PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] ADSL Shatel / شرکت شاتل

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62

musican33
02-12-2018, 21:57
...........

MMDFullHD
08-12-2018, 01:47
پاک شوددددد

sajad-tnt
08-12-2018, 10:26
وضعیت آشغال به تمام معنی شده !...
هر روز برای من قطع و وصل میشه پینگ هم نوسان شدید داره...
:n29:

hellbrain666
08-12-2018, 10:45
قطعی من دو هفته شده
شاتل هم دیگه مثل سابق پیگیر نیست از بس سرش گرم سرویس های متنوعشه
میگن قطعی داری بیا ازمون وایرلس بگیر یا fmc یا td :n27:

sajad-tnt
08-12-2018, 12:16
قطعی من دو هفته شده
شاتل هم دیگه مثل سابق پیگیر نیست از بس سرش گرم سرویس های متنوعشه
میگن قطعی داری بیا ازمون وایرلس بگیر یا fmc یا td :n27:
بنظرم از قصد اینکارو میکنن تا بسته های آشغال fmc که هیچ کاربری رو نداره بندازند به ملت ...

amiry1996
09-12-2018, 21:56
پینگ من ترکیده بتل 5 قفل رو 108 بود الان زیر 160 نمیاد معلوم نیست چه غلطی دارن میکنن

- - - Updated - - -

پینگ من ترکیده بتل 5 قفل رو 108 بود الان زیر 160 نمیاد معلوم نیست چه غلطی دارن میکنن

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

humanaga
09-12-2018, 22:01
از ساعت 9:45 رسما نت شدیدا خراب میشه!من ثبل این ساعت twitch کیقیت 1080p60 راحت می بینم بعده این ساعت رسما کلی بافر میندازه اونم رو 480p:n03:
یه سوال منی که سرویس 16مگ گرقتم می تونم پروفایل گیم رو فعال کنم!!

Mana5
10-12-2018, 20:11
سلام دوستان
این طرح پاییز طلایی فقط مخصوص کاربران جدیده؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

چون تو پنل من هیچکدوم این طرح ها نیست و فقط این 4 تاست:

MeHrDaD-91
10-12-2018, 20:39
امشب دیگه ترکوندن همه چیو
پینگ فوق العاده نوسان داره و پاکت لاست هم ب شدت زیاد شده
من نمیفهمم علت این همه دستکاری اینترنت چی هست؟؟؟؟

MARTIN
10-12-2018, 21:10
سلام دوستان
این طرح پاییز طلایی فقط مخصوص کاربران جدیده؟

این ترافیکی که زده برای سایت های برتر هاست ایران است.
برای سایت های خارجی و اونایی که تو لیست نیست ترافیک نصف در نظر بگیرید.
به نظرم به پشتیبانی زنگ بزنید براتون تغییر سرویس می دن.

Mana5
10-12-2018, 22:35
این ترافیکی که زده برای سایت های برتر هاست ایران است.
برای سایت های خارجی و اونایی که تو لیست نیست ترافیک نصف در نظر بگیرید.
به نظرم به پشتیبانی زنگ بزنید براتون تغییر سرویس می دن.

آره راست میگید چک کردم داخلی رو زده
پس بدرد نمیخوره

MMDFullHD
12-12-2018, 02:01
امشب دیگه ترکوندن همه چیو
پینگ فوق العاده نوسان داره و پاکت لاست هم ب شدت زیاد شده
من نمیفهمم علت این همه دستکاری اینترنت چی هست؟؟؟؟
لامصب مشکل زیرساخته یا اون مخابرات حروم زاده اذربایجانه
قبلنا ۱۳ تا روت میرسوند خودشو به ۸.۸.۸.۸
الان شده ۱۴ تا کلا مسیر تقیر کرده پینگی که از ۸.۸.۸.۸ داشتم ۸۰ میلی الان شده نود میلی

این پست برای تایمی بود که رو اون مسیر بودم
#10816 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اما الان همون سرورا تازه خلوترین ساعت 2 هست اونایی ک قرار دادم اونطرف برا ساعت ۵ بعد از ظهر بوده

شاید پینگم تا اروپا ۶ تا ۱۵ میلی نوسان داشته باشه و الانشم بهترین حالت باشه ولی تا امریکا ۱۵ گاهی تا ۵۰ میلی نوسان داره تا استرالیا و بقیه جاها بماند
خودتون با اون مسیر قبلی مقایسه اش کنید دقیقا همون سرور هاست تازه تایمی که الان دارم میدم این پست رو خلوت تر از اون زمانه
اون مسیر ب فااااا ک عظما پیوست یادش گرامی با مسیر جدید باید بسازیم و دعا کنیم فرجی بشه باز قبلی برگرده!
این خیلی اشغاله مسیرش خیلی نوسان توش داره
حتی تک کانکشن ساند کلاد هم میر یییینه

amirniack
13-12-2018, 12:27
پینگ افتضاحه به معنای واقعی
هفته ی پیش پینگم تا 8.8.8.8 روی 75 تا 80 بود الان رفته روی 100
شاتل هم میگه مشکل از خارج از کشوره خب لامصبا یه مسیر خوب پیدا کنید چه گناهی کردیم تو این کشور به دنیا اومدیم

f_s10224
13-12-2018, 18:11
شاتل مزخرف به تمام معنا

malthael
13-12-2018, 18:14
کسی با با قندشکن ها (خصوصا Openv*n) مشکلی از نظر سرعت نداره ؟
الان از نظر کیفیت بدون قندشکن چه با سرورهای داخل و چه با سرورهای خارج مشکلی ندارم (سرعت 8Mib) ولی با Openv*n سرعت دانلود به 200 تا 300 کیلوبیت میرسه !!
با همین قندشکن سرعتم روی ایرانسل مشکلی نداره . میخواستم بدونم اوضاع شما هم همینه یا اینکه فقط منم ؟

italodance
15-12-2018, 13:44
شاتل مزخرف به تمام معنا

دوست عزیز از اینترنت هوشمند استفاده نمایید:

اینترنت هوشمند پرسرعت

f_s10224
15-12-2018, 20:34

اینترنت هوشمند پرسرعت

- - - Updated - - -

اینترنت هوشمند پرسرعت

اره می دونم اینترنت ای دی اس ال شاتل از سرمون هم زیاده

ma3743
17-12-2018, 15:31
دوستان کسی از برجهای اطراف دریاچه چیتگر تونسته شاتل بگیره؟

arsinn
18-12-2018, 00:24
شاتل هم خودش رو مسخره کرده با این قیمت‌ها واقعا مردم رو چی حساب کردن! 250 گیگ یکساله بعلاوه 500 گیگ اینترانت بده 340 هزارتومن اسمش رو هم گذاشته پیشنهاد ویژه و جشنواره! . اون اینترانت که ده هزار گیگ هم بده بدرد خیلیها نمیخوره الان پارس آنلاین که با کيفيت ترین شرکته 600 گیگ رو داره یکساله میده سیصد تومن تازه شبانه رایگان هم داره. حالا اون شرکت‌های رده پایین تر مانند عصر ارتباطات که یکساله 180 تومن هشت هزار گیگ میدن بکنار حتی مخابرات هم 240 گیگ شش ماهه رو میده 75 تومن داخلی رو هم یک‌چهارم حساب میکنه. قیمت‌های شاتل اصلا رقابتی نیستند گول تعداد زیاد مشترکهاشون رو خوردن نمیدونند به این صورت از دستشون خواهند داد.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

ALI . R
18-12-2018, 19:27
سلام دوستان.
من امروز سرویس شاتلم رو جمع آوری کردم:

مشترک گرامی ،
سرویس اینترنت شما به صورت کامل غیر فعال و جمع آوری شده است، لطفاً در صورت تمایل به استفاده مجدد از خدمات شرکت شاتل اقدام به ثبت سفارش جدید فرمائید.

‍پیشنهاد شما چیه برای یه سرویس دهنده خوب و به صرفه از نظر قیمت و سرعت (بین آسیاتک ، مخابرات) ؟؟؟

ممنون میشم راهنمایی کنید به کدوم سرویس دهنده کوچ کنم ؟

malthael
19-12-2018, 01:58
سلام دوستان.
من امروز سرویس شاتلم رو جمع آوری کردم:

‍پیشنهاد شما چیه برای یه سرویس دهنده خوب و به صرفه از نظر قیمت و سرعت (بین آسیاتک ، مخابرات) ؟؟؟

ممنون میشم راهنمایی کنید به کدوم سرویس دهنده کوچ کنم ؟
آسیاتک رو خودم نداشتم ولی خب اونجور که معلومه کاربراش چندان دل خوشی هم ازش ندارند . اما مخابرات رو داشتم و لااقل برای من که به معنی واقعی کلمه آشغال بودن . از گدا بازیی که تو دادن حجم درآوردن هم کاملا معلومه . به نظرم شرکت های دیگه هم در نظر بگیرید ، هرچند انتخاب ISP مناسب به کاری که با اینترنت انجام میدین هم بستگی داره.

mohamedx6
19-12-2018, 11:28
سلام
سرویس یکساله شاتل خریداری کردم به مبلغ 170 تومن و ماهیانه ده گیگ
حالا بنا به دلایلی قصد تغییر سرویس را داریم و می خوام محدودیت 10 گیگ مصرف ماهانه برداشته بشه
با شاتل صحبت کردم گفت امکان تغییر به هیچ عنوان نیست
واقعا این احمق ها مشتری مداری میدونند چیه؟
پیشنهاد شما چی هستش چون در محل فعلی یکسال نمیمونم

Arcan
19-12-2018, 13:25
شاتل هم خودش رو مسخره کرده با این قیمت‌ها واقعا مردم رو چی حساب کردن! 250 گیگ یکساله بعلاوه 500 گیگ اینترانت بده 340 هزارتومن اسمش رو هم گذاشته پیشنهاد ویژه و جشنواره! . اون اینترانت که ده هزار گیگ هم بده بدرد خیلیها نمیخوره الان پارس آنلاین که با کيفيت ترین شرکته 600 گیگ رو داره یکساله میده سیصد تومن تازه شبانه رایگان هم داره. حالا اون شرکت‌های رده پایین تر مانند عصر ارتباطات که یکساله 180 تومن هشت هزار گیگ میدن بکنار حتی مخابرات هم 240 گیگ شش ماهه رو میده 75 تومن داخلی رو هم یک‌چهارم حساب میکنه. قیمت‌های شاتل اصلا رقابتی نیستند گول تعداد زیاد مشترکهاشون رو خوردن نمیدونند به این صورت از دستشون خواهند داد.

سلام
فکر میکنم شاتل از وقتی که سرویسها رفت روی نامحدود یه جورایی بیخیال اینترنت ثابت شد، الان هم داره روی فروش تلفن وسیم کارت و اینترنت همراه مانور میده که به درآمد قبلیش برسه و احساس میکنم از وقتی که سرویسها نامحدود شدن شاتل بدجوری ضرر کرد و از درآمدش کم شد ، چون همجنان داره روی حجم کم مانور میده

MMDFullHD
19-12-2018, 17:50
سلام
فکر میکنم شاتل از وقتی که سرویسها رفت روی نامحدود یه جورایی بیخیال اینترنت ثابت شد، الان هم داره روی فروش تلفن وسیم کارت و اینترنت همراه مانور میده که به درآمد قبلیش برسه و احساس میکنم از وقتی که سرویسها نامحدود شدن شاتل بدجوری ضرر کرد و از درآمدش کم شد ، چون همجنان داره روی حجم کم مانور میده

با توجه به پهنایی ک در اختیار داره به مردم سرویس میده
مثل های وب و یا دیده بان نیست ترابایتی و گیگابایتی سرویس الکی بندازه ب مردم کیفیت سرویس صفر باشه!

من خودم سیمکارتشو استفاده نمیکنم چون منطقمون پوشش رایتلش خوب نیست و باطری خورش افتضاحه
باید دید وقتی TD-LTE و Vdsl رو راه بندازه چطور میشه اینترنت

mirsina1979
19-12-2018, 21:53
مثل های وب و یا دیده بان نیست ترابایتی و گیگابایتی سرویس الکی بندازه ب مردم کیفیت سرویس صفر باشه!

من خودم سیمکارتشو استفاده نمیکنم چون منطقمون پوشش رایتلش خوب نیست و باطری خورش افتضاحه
منم با شما موافقم
خونه شاتل دارم بیشتر از ۵-۶ مگ خطم نمیکشه مغازه پارس انلاین دارم اون خطم ۱۶ مگ به راحتی میکشه از وقتی که پارس انلاین گرفتم سرعت ۸مگی که گرفتم اونم نمیتونه درست ساپورت کنه میگن خطم نمیکشه به خدا کیفیتی که از شاتل میگیرم خیلی بهتر از پارس انلاینه پولم ریختم سطل اشغال

MMDFullHD
19-12-2018, 22:01
منم با شما موافقم
خونه شاتل دارم بیشتر از ۵-۶ مگ خطم نمیکشه مغازه پارس انلاین دارم اون خطم ۱۶ مگ به راحتی میکشه از وقتی که پارس انلاین گرفتم سرعت ۸مگی که گرفتم اونم نمیتونه درست ساپورت کنه میگن خطم نمیکشه به خدا کیفیتی که از شاتل میگیرم خیلی بهتر از پارس انلاینه پولم ریختم سطل اشغال

من خودم مخابرات صبانت های وب داشتم
صبانت ک اصلا گداگشنه بود ولی کیفیتش بد نبود
مخابرات ک یهو رو قبض میومد ۹۰ تومن همینطوری کنتور مینداختن اصلا کیفیت اینترنت خارجیش برا من صفر بود هر سری باید نت رو خاموش روشن میکردم تا رو رنجی ک ایپیش با ۲ شروع میشه اولش بیافتم و کیفیتم از خارج بهتر شه فقط بدرد داخل کشور میخورد
های وبم ک افتاب مهتاب بود قطعی سرعت محدود ۱۶ مگ ۸ مگ میخریدی بالاتر از ۴۶۰ کیلو نمیرفت پینگ افتضاح و .... اصلا اونم خوب نبود
خواستم بیام پارس انلاین گفتن پورت نداریم خالی منطقتون
زنگ زدم شاتل گفت پورت داریم تقریبا دو سال پیش اومدم روش اصلا ب فکر جمع اوری هم نیافتادم
واقعا نتش کیفیتش از بقیه بهتره خوب نیست ی سروگردن تو adsl ها از همشون بهتره
فقط همین محدودیت سرعتش ۱۶ مگ و ۸ مگش بده اگ مثلا تی دی بده خیلی خوب میشه! یا وایرلس

Arcan
19-12-2018, 22:34

من چند سالی رو شاتل بودم، پینگش بد نبود، ولی قطعی زیاد داشتم هر وقت که زنگ میزدم یه سری اراجیف که حفظ کرده بودن رو تحویلم میدادن، ولی چند ماهه اومدم روی دیده بان نت، از شاتل بهتر نباشه بدتر هم نیست، پشتیبانیش هم واقعا بهتز از شاتل هست و پیگیر هستند، فقط الان پینگم رفته بالا که اون رو هم گفتن سراسریه(حالا نمیدونم راست میگن یا نه) و قطعیم هم تقریبا صفر شده
ضمن اینکه روی شاتل شاید 40 گیگ حجم ماهیانه داشتم که الان با همون هزینه و از دیده بان نت میتونم ماهی 300 گیگ دانلود داشته باشم (از جشنواره دیده بان نت سرویس گرفتم)

MMDFullHD
20-12-2018, 14:31
من چند سالی رو شاتل بودم، پینگش بد نبود، ولی قطعی زیاد داشتم هر وقت که زنگ میزدم یه سری اراجیف که حفظ کرده بودن رو تحویلم میدادن، ولی چند ماهه اومدم روی دیده بان نت، از شاتل بهتر نباشه بدتر هم نیست، پشتیبانیش هم واقعا بهتز از شاتل هست و پیگیر هستند، فقط الان پینگم رفته بالا که اون رو هم گفتن سراسریه(حالا نمیدونم راست میگن یا نه) و قطعیم هم تقریبا صفر شده
ضمن اینکه روی شاتل شاید 40 گیگ حجم ماهیانه داشتم که الان با همون هزینه و از دیده بان نت میتونم ماهی 300 گیگ دانلود داشته باشم (از جشنواره دیده بان نت سرویس گرفتم)

دوست عزیز تجهیزات شاتل تو همه مراکز یکی نیست
و اینکه همه مودم ها مثل هم نیستن مشکلات قطعی سه عامل داره کلی
یکی اینکع مودم خوب هماهنگ نباشن (مثالش چند تا مودم تیپی لینک هستن که الان اصلا با شاتل همخوانی ندارن و هر ۲۰ ثانیه لینک میپره برای مثال مدل 8980 8970 ) بخاطر همینه که شاتل هی میخواد مودم فروشی کنه و ی سود کلفتیم رو مودماش بکنه!
دومیش نبود کیفیت خط هست ک اونو خودتون راحت میتونید بررسیش کنید که این عامل بیشترین تاثیر رو همیشه رو قطعی داشته و ۷۰ درصد اوقات مشکلات از همین کیفیت بد خط ها هست
سومیش هم تجهیزات خود شاتل هست که همیشه snr و کشش ریت پاین تری نسبت به های وب و مخابرات و صبانت داره (چیزیه ک تجربش کردم)

اما در مورد پینگ اینکه سراسری نیست این موضوع و خواستن ی جوری جواب الکی بهتون داده باشن الان من مشکلی ندارم ازین بابت و اینکه پست های قبلم رو ببنید شاید بهترین پینگ رو تو این تایپک من داشته باشم هفته های قبل اختلال داشت ک رفع شد!

درسته منم رو های وب میتونستم با هزینه ۵۵ تومنی ک میکنم خیلی بیشتر رو همین پیشگامان یا دیده بان نت بگیرم
اما حجم هم یه سری چیزارو فدای ی سری چیزا دیگه میکنه
کیفیت پینگ اشغال تک کانکشن ها سرعت تو سرور های خارجی وب گردی و ....

Arcan
20-12-2018, 16:33
دوست عزیز تجهیزات شاتل تو همه مراکز یکی نیست
و اینکه همه مودم ها مثل هم نیستن مشکلات قطعی سه عامل داره کلی
یکی اینکع مودم خوب هماهنگ نباشن (مثالش چند تا مودم تیپی لینک هستن که الان اصلا با شاتل همخوانی ندارن و هر ۲۰ ثانیه لینک میپره برای مثال مدل 8980 8970 ) بخاطر همینه که شاتل هی میخواد مودم فروشی کنه و ی سود کلفتیم رو مودماش بکنه!
دومیش نبود کیفیت خط هست ک اونو خودتون راحت میتونید بررسیش کنید که این عامل بیشترین تاثیر رو همیشه رو قطعی داشته و ۷۰ درصد اوقات مشکلات از همین کیفیت بد خط ها هست
سومیش هم تجهیزات خود شاتل هست که همیشه snr و کشش ریت پاین تری نسبت به های وب و مخابرات و صبانت داره (چیزیه ک تجربش کردم)

اما در مورد پینگ اینکه سراسری نیست این موضوع و خواستن ی جوری جواب الکی بهتون داده باشن الان من مشکلی ندارم ازین بابت و اینکه پست های قبلم رو ببنید شاید بهترین پینگ رو تو این تایپک من داشته باشم هفته های قبل اختلال داشت ک رفع شد!

