مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Shatel / شرکت شاتل
George Shelly
12-12-2019, 16:20
کسی روتر داره پروتکل L2TP ساپورت کنه و بتونه چیز پی ان بزنه ؟
من دیده بان و شاتل دارم رو جفتش وقتی تو روتر ایسوس چیز پی ان میزنم همه سایتا باز میشه با سرعت عالی به جز یوتیوب و تلگرم ....
کسی میتونه تست کنه ببینه چجوریه ؟ مشکل سر MTU بین مسیری هست که خیلی منو کلافه کرده من واسه یوتیوب روی TV حتما نیازش دارم ولی درست نمیشه که نمیشه
Black Boy67
12-12-2019, 16:56
اول از همه که واقعا مرسی از توضیحات :دی
[/SPOILER]
من چن بار به شاتل گفتم که از ISP دیگه داشتم میتونستم 7 مگ رو بگیرم ولی خب گفتن و نگفتنش ظاهرا فرقی نمیکرد!
عکس از شرایط سیم کشی سر خط رو بالاتر گذاشتم
شما میگی SRA فعال باشه اون دوستمون گفته غیر فعالش کن
تفاوت شون اینجوری میشه روی کیفیت خط:
والا قبل اینکه کارشناس بیاد من اصن میخواستم حتی ازش بپرسم که قهوه یا چایی! دیگه در این حد :دی
ولی خب کلا ایشون خسته بنظر میومد و بار علمی هم معلوم بود که متاسفانه اونقدی نیست که بخوام استفاده ای بکنم
اول اومد پسورد مای شاتل من رو عوض کرد که اصلا دلیلش رو نمیدونم بعدشم گفت خب خط نمیکشه دیگه منطقه ضعیفه خدافظ!
اگر SNR Margin Disable هست و این وضعیت خط هست احتمال زیاد خط تا هفت مگ جواب بده. اگر هفت مگ قطعی داشت اونوقت میتونید با تغییر SNR Margin به عدد های منفی خط رو پایدار کنید.
اون گزینه SRA هم برای خطوط نا پایدار هست که مثلا پیش میاد بنا به دلایلی مثل نویز خط برای یک مدت کشش سرعت سابق رو نداره. اگر این گزینه خاموش باشه در این مواقع ارتباط ری استارت میشه تا با سرعت جدید اتصال برقرار بشه اما اگر روشن باشه کانکشن ری استارت نمیشه
و سرعت جدید اتومات روی خط و مودم ست میشه. مواقعی که خط پایدار هست میشه غیر فعالش کرد.
MMDFullHD
12-12-2019, 17:26
اول از همه که واقعا مرسی از توضیحات :دی
من آنلاین پلی میدم (مخصوصا rainbow six siege که پینگ زیر 80 حتما میخوام)
ی من ر نمیدونم بعدشم گفت خب خط نمیکشه دیگه منطقه ضعیفه خدافظ!
شما یه کار دیگ بکن annex A رو هم قرار بده
مطمعنا خطت 9311 ریت رو میکشه دیگ
میتونی زنگ بزنی برات 8 مگ رو اپ کنه ;)
اگر دیدی باز مشکل داری استیبلیتی رو -1 بذار با های پرفومنس
دیگ راحت میکشه
بعد کدوم استان یا شهرید پینگتون رو هم تست بگیرید برای تهران باید اینطوری باشه بهترین حالتش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
S M Λ S Ħ
12-12-2019, 18:23
اگر SNR Margin Disable هست و این وضعیت خط هست احتمال زیاد خط تا هفت مگ جواب بده. اگر هفت مگ قطعی داشت اونوقت میتونید با تغییر SNR Margin به عدد های منفی خط رو پایدار کنید.
اون گزینه SRA هم برای خطوط نا پایدار هست که مثلا پیش میاد بنا به دلایلی مثل نویز خط برای یک مدت کشش سرعت سابق رو نداره. اگر این گزینه خاموش باشه در این مواقع ارتباط ری استارت میشه تا با سرعت جدید اتصال برقرار بشه اما اگر روشن باشه کانکشن ری استارت نمیشه
و سرعت جدید اتومات روی خط و مودم ست میشه. مواقعی که خط پایدار هست میشه غیر فعالش کرد.
مشکل اینجاست شاتل به غیر از پهنای باندهای زوج چیز دیگه ای ست نمیکنه
من همون اول گفتم 7 مگ بزارین گفتن نمیشه؛ انگار که تعریف نشده اس
پس با این اوضاع بهتره که SRA برام فعال باشه
شما یه کار دیگ بکن annex A رو هم قرار بده
مطمعنا خطت 9311 ریت رو میکشه دیگ
میتونی زنگ بزنی برات 8 مگ رو اپ کنه ;)
اگر دیدی باز مشکل داری استیبلیتی رو -1 بذار با های پرفومنس
دیگ راحت میکشه
بعد کدوم استان یا شهرید پینگتون رو هم تست بگیرید برای تهران باید اینطوری باشه بهترین حالتش
من مشهدم
این شرایط قبل از اینکه بزارم روی حالت Annex A
اینم با حالت Annex A
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آپلود سرعتش اومد پایین تر بعد از اینکه Annex A شد
گزینه High performance هم ندارم بین گزینه ها:n37:
کار دیگه ای هم میشه کرد یا که اینکه بهترین حالتش هست؟
---Update---
زنگ زدم گفتم بزارن 8 مگ که تونست بزاره با پروفایل گیمش
اینم از وضعیت
قطعی نداشتم خداروشکر تا الان
MMDFullHD
12-12-2019, 22:52
من مشهدم
اینم با حالت Annex A
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---Update---
اینم از وضعیت
اشکالی نداره
الان پس حل شد مشکلت؟ هشت مگ رو بهت میده دیگ؟
Black Boy67
13-12-2019, 00:15
کس دیگه هم شب ها با شاتل مشکل پکت لاس داره یا فقط ما اییم؟ :hmm:والا پارس آنلاین پینگش بالا میرفت اما پکت لاس نداشت.
S M Λ S Ħ
13-12-2019, 01:01
اشکالی نداره
الان پس حل شد مشکلت؟ هشت مگ رو بهت میده دیگ؟
اره ممنون 8 مگ که شد ولی یکم پکت لاست دارم
باید چن روز امتحان کنم ببینم چه طوره
سرویس 1 ماهس نهایتا اینکه آخرش تخلیه میکنمو از جای دیگه میگیرم به این امید که شرایط بهتری داشته باشم
ابر_حیزون
13-12-2019, 07:54
کسی روتر داره پروتکل L2TP ساپورت کنه و بتونه چیز پی ان بزنه ؟
من دیده بان و شاتل دارم رو جفتش وقتی تو روتر ایسوس چیز پی ان میزنم همه سایتا باز میشه با سرعت عالی به جز یوتیوب و تلگرم ....
کسی میتونه تست کنه ببینه چجوریه ؟ مشکل سر MTU بین مسیری هست که خیلی منو کلافه کرده من واسه یوتیوب روی TV حتما نیازش دارم ولی درست نمیشه که نمیشه
روتر ها معمولا جای کلید l2tp key را ندارند . مگه اینکه روتر تخصصی باشه . اگر هیتلر شکن شما کلید میخواد باید با pptp شین. وصل
sadeghbb
13-12-2019, 13:18
دوستان من الان مودم n10 دارم میخوام ارتقا بدم به n14
ارزش هزینه کردن رو داره ؟
یکم تو کشش خط و نویز کم میاره در مقابل مودم 9970 تی پی لینک که دارم
Black Boy67
13-12-2019, 16:44
دوستان من الان مودم n10 دارم میخوام ارتقا بدم به n14
ارزش هزینه کردن رو داره ؟
یکم تو کشش خط و نویز کم میاره در مقابل مودم 9970 تی پی لینک که دارم
سلام. خیر من هر دوش رو تست کردم فرقی نداره چیپست دوتاشون یکی هست. جالبه بدونید برد وای فای N10 بیشتره چون انتن 5 دسیبل داره اما N14 دو تا انتن دو دسیبل.
مودم 9970 چیپستش کوالکام هست و VDSL هم ساپورت میکنه برای همین قویتر هست.
sadeghbb
13-12-2019, 16:50
سلام. خیر من هر دوش رو تست کردم فرقی نداره چیپست دوتاشون یکی هست. جالبه بدونید برد وای فای N10 بیشتره چون انتن 5 دسیبل داره اما N14 دو تا انتن دو دسیبل.
مودم 9970 چیپستش کوالکام هست و VDSL هم ساپورت میکنه برای همین قویتر هست.درسته
دنبال یه مودم با چیپ برادکامم که امکانات خوبی داشته باشه مث این مدلا asus
مدلی سراغ دارین؟
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
MMDFullHD
13-12-2019, 17:46
دوستان اومدم شاتل پرداخت کنم دیدم که 20 تومن تخفیف تو خرید زده همون سرویسی ک 68 تومن میخریدم
ده روز سرویس قبل رو مثلا اومدن تخفیف دادن؟ برای چیه؟
دوستان اومدم شاتل پرداخت کنم دیدم که 20 تومن تخفیف تو خرید زده همون سرویسی ک 68 تومن میخریدم
ده روز سرویس قبل رو مثلا اومدن تخفیف دادن؟ برای چیه؟
اون چند روزی که قطع بودی جبران خسارت اون هست
MMDFullHD
13-12-2019, 18:12
اون چند روزی که قطع بودی جبران خسارت اون هست
الان ده روز سرویس رایگان کجا
این 20 تومن تخفیف کجا
من که کلی برنامه و طرح ریخته بودم برای این 10 روز رفته بودم حتی هارد بخرم هارد سیستمم جا نداشت:sad:
ایمیلی هم که دادن بعد از sla گفتن که از طرف ما نبوده بخاطر همین 10 روز سرویس رایگان میدیم
صحبتی از تخفیف نبود ک از سرویس رایگان بود
نکنه که شاید من بد فهمیدم؟
اون ده روز سرویس رایگان رو تخفیفشو فقط میدن؟
hosseinzfff
14-12-2019, 13:50
چرا مودم ASUS اینقد CRC میندازه جدیدترین فریمور هم روش نصب کردم بازم عین بز CRC میندازه :37: تو نیم ساعت 6000 crc.......
misagh1372
14-12-2019, 15:00
چرا مودم ASUS اینقد CRC میندازه جدیدترین فریمور هم روش نصب کردم بازم عین بز CRC میندازه :37: تو نیم ساعت 6000 crc.......
دوس عزیز شما snr خیلی پایینه خب معلومه ارور میندازه
hosseinzfff
14-12-2019, 15:40
دوس عزیز شما snr خیلی پایینه خب معلومه ارور میندازه
بله SNR بایینه چون توییکش کردم ولی یه مودم برادکام دارم اون تو 11.5 ساعت 1000 تا CRC انداخته با اینکه سرعت بالاتری هم سینک شده ..
هر دو مودم vdsl /adsl هستند یکیش چیبست مدیاتک (ASUS ) اون یکی برادکام (BCM63381).....
Black Boy67
14-12-2019, 16:39
درسته
دنبال یه مودم با چیپ برادکامم که امکانات خوبی داشته باشه مث این مدلا asus
مدلی سراغ دارین؟
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
dsl-ac88u این مدل رو میدونم که چیپست دی اس الش هم برادکام هست اما آیا ارزش داره به قیمتش؟ اگر از من بپرسید میگم نه! مودم N10 و N14 هم بسیار قوی و پایدار هستند.
Black Boy67
14-12-2019, 16:47
بله SNR بایینه چون توییکش کردم ولی یه مودم برادکام دارم اون تو 11.5 ساعت 1000 تا CRC انداخته با اینکه سرعت بالاتری هم سینک شده ..
هر دو مودم vdsl /adsl هستند یکیش چیبست مدیاتک (ASUS ) اون یکی برادکام (BCM63381).....
همونطور که گفتم مودم هایی با چیپست های دی اس ال برادکام قدرت بالاتری دارند اما نه تا این حد. شما حتما گزینه Stability adjustment رو تو مودم ایسوس روشن کردین که اینقدر SNR و سرعتش پایینه.
اما اینکه اینقدر اختلاف CRC دارند ببینید ایا نویزی چیزی رو خط نیست؟ شرایط کاملا یکسان تست شده؟ نباید اینقدر اختلاف وجود داشته باشه مگر اینکه مودم معیوب باشه که بعید میدونم.
hosseinzfff
14-12-2019, 16:56
همونطور که گفتم مودم هایی با چیپست های دی اس ال برادکام قدرت بالاتری دارند اما نه تا این حد. شما حتما گزینه Stability adjustment رو تو مودم ایسوس روشن کردین که اینقدر SNR و سرعتش پایینه.
اما اینکه اینقدر اختلاف CRC دارند ببینید ایا نویزی چیزی رو خط نیست؟ شرایط کاملا یکسان تست شده؟ نباید اینقدر اختلاف وجود داشته باشه مگر اینکه مودم معیوب باشه که بعید میدونم.
هر دو مودم در شرایط یکسان روی یک خط تست شده اند... ضمنا هر دو مودم snr توییک شده ... و +6DB روی ASUS هست ... اون مودم که برادکامه هم با TELNET توییک کردم SNR رو ...
adsl configure --snr 65535 با این دستور snr توییک شده..
Hidden-Hunter
15-12-2019, 10:03
دوستان سلام ، به غیر از شاتل که جدید فیلترینگ را سرویس کرده
کدوم شرکت اینترنتی بدرد بخوری میشناسید که کیفیت خوبی داشته باشه و تو فیلترینگ مهربون باشه؟ =)))))))
شاتل که از نظر چیلرترینگ عالیه ، پیشگامان و شبدیز و اگه ببینید چی می گید،اکثر نرم افزارا که تو شاتل کار می کنن تو شبدیز کار نمی کنن، حتی تو شبدیز pptp هم بعد از چند ثانیه دیسکانکت می شه ، بدترین شرکت از این نظر فکر کنم پیشگامان و شبدیز باشن.
mehdith75
15-12-2019, 18:03
حذف شدددددددد
Black Boy67
15-12-2019, 18:58
هر دو مودم در شرایط یکسان روی یک خط تست شده اند... ضمنا هر دو مودم snr توییک شده ... و +6DB روی ASUS هست ... اون مودم که برادکامه هم با TELNET توییک کردم SNR رو ...
adsl configure --snr 65535 با این دستور snr توییک شده..
در مودم ایسوس SNR Margin رو غیر فعال کنید اونوقت SNR واقعی رو نشون میده. اما خوب خط نا پایدار میشه. SNR رو بزارین روی 1DB ببینید وضعیت خطاها و سرعت چطور میشه.
MMDFullHD
17-12-2019, 15:16
شاتل که از نظر چیلرترینگ عالیه ، پیشگامان و شبدیز و اگه ببینید چی می گید،اکثر نرم افزارا که تو شاتل کار می کنن تو شبدیز کار نمی کنن، حتی تو شبدیز pptp هم بعد از چند ثانیه دیسکانکت می شه ، بدترین شرکت از این نظر فکر کنم پیشگامان و شبدیز باشن.
شاتل از نظر چیلترینگ عالیه؟؟؟:blush:
pptp رو همون چند ثانیه ای که کانکت میشه خداتو شکر کن
رو شاتل همون اصن کانکت نمیشه
همینطور l2tp و any connect
بعضی از سرورای نورد که رو ovp هستن هم کانکت نمیشن udp هاشون
ولی همراه اول خوبه ! هرچی داشتم تست کردم خوب جواب داده
Tehranshahr
17-12-2019, 18:01
دوستان شاتل سرعت 16مگ رو روی این مقدار میبنده؟ تست کردم نهایت 15.5 مگ دانلود میده. پروفایل بالاتر نداره شاتل مثلا 24مگ با آپلود 2مگ؟
misagh1372
17-12-2019, 18:54
دوستان شاتل سرعت 16مگ رو روی این مقدار میبنده؟ تست کردم نهایت 15.5 مگ دانلود میده. پروفایل بالاتر نداره شاتل مثلا 24مگ با آپلود 2مگ؟
شما 16 مگ گرفتی الان روی 17.5 برات بستن که مثلا سرعت 16 مگ رو کامل بده هیچی شرکتی دیگه همچین کاری رو نمیکنه همشون دقیق روی 16 میبندن
الان زنگ بزنی شاتل میگن شما 16 مگ گرفتی بیشتر نمیتونن برا ببندن
...Moein...
17-12-2019, 19:40
ییخشید این سوالو میپرسم ولی شما تو ass مخابرات نیستید احیانا؟فاصلتون چند متره با مرکز؟
Black Boy67
17-12-2019, 20:04
شما 16 مگ گرفتی الان روی 17.5 برات بستن که مثلا سرعت 16 مگ رو کامل بده هیچی شرکتی دیگه همچین کاری رو نمیکنه همشون دقیق روی 16 میبندن
البته حرف شما تایید میشه اما پارس آنلاین هم روی 18 بسته بود برام که با 2 مگ دانلود داشتم :biggrin:
احتمال زیاد بدون مشکل 16 مگ ساپورت کنه. البته ANNEX A ست کنین بهتره. بیشتر از 16 مگ شرکت ها ندارن. فقط تو پنل مخابرات دیدم که نمیدونم چیه قضیه اش.
سلام
دوستان باشگاه مشتریان هم برای شما وارد نمیشه ؟ :ohno:
George Shelly
17-12-2019, 22:05
اگه یه نفر که روترش L2TP ساپورت می کنه به من یه مسیج خصوصی بده ممنون میشم ....
MMDFullHD
18-12-2019, 03:11
سلام
دوستان باشگاه مشتریان هم برای شما وارد نمیشه ؟ :ohno:
مشکل داره بعضی اوقات وارد نمیشه
ی نیم ساعت یه ساعت دیگ بعدش تست کنید
حتما وی پی انتونم خاموش کنید
iman2919
18-12-2019, 09:34
سلام من از شاتل نت گرفتم و این وضعیت خط من هستش! حالا مشکل از چیه؟ ( در ضمن مودم جلوی در منزل به سر خط مستقیم وصل کردم)
اولی بعدظهراز ساعت 5 به بعد .... دومی صبح تا ساعت 5 عصر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۹۱۲۱۷_۱۹۴۹۴۰.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۹۱۲۱۸_۰۹۰۱۳۷.jpg
Tehranshahr
18-12-2019, 12:28
من مخابراتم دارم روی 18382 بستن که دقیق 16.5 مگ میده.
ییخشید این سوالو میپرسم ولی شما تو ass مخابرات نیستید احیانا؟فاصلتون چند متره با مرکز؟
DSLAM شاتل توی برج ما نصبه برای همین خط اینقد قویه :biggrin:
احتمال زیاد بدون مشکل 16 مگ ساپورت کنه. البته ANNEX A ست کنین بهتره. بیشتر از 16 مگ شرکت ها ندارن. فقط تو پنل مخابرات دیدم که نمیدونم چیه قضیه اش.
سرویس من 512 Ultimate اولش روی 20480 بسته بودن که 18مگ میداد ولی Interleave بود و آپلود 1 مگ. من زنگ زدم آپلود رو زیاد کنن ولی وقتی Annex M رو فعال کرد بازم 1مگ بود برا همین گذاشت روی 16مگ FAST آپلودم شد 2مگ.
شاتل بدیش اینه خودشون یسری پروفایل درست کردن حتما باید روی اونا باشه، ظاهرا اپراتور ها دستی نمیتونن روی سرعت خاصی ست کنن.
آرین 0098
18-12-2019, 16:14
پس شما باید توی تاپیک وایرلس برید ... اصل روش دریافتتون وایرلسه، فقط توزیعش روی خط تلفن داخلی برجتونه.
سلام من از شاتل نت گرفتم و این وضعیت خط من هستش! حالا مشکل از چیه؟ ( در ضمن مودم جلوی در منزل به سر خط مستقیم وصل کردم)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۹۱۲۱۷_۱۹۴۹۴۰.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۹۱۲۱۸_۰۹۰۱۳۷.jpg
درود. توی تنظیمات مودم، ADSL Mode رو روی GDMT بذارید و ذخیره کنید ببینید کیفیت خططتون تغییر میکنه. اگر بدتر شد روی همون Automatic بذارید.
