مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Shatel / شرکت شاتل
چیز خاصی نیست جای نگرانی هم نیست مودم asus من هم که قبلا داشتم بیشتر نشون میداد ولی عملکردشون یکی بود تقریبا .. احتمالا یک باگ کوچولو در فرمور مودم باشه همین مودمای قدیمی adsl بهترند :دی شاید چون مودم vdsl هست برای adsl زیاد بهینه نشده
پیام خصوصیتو چک کن شما
mf.aghaei70
09-04-2020, 22:58
کیا vdsl گرفتن؟لطفا تست سرعت بذارید و اینکه آیا مودمهای زایکسلی ک شاتل مبده بدرد بخور هست؟
MMDFullHD
10-04-2020, 20:25
کیا vdsl گرفتن؟لطفا تست سرعت بذارید و اینکه آیا مودمهای زایکسلی ک شاتل مبده بدرد بخور هست؟
در حد یه شو هس فعلا باید تا بعدشو دید حداقل تا خرداد به قول خودشون باید صبر کنید تا خبراش دقیق تر شه;)
alireza_asol
11-04-2020, 08:20
سمت ما یعنی تهرانپارس مرکز تلفن شهدای گمنام که من اصلا کافو نوری ندیدم. بقیه مناطقو دقت نکردم. ولی فکر کنم اکثر مناطق نوری نیستن.
حالا اینا چطوری میخوان از adsl به vdsl مهاجرت کنن نمیدونم.
سمت ما یعنی تهرانپارس مرکز تلفن شهدای گمنام که من اصلا کافو نوری ندیدم. بقیه مناطقو دقت نکردم. ولی فکر کنم اکثر مناطق نوری نیستن.
حالا اینا چطوری میخوان از adsl به vdsl مهاجرت کنن نمیدونم.
ظاهرا برنامه ای برای اینکه در کل تهران این طرح تبدیل adsl به vdsl را اجرا کنن ندارن و این طرح فقط محدود به چند منطقه هست
اوه این یه سال پیش بود برا دزفول
خودم لینکشو اینجا گذاشتم
هنوز اون صفحع رو راه ننداخته برای تبدیل کع تو کانالش زده بود
فعلا دارن تلفنی هماهنگ میکنن برا قم
تو کانالاشم زده سه شنبه 18 فروردین صحفه اش راه میافته
امروز سه شنبه اس و 19 فروردین:laughing:
:دیدلم نیومد اخه بخوام بفروشمش 412 تومن این حدودا خریدمش:cool:سال 96 گارانتیم داشت
چون اخه سالای خیلی قدیم تر یه n10 اولین مودم خریدم هنوزم هنوزه داره کار میکنه گفتم دیگ ارزششو نداره بفروشمش
نه پاین ترین پینگ دست مخابراتیاس با ftth 2 میلی 1 میلی میگیرن
این ac68 ام که دارم همون چیپ ست dsl رو داره روش
سلام
من ac-u52 ایسوس رو دست دوم خریدم یه تومن!
البته قبل خرید از خودت هم راهنمایی گرفتم برای خرید
ولی انصافا راضی هستم ازش، با مودم قبلیم که لینک سیس بود خیلی مشکل قطعی داشتم ولی با این مودم قطعی ندیدم تا حالا
البته فکر میکنم قطع میشه ولی مودم جمعش میکنه چه جوریش رو نمیدونم
Black Boy67
12-04-2020, 20:13
به به مثل اینکه به سلامتی VDSL هم داره برای بعضی ها راه می افته و ما هم اثرش رو می بینیم :biggrin:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ خود شاتل هم که عالی
alidorost
12-04-2020, 20:34
الان چی این تصویر باید جلب توجه مون کنه؟
به به مثل اینکه به سلامتی VDSL هم داره برای بعضی ها راه می افته و ما هم اثرش رو می بینیم :biggrin:
پینگ خود شاتل هم که عالی
این چه نرم افزاریه؟
Black Boy67
12-04-2020, 23:23
این چه نرم افزاریه؟
الان جدی بود یا شوخی؟ درصد سمت راست پکت لاسته. پینگه 1.1.1.1 130؟ اینا نرماله؟ اگه آره که هیچی حالشو ببرین.
الان چی این تصویر باید جلب توجه مون کنه؟
Ping Plotter
alidorost
13-04-2020, 07:46
الان جدی بود یا شوخی؟ درصد سمت راست پکت لاسته. پینگه 1.1.1.1 130؟ اینا نرماله؟ اگه آره که هیچی حالشو ببرین.
Ping Plotter
پینگ ۱.۱.۱.۱ من ۹۶ هس
میخوای بگی چون بقیه پهنای باندشون رفته بالا برا شما خراب شده؟ میتونه کاملا بی ربط باشه یا با ربط
Black Boy67
13-04-2020, 10:14
پینگ ۱.۱.۱.۱ من ۹۶ هس
میخوای بگی چون بقیه پهنای باندشون رفته بالا برا شما خراب شده؟ میتونه کاملا بی ربط باشه یا با ربط
آره دیگه. منم در حالت عادی 89-90 هست. بله ممکنه که از پهنای باند باشه.
خیلی دوست دارم از قضیه پهنای باند نباشه اما بعید می دونم با دادن اینترنت صد مگ اوضاع بقیه بد نشه.
علتش هم اینه که قبل از عید پینگ دی ان اس شاتل برای من بود 4-5, بعد که ویروس آمد شد 100(اون مدتی که پینگ همه خراب شده بود)
یک هفته بعدش پینگ ثابت شد روی 15-16 اما پهنای باند به شدت کاهش پیدا کرد و آمد روی 4-5 مگ.
بعد از اون دوباره پینگ شاتل خراب شد رفت روی 50-60 و گوگل و امثال شد 150-200 اما سرعت ثابت شد روی 16 مگ.
اما بعد از عید دیگه پینگ شاتل روی 5-6 بر نگشت و 15-16 موند و سرعت تک کانکشن هم به 5 مگ کاهش پیدا کرده.
بر اساس این اتفاقات من حدس می زنم میشه وضعیت شبکه رو از دی ان اس شاتل فهمید.
حالا باید صبر کرد و دید که چی میشه دیگه.
morteza_mombeini
13-04-2020, 11:37
خیلی مسخرس ، خونه همسایمون اسیاتک ۴ مگ داره خطش روی ۱۲ مگه و سرعتش کاملا بازه بعد این شاتل همه سرویسا رو محدود کرده حتی اگه کشش خطت زیاد باشه بازم نمیتونی بیشتر بکشی ، تازه اون کیفیتش هم بهتره ، همیشه باید از جایی سرویس گرفت که خسیس نباشن و همیشه به مشتریاشون حال بدن
esteghlalalireza
13-04-2020, 12:34
خیلی مسخرس ، خونه همسایمون اسیاتک ۴ مگ داره خطش روی ۱۲ مگه و سرعتش کاملا بازه بعد این شاتل همه سرویسا رو محدود کرده حتی اگه کشش خطت زیاد باشه بازم نمیتونی بیشتر بکشی ، تازه اون کیفیتش هم بهتره ، همیشه باید از جایی سرویس گرفت که خسیس نباشن و همیشه به مشتریاشون حال بدن
سلام در اسیاتک تا پایان اردیبهشت تا حداکثر کشش خط بهت اینترنت میدن.
morteza_mombeini
13-04-2020, 16:14
سلام در اسیاتک تا پایان اردیبهشت تا حداکثر کشش خط بهت اینترنت میدن.
ربطی به این قضیه نداره کلا اسیاتک بازه من قبل از کرونا هم تست کردم همیشه سرعتش بالای ده مگ بوده ولی سرویسش ۴ مگه
سلام
کسی مودم 9970 رو داره ؟ روی خود مودم vpn نصب میشه ؟ لطفا اگه تست کردین حتما جواب بدین نه اینکه از روی مشخصات دیدین
با تشکر
MMDFullHD
15-04-2020, 01:10
شل ناموص یه سرویس یه ساله نمیذاره:angry: شاید دقیقا 7 8 ماهه زیر نظر دارمش سرویسی من ندیدم یه ساله برا کاربراش بذاره
هرچی هست برای کاربرای جدیدشه
mohandes23
15-04-2020, 12:29
گل کاشته شاتل عجب تعرفه هایی داره :دی vdsl رو 20 گیگ ماهیانه و 240 گیگ سالیانه ارایه می ده .حداکثرش نصف حداقل مخابرات هست تازه خود مخابرات هم خیلی کمه!
شل ناموص یه سرویس یه ساله نمیذاره:angry: شاید دقیقا 7 8 ماهه زیر نظر دارمش سرویسی من ندیدم یه ساله برا کاربراش بذاره
هرچی هست برای کاربرای جدیدشه
دقیقا و تازه اگه این سرویسای 3 یا 6 ماه رو هم بگیری فقط حجم هر ماه تو همون ماه رو میتونی استفاده کنید
salar_linux
15-04-2020, 14:59
سلام
من مي خواستم از داتك بيام شاتل چون اصلا راضي نيستم و قيمت هاش بالا رفته مي خواستم بپرسم از شاتل راضي هستيد ؟
mf.aghaei70
15-04-2020, 20:36
[emoji351] امضای قرارداد همکاری میان شاتل و شرکت مخابرات ایران
[emoji419]همان طور که وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات وعده دادند، عملیات نصب و راه اندازی و برگردان سرویسهای اینترنت پرسرعت کاربران در شهر قم آغاز شده است. با اجرای این پروژه که با همکاری شرکت شاتل و شرکت مخابرات ایران و نیز شهرداری قم صورت میگیرد، به طور متوسط سرعت سرویس اینترنت ADSL در شهر قم بدون هیچ تغییری از سمت کاربران، چهار برابر خواهد شد.
[emoji842]افزون بر این، کاربرانی که سرویس خود را به سرویسهای جدید VDSL2 شاتل تغییر دهند، میتوانند از سرعت دسترسی ۸۰ تا ۱۰۰ مگابیت برثانیه بهرهمند شوند که این سرعت در ایران بینظیر است.
[emoji843]گفتنیست به دلیل شرایط خاص کشور در بحران کورونا و همدلی موجود میان شاتل و شرکت مخابرات ایران، فعالیتهای مورد نیاز از هفتههای گذشته آغاز شده بود اما اینک قرارداد همکاری رسمی میان دو طرف به امضای هیات مدیرهی شرکت مخابرات ایران و شرکت شاتل رسید.
Sent from my iPhone using Tapatalk
mohandes23
15-04-2020, 20:40
[emoji351] امضای قرارداد همکاری میان شاتل و شرکت مخابرات ایران
[emoji419]همان طور که وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات وعده دادند، عملیات نصب و راه اندازی و برگردان سرویسهای اینترنت پرسرعت کاربران در شهر قم آغاز شده است. با اجرای این پروژه که با همکاری شرکت شاتل و شرکت مخابرات ایران و نیز شهرداری قم صورت میگیرد، به طور متوسط سرعت سرویس اینترنت ADSL در شهر قم بدون هیچ تغییری از سمت کاربران، چهار برابر خواهد شد.
[emoji842]افزون بر این، کاربرانی که سرویس خود را به سرویسهای جدید VDSL2 شاتل تغییر دهند، میتوانند از سرعت دسترسی ۸۰ تا ۱۰۰ مگابیت برثانیه بهرهمند شوند که این سرعت در ایران بینظیر است.
[emoji843]گفتنیست به دلیل شرایط خاص کشور در بحران کورونا و همدلی موجود میان شاتل و شرکت مخابرات ایران، فعالیتهای مورد نیاز از هفتههای گذشته آغاز شده بود اما اینک قرارداد همکاری رسمی میان دو طرف به امضای هیات مدیرهی شرکت مخابرات ایران و شرکت شاتل رسید.
ینی مخابرات vdsl2 نداره؟ همه تجهیزات برای vdsl2 هست پس چرا سرعت شاتل بازه مخابرات فقط 40 مگ؟! تازه اینجوری که پشتیبانی شاتل به من گفت 20 گیگ ماهیانه داره شاتل اخه به چه درد می خوره!
هیچ تغییر ی از طرف کاربران ؟
تا ۴ برابر !
چطوری
MMDFullHD
15-04-2020, 21:17
هیچ تغییر ی از طرف کاربران ؟
تا ۴ برابر !
چطوری
منظورش اوناین که 4 مگ دارن میشن 16 مگ
2 مگ دارن 8 مگ ...
vdsl باید تجهیزات تعویض شه
البته تو عکسی که شاتل گذاشته جواد جان :laughing:تفاوت کیفیت بین مخابرات با شاتل مشخصه
قیافه مدیر عامل مخابرات شبیه سیب زمینی توی Toy story هست
BMW.M3_E46
15-04-2020, 21:38
شاتل از مد Annex M استفاده میکنه؟ اگه لطف کنه بگه چون آپلود مهمه برام
musican33
15-04-2020, 21:57
........................
MMDFullHD
15-04-2020, 22:44
شاتل از مد Annex M استفاده میکنه؟ اگه لطف کنه بگه چون آپلود مهمه برام
سلام
اره
اگرم هم بعد راه اندازی نداشته باشیش زنگ بزنی برات فعالش میکنن
shahram83
16-04-2020, 08:39
وضعیت اتصال تک بین الملل در این شرکت چطور است؟ آیا اساساً پهنای باند در شاتل ثبات داره؟
and-roid2
16-04-2020, 13:41
نصب کابینت های FTTC شاتل در قم
dadash42
16-04-2020, 14:44
امیدوارم شاتل محلمون سرویس فیبرنوری بده, از انحصار مخابرات رها شیم
alidorost
16-04-2020, 16:16
چرا هیچ تصویری برا من نشون نمیده؟
ببخشید جناب شما خبر داری برا شهرهای دیگه هم میاد و کی میاد؟
اصلا منتظر باشیم من شیرازم
Hidden-Hunter
16-04-2020, 16:43
سلام دوستان
ما هرچی زور داشتیم و عقل مون میرسید بکار گرفتیم که ماکزیمم ریت خط را از 6 مگ به 8 مگ رسوندیم ولی خب باز نمیشه سرویس 8 مگ گرفت
بنظرتون چه کاری دیگه باید انجام بدم که ماکزیمم ریت خط را به 10 مگ برسونم تا بشه سرویس 8 مگ خرید؟
ممنون
blackbird
16-04-2020, 17:27
سلام دوستان
ما هرچی زور داشتیم و عقل مون میرسید بکار گرفتیم که ماکزیمم ریت خط را از 6 مگ به 8 مگ رسوندیم ولی خب باز نمیشه سرویس 8 مگ گرفت
بنظرتون چه کاری دیگه باید انجام بدم که ماکزیمم ریت خط را به 10 مگ برسونم تا بشه سرویس 8 مگ خرید؟
ممنون
دوست عزیز من هم مشکل شما رو داشتم از دم در کابل رو عوض کردم یه خط تلفن جدا که هیچ چیزی روش نبود رو یه تیکه آوردم دم مودم و چند مدل مودم تست کردم و ... نشد که نشد. یه فاکتور خیلی مهم فاصله تا مرکزه که مخابرات من درخواست زدم برای چک خط یه مسئولش گفت شما آخرین نقطه اشتراک مرکز ما هستید نهایت 2 مگابیت بشه داد فکر کنم 3 کیلومتر بودم و 4 مگابیت به سختی میگرفتم. خلاصه که با ناامیدی دنبال تست بقیه ISP ها رفتم و پیشگامان چک کردم رو یه خط دیگه همون بود ( پارس داشتم) گفتم برم مخابرات بگیرم داخل مرکز دیدم کلی بنر تبلیغ VDSL زدم گفتم دارید ؟ یه خانمه بود گفت نه سمت شما فقط تانوما هست فرم باید پر کنید و هیچ اطلاعاتی هم نداشت منم قبلا آنلاین پر کرده بودم پیش خودم گفتم سر کاریه اما خوب شد پر کردم تازه کلی هم متلک بار اونجا کردم که خودتونم نمیدونید چیکار دارید میکنید و اومدم و فرداش زنگ زدن که کی بیام محل رو ببینم برای برآورد کابل کشی !!!! خلاصه که کاکلا شانسی تانوما گرفتم و باورم نمیشد که سرعت بالای 8 رو یه روز ببینم. خلاصه کلام که هزینه الکی نکن اگه مشکل فاصله داری هیچ چیزی معجزه نمیکنه فقط پی گیر باش حضوری و صبر کن ایرانه دیگه ...
mohandes23
16-04-2020, 17:52
راستی کابینت های ftth ها تفاوت داره با اینها؟
MMDFullHD
16-04-2020, 19:00
سلام دوستان
ممنون
سر خط داداش تست کردی؟ از مشخصات خطت میشه شات بذاری؟
البته شمام الان میتونی 8 مگ بخری 7 مگ ببری شاتل یه مگ ریت رو بیشتر نمیدونم چ مرگشه میبنده
مثلا 17404 که رو 16 مگ میبنده در صورتی ک بقیه فک کنم 16348 میبندن همون 16 نهایت دانلودش رو میده اما شاتل یه مگ بیشتر میبنده تا اخرشم برا من شخصا 15.6 بود رو 17404
دانلود منیجر هم 1.9 مگابایت سرعت میداد هرچند نرم افزاریه فک کنم محدود میکنه چون الان 8 مگش رو هم من دارم 9311 که بسته 8.2 مگابیت سرعت میده
اون فقط ریت dslam رو الکی تنظیم میکنه
شما 8 مگ رو حجمشو تموم کنی به فرض 184 گیگ درخواست 128 کنی ریتتو تغیر نمیده
Hsjxhchfi
16-04-2020, 20:27
سلام ایا شهرستان های تهران هم شامل این طرح میشه ممکنه شاتل و مخابرات هر کی یه محدوده رو پوشش بده یا نه به نظرتون
hosseinzfff
16-04-2020, 21:55
سلام دوستان
ممنون
بنده سر رشته ای ندارم اما اگه بتونی یه کاری کنی که مودم رو همونجا سر خط بذاری شاهکار کردی ...:biggrin:
Hidden-Hunter
16-04-2020, 22:10
سر خط داداش تست کردی؟ از مشخصات خطت میشه شات بذاری؟
البته شمام الان میتونی 8 مگ بخری 7 مگ ببری شاتل یه مگ ریت رو بیشتر نمیدونم چ مرگشه میبنده
مثلا 17404 که رو 16 مگ میبنده در صورتی ک بقیه فک کنم 16348 میبندن همون 16 نهایت دانلودش رو میده اما شاتل یه مگ بیشتر میبنده تا اخرشم برا من شخصا 15.6 بود رو 17404
دانلود منیجر هم 1.9 مگابایت سرعت میداد هرچند نرم افزاریه فک کنم محدود میکنه چون الان 8 مگش رو هم من دارم 9311 که بسته 8.2 مگابیت سرعت میده
اون فقط ریت dslam رو الکی تنظیم میکنه
شما 8 مگ رو حجمشو تموم کنی به فرض 184 گیگ درخواست 128 کنی ریتتو تغیر نمیده
سلام محمد جان
والا قبلا من سرویس 8 مگ گرفتم ولی از بس نویز میفتاد ،برگشتم به سرویس 4 مگ خودم . قبلا که 8 مگ 184 گیگ خریدم ،پشتیبانی زنگ زدم گفتم رو 7 مگ برای من ببندید ولی گفتن خارج از قانون هست و تا جایی که خط شما میکشه ما پهنا را باز میگذاریم و پهنا باند تا 7700 میرفت ولی نویز میفتاد و زنگ زدم و رو 6 مگ بستن ، ولی 6 مگ که سرعت انچنان تفاوت نکرده بود و برگشتم به 4 مگ .قانون تو قانون کلا:D
alireza_asol
16-04-2020, 22:28
سلام محمد جان
والا قبلا من سرویس 8 مگ گرفتم ولی از بس نویز میفتاد ،برگشتم به سرویس 4 مگ خودم . قبلا که 8 مگ 184 گیگ خریدم ،پشتیبانی زنگ زدم گفتم رو 7 مگ برای من ببندید ولی گفتن خارج از قانون هست و تا جایی که خط شما میکشه ما پهنا را باز میگذاریم و پهنا باند تا 7700 میرفت ولی نویز میفتاد و زنگ زدم و رو 6 مگ بستن ، ولی 6 مگ که سرعت انچنان تفاوت نکرده بود و برگشتم به 4 مگ .قانون تو قانون کلا:D
مودمت چیه؟ یه مودم برادکام خوب بگیر از دوست و آشنا یه تست بکن.
کابل تلفنتم از دم در تا مودم یه تیکه کن البته قبلش برو دم در تست کن که هزینه الکی نکرده باشی.
کابل مخابراتی هوایی با زمینی 0.6 میل فویل دار کرمان بگیر.
من قبلا هایوب داشتم خطم 4 مگ میکشید. رفتم دیدم وضع سیم خرابه کابلو عوض کردم تا 8 مگ جواب داد. مودمم 8968 بود با چیپست ترندچیپ
یه مودم 8970 خریدم با چیپست برادکام خطم تا 16 کشید با snr حدود 5 ولی هیچ مشکلی نداشت.
بعد هایوب داغون شد اومدم شاتل . با شاتل خطم 16 نمیکشه.
منظورم اینه که به شرکت هم مثل این که بستگی داره.
and-roid2
16-04-2020, 22:30
راستی کابینت های ftth ها تفاوت داره با اینها؟
در ابتدا این رو بگم در FTTH فیبرنوری رو مستقیم تا منزل کابربر میبرن
در FTTC شاتل فیبر تا کابینت میاد و از کابینت به بعد با خطوط مسی به کاربر دیتا انتقال داده میشه.که در این حالت هزینه خیلی کمتره و در سرویس VDSL کاربرانی که فاصلشون از مخابرات خیلی دوره با افت سرعت مواجه نمیشن.
