مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Shatel / شرکت شاتل
TranceaweSome
05-09-2016, 21:57
آورین به شاتل داره فضای رقابت رو خیلی شدید می کنه بقیه رو هم میاره تو بازی ...
این عالیه .
هر کی شاتل نیاد واقعا باید بهش شک کرد .
ضمنا من الان خطم 200 بار ریست شد از طرف isp بعد سرعت از 9 شد 6 چک کنید ببینید مال شما هم همین طوره یا نه .
شاتل داره کاربر های آسیاتک و خیلی از ISP های دیگه رو به سمت خودش میکشه و همین میتونه موجب افت کیفیتش بشه
اسیاتک هم قبل از اینکه شلوغ بشه ISP خوبی بود
پ.ن: البته در صورتی که بیشتر از اون چیزی که باید,کاربر جذب کنه وگرنه درحال حاضر که نسبت به بقیه سرویس خوبی ارائه میکنه
George Shelly
05-09-2016, 22:06
من فک می کنم مدیریت شاتل کاملا برتر هست نسبت به شرکت های دیگه میدونن دارن چیکار می کنن مثلا شما قیاس کن با شرکت درب و داغونی مثل صبانت ککه حتی سایتش و اسم سرویس هاش هم حال بهم زنه ولی شاتل خیلی های کلس کار می کنه تو همه چی خیلی شیک .
اینش خوبه که بقیه باید ازش یاد بگیرن .
من بعید میدونم مشکلی پیش بیاد مسلما بخش فنی و پهنای باندشون فکر این مسائل رو می کنن که چنین پیشنهاد هایی رو سایت میاد .
البته این فقط نظر منه .
sonbolkhann
05-09-2016, 22:41
سلام
دوستانی که اصفهان شاتل دارن، راضی هستند؟
سرعت شاتل توی تلگرام و دانلود کلیپ هاش چطوره؟
میخوام تو مرکز مجلسی اصفهان بگیرم، چون الان های وب دارم، مزخرف و افتضاحه
ممنون از همگی
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
سلام دوستان کسی هست راهنمایی کنه؟
میخوام از شاتل اینترنت بگیرم..چند تا سوال داشتم.الان من بخوام بخرم کدوم سرویس رو بگیرم؟؟
ویژه (ART)
Art-Base
اقتصادی (ECO)
چه فرقی دارند اینا؟؟
فقط هم پینگ برام مهم ..دانلود هم ماهی 10 گیگ.نامحدود بگیرم یا اقتصادی؟؟
میخوام از شاتل اینترنت بگیرم..چند تا سوال داشتم.الان من بخوام بخرم کدوم سرویس رو بگیرم؟؟
ویژه (ART)
Art-Base
اقتصادی (ECO)
چه فرقی دارند اینا؟؟
به نظرم اقتصادی بگیر بعد از این بسته های جدید استفاده کن
Mr.World.Wide
06-09-2016, 16:03
ضعف شاتل تو پنل مدیریت کاربر
شما چه از طریق سایت شاتل توی مرورگر کامپیوتر
و چه از طریق اپلیکیشن ش توی اندروید بخواید جزئیات مصرف ترافیک شاتل لند یا ترافیک هدیه رو ببینید نمیتونید
اصلا ترافیک صد گیگی که خریدم رو توی اپلیکیشن اندروید ش نشون نمیده
ولی ترافیک شاتل لند رو نشون میده و وقتی چک میکنم میبینم هیچی ازش کم نشده ، در حالیکه من کلی از شاتل لند دانلود کردم
حالا رفتم با مرورگر کامپیوتر توی اکانت مای شاتل م و میبینم اونجا مجموع حجم هدیه و خریداری شده رو برام زده 5100 گیگ
و ترافیک مصرف شده رو زده 54 گیگ
یه لحظه ترسیدم گفتم یعنی هرچی دانلود کردم رو به جای اینکه از شاتل لند کم کنه رفته از اون صد گیگ کم کرده
زنگ زدم پشتیبانی گفت نه از شاتل لند کم شده
گفتم پس این مشکل رو توی برنامه شاتل و اکانت شاتل درست کنید که لازم نباشه هربار برای چک کردن مصرفم زنگ بزنم پشتیبانی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohammad reza_73
06-09-2016, 18:24
من ART1 دارم خوبه ،فعلا.
تازه وصل کردم
ارت ها نامحدود هستن eco ها حجمی
به نظر من یکماهه حجمی بگیر بعد از این بسته ها ی 50گیگی بخر ماه دیگه نامحدود بگیر
این یعنی چی؟
حداقل تبادل ترافیک/گیگابایت
؟؟؟
مگه نامحدود نیست؟؟
من ART1 دارم خوبه ،فعلا.
تازه وصل کردم
ارت ها نامحدود هستن eco ها حجمی
به نظر من یکماهه حجمی بگیر بعد از این بسته ها ی 50گیگی بخر ماه دیگه نامحدود بگیر
سرعت دانلودت چقدره؟ با 128
mohammad reza_73
06-09-2016, 18:31
بچه ها من art 1رو گرفتم میخاستم ببینم سرعتش چه جوریه؟یعنی الان من با سرعت یک مگ دارم دانلود میکنم تا کی یک مگ میمونه تا ۱۶ گیگ یا کمتر؟
وقتی به ۱۶ گیگ برسم سرعتم چه جوری میشه؟:n41:
mohammad reza_73
06-09-2016, 18:48
فعلا یک مگ
mohammad reza_73
06-09-2016, 18:50
سرعت دانلودت چقدره؟ با 128
فعلا یک مگ
ویژه (ART)
Art-Base
اقتصادی (ECO)
چه فرقی دارند اینا؟؟
جشنواره 60 گیگ یکساله + 50 گیگ حجم اضافه ( جشنواره )
کل خرج میشه حدود 120 یعنی ماهی 10 تومن
بچه ها من art 1رو گرفتم میخاستم ببینم سرعتش چه جوریه؟یعنی الان من با سرعت یک مگ دارم دانلود میکنم تا کی یک مگ میمونه تا ۱۶ گیگ یا کمتر؟
اگه.مصرفت در طول ماه پخش باشه تا 25 گیگ هم یحتمل سرعتت بالا بمونه بعدش میاد روی 16 کیلوبایت
George Shelly
06-09-2016, 21:09
مال من از دیشب که اولین بار سری جدید قطعی ها شروع شده این دومین باره که قطع شده دقیقا همین الان .
ریت خط هم رفت روی 5مگ بعد زنگم بزنی میگه مشکل خودتونه .
اگر شما هم این مشکلو دارین بگین بدونم که تنها نیستم xD
Aria.A97
06-09-2016, 21:45
اصولا هیچکس سر ۱۶ لیمیت نمیشه. بستگی به استفاده مرکز مخابراتیتون داره.
یکی رو ۱۸ لیمیت میشه یکی ۲۰ یکی ۲۵
یکی هم مثل دوست من تو خرم آباد با آرت یک ماهی ۳۵ گیگ مصرف داره محدود نمیشه [emoji23]
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
George Shelly
07-09-2016, 09:57
اینا باید یه پک بزران فقط واسه سایت هایی که رو سرور داخلی هست هر سایتی دانلود یا غیر دانلود نه فقط شاتل لند آشغال که هیچی نداره .
دوستان امکانش هست از صفحه modulation مودمتان یک عکس بگذارید ؟
:n06:
دوستان شما هم افت سرعت روی سرورهای خارجی دارید؟:n34:
ادیت: سرویس آرت آشغالترین سرویسیه که تو عمرم دیدم! بازم محدود شدم ایندفعه نصف بار قبل هم دانلود نداشتم!! هر موقع عشقشون بکشه محدود میکنن! حرومتون بشه ماهی 260 تومن!!!
maniya12
08-09-2016, 02:14
دوستان شما هم افت سرعت روی سرورهای خارجی دارید؟:n34:
ادیت: سرویس آرت آشغالترین سرویسیه که تو عمرم دیدم! بازم محدود شدم ایندفعه نصف بار قبل هم دانلود نداشتم!! هر موقع عشقشون بکشه محدود میکنن! حرومتون بشه ماهی 260 تومن!!!
کدوم سرویس رو دارید ؟!چند گیگ در روز مصرف میکنید؟!
سلام دوستان
من اسیا تکم.. به خاطر شبانه ش که جدیدا افتضاح شده می خوام جمع کنم..قبلا شبی 20گیگ دانلود داشتم
سرعت شبانه شاتل چنده؟
TranceaweSome
08-09-2016, 03:06
سلام دوستان
من اسیا تکم.. به خاطر شبانه ش که جدیدا افتضاح شده می خوام جمع کنم..قبلا شبی 20گیگ دانلود داشتم
سرعت شبانه شاتل چنده؟
شبانش که سرعتش مثله روزانست منتها فکر دانلود 20 گیگ اینارو نکن :n02: اینطوری که پشتیبانی به من گفت بیشتره 1 گیگ بگیری شدیدا محدود میشی
حالا این مقدار 1گیگ برا بعضی ها بیشتره برا بعضی کمتر مقدار ثابتی نداره
سلام دوستان
سرعت شبانه شاتل چنده؟
شبانه شاتل به درد نمی خورد، شما یک سرویس یکساله جشنواره یکساله 60 گیگ 65000 تومانی بگیرید که شبانه ندارد، اگر فایلهایتان لینک مستقیم است و سایزشان بزرگتر از 2 گیگ نیست، ماهانه 10 تا 20 هزار تومان هم برای سرویس شاتل لند هزینه کنید و فایلهایتان را به سرور شاتل ریموت آپلود کنید و بدون محدودیت حجمی و زمانی و کم شدن حجمتان دانلود کنید.
کدوم سرویس رو دارید ؟!چند گیگ در روز مصرف میکنید؟!
art7
کل استفاده از اول این دوره 170 گیگ بوده. میشه حدود روزی 7 گیگ
keyhan123
08-09-2016, 09:35
art7
کل استفاده از اول این دوره 170 گیگ بوده. میشه حدود روزی 7 گیگ
بعد از ارزون شدن قیمت حجم خیلی سریعتر از قبل محدود شدم منم ( در حد نصف )
بعد از ارزون شدن قیمت
:n08::n08::n08::n08:
ehsan-75
08-09-2016, 10:24
شاتل هم دیگه گندش در اومد !!
سرعت سرور خارجی نصف داخلی شده ! نمیدونم واقعا چرا هیچ شرکتی نمیتونه حالت استیبل خودشو حفظ کنه ....
واقعا که متاسفم !
George Shelly
08-09-2016, 12:37
شاتل هم دیگه گندش در اومد !!
سرعت سرور خارجی نصف داخلی شده ! نمیدونم واقعا چرا هیچ شرکتی نمیتونه حالت استیبل خودشو حفظ کنه ....
واقعا که متاسفم !
همین جوری بود شما خبر نداشتی !!!!!!!!!!
هیچ وقت نمیشد مثلا با سرعتی که از سایت داخلی دانلود می کنی با همون سرعت هم از خارجی دانلود کنی !!!!
اما یه راهی داره !
اکانت بخر درست میشه !!!!!
سلام دوستان
ببخشید
پینگ شاتل در بابلسر چنده برای گیم میخوام شاتل بگیرم
روی یه خط دیگمون که از هادیشهر هستش تلفن داریم(قبلا روی این خط شاتل داشتم خیلی خوب بود ولی محله ما تا 512 بیشتر ساپورت نمیکنه.بعدش اصلا نت 512خوبه برای بازی کردن انلاین یا نه)
این خط ماله پازوار اسیاتک دارم پینگ تهران زدم نزدیک 190بود میخوام ببینم پینگ شاتل بابلسر چه جوری شاتل بگیرم برای بازی کردن انلاین کنسول
------------------------
همین الان یه پینگ از المان گرفتم این ماله اسیاتک شاتل در چه اندازی هستش
کسی میدونه
شت این اصلا ماله اروپا نیست فقط ماله اروپا دقیق نمیدونم کدوم کشوره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
George Shelly
08-09-2016, 13:43
سلام دوستان
ببخشید
پینگ شاتل در بابلسر چنده برای گیم میخوام شاتل بگیرم
روی یه خط دیگمون که از هادیشهر هستش تلفن داریم(قبلا روی این خط شاتل داشتم خیلی خوب بود ولی محله ما تا 512 بیشتر ساپورت نمیکنه.بعدش اصلا نت 512خوبه برای بازی کردن انلاین یا نه)
این خط ماله پازوار اسیاتک دارم پینگ تهران زدم نزدیک 190بود میخوام ببینم پینگ شاتل بابلسر چه جوری شاتل بگیرم برای بازی کردن انلاین کنسول
------------------------
همین الان یه پینگ از المان گرفتم این ماله اسیاتک شاتل در چه اندازی هستش
کسی میدونه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پینگش خوبه معمولا بدون فعال کردن سرویس گیم اما اگر این سرویس رو موقعی که گرفتی درخواست بدی روی خطت فعال کنن خیلی پینگ بهتر میشه البته نیاز هست که پارامترهای خط خیلی عالی باشه باشه مثل SNR .
