مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Shatel / شرکت شاتل
ariobarzan2
30-12-2020, 00:14
سلام
دوستان ي كه سرويس 16 مگ رو خريداري كردن پهناباند دانلود رو مثل سابق روي 17404 قرار ميدن ؟
چون من قبلا چند ماه پيش سرويس شاتل رو داشتم روي 17 مگ ست ميكردن اگر خطت اوكي بود .
ولي الان ميگن بالاي 16 نداريم :weird::wink:
سلام بله 16 را روی همین عدد میبندن
سلام
اين مشكل شما بعد چند روز درست شد ؟
چه مدت طول كشيد كه بهتون پورت تخصيص بدن ؟
سلام
33 روز طول کشید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینترنت شرکت:biggrin:
amirmini
02-01-2021, 00:37
سلام دوستان امیدوارم حال همگی خوب باشه...دوستان من خیلی وقته از شاتل سرویس دارم ولی خب هیچوقت سرعت بالای 8 مگ نمیتونستم ازشون بگیرم بخاطر شرایط خطم مخصوصا تو خونه قبلی...چند روز پیش یه سری کارایی کردیم و کشش خط تقریبا 14 مگ شده و من گفتم روی 12 ببندن برای پایداری بیشتر...سرعتو بستن رو 12 قطعی و مشکل هم ندارم ولی من امروز توی کارم سرعت آپلود اذیتم کرد متوجه شدم سرعت آپلود روی 764 بسته شده و با پشتیبانی هم یه صحبت کردم گفت که اره پروفایل همینه و سرعت آپلود بالاتر میخوای باید ببرم رو 8 مگ گیم.. annem x رو هم اگه فعال کنن فرقی نمیکنه وقتی سرعت آپلود رو این عدد بسته شده....میخواستم ببینم این داستان طبیعیه یا نه کاری که شاتل میکنه یه چیز رسمی و قراردادیه یا میتونم پیگیری کنمش؟
شرایط خطم تو مودم رو هم میزارم اینجا اگه لازم هست
ADSL link status: up
Opmode: ITU G.992.5(ADSL2PLUS)
near-end interleaved channel bit rate: 12288 kbps
near-end fast channel bit rate: 0 kbps
far-end interleaved channel bit rate: 764 kbps
far-end fast channel bit rate: 0 kbps
near-end FEC error fast: 0
near-end FEC error interleaved: 19791
near-end CRC error fast: 0
near-end CRC error interleaved: 15
near-end HEC error fast: 0
near-end HEC error interleaved: 164
far-end FEC error fast: 0
far-end FEC error interleaved: 0
far-end CRC error fast: 0
far-end CRC error interleaved: 0
far-end HEC error fast: 0
far-end HEC error interleaved: 0
ADSL uptime : 1:24, 11 secs
ADSL activetime :0 min, 13 secs
Downstream:
relative capacity occupation: 100%
noise margin downstream: 10.8 dB
output power upstream: 12.1 dbm
attenuation downstream: 34.8 dB
Upstream:
noise margin upstream: 16.6 dB
output power downstream: 19.7 dbm
attenuation upstream: 23.0 dB
number-1
02-01-2021, 03:42
دوستان تو صفحه تنظیمات مودم من فقط annex m و L هستن خبری از A نیست
لطفا راهنماییم کنین کدوما رو فعال و غیر فعال کنم و اینکه بابت annex A با پشتیبانی تماس بگیرم یا نه ممنون
Snr 11
Atn 28
G dmt
خط رو ۹ مگ اپ شده
karwan125
02-01-2021, 08:39
سلام دوستان امیدوارم حال همگی خوب باشه...دوستان من خیلی وقته از شاتل سرویس دارم ولی خب هیچوقت سرعت بالای 8 مگ نمیتونستم ازشون بگیرم بخاطر شرایط خطم مخصوصا تو خونه قبلی...چند روز پیش یه سری کارایی کردیم و کشش خط تقریبا 14 مگ شده و من گفتم روی 12 ببندن برای پایداری بیشتر...سرعتو بستن رو 12 قطعی و مشکل هم ندارم ولی من امروز توی کارم سرعت آپلود اذیتم کرد متوجه شدم سرعت آپلود روی 764 بسته شده و با پشتیبانی هم یه صحبت کردم گفت که اره پروفایل همینه و سرعت آپلود بالاتر میخوای باید ببرم رو 8 مگ گیم.. annem x رو هم اگه فعال کنن فرقی نمیکنه وقتی سرعت آپلود رو این عدد بسته شده....میخواستم ببینم این داستان طبیعیه یا نه کاری که شاتل میکنه یه چیز رسمی و قراردادیه یا میتونم پیگیری کنمش؟
Downstream:
Upstream:
شرايط خط ت طوري هستش كه SNR آپلود ت روي noise margin upstream: 16.6 dB هستش حالا واسه اينكه قطع و وصلي نداشته باشي و يه اينترنت پايدار داشته باشي ميتوني بگي كه روي 1 مگ يا 1200 قرار بدن اوكيه .
amirmini
02-01-2021, 08:48
شرايط خط ت طوري هستش كه SNR آپلود ت روي noise margin upstream: 16.6 dB هستش حالا واسه اينكه قطع و وصلي نداشته باشي و يه اينترنت پايدار داشته باشي ميتوني بگي كه روي 1 مگ يا 1200 قرار بدن اوكيه .
ممنون از راهنماییت ولی مشکل اینجاست که پشتیبانی به من گفت شرایط سرویس همینه آپلود بالاتر بخوای باید ببرمت رو ۸ گیم...ینی گفتن که سرعت اپلودمو بالا نمیبرن...این کارشون مشکلی نداره یا میتونم پیگیری ای بکنم در این رابطه؟
mohsenP3000
02-01-2021, 12:03
ممنون از راهنماییت ولی مشکل اینجاست که پشتیبانی به من گفت شرایط سرویس همینه آپلود بالاتر بخوای باید ببرمت رو ۸ گیم...ینی گفتن که سرعت اپلودمو بالا نمیبرن...این کارشون مشکلی نداره یا میتونم پیگیری ای بکنم در این رابطه؟
سلام باید به 195 زنگ بزنید یا برید سایت شون ثبت شکایت کنید. 195.ir ضمنا همین مستندات رو هم ارائه کنید.
معمولا رسم بر این هست با هر سرعتی دان می کنید با نصف یا یک چهارم آپ کنید. البته من خودم سرویس هایی داشتم که آپ و دان یکی بوده سرعت شون.
amirmini
02-01-2021, 13:04
سلام باید به 195 زنگ بزنید یا برید سایت شون ثبت شکایت کنید. 195.ir ضمنا همین مستندات رو هم ارائه کنید.
معمولا رسم بر این هست با هر سرعتی دان می کنید با نصف یا یک چهارم آپ کنید. البته من خودم سرویس هایی داشتم که آپ و دان یکی بوده سرعت شون.
پیگیریش میکنم ببینم به کجا میرسه نتیجه ش مرسی از راهنماییت
amirmini
02-01-2021, 13:07
پیگیریش میکنم ببینم به کجا میرسه نتیجه ش مرسی از راهنماییت
Battlefield2
03-01-2021, 01:01
Downstream:
Upstream:
این مشکل شما رو من هم با شاتل داشتم. ببین شاتل سیستم نرم افزاریش پروفایل سرعت رو ست میکنه و دیگه دستی انجام نمیدن.
من سرعت 16 خریدم ازشون ولی داخل سایت سرویس گیم فقط با 8 مگ دانلود میذاشت ست کنم. در صورتی که خط من تا 12 مگ گیم میکشه. و شاتل بین 8 و 16 سرعتی نداره.
زنگ زدم پشتیبانی اول قبول نکردن سرعت ست کنن.
بعد با التماس ازشون خواستم بصورت دستی سرعت 12 مگ با سرویس گیم ست کنن
ولی بعد از چند ساعت سیستم نرم افزاری اتوماتیک سرعت رو برگردوند به همون سرعت های اسمی داخل سایت.
منم کلا با این شرایط بیخیال شاتل شدم.
amirmini
03-01-2021, 08:44
این مشکل شما رو من هم با شاتل داشتم. ببین شاتل سیستم نرم افزاریش پروفایل سرعت رو ست میکنه و دیگه دستی انجام نمیدن.
من سرعت 16 خریدم ازشون ولی داخل سایت سرویس گیم فقط با 8 مگ دانلود میذاشت ست کنم. در صورتی که خط من تا 12 مگ گیم میکشه. و شاتل بین 8 و 16 سرعتی نداره.
زنگ زدم پشتیبانی اول قبول نکردن سرعت ست کنن.
بعد با التماس ازشون خواستم بصورت دستی سرعت 12 مگ با سرویس گیم ست کنن
ولی بعد از چند ساعت سیستم نرم افزاری اتوماتیک سرعت رو برگردوند به همون سرعت های اسمی داخل سایت.
منم کلا با این شرایط بیخیال شاتل شدم.
ممنونم ازت اره دیروز بعد از کلی بحث پشتیبانی تمام این حرفارو بهم زد منم طبق راهنمایی یکی از دوستان همینجا ثبت شکایت زدم که فک نمیکنم دردیو دوا کنه...حقیقتا منم دل خوشی از شاتل ندارم خیلیم دلم میخواد isp یم رو عوض کنم بعد این همه افزایش قیمتش ولی متاسفانه انقد وضعیت زیرساخت افتضاحه من سراغ هر سرویس دهنده ای میرم و از کاربراش نظر میخونم انگار هیچکس اینترنت خوبی ارائه نمیده که آدم رغبتی داشته باشه...من هم اگه به یه انتخاب بین این همه بد برسم isp یم رو حداقل واسه تست برای یه مدت عوض میکنم اگه هم خودت تجربه ای داشتی در جریانم بزار شاید کمکم کرد
number-1
04-01-2021, 00:07
دوستان ایا هنوز امکان خرید سرویس های eco و art هستش؟
فرقشون با سرویسهای فعلی چیه؟
ghasem13
04-01-2021, 00:16
تو این ده پونزده سالی که adsl استفاده میکنم دزد تر و دروغ گو تر از اپراتور های فروش اینترنت شاتل ندیدم
هفته قبل برای یکی از آشناهام تماس گرفتم شاتل پرسیدم بسته اینترنت adsl یک ساله با حدود 150 گیگ حجم بین الملل دارید یا نه طرف گفت طرح یک ساله 120 گیگ دارم با رانژه و الخ حدود 170 تومان در میاد خلاصه اوکی کردم و بعد چند روز که فعال شد رفتم تو پنل میبینم بسته یک ساله به صورت ماهانه 10 گیگ فعال شده، یعنی 10 گیگ کمتر استفاده کنی بقیه اش سوخته و بیشتر ازین مقدار هم نمیشه مصرف کرد!
دوباره تماس گرفتم نمایندگی فروش میگم این بسته اون چیزی که با مسیول فروشتون صحبت کردم نیست ولی زیر بار نمیرن و به دروغ میگن که بهتون گفتیم که طرح ماهانه هست که اگه اینطور بود محال بود ازشون خرید کنم
میگم اشتباه از اپراتورتون بوده که کامل توضیح نداده اینترت نخواستم پولمو پس بدین میگه سرویس رو کنسل کنید فقط نصفش پولو پس میدیم !!!
یعنی دروغ گویی و دزدی ازین واضح تر ندیده بودم تا حالا، مملکت هم که قانون درست و حسابی نداره اینام خیلی راحت سو استفاده میکنن
اینم تحربه من از شاتل
تو این ده پونزده سالی که adsl استفاده میکنم دزد تر و دروغ گو تر از اپراتور های فروش اینترنت شاتل ندیدم
هفته قبل برای یکی از آشناهام تماس گرفتم شاتل پرسیدم بسته اینترنت adsl یک ساله با حدود 150 گیگ حجم بین الملل دارید یا نه طرف گفت طرح یک ساله 120 گیگ دارم با رانژه و الخ حدود 170 تومان در میاد خلاصه اوکی کردم و بعد چند روز که فعال شد رفتم تو پنل میبینم بسته یک ساله به صورت ماهانه 10 گیگ فعال شده، یعنی 10 گیگ کمتر استفاده کنی بقیه اش سوخته و بیشتر ازین مقدار هم نمیشه مصرف کرد!
دوباره تماس گرفتم نمایندگی فروش میگم این بسته اون چیزی که با مسیول فروشتون صحبت کردم نیست ولی زیر بار نمیرن و به دروغ میگن که بهتون گفتیم که طرح ماهانه هست که اگه اینطور بود محال بود ازشون خرید کنم
میگم اشتباه از اپراتورتون بوده که کامل توضیح نداده اینترت نخواستم پولمو پس بدین میگه سرویس رو کنسل کنید فقط نصفش پولو پس میدیم !!!
یعنی دروغ گویی و دزدی ازین واضح تر ندیده بودم تا حالا، مملکت هم که قانون درست و حسابی نداره اینام خیلی راحت سو استفاده میکنن
اینم تحربه من از شاتل
195 شکایت بزنید حتما به نتیجه میرسید.
mahdi406
05-01-2021, 18:27
فرقشون با سرویسهای فعلی چیه؟نه دیگه این سرویسا جمع شده الان همونایی هست که داخل سایتشون زدن
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
karwan125
05-01-2021, 19:01
فرقشون با سرویسهای فعلی چیه؟
سلام
بله الان يه سرويس ECO دارن به اسم Eco-STU-NFG-3
سرويس 3 ماهه هستش هزينه فعالسازي رايگان ، حداكثر تا 16 مگ رو پهناباند باز ميكنن
هزينه ش هم 45 تومن هستش
اینم تحربه من از شاتل
این یک حقیقت هست که فروشنده های شرکت ها حقیقت رو نمیگن ، اما شما گفته اید طرح یک ساله با ۱۵۰ گیگ دارید اما گفتن ۱۲۰ گیگ داریم ! و شما هم تایید کردید ، دوست گرامی ۱۲۰ گیگ برای کل دوره یک ساله هست یعنی هر ماه ۱۰ گیگ وقتی ۳۰ روز تمام میشه ۱۰ گیگ دوم فعال میشه ، یعنی ۱۲ تا ۱۰ گیگی که می شود ۱۲۰ گیگ :rolleye:
CAPITAN MAC
09-01-2021, 11:46
سلام
دوستان مدتی هست که دچار قطعی و کاهش سرعت شده ام با بخش فنی هم صبحت کرده ام و می گویند که مشکل از سمت ما نیست به مرکز مخابراتی مراجعه کن دو ستان به نظر شما برای رفع مشکلم چه کار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mahdi406
09-01-2021, 12:14
سلام
دوستان مدتی هست که دچار قطعی و کاهش سرعت شده ام با بخش فنی هم صبحت کرده ام و می گویند که مشکل از سمت ما نیست به مرکز مخابراتی مراجعه کن دو ستان به نظر شما برای رفع مشکلم چه کار کنم؟
من هم دقیقا همین مشکل رو داشتم متاسفانه هیچ کاری هم نمیشه کرد تقریبا
مخابرات هم که انگار عصر حجره فقط براش مهمه خطت بوق داشته باشه هر جور اعلام خرابی رو میاد با تست بوق برطرف میکنه !
من که گفتم جمع اوری کردن با همین نت غیر ثابت کار میکنم تا بلکه شاید یک روزی نت ثابت ایران درست بشه
ولی اگر حتما نت ثابت نیاز داری فکر میکنم چاره جز صبر بر این مصیبت نداری
اما شما حالا یک سر به مرکز مخابراتی بزن تجربه همه مثل هم نیست شاید برای شما کاری انجام دادن
karwan125
09-01-2021, 20:04
سلام
يه عكس از صفحه اصلي مودم ت بذار ( Status )
CAPITAN MAC
14-01-2021, 13:47
يه عكس از صفحه اصلي مودم ت بذار ( Status )
karwan125
14-01-2021, 19:03
خط ت رو 4 مگ ، ست شده
نويز خط ت يكمي بالاس . سعي كن از سيم مستقيم يه تست بگيري و عكس ش رو بذارم ببينم شرايط به چه صورته
اگر سر خط مشكل ت رفع شد بايد سيمكشي رو يا روكار انجام بدي يا داخلي رو عوض بكني ..
alireza20202003
15-01-2021, 16:01
قدیما روزای تعطیل یه ۵ گیگی بود که میشد ارزون خرید. جمعش کردن ؟
hamed619
15-01-2021, 17:10
قدیما روزای تعطیل یه ۵ گیگی بود که میشد ارزون خرید. جمعش کردن ؟
نه پنج شنبه باید بخری هنوز هست 1500تومن
امروز صفحه مودم رو چک میکردم دیدم Max Rate مودمم از 16384 همیشگی اومده روی 19086.
باشه ولی چرا؟ :laughing:
ariobarzan2
31-01-2021, 15:04
امروز صفحه مودم رو چک میکردم دیدم Max Rate مودمم از 16384 همیشگی اومده روی 19086.
باشه ولی چرا؟ :laughing:
کشش خطتون را زیاد کردن
hamed619
31-01-2021, 16:38
سلام خط من تا چند مگ کشش داره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ariobarzan2
31-01-2021, 17:07
سلام خط من تا چند مگ کشش داره
سلام خطتون را روی 7 مگ بستن باید یه چیزی مثل max rate یا attenable rate را توی تنظیمات مودمتون پیدا کنید که همون کشش خطه
alottadamage
01-02-2021, 00:41
سلام خطتون را روی 7 مگ بستن باید یه چیزی مثل max rate یا attenable rate را توی تنظیمات مودمتون پیدا کنید که همون کشش خطه
سلام، شما adsl2+ نذاشتید، از تنظیمات مودم، روی 992.5 یا همون adsl2+ قرارش بدید.
alidorost
03-02-2021, 14:50
کد تخفیف شاتل برای مشتریان جدید ندارید؟
and-roid2
03-02-2021, 19:35
کد تخفیف شاتل برای مشتریان جدید ندارید؟
322170144
322178917
322179722
King Tanha
03-02-2021, 20:30
کشش خطتون را زیاد کردن
سلام
کشش خط مگر دست شرکته؟
مثلا میزارن روی 16 مگ خط جواب میده حتما؟
Enable GingerCannot connect to Ginger Check your internet connection
or reload the browserDisable in this text fieldEditLog in to edit with GingerLog in to edit with Ginger×
King Tanha
03-02-2021, 20:32
کشش خطتون را زیاد کردن
سلام
کشش خط مگر دست شرکته؟
من میخواستم از شاتل اینترنت بگیرم میخواستم ببینم برای گیمینگ و دانلود چطوره؟
کلا ثباتش چطوره؟
اگر نه چه شرکتی پیشنهاد میکنید؟
or reload the browserDisable in this text fieldEditLog in to edit with GingerLog in to edit with Ginger×Enable GingerCannot connect to Ginger Check your internet connection
or reload the browserDisable in this text fieldEditEdit in GingerEdit in Ginger×
ariobarzan2
03-02-2021, 22:22
سلام
کشش خط مگر دست شرکته؟
من میخواستم از شاتل اینترنت بگیرم میخواستم ببینم برای گیمینگ و دانلود چطوره؟
کلا ثباتش چطوره؟
اگر نه چه شرکتی پیشنهاد میکنید؟
or reload the browserDisable in this text fieldEditLog in to edit with GingerLog in to edit with Ginger×Enable GingerCannot connect to Ginger Check your internet connection
or reload the browserDisable in this text fieldEditEdit in GingerEdit in Ginger×
سلام
اینطور که پیداست امکان دستکاری کشش خط رو هم دارن
از نظر ثبات به نظرم بهتر از بقیه شرکتهاست البته گرونتر از بقیه شرکتهاست برای دانلود زیاد نمیصرفه پروفایل گیم را هم به تازگی میشه روش فعال کرد شرکتهای دیگه هم پیشگامان جشنواره خوبی داره و دوستان هم به تازگی گرفته بودن راضی بودن صبانت هم جشنواره داره ولی ثبات نداره مخابرات هم از نظر قیمت بهتر از بقیه است البته پشتیبانیش خوب نیست
دوستان یه مشکلی پیش اومده!