--------
کابینت فیبرنوری مخابرات-واقع در ۷تیر(مجتمع میلاد)
mohandes23
16-04-2020, 22:46
در ابتدا این رو بگم در FTTH فیبرنوری رو مستقیم تا منزل کابربر میبرن
در FTTC شاتل فیبر تا کابینت میاد و از کابینت به بعد با خطوط مسی به کاربر دیتا انتقال داده میشه.که در این حالت هزینه خیلی کمتره و در سرویس VDSL کاربرانی که فاصلشون از مخابرات خیلی دوره با افت سرعت مواجه نمیشن.
--------
کابینت فیبرنوری مخابرات-واقع در ۷تیر(مجتمع میلاد)
درسته من مقصودم این بود که ایا کابینت های vdsl تجهیزاتش یکی هست یا ftth ؟ ینی اگه یه جایی که vdsl هست رو بخوان تا خونه ببرن فقط حد فاصل کابینت تا خونه رو باید فیبر کنن یا تجهیزات درونی کابینت هم باید عوض بشه؟
MMDFullHD
16-04-2020, 22:52
سلام محمد جان
قطعا خطت تا 14 میکشه منتهی باید سر در یه تست بکنی ببینی 13 14 رو بهت میده یا نه
احتمالا سیم کشی داخل خونه اتون مشکل داره یا یه مقداری قدیمی شوده
سیم دو زوج با قطر 0.6 خیلی رواله منم خطم 4 مگ رو بزور حتی داخلی خونه میکشه قدیمیه
ولی سیم جدا از سر در گرفتم الان میکشه 16 ارو
ERF@NIAN
17-04-2020, 00:16
درسته من مقصودم این بود که ایا کابینت های vdsl تجهیزاتش یکی هست یا ftth ؟ ینی اگه یه جایی که vdsl هست رو بخوان تا خونه ببرن فقط حد فاصل کابینت تا خونه رو باید فیبر کنن یا تجهیزات درونی کابینت هم باید عوض بشه؟
تو کابینت vdsl کارت های vdsl2 هست به درد ftth نمیخوره
ولی از همون کابل فیبرنوری که تا کابینت fttc اومده استفاده میکنن باقی مسیر رو فیبر میکشن
mohandes23
17-04-2020, 02:05
تو کابینت vdsl کارت های vdsl2 هست به درد ftth نمیخوره
ولی از همون کابل فیبرنوری که تا کابینت fttc اومده استفاده میکنن باقی مسیر رو فیبر میکشن
با این حساب ضرر عوض کردن این کارت چقدر هست؟ مثلا اگر بخوان ftth بزنن دوباره کنار همون یه کابینت جدید می زنن ؟
Hidden-Hunter
17-04-2020, 08:24
قطعا خطت تا 14 میکشه منتهی باید سر در یه تست بکنی ببینی 13 14 رو بهت میده یا نه
احتمالا سیم کشی داخل خونه اتون مشکل داره یا یه مقداری قدیمی شوده
سیم دو زوج با قطر 0.6 خیلی رواله منم خطم 4 مگ رو بزور حتی داخلی خونه میکشه قدیمیه
ولی سیم جدا از سر در گرفتم الان میکشه 16 ارو
من صبح مودم بردم سر خط و با هر روشی به ذهنم رسید تست کردم ولی روی 8500 یا 8800 ماکزیمم ریت میداد و جالبه گاهی موقع تست کلا ریت میومد رو 2 مگ و ماکزیمم ریت هم میشد 4مگ
نمیدونم سیمی که از مخابرات امده قدیمی یا کنار سیم برق داخل زمین کشیدن، و اینکه پارسال هم سیم کشی ورودی خونه را تعویض کردیم و امروز هم مجدد سر خط تست کردم و فرقی نداشت،احتمالا سیم کشی که از مخابرات امده مشکل داره
بازم ممنون
Hidden-Hunter
17-04-2020, 08:27
دوست عزیز من هم مشکل شما رو داشتم از دم در کابل رو عوض کردم یه خط تلفن جدا که هیچ چیزی روش نبود رو یه تیکه آوردم دم مودم و چند مدل مودم تست کردم و ... نشد که نشد. یه فاکتور خیلی مهم فاصله تا مرکزه که مخابرات من درخواست زدم برای چک خط یه مسئولش گفت شما آخرین نقطه اشتراک مرکز ما هستید نهایت 2 مگابیت بشه داد فکر کنم 3 کیلومتر بودم و 4 مگابیت به سختی میگرفتم. خلاصه که با ناامیدی دنبال تست بقیه ISP ها رفتم و پیشگامان چک کردم رو یه خط دیگه همون بود ( پارس داشتم) گفتم برم مخابرات بگیرم داخل مرکز دیدم کلی بنر تبلیغ VDSL زدم گفتم دارید ؟ یه خانمه بود گفت نه سمت شما فقط تانوما هست فرم باید پر کنید و هیچ اطلاعاتی هم نداشت منم قبلا آنلاین پر کرده بودم پیش خودم گفتم سر کاریه اما خوب شد پر کردم تازه کلی هم متلک بار اونجا کردم که خودتونم نمیدونید چیکار دارید میکنید و اومدم و فرداش زنگ زدن که کی بیام محل رو ببینم برای برآورد کابل کشی !!!! خلاصه که کاکلا شانسی تانوما گرفتم و باورم نمیشد که سرعت بالای 8 رو یه روز ببینم. خلاصه کلام که هزینه الکی نکن اگه مشکل فاصله داری هیچ چیزی معجزه نمیکنه فقط پی گیر باش حضوری و صبر کن ایرانه دیگه ...
سلام عزیز
زنگ میزنم به 2020 ولی کسی برنمیداره و اینکه قیمت مخابرات منصفانه هست یا اونم؟؟؟:laughing:
فاصله من 2کیلومتره با مخابرات
Hidden-Hunter
17-04-2020, 08:30
مودمت چیه؟ یه مودم برادکام خوب بگیر از دوست و آشنا یه تست بکن.
کابل تلفنتم از دم در تا مودم یه تیکه کن البته قبلش برو دم در تست کن که هزینه الکی نکرده باشی.
کابل مخابراتی هوایی با زمینی 0.6 میل فویل دار کرمان بگیر.
من قبلا هایوب داشتم خطم 4 مگ میکشید. رفتم دیدم وضع سیم خرابه کابلو عوض کردم تا 8 مگ جواب داد. مودمم 8968 بود با چیپست ترندچیپ
یه مودم 8970 خریدم با چیپست برادکام خطم تا 16 کشید با snr حدود 5 ولی هیچ مشکلی نداشت.
بعد هایوب داغون شد اومدم شاتل . با شاتل خطم 16 نمیکشه.
منظورم اینه که به شرکت هم مثل این که بستگی داره.
سلام بزرگوار
مودم داشتم که به رحمت ایزد منان پیوست و یه مودم تی پی لینک تک انتنه دارم. فعلا مودمی که گفتید را رفتم دیدم و الان 1تومن شده:worried:
Hidden-Hunter
17-04-2020, 08:31
بنده سر رشته ای ندارم اما اگه بتونی یه کاری کنی که مودم رو همونجا سر خط بذاری شاهکار کردی ...:biggrin:
سلام حسین خان
سرخط هم با داخل خونه فرقی نداره
Hidden-Hunter
17-04-2020, 10:36
دوستان ماکزیمم خط امده رو 9 مگ و زنگ زدم به شاتل و فعلا برای تست ، گفتم خط روی 8مگ بگذارید که اگه جواب میده ، دوم برج دیگه سرویس 8مگ بگیرم
داخل مودم نمیخواد تغییراتی بدم؟
و اینکه پشت مودم نویز گیر بزارم یا نمیخواد؟
این CRC چیه؟ گهگداری جلو اپ استریم و دان استریم عدد میفته
karwan125
17-04-2020, 10:52
دوستان ماکزیمم خط امده رو 9 مگ و زنگ زدم به شاتل و فعلا برای تست ، گفتم خط روی 8مگ بگذارید که اگه جواب میده ، دوم برج دیگه سرویس 8مگ بگیرم
داخل مودم نمیخواد تغییراتی بدم؟
و اینکه پشت مودم نویز گیر بزارم یا نمیخواد؟
این CRC چیه؟ گهگداری جلو اپ استریم و دان استریم عدد میفته
سلام
باید یک سری تست ها هست رو خط ت انجام بدم ،به احتمال زیاد کیفیت خط ت بهتر بشه ، آیدی تلگرام ی چیزی برام پیام خصوصی کن ..
تست رو انجام بدیم ...
این vdsl هم مثل اتوبان تهران شماله هیچوقت به سرانجام نمیرسه
این vdsl هم مثل اتوبان تهران شماله هیچوقت به سرانجام نمیرسه
hosseinzfff
17-04-2020, 20:06
سلام بزرگوار
مودم داشتم که به رحمت ایزد منان پیوست و یه مودم تی پی لینک تک انتنه دارم. فعلا مودمی که گفتید را رفتم دیدم و الان 1تومن شده:worried:
الان که دیگه مودمی تو بازار نیست خیلی هم گرون شده فعلا زمان مناسبی برای خرید مودم نیست کرونا هم که اومده جنسا نایاب و گرون شده قبل از کرونا هم گرون بود بدتر شده الان...
1 سال قبل گفتم مودم بخر نخریدی قیمت w9970 هم 300-400 بود اگه همون موقع میخریدی به نفعت بود ...
MMDFullHD
18-04-2020, 01:16
سرعت سرور ترکیه و پینگ عالیش chiti
دوستان عزیزی اگر کسی نیاز به وایرگاردنورد داش اگر اکانت نورد دارید پخ کنید و سروری ک نیاز دارید اگر شماره خاصی مد نظر دارید چ بهتر برام بفرستید کانفیگ بهتون بدم فقط سرور رو قبلش مشخص کنید که کدوم کشور باشه مثلا اگ المان نیازتونه بگید المان ایپی هاش کلین نیست همونطور ک تو عکس میبنید ولی سرعت خیلی خوبه از openv معمولی که کانکت میشید سرعتش خیلی بالاتره عالی تره پیشنهادش میکنم
اگر که هم اکانت ندارید بازم پخ کنید به نوبت برا همتون اک مفت بدم فراونه
یکی دو باز اک وایپر دارم محدوده هرکی زودتر پخ بده(محدوده اگر نرسید به کسی معذرت میخوام)
:cool:
MMDFullHD
18-04-2020, 01:17
پاک شود تکراری
mrgspeed
18-04-2020, 02:02
سرعت سرور ترکیه و پینگ عالیش @chiti ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان عزیزی اگر کسی نیاز به وایرگاردنورد داش اگر اکانت نورد دارید پخ کنید و سروری ک نیاز دارید اگر شماره خاصی مد نظر دارید چ بهتر برام بفرستید کانفیگ بهتون بدم فقط سرور رو قبلش مشخص کنید که کدوم کشور باشه مثلا اگ المان نیازتونه بگید المان ایپی هاش کلین نیست همونطور ک تو عکس میبنید ولی سرعت خیلی خوبه از openv معمولی که کانکت میشید سرعتش خیلی بالاتره عالی تره پیشنهادش میکنم
اگر که هم اکانت ندارید بازم پخ کنید به نوبت برا همتون اک مفت بدم فراونه
یکی دو باز اک وایپر دارم محدوده هرکی زودتر پخ بده(محدوده اگر نرسید به کسی معذرت میخوام)
:cool:
فکر کنم پیام خصوصی من به شما نمیرسه
اگر بتونید یه اکانت نورد به من بدید خیلی ممنون میشم ازتون :»
MMDFullHD
18-04-2020, 04:36
دوستان اگر میاید پخ میدید
حتما سرور رو بگید
سرورا حتما اینجا ببنید بگید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر اکانت نورد هم از قبل دارید بدید براتون کانفیگ وایرگاردشو بسازم (بخاطر اینکه من اکانت هام کمه چکرم دم دست ندارم) بازم حتما سرورش رو بهم بگید
ظرفیت اکانت های نورد وقتی تعدادی بیشتر از 5 تا دستگاه ریخته میشه رو اکانت ممکنه handshake تو وایرگارد نشون نده که بخاطر همین دلیله هر چن مین یبار یه بار تلاش کنید
اگر هم که هندشیک داشتید صفحه ای باز نشد باید mtu رو پیدا کنید و تنظیم کنید
اموزش پیدا کردنش این لینکش پاین گذاشتم
فقط تو زمان اتصال و زمانی که هندشیک دارید پیدا کنید mtu رو
کافیه بعد از پیدا کردن mtu به کانفیگتون اضافه اش کنید
به عنوان مثال اگر 1392 بود
MTU = 1392 رو اینطوری وارد کنید
morteza_mombeini
18-04-2020, 11:36
این شاتل چه مرگشه خیلی قطعی داره .الانم برای من ای پی داره ولی هیچ پیجی باز نمیکنه .اعصاب نزاشته برامون
esteghlalalireza
18-04-2020, 13:18
سلام دوستان من میخوام اینترنت برای خط دیگم بگیرم بنطرتون شاتل بگیرم یا isp های دیگه لطفا سریع تر کمک کنین.. :»
MMDFullHD
18-04-2020, 17:14
سلام دوستان من میخوام اینترنت برای خط دیگم بگیرم بنطرتون شاتل بگیرم یا isp های دیگه لطفا سریع تر کمک کنین.. :»
شاتل بهتره البته مرکز با مرکز تفاوت داره
نت سنج رو بیار بالا استانتون ببین کدومش بهتره
esteghlalalireza
18-04-2020, 17:39
تو خراسان شمالی شهر اسفراین هیچی نیست تو نت سنج :thumbsdow
morteza_mombeini
18-04-2020, 19:04
من رفتم تو نت سنج فقط وضعیت اپراتوری رو که باهاش کانکت هستیم نشون میده .اگه بخام ببینم تو منطقه یا شهر مثلا کدوم اپراتور بهتر بوده چه جوری باید ببینم ؟
karwan125
18-04-2020, 19:14
من رفتم تو نت سنج فقط وضعیت اپراتوری رو که باهاش کانکت هستیم نشون میده .اگه بخام ببینم تو منطقه یا شهر مثلا کدوم اپراتور بهتر بوده چه جوری باید ببینم ؟
سمت راست قسمت پایین سایت ، کاملا مقایسه اپراتور ها به تفیکیک ، بازی و مکالمه و دانلود و وبگردی مقایسه کرده
esteghlalalireza
18-04-2020, 20:06
سلام دوستان کسی کد تخفیف نداره برای شاتل ؟؟:»
esteghlalalireza
18-04-2020, 20:24
سلام دوستان کسی کد تخفیف نداره برای شاتل ؟؟:»
اگه نیست بگین چون العان میخوام بزنم:thumbsup:
mjavad205
18-04-2020, 20:43
اگه نیست بگین چون العان میخوام بزنم:thumbsup:
7724431841
7197883425
MMDFullHD
19-04-2020, 05:34
دوستان متاسفانه جلوی وایرگارد کلود یه سری از دوستان گفتن گرفته شده (اونایی ک از قبل گرفتن کمکان بدون مشکل کار میکنه)
نورد هم وایرش بستگی به این داره اون اک چقد ظرفیتشو اشغال نکرده باشن اکثرا یه روز هندشیک میدن بعدش دیگ کلا قطع میشه
هر سرور منطقه اش فرق داره پابلک کی اش
برای دراوردنش کافیه هم یه توزیع لینوکسی سبک عین lubuntu رو ماشین مجازی چیزی نصب داشته باشید
و برنامه خود نورد رو نصب کنید تکنولوژیش رو روی nordlynx قرار بدید و وصل شید به اون سروری که میخواید(دستوراتش و نصبش تو سایت زده)
بعد وایرگارد هم نصب کنید wg show conf nordlynxو ازون طریق پرایوت و پابلیک اک رو در بیارید با اند پوینتشو
دیگ تو هر تونلی گوشی موبایل ... بزنید باید وصل شه
اگر اپن وصل بشه اون اکانت ظرفیت داره هنوز گیر نمیزنه
وایپر هم خیلی سخت گیر میاد :wub::sad:
برای دو سه نفری که اول گفتند فرساده شد
esteghlalalireza
19-04-2020, 07:48
7724431841
7197883425
خیلی متشکرم بابت کد تخفیف:»:»
Black Boy67
19-04-2020, 22:43
دوستان متاسفانه جلوی وایرگارد کلود یه سری از دوستان گفتن گرفته شده (اونایی ک از قبل گرفتن کمکان بدون مشکل کار میکنه)
کی جلوش رو گرفته؟ کلود؟
mf.aghaei70
19-04-2020, 22:57
ینی هیچکس از تهران و قم نیست ک vdsl شاتل گرقته باشه و از طرح هاش و مودمش عکس بذاره برامون؟
MMDFullHD
20-04-2020, 00:20
کی جلوش رو گرفته؟ کلود؟
کلا اون اسکریپته خودمم تست کردم از کار افتاده
morteza_mombeini
20-04-2020, 10:24
این تجهیزاتی که شاتل داره نصب میکنه فقط برای ارایه vdsl شاتل هست ؟ مثلا وقتی سراسری شد چطور میشه از مخابرات یا اسیاتک vdsl گرفت ؟ مگه تجهیزات مال شاتل نیست ؟
tranceyou
20-04-2020, 15:45
دوستان یه سوال داشتم ، اگر من الان سرویسم رو مثلا 4 مگ خریداری کنم روی 16 بسته میشه؟
alireza_asol
20-04-2020, 16:23
دوستان یه سوال داشتم ، اگر من الان سرویسم رو مثلا 4 مگ خریداری کنم روی 16 بسته میشه؟
نه. همون ۴ مگ.
ولی مثل این که بعضی شرکتا تا جایی که خط بکشه سرعتو میبندن. مثل سابق
musican33
20-04-2020, 16:27
سرویس های fair خیر همون سرعت رو بهت میدن
سرویس هایی مثل اکو سزعت رو باز می ذارن. این سرویس ها داخل پنلشون نیست و باید با فروششون تماس بگیری و ازشون بخوای
mf.aghaei70
20-04-2020, 18:28
واگذاری ۶۲ هزار #اینترنت VDSL برای مشترکان مخابرات
وزیر ارتباطات:
[emoji843]مخابرات ایران، تاکنون برای ۲۴۸هزار مشترک ظرفیت VDSL دایر کرده که ۶۲ هزار آن واگذار شده است.
[emoji843] تاکنون ۱۵۰هزار مشترک مخابرات ایران در تهران درخواست ارتقا دادهاند که واگذاری به مابقی هم با سرعت در حال انجام است.
[emoji843] شاتل هم برای ۱۰هزار مشترک، خدمات پرسرعت جدید دائر کرده که ظرف هفته آینده تقدیم مشترکین خود خواهد کرد.
morteza_mombeini
20-04-2020, 19:41
واگذاری ۶۲ هزار #اینترنت VDSL برای مشترکان مخابرات
وزیر ارتباطات:
[emoji843]مخابرات ایران، تاکنون برای ۲۴۸هزار مشترک ظرفیت VDSL دایر کرده که ۶۲ هزار آن واگذار شده است.
[emoji843] تاکنون ۱۵۰هزار مشترک مخابرات ایران در تهران درخواست ارتقا دادهاند که واگذاری به مابقی هم با سرعت در حال انجام است.
[emoji843] شاتل هم برای ۱۰هزار مشترک، خدمات پرسرعت جدید دائر کرده که ظرف هفته آینده تقدیم مشترکین خود خواهد کرد.
ینی توی تهران و قم همه جاش حتی محله های پایین شهر vdsl دار میشه ؟ من بعید میدونم
MMDFullHD
21-04-2020, 01:43
ینی توی تهران و قم همه جاش حتی محله های پایین شهر vdsl دار میشه ؟ من بعید میدونم
چیزی جز تبلیغات نیس و به رخ کشیدن قدرت (پوشالی) نیس
248 هزار تایی ک میگه خیلی عدد کمیه که اصلا به چش نمیاد
شما خودت از کد 1 تا 8 تهران حساب کن چن تا خطه میانگین چن تا خط سر جمع میشن؟
یا باید چندین روز دیگ speedtest index نتیجه های سراسریشو ببینم دیگ :D
morteza_mombeini
21-04-2020, 09:06
بسته ی جدید شاتل رو کسی تست کرده ؟ که رایگان سرعت تا 16 مگ باز میکنه ؟ لطفا اگر کسی انجام داده اینجا نتیجش رو بگه ممنون میشم
ظاهرا نمیشه چون توی اینستا گفته برای مشترکین جدیده و مشترکین فعلی نمیتونن از این طرح استفاده کنن .
Sorrow_X
21-04-2020, 16:12
بسته ی جدید شاتل رو کسی تست کرده ؟ که رایگان سرعت تا 16 مگ باز میکنه ؟ لطفا اگر کسی انجام داده اینجا نتیجش رو بگه ممنون میشم
ظاهرا نمیشه چون توی اینستا گفته برای مشترکین جدیده و مشترکین فعلی نمیتونن از این طرح استفاده کنن .