Black Boy67
19-12-2019, 11:28
سرویس من 512 Ultimate اولش روی 20480 بسته بودن که 18مگ میداد ولی Interleave بود و آپلود 1 مگ. من زنگ زدم آپلود رو زیاد کنن ولی وقتی Annex M رو فعال کرد بازم 1مگ بود برا همین گذاشت روی 16مگ FAST آپلودم شد 2مگ.
شاتل بدیش اینه خودشون یسری پروفایل درست کردن حتما باید روی اونا باشه، ظاهرا اپراتور ها دستی نمیتونن روی سرعت خاصی ست کنن.
اتفاقا همین رو پرسیدم از پشتیبانشون گفتن میتونیم سرعت رو براتون تغییر بدیم. چون خط من کشش 16 مگ رو روی Fast نداره برای همین گفتم ببینم میتونه روی 15 یا 14 ست کنن گفتن بله البته تست نکردم.
mehdith75
19-12-2019, 19:58
سلام
با Snr margin حدود 10
و attenuation حدود 38
تا چه سرعتی رو میشه گرفت؟
MMDFullHD
19-12-2019, 21:16
سلام
با Snr margin حدود 10
و attenuation حدود 38
تا چه سرعتی رو میشه گرفت؟
زیر 6 مگابیت
MMDFullHD
19-12-2019, 21:19
.
خب چرا پس vdsl یا پوینت تو پوینت مستقیم نمیگیری ازشون :tongue:
زیر 6 مگابیت
بستگی داره سرعت فعلیتون چند هست
من الان رو اسیاتک با snr 6.5 اتیشن ۳۷.۵ سرعت ۱۰ مگ دارم
حدس من اینه فاصله شما تا مرکز مخابراتی خیلی زیاده
iman2919
20-12-2019, 09:29
حدس من اینه فاصله شما تا مرکز مخابراتی خیلی زیاده
این که نیاز به حدس زدن نداره از عکسی که گذاشتم مشخص هستش!:n31:
البته سوال من چیز دیگه ای بود ( ؟تغییر قابل توجه snr دانلود در صبح و شب؟):n13:
h_gh_gamkhor
20-12-2019, 10:59
این که نیاز به حدس زدن نداره از عکسی که گذاشتم مشخص هستش!:n31:
البته سوال من چیز دیگه ای بود ( ؟تغییر قابل توجه snr دانلود در صبح و شب؟):n13:
پس من تنها نیستم. خیلی اتفاقی صبح طرفای ساعت 9 اینا مارجین دانلود رو داشتم نگاه میکردم. قشنگ میچرخید واسه خودش. تا 4 رسید و الان شده 15
منم برام عجیب بود داستان چیه. چون دیروز یک نفر اوردم کابل مستقیم کشید از سر خط به مودم.
برام سوال بود چرا اینقدر نوسان داره مارجین
دو نفر که از شاتل نت دارن می تونن غیر همزمان از اکانت هم استفاده کنن؟
MMDFullHD
20-12-2019, 18:33
دو نفر که از شاتل نت دارن می تونن غیر همزمان از اکانت هم استفاده کنن؟
احتمالا نه !
پس من تنها نیستم. خیلی اتفاقی صبح طرفای ساعت 9 اینا مارجین دانلود رو داشتم نگاه میکردم. قشنگ میچرخید واسه خودش. تا 4 رسید و الان شده 15
منم برام عجیب بود داستان چیه. چون دیروز یک نفر اوردم کابل مستقیم کشید از سر خط به مودم.
برام سوال بود چرا اینقدر نوسان داره مارجین
برا منم داره ... معلوم نی از چیه! 16 مگ داشتم داستان داشتم سرش خداروشکر 8 مگم الان راحت خط میکشه!
زیرساخت شخماتیکه مخابراتته دیگ
احتمالا نه !
برا منم داره ... معلوم نی از چیه! 16 مگ داشتم داستان داشتم سرش خداروشکر 8 مگم الان راحت خط میکشه!
زیرساخت شخماتیکه مخابراتته دیگ
از دیروز که نت قطع و وصل شده 50 تا رفته رو پینک من.... دیگه از مسیر آذربایحان و ترکیه نمیگیره... شما این مشکلو نداری ؟
MMDFullHD
21-12-2019, 03:16
از دیروز که نت قطع و وصل شده 50 تا رفته رو پینک من.... دیگه از مسیر آذربایحان و ترکیه نمیگیره... شما این مشکلو نداری ؟
پینگم یخورده چرت تر شده کشورای غربی تر ولی همونه تفاوتی نکرده!
fardinnobakht
22-12-2019, 19:08
خب دیگه مودم هم باید تولید داخل بخریم :jealous:
The Dreadnaught
22-12-2019, 20:14
خب دیگه مودم هم باید تولید داخل بخریم :jealous:
وضعیت بازار مودم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MMDFullHD
23-12-2019, 18:08
شاتلند چن وقتیه ترکیده
:sad: حیف پولیه ک کشیده رو سرویساش برا شاتلند
Black Boy67
23-12-2019, 20:32
وضعیت بازار مودم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این سایت مدت هاست سیاسی شده و خیلی شیک و تمیز و زیر پوستی داره مردم رو هدایت میکنه به سمت خاص!
میتونید از قسمت نظراتش متوجه این موضوع بشید مخصوصا در طول ماه گذشته! نظراتی که به دلشون خوش نیاد به راحتی حذف و برخی نظرات خاص تایید میشن.
توضیه میکنم الکی ترافیک سایتشون رو بالا نبرید و اخبار رو از سایت مردمی زومیت مطالعه کنید!
S M Λ S Ħ
24-12-2019, 13:42
پینگ 8.8.8.8 و 4.2.2.4 زیر 95 اما پینگ Discord و داخل بازی بالای 130-140
و خب میگن که خط نویز داره!:mellow:
والا تا 4-5 روز پیش اوکی بود همه چی من نمیدونم این مشکل از کجاست!:sad:
iman2919
24-12-2019, 15:33
سلام
بهترین DNS برای شاتل چیه؟
hosseinzfff
24-12-2019, 15:37
SNR خطت اگه روی FAST path باشه نباید زیر 6-7 بیاد اگه بالاتر از این باشه نویز ندارید
hosseinzfff
24-12-2019, 15:46
سلام
بهترین DNS برای همه ISP ها 1.1.1.1 و 1.0.0.1 هستند.
S M Λ S Ħ
24-12-2019, 15:58
SNR خطت اگه روی FAST path باشه نباید زیر 6-7 بیاد اگه بالاتر از این باشه نویز ندارید
روی Fast path هست و SNR هم معمولا بالای 8 هست اما هر از گاهی یک دفعه میرسه به 3-4-5 و بعد باز میاد بالا
ثابت نیست عددش
hosseinzfff
24-12-2019, 16:30
روی Fast path هست و SNR هم معمولا بالای 8 هست اما هر از گاهی یک دفعه میرسه به 3-4-5 و بعد باز میاد بالا
ثابت نیست عددش
بیا یه کاری کن DSL MODULATION رو بذار روی ADSL2 و ANNEX A حالا تست کن ببین ثبات خطت بهتر شده یا نه ...
Black Boy67
24-12-2019, 20:24
سلام
نتیجه پینگ از چند سرور شاتل هشت مگ Annex M Fast mode:
برای من چند بار پیش آمده که 1.1.1.1 گاهی اوقات برخی سایت ها مخصوصا ایرانی رو باز نکنه.
iman2919
24-12-2019, 22:06
برای من چند بار پیش آمده که 1.1.1.1 گاهی اوقات برخی سایت ها مخصوصا ایرانی رو باز نکنه.
الان بین این ها غیر از dns شاتل از نظر پینگ dns گوگل خوب بود و امازون.
حالا اصلا نیازی هست تغییر بدم dns یا همون شاتل باشه؟
Black Boy67
24-12-2019, 23:45
الان بین این ها غیر از dns شاتل از نظر پینگ dns گوگل خوب بود و امازون.
حالا اصلا نیازی هست تغییر بدم dns یا همون شاتل باشه؟
من فرقی بین دی ان اس گوگل و شاتل از نظر سرعت ندیدم. تغییر دی ان اس برای افزایش حریم خصوصی هست. من از گوگل استفاده میکنم و مشکلی ندارم.
منم مشکلو شما رو پیدا کردم ... شما دوباره تماس بگیرید بگید افراد دیگه هم مشکل من رو دارند... من اینقدر پیگیر شدم تا بالاخره اقرار کرد که مشکل داریم.... زیر بار حرف مفت نرید.............
ربطی به اینا نداره.... snr من با fast path هم عالیه پینگم از هفته پیش که نت قطع و وصل شد داغون شده
mohamadgh1376
25-12-2019, 09:23
من مشهدم
اینم با حالت Annex A
---Update---
اینم از وضعیت
ببخشید مدل مودم شما چیه
George Shelly
25-12-2019, 10:04
مال من از امروز صبح نه PPTP کاتکت میشه نه L2TP
شبدیز هم کانکت نمی شن
iman2919
25-12-2019, 12:19
من فرقی بین دی ان اس گوگل و شاتل از نظر سرعت ندیدم. تغییر دی ان اس برای افزایش حریم خصوصی هست. من از گوگل استفاده میکنم و مشکلی ندارم.
اوکی مرسی:»
من فعلا مودم گذاشتم 1.1.1.1 ببینم چی میشه
البته خط من خیلی داغونه تا 3 مگابیت بیشتر نمیکشه:n28:
morteza_mombeini
25-12-2019, 12:49
اره موقت بستن
fardinnobakht
25-12-2019, 15:52
خب چرا از این پروتکل های منسوخ شده استفاده میکنی؟
اوپن وی پی ان ، شادوساکس و یا وایرگارد استفاده کن!
MMDFullHD
25-12-2019, 17:13
7 - 8 میلی پینگت زیاده مگ تهران نیسی؟
George Shelly
25-12-2019, 17:26
خب چرا از این پروتکل های منسوخ شده استفاده میکنی؟
اوپن وی پی ان ، شادوساکس و یا وایرگارد استفاده کن!
بر روی روتر استفاده می کنم ...
منسوخ شده نیستن منتها خیلی هم به روز نیستن ، کلا روترم ovpn/pptp/l2tp ساپورت می کنه که تازه خیلی از روترها همون ovpn هم ندارن ، رو یو دی پی که کلا بسته ست تی سی پی هم خیلی کنده ، اون دو تا هم کلا کانکت نمیشه از امروز صبح
hosseinzfff
25-12-2019, 18:10
بر روی روتر استفاده می کنم ...
منسوخ شده نیستن منتها خیلی هم به روز نیستن ، کلا روترم ovpn/pptp/l2tp ساپورت می کنه که تازه خیلی از روترها همون ovpn هم ندارن ، رو یو دی پی که کلا بسته ست تی سی پی هم خیلی کنده ، اون دو تا هم کلا کانکت نمیشه از امروز صبح
دوست عزیز اگه سرعت بالا میخواهید یا باید از L2TP , PPTP استفاده کنید یا WIREGUARD ... روی روتر OPEN VPN جواب نمیده چون CPU ضعیفی داره ...مگر اینکه روتر چند میلیونی بخرید که به صرفه نیست و عقلانی هم نیست ...
تا جایی که میدونم ASUS WRT از WIRE GUARD بشتیبانی نمیکنه در حال حاضر مگر اینکه ASUS ابدیت بده و بهش اضافه کنه .شما میتوانید فیدبک خود را برای شرکت ASUS بفرستید و از انها بخواهید که ویژگیهای جدید به فرمور مودمتون اضافه کنند .
George Shelly
25-12-2019, 21:03
دوست عزیز اگه سرعت بالا میخواهید یا باید از L2TP , PPTP استفاده کنید یا WIREGUARD ... روی روتر OPEN VPN جواب نمیده چون CPU ضعیفی داره ...مگر اینکه روتر چند میلیونی بخرید که به صرفه نیست و عقلانی هم نیست ...
تا جایی که میدونم ASUS WRT از WIRE GUARD بشتیبانی نمیکنه در حال حاضر مگر اینکه ASUS ابدیت بده و بهش اضافه کنه .شما میتوانید فیدبک خود را برای شرکت ASUS بفرستید و از انها بخواهید که ویژگیهای جدید به فرمور مودمتون اضافه کنند .
pptp از tcp استفاده می کنه و کنده ، l2tp سرعتش عالیه ولی به خاطر مشکلات data encryption یوتیوب و تلگرم باز نمیشه ، pre shared key میخواد که روتر نداره و فقط ویندوز داره ......
ovpn خوب بود قبل شلوغیا منتها الان بسته هست ، کانفیگ tcp هم سرعت خیلی بدی داره کلا فقط l2tp سرعتش عالی و کامله که اونم واسه من ارزش نداره چون یوتیوب و تلگرم باز نمیشن
ovpn سرعت کاملا نمیده که به خاطر رمزنگاری از طرف سرور هست که سطحش چقدر قوی و یا ضعیف باشه ، مثلا من با سرورای نورد با 16مگابیت 500 کیلو میگرفتم ولی با یه ارائه دهنده دیگه تا 1300 کیلو هم میرفت چون دومی رمزنگاریش پایین تر بود ......
MMDFullHD
25-12-2019, 21:30
سلام
من از DOT (DNS Over tls) استفاده میکنم
برای دانلود کانفیگ شده اش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
DNS سیستم خودتون رو فقط 127.0.0.1 به تغیر بدید و برنامه رو اجرا کنید!
مثل عکس زیر
برای اطمینان پیدا کردن از وصل بودن کافیه به وبسایت زیر برید
مزیتش اینه که کم حجمه
از بهترین سرویس DNS یعنی 1.1.1.1 استفاده میکنید
کل سیستمتون dns اش رمزنگاری شده است! حتی وقتی که اینترنت اکسپلورر رو باز میکنید باهاش وبگردی میکنید برای هرکی که سر راهتون باشه میتونه فقط ایپی رو ببینه که شما به کجا کانکت شدید حتی اگه مرورگترون قابلیت doh رو نداشته باشه
اینترنت درصورتی وصله میشه که برنامه در حال اجرا باشه!
همونطور ک تو عکس میبیند درخواست پینگ از سرویس های ادرسشون فیلتر درست ترجمه میشن!
hosseinzfff
25-12-2019, 21:44
pptp از tcp استفاده می کنه و کنده ، l2tp سرعتش عالیه ولی به خاطر مشکلات data encryption یوتیوب و تلگرم باز نمیشه ، pre shared key میخواد که روتر نداره و فقط ویندوز داره ......
ovpn خوب بود قبل شلوغیا منتها الان بسته هست ، کانفیگ tcp هم سرعت خیلی بدی داره کلا فقط l2tp سرعتش عالی و کامله که اونم واسه من ارزش نداره چون یوتیوب و تلگرم باز نمیشن
ovpn سرعت کاملا نمیده که به خاطر رمزنگاری از طرف سرور هست که سطحش چقدر قوی و یا ضعیف باشه ، مثلا من با سرورای نورد با 16مگابیت 500 کیلو میگرفتم ولی با یه ارائه دهنده دیگه تا 1300 کیلو هم میرفت چون دومی رمزنگاریش پایین تر بود ......
L2TP اگه یوتیوب و تلگرام رو باز نمیکنه مشکل از ISP هست من روی شبدیز مشکلی نداشتم و تمام سایتها از جمله یوتیوب و تلگرام رو باز میکرد الان البته وصل نمیشه دیگه :blink:
George Shelly
25-12-2019, 21:59
L2TP اگه یوتیوب و تلگرام رو باز نمیکنه مشکل از ISP هست من روی شبدیز مشکلی نداشتم و تمام سایتها از جمله یوتیوب و تلگرام رو باز میکرد الان البته وصل نمیشه دیگه :blink:
مشکل اینه که date encryption زمانی که میره تو روتر از optional encryption به no encryption allowed خود به خود تغییر پیدا می کنه که نباید بکنه ، اگه بره رو no encryption allowed یوتیوب و تلگرم باز نمیشه ...
وقتی اوضاع نرمال شد تست کن بزار رو no encryption allowed می بینی که تلگرم و یوتیوب باز نمیشه وبی بقیه سایتا باز نمیشه
نه شاتلم همینه دوتا خط دارم من تست کردم
MMDFullHD
25-12-2019, 23:33
از الان برا قطی فردا اماده باشید تا صبح بزنید هرچی میخواید دانلود:tongue:
پروتکل ike از کار افتاد
dadash42
26-12-2019, 00:38
از الان برا قطی فردا اماده باشید تا صبح بزنید هرچی میخواید دانلود:tongue:
پروتکل ike از کار افتاد
فعلا چیزی درست حسابی برای دانلود نیست, ایام کریسمس معمولاً کسل کننده است
اگر فردا شب نتونم stream کنم امیدوارم کانال ورزش مسابقه لیورپول را نشان بده :biggrin:
MMDFullHD
26-12-2019, 01:37
فعلا چیزی درست حسابی برای دانلود نیست, ایام کریسمس معمولاً کسل کننده است
اگر فردا شب نتونم stream کنم امیدوارم کانال ورزش مسابقه لیورپول را نشان بده :biggrin:
کانال ورزش چیه پکیج دیجیترک نشون میده
Black Boy67
26-12-2019, 09:05
Remove....
iman2919
26-12-2019, 09:53
DNS سیستم خودتون رو فقط 127.0.0.1 به تغیر بدید و برنامه رو اجرا کنید!
مثل عکس زیر
برای اطمینان پیدا کردن از وصل بودن کافیه به وبسایت زیر برید
مزیتش اینه که کم حجمه
از بهترین سرویس DNS یعنی 1.1.1.1 استفاده میکنید
کل سیستمتون dns اش رمزنگاری شده است! حتی وقتی که اینترنت اکسپلورر رو باز میکنید باهاش وبگردی میکنید برای هرکی که سر راهتون باشه میتونه فقط ایپی رو ببینه که شما به کجا کانکت شدید حتی اگه مرورگترون قابلیت doh رو نداشته باشه
اینترنت درصورتی وصله میشه که برنامه در حال اجرا باشه!
همونطور ک تو عکس میبیند درخواست پینگ از سرویس های ادرسشون فیلتر درست ترجمه میشن!
من تنظیمات dns روی مودم انجام دادم الان ارور میده که مک ادرس انتخاب کنید که روی static باشه یا Auto کدوم باید انتخاب کنم؟
فرقش چیه؟
ضمنا این لینک که فرستادین دانلود کردم روی سیستم من خطا داد و نصب نشد
MMDFullHD
27-12-2019, 01:16
من تنظیمات dns روی مودم انجام دادم الان ارور میده که مک ادرس انتخاب کنید که روی static باشه یا Auto کدوم باید انتخاب کنم؟
فرقش چیه؟
ضمنا این لینک که فرستادین دانلود کردم روی سیستم من خطا داد و نصب نشد
اشتباه تنظیم کردی اصلا به مک ربطی نداره
تنظیمات رو کامل شات کن
بعد برنامه پرتابله
نصبی نی
iman2919
27-12-2019, 08:22
اشتباه تنظیم کردی اصلا به مک ربطی نداره
تنظیمات رو کامل شات کن
بعد برنامه پرتابله
نصبی نی
تنظیمات کامل انجام میدم ولی خطا میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خطا.jpg
javad_b76
27-12-2019, 16:43
دوستان یه سرویسی راه اندازی شده که اگر بسته شاتللند داشته باشید کل اینترنتتون رو رایگان محاسبه میکنه من خریداری کردم و واقعا عالیه حتما بگیرید
اینطوریه که با ------ فایر تنظیم میکنیدش و کل اینترنتتون از حجم بسته شاتللند کسر میشه
میتونید بی نهایت سایت های پخش آنلاین و .... برید و بدون مشکل حجم از محتوا استفاده کنید
دیگه دردسر دانلود/آپلود رو شاتللند هم ندارین راحت هر فایلی با هر حجمی رو بذارید دانلود.
