مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Shatel / شرکت شاتل
iman2919
22-09-2017, 22:20
آرت 3 هر روز چقدر میشه مصرف کنیم تا محدود نکنن؟
Sent from my LG-M320 using Tapatalk
روزی زیر 2 گیگ مثلا 1800 مگابایت مصرف داشته باشین محدود نمیشه!
AliMirzaie
23-09-2017, 11:11
دوستان شبانه رایگان شاتل محدودیت حجمی نداره؟ که مثلا بعد از حجم معینی سرعت محدود شه؟ اگه هست محدودیتش واسه سرویسای جشنواره با بقیه سرویسا فرق داره؟
یعنی هیچ کدوم از دوستان تو تایم رایگان دانلود بالا نداشتن؟
MMDFullHD
23-09-2017, 15:28
پروفایل گیم 8 مگ
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ehsan PCbase
24-09-2017, 21:58
یعنی هیچ کدوم از دوستان تو تایم رایگان دانلود بالا نداشتن؟
فرقی نمیکنه. تو تایم شبانه هم اگر مصرفتون بیش از حد باشه محدود میشید. جشنواره و غیرجشنواره هم نداره.
sadeghbb
25-09-2017, 14:44
شاتل الان حدود یک ماه هست پینگش بطور معمول بالای 160 هست ... با پروفایل گیم البته !
قبلا رو 100تا 110 بود
AliMirzaie
25-09-2017, 23:11
فرقی نمیکنه. تو تایم شبانه هم اگر مصرفتون بیش از حد باشه محدود میشید. جشنواره و غیرجشنواره هم نداره.
خوب منم می خوام بدونم که حدش چقدره دوست عزیز.
mehdig20
26-09-2017, 09:29
سلام دوستان. من خونه 512 نامحدود مخارات دارم و حدودا ماهی 23 تومن پرداخت میکنم، ناممحدود بودنش خوبه ولی سرعت کلافم کرده. قصد داشتم شاتل بگیرم که ی ماه پیش زنگ زدم گفت منطقه شما پرتامون پره، دیروز یکی زنگ زد گفت خالی شده و برای منطقه شما ی سری بن داریم میتونی اشتراک یگ ساله بگیری با حجم 240 گیگ بین الملل به قیمت 147 تومن، ی سری طرح دیگه هم خب تو سایت زده.
حالا چند تا سوال، اول این که به نظرتون از مخابرات بیام رو شاتل؟ دوم این که کدوم طح رو بگیرم به نظرتون ، همین که خودشون گفتن خوبه؟ سوم دقت کردم شاتل انگار برای جذب مشتری اولش با تخفیف ویژه بسته میده بعدش که تموم شد بخوای تمدید کنی هزینه اش بالاست، درسته؟
من مصرفم وب گردی هست و کمی دانلود فیلم، که برای دانلود هم از بسته صبح ایرانسل میتونم رو گوشی استفاده کنم. شاید مصرفم ماهانه 20 گیگ باشه شایدم کمتر
در کل پیشنهادتون چیه، با توجه به شرایط بنده. لطفا اگر میشه زودتر جواب بدید امروز گفتم خبر میدم.
misam5526
26-09-2017, 11:13
سلام دوستان. من خونه 512 نامحدود مخارات دارم و حدودا ماهی 23 تومن پرداخت میکنم، ناممحدود بودنش خوبه ولی سرعت کلافم کرده. قصد داشتم شاتل بگیرم که ی ماه پیش زنگ زدم گفت منطقه شما پرتامون پره، دیروز یکی زنگ زد گفت خالی شده و برای منطقه شما ی سری بن داریم میتونی اشتراک یگ ساله بگیری با حجم 240 گیگ بین الملل به قیمت 147 تومن، ی سری طرح دیگه هم خب تو سایت زده.
حالا چند تا سوال، اول این که به نظرتون از مخابرات بیام رو شاتل؟ دوم این که کدوم طح رو بگیرم به نظرتون ، همین که خودشون گفتن خوبه؟ سوم دقت کردم شاتل انگار برای جذب مشتری اولش با تخفیف ویژه بسته میده بعدش که تموم شد بخوای تمدید کنی هزینه اش بالاست، درسته؟
من مصرفم وب گردی هست و کمی دانلود فیلم، که برای دانلود هم از بسته صبح ایرانسل میتونم رو گوشی استفاده کنم. شاید مصرفم ماهانه 20 گیگ باشه شایدم کمتر
در کل پیشنهادتون چیه، با توجه به شرایط بنده. لطفا اگر میشه زودتر جواب بدید امروز گفتم خبر میدم.
طرحی که به شما پیشنهاد داده شده عالیه به نظر من! 240 گیگ برای یک سال با این قیمت ارزون رویاییه!!!
برای دانلود فیلم هم نگران نباشید. با پرداخت مبلغی میتونید از شاتلند برای دانلود فیلم تا سقف 5000 گیگ در ماه استفاده کنید.
majnoon21
26-09-2017, 12:13
دوستان 2 تا سوال دارم.
آیا حقیقت داره سرویس های آرت شاتل پنجشنبه و جمعه ها رایگان است و اگر تو این 2 روز هر چقدر دانلود کنی محدودت نمی کنند؟
آیا در سرویس های آرت دانلود از سایت فیلم نت هم رایگان است یا فقط تماشا کردن فیلم از این سایت رایگان است؟
با تشکر از همه دوستان
mehdig20
26-09-2017, 19:07
طرحی که به شما پیشنهاد داده شده عالیه به نظر من! 240 گیگ برای یک سال با این قیمت ارزون رویاییه!!!
برای دانلود فیلم هم نگران نباشید. با پرداخت مبلغی میتونید از شاتلند برای دانلود فیلم تا سقف 5000 گیگ در ماه استفاده کنید.
ممنون، ثبت نام کردم ، این قیمتی که داده بود با بسته کسپرسکی موبایل و پی سی بود، گفتم اونارو کم کن شد 118 تومن کلا، خیلی مشکوک ارزونه :n02: ان شاالله که خیره!
گفت شبانه رایگانم نمیتونی بگیری ، ولی شاتل لند و ترافیک نیم بها اگر فعال و موجود باشه میتونی بخری .
دوستان این وضعیت خط منه، به نظرتون بین سرعت 1 تا 16 حدودا چند میشه سرعتم؟
احتمالا سرویس ترکیبی
و حجم ها ماهیانه پلکانی میاد
باز خدا خیرت بده حداقل مشکوک شدی به موضوع ی سوال دقیق بکنین
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
ممنون، ثبت نام کردم ، این قیمتی که داده بود با بسته کسپرسکی موبایل و پی سی بود، گفتم اونارو کم کن شد 118 تومن کلا، خیلی مشکوک ارزونه :n02: ان شاالله که خیره!
گفت شبانه رایگانم نمیتونی بگیری ، ولی شاتل لند و ترافیک نیم بها اگر فعال و موجود باشه میتونی بخری .
دوستان این وضعیت خط منه، به نظرتون بین سرعت 1 تا 16 حدودا چند میشه سرعتم؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من با اپراتورشون صحبت کردم میگه اون طرح ۴۵ گیگش بین الملله!
الباقی فقط داخلی باید استفاده کنی!
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
mehdig20
26-09-2017, 21:52
من با اپراتورشون صحبت کردم میگه اون طرح ۴۵ گیگش بین الملله!
الباقی فقط داخلی باید استفاده کنی!
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalkاینی که شما میگی رو تو سایت هم زده، ولی طرح من رو گفت 70 گیگه و رو منطقه شما بنی هست که 170 گیگ دیگه هم میده، من چند بار هم با تاکید پرسیدم گفت همش بین الملله، حالا بازم زنگ میزنم قبل از جمع کردن سرویس مخابراتم میپرسم.
احتمال داره دروغ بگن اپراتورها؟ اونم چند نفری! جمع نکنم مخابراتو از اونجا رونده از اینجا مونده بشم.
فرستاده شده از LG-M250ِ من با Tapatalk
mehdig20
26-09-2017, 21:54
احتمالا سرویس ترکیبی
و حجم ها ماهیانه پلکانی میاد
باز خدا خیرت بده حداقل مشکوک شدی به موضوع ی سوال دقیق بکنین
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVADپلکانی دیگه چیه؟
اینی که شما میگی رو تو سایت هم زده، ولی طرح من رو گفت 70 گیگه و رو منطقه شما بنی هست که 170 گیگ دیگه هم میده، من چند بار هم با تاکید پرسیدم گفت همش بین الملله، حالا بازم زنگ میزنم قبل از جمع کردن سرویس مخابراتم میپرسم.
احتمال داره دروغ بگن اپراتورها؟ اونم چند نفری! جمع نکنم مخابراتو از اونجا رونده از اینجا مونده بشم.
فرستاده شده از LG-M250ِ من با Tapatalkبله
دقت نکردین
اون ۱۷۰ گیگ رو به قید قرعه میدن،نه همه مشترکا[emoji4]
mehdig20
26-09-2017, 21:58
بله
دقت نکردین
اون ۱۷۰ گیگ رو به قید قرعه میدن،نه همه مشترکا[emoji4]
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalkیعنی الان من 240 گیگ رو دارم یانه؟ والا خودش گفت 240 گیگ قطعی داری، داستان داریما، نباشه نمیخوام. اگه به دروغ گفته باشن 240 گیگ میشه پیگیری کرد؟ بدون مدرک، چون فقط مکالمه تلفنی بوده
یعنی الان من 240 گیگ رو دارم یانه؟ والا خودش گفت 240 گیگ قطعی داری، داستان داریما، نباشه نمیخوام. اگه به دروغ گفته باشن 240 گیگ میشه پیگیری کرد؟ بدون مدرک، چون فقط مکالمه تلفنی بوده
فرستاده شده از LG-M250ِ من با Tapatalkفکر نکنم بتونی ثابت کنی که نگفته به قید قرعه!
میتونی زنگ برنی باهاشون صحبت کنی...
یا اگرم شانست خوبه صبر کنی[emoji57]
mehdig20
26-09-2017, 22:10
فکر نکنم بتونی ثابت کنی که نگفته به قید قرعه!
میتونی زنگ برنی باهاشون صحبت کنی...
یا اگرم شانست خوبه صبر کنی[emoji57]نگفت قرعه، گفت ی بن هست همینجوری بهت میدیم، نباشه وصل نمیکنم، حداقل به خاطر دروغشون، پول پس بده هستن اینا؟
mehdig20
26-09-2017, 22:20
الان دوباره زنگ زدم قضیه قرعه کشی رو گفتم، گفت برای شما هم همین حالته، ولی بالای 90 درصد 240 گیگی و اون 170 رو برنده میشی، گفتم همکارتون حرفی از قرعه کشی نزد و گفت قطعیه، اگه 240 هست من سرویس فعلیمو جمع کنم چون دیگه نامحدود نمیده مخابرات اگه نه که نه، گفت شما 100 درصد رو 240 حساب کن!
اینا چرا اینجورین، انگار ی روده راست ندارن، یادم رفت صداشو ضبط کنم، حالا به نظرتون چه کنم؟ میشه رو حرفشون حساب کرد؟
misam5526
26-09-2017, 22:27
نگفت قرعه، گفت ی بن هست همینجوری بهت میدیم، نباشه وصل نمیکنم، حداقل به خاطر دروغشون، پول پس بده هستن اینا؟
دوست عزیز. شاتل به صورت متمرکز لزوماً فروش نداره بلکه این نمایندگی های هر شهر هستند که لیدر پیشنهادات میشن. در مراکز خلوت تر نمایندگی اصلی شاتل در اون شهر مجاز به دادن طرح هاییه که در شهرهای دیگه نیست.
پس فقط با مرکز شهرخودتون در ارتباط باشید چون اپراتور تهران اطلاعات دقیق نداره در مورد نماینده فروش شهرها و افرهایی که دادند.
mehdig20
26-09-2017, 22:54
زنگ میزنم. الان تو برنامه مای شاتل اینجوری زده یعنی درسته؟
زنگ میزنم. الان تو برنامه مای شاتل اینجوری زده یعنی درسته؟
منهم ماه گذشته دویست گیگ رو بهم دادن صد تومن همش هم بین الملل هست پلکانی هم نیست اگر اول کار سوال کردید و بهتون همون چیزی که بهتون گفته هست. زیاد نگران نباشید شاتل خیلی بهتر از مخابرات هست طرح ها و امکانات بهتری هم داره ترافیک اضافی رو هم در مناسبتها با تخفیف خوب میفروشه در کل به نسبت اون هزینه ای که بابت نامحدود مخابرات میدادید هم ارزونتر میاد هم ده برابر اون سرعت خواهید داشت در کل خرید سرویس نامحدود اشتباه هست چون سرعتش محدود به اسمی هست دوم حجمش هم که واقعا نا محدود نیست.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
منهم ماه گذشته دویست گیگ رو بهم دادن صد تومن همش هم بین الملل هست پلکانی هم نیست اگر اول کار سوال کردید و بهتون همون چیزی که بهتون گفته هست. زیاد نگران نباشید شاتل خیلی بهتر از مخابرات هست طرح ها و امکانات بهتری هم داره ترافیک اضافی رو هم در مناسبتها با تخفیف خوب میفروشه در کل به نسبت اون هزینه ای که بابت نامحدود مخابرات میدادید هم ارزونتر میاد هم ده برابر اون سرعت خواهید داشت در کل خرید سرویس نامحدود اشتباه هست چون سرعتش محدود به اسمی هست دوم حجمش هم که واقعا نا محدود نیست.
جهت اطلاع حجم نامحدوده داخل اون سرویس مخابرات ! ولی با توجه به سرعت خیلی حجم زیادی نمیشه در ماه دانلود کرد
جهت اطلاع حجم نامحدوده داخل اون سرویس مخابرات ! ولی با توجه به سرعت خیلی حجم زیادی نمیشه در ماه دانلود کرد
مخابرات تنها شرکتی هست که من تجربش رو نداشتم شاید فرق میکنه ولی بقیه شرکتها بسته به سرعتی که میگیری تا یه حجم خاص با همون سرعت اسمی داری بیش از اون مصرف کنی قطع نمیشه اما سرعت رو در حد 128 محدود میکنند منظور من از نامحدود نبودن واقعی این بود. البته اون شرکتها کمترین طرح نا محدودشون از سرعت یک مگ شروع میشه. 512 دیگه ندارند واقعا هم با چنین سرعت چیز زیادی هم نمیشه دانلود کرد
joopiter23
01-10-2017, 14:44
سلام و وقت بخیر - عزیزانی که اینترنت شاتل دارند ، آیا این طبیعی که در صورت استفاده از ... ش . ک . ن ها افت سرعت بسیار داشته باشیم ؟
مثلا پینگ 100 بشه 500 و دانلود 1.5 بشه 0.2 ؟
چند وقتی که اینجوری شده !!!!
MMDFullHD
01-10-2017, 15:06
سلام و وقت بخیر - عزیزانی که اینترنت شاتل دارند ، آیا این طبیعی که در صورت استفاده از ... ش . ک . ن ها افت سرعت بسیار داشته باشیم ؟
مثلا پینگ 100 بشه 500 و دانلود 1.5 بشه 0.2 ؟
چند وقتی که اینجوری شده !!!!
خیر.
پینگ بستگی داره مثلا الان مسیر شاتل افتاده رو المان از المان وی پی ان رو وصل میکنم پینگ حدود 120 هست ولی اگ به امریکا وصل کنم 350 تا 400 تا پینگمم میشه
سرعت هم بستگی به سرور داره که شلوغ باشه یا نباشه و پهنا باند چقد داشته باشه!
شما به چ کشوری وصل میشن ؟
joopiter23
01-10-2017, 19:26
خیر.
پینگ بستگی داره مثلا الان مسیر شاتل افتاده رو المان از المان وی پی ان رو وصل میکنم پینگ حدود 120 هست ولی اگ به امریکا وصل کنم 350 تا 400 تا پینگمم میشه
سرعت هم بستگی به سرور داره که شلوغ باشه یا نباشه و پهنا باند چقد داشته باشه!
شما به چ کشوری وصل میشن ؟
با تشکر از شما ، ولی بر روی سرور آلمان هم تست کردم و وضعیت افتضاح میشه - البته من روی اینترنت رایتل تست می کنم خوب و مشکلی ندارم. به نظر باید به پشتیبانی شون مراجعه کنم (گویا طبیعی نیست پس)
MMDFullHD
02-10-2017, 13:20
با تشکر از شما ، ولی بر روی سرور آلمان هم تست کردم و وضعیت افتضاح میشه - البته من روی اینترنت رایتل تست می کنم خوب و مشکلی ندارم. به نظر باید به پشتیبانی شون مراجعه کنم (گویا طبیعی نیست پس)
تست شما اشتباهه و اینکه وضعیت داخلتون خرابه((( از خطتون اگه امکان داره مشخصات رو قرار بدید و اینکه سرویسی که گرفتید چیه؟)))
وقتی به وی پی ان وصل میشد نباید از سرور ایران تست بگیرید
شما وقتی به وی پی ان وصل میشد ترافیک کلا به سمت المان میره و وقتی از ایران تست میگیرید ترافیک به خارج میره و باز به داخل بر میگیرده
برای همین وقتی وی پی ان وصله باید موقعیت سرور با جایی که وی پی ان وصل هست کشورش یکی باشه یا نزدیک ترین کشور باشه مثلا المان وی پی ان دارم از همون المان تست بگیرید یا اینکه هلنده از هلند تست بگیرید
من یه تست تو بدترین حالت برات میگیرم ببین با قندشکن عمومی سا یفون
mahan999
03-10-2017, 18:09
شاتللند اسکریپت رپیدلیچ آپلود نداره یا بشه با ftp آپلود کرد ؟
کاربرهای ایران قبلا خیلی فعال بودن
دوستام من تازه ثبت نام کردم و بعد حدود ۶ ساعت چراغ لینک مودم روشن شد(قبلا از های وب سرویس داشتم که یوزر و پس های وب داخل مودم ذخیره بود)چراغ اینترنت هم روشن بود و فقط سایت شاتل باز میشد که حداکثر سرعت هم روی ۶۴ کیلوبیت بسته بودند
بهشون زنگ میزنم میگم چراغ لینک روشنه و اینترنتم دارم یوزر و پس ام رو بدین میگه هنوز وصل نشده اون الکیه[emoji15]
تجربه چنین چیزی رو دارین؟
اخرین اس ام اسی که اومده برام نوشته مدارک شما به مخابرات ارسال شد!
