ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] ADSL Shatel / شرکت شاتل

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62

arsinn
18-06-2019, 11:29
نورد استفاده میکنم و مشکلی نداشته
فقط یک روز بود ک زده بودن کل فیلترشکنا را ترکونده بودن و فرداش برای من حل شد
نورد اکانتش رو میخرید؟ اکانت اصلیش که خیلی گرون در میاد یکسری هکی ارزون تر میفروشند آیا اینها کار میکنن و بعد یک مدت قطع نمیشن؟

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Hidden-Hunter
18-06-2019, 15:13
نورد اکانتش رو میخرید؟ اکانت اصلیش که خیلی گرون در میاد یکسری هکی ارزون تر میفروشند آیا اینها کار میکنن و بعد یک مدت قطع نمیشن؟

شاید با دلار 3500 میشد خرید ولی با این دلار الان نمیشه خب

والا هکی ها هم بعد یه مدت صاحاب اکانت میفهمه یا فروشنده های محترم اکانت را بین خریدارو شیر میکنن و مشکل سازه برای متصل شدن

من یه اکانت از دوستم گرفتم و فعلا که کار میکنه، نمیدونم از کجا گیر اورده

...Moein...
18-06-2019, 20:42
شاید با دلار 3500 میشد خرید ولی با این دلار الان نمیشه خب

والا هکی ها هم بعد یه مدت صاحاب اکانت میفهمه یا فروشنده های محترم اکانت را بین خریدارو شیر میکنن و مشکل سازه برای متصل شدن

من یه اکانت از دوستم گرفتم و فعلا که کار میکنه، نمیدونم از کجا گیر اورده
اکانت نورد رو کرک میکنند ک اسونه پیشنهاد میکنم تو گوگل sentrymba یا openbullet رو سرچ کنید خودتون متوجه میشید:n33:

malthael
19-06-2019, 14:22
تماس گرفتم گفتن هیچ مشکلی نداره و ما ایپی ولید نداریم تو مرکز مخابراتیتون شلوغ شده پهنا رو ارتقا دادیم براتون
ظاهرا gateway هم تغیر دادن
پینگ از داخل 6 میلی شده 15 میلی ثانیه! اونم پا پروفایل گیم
سرعت تغیری نکرده ولی هیچ فیلتری کار نمیکنه!
منم قبل از اینکه تخلیه کنم همین رنج IP رو داشتم و قندشکن ها یا اصلا وصل نمیشدند یا اونقدر سرعتشون پایین میومد که با قطع بودن فرقی نداشت . من خودم یه VPS داشتم که روش OpenVpn راه انداخته بودم برای استفاده شخصی . ولی رو شاتل تعطیل بود در صورتی که رو ایرانسل هیچ مشکلی نداشت !
اینکه میگن تو مرکز مخابراتیتون IP Valid نداریم هم حرف مفت زدن .برای اینکه پول IP ندن به هیچ کس IP Valid نمیدن اونم بعد اینکه سرویس هاشون از همه شرکت ها گرون تره . ازشون شکایت کن و تا بهت IP Valid ندادن کوتاه نیا .

George Shelly
19-06-2019, 16:26
فاصله قطع شدن چیز پی ان واسه من خیلی کم شده ، رو ال تو تی پی هرنیم ساعت یه بار قطعی دارم ، چون تو تی وی بیشتر یوتیوب میرم خیلی تومخه ، قبلا هر سه چار ساعت یه بار قطعی داشتم ، نتمم اصلا قطعی نداره فقط چیز پی ان

hosseinzfff
19-06-2019, 17:20
چیز بی انت رو عوض کن شاید درست بشه برو دنبال یه چیز بی ان مشتی و باحال بگرد کلا nord vpn به درد نمیخوره سرعتشم بایینه

George Shelly
19-06-2019, 17:32
چیز بی انت رو عوض کن شاید درست بشه برو دنبال یه چیز بی ان مشتی و باحال بگرد کلا nord vpn به درد نمیخوره سرعتشم بایینه
هااااااا؟!!
من astrill دارم
بهترینه

hosseinzfff
19-06-2019, 17:41
هااااااا؟!!
من astrill دارم
بهترینه
اگه بهترین بود که قطع نمیشد برو دنبال یه چیز بهتر مثل vpn unlimited یا vypr vpn یا hide my ass

George Shelly
19-06-2019, 17:49
اگه بهترین بود که قطع نمیشد برو دنبال یه چیز بهتر مثل vpn unlimited یا vypr vpn یا hide my ass
قطع شدنش از اختلالات ناشی میشه نه خودش ، اوپن چیز پی انم بستس ، تاپیکارو نخوندی مگه همه دارن میگن

hosseinzfff
19-06-2019, 17:59
والا من pishgaman دارم و همه اینا به جز nord هم روی ویندوز و هم ios به خوبی کار میکنند مخصوصا vpn unlimited که سرعت بسیار بالایی داره

George Shelly
19-06-2019, 22:36
طبق گفته یکی از مقامات ( حیف اینکه بهش بگن مقام ) ارشد!!!!!!! به نام منتظری از اول تیر بحمدالله شاهد اقدامات خوبی ( اختلال شدید در پورت ها و فیلترینگ خیلی سنگین تر ) در حوزه فضای مجازی خواهیم بود!!!!
خودتونو مجهز کنید

mahi58
19-06-2019, 23:30
سلام به همگی.

بچه ها قبلا ها قانون شرکت های ADSL از جمله شاتل این بود که هر سرعتی که خرید می کردید رو براتون تا چند برابر بوست می کردند، مثلا شما سرویس 256 خریده بودید، ولی سرعت دانلودتون ثانیه ای 1 مگابایت بود.

می خواستم ببینم الان هم همین طوره؟

کاربر تازه هستم. اینترنت TD-LTE ایرانسل با قطعی هاش کچلم کرده، می خوام ADSL بگیرم و توصیه شده شاتل بهترین شونه. اگر هنوز این شرایط برقراره به نظرتون دلیلی داره سرویس های گرون تر رو آدم خرید کنه؟ همون 512 برونزی که از همه ارزون تره رو خوب می گیریم.

بین سرویس های برونزی و نقره ای هم راهنمایی کنید ممنون میشم. :n01:

Royce
19-06-2019, 23:41
دوستان اینترنت شاتل من عملا تبدیل شده به اینترانت!!!!نمیدونم شما چطور استفاده میکنید.نه وی پی ان وصل میشه نه اینستاگرام میشه استفاده کرد کلا تعطیله

shakib zero
19-06-2019, 23:42
سلام به همگی.

بچه ها قبلا ها قانون شرکت های ADSL از جمله شاتل این بود که هر سرعتی که خرید می کردید رو براتون تا چند برابر بوست می کردند، مثلا شما سرویس 256 خریده بودید، ولی سرعت دانلودتون ثانیه ای 1 مگابایت بود.

می خواستم ببینم الان هم همین طوره؟

کاربر تازه هستم. اینترنت TD-LTE ایرانسل با قطعی هاش کچلم کرده، می خوام ADSL بگیرم و توصیه شده شاتل بهترین شونه. اگر هنوز این شرایط برقراره به نظرتون دلیلی داره سرویس های گرون تر رو آدم خرید کنه؟ همون 512 برونزی که از همه ارزون تره رو خوب می گیریم.

بین سرویس های برونزی و نقره ای هم راهنمایی کنید ممنون میشم. :n01:

درود

نه دیگه به این شکل نیست شما سرویس 2 مگ بگیرید سرعت دانلودتون 250 کیلوبایته ... و به همین ترتیب

Hidden-Hunter
20-06-2019, 07:52
هااااااا؟!!
من astrill دارم
بهترینه

استریل خوراکه فیلترینگ شدیده:n05:

Hidden-Hunter
20-06-2019, 07:59
طبق گفته یکی از مقامات ( حیف اینکه بهش بگن مقام ) ارشد!!!!!!! به نام منتظری از اول تیر بحمدالله شاهد اقدامات خوبی ( اختلال شدید در پورت ها و فیلترینگ خیلی سنگین تر ) در حوزه فضای مجازی خواهیم بود!!!!
خودتونو مجهز کنید

ما یکساله مجهز شدیم:n02:

Hidden-Hunter
20-06-2019, 08:05

داداش همیشه وی پی ان های مطرح را الویت قرار میدن
مثه نورد و اکسپرس که زود محدودیت براش ایجاد میکنن

George Shelly
20-06-2019, 09:05
داداش همیشه وی پی ان های مطرح را الویت قرار میدن
مثه نورد و اکسپرس که زود محدودیت براش ایجاد میکنن

پورتو میزنن کاری به اسم جیز پی ان ندارن بعد حالا ماها اینچیزارو میدونیم 99 درصد ملت همینجوری میرن یه چیز پی ان 5 تومنی میخرن باهاش وصل میشن ، ولی دیشب تو یکی از پیچای معروف تو اینستا خوندم میخوان سنگین تر کنن از اول تیر ملت اکثرا کامنت گذاشته بودن همین حرفو مارو میزدن که قطعی داره ، من همین الانم باز آستریل و چندتای دیگه رو تست زدم هیچ کدوم ovpn سند و ریسیو نداره ...

arsinn
20-06-2019, 09:08
اینها برای شما خوبن! اون ass که اصلا وصل نمیشه ارور میده وسطی هم فقط سه روز مجانی در ازای ثبت نام داره...

Hidden-Hunter
20-06-2019, 10:14
پورتو میزنن کاری به اسم جیز پی ان ندارن بعد حالا ماها اینچیزارو میدونیم 99 درصد ملت همینجوری میرن یه چیز پی ان 5 تومنی میخرن باهاش وصل میشن ، ولی دیشب تو یکی از پیچای معروف تو اینستا خوندم میخوان سنگین تر کنن از اول تیر ملت اکثرا کامنت گذاشته بودن همین حرفو مارو میزدن که قطعی داره ، من همین الانم باز آستریل و چندتای دیگه رو تست زدم هیچ کدوم ovpn سند و ریسیو نداره ...

استریل رو بزار روی stealth و کانکت شو

پورت را نمیزنن چون اکثرا اپن وی پی ان روی 443 /1194 ست شده
میان پکت های اپن وی پی ان رو روی DPI محدود میکنن یا میبندن

همیشه ای پی و پورت را اگه داشته باشند میتونن بلاک کنند ولی اگه پورت خالی را بلاک کنند بطور مثال پورت 443 را بلاک کنند، هیچ سایتی که برپایه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه بالا نمیاد چه خارجی چه ایرانی

اینا میان ترافیک را که وی پی ان ازش رد میشه را بلاک میکنند ، هر ترافیکی هم یه امضاداره

شرکت های وی پی ان هم امدن برای دور زدن فایروال ها چند متود اوردن، یکی حالت تور هست یکی حالت STEALTH که اطلاعات بر پایه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رد و بدل میشه و DPI تصور میکنه کاربر داره به سایتی متصل میشه

یک سری شرکت ها میان ترافیک ovpn رو روی یک سری پورت های زیاد استفاده شده میبندن (80.443.1194.53.) و یک سری شرکت ها میان کلا ترافیک رو میبندن

Hidden-Hunter
20-06-2019, 10:38

VPN UNLIMITED که یک حالت Scramble داره برای دور زدن فیلترینگ شدید

vypr vpn هم که اپشن چملون را داره ولی برای نسخه های پرمیوم فعال میشه و تو حالت فیلترینگ شدید هم جوابه

hide my ass هم که یه شرکت قدیمیه و در چک وجود داره، قبلا ای وی جی خریدش و الان هم زیرمجموعه اوسته، فکر کنم روی حالت فریدوم در شرایط سنگین کانکت بشه ولی این شرکت پرایویسی درست حسابی فکر نکنم داشته باشه

George Shelly
20-06-2019, 11:42
استریل رو بزار روی stealth و کانکت شو

پورت را نمیزنن چون اکثرا اپن وی پی ان روی 443 /1194 ست شده
میان پکت های اپن وی پی ان رو روی DPI محدود میکنن یا میبندن

همیشه ای پی و پورت را اگه داشته باشند میتونن بلاک کنند ولی اگه پورت خالی را بلاک کنند بطور مثال پورت 443 را بلاک کنند، هیچ سایتی که برپایه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه بالا نمیاد چه خارجی چه ایرانی

اینا میان ترافیک را که وی پی ان ازش رد میشه را بلاک میکنند ، هر ترافیکی هم یه امضاداره

شرکت های وی پی ان هم امدن برای دور زدن فایروال ها چند متود اوردن، یکی حالت تور هست یکی حالت STEALTH که اطلاعات بر پایه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رد و بدل میشه و DPI تصور میکنه کاربر داره به سایتی متصل میشه

یک سری شرکت ها میان ترافیک ovpn رو روی یک سری پورت های زیاد استفاده شده میبندن (80.443.1194.53.) و یک سری شرکت ها میان کلا ترافیک رو میبندن

میدونم ، الان آستریل من نمی دونم داره از کدوم پورت استفاده می کنه ولی از یه شرکت دیگه دارم اومده کانفیگ ها رو به ترتیب پورت تفکیک کرده ، من چهارتاشو تست کردم وصل میشه ولی سند و ریسیو نداره مثل 1194 1197 1198 8080 ، یه سریاشم اصلا کانکت نمیشه ...
ولی L2TP دارم مال یه شرکت دیگه پورتشو میدونم راحت رو 1701 کار می کنه .

Hidden-Hunter
20-06-2019, 12:37
میدونم ، الان آستریل من نمی دونم داره از کدوم پورت استفاده می کنه ولی از یه شرکت دیگه دارم اومده کانفیگ ها رو به ترتیب پورت تفکیک کرده ، من چهارتاشو تست کردم وصل میشه ولی سند و ریسیو نداره مثل 1194 1197 1198 8080 ، یه سریاشم اصلا کانکت نمیشه ...
ولی L2TP دارم مال یه شرکت دیگه پورتشو میدونم راحت رو 1701 کار می کنه .

چون پروتکل L2TP برات بازه

استریل هم بنظرم شما باید از نرم افزارش استفاده کنید وگرنه فایل OPVN وقتی کانکت نمیشه یعنی بسته شده و هر پورتی هم تست کنید فایده نداره

رو نرم افزار هم میتونید روی وایرگارد یا استلث تست کنید

srx190d
20-06-2019, 14:26
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنان شاتل ، پیشکسوت و پیشرو در بی شرفی

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

آرین 0098
20-06-2019, 19:12
شاتلی ها با کلاینت خود OVPN یه Log با Verbosity Level حداکثر بگیرن ببینن جمله TLS Handshake Failed رو پیدا می کنن یا نه.

400 تومن دادم از Provider خارجی سرویس گرفتم الآن وصل نمیشه.

البته من مخابرات دارم.

dj77
20-06-2019, 20:53
از انجام بحث های نامرتبط با تاپیک جداً خودداری فرمایید

mjx
20-06-2019, 21:34
از انجام بحث های نامرتبط با تاپیک جداً خودداری فرمایید

خیلی خوبه ولی ظاهرا کلا انجمن رو به سقوطه!! قوانین هم تفسیری اعمال میشن!!! شما این تصویر رو لطفا ربطش رو به شاتل بگید ما هم متوجه بشیم! صد البته نمیتونید!

همچنان شاتل ، پیشکسوت و پیشرو در بی شرفی

من از شاتل شکایت کردم و خوب بود که اینجا هم میشد به عنوان یک مرجعی از نارضایتی کاربران ارجاع بشه. فحاشی کردن و مهمل بافتن به چه درد گرفتن حق من میشه؟؟

منم توصیه میکنم جدا به قوانین خود انجمن که زحمت کشیدین نوشتین عمل بکنین!

mahi58
21-06-2019, 02:19
درود

نه دیگه به این شکل نیست شما سرویس 2 مگ بگیرید سرعت دانلودتون 250 کیلوبایته ... و به همین ترتیب

چه حیف...

قدیم تمام ADSL ها سرعت استفاده رو Boost می کردند. فکر می کردم الان هم همینه...

MMDFullHD
21-06-2019, 18:37
منم قبل از اینکه تخلیه کنم همین رنج IP رو داشتم و قندشکن ها یا اصلا وصل نمیشدند یا اونقدر سرعتشون پایین میومد که با قطع بودن فرقی نداشت . من خودم یه VPS داشتم که روش OpenVpn راه انداخته بودم برای استفاده شخصی . ولی رو شاتل تعطیل بود در صورتی که رو ایرانسل هیچ مشکلی نداشت !
اینکه میگن تو مرکز مخابراتیتون IP Valid نداریم هم حرف مفت زدن .برای اینکه پول IP ندن به هیچ کس IP Valid نمیدن اونم بعد اینکه سرویس هاشون از همه شرکت ها گرون تره . ازشون شکایت کن و تا بهت IP Valid ندادن کوتاه نیا .

شکایت زدم دختره زنگ زد گفت اقا قبل از اینکه شکایت میکردی زنگ میزدی بهتون توضیح میدادم
گفتم من ک زنگ زدم فلان روز فلان اراجیفو تحویلم دادی
دقیقا هیچ ویپی انی هم کار نمیکنه
باز صد رحمت به او تایم که ایپیم رو 151 بود
الان هرجا میرم میزنه رشت!
فک کنم از رشت داره تغزیه میکنه اینترنتم
چون پینگم الان 15 شده از داخل
درصورتی ک قبلا 6 میلی بود

MMDFullHD
21-06-2019, 19:33
دوستان چون یه سریا میاین پ خ میدید میگید از کجا نورد میگیری
اموزششو اینجا گذاشتم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

sajad-tnt
23-06-2019, 08:10
به گزارش روابط عمومی شاتل، احمدرضا نخجوانی، مدیر عامل این گروه شرکت‌ها در گفت و گو با رسانه‌ها اعلام کرده است: «در یک اقتصاد تورمی که قیمت کالاها و خدمات هر ساله ده‌ها درصد افزایش می‌یابد، چه گونه است که قیمت خدمات دسترسی به اینترنت، باید ثابت بماند؟ این در حالی‌ست که چندین بار نیز با هدف توسعه‌ی دسترسی کاربران به اینترنت، قیمت‌ها را طی سال‌های گذشته کاهش داده اند.»

او افزود: «با وجود آن که تلاش وزارتخانه بر این بوده است که با تثبیت قیمت پهنای باند، به شرکت‌های ارایه دهنده‌ی خدمات اینترنت کمک کند، اما پهنای باند اینترنت، حداکثر 25 درصد قیمت تمام شده‌ی خدمات اینترنت شرکت‌های یادشده را تشکیل می‌دهد. به عنوان یک مثال ساده، از سال گذشته هزینه‌ی نیروی انسانی نزدیک به 40% افزایش یافته و قیمت تجهیزات و کالاهای مصرفی برای شبکه، بین 300 تا 400 درصد افزایش یافته است! به این ترتیب، در این اقتصاد تورمیِ لجام گسیخته، طبیعی‌ست که بپذیریم قیمت خدمات اینترنت نیز، هم‌پای دیگر محصولات و خدمات افزایش یابد. شرکت‌های ارایه دهنده‌ی خدمات ارتباطات ثابت، ظرف یک سال گذشته چند هزار نفر از نیروهای خود را تعدیل کرده‌اند و مصرف کنندگان نیز، دیر یا زود نخواهند توانست از خدمات پرکیفیت استفاده کنند. به همین خاطر نیز خواسته‌ی ما از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات این است که با افزایش 40 درصدی خدمات اینترنت در کشور موافقت کند و اجازه دهد ساز و کارهای عرضه و تقاضا، قیمت را در بازار مشخص سازد. افزون بر این، این نکته را در نظر داشته باشد آنچه به اپراتورهای سیار امکان ارایه‌ی سرویس ارزان قیمت را داده، سوبسیددهی متقاطع از خدمات تلفن است که همین پدیده نیز برای آسیب دیدن اپراتورهای ثابت، مزید بر علت شده است.»

