ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] ADSL Shatel / شرکت شاتل

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62

Majidson
08-06-2016, 15:51
خوب اینا که سر ماه اول پول میگیرن چطور می خوان کاهش حساب کنن !؟

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Hamid_Raga
08-06-2016, 20:49
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یعنی دائمی شده ؟؟؟ :n20:

mehrdad3x
08-06-2016, 21:00
يك سياست معنى دار
جداكردن اينترنت جهانى از اينترانت ملى
اين خوب نيست

ahashahin
08-06-2016, 21:46

همچین چیزی توی پنل ندیدم ! ولی اینکه نیم بها بشه منطقی تره تا کاملا رایگان ! یعنی حاضر هستند ضرر کنند و همچین طرحی رو دائمی کنند ؟ :n27:

ahashahin
08-06-2016, 21:58
اقا انگار شاتل لند سرعت رفته بالا . ریموتش هم خیلی عالی کار میده . الان چند گیگ منتقل کردم اذیت نکرد . امیدوارم همینجوری کار بده :n20:

Click 1
08-06-2016, 22:00
منم تو پنل این مورد را ندیدم :n27:

amir z
08-06-2016, 22:15

یه چیز عجیب واسه من دیده میشه. من توی این روزها اصلا آپارات یا فیلیمو استفاده نداشتم ولی کلاس های اونا رو هم ترافیک انداخته!! فکر کنم بخش بندی ترافیک ها درست کار نمیکنن فعلا

Hamid_Raga
08-06-2016, 23:30
امضای تفاهم نامه میان ۳ اپراتور اینترنت و ۳ شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنتی برای کاهش هزینه کاربر نهایی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مركز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گزارش داده است با هدف كاهش تعرفه ی ترافيك داخلی برای كاربران نهایی، ميان شركت هاى رايتل به عنوان اپراتور موبايل، شركت هاى اينترنتى شاتل و آسياتك و ۳ شركت ارائه دهنده ی خدمات محتوایی اینترنتی آپارات، فيليمو و تلوبيون تفاهم نامه ای به امضا رسیده است. مراسم «امضای تفاهم‌ نامه ی اپراتورهای اينترنتی جهت كاهش تعرفه ی ترافيك داخلی برای كاربران نهایی» با حضور مديرعامل شركت ارتباطات زيرساخت و مديران اپراتورهای اينترنتی و سرويس دهندگان برگزار شده است.

با توجه به امضا شدن اين تفاهم انتظار می رود هزينه ی کاربر نهایی از بخش ترافیک داخلی سرویس خود كاهش پیدا کند. گفتنی است اين كاهش هزينه ها براى كاربر نهايی بيشتر در استفاده از تصاوير و فيلم ها خواهد بود. بر اين اساس تعرفه ی تبادل ترافيك داخلی برای كاربران نهایی استفاده كننده از اين سرويس ها، از ۳۶۰۰ تومان به ۱۸۰۰ تومان به ازای هر گيگابايت ديتا خواهد رسيد.

تفاهم نامه ی یاد شده پيرو افتتاح پروژه ی مراكز تبادل ترافيك شبكه ی ملی اطلاعات امضا شده است. افزايش سرعت و كيفيت و همچنين کاهش هزينه ی خدمات اينترنتی، استفاده ی بهتر از محتوا و خدمات داخلی، محلی سازی توزيع ترافيك و استفاده ی بهينه از منابع ارتباطی كشور به همراه ايجاد بستری مناسب و مطابق با استانداردهای بين‌ المللی از جمله دستاورد های مراکز مذکور برای شبكه‌ های توزيع محتوایی داخلی خواهد بود.

محمد جواد آذری جهرمی، مديرعامل شركت ارتباطات زيرساخت نیز در مراسم امضای این تفاهم نامه، با اشاره به افتتاح مركز تبادل ترافيك داده در ارديبهشت ماه سال جاری اعلام كرد: «يكی از اصلی ترين موضوعات اين اقدام، تمايز بين شبكه ی ملی اطلاعات و شبكه ی اينترنت جهانی است كه مشخص می شود. مركز تبادل ترافيك داده تنها يك قسمت كوچك از شبكه ی ملی اطلاعات است و در فاصله ی كوتاهی مانده به نيمه ی سال، قسمت های ديگر آن نيز به بهره برداری خواهد رسيد».

مديرعامل شركت زيرساخت افزوده است: «ا كنون شاهد ۵۰ درصد بهبود شاخص‌ های كيفيت برای كاربران نهايی هستيم كه با اجرای اين طرح، معيار های اقتصادی اصلاح و كاربران نهایی به استفاده از اطلاعات داخلی ترغيب می شوند. يكی از مهم ترين برنامه ها، ترويج سرويس های داخلی به جای خارجی در ايران و ترويج سرويس های ايرانی در دنيا است».

وى همچنين خاطرنشان كرد: «شركت زيرساخت در اين طرح از بخشى از درآمد خود كه بيش از يازده ميليارد تومان در ماه است چشم پوشی كرد تا كاربر نهایی هزينه ی كمترى را برای استفاده از سرويس ها پرداخت كند.

جهرمي در ادامه تأكيد كرده است: «اميدواريم به سرعت بانك‌ ها، سازمان مالياتی و ساير خدمات سازمان ها و نهادها به شبكه ی ملی اطلاعات بپيوندند تا بتوانيم با استفاده از ابزار فناوری اطلاعات شاهد توسعه ی هر چه سريع تر در داخل كشور باشيم. شبكه ی ملی اطلاعات محدوديت نيست، شبكه ی ملی اطلاعات در اصل شكوفایی فناوری اطلاعات در داخل كشور است».
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

اگه سایت های بیشتری رو به بخش رایگان اضافه کنند واقعا عالی میشه. :n09:

4l1r3z4
08-06-2016, 23:44
همچین چیزی توی پنل ندیدم ! ولی اینکه نیم بها بشه منطقی تره تا کاملا رایگان ! یعنی حاضر هستند ضرر کنند و همچین طرحی رو دائمی کنند ؟ :n27:

منم تو پنل این مورد را ندیدم :n27:

در قسمت گزارش مصرف ، بخش روزانه یا ماهانه که برید ، توضیح داده شده....

4l1r3z4
08-06-2016, 23:46
اقا انگار شاتل لند سرعت رفته بالا . ریموتش هم خیلی عالی کار میده . الان چند گیگ منتقل کردم اذیت نکرد . امیدوارم همینجوری کار بده :n20:

واسه من که اصلا کار نمیکنه! یعنی وقتی میزنی رو انتقال فایل ، هیچ اتفاقی نمی افته!!

ahashahin
08-06-2016, 23:49
در قسمت گزارش مصرف ، بخش روزانه یا ماهانه که برید ، توضیح داده شده....

والا اون بخش رو میرم ولی هیچ توضیحاتی داده نشده :n27: ولی کاش دائمی باشه این طرح واقعا کمک بزرگی هست :n09:

ahashahin
08-06-2016, 23:50
واسه من که اصلا کار نمیکنه! یعنی وقتی میزنی رو انتقال فایل ، هیچ اتفاقی نمی افته!!

فایل هات روی سرور ایران باشه یعنی ریموت کن روی یه آپلودسنتر که سرورش ایرانه دیگه خودت میدونی کدوما ایرانن :n31:

بعد لینک بگیر و بزار ریموت . خیلی سریع ریموت میشه .

4l1r3z4
08-06-2016, 23:59
فایل هات روی سرور ایران باشه یعنی ریموت کن روی یه آپلودسنتر که سرورش ایرانه دیگه خودت میدونی کدوما ایرانن :n31:

بعد لینک بگیر و بزار ریموت . خیلی سریع ریموت میشه .

این نکته که سرور ایران باشه رو میدونم و لینکایی هم که میخوام ریموت کنم ، واسه میهن دانلوده که دیتاسنترش آسیاتکه! منتها اصلا انتقال فایل کار نمیکنه!

Naqibi
09-06-2016, 00:04
امروز زنگ زدم شاتل گفتم سرعت آپلودم رو لطفا روی ۱۰۲۴ کیلوبیت ببندید. گفت نمیشه چون پروفایل جشنواره هستین :n29: بعد گفتم هیچکار‌نمیشن کرد؟ گفت نه دیگه مثل این میمونه پراید داشته باشی ولی بخوای امکانات لامبورگینی داشته باشی :n29: من قبلش سرویس آرت 6 شاتل رو داشتم اما چون ازش ناراضی بودم بعد از ۲ سال فسخ کردم باهاشون و رفتم سرویس جشنواره گرفتم.اگه فکر میکردم انقدر فرهنگ پشتیباناشون میاد پایین هیچوقت این کارو نمیکردم. خلاصه زنگ زدم نمایندگی یارو گفت باید دانلودت رو از ۱۶ مگابیت به ۹ مگابیت ببندم تا سرعت آپلودت رو بکنم ۱۰۲۴ کیلوبیت. منم خوب چون آپلود خیلی واجب تر از دانلودمه گفتم اوکی
ولی می خوام بگم از جشنوارشون چیزی نگیرین چون یک چیزم در نهایت بدهکار میشین بهشون :n29:

ahashahin
09-06-2016, 00:05
این نکته که سرور ایران باشه رو میدونم و لینکایی هم که میخوام ریموت کنم ، واسه میهن دانلوده که دیتاسنترش آسیاتکه! منتها اصلا انتقال فایل کار نمیکنه!

یه چیز عجیبی که الان بهش برخوردم اینه که مثلا لینک از یه سایت معروف دانلود فیلم میدم بهش ریموت نمیکنه ولی همون فایل رو از یه آپلودسنتر بهش میدم ریموت میکنه بدون مشکل :n13:
هر بار دکمه انتقال کار نداد صفحه رو رفرش کن چند بار که این کار رو بکنی فعالی میشه و انتقال انجام میشه . یه جورایی مثل اینکه جلوی فشار رو بخوان بگیرن این کار عمدی انجام میدن :n13:

4l1r3z4
09-06-2016, 00:50
یه چیز عجیبی که الان بهش برخوردم اینه که مثلا لینک از یه سایت معروف دانلود فیلم میدم بهش ریموت نمیکنه ولی همون فایل رو از یه آپلودسنتر بهش میدم ریموت میکنه بدون مشکل :n13:
هر بار دکمه انتقال کار نداد صفحه رو رفرش کن چند بار که این کار رو بکنی فعالی میشه و انتقال انجام میشه . یه جورایی مثل اینکه جلوی فشار رو بخوان بگیرن این کار عمدی انجام میدن :n13:

همین الان درست شد! سرعتش خیلی بالا رفته!

and-roid2
09-06-2016, 02:53
الان فیلیمو رو تست کردم در گروه classE و نیم بها ثبت شد!

club2energy
09-06-2016, 13:13
سلام

دوستان سرویس من آرت 1 بود و وسط دوره به آرت 2 تغییر دادم
الان فاکتور دوره ی بعدی برای من آرت 2 صادر شده
برای تغییرش به آرت 1 چه کاری باید انجام بدم؟

FINJAN
09-06-2016, 14:39
سلام
دوستان این class E و class I قضیه ش چیه ؟
کدوم سایت ها شاملشون میشه !؟!

ahashahin
09-06-2016, 16:37
سلام
دوستان این class E و class I قضیه ش چیه ؟
کدوم سایت ها شاملشون میشه !؟!

سلام
توی عکسی که دوستمون ( Hamid_Raga ) توی صفحه قبل فرستادن توضیحات موجوده :

ahashahin
09-06-2016, 16:47
سلام

دوستان سرویس من آرت 1 بود و وسط دوره به آرت 2 تغییر دادم
الان فاکتور دوره ی بعدی برای من آرت 2 صادر شده
برای تغییرش به آرت 1 چه کاری باید انجام بدم؟

سلام
باید زنگ بزنید به اون شماره ای که توی صفحه راهنمای تغییرات نوشته شده تا براتون تغییر بدن .

FINJAN
09-06-2016, 19:18
سلام
توی عکسی که دوستمون ( Hamid_Raga ) توی صفحه قبل فرستادن توضیحات موجوده :

عکس رو دیدم
ولی من اصلا از آپارات استفاده نکردم که بخواد نیم بها حساب کنه !
ضمنا تو عکسی که قرار دادم 318 مگ دانلود کردم که 12 مگ رو از حجمم کم کرده !!!!!!!!!

ahashahin
09-06-2016, 20:03
عکس رو دیدم
ولی من اصلا از آپارات استفاده نکردم که بخواد نیم بها حساب کنه !
ضمنا تو عکسی که قرار دادم 318 مگ دانلود کردم که 12 مگ رو از حجمم کم کرده !!!!!!!!!

منم به همین صورت هست .... فکر کنم ترافیک داخلی جداگانه محاسبه میشه . شاید هم مربوط به دانلود رایگان باشه :n27: کمی گیج کننده است چون قسمت مربوط به اینترنت حجم دانلود شبانه رو محاسبه میکنه و ClassE هم حجم دیگه ای رو نشون میده که اصلا با آمار جور در نمیاد :n13:
تنها چیزی که مشخصه اینه که ClassI مربوط به سایت های خود شاتل هست که کاملا رایگان هستند . اما ClassE آمار جور درنمیاد چون خود من هم اصلا از آپارات استفاده نکردم که توی سایت شاتل گفته مربوط به ترافیک سایت آپارات هست :n27: مثلا الان من 689 مگ در ClassE مصرف داشتم که فقط 5 مگ اون حساب شده :n27:

amir z
09-06-2016, 20:08
منم به همین صورت هست .... فکر کنم ترافیک داخلی جداگانه محاسبه میشه . شاید هم مربوط به دانلود رایگان باشه :n27: کمی گیج کننده است چون قسمت مربوط به اینترنت حجم دانلود شبانه رو محاسبه میکنه و ClassE هم حجم دیگه ای رو نشون میده که اصلا با آمار جور در نمیاد :n13:
تنها چیزی که مشخصه اینه که ClassI مربوط به سایت های خود شاتل هست که کاملا رایگان هستند . اما ClassE آمار جور درنمیاد چون خود من هم اصلا از آپارات استفاده نکردم که توی سایت شاتل گفته مربوط به ترافیک سایت آپارات هست :n27: مثلا الان من 689 مگ در ClassE مصرف داشتم که فقط 5 مگ اون حساب شده :n27:

منم همینطور:n36:

فکر میکنم سرور بعضی سایت های ایرانی با آپارات مشترکه یا یه همچین چیزی! هر چی هست مربوط به همین جداسازی ترافیک داخلی و خارجی میشه

ahashahin
09-06-2016, 21:11
دوستان ظاهرا محدودیتی که برای سرور های خارجی اعمال شده بود برداشته شده !
الان من سرعت دانلود از سرور ایران و خارج یکی هست . ( 1.5 مگ دانلود از دانلودمنیجر ) بقیه هم یه تستی بکنند این امکان برای همه ایجاد شده یا فقط مرکز های خاصی ؟!
باید بگم قبلا سرعت دانلودم از سرورهای خارج روی 120 کیلوبایت بود و ایران سرعت محدودیتی نداشت !

4l1r3z4
09-06-2016, 21:33
الان من سرعت دانلود از سرور ایران و خارج یکی هست . ( 1.5 مگ دانلود از دانلودمنیجر ) بقیه هم یه تستی بکنند این امکان برای همه ایجاد شده یا فقط مرکز های خاصی ؟!
باید بگم قبلا سرعت دانلودم از سرورهای خارج روی 120 کیلوبایت بود و ایران سرعت محدودیتی نداشت !

برای من که تا الان در تایم روزانه ، هیچ گونه محدودیتی در سرور خارجی نبوده!

amir z
09-06-2016, 21:38

من که همیشه سرعتم بین 300 تا 400 هست و هیچ سروری براش فرقی نداره. همیشه همینطور بوده و هست

ahashahin
09-06-2016, 21:44
عجیبه چون من تا همین چند ساعت پیش سرعتم برای سرورهای خارج روی 120 کیلوبایت محدود بود و هیچوقت بالاتر نمیرفت . ازمانی که اومد شاتل همینجوری بوده برام . دلیلش رو که نفهمیدیم برای چی اینجوری بود خداروشکر الان دیگه حل شده این مورد !

and-roid2
09-06-2016, 22:06
سرویس اکو اپتیمال 128 سرعت سرور خارجی همچنان رو 4 مگ محدود هست.
سرویس شما چی هست؟

ahashahin
09-06-2016, 22:33
سرویس اکو اپتیمال 128 سرعت سرور خارجی همچنان رو 4 مگ محدود هست.
سرویس شما چی هست؟

سرویسم Eco1024-1 هست

khold
10-06-2016, 00:53
با سزویس های art تا چه حجمی حدودا میشه مصرف کرد که محدود نشیم؟
دانلود از شاتل لند واسه art هم رایگانه؟ یا حجمش محاسبه میشه؟

par_haam
10-06-2016, 02:12
با سزویس های art تا چه حجمی حدودا میشه مصرف کرد که محدود نشیم؟
دانلود از شاتل لند واسه art هم رایگانه؟ یا حجمش محاسبه میشه؟

قاعده و قانون خاصی ندارد.
خیر برای سرویس های Art اگر از شاتل لند زیاد مصرف کنید محدود می شوید.

