مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Shatel / شرکت شاتل
hossputer7
26-04-2015, 11:52
دوستان شاتل هنوز شبانش مجانیه ؟ یا برش داشتن ؟
اگه برش داشتن شرایطش چطور شده ؟
و اگه هست از چه ساعتی تا چه ساعتیع
آخه پارسآنملاینو همه برداشتن شبانشونو !!!!!
LANDASEFR
26-04-2015, 13:14
با سلام
موقع برداشتن گوشی تلفن خش خش زیادی شنیده میشه ، ایراد چیه؟ ( ورودی تلفن اسپلیتر داره فقط ، مودم نه)
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
34.2
14.1
db
Line Attenuation
:
33.3
16.7
db
Data Rate
:
4608
637
kbps
Max Rate
:
21372
790
kbps
POWER
:
19.5
11.3
dbm
من هم همین سوالات را دارم.
من هم همین سوالات را دارم.
هست هنوز باید ماهی 5250تومن بپردازید براش
از 1تا 8 صبح
amir0260
26-04-2015, 17:26
سلام
من لیست تعرفه های شاتل رو میخواستم اگ زحمتی نیست!!!:n02:
از 1تا 8 صبح
سرعتش چه طور هست؟
محدودیت دانلود داره؟
سرعت در سرویس های مختلف، متفاوت هست؟
ممنون
ویرایش : در سایت شاتل این طور نوشته :
هزینه استقاده از خدمات ترافیک تشویقی شبانه با تخفیف ٢۵ درصدی برای کلیه سرویسهای خانواده اکو ماهانه معادل ۵،٢۵۰ تومان است که در صورت تمایل مشتری به استفاده از این خدمات، به تعرفه قیمت این سرویس ها افزوده خواهد شد.
تخفیف 25 درصدی یعنی چی ؟
کامل رایگان نیست؟
amir0260
26-04-2015, 17:31
سرعتش چه طور هست؟
محدودیت دانلود داره؟
ممنون
1-محدودیت دانلود داره؟بله شبانه بدون محدودیت و مجانی است!!! بله قطعا محدودیت دانلود داره!!!
2-
سرعتش چه طور هست؟سرعتش نسبت قیمتش خوبه!!!
3-
بله !!!
haj_farbod
26-04-2015, 17:32
چطوری که بعد از 2-3ماه دوندگی تو این سیستم شکایت و شکایت کشی...
شکایت از طریق همین سایت 195 ؟!؟
چجوری به شاتل حالی کردی ازشون شکایت کردی و اونجا جدی گرفتن حرفت رو ؟!؟
:n16:
1-محدودیت دانلود داره؟
بله شبانه بدون محدودیت و مجانی است!!! بله قطعا محدودیت دانلود داره!!!
2-
سرعتش چه طور هست؟
سرعتش نسبت قیمتش خوبه!!!
3-
بله !!!
محدودیت دانلودش چی هست؟ و چه طور اعمال میشه؟
سرعت دانلود روزانه در سرویس 128 با 512 متفاوت هست؟
سرعت دانلود شبانه در سرویس 128 با 512 متفاوت هست؟
ممنون میشم بیشتر توضیح بدهید.
سلام
من لیست تعرفه های شاتل رو میخواستم اگ زحمتی نیست!!!:n02:
سلام صفحه اول تاپیک
سرعتش چه طور هست؟
محدودیت دانلود داره؟
ممنون
ویرایش : در سایت شاتل این طور نوشته :
هزینه استقاده از خدمات ترافیک تشویقی شبانه با تخفیف ٢۵ درصدی برای کلیه سرویسهای خانواده اکو ماهانه معادل ۵،٢۵۰ تومان است که در صورت تمایل مشتری به استفاده از این خدمات، به تعرفه قیمت این سرویس ها افزوده خواهد شد.
تخفیف 25 درصدی یعنی چی ؟
کامل رایگان نیست؟
زیاد دانلود کنی محدود میشی
ارت بگیر اگر برای دانلود میخوای
سرعت معمولا 1تا 2مگ از سرعت سرویس بیشتره
یعنی 7300تومن هست از شما 5250گرفته میشه
شکایت از طریق همین سایت 195 ؟!؟
چجوری به شاتل حالی کردی ازشون شکایت کردی و اونجا جدی گرفتن حرفت رو ؟!؟
میگم خدمتت آخر سر دیگه پای وزیر اومد وسط... تازه منم با ایشون در تماس نبودیم دیدم از 195زنگ زدن خودشون پشت خط بودند که پیگیری می کردند مشکلات رو
LANDASEFR
26-04-2015, 18:58
نویز خط هیچ مشکلی نداره
از اسپلیتر برای هر 2 دستگاه استفاده کن
کیفیت و سرعت سرویس از 20 ؟
اسپلیتر مارک بد و خوب تو نویز خط موثره؟!
hossputer7
26-04-2015, 19:56
از 1تا 8 صبح
متشکرم از پاسختوت
alinoona
26-04-2015, 19:57
یعنی 7300تومن هست از شما 5250گرفته میشه
هزینۀ ترافیک شبانه بدون در نطر گرفتن ۲۵% تخفیف، میشه ۷۰۰۰ تومان. اگه ۷۳۰۰ تومان بود، با ۲۵ درصد تخفیف میشد ۵۴۷۵ تومان.
خیلی جالبه با اینکه سایت قالب قدیمی خودشو حفظ کرده مسولین سایت از من انتظار نقل قول چندگانه دارند به جای اینکه قال بهتری برای انجمن انتخاب کنند... میزنن جواب مارو حذف می کنن!
کیفیت و سرعت سرویس از 20 ؟
اسپلیتر مارک بد و خوب تو نویز خط موثره؟!
از 20 من 17 میدم چون اینور سال اختلال داره تا حدی
هزینۀ ترافیک شبانه بدون در نطر گرفتن ۲۵% تخفیف، میشه ۷۰۰۰ تومان. اگه ۷۳۰۰ تومان بود، با ۲۵ درصد تخفیف میشد ۵۴۷۵ تومان.
بله شما درست می فرمایید سر من شلوغه این چند روز مغذرت بات محاسبه غیر دقیق
Lord Farshad
27-04-2015, 00:24
خیلی جالبه با اینکه سایت قالب قدیمی خودشو حفظ کرده مسولین سایت از من انتظار نقل قول چندگانه دارند به جای اینکه قال بهتری برای انجمن انتخاب کنند... میزنن جواب مارو حذف می کنن!
نقل قول چندگانه چه ربطی به قالب داره؟ اینکه دوستان استفاده نمیکنند یا دوست ندارند استفاده کنند، به قالب ارتباطی نداره.
شما از اون کنار دکمه ی نقل قول، روی دکمه ی مثبت نقل قول چندگانه میزنی و پست های مورد نظر رو تیک میزنی.
+
دکمه ی ویرایش هم کاملا مشخص و در دسترس هستش. برای همین راحت میشه در صورت لزوم بعدا پست ها رو ویرایش کرد.
تاپیک هم به حاشیه نره، خیلی خیلی بهتره. موردی هست لطفا توی خصوصی بهم بگید از این به بعد. ممنون.
omid7000
27-04-2015, 04:25
شاتل شبانش پولیه
من 128 یه ساله گرفتم با شبانه رایگان از 1-8 کلهم حدود 150 ت البته بن تخفیف داشتم و پول نصب ندادم
تنظیم درستش تو آی دی ام از 1:15 تا 7:45 هستش
سرعت دانلود 400kb در مجموع دو تا سه لینک
البته اگه مراعات نکنی و توپو ببندی توش اول به 70kb محدودت می کنن بعدم زیاد دان کنی از ترافیک روزانت کم می کنن.پس مراعات کن و دلی دلی استفاده کن.
توصیه بسیار مهم : من از خود نمایندگی شاتل اصفهان گرفتم برخودشون و ساپورتشون عالیه.به هیچ وجه از خورده پا خرید نکنین.
نقل قول چندگانه چه ربطی به قالب داره؟ اینکه دوستان استفاده نمیکنند یا دوست ندارند استفاده کنند، به قالب ارتباطی نداره.
شما از اون کنار دکمه ی نقل قول، روی دکمه ی مثبت نقل قول چندگانه میزنی و پست های مورد نظر رو تیک میزنی.
+
دکمه ی ویرایش هم کاملا مشخص و در دسترس هستش. برای همین راحت میشه در صورت لزوم بعدا پست ها رو ویرایش کرد.
تاپیک هم به حاشیه نره، خیلی خیلی بهتره. موردی هست لطفا توی خصوصی بهم بگید از این به بعد. ممنون.
مواردی که شما تازه منتقل شدین به این بخش فکر کردین من نقل قول چندگانه نمی زنم به من حقوق میدن اینجا طبق پستی که ارسال میشه!
فکر کنم یه برنامه نویس کامپیوتر بدونه منظور شماد یگه چیه...
قالب گرافیکی انجمن همون ساختار 2006خودشو حفظ کرده که خوانایی بالایی نداره واقعا برای کاربر! خیلی می تونست از این راون تر و بهتر باشه این قالب!
درود
دوستان من الان سرویس 512 نامحدود مخابرات رو دارم که هر دو ماه دارم 40 هزار تومن میدم
حساب کردم دیدم سالیانه 240 هزار تومن دارم بابت این سرویس گند میدم
حالا میخوام سرویس رو در صورت بودن سرویس بهتر تغییر بدم
بنظر شما با شرایط زیر از چه خدمات دهنده ای سرویس بگیرم و کدوم سرویسش رو بگیرم:
من اصلا دانلود فیلم و سریال ندارم و هر از گاهی بیشتر هر ماه یه بار سراغ البوم و اهنگ های جدید میرم و دانلود میکنم
بیشتر وب گردی میکنم و از برنامه های اجتماعی مثل وایبر و واتس اپ و لاین استفاده میکنم
فیسدوغ و این جور شبکه ها میرم هر از گاهی و کلا دانلودم کمه البته به غیر اجرای ویدئوهای انلاین و این چیزا که تو فیسدوغ هستش
قطعیش کم باشه و پشتیبانی خوبی هم داشته باشه
شبکه های وایبر و اسکایپ و لاین و واتس و اپ واین چیزارو بلاک نکن(چون یادمه یکی از ISP ها اینکارو میکرد)
سیفون دستشویی (یا همون که میدونین) روش کار کنه
پینگ خوبی داشته باشه
ریموت هم زیاد میزدیم
فقط یه سوال: اگه مثلا یه سرویس یکساله میگه ماهی 5 گیگ، اگه 5 گیگ تموم بشه سرویس تا شروع ماه بعد قطع هست یا میشه استفاده کرد؟
دوستان من این سوال رو یه بار هم قبلا مطرح کردم ولی جواب خوبی نگرفتم.
ایا سرویس اقتصادی شاتل 4 گیگ در ماه با سرعت 128 جوابگوی کار من هست؟
سرعت 128 بیشتر از 128 میبندن دیگه درسته؟
Lord Farshad
27-04-2015, 11:44
قالب گرافیکی انجمن همون ساختار 2006خودشو حفظ کرده که خوانایی بالایی نداره واقعا برای کاربر! خیلی می تونست از این راون تر و بهتر باشه این قالب!
قالب چه برای 1990 باشه و چه برای 2015 ! از یه کاربر ساده گرفته تا مهندس کامپیوتر و ... به راحتی میتونه دکمه های نقل قول چند گانه (آخرین دکمه در سمت چپ و ویرایش پست در اولین دکمه از ردیف سمت چپی ها) رو ببینه و به راحتی هر چه تمام تر ازشون استفاده کنه.
اینکه دوست ندارید استفاده کنید از این قابلیت، لطفا به گردن قالب نیاندازید. به دوستمون 4l1r3z4 هم پیشتر تذکر دادم و ایشون بی هیچ حاشیه ای، پذیرفت. این تذکر آخر بود که امیدوارم از این به بعد دیگه رعایت کنید.
بحث حاشیه ای هم در تاپیک ممنون.
پیروز باشید.
سلام
دوستان برای دانلود کدوم سرویس به صرفه تره ؟؟ البته دانلود زیاد هم نیست مثلا روزی 3 گیگ
ممنون میشم جواب بدین
majideblis
27-04-2015, 11:50
شاتل ترافیک آپلود رو حساب نمیکنه؟ یا من اشتباه میکنم
شرکت های دیگه همچین کاری کردن؟
دلیل این که اپلودو حساب نمیکنن چی میتونه باشه!
maniya12
27-04-2015, 11:59
من خودم الان 128 نامحدود شاتل رو دارم و سرعتش 150 هستش و شده در ماه 40 گیگ هم دانلود کردم ولی سرعتش همون 150 مونده
جریان چیه مال همه اینطوریه؟؟یک ساله شاتل دارم همش اینطوریه هر چی دانلود میکنم سرعت ثابت میمونه پایین نمیاد
برای همه ایران اینطوریه؟؟
درود
دوستان من الان سرویس 512 نامحدود مخابرات رو دارم که هر دو ماه دارم 40 هزار تومن میدم
حساب کردم دیدم سالیانه 240 هزار تومن دارم بابت این سرویس گند میدم
حالا میخوام سرویس رو در صورت بودن سرویس بهتر تغییر بدم
بنظر شما با شرایط زیر از چه خدمات دهنده ای سرویس بگیرم و کدوم سرویسش رو بگیرم:
من اصلا دانلود فیلم و سریال ندارم و هر از گاهی بیشتر هر ماه یه بار سراغ البوم و اهنگ های جدید میرم و دانلود میکنم
بیشتر وب گردی میکنم و از برنامه های اجتماعی مثل وایبر و واتس اپ و لاین استفاده میکنم
فیسدوغ و این جور شبکه ها میرم هر از گاهی و کلا دانلودم کمه البته به غیر اجرای ویدئوهای انلاین و این چیزا که تو فیسدوغ هستش
قطعیش کم باشه و پشتیبانی خوبی هم داشته باشه
شبکه های وایبر و اسکایپ و لاین و واتس و اپ واین چیزارو بلاک نکن(چون یادمه یکی از ISP ها اینکارو میکرد)
سیفون دستشویی (یا همون که میدونین) روش کار کنه
پینگ خوبی داشته باشه
ریموت هم زیاد میزدیم
فقط یه سوال: اگه مثلا یه سرویس یکساله میگه ماهی 5 گیگ، اگه 5 گیگ تموم بشه سرویس تا شروع ماه بعد قطع هست یا میشه استفاده کرد؟
دوستان من این سوال رو یه بار هم قبلا مطرح کردم ولی جواب خوبی نگرفتم.
ایا سرویس اقتصادی شاتل 4 گیگ در ماه با سرعت 128 جوابگوی کار من هست؟
سرعت 128 بیشتر از 128 میبندن دیگه درسته؟
با سلام
ببینید اگر که فقط خودتون هستید و شخص دیگه ای استفاده کننده دائمی نیست معمولا 3-4 گیگ در ماه کفایت میکنه. من الان سرویس 3 گیگ ماهیانه دارم (البته از فناوا) خودم و خانمم و استفاده اومن هم شبیه شماست , نهایت ممکنه یک ماه مصرفم 4 گیگ بشه.
