مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Shatel / شرکت شاتل
بچه ها من خطم تخلیه شد ولی شاتل گفت ک عصر بیا این فرم رو پر کن سامانه مای شاتل خرابه
الان تخلیه شده
برم دفتر شاتل یا ن؟ برا ثبت نام شرکت جدید مشکلی ایجاد میشه؟
الان مخابرات تاییده رو بزنه من می تونم از شرکت جدید بخرم یا باید شاتل هم تایید کنه؟
Moayeri1372
03-05-2017, 20:32
الان مخابرات تاییده رو بزنه من می تونم از شرکت جدید بخرم یا باید شاتل هم تایید کنه؟
اگه تخلیه شده نیازی نیست بری شاتل.با مودم تست کن اگه DSL نیست برو از شرکت دیگه بگیر
viking_vp3
04-05-2017, 00:43
دوستان یه سوالی در مورد بازه شبانه
آیا باید در ابتداش مودم خاموش و روشن بشه تا از ترافیک روز کم نکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟
hosseinf722
04-05-2017, 05:33
دوستان یه سوالی در مورد بازه شبانه
آیا باید در ابتداش مودم خاموش و روشن بشه تا از ترافیک روز کم نکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟
خیر، نیازی به خاموش و روشن کردن نداره.
بچه ها من خطم تخلیه شد ولی شاتل گفت ک عصر بیا این فرم رو پر کن سامانه مای شاتل خرابه
الان تخلیه شده
برم دفتر شاتل یا ن؟ برا ثبت نام شرکت جدید مشکلی ایجاد میشه؟
سلام منم میخوام تخلیه کنم از کجا اقدام کنم که سریع تر بشه؟ با پشتیبانی تماس بگیرم یا از پنل جایی برای درخواست تخلیه وجود داره یا حضوری باید برم؟
سلام منم میخوام تخلیه کنم از کجا اقدام کنم که سریع تر بشه؟ با پشتیبانی تماس بگیرم یا از پنل جایی برای درخواست تخلیه وجود داره یا حضوری باید برم؟
حضوری سریعتره
AVAST4890
05-05-2017, 18:19
خب دوستان من یا ساکتم یا وقتی حرف میزنم رک و راست مطلب رو میگم، متاسفانه شرکت شاتل هم به بقیه شرکتها در دزدی و ضربه زدن به حقوق مشتری پیوسته و پشت کردن به رضایت کاربر رو در دستور کار خودش قرار داده. من الان 2 سال هست مشترک شاتل هستم و فراز و نشیب نسبی داشته کیفیت سرویسشون تا چند روز پیش، من سرویس ART 5 دارم که حدود 70 هزار تومن ماهیانه بابت سرویس نامحدود با سرعت 300 الی 350 kb/sec از من میگرفتن و با وجود این که مثل همیشه مصرف میکردم و حتی دانلودهای پرحجمم رو با سرویس شبانه ایرانسل انجام میدادم تا "قانون مصرف عادلانه شاتل" زیر پا گذاشته نشه، زدند و منو محدود کردند و در یک کلام شرکت شاتل یک دزد نوظهور هست و من حاضر نیستم یک ریال دیگه پرداخت کنم بهشون، ضمن اینکه دارن دولا چهارلا دانلود رو حساب میکنن، حجم آپلود شما رو هم با کل مصرف جمع میکنه که این کار خلاف قانون هست و ترافیک آپلود همه جا باید رایگان باشه و در جمع ترافیک محاسبه نشه. اینها شعور مشتری رو به بازی گرفتن، به نظر من اینترنت موبایل خیلی بهتر از اینترنتی هست که شاتل ارائه میده ضمن اینکه هفته های اخیر قطع و وصلی زیادی هم داشته و اعصاب منو داغون کردن با سرویس بی کیفیت و گرونشون، کارشناسان پشتیبانیشون هم فقط جملات کلیشه ای و تکراری جواب میدن و به هیچ دردی نمیخوره، مثلاً وقتی سرعت از 320 kb/sec محدود میشه به 15 kb/sec میگن ما داشتیم بهتون هدیه میدادیم و حجم هدیتون تموم شده!
AVAST4890
05-05-2017, 18:28
دوستان اگر شرکت دیگری هست که سرویس نامحدود با کیفیت و قیمت مناسب داره لطفاً بگین میخوام برم فردا جمع کنم شاتل رو/ شورش رو در آوردن.
AVAST4890
05-05-2017, 18:43
خب البته سلایق متفاوت هست ، ولی به نظر شما ۳۰۰ کیلوبایت، برای ۶۰ گیگ با قیمت ۷۰ تومن به صرفه است؟ به نظر من با ۷۰ تومن شرکت های دیگه طرح های بهتری ارائه میدن و سرعت هم راحت ۱.۵ مگابایت در ثانیه است یعنی ۱۲۰۰ کیلوبایت بیشتر از آرت ۵
اگه راهنمایی کنید که چه شرکتی رو جایگزین شاتل کنم ممنون میشم دوستان
سلام
دوستان یه سوال داشتم...
دیروز یهویی تلفن خونه 3 بار زنگ خورد هی خش خش میکرد بعد قطع میشد بلافاصله بعدش تلفن به کل قطع شد..
حالا ADSL وصله ولی به طور وحشتناکی نویز افتاده رو خط و خطم از 16 مگ افتاده رو 2 مگ snr خطم هم بشدت اومده پایین
یه راهنمایی میکنیم منو
به 117 هم زنگ زدم که هی میگه درخواست شما ثبت شد 2 ساعت بعدشم میگه تلفنه شما درست شد:n41:
bardia-vr
05-05-2017, 20:41
خب دوستان من یا ساکتم یا وقتی حرف میزنم رک و راست مطلب رو میگم، متاسفانه شرکت شاتل هم به بقیه شرکتها در دزدی و ضربه زدن به حقوق مشتری پیوسته و پشت کردن به رضایت کاربر رو در دستور کار خودش قرار داده. من الان 2 سال هست مشترک شاتل هستم و فراز و نشیب نسبی داشته کیفیت سرویسشون تا چند روز پیش، من سرویس ART 5 دارم که حدود 70 هزار تومن ماهیانه بابت سرویس نامحدود با سرعت 300 الی 350 kb/sec از من میگرفتن و با وجود این که مثل همیشه مصرف میکردم و حتی دانلودهای پرحجمم رو با سرویس شبانه ایرانسل انجام میدادم تا "قانون مصرف عادلانه شاتل" زیر پا گذاشته نشه، زدند و منو محدود کردند و در یک کلام شرکت شاتل یک دزد نوظهور هست و من حاضر نیستم یک ریال دیگه پرداخت کنم بهشون، ضمن اینکه دارن دولا چهارلا دانلود رو حساب میکنن، حجم آپلود شما رو هم با کل مصرف جمع میکنه که این کار خلاف قانون هست و ترافیک آپلود همه جا باید رایگان باشه و در جمع ترافیک محاسبه نشه. اینها شعور مشتری رو به بازی گرفتن، به نظر من اینترنت موبایل خیلی بهتر از اینترنتی هست که شاتل ارائه میده ضمن اینکه هفته های اخیر قطع و وصلی زیادی هم داشته و اعصاب منو داغون کردن با سرویس بی کیفیت و گرونشون، کارشناسان پشتیبانیشون هم فقط جملات کلیشه ای و تکراری جواب میدن و به هیچ دردی نمیخوره، مثلاً وقتی سرعت از 320 kb/sec محدود میشه به 15 kb/sec میگن ما داشتیم بهتون هدیه میدادیم و حجم هدیتون تموم شده!
من هم دقیقا به مشکل شما برخوردم و توبه کردم دیگه یک ریال به این شرکت حقه باز بپردازم ، من آرت ۳ داشتم و مصرفمم کنترل میکردم ولی با این حال به ۲۰ کیلوبایت محدود شدم و کارشناس شاتل هم به قول شما جملات کلیشه ای تکرار میکنه و من در نهایت در سامانه ۱۹۵ شکایت کردم و بهشون هم گفتم:<< کار شما نهایت توهین به مشترک هست ، من دارم هر برج ۵۰ تومن یعنی یک تراول چک میدم که دست آخر برام سرعت ۲۰ کیلوبایت تعریف کنن؟اصلا خنده دار نیست؟>> و اون هم گفت خب باید مهاجرت کنید آرت بالاتر .
من و شما اگه قرار باشه انقد پول بدیم بخاطر ۲۰۰ یا ۳۰۰ کیلوبایت،خب میریم شرکتای دیگه .های وب، پیشگامان با بسته های زمان دار،سرعت ۱۶مگابیت و نهایت هزینه هربرج هم میشه ۶۰ تومن تازه با حجم های بالا مثلا ۷۰ گیگ
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
bardia-vr
05-05-2017, 21:03
اگه راهنمایی کنید که چه شرکتی رو جایگزین شاتل کنم ممنون میشم دوستان
من هم خودم دنبال شرکت دیگه هستم ، های وب بسته فشفشه داره بدک نیس، پیشگامان هم اگر برید جشنواره و بعد بسته زمان دار بگیرید نسبتا به صرفه است یک بسته زمان دار داره با قیمت ۱۴۸۰۰ و حجم ۲۴ گیگ هفت روزه ، اگر هر ماه که ۴ هفته است این بسته رو ۴ بار بگیریم،به نظرم از شاتل به صرفه تره.
AVAST4890
05-05-2017, 21:42
من هم خودم دنبال شرکت دیگه هستم ، های وب بسته فشفشه داره بدک نیس، پیشگامان هم اگر برید جشنواره و بعد بسته زمان دار بگیرید نسبتا به صرفه است یک بسته زمان دار داره با قیمت ۱۴۸۰۰ و حجم ۲۴ گیگ هفت روزه ، اگر هر ماه که ۴ هفته است این بسته رو ۴ بار بگیریم،به نظرم از شاتل به صرفه تره.
دوست عزیز من از این زورم میگیره که دانلود فیلم و سریال و برنامه رو با ایرانسل انجام میدادم یعنی علاوه بر 70 تومن یه 30 تومنی هم هزینه ایرانسلم میشد فقط برای اینکه محدودیت روم اعمال نشه که شد
bardia-vr
05-05-2017, 21:48
دوست عزیز من از این زورم میگیره که دانلود فیلم و سریال و برنامه رو با ایرانسل انجام میدادم یعنی علاوه بر 70 تومن یه 30 تومنی هم هزینه ایرانسلم میشد فقط برای اینکه محدودیت روم اعمال نشه که شد
من حتی در مقدار ترافیک مصرفی ای که شاتل در پنلم میزد هم مشکل داشتم و اعداد نجومی میزد،بعضی روزا میزد ۳ گیگ مصرف .منم درخواست تخلیه دادم و تا الان ۵ روز میگذره هنوز تخلیه نکردن .الان که اکثر شرکتا خط رو تا ۱۶ مگابیت میبندن،واقعا سرعت ۲۰۰ کیلوبایت مسخره است. الان فن آوا ۹۶ گیگ رو میده ۹۶ تومن ، پیشگامان بسته هفت روزه ۲۴ گیگ داره ۱۴۸۰۰ های وب فشفشه ۷۰ گیگ داره ولی شاتل هیچ طرح جذابی نداره . من میگم شما هم در سایت ۱۹۵ شکایت کن تا آمار این شرکت پررو که به مشترک رسما بی احترامی میکنه بره بالا
AVAST4890
05-05-2017, 21:58
من فعلاً دست به عصا با ایرانسل کار میکنم تا ببینیم سرویس جایگزین چی هست، اینترنت موبایل راحت تره فعلاً با این سیستمی که اینا درست کردن برامون. یه سیمکارت قدیمی همراه اول هم دارم که صبح تبدیل به 4G میکنم برای شبانه همراه اول میگن بدک نیست، دیگه ناچاریم
cartesiba
07-05-2017, 17:13
سلام من art5 دارم دانلودم شده 8 کیلوبایت گفتم بهشون مسخره کردید ما را داریم 70 هزارتومن پول میدیم محدود هم می کنید یکماه را صبر می کنم و تخلیه می کنم فکر کنم پارس آنلاین یا پیشگامان بهتر باشه حالا نمیدونم کدوم یکی را بگیرم؟
cartesiba
07-05-2017, 17:18
سلام من art5 دارم دانلودم شده 8 کیلوبایت گفتم بهشون مسخره کردید ما را داریم 70 هزارتومن پول میدیم محدود هم می کنید یکماه را صبر می کنم و تخلیه می کنم فکر کنم پارس آنلاین یا پیشگامان بهتر باشه حالا نمیدونم کدوم یکی را بگیرم؟
Simin Secret
07-05-2017, 17:23
دوستان یکی پیشنهاد بده ما کجا بریم؟ طرح های جدید شاتل بخوره تو سرش! 6 ماهه سرویس اکو 1000 بعد 950 گیگ اینترنت بین الملل که حتی یه سایت دانلود فیلم سریال یا بازی و برنامه اندروید توش نیس! بعد کی میاد همچین طرحی بخره؟ من برم کجا الان؟ شهر ما های وب نداره ولی صبانت و اسیاتک و پیشگامان داره
iman2919
07-05-2017, 17:24
چند گیگ دانلود کردی که محدود شد سرعت؟
bardia-vr
07-05-2017, 19:03
من هم با آرت ۳ به همین مشکل برخوردم،بقیه طرح هاشم که به درد نمیوره و کلا دوماه روی شاتل بودم که دیروز تخلیه کردم ،حقه بازترین شرکت در زمینه اینترنت شاتله ،جالبه هرچی هم مصرف میکنی بالاتر میزنه،مثلا من چهل گیگ مصرف کردم ولی تو پنلم میگفت ۵۰ گیگ و کلا اعداد نجومی میزد.
bardia-vr
07-05-2017, 21:54
من هم با آرت ۳ به همین مشکل برخوردم،بقیه طرح هاشم که به درد نمیوره و کلا دوماه روی شاتل بودم که دیروز تخلیه کردم ،حقه بازترین شرکت در زمینه اینترنت شاتله ،جالبه هرچی هم مصرف میکنی بالاتر میزنه،مثلا من چهل گیگ مصرف کردم ولی تو پنلم میگفت ۵۰ گیگ و کلا اعداد نجومی میزد.
cartesiba
07-05-2017, 22:11
من 40 گیگ دانلود کردم جالبه فیلم هم کم دانلود کردم گفت بخاطر تلگرام و اینستگرام هست سرعت دانلود الان روی 8 کیلو بایت
سلام دوستان
میخوام
Wireless شاتل بگیرم کسی هست بتونه کمکم کنه
بابت اینکه سرعت و پینگ و... چطوره؟!!
وقتی کارشناسشون میاد وسیله ای چیزی با خودش میاره که بتونه تشخیص بده سرعت و انتن دهی تو منطقه چطوره؟؟!!
مرسی:n12:
sasan.69
08-05-2017, 00:54
رو ارت 5 کسی تا بحال محدود شده؟ باچقدر مصرق/؟
sasan.69
08-05-2017, 00:58
آمار مصرف الکی تو پنل می زنن و بیشتر این محاسبه ها هم سر اپلوده که بنظرم زیاد شده...جالب اینه مصرفف اینستا و تلگرامه اگه دانلودم می کردم ک دگه هیچی
sasan.69
08-05-2017, 00:59
دقیقا مث منی داداش بااین تفاوت که ارت3 دارم
من هر یکی دوز یه بار یه گیگ میخرم فقط تو تلگرام دانلود فیلم عکس بستم تازه .میرم دستشویی بر میگرم صفحه شاتل میاد دست صورت میشورم صفحه شاتل میاد دوست دخترم اینقدر اس ام اس نمیده که شاتل میفرسته:n02:
تازه شاتلندم هرماه برقرار
AVAST4890
08-05-2017, 01:27
شک نکنید من شاتل رو جمع آوری میکنم و حضوری هم میرم خدمتشون. شرکت شاتل تاب داره، یعنی اینکه یه جوری دو لا پنج لا پاتون ترافیک رو حساب میکنه که یاد جمشید بسم الله بیفتید... حیف ۷۰ تومنی که این ماه دادم پاش، اگه مسئولین شاتل این پیامو روزی دیدن بدونند که حرومخوار هستن. تمام
AVAST4890
08-05-2017, 01:35
من با ۴۰ گیگ محدود شدم، البته ۴۰ گیگ با محاسبه ای که از سمت شاتل انجام شد، فکر کنم ترافیک مصرفی سوپر مارکت سر کوچه رو هم رو حساب لوتی بازی و مشتی گری زدن به حساب من بدبخت، من که جمع آوری میکنم تا آخر عمرمم هم سمت شاتل نمیرم، هر کیم دیدم میگم ماجراشونو.
iman2919
08-05-2017, 07:57
لطفا حذف شود.
bardia-vr
08-05-2017, 12:12
شک نکنید من شاتل رو جمع آوری میکنم و حضوری هم میرم خدمتشون. شرکت شاتل تاب داره، یعنی اینکه یه جوری دو لا پنج لا پاتون ترافیک رو حساب میکنه که یاد جمشید بسم الله بیفتید... حیف ۷۰ تومنی که این ماه دادم پاش، اگه مسئولین شاتل این پیامو روزی دیدن بدونند که حرومخوار هستن. تمام
شاتل اصلا معلوم نیست چه جوری ترافیک رو محاسبه میکنه . آخه سرعت ۲۰۰ مگه در ساعت چقد حجم مصرف داره؟من یادمه یکبار اول صبح که مودم رو روشن کردم نیم ساعت بعد رفتم تو پنل واس چک کردن ترافیک مصرفی ،دیدم زده مصرف ۱۵۰ مگابایت . من ففط چندتا سایت خبری اونم سایتای سبک داخلی مثل تابناک باز کردم و خبر خوندم ، بعضی روزا میزد ۴ گیگ مصرف . اصلا این شرکت به درد اینترنت نمیخوره . با این حال هفته پیش تخلیه کردم.