Dr Nima
10-06-2016, 11:47
شرایط استثنایی در سایت های فیلیمو و آپارات ویژه کاربران شاتلترافیک مشترکان اینترنت پرسرعت گروه شرکت‌های شاتل در سراسر کشور برای بهره‌مندی از خدمات محتوایی ارایه شده در سایت‌های فیلیمو و آپارات از امروز تا تاریخ ٢۰ تیر ۱۳۹۵ با شرایط ویژه محاسبه خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی شاتل، در این جشنواره مشترکان می‌توانند از تاریخ ٢۰ خرداد تا ٢۰ تیر ۱۳۹۵ فیلم‌های سینمایی ایران و جهان را به صورت رایگان و بدون محاسبه ترافیک از سایت فیلیمو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و ویدیوهای متنوع سایت آپارات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را با ترافیک نیم‌بها مشاهده کنند.
این شرایط ویژه پیرو توافق همکاری مشترک میان گروه شرکت‌های شاتل و شرکت صبا ایده صورت گرفته است.
هم‌اینک امکان بهره‌مندی از این شرایط برای کلیه مشترکان شاتل در سراسر کشور به جز شهرهاي ياسوج و گچساران فراهم شده است.

supermax15
10-06-2016, 12:53
سرویس جشنواره اگه از شاتل لند زیاد دانلود کنیم محدود میشه ؟

ratler
10-06-2016, 13:01
سرویس جشنواره شبانه رایگانش 2تا 7 سزعت دانلود از داخل و خارج رو چقدره

وایا محدودیت دانلود هست محدود بشه سرعت روی چقدر میاد

با تشکر

سرویس صبحانه اسیاتک 6تا 10 رایگان و سرویس جشنواره شاتل 2تا7 رایگان

کدومشون سرعته دانلود تایم رایگانشون بالاتره

Dr Nima
10-06-2016, 14:59
سرویس جشنواره اگه از شاتل لند زیاد دانلود کنیم محدود میشه ؟

برای همه یه جور نیست و به قول دوستمون

قاعده و قانون خاصی ندارد.
یکی ترابایتی دانلود میکنه یا خیلی راحت و با سرعت آپلود میکنه
برای بعضیا مثل من دانلود و آپلود از شاتلند تعطیله
چند بار رفرش کنم هم فرقی نداره و حتی اگه چند بار رو انتقال فایل بزنم
میزنه :
خطا در درخواست. احتمالا آدرس فایل اشتباه است.
:n25:

navid_fo
10-06-2016, 17:25
چی میگی مطمئنین راهی نیستش با پورت رایگان کل نت رو رایگان کنیم؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

fade2amin
10-06-2016, 19:46
سلام

دوستان من اینترنت مخابرات داشتم که چون طرحم تموم شد میخوام بیام بیرون. دلیلم اینکه واسه من شبونه رایگان مهمه. الان میخوام بدونم کدوم طرح شاتل بنظر شما مناسیتره ؟
ممنونم. ضمنا من خودم 4-5 سال پیش مشتریش بودم .

campuzlit
10-06-2016, 21:34
شاتل هم تو شهر ما کم آورد. یک هفته هست ریت خط رو آوردن روی 4 مگ.

زنگ زدم خیلی روراست گفتن پهنای باند کم آوردیم. هر سرویسی هم بگیری بیشتر از این پهنای باند نمی دیم.

دو دوره هم هست که از پروموشن شاتل لند مازندران رو محروم کردن.

باید کوچ کرد.

club2energy
11-06-2016, 12:19
من امروز متوجه شدم که قسمت کلاس E مصرف بالاس
در صورتی که من آپارات مصرف نمیکنم اما از سایتای دانلود سریال، سریال دانلود میکنم. سرور دانلود اون سایت ها هم ایران هست
من فکر میکنم کلا سرور ایران نیم بها حساب میشه و فقط آپارات نیست

srx190d
11-06-2016, 13:29
من امروز متوجه شدم که قسمت کلاس E مصرف بالاس
در صورتی که من آپارات مصرف نمیکنم اما از سایتای دانلود سریال، سریال دانلود میکنم. سرور دانلود اون سایت ها هم ایران هست
من فکر میکنم کلا سرور ایران نیم بها حساب میشه و فقط آپارات نیست

سرور ايران كه نه
ولي تمام سايت هايي كه با آپارات هاست مشترك دارن يكي حساب ميشن يعني از يك جا هاست و سرور خريدن از نظر شاتل و قابل تشخيص نيست فكر كنم

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad

به اميد ايراني آزاد و آباد

supermax15
11-06-2016, 17:59
سرور ايران كه نه
ولي تمام سايت هايي كه با آپارات هاست مشترك دارن يكي حساب ميشن يعني از يك جا هاست و سرور خريدن از نظر شاتل و قابل تشخيص نيست فكر كنم

سایتی هس با هاست فیلیمیو یکی باشه؟:n02:

fade2amin
11-06-2016, 19:29
آقا خواهشا یکی جواب منو بده. فردا میخوام از این طرحهای یکساله که شبانه رایگان داره بگیرم. میخوام بدونم کدومش بنظر شما ارزش داره و اینکه شبانه چقد دانلود کنی محدود میکنن ؟
ضمنا اگه محدود بشی سرعت دانلودت میاد روی چند ؟
ممنونم .

971971
11-06-2016, 23:39
آقا خواهشا یکی جواب منو بده. فردا میخوام از این طرحهای یکساله که شبانه رایگان داره بگیرم. میخوام بدونم کدومش بنظر شما ارزش داره و اینکه شبانه چقد دانلود کنی محدود میکنن ؟
ممنونم .
اگر فقط برای دانلود میخواهید سرویس صبحانه آسیاتک با 12 گیگ حجم و 6 تا 10 رایگان فکر میکنم بهتر است.(این سرویس را برداشته اند ولی ظاهرا یکی از نمایندگان در تاپیک آسیاتک میتواند ثبت نام کند)
اگر میخواهید کیفیت روزانه هم قابل قبول باشد و مصرف روزانه شما در ماه بیشتر از 2 گیگ است، جشنواره صبانت با حجمهای 12، 30، 48 و 60 گیگ از ساعت 4 تا 10 رایگان بهتر است.
اگر مصرف روزانه شما در ماه کمتر از 2 گیگ است و بازی آنلاین برای شما مهم است ، سرویس 20 گیگ 2 تا 7 رایگان شاتل برای شما بهتر است.
با آسیاتک معمولا سرعت دانلود داخلی و خارجی 256 کیلوبایت و سرعت سرورهای آسیاتکی 1.2 مگابایت است که در روز 3.5 تا 18 گیگ میشود دانلود کرد.
سرعت صبانت هم حداقل 128 و حداکثر 300 کیلوبایت است که در روز حدود 2.5 تا 6 گیگ میشود دانلود کرد.
سرعت شاتل را نمیدانم ولی شاتل هیچ تعهدی درباره حداقل سرعت دانلود شبانه ندارد و میتواند هر لحظه به سرعتهای دایال آپی محدود کند.

mmz63s
12-06-2016, 16:20
چطوری میشه سرویس شبانه رایگانو فعال کنم ؟
قبلا شنیده بودم با 5-6 تومان میشه فعالش کرد ، ولی توی پنل کاربری چیزی ندیدم !
(امروز عضو شاتل شدم)

campuzlit
12-06-2016, 18:02
ممنونم .

شاتل هم مثل بقیه شرکت ها بسیار مرموزه.

خود من شده در یکماه 150 گیگ گرفتم و محدود نشدم. البته هر شب دانلود نکردم و پخش کردم.

ولی یکماه دو سه شب دانلود کردم بعدش کلا تا ساعت 4 سرعت در حد 50 کیلو بود بعدشم نصف سرعت معمول.

من که نفهمیدم چجوری محدود میشیم.

جشنواره هم میگیرین بعدش باید فقط ترافیک بخرین. اخه اون 20 گیگ کجا رو میگیره.

ولی یه خوبی داره طرح تشویقی برای خرید ترافیک میذاره مثلا 50 گیگ 60 تومن. من اینو میخرم چند ماه میمونه.

Simin Secret
12-06-2016, 19:53
دوستان یه توضیحی در مورد شاتل لند میدین؟ الان استفاده از شاتل لند رایگانه دیگه تا 31 خرداد. بعد اون بخش گیم سنتر هم که زیر مجموعه ش هست رایگان محسوب میشه؟ اپلود سنترش چجوریه؟ یعنی من لینک یه فیلم بهش ریموت کنم بعد از آپلودسنتر دانلود کنم ، دانلودم رایگان محسوب میشه یا نه؟

fight12
12-06-2016, 20:35
دوستان یه توضیحی در مورد شاتل لند میدین؟ الان استفاده از شاتل لند رایگانه دیگه تا 31 خرداد. بعد اون بخش گیم سنتر هم که زیر مجموعه ش هست رایگان محسوب میشه؟ اپلود سنترش چجوریه؟ یعنی من لینک یه فیلم بهش ریموت کنم بعد از آپلودسنتر دانلود کنم ، دانلودم رایگان محسوب میشه یا نه؟
سلام،بله رایگانه از تمام زیرمجموعه های شاتل لند.

هیجان و لذت در جشنواره بهاری شاتل لند
(ویژه کاربران شاتل)

1 ماه ترافیک رایگان در وب سایت های شاتل لند؛ تک شات، کاپ و نماوا

ضمنا از سایت فیلیمو هم فعلا رایگانه

TheLucifer
13-06-2016, 12:12
دوستان, مشترکین شاتل با دانلود فیلم یا تماشای آن از فیلیمو مشکل ندارید؟
"بنده مشترک آسیاتک هستم ظاهرا اینجا بگیر نگیر داره و برای شخصی رو رایگان و برای شخصی دیگری رو رایگان محاسبه نمیکند"
آیا شما هم با این مشکل روبرو استید؟

fallenangel201190
13-06-2016, 13:10
دوستان الان در صورت استفاده زیاد از شاتل لند سرعتش محدود میشه من ساعت 9 و 10 با سرعت 1.5 مگابایت دانلود میکردم ولی الان با 500-600 بیشتر دانلود نمیکنه؟

fight12
13-06-2016, 14:12
دوستان, مشترکین شاتل با دانلود فیلم یا تماشای آن از فیلیمو مشکل ندارید؟
"بنده مشترک آسیاتک هستم ظاهرا اینجا بگیر نگیر داره و برای شخصی رو رایگان و برای شخصی دیگری رو رایگان محاسبه نمیکند"
آیا شما هم با این مشکل روبرو استید؟
من چند تا فیلم امتحان کردم،کاملا رایگان بود

Simin Secret
13-06-2016, 14:29
دوستان من دیروز اومدم شاتل گرفتم ، بیت ریت مودم روی 12735 بود الان روی 4049 ، چیزی هم دانلود نکردم فقط چندتا سریال تو ساعت رایگان! فازشون چیه؟ چیکار باید بکنم؟ شنیده بودم شاتل محدودت میکنه نه که دیگه با 2 گیگ دانلود!

mehrdad3x
13-06-2016, 14:54
دوستان من دیروز اومدم شاتل گرفتم ، بیت ریت مودم روی 12735 بود الان روی 4049 ، چیزی هم دانلود نکردم فقط چندتا سریال تو ساعت رایگان! فازشون چیه؟ چیکار باید بکنم؟ شنیده بودم شاتل محدودت میکنه نه که دیگه با 2 گیگ دانلود!
نه ديگه اينقد ديگه محدود نميكنن
من روزى پنج گيك شده مصرف كنم ارت چهار هستم و محدود نشده سرعتش
شايد مشكل از خط شما باشه ياهم مشكل از شبكه باشه
محدود كه ممكن نيست شده باشيد با يكى دو گيگ استفاده

Simin Secret
13-06-2016, 15:22
نه ديگه اينقد ديگه محدود نميكنن
من روزى پنج گيك شده مصرف كنم ارت چهار هستم و محدود نشده سرعتش
شايد مشكل از خط شما باشه ياهم مشكل از شبكه باشه
محدود كه ممكن نيست شده باشيد با يكى دو گيگ استفاده

زنگ زدم 1525 میگه اینجا 16 مگ بسته شده خط شما ، مرکز مخابراتی کاشمر امروز اومده رو 4 مگ احتمالا اونا یا تعمیرات دارن یا مشکلی خوردن!

dj77
13-06-2016, 16:09

سرعت اسمی سرویس شما چند مگ هست؟

dj77
13-06-2016, 16:13
زنگ زدم 1525 میگه اینجا 16 مگ بسته شده خط شما ، مرکز مخابراتی کاشمر امروز اومده رو 4 مگ احتمالا اونا یا تعمیرات دارن یا مشکلی خوردن!

پشتیبانی شاتل 23089 هست! این شماره برای کجاست؟!

Simin Secret
14-06-2016, 01:42
پشتیبانی شاتل 23089 هست! این شماره برای کجاست؟!

پشتیبانی خراسان رضوی ، مشکل بعد از ظهر حل شد گفتن داشتن پهنای باند افزایش میدادن که اینجوری شده

ehsan-75
14-06-2016, 16:18
سلام دوستان عزیز

یه نفر لطف میکنه وضعیت الان شاتل رو توضیح بده ؟

من میخوام آسیاتک رو جمع آوری کنم ولی نمیدونم کدوم شرکت خوبه .
در ضمن دانلود شبانه هم زیاد ندارم .

+ در ضمن سرعت دانلود سرویس های نامحدود قبل و بعد از محدود شدن چنده ؟
ممنون میشم راهنماییم بفرمایید :):n12:

oomidd
15-06-2016, 09:35
سلام دوستان عزیز

یه نفر لطف میکنه وضعیت الان شاتل رو توضیح بده ؟

من میخوام آسیاتک رو جمع آوری کنم ولی نمیدونم کدوم شرکت خوبه .
در ضمن دانلود شبانه هم زیاد ندارم .

ممنون میشم راهنماییم بفرمایید :):n12:
من تجربیات خودمو میگم امیدوارم بتونم کمکی کرده باشم
من الان پنج شیش ساله شاتل دارم یه مگ اکو شیش ماهه.سرعت دانلود روزانهو شبانم رو یه مگو دیویست کیلوبایته البته بعضی از دوستا با اکو 128 سرعت دانلودشونم از من بیشتره.در کل بستگی به شهرو منطقتون داره. اگه شبانه زیاد دانلود کنیو محدود بشی شبانه سرعتت میاد روی پونصد ششصد کیلو بیت بازم به دانلود بی رویه شبانه ادامه بدی سرعتت میاد روی چهل پنجا کیلوبیت من چند ماهه یه روز درمیون از یک تا یکو شیصد گیگ دانلود شبانمه ولی تا الان محدود نشدم.در کل زیادروی نکنی محدود نمیشی محدودم بشی یه هفته شبا دانلود نکنی از محدودیت در میای.اینو بگماا روزانه من تاحالا محدود نشدمو گمونم نکنم روزانه محدود کنند.
اول نکات مثبت شاتلو میگم
شاتل شاتلندو داره که هر چند ماه یبار ترافیکشو رایگان میکنه که میتونی بدون مصرف ترافیک جدیدترین نرم افزارا با بازریازو دان کنی بدون اینکه که محدود بشی.طرح خرید بیست و پنجا گیگ با تخفیف پنجا درصد داره که هر چند ماه یبار میزاره که بنظرمن فوقولادست بیست گیگو تقریبا سی تومن پنجا گیگوتقریبا شصت تومن میتونی بخری. و خیلی طرح های دیگه.پشتیبانیشم فوقولادست. تجربهی شخصیمو میگم من وقتی تلفن خونمون ز میخورد نتم قطع میشد ز زدم پشتیبانی بعد ده دقیقه راهنمایی کردن گفت تلفنو قطع میکنم خودم بهتون ز میزنم چون شاید زمان ببره تا درست شه.هیچی دیگه خودش ز زدو بعد بیست دقیقه چک کردن تموم پیریزای تلفن با راهنمایی ایشون آخر سر درست شد.در کل پشتیبانیش عالیه.
نکات منفیشم.میگند گرون فروشه که بنطر من همهی شرکتا همینجوریند همینو فقط از نکات منفیش میتونم بگم در کل این نظر شخصیه خودم بودو ممکنه باقیه دوستان نظرای متفاوتی داشته باشند

ehsan-75
15-06-2016, 12:48
من تجربیات خودمو میگم امیدوارم بتونم کمکی کرده باشم
من الان پنج شیش ساله شاتل دارم یه مگ اکو شیش ماهه.سرعت دانلود روزانهو شبانم رو یه مگو دیویست کیلوبایته البته بعضی از دوستا با اکو 128 سرعت دانلودشونم از من بیشتره.در کل بستگی به شهرو منطقتون داره. اگه شبانه زیاد دانلود کنیو محدود بشی شبانه سرعتت میاد روی پونصد ششصد کیلو بیت بازم به دانلود بی رویه شبانه ادامه بدی سرعتت میاد روی چهل پنجا کیلوبیت من چند ماهه یه روز درمیون از یک تا یکو شیصد گیگ دانلود شبانمه ولی تا الان محدود نشدم.در کل زیادروی نکنی محدود نمیشی محدودم بشی یه هفته شبا دانلود نکنی از محدودیت در میای.اینو بگماا روزانه من تاحالا محدود نشدمو گمونم نکنم روزانه محدود کنند.
اول نکات مثبت شاتلو میگم
شاتل شاتلندو داره که هر چند ماه یبار ترافیکشو رایگان میکنه که میتونی بدون مصرف ترافیک جدیدترین نرم افزارا با بازریازو دان کنی بدون اینکه که محدود بشی.طرح خرید بیست و پنجا گیگ با تخفیف پنجا درصد داره که هر چند ماه یبار میزاره که بنظرمن فوقولادست بیست گیگو تقریبا سی تومن پنجا گیگوتقریبا شصت تومن میتونی بخری. و خیلی طرح های دیگه.پشتیبانیشم فوقولادست. تجربهی شخصیمو میگم من وقتی تلفن خونمون ز میخورد نتم قطع میشد ز زدم پشتیبانی بعد ده دقیقه راهنمایی کردن گفت تلفنو قطع میکنم خودم بهتون ز میزنم چون شاید زمان ببره تا درست شه.هیچی دیگه خودش ز زدو بعد بیست دقیقه چک کردن تموم پیریزای تلفن با راهنمایی ایشون آخر سر درست شد.در کل پشتیبانیش عالیه.
نکات منفیشم.میگند گرون فروشه که بنطر من همهی شرکتا همینجوریند همینو فقط از نکات منفیش میتونم بگم در کل این نظر شخصیه خودم بودو ممکنه باقیه دوستان نظرای متفاوتی داشته باشند

سلام و ممنون بابت اینکه تجربیاتتون رو در اختیار من گذاشتین . سپاس جدا :n16:

چن تا سوال دیگه هم دارم ... اونم اینکه آیا قطعی داره ؟ یا مثلا کند شدن نت .... من تو آسیاتک از ساعت 10 شب تا 2 شب سرعتم به شدت افت می کنه که فک کنم آسیاتک پهنای باند کم میاره :n13: این مشکل تو شاتل هست ؟

سرعت لود تلگرام و اینستاگرام چطوره ؟

fight12
15-06-2016, 13:07
سلام و ممنون بابت اینکه تجربیاتتون رو در اختیار من گذاشتین . سپاس جدا :n16:

چن تا سوال دیگه هم دارم ... اونم اینکه آیا قطعی داره ؟ یا مثلا کند شدن نت .... من تو آسیاتک از ساعت 10 شب تا 2 شب سرعتم به شدت افت می کنه که فک کنم آسیاتک پهنای باند کم میاره :n13: این مشکل تو شاتل هست ؟

سرعت لود تلگرام و اینستاگرام چطوره ؟
سلام ،من اسیاتک شهاب داشتم .
اینجور بگم بهترین سرعت اسیاتک تو تلگرام حتی نصف سرعت شاتل هم نیست...
البته من توی تایم رایگان تلگرام استفاده میکنم و از سرعتش راضیم.
فقط سرعت شهر به شهر و مرکز مخابراتی با مرکز مخابراتی دیگه فرق داره،شاید برای شما سرعت شاتل پایین باشه ...شلوغی مرکز مخابراتی و غیره.
ولی از شر پیغام service unavailable آسیاتک و باز نکردن سایتا خلاص شدم.