در مورد تمام شدن حجم هم اگر که زودتر از موعد تمام بشه شما میتونید که حجم اضافه بخرید و هر چقدر هم که ازون حجم اضافتون باقی بمونه منتقل میشه به ماه بعد. (شاتل رو که مطمئنم چون در محل کار قبلی داشتیم و فناوا رو هم که الان دارم اینجوریه) . مثلا شما سرویس 4 گیگ دارید و بعد از 20 روز حجمتون تمام میشه. میتونید یا سرویس جدید بخرید که اون 10 روزتون میسوزه یا مثلا 2 گیگ حجم اضافه بخرید. بعد اگر در آخر ماه ازون 2 گیگ مثلا 700 مگش اضافه بیاد اضافه میشه به حجم ماه بعدتون و اون میشه 4.7 گیگ. البته یک نکته هست که اگر از حجم اصلی ماه که 4 گیگ بود , مثلا 1 گیگش اضافه بیاد اون میسوزه و منتقل نمیشه.
در مورد قند شکن هم , تجربه خود من اینه که فناوا به شدت محدود میکنه , آسیاتک کار میکرد و لی سرعتش پایین بود , شاتل کار میکرد سرعت خوب بود و صبانت بهترین سرعت رو داشت (تمام اینها در اصفهان هست) بسته به تعداد مشترکان در هر مرکز هم یک مقداری فرق میکنه.
سرعت رو هم میتونید زنگ بزنید به فروششون و ازشون سوال کنید ولی معمولا بالاتر می بندند.
سلام
دوستان برای دانلود کدوم سرویس به صرفه تره ؟؟ البته دانلود زیاد هم نیست مثلا روزی 3 گیگ
ممنون میشم جواب بدین
اگر که منظورتون 3 گیگ دانلود روزانه هست اول برید دنبال نا محدود و اگر که حجمی میخواهید فقط های وب به صرفه هست اونم به خاطر فشفشه ها چون فشفشه های حجم بالاش بعضا تا گیگی کمتر از 1000 تومن هم داره.
سلام
ممنون میشم جواب بدین
اگه بخوای از شاتل بگیری ، باید از آرت 1 شروع کنی و اگر که محدود شدی ، با پرداخت ما به تفاوت آرت 1 و 2 ، سرویستو به آرت 2 ارتقا بدی و از محدودیت دربیای و همینجور تا انتها....
در غیر این صورت میتونی از فن آوا سرویس 1 مگ نامحدود رو بگیری ( 65 تومن) که هر چقد بخوای میتونی دانلود کنی ؛ البته فن آوا تو چیزشکن و ... اختلال داره و ممکن خوشت نیاد.
اگرم که بخوای سرویس حجمی بگیری ، می تونی از شاتل سرویس 8 مگ رو بگیری و تو شبانه دانلوداتو انجام بدی یا اینکه از شرکت های دیگه بگیری که شبانه دارن...
شاتل ترافیک آپلود رو حساب نمیکنه؟ یا من اشتباه میکنم
شرکت های دیگه همچین کاری کردن؟
دلیل این که اپلودو حساب نمیکنن چی میتونه باشه!
شاتل آپلود رو حساب نمی کنه ؛ منتها بعضی شرکتا هستن که آپلود رو حساب میکنن ولی به جاش 25% حجم اضافه موقع خرید بهت میدن.
من خودم الان 128 نامحدود شاتل رو دارم و سرعتش 150 هستش و شده در ماه 40 گیگ هم دانلود کردم ولی سرعتش همون 150 مونده
جریان چیه مال همه اینطوریه؟؟یک ساله شاتل دارم همش اینطوریه هر چی دانلود میکنم سرعت ثابت میمونه پایین نمیاد
برای همه ایران اینطوریه؟؟
50 - 60 گیگ دانلود کنی ، دیگه احتمال زیاد محدودت میکنن ؛ ولی اگه محدودت نمیکنن ، که استفاده کن و تا میتونی پدر شاتلو درار :n02:
maniya12
27-04-2015, 17:52
اگه بخوای از شاتل بگیری ، باید از آرت 1 شروع کنی و اگر که محدود شدی ، با پرداخت ما به تفاوت آرت 1 و 2 ، سرویستو به آرت 2 ارتقا بدی و از محدودیت دربیای و همینجور تا انتها....
در غیر این صورت میتونی از فن آوا سرویس 1 مگ نامحدود رو بگیری ( 65 تومن) که هر چقد بخوای میتونی دانلود کنی ؛ البته فن آوا تو چیزشکن و ... اختلال داره و ممکن خوشت نیاد.
اگرم که بخوای سرویس حجمی بگیری ، می تونی از شاتل سرویس 8 مگ رو بگیری و تو شبانه دانلوداتو انجام بدی یا اینکه از شرکت های دیگه بگیری که شبانه دارن...
شاتل آپلود رو حساب نمی کنه ؛ منتها بعضی شرکتا هستن که آپلود رو حساب میکنن ولی به جاش 25% حجم اضافه موقع خرید بهت میدن.
50 - 60 گیگ دانلود کنی ، دیگه احتمال زیاد محدودت میکنن ؛ ولی اگه محدودت نمیکنن ، که استفاده کن و تا میتونی پدر شاتلو درار :n02:
من یک ساله کارم دانلوده اصلا محدود نمیکنن .
شما اطلاغی ندارین کسی صبانت داشته باشه من الان من محدود نشده باشه؟؟
من اینجا یه حرفی زدم اصلاح کنم هیمنجا گفتم آرت1 رو شاتل روی 2مگ می بنده آمارشو گرفتم روی 1مگ بسته میشه این سرویس
سلام
دانلود چند کیلوبایت هست در هر ثانیه در این سرویس ؟
سلام
دانلود چند کیلوبایت هست در هر ثانیه در این سرویس ؟
120تا 150 کیلو
120تا 150 کیلو
ممنون
من امروز سرویس ارت 2 گرفتم
اما سرعتم از ۱۵۰ بالاتر نرفته
ارت 2 باید چند باشه سرعت ؟
ممنون
من امروز سرویس ارت 2 گرفتم
اما سرعتم از ۱۵۰ بالاتر نرفته
ارت 2 باید چند باشه سرعت ؟
آرت 2 حداقل باید 160 تا 180 باشه
با 23089در تماس باشید نتیجه هم اینجا اعلام کنید بی زحمت
omid7000
28-04-2015, 03:34
سلام
ممنون میشم جواب بدین
بنظر من 128 کی نامحدود شاتل ماهی 30 ت خوبه یکی از دوستان داره می گه من ماهی 50-60 گی دان می کنم راضیم هست از سرعتش
نکته مهم : اگه زیاد دان کنید و توپو ببندید توش سرعتتون محدود میشه توسط سرور پس مراعات کنید.
omid7000
28-04-2015, 06:46
من یه 128kb شاتل دارم.سرعتش نرماله ولی شبا خیلی هنگ می کنه بیشتر شبا آن هستم.هنگش رو موزیلا (با اینکه 18 هستش) خیلی زیاده می خواستم سوال کنم آیا اگه یه مگ یا 8 مگ بگیرم خوب میشه اختلافش فاحش هست یا نه؟
سلام
من میخوام سرویس ART4 ( نامحدود ) بگیرم یه سوال دارم اینکه ماهی چند گیگ میتونم دانلود کنم؟
آرت 2 حداقل باید 160 تا 180 باشه
با 23089در تماس باشید نتیجه هم اینجا اعلام کنید بی زحمت
جواب قانع کننده ای ندادن!!
گفتن : سرعت همینه ، سرعت بالاتر میخوای ؛ آرت ۳ بگیر !!!!!
یعنی سرعت ۱۷۰ برای آرت ۳ هست ؟
من یک ساله کارم دانلوده اصلا محدود نمیکنن .
شما اطلاغی ندارین کسی صبانت داشته باشه من الان من محدود نشده باشه؟؟
نه متاسفانه اصن از صبانت هیچ اطلاعی ندارم و فقط چیزی که از تاپیک این فروم فهمیدم ، این بود که پینگ خوبی داره نسبت به بقیه...
maniya12
29-04-2015, 01:18
نه متاسفانه اصن از صبانت هیچ اطلاعی ندارم و فقط چیزی که از تاپیک این فروم فهمیدم ، این بود که پینگ خوبی داره نسبت به بقیه...
با تشکر پینگ خارجی یا داخلی ؟!!
کدومش بهتر از بقیه شرکتاست؟!!
با تشکر پینگ خارجی یا داخلی ؟!!
کدومش بهتر از بقیه شرکتاست؟!!
والا چیزی که من دستگیرم شد از طریق کاربراش ، این بود که کلن پینگ داخل و خارجش نسبت به بقیه بهتره و واسه گیم بهتر جواب میده ؛ حالا شما تو تاپیکش هم از کاربراش یه سوال بکن در مورد پینگش ، که الان چه جوریاس... :n06:
کلن در مورد پینگ ، واسه من تجربه شده که 80% یه پینگ خوب ، به دلیل مرکز مخابراتی و خلوتی آن و ... است و 20% مربوط میشه به شرکت مربوطه ؛ چون من به عینه دیدم و تجربه کردم که کاربر یه شرکت ، پینگ گرفته و عالییییی بود ولی در یه مرکز دیگه ، کاربر همون شرکت ، پینگ واقعا افتضاح داشت.
در نهایت منظورم اینه که حالا اگه کاربر یه شرکتی بهت گفت که پینگش خوبه ، توقع نداشته باش که حتما و بلاشک پینگ تو هم عالی خواهد بود :n06:
سلام
من میخوام سرویس ART4 ( نامحدود ) بگیرم یه سوال دارم اینکه ماهی چند گیگ میتونم دانلود کنم؟
من بهتون پیشنهاد میکنم که از شما آرت 1 شروع کن و اگر که محدود شدی ، با پرداخت هزینه ای ، سرویست رو به آرت 2 ارتقا بده و اگر دوباره محدود شدی...( همین کارو تا آخر ادامه بده) ؛ اینجوری هم به صرفه تره و هم بهتر جواب میده...
جواب قانع کننده ای ندادن!!
گفتن : سرعت همینه ، سرعت بالاتر میخوای ؛ آرت ۳ بگیر !!!!!
یعنی سرعت ۱۷۰ برای آرت ۳ هست ؟
حالا سرعتاشون ( آرت 1 و 2 ) زیادم با هم فرقی نداره ؛ 30-40 کیلوبایت اختلاف در دانلود ، اصن احساس نمیشه...
Living DEATH
29-04-2015, 16:55
سلام دوستان
تازه از شاتل با من تماس گرفتن و گفتن خط شما فیبر نوری هست و نمیتونیم خدمات بدیم . گفت برین مرکز مخابراتی ببین با شما همکاری میکنن که خط رو مسی کنن !! ؟؟
کسی اطلاعی در این مورد داره؟
راهش چیه؟
این خط رو صاحبخونه تازه گرفته و امکان اینکه خط دیگه ایی بگیرم نیست.
مرکز مخابراتی مالک اشتر هستیم
ممنون از شما
سلام دوستان
تازه از شاتل با من تماس گرفتن و گفتن خط شما فیبر نوری هست و نمیتونیم خدمات بدیم . گفت برین مرکز مخابراتی ببین با شما همکاری میکنن که خط رو مسی کنن !! ؟؟
کسی اطلاعی در این مورد داره؟
راهش چیه؟
این خط رو صاحبخونه تازه گرفته و امکان اینکه خط دیگه ایی بگیرم نیست.
مرکز مخابراتی مالک اشتر هستیم
ممنون از شما
اون اینکه برای اینکار شخص مالک خط باید اقدام کنه یا کارت ملیش رو به شما بده
برای تغییر هم شما باید به مرزک مخابراتی مراجعه کنی ببینی چی میگن.
Living DEATH
29-04-2015, 17:27
اون اینکه برای اینکار شخص مالک خط باید اقدام کنه یا کارت ملیش رو به شما بده
برای تغییر هم شما باید به مرزک مخابراتی مراجعه کنی ببینی چی میگن.
فکر میکنم کلی دردسر و معطلی داره این کار
اینترنت مخابرات چطوره؟ توی تاپیک خودش هم پرسیدم...
abolfazlwest72
29-04-2015, 17:57
128 نامحدود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
128 نامحدود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
شما ART1 که گرفتی در ماه چند گیگ میتونی استفاده کنی؟ ( بدون افت سرعت )
befermatooo
30-04-2015, 03:32
سلام
واقغیت داره ترافیک شبانه رابگان برداشه شده و یک سوم محاسبه میشه ؟
سلام
اون که شما میگی برای پارس انلاین صدق می کنه نه شاتل
شبانه شاتل پابرجاست.
omid7000
01-05-2015, 01:19
سلام
به نقل ا خود شاتل در این صفحه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-Cost-Of-Service-ECO
یعنی در صورتی که این مبلغ بدی ترافیکت از 1-8 رایگانه
omid7000
01-05-2015, 01:22
یه سوال دارم از اونایی که سرویس یه مگ شاتل رو دارن : آیا سرعت وب گردیش با 128 اختلاف فاحش داره ؟
یه سوال دارم از اونایی که سرویس یه مگ شاتل رو دارن : آیا سرعت وب گردیش با 128 اختلاف فاحش داره ؟
1مگ با 128 فرق نداره به نظر شما؟
بله کیفیتش بهتره نسبت به سرویس دهنده های دیگه
omid7000
01-05-2015, 10:04
1مگ با 128 فرق نداره به نظر شما؟
بله کیفیتش بهتره نسبت به سرویس دهنده های دیگه
یه مگ با 128 فرق داره ولی مهم اینه که اختلاف فاحش داشته باشه.مثلا سرعت 128 الان با 128 قبل 88 (پایین اوردن پهنای باند توسط مخابرات) اختلاف فاحش داره. 10 برابر 128 الان بود.
یه مگ با 128 فرق داره ولی مهم اینه که اختلاف فاحش داشته باشه.مثلا سرعت 128 الان با 128 قبل 88 (پایین اوردن پهنای باند توسط مخابرات) اختلاف فاحش داره. 10 برابر 128 الان بود.
ارت 1شاتل بین 120تا150کیلو به شما دانلود میده
omid7000
01-05-2015, 10:37
بابا من چی میگم شما چی میگی ؟ من میگم سرعت وب گردی برام مهمه وگرنه که دانلود شبانه رایگان دارم (پول دادم رایگانش کردم) تو دو تا لینک 400kb دان میده.
یه کلام سرعت برازینگ تو یه مگ اختلاف فاحش با 128 داره یا نه ؟ این هرکدوم از دوستان داشتن لطفا بگن.
بابا من چی میگم شما چی میگی ؟ من میگم سرعت وب گردی برام مهمه وگرنه که دانلود شبانه رایگان دارم (پول دادم رایگانش کردم) تو دو تا لینک 400kb دان میده.
یه کلام سرعت برازینگ تو یه مگ اختلاف فاحش با 128 داره یا نه ؟ این هرکدوم از دوستان داشتن لطفا بگن.
بین سرویس 128اکو با 1مگ خیر! زیاد اختلافی وجود نداره! 128 روی حدود 1.5تا2مگ بسته میشه یک هم 2تا 2.5مگ
omid7000
01-05-2015, 10:56
بین سرویس 128اکو با 1مگ خیر! زیاد اختلافی وجود نداره! 128 روی حدود 1.5تا2مگ بسته میشه یک هم 2تا 2.5مگ
پس رسیدیم به جواب.اختلاف قیمت اکو 128 و یه مگ خیلی کمه چرا ؟ چون اختلاف وب گردیش کمه سرعت دان هم فکر کنم یکی باشه نمی دونم پس میرسیم به نتیجه منطقی
که برای اختلاف کیفیت زیاد باید پول زیاد خرج کرد که این غیر قابل قبول و باید به همین 128 قناعت کرد.
