مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Shatel / شرکت شاتل
سلام دوستان .
الان مدتیه که بعضی سایت ها رو حتما باید با چی--زش--کن باز کنم. مشکل از چیه ؟؟
کلا وقتی چی--زش--کن باز میکنم سایت ها بهتر باز میشن.!!
سرویسم هم اکو 128 سه ماهه هست.
سلام برای منم هیمنطوریه کلا خیلی از سایت ها واسم باز نمیشه نمیدونم چرا :n27:دو سه روزه اینطوری شده قبلش درست بود
البته سرعت عالیه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یه سری پروتکل هارو زیرساخت بسته صداشم در نمیارن...
mehrabooni
15-12-2014, 01:23
یه سری پروتکل هارو زیرساخت بسته صداشم در نمیارن...
منبع حرفتون چیه رفیق
Sent from my iPhone using Tapatalk
برای من هم چند روزیه که صفحات خیلی دیر باز میشه و بقول دوستان با هیلتر شکن سریعتر باز میشه
زنگ زدم پشتیبانی میگه مشکل رفع میشه
احتمالاً به خاطر فیلترینگ هوشمنده.
منم این مشکل رو دارم.
abolfazlwest72
16-12-2014, 01:02
سرویس 8 مگ یهویی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mojtabaivi
16-12-2014, 09:32
سلام. واسه طرح آرت 1 ، مصرف منصفانه ش چقده؟ تا چقد ماهانه دانلود کنم محدود نمیکنن؟
arashaj74
16-12-2014, 09:58
سلام. واسه طرح آرت 1 ، مصرف منصفانه ش چقده؟ تا چقد ماهانه دانلود کنم محدود نمیکنن؟
بسته به منطقه و مرکز مخابراتی داره
ولی معمولا تا ۲۵گیگ محدود نمیکنن
omid-p30
17-12-2014, 17:30
سلام.
من میخوام شاتل بگیرم و بهم گفتند که باید از خودمون مودم بگیرید و گر نه در صورت کار نکردن ضمانتی در کار نیست، ولی من خودم میخوام یه مودم dlink بگیرم، خواستم بدونم مهمه آیا این چیزی که میگند و یا برای بازارگرمی هست ؟
ممنون.
behnamy01
17-12-2014, 19:13
سلام.
من میخوام شاتل بگیرم و بهم گفتند که باید از خودمون مودم بگیرید و گر نه در صورت کار نکردن ضمانتی در کار نیست، ولی من خودم میخوام یه مودم dlink بگیرم، خواستم بدونم مهمه آیا این چیزی که میگند و یا برای بازارگرمی هست ؟
ممنون.
آره بازارگرمیه، خودت بگیر
سلام.
ممنون.
هر مودمی عشقت میکشه بگیر
abolfazlwest72
17-12-2014, 19:46
سلام.
ممنون.
زیاد جدی نگیر خودت هر مودمی بخوای میتونی بگیریش:n16:
abolfazlwest72
18-12-2014, 01:09
8 مگ شاتل ساعات شبانه رایگان
serialbazan
19-12-2014, 17:11
این هم تست آرت 6 شاتل هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلود بین 350 تا 450 کیلوبایت هست،اولین ماه هست که از شاتل میگیرم،فعلا که واقعا راضی هستم،تا الان که حدود 15 روزه گرفتم 197 گیگ دانلود کردم
این هم تست آرت 6 شاتل هست
سرعت دانلود بین 350 تا 450 کیلوبایت هست،اولین ماه هست که از شاتل میگیرم،فعلا که واقعا راضی هستم،تا الان که حدود 15 روزه گرفتم 197 گیگ دانلود کردم
دوست عزیز شما ماهی چقدر پول میدی ؟ ...لطفا آخر ماه هم بیاید اعلام کنید که در کل چقدر گرفتید و در چه حجمی محدود شدید(امیدوارم که نشید)....
behzadkhanha
19-12-2014, 19:51
از دوستان اگه کسی در حال حاضر از این وی.پی.ان های معروف به "افزایش سرعت دانلود شبانه" استفاده می کنه بگه ببینیم به درد می خوره یا نه؟ تموم شبها؟ با همه لینکهای دانلود داخلی؟
serialbazan
19-12-2014, 20:30
دوست عزیز شما ماهی چقدر پول میدی ؟ ...لطفا آخر ماه هم بیاید اعلام کنید که در کل چقدر گرفتید و در چه حجمی محدود شدید(امیدوارم که نشید)....
دوست عزیز من 93 تومن براش پول دادمآالبته با مالیات و اینا میشه 101 تومن ولی مجبور شدم این سرویسش رو بگیرم،یک چیزی بهم گفتن که با عقل جور در نمیومد،گفتن تو محل شما فقط این آرت رو میتونید این ماه بگیرید و پایین ترش در منطقه شما ارائه نمیشه
آخه وقتی پورت باز باشه مگه نمیشه هر سرعتی گرفت ؟ :|
ولی حالا به هر حال پشیمون نیستم از این سرویسی که گرفتم چون تا الان هم باهاش کلی دانلود کردم و هم بازی آنلاین به راحتی انجام دادم،تا الان نسبت به قیمتش می ارزیده،امیدوارم محدود نکنن ...
دوست عزیز من 93 تومن براش پول دادمآالبته با مالیات و اینا میشه 101 تومن ولی مجبور شدم این سرویسش رو بگیرم،یک چیزی بهم گفتن که با عقل جور در نمیومد،گفتن تو محل شما فقط این آرت رو میتونید این ماه بگیرید و پایین ترش در منطقه شما ارائه نمیشه
ولی حالا به هر حال پشیمون نیستم از این سرویسی که گرفتم چون تا الان هم باهاش کلی دانلود کردم و هم بازی آنلاین به راحتی انجام دادم،تا الان نسبت به قیمتش می ارزیده،امیدوارم محدود نکنن ...
این فروختن اجباری سرویس محسوب میشه. شما می تونی از شاتل در سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شکایت کنی چون دلیل واهی آوردن برای ارایه نکردن سرویس و گرفتن پول بیشتر از مشترک.
من هر جور حساب میکنم مبنای علمی برای حرفشون پیدا نمیکنه.... شنیده بودیم میگن سرویس بالاتر نمیکشه ولی این حرفشون به احتمال زیاد برای پول بوده و بس....
امین1356
19-12-2014, 23:04
من هر جور حساب میکنم مبنای علمی برای حرفشون پیدا نمیکنه.... شنیده بودیم میگن سرویس بالاتر نمیکشه ولی این حرفشون به احتمال زیاد برای پول بوده و بس....
تو مراکزی که پورتاشون پر شده و پورت خالی کم دارن طبیعی هست که ترجیح میدن پورتها رو به سرویس های گرونتر بدن!
با تشکر
abolfazlwest72
20-12-2014, 01:11
تست شبانه سرویس 8 مگ
تست شبانه سرویس 8 مگ
سرور خارجی هم بگیرید
سپاس:n16:
abolfazlwest72
20-12-2014, 01:19
سرور خارجی هم بگیرید
سپاس:n16:
با اسپیدتست
با دانلود منینجر از سرور خارجی
اینم تک کانکشن
تو این 5 روزی هم که گرفتم 60 گیگ دانلود کردم
serialbazan
20-12-2014, 01:30
با اسپیدتست
با دانلود منینجر از سرور خارجی
اینم تک کانکشن
تو این 5 روزی هم که گرفتم 60 گیگ دانلود کردم
دوست عزیز شما با سروسیس حجمی 8 مگ شاتل در 5 روز 60 گیگ دانلود کردید ؟
شبانه بود همه دانلود هاتون ؟
اینم تک کانکشن
چقد سرعت تک کانکشنت کمه!!!!
من اون موقع که شاتل داشتم،سرعت تک کانکشنش واقعا عالی بود و فرقی با 32 کانکشن نمیکرد.
serialbazan
20-12-2014, 01:34
این فروختن اجباری سرویس محسوب میشه. شما می تونی از شاتل در سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شکایت کنی چون دلیل واهی آوردن برای ارایه نکردن سرویس و گرفتن پول بیشتر از مشترک.
بله متوجه شدم همون لحظه که دارن به اجبار میفروشن،ولی من عجله داشتم و حوصله بحث کردن باهاشون رو نداشتم !
گفتن از ماه بعد میتونید هر سرویسی خواستید ثبت کنید
من الان به قسمت تغییر سرویس میرم میزنه در منطقه شما سرویسی ارائه نمی شود !
میخوام بدونم اگر بخوام ماه بعد سرویسم عوض بشه صبر کنم این سرویس تموم بشه و قطع بشه و بعد سرویس جدید رو سفارش بدم یا اون موقع هم میزنه ارائه نمیشه و باید زنگ بزنم بهشون ؟
دوست عزیز اگه ماه های دیگه بخواهید اینطور دانلود کنید بی شک محدود می شید:n02:
توی منطقه هایی که شلوغ هست میگن پورت به سرویس ارزون نمیدیم.اگه نمی خواید نگیرید.این کجاش میشه زور فروشی؟!مثله اینه که یه نمایشگاه فقط ماشین های بنز و بی ام و را بخواد بفروشه :D
دلیلش را بالا توضیح دادم:
وقتی منطقه شلوغ باشه فقط برای سرویس های گران پورت میدن که هزینه اش بصرفه(بیشتر سود کنند)
توی منطقه هایی که شلوغ هست میگن پورت به سرویس ارزون نمیدیم.اگه نمی خواید نگیرید.این کجاش میشه زور فروشی؟!مثله اینه که یه نمایشگاه فقط ماشین های بنز و بی ام و را بخواد بفروشه :D
وقتی منطقه شلوغ باشه فقط برای سرویس های گران پورت میدن که هزینه اش بصرفه(بیشتر سود کنند)
کاری نداره این دوستمون می تونه به سازمان ارتباطات شکایت کنه اونوقت مشخص میشه کجاش میشه فروش اجباری
بعد هم بیاد اینجا نتیجه شکایت رو اعلام کنه
شما چرا انقدر حرص شاتل رو می زنی دوست پر حاشیه من :n02::n05:
بله متوجه شدم همون لحظه که دارن به اجبار میفروشن،ولی من عجله داشتم و حوصله بحث کردن باهاشون رو نداشتم !
گفتن از ماه بعد میتونید هر سرویسی خواستید ثبت کنید
من الان به قسمت تغییر سرویس میرم میزنه در منطقه شما سرویسی ارائه نمی شود !
میخوام بدونم اگر بخوام ماه بعد سرویسم عوض بشه صبر کنم این سرویس تموم بشه و قطع بشه و بعد سرویس جدید رو سفارش بدم یا اون موقع هم میزنه ارائه نمیشه و باید زنگ بزنم بهشون ؟
اتمام دوره مهم نیست می تونید 10 روز هم به پایان دوره مونده باشه زنگ بزنی نمایندگی (اگر تهران نیستی) سرویس دلخواه رو سفارش بدی
اون تغییر سرویس مای شاتل اصولا دکوری هست...
