست پس فک کنم
همیشه اگر روزانه تموم بشه شبانه هم میسوزه این قاعده همیشگی هست در همراه اول؟
کدوم به صرفه است برام؟ پس اون 12 هزار به دردم نمیخوره
سی روزه ویژه 11500 بد نیست پس فک کنمبله همیشه.حجم های بالاترش به صرفه تر در میاد
Damask Roses
23-09-2017, 09:08
با تشکر از همراه اول که از هیچ تلاشی رو برای محدود کردن کاربراش دریغ نمی کنه :n19:
سیمکارت usim که هم محدود شده و هم 3g بالاتر نمیره ( گوشی با سیکارت های دیگه همراه اول 4g هست )
Damask Roses
23-09-2017, 09:12
راستی توجه کنید از بس بی آبرویی به بار آورده isp رو به LTE تغیری نام داده :n08:
راستی توجه کنید از بس بی آبرویی به بار آورده isp رو به LTE تغیری نام داده :n08:بی نظم ترین آی پی و dns مال همراه اول بعضی اوقات آی پی مال امارات بعضی اوقات می زنه lte بعضی اوقات می زنه نوترینو کلا این اپراتور اصلا برای دیتا و اینترنت ساخته نشده[emoji23]
باز هم رکوردی عالی از اپراتور اول[emoji23][emoji23](3G)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amirbrad
23-09-2017, 13:10
امروز پیرو اومدن کارشناس به منزل زنگ زدن که بهتر شده گفتم خیر سرعت ۲ مگابیت گفت پس مشکل پوشش نداری گفتم دارم اونم ماکزیمم ۲ خط بعدش میگه همکارا تست کرده بودن سرعت شما خیلی خوب بوده جز بهترین ها ۴ مگابیت!!!!!! گفتم خانم شما به این میگین خوب کلا داشتیم بحث میکردیم بعد میگه شما حتی الانم تست نمیکیی گفتم بابا دارم باهات صحبت میکنم دیگه چطوری تست کنم زنگ زدی به خطم[emoji1]
میگم ایرانسل اومد ۲ ساعت ور رفت شما ۵ دقیقه میگه سیستم ما با ایرانسل فرق داره
میگم پیک مصرف میشه ۲ مگابیت میگه ایرانسل بدتر میشه میگم اون از مثلا ۲۰ میاد رو ۱۰ واسه شما ۲ میشه!! میگه ما از ایرانسل پیکمون بهتره!!!!
میگم همکارت میگه یه سایت خاموشه او دوتام دوره بهت چرا کارشناسی نکردین حداقل سکتور بچرخونین میگه به خاطر شما نمیتونیم!!! میگم صحبت یه محله نه من!
میگه ما دکل هامون کارشناسی شده زده میگم پس چرا از رایتل نمیگیرین میگن ما از رایتل شر میکنیم میگم رو هر دو فرکانس تست کنید میگه ما فرکانس نداریم!!!!!!!!
در مورد محدودیت سیمکارت ها و رجیستر نشدن سیم ها پرسیدم گفت تا حالا نشنیدم
خلاصه کلی به معلوماتم اضافه شد سوالی بود در خدمتم[emoji51]
bahman_0121
23-09-2017, 13:15
شبانه رو میخوان حذف کنن ؟؟؟
مسعود626262
23-09-2017, 19:30
سلام دوستان. چند وقت هست منطقه ما 4G+ شده و آنتن دهی ضعیف تر شده. چطور میتونم از یک باند استفاده کنم که آنتن دهی بیشتری داشته باشه. گوشیم هم Samsung note 5 هست. اگه راهنمایی دقیق بکنید ممنون میشم
همین امروز رفتم دفتر امور مشترکین همراه اول فکر کردم خدمات مجانیه اما 2400 تومن به صورت حساب من بخاطر 5 برگ ریز حساب اینترنتی حساب کرده بود
بدتر از همه رمز دوم برای ریز حساب گرفتم تو سایت همراه اول داشتم تاریخچه سرویس پیغام کوتاه میدیدم
نوشته بود 140 تومن بابت ارسال مسیج به انگلستان
خودم خبر ندارم کی برای انگلیس اقوامی اونجا نداریم مسیج فرستادم!!!!
آخه من به خارج از کشور تماس نداشتم
الان همه اونایی که میان امور مشترکین همراه اول خیلی خوشحال میرن خونه
افراد سن بالا یا کم سواد یا پیرمرد و پیرزن ها که فکر میکنن این گربه برای رضای خدا موش گرفته
اما اگر مثل ما سواد اینترنت و سایت را داشتند میدونستن 2400 تومن بخاطر ریز حساب و کارهای دفتری ازشون گرفته شده و رو قبض براشون حساب میشه
همین امروز رفتم دفتر امور مشترکین همراه اول فکر کردم خدمات مجانیه اما 2400 تومن به صورت حساب من بخاطر 5 برگ ریز حساب اینترنتی حساب کرده بود
بدتر از همه رمز دوم برای ریز حساب گرفتم تو سایت همراه اول داشتم تاریخچه سرویس پیغام کوتاه میدیدم
نوشته بود 140 تومن بابت ارسال مسیج به انگلستان
خودم خبر ندارم کی برای انگلیس اقوامی اونجا نداریم مسیج فرستادم!!!!
آخه من به خارج از کشور تماس نداشتم
الان همه اونایی که میان امور مشترکین همراه اول خیلی خوشحال میرن خونه
افراد سن بالا یا کم سواد یا پیرمرد و پیرزن ها که فکر میکنن این گربه برای رضای خدا موش گرفته
اما اگر مثل ما سواد اینترنت و سایت را داشتند میدونستن 2400 تومن بخاطر ریز حساب و کارهای دفتری ازشون گرفته شده و رو قبض براشون حساب میشه
اگه گوشیتون آیفون باشه برای فعالسازی سرویس فیستایم خود گوشی به خارج از کشور پیام می دهد.