لینکش فروشندش تو تلگرام اکانت تست هم میده shatel_land
MMDFullHD
28-12-2019, 01:51
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خطا.jpg
تنظیمات رو درست انجام دادی
بیا رو این start رو بزن باید درست کار کنه
iman2919
28-12-2019, 07:40
نه متاسفانه اینم کار نمیکنه و همون خطا قبلی میده
S M Λ S Ħ
29-12-2019, 13:58
لینک مشکل داره برای من:eh:
ببخشید مدل مودم شما چیه
ASUS N14U
منم مشکلو شما رو پیدا کردم ... شما دوباره تماس بگیرید بگید افراد دیگه هم مشکل من رو دارند... من اینقدر پیگیر شدم تا بالاخره اقرار کرد که مشکل داریم.... زیر بار حرف مفت نرید.............
ربطی به اینا نداره.... snr من با fast path هم عالیه پینگم از هفته پیش که نت قطع و وصل شد داغون شده
امروز خود به خود پینگ درست شده
منتظر میمونم ببینم استیبل میمونه همینجوری یا نه
الان اومده بین 80 تا 85
Computer.Data
29-12-2019, 14:25
روتر TL-WR840N تی پی لینک ، پروتکل های تونل زنی PPTP , L2TP , IPSec رو داره، ولی وقتی وارد
Network-WAN میشم PPTP رو انتخاب میکنم بعد یوزر نیم و پسورد و آدرس سرور vpn رو وارد میکنم بعد Connect رو میزنم ، بعد از Connecting چییزی که نشون داده میشه همون IP Address و Subnet Mask و Gateway و DNS Server قبل هستش و IP Address مربوط به vpn نشون داده نمیشه و اینترنت با فیلتر هستش و تغییری نمیکنه ، چند تا سرور دیگه رو امتحان کردم ، L2TP رو هم امتحان کردم همین شکلی بود ، مشکل چی هستش ؟ مگه vpn رو اینجوری رو این روتر Setup نمیکنند ؟ یا اینکه باید کار دیگه ای انجام داد ؟
alinice321
29-12-2019, 15:22
دوستان یه سرویسی راه اندازی شده که اگر بسته شاتللند داشته باشید کل اینترنتتون رو رایگان محاسبه میکنه من خریداری کردم و واقعا عالیه حتما بگیرید
اینطوریه که با ------ فایر تنظیم میکنیدش و کل اینترنتتون از حجم بسته شاتللند کسر میشه
میتونید بی نهایت سایت های پخش آنلاین و .... برید و بدون مشکل حجم از محتوا استفاده کنید
دیگه دردسر دانلود/آپلود رو شاتللند هم ندارین راحت هر فایلی با هر حجمی رو بذارید دانلود.
لینکش فروشندش تو تلگرام اکانت تست هم میده @shatel ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])_land
درود
متاسفانه این دوستمون یکماهه رو داره میده 15 تومن! من بخوام 15 برای این بدم و 10 برای شاتلند میرم با این پول یه سرویس با سرعت بالاتر میگیرم، کلی ترافکی پایه هم اضافه تر میشه! شما تبلیغ کردید فکر کردم ماهی 5 تومنه! دیگه بالاتر از 7-8 تومن ارزش خرید نداره!!!
fardinnobakht
29-12-2019, 21:02
ویندوز شما 32 بیته ولی این برنامه برای ویندوز های 64 بیتیه
نسخه 32 بیت رو نداری؟
shaahani
29-12-2019, 23:53
روتر TL-WR840N تی پی لینک ، پروتکل های تونل زنی PPTP , L2TP , IPSec رو داره، ولی وقتی وارد
Network-WAN میشم PPTP رو انتخاب میکنم بعد یوزر نیم و پسورد و آدرس سرور vpn رو وارد میکنم بعد Connect رو میزنم ، بعد از Connecting چییزی که نشون داده میشه همون IP Address و Subnet Mask و Gateway و DNS Server قبل هستش و IP Address مربوط به vpn نشون داده نمیشه و اینترنت با فیلتر هستش و تغییری نمیکنه ، چند تا سرور دیگه رو امتحان کردم ، L2TP رو هم امتحان کردم همین شکلی بود ، مشکل چی هستش ؟ مگه vpn رو اینجوری رو این روتر Setup نمیکنند ؟ یا اینکه باید کار دیگه ای انجام داد ؟
در داخل دفترچه راهنمای مدل روتر شما شما چیزی در مورد سیستم های تانلینگ ندیدم
اما بطور کلی روترهای تی پی لینک این بخش را برای اتصال Site-to-Site پیاده سازی کرده اند.
یعنی برای این کار که، دو دستگاه مثل هم دیگه، در فاصله های دور از هم به اینترنت متصل کنید و بعد از آن با استفاده از این تونل، ارتباط بین این دو شبکه را باهمدیگه از روی اینترنت برقرار کنید.
این دستگاه ها معمولا، کانکشن های وی پی ان کلاینت را پشتیبانی نمی کنند، چیزی که شما به دنبال آن هستید یک کانکشن کلاینت وی پی ان هست تا شما را به یک سرور پرو.کسی متصل کنه و اینترنت آزاد به شما بده.
javad_b76
30-12-2019, 00:25
درود
متاسفانه این دوستمون یکماهه رو داره میده 15 تومن! من بخوام 15 برای این بدم و 10 برای شاتلند میرم با این پول یه سرویس با سرعت بالاتر میگیرم، کلی ترافکی پایه هم اضافه تر میشه! شما تبلیغ کردید فکر کردم ماهی 5 تومنه! دیگه بالاتر از 7-8 تومن ارزش خرید نداره!!!
کرده ۱۰ تومن امروز دیدم بنظرم ارزش داره
لینک مشکل داره برای من:eh:
ASUS N14U
امروز خود به خود پینگ درست شده
منتظر میمونم ببینم استیبل میمونه همینجوری یا نه
الان اومده بین 80 تا 85
برا منم درست شده
بهترین DNS برای استریم ویدئو چیه؟
S M Λ S Ħ
01-01-2020, 22:41
کسی مشکلی با نت نداره؟ 2-3 روزه پکت لاست دارم
اصن افتضاح شده!
اوضاع امشب داغونه باز معلوم نیست دارن چه گ*ی می خورن.
Black Boy67
02-01-2020, 20:54
تایید میشه دیشب مشکل داشت پشتیبان گفت از شبکه است. اما این وضعیت پینگ امشب هست. مثل اینکه مسیر ها تغییری داشته.
George Shelly
02-01-2020, 21:30
من دیده بان دارم پینگم عجیب تغییر کرده همیشه با 8888 روی 120 بود از عضر شده 78!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
iman2919
02-01-2020, 23:04
امروز پینگ شاتل خیلی خوب شده:thumbsup:
Black Boy67
03-01-2020, 00:03
برای من که انگار فقط پینگ گوگل کم شده. در گیم تاثیری ندیدم.
دوستان میشه راهنمایی کنید، من میخام از پارس انلاین تخلیه کنم بیام شاتل ، مشکل پهنای باند و پینگ دارم نظرتون چیه؟
S M Λ S Ħ
04-01-2020, 10:54
دوستان میشه راهنمایی کنید، من میخام از پارس انلاین تخلیه کنم بیام شاتل ، مشکل پهنای باند و پینگ دارم نظرتون چیه؟
منم خودم از پارس اومدم شاتل و الان یک ماهی شده
به شخصه نمیتونم نظر کامل بدم درباره کیفیت شاتل چون خطم مشکل زیاد داره، اما توی این یک ماهی که سرویس داشتم وضع پینگ برای من ثابت نبوده، یه مدت بد یه مدت خوب
الان درحال حاضر چن روزی هست که واقعا خب پینگ پایین و ثابته و مشکلی ندارم
دوستان چند روزی هست کهایپی 4تا8 از مسیر جنوب کشور روت میشه برای همین پینگش اومده پایین اگر که نگاه کنین ترافیک میره سمت مسقط
ولی هیچ بهبودی تو مسیر المان دیده نمی شه بازم خوبه
George Shelly
05-01-2020, 14:32
مهم اینه 4224 بیاد پایین که تو بازی موثره 8888 فایده نداره
MeHrDaD-91
05-01-2020, 23:09
محدودیت شدیدی روی Vp ان ها اعمال کردن و اکثرا از کارافتادن
Warپ هم روی ی سری از isp ها کار نمیده
windows-ps3
06-01-2020, 15:12
اره , خیلی داغون شده
تور هم از کار افتاده
به پل های پینگ میزنی اوکیه , ولی نمیتونه کانگت بشه
اولین باره ...
فقط شاتل اینطوری شده یا کلا؟
کلا یک هفتس هیچی وصل نمیشه
دوستان کسی بازی csgo نصب داره؟
(یکی از سرور های اروپا میخواستم تست کنه ببنم بلاک هستش برامون یا نه)
MMDFullHD
09-01-2020, 08:23
فقط شاتل اینطوری شده یا کلا؟
کلا یک هفتس هیچی وصل نمیشه
مشکلی برا من نیست ولی Ikev2 وصل نمیشه
MMDFullHD
10-01-2020, 06:58
:tongue:
اینو بهتون شدیدا پیشنهاد میدم من چون 64 بیتی ام متاسفانه کانفیگ خودمو اپلود کردم خلاصه و کم حجمه برای شروع برنامه قبلش حتما dns سیستمتون رو به 127.0.0.1** فقط به همین *** تغیر بدید (خیلی مهمه این کار رو انجام ندید برنامه درست کار نمیکنه!) برای اجرا هم start.bat رو بزنید
برای 32 بیتی های عزیز برن به سورس هاشون ک لینکشو میفرستم پایین
هرچند اگه 32 بیتی هنوزم زنده باشه
باید دستکاری کنید یخورده
:) خب دیقا چیکار میکنه خیلی رو لول امنیت و یکم مرز های حریم خصوصی رو میبنده!:tongue:
stubby که توش هست کل درخواست های سیستمون رو از تو dns 1.1.1.1 کلودفلر رد میکنه! سریعترین dns جهان با بهترین اپتایم و ... و درخواستهارو از طریق DOT DNS OVER TLS رد میکنه
Goodbyedpi که توش هست جلوگیری میکنه از dpi شدن توسط زیرساخت و ... خیلی جواب داده طبق گفته ها
کافیه تست کنید راحت بدون هیچ گونه تونل و .... از ی سری سایت ها (فقط یه سری سایتها اون هایی که ایپی هاشون باز ان) میتونید راحت دیدن کنید تویتر و فیس و یوتیو....
یوتیوب وقتی دیدنش میرید انگار با همون نت اصلی میرید دیدن بدون یک درصد افت سرعت افزونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Everywhere رو هم درکنارش رو مرورگرتون داشته باشید که ی سری سایت ها ک http هم درکنار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باهم دارند شما فقط به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید
ایپی هایی که فیل عین تلگرام باز نمیشن! فقط اون وبسایتایی ک رو دامنه فیلترن
S M Λ S Ħ
10-01-2020, 22:19
دستت درد نکنه فقط اینکه اسم سایت هایی که گفتی حداقل برای من یکی باز نمیشن، نه کروم نه فایرفاکس
و اینکه حالا این وسط اگه بخوای وی بی ان روشن کنی به مشکل نمیخوره؟ همزمان جفتشون رو میشه استفاده کرد؟
سلام دوستان من میخوام از شاتل سرویس بگیرم لطفا اگه ممکنه پینگ ۱.۱.۱.۱ و ۴.۲.۲.۴ برام بگیرید و بگید آیا پروفایل گیم فعال کردید یا خیر ؟ باتشکر
iman2919
11-01-2020, 18:21
سلام دوستان من میخوام از شاتل سرویس بگیرم لطفا اگه ممکنه پینگ ۱.۱.۱.۱ و ۴.۲.۲.۴ برام بگیرید و بگید آیا پروفایل گیم فعال کردید یا خیر ؟ باتشکر
سلام سرویس 3 مگابیت
پروفایل گیم فعال نیست!
The Dreadnaught
11-01-2020, 19:31
اینو بهتون شدیدا پیشنهاد میدم من چون 64 بیتی ام متاسفانه کانفیگ خودمو اپلود کردم خلاصه و کم حجمه برای شروع برنامه قبلش حتما dns سیستمتون رو به 127.0.0.1** فقط به همین *** تغیر بدید (خیلی مهمه این کار رو انجام ندید برنامه درست کار نمیکنه!) برای اجرا هم start.bat رو بزنید
برای 32 بیتی های عزیز برن به سورس هاشون ک لینکشو میفرستم پایین
هرچند اگه 32 بیتی هنوزم زنده باشه
باید دستکاری کنید یخورده
ایپی هایی که فیل عین تلگرام باز نمیشن! فقط اون وبسایتایی ک رو دامنه فیلترن
سلام
عالیه دم شما گرم
S M Λ S Ħ
11-01-2020, 20:35
پروفایل گیم فعاله
MMDFullHD
12-01-2020, 02:38
دستت درد نکنه فقط اینکه اسم سایت هایی که گفتی حداقل برای من یکی باز نمیشن، نه کروم نه فایرفاکس
و اینکه حالا این وسط اگه بخوای وی بی ان روشن کنی به مشکل نمیخوره؟ همزمان جفتشون رو میشه استفاده کرد؟
صد در صد یکجا از تنظیمات مخصوصا dns رو فقط توجه کن فقط رو 127.0.0.1 قرار بدی که احتمالا ندادی امکانشو داری از اونی که نوشته هاش تو برنامه زیاده اسکرین شات بده
چون وقتی dns رو درست ست نکنید dns شما درخواست برای پرسش ادرس ایپی و ترجمه دامنه بطور صحیح نمیگیره!
حتما بعد از اینکه ست کردید dns رو جفت برنامه هارو نبندید و از دستور nslookup تو cmd وبسایت یویتوی
و فیس و رو پرسش کنید حتما در پرسشی که دستور رو وارد میکنید باید ببنید که از 127.0.0.1 پرسش میکنه!
و حتما پینگ بگیرید که ببنید جواب میده بهتون یا نه وبسایت هایی مثل یوتیو و فیس
الان براتون ویدیو اپلود میکنم
همراهش
مرکز به مرکز خیلی فرق داره الان برای من شانسی از همه رفقای این تایپک پاین تره! و من سرویس گیم دارم
دقیقا پینگ اگر ملاکتونه بازی مورد علاقتون رو ادرس سرور یا اسمشو اعلام کنی
الان 4.2.2.4 خراب شده پینگش برام چون رفته رو سوپر انلاین ترکیه حدود 85 تا 90 میچرخه قبلن رو اپن ترانزیت 75 تا 83 بود
ولی اونم 1.1.1.1 چون cdn داره تو ترکیه خیلی پاینتره حدود 42
خلاصه این dns ها پینگ گرفتنشون بدرد نمیخورهسرور ایپی بده یا اسم بازی بگو
S M Λ S Ħ
12-01-2020, 15:55
صد در صد یکجا از تنظیمات مخصوصا dns رو فقط توجه کن فقط رو 127.0.0.1 قرار بدی که احتمالا ندادی امکانشو داری از اونی که نوشته هاش تو برنامه زیاده اسکرین شات بده
چون وقتی dns رو درست ست نکنید dns شما درخواست برای پرسش ادرس ایپی و ترجمه دامنه بطور صحیح نمیگیره!
حتما بعد از اینکه ست کردید dns رو جفت برنامه هارو نبندید و از دستور nslookup تو cmd وبسایت یویتوی
و فیس و رو پرسش کنید حتما در پرسشی که دستور رو وارد میکنید باید ببنید که از 127.0.0.1 پرسش میکنه!
و حتما پینگ بگیرید که ببنید جواب میده بهتون یا نه وبسایت هایی مثل یوتیو و فیس
الان براتون ویدیو اپلود میکنم
همراهش
اها درست شد:happy:
من یکی از اون دو تا برنامه هارو میبستم برای همین کار نمیکرد
MMDFullHD
18-01-2020, 18:10
کانفیگ stubby از dns های گوگل! برای اون عزیزانی ک با اون کانفیگ 1.1.1.1 حال نکردن!
برای اون دسته از عزیزانی که زیاد با یوتیوب و اینا کار دارن
MMDFullHD
18-01-2020, 21:58
بلاخره رفتیم رو 151.243
پوسیدم رو 31.58
fastfind
19-01-2020, 11:24
سلام... پینگ شاتل بهتر از پارس آنلاینه؟
الان پارس آنلاین دارم سرویس گیم پینگم اینه... برم شاتل بهتر میشه؟
C:\Users\>ping varzesh3.com
Pinging varzesh3.com [94.182.163.51] with 32 bytes of data:
Reply from 94.182.163.51: bytes=32 time=19ms TTL=55
Reply from 94.182.163.51: bytes=32 time=18ms TTL=55
Ping statistics for 94.182.163.51:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 18ms, Maximum = 19ms, Average = 18ms
C:\Users\>ping 8.8.4.4
Pinging 8.8.4.4 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.4.4: bytes=32 time=59ms TTL=49
Reply from 8.8.4.4: bytes=32 time=52ms TTL=49
Reply from 8.8.4.4: bytes=32 time=51ms TTL=49
Ping statistics for 8.8.4.4:
Minimum = 51ms, Maximum = 59ms, Average = 53ms
C:\Users\v>ping vodafone.de
Pinging vodafone.de [139.7.147.49] with 32 bytes of data:
Reply from 139.7.147.49: bytes=32 time=102ms TTL=234
Reply from 139.7.147.49: bytes=32 time=95ms TTL=234
Reply from 139.7.147.49: bytes=32 time=96ms TTL=234
Reply from 139.7.147.49: bytes=32 time=100ms TTL=234
Ping statistics for 139.7.147.49:
Minimum = 95ms, Maximum = 102ms, Average = 98ms
C:\Users\>ping speedtest.net
Pinging speedtest.net [151.101.194.219] with 32 bytes of data:
Reply from 151.101.194.219: bytes=32 time=106ms TTL=51
Reply from 151.101.194.219: bytes=32 time=104ms TTL=51
Reply from 151.101.194.219: bytes=32 time=113ms TTL=51
Reply from 151.101.194.219: bytes=32 time=119ms TTL=51
Ping statistics for 151.101.194.219:
Minimum = 104ms, Maximum = 119ms, Average = 110ms
MMDFullHD
19-01-2020, 12:06
سلام... پینگ شاتل بهتر از پارس آنلاینه؟
الان پارس آنلاین دارم سرویس گیم پینگم اینه... برم شاتل بهتر میشه؟
C:\Users\>ping varzesh3.com
Pinging varzesh3.com [94.182.163.51] with 32 bytes of data:
Reply from 94.182.163.51: bytes=32 time=19ms TTL=55
Ping statistics for 94.182.163.51:
Minimum = 18ms, Maximum = 19ms, Average = 18ms
C:\Users\>ping 8.8.4.4
Pinging 8.8.4.4 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.4.4: bytes=32 time=59ms TTL=49
Reply from 8.8.4.4: bytes=32 time=51ms TTL=49
Ping statistics for 8.8.4.4:
Minimum = 51ms, Maximum = 59ms, Average = 53ms
C:\Users\v>ping vodafone.de
Pinging vodafone.de [139.7.147.49] with 32 bytes of data:
Reply from 139.7.147.49: bytes=32 time=102ms TTL=234
Reply from 139.7.147.49: bytes=32 time=95ms TTL=234
Reply from 139.7.147.49: bytes=32 time=96ms TTL=234
Reply from 139.7.147.49: bytes=32 time=100ms TTL=234
Ping statistics for 139.7.147.49:
Minimum = 95ms, Maximum = 102ms, Average = 98ms
C:\Users\>ping speedtest.net
Pinging speedtest.net [151.101.194.219] with 32 bytes of data:
Reply from 151.101.194.219: bytes=32 time=106ms TTL=51
Reply from 151.101.194.219: bytes=32 time=104ms TTL=51
Reply from 151.101.194.219: bytes=32 time=113ms TTL=51
Reply from 151.101.194.219: bytes=32 time=119ms TTL=51
Ping statistics for 151.101.194.219:
Minimum = 104ms, Maximum = 119ms, Average = 110ms
سرویس گیم باید پینگتون از داخلی خیلی بیاد پاین تر!