Dr Nima
16-06-2016, 13:51
رفقا دوباره رانژه به قیمت قبل برگشته !!!

هزینه دایری و تخلیه خطوط مشترکین توسط شرکت مخابرات ایران (مطابق مصوبه جلسه ۱-۱۵۲ کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات)، ۵٫۰۰۰ تومان است

Dr Nima
16-06-2016, 13:58
وزیرارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: اقدام های صورت گرفته برای ارزان‌تر شدن پهنای باند اینترنت داخل برای ارایه کنندگان عامل مهمی است تا بزودی مصرف کننده نهایی از ارزانی بین ۱۷ تا ۲۲ درصدی اینترنت برخودار شود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اینترت-ارزان-می‌شود

scar_h
17-06-2016, 03:18
سلام
بچه ها سرعت شمام اومده پایین ؟

من بابل سرعت 128 با شبانه رایگان سرعت دانلودم رو 700 800 بود الان از دیشب شده 70 80 . مال شمام کم شده ؟

aliiiiiii
17-06-2016, 11:58
سلام

من بابل سرعت 128 با شبانه رایگان سرعت دانلودم رو 700 800 بود الان از دیشب شده 70 80 . مال شمام کم شده ؟

بله.البته من بابل نیستم. اما سرعت من هم از 1 مگابایت شوده بود 70 تا 80

keyhan123
17-06-2016, 12:40
حذف شود لطفا

k1ozil
17-06-2016, 16:36
سلام
100 گیگ ترافیک یک جا تو شاتل بخوای بخری چند میشه ؟!

4l1r3z4
17-06-2016, 16:48
سلام
100 گیگ ترافیک یک جا تو شاتل بخوای بخری چند میشه ؟!

الان که تخفیف نداره نزدیک 220 تومن میشه! ولی مواقعی که تخفیف میذاره ، میشه حدود 120 تومن!

mr.masoud1
18-06-2016, 08:22
سلام دوستان سرعت دانلود 128 نامحدود نهایتا چقده؟ نمایندگی شهرمون میگه همون سرعت اسمی رو میده.
واسه نامحدود اسیاتک بهتره یا شاتل به نظرتون

ahashahin
18-06-2016, 09:16
سلام

سلام . من اصفهان هستم سرویسم 1 مگ هست ولی تایم شبانه از ساعت 1 - 3 بامداد سرعتم 70-80 هست و بعدش سرعت به حالت اولش برمیگرده :n13:

ahashahin
18-06-2016, 09:19
سلام دوستان سرعت دانلود 128 نامحدود نهایتا چقده؟ نمایندگی شهرمون میگه همون سرعت اسمی رو میده.

سرعت دانلودت زیر 100 هست و بیشتر نمیشه . وبگردی هم احتمالا با مشکل بربخوری دانلود بماند !
سرویس های نامحدود اسمی نامحدود هست ولی همه جانبه محدودیت دارند . و این یه اصل کلی هست . شاتل تا آرت 4 اصلا نمیشه زندگی کرد . آسیاتک نداشتم :n41:

FINJAN
18-06-2016, 13:14
سلام
دوستان هیچ راهی نیست که بشه فیلم های نماوا رو دانلود کرد ؟
من فیلم کارآموز رو میخوام ولی با این دوبله
دو تا دوبله دیگه دانلود کردم ولی هر دو به درد نمیخوردن و جالب نبود

binamplayer
18-06-2016, 13:44
سلام
دوستان هیچ راهی نیست که بشه فیلم های نماوا رو دانلود کرد ؟
من فیلم کارآموز رو میخوام ولی با این دوبله
دو تا دوبله دیگه دانلود کردم ولی هر دو به درد نمیخوردن و جالب نبود
یرنامه torch browser رو دانلود کن شاید بشه با اون وارد صفحه تماشای ویدیو شو یه گزینه داره ویدیو روش بزن شاید دانلود شه

Sent from my LT26w using Tapatalk

club2energy
18-06-2016, 18:10
سلام

دوستان من دوره قبل آرت 1 داشتم و محدود شدم، به آرت 2 تغییر دادم و محدودیت پرید اما آخرای دوره آرت 2 هم محدود شدم
برای دوره جدید درخواست دادم فاکتورمو دوباره آرت 1 کردن
هنوز اینترنت قطع نشده بود و یک روز از زمان سرویسم باقی مونده بود که تمدید کردم

حالا توی سرویس این ماهم هنوزم محدودم و محدودیت برداشته نشده
بنظرتون چرا اینجوری شد؟
مگه بعد از تمدید نباید محدودیت برداشته میشد؟
باید میذاشتم اول قطع بشه بعد تمدید میکردم؟

scar_h
19-06-2016, 12:20
سلام . من اصفهان هستم سرویسم 1 مگ هست ولی تایم شبانه از ساعت 1 - 3 بامداد سرعتم 70-80 هست و بعدش سرعت به حالت اولش برمیگرده :n13:

اره
ساعت 1 تا 3 سرعتم میشه 12 کیلوبایت (البته چون تو بلک لیستم) 3 به بعد میشه 1 مگ

فک کرده ما بیخیال میشیم:-دی

کاش اصفهانم میتونستم از شاتل سرویس بگیرم.خسته شدم از مخابرات.خوش به حالت:(

ahashahin
19-06-2016, 13:45
سلام

دوستان من دوره قبل آرت 1 داشتم و محدود شدم، به آرت 2 تغییر دادم و محدودیت پرید اما آخرای دوره آرت 2 هم محدود شدم
برای دوره جدید درخواست دادم فاکتورمو دوباره آرت 1 کردن
هنوز اینترنت قطع نشده بود و یک روز از زمان سرویسم باقی مونده بود که تمدید کردم

حالا توی سرویس این ماهم هنوزم محدودم و محدودیت برداشته نشده
بنظرتون چرا اینجوری شد؟
مگه بعد از تمدید نباید محدودیت برداشته میشد؟
باید میذاشتم اول قطع بشه بعد تمدید میکردم؟

سلام تمدید سرویس آرت که محدود شدید یعنی الان شما آرت 1 دارید و محدود شدید . تمدید این کمکی بهتون نمیکنه چون باز هم محدود هستید :n31: تنها راهش ارتقا به یک آرت بالاتر هست و بعد از اون که به یه حدی از قیمت رسیدید که نمیصرفید تغییر بدید به اکو و بعد از یک ماه برید آرت بگیرید .

mehrabooni
19-06-2016, 15:19

سرعت دانلودت زیر 100 هست و بیشتر نمیشه . وبگردی هم احتمالا با مشکل بربخوری دانلود بماند !
سرویس های نامحدود اسمی نامحدود هست ولی همه جانبه محدودیت دارند . و این یه اصل کلی هست . شاتل تا آرت 4 اصلا نمیشه زندگی کرد . آسیاتک نداشتم :n41:

ارت یک دارم 110 کیلوبایت ثابت هست
سرویس گیمینگ هم فعاله

amirpcp30
19-06-2016, 15:36
سلام دوستان
من از های وب سرویس دارم حالا با طرح های خوبی هم که شاتل گذاشته میخواستم شاتل بگیرم ، فقط چند تا سوال داشتم که ممنون میشم پاسخ بدید
اینترنت شبانه شاتل چطور هست 1 تا 7 چقد میشه دانلود کرد؟
برای جا به جایی چیکار باید بکنم ؟ فقط با تماس به های وب بگم جمع کنن و اتوماتیک شاتل میاد روی خط؟
راستی این شاتل لند چند وقت یکبار طرح میزاره؟
با سپاس :n40:

4l1r3z4
19-06-2016, 19:12
سرویس گیمینگ هم فعاله

جفت سرور داخلی و خارجی سرعتش رو 110 عه؟! تفاوتی بین سرور داخلی و خارجی نیست؟

mehrabooni
19-06-2016, 20:48
جفت سرور داخلی و خارجی سرعتش رو 110 عه؟! تفاوتی بین سرور داخلی و خارجی نیست؟

اگه هاستو وى پى اس سايتاى خارجيو داخلى قوى باشن نه هيچ فرقى نداره

چرا تعجب كردين مگه مال شما چنده الان

maniya12
19-06-2016, 21:15
سرویس گیمینگ هم فعاله

آرت 1 دارم سرعتم بین 150-200 نوسان داره هم از سایت داخلی هم از سایت خاجی
سرویس گیمم هم فعاله
یه چیز جالب بگم سرویس گیم برای آرت 1 بسیار خوبه فعال کنید چون ریت رو در حدود 350 تا میاره بالا الان ماله من 1335 هستش ریت دانلود

4l1r3z4
19-06-2016, 21:29
اگه هاستو وى پى اس سايتاى خارجيو داخلى قوى باشن نه هيچ فرقى نداره

چرا تعجب كردين مگه مال شما چنده الان

سپاس
من تو این همه مدت فقط سرویس های اکو رو داشتم و آرت نگرفتم تا حالا ؛ آخه چند ماه پیش بود که یکی از کاربرا اومد و گفت که با آرت از سرور داخلی 1200 اینا دانلود میکنه و از خارجی 100-150!!

L.O.N.E.L.Y
19-06-2016, 22:49
دوستان شبانه شاتل اگه فقط از سرورهای شاتل بگیری بازم محدودت میکنه؟
تا چند گیگ بگیری محدود میشی؟
و بعد محدودیت سرعت دانلود چند میشه؟
و آیا تا پایان زمان دوره یک ماهه و تمدید کردن جدید این محدودیت ادامه داره؟

mhd1990
20-06-2016, 01:30
سلام سرویس art 1 گرفتم سرعت 150 -120 نوسان داره گیم انلاین هم قطعی نداشتم راضیم ازش:n05:

majid-m1
20-06-2016, 01:59
سلام.. میخوامم طرح بهاره شاتل بگیرم .میخواستم بدونمتو دانلود شبانه سرعت دانلود میانگین چقدره ؟ اگه زیاد استفاده کنم محدود میکنه؟ ممنون

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

oomidd
20-06-2016, 09:37
سلام دوستان
من از های وب سرویس دارم حالا با طرح های خوبی هم که شاتل گذاشته میخواستم شاتل بگیرم ، فقط چند تا سوال داشتم که ممنون میشم پاسخ بدید
اینترنت شبانه شاتل چطور هست 1 تا 7 چقد میشه دانلود کرد؟

برای جا به جایی چیکار باید بکنم ؟ فقط با تماس به های وب بگم جمع کنن و اتوماتیک شاتل میاد روی خط؟
آره ز بزن بگو خطتو جم ککند بعد که جمع کردند ز بزن شاتل تا واست اوکی کنند
راستی این شاتل لند چند وقت یکبار طرح میزاره؟
تجربه میگه نهایت 4 تا 5 گیگ در هفته دان کنی محدود نمیشی.شما 4 بیشتر دان نکن تا خیالت راحت باشه
آره ز بزن بگو خطتو جم کنند بعد که جمع کردند ز بزن شاتل تا واست اوکی کنند
زمان خاصی نداره گاهه شده یه ماه درمیون این طرحو گذاشتند گاهیم سه ماه بینش فاصله بوده

oomidd
20-06-2016, 09:47
دوستان شبانه شاتل اگه فقط از سرورهای شاتل بگیری بازم محدودت میکنه؟
تا چند گیگ بگیری محدود میشی؟
و بعد محدودیت سرعت دانلود چند میشه؟
و آیا تا پایان زمان دوره یک ماهه و تمدید کردن جدید این محدودیت ادامه داره؟
آره محدود میکنه .گمونم هفته ای4 گیگ بگیری اوکیه. سرعت اول نصف میشه که یجور اخطاره.اگه بازم به دانت ادامه بدی یکاری میکنند که نتونی یه سایتو باز کنی. اگه یه هفته دان نکنی از محدودیت در میای ولی با تمیدید کردن سرویست از محدودیت در نمیای حتما باید هفت هشت روز دان نکنی تا از محدودیت در بیای

oomidd
20-06-2016, 09:52
سلام.. میخوامم طرح بهاره شاتل بگیرم .میخواستم بدونمتو دانلود شبانه سرعت دانلود میانگین چقدره ؟ اگه زیاد استفاده کنم محدود میکنه؟ ممنون
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
اگه اون طرحه 9900 تومن یک سالرو میگی که گمون نکنم شبانه رایگان داشته باشه
سرعت دانلودتم بستگی به شهرو منطقت داره خودت باید بگیری تست کنی ولی خوش شانس باشی رو یه مگه دانلودت.شک نکن اگه متوسطم دان کنی باز محدود میشی چه برسه به زیاد

club2energy
20-06-2016, 10:44
سلام تمدید سرویس آرت که محدود شدید یعنی الان شما آرت 1 دارید و محدود شدید . تمدید این کمکی بهتون نمیکنه چون باز هم محدود هستید :n31: تنها راهش ارتقا به یک آرت بالاتر هست و بعد از اون که به یه حدی از قیمت رسیدید که نمیصرفید تغییر بدید به اکو و بعد از یک ماه برید آرت بگیرید .

من از آرت 2 محدود اومدم به آرت 1 پس محدودیت برداشته نمیشه؟
الان دوباره آرت 2 کنم درست نمیشه؟ چون ارتقا محسوب میشه دیگه

ahashahin
20-06-2016, 12:15
من از آرت 2 محدود اومدم به آرت 1 پس محدودیت برداشته نمیشه؟
الان دوباره آرت 2 کنم درست نمیشه؟ چون ارتقا محسوب میشه دیگه

تست کن امکانش هست که محدودیت برداشته بشه . به هرحال چاره ای جز این کار نیست ... و در نهایت به یه حدی که رسید برگرد اکو و بعد از اون دوباره ارت ...

amirpcp30
20-06-2016, 12:25
تجربه میگه نهایت 4 تا 5 گیگ در هفته دان کنی محدود نمیشی.شما 4 بیشتر دان نکن تا خیالت راحت باشه
آره ز بزن بگو خطتو جم کنند بعد که جمع کردند ز بزن شاتل تا واست اوکی کنند
زمان خاصی نداره گاهه شده یه ماه درمیون این طرحو گذاشتند گاهیم سه ماه بینش فاصله بوده
سلام مجدد
ممنون از شما
برای ایپی ثابت همون ایپی که روی سرویس قبلی هست میشه شاتل اوکی کنه یا باید ایپی ثابت جدید از شاتل خریداری بشه؟

mmz63s
20-06-2016, 17:37
دوستان یه سوال : اگه من الان سرویسمو تمدید کنم ، حجم دوره جدید به این دوره اضافه میشه یا اول باید این دوره تموم شه تا بشه از ترافیک جدید استفاده کرد ؟

4l1r3z4
21-06-2016, 03:08
آغاز جشنواره هیجان انگیز تابستانی شاتل لند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از اولین روز تیر ماه 1395

سایت شاتل لند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به منظور ارج نهادن به اعتماد شما کاربران در نظر دارد در تابستان 1395 با برگزاری جشنواره های خود بخشی از محبت و همراهی شما عزیزان را جبران نماید به همین خاطر برآنیم تا با ارایه خدمات ویژه تابستانی به یادماندنی را برایتان رقم زنیم. این بار سرزمین شاتل، در جشنواره خود از یکم تا هیجدهم تیر ماه 1395، 18 روز ترافیک رایگان را به مشترکین اینترنت پرسرعت شاتل تقدیم می کند تا در این ایام از سایت شاتل لند و سایت های زیر مجموعه آن شامل کاپ، تک شات و نماوا با آرامش و رضایت خاطر استفاده کنند. علاقه‌مندان به بهره‌گیری از خدمات محتوایی مختلف عرضه شده در شاتل‌لند، تک شات، کاپ و نماوا می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه فرمایند.

لازم به توضیح است متاسفانه در حال حاضر، به دلیل فراهم نبودن زیرساخت ها و امکانات مخابراتی در شهرهای یاسوج و گچساران امکان ارایه شرایط ویژه این جشنواره برای مشترکین این شهرها وجود ندارد. به مشترکین این شهرها اطمینان می دهیم که همکاران ما در تلاش هستند تا هر چه سریع تر امکانات مذکور را فراهم سازند تا این گروه از خانواده بزرگ مشتریان شاتل نیز بتوانند از این امکان ویژه بهره‌مند شوند. امید است در جشنواره های بعدی بتوانیم این خدمات را در اختیار مشتریان گرانقدر این استان ها نیز قرار دهیم.

scar_h
21-06-2016, 03:56
آغاز جشنواره هیجان انگیز تابستانی شاتل لند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از اولین روز تیر ماه 1395

سایت شاتل لند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به منظور ارج نهادن به اعتماد شما کاربران در نظر دارد در تابستان 1395 با برگزاری جشنواره های خود بخشی از محبت و همراهی شما عزیزان را جبران نماید به همین خاطر برآنیم تا با ارایه خدمات ویژه تابستانی به یادماندنی را برایتان رقم زنیم. این بار سرزمین شاتل، در جشنواره خود از یکم تا هیجدهم تیر ماه 1395، 18 روز ترافیک رایگان را به مشترکین اینترنت پرسرعت شاتل تقدیم می کند تا در این ایام از سایت شاتل لند و سایت های زیر مجموعه آن شامل کاپ، تک شات و نماوا با آرامش و رضایت خاطر استفاده کنند. علاقه‌مندان به بهره‌گیری از خدمات محتوایی مختلف عرضه شده در شاتل‌لند، تک شات، کاپ و نماوا می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه فرمایند.