چند روزه از ساعت 10 شب تا 12 سرعت فیل شکنها میاد پایین!
King Tanha
04-02-2021, 18:57
سلام
دوستان من دیشب شاتل ثبت نام کردم و پرداخت انجام دادم سوالاتی دارم:
1- هزینه رانژه و کارها چقدر هست؟ چون چند شرکت من خبر دارم رانژه و کارها 13000 تومان میگیرن شاتل 30 تومان، میگن بخاطر نامه نگاری 17000 تومان رو میگیرن و قانونه، من ندیدم تا به حال.
2- تخصیص دادن پورت مگر چقدر طول میکشه؟ شرکت های دیگه همون لحظه پورت رو اوکی میکنن اما تا الان پورت برای من تخصیص نشده وگرنه دوستم تو قسمت رانژه هست و همونجا رانژه میکنه، صبح پرسیدم گفت نامه برات نیومده برای رانژه و از شرکت پرسیدم گفتن ما فرستادیم بخش فنی پورت تخصیص بدن.
سلام
دوستان من دیشب شاتل ثبت نام کردم و پرداخت انجام دادم سوالاتی دارم:
1- هزینه رانژه و کارها چقدر هست؟ چون چند شرکت من خبر دارم رانژه و کارها 13000 تومان میگیرن شاتل 30 تومان، میگن بخاطر نامه نگاری 17000 تومان رو میگیرن و قانونه، من ندیدم تا به حال.
2- تخصیص دادن پورت مگر چقدر طول میکشه؟ شرکت های دیگه همون لحظه پورت رو اوکی میکنن اما تا الان پورت برای من تخصیص نشده وگرنه دوستم تو قسمت رانژه هست و همونجا رانژه میکنه، صبح پرسیدم گفت نامه برات نیومده برای رانژه و از شرکت پرسیدم گفتن ما فرستادیم بخش فنی پورت تخصیص بدن.
برای من یک هفته طول کشید.
number-1
05-02-2021, 15:23
دوستان dns های شاتل رو میخاستم
King Tanha
05-02-2021, 15:59
برای من یک هفته طول کشید.
عزیز میشه هر دو سوال قبل رو پاسخ بدید؟
در ضمن راضی هستید در این مدت؟
آیا کیفیت خطتون هم با تغیر isp تغییر کرد؟
or reload the browserDisable in this text fieldEditLog in to edit with GingerLog in to edit with Ginger×
and-roid2
05-02-2021, 16:43
دوستان dns های شاتل رو میخاستم
85.15.1.14
85.15.1.15
alidorost
06-02-2021, 20:37
عزیز میشه هر دو سوال قبل رو پاسخ بدید؟
در ضمن راضی هستید در این مدت؟
آیا کیفیت خطتون هم با تغیر isp تغییر کرد؟
سلام
1. شاتل 30 تومن نمیگیره، یه هزینه نصب و راه اندازیه و رانژه هم مثل بقیه هست که شما چون خودتون راه اندازی بلدید بهتون هزینه نصب رو پس میدن
2. شاتل توی زمینه تخصیص پورت مریضه ! برای من گفتن تا 9 روز هم ممکنه طول بکشه من هم شکایت زدم دو روزه وصل شد! اوضلا باید شکایت بزنی تو این ممکلت
3. در بقیه زمینه ها (برای من یکی که اول اسیاتک بعد شاتل بعد های وب بعد پارس انلاین بودم البته دو تای اولی برای سالها پیشه اون موقع که بیشتر 126 کیلو بایت نمیدادن) بهترین شرکت بوده، اگر شما بری توی پست های من همش در حال شکایت و ناله بودم! چون کیفیت خط برام مهمه و قطع نشدنش، الان سه ماهه شاتلم حتی یه بار قطع نشده (جز یه بار 5 ثانیه) و از جهت پکت لاس و سرعت و همه چیز اوکی هست، و توی این سه ماه منی که هر هفته زنگ میزدم پشتیبانی پارس یا بقیشون یه بار هم زنگ نزدم! ضمن این که هر تغییر یا امار و ارقامی و چیزی بخوای هم توی پنلشونه و پشتیبانی انلاینشونم مثل شرکتای خارجی بازی ها همیشه آنلاینه و جواب میده نمیخواد زنگ بزنی
کلا راضی هستم، گرون تره اما راحتم و خیالم کلا راحته
این هم راهنمایی
سلام خسته نباشید. اقا شاتل برای رشت خوبه؟
قبلا داشتم راضی بودم
الان مخابرات هستم چندسالی تا یکی دوماه پیش خوب بود یهو داغون شد
یه سوال دیگه من تو اسیت speedtest دانلودم روی 1.36 مگ بر ثانیه هست ولی موقع دانلود نهایت میرسه 200 کیلوبایت در ثانیه تا چند وقت پیش 1.2 مگ در ثانیه دانلود میشد الان ولی بکشه 200 کیلوبایت
مشکل از کجاس؟
BMW.M3_E46
09-02-2021, 00:21
پینگ شاتل 4.2.2.4 200ms شده مال بقیه همینجوره؟
amirmini
09-02-2021, 09:56
پینگ شاتل 4.2.2.4 200ms شده مال بقیه همینجوره؟
چند وقت پیش مشکل داشت حل شد...الان دوباره چند شبه شروع شده همین مشکل این بار کلی با پشتیبانی تماس گرفتم که آخه داستان چیه شبا اینترنت کلا رو هواس...کلی چرت گفتن و آخرم گفتن مشکل خارجیه و داخل شاتل هم نیست حل شدنش طول میکشه...من که نمیدونم داستان چیه ولی انصافا اینترنت جزو حال بهم زن ترین چیزا تو این کشور شده بس که محدودیت براش میزارن چه تو فروشش چه تو استفاده ش و بعید هم نیس این همه فیلترینگی که میکنن این مشکلو بوجود آورده باشه
BMW.M3_E46
09-02-2021, 11:30
چند وقت پیش مشکل داشت حل شد...الان دوباره چند شبه شروع شده همین مشکل این بار کلی با پشتیبانی تماس گرفتم که آخه داستان چیه شبا اینترنت کلا رو هواس...کلی چرت گفتن و آخرم گفتن مشکل خارجیه و داخل شاتل هم نیست حل شدنش طول میکشه...من که نمیدونم داستان چیه ولی انصافا اینترنت جزو حال بهم زن ترین چیزا تو این کشور شده بس که محدودیت براش میزارن چه تو فروشش چه تو استفاده ش و بعید هم نیس این همه فیلترینگی که میکنن این مشکلو بوجود آورده باشه
حالا جالبیش اینه دیشب پیام زدم بشون چرا اینطوره میگن خط شما نویزش وحشتناکه گفتم من پایین ترین سرعت هم اوردم ارتباطی نداره زیر بار نرفت
یک بار ارزو بدل موندیم به شرکتای سرویس دهنده زنگ بزنم بگن مشکل از سمت ماست نشد که بشه
amirmini
09-02-2021, 12:51
حالا جالبیش اینه دیشب پیام زدم بشون چرا اینطوره میگن خط شما نویزش وحشتناکه گفتم من پایین ترین سرعت هم اوردم ارتباطی نداره زیر بار نرفت
یک بار ارزو بدل موندیم به شرکتای سرویس دهنده زنگ بزنم بگن مشکل از سمت ماست نشد که بشه
من انقد پیگیری کردم با تماس و پیام سر موضوعای مختلف واقعا خسته شدم سرویس دهنده های دیگه م متاسفانه بدون مشکل نیستن انگاری برا آدم تو این خراب شده هیچ انتخابی نیس...خیلی وقته بخاطر محدودیت حجما شخصا دارم اذیت میشم مخصوصا با شاتل تو این کرونا و این داستانا ولی هیچ راه دیگه ای نیس انگاری اینترنت خوب و بدون مشکل برا ما رویا محسوب میشه
BMW.M3_E46
09-02-2021, 22:24
من انقد پیگیری کردم با تماس و پیام سر موضوعای مختلف واقعا خسته شدم سرویس دهنده های دیگه م متاسفانه بدون مشکل نیستن انگاری برا آدم تو این خراب شده هیچ انتخابی نیس...خیلی وقته بخاطر محدودیت حجما شخصا دارم اذیت میشم مخصوصا با شاتل تو این کرونا و این داستانا ولی هیچ راه دیگه ای نیس انگاری اینترنت خوب و بدون مشکل برا ما رویا محسوب میشه
چه مدتی همین شکل بود؟ چون تازه اومدم اینطوری گندشو بالا اوردن امشب هم همینطوره
amirmini
10-02-2021, 00:09
چه مدتی همین شکل بود؟ چون تازه اومدم اینطوری گندشو بالا اوردن امشب هم همینطوره
سری قبل که یکماه و خورده ای پیش بود شاید بگم حدود 15 روز همین داستان بود تو ساعتای شب کلا اینترنت خارجی افتضاح بود...متاسفانه دوباره چهار پنج شبه برای من این شکلیه باز که احتمالا دیگه این بار حمع میکنم سرویسمو بعد چند سال از یه سرویس دهنده ای میگیرم که حداقل دیگه یه حجم بهتر بهم بدن با قیمت مناسبتر
BMW.M3_E46
10-02-2021, 01:17
سری قبل که یکماه و خورده ای پیش بود شاید بگم حدود 15 روز همین داستان بود تو ساعتای شب کلا اینترنت خارجی افتضاح بود...متاسفانه دوباره چهار پنج شبه برای من این شکلیه باز که احتمالا دیگه این بار حمع میکنم سرویسمو بعد چند سال از یه سرویس دهنده ای میگیرم که حداقل دیگه یه حجم بهتر بهم بدن با قیمت مناسبتر
مشکل شاتل دقیقا از 6 شروع میشه 1 شب تموم میشه حالا تا کی ادامه داره خدا میدونه
نظر من اینه کلا بیخیال ADSL باس بشی من تقریبا تمام شرکتا بودم خودشون ایراد داشتن ک هیچ مرکز مخابراتی هم جای خودش
من خودم مجبورم برم سراغ LTE پینگشم خوب نیس ولی بهتر از خط چرت و پرته
اینترنت ایران از هزار تا صافی رد میشه، معلوم نیست داده ها ارسالی کاربرها توسط چند سازمان زیر و رو میشه تا بخواهد دست کاربر نهایی برسه، همه اینها باعث ایجاد تاخیر در تبادل داده ها میشه.
amirmini
10-02-2021, 13:35
اینترنت ایران از هزار تا صافی رد میشه، معلوم نیست داده ها ارسالی کاربرها توسط چند سازمان زیر و رو میشه تا بخواهد دست کاربر نهایی برسه، همه اینها باعث ایجاد تاخیر در تبادل داده ها میشه.
حرفت کاملا درسته...کاش حداقل سرعت و حجمی که میدن رو یکم درستش کنن...مخصوصا با اومدن کرونا خیلی زندگیا تغییر کرد دیگه تکنولوژی و اینترنت جزو زندگی همه شده تمام کسایی که تو یه خونه ن از اینترنت استفاده میکنن چه برا درس چه کار چه سرگرمی...اطلاعات چک میشه کاریش نمیتونیم بکنیم حداقل استانداردای این لامصبو یذره بالاتر ببرین که بهترین سرویس دهنده تو کشور با توجه به گفته های خودشون بالاترین بسته حجمش 300-400 گیگ نباشه اونم رو این adsl ای که خودم به زور 12 مگ میگیرم...به جا اینکه روز به روزم شرایطش بهتر بشه ارزون تر بشه با توجه به همه گیری اینترنت بدتر قیمتا میره بالا
amirmini
10-02-2021, 13:41
مشکل شاتل دقیقا از 6 شروع میشه 1 شب تموم میشه حالا تا کی ادامه داره خدا میدونه
نظر من اینه کلا بیخیال ADSL باس بشی من تقریبا تمام شرکتا بودم خودشون ایراد داشتن ک هیچ مرکز مخابراتی هم جای خودش
من خودم مجبورم برم سراغ LTE پینگشم خوب نیس ولی بهتر از خط چرت و پرته
اونکه ثباتش از adsl ام بدتره هزینه اینترتی هم که باید بکنی خیلی بیشتر میشه...زیر ساخت تقویت بشه و این تکنولوژی های تاریخ مصرف گذشته رو کنار بزارن مشکلات حله ولی تو کدوم قسمت وضع خوبه اینجا و رسیدگی میکنن که اینترنت دومیش باشه
شما هم از ساعت 9 شب تا 1 اینترنتتون دچار مشکل میشه ؟ کلا پینگ خارجی من میره رو هوا
نمیدونم اگه بخاطر استفاده زیاد بود رفته رفته خراب میشد و رفته رفته خوب میشد این اما دقیقا سر یه ساعت مشخص درست میشه نمیدونم داستان چیه
misagh1372
13-02-2021, 09:31
شما هم از ساعت 9 شب تا 1 اینترنتتون دچار مشکل میشه ؟ کلا پینگ خارجی من میره رو هوا
نمیدونم اگه بخاطر استفاده زیاد بود رفته رفته خراب میشد و رفته رفته خوب میشد این اما دقیقا سر یه ساعت مشخص درست میشه نمیدونم داستان چیه
مشکل از زیرساخته من الان 3 تا شرکت دارم شاتل اسیاتک پیشگامان همشون همین اتفاق میافته براشون
metalgear2
13-02-2021, 15:40
منم شاتل دارم الان پینگ 4.2.2.4 شده 200 کلا نت هم داغونه بازی هم نمیشه کرد جالبیش اینه پکت لاس نداره ولی مثلا شوتر انلاین که بازی میکنم اصلا انگار تیرایی که از اسلحه من بیرون میاد حساب نمیشه!!نمیدونم چه هنری به خرج دادن که تونستن همچین حرکت جدیدی بزنن و اینجوری داغونش کنن نتو. پینگم با سرور بحرین مثلا 30 تا رفته بالا با سرور المان هم که شده 160 نمیدونم باید چه کار کنم جمع کنم از جای دیگه بگیرم ؟ واقعا خسته شدم .میدونم برم جای دیگه هم احتمالا همین اشو همین کاستست
amirmini
13-02-2021, 16:36
منم شاتل دارم الان پینگ 4.2.2.4 شده 200 کلا نت هم داغونه بازی هم نمیشه کرد جالبیش اینه پکت لاس نداره ولی مثلا شوتر انلاین که بازی میکنم اصلا انگار تیرایی که از اسلحه من بیرون میاد حساب نمیشه!!نمیدونم چه هنری به خرج دادن که تونستن همچین حرکت جدیدی بزنن و اینجوری داغونش کنن نتو. پینگم با سرور بحرین مثلا 30 تا رفته بالا با سرور المان هم که شده 160 نمیدونم باید چه کار کنم جمع کنم از جای دیگه بگیرم ؟ واقعا خسته شدم .میدونم برم جای دیگه هم احتمالا همین اشو همین کاستست
دوستمون بالاتر گفت منم با حرفشون موافقم مشکل زیرساخته احتمالا برای همین تعویض سرویس دهنده بخاطرش فقط بی نت موندن برا هفت هشت روزه
hassan_sia
16-02-2021, 00:06
دوستان سلام
من الان تو این دو هفته اخیر سه بار خطم دچار مشکل شده مشکل معمولا بعد از ظهر شروع میشه تا نصف شب سرعت به شدت میاد پایین مثلا سرعت دانلود میشه ۲۰ کیلو بایت
و زنگ که می زنم به پشتیبانی صدای ضبط شده میگه که خط شما به علت مشکل خارج از شبکه دچار افت سرعت شده و این مضخرفا :grrr:
من الان بیشتر از ده ساله که مشترک شاتلم و همچین موضوعی به این صورت تا حالا نبوده جریان چیه ؟
reza_v66
16-02-2021, 00:43
نت شاتل تازه گرفتم واسه بازی ولی الان کالاف 2019 وارد هیچ سروری نمیشه و تایم اوت میشه کسی راه حلی داره؟
بامدادنیکنفس
16-02-2021, 02:04
نت شاتل تازه گرفتم واسه بازی ولی الان کالاف 2019 وارد هیچ سروری نمیشه و تایم اوت میشه کسی راه حلی داره؟
بریج مستقیم وصل کن به کامپیوتر رو ویندوز کانکشن بساز شاید مشکل بهتر بشه
دوستان سلام
من الان تو این دو هفته اخیر سه بار خطم دچار مشکل شده مشکل معمولا بعد از ظهر شروع میشه تا نصف شب سرعت به شدت میاد پایین مثلا سرعت دانلود میشه ۲۰ کیلو بایت
و زنگ که می زنم به پشتیبانی صدای ضبط شده میگه که خط شما به علت مشکل خارج از شبکه دچار افت سرعت شده و این مضخرفا :grrr:
من الان بیشتر از ده ساله که مشترک شاتلم و همچین موضوعی به این صورت تا حالا نبوده جریان چیه ؟
احتمالا کمی تا قسمتی درست بگه کلا اینترنت دو سه هفته اخیر دچار اختلال شدید هست و از اونجایی که در همه شرکتها مشاهده شده باید مشکل سراسری باشه
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
hassan_sia
17-02-2021, 00:37
احتمالا کمی تا قسمتی درست بگه کلا اینترنت دو سه هفته اخیر دچار اختلال شدید هست و از اونجایی که در همه شرکتها مشاهده شده باید مشکل سراسری باشه
من زنگ زدم پشتیبانی میگه مشکل از زیرساخته و تمام شرکتها مشکل دار شدن میگه پهنای باند کم داریم بعد بهش گفتم این مشکل تا کی ادامه داره میگه که معلوم نیست شاید ۵ روز دیگه شاید یک ماه دیگه ! :grrr:
گند زدن به اینترنت رفته
reza_v66
17-02-2021, 03:48
مودمو میزارم رو بریج چراغ اینترنت خاموش میشه و کانکشنی ک ساختم ارور میده وصل نمیشه!
reza_v66
17-02-2021, 04:00
بریج مستقیم وصل کن به کامپیوتر رو ویندوز کانکشن بساز شاید مشکل بهتر بشه
مودمو میزارم رو بریج چراغ اینترنت خاموش میشه و کانکشنی ک ساختم ارور میده وصل نمیشه!
