PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] ADSL Shatel / شرکت شاتل

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62

sasan.69
07-01-2018, 14:57
رفقایی که قبلاً های وب داشتن ی مقایسه بکنن که شاتل راضی کننده تره یا های وب در حال حاضر؟ نزدیک ی ساله از شاتل بیرون اومدم خبر ندارم الان چطوریه و می‌خوام ببینم اگه بعد این طرح کیفیتش تغییر نکرده برگردم

puya2010
07-01-2018, 16:02
@puya2010 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سرویس های دانلود شبانه، بسته های حجمی، سرویس های ثانویه که در یک پکیج در کنار سرویس های پایه عرضه می شوند منعی ندارند و شرکت ها می توانند عرضه کنند.
تنها موردی که الان درست نیست هنوز مورد نیم بها محاسبه حجم باسه سایت های هاست شده در داخل هست که شاتل بجای ان 500 سایت خاص رو لیست کرده و باید اصلاح کنه.
پ ن:
این اصطلاح غیر حجمی بیشتر جهت فرق با سرویس های حجمی که ترافیک داخلی و خارجی توش نداشت ایجاد شده و از لحاظ سیستمی بجز این مورد فرق دیگری با حجمی نداره ( به احتمال زیاد هم در اینده بین عموم دوباره حجمی صدا میشه وقتی دیگر با حجمی قدیم اشتباه نشه)

می بخشید که یکم دیر جواب میدم اما مثل اینکه شما متوجه سوال بنده نشدید، من پرسیدم آیا سیستم شبانه شاتل مثل ایرانسله؟
یعنی شما بسته ساعتی نامحدود شبانه میخری و در مدت زمان دانلودت به هیچ وجه سرعتت محدود نمیشه یا شبانه هاش مثل قبله و با شروع تایم رایگان شبانه سرعت دچار افت شدید میشه و قانون مصرف منصفانه رو سامانه اعمال میشه؟

AVAVA
07-01-2018, 17:26
می بخشید که یکم دیر جواب میدم اما مثل اینکه شما متوجه سوال بنده نشدید، من پرسیدم آیا سیستم شبانه شاتل مثل ایرانسله؟
یعنی شما بسته ساعتی نامحدود شبانه میخری و در مدت زمان دانلودت به هیچ وجه سرعتت محدود نمیشه یا شبانه هاش مثل قبله و با شروع تایم رایگان شبانه سرعت دچار افت شدید میشه و قانون مصرف منصفانه رو سامانه اعمال میشه؟خیر مثل ایرانسل نیست مثل سابق هست در صورت دانلود زیاد سرعتت کم میشه ☺ هزینشم ۱۰ تومنه برای یک ماه هست...

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

AmirH_7
07-01-2018, 22:10
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام

یه سوال داشتم الان کیفیت خط من خیلی خوبه هییییچ مشکلیم نداره رویه 16 بسته شده

ولی هر وقت تلفن زنگ بخوره ( شانسیه بعضی موقعه ها یک بار بعضی موقعه ها 2 بار) نت به کل قطه میشه هم مودم عوض کردم هم اسپیلیتر:n29:

غیر مودم و اسپیلیتر چیزه دیگه ای هم میتونه باشه؟!!!

حتی سر خط 2 تا اسپیلر متوالی هم وصل کردم بازم فرقی نکردبعد اینکه 2_3 دفعه تلفن خونه زنگ بخوره لینک میپره

whitewolf
07-01-2018, 23:27
من جدیدا اومدم شاتل. دو روزه خطم راه اندازی شده.
تو دانلود مشکلی ندارم ولی تو وبگردی خیلی سایتا( چه خارجی چه داخلی) بعضی وقتا بار اول باز نمی شه و باید صفحه رو رفرش کنم!
واسه بازی آنلاینم یک ساعتایی اصلا به سرور وصل نمی شه ( زمانی که وصل می شه مشکل نداره البته)
می خوام ببینم مشکل مربوط به این چندروزه یا کلا اینجوریه؟
من دوتا خط دارم . رو اون یکی خط از یک شرکت دیگه اینترنت دارم که دو روز ازش مونده ولی می خوام تمدیدش نکنم. ولی الان می ترسم به مشکل بخورم.