لازم به توضیح است متاسفانه در حال حاضر، به دلیل فراهم نبودن زیرساخت ها و امکانات مخابراتی در شهرهای یاسوج و گچساران امکان ارایه شرایط ویژه این جشنواره برای مشترکین این شهرها وجود ندارد. به مشترکین این شهرها اطمینان می دهیم که همکاران ما در تلاش هستند تا هر چه سریع تر امکانات مذکور را فراهم سازند تا این گروه از خانواده بزرگ مشتریان شاتل نیز بتوانند از این امکان ویژه بهره‌مند شوند. امید است در جشنواره های بعدی بتوانیم این خدمات را در اختیار مشتریان گرانقدر این استان ها نیز قرار دهیم.

سلام

دادا منبع این خبر کجاس ؟

من که تو شاتل لند و پروموشن جیزی در مورد این ندیدم
آخریش تا 31 خرداد بود

binamplayer
21-06-2016, 06:56
سلام

دادا منبع این خبر کجاس ؟

آخریش تا 31 خرداد بود
قسمت پنل کاربری قسمت پیشنهاد ویژه

Sent from my LT26w using Tapatalk

J4ck
21-06-2016, 07:44
سلام دوستان من میخوام از پارس فرار کنم بیام شاتل ولی خیلی وقته پول تلفنمون رو ندادیم و بدهکاریم و تلفنمون قطعه اگر از پارس جمع کنم میتونم با توجه به این بدهکاری همچنان به آی اس پی دیگه ای هم برم؟
چون قبلا اینطور بود که حتما باید پول تلفن پرداخت شده باشه

Dr Nima
21-06-2016, 09:49
سلام

دادا منبع این خبر کجاس ؟

آخریش تا 31 خرداد بود

آغاز جشنواره هیجان انگیز تابستانی شاتل لند از اولین روز تیر ماه

ehsan-75
21-06-2016, 16:46
سلام دوباره خدمت دوستان شاتلی

یه سوالی دارم از خدمت دوستان .
من زنگ زدم به شاتل ولی هر کدومشون در مورد سرعت ها یه چیزی رو گفتن . حالا من سوالم از دوستانی که سرویس اکو استفاده میکنن اینه که آیا مثلا من سرعت 128 بخرم، پهنای باندم تا کشش خط بازه ؟ یا همون 128 تاست ؟ مثلا سرعت دانلود سرویس های 128 محدود چقدره ؟

و اگه بازه دلیل این اختلاف قیمت بین سرویس ها چیه ؟ مثلا 128 رو زده 19 تومن ولی 1 مگ رو 30 تومن... حجمشون هم همونه ...

بخش فروش هم هر دفعه یه چیزی گفت

scar_h
21-06-2016, 18:27
سلام دوباره خدمت دوستان شاتلی

یه سوالی دارم از خدمت دوستان .
من زنگ زدم به شاتل ولی هر کدومشون در مورد سرعت ها یه چیزی رو گفتن . حالا من سوالم از دوستانی که سرویس اکو استفاده میکنن اینه که آیا مثلا من سرعت 128 بخرم، پهنای باندم تا کشش خط بازه ؟ یا همون 128 تاست ؟ مثلا سرعت دانلود سرویس های 128 محدود چقدره ؟

و اگه بازه دلیل این اختلاف قیمت بین سرویس ها چیه ؟ مثلا 128 رو زده 19 تومن ولی 1 مگ رو 30 تومن... حجمشون هم همونه ...

بخش فروش هم هر دفعه یه چیزی گفت

سلام
فک کنم بستکی به منطقت داشته باشه
چون من 128 ام و پهنای باندمم طبق خطم بازه بعضی وقتا نویز دارم رو 6 مگه که سرعت دانلودم رو 600 700
بعضی وقتا رو 8 مگ که سرعتم تا 1 مگ میره
و برای من نوعی سرویس 128 با 1 مگ جز پول اضافی دادن هیچ فرقی نمیکنه
(مگه اینکه مصرف شبانت زیاد باشه که سرعتتو ی مدت محدود میکنن
که اونم بازم من نوعی هر شب 10 12 گیگ دانلود دارم و خبری از محدودیت نیست(بجز ی محدودیت کوچیک یکی 2 ساعته)

karwan125
21-06-2016, 19:13
سلام دوستان من میخوام از پارس فرار کنم بیام شاتل ولی خیلی وقته پول تلفنمون رو ندادیم و بدهکاریم و تلفنمون قطعه اگر از پارس جمع کنم میتونم با توجه به این بدهکاری همچنان به آی اس پی دیگه ای هم برم؟
چون قبلا اینطور بود که حتما باید پول تلفن پرداخت شده باشه

اگر بدهی داشته باشید ، وقتی که درخواست رانژه خط واحد MDF برسی بکنه و بدهی رو مشاهده بکنه 90% درخواست تون رو رد میکنه..
برای خودم چنین مشکلی پیش اومد.

alish78
21-06-2016, 21:07
سلام دوستان
من چرا هیچ فایلی رو نمیتونم به شاتل لند منتقل کنم؟
همش رو همین حالت میمونه

ehsan-75
21-06-2016, 21:51
سلام
فک کنم بستکی به منطقت داشته باشه
چون من 128 ام و پهنای باندمم طبق خطم بازه بعضی وقتا نویز دارم رو 6 مگه که سرعت دانلودم رو 600 700
بعضی وقتا رو 8 مگ که سرعتم تا 1 مگ میره
و برای من نوعی سرویس 128 با 1 مگ جز پول اضافی دادن هیچ فرقی نمیکنه
(مگه اینکه مصرف شبانت زیاد باشه که سرعتتو ی مدت محدود میکنن
که اونم بازم من نوعی هر شب 10 12 گیگ دانلود دارم و خبری از محدودیت نیست(بجز ی محدودیت کوچیک یکی 2 ساعته)

سلام و مننون از اینکه فرصت گذاشتین و به سوالم پاسخ دادین :n16:

الان سوالی که دارم اینه ... شما با این سرعت (700-800) میتونین راحت فیلم آنلاین از فیلیمو یا نماوا ببینین ؟ یعنی با کیفیت HD بدون گیر کردن فیلم .
من خودم آسیاتک دارم و سرعت دانلودم بین 600 تا 800 ... ولی نمیتونم فیلم های HD ببینم و همش وسط کار فیلم گیر میکنه ....

و اینکه آیا شمتا پیشنهاد میکنید که بیام شاتل ؟ یعنی نظرتون در مورد سرعت و قطعی و پینگش مثبت هست ؟

ممنون میشم اینا رو هم جواب بدین :n12::n12:

scar_h
22-06-2016, 00:06
سلام دوستان
من چرا هیچ فایلی رو نمیتونم به شاتل لند منتقل کنم؟
همش رو همین حالت میمونه

سلام
از هر سایتی لیچ نمیکنه
و اینکه زمان به زمان فرق داره
مثلا من صب از فلان سایت هرچی بخام مستقیم کنم نمیشه اما شب راحت میشه
باید ببینی از چه سایتایی راحت لیچ میکنه

سلام و مننون از اینکه فرصت گذاشتین و به سوالم پاسخ دادین :n16:

الان سوالی که دارم اینه ... شما با این سرعت (700-800) میتونین راحت فیلم آنلاین از فیلیمو یا نماوا ببینین ؟ یعنی با کیفیت HD بدون گیر کردن فیلم .
من خودم آسیاتک دارم و سرعت دانلودم بین 600 تا 800 ... ولی نمیتونم فیلم های HD ببینم و همش وسط کار فیلم گیر میکنه ....

و اینکه آیا شمتا پیشنهاد میکنید که بیام شاتل ؟ یعنی نظرتون در مورد سرعت و قطعی و پینگش مثبت هست ؟

ممنون میشم اینا رو هم جواب بدین :n12::n12:

سلام
خواهش
ببین برادر من نمیشه رو هیج isp نظر قطعی داد
خود من تو هین شاتل تا 2 ماه پیش سرعتم رو 300 400 بود
اما از 2 ماه پیش شده رو 700 800 و تا 1 مگ هم میره ( اوایل تا 1.2 مگ هم میرف)
ولی الان حدود 1 ماهه که روزی چند بار چراغ adsl امربدون هیج دلیلی میفته و دلیلش هم مشخص نیست!!!!!
از وقتیم میفته تا چند بار مودمو ریست نکنم بر نمیگرده
بصورتی که تو بازی های انلاین حیلی ضد حاله فیلم ک دیگه هیچی!!!! اما این مورد همیشگی نیس و در بهترین حالت روزی حداقل 2 بار این اتفاق میفته!

فیلم انلاین تاحالا تست نکردم
فردا تست میکنم خبرشو میدم

اما به نظر من نمیشه رو هیج isp نظر قطعی داد.اولا مخابرات سرعت دانلودش رو 2.5 مگ بود الان شده 25 کیلو :دی

باید خودت بیای رو شاتل ببینی شرایطت چطوریه!

Simin Secret
22-06-2016, 00:59
سلام دوستان. شنیدم یه طرحی داره شاتل مثلا توی ماه میتونی 50 گیگ به مبلغ ارزون تر بخری ، این چجوریه ؟ یعنی هر ماه هست ؟ چه تاریخی فعال میشه؟

omidshsh
22-06-2016, 08:31
برای بازی آنلاین روزی حدود 4 ساعت و دانلود ماهیانه حدود 20 گیگ کدوم سرویش شاتل با چه سرعتی پیشنهاد میدید؟ که موقع بازی لگ نداشته باشه و با محدودیت سرعت هم مواجه نشم
دوستانی که سرویس art دارند برای بازی آنلاین اگه زیاد بازی کنید سرعتو پایین میاره؟

oomidd
22-06-2016, 10:10
سلام دوستان. شنیدم یه طرحی داره شاتل مثلا توی ماه میتونی 50 گیگ به مبلغ ارزون تر بخری ، این چجوریه ؟ یعنی هر ماه هست ؟ چه تاریخی فعال میشه؟
تاریبخ معینی نداره تا الان که هر دو سه ماه یبار بوده هروقتم بخواند بزارند از یه هفته قبلش اطلاع رسانی میکنند

club2energy
22-06-2016, 10:20
سلام دوستان

من دوره قبل با آرت 1 و 2 محدود شدم
از پنجشنبه ای که گذشت سرویس دوره جدیدم رو با آرت 1 گرفتم اما محدود بود
دیروز به آرت 2 ارتقا دادم در حد 1 گیگ خوب بود اما باز محدود شد
اینبار محدود شدن به حدی هست که بیش از یکی دو کیلوبایت سند و رسیو نمیشه و عملا اینترنت غیر قابل استفاده شد

با پشتیبانی تماس گرفتم گفت مصرف ماه پیش شما 90 گیگ بوده و باید آرت 7 بگیرید تا از محدودیت در بیاید
اما من هزینه آرت 3 به بالا برام مقدور نیست

بنظرتون چیکار کنم؟ اگه سرویس رو پنجشنبه تمدید نکرده بودم خیالم نبود و شاید یهو الان به اکو تغییر میدادم اما هنوز یک هفته نشده
از پشتیبانی پرسیدم آرت 3 بشم فایده نداره؟ گفت نه

یه راهنمایی به من برسونید ببینیم چه کنیم که این فاجعه جمع بشه

Tom Clancy's
22-06-2016, 12:46
سلام دوستان
شاتل در حال حاضر وضعیت اینترنت شبانش به چه صورت هست؟ چه محدودیتهایی اعمال میشه؟ من برای یک دوره تقریبا 3 ماهه میخوام ADSL بگیرم سرعت خوب روزانه و دانلود مناسب شبانه برام مهم هست. بنظرتون شاتل گزینه خوبی میتونه باشه؟
با واحد فروش که صحبت میکردم گفتند transfer rate سرویسهای eco حقیقی هست و قانون 1/8 اعمال نمیشه! یعنی من الان سرویس 6 مگ رو بگیرم سرعت تا 6 مگ بالا میره؟!! بعیده!

shamsoddin
22-06-2016, 14:36
دوستان من پریروز ثبت نام کردم ، امروز آسیا تک قطع شد و سایت شاتل فقط باز میشه ، تا کی باید صبر کرد تا وصل بشه؟؟
سیگنال مودم ام هم تغییر کرد واز 30 رسیده به 45 ، خوبه ؟

matink64
23-06-2016, 16:11
والا خیلی مسخره است الان برای مشترکین مرکز امام خمینی اهواز شرکت شاتل سرویس نامحدود art 1 روی 256 کیلو بیت پر سکن بسته شده و حداکثر سرعت حدود 30 کیلو بایت پر سکن هست و عملا حتی صفحه هم باز نمی کنه art 2 را روی 320 بستن و art 4 که الان خودم دارم روی 576 کیلو بیت بسته شده و جالبه که ریت دانلود از ریت آپلود کمتره الان من دارم ماهی 60 هزارتومن بی زبون میریزم تو حلق شاتل در صورتی که باید سرویس art 4 من باید چیزی حدود 2048 کیلو بیت پر سکن سرویس بگیرم ولی اینجوری نیست این مشکل از تقریبا دی ماه پارسال شروع شد و تا حالا ادامه داشته و هر ماه بدتر شده تا قبل از دی ماه 94 من که مشترک 10 ساله شاتل هستم با سرویس نامحدود atr 1 در حدود 1024 کیلوبیت پر سکن سرویس می گرفتم و به نسبت هزینه راضی بودم ولی توی دی ماه به 740 تنزل پیدا کرد بعد توی بهمن به 512 و توی فروردین به 256 که من را مجبور کرد به سرویس های ایکو برگردم و یه سرویس ایکو 2048 یک ماهه گرفتم که سرویس روی 3500 بسته شده بود ولی بدلیل هزینه زیاد خرید ترافیک مازاد مجبور شدم به art 4 پناه ببرم الان اصلا از شاتل راضی نیستم دوست دارم به پارس انلاین مهاجرت کنم ولی از بد روزگاه توی مرکز امام خمینی اهواز پورت خالی وجود نداره فعلا توی حالت پیش ثبت نام پارس انلاین قرار دارم تا ببینم چی میشه من توی یک ماه و نیم گذشته حدود 120 هزارتومن هزینه اینترنت به شاتل دادم بخاطر اینکه مجبور شدم بین سرویس های مختلفش دائما جابجا بشم
در ضمن سرویس من مشکل نویز نداره و در صورت باز بودن پهنای باند راحت تا 14 مگابیت پر سکن استیبل هست.

اینم سرویس art 4 من در مرکز مخابرات امام خمینی اهواز

hadi_723
24-06-2016, 17:46
والا خیلی مسخره است الان برای مشترکین مرکز امام خمینی اهواز شرکت شاتل سرویس نامحدود art 1 روی 256 کیلو بیت پر سکن بسته شده و حداکثر سرعت حدود 30 کیلو بایت پر سکن هست و عملا حتی صفحه هم باز نمی کنه art 2 را روی 320 بستن و art 4 که الان خودم دارم روی 576 کیلو بیت بسته شده و جالبه که ریت دانلود از ریت آپلود کمتره الان من دارم ماهی 60 هزارتومن بی زبون میریزم تو حلق شاتل در صورتی که باید سرویس art 4 من باید چیزی حدود 2048 کیلو بیت پر سکن سرویس بگیرم ولی اینجوری نیست این مشکل از تقریبا دی ماه پارسال شروع شد و تا حالا ادامه داشته و هر ماه بدتر شده تا قبل از دی ماه 94 من که مشترک 10 ساله شاتل هستم با سرویس نامحدود atr 1 در حدود 1024 کیلوبیت پر سکن سرویس می گرفتم و به نسبت هزینه راضی بودم ولی توی دی ماه به 740 تنزل پیدا کرد بعد توی بهمن به 512 و توی فروردین به 256 که من را مجبور کرد به سرویس های ایکو برگردم و یه سرویس ایکو 2048 یک ماهه گرفتم که سرویس روی 3500 بسته شده بود ولی بدلیل هزینه زیاد خرید ترافیک مازاد مجبور شدم به art 4 پناه ببرم الان اصلا از شاتل راضی نیستم دوست دارم به پارس انلاین مهاجرت کنم ولی از بد روزگاه توی مرکز امام خمینی اهواز پورت خالی وجود نداره فعلا توی حالت پیش ثبت نام پارس انلاین قرار دارم تا ببینم چی میشه من توی یک ماه و نیم گذشته حدود 120 هزارتومن هزینه اینترنت به شاتل دادم بخاطر اینکه مجبور شدم بین سرویس های مختلفش دائما جابجا بشم
در ضمن سرویس من مشکل نویز نداره و در صورت باز بودن پهنای باند راحت تا 14 مگابیت پر سکن استیبل هست.

