ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53

mohebronaldo
01-08-2015, 11:30
اول اینکه مغازه نیست و گفتم مرکز مخابراته..دوما خیلی ساده گفتم..شما بر عکس گفتید...سمت راست دکل همراه اول .. سمت چپ دکل 3 پایه رایتل.
آها مرسی نمیشه جلو تر ببرید واضح مشخص بشه سکتور ها و ماژول ها

MOH@ND3S
01-08-2015, 11:46
آها مرسی نمیشه جلو تر ببرید واضح مشخص بشه سکتور ها و ماژول ها

چشم..هرموقع دوباره ازونجا رد شدم اگر ممکن بود میندازم.

eightskh
01-08-2015, 12:34
همراه اول در کل کشور چند سایت دارد؟ (نسل سه و چهار)

eightskh
01-08-2015, 12:40
سلام.
سایتی در پوشش شبکه و طرح توسعه باشد چه معنایی دارد؟
ایا سایت به معنی ارتقاء از نسل سه به نسل چهار است؟
ایا سایت ، در حالت فعال بودن ازمایشی است؟

mohebronaldo
01-08-2015, 18:48
همراه اول در کل کشور چند سایت دارد؟ (نسل سه و چهار)
اون دیگه باید از آقا رضا بپرسید که نیستش

stere1980
03-08-2015, 01:29
نواحی تحت پوشش نوترینو همراه اول به شکل نقشه بر روی سایت قرار گرفت :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این نقشه فعلا پوشش 3G هست و بعضی شهر ها داخل لیست نیستن ولی با جست و جو روی نقشه شهر های بیشتری رو میشه دید که تحت پوشش هستن

توجه : این نقشه پوشش را تضمین نمی کند. این نقشه پوشش تقریبی اینترنت همراه (نوترینو) را پیش بینی می کند و ممکن است شامل نواحی با پوشش محدود یا بدون سرویس باشد. حتی در محدوده تحت پوشش، عوامل بسیاری از جمله عامل مکانی (داخلی/خارجی)، تفاوت های فرکانس، توانایی دستگاه، مواد ساختمانی، شاخ و برگ درختان، آب و هوا و تعداد کاربران فعال در آن مکان، ممکن است در ارتباط شما مشکل ایجاد و سرعت تبادل داده را کمتر کند، که بر در دسترس بودن و کیفیت سرویس تاثیر می گذارد.
مرسی [emoji1] [emoji106] [emoji106]
اتفاقا من چند جا رو که میدونستم روی نقشه دیدم خیلی خیلی دقیق مرز بین پوشش هارو کشیده نقشه پوششش خیلی دقیقه

نسل چهار که 2600 هست.

تو تهران فعلا رایتل پایدار و پوشش خوب و سرعت معقول البته با توجه به میانگین سرعت ایران ، اما بسته تنوع ندارن و قیمت بالا. مناطق تحت پوشش بیشتر شده
ایرانسل پوشش متوسط اما زیاد پایدار نیست سرعت بهتره نسبت به بقیه اپراتورها. نسبت به اوایل راه اندازی پوشش بهتر شده اما متوقف کرده متاسفانه.

همراه اول پوشش افتضاح نسل سوم و نسل چهارم هم هنوز نقاط کمی پوشش داره. جاهایی که پوشش ضعیف بوده تست کردم هیچ ارتقایی ندادن و سرعت هم جالب نیست

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my LG-D690 using Tapatalk

aali361
03-08-2015, 18:25
سلام . اقا من گوشیم m7 هست (اندروید)که 3g رو پشتیبانی میکنه وقتی میخوام از اینترنت همراه اول استفاده کنم هیچ سایتی باز نمیکنه نه داخلی نه خارجی اما تلگرامم کار میکنه برای حل این مشکل مجبورم از هات اسپات شیلد استفاده کنم فقط هات اسپات شیلد یعنی کلی برنامه دیگه امتحان کردم فقط همون برنامه جواب میده و باعث میشه که بتونم سایتی باز کنم ! اما با سیم کارت ایرانسل این مشکل رو ندارم . مشکل از کجاست ? راستی من سیم کارتم قدیمی هست حدودا 4 سال پیش میتونه از اون باشه ?

Sent from my HTC One using Tapatalk

Behzad83
03-08-2015, 22:30
دوستان برای استفاده از هدیه شبانه، دیتا رو ساعت 2 باید قطع و وصل کرد؟ مثل ایرانسل؟
از اوپراتور پرسیدم میگه نه نیازی نیست. اما دیتا رو که چک کردم دیدم شبانم دست نخورده، در صورتی که استفاده کردم و باید کم شده باشه.
دوستان تجربه ای دارن؟
با سپاس

ak313
03-08-2015, 23:03
سلام . اقا من گوشیم m7 هست (اندروید)که 3g رو پشتیبانی میکنه وقتی میخوام از اینترنت همراه اول استفاده کنم هیچ سایتی باز نمیکنه نه داخلی نه خارجی اما تلگرامم کار میکنه برای حل این مشکل مجبورم از هات اسپات شیلد استفاده کنم فقط هات اسپات شیلد یعنی کلی برنامه دیگه امتحان کردم فقط همون برنامه جواب میده و باعث میشه که بتونم سایتی باز کنم ! اما با سیم کارت ایرانسل این مشکل رو ندارم . مشکل از کجاست ? راستی من سیم کارتم قدیمی هست حدودا 4 سال پیش میتونه از اون باشه ?

برای حل مشکلتون یک اکسس پوینت با ای پی ان mcinet درست کن و به هیچ چیز دیگه دست نزن و قبلیها رو کلا پاک کن. به علت پ-ر-وکسی که توی access point فعلی دارید این مشکل به وجود اومده

aali361
03-08-2015, 23:18
برای حل مشکلتون یک اکسس پوینت با ای پی ان mcinet درست کن و به هیچ چیز دیگه دست نزن و قبلیها رو کلا پاک کن. به علت پ-ر-وکسی که توی access point فعلی دارید این مشکل به وجود اومده
اقا خیلی ممنون . مشکلم حل شد . میشه برای ایرانسل رو هم بگید ? بازم ممنون

mohebronaldo
04-08-2015, 00:01
دوستان برای استفاده از هدیه شبانه، دیتا رو ساعت 2 باید قطع و وصل کرد؟ مثل ایرانسل؟
از اوپراتور پرسیدم میگه نه نیازی نیست. اما دیتا رو که چک کردم دیدم شبانم دست نخورده، در صورتی که استفاده کردم و باید کم شده باشه.
دوستان تجربه ای دارن؟
با سپاس
آره درسته اگه قطع نکنی از حجم روزانه کم میکنه

mohebronaldo
04-08-2015, 00:20
امان از دست همراه اول و این کندی سرعتش یا اصلا آرم E نمیاد یا هم میاد سند و ریسایو نداره.خسته شدم اه

mohebronaldo
04-08-2015, 00:36
دوستان الان چند باره پیگیرش شدم درمورد نداشتن پوشش نسل سه در منطقه ما.اپراتور گفتم و 195 شکایت کردم ولی اقدام نشده.واسه شما چند روز طول کشید درست شه

brothers000
04-08-2015, 11:53
کسی از دوستان از نسل 4 خبری نداره ؟
سیم کارتی توزیع نشده هنوز ؟

Majidson
04-08-2015, 17:35
کسی از دوستان از نسل 4 خبری نداره ؟
سیم کارتی توزیع نشده هنوز ؟
متاسفانه همراه اول توزیع Usim LTE را بعد از نمایشگاه کتاب متوقف کرده است.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

resss
04-08-2015, 22:24
:n13:وای از دست همراه اول دیوونه نشیم خیلیه

resss
04-08-2015, 22:25

من همین امشب تماس گرفتم گفتم سیمکارت یوسیم کجا توزیع میشه اپراتورش خیلی قاطع جواب داد که همه نمایندگی هامون توزیع میکنن:n04:

بهش گفتم مطمئنید سیمکارت 4G , LTE رو میگما ... یه جوری که انگار بهش برخورده باشه گفت متوجه هستم چی میگید بله همه جا داریم توزیع میکنیم :n02:

خدایی با اپراتوراشون صحبت میکنه آدم شاد میشه از بس حرفای خنده دار میزنن

الان دیگه بچه ها هم از مخابرات سیار سر درمیارن و اطلاعاتشون از اپراتورهای تلفن همراه هم بیشتره

بالاخره امشب با کلی تماس و تلاش تونستم بهشون بفهمونم خونمون تو نقطه کوره :n19:آخه طرف هی میگفت پهنای باند کم داریم و ترافیک منطقتون بالاست

من از نبود سیگنال میگفتم اون از کمبود پهنای باند دیتاشون توضیح میداد:n36:

دوستان یه توصیه هم بهتون بکنم ... با این اپراتورها که صحبت میکنید از اصطلاحات مخابراتی اصلا استفاده نکنید بیشتر گیج میشن :n09:

Majidson
05-08-2015, 06:42
من همین امشب تماس گرفتم گفتم سیمکارت یوسیم کجا توزیع میشه اپراتورش خیلی قاطع جواب داد که همه نمایندگی هامون توزیع میکنن:n04:

بهش گفتم مطمئنید سیمکارت 4G , LTE رو میگما ... یه جوری که انگار بهش برخورده باشه گفت متوجه هستم چی میگید بله همه جا داریم توزیع میکنیم :n02:

الان دیگه بچه ها هم از مخابرات سیار سر درمیارن و اطلاعاتشون از اپراتورهای تلفن همراه هم بیشتره

بالاخره امشب با کلی تماس و تلاش تونستم بهشون بفهمونم خونمون تو نقطه کوره :n19:آخه طرف هی میگفت پهنای باند کم داریم و ترافیک منطقتون بالاست

دوستان یه توصیه هم بهتون بکنم ... با این اپراتورها که صحبت میکنید از اصطلاحات مخابراتی اصلا استفاده نکنید بیشتر گیج میشن :n09:

کاملا نادرست گفته.
همین دیروز دوستم 3تا دفتر رفته.
1. دفتر اول که خصوصی بوده گفته چی هست اصلا. منظورت سیم کارت میکرو هست. :n04:
2. سرشماره 1868: نداریم
3. فروشگاه مرکزی همراه اول خ ونک: مشکل آنتن دهی داره نمیدیم.
4. یکی از دفاتر اصلی همراه اول در شهرک غرب: نداریم.

kayvan_22
05-08-2015, 12:20
H+
بسته آلفا + (نسل سوم)
شیراز[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

brothers000
06-08-2015, 10:56

یعنی تو نمایشگاه کتاب یوسیم میدادن ؟ !
گرچه احتمالا قضیه ی دیگه ای وجود داره که فعلا تعطیلش کردن !

اون بنده خدا احتمالا یا خیلی جوگیر بوده یا کلا متوجه منظور شما نشده !

کاملا نادرست گفته.
همین دیروز دوستم 3تا دفتر رفته.
1. دفتر اول که خصوصی بوده گفته چی هست اصلا. منظورت سیم کارت میکرو هست. :n04:
2. سرشماره 1868: نداریم
3. فروشگاه مرکزی همراه اول خ ونک: مشکل آنتن دهی داره نمیدیم.
4. یکی از دفاتر اصلی همراه اول در شهرک غرب: نداریم.

اینایی که شما فرمودی کاملا منطقی و عقلانی به نظر میاد
از همه معقول تر هم همون بحث مشکل آنتن دهی هست !

m2music
06-08-2015, 11:07
H+
بسته آلفا + (نسل سوم)
بروجرد

MOH@ND3S
06-08-2015, 12:52
لیست شهر های تحت پوشش نوترینو همراه اول آپدیت شد:

eightskh
06-08-2015, 13:23
سلام.
نقشه نوترینو آپدیت نمی شود؟
چرا سایتی هم در پوشش شبکه و طرح توسعه قرار دارد؟
طرح توسعه چیه؟
پوشش شبکه چیه؟
در طرح توسعه ، سایت تا چه زمانی بروز میشود؟
ممنون.

Majidson
06-08-2015, 14:05
یعنی تو نمایشگاه کتاب یوسیم میدادن ؟ !
گرچه احتمالا قضیه ی دیگه ای وجود داره که فعلا تعطیلش کردن !

اون بنده خدا احتمالا یا خیلی جوگیر بوده یا کلا متوجه منظور شما نشده !

اینایی که شما فرمودی کاملا منطقی و عقلانی به نظر میاد
از همه معقول تر هم همون بحث مشکل آنتن دهی هست !
1. بله . نمایشگاه کتاب تهران دوتا غرفه داشتن. که Usim عرضه میکردند.
2. من خودم تو همون چهار روز اولی که فروشگاه مرکزی همراه اول خ ونک توزیع میکرد رفتم گرفتم.
3. هیچگونه مشکل آنتن دهی با این سیم کارت ندارم.

Armin.Computer
06-08-2015, 21:50
احتمالا مشکلی در شبکه نسل 4 داره یا هنوز آمادگی نداره
در غیر این صورت اپراتور بدش نمی یاد پول بیشتری در بیاره

Armin.Computer
06-08-2015, 22:04
بسته های همراه اول باید یکم تنوع داشته باشه

MOH@ND3S
06-08-2015, 22:14
احتمالا مشکلی در شبکه نسل 4 داره یا هنوز آمادگی نداره
در غیر این صورت اپراتور بدش نمی یاد پول بیشتری در بیاره

من از یه جایی شنیدم که همراه اول دنبال پیمانکار خارجی میگرده برای LTE و منتظره مجوز باند 1800 رو بگیره از سازمان تنظیم تا تجهیزاتی بگیره که باند 1800 رو ساپورت میکنن. حالا راست و دروغشو نمیدونم...]

الان این دکل کنار منزلمونه...قبل عید یدونه RRU پشت هر سکتور بود و داشت 3G میداد.بعد عید واسش فیبر نوری کشیدن از مخابرات و یه RRU دیگه گذاشتن کنار قبلیا که الان 1 ماهه LTE همراه اولو میبینم اما وصل نمیشم با USIM .. یعنی هنوز غیر فعاله..باندشم 2600 هست که چند صفحه قبل بصورت مستند نشون دادم.

هر جا دکل همراه اول دیدید که 2 تا RRU داره مطمئن باشید 4G شده ولی غیر فعال میتونه باشه.

masooumi
07-08-2015, 16:43
لیست شهر های تحت پوشش نوترینو همراه اول آپدیت شد:

در استان خراسان رضوی و در شهرستان ها در هر شهر یک سایت را بروز کرده و اسم شهر را در لیست آورده....

mohebronaldo
07-08-2015, 18:42
من از یه جایی شنیدم که همراه اول دنبال پیمانکار خارجی میگرده برای LTE و منتظره مجوز باند 1800 رو بگیره از سازمان تنظیم تا تجهیزاتی بگیره که باند 1800 رو ساپورت میکنن. حالا راست و دروغشو نمیدونم...]

الان این دکل کنار منزلمونه...قبل عید یدونه RRU پشت هر سکتور بود و داشت 3G میداد.بعد عید واسش فیبر نوری کشیدن از مخابرات و یه RRU دیگه گذاشتن کنار قبلیا که الان 1 ماهه LTE همراه اولو میبینم اما وصل نمیشم با USIM .. یعنی هنوز غیر فعاله..باندشم 2600 هست که چند صفحه قبل بصورت مستند نشون دادم.

هر جا دکل همراه اول دیدید که 2 تا RRU داره مطمئن باشید 4G شده ولی غیر فعال میتونه باشه.