ضمنا برای داشتن پینگ خوب می تونی اکانت هم بخری که خیلی ارزونه همین جا میفروشن .
من تا 2 روز پیش سرویس گیم رو فعال داشتم ولی چون نویز خطم زیاد بود نتم کلا قطع میشد که تماس گرفتم غیرفعالش کردن .
پینگش خوبه معمولا بدون فعال کردن سرویس گیم اما اگر این سرویس رو موقعی که گرفتی درخواست بدی روی خطت فعال کنن خیلی پینگ بهتر میشه البته نیاز هست که پارامترهای خط خیلی عالی باشه باشه مثل SNR .
ضمنا برای داشتن پینگ خوب می تونی اکانت هم بخری که خیلی ارزونه همین جا میفروشن .
من تا 2 روز پیش سرویس گیم رو فعال داشتم ولی چون نویز خطم زیاد بود نتم کلا قطع میشد که تماس گرفتم غیرفعالش کردن .
یعنی چی بدون فعال کردن سرویس گیم داداش توضیح بیشتر بده متوجه نشدم:n13:
این سرویسم اسیاتک داداش
مگه پینگ شاتل خوب نیستش
George Shelly
08-09-2016, 15:17
پینگ در حالت عادی که خوبه اما برای بازی باید خهیلی بهتر باشه مثلا در حد 90-85 واسه همین کسایی که کابری گیمینگ دارن معمولا تماس میگیرین که سرویس گیم براشون فعال بشه ...
پینگ داخلی شاتل در حالت عادی بالا هست یعنی حدود 50-40 هشت اما اگر سرویس گیم فعال شه میشه 15-10 بعد پینگ خارجی هم میاد پایین چون هر چی داخلی کمتر باشه خارجی هم کمتره ...
سرویس گیم ولی ریت خط رو میاره پایین یعنی اگر پارامترهای خطط عالی باشه تا 16 مگ ریت رو میزارن اما اگر گیم رو فعال کنی میشه حدود 8 مگ اما ارزشش رو داره ...
ضمنا شاتل تخفیف ها عالی خرید حجم داره مثلا 100 گیگ 100 روزه 50 تومن یا 10 روزه 50 گیگ 16 تومن اینو گفتم که شک نکنی شاتل عالی زود بیا xD
Hessam_7800gtx
08-09-2016, 15:48
سرویس گیم برای من پینگ خارجی رو میورود حدود 80 برای سرور eu west دوتا 2 در حالت عادی 130 تا 160 بود
همین جوری بود شما خبر نداشتی !!!!!!!!!!
هیچ وقت نمیشد مثلا با سرعتی که از سایت داخلی دانلود می کنی با همون سرعت هم از خارجی دانلود کنی !!!!
اما یه راهی داره !
اکانت بخر درست میشه !!!!!
سرعته تو پایینه ! واسه من چه داخلی و چه خارجی یکیه! وضعیت هر شرکتی شهر به شهر و منطقه به منطقه فرق میکنه! همیشه یادت باشه که سریع نتیجه گیری کلی نکنی!
اینم تست سرعت من :
پینگ داخلی شاتل در حالت عادی بالا هست یعنی حدود 50-40 هشت xD
پینگ داخلیت خیلی بالاست! واسه من 30 الی 35 عه در حالت عادی ( interleave )
George Shelly
09-09-2016, 07:29
سرعته تو پایینه ! واسه من چه داخلی و چه خارجی یکیه! وضعیت هر شرکتی شهر به شهر و منطقه به منطقه فرق میکنه! همیشه یادت باشه که سریع نتیجه گیری کلی نکنی!
اینم تست سرعت من :
پینگ داخلیت خیلی بالاست! واسه من 30 الی 35 عه در حالت عادی ( interleave )
نه نتیجه گیری سریع نکردم !!!!!!
کلا از هر کسی بپرسی میگه داخلی و خارجی باهم یکی ینست !!!!!!!!
اگر بگم 1 میلیون بار این حرفو تو جاهای مختلف خوندم اغراق نکردم !!!!!!
خیلی میگن مثلا با سرعت کاملا از سرور داخلی دانلو دمی کنه بعد خارجی نصف میشه من چند تا isp داشتم همه شون همین طوری بوده !!!!!
البته اکانت اینترانت به نت میزنم درست میشه ولی در حالت عادی بدون اکانت 2 مگ کمتره مثلا الان روی 8 هست ریت خطم به خاطر نویز بدون اکانت 6 نشون میده .
پینگ خودتم بالاست نباید بیشتر از 15-10 باشه مال من با فعال کردن سرویس گیم میشه 10 .
maniya12
09-09-2016, 13:11
نه نتیجه گیری سریع نکردم !!!!!!
کلا از هر کسی بپرسی میگه داخلی و خارجی باهم یکی ینست !!!!!!!!
اگر بگم 1 میلیون بار این حرفو تو جاهای مختلف خوندم اغراق نکردم !!!!!!
خیلی میگن مثلا با سرعت کاملا از سرور داخلی دانلو دمی کنه بعد خارجی نصف میشه من چند تا isp داشتم همه شون همین طوری بوده !!!!!
البته اکانت اینترانت به نت میزنم درست میشه ولی در حالت عادی بدون اکانت 2 مگ کمتره مثلا الان روی 8 هست ریت خطم به خاطر نویز بدون اکانت 6 نشون میده .
پینگ خودتم بالاست نباید بیشتر از 15-10 باشه مال من با فعال کردن سرویس گیم میشه 10 .
بله این مورد سرعت کم در سرورهای خارجی تایید میشه البته در موقعی که شما سرویس گیم فعال کنید من بدون سرویس گیم سرعت رو تست کردم سرعت داخل و خارج یکیه ولی با سرویس گیم این شرایط فرق میکنه
sima_6600
09-09-2016, 15:55
سلام شهر ما شاتل نداره من میخواستم خودم نمایندگی شاتل رو بگیرم واسه شهرمون هم از بیکاری در میام هم یه اینترنت درست مردم میگیرن میخواستم بدونم کسی از شرایط نمایندگی و هزنه هاش چیزی میدونه و این که درامدش چقدر هست. در ضمن شهر ما جز مناطقی هست که شاتل میتواند ارائه خدمات بده مرکز استان و سایر شهر ها شاتل دارن.
پینگم در حالت عادی یا همون interleave اون مقداره! اگه رو حالت fast یا به اصطلاح گیم بذارم ، میاد رو 10!
سلام شهر ما شاتل نداره من میخواستم خودم نمایندگی شاتل رو بگیرم واسه شهرمون هم از بیکاری در میام هم یه اینترنت درست مردم میگیرن میخواستم بدونم کسی از شرایط نمایندگی و هزنه هاش چیزی میدونه و این که درامدش چقدر هست. در ضمن شهر ما جز مناطقی هست که شاتل میتواند ارائه خدمات بده مرکز استان و سایر شهر ها شاتل دارن.
لطفا مشهدیا اعلام وضعیت کنن
مال شما هم وضع اینترنت شاتل داغونه؟ مدام قطع و وصل میشه . هیچکس هم جوابگو نیست
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
چرا شاتل تو سایت جدید قیمت حجم ها رو ننوشته؟
شاتل هم که شبانه رایگان رو حذف کرد (حالا معلوم شد چرا جشنواره فروش حجم گذاشته بود)
hellbrain666
10-09-2016, 12:56
شاتل هم که شبانه رایگان رو حذف کرد (حالا معلوم شد چرا جشنواره فروش حجم گذاشته بود)
آره نامردا
آره نامردا
مشخص بود میخوان اول مشتری ها رو جمع کنن بعد شبانه رو حذف کنن (به نظرم چند وقت دیگه از این طرح های فروش ارزون حجم هم نمیذاره) شاتل لند هم که از این به بعد 20 هزار تومنه (و به مرور قیمتش بیشتر هم خواهد شد)
misam5526
10-09-2016, 14:28
عجیبه! دیشب شبانه رایگان تو جدول تعرفه هاش بود!!
احتمالا میخواد سوق بده سمت شاتل لند چون تعرفه پایه رو هم کرده برای دانلودرها
کسایی هم ترافیک روزانه میخوان art باید بگیرن.... هنوز برتری محسوسی داره در نرخ تمام شده برای کاربرایی که نیاز به ترافیک یا دانلود رایگان دارند.
شبانه رایگان شاتل قبلا هم به درد نمیخورد چون زود و شدید محدود میکرد، کسانی که دانلودشان زیاد است از شاتل لند استفاده کنند و کسانی که دانلودشان کم است تا آخر شهریور سرویس یکساله جشنواره میکس 60 گیگ صبانت با قیمت 60000 تومان و از ساعت 4 تا 10 صبح رایگان بگیرند.(سرعت ساعات رایگان تا 128 کیلوبایت محدود میشود و هر روز 2.5 گیگ میشود دانلود کرد)
فک نکنم حذف کرده باشه ؛ چون در بخش پایین صفحه در توضیحات به شبانه رایگان اشاره شده و در پنل کاربری هم هست و ضمنا از بخش فروش هم که سوال کنید ، میگن که حذف نشده!
احتمالا چون قالب سایتش رو تازه امروز عوض کردن و در حالت آزمایشیه ، هنوز سرویس های اکو شبانه دار رو اضافه نکرده به بخش تعرفه ها!
فک نکنم حذف کرده باشه ؛ چون در بخش پایین صفحه در توضیحات به شبانه رایگان اشاره شده و در پنل کاربری هم هست و ضمنا از بخش فروش هم که سوال کنید ، میگن که حذف نشده!
احتمالا چون قالب سایتش رو تازه امروز عوض کردن و در حالت آزمایشیه ، هنوز سرویس های اکو شبانه دار رو اضافه نکرده به بخش تعرفه ها!
جالبیش اینه که دیروز کل سرویس هاشو زده بود شبانه دارد امروز همه رو حذف کرده (قیمت سرویس ها هم با این قیمت ها فرق داشت)
ولی به نظرم تغییراتی تو سیاست شبانه اش داده چون اسم شبانه رایگان رو کرده هدیه شبانه (احتمالا مثل پارس نیم بها یا 1/3 حساب کنه)
اگه از این طرح های ترافیک و شاتل لند بزاره فکر نکنم شبانه نیاز باشه
:n06:
یک دفعه سرویس آرت رو حذف نکنن:n28:
امیدوارم اگه خواستن شبانه رو حذف کنن، حداقل کاملا حذفش نکنن و مثلا مثل پارس آنلاین ۱/۳ بکنن
قیمت بسته شاتل لند هم اگر کمتر کنن خوب میشه
L.O.N.E.L.Y
11-09-2016, 22:40
دوستان من سرویس شاتلند رو فعال کردم
حالا سوالم اینه در طول 24 ساعته میتونم از سرویس شاتلند دانلود داشته باشم
مثلا سرویس شبانه رایگان که میشه از سرور های خارجی و گوناگون دانلود داشته باشی رو بیخیال بشم و فقط با شاتلند دانلود کنم شبانه رو, آیا شبانه من محدود نمیشه
یعنی با سرویس شاتلند شبانه دانلود از آپلودسنتر شاتلند محدودیتی نداره و مثل روزش حساب میشه؟
| SoRoush 8K |
11-09-2016, 22:54
ما هایی که شبانه داریم و میخوایم تمدید کنیم واسه ما هم قطع میشه یا فقط واسه جدیداست ؟
ما هایی که شبانه داریم و میخوایم تمدید کنیم واسه ما هم قطع میشه یا فقط واسه جدیداست ؟
حذف نشده یه نگاه کن هس
چون سایت رو دارن تغییر میدن اون زمانی که ایشون دیدن سرویسهای شبانه رو نذاشته بودن تو سایت
barcalove
12-09-2016, 09:34
بچه ها کسی کد نماوا برای دریافت ترافیک هدیه رو میدونه که قرار بود تو امروزیها پخش بشه
behnammoayed
12-09-2016, 09:48
سلام
من در یکی از سایت های خارجی شطرنج اینترنتی بازی میکنم با پارس آنلاین مشکلی ندارم ولی با شاتل مهره های شطرنج روی صفحه نشون داده نمیشه. لطفا راهنمایی کنید چه پارامتری در تنظیمات توسط شاتل باید تغییر کنه تا مشکل حل بشه.
ممنون
amomohsen
12-09-2016, 10:23
سلام
من در یکی از سایت های خارجی شطرنج اینترنتی بازی میکنم با پارس آنلاین مشکلی ندارم ولی با شاتل مهره های شطرنج روی صفحه نشون داده نمیشه. لطفا راهنمایی کنید چه پارامتری در تنظیمات توسط شاتل باید تغییر کنه تا مشکل حل بشه.