شرکتا اکثرا وقتی زیاد مشتری جذب میکنن کیفیت خدماتشون پایین میاد و حتی لحن اپراتوراشون هم تغییر میکنه
شاتل هم از این قاعده مستثنی نیست . نه نا محدود و دانلود شبانه خوبی داره و جدیدا هم حجم دزدی داره و در وبگردی هم نسبت به قبل سرغت پایینتر و قطعی بیشتر
حالا شاید ریزش مشتری زیاد شه و ورودی کم شه یه بازنگری بکنه
Antonio1991
08-05-2017, 19:25
من یه ماهه قرارداد بستم باهاشون. اگه تمدید نکنم خودشون خطو جمع میکنن؟ اگه نه چطور باید تخلیه کنم؟
TranceaweSome
08-05-2017, 19:29
من یه ماهه قرارداد بستم باهاشون. اگه تمدید نکنم خودشون خطو جمع میکنن؟ اگه نه چطور باید تخلیه کنم؟
خودتون بايد جمع اوري كنيد
از توي پنل قسمت صداي مشتري بزنيد درخواست فسخ
cartesiba
08-05-2017, 23:37
جالبه من یکماه تمدید کردم اما هنوز سرعت دانلود روی 8 کیلو بایت هست یعنی محدوده ماه دیگه میرم پیشگامان یا پارس آنلاین میگیرم
Bensonw3x
09-05-2017, 14:18
متشری eco هستم ، بعد از اینکه قرار دادم تموم بشه آیا میتونم همین چشنواره ای رو که گرفتم رو تمدید کنم یا اینکه باید صبر کنم یه چشنوار دیگه بزنن اون رو تهیه کنم ؟
[Mohsen]
10-05-2017, 00:29
من هم ظاهرا مورد عنایت شاتل قرار گرفتم و روی سرور خارجی محدود شدم!
فقط یک موردی هست، وقتی توی شاتل لند فایلی رو ریموت میکنم حجمش تغییر میکنه. برای شما هم همینطوره؟
sasan.69
10-05-2017, 02:19
بزودی تخلیه می کنم و می رم ارت 3می خرم دوروز نمی شه محدودم می کنن و ارتقامی ذم و ما ب تفاوت می دم ....اول و اخر این شاتل محدودیته و بس!!! مصرف خانوادگی ما هم اینستا و تلگرامه
دانلود می کردم که دگه وا ویلا بود
D o l f i n
10-05-2017, 08:52
ارت که اشغاله اصلا طرفش نرید
داخل سرویس دهنده ها من فقط اسیا تک رو شندیدم که چند نفر از دوستانم دارند و لیمیت نمیکنه سرعت رو
در کل من بعد مدتها الان راحتم هر چند هزینه ام رفته بالا ولی چاره ای نیست
با یه مودم ایرانسل شبی 60 گیگ راحت دانلود و در بقیه موارد استفاده از شاتل اونم بخاطر اینکه ایرانسل بازی درمیاره و پورتها رو محدود میکنه گاهی اینستا رو باز نمیکنه یا فلفل شکن روش کانکت نمیشه وگرنه دایم از ایرانسل استفاده میکنم
sasan.69
10-05-2017, 13:51
شاتل چند روزه تخلیه می کنه؟
Antonio1991
10-05-2017, 14:34
در ادامه صحبتهای دوستان ؛ من که فعلا ده روزی میشه آرت ۳ دارم (محدودیت اسمی ۲۵ گیگ). برام فاکتور تمدید فرستاده. اگه با مصرف روزی ۱.۵ گیگ بخواد محدودم کنه تمدید نمیکنم.
Sent from my K01Q using Tapatalk
Gamemaster
10-05-2017, 15:08
۵ روز برای من طول کشید
قانونیش 72 ساعت بعد از درخواست تخلیه
ولی حتما باید بری سایت تنظیم مقررات هم شکایت کنی_ قسمت ثبت و پاسخگویی به شکایات _ 195
وگرنه علافت میکنن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
isapor123
11-05-2017, 10:05
تازه شاتل بهم زنگ گفت میخوام تنظیمات مودمتون رو ارتقا بدیم کیفیتش بهتر بشه :n29: بعد کفتم تاثیری تو سرعت دانلود داره گفتن نه زدم قطعش کردم :n22:
Gamemaster
11-05-2017, 10:21
دیدن مشتری دارن از دست میدن به رنگ مستقیم رو اوردن
تو دوره ما چرا یبار نزنگیدن بگن چخبر
حالا برای ما مودم درست کن شدن :n08:
bardia-vr
11-05-2017, 11:21
در ادامه صحبتهای دوستان ؛ من که فعلا ده روزی میشه آرت ۳ دارم (محدودیت اسمی ۲۵ گیگ). برام فاکتور تمدید فرستاده. اگه با مصرف روزی ۱.۵ گیگ بخواد محدودم کنه تمدید نمیکنم.
من آرت ۳ داشتم و همین مصرف که شما میگی محدود شدم.پیشنهاد من اینه تا آخرین روزی که فاکتور مهلت داره صبر کن ،اگه دیدی سرعت خوبه و محدود نمیشی، تمدید کن ولی پیشنهاد من به شما اینه از شاتل تخلیه کنی،چون خیلی اپراتور گرونیه و من حس میکردم بیشتر از مصرفم برام ترافیک حساب میکنه ، اگه بری شرکت هایی مثل پیشگامان یا های وب که بسته ترافیک زمان دار دارن بهتره .
Antonio1991
11-05-2017, 11:58
من آرت ۳ داشتم و همین مصرف که شما میگی محدود شدم.پیشنهاد من اینه تا آخرین روزی که فاکتور مهلت داره صبر کن ،اگه دیدی سرعت خوبه و محدود نمیشی، تمدید کن ولی پیشنهاد من به شما اینه از شاتل تخلیه کنی،چون خیلی اپراتور گرونیه و من حس میکردم بیشتر از مصرفم برام ترافیک حساب میکنه ، اگه بری شرکت هایی مثل پیشگامان یا های وب که بسته توافیک زمان دار دارن بهتره .
ممنون از راهنماییت. اتفاقا برام سوال بود بعضی از دوستان میگن سرویس آرت ۳ روزی ۲ گیگ هم میشه مصرف کرد. حتی تا ماهی ۵۰ گیگ هم شنیده بودم محدود نمیکنه. ولی مثل اینکه جدیدا محدودیتش بیشتر شده
Antonio1991
11-05-2017, 12:04
تازه شاتل بهم زنگ گفت میخوام تنظیمات مودمتون رو ارتقا بدیم کیفیتش بهتر بشه :n29: بعد کفتم تاثیری تو سرعت دانلود داره گفتن نه زدم قطعش کردم :n22:
اتفاقا به منم زنگ زدن. من چون خط تلفنمون نویز داره تا ۲ مگ کشش نداره برام بستن رو یک مگابیت. همین کار ساده رو که وظیفه شونم هست مخابرات انجام نمیداد و میگفت باید بیای مرکز فرم پر کنی.
sasan.69
11-05-2017, 15:48
اقا سرعت من از 10کیلو اومد ب 60 کیلو امیدی ب برداشته شدن محدودیت هس!!!!!!! این مدتم بگذرونیم تا تخلیه
cartesiba
11-05-2017, 17:13
دوستان من فسخ قرارداد را زدم حالا تازه یادشون افتاده کاربر دارند زنگ زده بسته حجمی بخر سرعتت میره بالا و این حرفا / دوباره بزنم فسخ تا پاک کنند
Gamemaster
11-05-2017, 17:41
دوستان من فسخ قرارداد را زدم حالا تازه یادشون افتاده کاربر دارند زنگ زده بسته حجمی بخر سرعتت میره بالا و این حرفا / دوباره بزنم فسخ تا پاک کنند
من پستهای قبل تر گفتم با ریزش کاربر روبروین دست به زنگ شدن
شما هم بهترین کارو کردین تخلیه کردین
شرکتهای دیگه حداقلش اینه مثل شاتل نیستن
bardia-vr
11-05-2017, 18:33
من پستهای قبل تر گفتم با ریزش کاربر روبروین دست به زنگ شدن
شما هم بهترین کارو کردین تخلیه کردین
شرکتهای دیگه حداقلش اینه مثل شاتل نیستن
من چندتا مشکل با شاتل داشتم ، اول اینکه برای من حجم اضافه مصرف رد میکرد، جوری که بعضی روزا میزد ۴ گیگ مصرف کردم، دوم از این میزان مصرف دروغی میگفت حالا شما مصرفت رفته بالا، سرعتمو کند میکردن در حد ۲۰ کیلوبایت ، این در حالی بود که من آرت ۳ داشتم و مصرف ماهیانه ام به نظر خودم ده گیگ کمتر از اون چیزی بود که شاتل میگفت و طبیعی بود من برای همچین شرکتی دزدی ی ریال هم دیگه نمیدم. برجی ۵۰ تومن آدم بده که هم حجم دروغ بزنه هم محدود کنه؟ تازه رو سرویس اکو هم نرفتم چون شرکتی که حجم بدزده اصلا ب درد نمیخوره. به دیگران هم توصیه میکنم از این شرکت اینترنت نگیرید.
misagh1372
11-05-2017, 19:45
شبانه شاتل چند تا چند هست؟
شبانه رو هم محدود میکنه زیاد دانلود کنیم؟
bardia-vr
11-05-2017, 19:47
شبانه شاتل چند تا چند هست؟
شبانه رو هم محدود میکنه زیاد دانلود کنیم؟
از ساعت ۱ و اگر اشتباه نکنم تا ۸ و بله شبانه رو هم محدود میکنه
sasan.69
11-05-2017, 23:35
فيقم مى گه تو 21روزى که اومدم شاتل شبى سى گيگ مى شم و محدود نضدم، مگه سرويس ارت تو دانلود شبانه محدوديتشو برداشته؟
- - - Updated - - -
فيقم مى گه تو 21روزى که اومدم شاتل شبى سى گيگ مى شم و محدود نضدم، مگه سرويس ارت تو دانلود شبانه محدوديتشو برداشته؟
iman2919
11-05-2017, 23:43
- - - Updated - - -
سرویس art دانلود شبانه نداره!
سرویس eco سرویس شبانه داره!
sasan.69
12-05-2017, 00:21
سرویس art دانلود شبانه نداره!
سرویس eco سرویس شبانه داره!
اره اشتباه نوشتم!!!!! منظور اکو و شبانه رایگان
چون اخرین بار سه سال پیش اکو داشتم محدود می کرد
cartesiba
12-05-2017, 12:35
گفتم بهشون شما زدید 60 گیگ ولی من مصرفم شاید تا 10 گیگ بوده گفت 10 گیگ به بعد کند میشه بیا حجمی بگیر دوباره برگرد / یه طرح 1000 گیگ هم داریم 20 گیگ ترافیک خارجی و بقیش داخلی که سایتهای ورزش 3 و... را ببینی گفتم دارید مسخره می کنید
AVAST4890
12-05-2017, 23:49
آقا ما که سرویس شاتل رو جمع آوری کردیم رفت راحت، خودشونم بهتره جمع کنند برن ملت رو عذاب ندن بیخود
sasan.69
13-05-2017, 00:07
آقا ما که سرویس شاتل رو جمع آوری کردیم رفت راحت، خودشونم بهتره جمع کنند برن ملت رو عذاب ندن بیخود
چ زود جمع کردی!!! کجا می ری؟
AVAST4890
13-05-2017, 00:26
مهاجرت میکنم پارس آنلاین البته برای خانواده چونکه خودم از اینترنت همراه ایرانسل و همراه اول استفاده میکنم یک ثانیش به اندازه کل هیکل شاتل سرعت داره و 1 لا 20 لا هم پاتون حساب نمیکنه، من از art5 بیام eco روزگارم رو شاتل سیاه میکنه، روزی 10 گیگ باید حجم بگیرم چون 1 گیگ رو تا الی ماشاالله آب میکنه توش
سلام این شاتل اصلا پروفایل گیم داره؟ من که فعال کردم تاثیری نداشت فقط پینگ داخلی رو یه مقدار کم پایین اورد! چطوریاست؟:n13:
cartesiba
13-05-2017, 11:00
سلام چجوری جمع کردید من فسخ میزنم حالا اپراتورشون دیگه شماره منو جواب نمیدن . مسخره کردند
Gamemaster
13-05-2017, 11:14
سلام چجوری جمع کردید من فسخ میزنم حالا اپراتورشون دیگه شماره منو جواب نمیدن . مسخره کردند
بهترین راه حضوریه
par_haam
13-05-2017, 11:55
درود، از طریق 195 پیگیری کنید.
D o l f i n
13-05-2017, 19:34
من برای مغازه دیدم اذیت میکنند یه یک ماه گرفتم تموم شد تمدید نکردم هر روز زنگ میزدن توجه نکردم خودشون تخلیه زده بودن
par_haam
13-05-2017, 23:12
من برای مغازه دیدم اذیت میکنند یه یک ماه گرفتم تموم شد تمدید نکردم هر روز زنگ میزدن توجه نکردم خودشون تخلیه زده بودن
بستگی به منطقه مخابراتی هم دارد. اگر تقاضا زیاد باشد و پورت خالی نداشته باشند؛ در صورت عدم تمدید زیر 2 هفته تخلیه می کنند خودشان.
cartesiba
14-05-2017, 07:53
زنگ زدم گفتن دیروز نامه جمع آوری را زدیم اما تا کی جمع میشه؟
par_haam
14-05-2017, 09:46
زنگ زدم گفتن دیروز نامه جمع آوری را زدیم اما تا کی جمع میشه؟
48 الی 72 ساعت
AVAST4890
14-05-2017, 14:16
بچه ها پارس آنلاین کدوم طرحش خوبه؟ یه 128 نامحدود داره میده ماهی 28 تومن! این سرعتش چه قدره و اگر محدودیت بعد اعمال بشه روش چقدر میشه سرعتش؟ فقط اونایی که این سرویس رو داشتن لطفاً جواب بدن
بچه ها پارس آنلاین کدوم طرحش خوبه؟ یه 128 نامحدود داره میده ماهی 28 تومن! این سرعتش چه قدره و اگر محدودیت بعد اعمال بشه روش چقدر میشه سرعتش؟ فقط اونایی که این سرویس رو داشتن لطفاً جواب بدن
سلام من قبلا پارس انلاین بودم و همین طرح 128 نامحدود رو شارژ میکردم محدودیت داره بعد از 8 گیگ سرعتت اسمی میشه میاد بین 20 الی 32 البته برای سایت های که سرورشون تو ایرانه 45 تا سرعت دانلود میده بهتره 256 نامحدودشو بخری که برای وبگردی و اینستا تلگرام و در کل کارهای از این قبیل مناسب تره . تو 256 نامحدودش تا 16 گیگ سرعتش بالاست بعد از 16 گیگ میاد تا 45 تا هم برای سرور داخلی و هم خارجی
128 سرعتش ابتدا 2 مگه و کم کم میاد پایین و 256 ابتدا 3 مگه و کم کم پایین میاد از لحاظ اپلود هم 128 اپلودش 50 تاس و 256 هم 80 تا .