کاری نداره این دوستمون می تونه به سازمان ارتباطات شکایت کنه اونوقت مشخص میشه کجاش میشه فروش اجباری
بعد هم بیاد اینجا نتیجه شکایت رو اعلام کنه
شما چرا انقدر حرص شاتل رو می زنی دوست پر حاشیه من :n02::n05:
من حرس میزنم یا شما؟که2 ساله میگی شاتل بده هنوزم داریش
از طرفداران اینترنت مخابرات تهرانم هستی :n02:
خوبه اینجا دیگه همه میشناسنتونا :n31::n31:
راستی اون 100 باری که از شاتل شکایت کردی چی گیرت اومذ؟اینقدر بده چرا شاتلو تخلیه نمی کنی 2 تا مخابرات بگیری؟:n02::n02:
اینکه کار شاتل فروش اجباری نیست کاملا مشخصه!اصلا فروش اجباری معنیش چی میشه؟:n02:ایشون اینترنت شاتل نداشته می خواسته بگیره گفتن ماهه اول باید فلان سرویس را بگیری مگرنه بهت نمیدیم این میشه فروش اجباری؟:n02:
ای خدا...کی میشه دست از چرند گفتن برداری خدا میدونه:n02:
من حرس میزنم یا شما؟که2 ساله میگی شاتل بده هنوزم داریش
از طرفداران اینترنت مخابرات تهرانم هستی :n02:
خوبه اینجا دیگه همه میشناسنتونا :n31::n31:
راستی اون 100 باری که از شاتل شکایت کردی چی گیرت اومذ؟اینقدر بده چرا شاتلو تخلیه نمی کنی 2 تا مخابرات بگیری؟:n02::n02:
اینکه کار شاتل فروش اجباری نیست کاملا مشخصه!اصلا فروش اجباری معنیش چی میشه؟:n02:ایشون اینترنت شاتل نداشته می خواسته بگیره گفتن ماهه اول باید فلان سرویس را بگیری مگرنه بهت نمیدیم این میشه فروش اجباری؟:n02:
ای خدا...کی میشه دست از چرند گفتن برداری خدا میدونه:n02:
1-شما خودت جواب خودتو دادی اگه شکایت جواب نمیداد که من الان شاتل نداشتم دوست من :n06:
2-بنده همین الان هم از 3شرکت ارائه دهنده سرویس در محل کار و منزل دارم سرویس میگیرم, در ضمن نت مخابرات هم پینگش بالاست تایم اوت هم میندازه بعضی مواقع ولی امتیازات دیگه ای هم داره... :n01:
3-بله کاملا مشخصه نرود میخ آهنین بر سنگ, درباره فروش اجباری هم بنده حرفی ندارم چون مرغ شما یه پا داره و از طرفداران شاتل هستی :n02:
بعد جالبه آقای نخجوانی میاد شبکه 4 میگه بازار اینترنت کشور کاملا رقابتیه... :n31:
4-فکر نکنم یه بحث ساده ارزش توهین به هم رو داشته باشه... :n27:
دوست داشتی دلیل عدم تخلیه هم تصویری برات میزارم اینجا ببینی از سر اجبار بوده موندن بنده یا پیگیری مشکل و رفع مشکل :n16:
serialbazan
20-12-2014, 14:12
حالا اشکال نداره چه اجبار بوده چه نبوده من راضی هستم نیاز نیست بحثی پیش بیاد :n02:
برای تست ممکنه بازم همین سرویس رو بگیرم ببینم انقدر دانلود کنم محدود میشم یا نه :n09:
اگر که محدود شدم دیگه از ماه بعدش حجمی میگیرم و روی اصولش دانلود میکنم ...
serialbazan
20-12-2014, 14:14
اتمام دوره مهم نیست می تونید 10 روز هم به پایان دوره مونده باشه زنگ بزنی نمایندگی (اگر تهران نیستی) سرویس دلخواه رو سفارش بدی
اون تغییر سرویس مای شاتل اصولا دکوری هست...
من تهران هستم،ماه دیگه هم احتمالا همین رو تمدید کنم و ببینم نتیجش چی میشه :n02:
من تهران هستم،ماه دیگه هم احتمالا همین رو تمدید کنم و ببینم نتیجش چی میشه :n02:
پس با 23099 تماس بگیر اگر قصد تغییر سرویس داشتی
Firebirds
20-12-2014, 22:19
K e R i O روی شاتل سرعتش محدود نشده ؟
K e R i O روی شاتل سرعتش محدود نشده ؟
سرعتش خیر ولی شاتل نمیزاره وصل بمونه... دچار قطعی میشه بعد از چند دقیقه (نصب فایروال جدید)
abolfazlwest72
21-12-2014, 01:09
سرویس 8 مگ ساعات شبانه
behnamy01
21-12-2014, 10:04
سرعتش خیر ولی شاتل نمیزاره وصل بمونه... دچار قطعی میشه بعد از چند دقیقه (نصب فایروال جدید)
پس چه چیزایی بدون مشکله؟
amint1990
21-12-2014, 10:22
سلام دوستان عزیز
مدت زمان قانونی برای رانژه کردن چند روزه ؟
الان من از زمان تکمیل مدارک تا به امروز 19 روزه که منتظر تخصیص پورت هستم و به من گفتن که باید تا 3 هفته صبر کنی :n04:
آیا این صحت داره در سرویس دهی شاتل ؟
Majidson
21-12-2014, 10:57
سلام دوستان عزیز
الان من از زمان تکمیل مدارک تا به امروز 19 روزه که منتظر تخصیص پورت هستم و به من گفتن که باید تا 3 هفته صبر کنی :n04:
احتمالا شانست خورده به کابل برگردان مراکز [emoji1]
کدوم مرکز هستی ؟
Majidson
21-12-2014, 11:02
سلام دوستان عزیز
احتمالا شانست خورده به کابل برگردان مراکز [emoji1]
کدوم مرکز هستی ؟
arashaj74
21-12-2014, 15:16
پس چه چیزایی بدون مشکله؟
open v...p...n
خوب و بدون مشکل جواب میده
panikord
22-12-2014, 10:14
سلام دوستان عزیز
سه تا هفت روز اعلام میشه اما اگر پورت خالی نباشه باید منتظر موند. روزها یا هفته ها ...
رودهن به شهرهای تحت پوشش خدمات شاتل پیوست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
arashaj74
23-12-2014, 14:58
آرت ۵ سرور دبی
این shatelLand چیه جدیدا اضافه شده؟
این shatelLand چیه جدیدا اضافه شده؟
میزان دانلودی که شما از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجام میدی جدا محاسبه میشه و در ستون خودش
میزان دانلودی که شما از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجام میدی جدا محاسبه میشه و در ستون خودش
خب چه فایده ای داره؟
خب چه فایده ای داره؟
تا چند روز پیش ترافیک مصرفی این سایت رایگان بود اگر هم اشتباه نکنم تمدید شد
برای اطلاعات بیشتر با 23089 تماس بگیرید
shayan0o21
23-12-2014, 21:41
خب چه فایده ای داره؟
مال خود شرکت شاتل هست ، که اگر اشتباه نکنم میتونید تا 2 گیگ رایگان ازش دانلود کنید :n01:
مال خود شرکت شاتل هست ، که اگر اشتباه نکنم میتونید تا 2 گیگ رایگان ازش دانلود کنید :n01:
برای من که رایگان نبود شاید برای سرویس های حجمی رایگان حساب کنه
abolfazlwest72
24-12-2014, 00:30
سرویس 8 مگ اکو با شبانه رایگان
کسی که شبانه محدود بشه سرعت دانلودش چقدره ؟
من قبلا شبانه با سرعت 120 دانلود میکردم ولی پس از اینکه پولی شد ، به طور باورنکردنی سرعتم تا 1 مگ هم در موقع دانلود شبانه میرسید . ولی الان چند روزیه روی 40 ، 50 دانلود میکنم .
در ضمن برای اینکه محدود نشم روزی 400 مگ بیشتر دانلود نمیکردم
بنظرتون الان من محدود شدم ؟
alinoona
24-12-2014, 10:33
کسی که شبانه محدود بشه سرعت دانلودش چقدره ؟
من قبلا شبانه با سرعت 120 دانلود میکردم ولی پس از اینکه پولی شد ، به طور باورنکردنی سرعتم تا 1 مگ هم در موقع دانلود شبانه میرسید . ولی الان چند روزیه روی 40 ، 50 دانلود میکنم .
در ضمن برای اینکه محدود نشم روزی 400 مگ بیشتر دانلود نمیکردم
بنظرتون الان من محدود شدم ؟
اگه واقعا محدود بشید، سرعتتون میاد روی ۳۰، یا در نهایت میشه ۸.
اما نه با دانلود شبی ۴۰۰ مگ. خیلی نامردیه اینجوری. حداقل باید شبی ۱-۱/۵ گیگ و مجموعا در ماه بیشتر از ۲۰ گیگ دانلود داشته باشین تا محدود بشید.
یه ۴-۵ شب دانلود نکنید ببینید درست میشه یا نه، اگه شد که محدود شده بودید دیگه.
abolfazlwest72
24-12-2014, 11:03
اینم دانلود من تو این 15 روزی که سرویس 8 مگ کرفتم...فایل ندارم دانلود کنم ولی سرعت دانلود هنوز همون 8 مگه از سرور داخلی و خارجی..حدود 75 گیگ
amin1374
24-12-2014, 13:07
اینم دانلود من تو این 15 روزی که سرویس 8 مگ کرفتم...فایل ندارم دانلود کنم ولی سرعت دانلود هنوز همون 8 مگه از سرور داخلی و خارجی..حدود 75 گیگ
داداش کل اینترنتو که دانلود کردی :دی یادش بخیر منم یک زمانی خیلی دانلود میکردم ،راستی شب که میشه خیلی افتضاح میشه سرعت شما هم این مشکلو دارید منظورم اینه که پینگ بالا میره صفحات دیر لود میشه فیسبوک با اوپن وی پی ان که اصلا نمیشه رفت !
راهکاری ندارید؟ آرت1 هم هست طرحم
راستی شب که میشه خیلی افتضاح میشه سرعت شما هم این مشکلو دارید منظورم اینه که پینگ بالا میره صفحات دیر لود میشه فیسبوک با اوپن وی پی ان که اصلا نمیشه رفت !
راهکاری ندارید؟ آرت1 هم هست طرحم
منم ارت 3 دارم همین مشکلو دارم !! کلا 7 یا 8 ساعت نتم درسته از ساعت 4 صبح تا ظهر درسته به بعد کلا هیچ بازی توی هیچ سرور خارجی نمیتونم بازی کنم, مثل اینکه فقط هم من این مشکلو ندارم
abolfazlwest72
24-12-2014, 17:16
منم ارت 1 دارم همین مشکلو دارم !! کلا 7 یا 8 ساعت نتم درسته از ساعت 4 صبح تا ظهر درسته به بعد کلا هیچ بازی توی هیچ سرور خارجی نمیتونم بازی کنم, مثل اینکه فقط هم من این مشکلو ندارم
درسته واسه منم که 8 مگ دارم فقط ضبحا خوبه و شبا هم که افتضاحه و فقط با دانلدمنینجر میشه تو ساعات شبانه فول سرعت رو گرفت
8 مگ اکو به همه میدن یا فقط به شرکتا؟
xXxMAHDI100
24-12-2014, 23:03
دوستان سرویس
ECO2048 شبانه رایگان داره ؟ سرعت رو چنده ؟
و اینگه پینگ شاتل در چه حدیه ؟؟
mohammad211
25-12-2014, 16:39
دوستان من میخوام اینترنت نامحدود بگیرم از کدوم شرکت بگیرم بهتره؟
سرعتش زیر 150 نیاد.
هزینشم بیشتر از 50 تومن نشه.
درضمن من کم کم هر ماه 40 گیگ دانلود دارم.
arashaj74
25-12-2014, 17:29
دوستان من میخوام اینترنت نامحدود بگیرم از کدوم شرکت بگیرم بهتره؟
سرعتش زیر 150 نیاد.
هزینشم بیشتر از 50 تومن نشه.
درضمن من کم کم هر ماه 40 گیگ دانلود دارم.
آرت ۳ یا ۴ خوراک خودته
سرعت دانلود دومی بالای ۲۵۰ و تا ۵۰ گیگ هم محدود نمیکنه
mohammad211
25-12-2014, 17:41
آرت ۳ یا ۴ خوراک خودته
سرعت دانلود دومی بالای ۲۵۰ و تا ۵۰ گیگ هم محدود نمیکنه
داداش محدود بشه سرعتش چقدر میشه؟
50 گیگ آپلود و دانلود باهم حساب میشه یا آپلود و دانلود جداس.
راستی فرق طرح های سرویس های نامحدود ویژه (ART) و سرویس های نامحدود ویژه (ART-Light) چیه؟
arashaj74
25-12-2014, 18:00
داداش محدود بشه سرعتش چقدر میشه؟
50 گیگ آپلود و دانلود باهم حساب میشه یا آپلود و دانلود جداس.
راستی فرق طرح های سرویس های نامحدود ویژه (ART) و سرویس های نامحدود ویژه (ART-Light) چیه؟
حداکثر دانلودت و آپلودت نباید از گیگی ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ تومن بیشتر بشه(با توجه به پولی که بابت آرت دادی)
در مرحله اول محدودیت سرعتت نصف میشه
art light
نداشتم
arashaj74
25-12-2014, 20:37
دوستان چند روزی میشه اوضاع سیفون و فندق شکن های دیگه تو شاتل خرابه.gmail و گوگل ترنسلیت هم بدون فندق شکن(که اونم سرعت رو کم میکنه)کار نمیکنن
برا شما هم اینجوری هست؟
اصلا چرا خود ISP محدودیت ایجاد میکنه؟
همین الان 3g ایرانسل به راحتی جیمیل رو باز میکنه
پس معلومه این محدودیت ها از زیرساخت نیست
دوستان چند روزی میشه اوضاع سیفون و فندق شکن های دیگه تو شاتل خرابه.gmail و گوگل ترنسلیت هم بدون فندق شکن(که اونم سرعت رو کم میکنه)کار نمیکنن
برا شما هم اینجوری هست؟
dns ات الان چیه؟ عوضش کن احتمالا درست شه.