من زنگ زدم پشتیبانی میگه مشکل از زیرساخته و تمام شرکتها مشکل دار شدن میگه پهنای باند کم داریم بعد بهش گفتم این مشکل تا کی ادامه داره میگه که معلوم نیست شاید ۵ روز دیگه شاید یک ماه دیگه ! :grrr:
گند زدن به اینترنت رفته
خوب وقتی مشکل سراسری باشه درست کردنش دست شرکتها نیست که بتونن بگن کی درست میشه اما مشکل فعلی فقط پهنای باند هم نیست بیشتر فیلتر شکن ها اختلال پیدا کرده و پینگ خراب شده بنظرم دارن یه غلط هایی در رابطه با اینترنت به اصطلاح ملی میکنن. یه روزی ویدئو رو جمع میکردن یه روزی ماهواره رو تهش هم به بن بست رسیدن و دیدن جمع کردن راهش نیست بلکه راهش تولید محتواست حالام کلی هزینه این کار میکنن هنوز کامل نشده خبر آمدن اینترنت ماهواره ای نگرانشون کرده که ممکنه کل پنبه هاشون رو رشته کنه
بامدادنیکنفس
17-02-2021, 11:07
بعضی اپراتور ها مک آدرس جدید را به صورت اتوماتیک ثبت میکنن مثل پارس آنلاین .
بعضی ها هم مثل مخابرات مک آدرس جدید را باید زنگ بزنی بهشون تا ثبت کنن وصل شی به اینترنت
MAD Address
دو راه داره
یا باید زنگ بزنی شاتل بگی من با بریج وصل شدم . مک آدرس جدید را وارد کنید (مک آدرس جدید شما در واقع مک آدرس کارت شبکه هست به جای مودم )
یا
مک آدرس قبلی را از رو مودم بخونی ، تو ویندوز تو قسمت کارت های شبکه دستی وارد کنی
اینجوری :
Configure را میزنی
در قسمت Advanced وارد Network address میشی و مک آدرس مودم را که یا از رو پشت یا پایین مودم یا تو تنظیمات مودم خوندی وارد میکنی :
اینجوری وصل میشه
به همین سادگی
موفق باشید .
pipo4713
17-02-2021, 11:30
بعضی ها هم مثل مخابرات مک آدرس جدید را باید زنگ بزنی بهشون تا ثبت کنن وصل شی به اینترنت
MAD Address
دو راه داره
یا باید زنگ بزنی شاتل بگی من با بریج وصل شدم . مک آدرس جدید را وارد کنید (مک آدرس جدید شما در واقع مک آدرس کارت شبکه هست به جای مودم )
یا
مک آدرس قبلی را از رو مودم بخونی ، تو ویندوز تو قسمت کارت های شبکه دستی وارد کنی
اینجوری :
Configure را میزنی
در قسمت Advanced وارد Network address میشی و مک آدرس مودم را که یا از رو پشت یا پایین مودم یا تو تنظیمات مودم خوندی وارد میکنی :
اینجوری وصل میشه
به همین سادگی
موفق باشید .
توی شرکت شاتل و پارس آنلاین و مخابرات (البته استان تهران) هیچگونه مشکل مک آدرسی وجود نداشته تا به امروز.. و حتی به گفته خودشون دیگه اینکارو انجام نمیدن بدلیل اینکه باعث اذیت مشترک و همینطور تماس های مکرر مشترکین به پشتیبانی میشه...خیلی وقته د موده شده ...
و من تا الان چندین بار مودم و کانکشن برای هر ۳ شبکه عوض کردم و مشکلی نداشته و راحت وصل شده.. مگر اینکه برای کاربران شهرستان و یا بعضی از شهرستانها در حال استفاده باشه...
reza_v66
18-02-2021, 01:03
MAD Address
دو راه داره
یا
اینجوری :
Configure را میزنی
اینجوری وصل میشه
به همین سادگی
موفق باشید .
مرسی از راهنماییت انجام میدم خبرت میکنم ...فهمیدم مشکلم در بازی انلاین از مودممه چون با مودم دیگه راحت به سرورای کالاف وصل شد حالا موندم مودم چه مرضی داره که وصل نمیشه و دوتا ارور میده یکی سرور دیسکانکت یکی هم کانکشن تایم اوت(با ریست فاکتوری هم حل نشد) بریج انجام میدم ببینم چطور میشه امیدوارم حل شه
reza_v66
18-02-2021, 01:09
MAD Address
دو راه داره
یا
اینجوری :
Configure را میزنی
اینجوری وصل میشه
به همین سادگی
موفق باشید .
مرسی از راهنماییت انجام میدم خبرت میکنم ...فهمیدم مشکلم در بازی انلاین از مودممه چون با مودم دیگه راحت به سرورای کالاف وصل شد حالا موندم مودم چه مرضی داره که وصل نمیشه و دوتا ارور میده یکی سرور دیسکانکت یکی هم کانکشن تایم اوت(با ریست فاکتوری هم حل نشد) بریج انجام میدم ببینم چطور میشه امیدوارم حل شه
بامدادنیکنفس
18-02-2021, 04:29
توی شرکت شاتل و پارس آنلاین و مخابرات (البته استان تهران) هیچگونه مشکل مک آدرسی وجود نداشته تا به امروز.. و حتی به گفته خودشون دیگه اینکارو انجام نمیدن بدلیل اینکه باعث اذیت مشترک و همینطور تماس های مکرر مشترکین به پشتیبانی میشه...خیلی وقته د موده شده ...
و من تا الان چندین بار مودم و کانکشن برای هر ۳ شبکه عوض کردم و مشکلی نداشته و راحت وصل شده.. مگر اینکه برای کاربران شهرستان و یا بعضی از شهرستانها در حال استفاده باشه...
بله من خودم شهرستان هستم. 7 یا 8 سال پیش از شاتل داشتم . الان نمیدونم چجوری هست . الان که از مخابرات دارم . اگر با مک جدید وصل شم ، میزنه با این MAC امکان سرویس دهی وجود ندارد .
برای اینکه مجبور نباشم زنگ بزنم 2020 ، دو تا کارت شبکه دارم . مک مودم قبلی را دستی وارد کردم رو یکی از کارت های شبکه .. بریج وصل میشم هم پینگ زیر 100 هست هم پایداری سرعت دانلود بیشتره .
بریج کلا بهتره چون تنظیمات اینترنت مثل MTU را خود ویندوز انجام میده .
بامدادنیکنفس
18-02-2021, 04:35
بله به احتمال زیاد مشکل مک MAC هست . حتی اگه مودم مشکل دار باشه رو حالت بریج بهتر جواب میده . بریج همیشه بهتره . چون بقیه تنظیمات مودم مثل NAT را بای پس میکنه ، و میسپاره به ویندوز یا روتر یا اکسس پوینت که بهش وصل کردی .
من خودم اگه با مودم وصل شم تو کال اف دیوتی بعضی مواقع NAT نمیه باز دارم ولی رو بریج NAT همیشه بازه بازه .
این اروری هست که مخابرات اینجا با MAC جدید میده :
اینم NAT من با حالت بریج که همیشه باز باز هست :
این هم پینگ با سرور اصلی Match making که احتمالا طرف عرب ها هست :
این هم پینگ تو خود بازی ،
که باز چون طرف عربه پینگ خوبه ،
چون این بازی بر خلاف اون چیزی که خیلی از دوستان میگن p2p هست . و سروری نیست مثل black ops
یعنی یه نفر Host میشه ، بقیه وصل میشن به اینترنت اون .
برای همین پینگ تو بازی از پینگ سرور بیشتره
reza_v66
18-02-2021, 14:21
MAD Address
دو راه داره
یا
اینجوری :
Configure را میزنی
اینجوری وصل میشه
به همین سادگی
موفق باشید .
داداش نتورک ریست کردم مشکل حل شد !
alireza20202003
18-02-2021, 23:27
شب پنجشنبه سرعت نت ۱۰ کیلوبایت بر ثانیه. عجب گیری کردیم از دست کرونا
farzad444
19-02-2021, 12:32
خب کلا اینترنت همه اپراتورها ضعیف شده فرقی هم نداره
- - - Updated - - -
shahram83
21-02-2021, 22:33
چند روزی است که باز در ساعت های پایانی روز کاهش شدید سرعت اتصال وجود دارد. این شاتل هم گمان می کنم داشتن کمبود پهنای باند را آغاز کرد.
alireza20202003
22-02-2021, 14:23
چند روزی است که باز در ساعت های پایانی روز کاهش شدید سرعت اتصال وجود دارد. این شاتل هم گمان می کنم داشتن کمبود پهنای باند را آغاز کرد.
با توجه به اینکه این مشکل چند روزه به صورت حاد ایجاد شده و نه به صورت تدریجی چند تا احتمال وجود داره. اول اینکه شاتل بدهکار باشه به زیر ساخت و تعداد لینک هاش کم شده باشه از اول بهمن (دقیقا این مشکل از اول بهمن ایجاد شده). دوم اینکه تعداد لینک های کشور در کل به دلایلی کم شده باشه و شاتل در اولویت نباشه. سوم اینکه حساب کتاب کرده باشن که چطور میشه افراد رو مجبور کرد هزینه بالاتری بابت اینترنت پرداخت کنن و چند تا ISP با هم سرعت رو کم کرده باشن. چهارم که بسیار نامحتمله چون سریع اطلاعیه میدادن اینکه لینک های کشور رو کوسه زده باشه :D در هر صورت کاهش سرعت شاتل خیلی جدیه و مثل کاهش سرعت مخابرات یا همراه اول یا ایرانسل نیست. اون ها هم شبا کاهش سرعت دارن ولی بازم بالای ۲ مگابیته شاتل میرسه به ۱۵۰ کیلوبیت.
Electronic-Arts
22-02-2021, 14:56
با توجه به اینکه این مشکل چند روزه به صورت حاد ایجاد شده و نه به صورت تدریجی چند تا احتمال وجود داره. اول اینکه شاتل بدهکار باشه به زیر ساخت و تعداد لینک هاش کم شده باشه از اول بهمن (دقیقا این مشکل از اول بهمن ایجاد شده). دوم اینکه تعداد لینک های کشور در کل به دلایلی کم شده باشه و شاتل در اولویت نباشه. سوم اینکه حساب کتاب کرده باشن که چطور میشه افراد رو مجبور کرد هزینه بالاتری بابت اینترنت پرداخت کنن و چند تا ISP با هم سرعت رو کم کرده باشن. چهارم که بسیار نامحتمله چون سریع اطلاعیه میدادن اینکه لینک های کشور رو کوسه زده باشه :D در هر صورت کاهش سرعت شاتل خیلی جدیه و مثل کاهش سرعت مخابرات یا همراه اول یا ایرانسل نیست. اون ها هم شبا کاهش سرعت دارن ولی بازم بالای ۲ مگابیته شاتل میرسه به ۱۵۰ کیلوبیت.
مشکل شاتل نیست
من پیشگامان دارم همین وضعه دوستم تهران پارس آنلاین داره همینه یکی دیگه از آشناها هم اصفهان مخابرات داره اونم همینه
بیشرفا یه کاری کردن اینترنت کل کشور رو
سرعت من در اون حد نمیاد پایین ولی پینگ 4.2.2.4 که حالت عادی واسه من 95 میشه 200 تا 220 و سرعت دانلود هم از 10 مگابایت میشه 5 اینطورا
start202
22-02-2021, 15:02
بالاید۱۶ مگ ست میکنه شاتل ؟
rahman0158
22-02-2021, 15:31
بالاید۱۶ مگ ست میکنه شاتل ؟
سرویس 16 رو 17.4 ست میکنه
start202
22-02-2021, 16:45
سرویس 16 رو 17.4 ست میکنه
میشه از پشتیبانی بپرسید ببینید اگه کیفیت خط عالی باشه بیست وچهار ست میکنن یا نه چون مشترکشون نیستم درست جواب نمیدند شرمنده
rahman0158
22-02-2021, 16:51
میشه از پشتیبانی بپرسید ببینید اگه کیفیت خط عالی باشه بیست وچهار ست میکنن یا نه چون مشترکشون نیستم درست جواب نمیدند شرمنده
خیر نهایت سرعت همونه
alirezafaghih
22-02-2021, 19:05
سلام
دوستان بهترین فندق شکن پولی که پروتکل pptp داشته باشه، برای شاتل چیه؟
italodance
22-02-2021, 20:22
سلام
دوستان بهترین فندق شکن پولی که پروتکل pptp داشته باشه، برای شاتل چیه؟
خیلی سوال فنی ای بود، مثل اینکه بهترین گوشی و ماشین چی هست. دوست محترم بهترین برندهای جهان بهترینند و بس. وسلام توضیح چیز شکن ممنوع هست. بحث شاتل و اتصالات امارات و ترکسل ترکیه رو نداره.
alirezafaghih
22-02-2021, 20:30
خیلی سوال فنی ای بود، مثل اینکه بهترین گوشی و ماشین چی هست. دوست محترم بهترین برندهای جهان بهترینند و بس. وسلام توضیح چیز شکن ممنوع هست. بحث شاتل و اتصالات امارات و ترکسل ترکیه رو نداره.
دوست عزیز؛ فکر نکنم درست منظورم رو رسونده باشم. از بین فندق شکن هایی هست که در ایران میشه خریداری بشن و با واحد ریال هستن. وگرنه خودم هم میدونم اوپن وی پی ان نورد هم وجود داره.
سلام.
دوستان سرویس های adsl شاتل اگه سرعت فرضا 4 مگ بگیریم ، سرعتش قفل میشه دقیقا رو 4 مگ یا سقفش و باز میذارن؟
کلا وضعیت پینگ منهای مشکلات چند روزه اخیر چطوره تو این شرکت؟
در حال حاضر از شرکت دزدتک اینترنت دارم میخام رو خط دیگه ام از یه شرکت سرویس بگیرم بیشتر برای تست ، که اخر ماه که اشتراکم از دزدتک تموم شد کلا بیام رو این isp و بدم اون خطم و تخلیه کنن.
ariobarzan2
24-02-2021, 06:29
سلام.
دوستان سرویس های adsl شاتل اگه سرعت فرضا 4 مگ بگیریم ، سرعتش قفل میشه دقیقا رو 4 مگ یا سقفش و باز میذارن؟
در حال حاضر از شرکت دزدتک اینترنت دارم میخام رو خط دیگه ام از یه شرکت سرویس بگیرم بیشتر برای تست ، که اخر ماه که اشتراکم از دزدتک تموم شد کلا بیام رو این isp و بدم اون خطم و تخلیه کنن.
سلام
معمولاً بالاتر میبندن مثلاً یک مگ را روی 4 میبندن 8 را روی 9 و 16 را روی 17 میبندن
پینگ 4.2.2.4 روی 120
maniya12
24-02-2021, 14:06
دوستان چند وقتی هست نمیتونم سایت youtube رو با هر فیلترشکنی بیارم بالا شاتل دارم ولی رفیقم های وب داره ولی میتونه بیاره بالا .برای شما هم اینطوری شده؟
maniya12
24-02-2021, 19:02
سرویس گیم 16مگ هم داره شاتل؟
alottadamage
24-02-2021, 21:29
بله داره، روی 17404 ست میشه.
سلام.
سلام، الکی ISP عوض نکن، من شاتل دارم پینگ کلا این روزا داغونه
بهترین راه تماس با خودشون هست.
ولی فکر نکنم داشته باشه. به من اینطور گفتن.
بله داره، روی 17404 ست میشه.
سلام، الکی ISP عوض نکن، من شاتل دارم پینگ کلا این روزا داغونه
سلام.
مشکل یکی دو تا نیست. تو یه تایپک دیگه هم گفتم شرکت دزدتک فوق حرومزاده اس. از اجبار مشترک به قراردادهای 3 ماه به بالا گرفته تا اینکه الان حساب کن ایمیل یاهو رو نمیتونی واردش بشی! پینگ حالا یه وعده اشه ...
maniya12
25-02-2021, 04:51
دوستان چند وقتی هست نمیتونم سایت youtube رو با هر فیلترشکنی بیارم بالا شاتل دارم ولی رفیقم های وب داره ولی میتونه بیاره بالا .برای شما هم اینطوری شده؟
دوستان کسی خبر داره؟
کلا داریم پیشرفت میکنیم و بزودی مثل کره میشیم(البته شمالیش).
انوقت برای این اینترنت برادر کیم چون ایل باید قیمت بالا هم بپردازیم. حالا ISP ها دارن فکر میکنن وقتی اینترنت ملی کامل شدو پاک پاک شد, چطوری از ملت میشه پول گرفت.
درضمن های وب پیشرفته ترین دستگاه های کنترل را داره و اگر یک سایتی را باز میذاره مقصود داره.
iman2919
28-02-2021, 15:46
سلام
چند وقتی هست بعدظهر ها از ساعت 5 تا 1 شب اینترنت شاتل برای من سرعتش نصف میشه و پینگ هم داغون! :wac:
مشکل کلی هست یا فقط برا منه؟
amirmini
28-02-2021, 22:03
سلام
چند وقتی هست بعدظهر ها از ساعت 5 تا 1 شب اینترنت شاتل برای من سرعتش نصف میشه و پینگ هم داغون! :wac:
کلیه عزیز برا من که دیروز از ساعت 3 اینطورا تعطیل شد تازه...اصلا معلومم نیست کی قراره درست بشه هیچکسم جوابی نداره
دوستان کسی خبر داره؟
درود.
من شاتل دارم. همین چند دقیقه پیش تست کردم و مشکلی نداره.
سلام
درود.
من هرگز هیچ مشکلی نداشته.
viking_vp3
03-03-2021, 17:12
سلام
سلام
من هم مشکل شما رو دارم تقریبا در همون بازه زمانی که فرمودید
در چند روز اخیر مشکل قطع و وصلی هم بهش اضافه شده :| در ظاهر وصله ولی هیچی متصل نمیشه. پینگ هم نمیگیره.