ضمنا ارت 1 هم یکی از دوستان داره مجموع سه لینکش 700k دان میده
پس رسیدیم به جواب.اختلاف قیمت اکو 128 و یه مگ خیلی کمه چرا ؟ چون اختلاف وب گردیش کمه سرعت دان هم فکر کنم یکی باشه نمی دونم پس میرسیم به نتیجه منطقی
که برای اختلاف کیفیت زیاد باید پول زیاد خرج کرد که این غیر قابل قبول و باید به همین 128 قناعت کرد.
ضمنا ارت 1 هم یکی از دوستان داره مجموع سه لینکش 700k دان میده
اصولا 128تا 2مگ اکو زیاد اختلاف سرعت ندارند با هم
آرت هم روی 1مگ بسته میشه تا 1.5مگ 10لینک هم که بذاره از rate خط بالاتر نمیره
سلام
سرعت دانلود و سرعت وب باز شدن چرا با هم همخونی نداره ؟
وقتی سرعت دانلود در ارت ۲ حدود 150 کیلوبایت هست ، چرا سایت های بسیار ساده رو کند و دیر باز میکنه ؟
ممنون
behnamy01
01-05-2015, 12:52
سلام
وقتی سرعت دانلود در ارت ۲ حدود 150 کیلوبایت هست ، چرا سایت های بسیار ساده رو کند و دیر باز میکنه ؟
ممنون
مساله پینگ به سرور های خارجی هم توی لود صفحات وب مهمه!
1 مگ و 128 ، هیچ فرقی با هم ندارند ؛ تنها فرقشون اینه که اگه سرویس 128 گرفتی ، شرکت میتونه سرعتتو تا 2 کیلوبایت پایین بیاره و تو هم هیچ اعتراضی نمی تونی بکنی ولی اگه 1 مگ بگیری ، تا 16 کیلو میتونه پایین بیاره...
سلام
ممنون
باید dns ات رو تغییر بدی.
این dns رو هم روی مودم و هم تو pc ست کن : 217.218.127.127 و 217.218.155.155
1 مگ و 128 ، هیچ فرقی با هم ندارند ؛ تنها فرقشون اینه که اگه سرویس 128 گرفتی ، شرکت میتونه سرعتتو تا 2 کیلوبایت پایین بیاره و تو هم هیچ اعتراضی نمی تونی بکنی ولی اگه 1 مگ بگیری ، تا 16 کیلو میتونه پایین بیاره...
باید dns ات رو تغییر بدی.
این dns رو هم روی مودم و هم تو pc ست کن : 217.218.127.127 و 217.218.155.155
ممنونم
میشه راهنمایی کنین که چطوری این کار رو انجام بدم ؟
Firebirds
01-05-2015, 14:36
من اینجا یه حرفی زدم اصلاح کنم هیمنجا گفتم آرت1 رو شاتل روی 2مگ می بنده آمارشو گرفتم روی 1مگ بسته میشه این سرویس
سرویس آرت محدودیت حجمی هم داره ؟!
منظورتون 1024kbps هست ؟
ممنونم
میشه راهنمایی کنین که چطوری این کار رو انجام بدم ؟
خواهش میکنم :n06:
میری به تنظیمات مودم ، بعد میری به قسمت advanced ، بعد روی قسمت DNS میزنی و Primary DNS server رو 217.218.127.127 قرار میدی و Secondary DNS server رو 217.218.155.155 میذاری.
برای تنظیمات ویندوز ، طبق عکس زیر عمل کن :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
navid_fo
01-05-2015, 15:13
شبی 12 گیگ شبانه رایگان کسی دانلود داره به مدت 2 ماه پشت به پشت؟ شاتل باشه؟
با سرویس 8مگ ، اوایلش که محدود نشدی ، میتونی شبی 12 گیگ دانلود کنی ولی بعد از چند شب ( 2 تا4 شب ) سرعتتو محدود میکنن و از اون به بعد میتونی در 7ساعت ، شبی 3225 مگ دانلود کنی...
alinoona
01-05-2015, 15:52
نهایتا از دو روز بعد اون کاربر محدود میشه و کارش به ماه نمیکشه.
سرویس آرت محدودیت حجمی هم داره ؟!
منظورتون 1024kbps هست ؟
بله
به این صورت هست که در آتر 1 از حدود 20تا30 گیگ در ماه عبور کنید سرعت شما بصورت پلکانی کم خواهد شد.
egorlord
01-05-2015, 17:20
آقا داستان چیه من الان 5 ماهه تو صفم امروز زنگ زدم میگن مرکز مخابراتیتون بهمون پورت نمیده به هیچ شرکتی پورت نمیده
(حکمت شعار تهران)
کسی خبر داره ؟ چجوری پیگیری کنم؟
peyman_2012
01-05-2015, 22:47
سلام
دوستان کسی در مورد اینترنت نقطه به نقطه شاتل اطلاعاتی داره؟
کیفیتش چه جوریه ؟ پینگ تایمش خوبه یا نه؟
قطعی زیاد نداره ؟
خیلی ممنون .
navid_fo
02-05-2015, 00:25
با سرویس 8مگ ، اوایلش که محدود نشدی ، میتونی شبی 12 گیگ دانلود کنی ولی بعد از چند شب ( 2 تا4 شب ) سرعتتو محدود میکنن و از اون به بعد میتونی در 7ساعت ، شبی 3225 مگ دانلود کنی...
من سرویس 512 اکو 6 ماهه دارم و با انجام دادن یه سری کار ها و ترفندها سرعت شبانم 4 مگابیت یا همون حدود 500 کیلو میشه که بین 10 تا 12 گیگ شب دانلود دارم پشت پشت چند ماهه هر شب دانلود می کنم
فقط می خواستم بدونم آیا این طبعیه ای یا نه ؟ میدونم نیستا چون بهد چند روز که اولش سرویس گرفتم شبی 10 گیگ میداد بعدش کردش شبی 1 گیگ بعدش کردش منو 300 مگ بعدش ترفند شد دوباره 12 گیگ
می خواستم بدونم کسی این تجربه رو داره یا نه ؟
ببخشید در ضمن تشکر هم دکمش نمیدونم کجاست مرسی که تجربیاتون در اختیارم گذاشتین
:n39:
من سرویس 512 اکو 6 ماهه دارم و با انجام دادن یه سری کار ها و ترفندها سرعت شبانم 4 مگابیت یا همون حدود 500 کیلو میشه که بین 10 تا 12 گیگ شب دانلود دارم پشت پشت چند ماهه هر شب دانلود می کنم
فقط می خواستم بدونم آیا این طبعیه ای یا نه ؟ میدونم نیستا چون بهد چند روز که اولش سرویس گرفتم شبی 10 گیگ میداد بعدش کردش شبی 1 گیگ بعدش کردش منو 300 مگ بعدش ترفند شد دوباره 12 گیگ
می خواستم بدونم کسی این تجربه رو داره یا نه ؟
ببخشید در ضمن تشکر هم دکمش نمیدونم کجاست مرسی که تجربیاتون در اختیارم گذاشتین
:n39:
خواهش میکنم عزیز :n06:
شما اولش سرعتت بالا بوده ( با استفاده از وی پی ان داخلی و ... ) ، بعد در اثر دانلود زیاد ، پله به پله سرعتتو کم کرده و در نهایت سرعتتو رسونده 8 تا 16 کیلوبایت ( که 300 مگ تونستی دانلود کنی ) و معمولا بین 14 تا 20 روز طول میکشه که سرعتت دوباره برگرده به حالت اول ؛ این اتفاق برای همه میفته ولی میزان محدود شدن سرعتا به ازای هر سرویس متفاوته ، یعنی شما که سرویس 512 داشتی ، سرعتت نهایت تا 8 کیلوبایت پایین میاد و با این وضعیت فقط میتونی 200 تا 300 مگ دانلود کنی ولی کاربری که برای مثال سرویس 8مگ داره ، سرعتش نهایت تا 128 کیلوبایت پایین میاد و با این حال میتونه حدود 3 گیگ دانلود کنه...
navid_fo
02-05-2015, 01:50
اینم الان تست گرفتم
اینم الان دان دارم یه هویی :)
اینم از اول اردیبهشت
اینم ویدئو که حرف و حدیثی نباشه
اینم ریزش
گفتم که زیر 10 گیگ نمیگیرم اگرم هست من خونه نبودم :D
peyman_2012
03-05-2015, 00:41
سلام
قطعی زیاد نداره ؟
خیلی ممنون .
دوستان لطفا راهنمایی کنید ..
دوستان لطفا راهنمایی کنید ..
والا من که خبر ندارم...
LANDASEFR
03-05-2015, 18:50
سلام دوستان
استفاده از سیم 2 زوج تاثیری در کیفیت خط داره؟
( از پریز تا مودم)
سلام دوستان
استفاده از سیم 2 زوج تاثیری در کیفیت خط داره؟
( از پریز تا مودم)
در فاصله 2 یا 3 متری تاثیری نداره اما در فاصله مثلا 10 متر تاثیر داره و افت snr خط کمتر میشه
fg_war2000
03-05-2015, 23:50
دوستان واسه دانلود رایگان هر ماه باید 5.250 بدی درسته؟ بعد اگه هر شب به اندازه دانلود کنی یعنی مثلن با سرویس 8 مگ به جای 12 گیگی شبی 4-5 بگیری بازم محدودت میکنن یا نه؟ یه سوال دیگه هم این که سرعت دانلود سرویس 6 مگ چنده؟ مرسی خیلی سوال شد:n02:
navid_fo
03-05-2015, 23:57
دوستان واسه دانلود رایگان هر ماه باید 5.250 بدی درسته؟ بعد اگه هر شب به اندازه دانلود کنی یعنی مثلن با سرویس 8 مگ به جای 12 گیگی شبی 4-5 بگیری بازم محدودت میکنن یا نه؟ یه سوال دیگه هم این که سرعت دانلود سرویس 6 مگ چنده؟ مرسی خیلی سوال شد:n02:
دیرتر بندت می کنن
نمیدونم
-بله باید 5250 بدی.
-با سرویس 8 مگ ، شما می تونی شبی حدود 23 گیگ دانلود کنی ولی 2 شب نمیکشه که محدودت میکنن و حتی اگر 4-5 گیگ هم بگیری ، بازم بعد 2-3 شب محدودت میکنن ولی سرویس 8 مگ ، اگر هم محدود شی ، سرعتت میشه 128 کیلوبایت که بازم شبی 3 گیگ رو می تونی دانلود کنی...
-سرویس 6 مگ رو بستگی به جات ، معمولا بین 6 تا 8 مگ میبندن ولی در تهران عموما روی 6700 تا 7500 اینا بسته میشه.
fg_war2000
04-05-2015, 17:40
اینجوری که من میبینم شاتل به درد دانلود نمیخوره 4 تا سریال میخوایم دانلود کنیم زرتی میخواد محدود کنه :n35: مرسی دوستان.
اینجوری که من میبینم شاتل به درد دانلود نمیخوره 4 تا سریال میخوایم دانلود کنیم زرتی میخواد محدود کنه :n35: مرسی دوستان.
آره ، اصلاااا به درد دانلود نمیخوره ؛ اعصاب واسه آدم نمیزاره.
فن آوا
اگه با چیز شکن و این چیزا مشکل نداری ؛ سرعت شبانه ، همان سرعت اسمی سرویس است.
عصر تلکام
از ساعت 3 تا 7 صبح شبانه رایگان داره و مثل اینکه خطو تا 6 مگ باز میذاره.
آسیاتک
سرعته شبانه رو روی 150 تا 250 ( بستگی به نوع سرویس ) محدود میکنه.
های وب
بعضی سرویساش 3 ساعت شبانه رایگان داره و در ضمن فشفشه هم داره.
navid_fo
04-05-2015, 22:18
اینو ببینید وای وای آدم حال می کنه حتی دیدنش
سلام دوستان یک سوال؟
اگه در یک ماه خطو محدود کنن با تمدید ماه
بعد محدودیت از بین میره یا همچنان پابرجاست؟
peyman_2012
05-05-2015, 02:41
سلام
قطعی زیاد نداره ؟
خیلی ممنون .
از دوستان دیگر کسی اطلاعی نداره ؟
سلام دوستان یک سوال؟
اگه در یک ماه خطو محدود کنن با تمدید ماه
بعد محدودیت از بین میره یا همچنان پابرجاست؟
نه ؛ لزوما تمدید اشتراک ربطی به محدودیت نداره و محدودیتو رفع نمی کنه. البته ممکنه شما روز 15 ماه محدود بشی و موقع تمدید ببینی که محدودیتت رفع شده که این قضیه اصلا ربطی به تمدید نداره و معمولا محدودیت ها بین 14 تا 20 روز رفع میشه...
محدودیت تنها با یک کار از بین میره و اونم = ارتقا سرویس
سلام دوستانی که سرویس 128 نامحدود با محدودیت 11 گیگ دارن... بعد از تموم شدن این 11 گیگ سرعتشون روی چند هست؟ ( البته من ساکن رشت هستم . نمیدونم فرقی داره یا نه)
تو اندیشه بعد از 6 گیگی محدودیت حجمی سرعت میره زیر 10 حتی یه صفحه باز نمیکنه
دوستان شاتل هنوز هم ثبت نامش مثل چند سال قبل گیر و دار داره؟
الان همه شرکتها تلفنی و اینترنتی ثبت نام میکنن و مشکلی هم نداره ولی یادمه قبلا( 2 سال پیش) شاتل حتما باید پیک میفرستاد و مدارک رو تحویل میگرفت و پول پیک هم به عهده شما بود. هنوزم همینطوره؟
number-1
07-05-2015, 00:43
دوستان شاتل هنوز هم ثبت نامش مثل چند سال قبل گیر و دار داره؟
الان همه شرکتها تلفنی و اینترنتی ثبت نام میکنن و مشکلی هم نداره ولی یادمه قبلا( 2 سال پیش) شاتل حتما باید پیک میفرستاد و مدارک رو تحویل میگرفت و پول پیک هم به عهده شما بود. هنوزم همینطوره؟
بله هنوز هم همینطوره ولی تنها شاتل نیست همه شرکت ها مدارک میخوان ولی خوب یه سری ها فکس میکنن
البته قضیه پول پیک به شرکت ربط داره بعضی ها میگیرن بعضی ها نه!
bernybeast
07-05-2015, 04:34
سلام آقا من پارس آنلاین داشتم دارم عوض میکنم میام برای شاتل دستتون درد نکنه یه راهنمایی کنید
پارس آنلاین بدون اینکه نامه یا چیز دیگه ای بخواد بیشتر از 128 به کاربرای خونگی سرویس میداد شاتل هم همنیطوره؟ آخه جفتشونم زدن مدرک میخواد من راحت از پنل پارس بدون مدرک تقییر میدادم. (تهرانم)
من ماهی 70-80 گیگ دانلود دارم تا 100 تومن هم میتونم خرج کنم به نظرتون کدوم سرویس به صرفه تره؟ ممنون میشم:n26:
بله هنوز هم همینطوره ولی تنها شاتل نیست همه شرکت ها مدارک میخوان ولی خوب یه سری ها فکس میکنن
البته قضیه پول پیک به شرکت ربط داره بعضی ها میگیرن بعضی ها نه!