ممنون
دوست عزیز منم همچین مشکلی دارم ولی با فیلتر شکن این مشکل حل میشه برای یه مدتی سایت chess.com فیلتر بود و دوباره که از فیلتری در اومد روش خیلی محدودیت اعمال شده
rahman0158
12-09-2016, 11:22
بچه ها کسی کد نماوا برای دریافت ترافیک هدیه رو میدونه که قرار بود تو امروزیها پخش بشه
سلام 221720
سلام 221720
چي جوري بايد استفاده كرد
قبلا ثبت نام كرديم
موقع ثبت نام جديد بايد كد رو بزني ؟
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
rahman0158
12-09-2016, 12:04
چي جوري بايد استفاده كرد
قبلا ثبت نام كرديم
موقع ثبت نام جديد بايد كد رو بزني ؟
برو به این ادرس فرم رو پر کن
L.O.N.E.L.Y
12-09-2016, 12:36
دوستان آیا دانلود از طرح شاتلند هم محدودیت داره؟
من از دیشب لینک های شاتلند رو گذاشتم دانلود یه 35 گیگ دانلود کردم تا الان سرعت همش رو 16 مگ بود
ولی الان دانلود از شاتلند شده 2 مگ, ولی با بقیه سرورهای خارجی و داخلی دیگه مشکلی ندارم و همون 16 مگ هستن
جریانش چجوریه؟
vampireXZX
12-09-2016, 12:44
دوستان آیا دانلود از طرح شاتلند هم محدودیت داره؟
من از دیشب لینک های شاتلند رو گذاشتم دانلود یه 35 گیگ دانلود کردم تا الان سرعت همش رو 16 مگ بود
ولی الان دانلود از شاتلند شده 2 مگ, ولی با بقیه سرورهای خارجی و داخلی دیگه مشکلی ندارم و همون 16 مگ هستن
جریانش چجوریه؟
دقیقا منم همین مشکل رو دارم!از همه سرورها با سرعت بالا میگیره به جز شاتللند!!فک کنم محدودیت داره!!
vampireXZX
12-09-2016, 18:06
دوستان من با سرویس Eco2048nfg-1 سرعت دانلودم تو دانلودمنیحر 1.5MB بود!اگه سرویس Eco8192nfg-1 بگیرم سرعتم 4برابر میشه (6MB) یا فرقش زیاد نیست؟!
محمد7966
12-09-2016, 18:12
دوستان من با سرویس Eco2048nfg-1 سرعت دانلودم تو دانلودمنیحر 1.5MB بود!اگه سرویس Eco8192nfg-1 بگیرم سرعتم 4برابر میشه (6MB) یا فرقش زیاد نیست؟!
مگه اینترنت شما از نوع Adsl نیست؟
اگر از نوع adsl باشه نهایت پهنا 24 مگ است یعنی سرعت دانلود میشود 3 مگ تازه اگر خطتون کشش داشته و نویز نداشته باشه
سرعت دانلود 6 مگ نداریم با adsl
همه سرویس های شاتل روی 16 بسته میشن از اونجایی که شما سرویس بدون شبانه دارید ( در صورتی که با سرویس 2 مگ دچار کمبود سرعت و اختلال نیستید یا ب عبارتی پهنای باند مرکز اوکی باشه ) از ماه اینده 128 یا 256 بخرید و خرج اضافی نکنید
vampireXZX
12-09-2016, 18:20
همه سرویس های شاتل روی 16 بسته میشن از اونجایی که شما سرویس بدون شبانه دارید ( در صورتی که با سرویس 2 مگ دچار کمبود سرعت و اختلال نیستید یا ب عبارتی پهنای باند مرکز اوکی باشه ) از ماه اینده 128 یا 256 بخرید و خرج اضافی نکنید
یعنی همه سرویس ها سرعتش یکیه؟!!
یعنی همه سرویس ها سرعتش یکیه؟!!
سرعت آپلود فقط فرق ميكنه
آپلود شما چند
سرعت آپلود فقط فرق ميكنه
آپلود شما چند
یکیه فک کنم
فقط ریت بالا باشه سرعت خوب اپلود می کنه
پشتیبانی ریت رو راحت میبره بالا
vampireXZX
12-09-2016, 20:03
سرعت آپلود فقط فرق ميكنه
آپلود شما چند
نمیدونم من آپلود ندارم اصلا!!مطمئین همه سرویسها سرعت یکیه؟!فک نمیکنم اینهمه اختلاف قیمت فقط برای آپلود باشه و سرعت دانلود سرویس 37تومنی با 7تومنی یکی باشه!!
محمد7966
12-09-2016, 20:07
نمیدونم من آپلود ندارم اصلا!!مطمئین همه سرویسها سرعت یکیه؟!فک نمیکنم اینهمه اختلاف قیمت فقط برای آپلود باشه و سرعت دانلود سرویس 37تومنی با 7تومنی یکی باشه!!
احتمالا عین پارس آنلاین باشه
پارس هم 128 بگیری چه 2 مگ برات روی 16 مگ میبنده ولی فرقش اینه که اگر پهنا کم بیارن تو ساعات شلوغی اونی که 2 مگ داره بهش پهنای بیشتری میدن تا اونی که 128 داره
rahman0158
12-09-2016, 20:25
میخوام یکساله شاتل تمدید کنم چه فرقی با 128 شبانه دار که 153تومنه با 8192 شبانه دار که 351 تومنه? یعنی سقف دانلود بیشتری میده?
میخوام یکساله شاتل تمدید کنم چه فرقی با 128 شبانه دار که 153تومنه با 8192 شبانه دار که 351 تومنه? یعنی سقف دانلود بیشتری میده?
من یک ساله شاتل دارم
سرعتاش هیچ فرقی نداره،البته بازم به منطقت داره
اصولا کمبود پهنا ندارن اما اگ کم بیارن و محدود کنن اونموقع تفاوت رو احساس میکنید، از چند نفر تو منطقتون وضعیتو بپرسید
Sent from my C6903 using Tapatalk
THE VAIPER
13-09-2016, 01:38
دوستان سلام
اگر سرویس اکو 256 بگیرم یا 512 سرعت دانلود از شاتل لند که فرقی نمی کنه با سرویس های بالاتر مثلا 4 و 8
سوال دومم اینه که تا حالا کسی از سایت های ای مووی و ایران فیلم و تاینی موویز چیزی مستقیم کرده روی شاتل لند یا نه؟ اکانت ویژه هم دارم ایا امکان پذیره؟
- - - Updated - - -
دوستان سلام
اگر سرویس اکو 256 بگیرم یا 512 سرعت دانلود از شاتل لند که فرقی نمی کنه با سرویس های بالاتر مثلا 4 و 8
سوال دومم اینه که تا حالا کسی از سایت های ای مووی و ایران فیلم و تاینی موویز چیزی مستقیم کرده روی شاتل لند یا نه؟ اکانت ویژه هم دارم ایا امکان پذیره؟
maniya12
13-09-2016, 02:21
سلام دوستان من با سرویس art3 در روز میتونم چند گیگ مصرف کنم که سرعتم محدود نشه؟!روزی 3گیگ مصرف داشته باشم محدود میشم؟!
درود.
اگه لینکی رو روی آپلود سنتر ریموت کنم و بعد دانلود کنم؛ رایگان محاسبه میشه؟
| SoRoush 8K |
13-09-2016, 07:06
درود.
اگه لینکی رو روی آپلود سنتر ریموت کنم و بعد دانلود کنم؛ رایگان محاسبه میشه؟
بلـــــــه .
maniya12
13-09-2016, 11:21
سلام دوستان من با سرویس art3 در روز میتونم چند گیگ مصرف کنم که سرعتم محدود نشه؟!روزی 3گیگ مصرف داشته باشم محدود میشم؟!
دوستان لطفا جواب منو بدین
vampireXZX
13-09-2016, 11:52
دوستان سلام
- - - Updated - - -
دوستان سلام
ظاهرا که سرعت همه سرویسها یکیه!!
آی مووی رو قبلا امتحان کردم نشد ولی ایران فیلم و تاینی راحت ریموت میشه مشکلی نداره
vampireXZX
13-09-2016, 11:56
نه محدود نمیشی با روزی 3GB!ولی سعی کن مثلا 4-5 روز 3گیگ استفاده کردی 1روز مثلا 1-2گیگ استفاده کنی.اینجوری احتمال محدود شدن میاد پایین چون شاتل معمولا هر 7 روز مصرفتو چک میکنه!(قبلا اینجوری بود!)
| SoRoush 8K |
13-09-2016, 12:45
دوستان سلام
1- سرعت دانلود سرویس های شاتل همیشه بازه تا 16 مگابیت ک میشه حدود 2 مگ . من خودم با طرح اکو 128 با سرعت 1.86 مگابایت از IDM دانلود میکنم . چه شاتل لند چه سایت های دیگه .
2- من اکانت ویژه تاینی دارم خیلی راحت و تو زمانی کمتر از 30 ثانیه فیلم هارو ریموت میکنم البته باید حجم فیلم کمتر از 2 گیگ باشه .
rahman0158
13-09-2016, 12:48
پیگیر مشکلم که میخواستم سرویس یکساله شبانه دار تمدید کنم فرق بین سرویس 128 که 153 تومنه و 8192 که 351 تومنه نمایندگی که رفیقمم هست بهم گفت سرور داخلی هردو تا 16 مگ که خط بسته شده جواب میده ولی خارجی به سرعت اسمی میاد و اگه 128 بگیری امکان داره دیرتر محدود بشی بابت شبانه ولی اگه 8192 بگیری کلا free service هستی هرچقدر خواستی دانلود کن حرفش واقعا درسته? دوستان راهنمایی کنن:n41:
djsec6004
13-09-2016, 13:44
سلام دوستان
من دو خط تلفن دارم روی یکیش از شاتل سرویس art 1 دارم و جدیدا روی خط دوم سرویس محدود گرفتم و تازه رانژه شده مشکلم اینه که وقتی مودم جدید و روشن میکنم شدیدا روی خط قبلی نویز میافته و قطعی داره. در ضمن ریت سرویس قبلیم به شدت افت کرده . لطفا راهنمایی کنید.
L.O.N.E.L.Y
13-09-2016, 18:33
اینم وضعیت سرویس شاتلند توی روز
یه لینک از شاتلند تست گرفتم یکی سافت 98
با پشتیبانی تماس میگیرم میگه باید از بخش تماس با ما سایت شاتلند پیگیری کنی این مربوط به شاتل نمیشه چون تو فقط با سرور شاتلند مشکل داری
با شاتلند تماس میگیرم کسی جواب ایمیل رو نمیده هم دیروز هم امروز
با پشتیبانی تماس میگیرم میگه باید از بخش تماس با ما سایت شاتلند پیگیری کنی این مربوط به شاتل نمیشه چون تو فقط با سرور شاتلند مشکل داری
مال منم خرابه :n27:
barcalove
13-09-2016, 20:33
برای منم شاتللند سرعت به شدت پایین اومده البته فقط سرور یک که مربوط به اپلود میشه اگه از سرور دانلودش دانلود کنی سرعت همون 1.8 هستش
مال منم خرابه :n27:
برای منم شاتللند سرعت به شدت پایین اومده البته فقط سرور یک که مربوط به اپلود میشه اگه از سرور دانلودش دانلود کنی سرعت همون 1.8 هستش
برای منم همینطوره رفقا:n36:
| SoRoush 8K |
13-09-2016, 21:04
اصن ریموت نمیشه فایل چرا :/
والا از موقعی که من طرح شاتل لندو گرفتم هر روز یه پخی داشته .
دقیقا از روزی که گرفتم تا 5-4 روز که تو ریموت کلا خطا میداد .
یه 8-7 روزی درست بود باز الان یکی دو روزه که ریده .
گند بزنن تو این سرویس دهیشون ......
maniya12
13-09-2016, 21:59
من سرویس art3 دارم و هیچ مشکلی با سایت شاتلند ندارم و سرعت مثل همجا 300 فیکسه
vampireXZX
13-09-2016, 22:21
فکر کردم فقط سرعت من داغون شده!!سرعتم از 2-3 کیلوبایت بالاتر نمیره!ظهر میخواستم زنگ بزنم پشتیبانی گفت شماره مورد نظر دارای اختلال میباشد لطفا دوره شماره گیری نفرمایید (ی همچین جیزی گفت) چند روزه ی سره داره اذیت میکنه ی روز ریموت ی روز سرعت -_-
بچه ها شکایت کنیم ؟! با هم شکایت کنیم و یه متن رو قرار بدیم
*بنظرم در متن شکایت ذکر کنیم که محدودیت حجم دو گیگ در ریموت داره ولی شاتل ذکر نکرده شاید برش داشتن
THE VAIPER
13-09-2016, 23:20
دوستان این قضیه محدود شدن سرویس ، اگر بعد از محدود شدن 5 تومان اضافه بدی ؛ و از محدودیت در بیای دوباره که محدود نمی کنن؟
mehrabooni
13-09-2016, 23:49
بچه ها شکایت کنیم ؟! با هم شکایت کنیم و یه متن رو قرار بدیم
*بنظرم در متن شکایت ذکر کنیم که محدودیت حجم دو گیگ در ریموت داره ولی شاتل ذکر نکرده شاید برش داشتن
یک متن آماده کن
همه باهم شکایت کنیم
maniya12
14-09-2016, 01:50
دوستان اگه آپلود تو شاتل حساب نمیشه من که سرویس art3 دارم پس باید به حجم دانلود کرده نگاه کنم نه به حجم مصرف شده؟
برای اینکه بفهمم چقدر مصرف داشتم محدود نشم؟؟
لطفا یه توضیحی به من بدین
Majidson
14-09-2016, 08:07
دوستان اگه آپلود تو شاتل حساب نمیشه من که سرویس art3 دارم پس باید به حجم دانلود کرده نگاه کنم نه به حجم مصرف شده؟
برای اینکه بفهمم چقدر مصرف داشتم محدود نشم؟؟
لطفا یه توضیحی به من بدین
سلام
فقط در سرویس های ECO آپلود رایگان می باشد.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
دوستانی که سرویس شاتل لند رو نخریدن یا سرویس ارت دارن تست کنن ببینن برای اونا هم سرعت کمه !