اگه با تغییر dns درست نشد ، تو فایرفاکس بزن about:config ، بعد ttl رو سرچ کن،بعد ببین مقدار dns.ttl-experiment.variant ات چنده؟
keyhan123
25-12-2014, 20:57
برا شما هم اینجوری هست؟
آره چند روزه خیلی افتضاح شده چه قند شکن چه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاتل مثل اینکه می خوادمشترکاش رو از دست بده نه!؟ چرا هر روز داره بدتر کار می کنه!؟
eman619rv
26-12-2014, 00:52
دوستان واسه سرویس 2 مگ این بسته های شبانه چجوریه؟؟ یعنی این بسته شبانه 3500 رو بگیری باز شبانه کاملا رایگان هست یا نه فقط 50 درصد تخفیف میشه تو مصرف؟
دوستان واسه سرویس 2 مگ این بسته های شبانه چجوریه؟؟ یعنی این بسته شبانه 3500 رو بگیری باز شبانه کاملا رایگان هست یا نه فقط 50 درصد تخفیف میشه تو مصرف؟
کاملا رایگان
abolfazlwest72
26-12-2014, 04:08
به این میگن اینترنت ...تست تک کانکشن در ساعات رایگان با سرویس 8 مگ:n04:به نظرم از همه شرکتا بهتره در حال حاضر
xXxMAHDI100
26-12-2014, 12:27
دوستان سرویس
ECO2048 شبانه رایگان داره ؟ سرعت رو چنده ؟
و اینگه پینگ شاتل در چه حدیه ؟؟
برا شما هم اینجوری هست؟
آره چند روزه خیلی افتضاح شده چه قند شکن چه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره من كه dns هم تغيير دادم درست نشد.
black_19_night
26-12-2014, 19:36
یک سوال دارم دوستان
الان برای استفاده از شبانه رایگان سرویس اکو باید حداقل 2 پگ گرفت یا 4 مگ؟ 3500 را بدی کاملا شبانه رایگان میشه یا 50% میفهمی
لطفا اطلاع دقیق دارید راهنمایی کنید
الان برای استفاده از شبانه رایگان سرویس اکو باید حداقل 2 پگ گرفت یا 4 مگ؟ 3500 را بدی کاملا شبانه رایگان میشه یا 50% میفهمی
لطفا اطلاع دقیق دارید راهنمایی کنید
سرعت سرویس مهم نیست شما سرعت 128هم داشته باشی با پرداخت ماهیانه 3500تومان از شبانه رایگان برخوردار میشی.
mehrabooni
26-12-2014, 21:07
سرعت سرویس مهم نیست شما سرعت 128هم داشته باشی با پرداخت ماهیانه 3500تومان از شبانه رایگان برخوردار میشی.
ایا محدود هم میکنن
این وی پی ان های داخلی هنوز کار میکنن
ماهی صد گیگ دانلود دارم چه طرحی پیشنهاد میدین
farshad0123
26-12-2014, 21:11
پروکسیهای elite روی شاتل کار میکنن؟
ایا محدود هم میکنن
این وی پی ان های داخلی هنوز کار میکنن
ماهی صد گیگ دانلود دارم چه طرحی پیشنهاد میدین
-بله
-بعد این داستان فیلترینگ هوشمند کمتر vpn درست کار میکنه.
-با آرت 5 تقریبا می تونی به عدد 80 گیگ در ماه با سرعت مطلوب برسی
پروکسیهای elite روی شاتل کار میکنن؟
معمولا اگر روی سرویس دهنده های دیگه جواب بدن روی شاتل هم جواب خواهد داد چون فیلترینگ قبل از اینکه پهنای باند به ISP برسه روش اعمال میشه.
arashaj74
26-12-2014, 23:26
معمولا اگر روی سرویس دهنده های دیگه جواب بدن روی شاتل هم جواب خواهد داد چون فیلترینگ قبل از اینکه پهنای باند به ISP برسه روش اعمال میشه.
چرا قندق شکن روی بعضی ISP ها خوب کار میکنن و رو بعضی دیگه نه؟
دارند یه سری تست هایی انجام میدن مثل همین داستان که گفتند می خواییم شبکه ملی اطلاعات تو قم اجرا کنیم چون رنج ip ها متفاوته زیر ساخت هم میاد اول طرحی رو که می خواد پیاده سازی کنه روی یک یا چند isp تست می گیره و فیدبک از پشتیبانی فنی و بخش فنی می گیره و به جمع بنید میرسه برای اجرای اون روش...
هیچی می شینند فکر میکنن چیکار کنیم که ملت رو روز به روز محدودتر کنیم...:n27:
farshad0123
27-12-2014, 00:01
بعضی از isp ها خودشون اختلال ایجاد میکنن توش
black_19_night
27-12-2014, 22:44
یک سر به سایت شاتل بزنید. به نظر می رسه از 10 آذر امسال تغییرات مهم ای ایجاد شده
یک سر به سایت شاتل بزنید. به نظر می رسه از 10 آذر امسال تغییرات مهم ای ایجاد شده
بله اون تغییرات برای سرعتهای 1 و 2 و4 هست که شما میگی اونها هم اگر می خواهند از شبانه رایگان برخوردار باشند باید ماهیانه 3500تومان پرداخت کنند.
mehrabooni
27-12-2014, 23:01
-بله
-بعد این داستان فیلترینگ هوشمند کمتر vpn درست کار میکنه.
-با آرت 5 تقریبا می تونی به عدد 80 گیگ در ماه با سرعت مطلوب برسی
هشتاد گیگ خیلی خوبه
قیمتش چقدره
هشتاد گیگ خیلی خوبه
قیمتش چقدره
هم در صفحه اول تاپیک کامل توضیح داده شده هم می تونید به این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-Cost-Of-Service-ECO) مراجعه کنید
mehrabooni
27-12-2014, 23:07
هم در صفحه اول تاپیک کامل توضیح داده شده هم می تونید به این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-Cost-Of-Service-ECO) مراجعه کنید
لینک با تپتاک باز نمیشه ولی رنگش آبی شده
لینک با تپتاک باز نمیشه ولی رنگش آبی شده
به سایت shatel.ir مراجعه کنید
SonyEricsson
28-12-2014, 01:30
کسی با قندشکن سافت اتر وصل میشه ؟ من چند روزه وصل نمیشم
xXxMAHDI100
28-12-2014, 02:51
بله اون تغییرات برای سرعتهای 1 و 2 و4 هست که شما میگی اونها هم اگر می خواهند از شبانه رایگان برخوردار باشند باید ماهیانه 3500تومان پرداخت کنند.
یعنی به صورت جدا باید خریده بشه !!؟
محدودیت حجمی برا دانلود شبانه دارند ؟
یه سوال دیگه منظور این دقیق چیه ؟
((* کاربران با این سرویس می توانند در ساعات رایگان شبانه، حداقل ۲ گیگابایت در ماه تبادل ترافیک داشته باشند. )) فقط 2 گیگ ؟؟؟؟؟؟؟:n13:
arashaj74
28-12-2014, 10:25
سرعت من رو روی سرویس آرت ۵ روی ۳۰۳۰ بسته بودند.امروز چک کردم آوردن روی ۲۷۰۰
تهران مرکز سلمان.هی تعریف کردیم...
Mehdi x13
28-12-2014, 11:49
سلام
کسی اینجا آرت 4 داره؟ پهنای باند آرت 4 رو روی چند میبدن؟ برای من با آرت 3 هیچ تفاوتی نکرده
downstream: 1150
upstream: 760
arashaj74
28-12-2014, 12:35
سلام
کسی اینجا آرت 4 داره؟ پهنای باند آرت 4 رو روی چند میبدن؟ برای من با آرت 3 هیچ تفاوتی نکرده
هر منطقه فرق داره عزیز.ماه پیش آرت ۴ داشتم روی ۲۴۰۰ بسته بودن(تهران-سلمان فارسی)
amir_trader
28-12-2014, 14:00
ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنن . من میخام منحصرا از remote desktop استفاده کنم و تنها چیزی که برام مهمه اینه که مثلا از عصر تا 11 شب افت سرعت نداشته باشم .الان 10 مگ مخابرات رو دارم که افتضاح هست و عصرها افت سرعت شدیدی داره .به نظر شما شاتل از این نظر مناسب هست ؟
Majidson
28-12-2014, 14:19
سلام
دوست عزیز من ART4 دارم ولی همین طور که دوستان میگن بستگی به میزان پهنای باند آزاد منطقه شما داره.
برای من Downstream : 2460 و Upstream: 760 بسته شده.
سلام
واسه منم آرت 3 و 1 فرقش نداشت.
فقط اینکه این ماه 100 گیگ دانلود کردم که اصلا نمی ارزید! چون کلا در روز 3 ساعت بیشتر نمیشد بازی کرد با این نت مجبور بودم دیگه چرت و پرت دانلود کنم :|
Mehdi x13
28-12-2014, 15:25
واسه منم آرت 3 و 1 فرقش نداشت.
فقط اینکه این ماه 100 گیگ دانلود کردم که اصلا نمی ارزید! چون کلا در روز 3 ساعت بیشتر نمیشد بازی کرد با این نت مجبور بودم دیگه چرت و پرت دانلود کنم :|
آرت 1 و 2 و3 معمولا فرقی ندارن ولی اینکه آرت 4 هم همینطور باشه دیگه آخر کلاهبرداریه . طبق اون چیزی که تو سایت زده همشون باید سرعت هاشون تفاوت داشته باشه
اكو 2048 ساعت 8:15 شب :n27:
اكو 2048 ساعت 8:15 شب :n27:
خوب شد چند ماه پیش از این شاتل کلاهبردار اومدم بیرون؛ تازگیا مثه اینکه همه چیش ترکیده...
abolfazlwest72
28-12-2014, 23:20
خوب شد چند ماه پیش از این شاتل کلاهبردار اومدم بیرون؛ تازگیا مثه اینکه همه چیش ترکیده...
نه خدایی واسه من خوبه تو این 17 روزی که گرفتم سرویس 8 مگ رو 100 گیگ دانلود کردم :n16:
xXxMAHDI100
29-12-2014, 00:02
نه خدایی واسه من خوبه تو این 17 روزی که گرفتم سرویس 8 مگ رو 100 گیگ دانلود کردم :n16:
این نکته پایینش که نوشته چیه ؟ تو سایت
* کاربران با این سرویس می توانند در ساعات رایگان شبانه، حداقل ۲ گیگابایت در ماه تبادل ترافیک داشته باشند. ?
دوستان برای دانلود کدوم سرویس شاتل رو بگیرم؟؟؟(ماهی 50 گیگ دانلود دارم)
ممنون
serialbazan
29-12-2014, 01:10
دوستان برای دانلود کدوم سرویس شاتل رو بگیرم؟؟؟(ماهی 50 گیگ دانلود دارم)
ممنون
شما میتونید ART 5 رو بگیرید و یا حتی ART 4 بستگی به منطقتون داره
اگر تهران باشید و منطقه مخابراتیتون مناسب باشه با ART 4 تا 50 میتونید و با ART 5 تا 80
من خودم ART 6 گرفتم و بعد دانلود 150 گیگ محدودم کردن
اگرم حجمی بخواید میتونید هر کدوم رو بگیرید،در ساعت رایگان فکر کنم بتونید اگر شبی 2 گیگ بگیرید،ماهی حدود 60 رو دانلود داشته باشید
serialbazan
29-12-2014, 04:41
دوستان من که الان محدود شدم،اگر سرویسم رو تمدید کنم،مثلا 13 دی تموم میشه مهلتش،تمدید که کنم،14 دی سرعتم مثل قبل میشه یا محدود میمونه ؟
آقا مث اینکه شاتلم بدرد نمیخوره، من الا آی اس پیم تا 6 گیگ میزاره با سرعت بالا دان داشته باشم بعد میوفته رو 17:n24:، یعنی شاتل مثلا روزی فقط 2 تا3 گیگ دان داشته باشی بعد 6 روز 11 گیگو تو ART1 دان کنی فرقی نداره بازم محدود میشی؟ نمایندگی اینجا استان گیلان میگه که نه محدود نمیشی:n13:
hosseinonline8000
29-12-2014, 18:33
سلام دوستان قضیه ی این شاتل لند چیه ؟ من الان عضوش شدم ولی حتی توی خود سایت شاتل هم یک توضبح در موردش ننوشتن !
serialbazan
29-12-2014, 18:49
سلام دوستان قضیه ی این شاتل لند چیه ؟ من الان عضوش شدم ولی حتی توی خود سایت شاتل هم یک توضبح در موردش ننوشتن !