راستی بگم مثل شاتل محدودیت نداره که سرعت رو نابود کنه چیزی که بالا نوشتم محدودیت هاشن
همین :n02:
AVAST4890
15-05-2017, 14:26
سلام من قبلا پارس انلاین بودم و همین طرح 128 نامحدود رو شارژ میکردم محدودیت داره بعد از 8 گیگ سرعتت اسمی میشه میاد بین 20 الی 32 البته برای سایت های که سرورشون تو ایرانه 45 تا سرعت دانلود میده بهتره 256 نامحدودشو بخری که برای وبگردی و اینستا تلگرام و در کل کارهای از این قبیل مناسب تره . تو 256 نامحدودش تا 16 گیگ سرعتش بالاست بعد از 16 گیگ میاد تا 45 تا هم برای سرور داخلی و هم خارجی
128 سرعتش ابتدا 2 مگه و کم کم میاد پایین و 256 ابتدا 3 مگه و کم کم پایین میاد از لحاظ اپلود هم 128 اپلودش 50 تاس و 256 هم 80 تا .
راستی بگم مثل شاتل محدودیت نداره که سرعت رو نابود کنه چیزی که بالا نوشتم محدودیت هاشن
همین :n02:
آقا ممنونم، من همون اینترنت 4G LTE ایرانسل و همراه اول رو استفاده میکنم برام راحت تره، تکنولوژی ADSL وقتی نسل 4 و 4.5 اینترنت تو ایران هست منطقی نیست، دیروزم برا خاتواده همراه اول رو گوشیشون گذاستم، مصرفشون کمه قیمت بسته هاش هم به نسبت سرعت بالایی که داشت قابل قبوله خودکار هم تمدید میکنه که اگه تموم شد بسته نره محاسبه روی آزاد، هر چی باشه از شاتل و ماتل بهتره و من الان کاملاً معتقدم ADSL به این شکلی تو ایران ارائه میشه اگر کلاً جمع بشه بره خیلی بهتره
sasan.69
15-05-2017, 22:03
ب شاتل زنگ زدم واسه جمع اوری خط می گه از طرف ما س روز از طرف مخابرات ی هفته من گفتم چ خبره.گفت ممکنه زودتر بشه مثلا ی هفته!!!! گفتم چ خبره.....مگه داریم اخه
های وب زنگ زدم گفتن وصل شدنش 3روزه
kalantarahura
16-05-2017, 15:00
سلام. از دوستان کسی مرکز نصراللهی هست که شاتل داشته باشه؟ سرعتش چطوره؟بیشتر واسه شاتل لند و اون فضای 150 گیگش میخوام بگیرم. سرعت از شاتل لند خوبه؟
سلام
من میخوام از شاتل یا پارس انلاین سرویس بگیرم
پارس انلاین که قبلا پرسیدم در مورد شاتل سوال داشتم :
پینگش چطوره ؟ به خصوص تو بازی فیفا 17 انلاین اگر کسی تجربه داره ممنون میشم بگه
کدوم طرحش شبانه رایگان داره ؟ اکو هست اسمش دیگه ؟ بعد شبانش به چه صورته ؟ شنیدم اگر دانلود زیاد باشه سرعت کم میکنن .درسته ؟ من حدودا هفته ای نهایت 15-20 گیگ دانلود کنم چه بسا کمتر
bardia-vr
16-05-2017, 17:53
سلام
من میخوام از شاتل یا پارس انلاین سرویس بگیرم
پارس انلاین که قبلا پرسیدم در مورد شاتل سوال داشتم :
پینگش چطوره ؟ به خصوص تو بازی فیفا 17 انلاین اگر کسی تجربه داره ممنون میشم بگه
کدوم طرحش شبانه رایگان داره ؟ اکو هست اسمش دیگه ؟ بعد شبانش به چه صورته ؟ شنیدم اگر دانلود زیاد باشه سرعت کم میکنن .درسته ؟ من حدودا هفته ای نهایت 15-20 گیگ دانلود کنم چه بسا کمتر
پینگش خوبه و برای بازی نسبتا مناسبه ۹۰% مواقع خوبه ولی تنها مشکلی که من با شاتل داشتم ترافیک دزدی بود،یعنی من یک گیگ مصرف میکردم،مثلا ۴۰۰ مگ بیشتر میزد،ی جوری که بعضی ماه ها میزد ۷۰ گیگ مصرف کردم،در حالی که همچین مصرفی نداشتم. و مصرف هم زیاد بشه سرعت رو کند میکنند و میشید مثل اینترنت دیال آپ
Behzad.dextor
17-05-2017, 01:27
سلام دوستان دانلود از سرور خارجی شاتل چطوره؟؟؟
تا شبی چند گیگ میشه تایم رایگان دانلود کرد؟؟
سلام
یه سوال داشتم داخل خود سایت شاتل زده حد اکثر میزان تاخیر 130 ms
الان پینگ من از 8.8.8.8 میانگین 185_190 هستش
وقتیم زنگ زدم کارشناسشون گفت از نظر سیاست شاتل حد اکثر تا 300 ms میتونه باشه:n29:
یه راهنمایی چیزی میکنین
[Mohsen]
17-05-2017, 19:36
سلام،
دوستان محدودیت های سرویس آرت از زمانیکه فاکتور رو پرداخت میکنیم ریست میشه یا از زمانیکه دوره سرویس تموم میشه؟
sasan.69
18-05-2017, 00:58
ارت3 و بشدت محدود!!!!
سرور خارجی
سرور داخلی
par_haam
18-05-2017, 10:18
;8964169']سلام،
دوستان محدودیت های سرویس آرت از زمانیکه فاکتور رو پرداخت میکنیم ریست میشه یا از زمانیکه دوره سرویس تموم میشه؟
یک ماه بعد از اعمال محدودیت
Sent from my iPhone using Tapatalk
bardia-vr
18-05-2017, 11:26
;8964169']سلام،
هروقت عشقشون بکشه،حساب کتابی نداره
iman2919
18-05-2017, 12:02
;8964169']سلام،
سلام
به نظر من بیخیال سرویس art بشین بیاین eco برای خودش دنیایی هست لذت ببرید!
چیه سرویس art با اون سرعت 200 یا 300 کیلوبایت دانلود:n21:
par_haam
18-05-2017, 12:20
;8964169']سلام،
bardia-vr
18-05-2017, 13:43
سلام
به نظر من کلا بیخیال شاتل بشید، این شرکت حتی در سرویس های اکو هم ترافیک شمارو دولا پهنا حساب میکنه،مثلا برای من بعضی روزها میزد ۴ گیگ مصرف و مصرف ماهانه منو بالای ۷۰ گیگ حساب میکرد، در حالی که من الان شرکت دیگه ای هستم و چطوره که توی شاتل روزی ۳ گیگ مصرف دارم ولی اینجا روزی ۷۰۰ مگ ، تازه بیشتر استفاده اعضای خانواده هم اینستا و تلگرامه و حتی ترافیک داخل هم نیست که بگیم مثلا نصف حساب شده
sasan.69
18-05-2017, 17:36
به نظر من کلا بیخیال شاتل بشید، این شرکت حتی در سرویس های اکو هم ترافیک شمارو دولا پهنا حساب میکنه،مثلا برای من بعضی روزها میزد ۴ گیگ مصرف و مصرف ماهانه منو بالای ۷۰ گیگ حساب میکرد، در حالی که من الان شرکت دیگه ای هستم و چطوره که توی شاتل روزی ۳ گیگ مصرف دارم ولی اینجا روزی ۷۰۰ مگ ، تازه بیشتر استفاده اعضای خانواده هم اینستا و تلگرامه و حتی ترافیک داخل هم نیست که بگیم مثلا نصف حساب شده
شماالان کدوم شرکتى!؟
iman2919
18-05-2017, 19:43
شما گزینه بهتری سراغ دارید بگید تا ما هم استفاده کنیم و دعا به جون شما کنیم؟!
(فقط های وب نگید که تا 1 ماه پیش داشتم اعصاب برام نذاشت و گول فشفشه و حجم ارزون نخورید! وقتی کیفیت نباشه پینگ خوب نباشه ثبات نداشته باشه مجانی هم باشه روی اعصاب هست)
[Mohsen]
18-05-2017, 20:07
ارت3 و بشدت محدود!!!!
سرور خارجی
سرور داخلی
مال شما رو خیلی بد محدود کردن من آرت 1 دارم از این بیشتره
هروقت عشقشون بکشه،حساب کتابی نداره
یعنی شاتل سیستمش رو تغییر داده؟ قبلا بقیه دوستان میگفتن با یک دوره ارتقا یا اتمام دوره، محدودیت دوباره صفر میشه.
سلام
درسته سرعتش پایینه ولی منی که روزی حداقل 500 مگ مصرف دارم اصلا اکو صرف نمیکنه. ضمن اینکه همیشه هم باید دغدغه تموم شدن ترافیک رو داشت. این آرت هم تا الان خوب بوده نمیدونم چرا اینجوری شده.
par_haam
18-05-2017, 20:31
بله تغییر دادند.
bardia-vr
18-05-2017, 20:33
شماالان کدوم شرکتى!؟
من الان مخابرات هستم.پشتیبانی که صفر،هر یک ساعت یبار هم قطع میشه،خطم تا ۱۶ بازه و سرعت و ثبات نسبتا خوبه اما نه به خوبی شاتل،من تنها مشکلم با شاتل یکی نوسان پینگ و دومی حجم دزدی تو روز روشن بود،مخابرات حداقل حجم دزدی نمیکنه اینش باز خوبه،چطور بود من رو شاتل روزی ۳ گیگ مصرف میکردم ولی الان روزی نهایت ۱ گیگ.دزدی صد مگ دویست مگ نه دیگه روزی ۲ گیگ،واقعا من که راضی نبودم و امیدوارم مدیران شاتل چوب این پول های حرومی که خوردن رو ببینن.
bardia-vr
18-05-2017, 20:37
شما گزینه بهتری سراغ دارید بگید تا ما هم استفاده کنیم و دعا به جون شما کنیم؟!
(فقط های وب نگید که تا 1 ماه پیش داشتم اعصاب برام نذاشت و گول فشفشه و حجم ارزون نخورید! وقتی کیفیت نباشه پینگ خوب نباشه ثبات نداشته باشه مجانی هم باشه روی اعصاب هست)
همونجور که همه میدونیم شرکت ها همشون توی یک سطحن،شاتل پشتیبانیش و ثباتش خوب بود اما با این حجم دزدی ها عملا غیرقابل استفاده بود، الان هم مخابراتم و متاسفانه به دلیل قطعی زیاد و عدم پشتیبانی بعد تموم شدن ترافیکم تخلیه میکنم و احتمالا کوچ کنم آسیاتک. اما برای من سه تا اویت وجود داره ،مهمترین الویت عدم حجم دزدی، دوم پشتیبانی و سوم ثبات ،بسته ها زیاد برام مهم نیست چون نهایتا ماهی ۲۰ ، ۳۰ تومن اختلافشون بشه.
bardia-vr
18-05-2017, 20:39
;8964522']مال شما رو خیلی بد محدود کردن من آرت 1 دارم از این بیشتره
یعنی شاتل سیستمش رو تغییر داده؟ قبلا بقیه دوستان میگفتن با یک دوره ارتقا یا اتمام دوره، محدودیت دوباره صفر میشه.
درسته سرعتش پایینه ولی منی که روزی حداقل 500 مگ مصرف دارم اصلا اکو صرف نمیکنه. ضمن اینکه همیشه هم باید دغدغه تموم شدن ترافیک رو داشت. این آرت هم تا الان خوب بوده نمیدونم چرا اینجوری شده.
شما ارتقا بده ولی باید پول بدی،باز دوباره بعد ی مدت محدودت میکنن ،من که ازین شرکت تخلیه کردم و رفتم چون هرروز ی ادا در میاورد ، و رسما حجم دزدی میکرد، هم روی اکو بودم و هم روی آرت ، الان با سرعت ۱۵۰۰ کیلوبایت دانلود دارم و خیالمم راحته این شرکت حجم دزدی نداره
سلام
یه سوال داشتم داخل خود سایت شاتل زده حد اکثر میزان تاخیر 130 ms
الان پینگ من از 8.8.8.8 میانگین 185_190 هستش
وقتیم زنگ زدم کارشناسشون گفت از نظر سیاست شاتل حد اکثر تا 300 ms میتونه باشه:n29:
یه راهنمایی چیزی میکنین
سلام
عرضم به حضورت پینگ من وقتی 250 بود گفتن باید از 300 بگذره تا پیگیری کنیم دو روز بعد دیدم پینگم 380 رفتم زنگ زدم در کمال تعجب گفتن که پینگ اصلا برای شاتل مهم نیست!!!!!!!!!!!!!!! فقط اینترنت وصل باشه از نظر ما مهمه!!!
سرت رو درد نیارم اگر برای بازی میخوای تخلیه کن برو یه جای دیگه ، این شرکت اصلا حساب کتاب نداره عشقی محدود میکنن پینگ مهم نیست از همه مهمتر همش میکن چیزی دست ما نیست
تخلیه کن سر خودتو درد نیار با این شرکت ، من خودمم میخوام تخلیه کنم....
واالله قسم روزی یکی دو گیگ حجم میخرم یه وب گردی کردم روزی 2 گیگ اخه. تو این 6 سال هفت سال که از اینترنت استفاده میکنم اصلا هم چین چیزی رو تو این دو ماه ندیدم:n36:
یکی از بهترین مواردی که توی شاتل دیدم و به سمتش جذب شذم قابلیت ریموتش بود.واقعا حال کردم.دیگخ نیازی نیست شبا سیستم تنظیم کنم یا محدودیتی تو دانلود داشته باشم.هرفایلی بخوام از طریق شاتل لند سریع دانلود میکنم بدون کم شدن حجم.وافعا عالیه
bardia-vr
19-05-2017, 23:32
یکی از بهترین مواردی که توی شاتل دیدم و به سمتش جذب شذم قابلیت ریموتش بود.واقعا حال کردم.دیگخ نیازی نیست شبا سیستم تنظیم کنم یا محدودیتی تو دانلود داشته باشم.هرفایلی بخوام از طریق شاتل لند سریع دانلود میکنم بدون کم شدن حجم.وافعا عالیه
شما بگو از همه نظر بهترین ،وقتی حجم دزدی میکنه هیچ فایده ای نداره
AVAST4890
20-05-2017, 11:39
شرکت شاتل بی کیفیت ترین و گرانترین سرویس دهنده اینترنت ایران است.
Antonio1991
20-05-2017, 13:21
من و یکی از آشناهامون هردو از شاتل سرویس داریم و هردو هم آرت هستیم. چند ماهی میشه اپلیکشن یوتیوب برای اون فیلتر نیست ولی واسه من همچنان فیلتره. کسی علتشو میدونه؟ برا شماهم فیلتره یا نه؟
sasan.69
20-05-2017, 13:47
من و یکی از آشناهامون هردو از شاتل سرویس داریم و هردو هم آرت هستیم. چند ماهی میشه اپلیکشن یوتیوب برای اون فیلتر نیست ولی واسه من همچنان فیلتره. کسی علتشو میدونه؟ برا شماهم فیلتره یا نه؟
آرت دارم و شیلتر هست
sasan.69
20-05-2017, 13:52
ارت 5 دارم و دیروز هم از 4تا1شب خونه نبودم و خانواده هم در حد تلگرام و اینستا استفاده می کنن اما الان چک کردم دیدم زده 4گیگ شب قبلشم فقط وب گردی بوده و کلا باشاتل دانلود نمی کنم
دزدی هم حدی داره
bardia-vr
20-05-2017, 14:27
ارت 5 دارم و دیروز هم از 4تا1شب خونه نبودم و خانواده هم در حد تلگرام و اینستا استفاده می کنن اما الان چک کردم دیدم زده 4گیگ شب قبلشم فقط وب گردی بوده و کلا باشاتل دانلود نمی کنم
دزدی هم حدی داره
واس منم بعضی روزا میزد ۴ گیگ ،این شرکت دزدترین و بی وژدان ترین شرکتیه که در تمام زندگیم دیدم.
sasan.69
20-05-2017, 14:34
واس منم بعضی روزا میزد ۴ گیگ ،این شرکت دزدترین و بی وژدان ترین شرکتیه که در تمام زندگیم دیدم.