من دوتا شرکتی که این اواخر ازشون سرویس داشتم(های وب و آسیاتک) جفتشون مشخصات رو به صورت تلفنی پرسیدن و خطم رو رانژه کردن هیچ مدرک مستند و کاغذی هم نخواستن.
به همین دلیل هم خیلی سریع خط رانژه میشه به خصوص های وب که به 72 ساعت هم نرسید اینترنتم وصل شد.
arashaj74
07-05-2015, 09:42
سلام آقا من پارس آنلاین داشتم دارم عوض میکنم میام برای شاتل دستتون درد نکنه یه راهنمایی کنید
پارس آنلاین بدون اینکه نامه یا چیز دیگه ای بخواد بیشتر از 128 به کاربرای خونگی سرویس میداد شاتل هم همنیطوره؟ آخه جفتشونم زدن مدرک میخواد من راحت از پنل پارس بدون مدرک تقییر میدادم. (تهرانم)
من ماهی 70-80 گیگ دانلود دارم تا 100 تومن هم میتونم خرج کنم به نظرتون کدوم سرویس به صرفه تره؟ ممنون میشم:n26:
من نامه گرفتم ولی ازم نگرفتن و گفتن لازم نیست
آرت ۶ بگیر سرعتش بالای ۳مگ هست و حداقل ۷۰گیگ هم جواب میده
maryam-2612
09-05-2015, 14:54
های وب برا دانلود خیلی خوبه فشفشه بگیرو فقط دانلود کن من دوجا سرویس دارم یکی شاتل یکی های وب،کیفیتاشون مثل همه ولی قیمتاشونو برخورد پشتیبانیشون زمین تا آسمون با هم فرق داره ،اگه پورت داشت اون یکی خطمم های وب می گرفتم ، شاتلیا فکر می کنن آسمون باز شده اینا افتادن پایین .
های وب برا دانلود خیلی خوبه فشفشه بگیرو فقط دانلود کن من دوجا سرویس دارم یکی شاتل یکی های وب،کیفیتاشون مثل همه ولی قیمتاشونو برخورد پشتیبانیشون زمین تا آسمون با هم فرق داره ،اگه پورت داشت اون یکی خطمم های وب می گرفتم ، شاتلیا فکر می کنن آسمون باز شده اینا افتادن پایین .
وقتی شبانه رایگان هست ، چرا آدم اینقد پول بده واسه فشفشه؟!!!!
در ضمن ، من خودم از منتقدان شاتلم ولی کیفیت و ثبات شاتل خیلی بالاتر از های وبِ ....
وقتی شبانه رایگان هست ، چرا آدم اینقد پول بده واسه فشفشه؟!!!!
در ضمن ، من خودم از منتقدان شاتلم ولی کیفیت و ثبات شاتل خیلی بالاتر از های وبِ ....
داداش شما نگاه شاید خواستی 500 مگ تو روز دان کنی با فشفشه هزینه ای نداره و خیلی ارزون تر میفته
ghasem13
10-05-2015, 00:02
بچه ها حجم ام خیلی سریع کم میشه ! نرم افزاری سراغ دارین که نشون بده هر نرم افزار چقدر اینترنت مصرف میکنه ؟
peyman_2012
10-05-2015, 02:04
سلام
دوستان سرعت دانلود سرویس ECO1024 و ECO2048 چه قدره؟
تو تایم شبانه این سرویسها حداکثر روزی چند گیگ میشه دانلود کرد تا محدود نشیم؟
من اولین باره که میخوام از شاتل سرویس بگیرم ..
Majidson
10-05-2015, 06:32
سلام
دوستان سرعت دانلود سرویس ECO1024 و ECO2048 چه قدره؟
تو تایم شبانه این سرویسها حداکثر روزی چند گیگ میشه دانلود کرد تا محدود نشیم؟
من اولین باره که میخوام از شاتل سرویس بگیرم ..
Eco 1024 = روی 2مگ بعضی مراکز 3مگ بسته میشه
Eco 2048= روی 3مگ بعضی مراکز 4مگ بسته میشه
در مورد محدود شدن باز هم به پهنای باند مرکز شما مربوط میشود. ولی اگر هرشب بخواهید در تایم رایگان دانلود کنید 100% محدود میشوید.
mouzi4us
10-05-2015, 14:09
سلام بچه ها ، من میخام بیام شاتل و دانلود هم در ماه خیلی داشته باشم 30 گیگ ه ، به نظرتون کدوم سرویسش خوبه که جوابگوی دانلودمم باشه ؟؟؟؟
نظر خودم روی سرویس اکو 2 مگ و یا اکو 4 مگ هست ، به نظرتون کدوم سرویس و بگیرم بهتره ؟؟؟؟
ممنون میشم پاسخ بدید
mohammad_s7201
10-05-2015, 14:49
سلام. توی سرویس های نامحدود مثل ART2 "حداقل تبادل ترافیک" چیه؟
قیمت نهاییش بالاخره چنده؟ همون 36000 یا بیشتر؟
خیلی گیج کننده است. اصلا نمیشه فهمید:n03:
سلام. توی سرویس های نامحدود مثل ART2 "حداقل تبادل ترافیک" چیه؟
قیمت نهاییش بالاخره چنده؟ همون 36000 یا بیشتر؟
خیلی گیج کننده است. اصلا نمیشه فهمید:n03:
تقریباً با خیال راحت بیش از دو برابر محدودیتی که توی سایت نوشته رو میشه استفاده کرد و محدود نشد(مثلاً سرعت آرت تا 25-30 گیگ دانلود در یک ماه احتمالش خیلی کمه محدود بشید)
اگه هم محدود بشید نگرانی نداره چند هزارتومن بیشتر ازتون میگیرن و سرویستون رو بالاتر میبرن و محدودیتتون رفع میشه
قیمتش هم 36 هزارتومنه که 8-9 % عوارض هم بهش اضافه می شه تقریباً 40 هزارتومان میشه
من توصیه می کنم اگه با سرعت دانلود 100-120 کیلوبایت مشکلی ندارید آرت 1 خریداری کنید و اگه محدود شدید آرت 2 بگیرید و به صورت پلکانی در صورت محدودیت ارتقا اشتراک بدید
peyman_2012
11-05-2015, 00:28
Eco 1024 = روی 2مگ بعضی مراکز 3مگ بسته میشه
Eco 2048= روی 3مگ بعضی مراکز 4مگ بسته میشه
در مورد محدود شدن باز هم به پهنای باند مرکز شما مربوط میشود. ولی اگر هرشب بخواهید در تایم رایگان دانلود کنید 100% محدود میشوید.
خیلی ممنونم ازتون :n16:
تلفنی هم از پشتیبانی (مشهد) پرسیدم میگفت سرویس ECO1024 تا 4 مگ خط بازه
البته سرویس ثبت نامی من ای دی اس ال نیست و اینترنت نقطه به نقطه ست..اما تعرفه هاش عین ای دی اس ال میمونه
یعنی اگر شبی بین 500 مگ تا 1 گیگ هم دانلود داشته باشیم بازم احتمالش هست محدود بشیم؟
mouzi4us
11-05-2015, 12:05
لطفا حذف شود
این ایمیل همین الان برای من اومده :
مشترک گرامی : علاقهمندیم به اطلاع برسانیم با هدف جلب رضایت هرچه بیشتر کاربران و توسعه ارایه خدمات محتوایی با بهرهبرداری بهینه از امکانات موجود، ترافیک مشترکان اینترنت پرسرعت گروه شرکتهای شاتل برای بهرهمندی از خدمات محتوایی عرضه شده در سایت شاتللند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) و تماشای آنلاین فیلمهای سینمای ایران و جهان در سایت فیلیمو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) در ۲۵ شهر به مدت یک ماه به صورت نیمبها محاسبه میشود.
به گزارش روابط عمومی شاتل، با راهاندازی سیستم هوشمند سرعت و محاسبه پهنای باند براساس مبدا مصرف در شبکه اینترنت شاتل، مشترکان از 21 اردیبهشت تا 20 خرداد ماه سال 94 میتوانند به صورت نیمبها از سایت فیلیمو فیلمهای سینمایی ایران و جهان مورد علاقه خود را به صورت آنلاین مشاهده کنند و از خدمات متنوع آپلودسنتر، دانلودسنتر، گیمسنتر ، اخبار حوزه فناوری و رشتههای مختلف ورزشی از طریق سایت شاتللند بهرهمند شوند.
گفتنی است، محاسبه هزینه ترافیک نیم بهای مشاهده آنلاین آپارات فیلیمو پیرو توافق همکاری مشترک میان گروه شرکتهای شاتل و شرکت صبا ایده صورت گرفته است. در این باره لازم به توضیح است کیفیت پخش فیلمها باتوجه به سرعت اینترنت کاربر به صورت هوشمند تنظیم میشود.
هزینه ترافیک بهرهگیری از خدمات محتوایی ارایه شده در سایت شاتللند نیز باتوجه به استقبال چشمگیر کاربران از بخشهای مختلف این سایت یک بار دیگر به صورت نیم بها در اختیار کاربران خواهد بود.
درحال حاضر امکان استفاده از این سرویس برای مشترکان شاتل در ۲۵ شهر کشور شامل تهران، کرج، قم، رشت، کرمان، شیراز، تبریز، اصفهان، مشهد، همدان، بندرانزلی، کرمانشاه، اراک، ساوه، دزفول، آمل، زنجان، زاهدان، بجنورد، سبزوار، نیشابور، بیرجند، کاشان، ارومیه و اهواز فراهم شده است.
امید است این امکان بتواند رضایت خاطر مشتریان گرانقدر خانواده بزرگ شاتل را بیش از پیش فراهم سازد.
با سپاس
امور مشترکین گروه شرکتهای شاتل
befermatooo
11-05-2015, 20:37
سرویس جدید شاتل لند هم چیز باحالیه !
واسه زمانهایی که نیاز به دانلود تو ساعات عادی داریم مناسبه و اینجوری نیم بها محسوب میشه !
mohammad_s7201
12-05-2015, 12:30
تقریباً با خیال راحت بیش از دو برابر محدودیتی که توی سایت نوشته رو میشه استفاده کرد و محدود نشد(مثلاً سرعت آرت تا 25-30 گیگ دانلود در یک ماه احتمالش خیلی کمه محدود بشید)
اگه هم محدود بشید نگرانی نداره چند هزارتومن بیشتر ازتون میگیرن و سرویستون رو بالاتر میبرن و محدودیتتون رفع میشه
قیمتش هم 36 هزارتومنه که 8-9 % عوارض هم بهش اضافه می شه تقریباً 40 هزارتومان میشه
من توصیه می کنم اگه با سرعت دانلود 100-120 کیلوبایت مشکلی ندارید آرت 1 خریداری کنید و اگه محدود شدید آرت 2 بگیرید و به صورت پلکانی در صورت محدودیت ارتقا اشتراک بدید
ببخشید من باز متوجه نشدم. اگه ART1 بگیرم مگه حجم دانلودش نامحدود نیست؟
یعنی محدودیت گذاشتن تا 11 گیگ؟ شبانه ش چطوریه؟ شما خودتون ART دارین. ART1 آخرش چقدر درمیاد؟
انقدر خورده ریزه داره آدم گیج میشه.
البته من خیلی اگه استفاده کنم 5-6 گیگ میشه. چون دانلودم تو دانشگاهه با سرعت 10مگ.فقط یه چیزی میخوام که تو خونه سه چهار نفر وصل بشن و راحت صفحه باز کنه
ممنون:n12:
یک سال پیش شاتل اشتم خیلی دزد بود گرون فروش هنوز هم همون طوره ؟
mehdi-sh
12-05-2015, 16:44
یک سال پیش شاتل اشتم خیلی دزد بود گرون فروش هنوز هم همون طوره ؟
تازه بدتر هم شدن
Sent from my iPhone using Tapatalk
mohammad_s7201
12-05-2015, 17:31
تازه بدتر هم شدن
یعنی اینترنت حجمی بگیریم ازش می دزدن؟:n03:
من شاید ECO512 بگیرم. (4گیگ در ماه)
دوستانی که اکو512 دارن سرعت دانلودشون چنده؟
سلام
۲-۳ روزی هست که خیلی سرعتم کم شده و قطع و وصل هم زیاد
سرویس ارت ۲
ایا برای شما هم همین طوره ؟
آیا با داشتن یوزر و پس یک فرد دیگه میشه وصل شد
یا مثل آسیاتک محدودش کردن؟:n13:
mohammad_s7201
13-05-2015, 10:39
سلام.
ببخشید زیاد سوال میپرسم. آخه از سرعت پایین کلافه شدم دیگه. حاضرم حجمم کم باشه ولی سرعت خوب باشه.
میخوام ECO256 بگیرم. اگه کسی داره لطفا بگه سرعتش چنده؟ درسته که 2مگ میبندن؟ اگه اینطوره بیخود 1مگ نخرم. پولشو بدم حجم اضافه بخرم.
alinoona
13-05-2015, 12:06
سلام.
ببخشید زیاد سوال میپرسم. آخه از سرعت پایین کلافه شدم دیگه. حاضرم حجمم کم باشه ولی سرعت خوب باشه.
میخوام ECO256 بگیرم. اگه کسی داره لطفا بگه سرعتش چنده؟ درسته که 2مگ میبندن؟ اگه اینطوره بیخود 1مگ نخرم. پولشو بدم حجم اضافه بخرم.
سلام،
بله درسته. سرویسهای پایینتر از ۲مگ، همه روی حد.د ۲ مگ بسته میشن.
آیا با داشتن یوزر و پس یک فرد دیگه میشه وصل شد
یا مثل آسیاتک محدودش کردن؟:n13:
نه نمیشه وصل شد.
سلام
۲-۳ روزی هست که خیلی سرعتم کم شده و قطع و وصل هم زیاد
سرویس ارت ۲
ایا برای شما هم همین طوره ؟
سلام،
بله متاسفانه.
یعنی اینترنت حجمی بگیریم ازش می دزدن؟:n03:
من شاید ECO512 بگیرم. (4گیگ در ماه)
دوستانی که اکو512 دارن سرعت دانلودشون چنده؟
به نظرم منظور دوستمون از دزدی، قیمتها باشه. چون تا جایی که من از دوستان شنیدم و طبق تجربۀ شخصی خودم، شاتل حجم دزدی نمیکنه.
MW_ARDEN
13-05-2015, 15:41
سلام دوستان
اقا سرویس eco2048 ، سرعتش رو چند بسته میشه ؟ من یه سالی هست سرویس حجمی نگرفتم... :|
سرعت شبانه رو چنده ؟
مرسی.
سلام دوستان
اقا سرویس eco2048 ، سرعتش رو چند بسته میشه ؟ من یه سالی هست سرویس حجمی نگرفتم... :|
سرعت شبانه رو چنده ؟
مرسی.
رو 3750 تا 4096 ، بستگی به مرکز بسته میشه...
اوایل سرعت شب و روز یکیه ولی بعد از 2-3 شب دانلود ( بالای 2 گیگ شبی) ، اول سرور خارجی رو محدود میکنن و اگه بازم با سرور داخلی دانلودت زیاد باشه ، یعد 3-4 شب ، جفت سرور داخلی و خارجی رو محدود میکنن.
MW_ARDEN
13-05-2015, 19:22
رو 3750 تا 4096 ، بستگی به مرکز بسته میشه...