یعنی برروی هر سکتور 2 تا rru داشته باشه

mohebronaldo
07-08-2015, 18:45
این ساپورت میکنه فورجی

MOH@ND3S
07-08-2015, 18:48
این ساپورت میکنه فورجی
نه فقط 3G ساپورت میکنه.

hossinpahnabi201
09-08-2015, 01:42
سلام اگه فور جی تا شعاع ۲۰ کیلومتر بیرون شهر تحت پوشش بزاره خیلی خوب هست. لطفا

فرستاده شده از HUAWEI G700-U10ِ من با Tapatalk

stere1980
09-08-2015, 20:03
دوستان بیخودی دنبال 4G همراه اول نباشید این وضع فاجعه بار همراه اول هست که حتی همین مقدار هم در یک نقطه بسیار محدود دیدم!
بزور رجیستر میشه ولی هیچ دیتایی هم ردوبدل نمیشود.

mohebronaldo
10-08-2015, 14:35
دوستان بیخودی دنبال 4G همراه اول نباشید این وضع فاجعه بار همراه اول هست که حتی همین مقدار هم در یک نقطه بسیار محدود دیدم!
بزور رجیستر میشه ولی هیچ دیتایی هم ردوبدل نمیشود.
آره وضع همراه اول خرابه از نسل دو بگیر تا نسل چهار

Firebirds
10-08-2015, 15:05
دوستان همراه اول سرعت اینترنت کم بسته اش رو باز کرده ؟!

mohebronaldo
10-08-2015, 23:08
كلا كم بسته خوش بسته و ... سرعت اينترنتشون بدون محدوديت هست
الکیه سرعت ترکیده اینجا هم نسل دو هم سه.نسل سه که آنتن نداره بزور یدونه.نسل دو.سرعت 0 کیلوبایت

chatsaz
11-08-2015, 15:45
کسی خبر داره سبزوار نحوه پوشش دهیش چجوره؟؟
الان خونه ما که میدان انقلاب هست داخل خونه نمیگیره ولی 20 کیلومتر بعد از شهر نسل سه رو میگیره

عجیه ها

mohebronaldo
12-08-2015, 09:23
صحبت ما از انتن نبود، الان تهران كه من هستم ٧٠٪ جاها نسل ٣ است و من با سرعت ٥-١٢ مگ دريافت مي كنم.
فقط منطقه ما مشکل آنتن نسل سه داره.بیشتر جاها خوبه بخدا خسته شدم بسته 10 تومنی 2.5 گیگ زدم نتونستم 50 مگ استفاده کنم فقط نسل دو بود فقط صبح زود سرعت خوب بود.از ساعت 8 ونیم به بعد دیگه سند رو ریسایو قطع میشه و بعضی ساعاتم آرم E نمیاد

mohebronaldo
12-08-2015, 09:25
دوستان الان من بالای 4 بار زنگ زدم اپراتور یا 195 واسه مشکل آنتن دهی نسل سه منطقه ما بازم پیگیری نکردن همونه درست نشده.میخواستم ببینم راه دیگه هست که بتونم بهشون اطلاع بدم مشکل رو

aali361
13-08-2015, 12:43
دوستان من یه سوال داشتم در مورد هزینه پیام کوتاه . تو خود سایت همراه اول نوشته 99 ریال به ازای هر صحفه 99 ریال . من منظورشون رو از هر صحفه نمی فهمم یعنی چی ? مگه حرفی حساب نمیشه ?

mohebronaldo
13-08-2015, 12:54
دوستان من یه سوال داشتم در مورد هزینه پیام کوتاه . تو خود سایت همراه اول نوشته 99 ریال به ازای هر صحفه 99 ریال . من منظورشون رو از هر صحفه نمی فهمم یعنی چی ? مگه حرفی حساب نمیشه ?

فک کنم 160 کارکتر پیام رو میگن

fanoostalaei
13-08-2015, 19:10
75 کاراکتر فارسی یه sms

- - - Updated - - -

75 کاراکتر فارسی یه sms

Armin.Computer
14-08-2015, 14:19
مدیر عامل اپراتور اول پاسخ داد
ماجرای سیم‌کارتهای 4G به کجا رسید؟

- - - Updated - - -

مدیر عامل اپراتور اول پاسخ داد
ماجرای سیم‌کارتهای 4G به کجا رسید؟

aali361
14-08-2015, 19:37
75 کاراکتر فارسی یه sms

- - - Updated - - -

75 کاراکتر فارسی یه sms
من متوجه نشدم الان دقیقا هزینه کلمه "سلام" چه قدر میشه ?

k1ozil
14-08-2015, 20:14
من متوجه نشدم الان دقیقا هزینه کلمه "سلام" چه قدر میشه ?

تا 75 کاراکتر میشه 99 ریال حالا اگه شما یه کاراکتر هم بنویسین همون 99 ریال رو ازتون کم میکنه

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Behzad83
15-08-2015, 14:31
دوستان بسته 2.5گیگابایتی آلفا، هنوز هم 2.5گیگ هدیه میده؟
اگه میده این هدیه شبانه هست یا 24ساعته؟
همچنین الان سرعت دانلود بسته های آلفا چنده؟ کسی از دوستان تست کرده؟ خود سایت همراه اول که میگه 196کیلوبیت. همچنین از حجم هدیه هم حرفی نزده.
با سپاس

mohebronaldo
15-08-2015, 14:45
همچنین الان سرعت دانلود بسته های آلفا چنده؟ کسی از دوستان تست کرده؟ خود سایت همراه اول که میگه 196کیلوبیت. همچنین از حجم هدیه هم حرفی نزده.
با سپاس
من خودم چند وقت پیش زدم اصلا هدیه چیزی هم نداد سرعت هم نداشت

OLK
15-08-2015, 18:29
با سپاس
هدیه ای فکر نمی کنم در کار باشه چون ماه قبل این بسته رو فعال کردم و بهم حجم هدیه نداد. سرعتش اگه به شبکه ی 3G متصل بشی و رو شانس باشی و اوضاع شبکه خوب باشه حداکثر سرعت دانلود حدود 70 کیلوبایت بر ثانیه هست. اگه به شبکه ی 2G (EDGE) وصل بشی که دیگه.....

mohebronaldo
15-08-2015, 20:44
هدیه ای فکر نمی کنم در کار باشه چون ماه قبل این بسته رو فعال کردم و بهم حجم هدیه نداد. سرعتش اگه به شبکه ی 3G متصل بشی و رو شانس باشی و اوضاع شبکه خوب باشه حداکثر سرعت دانلود حدود 70 کیلوبایت بر ثانیه هست. اگه به شبکه ی 2G (EDGE) وصل بشی که دیگه.....
آره اینجا داغونه رو توجی رو تریجی که آنتن نمیده وضعش خرابه والا درست بشو نیست.فقط توجی اول صبح خوبه

eightskh
18-08-2015, 12:56
نقسه نوترینو همراه اول آپدیت شد:
تاریخ:1394/05/24

armin_punisher6
18-08-2015, 14:26
کی رشت 4g میاد؟ایرانسل خیلی وقته رشت رو ساپورت میکنه.

mohebronaldo
18-08-2015, 14:43
کی رشت 4g میاد؟ایرانسل خیلی وقته رشت رو ساپورت میکنه.
شما کجای رشتی برار.ایرانسل تو رشت 4G داره ولی همراه اول هنوز پوشش 3G تو رشت کامل نشده که 4G بیاره.سیم کارتش هم نیست.حتی تهران هم بیشتر جاها نداره

mojtabaghanidel
18-08-2015, 17:03
دوستان جهت اطلاع رسانی و نقد بهتر و سریعتر یه گروه زدم توی تلگرام. اونجا هم join شین تا هم اینجا بحث داشته باشیم هم توی تلگرام.من توی سرویس فضای مجازی یه خبرگزاری کار میکنم.با وزیر و رییس رسا مصاحبه زیاد میریم.خواستیم برای مصاحبه بریم اونجا میتونم سوالاتونو بپرسم ازتون و منتقل کنم
اینم لینک گروه.مدیران انجمن لطفا شما هم زود join شین.مرسی

korosh.MD
19-08-2015, 01:16
دوستان این بسته ۲۲ گیگ شبانه ماهانه آلفاپلاس در چه محدوده ساعتی هست ؟
۲۳-۸ یا ۲-۸ ؟

hossinpahnabi201
19-08-2015, 02:35
سلام من شهر ساری نزدیک دریا سکونت دارم اینت نت همراه اول دارم اینتر نت خیلی کند هست پولش را میگیرین ولی فقط شعار میدن . فاصله محل من تا ساری ۲۰ کیلومتر هس .

mohebronaldo
19-08-2015, 11:41
۲۳-۸ یا ۲-۸ ؟
تا اونجایی که میدونم 23 تا 8 هست.چون بسته شبانه یک هفته ای از 11 تا 8 صبح هست

mohebronaldo
19-08-2015, 11:42
سلام من شهر ساری نزدیک دریا سکونت دارم اینت نت همراه اول دارم اینتر نت خیلی کند هست پولش را میگیرین ولی فقط شعار میدن . فاصله محل من تا ساری ۲۰ کیلومتر هس .

شما اینترنت E هست بالای آنتن یا +3G H

ESPSV
19-08-2015, 12:01
۲۳-۸ یا ۲-۸ ؟

سلام
این بسته که شما میفرمایید کجای سایت همراه اول نوشته ؟
چون من اصلا همچین بسته ای نمیبینم !!

mohebronaldo
19-08-2015, 12:04
سلام
این بسته که شما میفرمایید کجای سایت همراه اول نوشته ؟
چون من اصلا همچین بسته ای نمیبینم !!
چند روز پیش رفته بودم نمایندگی همراه اول تو بروشور هاش نوشته بود.شایدم حذف کردنش از سایت

Poiuy021
19-08-2015, 12:39
با کد ستاره صد مربع بسته های شبانه اضافه شده

فرستاده شده از Vsun H9ِ من با Tapatalk

eightskh
19-08-2015, 14:40
بسته‌های آلفا + شبانه (جدید)
بسته‌های آلفا + شبانه، بسته های پرسرعت نوترینو هستند که با قیمت مناسب فقط برای استفاده شبانه در بازه زمانی ۲ الی ۷ بامداد طراحی شده اند.

جدول ۳- بسته‌های آلفا + شبانه

کد دستوری فعالسازی

قیمت (تومان)

میزان حجم

بسته‌ های شبانه

۲۱۷#*۱۰۰*

۹۰۰ تومان

۹۰۰ مگا بایت

یک روزه

۲۷۲#*۱۰۰*

۴۵۰۰ تومان

۱۰ گیگا بایت

هفت روزه

۲۷۳#*۱۰۰*

۹۰۰۰ تومان

۲۲ گیگا بایت

سی روزه

-بسته های آلفا+(نسل ۳)بسته های آلفا+ بسته های پرسرعت نوترینو هستند. این بسته ها با سرعتی بالا امکان استفاده تخصصی و حرفه ای را از اینترنت نسل سوم و چهارم ممکن می سازند. افرادی که فایل های حجیم ارسال و یا دریافت می کنند، مکالمه های صوتی و یا ویدیویی در بستر اینترنت انجام می دهند، از برنامه های صوتی و تصویری اینترنتی استفاده می کنند و یا تمایل به داشتن اینترنت با سرعت بالا را دارند می توانند از بسته­ های آلفا+ استفاده کنند. بسته های آلفا+ تنوع بسیاری جهت پاسخگویی به مصارف مختلف دارند. جزئیات بسته های آلفا+ در جدول ۲ ارائه شده است.سرعت این بسته ها تا ۸Mbps است.

ترافیک مدت اعتبار

۳۰MB+۳۰MB هدیه شبانه

۵۰MB+۵۰MB هدیه شبانه

۱GB+۱GB هدیه شبانه

۳GB+۳GB هدیه شبانه

روش فعالسازی

یک روزه

۹۰۰ تومان

-

۹,۰۰۰ تومان

۱۰,۰۰۰

*۱۰۰*۲۱#

هفت روزه

-

۱,۸۰۰ تومان

۱۰,۰۰۰ تومان

۱۳,۵۰۰

*۱۰۰*۲۲#

سی روزه

-

-

۱۳,۰۰۰ تومان

۱۷,۰۰۰

*۱۰۰*۲۳#

milad azad
19-08-2015, 15:00
به مناسبت نمایشگاه اصفهان

فوری بزن
800 مگابایت اینترنت یک هفته ای رایگان همراه اول

فعال سازی با زدن کد
*111*460#
دقت کنید اگر کد بسته خواست کد زیر بزنید
282828

بعد فعال سازی بسته 8رو بفرستید ب 8080تا لغو کنید و بعداتمام بسته از شارژتون نره

ممکن هست کدش تا ساعتی دیگه تغییر کنه .

- - - Updated - - -

korosh.MD
19-08-2015, 22:08
بسته‌های آلفا + شبانه (جدید)
بسته‌های آلفا + شبانه، بسته های پرسرعت نوترینو هستند که با قیمت مناسب فقط برای استفاده شبانه در بازه زمانی ۲ الی ۷ بامداد طراحی شده اند.

جدول ۳- بسته‌های آلفا + شبانه

کد دستوری فعالسازی

قیمت (تومان)

میزان حجم

بسته‌ های شبانه

۲۱۷#*۱۰۰*

۹۰۰ تومان

۹۰۰ مگا بایت

یک روزه

۲۷۲#*۱۰۰*

۴۵۰۰ تومان

۱۰ گیگا بایت

هفت روزه

۲۷۳#*۱۰۰*

۹۰۰۰ تومان

۲۲ گیگا بایت

سی روزه

-بسته های آلفا+(نسل ۳)بسته های آلفا+ بسته های پرسرعت نوترینو هستند. این بسته ها با سرعتی بالا امکان استفاده تخصصی و حرفه ای را از اینترنت نسل سوم و چهارم ممکن می سازند. افرادی که فایل های حجیم ارسال و یا دریافت می کنند، مکالمه های صوتی و یا ویدیویی در بستر اینترنت انجام می دهند، از برنامه های صوتی و تصویری اینترنتی استفاده می کنند و یا تمایل به داشتن اینترنت با سرعت بالا را دارند می توانند از بسته­ های آلفا+ استفاده کنند. بسته های آلفا+ تنوع بسیاری جهت پاسخگویی به مصارف مختلف دارند. جزئیات بسته های آلفا+ در جدول ۲ ارائه شده است.سرعت این بسته ها تا ۸Mbps است.