حالا جالب این هست توی اون بازه زمانی که گفتید سایت ها و خدمات پر بازدید که روی سرورهای کش هستند مشکل نشون نمیدند یکمی خاص کار میکنی قشنگ متوجه مشکل میشی :|
لعنت به وضعیتی که درست کردند
سلام
چیز خاصی نیست. همون فیل ترینگ هوشمنده که کانکشنای مشکوک رو بشدت محدود و با اختلال مواجه میکنه و حداقل تا 4-5 ماه دیگه قاعدتا باید ادامه داشته باشه!
سرویس 4 مگ دارم.
دانلود خارجش شده 1 مگ!!!
ولی همون پول 4 مگ رو می گیرن.
ادعا هم دارن در حد ....
Gamemaster
05-03-2021, 09:38
داستان چیه چرا نتارو محدود کردن باز؟
سلام
کسی کانفیگ کردم مودم وودافون esy box 903 رو بلده
Mehdi1381t
20-03-2021, 17:10
سلام من یه ماهه از شاتل درخواست سرویس دادم ولی هنوز توی مرحله تخصیص پورت گیر کرده گفتن ممکنه حتی دو ماه طول بکشه هیچ راهی نیست واقعا اگه برم مخابرات نمیتونه مشکلمو حل کنه؟
ariobarzan2
20-03-2021, 17:35
سلام من یه ماهه از شاتل درخواست سرویس دادم ولی هنوز توی مرحله تخصیص پورت گیر کرده گفتن ممکنه حتی دو ماه طول بکشه هیچ راهی نیست واقعا اگه برم مخابرات نمیتونه مشکلمو حل کنه؟
سلام قبلاً که این جریانات کرونا نبود این مسائل نبود چون الان تعداد مشترکین به دلیل آموزش آنلاین و دورکاری و... رفته بالا اینقدر طول میکشه اگر به استفاده از شاتل مصرید متأسفانه چاره ای جز استفاده از یک روش جایگزین مثل اینترنت همراه و صبر کردن ندارید:sad:
alidorost
20-03-2021, 21:45
سلام قبلاً که این جریانات کرونا نبود این مسائل نبود چون الان تعداد مشترکین به دلیل آموزش آنلاین و دورکاری و... رفته بالا اینقدر طول میکشه اگر به استفاده از شاتل مصرید متأسفانه چاره ای جز استفاده از یک روش جایگزین مثل اینترنت همراه و صبر کردن ندارید:sad:
شکایت از 195 کن راحت شو
and-roid2
23-03-2021, 11:37
تعرفه های VDSL شاتل:
--------------------
همه جا قیمت گذاری بر اساس سرعت منسوخ شده اونوقت شاتل هنوز داره بر اساس سرعت قیمت گذاری میکنه!:thumbsdow
دوستانی که شاتل دارن در قسمت صدای مشتری اعتراض ثبت کنند تا در قیمت vdsl بازنگری بشه
Bensonw3x
23-03-2021, 12:38
حتی اگه روزی بتونن اینترنت 10Gig ارائه بدن به ملت باز میگن 100 گیگ در ماه ! شاتل فقط این سیرک رو راه ننداخته ، هایوب هم رو VDSL حجم های ADSl رو ارائه میدن! باید حتما بتون بالا سرشون باشه
سلام دوستان من توی شاتل لند قسمت آپلود سنتر لینک سالم و مستقیم هر فایلی را که برای آپلود بهش میدم ارور میده.کسی میدونه دلیلش چیه؟
سلام دوستان من توی شاتل لند قسمت آپلود سنتر لینک سالم و مستقیم هر فایلی را که برای آپلود بهش میدم ارور میده.کسی میدونه دلیلش چیه؟
amirniack
25-03-2021, 17:46
شاتل لند خیلی وقته تعطیل شده...
Gamemaster
27-03-2021, 09:10
کسی مشکل ssl نداره جدیدا با شاتل ؟
MMDFullHD
03-04-2021, 14:58
پینگ ها عالی شد:)
از 4.2.2.4 الان من 73 دارم میگیرم
ariobarzan2
11-04-2021, 23:12
شاتل موبایل از رنج جدید شماره سیمکارتهای خود رونمایی کرد
نویسنده: حسین خلیلی صفا
شاتل موبایل رنج جدید شمارههای خود را با امکان انتخاب بر اساس تاریخ تولد کاربران فراهم کرد.
شاتل موبایل که سیمکارتهای هوشمند خود را با پیششماره ۰۹۹۸ عرضه میکند، امکانی فراهم کرده است تا متقاضیان بتوانند شماره دلخواه خود را بر اساس تاریخ تولد یا هر تاریخ دیگری که برای آنها ارزشمند است انتخاب کنند. بر این اساس، با مراجعه به وبسایت فروشگاه شاتل موبایل، امکان انتخاب شماره دلخواه با پیششماره ۰۹۹۸ و رنج ۱۳ برای متقاضیان فراهم است. بهعنوان نمونه، چنانچه تاریخ ۱۴ فروردین ۱۳۶۲ مورد نظر باشد، متقاضی میتواند شماره ۰۹۹۸۱۳۶۲۱۱۴ را خریداری کند. بدیهی است که از هر تاریخ فقط یک شماره سیمکارت موجود خواهد بود و متقاضیانی که شماره و تاریخ خاصی در نظر دارند، باید قبل از اختصاص شماره به سایر متقاضیان، برای دریافت سیمکارت با شماره دلخواه خود اقدام کنند.
شاتل موبایل اپراتور هوشمند نسل جدید تلفن همراه با پوشش 3G و 4G در سراسر کشور است که برای نخستین بار، از فناوری «سیمکارت هوشمند» استفاده کرده است. با استفاده از این فناوری، سیمکارت هوشمند شاتل موبایل با تحلیل آنتنهای موجود در محدوده حضور مشترک، بهطور خودکار، بهترین آنتن و پوشش شبکه را برای وی انتخاب میکند.
علاقهمندان برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره این اپراتور و خرید سیمکارت، میتوانند به وبسایت shatelmobile.ir مراجعه کنند یا از طریق شماره ۰۹۹۸۱۰۰۰۰۰۰ و بهصورت ۲۴ ساعته با کارشناسان فروش شاتل موبایل در ارتباط باشند.
منبع : زوم ایت
italodance
12-04-2021, 06:09
شاتل موبایل رنج جدید شمارههای خود را با امکان انتخاب بر اساس تاریخ تولد کاربران فراهم کرد.
شاتل موبایل که سیمکارتهای هوشمند خود را با پیششماره ۰۹۹۸ عرضه میکند، امکانی فراهم کرده است تا متقاضیان بتوانند شماره دلخواه خود را بر اساس تاریخ تولد یا هر تاریخ دیگری که برای آنها ارزشمند است انتخاب کنند. بر این اساس، با مراجعه به وبسایت فروشگاه شاتل موبایل، امکان انتخاب شماره دلخواه با پیششماره ۰۹۹۸ و رنج ۱۳ برای متقاضیان فراهم است. بهعنوان نمونه، چنانچه تاریخ ۱۴ فروردین ۱۳۶۲ مورد نظر باشد، متقاضی میتواند شماره ۰۹۹۸۱۳۶۲۱۱۴ را خریداری کند. بدیهی است که از هر تاریخ فقط یک شماره سیمکارت موجود خواهد بود و متقاضیانی که شماره و تاریخ خاصی در نظر دارند، باید قبل از اختصاص شماره به سایر متقاضیان، برای دریافت سیمکارت با شماره دلخواه خود اقدام کنند.
شاتل موبایل اپراتور هوشمند نسل جدید تلفن همراه با پوشش 3G و 4G در سراسر کشور است که برای نخستین بار، از فناوری «سیمکارت هوشمند» استفاده کرده است. با استفاده از این فناوری، سیمکارت هوشمند شاتل موبایل با تحلیل آنتنهای موجود در محدوده حضور مشترک، بهطور خودکار، بهترین آنتن و پوشش شبکه را برای وی انتخاب میکند.
علاقهمندان برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره این اپراتور و خرید سیمکارت، میتوانند به وبسایت shatelmobile.ir مراجعه کنند یا از طریق شماره ۰۹۹۸۱۰۰۰۰۰۰ و بهصورت ۲۴ ساعته با کارشناسان فروش شاتل موبایل در ارتباط باشند.
با این بسته های نجومی و ابلهانشون، فکر نکم کسی اصلا سمتش بیاد، فضایی ها انگار تو اروپا دارند قیمت وضع می کنند.
ShadowDragon
12-04-2021, 07:17
فلسفه وجودیشو درک نمیکنم.... چرا نباید مستقیم از رایتل ( از اینجا سرویس میگیره؟) تهیه نکنم و یه واسط (نون خور) این وسط اضافه کنم؟
همیچ مزیتی هم نداره
Amir1234646
12-04-2021, 08:05
حالا اگه کسی ماه و روز تولدش هردو، 2 رقمی باشه یک رقم کم میاد! قیمت های این سیمکارت ها هم از یک ستاره 60 تومن شروع میشه تا هشت ستاره 1 میلیون و 100 :wac:
alidorost
12-04-2021, 16:45
دیروز بعد از پنج سال مذاکره! شاتل موفق شده برای فیبرنوری شیراز و اینترنت خونگی با شهرداری شیراز قرارداد ببنده...
Hsjxhchfi
14-04-2021, 15:31
سلام من دیروز ثبت نام کردم به من گفتن ممکنه تا دو ماه آینده رانژه و تخصیص پورت انجام نشه علتش چیه کاری نمیشه کرد کار آدم زودتر راه بیوفته؟:grrr:
MMDFullHD
14-04-2021, 16:01
دیروز بعد از پنج سال مذاکره! شاتل موفق شده برای فیبرنوری شیراز و اینترنت خونگی با شهرداری شیراز قرارداد ببنده...
:biggrin:شما همونی نیستی ک هی میگوفتی vdsl vdsl میدن سال پیش؟
پیگیرییا بیخیال شو این پروژه vdsl به هیچ جا نمیرسه تو ایران
ariobarzan2
14-04-2021, 16:44
سلام من دیروز ثبت نام کردم به من گفتن ممکنه تا دو ماه آینده رانژه و تخصیص پورت انجام نشه علتش چیه کاری نمیشه کرد کار آدم زودتر راه بیوفته؟:grrr:
سلام به احتمال زیاد بخاطر شرایط کرونا و ترافیک تقاضاست
Hsjxhchfi
14-04-2021, 17:03
ممنون بابت راهنمایی
کاری نمیشه کرد آخه دو ماه دیگه خیلی طولانیه:grrr::grrr::grrr::grrr:
ariobarzan2
14-04-2021, 17:14
ممنون بابت راهنمایی
جز استفاده از یک روش جایگزین و صبر راه دیگه ای نیست متاسفانه
ممنون بابت راهنمایی
شاید مرکز شما محدودیت داره یا پورت خالی نداره به همین دلیل گفتن دو ماه وگرنه خیلی طول بکشه سه روز هست برای نصب و فعالسازی.
Hsjxhchfi
14-04-2021, 18:00
لطفا کسی که از شاتل سرویس داره سرویسشم گیمینگ هستش از یکی از آیپی های زیر است تست پینگ بگیره خیلی ممنون:»:wub: آیپی ها برای پابجی موبایل هستش.
eu-central-1 - 35.156.63.252
eu-central-1 - 52.28.63.252
eu-central-1 - 52.29.63.252
eu-central-1 - 52.57.255.254
eu-central-1 - 52.58.63.252
eu-central-1 - 54.93.32.2
eu-central-1 - 54.93.162.162
eu-central-1 - 52.57.67.93
eu-central-1 - 52.28.34.137
eu-central-1 - 52.57.169.116
eu-central-1 - 52.59.68.3
eu-central-1 - 52.57.168.131
eu-central-1 - 35.157.61.251
eu-central-1 - 52.57.241.171
eu-central-1 - 52.29.125.80
eu-central-1 - 52.58.95.114
eu-central-1 - 35.157.61.4
:»
Hsjxhchfi
14-04-2021, 18:03
چه محدودیتی؟
اگه پورت نداشتن که نباید ثبتنام میکردن ازشونم پرسیدم گفتن دارندگفتن مخابرات محلتون مشکل داره
ariobarzan2
14-04-2021, 18:38
شاتل موبایل مودم ۴.۵G عرضه کرد
شاتل موبایل اعلام کرد به مناسبت شروع ماه مبارک رمضان مودمهای ۴.۵G رومیزی زایکسل خود را مجددا به بازار عرضه می کند.
به گزارش ایسنا، بنابراعلام روابط عمومی شاتل موبایل، این اپراتور هم زمان با شروع ماه رمضان جشنواره ای ترتیب داده است که در آن مودم رومیزی زایکسل مدل ۴۵۰۶ که پیش از این نیز به همراه سیمکارت هوشمند شاتل موبایل و ۲ گیگابایت اینترنت هدیه عرضه می شد، حالا و پس از مدتها توقف عرضه، در رمضان ۱۴۰۰ مجددا و این بار با ۵۲ گیگابایت اینترنت هدیه در دسترس مستقیم متقاضیان قرار می گیرد.
مودم رومیزی Zyxel مدل ۴۵۰۶ که یکی از پیشرفته ترین مودم های ۴.۵G موجود در بازار است، از چیپست HiSilicon LTE Cat۶ بهره میبرد که امکان استفاده از خدمات اینترنت پرسرعت مبتنی بر نسل ۴.۵ را برای کاربر ممکن میکند. این مودم از وای فای دو کانال ۲.۴ و ۵ گیگاهرتزی پشتیبانی میکند و قابلیت پشتیبانی از اتصال بیسیم تا ۳۲ نفر به صورت هم زمان از طریق وای فای را دارد.
استفاده از مودم ۴.۵G زایکسل به همراه سیمکارت هوشمند شاتل موبایل به کاربر این امکان را میدهد که همیشه به اینترنت پرسرعت و باکیفیت دسترسی داشته باشد.
شاتل موبایل اپراتور نسل جدید تلفن همراه با پوشش ۳G و ۴G در سراسر کشور است که برای نخستین بار، از فناوری «سیم کارت هوشمند» استفاده کرده است. با استفاده از این فناوری، سیم کارت هوشمند شاتل موبایل با تحلیل آنتن های موجود در محدوده حضور مشترک، به طور خودکار، بهترین آنتن و پوشش شبکه را برای وی انتخاب می کند.
متقاضیان برای استفاده از شرایط ویژه این جشنواره و خرید این محصول میتوانند به وبسایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنند یا از طریق شماره ۰۹۹۸۱۰۰۰۰۰۰ و به صورت ۲۴ ساعته با کارشناسان فروش شاتل موبایل در ارتباط باشند.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
amirniack
15-04-2021, 12:43
لطفا کسی که از شاتل سرویس داره سرویسشم گیمینگ هستش از یکی از آیپی های زیر است تست پینگ بگیره خیلی ممنون:»:wub: آیپی ها برای پابجی موبایل هستش.
...Moein...
15-04-2021, 13:20
من شاتل کرمانشاه هستم پینگ داخلیم 13
یعنی از این تست هایی که گرفتم برای اونایی که ساکن تهران هستن حدود 8 تا پینگ کم کن
شاتل کرمانشاه هم مسیرش روی دلتا هس اگه مسیر برگشت شاتل روی opentransit باشه پینگ aws المان برای من میشد 82 برای تهران میشد 74
MMDFullHD
15-04-2021, 14:25
چه محدودیتی؟
اگه پورت نداشتن که نباید ثبتنام میکردن ازشونم پرسیدم گفتن دارندگفتن مخابرات محلتون مشکل داره
خُب خودتون میگید مخابرات محله تون مشکل داره.
من امروز خواستم شاتل ثبت نام کنم گفتن تا شش ماه آینده مرکز مخابرات ما پورت آزاد نداره در صورتی که مرکز مخابرات های دیگه شهرمون آزاد هستن. اپراتور گفت هر دو ماه یکبار زنگ بزنید شاید شانس آوردید پورت آزاد داشتیم.
منو تو نوبت گذاشت و گفت هر وقت پورت آزاد داشتیم زنگ میزنیم.
شاتل سیاستی داره اینه که بیخود مشترک اضافه نمیکنه تا وقتی که توانایی اون رو داشته باشه چون در غیر اینصورت کیفیتش میاد پایین. برعکس مثلاً های وب که همینطور مشترک جدید میگیره حالا طوری شده که شب ها سرعتش در حد بایت میشه و هیچ سایتی باز نمیکنه!
Hsjxhchfi
17-04-2021, 02:04
الان با پشتیبانی زنگ زدم میگه کمبود پورت داریم تا به ماه دیگه پورت اضافه میکنیمراست میگه یا که فقط میخاد مشتریش نپره؟
- - - Updated - - -
الان با پشتیبانی زنگ زدم میگه کمبود پورت داریم تا به ماه دیگه پورت اضافه میکنیمراست میگه یا که فقط میخاد مشتریش نپره؟
- - - Updated - - -
Hsjxhchfi
17-04-2021, 02:06
سلام امروز با پشتیبانی حرف زدم میگه کمبود. پورت داریم یک ماه باید صبر کنی تا پورت اضافه کنیم راست میگه یا میخاد مشتریش نپره؟
سلام امروز با پشتیبانی حرف زدم میگه کمبود. پورت داریم یک ماه باید صبر کنی تا پورت اضافه کنیم راست میگه یا میخاد مشتریش نپره؟
به این امیده یکی شارژ نکنه بجا به شما سرویس بده
Hsjxhchfi
17-04-2021, 12:18
به این امیده یکی شارژ نکنه بجا به شما سرویس بده
آخه پشتیبانیش گفتش تا یک ماه دیگه پورت اضافه میکنیم اوکی میشه اینجوری باشه 195 شکایت کنم به جایی میرسم؟ یا نه؟
اینا ازم پولم گرفتن گفتن منطقون اوکیه الان اینجوری میگن
آخه پشتیبانیش گفتش تا یک ماه دیگه پورت اضافه میکنیم اوکی میشه اینجوری باشه 195 شکایت کنم به جایی میرسم؟ یا نه؟
اینا ازم پولم گرفتن گفتن منطقون اوکیه الان اینجوری میگن
اگه قبلا بهت قول دادن که آره میتونیم سرویس بدیم بیا ثبت نام کن پیگیر شو. زنگ بزن توضیح بخواه قانع نشدی شکایت کن.
windows-ps3
27-04-2021, 16:42
دوستان کسی خبر داره این چه سیستمیه دارن پیداه میکنن
من 8.5 گیگ ترافیک دارم , برام 7 گیگ ترافیک مازاد زده
بسته هارم تا 50 درصد گرون کردن
شاتل تعرفه های اینترنت رو افزایش داده...:grrr:
آسیاتک هم گرون کرده :thumbsdow
alidorost
30-04-2021, 13:23
دقیقا سیاستی که همیشه توی ایران پیاده میشه
شاتل اومد کلی گرون کرد تابستون بعد همه اعتراض کردن کم تر گرون کرد که حالا بیاد اندازه همون موقع گرون کنه
به مرگ بگیری که به تب راضی شی
Gamemaster
01-05-2021, 09:39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=158ms TTL=107
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=68ms TTL=107
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=55ms TTL=107
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=103ms TTL=107
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=63ms TTL=107
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=585ms TTL=107
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=117ms TTL=107
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=168ms TTL=107
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=87ms TTL=107
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=141ms TTL=107
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=90ms TTL=107
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=62ms TTL=107
کسایی که سنگ شاتلو ب سینه میزدن
۲ ۳ روزه وضع همینه
tranceyou
01-05-2021, 12:04
دوستان این نوسان پینگ برای سرویس های گیمینگ واسه همه رخ داده؟ بابا سرویس شدم من این پینگ سرویس کرده مارو
alidorost
01-05-2021, 16:46
دوستان این نوسان پینگ برای سرویس های گیمینگ واسه همه رخ داده؟ بابا سرویس شدم من این پینگ سرویس کرده مارو
نه من ندارم
alidorost
01-05-2021, 16:47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=158ms TTL=107
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=55ms TTL=107
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=103ms TTL=107
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=63ms TTL=107
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=585ms TTL=107
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=117ms TTL=107
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=168ms TTL=107
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=87ms TTL=107
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=141ms TTL=107
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=90ms TTL=107
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=62ms TTL=107
کسایی که سنگ شاتلو ب سینه میزدن
۲ ۳ روزه وضع همینه
عزیز اینجا که کسی از شاتل پول نمیگیره! مثلا من مشکلی ندارم واقعیت رو میگم
من مشکلی ندارم
خب احتمالا از شاتل طرف شما یا مرکز مخابراتی یا هزار عامل دیگه میتونه باشه فیبر نوری که نیست فقط یکی دو عامل داشته باشه
...Moein...