اوایل سرعت شب و روز یکیه ولی بعد از 2-3 شب دانلود ( بالای 2 گیگ شبی) ، اول سرور خارجی رو محدود میکنن و اگه بازم با سرور داخلی دانلودت زیاد باشه ، یعد 3-4 شب ، جفت سرور داخلی و خارجی رو محدود میکنن.
مرسی
اقا برا شبانه هم پول اضافی میگیرن ؟ :| یا فقط تو شیراز اینطوریه ؟ :/
مرسی
اقا برا شبانه هم پول اضافی میگیرن ؟ :| یا فقط تو شیراز اینطوریه ؟ :/
بابت شبانه از همه 5250 تومن میگیرن...
شیراز چه وضعی راه انداختن. از صبح قطع هست. یک جواب درست و جسابی هم نمیدن. الان با اینترنت رایتل امدم
مسخره کردن
samannnn.hannibal
17-05-2015, 00:58
دوستان توی سایت شاتل که زده 25 درصد رایگان هست شبانش / مگه کاملا رایگان نیست؟
من تصمیم گرفتم دیگه به تلفن های این شرکت شاتل جواب ندم
زنگ میزنه چی میگه؟ فوقش اینکه ما تمام سعی خودمون رو داریم درجهت رضایت مشتری انجام میدیم
نخواستیم اقا
من تصمیم گرفتم دیگه به تلفن های این شرکت شاتل جواب ندم
زنگ میزنه چی میگه؟ فوقش اینکه ما تمام سعی خودمون رو داریم درجهت رضایت مشتری انجام میدیم
نخواستیم اقا
شاتل خیلی زرنگ هست. یک سری روانشناس رو به عنوان مشاور به خدمت گرفته
بعد که اینترنت وصل شد. زنگ میزنن مودبانه که اقا مشکل خارج از محدوده ما بوده. هدف ما رضایت مشتری هست. سعی میکنیم این مشکلات به وجود نیاد و مشتری در نتیجه مشترک شاتل میمونه و چیزی نمیگه!!!!
samannnn.hannibal
17-05-2015, 13:32
شاتل که تو سایتش زده شبانش 25 درصد تخفیف داره و کاملا رایگان نیست؟
شاتل که تو سایتش زده شبانش 25 درصد تخفیف داره و کاملا رایگان نیست؟
منظورش از 25% اینه که شما باید 7000 تومن بابت شبانه رایگان میدادی ، منتها شاتل دزد بهت لطف کرده و 25% تخفیف داده که شده 5250 تومن!!!!!!!!
من مدت زمانی که از شاتل داشتم روزانش عالی بود سرعت سرویس 4 مگ 500 600 بود که باید هم باشه ولی نکته اش این بود که تک کانکشن وهم همینقدر بود و پینگ اروپا بین 150 تا 180 بود
ولی شبانه با اینکه شهر کوچکی هستم .....(نگم بهتره)
arashaj74
20-05-2015, 13:59
من نمیدونم چرا بعضی همش غر میزنن!شاتل بهترین ISP از نظر من هست.الان ارت ۴دارم که سرعتش ۲/۵مگ هست و تا ۵۵گیگ راحت میتونی دانلود کنی با قیمت ۵۷تومن در ماه.یعنی هر گیگ اینترنت با سرعت ۲/۵مگ فقط ۱۰۰۰تومن!دوستان همیشه شاکی بگن سرویس مشابه رو کدوم شرکت میده؟!
samannnn.hannibal
20-05-2015, 18:55
من نمیدونم چرا بعضی همش غر میزنن!شاتل بهترین ISP از نظر من هست.الان ارت ۴دارم که سرعتش ۲/۵مگ هست و تا ۵۵گیگ راحت میتونی دانلود کنی با قیمت ۵۷تومن در ماه.یعنی هر گیگ اینترنت با سرعت ۲/۵مگ فقط ۱۰۰۰تومن!دوستان همیشه شاکی بگن سرویس مشابه رو کدوم شرکت میده؟!
یعنی محدودت نمیکنه؟؟؟؟ سرعتت همش بالاس؟
bjork_heartagram
21-05-2015, 10:46
۵۷ هزار تومن ماهیانه بدی برای ۵۵ گیگ به نظر من و دوستان زیاده . یکی از دلایل شاکی بودن اینه . به شما هم پیشنهاد میدم آرت۳ بگیری ، با ۴۳ تومن هم میشه ۵۰ گیگ دانلود کرد ، سرعتش هم همون ۲۵۰ هستش . :n41:
rezalive
21-05-2015, 16:32
یه سوال
سرویس art5 بعد از دانلود چقدر محدودت میکنن؟
bjork_heartagram
21-05-2015, 20:45
یه سوال
سرویس art5 بعد از دانلود چقدر محدودت میکنن؟
آرت ۵ رو نمیدونم ، ولی برای دانلود آرت ۶ تعریف شده که خوبه . بعضی ها گفتن ۱۵۰ گیگ هم گرفتن
با سلام من تا چند روز دیگه بستم تموم میشه و میخام یه بسته جدید بگیرم که تو شب دانلود رایگان داشته باشه چون تا هم میای چهار تا چیز تو روز بگیری حجمت خیلی کم میشه مثل دیتای بازی ها و این چیزای پر حجم
تازه شاتل گرفتم و در این مورد نمیدونم بسته الانم سه ماهه هشت گیگ سرعت یک مگ هست و خوبه اما نمیدونم واسه دانلود رایگان در شب باید بسته رو عوض کنم ی رو همین بسته باید یه پولی بابت شب بدم و راجب محدودیت دانلود رایگان شب هم بهم بگید که وابسته به بسته ای که داری هست یا نه و تا چه حد میشه دانلود کرد و این که هر شب تا این حد میشه دانلود کرد یا تو کل مدت بستت اینقدر میشه تو شب رایگان دانلود کرد؟
با سلام من تازه از شاتل گرفتم و بستم چند روز دیگه تموم میشه ولی میخام بسته جدیدی که میگیرم داری دانلود رایگان تو ساعت شب باشه
بسته الانم سه ماهه هشت گیگ دانلود سرعت یک مگ هست و خوبه واسه دانلود رایگان شب باید بسته متفاوت بگیرم یا میشه رو همین بسته با دادن کمی پول این قابلیت رو فعال کنم و این که شبی چقدر میشه رایگان دانلود کرد؟
پاسخ بدین ممنون میشم
arashaj74
23-05-2015, 18:51
آرت ۵ رو نمیدونم ، ولی برای دانلود آرت ۶ تعریف شده که خوبه . بعضی ها گفتن ۱۵۰ گیگ هم گرفتن
در اکثر موارد سرویس های آرت به ازای پولی که میدی تا گیگی ۱۱۰۰تومن محدود نمیکنه.دانلود بره بالا احتمال محدود شدن زیاده
alinoona
23-05-2015, 21:50
با سلام من تازه از شاتل گرفتم و بستم چند روز دیگه تموم میشه ولی میخام بسته جدیدی که میگیرم داری دانلود رایگان تو ساعت شب باشه
بسته الانم سه ماهه هشت گیگ دانلود سرعت یک مگ هست و خوبه واسه دانلود رایگان شب باید بسته متفاوت بگیرم یا میشه رو همین بسته با دادن کمی پول این قابلیت رو فعال کنم و این که شبی چقدر میشه رایگان دانلود کرد؟
پاسخ بدین ممنون میشم
سلام،
• با پرداخت ماهیانه ۵۲۵۰ تومن میتونید دانلود رایگان شبانه داشته باشید (با نمایندگی شهرتون تماس بگیرید).
• حداقل میزان دانلودی که میتونید داشته باشد حدوداً ۳۰ گیگه و بعد از اون ریسک محدودیت بالا میره (برای سرویسهای اکو بهطور دقیق توسط شاتل مشخص نشده).
samannnn.hannibal
24-05-2015, 10:35
دوستان این شاتل حجم خوری داره؟ دانلود شبانه تا چه قدر میتونی دانلود کنی تا محدودت نکنه؟
bjork_heartagram
24-05-2015, 10:50
دوستان این شاتل حجم خوری داره؟ دانلود شبانه تا چه قدر میتونی دانلود کنی تا محدودت نکنه؟
حدودشو اگه بخوای ۴۵ گیگ از سرور خارجی میتونی دان کنی و کلا ۸۰ گیگ هم داخلی . از ۸۰ تا به بعد ، شبانه رایگان یا آرت سرعتت میشه ۱۰ (محدووود)
VahidDG2007
24-05-2015, 11:30
شما راضی هستید بحثی نیست اما دوستان دیگه که قصد دارن بیان این شرکت فقط یه نگاه به نظر سنجی بالا بندازن مشخص میکنه وضع چیه....
بعد از 6 سال میخواهم مهاجرت کنم از شاتل...
Hossein_Bahal
25-05-2015, 16:52
من تقریبا ماهی 70 گیگ مصرف دارم .
art5 به نظرتون جوابگو هست ؟
ekhatooni
25-05-2015, 21:17
سلام !
دوستان کسی سرویس نامحدود ART 2 یا ART 3 داره ؟؟؟
من ماهی 15-20 گیگ با سرعت 200 تا 300 برام کافیه ... پینگش هم خوب باشه و قطعی هم کم داشته باشه !
کسی هست که یکی ازین دو سرویس را داشته باشه و راضی باشه ؟
بعد از دانلود 100 گیگ تو 1 ماه با آرت 1 , محدود شدم .
M0hsen3D
26-05-2015, 08:47
بعد از دانلود 100 گیگ تو 1 ماه با آرت 1 , محدود شدم .
ماه اول اینطوریه فک کنم منم آرت 1 داشتم ماه اول تا 80 گیگ دانلود کردم ماه بعدش دانود از 13 گیگ بیشتر شد سرعت لینک خارجی شد 50 و همینطوری پلکانی محدود شد.
ekhatooni
27-05-2015, 10:11
سلام !
من ماهی 15-20 گیگ با سرعت 200 تا 300 برام کافیه ... پینگش هم خوب باشه و قطعی هم کم داشته باشه !
یا حتی ART 1 ... کسی نبووووووووووووود؟
M0hsen3D
27-05-2015, 12:37
من تقریبا ماهی 70 گیگ مصرف دارم .
art5 به نظرتون جوابگو هست ؟
اره تا این حجم جوابگو هست سرعتش هم 320 بود واسه من.
M0hsen3D
27-05-2015, 12:40
سلام !
ارت 2 نداشتم من اما ارت 4 سرعتش 250 بود واسه من که خب فک میکنم 3 سرعتش 200 باشه تا این حجم هم جوابگو هست قطعا.
samannnn.hannibal
27-05-2015, 17:38
دوستان یک پورت شاتل مرکز حکمت شعار خریدارم چون تو این مرکز محدودیت پورت هست
دوستان شاتلی برای art3 چه سرعت دانلودی میده ؟ art 4 چقدر؟
با پشتیبانی حرف زدم میگن هیچ عددی برای محدود کردن شما نیست که مثلا بعد 5 گیگ محدودت میکنیم اینا...
شما باید مصرف خودتون مدیریت کنید مثلا 15 گیگ پشت هم نزنید در غیر اینصورت با افرادی که انداره خودت استفاده میکنن شیر میشی ...
من الان روزی 3-4 گیگ اگه بخوام دانلود داشته باشم چه سرویسی باید بگیرم بدون اینکه محدود بشم؟
دوستان شاتلی برای art3 چه سرعت دانلودی میده ؟ art 4 چقدر؟
با پشتیبانی حرف زدم میگن هیچ عددی برای محدود کردن شما نیست که مثلا بعد 5 گیگ محدودت میکنیم اینا...
شما باید مصرف خودتون مدیریت کنید مثلا 15 گیگ پشت هم نزنید در غیر اینصورت با افرادی که انداره خودت استفاده میکنن شیر میشی ...
من الان روزی 3-4 گیگ اگه بخوام دانلود داشته باشم چه سرویسی باید بگیرم بدون اینکه محدود بشم؟
سرعتاشون تو سایت نوشته شده...
شما کاری که باید بکنی ، اینه که از آرت 1 شروع کنی و هر وقت محدود شدی ، در ازای پرداخت مابه تفاوت دو سرویس ، سرویستو ارتقا بدی ( آرت 2 ) و اگه بازم محدود شدی ، دوباره همین روند ارتقا رو ادامه بدی.
bernybeast
28-05-2015, 01:13
دوستان یک پورت شاتل مرکز حکمت شعار خریدارم چون تو این مرکز محدودیت پورت هست
1 ساله تو صفم منم حکمت شعارم تازه این ماه گفتن شاید پورت بدن برو خودتو آماده کن واسه 1 ساله دیگه اگه تازه سفارش دادی یه اینترنت وایمکسی چیزی بگیر
1 ساله تو صفم منم حکمت شعارم تازه این ماه گفتن شاید پورت بدن برو خودتو آماده کن واسه 1 ساله دیگه اگه تازه سفارش دادی یه اینترنت وایمکسی چیزی بگیر
مگه در این مرکز فقط شاتل ارائه میده؟
ekhatooni
28-05-2015, 13:42
دوستان کسی ART 1 یا ART 3و ART 2 نداره ؟ سرعت دانلود و پینگ و قطعی چطوره وضعیتش ؟ ممنون از همه
samannnn.hannibal
28-05-2015, 14:32
الان دو سال هست تو صف هستم
samannnn.hannibal
28-05-2015, 14:37
مگه در این مرکز فقط شاتل ارائه میده؟
نه فقط این نیست / به خاطر سرویس شبانش که از ساعت 1 هست میخوام
نه فقط این نیست / به خاطر سرویس شبانش که از ساعت 1 هست میخوام
سرویس های ART شاتل مقدار حداقل و حداکثر دارد.
همان طور که میدانید یعنی اگر پهنای باند مرکز خالی باشد به شما حداکثر داده میشه
این عزیزانی کهی میگن با ارت1 مثلا 80 گیگ دانلود زدیم.. راست میگن ..چون مرکزشون کل ی پهنای باند خالی داره...
اما مرکزی که نوبت ی هست.. خیر..
دوستان کسی ART 1 یا ART 3و ART 2نداره ؟ سرعت دانلود و پینگ و قطعی چطوره وضعیتش ؟ ممنون از همه
تو سایت زده دیگه :
آرت 1 = 1024
آرت 2 = 1280
آرت 3 = 1536
پینگ شاتل که یه پینگ متوسطه ، نه عالیه و نه بد ؛ در مورد قطعی هم ، اینکه اصن شاتل قطعی نداره مگر اینکه مرکز مخابراتیت مشکل داشته باشه و از طرف مرکز قطع شده باشه...
ekhatooni
28-05-2015, 15:07
تو سایت زده دیگه :
آرت 1 = 1024
آرت 2 = 1280
آرت 3 = 1536
پینگ شاتل که یه پینگ متوسطه ، نه عالیه و نه بد ؛ در مورد قطعی هم ، اینکه اصن شاتل قطعی نداره مگر اینکه مرکز مخابراتیت مشکل داشته باشه و از طرف مرکز قطع شده باشه...