MW_ARDEN
04-10-2017, 12:29
سلام
دوستان این سرویس گیم چجوری فعال میشه ؟
هزینه اضافی هم داره ؟
MMDFullHD
04-10-2017, 13:43
دوستام من تازه ثبت نام کردم و بعد حدود ۶ ساعت چراغ لینک مودم روشن شد(قبلا از های وب سرویس داشتم که یوزر و پس های وب داخل مودم ذخیره بود)چراغ اینترنت هم روشن بود و فقط سایت شاتل باز میشد که حداکثر سرعت هم روی ۶۴ کیلوبیت بسته بودند
بهشون زنگ میزنم میگم چراغ لینک روشنه و اینترنتم دارم یوزر و پس ام رو بدین میگه هنوز وصل نشده اون الکیه[emoji15]
تجربه چنین چیزی رو دارین؟
اخرین اس ام اسی که اومده برام نوشته مدارک شما به مخابرات ارسال شد!
سلام
خوشحالم که دیگه رو های وب نموندید :n02:
باید صبر کنید روند اجرا شه روند حدود 2 تا 3 روز طول میکشه
اولین روز رانژه میشه مثل های وب نیست زنگ بزنی وصل کنن
باید مدارک تایید شه و اینکه خطتون رو بالاتر ببندن
بعد زنگ میزنن که اگه سرویسی که خریدی نصب رایگان داشته باشه هماهنگ کنن کارشناس بفرستن اگ بگی خودم کانفیگ میکنم بهت پسورد مای شاتل رو میده نتت هم که وقتی صفحه شاتل میاد یعنی وصله
میمونه پسورد مای شاتلت و فعال کردن سرویست
درکل مثل های وب سریع وصل نمیشه
سلام
دوستان این سرویس گیم چجوری فعال میشه ؟
هزینه اضافی هم داره ؟
خیر هزینه اضافی نداره
از تو مای شاتل قسمت پشتیبانی انلاین چت کن بگو فعال میکنن
احتمالا نهایت سرعت رو سرویس گیم 8 مگ هست شاید بالاتر ببندن اگ خطتتون نویز کم داره و خط کیفیت خوبی داره بهتره فعال کنین
اینم توجه داشته باش من فعال کردم بهم گفتن فقط یبار میتونی سرویس گیم رو فعال کنی
درصورت فعال سازی پینگ از شبکه داخلی تک رقمی میشه! همینطور خارج از 20 تا 30 میلی ثانیه از پینگتون کم میشه
MW_ARDEN
04-10-2017, 14:03
سلام
خیر هزینه اضافی نداره
از تو مای شاتل قسمت پشتیبانی انلاین چت کن بگو فعال میکنن
احتمالا نهایت سرعت رو سرویس گیم 8 مگ هست شاید بالاتر ببندن اگ خطتتون نویز کم داره و خط کیفیت خوبی داره بهتره فعال کنین
اینم توجه داشته باش من فعال کردم بهم گفتن فقط یبار میتونی سرویس گیم رو فعال کنی
درصورت فعال سازی پینگ از شبکه داخلی تک رقمی میشه! همینطور خارج از 20 تا 30 میلی ثانیه از پینگتون کم میشه
مرسی داداش
ارت 1 دارم فک نکنم با این چیزی ک شما گفتی سرعتم تغییر کنه
MW_ARDEN
04-10-2017, 14:23
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اینجوری شد ....
milad.bmi
04-10-2017, 17:47
سلام. دوستان سرویس art1 در عمل سرعت دانلود و آپلودش چند هست؟
rahman0158
06-10-2017, 23:31
۲۴۰ گیگ یکساله همش ترافیک خارجی فقط ۱۱۳ هزار تومن :n02:
and-roid2
06-10-2017, 23:33
این سرویسو تازه گرفتید؟
rahman0158
06-10-2017, 23:38
این سرویسو تازه گرفتید؟
بله دوست عزیز . اینم روی یه خط دیگم دارم ۲۰۰ گیگ ۱۸ ماهه ترافیک خارجی فقط ۱۰۰ تومن
MW_ARDEN
07-10-2017, 01:05
سلام. دوستان سرویس art1 در عمل سرعت دانلود و آپلودش چند هست؟
ارت 1 - شیراز
mahan999
07-10-2017, 01:18
این سرویس شاتله چجوری تونستی بگیری؟
rahman0158
07-10-2017, 04:43
این سرویس شاتله چجوری تونستی بگیری؟
بله ماله شاتله. گمونم یه سری بن یا سرویس یا هرچی که هست محدوده و فقط نمایندگی ها می تونن ثبت نام کنن.
سلام دوستان
من الان یک سرویس اکو شش مگ برای منزلم دارم و یک سرویس 128 معمولی اکو برای مغازه .
سرعت هر دو سرویس یکسانه البته تو روز چون برای خانه هزینه دانلود شبانه هم پرداخت میکنم اما طبعا مغازه دانلود شبانه به دردم نمیخوره.
میخواستم بدونم اگه برای خانه هم به جای سرویس فعلی همون 128 رو با دانلود شبانه بگیرم ایا افت سرعت در دانلود شبانه خواهم داشت؟ محل هم اصفهان و مخابرات ردانی است.
چون روزها که انگار هیچ فرقی نمیکنه.
ممنون
rahman0158
08-10-2017, 23:06
اومدم رو شاتل و قبلش رو پارس بودم. خطم ضعیف شده بود. آشنا داشتم سفارش کردم تو اتاق mdf سیم مخابراتی منو چک کنن و از نو گذاشتن که سوختگی یا سولفاته نداشته باشه. هر مشترک خط تلفن یه سیم داره که همونو همش اینور اونور میبرن و رو dslam هر شرکت نصب میکنن . با هر بار تخلیه و وصل شدن خط ضعیف میشه نیازه هر مدت سیم مخابراتی تازه بشه. نتیجه این شد خودتون ببینید. ( دوستانی که زیاد جابه جا میشن خط به مرور ضعیف میشه بگین حتما از نو بکشن خیلی تاثیر داره)
اومدم رو شاتل و قبلش رو پارس بودم. خطم ضعیف شده بود. آشنا داشتم سفارش کردم تو اتاق mdf سیم مخابراتی منو چک کنن و از نو گذاشتن که سوختگی یا سولفاته نداشته باشه. هر مشترک خط تلفن یه سیم داره که همونو همش اینور اونور میبرن و رو dslam هر شرکت نصب میکنن . با هر بار تخلیه و وصل شدن خط ضعیف میشه نیازه هر مدت سیم مخابراتی تازه بشه. نتیجه این شد خودتون ببینید. ( دوستانی که زیاد جابه جا میشن خط به مرور ضعیف میشه بگین حتما از نو بکشن خیلی تاثیر داره)
منم مدتی پارس آفلاین داشتم. اس ان آر اون به زور به هشت میرسید. حدود هفت ماه هست که شاتل دارم و اس ان آر همیشه بالای هیجده هست!. جالبه پارس آفلاین رو خط من حتی دو مگ رو نمیکشید ولی شاتل ثابت روی شش مگ هست.
rahman0158
08-10-2017, 23:27
منم مدتی پارس آفلاین داشتم. اس ان آر اون به زور به هشت میرسید. حدود هفت ماه هست که شاتل دارم و اس ان آر همیشه بالای هیجده هست!. جالبه پارس آفلاین رو خط من حتی دو مگ رو نمیکشید ولی شاتل ثابت روی شش مگ هست.
نه چون من از کیفیت خطم مطمین بودم وقتی اومدم شاتل max خطم رو ۲۰ مگ بود و ۱۶ مگ رو با نویز ۹ الی ۱۰ داشتم . بعدش سیم رو که از نو کشیدن نویز خطم اومد رو ۲۰
MMDFullHD
09-10-2017, 11:37
نه چون من از کیفیت خطم مطمین بودم وقتی اومدم شاتل max خطم رو ۲۰ مگ بود و ۱۶ مگ رو با نویز ۹ الی ۱۰ داشتم . بعدش سیم رو که از نو کشیدن نویز خطم اومد رو ۲۰
شما سرویستون رو های وب عالی بود چرا تغیرش دادید؟
الان تست میگیرید با اینکه خطتون رو 16 مگ بسته شده شاتل چقد میده
واس منم رو 16 مگه ولی نهایت به14 مگ میرسه بالاتر نمیره
rahman0158
09-10-2017, 11:51
شما سرویستون رو های وب عالی بود چرا تغیرش دادید؟
الان تست میگیرید با اینکه خطتون رو 16 مگ بسته شده شاتل چقد میده
واس منم رو 16 مگه ولی نهایت به14 مگ میرسه بالاتر نمیره
تست سرعت ماله منم همون حدوداست داداش . های وب این اواخر کلا خراب کرده تو مرکز ما تا خرخره مشترکش پر شده و کمبود پهنای باند داره و الان مشترک جدید نمیگیره. اومدم رو شاتل با 113 تومن 240 گیگ بهم دادن
Mehrdad092000
13-10-2017, 16:42
با سلام
من قصد تهیه سرویس دارم ماهانه 25 اینا
الان یه سری شاتل پیشنهاد ویزه گذاشته
18ماه 342
250گیگ بینلملل 500 گیگ داخلی
این شاتل لند جز 500 گیگ هست یا رایییگانه چجورایس؟ یه توضیح میدین
بعد سرعتش چجوریه
جز اینا سرویسی داره راییگان داشته باشه؟
MMDFullHD
13-10-2017, 20:19
با سلام
من قصد تهیه سرویس دارم ماهانه 25 اینا
الان یه سری شاتل پیشنهاد ویزه گذاشته
18ماه 342
250گیگ بینلملل 500 گیگ داخلی
این شاتل لند جز 500 گیگ هست یا رایییگانه چجورایس؟ یه توضیح میدین
بعد سرعتش چجوریه
جز اینا سرویسی داره راییگان داشته باشه؟
اول بذارید ترافیک داخلی بسته تموم شه
500 گیگ ترافیک داخلی هست شما میتونید از 500 تا سایت داخلی شاتلند و بقیه سایت های داخلی از حجم 500 گیگتون کم میکنه
ترافیک ایران هم نوعی ترافیک داخلیه انگار دارید برای یه ماه میخرید که 100 گیگش ترافیک داخلیه که میتونید از 500 تا سایت استفاده کنید و شاتلند رو به صورت رایگان دانلود کنید.
فرقی نداره بنظرم اول بذارید 500 گیگ ترافیک بسته داخلیتون تموم شه تموم شد بعدش بسته ایران رو بخرید
سرویس دیگه رایگان نماوا و ایناس که باید ببینی بسته ای که خریدی روش مجانی داره یا نه
سرعتش هم بسته به خطتون هست تا 16 مگ باز میذارن
خودمم از جشنواره استفاده میکنم سرعتم 15 مگه
mohamad114
14-10-2017, 22:03
سلام خسته نباشید دوستان
من سرویس شاتل دارم خط تلفن نویز داره و مودم هم مشکل داره! حالا میخوام یه مودم بگیرم که با شاتل هماهنگی داشته باشه! مودم های خود شاتل زایکسل خوبن یا برند مثل ایسوز یا تندا بگیرم؟
W8970 TP-LINK ورژن 1 دارم که به شدت افتضاح هست و قطع وصلی داره
ایسوز چیپست برودکام نداره ولی تندا هست !ممکنه تاثیری توی نویز داشته باشن؟ اگر برودکام بهترین مودم ها تا 150 تومن چی هست اگر نه شما بگید؟
دو تا مودم انتخاب کردم از نظر شما برای شبکه شاتل چطور هست تاثیری داره...
ADSL مدل DSL-N12U C1
Tenda DH301
این دو تا مودم خوب هستن؟ با شاتل هماهنگی دارند؟ کدوم بهتره؟ اگر مودم دیگه ای مد نظر دارید معرفی کنید!
یه سرویس جدید شاتل روی خط دیگه میخوام بگیرم ممکنه نویزش کمتر باشه؟
Mehrdad092000
15-10-2017, 03:04
اول بذارید ترافیک داخلی بسته تموم شه
500 گیگ ترافیک داخلی هست شما میتونید از 500 تا سایت داخلی شاتلند و بقیه سایت های داخلی از حجم 500 گیگتون کم میکنه
ترافیک ایران هم نوعی ترافیک داخلیه انگار دارید برای یه ماه میخرید که 100 گیگش ترافیک داخلیه که میتونید از 500 تا سایت استفاده کنید و شاتلند رو به صورت رایگان دانلود کنید.
فرقی نداره بنظرم اول بذارید 500 گیگ ترافیک بسته داخلیتون تموم شه تموم شد بعدش بسته ایران رو بخرید
سرویس دیگه رایگان نماوا و ایناس که باید ببینی بسته ای که خریدی روش مجانی داره یا نه
سرعتش هم بسته به خطتون هست تا 16 مگ باز میذارن
خودمم از جشنواره استفاده میکنم سرعتم 15 مگه
اینجور که متوجه شدم شاتل لند پولیه اما اکانت میشه خرید تا 5ترابایت ماهیانه دانلود کرد که عملا ماهی 10 راییگان
همچنین با اون 10 تومن سایتتای ایرانی فری هستن بله؟تا 100 گیگ
به نطر من ادم بسته بینالملل بگیره بهتره برم نمایندگی بینم شاید مدل های دیگه باشه چون بسته به شهر فرق داره
سرعت هم همه ساعات 16 هست؟یه قسمت داشت میتونستی با پرداخت پولی تایم 1 تا 8 راییگان بگیری اونم خوبه اما اگه سرعت کم نکنه
Mehrdad092000
15-10-2017, 03:08
سلام خسته نباشید دوستان
من سرویس شاتل دارم خط تلفن نویز داره و مودم هم مشکل داره! حالا میخوام یه مودم بگیرم که با شاتل هماهنگی داشته باشه! مودم های خود شاتل زایکسل خوبن یا برند مثل ایسوز یا تندا بگیرم؟
ایسوز چیپست برودکام نداره ولی تندا هست !ممکنه تاثیری توی نویز داشته باشن؟ اگر برودکام بهترین مودم ها تا 150 تومن چی هست اگر نه شما بگید؟
ADSL مدل DSL-N12U C1
Tenda DH301
این دو تا مودم خوب هستن؟ با شاتل هماهنگی دارند؟ کدوم بهتره؟ اگر مودم دیگه ای مد نظر دارید معرفی کنید!
سلام دوست عزیز 8970 از مودم های خوب هست فکر نکنم مشکل مودم باشه سیم چک کنید یا اسپلینتر درست حسابی باشه
ورزن 3 برادکام اما ورژن 1 فکر کنم Lantiq هستش
amirpcp30
15-10-2017, 10:11
سلام خسته نباشید دوستان
ADSL مدل DSL-N12U C1
Tenda DH301
سلام دوست عزیز
یک عکس از قسمت استاتوس بزارید نویز و... رو ببینیم
من هم ورژن 1 (سه انتن) رو دارم ، (سرعت روی 16 بسته شده) در این حالت اگه بزنم روی دانلود دو سه دقیقه یکبار نت قطع و وصل میشه دقیقا با همین نویز با 8901 تست کردم مشکلی نبود ، مثل اینکه این ورژن حساسیتش به نویز زیاده
می تونید در حالت g.dmt استفاده کنید که سرعت رو کمتر میکنه و snr بیشتر میشه ، یک عکس از استاتوس ، از قبل و بعد اینکار بزارید
:n40:
mohamad114
15-10-2017, 11:05
سلام دوست عزیز
یک عکس از قسمت استاتوس بزارید نویز و... رو ببینیم
من هم ورژن 1 (سه انتن) رو دارم ، (سرعت روی 16 بسته شده) در این حالت اگه بزنم روی دانلود دو سه دقیقه یکبار نت قطع و وصل میشه دقیقا با همین نویز با 8901 تست کردم مشکلی نبود ، مثل اینکه این ورژن حساسیتش به نویز زیاده
می تونید در حالت g.dmt استفاده کنید که سرعت رو کمتر میکنه و snr بیشتر میشه ، یک عکس از استاتوس ، از قبل و بعد اینکار بزارید
:n40:
سه تا عکس گرفتم یکی در حالت g.dmt و یکی adsl 2plus و یک مودم قدیمی دارم از حالت اونم عکس گرفتم
سرعت در حالت اول بالاتر میره ولی قطع وصلی زیاد در حالت دوم کلا وصل نمیشه ولی توی مودم سوم قطع وصلی نیست . روی نقشه گوگل فاصله تا مرکز مخابراتی بین 2.5 تا 3 کیلومتر هست
عکس اول حالت g.dmt
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس دوم adsl 2 plus
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس سوم مودم قدیمی symphony sy602
mohamad114
15-10-2017, 11:10
سلام دوست عزیز 8970 از مودم های خوب هست فکر نکنم مشکل مودم باشه سیم چک کنید یا اسپلینتر درست حسابی باشه
ورزن 3 برادکام اما ورژن 1 فکر کنم Lantiq هستش
سیم چک کردم و کابل مستقیم از سر خط واسه مودم کشیدم و اسپلیتر جدید d-link خریدم ولی تاثیری نداشت!
majnoon21
15-10-2017, 12:34
با سلام و تشکر از همه دوستان
لطفا دوستانی که آرت 6 شاتل داشته اند بگن تا چقدر دانلود محدود نمیشیم؟
MMDFullHD
15-10-2017, 14:17
اینجور که متوجه شدم شاتل لند پولیه اما اکانت میشه خرید تا 5ترابایت ماهیانه دانلود کرد که عملا ماهی 10 راییگان
همچنین با اون 10 تومن سایتتای ایرانی فری هستن بله؟تا 100 گیگ
به نطر من ادم بسته بینالملل بگیره بهتره برم نمایندگی بینم شاید مدل های دیگه باشه چون بسته به شهر فرق داره
سرعت هم همه ساعات 16 هست؟یه قسمت داشت میتونستی با پرداخت پولی تایم 1 تا 8 راییگان بگیری اونم خوبه اما اگه سرعت کم نکنه
دقیقا همین چیزی که فرمودید شاتنلد رو تا 5 ترابایت سایتای ایران تا 100 گیگ
بسته بین الملل هم خوبه اما واسه دانلود زیاد رو شاتنلد نیازتون میشه بعد ها
من از تایم رایگان و ایناش اطلاعی ندارم اصلا استفاده ای ندارم همین شاتلندش جواب کل کارامو میده
amirpcp30
15-10-2017, 14:20
سه تا عکس گرفتم یکی در حالت g.dmt و یکی adsl 2plus و یک مودم قدیمی دارم از حالت اونم عکس گرفتم
سرعت در حالت اول بالاتر میره ولی قطع وصلی زیاد در حالت دوم کلا وصل نمیشه ولی توی مودم سوم قطع وصلی نیست . روی نقشه گوگل فاصله تا مرکز مخابراتی بین 2.5 تا 3 کیلومتر هست
عکس اول حالت g.dmt
عکس دوم adsl 2 plus
سلام مجدد
کیفیت خطتون اصلا خوب نیست با مخابرات صحبت کنید ببینید براتون کاری می کنند یا نه
MMDFullHD
15-10-2017, 14:22
عکس اول حالت g.dmt
عکس دوم adsl 2 plus
سلام مدلی که شما دارید و 8780 اش هم اصلا هماهنگی نداره رو شاتل
خیلی ها مشکل شما رو دارن باش رو شاتل
بهتره بفروشیدش بره یا اینکه غیر از شاتل رو های وب مخصوصا خوب جواب میده این مدل تی پی لینک
دوم خطتون هم مشکل شدید نویز داره
majnoon21
15-10-2017, 16:23
با سلام و تشکر از همه دوستان
لطفا دوستانی که آرت 6 شاتل داشته اند بگن تا چقدر دانلود محدود نمیشیم؟
خواهشا دوستان کمک کنند همینطور خواستم بدونم اگه تو سرویس آرت 6 از شاتل لند دانلود کنم محدود نمیشم.