01-05-2021, 21:57
ساعت 11 شب برات تست گرفتم :
Gamemaster
02-05-2021, 11:12
بله 3 4 روزه اینطوری شده
musican33
05-05-2021, 00:27
مدتیه پینگ از ساعت 14 تا 16 و ساعت 22 تا 24 خراب می شه
در ضمن شاتل از سال گذشته داره قیمت بسته هاشو افزایش می ده جدیدترینش هم اخیرا بسته های یک ماهه 200 گیگابایتی هست که الان می ده 120 تومن ، همین بسته رو تا اوایل سال 99 می داد 30 تومن
از طرفی جدیدا بسته های 5 گیگابایتی روز های تعطیل که که هزار پانصد بود گرون کرده 3 تومن
کسی هم اعتراض نمی کنه !
amirmini
05-05-2021, 01:11
مدتیه پینگ از ساعت 14 تا 16 و ساعت 22 تا 24 خراب می شه
در ضمن شاتل از سال گذشته داره قیمت بسته هاشو افزایش می ده جدیدترینش هم اخیرا بسته های یک ماهه 200 گیگابایتی هست که الان می ده 120 تومن ، همین بسته رو تا اوایل سال 99 می داد 30 تومن
از طرفی جدیدا بسته های 5 گیگابایتی روز های تعطیل که که هزار پانصد بود گرون کرده 3 تومن
کسی هم اعتراض نمی کنه !
عزیز دل به نظرم بهترین راهی که شما میتونی انجام بدی تخلیه و گرفتن سرویس از یه شرکت دیگه س و پیشنهاد میکنم حتما اینکار رو بکنی...این افزایش قیمتای بیخودی و زیاد خودش توهین به شعور مشتریه و وقتی شما باز هم صورتحساب دوره تو پرداخت میکنی یعنی خودت نمیخوای انجام بدی این کار رو...شاتل خیلی وقته جذابیتشو از دست داده
metalgear2
05-05-2021, 17:52
منم بالاخره تخلیه کردم شاتلو . پینگ خیلی وقته داغون شده نوسان هم داشت برعکس قدیم که ثباتش عالی بود . قبلا من از 4.2.2.4 پینگ 80 هم میگرفتم ولی جدیدا از 100 تا 130 بالا پایین میشد از ساعت 8 تا 2 نصف شب هم که میرفت بالای 200 سر ساعت 2 میومد پایین شبا هم گاهی وقتا پکت لاس داشت ساعت 2 نصف شب تازه درست میشد. یه زمانی بهترین نت رو داشت ولی گذشت
MMDFullHD
09-05-2021, 11:05
دیگ شاتل 8 مگ صرف نداره من ک دارم میرم اسیاتک
با اینکه کیفیتش برام عالیه ولی حجمش دیگ جوابمو نمیده
دیگ شاتل 8 مگ صرف نداره من ک دارم میرم اسیاتک
با اینکه کیفیتش برام عالیه ولی حجمش دیگ جوابمو نمیده
خب حجم شاتل و آسیاتک برای هشت مگابیت یکی هست که! هر دو 175 گیگابایت.
سلام
دوستان مثل اینکه شاتل بدون دلیل تعرفه هاش رو گرون کرده در صورتی که پارس آنلاین و مخابرات و .... نکردن
من شکایت ثبت کردم تظیم مقررات شما هم بکنید
شکایت ثبت کنید تنظیم مقررات
pipo4713
29-05-2021, 00:00
شکایت ثبت کنید تنظیم مقررات
هیچ تاثیری نداره.. ممکنه فقط دوباره چند روز قیمت رو به حالت قبل برگردونن و بعد دوباره افزایش رو انجام میدن.. شکایت هم کنید در پایان میگن تا مادامی که میتوانیم در کنارتون هستیم.. یعنی خیلی ناراحتی میتونی از جای دیگه سرویس بگیری و حتی خیلی تحت فشار قرارش بدی میگه شرمنده دیگه بهت سرویس نمیتونم بدم...
اینکارو تمامیه شرکتها دونه دونه انجام میدن.. آسیا تک هم انجام داده.. سال گذشته همین کار رو انجام داد و در توییتر به من جواب دادن و در پایان هم به دفترشون طبق دعوت خودشون رفتم.. دستورالعمل داشتن و فقط بابت این موضوع ۱الی ۲ماه قیمت رو برگردوندن به حالت قبل ولی همون لحظه اعلام کردن که بزودی اینکار رو دوباره انجام میدیم... که بعدش اینکار رو انجام دادن..اگر سرویسهای بلند مدت تخفیف داره سرویس بلند مدت بگیرید وگرنه کاری نمیشه کرد.
Hidden-Hunter
29-05-2021, 07:46
سلام علیکم
من که از این شاتل کشیدم بیرون بعد از 8 سال مشترک این شرکت بودن و رفتم سمت TD Lte و درسته قیمت کمی بالا هست ولی پینگ بهتر و سرعت بالاتر و قطعی های مکرر رو دیگه ندارم و اعصابم اروم تره
روزی چند بار مودم دیسکانکت میشد و اعصاب خوردی بود و از تعویض مودم بگیر تا اسپلیتر و سیم کشی داخلی و بیرونی ولی هیچ تغییری نه در سرعت داشت نه در کمتر شدن نویز ( کلا ADSL برای خانه هایی ک سیم کشی قدیمی دارن -سیم می ورودی از مرکز مخابرات تا منزل ، واقعا اعصاب خوردکنیه )
هر وقت هم زنگ میزدی به شرکت اختلال خارج از شبکه بوده و شاتل هیچ اختلالی را برنمیتابد:laughing:
نان و پنیر با دل دردش قیمت همون چلو کباب میشه
mahdyshr
29-05-2021, 08:43
سلام علیکم
من که از این شاتل کشیدم بیرون بعد از 8 سال مشترک این شرکت بودن و رفتم سمت TD Lte و درسته قیمت کمی بالا هست ولی پینگ بهتر و سرعت بالاتر و قطعی های مکرر رو دیگه ندارم و اعصابم اروم تره
روزی چند بار مودم دیسکانکت میشد و اعصاب خوردی بود و از تعویض مودم بگیر تا اسپلیتر و سیم کشی داخلی و بیرونی ولی هیچ تغییری نه در سرعت داشت نه در کمتر شدن نویز ( کلا ADSL برای خانه هایی ک سیم کشی قدیمی دارن -سیم می ورودی از مرکز مخابرات تا منزل ، واقعا اعصاب خوردکنیه )
هر وقت هم زنگ میزدی به شرکت اختلال خارج از شبکه بوده و شاتل هیچ اختلالی را برنمیتابد:laughing:
نان و پنیر با دل دردش قیمت همون چلو کباب میشه
به چه شرکتی رفتید ؟
Hidden-Hunter
29-05-2021, 10:06
به چه شرکتی رفتید ؟
والا من شرکت وینکس رفتم که روی دکل های ایرانسل سرویس میده و در اضل هم ایرانسله چون اسم وایفای مودم هم ایرانسل بود و فقط یک وب ویو برای تنظیمات مودم تغییر دادن
پشتیبانی حرفه ای و کار بلدی نداره و اگه مشکلی هم بوجود بیاد من زنگ میزنم به ایرانسل چون در اصل بیس برای ایرانسله:laughing:
و اگه شرکت هم بخوام تغییر بدم بدون انلاک کردن مودم میتونم به شرکت هایی ک روی ایرانسل سرویس میدن کوچ کنم
فعلا ایرانسل و مبین نت و وینکس و اسیاتک به نسبت بقیه شرکت های td ارزون تره بسنه هاش.
منطقه ای که من هستم داخل نقشه ایرانسل از TD پشتیبانی نمیکنه و با کد *20# هم میزنه پشتیبانی نمیشه . و چیزی هم که هست وینکس نمایندگی داخل شهرمون هم نداشت
زنگ زدم به نمایندگی اسیاتک در شهرمون و امد تست زد( هزینه ایاب و ذهاب هم گرفت ) و جالب اینه ک سرعت قابل قبولی هم داشت ( دلیل اینکه اسیاتک زنگ زدم برای تست سرعت و کیفیت برای این بود که اسیاتک هم روی دکل های ایرانسل سرویس میده )
الان سرعت دانلود من برای روزها روی 120 مگابیت هست و شبا هم بین 70 تا 90 مگابیت
سرعت اپلود هم در طول شبانه روز بین 2 تا 4 مگابیته
شاتل سرعت خط باز میزاره یا همون سرعتی که خریدی بهت میده من مخابرات داشتم سرویس ۵۱۲ تا ۲ مگ باز بود شاتل چطوریه
alottadamage
08-06-2021, 12:22
شاتل سرعت خط باز میزاره یا همون سرعتی که خریدی بهت میده من مخابرات داشتم سرویس ۵۱۲ تا ۲ مگ باز بود شاتل چطوریه
همون سرعت خریداری شده رو میده. (بعضی سرویس های جشنواره الان هستن که سرعت بازن، ولی سرویس های ثابت و اصلی تو سایت، همشون همون سرعت خریداری شدست) ولی یه مگ بالاتر میبندن تا بشه کامل گرفت اونو، مثلا 8 مگ رو 9 میبندن 16 رو 17.
viking_vp3
18-06-2021, 03:04
سلام
یه 15-20 روزی میشه به مشکل برخوردم.
چراغ ADSL چشمک زن میشه و طبعا نت قطع میشه بعد چند ثانیه دوباره ثابت میشه. این روند به صورت رندم تکرار میشه مثلا توی 10 دقیقه ممکنه چند بار تکرار بشه. یا نه ممکنه مثلا تا 4-5 ساعت نشه دوباره این اتفاق بیفته یا مثلا 1-2 روز اوکی باشه اینطوری بشه.
با پشتیبان تماس گرفتم هم تلفنی هم حضوری صحبت کردم اصرار داشتند که مشکل از سیم کشی هست یا اسپلیتر یا مودم.
اسپلیتر و مودم رو عوض کردم. یه مودم نو خریدم. تفاوت خاصی نکرد. کلا حس میکنم این روند چیزی جدا از مودم و اسپلیتر هست.
در مورد سیم کشی هم وقتی خونه رو ساختیم تقریبا 10 سال پیش خرطوم جدا داره. کابل با کیفیت. قبل عید هم قطعی داشتیم پشتیبان باز گیر داد به سیم کشی که تهش مشخص شد خود مخابرات تعمیرات داشته توی دستگاه هاش بعد پشتیبان میگفت همون موقع که نه من دارم چک میکنم نت اونجا وصله مشکل از سیم توئه :|
حداقل اینکه تقریبا مطمئنم سیم کشیم مشکلی نداره
موندم این مشکل از چی میتونه باشه ؟؟؟؟؟ کسی ایده ای داره ؟؟؟؟؟
مممکنه از خود مخابرات باشه و داستان خودشون ؟؟؟
سوال دیگه هم به قول اینا نویزی اتصالی سولفاته ای اگر باشه مگه نباید مشکل رو دائمی بده ؟؟ چطوره که گاها اینطوری میشه بقیه مواقع مثل ساعت با حداکثر سرعت کار میده ؟؟؟
اگر تجربه یا نظری دارید ممنون میشم بگید
ariobarzan2
18-06-2021, 13:07
سلام
چراغ ADSL چشمک زن میشه و طبعا نت قطع میشه بعد چند ثانیه دوباره ثابت میشه. این روند به صورت رندم تکرار میشه مثلا توی 10 دقیقه ممکنه چند بار تکرار بشه. یا نه ممکنه مثلا تا 4-5 ساعت نشه دوباره این اتفاق بیفته یا مثلا 1-2 روز اوکی باشه اینطوری بشه.
با پشتیبان تماس گرفتم هم تلفنی هم حضوری صحبت کردم اصرار داشتند که مشکل از سیم کشی هست یا اسپلیتر یا مودم.
اسپلیتر و مودم رو عوض کردم. یه مودم نو خریدم. تفاوت خاصی نکرد. کلا حس میکنم این روند چیزی جدا از مودم و اسپلیتر هست.
در مورد سیم کشی هم وقتی خونه رو ساختیم تقریبا 10 سال پیش خرطوم جدا داره. کابل با کیفیت. قبل عید هم قطعی داشتیم پشتیبان باز گیر داد به سیم کشی که تهش مشخص شد خود مخابرات تعمیرات داشته توی دستگاه هاش بعد پشتیبان میگفت همون موقع که نه من دارم چک میکنم نت اونجا وصله مشکل از سیم توئه :|
سوال دیگه هم به قول اینا نویزی اتصالی سولفاته ای اگر باشه مگه نباید مشکل رو دائمی بده ؟؟ چطوره که گاها اینطوری میشه بقیه مواقع مثل ساعت با حداکثر سرعت کار میده ؟؟؟
سلام
اول از همه باید سر راه همه دستگاههای تلفن اسپلیتر باشه ولی سر راه مودم نه
با پریزای متفاوت تلفن امتحان کنید یعنی مودمو به پریزای مختلف بزنید یه برقکار وارد هم بیارید که پریزا رو چک کنه همینطور سیمکشی داخلیو ضمناً اگه بعضی جاها سیمهای تلفن نزدیک سیمهای برق رد میشه باید اونجاها سیم تلفن با فویل آلمینیومی عایق بندی بشه بعد از انجام همه اینکارا اگه مطمئن شدید سیمکشی داخلی مشکلی نداره مشکل باید یه جایی خارج از خونه شما مثل خود مرکز مخابراتی یا در طول مسیر یا کافو و... باشه ضمناً از وقتی کرونا اومده و تعداد کاربرا زیاد شده اوضاع اینطوری شده ؟ یا در ساعات خاصی اینطوری میشه ؟
کار دیگه هم اینه که مودمو به سر خط بزنید تا ببینید اشکال از سیمکشی داخلیه یا نه
viking_vp3
18-06-2021, 13:48
سلام
اول از همه باید سر راه همه دستگاههای تلفن اسپلیتر باشه ولی سر راه مودم نه
با پریزای متفاوت تلفن امتحان کنید یعنی مودمو به پریزای مختلف بزنید یه برقکار وارد هم بیارید که پریزا رو چک کنه همینطور سیمکشی داخلیو ضمناً اگه بعضی جاها سیمهای تلفن نزدیک سیمهای برق رد میشه باید اونجاها سیم تلفن با فویل آلمینیومی عایق بندی بشه بعد از انجام همه اینکارا اگه مطمئن شدید سیمکشی داخلی مشکلی نداره مشکل باید یه جایی خارج از خونه شما مثل خود مرکز مخابراتی یا در طول مسیر یا کافو و... باشه ضمناً از وقتی کرونا اومده و تعداد کاربرا زیاد شده اوضاع اینطوری شده ؟ یا در ساعات خاصی اینطوری میشه ؟
کار دیگه هم اینه که مودمو به سر خط بزنید تا ببینید اشکال از سیمکشی داخلیه یا نه
تلفن که فقط یکدونه هست. بدون اینکه روی خط باشه هم تست کردم. وقتی که مشکل بوده فرقی نکرده در نتیجه کار.
بعد سیم رو هم مستقیم وصل کردم به پریز متصل نیست.
اسپیلتر هم نو خریدم. مودم هم نو خریدم. توی بسته مودم اسپیلتر دیگه هم بود. مودم قبلیم رو هم دادم تست رفیقم گفت فعلا که مشکلی نداره اوکی کار میده :|
این بحث عایق هم قبول دارم ولی خب اگر مشکلی از این منظر میبود نباید توی این 10 سال به من نشون میداد. توی این چند وقت اخیر اینطوری میبینم.
سر خط نمیتونم تست کنم چون خیلی رندم هست. ممکنه دو روز نشه یکبار بشه. ممکنه 3-4 ساعت نشه یکبار بشه. تا من بخوام بیام دم در نگاه کنم دوباره وصل شده!
کرونا که 2 سال هست اومده. توی این 2 سال و پر بودن پورت های منطقه ما کلا کیفیت نت به شدت اومده پایین. از عید به بعد هم به شدت پکت لاست رفته بالا. ولی این مشکل رو من 10-20 روزه دارم.
البته از لحاظ اتفاق افتادنش رندم هست ولی خب تا جایی که رسیدم و چک کردم اگر اتفاق بیفته حدود 13، 18، 01 هست در شبانه روز. اگر اتفاق نیفته که هیچی.
باز سر جمع من متوجه نشدم اگر سیم کشی داخلی من ایرادی داشته باشه باید مداوم مشکل داشته باشم یا میتونه رندم مشکل بده ؟!؟
ariobarzan2
18-06-2021, 14:32
تلفن که فقط یکدونه هست. بدون اینکه روی خط باشه هم تست کردم. وقتی که مشکل بوده فرقی نکرده در نتیجه کار.
اسپیلتر هم نو خریدم. مودم هم نو خریدم. توی بسته مودم اسپیلتر دیگه هم بود. مودم قبلیم رو هم دادم تست رفیقم گفت فعلا که مشکلی نداره اوکی کار میده :|
این بحث عایق هم قبول دارم ولی خب اگر مشکلی از این منظر میبود نباید توی این 10 سال به من نشون میداد. توی این چند وقت اخیر اینطوری میبینم.