اینم سرویس art 4 من در مرکز مخابرات امام خمینی اهواز

منم اهواز مرکز گلستانم، واقعاً شورشو درآوردن، 1 ماه به بهونه مصرف بالا سرویس ART5 منو کلاً روی سرعت 50 کیلوبایت محدود کرده بودن، ماه قبل درست بود، مصرف هم پایین بود تازه، کلا 38 گیگ مصرف کردم که توی این 38 گیگ 10 گیگ از شاتل لند بود مصرف واقعیم میشد 28 که برابر با حداقل مصرف 28 خود شاتل بود، با این وضعیت تو دوره جدید دوباره سرعت من رو بردن روی 100 کیلوبایت!!!!!!!!!!!! اصلا حساب کتاب نداره و هرکاری دلشون بخواد انجام میدن، پشتیبانی هم زنگ میزنی میگن سرعت شما طبق قرار داد هست و از این حرفهای 100من یه غاز!! تصمیم جدی دارم برم پارس آنلاین حداقل اونا توی سایت نمودار زدن عین آدمیزاد میفهمی از چه حجم مصرفی به بعد سرعتت محدود میشه! :| :n34::n34::n34:

George Shelly
24-06-2016, 18:29
پینگم از ظهر با اروپا شده 110 ! بدون ip گیم !
کسی تغییری حس کرده رو پینگ امروز ؟

Rhodes
24-06-2016, 20:01
دوستان من art 3 هستم سرعتم 60 هست.احساس میکنم محدود شدم.قبلا 220 بود.
سه روز دیگه باید دوره رو تمدید کنم.
برم art 4 از محدودیت خارج میشم ؟ از همون اول دوره از محدودیت خارج میشم یا از الان که تمدید کنم ؟

maniya12
25-06-2016, 02:42
دوستان منم مشکل شما رو دارم art1 دارم ریتم روی 576 دانلود بسته شده میگن کمبود پهنای باند داریم من با یک کار تونستم این قضیه رو دور بزنم البته با خواهش کردن فراوان از طریق چت آنلاین تهران و اهواز البته با 10 نفر چت کردن گفتن نمیشه یازدهمین اپراتور حواسش نبود کارم انجام و این کار این بود که سرویس گیمم رو فعال کردن ریتم دانلودم از 576 شد 1335 یعنی سرعت دانلودم از 50 شده 150 و سرویس گیم 1 من فعاله:n02:
:n10::n19:تنها راه همینه
دلیل اینکه سرویس گیم برام فعال نمیکردن این بود که ریتم زیر 1000 بود
برای آرت 1 و2 و3 و4و5 فقط میشه سرویس گیم 1 مگ فعال کرد و از آرت5 به بالا سرویس گیم 2
بنظرم کسی که نامحدود میخواد بره آرت 1 بگیره بعد التماس کنه و چت کنه و سرویس گیم 1 براش فعال کنن

دوستانی که این راه حل من رو انجام میدن اگه براشون جواب داد بیان به بقیه هم اطلاع بدن

Rhodes
25-06-2016, 08:49
دوستان منم مشکل شما رو دارم art1 دارم ریتم روی 576 دانلود بسته شده میگن کمبود پهنای باند داریم من با یک کار تونستم این قضیه رو دور بزنم البته با خواهش کردن فراوان از طریق چت آنلاین تهران و اهواز البته با 10 نفر چت کردن گفتن نمیشه یازدهمین اپراتور حواسش نبود کارم انجام و این کار این بود که سرویس گیمم رو فعال کردن ریتم دانلودم از 576 شد 1335 یعنی سرعت دانلودم از 50 شده 150 و سرویس گیم 1 من فعاله:n02:
:n10::n19:تنها راه همینه
دلیل اینکه سرویس گیم برام فعال نمیکردن این بود که ریتم زیر 1000 بود
برای آرت 1 و2 و3 و4و5 فقط میشه سرویس گیم 1 مگ فعال کرد و از آرت5 به بالا سرویس گیم 2
بنظرم کسی که نامحدود میخواد بره آرت 1 بگیره بعد التماس کنه و چت کنه و سرویس گیم 1 براش فعال کنن

دوستانی که این راه حل من رو انجام میدن اگه براشون جواب داد بیان به بقیه هم اطلاع بدن
یعنی میگید کلا سرعت رو برای art ها پایین آوردن ؟ یعنی الان من art 3 هستم برم 4 هیچ تغییری توی سرعتم داده نمیشه ؟

maniya12
25-06-2016, 10:12
یعنی میگید کلا سرعت رو برای art ها پایین آوردن ؟ یعنی الان من art 3 هستم برم 4 هیچ تغییری توی سرعتم داده نمیشه ؟

آره art ها رو اوردن پایین

Aria.A97
25-06-2016, 10:48
انگار کل مملکت یهویی پهنای باند کم آورده :|
بقیه ISP ها هم ۱۵-۱۰ روزی هست وضعشون داغونه...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

bigbang0661
25-06-2016, 12:37
پینگم از ظهر با اروپا شده 110 ! بدون ip گیم !
کسی تغییری حس کرده رو پینگ امروز ؟
دقیقا 3 روزه واسه منم پینگ 110 شده!!! مثه اینکه اوضاع داره رو به راه میشه. البته اینم بگم بعضی وقتاip gateway که عوض میشه پینگ میره بالا. چند بار قطع و وصل اینترنت دوباره پینگ عالی میشه.

and-roid2
25-06-2016, 19:07

پروفایل گیم

shah994
26-06-2016, 09:01
سلام
اين سرويس ٣٢٠ تا ٢٠٤٨ نامحدود در طول شبانه روز سرعتش چقدره و پس از چند گيگ محدود ميشه و سرعت محدود شدش چقدره؟ با اين سرويس ميشه از شاتل لند استفاده كرد؟

amirpcp30
26-06-2016, 19:58
سلام دوستان
من پیشنهاد ویژه ی شاتل رو خریداری کردم اما فقط یک شناسه برام ارسال شد هیچ پسوردی ندارم ، البته سه روز گذشته همچنان ارسال نشده و الان های وب دارم هنوز جمع نکردم
چند روز زمان میبره برای اتصال؟
:n40:

shamsoddin
26-06-2016, 20:49
سلام دوستان
من پیشنهاد ویژه ی شاتل رو خریداری کردم اما فقط یک شناسه برام ارسال شد هیچ پسوردی ندارم ، البته سه روز گذشته همچنان ارسال نشده و الان های وب دارم هنوز جمع نکردم
چند روز زمان میبره برای اتصال؟

4 5 روز برای من طول کشید ، جمع اوری اسیاتک و راه اندازی ....

ali65509
26-06-2016, 21:17
دوستان این ایمیل و رمز عبور ورود به آپلودسنتر شاتل لند چگونه می توان بدست آورد ؟یعنی یکبار با شناسه کاربری و شماره اشتراک شاتل ثبت نام کردم ولی نمی دونم با چه ایمیلی ذخیره کردم!!!

broosli
27-06-2016, 15:54
dns مخصوص شاتل چیه؟
ممنون

sajad-tnt
27-06-2016, 20:53
دوستان منم پیشنهاد ویژه (جشنواره) گرفتم.
فقط الان باید زنگ بزنم به سرویس دهنده ای که قبلا داشتم تا خط رو جمع آوری کنن یا خودشون انجام میدن؟.

4l1r3z4
27-06-2016, 21:42
فقط الان باید زنگ بزنم به سرویس دهنده ای که قبلا داشتم تا خط رو جمع آوری کنن یا خودشون انجام میدن؟.

زنگ بزنید و بگید که تخلیه کنن! برای اینکه خطتون سریع تر تخلیه بشه و اذیت نکنن ، بعد از اینکه در خواست تخلیه خط رو دادین ، برید سایت 195 و یه شکایت با موضوع عدم جمع آوری سرویس ثبت کنید و در متنش بنویسید که بهتون گفتن که 1 تا 2 هفته طول میکشه ، در حالی که طبق قانون باید 72 ساعته تخلیه بشه و از این دست حرفا ؛ با این کار ، درخواستتونو سریع پیگیری میکنن و کار تخلیه رو سریع انجام میدن . در غیر این صورت 1 هفته طول میدن و معطلتون میکنن!

Abolfazl-Star
27-06-2016, 22:30
ویرایش الان درستش کردن :n02:

sajad-tnt
28-06-2016, 08:00
زنگ بزنید و بگید که تخلیه کنن! برای اینکه خطتون سریع تر تخلیه بشه و اذیت نکنن ، بعد از اینکه در خواست تخلیه خط رو دادین ، برید سایت 195 و یه شکایت با موضوع عدم جمع آوری سرویس ثبت کنید و در متنش بنویسید که بهتون گفتن که 1 تا 2 هفته طول میکشه ، در حالی که طبق قانون باید 72 ساعته تخلیه بشه و از این دست حرفا ؛ با این کار ، درخواستتونو سریع پیگیری میکنن و کار تخلیه رو سریع انجام میدن . در غیر این صورت 1 هفته طول میدن و معطلتون میکنن!
مرسی از توضیحاتتون عزیز.
فقط یه مشکل، امروز صبح از طرف شاتل باهام تماس گرفتن که گفتن چندروز طول میکشه و ...
بعد ازش پرسیدم که با این سرویس میتونم از شاتلند استفاده کنم که گفت نه، چون از جشنواره سرویس گرفتم نمیتونم از شاتلند استفاده کنم :|
دوستان لطفا کمکم کنید، اگه این قضیه درسته که بگم خط رو جمع آوری نکنن ...
من فقط برای همین شاتلند اومدم شاتل وگرنه ISP قبلی هیچ مشکلی نداشت و سرویسم روی ۲۴مگ بسته شده بود و پینگم هم برای خارج همیشه زیر ۱۳۰ بود:|

Dr Nima
28-06-2016, 08:37
توضیحات مدیرعامل شرکت شاتل در خصوص کاهش قیمت اینترنت: نه مصوبه‌ای دریافت کرده‌ایم و نه جزییات آن را می‌دانیم!

sajad-tnt
28-06-2016, 12:18
کسی نیست جواب سوال مارو بده دوستان؟.
با سرویس جشنواره میشه از شاتلند استفاده کرد؟.

George Shelly
28-06-2016, 12:26
کسی نیست جواب سوال مارو بده دوستان؟.
با سرویس جشنواره میشه از شاتلند استفاده کرد؟.
آره میشه زنگ بزن بهش بگو چیز نگو بی پدر .
ربطی به جشنواره نداره فقط باید سرویست از شاتل باشه .

ms1ove
28-06-2016, 12:27
سلام
من از مخابرات خط adsl خریداری کردم چهار سال پیش منتها الان یه چند ماهی میشه وقتی اطلاعات ایپی رو چک میکنم سرویس دهنده رو میزنه شاتل تو گوگل هم سرج کردم صاحب آیپی رو شرکت شاتل میزنه !
چرا اینطوریه ؟

4l1r3z4
28-06-2016, 14:55
مرسی از توضیحاتتون عزیز.
فقط یه مشکل، امروز صبح از طرف شاتل باهام تماس گرفتن که گفتن چندروز طول میکشه و ...
بعد ازش پرسیدم که با این سرویس میتونم از شاتلند استفاده کنم که گفت نه، چون از جشنواره سرویس گرفتم نمیتونم از شاتلند استفاده کنم :|
دوستان لطفا کمکم کنید، اگه این قضیه درسته که بگم خط رو جمع آوری نکنن ...
من فقط برای همین شاتلند اومدم شاتل وگرنه ISP قبلی هیچ مشکلی نداشت و سرویسم روی ۲۴مگ بسته شده بود و پینگم هم برای خارج همیشه زیر ۱۳۰ بود:|

چرت گفته ! همه ی سرویس های حجمی ، قابلیت استفاده از شاتل لند رو به صورت بی نهایت دارند ، به جز سرویس های آرت ( نامحدود ) که سرعتو کم میکنن!

JerichoIX
28-06-2016, 17:34
سلام
دوستان چند وقته که سرویس فن آوا به مشکل خورده و میخوام ازش خارج بشم به خاطر پینگ بالا و تایم اوت و قطعی های مکرر.
اینترنت رو بیشتر برای بازی طی روز میخوام که پینگ ثابت و مناسب با اروپا و نداشتن تایم اوت نیاز داره، شاتل از این نظر چطوریه؟ (البته دانلود شبانه داشته باشه هم چه بهتر :n02:)
محدوده مخابراتی نبوت هستم ممنون میشم راهنماییم کنید :)

amirpcp30
28-06-2016, 22:08
سلام
برای شما رمز عبور ارسال شد یا فقط شناسه؟
من خودم اینترنتی خریدم و فقط شناسه رو دادند ، یکی از دوستان رفته بود شرکت همونجا براش همون اول مودم رو کانفیگ کرده بودند بعد از حدود یک هفته متصل شد

sajad-tnt
28-06-2016, 22:37
سلام
برای شما رمز عبور ارسال شد یا فقط شناسه؟
من خودم اینترنتی خریدم و فقط شناسه رو دادند ، یکی از دوستان رفته بود شرکت همونجا براش همون اول مودم رو کانفیگ کرده بودند بعد از حدود یک هفته متصل شد
سلام.
والله منم اینترنتی گرفتم، بعداز ثبت نام یدونه پیامک واسم اومد که شناسه و رمزعبورش برای سایت my.shatel.ir بود.
مثل اینکه یوزر و پسورد بخش ورود سایت با مودم متفاوت هست ،درسته؟.
البته امروز صبح با ISP قبلی تماس گرفتم که خط رو جمع آوری کنن و با کمال تعجب ۲ساعت بعدش چراغ DSL خاموش شد و خط از رانژه خارج شد...
باشاتل که تماس گرفتم، گفتند باید ۳-۴روز صبر کنم تا خط رو رانژه کنن...
///
راستی دوستان VPI و VCI شاتل چنده؟.

dvb55
29-06-2016, 09:57

VPI = 0
VCI =35

Ali.Larson
29-06-2016, 11:06
بچه ها تورو خدا کسی سرویس دهنده ای میشناسه که تو مرکز پیام پورت داشته باشه ؟:|

مردیم از بی اینترنتی همه شرکت ها هم رزرو کردم ولی کوو پورت :(

amirpcp30
29-06-2016, 13:38
سلام.
والله منم اینترنتی گرفتم، بعداز ثبت نام یدونه پیامک واسم اومد که شناسه و رمزعبورش برای سایت my.shatel.ir بود.
مثل اینکه یوزر و پسورد بخش ورود سایت با مودم متفاوت هست ،درسته؟.
البته امروز صبح با ISP قبلی تماس گرفتم که خط رو جمع آوری کنن و با کمال تعجب ۲ساعت بعدش چراغ DSL خاموش شد و خط از رانژه خارج شد...
باشاتل که تماس گرفتم، گفتند باید ۳-۴روز صبر کنم تا خط رو رانژه کنن...
///
سلام ، ممنون از شما
چه جالب برای من فقط شناسه اومده
راستش تا بحال از شاتل سرویس نداشتم ولی فک میکنم مودم با ورود به سایت یکی باشه

™ Hadi
29-06-2016, 17:04
سلام دوستان.

شاتل سرويسي داره که کلا نامحدود باشه بدون محدوديت حجمي مثل نامحدودهاي آسياتک؟

من يه کم گشتم تو سايتش ولي پيدا نکردم

sajad-tnt
30-06-2016, 09:22
سلام دوستان.
امروز صبح پیغام راه اندازی (رانژه) خط واسم اومد و سرویسم وصل شد.
سرویس رو واسم روی 4مگ بسته اند, باهاشون تماس گرفتم و گفتم روی 16 مگ ببندن!
اول که گفتن خط من شاید نکشه که گفتم روی سرویس دهنده قبلی روی 24مگ بوده ,کجای کاری! :دی...
بعداز چند دقیقه انتظار (نمیدونم داشت با کی پچ پچ میکرد!) بازم بهم گفتند سرویس شما جشنواره(!) هست و تا همین حد بیشتر نمیشه بست!.
بعد که گفتم توی همون توافقنامه سایت نوشته تا 16مگ میشه بست ,
گفت نه از تهران بهمون گفتن پهنای باند کم اومده و سرویس هارو نمیتونیم بیشتر ببندیم:| !.
خلاصه باهربهانه ای واسه من بیشتر نبستن خط رو, منم دیگه چیزی نگفتم تا لج نکنن :|.
×××تصویر نویز خط و ریت بسته شده:

بگذریم...
طی تست های انجام شده, پینگ نسبتا خوب هست...
با اینکه سرویس گیمینگ فعال نیست اما از 4.2.2.4 حدودا 130 و از سرورهای داخل ایران نهایت 60-50 تبادل میشه!.
دقیقا مثل همون سرویس دهنده قبلیم!.
×××تصویر پینگ:

سرعت رو همینطور که گفتم روی 4مگ بستن, حقیقتش منی که قبلا خطم روی 24مگ بسته شده بود و با سرعت 2مگ درثانیه دانلود داشتم, توی ذوقم خورد!.
از سرور شاتلند و ایران نهایت با 450کیلوبایت درثانیه دانلود میکنه...که برای این ریت طبیعی هست ولی من اصلا راضی نیستم:| .
هنوز قسمت نمایش آنلاین ویدیو و استریم اون رو چک نکردم.
برخلاف ISP قبلی, شاتل در سرعت دانلود تک لاین خوب عمل میکنه و بطورمثال 40مگ دانلود بروزرسانی آنتی ویروس که قبلا بخاطر مشکل سرعت تک کانکشن بسختی دانلود میشد, با شاتل در چند ثانیه کامل شد!.
×××تصویر دانلود از شاتلند :

____
خلاصه دوستان الان دیگه راهی برای پیگیری این "مشکل ریتی که برام بستند" نیست؟!.
و چرا من هروقت باهاشون تماس میگیرم این عنوان (جشنواره) کوفتی رو هی مثل پتک آهنین توی سرم میکوبند:| ؟!...

srx190d
30-06-2016, 09:43
ماهم جشنواره هستيم ولي نه از اين جديدا تا ١٦.٣ بازه دقيقا با ٢ دانلود ميكنم

karwan125
30-06-2016, 10:21
.

اینا همش بهانه میارن ، در بازده های زمانی مختلف و با اپراتور های مختلف تماس بگیرید و باهاشون حرف بزنید ، در اخر یکی پیدا میشه که براتون انجام بده.
واسه منم همین مشکل بود که در اخر یکی از پشتیبانان برام انجام داد.