Mehrdad092000
16-10-2017, 07:55
دقیقا همین چیزی که فرمودید شاتنلد رو تا 5 ترابایت سایتای ایران تا 100 گیگ
بسته بین الملل هم خوبه اما واسه دانلود زیاد رو شاتنلد نیازتون میشه بعد ها
من از تایم رایگان و ایناش اطلاعی ندارم اصلا استفاده ای ندارم همین شاتلندش جواب کل کارامو میدهخوب چیزی نیست که شاتل لند ارزونتر بده مثلا بسته ای که ۱ ساله باشه بخری پایینتر بده
اونجور که حشاب میکنم این کوچ پاییزیشم زیاد مالی نیست این مدل که شما میگی بهتره با خرید بسته شاتل لند
دانلود راییگانش احتمالا سزعت بیارن پاین اگه نه قیمتن خوبع
کسی از دوستان مصرف داشته؟؟
Sent from my ASUS_Z00ED using Tapatalk
MMDFullHD
16-10-2017, 13:19
خوب چیزی نیست که شاتل لند ارزونتر بده مثلا بسته ای که ۱ ساله باشه بخری پایینتر بده
اونجور که حشاب میکنم این کوچ پاییزیشم زیاد مالی نیست این مدل که شما میگی بهتره با خرید بسته شاتل لند
دانلود راییگانش احتمالا سزعت بیارن پاین اگه نه قیمتن خوبع
کسی از دوستان مصرف داشته؟؟
Sent from my ASUS_Z00ED using Tapatalk
منم جشنواره دارم
والا من خودم این برج فقط 500 گیگ از شاتلند فیلم و دیتا و کلا از یوتیوب هرچی ویدیو بوده دانلود کردم 75 گیگ هم از ترافیک ایران استفاده داشتم
40 گیگ هم از ترافیک بین الملل دان داشتم
فقط باید محدودیت های شاتلند رو دور بزنی
والا تو بگی 20 هزار تومن اصن شاتلند پول بسته اش باشه بازم ارزش داره برای من که اینطوره
دانلود هم همیشه برای من از 1.8 پاین تر نیومده سرعت
vooroojack1989
16-10-2017, 14:21
دوستان سرعت دانلود نامحدود 128 شاتل چقدره ؟ محدودیت سرعت بعد از مصرف زیاد اعمال میکنن یا نه ؟
سلام
سرعت سرویس ECO8192-NFG چقدره؟؟ اینو بگیرم بهتره یا ECO1024-NFG ؟؟
سلام دوستان این شاتل سرعت منو بشدت کم کرده نامحدود دارم چیزی هم دانلود نکردم فقط خودش هر روز کلی الکی میزنه! حالا چند روز دیگه که سرویسم تموم میشه همینو تمدید کنم یا یه آرت دیگه بگیرم محدودیت رفع میشه یا خیر؟
Mehrdad092000
17-10-2017, 14:35
منم جشنواره دارم
والا من خودم این برج فقط 500 گیگ از شاتلند فیلم و دیتا و کلا از یوتیوب هرچی ویدیو بوده دانلود کردم 75 گیگ هم از ترافیک ایران استفاده داشتم
40 گیگ هم از ترافیک بین الملل دان داشتم
فقط باید محدودیت های شاتلند رو دور بزنی
والا تو بگی 20 هزار تومن اصن شاتلند پول بسته اش باشه بازم ارزش داره برای من که اینطوره
دانلود هم همیشه برای من از 1.8 پاین تر نیومده سرعت
خوب جشوارش بدرد نمیخوره با خرید بسته شاتل لند چون عملا بسته ماهی 100 گیگ داخلی میده نامحدود هم شاتل لند پس این کوچ پاییزی اینا برای من مناسب نیست شاید برای کسه دیگه باشه
من یه بسته بخرم که بین الملل داشته باشه بهتره با خرید بسته شاتل لند
فقط میمونه یه بحث دیگه کسی از دوستان ازین بیشته های شبانش خرید کرده؟که فری هستن 1 تا 7 ببینم سرعت کم میشه یا نه اگه هم کم میشه شاتل لند ایرانیا کم میشن یا نه اونجور باشه این بیشته هاشو میخرم
Mehrdad092000
17-10-2017, 15:32
پشتیبانی انلاین واقعا مسخره یعنی من روی این شرکت مسخره تر ندیدم ادمو اصلا زده میکنن از خرید سرویس دوستان حتما قبل خرید یه بارصحبت منید باهاشون کلا میپیچونن
چطور میشه شگایت کرد ازین پشتیبانی؟
majnoon21
17-10-2017, 16:45
یعنی هیچ کدوم از دوستان تا به حال art6 رو تجربه نکرده، می خواستم بدونم تا 120 گیگ در ماه محدود نمی کنن؟
Majid393
17-10-2017, 18:23
سلام
دوستان آرت1 چه زمانی سرعتش کم میشه؟
یعنی چقدر حجم مصرف بشه، سرعت میاد پایین؟
ممنون
pipo4713
17-10-2017, 21:58
یعنی هیچ کدوم از دوستان تا به حال art6 رو تجربه نکرده، می خواستم بدونم تا 120 گیگ در ماه محدود نمی کنن؟
دوست عزیز توی سایت واضح توضیح داده.. شما 120 گیگ دارید.. و میتونید اون 120 گیگ رو مصرف کنید اما رعایت مصرف منصفانه مهمه..
یعنی شما یهو نشینی 20 گیگ توی یک روز پشت سر هم دانلود کنی... اگر بتونید درست برنامه ریزی کنید که در یکماه طوری مصرف بشه که زیاد به چشم نیاد شما محدود نمیشید..
اما در هر شرایطی بعد از 120 گیگ سرعت شما به سرعت اصلی که خریدید بر میگرده یعنی 512...
تمامیه سرویس های آرت بعد از مقداری که نوشته شده به سرعت اصلی خودش برمیگرده..بطور مثال ART1 با 16 گیگ با سرعت 1مگ دریافت میکنه و بعد از مصرف 1 مگ سرعت به 128K بر میگرده..
لازم به توجه هست اگر مصرف منصفانه رو رعایت نکنید در ماه بعدی حتی ART2 هم بگیرید امکان اینکه سرعتی بیشتر از 256K بهتون نده هستش..
برگرفته از سایت شاتل در بخش لیست قیمت های سرویس نامحدود
سیاست شاتل بر این است که کیفیت و ضریب به اشتراکگذاری سرویس کاربران به مراتب بهتر از الزامات قانونی (ضریب اشتراک یک به هشت موضوع مصوبه جلسه ۱۸۱ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات) و چارچوب قرارداد با آنان باشد. تجربه چندین سالهی شاتل نیز موید این واقعیت است که تقریبا تمامی کاربران از این ویژگی برخوردار میشوند. اما چنانچه برای سرویسهای نامحدود، کاربری بهصورت پیوسته با ابزارهای به اشتراک گذاری فایل، به مصرف بی رویه تا جایی ادامه دهد که کاربران دیگر را تحت فشار قرار دهد یا در شبکه یا در مهندسی ترافیک اختلال ایجاد کند، با هدف حفظ کیفیت برای همه کاربران دیگر، بهصورت خودکار و تدریجی ضریب به اشتراکگذاری و کیفیت سرویس وی مطابق قرارداد خواهد شد و تا مدت زمانی نمیتوانند از این ویژگی فراتر از قرارداد بهرهمند شوند
سلام خسته نباشید دوستان
ADSL مدل DSL-N12U C1
Tenda DH301
من هم مشکل شما رو داشتم مودمم دیلینک 2750 بود و جالبه که همین مدل مودم تندا رو هم امتحان کردم .راستش خیلی هم مالی نبود من که هنر خاصی تو چیپ برودکام این مودم ندیدم و هیچ تفاوت خاصی با دیلینک ندیدم.الان ایسوز n14u دارم و شدیدا بهتر از تندا جواب میده .توصیه میکنم ایسوز رو خریداری فرمایید.
کلا به نظر بنده مودمهای ایسوز خیلی خوب هستن.
majnoon21
18-10-2017, 09:59
دوست عزیز ممنون به خاطر پاسخگویی اما من متوجه نشدم شما یه جا گفتید اگه پشت سر هم دانلود نکنید می تونید 120 گیگ دانلود کنید و یه جای دیگه گفتید در هر شرایطی بعد از 120 گیگ محدود میشید!!!!!
pipo4713
18-10-2017, 10:04
سلام
ممنون
دوست عزیز ممنون به خاطر پاسخگویی اما من متوجه نشدم شما یه جا گفتید اگه پشت سر هم دانلود نکنید می تونید 120 گیگ دانلود کنید و یه جای دیگه گفتید در هر شرایطی بعد از 120 گیگ محدود میشید!!!!!
شما اگر 120 گیگ رو خیلی زودتر از موعد به اتمام برسونید بر فرض مثال در5 روز،زمانیکه سرویس جدید بخرید شما رو محدود میکنن چرا شما مصرف منصفانه رو در نظر نگرفتید و به مهندسی شبکه و دیگر مشترکین ضربه وارد کردید در استفاده از اینترنت و سرعت شما رو به پایینترین حد ممکن میرسونن.
اما اگر 120 گیگ رو بر فرض مثال در 22 روز تمام کنید سرعت شما به سرعت پایه محدود میشه و در سرویس بعدی محدودیت خاصی برای شما در نظر نمیگیرن...
majnoon21
18-10-2017, 10:38
شما اگر 120 گیگ رو خیلی زودتر از موعد به اتمام برسونید بر فرض مثال در5 روز،زمانیکه سرویس جدید بخرید شما رو محدود میکنن چرا شما مصرف منصفانه رو در نظر نگرفتید و به مهندسی شبکه و دیگر مشترکین ضربه وارد کردید در استفاده از اینترنت و سرعت شما رو به پایینترین حد ممکن میرسونن.
اما اگر 120 گیگ رو بر فرض مثال در 22 روز تمام کنید سرعت شما به سرعت پایه محدود میشه و در سرویس بعدی محدودیت خاصی برای شما در نظر نمیگیرن...
مرسی دوست عزیز حالا متوجه شدم فقط یه چیزی اگه فایلها رو به شاتل لند انتقال دهیم و بیشتر دانلودها رو از اونجا انجام بدهیم تو سرویس های نامحدود هیچ فرقی نمی کنه؟
من با art3
215گیگ تو ی ماه دان زدم
البته ریموت کردم بیشترشو
تا جایی ک میشه ریموت کن مشکلی پیش نمیاد
سلام
ممنون
ماه اولی ک گرفتم ART 1 داشتم تا 16 روز 56 گیگ دان زدم بعد سرعت اوردن پایین و پینگ بردن بالا هیچ سایتی وا نمیشد مجبور شدم برم رو آرت 3
الانم آرت یک دارم تو 26 روز
88 گیگ دان زدم ولی ریموت کردک ریموت کنی مشکلی پیش نمیاد
l
دوست عزیز توی سایت واضح توضیح داده.. شما 120 گیگ دارید.. و میتونید اون 120 گیگ رو مصرف کنید اما رعایت مصرف منصفانه مهمه..
یعنی شما یهو نشینی 20 گیگ توی یک روز پشت سر هم دانلود کنی... اگر بتونید درست برنامه ریزی کنید که در یکماه طوری مصرف بشه که زیاد به چشم نیاد شما محدود نمیشید..
اما در هر شرایطی بعد از 120 گیگ سرعت شما به سرعت اصلی که خریدید بر میگرده یعنی 512...
تمامیه سرویس های آرت بعد از مقداری که نوشته شده به سرعت اصلی خودش برمیگرده..بطور مثال ART1 با 16 گیگ با سرعت 1مگ دریافت میکنه و بعد از مصرف 1 مگ سرعت به 128K بر میگرده..
لازم به توجه هست اگر مصرف منصفانه رو رعایت نکنید در ماه بعدی حتی ART2 هم بگیرید امکان اینکه سرعتی بیشتر از 256K بهتون نده هستش..
برگرفته از سایت شاتل در بخش لیست قیمت های سرویس نامحدود
سیاست شاتل بر این است که کیفیت و ضریب به اشتراکگذاری سرویس کاربران به مراتب بهتر از الزامات قانونی (ضریب اشتراک یک به هشت موضوع مصوبه جلسه ۱۸۱ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات) و چارچوب قرارداد با آنان باشد. تجربه چندین سالهی شاتل نیز موید این واقعیت است که تقریبا تمامی کاربران از این ویژگی برخوردار میشوند. اما چنانچه برای سرویسهای نامحدود، کاربری بهصورت پیوسته با ابزارهای به اشتراک گذاری فایل، به مصرف بی رویه تا جایی ادامه دهد که کاربران دیگر را تحت فشار قرار دهد یا در شبکه یا در مهندسی ترافیک اختلال ایجاد کند، با هدف حفظ کیفیت برای همه کاربران دیگر، بهصورت خودکار و تدریجی ضریب به اشتراکگذاری و کیفیت سرویس وی مطابق قرارداد خواهد شد و تا مدت زمانی نمیتوانند از این ویژگی فراتر از قرارداد بهرهمند شوند
ART2 ک اصلا نداره
بیشتر ترافیک بین الملل براشون مهمه تا استفاده در روز
majnoon21
18-10-2017, 11:50
من با art3
215گیگ تو ی ماه دان زدم
البته ریموت کردم بیشترشو
ممنون واقعا نظرت خیلی خوشحالم کرد ولی فایلهای بالای 2 گیگ رو چیکار کنیم؟
ممنون واقعا نظرت خیلی خوشحالم کرد ولی فایلهای بالای 2 گیگ رو چیکار کنیم؟
یا اسپلیتش کنین
یا حداقل ریموت کنین رو سرور های ایرانی
majnoon21
18-10-2017, 13:16
یا اسپلیتش کنین
یا حداقل ریموت کنین رو سرور های ایرانی
ممنون
اسپلیت کردن رو که بلد نیستم
به غیر از شاتل لند جای دیگه ای رو نمی شناسم که سرورش داخلی باشه.
آیا سایت عصر آپلود ترافیک داخلی محسوب میشه؟
ممنون
اسپلیت کردن رو که بلد نیستم
به غیر از شاتل لند جای دیگه ای رو نمی شناسم که سرورش داخلی باشه.
آیا سایت عصر آپلود ترافیک داخلی محسوب میشه؟
upera آره داره سرور ایرانم آپلود بوی هم داره
Golbarg01
18-10-2017, 18:55
من با art3
215گیگ تو ی ماه دان زدم
البته ریموت کردم بیشترشو
ریموت تو کجا؟
ریموت تو کجا؟
Golbarg01
18-10-2017, 20:05
مگه شاتل لند مخصوص کاربران eco نیست؟
MMDFullHD
18-10-2017, 21:03
مگه شاتل لند مخصوص کاربران eco نیست؟
:))
ربطی نداره
میتونید اسفتاده کنید
pipo4713
18-10-2017, 23:12
ART2 ک اصلا نداره
بیشتر ترافیک بین الملل براشون مهمه تا استفاده در روز
شما در هر شرایطی چه از ترافیک بین الملل و چه از ترافیک داخلی در زمانهای اوج مصرف بخواهید بیش از حد و اندازه استفاده کنید و یا بصورت پیوسته در طول شبانه روز استفاده کنید باعث اختلال در مهندسی شبکه میشید و به همین منظور دسترسی تغییر پیدا میکنه. این رو میتونید از خود پشتیبانی و یا واحد فروش و یا صدای مشتری بپرسید.
اینم لیست سایت های داخلی که با ترافیک ایران میتونید استفاده کنید : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما در هر شرایطی چه از ترافیک بین الملل و چه از ترافیک داخلی در زمانهای اوج مصرف بخواهید بیش از حد و اندازه استفاده کنید و یا بصورت پیوسته در طول شبانه روز استفاده کنید باعث اختلال در مهندسی شبکه میشید و به همین منظور دسترسی تغییر پیدا میکنه. این رو میتونید از خود پشتیبانی و یا واحد فروش و یا صدای مشتری بپرسید.
اینم لیست سایت های داخلی که با ترافیک ایران میتونید استفاده کنید : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تجربه 6 ماهه ک از سرویساش داشتم میگم
اگه طبق حرف شما بود art3 که 25 گیگ رو من ماه پیش باید بعد چند روز نمیتونستم دان بزنم
Mehrdad092000
19-10-2017, 00:00
دوستان این سرویش شبانه که محدود میشه شاتل لندم محدود میشه ؟
Golbarg01
19-10-2017, 02:17
:))
ربطی نداره
میتونید اسفتاده کنید
منظورم اون ماهی 5 ترا با ترافیک رایگانش هست
یعنی مشترکین art هم می تونن ماهی 10 تومن رو بدن و 5 ترا فضای با ترافیک رایگان داشته باشن؟
تو توضیحاتش نوشته فقط eco
majnoon21
19-10-2017, 08:32
دوستان به این نکته توجه داشته باشند:
تنها سایت آپلود که ترافیکش داخلی محسوب میشه شاتل لنده من دیروز از عصر آپلود دانلود کردم و بعد بلافاصله میزان مصرفم رو دیدم زده بود اینترنت. در واقع منظور از ترافیک داخلی همون 500 سایت هست که یکی اش مربوط به آپلوده و اونم شاتل لنده و سایتهایی که سرورشون تو ایران هم باشه باز ترافیک بین الملل محسوب میشه.
iman2919
19-10-2017, 08:44
یعنی مشترکین art هم می تونن ماهی 10 تومن رو بدن و 5 ترا فضای با ترافیک رایگان داشته باشن؟
خرید بسته شاتل لند فقط برای سرویس eco امکان پذیر هست و برای سرویس های art نمیشه بسته شاتل لند خریداری کرد.
majnoon21
19-10-2017, 08:55
اگه طبق حرف شما بود art3 که 25 گیگ رو من ماه پیش باید بعد چند روز نمیتونستم دان بزنم
دوست عزیز با تشکر از شما از این میزان مصرفی که داشتی چقدر داخلی و چقدر بین الملل بوده؟
pipo4713
19-10-2017, 11:09
دوست من شما اگر با خودشون تماس بگیرید دقیقا همین جمله رو بهتون اعلام میکنن،درسته ترافیک داخلی حجم بالایی داره اما اگر بصورت یکنواخت بخواهید باهاش شاتلند دانلود کنید توی سیستمشون تاثیر گذاره و باعث میشه تا بررسی کنن،من هم مثله شما دانلود داشتم و سرویس ART7 رو داشتم که هم داخلی و هم بین الملل باهاش دانلود داشتم،اما زمانیکه داشتم زیاد دانلود میکردم سرویس من به پایینترین سرعت رسید که حتی 200 گیگ بین الملل هم تمام نشده بود هنوز ،باهاشون تماس گرفتم و حتی اعلام کردم که دانلود داخلی رو شما اعلام نکردید که این مشکل رو داره و.... ولی گفتن در هر شرایطی که باعث بشه سرویس دهی ما با مشکل رو برو بشه اینکار انجام میشه،چه داخلی و چه خارجی،امیدوارم براتون این اتفاق نیوفته اما این مسئله برای من پیش اومد .