نخجوانی، در پایان اضافه کرد: «شرایط فعلی به گونه‌است که تعداد عمده‌ای از شرکت‌های ارایه دهنده‌ی خدمات اینترنت، به جای اندیشیدن به سرمایه‌گذاری، در جدال با خاموشی هستند و تنها راه نجات آنان، افزایش قیمت‌هاست. شواهد و آمار نشان می‌دهد که متوسط پرداختی یک خانوار برای اینترنت ثابت در ماه حدود 25 هزار تومان است و اگر این رقم 10 هزار تومان افزایش یابد، در هزینه‌های آنان محسوس نیست، اما می‌تواند این صنعت را نجات دهد و همان خانوارها از این موضوع منتفع شوند.» shatel

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

sajad-tnt
23-06-2019, 08:10
حذف شود.....

elyartab
23-06-2019, 09:06
اصلا حرکت شاتل غیرقانونیه، مگه طبق مصوبه 266 قرار نبود حداکثر قیمت ها مشخص شده باشه و از اون بالاتر نتونن بزنن. پس چرا نه صدایی از کاربرای اینجا بلند میشه که بگه غیرقانونیه نه از وزیر و یا یه مسئولی

آره دقیقا. منم مصوبه 266 رو خوندم نوشته حداکثر قیمت ها رو ولی من زنگ زدم پشتیبانی کلی وراجی کرد و گفت که طبق مصوبه 177 سازمان در صورتی که شرکت ضریب دسترسی بالای 98% رو ارائه بده میتونه قیمت رو تا دو برابر افزایش بده!!!!
قربونش برم n تا مصوبه داریم که هیچ کدوم هم با هم نمیخونه.
رو حق و حقوق خودشون مو به مو عمل میکنن ولی خب سازمان نمیگه کاربر این همه قطعی نت رو چطوری باید رصد کنه و حقش رو بگیره. نت قطع میشه زنگ میزنی میگن از سیمکشی داخلیه!!

elyartab
23-06-2019, 09:09
همون اول کار 266 رو خوندم اگه تا حالا عوض نشده باشه : قانون سقف قیمت رو مشخص کرده ولی هیچ حجمی رو به صورت اجباری نیاورده
چیزی که اول کار شرکت ها رو مجبور کرد حجم های20 -30 گیگ بدن تعرفه های مخابرات بود چون اگه کمتر از اون میدادن طبیعتا کسی ازونا نت نمیخرید
طبق قانون شرکت ها میتونن مثلا 2 مگ رو با 25 تومن و حجم منصفانه 100 مگ هم ارائه بدن
در حقیقت مصوبه 266 یعنی کشک(درباره اینترنت خانگی منظورمه بقیه موارد رو اطلاع ندارم)

اصولا باید یه بازه حجمی تعیین میکردن. یعنی چی اخه رقابتی؟ خب شاید اینا دست به یکی بشن فقط 1 گیگ حجم بدن!! هر کی هر کیه

mahdyshr
23-06-2019, 11:30
به گزارش روابط عمومی شاتل، احمدرضا نخجوانی، مدیر عامل این گروه شرکت‌ها در گفت و گو با رسانه‌ها اعلام کرده است: «در یک اقتصاد تورمی که قیمت کالاها و خدمات هر ساله ده‌ها درصد افزایش می‌یابد، چه گونه است که قیمت خدمات دسترسی به اینترنت، باید ثابت بماند؟ این در حالی‌ست که چندین بار نیز با هدف توسعه‌ی دسترسی کاربران به اینترنت، قیمت‌ها را طی سال‌های گذشته کاهش داده اند.»

او افزود: «با وجود آن که تلاش وزارتخانه بر این بوده است که با تثبیت قیمت پهنای باند، به شرکت‌های ارایه دهنده‌ی خدمات اینترنت کمک کند، اما پهنای باند اینترنت، حداکثر 25 درصد قیمت تمام شده‌ی خدمات اینترنت شرکت‌های یادشده را تشکیل می‌دهد. به عنوان یک مثال ساده، از سال گذشته هزینه‌ی نیروی انسانی نزدیک به 40% افزایش یافته و قیمت تجهیزات و کالاهای مصرفی برای شبکه، بین 300 تا 400 درصد افزایش یافته است! به این ترتیب، در این اقتصاد تورمیِ لجام گسیخته، طبیعی‌ست که بپذیریم قیمت خدمات اینترنت نیز، هم‌پای دیگر محصولات و خدمات افزایش یابد. شرکت‌های ارایه دهنده‌ی خدمات ارتباطات ثابت، ظرف یک سال گذشته چند هزار نفر از نیروهای خود را تعدیل کرده‌اند و مصرف کنندگان نیز، دیر یا زود نخواهند توانست از خدمات پرکیفیت استفاده کنند. به همین خاطر نیز خواسته‌ی ما از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات این است که با افزایش 40 درصدی خدمات اینترنت در کشور موافقت کند و اجازه دهد ساز و کارهای عرضه و تقاضا، قیمت را در بازار مشخص سازد. افزون بر این، این نکته را در نظر داشته باشد آنچه به اپراتورهای سیار امکان ارایه‌ی سرویس ارزان قیمت را داده، سوبسیددهی متقاطع از خدمات تلفن است که همین پدیده نیز برای آسیب دیدن اپراتورهای ثابت، مزید بر علت شده است.»

نخجوانی، در پایان اضافه کرد: «شرایط فعلی به گونه‌است که تعداد عمده‌ای از شرکت‌های ارایه دهنده‌ی خدمات اینترنت، به جای اندیشیدن به سرمایه‌گذاری، در جدال با خاموشی هستند و تنها راه نجات آنان، افزایش قیمت‌هاست. شواهد و آمار نشان می‌دهد که متوسط پرداختی یک خانوار برای اینترنت ثابت در ماه حدود 25 هزار تومان است و اگر این رقم 10 هزار تومان افزایش یابد، در هزینه‌های آنان محسوس نیست، اما می‌تواند این صنعت را نجات دهد و همان خانوارها از این موضوع منتفع شوند.» shatel

شاتل که افزایش قیمت داده عملا

حرف حسابش چیه ؟ می خواد بازم گرون کنه ؟

black sabbath
23-06-2019, 13:21

نخجوانی، در پایان اضافه کرد: «شرایط فعلی به گونه‌است که تعداد عمده‌ای از شرکت‌های ارایه دهنده‌ی خدمات اینترنت، به جای اندیشیدن به سرمایه‌گذاری، در جدال با خاموشی هستند و تنها راه نجات آنان، افزایش قیمت‌هاست. شواهد و آمار نشان می‌دهد که متوسط پرداختی یک خانوار برای اینترنت ثابت در ماه حدود 25 هزار تومان است و اگر این رقم 10 هزار تومان افزایش یابد، در هزینه‌های آنان محسوس نیست، اما می‌تواند این صنعت را نجات دهد و همان خانوارها از این موضوع منتفع شوند.» @shatel ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این ... نفسش از جای گرم در میاد.مگه فقط 10 تومنه اینترنت اضافه شده؟؟!!دست رو هرچی بذاری چندین برابر گرون شده...بهتر بود میگفت جیب ما پر پول تر بشه تا اینکه گفته این صنعت نجات پیدا کنه.می خواهید این صنعت نجات پیدا کنه؟کمتر به فکر جیب خودتون باشید

misam5526
23-06-2019, 14:04
سوالی که از شاتل باید پرسید اینه که اگه سهم پهنای باند از هزینه های سرویسها فقط 25 درصده و ناچیزه از نظر این مدیرشون، پس چرا اولین کاری که کردند این بود که در قالب یه سرویس دوم بشدت ترافیک ارائه شده رو کم کردند؟مگه نمیگند که پهنای باند سهم چندانی نداره پس چرا در این مدت برای رقابت اینقدر روی حجم مشترک خساست میکردند؟

نکته دوم هزینه های نیروی انسانیه. این از بی عرضگی شرکت شاتل هست که هنوز بخشی از بودجش رو صرف نمایندگی های بی مصرف شهر ها میکنه. (همینطور شرکتی مثل پارس). در خیلی از شهرها اصلا کاربرا ارزو میکنند کاش این نمایندگی ها نبودند تا بتونن با یک کارشناس تهران ارتباط برقرار کنند. این ساختار غلط از بی مدیریتی و عقب افتادگی خود شرکته وگرنه شرکتهای دیگه (مثل های وب) نیروی انسانی خودشون رو در تهران مستقر و برای خدمات جانبی از نمایندگان تحت قرارداد سایر شرکتها در شهرهای مختلف به صورت همکاری استفاده میکنند و این هزینشون رو کم میکنه.

در بحث تجهیزات کمی اغراق شده ولی درکل افزایش قیمت محصولات صنعت ای تی زیاد بوده. اما نکته اینجاست که هزینه تجهیزات اصلی این شرکت به دلیل سرمایه گذاری ها و اصرار بی جا روی طرح های جاه طلبانه مثل شاتل موبایل و vdsl و ... میتونه باشه و اینکه شرکت بخواد مشترکهای adsl رو که تجهیزات مورد نیاز سرویسهاشون چندان نیازمند هزینه نیست رو جریمه کنه اوج بی انصافیه.

George Shelly
23-06-2019, 14:33
مدیر شاشتل پیجشو ببینید روزی نیست که نره تو فرودگاه ایوانکی واسه شرکت بلند پرواز و پرواز نکنه ، مثل اسکولا همیشه اونجاست ، باید میگفت هزینه های خلبانی بالاست نه پهنای باند .

hosseinzfff
23-06-2019, 17:14
این شاتل اشغال چی داره که میخواد افزایش قیمت بده کیفیتش هم هیچ تفاوتی با دیگر fcp ها نداره من قبل اینکه بیام pishgaman شاتل داشتم خودمو راحت کردم خطو جمع اوری کردم از pishgaman راضیم تا الان...

hosseinzfff
23-06-2019, 17:16
خیلی از دوستان هم با vpn مشکل دارن رو شاتل یعنی اینترنتی که نشه vpn روش استفاده کرد مفت هم نمیارزه

srx190d
23-06-2019, 18:14
مدیر شاشتل پیجشو ببینید روزی نیست که نره تو فرودگاه ایوانکی واسه شرکت بلند پرواز و پرواز نکنه ، مثل اسکولا همیشه اونجاست ، باید میگفت هزینه های خلبانی بالاست نه پهنای باند .

نه دیگه هر روز که نمیره
ی روز در میان باشگاه اسب سواری
حق داره بنده خدا این همه خرج داره

George Shelly
27-06-2019, 11:57
تو اخبار حارجی خوندم اینترنت ایران دیشب به شدت مشکل داشته و سرعت 70 درصد کاهش پیدا کرده بوده!!!! من خودم البته چیزی متوجه نشدم چون بیدار نبودم

George Shelly
27-06-2019, 12:50
مال من راحت به سرورهای اکسپرس وصل میشه به صورت ovpn اما به همین صورت به سروهای استریل وصل نمیشه ...
اکسپرس البته گردن کلفت تر از استریله .
اینترنت دیده بان

--------------------

یه اکانت یه ماهه spyoff دارم کسی خواست بگه بدم بهش استفاده نمی کنم خودم 27 روز دیگه تایم استفاده داره .

MMDFullHD
28-06-2019, 23:03
تقریبا دو روزه یوتیوب فیلترش برداشته شده
کسی براش باز هست؟

shakib zero
28-06-2019, 23:12
تقریبا دو روزه یوتیوب فیلترش برداشته شده
کسی براش باز هست؟

دقیقا از شبی که قطعی سراسری رخ داد ( 2 شب پیش ) برا منم بازه ...

البته من شیراز هستم و پیشگامان دارم ولی دوست دیگم که شاتل داره میگه براش باز نیست.

MMDFullHD
28-06-2019, 23:46
دقیقا از شبی که قطعی سراسری رخ داد ( 2 شب پیش ) برا منم بازه ...

البته من شیراز هستم و پیشگامان دارم ولی دوست دیگم که شاتل داره میگه براش باز نیست.

برای منم دقیقا همون روز از ظهرش باز شده
تا الان بازه
خوش باش ک همین روزا بسته میشه

shakib zero
28-06-2019, 23:58
برای منم دقیقا همون روز از ظهرش باز شده
تا الان بازه
خوش باش ک همین روزا بسته میشه
آره دو روزه لذتشو میبرم

الان برا من برعکس شده بدون فیلترشکن سرعت عالی با فیلترشکن اصلا ویدیو رو کیفیت 360 هم بافر میخوره ...

black sabbath
29-06-2019, 00:36
برای من 5 روزی هست که بازه صداش رو در نیاوردم اینجا گفتم شاید اینجا نفوذی داشته باشن.ای حال کردم

shaahani
29-06-2019, 10:45
بازی های کلش رفته زیر فیلتر شاتل دوباره، این مرتبه صدم هست که توی این آی اس پی این اتفاق میفته
فکر کنم اول روی کاربرهای شاتل وضع فیلتر رو تست میکنن، بعد میبرن روی همه اینترنت ها میذارن.

الان ده مرتبه باید بازی کلش او کلنز رو باز کنم تا یک بار وصل بشه و به داخل بازی بره
دفعه قبل که کلا پورتش رو بسته بودن، اصلا باز نمیشد
موندم چکار کنم، از شاتل برم یا بمونم، استفاده کننده های دیگه هم توی خونه همه شاکی هستن یا بازی هاشون یا برنامه های آنلاینشون هر چندوقت یک بار فیلتر میشه و باز نمیشه.

جالبه که همه استفاده های معمولی هست و اصلا ربطی به برنامه های فیلتر شکن نداره :n35:

sajad-tnt
29-06-2019, 12:38
بازی های کلش رفته زیر فیلتر شاتل دوباره، این مرتبه صدم هست که توی این آی اس پی این اتفاق میفته
فکر کنم اول روی کاربرهای شاتل وضع فیلتر رو تست میکنن، بعد میبرن روی همه اینترنت ها میذارن.

الان ده مرتبه باید بازی کلش او کلنز رو باز کنم تا یک بار وصل بشه و به داخل بازی بره
دفعه قبل که کلا پورتش رو بسته بودن، اصلا باز نمیشد
موندم چکار کنم، از شاتل برم یا بمونم، استفاده کننده های دیگه هم توی خونه همه شاکی هستن یا بازی هاشون یا برنامه های آنلاینشون هر چندوقت یک بار فیلتر میشه و باز نمیشه.

جالبه که همه استفاده های معمولی هست و اصلا ربطی به برنامه های فیلتر شکن نداره :n35:شنیدم علاوه بر اینا بازی فری فایر (شبیه pubg) هم فیلـتر شده...

George Shelly
29-06-2019, 14:20
برای من 5 روزی هست که بازه صداش رو در نیاوردم اینجا گفتم شاید اینجا نفوذی داشته باشن.ای حال کردم

تو کش مرورگر میمونه اینجور میشه با یه مرورگر دیگه بجز کروم تست کن میبینی که فیلتره ...
مال منم همین الانش اینجوریه ولی فقط رو کروم .
ال منم همین الانش اینجوریه ولی فقط رو کروم .

black sabbath
29-06-2019, 16:52
تو کش مرورگر میمونه اینجور میشه با یه مرورگر دیگه بجز کروم تست کن میبینی که فیلتره ...
مال منم همین الانش اینجوریه ولی فقط رو کروم .
ال منم همین الانش اینجوریه ولی فقط رو کروم .
آره درسته امتحان کردم همینطوری بود که گفتید
اما اگه بحث کش باشه چرا ویدئوهای جدیدی که ندیدم هم بدون مشکل باز میشن؟

George Shelly
29-06-2019, 17:00
آره درسته امتحان کردم همینطوری بود که گفتید
اما اگه بحث کش باشه چرا ویدئوهای جدیدی که ندیدم هم بدون مشکل باز میشن؟

احتمالا یه قابلیت تانل کردن داره که ترافیک یوتیوب رو بایپس می کنه چون مال خودشه دیگه ولی بازم دقیق نمی دونم .

shakib zero
29-06-2019, 17:20
بله ظاهرا یه همچین چیزیه ( کش )

روی کامپیوتر فقط با یکی از مرورگرا باز میشه . رو گوشی هم مرورگر هم اپلیکیشن خود یوتیوب

ولی رو tv اسمارت باز نمیشه ...

George Shelly
29-06-2019, 17:30
بله ظاهرا یه همچین چیزیه ( کش )

روی کامپیوتر فقط با یکی از مرورگرا باز میشه . رو گوشی هم مرورگر هم اپلیکیشن خود یوتیوب

ولی رو tv اسمارت باز نمیشه ...

مال من فقط کروم دسکتاپ ، رو تی وی هم اصلا امکان نداره باز شه ، من وی پی ان میزنم تو روتر رو تی وی بازش می کنم .

broosli
29-06-2019, 18:11
مال من فقط کروم دسکتاپ ، رو تی وی هم اصلا امکان نداره باز شه ، من وی پی ان میزنم تو روتر رو تی وی بازش می کنم .
آدرس dns رو دستی تنظیم کردید یا رو اتوماتیک (مال شاتله؟)
اگر دستی تنظیم کردید تو مودم وارد کردید یا تو کانکشن؟
به نظرتون بهترین dns برای شاتل و پارس آنلاین و ... چیه؟
2 تا dns خارجی مناسبتره یا یه dns داخلی و یه dns خارجی؟

George Shelly
29-06-2019, 18:48
آدرس dns رو دستی تنظیم کردید یا رو اتوماتیک (مال شاتله؟)
اگر دستی تنظیم کردید تو مودم وارد کردید یا تو کانکشن؟
به نظرتون بهترین dns برای شاتل و پارس آنلاین و ... چیه؟
2 تا dns خارجی مناسبتره یا یه dns داخلی و یه dns خارجی؟

من dns ست نمی کنم کلا ولی اگرم استفاده کنم صددرصد تو روتر ست می کنم
دوتا dns ایرانی هست که محدودیت های سرویس های مختلف رو دور میزنه بدون نیاز به چیز پی ان ، چه محدودیت هایی ؟ مثلا واسه دانلود کلاینت شرکت EA که origin باشه نیاز یه چیز پی ان هست یا واسه دانلود بازی از طریق همین کلایت بازم نیاز به چیز پی ان هست ولی این dns که ست بشه دیگه نیازی به چیز پی ان نیست ولی کمی رو سرعت صفحه تاثیر منفی داره ...
کلا سایت هایی که فیلتر نیستن و ملزم به اجرای تحریم های ایالات متحده هستن رو باز می کنه .
origin.com
amd.com
intel.com
adobe.com
intel.com
و ... با این dns باز میشن

178.22.122.100

178.22.122.100

musican33
30-06-2019, 07:05
چند روزیه داخل بازی نمی تونم به سرورهای اروپا متصل بشم ولی به سرورهای آمریکا و جاهای دیگه می تونم متصل بشم

mehdi 78
01-07-2019, 17:21
چند روزیه داخل بازی نمی تونم به سرورهای اروپا متصل بشم ولی به سرورهای آمریکا و جاهای دیگه می تونم متصل بشم
شاتل ندارم ولی روی یه ISP دیگه این مشکل رو داشتم. آی پی استاتیک گرفتم تا به گفته خود isp یه سری پورت ها باز بشه و مشکل حل شد
چه بازی هست؟

hassan_sia
01-07-2019, 18:04
ببخشید دوستان من یه مشکلی دارم که می خواستم تو بخش نویز بگم ولی ظاهرا اونجا کسی جوابگو نیست
مشکلم اینه که وقتی مودم رو روشن میکنم پهنای باندم حدود ۴.۵ مگ هست اما بعد از گذشت مثلا نیم تا ۱ ساعت پهنای باند کم میشه و حدود ۳.۵ تا ۳.۲ میرسه (با speedtest.net تست زدم) حالا من که زنگ زدم پشتیبانی طرف گفت مال نویزه ولی من میخوام بدونم ممکنه ماله مودم هم باشه چون مودم بیش از ۵ ساله داره کار میکنه :n36:

Farhad 8904
02-07-2019, 10:00
ببخشید دوستان من یه مشکلی دارم که می خواستم تو بخش نویز بگم ولی ظاهرا اونجا کسی جوابگو نیست
مشکلم اینه که وقتی مودم رو روشن میکنم پهنای باندم حدود ۴.۵ مگ هست اما بعد از گذشت مثلا نیم تا ۱ ساعت پهنای باند کم میشه و حدود ۳.۵ تا ۳.۲ میرسه (با speedtest.net تست زدم) حالا من که زنگ زدم پشتیبانی طرف گفت مال نویزه ولی من میخوام بدونم ممکنه ماله مودم هم باشه چون مودم بیش از ۵ ساله داره کار میکنه :n36:

هم میتونه مشکل مودم باشه هم نویز. شما اول تست سر خط بگیرید اگر مشکل حل شد پس مشکل از نویز هست.

rezapcworld
02-07-2019, 12:31
دوستان در جریان هستین که اینا میخان دوباره اینترنت adsl و گرون کنن؟ و مجدد شاتل احتمالا اولین شرکتی خواهد بود که به استقبال گرونی میره؟ بدبختانه وزیر هم یه جورایی بهشون چراغ سبز داده.

naasr
02-07-2019, 13:23
دوستان در جریان هستین که اینا میخان دوباره اینترنت adsl و گرون کنن؟ و مجدد شاتل احتمالا اولین شرکتی خواهد بود که به استقبال گرونی میره؟ بدبختانه وزیر هم یه جورایی بهشون چراغ سبز داده.