Click 1
30-06-2016, 10:37
سلام دوستان.
امروز صبح پیغام راه اندازی (رانژه) خط واسم اومد و سرویسم وصل شد.
سرویس رو واسم روی 4مگ بسته اند, باهاشون تماس گرفتم و گفتم روی 16 مگ ببندن!
اول که گفتن خط من شاید نکشه که گفتم روی سرویس دهنده قبلی روی 24مگ بوده ,کجای کاری! :دی...
بعداز چند دقیقه انتظار (نمیدونم داشت با کی پچ پچ میکرد!) بازم بهم گفتند سرویس شما جشنواره(!) هست و تا همین حد بیشتر نمیشه بست!.
بعد که گفتم توی همون توافقنامه سایت نوشته تا 16مگ میشه بست ,
گفت نه از تهران بهمون گفتن پهنای باند کم اومده و سرویس هارو نمیتونیم بیشتر ببندیم:| !.
خلاصه باهربهانه ای واسه من بیشتر نبستن خط رو, منم دیگه چیزی نگفتم تا لج نکنن :|.
×××تصویر نویز خط و ریت بسته شده:

بگذریم...
طی تست های انجام شده, پینگ نسبتا خوب هست...
با اینکه سرویس گیمینگ فعال نیست اما از 4.2.2.4 حدودا 130 و از سرورهای داخل ایران نهایت 60-50 تبادل میشه!.
دقیقا مثل همون سرویس دهنده قبلیم!.
×××تصویر پینگ:

سرعت رو همینطور که گفتم روی 4مگ بستن, حقیقتش منی که قبلا خطم روی 24مگ بسته شده بود و با سرعت 2مگ درثانیه دانلود داشتم, توی ذوقم خورد!.
از سرور شاتلند و ایران نهایت با 450کیلوبایت درثانیه دانلود میکنه...که برای این ریت طبیعی هست ولی من اصلا راضی نیستم:| .
هنوز قسمت نمایش آنلاین ویدیو و استریم اون رو چک نکردم.
برخلاف ISP قبلی, شاتل در سرعت دانلود تک لاین خوب عمل میکنه و بطورمثال 40مگ دانلود بروزرسانی آنتی ویروس که قبلا بخاطر مشکل سرعت تک کانکشن بسختی دانلود میشد, با شاتل در چند ثانیه کامل شد!.
×××تصویر دانلود از شاتلند :

____
و چرا من هروقت باهاشون تماس میگیرم این عنوان (جشنواره) کوفتی رو هی مثل پتک آهنین توی سرم میکوبند:| ؟!...

سلام . منم سرویس جشنواره را خریدم

ولی خطم را تا 7 مگ باز گذاشتند ( چون خطم نویز داره بیشتر از این نمیره )

SNR : 10.8

:n18:

Dr Nima
30-06-2016, 15:42

میتونی از مرکز هم پیگیر بشی یا تماس بگیری یا با چت آنلاین موضوع رو باهشون در میون بزاری و ببینی اونا چی میگن چون نمایندگیها بیشتر مواقع به دروغ میگن مرکز همچین گفته
خلاصه چه سرویس دهنده ها یا نمایندگیهاشون تا بتونن دروغ میگن
منظور از جشنواره هم بگمون خودشون چون پول کمتری دادی هس
این سرویس دهنده ها وقتی کاربر زیاد جذب کنن به قول معروف طاقچه بالا میذارن

™ Hadi
01-07-2016, 15:44
سلام دوستان

سرويس 128 اکو اقتصادي رو ميخواستم تغيير بدم به آرت ،

ولي وقتي اون گزينه تغيير سرويس رو ميزنم توي ليستي که مياره اصلا آرت وجود نداره ! :n13:

Majidson
02-07-2016, 00:41
سلام دوستان

سرويس 128 اکو اقتصادي رو ميخواستم تغيير بدم به آرت ،

ولي وقتي اون گزينه تغيير سرويس رو ميزنم توي ليستي که مياره اصلا آرت وجود نداره ! :n13:
باید تماس بگیرید با بخش فروش تا نوع سرویس را در پنل برای شما تغییر دهند.

و یا با ایمیل زیر مکاتبه کنید:
adsl@shatel.ir

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

supermax15
02-07-2016, 02:11
شاتر لند چرا هیچی مستقیم نمیکنه و 2 ساعت طولش میده ؟حتی فایل بیشتر از یگ رو اصلا مستقیم نمیکنه

scar_h
02-07-2016, 03:53
شاتر لند چرا هیچی مستقیم نمیکنه و 2 ساعت طولش میده ؟حتی فایل بیشتر از یگ رو اصلا مستقیم نمیکنه

مسخره کردن مارو
از هر سایتی لیچ ک نمیکنه هیج
لیچ هم بکنه سرعت دانلود از شاتل لند واسه من شده 50 واسه سایتای دیگه 800 900
خب چه کاریه
جشنواره الکی ندارید!!!

sajad-tnt
02-07-2016, 08:26
مسخره کردن مارو
از هر سایتی لیچ ک نمیکنه هیج
لیچ هم بکنه سرعت دانلود از شاتل لند واسه من شده 50 واسه سایتای دیگه 800 900
خب چه کاریه
جشنواره الکی ندارید!!!
منم توی همه ی ساعت ها امتحان کردم، سرعت دانلودم از آپلودسنتر بیشتر از ۸۰ نمیشه....
ولی گیم سنتر و باقی دانلودسنترهاشون سرعت خوبه.
بنظرم این دفعه چون مدت زیادی این طرح پشت سرهم فعال بود، به سرورهاشون فشار اومده و پاسخگوی اینهمه هجوم نیست...
چون همزمان ریموت و دانلود فایل خیلی به منابع سرور فشار وارد میکنه.
همچنین اگه دقت کنید سرورهای آپلودسنترشون با سرورهای دانلودسنتر متفاوت هست.

maniya12
02-07-2016, 12:13
دوستان من آرت1 دارم ریتم از 1024 شده 576 و برای سرویس گیم فعال نمیکنن میگن سرویس باید 1 مگ به بالا باشه میخواستم بدونم کلا آرتها پهنای باندشون اومده پایین یا خوزستان اینطوریه؟!

™ Hadi
02-07-2016, 14:53
منم توی همه ی ساعت ها امتحان کردم،...

گزينه انتقال فايل رو که ميزنم اصلا هيچ اتفاقي نميفته ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

omidsarab
02-07-2016, 15:53
سلام شاتل چشنواره گزاشته با این شرایط:
سالانه ۳۹,۹۰۰ تومان
ترافیک شبانه نامحدود
ترافیک شبانه نامحدود از ساعت ۲ تا ۷ بامداد
۲۰GB ترافیک
بیست گیگابایت ترافیک برای یک سال
از ۱۲۸kbps تا ۱۶Mbps
قابل ارایه در کلیه شهر‌ها در سراسر کشور توسط نمایندگان شاتل
کسی میدونه سرعت دانلود این سرویس تو روزانه و شبانه رایگانش چقدره؟؟؟؟
الان مخابرات 2 مگ دارم سرعت دانلود 600-700 میصرفه عوض کنم برم شاتل

maniya12
02-07-2016, 21:13
دوستان من آرت1 دارم ریتم از 1024 شده 576 و برای سرویس گیم فعال نمیکنن میگن سرویس باید 1 مگ به بالا باشه میخواستم بدونم کلا آرتها پهنای باندشون اومده پایین یا خوزستان اینطوریه؟!

لطفا یکی جواب منو بده

club2energy
02-07-2016, 21:32
لطفا یکی جواب منو بده

تهران سرویس ها تغییری نکرده

pooya_hekmati
02-07-2016, 21:32
سالانه ۳۹,۹۰۰ تومان
ترافیک شبانه نامحدود
۲۰GB ترافیک
از ۱۲۸kbps تا ۱۶Mbps

سلام
مهم شنیدم که ساعت دانلود رایگانش ، سرعت خیلی میاد پایین ؟
کسایی که دارند یه نظری بدن ؟
راستش ارزش داره بگیریم یا نه ؟

maniya12
02-07-2016, 21:37
تهران سرویس ها تغییری نکرده

شما آرت چند دارید؟!

mz3360
03-07-2016, 02:15
این که میگن تو ساعت رایگان سرعت میاد پایین درسته؟

club2energy
03-07-2016, 10:39
شما آرت چند دارید؟!

این ماه از 1 تا 3 رو به ترتیب داشتم
سرعت دانلودشون به ترتیب 147 و 180 و 220 بود

khold
03-07-2016, 13:08
دوستان من سرویسم ارت ۳ هس سرعت باز کردن سایتها و حتی باز کردن عکسا و فیلمای اینستاگرامم خیلی کم شده روی تمام دستگاهها در حالی که سرعت دانلود و پینگم اصلا تغییری نکرده نویز هم ندارم مشکل از کجاست؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

WraithMaster
03-07-2016, 13:15
سلام
دوستان کسی از قیمت سرویس وایرلس شاتل و هرینه راه اندازیش اطلاعی داره (PtP) و این که سرعت و محدودیت مصرفش چقدر هست؟

amir z
03-07-2016, 13:16
سلام
امروز صبح پس از مدت ها خواستم یه چیزی از شاتل لند بگیرم. سرعتم خوب و عادی بود. الان اومدم ادامه دانلود رو زدم سرعتم از 60 بالاتر نمیره:n38::n27:
واسه کسی پیش نیومده؟

mohamad7824
03-07-2016, 14:18
سلام.
من سرویس art4 رو دارم و ریت دانلودم روی 2471 هست.
ولی از بعضی سایت ها (مثلا نایت مووی) یا از تورنت سرعتم دانلودم از 50 بالاتر نمیره!
دلیلش چیه؟ محدود شدم؟ اگه محدود شده باشم مگه نباید همه ی سایتا رو محدود کنن؟

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

Dr Nima
03-07-2016, 16:38
شرایط استثنایی برای خرید بسته‌های ۵٠ و ١٠ گیگابایتی ترافیک شاتل از روز ۱۴ تیربسته‌های ترافیک ۵٠ گیگابایتی و ١٠ گیگابایتی شاتل با تخفیف‌های ویژه در جشنواره تابستانی به مشتریان فعلی ارایه می‌شوند.
به گزارش روابط عمومی شاتل افزون بر شرایط و تخفیف‌های ویژه ای که هم اکنون برای خرید سرویس در جشنواره تابستانی شاتل در اختیار مشتریان جدید قرار گرفته است، با توجه به اقبال جشنواره خرید گیگ از سوی مشتریان فعلی و درخواست‌های چندین باره ایشان برای تکرار این جشنواره، مشتریان فعلی شاتل نیز می­‌توانند از روز ۱۴ تیر ماه ۱۳۹۵ تا ۲۵ تیر ماه ۱۳۹۵، بسته ترافیک ۵۰ گیگا بایتی شاتل را با ۵۰ درصد تخفیف تنها به قیمت ۵۶.۰۰۰ تومان و بسته ۱۰ گیگابایتی شاتل را با ۴۰ درصد تخفیف تنها به قیمت ۱۹.۰۰۰ تومان خریداری کنند.گفتنی­‌ست، مالیات ارزش افزوده نیز به این مبلغ اضافه خواهد شد.
این شرایط در کلیه شهرهای کشور در اختیار مشتریان خواهد بود. لازم به توضیح است که این تخفیف تنها شامل این بسته‌های ترافیکی خواهد بود و دیگر بسته‌های ترافیک از این تخفیف برخوردار نخواهند بود.
کاربران سرویس‌­های خانواده اکو، می­‌توانند برای خرید این بسته به سایت my.shatel.ir مراجعه فرمایند، یا از اپ مای شاتل برای این منظور بهره گیرند و یا برای دریافت اطلاعات بیشتر در این باره با کارشناسان فروش شهر تهران با شماره ۱۵۲۵ یا نمایندگان شاتل در سراسر کشور تماس بگیرند. اطلاعات تماس دفتر نمایندگان شاتل در سراسر کشور در سایت شاتل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در دسترس است.

FINJAN
03-07-2016, 17:03
سالانه ۳۹,۹۰۰ تومان
ترافیک شبانه نامحدود
۲۰GB ترافیک
از ۱۲۸kbps تا ۱۶Mbps

سلام
مهم شنیدم که ساعت دانلود رایگانش ، سرعت خیلی میاد پایین ؟
کسایی که دارند یه نظری بدن ؟
راستش ارزش داره بگیریم یا نه ؟

این که میگن تو ساعت رایگان سرعت میاد پایین درسته؟

سلام دوستان
من از این سرویس استفاده میکنم
سرعت دانلود بستگی به خطتون داره
اگه کیفیتش خوب باشه میذارن روی 16 مگ
اگه کمتر باشه خوب کمتر میذارن
مثلا من شرکت اکانت 1 ساله 60 گیگ رو خریدم سرعتم روی 16 مگ هست ( دانلود 1.7 مگ )
ولی تو خونه اکانت 1 ساله 20 گیگ خریدم سرعتم روی 10 مگ هست (دانلود 1.1 مگ )
snr خونه کمتره واسه همین نمیتونن بیشترش کنن

در مورد شبانه رایگان هم من زیاد دانلود نذاشتم و اینو میدونم که اگه زیاد دانلود کنین محدود میکنن
سرعت دانلود هم بستگی به سرور داره
از سرور ایرانی باشه سرعت مکس میده ولی ایرانی نباشه نهایت 500 میده

FINJAN
03-07-2016, 17:09
شرایط استثنایی برای خرید بسته‌های ۵٠ و ١٠ گیگابایتی ترافیک شاتل از روز ۱۴ تیر

بسته‌های ترافیک ۵٠ گیگابایتی و ١٠ گیگابایتی شاتل با تخفیف‌های ویژه در جشنواره تابستانی به مشتریان فعلی ارایه می‌شوند.
به گزارش روابط عمومی شاتل افزون بر شرایط و تخفیف‌های ویژه ای که هم اکنون برای خرید سرویس در جشنواره تابستانی شاتل در اختیار مشتریان جدید قرار گرفته است، با توجه به اقبال جشنواره خرید گیگ از سوی مشتریان فعلی و درخواست‌های چندین باره ایشان برای تکرار این جشنواره، مشتریان فعلی شاتل نیز می­‌توانند از روز ۱۴ تیر ماه ۱۳۹۵ تا ۲۵ تیر ماه ۱۳۹۵، بسته ترافیک ۵۰ گیگا بایتی شاتل را با ۵۰ درصد تخفیف تنها به قیمت ۵۶.۰۰۰ تومان و بسته ۱۰ گیگابایتی شاتل را با ۴۰ درصد تخفیف تنها به قیمت ۱۹.۰۰۰ تومان خریداری کنند.گفتنی­‌ست، مالیات ارزش افزوده نیز به این مبلغ اضافه خواهد شد.
این شرایط در کلیه شهرهای کشور در اختیار مشتریان خواهد بود. لازم به توضیح است که این تخفیف تنها شامل این بسته‌های ترافیکی خواهد بود و دیگر بسته‌های ترافیک از این تخفیف برخوردار نخواهند بود.
کاربران سرویس‌­های خانواده اکو، می­‌توانند برای خرید این بسته به سایت my.shatel.ir مراجعه فرمایند، یا از اپ مای شاتل برای این منظور بهره گیرند و یا برای دریافت اطلاعات بیشتر در این باره با کارشناسان فروش شهر تهران با شماره ۱۵۲۵ یا نمایندگان شاتل در سراسر کشور تماس بگیرند. اطلاعات تماس دفتر نمایندگان شاتل در سراسر کشور در سایت شاتل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در دسترس است.

سلام
من تو حساب شاتل 20 هزار تومن دارم
به نظرتون الان 10 گیگ بخرم یا صبر کنم تا قیمت هارو کاهش بدن ؟
به نظرتون اگه در طول جشنواره ( تا 25 تیر ) قیمت رو کاهش بدن تو جشنواره هم تاثیری میذاره ؟

bigbang0661
03-07-2016, 19:04
از فردا بسته های 50 گیگ و 10 گیگ با 50 درصد تخفیف فروخته میشن.

Dr Nima
03-07-2016, 19:50
سلام
من تو حساب شاتل 20 هزار تومن دارم
به نظرتون الان 10 گیگ بخرم یا صبر کنم تا قیمت هارو کاهش بدن ؟
به نظرتون اگه در طول جشنواره ( تا 25 تیر ) قیمت رو کاهش بدن تو جشنواره هم تاثیری میذاره ؟
خود دانی ولی هنوز مصوبه ابلاغ نشده به سرویس دهنده ها
این جشنواره که قیمت مقطوع هس
حالا اگر مصوبه ابلاغ بشه در جشنواره بعدی شاید
تازه قراره اگه اجرا بشه هر گیگ بشه ۳۰۰۰ تومن بدون در نظر گرفتن مالیات

این خبر هم اگه نخوندی بخونش عزیز

مردم فعلا منتظر ارزان شدن اینترنت نباشند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

™ Hadi
05-07-2016, 11:52
من اکو رو تغيير دادم به آرت يک و الآن خيلي راضي هستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Aria.A97
05-07-2016, 12:12
دوستان سرعت آرت ۲ تقریبا چقدره؟ و بعد از چند گیگ محدود میشه؟

k1ozil
05-07-2016, 12:53
دوستان سرعت آرت ۲ تقریبا چقدره؟ و بعد از چند گیگ محدود میشه؟

150-160 کیلوبایت
اگر دانلودهاتون یکباره نباشه و در طول ماه پخش بشه نهایتش 30 گیگ ولی معمولا 24 25 گیگ رو میتونین دانلود کنید
این نکته رو اضاف کنم
بهترین راه برای بهرمندی کامل از سرویس های ارت اینه که پله پله افزایش سرعت بدید
یعنی شما اول سرویس ارت 1 رو خریداری کنید 28 هزارتومن در طی ده روز حدود 20 گیگ می تونید دانلود داشته باشید بعد از اینکه محدود شدید تفاوت قیمتش با سرویس ارت 2 رو بپردازید و دوباره طی 10 روز بعد 24 25 گیگ دانلود کنید و دوباره بعد از محدودیت ارت 3 و به همین ترتیب .......
پیشنهادم اینه ک سر برج دوباره از ارت 1 شروع کنید ( به ارت 4 ارتقا ندید هزینه زیاد میشه)
اینجوری طول ماه با هزینه حدود 45 هزارتومن می تونید چیزی حدود 80 90 گیگ دانلود داشته باشید

maniya12
05-07-2016, 14:14
کلا انگار پهنای باند شاتل تو خوزستان اومده پایین چون من قبلا ریت دانلودم با آرت1 1327 بود الان شده 527
این یعنی فاجعه

khold
05-07-2016, 14:25
من سرویس ارت ۳ دارم تا حالا ۶۵ گیگ مصرف کردم واسه یه ماه الان که پایان دوره نزدیک شده سرعت دانلودم کم نشده ولی پیج باز کردن خیلی کند شده دلیلش محدودیته؟؟

maniya12
05-07-2016, 14:37
من سرویس ارت ۳ دارم تا حالا ۶۵ گیگ مصرف کردم واسه یه ماه الان که پایان دوره نزدیک شده سرعت دانلودم کم نشده ولی پیج باز کردن خیلی کند شده دلیلش محدودیته؟؟

شما کجا زندگی میکنید ؟!
ریتتون چنده؟!

khold
05-07-2016, 15:05
شما کجا زندگی میکنید ؟!
ریتتون چنده؟!