من مخابرات دارم و همین مشکل چند بار رفرش کردنو دارمو چند روزه این طوری شده و قبلا این طوری نبود.
در ضمن اگه میشه یه تست سرعت تک کانکشن و چند کانکشت از سرور ایرانی و خارجی با idm بزارید

AVAVA
08-01-2018, 01:04

سلام

ولی هر وقت تلفن زنگ بخوره ( شانسیه بعضی موقعه ها یک بار بعضی موقعه ها 2 بار) نت به کل قطه میشه هم مودم عوض کردم هم اسپیلیتر:n29:

حتی سر خط 2 تا اسپیلر متوالی هم وصل کردم بازم فرقی نکردبعد اینکه 2_3 دفعه تلفن خونه زنگ بخوره لینک میپره
این مشکل از مودم نیست ، این مشکل میتونه از تلفن باشه مخصوصا اگر بیسیم باشه اگر نزدیک به مودم باشه حین زنگ خوردن SNR مودم پایین میاد و دلیلشم گرفتن پهنادی بیشتر از خط هست البته فکر کنم مشکل شما اینطوری باشه چون من قبلا دو مودم کنار هم گذاشتم با دو خط که دارای اینترنت هستند وقتی یکیشون دیسی میشد دومی هم دیس میشد ، بهترین راه حل اینکه اینترنت را روی یک خطی بگیری که تلفن روی اون خط نباشه (مشکل را حل نمیکنی صورت مسئله را پاک میکنی :n02:)

Baby.Boy
08-01-2018, 01:18
سلام.
دوستان جا داره به مدریت محترم شاتل تبریک بگم که بهتر از هر ISP دیگه ای تونست محدودیت فی*لترینگ روی اینترنت خودش اعمال کنه و یک تنه زده تمام قند شکن ها رو ناکار کرده.:n02:
واقعا موندم وقتی روی بقیه ISP ها(تا اونجا که اطلاع دارم البته) یک سری از قند شکن ها کار میکنه چه اصراریه شاتل دولا پهنا فیلتر کنه؟:n01:
من به اینترنت های وب هم دسترسی دارم و تو اوج اعتراض ها روی اون سایمون خیلی راحت کار میکرد، اما شاتل؟ هیچی به هیچی! اصلا نابودمون کرد.:n02:

iDownload & iGame
08-01-2018, 11:57
سلام.
دوستان جا داره به مدریت محترم شاتل تبریک بگم که بهتر از هر ISP دیگه ای تونست محدودیت فی*لترینگ روی اینترنت خودش اعمال کنه و یک تنه زده تمام قند شکن ها رو ناکار کرده.:n02:
واقعا موندم وقتی روی بقیه ISP ها(تا اونجا که اطلاع دارم البته) یک سری از قند شکن ها کار میکنه چه اصراریه شاتل دولا پهنا فیلتر کنه؟:n01:
من به اینترنت های وب هم دسترسی دارم و تو اوج اعتراض ها روی اون سایمون خیلی راحت کار میکرد، اما شاتل؟ هیچی به هیچی! اصلا نابودمون کرد.:n02:
سلام دوست عزیز،
روی شاتل PPTP/L2TP راحت جواب میده.

srx190d
08-01-2018, 12:14
حالا قند شکن بخوره تو سرشون هر چی وی p آن داخلی هم بود از کار افتاده بود
دو روز از کار و زندگی افتاده بودیم
فقط شاتل قطع بود

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

Milad._.R
08-01-2018, 12:37
چند وقتی هست که بعضی سایت ها گاهی اوقات بالا نمیان و صفحه سفید با عنوان not found میده
هم سایت های سرور خارج و هم ایران
معلوم نیست مشکل از چیه!
برای شما هم اینطوری میشه؟

ALIRK
08-01-2018, 13:52
چند وقتی هست که بعضی سایت ها گاهی اوقات بالا نمیان و صفحه سفید با عنوان not found میده
هم سایت های سرور خارج و هم ایران
معلوم نیست مشکل از چیه!
برای شما هم اینطوری میشه؟
مشکل dns و بسته شدن پورتها میباشد