ترافیک مدت اعتبار

۳۰MB+۳۰MB هدیه شبانه

۵۰MB+۵۰MB هدیه شبانه

۱GB+۱GB هدیه شبانه

۳GB+۳GB هدیه شبانه

روش فعالسازی

یک روزه

۹۰۰ تومان

-

۹,۰۰۰ تومان

۱۰,۰۰۰

*۱۰۰*۲۱#

هفت روزه

-

۱,۸۰۰ تومان

۱۰,۰۰۰ تومان

۱۳,۵۰۰

*۱۰۰*۲۲#

سی روزه

-

-

۱۳,۰۰۰ تومان

۱۷,۰۰۰

*۱۰۰*۲۳#

چه بد !! کی حال داره تا ساعت ۲ بیدار بمونه [emoji36]

Amin_0913
19-08-2015, 22:43
اقا یعنی بسته های قدیمی که بود (بسته های آلفا(نسل ۲)) دیگه H+ نمیشه؟

mohebronaldo
19-08-2015, 22:45
اقا یعنی بسته های قدیمی که بود (بسته های آلفا(نسل ۲)) دیگه H+ نمیشه؟
چرا میشه من خودم روزانه زده بودم چند وقت پیش وصل شدم به نسل 3

armin_punisher6
19-08-2015, 23:09
شما کجای رشتی برار.ایرانسل تو رشت 4G داره ولی همراه اول هنوز پوشش 3G تو رشت کامل نشده که 4G بیاره.سیم کارتش هم نیست.حتی تهران هم بیشتر جاها نداره
گلسار.آره ایرانسل رو میدونم.منتظر همراه اولیم که رشت بیاد.

mohebronaldo
19-08-2015, 23:15
گلسار.آره ایرانسل رو میدونم.منتظر همراه اولیم که رشت بیاد.
من جانبازانم خبری از 3G همراه اول نیست اصلا آنتن نداره.منتظر نباش الکی.نه سیم کارتش هست نه آنتنش.ولی ایرانسل 4G داره سیم کارتشم موجوده

mojtabaghanidel
20-08-2015, 07:49
شاید همراه اول میخاد ملتو سوپرایز کنه یهویی ۵جی اراعه کنه،خخخخخخخخخخ

mohebronaldo
20-08-2015, 11:20
شاید همراه اول میخاد ملتو سوپرایز کنه یهویی ۵جی اراعه کنه،خخخخخخخخخخ

شما سیم کارت نسل 4 همراه اول رو کجا گرفتی

mojtabaghanidel
20-08-2015, 11:41
شما سیم کارت نسل 4 همراه اول رو کجا گرفتی
من از نمایشگاه کتاب گرفتم

mohebronaldo
20-08-2015, 12:01
من از نمایشگاه کتاب گرفتم

مدارک چی بردی.میشه از سیم کارتش عکس بگیری بزاری.بعدش کجای تهران پوشش نسل 4 همراه اول داره

nevermore699
20-08-2015, 15:24
به مناسبت نمایشگاه اصفهان

فوری بزن
800 مگابایت اینترنت یک هفته ای رایگان همراه اول

فعال سازی با زدن کد
*111*460#
دقت کنید اگر کد بسته خواست کد زیر بزنید
282828

بعد فعال سازی بسته 8رو بفرستید ب 8080تا لغو کنید و بعداتمام بسته از شارژتون نره

ممکن هست کدش تا ساعتی دیگه تغییر کنه .

- - - Updated - - -
آقا کد اینترنت امروز چیه؟ کسی میدونه؟

super smart
20-08-2015, 16:00

اینترنت 3g

milad azad
20-08-2015, 18:53
آقا کد اینترنت امروز چیه؟ کسی میدونه؟

خدمت شما 297890 اگر کار نکرد 292929

mohebronaldo
20-08-2015, 20:54
خدمت شما 297890
چه کدی هست این

Behzad83
21-08-2015, 02:09
مشکلی که بسته های جدید شبانه داره اینه که نمیشه با بسته روزانه همزمان فعال کرد. یعنی یا شبانه یا روزانه!
بعد هم ساعتش معلوم نیست چه جوریه. تو سایت همراه اول زده 2 تا 7 اما موقع فعال سازی میزنه 23 تا 8 !
واقعا سیستم مضحکی داره همراه اول.

mohebronaldo
21-08-2015, 11:23
مشکلی که بسته های جدید شبانه داره اینه که نمیشه با بسته روزانه همزمان فعال کرد. یعنی یا شبانه یا روزانه!
بعد هم ساعتش معلوم نیست چه جوریه. تو سایت همراه اول زده 2 تا 7 اما موقع فعال سازی میزنه 23 تا 8 !
23 تا 7 هست حتما.میدونی چرا.چون میخوای بسته شبانه یک هفته ای 1000 تومنی رو فعال کنی میزنه 23 تا 7 فعال شد

mohebronaldo
21-08-2015, 11:25
آره همزمان نمیشه دو بسته فعال شه.میگه باید مهلتش تموم شه بعدش میتونی رزرو کنی

fanoostalaei
21-08-2015, 11:28
کد امروز رو کسی داره بی زحمت قرار بده :n12:

mohebronaldo
21-08-2015, 11:39
کد امروز رو کسی داره بی زحمت قرار بده :n12:
کدوم کد دوست عزیز

fanoostalaei
21-08-2015, 11:44
نمایشگاه
800 مگ اینترنت یک هفته ای

mohebronaldo
21-08-2015, 12:03
نمایشگاه
800 مگ اینترنت یک هفته ای
مهلتش تموم شده الان خودم زدم نوشت به پایان رسیده طرح نمایشگاه.اگه هم میزدم منطقه ما نسل 3 نداره

milad azad
21-08-2015, 18:46
----------------------

fanoostalaei
21-08-2015, 19:08
این کد رو تست کن ببین درسته:
303030

دیگه کار نمیکنه

nevermore699
22-08-2015, 00:21
سلام دوستان، من سیم کارتمو گذاشتم روی مودم که از ussd پشتیبانی نمیکنه، راهی برای گرفتن مانده اینترنت از طریق sms یا سایت همراه اول سراغ دارین؟
در ضمن رفتم تو سایت قسمت همراه من گزارش مصرف اینترنت رو که زدم خطا داد

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

alish78
22-08-2015, 00:28
سلام دوستان، من سیم کارتمو گذاشتم روی مودم که از ussd پشتیبانی نمیکنه، راهی برای گرفتن مانده اینترنت از طریق sms یا سایت همراه اول سراغ دارین؟
در ضمن رفتم تو سایت قسمت همراه من گزارش مصرف اینترنت رو که زدم خطا داد

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

شما با كد "ستاره ١٤٠ ستاره ١١ مربع" مانده اعتبار سيم كارت رو چك كني چند ثانيه بعد خودش بهت باقيمانده بسته اينترنتى رو SMS ميكنه

sa_mo1369
22-08-2015, 03:58
نسل سوم همراه اول آلفا + ( 22 گیگ شبانه ) - بجنورد

فرستاده شده از D2403ِ من با Tapatalk

nevermore699
22-08-2015, 08:52
شما با كد "ستاره ١٤٠ ستاره ١١ مربع" مانده اعتبار سيم كارت رو چك كني چند ثانيه بعد خودش بهت باقيمانده بسته اينترنتى رو SMS ميكنه
داداش من که گفتم مودمم ussd ساپورت نمیکنه، کد نمیتونم بزنم!

ak313
22-08-2015, 12:15
داداش من که گفتم مودمم ussd ساپورت نمیکنه، کد نمیتونم بزنم!

مودمت چیه؟

ak313
22-08-2015, 13:05
وزیر ارتباطات: مذاکرات صداوسیما با رگولاتوری جهت آزادسازی باند ۷۰۰ انجام شد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: معاون فنی صداوسیما با رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مذاکراتی در سطح فنی جهت استفاده بهینه از باند فرکانسی ۷۰۰ مگاهرتز داشتند.

محمود واعظی در گفت‌وگو با تسنیم، درباره اقدامات وزارت ارتباطات برای باز پس‌گیری باند فرکانسی 700 مگاهرتز جهت توسعه نسل‌های جدید ارتباطی (3G و 4G) در نقاط دور افتاده، اظهار کرد: در حال حاضر بین سازمان‌های تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و صداوسیما مذاکراتی در حال انجام است تا از باند فرکانسی 700 به نحو بهینه استفاده شود.

وی عنوان کرد: این فرکانس را که خودمان در وزارت ارتباطات استفاده نمی‌کنیم و لذا علاقه‌مند هستیم که از آن در کل کشور استفاده بهینه شود.

وزیر ارتباطات با اشاره به جلسه فنی با مسئولان سازمان صداوسیما گفت: معاون فنی صداوسیما با رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مذاکراتی در سطح فنی جهت استفاده بهینه از این باند فرکانسی داشتند.

واعظی خاطر نشان کرد: البته باید این را هم دانست که صداوسیما مشکلاتی نظیر اینکه تاکنون نتوانسته‌اند تمام تجهیزات‌شان را دیجیتال کنند، دارند و بر این اساس هنوز شبکه‌هایی وجود دارد که آنالوگ هستند. صداوسیما نیازمند سرمایه‌ای برای نوسازی تجهیزات است.

باند فرکانسی 700 مگاهرتز از جمله بهترین امواج انتقال داده و برقراری ارتباطات موبایلی در نسل‌های جدیدی به حساب می‌آید زیرا استفاده از این فرکانس با بسامد پایین، پوشش در وسعت جغرافیایی گسترده را با تلفات کمتری مواجه می‌کند.

از طرفی بسامد پایین این فرکانس، ایستگاه‌های پایه کمتری برای انتقال نیاز دارد و از این جهت می‌تواند به عنوان باند اقتصادی مناطق روستایی باشد. پیش از این، فرکانس مذکور برای پخش فراگیر به کار می‌رفت اما با توجه به دیجیتالی شدن شبکه‌های تلویزیونی، صدا‌و‌سیما دیگر نیازی به آن ندارد زیرا در یک رده بسامد می‌تواند بالغ بر 10 کانال را پخش نماید.

این باند که بهترین گزینه برای توسعه نسل‌های سوم و چهارم موبایل است از سال‌ها پیش در اختیار سازمان صداوسیما جهت پخش فراگیر قرار گرفته اما با توجه به دیجیتالی شدن تجهیزات صداوسیما عملا دیگر کارایی لازم را برای این سازمان ندارد.

nevermore699
22-08-2015, 13:14
مودمت چیه؟
Huawei E5776

reza2700
22-08-2015, 15:45

فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk

reza2700
22-08-2015, 15:50

نمیدونم چرا پینگش انقدر بالاست در حالی که دانلود خوبه

mohebronaldo
23-08-2015, 03:56
همراه اول - LTE - تهران، صدا و سيما

دوست عزیز کجای تهران نسل 4 همراه اول فعال شده و میشه ریجستر شد.بعدش شما سیم کارتت رو تو نمایشگاه تعویض کردی به نسل چهار

ak313
23-08-2015, 14:26
ارائه 3 بسته پرسرعت جدید آلفا+ از سوی همراه اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

شرکت ارتباطات سیار ایران از ارائه سه بسته پرسرعت جدید آلفا+ شبانه برای استفاده مشترکین دائمی و اعتباری با قیمت مناسب خبر داد.

به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، بسته های آلفا+ شبانه، بسته های پرسرعت نوترینو هستند که با قیمت مناسب فقط برای استفاده شبانه در بازه زمانی 2 الی 7 بامداد طراحی شده اند.

براساس این گزارش، با ارائه این بسته ها، همچنان همراه اول ارزان ترین بسته های اینترنت پرسرعت در کشور را ارائه می کند.

بسته های آلفا+ که بسته های حرفه ای نوترینو هستند، با سرعتی بالا، استفاده تخصصی و حرفه ای از اینترنت نسل 3 و 4 را ممکن می سازند.

این بسته های متنوع، مناسب افرادی است که از برنامه های صوتی و تصویری اینترنتی استفاده می کنند و یا تمایل به داشتن اینترنتی با سرعت بالا دارند.

بسته های آلفا+ برای تمام مشترکین دائمی و اعتباری همراه اول قابل استفاده است و برای استفاده از اینترنت پرسرعت، فعالسازی بسته آلفا+ الزامی است.

بسته های شبانه جدید در سه بازه زمانی، یک روزه با حجم 900 مگابایت، هفت روزه با حجم 10 گیگابایت و 30 روزه با حجم 22 گیگابایت ارایه شده است که نوع بسته، میزان حجم، قیمت و همچنین کددستور فعالسازی آن به شرح ذیل می باشد:

یکروزه شبانه 900 مگابایت 900 تومان #271 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *100*
هفت روزه شبانه 10 گیگابایت 4500 تومان #272 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *100*
سی روزه شبانه 22 گیگابایت 9000 تومان #273 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *100*

mohebronaldo
23-08-2015, 14:43
ارائه 3 بسته پرسرعت جدید آلفا+ از سوی همراه اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

شرکت ارتباطات سیار ایران از ارائه سه بسته پرسرعت جدید آلفا+ شبانه برای استفاده مشترکین دائمی و اعتباری با قیمت مناسب خبر داد.

به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، بسته های آلفا+ شبانه، بسته های پرسرعت نوترینو هستند که با قیمت مناسب فقط برای استفاده شبانه در بازه زمانی 2 الی 7 بامداد طراحی شده اند.

براساس این گزارش، با ارائه این بسته ها، همچنان همراه اول ارزان ترین بسته های اینترنت پرسرعت در کشور را ارائه می کند.

بسته های آلفا+ که بسته های حرفه ای نوترینو هستند، با سرعتی بالا، استفاده تخصصی و حرفه ای از اینترنت نسل 3 و 4 را ممکن می سازند.

این بسته های متنوع، مناسب افرادی است که از برنامه های صوتی و تصویری اینترنتی استفاده می کنند و یا تمایل به داشتن اینترنتی با سرعت بالا دارند.

بسته های آلفا+ برای تمام مشترکین دائمی و اعتباری همراه اول قابل استفاده است و برای استفاده از اینترنت پرسرعت، فعالسازی بسته آلفا+ الزامی است.

بسته های شبانه جدید در سه بازه زمانی، یک روزه با حجم 900 مگابایت، هفت روزه با حجم 10 گیگابایت و 30 روزه با حجم 22 گیگابایت ارایه شده است که نوع بسته، میزان حجم، قیمت و همچنین کددستور فعالسازی آن به شرح ذیل می باشد:

یکروزه شبانه 900 مگابایت 900 تومان #271 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *100*
هفت روزه شبانه 10 گیگابایت 4500 تومان #272 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *100*
سی روزه شبانه 22 گیگابایت 9000 تومان #273 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *100*
ساعاتش معلوم نیست.یکی میگه 23 تا 7 یکی میگه 2 تا 7.آخر کدومه

iDownload & iGame
23-08-2015, 15:03
همراه اول - LTE - تهران، صدا و سيما

دوست عزیز آیفون شما 6 هست یا 5S/5C?
اگر 5S/5C هست مدلش چیه (مدلی که پشت جعبه آیفون نوشته شده و با A شروع میشه مثل: A1533) که فرکانس 2600 نسل چهار همراه اول رو ساپورت میکنه؟

molasani_boy
23-08-2015, 21:11

تست سرعت همراه اول ... ملاثانی - اهواز

فرستاده شده از GT-S7582ِ من با Tapatalk

m2music
23-08-2015, 21:29
3g همراه اول
بروجرد

سرعت دانلود:

mohebronaldo
23-08-2015, 21:34

تست سرعت همراه اول ... ملاثانی - اهواز

این که آی پیش ایرانسله اولش

mohebronaldo
23-08-2015, 21:35
3g همراه اول
بروجرد

سرعت دانلود:

- - - Updated - - -
سرعت خوبی میده به شما آلفا پلاس هستید دیگه

mohebronaldo
23-08-2015, 21:36
سرعت دانلود دقیقا نزدیک به 1 مگابایت بر ثانیه هست

m2music
23-08-2015, 21:38
سرعت خوبی میده به شما آلفا پلاس هستید دیگه

بله دوست عزیز. سرعتش توی شهر ما خیلی از ایرانسل بهتره

mohebronaldo
23-08-2015, 22:05
بله دوست عزیز. سرعتش توی شهر ما خیلی از ایرانسل بهتره
اینجا فعلن دارن رو دکل منطقه ما کار میکنن

Majidson
23-08-2015, 23:46
مدير عامل همراه اول با بيان اينکه از دو سال قبل آماده ارائه خدمات ترابردپذيري شماره‌ها شديم، گفت: زماني افتخارمان اين بود که 11000 دفتر خدمات ارتباطي داريم اما امروز با راه‌اندازي سرويس همراه من، مشترکان مي‌توانند به صورت غير حضوري خدمات دريافت کنند.