سر خط نمیتونم تست کنم چون خیلی رندم هست. ممکنه دو روز نشه یکبار بشه. ممکنه 3-4 ساعت نشه یکبار بشه. تا من بخوام بیام دم در نگاه کنم دوباره وصل شده!
کرونا که 2 سال هست اومده. توی این 2 سال و پر بودن پورت های منطقه ما کلا کیفیت نت به شدت اومده پایین. از عید به بعد هم به شدت پکت لاست رفته بالا. ولی این مشکل رو من 10-20 روزه دارم.
البته از لحاظ اتفاق افتادنش رندم هست ولی خب تا جایی که رسیدم و چک کردم اگر اتفاق بیفته حدود 13، 18، 01 هست در شبانه روز. اگر اتفاق نیفته که هیچی.
باز سر جمع من متوجه نشدم اگر سیم کشی داخلی من ایرادی داشته باشه باید مداوم مشکل داشته باشم یا میتونه رندم مشکل بده ؟!؟
یه وسیله الکترونیک مثل آسانسور هم میتونه نویز بندازه در مورد سوالتون هم نویز میتونه مقطعی باشه مثل مشکل شما میتونه هم کلا با کم کردن مقدار snr یعنی نسبت سیگنال به نویز کشش خط را بیاره پایین که به نظر نمیرسه مشکل شما این باشه راه حل دیگه ای هم هست اگر از بی عیب بودن سیم کشی داخلیتون مطمئن بشید و در طول مسیر تا خونه شما یا کافو و... هم مشکلی نباشه با تعویض پورت در مرکز مخابراتی امکان حل مشکل هست یادمه یکی از دوستان مشکلی شبیه شما داشت تو همین تاپیک مطرح کرد و بعد خودش خبر داد اشکال از یه جایی در طول سیم مخابرات خارج از خونه بوده که مخابرات براش حل کرده بود حالا شما با توجه به مواردی که مطرح شد از یک طرف سیمکشی داخلیت را مطمئن شو که موردی نداره و بعد اگر مطمئن شدی موردی نداره با پشتیبانی شرکت و مخابرات حل مشکلتو پی گیری کن
karwan125
18-06-2021, 14:55
مارك مودم ت چيه ؟
يه عكس از قسمت Status مودم ت بذار .
viking_vp3
18-06-2021, 15:50
یه وسیله الکترونیک مثل آسانسور هم میتونه نویز بندازه در مورد سوالتون هم نویز میتونه مقطعی باشه مثل مشکل شما میتونه هم کلا با کم کردن مقدار snr یعنی نسبت سیگنال به نویز کشش خط را بیاره پایین که به نظر نمیرسه مشکل شما این باشه راه حل دیگه ای هم هست اگر از بی عیب بودن سیم کشی داخلیتون مطمئن بشید و در طول مسیر تا خونه شما یا کافو و... هم مشکلی نباشه با تعویض پورت در مرکز مخابراتی امکان حل مشکل هست یادمه یکی از دوستان مشکلی شبیه شما داشت تو همین تاپیک مطرح کرد و بعد خودش خبر داد اشکال از یه جایی در طول سیم مخابرات خارج از خونه بوده که مخابرات براش حل کرده بود حالا شما با توجه به مواردی که مطرح شد از یک طرف سیمکشی داخلیت را مطمئن شو که موردی نداره و بعد اگر مطمئن شدی موردی نداره با پشتیبانی شرکت و مخابرات حل مشکلتو پی گیری کن
آسانسور نداریم. وسیله جدیدی هم به خونه اضافه نشده
کلا کلافه شدم چون توی این چندسال هیچ مشکلی نداشتم. همیشه اوکی بوده
باز تست میکنم ببینم تهش به چی میرسم
بسیار ممنون از راهنماییتون و وقتی که گذاشتید
متاسفانه پشتیبان و بدتر از اون مخابرات همکاری نمیکنند. هر بار یه مدلی میپیچونند. تهش هم هیچی به هیچی. مخابرات هم که کلا اصلا به نت کاری نداره وقت تست فقط میگه بوق دارید اوکی هست و بای
قدیم اتاق MDF باز بود میشد با خواهش پورت عوض کنی الان بستنش رئیس عوض شده اونم دیگه هیچی به هیچی
باید ببینم آشنایی کسی گیر میارم کاری کنه یا نه. ت ف تو وضعیتی که داریم همیشه
viking_vp3
18-06-2021, 15:56
مارك مودم ت چيه ؟
يه عكس از قسمت Status مودم ت بذار .
مودم قبلیم دی لینک 2740U بود. مودم جدید تی پی لینک w9960
الان که عکس رو گرفتم یکمی انگار نویز هست. نرمال معمولا کشش خط 22 روی 2.5 هست که 17 روی 1.8 ست میشه با SNR نزدیک 11
karwan125
18-06-2021, 23:16
مودم قبلیم دی لینک 2740U بود. مودم جدید تی پی لینک w9960
الان که عکس رو گرفتم یکمی انگار نویز هست. نرمال معمولا کشش خط 22 روی 2.5 هست که 17 روی 1.8 ست میشه با SNR نزدیک 11
كيفيت خط ت نسبتا خوبه ، نباس مشكلي داشته باشي
اگر ميبيني پشتيبانان فني همكاري لازم رو ندارند ، يه شكايت ثبت كن تو سامانه 195 ، شرح كامل ي از مشكل رو اونجا بنويس حتما رسيدگي ميشه
viking_vp3
19-06-2021, 03:04
كيفيت خط ت نسبتا خوبه ، نباس مشكلي داشته باشي
اگر ميبيني پشتيبانان فني همكاري لازم رو ندارند ، يه شكايت ثبت كن تو سامانه 195 ، شرح كامل ي از مشكل رو اونجا بنويس حتما رسيدگي ميشه
تهش آره باید اونجا شکایت بزنم
فعلا باهاشون ور برم ببینم چی میشه
کلافه کننده هست :|
موندم شاید هم از قدمت و داغونی تچهیزات مخابرات مرکز باشه این مدلی میشه
در هر حال ممنون بابت پاسخ
سلام
من یه قربانی نویز آسانسورم که دو ساله باهاش درگیر بودم و چون گفتی آسانسور ندارین یه چیزی بگم تعجب کنی. شدت نویزی که برق سهفاز آسانسور ما ایجاد میکرد اونقدر زیاد بود که برگشت میکرد توی کوچه و داخل پست مخابرات باعث میشد اینترنت همسایه رو هم قطع کنه! اون لحظه ضعیف شدن اینترنت ببین SNR نصف میشه یهو و برمیگرده سر جاش؟ مثلا حدود سی ثانیه یا مودم کامل خاموش میشه... شک نکن اینا اثرات یه آسانسوره که سیم تلفن داخل کابینش چفت سهفازش شده و اگه تازه اطرافتون خونهای ساخته شده ازشون یه پرس و جو بکن.
viking_vp3
21-06-2021, 13:32
من یه قربانی نویز آسانسورم که دو ساله باهاش درگیر بودم و چون گفتی آسانسور ندارین یه چیزی بگم تعجب کنی. شدت نویزی که برق سهفاز آسانسور ما ایجاد میکرد اونقدر زیاد بود که برگشت میکرد توی کوچه و داخل پست مخابرات باعث میشد اینترنت همسایه رو هم قطع کنه! اون لحظه ضعیف شدن اینترنت ببین SNR نصف میشه یهو و برمیگرده سر جاش؟ مثلا حدود سی ثانیه یا مودم کامل خاموش میشه... شک نکن اینا اثرات یه آسانسوره که سیم تلفن داخل کابینش چفت سهفازش شده و اگه تازه اطرافتون خونهای ساخته شده ازشون یه پرس و جو بکن.
ممنون بابت راهنمایی و انتقال تجربه. خیر همچین موردی نزدیکمون نیست
بیشتر حدسم یه مرضی داستانی از سمت مخابرات هست چون توی دو روز اخیر مشکل نبوده.
حالا بحث آسانسور رو گفتید راه حل چی هست ؟؟ که کلا بدونیم خوبه.
یه چیزی هم از 3-4 روز قبل انتخابات شروع شده هنوز هم ادامه داره ساعت 9-2 شب تقریبا به شدت پکت لاست میره بالا در حد 15-20 درصد. توی بازی قشنگ خودش رو نشون میده. توی وبگردی و ... کمتر. موندم :|
یه چیزی هم برام عجیب هست نمیدونم از دما هست یا تعداد یوزر. طول روز یا ساعات پیک عصر SNRم بد میشه ساعات خلوت و نزدیک صبح دوباره عالی میشه :))))
ممنون بابت راهنمایی و انتقال تجربه. خیر همچین موردی نزدیکمون نیست
بیشتر حدسم یه مرضی داستانی از سمت مخابرات هست چون توی دو روز اخیر مشکل نبوده.
حالا بحث آسانسور رو گفتید راه حل چی هست ؟؟ که کلا بدونیم خوبه.
یه چیزی هم از 3-4 روز قبل انتخابات شروع شده هنوز هم ادامه داره ساعت 9-2 شب تقریبا به شدت پکت لاست میره بالا در حد 15-20 درصد. توی بازی قشنگ خودش رو نشون میده. توی وبگردی و ... کمتر. موندم :|
یه چیزی هم برام عجیب هست نمیدونم از دما هست یا تعداد یوزر. طول روز یا ساعات پیک عصر SNRم بد میشه ساعات خلوت و نزدیک صبح دوباره عالی میشه :))))
آسانسور منو پیر کرد! دو سال برقکار ساختمون نو ساز رو گفتیم بیا و نیومد گفت کار من اصولیه مشکلی نداره. رفتیم چندتا برقکار آوردیم گفتن کابل عوض کن کردیم نتیجه نداد. زنگ زدم مخابرات گفت بوق دارید؟ گفتم بله. گفتن پس خطتتون مشکلی نداره! شاتل گفت داخل خونه به ما ربطی نداره. به آسانسوری گفتم اونم گفت کار من مشکلی نداره و رفتم صنعت و معدن از دستش شکایت کنم! 2 سال روزی حداقل 30 بار مودمم خاموش و روشن شد که آسانسور از پارکینگ تا طبقه پنج و شیش بره. اگه تا سه میومد و آسانسور میایستاد سریع وصل میشد. ولی چهار و پنج و شیش که میشد مودم ریستارت میشد.
خلاصه اینکه این مشکل رو چند جای دیگه توی اینترنت دیدم و هیشکی راه حل نداشت. همون اولم به تلفن داخل کابین آسانسور شک کردم و قطعش کردم. ولی مثل اینکه از توی باکس تلفن داخل ساختمون درست جمعش نکرده بودم. الان آسانسور تلفنش قطعه و من دیگه قطعی ندارم :))
سلام
سلام ، من یک مدت از شرکت صبانت اینترنت داشتم هر 10 دقیقه قطع میشد بعد از 5 دقیقه باز وصل میشد رسما کاری نمیشد با اینترنت کرد
کله سیم کشی خونه چک کردم مشکلی نداشت حتی 2-3 بارم از مرکز مخابراتی چک کردن بازم مشکلی نتونستن پیدا کنن آخرش با کلی شک و دودلی بخاطر اینکه چیزی برای از دست دادن نداشتم از صبانت جمع آوری کردم بعد از یک مدت اومدم شاتل سرویس گرفتم وقتی اومدم شاتل دیگه قطع و وصل نمیشد و مشکلی نداشت نمیدونم مشکل از چی بود آخرش فقط خواستم تجربه خودمو بگم
ولی یک چیزیو بگم بهتون کلا هر شرکت مثل اینکه یک سیستم خاصی داره مثلا من وقتی مخابرات بودم خطم نهایت 4 مگ میکشید
وقتی اومدم صبانت خطم بهتر شد حتی به 8 مگم میرسید ولی بهینه نمیکردن خط و ممکن بود 8 مگ اینترنت میبستن ولی نویز خط و کنترل نمیکردن مثلا SNR ام رو 6 و 7 بود در نتیجه قطع و وصلی پیش میومد
ولی وقتی اومدم شاتل خطم همون 8 مگ و میکشید ولی خوده خط سعی میکرد SNR شو رو 10 حفظ کنه و از تمام توان خط استفاده نکنه که قطع و وصلیم این وسط پیش نیاد
viking_vp3
25-06-2021, 14:13
سلام ، من یک مدت از شرکت صبانت اینترنت داشتم هر 10 دقیقه قطع میشد بعد از 5 دقیقه باز وصل میشد رسما کاری نمیشد با اینترنت کرد
کله سیم کشی خونه چک کردم مشکلی نداشت حتی 2-3 بارم از مرکز مخابراتی چک کردن بازم مشکلی نتونستن پیدا کنن آخرش با کلی شک و دودلی بخاطر اینکه چیزی برای از دست دادن نداشتم از صبانت جمع آوری کردم بعد از یک مدت اومدم شاتل سرویس گرفتم وقتی اومدم شاتل دیگه قطع و وصل نمیشد و مشکلی نداشت نمیدونم مشکل از چی بود آخرش فقط خواستم تجربه خودمو بگم
ولی یک چیزیو بگم بهتون کلا هر شرکت مثل اینکه یک سیستم خاصی داره مثلا من وقتی مخابرات بودم خطم نهایت 4 مگ میکشید
وقتی اومدم صبانت خطم بهتر شد حتی به 8 مگم میرسید ولی بهینه نمیکردن خط و ممکن بود 8 مگ اینترنت میبستن ولی نویز خط و کنترل نمیکردن مثلا SNR ام رو 6 و 7 بود در نتیجه قطع و وصلی پیش میومد
ولی وقتی اومدم شاتل خطم همون 8 مگ و میکشید ولی خوده خط سعی میکرد SNR شو رو 10 حفظ کنه و از تمام توان خط استفاده نکنه که قطع و وصلیم این وسط پیش نیاد
دقیقا میدونم چی میگید
حدس خودم هم مشکل از سمت مخابرات هست و پورت. فعلا چند روزی هست مشکلم خیلی کم شده به ندرت پیش میاد
ولی خب کیفیت کلی نت اومده پایین که سراسری هست
در نهایت همکاری لازم رو نکنه جمع میکنم میرم پیشگامان
humanaga
25-06-2021, 21:09
واسه خیلی ها این مشکل قطع شدن هست؟یک هفته ای میشه هرروز کلی نت من قطع میشه یدفعه SNR از 15 به منفی3 بعد ریست مودم!هر روز یه 10 باری قطع و بعد وصل میشه اونم یدفعه بعد این همه مدت که رو شاتل بودم.....
ممکنه مشکل مختص شاتل باشه؟
...Moein...
25-06-2021, 21:37
واسه خیلی ها این مشکل قطع شدن هست؟یک هفته ای میشه هرروز کلی نت من قطع میشه یدفعه SNR از 15 به منفی3 بعد ریست مودم!هر روز یه 10 باری قطع و بعد وصل میشه اونم یدفعه بعد این همه مدت که رو شاتل بودم.....
بله منم 3 هفته س که مشکل شما رو دارم ولی این دو روز اخیر کلا چراغ اینترنت بالا نمیاد برام
کشش خطم از 21 مگ روی annex m اومده روی 13 مگ
اپلودمم از 2400 اومده رو 1600
humanaga
25-06-2021, 21:50
بله منم 3 هفته س که مشکل شما رو دارم ولی این دو روز اخیر کلا چراغ اینترنت بالا نمیاد برام
پس یجورایی انگار مشکل از طرف ما نیست و سراسری هست!چون اصلا من تو این مدت 1 سالی که بودم اینطور قطعی پی در پی نداشتم!الا هر روز هر چند ساعت یبار نت قطع دوباره وصل میشه!ممکنه تو 1 ساعت 2-3 باری قطع بشه یا...
خلاصه من هی صبر کردم شاید درست بشه که انگار نشد فردا یه زنگ بزنم ببینم اینا چی میگن..
دوستان اخیرا یه مشکل عجیب پیدا کردم
اینترنت وصله ولی به صورت رندوم بعضی اوقات هیچ سایتی باز نمیشه
dns رو از روتر عوض کردم مشکل حل نشد
مودم رو ریست فکتوری هم کردم درست نشد
کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟
viking_vp3
26-06-2021, 03:21
دوستان اخیرا یه مشکل عجیب پیدا کردم
اینترنت وصله ولی به صورت رندوم بعضی اوقات هیچ سایتی باز نمیشه
dns رو از روتر عوض کردم مشکل حل نشد
مودم رو ریست فکتوری هم کردم درست نشد
کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟
از یه چند روز مونده به انتخابات من این مشکل شما رو گاها پیدا میکنم. این مواقع یکبار اتصال رو قطع و وصل میکنم آیپی عوض میشه درست میشه. هرچی هست دستکاری خود شاتله
پس یجورایی انگار مشکل از طرف ما نیست و سراسری هست!چون اصلا من تو این مدت 1 سالی که بودم اینطور قطعی پی در پی نداشتم!الا هر روز هر چند ساعت یبار نت قطع دوباره وصل میشه!ممکنه تو 1 ساعت 2-3 باری قطع بشه یا...
خلاصه من هی صبر کردم شاید درست بشه که انگار نشد فردا یه زنگ بزنم ببینم اینا چی میگن..
نتیجه ای گرفتید به ما هم بگید ممنون میشیم
من که از بحث با پشتیبان نتیجه ای نگرفتم. همون خزعبلات همیشگی مشکل سیم کشی رو میگه و ...
از یه چند روز مونده به انتخابات من این مشکل شما رو گاها پیدا میکنم. این مواقع یکبار اتصال رو قطع و وصل میکنم آیپی عوض میشه درست میشه. هرچی هست دستکاری خود شاتله
به نظرتون اگه static ip بگیریم حل میشه؟:n13:
viking_vp3
26-06-2021, 17:52
به نظرتون اگه static ip بگیریم حل میشه؟:n13:
من تا حالا از شاتل استاتیک نگرفتم
ولی از هرجای دیگه که قبلا بودم گرفتم بدتر شده
درود.. دوستان اگر بنده رو یک راهنمایی بکنن ممنون میشم.
من برای فامیل سروس شاتل گرفتم با این پارامترها
میخواستم ببینم حداکثر کشش خط چند هست و ایا میشه رو این طرح 16 مگ رو فعال کرد یا جواب نمیده .
pipo4713
27-06-2021, 11:13
درود.. دوستان اگر بنده رو یک راهنمایی بکنن ممنون میشم.
من برای فامیل سروس شاتل گرفتم با این پارامترها
میخواستم ببینم حداکثر کشش خط چند هست و ایا میشه رو این طرح 16 مگ رو فعال کرد یا جواب نمیده .