:biggrin:
باگ اسپیدتست
fastfind
19-01-2020, 12:47
سرویس گیم باید پینگتون از داخلی خیلی بیاد پاین تر!
[CODE]
ممنون.. پس شاتل یه جورایی بهتره سرویس گیمش....
والا راستش من شهرستانم... احتمالا بخاطر فاصله ام تا سرورها پینگ داخلم یه تا 12-10 میلی بیشتر میشه.. درسته؟ (هرچی امکانات هست برای تهرانیاست :rolleye:)
ولی خوب با این حال پارسو تخلیه میکنم شاتل رو وصل میکنم ببینم چطوری میشه :rolleye::cool:
MMDFullHD
19-01-2020, 14:04
ممنون.. پس شاتل یه جورایی بهتره سرویس گیمش....
والا راستش من شهرستانم... احتمالا بخاطر فاصله ام تا سرورها پینگ داخلم یه تا 12-10 میلی بیشتر میشه.. درسته؟ (هرچی امکانات هست برای تهرانیاست :rolleye:)
ولی خوب با این حال پارسو تخلیه میکنم شاتل رو وصل میکنم ببینم چطوری میشه :rolleye::cool:
کدوم شهرستان؟
زاهدان جنوب شرق باشی اونم شاید همین باشه وضعیت
fastfind
19-01-2020, 14:26
کدوم شهرستان؟
زاهدان جنوب شرق باشی اونم شاید همین باشه وضعیت
شهرکاشان... خوب پینگ داخل من , نسبت به کسی که قم یا تهران هست تا سرورهای داخلی فرق داره درسته
M A X I M U M
19-01-2020, 15:51
سلام دوستان
من قصد دارم از شاتل اینترنت بگیرم صرفا برای گیم آنلاین لطفا کسی که کاهش پینگش فعاله برام از این ایپی ها پینگ بگیره ممنون میشم
8.8.8.8
185.60.112.157
یه سوالم دارم آیا پینگ شاتل براتون راضی کننده و ثابت هست؟ اذیت می کنه؟ بعد 5 سال از های وب تخلیه کردم این اواخر افتضاح بود پینگش و چاره ای نداشتم
MMDFullHD
19-01-2020, 18:19
شهرکاشان... خوب پینگ داخل من , نسبت به کسی که قم یا تهران هست تا سرورهای داخلی فرق داره درسته
این لینک رو ببین راحت جواب سوالت مشخصه
همینطور اگه میتونی تریس بگیر از ی سایت و همینطور داخلی
سلام دوستان
من قصد دارم از شاتل اینترنت بگیرم صرفا برای گیم آنلاین لطفا کسی که کاهش پینگش فعاله برام از این ایپی ها پینگ بگیره ممنون میشم
8.8.8.8
185.60.112.157
یه سوالم دارم آیا پینگ شاتل براتون راضی کننده و ثابت هست؟ اذیت می کنه؟ بعد 5 سال از های وب تخلیه کردم این اواخر افتضاح بود پینگش و چاره ای نداشتم
مرکز با مرکز فرق داره
من الان دو سالی هست از پینگ روش راضی هستم کاملا با ثباته بیشتر اوقات اذیت نداره خیلی کم که اصلا هر 6 ماه یبار شاید اونم سراسری اگ باشه
fastfind
20-01-2020, 22:09
این لینک رو ببین راحت جواب سوالت مشخصه
همینطور اگه میتونی تریس بگیر از ی سایت و همینطور داخلی
تشکر... با لینکی که دادید تست کردم عدد 18.92 داد...
سایر عددهایی که تو جدول میده چیه؟
شهرهای مختلف نوشته... یعنی پینگ منو با شهرهای مختلف نشون میده؟
MMDFullHD
20-01-2020, 23:34
تشکر... با لینکی که دادید تست کردم عدد 18.92 داد...
سایر عددهایی که تو جدول میده چیه؟
شهرهای مختلف نوشته... یعنی پینگ منو با شهرهای مختلف نشون میده؟
این جدول میزان تاخیر هر شهر در هر شهر رو شبکه های مخابرات و زیرساخت بصورت اپدیت شده نشون میده
اون ASN ای که خورده بالای صفحه TIC 12880برای زیرساخت و اونی یکی 48159 برای مخابراته
حالا اون شهرا چین تو جدول Latency ببین میزان تاخیریه که هرشهر با هر شهر داره! روی TIC12880 بینی تاخیر داخلی شبکه زیرساخت رو میتونی ببینی
بهترین بهترین حالتی که ممکنه برای کاشان تاتهران باشه پینگش باید 3 میلی باشه! که اونم فرض کن ی پهنایی ک هیچ یوزری روش نی و کلا اختصاصیه فیبره مستقیمه!
حالا شما تاخیر DSL و سیم مسیو اینارو درنظر بگیری تو بدترین حالت نباید پینگتون اصن دو رقمی باشه داخلیتون با پروفایل گیم باید چیزی حدود 10 میلی این حدودا باشه نه 18 تا اینا
پس در نتیجه این شبکه پارس هست که خوب بهینه نیس حالا دقیقا فیکس معلوم نی از کجا مشکل باشه
شما رو وایفای 2.4 ک نیستید؟اگر امکانشو دارید با دستور Tracert تو همون کامند ی سروری رو بعدش وارد کنید تا مشخص شه مشکل از کجاست مثلا tracert 162.159.192.1
Black Boy67
20-01-2020, 23:50
دوستان پینگ بقیه هم چند شبه رو به نابودی رفته؟ از ده به بعد؟ یعنی دوباره شروع شد؟ :thumbsdow
MMDFullHD
20-01-2020, 23:56
دوستان پینگ بقیه هم چند شبه رو به نابودی رفته؟ از ده به بعد؟ یعنی دوباره شروع شد؟ :thumbsdow
از دیشب اختلال زیاد داره
ترکیه هم اینترنتش امروز کلا اختلال بود
dadash42
21-01-2020, 09:44
از دیشب اختلال زیاد داره
ترکیه هم اینترنتش امروز کلا اختلال بود
حالا اینترنت در ترکیه در چه حالیه؟ مثل ما زیر ساخت خوبی دارند؟ فیبر نوری و fttn یا ftth دارند؟
یادمه جوانی 40~50 سال پیش با پیکان از مرز بازرگان رد میشدیم ده ها کیلومتر جاده خاکی, دهات و مردم فقیر, بیسواد, ماشاءالله الان ببین ترکیه چی شده, به به
یکبار با رفقا با پیکان از تهران راه افتادیم به ترکیه, بلغارستان, یوگسلاوی تا مونیخ و فرانکفورت آلمان, بعدش تمام راه با همون پیکان برگشتیم
magiteq1
21-01-2020, 11:03
دوستان vpi
vci
شاتل چنده؟
misagh1372
21-01-2020, 12:52
دوستان vpi
vci
شاتل چنده؟
سلام
0-35
fastfind
21-01-2020, 13:08
این جدول میزان تاخیر هر شهر در هر شهر رو شبکه های مخابرات و زیرساخت بصورت اپدیت شده نشون میده
اون ASN ای که خورده بالای صفحه TIC 12880برای زیرساخت و اونی یکی 48159 برای مخابراته
حالا اون شهرا چین تو جدول Latency ببین میزان تاخیریه که هرشهر با هر شهر داره! روی TIC12880 بینی تاخیر داخلی شبکه زیرساخت رو میتونی ببینی
بهترین بهترین حالتی که ممکنه برای کاشان تاتهران باشه پینگش باید 3 میلی باشه! که اونم فرض کن ی پهنایی ک هیچ یوزری روش نی و کلا اختصاصیه فیبره مستقیمه!
حالا شما تاخیر DSL و سیم مسیو اینارو درنظر بگیری تو بدترین حالت نباید پینگتون اصن دو رقمی باشه داخلیتون با پروفایل گیم باید چیزی حدود 10 میلی این حدودا باشه نه 18 تا اینا
پس در نتیجه این شبکه پارس هست که خوب بهینه نیس حالا دقیقا فیکس معلوم نی از کجا مشکل باشه
شما رو وایفای 2.4 ک نیستید؟اگر امکانشو دارید با دستور Tracert تو همون کامند ی سروری رو بعدش وارد کنید تا مشخص شه مشکل از کجاست مثلا tracert 162.159.192.1
ممنون بابت توضیحات... این وضعیت tracert
tracert vodafone.de
الان وضعیت چطوره؟
MMDFullHD
21-01-2020, 14:48
ممنون بابت توضیحات... این وضعیت tracert
tracert vodafone.de
الان وضعیت چطوره؟
اشغاله
ایرادتون از پارس هس
حالا اینترنت در ترکیه در چه حالیه؟ مثل ما زیر ساخت خوبی دارند؟ فیبر نوری و fttn یا ftth دارند؟
یادمه جوانی 40~50 سال پیش با پیکان از مرز بازرگان رد میشدیم ده ها کیلومتر جاده خاکی, دهات و مردم فقیر, بیسواد, ماشاءالله الان ببین ترکیه چی شده, به به
یکبار با رفقا با پیکان از تهران راه افتادیم به ترکیه, بلغارستان, یوگسلاوی تا مونیخ و فرانکفورت آلمان, بعدش تمام راه با همون پیکان برگشتیم
خبر ندارم دقیقا ولی adsl vdsl فراگیرتره اونجا
فیبر هم میدن یکم بهتر از ایران
ولی فورجی زمین تا زیر زمین باایران تفاوت داره و سرعتش شدیدا هم بالاتره در عوض خیلی هم گرونتر از ایران
دیگ مزیت حکومت سکولار همینه
dadash42
21-01-2020, 16:03
خبر ندارم دقیقا ولی adsl vdsl فراگیرتره اونجا
فیبر هم میدن یکم بهتر از ایران
ولی فورجی زمین تا زیر زمین باایران تفاوت داره و سرعتش شدیدا هم بالاتره در عوض خیلی هم گرونتر از ایران
دیگ مزیت حکومت سکولار همینه
تا اندازه ای زیر ساخت خوبی داریم, بخصوص دسترس آنتن آپراتورها
مشکل سرعت بخاطر این فیلتر سراسری هست, عیناً آدم با ترمز دستی میرونه
الان vdsl 100mbps دارم اما سایتها عین سرعت 500kbs یا 1mb باز میشن, ولی دانلود و ستریم معمولاً با سرعت کامل
fastfind
21-01-2020, 16:11
اشغاله
ایرادتون از پارس هس
تازه الان خوبه ... شب حدود 8 و نه به بعد میره روی 160-170 ...
امروز رفتم پارس آنلاینو درخواست تخلیه دادم.. میگه حداکثر یک هفته ولی حدود سه چهار روزه انجام میشه!!!
مگه قطع رانژه چقدر کار داره؟!!!
MMDFullHD
21-01-2020, 16:59
امروز رفتم پارس آنلاینو درخواست تخلیه دادم.. میگه حداکثر یک هفته ولی حدود سه چهار روزه انجام میشه!!!
بستگی به تایمش داره ولی مثلا شرکت دیوث بازی در نیاره
همون روز ساعت اداری بفرسته برای تخلیه مخابرات تخلیه میکنه همون روز
دوروز کلا یعنی بیشتر زمان نیاز نی
ولی خو شرکتا میخوان مخ طرفو بزنن بمونه هرجوری شده مشتریشون
تا اندازه ای زیر ساخت خوبی داریم, بخصوص دسترس آنتن آپراتورها
مشکل سرعت بخاطر این فیلتر سراسری هست, عیناً آدم با ترمز دستی میرونه
الان vdsl 100mbps دارم اما سایتها عین سرعت 500kbs یا 1mb باز میشن, ولی دانلود و ستریم معمولاً با سرعت کامل
از فیلترینگ نیس ما تو کل کشور کمبود پهنای باند خارجی داریم
داخلیمون زیرساختش خوبه پهنای باند خارجی خیلی کمبود داریم کافیه با تک کانکشن بگیرید از سرورای خارج یا فیلترشکن روشن کنید با فورجی برید ببنید تفاوتشو با داخل کشور
S M Λ S Ħ
21-01-2020, 19:00
ببین منم دقیقا همین وضع رو داشتم
پاشدم رفتم مخابرات منطقه خودمون، با یکم خواهشو ایناها گذاشتن برم تا جای قسمت mdf
رفتم گفتم حاجی من درخواست تخلیه دادم به پارس ولی هنوز تخلیه نکردن، دارن اذیتم میکنن، طرفم همزمان سرشو تکون میدادو میگفت آره کارشون همینه دقیقا
خلاصه خودش زنگ زد به رابطش توی پارس و تا یکی دو ساعت بعد همون روز تخلیم انجام شد
برای رانژه هم شماره اون یارو توی mdf رو گرفتم وقتی درخواست رو دادم به شاتل سریع بهش گفتم که رانژه رو اوکی کنه و تموم شد رفت
بله 2 3 ساعتی داغون میشه تو اون ساعت
دوستان من تهران هستم مخابرات دستغیب . این پارس آنلاین روانیم کرده . سرویس 8 مگ دارم اما فقط برای مولتی کانکشن این سرعت رو میده و تک کانکشن خارجی که اساس استریم هست به شدت نوسان داره . یعنی حتی تا 500 کیلوبیت هم میاد پایین !! عملا این 8 مگ فقط برای دانلود هست و تک کانکشن خارجی به طور میانگین حدود 3 مگ هست . پشتیبانیشم که فقط اراجیف تحویل میده . خواستم ببینم شاتل اوضاعش چطور هست ؟ این داستان سرعت تک کانکشن خارجی خیلی واسم مهمه .آیا شما راضی هستین ؟معادل سرویستون میده ؟
ERF@NIAN
22-01-2020, 09:55
دوستان من تهران هستم مخابرات دستغیب . این پارس آنلاین روانیم کرده . سرویس 8 مگ دارم اما فقط برای مولتی کانکشن این سرعت رو میده و تک کانکشن خارجی که اساس استریم هست به شدت نوسان داره . یعنی حتی تا 500 کیلوبیت هم میاد پایین !! عملا این 8 مگ فقط برای دانلود هست و تک کانکشن خارجی به طور میانگین حدود 3 مگ هست . پشتیبانیشم که فقط اراجیف تحویل میده . خواستم ببینم شاتل اوضاعش چطور هست ؟ این داستان سرعت تک کانکشن خارجی خیلی واسم مهمه .آیا شما راضی هستین ؟معادل سرویستون میده ؟
در طول روز هیچ مشکلی نداره. شبا ساعت 11 شب به بعد افت خارجی وجود داره ولی نکته جالبش اینجاست با بعضی سرورها هیچ مشکلی نیست. مثلا شما راحت میتونید حتی 11 شب به بعد توییچ 1080 استریم کنید. ولی به طور کلی مشخصه که اینترنت افت کرده
همچنین پینگ 11 شب به بعد 30 تا زیاد میشه، مثلا پینگ بدون پروفایل گیم با 4.2.2.4 صد هست. تو اون ساعات میشه 130
اینم اضافه کنم من کلا 4 روزه اومدم شاتل، ولی اینترنت اگه بخواد بد یا خوب باشه از همون اولش معمولا مشخص میکنه
در کل بین 5 شرکت adsl که تو سال های اخیر داشتم (فن آوا، آسیاتک، پیشگامان، شبدیز، شاتل)
همه این isp ها شب ها افت سرعت داشتن. ولی از نظر کیفیت کلی تا به اینجا شاتل بهترین بوده
در طول روز هیچ مشکلی نداره. شبا ساعت 11 شب به بعد افت خارجی وجود داره ولی نکته جالبش اینجاست با بعضی سرورها هیچ مشکلی نیست. مثلا شما راحت میتونید حتی 11 شب به بعد توییچ 1080 استریم کنید. ولی به طور کلی مشخصه که اینترنت افت کرده
همچنین پینگ 11 شب به بعد 30 تا زیاد میشه، مثلا پینگ بدون پروفایل گیم با 4.2.2.4 صد هست. تو اون ساعات میشه 130
اینم اضافه کنم من کلا 4 روزه اومدم شاتل، ولی اینترنت اگه بخواد بد یا خوب باشه از همون اولش معمولا مشخص میکنه
در کل بین 5 شرکت adsl که تو سال های اخیر داشتم (فن آوا، آسیاتک، پیشگامان، شبدیز، شاتل)
همه این isp ها شب ها افت سرعت داشتن. ولی از نظر کیفیت کلی تا به اینجا شاتل بهترین بوده
پس یعنی تک کانکشن شما معادل مولتی هست ؟ کدوم شهرید ؟
ERF@NIAN
22-01-2020, 15:45
پس یعنی تک کانکشن شما معادل مولتی هست ؟ کدوم شهرید ؟
آره، تهران
Hapoofesgeli
22-01-2020, 15:50
دوستان این مودمهایی که خود شاتل میده چطورن؟ در مقایسه با مثلا TD-W8961N که هنوز میشه گیرش آورد.
S M Λ S Ħ
22-01-2020, 19:37
فقط SNR Margin رو ببینین... آدم کیف میکنه! :laughing:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](27).png
یعنی یک استریم 720 هم نمیشه درست دید.. پکت لاست هم که نگم!
مشکل از سیم کشی خونه نیس چون برق کار اومد حتی سیم کشید مستقیم داخل خونه اما بازم اینجوری بود
معلوم شد کلا از داخل و سر خط مشکلی نیست و هر چی هست از بیرون ساختمونه اما از کجا معلوم نیس
زنگ زدم خرابی تلفن و شماره رو دادم گفتن تماس میگیرن
hosseinzfff
22-01-2020, 19:44
فقط SNR Margin رو ببینین... آدم کیف میکنه! :laughing:
مشکل از سیم کشی خونه نیس چون برق کار اومد حتی سیم کشید مستقیم داخل خونه اما بازم اینجوری بود
معلوم شد کلا از داخل و سر خط مشکلی نیست و هر چی هست از بیرون ساختمونه اما از کجا معلوم نیس
زنگ زدم خرابی تلفن و شماره رو دادم گفتن تماس میگیرن
خرابی تلفن اصلا کاری به این چیزا نداره همین که تلفنت بوق داشته باشه فلنگو میبندن ...احتمالا مشکل شما از پورت شاتل باشه بهشون بگو تغییر پورت بدید برام ..
S M Λ S Ħ
22-01-2020, 19:53
خرابی تلفن اصلا کاری به این چیزا نداره همین که تلفنت بوق داشته باشه فلنگو میبندن ...احتمالا مشکل شما از پورت شاتل باشه بهشون بگو تغییر پورت بدید برام ..
مشکل اینجاست که قبل شاتل هم این مشکل رو با پارس آنلاین داشتم
و اینکه همیشه این مشکل نیس و بعضی وقتا اینطوری میشه که البته کمم اتفاق نمیفته!
و واقعا موندم چیکار کنم بابت این مشکلی که میدونم از من نیست به هیچ عنوان
hosseinzfff
22-01-2020, 20:00
مشکل اینجاست که قبل شاتل هم این مشکل رو با پارس آنلاین داشتم
و اینکه همیشه این مشکل نیس و بعضی وقتا اینطوری میشه که البته کمم اتفاق نمیفته!
و واقعا موندم چیکار کنم بابت این مشکلی که میدونم از من نیست به هیچ عنوان
همه چیز رو چک کنید حتی یک سوکت تلفن هم میتونه باعث نویز بشه مودمای ASUS حساسن نسبت به نویز کوچکترین مشکلی روی خط تلفن باشه CRC ارور زیاد میده و SNR هم کمو زیاد میشه برای خودم پیش اومده ..
بهتره مشکلتون رو با شاتل در میان بگذارید کارشناس بفرستن خط شما رو بررسی کنند .
FIRMWARE مودمتون رو هم به روز کنید حتما تاثیر داره ...
S M Λ S Ħ
22-01-2020, 20:26
همه چیز رو چک کنید حتی یک سوکت تلفن هم میتونه باعث نویز بشه مودمای ASUS حساسن نسبت به نویز کوچکترین مشکلی روی خط تلفن باشه CRC ارور زیاد میده و SNR هم کمو زیاد میشه برای خودم پیش اومده ..