دوست عزیز شما خودت کدوم سرویسو داری ؟ راضی ؟ و سرعت دانلودت چنده ؟ سرور خارجی و داخلی و تفاوتش بین شب و روز ، ممنون
دوست عزیز شما خودت کدوم سرویسو داری ؟ راضی ؟ و سرعت دانلودت چنده ؟ سرور خارجی و داخلی و تفاوتش بین شب و روز ، ممنون
من چند وقته ، دیگه از شاتل سرویس ندارم ، چون بابت محدود کردن سرعت اعصابه آدمو خورد میکنن و از طرفی از کاربر باج میگیرن که من دوست نداشتم به این شارلاتانای دزد باج بدم بابت سرعت...
ولی چه قبلا و چه الان که تعدادی از دوستانم شاتل دارن ، آرت 1 رو در تهران بین 20 تا 30 گیگ محدود میکنه ( معمولا تا 2 برابر اون مقداری که در سایت زده ، مشکلی پیش نمیاد ) و بهترین راه برای استفاده از نامحدودای شاتل اینه که شما از آرت 1 شروع کنی و وقتی محدود شدی ، در ازای پرداخت ما به تفاوت دو سرویس ، به آرت 2 ارتقا بدی و اگه بازم محدود شدی ، همین روند رو ادامه بدی.
سرعت هم در صورتی که محدودت نکنن ، روز و شب یکیه و مشکلی نیست. ( داخلی و خارجی )
ekhatooni
28-05-2015, 16:29
من چند وقته ، دیگه از شاتل سرویس ندارم ، چون بابت محدود کردن سرعت اعصابه آدمو خورد میکنن و از طرفی از کاربر باج میگیرن که من دوست نداشتم به این شارلاتانای دزد باج بدم بابت سرعت...
ولی چه قبلا و چه الان که تعدادی از دوستانم شاتل دارن ، آرت 1 رو در تهران بین 20 تا 30 گیگ محدود میکنه ( معمولا تا 2 برابر اون مقداری که در سایت زده ، مشکلی پیش نمیاد ) و بهترین راه برای استفاده از نامحدودای شاتل اینه که شما از آرت 1 شروع کنی و وقتی محدود شدی ، در ازای پرداخت ما به تفاوت دو سرویس ، به آرت 2 ارتقا بدی و اگه بازم محدود شدی ، همین روند رو ادامه بدی.
سرعت هم در صورتی که محدودت نکنن ، روز و شب یکیه و مشکلی نیست. ( داخلی و خارجی )
داداش میتونی یه آمار بگیری ببینی ازین دوستات ببینی سرعتو بالاتره 1024 مگابیت نمیبندن؟ من مثلا واسم 200 تا 300 کیلو کافیه ، ماهی 15-20 گیگ هم بیشتر مصرف ندارم
navid_fo
28-05-2015, 21:40
با سلام
من خواهشی دارم بیان این جا تا یه مقایسه ای بین قیمت هر گیگ در انواع سرویس های شرکت های مختلف با هم داشته باشیم البته برای اونایی که دانلود زیاد می کنن هم خوبه از سرویس های ارزون تر از لحاظ ترافیکی آشنا میشن بازم مرسی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
:n12::n16::n16::n12:
داداش میتونی یه آمار بگیری ببینی ازین دوستات ببینی سرعتو بالاتره 1024 مگابیت نمیبندن؟ من مثلا واسم 200 تا 300 کیلو کافیه ، ماهی 15-20 گیگ هم بیشتر مصرف ندارم
دوست من ، آرت 4 تا 6 سرعتاش بین 200 تا 300 عه و آرت 1 ، 128 کیلوبایت و آرت 2 ، 160 کیلو و آرت 3 ، 192 کیلو هستش ( حالا ممکنه چند ثانیه سرعت بیشتر از این مقدار ها هم بشه ولی اصولا رو همین مقدار بسته میشه ) و اینکه 100 کیلوبایت اختلاف سرعت زیاد محسوس نیست و تفاوت آن چنانی ایجاد نمیکنه...
در نهایت به نظر من با توجه به مقدار دانلودت از آرت 1 شروع کن و اگر احیانا محدود شدی ، سرویستو با پرداخت مبلغی ، به آرت 2 ارتقا بده :n06:
bahman_0121
29-05-2015, 06:45
سلام
ی راهنمایی میخوام
اگه ارت 1 بگیرم و اگه سرعتم محدود بشه از همون سایتی که زیاد دانلود کردم محدود میشم یا از همه سایتها ؟؟؟
سلام
ی راهنمایی میخوام
اگه ارت 1 بگیرم و اگه سرعتم محدود بشه از همون سایتی که زیاد دانلود کردم محدود میشم یا از همه سایتها ؟؟؟
همه سایت ها
majideblis
29-05-2015, 17:06
سلام دوستان نت شاتل شما هم قطع وصل میشه؟
دهن منو سرویس کرده دم به دقیقه قطع میشه
یه وقتایی خوبه گاهی کلا قطع و وصله
اصلا پایداری نداری
پشتیبانی هم کاری نمیتونه بکنه
به نظرتون مشکل از چیه؟
دوستان حداکثر دانلود آرت 3 و 4 چقدره؟
من الان با پشتیبانیش صحبت کردم میگه مشخص نیست!!!!
behnamy01
30-05-2015, 10:48
اصلا پایداری نداری
به نظرتون مشکل از چیه؟
به مودمت هم شک کن!
Majidson
30-05-2015, 17:14
اصلا پایداری نداری
به نظرتون مشکل از چیه؟
شاتل اتفاقا تنها مزیت خوبش همینه که قطعی زیاد نداره.
مشکل شما احتمال داره از نویز خط و یا مودمت باشه.
در ضمن سیم کشی داخلی، اسپلیتر، پریز که مودم وصل هست رو چک کن.
majideblis
30-05-2015, 18:08
شاتل اتفاقا تنها مزیت خوبش همینه که قطعی زیاد نداره.
مشکل شما احتمال داره از نویز خط و یا مودمت باشه.
در ضمن سیم کشی داخلی، اسپلیتر، پریز که مودم وصل هست رو چک کن.
خب مودمو چطور چک کنم؟ بیینم مشکل از اون نیست؟
Majidson
30-05-2015, 18:20
خب مودمو چطور چک کنم؟ بیینم مشکل از اون نیست؟
یه بار ریستش کن دوباره تنظیماتش انجام بده. یا مودم ببر جای دیگه که ADSL دارن تست کن.
bigbang0661
30-05-2015, 18:39
دوستان من میخوام از شاتل سرویس بگیرم. بین سرویسهای اکو 4096 ، 6144 و 8192 کدوم بهتره؟ بعد اینکه سرعت شب و روز این سرویسها چقدر تفاوت داره؟ شاتل شبانه رو محدود میکنه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
K!ng of th3 K!ngs
30-05-2015, 19:04
یه جوون مردی میشه قضیه محدود کردن شاتل رو کامل به من توضیح بده؟
مثلا توی سرویس ART5 و ART 4 چطوری اعمال میشه و بعد از چقدر دانلود؟
در مورد ECO 512 و ECO 256 هم خواشها توضیح بدید
nima3p2p
31-05-2015, 09:18
شبانه رایگان هم داره ؟ اگه داره چقد میشه دانلود کرد
bigbang0661
31-05-2015, 21:50
دوستان من میخوام از شاتل سرویس بگیرم. بین سرویسهای اکو 4096 ، 6144 و 8192 کدوم بهتره؟ بعد اینکه سرعت شب و روز این سرویسها چقدر تفاوت داره؟ شاتل شبانه رو محدود میکنه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
یه جوون مرد پیدا نمیشه کمک کنه؟ آیا؟!!!
یه جوون مرد پیدا نمیشه کمک کنه؟ آیا؟!!!
سلام
خب 100% سرعته 8 مگ بهتره و موقع محدودیت با سرعته بالاتری می تونی دانلود کنی...
شبی بالای 2گیگ دانلود کنی ، بعد 3-4 روز سرور خارجیت محدود میشه و اگه با ترفند وی پی ان داخلی دانلود رو ادامه بدی ، 3-4 روز بعدش ، جفت سرور داخلی و خارجیت محدود میشه.
سرعت سرویس ها قبل از محدودیت ، در روز و شب یکیه.
قطعی و .... هم نداره.
پینگشم متوسطه ؛ نه عالیه و نه بد.
این نکته رو هم بگم که همه ی موارد بالا به شهر و مرکز مخابراتی خیلی ربط داره و ممکنه شما دیرتر محدود شی یا اینکه وضعیتت بد باشه و سریع محدودت کنن...
bigbang0661
31-05-2015, 22:03
سلام
خب 100% سرعته 8 مگ بهتره و موقع محدودیت با سرعته بالاتری می تونی دانلود کنی...
شبی بالای 2گیگ دانلود کنی ، بعد 3-4 روز سرور خارجیت محدود میشه و اگه با ترفند وی پی ان داخلی دانلود رو ادامه بدی ، 3-4 روز بعدش ، جفت سرور داخلی و خارجیت محدود میشه.
سرعت سرویس ها قبل از محدودیت ، در روز و شب یکیه.
قطعی و .... هم نداره.
پینگشم متوسطه ؛ نه عالیه و نه بد.
این نکته رو هم بگم که همه ی موارد بالا به شهر و مرکز مخابراتی خیلی ربط داره و ممکنه شما دیرتر محدود شی یا اینکه وضعیتت بد باشه و سریع محدودت کنن...
ای بابا. جدیدا همه شرکتها محدود میکنن. الان من های وب دارم محدود شده سرعت شبانم رو 60. نمیدونم برم چه شرکتی که شبانه رو محدود نکنه.
یه جوون مردی میشه قضیه محدود کردن شاتل رو کامل به من توضیح بده؟
مثلا توی سرویس ART5 و ART 4 چطوری اعمال میشه و بعد از چقدر دانلود؟
در مورد ECO 512 و ECO 256 هم خواشها توضیح بدید
در مورد سرویس های eco که در پست قبلی توضیح دادم...
در مورد آرت ها ، معمولا تا 2 برابر اون مقدار حجمی که در سایت نوشته مشکلی پیش نمیاد ؛ منتها باید حواست باشه که برای یک روز ، حجم بالایی رو نذاری واسه دانلود و کم کم دانلود کنی.
آرت 4 و 5 رو من تا حالا تجربه نکردم ، ولی چیزی که از بقیه گیرم اومد ( در این فروم و سایتای دیگه ) ، آرت 4 رو مثه اینکه میتونی تا 50 گیگ اینا دانلود کنی و آرت 5 رو هم تا 60-70 گیگ؛ منتها گفتم که مطمئن نیستم و بازم از اونایی که داشتن بپرس.
حالا دانلودت چقدر هست؟!
ای بابا. جدیدا همه شرکتها محدود میکنن. الان من های وب دارم محدود شده سرعت شبانم رو 60. نمیدونم برم چه شرکتی که شبانه رو محدود نکنه.
آره ، متاسفانه الان هیچ شرکتی نمیذاره که زیاد دانلود کنی و سریع فلکه رو میبنده!!
ولی سرویس های شبانه دار مخابرات ، مثه اینکه سرعتشون محدود نمیشه و همیشه ثابته.
navid_fo
31-05-2015, 22:16
آره ، متاسفانه الان هیچ شرکتی نمیذاره که زیاد دانلود کنی و سریع فلکه رو میبنده!!
درسته شرکت ها هیچ وقت نمی خوان یک نفر خوش حال باشه بقیه مشتری ها به علت نرسیدن سرعت خیلی ناراضی اینا می خوان همه رو یکمی ناراضی نگه دارن
ولی میشه کلا جزو اون راضیه باشی :D
درسته شرکت ها هیچ وقت نمی خوان یک نفر خوش حال باشه بقیه مشتری ها به علت نرسیدن سرعت خیلی ناراضی اینا می خوان همه رو یکمی ناراضی نگه دارن
ولی میشه کلا جزو اون راضیه باشی :D
نه باوااا ؛ سرعته بالا و دانلود زیاد یه نفر اصلااااا ربطی به کم شدن سرعته بقیه نداره و این بامبولایی که شرکتا در میارن ، فقط برای دزدی بیشتر و کسب درآمد بیشتر به خاطر طمعِ...
donkeyoxte
31-05-2015, 22:26
سلام
عزیز منظورت از سرویس های شبانه دار مخابرات همون محدود یا نامحدود؟
navid_fo
31-05-2015, 22:29
نه باوااا ؛ سرعته بالا و دانلود زیاد یه نفر اصلااااا ربطی به کم شدن سرعته بقیه نداره و این بامبولایی که شرکتا در میارن ، فقط برای دزدی بیشتر و کسب درآمد بیشتر به خاطر طمعِ...
نه اینکه واقعا یک نفر منظورم نمی خوان 100 نفر سرعتشون عالی باشه 10000 نفر دیگه روی 6
می خوان همشون 10100 نفر روی 20 باشه مثلا
منظورم این بودش.
یک نفر مگه چه قد می خواد بکشه که کل isp رو بخواد سرعتشو کم کنه فوقش بهش 20 مگ ببندن یه isp خیلی بالاتر از این اعداد پهنای باند داره
K!ng of th3 K!ngs
31-05-2015, 22:31
مرسی داداش بعد اون وقت بعد از چه دت از مخدودیت میای بیرون؟
•Magnate•
31-05-2015, 23:59
سلام
من الان سرویس Eco1024 دارم. سرعت دانلود هم تا 500 میرسه.
ترافیک 4گیگش واسم کمه و میخوام آرت بگیرم.
شما چه پیشنهادی میدید؟ آرت1 وآرت لایت1 چطورن؟ سرعتشون؟
ممنون
مرسی داداش بعد اون وقت بعد از چه دت از مخدودیت میای بیرون؟
2 الی 3 هفته طول میکشه...
محدودیت سرویس های eco رو میشه تحمل کرد چون فقط نصفه شبه ولی محدودیته سرویسای art رو نمیشه تحمل کرد چون کل روز سرعتت پایینه و اعصابت خورد میشه واسه همین باید سرویستو ارتقا بدی.
K!ng of th3 K!ngs
01-06-2015, 02:18
توی آرت سرعت میاد روی حد اقل که اونجا نوشته یا میاد رو 8 یا 16 و این جور سرعتا؟ اگر مرکز ما خلوت باشه که فکر کنم هست آیا به این معنی هست که مثلا آرت 4 یا 5 تا 80 70 گیگ میشه دانلود کرد در ماه؟
با اینکه پینگ خوبه ولی اخیرا موقع مکالمه اینترنتی مرتب تماس به صورت لحظه ای قطع و وصل میشه.کسی همچین مشکلی نداره؟
با اینکه پینگ خوبه ولی اخیرا موقع مکالمه اینترنتی مرتب تماس به صورت لحظه ای قطع و وصل میشه.کسی همچین مشکلی نداره؟
متاسفانه این به دلیل اختلالیه که انداختن و شما میتونی از Skype استفاده کنی که قطعی نداره...
سلام
عزیز منظورت از سرویس های شبانه دار مخابرات همون محدود یا نامحدود؟
محدود منظورمه ، همونایی که به اسم کمپین بهاره و ... راه میندازن وگرنه نامحدود که شبانه و روزانه واسش معنی نداره و صبح و شب یکیه دیگه!!
توی آرت سرعت میاد روی حد اقل که اونجا نوشته یا میاد رو 8 یا 16 و این جور سرعتا؟ اگر مرکز ما خلوت باشه که فکر کنم هست آیا به این معنی هست که مثلا آرت 4 یا 5 تا 80 70 گیگ میشه دانلود کرد در ماه؟
-حداقلی که در سایت نوشته ولی اینا طبق قانون دستشون بازه و میتونن تا پایین ترین حد سرعتو بیارن پایین مثلا اگه سرعت آرت 1 رو بیاره رو 2 کیلوبایت ، بازم شما نمی تونی شکایتی بکنی!!!