چرا دوست عزیز،توضیح نوشتن،الان تو خود شاتل نوشته که تا 22 دی هر چیزی از شاتل لند دانلود کنید ترافیک نیم بها حساب میشه
فقط باید سرویس خودتون هم حتما شاتل باشه
hosseinonline8000
29-12-2014, 18:53
چرا دوست عزیز،توضیح نوشتن،الان تو خود شاتل نوشته که تا 22 دی هر چیزی از شاتل لند دانلود کنید ترافیک نیم بها حساب میشه
فقط باید سرویس خودتون هم حتما شاتل باشه
خوب لطف کنید یک توضیح مختصر بدید اصلا این سرویس چی هست ؟ استفاده از سرویس های شاتل لند چه فایده ایی داره ؟ دانلود و آپلود بصورت معمول چقدر هزینه داره ؟
arashaj74
29-12-2014, 18:57
دوستان من که الان محدود شدم،اگر سرویسم رو تمدید کنم،مثلا 13 دی تموم میشه مهلتش،تمدید که کنم،14 دی سرعتم مثل قبل میشه یا محدود میمونه ؟
سرعت با تمدید از محدودیت خارج نمیشه
باید ۱مدت بگذره(مثلا ۱۰روز)و مصرف بالا تو اون مدت نداشته باشید.اگه میخواید سریع محدودیت برداشته بشه باید سرویس رو ارتقا بدی٬مثلا از آرت ۶به آرت ۷
serialbazan
30-12-2014, 00:15
سرعت با تمدید از محدودیت خارج نمیشه
باید ۱مدت بگذره(مثلا ۱۰روز)و مصرف بالا تو اون مدت نداشته باشید.اگه میخواید سریع محدودیت برداشته بشه باید سرویس رو ارتقا بدی٬مثلا از آرت ۶به آرت ۷
ممنون از پاسختون
با این سرعتی که شده نمیشه دانلود زیاد داشت
پس اگر دانلود زیاد نکنم بعد از مدتی خودکار سرعت مثل قبل میشه
آخه بعضی ها گفتن سرعتشون چند ماه محدود مونده،من نگران اون شدم
گفتم الکی پول ART 6 ندم و محدود هم بمونم
متاسفانه اصلا تغییر سرویس برام فعال نیست،مینویسه در منطقه شما این امکان وجود ندارد
یا باید تلفنی بهشون بگم سرویسم رو عوض کنن یا همینو تمدید کنم و منتظر باشم سرعتم درست بشه
serialbazan
30-12-2014, 00:19
خوب لطف کنید یک توضیح مختصر بدید اصلا این سرویس چی هست ؟ استفاده از سرویس های شاتل لند چه فایده ایی داره ؟ دانلود و آپلود بصورت معمول چقدر هزینه داره ؟
یک سایت هست که برای خود شاتله و برنامه و بازی و مستند آموزشی داره
مزایاش این هست که اگر سرویستون برای شاتل باشه و ازش دانلود کنید در بازه های مشخصی یسری فواید داره مثل الان که تا 22 دی ماه نیم بها حجم استفاده میکنه
دانلود و آپلود هزینش بستگی به سرویسی که خریداری میکنید داره
ممنون از پاسختون
متاسفانه اصلا تغییر سرویس برام فعال نیست،مینویسه در منطقه شما این امکان وجود ندارد
یا باید تلفنی بهشون بگم سرویسم رو عوض کنن یا همینو تمدید کنم و منتظر باشم سرعتم درست بشه
معمولن 20 روزه از محدودیت درمیای ولی چیزی که هست اینه که در مورد سرویس های محدود،وقتی که یه نفر محدود میشه، دیگه سیستم شاتل بهش حساس میشه و تا یه ذره دانلود میکنه سریع محدودش میکنه و مثل اول نمیتونه دانلود کنه؛ حالا در مورد سرویس های نامحدود نمیدونم که حساس میشه یا نه.
این نکته پایینش که نوشته چیه ؟ تو سایت
* کاربران با این سرویس می توانند در ساعات رایگان شبانه، حداقل ۲ گیگابایت در ماه تبادل ترافیک داشته باشند. ?
یعنی اینکه اگه شبی بالای 2گیگ دانلود کنی،شبه سوم چهارم محدودی؛ حالا اینکه کی محدودت کنن بستگی به منطقه ات داره، مثلایکی مثلabolfazlwest72 ، که انگار شاتل اصن نظارت رو مرکزشون نداره و هر چقد میخواد دانلود میکنه و محدود نمیشه و یکیم مثل خودم (یا هر کسی مشابه من) که سریع بعد از یه مقدار زد جفت سرور داخلی و خارجیمو با هم ترکوند ( 2ماه پیش از این دزدتل تخلیه کردمو راحت شدم)؛
البته اینو بگم که ممکنه ماه اولی که از این شرکت سرویس میگیری، دیرتر محدود شی ولی وقتی که محدود شدی دیگه افتادی تو تله ی شاتل و زرتو زرت محدودت میکنه...
در نهایت تصمیم با خودته ولی اگه دانلودت زیاده از من میشنوی سراغ شاتل نرو چون کسایی مثل abolfazlwest72 خیلی کم پیدا میشن.
mehrabooni
30-12-2014, 03:37
یعنی اینکه اگه شبی بالای 2گیگ دانلود کنی،شبه سوم چهارم محدودی؛ حالا اینکه کی محدودت کنن بستگی به منطقه ات داره، مثلایکی مثلabolfazlwest72 ، که انگار شاتل اصن نظارت رو مرکزشون نداره و هر چقد میخواد دانلود میکنه و محدود نمیشه و یکیم مثل خودم (یا هر کسی مشابه من) که سریع بعد از یه مقدار زد جفت سرور داخلی و خارجیمو با هم ترکوند ( 2ماه پیش از این دزدتل تخلیه کردمو راحت شدم)؛
البته اینو بگم که ممکنه ماه اولی که از این شرکت سرویس میگیری، دیرتر محدود شی ولی وقتی که محدود شدی دیگه افتادی تو تله ی شاتل و زرتو زرت محدودت میکنه...
در نهایت تصمیم با خودته ولی اگه دانلودت زیاده از من میشنوی سراغ شاتل نرو چون کسایی مثل abolfazlwest72 خیلی کم پیدا میشن.
پس های وب بمونیم با شبی هفت هشت گیگ
xXxMAHDI100
30-12-2014, 12:42
پس های وب بمونیم با شبی هفت هشت گیگ
های وب چه سرویسی داری ؟ 7-8 گیگ میزنی
تو شاتل پروفایل های سرویس ها فرق داره؟ یعنی به غیر از کشش خط و مقایسش با snr به سرویس هم مربوط میشه؟
پارس آنلاین یک سوم حجم مصرفی رو ازت کم میکنه
abolfazlwest72
31-12-2014, 00:36
8 مگ شاتل
abolfazlwest72
31-12-2014, 01:44
سرعت شبانه همین الان یهویی:n02:
amin1374
31-12-2014, 08:47
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ایول چه حوصله ای .:دی
این هابیتی که داری میگیری همین جدیدست؟
اگه این 2014 عه است لینکشو بفرست بزنم تو گوشش :D
arashaj74
31-12-2014, 09:59
ممنون از پاسختون
باید نامه بزنی بهشون و درخواست بدی.با پشتیبانی تماس بگیر
Amin_0913
31-12-2014, 11:36
سلام
من 5-6 ساله که اکو 128 دارم
حالا با توجه به اینکه حجم دستگاه های موجود متصل به اینترنت در منزل زیاد شده دچار کمبود ترافیک شدم
حالا میخوام برم ART1 بگیرم...میخواستم بپرسم اگه 11 گیگ حدااقل ترافیک تموم بشه چه اتفاقی میافته؟
شبانه استفاده ندارم
ariobarzan2
31-12-2014, 12:35
سلام
حالا با توجه به اینکه حجم دستگاه های موجود متصل به اینترنت در منزل زیاد شده دچار کمبود ترافیک شدم
حالا میخوام برم ART1 بگیرم...میخواستم بپرسم اگه 11 گیگ حدااقل ترافیک تموم بشه چه اتفاقی میافته؟
شبانه استفاده ندارم
تا حدود 25 گیگ محدود نمیشی ولی بعد از اون سرعت رو میارون روی 8
یک سایت هست که برای خود شاتله و برنامه و بازی و مستند آموزشی داره
مزایاش این هست که اگر سرویستون برای شاتل باشه و ازش دانلود کنید در بازه های مشخصی یسری فواید داره مثل الان که تا 22 دی ماه نیم بها حجم استفاده میکنه
دانلود و آپلود هزینش بستگی به سرویسی که خریداری میکنید داره
برای من SMS اومده نیم بها ست ، ولی نیست تا بیت آخر رو حساب میکنه :n36:
arashaj74
31-12-2014, 19:19
تا حدود 25 گیگ محدود نمیشی ولی بعد از اون سرعت رو میارون روی 8
بعدش نمیارن رو ۸،در مرحله اول نصف میکنند و چند پله دیگه و در نهایت ۸
serialbazan
31-12-2014, 20:15
به نظرم شما رو هم یهو بدجور محدود کنن،زیادی دانلود نکن :n02:
منم خیلی خوشحال همینطور دانلود کردم،250 گیگ دانلود کردم،150 گیگ ترافیک اصلی بود که رفت،100 گیگ هم از شاتل لند که تا یلدا رایگان کرده بود
بعدش یهو سرعتم همون موقع از 450 کیلوبایت شده 50 کیلوبایت،تازه من ART 6 دارم که نامحدود هست :n23:
امیدوارم زودتر از محدودیت خارجم کنن وگرنه که اینطوری خیلی بد میشه چون از اون موقع چیزی دانلود نکردم که زودتر خارج کنن از محدودیت
serialbazan
31-12-2014, 20:16
به نظرم شما رو هم یهو بدجور محدود کنن،زیادی دانلود نکن :n02:
منم خیلی خوشحال همینطور دانلود کردم،250 گیگ دانلود کردم،150 گیگ ترافیک اصلی بود که رفت،100 گیگ هم از شاتل لند که تا یلدا رایگان کرده بود
بعدش یهو سرعتم همون موقع از 450 کیلوبایت شده 50 کیلوبایت،تازه من ART 6 دارم که نامحدود هست :n23:
امیدوارم زودتر از محدودیت خارجم کنن وگرنه که اینطوری خیلی بد میشه چون از اون موقع چیزی دانلود نکردم که زودتر خارج کنن از محدودیت
دوستان مشهدی که آرت 1 دارن شاتل لند براشون نیم بها حساب میشه؟
مهدی صفایی
01-01-2015, 11:26
کسی میدونه با 256 نامحدود شاتل تقریبا چند گیگ در ماه میشه دانلود کرد؟
یا اینکه سرعت با IDM حداقل چقدر میشه؟
لعنت به پارس و آسیاتک:n21::n21:
شاتل گردن کلفت شده دیگه مثل قدیم پشتیبانی نمیکنه مشتریان رو
abolfazlwest72
01-01-2015, 12:24
128 نامحدود شاتل
فقط نمیدونم چرا سرعت اپلود اینقدر پایینه فک کنم روو خطم نویز افتاده
egorlord
01-01-2015, 20:09
کسی میدونه با 256 نامحدود شاتل تقریبا چند گیگ در ماه میشه دانلود کرد؟
یا اینکه سرعت با IDM حداقل چقدر میشه؟
لعنت به پارس و آسیاتک:n21::n21:
آقا منم یه همیچین وضعی دارم الان میخوام از پارس فرار کنم
یه سری سوال داشتم
512 میخوام بگیرم نامحدود تا چقد دانلود کنم محدود نمیشم ؟
بعد ماه بعد که دوباره شارژ کنم از محدودیت در میام؟
وضعیت پینگ چطوریه ثباتشو اینا
سرویس گیم داره؟
ساعت شلوغی نداره؟ مثلا قبلا که پارس شبا محدود ها دانلود رایگان داشتن 2 به بعد که میشد سرعت من میترکید پینگ هم همینطور
ممنون.
مهدی صفایی
02-01-2015, 08:17
آقا منم یه همیچین وضعی دارم الان میخوام از پارس فرار کنم
یه سری سوال داشتم
512 میخوام بگیرم نامحدود تا چقد دانلود کنم محدود نمیشم ؟
بعد ماه بعد که دوباره شارژ کنم از محدودیت در میام؟
وضعیت پینگ چطوریه ثباتشو اینا
سرویس گیم داره؟
ساعت شلوغی نداره؟ مثلا قبلا که پارس شبا محدود ها دانلود رایگان داشتن 2 به بعد که میشد سرعت من میترکید پینگ هم همینطور
ممنون.