چیکار میشه کرد اینها هم مقصر نیستن وضعیت همه شرکتها همینجوریه هزینه ها امسال بسیار بالا رفته

محمد7966
02-07-2019, 13:53

منبع خبر کجاست؟من تو اینترنت چیزی پیدا نکردم

rezapcworld
02-07-2019, 14:40
منبع خبر کجاست؟من تو اینترنت چیزی پیدا نکردمنشونه هاش پیداست.
چند روز پیش وزیر تو اینستاش اعلام کرد شرکتا خیلی ازش خواستن مجوز بده اینترنت گرون بشه ، وزیرم گفته کیفیت و ببرین بالا، مردم برای کیفیت بالاتر حاضرن پول بیشتر بدن ، عملا چراغ سبز داده بهشون.

از طرف دیگه ، شاتلم دو سه روز پیش ، به حجم سرویساش ۵% رایگان!! اضافه کرد. تحت عنوان جلوگیری از ضایع شدن احتمالی حق کاربرا در محاسبه میزان ترافیک مصرفیشون.
شاتل شرکتی نیست رایگان کاری جدید برای همه کاربرانش ارائه کنه ، اونم از جنس ترافیک بین الملل.

اینا نشانه ای ست که دوستان دارن محیای افزایش قیمتهاشون میشن.

فکر کنم بد نباشه یه سر به اینستای وزیر بزنیم لااقل بگیم این شاتل همین یک ماه پیش گرون کرده ، دوباره چرا ؟؟

Sorrow_X
02-07-2019, 16:34
نشونه هاش پیداست.
چند روز پیش وزیر تو اینستاش اعلام کرد شرکتا خیلی ازش خواستن مجوز بده اینترنت گرون بشه ، وزیرم گفته کیفیت و ببرین بالا، مردم برای کیفیت بالاتر حاضرن پول بیشتر بدن ، عملا چراغ سبز داده بهشون.

از طرف دیگه ، شاتلم دو سه روز پیش ، به حجم سرویساش ۵% رایگان!! اضافه کرد. تحت عنوان جلوگیری از ضایع شدن احتمالی حق کاربرا در محاسبه میزان ترافیک مصرفیشون.
شاتل شرکتی نیست رایگان کاری جدید برای همه کاربرانش ارائه کنه ، اونم از جنس ترافیک بین الملل.

اینا نشانه ای ست که دوستان دارن محیای افزایش قیمتهاشون میشن.

فکر کنم بد نباشه یه سر به اینستای وزیر بزنیم لااقل بگیم این شاتل همین یک ماه پیش گرون کرده ، دوباره چرا ؟؟

اون 5% بخاطر کم فروشی بود

hosseinzfff
02-07-2019, 17:19
بیشگامان قبل اینکه وزیر بگه 5 درصد حجم اضافه میداد مثلا به جای 200 گیگ 210 گیگ میداد...قیمت بعضی از سرویس هاش هم 15 درصد کمتر از بقیه میده

rezapcworld
02-07-2019, 17:42
زمزمه گران شدن اینترنت و چراغ سبز وزیر

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]زمزمه-گران-شدن-اینترنت-و-چراغ-سبز-وزیر-ارتباطات

srx190d
02-07-2019, 19:27
دوستان سلام
چند وقت سیم کشی رو مخابرات به نظر کافو کرده از داخل خیابان
بعد اطلاعیه داده تا یک ماه میتوانید از سرویسی که دارید استفاده کنی. بعد باید بیاد از مخابرات سرویس بگبرید
کسی تجربه ای داره
اگر کافو نوری که نباید سرویس بماند حالا میشه ماند چرا ادامه نمیشه داد

hosseinzfff
02-07-2019, 22:13

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]زمزمه-گران-شدن-اینترنت-و-چراغ-سبز-وزیر-ارتباطات

با این کار گور خودشون رو کندن

fafool70
03-07-2019, 00:11
این شاتل چقد نت عجیبی داره‌ خصوصا با فیلتر شکن ها انگار مشکل داره. دوتا فیلترشکن دارم هم روی اینترنت ایرانسل هم خونه عالی کار میکنن ۷ ماه دارمشون با بهترین سرعت و کمترین قطعی.
واس داداشم شاتل گرفتم رفتم میبینم که نمیشه با فیلترشکنه رفت تلگرام اصلا ، واتس اپ بشدت کند و هیچ عکسی ارسال نمیکرد . جالبه نت ایرانسل روشن کردم بعد قطع کردم تلگرام درست میشد . دانلود سرعتش خوب بود ولی کلا نمیشد عکسی چیزی فرستاد توی تلگرام و اپلود افتضاح. واسه بقیه هم اینطوره؟؟

فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk

pershianix
03-07-2019, 11:01

خود شاتل هم پایه گذارش بوده.

pershianix
03-07-2019, 11:08
بچه ها این شاتل لند چرا اینطوریه؟؟؟ من کلی فایل روش آپلود کردم حالا اومدم میبینم همه رو پاک کرده. نه فایل مورد دار بوده و نه فیلم و سریال.

George Shelly
03-07-2019, 11:16
با این کار گور خودشون رو کندن

چجوری کندن ؟ ملته ( بلانسبت خیلیا ولی" امت " باید گفت ) شده ایران استاد adjust کردن خودشون با شرایط هستن هر بلایی سرشون بیاد بازم صدایی ازشون درنمیاد مسلما این موردم به همون منوال قبلی پیش میره .

misam5526
03-07-2019, 13:44
بچه ها این شاتل لند چرا اینطوریه؟؟؟ من کلی فایل روش آپلود کردم حالا اومدم میبینم همه رو پاک کرده. نه فایل مورد دار بوده و نه فیلم و سریال.

بعد از گذشت یه زمان مشخصی از اخرین دانلود فایل، فایلها خودکار پاک میشن.

sajad-tnt
03-07-2019, 15:11
بچه ها این شاتل لند چرا اینطوریه؟؟؟ من کلی فایل روش آپلود کردم حالا اومدم میبینم همه رو پاک کرده. نه فایل مورد دار بوده و نه فیلم و سریال.بله از دیشب شاتللند (آپلودسنتر) مشکل داره و قطع بود
الان نگاه کردم برای منم همه فایلها حذف شده

sajad-tnt
03-07-2019, 15:16
بعد از گذشت یه زمان مشخصی از اخرین دانلود فایل، فایلها خودکار پاک میشن.البته هیچ تضمین و اطمینانی برای این سرویس وجود نداره
طبق شرایطتشون فایل های آپلود شده تا 60روز و فایلهای ریموت شده (انتقال فایل) تا 20روز باید موندگار باشه.
ولی بعضی وقتا دیدم کمتر از 20روز حذف شده با لینکه اصلا فایل موردنظر اشتراک گذاری نشده و کاملا قانونی بوده
یا حتی فایلی رو داشتم که بعد از چندماه هنوز حذف نشده بوده...

hosseinzfff
03-07-2019, 15:30
چجوری کندن ؟ ملته ( بلانسبت خیلیا ولی" امت " باید گفت ) شده ایران استاد adjust کردن خودشون با شرایط هستن هر بلایی سرشون بیاد بازم صدایی ازشون درنمیاد مسلما این موردم به همون منوال قبلی پیش میره .

بله حق با شماست ولی تعداد زیادی از کاربراشون رو از دست میدن با گرونی adsl ...تا رو بستر سیم مسی نت میدن همینم از سرشون زیاده اول بستر رو تغییر بدن کیفیت و سرعت رو بالا ببرن بعد اگه خواستن گرون کنند

با این کار خیلی از کاربرا به سمت اینترنت موبایل میرن و دیگه از adsl استفاده نخواهند کرد

George Shelly
03-07-2019, 18:44
تو اینستا بعضی عکسا حتی با چیز پی ان لود نمیشه ؟ یا فقط مال من اینجوریه ، یه چیزی شبیه سه سال پیش شده وقتی فیلترینگ هوشمند کرده بودن اینستا رو

shakib zero
03-07-2019, 20:36
تو اینستا بعضی عکسا حتی با چیز پی ان لود نمیشه ؟ یا فقط مال من اینجوریه ، یه چیزی شبیه سه سال پیش شده وقتی فیلترینگ هوشمند کرده بودن اینستا رو
ظاهرا مشکل مربوط به سرورای فیس بوک هست و سراسریه ...

George Shelly
03-07-2019, 20:49
ظاهرا مشکل مربوط به سرورای فیس بوک هست و سراسریه ...
عاره تو down detector دیدم

pershianix
04-07-2019, 14:27
بعد از گذشت یه زمان مشخصی از اخرین دانلود فایل، فایلها خودکار پاک میشن.
موضوع اینه که فایلها رو یک هفته هم نشده بود که آپلود کرده بودم.
این زمان رو توی سایتشون که ننوشتن. بعد از چند وقت حذف میشه؟

pershianix
04-07-2019, 14:31
البته هیچ تضمین و اطمینانی برای این سرویس وجود نداره
طبق شرایطتشون فایل های آپلود شده تا 60روز و فایلهای ریموت شده (انتقال فایل) تا 20روز باید موندگار باشه.
ولی بعضی وقتا دیدم کمتر از 20روز حذف شده با لینکه اصلا فایل موردنظر اشتراک گذاری نشده و کاملا قانونی بوده
یا حتی فایلی رو داشتم که بعد از چندماه هنوز حذف نشده بوده...

دقیقا همینطوره. خوبه که واسه این سرویسشون پولم میگیرم. شرکت های ایرانی واقعا مشتری مداریشون زیر صفره. جالب اینحاس که این آقای شاتل، بهترین از لحاظ ارائه سرویس معرفی شده! خدا بخسر بگذرونه باقی رو.

pershianix
04-07-2019, 14:35
بله حق با شماست ولی تعداد زیادی از کاربراشون رو از دست میدن با گرونی adsl ...تا رو بستر سیم مسی نت میدن همینم از سرشون زیاده اول بستر رو تغییر بدن کیفیت و سرعت رو بالا ببرن بعد اگه خواستن گرون کنند

با این کار خیلی از کاربرا به سمت اینترنت موبایل میرن و دیگه از adsl استفاده نخواهند کرد

اصلا و ابدا اینطور نیست. اینجا ایرانه ها. شما فکر کردی میان گرون میکنن و مردمم میرن سمت اینترنت همراه؟؟ نه برادر. اول یه اجماع علیه من و شمای مشتری انجام میدن، با هم هماهنگ میکنن، قیمت اینترنت همراه هم میبرن بالا تا من و شما نتونیم بریم سمت اینترنت همراه! حقوق مشتری توی ایران فقط و فقط جوکه و بس.

George Shelly
04-07-2019, 14:47
اصلا و ابدا اینطور نیست. اینجا ایرانه ها. شما فکر کردی میان گرون میکنن و مردمم میرن سمت اینترنت همراه؟؟ نه برادر. اول یه اجماع علیه من و شمای مشتری انجام میدن، با هم هماهنگ میکنن، قیمت اینترنت همراه هم میبرن بالا تا من و شما نتونیم بریم سمت اینترنت همراه! حقوق مشتری توی ایران فقط و فقط جوکه و بس.

اکثر کاربرا کم مصرفن و به خاطر گرونی شدید کم مصرف ترم میشن ، شما فک کن طرف نه پول خرید کنسول داره که باهاش بازی دانلود یا آپدیت کنه ، نه پول خرید تبلت داره که باهاش ویدیو ببینه ، نه پول خرید سیستم داره که باهاش بازی و فیلم دانلود کنه ، نه پول خرید گوشی داره که باهاش بتونه کلی کار انجام بده ، مجموع اینا کاربرا رو کم مصرف تر از قبل می کنه ، الان من خودم تا پارسال میتونستم خیلی چیزا بگیرم به اندازه خودم جدای چیزایی که دارم ، ولی الان پامو یه سانت اون ورترم نمی تونم بزارم ، تازه من کار می کنم ببین وضع بقیه چطوریه ...
میخوام بگم این حرومیا شرایطی درست کردن که ستون فقرات همه خرد شده .

hosseinzfff
04-07-2019, 15:55
اکثر کاربرا کم مصرفن و به خاطر گرونی شدید کم مصرف ترم میشن ، شما قک کن طرف نه خرید پول کنسول داره که باهاش بازی دانلود یا آپدیت کنه ، نه پول خرید تبلت داره که باهاش ویدیو ببینه ، نه پول خرید سیستم داره که باهاش بازی و فیلم دانلود کنه ، نه پول خرید گوشی داره که باهاش بتونه کلی کار انجام بده ، مجموع اینا کاربرا رو کم مصرف تر از قبل می کنه ، الان من خودم تا پارسال میتونستم خیلی چیزا بگیرم به اندازه خودم جدای چیزایی که دارم ، ولی الان پامو یه سانت اون ورترم نمی تونم بزارم ، تازه من کار می کنم ببین وضع بقیه چطوریه ...
میخوام بگم این حرومیا شرایطی درست کردن که ستون فقرات همه خرد شده .

بله درست میگین...اگه اونا علیه ما اجماع تشکیل میدن ما هم علیه اونا اجماع تشکیل میدیم با مدیریت مصرف اینترنت و دانلود شبانه به راحتی تحریم های داخلی را دور میزنیم ..

چند راه برای مقابله با گرانی adsl:

1-مودم خود را در کمد بندازید و دیگه سمتش نرید
2-مصرف اینترنت خود را مدیریت کنید و از اینترنت همراه استفاده نمایید.
3-از سایتهایی مثل شاتل لند استفاده کنید تا ترافیکتون نصف حساب بشه
4-از دانلود شبانه رایگان استفاده کنید
5-برای فیلم دیدن از سایتهای مثل فیلیمو و... که ترافیک رایگانه استفاده کنید

fardinnobakht
09-07-2019, 11:36
درود بر همگی
امروز زنگ زدم شاتل گفتم سرویس گیم رو فعال کنند متاسفانه یادم رفت قبلش تست بگیرم مقایسه کنم
به نظرتون این پینگ تا المان خوبه؟

و یه سوال چرا شاتل رو 16 مگ سرویس گیم نمیده؟

kenzu
09-07-2019, 11:58
من دیروز ثبت نام کردم الان وضعیت تغییر کرده به رانژه ناموفق . امیدی هست یا باید ایمیل بزنم پولمو پس بدن؟

kenzu
09-07-2019, 13:52
الان تماس گرفتن گفتن خطت فیبر نوریه . از مخابرات میتونم اینترنت بگیرم؟

malthael
09-07-2019, 13:57
من دیروز ثبت نام کردم الان وضعیت تغییر کرده به رانژه ناموفق . امیدی هست یا باید ایمیل بزنم پولمو پس بدن؟
ایمیل نه . همین تلفنی با بخش فروششون تماس بگیر و ببین مشکل چیه . اگه به هر دلیل نمیتونن رانژه کنند که پول رو پس میدن (چاره‌ای ندارن!) . اما اگه گفتن بنا به مشکلاتی ممکنه طول بکشه دیگه اون دست خودتونه که صبر کنید یا اینکه برید شرکت دیگه . احتمالا خطتون فیبر نشده ؟

kenzu
09-07-2019, 14:01
ایمیل نه . همین تلفنی با بخش فروششون تماس بگیر و ببین مشکل چیه . اگه به هر دلیل نمیتونن رانژه کنند که پول رو پس میدن (چاره‌ای ندارن!) . اما اگه گفتن بنا به مشکلاتی ممکنه طول بکشه دیگه اون دست خودتونه که صبر کنید یا اینکه برید شرکت دیگه . احتمالا خطتون فیبر نشده ؟

اره گفتن فیبره . حالا چه خاکی بر سر کنم:n02:

malthael
09-07-2019, 14:18
متاسفانه تنها شرکتی که میتونید ازش اینترنت بگیرید مخابرات هست !

OldOne
09-07-2019, 15:12
دوستان پینگتون از شاتل چقدره؟
پینگ من افتضاحه بین 300-400 متغیره

irmedia
09-07-2019, 17:33

کدوم شهر هستید؟ به غیر از مخابرات آسیاتک هم تو برخی شهرها و برخی مراکز مخابراتی می تونه رو خط فیبر نوری سرویس بده باید باهاشون تماس بگیرید سوال کنید.

kenzu
09-07-2019, 17:39
کدوم شهر هستید؟ به غیر از مخابرات آسیاتک هم تو برخی شهرها و برخی مراکز مخابراتی می تونه رو خط فیبر نوری سرویس بده باید باهاشون تماس بگیرید سوال کنید.
مشهد . مخابرات هم طرح هاش بد نیست نگاه کردم .

Gamemaster
09-07-2019, 19:34
مشهد . مخابرات هم طرح هاش بد نیست نگاه کردم .
کدوم منطقه فیبر کردن؟

lamp23
09-07-2019, 21:00
سلام
توی اینستاگرام عکس ها و ویدئوها برام لود نمیشه واسه شما هم اینطوریه ؟ :n24:
ولی با چیز پی ان باز میشن:n13:

kenzu
10-07-2019, 00:47
کدوم منطقه فیبر کردن؟

اقدسیه .......

kenzu
10-07-2019, 00:48
کدوم منطقه فیبر کردن؟

اقدسیه........

Hidden-Hunter
10-07-2019, 10:43
سلام دوستان

جدیدا مشکلی پیش امده که نمیدونم از کجا اشکال داره

صبح ها تا یکی ب خط منزل زنگ میزنه ، مودم خاموش روشن میشه و سرعت 4 مگ میاد روی 2 مگ و باید هعی مودم دستی خاموش و روشن کنم تا برسه ب 4مگ

نمیدونم مشکل از نویز گیر هست یا نه، من نویز گیر رو یک سال و خورده ای هست خریدم و اینه از عصر تا شب هرکسی ب تلفن منزل زنگ بزنه ، مودم چراغش ثابته و سرعت روی همون 4 مگ فیکس هست

نمیدونم شبکه شاتل ریده که صبح ها اینقدر مسخره بازی در میاره یا نه؟ سیم کشی از بیرون ب منزل را هم عوض کردم

و یک مشکل دیگه اینکه شبو از ساعت 12یا 12.30 به بعد سرعت روی 4 مگ هست ولی موقع باز کردن پیج انگار روی 1 مگ فیکس شده با اینه V.P.N استفاده میکنم و سرعت دانلود هم از بعضی ساعت ها با اینکه باید روی 450 تا 500 کیلوبایت دانلود کنه میبینم خیلی پایین تره، نمیدونم شبا محدودیت ایجاد میکنن روی کانکشن V.P.N یا نه

سرویس من هم 4 مگ 80 گیگ یک ماهه هست ، چون خطم بیشتر از 4 مگ نمیکشه و بساطی انصافا:n14:
منطقه ما هم td-lte ایرانسل ساپورت نمیکنه وگرنه میرفتم ایرانسل
شاتل از سال 96 به این طرف کیفیتش خیلی داغون شده و شرکت های دیگم دست کمی از شاتل ندارن

irmedia
10-07-2019, 11:31
سلام دوستان

جدیدا مشکلی پیش امده که نمیدونم از کجا اشکال داره

صبح ها تا یکی ب خط منزل زنگ میزنه ، مودم خاموش روشن میشه و سرعت 4 مگ میاد روی 2 مگ و باید هعی مودم دستی خاموش و روشن کنم تا برسه ب 4مگ

نمیدونم مشکل از نویز گیر هست یا نه، من نویز گیر رو یک سال و خورده ای هست خریدم و اینه از عصر تا شب هرکسی ب تلفن منزل زنگ بزنه ، مودم چراغش ثابته و سرعت روی همون 4 مگ فیکس هست

نمیدونم شبکه شاتل ریده که صبح ها اینقدر مسخره بازی در میاره یا نه؟ سیم کشی از بیرون ب منزل را هم عوض کردم

و یک مشکل دیگه اینکه شبو از ساعت 12یا 12.30 به بعد سرعت روی 4 مگ هست ولی موقع باز کردن پیج انگار روی 1 مگ فیکس شده با اینه V.P.N استفاده میکنم و سرعت دانلود هم از بعضی ساعت ها با اینکه باید روی 450 تا 500 کیلوبایت دانلود کنه میبینم خیلی پایین تره، نمیدونم شبا محدودیت ایجاد میکنن روی کانکشن V.P.N یا نه

سرویس من هم 4 مگ 80 گیگ یک ماهه هست ، چون خطم بیشتر از 4 مگ نمیکشه و بساطی انصافا:n14:
منطقه ما هم td-lte ایرانسل ساپورت نمیکنه وگرنه میرفتم ایرانسل
شاتل از سال 96 به این طرف کیفیتش خیلی داغون شده و شرکت های دیگم دست کمی از شاتل ندارن

یک بار اگر روی خط گوشی وصل هست اونو قطع کنید و مودم رو بدون اسپلیتر وصل کنید و با موبایل به همین خط زنگ بزنید اگر بعد چهار بار بوق خوردن دیدید که باز لینک قطع و دوباره وصل میشه مشکل از اسپیلتر سمت مخابرات هست که باید درخواست بدید براتون عوض کنن اما اگر بدون اسپیلتر و گوشی این مسئله نبود مشکل از نویزگیر سمت خودتون هست و باید تعویض بشه . من هم همین مشکل رو داشتم ( البته من از پارس آنلاین سرویس دارم )که با درخواست از isp مشکل رو از سمت مخابرات حل کردن. اما در مورد مشکل دومتون باید دوستانی که از شاتل سرویس دارن نظر بدن چون من الان مشترک پارس آنلاین هستم ولی همین مشکلات رو دارم یعنی اکثر اپراتورها دارن!!!