اهواز هستم ۱۸۳۰ بسته شده ریتش سرعت دانلودم ۲۰۰ کیلو حدودا

maniya12
05-07-2016, 15:15
اهواز هستم ۱۸۳۰ بسته شده ریتش سرعت دانلودم ۲۰۰ کیلو حدودا

پس آبادان رید من art3 داشتم ریتم 572 بود سرعت دانلود 50

khold
05-07-2016, 15:28
پس آبادان رید من art3 داشتم ریتم 572 بود سرعت دانلود 50

البته اولش سرعت اینجوری بود الان کمتر شده و مرتبا داره کمترم میشه... ریتی که میدن مهم نیس ریتی که میگری مهمه کلا همه سرویس دهنده ها اولش خوبه

maniya12
05-07-2016, 15:32
البته اولش سرعت اینجوری بود الان کمتر شده و مرتبا داره کمترم میشه... ریتی که میدن مهم نیس ریتی که میگری مهمه کلا همه سرویس دهنده ها اولش خوبه

این کلا سرعت اولیش از 50 شروع میشه

fight12
05-07-2016, 19:47
شرایط ویژه خرید بسته های هیجان انگیز شاتل لند

mohamad7824
06-07-2016, 01:08
سلام.
سرویس های اکو تفاوتشون در دانلود شبانه هست؟ ینی اگه بخوام بدون دانلود شبانه رو بگیرم همشون مثل هم هستن؟

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

sajad-tnt
06-07-2016, 09:15

من سرویس جشنواره گرفتم...ولی دکمه خرید واسم غیرفعاله.
دوستان برای شما هم اینطوریه؟.

Royce
06-07-2016, 10:01

خیر.من هم سرویسم جشنوارست و همین الان 10 گیگ خریدم بدون هیچ مشکلی

dj77
06-07-2016, 11:24
این بسته های شاتل لند و اینا خیلی بی خورده کلا :n02:

and-roid2
06-07-2016, 12:00
من سرویسم جشنواره(اکو optimal) هست و گزینه 10ت برام غیر فعاله.

4l1r3z4
06-07-2016, 14:54

جالبه بعد از این همه حرف و سخن که اینترنتو ارزون میکنیم و ترافیک داخلی رو تقریبا به نامحدود نزدیک میکنیم و فلان و بهمان... حالا شاتل اومده برای سایت متعلق به خودش که هر گونه مصرفی از سوی کاربران برایش ضرری ایجاد نمیکنه ( از لحاظ پهنای باند و خرید آن ) و به اصلاح از این جیب به اون جیب میشه ، محدودیت گذاشته و 20 تومن میگیره!!!! نمردیمو ارزون شدن نت و نت نامحدود رو هم دیدیم!!! با این همه ، باز اگه نماوا و شاتل لند از نظر محتوا سایت های در خور و خوبی بودند ، شاید این هزینه کمی منطقی میومد ولی اینکه واسه یه مشت سایت بی محتوا و بی کاربرد اینقد پول بگیرن ، زور داره!

| SoRoush 8K |
07-07-2016, 23:54
ولی اینکه واسه یه مشت سایت بی محتوا و بی کاربرد اینقد پول بگیرن ، زور داره!
خدایی نماوا رو که نمیدونم ولی شاتل لند سایتش خیلی خوبه مخصوصا بخش نرم افزار ! میشه گفت تقریبا غنی هست ! باید توجهم داشته باشیم که سابقه سایتایی مثل پی سی دانلود یا همین پی سی ورلد خودمونو رو نداره !
بخش بازیشم اگه این مصادیق مجرمانه بزاره اونم خیلی خوبه ! نمیدونم الان تمام مشکلات این مملکت حل شده فقط مثلا بتمن یا رزیدنت اویل بازی کردن ما مونده !!!
بازی های جدید رو هم تا جایی که من میدونم میذاره ولی بعضیاشون به دلیل همین مصادیق مجرمانه بعد چن روز لینکاش پاک میشه :/

mahdyshr
08-07-2016, 11:40
سلام
دوستان کسی از قیمت سرویس وایرلس شاتل و هرینه راه اندازیش اطلاعی داره (PtP) و این که سرعت و محدودیت مصرفش چقدر هست؟

4l1r3z4
08-07-2016, 15:56
سلام

من خودم تا حالا نداشتم ولی بر اساس پرس و جویی که کردم ، هزینش کلا با آنتن و مودم و نصب و غیره ، چیزی بین 400 تا 500 تومن در میاد! کیفیتش که خیلی خوبه و سرعتشم بستگی داره که فاصلتون تا دکل شاتل چقدر باشه که اگه نزدیک باشید و قدرت سیگنالتون بالا باشه ، بالای 30 مگابیت سرعت خواهید داشت!
در مورد محدودیت و نوع سرویس ها، هر دو مانند سرویس های adsl ( اکو و ارت ) می باشد ؛ در صورت مصرف زیاد در تایم رایگان ، در سرویس های وایرلسی هم محدود میشید!

shamsoddin
08-07-2016, 23:03
دوستان کسی مشکل تایم اوت و لگ داشت تو بازی نداره ؟؟
پینگ تو بازی اوکیه ولی لگ داره زیاد، پینگ گوگل کاملا تایم اوت میشه

amirpcp30
09-07-2016, 09:34

سلام دوست عزیز
ممنون از اطلاع رسانیتون
مورد اول که زده به همراه ترافیک ویژه شاتل لند ، منظور همینکه که از سایت شاتل لند 1000 گیگابایت میتونیم دانلود کنیم ، چون من برای همین شاتل لند میخواستم قبل از تعطیلات بیام شاتل اما متاسفانه امروز فردا متصل خواهد شد ، گفتم اگه همینطوره همین مورد رو خریداری کنم
با سپاس:n40:

fight12
09-07-2016, 11:33
سلام دوست عزیز
ممنون از اطلاع رسانیتون
مورد اول که زده به همراه ترافیک ویژه شاتل لند ، منظور همینکه که از سایت شاتل لند 1000 گیگابایت میتونیم دانلود کنیم ، چون من برای همین شاتل لند میخواستم قبل از تعطیلات بیام شاتل اما متاسفانه امروز فردا متصل خواهد شد ، گفتم اگه همینطوره همین مورد رو خریداری کنم
با سپاس:n40:
سلام ،زنگ‌بزنید از پشتیبانی بپرسید .
من تو جشنواره همه چی گرفتم الان حتی دانلود شبانه هم‌ندارم!

amirpcp30
09-07-2016, 14:20
سلام ،زنگ‌بزنید از پشتیبانی بپرسید .
من تو جشنواره همه چی گرفتم الان حتی دانلود شبانه هم‌ندارم!
ممنون از شما
اتفاقا من هم جشنواره خریدم اما با شبانه...
همین الان مورد 20.000 تومانی نماوا رو خریدم (برای ترافیکش) 10.000 تومان ، سفارش ثبت شد در مشخصات کاربری مشخصه اما پنج گیگابایتی که زده بود اضافه نشد ، برای فعال شدن هم نوشته اگه قبل ز 26 تیر خریداری بشه 26 تیر فعال میشه ، بعد از خرید هم گزینه ی خرید غیر فعال شد

4l1r3z4
09-07-2016, 15:03
دوستان ، من الان از شاتل لند 200 مگ دانلود کردم و هنوز رایگان حساب میکنه! شما هم یه تست کنید ببینید همین طوره!

amirpcp30
09-07-2016, 15:20
دوستان ، من الان از شاتل لند 200 مگ دانلود کردم و هنوز رایگان حساب میکنه! شما هم یه تست کنید ببینید همین طوره!
بله اتفاقا من همین داشتم دانلود میکردم رایگان بود
اما نه میتونم با شاتل لند از طرف کامپیوتر آپلود کنم نه ریموت آپلود ، میزنه خطایی رخ داده است
برای شما هم این مشکل وجود داره؟

4l1r3z4
09-07-2016, 15:35
بله اتفاقا من همین داشتم دانلود میکردم رایگان بود
اما نه میتونم با شاتل لند از طرف کامپیوتر آپلود کنم نه ریموت آپلود ، میزنه خطایی رخ داده است
برای شما هم این مشکل وجود داره؟

نه ، واسه من مشکلی نداره!
دقت کنید که در بخش انتقال فایل ( ریموت آپلود ) ، اول آدرس لینک دانلود ، به صورت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشد.

amirpcp30
09-07-2016, 16:05
نه ، واسه من مشکلی نداره!
دقت کنید که در بخش انتقال فایل ( ریموت آپلود ) ، اول آدرس لینک دانلود ، به صورت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشد.
از اینکه تست کردید ممنونم
اتفاقا برای ریموت اپلود ادرس رو کامل میزنم اما وقتی روی انتقال فایل کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیافته ، برای آپلود از کامپیوتر هم میزنه خطایی رخ داده است
با سپاس

fight12
09-07-2016, 16:14
ممنون از شما
اتفاقا من هم جشنواره خریدم اما با شبانه...
همین الان مورد 20.000 تومانی نماوا رو خریدم (برای ترافیکش) 10.000 تومان ، سفارش ثبت شد در مشخصات کاربری مشخصه اما پنج گیگابایتی که زده بود اضافه نشد ، برای فعال شدن هم نوشته اگه قبل ز 26 تیر خریداری بشه 26 تیر فعال میشه ، بعد از خرید هم گزینه ی خرید غیر فعال شد
منظورم جشنواره شاتل لند بود که از یک خرداد تا ۱۸ تیر از دانلود از مجموعه های شاتل لند رایگان بود.

| SoRoush 8K |
09-07-2016, 18:40
هنوز رایگانه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

fight12
09-07-2016, 22:13
هنوز رایگانه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ،نه تموم شد.

amirpcp30
09-07-2016, 22:26

سلام ،نه تموم شد.
سلام
برای من همچنان رایگانه ، احتمالا شما مودم رو خاموش روشن نکردید؟

amirpcp30
11-07-2016, 15:20
سلام
سلام جالب بود اتفاقا من همون شب ای پیم عوض شد اما باز هم رایگان بود تا نیم ساعت قبل... دلیلش رو هم نفهمیدم ، فک کردم چون از سایت نماوا طرح رو خریداری کردم برای شاتل لند از همون روز فعال شده اما اتفاقی دیدم داره حجم کم میکنه کنسل کردم
دو روز قبل وقتی رایگان دانلود میکردم تا کمتر از 3 گیگابایت در پنل زد که حجم رایگان و به اینصورت محاسبه میشد اما بعد از اون هرچقد دانلود میکردم نه در رایگان بود نه در مصرفی..
انشاالله که همیشه این طرح خصوصا با همین مبلغ 10.000 تومان داشته باشه (جدا از جشنواره) ، خیلی بهتر از فشفشه های های وب هست

fight12
11-07-2016, 15:59
سلام
من حجم زیاد خریدم ،ریسک‌نکردم‌ببینم رایگانه یا نه،دانلودی‌هم‌‌ ندارم به اون صورت ...

amirpcp30
11-07-2016, 16:30
من حجم زیاد خریدم ،ریسک‌نکردم‌ببینم رایگانه یا نه،دانلودی‌هم‌‌ ندارم به اون صورت ...
اهان فک کردم برای شما رایگانش برداشته شده ، پس احتمالا برای همه تا امروز رایگان بوده

imnot12
11-07-2016, 16:44
دوستان سرویس هایی که شبانه رایگان دارند حجم دانلود دارند ؟ مثلا بیشتر از 10گیگ تو دانلود شبانه تجاوز کنه سرعت کمتر بشه یا نه اینطور نیست و همیشه ثابته؟

Click 1
11-07-2016, 17:02
اگر یک همچین بسته ای به جای نماوا برای آپلودسنترش بزاره عالی میشه :n05:

amirpcp30
11-07-2016, 18:10
سلام

دوستان سرویس هایی که شبانه رایگان دارند حجم دانلود دارند ؟ مثلا بیشتر از 10گیگ تو دانلود شبانه تجاوز کنه سرعت کمتر بشه یا نه اینطور نیست و همیشه ثابته؟
اینطور که دوستان گفتند زیاد دانلود کنید محدود میشید

اگر یک همچین بسته ای به جای نماوا برای آپلودسنترش بزاره عالی میشه :n05:
اینطور که خودش نوشته : بسته تماشای نامحدود فیلم به همراه ترافیک ویژه شاتل لند ، مثل اینکه برای اپلود سنتر هم هست بنده خریدم اما 26 باید فعال بشه ببینم همینطوره یا خیر

sajad-tnt
11-07-2016, 22:04
دوستان توجه کنید که این بسته نماوا + شاتل لند فقط برای ترافیک رایگان از سایت نماوا هست.
این طرح اصلا ربطی به آپلودسنتر/دانلودسنتر نداره.
اگه بسته ۷تومانی رو خریداری کنید فقط دسترسی نامحدود به فیلم ها دارید و از ترافیکتون کم میکنه.
اگه بسته ۱۰تومانی رو بگیرید جدا از دسترسی نامحدود به فیلم های نماوا، از حجم و ترافیکتون کم نمیکنه و در اصل شاتل لند بحساب میاد.
دانلود سنتر و آپلودسنتر بحثشون از این طرح جداست ،وگرنه باید این آفر هم داخل آپ/دانلودسنتر موجود میبود!.
لطفا خودتون و کاربران دیگه رو گمراه نکنید.
موفق باشید.

Dr Nima
11-07-2016, 22:23
دوستان توجه کنید که این بسته نماوا + شاتل لند فقط برای ترافیک رایگان از سایت نماوا هست.
اگه بسته ۷تومانی رو خریداری کنید فقط دسترسی نامحدود به فیلم ها دارید و از ترافیکتون کم میکنه.
اگه بسته ۱۰تومانی رو بگیرید جدا از دسترسی نامحدود به فیلم های نماوا، از حجم و ترافیکتون کم نمیکنه و در اصل شاتل لند بحساب میاد.
دانلود سنتر و آپلودسنتر بحثشون از این طرح جداست ،وگرنه باید این آفر هم داخل آپ/دانلودسنتر موجود میبود!.
موفق باشید.

درسته خود شاتل هم اینو کامل در سایتش گفته و اصلا ربطی به آپلودو دانلود سنتر نداره

با توجه به استقبال بی نظیر شما کاربران عزیز از جشنواره‌های شاتل‌لند، این‌بار بر آن شدیم بسته‌های هیجان انگیز جدیدی را در مجموعه وب‌سایت‌های شاتل لند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در اختیار کاربران قرار دهیم. امیدوارم این پیشنهادها بتواند رضایت شما عزیزان را بیش از پیش فراهم سازد.

بسته طلایی تماشای نامحدود فیلم:
یک ماه تماشای تمامی فیلم های سایت نماوا بدون پرداخت هزینه فیلم
ویژه همه کاربران وب سایت نماوا

مبلغ قابل پرداخت ١٥،٠٠٠ تومان (با تخفیف جشنواره ٧,٥٠٠ تومان)

بسته تماشای نامحدود فیلم به همراه ترافیک ویژه شاتل لند:
یک ماه تماشای بدون هزینه تمامی فیلم های سایت نماوا به همراه ترافیک نامحدود
ویژه کاربران اینترنت پرسرعت شاتل

مبلغ قابل پرداخت ٢٠،٠٠٠ تومان (با تخفیف جشنواره ١٠،٠٠٠ تومان)
شرایط ویژه خرید بسته های شاتل لند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):
کاربران عزیز، از تاریخ سه شنبه ١٥ تیرماه تا تاریخ ٣١ تیرماه ١٣٩٥ می توانند با ٥٠ درصد تخفیف، اقدام به خرید بسته های "تماشای نامحدود فیلم" و "تماشای نامحدود فیلم به همراه ترافیک ویژه شاتل لند" نمایند. افزون بر این به هریک از شما عزیزانی که یکی از این بسته ها را خریداری نموده اید ، هدیه ویژه ٥ گیگابایت ترافیک اینترنت رایگان نیز اهدا خواهد شد. لازم به توضیح است این بسته ترافیک ٥ گیگی ویژه مشتریان شاتل خواهد بود که باید از زمان دریافت آن را طی سه روز مصرف نمایند.
زمان فعال سازی بسته ها:
بسته های خریداری شده، از تاریخ ٢٦ تیرماه ١٣٩٥ به مدت یک ماه برای آن دسته عزیزانی که بسته هایشان را تا قبل از این تاریخ خریداری کرده اند فعال می شود و چنانچه کاربری بعد از تاریخ ٢٦ تیرماه اقدام به خرید هر یک از بسته ها نماید، از همان لحظه قادر خواهد بود از بسته خریداری شده خود استفاده کنند.
به منظور خریداری هر یک از این بسته ها تنها کافی‌ست در سایت نماوا ثبت نام کنید و پس از ورود می توانید از این صفحه بسته مورد نظر خود را خریداری کنید.

mahdi--
11-07-2016, 22:26
من در بازه رایگان شبانه از ساعت 1 تا 3 سرعت دانلود و اینترنتم کلا کم میشه با این که دوباره اینترنت رو تمدید کردم. البته از ساعت 3 تا 8 سرعت دوباره به حالت طبیعی برمیگرده. مشکل چیه؟

omidscafild
11-07-2016, 23:10
موفق باشید.