نه عزیز با سیاست جدید پارس پینگش عالی شده ولی دیگه اصلا بدرد دانلود نمیخوره چون قیمتش واقعا به نسبت شاتل و بقیه خیلی بیشتر شده:n21:
فقط بدرد گیم و سرور مجازی میخوره نه دانلود:n28:
egorlord
02-01-2015, 09:07
نه عزیز با سیاست جدید پارس پینگش عالی شده ولی دیگه اصلا بدرد دانلود نمیخوره چون قیمتش واقعا به نسبت شاتل و بقیه خیلی بیشتر شده:n21:
فقط بدرد گیم و سرور مجازی میخوره نه دانلود:n28:
خودم الان پارس دارم میخوام برای دانلود بیام شاتل واسه این میگم پینگش هنوزم ثابت نیست ولی 2 به بعد نمیریزه بهم:n31:
اینجور که معلومه ملت راضین از شاتل topic خیلی خبری نیس :n35:
اکو 2048 روزانه
اکو لایت هم به سرویسها اضافه شد :n31:
واسه این خبری نیست که:
چون مشکل شاتل فقط شبانه هست و دیگه همه از وضع شبانه شاتل خبر دارن و سوالای همه تکراری شده و صفحه های قبل جوابش هست...
abolfazlwest72
06-01-2015, 22:56
مثه اینکه وضع نت شاتلیا خیلی خوبه که اینجا خیلی خلوته ..تست ارت 1 شاتل سرور باکو:n02:
Mehdi x13
07-01-2015, 01:09
سلام
من اگر بخوام سرویس آرت 4 ام رو تغییر بدم به اکو 6 مگ شبی چقدر میتونم رایگان دانلود کنم؟
آرت 4 شاتل (محدود نشدم ):n30:
ارت خیلی وضعش خرابه باید همون اکو بگیرم :|
amin1374
07-01-2015, 11:10
ارت 1 همین الان یهویی سرور خارجم هست پینگو فقط در یابین :))
frozen01
07-01-2015, 16:47
کلاه برداری سرور های کاهش پینگ
دوستان جدیدا سرور های کاهش پینگ حجم هایی مثل 2 گیگ رو زدند 4 تومان.
خوب در این مورد که من تحقیق کردم متوجه شدم شارژ برای شما 2 گیگ هست ولی در هنگام کم کردن از شما به صورت 2 برابر شاید هم بیشتر کم میکنه و مشتری اصلا متوجه نمیشه.
پس دوستان گول تبلیغات رو نخورید.
و به این افراد اصلا اعتماد نکنید این شیوه فقط برای بازدید بیشتر سایت هست و عملا کلاه برداری هست
می خوام برم جمع آوری کنم تا همیشه این خاطره خوب از شاتل تو ذهم باشه نه پینگ 800 روز و 1000 شب
serialbazan
09-01-2015, 15:18
دوستان شاتل که میخواد از محدودیت دربیاره،کم کم سرعت مثل قبل میشه ؟
من آرت 6 دارم،سرعتم 400 کیلوبایت بود،بعد محدود شدم و سرعتم شد 50 کیلوبایت
الان بعد 14 روز سرعت شد 130 کیلوبایت
مثل قبل به 400 میرسه ؟ اگر بله چقدر معمولا طول میکشه ؟
ممنون
abolfazlwest72
09-01-2015, 17:53
آرت 1 شاتل
درود
دوستان من الان سرویس 512 نامحدود مخابرات رو دارم که هر دو ماه دارم 40 هزار تومن میدم
حساب کردم دیدم سالیانه 240 هزار تومن دارم بابت این سرویس گند میدم
حالا میخوام سرویس رو در صورت بودن سرویس بهتر تغییر بدم
بنظر شما با شرایط زیر از چه خدمات دهنده ای سرویس بگیرم و کدوم سرویسش رو بگیرم:
من اصلا دانلود فیلم و سریال ندارم و هر از گاهی بیشتر هر ماه یه بار سراغ البوم و اهنگ های جدید میرم و دانلود میکنم
بیشتر وب گردی میکنم و از برنامه های اجتماعی مثل وایبر و واتس اپ و لاین استفاده میکنم
فیسدوغ و این جور شبکه ها میرم هر از گاهی و کلا دانلودم کمه البته به غیر اجرای ویدئوهای انلاین و این چیزا که تو فیسدوغ هستش
قطعیش کم باشه و پشتیبانی خوبی هم داشته باشه
شبکه های وایبر و اسکایپ و لاین و واتس و اپ واین چیزارو بلاک نکن(چون یادمه یکی از ISP ها اینکارو میکرد)
سیفون دستشویی (یا همون که میدونین) روش کار کنه
پینگ خوبی داشته باشه
ریموت هم زیاد میزدیم
فقط یه سوال: اگه مثلا یه سرویس یکساله میگه ماهی 5 گیگ، اگه 5 گیگ تموم بشه سرویس تا شروع ماه بعد قطع هست یا میشه استفاده کرد؟
Mehdi x13
10-01-2015, 02:05
سلام
دوستانی که اکو 4 مگ یا 6 مگ دارن ممنون میشم اگر بگن شبی تا چقدر میتونن دانلود کنن؟
سقف دانلود شبانه رو بر اساس میزان مصرف ماهیانه حساب میکنن یا میزان مصرف در هر شب؟
ممنونم :n16:
alinoona
11-01-2015, 11:58
دوستان شاتل که میخواد از محدودیت دربیاره،کم کم سرعت مثل قبل میشه ؟
من آرت 6 دارم،سرعتم 400 کیلوبایت بود،بعد محدود شدم و سرعتم شد 50 کیلوبایت
الان بعد 14 روز سرعت شد 130 کیلوبایت
مثل قبل به 400 میرسه ؟ اگر بله چقدر معمولا طول میکشه ؟
ممنون
الان شما در سیستم مانیتورینگ شاتل، به عنوان کاربر پر مصرف شناخته شدید. سرعتتون به حالت عادی برمیگرده، ولی ایندفعه زودتر محدود میشید و دیرتر هم از محدودیت در خواهید اومد. البته این رو هم بگم که محدودیت شاتل قانون مشخص و مدونی نداره که بشه بر اساس اون نظر داد و گفت کی محدود میشد و کی از محدودیت خارج میشید. جوابها هم بر اساس تجربۀ شخصی افراد هست.
درود
من اصلا دانلود فیلم و سریال ندارم و هر از گاهی بیشتر هر ماه یه بار سراغ البوم و اهنگ های جدید میرم و دانلود میکنم
بیشتر وب گردی میکنم و از برنامه های اجتماعی مثل وایبر و واتس اپ و لاین استفاده میکنم
فیسدوغ و این جور شبکه ها میرم هر از گاهی و کلا دانلودم کمه البته به غیر اجرای ویدئوهای انلاین و این چیزا که تو فیسدوغ هستش
شبکه های وایبر و اسکایپ و لاین و واتس و اپ واین چیزارو بلاک نکن(چون یادمه یکی از ISP ها اینکارو میکرد)
سیفون روش کار کنه
پینگ خوبی داشته باشه
ریموت هم زیاد میزدیم
فقط یه سوال: اگه مثلا یه سرویس یکساله میگه ماهی 5 گیگ، اگه 5 گیگ تموم بشه سرویس تا شروع ماه بعد قطع هست یا میشه استفاده کرد؟
سلام،
شاتل برای کسانی که دانلود نیستند گزینۀ مناسبیه. البته پینگش تعریفی نداره.
در سرویسهای یکساله یا چند ماهه، ملاک دانلود، کل حجمی قابل دانلود در کل دوره است. یعنی اگه فرضا در سال میتونید ۲۰ گیگ دانلود کنید، فقط در شرایطی سرویستون قطع میشه که کل ۲۰ گیگ تموم بشه، مضاف بر اینکه شما در هر زمانی میتونید مجددا ترافیک بخرید.
سلام
دوستانی که اکو 4 مگ یا 6 مگ دارن ممنون میشم اگر بگن شبی تا چقدر میتونن دانلود کنن؟
سقف دانلود شبانه رو بر اساس میزان مصرف ماهیانه حساب میکنن یا میزان مصرف در هر شب؟
ممنونم :n16:
سلام،
میزان دانلود در مراکز مخابراتی مختلف، متفاوته.
میزان دانلودی که هر شب میتونید انجام بدید هم به سرعت دانلودتون بستگی داره. مسلما با سرعت ۲۰۰ نمیشه شبی ۸ گیگ دانلود کرد و اصولا مجموع دانلود شما برای شاتل مهمه. مثلا اگه حد مجاز دانلود برای اکو ۶، ۴۰-۴۵ گیگ باشه، مهم نیست که ۲۰ روزه این حجم رو دانلود میکنید یا ۲۵ روزه. وقتی از این حد بگذرید محدود میشید.
panikord
12-01-2015, 08:47
درود
دوستان من الان سرویس 512 نامحدود مخابرات رو دارم که هر دو ماه دارم 40 هزار تومن میدم
پینگ خوبی داشته باشه
ریموت هم زیاد میزدیم
دوست عزیز من حدودا دو ماهه که سرویس آرت 1 شاتل رو گرفتم. از لحاظ پشتیبانی شاتل برای من عالی بوده و اگر مشکلی هم بوده سریعا برطرف شده.
از لحاظ سرویس دهی هم من از سرویس فعلی راضی هستم.
حالا اگر دانلود زیادی ندارید سرویس های اکو می تونه مناسب باشه براتون :n39:
* اگر ترافیک شما زودتر از اتمام دوره تموم شه تا انتهای دوره رو می تونید گیگ اضافه خریداری کنین. هر گیگ 3600 تومان البته برای یکساله ماه ها رو جدا نکردن. شما کل ترافیک و ممکنه توو دو ماه استفاده کنی مدیریتش با خودتونه
reza_meybod
12-01-2015, 15:50
خدا رو شکر از این شرکت مزخرف بیرون اومدم
شنبه تخلیه کردم و دیروز مخابرات برداشتم
شب اول 5.5 گیگ
لااقل این یکی بلک لیست نداره مث شاتل !!
درود
پینگ خوبی داشته باشه
ریموت هم زیاد میزدیم
شاتل برای شما عالی هست...حتما شاتل بگیر...اگه پینگش در حالت نرمال برایت رضایت بخش نبود،زنگ بزن و سرویس کاهش پینگ را ازشون درخواست کن
حجم سالیانه ها باهمه...شما می تونی کل حجم یکسالتو در یک ماه استفاده کنی
ولی نکته ای که وجود داره اینه که اصولا به دلیل ناپایدار بودن کیفیت اینترنت در ایران،به همه توصیه می شه از قرارداد های طولانی خودداری کنند...منم به شما توصیه می کنم حداکثر3 ماهه بگیری...
خودم الان پارس دارم میخوام برای دانلود بیام شاتل واسه این میگم پینگش هنوزم ثابت نیست ولی 2 به بعد نمیریزه بهم:n31:
برای دانلود شاتل افتضاحه...اصلا نمیزاره دانلود کنید :n25:
سلام
شبانه استفاده ندارم
تا 20-25 گیگ محدود نمی کنه
ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنن . من میخام منحصرا از remote desktop استفاده کنم و تنها چیزی که برام مهمه اینه که مثلا از عصر تا 11 شب افت سرعت نداشته باشم .الان 10 مگ مخابرات رو دارم که افتضاح هست و عصرها افت سرعت شدیدی داره .به نظر شما شاتل از این نظر مناسب هست ؟
من فکر کنم بهترین گزینه برای شما باشه
maniya12
14-01-2015, 04:52
با سلام خدمت همه دوستان
من آبادان زندگی میکنم میخواستم بدونم اگه سرویس 128 نامحدود شاتل رو بگیرم آیا بدرد گیم آنلاین میخوره و وقتی که حداقل حجم ترافیک تبادل مثلا 9 گیگش تموم شد میشه با اینترنت گیم آنلاین بازی کرد یا نه؟!
abolfazlwest72
15-01-2015, 20:18
آرت 1 شاتل :n02:سرعتم بالاتره رفته داون استریمم قبلا رو 800 بود الان بردن رو 1300
mehr film
16-01-2015, 18:18
سلام دوستان ....
میخواستم ببینم سرویس های eco که حجمی هستن ... مثلا eco1024 بگیرم ، ریت دانلود رو روی چند میبندن در ساعات روز ؟ همون 1024 ؟ یا بالاتر ؟
من مرکز یزدان پناه هستم . ممنون میشم جواب بدید
Majidson
16-01-2015, 18:23
سلام دوستان ....
میخواستم ببینم سرویس های eco که حجمی هستن ... مثلا eco1024 بگیرم ، ریت دانلود رو روی چند میبندن در ساعات روز ؟ همون 1024 ؟ یا بالاتر ؟
من مرکز یزدان پناه هستم . ممنون میشم جواب بدید
اگر پهنای باند مرکز شما اوکی باشه downstream روی 3380 ولی اگر مرکز شلوغی باشه روی 2460 بسته میشه.
mehr film
16-01-2015, 18:31
ممنون از شما دوست عزیز .... اگر 512 هم بگیرم رو همین ها میبندن یا کمتر میشه ؟
amin1374
16-01-2015, 19:29
آرت 1 شاتل :n02:سرعتم بالاتره رفته داون استریمم قبلا رو 800 بود الان بردن رو 1300
میگم چرا چند روزیه سرعتم بهتر شده نگو داون استریم رو بردن بالا االن رفتم چک کردم اوضاع این جوریه
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
44.4
22.8
db
Line Attenuation
:
20.0
12.2
db
Data Rate
:
1326
637
kbps
Max Rate
:
22752
1088
kbps
CRC
:
0
0
Majidson
17-01-2015, 00:14
ممنون از شما دوست عزیز .... اگر 512 هم بگیرم رو همین ها میبندن یا کمتر میشه ؟
تو سرویس ECO از 128 تا 1024 هیچ فرقی ندارن.