درسته منم رو های وب میتونستم با هزینه ۵۵ تومنی ک میکنم خیلی بیشتر رو همین پیشگامان یا دیده بان نت بگیرم
اما حجم هم یه سری چیزارو فدای ی سری چیزا دیگه میکنه
کیفیت پینگ اشغال تک کانکشن ها سرعت تو سرور های خارجی وب گردی و ....
دوست عزیز من زیاد با جزییات نگفتم و نمیخام هم زیاد باز کنم بحثش رو
ولی همینقدر بگم که مودمم لینک سیس هست و سیم کشی رو هم سیم کش آورده بودم و به کل عوض کرد برام، یک خط مجزا هم فقط برای اینترنت گرفتم، که سیم مستقیم میاد و وصل میشه به مودم......
این چیزهایی که تو پست قبلی گفتم تجربه ای بود که اینجا مطرح کردم
ولی باز میگم پشتیبانی دیده بان نت واسه من بهتر از شاتل بوده - مطمئنا تجربه ها ممکنه متفاوت باشه

*پینگ رو هم تماس گرفتم و درست کردن

shaahani
20-12-2018, 18:04
ولی همینقدر بگم که مودمم لینک سیس هست و سیم کشی رو هم سیم کش آورده بودم و به کل عوض کرد برام، یک خط مجزا هم فقط برای اینترنت گرفتم، که سیم مستقیم میاد و وصل میشه به مودم......
ولی باز میگم پشتیبانی دیده بان نت واسه من بهتر از شاتل بوده - مطمئنا تجربه ها ممکنه متفاوت باشه

در مورد قطعی و مودم های لینک سیس یک موضوع رو بهتون بگم که به تازگی و به تجربه متوجه اون شدم و اون اینکه این دستگاه ها امکان اتصال به صورت ADSL2+ M رو فراهم میکنند که در دستگاه های دیگه به حالت Annex M شناخته میشه
این وضعیت از پهنای باند دانلود کم میکنه و به پهنای باند ارسال اضافه میکنه تا 3مگابیت ارسال رو فراهم کنه ، اما چون ISP ها هیچکدوم چنین وضعیتی رو تامین نمیکنند و حداکثر 1024 کیلوبیت سرعت آپلود ارائه میدن ، با تنظیم کردن به این روش باعث میشید که پهنای باند دانلود شما کم بشه درحالی که ISP مقدار سرعت بیشتری رو براتون درنظر گرفته و این باعث پرش لینک و یا قطعی اینترنت بدون پرش لینک میشه .

باید حتما حالت ADSL2+ خالی رو انتخاب کنید که Annex A رو برای شما درنظر بگیره ، این حالت استاندارد و عمومی مورد استفاده ISP ها است.

MMDFullHD
22-12-2018, 15:38

لینک سیس کلا با ایران مشکل داره
من رو مخابراتشم دیدم مشکل قطع و وصلی داره
خوشحالم ک پینگتون درست شده
موفق باشید

shaahani
22-12-2018, 19:00
لینک سیس کلا با ایران مشکل داره
من رو مخابراتشم دیدم مشکل قطع و وصلی داره
خوشحالم ک پینگتون درست شده
موفق باشید

منم قطع و وصلی روی شاتل رفته بود روی مخم ، البته ارتباط شاتل خوبه و من با لینک سیس ده روز کامل بدون قطع شدن هم ارتباط رو نگه داشتم اما تازگی خیلی قطعی پیدا شده بود یکم از مشکلم تقصیر خط تلفن بود .
به هرحال مودم رو عوض کردم و یک تی پی لینک خریدم ، مشکل حل شد، قبلا همیشه تو هزارتا پینگ معمولا یک تا پنج تا پکت لاست داشتم الان دیگه ندارم .
وضع اینترنت کلا داغونه ، همه خوانوده واسش کلافه بودن ، الان یک مودم سیم کارت خور گرفتم وصل کردم داخل شبکه ، به محض اینکه ارتباط ADSL با اینترنت مختل بشه شبکه بطور خودکار از مودم سیم کارت تغذیه میشه
اینجوری یه خورده بهتره و قطعی واسه شبکه تقریبا از بین میره.

Arcan
22-12-2018, 19:18
سلام اقای شاهانی
تنظیمات به همین صورت که گفتین انجام گرفته خود مودم هم دو نوع داره annex A و Annex B که مال من از نوع Annex A هست
ولی خب من روی شاتل با همین تنظیمات قطعی زیاد داشتم ولی روی دیده بان نت کمترشده نه اینکه اصلا نباشه ولی خیلی کمتره
به مودم هم شک داشتم چون همه چیز رو عوض کردم....در مورد مودم Asus n14U نظری دارین؟ که همین رو بگیرم

در مورد قطعی و مودم های لینک سیس یک موضوع رو بهتون بگم که به تازگی و به تجربه متوجه اون شدم و اون اینکه این دستگاه ها امکان اتصال به صورت ADSL2+ M رو فراهم میکنند که در دستگاه های دیگه به حالت Annex M شناخته میشه
این وضعیت از پهنای باند دانلود کم میکنه و به پهنای باند ارسال اضافه میکنه تا 3مگابیت ارسال رو فراهم کنه ، اما چون ISP ها هیچکدوم چنین وضعیتی رو تامین نمیکنند و حداکثر 1024 کیلوبیت سرعت آپلود ارائه میدن ، با تنظیم کردن به این روش باعث میشید که پهنای باند دانلود شما کم بشه درحالی که ISP مقدار سرعت بیشتری رو براتون درنظر گرفته و این باعث پرش لینک و یا قطعی اینترنت بدون پرش لینک میشه .

باید حتما حالت ADSL2+ خالی رو انتخاب کنید که Annex A رو برای شما درنظر بگیره ، این حالت استاندارد و عمومی مورد استفاده ISP ها است.

shaahani
22-12-2018, 21:50
سلام اقای شاهانی
تنظیمات به همین صورت که گفتین انجام گرفته خود مودم هم دو نوع داره annex A و Annex B که مال من از نوع Annex A هست
ولی خب من روی شاتل با همین تنظیمات قطعی زیاد داشتم ولی روی دیده بان نت کمترشده نه اینکه اصلا نباشه ولی خیلی کمتره
به مودم هم شک داشتم چون همه چیز رو عوض کردم....در مورد مودم Asus n14U نظری دارین؟ که همین رو بگیرم

من قبلا پیشگامان داشتم ، اونجا هم قطعی بود حتی بیشتر از شاتل .
البته یک روز که قطعی زیاد شده بود متوجه شدم به سیم های تلفن دست زدن و بوق اشغال میخورد .

به هر حال مودم X1000 لینک سیس Annex A دارم و بی علت بعضی وقت ها فقط نتش قطع میشد ، بعضی وقت ها لینک میپرید و در بعضی زمان ها در کمال تعجب میدیدم که به کلی روتر ریست میشه و از ابتدا راه اندازی میشه .
خیلی وقت بود ازش استفاده میکردم و احتمال دادم ضعیف شده باشه ؛ البته بعضی وقت ها مشکل از آداپتور هست و اگه یک آداپتور با آمپر بیشتر رو به عنوان تست چندروز تهیه کنید ، ممکنه مشکل برطرف بشه ، آداپتور من 12 ولت یک آمپر هست و برای این تست باید یک آداپتور 12 ولت دو آمپر به بالا رو بهش وصل کرد .

به هر حال من مودم جدید خریدم و لینک سیس رو کنار گذاشتم ، مودم-روتر بی‌سیم AC1200 تی پی-لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مدل Archer VR400_V2
دستگاه خوبیه و راضیم ازش امکاناتشم بدک نیست، مشکل خاصی نداشتم و این چندوقت که خریدمش قطعی و پکت لاست نداشتم

مدل ایسوز شما رو باهاش کار نکردم نمیتونم نظری در موردش بدم، اما از نظر مشخصات فنی تفاوتش با این دستگاه یکی عدم پشتیبانی VDSL هست و یکی دیگه بنظر میرسه لایسنس های ارتباطی جدید تر رو برای 802.3ab و همچنین وای فای 5گیگاهرتز رو نداشته باشه .

humanaga
22-12-2018, 23:20
یه چیزی الا خط شاتل ADSL من رو
Annex M هست 16mb!!ایکی بالا گفت ANNEX Aحالت استاندارد و عمومی مورد استفاده ISP ها است.الا یعنی مال من خوب نیست که روی Annex M؟
بعد کسی مشکل دیدن twitch.tvرو تو این موقعه شب داره؟رسما 2 هفته است که از ساعت 10 به بعد اصلا نمیشه به کیفیت 480 یا 380 نگاه کزد غیر این ساعت راحت میشه از صبح تا شب با کیفیت 720 یا 1080 نگاه کرد!!رسما موندم چیکار کنم زنگ میزنم پشتیبانی میگم اونم میگه سرعت دانلود خوبه پس مشکلی نیست از ما!!

crash00
22-12-2018, 23:53
دوستان من با شاتل تماس گرفتم گفتن که از 8 مگ بالاتر روی fast نمیزارن ...
کسی تونسته 16 مگ fast بگیره؟
....................................
fast=پروفایل گیم یا interleave depth0
annex m سرعت آپلودبیشتر میشه گرفت ولی انگار شاتل کلا آپلود بیشتر از 1 مگ نمیده...
بهترین مودمی که فعلا توی بازار میتونید بگیرید tp-link w9970 هست ... البته روی مد fast تفاوت داره با مودمای دیگه ... روی پروفایل fast قشنگ 2-4 مگ سرعت بیشتر میتونید بگیرید...

shaahani
23-12-2018, 02:00
Annex M هست 16mb!!ایکی بالا گفت ANNEX Aحالت استاندارد و عمومی مورد استفاده ISP ها است.الا یعنی مال من خوب نیست که روی Annex M؟
بعد کسی مشکل دیدن twitch.tvرو تو این موقعه شب داره؟رسما 2 هفته است که از ساعت 10 به بعد اصلا نمیشه به کیفیت 480 یا 380 نگاه کزد غیر این ساعت راحت میشه از صبح تا شب با کیفیت 720 یا 1080 نگاه کرد!!رسما موندم چیکار کنم زنگ میزنم پشتیبانی میگم اونم میگه سرعت دانلود خوبه پس مشکلی نیست از ما!!

نه حالت Annex M اگه سرعت آپلود سه مگ نداشته باشی خوب نیست ، سرعت دانلود میاد پایین .
منم تست کردم تست سرعت میگیری به ظاهر مشکلی نداره تا 14 جواب میده اما یه مدت که فرکانس عوض بشه مشکل ایجاد میشه و پرش لینک به وجود میاد اما روی Annex A باشه بالای 15 رو قشنگ با تست سرعت جواب میگیری .
در مورد Annex میتونید روی اینترنت سرچ کنید تا بدونید هر کدومشون چطور پهنای فرکانسی خط رو اشغال میکنن .

twitch اما موضوعش فرق داره واسه جلوگیری از فیلتر شکن ها سرعت عبور تک کانکشن روی پورت های وب یعنی 443 و 80 رو کم کردن گذاشتن حدود 9مگابیت در ثانیه ، یعنی هر سرعت ماورایی هم که داشته باشی حداکثر همین مقدار پهنای باند واسه تماشا به هر کاربر اختصاص میدن ، تازه بماند که با این وضعیت دلار آی اس پی ها با فروششون کمبود پهتای باند دارند و سعی میکنن محدود کنن بطور نامحسوس سرعت مصرف شما رو .
وقتی پهنای باند فروخته شده آی اس پی بیشتر از مقداری هست که خریده و در اختیار داره این مشکل پیش میاد و در ساعت ترافیک سرعت کمتری دریافت میشه .
البته خود مودم ها هم یک گزینه دارن با اسم SRA که بر اساس نویز دائم سرعت رو کم و کمتر میکنن و فقط اگه اتصال قطع و وصل بشه ، سرعت دوباره به حالت اول بر میگرده.

shaahani
23-12-2018, 02:03
دوستان من با شاتل تماس گرفتم گفتن که از 8 مگ بالاتر روی fast نمیزارن ...
کسی تونسته 16 مگ fast بگیره؟
....................................
fast=پروفایل گیم یا interleave depth0
annex m سرعت آپلودبیشتر میشه گرفت ولی انگار شاتل کلا آپلود بیشتر از 1 مگ نمیده...
بهترین مودمی که فعلا توی بازار میتونید بگیرید tp-link w9970 هست ... البته روی مد fast تفاوت داره با مودمای دیگه ... روی پروفایل fast قشنگ 2-4 مگ سرعت بیشتر میتونید بگیرید...

منم همین مشکل رو باهاشون دارم ، در صورتی که ISP های دیگه اینکار رو کردن پارس آنلاین تا 12 مگ رو هم فست میکنه و پیشگامان سرعت 16 مگ رو هم روی فست قرار میده.
کارشناسشون با من تماس گرفت و گفت در حال پیگیری هستیم که قابلیت فست کردن کانکشن های بالای هشت رو هم فراهم کنیم .
اما گفت شما درخواست این موضوع رو به صدای مشتری و مدیران درجه اول شرکت بدین تا موضوع بهتر پیگیری بشه .

(البته من بعید میدونم به این زودی ها شاتل کانشکن گیم رو واسه سرعت های بالای هشت مگ فراهم کنه )

Arcan
24-12-2018, 15:52
سلام
شاتل تو لینک زیر دو تا طرح گذاشته:
پیشنهادهای ویژه زمستانی شاتل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D9%88-%D8%B4%DA%AF%D9%81%D8%AA/?h)

MMDFullHD
25-12-2018, 18:25

تک کانکشن سرور داخلی سرور امریکا

naasr
25-12-2018, 19:35
سلام
پیشنهادهای ویژه زمستانی شاتل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D9%88-%D8%B4%DA%AF%D9%81%D8%AA/?h)

نگفته این حجم ترافیک طرحها بین الملل هست یا داخلی ؟

mahmoodsoft
26-12-2018, 13:26
تک کانکشن شاتل مدتیه خیلی داغون شده، سرویس 8 مگ، تک کانکشن حدود 1-2 مگ میده
زدم جمع آوری کنن، نیازی هست 195 شکایت بزنم زود جمعش کنن یا لازم نیس ؟

Arcan
26-12-2018, 16:06
شاتل معمولا تو تبلیغاتش حجم کلی و داخلی رو مبنا قرار میده، فکر میکنم نصف این حجم رو میشه بصورت بین المللی مصرف کرد

من شکایت کردم، به خود شاتل اول زنگ زدم و گفتم که زود جمع آوری کنن، ولی خیلی خونسرد گفتند که شما قرارداد امضا کردین واونجا هم ذکر شده که یک هفته شاید طول بکشه!
من موقع ماه محرم و چند روز مونده به عاشورا درخواست جمع آوری دادم، قشنگ یه دو هفته ای شد(با روزهای تعطیل) یا شاید هم بیشتر تا جمع آوری کنن
سایت 195 هم هیچ کاری نکرد، باید یه سایت هم بذارن که بشه از خود 195 شکایت کرد :n01:

mahmoodsoft
27-12-2018, 13:19
شاتل معمولا تو تبلیغاتش حجم کلی و داخلی رو مبنا قرار میده، فکر میکنم نصف این حجم رو میشه بصورت بین المللی مصرف کرد

من شکایت کردم، به خود شاتل اول زنگ زدم و گفتم که زود جمع آوری کنن، ولی خیلی خونسرد گفتند که شما قرارداد امضا کردین واونجا هم ذکر شده که یک هفته شاید طول بکشه!
من موقع ماه محرم و چند روز مونده به عاشورا درخواست جمع آوری دادم، قشنگ یه دو هفته ای شد(با روزهای تعطیل) یا شاید هم بیشتر تا جمع آوری کنن
سایت 195 هم هیچ کاری نکرد، باید یه سایت هم بذارن که بشه از خود 195 شکایت کرد :n01:

احتمالا همون مشکلی که خوردی به عاشورا و تعطیلی ها باعث این شده
من دیروز درخواست جمع آوری زدم، سامانه 195 هم شکایت کردم، امروز صبح شاتل زنگ زد که شکایت ثبت کردید با کلی پیشنهاد شگفت انگیز و باز گذاشتن پهنا تا 16 و ... آخر خیلی راحت گفتم جمعش کن نمیخوام، گفت که شنبه و نهایت یکشنبه خط تخلیه میشه
به نظرم تنها چیزی که تو این مملکت کارشو درست انجام میده سامانه 195 عه

پ.ن: الان خط تخلیه شد! کمتر از 24 ساعت!!

masooyan
27-12-2018, 17:27
سلام

سرور خارجی رو محدود میکنه؟

MMDFullHD
27-12-2018, 20:08
کلیه پی پی ان ها اختلال دارند از پریشب :n13:

asheghe film divx
30-12-2018, 12:45
برای تخلیه خط باید حضوری بریم دفنرشون یا از طریق سایت هم میشه اقدام کرد؟

TranceaweSome
30-12-2018, 18:43
برای تخلیه خط باید حضوری بریم دفنرشون یا از طریق سایت هم میشه اقدام کرد؟
از طریق سایت هم میشه با پشتیبانی تماس بگیرید راهنماییتون میکنن

naasr
02-01-2019, 18:32
سرویس یکساله Max-nfg که پارسال گرفتم یکماه دیگه تموم میشه امروز رفتم دفتر شاتل هیچ سرویس بدردبخوری نداشت از نامحدود داخلی هم دیگه خبری نیست

zorro0641
02-01-2019, 21:35
سرویس یکساله Max-nfg که پارسال گرفتم یکماه دیگه تموم میشه امروز رفتم دفتر شاتل هیچ سرویس بدردبخوری نداشت از نامحدود داخلی هم دیگه خبری نیست
الان تو جشنواره زمستانی یه سرویس معرفی شده که پهنای باندش تا 16 مگابیت باز هست و 12 گیگ ترافیک سالانه داره و هزینه سرویس هم واسه یکسال فقط 12ت هست!
نمیدونم میشه یا نه ولی اگه شدنی هست میتونی این سرویس رو بخری، و هر ماه یه بسته شاتلند هم بخری و از نامحدود داخلی لذت ببری

afceaglee2013
03-01-2019, 11:56
درود
نامحدود داخلی به چه دردی میخوره .. دانلود سنتری چیزی هست یا از شاتللند دانلود میکنین؟

P‌C
03-01-2019, 12:57

FMC بگیر. داخلیش هم نامحدوده

naasr
03-01-2019, 14:53
FMC بگیر. داخلیش هم نامحدوده

باید برم بپرسم از الان میتونم این سرویس را بگیرم تا وقتی سرویس فعلی تموم شد این سرویس استارت بشه

dvb55
03-01-2019, 15:43
سلام
با توجه به آماری که از دوستان گرفتم شاتل بعد از تموم شدن سرویس پیشنهاد ویژه توی پنل کاربری می ده با توجه به سرویس قبلی. تا الان سه مدلش رو دیدم

مثلا برای 8 مگ

fair 8192
fairlight 8192
fairoptimal 8192

از دوستان کسی می تونه آمار دقیقشو در بیاره تفاوت اینها چیه؟

با تشکر

shaahani
03-01-2019, 17:49
سلام
با توجه به آماری که از دوستان گرفتم شاتل بعد از تموم شدن سرویس پیشنهاد ویژه توی پنل کاربری می ده با توجه به سرویس قبلی. تا الان سه مدلش رو دیدم

مثلا برای 8 مگ

fair 8192
fairlight 8192
fairoptimal 8192

از دوستان کسی می تونه آمار دقیقشو در بیاره تفاوت اینها چیه؟

با تشکر

کلمه fair که اول همه سرویس هاشون نوشته میشه ، سرویس های عادی و نرمال از پیش تعریف شده فقط Fair خالی هستند
fairlight سرویس هایی هست که در مجموع با استفاده از کم کردن مقداری از ترافیک ارائه شده ، بسته های پیشنهادی مشتری هستند
Fairoptimal احتمالا سرویس های سفارشی هستند .