والا از این حساب کتابای مسخرشون نمی شه سر دراورد اما دراین شکی نیست که دزدی می کنن
منتظرم دورم تموم بشه بزنم بیرون!!! درسته ثبات نسبتا خوبی داره شاتل اما ب گرونی و دزدی و عدم مشتری مداری نمی ارزه
sasan.69
20-05-2017, 14:43
art5
rahman0158
21-05-2017, 11:00
سرویس گیم شاتل . خیلی وقت بود همچین پینگی ندیده بودم . (مسیر باکو ):n04:
iman2919
21-05-2017, 18:21
سرویس گیم شاتل . خیلی وقت بود همچین پینگی ندیده بودم . (مسیر باکو ):n04:
سلام برای من که سرویس گیم فعال کردن سرعتم روی 16 بود گذاشتن روی 9 ولی پینگ همچین جالب نشده :n27:
Antonio1991
22-05-2017, 19:54
خب شاتل منم محدود کرد... بعد از یکماه اشتراک فقط ۷ گیگ بیشتر از حجمم استفاده کرده بودم. سرنوشت شاتل هم مثل مبین نت میشه. اونم انقدر حجم دزدی کرد که آخرش همه مشتریهاشو از دست داد.
bardia-vr
22-05-2017, 20:13
خب شاتل منم محدود کرد... بعد از یکماه اشتراک فقط ۷ گیگ بیشتر از حجمم استفاده کرده بودم. سرنوشت شاتل هم مثل مبین نت میشه. اونم انقدر حجم دزدی کرد که آخرش همه مشتریهاشو از دست داد.
تنها راه اینه ازش شکایت کرد
farshad.88
23-05-2017, 06:31
سرویستون چیه ؟
کسی در مورد سیم کارت شاتل میدونه که توی تبلیغش میگه خط تلفن قابت همیشه همراه شما !
منظورم ahteltalk هست.
بعد میشه بسته های خانگی رو روی این سیم کارت فعال کرد ؟ مثلا سرویس آرت روی این سیم کارت فعال کرد ؟
سلام
دوستان بهترین راهی که سریع تر تخلیه کنیم چیه؟؟!! (قبل از اینکه به 195 شکایت کنیمو میگم) از خوده مای شاتل درخواست فسخ بدم؟؟!!
دیگه دهنمو آسفالت کرده !!!
بعضی موقع ها اصلا نمیفهمم کی از حجمم رفته!!!
سرعتم هم از بعد عید آوردن رو 9 مگ ( تا قبل از عید 16 مگ بود) (تازه سرعت اسمیه قردادم 8مگ اکو هستش یعنی کلا 1 مگ اضافه تر بهم پرومشن دادن:n27:)
میگن بخاطر مرکز مخابراتیه
پینگ هم تقریبا 160 به بالاست بعضی موقع ها 200 هم رد میکنه!!!:n28:
دوستان کسی سرویس های غیر حجمی را خریده ؟
اگر از لحاظ سرعت و ... توضیحی بده ممنونم
Antonio1991
23-05-2017, 15:44
سرویستون چیه ؟
آرت 3 هست سرویسم
iman2919
23-05-2017, 16:50
دوستان کسی سرویس های غیر حجمی را خریده ؟
اگر از لحاظ سرعت و ... توضیحی بده ممنونم
سرویس های غیر حجمی art هست
من art3 داشتم سرعت دانلود حداکثر 220 کیلوبایت بود و تا 40 گیگ هم میتونی دانلود کنی و سرعت محدود نمیکنن!
بچه ها من تصمیم داشتم سرویسم رو عوض کنم رو شاتل و فعلا رو اکو هستم ولی سوتی دادم از لحاظ زمان بندی و فاصله زمانی قطع شدن شاتل با وایمکسم درست نیست و شاتل زودتر قطع می شه:n02::n31:
الان سرویسم قطعه و می خوام شارژ کنم ولی زمان شروع سرویس جدید رو می خوام یک یا دو روز قبل از پایان سرویس وایمکسم باشه - قبول می کنند تغییر سرویس به اکو 7 و زمان شروع رو چند روز دیرتر بزارند؟:n13:
| SoRoush 8K |
23-05-2017, 19:33
سلام
دوستان بهترین راهی که سریع تر تخلیه کنیم چیه؟؟!! (قبل از اینکه به 195 شکایت کنیمو میگم) از خوده مای شاتل درخواست فسخ بدم؟؟!!
دیگه دهنمو آسفالت کرده !!!
بعضی موقع ها اصلا نمیفهمم کی از حجمم رفته!!!
سرعتم هم از بعد عید آوردن رو 9 مگ ( تا قبل از عید 16 مگ بود) (تازه سرعت اسمیه قردادم 8مگ اکو هستش یعنی کلا 1 مگ اضافه تر بهم پرومشن دادن:n27:)
میگن بخاطر مرکز مخابراتیه
پینگ هم تقریبا 160 به بالاست بعضی موقع ها 200 هم رد میکنه!!!:n28:
واسه منم جدیدا عجیب حجم میخوره !!
بهشون شکایتم میکنی میگه احتمالا وایفایتون هک شده ! میگم باهوش خان من با مک آدرس وصل میشم میگه نمیدونم حجمیه که مصرف شده !!! الان تقریبا روزی حدود یک گیگ داره همینجوری کم میشه نمیدونم از کجا !!!!!
| SoRoush 8K |
23-05-2017, 19:37
دزدی هم حدی داره
وااااای:|||||||
دقیقا واسه منم همینجوری یه روز زده بود 4.033 گیگ مصرف سر همین با پشتیبانیشون دعوام شد میگه ما نمیدونم خودتون مصرف کردید یا هکتون کردن !!!
دزدی تا چه حد ؟؟!!!
دوستان بغیر از شاتل سرویس دهنده خوب چیه ؟
پینگ واسم مهمه و سرعت .
bardia-vr
23-05-2017, 19:50
دقیقا واسه منم همینجوری یه روز زده بود 4.033 گیگ مصرف سر همین با پشتیبانیشون دعوام شد میگه ما نمیدونم خودتون مصرف کردید یا هکتون کردن !!!
دزدی تا چه حد ؟؟!!!
پینگ واسم مهمه و سرعت .
منم همین مشکل رو با شاتل داشتم ،در حالی که مودم من فیلتر مک داشت و وصل شدن به جز اعضای خانواده غیر ممکن بود، به نظر من این چیزی جز دزدی شاتل نیست.
| SoRoush 8K |
23-05-2017, 19:52
الان تنها دلیلی که تو شاتل موندم اینه که از شاتل لندش استفاده میکنم وگرنه همه چیش از بقیه سرویس دهنده ها گرون تره و کیفیت خدمتاشم مث پینگ و .... جدیدا افتضاح شده . دزدیاشونم که گل سرسبده ...
.
دوستان یه سرویس دهنده خوب معرفی کنین ممنون میشم
sasan.69
23-05-2017, 21:17
دزدی تا چه حد ؟؟!!!
پینگ واسم مهمه و سرعت .
اینم میزان مصرف منه که امروزو زده 5گیگ که اصلا نمی دونم چرا اینو زده..مصرف نمیگم ندارم اما دگه 5گیگم نیس...حالا شانس اوردم اصلا از شاتل دانلود نمی کنم وگرنه دکه هیچی!!!!
15خرداد سرویسم تموم بشه فرداش جم می کنم می رم ...های وب می رم که حداقل دزدی منصفانه بشه ن اینقدر تابلو!!!!!
این دانلود از شاتلند اگه زیاد دانلود کنیم سرعت محدود نمیشه؟
farshad.88
24-05-2017, 06:58
من art5 دارم. سرعت دانلود از یوتیوب 200 هست. از سایت های ایرانی رو هنوز تست نکردم.توی یک ماه حدود 20 گیگی مصرف داشتم و سرعتم کم نشده. البته مصرفم کمه یا خودم باید IDM رو پر کنم یا شاتل زحمت بکشه آمار مصرف رو بیشتر بزنه :n02:
بلاخره ماهی 50 تومان دارم پول میدم. زشته 20 گیگ. نا محدود هم هست شاتل هرچی دلش خواست آمار بزنه. وقتی قراردادم شروع شد باهاشون اتمام حجت کردم که اگه محدود کنید من میدونم و شما و 195
| SoRoush 8K |
24-05-2017, 08:08
دزدی تا این حد !!!
الان یه ساعت از ر روزن گذشته .
کلا در لپتاپم بستس زدم از شاتل لند چیزی دانلود میکنم هیچ گوشی ای هم به وایفای وصل نیست !!
زده امروز 300 مگ مصرف!!!!
.
گند بزنن تو این سرویس دهیشون حروشمشون باشه بیت بیتی که میدزدن .
تنها دلیل موندنم شاتل لنده وگرنه هیچ پخی نیست دیگه شاتل
گیگ خریده بودم 9 روزه شد 37 گیگ !!
حجم تموم شه میرم پارس انلاین ... دوستان پارس انلاین که مشکلی چیزی نداره ؟ مثل شاتل دزدی و .. ؟ کیفیت خدماتش خوبه ؟ مث پینگ و سرعت دانلود و ...
Antonio1991
24-05-2017, 08:51
من art5 دارم. سرعت دانلود از یوتیوب 200 هست. از سایت های ایرانی رو هنوز تست نکردم.توی یک ماه حدود 20 گیگی مصرف داشتم و سرعتم کم نشده. البته مصرفم کمه یا خودم باید IDM رو پر کنم یا شاتل زحمت بکشه آمار مصرف رو بیشتر بزنه :n02:
بلاخره ماهی 50 تومان دارم پول میدم. زشته 20 گیگ. نا محدود هم هست شاتل هرچی دلش خواست آمار بزنه. وقتی قراردادم شروع شد باهاشون اتمام حجت کردم که اگه محدود کنید من میدونم و شما و 195
شما که آرت ۵ داری تا چهل گیگ حجم حق قانونیت هست برای استفاده.
Antonio1991
24-05-2017, 09:06
دوستان من مدتیه متوجه موردی شدم گفتم شاید بدونید شایدم نه. وقتی که از سرویس قندشکن (بعضی هاشون، نه همه) موقع ویدئو دیدن یا دانلود استفاده میشه مصرف حجم دوبرابر میشه. من اینو از طریق DU Meter و Networx چک کردم. اول فکر کردم فقط برنامه ها اینطور حساب میکنن ولی بعدا که از مای شاتل چک کردم دیدم دقیقا دوبرابر حساب کرده. یعنی در اصل موقع استفاده از بعضی قندشکن ها شما دارید دوبرابر حجم مصرف میکنید. پس حواستون باشه. البته هات اسپات شیلد رو چک کردم اینطوری نیست.
farshad.88
24-05-2017, 09:29
شما که آرت ۵ داری تا چهل گیگ حجم حق قانونیت هست برای استفاده.
این ماه چیزی واسه دانلود نداشتم. فقط چند تا کلیپ از یوتیوب دانلود کردم. اما ماه بعد برای پر کردن هارد اکسترنالی که خریدم خیز برمیدارم. تا به 40 گیگی برسه و ببینم لیمیت به سمتی میل میکنه
دوستان من مدتیه متوجه موردی شدم گفتم شاید بدونید شایدم نه. وقتی که از سرویس قندشکن (بعضی هاشون، نه همه) موقع ویدئو دیدن یا دانلود استفاده میشه مصرف حجم دوبرابر میشه. من اینو از طریق DU Meter و Networx چک کردم. اول فکر کردم فقط برنامه ها اینطور حساب میکنن ولی بعدا که از مای شاتل چک کردم دیدم دقیقا دوبرابر حساب کرده. یعنی در اصل موقع استفاده از بعضی قندشکن ها شما دارید دوبرابر حجم مصرف میکنید. پس حواستون باشه. البته هات اسپات شیلد رو چک کردم اینطوری نیست.
منم این موضوع رو فهمیدم. برنامه هایی مثل سیسکو معلوم نیست الگوریتمشون چجوریه که اینقدر حجم مصرف میشه. یوتیوب روی هم رفته 450 مگ کلیپ دانلود کردم اما حدود 800 و خورده ای توی Networx ثبت کرده. باید یه راه حلی برای سیسکو و اینا پیدا بشه
دوستانی که به خاطر حجم میخوان از شاتل برن. آسیا تک رو پیشنهاد نمیکنم. چون اصولا کلمه حجم خوری با آسیا تک معنا پیدا کرده
| SoRoush 8K |
24-05-2017, 09:35
دوستانی که به خاطر حجم میخوان از شاتل برن. آسیا تک رو پیشنهاد نمیکنم. چون اصولا کلمه حجم خوری با آسیا تک معنا پیدا کرده
پارس آنلاین خوبه بنظرتون ؟
بالاخره شاتل حجم منم خورد : :n02:
دوستان به نظرتون چه شرکتی الان تو اصفهان بهتره ؟
[Mohsen]
24-05-2017, 11:01
گاهی اوقات مشکل از سرویس دهنده ست چیزشکن هست و بعضی وقت ها هم کاربرها تنظیمات Networx رو میگذارن روی All Connections و دقیق 2 برابر حساب میکنه در صورتیکه باید فقط کارت شبکه رو اندازه گیری کرد.
در هر صورت از وقتی آپلود رایگان رو شرکتها حذف کردن به ضرر اونایی شده که از چیزشکن استفاده میکنند.
farshad.88
24-05-2017, 11:08
پارس آنلاین خوبه بنظرتون ؟
حدود 2 سال پیش که پارس انلاین شبانه رایگان داشت و هنوز یک و سوم و این مسخره بازی ها رو راه ننداخته بود من ازا ین شرکت سرویس میگرفتم. انصافا قطعی اش کمتر بود و پینگ خوبی ارائه میداد و البته حجم مصرفی رو دقیق ثبت میکرد. به صورت ساعت به ساعت و اصلا حجم خوری نداشت. الان رو نمیدونم
اگه شبانه رایگان دشته باشه و سرعتش خوب باشه با توجه به گزارش مصرف ساعت به ساعت واقعا میارزه. وگرنه نا محدود هاش اصلا به صرفه نیست
البته باید همیشه اینو در نظر گرفت که توی ایران کیفیت اینترنت هر منطقه از کشور رو فقط با همون منطقه باید مقایسه کرد. من استان کرمان هستم
حدود 2 سال پیش که پارس انلاین شبانه رایگان داشت و هنوز یک و سوم و این مسخره بازی ها رو راه ننداخته بود من ازا ین شرکت سرویس میگرفتم. انصافا قطعی اش کمتر بود و پینگ خوبی ارائه میداد و البته حجم مصرفی رو دقیق ثبت میکرد. به صورت ساعت به ساعت و اصلا حجم خوری نداشت. الان رو نمیدونم
اگه شبانه رایگان دشته باشه و سرعتش خوب باشه با توجه به گزارش مصرف ساعت به ساعت واقعا میارزه. وگرنه نا محدود هاش اصلا به صرفه نیست
البته باید همیشه اینو در نظر گرفت که توی ایران کیفیت اینترنت هر منطقه از کشور رو فقط با همون منطقه باید مقایسه کرد. من استان کرمان هستم
اره پارس سرویس شبانه دار داره
سرعت و پینگ خیلی خوبن و قطعی نداره
من کرمانم
تقریبن یک هفته ای هست دارم استفاده میکنم و راضیم
vampireXZX
24-05-2017, 12:14
شاتل دیگه نمیصرفه!بعداز چند سال این دوره که تموم شد تخلیه میکنم میرم های وب!10-15 تا مشتری هم برای شاتل تاحالا بردم همشون ناراضی ان
سلام
زیاد از شاتل لند دانلود بشه شاتل لند را محدود می کنند یا خیر سرعت کم می کنند؟
زیاد از شاتل لند دانلود بشه شاتل لند را محدود می کنند یا خیر سرعت کم می کنند؟
نه عزیز هر چقدر دوست داری دانلود کن اصلا محدود نمیشی
بچه ها من تصمیم داشتم سرویسم رو عوض کنم رو شاتل و فعلا رو اکو هستم ولی سوتی دادم از لحاظ زمان بندی و فاصله زمانی قطع شدن شاتل با وایمکسم درست نیست و شاتل زودتر قطع می شه:n02::n31:
الان سرویسم قطعه و می خوام شارژ کنم ولی زمان شروع سرویس جدید رو می خوام یک یا دو روز قبل از پایان سرویس وایمکسم باشه - قبول می کنند تغییر سرویس به اکو 7 و زمان شروع رو چند روز دیرتر بزارند؟:n13:
جواب این سوال را بدست اوردم - اجازه تا 30 روز تاخیر را قبول می کنند( که البته برای من زیاد است:n09:)
بزودی مرحله سوییچ به شاتل فرا می رسد...