MMDFullHD
19-10-2017, 12:33
دوست گرامی 5 ترا فضا نیست 150 گیگ هست و مجانی فقط برای کاربرای شاتل هست مهم نیست سرویستون اکو هست یا نامحدود برای همین گفتم میتونید استفاده کنید
اون ترافیک بله برای سرویس echo هست و نمیذاره از ترافیک اصلی کنه
TranceaweSome
19-10-2017, 13:48
دوستان به این نکته توجه داشته باشند:
تنها سایت آپلود که ترافیکش داخلی محسوب میشه شاتل لنده من دیروز از عصر آپلود دانلود کردم و بعد بلافاصله میزان مصرفم رو دیدم زده بود اینترنت. در واقع منظور از ترافیک داخلی همون 500 سایت هست که یکی اش مربوط به آپلوده و اونم شاتل لنده و سایتهایی که سرورشون تو ایران هم باشه باز ترافیک بین الملل محسوب میشه.
Upera اگر شما سرور ایران روهم برا آپلود انتخاب کنی اول منتقل میکنه به سرور خارجی بعد خودش آپلود میکنه به سرور داخلی
یعنی شما عملا داری به سرور خارجی آپلود میکنی
سلام
دوستان امکان رزرو رانژه خط تو شاتل هست؟ هزینه ش چقدره؟
دو سال باید از این خونه بریم و میترسم برگردیم همین نت آبکی شاتل هم از دست بره و مجبور شم از مخابرات نت بگیرم
pipo4713
19-10-2017, 15:04
سلام
دو سال باید از این خونه بریم و میترسم برگردیم همین نت آبکی شاتل هم از دست بره و مجبور شم از مخابرات نت بگیرم
اگر نداشتن شما میتونید یک کار ساده انجام بدید،البته اگر خط برای خودتون هست و به شخص دیگری تعلق نمیگیره ،پایین ترین سرویس یکساله شرکت رو بخرید مثلا توی جشنواره باشه،و از روزی که سرویس شروع میشه فقط یکبار مودم وصل بشه و 5دقیقه استفاده بشه،بعد از اون دیگه نیازی نیست وصل باشید و شرکت با توجه به اینکه سرویس دارید خط هم در رانژه میمونه.
اما مطمئن باشید که تا 2سال دیگه سرویس شاتل رو از دست نمیدید،بلکه ممکنه شما پشیمون بشید و بخواهید از جای دیگه سرویس بگیرید.
Mehrdad092000
20-10-2017, 04:24
دسوتان یکی راهنمایی کنه چه سرویسی بگیریم اخر
من دانلود شبانه میخوام حالا نشدم بتونم استفاده کنم
بین اسیاتک و شاتل موندم
دوستان من از امروز نمیتونم توی اکانت پلی استیشن با شاتل لاگ این کنم (آنلاین نمیشه بازی کرد) ولی با اینترنت همراه اول اوکی هست. کسی این مشکل رو داره؟
DNS هم تغییر دادم فرقی نکرد.
majnoon21
23-10-2017, 14:02
دوستانی که سرویس های آرت دارن یا داشتن لطفا از تجربیات خودشون در مورد استفاده از شاتل لند بگن که اتنقال لینک به شاتل لند موجب کاهش سرعت شده یا نه من که با آرت 6 تو دوره اخیر 88 گیگ دانلود کردم و محدود نشدم که البته همش 40 گیگش از شاتل لند بود اما این ماه میخوام خیلی بیشتر دانلود کنم و فیلم ها و آلبوم ها رو همگی انتقال بدم به شاتل لند ببینم چی میشه هر چی خدا بخواد!
Antonio1991
24-10-2017, 13:02
دوستان چندروزیه سرعت با vp.n اومده پایین. برا شما اینطور نیست؟ با سرور ایران خوبه ولی با هر قندشکنی امتحان میکنم سرعت پایینه
سلام.من یک ماه دیگه قراردادم با شاتل تموم میشه و بعدش رانژمو قطع میکنم و دیگه از هیچ شرکت adsl سرویس نمیگیرم چون حس میکنم با وجود اینترنت همراه ایرانسل و همراه اول adsl به صرفه نیست مگر اینکه تعرفه هاشونو حداقل نصف کنن.بسه دیگه هرچی این چندسال چاپیدنمون
majnoon21
25-10-2017, 14:36
سلام.من یک ماه دیگه قراردادم با شاتل تموم میشه و بعدش رانژمو قطع میکنم و دیگه از هیچ شرکت adsl سرویس نمیگیرم چون حس میکنم با وجود اینترنت همراه ایرانسل و همراه اول adsl به صرفه نیست مگر اینکه تعرفه هاشونو حداقل نصف کنن.بسه دیگه هرچی این چندسال چاپیدنمون
دوست عزیز اتفاقا چند لحظه قبل از اینکه پست شما رو بخونم تو سایت ایرانسل بودم و از قیمتهاش مخم سوت کشید. اتفاقا به نظر من اپراتورها بیشتر مردم رو می چاپن تا شرکت ها. میشه بگید منظورتون کدوم سرویسهاشون هست که خوبه؟
sajad-tnt
25-10-2017, 18:57
سلام.
دوستان یک خبر خوب:
شرکت شاتل، امکان خرید بستههای ترافیک اینترنت و اعتبار سرویس تلفن ثابت را از طریق تلفن همراه برای مشتریان در سراسر کشور فراهم ساخته است.
از این پس، استفاده کنندگان از سرویس اینترنت پرسرعت و خدمات تلفن ثابت شاتل بر بستر ShatelTalk میتوانند با شمارهگیری
*٩١٠٠٠*٧٣٣#
(از طریق تلفن همراه) هزینهی بستههای ترافیک یا اعتبار تلفن ثابت خود را پرداخت کنند.
پ.ن: بنظرم برای وقتی که سایت در حال بروزرسانی یا مشکلی داره و بالا نمیاد خیلی خوب و کار راه انداز هست.
Sent from my Fly IQ4514 using Tapatalk
دوست عزیز اتفاقا چند لحظه قبل از اینکه پست شما رو بخونم تو سایت ایرانسل بودم و از قیمتهاش مخم سوت کشید. اتفاقا به نظر من اپراتورها بیشتر مردم رو می چاپن تا شرکت ها. میشه بگید منظورتون کدوم سرویسهاشون هست که خوبه؟
سلام اشتباه میکنید یبار دیگه مقایسه کنید
مثلا همین ایرانسلی که خودتون گفتینو مثال میزنم
بسته 3 ماهه 12 گیگابایت رو میده 37.500 تومن
حالا برید تو این صفحه قیمتهای شاتل و خودتون مقایسه کنید
مثلا همین سرویس اول لیستشو مثال میزنم
ECO1024-NFG
سرعت 1024 کیلوبیت
3 ماهه
9 گیگ
45.000 تومان
به علاوه اینکه
سرعت اینترنت همراه خیلی بیشتره و همچنین هم توی خونه و هم بیرون میتونید استفاده کنید
حالا قضاوت با شما
RealFlow
27-10-2017, 05:46
اگر نداشتن شما میتونید یک کار ساده انجام بدید،البته اگر خط برای خودتون هست و به شخص دیگری تعلق نمیگیره ،پایین ترین سرویس یکساله شرکت رو بخرید مثلا توی جشنواره باشه،و از روزی که سرویس شروع میشه فقط یکبار مودم وصل بشه و 5دقیقه استفاده بشه،بعد از اون دیگه نیازی نیست وصل باشید و شرکت با توجه به اینکه سرویس دارید خط هم در رانژه میمونه.
اما مطمئن باشید که تا 2سال دیگه سرویس شاتل رو از دست نمیدید،بلکه ممکنه شما پشیمون بشید و بخواهید از جای دیگه سرویس بگیرید.
رانژه رو بر نمیدارن اگه رانژه رو بردارن خط دست هر کی باشه میره از شرکت دلخواهش سرویس میگیره صبا که اینوره اصلا دلش نمیخواد خط رو آزاد کنه من که در خواست جمع آوری داده بودم بعد 40 روزم برنداشتن!! رانژه رو بردان یعنی اینکه یکی از کاربرای خودشان رو کم کردن شایدم در رانژه نگه داشتن خط هزینه زیاد داشته باشه!!
خب از رانژه هم بردارن مگه چی میشه یا از وایمکس استفاده کن یا از اینترنت ثابت TD تازه سرعتشم زیاده ..... الان دیگه مثل ثابق نیست که کاربر به اینترنت دایل آپم رازی باشه!!! الان ای دی اس ال ایتفاده نکنی وایمکس هست وایمکس نشد وایرلس هست P2p اینم نشد TD ثابت هست اینم نه اینتر نت همراه تازه اینترنت هوائی بالنی و ماه واره ای هم هست که اینت 2 تای اخر در دسترس همگان نیست! الان دیگه داشتن ااینترنت برای کاربر نباید باعث نگرانی باشه تازه باید شسرکتای سرویس دهنده نگران باشند تا کاربر شون رو نگه دارن . تازه تخفیفات شبانه ساعتی اینترنت نسل 4 هرساعت 900 تومن که هر سال 1000 دانلود میشه کر با نسل 3 ! بعضی جاها سرعت خوبه هر ساعت 10 تا 30 گیگ دانلود میکنن روی نسل 4!!!
هیچ موقع کیفیت بی سیم به نت كابلي نمیرسه
حالا ممکن ی چند صباحی سرعت بالاتری رو تجربه کنی که اونم با ازدیاد کاربران خراب ميشه
نه پینگ ثابتی داره و نه جیتر خوبی
در کل ی سرویس ثابت ADSL شرف داره به نت خراب اپراتور ها
به قيمت هم اصلا كار نداريم تازه بازم معمولا نت كابلي مناسب تر در مياد
f_s10224
29-10-2017, 10:52
شاتل باند رو تا چه حدی باز می گذارد؟
black_19_night
29-10-2017, 12:17
دوستان من از امروز نمیتونم توی اکانت پلی استیشن با شاتل لاگ این کنم (آنلاین نمیشه بازی کرد) ولی با اینترنت همراه اول اوکی هست. کسی این مشکل رو داره؟
DNS هم تغییر دادم فرقی نکرد.من برای لاگ این پلی استیشن مشکل ندارم ولی بازی را به صورت آنلاین انجام نمی دم که بتونم راهنماییتون کنم.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
black_19_night
29-10-2017, 12:19
سلام
دو سال باید از این خونه بریم و میترسم برگردیم همین نت آبکی شاتل هم از دست بره و مجبور شم از مخابرات نت بگیرمبه نظرم ترس شما کاملا بی مورد هست. دو سال دیگه درخواست بدی با کله سرویس را برات راه اندازی می کنن. گدشته از این وو سال دیگه دنیای نت و شرکت های سرویس دهنده و رقابت ها خیلی فشرده تر خواهد شد.
misam5526
29-10-2017, 13:06
به نظرم ترس شما کاملا بی مورد هست. دو سال دیگه درخواست بدی با کله سرویس را برات راه اندازی می کنن. گدشته از این وو سال دیگه دنیای نت و شرکت های سرویس دهنده و رقابت ها خیلی فشرده تر خواهد شد.
اتفاقا نگرانی ایشون کاملا منطقیه!!
من خودم چند ماه پیش از شاتل اومدم پارس الان میخوام برگردم پورت خالی نمونده!! نمایندگیم یه لیست بلندبالا جلوم گذاشته که برم تو نوبت برای جایگزین شدن در اولین فرصت که بقول خودشون احتمالا دو سه ماهی طول میکشه!!
black_19_night
29-10-2017, 14:28
اتفاقا نگرانی ایشون کاملا منطقیه!!
من خودم چند ماه پیش از شاتل اومدم پارس الان میخوام برگردم پورت خالی نمونده!! نمایندگیم یه لیست بلندبالا جلوم گذاشته که برم تو نوبت برای جایگزین شدن در اولین فرصت که بقول خودشون احتمالا دو سه ماهی طول میکشه!!گفتند دو سال دیگه....
دو سه ماه صبر کردن هم نشدنی نیست میشه با نت ایرانسل سر کرد
misam5526
29-10-2017, 14:57
گفتند دو سال دیگه....
دو سه ماه صبر کردن هم نشدنی نیست میشه با نت ایرانسل سر کرد
کدوم نت ایرانسل؟ کیفیت سیگنالدهی و شلوغی همه مناطق یکجور نیست. مثلا اینجا هم ایرانسل و هم همراه اول در ساعات پیک میشن فاجعه که ادم ارزوی همون نسل دوم رو بکنه!!
دوسال بعد شاتل از لحاظ شلوغی چیزی در حد همین روزا خواهد بود یا حتی بیشتر خصوصا با ورشکست شدن پارس و اسیاتک... احتمالا شاهد کوچ بیشتری به شاتل خواهیم بود.
رزرو داشتن خط حتی برای دوسال عاقلانست به نظرم
ممنون از نظر و راهنمایی همه دوستان
مشکل فقط صبر کردن نیست
تو مخابرات پیام نور بلبشویی برپاست. و جالبش اینجاست که گویا این شده روال که isp بگه تقصیره مخابراته. مخابرات بگه تقصیر isp ه
نت جایگزین هم یادم نندازید که دلم خونه. انتن گوشیم همین الان صفره و میگه مشترک در دسترس نیست. حالا تصور کنین من کارم با اینترنته و باید بی وقفه آنلاین باشم تو ساعات اداری
از همه اینا جالبتر میدونفد چیه؟ خبرهایی بگوش میرسه که اگر از خط تلفن استفاده نشه کلا شماره رو واگذار میکنن. همچین چیزی میتونه حقیقت داشته باشه؟
MMDFullHD
31-10-2017, 23:10
مشکل فقط صبر کردن نیست
تو مخابرات پیام نور بلبشویی برپاست. و جالبش اینجاست که گویا این شده روال که isp بگه تقصیره مخابراته. مخابرات بگه تقصیر isp ه
نت جایگزین هم یادم نندازید که دلم خونه. انتن گوشیم همین الان صفره و میگه مشترک در دسترس نیست. حالا تصور کنین من کارم با اینترنته و باید بی وقفه آنلاین باشم تو ساعات اداری
از همه اینا جالبتر میدونفد چیه؟ خبرهایی بگوش میرسه که اگر از خط تلفن استفاده نشه کلا شماره رو واگذار میکنن. همچین چیزی میتونه حقیقت داشته باشه؟
بعضی از شرکتا پورت رو رزو میکنن
هزینه دو سال هم اگ تغیر نکنه پورت رو رزو بذارن برات 25 تومن هست
اما شاتل فک نکنم پورت رو رزو کنه چون پورت شما بی مصرف میشه
برای سود خودش پورت رو به یکی دیگ میده و اینکه ملت برای پورت شاتل سر دست میشکونن
با نمایندگی یا پشتیبانی صحبت کن
درمورد صحبت اخرتون هم درسته
خط رو مخابرات سلب میکنه اگه ابونمان و ازین داستاناشو ندید
خط مغازه ما چن سالی بی استفاده بود ن قبض میومد ن چیزی اخر سر مخابرات گفت اره سلب امتیاز شده
البته اینم باید از مخابراتیا بپرسین راهنمایتون کنن
pipo4713
01-11-2017, 00:18
مشکل فقط صبر کردن نیست
من یکبار به شما گفتم میتونید چیکار کنید،اگر پورت رو براتون نگه نمیداره،میتونید یک سرویس بخرید(یکساله و یا بیشتر با پایین ترین قیمت) و یک روز با سرویس کارکنید،بعد از اون روز به بعد دیگه از سرویس میخواهید استفاده نکنید،مشکلی نداره،چون شما پولش رو دادید و خط رو نمیتونن دست بزن،بعد که 2سال شما تموم شد اگر خواستید از هم خط استفاده کنید که هنوز سرویس دارید،اگر خواستید پورت رو روی خط دیگری توی همون مرکز استفاده کنید،روزی که میخواهید سرویس خط قبلی رو تحویل بدید،همون موقع با خود شرکت هماهنگ کنید پورت رو انتقال میدن روی خط دیگه و خیالتون راحته...
اما بخش اول رو پیشنهاد میکنم براشون توضیح ندید ،فقط تماس بگیرید برای اطمینان بیشتر با شرکت صحبت کنید،اما مطمئن باشید که اگر سرویس داشته باشید مشکلی نداره،چند وقت پیش من برای 2ماه سرویس رو قطع کردم،بهم تماس گرفتن،گفتن اگر تا 5روز دیگه سرویس نخرید،یوزر رو حذف میکنم و پورت هم از بین میره،و بعد از 10 روز دیدن بله پورت جمع آوری شده.
شرکت فقط براش پول مهمه حالا شما استفاده کنی یا نکنی مهم نیست براش...
iman2919
01-11-2017, 01:40
شاتل باند رو تا چه حدی باز می گذارد؟
تا 16 مگابیت برای همه سرویس های eco
leo.unique
03-11-2017, 22:37
تا 16 مگابیت برای همه سرویس های eco
پس چرا قیمتهاشون در حجمهای برابر، فرق داره ؟؟:n13:
iman2919
04-11-2017, 08:38
پس چرا قیمتهاشون در حجمهای برابر، فرق داره ؟؟:n13:
شما چه سرویس 128 خریداری کنید یا 8 مگابیت فرقی نمیکنه چون سرعت شما بسته به کیفیت خطتون تا 16 مگابیت باز هست!