بعد از اسم اولیه سرعت سرویس نوشته شده ، 512 1024 2048 3072 4096 8192 16384 که این اعداد سرعت دانلود سرویس بر حسب کیلوبیت هستند .
در نهایت بعد از عدد سرعت یک حرف n ممکنه باشه و یا نباشه ، این حرف n در پشت حروف fg نوشته می شود .
nfg یعنی سرویس ، بسته شبانه ندارد .
fg یعنی سرویس دارای بسته شبانه است .

و در نهایت مدت زمان سرویس به ماه نوشته می شود .

به عنوان مثال :
Fair16384nfg-1
سرویس نرمال 16مگابیت ، بدون شبانه ، یک ماهه

FairLight16384fg-12
سرویس پیشنهادی به مشترک کاهش داده شده (با توجه به مصرف مشترک) 16مگابیت ، دارای شبانه ، 12 ماهه

و همینطور الی آخر

توجه داشته باشید که اگر بسته های پیشنهادی مورد توجه شما نیستند ، همچنان میتوانید بعد از ورود به پنل کاربری شاتل با زدن دکمه خانه ، به صفحه اصلی بروید و در زمان صدور فاکتور (وقتی نیمی از زمان سرویس فعلی گذشته باشه) و یا بعد از پایان اعتبار سرویس و قطع شدن اینترنت .
از روی سایت بصورت اینترنتی همان سرویس قبلی انتخابی خود را خریداری کنید و به پیشنهاد هایی که جالب نیستند بی توجه باشید.

MeHrDaD-91
04-01-2019, 14:06
دوستان من امروز سرویس گیم را روی خطم فعال کردم قبلش snr خطم روی 11 بود الان اومده روی 9 ب نظرتون اکی هست؟؟
یا ممکنه تو ساعت افت Snr اذیتم میکنه و باعث فطعی میشه؟؟

MMDFullHD
04-01-2019, 14:54
دوستان من امروز سرویس گیم را روی خطم فعال کردم قبلش snr خطم روی 11 بود الان اومده روی 9 ب نظرتون اکی هست؟؟
یا ممکنه تو ساعت افت Snr اذیتم میکنه و باعث فطعی میشه؟؟
تو ساعت افت ۹ باشه خوبه قطعی نداره
بیاد زیر crc های مودمت زیاد شه به مشکل بر میخوری
من اپلودم کشش نداره بینا مو سا میگم بذارید رو M سردر نمیارن میگن مرکز مخابراتیتون همچین چیزیو نداره
غروبا تایم اوت دارم بعضی اوقات

MeHrDaD-91
04-01-2019, 15:06
تو ساعت افت ۹ باشه خوبه قطعی نداره
بیاد زیر crc های مودمت زیاد شه به مشکل بر میخوری
من اپلودم کشش نداره بینا مو سا میگم بذارید رو M سردر نمیارن میگن مرکز مخابراتیتون همچین چیزیو نداره
غروبا تایم اوت دارم بعضی اوقات

حواسم نبود قبل از فعال کردن سرویس گیم system log را ببینم الان رفتم تو system log این ارور ها را لیست کرده؟؟
به نظرت مال چی هست؟؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

MMDFullHD
04-01-2019, 15:22
حواسم نبود قبل از فعال کردن سرویس گیم system log را ببینم الان رفتم تو system log این ارور ها را لیست کرده؟؟
به نظرت مال چی هست؟؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این سیستم لوگ زیاد مهم نیست واسه منم زیاد ازینا مینویسه
اینا برای اطلاعات سیستم عامل خودشه

zorro0641
04-01-2019, 20:19
درود
نامحدود داخلی به چه دردی میخوره .. دانلود سنتری چیزی هست یا از شاتللند دانلود میکنین؟
اپلودسنتر شاتلند

morteza_mombeini
04-01-2019, 22:36
من چند روز ديگه سرويسم تموم ميشه ، اگه شارژ نكنم خطم رانژه ميمونه يا اتوماتيك تخليه ميكنن؟

zorro0641
04-01-2019, 22:45
من چند روز ديگه سرويسم تموم ميشه ، اگه شارژ نكنم خطم رانژه ميمونه يا اتوماتيك تخليه ميكنن؟
اینکه چه مدت بعد از عدم تمدید سرویس خط رو تخلیه میکنن مدتش به تعداد پورتهای خالی مرکز مخابراتی شما بستگی داره.
قانون شاتل میگه یک ماه فرصت داری تمدید کنی. هر چند من تا 45 روز هم داشتم. قبل از اینکه بخوان خط شما رو تخلیه کنن بهتون زنگ میزنن و اطلاع میدن که اگه نمیخواین سرویس بگیرین، خط تخلیه میشه. کلا لازم نیست در این مورد نگران باشین

masooyan
04-01-2019, 22:45

رانژه میمونه.

MeHrDaD-91
06-01-2019, 11:59
روی سرویس های fmc میشه سرویس گیم فعال کرد یا نه؟؟

ahwazp30
06-01-2019, 12:47
درود
شش ماهی هست که از adsl استفاده نکرده بودم .الان که مودم رو روشن کردم دیدم نسبت به 6 ماه پیش کیفیت نت شاتل خیلی بهتر شده و پینگش هم اومده پایین.نمیدونم موقتیه یا نه چون هنوز 24 نیست که روشنه ولی امیدوارم همینطوری بمونه .قبلا یادمه هم پینگ بالا بود هم سرعت لود صفحات خیلی پایین بود و با تعویض dns هم درست نمیشد.ولی الان ظاهرا اون مشکلات رو نداره. اگه همینطوری بمونه دوباره از adsl استفاده میکنم.

MeHrDaD-91
06-01-2019, 13:04
درود
شش ماهی هست که از adsl استفاده نکرده بودم .الان که مودم رو روشن کردم دیدم نسبت به 6 ماه پیش کیفیت نت شاتل خیلی بهتر شده و پینگش هم اومده پایین.نمیدونم موقتیه یا نه چون هنوز 24 نیست که روشنه ولی امیدوارم همینطوری بمونه .قبلا یادمه هم پینگ بالا بود هم سرعت لود صفحات خیلی پایین بود و با تعویض dns هم درست نمیشد.ولی الان ظاهرا اون مشکلات رو نداره. اگه همینطوری بمونه دوباره از adsl استفاده میکنم.

نزدیک دو ماه هست ک حدا را شکر گوش شیطون کر پینگ شاتل ثبات پیدا کرده و اومده روی 105 تا 110 ک من با سرویس گیم روی 80 تا 90 میچرخه ی جورایی مثل پارس آنلاین شده حتی بهتر.

ahwazp30
06-01-2019, 13:21
نزدیک دو ماه هست ک حدا را شکر گوش شیطون کر پینگ شاتل ثبات پیدا کرده و اومده روی 105 تا 110 ک من با سرویس گیم روی 80 تا 90 میچرخه ی جورایی مثل پارس آنلاین شده حتی بهتر.

اون موقع برای من با سرویس گیم همچین پینگی میداد ولی مشکل اصلیش این بود که اگه گیم فعال نمیکردم نمیتونستم بعضی از ساتها رو باز کنم کلا مشکل داشت و قابل استفاده نبود .

humanaga
06-01-2019, 16:20
hالبته کیفیت خط شدیدا از ساعت 8:30 به بعد افت میکنه تا ساعت 1شب که درست میشه!!
بعد الا یه 1-2 هفته است پینگم با سرور وارکرافت EU بالا رفته 140 شده قبلا ها 85 اینا بود!با 4.2.2.4 پینگ میگیرم 94 ایناست ولی این....کسی میشه از این پینگ بگیره ببینم وضع اش چطوره؟
185.60.112.157
بعد اگه زنگ بزنم بگم پیگیری میکنند یا پشت گوش میندازن و میگن 8.8.8.8 ملاکه؟:n02:

Mrgoood
07-01-2019, 01:04
سلام
DNS خوب برای تهرن برای گیم انلاین کسی میدونه چی هست
با تشکر

- - - Updated - - -

سلام
DNS خوب برای تهرن برای گیم انلاین کسی میدونه چی هست
با تشکر

morteza_mombeini
08-01-2019, 15:33
سلام من نویز ندارم روی خطم ولی وقتی adsl یا adsl2+ رو انتخاب میکنم حدود 20 تا به پینگم اضافه میشه .برای شماها هم همینجوره؟ کسی دلیلشو میدونه؟

Gamemaster
08-01-2019, 21:07
وضع نت چقدر خراب شده این چند روز

epaaeiz
09-01-2019, 22:35
وضع نت چقدر خراب شده این چند روز

بله اینترنت افتضاح شده. سراسری هم هست.
من با ایرانسل و شاتل و مبین نت تست کردم همه همینطور هستن.
حتی به دوستان هم گفتم و گفتن که مشکل دارن.

NIMA_e2
10-01-2019, 19:14
دوستان امروز اتفاقی در گفتگوی آنلاین شاتل از پشتیبانی فروش پرسیدم سرویس VDSL رو فقط به مجتمع ها میدن یا نه؟ . ( یکبار پارسال پرسیده بودم گفتند فقط مخصوص مجتمع ها است) ولی در کمال تعجب اینبار گفت نه . گفتم اگه بخوام بگیرم باید چیکار کنم گفت به پشتیبانی زنگ بزن ببین خط کشش داره یا نه . زنگ زدم پشتیبانی گفت مودم رو خاموش کنم که تست کنند و من اینکار رو کردم و تست کردند و گفتند خطتون میکشه. دوباره به فروش زنگ زدم و گفتند باید درخواست از طریق سایت بدی که اینکار رو کردم و منتظر جوابم
میخواستم بدونم اینجا کسی از شاتل VDSL گرفته ؟ من در مورد گیم پرسیدم پشتیبانی گفت رو VDSL پروفایل گیم نداریم که البته مهم هم نیست چون یک سرویس کاهش پینگ فوقش میخرم بعد هم گفتند فقط یک مدل سرویس داریم یعنی با حجم زیاد سرویس ندارند و باید ترافیک بیشتر رو خودمون بخریم و به سرویس اضافه کنیم. بجز این دو مورد مشکل خاصی نداره ؟ و اگر کسی داره واقعا همون 50 مگ سرعت داره؟

shaahani
11-01-2019, 11:55
پیام شما رو که دیدم ، منم زنگ زدم شاتل برای دریافت سرویس VDSL
که گفت مودم رو خاموش کن و بعد تست کرد ، موضوع جالبش اینجا بود که من با گوگل مپ فاصله بین منزل و مرکز مخابرات رو اندازه گرفته بودم که بطور واقعی و کوچه به کوچه ، سه کیلومتر هست ، ولی کارشنانس گفت من اندازه گیری کردم 1600 متر نشون میده به من .
هیچی دیگه گفت نمیشه و سرویس VDSL تا 500 متر فاصله به مرکز مخابراتی رو عالی جواب میده و تا 1000 متر رو هم فقط جواب میده اما دیگه عالی نیست.

البته جوابی که پشتیبانی به من داد با جوابی که یک وب سایت محاسبه لینک به من داد ، حدودا یکی بود و واسه همین شما بدون زنگ زدن به پشتیبانی هم میتونید مقدار تقریبی فاصله خودتون تا مخابرات رو بدست بیارید و متوجه بشید میتونید VDSL بگیرید و یا نه .
و اگه این امکان وجود داره کیفیت خط شما تا چه اندازه است .

روش محاسبه :
وارد تنظیمات مودم خودتون بشید ، از بخش وضعیت اینترنت / Internet Status یا DSL Status مقدار Line Attenuation را بر حسب dB برای Downstream پیدا کنید .
اون وقت مقدار پیدا شده را داخل سایت زیر قرار دهید ، (بدون دست زدن به مقدار پیشفرض افت سیگنال در طول مسافت) دکمه Calculate را بزنید و مقدار فاصله تقریبی خودتون تا مرکز مخابرات را مشاهده کنید.

درضمن با همین محاسبه ساده ، شما می توانید حداکثر سرعت دانلود با استفاده از VDSL را در صورت برقراری این سرویس روی خط خودتون مشاهده کنید.

naasr
11-01-2019, 13:22
دوستان امروز اتفاقی در گفتگوی آنلاین شاتل از پشتیبانی فروش پرسیدم سرویس VDSL رو فقط به مجتمع ها میدن یا نه؟ . ( یکبار پارسال پرسیده بودم گفتند فقط مخصوص مجتمع ها است) ولی در کمال تعجب اینبار گفت نه . گفتم اگه بخوام بگیرم باید چیکار کنم گفت به پشتیبانی زنگ بزن ببین خط کشش داره یا نه . زنگ زدم پشتیبانی گفت مودم رو خاموش کنم که تست کنند و من اینکار رو کردم و تست کردند و گفتند خطتون میکشه. دوباره به فروش زنگ زدم و گفتند باید درخواست از طریق سایت بدی که اینکار رو کردم و منتظر جوابم
میخواستم بدونم اینجا کسی از شاتل VDSL گرفته ؟ من در مورد گیم پرسیدم پشتیبانی گفت رو VDSL پروفایل گیم نداریم که البته مهم هم نیست چون یک سرویس کاهش پینگ فوقش میخرم بعد هم گفتند فقط یک مدل سرویس داریم یعنی با حجم زیاد سرویس ندارند و باید ترافیک بیشتر رو خودمون بخریم و به سرویس اضافه کنیم. بجز این دو مورد مشکل خاصی نداره ؟ و اگر کسی داره واقعا همون 50 مگ سرعت داره؟

سلام
سرویسی که برای vdsl داره حجم و قیمتش چند بود؟

NIMA_e2
11-01-2019, 13:37
سلام
فقط همین سرویس رو در سایت نوشته

naasr
11-01-2019, 16:09
سلام
فقط همین سرویس رو در سایت نوشته

این که خیلی افتضاح هست 24 گیگ برای یکسال 288 هزارتومن!
حجمش حتی کفاف وبگردی هم نمیده گرفتن این سرویس با این حجم و قیمت حماقت محضه

italodance
12-01-2019, 12:32
بله اینترنت افتضاح شده. سراسری هم هست.
من با ایرانسل و شاتل و مبین نت تست کردم همه همینطور هستن.
حتی به دوستان هم گفتم و گفتن که مشکل دارن.

آقا جمع نزن خیلی هم وضع ایرانسل خوبه من همین اخر هفته فیلم 1080 چندتا استریم کردم. کاملا عالی :n19:

ADSL کم سرعت را حساب بقیه نزن اینو بدان :n09:

NIMA_e2
12-01-2019, 16:25
امروز برام پیام اومد که متاسفانه نمیتونیم رو خط شما سرویس VDSL بدیم بعد زنگ زدم فروش گفتم بخش فنی خط من رو هفته پیش چک کردن گفتند امکانش هست الان چرا نمیشه . گفت اصلا اینجوری نیست که بتونند فنی خط رو چک کننه چون خیلی پارامتر داره مثل فاصلتون تا مرکز . من یکم هنگ کردم :n36::n13: بعد گفتم خوب برای من رو که چک کردن گفت به هر حال ما خوشحال میشیم بتونیم سرویس بفروشیم ولی نمیشه . گفتم خسته نباشید گفتش ممنون در نظر سنجی هم شرکت کنید

sajad-tnt
13-01-2019, 11:37
دوستان عزیز، به دنبال استقبال شما از شرایط ویژه فروش بسته‌های ترافیک، شاتل تخفیف‌های ویژه‌ای برای خرید بسته ۲۰۰ گیگابایتی ترافیک در نظر گرفته است.
شما می‌توانید در دوره‌ی زمانی ۲۳ تا ۲۸ دی ۹۷، بسته ترافیک ۲۰۰ گیگابایتی شاتل را با ۳۰ روز اعتبار به قیمت ۳۰٬۰۰۰ تومان تهیه کنید.
به هزینه‌های یاد شده برای خرید هر بسته، مالیات بر ارزش افزوده نیز اضافه خواهد شد. همین الان می‌توانید برای خرید این بسته‌ اقدام کنید. (my.shatel.ir)

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

epaaeiz
14-01-2019, 23:53
آقا جمع نزن خیلی هم وضع ایرانسل خوبه من همین اخر هفته فیلم 1080 چندتا استریم کردم. کاملا عالی :n19:

ADSL کم سرعت را حساب بقیه نزن اینو بدان :n09:

خوب شما هم باید بدونی که کیفیت سرویس های موبایل حتی ممکنه کوچه به کوچه هم فرق کنه. دوری و نزدیکی به آنتن، نوع تجهیزات در سمت کاربر. مودم فضای بیرون داشتن یا داخلی داشتن. آپدیت بودن یا نبودن تجهیزات. پیک بودن یا نبودن ساعت استفاده. اینکه چه مقدار پهنای باند به اون منظقه اختصاص بدن یا ندن و...
منظور من سرعت نبود. منظور اشکالات و باز نشدن سایت ها و... بود
:n24:

italodance
15-01-2019, 13:45
خوب شما هم باید بدونی که کیفیت سرویس های موبایل حتی ممکنه کوچه به کوچه هم فرق کنه. دوری و نزدیکی به آنتن، نوع تجهیزات در سمت کاربر. مودم فضای بیرون داشتن یا داخلی داشتن. آپدیت بودن یا نبودن تجهیزات. پیک بودن یا نبودن ساعت استفاده. اینکه چه مقدار پهنای باند به اون منظقه اختصاص بدن یا ندن و...

نه آقا نه :V15:

اینترنت LTE یک اینترنت با کیفیت و پر سرعت واقعی است. من الان 2 سال دارم یکبار اخ نگفته :V18: هر روز مثل هم یک ذره مشکل سرعت و پینگ و....نداشته
اما ADSL که بیچاره همش سیم و مس و مخابرات و زیر ساخت و .... :V9: واقعا افتضاحه دیگه مرده :V17:

naasr
15-01-2019, 15:45
نه آقا نه :V15:

اینترنت LTE یک اینترنت با کیفیت و پر سرعت واقعی است. من الان 2 سال دارم یکبار اخ نگفته :V18: هر روز مثل هم یک ذره مشکل سرعت و پینگ و....نداشته
اما ADSL که بیچاره همش سیم و مس و مخابرات و زیر ساخت و .... :V9: واقعا افتضاحه دیگه مرده :V17:

LTE بستگی به منطقه و محله کیفیتش فرق میکنه سمت خونه منم کیفیتش افتضاح هست پینگ 8.8.8.8 که میگیرم بالای 400 هست سرعتش هم نوسان داره اما خونه یکی از دوستام تست گرفتم عالی بود پینگ حدود 75 بود بود سرعتش هم 60 مگ ثابت بود

MeHrDaD-91
15-01-2019, 19:53
بدی lte مشکل nat type برا بازی های آنلاین هست.