Majidson
17-01-2015, 00:32
میگم چرا چند روزیه سرعتم بهتر شده نگو داون استریم رو بردن بالا االن رفتم چک کردم اوضاع این جوریه
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
44.4
22.8
db
Line Attenuation
:
20.0
12.2
db
Data Rate
:
1326
637
kbps
Max Rate
:
22752
1088
kbps
CRC
:
0
0
دوست عزیز ART1 کلا روی 1327 بسته می شود.. اگر قبلا 800 بوده یه مشکلی بوده. یا شاتل تو مرکز شما مشکل داشته یا تنظیمات مودمت یا نویز روی خط.
Majidson
17-01-2015, 10:47
ART 1 :
mostafa682
18-01-2015, 19:06
این شاتل سرویس 512ش تا چند میره؟تایم اوت اینا هم میده ؟پینگ روی چنده کلا؟
LOVEFORLOVE
18-01-2015, 20:00
سرعت شبانه و روزم اینه هاردم پر شده از بس دانلود کردم شبی 6 گیگ حداقل میگیرم چه داخلی چه خارجی:n19:
Abolfazl-Star
18-01-2015, 20:40
سرعت شبانه و روزم اینه هاردم پر شده از بس دانلود کردم شبی 6 گیگ حداقل میگیرم چه داخلی چه خارجی:n19:
شما سرویست چیه همشهری؟:n02:
منتظر محدودیت باش :n15::n15::n14:
...............
Firebirds
19-01-2015, 01:46
چه خبره دو باره دارن مانور میدن ؟<br />
چرا هرچی فی لت ر شکن هست 2 دقیقه یکبار قطع میشه ؟<br/>
LANDASEFR
19-01-2015, 18:16
سلام دوستان
آیا امکان انتقال سرویس از یک ادرس به ادرس دیگه وجود داره؟
alinoona
19-01-2015, 20:01
سلام دوستان
آیا امکان انتقال سرویس از یک ادرس به ادرس دیگه وجود داره؟
سلام.
بله، حتی شمارۀ تلفن هم لازم نیست همون قبلی باشه. ۳-۴ روزه معمولا وصل میشه.
abolfazlwest72
19-01-2015, 20:13
آرت 1 :n02:واقعا عالیه از همه نظر
reza_meybod
19-01-2015, 22:06
مخابرات 2 مگ ... ( یه هفته اس از شاتل راحت شدم )
تا حالا که سگش شرف داشته به شاتل بلک لیست !!!
Abolfazl-Star
20-01-2015, 11:10
آرت 1 :n02: بکوب دارم دان میکنم :n09:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
arashaj74
20-01-2015, 14:58
آرت 1 :n02: بکوب دارم دان میکنم :n09:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدوم منطقه ای؟برای این سرعت حداقل آرت ۳لازمه
الان آرت ۵ دارم سرعت دانلود ۳۵۰ هست
Majidson
20-01-2015, 17:20
مطمئنی ART1 هستی!؟ ART1 سرعتش بین 160 تا 180 هست. چطور برای شما مثل ART3 هست !؟
abolfazlwest72
20-01-2015, 19:49
جدی نگیرید باو...یه لحظه سرعتش اومده پایین بعد رفته بالا عکس گرفته مشخصه که...واسه منم بعضی موقع عا یهو میشه 50 بعد میره رو 250 اون لحظه عکس بگیرم همه میگن سرعت بالاست :n02:
northboys
20-01-2015, 23:32
یه سوال در مورد اینترنت شاتل داشتم اونایی که میدونن بگن.
تو ترافیک شبانه شاتل تغییری ایجاد شده؟؟؟ قبلا 1 تا 8 برا همه سرویسا رایگان بود.
تو سایتش زده
هزینه استقاده از خدمات ترافیک تشویقی شبانه با تخفیف ۵۰ درصدی برای کلیه سرویسهای خانواده اکو به جز eco6144 و eco8192 ماهانه معادل ۳،۵۰۰ تومان است که در صورت تمایل مشتری به استفاده از این خدمات، به تعرفه قیمت این سرویس ها افزوده خواهد شد.
babak_eivazi
20-01-2015, 23:33
دوستان شاتلی یه لطفی کنید از این ip ها برام پینگ تست بزارید در صورت امکان تو ساعات شلوغ باشه
146.66.158.1
104.16.24.33
8.8.8.8
abolfazlwest72
20-01-2015, 23:50
دوستان شاتلی یه لطفی کنید از این ip ها برام پینگ تست بزارید در صورت امکان تو ساعات شلوغ باشه
146.66.158.1
104.16.24.33
8.8.8.8
بفرمایید
babak_eivazi
21-01-2015, 08:50
بفرمایید
شما سرویس گیم رو فعال کردید ؟ من از نمایندگش تبریز خواستم تست بگیره گفت حدود 140-150 هست با همین ip هایی که اینجا گذاشتم و گفت اگه سرویس بخرید براتون گیمینگ رو فعال میکنیم که پینگ بیاد رو 120-130 ! ساعت 1:30 زنگ زده بودم
در ضمن می گفت برای دوره ی اول باید حتما 3 ماهه بخرم و مخابرات 1 ماهه اجازه نمی ده ! من که باور نکردم اگه از همین الان این چرت و پرت ها رو شرو کنن وای به روزی که سرویس رو خریده باشم و واقعا مشکلی پیش اومده باشه خدا می دونه چه چرت و پرتایی می خواد تحویل بده :n02:
abolfazlwest72
21-01-2015, 12:42
شما سرویس گیم رو فعال کردید ؟ من از نمایندگش تبریز خواستم تست بگیره گفت حدود 140-150 هست با همین ip هایی که اینجا گذاشتم و گفت اگه سرویس بخرید براتون گیمینگ رو فعال میکنیم که پینگ بیاد رو 120-130 ! ساعت 1:30 زنگ زده بودم
در ضمن می گفت برای دوره ی اول باید حتما 3 ماهه بخرم و مخابرات 1 ماهه اجازه نمی ده ! من که باور نکردم اگه از همین الان این چرت و پرت ها رو شرو کنن وای به روزی که سرویس رو خریده باشم و واقعا مشکلی پیش اومده باشه خدا می دونه چه چرت و پرتایی می خواد تحویل بده :n02:
نه فعال نکردم سرویس گیم رو.....با سرویس گیم یه 40 50 تا پینگ میاد پایین :n16:راستی شما که از مخابرات تبریز راضی بودی چرا میخوای بیای شاتل
babak_eivazi
21-01-2015, 14:10
نه فعال نکردم سرویس گیم رو.....با سرویس گیم یه 40 50 تا پینگ میاد پایین :n16:راستی شما که از مخابرات تبریز راضی بودی چرا میخوای بیای شاتل
من ۲ تا خط و ۲ تا سرویس دارم یکی نامحدود برای روز و یکی محدود برای شب جدیدا نامحدود مخابرات تبریز سرعتش کم شده اوضاع پینگ و پکت لاست هم خوب نیست ولی سرویس محدود هر شب همون ۲۷ گیگ دانلود رو میده میخوام سرویس نا محدود رو جمع کنم و از شاتل سرویس ارت بگیرم ولی محدود رو نگه میدارم برای دانلود شبانه کاربرد سرویس نامحدود فقط برای وب گردی و بازی آنلاین هست . راستی اینم بگم که کمترین سرعت سرویس های محدود مخابرات تبریز همون ۱۲۸ هست که ۶ هزار تومنه با همون سرویس هم میشه هر شب ۲۷ گیگ دانلود کرد و محدودیت سرعت نداره
abolfazlwest72
21-01-2015, 18:08
128 نامحدود شاتل
Milad4171
21-01-2015, 21:40
سلام دوستان .
سرعت دانلود سرویس Art1 چند هست ؟
abolfazlwest72
21-01-2015, 22:33
سلام دوستان .
سرعت دانلود سرویس Art1 چند هست ؟
الان من سرویس آرت 1 دارم سرعتم 145 ثابته شب و روز...:n16:
دوستان برا دوستم میخام ارت 1 بگیرم ماهی 21 22 گیگ مصرفشه سرعتش تا این حجم همون 1024 میمونه؟؟؟
abolfazlwest72
21-01-2015, 23:00
دوستان برا دوستم میخام ارت 1 بگیرم ماهی 21 22 گیگ مصرفشه سرعتش تا این حجم همون 1024 میمونه؟؟؟
اینم مصرف من با ارت 1 تو این 21 روز و هنوزم سرعتم 150 هست و پایین نیومده
اینم مصرف من با ارت 1 تو این 21 روز و هنوزم سرعتم 150 هست و پایین نیومده
فک کنم دیگه تا 22 3 گیگ سرعت خوب باشه بهش میگم بگیره.
من ارت 1 دارم تا 30 گیگ با سرعت 250 دانلود داشتم الان چند روزه سرعتم نصف شده نهایتا با 130 میتونم دان کنم:n14:
Milad4171
23-01-2015, 20:42
سلام. سرویس آرت 1 تا چقدر دانلود محدود نمیکنه ؟ حد مشخصی داره ؟
این حداقل تبادل ترافیک منظورش چی هست ؟
منظورش همون حداکثر ترافیکه ؟؟ یعنی مثلا با آرت 1 میشه تا 11 گیگ در ماه دانلود داشت بیشتر از اون محدود میکنه ؟
وضعیت تک کانکشن ها واسه آرت 1 چطوری هست. دوستان یک تست تک کانکشن از سرویس ART 1 لطفاً قرار بدید
مرسی
amin1374
24-01-2015, 02:16
تست تک کانکشن وسط تایم شبانه با آرت 1
تو روز خیلی اوضاع بهتره
panikord
24-01-2015, 08:34
دوستان عزیز
میشه لطفا راهنمایی کنید چطور میشه از ip های مختلف تست پینگ گرفت؟؟
behnamy01
24-01-2015, 11:10
کافیه توی گوگل جمله زیر رو سرچ کنید:
پینگ گرفتن در ویندوز
سلام. سرویس آرت 1 تا چقدر دانلود محدود نمیکنه ؟ حد مشخصی داره ؟
این حداقل تبادل ترافیک منظورش چی هست ؟
منظورش همون حداکثر ترافیکه ؟؟ یعنی مثلا با آرت 1 میشه تا 11 گیگ در ماه دانلود داشت بیشتر از اون محدود میکنه ؟
وضعیت تک کانکشن ها واسه آرت 1 چطوری هست. دوستان یک تست تک کانکشن از سرویس ART 1 لطفاً قرار بدید
مرسی
1-محدود میکنه
2-متفاوته ولی حد استاندارد توی سایت خود شاتل گفته غالبا 10گیگ بالاتره اون حد(بطور پلکانی محدود میشید)
3-همون محدود سازی و ترافیکی که بدون محدودیت می تونی داشته باشی(دانلود فقط آپلود رایگانه)
4-نه سر 11گیگ ولی خط زردش همونه...
5-معمولا خط روی روی 2میبنده شاتل مثلا یا 1همون هم با تک کانکشن میده پینگ هم حدود 150تا 180هست چه سرویسهای اکو چه آرت
and-roid2
24-01-2015, 12:21
dj77 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])شما vps داری؟(اگه اره سرعت شاتل با vps چطوره؟)
منظورم اینه محدود کردن سرعتو یا نه.
dj77 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])شما vps داری؟(اگه اره سرعت شاتل با vps چطوره؟)
منظورم اینه محدود کردن سرعتو یا نه.
vps بله استفاده میکنم اگر منظور شما اینه که در کل همخوانی شاتل با vps چطوریه خوب جواب میده پینگ خود سرویس هم میده تقریبا ولی اگر منظور شما اینه که vps از شاتل تهیه کنید و ببینید کیفیت خود سرور مجازی شاتل چطوریه زیاد تعریف نداره و اذیت میکنه .... برای تهیه vps پارس آنلاین توصیه میشه بهتر جواب میده محدودیت سرعت هم نداره
and-roid2
24-01-2015, 13:19
vps بله استفاده میکنم اگر منظور شما اینه که در کل همخوانی شاتل با vps چطوریه خوب جواب میده پینگ خود سرویس هم میده تقریبا ولی اگر منظور شما اینه که vps از شاتل تهیه کنید و ببینید کیفیت خود سرور مجازی شاتل چطوریه زیاد تعریف نداره و اذیت میکنه .... برای تهیه vps پارس آنلاین توصیه میشه بهتر جواب میده محدودیت سرعت هم نداره
من یه vps از کانادا دارم که وقتی با همراه اول و صبانت باهاش کار میکنم سرعتش خیلی کنده و ازار میده....(سرعتش بزور به 200-300 کیلوبیت میرسه)
گفتم اگه شاتل مشکلی با vps نداره بیام ازش ارت1 بگیرم.