شما اگر توجه کنید زده مکس ریت ۱۶. پس میونه بگیره اما اگر میخواد بذاره روی ۱۶ همون لحظه هم چک کنید که کیفیت خط افت شدید نکنه و دارای نویز بالا نشه که باعث قعطی وصلی بشه.. اگر روی ۱۶ گذاشتن و خوب بود که عالی.. اما اگر مشکلی داشت بگید روی ۱۴ بذارن تا مشکلی پیش نیاد..سرویس رو هم الان رو ۹ مگ بستن
شما اگر توجه کنید زده مکس ریت ۱۶. پس میونه بگیره اما اگر میخواد بذاره روی ۱۶ همون لحظه هم چک کنید که کیفیت خط افت شدید نکنه و دارای نویز بالا نشه که باعث قعطی وصلی بشه.. اگر روی ۱۶ گذاشتن و خوب بود که عالی.. اما اگر مشکلی داشت بگید روی ۱۴ بذارن تا مشکلی پیش نیاد..سرویس رو هم الان رو ۹ مگ بستن
ممنون. به پشتیبانی زنگ زدم گفتن پروفایلهای 8.10.12.16 دارن و فعلا گذاشتیم رو 12مگ 24 ساعت تست بشه و مشکلی نبود برای ماه بعد زنگ میزنم ست کنن رو 12 مگ. فقط موندم شاتل اینجا اذیت نکنه . یعنی بیان 8 رو بزان رو 12 مگ و نگن برو 16 مگ بگیر و برات بیاریم رو 12 مگ که خیلی هزینش بالا میره و این فامیل ما 100-150 گیگ مصرف داره و 350 گیگ خیلی اضافست !
دوستانی که شاتل دارن میدونن اینا برنامشون چی هست ؟ ایا 8 مگ 175 گیگ رو میان ست کنن رو 12 مگ ؟
ممنون. به پشتیبانی زنگ زدم گفتن پروفایلهای 8.10.12.16 دارن و فعلا گذاشتیم رو 12مگ 24 ساعت تست بشه و مشکلی نبود برای ماه بعد زنگ میزنم ست کنن رو 12 مگ. فقط موندم شاتل اینجا اذیت نکنه . یعنی بیان 8 رو بزان رو 12 مگ و نگن برو 16 مگ بگیر و برات بیاریم رو 12 مگ که خیلی هزینش بالا میره و این فامیل ما 100-150 گیگ مصرف داره و 350 گیگ خیلی اضافست !
دوستانی که شاتل دارن میدونن اینا برنامشون چی هست ؟ ایا 8 مگ 175 گیگ رو میان ست کنن رو 12 مگ ؟
مال منو رو 9311 بستن. فک نکنم بیشتر از اون ست کنن
iman2919
01-07-2021, 09:42
سلام من چند روز دیگه سرویس اینترنتم تمام میشه میخوام برای یک مدت 1 ساله تمدید کنم خطم تا 3 مگ حداکثر کشش داره و مصرفم ماهیانه حداکثر 7 گیگ هستش
چه پیشنهادی دارین؟
مال منو رو 9311 بستن. فک نکنم بیشتر از اون ست کنن
خوب بعد تست که معلوم شد 12 مگ جواب میده همون برنامه ای رو که میترسیدم سرم پیاذه کردن. اینا طرحهای پاییتر رو سرعت بالا نمیبندن و فقط طرح بالا رو پایینتر میبندن. هر چقدر هم درخواست کردم انجام ندادن. اخرش مجبور شدم 16 مگ 350 گیگ بگیرم و بگم ببندن رو 12 مگ. حالا اینو با سالن هم شر کردم به جای 4جی که همه حداقل از ترافیکش هر چقدر میشه استفاده کنن . 50 تومان اضافی کردن تو پاچم ولی حداقل کیفیت تا الان خوب بوده.
iman2919
02-07-2021, 09:14
سلام
سرعت سرویس های fair باز هست یا محدوده؟
من میخوام سرویس fair 512 بخرم و خطم تا 3 مگ کشش داره
karwan125
02-07-2021, 09:36
سلام
سرعت سرویس های fair باز هست یا محدوده؟
من میخوام سرویس fair 512 بخرم و خطم تا 3 مگ کشش داره
سرويس هاي 512 تا پهناباند دانلودش تا 4 مگ باز هست. آپلود ش هم روي 512 ميذارن ..
amir000098
05-07-2021, 13:30
این شاتل چه زرنگ شده میخواستم vdsl بگیرم ازش میگه اول باید adsl بگیری ما خطت رو چک کنیم کیفیتش خوبه یا نه :biggrin:
Amir1234646
06-07-2021, 15:59
این شاتل چه زرنگ شده میخواستم vdsl بگیرم ازش میگه اول باید adsl بگیری ما خطت رو چک کنیم کیفیتش خوبه یا نه :biggrin:
آره، منم چند روز پیش تو سایتش پیش ثبت نام VDSL کردم، دو روز پیش زنگ زد میگه باید اول از ما ADSL بگیری ببینیم کیفیت خطت چطوره، الان از چه شرکتی ADSL داری؟ گفتم از مخابرات. گفتم کیفیت خطم خوبه تا 20 مگ میکشه، گفت پس مشکلی نداره، تمایل داری مخابرات رو تخلیه کنی؟ گفتم حالا فکرام رو کنم ببینم چی میشه. پرسیدم تو محل ما که فقط یه کافوی VDSL زدن اونم 3 تا خیابون از ما فاصله داره! چطور میتونید VDSL بدید؟ که درست جواب نداد و گفت نه اول ADSL بگیر بعد ما تبدیلش میکنیم به VDSL :worried: پرسیدم پورت خالی دارید؟ چقدر طول میکشه؟ گفت تا دو هفته.
ولی فعلا قیمت بسته هاش گرونه. 100 گیگ رو میده 150 تومن. من 3 ماهه از مخابرات میگیرم 150 تومن و 300 گیگ، سرعتم هم که تا 18 مگ میرسه و راضی ام.
amir000098
06-07-2021, 17:37
همین مخابرات رو اگه مشکلی نداری استفاده کن
vdsl نمیتونن بدن میگن اول باید adsl بگیری از ما
iman2919
07-07-2021, 21:58
سرويس هاي 512 تا پهناباند دانلودش تا 4 مگ باز هست. آپلود ش هم روي 512 ميذارن ..
مطمعئن هستی که من سرویس fair 512 بگیرم سرعت دانلود تا 4 مگابیت باز میذارن؟
چون من از پشتیبانی شاتل سوال کردم گفت هر سرویسی بخرین سرعت ها ثابت هست
سرعت همه سرویسهای FAIR همون سرعت خریداری شده هست. سرویس eco رو بالاتر میبندن اینطور که پشتیبانی به من گفت. این سرویسهای eco رو من که تو لیست نمیبینم.
karwan125
07-07-2021, 23:02
بله تا 4 مگ باز هستش ..
حتي ميتونيد با پرداخت اندك مبلغ ي افزايش توربو بزنيد (توي گزينه هاي پنل كاربري شاتل هستش) كه سرعت سرويس تون به مدت محدود كه خودتون لازم داريد پهناباند 8 مگ يا 16 مگ بشه ..
M A S T 3 R
15-07-2021, 14:05
اکسی این چند روزه با افت پینگ در ساعات حدودا 2 تا 5-6 عصر و 9-10 شب به بعد مواجه شده؟ دقیقا در همین ساعت ها پینگ من با سرور های خارجی و بازی های آنلاین از حدود 100 به بالاتر از 200 هم میرسه زنگ زدم میگن مشکل سراسریه برای بقیه هم همینجوریه؟
bigbang0661
15-07-2021, 18:43
آقا یوزر و پسورد کانفیگ مودم همونیه که واسه ورود به مای شاتل استفاده میشه یا متفاوته؟
آقا یوزر و پسورد کانفیگ مودم همونیه که واسه ورود به مای شاتل استفاده میشه یا متفاوته؟
اگر خودتون یوسر و پس رو عوض نکردید , دیفالت 99% مودم user : admin و pass : admin هست . زیر مودم رو هم چک بکنید معمولا یوسر پس پیش فرض رو ذکر کرده.
bigbang0661
15-07-2021, 23:53
اگر خودتون یوسر و پس رو عوض نکردید , دیفالت 99% مودم user : admin و pass : admin هست . زیر مودم رو هم چک بکنید معمولا یوسر پس پیش فرض رو ذکر کرده.
نه داداش. یوزر پسورد مودم رو نمیگم. یوزر پسوردی که باید توی تنظیمات wan مودم وارد کنی تا به اینترنت وصل بشه.
نه داداش. یوزر پسورد مودم رو نمیگم. یوزر پسوردی که باید توی تنظیمات wan مودم وارد کنی تا به اینترنت وصل بشه.
اهان من بد متوجه شدم. پوزش.
اونو براتون اس ام اس میکنن . برای من که اینطور بود. با یوسر و پس myshatel هم فرق میکرد.
S M Λ S Ħ
17-07-2021, 23:58
اسکرین شات از وضعیت پینگ ندم که پناهندگی رو باهاش گارانتی میدن!
واقعا پول به چی داریم میدیم!
بعد فک کن نت روز به روز داره گندتر میشه از اونور گرون ترشم میکنن : ))))))
به ریشمونم میخندن... اره همه اون صفت هایی که به ذهنتون میاد دربارشون دقیقا هموناها درستن!
MMDFullHD
24-07-2021, 15:12
این چن وقته اینقد دیگ قطع وصلی اومده سراغم دیگ باید در adsl رو بذارم خسته شدم بخدا ازش عوق:puke:
iman2919
25-07-2021, 08:56
سلام
من سرویس 3 ماهه شاتل خریدم الان 10 روز گذشته و حجم 1 ماهه داره تموم میشه حالا اگر حجم تموم شد و از ماه اول 20 روز مونده حجم ماه بعدی اضافه میشه و میتونم استفاده کنم یا هر ماه فقط حجم خودش داره؟
اگر حجم ماه بعدی نتونم استفاده کنم راهکاری داره؟
iman2919
25-07-2021, 09:02
سلام
من سرویس 3 ماهه شاتل خریدم الان 10 روز گذشته و حجم 1 ماهه داره تموم میشه حالا اگر حجم تموم شد و از ماه اول 20 روز مونده حجم ماه بعدی اضافه میشه و میتونم استفاده کنم یا هر ماه فقط حجم خودش داره؟
ariobarzan2
25-07-2021, 14:36
سلام
سلام
سر ماه دوباره شارژ میشه باید ترافیک اضافه بخرید
bigbang0661
29-07-2021, 15:47
من با سرویس گیم پینگ از 4.2.2.4 یا 8.8.8.8 یا 1.1.1.1 یا هرچیز دیگه ای میگیرم اصلا تایم اوت ندارم ولی نمیدونم چرا توی بازی R6Siege هر 5 ثانیه یه بار تایم اوت میگیرم. یعنی پشیمونم اومدم شاتل شدید
bigbang0661
29-07-2021, 16:04
لطفا حذف شود
دوستان دلیل این مشکل چیه؟
وسط وب گردی آدمو دیوونه میکنه چطور اینو برای پشتیبانی توضیح بدم
حالا خوبه من گیم نمیزنم
pipo4713
20-08-2021, 16:53
دوستان دلیل این مشکل چیه؟
وسط وب گردی آدمو دیوونه میکنه چطور اینو برای پشتیبانی توضیح بدم
حالا خوبه من گیم نمیزنم
اگر dns رو بصورت دستی در مودم و یا پی سی تغییر دادی خاموش کن و اگر از فی ل تر هم استفاده میکنی خاموش کن و چک کن.. اگر نه.. زنگ بزن به پشتیبانی بگو توی وبگردی مشکل داری و از پورت لن داری استفاده میکنی.. از این ip که برای گوگل هست پینگ گرفتم هر ۳.۴تا تایم اوت میدهه بررسی کنید...راحت..
اگر dns رو بصورت دستی در مودم و یا پی سی تغییر دادی خاموش کن و اگر از فی ل تر هم استفاده میکنی خاموش کن و چک کن.. اگر نه.. زنگ بزن به پشتیبانی بگو توی وبگردی مشکل داری و از پورت لن داری استفاده میکنی.. از این ip که برای گوگل هست پینگ گرفتم هر ۳.۴تا تایم اوت میدهه بررسی کنید...راحت..
میگن مرکز ما مشکلی نداره
منم نه دی ان اس رو دستکاری کردم نه فیلترشکن دارم
باید با یه سیستم دیگه تست کنم
MMDFullHD
20-08-2021, 18:55
میگن مرکز ما مشکلی نداره
منم نه دی ان اس رو دستکاری کردم نه فیلترشکن دارم
باید با یه سیستم دیگه تست کنم
این مشکل ربطی به دی ان اس نداره
نیازی به سیستم دیگه هم نیست از توی مودم پینگ بگیر
توی پنل از قسمت گزارشهای فنی
dslam latency packet loss هم ببین پکت لاست وضعیت چطوره
از خط هم ی بررسی کن اعداد یا شات بده ببینم وضعیت ب چ صورته
این مشکل ربطی به دی ان اس نداره
نیازی به سیستم دیگه هم نیست از توی مودم پینگ بگیر
توی پنل از قسمت گزارشهای فنی
dslam latency packet loss هم ببین پکت لاست وضعیت چطوره
از خط هم ی بررسی کن اعداد یا شات بده ببینم وضعیت ب چ صورته
پشتیبانی گفت اگه تلگرام دسکتاپ داری پاک کن شاید مشکل از اون باشه
تلگرامو پاک کردم درست شد:eh::mellow:
دیگه تایم اوت ندارم اصلا!!!
یه درصدم احتمال نمیدادم این مشکل به تلگرام ربطی داشته باشه
MMDFullHD
21-08-2021, 02:32
پشتیبانی گفت اگه تلگرام دسکتاپ داری پاک کن شاید مشکل از اون باشه
تلگرامو پاک کردم درست شد:eh::mellow:
دیگه تایم اوت ندارم اصلا!!!
یه درصدم احتمال نمیدادم این مشکل به تلگرام ربطی داشته باشه
:blink:ها؟
مام تلگرام دستکتاپ داریم اونم ن یکی دوتا رو دیوایس های مختلف مک و ویندوز چرا پس برا ما پیش نیومده
:blink:ها؟
مام تلگرام دستکتاپ داریم اونم ن یکی دوتا رو دیوایس های مختلف مک و ویندوز چرا پس برا ما پیش نیومده
والا منم نمیدونم
بخاطر mtproxy بود یعنی؟:n36:
یدونه تایم اوت هم ندارم الان
والا منم نمیدونم
بخاطر mtproxy بود یعنی؟:n36:
یدونه تایم اوت هم ندارم الان
تلگرام دسکتاپ رو دوباره نصب کن، اگر دوباره همون مشکل رو داشته، مشکل از تلگرامه (بعید میدونم باشه) ، در غیر اینصورت مشکل از سمت خودشون بوده.
hassan_sia
26-08-2021, 09:26
راستش یه مدتی بود قطعی داشتم هر ساعت یا هر دو ساعت یه بار مودم قطع میکرد با پشتیبانی چت کردم گفتن مودم رو عوض کن من یه مودم دیگه که از قبل داشتم و مطمعن بود گذاشتم و تست کردم قطعی نداشت بعد پشتیبانی گفت شما کشش خطت تا ۸ مگ هست منم گفتم بزار مودم اصلیم رو وصل کنم ببین اگه قطعی نداشت شما پهنای باند رو افزایش بدین . خلاصه اینکه همین کارو کردم و قطعی نداشت و پهنای باند رو به قول خودشون زیاد کردن که پهنای باندم از ۳.۳ شد ۵ (من همیشه با speedtest.net چک میکنم) ولی قطعی باز شروع شد حتی با اون مودم دیگه هم قطع می کرد خلاصه اینکه فهمیدم مشکل از مودم نیست و از خود خطه . خلاصه بعد از تماس دوباره پهنای باندم برگشت به حدود ۴ مگ ولی مشکل اینجاست که وقتی مودم رو روشن میکنم بعد از دو سه ساعت پهنای باند کم کم افت میکنه و تا آخر شب به حدود ۲.۶ میرسه . حالا می خوام ببینم برای چی پشتیبانی الکی ما رو دلخوش میکنه و سر کارمون میزاره ؟
windows-ps3
26-08-2021, 20:48
امروز خیلی رو مودم ریست شد , وضعیت خطم خوبه ولی نمی دونم دارن چه غلطی میکنن , از ار زندگی افتادم
راستش یه مدتی بود قطعی داشتم هر ساعت یا هر دو ساعت یه بار مودم قطع میکرد با پشتیبانی چت کردم گفتن مودم رو عوض کن من یه مودم دیگه که از قبل داشتم و مطمعن بود گذاشتم و تست کردم قطعی نداشت بعد پشتیبانی گفت شما کشش خطت تا ۸ مگ هست منم گفتم بزار مودم اصلیم رو وصل کنم ببین اگه قطعی نداشت شما پهنای باند رو افزایش بدین . خلاصه اینکه همین کارو کردم و قطعی نداشت و پهنای باند رو به قول خودشون زیاد کردن که پهنای باندم از ۳.۳ شد ۵ (من همیشه با speedtest.net چک میکنم) ولی قطعی باز شروع شد حتی با اون مودم دیگه هم قطع می کرد خلاصه اینکه فهمیدم مشکل از مودم نیست و از خود خطه . خلاصه بعد از تماس دوباره پهنای باندم برگشت به حدود ۴ مگ ولی مشکل اینجاست که وقتی مودم رو روشن میکنم بعد از دو سه ساعت پهنای باند کم کم افت میکنه و تا آخر شب به حدود ۲.۶ میرسه . حالا می خوام ببینم برای چی پشتیبانی الکی ما رو دلخوش میکنه و سر کارمون میزاره ؟
وقتی خط مشکل داشته باشه ، نرم افزار مودم بنا بر تشخیص که از پیش اون شرکت واسش تعریف کرده نرخ اتصال رو پایین میاره تا از قطع شدن لینک ارتباط جلوگیری کنه ، ولی تا جایی میرسه که دیگه فایده ای نداره و لینک میپره ، شما باید وضعیت خطتون رو بررسی کنید تا متوجه علت افت شدید سرعتتون بشید
Amir1234646
28-08-2021, 13:13
سیمکارت شاتل دارم. امروز خیلی افتضاح شده. پینگ داخلی 600 تا 700 شده!
سیمکارت شاتل دارم. امروز خیلی افتضاح شده. پینگ داخلی 600 تا 700 شده!