بهتره مشکلتون رو با شاتل در میان بگذارید کارشناس بفرستن خط شما رو بررسی کنند .
FIRMWARE مودمتون رو هم به روز کنید حتما تاثیر داره ...
مودم رو که هر وقت آپدیت میده آپدیت میکنم (Firmware Version:1.1.2.3_805)
تماس گرفتم گفت اعلام خرابی میکنم که کارشناس بره چک بکنه
خودشم قبول کرد که با فاصله 2.4 کیلومتر تا مرکز مخابراتی باید بتونم 8 مگ رو بگیرم
دیگه باید منتظر بمونم تا خودشون زنگ بزنن
میگه خب نویز داره میزارم 4 مگ با پروفایل گیم، میگم نه بابا پول 8 مگ بدم بعد 4 بگیرم؟ میگه خب نویز داره! میگم خب میخام مشکل حل شه نکه سرعت رو کم کنین برام
hosseinzfff
22-01-2020, 20:46
مودم رو که هر وقت آپدیت میده آپدیت میکنم (Firmware Version:1.1.2.3_805)
تماس گرفتم گفت اعلام خرابی میکنم که کارشناس بره چک بکنه
خودشم قبول کرد که با فاصله 2.4 کیلومتر تا مرکز مخابراتی باید بتونم 8 مگ رو بگیرم
دیگه باید منتظر بمونم تا خودشون زنگ بزنن
میگه خب نویز داره میزارم 4 مگ با پروفایل گیم، میگم نه بابا پول 8 مگ بدم بعد 4 بگیرم؟ میگه خب نویز داره! میگم خب میخام مشکل حل شه نکه سرعت رو کم کنین برام
خوب کاری کردی بهشون بگو مودم من خودش این قابلیتو داره که سرعتو کمو زیاد کنه نمیخواد بذاری رو 4 مگ زحمت نکش ... برای اینکه کیفیت خطت بره بالا برو تنظیمات مودمت STABILITY ADJUSTMENT رو بذار منفی 1 دسی بل اگه دیدی هنوزم مشکل داره بذار روی منفی 2 یا منفی 3 دسی بل..
S M Λ S Ħ
22-01-2020, 21:43
خوب کاری کردی بهشون بگو مودم من خودش این قابلیتو داره که سرعتو کمو زیاد کنه نمیخواد بذاری رو 4 مگ زحمت نکش ... برای اینکه کیفیت خطت بره بالا برو تنظیمات مودمت STABILITY ADJUSTMENT رو بذار منفی 1 دسی بل اگه دیدی هنوزم مشکل داره بذار روی منفی 2 یا منفی 3 دسی بل..
اره دیگه مجبورم منفی بزارم که حداقل ثتابش بهتر شه ولی خب از اونورم پهنای باند دیگه فاتحش خونده میشه
با 2 کیلومتر فاصله نتونی 8 مگ رو بگیری واقعا انصاف نیست
پس فکر کنم کلا همگی از تک کانکشن شاتل راضی هستین .. من میخوام واقعا جوری باشه اگه 8مگ میگیرم تک کانکشنم حتی شب ها زیر 7 نیاد
hosseinzfff
23-01-2020, 00:15
اره دیگه مجبورم منفی بزارم که حداقل ثتابش بهتر شه ولی خب از اونورم پهنای باند دیگه فاتحش خونده میشه
با 2 کیلومتر فاصله نتونی 8 مگ رو بگیری واقعا انصاف نیست
استیبل بودن خط مهمتره تا مقداری پهنای باند بیشتر..فعلا موقتی تنظیمات مودم رو منفی بذار تا کارشناسان شاتل مشکل رو دایمی حل کنند.
MMDFullHD
23-01-2020, 00:40
پس فکر کنم کلا همگی از تک کانکشن شاتل راضی هستین .. من میخوام واقعا جوری باشه اگه 8مگ میگیرم تک کانکشنم حتی شب ها زیر 7 نیاد
خدایی خوبه . تهرانید ؟ با snr چقدر ؟
MMDFullHD
23-01-2020, 02:53
خدایی خوبه . تهرانید ؟ با snr چقدر ؟
تهران شهریار
snr 19 هست :cool:
ERF@NIAN
23-01-2020, 12:18
من تو خود تهران 16 دارم ساعت 11 شب به بعد تک کانکشن تا 1 مگابیت هم افت میکنه. اینم دوتا نمونه از دو شب متفاوت:
البته گاهی ممکنه یکم نوسان کنه بالا بره ولی به طور کلی اینترنت شب ها ضعیف میشه، اینستاگرام هم راحت ویدویو لود نمیکنه
در کل احتمال اینکه با هر isp ای بتونید تو اون ساعات تک کانکشن خوبی بگیرید کمه. من که 5 تا adsl تست کردم همه شب ها داغون میشدن
عوضش برعکس isp های افتضاحی مثل پیشگامان و زیرمجموعه هاش، شاتل در طول روز اینترنت با ثبات و کم نوسانی رو داره
MMDFullHD
23-01-2020, 13:42
من تو خود تهران 16 دارم ساعت 11 شب به بعد تک کانکشن تا 1 مگابیت هم افت میکنه. اینم دوتا نمونه از دو شب متفاوت:
البته گاهی ممکنه یکم نوسان کنه بالا بره ولی به طور کلی اینترنت شب ها ضعیف میشه، اینستاگرام هم راحت ویدویو لود نمیکنه
در کل احتمال اینکه با هر isp ای بتونید تو اون ساعات تک کانکشن خوبی بگیرید کمه. من که 5 تا adsl تست کردم همه شب ها داغون میشدن
عوضش برعکس isp های افتضاحی مثل پیشگامان و زیرمجموعه هاش، شاتل در طول روز اینترنت با ثبات و کم نوسانی رو داره
مرکزتون صد در صد شلوغه و کمبود داره اونجا شاتل صد در صد اگ سرویس نقرع ای دارید زنگ بزنید به شاتل براتون فیکسش کنه برا من یه شب 1.4 میشد دانلود همون تایم تماس گرفتم فیکسش کردن
اگ با تماس اوکی نشد شکایت بزن
صد در صد اون پول 16 مگ حیف این سرعت نی؟
misam5526
23-01-2020, 14:03
شاتل هم در ساعات پیک مصرف افت سرعت بین الملل خصوصا در تک کانکشن رو بطور کلی داره و اینکه انتظار رو تا این حد بالا ببرید که حتی توی شلوغترین ساعت شبانه روز هم برای سرویس 8 مگ تک کانکشن از 7 مگ کمتر نشه یه انتظار کاذب ایجاد میکنه که باعث میشه بعدا همینجا پست بزارید که شاتل کلاه برداره و فحشش بدید!
نقش مرکز مخابراتی هم مهمه البته ولی با اینحال انتظار افت سرعت رو باید داشته باشید.
کلا به نظر من عمدا دارن اینترنت بین المللیو بدتر و بدتر میکنن . اصلا هیچ خبری نیست که پهنای باند بین الممل افزایش داشته باشه این چند سال . والا نمیدونم من مثلا به ندرت با اسپید تست تک کانکشن 7 مگ میگیرم اما همون موقع هم دیدن ویدیو 1080 مرتب بافر میده .
دوستان گروه تلگرامی میشناسید کلا بحث اینترنت و و سرعت و این چیزا باشه ؟
dadash42
24-01-2020, 13:06
کلا به نظر من عمدا دارن اینترنت بین المللیو بدتر و بدتر میکنن . اصلا هیچ خبری نیست که پهنای باند بین الممل افزایش داشته باشه این چند سال . والا نمیدونم من مثلا به ندرت با اسپید تست تک کانکشن 7 مگ میگیرم اما همون موقع هم دیدن ویدیو 1080 مرتب بافر میده .
دوستان گروه تلگرامی میشناسید کلا بحث اینترنت و و سرعت و این چیزا باشه ؟
ایران اینترنت فقط و فقط بدرد دانلود میخوره, چند ماه vdsl با 100mbps دارم, online streaming بدونه buffering فقط با کیفیت 240, 360, شاید 640p کار میکنه
به ندرت با 720 و 1080p اونم فقط 10~20 دقیقه تا یهو قطع میکنه
دیشب ورزش و 3 بازی لیورپول نشون نداد, مجبور شدم با کیفیت پایین با android box تماشا کنم, حالا اونم غنیمت بود
برعکس دانلود حتی تک کنکشن از خارج از سرور خوب با سرعت کامل 10مگ راحت میاد, تو 3~4 دقیقه فیلم 4 گیگ تمومه
فامیلم آلمان vdsl با 50mbps دارند, اونجا دیگه از آنتن خبری نیست, همچی streaming میکنند با 1080p
ایران اینترنت فقط و فقط بدرد دانلود میخوره, چند ماه vdsl با 100mbps دارم, online streaming بدونه buffering فقط با کیفیت 240, 360, شاید 640p کار میکنه
به ندرت با 720 و 1080p اونم فقط 10~20 دقیقه تا یهو قطع میکنه
دیشب ورزش و 3 بازی لیورپول نشون نداد, مجبور شدم با کیفیت پایین با android box تماشا کنم, حالا اونم غنیمت بود
برعکس دانلود حتی تک کنکشن از خارج از سرور خوب با سرعت کامل 10مگ راحت میاد, تو 3~4 دقیقه فیلم 4 گیگ تمومه
فامیلم آلمان vdsl با 50mbps دارند, اونجا دیگه از آنتن خبری نیست, همچی streaming میکنند با 1080p
همین دیگه برای من آی پی تی وی مهمه که واقعا حیفه . بهترین شبکه های فوتبال 1080 پخش میکنن که حداقل استریم 8 مگ میخواد ..
MMDFullHD
26-01-2020, 01:07
سرعت اینترنت از 9 ریده مان شد تا 11
پینگ نوسان داشت بازی اینقد لگ خوردم اعصبام بفاک عظما رفت
همین دیگه برای من آی پی تی وی مهمه که واقعا حیفه . بهترین شبکه های فوتبال 1080 پخش میکنن که حداقل استریم 8 مگ میخواد ..
بله من دارم بهم پیام بده mohammadrnv
(پست قبلیتون تلگرام
سلام دوستان برای گیم چه تعرفه و سرعتی خوبه شاتل سه تا نوع تعرفه داره نقره ای برنزی و FairLight
MMDFullHD
27-01-2020, 03:59
سلام دوستان برای گیم چه تعرفه و سرعتی خوبه شاتل سه تا نوع تعرفه داره نقره ای برنزی و FairLight
بستگی داره به اینکه چقد حجم مصرفیته هر ماه میانگین
مثلا من 150 160 گیگ کلهم تو خونه مصرف میشه 68 تومن میدم 8 مگ با خدمات نقره ای رو میگیرم
خدمات برنزی همون مصوبه هست ک تو حجم ها کرده مردم مجبور باشن خدمات نقره ای اروو بگیرن
امکان استفاده از پروفایل Game به صورت رایگان (برای سرویس های نقره ایم رایگانه شاید اذیتتون کنن برای برنزی از نماینده فروش سوال کن این رو هم)
برای گیم هم سرویس 8 مگ سرعتش بد نیست با اپلود 2 مگ
بازی رو هم ک میخوای بازی کنی اسمشو بگو و همینطور ادرس سرور (اگ سرور شخصی یا جدا هست )شاید بد مسیر باشه پینگ بدی داشته باشه اون سرور
بستگی داره به اینکه چقد حجم مصرفیته هر ماه میانگین
مثلا من 150 160 گیگ کلهم تو خونه مصرف میشه 68 تومن میدم 8 مگ با خدمات نقره ای رو میگیرم
خدمات برنزی همون مصوبه هست ک تو حجم ها کرده مردم مجبور باشن خدمات نقره ای اروو بگیرن
امکان استفاده از پروفایل Game به صورت رایگان (برای سرویس های نقره ایم رایگانه شاید اذیتتون کنن برای برنزی از نماینده فروش سوال کن این رو هم)
برای گیم هم سرویس 8 مگ سرعتش بد نیست با اپلود 2 مگ
بازی رو هم ک میخوای بازی کنی اسمشو بگو و همینطور ادرس سرور (اگ سرور شخصی یا جدا هست )شاید بد مسیر باشه پینگ بدی داشته باشه اون سرور
من خودم سرعت ۸ مگ نقره ای گرفتم با پروفایل گیم ولی نمیدونم چرا داخل بازی call of duty modern مشکل packet loss دارم و داخل بازی یهو صفحه فریز میشه نمیدونم چکار کنم،؟
S M Λ S Ħ
27-01-2020, 17:12
استیبل بودن خط مهمتره تا مقداری پهنای باند بیشتر..فعلا موقتی تنظیمات مودم رو منفی بذار تا کارشناسان شاتل مشکل رو دایمی حل کنند.
اعلام خرابی کردم به شاتل، بعدش ظاهرا رفتن چک کردن دیدن مشکلی از سمت شاتل نیست
به هزار بدبختی از مخابرات خواستم مامور بفرسته چک کنه تلفن و پست توی کوچه رو که اومده میگه تلفن بوق داره مشکلی نیست!
رفت توی کوچه سمت پست (اگه اسمش پست باشه البته، تقریبا اندازه یک بسته دستمال کاغذی بود روی دیوار یک خونه که از ظاهر سیمای داخلش معلوم بود حالش خوب نیس) ولی خب مامور دید میگه اینجا آب نخورده مشکلی نداره!
و من این وسط موندم با این خط داغون و افتضاح و آخرم نفهمیدم این مشکل افتادن شدید SNR از چیه
همه میگن مشکل از ما نیست و همه چی درسته
من حتی برم STABILITY ADJUSTMENT رو منفی هم بزارم بازم ثابت نیست، مگه دیگه برم بزارم مثلا روی منفی 4-5 که دیگه سرعت دانلود با دایل آپ فرقی نمیکنه
hosseinzfff
27-01-2020, 19:46
اعلام خرابی کردم به شاتل، بعدش ظاهرا رفتن چک کردن دیدن مشکلی از سمت شاتل نیست
به هزار بدبختی از مخابرات خواستم مامور بفرسته چک کنه تلفن و پست توی کوچه رو که اومده میگه تلفن بوق داره مشکلی نیست!
رفت توی کوچه سمت پست (اگه اسمش پست باشه البته، تقریبا اندازه یک بسته دستمال کاغذی بود روی دیوار یک خونه که از ظاهر سیمای داخلش معلوم بود حالش خوب نیس) ولی خب مامور دید میگه اینجا آب نخورده مشکلی نداره!
و من این وسط موندم با این خط داغون و افتضاح و آخرم نفهمیدم این مشکل افتادن شدید SNR از چیه
همه میگن مشکل از ما نیست و همه چی درسته
من حتی برم STABILITY ADJUSTMENT رو منفی هم بزارم بازم ثابت نیست، مگه دیگه برم بزارم مثلا روی منفی 4-5 که دیگه سرعت دانلود با دایل آپ فرقی نمیکنه
سلام . غیر ممکنه مشکلی وجود نداشته باشه SNR یهو از 10 بیاد رو 0 ... یه چیزی روی خط شما نویز میندازه ... SNR تا 3-4 واحد مجازه افت کنه نه بیشتر ... اگه مخابرات داخل کافو رو هم چک کنه خوبه ... اون پست مخابرات اگه ضد اب باشه اب نمیخوره و مشکلی وجود ندارد اگر پست قدیمی باشه باید تعویض بشه ..شاتل هم باید PORT و اسپلیتر داخل سالن mdf رو چک کنه که سالم باشن ...
شما یه تست انجام بده تلفن رو کلا از مدار خارج کن و فقط مودم وصل باشه بعد با موبایل زنگ بزن روی خط خونه ایا اینترنت قطع میشه وقتی زنگ میزنی؟؟
S M Λ S Ħ
27-01-2020, 20:02
سلام . غیر ممکنه مشکلی وجود نداشته باشه SNR یهو از 10 بیاد رو 0 ... یه چیزی روی خط شما نویز میندازه ... SNR تا 3-4 واحد مجازه افت کنه نه بیشتر ... اگه مخابرات داخل کافو رو هم چک کنه خوبه ... اون پست مخابرات اگه ضد اب باشه اب نمیخوره و مشکلی وجود ندارد اگر پست قدیمی باشه باید تعویض بشه ..شاتل هم باید PORT و اسپلیتر داخل سالن mdf رو چک کنه که سالم باشن ...
شما یه تست انجام بده تلفن رو کلا از مدار خارج کن و فقط مودم وصل باشه بعد با موبایل زنگ بزن روی خط خونه ایا اینترنت قطع میشه وقتی زنگ میزنی؟؟
تلفن چه وصل باشه چه وصل نباشه این مشکل هست
من اصلا سیم مستقیم کشیدم داخل خونه که فقط تست کنم ببینم فرقی میکنه شرایط یا نه، که دیدم مثل قبل SNR بازم افت داشت و ثابت نبود
مسئول خود شاتل هم که ظاهرا رفته مخابرات چک کرده گزارش داده مشکلی از این سمت نیست
یکی پیشنهاد داد مودم رو ببرم قسمت mdf بگم همونجا چک کنه عددارو ببینم بعد مقایسه کنم ببینم اگه خیلی تفاوت هست که یعنی مخابرات مشکل داره که البته اینکار همچینم آسون نیست
hosseinzfff
27-01-2020, 20:10
تلفن چه وصل باشه چه وصل نباشه این مشکل هست
من اصلا سیم مستقیم کشیدم داخل خونه که فقط تست کنم ببینم فرقی میکنه شرایط یا نه، که دیدم مثل قبل SNR بازم افت داشت و ثابت نبود
مسئول خود شاتل هم که ظاهرا رفته مخابرات چک کرده گزارش داده مشکلی از این سمت نیست
یکی پیشنهاد داد مودم رو ببرم قسمت mdf بگم همونجا چک کنه عددارو ببینم بعد مقایسه کنم ببینم اگه خیلی تفاوت هست که یعنی مخابرات مشکل داره که البته اینکار همچینم آسون نیست
هر مشکلی هست احتمالا داخل مرکز باشه اینم ایده ی خوبیه که مودم رو همونجا تست کنند ولی دردسر داره به نظرم خود مخابرات یا نمایندگی شاتل باید تست کنند با مودم خودشون...
MMDFullHD
28-01-2020, 00:19
من خودم سرعت ۸ مگ نقره ای گرفتم با پروفایل گیم ولی نمیدونم چرا داخل بازی call of duty modern مشکل packet loss دارم و داخل بازی یهو صفحه فریز میشه نمیدونم چکار کنم،؟
:weird:از داخل پینگ بگیر ببین پکت لاست داری یا نه؟
از تو پنلت ببین پکت لاست داره مرکزتون یا نه
Black Boy67
28-01-2020, 21:31
دوستان دیسکورد فیلتر شد :rolleye:
Black Boy67
28-01-2020, 21:37
چقدر حس خوبی داره تصور اینکه یک روز بیام اینجا بگم دوستان کلا فیلترین از روی اینترنت برداشته شد. :rolleye:
MMDFullHD
28-01-2020, 23:15
فاککککک
امشب پینگ رو برای اولین بار بالای 100 تجربه کردم اونم ن 100 290 تو بازی
یعنی چی 150 تا 210 میچرخه؟؟؟
برا شما چطوره ??? از 9 اینا اینطوری شده برا من خیلی اختلال داره
اگه رو ویندوزی خوشبختانه اون اپ goodbye dpi عالی هست میتونه فیلترشو رد کنه!
تست کن بدون فیلترشکن با ایپی ایران میتونی بری همین الانش با فایرفاکس و esni رد میشه!