Mana5
16-01-2019, 12:26
پیام شما رو که دیدم ، منم زنگ زدم شاتل برای دریافت سرویس VDSL
که گفت مودم رو خاموش کن و بعد تست کرد ، موضوع جالبش اینجا بود که من با گوگل مپ فاصله بین منزل و مرکز مخابرات رو اندازه گرفته بودم که بطور واقعی و کوچه به کوچه ، سه کیلومتر هست ، ولی کارشنانس گفت من اندازه گیری کردم 1600 متر نشون میده به من .
هیچی دیگه گفت نمیشه و سرویس VDSL تا 500 متر فاصله به مرکز مخابراتی رو عالی جواب میده و تا 1000 متر رو هم فقط جواب میده اما دیگه عالی نیست.

البته جوابی که پشتیبانی به من داد با جوابی که یک وب سایت محاسبه لینک به من داد ، حدودا یکی بود و واسه همین شما بدون زنگ زدن به پشتیبانی هم میتونید مقدار تقریبی فاصله خودتون تا مخابرات رو بدست بیارید و متوجه بشید میتونید VDSL بگیرید و یا نه .
و اگه این امکان وجود داره کیفیت خط شما تا چه اندازه است .

روش محاسبه :
وارد تنظیمات مودم خودتون بشید ، از بخش وضعیت اینترنت / Internet Status یا DSL Status مقدار Line Attenuation را بر حسب dB برای Downstream پیدا کنید .
اون وقت مقدار پیدا شده را داخل سایت زیر قرار دهید ، (بدون دست زدن به مقدار پیشفرض افت سیگنال در طول مسافت) دکمه Calculate را بزنید و مقدار فاصله تقریبی خودتون تا مرکز مخابرات را مشاهده کنید.

درضمن با همین محاسبه ساده ، شما می توانید حداکثر سرعت دانلود با استفاده از VDSL را در صورت برقراری این سرویس روی خط خودتون مشاهده کنید.

تو تنظیمات مودم من Line Attenuation کدوم میشه؟

naasr
16-01-2019, 12:58

گزینه دومی که نوشته 65

MARTIN
16-01-2019, 15:20
چطور می شه اینجا نظر ثبت کرد؟

گزینه دوم رو می زنم و فرم پر می کنم خطا می ده؟

سه تا خط دارم از شاتل می خوام همرو امتیاز صفر بدم.

shaahani
16-01-2019, 16:40

65 یا همون 6.5dB مقدار نویز خط شماست .
فاصله خط شما تا مخابرات کمتر از 500 متر هست و به سادگی میتونید از سرویس VDSL2 تا سرعتی در حدود 70مگابیت در ثانیه سرویس دریافت کنید.

dvb55
17-01-2019, 09:09
سلام از دوستان کسی تونسته جدیدا سرویس max رو تمدید کنه

zorro0641
17-01-2019, 10:36
سلام از دوستان کسی تونسته جدیدا سرویس max رو تمدید کنه
نه سرویس MAX رو کلا حذف کردن
شما یا باید سرویس FMC بگیری
یا سرویس EcoLight (شش ماهه و یکساله داره که قیمتش به‌ترتیب 4800ت و 9800ت هست)
و در کنار این‌ها، بسته شاتلند بخری. با این روش تقریبا هزینه سرویس معادل همون سرویس MAX میشه و با امکانات تقریبا یکسان.

sajad-tnt
17-01-2019, 11:53
پیرو توافق صورت گرفته با وب‌سایت دنیای رسانه‌ای فام (ارایه کننده‌ی فیلم‌ها، سریال‌ها، موزیک و فایل‌های صوتی و برنامه‌های زنده‌ی تلویزیونی) کاربران شاتل می‌توانند از شرایط ویژه زیر برای استفاده از خدمات این وب‌سایت بهره‌مند شوند:

• ترافیک و اشتراک رایگان برای تماشای همه‌ی فیلم‌ها و سریال‌های این وب‌سایت تا پایان سال ۹۷ بدون نیاز به خرید اشتراک[emoji322]
• تماشای مسابقات فوتبال جام ملت‌های آسیا با ترافیک رایگان [emoji322]
بر این اساس مشتریان شاتل ضمن دست‌رسی به پخش زنده برنامه‌های صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، به ویژه مسابقات جام ملت‌های آسیا، بدون خرید اشتراک از امکان تماشای صدها مجموعه تلویزیونی، سریال و فیلم و شنیدن فایل‌های صوتی و موزیک‌های مورد علاقه‌ی خود برخوردار خواهند بود و در عین حال ترافیک مصرفی آن‌ها در این وب‌سایت رایگان خواهد بود.

Gamemaster
17-01-2019, 21:08
سرویس مکس کدوم سرویسه؟

dvb55
17-01-2019, 22:26
سرویس مکس کدوم سرویسه؟

سرویس تا 16 مگ باز - داخلی و شاتل لند رایگان - ماهی 4 گیگ حجم

dvb55
17-01-2019, 23:41
نه سرویس MAX رو کلا حذف کردن
شما یا باید سرویس FMC بگیری
یا سرویس EcoLight (شش ماهه و یکساله داره که قیمتش به‌ترتیب 4800ت و 9800ت هست)
و در کنار این‌ها، بسته شاتلند بخری. با این روش تقریبا هزینه سرویس معادل همون سرویس MAX میشه و با امکانات تقریبا یکسان.

دیگه احتمالا بعد 7 سال باید کوچ کنم.

مقصد کمپین زمستانی آسیاتک 16 مگ 500 گیگ ( ترافیک ماهیانه 83 گیگ معادل 41.6 گیگ بین الملل) 6 ماهه 150تومان (163500 تومان)

dvb55
18-01-2019, 15:08
با سلام
دوستان برای تخلیه و جمع اوری سرویس از شاتل باید حضوری بری یا نه؟ الان مراحل کار چجوریه؟
ممنون

ALIRK
18-01-2019, 22:31
با سلام
دوستان برای تخلیه و جمع اوری سرویس از شاتل باید حضوری بری یا نه؟ الان مراحل کار چجوریه؟
ممنون

حضوری 48ساعته جمع میکنن
وتلفنی یا ازسایت ممکنه هفته ها طول بکشه شاید هم اصلا جمع نکنن

MR.MAHMOOD
20-01-2019, 11:59
دوستان عزیز، به دنبال استقبال شما از شرایط ویژه فروش بسته‌های ترافیک، شاتل تخفیف‌های ویژه‌ای برای خرید بسته ۲۰۰ گیگابایتی ترافیک در نظر گرفته است.
شما می‌توانید در دوره‌ی زمانی ۲۳ تا ۲۸ دی ۹۷، بسته ترافیک ۲۰۰ گیگابایتی شاتل را با ۳۰ روز اعتبار به قیمت ۳۰٬۰۰۰ تومان تهیه کنید.
به هزینه‌های یاد شده برای خرید هر بسته، مالیات بر ارزش افزوده نیز اضافه خواهد شد. همین الان می‌توانید برای خرید این بسته‌ اقدام کنید. (my.shatel.ir)

هر ماه یه اینجور طرح میزاشتن عالی بود الان چند روزه بکوب دارم از یوتیوب ویدیو نگاه میکنم بدون ترس و لرز:n10:

iman136938
21-01-2019, 22:34
دوستان برای دانلود فیلم های بالای 1 گیگ کجا اپلود کنم که سرور داخلی حساب شه حجم کمتر بره ؟

dvb55
22-01-2019, 09:39
دوستان برای دانلود فیلم های بالای 1 گیگ کجا اپلود کنم که سرور داخلی حساب شه حجم کمتر بره ؟

تا 2 گیگ اپلود سنتر شاتل لند

zorro0641
24-01-2019, 12:04
دیگه احتمالا بعد 7 سال باید کوچ کنم.

مقصد کمپین زمستانی آسیاتک 16 مگ 500 گیگ ( ترافیک ماهیانه 83 گیگ معادل 41.6 گیگ بین الملل) 6 ماهه 150تومان (163500 تومان)
همسایه کناری ما آسیاتک داره
به‌نظرم چندان جالب نیست کیفیت سرویسش
من شاتل دارم پینگم در حدود 120 هست اون بین 160 تا 180 هست! تازه بدون نویز!

dvb55
24-01-2019, 12:33
همسایه کناری ما آسیاتک داره
به‌نظرم چندان جالب نیست کیفیت سرویسش
من شاتل دارم پینگم در حدود 120 هست اون بین 160 تا 180 هست! تازه بدون نویز!

با توجه به اینکه از یه مرکز مخابراتی سرویس می گیرین و کیفیت خط هر دو شما از نظر نویز یکسانه . اگه یک سرویس مشابه رو دارین احتمالا اگه همسایتون تقاضای تنظیمات گیم رو بکنه پینگتون برابر بشه. در کل من تا اینجا تفاوت خاصی ندیدم.
مهمترین چیز توانایی استریم از سایت های خارجی با کیفیت بالاست که متاسفانه هیچ فرقی با هم ندارن. پارسال یا دو سال قبل هم اینو گفتم که نمی دونم چرا شدیدا حس می کنم این دو تا شرکت دستشون توی یه کاسه هست ( از روی پروموشن ها و سرویس ها و پشتیبانی و...) خیلی شبیه هم و بصورت مکمل کار می کنن. الان مهمترین موضوع برای من اینه که کدوم شرکت با کمترین هزینه سرویس مورد نظر من رو اراپه میده. بعد 7 سال هنوز شاتل به این شعور نرسیده بود من بعنوان قدیمی ترین مشتری مستمر اون شرکت در شهر خودم حداقل حقم اینه که همین سرویسی رو که دارم بتونم تمدید کنم. کلا مشتری مداری معنایی نداره بنابراین وفاداری هم احمقانه هست. الان اگه اسیاتک هم بخواد این پروموشن رو برداره می رم جای دیگه .
اگه همسایتون داره پول یکسانی می ده و سرویس مشابه می گیره ولی کیفیت متفاوت داره می تونه بیاد شاتل یا برعکس. در مورد موضوع شما بیشتر مشکلات اینجوری از وارد نبودن اپراتورهای شرکت ها به تنظیمات هست

ne71
24-01-2019, 22:36
این ادبیاتشون منو کشته:

ILDC2
25-01-2019, 18:45
سلام
نسخه جدیدی از اسکریپت آپلود سنتر شاتلند اومده یا نه؟ چون یادمه مشکل پیدا کرده بود

MeHrDaD-91
25-01-2019, 18:57
کسی مشکلی با بازی های آنلاین داره مخصوصا رینبو سیکس؟؟؟

من مدام از سرور پرت میشم بیرون و مدام پاکت لاست دارم ولی عجیبش اینه ک پینگ خوبه؟؟

salam4802
25-01-2019, 23:22
سلام..دوستان شاتلی و اهل استریم ویدیو مشکل کندی روی ترافیک بین الملل در ساعات بین ده تا دوازده ونیم شب برا همه وجود داره یا نه و راه حلی داره یانه..تشکر

MeHrDaD-91
25-01-2019, 23:54
سلام..دوستان شاتلی و اهل استریم ویدیو مشکل کندی روی ترافیک بین الملل در ساعات بین ده تا دوازده ونیم شب برا همه وجود داره یا نه و راه حلی داره یانه..تشکر

برای همه هست و هیچ راهی نیست

salam4802
26-01-2019, 00:55
سلام ...تقریبا همه ما تجریه اینترنت نسل چهار داریم..من سرویس مبین نت و رایتل دارم وقتی برای بار اخر بابت 100 گیگ صدهزارتومان دادم احساس ساده لوحی بهم دست داد...با توجه به هزینه و فایده بعید میدونم انسان منطقی پیدا بشه که دسترسی به ای دی اس ال 16مگ داشته باشه ولی برای استریم ویدیو یا استفاده های نیازمند حجم زیاد بیاد و اینترنت به شکل احمقانه گرون قیمت نسل چهار استفاده کنه...دیگه دانلود ویدیو معنی خودش رو از دست داده وسرعت 16ای دی اس ال کاملا جوابگوی استریم 1080 هست.چه دلیلی وجود داره که واسه استفاده همیشگی انقد پول بدیم به اوپراتورهای موبایلی؟

salam4802
26-01-2019, 01:40
سلام ..دنبال کسی میگشتم که تجربه کندی توی ساعات اوج ترافیک داشته باشه..چون پشتیبانی شاتل زیر بار نمیره...منم دقیقا بین ساعت ده تا دوازده ونیم شب کندی روی ترافیک بین الملل دارم...شما هیچ پیشنهادی ندارید؟در ضمن حتما از روی انکس ام بردارید و بذارید روی انکس Aچون بی جهت سرعت دانلود کم میکنید بدون اینکه سرعت اپلودتون خیلی افزایش پیدا کنه و همچنین خطای crcزیاد میشه ونویز هم وضعش بدتر میشه

salam4802
26-01-2019, 01:48
مشکل ایرانی ها اینه که فقط میخوان یه چیزی گفته باشن دیگه ولو اینکه دوزار ارزش نداشته باشه
یک

دو
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=88ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=88ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=89ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=86ms TTL=50

Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 86ms, Maximum = 89ms, Average = 87ms

ping 1.0.0.1 -t

Pinging 1.0.0.1 with 32 bytes of data:
Reply from 1.0.0.1: bytes=32 time=88ms TTL=50
Reply from 1.0.0.1: bytes=32 time=89ms TTL=50
Reply from 1.0.0.1: bytes=32 time=87ms TTL=50
Reply from 1.0.0.1: bytes=32 time=90ms TTL=50
Reply from 1.0.0.1: bytes=32 time=97ms TTL=50
Reply from 1.0.0.1: bytes=32 time=91ms TTL=50
Reply from 1.0.0.1: bytes=32 time=86ms TTL=50
Reply from 1.0.0.1: bytes=32 time=95ms TTL=50
Reply from 1.0.0.1: bytes=32 time=93ms TTL=50
Reply from 1.0.0.1: bytes=32 time=87ms TTL=50

Ping statistics for 1.0.0.1:
Packets: Sent = 23, Received = 23, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 86ms, Maximum = 97ms, Average = 89ms

سه
400 گیگ ماهانه با قیمت 80 تومن = 80 هزار تقسیم بر 400 = 200 تومن هر گیگ کلاس اول دبستان جمع و تفریق

چهار
شما برو 40 مگابیت که هیچه 40 گیگابیت از ایرانسل بگیر وقتی حجمت محدوده اون سرعت رو باید قاب کرد زد به دیوار من ترجیح میدم همین 16 مگ رو نامحدود داشته باشم که هر موقع هر چیزی خواستم دانلود کنم یا ببینم (استریم لایو) تا این که 400000 گیگابیت ایرانسل به من بده با 100 گیگ ماهانه و 200 گیگ شبانه !!!!!!

پنج
اولین باره تو عمرم که تو دانشگاه من خودم مخابرات خوندم دارم میشنوم آلودگی هوا روی فرکانس رادیویی تاثیر میذاره و یا نویز روی فرکانس 5 گیگاهرتز !!!! دیگه بالاخره هر روز آدم یه چیز جدید یاد میگیره دیگه (اگر هم منظورتون از نویز پارازیت هست که ماشالله این پارازیت هایی که اینا میندازن رو همه چیز تاثیر داره نه فقط سیستم های وایرلس که اون بحثش جداست)
خیلی عذر میخوام که میپرسم مگه وضعیت جوی روی فرکانس های رادیویی تاثیر نداره؟روی فرکانس 5 گیگ نویز وجود نداره؟په خیلی فرکانس خوبیه با این اوصاف..من همیشه فکر میکردم پارازیت ماهیت نویز داره..نگو که در گمراهی اشکار بودم...شما گفتید دکتری مخابرات دارید؟شما که تحصیل کرده و باکمالات هستید نباید به راحتی ایرادی رو به کل جامعه هم وطنت نسبت بدید

BMW.M3_E46
28-01-2019, 15:28
دوستانی که سرویس گیم دارن یه پینگ لطف میکنن بگیرن
از این IP ممنون میشم 104.243.45.66

rezapcworld
29-01-2019, 23:08
دوستان ، یکی دو هفته ی برای من شاتل از ۸ تا ۱۲ شب شدیدا نسبت به سرورهای خارجی افت سرعت پیدا میکنه. داخلی سرعتم عالیه ولی خارجی میرسه به ۴۰ ۵۰ کیلوبایت در ثانیه!!! روال هرشبش همینه. برای شما هم همینطور یا نه؟؟ شب از تلگرام هیچی نیتونم دانلود کنم. هیچیا. برای شما چطوره؟؟؟

malthael
30-01-2019, 00:13
دوستان ، یکی دو هفته ی برای من شاتل از ۸ تا ۱۲ شب شدیدا نسبت به سرورهای خارجی افت سرعت پیدا میکنه. داخلی سرعتم عالیه ولی خارجی میرسه به ۴۰ ۵۰ کیلوبایت در ثانیه!!! روال هرشبش همینه. برای شما هم همینطور یا نه؟؟ شب از تلگرام هیچی نیتونم دانلود کنم. هیچیا. برای شما چطوره؟؟؟
برای من هم همینطوره .

Tehranshahr
30-01-2019, 12:31
من 2هفته پیش شاتل ثبت نام کردم و توی مجتمع ما هم تجهیزات داره. الان بعد 2هفته بجای اینکه تشریف بیارن اینجا وصلش کنن 3بار درخواست فرستادن مخابرات و رد شده و 10 بارم خودم تو این روزا زنگ زدم که تجهیزات شما اینجاست و نفرستین مخابرات و 10 بارم آدرس اینجارو چک کردن و همچنان داستان ادامه داره و هنوز خبری از نصب نیست....
من لقب گیج ترین شرکت رو به شاتل میدم و سعی میکنم کمترین استفاده رو بکنم ازش :|

salam4802
30-01-2019, 13:42
با این اوصاف مشکل کندی شاتل روی ترافیک بین الملل در ساعات اوج ترافیک عمومیت داره،بنده که هرچه گفتم پشتیبانی زیر بار این مشکل نمیره،لطفا تمام دوستانی که همچین مشکلی دارند اعلام کنن تا شاید بتونم پشتیبانی شاتل رو متوجه این مشکل بکنم،

misam5526
30-01-2019, 14:18
من 2هفته پیش شاتل ثبت نام کردم و توی مجتمع ما هم تجهیزات داره. الان بعد 2هفته بجای اینکه تشریف بیارن اینجا وصلش کنن 3بار درخواست فرستادن مخابرات و رد شده و 10 بارم خودم تو این روزا زنگ زدم که تجهیزات شما اینجاست و نفرستین مخابرات و 10 بارم آدرس اینجارو چک کردن و همچنان داستان ادامه داره و هنوز خبری از نصب نیست....
من لقب گیج ترین شرکت رو به شاتل میدم و سعی میکنم کمترین استفاده رو بکنم ازش :|

شما خط تلفنتون فیبر نوریه؟ درخواست چی دادید به شرکت؟ تجهیزات وایرلس داره در مجتمع؟ مجمتع فیبر کشی شده؟ شما الان چه سرویسی رو درخواست دادید به شاتل چون رانژه مربوط به سرویس adsl هست و توسط مخابرات باید انجام بشه.

vegas
30-01-2019, 14:56
تست تک کانکشن با سرور خارچ بقیه هم همین طوره ؟
سرویس ۸ مگابیت :

sadeghbb
30-01-2019, 15:26
پینگ داخلی رسیده به 70-80 !
پینگ به المان 170 !
:n04:
فقط هم میگن مشکل از کابله یا مودم رو خاموش روشن کن
البته نویز هم کم نگفتن :n31:

پشتیبانیه یا سرهم بندی ؟!؟!؟!؟
خوب راستشو بگید نت داغونه چرا هی میپیچونید !!!

rezapcworld
30-01-2019, 16:00
برای من فقط از ساعت ۱۲ شب تا ۱۲ ظهر بین المللش خوبه.
از ۱۲ ظهر به بعد کلا میشه اینترانت . خارجی تعطیل. قبلا همچین مشکلی نداشتم. معلوم نیست دائمی یا موقتی. دائمی بخواد باشه بهتر کوچ کنیم به یه شرکت دیگه ...