صدوقي با بيان اينکه جوان‌ترين شبکه را داريم، گفت: با تمامي بروزرساني‌هايي که در لايه‌هاي Core و سوئيچ انجام شد، اکنون با افتخار مي‌گوييم که جوان‌ترين شبکه ارتباطي را داريم و اين بروزرساني‌ها همچنان ادامه دارد.

او افزود: همراه اول از دو هفته گذشته ارائه خدمات 3G روي باند فرکانسي 900 مگاهرتز را در تهران شروع کرده است. با توجه به اينکه 60 درصد سهم بازار موبايل را در اختيار داريم دنبال پوشش داخلي (indoor) هستيم.

Armin.Computer
24-08-2015, 00:04
مدير عامل همراه اول با بيان اينکه از دو سال قبل آماده ارائه خدمات ترابردپذيري شماره‌ها شديم، گفت: زماني افتخارمان اين بود که 11000 دفتر خدمات ارتباطي داريم اما امروز با راه‌اندازي سرويس همراه من، مشترکان مي‌توانند به صورت غير حضوري خدمات دريافت کنند.

صدوقي با بيان اينکه جوان‌ترين شبکه را داريم، گفت: با تمامي بروزرساني‌هايي که در لايه‌هاي Core و سوئيچ انجام شد، اکنون با افتخار مي‌گوييم که جوان‌ترين شبکه ارتباطي را داريم و اين بروزرساني‌ها همچنان ادامه دارد.

او افزود: همراه اول از دو هفته گذشته ارائه خدمات 3G روي باند فرکانسي 900 مگاهرتز را در تهران شروع کرده است. با توجه به اينکه 60 درصد سهم بازار موبايل را در اختيار داريم دنبال پوشش داخلي (indoor) هستيم.

راستش من درباره ی فرکانس های مخابراتی اصلا تخصص ندارم
باند 900 نفوذ بیشتری داره؟؟
برای سوییچ به روی 900 باید تجهیزات عوض بشه؟؟؟؟؟؟؟

alish78
24-08-2015, 00:07
راستش من درباره ی فرکانس های مخابراتی اصلا تخصص ندارم
باند 900 نفوذ بیشتری داره؟؟
برای سوییچ به روی 900 باید تجهیزات عوض بشه؟؟؟؟؟؟؟
بیشترین نفوذ مال باند ۷۰۰ هست و فکر نمیکنم برای تغییر باند نیازی به تغییر تجهیزات باشه فقط یسری تنطیمات رو روی تجهیزات تغییر میدن

Armin.Computer
24-08-2015, 00:11
بیشترین نفوذ مال باند ۷۰۰ هست و فکر نمیکنم برای تغییر باند نیازی به تغییر تجهیزات باشه فقط یسری تنطیمات رو روی تجهیزات تغییر میدن

یعنی هرچی عدد فرکانس بیاد پایین بهتره؟
مثلا 900 بهتر از 2100 هست
درسته؟

alish78
24-08-2015, 00:13
یعنی هرچی عدد فرکانس بیاد پایین بهتره؟
مثلا 900 بهتر از 2100 هست
درسته؟
صد درصد.
۹۰۰ و ۲۱۰۰ قدرتشون زمین تا آسمون فرق داره

Armin.Computer
24-08-2015, 00:17
صد درصد.
۹۰۰ و ۲۱۰۰ قدرتشون زمین تا آسمون فرق داره

پس چرا زودتر اینکار رو نکردن؟؟؟

alish78
24-08-2015, 00:18
پس چرا زودتر اینکار رو نکردن؟؟؟
اخه باند ۷۰۰ در انحصار صدا و سیماست
تازه دارن با صدا و سیما مذاکره میکنن تا بتونن ازش استفاده کنن

Armin.Computer
24-08-2015, 00:21
اخه باند ۷۰۰ در انحصار صدا و سیماست
تازه دارن با صدا و سیما مذاکره میکنن تا بتونن ازش استفاده کنن

900 یا 700 فرق نداره؟!
صداسیما مگه 700 نداره؟!

alish78
24-08-2015, 00:25
بله ۷۰۰ مال صدا و سیماست
باند ۹۰۰ رو نمیدونم چرا از اول شروع نکردن
فکر کنم اونم در انحصار شرکت خاصی باشه

Majidson
24-08-2015, 06:49
بله ۷۰۰ مال صدا و سیماست
باند ۹۰۰ رو نمیدونم چرا از اول شروع نکردن
فکر کنم اونم در انحصار شرکت خاصی باشه
باند 900 در انحصار شرکت خاصی نیست. در حال حاضر باند 900 جهت استفاده اپراتورهای همراه اول و ایرانسل برای نسل دوم یا همون GSM استفاده می شود.
مثل اینکه سازمان تنظیم مقررات اجازه استفاده از نسل سوم رو برروی باند 900 برای همراه اول صادر کرده است.
ولی امروز صبح هرجا چک میکنم فقط به باند 2100 متصل می شود و جایی 900 ندیدم.
احتمال میدم بصورت آزمایشی برروی برخی از سایت ها باند 900 راه اندازی شده است.

molasani_boy
24-08-2015, 10:13
سلام دوستان...کسی نفهمید بسته های شبانه جدید از ساعت چند میشه دان کرد؟ آخه یکی میگه ۲ تا ۷ ....یکی میگه ۲۳ تا ۷

alemoazezo
24-08-2015, 10:16
این که آی پیش ایرانسله اولش

5.217 مال همراه اوله

5.120 مال ایرانسله

mohebronaldo
24-08-2015, 10:22
5.217 مال همراه اوله

5.120 مال ایرانسله
خیلی شبیه بود

molasani_boy
24-08-2015, 22:13

سلام دوستان....ی بسته شبانه فعال کردم اس داد که از ساعت. ۲۳ تا ۸ میتونی دان کنی ...الان که ۲۳ شد زدم یه فیلمی رو دانلود کنه همه شارژم پرید!!!! ....وجدانا اینا ملتو مسخره کردن...آخرشم نفهمیدیم از ساعت چند شروع میشه :'(

Armin.Computer
24-08-2015, 22:41
سلام
پیشنهاد می کنم در صورتی ساعات شبانه شفاف نیست شارژ خط و حجم اینترنت رو کنترل کنید تا به این مورد ها برخورد نکنید

saeeddeeas
25-08-2015, 00:59

سلام دوستان....ی بسته شبانه فعال کردم اس داد که از ساعت. ۲۳ تا ۸ میتونی دان کنی ...الان که ۲۳ شد زدم یه فیلمی رو دانلود کنه همه شارژم پرید!!!! ....وجدانا اینا ملتو مسخره کردن...آخرشم نفهمیدیم از ساعت چند شروع میشه :'(
دیشب برای منم همین اتفاق افتاد و 12 تومن اعتبارم پرید.
الانم ساعت 2 هست ولی با اینکه بسته شبانه دارم اما نت وصل نمیشه

Sent from my D6503 using Tapatalk

hotman1234
25-08-2015, 01:58
وقتی بسته شبانه فعال میکنیم مگه خود به خود ازش استفاده نمیکنه؟ الان من یه بسته شبانه دارم 80 مگ هم دانلود کردم اما الان چک کردم که چقدر مونده زده شما 0 مگابایت استفاده کردید. الان یعنی از بسته شبانه استفاده نکرده و به طور معمولی حساب کرده؟:n03:

eightskh
25-08-2015, 08:36
وزیر ارتباطات از راه اندازی پروژه «هاب ماهواره ای» و «مرکز پایش فضای فرکانسی کشور» به عنوان پروژه های در دست افتتاح در هفته دولت خبر داد.محمود واعظی در حاشیه بازدید از خبرگزاری مهر، برنامه های وزارت ارتباطات در هفته دولت را تشریح کرد.وی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه فردا یکشنبه مراسم امضای تفاهمنامه «طرح ترابردپذیری تلفن همراه - نامبر پرتابیلیتی - » با حضور ۳ اپراتور موبایل کشور برگزار می شود، ادامه داد: با اجرای این طرح، مشکلی که کاربران موبایل طی سالهای گذشته داشته اند و امکان تغییر اپراتورشان به دلیل حفظ شماره، وجود نداشت، برطرف خواهد شد.وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید براینکه با اجرای «طرح تعویض اپراتور بدون تغییر شماره»، مشترکان تلفن همراه برای انتخاب اپراتورشان قدرت انتخاب خواهند داشت، گفت: در دراز مدت این طرح در قیمت و کیفیت خدمات تلفن همراه در کشور تاثیرگذار خواهد بود.واعظی لازمه اجرای این طرح را سرمایه گذاری شرکت ارتباطات زیرساخت، اپراتورهای موبایل و رگولاتوری عنوان کرد و گفت: این طرح به مرور و تا اوایل سال آینده اجرایی می شود.وی از افتتاح پروژه «هاب ماهواره ای شرکت ارتباطات زیرساخت» در روز سه شنبه هفته جاری خبر داد و گفت: با اجرای این پروژه در مرکز بومهن تهران، حدود ۲۸۰ نقطه مخابراتی از طریق ماهواره متصل خواهند شد.واعظی اجرای این پروژه را در جهت ایجاد سیستم پشتیبان برای شبکه فیبرنوری کشور عنوان کرد.وزیر ارتباطات از راه اندازی مرکز مانیتورینگ و پایش فضای فرکانسی در منطقه غرب و مرکز کشور در هفته دولت خبر داد و گفت: این پروژه فضای فرکانسی استانهای همدان، کردستان، لرستان، البرز ، قزوین و زنجان را تحت پوشش قرار می دهد که قرار است در روز پنج شنبه هفته جاری به بهره برداری برسد.وی از ارتقا شبکه اپراتورهای موبایل به نسل سوم و چهارم تلفن همراه در برخی نقاط کشور نیز خبر داد.

eightskh
25-08-2015, 11:43
باشگاه خبرنگاران نوشت:پروژه هاب ماهواره ایران به منظور تامین نیازهای ارتباطی شرکت ارتباطات زیر ساخت و در شرایطی که امکان بهره برداری از دیگر بسترهای موجود (فیبر و رادیو وجود ندارد) اجرا شده است که این پروژه امروز در مرکز بومهن تهران به منظور اتصال 280 نقطه مخابراتی از طریق ماهواره افتتاح شد.با نصب و راه اندازی تجهیزات پایانه‌های ماهواره‌ای در نقاط مورد نظر در حداقل زمان ممکن امکان تامین ارتباط هر نقطه در داخل و خارج از کشور برای شرکت ارتباطات زیر ساخت فراهم می‌شود و این شرکت قادر خواهد بود در اسرع وقت ترافیک هر نقطه را چه در داخل کشور و چه در خارج کشور به شبکه‌های PSPN و PDN کشوری انتقال و خدمات ارائه نماید.پروژه بهینه سازی شبکه ماهواره‌ای V-set بومهن با هدف استفاده حداکثری از منابع موجود و استفاده بهینه از امکانات ایستگاه ماهواره‌ای بین المللی زمینی بومهن صورت گرفته و در این پروژه با تجهیز بخشی از ایستگاه هاب به تکنولوژی‌های روز و فناوری‌های نوین شبکه قابلیت ارائه سرویس‌های مکالمه و دیتا و یا انتقال ترافیک با هزار و 500 پایانه‌های ماهواره‌ای را خواهد داشت.بر اساس این گزارش؛ هاب شبکه ماهواره‌ای V-SET بومهمن با بهره گیری از آخرین فناوری‌های موجود در امر ارتباطات ماهواره‌ای و در جهت دسترسی، استفاده بهینه از پهنای باند فضایی و کاهش هزینه بخش فضایی استفاده از تکنیک‌های موثر کد کدینگ برای افزایش سرعت انتقال و کاهش هزینه‌های تجهیزات و پهنای باند دارای قابلیت‌های استفاده از تکنیک پرش فرکانسی برای استفاده موثر و حداکثر از پهنای باند اختصاصی، قابلیت ارسال همزمان بر روی 5 ماهواره مختلف، قابلیت ارائه سرویس به پایانه‌های متحرک، قابلیت ایجاد شبکه مجازی و... است.

eightskh
25-08-2015, 11:52
شرکت استرالیایی Optus اعلام کرد نخستین مرکز مخابراتی در جهان است که با استفاده از فناوری 1x FDD 2x TDD1 سرعت شبکه 4G را به 137 مگابیت رساند.

به گزارش فناوری صبحانه ، ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این شرکت که مراحل توسعه و آزمایش را برای سرویس مذکور پشت‌سر گذاشته است، در مناطق مختلف استرالیا این سرویس را برای 9 دستگاه ارایه کرده است.

افزودن شدن سرویس 3x CA به شبکه مخابراتی Optus 4G Plus این امکان را فراهم می‌کند تا صاحبان 9 مدل گوشی هوشمند از جمله Galaxy S6 edge+ و Galaxy Note 5 سامسونگ که به تازگی معرفی شده‌اند، بتوانند سرعت بارگذاری اینترنتی خود را نسبت به استاندارد جهانی شبکه‌های 4G چند برابر کنند.

«دنیس وُنگ» مدیر مرکز Optus Networks در این خصوص توضیح داد که شهروندان استرالیایی برای نخستین بار در جهان می‌توانند روی گوشی‌های هوشمند جدید خود با سرعت 317 مگابیت در ثانیه به اینترنت دسترسی داشته باشند که البته این سرویس هم‌اکنون برای شهرهای محدود و برخی دستگاه‌های موبایلی ارایه شده است.

وُنگ در این خصوص گفت: «اضافه کردن سرویس 1x FDD + 2x TDD به شبکه‌های مخابراتی کنونی باعث شده است تا سرعت بارگذاری موبایلی در استرالیا به رکورد جدید در جهان دست یابد. این فناوری برای آنکه سرعت اینترنت را بالاتر ببرد، نیاز به طیف باند مخابراتی بیشتر ندارد و مبتنی بر زیرساخت‌های کنونی سرعت را چند برابر می‌کند».