کلا این بسته 3 گیگ ترافیک داره
در VDSL مفهومی بنام Fast path برای کاهش پینگ هست ؟
Thesaeedtk
23-04-2020, 01:53
دوستان کسی بسته های fmc ۱۲ ماهه یا اکو رو تست کرده که مبگن تا ۱۶ باز من نمیدونم اینا میگن تا ۱۶ بازه هرچی خططون بکشه ولی حدااقلشو زدن ۱۲۸ خودشون هرکدومشون یه چیزیزی میگن
من چون td lte استفاده میکنم شاتل به عنوان بکابه میخام یه بسته یکساله ارزون بدون حجم بگیریم از این حجمهای جشنواره ای بخرم حالا بحث سر سرعته من نمیدونم این اکو ها یا fmc ها رو لیمیت میکنن یا مثل همون fiar هاست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk
Thesaeedtk
23-04-2020, 01:56
دوستان کسی بسته های fmc ۱۲ ماهه یا اکو رو تست کرده که میگن تا ۱۶ باز من نمیدونم اینا میگن تا ۱۶ بازه هرچی خططون بکشه ولی حدااقلشو زدن ۱۲۸خودشون هرکدومشون یه چیزی میگن من چون td lte استفاده میکنم شاتل به عنوان بکاپه میخام یه بسته یکساله ارزون بدون حجم بگیریم از این حجمهای جشنواره ای بخرم حالا بحث سر سرعته من نمیدونم این اکو ها یا fmc ها رو لیمیت میکنن یا مثل همون fiar هاست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MMDFullHD
23-04-2020, 02:29
دوستان کسی بسته های fmc ۱۲ ماهه یا اکو رو تست کرده که میگن تا ۱۶ باز من نمیدونم اینا میگن تا ۱۶ بازه هرچی خططون بکشه ولی حدااقلشو زدن ۱۲۸خودشون هرکدومشون یه چیزی میگن من چون td lte استفاده میکنم شاتل به عنوان بکاپه میخام یه بسته یکساله ارزون بدون حجم بگیریم از این حجمهای جشنواره ای بخرم حالا بحث سر سرعته من نمیدونم این اکو ها یا fmc ها رو لیمیت میکنن یا مثل همون fiar هاست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ن مشکلی نداره سرعت لیمیت نمیکنن
سرعت fmc تا آخر بازه چه داخلی چه خارجی
mf.aghaei70
23-04-2020, 12:05
سرعت fmc تا آخر بازه چه داخلی چه خارجی
کد تخفیفا کار نکرد لطفا دوباره بگید تو ت بهم پیام بدید بیزحمت meysam_faster
کد تخفیفا کار نکرد لطفا دوباره بگید تو ت بهم پیام بدید بیزحمت meysam_faster
کدها بررسی شد و درست هستن . احتمالا جای درستی وارد نکردید.
Thesaeedtk
23-04-2020, 13:58
ن مشکلی نداره سرعت لیمیت نمیکننمتشکر
morteza_mombeini
25-04-2020, 09:25
برای من این فروم خیلی دیر باز میشه و زمانی هم که میخام پست ارسال کنم شاید نزدیک 3 دقیقه ارسال پست طول بکشه برای شما هم همینطوره یا مشکل از منه ؟
blackbird
25-04-2020, 11:13
برای من زمانی که جواب مینویسم زمان میبره اما نه دیگه 3 دقیقه اما آره کند هست و دیر هم باز میشه با و بدون بشکن .
esteghlalalireza
25-04-2020, 13:34
سلام کیا پهنای باندشون روی 16 مگ با داشتن سرویس های پایینتر مانند 4 مگ 2مگ و....؟؟:»
سلام کیا پهنای باندشون روی 16 مگ با داشتن سرویس های پایینتر مانند 4 مگ 2مگ و....؟؟:»
شاتل پهنای باند و تو سرویسای ترافیک بالا fair باز نمی زاره ، همون چیزی که خریدین می بندن.
esteghlalalireza
25-04-2020, 16:52
شاتل پهنای باند و تو سرویسای ترافیک بالا fair باز نمی زاره ، همون چیزی که خریدین می بندن.
الان ترافیک 17 گیگ 12.500 خریدم ولی میگت به ما ابلاغ نشده که سرعت رو تا 16 مگ باز یزاریم:thumbsdow
الان ترافیک 17 گیگ 12.500 خریدم ولی میگت به ما ابلاغ نشده که سرعت رو تا 16 مگ باز یزاریم:thumbsdow
سرویس اکو گرفتید؟یکی از بدیهای شاتل بین شرکتا اینه، شاتل روی باز گذاشتن سرعت خیلی گیر هستش،به هیچ وجه پشتیبانیشون راضی نمی شه که سرعت و بالاتر ببنده برخلاف سایر شرکتا که خیلی راحت سرعتو بالاتر می بندن.
esteghlalalireza
25-04-2020, 20:03
سرویس اکو گرفتید؟یکی از بدیهای شاتل بین شرکتا اینه، شاتل روی باز گذاشتن سرعت خیلی گیر هستش،به هیچ وجه پشتیبانیشون راضی نمی شه که سرعت و بالاتر ببنده برخلاف سایر شرکتا که خیلی راحت سرعتو بالاتر می بندن.
حالا من شکایت میزنم کو ببینم کجا میره .:n25::n33:
اگه موفق شدی کار بزرگی کردی، من چند ساله شاتل دارم اما جز محالات هستش که سرعت سرویسو بیشتر از اونی که خریدی ببندن مگر اینکه سرویس اکو باشه:دی
MMDFullHD
25-04-2020, 21:23
به جایی نمیرسی
چون خودت میدونسی داری سرعت 1 مگ میخری و خریدی
و حالا شاتل داره ی مگ رو میده بهت سرعت تضمین شده سرویس
ERF@NIAN
25-04-2020, 23:38
دوستان برای سیم کشی روکار بین سر خط تا واحد چه سیمی رو پیشنهاد میکنید؟
خودم همچین سیمی مد نظرم هست، دیدم همسایه هاهم از همینا زدن. هم ارزونه حدودا متری 2 تومن زده، هم یه شیلد ساده ای به نظر میرسه داره، هم بیش از حد کلفت نیست
بین 05 و 06 فرق زیادی هست؟ در ضمن مسیری که میخوام سیم بکشم به اون صورت کابل برق خاصی رد نمیشه
بهشم آفتاب نمیخوره
دوتا رشته اش هم بیشتر استفاده نمیشه، واسه یک خط تلفن
esteghlalalireza
26-04-2020, 04:04
خودم همچین سیمی مد نظرم هست، دیدم همسایه هاهم از همینا زدن. هم ارزونه حدودا متری 2 تومن زده، هم یه شیلد ساده ای به نظر میرسه داره، هم بیش از حد کلفت نیست
بین 05 و 06 فرق زیادی هست؟ در ضمن مسیری که میخوام سیم بکشم به اون صورت کابل برق خاصی رد نمیشه
بهشم آفتاب نمیخوره
اگه میخوای زیاد هزینه نکنی برای تو کار سیم رانژه گزینه خوبی میتونه باشه.:»
shahram83
26-04-2020, 10:29
این شاتل شرکت داغونیه. اول ماه ثبت نام کردم تازه بعد از گذشت 7 روز به من می گن امکان داره 15 تا 20 روز رانژه خط طول بکشه. گویا پورت خالی ندارن اما با اطلاع از این موضوع دارند در مرکز مخابراتی منطقه ما سرویس اینترنت می فروشند. می گم منصرف شدم پولمو پس بدین در پاسخ گفتند که این فرآیند هم 3 تا 7 روز طول می کشد.
کلاهبردارهای حرفه ای هستند. چند نفر مثل من پولشون برای یک تا دو هفته در حساب شرکت می مونه و شرکت از این پول ها سود به جیب می زنه.
من فکر می کنم باید در 195 از این ها شکایت کنم.
بهشم آفتاب نمیخوره
سعی کن کابل مشکی بگیری
MMDFullHD
26-04-2020, 13:35
بهشم آفتاب نمیخوره
بین 05 یا 06 فرق خاصی نیست ولی خب 06 رو اولویت بذار بعد این مارکی که عکس دادی بخری خیلی خوبه من داشتم قبلا از این مارک بخری خیلی خوبه منم دقیقا کنار برق نیست ولی افتاب رو دارم جنسش خیلی خوبه
یا اینکه یه خاکستریشون روش نوشته فقط دو زوج فویل خیلی خوبی داره
hamed_korn
26-04-2020, 13:47
سلام. اتفاقا این کابلی که گذاستید بدرد نمیخوره بعد یک مدت که تو آفتاب و باران و برف و سرما باشه شروع یه خشک شدن و تکه تکه شدن روکش رویی میکنه و دست به هرجاش بزنید میشکنه و پر از ترک میشه. اگه برای فضای داخل ساختمان بخواید خوبه ولی بدرد بیرون نمیخوره. برای فضای باز فقط کابل مشکی مخابراتی. خود مامور های فنی مخابرات هم از همین کابل مشکی ها استفاده میکنند برای فضای باز
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
ERF@NIAN
26-04-2020, 14:31
این مارک که نه ولی مشابه همین لوشان قزوین گرفتم برای داخل ساختمون
هم فویل و هم مشما داخلش داره به علاوه این سیم نقره ای محافظ توش هست که نمیدونم قلع هست یا آلومنیویم
رنگ خود سیم هم خاکستری هست
06
یه دو ساعتیه وصله 400 تا crc انداخته که عالیه ولی دیروز سر خط تست کرده بودم حتی یدونه crc هم تو سه ساعت ننداخت
اگه یه 24 ساعتی crc همینطوری کم بندازه زنگ میزنم شاتل ریت رو ببره 17 و 18
البته من سر خط خودم رو از ترمینال خارج کردم بعد مستقیم وصل کردم به سیم واحدمون. نمیدونم کار خوبی هست یا نه
فعلا با چسب برق چسبوندم تا بعدا عدسی ژله ای مخابراتی بخرم اصولی وصل کنم
David4None
26-04-2020, 15:02
سلام. اتفاقا این کابلی که گذاستید بدرد نمیخوره بعد یک مدت که تو آفتاب و باران و برف و سرما باشه شروع یه خشک شدن و تکه تکه شدن روکش رویی میکنه و دست به هرجاش بزنید میشکنه و پر از ترک میشه. اگه برای فضای داخل ساختمان بخواید خوبه ولی بدرد بیرون نمیخوره. برای فضای باز فقط کابل مشکی مخابراتی. خود مامور های فنی مخابرات هم از همین کابل مشکی ها استفاده میکنند برای فضای باز
سلام
میشه عکس بزاری از این نوع کابل مشکی که گفتی چون مثل اینکه انواع مختلفی داره:n28:
و اینکه دیگه نیاز به خرطومی نداره ؟ چون من هر یکسال سیم و عوض میکنم خشک میشه البته از این سفیداس کلا گفتم امسال از تو خورطومی رد کنم اینقدر سریع خشک و پودر و نابود نشه :n28:اما تا حالا به این مشکیا فکر نکرده بودم
Amir1234646
26-04-2020, 15:02
این شاتل شرکت داغونیه. اول ماه ثبت نام کردم تازه بعد از گذشت 7 روز به من می گن امکان داره 15 تا 20 روز رانژه خط طول بکشه. گویا پورت خالی ندارن اما با اطلاع از این موضوع دارند در مرکز مخابراتی منطقه ما سرویس اینترنت می فروشند. می گم منصرف شدم پولمو پس بدین در پاسخ گفتند که این فرآیند هم 3 تا 7 روز طول می کشد.
کلاهبردارهای حرفه ای هستند. چند نفر مثل من پولشون برای یک تا دو هفته در حساب شرکت می مونه و شرکت از این پول ها سود به جیب می زنه.
من فکر می کنم باید در 195 از این ها شکایت کنم.
سلام
کدوم مرکز هستید؟ من مرکز کرمی هستم. شنبه 30 فروردین مخابرات ثبت نام کردم هنوز رانژه نشده.
های وب داشتم، با اینکه 2 هفته و حدود 60 گیگم مونده بود بخاطر جشنواره شاتل زودتر تخلیه کردم. اشتباه کردم زنگ نزدم از شاتل بپرسم و به سایتش اعتماد کردم. اولش که شماره رو میخواد چک نمیکنه پورت خالی داره مرکز یا نه، میره جلو و من هم فکر کردم ظرفیت دارن. وقتی تخلیه کردم داشتم ثبت نام میکردم که مرحله پرداخت نوشت مرکز شما ظرفیت نداره!!! ناچار شدم آسیاتک ثبت نام کردم، ولی بعد سه روز زنگ زدم پیگیری کردم میگه پورت نداریم! شماره کارت گرفت پولم رو پس بده. منم مجبور شدم همون روز شنبه 30 فروردین مخابرات رو آنلاین ثبت نام کردم. چند روز بعد زنگ زدم آسیاتک ببینم چرا پولم رو نریختن که گفت مشکل حل شده فرستادیم برای رانژه!!! گفتم من رو حساب حرف شما مخابرات ثبت نام کردم حالا بدون اجازه من رفته برای رانژه؟ گفتم نمیخوام پولم رو بدید گفتن باید مخابرات برگشت بزنه... خلاصه از مخابرات هم پیگیری کردم ولی همش به هم پاس میدادن.آخرش به 195 شکایت کردم، یک ساعت بعدش از آسیاتک زنگ زدن و عذرخواهی کردن و پول رو برگردوند. طرف گفت مشکل مرکز شما اینه که تیم رانژه نداره که انقدر طول میکشه! خلاصه هنوز منتظرم مخابرات وصل کنه. هر چی هم پیگیری کردم و به مرکز زنگ زدم گفت معلوم نیست کی وصل میشه!:angry: با اینکه چند روز هم از مخابرات بخاطر تاخیر شکایت کردم اصلا رسیدگی نکردن:grrr:
esteghlalalireza
26-04-2020, 17:12
اگه موفق شدی کار بزرگی کردی، من چند ساله شاتل دارم اما جز محالات هستش که سرعت سرویسو بیشتر از اونی که خریدی ببندن مگر اینکه سرویس اکو باشه:دی
سلام گذاشتن رو 16
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]»
hamed_korn
26-04-2020, 17:19
سلام.نه نیازی به خرطومی نداره. کابل کرمان هست فکر کنم ۰.۶ هست . من ۲ زوج خریدم.برای من تو باد و باران و برف و آفتاب هست . خودم قبلا از اون طوسی و سفید ها داشتم تجربشو داشتم که ترک میخوره و داغون میشن.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
esteghlalalireza
26-04-2020, 17:21
سلام گذاشتن رو 16
سلام گذاشتن رو 16
گفتم که سرویسای اکو رو می بندن روی 16 مگ ، اما سرویسای fair و امکان نداره ببندن ، جز محالات هستش، اگه سرویس fair و رو 16 تونستی بزاری جاییزه داری :n05::n05::n05::n09::n09::n09:
سلام
شاتل snr روی ۱۰ می بنده
نمیشه بخوای روی کمتر بزاره ؟
hosseinzfff
26-04-2020, 18:42
این مارک که نه ولی مشابه همین لوشان قزوین گرفتم برای داخل ساختمون
هم فویل و هم مشما داخلش داره به علاوه این سیم نقره ای محافظ توش هست که نمیدونم قلع هست یا آلومنیویم
رنگ خود سیم هم خاکستری هست
06
یه دو ساعتیه وصله 400 تا crc انداخته که عالیه ولی دیروز سر خط تست کرده بودم حتی یدونه crc هم تو سه ساعت ننداخت
اگه یه 24 ساعتی crc همینطوری کم بندازه زنگ میزنم شاتل ریت رو ببره 17 و 18
البته من سر خط خودم رو از ترمینال خارج کردم بعد مستقیم وصل کردم به سیم واحدمون. نمیدونم کار خوبی هست یا نه
فعلا با چسب برق چسبوندم تا بعدا عدسی ژله ای مخابراتی بخرم اصولی وصل کنم
میتونی اون تیکه رو لحیم کنی با هویه ... وارنیش حرارتی هم میتونی برای روکش محافظ ازش استفاده کنی که ضد اب بشه کاملا یا همون چسب برق هم میشه استفاده کرد ولی وارنیش زیبایی و تمیزی کار رو بالا میبره...
یک روش دیگه هم استفاده از عدسی ژله ای مخابراتی هست ولی خودم روش اولی رو ترجیح میدم :thumbsup:
سلام
شاتل snr روی ۱۰ می بنده
نمیشه بخوای روی کمتر بزاره ؟
زیر 10 لینک ناپایدار میشه واسه همین قبول نمیکنن
hosseinzfff
26-04-2020, 21:09
زیر 10 لینک ناپایدار میشه واسه همین قبول نمیکنن
اگه مودم برادکام یا asus و ... که بشه دستی snr رو تغییر بدی داشته باشی دیگه نمیخواد منت شاتل رو بکشی snr رو بیاره زیر 10 این کارو خودت انجام میدی الان هم هر چی کاربر میگه باید انجام بدن snr اگه خط روی interleave باشه مودم هم برادکام باشه حتی تا 3 هم میتونه بدون قطعی زیاد کار بکنه..
persian.godfather
27-04-2020, 07:53
کسی کد تخفیف برای سیم کارت شاتل داره؟
shahram83
27-04-2020, 10:00
سلام
کدوم مرکز هستید؟ من مرکز کرمی هستم. شنبه 30 فروردین مخابرات ثبت نام کردم هنوز رانژه نشده.
های وب داشتم، با اینکه 2 هفته و حدود 60 گیگم مونده بود بخاطر جشنواره شاتل زودتر تخلیه کردم. اشتباه کردم زنگ نزدم از شاتل بپرسم و به سایتش اعتماد کردم. اولش که شماره رو میخواد چک نمیکنه پورت خالی داره مرکز یا نه، میره جلو و من هم فکر کردم ظرفیت دارن. وقتی تخلیه کردم داشتم ثبت نام میکردم که مرحله پرداخت نوشت مرکز شما ظرفیت نداره!!! ناچار شدم آسیاتک ثبت نام کردم، ولی بعد سه روز زنگ زدم پیگیری کردم میگه پورت نداریم! شماره کارت گرفت پولم رو پس بده. منم مجبور شدم همون روز شنبه 30 فروردین مخابرات رو آنلاین ثبت نام کردم. چند روز بعد زنگ زدم آسیاتک ببینم چرا پولم رو نریختن که گفت مشکل حل شده فرستادیم برای رانژه!!! گفتم من رو حساب حرف شما مخابرات ثبت نام کردم حالا بدون اجازه من رفته برای رانژه؟ گفتم نمیخوام پولم رو بدید گفتن باید مخابرات برگشت بزنه... خلاصه از مخابرات هم پیگیری کردم ولی همش به هم پاس میدادن.آخرش به 195 شکایت کردم، یک ساعت بعدش از آسیاتک زنگ زدن و عذرخواهی کردن و پول رو برگردوند. طرف گفت مشکل مرکز شما اینه که تیم رانژه نداره که انقدر طول میکشه! خلاصه هنوز منتظرم مخابرات وصل کنه. هر چی هم پیگیری کردم و به مرکز زنگ زدم گفت معلوم نیست کی وصل میشه!:angry: با اینکه چند روز هم از مخابرات بخاطر تاخیر شکایت کردم اصلا رسیدگی نکردن:grrr:
مرکز مخابراتی نظری.
من بصورت تلفنی ثبت نام کردم و یوزر و پسوورد را از شاتل گرفتم. اما به من گفتند که پورت موجود هست و رانژه خط 3 تا 7 روز کاری در پاسخ به پرسش من، گفتند که زمان خواهد برد.