Baby.Boy
08-01-2018, 14:20
سلام دوست عزیز،
روی شاتل PPTP/L2TP راحت جواب میده.
ممنونم از شما، توی این چند دقیقه ای که بعد از خوندن پست شما تست کردم ظاهرا L2TP خوبه، امیدوارم در ادامه هم همینطور بمونه.:n16:

mv217010
08-01-2018, 14:39
دوستان من 16 مگ خریدم ...اشتباه 98 تومن روف تو پاچه من ...نزدیک 400 گیگ حجم دارم و من ماهی 15 گیگ مصرفم نیست..این مقدار گیگ برای ماه بعد میمونه؟؟؟

AVAVA
08-01-2018, 17:43
دوستان من 16 مگ خریدم ...اشتباه 98 تومن روف تو پاچه من ...نزدیک 400 گیگ حجم دارم و من ماهی 15 گیگ مصرفم نیست..این مقدار گیگ برای ماه بعد میمونه؟؟؟
خیر نمیمونه ، مصرفش کن دانلودی فیلمی چیزی :n02: ترافیک اضافه ای که میخری تا یک سال به دوره بعد انتقال پیدا میکنه اما ترافیک دوره خیر انتقال پیدا نمیکنه

mv217010
08-01-2018, 18:34
خیر نمیمونه ، مصرفش کن دانلودی فیلمی چیزی :n02: ترافیک اضافه ای که میخری تا یک سال به دوره بعد انتقال پیدا میکنه اما ترافیک دوره خیر انتقال پیدا نمیکنه
ای بابا 98 تومن رف تو پاچهم
400گییییگ ..

AmirH_7
09-01-2018, 00:03
میخوام تلفن بی سیم خونه رو عوض کنم ( وقتی زنگ میخوره نت قطع میشه 99% از تلفنه کیفیت خط خوبی دارم)

تلفن خونه الان پاناسونيک مدل KX-TG3721
حالا الان باید مدل خواستی مد نظرم باشه یا هر تلفن بی سیم دیگه ای بخرم وضعیتم همینه؟!!

AVAVA
09-01-2018, 00:14
میخوام تلفن بی سیم خونه رو عوض کنم ( وقتی زنگ میخوره نت قطع میشه 99% از تلفنه کیفیت خط خوبی دارم)

تلفن خونه الان پاناسونيک مدل KX-TG3721

حالا الان باید مدل خواستی مد نظرم باشه یا هر تلفن بی سیم دیگه ای بخرم وضعیتم همینه؟!!
منم تلفن پاناسونیک دارم که مدلش اینه ، پاناسونیک مارک خوبیه
تلفن بي سيم پاناسونيک مدل KX-TG6458BX
یه چیزی شما اسپلینتر رو چک کردی؟
من بازم میگم بهترین راه حل اینکه اینترنت را روی خطی بگیری که تلفن روش نباشه ممکنه تلفن بخری ببینی بازم قطع میشه...
من خودم دو خط دارم یکی برای تلفن و یکی هم برای اینترنت که توی عکس ببین سه روزه اینترنت بدون دیسی وصله

MMDFullHD
09-01-2018, 00:53
شاتل جلوی تمدید بسته 10 تومنی رو گرفت
وداع باید بکنیم یعنی؟
امروز تمدید کردم الان باز سرک کشیدم دیدم زده به دلیل تراز مثبت نمیشه سرویس رو خرید:n36:

AmirH_7
09-01-2018, 00:56
منم تلفن پاناسونیک دارم که مدلش اینه ، پاناسونیک مارک خوبیه
تلفن بي سيم پاناسونيک مدل KX-TG6458BX
یه چیزی شما اسپلینتر رو چک کردی؟
من بازم میگم بهترین راه حل اینکه اینترنت را روی خطی بگیری که تلفن روش نباشه ممکنه تلفن بخری ببینی بازم قطع میشه...
من خودم دو خط دارم یکی برای تلفن و یکی هم برای اینترنت که توی عکس ببین سه روزه اینترنت بدون دیسی وصله