سیم 912 من 230 تومن بدهی داشت امروز قسمت بندی کردم بدهی رو 115 تومن رو دادم خط وصل شد یه بسته خریدم اما علامت نت دارم نت وصل نمیشه تماس گرفتم 9990 گفت اگه بدهیتون رو قسط بستید تا اقساطو ندید اینترنتتون قطع میمونه گفتم اقساط چیه 2تا قسط هست یکیشو دادم یکیش مونده گفت نه اگه نت میخوای اون قسطشم الان باید پرداخت کنی، گفتم پس بسته اینترنتو حذف کنید گفت نمیشه خودت ن سفارش دادید الان تو 195 شکایت ثبت کردم
Abolfazl-Star
23-09-2017, 23:57
سیم 912 من 230 تومن بدهی داشت امروز قسمت بندی کردم بدهی رو 115 تومن رو دادم خط وصل شد یه بسته خریدم اما علامت نت دارم نت وصل نمیشه تماس گرفتم 9990 گفت اگه بدهیتون رو قسط بستید تا اقساطو ندید اینترنتتون قطع میمونه گفتم اقساط چیه 2تا قسط هست یکیشو دادم یکیش مونده گفت نه اگه نت میخوای اون قسطشم الان باید پرداخت کنی، گفتم پس بسته اینترنتو حذف کنید گفت نمیشه خودت ن سفارش دادید الان تو 195 شکایت ثبت کردم
Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalkعجب کلاهبردارایی هستن [emoji23] [emoji23]
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
حمار اول فکر می کنه هنوز 15 سال پیشه که هر کاری خواست بکنه و هیچ اتفاقی هم نیفته . الان کل دوستان و فامیل ما ترابرد کردن به اپراتور های دیگه . آخه از همه 200 الی 500 تومن جیب بری کرده ! :n29:
بعدشو می خاد چکار کنه ؟ الان سیمکارت های اپراتور مجازی هم اومده . رقابت شدیده . این حمار توی فاز دزدی گیر کرده :n08:
ShadowDragon
24-09-2017, 08:35
حمار اول فکر می کنه هنوز 15 سال پیشه که هر کاری خواست بکنه و هیچ اتفاقی هم نیفته . الان کل دوستان و فامیل ما ترابرد کردن به اپراتور های دیگه . آخه از همه 200 الی 500 تومن جیب بری کرده ! :n29:
بعدشو می خاد چکار کنه ؟ الان سیمکارت های اپراتور مجازی هم اومده . رقابت شدیده . این حمار توی فاز دزدی گیر کرده :n08:
اپراتور مجازی کجا بود، یه شاتل و ایتل ک تعرفه های گرون.... ادم عاقل از اونا میگیره؟؟ از اولش هم معلوم بود این طرح شکست خوردست
ShadowDragon
24-09-2017, 09:36
دوستان این برای بازی آنلاین پینگ خوبه ولی اصلا هیچ سند و رسیوی توی بازی ندارم ! اگاری کلا packet lost میشه.
سرعت دانلودم همین موفف 8 تا 10 مگابایت هست ولی توی بازی هیچی ... Dota 2
مشکل از چیه ؟
چون داری ازسرور ایرانی پینگ ۱۶ میگیری ولی دوتا خارجیه
ShadowDragon
24-09-2017, 09:38
مرسی همراه اول
4G-band 1800
لرستان_بروجرد
این سرعت شما سرعت پیکه، چون اگه سرعتت ۱۰ نه ۱۰.۵ بود باید ۴ دقیقه دان میکردی اما تایمش مشکل داره
amirbrad
24-09-2017, 11:44
بعد از کارشناسی های همراه اول در منطقه ما تمامی سایت های فورجی خاموش کردن! زنگ هم میزنی میگن شما مشکل مکالمه داشتی نه دیتا! یعنی دیگه نمیشه به فورجی وصل شد ، فکر کنم اینا حقوق میگیرن رو اعصاب مردم راه برن تا کار مردم راه بندازن
از ایرانسل دل خوشی ندارم اما شرف داره به همراه اول، اینطوری پیش بره منم ترابرد میکنم.
دیروز رفتم درخواست رمز دوم دادم برایم ایمیل شد االن تو سایت همراه اول ای پی سایت هایی که رفتن را در ریز حساب اینترنت مشخص نکرده
پس این رمز دوم به چه دردی میخوره؟
این که توی سایت aio و فیلیمو زده ترافیک رایگان همراه اول اما از بسته کم می کنه رو کسی راه حلی نداره؟ :n04:
الان کی داره دروغ می گه
aio و قیلیمو
یا همراه اول
؟؟؟؟
farshad.88
24-09-2017, 12:39
دوستان استفاده از سایت آنتن مجانیه ؟ الان من اینترنت گوشی رو روشن کنم و فوتبال ها رو با برنامه آنتن ببینم از حجمم کم میشه ؟ اگه بسته نخرم و همینجوری 4G استفاده کنم برای سایت آنتن چجوریه ؟ اینترنت مجانی حساب میشه ؟ سیم کارت 913
دوستان استفاده از سایت آنتن مجانیه ؟ الان من اینترنت گوشی رو روشن کنم و فوتبال ها رو با برنامه آنتن ببینم از حجمم کم میشه ؟ اگه بسته نخرم و همینجوری 4G استفاده کنم برای سایت آنتن چجوریه ؟ اینترنت مجانی حساب میشه ؟ سیم کارت 913
فعلا حمار آخر بدون صاحب شده
هر چی مجانی رو پولی کرده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.