Tehranshahr
30-01-2019, 17:32
شما خط تلفنتون فیبر نوریه؟ درخواست چی دادید به شرکت؟ تجهیزات وایرلس داره در مجتمع؟ مجمتع فیبر کشی شده؟ شما الان چه سرویسی رو درخواست دادید به شاتل چون رانژه مربوط به سرویس adsl هست و توسط مخابرات باید انجام بشه.

خط فیبره ولی توی مجتمع ما DSLAM نصب کرده و روی خط ها ADSL میده.

misam5526
30-01-2019, 19:01
خط فیبره ولی توی مجتمع ما DSLAM نصب کرده و روی خط ها ADSL میده.

اگه dslam ها بصورت مایکرویو تغذیه میشن (یعنی پشت بام تجهیزات وایرلس نصبه) شما این مطلب رو بهشون یاداوری کنید که از وایرلس استفاده میخواید بکنید و بعد جزییاتش رو بگید تا اونها هم امکانپذیری رو بررسی کنند.(نمیدونم وضعیت dslam چیه و چند پورتست و ایا پورت خالی داره و یا لینک دیتای ورودی کفایت میکنه) الان دارن روی خط تلفن شما درخواست adsl میفرستن و این اشتباه رو بهشون یاداوری کنید که وایرلس میخواید (معمولا کارشناس وایرلس با کارشناس فروش معمولی فرق میکنه در نمایندگی ها. وقتی با اون فرد طرف صحبت شدید براش توضیح بدید دقیقتر)

Tehranshahr
30-01-2019, 22:10
اگه dslam ها بصورت مایکرویو تغذیه میشن (یعنی پشت بام تجهیزات وایرلس نصبه) شما این مطلب رو بهشون یاداوری کنید که از وایرلس استفاده میخواید بکنید و بعد جزییاتش رو بگید تا اونها هم امکانپذیری رو بررسی کنند.(نمیدونم وضعیت dslam چیه و چند پورتست و ایا پورت خالی داره و یا لینک دیتای ورودی کفایت میکنه) الان دارن روی خط تلفن شما درخواست adsl میفرستن و این اشتباه رو بهشون یاداوری کنید که وایرلس میخواید (معمولا کارشناس وایرلس با کارشناس فروش معمولی فرق میکنه در نمایندگی ها. وقتی با اون فرد طرف صحبت شدید براش توضیح بدید دقیقتر)

امروز یکی اومد خط رو رانژه کرد و الان لینک دارم ولی هنوز تو سایت نزده فکنم فردا راه اندازیش کنن.

naasr
31-01-2019, 19:07

کسی میدونه FTTC چی هست رو سیم مسی ارایه میشه یا فیبرنوری

ERF@NIAN
31-01-2019, 19:24

تا کافو داخل کوچه فیبر میکشن، از اونجا به بعد سیم مسی به صورت 2 vdsl میاد برای شما. هرچقدر فاصله شما از کافو بیشتر باشه سرعت کمتر میشه، بهترین عملکرد رو در فاصله کمتر از 100 متری داره. قاعدتا احتیاج به مودم vdsl دارید
اگه فاصلتون کمتر از 100 متر باشه تا نزدیک 100 مگابیت سرعت میده و اگه نهایتا یک کیلومتر از کافو فاصله داشته باشید سرعت میشه 24 مگابیت. خوبیش اینه تو هر کوچه ای یه کافو هست و فکرنکنم مشکلی پیش بیاد از این نظر

ul696
31-01-2019, 19:33

(Fiber To The Node)‎ FTTN یا Fiber To The Neighbourhood ، به راهکار فیبز نوری اطلاق می شود که در یک رک در یک فاصله چند کیلومتری مشتری terminate شود می گویند. معمولا این فاصله با راهکار مسی پشتیبانی می گردد.
‎(Fiber To The Curb)‎ FTTC یا Fiber To The Cabinet خیلی شبیه به FTTN می باشد با این تفاوت که قفسه خیابان به محل کاربر نزدیکتر است و کابل کشی فیبر نوری معمولا در طول 300 متری از محل مشتری ترمینال می شود. FTTC دارای محدوده ای برای تکنولوژی های مسی با پهنای باند بالا مانند اترنت سیمی یا IEEE 1901 شبکه خطوط برق و تکنولوژی Wi-Fi بی سیم می باشد. FTTC بعضا FTTP نامیده می شود که این مساله باعث شده تا با fiber to the premises که تکنولوژی کاملا متفاوتی است اشتباه شود.
اين داخل يك سايت شرکت ایرسانوین بود كه من مقدار كمي از آن را گذاشتم .

arsinn
01-02-2019, 12:22
افت سرعت زیاد در سرور های خارجی یک ماه اخیر در شاتل رو منهم دارم البته که خودشون بهتر از منوشما میدونن چه خبره چون مشکل عمومی هست ولی اینکه زیر بارش نمیرن حسابش جداست تا جایی که یادمه سیاست شاتل در موارد افت سرعت و کیفیت سرویس همیشه انکار بوده.

albertxx
01-02-2019, 12:24
دوستان کسی اینجا از رشت ( مرکز 7 ) سرویس داره ؟؟
اوضاع شاتل چجوریاست ؟

MeHrDaD-91
01-02-2019, 13:31
معلوم نیست این چند وقته دارن در شاتل چکار میکنند پینگ خوبه ولی مدام پاکت لاست و لفت خوردن از بازی های آنلاین دارم در صورتی ک دوستم پارس آنلاین داره هیچ کدوم از این اتفاقا براش نمی افته!!!!!!

maniya12
02-02-2019, 01:49
سلام دوستان من الان سرویس 8مگم داره حجمش تموم میشه ولی 4روز تا پایان دورش مونده میتونم شارژش کنم و از همون امروز سرویس حجمش برگرده زنگ بزنم نمایندگی

Electronic-Arts
02-02-2019, 15:29
تا کافو داخل کوچه فیبر میکشن، از اونجا به بعد سیم مسی به صورت 2 vdsl میاد برای شما. هرچقدر فاصله شما از کافو بیشتر باشه سرعت کمتر میشه، بهترین عملکرد رو در فاصله کمتر از 100 متری داره. قاعدتا احتیاج به مودم vdsl دارید
اگه فاصلتون کمتر از 100 متر باشه تا نزدیک 100 مگابیت سرعت میده و اگه نهایتا یک کیلومتر از کافو فاصله داشته باشید سرعت میشه 24 مگابیت. خوبیش اینه تو هر کوچه ای یه کافو هست و فکرنکنم مشکلی پیش بیاد از این نظر
FTTC یعنی فاصله کمتر از 300 متری تا کافو اگر بالاتر باشه دیگه FTTC نمیشه

maniya12
02-02-2019, 16:14
سلام دوستان من الان سرویس 8مگم داره حجمش تموم میشه ولی 4روز تا پایان دورش مونده میتونم شارژش کنم و از همون امروز سرویس حجمش برگرده زنگ بزنم نمایندگی
کسی نیست جواب مارو بده

misam5526
02-02-2019, 16:27
کسی نیست جواب مارو بده

شما 2 راه دارید:

1- سرویس فعلی رو بسوزونید و سرویس ماه بعد رو فعال کنید (هرچقدر روزش مونده باشه لز بین میره پس این روش برای سرویسهای یک ماهه بکار میره)
2- ترافیک اضافه بخرید برای روزهای باقی این سرویس

ERF@NIAN
02-02-2019, 17:17
FTTC یعنی فاصله کمتر از 300 متری تا کافو اگر بالاتر باشه دیگه FTTC نمیشه

بله، برای درک میزان محدودیت سیم مسی در vdsl که تا چه حد سرعت رو کاهش میده مثال زدم

mohammad reza_73
12-02-2019, 12:35
سلام دوستان،من سرویس 1 ماه 16 مگ خریدم ولی سرعتم روی 5یا 6 مگ هست،زنگ زدم گفت برد مسافت داری و تا همین قدر بیشتر کشش نداره:n14: گفت خطت رو روی 4 مگ فیکس میکنم که پایدار باشه الان دوباره تست سرعت گرفتم 3.7 مگابیت بود تازه از سرور داخل:n14:،همین هزینه رو میتونستم برا سرویس 4 مگ کنم و خیلی کمتر در میومد. به خدا خیلی دزد هستنالان یعنی این هزینه ای که برای سرویس کردم هیچ شد؟چیکار کنم؟راهی نداره؟لطفا راهنماییم کنید:n14:

ALIRK
12-02-2019, 13:11
سلام دوستان،من سرویس 1 ماه 16 مگ خریدم ولی سرعتم روی 5یا 6 مگ هست،زنگ زدم گفت برد مسافت داری و تا همین قدر بیشتر کشش نداره:n14: گفت خطت رو روی 4 مگ فیکس میکنم که پایدار باشه الان دوباره تست سرعت گرفتم 3.7 مگابیت بود تازه از سرور داخل:n14:،همین هزینه رو میتونستم برا سرویس 4 مگ کنم و خیلی کمتر در میومد. به خدا خیلی دزد هستنالان یعنی این هزینه ای که برای سرویس کردم هیچ شد؟چیکار کنم؟راهی نداره؟لطفا راهنماییم کنید:n14:

کلا کارشون همینه که 16یا 8بخری بعد بگن .....................
خیلی ها رو دیدم از شرکتهای دیگه روی همون خطی که شاتل گفته 4مگ میکشه دارن 16تا 20مگ استفاده میکنن
راهش اینکه برید مابقی پولتونو پس بگیرید وهمون 4مگ رو بخرید

srx190d
12-02-2019, 14:13

سلام
منطقیش اینه که با سرعت کمتر شروع میکردی
بهتر حالا از پارامتر های مودم ی اسکرین بگذارین

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

mohammad reza_73
12-02-2019, 15:28
سلام
منطقیش اینه که با سرعت کمتر شروع میکردی
بهتر حالا از پارامتر های مودم ی اسکرین بگذارین

این قسمت منظورتونه؟

MMDFullHD
12-02-2019, 15:35
این قسمت منظورتونه؟

سلام بله همین قسمت

خطتتون شدیدا نویز داره
رو ۴ مگ هم که تنظیم کرده همینقدر نویز داره
اینکه کلا adsl رو بیخیال شید یا اینکه تغیر بدید از شاتل به مخابرات
فاصله اتون تا مرکز چقده؟
از سر خطت هم همینقدر کشش رو داره؟

mohammad reza_73
12-02-2019, 15:35
کلا کارشون همینه که 16یا 8بخری بعد بگن .....................
خیلی ها رو دیدم از شرکتهای دیگه روی همون خطی که شاتل گفته 4مگ میکشه دارن 16تا 20مگ استفاده میکنن
راهش اینکه برید مابقی پولتونو پس بگیرید وهمون 4مگ رو بخرید
من خودم حجم زیادی مصرف نمیکنم(الانم سرویسم فیرلایت 16 هست،40 تومن،فیر 4 مگ هم 40 تومن ولی با حجم خیلی بیشتر) بیشتر سرعت برام مهمه،سامانه 195 شکایت کنم فایده نداره برای افزایش سرعت؟

mohammad reza_73
12-02-2019, 15:36
توی گوگل مپ نگاه کردم 1.5 کیلومتر بود:n03:

MMDFullHD
12-02-2019, 15:41
من خودم حجم زیادی مصرف نمیکنم(الانم سرویسم فیرلایت 16 هست،40 تومن،فیر 4 مگ هم 40 تومن ولی با حجم خیلی بیشتر) بیشتر سرعت برام مهمه،سامانه 195 شکایت کنم فایده نداره برای افزایش سرعت؟

نه دوست عزیز این بخاطر اینکه یا سیم کشی خونتون مشکل داره یا اینکه از مرکز مخابراتی خیلی دورید
اگه سرعت عالی تر میخوای باید یبار هزینه سنگین بکنی به شاتل همون زنگ بزنن بپرس ببین بگو پوینت تو پوینت میخوام یه ۱۵ تومن یه کارشناس میگیره میاد برا بررسی اگه تو شهر باشید میاد یه بررسی میکنه ببینه میتونن بهت وایرلس بدن یا نه یه خرج بکن برا وایرلس ولی در ازاش سرعت بالای ۲۰ مگابیت رو کم کم ازشون میگیری تو بهترین حالت و عشق بخواد بده ۱۰۰ مگابیت هم دادن تو اپارات دیدم گرفته بودن
یا برید رو وایرلس دیگر ارایه دهنده ها یا بی سیم مثل تی دی و ....
خلاصه رو سیم مسی به شما نمیشه کیفیت مطلوب اینترنت رو رسوند

MMDFullHD
12-02-2019, 15:44
۱.۵ کیلومتر مستقیم دیدید دیگه درسته؟
این یکو نیم با پیچ و خم از کوچه ها خیابون هارو باید در نظر گرفت و قطعی های که تو راه شده
پس دور از انتظار نیست
میمونه اینکه شما مودم رو فقط مستقیم وصل کنید به سر خطتون که مخابرات سیم رو کشیده سیم کشی خونتون رو جدا کنید و مودم رو مستقیم به سر خط وصل کنید و تست کنید

mohammad reza_73
12-02-2019, 15:52
سلام بله همین قسمت

خطتتون شدیدا نویز داره
رو ۴ مگ هم که تنظیم کرده همینقدر نویز داره
اینکه کلا adsl رو بیخیال شید یا اینکه تغیر بدید از شاتل به مخابرات
فاصله اتون تا مرکز چقده؟
از سر خطت هم همینقدر کشش رو داره؟
یه مطلب دیگه هم این که چند هفته پیش خطمون از طرف مخابرات قطع شد،بعد وقتی وصل شد بعد وقتی وصل شد موقع مکالمه نویز داشتیم که مخابرات پیگیری کردیم یه خورده بهتر شد،اسپیلیتر مودم رو هم وصل کردم به تلفن(مودم توی اتاقم هست و تلفنمون توی سالن)ممکنه به خاطر این باشه؟اگه اسپیلیتر بگیرم برای مودم تاثیر داره؟

mohammad reza_73
12-02-2019, 15:54
۱.۵ کیلومتر مستقیم دیدید دیگه درسته؟
این یکو نیم با پیچ و خم از کوچه ها خیابون هارو باید در نظر گرفت و قطعی های که تو راه شده
پس دور از انتظار نیست
میمونه اینکه شما مودم رو فقط مستقیم وصل کنید به سر خطتون که مخابرات سیم رو کشیده سیم کشی خونتون رو جدا کنید و مودم رو مستقیم به سر خط وصل کنید و تست کنید
اونجوری 1.8 کیلومتره...
حالا باشه سر فرصت این کار رو میکنم ببینم چطوری هست،ممنون

ALIRK
12-02-2019, 16:02
یه مطلب دیگه هم این که چند هفته پیش خطمون از طرف مخابرات قطع شد،بعد وقتی وصل شد بعد وقتی وصل شد موقع مکالمه نویز داشتیم که مخابرات پیگیری کردیم یه خورده بهتر شد،اسپیلیتر مودم رو هم وصل کردم به تلفن(مودم توی اتاقم هست و تلفنمون توی سالن)ممکنه به خاطر این باشه؟اگه اسپیلیتر بگیرم برای مودم تاثیر داره؟

اون مشکل فیوز مخبرات بود که نویز یا فرضا بوق نداشتید که از سمت خودشون برطرف میکنن
شما اگر تلفن مخصوصا بی سیم پاناسونیک دارید جدا کنید و ی نویز گیر یا همون اسپلیتر وصل کن بین راه مودم ببین فرقی میکنه پارامترهای مودم هم مقایسه کنید

MMDFullHD
12-02-2019, 16:07

شما یکبار از سر خط فقط سیم کشی خونرو قطع و مستقیم به مودم وصل کن برای تست کردن و نتیجه رو اعلام کن اگه بهتر شه
مشکل از سیم کشی ساختمون و یا اسپلیت هم میتونه باشه
من هم حدود ۱.۵ کیلو فاصله دارم از مخابرات سیم کشی خونم ۶ مگ بهم میده ولی از وقتی سیم جدا و تلفنم جدا کردم کشش ۳ برابر شده

albertxx
12-02-2019, 16:21

شما احتمالا مشکل سیم کشی داری
من خودم فاصلم از مخابرات حدود 1 کیلومتر هست ولی تا 20 مگ هم کشش خط داشتم

اون کارهایی که دوستان گفتند رو انجام بدید احتمالا مشکلتون حل میشه

srx190d
12-02-2019, 16:26
اگر نشد زیاد پیگیر نشوید
بهتر به فکر جایگزین باشین

MARTIN
12-02-2019, 18:26
اره یه نویز گیر برای مودم حتما باید داشته باشی.

shohreh91
12-02-2019, 19:20
با سلام
شاتل خوبه از لحاظ سرعت کاری و جوابدهی مشتریان اما جدیدا گرون شده

dj77
14-02-2019, 01:21
با سلام
شاتل خوبه از لحاظ سرعت کاری و جوابدهی مشتریان اما جدیدا گرون شده

از اولم گرون بود... الن تقریبا اکثر شرکت ها خودشون به سطح مطلوب کیفیت رسوندن
شاتل واقعا حجم جالبی هم ارائه نمیده در ماه روی سرعتهای بالاش..

humanaga
14-02-2019, 13:30
دیگه نمیشه این وضع رو تحمل کرد هر شب از ساعت 9 تا 1 شب سرعت تک کانکشن میشه 50-10کیلوبایت نه میشه بازی کرد پینگ 95 یدفعه که یه چیزی تو بازی اتفاق میفته پینگ میره بالای 300 اینا بعد بیرون که چک می کنم میبینم پینگم هنوز 98 ایناست!کلی لگ و فیرز و.....رسما نمیشه هم تویچ دید با این وضع!
خلاصه میرم پارس انلاین

pipo4713
14-02-2019, 14:49
دیگه نمیشه این وضع رو تحمل کرد هر شب از ساعت 9 تا 1 شب سرعت تک کانکشن میشه 50-10کیلوبایت نه میشه بازی کرد پینگ 95 یدفعه که یه چیزی تو بازی اتفاق میفته پینگ میره بالای 300 اینا بعد بیرون که چک می کنم میبینم پینگم هنوز 98 ایناست!کلی لگ و فیرز و.....رسما نمیشه هم تویچ دید با این وضع!
خلاصه میرم پارس انلاین

توی سایت شاتل تست سرعت وجود داره که هم سرور داخل داره و هم خارج میتونید چک کنید و در پایان کد رهگیری میده اگر اشتباه نکنم..و با سایت اسپید تست هم میتونید بررسی کنید و براشون عکس رو بفرستین تا بررسی کنن مشکل رو حل کنن..