والا 3 تا اسپیلیتر تو خونه دارم رویه 3 تا هم امتحان کردم

وقتی تلفن در طول روز 5_6_7 مرتبه زنگ بخوره نت قطع میشه

برا اون پیش نهادتم من 2 تا خط دارم رویه یکی شاتل هستش

اون یکی رو پارسه چون پینک پارس بهتره حیفه بخوام تخلیش کنم اینم بیارم رو شاتل :n03:

MMDFullHD
09-01-2018, 01:00

اون یکی رو پارسه چون پینک پارس بهتره حیفه بخوام تخلیش کنم اینم بیارم رو شاتل :n03:

ریت خطتتون رو میشه بذارید؟

albertxx
09-01-2018, 01:33
شاتل جلوی تمدید بسته 10 تومنی رو گرفت
وداع باید بکنیم یعنی؟
امروز تمدید کردم الان باز سرک کشیدم دیدم زده به دلیل تراز مثبت نمیشه سرویس رو خرید:n36:

به دلیل تراز مثبت ؟؟؟ یعنی چی ؟

black_19_night
09-01-2018, 02:36
این پیشنهادات چیه شاتل برای تمدید بهم داده؟
Unlimited512-16 چه سرویسی هست؟

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

MMDFullHD
09-01-2018, 03:13
به دلیل تراز مثبت ؟؟؟ یعنی چی ؟

این هست دقیقا
خودمم اطلاعی ندارم

MMDFullHD
09-01-2018, 03:14
این پیشنهادات چیه شاتل برای تمدید بهم داده؟
Unlimited512-16 چه سرویسی هست؟

سرویس داخلی نامحدود
خارجی ۴ گیگ در ماه هست
این سرویس که گفتین nfg اگه ادامه اش داشته باشه یعنی شبانه نداره پس سرویسی که گفتین باید شبانه داشته باشه که داره

black_19_night
09-01-2018, 03:26
پس مشکل کسایی که حجم کم و سرعت بالا می خواستن حل شده چون الان چهار گیگ در ماه را داره حدود ۱۰ تومان میده و گیگ اضافی هم گیگ دو تومان احتمالا می تونن بخرن و سرعت هم تا هرچی خط بکشه باز هست.

black_19_night
09-01-2018, 03:31
اگر سرویس های جدید چهارمگ را مثلا الان سه ماهه بگیریم بعد از پایان دوره شاتل اجازه میده بی دردسر مثلا بریم رو دو مگ؟ یا میگه پایین اومدن تو سرویس ها شدنی نیس؟ قبلا یک چنین داستانی تو آرت وجود داشت....
می خوام الان چهار مگ را که با ییست درصد تخفیف میده سه ماهه بگیرم بعدش اگر دیدم ۸۰ گیگ برام زیاده و مصرف نمیشه برم رو دو مگ.

MMDFullHD
09-01-2018, 03:38
پس مشکل کسایی که حجم کم و سرعت بالا می خواستن حل شده چون الان چهار گیگ در ماه را داره حدود ۱۰ تومان میده و گیگ اضافی هم گیگ دو تومان احتمالا می تونن بخرن و سرعت هم تا هرچی خط بکشه باز هست.

خیر حل نشده یه مدت برای مشترکین جدید بسته ۳ ماهه قرار میداد که همین سرویس توش بود
یه چن روزی هم همین بسته فقط تو پنل موجود بود که حذف شد رفت پی کارش
الان این بسته برای کسی در دسترس نیست
برای اونایی که قبلا خریدن قابلیت تمدید دارن