من در 195 از اینها بابت این دروغگویی، فریبکاری و تضییع زمان مشتری شکایت کردم. بایستی صبر کرد دید چه خواهد شد. اما من تا مشخص شدن نتیجه شکایت درخواست عودت مبلغ را نخواهم داد. دست کم شاید با این شکایت ها بشه نرخ رضایت مندی مشتری این شرکت را کاهش داد تا دیگران پیش از ثبت نام متوجه بعضی چیزها در این شرکت بشوند.
esteghlalalireza
27-04-2020, 13:29
گفتم که سرویسای اکو رو می بندن روی 16 مگ ، اما سرویسای fair و امکان نداره ببندن ، جز محالات هستش، اگه سرویس fair و رو 16 تونستی بزاری جاییزه داری :n05::n05::n05::n09::n09::n09:
سلام سرویس من اینه FairBronze512nfg-
ERF@NIAN
27-04-2020, 15:29
بعد از تعویض سیم کشی یه 24 ساعتی صبر کردم خط با 16 مگ دانلود و 764 آپلود حدود 700 تا crc انداخت و قطع نشد. بعدش فکرکردم بزار حالا که همچین خط خوبی شده تا تهش به شاتل بگم بازکنه ببینم چی میشه. این تست آپلود 2 مگابیت شاتل به علاوه 17 مگ دانلود
حداکثر سرعت دانلود از 14.5 به 15.5 ارتقا پیدا کرد. آپلود هم راحت 2 مگ آپلود میکنه
پینگ هم احساس میکنم یه چندتایی با annex m اومده پایین. الآن پینگ داخلی 18،19 هست بدون پروفایل گیم، قبلا 24 این حدودا بود. شاید حتی یکم هم بالاتر
سرعت idm هم از حدودا حداکثر 1800 به 1930 رسیده
MMDFullHD
27-04-2020, 15:33
بعد از تعویض سیم کشی یه 24 ساعتی صبر کردم خط با 16 مگ دانلود و 764 آپلود حدود 700 تا crc انداخت و قطع نشد. بعدش فکرکردم بزار حالا که همچین خط خوبی شده تا تهش به شاتل بگم بازکنه ببینم چی میشه. این تست آپلود 2 مگابیت شاتل به علاوه 17 مگ دانلود
حداکثر سرعت دانلود از 14.5 به 15.5 ارتقا پیدا کرد. آپلود هم راحت 2 مگ آپلود میکنه
پینگ هم احساس میکنم یه چندتایی با annex m اومده پایین. الآن پینگ داخلی 18،19 هست بدون پروفایل گیم، قبلا 24 این حدودا بود. شاید حتی یکم هم بالاتر
سرعت idm هم از حدودا حداکثر 1800 به 1930 رسیده
خطت رو هم میگفتی fast ببنده
هرچند دیگ کشش رو خیلی افت میکنه
ولی بازم بنظرم کشش رو داره snr 8 اینا میشه نهایتش چن باری قطع وصلی ...:goatee:
چون منم الان خطم شبیه توعه میرایش 26.6 بود شده باز 26.7
رو فست داره مکس رو 16500 نشون میده برا تو باید 18300 این حدودا باشه
ERF@NIAN
27-04-2020, 15:52
خطت رو هم میگفتی fast ببنده
هرچند دیگ کشش رو خیلی افت میکنه
ولی بازم بنظرم کشش رو داره snr 8 اینا میشه نهایتش چن باری قطع وصلی ...:goatee:
چون منم الان خطم شبیه توعه میرایش 26.6 بود شده باز 26.7
رو فست داره مکس رو 16500 نشون میده برا تو باید 18300 این حدودا باشه
من خطم یه مشکلی داره اگه حتی تلفن هم روش نباشه زنگ بزنی شروع میکنه به crc انداختن و نهایتا قطع شدن. مخابرات هم مسئولیت قبول نمیکنه بیاد گندی که زده رو درست کنه. مشکل از من هم نیست چون سر خط هم قطع میشه
شباهم یه چندواحد snr افت میکنه، مثلا دیروز رو 16 مگ بودم، snr ام هم 16 بود. ولی شب که شد تا 12 افت کرد. گاهی هم تو صفحه مودم چک میکردم برای چندثانیه تا 7،8 snr پایین میرفت دوباره برمیگشت 12،13 (سر خط هم چک میکردم همینطوریه) ولی وقتی snr میره پایین دوباره میاد بالا خوبیش اینه تو اون لحظات crc نمیندازه
واسه همین دیگه نمیخوام بیشتر از این بهش فشار بیارم چون لازم هم نیست، نهایت پینگ میخواد از 18 بشه 4،5 عوضش crc وضعش بدتر میشه. مخصوصا که شباهم crc بیشتر از روز هست
همین وضعیت فعلی هم معلوم نیست قطع نشه
در مورد میرایی من دوتا مودم قبلیم جفتش میزد 21 ولی این مودم جدید میزنه 32 که البته با فعال شدن annex m الآن میگه 25! احتمالا اگه مودم قدیمی هامو الآن وصل کنم اونا بگن 17
شما آپلود 2 مگ رو فعال کردی؟
مکس ریت من الآن زده 19، دیروز روی تنظیمات قبلی 22 بود که شب شد 20
David4None
27-04-2020, 16:57
سرویس های Fair مگه فرقی هم میکنه تو سرعت که بالاتر ببندن خط و نسبت به چیزی خریدی؟ :n41:
MMDFullHD
27-04-2020, 17:10
من خطم یه مشکلی داره اگه حتی تلفن هم روش نباشه زنگ بزنی شروع میکنه به crc انداختن و نهایتا قطع شدن. مخابرات هم مسئولیت قبول نمیکنه بیاد گندی که زده رو درست کنه. مشکل از من هم نیست چون سر خط هم قطع میشه
شباهم یه چندواحد snr افت میکنه، مثلا دیروز رو 16 مگ بودم، snr ام هم 16 بود. ولی شب که شد تا 12 افت کرد. گاهی هم تو صفحه مودم چک میکردم برای چندثانیه تا 7،8 snr پایین میرفت دوباره برمیگشت 12،13 (سر خط هم چک میکردم همینطوریه) ولی وقتی snr میره پایین دوباره میاد بالا خوبیش اینه تو اون لحظات crc نمیندازه
واسه همین دیگه نمیخوام بیشتر از این بهش فشار بیارم چون لازم هم نیست، نهایت پینگ میخواد از 18 بشه 4،5 عوضش crc وضعش بدتر میشه. مخصوصا که شباهم crc بیشتر از روز هست
همین وضعیت فعلی هم معلوم نیست قطع نشه
در مورد میرایی من دوتا مودم قبلیم جفتش میزد 21 ولی این مودم جدید میزنه 32 که البته با فعال شدن annex m الآن میگه 25! احتمالا اگه مودم قدیمی هامو الآن وصل کنم اونا بگن 17
شما آپلود 2 مگ رو فعال کردی؟
مکس ریت من الآن زده 19، دیروز روی تنظیمات قبلی 22 بود که شب شد 20
اره من فعال کردم اپلود دو مگ
منتهی مودمت قابلیت اینو نداره کشش رو یخورده کم کنی
ایسوس داشتی خوب بود
اون عدد هایی ک زده یخورده اشتباهه داره
karwan125
27-04-2020, 18:43
من این موردی رو که گفتید قبلا از شاتل سرویس داشتم تجربه کردم ، با تعویض پورت در مرکز مخابراتی رفع شد.
شما م یه شکایت توی سامانه 195 ثبت کن بگو مشکل اینه و بگو که پورت رو برات عوض کنن.
اگر زنگ بزنی به پشتیبانی فنی کار ت دیر تر انجام میشه میره توی پروسه ثبت خرابی و این چیزا یک هفته علافه ت میکنن..
نه منظورم نرم افزاریه ، تو سرویسای fair با سیستم اکانتینگ محدود هستید ، سرعت دانلودتون با وجود اینکه خط تون روی 16 هستش اما با سرویس 512 سرعت دانلودتون از 150 کیلوبایت بیشتر نمی شه
David4None
28-04-2020, 02:25
نه منظورم نرم افزاریه ، تو سرویسای fair با سیستم اکانتینگ محدود هستید ، سرعت دانلودتون با وجود اینکه خط تون روی 16 هستش اما با سرویس 512 سرعت دانلودتون از 150 کیلوبایت بیشتر نمی شه
دقیقا همینطوره، اینکار فقط کیفیت خط و پایین میاره (داغون کردن SNR) توی این سرویس ها بدون هیچ عملکرد خاصی نمیدونم ایشون چرا دنبالش بودن :goatee:
امروز برای خرید رفته بودم بیرون که که دیدم یکی داره کار میکنه رو کابینت نزدیک کافو که رفتم سوال پرسیدم گفت از شاتل هستم و داشت DSLAM نصب میکرد تو کابینت نزدیک کافو. مدلش 6000M بود. هیچ سیم و چیز دیگه ای هم نداشت گفت اون قسمتش با من نیست شاید 2 3 ماه طول بکشه تا اونارو بیان بکشن. گفت روزی 10 12 تا DSLAM سوار میکنه تو این کابینت ها. چند تا آدزس داشت که باید میرفت نصب میکرد(یا احتمالا نصب کرده بود). مخابرات مرکز نظری مرکز محلاتی و هچنین نزدیکای مجیدیه. از آریاشهر هم گفت.
دقیقا همینطوره، اینکار فقط کیفیت خط و پایین میاره (داغون کردن SNR) توی این سرویس ها بدون هیچ عملکرد خاصی نمیدونم ایشون چرا دنبالش بودن :goatee:
شاتل خیلی زرنگ تره :n05::n05:
esteghlalalireza
28-04-2020, 10:03
بله اما من تازه شاتل اومدم و نمیدونستم .:»
sdfssdfs
28-04-2020, 11:29
دوستان من شاتل دارم ولی قیمتش الان دو برابر مخابراته واقعا شاتل میصرفه ؟
pipo4713
28-04-2020, 12:27
دوستان من شاتل دارم ولی قیمتش الان دو برابر مخابراته واقعا شاتل میصرفه ؟
حجم مصرفی ADSL شما هم ۲ برابر سرویسهای مخابراته...
اگر براتون بصرفه نیست سرویس های اقتصادی رو بگیرید...FAIR BRONZE
حجم مصرفی ADSL شما هم ۲ برابر سرویسهای مخابراته...
اگر براتون بصرفه نیست سرویس های اقتصادی رو بگیرید...FAIR BRONZE
در خیلی از سرویسها جشنواره مخابرات به صرفه تر است مثلا مخابرات 40 گیگ اینترنت با سرعت 16 مگ را 25 هزار تومن می فروشد، شاتل 40 گیگ اینترنت با سرعت 8 مگ را 50 هزار تومن.
hamed619
28-04-2020, 17:19
سرویس نقره ای شاتل ۸ مگ با ۱۸۰ گیگ میده ۶۲۵۰۰ توی مخابرات همچین سرویسی نزدیک اینم نداره
امروز برای خرید رفته بودم بیرون که که دیدم یکی داره کار میکنه رو کابینت نزدیک کافو که رفتم سوال پرسیدم گفت از شاتل هستم و داشت DSLAM نصب میکرد تو کابینت نزدیک کافو. مدلش 6000M بود. هیچ سیم و چیز دیگه ای هم نداشت گفت اون قسمتش با من نیست شاید 2 3 ماه طول بکشه تا اونارو بیان بکشن. گفت روزی 10 12 تا DSLAM سوار میکنه تو این کابینت ها. چند تا آدزس داشت که باید میرفت نصب میکرد(یا احتمالا نصب کرده بود). مخابرات مرکز نظری مرکز محلاتی و هچنین نزدیکای مجیدیه. از آریاشهر هم گفت.
دوستانی که این مناظق هستند هر وقتی گذرشون خورد یه نگاه بکنند کافو ها گویا شاتل جدی هست درVDSL
ERF@NIAN
28-04-2020, 18:36
مدیرعامل شاتل گفت به اندازه 2 میلیون مشترک تجهیزات vdsl وارد کردن 3 ساله داره تو انبار خاک میخوره
دنبال همکاری مخابرات و شهرداری هستن، قصد دارن تا آخرسال کل تهران vdsl بشه و 10 هزار کافوی نوری بزارن
بعد تهران هم به مشهد و شیراز فکرمیکنن
گفتش چندساله مردم به جای اینکه مثل باقی جاهای دنیا از اینترنت ثابت بیشتر استفاده کنن همه رفتن طرف سیمکارت. واسه همین باید سرعت رو ارتقا بدیم
تجهیزاتشون هم برای تمام شرکت ها قابل استفاده است
-------
شاتل یه مودم vdsl میفروشه 450 تومن، همونو دیجیکالا زده 840
درسته مودمای شاتل چندسال ته انبار موندن ولی بازم نصف قیمته. کسی اگه خواست زودتر بگیره به نفعشه
با این قیمت الآن یوتل هم نمیدن
hosseinzfff
28-04-2020, 19:05
مدیرعامل شاتل گفت به اندازه 2 میلیون مشترک تجهیزات vdsl وارد کردن 3 ساله داره تو انبار خاک میخوره
دنبال همکاری مخابرات و شهرداری هستن، قصد دارن تا آخرسال کل تهران vdsl بشه و 10 هزار کافوی نوری بزارن
گفتش چندساله مردم به جای اینکه مثل باقی جاهای دنیا از اینترنت ثابت بیشتر استفاده کنن همه رفتن طرف سیمکارت. واسه همین باید سرعت رو ارتقا بدیم
-------
درسته مودمای شاتل چندسال ته انبار موندن ولی بازم نصف قیمته. کسی اگه خواست زودتر بگیره به نفعشه
خیلی هم عالی .. زرنگ هم که هستن اون موقع که ارزون بوده وارد کردن الان قیمتش چند برابر شده .:thumbsup:
================================================== =====
این شاتل لند چرا اینجوریه فایل upload میکنی sha256 فایله رو تغییر میده :n02:
MMDFullHD
28-04-2020, 19:58
-------
سه میلیون انگار الان مشترک داره شاتل؟ منبع هم سایت ویکی و شماره اشتراک هاش ..
2 میلیون فک کنم تقریبا نزدیک بیشتر66 درصد مشترکای فعلیش؟
با توجه به اینکه تو adsl پراکندگی مشترکاش تو adsl زیادتر فکر نکنم ! پوشش خوبی حتی تو خود استان تهران داشته باشه
و بعد اینکه مودمی ک خریده بعد داره میفروشه به مردم بعدش اشتباهه یا باید ازاد به همین قیمتی ک هست بفروشه یا اینکه بعدا اگر امکانات رو فراهم کرد فقط به مشترکین خودش با اون قرارداد ببنده و بفروشه!
بخاطر این میگم اگ بعدا راه بندازه کمبود مودم و با توجه به وضعیت ممکن اصلا شاید کاربری نگیره و ضرر شه کلا! شکست بخوره پروژه
hosseinzfff
28-04-2020, 20:10
با توجه به اینکه تو adsl پراکندگی مشترکاش تو adsl زیادتر فکر نکنم ! پوشش خوبی حتی تو خود استان تهران داشته باشه
و بعد اینکه مودمی ک خریده بعد داره میفروشه به مردم بعدش اشتباهه یا باید ازاد به همین قیمتی ک هست بفروشه یا اینکه بعدا اگر امکانات رو فراهم کرد فقط به مشترکین خودش با اون قرارداد ببنده و بفروشه!
بخاطر این میگم اگ بعدا راه بندازه کمبود مودم و با توجه به وضعیت ممکن اصلا شاید کاربری نگیره و ضرر شه کلا! شکست بخوره پروژه
به زودی کل کشور vdsl میشه حتی روستاها هم فیبر میشن ... مگه 4 جی الان کل کشور راه اندازی نشده ؟ اینم یه کم زمان میبره حدودا تا یکسال اینده اکثر مراکز استانها و شهرها فیبر میشن .. هر چه زودتر این کار انجام بشه به نفعشونه .. تحریمها و قیمت دلار باعث میشه که پروژه کند پیش بره..باید همین الان تجهیزاتشو بخرن انبار کنن
ERF@NIAN
28-04-2020, 20:22
اینطور نیست که فقط واسه مشترکای خودش کافو بزاره. چون واسه گرفتن رضایت شهرداری و مخابرات هر شهر باید 7 خان رستم رو بگذرونن واسه همین اگه مثلا همکاری تهران رو بگیرن میان کل تهران فیبر میکنن مثل دزفول و قم. واسه همین بحث پراکندگی مطرح نیست
البته من شرایط فروش مودم هاشو دقیق نمیدونم، ممکنه به همه ندن. شنیدم مودم رو امانی مجانی میدن به vdsl ها
ولی اگه مثلا یکی adsl شاتل داشته باشه میتونه این مودم رو از شاتل بخره که دو مدل میفروشن یکی 390 اون یکی 450
چون درسته vdsl داره ولی نهایتا میتونه به عنوان یه مودم adsl معمولی کار کنه. الآن شاتل تو سایتش چندتا مدل مودم adsl و 3G و 4G به مشترکاش میفروشه، این دوتا مدل هم مثل بقیه
به احتمال زیاد به کسایی که مشترک نیستن نفروشه
alidorost
28-04-2020, 20:48
-------
منبع این صحبتتون کجاست؟
تا اخر سال تهران؟ بعد هم مشهد و شیراز؟ این همه طول میکشه؟ مگه قرار نبود تهران و قم دو ماهه تموم شن؟
پس ما که شیرازیم سال بعد؟
صبح بخیر واقعا
hosseinzfff
28-04-2020, 20:57
منبع این صحبتتون کجاست؟
تا اخر سال تهران؟ بعد هم مشهد و شیراز؟ این همه طول میکشه؟ مگه قرار نبود تهران و قم دو ماهه تموم شن؟
صبح بخیر واقعا
دقیقا درست زدی به هدف مگه میخوان چیکار کنن که 1 سال طول میکشه ؟ همون سیم مسیای قبلی رو میخوان جاش فیبر بذارن دیگه ..:26:
اینطور نیست که فقط واسه مشترکای خودش کافو بزاره. چون واسه گرفتن رضایت شهرداری و مخابرات هر شهر باید 7 خان رستم رو بگذرونن واسه همین اگه مثلا همکاری تهران رو بگیرن میان کل تهران فیبر میکنن مثل دزفول و قم. واسه همین بحث پراکندگی مطرح نیست
البته من شرایط فروش مودم هاشو دقیق نمیدونم، ممکنه به همه ندن. شنیدم مودم رو امانی مجانی میدن به vdsl ها
ولی اگه مثلا یکی adsl شاتل داشته باشه میتونه این مودم رو از شاتل بخره که دو مدل میفروشن یکی 390 اون یکی 450
چون درسته vdsl داره ولی نهایتا میتونه به عنوان یه مودم adsl معمولی کار کنه. الآن شاتل تو سایتش چندتا مدل مودم adsl و 3G و 4G به مشترکاش میفروشه، این دوتا مدل هم مثل بقیه
منبع این صحبتتون کجاست؟
صبح بخیر واقعا
دقیقا درست زدی به هدف مگه میخوان چیکار کنن که 1 سال طول میکشه ؟ همون سیم مسیای قبلی رو میخوان جاش فیبر بذارن دیگه ..:26:
من با این پیمانکارش که داشت DSLAM VDSL رو نصب میکرد صحبت کردم. گفت این کابینت رو 2 سال پیش زدیم الان اجازه دادن بیایم توش DSLAM بذاریم.
DSLAM ای که وصل میکرد مدل Zyxel 6000m بود.
گفت که روزی 10 12 تا فقط خودش نصب میکنه. کاغذی که دستش بود حداقل آدرس 100 تا کافو تو تهران بود که یا رفته بود نصب کرده بود یا باید میرفت نصب میکرد. اطلاعات فنیش زیاد نبود هرچند آدم خوبی بود و نیم ساعتی باهاش حرف زدم. گفت کابل کشی و .. رو کس دیگه میاد انجام میده.
طبق آخرین آمار 4.5 میلیون اینترنت خانگی هست(نمیدونم مودم TD رو هم حساب میکنن یانه). این امار بعد اینکه سرعت های بالا 4G اومد اینقدر کاهش یافته
MMDFullHD
29-04-2020, 04:26
به زودی کل کشور vdsl میشه حتی روستاها هم فیبر میشن ... مگه 4 جی الان کل کشور راه اندازی نشده ؟ اینم یه کم زمان میبره حدودا تا یکسال اینده اکثر مراکز استانها و شهرها فیبر میشن .. هر چه زودتر این کار انجام بشه به نفعشونه .. تحریمها و قیمت دلار باعث میشه که پروژه کند پیش بره..باید همین الان تجهیزاتشو بخرن انبار کنن
عزیز فورجی هزینه های بسته و سود اوری رو شما ببین ( اون زمان ایران از تحریما برگشته بود اریکسون نوکیا تجهیزات میداد)
پوشش اصلا در مقابل یه کیلومتری vdsl قابل مقایسه نیست حداقل نمیدونم چقد پوشش میده فورجی ولی از وی دی اس ال بیشتره پوشش
بسته هارو شما نگاه به قیمت ها بنداز
روستاها الان من یه بنده خدایی رو سراغ دارم سمت تربت حیدریه بنده خدا خطش میرایش 1.2 بود نزدیک adsl کارشتو گذاشته بودن تو حالا نمیدونم کافو یا هرچی ولی نزدیک بود dslam روستایی براشون 16 مگ خرید بود سرویس خطتش کشش داشت مخابرات نمیداد این سرویس بالاتر سرعت رو بهشون!
با کدوم پول برن انبار کنن؟ از اقتصاد و منابع ارزی خبری داری؟ گم شدن پولا یا جلوگیری واردات تجهیزات سی پیو ...
پولش بکنار هواوی و شرکتای چینی از اروپیام بدتر جنس میدن به ایران! باز حداقل اروپایی میدونی جنس نمیده بهت چینا کلا حزب بادن تهدید به تحریم میکننشون چارتا شلوار عوض میکنه امریکا
نمیخوام نفوس بد بزنم ولی شرایط رو ببینی میفهمی که مملکت تو چ اوضاعیه
بعد این اینترنتی رو هم اگ دست مردم بدن داخلیه بیشتر تا خارجی خارجی عربای حروم زاده پول قیمت خون ننه باباشونو میدن از سمت اروپام ک هیچی
صحبتای ی یارو ک تو وزارت ارتباطات بودد برای پینگ بازیا نمیدونم چقد از پهنای لینکی ک از امارات داره گفت خبر داری یا ن قیمتاشونم فوق العاده فضایهه
ولی اینطو در نظر بگیر همین شاتل ادعای سرعت 100 80 اش میشه هر مشترکی ک بگیره اندازه میانگین ده برابر کاربرای معمولی پهنا میخواد با کدوم پول؟ میخواد پول نت بین المملل رو بده زیرساخت میخواد نت ملی بده؟
همین الانش طلاب و اخوندا ازین سرعت و اینترنت صداشون در اومده
ببین قبلا تو مراکز نهایت بود الان نودا میخواد زیاد شه
هر نودم تا زیر 500 متر خوب سرعت داره قبلا ی dslam میذاشتن یه توی مرکز شهرکو میبرد زیر پوشش مرکز الان میدونی باید چقد باید بیان تجهزات بذارن رو کافو ها مثلا تو یه شهرک؟ کم میارن اولویت رو بنظرم برخلاف اون چیزی ک ممد جیواد گفت
اونجایی ک پوشش تریجی ضعیفه و ... اونجایه ک مشترک شاتل زیاد داره!
میگم شاتل باید الان یه برنامه بچینه به مشتریای خودش ی جور سرویسبده با این مودما ک داره چون فردا الکی یارو میخره میفروشه تو دیوار اینا مصرف کننده واقعی بگیره قضیه اش فرق داره
دلالا این چند وقته به هیجا رحم نکردن
MMDFullHD
29-04-2020, 04:33
من با این پیمانکارش که داشت DSLAM VDSL رو نصب میکرد صحبت کردم. گفت این کابینت رو 2 سال پیش زدیم الان اجازه دادن بیایم توش DSLAM بذاریم.
DSLAM ای که وصل میکرد مدل Zyxel 6000m بود.