Hidden-Hunter
10-07-2019, 13:49
یک بار اگر روی خط گوشی وصل هست اونو قطع کنید و مودم رو بدون اسپلیتر وصل کنید و با موبایل به همین خط زنگ بزنید اگر بعد چهار بار بوق خوردن دیدید که باز لینک قطع و دوباره وصل میشه مشکل از اسپیلتر سمت مخابرات هست که باید درخواست بدید براتون عوض کنن اما اگر بدون اسپیلتر و گوشی این مسئله نبود مشکل از نویزگیر سمت خودتون هست و باید تعویض بشه . من هم همین مشکل رو داشتم ( البته من از پارس آنلاین سرویس دارم )که با درخواست از isp مشکل رو از سمت مخابرات حل کردن. اما در مورد مشکل دومتون باید دوستانی که از شاتل سرویس دارن نظر بدن چون من الان مشترک پارس آنلاین هستم ولی همین مشکلات رو دارم یعنی اکثر اپراتورها دارن!!!

ممنون داداش بابت پاسخت

من همه مراحلی ک شما میگفتی رو قبلا انجام دادم،حتی گوشی را از خط دراودرم و مودم سرخط زدم و دیدم ک اونجا هم یه موقع 4 مگ هست یه موقع 2 مگ
الان زنگ زدم پشتیبانی شاتل اصفهان و یک خانمی برداشت ،و میگه اسپلیتر مخابرات دیگه چیه؟ بعد گفت خودتون باید برید مخابرات و درخواست تغییر یا برسی خط بدید چون ربطی به شاتل نداره
الان باید چیکار کنم؟ خودم فردا برم دم مخابرات و چی بگم؟
:n38:

پ.ن : من تست کردم مودمو روی سرخط بدون گوشی تلفنی ک داخل پریز باشه و بعد زنگ زدم به خط خونه دیدم خاموش و روشن شد چراغ adslش
پس با این حساب باید برم درخواست تغییر اسپلیتر بدم
راستی داداش اگه اسپلیتر را عوض کنند SNR هم میتونه بهتر بشه؟ و کیفیت خط بالاتر بره؟
چون فاصله خونه ما با مخابرات 3.5 کلیومتره ولی نمیدونم چرا خط فقط روی 4 مگ میکشه

mahdyshr
10-07-2019, 14:24
ممنون داداش بابت پاسخت

من همه مراحلی ک شما میگفتی رو قبلا انجام دادم،حتی گوشی را از خط دراودرم و مودم سرخط زدم و دیدم ک اونجا هم یه موقع 4 مگ هست یه موقع 2 مگ
الان زنگ زدم پشتیبانی شاتل اصفهان و یک خانمی برداشت ،و میگه اسپلیتر مخابرات دیگه چیه؟ بعد گفت خودتون باید برید مخابرات و درخواست تغییر یا برسی خط بدید چون ربطی به شاتل نداره

پ.ن : من تست کردم مودمو روی سرخط بدون گوشی تلفنی ک داخل پریز باشه و بعد زنگ زدم به خط خونه دیدم خاموش و روشن شد چراغ adslش
راستی داداش اگه اسپلیتر را عوض کنند SNR هم میتونه بهتر بشه؟ و کیفیت خط بالاتر بره؟

در سایت 195 شکایت ثبت کنید
اگر درست نشد پاشید برید مخابرات . ولی معمولا 195 درست می کنه

irmedia
10-07-2019, 14:25
ممنون داداش بابت پاسخت

پ.ن : من تست کردم مودمو روی سرخط بدون گوشی تلفنی ک داخل پریز باشه و بعد زنگ زدم به خط خونه دیدم مودم خاموش و روشن شد چراغ adslش

اصلا ربطی به مخابرات نداره مگه شما از مخابرات سرویس گرفتی دارن میپیچونن ! مشکل از سمت خودشون هست باید درخواست بدید کارشناس شرکت بره مخابرات مشکل رو چک کنه اصلا ربطی به کاربر نداره ! همون طور که از سمت مشترک یک نویزگیر به خط وصل میشه تو مخابرات هم یک نویزگیر وصل هست که اگر هر کدوم مشکلی داشته باشند قطع و وصلی یا افت دیتاریت پیش میاد به شرطی که شما از سر خط هم چک کرده باشی، اون پشتیبان بیسواد بوده که نمیدونسته . شما بهتره با پشتیبان لایه بالاتر صحبت کنین اگر دیدی اونم جواب سربالا میده تو ۱۹۵ شکایت کن اون وقت یادشون میاد نویزگیر سمت مخابرات چی هست!

دقیقا اگر اسپیلترخراب باشه رو دیتا ریت خط تاثیر داره برای من هم تا ۴ مگ کشش داشت در صورتی که فاصله تا مخابرات زیر سه کیلومتر بود الان با تعویض نویزگیر سمت مخابرات دارم تا ۸ مگ سرویس میگیرم.

Hidden-Hunter
10-07-2019, 14:27
در سایت 195 شکایت ثبت کنید
اگر درست نشد پاشید برید مخابرات . ولی معمولا 195 درست می کنه

فردا میرم نمایندگی فروش شهر و درخواست میدم اگه دیدم جواب نداد هم داخل 195 یه شکایت میزنم

ممنون

Hidden-Hunter
10-07-2019, 14:32
اصلا ربطی به مخابرات نداره مگه شما از مخابرات سرویس گرفتی دارن میپیچونن ! مشکل از سمت خودشون هست باید درخواست بدید کارشناس شرکت بره مخابرات مشکل رو چک کنه اصلا ربطی به کاربر نداره ! همون طور که از سمت مشترک یک نویزگیر به خط وصل میشه تو مخابرات هم یک نویزگیر وصل هست که اگر هر کدوم مشکلی داشته باشند قطع و وصلی یا افت دیتاریت پیش میاد به شرطی که شما از سر خط هم چک کرده باشی، اون پشتیبان بیسواد بوده که نمیدونسته . شما بهتره با پشتیبان لایه بالاتر صحبت کنین اگر دیدی اونم جواب سربالا میده تو ۱۹۵ شکایت کن اون وقت یادشون میاد نویزگیر سمت مخابرات چی هست!

طرف اندازه یه گاو هم بارش نبود ولی جوری حرف میزد انگار متخصص شبکه هست،منم تازه از خواب بیدار شده بودم حوصله نداشتم باهاش بحث کنم

فردا نمایندگی شاتل نزدیک ما هست و ادم کار درستی هست، میرم مشکلم میگم و درخواست برسی میدم که حلش کنه اگه دیدم اینم کاری ازش برنیمد میرم 195 و درخواست شکایت از عدم رسیدگی از سمت پشتیبان فنی میدم و یه حالی به طرف میدم که بفهمه وقتی چیزی را بلد نیست ،تز نده و بخواد مشترک رو رد کنه .

irmedia
10-07-2019, 14:42
طرف اندازه یه گاو هم بارش نبود ولی جوری حرف میزد انگار متخصص شبکه هست،منم تازه از خواب بیدار شده بودم حوصله نداشتم باهاش بحث کنم

فردا نمایندگی شاتل نزدیک ما هست و ادم کار درستی هست، میرم مشکلم میگم و درخواست برسی میدم که حلش کنه اگه دیدم اینم کاری ازش برنیمد میرم 195 و درخواست شکایت از عدم رسیدگی از سمت پشتیبان فنی میدم و یه حالی به طرف میدم که بفهمه وقتی چیزی را بلد نیست ،تز نده و بخواد مشترک رو رد کنه .

اسپیلتر خراب هم روی snr وهم رو کشش خط تاثیر داره برای من هم با فاصله تقریبا سه کیلومتری تا مخابرات تا ۴ مگ کشش داشت اما با تعویض اسپیلتر سمت مخابرات کشش خط به ۸ مگ رسیده و snr هم بالاتر رفته و قطعی اصلا ندارم در صورتی که قبلش با هر تماس از بیرون اتصال قطع میشد!

hosseinzfff
10-07-2019, 14:42
ممنون داداش بابت پاسخت

اسبلیتر و تجهیزات شاتل رو که فک کنم خودشون نصب میکنن و ربطی به مخابرات نداره فک کنم وظیفه شما نیست که بری مخابرات درخواست چک خط رو بدی احتمالا نمایندگی شاتل باید بره وظیفه اوناست که بررسی کنن من قبلا این مشکلو با pars online داشتم نوسان شدید snr داشتم و بدون تلفن اگه زنگ میزدم لینک قطع میشد همش ...

Hidden-Hunter
10-07-2019, 14:52
اسپیلتر خراب هم روی snr وهم رو کشش خط تاثیر داره برای من هم با فاصله تقریبا سه کیلومتری تا مخابرات تا ۴ مگ کشش داشت اما با تعویض اسپیلتر سمت مخابرات کشش خط به ۸ مگ رسیده و snr هم بالاتر رفته و قطعی اصلا ندارم در صورتی که قبلش با هر تماس از بیرون اتصال قطع میشد!

داداش حسابی دمت گرم

لااقل فهمیدم مشکل کجاست :n12::n16:

Hidden-Hunter
10-07-2019, 15:01
اسبلیتر و تجهیزات شاتل رو که فک کنم خودشون نصب میکنن و ربطی به مخابرات نداره فک کنم وظیفه شما نیست که بری مخابرات درخواست چک خط رو بدی احتمالا نمایندگی شاتل باید بره وظیفه اوناست که بررسی کنن من قبلا این مشکلو با pars online داشتم نوسان شدید snr داشتم و بدون تلفن اگه زنگ میزدم لینک قطع میشد همش ...

باورت میشه چند ماهه منو چیز خلم کردن از بس زنگ زدم شاتل و گفتن مودم سر خط تست کن و نویزگیرت مشکل داره و فاصله ات با مخابرات زیاده و اینا

تا اینکه یه مدت کمتر رو اعصاب بود الان چند روز بود همش ما یه پامون پای مودم بود یک پامون سرخط ک خسته شدم گفتم بزار انجمن بپرسم چون پشتیبانی شاتل چیزی غیر از موارد بالا بمن نمی گفت

باز به پشتیبانی همراه اول اونا هم چیزی بلد نیستن ولی یک تیکت پر میکنن و میدن پشتیبانی اصلی که لااقل مشکل مشترک رو هوا نباشه، من هرموقع زنگ زدم شاتل خط خونه و مسیر سیم مخابرات رو مقصر دونستن تا خود شرکت شاتل رو

ممنون داداش:n16:

Hidden-Hunter
10-07-2019, 15:05
وضعیت خط

دوستان قبلا داخل گروه تلگرامی شاتل گفتن بزار روی G.DMT که بیشتر اپ بشه و با خطت بهتر جواب میده

George Shelly
10-07-2019, 15:16
وضعیت خط

دوستان قبلا داخل گروه تلگرامی شاتل گفتن بزار روی G.DMT که بیشتر اپ بشه و با خطت بهتر جواب میده

من حدسم اینه مشکل از سمت یکی از پریزهای تلفن هست ، مثلا تو اتاق یا هرجای دیگه خونه ، اگه برات راحت بود یکیشو از مدار خارج کن ببین چی میشه ، annex M رو هم غیر قغال کن ...

Hidden-Hunter
10-07-2019, 15:18
من حدسم اینه مشکل از سمت یکی از پریزهای تلفن هست ، مثلا تو اتاق یا هرجای دیگه خونه ، اگه برات راحت بود یکیشو از مدار خارج کن ببین چی میشه ، annex M رو هم غیر قغال کن ...

من وقتی مودم ب سر خط زدم،پریزهای دیگه را از سر خط خارج کردم و مودم که اپ شد زنگ زدم به خونه دیدم ، مودم چراغ ADSLش خاموش شد و دوباره داره اپ میشه

اون قسمت اخر هم تست میکنم ببینم چی میشه

قبلا روی G.DMT خط تا 7مگ هم اپ میشد ولی الان پوکیده

morteza_mombeini
10-07-2019, 18:16

میگم این اسپلیتری که گفتی سمت مخابراته غیر از اونیه که توی خونه نصب میشه ؟

irmedia
10-07-2019, 22:22
میگم این اسپلیتری که گفتی سمت مخابراته غیر از اونیه که توی خونه نصب میشه ؟

بله یک نویزگیر هم داخل مخابرات روی خط مربوطه وصل میشه.

irmacfa
10-07-2019, 22:29
دوستان من قصد خرید ADSL رو دارم از اینک تبلیغات کردن برترین اپراطور کشور شده بگیرم شاتلو ؟:n13:

های وب داشتم قبلش :n35:

morteza_mombeini
10-07-2019, 23:51
بله یک نویزگیر هم داخل مخابرات روی خط مربوطه وصل میشه.

اونوقت این نویزگیر تا اخر ثابت میمونه یا هر دفعه که شرکت سرویس دهنده رو عوض کنیم نویزگیر رو هم عوض میکنن ؟

Hidden-Hunter
11-07-2019, 10:02
رفتم نمایندگی یه خانم بود ،دیدم جوری رفتار میکنه انگار پشت کوه امدیم و تماس دیروز با پشتیبانی هم گفتم و جالب بود ک بمن میگه تماسی تو سیستم ثبت نشده
الان رفتم باز نوزگیر جدید گرفتم باز روی 2800 مودم اپ شده، دیگه من چیکار باید بکنم؟ نمایندگی میگه مشکل از مودمت باید باشه میگم مودم رو یکسال نیست خریدم
هرچی میگی به یه چیز دیگه گیر میدن
میگم سر خط خودم رفتم تست کردم و بدون خطی ک به پریز وصل باشه بازم نویز میفته و مودم خاموش و روشن میشه
سرخط هم که عوض کردیم دیگه مشکل از کجاس اخه، میگه فاصله شما 3کیلومتره و این باعث میشه که نویز پیدا کنه، میگم پس چرا تا قبل عید روی 7مگ اپ میشد مودم ولی الان روی 4 مگ هم درست جواب نمیده؟
جدا ادمو کص خل میکنن هعی باید باهاشون حرف بزنی و مشترک گاو نفهم فرض میکنن، اخر سر گفتم یا مشکل من حل میشه یا سرویسم از شاتل خارج میکنم یا 195شکایت ثبت میکنم چون چند بار برای همراه اول و ایرانسل ثبت کردم
اصلا به خودشون نمیگن شاید مشکل از سمت ما یا مخابراته، همش گیر میدن ب مشترک و نفهم بودن مشترک
@irmedia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@hosseinzfff ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مدل نوزگیر هم d-link گرفتم

shylord
11-07-2019, 11:46
رفتم نمایندگی یه خانم بود ،دیدم جوری رفتار میکنه انگار پشت کوه امدیم و تماس دیروز با پشتیبانی هم گفتم و جالب بود ک بمن میگه تماسی تو سیستم ثبت نشده
الان رفتم باز نوزگیر جدید گرفتم باز روی 2800 مودم اپ شده، دیگه من چیکار باید بکنم؟ نمایندگی میگه مشکل از مودمت باید باشه میگم مودم رو یکسال نیست خریدم
میگم سر خط خودم رفتم تست کردم و بدون خطی ک به پریز وصل باشه بازم نویز میفته و مودم خاموش و روشن میشه
سرخط هم که عوض کردیم دیگه مشکل از کجاس اخه، میگه فاصله شما 3کیلومتره و این باعث میشه که نویز پیدا کنه، میگم پس چرا تا قبل عید روی 7مگ اپ میشد مودم ولی الان روی 4 مگ هم درست جواب نمیده؟
جدا ادمو کص خل میکنن هعی باید باهاشون حرف بزنی و مشترک گاو نفهم فرض میکنن، اخر سر گفتم یا مشکل من حل میشه یا سرویسم از شاتل خارج میکنم یا 195شکایت ثبت میکنم چون چند بار برای همراه اول و ایرانسل ثبت کردم
اصلا به خودشون نمیگن شاید مشکل از سمت ما یا مخابراته، همش گیر میدن ب مشترک و نفهم بودن مشترک
@irmedia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@hosseinzfff ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

شما تاحالا سیمی که میره داخل خونه رو کلا قطع کردی ؟
چون بعضی وقت ها اگر سیم کشی داخل خونه مشکل داشته و چیزی به پریز تلفن وصل نباشه ، باز هم نویز میوفته

من یه مشکل مشابه داشتم :
قبلا خطم راحت تا 12 مگ ساپورت می کرد ، بعد از چند سال یکدفع نویز زیاد شد .... دیگه 10 مگ هم نمی کشید ..... از دم در خونه وصل کردم باز هم نویز زیاد بود
هرچی با پشتیبانی صحبت کردم فایده نداشت .... دیگه به این نتیجه رسیدم که مودم مشکل پیدا کرده
تا اینکه کلا از دم در خونه سیمی که میره به داخل خونه رو قطع کردم و نویز درست شد ...... مجبور شدم یه سیم واسه مودم و تلفن از در خونه کشیدم
دیگه نفهمیدم چرا یکدفع یادش افتاد که سیم کشی داخل خونه مشکل داره !!

kenzu
11-07-2019, 12:38
حرومیا پولو بر نمی گردونن .
از این شرکت عن اینترنت نخرین .

srx190d
11-07-2019, 12:46
حرومیا پولو بر نمی گردونن .
از این شرکت عن اینترنت نخرین .

حرام زاده بودن شاخ و دم نداره
یکی به وطن ش خیانت می‌کنه
یکی هم پول مردم میخوره

شما که از خودی ی چفیه بنداز برو بگیر

Hidden-Hunter
11-07-2019, 13:01
شما تاحالا سیمی که میره داخل خونه رو کلا قطع کردی ؟
چون بعضی وقت ها اگر سیم کشی داخل خونه مشکل داشته و چیزی به پریز تلفن وصل نباشه ، باز هم نویز میوفته

من یه مشکل مشابه داشتم :
قبلا خطم راحت تا 12 مگ ساپورت می کرد ، بعد از چند سال یکدفع نویز زیاد شد .... دیگه 10 مگ هم نمی کشید ..... از دم در خونه وصل کردم باز هم نویز زیاد بود
هرچی با پشتیبانی صحبت کردم فایده نداشت .... دیگه به این نتیجه رسیدم که مودم مشکل پیدا کرده
تا اینکه کلا از دم در خونه سیمی که میره به داخل خونه رو قطع کردم و نویز درست شد ...... مجبور شدم یه سیم واسه مودم و تلفن از در خونه کشیدم
دیگه نفهمیدم چرا یکدفع یادش افتاد که سیم کشی داخل خونه مشکل داره !!

سلام عزیز
نمایندگی رفت مخابرات و فیوز عوض کرد و گفت تا شنبه تست کن اگه مشکل داشت بما گزارش بده
یه سیم از بیرون میاد داخل که به یک دوشاخه متصله و ما هم سیم های تلفن به این دوشاخ متصل میکنیم ( مودم-تلفن منزل) موردی مد نظرتونه که گفتید سیم کشی را عوض کنید؟
چون مودم روی سر خط بدون سیم اضافی دیگه ای هم نویز داشت و سرعت نمیکشید
منظورتون از سیمی که داخل خونه هست چیه؟ اون سیم تلفن هایی ک به سیمی ک از بیرون میاد بهش متصلن؟

irmedia
11-07-2019, 13:02
اونوقت این نویزگیر تا اخر ثابت میمونه یا هر دفعه که شرکت سرویس دهنده رو عوض کنیم نویزگیر رو هم عوض میکنن ؟

اصولا تجهیزات هر شرکت با دیگری متفاوت هست و باید هنگام تعویض اپراتور تغییر کنه اما باز مشخص نمیشه که تو مخابرات چی میگذره!