AVAVA
09-01-2018, 03:47

اون یکی رو پارسه چون پینک پارس بهتره حیفه بخوام تخلیش کنم اینم بیارم رو شاتل :n03:یه کاری کن صفحه که مشخصات سرویست مانند ریت و snr رو میزنه جلوت بزار بعد با موبایل زنگ بزن به تلفن منزل بین تفاوتی در snr ایجاد میشه یا نه ، چه ایجاد شد چه نشد از دوست یا اشنا و یا همسایه تلفن منزلشون رو بگیر بزار روی خط دوباره زنگ بزن اگر قطع نشد و snr ثبات داشت که برو یه تلفن بخر اگر دیدی باز قطع شدی بدون اشکال از خطت هست که مربوط میشه به ولتاژ تلفن ، ولتاژ تلفن را نمیتونی کاری کنی که در اون صورت تلفن نخر برو یه خط سفارش بده ولی احتمال میدم از تلفن باشه چون رفتم دیدم تلفنت رو مدل خوبی نیست و باعث نویز هم میشه ولی کارهای که گفتم انجام بده تا الکی هزینه نکنی

black_19_night
09-01-2018, 04:04
خیر حل نشده یه مدت برای مشترکین جدید بسته ۳ ماهه قرار میداد که همین سرویس توش بود
یه چن روزی هم همین بسته فقط تو پنل موجود بود که حذف شد رفت پی کارش
الان این بسته برای کسی در دسترس نیست
برای اونایی که قبلا خریدن قابلیت تمدید دارنبرای من الان به صورت سه ماهه شش ماهه و یک ساله قابل انتخاب بود با تخفیف های بیست و سی درصدی, سه ماهش ۲۶ با مالیات در میومد
که البته من از بین fair ها انتخاب کردم....
قبلش Art داشتم که بعد از این داستان های جدید هم دو دوره برام تمدیدش کرده بودن و از این ماه مجبورم کردن از این سرویس های جدید انتخاب کنم. خلاصه اینکه unlimited یا همون سرویس داخلی نامحدود برای من الان در پنل قابل انتخاب بود. البته اینم بگم شاتل قید کرده بود به پاس همراهی شما چنین امکان انتخابی بهتون داده شده و شامل تمامی مشترکین نخواهد بود.

AmirH_7
09-01-2018, 09:09

سلام

ریت خطتتون رو میشه بذارید؟
اون عکسه ریت خط خونه هستش

از بیرون خونه دقیقا از جایی که سیم ها تقسیم شدن رفتم سیم دو زوج روکش دار کشیدم تا دمه یک پیریز تلفن خونه___ از بابت کیفیت خط میدونم مشکلی ندارم تقریبا

ولی وقتی تلفن خونه ( چند مرتبه زنگ بخوره یهو crc میپره بالا و لینک میپره)

اسپیلیتر هم سر راه تلفن و مودم گذاشتم (3تا تست کردم)

:n03:

andriy70
09-01-2018, 11:51
سلام چرا با این data rate سرعت دانلودم بیشتر از 1.8 مگابایت نمیشه؟

bernybeast
09-01-2018, 11:57
max که میکشه زده 18 دیگه ولی خوب بازم ممکنه نویز بیوفته هی dc شی اگه بالا ببرن معمولان 200 کیلوبایت کمتر میدن که نویز نیوفته

bob111
09-01-2018, 12:57
اگر سرویس های جدید چهارمگ را مثلا الان سه ماهه بگیریم بعد از پایان دوره شاتل اجازه میده بی دردسر مثلا بریم رو دو مگ؟ یا میگه پایین اومدن تو سرویس ها شدنی نیس؟ قبلا یک چنین داستانی تو آرت وجود داشت....
می خوام الان چهار مگ را که با ییست درصد تخفیف میده سه ماهه بگیرم بعدش اگر دیدم ۸۰ گیگ برام زیاده و مصرف نمیشه برم رو دو مگ.