گفت که روزی 10 12 تا فقط خودش نصب میکنه. کاغذی که دستش بود حداقل آدرس 100 تا کافو تو تهران بود که یا رفته بود نصب کرده بود یا باید میرفت نصب میکرد. اطلاعات فنیش زیاد نبود هرچند آدم خوبی بود و نیم ساعتی باهاش حرف زدم. گفت کابل کشی و .. رو کس دیگه میاد انجام میده.
طبق آخرین آمار 4.5 میلیون اینترنت خانگی هست(نمیدونم مودم TD رو هم حساب میکنن یانه). این امار بعد اینکه سرعت های بالا 4G اومد اینقدر کاهش یافته
سلام چطورین؟
کدوم محل؟
ولی فک نکنم 4.5 میلیون اینترنت باشه برا خونگیا فقط 3 میلیون شاتل مشترک داره حالا شاید قدیم به قول خودتون برا بالا اومدنش باشه
حالا خونگیارو شما انحصارا برای مخابرات حساب کن
fardinnobakht
29-04-2020, 11:00
ایران هم ظاهرا داره IPv6 رو تو شبکه اش فراگیر میکنه. توی سه هفته گذشته یه سری از شرکتا از جمله شاتل هم IPv6 ثبت کردن.
alidorost
29-04-2020, 14:12
عزیز فورجی هزینه های بسته و سود اوری رو شما ببین ( اون زمان ایران از تحریما برگشته بود اریکسون نوکیا تجهیزات میداد)
پوشش اصلا در مقابل یه کیلومتری vdsl قابل مقایسه نیست حداقل نمیدونم چقد پوشش میده فورجی ولی از وی دی اس ال بیشتره پوشش
روستاها الان من یه بنده خدایی رو سراغ دارم سمت تربت حیدریه بنده خدا خطش میرایش 1.2 بود نزدیک adsl کارشتو گذاشته بودن تو حالا نمیدونم کافو یا هرچی ولی نزدیک بود dslam روستایی براشون 16 مگ خرید بود سرویس خطتش کشش داشت مخابرات نمیداد این سرویس بالاتر سرعت رو بهشون!
با کدوم پول برن انبار کنن؟ از اقتصاد و منابع ارزی خبری داری؟ گم شدن پولا یا جلوگیری واردات تجهیزات سی پیو ...
پولش بکنار هواوی و شرکتای چینی از اروپیام بدتر جنس میدن به ایران! باز حداقل اروپایی میدونی جنس نمیده بهت چینا کلا حزب بادن تهدید به تحریم میکننشون چارتا شلوار عوض میکنه امریکا
بعد این اینترنتی رو هم اگ دست مردم بدن داخلیه بیشتر تا خارجی خارجی عربای حروم زاده پول قیمت خون ننه باباشونو میدن از سمت اروپام ک هیچی
صحبتای ی یارو ک تو وزارت ارتباطات بودد برای پینگ بازیا نمیدونم چقد از پهنای لینکی ک از امارات داره گفت خبر داری یا ن قیمتاشونم فوق العاده فضایهه
ولی اینطو در نظر بگیر همین شاتل ادعای سرعت 100 80 اش میشه هر مشترکی ک بگیره اندازه میانگین ده برابر کاربرای معمولی پهنا میخواد با کدوم پول؟ میخواد پول نت بین المملل رو بده زیرساخت میخواد نت ملی بده؟
ببین قبلا تو مراکز نهایت بود الان نودا میخواد زیاد شه
هر نودم تا زیر 500 متر خوب سرعت داره قبلا ی dslam میذاشتن یه توی مرکز شهرکو میبرد زیر پوشش مرکز الان میدونی باید چقد باید بیان تجهزات بذارن رو کافو ها مثلا تو یه شهرک؟ کم میارن اولویت رو بنظرم برخلاف اون چیزی ک ممد جیواد گفت
اونجایی ک پوشش تریجی ضعیفه و ... اونجایه ک مشترک شاتل زیاد داره!
میگم شاتل باید الان یه برنامه بچینه به مشتریای خودش ی جور سرویسبده با این مودما ک داره چون فردا الکی یارو میخره میفروشه تو دیوار اینا مصرف کننده واقعی بگیره قضیه اش فرق داره
دلالا این چند وقته به هیجا رحم نکردن
اقا چرا به عربا فحش میدی؟
این چه طرز حرف زدنه، چقد دید شما تاریک و نابود]!
آدم باید واقع گرا باشه نه اینقدر! والا با این طرز تفکر شما فور جی مثلا افسانه هست! الان بیشتر کشور فورجیه سرعت دانلود هم قبل کم اومدن پهنای باند تو فورجی تا 12 مگابایتب را من میرفت
دزدی و دروغ و غیره هم هست ولی این دیگه چیه؟ چاه تاریکیه حرفای شما
آدم باید واقع گرا باشه نه اینقدر! والا با این طرز تفکر شما فور جی مثلا افسانه هست! الان بیشتر کشور فورجیه سرعت دانلود هم قبل کم اومدن پهنای باند تو فورجی تا 12 مگابایتب را من میرفت
دوستمون منظورش عرب های حروم زاده خارجی هست ، همین حروم زاده هایی که تو چند قرن اخیر بلا نبوده که سرمون نیارن.
سلام چطورین؟
کدوم محل؟
ولی فک نکنم 4.5 میلیون اینترنت باشه برا خونگیا فقط 3 میلیون شاتل مشترک داره حالا شاید قدیم به قول خودتون برا بالا اومدنش باشه
حالا خونگیارو شما انحصارا برای مخابرات حساب کن
سلام مرسی ایشالا شما هم خوب باشی
والا کاغذی که دستش بود از مخابرات مرکز نظری مرکز محلاتی محله مجیدیه و ... توش آدرس داشت. میگفت بعضی همکاراش رفتن آریاشهر که فکنم سمت غرب باشه
والا وزیر که میگفت کلا 4.5 میلیون مشترک خانگی داریم کل کشور70 درصد نت موبایل استفاده میکنند
Black Boy67
29-04-2020, 19:16
میشه بگین راجع به کدوم فورجی صحبت می کنین؟! فورجی پای دکل که نشد فورچی. ما که هرموقع اینترنت موبایل روشن کردیم اشکمون درآمد کلا غیدشو زدیم.
در تایید حرف دوستمون شک نکنید که این افزایش مربوط به ترافیک داخلی هست و ترافیک خارجی یعنی اینترنت واقعی هیچ فرقی با الان نمی کنه. کافیه برید فروم تانوما رو نگاه بندازید.
پانویس: پینگ 1.1.1.1 هم برای شما به ملکوت اعلا رفته؟
hosseinzfff
29-04-2020, 19:24
یعنی اینترنت ثابت براشون سود نداره ؟ اینترنت ثابت شرکتا یک بار هزینه میکنند یک عمر استفاده میکنند خرابیش هم کمه طوفان -سیل زلزله هم بیاد روش تاثیر نداره عین دکل های تلفن همراه هم تشعشعات هسته ای نداره ثبات و ping خوبی هم داره
همین الان مخابرات -شاتل و... با سیم مسی فسیل شده 100 سال قبل دارن اینترنت میدن و کلی هم سود براشون داره
اقتصاد مملکت خدا رو شکر هر روز داره بهتر از دیروز میشه تحریمها هم دیگه دارن بی اثر میشن ایران دورشون میزنه.. وضعمون بدتر از کشورهای منطقه نیست درسته مشکلاتی داریم هنوز ولی مشکلات نیومدن که بمانند بالاخره میروند و فقط ما میمانیم.:thumbsup:
یعنی اینترنت ثابت براشون سود نداره ؟ اینترنت ثابت شرکتا یک بار هزینه میکنند یک عمر استفاده میکنند خرابیش هم کمه طوفان -سیل زلزله هم بیاد روش تاثیر نداره عین دکل های تلفن همراه هم تشعشعات هسته ای نداره ثبات و ping خوبی هم داره
همین الان مخابرات -شاتل و... با سیم مسی فسیل شده 100 سال قبل دارن اینترنت میدن و کلی هم سود براشون داره
اقتصاد مملکت خدا رو شکر هر روز داره بهتر از دیروز میشه تحریمها هم دیگه دارن بی اثر میشن ایران دورشون میزنه.. وضعمون بدتر از کشورهای منطقه نیست درسته مشکلاتی داریم هنوز ولی مشکلات نیومدن که بمانند بالاخره میروند و فقط ما میمانیم.:thumbsup:
کره شمالی ونزوعلا !!!
- - - Updated - - -
کره شمالی ونزوعلا !!!
این حرفت دیگه جنبه طنز داشت چون وضع کشور فاجعه بار هست و هر روز هم بدتر میشود گرانی و تورم چنان افسار گسیخته که حتی مسئولان هم امیدی به بهتر شدن اوضاع ندارن و این وضع براشون دیگه عادی شده هست
MMDFullHD
29-04-2020, 20:58
مطمعا با این کاهش ارزش پولی ...سقوط نفت در حال حاظر ارزشی دیگ نداره ... یه ذره سودی ک داشت بود برا سالای قبل بود ن امسال!
بله حق با شماست که یبکار هزینه میکنن ولی برای ftth و ... تو ایران از سرقت سیم و کافو کافو نوری و..... هزینه نگه داری و .... با کل دنیا تفاوت داره
والا تششعات رو من موافق نیستم چون استاندارد هارو هم خارجی هم داره همم خود اژانس ایرانو داره
و بله با همین سیم مسی با چ پهنایی؟ با چ محدودیت حجمی؟ با چ ارزش پولی؟ عراق رو خبر دارید ارت لینک رو؟ یا بگم براتون ؟
وضعمون بدتر از کشورهای منطقه نیست درسته مشکلاتی داریم هنوز ولی مشکلات نیومدن که بمانند بالاخره میروند و فقط ما میمانیم
والا وضع هرکشوری رو من الان دارم میبینم همین همسایه عراق رو میبینم ایرانی رفته داره اونجا بنایی میکنه ! شما دوست دارید تو خواب زمستونی باشید اسمشو بذارید مشکلات من میگم فاجعه!مشکل نیومده ک بخواد بعدش بره مشکل خود ما مردمیم
بعدشم ایرانی جماعت تا کامل معده اش نچسبه به کلیه اش چیزی رو حس نمیکنه !
شما عربین ناراحتی؟ اگر اره پس چرا عربی ننوشتی و فارسی نوشتی؟ فارسی صحبت میکونی؟
من مخلص تمام بچه های عرب زبان ایرانیمون هستم و اهواز رفتم و دوست عرب زبان زیاد دارم ادمای مشتی و پر انرژی شادیم هستن من منظورم کشورای عربی بود ... ن عرب زبان هامون عرب زبان هامون ک مشتی اونا ایرانین
ن ن ببین اشتباه میکنی ادم باید ملی گرا باشه ن عرب پرست! حالا هرجور راحتی میتونی راحت قضاوت کنی بگی فاشیسته و نژاد پرسته و ... اتفاقا باعث خوشحالیمه
خیر من فورجی برام افسانه نیست اصلا اینترنت مگ جز ضروریجات حیات هر ادمیه؟ شاید برای شما باشه ولی برا من نیست ... من خودمم اصلا زیاد فورجی استفاده ندارم بیشتر اوقات همین 8 مگ کفاف وبگردی و موزیک گوش دادنمو میده محظ اطلاع گفتم
درسته کل کشور فورجیه :laughing: ما هر سری میریم جاده انتن 2g نداریم و تو تاپیکای موبایل پره از بی سیگنالیو ... نالیدن از انتن دهی بد ولی برا شما اگ تا 12 هم میرفت برا من تا 17 ام رفته من اصلا پوینت حرف من سرعت فورجی نبود ! بحثیم درموردش نکردم در مورد پوشش نسبت به adsl بحثم بود ک شوما کلا قاطی پاتی کردید از بس تی تاپ و ساندیس خوردید
بعدش زیاد ساندیس اب میوه نخورید دیابت ی موقع خدایی نکرده میگیرید چشتون از اینی ک الان هست بیشتر شاید تار بشه اقا روشن فکر و دید
alidorost
29-04-2020, 21:33
مطمعا با این کاهش ارزش پولی ...سقوط نفت در حال حاظر ارزشی دیگ نداره ... یه ذره سودی ک داشت بود برا سالای قبل بود ن امسال!
بله حق با شماست که یبکار هزینه میکنن ولی برای ftth و ... تو ایران از سرقت سیم و کافو کافو نوری و..... هزینه نگه داری و .... با کل دنیا تفاوت داره
والا تششعات رو من موافق نیستم چون استاندارد هارو هم خارجی هم داره همم خود اژانس ایرانو داره
و بله با همین سیم مسی با چ پهنایی؟ با چ محدودیت حجمی؟ با چ ارزش پولی؟ عراق رو خبر دارید ارت لینک رو؟ یا بگم براتون ؟
والا وضع هرکشوری رو من الان دارم میبینم همین همسایه عراق رو میبینم ایرانی رفته داره اونجا بنایی میکنه ! شما دوست دارید تو خواب زمستونی باشید اسمشو بذارید مشکلات من میگم فاجعه!مشکل نیومده ک بخواد بعدش بره مشکل خود ما مردمیم
بعدشم ایرانی جماعت تا کامل معده اش نچسبه به کلیه اش چیزی رو حس نمیکنه !
شما عربین ناراحتی؟ اگر اره پس چرا عربی ننوشتی و فارسی نوشتی؟ فارسی صحبت میکونی؟
من مخلص تمام بچه های عرب زبان ایرانیمون هستم و اهواز رفتم و دوست عرب زبان زیاد دارم ادمای مشتی و پر انرژی شادیم هستن من منظورم کشورای عربی بود ... ن عرب زبان هامون عرب زبان هامون ک مشتی اونا ایرانین
ن ن ببین اشتباه میکنی ادم باید ملی گرا باشه ن عرب پرست! حالا هرجور راحتی میتونی راحت قضاوت کنی بگی فاشیسته و نژاد پرسته و ... اتفاقا باعث خوشحالیمه
خیر من فورجی برام افسانه نیست اصلا اینترنت مگ جز ضروریجات حیات هر ادمیه؟ شاید برای شما باشه ولی برا من نیست ... من خودمم اصلا زیاد فورجی استفاده ندارم بیشتر اوقات همین 8 مگ کفاف وبگردی و موزیک گوش دادنمو میده محظ اطلاع گفتم
درسته کل کشور فورجیه :laughing: ما هر سری میریم جاده انتن 2g نداریم و تو تاپیکای موبایل پره از بی سیگنالیو ... نالیدن از انتن دهی بد ولی برا شما اگ تا 12 هم میرفت برا من تا 17 ام رفته من اصلا پوینت حرف من سرعت فورجی نبود ! بحثیم درموردش نکردم در مورد پوشش نسبت به adsl بحثم بود ک شوما کلا قاطی پاتی کردید از بس تی تاپ و ساندیس خوردید
بعدش زیاد ساندیس اب میوه نخورید دیابت ی موقع خدایی نکرده میگیرید چشتون از اینی ک الان هست بیشتر شاید تار بشه اقا روشن فکر و دید
من عربم و ناراحت میشم و به هر زبانی بخوام صحبت میکنم فضولیش به تو نیومده
و اما مثل این که سوختی از حرفای من که صد پاراگراف نوشتی و.. :biggrin:
و اما نژاد پرستی مثل تو (خب به سگ بگی سگ بدش نمیاد تو هم بهت بگن نژادپرست خوشحال میشی:cool:) و این طرز حرف زدن کلا ثابت میکنه چقدر ادم با عقلی هستی قضاوت با بقیه
ساندیس هم تو میخوری من از همه چیز دفاع نکردم و اصلا دفاعی نکردم!
از فکر تاریک و کثافت ذهنی تو حالم بهم خورد
من سفر رفتم میدونم کف جاده فور جی نیست! منظورم اکثر شهرهاست
و کلا دیگه تو رو ادم حساب نمیکنم بخوام ریپلای کنم
MMDFullHD
29-04-2020, 22:26
من عربم و ناراحت میشم و به هر زبانی بخوام صحبت میکنم فضولیش به تو نیومده
و اما مثل این که سوختی از حرفای من که صد پاراگراف نوشتی و.. :biggrin:
و اما نژاد پرستی مثل تو (خب به سگ بگی سگ بدش نمیاد تو هم بهت بگن نژادپرست خوشحال میشی:cool:) و این طرز حرف زدن کلا ثابت میکنه چقدر ادم با عقلی هستی قضاوت با بقیه
ساندیس هم تو میخوری من از همه چیز دفاع نکردم و اصلا دفاعی نکردم!
از فکر تاریک و کثافت ذهنی تو حالم بهم خورد
من سفر رفتم میدونم کف جاده فور جی نیست! منظورم اکثر شهرهاست
و کلا دیگه تو رو ادم حساب نمیکنم بخوام ریپلای کنم
برو لونه ات باو
امثال شما کم نیستن عرزشی ....
همون سگ ک میگی شرفش از تو بیشتره یه وفایی به صاحبش داره تو بدبخت ی هویتم نداری از خودت بدبخت دیلمان به حالت مقداری سوخت
برو دیگ نمال و نریپ نخود هر اش خودتو حساب نکون ! ک اینطوری فلکه روت باز میشه!
alidorost
29-04-2020, 22:36
برو لونه ات باو
امثال شما کم نیستن عرزشی ....
همون سگی ک میگی شرفش از تو بیشتره یه وفایی به صاحبش داره تو بدبخت ی هویتم نداری از خودت بدبخت دیلمان به حالت مقداری سوخت
برو دیگ نمال و نریپ نخود هر اش خودتو حساب نکون ! ک اینطوری فلکه روت باز میشه!
حرف آخر: :biggrin::biggrin: دقیقا همون طور که گفتم مثل سگی
بهش سنگ بزنی پارس میکنه
نزنی پارس میکنه
ادامه بده
mf.aghaei70
30-04-2020, 01:49
mf.aghaei70
30-04-2020, 01:55
[emoji626][emoji626][emoji626]کد تخفیف ویژه مشترکین جدید شاتل
7672627510
7174112072
7639297126
7198812705
7353367221
سلام
کسی میدونه کدوم یکی از این دو مدل مودم زایکسلی که شاتل میفروشه چیپستش برادکامه؟
morteza_mombeini
30-04-2020, 08:06
اقا من از دیروز کشش خطم از ۱۵ مگ اومده روی ۹ مگ به نظرتون دلیلش چیه ؟
esteghlalalireza
30-04-2020, 09:31
اقا من از دیروز کشش خطم از ۱۵ مگ اومده روی ۹ مگ به نظرتون دلیلش چیه ؟
سلام شاید مشکل از مرکز مخابرتیه زنگ زدی به شرکت؟؟:»
morteza_mombeini
30-04-2020, 10:12
سلام شاید مشکل از مرکز مخابرتیه زنگ زدی به شرکت؟؟:»
نه ولی تلفن بوق نداره از وقتی کشش خط کم شده بوق تلفن هم پریده از سر خط و بدون اسپلیتر هم تست کردم همینطوری بود .
esteghlalalireza
30-04-2020, 10:29
نه ولی تلفن بوق نداره از وقتی کشش خط کم شده بوق تلفن هم پریده از سر خط و بدون اسپلیتر هم تست کردم همینطوری بود .
پس زنگ بزن مخابرات بگو درست کنن.
morteza_mombeini
30-04-2020, 13:32
پس زنگ بزن مخابرات بگو درست کنن.
زنگ زدم به 20117 وقتی شماره تلفن خراب رو وارد میکنی میگه خرابی تلفن شما اصلاح گردید یا همون موقع میگه ثبت شد و در اسرع وقت رسیدگی میشه ولی بعد از چند دقیقه پیامک میاد که تلفن شما رفع خرابی گردید . نمیدونم اینا مردم رو اوسکل فرض کردن یا سیستماشون شخمیه اما در هر دو حالت فکر نمیکنم بدون مراجعه حضوری این گوساله ها کاری انجام بدن منم چون ماسک و اینا ندارم فعلا نمیتونم تو این مراکز برم .به نظرت چکار کنم ؟
hamed619
30-04-2020, 13:38
زنگ زدم به 20117 وقتی شماره تلفن خراب رو وارد میکنی میگه خرابی تلفن شما اصلاح گردید یا همون موقع میگه ثبت شد و در اسرع وقت رسیدگی میشه ولی بعد از چند دقیقه پیامک میاد که تلفن شما رفع خرابی گردید . نمیدونم اینا مردم رو اوسکل فرض کردن یا سیستماشون شخمیه اما در هر دو حالت فکر نمیکنم بدون مراجعه حضوری این گوساله ها کاری انجام بدن منم چون ماسک و اینا ندارم فعلا نمیتونم تو این مراکز برم .به نظرت چکار کنم ؟
بری منم چند سال پیش همین جوری شده بود تا نرفتم مخابرات درست نکردن باید بری
ERF@NIAN
30-04-2020, 14:22
هر 24 ساعت میتونی ثبت کنی. اگه نیومدن امروز، شب ساعت 12 به بعد دوباره درخواست بزن
برای خط منم بارون اومده بود سیمارو خراب کرده بود. همینطوری گفتن خرابی رفع شده، شب دوباره زدم فرداش اومدن سیم جدید کشیدن
esteghlalalireza
30-04-2020, 14:23
نه باید شماره مخابرات از 118 بگیری بعد زنگ بزن بگو خراب شده یک چند روزی زنگ بزن درست میکنند منم 1 هفته علاف کردن بخاطر همین.
morteza_mombeini
30-04-2020, 16:52
نه باید شماره مخابرات از 118 بگیری بعد زنگ بزن بگو خراب شده یک چند روزی زنگ بزن درست میکنند منم 1 هفته علاف کردن بخاطر همین.