ممنون
لینک:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
L.O.N.E.L.Y
14-09-2016, 09:05
حالا کجا باید شکایت کنیم؟
پشتیبانی شاتل که زیر بار نرفت
بخش تماس با ما شاتلند هم که جواب نمیده
حتما باید به تنظیم مقررات شکایت بنویسیم
Milad4171
14-09-2016, 10:00
سلام.
با کسانی که دعوت به عضویت در گروه های تلگرامی خودشون رو در انجمن ها قرار میدن شدیدا برخورد میشه !
این اخطار رو جدی بگیرید. مخصوصا دوستانی که تازه به انجمن های پی سی ورلد پیوستن !
ممنون
Mr.World.Wide
14-09-2016, 10:07
تفاهمنامه همکاری با نوکیا برای گسترش تکنولوژی TDD-LTE در ایران
در مراسمی با حضور وزیران ارتباطات ایران و فنلاند، مدیرعامل نوکیا و رییس هیات مدیره شرکت شاتل به نمایندگی از کنسرسیوم دارندگان فرکانسTDD-LTE ، تفاهمنامه همکاری با شرکت فنلاندی نوکیا برای گسترش این تکنولوژی در کشور بسته شد.
بنابر اظهارات محمد حسن شانه ساز زاده، رییس هیات مدیره شاتل، قرار است براساس این تفاهمنامه از دانش فنی و راهکارهای نوکیا برای ارائه سرویس TDD-LTE در کشور استفاده شود. شرکت نوکیا با داشتن 114 هزار نیرویی انسانی و 27 میلیارد یورو درآمد سالانه یکی از مطرحترین شرکتهای دارنده دانش فنی درزمینه شبکه موبایل است. حدود یک ماه پیش کنسرسیومی که عمده سهام آن در اختیار شرکتهای شاتل، هایوب، پیشگامان کویر یزد و آسیاتک بود، توانستند برنده مزایده دریافت فرکانس TDD-LTE از سویی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شوند. شرکتهای دارنده مجوز ارتباطات ثابت(FCP) که قصد ورود به این بازار را دارند میتوانند از امکانات شبکه این کنسرسیوم استفاده و سرویسهای خود بر بستر TDD-LTE را ارائه کنند. با کمک فناوری TDD-LTE فارغ از بستر کابل مسی، شرکتهای اینترنتی امکان ارایه سرویسهای اینترنت وایرلس با سرعت بالا تا سقف ۱۵۰ مگابیت برثانیه را خواهند داشت. براساس برنامه کنسرسیوم یاد شده ، خدمات بر بستر این شبکه جدید تا ۶ ماه آینده در شهرهای بزرگ کشور و به صورت عمومی در اختیار کاربران نهایی قرار خواهد گرفت.
قضیه این چیه دوستان؟؟
یعنی شاتل هم میخواد TDD-LTE ارائه بده
ایول عالیه که
الان ایرانسل هم ارائه میده و با سرعت خیلی بالایی هم ارائه میده
اما سرویس هاش خیلی گرونه
djsec6004
14-09-2016, 10:27
دوستانی که سرویس شاتل لند رو نخریدن یا سرویس ارت دارن تست کنن ببینن برای اونا هم سرعت کمه !
ممنون
[QUOTE=L.O.N.E.L.Y;8880336]حالا کجا باید شکایت کنیم؟
پشتیبانی شاتل که زیر بار نرفت
بخش تماس با ما شاتلند هم که جواب نمیده
حتما باید به تنظیم مقررات شکایت بنویسیم
تو آرتم مشکل داره سرورای شاتل لند فعلا دست نگه دارید فکر کنم سروراشون خراب شده
djsec6004
14-09-2016, 10:29
قضیه این چیه دوستان؟؟
یعنی شاتل هم میخواد TDD-LTE ارائه بده
ایول عالیه که
الان ایرانسل هم ارائه میده و با سرعت خیلی بالایی هم ارائه میده
اما سرویس هاش خیلی گرونه
اگه مخابرات بزاره که خیلی خوبه یه ملت خلاص میشن از نویز و ....
vampireXZX
14-09-2016, 10:52
دوستان تو این صفحه برین شرایظ استفاده و قونین شاتل لند!خط آخر و تازه اضافه کردن یا از اول بود؟!!
• انتقـال فایل از سـرورهای دیگر به سرورهای شاتــللند دارای مـحدودیت ۱۰ گیگابایت است. به صورتی که فایلهای انتقال داده شده از سـرورهای دیگر نباید از ۱۰ گیـگابایت در حساب کاربری بیشتر شود. قابل ذکر است کاربران میتوانند با حذف فایلهای انتقال داده شده و کاهش آنها به کمتر از ۱۰ گیگابایت مجددا از انتقال فایل استفاده کنند.
دوستان تو این صفحه برین شرایظ استفاده و قونین شاتل لند!خط آخر و تازه اضافه کردن یا از اول بود؟!!
• انتقـال فایل از سـرورهای دیگر به سرورهای شاتــللند دارای مـحدودیت ۱۰ گیگابایت است. به صورتی که فایلهای انتقال داده شده از سـرورهای دیگر نباید از ۱۰ گیـگابایت در حساب کاربری بیشتر شود. قابل ذکر است کاربران میتوانند با حذف فایلهای انتقال داده شده و کاهش آنها به کمتر از ۱۰ گیگابایت مجددا از انتقال فایل استفاده کنند.
تو صفحه اول که نوشته 150 گیگ
اصلا معلوم نیست چه خبره:n02:
vampireXZX
14-09-2016, 11:39
همه فایلهای اکانتمو پاک کردم بعد دو تا فایل 150مگی ریموت کردم سریع آپلود شد و با سرعت 1.5MB دانلود میشد!ولی فایلهای 1 گیگی و 700مگی هر چی زدم ریموت نشد!!فک کنم محدویت ریموت و بیشتر کردن!!!
و جالبه که بدونید سرورها مشکلی ندارن چون فایلهایی که تو دانلود سنتر و گیم سنتر گذاشتن با نهایت سرعت دانلود میشن!
maniya12
14-09-2016, 12:21
ممنون
لینک:
سرعت برای من کم نیست و اوکیه
L.O.N.E.L.Y
14-09-2016, 12:35
فایل هام رو آوردم زیر 10 گیگ بازم سرعت دانلود درست نشد
آقا اگه این قضیه به پشتیبانی شاتل مربوط نیست پس به کی مربوطه ما هزینه این طرح شاتلند رو به حساب شاتل ریختیم و تو مای شاتل خریداری کردیم حالا چرا زیر بار نمیره پشتیبانی؟
من هم سرویس اکو دارم و هم بسته شاتل لند خریدم اما سرعتم مشکلی نداره و داره با حداکثر سرعت از آپلودسنتر دانلود میکنه
اگه سرورها مشکل داشته باشن باید برای همه اینطور باشه، احتمالا بعضی از مراکز رو به دلیل کمبود پهنای باند محدود کردن
vampireXZX
14-09-2016, 13:12
فایل هام رو آوردم زیر 10 گیگ بازم سرعت دانلود درست نشد
آقا اگه این قضیه به پشتیبانی شاتل مربوط نیست پس به کی مربوطه ما هزینه این طرح شاتلند رو به حساب شاتل ریختیم و تو مای شاتل خریداری کردیم حالا چرا زیر بار نمیره پشتیبانی؟
فایلهارو که زیره 10GB آوردین باید دوباره آپلود کنین!!واسه من که سرعت بالا داد ولی بعدش دیگه هیچی آپلود نشد نمیدونم چجوریه!
پشتیبانی شهر ما که هر چی زنگ میزنم از دیروزه میگه این شماره قطع میباشد شماره گیری نکنید!به شاتللند هم پیام دادم جواب نمیدن!
vampireXZX
14-09-2016, 13:13
من هم سرویس اکو دارم و هم بسته شاتل لند خریدم اما سرعتم مشکلی نداره و داره با حداکثر سرعت از آپلودسنتر دانلود میکنه
اگه سرورها مشکل داشته باشن باید برای همه اینطور باشه، احتمالا بعضی از مراکز رو به دلیل کمبود پهنای باند محدود کردن
الان شما میتونین تو آپلود سنتر فایلی رو انتقال بدین؟!
L.O.N.E.L.Y
14-09-2016, 13:22
فایلهارو که زیره 10GB آوردین باید دوباره آپلود کنین!!واسه من که سرعت بالا داد ولی بعدش دیگه هیچی آپلود نشد نمیدونم چجوریه!
پشتیبانی شهر ما که هر چی زنگ میزنم از دیروزه میگه این شماره قطع میباشد شماره گیری نکنید!به شاتللند هم پیام دادم جواب نمیدن!
با بخش گفتگوی آنلاین چت کن
هرچی بهش میگی اقا من این طرح رو از سایت شاتل گرفتم میگه به ما مربوط نیست با بخش تماس ما شاتلند در میان بزارید
من آسیاتک بودم جمع کردم اومدم شاتل فقط به خاطر شاتلند
اینطوری باشه باز میرم آسیا
vampireXZX
14-09-2016, 13:30
با بخش گفتگوی آنلاین چت کن
هرچی بهش میگی اقا من این طرح رو از سایت شاتل گرفتم میگه به ما مربوط نیست با بخش تماس ما شاتلند در میان بزارید
من آسیاتک بودم جمع کردم اومدم شاتل فقط به خاطر شاتلند
اینطوری باشه باز میرم آسیا
گفتگوی آنلاین میگه منتظر باشید تا یکی از کارکنان جواب بده!بعد مینویسه میگه پشتیبانی داره با بقیه کاربرا مکامله میکنید لطفا بعد پیام بدید!!!
امروز بعداز ظهر میرم شرکت یکم سروصدا کنم شاید درست بشه :D
ممنون
لینک:
واسه من که شاتل لند ندارم و سرویسم اکو 128nfg هست ، بین 2 تا 13 کیلوبایت نوسان داره و پایدار نیست و همش قطعی داره!
الان شما میتونین تو آپلود سنتر فایلی رو انتقال بدین؟!
نه، فایل هایی که قبلا تو اکانتم بود رو میگفتم که البته الان این لینکی که دوستمون از شاتلند گذاشتن رو تست کردم سرعت زیر 10 کیلوبایت بود!! اما فایل هایی که قبلا تو اکانتم آپلود کرده بودم مشکلی نداره
شاید دارن سرور جدید اضافه میکنن و فایل هایی که روی سرورهای قدیمی هست مشکلی نداره
vampireXZX
14-09-2016, 18:08
دوستان امروز رفتم شرکت گفتن مشکل شاتل لند سرارسریه و دارن سرورهارو بروزرسانی میکنن و زمان دقیق درست شدن سرورها معلوم نیست و فعلا اختلال دارن!
برای سرعت سرویس ها هم پرسیدم گفت که همه سرویس ها تا 16مگ بازه ولی ساعتایه شلوغی سرویس های 128 همون 128 میشه سرعتشون و سرویس های 8مگ هم همون 8مگ میشن!فرقشون فقط همینه!خودش گفت به نظر من 128هم بگیرین کافیه لازم نیست هزینه اضافی کنین!!
بستههای ترافیک ۳ گیگابایتی و ۱۰۰ گیگابایتی شاتل تا روز ۳۱شهریور ۹۵ با تخفیفهای ویژه به مشتریان فعلی شاتل ارایه میشوند.
به گزارش روابط عمومی شاتل، به دنبال استقبال بینظیر کاربران از جشنوارههای قبلی خرید بستههای ترافیکی، مشتریان فعلی شاتل میتوانند از ۲۵ تا ۳۱ شهریور ۱۳۹۵ بسته ترافیک ۳ گیگابایتی شاتل (با اعتبار ۳ روزه) را با قیمت استثنایی ۳۰۰۰ تومان و بسته ۱۰۰ گیگابایتی شاتل را با ۴۰ درصد تخفیف تنها به قیمت ۹۹۲۴۰ تومان خریداری کنند. مهلت استفاده از بسته ۳ گیگابایتی ۳ روز است. همچنین مبلغ مالیات بر ارزش افزوده نیز به قیمت هر بسته اضافه خواهد شد.
این شرایط در کلیه شهرهای کشور در اختیار مشتریان خواهد بود. گفتنیست، این تخفیف تنها ویژه این بستههای ترافیکیست و دیگر بستههای ترافیک شاتل از این تخفیف برخوردار نخواهند بود.