ولی دلیلی که قیمت برای خرید سرعت های بالا بیشتر است: اگر مرکز مخابرات شما کمبود پهنای باند در ساعت های شلوغی داشته باشه شاتل به اندازه سرعت خریداری شده میتونه سرعت شما را محدود کنه مثلا اگر سرویس 2 مگابیت خریداری کنید و سرعت براتون تا 16 مگابیت بسته شده در ساعت اوج ترافیک شاتل میتونه سرعت شما را تا 2 مگابیت محدود کنه!
sajad-tnt
04-11-2017, 09:28
شما چه سرویس 128 خریداری کنید یا 8 مگابیت فرقی نمیکنه چون سرعت شما بسته به کیفیت خطتون تا 16 مگابیت باز هست!
ولی دلیلی که قیمت برای خرید سرعت های بالا بیشتر است: اگر مرکز مخابرات شما کمبود پهنای باند در ساعت های شلوغی داشته باشه شاتل به اندازه سرعت خریداری شده میتونه سرعت شما را محدود کنه مثلا اگر سرویس 2 مگابیت خریداری کنید و سرعت براتون تا 16 مگابیت بسته شده در ساعت اوج ترافیک شاتل میتونه سرعت شما را تا 2 مگابیت محدود کنه!دقیقا همینطوره...چند بار برای من اتفاق افتاده.
MMDFullHD
04-11-2017, 13:15
14.6 مگابیت شده 9 8 مگابیت وضع شاتل امروز خراب شده
aliiiiiii
04-11-2017, 16:28
با سلام
دوستان جشنواره شاتل شامل مشترک قدیمی هم میشه یا فقط مشترکین جدید رو شامل میشه؟
MMDFullHD
04-11-2017, 17:01
با سلام
دوستان جشنواره شاتل شامل مشترک قدیمی هم میشه یا فقط مشترکین جدید رو شامل میشه؟
سلام مشترکین جدید رو شامل میشه
اما به نماینده شهرتون تماس بگیرین میتونن همین بسته هارو هم بدن بهتون
Bensonw3x
04-11-2017, 17:28
آقا توجه کردین سرعت 16 مگ که میبندن سرعت دانلود ماکسیموم رو 1.8 مگایایت میده ، در صورتی که باید فیکس 2 مگابایت بده ؟ الان این سرعتی که میدن یعنی نت ما 14.4 مگابیت سرعتشه نه 16 مگابیت:n41:
MMDFullHD
04-11-2017, 20:41
آقا توجه کردین سرعت 16 مگ که میبندن سرعت دانلود ماکسیموم رو 1.8 مگایایت میده ، در صورتی که باید فیکس 2 مگابایت بده ؟ الان این سرعتی که میدن یعنی نت ما 14.4 مگابیت سرعتشه نه 16 مگابیت:n41:
برای همه اینطوریه برای من مکس 14.6 هست
اگ میشد خط رو fast path رو 16 مگ بست عالی میشد
فيكس دو مگابايت ميده
مخصوصا از شاتل لند
خط كشش داشته باشه مشكلي نداره
Bensonw3x
04-11-2017, 21:11
والا مودم که زده این :
Data Rate:16419
خط هم کشش داره ولی 1.8 دی ال میده به جا 2 ، یکی بیاد تست دانلود 2 مگ بده از بچه های شاتل.
MMDFullHD
04-11-2017, 22:50
فيكس دو مگابايت ميده
مخصوصا از شاتل لند
خط كشش داشته باشه مشكلي نداره
خط وقتی 16 مگ برا هممون بسته شده پس کشش داره
این خطه منه
اینم سرعته
با دانلود منيجر مودم
فيكس دو مگ ميگرفتم
اسكرين هم گذاشتم اين جا الان پيدا نميكنم
MMDFullHD
04-11-2017, 23:01
با دانلود منيجر مودم
فيكس دو مگ ميگرفتم
اسكرين هم گذاشتم اين جا الان پيدا نميكنم
حالا اینا کنار یوتیوب رو شاتل فیلتر نداره
ویدیو هم گذاشتم
تو ویدیو ای پیم معلومه که تغیر نکرده و از خود ایرانه
پس هیچ فیلترشکنی درکار نیست
لینک ویدیو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شاتل داره تو روز روشن دزدی میکنه
دانلود از سایت شاتللند رو کرده نیم بها
در صورتی که تو پیج خرید ترافیک هنوز زده مصرف از شاتللد رایگانه
دو روز بود که 10 گیگ خریده بودم هی تموم میشد. آخر رفتم تو پروفایلم دیدم بله. آقایون ورداشتن بدون اطلاع مصرف از شاتللند رو از رایگان کردن نیم بها
لطفا همگی برید اعتراض کنید. من که فقط به خاطر شاتللند داشتم این سرویس رو و میخوام حمعش کنم.
black sabbath
05-11-2017, 20:02
دوستان من ART 5 دارم.از سرعت دانلودش ناراضیم.نهایت سرعت دانلود 350 کیلو بایت هست
به فکرم رسیده که بیام ART 1 و اگه دانلودی داشتم با نامحدودهای 4G یکی از سیم کارتها دانلود کنم(مودم 4G دارم همراه با یک سیم ایرانسل و همراه اول)
به نظرتون این کار درستیه؟ ART 1 برای صفحه باز کردن خیلی کند نیست؟
دوستان من ART 5 دارم.از سرعت دانلودش ناراضیم.نهایت سرعت دانلود 350 کیلو بایت هست
به فکرم رسیده که بیام ART 1 و اگه دانلودی داشتم با نامحدودهای 4G یکی از سیم کارتها دانلود کنم(مودم 4G دارم همراه با یک سیم ایرانسل و همراه اول)
به نظرتون این کار درستیه؟ ART 1 برای صفحه باز کردن خیلی کند نیست؟
چرا آرت اگر مصرف متعارف داری
کلا بیا اکو سرعت باز وبگردی هم عالی
ارت اصلا حال نمیده
دانلود هم یا ایرانسل یا همراه اول یکی خوب درمیاد حتما جای شما
دو روز بود که 10 گیگ خریده بودم هی تموم میشد. آخر رفتم تو پروفایلم دیدم بله. آقایون ورداشتن بدون اطلاع مصرف از شاتللند رو از رایگان کردن نیم بها
لطفا همگی برید اعتراض کنید. من که فقط به خاطر شاتللند داشتم این سرویس رو و میخوام حمعش کنم.
شاتلند فکر کنم فقط برای بسته ایران رایگان بود برای بقیه نیم بها
black sabbath
05-11-2017, 20:18
چرا آرت اگر مصرف متعارف داری
کلا بیا اکو سرعت باز وبگردی هم عالی
ارت اصلا حال نمیده
دانلود هم یا ایرانسل یا همراه اول یکی خوب درمیاد حتما جای شما
مصرفم بالاست ماهی نزدیک 40 گیگ
سرعت ART 1 کمتر از ART 5 هست؟
مصرفم بالاست ماهی نزدیک 40 گیگ
سرعت ART 1 کمتر از ART 5 هست؟
بله
ولی دقیق نمیشه گفت چقدر زیر ١۵٠ کیلو بایت معمولا
ارت یک خیلی خراب
.::Mohammad::.
05-11-2017, 22:05
عزیز شما اگر میخواهی برات رایگان باشه باید بسته شاتلند رو بخری اگر نخری نیم بها هست
این نیم بها شدن حدود 7 الی 8 ماه هست اجرایی شده . شما تا حالا کجا بودی که خبر نداری ؟ قبل از این تاریخ هم رایگان نبود و باید بسته خریداری میشد تا رایگان بشه
بهتره هر چند وقت یک دفعه حداقل به این تاپیک سر بزنید و یا پنل خودتون و سایت شاتل رو بخونید :)
عزیز شما اگر میخواهی برات رایگان باشه باید بسته شاتلند رو بخری اگر نخری نیم بها هست
این نیم بها شدن حدود 7 الی 8 ماه هست اجرایی شده . شما تا حالا کجا بودی که خبر نداری ؟ قبل از این تاریخ هم رایگان نبود و باید بسته خریداری میشد تا رایگان بشه
بهتره هر چند وقت یک دفعه حداقل به این تاپیک سر بزنید و یا پنل خودتون و سایت شاتل رو بخونید :)
داداش من یه چی میدونم که میگم.
شما برو تو گزارش مصرف روزانه اینترنت. اولش تقسیم بندی کرده. الان زده «ویژه ایران: سرزمین شاتل و بیش از 500 سایت پربازدید ایرانی (نیم بها) »
من الان یه بسته 30 روزه ترافیک ویژه ایران تا 11 آذر دارم.
این از این.
همین الان گذاشتم 100 مگ دانلود بشه، دیدم دقیقا برام تو قسمت مصرف امروزم 100 مگ رو زده تو ویژه ایران. بعد پایین تو جدول زده اینقدر مصرف داشتی و دقیقا نصف همین مقدار رو برام زده تو قسمت «مصرف محاسبه شده»
باور نداری خودت برو امتحان کن
- - - Updated - - -
شما برو تو گزارش مصرف روزانه اینترنت. اولش تقسیم بندی کرده. الان زده «ویژه ایران: سرزمین شاتل و بیش از 500 سایت پربازدید ایرانی (نیم بها) »
این از این.
همین الان گذاشتم 100 مگ دانلود بشه، دیدم دقیقا برام تو قسمت مصرف امروزم 100 مگ رو زده تو ویژه ایران. بعد پایین تو جدول زده اینقدر مصرف داشتی و دقیقا نصف همین مقدار رو برام زده تو قسمت «مصرف محاسبه شده»
Bensonw3x
06-11-2017, 00:58
من هم برام سوال شده بود که چرا وقتی بسته هم میخری تو گزارشات روزانه حساب میکنه ! ولی جواب اینکه شما باید برید قسمت "بسته های فعال" اونجا زده که چه مقدار از بسته کم شده ، و در کل اون مقدار حساب شده از ترافیک اصلی کم نمیکنه.
MMDFullHD
06-11-2017, 14:00
این از این.
- - - Updated - - -
این از این.
دوست گرامی
شما حرف دوستمون رو متوجه نشدی
یه بار پنل رو بخون چی زده چی نوشته شما اصلا متوجه نیستی چی خریدی و چی داری استفاده میکنی
بسته ای که به اسم بسته ایرانه
حداقل 100 گیگ مصرف وبسایتای ایران(500 سایت های داخلی) رو تضمین میکنه و نمیذاره از ترافیک اصلیتون کم شه! وبسایت هایی مثل خبرنگاران زومیت اپارات و ...
این بسته 5 ترابایت هم دانلود از شاتلند رو تضمین کرده که شما مصرف کنید
یعنی بسته ایران هم بسته ترافیکی برای 500 وبسایت داخلی با 100 گیگ حجم و 5 ترابایت دانلود از شاتلنده
پس اگه شما از شاتلند زدید دانلود 100 مگ زده ترافیک ایران درسته و هیچ مصرفی از حجم بین المللتون نکرده
اون زیاد مهم نیست که زده چقد مصرف محاسبه کرده یا .. شما از گزارشات بسه های فعال رو ببین دقیق زده
بهتره اپیکیشن مای شاتل رو نصب کنید که درست تر متوجه ترافیک خارجیتون و ترافیک سرزمین شاتل و ترافیک ایرانتون بشین
هیچ دزدی هم در کار نیست و این یه اشتباه که شما فکر میکنین
دوست گرامی
شما حرف دوستمون رو متوجه نشدی
یه بار پنل رو بخون چی زده چی نوشته شما اصلا متوجه نیستی چی خریدی و چی داری استفاده میکنی
بسته ای که به اسم بسته ایرانه
حداقل 100 گیگ مصرف وبسایتای ایران(500 سایت های داخلی) رو تضمین میکنه و نمیذاره از ترافیک اصلیتون کم شه! وبسایت هایی مثل خبرنگاران زومیت اپارات و ...
این بسته 5 ترابایت هم دانلود از شاتلند رو تضمین کرده که شما مصرف کنید
یعنی بسته ایران هم بسته ترافیکی برای 500 وبسایت داخلی با 100 گیگ حجم و 5 ترابایت دانلود از شاتلنده
پس اگه شما از شاتلند زدید دانلود 100 مگ زده ترافیک ایران درسته و هیچ مصرفی از حجم بین المللتون نکرده
اون زیاد مهم نیست که زده چقد مصرف محاسبه کرده یا .. شما از گزارشات بسه های فعال رو ببین دقیق زده
بهتره اپیکیشن مای شاتل رو نصب کنید که درست تر متوجه ترافیک خارجیتون و ترافیک سرزمین شاتل و ترافیک ایرانتون بشین
هیچ دزدی هم در کار نیست و این یه اشتباه که شما فکر میکنین
دوست عتزیز حرف شما کاملا درسته. اما برای من نوعی فقط تا هفته پیش اینطور بود.
ببینید من الان حجم ترافیک بایموندهام 10 گیگ هست.
یه بسته ایران و شاتللند دارم که 5000 گیگ هست 11 آبان خریدم و تا 11 آذر اعتبار داره
خب. الان از شاتللند مثلا 16 گیگ دانلود کردم. این 16 گیگ باید از 5000 گیگ کم بشه. درسته؟
اما برای من این اتفاق نیافتاده. تو ریزمصرفمو که دیدم، 16 گیگ رو نصف حساب کرده و رفته از ترافیک اصلیم یعنی همون 10 گیگ کم کرده!
من 11 اوم یه بسته 10 گیگ به همراه 6 گیگ تمدید سرویس خریدم. از شاتللند همینطور دانلود داشتم. چون داشتم سه تا گیم حجم بالا دانلود میکردم.
در کنارش اون روز چون ویندوز و گوشیمو آپدیت کرده بودم، گفته بودم نهایتا 2-3 گیگ مصرفشه. ولی دیدم تموم شده کل ترافیک بین المللم. گفتم حتما آپدیت ویندوز خیلی بوده اینطور شده.
یه بسته دیگه 12 اوم خریدم. دوباره 14 اوم پیام اومد آقا حجم ترافیکت تمومه!
اینجا دیگه شک کردم که گفتم یا هک شده مودمم یا داستان دیگهای هست. رفتم ریزمصرفمو دیدم که دیدم بله. دانلودای شاتللند رو گذاشته تو مصرف نیمبها و نصف حجم مصرفیم رو از ترافیک بینالمللم کم کرده!!!! در صورتی که به قول شما باید از 5000 گیگ کم میکرد.
فعلا تلفنی پیگیر شدم اونا هم حرف شماها رو زدن. نفر آخر هم که میگفت نه شما مصرفتون کلا بینالمللی بوده. یه جوری پیجوند منو. تنها حالتی که میتونست باشه این بود که فیلترشکن یا vpn ای روشن باشه رو سیستمم که ترافیک مصرفی شاتللند رو بینالمللی بکنه. در صورتی که اصلا نه vpn نه فیلترشکن روی سیستمم نیست.
الان میخواستم عکس ریزمصرفهام رو هم بذارم تا باورتون بشه. اما سایت مای شاتل رو زده بروز رسانی نمیدونم شاید اشتباهی رخ داده و با این تلفن من متوجه شدن و دارن درستش میکنن. امیدوارم.
MMDFullHD
07-11-2017, 12:19
دوست عتزیز حرف شما کاملا درسته. اما برای من نوعی فقط تا هفته پیش اینطور بود.
ببینید من الان حجم ترافیک بایموندهام 10 گیگ هست.
یه بسته ایران و شاتللند دارم که 5000 گیگ هست 11 آبان خریدم و تا 11 آذر اعتبار داره
خب. الان از شاتللند مثلا 16 گیگ دانلود کردم. این 16 گیگ باید از 5000 گیگ کم بشه. درسته؟
اما برای من این اتفاق نیافتاده. تو ریزمصرفمو که دیدم، 16 گیگ رو نصف حساب کرده و رفته از ترافیک اصلیم یعنی همون 10 گیگ کم کرده!
من 11 اوم یه بسته 10 گیگ به همراه 6 گیگ تمدید سرویس خریدم. از شاتللند همینطور دانلود داشتم. چون داشتم سه تا گیم حجم بالا دانلود میکردم.
در کنارش اون روز چون ویندوز و گوشیمو آپدیت کرده بودم، گفته بودم نهایتا 2-3 گیگ مصرفشه. ولی دیدم تموم شده کل ترافیک بین المللم. گفتم حتما آپدیت ویندوز خیلی بوده اینطور شده.
یه بسته دیگه 12 اوم خریدم. دوباره 14 اوم پیام اومد آقا حجم ترافیکت تمومه!
اینجا دیگه شک کردم که گفتم یا هک شده مودمم یا داستان دیگهای هست. رفتم ریزمصرفمو دیدم که دیدم بله. دانلودای شاتللند رو گذاشته تو مصرف نیمبها و نصف حجم مصرفیم رو از ترافیک بینالمللم کم کرده!!!! در صورتی که به قول شما باید از 5000 گیگ کم میکرد.
فعلا تلفنی پیگیر شدم اونا هم حرف شماها رو زدن. نفر آخر هم که میگفت نه شما مصرفتون کلا بینالمللی بوده. یه جوری پیجوند منو. تنها حالتی که میتونست باشه این بود که فیلترشکن یا vpn ای روشن باشه رو سیستمم که ترافیک مصرفی شاتللند رو بینالمللی بکنه. در صورتی که اصلا نه vpn نه فیلترشکن روی سیستمم نیست.
الان میخواستم عکس ریزمصرفهام رو هم بذارم تا باورتون بشه. اما سایت مای شاتل رو زده بروز رسانی نمیدونم شاید اشتباهی رخ داده و با این تلفن من متوجه شدن و دارن درستش میکنن. امیدوارم.
اصلا همچین مشکلی برای من پیش نیومده اگه اینطور که میگید باشه دزدی اشکاره ولی من تاحالا دزدی یا حجم خوری از شاتل ندیدم
شما یکاری کن از شاتلند فایلی بزن دانلود
مثلا این فایلارو
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بعد شما از بسته های فعال ببین حجم از کدوم کم میکنه قبل و بعدش رو ببین
دقیقا از اینجا
قبل و بعد اینجارو ذخیره کن
صد در صد هم مطمعن شو ادرس ip ایت از داخل کشوره
majnoon21
16-11-2017, 13:07
دوستان واقعا ریموت از شاتل لند تو سرویس های نامحدود تاثیرگذاره
من آرت 6 دارم این دوره 125 گیگ دانلود کردم که 120 گیگ آن ریموت از شاتل لند بود و ققط تک آهنگها رو مستقیم گرفتم سرعتم هنوز رو 400 است و محدود نشدم.