منظورت شماره مرکز مخابراتیه ؟
esteghlalalireza
30-04-2020, 18:12
منظورت شماره مرکز مخابراتیه ؟
بله منم یک بار کارم بهشون افتاده بود به خاطر همین موضوع
سلام
کسی میدونه کدوم یکی از این دو مدل مودم زایکسلی که شاتل میفروشه چیپستش برادکامه؟
نمیدونه کسی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Black Boy67
30-04-2020, 19:05
نمیدونه کسی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه راه افتاده VDSL?
یک فروم خارجی طرف گفته زایکسل اکثرا برادکامه
VMG1312-T20B ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])این مدل رو تایید کردند که برادکام هست.
هیچ کس پینگ 1.1.1.1 اش خراب نشده؟
MMDFullHD
30-04-2020, 20:00
مگه راه افتاده VDSL?
VMG1312-T20B ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این مدل رو تایید کردند که برادکام هست.
دیگ تو vdsl تصور غلط چیپ برادکام ضعیف تره و قوی تره اینا انتن نمیده بخاطر نزدیک شدن dslam دیگ نویزی نیست که بخواد مقاوم باشه یا نباشه
همچنین دیگ فک کنم برادکام توسعه چیپ هاشو خوابونده
و بله پینگ من رو 1.1.1.1 خراب شده از 78 79 اومده رو 170 این حدودا میچرخه
گذاراس این مشکل درست میشه مشکل داخلی شبکه شاتله
hosseinzfff
30-04-2020, 20:26
دیگ تو vdsl تصور غلط چیپ برادکام ضعیف تره و قوی تره اینا انتن نمیده بخاطر نزدیک شدن dslam دیگ نویزی نیست که بخواد مقاوم باشه یا نباشه
اتفاقا توی vdsl هم نویز وجود داره و chipset هم تاثیر داره ..وقتی میگیم برادکام بخرید فقط به خاطر نویز نیست تنظیمات بیشتری داره برادکام که میشه روی خط اعمال کرد ..تو کشورهای اروپایی و امریکا هم همه مودم با چیپست برادکام یا lantiq میخرن
Black Boy67
30-04-2020, 20:32
انشالا که گذرا باشه... :n14:
ترسم اینه که از نشانه های راه افتادن VDSL باشه :laughing:
hosseinzfff
30-04-2020, 20:46
مگه راه افتاده VDSL?
VMG1312-T20B ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این مدل رو تایید کردند که برادکام هست.
با قطعیت نمیشه گفت برادکامه هیچ اطلاعاتی از این مودمای شاتل در دسترس نیست زایکسل اکثرا برادکامه ولی مودم با chipset مدیاتک هم داره حالا شانس شما یهو میبینی مدیاتکه :thumbsup:
ضمنا این مودمای زایکسل سفارش ایران هستند با توجه به این موضوع احتمالا مدیاتک باشه بازم شک دارم یکی باید بخره بیاد اینجا بگه chipset ش چیه ...:D
====================================
برای اینکه بفهمید chipset مودمتون چیه تلنت میزنید به ip مودم این دستور رو وارد میکنید..
shahram83
30-04-2020, 22:19
چند روز است که اتصال اینترنت شاتل من برقرار شده. در چند ماه اخیر بقدری داتک آشغال بود که در ابتدای برقراری اتصالم فکر کردم شاتل چقدر خوبه اما خیلی زود فهمیدم این هم یه مضخرفی مثل باقی isp ها است.
سرعت اتصال تک در طول روز نوسان داره اما کم اتفاق می افته ( از ساعت 2 بعد از ظهر به بعد بیشتر اتفاق می افته ). اما از ابتدای شب و حتی پس از نیمه شب روی پهنای باند حساب باز نکنید. نوسان سرعت زیاد و محدود شدن پهنای باند روی 4 م.بیت هم در انتهای روز زیاد اتفاق می افته.
خلاصه اینکه با وجود این خوک های ریش دار کلاً در این کشور آن چیزی که براش پرداخت کرده ای را نخواهی داشت.
با قطعیت نمیشه گفت برادکامه هیچ اطلاعاتی از این مودمای شاتل در دسترس نیست زایکسل اکثرا برادکامه ولی مودم با chipset مدیاتک هم داره حالا شانس شما یهو میبینی مدیاتکه :thumbsup:
ضمنا این مودمای زایکسل سفارش ایران هستند با توجه به این موضوع احتمالا مدیاتک باشه بازم شک دارم یکی باید بخره بیاد اینجا بگه chipset ش چیه ...:D
====================================
برای اینکه بفهمید chipset مودمتون چیه تلنت میزنید به ip مودم این دستور رو وارد میکنید..
بیشتر توضیح می دید، کدوم دستور و اول داخل صفحه cmd بزنم؟
hosseinzfff
01-05-2020, 00:54
بیشتر توضیح می دید، کدوم دستور و اول داخل صفحه cmd بزنم؟
اولش putty رو دانلود میکنی :
بعدش عین تصویر زیر تنظیم میکنی :
البته یادت نره که ip مودم خودتو باید بذاری مال من 192.168.0.1 هست...
open رو که زدی یه کنسول باز میشه USERNAME و PASSWORD مودمتو وارد کن تا به مودم متصل بشی...
وقتی متصل شدی دستور زیر رو برای مشخص شدن مدل CPU مودمت وارد میکنی:
MMDFullHD
01-05-2020, 01:04
اتفاقا توی vdsl هم نویز وجود داره و chipset هم تاثیر داره ..وقتی میگیم برادکام بخرید فقط به خاطر نویز نیست تنظیمات بیشتری داره برادکام که میشه روی خط اعمال کرد ..تو کشورهای اروپایی و امریکا هم همه مودم با چیپست برادکام یا lantiq میخرن
فقط به خاطر نویز نیست تنظیمات بیشتری داره برادکام که میشه روی خط اعمال کرد
میشه این رو ب من بگید؟:laughing: جز بالا پاین کردن خط؟ دیگ چ قابلیت فضایهه دیگ داره؟
hosseinzfff
01-05-2020, 01:10
فقط به خاطر نویز نیست تنظیمات بیشتری داره برادکام که میشه روی خط اعمال کرد
میشه این رو ب من بگید؟:laughing: جز بالا پاین کردن خط؟ دیگ چ قابلیت فضایهه دیگ داره؟
میشه ریت خط رو هم تغییر داد با مودم برادکام و روی هر سرعتی خودت بخوای تنظیمش کنی فقط برا vdsl جواب میده :tongue:
سلام.
ببخشید من مودمم 9970 بود ، همینجوری خواستم این کاری که گفتین و یبار انجام بدم ولی بعد از اینکه یوزر و پسورد و میزنم این نوشته میاد : TP-LINK(conf)#
وبعدش هم که دستور و وارد میکنم not found میده.
MMDFullHD
01-05-2020, 18:54
میشه ریت خط رو هم تغییر داد با مودم برادکام و روی هر سرعتی خودت بخوای تنظیمش کنی فقط برا vdsl جواب میده :tongue:
مودم مدیاتک ایسوس این قابلیتو کم پیش داره چیز شاخی هم نیست اگر شما میخواید با چهارتا دستور تو telnet تنظیم کنید اون دیگ رابط گرافیکی داره!
این الان قابلیت خیلی شاخ برادکام بود؟
رو نویز هم درسته بهتر عمل میکنه برادکام ولی دیگ قول چراغ جادو نیست !
تو کل اروپا هم ک گفتی vdsl فناوری منسوخ شده است و .... بیشتر دارن اونا هم میرن سمت ftth و fttb پروفایل های 35b
بعدشم نگاه خارجی بیشتر به برنده تا چیپست و .... اینطوری بود باید اروپیا تف به گوشیای سامسونگ نمینداختن بخاطر اگزینوس .... یا مودم های اینتل اپل .... میگفتن مودماشون تو ارتباط 4g با انتن ضعیف بازده کمتری میده نباید بخریم
تو سیم کشی مسافت یخورده بیشتر ولی اینطوری نیست که طرف فاصلش با کابینت سرجمع 60 70 باشه سیم کشی خونش داغون باشه برادکام بخره مشکل نویزش حل بشه
مشکل نویز بیشتر بخاطر سیم کشی هست سیم هست چیپ مودم هرچقد هم ک خوب باشه کار مجزه اسایی نمیتونه بکنه و مسافت بالاتر که با اومدن fttc مسافت کم میشه و دیگ سیم کشی داخلی کاربر یا مسیر سیم پورت هست هر چقد ک بهتر باشه بهتر بهش جواب عملکرد میده تا چیپست مودم
بعد داداش اچار شبکه شده 300 هزار تومن مودم کمیاب یوتل طرف گیرش میاد بشکن میزنه ! بنظرت میاد دیگ اهمیت بده به این چیزا؟
سلام دوستان یک سوال فنی داشتم ، می خواستم مودم بگیرم ، بین دو تا موندم که کدومو انتخاب کنم ، یکی tp linke 9960 یکی هم tp-linke 9970 ، می خواستم بدونم به جز قابلیت usb که مودم 9970 داره فرق دیگه ای با 9960 داره؟ کدومو پیشنهاد می کنین؟ با تشکر
ERF@NIAN
01-05-2020, 20:37
سلام دوستان یک سوال فنی داشتم ، می خواستم مودم بگیرم ، بین دو تا موندم که کدومو انتخاب کنم ، یکی tp linke 9960 یکی هم tp-linke 9970 ، می خواستم بدونم به جز قابلیت usb که مودم 9970 داره فرق دیگه ای با 9960 داره؟ کدومو پیشنهاد می کنین؟ با تشکر
9960 مدیاتک هست، 9970 برودکام
9960 ورژن 1 که اکثرا فروش میره یه چراغ بیشتر نداره. با رنگ قرمز و سبز و نوع چشمک زدنش فقط وضعیت رو نشون میده. اگه بخوای وضعیت رو دقیق بدونی باید حتما وارد تنظیمات بشی
دکمه wifi نداره
ا usb نداره
اگه اختلاف قیمتشون به چشم میاد 9960 بگیر من یه ماهه گرفتم مشکل خاصی نداره. وگرنه برو واسه 9970
اون موقع که من گرفتم 300 اختلاف قیمت بود، الآن که دیگه کلا 9970 تو فروشگاه های اینترنتی موجود نیست
9960 مدیاتک هست، 9970 برودکام
9960 ورژن 1 که اکثرا فروش میره یه چراغ بیشتر نداره. با رنگ قرمز و سبز و نوع چشمک زدنش فقط وضعیت رو نشون میده. اگه بخوای وضعیت رو دقیق بدونی باید حتما وارد تنظیمات بشی
دکمه wifi نداره
ا usb نداره
اگه اختلاف قیمتشون به چشم میاد 9960 بگیر من یه ماهه گرفتم مشکل خاصی نداره. وگرنه برو واسه 9970
اون موقع که من گرفتم 300 اختلاف قیمت بود، الآن که دیگه کلا 9970 تو فروشگاه های اینترنتی موجود نیست
9960 که من دیدم ورژن 2 هستش، رنگ مودمش سرمه ای هستش ، سفید نیست،می خواستم ببینم این رنگ سرمه ای ورژن 2 مودم 9960 هم مدیاتک هستش؟
hosseinzfff
01-05-2020, 21:15
سلام.
ببخشید من مودمم 9970 بود ، همینجوری خواستم این کاری که گفتین و یبار انجام بدم ولی بعد از اینکه یوزر و پسورد و میزنم این نوشته میاد : TP-LINK(conf)#
وبعدش هم که دستور و وارد میکنم not found میده.
ممکنه رو بعضی مودما جواب نده حتی اگه برادکام باشه...tplink فرمور محدودی داره و دسترسی به CLI رو مسدود کرده تو مودمای جدیدش.. روی ایسوس DSL-N16 تست کردم جواب داده ...روی KASDA 5262B هم جواب داده..روی روتر XIAOMI هم جواب داده..
ERF@NIAN
01-05-2020, 21:45
9960 که من دیدم ورژن 2 هستش، رنگ مودمش سرمه ای هستش ، سفید نیست،می خواستم ببینم این رنگ سرمه ای ورژن 2 مودم 9960 هم مدیاتک هستش؟
در مورد سرمه ای 1.2v هیچ اطلاعاتی تو اینترنت نیست. احتمالا مدیاتک باشه چون اگه برودکام بود سایت tp link حتما تبلیغشو مثل 9970 میکرد
تنها راهش اینه به tp link ایمیل بزنی چیپ این ورژن رو بپرسی
hosseinzfff
01-05-2020, 22:10
در مورد سرمه ای 1.2v هیچ اطلاعاتی تو اینترنت نیست. احتمالا مدیاتک باشه چون اگه برودکام بود سایت tp link حتما تبلیغشو مثل 9970 میکرد
تنها راهش اینه به tp link ایمیل بزنی چیپ این ورژن رو بپرسی
V1.2=V1 میباشد فقط یک سری تغییرات ظاهری ناچیز داره وگرنه chipset همون مدیاتکه احتمال زیاد..
Thesaeedtk
01-05-2020, 22:56
دوستان اینجا کسی تونستی سرویسشو بعد از تموم شدن حجم بسوزونه وبه دوره بعدی دوره بعدی فعال کنه یعنی وقتی از تعداد روزا مونده من نمیدونم اینا چرا این کارو نمیکنن البته برا اینه که مجبورت کنن حجم بخری من با بقیه شرکتها این مشکلو نداشتم واقعا حجم تموم میشد هر چند روز که از سرویس مونده بود میشد ابطال کنی سرویس جدید بگیری
musican33
02-05-2020, 00:06
دوستان اینجا کسی تونستی سرویسشو بعد از تموم شدن حجم بسوزونه وبه دوره بعدی دوره بعدی فعال کنه یعنی وقتی از تعداد روزا مونده من نمیدونم اینا چرا این کارو نمیکنن البته برا اینه که مجبورت کنن حجم بخری من با بقیه شرکتها این مشکلو نداشتم واقعا حجم تموم میشد هر چند روز که از سرویس مونده بود میشد ابطال کنی سرویس جدید بگیری
شاتل هم همین طوره، اگه دوست داشته باشی می تونی سرویستو تغییر بدی، بعد از تغییر سرویس اگر زمان یا حجمی از سرویس قبلی باقی مانده باشه می سوزه
زنگ بزن پشتیبانی فروش
persian.godfather
02-05-2020, 02:31
مودم مدیاتک ایسوس این قابلیتو کم پیش داره چیز شاخی هم نیست اگر شما میخواید با چهارتا دستور تو telnet تنظیم کنید اون دیگ رابط گرافیکی داره!
این الان قابلیت خیلی شاخ برادکام بود؟
رو نویز هم درسته بهتر عمل میکنه برادکام ولی دیگ قول چراغ جادو نیست !
تو کل اروپا هم ک گفتی vdsl فناوری منسوخ شده است و .... بیشتر دارن اونا هم میرن سمت ftth و fttb پروفایل های 35b
بعدشم نگاه خارجی بیشتر به برنده تا چیپست و .... اینطوری بود باید اروپیا تف به گوشیای سامسونگ نمینداختن بخاطر اگزینوس .... یا مودم های اینتل اپل .... میگفتن مودماشون تو ارتباط 4g با انتن ضعیف بازده کمتری میده نباید بخریم
تو سیم کشی مسافت یخورده بیشتر ولی اینطوری نیست که طرف فاصلش با کابینت سرجمع 60 70 باشه سیم کشی خونش داغون باشه برادکام بخره مشکل نویزش حل بشه
مشکل نویز بیشتر بخاطر سیم کشی هست سیم هست چیپ مودم هرچقد هم ک خوب باشه کار مجزه اسایی نمیتونه بکنه و مسافت بالاتر که با اومدن fttc مسافت کم میشه و دیگ سیم کشی داخلی کاربر یا مسیر سیم پورت هست هر چقد ک بهتر باشه بهتر بهش جواب عملکرد میده تا چیپست مودم
بعد داداش اچار شبکه شده 300 هزار تومن مودم کمیاب یوتل طرف گیرش میاد بشکن میزنه ! بنظرت میاد دیگ اهمیت بده به این چیزا؟
البته سامسونگ توی کشورهای غربی از اسنپدراگون کوالکام توی گوشی هاش استفاده میکنه
Black Boy67
02-05-2020, 09:21
صد البته که چیپست های برادکام از برند های چینی بهترن اما بستگی خیلی زیاد به فیرم ویر و شرکت سازنده هم داره.
مودم من هم با چیپست رالینک که مال مدیا تک هست قابلیت تغییر سرعت خط رو روی ADSL داره.
خودم مودم تندا با چیپست برادکام رو تست کردم از مال خودم ضعیفتر بود.
زیاد حساس نباشید رو این چیزا زایکسل برند همچین بدی نیست. تی پی لینک و دی لینک هم همینطور. همشون خوبن.
فقط از برند های خیلی ارزون چینی نخرین. اگر هم چاره ای ندارید کنارش یک روتر خوب بگیرین مودم رو بریج کنین.
MMDFullHD
02-05-2020, 13:43
البته سامسونگ توی کشورهای غربی از اسنپدراگون کوالکام توی گوشی هاش استفاده میکنه
فقط بازار امریکا اگه اشتباه نکنم کوالکام هست
تو کره اسیا و اروپا اگزینوس هست
S M Λ S Ħ
02-05-2020, 14:05
دقیقا دیروز همین اتفاق برای من افتاد
ترافیک سرویس تموم شد ولی 5 روز مونده بود، رفتم شارژ کردم سرویس جدید رو دیدم نت وصل نشده هنوز!
زنگ زدم گفتم چرا اینجوریه؟ گفت چن روز مونده از سرویس تون باید ترافیک بخرین!
گفتم هااا؟! یعنی چی دیگه! اقا من ترافیکم تموم شد پول دوره جدید رو دادم خب اونو فعال کنین
گفت نه نمیشه قانونه
گفتم من شا...دم توی قوانین تون
Thesaeedtk
02-05-2020, 14:36
ترافیک سرویس تموم شد ولی 5 روز مونده بود، رفتم شارژ کردم سرویس جدید رو دیدم نت وصل نشده هنوز!
گفتم هااا؟! یعنی چی دیگه! اقا من ترافیکم تموم شد پول دوره جدید رو دادم خب اونو فعال کنین
گفت نه نمیشه قانونه
گفتم من شا...دم توی قوانین تونآره اینا منم همینطور اینا اینکارو میکنن که مجبورت کنن حجم بخری سودشون تو حجم فروشی نت با پهنای باند نامحدود میخرنن حجمی به ما میفروشن تلفنم رومون قطع میکنن بعدم میگیم آقا پولشو دادیم بسوزونش نمیخوام میگه نمیشه به نظرتون به این ۱۹۵ شکایت کنیم اتفاقی میفوته البته برا من که مهم نیست من امکان نداره با این کاری که کردن دیگه ۱ گیگ هم حجم اضافه ازشون بخرم همون مبین نت بهتره حداقل حجم میخری سرعت درست حسابی بهت میده تلفنم روت قطع نمیکنن.
fardinnobakht
02-05-2020, 18:27
آره اینا منم همینطور اینا اینکارو میکنن که مجبورت کنن حجم بخری سودشون تو حجم فروشی نت با پهنای باند نامحدود میخرنن حجمی به ما میفروشن تلفنم رومون قطع میکنن بعدم میگیم آقا پولشو دادیم بسوزونش نمیخوام میگه نمیشه به نظرتون به این ۱۹۵ شکایت کنیم اتفاقی میفوته البته برا من که مهم نیست من امکان نداره با این کاری که کردن دیگه ۱ گیگ هم حجم اضافه ازشون بخرم همون مبین نت بهتره حداقل حجم میخری سرعت درست حسابی بهت میده تلفنم روت قطع نمیکنن.
البته همین محدودیت حجم هم بخاطر کمبود پهنای بانده!
alidorost
02-05-2020, 18:50
گفت نه نمیشه قانونه
چقدر افتضاح!
والا من پارس انلاینم همین چن روز پیش حجمم تموم شد بسته خریدم بعدش از پنل قبلی رو لغویدم و این فعال کردم
Thesaeedtk
02-05-2020, 21:08
البته همین محدودیت حجم هم بخاطر کمبود پهنای بانده!هر شرکتی به اندازه توان خدماتش باید بفروشه الان اینترنت ثابت تقریبا همه جا unlimited یا با حجمهای گیگابایتی اینترنت همراه بخاطر محدودیت فرکانس شبکه هنوز حجمیه حالا ما به اینم راضیم اینجا چی سر جا خودشه که این باشه
Thesaeedtk
02-05-2020, 21:19
چقدر افتضاح!
والا من پارس انلاینم همین چن روز پیش حجمم تموم شد بسته خریدم بعدش از پنل قبلی رو لغویدم و این فعال کردمکیفیتش چطور پارس آنلاین این اواخر میگن خیلی بد شده والا من فقط به خاطر کیفیت این شاتل نگه داشتم من های وب و آسیاتک داشتم متسفانه برای من اصلا خوب نبودن های وب که ۸ مگ بود خطم با ۸ بالا بود بدون نویز ۴۰۰ بیشتر نمیداد دانلود آسیاتکم که کلن پورتشون مشکل داشت ده بار باید مودم خاموش روشن میکردم لینک بگیره زیره بارم نمیرفتن که پورت عوض کنن آخرش آومدم رو شاتل به اومید این annex m که اپ ۲ بهم بده که متسافه میزارن رو annex m مکس ریت دانلود میاد رو ۶ ولی خدایی کیفیتش خوبه کلا پکت لاست اصلا ندارم هایوب کلا پکت لاست بود آسیا تکم میرفت تو کما میومد بیرون
ولی این کارشون خیلی به نظرم غیر حرفه ایه که انتخاب به مشتری نمیدن
MMDFullHD
02-05-2020, 21:21
کیفیتش چطور پارس آنلاین این اواخر میگن خیلی بد شده والا من فقط به خاطر کیفیت این شاتل نگه داشتم من های وب و آسیاتک داشتم متسفانه برای من اصلا خوب نبودن های وب که ۸ مگ بود خطم با ۸ بالا بود بدون نویز ۴۰۰ بیشتر نمیداد دانلود آسیاتکم که کلن پورتشون مشکل داشت ده بار باید مودم خاموش روشن میکردم لینک بگیره زیره بارم نمیرفتن که پورت عوض کنن آخرش آومدم رو شاتل به اومید این annex m که اپ ۲ بهم بده که متسافه میزارن رو annex m مکس ریت دانلود میاد رو ۶ ولی خدایی کیفیتش خوبه کلا پکت لاست اصلا ندارم هایوب کلا پکت لاست بود آسیا تکم میرفت تو کما میومد بیرون
میتونی خودت تو مودم تنظیم کنی که بره رو annex a !