سلام
روی سرویس ART3 تا چند سرعت رو محدود نمیکنن ؟
iman2919
29-05-2017, 08:12
سلام
art3 روی 2 مگابیت بسته میشه که حدود 220 کیلوبایت سرعت دانلود هست و تا 50 یا 60 گیگ دانلود سرعت محدود نمیشه!
البته باید میزان دانلود روزانه کنترل کنید تا بیشتر از 2 گیگ در روز نشه!
par_haam
29-05-2017, 08:23
سلام
درود، روی 40 گیگ محدود می شوید.
art3 روی 2 مگابیت بسته میشه که حدود 220 کیلوبایت سرعت دانلود هست و تا 50 یا 60 گیگ دانلود سرعت محدود نمیشه!
البته باید میزان دانلود روزانه کنترل کنید تا بیشتر از 2 گیگ در روز نشه!
برای دانلود از شاتل لند چطور ؟
iman2919
29-05-2017, 14:21
برای دانلود از شاتل لند چطور ؟
برای استفاده از شاتل لند باید سرویس eco باشید و بسته ایران که 10900 هست خریداری کنید و راحت با حداکثر سرعت (تا 16 مگابیت باز هست) دانلود کنید
من 12 روزی هست از art3 اومدم eco و از شاتلند استفاده میکنم عالیه هر چی میخوای دانلود کن!
اولین دقایق سرویس باگ دار art7:n09:
و البته حجم باگ دار تر:n08:
البته بهشون زنگ زدم گفتم این درسته یا نه گفتن فعلا بخاطر اینکه حجم و نوع سرویس دور قبل رو eco و مصرف نکردم اینجوری نشون میده - گفتن طی چند ساعت درست میشه.... ولی دیدنی خواهد بود اگر ظرف 6 گیگ قطع شه سرویس:n31:
iman2919
29-05-2017, 20:54
اولین دقایق سرویس باگ دار art7:n09:
و البته حجم باگ دار تر:n08:
البته بهشون زنگ زدم گفتم این درسته یا نه گفتن فعلا بخاطر اینکه حجم و نوع سرویس دور قبل رو eco و مصرف نکردم اینجوری نشون میده - گفتن طی چند ساعت درست میشه.... ولی دیدنی خواهد بود اگر ظرف 6 گیگ قطع شه سرویس:n31:
art7 بابا مایه دار :n31: 220 هزار تومان در ماه برای اینترنت اونم با حداکثر سرعت 4 مگابیت :n38:
| SoRoush 8K |
30-05-2017, 13:36
اقا الان اگه من از اپارات مثلا دانلود کنم ، از شاتل لندم کم میشه دیگه نه ؟
باز نیاد نیم بها از حجم اصلیم کم کنه :|
اگر لینک دانلود اپارات رو بزاری تو شاتلند از اون دانلود کنی رایگانه...
ولی اگه داری مستقیم از اپارات دانلود میکنی که مستقیم از حجم اصلیت داره میره:n06:
sasan.69
30-05-2017, 19:34
اگه از شاتل جمع إورى کنم و اونا زود و ب موقع جمع نکنن بايد کدوم سايت برم شکايت!؟ اخه مى گن ى هفته ده روز جمع اورى مى شه!
Gamemaster
30-05-2017, 19:51
اگه از شاتل جمع إورى کنم و اونا زود و ب موقع جمع نکنن بايد کدوم سايت برم شکايت!؟ اخه مى گن ى هفته ده روز جمع اورى مى شه!
۱۹۵ شکایت کنید
sasan.69
30-05-2017, 19:55
۱۹۵ شکایت کنید
شنيده بودم سايتى هست که مى شه مکاتبه کرد و درخواست مطرح کرد.. شما مى دونيد!؟
شنيده بودم سايتى هست که مى شه مکاتبه کرد و درخواست مطرح کرد.. شما مى دونيد!؟
سایت 195 تو گوگل بزن میاد اینجا شکایت کنی فکر کنم یکی__2 روه جمع میشه:n01:
art7 بابا مایه دار :n31: 220 هزار تومان در ماه برای اینترنت اونم با حداکثر سرعت 4 مگابیت :n38:
اخه من به هزینه اش فخر بفروشم یا سرعتش؟:n23:
+
شاید بنظرت باسه استفاده تک نفره و شخصی زیاد باشه ولی وقتی کار می کنی و وقت استفاده از اینترنتت حداکثر به 3-4 ساعت می رسه + 4 نفر اعضای خانواده رو هم به جمع اینترنت اوردی بعد از 10 سال و حالا باهاشون سر پهنای باند رقابت می کنی + نمی خوای هر ماه برن بسته های 20-50 هزاری هر کدوم بخرن و کنترل ترافیک کنی + (باسه انهایی که از نسل من بجه دار هستند کنترل مصرف و مدیریت بچه:n31: ) + پروژه شروع کردی که نیاز به اینترنت دار + از نسل کسایی هستی که اینترنت نامحدود و ازاد و پرسرعت رو چشیدن+ ....
انتظار داری من بیام وقتم رو سر بسته 5 گیگی و مسائل مدیریت مصرف و حاشیه اش بدم؟؟؟؟:n27:
من از ان مرحله گذشتم .... از نسل من از این به بعد بیشتر خواهی دید + به نفع شما میشه چون هر چی ما بیشتر باشیم پهنای باند باسه ان مراکز مجبور میشن بیشتر اختصاص بدن نسبت به ECO ها :n05:
اپدیت:
الان هم معلوم نیست سر سیستم بک اپ ام چه بلایی سرش امده بعد از تعویض مودم ( در حالی اصلا نباید کاری با شبکه می داشت:n13:) دیگر ریموت نمی تونم بشم روش ولی به شیرینگ هاش هنوز دسترسی دارم:n08:)
| SoRoush 8K |
31-05-2017, 09:12
اگر لینک دانلود اپارات رو بزاری تو شاتلند از اون دانلود کنی رایگانه...
ولی اگه داری مستقیم از اپارات دانلود میکنی که مستقیم از حجم اصلیت داره میره:n06:
پس چیجوریه موقه خرید بسته شاتللند میگه 5000 + 50گیگ دانلود از سایتای چرت و پرت داخلی ؟
iman2919
31-05-2017, 09:47
پس چیجوریه موقه خرید بسته شاتللند میگه 5000 + 50گیگ دانلود از سایتای چرت و پرت داخلی ؟
اگر بسته شاتلند خریداری کردین میتونید به صورت مستقیم از اپارات دانلود کنید و فیلم تماشا کنید به صورت رایگان! نیازی نیست که لینک ریموت کنید در شاتلند و بعد دانلود کنید
چون سایت اپارات جزء سایت های ترافیک ویژه ایران هست!
mohamedx6
31-05-2017, 16:33
برای تخلیه شاتل حضوری باید مراجعه کرد یا تلفنی میشه؟
برای تخلیه شاتل حضوری باید مراجعه کرد یا تلفنی میشه؟
سامانه مای شاتل
صدای مشتری
درخواست فسخ
بعد هم 195 شکایت کن تا علافت نکنن
Canadian
01-06-2017, 13:28
این شاتل فقط بلده شعار بده
من شبانه 5 گیگ هم دانلود ندارم،اما اومده با بی انصافی سرعتم رو کرده 500
اولاش خوب بود جدیدا دیگه خیلی ضایع کرده
10 گیگ حجم دارم صبر میکنم اون تموم شه تخلیه بکنم
اوناییم که میخوان بیان شاتل پیشنهاد میکنم اینکارو نکنین
گول این شعار های الکیشون رو نخورین
از همه ی isp ها گرون تره و ارزشش رو نداره اصلا
تو اولین شب اگه 2 گیگ دانلود کنی سرعت دانلود رو از ساعت 1 تا 3 میکن 5 کیلوبایت
بعد به مرور زمان سرعت کلی رو هم کم میکنن (چه دانلود کنی چه نکنی)
سیاست مسخره ای داره که اعصاب آدمو خورد میکنه:n35:
bardia-vr
01-06-2017, 13:47
دقیقا همینطوره ،شما دانلود هم نکنی خودشون زحمت میکشن برات حجمشو رد میکنند ، به نظر منم کسی نیاد سمت این شرکت ،در هرحال بعد از گذشت یکی دوماه سرعتتون کند میشه و اصلا ارزش نداره
بچه ها کسی اطلاعی داره که شاتل در ADSL از استاندارد Annex نوع M یا J با ساپورت سرعت اپلود بیشتر از 3 مگ) پشتیبانی می کنه یا نه؟
sasan.69
01-06-2017, 15:58
دقیقا همینطوره ،شما دانلود هم نکنی خودشون زحمت میکشن برات حجمشو رد میکنند ، به نظر منم کسی نیاد سمت این شرکت ،در هرحال بعد از گذشت یکی دوماه سرعتتون کند میشه و اصلا ارزش نداره
گل گفتی داداش.. الان ارت 5 دارم بقول شما خودشون حجمو رد می کنن و الکی الکی روزی 4گیگ می ره..من سه شنبه دوره ام تموم بشه دیگه تمدید نمی کنم و تخلیه می کنم
بچه ها کسی اطلاعی داره که شاتل در ADSL از استاندارد Annex نوع M یا J با ساپورت سرعت اپلود بیشتر از 3 مگ) پشتیبانی می کنه یا نه؟
Annex M و Annex A رو میدونم که ساپورت میکنه
ولی j رو نمیدونم
Annex M و Annex A رو میدونم که ساپورت میکنه
ولی j رو نمیدونم
اگر M رو ساپورت کنه خبر خوبیه چون تا Mbps 3.3 باسه اپلود رو اسمی ساپورت می کنه.
باید ببینم قبول می کنند به اینقدر افزایش بدن یا نه؟:n13: چون اگر بخواد یکی ویدیو بسازه اپلود کنه با سرعت فعلی 1 Mbps نسبت به Mbps 3 حدود 3 برابر بیشتر طول می کشه تا اپلود کنه و وقت ادم هم بیشتر می ره:n15:
وقتی برگشم بپرسم ببینم چطوری است.
قبل از این "ملی شدن" 60% تخفیف حجم میزاشت شاتل - شاتللند رایگان بود - واسه 2 گیگ دانلود شبانه سرعت رو 20 کیلوبایت نمیکرد- با ارت 1 تا 100 گیگ هم میشد دانلود کرد.
momo1364
01-06-2017, 22:22
من میخواستم واسه مغازم بیام شاتل بگیرم.... پس کجا خوبه؟ دانلود شبانه ندارم فقط سرعت و ترافیک ماهانه بدون قطعی مهمه واسم البته با قیمت مناسب
bardia-vr
02-06-2017, 00:00
من میخواستم واسه مغازم بیام شاتل بگیرم.... پس کجا خوبه؟ دانلود شبانه ندارم فقط سرعت و ترافیک ماهانه بدون قطعی مهمه واسم البته با قیمت مناسب
چقد در ماه مصرف؟میصرفه برات که برای مغازه مودم و بخری و نت وصل کنی؟خب بسته بخر روی موبایلت. البته به نظر من سمت شاتل نیا که شدیدا ترافیک دزده .شرکت های دیگه هستن اگرم مصرفت کمه بسته دیتا بخر روی موبایلت راحت
Canadian
02-06-2017, 00:14
والا منم فعلا نمیدونم بعد از اینکه تخلیه کردم کجا برم:n36::n13::n41:
فعلا هر كجا برين از اين بدتر
بهتر همين شاتل بمونين
يا كلا اگر كيفيت خط خوبي ندارين برين سمت بيسيم و وايرلس مخصوصا TD البته اونم همچين تعريفي نيست ولي حداقل سرعت ش معمولا بيشتر ولي نه بهتر و نه ارزونتر
موفق باشين
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
DarkappLE
02-06-2017, 12:50
سلام درخواست تخلیه دادم گفتن 3 هفته طول میشکه ! دوستان این نرمال هستش ؟ برای همه اینقدر طول میشکه؟
bardia-vr
02-06-2017, 13:11
سلام درخواست تخلیه دادم گفتن 3 هفته طول میشکه ! دوستان این نرمال هستش ؟ برای همه اینقدر طول میشکه؟
خیر ،کاملا هم غیرطبیعیه. برای من هم با اینکه طول کشید ولی ۵ روز شد ،شما بهتره ۱۹۵ شکایت کنی
Canadian
02-06-2017, 13:15
سه هفته!!!!!:n04:
چه خبره؟؟؟؟
باید تو دو روز تخلیت کنن
اگه بیشتر از این طول کشید برو شکایت کن تا علافت نکنن
Canadian
02-06-2017, 13:18
بهتر همين شاتل بمونين
مثل انتخاب بد و بدتر میمنه
چقد در ماه مصرف؟میصرفه برات که برای مغازه مودم و بخری و نت وصل کنی؟خب بسته بخر روی موبایلت. البته به نظر من سمت شاتل نیا که شدیدا ترافیک دزده .شرکت های دیگه هستن اگرم مصرفت کمه بسته دیتا بخر روی موبایلت راحت
بهتر همين شاتل بمونين
يا كلا اگر كيفيت خط خوبي ندارين برين سمت بيسيم و وايرلس مخصوصا TD البته اونم همچين تعريفي نيست ولي حداقل سرعت ش معمولا بيشتر ولي نه بهتر و نه ارزونتر
موفق باشين
مثل انتخاب بد و بدتر میمنه
بحثه بجای بررسی و راه کار، رفته سمت همه بد هستن:n09: البته گناهی هم نداریم چون وقتی می بینیم اطرافمون وضع سرویس هاشون خیلی بهتر از ما است چه انتظاری می شه داشت:n27:
از دید من این رفیقمون بهتره بازار هدفی که می خواهد پوشش بدهد را بررسی کند و بر اساس ترافیک پهنای باند و حجم مصرفی ماهای گذشته و تخمین رشد اینده و میزان حجم پشتیبانی که لازم داره و کیفیت پشتیبانی، سرویس مناسب بعدی رو انتخاب کنه ( وقتگیر است ولی در طولانی مدت بهتر جواب می ده ):n01:
Canadian
02-06-2017, 18:09
دوستان یه نگاه به عکس پایین بندازید بعدش یک دقیقه سکوت :/
Canadian
02-06-2017, 18:12
:n08:شما رو نمیدونم ولی هارد من این سرعت رو ساپورت نمیکنه:n08:
Canadian
02-06-2017, 18:22
اینهم استاد شاتل\سرویس eco 128
میدونم به اینم رحم نمیکنن
بازم کمش میکنن:n21:
elyartab
02-06-2017, 22:28
سلام
به نظرتون سرویس ART6 شاتل (نامحدود تا 3 مگ سرعت) حداقل تبادل 55 گیگ در ماه چطوره؟ از دوستان کسی استفاده کرده؟
به نسبت سرویس های آسیاتک ارزش خرید داره یا نه؟
ممنونم
bardia-vr
02-06-2017, 23:11
سلام
به نظرتون سرویس ART6 شاتل (نامحدود تا 3 مگ سرعت) حداقل تبادل 55 گیگ در ماه چطوره؟ از دوستان کسی استفاده کرده؟
به نسبت سرویس های آسیاتک ارزش خرید داره یا نه؟
ممنونم
دوست خوبم شما برای این سرویس باید هر برج ۹۳ تومن + ۹ درصد مالیات و درواقع چیزی بیش از ۱۰۰ هزارتومن بپردازید .به فرض که حداقل حجم را هم رد کنید،مطمئن باشید شاتل سرعت شما را پس ار ۷۰ گیگ مصرف محدود میکند ،آیا به نظر شما این سرویس با سرعت سقف ۳ مگابیت و حجم تضمین شده ۵۵ گیگ ارزش خرید دارد؟خب شما با ماهی ۱۰۰ هزارتومن میتونید سرویس های خیلی بهتر و سرعت تا ۱۶ بخرید .و همینطور بسته ترافیک بخرید و اگر مصرف کردید حجم کم میشه ،اینجور تحت هر شرایط مجبورید ماهی ۱۰۰ هزار بدید ، به نظر من که ارزش خرید نداره و به علاوه شاتل فقط یکی دوماه اولش خوبه ،بعدش سرعت میشه دایال آپ.
elyartab
02-06-2017, 23:59
دوست خوبم شما برای این سرویس باید هر برج ۹۳ تومن + ۹ درصد مالیات و درواقع چیزی بیش از ۱۰۰ هزارتومن بپردازید .به فرض که حداقل حجم را هم رد کنید،مطمئن باشید شاتل سرعت شما را پس ار ۷۰ گیگ مصرف محدود میکند ،آیا به نظر شما این سرویس با سرعت سقف ۳ مگابیت و حجم تضمین شده ۵۵ گیگ ارزش خرید دارد؟خب شما با ماهی ۱۰۰ هزارتومن میتونید سرویس های خیلی بهتر و سرعت تا ۱۶ بخرید .و همینطور بسته ترافیک بخرید و اگر مصرف کردید حجم کم میشه ،اینجور تحت هر شرایط مجبورید ماهی ۱۰۰ هزار بدید ، به نظر من که ارزش خرید نداره و به علاوه شاتل فقط یکی دوماه اولش خوبه ،بعدش سرعت میشه دایال آپ.