Hidden-Hunter
11-07-2019, 13:04
دوستان مودم روی کدوم گزینه بزارم؟

irmedia
11-07-2019, 13:15

بهترین کار همون ثبت شکایت تو۱۹۵ هست اصلا کوتاه نیا من با پارس آنلاین سر همین موضوع تا یک ماه درگیر بودم هی میگفتن درخواست کارشناس بده هزینه هم ۶۰ هزار تومان میشه من هی میگفتم وقتی میدونم مشکل از سمت خودتون هست چرا باید هزینه اضافی بدم حتی به خرابی تلفن زنگ زدم یک نفر رو فرستادن اومد از سر خط چک کرد گفت مشکلی نیست همونجا زنگ زدم شرکت گفتم الان با مسئول مخابرات چک کردیم مشکل از این طرف نیست خلاصه با کلی پی گیری قبول کردن که آخر مشکل از سمت تجهیزات خودشون در مخابرات هست یک روز بعد زنگ زدن گفتن نویزگیر سمت مرکز رو تعویض کردیم مشکل حل شد! کلا اگر اطلاع کافی نداشته باشی قشنگ میگن همه مشکلات از سمت خود مشترک هست در صورتیکه بالای هشتاد درصد مشکلات مربوط به مسائل فنی dsl ها از سمت اپراتور و تجهیزات داغون مخابرات هست.

Hidden-Hunter
11-07-2019, 13:21
بهترین کار همون ثبت شکایت تو۱۹۵ هست اصلا کوتاه نیا من با پارس آنلاین سر همین موضوع تا یک ماه درگیر بودم هی میگفتن درخواست کارشناس بده هزینه هم ۶۰ هزار تومان میشه من هی میگفتم وقتی میدونم مشکل از سمت خودتون هست چرا باید هزینه اضافی بدم حتی به خرابی تلفن زنگ زدم یک نفر رو فرستادن اومد از سر خط چک کرد گفت مشکلی نیست همونجا زنگ زدم شرکت گفتم الان با مسئول مخابرات چک کردیم مشکل از این طرف نیست خلاصه با کلی پی گیری قبول کردن که آخر مشکل از سمت تجهیزات خودشون در مخابرات هست یک روز بعد زنگ زدن گفتن نویزگیر سمت مرکز رو تعویض کردیم مشکل حل شد! کلا اگر اطلاع کافی نداشته باشی قشنگ میگن همه مشکلات از سمت خود مشترک هست در صورتیکه بالای هشتاد درصد مشکلات مربوط به مسائل فنی dsl ها از سمت اپراتور و تجهیزات داغون مخابرات هست.
دم ظهر نمایندگی زنگ زد و گفت من میرم مخابرات و برات چک میکنم
بعد زنگ زد که فیوز عوض کردم و تا شنبه تست کن اگه مشکلی بود گزارش بده
داداش یه سوال فیوز که همون اسپلیت که منظورش نبوده؟
باور کن از قبل عید هم این مشکلات بود، و چون زیر بار نمی‌رفتن میگفتم حتما مشکل سمت خودمه
که با تعویض سیم کشی بیرون ونویز گیر مطمئن شدم که مشکل از سمت شاتل یا مخابراته

George Shelly
11-07-2019, 13:55
قوری / ابلاغیه جدید دبیر شورای عالی فضای مجازی به وزیر ارتباطات : 20 تیر 98

پهنای باند پیام رسان های خارجی بشدت کاهش و ثانیا قیمت vpn ها بشدت افزایش یابد.

irmedia
11-07-2019, 16:50
دم ظهر نمایندگی زنگ زد و گفت من میرم مخابرات و برات چک میکنم
بعد زنگ زد که فیوز عوض کردم و تا شنبه تست کن اگه مشکلی بود گزارش بده
داداش یه سوال فیوز که همون اسپلیت که منظورش نبوده؟
باور کن از قبل عید هم این مشکلات بود، و چون زیر بار نمی‌رفتن میگفتم حتما مشکل سمت خودمه
که با تعویض سیم کشی بیرون ونویز گیر مطمئن شدم که مشکل از سمت شاتل یا مخابراته

نه فرق میکنه نویزگیر با فیوز حالا مشکل حل شد!؟

shylord
11-07-2019, 17:03
سلام عزیز
نمایندگی رفت مخابرات و فیوز عوض کرد و گفت تا شنبه تست کن اگه مشکل داشت بما گزارش بده
یه سیم از بیرون میاد داخل که به یک دوشاخه متصله و ما هم سیم های تلفن به این دوشاخ متصل میکنیم ( مودم-تلفن منزل) موردی مد نظرتونه که گفتید سیم کشی را عوض کنید؟
چون مودم روی سر خط بدون سیم اضافی دیگه ای هم نویز داشت و سرعت نمیکشید
منظورتون از سیمی که داخل خونه هست چیه؟ اون سیم تلفن هایی ک به سیمی ک از بیرون میاد بهش متصلن؟

منظورم همون سیمیه که به پریز دم در خونه وصل می شه ..... جوری وصل کن که تلفن کل خونه قطع بشه و فقط مودم به همون سیم دم در وصل باشه
اگر همینجوری هم تست کردی پس مشکل از جای دیگست

Hidden-Hunter
11-07-2019, 18:16
نه فرق میکنه نویزگیر با فیوز حالا مشکل حل شد!؟

والا فعلا که مشکلی نیست تا باز فردا صبح ببینم با زنگ زدن مشکل بوجود میاد یا نه،و اینکه نویزگیر هم به کارشناس بگم عوض کنه انجام میده؟:n02:

تا شنبه تست میکنم اگه مشکل داشت اینجا خبر میدم

بازم ممنون بابت کمک هات:n16:

Hidden-Hunter
11-07-2019, 18:17
منظورم همون سیمیه که به پریز دم در خونه وصل می شه ..... جوری وصل کن که تلفن کل خونه قطع بشه و فقط مودم به همون سیم دم در وصل باشه
اگر همینجوری هم تست کردی پس مشکل از جای دیگست

مشکل از سمت مخابرات باید باشه و زیربار هم نمیرن :n09:فعلا با تعویض فیوز ببینیم مشکل پایداره یا رفع شده

irmacfa
11-07-2019, 19:51
دوستان شاتل به صرفه هست یا های وب برای گیگ بالا و سرعت 16 مگ

malthael
11-07-2019, 20:41
دوستان شاتل به صرفه هست یا های وب برای گیگ بالا و سرعت 16 مگ
خب های وب هم حجم بیشتری میده و هم قیمت کمتر . کیفیت هم که هیچکدومشون ندارن !

hosseinzfff
12-07-2019, 15:56
مشکل از سمت مخابرات باید باشه و زیربار هم نمیرن :n09:فعلا با تعویض فیوز ببینیم مشکل پایداره یا رفع شده

سلام مشکلتون حل شد ؟

Hidden-Hunter
12-07-2019, 17:15
سلام مشکلتون حل شد ؟

نه حل نشده و گوشی ک زنگ میخوره باز مودم خاموش و روشن میشه

نمیدونم دیگه باید چکار کنم
احتمالا بگم اسپلیتر سر خطمو داخل مخابرات عوض کنند شاید اوکی شد

hosseinzfff
12-07-2019, 17:36
نه حل نشده و گوشی ک زنگ میخوره باز مودم خاموش و روشن میشه

نمیدونم دیگه باید چکار کنم
احتمالا بگم اسپلیتر سر خطمو داخل مخابرات عوض کنند شاید اوکی شد

فک نمیکنم ربطی به فیوز داشته باشه کار فیوز اینه که نذاره جریان برق وارد دستگاه های مخابرات بشه و اونا رو خراب کنه اگه خود فیوز خراب بشه تلفنتون قطع میشه کلا و بوق ندارید دیگه

اسبلیتر تو سالن mdf مخابراته و دو رشته سیم مربوط به صدا که از سالن دستگاه میاد و دو رشته سیم مربوط به دیتا که از سالن pap میاد رو با هم ترکیب میکنه ویه خروجی ازشون میگیره که حاوی صدا و دیتا میباشد

حتما بیگیری کن و بگو که اسبلیتر رو برات تعویض کنند احتمالا معیوب باشه

shakib zero
12-07-2019, 20:03
آپلود سنتر شاتل لند تو شرایط استفاده گفته فایل هایی که ریموت میکنید بعد از 20 روز حذف میشن ولی ظاهرا جدیدا زودتر در حد 6-7 روز که بگذره حذف میکنه ...

یه لیست 20 تایی اد کرده بودم که 14 تایی رو دانلود کرده بودم الان وارد شدم دیدم همه رو حذف کرده

smsoft
15-07-2019, 21:34
سلام
دوستان کسی از جشنواره جدید سرویس گرفته؟
سرعت رو زده 512
یعنی همون 512 میبندن یا بیشتره ؟

MMDFullHD
16-07-2019, 14:45
سلام
دوستان کسی از جشنواره جدید سرویس گرفته؟
سرعت رو زده 512
یعنی همون 512 میبندن یا بیشتره ؟
همون سرعته ک میبنی

MMDFullHD
16-07-2019, 14:52
دوستان از وقتی ک این ۵ درصد اضافه شده شاتل یکم حجم دزدی داره توجه کردید؟

shaahani
16-07-2019, 23:42
دوستان از وقتی ک این ۵ درصد اضافه شده شاتل یکم حجم دزدی داره توجه کردید؟

نمیدونم والا، شما گفتی من الان رفتم ترافیک این ماه رو حساب کردم

مجموع خالص ترافیک مصرفی کاربرها توی شبکه ام 151.8 گیگ بود و یک اختلاف 15 گیگابایتی با کنتور مصرفی شاتل داره.
البته چندتا موضوع مصرفی دیگه هم باید به مقدار ترافیک کاربرها اضافه کنم که توسط خود روتر استفاده میشه.
- سیستم فیلترشکن که مقداری از ترافیک کاربرها رو انتخاب میکنه و بعد از رمزگذاری میفرسته داخل وی پی ان، چون بعد از رمزگذاری مقدار و اندازه داده ها بیشتر میشه، اینجا مقداری ترافیک خود روتر برای رمزگذاری مصرف میکنه که داخل کنتور مصرفی کاربرها ثبت نمیشه.
-سیستم کنترل وضعیت خط که هر یک دقیقه یک بار، یک سرور اینترنتی رو پینگ میگیره تا مطمئن بشه خط اینترنت وصله
-سیستم دی ان اس سرور، که خود روتر داده های دی ان اس را از سرور خارجی دریافت میکنه
-سیستم ارسال پیام های اطلاع رسانی روتر با اس ام اس، پیام تلگرام و ارسال ایمیل که جزو مصرف خود روتر میشه

همینطور یک کامپیوتر هست که مستقیم به مودم وصله و بعضی وقت ها برای وب گردی ازش استفاده میکنم و اون هم مقداری ترافیک مصرف کرده که داخل این آمار مقدار مصرف روتر نیست.

در مجموع ممکنه مقداری ترافیک بیشتر واسم محاسبه شده باشه، اما خب نمیتونم نظر قطعی بدم چون آمار دقیقی از مصرف های جانبی ندارم
واسه آمار گیری هم نمیشه کل شبکه را مختل کرد و چند روز خیلی از کاریی ها را قطع کرد، اونم فقط واسه اینکه امارش رو در بیارم که کنتور شاتل نسبت به مصرف من چقدر تفاوت داره بطور دقیق.

در حالت فعلی، در بدبینانه ترین حالت میشه گفت که در 150 گیگابایت مصرف ، شاتل 15 گیگ بیشتر حساب کرده که بنظرم قابل چشم پوشی میتونه باشه و خیلی هم زیاد نیست

komail7
17-07-2019, 10:15
سلام
دوستان نورد یا اکسپرس روی شاتل خوب کار میکنه؟

misam5526
17-07-2019, 11:12
سلام

نورد کار میکنه.

برای seed4me هم یک پیام بهم بدید تا اکانت یکساله رایگانش رو براتون لینکش بفرستم. اونم امتحان کنید.

shaahani
17-07-2019, 15:48
سلام

اکسپرس کار میکنه همه مدلش؛ چه با برنامه هاش، چه بصورت کانکشن های اوپن وی پی ان و L2tp و sstp

hosseinzfff
17-07-2019, 22:05
سلام اخرین وضعیت شاتل چه جوره ؟ لطفا این موارد رو بررسی کنید اگر خوب بود بیام شاتل ...

تک کانکشن

vpn

ping

...Moein...
18-07-2019, 03:14
سلام اخرین وضعیت شاتل چه جوره ؟ لطفا این موارد رو بررسی کنید اگر خوب بود بیام شاتل ...

تک کانکشن

vpn

ping
adsl نگیر

morteza_mombeini
18-07-2019, 10:54
adsl نگیر

یعنی الان کل کشور کافوی نوری دارن که از امروز بتونن به جای adsl از vdsl استفاده کنن ؟ فک کنم شوخی کرده .اینم حتما مثل تانوماس که باید چند نفر رو جمع کنی تا برات کابل کشی کنن .

misam5526
18-07-2019, 12:53
یعنی الان کل کشور کافوی نوری دارن که از امروز بتونن به جای adsl از vdsl استفاده کنن ؟ فک کنم شوخی کرده .اینم حتما مثل تانوماس که باید چند نفر رو جمع کنی تا برات کابل کشی کنن .

توئیت وزیر میتونه به معنی اعلام امادگی یا قراردادبستن شرکتها و یا شروع به کار اونها برای نصب کافو باشه. چون گفته امکان تبدیل ADSL به VDSL فراهم میشه. ولی اشاره نکرده منظورش در این مرحله امکان برای شرکتهاست (توافق مالی) یا امکان برای مشترکین حقیقی. کمی تبلیغاتی بود تو ئیت.

shaahani
18-07-2019, 14:25
بعضی از بازی های آنلاین کلا رفته زیر فیلتر، باز نمیشه
به شاتل زنگ زدم گفت کاری از دستمون بر نمیاد، وقتی سرویسی نیست آدم مرض نداره پول بیخود بهشون بده
البته توی اینترنت ایرانسل هم فیلتره

یکی از بازی ها Hunt showdown هست
که پورت ها ی اون :
UDP: 20000-20099 | TCP: 61088

پورت TCP بازی 61088 وصل میشه و بازی لاگین میشه، و همه چیزش در دسترسه اما وقتی قراره وارد نقشه بشه و بازی انجام بشه و از پورت های UDP استفاده بشه
ارتباط قطع میشه و وارد نمیشه، حالا دقیقا اگه داده همین پورت های UDP رو از داخل فیلترشکن عبور بدی، بازی باز میشه اما بخاطر استفاده از فیلتر شکن با پینگ بالا که قابل بازی نیست.

بازی Warframe هم رفته زیر فیلتر و کلی از بخش هاش مثل لیست دوستان و غیره باز نمیشه
پورت هاش 4950 & 4955 UDP هست.

مشکل فقط مربوط به شاتل نیست و از اینترنت ایرانسل هم تست کردم، فیلتر اعمال شده و معلومه کلا زیرساخت اومده و فیلتر کرده.
اما مسئله اینجاست که آدم وقتی نمیتونه از اینترنت استفاده کنه، مرض نداره پول بده
ده روز دیگه سرویسم تموم میشه، جمع آوری میکنم اینترنت شاتل رو و احتمالا بعدش از یک آی اس پی خیلی ارزون قیمت، اونم یه مقدار خیلی جزئی اینترنت بگیرم.
شایدم دیگه اصلا ADSL نگیرم همون ماهانه 100 مگابایت اینترنت همراه، جواب کارهای معمولی ارتباط به اینترنت رو میده، وقتی سرویسی داده نمیشه، چرا باید پول پرداخت کنم آخه؟
به این آی اس پی ها و مخابرات عزیز باید بعد از عدم پرداخت پول گفت، حالا برید و دائم اینترنت رو فیلتر کنید، مهم اینه که فیلتر شکن ها همیشه کار میکنن اما شما سرویسی رو که باید ارائه نمیدید که بشه در قبالش پولی پرداخت کرد.

در زمان نه چندان طولانی هم دوازده هزار ماهواره اینترنتی در مدار نزدیک زمین قرار میگیره و دیگه حتی کمترین سرویس رو هم ازشون نخواهم گرفت، بهتره درش رو گل بگیرن.
پول رو جایی باید خرج کرد که در ازای اون خدمات دریافت کنی

Hidden-Hunter
19-07-2019, 07:12
حذف شود....

musican33
20-07-2019, 18:36
تا دو ماه پیش بسته 200 گیگابایتی یک ماهه رو می داد 30 تومن الان گرونش کرده 45 تومن :n27::n23:

Mt.Shadow
21-07-2019, 14:41
تا دو ماه پیش بسته 200 گیگابایتی یک ماهه رو می داد 30 تومن الان گرونش کرده 45 تومن :n27::n23:

واقعا نامردیه یک دفه 50 درصد گرون کرده چه وضعشه

mosi_bamaram
21-07-2019, 16:14
یه زمانی داشتم...شبانه رایگان داشتش سرعت 8 مگ ماهانه 40 هزار تومن....شبی 22 گیگ دانلود میکردم

humanaga
22-07-2019, 16:21
واسه درخواست جمع اوری تلفنی جواب میده یا حضوری باید برم؟
دیگه حال حوصله چانه زدن با پشتیبانی رو ندارم!رسما دیگه نمیشه این وضع رو تحمل کرد پول اضافه هم میدم واسه سرویس بازم ساعت 10.5 تا 1 شب تک کاکشن میر..ه!

vegas
22-07-2019, 22:41
واسه درخواست جمع اوری تلفنی جواب میده یا حضوری باید برم؟
دیگه حال حوصله چانه زدن با پشتیبانی رو ندارم!رسما دیگه نمیشه این وضع رو تحمل کرد پول اضافه هم میدم واسه سرویس بازم ساعت 10.5 تا 1 شب تک کاکشن میر..ه!

اول باید تو سایت ثبت کنی درخواست جمع اوری بعد تماس میگیرن که دلیل جمع اوری چیه و ...
در مورد سرعت هم من مشکلی ندارم فکر کنم مشکل مرکز مخابراتی شما باشه .
این تست الان تک کانکشن ساعت ۱۱:۳۰ شب سرویس ۸ مگابیت :

Hidden-Hunter
23-07-2019, 19:37
سلام دوستان

من رفتم سیم مخصوص تلفن خریدم بهترین جنس رو و از سر خط کشیدم تا دم مودم و یک بار کشش خط روی 7600 هست یه بار 6650 و بین 5900تا 7600 هربار ک خاموش و روشن میکنم متغیره

سر خط که سیم تلفن متصل نباشه و فقط مودم باشه و یا سیم تلفن و مودم سرخط این کشش خط منه کم و زیاد میشه و دلیلش هم نمیدونم

1.نویز گیر عوض کردم
2.رفتم نمایندگی شاتل و درخواست دادم که پورت و فیوز عوض کنه که انجام داد
3.سیم تلفن عوض کردم
4.فردا قرار که کافویی که تلفن ازش گرفتیم رو با یک مسئول خرابی مخابرات چک کنیم،دوستان نظری چیزی ندارید؟
چون سرخط من تست کردم و دیدم نوسان کشش خط دارم و دیگه گیج شدم:n09:

قرار بود برم سمت مبین نت ولی تاپیک مبین نت که خوندم و منصرف شدم

وقتی کشش خط روی 7600 اپ میشه یعنی امیدی هست به 9مگ برسونم و سرویس 8 مگ بگیرم؟

فاصله دقیق هم با مخابرات در اوردم و 2500 کیلیومتره تقریبا

تا 7600 یا 7680 هم میره و یهو میاد روی 6680 مثلا

hosseinzfff

irmedia

hosseinzfff
23-07-2019, 20:07
سلام دوستان

من رفتم سیم مخصوص تلفن خریدم بهترین جنس رو و از سر خط کشیدم تا دم مودم و یک بار کشش خط روی 7600 هست یه بار 6650 و بین 5900تا 7600 هربار ک خاموش و روشن میکنم متغیره

سر خط که سیم تلفن متصل نباشه و فقط مودم باشه و یا سیم تلفن و مودم سرخط این کشش خط منه کم و زیاد میشه و دلیلش هم نمیدونم

1.نویز گیر عوض کردم
3.سیم تلفن عوض کردم
4.فردا قرار که کافویی که تلفن ازش گرفتیم رو با یک مسئول خرابی مخابرات چک کنیم،دوستان نظری چیزی ندارید؟

خط شما حدود 10 مگ کشش داره

به راحتی میتونید روی 9 مگ قرار بدید سرعتو

...Moein...
23-07-2019, 20:49

خوده مودم نوشته ک max rate تا 7 مگ بیشتر نمیکشه مگه شما با صلوات تا 10 مگ بالا ببری

MMDFullHD
23-07-2019, 21:19
بعدا از ۱ ماهو خورده ای دوباره فیلتر یوتیوب برگشت :n27:

hosseinzfff
23-07-2019, 21:20
من نویز خطم 52 دسی بله و خطم الان رو 6 مگه حدودا حالا نویز خط ایشون 38 هست بعد مال ایشون 7 مگ میکشه ؟ اون عددی که تو مودم هست چون snr بالاست ریت خطو اینقدر نشون میده وگرنه شما snr رو کمش کن کشش خط بالاتر هم میره اگه چیبست مودمش برادکام باشه خودش میتونه ریت خط رو بالاتر ببره

تقریبا کاملا مطمینم که خطشون 9 مگ رو میکشه و بالاتر از 9 مگ هم اگه مودمش برادکام باشه میتونه بذاره..