برا من الان رو annex m هست تنظیمش کنم رو annex a هم میره!
Thesaeedtk
02-05-2020, 21:33
میتونی خودت تو مودم تنظیم کنی که بره رو annex a !
برا من الان رو annex m هست تنظیمش کنم رو annex a هم میره!اره خودم گذاشتم روی annex a ممنون
alidorost
02-05-2020, 21:54
کیفیتش چطور پارس آنلاین این اواخر میگن خیلی بد شده والا من فقط به خاطر کیفیت این شاتل نگه داشتم من های وب و آسیاتک داشتم متسفانه برای من اصلا خوب نبودن های وب که ۸ مگ بود خطم با ۸ بالا بود بدون نویز ۴۰۰ بیشتر نمیداد دانلود آسیاتکم که کلن پورتشون مشکل داشت ده بار باید مودم خاموش روشن میکردم لینک بگیره زیره بارم نمیرفتن که پورت عوض کنن آخرش آومدم رو شاتل به اومید این annex m که اپ ۲ بهم بده که متسافه میزارن رو annex m مکس ریت دانلود میاد رو ۶ ولی خدایی کیفیتش خوبه کلا پکت لاست اصلا ندارم هایوب کلا پکت لاست بود آسیا تکم میرفت تو کما میومد بیرون
نگاه بزرگوار خودتم میدونی منطقه تا منطقه شرکت تا شرکت فرق میکنه و وقتی شرایط نت بپوکه برا همه میپوکه
اما من اسیاتک، شاتل و های وب داشتم و گیم میزنم و نویز خطمم بالاست و دوره از مرکز
من تمام سیم کشی خونه از کوچه رو الان خودم کردم و کاملا درستش کردم و اولویت اصلی برام کیفیته (یعنی پکت لاس نداشته باشه، قطع و وصل نشه، و پینگ پایین باشه) نه حجم و سرعت
اونام از خدامه منتهی خط من مال این حرفا نیس
بنابراین طبق تجربه دوستانم رفتم از پارس انلاین (آفلاین) گرفتم؛ خیلی وقته دارم (دو سال) و واقعا برای اون چیزایی که گفتم بهترین شرکت بوده
پروفایل گیمش که رایگان فعال میکنن و اکثر گیمرا پارس آفلاینن و سر این فقط چند کیلوبایت از سرعت خطتت کم میکنه، پشتیبانیشم چیزای فنی سرش میشه (البته خب اپراتور داریم تا اپراتور!)، قطع و وصلی من قبل پارس افتضاح بود های وب مدام قطع میشد ولی رو پارس کاملا عادی و خیلی کم اتفاق میافته -اختلالی چیزی باشه- سرعتشم تا جایی که خط من میکشه داره میده و مشکلی ندارم (من سرعت 8 خریدم بخاطر حجمش ولی بستن رو 5 چون بالاتر این خطم نمیکشه)، annex m نپرسیدم تا حالا چون به درد من با این خطر نمیخوره، در کل عالیه برای من فقط مثل بقیه یهو میبینی حجم داخلی رو خارجی حساب کرد! -معمولا نمیکنه- ولی حس میکنم حجمم بیشتر از حدش کم میشه شایدم درسته
حجماشم نمیدونم به دردت بخوره یا نه اما بسته های شبانه داره و همچنین انرزی هم میتونی بزنی
قبل از ادغام با های وب، پارس آنلاین افسانه ای بود! پینگش با این که الان پایینه 20 تا کمتر بود و اصلا طرح و جوایزش طور دیگه بود
این هر چیزی بود که تو ذهنم بود
امیدوارم کمک کرده باشم
Thesaeedtk
02-05-2020, 22:34
نگاه بزرگوار خودتم میدونی منطقه تا منطقه شرکت تا شرکت فرق میکنه و وقتی شرایط نت بپوکه برا همه میپوکه
اما من اسیاتک، شاتل و های وب داشتم و گیم میزنم و نویز خطمم بالاست و دوره از مرکز
من تمام سیم کشی خونه از کوچه رو الان خودم کردم و کاملا درستش کردم و اولویت اصلی برام کیفیته (یعنی پکت لاس نداشته باشه، قطع و وصل نشه، و پینگ پایین باشه) نه حجم و سرعت
بنابراین طبق تجربه دوستانم رفتم از پارس انلاین (آفلاین) گرفتم؛ خیلی وقته دارم (دو سال) و واقعا برای اون چیزایی که گفتم بهترین شرکت بوده
پروفایل گیمش که رایگان فعال میکنن و اکثر گیمرا پارس آفلاینن و سر این فقط چند کیلوبایت از سرعت خطتت کم میکنه، پشتیبانیشم چیزای فنی سرش میشه (البته خب اپراتور داریم تا اپراتور!)، قطع و وصلی من قبل پارس افتضاح بود های وب مدام قطع میشد ولی رو پارس کاملا عادی و خیلی کم اتفاق میافته -اختلالی چیزی باشه- سرعتشم تا جایی که خط من میکشه داره میده و مشکلی ندارم (من سرعت 8 خریدم بخاطر حجمش ولی بستن رو 5 چون بالاتر این خطم نمیکشه)، annex m نپرسیدم تا حالا چون به درد من با این خطر نمیخوره، در کل عالیه برای من فقط مثل بقیه یهو میبینی حجم داخلی رو خارجی حساب کرد! -معمولا نمیکنه- ولی حس میکنم حجمم بیشتر از حدش کم میشه شایدم درسته
حجماشم نمیدونم به دردت بخوره یا نه اما بسته های شبانه داره و همچنین انرزی هم میتونی بزنی
قبل از ادغام با های وب، پارس آنلاین افسانه ای بود! پینگش با این که الان پایینه 20 تا کمتر بود و اصلا طرح و جوایزش طور دیگه بود
امیدوارم کمک کرده باشممرسی از راهنمایی منم خطم همین مشکلا رو داره متسافنا منم تمام سیم کشی هارو عوض کردم و از سر خط اوردمش که الان تونستم برسونمش به ۷.۵ به بدبخطی قبل ۴ بود بماند که سر سیمکشی نزدیک بود خودم یه بنده خدای دیگه ای از ارتفاع ۲ متری پرت بشیم پایین مخابراتم هیچ همکاری باهام نکرد حتی با هزینه خودم حاظر نشدن یه زوج سیم برام عوض کنن گفتن همینه که هست فاصله جالبه رو نقشه تقریبا با مرکر ۱ کیلوتره ولی کافویی شده ۲.۵ کیلومتر ۱.۵ کیلومتر سیمکشی چرخوندن دور خودشون الانم td استفاده میکنم ولی چون حجماش کمه مجبورم adsl کنارش داشته باشم حدودا تو خونه ما در ماه ۳۰۰ گیگ مصرف میکنیم به نظر من شما هم اگر حجم برات مهم نبست td بگیر خودتو راحت کن برای گیم خیلی عالیه پینگا معمولا زیر ۱۰۰
Black Boy67
02-05-2020, 23:32
امیدوارم کمک کرده باشم
پارس آنلاین اوایل خوب بود اما از اوایل مهر پارسال برای ما که داغون شد. پشتیبانش اصلا به شاتل نمی رسه. نمیدونستن Annex چی هست MTU چیه.
پروفایل گیم هم همه شرکت ها رایگان فعال می کنن اصلا چیزی تحت عنوان پولی نداره. پینگ هر شب خراب بود. سرعت هم هرشب پایین (سرعت تک کانکشن نه منظور سرعت با دانلود منیجیر هست)
فقط و فقط یک خوبی داره که هنوز هم حسرتش رو می خورم اینکه وقتی پروفایل کاهش پینگ فعال می کنن تو پنلشون قابلیت این رو دارن که سرعت 16 رو روی 15 یا 14 ببندن. شاتل فقط 16 و هشت می بنده.
اونجا سرعت رو 15 می بستند نویز خط و خطا به شدت بهبود پیدا می کرد. اما شاتل مجبوریم با نویز تحمل کنیم. باز هم در کل تاکیید میشه منطقه به منطقه فرق می کنه.
karwan125
03-05-2020, 11:38
پارس آنلاین اوایل خوب بود اما از اوایل مهر پارسال برای ما که داغون شد. پشتیبانش اصلا به شاتل نمی رسه. نمیدونستن Annex چی هست MTU چیه.
پروفایل گیم هم همه شرکت ها رایگان فعال می کنن اصلا چیزی تحت عنوان پولی نداره. پینگ هر شب خراب بود. سرعت هم هرشب پایین (سرعت تک کانکشن نه منظور سرعت با دانلود منیجیر هست)
فقط و فقط یک خوبی داره که هنوز هم حسرتش رو می خورم اینکه وقتی پروفایل کاهش پینگ فعال می کنن تو پنلشون قابلیت این رو دارن که سرعت 16 رو روی 15 یا 14 ببندن. شاتل فقط 16 و هشت می بنده.
اونجا سرعت رو 15 می بستند نویز خط و خطا به شدت بهبود پیدا می کرد. اما شاتل مجبوریم با نویز تحمل کنیم. باز هم در کل تاکیید میشه منطقه به منطقه فرق می کنه.
این موردی که میفرمایید که شاتل فقط 16 یا 8 میبنده درسته ولی اگر پروفایل گیم روی شاتل داری و پهناباند ت رو 16 هست و مشکل نویز و این چیزا داری
میتونی یه Telnet بزنی به مودم ت set snrm انجام بدی و هر پهناباند ی که به صلاح خودت هستش رو ست بکنی حالا 15 باشه 14 یا ..
اگر موردی بود پیام خصوصی کن راهنمایی ت کنم..
alidorost
03-05-2020, 12:13
مرسی از راهنمایی منم خطم همین مشکلا رو داره متسافنا منم تمام سیم کشی هارو عوض کردم و از سر خط اوردمش که الان تونستم برسونمش به ۷.۵ به بدبخطی قبل ۴ بود بماند که سر سیمکشی نزدیک بود خودم یه بنده خدای دیگه ای از ارتفاع ۲ متری پرت بشیم پایین مخابراتم هیچ همکاری باهام نکرد حتی با هزینه خودم حاظر نشدن یه زوج سیم برام عوض کنن گفتن همینه که هست فاصله جالبه رو نقشه تقریبا با مرکر ۱ کیلوتره ولی کافویی شده ۲.۵ کیلومتر ۱.۵ کیلومتر سیمکشی چرخوندن دور خودشون الانم td استفاده میکنم ولی چون حجماش کمه مجبورم adsl کنارش داشته باشم حدودا تو خونه ما در ماه ۳۰۰ گیگ مصرف میکنیم به نظر من شما هم اگر حجم برات مهم نبست td بگیر خودتو راحت کن برای گیم خیلی عالیه پینگا معمولا زیر ۱۰۰
نه TDLTE بچه ها دارن برا گیم اصلا خوب نیس، وضعیت کلی خط من عالیه الان از همه پینگم پایین تره توی رینبو سیکس روی 83 و حتی بعض یمواقع میره 75! انگار کشور دیگم :):rambo:
آره من خونه مودم در انحصار خودمه :biggrin: و کسی استفاده نمیکنه بخاطر همین 90 گیگه فعلا بسمه
متشکر از توصیه ات
alidorost
03-05-2020, 12:18
شاتل مگه برای پروفایل گیم نباید سرویس نقره ای بخری؟
والا حجم نقره ای بیشتره و حجم برنزیش کمه
اما با قیمت برنزی شاتل حجم خیلی بیشتری رو سرعت 8 برا پارس میشه گرفت
پینگ شما تو شاتل چطوریه؟ سالها از بودن من رو شاتل گذشته اون موقع روانیم کرده بود
David4None
03-05-2020, 13:58
پارس انلاین از زمان ادغامش با های وب روز به روز افتضاح تر شد تا جایی این اواخر قطعی زیاد داخلی هم اضافه شد ینی ای پی داشتی ولی نت رو خط نبود باید ریست میکردی ای پی جدید میگرفتی هر چند ساعت ترافیک طرحاشم کم کرد پکت لاست و نوسان پینگم بهش اضافه شد پشتیبانی که هیچی هنوز تازه دنبال نیرو هستن دوباره اگه به اینستاگرامشون سر بزنی البته بازم برای مطمئن شدن اینکه تو منطقه یا شهرتون چطوره بهترین راه همون امار گرفتن از نت سنج پلاس و میزان شکایات و... چون برای بعضی هام خوبه ولی نظر شخصی من اینه پارس آنلاین فعلا داغون شده و سرویس پایداری حد اقل برا من نداشت شاید برای دانلود حجیم خوب باشه اما برای بازی و ریموت و... افتضاح شده بود و قابل تحمل نبود
ولی شاتل به نظر من هرچی باشه سرویس پایدارتری تا الان برای من داشته چه از نظر پینگ چه پکت لاست اصلا چیزی حس نکردم وتا الان راضیم:blink:
این مودم هایی که به اسم زایکسل داره فروش میره در بازار برای VDSL به سفارش خود شرکت دلسا هست که گویا کاربران زیاد راضی نیستند ازش
S M Λ S Ħ
03-05-2020, 15:11
نه TDLTE بچه ها دارن برا گیم اصلا خوب نیس، وضعیت کلی خط من عالیه الان از همه پینگم پایین تره توی رینبو سیکس روی 83 و حتی بعض یمواقع میره 75! انگار کشور دیگم :):rambo:
آره من خونه مودم در انحصار خودمه :biggrin: و کسی استفاده نمیکنه بخاطر همین 90 گیگه فعلا بسمه
متشکر از توصیه ات
منو رفیقم جفتمون مشهدیم، من از شاتل دارم اون از اسیاتک
بیشتر پینگ هایی که میگیریم تقریبا یکیه و حتی بعضی وقتا من پایین ترم میگیرم
اما توی رینبو اون راحت 10 تا پینگش پایین تر از منه و به 70-75 هم میرسه در حالیکه من نهایتا بشم 85
کلا نمیدونم بر چه اساس و منطقی داره کار میکنه :دی
alidorost
03-05-2020, 15:12
پارس انلاین از زمان ادغامش با های وب روز به روز افتضاح تر شد تا جایی این اواخر قطعی زیاد داخلی هم اضافه شد ینی ای پی داشتی ولی نت رو خط نبود باید ریست میکردی ای پی جدید میگرفتی هر چند ساعت ترافیک طرحاشم کم کرد پکت لاست و نوسان پینگم بهش اضافه شد پشتیبانی که هیچی هنوز تازه دنبال نیرو هستن دوباره اگه به اینستاگرامشون سر بزنی البته بازم برای مطمئن شدن اینکه تو منطقه یا شهرتون چطوره بهترین راه همون امار گرفتن از نت سنج پلاس و میزان شکایات و... چون برای بعضی هام خوبه ولی نظر شخصی من اینه پارس آنلاین فعلا داغون شده و سرویس پایداری حد اقل برا من نداشت شاید برای دانلود حجیم خوب باشه اما برای بازی و ریموت و... افتضاح شده بود و قابل تحمل نبود
ولی شاتل به نظر من هرچی باشه سرویس پایدارتری تا الان برای من داشته چه از نظر پینگ چه پکت لاست اصلا چیزی حس نکردم وتا الان راضیم:blink:
آره من تایید میکنم تا سه هفته پیش خیلی اختلال داشت جدیدا اروم شده
پینگ چند تا بازی رو بهم میدی مقایسه کنم؟
SNR ات چنده؟ سرعتت چنده؟
از این یه پینگ برام بگیر لطفا:
185.60.112.157
morteza_mombeini
03-05-2020, 17:19
دوستانی که الان خطشون روی annex M هست ایا میتونن با تنظیمات مودم روی annex A هم لینک بگیرن یا از طرف شاتل فقط روی M ست شده ؟
دوستانی که الان خطشون روی annex M هست ایا میتونن با تنظیمات مودم روی annex A هم لینک بگیرن یا از طرف شاتل فقط روی M ست شده ؟
اگه از مودم M رو غیر فعال کنید بله خودش میره رو A و اینجوری نیست که فقط M باشه
Black Boy67
03-05-2020, 18:28
این موردی که میفرمایید که شاتل فقط 16 یا 8 میبنده درسته ولی اگر پروفایل گیم روی شاتل داری و پهناباند ت رو 16 هست و مشکل نویز و این چیزا داری
میتونی یه Telnet بزنی به مودم ت set snrm انجام بدی و هر پهناباند ی که به صلاح خودت هستش رو ست بکنی حالا 15 باشه 14 یا ..
اگر موردی بود پیام خصوصی کن راهنمایی ت کنم..
مرسی از راهنمایی. تو تنظیمات مودم تغییر SNR Margin هست و از همونجا تنظیم می کنم اما اینکه شرکت از اون طرف سرعت رو پایینتر سینک کنه SNR واقعی خیلی بهتر می شه.
از این جهت می گم خیلی این آپشنش خوب بود.
شاتل مگه برای پروفایل گیم نباید سرویس نقره ای بخری؟
والا حجم نقره ای بیشتره و حجم برنزیش کمه
اما با قیمت برنزی شاتل حجم خیلی بیشتری رو سرعت 8 برا پارس میشه گرفت
پینگ شما تو شاتل چطوریه؟ سالها از بودن من رو شاتل گذشته اون موقع روانیم کرده بود
من مصرفم بالاست همیشه اون طرح های حجم بالا رو خریدم نمیدونم روی بقیه هم فعال می کنن یا نه اما اره حجم پارس آنلاین تو برخی تعرفه هاش بالاتر بود ولی برای من مشکلاتش زیاد شده بود.
برای من پینگ مقدارش با پارس آنلاین یکی هست دور بر 85-95 با اروپا اما شاتل ثباتش بهتر هست و تقریبا تمام ساعات شبانه روز مقدار ثابت هست (وحدانا کسی فکر نکنه تبلیغ می کنم. تجربه شخصیم رو می گم :biggrin:)
اره متاسفانه از همون زمان خرید های وب خراب شد.
S M Λ S Ħ
03-05-2020, 22:27
گفت نه نمیشه قانونه
10 گیگ ترافیک اضافه خریدم 2 روزه تموم شد
زنگ زدم گفتم این چه وضعشه من نمیخام ترافیک بخرم دیگه سرویسم رو فعال کنین
اول که با یک گاو صحبت کردم بعدش گفتم میخام با سوپروایزر صحبت کنم که گفت بهت زنگ میزنه
اونم زنگ زدو کاری که کرد اینبود که فقط 3 گیگ بهم رایگانی که توی باشگاه مشتریان (که کلا اون تو هیچ کاری نمیتونی بکنی بسکه همه چی جکه) رو بهم دادن
گفتم مخابرات میگه زیر 5 روز باشه میتونی سرویس جدید رو تمدید
گفتم اسیاتک میتونی از اون لحظه شروع سرویس رو بزنی
میگه دیگه هر کی سیاست خودشو داره
خلاصه طویله که قانون نداره، هر کی دنبال منفعتشه، کیفیت کلا اینجا حساب نمیشه
morteza_mombeini
03-05-2020, 23:43
اگه از مودم M رو غیر فعال کنید بله خودش میره رو A و اینجوری نیست که فقط M باشه
ولی الان برای من روی m نمیره و فقط روی a لینک میگیره
من وقتی از تو مودم روی M میذارم رو M لینک میگیره. رو خطتتون فعال کردین اصن M رو؟
کسی از دوستان اگه مودم های شاتل رو برای VDSL خریده لطفا بیاد بگه چیپست هاشون چی هستند
MMDFullHD
04-05-2020, 03:08
به پشتیبانی تماس بگیر برات فعالش میکنه
10 گیگ ترافیک اضافه خریدم 2 روزه تموم شد
زنگ زدم گفتم این چه وضعشه من نمیخام ترافیک بخرم دیگه سرویسم رو فعال کنین
اول که با یک گاو صحبت کردم بعدش گفتم میخام با سوپروایزر صحبت کنم که گفت بهت زنگ میزنه
اونم زنگ زدو کاری که کرد اینبود که فقط 3 گیگ بهم رایگانی که توی باشگاه مشتریان (که کلا اون تو هیچ کاری نمیتونی بکنی بسکه همه چی جکه) رو بهم دادن
گفتم مخابرات میگه زیر 5 روز باشه میتونی سرویس جدید رو تمدید
گفتم اسیاتک میتونی از اون لحظه شروع سرویس رو بزنی
میگه دیگه هر کی سیاست خودشو داره
خلاصه طویله که قانون نداره، هر کی دنبال منفعتشه، کیفیت کلا اینجا حساب نمیشه
من نمی دونم شما گدوم شهرید ولی من سرویس ویژه گرفتم همون موقع چند بار پرسیدم کی می تونم تقییر سرویس بدم گفت هر وقت حجمت تموم شد می تونی!؟
morteza_mombeini
04-05-2020, 09:23
من وقتی از تو مودم روی M میذارم رو M لینک میگیره. رو خطتتون فعال کردین اصن M رو؟
نه ولی یه بار که خاستم فعال کنم پشتیبانی شاتل گفت اگه m رو فعال کردم دیگه نمیتونی از A استفاده کنی و باید مجدد تماس بگیری تا برات روی A ست کنیم .برای همینم من بی خیالش شدم ولی الان اگه بشه کاری کرد که هر دو تاش فعال باشه و خودمون روی هر کدوم که خاستیم بزاریم خوب میشه .
morteza_mombeini
04-05-2020, 09:29
به پشتیبانی تماس بگیر برات فعالش میکنه
یعنی میشه هر دو تا رو همزمان داشت و به انتخاب خودمون از توی مودم عوضش کنیم ؟
سرویس گیم رو هم میشه روی M داشت ؟
Thesaeedtk
04-05-2020, 14:02
من نمی دونم شما گدوم شهرید ولی من سرویس ویژه گرفتم همون موقع چند بار پرسیدم کی می تونم تقییر سرویس بدم گفت هر وقت حجمت تموم شد می تونی!؟شما میتونی سرویستو به یه سرویس بالاتر تغییر بدی حتا اگر تعداد روزها و حجمت مونده باشه بله همون لحظه هم انجام میشه ولی اون سرویسی که همیشه ماهانه میگیری و شارژ میکنی نمیشه باید صبر کنی مدت روزها تمون شه
نه ولی یه بار که خاستم فعال کنم پشتیبانی شاتل گفت اگه m رو فعال کردم دیگه نمیتونی از A استفاده کنی و باید مجدد تماس بگیری تا برات روی A ست کنیم .برای همینم من بی خیالش شدم ولی الان اگه بشه کاری کرد که هر دو تاش فعال باشه و خودمون روی هر کدوم که خاستیم بزاریم خوب میشه .