شرکت مخابراتی Optus تصمیم گرفته است تا پایان سال 2015 میلادی امکان دسترسی به اینترنت با سرعت 137 مگابیت در ثانیه را برای تمام شهروندان استرالیایی فراهم کند.

saeeddeeas
25-08-2015, 13:17
بندرعباس

Sent from my D6503 using Tapatalk

dj77
25-08-2015, 13:41

شکایت کنید در 195 تا از شما جبران خسارت بشه

molasani_boy
25-08-2015, 20:42
مرسی بابت راهنمایی هاتون...دوستان کسی بسته ۱۰ گیگ شبانه رو فعال کرده؟ هرچی میزنم میگه موجودی کافی نیست ....جلو بسته هم نوشته ۴۵۰۰ت ...موجودیم ۵۵۰۰ت هست بخدا گیج شدم

fanoostalaei
25-08-2015, 20:46
مرسی بابت راهنمایی هاتون...دوستان کسی بسته ۱۰ گیگ شبانه رو فعال کرده؟ هرچی میزنم میگه موجودی کافی نیست ....جلو بسته هم نوشته ۴۵۰۰ت ...موجودیم ۵۵۰۰ت هست بخدا گیج شدم

من هم چند روز پیش خواستم بسته فعال کنم !! هر چی زدم قبول نکرد !! اصلا مزخرف تر از این سیستم تنهای اول خودشونه !! بسته میزنی فعال میشه ولی شارژت میپره !!
چندین و چند بار برای دوستام اتفاق افتاده !!
حتی یه بار برای یکی از دوستام که بسته فعال نشده بود 200 تومن قبض اومد:n08:

molasani_boy
25-08-2015, 20:49
من هم چند روز پیش خواستم بسته فعال کنم !! هر چی زدم قبول نکرد !! اصلا مزخرف تر از این سیستم تنهای اول خودشونه !! بسته میزنی فعال میشه ولی شارژت میپره !!
تازه باهاشون حرف زدم گفتن که یه سری آپدیت هایی هست که هنوز اعمال نشده..گفتم مثلا: جواب داد که قیمت بسته ۱۰ گیگ شده ۶۰۰۰ت و زمان استفاده هم از ۲ تا ۷ صبح هست...بعدش دیشب حدود ۲۰۰۰ت شارژم پرید که پس گرفتم

MOH@ND3S
26-08-2015, 13:48
تست 3G همراه اول .. منطقه 22 تهران - شهرک گلستان با مودم E3372 ایرانسل:

molasani_boy
26-08-2015, 14:00
تست 3G همراه اول .. منطقه 22 تهران - شهرک گلستان با مودم E3372 ایرانسل:

با درود...پینگت عالیه...سرعت دان و آپ هم بد نیست...سیگنال فول بود؟

MOH@ND3S
26-08-2015, 14:06
با درود...پینگت عالیه...سرعت دان و آپ هم بد نیست...سیگنال فول بود؟

سلام...بله سیگنال -51 .. دکلش کنار منزلمونه.

eightskh
26-08-2015, 18:55
چه کشورهایی امکان جابجایی شماره موبایل در اپراتورها را دارند؟
ترابردپذیری شماره‌های موبایل طرحی کهنه است که امکان مهاجرت مشترکان از یک اپراتور مثلا همراه اول به ایرانسل یا بالعکس را با حفظ شماره می‌دهد و در این زمینه ۷۰ کشور پیش از ایران دست به اجرای چنین طرحی زده‌اند.به گزارش "ناصرون " ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])طرح ترابردپذیری شماره‌های موبایل از جمله الزامات وزارت ارتباطات برای اپراتورهای تلفن همراه جهت استفاده حداکثری از محدودیت منابع نامبرینگ است تا به این شکل به نوعی از میزان درخواست مشترکان برای خرید سیم‌کارت‌های جدید کاسته شود.
ترابردپذیری یا MNP که مخفف Mobile Number Portability است، به تمامی مشترکان موبایل در کشور امکان می‌دهد تا هر زمان که دوست داشتند اپراتور خود را تغییر دهند. به عنوان مثال ممکن است مشترکی سیم‌کارت 0912 داشته باشد اما به هر دلیلی از خدمات آن راضی نباشد و بخواهد سیم‌کارت 0935 خریداری کند اما با اجرای این طرح نیازی به خرید سیم‌کارت جدید نیست بلکه می‌تواند با همان شماره قبلی وارد شبکه مورد نظر خود شود.
این طرح که در یک جمله امکان تغییر اپراتور با حفظ شماره را می‌دهد، سال گذشته مطرح و قرار شد ظرف 18 ماه اجرایی شود اما در نهایت وزیر ارتباطات عنوان کرد که به دلیل برخی مشکلات این کار انجام نشد.
علی‌رغم این تأخیر در اجرای پروژه ملی ترابردپذیری، تفاهم‌نامه آن با پیمانکار داخلی و شریک خارجی آن هفته جاری امضا و قرار شد که ظرف 10 ماه این کار عملیاتی شود. رویه اجرا نیز از اول مرداد آغاز شده و اگر مبنا را همان 10 ماه بگذاریم، در سه ماهه نخست سال آینده شاهد راه‌اندازی کامل این طرح در کشور خواهیم بود.
این طرح بدیع که قطعا برای بسیاری از مشترکان ایرانی جذاب به نظر می‌رسد اکنون در 70 کشور دنیا پیاده‌سازی شده و مشترکان آنها قادر هستند تنها با یک شماره موبایل به اپراتورهای مختلفی مهاجرت کنند.
اجرای ترابردپذیری در کشورهای مختلف طبق سیاست‌ها و الگوهای خاصی اجرایی می‌شود به عنوان مثال در انگلستان و هند نخست مشترکان باید به اپراتور فعلی خود درخواست دهند و بعد از دریافت کدی محرمانه تحت عنوان "کد منحصر به فرد پورت خط"، به اپراتور مقصد مراجعه کرده و کد را تحویل دهند.
در این شرایط اپراتور مقصد براساس کد دریافتی اقدام به برقراری ارتباط با اپراتور اولیه می‌کند تا فرآیند ترابردپذیری انجام شود.
البته برخی منتقدان صنعت ارتباطات به این شیوه ناکارا که ممکن است باگ‌هایی داشته باشد، منتقد هستند و می‌گویند که روش‌های متعدد دیگری برای اجرای این کار وجود دارد که بهترین آنها شیوه اروپایی است.
راهکار فنی کشورهای اروپایی برای مسیردهی شماره‌ها در طرح ترابردپذیری اینگونه است که از مرکز داده‌ای مرکزی برای مسیردهی شماره‌ها استفاده می‌کنند. اپراتورهای موبایل نیز نسخه‌ای از اطلاعات این دیتاسنتر را نگهداری می‌کنند تا در زمان مسیردهی شماره‌ به اپراتورها بتوانند مقصد را تشخیص دهند.
متخصصان این حوزه، چنین نحوه آدرس‌دهی را مؤثر و پایدارتر از شیوه‌ای که در انگلستان و هند اجرا می‌شود، می‌دانند. اکثریت کشورهایی که شماره‌های موبایل را ترابرد کرده‌اند نیز از این شیوه فنی برای اجرای کار استفاده کرده‌اند.
نسخه دیتاسنتر مرکزی امکان روت (مسیردهی) مستقیم شماره‌ها را بدون ایجاد ترافیک اضافی برقرار می‌کند در حالیکه الگوی انگلستان برای مسیردهی هر شماره روت شده، درخواست ابتدا به اپراتور اولیه و بعد به اپراتور ثانویه ارسال می‌شود که منجر به شکل‌گیری ترافیکی کاذب در شبکه ارتباطی می‌شود.
نکته حائز اهمیت در الگوی پیاده‌سازی شده در انگلستان این است که به هر دلیلی شبکه اپراتور اولیه دچار اختلال شود، مسیردهی شماره‌های ترابرد شده به اپراتور دیگر نیز با اختلال مواجه و در نهایت مشترکانی که از اپراتور خود مهارجت کرده‌اند، قادر به دریافت تماس‌های ورودی نیستند.
البته رگولاتور ارتباطی انگلستان نیز سیستم ترابردپذیری خود را با دیدن چنین نقص‌هایی بهبود بخشید و الگوی دیتاسنتر مرکزی را پیاده‌سازی کرد.
مشترکان انگلیس در سال 2008 برای درخواست مهاجرت به اپراتور دیگر باید پنج روز کاری معطل می‌شدند در حالیکه زمان این کار در پاکستان 3.5 روز، در ایالات متحده آمریکا 2 ساعت و در جمهوری ایرلند 20 دقیقه بود.
اکنون استرالیا و نیوزلند این کار را در سه دقیقه و کمتر از چند ثانیه انجام می‌دهند.
لیست کشورهایی که امکان ترابرد‌پذیری را مهیا کرده‌‌اند به همراه تاریخ اجرای این کار به شرح زیر است:/تسنیم
آمریکا:

آرژانتین

2010.08.17

برزیل

2008.09.01

شیلی

2012.01.16

کانادا

2007.03.14

کلمبیا

2011.07.29

جمهوری دومینیکن

2009.09.30

اکوادور

2009.10.12

مکزیک

2008.07.05

پرو

2010.01.01

ایالات متحده آمریکا

2003.11.24

هندوراس

2014.04.30

آسیای مرکزی:

جمهوری قزاقستان

2015.07.01

آسیا اقیانوسیه:

استرالیا

2001.09.25

هنگ‌کنگ

1999.03.01

هندوستان

2011.01.20

مالزی

2008.10.01

پاکستان

2007.03.23

سنگاپور

2008.06.13

تایوان

2005.10.13

تایلند

2010.12.15

اروپا:

آلبانی

2010.12.22

ارمنستان

2014.04.01

اتریش

2004.10.16

جمهوری آذربایجان

2014.02.01

بلاروس

2012.02.01

بلژیک

2002.10.01

بلغارستان

2008.04.11

کرواسی

2006.10.01

قبرس

2004.07.??

جمهوری چک

2006.01.15

دانمارک

2001.07.??

استونی

2005.01.01

فنلاند

2003.07.25

فرانسه

2003.06.30

آلمان

2002.11.01

یونان

2003.09.??

مجارستان

2004.05.01

ایسلند

2004.10.01

ایرلند

2003.07.25

ایتالیا

2002.04.01

لتونی

2007.??.??

لیتوانی

2004.01.01

لوکزامبورگ

2005.02.01

مقدونیه

2008.09.01

مالت

2005.07.31

مولدووا

2013.07.01

هلند

1999.04.??

نروژ

2001.04.01

لهستان

2006.02.??

پرتغال

2002.01.01

رومانی

2008.10.21

روسیه

2013.12.01

اسلواکی

2004.05.01

اسلوونی

2005.12.31

اسپانیا

2000.10.??

سوئد

2001.09.01

سوئیس

2000.03.??

ترکیه

2008.11.09

اوکراین

-

انگلستان

1999.01.??

خاورمیانه و آفریقا:

مصر

2008.04.??

غنا

2011.07.07

فلسطین اشغالی

2007.12.03

کویت

2013.06.15

نیجریه

2013.04.22

عمان

2006.08.26

عربستان سعودی

2006.07.08

بحرین

2011.07.08

آفریقای جنوبی

2006.11.10

جمهوری تونس

-

mohebronaldo
26-08-2015, 20:16

من شارژ نداشتم زدم اومد گفت از ساعت 11 شب تا صبح میشه استفاده کرد

mohebronaldo
26-08-2015, 20:18
وقتی بسته شبانه فعال میکنیم مگه خود به خود ازش استفاده نمیکنه؟ الان من یه بسته شبانه دارم 80 مگ هم دانلود کردم اما الان چک کردم که چقدر مونده زده شما 0 مگابایت استفاده کردید. الان یعنی از بسته شبانه استفاده نکرده و به طور معمولی حساب کرده؟:n03:
شما از ساعت 11 تا 8 میتونید از شبانه استفاده کنید.قبل از اون نت رو خاموش روشن کنید

mohebronaldo
26-08-2015, 20:20

اون دیگه شاید مشکل از خود سیستم باشه.چون سیستم همراه اول تو شب بروز رسانی میشه

mohebronaldo
26-08-2015, 20:21
برای من تاحالا پیش نیومده والا.نمیدونم چرا همه داد دارن

mohebronaldo
26-08-2015, 23:56
دوستان توجه کنید فقط بسته های آلفا پلاس اینترنت شبانش از ساعت 2 تا 7 قابل استفاده هست.اون بسته آلفا هست که از 23 تا 8 هست

Milad4171
27-08-2015, 12:36
دوستان لطفا اخبار رو در انجمن اخبار IT قرار بدید . حتی میتونید واسه راحتی کار در یک تاپیک ‌، اخبار مربوط به اپراتورهای ایرانسل یا همراه اول رو به صورت مجزا یا در یک تاپیک متسقل ارسال و دنبال کنید.
مرسی

MOHAMMAD2010
29-08-2015, 13:30
سلام
اقا من هر چی این کد *111*231# یا sms به اون شماره 8088 رو میزنم اینترنتم فعال نمیشه ! مشکل از چیه ؟ میگه نتیجه درخواست شما به اطلاع خواهد رسید ولی هیچ خبری نمیشه دیگه !

MOH@ND3S
29-08-2015, 17:27
RRU نسل 3 و 4 همراه اول در نزدیکی بازار موبایل تهران خیابان حافظ زیر پل عابر پیاده که به 2 سکتور در وسط پل وصل بودن.. 4G هنوز روش فعال نبود:

eightskh
29-08-2015, 18:05
RRU نسل 3 و 4 همراه اول در نزدیکی بازار موبایل تهران خیابان حافظ زیر پل عابر پیاده که به 2 سکتور در وسط پل وصل بودن.. 4G هنوز روش فعال نبود:

rru هاش فرق می کند؟

MOH@ND3S
29-08-2015, 18:16
rru هاش فرق می کند؟

نه همون RRU های اریکسون هست که رو بقیه دکل ها استفاده میکنه تو تهران

eightskh
29-08-2015, 21:16
نه همون RRU های اریکسون هست که رو بقیه دکل ها استفاده میکنه تو تهران
ایا دو نوع rru است؟

hesam,sh
30-08-2015, 10:22

سلام دوست عزیز
تا جایی که من اطلاع دارم و خودم تجربه کردم، آنتن هایی که زیر پل عابر پیاده میذارن مربوط به ایرانسل هستن نه همراه اول.این آنتن ها رو در جاهای دیگه مثل بلوار میرداماد،بلوار کاوه روبروی مجتمع سبحان،تجریش،بزرگراه صیاد ،بزرگراه مدرس و... دیدم که همه اینها رو اخیرا که دیدم مثل عکسی که شما گذاشتید به 3G ارتقا دادن و تجهیزات آنها که قبلا نوکیا بود و داخل او قفسه فلزی که زیر پل نصب بود و در بالای عکس هم مشاهده میشه قرار داشتن ولی بعد از ارتقا تجهیزات از نوکیا به اریکسون تغییر داده شدن که بزرگتر بودن و روی ستون پل نصب کردن که باز هم در عکس قابل مشاهده هستن و همان جعبه سفید رنگی است که پشت ستون و RRU ها نصب شده .

MOH@ND3S
30-08-2015, 10:31
سلام دوست عزیز
تا جایی که من اطلاع دارم و خودم تجربه کردم، آنتن هایی که زیر پل عابر پیاده میذارن مربوط به ایرانسل هستن نه همراه اول.این آنتن ها رو در جاهای دیگه مثل بلوار میرداماد،بلوار کاوه روبروی مجتمع سبحان،تجریش،بزرگراه صیاد ،بزرگراه مدرس و... دیدم که همه اینها رو اخیرا که دیدم مثل عکسی که شما گذاشتید به 3G ارتقا دادن و تجهیزات آنها که قبلا نوکیا بود و داخل او قفسه فلزی که زیر پل نصب بود و در بالای عکس هم مشاهده میشه قرار داشتن ولی بعد از ارتقا تجهیزات از نوکیا به اریکسون تغییر داده شدن که بزرگتر بودن و روی ستون پل نصب کردن که باز هم در عکس قابل مشاهده هستن و همان جعبه سفید رنگی است که پشت ستون و RRU ها نصب شده .