دوستان این قضیه محدود شدن سرویس ، اگر بعد از محدود شدن 5 تومان اضافه بدی ؛ و از محدودیت در بیای دوباره که محدود نمی کنن؟
از محدودیت در میاد ولی اگه بازم دانلود کنی دوباره محدود میکنه. حتی دوره بعد هم که تمدید کنی از اول ریست نمیشه. بازم نگاه میکنه ببینه خیلی دانلود میکنی دوباره محدود میشی.
M0hsen3D
15-09-2016, 11:36
دوستان اگه بسته 100 گیگ جدیدو بخری اول از 100 گیگ 3 ماهه قبلیه کم میشه یا از 100 گیگ جدید؟ از جدیده کم بشه کاملا ضرر هست!!
M0hsen3D
15-09-2016, 11:54
دوستان من از پشتیبانی شهرمون پرسیدم گفت اول از روز شماره کم میشه یعنی اون 3 ماهه!! اما هرماه اول اول از اون اینترنت پایه کم میشه بعد دوباره از 100 گیگه کم میشه چجوریه جریانش؟؟
سلام
دوستان عزیز سرویس شاتل چطوره ؟
وضعیت شبانش چی ؟؟
آپلود سنتر قضیه اش چیه ؟ از چه سرورهایی میشه اپلود کرد به شاتل ؟؟؟
L.O.N.E.L.Y
16-09-2016, 12:13
دوستان چیزی میتونید تو آپلودسنتر شاتلند آپلود کنید؟
من فایلای زیر دو گیگ از سرور خارجی میزارم آپلود نمیشه, الان چند روزه همینطوره, سرور داخلی رو تست نکردم
دوباره نامحدود آرت 3 محدود شدم :n02:
سه چهر روز فقط رفتم تلگرام و واتساپ و یوتیوب نرفتم.
مهربون شدن از محدودیت در اوردن.
دوستان الان من جشنواره دارم بعد این ک حجم تموم شد میتونم سرویس بسوزونم ارت بگیرم؟
دوستان الان من جشنواره دارم بعد این ک حجم تموم شد میتونم سرویس بسوزونم ارت بگیرم؟
فکر نمیکنم مشکلی باشد ولی به نظرم اگر از بسته های حجمی جشنواره استفاده کنید برایتان با صرفه تر باشد.
maniya12
17-09-2016, 01:59
دوباره نامحدود آرت 3 محدود شدم :n02:
سه چهر روز فقط رفتم تلگرام و واتساپ و یوتیوب نرفتم.
مهربون شدن از محدودیت در اوردن.
سلام میشه بگین روزی چند گیک مصرف کردین محدود شدین؟چون من خودمم آرت 3 دارم
Masoud-Susa
17-09-2016, 10:27
کسی تونست این مورد رو بفهمه که اگه این 100 گیگ ترافیک رو بخریم اول از اون ترافیک زماندارمون کم میشه یا از این ترافیک که بدون محدودیت زمانیه؟
M0hsen3D
17-09-2016, 11:40
کسی تونست این مورد رو بفهمه که اگه این 100 گیگ ترافیک رو بخریم اول از اون ترافیک زماندارمون کم میشه یا از این ترافیک که بدون محدودیت زمانیه؟
کسی نبود؟؟؟
کسی نبود؟؟؟
خوب داداش زنگ بزن از خود شاتل بپرس :|
منطقا اول از ترافیک زماندار کم میکند ولی برای اینکه خیالتان راحت شود از خودشان هم بپرسید.
omid7000
17-09-2016, 12:17
سلام دوستان
تغییر سرعت از 128 به 16 مگ چقدر سرعت وبگردی بالا میره ؟ لطفا یکی که 16 مگ خریده جواب بده.
سرعت بالا تو وب گردی تاثیر نداره مگه اینکه بخوای ویدئو انلاین تماشا کنی برای وب گردی 2 مگابیت کافیه
omid7000
17-09-2016, 13:42
سرعت بالا تو وب گردی تاثیر نداره مگه اینکه بخوای ویدئو انلاین تماشا کنی برای وب گردی 2 مگابیت کافیه
من الان 128 شاتل دارم این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تبلیغم دیدم نظر شما مثبته بگیرم یا نه من اهل ویدئو آنلاین نیستمسرعت وبگردی برام مهمه.
maniya12
17-09-2016, 17:54
سلام دوستانی که اطلاع دان میشه بگن با سرویس آرت3 میشه چند گیگ در روز مصرف داشت که محدود نشد؟
با تشکر
ali-1991
17-09-2016, 19:25
دوستان این محدودیت فروش در مرکز مخابراتی یعنی چی همون نبود پورت خالی هست یا چیز دیگر؟ زمان بر هست رفع این مشکل یا اصلا مشخص نیست؟ به نظر میاد تقریبا از خرداد این مشکل وجود داره با پشتیبانی صحبت کردم گفت چند روز آینده برطرف میشه اما فکر میکنم برای جذب مشتری و پیش ثبت نام همچین حرفی زد امیدوارم که رفع بشه به زودی.
maniya12
17-09-2016, 20:36
دوستان این محدودیت فروش در مرکز مخابراتی یعنی چی همون نبود پورت خالی هست یا چیز دیگر؟ زمان بر هست رفع این مشکل یا اصلا مشخص نیست؟ به نظر میاد تقریبا از خرداد این مشکل وجود داره با پشتیبانی صحبت کردم گفت چند روز آینده برطرف میشه اما فکر میکنم برای جذب مشتری و پیش ثبت نام همچین حرفی زد امیدوارم که رفع بشه به زودی.
به احتمال زیاد پهنای باند کم آوردن اون منطقه و شک نکن اگه پهنای باند باشه زیر 3ماه برطرف نمیشه البته اگه سریع کارای اداریش رو انجام بدن
THE VAIPER
17-09-2016, 23:44
دوستان مشکل شاتل لند درست شد می خوام بگیرم؟
الان محدودیت هاش چطور شده؟ حداکثر حجمی که میشه لیچ کرد چقدره؟
maniya12
18-09-2016, 01:51
سلام دوستانی که اطلاع دان میشه بگن با سرویس آرت3 میشه چند گیگ در روز مصرف داشت که محدود نشد؟
با تشکر
دوستان لطفا راهنماییم کنید
دوستان لطفا راهنماییم کنید
هیچکس نمیتونه جواب دقیقی به این سوال بده. تنها چیزی که من مطمئن هستم اینه که اگه پشت سر هم دانلود بشه سریعتر محدود میکنن. بین دانلودهاتون فاصله بندازید.
سلام دوستان
من تازه شاتل گرفتم چندتا سوال داشتم :
۱_من طرح ۶ مگ و ۶ گیگ حجم با دانلود شبانه گرفتم . می خواستم ببینم اگر زیاد دانلود کنم محدود می شم ؟ یعنی سرعت کم می شه ؟
۲_اگر خواسته باشم سرویسم رو تغییر بدم باید به نمایندگی بگم ؟ چون تو قسمت تغییر سرعت فقط یکدونه سرویس هست که می تونم به اون تغییر بدم و برای بقیه گفته به نمایندگی تماس بگیرید !!!!
۳_اگر سرویس ۱۲۸ بگیرم سرعتم در روز فرق می کنه ؟ اینجوری بگم که در آسیاتک شما هر سرویسی بگیرید سرعت رو تا جایی که خطتون بکشه میده فقط سرعت دانلود شبانش فرق داره ... حالا می خواستم بدونم شاتل هم همینجوریه یا هر سرویسی بگیرم همون سرعت رو میده ؟
الان خط من روی ۱۶ مگ بسته شده ولی سرعتم به انداره ی همون سرویس ۶ مگ هست
ممنون
sadegh571
18-09-2016, 19:57
دوستان این برنامه امروزی ها دیگه کد حجم رایگان نمیده؟
لام
وضعیت شبانش چی ؟؟
لام
وضعیت شبانش چی ؟؟
سلام
شبانه خوبه نبستا ولی زیاد دانلود کنی سرعتت پله پله میشه در حد دایال اپ حتی ازونم بدتر
اپلودسنتر شاتل لند هم بستگی به شانس و اقبالت داره و باید تست کنی.بوده از ی سرور در حد چند ثانیه لیچ کرده و روز بعد از همون سرور به کل نشده!!!
فرستاده شده از LG-K500ِ من با Tapatalk
omid7000
19-09-2016, 12:02
سلام
شبانه خوبه نبستا ولی زیاد دانلود کنی سرعتت پله پله میشه در حد دایال اپ حتی ازونم بدتر
اپلودسنتر شاتل لند هم بستگی به شانس و اقبالت داره و باید تست کنی.بوده از ی سرور در حد چند ثانیه لیچ کرده و روز بعد از همون سرور به کل نشده!!!
,والا من پول دادم شبانمو رایگان کردم یه بسته 50 گیگی هم با ترفند بهم فروختن الان تو سه ماه گذشته هرچی شبانه دانلود کردم از 50 گیگ کم شده زنگ زدم مغلطه کردن
الان بهترین گزینه پیشگامان 390 روز 39 گیگ شبانه 1 تا 7 رایگان مال اصفهان تهرانم 500 گیگ 500 روز 50 ت
TranceaweSome
19-09-2016, 15:38
ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن عید غدیر خم، خرسندیم به اطلاع برسانیم به همین مناسبت هدیه ویژهای به کلیه مشتریان سرویسهای مختلف شاتل در سراسر کشور اختصاص خواهد یافت.
هدیه شاتل به مشتریان سرویسهای خانواده اکو ۲ گیگابایت ترافیک رایگان با اعتبار ۳ روز (از زمان فعالسازی) است و هدیه ویژه مشتریان سرویسهای پهنای باند (Dedicated) و نامحدود (ART)، پنج هزار (۵،۰۰۰) تومان اعتبار برای تماشای آنلاین فیلم و سریال در وبسایت نماوا خواهد بود.
توجه شما را به چند نکته مهم در این باره جلب میکنیم:
هدایای یاد شده برای مشتریان دارنده سرویسهای خانوادهی اکو به مشتریانی اختصاص خواهد یافت که در زمان تخصیص هدیه، در حال استفاده و یا قطع به علت اتمام ترافیک باشند.
مشتریانی که درخواست تغییر سرویس ایشان در سیستم ثبت و فعال شده است، مشمول این طرح نخواهند بود.
اختصاص هدیه به مشتریان سرویس های اکو، با توجه به تعداد بالای مشتریان، ممکن است تا پایان روز چهارشنبه ۳۱ شهریور به طول انجامد.
هدایای مشتریان دارنده سرویسهای اختصاصی (Dedicated) و سرویسهای نامحدود (ART) که در وب سایت نماوا عضو هستند، نیز تا پایان روز چهارشنبه ۳۱ شهریور اختصاص خواهد یافت. مشتریانی که تا کنون از خدمات نماوا استفاده نکردهاند، با عضویت در این وبسایت میتوانند از اعتبار اختصاص یافته برای تماشای آنلاین فیلمها و سریالهای مورد علاقه خود استفاده کنند.
با سپاس
امور مشتریان گروه شرکتهای شاتل
omid7000
19-09-2016, 16:11
هدیه پیشکشتون گیگ مردم نخورید خوبه.
دوستان این هدیه که امروز داده رو چطور میتونم دریافت کنم هر چه گشتم چیزی پیدا نکردم خودش اتوماتیک فعال میشه؟
من بسته eco - optical دارم
sajad-tnt
20-09-2016, 11:56
منم Eco-Optimal هستم و هدیه ایی به پنلم اضافه نشده!...
یا این هدیه فقط برای Eco و Art هست, یا تا فردا احتمالا باید اضافه شه!...
samkaveh
20-09-2016, 18:39
برای استفاده از شاتل لند بعد از خرید اشتراک حتما باید توی سایتهای مربوطه ثبت نام کنی یا خود سیستم متوجه میشه که از اشتراک اصلی کم نکنه ممنون
| SoRoush 8K |
20-09-2016, 19:20
برای استفاده از شاتل لند بعد از خرید اشتراک حتما باید توی سایتهای مربوطه ثبت نام کنی یا خود سیستم متوجه میشه که از اشتراک اصلی کم نکنه ممنون
ثبت نام نمیخواد متوجه میشه .
فقط برای استفاده از آپلود سنتر باید ثبت نام کنی .
TranceaweSome
20-09-2016, 23:11
دوستان آخر نفهمیدم ساعت رایگانه شاتل از 1 هستش یا 2 ! مسئول بخش فروش به من گفت 1 در صورتی که تو سایت زده 2
دوستان آخر نفهمیدم ساعت رایگانه شاتل از 1 هستش یا 2 ! مسئول بخش فروش به من گفت 1 در صورتی که تو سایت زده 2
فک کنم بستگی به طرحت داره
واسه ما که eco هست از یکه
sajad-tnt
21-09-2016, 09:24
هدیه ی عید غدیر (2گیگ حجم) برای من فعال شد...
دستشون دردنکنه...