arsinn
15-02-2019, 00:53
از اولم گرون بود... الن تقریبا اکثر شرکت ها خودشون به سطح مطلوب کیفیت رسوندن
شاتل واقعا حجم جالبی هم ارائه نمیده در ماه روی سرعتهای بالاش..
نمیشه گفت همیشه گرون بوده مثلا پارسال دویست گیگ 18ماهه با پهنای باند آزاد رو میداد صد تومن یعنی گیگی پانصد تومن می‌افتاد اون موقع بقیه شرکت‌ها چنین قیمتی نداشتن مثلا پارس آنلاین خیلی گرون بود اما الان برعکسه. درکل چیزی که هست این شرکت‌ها هر از مدتی اینترنتی از زیرساخت می‌خرند و پهنای باندشون رو افزایش میدن تا چند ماه اول چون نسبت به تعداد کاربرهاشون پهنای باند اضافی دارند میان تخفیف و قیمت‌های مناسب میدن تا مشترک جذب کنند چون بهرحال اون پهنای باند رو خریدن چه استفاده کنند چه نکنند. بتدریج که تعداد کاربرهاشون افزایش پیدا میکنه و متناسب با ظرفیتشون میشه تخفیف مخفیف ول میشه تا خرید و افزایش پهنای باند بعدی. این حالت چرخه ای هست که همه شرکت‌ها دارن دلشون هم برای منوشما نسوخته که تخفیف و پیشنهاد شگفت انگیز میدن سیاست کاری و نفعشون در این روال هست. شاتل فعلا در اون وضعیت پر شدن ظرفیتش هست که می‌بینیم هم تخفیفی نمیده هم مدتیه خصوصا در ساعات اوج مصرف یخورده افت سرعت داره

MeHrDaD-91
15-02-2019, 16:32
دیگه عذاب آور شده بازی آنلاین مدام لفت میخورم از سرور فایده نداره، من خودم شاتلم واقعا افتضاحه برا گیم، پینگش خوبه ولی از بس پورت ها و چیزای دیگه را دستکاری کردن رسما ر.یدن ب بازی آنلاین
دوستم از پارس آنلاین سرویس داره اصلا لفت نمیخوره ممکنه پینگش پایین یا بالا بره ولی لفت نمیخوره ب این راحتی. سرعت تک کانکش هم ک دیگه حرفی نزم بهتره
لعنت بتون ک یک تفریح هم ک آدم داره تو این خراب شده اونم دارین ازمون میگیرین

Electronic-Arts
15-02-2019, 22:37
دوستان شبا تقریبا از 9 شب به بعد تک کانکشن شما هم به .. میره ؟

humanaga
15-02-2019, 23:54
ازه و کسی هم پاسخگو نیست متاسفانه وقتی زنگ میزنی میگن همینی که هست ساعتی شلوغیه......دیگه بعد 2 ماه نمی تونم تحمل کنم

MMDFullHD
16-02-2019, 01:22
دوستان شبا تقریبا از 9 شب به بعد تک کانکشن شما هم به .. میره ؟

تا یعنی ۱۰ بهمن اینا سرویسم عالی بود عالی عالی
دقیقا دهه فجر که شد و .... ترکید واقعا اینترنت من
پینگ یهو میشد ۲۱۰ از المان تایم اوت از امریکا
پینگ درست شد تک کانکشن داغون میشد
الانم هست دقیقا هرچی بود ازین دهه ظلت شروع شد
از ساعت های ۱۲ تا ۱ شب شدیدا تک کانکشن میترکه و تا ۲ مگابیت سرویس هشت مگ من میاد
طوریه ک حتی با فیلت رشکن یه عکسم نمیتونی باز کنی ببینی
این ساعت یک شبه تک کانکشن

اینم مولتیه

حالا فردا شب دقیقا از ساعت ۱ بعد از ظهر هر چند ساعت تست میدم ببنید که چطور بطرز موذیانه ای سرعت افت میکنه
فک کنم از وقتی که یهو ۶ هزار نفر رو اوردن رو وی دی اس ال پهنا کم اورد تی دی هم داره کم کم راه میندازه

Electronic-Arts
16-02-2019, 13:05
تا یعنی ۱۰ بهمن اینا سرویسم عالی بود عالی عالی
دقیقا دهه فجر که شد و .... ترکید واقعا اینترنت من
پینگ یهو میشد ۲۱۰ از المان تایم اوت از امریکا
پینگ درست شد تک کانکشن داغون میشد
الانم هست دقیقا هرچی بود ازین دهه ظلت شروع شد
از ساعت های ۱۲ تا ۱ شب شدیدا تک کانکشن میترکه و تا ۲ مگابیت سرویس هشت مگ من میاد
طوریه ک حتی با فیلت رشکن یه عکسم نمیتونی باز کنی ببینی
این ساعت یک شبه تک کانکشن

اینم مولتیه

حالا فردا شب دقیقا از ساعت ۱ بعد از ظهر هر چند ساعت تست میدم ببنید که چطور بطرز موذیانه ای سرعت افت میکنه
فک کنم از وقتی که یهو ۶ هزار نفر رو اوردن رو وی دی اس ال پهنا کم اورد تی دی هم داره کم کم راه میندازه
من یه شاتل 8 مگ روی خط دارم یه 16 مگ صبانت وایرلس و روی جفتش از ساعت 8 بعضی وقت ها 9 شب به بعد twitch که میرم حتی 360p هم بافر میکنه درحالی که حالت عادی توی روز یا ساعت 12 شب به بعد 720p 60 فریم رو به راحتی تماشا میکنم دیشب تست تک کانکشن گرفتم سرعت دانلود 2 مگابیت بود مالتی گرفتم 16 بود

salam4802
16-02-2019, 20:05
من هم به دلیل کندی سرعت درساعات اوج ترافیک چهار بار اقدام به تغییر سرویس دهنده کردم و هر بار به شاتل برگشتم.طبق تجربه من از شاتل بهتر نمیتونید پیدا کنید باید با این چندساعت کندی کنار بیاید و مثل من هزینه بیخود نکنید امروز اینترنت از مخابرات خریدم و فردا قطعا تخلیه میکنم.قبلترش هم از فن اوا و های وب سرویس داشتم

sadeghbb
17-02-2019, 12:21
دیگه عذاب آور شده بازی آنلاین مدام لفت میخورم از سرور فایده نداره، من خودم شاتلم واقعا افتضاحه برا گیم، پینگش خوبه ولی از بس پورت ها و چیزای دیگه را دستکاری کردن رسما ر.یدن ب بازی آنلاین
دوستم از پارس آنلاین سرویس داره اصلا لفت نمیخوره ممکنه پینگش پایین یا بالا بره ولی لفت نمیخوره ب این راحتی. سرعت تک کانکش هم ک دیگه حرفی نزم بهتره
لعنت بتون ک یک تفریح هم ک آدم داره تو این خراب شده اونم دارین ازمون میگیرین
متاسفانه گیم تو ایران مرگ زودرس میاره !
نیم ساعت میخوای بازی کنی پینگ بالاست !
پینگ درست میشه کانکشن میخوابه
کانکشن درست میشه پورت میبندن !

برا من که حدود 40-50 روز هست پینگ شاتل با آی پی اختصاصی رسیده به 200 !

light
17-02-2019, 12:39
کسی دانلود شبانه فعال کرده ؟ سرعت پایین میاد یا نه !

بیام رو شاتل ؟ یا برم اسیاتک. پارس انلاین . های وب صبانت چیزی ؟

Sent from Galaxy s8

dj77
17-02-2019, 13:00
کسی دانلود شبانه فعال کرده ؟ سرعت پایین میاد یا نه !

بیام رو شاتل ؟ یا برم اسیاتک. پارس انلاین . های وب صبانت چیزی ؟

Sent from Galaxy s8
سرعت دانلود شبانه شاتل مطالبق سرویس روزانه و عادی شما هست و افت سرعت نداره

رضا جنگنده
17-02-2019, 20:37
سلام
آقا من سرویس از پار میگرفتم، الان جمع کردم میخام کوچ کنم شاتل ( همجا پوکیده، چاره ای جز شاتل نیس انگار)
به نظرتون جشنواره ۶ ماه بگیرم یا به ریسکش نمی ارزه؟ قیمت جشنواره خوبه + اینکه یه ۲۶ تومن هزینه نصب و اینا برام رایگان میشه. ولی از یه طرف دیگه تا ۶ ماه باید بمونم حتی اگه پینگ رو ۲۰۰ باشه

dj77
18-02-2019, 10:34
سلام
آقا من سرویس از پار میگرفتم، الان جمع کردم میخام کوچ کنم شاتل ( همجا پوکیده، چاره ای جز شاتل نیس انگار)
به نظرتون جشنواره ۶ ماه بگیرم یا به ریسکش نمی ارزه؟ قیمت جشنواره خوبه + اینکه یه ۲۶ تومن هزینه نصب و اینا برام رایگان میشه. ولی از یه طرف دیگه تا ۶ ماه باید بمونم حتی اگه پینگ رو ۲۰۰ باشه

بری شروع حتما از سرویس 1 ماهه استفاده کنید شرایط و کیفیت شاتل در منطقه خودتون بسنجید که بعدا پشیمون نشید... روی سرویسهاش پروموشن هم شما به اجبار مجبور به خرید خدمات دیگه هم خواهی شد مثل حجم و...

رضا جنگنده
18-02-2019, 11:42
بری شروع حتما از سرویس 1 ماهه استفاده کنید شرایط و کیفیت شاتل در منطقه خودتون بسنجید که بعدا پشیمون نشید... روی سرویسهاش پروموشن هم شما به اجبار مجبور به خرید خدمات دیگه هم خواهی شد مثل حجم و...
مرسی از راهنماییتون
روی سرویس های پروموشن از چه نظر نیاز به خرید حجم و... هست؟ چون الان سرویسی پروموشنی که به من گفتن حجم ۶ ماهش ۲۱۰۰ گیگ هست که میشه ماهی ۳۵۰ گیگ، با سرعت ۸ مگ، ماهی ۳۰ تومن
سرویس عادی که میخاستم بگیرم ۸ مگ هست ماهی حدود ۵۰ تومن
از چه نظر سرویس اولی یا همون جشنواره نیاز به ترافیک پیدا میکنه؟ نکته ای هست که من دقت نکردم؟

dj77
18-02-2019, 11:57
مرسی از راهنماییتون
روی سرویس های پروموشن از چه نظر نیاز به خرید حجم و... هست؟ چون الان سرویسی پروموشنی که به من گفتن حجم ۶ ماهش ۲۱۰۰ گیگ هست که میشه ماهی ۳۵۰ گیگ، با سرعت ۸ مگ، ماهی ۳۰ تومن
سرویس عادی که میخاستم بگیرم ۸ مگ هست ماهی حدود ۵۰ تومن
از چه نظر سرویس اولی یا همون جشنواره نیاز به ترافیک پیدا میکنه؟ نکته ای هست که من دقت نکردم؟

ببین شما چند تا فاکتور در نظر بگیر
2100 گیگ تقسیم بر 2 حجم واقعی شما هست
به مبلغ نهایی سرویست شاتل حدود 30 تا 40 تومن اضافه میکنه(مالیاتو...)

از همه موارد مهم تر شما به هر دلیلی نیاز به تخلیه خط پیدا کنی بعد از 1 ماه (عدم گیفت-عدم گرفتن سرعت مناسب و...) مبلغ به شما بازگشت داده نمیشه از طرف شاتل و شما مجبور هستی 6ماه استفاده کنی از سرویس

اگر از کیفیت شاتل در منطقه خودتون اطمینان دارید بگیرید سرویس رو بگیرید قیمتش بد نیست
اینم در نظر بگیرید شاتل داره ماهی 15 هزار تومن نسبت به سرویس عادیش به شما تخفیف میده همین! خیلی پلن خاصی ارائه نداده

همین ماهی 175 گیگ رو شاتل روی سرویس 1ماهه با سرعت 8 مگ به شما میده 50 تومن دیگه!

باز نظر خودتونه

MMDFullHD
18-02-2019, 17:06
چشه واقعا ؟؟؟ امروز؟؟؟‌
صنعتی صنعتی میزنه!!!!!

dj77
18-02-2019, 17:11
چشه واقعا ؟؟؟ امروز؟؟؟‌
صنعتی صنعتی میزنه!!!!!

فقط شاتل نیست ظاهرا مشکل از زیرساخت هم اپراتورهای دیگه هم مشکل دارن

MMDFullHD
18-02-2019, 19:23
فقط شاتل نیست ظاهرا مشکل از زیرساخت هم اپراتورهای دیگه هم مشکل دارن
ظاهرا درست شد نیم ساعت اینطور بود
ن همراه اول مشکلی نداشت

naasr
19-02-2019, 17:15
چند روزه قطع و وصلی و افت سرعت خیلی زیاد شده معلوم نیست دارن چه غلطی میکنن

humanaga
21-02-2019, 15:03
سرعت تک کانکشن دیگه رسما واسه من افتضاح شده:n02:تو طول روز هم دیگه نمیشه twitch اینا دید با کیفیت خوب چه برسه به شب ساعت 9.5 به بعد!!
و یه چیزع دیگه باید حضوری بریم واسه درخواست جمع اوری یا تلفنی؟

salam4802
21-02-2019, 23:27
در طول روز وضعیت تک کانکشن واقعا نمیشه ایرادی ازش گرفت،فقط از ساعت ده تا دوازده شب به شکل عجیب و غریبی کند میشه،منکه سرعت۱۶ دارم،نمیتونم تک کانکشن بیش از ۳مگ سرعت بگیرم،و تا حالا ۴ شرکت مختلف امتحان کردم و باز مجبور شدم برگردم شاتل،

Electronic-Arts
22-02-2019, 12:58
سرعت تک کانکشن دیگه رسما واسه من افتضاح شده:n02:تو طول روز هم دیگه نمیشه twitch اینا دید با کیفیت خوب چه برسه به شب ساعت 9.5 به بعد!!
و یه چیزع دیگه باید حضوری بریم واسه درخواست جمع اوری یا تلفنی؟
تک کانکشن من دقیقا از ساعت 9:30 یا 10:30 تا 12 همین جوری میشه روی اون یکی صبانت حتی 480p بافر میکنه
سراسری هست مخصوص شاتل نیست

zed2
25-02-2019, 20:44
بد دردیه که برق خونه قطع و وصل بشه به شکل بدجور و بزنه اداپتور مودم رو خراب کنه و چند ساعت همینطور ولتاژ چرت و پرت به مودم بده تا بررسی خونه ببینی مودم داره با LED رقص نور انجام می ده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MeHrDaD-91
25-02-2019, 20:56
خیلی شاتل افتضاح شده مخصوصا تو زمینه گیم مدام آدم لفت میخوره از سرور ها واقعا خسته کننده هست

دوستان این mtu را تنظیم کنم ب نظرتون اصلبا فایده ای داره یا نه؟؟ شما mtu را روی چند تنظیم کردید؟؟؟

zed2
26-02-2019, 17:17
خیلی شاتل افتضاح شده مخصوصا تو زمینه گیم مدام آدم لفت میخوره از سرور ها واقعا خسته کننده هست

دوستان این mtu را تنظیم کنم ب نظرتون اصلبا فایده ای داره یا نه؟؟ شما mtu را روی چند تنظیم کردید؟؟؟

من در گذشته یک بار mtu رو دستی ست کردم باسه پینگ ( البته رو یک isp دیگر ) چندان تو زمینه Ping برای من تاثیر نداشت ( شاید 3-5 ms که البته بخاطر تست کوتاهم قابل اعتماد نیست:n15:)
باسه مورد کلا خط سکته 0 این رو ازمایش نکردم - می تونی مقدارش رو کم کنی ببینی تاثیر داره یانه:n13:

mhd1990
27-02-2019, 08:32
سلام دوستان شما هم مشکل افت سرعت تک کانکشن دارید سرویس 8 مگ دارم 480p هم نمیتونه استریم پخش کنه سرعت دانلود تک کانکشن شده 60kb:n09:

sajad-tnt
27-02-2019, 11:12
بسته شاتللند حذف شد...

behroz3666
28-02-2019, 12:22
سلام دوستان من سرویس یکسالم شش روز دیگه تموم میشه میخوام همون سرویس رو تمدید کنم ولی نمیشه حتما باید سرویس جدید بخرم؟

arsinn
28-02-2019, 15:45
سلام دوستان من سرویس یکسالم شش روز دیگه تموم میشه میخوام همون سرویس رو تمدید کنم ولی نمیشه حتما باید سرویس جدید بخرم؟
بستگی داره که چه سرویسی داشته اید معمولا سرویس های پایه قابل تمدید هستند اما جشنواره ها نه چون فصلی تغییر می‌کنند در اون صورت باید جدید انتخاب کنید

behroz3666
01-03-2019, 18:10
سلام 16 مگ دوازده ماه 60 گیگ منظور ماهی 60 گیگ هست یا کلا

ahwazp30
01-03-2019, 19:14
سلام 16 مگ دوازده ماه 60 گیگ منظور ماهی 60 گیگ هست یا کلا

ماهی 60 گیگ داخلی ( 30 گیگ بین الملل ) که باقیمانده ی ان قابل انتقال به ماه بعد نیست.

zed2
02-03-2019, 00:01
سلام دوستان شما هم مشکل افت سرعت تک کانکشن دارید سرویس 8 مگ دارم 480p هم نمیتونه استریم پخش کنه سرعت دانلود تک کانکشن شده 60kb:n09:

من نگاه کردم مال خوم رو . تقریبا از ساعت 10 به بعد این طور میشه و تا بعد از 1 بامداد تقریبا همین داستان هست ( بعضی روز ها وضعیت بدتر و کیفیت پایین تر، بعضی روز ها وضعیت بهتر)
تقریبا سرعت بین 2-4 مگابیت است باسه دریافت که تک کانکشن یا مولتی کانکشن بودن زیاد روش تاثیر نمی زاره ( البته بعضی مواقع تک کانکشن زیر 2 هم نتیجه اش میاد.)
+
این موضوع البته فقط در سرورهای خارج مرزهای ایران برقراره و اگر سرورهای داخلی که روشون بار نیست رو ازمایش کردم، سرعت براحتی تا نزدیک 16 مگ می رسد.
این نشون می ده گه نقطه گلوگاه ارتباطی قسمت ارتباطات با خارج کشور است. حالا اینکه چرا اینجوری میشه و وضعیت چطور است رو از گزارشات پهنای باند و حجم مصرف و مانیتورینگ ISP ها و زیر ساخت می شه فهمید که من نمی دونم چطور میشه دسترسی پیدا کرد.:n15:

humanaga
02-03-2019, 23:00
متاسفانه سرعت تک کانکشن شبا شدیدا میاد پایین از اون بدتر دیگه باید عادت کنیم چون واسه همه دیگه طبیعی هست این مشکل و بیشتر کسایی که استفاده می کنند از نت مشکلی ندارن شاید از 100نفر فوق اش 5 نفر حساس باشن که واسه اون 5نفر هم کاری نمی کنند!
که همه این مشکلات برمیگرده به کمبود پهنای باند قبلا اینجور مشکلاتی که پیش می اومد معمولا سره 1 ماه حل می کردن یا یجورایی خبر خرید پهنای باند یا چندبرابر کردنش می اومد تا اواخر سال یا سال بعد ولی الا دیگه از اونم خبری نیست هرچقدر هم حرفشون الکی بوده باشه:n02:
خلاصه منم تا بعد عید صبر می کنم ببینم چی میشه اگه دقیقا همه ISP ها این مشکل افت تک کانکشن شبا رو داشتن که هیچ می مونیم چاره ای نیست واسه همه!خیر اگه شرکتی اینجور مشکلی نداشت و.... باید باز کوچ هامون رو شروع کنیم:n02:

MeHrDaD-91
06-03-2019, 19:33
خب این شرکت داره خیلی از مرز ها را جابجا میکنه و شده کاسه داغ تر از آش و ب گل گفتی آتش ب اختی.ار
امروز با سرور های سایت 30nama مشکل پیدا کرده و میگه مشکل از ما نیست ولی پشتیبانی سایت 30nama میگه فقط کسایی ک شاتل دارن دچار این مشکل شدن
دورم تمام بشه بر میگردم مخابرات یا ایرانسل شرف داره ب این شاتل حرو.
واقعا افتضاح شده ی محدودیت ها خاصی گذاشته ک هیچ کدوم از شرکت ها نگذاشتن

malthael
06-03-2019, 22:20
خب این شرکت داره خیلی از مرز ها را جابجا میکنه و شده کاسه داغ تر از آش و ب گل گفتی آتش ب اختی.ار
امروز با سرور های سایت 30nama مشکل پیدا کرده و میگه مشکل از ما نیست ولی پشتیبانی سایت 30nama میگه فقط کسایی ک شاتل دارن دچار این مشکل شدن
دورم تمام بشه بر میگردم مخابرات یا ایرانسل شرف داره ب این شاتل حرو.
واقعا افتضاح شده ی محدودیت ها خاصی گذاشته ک هیچ کدوم از شرکت ها نگذاشتن
متاسفانه همچین مشکلی رو من هم به وفور تجربه کردم . الانم منتظرم خط تلفن جدیدم وصل بشه تا روش از یه شرکت دیگه اینترنت بگیرم و شاتل رو تخلیه کنم .

sajad-tnt
08-03-2019, 13:23
این نخجوانی و شاتل داره چیکار میکنه دقیقا :|
سرعت دانلود از همه سایت های فیلم از جمله دیبا و سینما و نایت مووی رو نابود کردند!...
جالبه برید توی کامنت ها بخونید همه کسانی که مشکل سرعت دارند از شاتل استفاده میکنن!...