پس چی بگیرم به نظرتون؟ کاربر زیاد هست تقریبا و سرویس محدود کفاف نمیده.
سرویس های نامحدود شرکت ها هم خیلی تنوع نداره.
bardia-vr
03-06-2017, 00:08
پس چی بگیرم به نظرتون؟ کاربر زیاد هست تقریبا و سرویس محدود کفاف نمیده.
سرویس های نامحدود شرکت ها هم خیلی تنوع نداره.
اگر تعداد و مصرفتون زیاده بهتره برید سراغ های وب که فشفشه داره و یا پیشگامان که فعلا بسته یک هفته ۲۴ گیگ ۱۴ تومن داره که متاسفانه جفتشون منطقه ما پوشش نداره، ولی من شاتل بودم به خاطر مصرف زیادمون که محدود شدم و شاتلم حجم دزدی میکرد ،مصرف ماهیانه اعضای خانواده من ۵۰ گیگ هس تقریبا، و من فعلا براشون بسته ۱۰۰ گیگ میخرم واس ۲ ماه کفاف میده با وجود این اینستاگرام راه دیگه ای نداریم.
elyartab
03-06-2017, 07:46
اگر تعداد و مصرفتون زیاده بهتره برید سراغ های وب که فشفشه داره و یا پیشگامان که فعلا بسته یک هفته ۲۴ گیگ ۱۴ تومن داره که متاسفانه جفتشون منطقه ما پوشش نداره، ولی من شاتل بودم به خاطر مصرف زیادمون که محدود شدم و شاتلم حجم دزدی میکرد ،مصرف ماهیانه اعضای خانواده من ۵۰ گیگ هس تقریبا، و من فعلا براشون بسته ۱۰۰ گیگ میخرم واس ۲ ماه کفاف میده با وجود این اینستاگرام راه دیگه ای نداریم.
آخه مسئله اینجاست مصرفمون ماهی حدود 60 گیگ هست. من سرویس محدود های وب و پیشگامان رو چک کردم ولی با سرویس حتی 1 مگ و 50 گیگ حجم اضافی هزینه بیشتر از شاتل میشه. تازه با این تفاوت که شاتل نامحدوده و سرعتش بعد حداقل تبادل افت میکنه ولی تو سرویس حجمی دیگه چیزی نیست باهاش به نت وصل شی!
اینا مار خوردن افعی شدن یه طوری قیمت ها رو تعیین کردن که راه فراری نیست.
خوب نظر من اینه که ما اون 55 گیگ شاتل رو با سرعت حداکثر خواهیم داشت و بعد اون سرعت پله پله کاهش پیدا میکنه. مگه اینطوری نیست؟
sasan.69
03-06-2017, 10:01
آخه مسئله اینجاست مصرفمون ماهی حدود 60 گیگ هست. من سرویس محدود های وب و پیشگامان رو چک کردم ولی با سرویس حتی 1 مگ و 50 گیگ حجم اضافی هزینه بیشتر از شاتل میشه. تازه با این تفاوت که شاتل نامحدوده و سرعتش بعد حداقل تبادل افت میکنه ولی تو سرویس حجمی دیگه چیزی نیست باهاش به نت وصل شی!
خوب نظر من اینه که ما اون 55 گیگ شاتل رو با سرعت حداکثر خواهیم داشت و بعد اون سرعت پله پله کاهش پیدا میکنه. مگه اینطوری نیست؟
داداش مصرف ماهيانه ما الان حدود 70 گيگه و الانم ارت5 دارم ک محدود شدم... اين شاتل رو هرچقدرم پول بالاض خرج کنى بازم کمه و اخر محدود مى شى و آمار مصرفى الکى رد مى کنه مثلا من از 24 ساعت شبانه روز شايد هشت ساعت استفاده کردم بالاى چهار گيگ مصرف زد... بعد مى گم بهشون جواب مى دن هک شدى!! دگه بهانه خوبى دستشون اومده... الان من حساب کردم فشفشه هاى وب بگيرم برام ارزون تر مى افته و حداقل نسبت ب شاتل دزداى خوبى هستن!!! براى همين س شنبه جم مى کنم مى رم از شاتل
iman2919
03-06-2017, 11:03
چرا شاتل تخفیف نمیذاره برای خرید حجم اضافه ؟ خیلی گرونه! لعنت به این اینترنت حجمی با این قیمت:n34:
sasan.69
03-06-2017, 11:51
چرا شاتل تخفیف نمیذاره برای خرید حجم اضافه ؟ خیلی گرونه! لعنت به این اینترنت حجمی با این قیمت:n34:
شاتل نظرمشتری و حرفاشو ب شخم شم نمیاره!!!
bardia-vr
03-06-2017, 12:17
خودت میدونی ولی شما هرچی مصرف کنی شاتل برات دوبرابر رد میکنه و فرض کن برای آرت ۶ یک ماهه قرارداد بستی، به روز ۲۱ که مثلا برسی سرعتتو کم میکنه سرعت هم برای من اینجور کم شد که سرور داخلی ثابت بود ولی سرور خارجی مثل تلگرام و اینستاگرام به حدی کند شده بود که یک فیلم ۲ مگابایتی رو باید ۱۰ دقیقه براش صبر میکردی و به نظر من روی ۱۲۸ کیلوبیت برام بستن ، حالا باز هرجور میل خودته،میتونی یک ماه بیا آرت ۶ بگیر،اگه خوب بود باز تمدید کن ،همینجور یک ماه یک ماه قرارداد ببند ولی مطمئن باش دست آخر انقد سرعتت کند میشه که غیرقابل استفاده میشه.
elyartab
03-06-2017, 14:37
داداش مصرف ماهيانه ما الان حدود 70 گيگه و الانم ارت5 دارم ک محدود شدم... اين شاتل رو هرچقدرم پول بالاض خرج کنى بازم کمه و اخر محدود مى شى و آمار مصرفى الکى رد مى کنه مثلا من از 24 ساعت شبانه روز شايد هشت ساعت استفاده کردم بالاى چهار گيگ مصرف زد... بعد مى گم بهشون جواب مى دن هک شدى!! دگه بهانه خوبى دستشون اومده... الان من حساب کردم فشفشه هاى وب بگيرم برام ارزون تر مى افته و حداقل نسبت ب شاتل دزداى خوبى هستن!!! براى همين س شنبه جم مى کنم مى رم از شاتل
خودت میدونی ولی شما هرچی مصرف کنی شاتل برات دوبرابر رد میکنه و فرض کن برای آرت ۶ یک ماهه قرارداد بستی، به روز ۲۱ که مثلا برسی سرعتتو کم میکنه سرعت هم برای من اینجور کم شد که سرور داخلی ثابت بود ولی سرور خارجی مثل تلگرام و اینستاگرام به حدی کند شده بود که یک فیلم ۲ مگابایتی رو باید ۱۰ دقیقه براش صبر میکردی و به نظر من روی ۱۲۸ کیلوبیت برام بستن ، حالا باز هرجور میل خودته،میتونی یک ماه بیا آرت ۶ بگیر،اگه خوب بود باز تمدید کن ،همینجور یک ماه یک ماه قرارداد ببند ولی مطمئن باش دست آخر انقد سرعتت کند میشه که غیرقابل استفاده میشه.
خیلی ممنونم از راهنمایی شما عزیزان
اینطوری که من از صحبت های شما متوجه شدم ظاهرا شاتل مصرف عادلانه ( یا شاید ناعادلانه!) رو سر ماه اعمال میکنه. درسته؟
در حالی که من قبلا تحقیق کرده بودم و شرکت ها مدعی هست که مثلا در صورتی که 50 گیگ حداقل تبادل باشه . 50 رو تقسیم بر 30 میکنن و میزان حجم با بالاترین سرعت روزانه به دست میاد و بعد پله پله کم میشه سرعت و سر ساعت صفر بامداد هم این حجم هر روز ریست میشه.
ممنون میشم شفاف تر توضیح بدید
sasan.69
03-06-2017, 17:14
خیلی ممنونم از راهنمایی شما عزیزان
اینطوری که من از صحبت های شما متوجه شدم ظاهرا شاتل مصرف عادلانه ( یا شاید ناعادلانه!) رو سر ماه اعمال میکنه. درسته؟
در حالی که من قبلا تحقیق کرده بودم و شرکت ها مدعی هست که مثلا در صورتی که 50 گیگ حداقل تبادل باشه . 50 رو تقسیم بر 30 میکنن و میزان حجم با بالاترین سرعت روزانه به دست میاد و بعد پله پله کم میشه سرعت و سر ساعت صفر بامداد هم این حجم هر روز ریست میشه.
ممنون میشم شفاف تر توضیح بدید
خواهش می کنم:n12:
عرض کنم که شاتل همیشه این سیاست مضحک مصرف عادلانه که همون ناعادلانه برای مشترکینه رو داره و الان که 5ساله شاتلم نفهمیدم این ضرب و تقیسماشون چیه!! درظاهر که مشخصه اما در اصل عمل چیزی بیشتر از مصرف عادی برداشت می شه و عملا دزدی هست که شاتل انجام می ده و بقیه سرویس دهنده ها هم هستن اما تااونجا که شنیدم محسوس نیست و کمتره
خلاصه بگم هیچ متر و معیاری نداره که کاربر کی محدود می شه و کی از محدودیت خارج می شه
momo1364
04-06-2017, 21:32
10 گیگ در ماه مصرف اینترنت خونه هست که 3 نفریم... مغازه خودم تنهام اینستا هم نمیرم میدونم حسابی ترافیک خوره....مودم اضافه دارم... پی سی دارم واسه مغازه باید به نت وصل بشه.... خب چه شرکتی بگیرم؟
دوستان اوضاع فعلی شاتل از لحاظ رایگان شبانه و محدودیت هاش چطوره؟ تو سایتش زده 1 تا 8 رایگان میده با 7000 تومن بیشتر رو سرویسا. شبانش واقعا رایگانه یا ازین داستان داراست؟ میخوام برم رو یه ISP جدید میخوام حالا تو این بین بهترو پیدا کنم شاتل رو 1 مگابیتش سرعت چند میده رو ساعات رایگان چی؟ پیشنهاد بهترم دارین ممنون میشم بگید فقط زودتر یه مقدار عجله اییه...
adelhardan
04-06-2017, 23:22
دیروز بعد دو ماه سرعت سرویس ارت 5 شده نصف در اصل الان دارم ارت سه دریافت میکنم با اسم ارت 5 و هزینه ارت 5 (مصرفم اونقدر بالا نیست که بخواد محدود بشه سرویسم)شاتل هم هزارتا بهانه و لطف های خودش میاره که نگو ما سرعت استاندارد 384 کیلوبیت و... و کلی حساب کتاب تا اخرش گفت مرکز مخابراتی این پروموشن اعمال کرده رو سرویس های ارت و اکو!اینجا از دوستان کسی هست تو اهواز ارت داشته باشه ببینه سرعتش نصف شده باشه یا نهمن دیگه خسته شدم از 88 تا الان شاتل داشتم بجز سال اول بقیه سال ها سرویس ارت داشتم اینکه بیاد به بهانه مخابرات و مرکز سرعت نصف بده و بندازه گردن خط و مرکز دیگه خیلی رو اعصابه، الانم به هر بهانه ی نمیخوان سرویسم تغییر بدن به ارت سه! که حداقلش پول اونو بدم، الانم دارم های وب چک میکنم که تغییر بدم.
:n08:شما رو نمیدونم ولی هارد من این سرعت رو ساپورت نمیکنه:n08:
تمام هارد های معمولی جدید سرعت بالای 800 مگابیت رو برای تک فایل به راحتی ساپورت می کنند. ( البته اگر بصورت پراکنده نوشته شده باشه روی هارد کمتر می شود ولی باز کشش کافی رو دارد.)
ولی موردی که توجه نکردین اینه که اولا انجا دیگر محدودیت سرعت، مسدودیت، فیلتر و.... نیست که طرف بخواد یک فایل به عنوان مثال دانلود کنه و بعدا بببینه:n09:.
انها خیلی وقت است تعریفشون باسه استفاده از اینترنت عوض شده.:n01:
کسی که این اینترنت رو داره بدون قطعا کلود داره باسه شیر کردن فایل هاش بین سیستم ها ( و همشون هم اکانت می خرن نه با فری کار کنند + تمام برنامه هایی که ما دانلود می کنیم رو انها به راحتی اکانت می خرن و می بینند + دیگر مصرف کننده خانگی در خارج به عنوان تنها دریافت کننده و مصرفی نیست و بستر برای محتوا سازی هم ایجاد می کنند تا بیشترین استفاده رو ببرند.
ارتباطات تصویری که دیگر جای خود....:n02:
ریموت روی سیستم های گیم مجازی، سرور بک اپ مجازی ..... می خوای همینجور برم کیف کنی :n09:
دیگر به ان شکل سیستم هارد اکسترنال به ان معنی که ما داریم استفاده می کنیم انها استفاده نمی کنند و بیشتر برای بایگانی اطلاعات است تا ذخیره سازی.
اینجا تعریف اینترنت می خوان روی هم سبک دهه 2000 خارج بزارن بمونه .... فقط فرصت سوزی می کنند.:n23:
خواهش می کنم:n12:
عرض کنم که شاتل همیشه این سیاست مضحک مصرف عادلانه که همون ناعادلانه برای مشترکینه رو داره و الان که 5ساله شاتلم نفهمیدم این ضرب و تقیسماشون چیه!! درظاهر که مشخصه اما در اصل عمل چیزی بیشتر از مصرف عادی برداشت می شه و عملا دزدی هست که شاتل انجام می ده و بقیه سرویس دهنده ها هم هستن اما تااونجا که شنیدم محسوس نیست و کمتره
خلاصه بگم هیچ متر و معیاری نداره که کاربر کی محدود می شه و کی از محدودیت خارج می شه
ببینم ارت 7 منو کی منهدم می کنند:n02:
می گم اگر محدود کنند برم رو ارت 8 بعد مصرفم بیشتر شه می تونند بگن سرویس بالاتر بگیر؟:n09: کمیک میشه:n08:
10 گیگ در ماه مصرف اینترنت خونه هست که 3 نفریم... مغازه خودم تنهام اینستا هم نمیرم میدونم حسابی ترافیک خوره....مودم اضافه دارم... پی سی دارم واسه مغازه باید به نت وصل بشه.... خب چه شرکتی بگیرم؟
راه ساده، مصرف فعلی با میانگین سرعت فعلی رو بردار، به میزانی که سرعت رو اضافه می کنی ضریبش رو به نسبت 40-75 درصد در حجم اضافه کن، تجربه نفرات در استفاده از اینترنت و صرفه جویی در حجم رو کم کن می تونه یک تخمین اولیه باسه ماه اول بده بهت بعد از ان هم باید با میانگین و تخمین و میزان رشد کار کنی:n15:
دیروز بعد دو ماه سرعت سرویس ارت 5 شده نصف در اصل الان دارم ارت سه دریافت میکنم با اسم ارت 5 و هزینه ارت 5 (مصرفم اونقدر بالا نیست که بخواد محدود بشه سرویسم)شاتل هم هزارتا بهانه و لطف های خودش میاره که نگو ما سرعت استاندارد 384 کیلوبیت و... و کلی حساب کتاب تا اخرش گفت مرکز مخابراتی این پروموشن اعمال کرده رو سرویس های ارت و اکو!اینجا از دوستان کسی هست تو اهواز ارت داشته باشه ببینه سرعتش نصف شده باشه یا نهمن دیگه خسته شدم از 88 تا الان شاتل داشتم بجز سال اول بقیه سال ها سرویس ارت داشتم اینکه بیاد به بهانه مخابرات و مرکز سرعت نصف بده و بندازه گردن خط و مرکز دیگه خیلی رو اعصابه، الانم به هر بهانه ی نمیخوان سرویسم تغییر بدن به ارت سه! که حداقلش پول اونو بدم، الانم دارم های وب چک میکنم که تغییر بدم.