برای من هر دو فعاله الان
MMDFullHD
04-05-2020, 23:22
یعنی میشه هر دو تا رو همزمان داشت و به انتخاب خودمون از توی مودم عوضش کنیم ؟
سرویس گیم رو هم میشه روی M داشت ؟
سلام اره میتونی هم سرویس گیم رو هم m داشته باشی
ولی اگ گیم رو روشن کنی دیگ این انتخابو خودت نداری خ خاموشش کنی باید باز با پشتیبانی صحبت کنی خاموش شه
05-05-2020, 12:56
حذف شود .......
morteza_mombeini
05-05-2020, 17:44
برای من هر دو فعاله الان
سلام اره میتونی هم سرویس گیم رو هم m داشته باشی
ولی اگ گیم رو روشن کنی دیگ این انتخابو خودت نداری خ خاموشش کنی باید باز با پشتیبانی صحبت کنی خاموش شه
05-05-2020, 23:38
برای شما دو بزرگوار الان مکس ریت خط روی a و m چقدر تفاوت داره و همینطور snr ؟
میرایی خط صبح 25.7
و snr 21.1
صبح اوج خلوتی با پروفایل گیم
رو annex a مکس
20500 کیلوبیت
رو annex m مکس
17850
شب ساعت 11 با پروفایل گیم اوج پیک و نویز و ...
میرایی خط 26.5
snr 19
16100 رو annex m
رو annex a 18500
بعضی شب ها بدلیل وجود نویز شدید از سیم ها تو پست و مسیر ....
کشش پاین تر میاد میرایی میره بالا 26.9 هم رسیده و 14 مگ رو annex m نشون میداده بعضی شب ها یهو شدید از برق استفاده شده اینطوری نویز انداخته با اهم متر تست گرفتم
مودم هم ایسوس ac68u چیپ مدیاتک
morteza_mombeini
06-05-2020, 00:08
میرایی خط صبح 25.7
و snr 21.1
صبح اوج خلوتی با پروفایل گیم
رو annex a مکس
20500 کیلوبیت
رو annex m مکس
17850
شب ساعت 11 با پروفایل گیم اوج پیک و نویز و ...
میرایی خط 26.5
snr 19
16100 رو annex m
رو annex a 18500
بعضی شب ها بدلیل وجود نویز شدید از سیم ها تو پست و مسیر ....
کشش پاین تر میاد میرایی میره بالا 26.9 هم رسیده و 14 مگ رو annex m نشون میداده بعضی شب ها یهو شدید از برق استفاده شده اینطوری نویز انداخته با اهم متر تست گرفتم
مودم هم ایسوس ac68u چیپ مدیاتک
پس با این حساب باید بی خیالش بشم چون من مکس ریتم روزا 13.5 هست و عصر به بعد تا 10 مگ میاد پایین الانم خطم روی 9 ست شده اگر بندازم روی m تو شب به مشکل میخورم نه ؟
پس با این حساب باید بی خیالش بشم چون من مکس ریتم روزا 13.5 هست و عصر به بعد تا 10 مگ میاد پایین الانم خطم روی 9 ست شده اگر بندازم روی m تو شب به مشکل میخورم نه ؟
بهترین راه تست کردنش هست هزینه ای هم نداره
برای من رو M مقدار attentionable rate حدود 2 مگ میاد پایین و snr 2 واحد افت میکنه ولی چون سرعت من رو 8 هست تفاوتی برام ایجاد نمیکنه
MMDFullHD
06-05-2020, 01:24
احتمالش هست ولی ن زیاد
پروفایل گیم هم خاموش هست با این مکس ریت؟
در هر صورت میتونی روشنش کنی بعد از تو مودم دستکاری کنی باز برگردی به annex a
morteza_mombeini
06-05-2020, 09:53
احتمالش هست ولی ن زیاد
پروفایل گیم هم خاموش هست با این مکس ریت؟
در هر صورت میتونی روشنش کنی بعد از تو مودم دستکاری کنی باز برگردی به annex a
من همیشه خطم روی Fast هست و بدون پروفایل گیم اصلا بدردم نمیخوره .بدون گیم مکس ریت بین 14 تا 15 هست و با گیم تو روز 13 و شب بین 10 تا 11 .
snr هم روزا 13 و شبا بین 8.5 تا 9.5
این وضعیت خطمه ساعت 10 صبح :
Opmode: ITU G.992.5(ADSL2PLUS)
near-end interleaved channel bit rate: 0 kbps
near-end fast channel bit rate: 9311 kbps
far-end interleaved channel bit rate: 0 kbps
far-end fast channel bit rate: 1035 kbps
near-end FEC error fast: 44607
near-end FEC error interleaved: 0
near-end CRC error fast: 29354
near-end CRC error interleaved: 0
near-end HEC error fast: 32071
near-end HEC error interleaved: 0
far-end FEC error fast: 0
far-end FEC error interleaved: 0
far-end CRC error fast: 40
far-end CRC error interleaved: 0
far-end HEC error fast: 0
far-end HEC error interleaved: 0
ADSL uptime :2 days, 16:36, 30 secs
ADSL activetime :0 min, 13 secs
Downstream:
relative capacity occupation: 100%
noise margin downstream: 13.1 dB
output power upstream: 12.2 dbm
attenuation downstream: 35.5 dB
Upstream:
relative capacity occupation: 100%
noise margin upstream: 9.6 dB
output power downstream: 18.5 dbm
attenuation upstream: 22.2 dB
attain upstream: 1035
attain downstream: 12896
ADSL activetime second: 13
ADSL total ativetime second: 749990
ATURANSIRev: 0
ATUCANSIRev: 0
ATURANSIStd: 0
ATUCANSIStd: 0
Interleave Depth: 1
atur chan interleave delay: 0
atur chan prev tx rate: 1035 kbps
atur chan curr tx rate: 1035 kbps
atur chan crc block len: 18710
Adsl Standard: ADSL2 PLUS
Adsl Type: ANNEX_A
MMDFullHD
07-05-2020, 02:04
شاتلند رو از کار انداختن ؟:angry:
امروز کلا تعطیل بوده بسته ش هم تو لیست خرید ترافیک نیست واسه شما هست؟
fardinnobakht
07-05-2020, 02:39
اره ظاهرا
امروز با یه دوستی داشتم دربارش صحبت میکردم دیدم بسته اش از تو سایت هم حذف شده:mellow:
musican33
07-05-2020, 03:07
امروز برای من کار نمی کرد و تا الان هم نمی کنه
آپلود فایلش کار می کنه ولی اصلش که همون انتقال فایل هست کار نمی کنه (خطایی رخ داده است ....)
تازگی هم بسته اش رو رو گرفتم
MMDFullHD
07-05-2020, 03:38
امروز کلا تعطیل بوده بسته ش هم تو لیست خرید ترافیک نیست واسه شما هست؟
اره ظاهرا
امروز با یه دوستی داشتم دربارش صحبت میکردم دیدم بسته اش از تو سایت هم حذف شده:mellow:
برای من هم بسته اش تو پنل نیست
چند وقتی از نظر محتوا هم تو شاتلند غیر از اپلود سنتر محتواش دیر به دیر اپدیت میشه
انگاری با اومدن vdsl میخوان شبانه و بسته های که برا کاربر با ارزشه ارو حذف کنن
ارسال از کانال شاتل لند
سلام عرض میکنم خدمت همه همراهان محترم کانال
اخیرا بر اساس یه سری تصمیمات سایت شاتل تصمیم گرفته که بسته شاتل لند رو حذف کنه و دیگه تو لیست سبد خرید اون رو مشاهده نمیکنین
متاسفانه آپلود سنتر هم ظاهرا سرور هاش از کار افتادن و نمیشه لینک و فایل داخلش ریموت کرد.
بنده با پشتیبانی صحبت کردم و این موضوع رو تایید کردن
گفتن اگه بسته جایگزین یا بهتری قرار بگیره که تو سایت اعلام میشه (ولی خب معلوم نیس)
با توجه به این موضوع شاتل با این تصمیم اشتباه مهم ترین مزیت خودشو از بین برد و دیگه عملا چیز خاصی برای رقابت نداره
از کسایی که میخوان اینترنت شاتل بخرن خواهش میکنم تو تصمیمشون بیشتر فکر کنن
ولی کانال ما پا برجاس و سعی میکنیم از سرور های آپلود داخلی دیگه مثل ترینبیت درخواست های شما رو جواب بدیم
با تشکر
Black Boy67
07-05-2020, 18:12
دوستان اینترنت شما هم اینطوری شد؟!
یهو 4 مگ از خط کم شد!
start202
07-05-2020, 18:55
یهو 4 مگ از خط کم شد!
گراف ها برای مودم هست ؟؟ مودمتون چیه ؟؟
mf.aghaei70
07-05-2020, 19:03
mf.aghaei70
07-05-2020, 19:05
[emoji842]کد تخفیف برای کسانی ک میخان شاتلی بشن
7672627510
7174112072
7639297126
7198812705
Thesaeedtk
07-05-2020, 19:54
ارسال از کانال شاتل لند
سلام عرض میکنم خدمت همه همراهان محترم کانال
اخیرا بر اساس یه سری تصمیمات سایت شاتل تصمیم گرفته که بسته شاتل لند رو حذف کنه و دیگه تو لیست سبد خرید اون رو مشاهده نمیکنین
متاسفانه آپلود سنتر هم ظاهرا سرور هاش از کار افتادن و نمیشه لینک و فایل داخلش ریموت کرد.
بنده با پشتیبانی صحبت کردم و این موضوع رو تایید کردن
گفتن اگه بسته جایگزین یا بهتری قرار بگیره که تو سایت اعلام میشه (ولی خب معلوم نیس)
با توجه به این موضوع شاتل با این تصمیم اشتباه مهم ترین مزیت خودشو از بین برد و دیگه عملا چیز خاصی برای رقابت نداره
از کسایی که میخوان اینترنت شاتل بخرن خواهش میکنم تو تصمیمشون بیشتر فکر کنن
ولی کانال ما پا برجاس و سعی میکنیم از سرور های آپلود داخلی دیگه مثل ترینبیت درخواست های شما رو جواب بدیم
با تشکردیگه هیچی دیگه من که دیگه تمدید نمیکنم چه isp توصیه میکنین
ERF@NIAN
07-05-2020, 21:01
دوستان کسی تجربه تو سیم کشی داره؟ من سیم جدید کشیده بودم یه دو هفته عالی بود، بعدا شروع کرد تو ساعت های خاصی crc زیاد مینداخت
امروز رفتم همینطوری برای آزمایش زوج سیم تلفن رو عوض کردم
تو سیمی که کشیدم چهارتا سیم رنگی هست، آبی نارنجی دوتا سفید
قبلا آبی و نارنجی رو وصل کرده بودم. این دفعه دوتا سفید رو زدم
وقتی برگشتم به واحد تا مودم روهم سیم کشیش رو درست کنم دیدم با وجود اینکه مودم به زوج قدیمی نارنجی و آبی وصل هست ولی اینترنت وصل شده. مقدار میرایی خط و نویز بیشتر شده بود خط هم با 13 مگ وصل بود، ولی در کل وصل بود
بعدا درست کردم دوتا سفید رو زدم به مودم 16 مگ بدون مشکل وصل شد
به نظرتون سیما اتصالی دارن که اینطوری شده؟ در ضمن مشکل crc فکر نمیکنم حتی الآن هم بعد تغییرات حل شده باشه
MMDFullHD
07-05-2020, 21:24
دوستان کسی تجربه تو سیم کشی داره؟ من سیم جدید کشیده بودم یه دو هفته عالی بود، بعدا شروع کرد تو ساعت های خاصی crc زیاد مینداخت
امروز رفتم همینطوری برای آزمایش زوج سیم تلفن رو عوض کردم
تو سیمی که کشیدم چهارتا سیم رنگی هست، آبی نارنجی دوتا سفید
قبلا آبی و نارنجی رو وصل کرده بودم. این دفعه دوتا سفید رو زدم
وقتی برگشتم به واحد تا مودم روهم سیم کشیش رو درست کنم دیدم با وجود اینکه مودم به زوج قدیمی نارنجی و آبی وصل هست ولی اینترنت وصل شده. مقدار میرایی خط و نویز بیشتر شده بود خط هم با 13 مگ وصل بود، ولی در کل وصل بود
بعدا درست کردم دوتا سفید رو زدم به مودم 16 مگ بدون مشکل وصل شد
به نظرتون سیما اتصالی دارن که اینطوری شده؟ در ضمن مشکل crc فکر نمیکنم حتی الآن هم بعد تغییرات حل شده باشه
امکان نداره !
:biggrin:
احتمالا سیم نارجی ابی رو به خط بنده خدای دیگ ای وصل نکردی؟
این احتمالام هست شاید سیم کشی متفاوتی وصل شده باشه؟ مثلا از سر در قبلا؟ خلاصه اون سیم ها به جایی وصلن ک خط اپ شده سیم جدایی ک گرفتی از سر در به مستقیم به مودم اومده؟
سیم رو مگ جدید نخریدید؟ مستقیم ی تیکه نیومده بالا؟
سیم اگ اتصالی هم داشته باشه اب میشه! قطع میشه چون اینجا یبار خورد دو تا جرقه زد اب شد:biggrin::weird: موقع زنگ خوردن:biggrin:
شما یه هفته خطتو زیر نظر بگیر ببین چطوریه
نوسان هارو
برای منم پیش میاد شب ها یا طول روز 26.7 26.6 هست یا ... crc هایی ک تو یه ساعت 1500 تا میندازه تایم اوت ایجاد میکنه ریت خط 15900 هست همین الان کشش با 26.6
ولی روز اول صبح 25.6 هس 17900 رو هم میکشه
اگر از کنار سیم برق رد شده باشه ن فقط سیم شما سیم بقیه همسایه ها ممکنه نویز بندازه crc بگیری شما ایسوس یا کوال نداری خطتو یکم کشش رو بیاری پاین تر؟
MMDFullHD
07-05-2020, 21:42
یهو 4 مگ از خط کم شد!
چن وقته مشکلات زیاد داره! کشش ها اخر هفته ها افت شدیدی داره از 17 تا میاد 13 :sad:
سمت فرکانس 1656 ببنین کلا اونجا نویز شدید افتاده
ERF@NIAN
07-05-2020, 21:49
امکان نداره !
:biggrin:
احتمالا سیم نارجی ابی رو به خط بنده خدای دیگ ای وصل نکردی؟
این احتمالام هست شاید سیم کشی متفاوتی وصل شده باشه؟ مثلا از سر در قبلا؟ خلاصه اون سیم ها به جایی وصلن ک خط اپ شده سیم جدایی ک گرفتی از سر در به مستقیم به مودم اومده؟
سیم رو مگ جدید نخریدید؟ مستقیم ی تیکه نیومده بالا؟
سیم اگ اتصالی هم داشته باشه اب میشه! قطع میشه چون اینجا یبار خورد دو تا جرقه زد اب شد:biggrin::weird: موقع زنگ خوردن:biggrin:
شما یه هفته خطتو زیر نظر بگیر ببین چطوریه
نوسان هارو
برای منم پیش میاد شب ها یا طول روز 26.7 26.6 هست یا ... crc هایی ک تو یه ساعت 1500 تا میندازه تایم اوت ایجاد میکنه ریت خط 15900 هست همین الان کشش با 26.6
ولی روز اول صبح 25.6 هس 17900 رو هم میکشه
اگر از کنار سیم برق رد شده باشه ن فقط سیم شما سیم بقیه همسایه ها ممکنه نویز بندازه crc بگیری شما ایسوس یا کوال نداری خطتو یکم کشش رو بیاری پاین تر؟
دقیقا عجیبه چون نارنجی و آبی از پایین به هیچ جایی وصل نیستن. دارم فکر میکنم شاید نقاطی از سیم خرابی داره سیما به هم وصل شدن
قبلا با چسب برق زده بودم، این دفعه پدرم در اومد سیمارو دستکاری کنم واسه همین زدم تو ترمینال
ولی فقط سفید ها وصل هستن
خط خودمم هست چون اومدم بالا با یوزر و پسورد شاتل اینترنت راحت کار میکرد. در ضمن من روکار آوردم پریزای تلفن خونه کلا قطع شدن و استفاده نمیکنیم واسه همین فقط سیم روکار من هست
در ضمن من خطم تلفن زنگ بخوره crc میندازه مشکل پیش میاد، یکی از کاربرا گفته بود از شاتل شکایت کن پورتت رو عوض کنن مشکل از اونجاست. شاید این دو هفته ای که وصل بوده پورت خراب به سیم آسیب وارد کرده
خلاصه کلا عجیبه به خیلی چیزا فکر کردم. حتی با خودم فکر کردم حالا که اینطوریه بزار به جای یه زوج هر چهارتا سیم رو دو به به دو استفاده کنم ببینم چی میشه : ))
یه فکر دیگمم این بود شاید من اشتباه میکنم
شاید باید سفید و آبی وصل کنم یا نارنجی و سفید واسه همین کارخونه 2 تا سفید گذاشته
Black Boy67
07-05-2020, 22:22
گراف ها برای مودم هست ؟؟ مودمتون چیه ؟؟
بله ایسوس
چن وقته مشکلات زیاد داره! کشش ها اخر هفته ها افت شدیدی داره از 17 تا میاد 13 :sad:
سمت فرکانس 1656 ببنین کلا اونجا نویز شدید افتاده
عه آره نشسته بودیم یهو دیدم خطا زیاد شد رو خط بعد که ریست کردم شد این. الان از 12 بالا تر ست نمیشه. نمیدونم خونه مون داره دور میشه از مرکز مخابرات یا مرکز داره دور میشه از ما :mellow:
hosseinzfff
08-05-2020, 00:06
دقیقا عجیبه چون نارنجی و آبی از پایین به هیچ جایی وصل نیستن. دارم فکر میکنم شاید نقاطی از سیم خرابی داره سیما به هم وصل شدن
قبلا با چسب برق زده بودم، این دفعه پدرم در اومد سیمارو دستکاری کنم واسه همین زدم تو ترمینال
ولی فقط سفید ها وصل هستن
خط خودمم هست چون اومدم بالا با یوزر و پسورد شاتل اینترنت راحت کار میکرد. در ضمن من روکار آوردم پریزای تلفن خونه کلا قطع شدن و استفاده نمیکنیم واسه همین فقط سیم روکار من هست
در ضمن من خطم تلفن زنگ بخوره crc میندازه مشکل پیش میاد، یکی از کاربرا گفته بود از شاتل شکایت کن پورتت رو عوض کنن مشکل از اونجاست. شاید این دو هفته ای که وصل بوده پورت خراب به سیم آسیب وارد کرده
خلاصه کلا عجیبه به خیلی چیزا فکر کردم. حتی با خودم فکر کردم حالا که اینطوریه بزار به جای یه زوج هر چهارتا سیم رو دو به به دو استفاده کنم ببینم چی میشه : ))
یه فکر دیگمم این بود شاید من اشتباه میکنم
شاید باید سفید و آبی وصل کنم یا نارنجی و سفید واسه همین کارخونه 2 تا سفید گذاشته
احتمالا یه زوج از دو زوج سیمها اتصالی دارن امکانش هست خودم با یه زوج attenuation 50 بود با یه زوج دیگه وصلش میکردم attenuation اومد روی 30...
بهترین کار اینه که مودم رو هر جور شده بذاری سر خط دیگه نهایت کاری که برای کاهش نویز میتونی بکنی همینه...یه کار دیگه هم میشه ferrite core 3mm بخری وصل کنی به انتهای ادابتور برق مودم ...
Sorrow_X
08-05-2020, 02:16
دوستان پینگ شما هم از دیروز خیلی تغییر کرده ؟ :blink:
Hidden-Hunter
08-05-2020, 05:12
دوستان پینگ شما هم از دیروز خیلی تغییر کرده ؟ :blink:
سلام
بله برای منم پینگ کمتر شده، قبلا Traceroute که میگرفتم از سمت اذربایجان بود ولی الان از سمت ایتالیا شده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.