اگه سرورهای نماوا و شاتل لند یکی باشه که قطعا هست و به قول شما " در اصل شاتل لند بحساب بیان " بعید میدونم دانلود از آپ سنتر تفکیک بشه از نماوا . یعنی در این حد پیشرفت کردن که بفهمن ترافیک مصرفی از آپ سنتر بوده یا نماوا ؟!
بازم دوستان هستن و تست میکنن 26 ام .

srx190d
11-07-2016, 23:24
احتمالا فرق داره
چون بار ترافيك زيادي كه ايجاد ميشه آپلودسنتر مشكل پيدا ميكنه ولي نماوا نه

maniya12
11-07-2016, 23:50
دوستان به غیر از سرویس گیم باید به پشتیبانی بکم چه تغییری تو سرویسم ایجاد کنه پینگ پایینتر بیاد؟

omidscafild
12-07-2016, 00:24
احتمالا فرق داره
چون بار ترافيك زيادي كه ايجاد ميشه آپلودسنتر مشكل پيدا ميكنه ولي نماوا نه

فرق که فک نمیکنم داشته باشن سروراشون . چون نوشتن 1000 گیگ ترافیک شاتل لند .
مواقعی که بار ترافیک روی آپ سنتر زیاده ، لینک های گیم سنتر نهایت سرعت رو میدن که هر دو هم سرور شاتل لند هستن .
تنها راه اینکه ترافیک نماوا فقط رایگان باشه اینه که چون گیم سنتر با dl و آپ سنتر با dl1 بارگیری میشن یه dl2 هم برا نماوا باشه . در اینصورت یه سیستمی میخواد که دانلودهای dl.shatelland.com و dl1.shatelland.com رو غیر رایگان و dl2.shatelland.com رو رایگان تا 1000 گیگ کنه !
سوال اینجاست که آیا دارن همچین امکاناتی رو ؟! 4 روز دیگه معلوم میشه .

amirpcp30
12-07-2016, 08:31
سلام دوستان

موفق باشید.
اگه منظورتون من بودم ، بنده کسی رو گمراه نکردم و توصیه به خرید نکردم ، بنده خریدم و قرار هست تست کنم ، لطفا پست رو با دقت بیشتری بخونید :n40:

اگه سرورهای نماوا و شاتل لند یکی باشه که قطعا هست و به قول شما " در اصل شاتل لند بحساب بیان " بعید میدونم دانلود از آپ سنتر تفکیک بشه از نماوا . یعنی در این حد پیشرفت کردن که بفهمن ترافیک مصرفی از آپ سنتر بوده یا نماوا ؟!
بازم دوستان هستن و تست میکنن 26 ام .

[QUOTE=omidscafild;8852386]فرق که فک نمیکنم داشته باشن سروراشون . چون نوشتن 1000 گیگ ترافیک شاتل لند .
مواقعی که بار ترافیک روی آپ سنتر زیاده ، لینک های گیم سنتر نهایت سرعت رو میدن که هر دو هم سرور شاتل لند هستن .
تنها راه اینکه ترافیک نماوا فقط رایگان باشه اینه که چون گیم سنتر با dl و آپ سنتر با dl1 بارگیری میشن یه dl2 هم برا نماوا باشه . در اینصورت یه سیستمی میخواد که دانلودهای dl.shatelland.com و dl1.shatelland.com رو غیر رایگان و dl2.shatelland.com رو رایگان تا 1000 گیگ کنه !
سوال اینجاست که آیا دارن همچین امکاناتی رو ؟! 4 روز دیگه معلوم میشه .

کاملا موافقم وقتی نوشته شده ترافیک شاتل لند باید دانلود از آپلود سنتر هم رایگان باشه در غیر اینصورت باید میزد ترافیک رایگان نماوا ، اگه نباشه دیگه مشکل از شاتله که اینطور نوشته
به هر حال همونطور خودتون گفتید بنده تست خواهم کرد تا 4 روز دیگه مشخص میشه

sajad-tnt
12-07-2016, 09:31
بنده منظورم شخص خاصی نبوده و نیست.
اگه به اشتباه باعث دلخوری و ناراحتی کسی شدم، معذرت میخوام.
بهرحال خود شاتل هم توضیح داده که حجم و ترافیک رایگان صرفا برای استفاده و مشاهده فیلم های سایت نماوا هست.
بخدا موضوع ساده ایه. حتی نیاز به فکر کردن هم نداره!!!...
امیدوارم درآینده این طرح رو برای آپلودسنتر هم قرار بدن.
موفق باشید.

amirpcp30
12-07-2016, 11:04
بنده منظورم شخص خاصی نبوده و نیست.
اگه به اشتباه باعث دلخوری و ناراحتی کسی شدم، معذرت میخوام.
بهرحال خود شاتل هم توضیح داده که حجم و ترافیک رایگان صرفا برای استفاده و مشاهده فیلم های سایت نماوا هست.
بخدا موضوع ساده ایه. حتی نیاز به فکر کردن هم نداره!!!...
امیدوارم درآینده این طرح رو برای آپلودسنتر هم قرار بدن.
موفق باشید.
خواهش میکنم دوست من ، چون فقط من این موضوع رو گفته بودم و شما زیر پست بنده پاسخ رو داده بودید باعث این سوتفاهم شد :n40:
چون نوشته به همراه ترافیک ویژه شاتل لند این بحث وجود داره ، به هر حال بنده همون روز اول که اینترنت رو خریداری کردم این مورد رو خریدم انشاالله که همینطور باشه بنده هم تست میکنم اگه بود اعلام میکنم تا دوستانی که نیاز دارند استفاده کنند

ehsan-75
12-07-2016, 12:27
من تو پیجشون کامنت گذاشتم . اولش گفتن برا نماوا هستش فقط . ولی بعد چند ساعت پاک کردن کامنت رو و دوباره نوشتن برا کل شاتل لند . انشالا از شنبه معلوم میشه همه چی

George Shelly
12-07-2016, 15:54
پینگم پایینه ولی برای بازی کیفیت نداره و با سرورهای بازی بالای 250 هست ....اما با 4.2.2.4 حدود 110 هست !
کسی لایو بازی می کنه ؟ جواب : خیر

George Shelly
12-07-2016, 22:38

bigbang0661
13-07-2016, 00:46
داداش دقیقا واسه منم پینگ 4.2.2.4 زیر 120 هست ولی توی بازی بالای 220. راستش من پینگ اصلیو با 8.8.8.8 میگیرم. دقیقا هرچی دی ان اس گوگل پایین باشه پینگم هم توی بازی همونه. چند بار هم اینترنتو دی سی میکنم تا آی پی جدید با پینگ پایین گیرم بیاد.

ali-1991
13-07-2016, 04:41
درود بر شما. دوستان محدودیت سرویس های Art به چه صورت هست؟ تا چه سقفی سرعت بالاست؟
الان برای کسی که بیشتر 4-3 گیگ در ماه مصرف نداره به صرفه ترین سرویس کدوم هست؟
تمام سرویس های ECOسالانه 22گیگ حجم دارند یا سرویس های سالانه با حجم متفاوت هم داره

STTIGER
13-07-2016, 11:36
دوستان سرویس آرت 4 بعد از چه مقدار مصرف محدود میکنند؟

ak313
13-07-2016, 13:22
تغییر قیمت و شرایط واگذاری اینترنت از اول مرداد 95 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

oomidd
13-07-2016, 17:19
گمونم اگه این بستهی نماوا با شاتلند با استقبال روبرو بشه دیگه باید قید جشنوارهی یه ماهه رایگان شاتلندو زدو فقط به اینصور میشه از جشنواره استفاده کرد:n27:. گمونم این بسته رو هر ماه تمدید کنند

ehsan-75
13-07-2016, 19:15
تغییر قیمت و شرایط واگذاری اینترنت از اول مرداد 95 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

یه سوالی که ذهنمو درگیر کرده اینه که ... الان که ما خودمون یه حجم مشخص تو پنلمون داریم، آیا از مرداد دوبرابرش رو برا اینترنت داخلی میدن یا نه! چون طبق قیمت های جدید، 10 گیگ ترافیک شامل 20 گیگ ترافیک داخل هم میشه :n36:

and-roid2
14-07-2016, 11:05
توضیحات بسته طلائی 10 هزار ت اصلاح شد و ابهامات در مورد رایگان بودن شاتل لند برطرف شد:

یک ماه تماشای بدون هزینه تمامی فیلم های سایت نماوا به همراه ترافیک نامحدود به منظور استفاده از مجموعه وب سایت های شاتل لند(کاپ، تک شات و نماوا)
مبلغ قابل پرداخت 20،000 تومان

imnot12
14-07-2016, 13:09
دوستان این طرح ویژه 12ماه 9900تومان پهنای باند 128 نوشته data rate رو روی چند میبندن؟

dj77
14-07-2016, 13:12
اصلا ارزش نداره. همون باید رایگان کنه
ما پول مفت نداریم بالای ترافیک داخلی که هزینه خاصی نداره برای سرویس دهنده بدیم.تازه منت هم بذاره بگه تخفیف داره! برا خودش خوبه اینترانت

imnot12
14-07-2016, 13:23
اصلا ارزش نداره. همون باید رایگان کنه
ما پول مفت نداریم بالای ترافیک داخلی که هزینه خاصی نداره برای سرویس دهنده بدیم.تازه منت هم بذاره بگه تخفیف داره! برا خودش خوبه اینترانت

یعنی اون 10 گیگ ترافیک داخلی هست؟ یا کلا طرح هاش ترافیک داخلیه؟
پس از کدوم شرکت الان سرویس بگیرم :n03:

srx190d
14-07-2016, 13:27
توضیحات بسته طلائی 10 هزار ت اصلاح شد و ابهامات در مورد رایگان بودن شاتل لند برطرف شد:

یک ماه تماشای بدون هزینه تمامی فیلم های سایت نماوا به همراه ترافیک نامحدود به منظور استفاده از مجموعه وب سایت های شاتل لند(کاپ، تک شات و نماوا)
مبلغ قابل پرداخت 20،000 تومان

دانلود و آپلود چی اصل کاری همین آپلود سنتر و ریموت کردن بود

dj77
14-07-2016, 13:46
یعنی اون 10 گیگ ترافیک داخلی هست؟ یا کلا طرح هاش ترافیک داخلیه؟
پس از کدوم شرکت الان سرویس بگیرم :n03:

من طرحی که برای شاتل لند که وب سایت خودش هست و میخواد ازش پول بگیره رو گفتم
اگر شما 10گیگ سالیانه منظورته و طرحهای جشواره که روش خورده خیر اونها حجم اینترنت هست

and-roid2
14-07-2016, 16:55

طی تماسی که با واحد فروش داشتم کلیه خدمات شاتل لند اعم از دانلود سنتر و اپلود سنتر تا 1000گیگ رایگان هست.

Click 1
14-07-2016, 18:13
دوستان . کارشناسان شاتل می توانند با هزینه مشکل نویز را حل کنند ؟

محمد7966
14-07-2016, 18:25
دوستان . کارشناسان شاتل می توانند با هزینه مشکل نویز را حل کنند ؟

بستگی داره مشکل از کابل تلفن باشه یعنی از کابلی که از سمت جعبه تا مودم

و گرنه بقیه اش اصلا دست اونا نیست

فاصله منزل تا مرکز مخابراتی هم زیاد باشه که اصلا کاری نمیتونن بکنن

m811371
14-07-2016, 20:45
آقا سلام
من میخوام طرح جشنواره 20گیگ یکساله با دانلود شبانه رو بگیرم.
میدونم دقیق نمیشه گفت چقدر میشه دانلود کرد تا محدود نشد، اما تقریبی بگید تو روز یا هفته یا ماه حدودا چقدر شبانه دانلود کنیم تا محدود نشیم؟!
مثلا روزی 1گیگ دانلود زیاده؟ یا هفته ای 5 گیگ؟
اگه دانلود نکنیم دلمون میسوزه، اگه دانلود بکنیم پل می مونه اونور آب ! [emoji15]

sms24
14-07-2016, 20:51

طی تماسی که با واحد فروش داشتم کلیه خدمات شاتل لند اعم از دانلود سنتر و اپلود سنتر تا 1000گیگ رایگان هست.

اقا کسی این خبر رو تایید میکنه

khoodet
15-07-2016, 09:02
دوستانی که شاتل هستند
شاتل از جهت محاسبه حجم چطوره درست حساب میکنه یا حجم خوری داره
آین آسیاتک پدر ما رو درآورد هر چیزی دو برابر حساب میکنه شما یک فایل یک گیگ دانلود کنی حداقل یک گیگ و نیم حساب میکنه

abc.abc
15-07-2016, 11:01
سلام
من نت یکسال گرفتم میخواستم سه تا بسته 50 بگیرم با 50 درصد تخفیف ، یکی از دوستان گفت همیشه 50 درصد تخفیف میزاره برای مناسبت های مختلف ، قبلا به این صورت بوده هرچندتا میخریدید همون حجم رو هم هدیه میداده ، حال با پایین تر اومدن قیمت نت میخواستم بپرسم 3 تا بسته رو به نظرتون برای یک سال بخرم یا یک 50 گیگابایت بگیرم 100 گیگابایتشو با مناسبت بعدی
و اینکه کسی حساب کرده چقد تفاوت کرده قیمت ؟ چون اینطور که داخل سایت ها توضیح داده مشخص نیست چی به چی هست ، ممنون

dj77
15-07-2016, 19:26
دوستانی که شاتل هستند
آین آسیاتک پدر ما رو درآورد هر چیزی دو برابر حساب میکنه شما یک فایل یک گیگ دانلود کنی حداقل یک گیگ و نیم حساب میکنه

میکنه مشکلی نداره
درست حساب

scar_h
15-07-2016, 19:58
دوستانی که شاتل هستند

شاتل خوبه یعنی دقیقه

مخابرات دو برابر حداقلشه

دیگه حسابوش بکن

تو دو ماه بدون اینستاگرام بدون دانلود بدون دیدن فیلم

فقط دیوار و لاین و تلگرام .... ماهی 8 گیگ تا 10 گیگ

STTIGER
16-07-2016, 13:04
چرا تو سایت شاتل قسمت سفارش آنلاین سرویس های آرت 2 و 4 نیستن؟
من میخواستم آرت 4 سفارش بدم اما اصلا نیست تو لیست! برای شما هم همینطوره؟

oomidd
16-07-2016, 17:33
من این بستهی شاتل لندو نماوارو خریده بودم نزدیک 29 گیگ هم حجم داشتم الان رفتم تو مای شاتل ترافیکمو زده 1034.13GB ینی هزار گیگو فقط میتونم از شاتل لند استفاده کنم؟ گمونم 5 گیگ هم به بیستو نه گیگم اضاف شده که اگه مصرف نکنم سه روز بعد میپره درسته؟ بیستو نه گیگم هم سرجاش هستو اگه از سایتای دیگه استفاده کنم ازش کم میشه؟به بقیهی دوستان هم مثل مال من اضاف شده؟

amirpcp30
16-07-2016, 23:01
من این بستهی شاتل لندو نماوارو خریده بودم نزدیک 29 گیگ هم حجم داشتم الان رفتم تو مای شاتل ترافیکمو زده 1034.13GB ینی هزار گیگو فقط میتونم از شاتل لند استفاده کنم؟ گمونم 5 گیگ هم به بیستو نه گیگم اضاف شده که اگه مصرف نکنم سه روز بعد میپره درسته؟ بیستو نه گیگم هم سرجاش هستو اگه از سایتای دیگه استفاده کنم ازش کم میشه؟به بقیهی دوستان هم مثل مال من اضاف شده؟
سلام
بله دوست عزیز بنده چک کردم 115 گیگابایت داشتم شده 1120 گیگابایت
مثل اینکه همه با هم جمع شدن اما اگه در گزارشات به تفکیک گزا ش نده یک مشکل به وجود میاد که نمیدونیم الان از هزار گیگابایته داره کم میشه یا از حجم اصلی
این مورد رو چون الان سفر هستم نمیتونم چک کنم ، میتونید خودتون تست کنید

supermax15
17-07-2016, 22:14
این 5 گیگ که داد به ازای خریدش نماوا تاریخ انقضا داره یا همیشه میشه استفاده کرد؟
تو نماوا فیلم ببینیم از حجم کم میکنه؟

maniya12
18-07-2016, 01:40
سلام دوستان آیا شاتل شبانه رایگان داره؟!

dj77
18-07-2016, 11:43
مخابرات و اپراتور فیبرنوری مقابل دارندگان پروانه FCP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

dj77
18-07-2016, 11:53
اضافه شدن گزارش بسته های فعال به قسمت اکانتینگ شاتل برای سوا کردن ترافیک داخلی و خارجی

ehsan102
20-07-2016, 13:11
سلام دوستان
استفاده از سایت شاتل لند از ترافیک کم می کنه یا نه ؟ چون دسترسی به پنل ندارم ، میخوام بدونم کم میشه یا نه ؟

قالب وردپرس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

amirpcp30
20-07-2016, 13:23
سلام دوستان
استفاده از سایت شاتل لند از ترافیک کم می کنه یا نه ؟ چون دسترسی به پنل ندارم ، میخوام بدونم کم میشه یا نه ؟

قالب وردپرس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام استفاده از شاتل لند با دانلود از اون فک نمیکنم تفاوت داشته باشه
اگه طرحی برای استفاده ی رایگان از شاتل لند ندارید بله کم میکنه
-------
دوستان یک سوال
دانلود شبانه از شاتل لند باعث میشه شبانه رو محدود کنند؟ چون من ترافیک ویژه ساتل لند رو خریدم اما 24 ساعته میزارم برای دانلود اگه محدود میکنند 2 تا 7 صبح رو دانلود نکنم

darvishepir
20-07-2016, 18:44
آیا امکان درخواست برای تنظیم Upstream روی 1024 هست؟ در این صورت Downstream چند میشه؟ مودم تخمین زده تا 1200 خط جواب میده ولی الان روی 764 است.