یک چیز درست حداقل بگن ادم درست بفهمه چشه:n23:
مگه از سایت نمی تونی درخواست تغییر رو ارسال کنی؟:n29:
+
من الان تقریبا میانگین کیفی سرویس رو در ماه اول دیدم - بدک نیست و هنوز شروع نکردن به اذیت کردن:n27:
از داخل ( که البته استفاده من زیر 1 درصد است)
هنوز ترافیک دزدی اش را تو مجموع مصرفی ام ندیدم ( البته 2-3 درصد هست ولی فعلا به عنوان خطای محاسباتی می زارم)
Canadian
05-06-2017, 18:38
تمام هارد های معمولی جدید سرعت بالای 800 مگابیت رو برای تک فایل به راحتی ساپورت می کنند. ( البته اگر بصورت پراکنده نوشته شده باشه روی هارد کمتر می شود ولی باز کشش کافی رو دارد.)
هارد من تعطیله بابا
hellbrain666
05-06-2017, 20:27
سه روزه پینگم با اینکه سرویس گیم فعاله بالای 170 رفته و تایم اوت هم زیاد دارم
Canadian
05-06-2017, 22:02
دوستان یه سوال داشتم
من الان 8 گیگ حجم دارم
میخوام از اکو 128 سرویسم رو به اکو 2048 تغییر بدم
در این حالت اون 8 گیگم به باد میره؟
iman2919
05-06-2017, 22:37
دوستان یه سوال داشتم
من الان 8 گیگ حجم دارم
چرا میخوای از 128 به 2048 تغییر بدی چه فرقی داره؟
Canadian
05-06-2017, 23:29
چرا میخوای از 128 به 2048 تغییر بدی چه فرقی داره؟
سرعت آپلودش از 128 میره رو 2048
momo1364
05-06-2017, 23:38
اقا مثل اینکه همه مشکل دارن.... یه شرکت خوبی معرفی کنید برای مغازه من:n02:
sasan.69
05-06-2017, 23:43
واپسين لحظات در شاتل و فردا جمع اورى بعد 5 سال:n01:
arminkoo
05-06-2017, 23:45
منم فردا دارم تخلیه میکنم ؟فقط باید چیکار کنم دقیقا ؟
از خود پنل کاربری فسخ قرار داد کردم وفردا هم زنگ بزنم بهشئن و حضوری برم ؟ بعدشم شکایت 195 ؟
bardia-vr
05-06-2017, 23:48
اقا مثل اینکه همه مشکل دارن.... یه شرکت خوبی معرفی کنید برای مغازه من:n02:
اینجا تاپیک شاتله آخه ولی جشنواره آسیاتک و پیشگامان بد نیست.
momo1364
05-06-2017, 23:52
اینجا تاپیک شاتله آخه ولی جشنواره آسیاتک و پیشگامان بد نیست.
ممنون از لطف شما... برم پیشگامان ببینم چی میشه
iman2919
05-06-2017, 23:52
سرعت آپلودش از 128 میره رو 2048
من 128 دارم و سرعت اپلود روی 1150 هست و دانلود هم تا 16 مگابیت باز هست. البته اپلود بیشتر جواب نمیده والا میبرن بالاتر.
شما با پشتیبانی تماس بگیر هر سرعتی که خط جواب بده برات میبندن! نیازی نیست سرویس 128 تغییر بدی به 2048 و هزینه بیشتر!
sasan.69
05-06-2017, 23:59
منم فردا دارم تخلیه میکنم ؟فقط باید چیکار کنم دقیقا ؟
از خود پنل کاربری فسخ قرار داد کردم وفردا هم زنگ بزنم بهشئن و حضوری برم ؟ بعدشم شکایت 195 ؟
من فردا حضورى مى رم و بعد دو روز هم شکايت 195
rahman0158
06-06-2017, 11:47
سلام دوستان کسی از SLA سر در میاره ؟ نت شاتل من از دیروز انگار همش سکته میزنه packet loss حدود 50 درصد دارم و باید ده بار رفرش بزنم تا سایت باز کنه درخواست سطح خدمات دادم میشه شکایت زد ؟؟ در مورد های وب هم مشکل دارم از دیشب ساعت 10 نتم قطعه تا الان که 12 ظهره . تو آیین نامه خودشون زده قطعی مجاز 3 ساعت در هفته . به نظرتون اینم شکایت بزنم؟؟ بخدا اعصاب نموند برام شب بدجور نت لازم بودم قطع بود :n24:
adelhardan
07-06-2017, 03:28
خیر فقط برای سرویس بالاتر میشه از سایت تغییر داد
منم تخلیه کردم زنه خودشو کشت انقد فک زد پشت تلفن که نگه دارن اخرم تخلیه کردم :n02:
bardia-vr
07-06-2017, 17:29
منم تخلیه کردم زنه خودشو کشت انقد فک زد پشت تلفن که نگه دارن اخرم تخلیه کردم :n02:
خوب کردی ، شرکت دزدی مثل شاتل رو باید ادب کرد ،اگر همه باهم یکپارچه و متحد باشیم این شرکت ها ریزش مشتری پیدا میکنن و به سزای اعمالشون میرسن ، من الان یک ماهه که از شاتل رفتم و موقتا مخابرات هستم با اینکه پشتیبانی ضعیف و نوسان هم بالاس ولی خدایی حجم دزدی نداره و تا الان که دقیقا ۳۰ روز شده پنل برام مصرف ۵۸ گیگ رو رد کرده خطم هم رو ۵ بسته است ، در حالی که شاتل برام ماهی ۸۰ گیگ مصرف میزد اونم با خطی که روی ۲ بسته بود و بعدشم که محدودم کرد روی ۱۲۸ کیلوبیت ، ولی حداقل الان خیالم راحته حجم دزدی نیست و سرعتم هم همیشه حدود ۵۰۰ کیلوبایت هست . با وجود شرکت های متنوع ،رفتن به شاتل یعنی رضایت به حجم دزدی .
sasan.69
07-06-2017, 19:37
منم ديروز تخليه کردم و خيلى سعى داشتن که منو قانع کنن بمونم و بازم حرفاى تکرار و چرت مصرف منصفانه رو مى زدن که وسط حرفشون پريدم و گفتم فرم تخليه رو بديد تصمیمم جديه
rahman0158
07-06-2017, 20:00
منم امروز تخلیه زدم . خیلی وقت بود سرعت سرور خارجی رو ۴ مگ محدود بود که رو مخ بود فقط منتظر بودم حجمم تموم شه . این اواخر هم که کیفیتش افت کرده کلا
iman2919
08-06-2017, 07:53
شما که تخلیه میکنید اگر شرکت بهتری از شاتل پیدا کردین که پینگ و قیمت و پایداری بهتری داشت بگید که همه استفاده کنیم!:n31:
Gamemaster
08-06-2017, 09:18
همچین جایی تو ایران که نیست ولی خوب پارس بهتره از شاتل
bardia-vr
08-06-2017, 10:04
شما که تخلیه میکنید اگر شرکت بهتری از شاتل پیدا کردین که پینگ و قیمت و پایداری بهتری داشت بگید که همه استفاده کنیم!:n31:
به نظر من و با تجربه ای که من از اینترنت شرکت ها دارم،هیچ شرکتی به شدت شاتل حجم دزدی نمیکنه ،هر شرکتی بری بهتر از شاتله , و در ضمن خیلی زور داره آدم پول بده بعد واس همون حجمی که مال خودشته سرعتشو کم کنن ؟حجم دزدی ،محدود کردن سرعت فقط در شاتله ،بدترین شرکت اینترنتیه شاتله ،تازه کیفیت اینترنتشم همچین تحفه ای نبود.
iman2919
08-06-2017, 11:33
به نظر من و با تجربه ای که من از اینترنت شرکت ها دارم،هیچ شرکتی به شدت شاتل حجم دزدی نمیکنه ،هر شرکتی بری بهتر از شاتله , و در ضمن خیلی زور داره آدم پول بده بعد واس همون حجمی که مال خودشته سرعتشو کم کنن ؟حجم دزدی ،محدود کردن سرعت فقط در شاتله ،بدترین شرکت اینترنتیه شاتله ،تازه کیفیت اینترنتشم همچین تحفه ای نبود.
من که حجم دزدی توی شاتل ندیدم و اگر هم باشه 100 مگ در 1 گیگ حداکثر هست که همه شرکت ها دارن شما پیج پارس انلاین ببین. و محدود هم که میکنه همه شرکت ها سرویس های نامحدودشون یک حجم منصفانه داره و از اون که بگذره محدود میکنن و مختص شاتل نیست و هیچ شرکتی سرویس نامحدود واقعی نداره! کیفیت هم همه میدونن و آمار میگه شاتل رتبه اول داره! ( البته اینترنت در ایران بستگی به مرکز مخابرات و کیفیت خط و فاصله از مرکز مخابراتی هم داره)
فقط شاتل لند به کل سرویس دهنده های دیگه سر هست!
من که حجم دزدی توی شاتل ندیدم و اگر هم باشه 100 مگ در 1 گیگ حداکثر هست که همه شرکت ها دارن شما پیج پارس انلاین ببین. و محدود هم که میکنه همه شرکت ها سرویس های نامحدودشون یک حجم منصفانه داره و از اون که بگذره محدود میکنن و مختص شاتل نیست و هیچ شرکتی سرویس نامحدود واقعی نداره! کیفیت هم همه میدونن و آمار میگه شاتل رتبه اول داره! ( البته اینترنت در ایران بستگی به مرکز مخابرات و کیفیت خط و فاصله از مرکز مخابراتی هم داره)
adsl مخابرات که تا دیروز نامحدود بود، ورداشت همین طرح مصرف منصفانه رو اجرا کرد و 512 بنده رو 128 کرد.
از اون موقع تا الان فقط دارم به جایگزین فکر می کنم.
واقعا این مملکت چرا باید اینجوری باشه که حتی وقتی که پول هم میدی باز هم چیز خوبی بهت ندن.
بعد میگن چرا از ایران میرن. یکی از صدها دلیلش همین وضعیت اینترنت هست دیگه.
یعنی 100 مگ در 1 گیگ واقعا کمه برا شما ؟؟ والا من که حس میکنم خیلی بیشتره از وقتی اومدم شاتل فقط دارم حجم میخرم .
کیفیتش هم که ... این اواخر با پینگ بالا ماهی خدا تومن پول اینترنت میدیم اینم وضعشه .
اون شاتل لندش هم به درد خودش میخوره . بیشتر موقع ها فایل های ارشیو خراب دانلود میشه ازش :| . نصف ماه هم کلا داونه .
. یعنی بدبخت تر از صبانت هم برای جمع اوری سرویس داریم ؟ بله همین شاتل . زنگ زدم میگم چرا تخلیه نمیکنی میگه 7 روز کاری زمان میبره زنیکه انگار میخواد موشک هوا کنه فک کرده مشتری خره بعد بهم میگه موقع وصل کردن خط هم 3 4 روز طول میکشه گفتم اصلا اینطور نیست شما یادتون نیست چطور 1 روزه وصل شد الان بازی در میارین سر جمع کردن . 195 هم شکایت کردم به درد خودشون میخوره زورشون فقط به 2 تا شرکت کوچیک میرسه . ادم سرطان میگیره تنها با وضعیت اینترنت ایران .
iman2919
08-06-2017, 12:41
adsl مخابرات که تا دیروز نامحدود بود، ورداشت همین طرح مصرف منصفانه رو اجرا کرد و 512 بنده رو 128 کرد.
از اون موقع تا الان فقط دارم به جایگزین فکر می کنم.
واقعا این مملکت چرا باید اینجوری باشه که حتی وقتی که پول هم میدی باز هم چیز خوبی بهت ندن.
بعد میگن چرا از ایران میرن. یکی از صدها دلیلش همین وضعیت اینترنت هست دیگه.
منم میخوام از ایران برم ولی نه پول حسابی دارم نه هنر خوبی دارم نه... کلا هیچ چیزی ندارم که بکار خارجی ها بیاد!:n27: موندم چه کنم:n31:
bardia-vr
08-06-2017, 12:49
اگر دقت کنی و مصرفت رو با پنلی که شاتل نشون میزه چک کنی متوجه میشی ، در ضمن ب جز من خیلی های دیگه با حجم دزدی شاتل موافق هستند ،البته این به این معنی نیست که شرکت های دیگه حجم دزدی ندارن ،اما شاتل چیزی فراتر از همه است و برخلاف نظر شما ،به نظر من در هر ۱ گیگ ،حداقل ۲۰۰ مگ میدزده. این حجم.دزدی در شرکت های دیگه در هر گیگ حداکثر ۵۰ مگ باشه که اون هم ممکنه به دلیل خطای سیستم و نرم افزار باشه. من الان نزدیک ۱۵ سال هست که کاربر اینترنم از دایال اپ بگیر تا الان ، اکثر شرکت هارو هم امتحان کردم ،از مصرف خودمم خبر دارم .اما شاتل دیگه واقعا نوبرشه ،بعضی روزا برای من میزد بیش از ۴ گیگ مصرف .من واقعا نمیدونم این پول های حروم چه جور از گلوی مدیران و کارمندان شاتل پایین میره.
Canadian
08-06-2017, 17:05
دوستان یه سوال داشتم
من الان 8 گیگ حجم دارم
Canadian
08-06-2017, 17:11
یه نامردی دیگه ای هم که شاتل داره اینه که بعد از محدود شدن سرعت هر چقدر هم دانلود رو کم کنی باز هم سرعت رو به حالت اول برنمیگردونن:n35:
Canadian
08-06-2017, 17:13
منم میخوام از ایران برم ولی نه پول حسابی دارم نه هنر خوبی دارم نه... کلا هیچ چیزی ندارم که بکار خارجی ها بیاد!:n27: موندم چه کنم:n31:
عین منی داداش:n31:
کامنت خوبی بود و لایک داشت. موافقم و اتفاقا منم همین وضعیت رو دارم.
فعلا میخوام به عنوان اولین سرویسی که از شاتل می گیرم، سرویس یک ماهه 31600 که توی عکس پایین هست رو از شاتل بگیرم:
امیدوارم انصاف رو رعایت کنن و با مسائلی مثل حجم دزدی مواجه نشم.
happyfeat
09-06-2017, 14:55
دوستانی که از شاتل سرویس دارن راهنمایی کنید ممنون میشم
من اگه بخوام سرویس 4 مگ 6 گیگ در مه از شاتل بگیرم با دانلود شبانه ماهانه 7 هزار تومان سرعت دانلود شبانه چطور هست و آیا با همون سرعت 4 مگ دانلود میکنه؟!
دوم اینکه برای دانلود شبانه هم محدودیت حجمی وجود داره و اگه وجود داره چقدر هستش؟؟!
iman2919
09-06-2017, 15:52
دوستانی که از شاتل سرویس دارن راهنمایی کنید ممنون میشم
من اگه بخوام سرویس 4 مگ 6 گیگ در مه از شاتل بگیرم با دانلود شبانه ماهانه 7 هزار تومان سرعت دانلود شبانه چطور هست و آیا با همون سرعت 4 مگ دانلود میکنه؟!
دوم اینکه برای دانلود شبانه هم محدودیت حجمی وجود داره و اگه وجود داره چقدر هستش؟؟!
شما سرویس 128 کیلوبیت بگیری یا 8 مگابیت سرعت فرقی نمیکنه و تا 16 مگابیت باز هست!