-آره ، احتمال زیاد میتونی...
سلام. دوستانى كه تهران هستن ميشه بك تست سرعت تك كانكشن يا با اسپيد تست از سرور خارجى بزارن. نوع سرويس رو هم بگين.
ممنون.
متاسفانه این به دلیل اختلالیه که انداختن و شما میتونی از Skype استفاده کنی که قطعی نداره...
شاتل این کارو کرده یا تمام isp ها؟
شاتل این کارو کرده یا تمام isp ها؟
این مشکل همگانیه و از طرف زیر ساخت ایجاد شده...
maryam-2612
02-06-2015, 09:40
بله همه شرکتا محدود می کنن،جالب اینجاست که هیچ کاربری نمیگه ممنون از شرکتا که 128 منو تا 2یا 4 مگ باز می ذارن ولی وقتی سرعتشون تو ساعت شبانه (تازه اونم به خاطر احترام به حق مشترکینی که سرعت بالاتر خریدن و پول بیشتر دادن)میرسه اندازه همون سرعتی که به اندازش پول دادن شاکیم میشن،اونم تو این وضعیت داغونه فیلترینگ هوشمند که بیشتر پهنای باند شرکتای خصوصی گرفته شده ، به نظرم یه مدت adsl قطع شه و ملت برن از همون dial-upاستفاده کنن همه چی درست میشه،اینجا ایرانه نه کره جنوبی
prodoctornuke
02-06-2015, 13:09
snr مودم زایکسل 660 hn رو از کجا میشه دقیق دید؟
navid_fo
02-06-2015, 13:14
snr مودم زایکسل 660 hn رو از کجا میشه دقیق دید؟
سلام
شما وارد اینجا شو
بعدش با زدن رمز وارد شو
در زیر صفحه اول سمت راست گزینه زیر باید باشه همون جا خواهد بود
DSL Line Status
سلام
من یزد هستم شاتل یزد راه اندازی شد
کسی بدونم اکو 128 یکسال سرعت دانلود روز چند؟ شب قبل از محدود چند؟بعد از محدود چند؟
بله همه شرکتا محدود می کنن،جالب اینجاست که هیچ کاربری نمیگه ممنون از شرکتا که 128 منو تا 2یا 4 مگ باز می ذارن ولی وقتی سرعتشون تو ساعت شبانه (تازه اونم به خاطر احترام به حق مشترکینی که سرعت بالاتر خریدن و پول بیشتر دادن)میرسه اندازه همون سرعتی که به اندازش پول دادن شاکیم میشن،اونم تو این وضعیت داغونه فیلترینگ هوشمند که بیشتر پهنای باند شرکتای خصوصی گرفته شده ، به نظرم یه مدت adsl قطع شه و ملت برن از همون dial-upاستفاده کنن همه چی درست میشه،اینجا ایرانه نه کره جنوبی
از شرکتا ممنون بشیم که در سال 2015 اینترنت با سرعت 4 مگ ،اونم به صورتی حجمی به کاربرا میدن با این قیمت کذاییی!!!!!!!!!!! شما مثه اینکه از اینترنته کشور های دیگه و حتی این کشور های داغون همسایه مثل افغانستان خبر نداری که چنین حرفی میزنی! کجای دنیا سرعته 4 مگو میدن 30 تومن، اونم نه نامحدود بلکه با 4گیگ حجم!!! اونم کشوری مثه ایران که شاهراه اینترنته جهانه و اگه اراده و خواست دلواپسان باشه ، راحت تمام مردم میتونن به اینترنت نامحدود با سرعته 20 مگابایت در ثانیه برسن...
در ضمن شما لازم نکرده برای مردم ایران تصمیم بگیری و بهتره حد خودتو بدونی = "به نظرم یه مدت adsl قطع شه و ملت برن از همون dial-upاستفاده کنن همه چی درست میشه"
واقعا برای شما متاسفم ؛ همین طرز فکر شما و امثال شماست که باعث عقب افتادن این مملکت شده و مطمئن باشید با این سطح فکر شما ، چند سال بعد میگیم اینجا ایرانه نه بورکینافاسو...
navid_fo
02-06-2015, 13:46
WTF
من دیگه حرفی ندارم:n04:
کلا 10 پست در تمام isp ها زدید و همین جمله ها رو نوشتین ، هدفتون چیه؟
اصلا در دنبا سرعت 128 kb رو فکر میکنی اینترنت حساب میکنن ؟ اینترنت 128 حجمی ؟!!
به نظر منم اینترنت شما رو کلا قطع کنن که نیای برای ما تصمیم بگیری
K!ng of th3 K!ngs
02-06-2015, 15:51
داری Troll میکنی همه رو دیگه؟ نکنه جدی داری میگی؟ maryam-2612
862111014
02-06-2015, 15:59
داری Troll میکنی همه رو دیگه؟ نکنه جدی داری میگی؟ @maryam-2612 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ابجیمون اعصاب نداره درک کن . از امروز تو تاپیکای مختلف داره این حرفارو میزنه . یه وقتایی پیش میاد
فکر کنم این maryam-2612 همون آقای واعظی وزیر ارتباطاته با اکانت فیک اومده :n02:
خدا شما رو شفا بده ایشالله :n02:
K!ng of th3 K!ngs
03-06-2015, 02:40
داداش تو ساده ای که فکر میکنی "آبجیمون" واقعا "آبجیه" 862111014
دوستان کسی که آرت 4 یا 5 داره میشه بگه قبل از محدودیت سرعتش چقدره و بعد از چند گیگ محدود میشه و بعد از محدودیت سرعتش چقدره؟ اگه دارین یا میدونین کار 1 دیقه هست جواب دادن رد نشین دیگه :|
prodoctornuke
03-06-2015, 12:08
سلام
شما وارد اینجا شو
بعدش با زدن رمز وارد شو
در زیر صفحه اول سمت راست گزینه زیر باید باشه همون جا خواهد بود
DSL Line Status
relative capacity occupation: 100%
noise margin upstream: 9.9 db
output power downstream: 19.4 dbm
attenuation upstream: 21.4 db
carrier load: number of bits per symbol(tone)
tone 0- 31: 00 00 00 05 55 66 66 66 77 77 77 77 77 76 66 65
tone 32- 63: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 10 22 10 02
tone 64- 95: 22 20 23 10 32 02 12 33 33 13 33 23 33 13 33 33
tone 96-127: 23 33 32 31 33 33 33 23 31 33 23 30 33 13 02 23
tone 128-159: 23 31 03 33 30 13 30 00 02 20 00 00 00 21 00 21
tone 160-191: 23 02 23 32 12 32 33 32 00 02 22 23 33 22 23 21
tone 192-223: 33 03 33 33 33 23 33 23 22 32 22 22 33 22 32 22
tone 224-255: 32 22 33 22 23 33 33 22 33 33 33 32 33 33 33 33
relative capacity occupation: 100%
noise margin downstream: 12.3 db
output power upstream: 11.3 dbm
attenuation downstream: 31.9 db
carrier load: number of bits per symbol(tone)
tone 0- 31: 00 00 00 05 55 66 66 66 77 77 77 77 77 76 66 65
tone 32- 63: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 10 22 10 02
tone 64- 95: 22 20 23 10 32 02 12 33 33 13 33 23 33 13 33 33
tone 96-127: 23 33 32 31 33 33 33 23 31 33 23 30 33 13 02 23
tone 128-159: 23 31 03 33 30 13 30 00 02 20 00 00 00 21 00 21
tone 160-191: 23 02 23 32 12 32 33 32 00 02 22 23 33 22 23 21
tone 192-223: 33 03 33 33 33 23 33 23 22 32 22 22 33 22 32 22
tone 224-255: 32 22 33 22 23 33 33 22 33 33 33 32 33 33 33 33
tone 256-287: 33 32 33 33 32 03 23 32 23 13 22 33 33 33 23 31
tone 288-319: 13 01 13 32 20 32 22 33 23 33 32 33 13 33 33 33
tone 320-351: 33 32 33 32 23 33 00 03 33 33 32 33 22 02 02 33
tone 352-383: 32 30 22 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
tone 384-415: 00 10 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
tone 416-447: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
tone 448-479: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
tone 480-511: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
این اطلاعات رو میده دقیقا کدومش snr هست؟
.Ashkan.
03-06-2015, 14:35
prodoctornuke
نسبت سیگنال به نویز:
Noise margin downstream
Noise margin upstream
.Ashkan.
03-06-2015, 14:35
prodoctornuke
نسبت سیگنال به نویز:
Noise margin downstream
Noise margin upstream
K!ng of th3 K!ngs
03-06-2015, 15:45
دوستان کسی که آرت 4 یا 5 داره میشه بگه قبل از محدودیت سرعتش چقدره و بعد از چند گیگ محدود میشه و بعد از محدودیت سرعتش چقدره؟ اگه دارین یا میدونین کار 1 دیقه هست جواب دادن رد نشین دیگه :|
آقایون داداشا؟
navid.zz68
03-06-2015, 20:08
آقایون داداشا؟
مثل اینکه حجم مشخصی وجود نداره.ممکنه یه یوزری کلاً بیفته رو پهنای باند و این کارش بقیه یوزرها رو ضعیف کنه که حتماً محدود میشه.دانلود اگر پیوسته باشه امکان محدود شدن کمه
prodoctornuke
04-06-2015, 09:39
نسبت سیگنال به نویز:
Noise margin downstream
Noise margin upstream
اخه من مودمم زایکسل هست یکمی گیچه
اینا رو برای اپراتور سرویسم میخوام چون سرعتم بده .هر چی بهش میم میگه حتماsnr بده .میخوام بدونم این پارامتر ها همون snr هست؟
rate رو از کجا میتونم پیدا کنم؟
عزیز من خودم تازه ثبت نام کردم و شنبه دیگه باید راه بیفته.اما طرز کار این سیستمش تا اونجایی که پرسیدم ،
اصلا حجم مشخصی نیست برای محدود کردن و به مرکز مخابراتیت که شلوغ باشه یا نباشه هم خیلی بستگی داره ( در کل یعنی باید خودت امتحان کنی )
اما ، میگن حدودا تا 2 برابر اون حجمی که توی جدول آرت ها نوشته اوکیه و محدود نمیشی اگرم محدود شی شما از توی کنترل پنل خودت ما به التفاوت قیمتیش با یه آرت بالاتر رو پرداخت میکنی ( 7-8 تومن اختلاف آرت ها ست ) و ریست میشی و دوباره از اول دانلود میکنی با سرعت عادیت تا وقتی که محدود شی دوباره و سر ماه که رسیدی میای شما از سیستم ابتداییت شروع میکنی.
کلا شما از آرت 1 یا 2 باید شروع کنی و هر وقت محدود شدی برو یه پله بالاتر... سرعت هم هموناس که تو سایت زده از 120-128 شرع میشه آرت 2 میره روی 160-70 و.... کلا گفتم به مرکز شما هم بستگی داره اگه خلوت باشه حتی ممکنه دیرتر محدود شی و اینکه شما باید دانلودت رو مدیریت کنی و نزاری یه صبح تا شب استفاده کنی... موفق باشی :n01:
.Ashkan.
04-06-2015, 20:28
اخه من مودمم زایکسل هست یکمی گیچه
اینا رو برای اپراتور سرویسم میخوام چون سرعتم بده .هر چی بهش میم میگه حتماsnr بده .میخوام بدونم این پارامتر ها همون snr هست؟
rate رو از کجا میتونم پیدا کنم؟
با زایکسل کار نکردم ولی برای کیفیت خط SNR یا noise margin که نسبت سیگنال به نویز رو نشون میده و اگه بالای ۹-۱۰ باشه خوبه و Line Attenuation که برخلاف SNR هر چی پایینتر باشه بهتره و بالاتر از ۴۰ با مشکل روبرو میشی رو باید ببینی. Rate هم که نشاندهنده سرعتیه که در حال حاضر خطت روش آپ شده معمولا یا توی صفحه اول مودم هست یا تو بخش statistics. باید ببینی منوهای مودمت چطوریه ولی حتما داره و اصولا به بایت هست، مثلا ۱۰۲۴ یا ۶۱۴۴ یا ۸۱۹۲
aref_Him_777
04-06-2015, 22:02
هه هه . دوستان بعد از دو ماه از اخراج شدن p30world از بن شدن در اومدم ...... بچه ها من سرویس اکو دارم دوازدهم باید اینترنتم قطع میشد .. نه تنها قطع نشده ۴ گیگ هم به شارژم اضافه شده برا کسی اینجوری نشده ؟!:n09:
keyhan123
04-06-2015, 22:16
هه هه . دوستان بعد از دو ماه از اخراج شدن p30world از بن شدن در اومدم ...... بچه ها من سرویس اکو دارم دوازدهم باید اینترنتم قطع میشد .. نه تنها قطع نشده ۴ گیگ هم به شارژم اضافه شده برا کسی اینجوری نشده ؟!:n09:
برای تخلیه باید پولشو بدی
:n02:
فک کردی زرنگی کردی؟ خخخخخخخخ
aref_Him_777
04-06-2015, 22:41
oooobs همیشه که اخطار میدادن بعد . قطع میکردن ؟؟!! مطمعنی
آقایون داداشا؟
نمی فهم موردچی؟؟؟
میدونین کار 1 دیقه هست جواب دادن رد نشین
bigbang0661
05-06-2015, 19:14
دوستان تو سرویسهای آرت وقتی نوشته حداقل تبادل 37 گیگ یعنی تا این حجم رو بدون پایین اوردن سرعت ارائه میده؟ پینگ سرویسهای آرت واسه بازی کردن خوبه؟
دوستان تو سرویسهای آرت وقتی نوشته حداقل تبادل 37 گیگ یعنی تا این حجم رو بدون پایین اوردن سرعت ارائه میده؟ پینگ سرویسهای آرت واسه بازی کردن خوبه؟
تا 37 گیگ تضمین میده که شما محدود نمیشه سرعتت
bernybeast
06-06-2015, 06:29
آقا چند نفر پینگ می گیرن از 8.8.8.8 و 4.2.2.4 ممنون میشم با -t
آقا چند نفر پینگ می گیرن از 8.8.8.8 و 4.2.2.4 ممنون میشم با -t
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=178ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=183ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=177ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=177ms TTL=49
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss)
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 177ms, Maximum = 183ms, Average = 178ms
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=224ms TTL=52
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=214ms TTL=52
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=235ms TTL=52
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=215ms TTL=52
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Minimum = 214ms, Maximum = 235ms, Average = 222ms
--------------
سرویس ART 2 همین امروز وصل شد.