Electronic-Arts
28-01-2020, 23:42
لیاقت ملتی که بزارن یه مشت فسیل 1400 ساله براشون تصمیم بگیره همینه
آخه انقدر که دیسکورد سیاسی بود انقدر که مبتذل بود انقدر که چیز بدی بود فیلتر شد میدونی مثل یوتیوب دقیقا یا هزار تا سایت بیربط فیلتر شده دیگه
fardinnobakht
29-01-2020, 00:08
سلام به همه دوستان
بالاخره شاتل سرویس گیم روی سرعت 16 مگ ارائه میده
من هم اقدام کردم برای گرفتنش اما ظاهرا خط من کشش نداشت و پشتیبان حاضر نشد رو من رو 16 مگ فست نگه داره
این وضعیت خط منه قبل و بعد از فعال کردنشه (قبلش 8 مگ فست داشتم)
افت snr داشتم ولی جوری نبود اختلال زیادی ایجاد کنه
چند تا تست سرعت هم تو اون مدت محدود که برام فعال بود گرفتم
اینم تست سرعت با 8 مگ فست
پ.ن: بخاطر اینکه با usb thether یه گوشی قدیمی به مودم وصل بودم ممکنه رو اعداد واقعی تاثیر گذاشته باشه:)
خلاصه اینکه امتحانش کنید امیدوارم خطتون بکشه
جدای این موضوع، من با پشتیبانی انلاین شاتل بحثم شد که خط منو رو 16 فست نگه داره ولی زیر بار نمیرفت اخر سر هم رو 16 عادی گذاشت که خیلی crc داد تو همون چند دقیقه اول ولی با 16 فست همچین مشکلی نداشتم. اخرشم گفت که تو تغییر پروفایل گیم محدودیت داریم حرفش درست بود؟
abdollahy2009
29-01-2020, 02:17
سلام به همه دوستان
من هم اقدام کردم برای گرفتنش اما ظاهرا خط من کشش نداشت و پشتیبان حاضر نشد رو من رو 16 مگ فست نگه داره
پ.ن: بخاطر اینکه با usb thether یه گوشی قدیمی به مودم وصل بودم ممکنه رو اعداد واقعی تاثیر گذاشته باشه:)
جدای این موضوع، من با پشتیبانی انلاین شاتل بحثم شد که خط منو رو 16 فست نگه داره ولی زیر بار نمیرفت اخر سر هم رو 16 عادی گذاشت که خیلی crc داد تو همون چند دقیقه اول ولی با 16 فست همچین مشکلی نداشتم. اخرشم گفت که تو تغییر پروفایل گیم محدودیت داریم حرفش درست بود؟
سلام.ببخشید مودم شما کدوم مدله؟
Black Boy67
29-01-2020, 09:42
فاککککک
امشب پینگ رو برای اولین بار بالای 100 تجربه کردم اونم ن 100 290 تو بازی
یعنی چی 150 تا 210 میچرخه؟؟؟
برا شما چطوره ??? از 9 اینا اینطوری شده برا من خیلی اختلال داره
اگه رو ویندوزی خوشبختانه اون اپ goodbye dpi عالی هست میتونه فیلترشو رد کنه!
تست کن بدون فیلترشکن با ایپی ایران میتونی بری همین الانش با فایرفاکس و esni رد میشه!
برای من یک هفته است وضع همینه پینگ 300 هم دیشب رکورد زد. پشتیبان هم گفت مشکل از سمت ما نیست و از دست ما خارجه.
لیاقت ملتی که بزارن یه مشت فسیل 1400 ساله براشون تصمیم بگیره همینه
آخه انقدر که دیسکورد سیاسی بود انقدر که مبتذل بود انقدر که چیز بدی بود فیلتر شد میدونی مثل یوتیوب دقیقا یا هزار تا سایت بیربط فیلتر شده دیگه
دقیقا
Black Boy67
29-01-2020, 09:46
سلام به همه دوستان
بله سرویس گیمینگ گذاشتن با این تفاوت که ای اس پی های دیگه میتونن سرویس گیمینگ رو روی سرعت مثلا 15 یا 13 ست کنن که خطا کم بشه اما شاتل فقط روی 16 و 10 داره.
S M Λ S Ħ
29-01-2020, 11:33
خب یک اتفاق جالبی که برام افتاده رو میخوام بگم ببینم برای کسی همچین موردی اتفاق افتاده یا نه
دیروز ظهر نت کامل قطع شد، تماس گرفتم گفتن سراسریه طبق معمول و بدون هیچ دلیلی
گفتم اوکی، این قطعی از ساعت 8-9 صبح بود تا شب، تا اینکه دوباره تماس گرفتم بهم یک جلمه رویایی گفت "خط تون از رانژه در اومده و کلا اینترنت نداره!"
گفتم جان؟!! :blink:
گفت اره ممکن به خاطر فلان دلیل باشه یا نمیدونم اینجوری باشه.. من اعلام خرابی میکنم کارشناس مون هر وقت حال کرد میره نیگا میکنه خبرشو میده
منم چن ساعت بعدش داخل 195 ثبت شکایت کردم
امروز مخابرات بسته بود نشد حضوری برم پیگیر قضیه بشم که خود شاتل بهم بابت شکایت زنگ زد گفت که دلیل این قطعی تون مشخص نیس تا وقتی که کارشناس بره چک کنه
و بله همچنان نت ADSL من بابت هیچ دلیل منطقی قطعه!
و یک مورد جالب تر که تونستم از پشتیبانی بفهمم این بود که من هفته پیش اعلام خرابی خط کردم و کارشناس فرستادن مخابرات منطقه که وضعیت خط من رو چک کنه
امروز که بحث اون کارشناس شد پرسیدم رفتن مودم گذاشتن شرایط خط رو چک کردن؟ گفت آره؛ گفتم خب اونجا پارامترای خط چه طور بود؟
گفت فوق العاده بود و خط تون کشش تا 20 مگ رو راحت داشته و هیچ مشکلی نداشته!
و حالا این وضعیت اینترنتیه که من داخل خونه دارم، به SNR margin دقت کنین.. که البته اینم ثبات نداره و اون Data rate متغیره بابت این نویز خط
که بابت اینم پشتیبانی گفت هر وقت نت وصل شد این مورد رو بررسی میکنیم که ببینیم از کجاست
والا من که دیگه موندم چی بگم و فقط میتونم بخندم بابت این قضایا : ))
فقط میشه افسوس خورد
fardinnobakht
29-01-2020, 13:00
سلام.ببخشید مودم شما کدوم مدله؟
ZyXEL DEL1202-T10B/B
بله سرویس گیمینگ گذاشتن با این تفاوت که ای اس پی های دیگه میتونن سرویس گیمینگ رو روی سرعت مثلا 15 یا 13 ست کنن که خطا کم بشه اما شاتل فقط روی 16 و 10 داره.
اره واقعا شاتل از این نظر خیلی رو اعصابه یه سری گزینه از پیش تعیین شده گذاشتن جلوشون و دستی هم نمیتونن عوض کنن:/
خب یک اتفاق جالبی که برام افتاده رو میخوام بگم ببینم برای کسی همچین موردی اتفاق افتاده یا نه
دیروز ظهر نت کامل قطع شد، تماس گرفتم گفتن سراسریه طبق معمول و بدون هیچ دلیلی
گفتم اوکی، این قطعی از ساعت 8-9 صبح بود تا شب، تا اینکه دوباره تماس گرفتم بهم یک جلمه رویایی گفت "خط تون از رانژه در اومده و کلا اینترنت نداره!"
اره دیروز دقیقا ساعت 8:16 که انتخاب واحد داشتم لینک مودم پرید و دوباره وصل شد و مشکل نبود تا ساعت 2 که دیدم نمیشه تو یوتیوب چیزی بالای 480 دید تست سرعت گرفتم دیدم دانلود رو گذاشتن رو 2 مودم رو چک کردم دیدم افت شدید snr داشتم(از 17 به 8 رسیده بود) و لینک مودم رو هم رو 2500kb گذاشته بودن زنگ زدم گفتن نویز شدیدی افتاده رو خط، جای مودم رو عوض کنید با یه سیم دیگه وصل کنید به پریز، اوضاع snr بهتر شد اومد رو 14. شب که مودم رو اوردم جای همیشگیش با همون سیم قبلی snr برگرشته بود به حالت عادیش رو 17
نمیدونم دیروز تو شاتل چه خبر بوده ولی ظهر تو IXP های ایران مشکل بوده
جالبه ساعت 8 که لینک پرید رو ثبت نکرده ساعت یازده هم قطع شده بوده ظاهرا ولی من خونه نبودم
Black Boy67
29-01-2020, 22:09
من سعی میکنم هر شب همین ساعت همچین گزارشی رو قرار بدم تا ثابت بشه مشکل از نویز خط یا حرف های خنده داری که پشتیبان ها میزنن نیست.
سرویس 16 مگ با پروفایل گیمینگ:
MMDFullHD
29-01-2020, 23:14
من سعی میکنم هر شب همین ساعت همچین گزارشی رو قرار بدم تا ثابت بشه مشکل از نویز خط یا حرف های خنده داری که پشتیبان ها میزنن نیست.
سرویس 16 مگ با پروفایل گیمینگ:
شاتل ۱۶ مگشو رو 17404 اپ میکنه که خطتت کشش به ظاهر ۱۶ مگ شاتل رو نداره
ولی پینگ جدیدا برای منم اینطوریه دقیقا از ساعت ۹ تا ۱۲ شب میترکه! فک کنم کل شاتل الان جدیدا این مد شده این داستان
شما از تو پنلت ببین dslam latency چقد داری چطوریاس اینم وضعیت امشبه
صد در صد مشکل از شاتل هست نمیدونم داره دقیقا چ گوهی میخوره
پینگ تا پنل و شبکه داخلی خود شاتل و وضعیت خط من
Black Boy67
29-01-2020, 23:30
شاتل ۱۶ مگشو رو 17404 اپ میکنه که خطتت کشش به ظاهر ۱۶ مگ شاتل رو نداره
ولی پینگ جدیدا برای منم اینطوریه دقیقا از ساعت ۹ تا ۱۲ شب میترکه! فک کنم کل شاتل الان جدیدا این مد شده این داستان
شما از تو پنلت ببین dslam latency چقد داری چطوریاس اینم وضعیت امشبه
صد در صد مشکل از شاتل هست نمیدونم داره دقیقا چ گوهی میخوره
پینگ تا پنل و شبکه داخلی خود شاتل و وضعیت خط من
سرعت رو از داخل مودم کم کردم که خطا نداشته باشه اگرنه ماکزیمم که مودم نشون میده 20 مگ هست.
پینگ پنل ربرای یک ساعت گذشته روی 85 است!
نکته جالب همین پینگ دی ان اس شاتل هست که چرا اینقدر بالا است! حتی پینگ با سایت سافت 98 هم بالا پایین میره و جالبتر اینکه وقتی هم پینگ شاتل خوب میشه باز هم پینگ آمازون بالا هست!
کلا گویا از چند طرف دارن به اینترنت حمله میکنن!
به روز رسانی:
MMDFullHD
29-01-2020, 23:49
سرعت رو از داخل مودم کم کردم که خطا نداشته باشه اگرنه ماکزیمم که مودم نشون میده 20 مگ هست.
پینگ پنل ربرای یک ساعت گذشته روی 85 است!
نکته جالب همین پینگ دی ان اس شاتل هست که چرا اینقدر بالا است! حتی پینگ با سایت سافت 98 هم بالا پایین میره و جالبتر اینکه وقتی هم پینگ شاتل خوب میشه باز هم پینگ آمازون بالا هست!
کلا گویا از چند طرف دارن به اینترنت حمله میکنن!
به روز رسانی:
برای من داره الان رو به بهبودی رفته داره بهتر میشه:tongue:
برا من اینطوریه از ۸ شروع میکنه به فلج شدن تا ۱۲ شب
پینگمم از شاتل
نمیدونم چ دستاوردی دارن هرچی هست فک کنم نزدیک ۲۲ بهمنه میخوان حرکتایی بزنن اینترنتو مثل اینکه بومی کنن با توجه به نامه ای ک امروز اومده بیرون
Electronic-Arts
30-01-2020, 01:43
برای من داره الان رو به بهبودی رفته داره بهتر میشه:tongue:
برا من اینطوریه از ۸ شروع میکنه به فلج شدن تا ۱۲ شب
پینگمم از شاتل
نمیدونم چ دستاوردی دارن هرچی هست فک کنم نزدیک ۲۲ بهمنه میخوان حرکتایی بزنن اینترنتو مثل اینکه بومی کنن با توجه به نامه ای ک امروز اومده بیرون
من صبانتم خیلی وقته که بین 9 تا 12 نابود میشه پینگش حالا شاتل اینجوری شده جدیدا
چه نامه ای ؟
MMDFullHD
30-01-2020, 03:57
من صبانتم خیلی وقته که بین 9 تا 12 نابود میشه پینگش حالا شاتل اینجوری شده جدیدا
چه نامه ای ؟
حالا خوبه گفتم چ نامه ای بازم میگی چ نامه ای :biggrin::biggrin:( بهمنه میخوان حرکتایی بزنن اینترنتو مثل اینکه بومی کنن)
اپدیت :
نت بلاک تو تویترش این مشکل ساعت ۹ رو تایید میکنه!
لینک تویت نت بلاک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] p%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet)
ظاهرا مشکل از سمت مخابرات پیش میاد حالا دقیقا نمیدونم چرا مخابرات رو بررسی کرده نت بلاک
MMDFullHD
30-01-2020, 20:19
Warp Plus+
هلند امستردام! سرور tel2 اپراتور
لندن انگلیس ودافون اپراتور
امریکا ای تی اند تی نیویورک اپراتور
پینگ
مناسبه گیمرای نازنین:cool:
جهت تولید کانفیگ و استفاده در وایرگارد
اگررو گوشی هم میخواید میتونید کلاینت ایدی رو تو رفر استفاده کنید و با تولید هربار 1 گیگابایت مجانی بگیرید!
Black Boy67
30-01-2020, 20:35
بهمن مبارک
شبیه کوهان شتره. اونوقت پشتیبان میگه خطتون نویز داره
misagh1372
30-01-2020, 22:37
Warp Plus+
هلند امستردام! سرور tel2 اپراتور
لندن انگلیس ودافون اپراتور
امریکا ای تی اند تی نیویورک اپراتور
پینگ
مناسبه گیمرای نازنین:cool:
جهت تولید کانفیگ و استفاده در وایرگارد
اگررو گوشی هم میخواید میتونید کلاینت ایدی رو تو رفر استفاده کنید و با تولید هربار 1 گیگابایت مجانی بگیرید!
دوست عزیز یک اموزش مدین چطوری میشه استفاده کرد ؟
alireza20202003
30-01-2020, 23:14
این شاتل از من ۳ تومن پول اس ام اس فرستادن گرفت بعد کلا هیچ اس ام اسی نمیاد داستان چیه ؟ :wac:
MMDFullHD
31-01-2020, 03:06
دوست عزیز یک اموزش مدین چطوری میشه استفاده کرد ؟
والا اموزش خاصی نداره!:tongue:
فقط پیچ در پیچه یخورده! خیلیم طولانیه!
ویندوز 10 نیاز داری یا یه ابونتو کلا لینوکس با وایرگارد همین اها ی گوشی اندروید یا ای او اسم نیاز داری! نداشتید هم نداشتید نیازی نیست
وایرگاردو سرچ بزن نصب کن یا از لینک زیر بگیر نصب کن رو ویندوز
ابونتو یا لینوکس اگ داشته باشی ک دیگ هیچی مطمعنا سر در میاری!
ولی ویندوزی باید بری تو استور ویندوز ubuntu رو سرچ کنی رو نصب کنی حجمی حدود 300 مگابایت داره
بعدش اجراش میکنی و بش رو داری!
بعد تو همون بش باید nodejs رو نصب کنی حجمی نداره
sudo apt update
دستورشم sudo apt install nodejs هست
بعدم ی دستور pip install requests رو میزنی
یه دستور cd / باید بزنی توجه کن اسلش / تهش هست ن اولش یعنی cd اول بعد یه فاصله /
بعد cd /mnt/c میزنی الان تو درایو c ات هست
دستور git clone [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو میزنی ی کپی بگیره بیاره تو درایو c
یه فولدر بعد تو c ایت باز میشه به اسم some scripts با دستور cd و اسم فولدر some scripts میری توش و باز با cd cloudflare میری تو پوشه cloudflare
خب تا اینجا اوکی!
درایو c رو با اکسپلورر ویندوز باز میکنی! میری تو پوشه کلودفلر
warp2wireguard.js روش کلیک راست کن ادیت رو بزن
نوتپد یا ادیتورتو باز نگه دار نبند
اگر ک گوشی هم دارید و وراپ + میخواید
حالا باید بری تو گوشیت و اپ کلودفلر 1.1.1.1 رو نصب کنی از گوگل پلی
مطمعا دردسترس نیست بخاطر لوکیت ایران پس من برات اپلود کردم
از توی اون منو همبرگر میزنی diagnostics رو اگ اشتباه نکرده باشم میزی بعد توش client id تو کپی میکنی! ی جور انتقالش بده اون رو تو ویندوز! یا ابونتو کپی پیست کن تو saved mess تلگرامت
خلاصه ی جور بیارش تو ویندوز کپی پیست کن چون حروف بزرگ کوچیکشو اشتباه نزنی ی موقع :laughing:
حالا همون نت پدی رو ک باز داری رو داری نگاه کن خط سوم یعنی
const referrer = " کلایت ایدی ک تو گوشیت بود رو کپی پیست میکنی
وایرگاردو هم باز کن
کنار add tunnel نوار منوی هست بزنش بعد empty tunnel رو بزن
صفحه ای که باز میشه
پابلیک و پرایوت هست اونجا
خب سیو رو میزنی نت پد رو سیو میکنی فقط دقت کن اون هارو درست بین" " دابل کوتیشن ها وارد کنی
حالا تو ابونتو بش دستور node warp2wireguard.js q رو وارد میکنی
صبر کن تا ج بگیری
حالا همون کانفیگ رو میتونی کپی پیست کنی تو وایرگارد و یه اسم براش انتخاب کنی بعد سیو
و بعد میتونی وصل شی با پی سیت همم گوشیت الان یک گیگ کلودفلر وارپ پلاس داره!
خب اینجا گوشیمون وارپش حجمش شارژ شد اما برای ویندوز چیکار کنیم؟
برای شارژ حجم هم در ویندوز هم در گوشیتون
فقط کافیه که cloudflare-warp-plus-aff.js رو با نوت پد باز کنید و توش رفر کلاینت ایدی گوشی خودتون یا توکن برای مک ویندوز و ... رو قرار بدید! و دستور node cloudflare-warp-plus-aff.js رو وارد کنید:cool:
و دو گیگ هر دقیقه اینترنت بگیرید:tongue:
شاید بپرسید رفر ایدی ویندوزکلودفلر کجاستکه اونم اینجاست ( اگر بستید هم تو اون فایل warp-conf.json موجوده این اطلاعات یا فراموش کردید)
جهت تست هم که بفهمید دارید از وارپ پلاس استفاده میکنید به 1.1.1.1/help رو باز کنید و باید این تصویر رو داشته باشید
فعلا جلوش گرفته نشده این حرکت استفاده لازم رو ببرید
دوستان من این اموزش رو از جایی اسکی نرفتم فک کنم برای اولین باره تو تل هم این اصن پاب نشده حالشو ببرید و بچه های خوبی باشید تا منم دست پر باز برگردم براتون:biggrin:
mahmoodsoft
31-01-2020, 03:49
ویندوز 10 نیاز داری یا یه ابونتو کلا لینوکس با وایرگارد همین اها ی گوشی اندروید یا ای او اسم نیاز داری!
ولی ویندوزی باید بری تو استور ویندوز ubuntu رو سرچ کنی رو نصب کنی حجمی حدود 300 مگابایت داره
sudo apt update
یه دستور cd / باید بزنی توجه کن اسلش / تهش هست ن اولش یعنی cd اول بعد یه فاصله /
دستور git clone [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو میزنی ی کپی بگیره بیاره تو درایو c
یه فولدر بعد تو c ایت باز میشه به اسم some scripts با دستور cd و اسم فولدر some scripts میری توش و باز با cd cloudflare میری تو پوشه cloudflare
...
مرسی بابت لینک گیت هاب.