نه نمیشه! مثه زمان آرت میمونه شما بالاتر میتونی بگیری ولی پایین تر نه! الان تو پنل من قسمت تغییر سرویس فقط سرعت های بالاتر موجوده

srx190d
09-01-2018, 13:01
مشکلی نداره
زنگ میزنی فعال میکنن
ولی باید پایان دور ت باشه
به خاطر همین به نظر داخل لیست نبست

bob111
09-01-2018, 13:02
دوستان اگر در قسمت تمدید سرویس فقط بخوایم خود سرویس رو تمدید کنیم و نه شبانه اون رو چکار باید کرد؟ چون وقتی فاکتور میکنه بهمراه شبانه فاکتور میکنه و تو قسمت تغییرات هم اون سرویس و سرویس های بالاتر رو بدون شبانه نداره!

srx190d
09-01-2018, 13:14
دوستان اگر در قسمت تمدید سرویس فقط بخوایم خود سرویس رو تمدید کنیم و نه شبانه اون رو چکار باید کرد؟ چون وقتی فاکتور میکنه بهمراه شبانه فاکتور میکنه و تو قسمت تغییرات هم اون سرویس و سرویس های بالاتر رو بدون شبانه نداره!
کدام سرویس ها
متاسفانه نمیشه
یا کامل باید پرداخت کنین یا کلا سرویس رو تغییر بدین به غیر حجمی

MMDFullHD
09-01-2018, 13:42
سلام چرا با این data rate سرعت دانلودم بیشتر از 1.8 مگابایت نمیشه؟

تو سرویس های شاتل همینطوریه
ریت رو 17 ببندن نهای 1.96 میگیری رو 16 نهایت 1.8 مشکل از خود شاتله واسه منم این مورد هست

MMDFullHD
09-01-2018, 13:45
اون عکسه ریت خط خونه هستش

از بیرون خونه دقیقا از جایی که سیم ها تقسیم شدن رفتم سیم دو زوج روکش دار کشیدم تا دمه یک پیریز تلفن خونه___ از بابت کیفیت خط میدونم مشکلی ندارم تقریبا

ولی وقتی تلفن خونه ( چند مرتبه زنگ بخوره یهو crc میپره بالا و لینک میپره)

اسپیلیتر هم سر راه تلفن و مودم گذاشتم (3تا تست کردم)

:n03:

والا برای منم همین کیفیته ولی زنگ میخوره این مورد رو نداره
بیشتر حدسم اینه رو اپ ریت هست حیف که مودمتون قابلیت اینو نداره ریت رو پاین تر بیارید
ولی با پشتیبانی تماس بگیرید ریت اپلود رو کمتر کنن

bob111
09-01-2018, 13:53
کدام سرویس ها
متاسفانه نمیشه
یا کامل باید پرداخت کنین یا کلا سرویس رو تغییر بدین به غیر حجمی

همین سرویس های جدید با آستانه حجم منصفانه!

AmirH_7
09-01-2018, 13:56
والا برای منم همین کیفیته ولی زنگ میخوره این مورد رو نداره
بیشتر حدسم اینه رو اپ ریت هست حیف که مودمتون قابلیت اینو نداره ریت رو پاین تر بیارید
ولی با پشتیبانی تماس بگیرید ریت اپلود رو کمتر کنن

اتفاقا بهش زنگ زدم میگم عزیز لطف کن اپلود رو رویه 700 ببند میگه نمیشه:n29:

اگه بخوام این کارو بکنم باید دانلود ریتتون رو رویه 12 ببندم:n38:

بهش میگم بابا همه isp این کارو میکنن این مسخره بازیا چیه میگه ما دسترسی نداریمو از این سس شعر ها:n29:

( همین الان پارس انلاین خطم رو رویه 16 بسته اپلودم رویه 700 خورده ایه)

در مورد مودم هم یه مودم asus دارم DSL_n10 _C1

اون فک کنم قابلیت رو داشته باشه ولی فقط برا دانلود هستش

برا اپلود چیزی پیدا نکردم که بتونم بالا و پایینش کنم

تو اسکرین شات های شما هم دیدم که asus داری:n06:

MMDFullHD
09-01-2018, 14:01
اتفاقا بهش زنگ زدم میگم عزیز لطف کن اپلود رو رویه 700 ببند میگه نمیشه:n29:

اگه بخوام این کارو بکنم باید دانلود ریتتون رو رویه 12 ببندم:n38:

بهش میگم بابا همه isp این کارو میکنن این مسخره بازیا چیه میگه ما دسترسی نداریمو از این سس شعر ها:n29:

( همین الان پارس انلاین خطم رو رویه 16 بسته اپلودم رویه 700 خورده ایه)