Hidden-Hunter
23-07-2019, 23:17
من نویز خطم 52 دسی بله و خطم الان رو 6 مگه حدودا حالا نویز خط ایشون 38 هست بعد مال ایشون 7 مگ میکشه ؟ اون عددی که تو مودم هست چون snr بالاست ریت خطو اینقدر نشون میده وگرنه شما snr رو کمش کن کشش خط بالاتر هم میره اگه چیبست مودمش برادکام باشه خودش میتونه ریت خط رو بالاتر ببره

تقریبا کاملا مطمینم که خطشون 9 مگ رو میکشه و بالاتر از 9 مگ هم اگه مودمش برادکام باشه میتونه بذاره..

سلام داداش
ممنون بابت راهنمایی
خواستم مودم رو عوض کنم و مدل تندا بخرم ایا این برند مورد تایید هست؟ و اینکه از چیپ برادکام استفاده میکنه؟
میخواستم مدل v300 بخرم که vdsl داره ولی دیدم که اینده نگری چرتی هست....
بنظرت کدوم مدلشو بخرم نهایت تا 350 تومن هزینه میخوام بکنم

Hidden-Hunter
24-07-2019, 00:27

یهو ورق برمیگرده:n02:
نمیدونم مشکل کجاست حتی سر خط هم یه SNR و Max Rate یکسان نگرفتم
سیم تلفن داخل ک میاد کنار سیم برق نیست و یه فاصله 10 سانتی با یک سیم برق هست و یه فاصله 20سانتی با کنتور برق داره

hosseinzfff
24-07-2019, 02:52
یهو ورق برمیگرده:n02:
نمیدونم مشکل کجاست حتی سر خط هم یه SNR و Max Rate یکسان نگرفتم
سیم تلفن داخل ک میاد کنار سیم برق نیست و یه فاصله 10 سانتی با یک سیم برق هست و یه فاصله 20سانتی با کنتور برق داره

طبق جدول بالا فاصله شما تا مرکز 2.75 کیلومتره و خطت حدود 10.5 میکشه این عدد حداکثر کشش که تو مودم زده درست نیست و بنا به دلایلی کشش خط رو کمتر نشون میده...

hosseinzfff
24-07-2019, 03:00
سلام داداش
ممنون بابت راهنمایی
خواستم مودم رو عوض کنم و مدل تندا بخرم ایا این برند مورد تایید هست؟ و اینکه از چیپ برادکام استفاده میکنه؟
میخواستم مدل v300 بخرم که vdsl داره ولی دیدم که اینده نگری چرتی هست....
بنظرت کدوم مدلشو بخرم نهایت تا 350 تومن هزینه میخوام بکنم

تندا رو نه تایید میکنم نه رد ..در مورد چیپست مودم تندا v300 من نتونستم چیزی پیداکنم تو سایتش هم اشاره ای به چیپست نکرده...بهتره از فروشنده سوال کنید و با شرط چیپست برادکام مودم رو بخرید.

Hidden-Hunter
24-07-2019, 08:21

طبق جدول بالا فاصله شما تا مرکز 2.75 کیلومتره و خطت حدود 10.5 میکشه این عدد حداکثر کشش که تو مودم زده درست نیست و بنا به دلایلی کشش خط رو کمتر نشون میده...
ممنون داداش
اگه مشکل از بستر مخابرات باشه میشه کاری کرد؟

majnoon21
24-07-2019, 10:03
دوستان من سرویس 8 مگ شاتل دارم و واقعا ازش راضی ام و تا به حال مشکلی نداشتم که بخوام به پشتیبانی زنگ بزنم اما با توجه به افزایش قیمت و حجم کمی که شاتل نسبت به بقیه می ده می خواستم از یه جای دیگه نت بگیرم. شما کجا رو پیشنهاد می کنید؟ پیشگامان یا دیده بان خوب هستند؟

blackbird
24-07-2019, 11:28
دوستان من سرویس 8 مگ شاتل دارم و واقعا ازش راضی ام و تا به حال مشکلی نداشتم که بخوام به پشتیبانی زنگ بزنم اما با توجه به افزایش قیمت و حجم کمی که شاتل نسبت به بقیه می ده می خواستم از یه جای دیگه نت بگیرم. شما کجا رو پیشنهاد می کنید؟ پیشگامان یا دیده بان خوب هستند؟

اول از همه فکر کن که یه کم ارزون بودن به به هم زدن رضایتت می ارزه یا نه

irmedia
24-07-2019, 11:32
سلام دوستان

1.نویز گیر عوض کردم
3.سیم تلفن عوض کردم

همون طور که دوستمون به درستی اشاره کرد با توجه به مشخصات مودم حداکثر کشش خط شما 9 تا 10 مگ هست ولی با توجه به اینکه شما تمام تست های مربوط به سمت خودتون رو انجام دادید مشکل از سمت تجهیزات مخابرات و اپراتور مربوطه هست و دیگه از دست شما کاری بر نمیاد مگه اینکه پیگیری کنید تا خود شرکت از سمت مخابرات تا کافو همه چی رو چک کنه تا ببینن مشکل از کجاست ولی خیلی باید تلاش کنید تا کاری انجام بدن!

در مورد مودم تندا هم کلا با توجه به استفاده از چیپ برادکام از کیفیت خوبی برخوردار هستن من خودم مدل D301 V2 دارم و راضی هستم با توجه به نویزی که رو خطم هست اصلا قطعی تو کارش نیست منتها باید ببینید به صرف هست که مودم تون رو تعویض کنید اگر باهاش مشکلی سخت افزاری ندارید نیازی به تعویض نیست اگر هم قصد خرید دارید پیشنهاد می کنم حتما از مدل هایی که هم ADSL و هم VDSL هستن خریداری کنید چون دیگه عملا ADSL منسوخ شده هست .

Hidden-Hunter
24-07-2019, 11:53
همون طور که دوستمون به درستی اشاره کرد با توجه به مشخصات مودم حداکثر کشش خط شما 9 تا 10 مگ هست ولی با توجه به اینکه شما تمام تست های مربوط به سمت خودتون رو انجام دادید مشکل از سمت تجهیزات مخابرات و اپراتور مربوطه هست و دیگه از دست شما کاری بر نمیاد مگه اینکه پیگیری کنید تا خود شرکت از سمت مخابرات تا کافو همه چی رو چک کنه تا ببینن مشکل از کجاست ولی خیلی باید تلاش کنید تا کاری انجام بدن!

در مورد مودم تندا هم کلا با توجه به استفاده از چیپ برادکام از کیفیت خوبی برخوردار هستن من خودم مدل D301 V2 دارم و راضی هستم با توجه به نویزی که رو خطم هست اصلا قطعی تو کارش نیست منتها باید ببینید به صرف هست که مودم تون رو تعویض کنید اگر باهاش مشکلی سخت افزاری ندارید نیازی به تعویض نیست اگر هم قصد خرید دارید پیشنهاد می کنم حتما از مدل هایی که هم ADSL و هم VDSL هستن خریداری کنید چون دیگه عملا ADSL منسوخ شده هست .
ممنون عزیز
امروز سرویسم تموم شد و به نمایندگی شهرم ک زنگ زدم گفتم قصد تخلیه دارم که. گفت صبر کن فردا با یک مسئول خرابی مخابرات بیایم کافو رو چک کنیم و ببینیم مشکل از کجاست اگه حل شد که هیچ اگه نشد تصمیم با خودتونه
در مورد مودم هم مودمی ک دستم از اقوام هست و قرار شد یکی بخرم، حالا موندم چی بخرم،دوستان تاکید کردن ایسوس یا تندا بخر و مدل vdsl ولی این مدل هم گرون تره و هم اینکه این تکنولوژی vdsl معلوم نیست کی دقیق راه اندازی بشه برای مشترکین شاتل
حالا موندم اگه فردا باز مشکل حل نشد، روی شاتل بمونم یا زنگ بزنم مبین نت و بگم ثبت نام منو تایید کنید، چون ثبت نام انجام دادم ولی تایید نکردم
تاپیک مبین نت هم رفتم دیدم بعضی کاربرا راضین و بعضی دیگه نه، شهر ما هم عامل فروش نداره و مبین نت رومینگ میشه رو همراه اول
ایرانسل هم منطقه ای که ما هستیم جواب نمیده و بقیه شرکت ها هم حجم هاشون گرونه
اگه بتونم مشکلم با شاتل حل کنم عالی میشه و بتونم یه سرویس 8 مگ بگیرم
ممنون بابت پاسخگویی

irmedia
24-07-2019, 12:17

وقتی خودتون میگید از کیفیت سرویس دهی راضی هستید آیا درسته به خاطر 10 تا 20 تومان کیفیت رو فدای قیمت کنید!؟
من الان حاظرم هزینه بیشتری کنم ولی کیفیت بهتری دریافت کنم تا از دست پارس آفلاین خلاص بشم اما فعلا شرکت های دیگه مثل شاتل و آسیاتک تو مرکز مخابراتی ما امکان سرویس دهی ندارن و وضعیت بقیه هم مثل پیشگامان و های وب و ... بهتر از پارس آفلاین نیست وگرنه زودتر جمع اوری رو میزدم.

morteza_mombeini
24-07-2019, 16:58
ممنون عزیز
امروز سرویسم تموم شد و به نمایندگی شهرم ک زنگ زدم گفتم قصد تخلیه دارم که. گفت صبر کن فردا با یک مسئول خرابی مخابرات بیایم کافو رو چک کنیم و ببینیم مشکل از کجاست اگه حل شد که هیچ اگه نشد تصمیم با خودتونه
در مورد مودم هم مودمی ک دستم از اقوام هست و قرار شد یکی بخرم، حالا موندم چی بخرم،دوستان تاکید کردن ایسوس یا تندا بخر و مدل vdsl ولی این مدل هم گرون تره و هم اینکه این تکنولوژی vdsl معلوم نیست کی دقیق راه اندازی بشه برای مشترکین شاتل
حالا موندم اگه فردا باز مشکل حل نشد، روی شاتل بمونم یا زنگ بزنم مبین نت و بگم ثبت نام منو تایید کنید، چون ثبت نام انجام دادم ولی تایید نکردم
تاپیک مبین نت هم رفتم دیدم بعضی کاربرا راضین و بعضی دیگه نه، شهر ما هم عامل فروش نداره و مبین نت رومینگ میشه رو همراه اول
ممنون بابت پاسخگویی
پس نتيجه ي تست كافو رو هم اگه زحمتي نيست اينجا اعلام كن جون منم همين مشكلو دارم

Hidden-Hunter
24-07-2019, 17:33
پس نتيجه ي تست كافو رو هم اگه زحمتي نيست اينجا اعلام كن جون منم همين مشكلو دارم
بروی چشم عزیر

crash00
24-07-2019, 18:49

این اعداد رو فقط به عنوان یه منبع حدودی در نظر بگیرید چون خیلی موارد دیگه توی نویز و کشش خط موثر هستن...
بعد شما ممکنه با snr10 مثلا سرعت 8 مگ بگیری ولی قطعی داشته باشی یا تایم آوت که اگر مودم رو چک بکنی میبینی یه لحظه snr میاد رو 2 (برا من گاهی مینوشت 2- ) که اون یا رفتار dslam هست یا خط یه جایی ازکنار برق ac رد شده و مثلا یه موتوری چیزی روشن کردن یا به هر ورت یه نویزی روی خط میتوفته..
من خودم مودمم دم در هست و سیم کشی بیرون هه از پست تا خونه هم خوبه ولی یه 6-7 ماهی هست یهو snr میاد پایین برای همین سرعت رو از 16 اورودم روی 10 که بهو وسط گیم قطع نشه ولی هنوز هم گاهی پکت لاس میخوره...

مودم هم بر اساس آخرین آماری که من دارم بهترین مودم بازار فعلا tp link w9970 هست (که داخل ایران هست اگر zyxel vmg1312-b هم پیدا کردید خوبه دقت کنید که حتما b باشه) که با هاش در حالت FAST link یا interleave depth 0 یا گیم میتونید بین 2 تا 6 مگ سرعت بالاتر بگیرید ...
دقت کنید که اگر خط fast نباشه فرقی نداره اینو درنظر بگیرید قبل از هزینه کردن....(من با مودم چیپ ralink تست کردم یکی بود بقیه هم باید همین باشه lantiq و...)

hosseinzfff
24-07-2019, 19:27
این اعداد رو فقط به عنوان یه منبع حدودی در نظر بگیرید چون خیلی موارد دیگه توی نویز و کشش خط موثر هستن...
بعد شما ممکنه با snr10 مثلا سرعت 8 مگ بگیری ولی قطعی داشته باشی یا تایم آوت که اگر مودم رو چک بکنی میبینی یه لحظه snr میاد رو 2 (برا من گاهی مینوشت 2- ) که اون یا رفتار dslam هست یا خط یه جایی ازکنار برق ac رد شده و مثلا یه موتوری چیزی روشن کردن یا به هر ورت یه نویزی روی خط میتوفته..
من خودم مودمم دم در هست و سیم کشی بیرون هه از پست تا خونه هم خوبه ولی یه 6-7 ماهی هست یهو snr میاد پایین برای همین سرعت رو از 16 اورودم روی 10 که بهو وسط گیم قطع نشه ولی هنوز هم گاهی پکت لاس میخوره...

مودم هم بر اساس آخرین آماری که من دارم بهترین مودم بازار فعلا tp link w9970 هست (که داخل ایران هست اگر zyxel vmg1312-b هم پیدا کردید خوبه دقت کنید که حتما b باشه) که با هاش در حالت FAST link یا interleave depth 0 یا گیم میتونید بین 2 تا 6 مگ سرعت بالاتر بگیرید ...
دقت کنید که اگر خط fast نباشه فرقی نداره اینو درنظر بگیرید قبل از هزینه کردن....(من با مودم چیپ ralink تست کردم یکی بود بقیه هم باید همین باشه lantiq و...)

این اعداد تقریبا دقیق هستند اگه مشکلی از سمت تجهیزات شرکت نباشه ! و هچنین مودم و سیم کشی داخلی مشکلی نداشته باشه ! طبق همون جدول نویز خط من 52 هست و فاصلم تا مرکز km3.77 هست... حداکثر کشش خط من 4.7 مگابیته اما من خطمو رو 6 هم میتونم بذارم بدون مشکل ! (ریت خطمو از 4 اوردم رو 6 مگ ... )

SNR در طول روز حالت نرمال باید 3-4 واحد نوسان داشته باشه هی بالا و بایین میشه مثلا خط خودم از 7.7 میاد رو 5-4 بعضی وقتا ...پس باید سرعت خط رو جوری تنظیم کنید خودتون که دچار قطعی نشید...من خودم مودمم چیپش برادکامه و snr بیاد رو 2 هم معمولا قطع نمیشه

ریت خط در طول روز تغییر میکنه و ممکنه 1-1.5 مگ کمتر بشه مثلا من الان مودم ریت خطو 6000 نشون میده ولی با سرعت 6400 وصلم ...ریت خط هی تغییر میکنه ولی سرعت من همون 6400 هست ولی snr افت میکنه ... من خطم رو مانیتور کردم snr تا 4 بایین میاد ولی مشکلی وجود نداره میتونم به شرکت بگم سرعتمو ثابت رو 6 بذاره ..(الان بروفایل 8 مگه سرعتم در ساعات مختلف ریت خط متفاوت هست میتونم سرعت رو 7 هم بذارم ولی قطعی بیش میاد )

با توجه به همون اعداد خط اون دوستمون باید 9-10 مگ رو بکشه ! قانون فیزیک رو نمیشه تغییر داد

hosseinzfff
24-07-2019, 19:41

این هم سرعت دانلود خط خودم که از 400 کیلوبایت اومد رو 650 کیلوبایت

مشخصات خط

mahdyshr
24-07-2019, 23:43
ممنون عزیز
ممنون بابت پاسخگویی

با توجه به اینکه از شاتل در مجموع راضی هستین به نظر من قبل از ترک شاتل و رفتن به مبین نت حتما برای مشکلتون تو 195 ثبت شکایت کنید
خوب جواب می ده ( چون تجربه داشتم از شکایت از شاتل تو 195 خوب پیگیری می کنن)
اگر از شکایت نتیجه نگرفتین برید یه شرکت دیگه

...Moein...
25-07-2019, 04:27

این هم سرعت دانلود خط خودم که از 400 کیلوبایت اومد رو 650 کیلوبایت

مشخصات خط

حذف شود....

Hidden-Hunter
25-07-2019, 06:42
با توجه به اینکه از شاتل در مجموع راضی هستین به نظر من قبل از ترک شاتل و رفتن به مبین نت حتما برای مشکلتون تو 195 ثبت شکایت کنید
خوب جواب می ده ( چون تجربه داشتم از شکایت از شاتل تو 195 خوب پیگیری می کنن)
اگر از شکایت نتیجه نگرفتین برید یه شرکت دیگه
امروز قرار کارشناس شاتل با یک نفر که مسئول خرابی تلفن هست بیان کافو رو چک کنن
اگه مشکل از سیم های مخابرات تا خونه ما باشه، که مخابرات باید حل کنه و بعید هم میدونم برای یه مشترک چنین کاری کنند

mahdyshr
25-07-2019, 08:34
امروز قرار کارشناس شاتل با یک نفر که مسئول خرابی تلفن هست بیان کافو رو چک کنن
اگه مشکل از سیم های مخابرات تا خونه ما باشه، که مخابرات باید حل کنه و بعید هم میدونم برای یه مشترک چنین کاری کنند

شما یه شکایت بکن ازشون ضرر نداره

Hidden-Hunter
25-07-2019, 09:26
دوستان میشه سرویس 8 مگ گرفت؟
ته زور خط من با مامور مخابرات این شد

ERF@NIAN
25-07-2019, 13:05
زنگ بزنید شاتل خط رو بزارن 8 مگ اگه 24 ساعت افت نکرد و قطع نشد میشه
مقدار line attenuation شماهم از 38 شده 31
اون سایت ماشین حساب از روی این عدد فاصله رو میسنجه و کشش خط رو اعلام میکنه در حالی که عوامل مختلفی میتونن این عدد رو بالا ببرن حتی یه اسپلیتر ساده. واسه همین معیار خوبی برای تعیین فاصله و کشش خط نیست

یه دوستی داشتم خطش مثل خط شما بود، کشش خطش تو ساعات مختلف روز تغییر میکرد. یه موقع هایی 9 مگ میگرفت راحت ولی آخرش با اینکه خیلی تلاش کرد مجبور شد بگه بزارن 6 مگ
اگه خطتون این مشکلش حل شده باشه خوبه

hosseinzfff
25-07-2019, 13:41

الان فاصله شما به 2.32 کیلومتر کاهش یافت و شما میتونید 14 مگ رو هم بگیرید اگه نشه واقعا مشکل از شرکته دیگه چون شما همه چی رو چک کردید از سمت خودتون و بین مسیر رو هم چک کردید دیگه ... حداقل باید بتونید 9-10 مگ رو بگیرید اگه بخواین سرعتتون 8 مگ بشه باید ریت خط رو 13 درصد بالاتر بذارید

به شاتل زنگ بزنید و بگید ریت خطتون رو بالاتر بذارن بعد خطتون رو برای 1-2 روز مانیتور کنید خودتون ببینید مشکلی داره یا نه ...بیشنهاد میکنم از برنامه router stats lite استفاده کنید اگه از مودمتون بشتیبانی کنه ...اینجوری بهتر به نتیجه میرسد.