:n12:
برای منم فعال شد
دوستان حواستون باشه مدت اعتبارش 3 روزه و از جزییات ترافیک میتونید باقیماندشو ببینید
Sent from my LG-K500 using Tapatalk
دقيقا كجا نشون ميده كه فعال شده
دقيقا كجا نشون ميده كه فعال شده
به حجمت اضافه شده و همچنین تو جزییات ترافیک نشون میده
به حجمت اضافه شده و همچنین تو جزییات ترافیک نشون میده
اضافه نشده براي من پس البته من اون ٢ گيگ امروزي ها رو گرفتم اين اون نيست كه
برای منم هنوز اضافه نشده
البته گفته بودن به علت تعداد بالای مشترکین تا آخر هفته طول می کشه که به همگی بدن
برای منم هدیه رو داد
+ دوستان پروفایل گیم را فعال کردم پینگ داخلی از 40 به 12 رسید :n04:
sadegh571
21-09-2016, 22:26
برای منم هدیه رو داد
+ دوستان پروفایل گیم را فعال کردم پینگ داخلی از 40 به 12 رسید :n04:
پروفایل گیمو چطور فعال کردید؟
سرعتتون چقدره؟
senator2011
22-09-2016, 00:30
کسی میدونه این کدوم ISp هستش؟
ISP of your IP: Gulf Cyberian Trading LLC
دوستان پروفایل گیم را فعال کردم پینگ داخلی از 40 به 12 رسید :n04:
آره ، حالت fast ( یا به اصطلاح گیم ) خوب پینگو میاره پایین!
پروفایل گیمو چطور فعال کردید؟
سرعتتون چقدره؟
زنگ بزنین فعال می کنند . سرعت رو 5 مگ بستن
mohsen250
22-09-2016, 15:47
سلام. من تازه میخواستم شاتل بگیریم. خواستم بدونم این طرح تابستانی که تمدید کردن 110 گیگ. 87.500 ارزش داره بگیرم؟
زنگ بزنین فعال می کنند . سرعت رو 5 مگ بستن
احتمالا خط شما نمیکشیده ؛ چون در حالت fast یا همون گیم ، حداکثر تا 9مگ خط رو باز میذارن ( واسه من الان رو 9مگ بستن )
omid7000
22-09-2016, 15:56
سلام. من تازه میخواستم شاتل بگیریم. خواستم بدونم این طرح تابستانی که تمدید کردن 110 گیگ. 87.500 ارزش داره بگیرم؟
سلام
تابستون تموم شد و قاعدتا جشنواره هم همینطور 110 گیگم 100 گیگشو باید تو 100 روز مصرف کنی باقیمانده 10 گیگ برای یه سالته که مجبوری دوباره بسته بخری.
ash.navid
22-09-2016, 16:45
تو شاتل لند از کجا بفهمیم چقد اپلود طول میکشه ؟ من باید بعد چند دقیقه رفرش کنم تا بفهمم فایل اپلودش تموم شده یا نه
تو شاتل لند از کجا بفهمیم چقد اپلود طول میکشه ؟ من باید بعد چند دقیقه رفرش کنم تا بفهمم فایل اپلودش تموم شده یا نه
مشخص نیست.تنها راهش همون رفرشه
احتمالا خط شما نمیکشیده ؛ چون در حالت fast یا همون گیم ، حداکثر تا 9مگ خط رو باز میذارن ( واسه من الان رو 9مگ بستن )
ولی تا قبل از فعالسازی خط من روی 6 مگ بود :n13:
ash.navid
22-09-2016, 18:10
مرسی یه سوال دیگه هیچ راهی هستش لینکی که idm از یه فایل ویدیویی میده رو بشه اپلود کرد مثلا سایتی نیست که اینجور لینکا توش اپلود بشه بعد انتقالش داد یه شاتل لند قبلنا rodfile این کارو میکرد الان سایتی نمیشناسم نمونش این لینک زیر
پ.ن نمیزاره لینک بزارم اما سایت هایی مثل واتچ سریز دات ای سی
سلام؛
این هدیه ی عید غدیر محدودیت زمانی (از فلان ساعت تا فیلان ساعت) داره؟
یعنی هم زمان با ترافیک پایه فعاله، اول از هدیه استفاده می شه؟
ولی تا قبل از فعالسازی خط من روی 6 مگ بود :n13:
وقتی حالت fast فعال میشه ، نویز خط بیشتر میشه و کشش خط میاد پایین...
وقتی حالت fast فعال میشه ، نویز خط بیشتر میشه و کشش خط میاد پایین...
یک چیز خیلی عجب الان به صورت خودکار از این حالت در اومد .
ash.navid
23-09-2016, 11:29
مرسی یه سوال دیگه هیچ راهی هستش لینکی که idm از یه فایل ویدیویی میده رو بشه اپلود کرد مثلا سایتی نیست که اینجور لینکا توش اپلود بشه بعد انتقالش داد یه شاتل لند قبلنا rodfile این کارو میکرد الان سایتی نمیشناسم نمونش این لینک زیر
پ.ن نمیزاره لینک بزارم اما سایت هایی مثل واتچ سریز دات ای سی
کسی اطلاع نداره؟
sadegh571
23-09-2016, 13:24
کسی اطلاع نداره؟
لینک ویدئو مثلا از چه سایتی؟
TranceaweSome
23-09-2016, 14:15
کسی اطلاع نداره؟
بعضي سايت ها اجازه ريموت نميدن. به اين صورت كه اون لينكي كه idm ميده بهتون فقط توسط ip خودتون ميشه دانلودش كرد
به هر حال شما ميتونيد از upera.co استفاده كنيد
ash.navid
23-09-2016, 14:18
لینک ویدئو مثلا از چه سایتی؟
تو همون سایت watchseries
از 7 8 تا جای مختلف میزارن همه رو توی شاتل لند امتحان کردم فایل چند کلیوبایتی php سیو میکنه با اینکه تا 2 گیگ لیچ میشه کرد ولی لینک بازی از دانلودها گذاشتم گفت تا چند دقیقه دیگه انتقال پیدا میکنه اما نکرده لینکای 2 گیگی بود
sadegh571
23-09-2016, 14:23
تو همون سایت watchseries
از 7 8 تا جای مختلف میزارن همه رو توی شاتل لند امتحان کردم فایل چند کلیوبایتی php سیو میکنه با اینکه تا 2 گیگ لیچ میشه کرد ولی لینک بازی از دانلودها گذاشتم گفت تا چند دقیقه دیگه انتقال پیدا میکنه اما نکرده لینکای 2 گیگی بود
اون سایت رو باید اول فایلشو توی vps بریزید بعد از اونجا تو شاتل لند آپلود کنید.
از سایت دانلودها هم میشه تو شاتلند ریموت کرد فقط باید صبر کنید چون بعضی وقتا سرورشون خیلی ترافیک داره. (منظورم سرور شاتلنده.)
L.O.N.E.L.Y
24-09-2016, 11:49
بچه ها جریان این ترافیم مای شاتل چیه؟
امروز برام پیغام اومد که حجم اینترنت من تموم شده
رفتم تو سایت شاتل گفت 200 مگ هدیه رو فعال کن
منم فعال کردم ولی من مطمئن بودم که حدود 4 تا 5 گیگ ترافیک دارم و این پیغام اتمام ترافیک برام اومده
بعد با پشتیبانی آنلاین صحبت کردم یارو یه چیزای عجیبی میگفت
که ترافیک اصلی به ترافیک مای شاتل ربط داره و از این جور چیزها
بعد گفتم الان چقد حجم دارم گفت همون 200 مگ
بعد خودم نگاه میکنم 4 گیگ و خورده ای دارم
اینم عکسش:
مگه الان ترافیک اصلی من همون 4 گیگ و خورده ای نیست؟
اونم که تو پرانتزه ترافیک باقیمانده سایت شاتلنده؟
پس چرا امروز برام این پیغام اومد
پ.ن: یا اون که نقطه خورده بقل 4 گیگ و خورده ای زده 2 اون ترافیک منه؟
L.O.N.E.L.Y
24-09-2016, 11:55
بچه ها جریان این ترافیک مای شاتل چیه؟
منم فعال کردم ولی من مطمئن بودم که حدود 4 تا 5 گیگ ترافیک دارم و این پیغام اتمام ترافیک برام اومده
اینم عکسش:
bagbagoo
24-09-2016, 13:59
اینم عکسش:
این ترافیکی که زده اولا چهار گیگ نیست، بلکه 4780 گیگه.شما طرح شاتللند خریدی که حجمش 5000 گیگ هست.شما یه مقدارشو استفاده کردی که شده 4780 گیگ.اون 0.2 اخرش هم همون 200 مگی هست که فعال کردی.پشتیبانی درست گفته چون اگر حجم اصلی اینترنتت تموم بشه نمیتونی از سهمیه ترافیک مربوط به شاتللند استفاده کنی.باید اول سرویستو مثلا یک گیگ شارژ کنی تا بتونی استفاده کنی.اینم که میبینی اینجوری زده چون مجموع ترافیک شاتللند و اینترنت عادی (حجم پایه+حجم بسته شاتتلند) رو با هم زده.
یکم دقت کنی اون بالا توی منوها بگردی قسمت گزارش بسته ها نگاه کنی همه چیز برات مشخص میشه.الان خودم حال ندارم توضیح بدم ولی خودت نگاه کنی میفهمی چی به چیه.
MR.MAHMOOD
24-09-2016, 18:17
ببخشید من سرویس یکساله شصت گیگ سرعت ۱۲۸ رو همین الان انلاین خریدم میخواستم ببینم سرعتش که تا ۱۲۸ محدود نیست و ایشالا که سرعت بالاتره ذرسته؟ من فقط واسه گیم میخوام چون که صد و بیست و هشت خیلی پایینه واسه گیم
sadegh571
24-09-2016, 18:31
ببخشید من سرویس یکساله شصت گیگ سرعت ۱۲۸ رو همین الان انلاین خریدم میخواستم ببینم سرعتش که تا ۱۲۸ محدود نیست و ایشالا که سرعت بالاتره ذرسته؟ من فقط واسه گیم میخوام چون که صد و بیست و هشت خیلی پایینه واسه گیم
تا جایی که خططتون بکشه سرعت رو تنظیم میکنن و معمولا روی 16 مگ میذارن.
اینم عکسش:
در تکمیل کامنت قبلی میتونی اپلکیشن شاتل هم استفاده کنی یا از طریق سایت مای شاتل بری قسمت گزارش ها > گزارش بسته ها
و بسته های فعال و محدود منقضی شده رو به همراه جزئیات ببینی
sadegh571
25-09-2016, 15:42
دوستان امروز ساعت 1 ظهر، 2گیگ اعتبار به بسته های من اضافه شده. شما میدونید برای چی هست؟
برای شما هم اومده؟
sadegh571
25-09-2016, 15:48
دوستان امروز ساعت 1 ظهر، 2گیگ اعتبار به بسته های من اضافه شده. شما میدونید برای چی هست؟
برای شما هم اومده؟
rahman0158
25-09-2016, 15:59
برای شما هم اومده؟
2 گیگ 3 روزه بابت عیده
شاتل لند من خراب شده یا کلا داون شده ؟
هر فایلی رو میخوام دانلود کنم ارور میده
2 گیگ 3 روزه بابت عیده
من كه مسافرت بودم فعال شده
امشب تاريخ انقضاء ميرسه چرا اخه
چه جوري مصرف كنم
من كه مسافرت بودم فعال شده
امشب تاريخ انقضاء ميرسه چرا اخه
چه جوري مصرف كنم
بزن دانلود کن :n02:
kalantarahura
26-09-2016, 07:34
سلام. دوستان داستان محدودیت 10 گیگی شاتل لند چی بوده؟میخوام شاتل بگیرم بخاطر شات لند. ممنون میشم بگین. هنوز همون 150 گیگ فضا پابرجاست؟
سلام. دوستان داستان محدودیت 10 گیگی شاتل لند چی بوده؟میخوام شاتل بگیرم بخاطر شات لند. ممنون میشم بگین. هنوز همون 150 گیگ فضا پابرجاست؟
در لحظه ١٠ گيگ بيشتر نميتوني ريموت كني فكر كنم
بايد پاك كني دوباره ١٠ تا ديگه
kalantarahura
26-09-2016, 08:00
در لحظه ١٠ گيگ بيشتر نميتوني ريموت كني فكر كنم
بايد پاك كني دوباره ١٠ تا ديگه
ممنون عزیز. فضای ذخیره سازی مگه 150 گیگ نیست؟کمش کردن؟
ممنون عزیز. فضای ذخیره سازی مگه 150 گیگ نیست؟کمش کردن؟
چرا ١٥٠ براي آپلود هنوز هست مثل قديم فقط ريموت محدود شده
سلام دوستان یه سوال داشتم...
من سرویس شاتلم فعال شده فقط یه چیزی...
الان dl rate من 14 مگ ولی متغیره:n35:
مثلا میره رو 13 مگ _میره رو 15 مگ (به مرور زمان نه یهویی)
قبلا که پارس آنلاین داشتم وقتی isp مثلا رو 14 مگ ست میکرد دیگه رو اون 14 مگ میموند نه بیشتر میشد نه کمتر
میخواستم بدونم جریانش چیه؟؟!!