در مورد مودم هم یه مودم asus دارم DSL_n10 _C1

اون فک کنم قابلیت رو داشته باشه ولی فقط برا دانلود هستش

برا اپلود چیزی پیدا نکردم که بتونم بالا و پایینش کنم

تو اسکرین شات های شما هم دیدم که asus داری:n06:

خطتتون رو جای high performance به stable قرار دادید؟
ی اسپیلتر با پدرو مادر پشت جفت دستگاها بذارید من الان یه سیم کشیدم اوردم تو اتاق این سیمه به اسپلیتر وصل هست از اسپلیتر به تلفن بی سیم اونور اون هم پشت اسپلیتر قرار گرفته اینا به کنار من همچین مشکلی رو رو های وب داشتم قطع باید مورد از اپ ریتتون باشه

AmirH_7
09-01-2018, 14:02
خطتتون رو جای high performance به stable قرار دادید؟
ی اسپیلتر با پدرو مادر پشت جفت دستگاها بذارید من الان یه سیم کشیدم اوردم تو اتاق این سیمه به اسپلیتر وصل هست از اسپلیتر به تلفن بی سیم اونور اون هم پشت اسپلیتر قرار گرفته اینا به کنار من همچین مشکلی رو رو های وب داشتم قطع باید مورد از اپ ریتتون باشه

این موردی که گفتی کجای تنظیمات مودم asus هستش؟!!

باید داخل DSL setting برم؟!

MMDFullHD
09-01-2018, 14:05
این موردی که گفتی کجای تنظیمات مودم asus هستش؟!!

باید داخل DSL setting برم؟!

بله برای ایسوس هست
از administrator به dsl setting ازون ور هم به سر تب adsl setting و
Rx AGC GAIN Adjustment
ESNP - Enhanced Sudden Noise Protection
جفتشونو به stable قرار بدید
betswap هم disable باشه

AmirH_7
09-01-2018, 14:09
بله برای ایسوس هست
از administrator به dsl setting ازون ور هم به سر تب adsl setting و
Rx AGC GAIN Adjustment
ESNP - Enhanced Sudden Noise Protection
جفتشونو به stable قرار بدید
betswap هم disable باشه

2 تا رو گذاشتم رویه stable و bitswap هم disable کردم

ولی upload تغییر انچنانی نکرد حالا یه چند باز زنگ میزنم به تلفن خونه ببینم فرقی میکنه یا نه

دمت گرم داداش:n12:

MMDFullHD
09-01-2018, 14:11
2 تا رو گذاشتم رویه stable و bitswap هم disable کردم

ولی upload تغییر انچنانی نکرد حالا یه چند باز زنگ میزنم به تلفن خونه ببینم فرقی میکنه یا نه

دمت گرم داداش:n12:

upload تغیر نمیکنه که داداش
شما یه تست کن با گوشی به خونه زنگ بزن ببین تغیر میکنه با نه
:n12:

AmirH_7
09-01-2018, 14:13
upload تغیر نمیکنه که داداش
شما یه تست کن با گوشی به خونه زنگ بزن ببین تغیر میکنه با نه

برا اپلود دری وری تحویلم دادن یا شاتل این مدلیه؟!!

چون رو پارس هر چقدر که بگی برات اپلودو میبندن برا شاتل گفت نمیشه:n29:

MMDFullHD
09-01-2018, 14:23
برا اپلود دری وری تحویلم دادن یا شاتل این مدلیه؟!!

چون رو پارس هر چقدر که بگی برات اپلودو میبندن برا شاتل گفت نمیشه:n29:

اره ریت خط منم میخواس بذاره بالا گفتم گفت دسترسی مام نداریم
:n35:

black_19_night
09-01-2018, 14:46
مشکلی نداره
زنگ میزنی فعال میکنن
ولی باید پایان دور ت باشه
به خاطر همین به نظر داخل لیست نبست

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVADاینقدر هام ساده نیست اینها چیزی که به ضررشون باشه را به سادگی قبول نمی کنن مطمئن باش باید بری شرکت داد و بیداد کنی بلکه این کارو برات بکنن. به هیچ وجه بهتون توصیه نمی کنم رو اینکه سرویستون را پایین بیارن حساب کنید سرویسی بگیرید که خیالتون راحت باشه پایین تر ازش نمی خواین بیاین.