هر دو اپراتور تجهیزات اریکسون دارن تو تهران.. هر دو هم مینی سایت های شبیه هم دارن..پس نمیشه گفت اینایی که زیر پل هستن همش مال ایرانسله... کنار این سایت سیگنال همراه اول -51 بود ولی ایرانسل -75.

eightskh
30-08-2015, 10:48

ایا دو نوع rru است؟
همراه اول مگه دو rru پشت سکتور می گذارد؟
مگه با یک rru پشت سکتور نمی توان 4g فعال کرد؟
ایا دو نوع rru اریکسون است؟

eightskh
30-08-2015, 11:01
ا حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و همزمان با هفته دولت 10 پروژه سراسری شرکت همراه اول با اعتباری بالغ بر 24 میلیارد ریال افتتاح شد.به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری برنا، پیش از ظهر امروز با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، معاونین، استاندار تهران و جمعی از مدیران شرکت ارتباطات سیار ایران 10 پروژه سراسری توسعه شبکه نسل سه و همچنین توسعه بهبود کیفیت شرکت همراه اول با اعتبار بالغ بر 24 هزار و 500 میلیارد ریالی افتتاح شد.این پروژه ها شامل نوسازی و توسعه بخش CORE 135 نود، نودهای جدید RNC، 36 نود، سایت های جدید 3G، چهار هزار و 400 سایت در 257 شهر، توسعه بخش HRAN، LRAN 5632 نود، ایجاد شبکه وای فای آپلودینگ 46 نود و پروژه ایجاد موبایل باند پهن در خصوص مترو 49 نود از جمله پروژه های توسعه شبکه نسل سه همراه اول می باشد.پروژه بهینه سازی و ارتقای کیفیت شبکه، پروژه نوسازی و توسعه نودهای BSC 36 نود، نوسازی و توسعه سایت های نسل دو، 3827 سایت و همچنین ایجاد مرکز مدیریت عملیات و سرویس های همراه اول (MOC) از جمله پروژه های افتتاح شده امروز همراه اول در بخش توسعه و بهبود کیفیت است.
براساس این گزارش در مجموع 14 هزار و 161 نود با اعتبار 24 هزار و 500 میلیارد ریال افتتاح و به بهره برداری رسید.

Armin.Computer
30-08-2015, 11:42
هر دو اپراتور تجهیزات اریکسون دارن تو تهران.. هر دو هم مینی سایت های شبیه هم دارن..پس نمیشه گفت اینایی که زیر پل هستن همش مال ایرانسله... کنار این سایت سیگنال همراه اول -51 بود ولی ایرانسل -75.

به نظرم بهترین راه همون چک کردن سیگنال هست

eightskh
30-08-2015, 16:10
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: باند فرکانسی ۷۰۰ مگاهرتز براساس مصوبات اتحادیه جهانی مخابرات (ITU) در سال ۲۰۱۱، باید آزاد شود و در اختیار اپراتورها قرار گیرد.به گزارش بسیج، علی اصغر عمیدیان در حاشیه افتتاح پروژه‌های همراه اول به مناسبت هفته دولت، درباره برنامه وزارت ارتباطات برای واگذاری فرکانس‌های پایین‌تر نظیر باند 700 مگاهرتز که سرمایه‌گذاری‌ها را نیز کاهش می‌دهد به تسنیم گفت: براساس مصوبات اتحادیه جهانی مخابرات (ITU) در سال 2011، تا مِی 2015 باند فرکانسی 700 و 800 مگاهرتز باید در همه کشورها آزاد شود و در اختیار موبایل قرار گیرد.
وی عنوان کرد: در این باند باید ضمن بهره‌برداری از خدمات رادیو و تلویزیون در گوشه‌ای از آن، بقیه باند برای استفاده‌های موبایل سر و سامان داده شود.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ابراز کرد: این موضوع در کشورهای همسایه ما اتفاق افتاده است؛ رادیو و تلویزیون در آنجا دیجیتال شده و در گوشه‌ای از این باند قرار گرفته و تقریبا هفت هشتم این باند به اپراتورها واگذار شده تا خدمات مخابراتی در آن ارائه شود.
عمیدیان با بیان اینکه مسئولان وقت صداوسیما و نمایندگان وزارت ارتباطات این تعهدنامه را در جلسه ITU امضا کرده‌اند، گفت: این باند (700 مگاهرتز) ثروتی ملی است و با استفاده از آن می‌توانیم همین میزان پوشش موبایل را با باند پایین‌تر و هزینه کمتر داشته باشیم.
وی افزود: با چنین کاری، هزینه‌های تمام شده خدمات برای مردم کاهش می‌یابد.

منبع: خبرگزاری تسنیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hady1364
30-08-2015, 16:26
سلام
اقا من هر چی این کد *111*231# یا sms به اون شماره 8088 رو میزنم اینترنتم فعال نمیشه ! مشکل از چیه ؟ میگه نتیجه درخواست شما به اطلاع خواهد رسید ولی هیچ خبری نمیشه دیگه !
اینترنت روی همه سیم کارت های همراه اول فعال هست. اون شماره بیشتر برای غیرفعال کردن اینترنت به دست خود مشترک هست (برای کسی که دیتای گوشیش خاموش نمیشه).
در کل استفاده از این قابلیت یه هزینه ای داره که اگه شارژ کافی توی سیم کارتتون نداشته باشید انجام نمیشه.
اگه به پشتیبانی همراه اول (فکر کنم شماره 9990) تماس بگیرید بهتره.

MOHAMMAD2010
30-08-2015, 16:29
اینترنت روی همه سیم کارت های همراه اول فعال هست. اون شماره بیشتر برای غیرفعال کردن اینترنت به دست خود مشترک هست (برای کسی که دیتای گوشیش خاموش نمیشه).
در کل استفاده از این قابلیت یه هزینه ای داره که اگه شارژ کافی توی سیم کارتتون نداشته باشید انجام نمیشه.
اگه به پشتیبانی همراه اول (فکر کنم شماره 9990) تماس بگیرید بهتره.

اصلا اینترنت فعال بود ولی متاسفانه اینقدر سیگنال همراه او( 2g ) تو منطقه ما پایین هست که وصل نمیشد !
شبکه رو روی 3g هم میزارم بدتر میشه ! سیگنال میاد روی 5 asu
من همین مشکل رو چند روز پیش با ایرانسل هم تو منطقه خودمون داشتم باور کنین تو 195 شکایت کردم دو روز بعد حل شد ولی این مخابرات نامرد اصلا زیر بار نمیره ! یکی از بدترین شرکت ها مخابرات هست !

mohebronaldo
31-08-2015, 01:08
سلام
بعضی وقتها سیستم در حال بروز رسانی هست جواب نمیاد.یا هم چند ساعت دیگه پشت هم میاد.شما صبر کنید یکم بعد درخواست بدید

mohebronaldo
31-08-2015, 01:11

این ها مینی بی تی اس هستن.همونی که آقا رضا گفت.الان اونی که تو منطقه ما وصل کردن پشت سکتور پایینی هست.بالایی نسل سه هست rru مهندس جان یا 4

mohebronaldo
31-08-2015, 01:13
سلام دوست عزیز
میشه از تجهیزات نوکیا عکس بذارید.تاحالا ندیدم

mohebronaldo
31-08-2015, 01:15
اصلا اینترنت فعال بود ولی متاسفانه اینقدر سیگنال همراه او( 2g ) تو منطقه ما پایین هست که وصل نمیشد !
شبکه رو روی 3g هم میزارم بدتر میشه ! سیگنال میاد روی 5 asu
من همین مشکل رو چند روز پیش با ایرانسل هم تو منطقه خودمون داشتم باور کنین تو 195 شکایت کردم دو روز بعد حل شد ولی این مخابرات نامرد اصلا زیر بار نمیره ! یکی از بدترین شرکت ها مخابرات هست !
باید خیلی زیر بارش بری تا درست کنن.من دیگه همچنان پشت سر هم پیگیری کردم بعد چند ماه درست کردن محل مون رو

mohebronaldo
31-08-2015, 01:17
اکثر جاها همراه اول از 1 rru پشت سکتور ها استفاده میکنه اونم از نوع همون اولین rru.اونی که زیرش هست خیلی کم دیدم رو دکل ها

hesam,sh
31-08-2015, 12:23
میشه از تجهیزات نوکیا عکس بذارید.تاحالا ندیدم

با سلام
قبلا تمام این تجهیزات مینی BTS نوکیا بودن و زیاد هم بودن ولی اخیرا همه اینها به اریکسون ارتقا داده شدن که عکسشون همینی هست که دوستمون قرار دادن ولی دیگه جایی تجهیزات مینی BTS که نوکیا مونده باشه دیگه ندیدم و همه اریکسون شدن ولی یه سایت معمولی هست نزدیک ما که هنوز ارتقا ندادن و نوکیا مونده.اگر خواستید بگید برم عکس اونو براتون بگیرم.

hesam,sh
31-08-2015, 12:31

آخه همین آنتنی که شما عکسشو گذاشتید دقیقا من کنارش بودم و چک کردم دیدم برای ایرانسل هست.مگه همونی نیست که تو خیابان حافظ کمی پایینتر از مجتمع علادین زیر یه پل عابر پیاده نصب شده؟
شاید شما داری از اون دکل همراه اول که روی پشت بام یکی از ساختمانها که اونطرف خیابان نصب شده سیگنال میگیری و این آنتن ایرانسل در اون لحظه که شما تست کردی خاموش بوده.
البته من جسارت نمیکنم که شما اشتباه کردی،شاید هم اشتباه از من باشه.

eightskh
31-08-2015, 14:30
با سلام
قبلا تمام این تجهیزات مینی BTS نوکیا بودن و زیاد هم بودن ولی اخیرا همه اینها به اریکسون ارتقا داده شدن که عکسشون همینی هست که دوستمون قرار دادن ولی دیگه جایی تجهیزات مینی BTS که نوکیا مونده باشه دیگه ندیدم و همه اریکسون شدن ولی یه سایت معمولی هست نزدیک ما که هنوز ارتقا ندادن و نوکیا مونده.اگر خواستید بگید برم عکس اونو براتون بگیرم.
اگرمی شود از راک و پنل عکس بگذارید.
ممنون.

eightskh
31-08-2015, 14:56
اشیه‌نگاری تسنیم از بازدید برج همراه/وزیر ارتباطات با تابلو فرش همراه اول سلفی گرفت

وزیر ارتباطات با استقبالی گرم وارد برج همراه اول و با تابلو فرشی گران قیمت روانه جایگاه مدیریتی خود در خیابان شریعتی (وزارت ارتباطات) شد.

به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات و ارتباطات خبرگزاری تسنیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، آخرین روز از هفته دولت هم‌زمان شد با حضور وزیر ارتباطات در برج همراه تهران جهت بهره‌برداری از پروژه‌های شرکت ارتباطات سیار و از این رو شاید جزو معدود روزهایی بود که مدیر عامل و اعضای هیأت مدیره همراه اول جهت استقبال از مقامی رسمی، همراه یکدیگر به آستانه برج آمده و در خیابان منتظر رسیدن محمود واعظی بودند.
تیم استقبال کننده از وزیر به اندازه‌ای پر بار بود که شاید هر کدام از آنها سوژه جداگانه رسانه‌ها بودند.
معاونان وزیر ارتباطات کمی زودتر به برج همراه اول رسیدند و واعظی حدود ساعت 10:30 به جمع ارتباطی کشور که در یک ساختمان دور یکدیگر جمع شده بودند رسید.
همانند تیم استقبال کننده و مقامات مخابراتی و ارتباطی، معاونان و مدیران کل وزارت ارتباطات نیز به نسبت کلیه بازدیدهای قبلی و در هفته دولت، پر بارتر بودند و کاملا مشهود بود که با برنامه‌ای خاص و از قبل تعریف شده اقدام به این بازدید کرده‌اند.
*دو وزیر در یک بازدید*
از آن جهت که صبح امروز و پیش از این بازدید کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در وزارت ارتباطات تشکیل جلسه داده بود، به پیشنهاد وزیر ارتباطات تمامی اعضای این کمیسیون در این بازدید وی را همراهی کردند و از این جهت احمد معتمدی وزیر اسبق ارتباطات (عضو کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات) دوش به دوش وزیر کنونی ارتباطات از بخش‌های مختلف همراه اول بازدید کرد.
آغاز مراسم با سفر درون برجی وزیر ارتباطات به طبقات شانزدهم و هفدهم جهت افتتاح پروژه‌های توسعه و بهبود کیفیت آغاز و در این مرحله از مرکز مدیریت عملیات و سرویس‌های همراه اول (NOC) نیز بازدید شد.
*وای‌فای رایگان همراه اول راه‌اندازی شد*
در طبقه بعدی نیز از پروژه‌های توسعه شبکه نسل سوم این اپراتور پرده برداشته و اقداماتی نظیر ارائه وای‌فای عمومی در ساختمان همراه اول و فرودگاه و راه‌آهن شهر مقدس مشهد مطرح و رسانه‌ای شد. این شبکه قادر است تا 300 مگابیت بر ثانیه پهنای باند به صورت رایگان به مشترکان بدهد.
وای‌فای عمومی اپراتور اول به دلیل سرعت بالا در نصب قرار است که در 7500 نقطه کل کشور نصب شود.
بعد از ارائه گزارش عملکرد توسط مدیران کل و قائم‌مقام این اپراتور در طبقات عملیاتی اپراتور اول ارتباطی، وزیر ارتباطات به سالن آمفی تئاتر که در طبقه همکف بود آمد تا به صورت رسمی گزارش عملکرد مدیر عامل اپراتور اول موبایل را بشنود.
وحید صدوقی (مدیر عامل همراه اول) در نهایت هوشمندی صحبت‌های خود را با جایگاه این اپراتور در جذب استعدادهای برتر کشور اینگونه شروع کرد که فردی را بورسیه دکتری دانشگاه صنعتی شریف کرده بودیم اما بعد از مدتی دانشگاه به او می‌گوید یا باید دانشگاه را انتخاب کنی یا همراه اول؛ اما وی ما را انتخاب و اینگونه استدلال می‌کند که در اپراتور اول ارتباطی بیشتر می‌آموزد تا دانشگاه.
*وندورهای فعال همراه اول کدام شرکت‌ها هستند؟*
در میان گزارش‌های فنی گفته شد که اکنون اجزاء شبکه این اپراتور به تفکیک 30 درصد در اختیار اریکسون، 45 درصد نوکیا، 5 درصد زیمنس و 18 درصد هواوی است که تا پایان سال جاری دیگر نامی از زیمنس در شبکه اپراتور اول ارتباطی نخواهد بود.
*نسل سوم همراه اول به مترو رفت*
راه‌اندازی خدمات نسل سوم موبایل در 49 نقطه مترو تهران از جمله موضوعات خبری این نشست بود که به گفته مدیران فنی این اپراتور قرار است تا هفته آینده تعداد بیشتری از سایت‌های 3G برای این بخش راه‌اندازی شود.
*شادی افتتاح پروژه‌های همراه اول هدیه شد*
شادی افتتاح این پروژه‌ها به اندازه‌ای بود که محمود واعظی هنگام رفتن پشت تریبون آن را هدیه به روح شهیدان باهنر و رجایی کرد.
*کسی با ترابردپذیری مخالفت کرد؟*
واعظی به شکلی غیرمستقیم به مخالفت اپراتورها از اجرای طرح ترابردپذیری اشاره کرد و به این شکل گفت: خوشحالیم که اپراتورها از ترابردپذیری استقبال کردند هرچند طبیعی بود که همچون زمان اجرای رومینگ ملی با آن مخالفت شود اما در نهایت دیدیم رومینگ ملی اجرایی شد و مردم الآن دعایتان می‌کنند.
*روستایی‌ها نمی‌پذیرند ولی وزیر چرا*
وزیر ارتباطات بعد از تعریف و تمجید از عملکرد این اپراتور و نصیحت به توسعه خدمات در مناطق کمتر برخوردار و دور افتاده، به مزاح گفت: آمار 87 درصدی پوشش روستاها و مناطق دور افتاده خوب است که مسئولان این اپراتور ارائه می‌دهند و هرچند برخی روستایی‌ها این آمار را نمی‌پذیرند اما ما از شما می‌پذیریم.
*شبکه ملی طالاعات از مخابرات ناامید شد*
نکته قابل تأمل در اظهارات وزیر این بود که صراحتا اعلام کرد برای راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات روی کمک اپراتورها حساب ویژه‌ای باز کردیم.
وی زمانی این حرف را زد که دنباله‌اش این بود: در گذشته تأکید شبکه ملی اطلاعات روی شبکه مخابرات بود اما مشکلات این شرکت در توسعه باعث شد به اپراتورها بهای بیشتری بدهیم و حتی شعار دولت همراه نیز برای ارائه خدمات دولت الکترونیکی برگزینیم.
*وزیر ارتباطات تابلو فرش گرفت*
با اتمام صحبت‌های وزیر ارتباطات و علی‌رغم اینکه همگان گمان می‌کردند مراسم تمام شده اما مرتضی حیدری پای تریبون رفت و از وزیر خواست تا بالای سن بماند و از اعضای هیات مدیره همراه اول هم دعوت کرد تا لوح تقدیر را به وزیر ارتباطات اهداء کنند.
وزیر هم که در این مرحله غافلگیر شده بود، بالای سن عنوان کرد که ما باید برای ارائه خدمات خوب به شما لوح تقدیر بدهیم نه شما.
تابلو فرش قیمتی منقش به چهره وزرای ارتباطات از ابتدا تاکنون که سال گذشته به مناسبت 20 سالگی شرکت ارتباطات سیار در هنگام بریدن کیک گرفته شده بود، به وزیر ارتباطات جهت فعالیت‌های وی در دوسال فعالیت دولت تدبیر و امید و رهنمودهایش که نهایتا منجر به کسب رتبه اول شرکت همراه اول در رقابت با سایر اپراتورها شد، اهداء شد.
*سلفی باب خداحافظی شد*
مراسم با گرفتن عکس سلفی یکی از همراه اولی‌ها با وزیر ارتباطات و کل حاضران در سالن همایش‌ها، به پایان رسید.
انتهای پیام/
منبع : خبرگزاری تسنیم