سلام بچه ها کسی تو منطقه ونک از شاتل و و نحوه سرویس دهیش راضیه؟ ترافیک مشتری ندارن؟
sadegh571
26-09-2016, 15:53
قبلا که پارس آنلاین داشتم وقتی isp مثلا رو 14 مگ ست میکرد دیگه رو اون 14 مگ میموند نه بیشتر میشد نه کمتر
زنگ بزن پشتیبانی بگو سرعتت رو برات روی 14 یا 13 مگ ست کنن.
سلام اگر مودمتون چیپش برودکام بود بگید یه راهکار میدم
Sent from my NX403A using Tapatalk
سلام اگر مودمتون چیپش برودکام بود بگید یه راهکار میدم
Sent from my NX403A using Tapatalk
از کجا بفهمم چیپ مودمم برودکامه ؟
دی لینک 2600u رنگ مشکی
از کجا بفهمم چیپ مودمم برودکامه ؟
دی لینک 2600u رنگ مشکی
معرفی و بررسی مودم هایی با چیپست برودکام ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
غول مرحله اخر
27-09-2016, 15:40
سلام
درسته که سرویس 2 گیگ اکو طرح دانلود شبانه رایگان نداره؟؟؟
سلام، دوستان، من یه ماه پیش اومدم شاتل،
سرویس 128 نامحدود، بدون هیچ مشکلی سرعت دانلودم همیشه 140-150 بود، حدود 40 گیگ هم مصرف داشتم ماه قبل، محدودم نشدم،
الآن چند روزه سایتهای خارجی کند باز میشن، سرعت دانلودشون پایین (ثابت نیست، از 15 تا 70-80)، یوتیوب فقط کیفیت 240 باز میشه ولی سایتهای ایرانی همچنان هیچ مشکلی ندارم همون 140-150 دانلود میکنه
میخواستم بدونم برا شما هم سایتهای داخلی با خارجی فرق داره؟ یا محدود شدم یا چی؟ از دیروز که شارژ کردم این مشکل پیش اومده
adelhardan
28-09-2016, 02:34
سلام
کسی میدونه سرویس های نامحدود مثل ارت 4 برای دانلود از شاتلند محدودیت حجمی دارن؟ یا سرعت برا شاتلند همیشه بازه؟
سلام
کسی میدونه سرویس های نامحدود مثل ارت 4 برای دانلود از شاتلند محدودیت حجمی دارن؟ یا سرعت برا شاتلند همیشه بازه؟
کلا سرویس های آرت هیچ ربطی به شاتل لند نداره و با شاتل لند مثل یه سایت عادی برخورد میشه و ترافیک مصرفی ازش هم محاسبه میشه که در صورت دانلود زیاد محدود میشید.
سلام، دوستان، من یه ماه پیش اومدم شاتل،
سرویس 128 نامحدود، بدون هیچ مشکلی سرعت دانلودم همیشه 140-150 بود، حدود 40 گیگ هم مصرف داشتم ماه قبل، محدودم نشدم،
الآن چند روزه سایتهای خارجی کند باز میشن، سرعت دانلودشون پایین (ثابت نیست، از 15 تا 70-80)، یوتیوب فقط کیفیت 240 باز میشه ولی سایتهای ایرانی همچنان هیچ مشکلی ندارم همون 140-150 دانلود میکنه
میخواستم بدونم برا شما هم سایتهای داخلی با خارجی فرق داره؟ یا محدود شدم یا چی؟ از دیروز که شارژ کردم این مشکل پیش اومده
باهاشون تماس گرفتم، اول میگفتن مشکلی نیست آنتی ویرستو غیرفعال کن - _ -
بعد که گفتم سایتهای داخلی مشکلی نداره، گفت کلا ترافیک خارجی چند روزه مختل شده همه این مشکل رو دارن
ولی اینجا که کسی ندیدم مشکلی داشته باشه.
قضیه چیه
داخلی: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خارجی: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت آپلود هم حتی ثابته.
maniya12
28-09-2016, 15:02
باهاشون تماس گرفتم، اول میگفتن مشکلی نیست آنتی ویرستو غیرفعال کن - _ -
بعد که گفتم سایتهای داخلی مشکلی نداره، گفت کلا ترافیک خارجی چند روزه مختل شده همه این مشکل رو دارن
ولی اینجا که کسی ندیدم مشکلی داشته باشه.
قضیه چیه
داخلی: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خارجی: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت آپلود هم حتی ثابته.
سلام دوست گرامی سرعت دانلود شما از سرورهای خارجی محدود شده میتونید برید سرویس بالاتر شارژ کنید سرعت دانلود از خارجتون درست شه سرویس شما لول شده و محدود شده از خارج ولی از سرورهای داخلی محدود نشده
maniya12
28-09-2016, 15:06
دوستان راهی هست یه تغییراتی تو مودم انجام بدیم پینگ پایینتر بیاد؟؟
سرویس گیمم هم فعاله
footballist
28-09-2016, 15:55
سلام،شبانه شاتل چطوره؟سرعتش خوبه؟تو ماه چقدر میشه گرفت.برای سرعتهای بالای ۱ مگ بگید لطفا مثل ۸مگ.
TranceaweSome
28-09-2016, 16:44
سلام،شبانه شاتل چطوره؟سرعتش خوبه؟تو ماه چقدر میشه گرفت.برای سرعتهای بالای ۱ مگ بگید لطفا مثل ۸مگ.
سرعتش خوبه مثله سرعت روزانست
اصلا معلوم نيست چقدر ميشه گرفت ولي مشخصا زياد دانلود كني محدود ميشي شدبدا
پشتيباني به يكي از دوستان من گفته بود هرشب حدودا ٦٠٠/٧٠٠ مگ مشكلي نداره
adelhardan
28-09-2016, 17:30
دوستان کسی ارت 4 شاتل نداره؟
یه ساعت پیش پشتیبانی شاتل با من تماس گرفت که سرویس ارت 4 دیگه فاکتور صادر نمیشه باید ارتقا بدم به ارت 5
میگه برای همه کسایی که این سرویس دارن اینطوری شده
maniya12
28-09-2016, 17:37
یه ساعت پیش پشتیبانی شاتل با من تماس گرفت که سرویس ارت 4 دیگه فاکتور صادر نمیشه باید ارتقا بدم به ارت 5
آرت2 و 4 برداشته شده دوست عزیز
adelhardan
28-09-2016, 17:43
اها مرسی
بی خبر برمیدارن و اطلاع نمیدن تا بعد پرداخت دوره
footballist
28-09-2016, 18:26
سرعتش خوبه مثله سرعت روزانست
اصلا معلوم نيست چقدر ميشه گرفت ولي مشخصا زياد دانلود كني محدود ميشي شدبدا
پشتيباني به يكي از دوستان من گفته بود هرشب حدودا ٦٠٠/٧٠٠ مگ مشكلي نداره
خیلی کمه که.به گیگ هم نمیرسه.من با این داغونی اسیاتک تا ۱.۵ گیگ میگیرم.
alemoazezo
28-09-2016, 19:06
سیستم شاتل حجم خوری دارد. در تاریخ پنج مهر یک گیگ ترافیک خریدم و تا زمان ارسال این پیام مصرف کل من حدود دویست مگ بوده است اما سیستم شاتل حجم باقی مانده من را سیصد مگ اعلام میکند ...
بهتره شما هم گزارش مصرفتون رو چک کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
timsar jackson
28-09-2016, 22:50
سرویسای اکو شاتل هم در صورت مصرف زیاد سرعتشون محدود میشه؟
TranceaweSome
28-09-2016, 23:12
سرویسای اکو شاتل هم در صورت مصرف زیاد سرعتشون محدود میشه؟
شبانه؟ بله
timsar jackson
28-09-2016, 23:14
شبانه؟ بله
مثلا با اکو 8 مگ با چه قدر دانلود محدود میشه؟
مثلا با اکو 8 مگ با چه قدر دانلود محدود میشه؟
مقدار مشخصی نداره
پله پله محدود میشه
شما یکشب در میون بزن دانلود.بعد از حدود یک هفته از ساعت 1 تا 3 سرعتت میشه در حد دایال اپ.از سه به بعد مث روز میشه و این پروسه ثابت میمونه و تقریبا خیالت راحته که سه بعد دانلود داری..
ali-1991
29-09-2016, 01:49
آرت2 و 4 برداشته شده دوست عزیز
عزیز آرت 3 هست یا اون هم حذف شده؟
سلام دوست گرامی سرعت دانلود شما از سرورهای خارجی محدود شده میتونید برید سرویس بالاتر شارژ کنید سرعت دانلود از خارجتون درست شه سرویس شما لول شده و محدود شده از خارج ولی از سرورهای داخلی محدود نشده
سلام، ممنون، آره با پشتیبانی تهران حرف زدم همینو گفت،
گفت اگه همینجوری مصرف کنی داخلی هم محدود میشه
مصرم 40 گیگ بوده، میخواستم مصرف نکنم قاعدتا نامحدود نمیگرفتم :|
هیچجا واضح اعلام نشده که مصرف منصفانه به چه صورت هست، سقف دانلود خاصی داره؟ الگوریتم خاصی داره؟ سقف دانلود به صورت روزانه س؟ هفتگیه؟ ماهانه س؟
پارس آنلاین 128 نامحدودش عالییی بود ولی حیف حذف کرد،
شاتل تمدید دوره هم تاثیری نداره و محودیت باقی میمنونه.
فک میکنم آخرین بازمانده از اینترنت نامحدود ها هم داره از بین میره، فقط 128 صبانت رو امتحان نکردم :(
جالبه با این وضیعت ما یکی از دوستان تو اتریش نامحدود 10 مگ داره، ماهی 23 یورو، کمترین پلن هم هست :)))
bigbang0661
29-09-2016, 12:29
مقدار مشخصی نداره
پله پله محدود میشه
شما یکشب در میون بزن دانلود.بعد از حدود یک هفته از ساعت 1 تا 3 سرعتت میشه در حد دایال اپ.از سه به بعد مث روز میشه و این پروسه ثابت میمونه و تقریبا خیالت راحته که سه بعد دانلود داری..
حرف ایشون تایید میشه. از یک تا سه عملا دیال آپه. کلا هر سرویسی بگیری بعد از چند روز شبانتو تا ساعت 3 محدود میکنن.
maniya12
29-09-2016, 13:58
عزیز آرت 3 هست یا اون هم حذف شده؟
آرت3 هست و حذف نشده
سلام خدمت دوستان...
من کرج میشینم، سرویس 128 شاتل بهمراه دانلود شبانه دارم. الان یه سالی بود استفاده میکردم سرعتو برام رو 8 مگ بسته
بودن یعنی با 1 مگ دانلود میکردم. دانلود شبانشم با اینکه از ساعت 1-2 سرعت کلا تعطیل میشه ولی بعدش همون سرعته صبحا رو میده
و شبی راحت 15 ، 16 گیگی دانلود میشد.
تو این 1.5 ماه اخیر مصرفم یکم بالا بود نزدیک 500 ، 600 گیگ دانلود کردم تا اینکه یه روز صبح بلند شدم دیدم خیلی کمتر از همیشه دانلود شده
بعد دیدم نامردا سرعتمو کم کردن و رو 2 مگ فیکس کردن یعنی سرعت دانلودم اومده رو 250 کیلوبایت و شبا 3 ،4 گیگ بیشتر دانلود نمیشه
همچین جدیداً شبا نتمو یه محدودیتی گذاشتن که قطع و وصل میشه هی.
زنگ زدم پشتیبانی گفت محدودیت از مرکز اعمال شده اگه میخوای سرعتت 8 مگ بشه سرویس 8 مگ بخر.
الان موندم سر 2 راهی میدونم اگه سرعت بالاتر بگیرم مثلا اگه سرویس 1 مگ بگیرم سرعتم بازم رو همون 2 مگی که الان هست فیکس میمونه و مثه قبل بیشتر
نمیده بهم.
زده به سرم سرویس 8 مگ آسیاتک که ماه 32000 تومان میفته بگیرم دانلود شبانشم 2 تا 8 هست
ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن سرعت شبانه آسیاتک چجوره؟
ارزش داره بگیرم یا از شاتل سرعت بالاتر بگیرم شاید دلش بسوزه سرعتمو برگردونه؟
خوشحال میشم میشم نظراتتونو بشنوم.
چرا از شاتل لند استفاده نمیکنید؟
من فیلم باز هستم و فقط فیلم و انیمیشن دانلود میکنم شاتل لند دردی از من دوا نمیکنه
- - - Updated - - -
من فیلم باز هستم و فقط فیلم و انیمیشن دانلود میکنم شاتل لند دردی از من دوا نمیکنه
timsar jackson
29-09-2016, 18:45
- - - Updated - - -
خب شما لینک فیلماتو تو شاتل لند میتونی لیچ کنی و دانلود کنی
Pedram_mrn
29-09-2016, 20:20
لیچر شاتلند فقط لینک های مستقیم رو لیچ میکنه که اکثر لینک ها مستقیم نیستند مثلا از آپلود سنتر های خارجی یا ایرانی هستند که لینک دانلودی که میدند برای آی پی درخواست دهنده هست.
ایول راهنمایی:n19:. اگه جواب بده دیگه ترافیک شبانه نمیگیرم و ترافیک شاتل لند رو میخرم.