...Moein...
25-07-2019, 15:33

الان فاصله شما به 2.32 کیلومتر کاهش یافت و شما میتونید 14 مگ رو هم بگیرید اگه نشه واقعا مشکل از شرکته دیگه چون شما همه چی رو چک کردید از سمت خودتون و بین مسیر رو هم چک کردید دیگه ... حداقل باید بتونید 9-10 مگ رو بگیرید اگه بخواین سرعتتون 8 مگ بشه باید ریت خط رو 13 درصد بالاتر بذارید

به شاتل زنگ بزنید و بگید ریت خطتون رو بالاتر بذارن بعد خطتون رو برای 1-2 روز مانیتور کنید خودتون ببینید مشکلی داره یا نه ...بیشنهاد میکنم از برنامه router stats lite استفاده کنید اگه از مودمتون بشتیبانی کنه ...اینجوری بهتر به نتیجه میرسد.
فاصله من چه قدره؟

hosseinzfff
25-07-2019, 15:47
فاصله من چه قدره؟

تقریبا 1.23 کیلومتر و خط شما 20-21 کشش داره

Hidden-Hunter
25-07-2019, 16:22
زنگ بزنید شاتل خط رو بزارن 8 مگ اگه 24 ساعت افت نکرد و قطع نشد میشه
مقدار line attenuation شماهم از 38 شده 31
اون سایت ماشین حساب از روی این عدد فاصله رو میسنجه و کشش خط رو اعلام میکنه در حالی که عوامل مختلفی میتونن این عدد رو بالا ببرن حتی یه اسپلیتر ساده. واسه همین معیار خوبی برای تعیین فاصله و کشش خط نیست

یه دوستی داشتم خطش مثل خط شما بود، کشش خطش تو ساعات مختلف روز تغییر میکرد. یه موقع هایی 9 مگ میگرفت راحت ولی آخرش با اینکه خیلی تلاش کرد مجبور شد بگه بزارن 6 مگ
اگه خطتون این مشکلش حل شده باشه خوبه
سلام داداش ممنون بابت راهنمایی شما

فعلا خط به این صورته و سرویس 8 مگ گرفتم
فقط نوسان نگیره صلوات
کارشناس شاتل میگفت دم کافو خط شما 12 مگ میگرفت ولی سیم هایی ک امدن ب خونه شما نهایت 8 مگ کشش دارن:n14:

Hidden-Hunter
25-07-2019, 16:24

سلام عزیز
دمت گرم بابت وقتی که میزاری:n12:
کارشناس شاتل گفت کافو خط شما یک کوچه بالاتر هست و برای همین این وضعیته و گرنه دم کافو خط شما بعد از رفع اشکال تا 12 مگ راحت کشش داره
خلاصه همین 7 مگ هم روی سرویس 8 مگ جواب بده هم جای شکر داره:n02:

...Moein...
25-07-2019, 17:02

تقریبا 1.23 کیلومتر و خط شما 20-21 کشش داره
annex m بزارم تا 25 هم میکشه

hosseinzfff
25-07-2019, 17:47
annex m بزارم تا 25 هم میکشه

اصلا همچین چیزی امکان نداره خود adsl2+ حداکثر سرعتش 24 مگابیته شما چطوری 25 مگ میگیری؟ annex m هم مربوط به ابلوده و سرعت ابلود رو زیاد میکنه اگه هم تاثیر روی سرعت دانلود بذاره کمش میکنه نه زیاد ..

Hidden-Hunter
25-07-2019, 17:54
دوستان مودمی ک چیپ برودکام داشته باشه، میشه باهاش ریت خط رو بالا برد یا با snr پایین تر مثلا همچنان متصل شد؟

شاتل رو snr 8 دیسکانکت میشه یا پایین تر؟

hosseinzfff
25-07-2019, 18:01
دوستان مودمی ک چیپ برودکام داشته باشه، میشه باهاش ریت خط رو بالا برد یا با snr پایین تر مثلا همچنان متصل شد؟

شاتل رو snr 8 دیسکانکت میشه یا پایین تر؟

اره میشه به شرطی که سرعت از سمت isp هم باز باشه

Hidden-Hunter
25-07-2019, 18:08
اره میشه به شرطی که سرعت از سمت isp هم باز باشه

یه سوال اگه بازم سرویس 8 مگ 175 گیگ هم بگیریم ، isp میتونه سرعت قفل کنه یا باز بزاره تا حدی که به سرعت واقعی 8 مگ برسه؟

اگه بتونم با یک مودم ریت را روی 8یا 8200 بیارم snr بالا میاد و مشکل ما هم حل میشه

وقتی مشکل از سیم های مخابراته دیگه نمیان برای من مشترک زمین حفاری کنند

hosseinzfff
25-07-2019, 19:07
یه سوال اگه بازم سرویس 8 مگ 175 گیگ هم بگیریم ، isp میتونه سرعت قفل کنه یا باز بزاره تا حدی که به سرعت واقعی 8 مگ برسه؟

اگه بتونم با یک مودم ریت را روی 8یا 8200 بیارم snr بالا میاد و مشکل ما هم حل میشه

وقتی مشکل از سیم های مخابراته دیگه نمیان برای من مشترک زمین حفاری کنند

برای اینکه سرعت 8 مگ واقعی دریافت کنید خط باید رو 9 up بشه ...که باید بروفایل سرعت رو بالاتر ببرند

...Moein...
25-07-2019, 20:17
اصلا همچین چیزی امکان نداره خود adsl2+ حداکثر سرعتش 24 مگابیته شما چطوری 25 مگ میگیری؟ annex m هم مربوط به ابلوده و سرعت ابلود رو زیاد میکنه اگه هم تاثیر روی سرعت دانلود بذاره کمش میکنه نه زیاد ..

hosseinzfff
25-07-2019, 20:52

قطعا مودمت اشتباه نشون میده max rate رو و امکان نداره 26 مگ بکشه

...Moein...
25-07-2019, 21:01
قطعا مودمت اشتباه نشون میده max rate رو و امکان نداره 26 مگ بکشه
مال من نیست مال یکی از دوستانه
برای خودمم تا 25 مگ هم نشون میده

naasr
25-07-2019, 21:13

شما به مرکز مخابراتی منطقه تون خیلی نزذیک هستی

ERF@NIAN
25-07-2019, 22:44
میگن adsl 2 plus نهایتا 24 مگابیت کشش داره ولی مکس ریت تو مودم بیشتر از این هم دیده میشه مثل اینجا . vdsl 2 هم همینه میگن نهایتا 100 مگابیت ولی با تکنولوژی های کاهش نویز تو کشورای خارجی خیلی بالاتر از 100 مگ هم میره
اون عکسی که بالا گذاشتن چون attenuation خیلی کمه به احتمال 99 درصد فیبره.
فقط annex m عجیبه چون کارش اینه با کم کردن دانلود، آپلود رو افزایش بده.
عکس خط خودتونو اگه میتونید با annex m بزارید

...Moein...
26-07-2019, 02:09
میگن adsl 2 plus نهایتا 24 مگابیت کشش داره ولی مکس ریت تو مودم بیشتر از این هم دیده میشه مثل اینجا . vdsl 2 هم همینه میگن نهایتا 100 مگابیت ولی با تکنولوژی های کاهش نویز تو کشورای خارجی خیلی بالاتر از 100 مگ هم میره
اون عکسی که بالا گذاشتن چون attenuation خیلی کمه به احتمال 99 درصد فیبره.
فقط annex m عجیبه چون کارش اینه با کم کردن دانلود، آپلود رو افزایش بده.
عکس خط خودتونو اگه میتونید با annex m بزارید
از سمت پارس انلاین دسترسی رو بستن برای annex m زنگ هم ک میزنم میگویند ما هم دسترسی نداریم بزاریم

...Moein...
26-07-2019, 02:10
شما به مرکز مخابراتی منطقه تون خیلی نزذیک هستی
مال یکی از دوستانمه ک 30 متر با مرکز فاصله داره

L.O.N.E.L.Y
26-07-2019, 21:38
سلام
من میخواستم سرویس خودم رو از 4 مگ ب 8 مگ تغییر بدم, چون حجمم تموم شده ولی دوره ماهانه هنوز تموم نشده حالا سوالم اینه ک وقتی تغییر سرویس رو توی سایت بزنم و سرویس جدید رو انتخاب کنم از همون لحظه برام فعال میشه این سرویس جدید یا باید صب کنم تا 14ام ک دوره ماهانه اش هستش؟
سوال بعدی توی تغییر سرویس مثلا دوتا 8 مگ ماهانه هست یکیش هزینه اش 62500 یکی دیگه 72500 اینا فرقشون چیه؟ توی سرویس دانلود شبانه اس
بعد اگه فرقشون دانلود شبانه اس شبی چند گیگ میشه دانلود کرد؟
ممنون

MMDFullHD
26-07-2019, 21:42
سلام
من میخواستم سرویس خودم رو از 4 مگ ب 8 مگ تغییر بدم, چون حجمم تموم شده ولی دوره ماهانه هنوز تموم نشده حالا سوالم اینه ک وقتی تغییر سرویس رو توی سایت بزنم و سرویس جدید رو انتخاب کنم از همون لحظه برام فعال میشه این سرویس جدید یا باید صب کنم تا 14ام ک دوره ماهانه اش هستش؟
سوال بعدی توی تغییر سرویس مثلا دوتا 8 مگ ماهانه هست یکیش هزینه اش 62500 یکی دیگه 72500 اینا فرقشون چیه؟ توی سرویس دانلود شبانه اس
بعد اگه فرقشون دانلود شبانه اس شبی چند گیگ میشه دانلود کرد؟
ممنون

سلام اگه حجمتون تموم شده تغیر بدید فاکتورتون تغیر میکنه بعد پرداخت کنید اتوماتیک سرویستون باید تغیر کنه نکرد زنگ بزنید سرویس قبلیتون رو باطل میکنه
تو دانلود ششبانس و اینکه محدودیت حجم داره 5 گیگ بین الملل تضمین کرده
معلوم نمیکنه رو چقدر بعدش محدود کنتتون

iman2919
27-07-2019, 10:08
سلام
دوستان این خط من تا چند کشش داره؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

misam5526
27-07-2019, 10:28
سلام
دوستان این خط من تا چند کشش داره؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

احتمالا حدود 4 مگ

tranceyou
27-07-2019, 16:06
سلام ، دوستانی که سرویس شاتل رو روی حالت گیمینگ دارن بگن اوضاعش چطوره مناسبه خوبه پینگ؟

OldOne
28-07-2019, 02:05
ماله من بین 300 تا 350 هستش
طبیعیه یا زنگ بزنم شاتل به نظرتون؟

sajad-tnt
28-07-2019, 07:52
ماله من بین 300 تا 350 هستش
طبیعیه یا زنگ بزنم شاتل به نظرتون؟خیلی بالاست
پینگ شاتل نهایت 120 و کمتر هست

Sent from my ASUS_Z00A using Tapatalk

Hidden-Hunter
28-07-2019, 12:56
سلام دوستان
این گزینه crc داخل مودم چیه؟یهو عددش از صفر میره 2هزار و 33هزار و باید مودم خاموش روشن کنم

shaahani
28-07-2019, 14:40
سلام دوستان
این گزینه crc داخل مودم چیه؟یهو عددش از صفر میره 2هزار و 33هزار و باید مودم خاموش روشن کنم

تعداد داده ها و بسته هایی که خراب به مقصد میرسن، اگه در مدت زمان چند روز زیاد بشه ایرادی نداره، اما اگه در همون لحظه اتصال به سرعت تعدادشون بالا بره معلومه که مشکلی وجود داره. من کیفیت خطم خوبه و 16 مگابیت هست و معمولا در سه روز حدود 700 تا دریافت میکنم که میشه گفت طبیعیه

===
پینگ شاتل نسبت به آی اس پی های دیگه بالاست، مخصوصا اگه سرویس 16 مگابیت دریافت کنید
همینطور بطور سرخود دائم بعضی از پورت ها رو می بندن که باعث میشه بازی های آنلاین از کار بیفته و مجبور به خرید سرویس کاهش پینگ روی این ای اس پی شدم.
به هرحال من تخلیه و جمع آوری کردم و مشغول دریافت سرویس از یک آی اس پی دیگه هستم بلکه وضعیت گیم ، حداقل قابل استفاده باشه

Hidden-Hunter
28-07-2019, 15:09
تعداد داده ها و بسته هایی که خراب به مقصد میرسن، اگه در مدت زمان چند روز زیاد بشه ایرادی نداره، اما اگه در همون لحظه اتصال به سرعت تعدادشون بالا بره معلومه که مشکلی وجود داره. من کیفیت خطم خوبه و 16 مگابیت هست و معمولا در سه روز حدود 700 تا دریافت میکنم که میشه گفت طبیعیه

===
پینگ شاتل نسبت به آی اس پی های دیگه بالاست، مخصوصا اگه سرویس 16 مگابیت دریافت کنید
همینطور بطور سرخود دائم بعضی از پورت ها رو می بندن که باعث میشه بازی های آنلاین از کار بیفته و مجبور به خرید سرویس کاهش پینگ روی این ای اس پی شدم.
به هرحال من تخلیه و جمع آوری کردم و مشغول دریافت سرویس از یک آی اس پی دیگه هستم بلکه وضعیت گیم ، حداقل قابل استفاده باشه

من ارورها گاهی وقتا در حین اتصال 2ساعته جدیدا به 20یا 30هزارتا هم میرسه که مجبور میشم مودم خاموش روشن کنم و قبلا این مشکل نبود . جدیدا بوجود امده ، یکسری افراد میگن بخاطر نویز هست که مگه این نویز چقدر شدیده؟؟ وقتی snr من روی 11 قرار داره و ماکزیمم خط روی 8100 و پهنا باند گرفته شده بروی 6 مگ فیکس شده

پینگ شاتل برای من خوبه انصافا ولی جدیدا این مشکلات که بخاطر بستر تخمی تخیلی مخابرات تا منزل ما کشیده شده ، هیچوقت حل نمیشه
میخواستم سوییچ کنم بروی مبین نت که اونم اوضاعش جالب نیست و از چاله میفتم تو چاه ،برای یک سری کیفیت خوبی داره برای یک سری مشخص نیست
و اینکه مشکلات فنی هم گهگداری براش بوجود میاد
والا ته تهش اگه همراه اول بسته های معقول تری داشت یک دانگل رومیزی ازش خرید میکردم و با بسته های همراه اول کانکت میشدم ولی بسته هاش به قیمت شون نمیخوره و گرو در میاد

hosseinzfff
28-07-2019, 16:07
من ارورها گاهی وقتا در حین اتصال 2ساعته جدیدا به 20یا 30هزارتا هم میرسه که مجبور میشم مودم خاموش روشن کنم و قبلا این مشکل نبود . جدیدا بوجود امده ، یکسری افراد میگن بخاطر نویز هست که مگه این نویز چقدر شدیده؟؟ وقتی snr من روی 11 قرار داره و ماکزیمم خط روی 8100 و پهنا باند گرفته شده بروی 6 مگ فیکس شده

پینگ شاتل برای من خوبه انصافا ولی جدیدا این مشکلات که بخاطر بستر تخمی تخیلی مخابرات تا منزل ما کشیده شده ، هیچوقت حل نمیشه
میخواستم سوییچ کنم بروی مبین نت که اونم اوضاعش جالب نیست و از چاله میفتم تو چاه ،برای یک سری کیفیت خوبی داره برای یک سری مشخص نیست
والا ته تهش اگه همراه اول بسته های معقول تری داشت یک دانگل رومیزی ازش خرید میکردم و با بسته های همراه اول کانکت میشدم ولی بسته هاش به قیمت شون نمیخوره و گرو در میاد

نمیشه گفت فقط به خاطر نویزه این ارور crc ...احتمالا مشکل از isp شاتل باشه

naasr
28-07-2019, 17:18

من با مودم asus این مشکل را داشتم اما با مودم تی پی لینک این مشکل نداشتم

MMDFullHD
28-07-2019, 18:35
خدا لعنت کنه هرچی مخابراتیه
حق دارن پولشونو بکشه شرکتشون بالا خود سوزی کنن نوش جونشون
خطم از پیروز قطع شده خطم ۵۰۰ کیلوبیت اپ شده
رفتم مخابرات میگم چ وضعشه کاروبارومن اینترنتیه ی روز قطع شم زندگیم میره (الکی)
برگشت با گستاخی تمام گفت اگ شما کارتون با اینترنته باید اینترنت جایگزین دیگه ای داشته باشید
مخابرات داره ارتقا میده سمت خونه شما رو قراره فیبر شه صبر کنید درست میشه:n21:

خراب شد دیگ ی اینترنت خوبم ک داشتیم:n22:

arsinn
28-07-2019, 19:16
برگشت با گستاخی تمام گفت اگ شما کارتون با اینترنته باید اینترنت جایگزین دیگه ای داشته باشید

ولی انصافا پاسخ تمام کمالی بهت داده آدمی که کارو بارش به اینترنت وابسته هست خوب باید نت جایگزین داشته باشه دیگه

kenzu
28-07-2019, 19:31
مخابرات که واقعا اشغاله . درخواست اینترنت دادم وصل که نشد هیچ ، زدن کلا شماره تلفنمو عوض کردن .

Hidden-Hunter
28-07-2019, 19:48
نمیشه گفت فقط به خاطر نویزه این ارور crc ...احتمالا مشکل از isp شاتل باشه

قبل اینکه کافو را دستکاری کنن این ارورها نبود ، نمیدونم چرا الان اینجوری شده

باید چه کنیم؟؟

مودمم ریست کردم ولی همچنان ارور میده قبلا که روی 4 مگ اپ میشد و ماکزیمم خطم 6 بود crc همیشه صفر بود

FXPRO
29-07-2019, 00:42
snr دانلودت پایینه برا همینه CRC میگیری رو دان...

FXPRO
29-07-2019, 00:47

خط فیبر بشه که دیگه سرویس شاتلت هم قطع میشه....

MMDFullHD
29-07-2019, 01:48
ولی انصافا پاسخ تمام کمالی بهت داده آدمی که کارو بارش به اینترنت وابسته هست خوب باید نت جایگزین داشته باشه دیگه
شما چرا دیگه خوبه تو پرانتز گفتم الکی! واسه این گفتم شاید ی لطفی بکنه زودتر اگ مشکلیه راه بندازه
من الانشم بی نت نیستم دارم ج میدم

خط فیبر بشه که دیگه سرویس شاتلت هم قطع میشه....

الانشم خطم ریتش اومده زیر ۵۱۲ کیلوبایت نمیدونم چطو هی قطع وصل میشه
میدونم منظورش این بوده ک فک کنم باید از خودشون اینترنت بگیرم
:n03:

arsinn
29-07-2019, 14:19
مخابرات شاید قبلا خوب نبود اما الان بهتر از بقیه داره سرویس میده سرعت رو که بیش از اونی که خریدی بهت میده من سرعت دومگ ازش گرفتم دانلود منیجر رو 500 هست یعنی معادل سرویس چهار مگ ضمن اونکه فیلتر شکن ها هم روش خیلی خوب کار می‌کنند پینگ و اسنریمش هم خوبه ترافیک داخلی رو هم که یک چهارم حساب میکنه.

tranceyou
29-07-2019, 15:14
سلام این خوبه از نظر نویز؟

hosseinzfff
29-07-2019, 16:35
سلام این خوبه از نظر نویز؟

عالیه خطتون شما میتونید حداکثر سرعت رو بگیرید :n38:

George Shelly
30-07-2019, 09:19
//////////////

tranceyou
30-07-2019, 10:44
دوستان این مشکل پینگ از ساعتای 4 - 5 به بعد چیه جریانش روی مخ رفته من ویندوزم 10 هست ربطی به ویندوز داره یا خیر؟
کسی این مشکل رو داشته در این یک هفته؟

shaahani
30-07-2019, 11:38
تو شاتل و ایرانسل بازی Hunt فیلتر هست، ای اس پی عوض کردم، امروز خطم وصل شده، بطور معمولی بازی باز شد، اما پینگ یه مقدار بالا بود، حتی موقع بالا بودن هم حداقل 10 تا 15 میلی ثانیه کمتر از شاتل بود. این نشون میده فیلتر ها سلیقه ای هستن و از ای اس پی به ای اس پی دیگه فرق میکنن

بعد که پروفایل گیم روی خط فعال کردن، دوباره بازی هانت فیلتر شد از روی صبانت ...
اما پینگ خیلی اومد پایین ، گوگل رسید به 50 از مشهد
سرویس کاهش پینگ godping.ir زدم روی سیستم بازی، رفع فیلتر شد بازی هانت و پینگش اومد زیر صد
الان تازه وضعیت گیم درست شد، این ای اس پی ها خودشونم نمیدونن دارن چکار میکنن، ده تا ای اس پی عوض کردم
نه که خیلی وضعیت اینترنت ایران درست و حسابی هست، ای اس پی ها هم هرکدومشون میان یه ایده مسخره اضافه میکنن به قوانینشون
یکی مثل شاتل پروفایل گیم رو روی 16 مگابیت نمیده، یکی مثل پیشگامان میاد به همه پروفایل گیم میده اما در هفته نصف روز قطعه و یا تایم اوت و نوسان شدید داره
یکی مثل پارس آنلاین میاد پروفایل گیم میده، بعد دل به خواهی از روی خط بطور سرخود بر میدارش، از طرف دیگه دائم پینگش نوسان میکنه چه با پروفایل گیم و چه بدون پروفایل گیم

روانی میکنن آدمو، واقعا اعصاب نمیذارن :n35:

morteza_mombeini
30-07-2019, 18:55
یه سوال :

اگه من سرویسم رو شارژ نکنم و شاتل خودش جمع اوری کنه ایا فرقی داره با زمانی که درخواست تخلیه میدیم ؟ ینی ممکنه یه کاریش کنه که جمع اوری بشه ولی پورت تخلیه نشه ؟که نتونم از جای دیگه سرویس بگیرم ؟

shaahani
30-07-2019, 23:23
یه سوال :

اگه من سرویسم رو شارژ نکنم و شاتل خودش جمع اوری کنه ایا فرقی داره با زمانی که درخواست تخلیه میدیم ؟ ینی ممکنه یه کاریش کنه که جمع اوری بشه ولی پورت تخلیه نشه ؟که نتونم از جای دیگه سرویس بگیرم ؟

اگه سرویست تموم بشه و تخلیه نکنی، ممکنه هیچوقت پورتت رو تخلیه نکنن و از روز درخواست فسخ و جمع آوری 3 تا 7 روز زمان میبره طبق قراردادی که امضا کردی تا تخلیه کنن
اما اگه پورت کم داشته باشن، ممکنه بعد از تموم شدن سرویس بصورت خودجوش، خط رو تخلیه کنن.
به هرحال هرزمان که پورت تخلیه شده باشه، شما میتونی هر آی اس پی که دوست داشتی دوباره درخواست رانژه بدی و فرقی نمیکنه که خودت درخواست تخلیه داده باشی و یا اینکه خودشون بعد از یک مدت، خط شما رو جمع آوری کرده باشند.