یکمی سختش کردی، python3 و nodeJs برا ویندوز هم هست، نیاری به اون ubuntu نیس، من با cmd خود ویندوز انجام دادم خیلی راحت.
MMDFullHD
31-01-2020, 04:03
مرسی بابت لینک گیت هاب.
یکمی سختش کردی، python3 و nodeJs برا ویندوز هم هست، نیاری به اون ubuntu نیس، من با cmd خود ویندوز انجام دادم خیلی راحت.
بله هستش ولی با بش ی صفای دیگ داره اصن لاتی مشتی تره پایتونم هم روش نصبه پیشفرض
:biggrin:بدم نشد یکی شاید بع ابونتو دنیای لینوکس علاقه پیدا کرد مام دعای خیر کرد :tongue:
فقط یک چیز سرعت و پینگ براتون چطور هست؟
mahmoodsoft
31-01-2020, 05:44
بله هستش ولی با بش ی صفای دیگ داره اصن لاتی مشتی تره پایتونم هم روش نصبه پیشفرض
:biggrin:بدم نشد یکی شاید بع ابونتو دنیای لینوکس علاقه پیدا کرد مام دعای خیر کرد :tongue:
فقط یک چیز سرعت و پینگ براتون چطور هست؟
اها از نظر آشنایی با لینوکس و توزیع هاش خوبه :))
سرعتش که کاملا برابر با حداکثر سرعت نت منه، اما پینگش کمی بالاس که مشکل از مسیر 193.251.154.203 هست، قبلا پینگم به این مسیر 80~90 بود، سه چهار روزه شده 125
سرویس 8 مگ - شبدیز
misagh1372
31-01-2020, 10:58
ویندوز 10 نیاز داری یا یه ابونتو کلا لینوکس با وایرگارد همین اها ی گوشی اندروید یا ای او اسم نیاز داری! نداشتید هم نداشتید نیازی نیست
sudo apt update
خب تا اینجا اوکی!
درایو c رو با اکسپلورر ویندوز باز میکنی! میری تو پوشه کلودفلر
اگر ک گوشی هم دارید و وراپ + میخواید
حالا باید بری تو گوشیت و اپ کلودفلر 1.1.1.1 رو نصب کنی از گوگل پلی
مطمعا دردسترس نیست بخاطر لوکیت ایران پس من برات اپلود کردم
از توی اون منو همبرگر میزنی diagnostics رو اگ اشتباه نکرده باشم میزی بعد توش client id تو کپی میکنی! ی جور انتقالش بده اون رو تو ویندوز! یا ابونتو کپی پیست کن تو saved mess تلگرامت
خلاصه ی جور بیارش تو ویندوز کپی پیست کن چون حروف بزرگ کوچیکشو اشتباه نزنی ی موقع :laughing:
حالا همون نت پدی رو ک باز داری رو داری نگاه کن خط سوم یعنی
const referrer = " کلایت ایدی ک تو گوشیت بود رو کپی پیست میکنی
وایرگاردو هم باز کن
کنار add tunnel نوار منوی هست بزنش بعد empty tunnel رو بزن
صفحه ای که باز میشه
پابلیک و پرایوت هست اونجا
خب سیو رو میزنی نت پد رو سیو میکنی فقط دقت کن اون هارو درست بین" " دابل کوتیشن ها وارد کنی
حالا تو ابونتو بش دستور node warp2wireguard.js q رو وارد میکنی
صبر کن تا ج بگیری
حالا همون کانفیگ رو میتونی کپی پیست کنی تو وایرگارد و یه اسم براش انتخاب کنی بعد سیو
و بعد میتونی وصل شی با پی سیت همم گوشیت الان یک گیگ کلودفلر وارپ پلاس داره!
خب اینجا گوشیمون وارپش حجمش شارژ شد اما برای ویندوز چیکار کنیم؟
برای شارژ حجم هم در ویندوز هم در گوشیتون
فقط کافیه که cloudflare-warp-plus-aff.js رو با نوت پد باز کنید و توش رفر کلاینت ایدی گوشی خودتون یا توکن برای مک ویندوز و ... رو قرار بدید! و دستور node cloudflare-warp-plus-aff.js رو وارد کنید:cool:
و دو گیگ هر دقیقه اینترنت بگیرید:tongue:
شاید بپرسید رفر ایدی ویندوزکلودفلر کجاستکه اونم اینجاست ( اگر بستید هم تو اون فایل warp-conf.json موجوده این اطلاعات یا فراموش کردید)
جهت تست هم که بفهمید دارید از وارپ پلاس استفاده میکنید به 1.1.1.1/help رو باز کنید و باید این تصویر رو داشته باشید
فعلا جلوش گرفته نشده این حرکت استفاده لازم رو ببرید
دوستان من این اموزش رو از جایی اسکی نرفتم فک کنم برای اولین باره تو تل هم این اصن پاب نشده حالشو ببرید و بچه های خوبی باشید تا منم دست پر باز برگردم براتون:biggrin:
ممنون من همه کار ها رو انجم دادم وصل میشه ولی توی مرورگر صفحه ای باز نمی کنه چه کار کنم
karwan125
31-01-2020, 14:12
دوستان من اموزش رو از جایی اسکی نرفتم فک کنم برای اولین باره تو تل هم این اصن پاب نشده حالشو ببرید و بچه های خوبی باشید تا منم دست پر باز برگردم براتون:biggrin:
تمامی مراحل رو به درستی انجام دادم وصل هم میشه اما توی مرورگر هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه !!!!!
MMDFullHD
31-01-2020, 14:55
ممنون من همه کار ها رو انجم دادم وصل میشه ولی توی مرورگر صفحه ای باز نمی کنه چه کار کنم
تمامی مراحل رو به درستی انجام دادم وصل هم میشه اما توی مرورگر هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه !!!!!
پینگ بگیر ببین پینگ داری یا نرم افزاری مثل تلگرام رو باز کن ببین بالا میاد
رو گوشی نرم افزارش رو نصب کن تست کن رو اون ببین مشکل داری؟
رو یک سری از ای اس پی ها فیلتر شده پورتش
مرسی بابت لینک گیت هاب.
سلام اگر شما طریقه نصبش بدون نیاز به ابونتو درون ویندوز و دستورات cmd رو بگید به نظرم خیلی خوب میشه تا کسانی مثل من که اصلا آشنایی با ابونتو ندارن بتونن استفاده کنن
misagh1372
31-01-2020, 18:13
پینگ بگیر ببین پینگ داری یا نرم افزاری مثل تلگرام رو باز کن ببین بالا میاد
رو گوشی نرم افزارش رو نصب کن تست کن رو اون ببین مشکل داری؟
رو یک سری از ای اس پی ها فیلتر شده پورتش
پینگ میده تلگرامم باز میکنه ولی فقط توی مرورگر صفحه باز نمیکنه
MMDFullHD
31-01-2020, 20:43
سلام اگر شما طریقه نصبش بدون نیاز به ابونتو درون ویندوز و دستورات cmd رو بگید به نظرم خیلی خوب میشه تا کسانی مثل من که اصلا آشنایی با ابونتو ندارن بتونن استفاده کنن
اشنایییی نمیخواد ک بابا چقد بزرگش میکنید ای خدا!:tongue:
لینک دانلود nodejs هست همه مراحل رو نکست کنید و نصبش کنید!
این صفحه برید و clone download رو بزنید
دانلود اکسترکت کنید
حالا همون مراحلی رو توی cmd انجام بدید
cmd رو باز کنید
پرایویت کی و پابلیک کی رو که تو empty تونل وایرگارد هست کپی پیست کن
رفر ایدی رورو هم رفر ایدی گوشیت خواستی قرار بده
بعد توی cmd اینو تایپ کن node بعد فایل warp 2 wireguard.js رو درگ دراپ کن تو cmd اخرشم یه -q بزنگ تنگش! تمام بهت همون صفحه کانفیگو میده کپی پیست کن تو همون وایرگارد سیوش کن و یه اسم براش بذار
اینجا هم برای شارژش
ایدی اون اول رو بهت میده یا تو فایل warp-conf.json نوشته شده کپی پیست کن تو
cloudflare-warp-plus-aff.js تو این قرار بده
دوباره تو cmd اینو node رو بنویس دوباره کپی پیست کن
تمومه دیگ هربار حجم خواستی باز دستور رو بزن بهت حجم میده
;)اگرم دیگ داداش باز سخت هست برات دیگ نمیدونم چی بگم بیخیالشو ;)
پینگ میده تلگرامم باز میکنه ولی فقط توی مرورگر صفحه باز نمیکنه
تو گوشیتون وصل میشه؟ مشکلی نداره؟
زیاد تکرار نکردید مرحله ساخت رو ؟
تو وایرگارد حجمی تبادل میشه؟ و ترافیکی رد بدل میشه؟
با فایرفاکس از تو تنظیمات رو سیستم دیفالت پراکسی از توی تنظیمات کانکشن تست کنید
misagh1372
31-01-2020, 20:57
اشنایییی نمیخواد ک بابا چقد بزرگش میکنید ای خدا!:tongue:
تو گوشیتون وصل میشه؟ مشکلی نداره؟
زیاد تکرار نکردید مرحله ساخت رو ؟
تو وایرگارد حجمی تبادل میشه؟ و ترافیکی رد بدل میشه؟
اره حجم میده توی تلگرام فیلم هم میتونم دانلود کنم
توی گوشی هم صفحه باز میکنه هم تلگرام کار میکنه توی گوشی کاملا کار میکنه
فقط توی کامپیتور مرورگرش کار نمیکنه :thumbsdow
karwan125
31-01-2020, 21:06
منم دقیقا همین مشکل رو دارم پینگ میده اما توی مرورگر چیزی رو باز نمیکنه
MMDFullHD
01-02-2020, 00:07
منم دقیقا همین مشکل رو دارم پینگ میده اما توی مرورگر چیزی رو باز نمیکنه
برا من این مشکل رو نداشته:blink:
تو وایرگارد دارید تونل رو وارد میکنید kill switch رو تیکشو زدید؟
با کلیک راست رو اون کانفیگ و ادیت میتونید ببنید
برای منم مشکلی نداره هم با لینوکس و هم ویندوز تست شد ضمنا ممنون به خاطر معرفی این روش .
S M Λ S Ħ
01-02-2020, 16:00
مشکل حل شد
karwan125
01-02-2020, 18:09
طبق اموزش شما پیش رفتم کانفیگ هم ساخته شد ، وصل هم میشه پینگ هم داره اما توی صفحه مرورگر چیزی رو باز نمیکنه .
misagh1372
01-02-2020, 19:21
آی دی تلگرامم میزاشتی خوب بود :دی
من اینجا هر چی این دستور رو میزنم ارور permission میده
خودت یک پوشه بساز به نام some-scripts فایل ها رو بریز داخلش درس میشه
S M Λ S Ħ
01-02-2020, 19:28
خودت یک پوشه بساز به نام some-scripts فایل ها رو بریز داخلش درس میشه
اون مشکل حل شد اخر که وایرگارد رو کانفیگ رو بهش میدم میخوام کانکت کنم بهم میگه unable to create wintun interface
MMDFullHD
01-02-2020, 19:31
اون مشکل حل شد اخر که وایرگارد رو کانفیگ رو بهش میدم میخوام کانکت کنم بهم میگه unable to create wintun interface
احتمالا کانفیگ رو اشتباه زدی!
ایدیم هم mohammadrnv هست
برای منم مشکلی نداره هم با لینوکس و هم ویندوز تست شد ضمنا ممنون به خاطر معرفی این روش .
خوشحال شدم فعلا استفاده کنید تا جلوشو نگرفتن !:biggrin:
طبق اموزش شما پیش رفتم کانفیگ هم ساخته شد ، وصل هم میشه پینگ هم داره اما توی صفحه مرورگر چیزی رو باز نمیکنه .
این روش رو تست کنید وایر رو اولیت بدید
:blink:من رو 6 تا سیستم تست کردم همینطور خیلی ها ک تلگرام این روش رو گفتم موفق بودن ولی بازم شما با اون یکی دوستمون و چند نفر دیگ این مشکل رو داشتن اکثریتشونم ویندوزشون پاین بوده ورژن 7 8.1
Windows Network Troubleshooter رو با اینترنت اکسپلورر بیارید بالا ببنید اون چیزی نمیگ؟ همینطور اگر فایروالی انتی ویروسی چیزی دارید اون رو هم غیرفعال کنید بازم ببنید جواب نمیده بهتون؟
این چند تا دستور رو وارد کنید
netsh winsock reset
netsh int ip reset
ipconfig /flushdns
این رو هم بگم اگر باز مشکل وجود داشت رو ویندوز 10 استفاده کن
یا از فری تریال پرو تون ویپی استفاده کن با هر بار فیک میل ک میتونی سرچ کنی فیک میل هم زیاد هست دایم فریتریال بگیری و استفاده کنی راحت همینطور تانل بیر
احتمالا کانفیگ رو اشتباه زدی!
ایدیم هم mohammadrnv هست
خوشحال شدم فعلا استفاده کنید تا جلوشو نگرفتن !:biggrin:
دوست خوبم با تشکر از شما بلاخره تونستم کانفیگ کنم خیلی ممنون
موفق و سربلند باشید
Black Boy67
02-02-2020, 21:41
کسی داره سر سیم هارو جا به جا میکنه؟!
MMDFullHD
03-02-2020, 00:50
برا من چندوقتیه میره رو 151 پینگ میترکه ولی خاموش روشن میکنم جدیدا هم 31 مییگره اون بهتره ی کوچولو وضعیتش امشبم هم برا من ترکیده!
- - - Updated - - -
برا من چندوقتیه میره رو 151 پینگ میترکه ولی خاموش روشن میکنم جدیدا هم 31 مییگره اون بهتره ی کوچولو وضعیتش امشبم هم برا من ترکیده!
hosseinzfff
03-02-2020, 13:03
سلام . یه مودم -روتر دارم که وقتی به wifi وصلم و speed test میگیرم وقتی به تست سرعت upload میرسه ping به ip روتر packet loss میده واسه شما هم اینجوریه ؟؟ جالب اینجاس فقط با وایفای اینجوری میشه با کابل شبکه مشکلی نداره !!
magiteq1
03-02-2020, 14:42
اینم پروفایل با مود fast. فقط با یه پیام به پشتیبانی سریعا فعال کرد
رو این پروفایل میشه اپلود 2 مگ رو فعال کرد؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hosseinzfff
03-02-2020, 17:47
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
باید خطت بکشه احتمالا نمیکشه 2 مگو ...
S M Λ S Ħ
03-02-2020, 21:50
و بازم مثل شبای پیش پینگ این موقع از شب برای چن ساعت میره بالا بدون دلیل!
magiteq1
03-02-2020, 22:04
برای من هم تو این تایم میره بالا
MMDFullHD
03-02-2020, 22:28
جالبیش اینجاس قبلا تا 8 مثلا میرفت بالا تا 12 الان دیگ میره ک میره بالا همینطوری
مودمتون رو یبار خاموش روشن کنید بیافتید رو رنج 31 وضعیتش بهتره
Black Boy67
03-02-2020, 23:20
هر شب وضع همین شده
پینگ دی ان اس های شاتل هم جالبه. تا 200 میرسه. در حالت عادی روی 4 هست.
Black Boy67
03-02-2020, 23:23
شما که دانلود روی 17 مگ ست شده حتما خطتون اپلود دو مگ رو جواب میده. باید زنگ بزنین پشتیبان تا Annex M رو فعال کنن.
magiteq1
03-02-2020, 23:51
فعال کردن برام
shellman_te
04-02-2020, 02:09
دوستان سلام. من می خوام از های وب بیام بیرون و بیام شاتل. از نظر شما شاتل چجوریه؟
پینگ های وب به جز نصفه شب ها به شدت بالاست. سرعت دانلود از سایتهای خارجی هم به شدت پایینه. رسما اینترانت به ملت غالب میکنند. به نظر شما از شاتل سرویس بگیرم؟ :»
MMDFullHD
04-02-2020, 02:30
وایرگار:biggrin:
اون دسته از عزیزانی ک مشکل داشتن میگفتن وب سایتیو باز نمیکنه یا کنده ! ی درمان خوب پیدا کردم براتون برای دو نفر دیگ ک مشکل داشتن جواب داده
اون دسته از عزیزانی ک مشکل داشتن کافیه فقط وصل بمونن به وایرگارده
و تو cmd با دستور ping [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) -f -l 1492 وارد کنن و اون عدد 1492 رو اینقدر کم کنید تا به جواب دادنش برسید
برای اینکه سریع پیدا کنید 20 20 تا از اون عدد کم کنید تا مثل من تو عکس زیر به پینگ برسید فقط منتهی دقیق این روش رو برید عددی ک تو CMD هم بهتون نشون داد رو دقیق در بیارید که اگ یه عدد بالاتر اضافه کردید به فرض 1392 جواب میداد 1393 جواب نداد رو 1392 دقیق هست رو به اضافه 28 کنید که بشه بهترین MTU
بعدش کافیه که توی کانفیگ MTU = رو با اون عددی به عنوان MTU پیدا کردید رو وارد کانفیگ اپ کنید
همینطور اگ کسی نیاز به IPV6 داشت کافیه فقط موقع ساخت یا تو اون فولدری ک کلودفلر هست برنامش برید و wireguard-cloudflare-warp.conf رو باز کنید و مطابق شکل زیر کانفیگ کنید
توجه داشته باشید اگر IPV6 براتون بالا نیومد باید صد در صد این روش MTU رو برید
به عنوان مثال اگر برنامه بهتون این کانفیگ رو داد شما برای استفاده از ipv6 باید این تغیرات رو بدید
شما باید این تغیرات رو بدید بهش برای استفاده تو وایرگاد ( شرمنده اگر وایرگارد رو با وایرگاد اشتباه نشوشتم واقعا گاده)
فقط ایپی V6 ک تو برنامه بهتون میده رو بچسبونید به ادرس و با یه , بعدش IPV4 که همون 172.16.0.2 هست رو وارد کنید
DNS هم باید DNS که IPV6 ساپورت هست رو وارد کنید ک من همون DNS IPV6 رو وارد کردم
همینطور Allowedips هم باید بهش یه ::/0 دقیقا عین این شکل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بازم گفتم با یه , باید ایپی هارو جدا کنید
برای ipv6 الزامیه ک حتما mtu اتون رو تنظیم کنید
;)
اپدیت :
با وارد کردن about:config و پیدا کردن در فایرفاکس برای اون عزیزانی ک داخل فایرفاکس با doh ام کار میکنن
network.trr.early-AAAA
شما اون رو به ture قرار بدید ک وبسایت هایی مثل گوگل و یوتیوب و هرکدومشون ک ipv6 داشته باشن اولیت با ipv6 هست
دوستان سلام. من می خوام از های وب بیام بیرون و بیام شاتل. از نظر شما شاتل چجوریه؟
پینگ های وب به جز نصفه شب ها به شدت بالاست. سرعت دانلود از سایتهای خارجی هم به شدت پایینه. رسما اینترانت به ملت غالب میکنند. به نظر شما از شاتل سرویس بگیرم؟ :»
فعلا بسته خوبی جشنواره نداره شبا هم پینگش عین قبل تعریفی نیس
سراسری نت رو ترکوندن
shaahani
04-02-2020, 18:56
اون دسته از عزیزانی ک مشکل داشتن میگفتن وب سایتیو باز نمیکنه یا کنده ! ی درمان خوب پیدا کردم براتون برای دو نفر دیگ ک مشکل داشتن جواب داده
اون دسته از عزیزانی ک مشکل داشتن کافیه فقط وصل بمونن به وایرگارده
و تو cmd با دستور ping [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) -f -l 1492 وارد کنن و اون عدد 1492 رو اینقدر کم کنید تا به جواب دادنش برسید
برای اینکه سریع پیدا کنید 20 20 تا از اون عدد کم کنید تا مثل من تو عکس زیر به پینگ برسید فقط منتهی دقیق این روش رو برید عددی ک تو CMD هم بهتون نشون داد رو دقیق در بیارید که اگ یه عدد بالاتر اضافه کردید به فرض 1392 جواب میداد 1393 جواب نداد رو 1392 دقیق هست رو به اضافه 28 کنید که بشه بهترین MTU
بعدش کافیه که توی کانفیگ MTU = رو با اون عددی به عنوان MTU پیدا کردید رو وارد کانفیگ اپ کنید
من متوجه نمیشم این مسئله چطور بصورت ساختاری میتونه مشکل رو حل کنه.