-----------
ارت 1 شاتل جدیدا رو چند میبنده ؟
من یه vps از کانادا دارم که وقتی با همراه اول و صبانت باهاش کار میکنم سرعتش خیلی کنده و ازار میده....(سرعتش بزور به 200-300 کیلوبیت میرسه)
گفتم اگه شاتل مشکلی با vps نداره بیام ازش ارت1 بگیرم.
-----------
ارت 1 شاتل جدیدا رو چند میبنده ؟
اگر روی سرویس دهنده های دیگه مشکل سرعت داری مشکل از خود vps هست نه سرویس دهنده
داخلی تهیه کن بهتره تو این شرایط
1تا1.5مگ
and-roid2
24-01-2015, 13:32
اگر روی سرویس دهنده های دیگه مشکل سرعت داری مشکل از خود vps هست نه سرویس دهنده
داخلی تهیه کن بهتره تو این شرایط
1تا1.5مگ
قابل حل کردن هست؟
قابل حل کردن هست؟
روی چه سرویسی 300k بهت میده؟
and-roid2
24-01-2015, 16:24
روی چه سرویسی 300k بهت میده؟
همراه اول ...
همراه اول ...
همراه اول مشخص نیست stable نیست اون سرویس!
شمار وی ADSL تست کن ببین سرعتی که همون لحظه خط بدون vps بهت میده رو برات باز می کنه یا نه
Milad4171
24-01-2015, 19:21
تست تک کانکشن وسط تایم شبانه با آرت 1
تو روز خیلی اوضاع بهتره
سلام.
این که خیلی کمه
همیشه این مقداره ؟
من میخوام حداقل رو 140 باشه.
البته فکر کنم تو تایم شبانه این مقدار بوده درسته ؟ باید همون 140 اینا باشه !
and-roid2
24-01-2015, 19:34
میلاد فردا سرویس ارت 1 برام فعال میشه نتایج تستامو اینجا قرار میدم.
فکر نمیکنم سرعتش زیر 140 باشه.
Abolfazl-Star
24-01-2015, 19:34
شب و روز سرعت من از آرت 1 اینه حتی تک کانکشن بعضی وقتا تازه یکم بیشتر هم میشه
محدود هم نشدم :n25:
Milad4171
24-01-2015, 19:39
میلاد فردا سرویس ارت 1 برام فعال میشه نتایج تستامو اینجا قرار میدم.
فکر نمیکنم سرعتش زیر 140 باشه.
سلام.
خیلی خوبه
من تماس گرفتم گفتن روی یک مگ می بندن. چون نامحدود هست فکر نمیکنم خیلی سرعتش بالا باشه. فکر میکنم همون 140 150 باید باشه حداکثر
Abolfazl-Star
24-01-2015, 19:42
اینم ریز دانلود بهمن ماه من تازه از دیروز صبح تا الان هیچی دان نکردم :n10:
تاریخ
ارسال
دریافت
مصرف
بهمن 1393
1,214,002KB
16,685,694KB
17,899,696KB
and-roid2
24-01-2015, 19:43
سلام.
خیلی خوبه
من تماس گرفتم گفتن روی یک مگ می بندن. چون نامحدود هست فکر نمیکنم خیلی سرعتش بالا باشه. فکر میکنم همون 140 150 باید باشه حداکثر
اره خوبه
پشتیبانی اطلاعات درستی نمیده. به من گفتن حداکثر 40-50 سرعت میده ولی کاربرا دارن میگن ریت خط بین 1200 تا 2مگ هست.
Abolfazl-Star
24-01-2015, 19:50
مهدی چرا نمیایی آرت 1 زودتر بیا تا اینم نترکیده :n09:
and-roid2
24-01-2015, 19:54
مهدی چرا نمیایی آرت 1 زودتر بیا تا اینم نترکیده :n09:
امروز تازه ثبت نام کردم....فردا وصل میشه:n02:
من ارت 1 رو برای دانلود نگرفتم.//
Ross Geller
24-01-2015, 19:59
شبانه شاتل وضعش چطوره شبی یکی دو گیگ کارم راه میفته ؟برا کوچ از پارس گزینه خوبیه؟
Abolfazl-Star
24-01-2015, 19:59
امروز تازه ثبت نام کردم....فردا وصل میشه:n02:
من ارت 1 رو برای دانلود نگرفتم.//
آورین:n02:
پ واسه چی ؟
Abolfazl-Star
24-01-2015, 20:00
شبانه شاتل وضعش چطوره شبی یکی دو گیگ کارم راه میفته ؟برا کوچ از پارس گزینه خوبیه؟
چه سرویسی میخواید بگیرید؟
and-roid2
24-01-2015, 20:04
آورین:n02:
پ واسه چی ؟
گشت و گذار در وب و کار با vps و...بدون نگرانی از اتمام حجم:n02:
یه اینترنت دیگه کنارش دارم.:n06:
Ross Geller
24-01-2015, 20:04
چه سرویسی میخواید بگیرید؟
اطلاعات کاملی از سرویساش ندارم تا 40 تومن ماهی هزینه میکنم
Abolfazl-Star
24-01-2015, 20:08
گشت و گذار در وب و کار با vps و...بدون نگرانی از اتمام حجم:n02:
یه اینترنت دیگه کنارش دارم.:n06:
پس همه چی اوکیه :n09:
اطلاعات کاملی از سرویساش ندارم تا 40 تومن ماهی هزینه میکنم
آرت 1 خوبه ماهی 30 تومن
abolfazlwest72
24-01-2015, 20:39
تست تک کانکشن :n16:
ابوالفضل تو هم یه تست بزار از این سایت...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Abolfazl-Star
24-01-2015, 20:59
تست تک کانکشن :n16:
ابوالفضل تو هم یه تست بزار از این سایت...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Hossein_Bahal
24-01-2015, 22:37
سرویسهای art بعد دانلود زیاد سرعت رو محدود میکنه ؟ اگه میکنه معیارش همون "حداقل تبادل ترافیک"ـه یا نه ؟
تفاوت سرعت art1 و art2 در چه حده ؟
دوستان قبل از اینکه سوال اینجا مطرح کنید صفحه او تاپیک رو حتما مطالعه کنید.
128 نامحدود شاتل (art1)، تست تک لینک :
سلام دوستان سرویس ارت شاتل چطوریه من تا الان اکو داشتم اما میخام ارت بگیرم
یکی کمکم کند برای مغازه میخام طی روز کلا نت ام روشن است (وب گردی)
کدام سرویس را پیشنهاد میکنید
Abolfazl-Star
25-01-2015, 18:06
سلام دوستان سرویس ارت شاتل چطوریه من تا الان اکو داشتم اما میخام ارت بگیرم
یکی کمکم کند برای مغازه میخام طی روز کلا نت ام روشن است (وب گردی)
کدام سرویس را پیشنهاد میکنید
ارت 1 خوبه . سرعتش هم راضی کنندس
راستی الان از پشتیبانی پرسیدم گفت اگر ترافیک اضافی هم بخری الباقی ترافیک به دوره بعد نمیره
یعنی چه ترافیک اضافه(مازاد)
دوستان راهنمایی کنید
abolfazlwest72
26-01-2015, 10:57
آرت 1
Majidson
26-01-2015, 14:49
راستی الان از پشتیبانی پرسیدم گفت اگر ترافیک اضافی هم بخری الباقی ترافیک به دوره بعد نمیره
یعنی چه ترافیک اضافه(مازاد)
دوستان راهنمایی کنید
دوست عزیز باقی مانده ترافیک ماهیانه اصلی شما به دوره بعد منتقل نمی شود.
فقط ترافیک های خریداری شده و هدیه به دوره بعد منتقل می شود.
black_19_night
26-01-2015, 18:04
اکو 128 را اگر هزینه 3500 شبانه ش را بدیم شبانه کاملا رایگان میشه یا 50% ش رایگان میشه؟
لطفا دقیق پاسخ بدید فاکتور را بتونم پرداخت کنم.
Abolfazl-Star
26-01-2015, 18:11
اکو 128 را اگر هزینه 3500 شبانه ش را بدیم شبانه کاملا رایگان میشه یا 50% ش رایگان میشه؟
لطفا دقیق پاسخ بدید فاکتور را بتونم پرداخت کنم.
کلا رایگان میشه
اینم مصرفم تا الان آرت 1:n09:
تاریخ
جزئیات ترافیک
نوع ترافیک
دریافت کل
دریافت محاسبه شده
ارسال
دریافت
مصرف
بهمن 1393
Internet
25,903,408KB
25,903,408KB
ShatelLand
1KB
1KB
1,599,327KB
25,903,409KB
27,502,736KB
art 1
and-roid2
26-01-2015, 19:20
از شنبه عصر نامه رانژه به مخابرات ارسال شده ولی هنوز خطمو رانژه نکرده این مخابرات!!!!!!
جدیدا خیلی دارن اذیت میکنن:n34:......همیشه 1روزه(و حتی چند ساعته) خطمو رانژه میکردن
اگه تا فردا رانژه نشه پوستشونو میکنم.:n23:
Milad4171
26-01-2015, 19:45
از شنبه عصر نامه رانژه به مخابرات ارسال شده ولی هنوز خطمو رانژه نکرده این مخابرات!!!!!!
جدیدا خیلی دارن اذیت میکنن:n34:......همیشه 1روزه(و حتی چند ساعته) خطمو رانژه میکردن
اگه تا فردا رانژه نشه پوستشونو میکنم.:n23:
سلام.
مخابرات خیلی خیلی زود رانژه میکنه. من وقتی مخابرات گرفتم ( قبل از ظهر ) طرف گفت رفتی خونه ببین خطت دیتا داره. من اینطوری بودم :n04:
در کمال نا باوری دیدم دیتا رو خط اومده بود. یعنی تا مودم رو وصل کردم و اکانت رو رو مودم تنظیم کردم دیدم اینترنتم وصله :n02:
ولی شاتل یک هفته طول میکشه انگار !
and-roid2
26-01-2015, 20:07
سلام.
مخابرات خیلی خیلی زود رانژه میکنه. من وقتی مخابرات گرفتم ( قبل از ظهر ) طرف گفت رفتی خونه ببین خطت دیتا داره. من اینطوری بودم :n04:
در کمال نا باوری دیدم دیتا رو خط اومده بود. یعنی تا مودم رو وصل کردم و اکانت رو رو مودم تنظیم کردم دیدم اینترنتم وصله :n02:
ولی شاتل یک هفته طول میکشه انگار !
اخه چون من تقریبا isp زیاد عوض میکنم حدود 2ماه پیش از MDF مخابرات باهام تماس گرفتن و گفت چرا انقدر شرکت عوض میکنی؟!:n02:(در صورتی که بهش ربطی نداره!)
از اون موقع به بعد رانژه و جمع اوری خطم رو طولانی کردن.......
و گرنه قبلش از هر شرکتی که سرویس داشتم صبح درخواست جمع اوری میدادم تا یکی دو ساعت بعدش جمع میکردن و شرکت بعدی رو هم تا ظهر رانژه میکردن.
==============
حالا هر چی هم به شاتل زنگ میزنم میگن رانژه مخابراتی بین 5 الی 7 روز طول میکشه:n36:
اینا کار خاصی که نمیکنن. میتونن در عرض یکی دوساعت خط مشترک رو رانژه یا جمع کنن. نمیدونم برای چی انقدر طولش میدن|:
abolfazlwest72
26-01-2015, 20:51
اخه چون من تقریبا isp زیاد عوض میکنم حدود 2ماه پیش از MDF مخابرات باهام تماس گرفتن و گفت چرا انقدر شرکت عوض میکنی؟!:n02:(در صورتی که بهش ربطی نداره!)
از اون موقع به بعد رانژه و جمع اوری خطم رو طولانی کردن.......
و گرنه قبلش از هر شرکتی که سرویس داشتم صبح درخواست جمع اوری میدادم تا یکی دو ساعت بعدش جمع میکردن و شرکت بعدی رو هم تا ظهر رانژه میکردن.
==============
حالا هر چی هم به شاتل زنگ میزنم میگن رانژه مخابراتی بین 5 الی 7 روز طول میکشه:n36:
اینا کار خاصی که نمیکنن. میتونن در عرض یکی دوساعت خط مشترک رو رانژه یا جمع کنن. نمیدونم برای چی انقدر طولش میدن|:
مهدی نگران نباش رانژه میشه...خود شاتل خیلی طول میده خود منم از مخابرات یا پارس انلاین گرفتم چند ساعته رتنژه شد اما این شاتل 4 روز طولش داد :n02:تازه خططم رانژه بشه مراحل راه اندازیه خود شاتل نصف روز طول میکشه
and-roid2
26-01-2015, 21:08
مهدی نگران نباش رانژه میشه...خود شاتل خیلی طول میده خود منم از مخابرات یا پارس انلاین گرفتم چند ساعته رتنژه شد اما این شاتل 4 روز طولش داد :n02:تازه خططم رانژه بشه مراحل راه اندازیه خود شاتل نصف روز طول میکشه
پارسال که شاتل داشتم زودتر رانژه شد.