دوستان برای تغییر سرویس به ART بالاتر گزینه ی تغییر سرویس رو که میزنم هزینه ی کل رو نوشته نه مابهالتفاوت با ART بالاتر ، مرحله بعدی که انتخاب کنم مابه التفاوت حساب میشه ؟
mehdi-sh
08-06-2015, 08:01
دوستان سرعت ارت۶ چقده؟
K!ng of th3 K!ngs
08-06-2015, 22:00
اگر دیدی نمیشه این کار رو کرد میشه یه خبری بدی؟ اگر خواستی میونی یه زنگی به پشتیبانی هم بزنی sh93
Firebirds
08-06-2015, 22:16
دوستان شاتلی، یه راهنمایی بفرمایید،
من بین شاتل یا پارس مرددم ؟ کدام را توصیه میکنید
سرویس ای که میخوام 256 - 2گیگ ماهانه
دوستان شاتلی، یه راهنمایی بفرمایید،
من بین شاتل یا پارس مرددم ؟ کدام را توصیه میکنید
سرویس ای که میخوام 256 - 2گیگ ماهانه
قطعاً شاتل
من که راضیم
اگر دیدی نمیشه این کار رو کرد میشه یه خبری بدی؟ اگر خواستی میونی یه زنگی به پشتیبانی هم بزنی @sh93 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
میشه عزیز من وارد نبودم . وقتی سرویس و انتخاب بکنی برای ارتقا تو فاکتور ما به التفاوت محاسبه میشه برای پرداخت
K!ng of th3 K!ngs
09-06-2015, 00:29
مرسی به خاطر جواب ، میشه بگید سرعتتون هم چطوره ؟
مرسی به خاطر جواب ، میشه بگید سرعتتون هم چطوره ؟
ART 2
160 تا 220 متغیر هست.
خداییش این درد رو به کی بگم
البته منم قبول دارم اون شب زیاد مصرف کردم ولی این سرویس به اصطلاح اتوماتشون انگاری بدجور روی بنده زوم کرده
کلا من هرجا میرم میپکه! :n14:
پینگ شاتل رو حال کن:
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1576ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1790ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1664ms TTL=46
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=2069ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1980ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1893ms TTL=46
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1821ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1595ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1592ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1484ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1695ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1658ms TTL=46
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=652ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=877ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1181ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1228ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1307ms TTL=46
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 20, Received = 17, Lost = 3 (15% loss),
Minimum = 652ms, Maximum = 2069ms, Average = 1533ms
amir deja vu
09-06-2015, 12:17
سلام
دوستاني كه شاتل دارن ميشه لطف كنين يه آمار بدين:
ART1 و ART2 به ترتيب سرعت دانلودشون در حالت عادي چند هست؟ و وقتي كه دانلودتون بيشتر از حجم مجاز ميشه به چند ميرسه؟
Majidson
09-06-2015, 12:35
سلام
ART1 و ART2 به ترتيب سرعت دانلودشون در حالت عادي چند هست؟ و وقتي كه دانلودتون بيشتر از حجم مجاز ميشه به چند ميرسه؟
DownStream
ART1: 1327kbps
ART2: 1615kbps
Upstream: در هردو مورد برروی 639kbps بسته می شود.
پس از محدویت سرعت دانلود شما در ART1 به 128 کیلوبیت برثاینه و در ART2 به 192 کیلوبیت برثانیه کاهش پیدا خواهد کرد.
سلام
سلام دوباره :n02:
art 1 همون اینترنت 1 مگ هست art 2 که الان من دارم دانلود بین 170-210 اینا هست. وقتی ام که محدود شده میاد پایین ترین حد ممکن که شما مجبور میشی ارتقا بدی به art بالاتر و اینجوری پنلت ریست میشه دوباره ( ما به التفاوتش باart بالاتر و پرداخت میکنی در طی ماه )
شما اگه خواستی از شاتل بگیری باید art 1 بگیری ، هر وقت محدود شدی میری art 2 و... شما اگه تا art 5 هم بری در یک ماه کل هزینت حدود 65 تومن بیشتر نمیشه ! و در مورد اینکه کی محدود میشی بستگی به مصرفت داره و مراکز مخابراتی با هم دیگه فرق دارن اما تا حدود 2 برابر اون اعدادی که توی سایت زده مشکلی نداری معمولا
navid_fo
09-06-2015, 12:45
art 1 همون اینترنت 1 مگ هست art 2 که الان من دارم دانلود بین 170-210 اینا هست. وقتی ام که محدود شده میاد پایین ترین حد ممکن که شما مجبور میشی ارتقا بدی به art بالاتر و اینجوری پنلت ریست میشه دوباره ( ما به التفاوتش باart بالاتر و پرداخت میکنی در طی ماه )
شما اگه خواستی از شاتل بگیری باید art 1 بگیری ، هر وقت محدود شدی میری art 2 و... شما اگه تا art 5 هم بری در یک ماه کل هزینت حدود 65 تومن بیشتر نمیشه ! و در مورد اینکه کی محدود میشی بستگی به مصرفت داره و مراکز مخابراتی با هم دیگه فرق دارن اما تا حدود 2 برابر اون اعدادی که توی سایت زده مشکلی نداری معمولا
اهوم خوب محدود میکنه شاتل ساعت 12:57 دقیقه به وقت کامپیوترم سرعت میشه 3 یا 4 کیلو بایت :n03::n02:
mehryar1973
09-06-2015, 13:49
آقا سایت شاتل داون هستش چرا میخواستم تعرفه ها رو ببینم
با دو اینترنت مختلف هم تست کردم([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
amir deja vu
09-06-2015, 17:10
آقا سایت شاتل داون هستش چرا میخواستم تعرفه ها رو ببینم
با دو اینترنت مختلف هم تست کردم([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
من امتحان كردم الان مشكلي نداره
amir deja vu
09-06-2015, 17:18
ممنون كه تو دوتا تايپيك جواب مارو ميدي:n02:
اينجور كه ميگي اگه art1 بگيرم تا 22 گيگ (يعني 2 برابر اون چيزي كه تو سايت زده) اگه در ماه دانلود داشته باشم سرعتم محدود نميشه درسته؟ اما اينجاشو نميفهم كه ميگي وقتي سرعتم محدود شد بايد برم art بالاتر بگيرم! اجبار هست يا اينكه چون خيلي سرعت كم ميشه اينو ميگي؟ مگه چه قدر كم ميشه؟:n38:
بعدم تا ماه بعد دوباره محدوديتم برداشته ميشه ديگه؟ يا نه؟:n13:
ممنون كه تو دوتا تايپيك جواب مارو ميدي:n02:
اينجور كه ميگي اگه art1 بگيرم تا 22 گيگ (يعني 2 برابر اون چيزي كه تو سايت زده) اگه در ماه دانلود داشته باشم سرعتم محدود نميشه درسته؟ اما اينجاشو نميفهم كه ميگي وقتي سرعتم محدود شد بايد برم art بالاتر بگيرم! اجبار هست يا اينكه چون خيلي سرعت كم ميشه اينو ميگي؟ مگه چه قدر كم ميشه؟:n38:
بعدم تا ماه بعد دوباره محدوديتم برداشته ميشه ديگه؟ يا نه؟:n13:
من خودم 2-3 روزه سرویسم وصل شده و محدود نشدم . اما جوری که آمار گرفتم اول سرور خارج سرعت کم میشه و آخر هم سرور داخلی . میاد روی اینترنت 128 اینا دیگه مثلا سرعت دانلود 10 تا 12 و خوب مجبور میشی بری سرویس بالاتر تا محدودیتت رفع بشه اگه نه با این سرعت مشکلی نداری موقع محدودیت نه نمیخواد ارتقا یدی و سر ماه که برسه ریست میشه و سرعتت اوکی میشه ( این کارا برای در طی ماه هست )
حجم هم گفتم تقریبی هست حتما تا دقیق 2 برابر اون حجم ، نیست مثلا بوده کسی که همین art 2 تا 70-80 گیگ هم با سرعت بالا تو یه ماه دانلود کرده و مثلا ماه بعد سر 20 گیگ محدود شده.به مرکز مخابراتی و نحوه ی مصرفت بستگی داره .برای همین هم باید بگیری و تست کنی 1 ماه . زمان ارتقا به سرویس بالاتر انگار که مثلا سر ماه شده ، کلا ریست میشی و دوباره تا دوبرابر اون حجم سرویس جدیدت دانلود میکنی. سر ماه هم که شد سرویست رو میاری روی art 1 از اول...
mehryar1973
09-06-2015, 17:49
من امتحان كردم الان مشكلي نداره
سلام
خیلی ممنون آره الان درسته ولی اون ساعت داون بود:n02:
کلا نمیدونم چرا حس خوبی نسبت به شاتل ندارم آخه آدم وقتی نتیجه نظر سنجی تاپیک رو میبینه و بعد میره تو سایت شاتل
اینو :
میبینه اصلا حس خوبی بهش دست نمیده انگار پیشاپیش بهتون گفته باشن نیا که محدود میشی!!!!
(لابد آب پرتقال یا شربت اون لیوان پرتر یه ایرادی داشته که همه ترجیح دادن از اون یکی بخورن:n02:)
من خودم 2-3 روزه سرویسم وصل شده و محدود نشدم . اما جوری که آمار گرفتم اول سرور خارج سرعت کم میشه و آخر هم سرور داخلی . میاد روی اینترنت 128 اینا دیگه مثلا سرعت دانلود 10 تا 12 و خوب مجبور میشی بری سرویس بالاتر تا محدودیتت رفع بشه اگه نه با این سرعت مشکلی نداری موقع محدودیت نه نمیخواد ارتقا یدی و سر ماه که برسه ریست میشه و سرعتت اوکی میشه ( این کارا برای در طی ماه هست )
حجم هم گفتم تقریبی هست حتما تا دقیق 2 برابر اون حجم ، نیست مثلا بوده کسی که همین art 2 تا 70-80 گیگ هم با سرعت بالا تو یه ماه دانلود کرده و مثلا ماه بعد سر 20 گیگ محدود شده.به مرکز مخابراتی و نحوه ی مصرفت بستگی داره .برای همین هم باید بگیری و تست کنی 1 ماه . زمان ارتقا به سرویس بالاتر انگار که مثلا سر ماه شده ، کلا ریست میشی و دوباره تا دوبرابر اون حجم سرویس جدیدت دانلود میکنی. سر ماه هم که شد سرویست رو میاری روی art 1 از اول...
منم وقتی سرویس اکو داشتم ماه اول تا 45 گیگ دانلود شبانه داشتم تا محدود شدم ماه بعد که دوباره تمدید کردم بعد از 17 گیگ دانلود محدود شدم به نظرم این سیستم محدود کردن شاتل وقتی یه مشترک را محدود میکنه آن مشترک را کلا در یک لیست سیاه میزاره و حتی برای دوره های بعدی هم دانلود آن مشترک را سختگیرانه تر کنترل میکنه
amir deja vu
09-06-2015, 22:41
سلام
خیلی ممنون آره الان درسته ولی اون ساعت داون بود:n02:
کلا نمیدونم چرا حس خوبی نسبت به شاتل ندارم آخه آدم وقتی نتیجه نظر سنجی تاپیک رو میبینه و بعد میره تو سایت شاتل
اینو :
میبینه اصلا حس خوبی بهش دست نمیده انگار پیشاپیش بهتون گفته باشن نیا که محدود میشی!!!!
(لابد آب پرتقال یا شربت اون لیوان پرتر یه ایرادی داشته که همه ترجیح دادن از اون یکی بخورن:n02:)
ببین الان در مورد همه سرویس دهنده ها نظر منفی هست و هیچ کدومشون کامل و بی نقص نیست که اینو میتونی همین جا توی بقیه تایپیک ها هم ببینی...
کاری که ما الان باید بکنیم انتخاب بین بد و بدتر هست! یعنی باید شرکتی رو انتخاب کنیم که تعداد افراد ناراضیش کمتر باشن! که به نظر میاد تو این شرایط شاتل باشه ...
شاتل سرویس کرد از بس قطع شد امروز :|
Firebirds
10-06-2015, 12:12
فرق بین اکو 128 با اکو 256 ؟
Majidson
10-06-2015, 16:29
فرق بین اکو 128 با اکو 256 ؟
هیچ فرقی ندارند.
از Eco128 تا Eco512 همگی برروی 2مگ بسته می شوند.
bigbang0661
10-06-2015, 17:02
امروز وصل شد سرویسم. اکو 4مگ با شبانه. پروفایل گیم هم فعاله. امیدوارم شاتل خوب بمونه واسم!!
downloadfilmh
10-06-2015, 17:05
اینطور که آقای sh93 گفتن به نظر خوب میاد، هر چند همه شرکت ها آشغال هستن ولی تو نامحدودا فعلا یکم شاتل بهتره
تقریبا 89 گیگ میشه در ماه استفاده کرد با هزینه تقریبا 70 تومن منم تقریبا همین قدر در ماه استفاده دارم ولی بازم بین شاتل نامحدود و آسیاتک حجمی با شبانه رایگان موندم چون میگن سرعت رو از سرور داخلی باز گذاشتن
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه
Firebirds
11-06-2015, 00:31
هیچ فرقی ندارند.
از Eco128 تا Eco512 همگی برروی 2مگ بسته می شوند.
2mbps منظورتونه ؟
با این حساب برای شخصی که فقط استفادش تماس تصویری هست، بهتر نیست بره پارس آنلاین یا صبانت بگیره ؟!
Majidson
11-06-2015, 09:49
2mbps منظورتونه ؟
با این حساب برای شخصی که فقط استفادش تماس تصویری هست، بهتر نیست بره پارس آنلاین یا صبانت بگیره ؟!
سلام
بله 2Mbps
من تا به حال از پارس آنلاین و صبانت سرویس نداشتم. نمیدونم چطور هستن.
الان از ساعت 17 اینترنت شاتل قطع هست
جالب اینجاست سایت خودشون هم باز نمیشه
بعد هم میگه بهترین سرویس دهنده!! سرویس دهنده برتر!!!
تهران - مرکز نبوت - قطع نیست و سایتش هم باز میشه
navid_fo
11-06-2015, 18:39
تایید میشه از ساعت 4 تا 7:30 من که شمالم اینترنت شاتل قطع بودش زنگ زدم میگه سراسریه همش میگه سراسریه زنگ میزنم خونه داییم میگه نه :D
قیافشم اینجوری می کنه :n02::n10::n09:
تایید میشه از ساعت 4 تا 7:30 من که شمالم اینترنت شاتل قطع بودش زنگ زدم میگه سرارسریه همش میگه سراسریه زنگ میزنم خونه داییم میگه نه :D
قیافشم اینجوری می کنه :n02::n10::n09:
سراسری هست. بعد میبینی کل اینترنت جز خودت وصل هست در شهر.
میگن سراسری . یک مشت ساده هم باور میکنن کی به کیه :n21:
navid_fo
11-06-2015, 18:43
سراسری هست. بعد میبینی کل اینترنت جز خودت وصل هست در شهر.
میگن سراسری . یک مشت ساده هم باور میکنن کی به کیه :n21:
نمیدونم اونجا چی کار می کنن یه دفه دستشون میره روی یه چیزی قطع میشه بعدش یه ربع ساعت می خندن با هم :D
bigbang0661
11-06-2015, 18:50
اینترنت منم عصر قطع بود. جالب اینه تو صفحات قبلی یکی از دوستان گفته بود مزیت شاتل به اینه که قطعی نداره. شانس منه که تا اومدم شاتل قطع شدنش شروع شده!!:n37:
منم که شاتل ندارم ، سایتشو واسم باز نمیکرد و down شده بود!!!
[WaRhEaD]
11-06-2015, 20:04
پینگ شاتل تو شمال که من هستم خیلی ناپایداره، همش تایم اوت پکت لاست یهویی، واقعا استرس زا شده بازی کردن برای من! معمولا ظهر به بعد خراب میشه :n27:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.