MeHrDaD-91
08-03-2019, 23:16
برا نماوا هست احتمال زیاد
نمی خواستم این را بگم همه ببخشید ولی شاشیدم تو شاتل

ILDC2
09-03-2019, 14:19
سلام
کسی لییچری سراغ داره قابلیت اسپلیت کردت داشته باشه؟
ممنون

sajad-tnt
09-03-2019, 14:25
سلام
کسی لییچری سراغ داره قابلیت اسپلیت کردت داشته باشه؟
ممنونdasan.ir
ولی سرویس دهی جالبی نداره

MeHrDaD-91
09-03-2019, 20:21
دوستانی ک از شاتل سرویس دارن تو بازی آنلاین مشکل لفت خوردن از سرور دارید یا نه؟؟ مخصوصا رینبو؟؟؟
من مدام لفت میخورم و تست هم از طریق دستگاه میگرم میگه 100 درصد پاکت لاست!!!!! ولی شاتل همه را میگه نه با اینکه مشکل از خودشونه

اگه مشکل دارید خواهشا زنگ بزنید اعتراض کنید

srx190d
09-03-2019, 21:26
شاتل فکر کنم مشکل داره
مشهد کلا تعدیل نیرو کرده نمایندگی کلا تعطیل شد

MMDFullHD
10-03-2019, 02:22
شاتل فکر کنم مشکل داره
مشهد کلا تعدیل نیرو کرده نمایندگی کلا تعطیل شد

:n09:بهرحال داره پولاشو جمع میکنه رو تی دی بتونه یه بازاری برای خودش دستو پا کنه
ولی قم بدترین اشتباه بود ک پول خودشو برای خرج دمو تشکیلات تی دی کرد
باید میومد تهران و شهر های پرجمعیت ک باز سود اوری و بازگشت سرمایه میکرد!

OldOne
13-03-2019, 02:12
کسی تونسته از شاتل دو مگابایت سرعت بگیره؟
من تازه سیم کشی تلفنم رو عوض کردم سرعتم دور و بره 1930 کیلوبایته
هر کاری میکنم دو مگ نمیشه:n13:

misagh1372
13-03-2019, 02:30

سرعت چند مگ گرفتین از شاتل؟

[ Ehsan ]
13-03-2019, 09:34

من از مخابرات الان تا 2250 میگیرم اما با8 کانکشن ،سرعت تک کانکشن حدود 1800 هست با آی دی ام.
نمیدونم روی بیست مگ بسته شده یا 24 مگ ،تو مودم که بین 19 و 20 متغیره .کشش هم معمولا همون.مقدار میزنه.

karwan125
13-03-2019, 10:56
سلام
من به تازگی اینترنت شاتل رو خریداری کردم.
فقط هنگام اتصال به اینترنت , IP که مودم میگیره به صورت داخلی هست و با IP که در محیط اینترنت ( WEB ) هست فرق داره
موقع تماس با پشتیبان فنی شاتل باید بگم چه تنظیماتی رو برام اعمال بکنن تا این مشکل برطرف بشه ؟

misam5526
13-03-2019, 12:05
سلام
من به تازگی اینترنت شاتل رو خریداری کردم.
فقط هنگام اتصال به اینترنت , IP که مودم میگیره به صورت داخلی هست و با IP که در محیط اینترنت ( WEB ) هست فرق داره
موقع تماس با پشتیبان فنی شاتل باید بگم چه تنظیماتی رو برام اعمال بکنن تا این مشکل برطرف بشه ؟

بگید به ای پی معتبر (پابلیک) احتیاج دارید. خودش متوجه میشه.

persian.godfather
13-03-2019, 13:59
این موضوع رو منم با پیشگامان دارم , ماجرا چیه؟

salam4802
13-03-2019, 15:18
;9103203']من از مخابرات الان تا 2250 میگیرم اما با8 کانکشن ،سرعت تک کانکشن حدود 1800 هست با آی دی ام.
نمیدونم روی بیست مگ بسته شده یا 24 مگ ،تو مودم که بین 19 و 20 متغیره .کشش هم معمولا همون.مقدار میزنه.
سلام،میتونید بگید دقیقا روی چه پهنای باندی واستون بسته شده ؟

malthael
13-03-2019, 18:55
منم این مشکل رو دارم و امروز هم باهاشون تماس گرفتم ولی نفهمیدن که چی میگم ! حالا قرار شد فردا یه همکار دیگه اش بیاد و باهام تماس بگیره .
اما یه مشکل که دارم اینه که گند زدن به اینترنت . مثلا الان خیلی از سایت ها از جمله steam برای من فیلتره ! درحالی که با ایرانسل هیچ مشکلی نیست . نکته جالبش اینه که دیشب که مودم رو ریست کردم و یه IP جدید گرفت از فیلتر بودن دراومد ولی صبح دیدم چراغ اینترنت روشنه ولی اطلاعاتی رد و بدل نمیشه (با همون IP شب پیش) . مجبور شدم دوباره کانکشن رو ریست کنم و دوباره همه چی فیلتر شد !!! چند بارم IP رو عوض کردم ولی فایده ای نداشت .

musican33
14-03-2019, 13:41
شاتل چقدر حریصه واقعا:n35:
تا الان دو دفعه هست که بسته 30 روزه 200 گیگابایتی رو به قیمت 30 هزار تومن می داد
این دفعه بسته رو تغییر داده به 300 گیگابایتی 30 روزه با قیمت 60 هزار تومن :n34:

خیلی ها از همون 200 گیگابایت هم شاید فقط نزدیک 100 گیگش رو مصرف می کردن

mhd1990
15-03-2019, 14:55
شاتل دیگه گندشو دراورده سرعت تک کانکشن قرار نیست درست بشه یک ماهه 8 مگ گرفتم تک کانکشن نهایتا 200 سرعت میده شبکه ها صداسیما هم نمیشه آنلاین دید چه شرکتی الان سرویس دهی ش خوبه؟

salam4802
15-03-2019, 16:27
شاتل دیگه گندشو دراورده سرعت تک کانکشن قرار نیست درست بشه یک ماهه 8 مگ گرفتم تک کانکشن نهایتا 200 سرعت میده شبکه ها صداسیما هم نمیشه آنلاین دید چه شرکتی الان سرویس دهی ش خوبه؟
سلام.کندی تک کانکشن توی چه ساعاتی دارید؟منم کندی تک کانکشن بین ساعات ده تا دوازده شب دارم..تا حالا سه تا شرکت عوض کردم ولی مجبور شدم دوباره برگردم شاتل..همشون این مشکل دارن و کمترین مشکل مال شاتله..قبل از تغییر شرکت تحقیق کنید که هزینه بیخدی ندید...من از های وب ..فن اوا ومخابرات گرفتم که همشون فاجعه بودن...شاتل قابل تحملتره به نظر من

[ Ehsan ]
15-03-2019, 18:30

این تک کانکشن داخلیه اینقد پایین؟؟؟؟
من سرعت تک کانکشن خارجیم همینقده.
داخلی تک کانکشن تا 16 میره تو اسپید تست.
البته تک کانکشن لینک خارج توی آی دی ام تا 1700 میره یعنی همون 16 مگ فقط نمیدونم چرا تویه سایت اسپید تست 3 مگ میشه.

mhd1990
15-03-2019, 19:00
سلام.کندی تک کانکشن توی چه ساعاتی دارید؟منم کندی تک کانکشن بین ساعات ده تا دوازده شب دارم..تا حالا سه تا شرکت عوض کردم ولی مجبور شدم دوباره برگردم شاتل..همشون این مشکل دارن و کمترین مشکل مال شاتله..قبل از تغییر شرکت تحقیق کنید که هزینه بیخدی ندید...من از های وب ..فن اوا ومخابرات گرفتم که همشون فاجعه بودن...شاتل قابل تحملتره به نظر من
الان 3 هفته س همیشه سرعت تک کانکشن پایینه 24ساعته

Electronic-Arts
15-03-2019, 23:00
تک کانکشن من روی تمام اینترنت هام از ساعت 10 به بعد تا 12 شب به حد حداکثر 2 مگابیت میرسه یعنی حتی 360p هم نمیشه twitch تماشا کرد

OldOne
16-03-2019, 13:34
سرعت چند مگ گرفتین از شاتل؟

16 مگابیت گرفتم

OldOne
16-03-2019, 13:44
دوستان خط من کشش 16 مگ رو داره؟

dj77
16-03-2019, 13:46
دوستان خط من کشش 16 مگ رو داره؟

بله جواب میده میتونید 16 مگ بگیرید

OldOne
16-03-2019, 13:53
بله جواب میده میتونید 16 مگ بگیرید
من از شاتل 16 مگ خریدم ولی حتی با مولتی کانکشن هم 14 مگ سرعت میگیرم

[ Ehsan ]
16-03-2019, 16:45
دوستان بیشترین سرعتی که شاتل داده چنده روی ای دی اس ال؟
بیشترین سرعتی که با آی دی ام گرفتین؟

ERF@NIAN
16-03-2019, 17:34

با مقدار line attenuation که 22.2 هست تا سیگنال به شما برسه تو مسیر یه مقدار تضعیف میشه. خط الآن روی 17 مگابیت بسته شده، پس باید بهتون حدودا 14.5 تو سایت اسپیدتست بده. زنگ بزنید بگید خط رو ببرن بالاتر روی 18 بزارن اون موقع بهتون 15.5 تا 16 میرسه
البته ممکنه حتی با وجود snr بالا قطعی پیش بیاد. تا وقتی تست نکنید نمیشه نظر حتمی داد
اگرم بخواید فیکس و راحت همه جا 16 بگیرید، باید خط روی 19 باشه

[ Ehsan ]
16-03-2019, 18:16
چرا سرعت تک لینک خارجی تو آی دی ام خیلی بیشتر از سرعت تک لینک خارجی با سایت اسپید تست هست؟

،یک کانکشن ای دی ام بهم 1700 میده یعنی 16 مگ اما اسپید تست تک خارجی 3مگ میزنه ،
البته وقتی آی دی ام رو 8 کانکشن بزارم تا 2250 هم میره

sajad-tnt
17-03-2019, 12:38
;9103556']چرا سرعت تک لینک خارجی تو آی دی ام خیلی بیشتر از سرعت تک لینک خارجی با سایت اسپید تست هست؟

،یک کانکشن ای دی ام بهم 1700 میده یعنی 16 مگ اما اسپید تست تک خارجی 3مگ میزنه ،
البته وقتی آی دی ام رو 8 کانکشن بزارم تا 2250 هم میره
حتما چک کن با 4G وصل نشده باشی, این چیزی که میگی با شاتل سازگاری نداره یا اینکه خیلی خیلی خیلی خوش شانس هستی!

[ Ehsan ]
17-03-2019, 15:31
حتما چک کن با 4G وصل نشده باشی, این چیزی که میگی با شاتل سازگاری نداره یا اینکه خیلی خیلی خیلی خوش شانس هستی!
نه با پی سی هستم ، خط روی 20 مگ بسته شده :n05::n02:

Gamemaster
17-03-2019, 17:42
مگه شاتل بالا 16 هم داره؟

misam5526
17-03-2019, 20:07
مگه شاتل بالا 16 هم داره؟

بله. هم TD-LTE راه اندازی کرده هم FTTC (کافوی نوری) با سرعتهای چند ده مگی... پوینت تو پوینت هم که قبلاً بود فقط سر سرعت دریافتی و نخ قبلیش مطمئن نیستم (برای رادیو)

dj77
19-03-2019, 01:28

طبیعی هست چچون خط روی 16 بسته شده حالا چون یا خط نمی کشیده بالاتر نستن یا خودشون نبستن
17 تا 17.5 ببندن درست میشه
زنگ بزنی درست میکنن برات اگر خطتت بکشه

mhd1990
19-03-2019, 09:21

بعد از پیگیری مشخص شد مشکل از زیرساخت منطقه بوده که امروز برطرف شده سرعت تک کانکشن درست شد

bleu2u4u
22-03-2019, 00:29
من 10 روز قبل از عید رفتم مخابرات تا اینترنتم رو کنسل کنن
با بدبختی و بعد دیدن 10 نفر راضی شدن خط رو تخلیه
فرداش درخواست به شاتل فرستادم
اونها هم بعد چند روز گفتن اینترنت ات وصل شده
ولی چراغ adsl ام روشن نمیشد
همه کارهایی که میشد رو کردم ولی تاثیری نداشت
تا اینکه درخواست کردم از شاتل 28 ام اومدن خونه تا ببینم چی میگن
طرف هم یه سری کارها کرد
سرعت خط رو تا 64 کیلوبایت هم پایین اورد ولی تاثیری نداشت (خط من قبلا تا 8 مگ رو هم بدون مشکل کشیده بود)
تیکت فرستاد تا وضعیت خطم رو دوباره بررسی کنن
طرف اخر سر گفت ممکنه مخابرات برای اینکه اذیتت کنن بصورت نرم‌افزاری برات مشکل ایجاد کرده باشه
امروز زنگ زدم بهشون گفتش از طرف ما مشکلی نیست :n27:
برای اطمینان دوباره درخواست بدید کارشناس بیاد (اون هم 4 روز دیگه) تا از سر خط هم بررسی کنه
من مطمئنم این مشکل سر خط هم برفراره چون تا همین 10 روز پیش به مدت چندین سال بدون هیچ مشکلی adsl داشتم
بنظرتون حرف طرف که میگفت مخابرات داره کرم میریزه چقدر ممکنه درسته؟
ممکنه به شرکت دیگه هم درخواست بدم و همین مشکل برام پیش بیاد؟ من رو بکشن هم حاضر نیستم برگردم مخابرات
چقدر شانش دارم بعد تموم شدن تعطیلات برم مخابرات سر و صدا کنم و با تهدید به شکایت درستش کنن؟

محمد7966
22-03-2019, 00:46
طرف هم یه سری کارها کرد
سرعت خط رو تا 64 کیلوبایت هم پایین اورد ولی تاثیری نداشت (خط من قبلا تا 8 مگ رو هم بدون مشکل کشیده بود)
طرف اخر سر گفت ممکنه مخابرات برای اینکه اذیتت کنن بصورت نرم‌افزاری برات مشکل ایجاد کرده باشه
برای اطمینان دوباره درخواست بدید کارشناس بیاد (اون هم 4 روز دیگه) تا از سر خط هم بررسی کنه
من مطمئنم این مشکل سر خط هم برفراره چون تا همین 10 روز پیش به مدت چندین سال بدون هیچ مشکلی adsl داشتم
ممکنه به شرکت دیگه هم درخواست بدم و همین مشکل برام پیش بیاد؟ من رو بکشن هم حاضر نیستم برگردم مخابرات
چقدر شانش دارم بعد تموم شدن تعطیلات برم مخابرات سر و صدا کنم و با تهدید به شکایت درستش کنن؟

الان اینترنت دارید فقط مشکل پهنای باند دارید؟؟یا کلا اینترنت هم ندارید؟

bleu2u4u
22-03-2019, 01:29
الان اینترنت دارید فقط مشکل پهنای باند دارید؟؟یا کلا اینترنت هم ندارید؟

نه آقا کدوم اینترنت
میگم چراغ adsl مودم اصلا روشن نشده

محمد7966
22-03-2019, 01:39
نه آقا کدوم اینترنت
میگم چراغ adsl مودم اصلا روشن نشده

یعنی خط نویز داره؟ اونقدر نویز داره که حتی 64 کیلوبایت رو نتونست ساپورت کنه؟!

بوق تلفن رو چک کنید،ببینید بوق واضح هست؟خش خش نداره؟

من بعید میدونم مخابرات بیاد اینکارو کنه که بیاد شما رو اذیت کنه

bleu2u4u
22-03-2019, 02:14
یعنی خط نویز داره؟ اونقدر نویز داره که حتی 64 کیلوبایت رو نتونست ساپورت کنه؟!

بوق تلفن رو چک کنید،ببینید بوق واضح هست؟خش خش نداره؟

من بعید میدونم مخابرات بیاد اینکارو کنه که بیاد شما رو اذیت کنه

نه خط هیچ نویزی نداره (قبلا هم هیچوقت مشکل نویز که باعث قطعی adsl بشه نداشتم)
انگار که اصلا اینترنت نداره
بدون اسپلیتر هم صدا تلفن بدون ذره ایی خش خش شنیده میشه

محمد7966
22-03-2019, 02:20
نه خط هیچ نویزی نداره (قبلا هم هیچوقت مشکل نویز که باعث قطعی adsl بشه نداشتم)
انگار که اصلا اینترنت نداره
بدون اسپلیتر هم صدا تلفن بدون ذره ایی خش خش شنیده میشه

احتمال خیلی زیاد مشکل از شاتل و اون شخصی که به شما گفته مخابرات داره شما رو اذیت میکنه،خواست عیب و مشکل شرکت خودشو بندازه گردن مخابرات

چیز عجیبی هم نیست،تو این دنیا کمتر کسی هست که بگه ماست من ترشه!