ولی کدوم قسمته سایته لیچر؟ به چه اسمی هست؟
لیچر شاتلند فقط لینک های مستقیم رو لیچ میکنه که اکثر لینک ها مستقیم نیستند مثلا از آپلود سنتر های خارجی یا ایرانی هستند که لینک دانلودی که میدند برای آی پی درخواست دهنده هست.
لینکای من همشون مستقیمن اگه جواب داد نتیجه رو اعلام میکنم...
Pedram_mrn
29-09-2016, 23:10
ترافیک سایت هایی که داخل ایران هستند مگه نباید نصف قیمت حساب شه؟ مثلا اگه یک گیگابایت ترافیک توی حسابتون داشته باشید باید بتونید دو گیگابایت دانلود کنید؟
چطور من همچین چیزی رو نمیبینم. حتی دانلود از شاتلند هم کامل محاسبه میشه.
این وزیر ارتباطات هم فقط حرف میزنه واسه خودش...:n23:
سلام خدمت دوستان...
من کرج میشینم، سرویس 128 شاتل بهمراه دانلود شبانه دارم. الان یه سالی بود استفاده میکردم سرعتو برام رو 8 مگ بسته
بودن یعنی با 1 مگ دانلود میکردم. دانلود شبانشم با اینکه از ساعت 1-2 سرعت کلا تعطیل میشه ولی بعدش همون سرعته صبحا رو میده
تو این 1.5 ماه اخیر مصرفم یکم بالا بود نزدیک 500 ، 600 گیگ دانلود کردم تا اینکه یه روز صبح بلند شدم دیدم خیلی کمتر از همیشه دانلود شده
بعد دیدم نامردا سرعتمو کم کردن و رو 2 مگ فیکس کردن یعنی سرعت دانلودم اومده رو 250 کیلوبایت و شبا 3 ،4 گیگ بیشتر دانلود نمیشه
زنگ زدم پشتیبانی گفت محدودیت از مرکز اعمال شده اگه میخوای سرعتت 8 مگ بشه سرویس 8 مگ بخر.
الان موندم سر 2 راهی میدونم اگه سرعت بالاتر بگیرم مثلا اگه سرویس 1 مگ بگیرم سرعتم بازم رو همون 2 مگی که الان هست فیکس میمونه و مثه قبل بیشتر
نمیده بهم.
زده به سرم سرویس 8 مگ آسیاتک که ماه 32000 تومان میفته بگیرم دانلود شبانشم 2 تا 8 هست
یه وقتی نویز خطت زیاد نشده ؟ شاید سیم کشی مشکل پیدا کرده چون می گی شبا قطع و وصل می شه
فقط اینو بگم که سمت آسیاتک نرو .... بسیار بی کیفیت .... جدیدا سرعتارو محدود کردن که من مجبور شدم بیام شاتل
با خارجی ها که کلا مشکل داره، اما من از آپلودسنترهای داخلی لینک جنریت میکنم بهش میدم راحت ریموت میکنه.(در صورتی که سرور آپلودسنتر داخل ایران باشه)
darvishepir
30-09-2016, 01:43
من سرویس
Eco-Optimal Free 2-7 دارم چند وقت هست سرعت دانلود در تمام شبانه روز از سرور خارجی و آپارات ۵۰۰ شده اما سایر سرورهای داخلی همان ۱۷۰۰ هست. آیا کسی از دوستان این مورد رو داشته؟
rahman0158
30-09-2016, 09:28
من سرویس
Eco-Optimal Free 2-7 دارم چند وقت هست سرعت دانلود در تمام شبانه روز از سرور خارجی و آپارات ۵۰۰ شده اما سایر سرورهای داخلی همان ۱۷۰۰ هست. آیا کسی از دوستان این مورد رو داشته؟
تایید میشه منم eco60 دارم چند وقته رو 500 خارجی محدوده داخلی مشکلی نداره
لینکای من همشون مستقیمن اگه جواب داد نتیجه رو اعلام میکنم...
تست کردم فایله 1 گیگابایتی تو 3 دقیقه منتقل شد به cloud بعدشم میشه دانلود کرد
الان یه مشکل جدید دارم شاتل امروز دوباره سرعتمو کم کرد و رو 1 مگ فیکس کرده
2 بار تو 1 هفته سرعتمو کم کرده :V13:
یه وقتی نویز خطت زیاد نشده ؟ شاید سیم کشی مشکل پیدا کرده چون می گی شبا قطع و وصل می شه
فقط اینو بگم که سمت آسیاتک نرو .... بسیار بی کیفیت .... جدیدا سرعتارو محدود کردن که من مجبور شدم بیام شاتل
نه سیم کشی نیست
من خیلی دانلود کردم الان به غول مرحله آخر محدودیت رسیدم خیلی نامردیه محدودیتش
محدودیتش رو پروتکل http هست سایتها با پروتکل htttps مثه گوگل، تلگرام و... باز میشن ولی بقیه سایتها که با پروتکل http هستند نه.
یعنی وقتی گوگلو باز میکنم برا چند ثانیه محدودیت میره و میتونی دانلود منیجر رو استارت کنی کانکشن های دانلود منیجر باقی میمونند ولی
وقتی دانلود فایل تموم شد و فایل بعدی از توی لیست میخواد دانلودش شروع شه دوباره باید یه سایت با پروتکل htttps مثه گوگلو باز کنی
اینجوریه که شما نمیتونی تمومه شبو بشینی پای دانلو منیجر و صبح که پا میشی میبینی scheduler دانلود منیجر از رو همه دانلود رد شده و ارور داده
Iron-Skull
30-09-2016, 20:45
سلام خدمت دوستان...
نمیده بهم.
دوست عزیز منم کرج هستم و این مشکلو دارم بدون اینکه دانلود آنچنانی داشته باشم eco 128
اول خطو رو 12 مگ بستن بعدش کردنش 8 بعد 4 بعد 2 وحالا روی یک مگابیت بستن
همینطور پیش بره احتمالا از dial up هم کمتر میشه سرعت
بهشون زنگ میزنی میگن این پروموشن بوده رو خطتون و سرعت دانلود شما باید 16 کیلوبایت باشه!!
Ghoghnoos62
01-10-2016, 13:16
با سلام، من سرویس آرت 1 شاتل رو دارم اما این چند روز سرعت به طرز محسوسی کاهش پیدا کرده (از 140-150 به 70-80)، تماس گرفتم با پشتیبانی کرج گفتند به دلیل یک سری مشکلات ناحیه رجایی شهر، سرعت شما روی 512 بسته شده! می خواستم ببینم بقیه دوستان در کرج یا سایر شهرها چنین مشکلی دارند؟
maniya12
01-10-2016, 14:28
با سلام، من سرویس آرت 1 شاتل رو دارم اما این چند روز سرعت به طرز محسوسی کاهش پیدا کرده (از 140-150 به 70-80)، تماس گرفتم با پشتیبانی کرج گفتند به دلیل یک سری مشکلات ناحیه رجایی شهر، سرعت شما روی 512 بسته شده! می خواستم ببینم بقیه دوستان در کرج یا سایر شهرها چنین مشکلی دارند؟
انشاالله که مشکلت حل شه ولی نمیخوام نا امیدت کنم برای شهر ما هم همین مشکل پیش اومد 5ماه طول کشید تا مشکل درست شد میگفتن پهنای باند مرکز مخابراتی کم شده داریم پهنای باند بخریم
برای من که کرمانشاه هستم سرعت دانلودم پایین نیومده اما دو روزه سرعت باز کردن وبسایت ها به طرز خیلی خیلی چشمگیری کاهش پیدا کرده
به منم زنگ زدن همینو گفتن واقعا چقدر مسخره اس هرچیزی که یکم صرفه داشته باشه واسه مشتری جمعش می کنن
Sent from my iPhone using Tapatalk
منم کرجم این هفته 2 بار سرعتم کم شده از سرعت 8 مگ رسیدم به 1 مگ الان. زنگ زدم گفتم مشکل از مخابرات شهید رشیدی هست ولی من باور نمیکنم.
Iron-Skull
01-10-2016, 17:35
اینطوری که فایده نداره، آرت یک رو باید روی 1مگ ببندن
حالا من میخواستم دوره بعد آرت 1 بگیرم اگه رو 512 ببندن که نمیصرفه 30 تومن بدیم!
vorojak2m
01-10-2016, 19:06
اینطوری که فایده نداره، آرت یک رو باید روی 1مگ ببندن
حالا من میخواستم دوره بعد آرت 1 بگیرم اگه رو 512 ببندن که نمیصرفه 30 تومن بدیم!
ارت یک قبلا رو 1 مگ بود ولی الان رو 574 ست شده
زنگ هم که بزنی میگه که اون پروموشن بوده و ......
sadegh571
01-10-2016, 19:07
دوستان امروز نویز خط من به شدت رفت بالا و سرعتم از 8 مگ رسید به 4 مگ. (شرق تهران هستم)
کسی با این مشکل مواجه نشده؟
hldvlpln
01-10-2016, 20:50
سلام دوستان.
رفتم نمایندگی شاتل شهرمون واسه ثبت نام طرف در اومده میگه 50 تومن بده برای ثبت نام اولیه این هزینه رو فقط بار اول میگیریم:n04::n04:
طبق قوانین شاتل این قانونیه؟
سلام دوستان.
رفتم نمایندگی شاتل شهرمون واسه ثبت نام طرف در اومده میگه 50 تومن بده برای ثبت نام اولیه این هزینه رو فقط بار اول میگیریم:n04::n04:
طبق قوانین شاتل این قانونیه؟
سلام
نه بابا چرت گفته
هزینه اولیه و رانژه 15 تومنه + هزینه طرح انتخابیت
دوستان امروز نویز خط من به شدت رفت بالا و سرعتم از 8 مگ رسید به 4 مگ. (شرق تهران هستم)
کسی با این مشکل مواجه نشده؟
سلام
بصورت ثابت اینجوری شده؟
یبار مودمو از پریز دربیار دوباره بزن ببین تغییر نمیکنه
sadegh571
01-10-2016, 23:07
سلام
بصورت ثابت اینجوری شده؟
یبار مودمو از پریز دربیار دوباره بزن ببین تغییر نمیکنه
اره ثابته، همه پریزها رو تست کردم اما فایده نداشت.
در ضمن SNR هم به شدت اومده پایین
Torch Bearer
02-10-2016, 02:01
دوستان من الان طرح آسیاتک یک ساله 6 مگ رو دارم و از سرعتش هم راضیام. اما شاتل جشنواره طرح فروش پاییزی گذاشته و میخوام ببینم ارزشش رو داره که بیام سمتش یا نه.
مهم ترین موردی که میخوام بدونم دانلود شبانه و قیمت خرید حجم اضافهس.
آسیاتک بستههای حجمی که داره خیلی محدودن و مدت زمان استفاد ه ازشون هم کمه.
شاتل چجوریه؟
دوستان کسی سرویس آرت بیس داره؟
ART Base 2048
سرویس نامحدود ویژه
هزینه سرویس:
۴۰،۰۰۰ تومان
حداقل تبادل ترافیک بینالمللی ۱۵ گیگابایت
حداقل تبادل ترافیک داخلی ۳۰ گیگابایت
دوستان من الان طرح آسیاتک یک ساله 6 مگ رو دارم و از سرعتش هم راضیام. اما شاتل جشنواره طرح فروش پاییزی گذاشته و میخوام ببینم ارزشش رو داره که بیام سمتش یا نه.
مهم ترین موردی که میخوام بدونم دانلود شبانه و قیمت خرید حجم اضافهس.
آسیاتک بستههای حجمی که داره خیلی محدودن و مدت زمان استفاد ه ازشون هم کمه.
شاتل چجوریه؟
کدام طرح آسیاتک منظورتان است؟ دانلود شبانه دارد؟چقدر از زمان و حجمتان باقی مانده است؟(اگر طرح صبحانه دارید حیف است جمع آوری کنید)
سرویس 18 ماهه جشنواره لبخند پاییزی شاتل با 144 گیگ حجم و 90400 تومان هزینه خوب است فقط دانلود شبانه ندارد(البته اگر داشت هم به درد نمیخورد چون شاتل بعد از کمی دانلود به شدت سرعت را محدود میکند)
بسته های حجم اضافی در شاتل متنوع تر و ارزان تر از آسیاتک است. برای دانلود هم سرویس شاتل لند هست که فایلهایتان را به سرور شاتل ریموت آپلود میکنید و بدون کم شدن حجمتان دانلود میکنید و هزینه اش ماهانه 10 تا 20 هزار تومان است.
درود دوستان
آیا امکان این هستش ک شاتل از حجم کلی سرویس دزدی کند ؟
من پیش از شاتل از ISP دیگریسرویس داشتم اما حالا ک به شاتل منتقل کردم احساس میکنم حجم مصرف روزانه من تقریبا 40 الی 50 درصد بیش از ISP قبلی هستش و در حالی اینطور هستش ک من ب غیر از چند سایت ساده ک پیش تر هم از همونا استفاده میکردم مصرف سنگینی نداشتم .
نظر شما چیست ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.