من موارد زیادی دیدم که حتی بعد از چند سال هم به دلیل عدم مشکل کمبود پورت، آی اس پی ها خط مشترک را تخلیه نکردن.
این نکته را هم در نظر داشته باش که تا زمانی خط شما تخلیه نشده باشه، مخابرات یک مقدار جزئی را به عنوان آبونمان هر ماه روی قبض تلفن بخاطر سرویس ADSL از شما دریافت میکند

FXPRO
31-07-2019, 05:58
تو شاتل و ایرانسل بازی Hunt فیلتر هست، ای اس پی عوض کردم، امروز خطم وصل شده، بطور معمولی بازی باز شد، اما پینگ یه مقدار بالا بود، حتی موقع بالا بودن هم حداقل 10 تا 15 میلی ثانیه کمتر از شاتل بود. این نشون میده فیلتر ها سلیقه ای هستن و از ای اس پی به ای اس پی دیگه فرق میکنن

بعد که پروفایل گیم روی خط فعال کردن، دوباره بازی هانت فیلتر شد از روی صبانت ...
اما پینگ خیلی اومد پایین ، گوگل رسید به 50 از مشهد
سرویس کاهش پینگ godping.ir زدم روی سیستم بازی، رفع فیلتر شد بازی هانت و پینگش اومد زیر صد
الان تازه وضعیت گیم درست شد، این ای اس پی ها خودشونم نمیدونن دارن چکار میکنن، ده تا ای اس پی عوض کردم
نه که خیلی وضعیت اینترنت ایران درست و حسابی هست، ای اس پی ها هم هرکدومشون میان یه ایده مسخره اضافه میکنن به قوانینشون
یکی مثل شاتل پروفایل گیم رو روی 16 مگابیت نمیده، یکی مثل پیشگامان میاد به همه پروفایل گیم میده اما در هفته نصف روز قطعه و یا تایم اوت و نوسان شدید داره
یکی مثل پارس آنلاین میاد پروفایل گیم میده، بعد دل به خواهی از روی خط بطور سرخود بر میدارش، از طرف دیگه دائم پینگش نوسان میکنه چه با پروفایل گیم و چه بدون پروفایل گیم

روانی میکنن آدمو، واقعا اعصاب نمیذارن :n35:

من هم همیشه مشکل پینگ آزارم داده... الان چه سرویسی دارید شما ؟ پینگتون به 4.2.2.4 و 8.8.8.8 چنده الان ؟

shaahani
31-07-2019, 10:10
من هم همیشه مشکل پینگ آزارم داده... الان چه سرویسی دارید شما ؟ پینگتون به 4.2.2.4 و 8.8.8.8 چنده الان ؟

صبانت - مشهد
تو این دو سه سال اخیر که ای اس پی های مختلف جابجا شدم، با اطمینان میتونم بگم کمتر از یک ماه در مجموع پینگی در حدود 115 میلی ثانیه داشتم و همیشه بالاتر بوده
اما الان با پروفایل گیم صبانت به مقداری رسیدم که قبلا ندیده بودم.

البته قطعا میدونین که توی بازی پینگ مقداری بالاتر میره، برای همین پیشنهاد میکنم سرویس های کاهش پینگ رو در کنار آی اس پی با پینگ پایین خودتون تست کنید.

FXPRO
31-07-2019, 15:15
صبانت - مشهد
تو این دو سه سال اخیر که ای اس پی های مختلف جابجا شدم، با اطمینان میتونم بگم کمتر از یک ماه در مجموع پینگی در حدود 115 میلی ثانیه داشتم و همیشه بالاتر بوده
اما الان با پروفایل گیم صبانت به مقداری رسیدم که قبلا ندیده بودم.

البته قطعا میدونین که توی بازی پینگ مقداری بالاتر میره، برای همین پیشنهاد میکنم سرویس های کاهش پینگ رو در کنار آی اس پی با پینگ پایین خودتون تست کنید.

ممنون دوست عزیز.... من چندین ساله دنباله راه حلیم که پینگمو برسونه 70 اینه به این آیپی ها....

متاسفانه امکان استفاده اون سرویس ها روی کنسول مقدور نیست و به دنگ فنگ کنسولیش نمیارزه

shaahani
01-08-2019, 03:32
ممنون دوست عزیز.... من چندین ساله دنباله راه حلیم که پینگمو برسونه 70 اینه به این آیپی ها....

متاسفانه امکان استفاده اون سرویس ها روی کنسول مقدور نیست و به دنگ فنگ کنسولیش نمیارزه

این آی پی ها که واسه شما بازی نمیشه، پینگ خود سرورهای بازی مهمه
اگه یک مودم TF-I60 ایرانسل داری یا یک مودم مثل B525 هواوی، میتونی با کابل؛ نت ADSL خودت رو به مودم بدی و از اونور با یک کابل دیگه به کنسول بازی .
این وسط روی اون مودم یا هر مودم VPN Client خور دیگه ای، یک سرویس کاهش پینگ فعال کنی

خیلی دنگ و فنگ آنچنانی نداره که نتونی انجامش بدی
البته اگه یک کامپیوتر رو میزی در اطراف کنسول داری، میتونی یک کارت شبکه LAN دیگه هم براش بخری که بشه دوتا کابل LAN بهش وصل کرد، یکی به مودم و یکی واسه کنسول.
اونوقت نت مودم را با سرویس کاهش پینگ به کنسول بدی، این راه یکم دردسرش بیشتر از راه اول هست اما به هرحال شدنیه و بنظرم بازم مقداری پینگ رو بهبود میده

البته اگه پینگت بالای صد نیست، مشکل زیادی نداری بازم و قابل بازی کردنه، اما اگه میخوای خیلی حرفه ای بازی کنی باید تدارک استفاده از این سرویس ها رو بچینی

iman2919
01-08-2019, 09:19
سلام
خط من خیلی نویز داره میخوام مدولاسیون که الان روی adsl2plus هستش بذارم روی g.dmt حالا بهتره با شاتل تماس بگیرم تغییر بده یا خودم از تنظیمات مودم تغییر بدم؟

MMDFullHD
01-08-2019, 16:05
سلام
خط من خیلی نویز داره میخوام مدولاسیون که الان روی adsl2plus هستش بذارم روی g.dmt حالا بهتره با شاتل تماس بگیرم تغییر بده یا خودم از تنظیمات مودم تغییر بدم؟

من یه سری ک ۱۶ مگ سرویس خریدم خطمو کلا شاتل میذاشت رو 17404 بعد نمیکشید زنگ زدم بیارتش رو ۱۵ مگ
گفت ما دسترسی نداریم برای این کار
دروغ میگن
ولی اگ مودم ایسوس داشتی میتونستی دستی این جرکتو بزنی
ولی اره بهترین حالتش اونه بذاری رو g.dmt

MMDFullHD
01-08-2019, 16:46
امیدوارم همتون بیافتید رو این مسیر جدید ترکیه شاتل عجب مسیر بمبیه

پینگم ک از سرویس گوگل 8.8.8.8 میشد 80 میلی بطور میانگین رو مسیر اذربایجان و ارمنستان اپن ترانزیت المان
الان شده 75 میلی
سایت هایی ک رو کلادفلر نمیدونم کلادفلر cdn هم داره تو ترکیه یا ن ولی اینو دارم میبینم ک پینگ شده 48 میلی سایت هایی ک روشون میزبانی مشین ی لول سریع تر باز میشن
تویچ با سرویس ۸ مگ راحت میتونید 1080p@60 ببنید بدون هیچ لگی بدون هیچ بافری
تو یوتیوب بدون فیلترشکن راحت میشه 1440p میشه دید ولی اگ ۶۰ فریم باشه بافر میزنه

FXPRO
01-08-2019, 23:52
امیدوارم همتون بیافتید رو این مسیر جدید ترکیه شاتل عجب مسیر بمبیه

پینگم ک از سرویس گوگل 8.8.8.8 میشد 80 میلی بطور میانگین رو مسیر اذربایجان و ارمنستان اپن ترانزیت المان
الان شده 75 میلی
سایت هایی ک رو کلادفلر نمیدونم کلادفلر cdn هم داره تو ترکیه یا ن ولی اینو دارم میبینم ک پینگ شده 48 میلی سایت هایی ک روشون میزبانی مشین ی لول سریع تر باز میشن
تویچ با سرویس ۸ مگ راحت میتونید 1080p@60 ببنید بدون هیچ لگی بدون هیچ بافری
تو یوتیوب بدون فیلترشکن راحت میشه 1440p میشه دید ولی اگ ۶۰ فریم باشه بافر میزنه

شما مگه فیبر نشده بود خطتت ؟

FXPRO
01-08-2019, 23:59
من یه سری ک ۱۶ مگ سرویس خریدم خطمو کلا شاتل میذاشت رو 17404 بعد نمیکشید زنگ زدم بیارتش رو ۱۵ مگ
گفت ما دسترسی نداریم برای این کار
دروغ میگن
ولی اگ مودم ایسوس داشتی میتونستی دستی این جرکتو بزنی
ولی اره بهترین حالتش اونه بذاری رو g.dmt

شما سرویس گیم دارید رو 16 مگ ؟

- - - Updated - - -

این آی پی ها که واسه شما بازی نمیشه، پینگ خود سرورهای بازی مهمه
اگه یک مودم TF-I60 ایرانسل داری یا یک مودم مثل B525 هواوی، میتونی با کابل؛ نت ADSL خودت رو به مودم بدی و از اونور با یک کابل دیگه به کنسول بازی .
این وسط روی اون مودم یا هر مودم VPN Client خور دیگه ای، یک سرویس کاهش پینگ فعال کنی

خیلی دنگ و فنگ آنچنانی نداره که نتونی انجامش بدی
البته اگه یک کامپیوتر رو میزی در اطراف کنسول داری، میتونی یک کارت شبکه LAN دیگه هم براش بخری که بشه دوتا کابل LAN بهش وصل کرد، یکی به مودم و یکی واسه کنسول.
اونوقت نت مودم را با سرویس کاهش پینگ به کنسول بدی، این راه یکم دردسرش بیشتر از راه اول هست اما به هرحال شدنیه و بنظرم بازم مقداری پینگ رو بهبود میده

البته اگه پینگت بالای صد نیست، مشکل زیادی نداری بازم و قابل بازی کردنه، اما اگه میخوای خیلی حرفه ای بازی کنی باید تدارک استفاده از این سرویس ها رو بچینی

بله دوست عزیز ولی موضوع اینه بازی هایی که من میکنم پینگش بسیار مشابه این دو پینگ هست

MMDFullHD
02-08-2019, 04:50
شما مگه فیبر نشده بود خطتت ؟

هنوز نشده قراره بشه
روزا قطع وصل میشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

- - - Updated - - -

شما سرویس گیم دارید رو 16 مگ ؟

نه ۸ مگ با سرویس گیم

shahin_ak
02-08-2019, 16:29
دوستان من الان سرویس گیم رو برای سرویس ۱۶ مگ شاتل فعال کردم.

broosli
02-08-2019, 16:39
دوستان من الان سرویس گیم رو برای سرویس ۱۶ مگ شاتل فعال کردم.
ببخشید میشه عکس از قسمت snr و attenuation و rate مودمتون بذارید؟
اگر امکانش هست پینگ از 8.8.8.8 و 4.2.2.4 هم بذارید.
ممنون میشم از این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم تست سرعت از سرورهای parsonline، leaseweb (Frankfurt و speedtest (َAmsterdam) بذارید
با تشکر

Ali/sh
02-08-2019, 18:28
سلام نویز بالا و snr پایین میتونه به خاطر مودم باشه؟ مودمی که الان دارم 10 ساله داره کار میکنه.

hosseinzfff
02-08-2019, 19:50
سلام نویز بالا و snr پایین میتونه به خاطر مودم باشه؟ مودمی که الان دارم 10 ساله داره کار میکنه.

بلی... هم میتونه از مودم شما باشه هم اینکه از مودمی که داخل مرکز مخابراتیه (DSLAM)! با یه مودم دیگه تست کنید اگه اونم مشکل داشت مشکل از جای دیگس و از سمت شما نیست اونوقت...

fardinnobakht
03-08-2019, 09:38
من سرویس fmc دارم و خطو رو 16 گذاشته بودن . crc زیاد بود و به پشتیبانی میگفتم که سرعت رو بیارید پایین تر ولی قبول نمیکردن و میگفتن دسترسی نداریم . گفتم پروفایل گیم رو فعال کنن تا شاید اوضاع بهتر شه و واقعا هم شد. crc از 40 هزار به 300-400 رسیده تو یه روز. این مشخصات خطم قبل و بعد فعال کردن پروفایل گیمه. (سمت راستی مال پروفایل گیمه)

اینم تست سرعت قبل و بعد سرویس گیم هستش.(همه تست ها تک کانکشن هستن)

ولی پینگ از 8.8.8.8 تغییر نکرده.

راه حلی برای این مشکل دارید؟
مشکل که احتمالا از طرف شاتل هست، ایا با تماس و پیگیری حل میشه؟

Tehranshahr
03-08-2019, 10:09
دوستان شاتل Annex M رو اگه بگیم فعال میکنه؟ این 1مگ بودن آپلودش خیلی حال گیریه و تا وقتی زیادش نکنه ترجیح میدم از نت مخابرات استفاده کنم که آپلود رو 2.5مگ بسته :n35:

iman2919
03-08-2019, 10:25
دوستان شاتل Annex M رو اگه بگیم فعال میکنه؟ این 1مگ بودن آپلودش خیلی حال گیریه و تا وقتی زیادش نکنه ترجیح میدم از نت مخابرات استفاده کنم که آپلود رو 2.5مگ بسته :n35:

بله من دیروز با 91000000 تماس گرفتم تا گفتم فعال کرد و حتی مدولاسیون هم خواستم تغییر داد

shahin_ak
03-08-2019, 12:14
ببخشید میشه عکس از قسمت snr و attenuation و rate مودمتون بذارید؟
اگر امکانش هست پینگ از 8.8.8.8 و 4.2.2.4 هم بذارید.
ممنون میشم از این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم تست سرعت از سرورهای parsonline، leaseweb (Frankfurt و speedtest (َAmsterdam) بذارید
با تشکر

سلام دوست عزیز -

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

malthael
03-08-2019, 13:54
ولی پینگ از 8.8.8.8 تغییر نکرده.

راه حلی برای این مشکل دارید؟
مشکل که احتمالا از طرف شاتل هست، ایا با تماس و پیگیری حل میشه؟
در مورد کاهش CRC باید توجه کنید که این به خاطر پروفایل گیم یا همون حالت fast نیست! چون خود پروفایل گیمینگ در صورت عدم کشش خط باعث افزایش CRC میشه . شاتل بنا به دلایل نامعلوم روی سرعت 16 مگ پروفایل گیمینگ ارائه نمیده و حداکثر روی سرعت 8 مگ حالت fast رو فعال میکنه. همینطور که برای شما شده . الان سرعت شما از 16 مگابیت به 9 مگابیت کاهش پیدا کرده و دلیل اینکه الان CRC کمتری دارید کاهش سرعتتون به 9 مگابیته نه پروفایل گیمینگ .
در مورد Ping هم همونطور که تو تست های خودتون مشخصه پینگتون تا برلین 24 میلی ثانیه و تا تهران 20 میلی ثانیه کاهش پیدا کرده . دقت کنید که گرفتن Ping از 8.8.8.8 ملاک مناسبی نیست .

MMDFullHD
03-08-2019, 14:35
سلام دوست عزیز -

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام سرویس گیم رو فعال نکردن پینگتون از اسیاتک تهران ۲۴ میلی هست در صورتی ک سرویس گیم فعال باشه باید پاین تر باشه تو تهران زیر 8 میلی باید باشه
به پینگ های زیر توجه کن
اسیاتک
پارس انلاین

hosseinzfff
03-08-2019, 15:16
چرا بروفایل گیم رو برای سرویس 16 مگ فعال نمیکنند این حق طبیعی شماست که فعالش کنند بیشترم که هزینه میدید 100 ت برای یه ماه ! fast path ربطی به سرعت نداره و کمش نمیکنه اگه خط نویز نداشته باشه و snr حدود 10 باشه

malthael
03-08-2019, 15:48
چرا بروفایل گیم رو برای سرویس 16 مگ فعال نمیکنند این حق طبیعی شماست که فعالش کنند بیشترم که هزینه میدید 100 ت برای یه ماه ! fast path ربطی به سرعت نداره و کمش نمیکنه اگه خط نویز نداشته باشه و snr حدود 10 باشه
بله ، ولی توجه کنید که حق با دزدی جور در نمیاد ! خصوصا مدیرعامل های شاتل و آسیاتک که دست هرچی دزد رو از پشت بستند (میتونید مصاحبه هاشون راجع به افزایش قیمت همزمان اینترنت موبایل و ADSL منسوخ شده رو بخونید ). مدیرعامل شاتل که جزو اون ****مال های حرفه ای هم هست !

shahin_ak
03-08-2019, 15:56
سلام سرویس گیم رو فعال نکردن پینگتون از اسیاتک تهران ۲۴ میلی هست در صورتی ک سرویس گیم فعال باشه باید پاین تر باشه تو تهران زیر 8 میلی باید باشه
به پینگ های زیر توجه کن
اسیاتک
پارس انلاین

سلام - من اهواز هستم و تا قبل از فعال کردن پروفایل دیروز پینگ داخلی برام ۴۰~ میلی ثانیه بود - سرعت تک کانکش خطم ~ ۱۵ مگابیت هست. عکس های زیر نشون دهنده قبل و بعد هستن.

MMDFullHD
03-08-2019, 18:22
سلام - من اهواز هستم و تا قبل از فعال کردن پروفایل دیروز پینگ داخلی برام ۴۰~ میلی ثانیه بود - سرعت تک کانکش خطم ~ ۱۵ مگابیت هست. عکس های زیر نشون دهنده قبل و بعد هستن.

لطفا به بعد از اپلودسنتر عکسی مثل پیکوفایل استفاده کنید چون الان عکسا باز نمیشن
حقیقتش من خطم کشش 19.5 مگابیت بود شاتل ۱۶ مگ با پروف گیم اپلود بالاتر نمیداد
الان ک خطم اومده پاین تر شده ۱۴ مگ کشش خط داره رو سرویس ۱۶ مگ سرویس گیم میده و قراره مخابرات فیبر کنه باید کوچ کنم رو همراه یا مبین نت
در ضمن پینگتون باز با این حال ک اهواز باید باشید باید پینگتون تا سرور خود اهواز کمتر از ۸ میلی باشه چون ixp داره زیرساخت اونجا
و اینکه تا تهران هم باید ۱۵ میلی پاین تر باشه
پینگتون یکم از داخل بازم بالاست

Sent from my iPhone using Tapatalk