برای دانلود هم نیازی نیست شبانه بگیری بسته شاتل لند بگیر و در هر زمان از شبانه روز هر چقدر خواستی لینک انتقال بده به شاتل لند و با سرعت بالا دانلود کن!
ولی اگر بخوای شبانه بگیری بله محدودیت داره که تصویر زیر میتونی ببینی!
happyfeat
09-06-2017, 17:03
شما سرویس 128 کیلوبیت بگیری یا 8 مگابیت سرعت فرقی نمیکنه و تا 16 مگابیت باز هست!
برای دانلود هم نیازی نیست شبانه بگیری بسته شاتل لند بگیر و در هر زمان از شبانه روز هر چقدر خواستی لینک انتقال بده به شاتل لند و با سرعت بالا دانلود کن!
ولی اگر بخوای شبانه بگیری بله محدودیت داره که تصویر زیر میتونی ببینی!
ممنون بابت پاسختون. در مورد محدودیت حجمی دانلود شبانه چطور. برای مثال همین سرویس 6 مگ روزانه که سرعت دانلود شبانه مابین 1 تا 2 مگ هست محدودیت حجم دانلود هم در طول ماه داره یا همیشه همین سرعت 1 تا 2 مگ را برای دانلود ارائه میده؟؟!
iman2919
09-06-2017, 20:47
ممنون بابت پاسختون. در مورد محدودیت حجمی دانلود شبانه چطور. برای مثال همین سرویس 6 مگ روزانه که سرعت دانلود شبانه مابین 1 تا 2 مگ هست محدودیت حجم دانلود هم در طول ماه داره یا همیشه همین سرعت 1 تا 2 مگ را برای دانلود ارائه میده؟؟!
محدودیت حجم دانلود شبانه تا جایی که من اطلاع دارم وجود نداره! البته شاتل قابل پیش بینی نیست و اگر دانلود شبانه شما خیلی زیاد باشه امکان محدودیت هست!
فقط محدودیت سرعت وجود داره! (البته بعضی از دوستان بدون محدودیت سرعت که تصویرش گذاشتم هم دانلود شبانه دارن)
جشنواره ماه رمضان شاتل، ویژه مشتریان فعلی
۲۰ خرداد ۱۳۹۶
مشترک گرامی، خرسندیم به اطلاع برسانیم افزون بر شرایط و تخفیفهای ویژهای که هم اکنون برای خرید سرویس در جشنواره رمضان شاتل در اختیار مشتریان جدید قرار گرفته است، با توجه به استقبال مشتریان از جشنواره خرید ترافیک اینترنت شاتل و درخواستهای چندین باره ایشان برای تکرار جشنوارههایی از این دست، مشتریان فعلی شاتل نیز میتوانند از روز ۲۰ خرداد تا ۲ تیر ۱۳۹۶، در صورت خرید بسته ترافیک اینترنتی ۳ گیگابایتی (به قیمت ۹،۰۰۰ تومان)، یک بسته ۵ گیگابایتی ترافیک (به ارزش ۱۳،۴۰۰ تومان و با اعتبار یکسال از زمان فعالسازی) دریافت کنند. گفتنیست هزینه مالیات بر ارزش افزوده به قیمت این بسته افزوده خواهد شد.
این شرایط در کلیه شهرهای کشور در اختیار مشتریان خواهد بود.
گفتنیست، این تخفیف تنها شامل این بستهی ترافیکی خواهد بود و دیگر بستههای ترافیک از این تخفیف برخوردار نخواهند بود.
کاربران سرویسهای خانواده اکو، میتوانند برای خرید این بسته به سایت my.shatel.ir مراجعه فرمایند و یا از اپلیکیشن مای شاتل برای این منظور بهره گیرند و یا برای دریافت اطلاعات بیشتر در این باره با کارشناسان فروش شهر تهران با شماره ۱۵۲۵ یا نمایندگان شاتل در سراسر کشور تماس بگیرند. اطلاعات تماس دفتر نمایندگان شاتل در سراسر کشور در سایت شاتل در دسترس است.
امید است این شرایط بتواند رضایت خاطر مشتریان عزیز خانوادهی بزرگ مشتریان شاتل را بیش از پیش فراهم سازد.
bardia-vr
10-06-2017, 13:34
جشنواره ماه رمضان شاتل، ویژه مشتریان فعلی
۲۰ خرداد ۱۳۹۶
مشترک گرامی، خرسندیم به اطلاع برسانیم افزون بر شرایط و تخفیفهای ویژهای که هم اکنون برای خرید سرویس در جشنواره رمضان شاتل در اختیار مشتریان جدید قرار گرفته است، با توجه به استقبال مشتریان از جشنواره خرید ترافیک اینترنت شاتل و درخواستهای چندین باره ایشان برای تکرار جشنوارههایی از این دست، مشتریان فعلی شاتل نیز میتوانند از روز ۲۰ خرداد تا ۲ تیر ۱۳۹۶، در صورت خرید بسته ترافیک اینترنتی ۳ گیگابایتی (به قیمت ۹،۰۰۰ تومان)، یک بسته ۵ گیگابایتی ترافیک (به ارزش ۱۳،۴۰۰ تومان و با اعتبار یکسال از زمان فعالسازی) دریافت کنند. گفتنیست هزینه مالیات بر ارزش افزوده به قیمت این بسته افزوده خواهد شد.
این شرایط در کلیه شهرهای کشور در اختیار مشتریان خواهد بود.
گفتنیست، این تخفیف تنها شامل این بستهی ترافیکی خواهد بود و دیگر بستههای ترافیک از این تخفیف برخوردار نخواهند بود.
کاربران سرویسهای خانواده اکو، میتوانند برای خرید این بسته به سایت my.shatel.ir مراجعه فرمایند و یا از اپلیکیشن مای شاتل برای این منظور بهره گیرند و یا برای دریافت اطلاعات بیشتر در این باره با کارشناسان فروش شهر تهران با شماره ۱۵۲۵ یا نمایندگان شاتل در سراسر کشور تماس بگیرند. اطلاعات تماس دفتر نمایندگان شاتل در سراسر کشور در سایت شاتل در دسترس است.
امید است این شرایط بتواند رضایت خاطر مشتریان عزیز خانوادهی بزرگ مشتریان شاتل را بیش از پیش فراهم سازد.
لازم به ذکر است شرکت شاتل تمام بسته هدیه شما را و به علاوه ترافیک خریداری شده را در سه سوت از شما میدزدد و وقتی هم زنگ بزنید پشتیبانیمون میگیم هکتون کردن
poriya_hashie
12-06-2017, 10:04
دو هفته ای هست شاتل سرویس های ارت رو نصف کرده و شبها نصف تر دیشب سرعتم 7-25 بود مصرفم هم مثل ماهای گذشته هست
خیلی رو مخه زنگ زدم میگم مشکل پهنای باند داره شاتل
میگه تا الان کسی زنگ نزده بگه :|
وقتیم سرعت بالاتر 32 باشه میشه قانونی
درود به همه
پینگ سرویسم بین 250 الی 330 در نوسانه بعد زنگ میزنم میگه عادیه ، یعنی پروفایل گیم فعال کردم ، دیروز بود دوستم که از شاتل سرویس داره زنگ زد بهشون اونم پینگش بالاست بهش میگن شما باید ارت 7 یا 8 بگیرید تا دوباره براتون پروفایل گیم فعال کنم :n04: همون لحظه هم بلند شد رفت برای تخلیه :n09:
خودسر بدون اجازه کاربر سرویس رو دستکاری میکنن تازه این به کنار چقدر حجم دزدی داره :n23: موندم دورم تمام بشه از این شرکت بی کیفیت دزد برم
mohammad750
14-06-2017, 19:16
سلام دوستان
من می خوام از صبانت بیام شاتل
برای من دانلود شبانه خیلی مهمه!!!
یک طرح جشنواره ای داره که از ساعت 1تا 8صبح شبانه نامحدوده !!!
لطفا تجربیاتتون رو بگید
شبانه چطوریه؟
حداکثر چند گیگ میتونه دانلود کنی ؟(یعنی تا چند گیگ میشه دانلود کرد که سرعت کم نشه)
سلام دوستان این طرح بهاری خوبه؟ محدودیت خاصی نداره؟
mehdisatss
15-06-2017, 00:42
سلام. چند روزه شاتل خیلی بد شده
طول روز رو گیم های آنلاین مدام دیس کانکت میشه. کسی دیگه ای همچین مشکلی نداشته؟
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk
mohammad750
15-06-2017, 10:09
کسی نبود :n35:
بگین دیگه
sasan.69
15-06-2017, 10:56
کسی نبود :n35:
بگین دیگه
همين قدر بهتر بگم دور شاتلو خط بکش و مفت هم گرونه مخصوصا واسه تو ک اهل دانلودى و خوراکش محدود کردن سرعت کاربرايى مث شماست...
من میخوام محدود بگیرم این سرویس 5 ترا شاتلند چجوریه میشه باهاش همه چی دانلود کرد؟ محدود نمیکنه؟
shaahani
15-06-2017, 15:02
دوستان من میخوام از شاتل سرویس بگیرم
لطفا پینگ تایم سرور بازی لیگ آو لجنز رو با یک اکانت معمولی روی شاتل برای من تست بگیرین اگه زحمتی نیست براتون و اینجا نتیجه رو اعلام بفرمایید
آدرس های ip بزای LOL
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من میخوام از شاتل سرویس بگیرم
لطفا پینگ تایم سرور بازی لیگ آو لجنز رو با یک اکانت معمولی روی شاتل برای من تست بگیرین اگه زحمتی نیست براتون و اینجا نتیجه رو اعلام بفرمایید
آدرس های ip بزای LOL
سلام
شاتل پینگ خوبی برای بازی نداره ها خیلی اذیت میکنه مثلا برای من توی بازی بتلفید پینگم رسیده به 220 با اینکه پروفایل گیم یعنی فعال کردم با این حال اینم تست ها
iman2919
15-06-2017, 18:34
من میخوام محدود بگیرم این سرویس 5 ترا شاتلند چجوریه میشه باهاش همه چی دانلود کرد؟ محدود نمیکنه؟
من که تقریبا 1 ماه هست شاتل لند گرفتم تا الان که هر چی خواستم دانلود کردم با نهایت سرعت و سرعت محدود نشده! ( محدودیت سرعت برای سرویس های art هست که مصرف منصفانه داره)
سلام
دوستان محدودیت شبانه سرویس های اکو( مخصوصا ۴مگ) به چه صورت هست؟ از چند گیگ دانلود به بعد اعمال میشه؟
و سوال دوم اینکه جریان این 15هزار تومن راه اندازی سرویس چیه؟ یه بار 5تومن واسه رانژه میگیرن یه 15تومن واسه راه اندازی؟
Bensonw3x
16-06-2017, 00:14
من امروز چندین دفعه قطعی اینطوری داشتم پروفایل گیم نیست :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
چرا برخی مواقع که مودم را خاموش روشن میکنم اینرنت متصل میشود اما سیستم ای پی را نمیشناسد و در قسمت کارت شبکه unidentified network نوشته شده ؟
amiry1996
16-06-2017, 11:51
پینگ خیلی خراب . زنگ زدم برام گیم فعال کنن فعال کرده میگه قطعی زیاده برمیدارم به مشکل بر نخوری . خطم تا 13 جواب میده . پنگم برا گیم الان 230 تا 300:n27:
and-roid2
16-06-2017, 12:14
پینگ خیلی خراب . زنگ زدم برام گیم فعال کنن فعال کرده میگه قطعی زیاده برمیدارم به مشکل بر نخوری . خطم تا 13 جواب میده . پنگم برا گیم الان 230 تا 300:n27:
پروفایل گیم فقط
پینگ داخلی رو کاهش میده و پینگ خارج از کشور هم متناسب با پینگ داخلی میاد پایین
amiry1996
16-06-2017, 12:19
پروفایل گیم فقط
پینگ داخلی رو کاهش میده و پینگ خارج از کشور هم متناسب با پینگ داخلی میاد پایین
گفت رو 4 ببندم گغتم نمیخواد . از همه چیش راضیم فقط پینگش اذیت میکنه که درست نشد .حجمم زیاد میخوره :n35:
and-roid2
16-06-2017, 12:23
گفت رو 4 ببندم گغتم نمیخواد . از همه چیش راضیم فقط پینگش اذیت میکنه که درست نشد .حجمم زیاد میخوره :n35:
پینگ خارج از کشور درست نمیشه تا زمانی که روی بهترین route (مسیر) بیفتی مثل دلتاتلکام اذربایجان
بیش از 20 سال طول کشید تا این ارزوی من براورده بشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره یک بار بجای دیدن 100 بار تکراری پخش تصادف هاش و یا تیکه های 1-2 دقیقه ای، یک بار لذت دیدن بدون لود شدن ویدیو در پخش زنده رو چشیدم.
امیدوارم حالم رو نگیرن:n23:
amiry1996
16-06-2017, 12:29
پینگ خارج از کشور درست نمیشه تا زمانی که روی بهترین route (مسیر) بیفتی مثل دلتاتلکام اذربایجان
ممنون . چطور میتونم بیفتم روی یه مسیر خاص ؟
and-roid2
16-06-2017, 12:32
ممنون . چطور میتونم بیفتم روی یه مسیر خاص ؟
مسیرهای اینترنت توسط زیرساخت تعیین میشه برای هر isp
ops یادم رفت اینو بگم
باسه سرعت بالای یک مگ اپلود تلاش و بحث کردم ولی ظاهرا بیشتر از سمت تکنولوژی این مورد محدود است تا سرویس دهنده، بر اساس سرچ هایی که کردم این رو ظاهرا تایید می کنه.
در عمل ظاهرا باید خیلی نزدیک به مخابرات باید باشیم تا بشه به سرعت های 2 مگ رسید و عملا بیشتر جاها با اینکه اسمی تا 3.3 باید بتونه بره ولی در عمل به حدود 1 تا 1.5 و در موارد نزدیک به 2 مگ می رسه.:n15:باید یک روش دیگر پیدا کنم که بتونم دسترسی به سرعت اپلود پیدا کنم یا باید یک سرویس جدا باسه اپلود تهیه کنم:n23:
and-roid2
16-06-2017, 12:46
ops یادم رفت اینو بگم
باسه سرعت بالای یک مگ اپلود تلاش و بحث کردم ولی ظاهرا بیشتر از سمت تکنولوژی این مورد محدود است تا سرویس دهنده، بر اساس سرچ هایی که کردم این رو ظاهرا تایید می کنه.
در عمل ظاهرا باید خیلی نزدیک به مخابرات باید باشیم تا بشه به سرعت های 2 مگ رسید و عملا بیشتر جاها با اینکه اسمی تا 3.3 باید بتونه بره ولی در عمل به حدود 1 تا 1.5 و در موارد نزدیک به 2 مگ می رسه.:n15:باید یک روش دیگر پیدا کنم که بتونم دسترسی به سرعت اپلود پیدا کنم یا باید یک سرویس جدا باسه اپلود تهیه کنم:n23:
اگر وضعیت خطت تقریبا خوب باشه و در مودم Annex M رو فعال کنی احتمالا بتونی اپلود 2مگ رو دریافت کنی.
| SoRoush 8K |
16-06-2017, 12:51
واسه منم وسط بازی میبینی یهو دیسکانکت میشه !!
پینگم که افتضاح ...
اگر وضعیت خطت تقریبا خوب باشه و در مودم Annex M رو فعال کنی احتمالا بتونی اپلود 2مگ رو دریافت کنی.
مال من بر اساس گذارش مودم از لحاظ ارتباط max سرعتی که خودش توصیه کرده نزدیک 1100 kbps بود و روی 1022 می بندن معمولا.
واسه منم وسط بازی میبینی یهو دیسکانکت میشه !!
پینگم که افتضاح ...
وضعیت ارتباط و منطقه مخابراتی که هستین را هم بگین.
الان سرعت را روی چند دانلود و اپلود بستن؟
من هم همین مشکل رو دارم
Sent from my SM-T805 using Tapatalk
hellbrain666
16-06-2017, 16:35
منم مشکل قطعی در بازی رو دارم
مثلا اومدم شاتل که این مشکلات نباشه !
amirpcp30
16-06-2017, 20:15
سلام دوستان
این لیستی که شاتل داره برای سایت های داخل ایران ، اگه بهشون ادرس چند سایت رو بدیم به لیستشون اضافه میکنند که ترافیک داخل ایران محاسبه شه؟
با سپاس
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.