دوستان از طرح های جدید اینترنت خبر دارین قرار بهتر بشه یا بدتر ؟
Gamemaster
20-11-2017, 09:24
در پیج وزیر لیستو گزاشتن میتونید نگا کنید
majnoon21
20-11-2017, 09:51
همه چیز بستگی به سقف ترافیک ماهانه ای داره که شرکت ها میدن. الان من برای آرت 6 با سرعت 400 دارم 100 تومان میدم اگر قرار باشه 16 مگ با سرعت 2048 بشه 80 تومان و سقفش هم بیشتر از اون چیزی باشه که الان دارم دانلود می کنم عالی میشه. به نظر من اگه سقف ترافیکی که شرکت ها میدن خوب باشه برای پرمصرف ها عالی میشه اصلا هم برام اعتراض کم مصرف ها مهم نیست چرا که یکی از عوامل دزدی شرکت ها همین کم مصرف ها هستند که باعث شدن شرکت ها اینترنت رو گیگی با قیمت فوق گران به کاربران بفروشن.
دوستان واقعا ریموت از شاتل لند تو سرویس های نامحدود تاثیرگذاره
من آرت 6 دارم این دوره 125 گیگ دانلود کردم که 120 گیگ آن ریموت از شاتل لند بود و ققط تک آهنگها رو مستقیم گرفتم سرعتم هنوز رو 400 است و محدود نشدم.
من آرت 3 دارم .... با روزی یک گیگ تا ۱.۵ گیگ محدود شدم !!! قبلا برای این مقدار محدود نمی کرد !!
جالبتر از اون این که سایت های ایرانی برام محدود نشده !! مثل ورزش ۳ یا شاتل لند
شما هم چون از شاتل لند دانلود کردی محدود نشدی
به نظر من اگر از چیز پی ان ایرانی استفاده کنم دیگه محدودیتی ندارم .... باید تست کنم
majnoon21
20-11-2017, 14:32
من آرت 3 دارم .... با روزی یک گیگ تا ۱.۵ گیگ محدود شدم !!! قبلا برای این مقدار محدود نمی کرد !!
جالبتر از اون این که سایت های ایرانی برام محدود نشده !! مثل ورزش ۳ یا شاتل لند
شما هم چون از شاتل لند دانلود کردی محدود نشدی
به نظر من اگر از چیز پی ان ایرانی استفاده کنم دیگه محدودیتی ندارم .... باید تست کنم
آره خب من قبلا آرت 2 داشتم 69 گیگ دانلود کردم محدود شدم. خدا این شاتل لند رو از ما نگیره مشکلم فقط باهاش فایلهای بالای 2 گیگ هست.
majnoon21
26-11-2017, 17:19
الان 5 آذره تا 10 آذر قراره طرح اجرایی بشه فقط 5 روز باقی است اما هنوز تو سایت شاتل اتفاقی نیفتاده فقط 3 شرکت های وب، دیده بان و شبدیز حجمشون رو مشخص کردند که از این بین دیده بان از همه بهتره. هنوز نه خبری از آسیا تک هست نه پیشگامان نه شاتل نه صبانت و نه حتی مخابرات.
vahidreza2007
26-11-2017, 17:47
الان 5 آذره تا 10 آذر قراره طرح اجرایی بشه فقط 5 روز باقی است اما هنوز تو سایت شاتل اتفاقی نیفتاده فقط 3 شرکت های وب، دیده بان و شبدیز حجمشون رو مشخص کردند که از این بین دیده بان از همه بهتره. هنوز نه خبری از آسیا تک هست نه پیشگامان نه شاتل نه صبانت و نه حتی مخابرات.
بنظرم با توجه به اينكه قراره رقابتي باشه اين قضيه شركت ها منتظر دست بقيه رو بشه تا بتونند با كمي شرايط بهتر استفاده بيشتري كنند . مثلا بيان 5 گيگ اضافه تر بدن نسبت به بقيه ! االبته اصول رقابت اينو ميگه ولي به اينا باشه الان همشون نشستن فرم هاشون رو يه كاسه كردن كه كسي اين وسط ضرر نكنه و فقط مصرف كننده بهش فشار بياد !
فقط همينقدر ميدونم 10-15 گيگ بيشتر براي هر سرويس براي شركتهاي بزرگ هيچ هزينه زيادي نداره و اگر واقعا اين شركت ها با هم رقابت داشته باشند بايد شاهد تفاوت حجم هاي ارايه شده باشيم يعني مثل يه اسيا تك بياد سرويس 2 مگ رو با 60 گيگ ارايه كنه ولي شاتل بياد همون سرويس رو با 80 گيگ ارايه كنه ! اين ميشه رقابت ! ولي نه اگر ديديد مثلا تفاوت در حد 1-2 گيگ هستش مشخص ميشه طرح ها از قبل يه كاسه شده !
در اخر اينكه منم موافقم اينا كي ميخوان طرح ها رو بزارن رو سايت هاشون كه ملت ببينند سبك سنگين كنند !!
misam5526
26-11-2017, 17:48
سابقا در اینطور شرایطی فعالیت تاپیکهای این بخش از فروم چنان بالا میرفت که اصلا نیازی به اخبار رسمی شرکتها نمیشد! از بس کاربرا پیگیر میشدن و اینجا بحث میکردن عملا طرحها و تغییرات به طور کامل قبل سایت اون شرکت اینجا گفته میشد!! مخابرات رو یادمه هر دفعه تعرفه میخواست بده یک هفته پیشش کاربرای فروم اینجا میفهمیدن!
همین تاپیک شاتل قبلا در این شرایط خیلی راحت صد صفحه رو اضافه کرده بود تو این دو سه روزه ؛ اونم فقط با بحث راجع به موضوع تغییرات سرویسها نه بحث دیگه!
Gamemaster
26-11-2017, 17:55
شاید دیگه کسی نمیاد فروم
ولی اینکه چرا این شرکتا هنوز ارایه ندادن تنها دلیلش سر توافق با همه
زیادم فرقی با نرخ بقیه نمیکنن
misam5526
26-11-2017, 17:56
4 نفری (من و دوستام) از 4 استان مختلف امروز به شاتل زنگ زدیم! اصلا نم پس نمیدن... یعنی تا گفتم نامحدود جدید سریع میگه هیچی به ما اعلام نشده ...
بعد از 5 دقیقه بازار گرمی بازم میگه زمانش برسه شرکت خودش اعلام میکنه اگه بخواد اجرا کنه طرح رو (جانم؟)
باقی دوستان هم جواب مشابه شنیدن. ظاهرا شاتل خیلی خوشش نیومده از تغییرات جدید!
بر این اساس با توجه به پیشبینیهای انجام شده و مهندسی نیازهای کاربران، برای رفاه حال و جلب رضایت بیش از پیش مشترکین سرویس های اکو(Eco)، تصمیم گرفتهایم که مهلت اعتبار کلیه سرویسهای خانواده اکو(ٍEco) را بدون دریافت هیچگونه هزینهی اضافه تا تاریخ ۱ آذر ۹۷ تمدید کنیم. افزون بر این با توجه به کاهش قیمت هر گیگابایت ترافیک اضافه به ۲٬۰۰۰ تومان، شما میتوانید حجم ترافیک مورد نیاز خود را از این پس با قیمت پایینتری خریداری کنید که این موضوع هم میتواند به کاهش قیمت تمام شده سرویس شما منجر شود.
بیتردید مشتریانی که مایل به استفاده از این امکان نباشند، میتوانند از تاریخ ۱۰ آذر با مراجعه به پورتال مشتریان شاتل (my.shatel.ir) یا تماس با واحد فروش شاتل سرویس خود را به یکی از سرویسهای جدید شاتل تغییر دهند.
گفتنیست بر اساس مصوبه شماره ۲۶۶ سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از تاریخ یاد شده سرویسهای اینترنت پرسرعت (ADSL2+) ارایه شده به مشتریان به سرویسهای غیرحجمی (Connection Based) تغییر میکند و سرویسهای قبلی دیگر قابل ارایه نخواهند بود. جزییات سرویسهای جدید به زودی در وبسایت شاتل قابل مشاهده خواهد بود.
امید است ارایه خدمات با بهترین کیفیت، همچون همیشه بزرگترین افتخار ما باشد. shatel
اين خبر رو گذاشت ولي الان كه نگاه ميكنم نيست مثل اينكه برداشتن
iman2919
26-11-2017, 19:21
بر این اساس با توجه به پیشبینیهای انجام شده و مهندسی نیازهای کاربران، برای رفاه حال و جلب رضایت بیش از پیش مشترکین سرویس های اکو(Eco)، تصمیم گرفتهایم که مهلت اعتبار کلیه سرویسهای خانواده اکو(ٍEco) را بدون دریافت هیچگونه هزینهی اضافه تا تاریخ ۱ آذر ۹۷ تمدید کنیم. افزون بر این با توجه به کاهش قیمت هر گیگابایت ترافیک اضافه به ۲٬۰۰۰ تومان، شما میتوانید حجم ترافیک مورد نیاز خود را از این پس با قیمت پایینتری خریداری کنید که این موضوع هم میتواند به کاهش قیمت تمام شده سرویس شما منجر شود.
بیتردید مشتریانی که مایل به استفاده از این امکان نباشند، میتوانند از تاریخ ۱۰ آذر با مراجعه به پورتال مشتریان شاتل (my.shatel.ir) یا تماس با واحد فروش شاتل سرویس خود را به یکی از سرویسهای جدید شاتل تغییر دهند.
گفتنیست بر اساس مصوبه شماره ۲۶۶ سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از تاریخ یاد شده سرویسهای اینترنت پرسرعت (ADSL2+) ارایه شده به مشتریان به سرویسهای غیرحجمی (Connection Based) تغییر میکند و سرویسهای قبلی دیگر قابل ارایه نخواهند بود. جزییات سرویسهای جدید به زودی در وبسایت شاتل قابل مشاهده خواهد بود.
امید است ارایه خدمات با بهترین کیفیت، همچون همیشه بزرگترین افتخار ما باشد. @shatel ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اين خبر رو گذاشت ولي الان كه نگاه ميكنم نيست مثل اينكه برداشتن
این یعنی سرویس eco هم کنار سرویس های (منصفانه:n02:) تا سال اذر 97 ارائه میشه؟
اگر سرویس های eco مثل سابق تا اذر 97 باشه عالیه!:n12:
این سرویس های مثلا نامحدود (منصفانه) بکار من اصلا نمیاد :n34:
این یعنی سرویس eco هم کنار سرویس های (منصفانه:n02:) تا سال اذر 97 ارائه میشه؟
اگر سرویس های eco مثل سابق تا اذر 97 باشه عالیه!:n12:
این سرویس های مثلا نامحدود (منصفانه) بکار من اصلا نمیاد :n34:
منظورش احتمالا همين
ولي به شخصه به كار من نمياد
ماهي ٥ گيگ ٥ تومان جشنواره ساليانه ميگرفتم استفاده ميكردم
الان حداقل بايد ماهيانه ١٢٥٠٠ بدم
براي كم مصرف ها فكري نشده به نظر
majnoon21
26-11-2017, 19:26
4 نفری (من و دوستام) از 4 استان مختلف امروز به شاتل زنگ زدیم! اصلا نم پس نمیدن... یعنی تا گفتم نامحدود جدید سریع میگه هیچی به ما اعلام نشده ...
بعد از 5 دقیقه بازار گرمی بازم میگه زمانش برسه شرکت خودش اعلام میکنه اگه بخواد اجرا کنه طرح رو (جانم؟)
باقی دوستان هم جواب مشابه شنیدن. ظاهرا شاتل خیلی خوشش نیومده از تغییرات جدید!
آره به نظر من این طرح خیلی می تونه به ضرر شرکت ها باشه الان من آرت 6 شاتل رو دارم 100 تومان میدم و شاتل آرت 7 و 8 هم داره با قیمت 220 و 400 هزار تومان حالا بالاترین رقم نرخ جدید 80 هزار تومان است اونم 16 مگ که قطعا حجمش هم باید بالا باشه خب معلومه به نفعشون نیست.
misam5526
26-11-2017, 19:33
آره به نظر من این طرح خیلی می تونه به ضرر شرکت ها باشه الان من آرت 6 شاتل رو دارم 100 تومان میدم و شاتل آرت 7 و 8 هم داره با قیمت 220 و 400 هزار تومان حالا بالاترین رقم نرخ جدید 80 هزار تومان است اونم 16 مگ که قطعا حجمش هم باید بالا باشه خب معلومه به نفعشون نیست.
بیشترین هم خوانی قیمت رو با شرکت های وب داره ظرح جدید چون درامدش بخاطر حجم روزانه بیشتر بود و اپشن دیگه ای مثل ساعات رایگان نداشت.
طبیعیه اسیاتک و شاتل خیلی خوشحال نمیشند از این طرح چون خودشون نامحدود میفروختند این دو شرکت با قیمتهایی خیلی بالاتر و حجمی کمتر!
پارس انلاینم که فروخته شده به های وب و در نهایت همین سیاستها رو با برند های وب اجرا بکنه
black sabbath
27-11-2017, 18:05
من چکار کنم دو سه روز دیگه ماهیانم تموم میشه باید قرارداد جدید ببندم الآن ART5 دارم.نمی خوام دیگه اینو ادامه بدم
مصرف ماهیانم تقریباً 35 گیگ هست.دانلودهام رو با 4G همراه اول زمان رایگان انجام میدم
با این حساب فعلاً تا طرح های جدید نیومده چه پنلی رو بگیرم؟
Mehdi Tamimi
27-11-2017, 18:09
سلام
من دیگه از این طرحهای ART نمیگیرم حداقلل تاوقتی دانلود رایگان همراه اول داریم چرا مثلا من باید طرح 6 با 100 تومن اون هم باسرعت
رپرتی 400 کیلوبایت بگیرم که اصلا کیفیت نداره
طرح های محدود میگیرم
نظرت چیه ؟
black sabbath
27-11-2017, 18:13
سلام
من دیگه از این طرحهای ART نمیگیرم حداقلل تاوقتی دانلود رایگان همراه اول داریم چرا مثلا من باید طرح 6 با 100 تومن اون هم باسرعت
رپرتی 400 کیلوبایت بگیرم که اصلا کیفیت نداره
طرح های محدود میگیرم
نظرت چیه ؟
راست میگی ولی خب بدون دانلود و فقط وبگردی ماهیانه چقدر مصرف داری؟
Mehdi Tamimi
27-11-2017, 18:13
منظورش احتمالا همين
ولي به شخصه به كار من نمياد
ماهي ٥ گيگ ٥ تومان جشنواره ساليانه ميگرفتم استفاده ميكردم
الان حداقل بايد ماهيانه ١٢٥٠٠ بدم
براي كم مصرف ها فكري نشده به نظر
یه زمانی شاتل خیلی خوب بود من ART3 میگرفتم با دانلود سرعت حداقل 450 کیلوبایت بود
اون هم برای جذب مشتری بود الان این ماه ART6 گرفتم با سرعت 400 حالا قیمت این کجا واین کجا
فعلا استفاده از اپراتورهای همراه اول با دانلود نامحدود شبانه عالیه تا ببینیم چی میخوام بسرمون بیارن
Mehdi Tamimi
27-11-2017, 18:15
راست میگی ولی خب بدون دانلود و فقط وبگردی ماهیانه چقدر مصرف داری؟
بزرگترین مشکل من دانلود برنامه های اینیستا و... هست که من میتونم کنترلشون کنم ولی خانم وبچه ها رو فکر کنم باید ببندم استفاده نکنن
وفقط شبها استفاده کنن
فکر کنم اون دو گیگی شب دو گیگ روز کافی باشه
majnoon21
27-11-2017, 18:16
ای بابا چرا شاتل تو سایتش حجم مصرف منصفانه اش رو با قیمت های جدید نمی زنه آخه همش سه روز تا اجرای این طرح باقی مونده جالبه که حتی کارمنداشم هم نمی دونن! کسی که از دوستان احیانا خبری تو این مورد نداره ؟
Mehdi Tamimi
27-11-2017, 18:19
ای بابا چرا شاتل تو سایتش حجم مصرف منصفانه اش رو با قیمت های جدید نمی زنه آخه همش سه روز تا اجرای این طرح باقی مونده جالبه که حتی کارمنداشم هم نمی دونن! کسی که از دوستان احیانا خبری تو این مورد نداره ؟
سلام کدوم حجم بابا شاتل داره سرعتها رو میبنده که مشتری بگیره بعد شما میخوای طرح اجرا کنه !!!!!!!!!!!!!!
majnoon21
27-11-2017, 18:30
سلام کدوم حجم بابا شاتل داره سرعتها رو میبنده که مشتری بگیره بعد شما میخوای طرح اجرا کنه !!!!!!!!!!!!!!
آره میدونم اما از دهم آذر همه شرکت ها چه بخواین و چه نخواین باید این طرح رو اجرا کنن یعنی دلبخواهی نیست و اجباره.
Mehdi Tamimi
27-11-2017, 18:45
آره میدونم اما از دهم آذر همه شرکت ها چه بخواین و چه نخواین باید این طرح رو اجرا کنن یعنی دلبخواهی نیست و اجباره.
ای جان !!!!!!!!!!!!!!!!
بیشتر برام توضیح بده ببینم چکار میخوان بکنن
black sabbath
27-11-2017, 18:47
یعنی منی که در ماه مثلاً 35 گیگ مصرف دارم و با آرت 5 یونم داره پاره میشه که 65 هزار میدم اون هم با سرعت پایین امیدوار باشم با طرح های جدید و این مقدار مصرف هزینه کمتری بپردازم؟
دوست عزیز misam5526 شما که خیلی در بحث ها فنی صحبت می کردی یه راهنمایی کن
ای خدا چی بگم هعیییی:n27::n28:
Mehdi Tamimi
27-11-2017, 18:52
یعنی منی که در ماه مثلاً 35 گیگ مصرف دارم و با آرت 5 یونم داره پاره میشه که 65 هزار میدم اون هم با سرعت پایین امیدوار باشم با طرح های جدید و این مقدار مصرف هزینه کمتری بپردازم؟
دوست عزیز @misam5526 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شما که خیلی در بحث ها فنی صحبت می کردی یه راهنمایی کن
فکر نکنم خبری از ارزونی باشه
فعلا که خبری نبوده وفکر نکنم باشه
شرکتی که مثلا درآمد ماهیانش ..... هست بیاد با یه طرح اون رو پایین بیاره ضرر کرده
majnoon21
27-11-2017, 18:59
قطعا اگه شاتل بیاد حجم بهتری بده مشتریانش بیشتر میشن الان های وب قراره 16 مگ رو 120 گیگ بده 80 تومان مطمئن باشین برای شاتل از این کمتر نخواهد بود و تا جایی که شنیدم احتمال اینکه حجم هایی که شاتل در تمام سرعت ها میده بیشتر از های وب باشه هم هست مخصوصا اینکه این روزها به های وب انتقادات زیادی شد.