ولی خدایی این شاتل کاراش تو ایران تکه! هزینه رانژه مخابرات رو الا و بلا 15 تومن باید بدی!!(که من با شکایت در 195 کاری کردم 10 تومن تخفیف بدن):n02:
اینم از وضع رانژش که انگار میخواد آپولو هوا کنه:n02:
راستی ابوالفضل در you tube با کیفیت 720p راحت میتونی ویدیو مشاهده کنی؟
abolfazlwest72
26-01-2015, 22:02
پارسال که شاتل داشتم زودتر رانژه شد.
ولی خدایی این شاتل کاراش تو ایران تکه! هزینه رانژه مخابرات رو الا و بلا 15 تومن باید بدی!!(که من با شکایت در 195 کاری کردم 10 تومن تخفیف بدن):n02:
اینم از وضع رانژش که انگار میخواد آپولو هوا کنه:n02:
راستی ابوالفضل در you tube با کیفیت 720p راحت میتونی ویدیو مشاهده کنی؟
نه 720 نمیشه ...480 راحت استریم میشه ...راستی وقت کردی یه سر بیا اسکایپ :n02:من انلاینم
LOVEFORLOVE
26-01-2015, 22:10
سلام من قبلا سرویس 3 ماهه مخابرات شبانشو داشتم سرعتش خیلی خوب بود شبی 7 گیگ میگرفتم تا حالام محدوید اینام نداشته فکر کنم تو پنلم 250 گیگابایتمصرف داشتم
خالام میخام از شاتل بگیرم نه شبی 7 گیگ شبی 2 گیگ کفایت میکنه چه سرویسی مناسبه البته مخابران سرویسشو یک ساله داره که قید شده سرعتش 256 کمتر نیست
arashaj74
27-01-2015, 08:50
سلام من قبلا سرویس 3 ماهه مخابرات شبانشو داشتم سرعتش خیلی خوب بود شبی 7 گیگ میگرفتم تا حالام محدوید اینام نداشته فکر کنم تو پنلم 250 گیگابایتمصرف داشتم
خالام میخام از شاتل بگیرم نه شبی 7 گیگ شبی 2 گیگ کفایت میکنه چه سرویسی مناسبه البته مخابران سرویسشو یک ساله داره که قید شده سرعتش 256 کمتر نیست
شبی ۱گیگ هم شاتل به زور جواب میده
and-roid2
27-01-2015, 13:26
امروز بالاخره وصل شد.
نتایج تست برای میلاد:
خط روی 1327 بسته شده.
مهدی صفایی
27-01-2015, 14:13
من میخوام از سرویس های آرت بگیرم . میدونم بعد از یه حجمی سرعت رو پایین میاره ولی با اکانت تبدیل اینترانت به اینترنت دوباره میچسبه به حداکثر .
البته علت این افزایش سرعت به این مربوط میشه که شاتل بین دانلود از سرور های داخل و خارج فرق میذاره .
حالا کسی از مشهد آرت داره ببینم الان سرور داخل رو هم محدود میکنن یا نه . من الان فن آوا دارم ولی گرونه میخام بیام شاتل که با همون پول سرعتم بیشتر بشه :n02:
kasra2012
27-01-2015, 14:43
بجه ها این ارت های شاتل چجوریاست؟
بعد از یه حجمی ک محدود کنه فقط سرورای خارجی محدود میشن؟
ایا میشه با تبدیل اینترانت به اینترنت محدودیتو برداشت؟
مهدی صفایی
27-01-2015, 15:04
بجه ها این ارت های شاتل چجوریاست؟
بعد از یه حجمی ک محدود کنه فقط سرورای خارجی محدود میشن؟
ایا میشه با تبدیل اینترانت به اینترنت محدودیتو برداشت؟
آره عزیز من الان رفقیم از شاتل 256 نامحدود داشت و به من گفت سرعتشو پایین آوردند منم اکانت تبدیل رو بهش زدم چشماش دراومد:n04:از همون لینک یهو سرعتش از 40 رفت به 180:n09::n09:
ولی این تو مشهد فعلا جواب میده . آخرین خبری که یکسال قبل داشتم شاتلتو قم و اصفهان و شیراز و بخشهایی ازتهران سرور داخل روهم محدود کرده و دیگه نمیشه کاریش کرد:n21:
من خودم الان موندم از شاتل بگیرم یاهمین فن آوا رو تمدید کنم:n13:
اگه مطمئن بودم این شاتل حرومزاده حالا حالا ها قصد نداره سرور داخل رو محدود کنه همین الان یاورش رو استاد میکردم ولی میترسم شاتل هم مثل پارس بیاد و سرور داخل رو هم محدود کنه که دیگه میشه مزخرفترین isp ایران:n21::n21:
من الان فن آوا دارم ماهی 65 تومن سرعتش از 120 پایین نمیاد ولی خب چون میشه واسه دانلود همین الان 2 مگ اینترانت آسیاتک رو بگیری که با ماهی 80 تومن ثابت 260 تا دانلود میکنه:n19::n19::n19:
فقط حیف و صد حیف که حرمزاده ها از دو سه ماه قبل همگی گرونکردن و صداشو درنیاوردن :n14: والا همین سرویس 2 مگ آسیاتک ماهی 60 تومن بود:n28::n28:
خلاصه بگو چی میخوای تا کامل راهنماییت کنم . سرعت ؟ پینگ ؟ دانلود شبانه ؟:n23:
kasra2012
27-01-2015, 15:08
آره عزیز من الان رفقیم از شاتل 256 نامحدود داشت و به من گفت سرعتشو پایین آوردند منم اکانت تبدیل رو بهش زدم چشماش دراومد:n04:از همون لینک یهو سرعتش از 40 رفت به 180:n09::n09:
ولی این تو مشهد فعلا جواب میده . آخرین خبری که یکسال قبل داشتم شاتلتو قم و اصفهان و شیراز و بخشهایی ازتهران سرور داخل روهم محدود کرده و دیگه نمیشه کاریش کرد:n21:
من خودم الان موندم از شاتل بگیرم یاهمین فن آوا رو تمدید کنم:n13:
اگه مطمئن بودم این شاتل حرومزاده حالا حالا ها قصد نداره سرور داخل رو محدود کنه همین الان یاورش رو استاد میکردم ولی میترسم شاتل هم مثل پارس بیاد و سرور داخل رو هم محدود کنه که دیگه میشه مزخرفترین isp ایران:n21::n21:
من الان فن آوا دارم ماهی 65 تومن سرعتش از 120 پایین نمیاد ولی خب چون میشه واسه دانلود همین الان 2 مگ اینترانت آسیاتک رو بگیری که با ماهی 80 تومن ثابت 260 تا دانلود میکنه:n19::n19::n19:
فقط حیف و صد حیف که حرمزاده ها از دو سه ماه قبل همگی گرونکردن و صداشو درنیاوردن :n14: والا همین سرویس 2 مگ آسیاتک ماهی 60 تومن بود:n28::n28:
خلاصه بگو چی میخوای تا کامل راهنماییت کنم . سرعت ؟ پینگ ؟ دانلود شبانه ؟:n23:
من همدانم
دانلودم خیلی زیاده فیلم و سریال و همه چی
سرعت در حدی ک باشه سایت و اینارو درست حسابی باز کنه و با وایبر و اینا مشکل نداشته باشه
شبانه هم حداقل ۳ ۴ گیگو دان کنه
الان بدجوری بین های وب و اسیاتک و شانل موندم
قیمتی هم تا ۵۰ تومن نهایت ۶۰ میتونم بدم
مرکزمون هم خیلی خلوته
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
مهدی صفایی
27-01-2015, 15:51
من همدانم
دانلودم خیلی زیاده فیلم و سریال و همه چی
سرعت در حدی ک باشه سایت و اینارو درست حسابی باز کنه و با وایبر و اینا مشکل نداشته باشه
شبانه هم حداقل ۳ ۴ گیگو دان کنه
الان بدجوری بین های وب و اسیاتک و شانل موندم
قیمتی هم تا ۵۰ تومن نهایت ۶۰ میتونم بدم
مرکزمون هم خیلی خلوته
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
عزیز سه تا شرکتی که گفتی همگی در مورد دانلود شبانه چندان نمیشه روشون حساب کرد . مثلا من خودم قبلا از آسیاتک 10 مگ 10 گیگی 8 تا 10 صبح رایگان داشتم که تو همون دو ساعت ازش 6 گیگ دانلود میکردم:n04::n02::n09:
بعدش بدلایلی رفتم و 128 شاتل ماهی 17 تومن 1 تا 8 صبح رایگان گرفتم که البته با اون اکانت تبدیل:n23: شبی 11 گیگ پارش میکردم و حالا نگیر و کی بگیر :n20:
ولی خب بزرگترین مشکل این ترفند اینه که اون اکانت بعضی شبا مثلا ساعت 2 قطع و وصل میشد و دیگه چیزی تا صبح نمی گرفت و روانی میشدم :n24:
بهر حال توصیه من اینه که قید دانلود شب رو بزن و نامحدود بگیر . ولی جدیدا فن آوا شبانش تو مناطق خلوت معرکه است و حتی ممکنه تو ساعت رایگان 1 به 4 شیر کنه :n04:
برو توسایت فن اوا و همچنین تاپیکش وتاپیک تست پینگت اصل ماجرا دستت بیاد :n05:
and-roid2
27-01-2015, 16:39
ادیت.......
شیراز شاتل ، 1.5 قطع بود امروز
درخوسا تSLA بدید و از طریق سایت ثبت کنید
hosseinf722
28-01-2015, 17:44
سلام دوستان
الان من Eco512-1 دارم ولی تقریبا تو همه ی دوره ها وسط ماه شارژم تموم میشه و مجبورم ترافیک اضافی بخرم
به نظرتون Art1 میتونه گزینه ی خوبی باشه؟
من ماهی حدودا 30 گیگ استفاده دارم (کل استفاده ی شبانه و روزانه ام میشه سی گیگ)
ممنون
Majidson
29-01-2015, 09:00
سلام دوستان
الان من Eco512-1 دارم ولی تقریبا تو همه ی دوره ها وسط ماه شارژم تموم میشه و مجبورم ترافیک اضافی بخرم
به نظرتون Art1 میتونه گزینه ی خوبی باشه؟
من ماهی حدودا 30 گیگ استفاده دارم (کل استفاده ی شبانه و روزانه ام میشه سی گیگ)
ممنون
دوست عزیز با ART1 اگر شما ماهی 30GB دانلود داشته باشی که 100% محدود میشی.
من ART3 رو به شما پیشنهاد میکنم.
Microsoft Windows
29-01-2015, 18:48
خیلی جالبه دومگ شاتل سرعت دانلودش از سرور داخلی 4 مگه ولی دانلود از سرور خارجی 1 مگه:n08:
هنوز ظهر تا آخر شب قطعی دارم هر چیم به اینا میگم جواب میدن مشکل از مودمو خطه
مگه میشه مودم مشکل داشته باشه بعد صبح تا ظهر درست باشه ؟! :|
برای من هم همینطوریه :n36:
برای من هم همینطوریه :n36:
احتمالا بدلیل راه اندازی فاز دوم فیل ترینگ هوشمند اختلالات نسبتا شدیدی در دسترسی به سایتهای روی سرورهای خارجی از حدود 3-4 روز پیش بوجود اومده که در بعضی مواقع کمتر و بعضی مواقع شدیدتر میشه. چیزی هم که مشخصه پشتیبانی شاتل این مشکلات رو به یوزر ربط میده! پس توقع نداشته باشید که مثلا بگن به خاطر سیستم فیل ترینگ هوشمند اختلال وجود داره.
behnamy01
30-01-2015, 10:51
آره میشه! من چند سال پیش همش اینترنتم قطع و وصل میشد، اگر توی روز خیلی استفاده میکردم دیگه آخرش هر یک دقیقه قطع میشد!!دیگه اعصابم خورد شده بود زنگ زدم پشتیبانی صبانت ،گفتم دیگه تخلیه کنید نخواستم اصلا!! بیچاره ها هی میگفتن ما داریم خط شما رو مانیتور میکنیم هیچ مشکلی نمی بینیم که میگید قطعی دارید! منم دیگه هرچی میگفتن گوش نمیکردم و اومدم شاتل! شاتل که اومدم اولش خوب بود چون یک مدت مودم بیچاره توی وقفه دو تا isp استراحت کرده بود :n02: بعدش دوباره قطعی ها شروع شد و وقتی رفتم مودم دیگه گرفتم تمام مشکلات حل شد و من یک دقیقه در هفته هم قطعی ندارم!
arashaj74
30-01-2015, 11:40
دوستان آرت ۳رو در تهران روی چند بستن؟آرت ۵دارم روی ۳۰۳۹ بستن.ماه قبل آرت ۴داشتم روی ۲۵۵۰ بود
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.