وقتی بوق واضح میرسه دست شما،یعنی مشکلی از سمت کافوی های مخابرات نیست و مشکل از تجهیزات و تنظیمات خود شرکت هاست

bleu2u4u
22-03-2019, 03:08
احتمال خیلی زیاد مشکل از شاتل و اون شخصی که به شما گفته مخابرات داره شما رو اذیت میکنه،خواست عیب و مشکل شرکت خودشو بندازه گردن مخابرات

وقتی بوق واضح میرسه دست شما،یعنی مشکلی از سمت کافوی های مخابرات نیست و مشکل از تجهیزات و تنظیمات خود شرکت هاست

عجب
پس چرا هیچ تلاشی برای درست شدنش نمیکنن؟
کارشناس تیکت زده
اونطرف هم گفتن تجهیزات تست شده و مشکلی نیست
یعنی با این حساب بعد اومدن کارشناس برای تست کردن سرخط و فهمیدن اینکه ارتباط تو اونجا هم برقرار نیست مجبور بشم دوباره بگردم دنبال یه شرکت دیگه؟
اینها از مشتری بدشون میاد؟
شما راهکاری به ذهنتون نمیرسه؟

محمد7966
22-03-2019, 03:23
عجب
پس چرا هیچ تلاشی برای درست شدنش نمیکنن؟
کارشناس تیکت زده
اونطرف هم گفتن تجهیزات تست شده و مشکلی نیست
یعنی با این حساب بعد اومدن کارشناس برای تست کردن سرخط و فهمیدن اینکه ارتباط تو اونجا هم برقرار نیست مجبور بشم دوباره بگردم دنبال یه شرکت دیگه؟
اینها از مشتری بدشون میاد؟
شما راهکاری به ذهنتون نمیرسه؟

چند روز دیگه صبر کنید،بد موقعی به مشکل برخوردید،تو تعطیلات عید دچار مشکل شدید

با مودم دیگه ای تست نکردید؟از کسی مودم قرض بگیرید ،خود شرکت هم مودم قرض میده.ببینید اتصال برقرار میشه یا نه؟؟یوزر و پسورد رو هم دارید.ببنید اتصال برقرار میشه یا نه

bleu2u4u
22-03-2019, 03:55
چند روز دیگه صبر کنید،بد موقعی به مشکل برخوردید،تو تعطیلات عید دچار مشکل شدید

با مودم دیگه ای تست نکردید؟از کسی مودم قرض بگیرید ،خود شرکت هم مودم قرض میده.ببینید اتصال برقرار میشه یا نه؟؟یوزر و پسورد رو هم دارید.ببنید اتصال برقرار میشه یا نه

100 درصد مشکل از سیم کشی داخلی و مودم من نیست
تو حونه یه خط adsl دیگه داریم وقتی مودمم رو بهش میزنم سریع چراغ adsl اش روشن میشه
کسی هم که از شاتل اومد خودش مودم داشت و با مودم خودش هم هیچ رقمه نتونست هیچ ارتباطی برقرار کنه

در مورد صبر کردن هم فعلا چاره ایی دیگه ایی ندارم ولی از این احساس ناراحتی میکنم که انگاری شرکت هیچ تلاشی برای درست شدنش نمیکنه
من برای اینکه سرویس قبل عید اماده بشه خودم رو به اب و اتیش زدم قبلش هم از مسئول شاتل که برای خرید باهاش تماس گرفتم تضمین گرفتم
ولی الان مثل پشیمون شدم چرا تا بعد تعطیلات صبر نکردم.

naasr
22-03-2019, 09:43
طرف هم یه سری کارها کرد

به نظرم خطتت اصلا رانژه نشده که میشه احتمال زیاد داد موقعی که کارشناس اتاق MDF مخابرات داشته پورت اتصال شما به تجهیزات شاتل را وصل میکرده یه اشتباه کرده حالا یا پورت خراب بوده یا... که برای بررسی این موضوع یا باید دوباره ایمیل به مخابرات بزنن یا نهایتا کارشناس فنی شاتل بره مرکز مخابرات منطقه تون و پورت و تجهیزات را بررسی کنه
شاتل تو اینجور موارد خاص خیلی خیلی گشاد بازی در میاره که بخواد پیگیری کنه

ALIRK
22-03-2019, 16:17

شما خطتتون رانژه نیست و معذرت میخواهم اون شخص هم عین گاو هیچی حالیش نبوده یا بوده شما رو گذاشته سرکار

صبر کنید تا تعطیلات تموم بشه

shaahani
22-03-2019, 20:49
منم با شاتل همین مشکل رو داشتم، اما مسئله اینجا بود که همون اول، مثل آدم نماینده های فروشش نگفتن که شرکت قبلی که خط روی اون رانژه بوده، بصورت نرم افزاری از داخل برنامه سازمان تنظیم مقررات، اعلام نکرده که خط تخلیه شده تا اونها بتونن رانژه رو انجام بدن.
(در چنین وضعیتی چراغ DSL مودم روشن میشه و شما میتونید صفحه تنظیمات اولیه شاتل رو ببینید، اما خبری از اینترنت نیست و به شما اعلام میکنن خطتتون رانژه نشده)

من بلافاصله در اولین روز تاخیر شاتل ازشون شکایت کردم، بعد همون روز متوجه شدم که مشکل از شرکت قبلی هست که تخلیه رو بصورت نرم افزاری انجام نداده.
این داستان جدید هست که درست کردن، قبلا از این خبرها نبود، الان کارهای اداری بیشتر شده.

من با شرکت قبلی تماس گرفتم و گفتم، عملیات تخلیه خط من تموم شده و بلافاصله، از داخل نرم افزار شاهکار (همون سیستم یکپارچه سازمان تنظیم مقرارت) اعلام کنند که خط تخلیه شده تا بتونم جای دیگه رانژه کنم، توی دو دقیقه انجام دادن و بعدش با شاتل تماس گرفتم و اونا که رانژه رو بصورت فزیکی از قبل انجام داده بودن، همون لحظه اینترنت رو وصل کردن.

اگه دیدی شرکت قبلی، اعلام تخلیه رو به نرم افزار شاهکار نمیکنه، معطل نکن سریع ازشون به سازمان تنظیم مقرارت با شماره 195 یا وب سایت زیر شکایت انجام بده و حتی بعد از حل شدن مشکل نیز، براشون بخاطر وقفه و سر دوندن مردم گزارش بنویس.

dj77
23-03-2019, 11:39
مشکلی با شرکتهای اینترنتی داشتید تو سایت 195 شکایت ثبت کندی انقدر قشنگگگگگگ جوابگو میشن یه هو ...:n26:

bleu2u4u
24-03-2019, 04:55
ممنون از کمک هاتون
فعلا یه شکایت به 195 فرستادم
فردا هم کارشناس شاتل میاد برای بررسی سرخط
با اون هم صحبت میکنم تا ببینم چی میشه

bleu2u4u
25-03-2019, 11:09
امروز کارشناس‌شون اومد و همونجور که انتظار میرفت از سرخط هم نتونست ارتباط بگیره
طرف گفت خط‌ات تو مخابرات چک شده مشکلی نیست
ممکنه چون فاصله ات تا مخابرات منطقه زیاده شرکت مخابرات که بهت اینترنت میداده تجهیزات رو بین مسیر گذاشته باشه
ما این رو نمیتونیم متوجه بشیم باید خودت بری باهاشون صحبت کنی
آخر سر هم گفت حتی اگه درست هم بشه بخاطر فاصله ات تا مرکز نهایت سرعتت 2 مگ باشه
نمیدونم مخابرات تو عید بازه یا نه
حالا امروز یا فردا یه سر میزنم ببینم اونها چی چرت و پرتی میخوان تحویلم بدن
نمیدونم میخواست از سرشون وا کنه یا واقعا از روی دلسوزی گفت بهت پیشنهاد میکنم بخاطر فاصله ات از خود مخابرات سرویس بگیر اونها بهتر میتونن بهت خدمات بدن

ALIRK
25-03-2019, 13:20
امروز کارشناس‌شون اومد و همونجور که انتظار میرفت از سرخط هم نتونست ارتباط بگیره
طرف گفت خط‌ات تو مخابرات چک شده مشکلی نیست
ممکنه چون فاصله ات تا مخابرات منطقه زیاده شرکت مخابرات که بهت اینترنت میداده تجهیزات رو بین مسیر گذاشته باشه
ما این رو نمیتونیم متوجه بشیم باید خودت بری باهاشون صحبت کنی
آخر سر هم گفت حتی اگه درست هم بشه بخاطر فاصله ات تا مرکز نهایت سرعتت 2 مگ باشه
نمیدونم مخابرات تو عید بازه یا نه
حالا امروز یا فردا یه سر میزنم ببینم اونها چی چرت و پرتی میخوان تحویلم بدن
نمیدونم میخواست از سرشون وا کنه یا واقعا از روی دلسوزی گفت بهت پیشنهاد میکنم بخاطر فاصله ات از خود مخابرات سرویس بگیر اونها بهتر میتونن بهت خدمات بدن

دوست عزیز طرف پیچوندت
سرکارتون گذاشته شرکت دیگه تو شهر شما اینترنت نداره که گیر دادی به این ispمسخره
اشغالترین نت حجم کم گرون فروشی اخه چی داشت رفتی سمتش

195شکایت بزن همین حرفها رو که بهت گفتن بگو

bleu2u4u
25-03-2019, 13:36
دوست عزیز طرف پیچوندت
سرکارتون گذاشته شرکت دیگه تو شهر شما اینترنت نداره که گیر دادی به این ispمسخره
اشغالترین نت حجم کم گرون فروشی اخه چی داشت رفتی سمتش

195شکایت بزن همین حرفها رو که بهت گفتن بگو

باقی isp ها هم تخم دو زرده نکردن
من طرح‌های همه شرکتها رو زیر و رو کردم
غیر از یکی دو شرکت که خودشون جاکشی شرکتهای دیگه رو میکنن و جزو شرکت های اصلی نیستن هیچکدوم نبود که با قیمت مدنظر من -زیر 40 توم در ماه- ماهی نزدیک به 200 گیگ اینترنت بین الملی بده

persian.godfather
25-03-2019, 15:32
باقی isp ها هم تخم دو زرده نکردن
من طرح‌های همه شرکتها رو زیر و رو کردم
غیر از یکی دو شرکت که خودشون جاکشی شرکتهای دیگه رو میکنن و جزو شرکت های اصلی نیستن هیچکدوم نبود که با قیمت مدنظر من -زیر 40 توم در ماه- ماهی نزدیک به 200 گیگ اینترنت بین الملی بده
ارزونترین طرح رو پیشگامان داره با ماهی 200 گیگ بین الملل 42 تومن سرعت 8 مگ به همراه 200 گیگ شبانه

berrnow
25-03-2019, 20:43
200 گیگ هم شبانه داره ؟ داخل سایتش نزده

afceaglee2013
26-03-2019, 00:54
جدیدا با google store به مشکل خوردم نمیتونم چیزی اپدیت کنم .. فقط و فقط هم با نت مخابرات این مشکل وجود داره .. چندبار آی پی عوض کردم و کش و دیتا رو پاک کردم ولی انگار نه انگار .. یه گوشی دیگه هم داریم با اونم همین وضعیته .. قبلا که اینطوری میشد با فیلترشکن حل میشد ولی الان اونا هم کار نمیدن ..تنظیمات مودم رو هم جدیدا عوض نکردم
با پشتیبانی هم تماس گرفتم گفتن بین چند صدهزار نفر فقط شما این مشکلو داری:n13:.. گفتم با توجه به اینکه با ایرانسل راحت دانلود میکنه هر چی هست زیر سر خودتونه .. حداقل از زیرساخت یا گوگل نیست

کسی این مشکلو داره؟

afceaglee2013
26-03-2019, 00:56
... لطفا پاک شود

sajad-tnt
26-03-2019, 10:28
دوستان عزیزی که میخواید تازه به شاتل نقل مکان کنید حواستون باشه این isp بصورت آتش به اختیار با VPNها و ... مقابله میکنه و وصل شدن به قندشکن ها خیلی سخت هست...

sajad-tnt
26-03-2019, 10:31
جدیدا با google store به مشکل خوردم نمیتونم چیزی اپدیت کنم .. فقط و فقط هم با نت مخابرات این مشکل وجود داره .. چندبار آی پی عوض کردم و کش و دیتا رو پاک کردم ولی انگار نه انگار .. یه گوشی دیگه هم داریم با اونم همین وضعیته .. قبلا که اینطوری میشد با فیلترشکن حل میشد ولی الان اونا هم کار نمیدن ..تنظیمات مودم رو هم جدیدا عوض نکردم
با پشتیبانی هم تماس گرفتم گفتن بین چند صدهزار نفر فقط شما این مشکلو داری:n13:.. گفتم با توجه به اینکه با ایرانسل راحت دانلود میکنه هر چی هست زیر سر خودتونه .. حداقل از زیرساخت یا گوگل نیست

کسی این مشکلو داره؟

بله الان مدتی هست که منم این مشکل رو دارم...

shaahani
26-03-2019, 12:06
کسی این مشکلو داره؟

در گروه های IT چند نفر نیز این مشکل شما رو گزارش کردند.
البته با شاتل مشکلی نیست، پورت های گوگل پلی 5228,5223 است، اکثر فیلترشکن های رایگان فقط صفحات وب را با پورت 80 و 443 و همینطور DNS با پورت 53 را تانل می کنند، در نتیجه در زمان استفاده از فیلترشکن نیز همچنان داده شما به گوگل استور به صورت قبل از استفاده، مستقیم ارسال می شود و تفاوتی ایجاد نمیشود تا مسئله حل گردد.
احتمالا از فیلترشکن خوبی استفاده نمیکنید، از چند برنامه یا روش مختلف فیلترشکن استفاده کنید و مسئله را حل کنید.

mojt90
26-03-2019, 12:31
خب هیچ vpn روی شاتل کار نمیکنه :n03:

bleu2u4u
26-03-2019, 16:34
امرور رفتم محابرات با معاون مرکز هم صحبت کردم گفت از طرف ما مشکلی نداری
وقتی برگشتم به شاتل زنگ زدم, این دفعه تلفن گویا گفت ما قادر به ارائه سرویس به شما نیستیم
با اپراتور که صحبت کردم گفت خط شما هنوز رانژه شرکت قبلیه
بهش میگم بعد 2 هفته بهونه بهتر از این نداشتید
2 دفعه ادم فرستادید خونمون اینقدر احمقید که یه همچین چیزی رو خودتون چک نکردید
جالبه برعکس دفعه های پیش که پشت تلفن خیلی مودب بودن و احترام میذاشتن این دقعه دختره حیلی دریده بود و انگار ارث باباش رو میخواست
منم قطع کردم, درخواست کنسلی فرستادم و به 195 شکایت کردم
هرچند که نتیجه شکایت هرچی بشه برای منی که عید رو بدون اینترنت موندم فایده ایی نداره

afceaglee2013
26-03-2019, 16:56
در گروه های IT چند نفر نیز این مشکل شما رو گزارش کردند.
البته با شاتل مشکلی نیست، پورت های گوگل پلی 5228,5223 است، اکثر فیلترشکن های رایگان فقط صفحات وب را با پورت 80 و 443 و همینطور DNS با پورت 53 را تانل می کنند، در نتیجه در زمان استفاده از فیلترشکن نیز همچنان داده شما به گوگل استور به صورت قبل از استفاده، مستقیم ارسال می شود و تفاوتی ایجاد نمیشود تا مسئله حل گردد.
احتمالا از فیلترشکن خوبی استفاده نمیکنید، از چند برنامه یا روش مختلف فیلترشکن استفاده کنید و مسئله را حل کنید.
:n16::n16: ممنون و متشکر جناب شاهانی
از دیروز که حدودا ۱۰..۱۲ ساعت میشه نه از نت ایرانسل ن مخابرات میتونستم از گوگل پلی استور چیزی دانلود یا اپدیت کنم .. رسما با افتابه قهوه ای وابسادن بالاسر اینترنت .. خدا ازشون نگذره .. الان بزرور بعد از چند بار ای پی عوض کردن (ک مطمئن نیستم موثر بوده یا نه) تونستم دو تا اپ رو اپدیت کنم .. رسما گوگل استور از کار افتاده برام:n27:

shaahani
26-03-2019, 17:04
:n16::n16: ممنون و متشکر جناب شاهانی
از دیروز که حدودا ۱۰..۱۲ ساعت میشه نه از نت ایرانسل ن مخابرات میتونستم از گوگل پلی استور چیزی دانلود یا اپدیت کنم .. رسما با افتابه قهوه ای وابسادن بالاسر اینترنت .. خدا ازشون نگذره .. الان بزرور بعد از چند بار ای پی عوض کردن (ک مطمئن نیستم موثر بوده یا نه) تونستم دو تا اپ رو اپدیت کنم .. رسما گوگل استور از کار افتاده برام:n27:
خواهش میکنم، امیدوارم به زودی مشکلتون حل بشه .:n16:

نرم افزار aptoide نیز جایگزین مناسبی برای گوگل پلی هست و اگه بعضی وقت ها دسترسی به گوگل پلی با مشکل مواجه شده باشه، از این برنامه نیز میتونید برای آپدیت برنامه ها استفاده کنید.
همینطور مارکت خوب خودمون farsroid نیز برای دسترسی به برنامه ها وجود داره.

گوگل پلی فقط و فقط به آی پی کار داره، بطورکلی اگه یک فیلترشکن پرقدرت داشتبه باشید که تمام دستگاه شما را تانل کنه و همینطور یک آی پی معتبر از کشورهای اروپایی به شما بده، دیگه هیچ مشکلی نیست. اصلا به موقعیت GPS ، زبان دستگاه و چیزهای دیگه توجه ای نداره.

naasr
26-03-2019, 20:08
امرور رفتم محابرات با معاون مرکز هم صحبت کردم گفت از طرف ما مشکلی نداری
وقتی برگشتم به شاتل زنگ زدم, این دفعه تلفن گویا گفت ما قادر به ارائه سرویس به شما نیستیم
با اپراتور که صحبت کردم گفت خط شما هنوز رانژه شرکت قبلیه
بهش میگم بعد 2 هفته بهونه بهتر از این نداشتید
2 دفعه ادم فرستادید خونمون اینقدر احمقید که یه همچین چیزی رو خودتون چک نکردید
جالبه برعکس دفعه های پیش که پشت تلفن خیلی مودب بودن و احترام میذاشتن این دقعه دختره حیلی دریده بود و انگار ارث باباش رو میخواست
منم قطع کردم, درخواست کنسلی فرستادم و به 195 شکایت کردم
هرچند که نتیجه شکایت هرچی بشه برای منی که عید رو بدون اینترنت موندم فایده ایی نداره

خدا بر سرشون سوتی دادن حالا هم بجای عذرخواهی طلبکار هستن:n24: تو کشورهای پیشرفته همچین اتفاقی بیافته با عذرخواهی و هدیه سعی میکنن مشتری راضی باشه:n40:

morteza_mombeini
26-03-2019, 21:14
خدا بر سرشون سوتی دادن حالا هم بجای عذرخواهی طلبکار هستن:n24: تو کشورهای پیشرفته همچین اتفاقی بیافته با عذرخواهی و هدیه سعی میکنن مشتری راضی باشه:n40:

اینجا باید مراقب باشی مالتو نبرن هدیه پیشکش