Mehdi Tamimi
27-11-2017, 19:04
قطعا اگه شاتل بیاد حجم بهتری بده مشتریانش بیشتر میشن الان های وب قراره 16 مگ رو 120 گیگ بده 80 تومان مطمئن باشین برای شاتل از این کمتر نخواهد بود و تا جایی که شنیدم احتمال اینکه حجم هایی که شاتل در تمام سرعت ها میده بیشتر از های وب باشه هم هست مخصوصا اینکه این روزها به های وب انتقادات زیادی شد.
من که از شاتل خیلی زده شدم واصلا برای کسی توصیه نمیکنم قبلا خیلی ازش تعریف وتمجید میکردم
احتمالا یه رادیو نانو بگیرم برم سمت راصد فکرکنم گزینه الماس داشت 7 تا 7 دانلود مجانی حداقل هزینه ها خیلی کم میشه
Gamemaster
27-11-2017, 19:10
این طرح هیچی نداره فقط میبره مارو بدوران دیال اپ
misam5526
27-11-2017, 19:20
دوست عزیز @misam5526 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شما که خیلی در بحث ها فنی صحبت می کردی یه راهنمایی کن
شرکتها مجاز شدن بر اساس صلاحدید خودشون میزان حجم منصفانه رو تعیین کنند و حداقلی براش نیست. تنها رقابته که میتونه تاثیر بزاره .
شرکت شاتل برگ برندش شاتل لنده که مجبور میشه روی همین سرویسا ارائش بده (چون حجمیا میرن برای ثبت نام جدید) پس یه امتیاز داره بده رو سرویسا حتی اگه حجمهای کمتری ارائه بده
مثلا اگه های وب بتونه (اگه خیلی خوشبین باشیم بهش) سرعت 8 مگ رو تضمین کنه و کیفیت (نه حتی 90 درصد اصلا بگو 80 درصد) طبیعیه که شرکتهای دیگه تحت فشار قرار میگیرند خصوصا با خریده شدن پارس که های وب رو در استانه تبدیل به یکی از دو غول اینترنتی ایران شدن، قرار داده.
misam5526
27-11-2017, 19:25
یه نکته ای رو جهت اطلاع میگم ...ضرر نداره
شرکت های وب دو روز پیش درامد 8 ماهه (تا اول اذر) خودش رو اعلام کرد با حدود 233 میلیارد تومن تونسته نزدیک 60 درصد بودجه پیش بینی شدش رو محقق کنه!
از طرفی خرید شرکت پارس انلاین الان 800 الی 900 میلیارد تومن تخمین زده شده که رسما از این هفته توی بورس سهامشون با برند "های وب" عرضه شد!
اسیاتک هم همچنان مذاکراتش رو برای ادغام با های وب ادامه داره میده... اگه های وب اسیاتک رو هم بخره میشه بزرگترین شرکت اینترنتی ایران که دیتاسنترهاش از شاتل خیلی بزرگتر خواهد بود برای میزباینی داخلی و راه اندازی سایتی مثل شات لند فعلی!!
black sabbath
27-11-2017, 21:08
من این عکس رو تاپیک بغلی دیدم از های وب
خب منی که زیاده زیاد 40 گیگ مصرف دارم و ماهی 65 هزار میدم به شاتل و تازه سرعت خوبی هم ندارم بهتر نیست برم مثلاً سراغ سرویس 4mbps با مصرف منصفانه 40 گیگ در ماه؟؟
الآن زنگ زدم گفت این طرح از 10 آذر شروع میشه و من هم 10 آذر قرارداد ماهیانم با شاتل تموم میشه
نظر شما چیه؟
f_s10224
27-11-2017, 21:14
خب منی که زیاده زیاد 40 گیگ مصرف دارم و ماهی 65 هزار میدم به شاتل و تازه سرعت خوبی هم ندارم بهتر نیست برم مثلاً سراغ سرویس 4mbps با مصرف منصفانه 40 گیگ در ماه؟؟
الآن زنگ زدم گفت این طرح از 10 آذر شروع میشه و من هم 10 آذر قرارداد ماهیانم با شاتل تموم میشه
نظر شما چیه؟
های وب خیلی عذابه فعلا . صبر کنین که کامل با پارس یکی بشه بعد بیاین ...در ضمن شاتل هم فردا پس فردا طرحشو قطعا میده . و چون رقابتی شده مصرف منصفانه در سه تا شرکت تا الان !!! پس کمی صبر کنین .
majnoon21
27-11-2017, 21:41
های وب خیلی عذابه فعلا . صبر کنین که کامل با پارس یکی بشه بعد بیاین ...در ضمن شاتل هم فردا پس فردا طرحشو قطعا میده . و چون رقابتی شده مصرف منصفانه در سه تا شرکت تا الان !!! پس کمی صبر کنین .
آره منم منتظر شاتلم چون یقین دارم از های وب بهتر خواهد بود. اگر هم حجم های شاتل خوب نباشه مطمئنا از شرکت هایی مثل دیده بان یا شبدیز می گیرم اما هرگز سراغ های وب نمیرم.
Gamemaster
27-11-2017, 21:53
نظر شما چیه؟
اگه سرعت ۵۱۲ کیلوبایت براتون خوبه اره انتخاب ۴مگابیت خوبه
black sabbath
27-11-2017, 22:28
اگه سرعت ۵۱۲ کیلوبایت براتون خوبه اره انتخاب ۴مگابیت خوبه
الآن با آرت 5 شاتل حداکثر سرعتی که IDM به من میده 350 کیلو بایت هست
دوستان كسي هست كه آخرين پيش فاكتور ش تاريخ ش خود به خود يك سال تمديد شده باشه
مثل اينكه براي ي عده تمديد كردن بعد حالا يا پشيمون شدن يا از بالا نگذاشتن
برگردوندن به قبل
مثل پيام زير كه فقط در نسخه ios تلگرام هست اونم نميشه فوروارد كرد
حتي در نسخه وب پاك شده و نيست
Gamemaster
28-11-2017, 12:03
بله ماله منو پیام اومد تا ۹۷ تمدید شد
حالا تو فاکتور میبینم امروز دوباره برگشته ۹۶
majnoon21
28-11-2017, 13:23
دوستان كسي هست كه آخرين پيش فاكتور ش تاريخ ش خود به خود يك سال تمديد شده باشه
مثل اينكه براي ي عده تمديد كردن بعد حالا يا پشيمون شدن يا از بالا نگذاشتن
برگردوندن به قبل
مثل پيام زير كه فقط در نسخه ios تلگرام هست اونم نميشه فوروارد كرد
حتي در نسخه وب پاك شده و نيست
این پیام می تونه خیلی معنا داشته باشه خیلی
2_ahmadzadeh
28-11-2017, 14:25
خدا لعنت کنه بعضیارو که دیگه 4 سال دیگه رای نمیخوان و هرکاری میخوان میکنن
djmoslemok
28-11-2017, 14:52
خدا لعنت کنه بعضیارو که دیگه 4 سال دیگه رای نمیخوان و هرکاری میخوان میکنن
دقیقا همینطوره :n03:
sima_6600
28-11-2017, 15:36
این همش بازار گرمی شرکت ها هست و هیچ اتفاق بدی قرار نیست بیفته این ها دارن از فضای بوجود امده سو استفاده میکنن و سود کلانی به جیب میزنن.
گول این شرکت ها رو نخورید و بعد از تغییر سرویس ها اگر شاهد عدم رعایت قانون سرعت 1 به 1 بودید شکایت کنید و پدرشون رو در بیارید.چیزی که در سرویس های فعلی قابل اعتراض نیست سرعت سرویس هست و بر اساس قانون قدیم سرویس بین 8 نفر تقسیم میشد ولی الان اگر شما سرویس 16 مگ بگیری باید به شما همین سرعت رو ارائه بده و در صورت این که زیر 90% این سرعت رو ارائه کنه شما حق شکایت داری.
Gamemaster
28-11-2017, 16:00
مگه گفتن این سرویس ۱ ب ۱؟
فکر نکنم اینو تقیر داده باشن
---------------------------------------------------
الان مشکل اصلی من قیمته لیست های وب درومده اگه مبنا رو این قیمتا بگیریم
۴مگ در طرح جدید دارن میدن ۴۰ تومن
الان ۴مگ دارم میدم ۱۹ تومن این اصلی ترین مورد
مگر شاتل بیاد قیمتی فراتر بزاره که فکر نکنم اجازه داشته باشن:n27:
I Walk Alone
28-11-2017, 16:09
19 تومن چند گیگ میگیری در ماه؟ این سرویس های وب 40 گیگ میده, یعنی گیگی هزار تومن.
f_s10224
28-11-2017, 16:37
دوستان اشتباه نکنین . شما با این سرویس می تونیدقابلیت استریم در ماه داشته باشید و نگران حجم نباشید . مثلا اگر 16مگ رو با 160 گیگ خارجی 80 تومن بگیرین اگر دانلودر خفن نباشین . می تونین خیلی راحت در ماه به صورت ناپیوسته استریم داشته باشید ..در سرویس های قبلی که شبانه بود فقط شب باید پا می شدین و فایل برای دانلود می زاشتین که برای من و خیلی ها که اطرافم هستن اینکار بیهوده بود . + اینکه شما هنوز می توانید با داشتن شبانه های همراه اول و سرویس های وای فای اینکارو انجام بدین . دانلودر ها بزرگترین ضربه را از این طرح خوردن ولی خیلیا از این طرح سود می برن . فقط یه جامعه اماری از اطرافتون بگیرین می تونین متوجه بشین خیلی ها به این قدرت دانلود نمی کنن . تنها مشکل بزرگی که این طرح داره برداشتن حجم نامحدود داخلیه !!!! که این زرنگی وزیر رو رسوند .... و دانلود گیم که باید یا از بازار خرید کرد یا به صورت شبانه همراه اول یا ساعتی های ایرانسل استفاده کرد ....در ضمن سرویس های اختصاصی هم هستن که رقم های بالایی دارن ولی محدودیت حجم ندارن که از 300 هزارتومن در ماه شروع می شوند تا چندین میلیون .......این طرح دقیقا به دانلودر ها وگیمر ها ضربه زد . تا کسانی که استریمر و مدیا باز هستند . نسبت جامعه هم درسته ....بیشتر مردم مدیا باز هستن !!!.پس اکثر جامعه در نهایت راضی خواهند بود .
الان شخصي كه مصرف كمي داره ولي سرعت بالايي مي خواد بايد چه كار كنه
بهترين راه نت سيم كارت احتمالا
babak13592006
28-11-2017, 17:20
دوستان اشتباه نکنین . شما با این سرویس می تونیدقابلیت استریم در ماه داشته باشید و نگران حجم نباشید . مثلا اگر 16مگ رو با 160 گیگ خارجی 80 تومن بگیرین اگر دانلودر خفن نباشین . می تونین خیلی راحت در ماه به صورت ناپیوسته استریم داشته باشید ..در سرویس های قبلی که شبانه بود فقط شب باید پا می شدین و فایل برای دانلود می زاشتین که برای من و خیلی ها که اطرافم هستن اینکار بیهوده بود . + اینکه شما هنوز می توانید با داشتن شبانه های همراه اول و سرویس های وای فای اینکارو انجام بدین . دانلودر ها بزرگترین ضربه را از این طرح خوردن ولی خیلیا از این طرح سود می برن . فقط یه جامعه اماری از اطرافتون بگیرین می تونین متوجه بشین خیلی ها به این قدرت دانلود نمی کنن . تنها مشکل بزرگی که این طرح داره برداشتن حجم نامحدود داخلیه !!!! که این زرنگی وزیر رو رسوند .... و دانلود گیم که باید یا از بازار خرید کرد یا به صورت شبانه همراه اول یا ساعتی های ایرانسل استفاده کرد ....در ضمن سرویس های اختصاصی هم هستن که رقم های بالایی دارن ولی محدودیت حجم ندارن که از 300 هزارتومن در ماه شروع می شوند تا چندین میلیون .......این طرح دقیقا به دانلودر ها وگیمر ها ضربه زد . تا کسانی که استریمر و مدیا باز هستند . نسبت جامعه هم درسته ....بیشتر مردم مدیا باز هستن !!!.پس اکثر جامعه در نهایت راضی خواهند بود .دوست عزیز مشکل شما اینجاست فکر می کنید کیفیت پایین اینترنت ایران بخاطر دانلودر هاست در حالیکه بخاطر چندین لایه فیلترینگی هست که بروش اجرا می کنن شما سایت IMDB رو باز کن ببین چه برسر این سایت اوردن با شبکه فیلترینگی که دارن
نه عزیزمن هیچ تغییری نخواهد کرد همون که هست می مونه تازه شانس بیارید کلا ملیش نکنن بگن همینه که هست
sima_6600
28-11-2017, 17:29
دوستان اشتباه نکنین . شما با این سرویس می تونیدقابلیت استریم در ماه داشته باشید و نگران حجم نباشید . مثلا اگر 16مگ رو با 160 گیگ خارجی 80 تومن بگیرین اگر دانلودر خفن نباشین . می تونین خیلی راحت در ماه به صورت ناپیوسته استریم داشته باشید ..در سرویس های قبلی که شبانه بود فقط شب باید پا می شدین و فایل برای دانلود می زاشتین که برای من و خیلی ها که اطرافم هستن اینکار بیهوده بود . + اینکه شما هنوز می توانید با داشتن شبانه های همراه اول و سرویس های وای فای اینکارو انجام بدین . دانلودر ها بزرگترین ضربه را از این طرح خوردن ولی خیلیا از این طرح سود می برن . فقط یه جامعه اماری از اطرافتون بگیرین می تونین متوجه بشین خیلی ها به این قدرت دانلود نمی کنن . تنها مشکل بزرگی که این طرح داره برداشتن حجم نامحدود داخلیه !!!! که این زرنگی وزیر رو رسوند .... و دانلود گیم که باید یا از بازار خرید کرد یا به صورت شبانه همراه اول یا ساعتی های ایرانسل استفاده کرد ....در ضمن سرویس های اختصاصی هم هستن که رقم های بالایی دارن ولی محدودیت حجم ندارن که از 300 هزارتومن در ماه شروع می شوند تا چندین میلیون .......این طرح دقیقا به دانلودر ها وگیمر ها ضربه زد . تا کسانی که استریمر و مدیا باز هستند . نسبت جامعه هم درسته ....بیشتر مردم مدیا باز هستن !!!.پس اکثر جامعه در نهایت راضی خواهند بود .
منظور شما از استریم کردن این هست که تماشا کنی دیگه چون گه بخوای خودت استریم کنی با اینترنت ADSL این امکان وجود نداره و شما به سرویس با اپولود قوی نیاز داری مثل VDSL یا فیبر نوری
misam5526
28-11-2017, 17:30
بله در مورد سرعت اینو گفتن:
"نرخ بیت های (سرعت) اعلام شده در این جدول باید برای ۹۵ درصد زمان تضمین شود و در ۵ درصد زمان حداکثر می تواند به میزان ۵۰ درصد کاهش یابد."
که تعریف عدم شیر سرویس خریداری شده و ارائه سرعت واقعی در همه زمانهای قرارداده (95 درصد زمان)
در مورد قیمت که گفتید شاتل قیمتی فراتر بزاره؛ باید یاداوری کنم قیمتها و سرعت ثابت و طبق لیست وزارت خواهد بود و رقابت بر اساس حجم و اپشنهای اضافی و تشویقی خود شرکتهاست
مثلا های وب در انتهای صفحه اعلام تعرفه نوشته که فشفشه همچنان باقیه (برای کسایی که دیگه خیلی حجم میخوان)
شاتل هم میتونه نواوری هایی که تا حالا داشته به عنوان تشویق کابر به سرویسش اضافه کنه مثلا:
سرویس 4 مگ (نسخه اول): 30 گیگ 40 تومن
سرویس 4 مگ (نسخه دوم): 10 گیگ 40 تومن + اجازه استفاده از شاتلند
الان شخصي كه مصرف كمي داره ولي سرعت بالايي مي خواد بايد چه كار كنه
بهترين راه نت سيم كارت احتمالا
توی جدول قیمتهای جدید سقف قیمت هستن.یعنی احتمال داره بسته های با حجم کم و سرعت بالا ولی قیمت کمتر از سقف مجاز قیمت هم ارائه بشه.مثلن میشه ده گیگ با سرعت چهار مگ رو بفروشن ۲۵ تومن.
Sent using Android ForumReader app
توی جدول قیمتهای جدید سقف قیمت هستن.یعنی احتمال داره بسته های با حجم کم و سرعت بالا ولی قیمت کمتر از سقف مجاز قیمت هم ارائه بشه.مثلن میشه ده گیگ با سرعت چهار مگ رو بفروشن ۲۵ تومن.
Sent using Android ForumReader app
بازم فكر نكنم براي كم مصرف ها به درد بخوره
الان صبا نت رو دارم تمديد ميكنم
سرعت تا ١٦ و ٦٠ گيگ رو ميده ٦٠ تومان يكسال
اين سرويس براي كم مصرف ها عالي
هم سرعت داره و هم حجم
البته اگر شاتل زمان رو تمديد كنه بازم بد نيست فقط حجم بخري اونم تو جشنواره فقط
------------
اين رو از صبانت تمديد كردم
قيمت ش عالي
دو سال ١٦٠ گيگ بين المللي ١٤٥ در مياد
f_s10224
28-11-2017, 19:19
دوست عزیز مشکل شما اینجاست فکر می کنید کیفیت پایین اینترنت ایران بخاطر دانلودر هاست در حالیکه بخاطر چندین لایه فیلترینگی هست که بروش اجرا می کنن شما سایت IMDB رو باز کن ببین چه برسر این سایت اوردن با شبکه فیلترینگی که دارن
نه عزیزمن هیچ تغییری نخواهد کرد همون که هست می مونه تازه شانس بیارید کلا ملیش نکنن بگن همینه که هست
اتفاقا منظور من این نبود اصلا هم بحث اینترنت ضعیف رو نزدم .چون در مرکز ها جدا سازی بخوبی انجام شده و افزایش یوزر باعث کیفیت پایین میشه !!!
f_s10224
28-11-2017, 19:21
منظور شما از استریم کردن این هست که تماشا کنی دیگه چون گه بخوای خودت استریم کنی با اینترنت ADSL این امکان وجود نداره و شما به سرویس با اپولود قوی نیاز داری مثل VDSL یا فیبر نوری
خیر منظور من استریم از لحاظ دیدن بود نه از لحاظ استریمر بودن ....با ای دی اس ال من با پارس روی 1080 ویدئو می بینم .