البته حدس هایی میزنم، ممکنه وایرگارد به دلیل حفظ امنیت، اجازه شکسته شدن و به دو نیم تقسیم شدن بسته های خودش رو نمیده، وقتی بسته هایی با MTU بزرگ بسازه و به مودم برسه، مودم برای اینکه بخواد اونها رو ارسال کنه، باید به مقدار تعریف شده اونها را کوچک و به دو (یا چند) بسته تقسیم کنه، اینجاست که بخاطر عدم اجازه تقسیم به مقدار های کوچک تر داده دارپ میشه و از بین میره، ارتباط برقرار نمیشه.
بطور کلی هر پکت داده در مدل TCP/IP که در اینترنت مورد استفاده قرار میگیره نهایتا میتونه 1500 بایت باشه.
یعنی راه حل اولیه میتونه این باشه که مقدار MTU در مودم را برابر 1500 قرار دهید و بعد اقدام به تست کنید.
راه حل دوم اینه که به نحوی در همان زمان ارسال و ساخت بسته توسط وایرگارد، تنظیم شود که MTU بسته حداکثر بیشتر از مقداری که در مودم تنظیم شده نباشد، مثلا 1480.
در آزمایش ذکر شده شما بعد از دستور پینگ سویچ f- به پکت های ارسالی میگوید به هیچ عنوان اجازه شکسته شدن به قسمت های کوچکتر ندارند و هرجایی در مسیر قرار بود به بخش های کوچکتر تقسیم شوند، همانجا نابود شوند.
همینطور سویچ l- مربوط به اندازه و سایز داده ارسالی میشه که در زمان ارسال 28 بایت دیگر هدر به بسته اضافه میشه. (شامل آدرس مبدا و مقصد و غیره)
درنتیجه اگر MTU مودم شما روی 1480 تنظیم شده باشه، شما در این دستور با حداکثر سایز 1452 بایت میتوانید عملیات پینگ را انجام دهید.
این کار شما را به همان عددی خواهد رساند که در مودم خود تنظیم نمودید و تنظیم فعلی مودم شماست.
حالا اگر در وایرگارد بسته ارسالی شما 1500 بایت باشد، بازهم در زمان رسیدن به مودم و نیاز به تقسیم شدن بسته، این داده دراپ شده و از بین خواهد رفت.
پس عقلانی تر اینه که در همان زمان ساخت و ارسال بسته، حداکثر سایز مجاز با اندازه ای که در مودم تنظیم شده مثلا 1480 یکسان سازی شود.
بالا بردن سایز MTU آنچنان کمکی به بهتر شدن ارتباطات نمیکنه، اما اگر آن را کم کنید، بخاطر کوچکتر شدن بسته ها، میتواند مقدار کمی به بهتر شدن پینگ کمک کند.
البته این نکته باید در نظر گرفته شود که کم کردن این مقدار ممکن است مشکلات ارتباطی ایجاد کند به این دلیل که بعضی برنامه ها و داده ها در زمان ساخته شدن، مایل نیستند که پکت های آنها به قسمت های کوچکتر تقسیم شوند، در نتیجه در زمانی که نیاز به چنین کاری شود، آنها از بین خواهند رفت و بعضی از ارتباطات قطع خواهند گردید.
بنابراین پیشنهاد میکنم، مقدار پیشفرض MTU را در مودم خود تغییر ندهید.
MMDFullHD
04-02-2020, 20:42
من متوجه نمیشم این مسئله چطور بصورت ساختاری میتونه مشکل رو حل کنه.
البته حدس هایی میزنم، ممکنه وایرگارد به دلیل حفظ امنیت، اجازه شکسته شدن و به دو نیم تقسیم شدن بسته های خودش رو نمیده، وقتی بسته هایی با MTU بزرگ بسازه و به مودم برسه، مودم برای اینکه بخواد اونها رو ارسال کنه، باید به مقدار تعریف شده اونها را کوچک و به دو (یا چند) بسته تقسیم کنه، اینجاست که بخاطر عدم اجازه تقسیم به مقدار های کوچک تر داده دارپ میشه و از بین میره، ارتباط برقرار نمیشه.
بطور کلی هر پکت داده در مدل TCP/IP که در اینترنت مورد استفاده قرار میگیره نهایتا میتونه 1500 بایت باشه.
یعنی راه حل اولیه میتونه این باشه که مقدار MTU در مودم را برابر 1500 قرار دهید و بعد اقدام به تست کنید.
راه حل دوم اینه که به نحوی در همان زمان ارسال و ساخت بسته توسط وایرگارد، تنظیم شود که MTU بسته حداکثر بیشتر از مقداری که در مودم تنظیم شده نباشد، مثلا 1480.
در آزمایش ذکر شده شما بعد از دستور پینگ سویچ f- به پکت های ارسالی میگوید به هیچ عنوان اجازه شکسته شدن به قسمت های کوچکتر ندارند و هرجایی در مسیر قرار بود به بخش های کوچکتر تقسیم شوند، همانجا نابود شوند.
همینطور سویچ l- مربوط به اندازه و سایز داده ارسالی میشه که در زمان ارسال 28 بایت دیگر هدر به بسته اضافه میشه. (شامل آدرس مبدا و مقصد و غیره)
درنتیجه اگر MTU مودم شما روی 1480 تنظیم شده باشه، شما در این دستور با حداکثر سایز 1452 بایت میتوانید عملیات پینگ را انجام دهید.
این کار شما را به همان عددی خواهد رساند که در مودم خود تنظیم نمودید و تنظیم فعلی مودم شماست.
حالا اگر در وایرگارد بسته ارسالی شما 1500 بایت باشد، بازهم در زمان رسیدن به مودم و نیاز به تقسیم شدن بسته، این داده دراپ شده و از بین خواهد رفت.
پس عقلانی تر اینه که در همان زمان ساخت و ارسال بسته، حداکثر سایز مجاز با اندازه ای که در مودم تنظیم شده مثلا 1480 یکسان سازی شود.
بالا بردن سایز MTU آنچنان کمکی به بهتر شدن ارتباطات نمیکنه، اما اگر آن را کم کنید، بخاطر کوچکتر شدن بسته ها، میتواند مقدار کمی به بهتر شدن پینگ کمک کند.
البته این نکته باید در نظر گرفته شود که کم کردن این مقدار ممکن است مشکلات ارتباطی ایجاد کند به این دلیل که بعضی برنامه ها و داده ها در زمان ساخته شدن، مایل نیستند که پکت های آنها به قسمت های کوچکتر تقسیم شوند، در نتیجه در زمانی که نیاز به چنین کاری شود، آنها از بین خواهند رفت و بعضی از ارتباطات قطع خواهند گردید.
بنابراین پیشنهاد میکنم، مقدار پیشفرض MTU را در مودم خود تغییر ندهید.
رو مودم که 1492 وصل هست و مشکلی هم نداره با ipv4
اما متاسفانه راهکار بالا جواب داده برای اونهایی ک اصلا نمیتونن وبسایت رو باز کنن:cool: و خیلیاشون هم همین مشکل رو با همین روش الان حل کردن تو تلگرام بهم گفتن
رو ipv6 اصلا جواب نمیده! تا 1420 مثلا من تو کانفیگ سیو نکنم سایت ipv6.google.com بالا نمیاد
شما در این دستور با حداکثر سایز 1452 بایت میتوانید عملیات پینگ را انجام دهید. جواب نمیده!!:tongue:
سرعت بعد از استانه مصرف دقیقا میشه چقدر؟
MMDFullHD
06-02-2020, 23:59
سرعت بعد از استانه مصرف دقیقا میشه چقدر؟
زیر 128 کیلوبیت
پنل شاتلم نمیتونی باز کنی
S M Λ S Ħ
07-02-2020, 15:03
عکس اول رو با عکس دوم که مقایسه کنین مشکل داره داد میزنه که دیگه نیاز نبود هایلایتش کنم
چرا باید SNR از 10 بیفته روی 6 و حتی کمتر؟!
بعد از کلی کلنجار رفتن با شاتل و مخابرات و نامه دادن شاتل به مخابرات بابت مشکل، مخابرات اومد از پست داخل کوچه مسیر خط من رو با یک مسیر دیگه جا به جا کرد
و فرداش هم اومد دوباره از همین پست مسیر سیمارو عوض کرد، یعنی اگه اشتباه نکنم از سیمای رزرو استفاده کرد
خلاصه به قول خود مسئول mdf مخابرات که همه این کارارو کرد، میگه دیگه هیچ کاری از دست من برنمیاد، گفت احتمال داره از کافو و pcm (اگه اشتباه نگفته باشم) ممکن باشه که اونم اصن فکرشم نکن که بشه کاریش کرد!
انصافا از وقتی این تغییرات رو از دیروز انجام دادن رو خط، شرایط یکم بهتر شده، اما بازم میبینین که این مشکل هنوز پابرجاست
اینم بگم که سر خط رو برق کار اومد همه چی رو ردیف کردو عوض کرد
و واقعا الان معلوم نیس چرا این اتفاق میفته! انگار یکی تو کوچه راه میره نویز میندازه برای چن لحظه میره!!
alireza20202003
07-02-2020, 17:55
این بسته ۵ گیگ ۱۵۰۰ تومن رو من دیروز برای اولین بار گرفتم و به نظرم چیز خوبی اومد ولی الان داخل پنل نیست فقط پنج شنبه ها میاد ؟ یا کلا یه بار میاد ؟ :biggrin:
MMDFullHD
07-02-2020, 18:05
این بسته ۵ گیگ ۱۵۰۰ تومن رو من دیروز برای اولین بار گرفتم و به نظرم چیز خوبی اومد ولی الان داخل پنل نیست فقط پنج شنبه ها میاد ؟ یا کلا یه بار میاد ؟ :biggrin:
اخر هفته ها میاد! جمعه ها فقط تو اپ گوشیش هست ن پنل!
عکس اول رو با عکس دوم که مقایسه کنین مشکل داره داد میزنه که دیگه نیاز نبود هایلایتش کنم
بعد از کلی کلنجار رفتن با شاتل و مخابرات و نامه دادن شاتل به مخابرات بابت مشکل، مخابرات اومد از پست داخل کوچه مسیر خط من رو با یک مسیر دیگه جا به جا کرد
و فرداش هم اومد دوباره از همین پست مسیر سیمارو عوض کرد، یعنی اگه اشتباه نکنم از سیمای رزرو استفاده کرد
خلاصه به قول خود مسئول mdf مخابرات که همه این کارارو کرد، میگه دیگه هیچ کاری از دست من برنمیاد، گفت احتمال داره از کافو و pcm (اگه اشتباه نگفته باشم) ممکن باشه که اونم اصن فکرشم نکن که بشه کاریش کرد!
انصافا از وقتی این تغییرات رو از دیروز انجام دادن رو خط، شرایط یکم بهتر شده، اما بازم میبینین که این مشکل هنوز پابرجاست
و واقعا الان معلوم نیس چرا این اتفاق میفته! انگار یکی تو کوچه راه میره نویز میندازه برای چن لحظه میره!!
خطت کلا همین هفت مگ رو بیشتر کشش نداره قبلا از شرکت دیگه ای سرویس نداشتید؟
خطت کامل هم اپ نیست 7 مگ رو بزور داره میکشه طبیعی با ی زنگ یا افت شب روز کشش بالا پاین بشه
اسپیلتر سیم کشی خونه رو مستقیم بکشون شاید تاثیری کرد
ولی باید بسازی با همین کار دیگ ای نمیشه کرد!
MMDFullHD
07-02-2020, 18:09
پاک شود لطفا
alireza20202003
07-02-2020, 18:27
برای من تو اپ گوشیش هم نیست امروز. میشه چند تا خرید موقعی که میاد ؟
MMDFullHD
07-02-2020, 18:59
برای من تو اپ گوشیش هم نیست امروز. میشه چند تا خرید موقعی که میاد ؟
ترافیک ویژه تعطیلات،پیشنهاد متفاوت #شاتل در روزهای تعطیل
:tongue: بقیش کپی نشد نمیدونم چرا
ی روز قبل از تعطیلات میخری برای فرداش
محدودیتیم نداره برای خرید فک کنم
S M Λ S Ħ
07-02-2020, 20:05
خطت کلا همین هفت مگ رو بیشتر کشش نداره قبلا از شرکت دیگه ای سرویس نداشتید؟
خطت کامل هم اپ نیست 7 مگ رو بزور داره میکشه طبیعی با ی زنگ یا افت شب روز کشش بالا پاین بشه
اسپیلتر سیم کشی خونه رو مستقیم بکشون شاید تاثیری کرد
ولی باید بسازی با همین کار دیگ ای نمیشه کرد!
قبلا پارس بود روی 7500 ایناها بود تقریبا همیشه
کلا یک تلفن داخل خونه وصله که اونم بکشم هیچ فرقی نمیکنه
مودم هم اسپیلیتر گذاشتم بدتر شد بهتر نشد!
MMDFullHD
07-02-2020, 20:11
قبلا پارس بود روی 7500 ایناها بود تقریبا همیشه
کلا یک تلفن داخل خونه وصله که اونم بکشم هیچ فرقی نمیکنه
مودم هم اسپیلیتر گذاشتم بدتر شد بهتر نشد!
خطت همینه رو annex a بذار کشش رو هم کمتر کن تا استیبل تر باشه
واسه اولین بار طی چند سال از آستانه مصرف رد شدم تنها گزینه هم بسته 1500 تومنی بود اینترنت بالکل بی استفاده شده هیچی باز نمیشه الان اون بسته هم تموم شده و دیگه نیست.. سه روز از تاریخ اتمام مونده راهی وجود نداره الان سرویس رو زودتر از موعد تمدید کرد؟ چون واقعا اینترنت با قطعی کامل هیچ فرقی نداره.. حس میکنم چندوقته دارن یکمی حجم دزدی میکنن
MMDFullHD
07-02-2020, 22:59
واسه اولین بار طی چند سال از آستانه مصرف رد شدم تنها گزینه هم بسته 1500 تومنی بود اینترنت بالکل بی استفاده شده هیچی باز نمیشه الان اون بسته هم تموم شده و دیگه نیست.. سه روز از تاریخ اتمام مونده راهی وجود نداره الان سرویس رو زودتر از موعد تمدید کرد؟ چون واقعا اینترنت با قطعی کامل هیچ فرقی نداره.. حس میکنم چندوقته دارن یکمی حجم دزدی میکنن
ن حجم دزدی رو ک نمیکنند من ک ندیدم حداقل برای من ولی خودتون چک کنید من چک کردم دقیقا همون مقدار رو حساب کردن ک تو مودم بود
بتم گفتم اینقد کند میشه ک نمیتونی حتی پنل شاتل رو باز کنی
128 کیلوبیت باید 16 کیلوبایت سرعت بده ک خیلی کمتره دانلود میزنی 4 کیلوبایت سرعت دانلوده
بسته رو تمدید کن تماس بگیر با فروش برات بسته قبلی رو بسوزنن
زنگ زدم میگه نمیشه باید صبر کنی تا تاریخش برسه و بسته ترافیکی بخری.. یعنی چی اخه بابا اصن نمیشه با اینترنت کار کرد طرف زور میگه :|| های وب که بودم هر موقع میخواستم سرویسم خودم تغییر میدادم
ERF@NIAN
08-02-2020, 02:02
صبح زنگ بزن ببین چطوریه، شبا معمولا آدمای درجه سه رو میزارن
MMDFullHD
08-02-2020, 05:41
زنگ زدم میگه نمیشه باید صبر کنی تا تاریخش برسه و بسته ترافیکی بخری.. یعنی چی اخه بابا اصن نمیشه با اینترنت کار کرد طرف زور میگه :|| های وب که بودم هر موقع میخواستم سرویسم خودم تغییر میدادم
برا من 18 ساعت اینطورا مونده بود سرویس رو سوزوند:laughing:
برا من 18 ساعت اینطورا مونده بود سرویس رو سوزوند:laughing:
با یکیشون چت کردم گفت اگه سرویست تغییر بدی یا شبانه دارش کنی میشه.. من فاکتور سرویس رو بدبختی پرداخت کردم حالا اگه سرویس رو تغییر بدم پولم از بین میره یا مابه التفاوتش فقط باید بدم؟
با یکیشون چت کردم گفت اگه سرویست تغییر بدی یا شبانه دارش کنی میشه.. من فاکتور سرویس رو بدبختی پرداخت کردم حالا اگه سرویس رو تغییر بدم پولم از بین میره یا مابه التفاوتش فقط باید بدم؟
ببین سرویس جدیدت اگه شروع نشده ولی هزینشو دادی زنگ بزن بگو شبانه دارش کن و تفاوتش رو بده.... قبلش هماهنگ کن با بخش فروش
Black Boy67
08-02-2020, 22:56
داداش خطت رو روی Annex M نزار. بزار روی Annex A.
DSL Stability رو هم دستی تغییر بده. از +1 شروع کن برو به بالا.
رو هر کدوم میزاری یکم دانلود کن ببین مقدار CRC چقدر هست.
ساعتی 100 تا بیشتر بشه مشکل دار میشه.
Black Boy67
08-02-2020, 23:01
باز چه خبر شده که سرعت دانلود شب ها اینقدر رفته بالا...
سرویس 16 مگ. روی 13 بسته شده. دقیقا بعد این عکس شد 20 کیلو بایت. سال 2020 شده مثلا!
musican33
10-02-2020, 03:03
بسته 5 گیگی برای روزهای تعطیل یک روز قبل از روز تعطیل رسمی تقریبا ساعت 12 ظهر تا 12 شب(روز قبل از روز تعطیل) به پنل اضافه می شه و از زمان خریدن به مدت 24 ساعت مهلت استفاده داره
قبلا گفته بودند فقط در نرم افزار همراهشون می یاد ولی چند وقتی هست که داخل پنل اینترنتیشون هم اضافه کردند نیازی به استفاده از نرم افزار گوشی نیست
برا هر روز تعطیل فقط یک بار می توانید این بسته را بخرید
musican33
10-02-2020, 03:13
باز چه خبر شده که سرعت دانلود شب ها اینقدر رفته بالا...
سرویس 16 مگ. روی 13 بسته شده. دقیقا بعد این عکس شد 20 کیلو بایت. سال 2020 شده مثلا!
اگر شبانه رایگان هست طبیعیه بعد از چند شب دانلود پشت سر هم، شب های بعد از ساعت 1 تا 3 شب سرعتتون محدود میشه و بعد از ساعت 3 دوباره میشه با سرعت بالا دانلود کرد و اگر خیلی خیلی استفاده بره بالا شبانه رایگان از ساعت 3 به بعد هم محدود میشه
ضمن اینکه به ترافیک داخلی و خارجی فایل هایی که دانلود میشه هم مرتبط هست
Black Boy67
10-02-2020, 10:21
اگر شبانه رایگان هست طبیعیه بعد از چند شب دانلود پشت سر هم، شب های بعد از ساعت 1 تا 3 شب سرعتتون محدود میشه و بعد از ساعت 3 دوباره میشه با سرعت بالا دانلود کرد و اگر خیلی خیلی استفاده بره بالا شبانه رایگان از ساعت 3 به بعد هم محدود میشه
ضمن اینکه به ترافیک داخلی و خارجی فایل هایی که دانلود میشه هم مرتبط هست
ساعت 11. شبانه رایگان ندارم :thumbsdow همین مسخره بازی ترافیک داخلی و خارجیه که مارو پیر کرده.
به روز رسانی: مشکل از سمت شرکت تایید شد و ربطش دادند به حملات سایبری اخیر (راست و دروغش با خودشون) فعلا شب ها سرعت به حالت عادی برگشته.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.