alemoazezo
31-08-2015, 15:01
یک سال پیش همچین مواقعی توی منطقه ما همراه اول بهترین کیفیت 3g رو داشت تا جایی که پهنای باندش تا هشت مگ هم میرسید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

عکس بالا مال هشت ماه پیشه

الان سرعت دانلودش به زور به 50 کیلوبایت میرسه و نصف بیشتر سایتها هم باهاش باز نمیشن.
قدرت سیگنال هم خیلی افت کرده

بنظرتون باید چکار کنم ؟شکایت کنم درست میشه ؟

mohebronaldo
31-08-2015, 17:52
با سلام
آره بگیرید لطفا ممنون میشم

mohebronaldo
31-08-2015, 17:56
یک سال پیش همچین مواقعی توی منطقه ما همراه اول بهترین کیفیت 3g رو داشت تا جایی که پهنای باندش تا هشت مگ هم میرسید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

عکس بالا مال هشت ماه پیشه

الان سرعت دانلودش به زور به 50 کیلوبایت میرسه و نصف بیشتر سایتها هم باهاش باز نمیشن.
قدرت سیگنال هم خیلی افت کرده

بنظرتون باید چکار کنم ؟شکایت کنم درست میشه ؟
اون دیگه مال وقتی بود که بسته آلفا پلاس و آلفا نداشت و محدود نبود.الان دیگه محدود شده تا 65 کیلوبایت میره

alemoazezo
31-08-2015, 19:15
اون دیگه مال وقتی بود که بسته آلفا پلاس و آلفا نداشت و محدود نبود.الان دیگه محدود شده تا 65 کیلوبایت میره

خب با همین آلفا پلاس هستش که بیشتر 50 کیلو نمیشه سرعتم :n34:

arminkoo
31-08-2015, 22:35
سلام دوستان چجوری بفهمم دقیقا چند مگ استافده شده از بسته ای که خریدم ؟!؟!
چون وقتی *111*231* میگیرم بعد از استفاده پیامک میده میزنه 0 کیلو بایت در صورتی که تا الان فک کنم 200 مگ استفاده کرده باشم ؟

mohebronaldo
31-08-2015, 23:09
سلام دوستان چجوری بفهمم دقیقا چند مگ استافده شده از بسته ای که خریدم ؟!؟!
چون وقتی *111*231* میگیرم بعد از استفاده پیامک میده میزنه 0 کیلو بایت در صورتی که تا الان فک کنم 200 مگ استفاده کرده باشم ؟
شما شارژتو نگاه کن یه اس ام اس میاد میگه چقدر از بسته مونده

arminkoo
31-08-2015, 23:18
اعتباری نیست اخه خطم 912 هست .
الانهی استعلام میگرم میزنه 0 کیلو بایت تا ساعت 21 .9 دقیقه . در صورتی که الان ساعت 12 هست

mohebronaldo
31-08-2015, 23:22
اعتباری نیست اخه خطم 912 هست .
الانهی استعلام میگرم میزنه 0 کیلو بایت تا ساعت 21 .9 دقیقه . در صورتی که الان ساعت 12 هست
شما یه اس ام اس خالی به 8080 بده.و یا بزن *111*32# و بزن وضعیت بسته

arminkoo
31-08-2015, 23:31
نوشته بسته اینترنت آلفا ... تا ساعت 21 . 8 دقیقه 0 کیلو بایت است

mohebronaldo
31-08-2015, 23:32
نوشته بسته اینترنت آلفا ... تا ساعت 21 . 8 دقیقه 0 کیلو بایت است
حجمش تموم شده خوب.زمانش مونده فقط

amir deja vu
01-09-2015, 12:44
دوستان من یه مشکلی با سیم کارت همراه اولم پیدا کردم :

این سیم کارت ما مشکلی نداشت و درست کار میکرد تا اینکه الان دو روزه مدام از شبکه خارج میشه! یعنی هر چند وقت یه بار میزنه: فقط تماس اضطراری! منطقه هم همون جای قبلیه . مشکل از گوشی هم نیست چون سیم کارت های دیگه رو همین گوشی جواب میده. همراه اولم آنتن دهیش خوبه اینجا ...هر چند وقت یه بار خودم به طور دستی search networks رو میزنم و رو RI-MCI ثبتش میکنم ولی بعد یه مدت دوباره از شبکه خارج میشه

چیکار باید بکنم؟:n36:

(تا دلتون بخواد ری استارت و ریبوت و ریست فکتوری هم کردم! ولی حل نشد:n27:)

sadegh1010
01-09-2015, 13:32
سلام دوستان میخاستم ببینم دکل 4G به شکل چطوری متوجه بشیم ؟!

eightskh
01-09-2015, 17:41
نقشه نوترینو همراه اول آپدیت شد:
تاریخ:1394/06/10

eightskh
01-09-2015, 17:47
نقسه نوترینو همراه اول آپدیت شد:
تاریخ:1394/06/10

چرا بعضی شهر ها در لیست وجود دارد اما در نقشه وجود ندارد؟

mohebronaldo
01-09-2015, 23:11
سلام دوستان میخاستم ببینم دکل 4G به شکل چطوری متوجه بشیم ؟!
شما باید ببینید پشت سکتور اگه rru چاق مانند دیدی همون فورجی هست

mohebronaldo
01-09-2015, 23:12
دوستان من یه مشکلی با سیم کارت همراه اولم پیدا کردم :

این سیم کارت ما مشکلی نداشت و درست کار میکرد تا اینکه الان دو روزه مدام از شبکه خارج میشه! یعنی هر چند وقت یه بار میزنه: فقط تماس اضطراری! منطقه هم همون جای قبلیه . مشکل از گوشی هم نیست چون سیم کارت های دیگه رو همین گوشی جواب میده. همراه اولم آنتن دهیش خوبه اینجا ...هر چند وقت یه بار خودم به طور دستی search networks رو میزنم و رو RI-MCI ثبتش میکنم ولی بعد یه مدت دوباره از شبکه خارج میشه

چیکار باید بکنم؟:n36:

(تا دلتون بخواد ری استارت و ریبوت و ریست فکتوری هم کردم! ولی حل نشد:n27:)
شما یه سیم کارت همراه اول دیگه هم تست کن.اگه مشکل ادامه داشت جای سیمکارت گوشیت مشکل داره دیگه

haduxx
02-09-2015, 00:33
همراه اول چند روز بعد از تست دکل فعالش میکنه اخه چند روز پیش منطقه ما بعدازظهر فعال شد و دوباره خاموش کردن

Sent from my SM-G361H using Tapatalk

number-1
02-09-2015, 11:29
همراه اول چند روز بعد از تست دکل فعالش میکنه اخه چند روز پیش منطقه ما بعدازظهر فعال شد و دوباره خاموش کردن

منطقه ما هم همینطور البته نمیدونم واسه کودوم اپراتوره ولی یه روز فعال بود بعد خاموشش کردن
شما کجا رو میگی کجا هستید

haduxx
02-09-2015, 11:39
منطقه ما هم همینطور البته نمیدونم واسه کودوم اپراتوره ولی یه روز فعال بود بعد خاموشش کردن
شما کجا رو میگی کجا هستید
خوزستان گتوند

mohebronaldo
02-09-2015, 20:30

منطقه ما دکل نسل سومش بعد از یک هفته و نیم فعال شد الان فول آنتن هست

mohebronaldo
02-09-2015, 20:33
دوستان چرا نت همراه اول چرا دیتا رو روشن میکنم فقط آرم 3G میاد بالای آنتن میمونه دیگه نمیره.هی H و 3G و H+ میاد.هیچ وقتم ثابت H+ نمیاد.بیشتر جاهای رشت تست کردم اینجوریه.فقط همراه اول نتش هی اچ پلاس میشه هی اچ و تریجی.ایرانسل روشن میکنم H+ هست

molasani_boy
02-09-2015, 20:46
دوستان چرا نت همراه اول چرا دیتا رو روشن میکنم فقط آرم 3G میاد بالای آنتن میمونه دیگه نمیره.هی H و 3G و H+ میاد.هیچ وقتم ثابت H+ نمیاد.بیشتر جاهای رشت تست کردم اینجوریه.فقط همراه اول نتش هی اچ پلاس میشه هی اچ و تریجی.ایرانسل روشن میکنم H+ هست
ممکنه آنتن هنوز بطور کامل تست نشده چون واسه چند روز اونو بحالت آزمایشی روشن میکنن...دوباره بعد یه مدتی فعال میشه

haduxx
02-09-2015, 20:46
منطقه ما دکل نسل سومش بعد از یک هفته و نیم فعال شد الان فول آنتن هست
تا چند کیلومتر دکلش برد داره؟

kayvan_22
02-09-2015, 20:59
چرا تجهیزات رو نصب کردن ولی هنوز فعالش نمی کنن :n41: الان چند ماه تجهیزات رو نصب کردن ولی هنوز فعال نشده دلیل چیه ؟

molasani_boy
02-09-2015, 21:02
چرا تجهیزات رو نصب کردن ولی هنوز فعالش نمی کنن :n41: الان چند ماه تجهیزات رو نصب کردن ولی هنوز فعال نشده دلیل چیه ؟
3G یا 4G ?!

kayvan_22
02-09-2015, 21:13
3G یا 4G ?!

3g

این الان تجهیز شده : ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).jpg

mohebronaldo
02-09-2015, 21:53
ممکنه آنتن هنوز بطور کامل تست نشده چون واسه چند روز اونو بحالت آزمایشی روشن میکنن...دوباره بعد یه مدتی فعال میشه

همه جاهای رشت اینجوریه.فک نکنم آزمایشی باشه.تست شده روشن کردن دیگه.وگرنه که روشن نمیکنن دکل رو

mohebronaldo
02-09-2015, 21:54
تا چند کیلومتر دکلش برد داره؟

تست نکردم.ولی کل منطقه آنتن پر شد وقتی فعال شد.قبل اون اصلا آنتن نداشت منطقه ما

haduxx
02-09-2015, 21:55
بسته های حجیم شبانه همراه اول رو کسی فعال کرده تا حالا؟

mohebronaldo
02-09-2015, 21:55
هنوز مخابرات شاید لینک نداده.باید لینک بده تا فعال شه.کارشناس باید بیاد بازدید کنه

haduxx
02-09-2015, 21:57
ایرانسل که اوایل تا پانزده مگابیت میرفت ولی الان افتضاح شده

mohebronaldo
02-09-2015, 21:59
3g

فک نکنم که.اون که تجهیزاتش نسل 2 هست که تو عکس مشخصه سکتور بالا پایین نسل 2 هست به نظر من.پشتش هم rru هست

mohebronaldo
02-09-2015, 22:00
ایرانسل که اوایل تا پانزده مگابیت میرفت ولی الان افتضاح شده

نسل 3 یا نسل 4.کجا هستید

haduxx
02-09-2015, 22:04
نسل سوم خوزستان

mehrdad..7
03-09-2015, 19:09
3g

اگه اشتباه نکنم این سایت به 3g تجهیز شده چون اگه سکتورهای ردیف اول رو نگاه کنید ruu رو گذاشتن زیر سکتور

kayvan_22
03-09-2015, 20:37
اگه اشتباه نکنم این سایت به 3g تجهیز شده چون اگه سکتورهای ردیف اول رو نگاه کنید ruu رو گذاشتن زیر سکتور

پس هنوز فعال نشده چون بهش وصل نمیشه

mohebronaldo
04-09-2015, 01:03
ولی سکتور های نسل 3 اینجوری نیستن.دراز ترن

Armin.Computer
04-09-2015, 01:38
ولی سکتور های نسل 3 اینجوری نیستن.دراز ترن

به نظرم وایمکسه
حالا شاید اشتباه گفته باشم
حدس من بود

alish78
04-09-2015, 08:12
دوستان این دکل مال همراه اوله؟
چرا RRU نداره؟

MOH@ND3S
04-09-2015, 08:57
چرا RRU نداره؟

نسل 2 هست..

برای همراه اول یا ایرانسل بودن باید لوگو ی روی رک رو دید یا اینکه با گوشی تست سیگنال بگیرید...چون تجهیزات هر 2 اپراتور بعضی نقاط یکسان هستن نمیشه از دور تشخیص داد.

alish78
04-09-2015, 08:58
نسل 2 هست..