سلام
واسه من تمدید کردن و فقط پول شبانه محاسبه شده یعنی دیگه حجم نمیدن و باید اضافه بخرم ؟
سلام
واسه من تمدید کردن و فقط پول شبانه محاسبه شده یعنی دیگه حجم نمیدن و باید اضافه بخرم ؟
براي من هم تمديد شد
ولي يك سال نيست زده تا ١٦/٠٨/٩٧
مال شما احتمالا شبانه بايد پرداخت كني اره ؟
Gamemaster
28-11-2017, 20:21
بله تایید میشه دوباره برای منم فعال کردن
1397/08/18
حالا چرا ٩ ماه و بيست روز
منتظر حجم جشنواره اي بمونيم
يادش به بخير ١٠٠ گيگ ٦٠ درصد تخفيف
George Shelly
28-11-2017, 20:29
حالا چرا ٩ ماه و بيست روز
منتظر حجم جشنواره اي بمونيم
يادش به بخير ١٠٠ گيگ ٦٠ درصد تخفيف
تمام افکت های ویندوز رو دیسیبل کردی ؟ شده ویندوز 2000.
براي من هم تمديد شد
ولي يك سال نيست زده تا ١٦/٠٨/٩٧
مال شما احتمالا شبانه بايد پرداخت كني اره ؟
من تازه دیدم و به شرکت زنگ نزدم ولی فکر کنم باید پول شبانه بدم و حجم اضافه بخرم ! ولی اگر حجم هم بدن خوبه :n09:
Gamemaster
28-11-2017, 21:02
اینجوری که برای لیست نهایی منتظرم برای نمایشگاه E3نبودم :n02:
امشبم که گذشت فقط ۲روز تا زمان نهایی
reza.karimi
29-11-2017, 11:10
برای من که طرح یکساله دارم از طرح خودم چهارروز دیگه باقی مونده الان که فاکتورم داخل پنل صادر شده اگر الان همین طرح قبلی تمدید کنم مصوبه طرحهای جدید که اومد رو طرح من تاثیری نداره
maniya12
29-11-2017, 11:38
سلام خدمت همه دوستان
ببخشید میخواستم بدونم برنامه ای رایگان دارید به من معرفی کنید که آیپی اینترنت من رو از یه آیپی ایرانی به یه آیپی ایرانی دیگه تغییر بده برای افزایش سرعت اینترنت در هنگام محدود شدن سرعت اینترنت؟!
با تشکر
misam5526
29-11-2017, 11:41
سلام خدمت همه دوستان
ببخشید میخواستم بدونم برنامه ای رایگان دارید به من معرفی کنید که آیپی اینترنت من رو از یه آیپی ایرانی به یه آیپی ایرانی دیگه تغییر بده برای افزایش سرعت اینترنت در هنگام محدود شدن سرعت اینترنت؟!
با تشکر
شاتل محدودیت رو روی اکانت شما اعمال میکنه و نه ای پی.
maniya12
29-11-2017, 12:50
شاتل محدودیت رو روی اکانت شما اعمال میکنه و نه ای پی.
سلام
دوست گرامی من قبلا با یه برنامه ای این کار میکردم که اون برنامه دیگه از کار افتاده و رایگان بود و سرعت محدود شدم به حالت اولیه بر میگشت تست شده که میگم
شما برنامه ای سراغ ندارید یا وی پی ان ایرانی رایگان؟!
برای من که طرح یکساله دارم از طرح خودم چهارروز دیگه باقی مونده الان که فاکتورم داخل پنل صادر شده اگر الان همین طرح قبلی تمدید کنم مصوبه طرحهای جدید که اومد رو طرح من تاثیری نداره
اگر پرداخت نكني احتمالا تا آذر سال اينده خود به خود تمديد بشه
بازم بپرس
اگر پرداخت كنين كه بله شما سرويس خريدين تا انتهاي سرويس مشكلي نداره
چون ديشب تماس سرويس هاي حجمي زمان تمديد شده
شايد براي شما هم شده باشه
MW_ARDEN
29-11-2017, 14:05
سلام
دوست گرامی من قبلا با یه برنامه ای این کار میکردم که اون برنامه دیگه از کار افتاده و رایگان بود و سرعت محدود شدم به حالت اولیه بر میگشت تست شده که میگم
هست ولی فک نمیکنم رایگان باشه
misam5526
29-11-2017, 14:11
سلام
اگه اطمینان دارید خب هیچی. میشناسم وی پی ان ایرانی ولی پولی هستند.
به عنوان توصیه اگه پولی خواستید بگیرید از جایی بگیرید که سروراش رو از خود شاتل گرفته باشه. چون شاتل ارتباط شما با سرور های زیرمجموعش رو محدود نمیکنه.
maniya12
29-11-2017, 14:33
اگه اطمینان دارید خب هیچی. میشناسم وی پی ان ایرانی ولی پولی هستند.
به عنوان توصیه اگه پولی خواستید بگیرید از جایی بگیرید که سروراش رو از خود شاتل گرفته باشه. چون شاتل ارتباط شما با سرور های زیرمجموعش رو محدود نمیکنه.
میشه لطف کنید لینک بدین
misam5526
29-11-2017, 14:35
میشه لطف کنید لینک بدین
خصوصی براتون میفرستم. اینجا خلاف قوانینه!
sajad-tnt
29-11-2017, 15:38
بسته شاتللند حذف شد!...
این شاتل دیگه گندش رو دراورده
اول شبانه رو حذف کرد . حالا هم شاتل لند
Gamemaster
29-11-2017, 16:11
خوب همونجوری که مشخص بود هدف فقط محدود کردن کاربران بوده و فشار بر حذف امکانات تشویقی
بشخصه شاتلند بکارم نمیومد ولی برای بقیه این یعنی کوچ کردن به شرکت دیگه
(البته اگه شرکته دیگه بزارن بمونه)
majnoon21
29-11-2017, 16:20
یعنی چی شاتل لند حذف شد منظورتون بسته شاتل لنده یا آپلودسنتر شاتل لند؟
George Shelly
29-11-2017, 16:38
متاسفانه خیلی مردم بدی هستیم فقط منافع شخصی خودمون رو در نظر می گیریم حاضریم دیگری نابود شه ولی خودمون در آرامش باشیم ...
این موضوع رو میشه به بوضوح از نظرهای کاربران درباره این موضوع تو سایت های مختلف متوجه شد ...
با تمام تجربه ای که ماها حالا کم یا بیش داریم تو این مملکت و از سیستم حاکم بر اون باید از خیلی پیشتر می دونستیم که امکان نداره این ها کاری انجام بدن که در جهت آرامش و آسایش مردم باشه و این طرح هم فقط و فقط درجهت محدود سازی کاربران هست ولی به روشی کاملا سرگرم کننده و به ظاهر جذاب ...
بنده که متولد دهه هفتاد هستم و طبیعتا باید تجربه م خیلی کمتر از دیگردوستان باشه در تجربه رویدادهای وحشتناک این مملکت این موضوع برام روشنه تعجب می کنم چطور خیلیا نظرات مثبت در موردش دارند عزیران یکم فکر کنیم و فقط منافع شخصی رو ترجیح ندیم یکم به فکر خودمون و مردم باشیم .....
ممکنه شمای نوعی یکی از اون بسته ها برات خوب باشه و حتی هزینه اینترنتت رو کاهش هم بده اما شما نباید منافع شخصی خودت رو به منافع اکثریت ترجیح بدی و شروع کنی به تعریف از طرحی که اگر کمی روش فک کنی متوجه میشی کاملا در جهت محدود سازی اینترنت هست ....
فقط خودمون رو نبینیم دوستان .
iman2919
29-11-2017, 17:09
سلام
این پیشنهاد الان توی پنل شاتل اومده
حالا یک سوال برام هست که منظورش اینه که اشتراکمون تا اذر 97 تمدید میشه بدون هزینه؟:n13:
(فقط باید حجم بخریم)
black sabbath
29-11-2017, 17:21
هرچی پیشنهاد میده رو بی خیال بشید.حتماً این پیشنهادها براشون یه نفعی داره
صبر کنیم تا دهم ببینیم چی میشه
reza.karimi
29-11-2017, 17:28
چه جالب من میخواستم الان تمدید کنم متوجه شدم بسته شاتل لند حذف کردن بهترین گزینه ای که این شرکت نسبت به شرکتهای دیگه داشت همین بسته شتل لند بود که با حذف کردن اینم نصف بیشتر کاربراش کوچ میکنن الان بهترین آی اس پی به نظر دوستان کدوم
Gamemaster
29-11-2017, 17:28
سلام
این پیشنهاد الان توی پنل شاتل اومده
حالا یک سوال برام هست که منظورش اینه که اشتراکمون تا اذر 97 تمدید میشه بدون هزینه؟:n13:
(فقط باید حجم بخریم)
بله برای منم اومده یرای بقیه هم اومده
Gamemaster
29-11-2017, 18:03
برای شاتل هم اومد
ترافیکی ک برا سرویس ها در نظر گرفتن جمع ترافیک داخل و خارج ک نیست؟!!
ویرایش: مثل اینکه جمعشونه و فقط یک سومش خارجه
طبق معمول ر.... تو این مملکت
ehsan-75
29-11-2017, 18:17
اينا روي هاي وب رو سفيد كردن. هاي وب برا سرويس ٤ مگش ٤٥ گيگ ترافيك بين الملل ميده شاتل ١٧ گيگ ... تازه اونا يه فشفه دارن حداقل اين بيشعورا شاتللندم حذف كردن
همه شركت ها فقط به فكر سود خودشونن ...
mr korash
29-11-2017, 18:17
مطابق این قیمتها بر اساس مصوبه کاربران میتوانند حداکثر به میزان یک سوم ترافیک یاد شده (آستانه مصرف منصفانه) ترافیک بینالملل استفاده کنند و به طورکلی پس از پایان ترافیک مجاز سرویس در هر ماه، سرعت آن سرویس به سرعت قانونی مصوب در مصوبه ۲۶۶ کاهش مییابد. اما مشتریان میتوانند با خرید حجم ترافیک دلخواه به سرعت اصلی سرویس خود بازگردند.
misam5526
29-11-2017, 18:18
ترافیکی ک برا سرویس ها در نظر گرفتن جمع ترافیک داخل و خارج ک نیست؟!!
ویرایش: مثل اینکه جمعشونه و فقط یک سومش خارجه
طبق معمول ر.... تو این مملکت
یک سوم حجم بین الملله.
اپدیت شده سرویهای art خودشه. بهترینش هم سرویس 16 مگ با 60 گیگ ترافیک بین الملل+ 120 گیگ ترافیک داخلی میشه.
فرقی که کرده بر خلاف سرویس art سرعتها رو پایین نمیبندن.
یک سوم حجم بین الملله.
اپدیت شده سرویهای art خودشه. بهترینش هم سرویس 16 مگ با 60 گیگ ترافیک بین الملل+ 120 گیگ ترافیک داخلی میشه.
فرقی که کرده بر خلاف سرویس art سرعتها رو پایین نمیبندن.
نمیصرفن
فشفشه های وب خیلی ارزونتر میوفتاد و همش هم خارجی بود
احتمالن پارس و اسیاتک شبانه رو حذف کنن :/
بدترش کردن
فکر میکنم این طرح با قیمت که قرار بوده بدن به نفع شرکت ها نباشه
حداقل قیمت های نامحدود قبلی شاتل خیلی بیشتر بود
الان هم که قیمت هاش از بقیه گرانتر هست
فقط تنها حرکت مثبت فعلا تمدید خودجوش بوده و بس
misam5526
29-11-2017, 18:28
نمیصرفن
فشفشه های وب خیلی ارزونتر میوفتاد و همش هم خارجی بود
احتمالن پارس و اسیاتک شبانه رو حذف کنن :/
بدترش کردن
شاتل قبل از این طرح نامحدودهای واقعا گرونی رو میداد (البته داشتید خودتون)
اینکه شاتل حاضر شده 60 گیگ ترافیک رو با سرعت 16 بده اونم با 80 هزارتومن یعنی خیلی بهش فشار آوردند! خیلی!!
George Shelly
29-11-2017, 18:36
های وب الان بهترین گزینه ست ...
سرویس سه ماهه ماهی 80 تومن 160 گیگ ترافیک خارجی + داخلی نصف ...( هرماه 80 تومن و هرماه 160 گیگ ) ..
Gamemaster
29-11-2017, 18:36
با این لیست پناهندگی نمیدن ایا :n08:
MW_ARDEN
29-11-2017, 18:38
دو تا نکته،
اول که سرویس 3 مگ کو ؟؟؟
دوم که ینی الان مثلا برای 1 مگ میشه 7 گیگ خارجی مصرف کرد و بعد از 21 گیگ(داخل و خارج) سرعت کم میشه ، درست متوجه شدم؟!؟!؟!
MMDFullHD
29-11-2017, 18:41
دو تا نکته،
اول که سرویس 3 مگ کو ؟؟؟
دوم که ینی الان مثلا برای 2 مگ میشه 7 گیگ خارجی مصرف کرد و بعد از 21 گیگ(داخل و خارج) سرعت کم میشه ، درست متوجه شدم؟!؟!؟!
تا 27 گیگ سرعت 16 مگ داری
بعد سرعت تعهد میشه همون سرعت پایه ات
بعد ضریب دو داره سرعت ها
سرعت 3 مگ نداره
Gamemaster
دو تا نکته،
اول که سرویس 3 مگ کو ؟؟؟
دوم که ینی الان مثلا برای 2 مگ میشه 7 گیگ خارجی مصرف کرد و بعد از 21 گیگ(داخل و خارج) سرعت کم میشه ، درست متوجه شدم؟!؟!؟!
بله سرعت از ۲۵۶ میشه ۳۲
قششششنگ رفتیم دوران دیال اپ
misam5526
دو تا نکته،
اول که سرویس 3 مگ کو ؟؟؟
احتمال اپدیت شدن این لیستها هست. فعلا شرکتها دارن در قالب خبر اعلام میکنن.
اون سرویسی که نوشتید 1 مگه. 2 مگ میشه 9 گیگ خارجی و 18 گیگ داخلی.
MW_ARDEN
29-11-2017, 18:45
بله سرعت از ۲۵۶ میشه ۳۲
قششششنگ رفتیم دوران دیال اپ
کمال تشکر از وزیر محترم :n01:
black sabbath
من الآن رفتم تغییر سرویس بدم با توجه به اینکه دو روز دیگه اتمام ماهیانم هست اما خبری از سرویس های جدید نبود
iman2919
فقط برتری که من دیدم نسبت به های وب اینکه سرعت باز هست برای همه بسته ها تا 16 مگابیت! ولی حجم کمتر هست!
ولی در کل مقایسه کیفیت شاتل با های وب مثل هایلوکس به نیسان ابی هست:n31:
اینم سرویس های نامحدود (نامنصفانه):n21:
ما الان art1 داریم و ماهی حدود 30 تومن میدیم با محدودیت 16 گیگ بین الملل
ولی در طرح جدید با همین قیمت فقط 9 گیگ حجم بین الملل می تونیم داشته باشیم!
تازه ما مصرفمون موبایلیه و تلگرام و اینستا هست صبح تا شبم خونه نیستیم ولی با اینحال بعضی ماهها به حدود 30 گیگ هم مصرفمون میرسه
جالا با این 9 گیگ چیکار باید بکنیم!؟
این چه وضعشه آخه!!؟
MW_ARDEN
29-11-2017, 18:49
من الآن رفتم تغییر سرویس بدم با توجه به اینکه دو روز دیگه اتمام ماهیانم هست اما خبری از سرویس های جدید نبود
فک کنم از 10ام اعمال بشه
تازه ما مصرفمون موبایلیه و تلگرام و اینستا هست صبح تا شبم خونه نیستیم ولی با اینحال بعضی ماهها به حدود 30 گیگ هم مصرفمون میرسه
این چه وضعشه آخه!!؟
تازه شما دقت کن با اون سرعت مورچه ای آرت 1 30 گیگ مصرف داری
وفتی سرعتت شد 8 مگ ببین چقد مصرفت میره بالاتره
یه تریپ اینستا بری حجمت تمومه
Gamemaster
29-11-2017, 18:50
یعنی واقع منتظر بودین اتفاق خوبی در این زمینه بی افته؟؟؟
هدف فقط محدودیت بیشتر و بیشتر بر بستر نت بود
حالا جالبه چ با اعتماد به نفسی از ارزون شدنش میگفتن:n08:
خیلی جالب رو سرویس نامحدود شما می تونی حجم بخری
بعد از اینکه از سقف رد شدی و تا کف اومدی میدونی حجم بخری
shayan10-10
29-11-2017, 18:52
سلام
چقدر تا الان بین شرکت ها اختلاف هست!!!
واقعا عجیبه
دیده بان و شبدیز که فعلا بهترین تعرفه ها رو دادن
Gamemaster
29-11-2017, 18:52
این چه وضعشه آخه!!؟
بعضی میگفتن که همین طرح جوابگو همه هست کوشن حالا بیان تحویل بگیرین این یه نمونش
رفیق تسلیت
misam5526
29-11-2017, 18:56
ما الان art1 داریم و ماهی حدود 30 تومن میدیم با محدودیت 16 گیگ بین المللولی در طرح جدید با همین قیمت فقط 9 گیگ حجم بین الملل می تونیم داشته باشیم!تازه ما مصرفمون موبایلیه و تلگرام و اینستا هست صبح تا شبم خونه نیستیم ولی با اینحال بعضی ماهها به حدود 30 گیگ هم مصرفمون میرسهجالا با این 9 گیگ چیکار باید بکنیم!؟این چه وضعشه آخه!!؟فرقش با art اینه که میتونید ترافیک بخرید. و البته سرعت هم باز شده و دیگه روی 1 مگ (مثل art1 ) قفل نیست.اگه روش خرید پلکانی اعمال بشه برای ترافیک احتمالا با 10 تومن میشه 7 گیگ خرید که با قیمت پایتون میشه مجموعا 35 تومن با 16 گیگ ترافیک خارجی و 18 گیگ داخلی یعنی 5 تومن بیشتر از قبل میدید و سرعت براتون باز شده
دوستان الان شبانه ها هم کلن جمع میشه؟ من پارس داشتم ماهی ۳۰ ۴۰ گیگ شبانه دانلود میکردم ایجوری خرجم خیلی زیاد میشه
misam5526
29-11-2017, 19:00
دوستان الان شبانه ها هم کلن جمع میشه؟ من پارس داشتم ماهی ۳۰ ۴۰ گیگ شبانه دانلود میکردم ایجوری خرجم خیلی زیاد میشه
40 گیگ که شبانه نمیخواد...با شاتلند اگه تونستید لینک رو داخلی کنید که با ترافیک داخلی حساب بشه (معادل 20 گیگ بشه)
شما فک نمیکنم مشکلی پیدا کنید چون همون های وب که قبلا داشتید رو نهایتا باز مهاجرت کنید بهش
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.