منم دارم هر روز طرفای ۱ الی ۴ بعد از ظهر پینگش بالا میره ولی همان لحظه روی 3g پینگش پایین هست
SRA رو تو مودم غیرفعال کن تا دیتا ریت فیکس بمونه (ولی احتمالا قطع و وصلیت زیاد میشه)
شبانه شاتل محدودیت دانلود داره؟
reza_v66
10-09-2021, 19:52
شبانه شاتل محدودیت دانلود داره؟
اره پنج گیگ بین الملل 20 گیگ داخلی برو حالشو ببر:D:D:D
Amir1234646
11-09-2021, 22:52
اره پنج گیگ بین الملل 20 گیگ داخلی برو حالشو ببر:D:D:D
یعنی بعد از مصرف این مقدار سرعت شبانه افت میکنه؟
MMDFullHD
13-09-2021, 16:38
یعنی بعد از مصرف این مقدار سرعت شبانه افت میکنه؟
بله ...........
reza_v66
13-09-2021, 18:56
بچه ها خط شمام نویزش زیاد شده مدام قطو وصل میشه؟ اعصابم داره خورد میشه همش قطووصل میشه گایید منو:grrr:
bigbang0661
13-09-2021, 20:27
بچه ها خط شمام نویزش زیاد شده مدام قطو وصل میشه؟ اعصابم داره خورد میشه همش قطووصل میشه گایید منو:grrr:
والا واسه منم همینه. زنگم که میزنم پشتیبانی میگه مشکل از خط تلفنته. در صورتی که خط روی 9 مگ ثابته یهو قطع میشه دوباره وصل میشه
MMDFullHD
18-09-2021, 20:09
این شاتل ت خماتیکی
از سرویس گیم درش میاری سرعت لود صفحه خیلی ضعیف میشه چرا ؟
:jealous:
start202
18-09-2021, 20:29
این شاتل ت خماتیکی
یعنی ping اینقدر موثر شده توش dns چنج کردی داداش dns های جدید کلود از مسیر آذربایجان پینگ کمتری دارن
karwan125
19-09-2021, 12:33
این شاتل ت خماتیکی
تو تنظیمات مودم DNS پیشفرض ها رو به :
1.1.1.1
1.0.0.1
تغییر بده ، مشکل ت برطرف میشه
MMDFullHD
19-09-2021, 13:33
یعنی ping اینقدر موثر شده توش dns چنج کردی داداش dns های جدید کلود از مسیر آذربایجان پینگ کمتری دارن
والا الان نه فقط یک دستگاه دوتا دیگه دستگاه هم دارم همینطوره
ios mac windows این مشکل رو دارم زیاد نباید تغیر باشه ولی حدود چن ثانیه خیلی رو لود تغیر داشته
تو تنظیمات مودم DNS پیشفرض ها رو به :
1.1.1.1
1.0.0.1
تغییر بده ، مشکل ت برطرف میشه
ست هست
حتی از وایرگاردش دارم استفاده میکنم
MMDFullHD
27-09-2021, 18:55
دوستان راهکاری دارید برای اینکه من خلاص شم از سیم تیکه تیکه پاره شده هوایی مخابرات ؟
واقعا تو مخم رفته
MMDFullHD
27-09-2021, 19:06
دوستان راهکاری دارید برای اینکه من خلاص شم از سیم تیکه تیکه پاره شده هوایی مخابرات ؟
واقعا تو مخم رفته
pipo4713
28-09-2021, 13:25
واقعا تو مخم رفته
برو ببین چند متر سیمه و چند رشته کشیده شده.. بخر بیار .. زنگ بزن واحد خرابی بیاد دم خونه بگو چقدر میگیری برام عوض کنی.. کلش رو برات عوض کنه.. يا به خودش بگو با پول سیم چقدر میشه.. بده برات کلش رو عوض کنه.. یا یدونه ۲ رشته برای خودت فقط جداگانه بکشه تا درب منزل .. راحتت
MMDFullHD
28-09-2021, 19:11
برو ببین چند متر سیمه و چند رشته کشیده شده.. بخر بیار .. زنگ بزن واحد خرابی بیاد دم خونه بگو چقدر میگیری برام عوض کنی.. کلش رو برات عوض کنه.. يا به خودش بگو با پول سیم چقدر میشه.. بده برات کلش رو عوض کنه.. یا یدونه ۲ رشته برای خودت فقط جداگانه بکشه تا درب منزل .. راحتت
500 تومنی تو پاچم میره اینطو بخاطر 8 مگ بیشتر شدن سرعت
iman2919
30-09-2021, 08:14
500 تومنی تو پاچم میره اینطو بخاطر 8 مگ بیشتر شدن سرعت
اگر 8 مگ بیشتر بشه سرعت که هیچی نیست 500 تومن
من حاظرم 1 میلیون بدم فقط 4 مگ سرعتم بیشتر بشه:rolleye:
الان سرعت خطم 3 مگ هست:(
MMDFullHD
30-09-2021, 12:09
اگر 8 مگ بیشتر بشه سرعت که هیچی نیست 500 تومن
من حاظرم 1 میلیون بدم فقط 4 مگ سرعتم بیشتر بشه:rolleye:
الان سرعت خطم 3 مگ هست:(
ارزش نداره اخه
شمام بهتره ی هزینه کلی دیگه بکنید کلا از شر سیم خلاص شین وقتی میبیند اینطوره!
iman2919
01-10-2021, 08:57
ارزش نداره اخه
شمام بهتره ی هزینه کلی دیگه بکنید کلا از شر سیم خلاص شین وقتی میبیند اینطوره!
متاسفانه توی این ده کوره ای که من زندگی میکنم گزینه بهتری نیست:/
MMDFullHD
01-10-2021, 14:30
متاسفانه توی این ده کوره ای که من زندگی میکنم گزینه بهتری نیست:/
4g دیگه الان باید تو هر روستا و ده ای باشه امکان نداره که نداشته باشه
کجا هستید دقیقا؟
iman2919
02-10-2021, 10:38
4g دیگه الان باید تو هر روستا و ده ای باشه امکان نداره که نداشته باشه
کجا هستید دقیقا؟
به 4g دسترسی دارم و انتن حدود 30 درصد به سختی و جای مناسب پر میشه ولی سرعت زیر 1 مگابیت هست:(
همین شاتل با اینکه حدود 2 تا 3 مگابیت اونم از سرخط گرفتم ولی بهترین گزینه موجود برای من هستش
MMDFullHD
02-10-2021, 12:07
به 4g دسترسی دارم و انتن حدود 30 درصد به سختی و جای مناسب پر میشه ولی سرعت زیر 1 مگابیت هست:(
همین شاتل با اینکه حدود 2 تا 3 مگابیت اونم از سرخط گرفتم ولی بهترین گزینه موجود برای من هستش
باو راحت میتونی شما ی هزینه کنی قشنگ اینترنت 4g بگیری
۲ ۳ مگابیت دیگه اخه برای ۱۰ سال پیش ج میداد:hmm:
MMDFullHD
02-10-2021, 21:56
دوستان شمام crc مودمتون بالا میره؟ یا فقط خط منه که خراب شده
با اینکه لینک هم ثابته چن وقتیه هر ۱ ساعت کانکشن ریموت میزنه و ایپی میخواد عوض کنه
قبلا ها هر ۲ روز ۱ بار ایپی عوض میکرد:worried: تایم اوت و پینگ ها هم شدیدا داغون شده
pipo4713
02-10-2021, 23:12
باو راحت میتونی شما ی هزینه کنی قشنگ اینترنت 4g بگیری
۲ ۳ مگابیت دیگه اخه برای ۱۰ سال پیش ج میداد:hmm:
البته باید این رو هم مد نظر داشته باشی که سرویس های 4g و یا TDLTE هزینه بسیار بالاتری در مقابل سرویسهای adsl داره.. اینکه هم میگی سیم هزینه اش اینقدر هست.. بخش خرابی سیم از مخابرات کش میره.. پس یه سئوال کن اگر دیدی کمتر میشه بگو انجام بده.. توی بازار هم سیم با کیفیت ارزان هم پیدا میشه.
MMDFullHD
03-10-2021, 04:34
البته باید این رو هم مد نظر داشته باشی که سرویس های 4g و یا TDLTE هزینه بسیار بالاتری در مقابل سرویسهای adsl داره.. اینکه هم میگی سیم هزینه اش اینقدر هست.. بخش خرابی سیم از مخابرات کش میره.. پس یه سئوال کن اگر دیدی کمتر میشه بگو انجام بده.. توی بازار هم سیم با کیفیت ارزان هم پیدا میشه.
حقیقتا نمیدونم چی شده همسایه بقلیمون اومد خونه ساخت خونه اجر افتاد چ گوهی خوردن این سیمه ی جا دیگش پاره شد
کارگاه گجت بازی در اوردم ی نگاه به سیم انداختم دیدم بله از سر در خونه یبار درمو داغون تو جعبه تقسیم سر سنگ خونه و یبار سر همین همسایه ی تقسیم چن متر اونور تر ی چن متر بازم اونور تر تقسیم تیکه تیکه سیم ها اونم اصلا غیر اصولی وصلن
همین الانشم پرچام ریخته که چطور با نویز ۳۱ داره 17404 اونم با پروفایل فست میکشه!
قبلن ها نویز ۲۶ بود
هرچند هر از گاهی یهو گاه بی گاه crc خیلی شدید میشه بعضی از ساعت ها هم کمتر میشه کلا ربطی به ریت نداره قبلنا نبود ولی جدیدا خیلی زیاد یهو کم زیاد میشه اصلا هم ربطیه به نویز نداره قشنگ مارجین مثبت میدم ریت رو میارم پاین تر رو ۱۰ مگ بازم crc بالا دارم
اینا بکنار حالا نمیدونم مشکل از پورت پیدا کرده چی شده یهو تایم اوت شدید میگیرم پینگ نوسانی میشه! ی چن باری هم فک کنم سر سیم ها بهم اتصالی کردن!
بعد از این داستان قطعی که اجر افتاد الان طوری شده که از تلفن صدای رادیو میاد!!! قبلنا نبود! وقتی 0 رو میگیری صدایی دیگه از تلفن نمیاد
کاملا واضح صدای رادیو رو میشنیوی!!! که خیلی عجیب شده اصلا برام !
حالا با این حال اصلا پرش لینک نه ایپی ها ثابت دیگه نیست هر ۱ ساعت دیسکانکت میشه دوباره ایپی میگیره
سرعت از اپ استور اپل فوق العاده افتضاحه ۸ مگ ۵ دیقه طول میکشه تا دانلود شه
یهو سرعت نوسانی میشه اصلا افتضاخ شده
نمیدونم شاتل مشکلش سراسری شده منطقه ماس فقط یا خط منه !
MMDFullHD
03-10-2021, 18:16
حقیقتا نمیدونم چی شده همسایه بقلیمون اومد خونه ساخت خونه اجر افتاد چ گوهی خوردن این سیمه ی جا دیگش پاره شد
کارگاه گجت بازی در اوردم ی نگاه به سیم انداختم دیدم بله از سر در خونه یبار درمو داغون تو جعبه تقسیم سر سنگ خونه و یبار سر همین همسایه ی تقسیم چن متر اونور تر ی چن متر بازم اونور تر تقسیم تیکه تیکه سیم ها اونم اصلا غیر اصولی وصلن
همین الانشم پرچام ریخته که چطور با نویز ۳۱ داره 17404 اونم با پروفایل فست میکشه!
قبلن ها نویز ۲۶ بود
هرچند هر از گاهی یهو گاه بی گاه crc خیلی شدید میشه بعضی از ساعت ها هم کمتر میشه کلا ربطی به ریت نداره قبلنا نبود ولی جدیدا خیلی زیاد یهو کم زیاد میشه اصلا هم ربطیه به نویز نداره قشنگ مارجین مثبت میدم ریت رو میارم پاین تر رو ۱۰ مگ بازم crc بالا دارم
اینا بکنار حالا نمیدونم مشکل از پورت پیدا کرده چی شده یهو تایم اوت شدید میگیرم پینگ نوسانی میشه! ی چن باری هم فک کنم سر سیم ها بهم اتصالی کردن!
بعد از این داستان قطعی که اجر افتاد الان طوری شده که از تلفن صدای رادیو میاد!!! قبلنا نبود! وقتی 0 رو میگیری صدایی دیگه از تلفن نمیاد
حالا با این حال اصلا پرش لینک نه ایپی ها ثابت دیگه نیست هر ۱ ساعت دیسکانکت میشه دوباره ایپی میگیره
به گزارش زومیت، هفتههای اخیر شاید وضعیت اینترنت کشور در بدترین حالت خود از نظر سرعت و کیفیت بوده است. بسیاری از کاربران در شبکههای اجتماعی از کندی اینترنت گلایه کردهاند و این سؤال را مطرح کردهاند که چرا کسی در این زمینه پاسخگو نیست.
وضعیت ناگوار اینترنت در هفتههای اخیر را حتی میتوان از سرویس رادار ابرآروان که اطلاعات خود را از دیتاسنترهای پر ترافیک کشور دریافت میکند و اطلاعات آنی از وضعیت ارتباطات اینترنت کشور نشان میدهد، نیز دید. برای نمونه روز جمعه دوم مهرماه همنطور که در عکس زیر میبینید، سرویسهای مختلف مانند ویکیپدیا، اینستاگرام، گوگل، آپارات، ورزش۳، دیجیکالا به عنوان پربازدیدترین وبسایتهای داخل کشور، وضعیت خوبی در اپراتورهای مختلف و شهرهای گوناگون نداشته است. اما مشکل کجاست؟
pipo4713
03-10-2021, 23:45
قبلن ها نویز ۲۶ بود
برو از قبل جاییکه همسایه زدن سیم رو ترکونده تا جاییکه هست سیم رو به کل بکن بنداز دور.. زنگ بزن ۱۱۷ بگو تلفن قطع.. مجبور میشه برای همه سیم کشی کنه بدون هزینه وصل کنه .. یا به همون همسایه بگو شما زدی همه چی رو خراب کردی یا برو سیم بخر بیار کلش رو عوض کن یا اگه اینطوری باشه به مخابرات بگیم میاد پوستت را میکنه..
MMDFullHD
03-10-2021, 23:54
برو از قبل جاییکه همسایه زدن سیم رو ترکونده تا جاییکه هست سیم رو به کل بکن بنداز دور.. زنگ بزن ۱۱۷ بگو تلفن قطع.. مجبور میشه برای همه سیم کشی کنه بدون هزینه وصل کنه .. یا به همون همسایه بگو شما زدی همه چی رو خراب کردی یا برو سیم بخر بیار کلش رو عوض کن یا اگه اینطوری باشه به مخابرات بگیم میاد پوستت را میکنه..
متاسفانه سیم تلفنه میخوره که ۱۰ زوج باشه که این 10 زوج به گفته خود مخابراتیه کلا ۲ تا خط فعال بیشتر روش نیست الان برای ما هست و یکی هم همسایه قبلی کع الان تخلیه کردن ساختمون رو و هیچکس نیست کلا اون یه خط هم غیر قابل استفادس قبلا ها خط بود الان نیست
منم هم به فکر کلا کندن سیم بودم که همرو بکنم ولی منتهی این سیمه از روی سیم برق و به نمای ساختمون های همسایه های بقلی بست شده!
همسایه هه که موقع ساخت خونه ارو ساخت کلی زجرمون داد پشت بومون کلا ماسه کرد
د یش ما ه ورامون رو یکیشو کاملا سیمانی کرد غیر قابل استفاده حیات رو موزایک هاشو ...
خلاصه ترکوند مارو اصلا هم خودش شخصا هیچ موقع نیست میاد سوسکی سر میزنه میره و بساز بفروش هست
من فقط از اینجا تعجبم هست قبلا هم این سیمه پاره تیکه تیکه بود crc نمینداخت جدیدا خیلی میندازه
و اینکع این صدای رادیو از کجاست که رو خطه؟ :weird:
reza_v66
04-10-2021, 15:28
متاسفانه سیم تلفنه میخوره که ۱۰ زوج باشه که این 10 زوج به گفته خود مخابراتیه کلا ۲ تا خط فعال بیشتر روش نیست الان برای ما هست و یکی هم همسایه قبلی کع الان تخلیه کردن ساختمون رو و هیچکس نیست کلا اون یه خط هم غیر قابل استفادس قبلا ها خط بود الان نیست
منم هم به فکر کلا کندن سیم بودم که همرو بکنم ولی منتهی این سیمه از روی سیم برق و به نمای ساختمون های همسایه های بقلی بست شده!
همسایه هه که موقع ساخت خونه ارو ساخت کلی زجرمون داد پشت بومون کلا ماسه کرد
د یش ما ه ورامون رو یکیشو کاملا سیمانی کرد غیر قابل استفاده حیات رو موزایک هاشو ...
خلاصه ترکوند مارو اصلا هم خودش شخصا هیچ موقع نیست میاد سوسکی سر میزنه میره و بساز بفروش هست
من فقط از اینجا تعجبم هست قبلا هم این سیمه پاره تیکه تیکه بود crc نمینداخت جدیدا خیلی میندازه
و اینکع این صدای رادیو از کجاست که رو خطه؟ :weird:
خط منم دقیقن مشکلات تورو داشت زنگ زدم 20117 اومدن درستش کردن ازونروز خطم خیلی بهتر شده و قطو وصل نمیشه و صدای رادیو هم نمیده دیگه
MMDFullHD
14-10-2021, 00:15
اینترنت شاتل به قدری افتضاح شده خصوصا از ساعت ۹ شب تا ۱ دیگه فقط کشش وبگردی رو داره حتی تلگرام با کلودفلر هم تیک سند مسیج ها جلوش علامت تایمر میاد!
یه استریم نمیشه کرد از سایتایی مثل سی نما یا فارسی لند
خدا لعنتشون کنه
:weird:
reza_v66
17-10-2021, 16:59
اینترنت شاتل به قدری افتضاح شده خصوصا از ساعت ۹ شب تا ۱ دیگه فقط کشش وبگردی رو داره حتی تلگرام با کلودفلر هم تیک سند مسیج ها جلوش علامت تایمر میاد!
یه استریم نمیشه کرد از سایتایی مثل سی نما یا فارسی لند
خدا لعنتشون کنه
:weird:
خط من دوباره نویزش زیاد شد طوریکه با 8 مگ سرعت snr روی 12 هستش و چندروز پیش با 16 مگ سرعت همین مقدار نویز داشتم الان مودم جدید سفارش دادم ببینم چقد تاثیر میزاره
MOHAMMAD2010
17-10-2021, 18:13
خط من دوباره نویزش زیاد شد طوریکه با 8 مگ سرعت snr روی 12 هستش و چندروز پیش با 16 مگ سرعت همین مقدار نویز داشتم الان مودم جدید سفارش دادم ببینم چقد تاثیر میزاره
امکانش هست این مشکل کم شدن سرعت توی مودم و کاهش snr سراسری باشه ؟
من از پیشگامان سرویس دارم قبلا سرعتم رو 4 مگ بود با snr حدودا 16 از یه هفته پیش خطم اومده روی 3 مگ با snr 12 !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.