برای همراه اول یا ایرانسل بودن باید لوگو ی روی رک رو دید یا اینکه با گوشی تست سیگنال بگیرید...چون تجهیزات هر 2 اپراتور بعضی نقاط یکسان هستن نمیشه از دور تشخیص داد.
لوگوی راک رو چطوری ببینم؟ راک که پایینه و بهش دید ندارم
بعد یه سوال دیگه این که چطوری بفهمم rru که روی دکله نسل دو هست یا سه یا چهار؟
اخه بعضی دکلا با یه دونه rru نسل سه هستن و بعضی نسل دو

mohebronaldo
04-09-2015, 18:11
چرا RRU نداره؟
فک کنم ایرانسل هست.چون زیر سکتورش یه نوشته هست.حالا شما زیرش چه سیگنالی دریافت میکنی

mohebronaldo
04-09-2015, 18:15
بستگی به جمعیت منطقه داره.بعضی جاها rru تو رک یا همون کانکس قرار داره.مهندس ما توضیح داد که چطوری سیم کشی میشه به سکتور.rru نسل سه نازک هست معلومه.ولی rru نسل چهار چاق تر نشون میده مشخص هست.شما عکس سایت بزارید نشونتون میدن دوستان

Armin.Computer
04-09-2015, 23:26

فکر کنم ایرانسل هست
من خودم خوزستانم
حدس می زنم چون دکل های شهر ما هم که ایرانسل هست اکثر این شکلی هستن
البته در حد حدس هست و شاید اشتباه باشه
ولی بهترین راه همون چک کردن سیگنال با گوشی هست

alish78
05-09-2015, 00:25
بستگی به جمعیت منطقه داره.بعضی جاها rru تو رک یا همون کانکس قرار داره.مهندس ما توضیح داد که چطوری سیم کشی میشه به سکتور.rru نسل سه نازک هست معلومه.ولی rru نسل چهار چاق تر نشون میده مشخص هست.شما عکس سایت بزارید نشونتون میدن دوستان
ببخشید کجا توضیح دادن؟لینکی ازش دارید؟

alish78
05-09-2015, 00:26
فکر کنم ایرانسل هست
من خودم خوزستانم
حدس می زنم چون دکل های شهر ما هم که ایرانسل هست اکثر این شکلی هستن
البته در حد حدس هست و شاید اشتباه باشه
ولی بهترین راه همون چک کردن سیگنال با گوشی هست
منم همین حدسو میزنم
الان اگه بخوان اینو نسل چهارش بکنن فقط باید یه rru اضافه کنن و پهنای باند بهش بدن؟

mohebronaldo
05-09-2015, 00:29
ببخشید کجا توضیح دادن؟لینکی ازش دارید؟
به چند صفحه اول اگه رجوع کنید هست لینکش

Armin.Computer
05-09-2015, 00:32
منم همین حدسو میزنم
الان اگه بخوان اینو نسل چهارش بکنن فقط باید یه rru اضافه کنن و پهنای باند بهش بدن؟

تا جایی که من دیدم باید RRU داشته باشه
ولی باز هم من تخصص چندانی ندارم و شاید اشتباه بگم
این دکل منطقه شما هست؟

MOH@ND3S
05-09-2015, 01:33
3G همراه اول ساعت 2:25 شب..منطقه 22 تهران..

سرور فرانسه :

سرور داخلی :

eightskh
05-09-2015, 05:23
3G همراه اول ساعت 2:25 شب..منطقه 22 تهران..

سرور فرانسه :

سرور داخلی :

مگه میشه سرعت اپلود سرور خارج بیشتر از سرور داخل باشد

eightskh
05-09-2015, 05:25
چرا RRU نداره؟
به نظرم ایرانسل است چون بعضی از دکل های ایرانسل در شهرمان همین جوری است.

bsm1992
05-09-2015, 14:08
دوستان من داخل خونه اصلا آنتن نسل 3 ندارم بیرون خونه هم باید دستی انتخاب کنم تا رجیستر بشه 2 بار با 9990 تماس گرفتم پرونده تشکیل دادن چند روز پیش هم از سایت 195 شکایت کردم واسه 3 تا خط دایمی همراه اولمون چیکار میتونم بکنم تا پیگیری کنن؟ یا بیخیال بشم؟چون ایرانسل 200متری خونه دکل داره و LTE میده ضمنا منطقه ایل گلی تبریز هستم

mojtabaghanidel
05-09-2015, 17:36
سلام.
دوستان این داستان تعویض سیم کارت به کجا رسید؟؟ هنوز یو سیم نمیدن؟؟ من می خوام یه گزارش تصویری در باره این قضیه ببندم. خواهش می کنم اگر سوال/مطلب/مشکل در باره این داستان دارید به من پخ کنید یا تو تلگرام برام بزارید.
ای دی تلگرامم mojtabaghanidel

hady1364
05-09-2015, 18:48
سلام.
دوستان این داستان تعویض سیم کارت به کجا رسید؟؟ هنوز یو سیم نمیدن؟؟ من می خوام یه گزارش تصویری در باره این قضیه ببندم. خواهش می کنم اگر سوال/مطلب/مشکل در باره این داستان دارید به من پخ کنید یا تو تلگرام برام بزارید.
ای دی تلگرامم @mojtabaghanidel ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست عزیز؛
معمولا گزارش منتشر می‌کنن که بقیه اطلاع پیدا کنن، نه اینکه از بقیه اطلاع بگیرن که گزارش منتشر کنن :n02:

alemoazezo
05-09-2015, 18:56
آقایون با آلفا پلاس با بهترین سیگنال نهایتا تا چه سرعتی میشه دانلود کرد ؟

من سیگنالم -109 dbm و 8 asu هستش وظعیتم چطوره ؟

eightskh
05-09-2015, 19:02
آقایون با آلفا پلاس با بهترین سیگنال نهایتا تا چه سرعتی میشه دانلود کرد ؟

من سیگنالم -109 dbm و 8 asu هستش وظعیتم چطوره ؟
سیگنالت خیلی ضعیف است.

Majidson
05-09-2015, 19:02
سلام.
ای دی تلگرامم mojtabaghanidel
در حال حاضر بعد از نمایشگاه کتاب کلا دیگه عرضه نمی کنند.

alemoazezo
05-09-2015, 19:09
سیگنالت خیلی ضعیف است.

امکانش هست با گذشت زمان سیگنال 3 جی در یک منطقه ضعیف بشه ؟

چون من قبلا وضعیت خیلی بهتری داشتم از نظر سرعت .

number-1
05-09-2015, 19:36
دوستان شما با بی تالک مشکلی ندارین؟

Majidson
05-09-2015, 23:08
برای من که هم با شاتل و هم با 3G همراه اول قیلتره.

number-1
05-09-2015, 23:20
برای من که هم با شاتل و هم با 3G همراه اول قیلتره.

پس همین درست فکر میکردم
برای منم چند روزه اینطوریه من با شاتل و رایتل امتحان کردم
اینم یعنی تعطیل شد:n22:
دیگه برنامه ای نیست مثل این باشه؟

Memonex
06-09-2015, 11:04
آقا این چه مسخره بازیه من بسته رزرو کردم حجمم تموم شده ولی رزرو فعال نمیشه موجودیم هم کافیه

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

mohebronaldo
06-09-2015, 15:32
درست شده دوستان مشکل جزئی بود

mohebronaldo
06-09-2015, 15:36
دوستان من داخل خونه اصلا آنتن نسل 3 ندارم بیرون خونه هم باید دستی انتخاب کنم تا رجیستر بشه 2 بار با 9990 تماس گرفتم پرونده تشکیل دادن چند روز پیش هم از سایت 195 شکایت کردم واسه 3 تا خط دایمی همراه اولمون چیکار میتونم بکنم تا پیگیری کنن؟ یا بیخیال بشم؟چون ایرانسل 200متری خونه دکل داره و LTE میده ضمنا منطقه ایل گلی تبریز هستم
دقیقا من مشکل شمارو داشتم بعد از چند ماه دکل محل تجهیز شده الان فول آنتن هستم

number-1
06-09-2015, 16:07
درست شده دوستان مشکل جزئی بود

بله تازه امروز درست شد

Majidson
06-09-2015, 16:37
از زمان نصب RRU چه مدت طول کشید تا 3G فعال شد و روشن کردند ؟

bsm1992
06-09-2015, 19:41

شما هم به 195 شکایت کردین؟

bsm1992
06-09-2015, 20:08
یعنی نسل های بالاتر همراه اول اصلا ارزش ندارن تو جواب شکایتم از 195 نوشتن تا سال چهارم تعهد پوشش نسل 3 و 4 60درصد مراکز استان می باشد در حالی که ایرانسل LTE فعال کرده کل تبریزم تحت پوشش هس تو اتوبان های اطراف شهر هم LTE داره با سرعت 100 km/h تو ماشین تو ویدیو هم قطع و وصلی نداره پینگ سرور داخلی 30 تا 50 سرور خارجی 100 تا 200 همراه اول 20متر حرکت میکنی انتن میوفته 2G

mohebronaldo
06-09-2015, 21:20
از زمان نصب RRU چه مدت طول کشید تا 3G فعال شد و روشن کردند ؟

بعد یک هفته و چند روز شد وصل شد.پیش پیمانکاران بودم بهم گفتن سعی میکنیم سریع تر وصل کنیم

mohebronaldo
06-09-2015, 21:23
شما هم به 195 شکایت کردین؟
بله بعد چند ماه حل شد

mohebronaldo
06-09-2015, 21:27
یعنی نسل های بالاتر همراه اول اصلا ارزش ندارن تو جواب شکایتم از 195 نوشتن تا سال چهارم تعهد پوشش نسل 3 و 4 60درصد مراکز استان می باشد در حالی که ایرانسل LTE فعال کرده کل تبریزم تحت پوشش هس تو اتوبان های اطراف شهر هم LTE داره با سرعت 100 km/h تو ماشین تو ویدیو هم قطع و وصلی نداره پینگ سرور داخلی 30 تا 50 سرور خارجی 100 تا 200 همراه اول 20متر حرکت میکنی انتن میوفته 2G
کلن همراه اول ضعیف کار میکنه و کارش آهسته هست.مکان های شلوغ که باید نسل 3 باشه نیست.مثلا منطقه ما الان سرعت نسل 2 درحد 1 کیلوبایت هست.حالا الان نسل 3 فول آنتن هست بازم تو نسل 2 سرعت ترکیده

Armin.Computer
06-09-2015, 21:51
سلام
یه سیم کارت همراه اول خریدم ساعت 8 شب
هنوز فعال نشده؟
چرا؟
خیلی طول می کشه؟

mohebronaldo
06-09-2015, 21:53
سلام
یه سیم کارت همراه اول خریدم ساعت 8 شب
هنوز فعال نشده؟
چرا؟
خیلی طول می کشه؟
نه اگه تو سیستم بزنه سریع همون لحظه فعال میشه

Armin.Computer
06-09-2015, 22:01
نه اگه تو سیستم بزنه سریع همون لحظه فعال میشه

اصلا آنتن ندارم
نمی دونم چرا اینقدر دیر فعال می کنن

mohebronaldo
06-09-2015, 22:07
اصلا آنتن ندارم
نمی دونم چرا اینقدر دیر فعال می کنن
خدمات مشترکین ها زود میبندن.فردا صبح فعاله

Armin.Computer
06-09-2015, 22:08
خدمات مشترکین ها زود میبندن.فردا صبح فعاله

دقیقا من رفتم پیش خدمات ارتباطی
+
می خواستم 3G رو تست کنم

mohebronaldo
06-09-2015, 22:10
دقیقا من رفتم پیش خدمات ارتباطی
+
می خواستم 3G رو تست کنم
آبادان هستید.اونجا که تحت پوشش هست.خوب با سیم کارت دوستتون تست میکردید

Armin.Computer
06-09-2015, 22:14
آبادان هستید.اونجا که تحت پوشش هست.خوب با سیم کارت دوستتون تست میکردید

نه من آبادان نیستم
سیم کارت که زیاده
من خودم مرتب در حال تست هستم
ولی خواستم رو گوشی خودم تست کنم :دی
+
میگم وقتی فعال بشه خود آنتن می یاد یا باید خاموش و روشن کنم؟

number-1
06-09-2015, 22:19
نه من آبادان نیستم
سیم کارت که زیاده
+

حالت شبکه گوشی شما چیه؟

mohebronaldo
06-09-2015, 22:36
نه من آبادان نیستم
سیم کارت که زیاده
+
یک طرفه هست وقتی سند نزده.به خطتون زنگ بزنید اگه گفت خاموشه یعنی فعال شده

mohebronaldo
06-09-2015, 22:41
اینم از عکس های تجهیز دکل محل ما با حضور خودم کنار پیمانکاران[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[IMG][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میبینید که سکتور های قدیمی نسل 2 در حال تعویض هستند.سکتور های نسل 3 جدید هوآوی بود.rru ها اریکسون بودن

number-1
06-09-2015, 22:45
یه دکل رو یکی از ساختمونای محل نصب کردن خیلی وقته که هستش بعد یه شب روشنش کردن بعد دوباره خاموش شد یعنی من از روی چراغ قرمز چشمک زن روش فهمیدم میخوام بدونم ممکنه این روشن باشه ولی چراغش کار نکنه؟

mohebronaldo
06-09-2015, 22:46
یه دکل رو یکی از ساختمونای محل نصب کردن خیلی وقته که هستش بعد یه شب روشنش کردن بعد دوباره خاموش شد یعنی من از روی چراغ قرمز چشمک زن روش فهمیدم میخوام بدونم ممکنه این روشن باشه ولی چراغش کار نکنه؟
روی rru یه نور ضعیفی اگه چشمک میزنه درحال کار کردن هست

Armin.Computer
06-09-2015, 23:05
روی rru یه نور ضعیفی اگه چشمک میزنه درحال کار کردن هست

این همون دکلی نیست که شما فکر می کردی نسل 3 هست؟؟

bsm1992
06-09-2015, 23:05
دوستان به نظر من همراه اول فقط واسه تماس و پیامک خوبه ولی از لحاظ اینترنت خیلی مونده به ایرانسل برسه دوستان موافقن؟
البته ایرانسل هم 100% راضی کننده نیس ولی بهتره

number-1
06-09-2015, 23:12
دوستان به نظر من همراه اول فقط واسه تماس و پیامک خوبه ولی از لحاظ اینترنت خیلی مونده به ایرانسل برسه دوستان موافقن؟

بنظرم رایتل از این 2 تا بهتره
رایتل حتی با 1 خط انتن هم کیفیت خوبی داره و از همه مهمتر دائم مثل این دو اپراتور بین 2G و 3G سوییچ نمیشه
همراه اول ایرانسل مثل همن فقط تو مناطق مختلف کیفیتشون کمو زیاد میشه اینه که یکی میگه همراه اول بهتره یکی دیگه میگه ایرانسل

mohebronaldo
06-09-2015, 23:15
اون زمان یه نوکیا داشتم وقتی میرفتم تو بروزر آرم G میومد اما با ایرانسل.هنوز همراه اول اینترنت نداشت.اون موقع اینترنت مشکل داشت.یه بار آرمش نیومد حالم یه جوری شد.چه برسه به الانه همراه اول.بعدش هم که اینترنتش اومد به زور هم وصل میشد سرعتش هم رو 6 کیلوبایت بود تازه هم G هم بود با سونی اریکسون k 320

mohebronaldo
06-09-2015, 23:20
بنظرم رایتل از این 2 تا بهتره
رایتل حتی با 1 خط انتن هم کیفیت خوبی داره و از همه مهمتر دائم مثل این دو اپراتور بین 2G و 3G سوییچ نمیشه
همراه اول ایرانسل مثل همن فقط تو مناطق مختلف کیفیتشون کمو زیاد میشه اینه که یکی میگه همراه اول بهتره یکی دیگه میگه ایرانسل
آره چون رایتل فقط نسل 3 هست واسه همین کلا همه چیش فرق داره از نظر سرعت و کیفیت اینترنت

Armin.Computer
06-09-2015, 23:20
حالت شبکه گوشی شما چیه؟

رو همه مدل شبکه ای هست
زنگ زدم گفت فردا فعال میشه احتمال زیاد