AmirH_7
09-01-2018, 14:47
اره ریت خط منم میخواس بذاره بالا گفتم گفت دسترسی مام نداریم
:n35:

عزیز من الان یه 5-6 دفعه ای زنگ زدم Snr دانلودم کم تر نشد ولی آپلودم میرفت پایین

ولی !!

بعد 5_6 بار نت قطع نشد حالا باید یه یکی دوروزی صبر کنم

ولی دمت گرم

اگه درست شه که خیلییییییییییییی حال دادی

مرسی:n12::n20:

black_19_night
09-01-2018, 15:02
برای من الان به صورت سه ماهه شش ماهه و یک ساله قابل انتخاب بود با تخفیف های بیست و سی درصدی, سه ماهش ۲۶ با مالیات در میومد
که البته من از بین fair ها انتخاب کردم....
قبلش Art داشتم که بعد از این داستان های جدید هم دو دوره برام تمدیدش کرده بودن و از این ماه مجبورم کردن از این سرویس های جدید انتخاب کنم. خلاصه اینکه unlimited یا همون سرویس داخلی نامحدود برای من الان در پنل قابل انتخاب بود. البته اینم بگم شاتل قید کرده بود به پاس همراهی شما چنین امکان انتخابی بهتون داده شده و شامل تمامی مشترکین نخواهد بود.

Sent from my SM-G930F using Tapatalkدوستان تمام صحبت های دیشبم را تکذیب می کنم!
لطفا با دقت این پست را بخونید تا دچار ضرر و اعصاب خردی نشید:
دیشب تو پنل تخفیف دار های fair و نامحدود اای ترافیک داخلی unlimited موجود بود در پنل کاربریم و انتخاب هم کردم و پرداخت انجام شد صبح دیدم نتم قطع شده تماس گرفتم با پشتیبانی گفتن این شامل مشترکین جدید می شده نه شما! و باید ما به تفاوت را پرداخت کنید برای fair
پس به هیچ عنوان پیشنهاد های ویژه تخفیف دار را انتخاب نکنید چون الام من نه سرویس دارم و پولمو در حال حاضر!
حضوری رفتم شرکت و پیگیر مسئله شدم اگر خدا خواست و پولمو تونستم ازشون بگیرم کل داستان و اتفاقاتی که برام افتاد را براتون شرح میدم تا تجربه بشه براتون مثل من اعصابتون خرد نشه.
"در حال حاضر دو نکته را در باره شاتل در نظر داشته باشید
۱-سرویس نامحدوو داخلی چهارگیگ در ماه که می گفتیم مناسب کم مصرف هاست برای مشترکین فعلی وجود خارجی نداره و فقط جدید ها می تونن بگیرن, fair تخفیف دار هم برای مشترکین فعلی وجود نداره و اصلا روش حساب نکنید
۲-الان حجم های چهار مگ و هشت مگ و شانزده مگ را بالا بردند و ممکنه احساس کنید به صرفه هست بگیرید ولی در نظر بگیرید مصرف ۸۰ گیگ در ماه برای مثال برای fair4mb مقدار نسبتا زیادی هست و هزینه ای حدود ۴۴۰۰۰ تومان برای شما داره که در ماه های آتی ممکنه توانایی ادامه پرداختش را نداشته باشید یا اصلا نخواین برای اینترنت اینقدر ها هزینه کنید اگر این سه سرویس را گرفتید و بعد پرداختش براتون سنگین باشه احتمال ۹۰ درصد بخواین سرویس های سه مگ یا دو مگ را بگیرید با جمله "سیستم اجازه پایین اومدن تو سرویس هارو نمیده" مواجه خواهید شد پس چه مشترکین جدید و چه قبلی ها طمع تخفیف یا حجم های بالا نداشته باشید و از سرویس های پایین تر شروع کنید به گرفتن اگر دیدید مصرف بالاتره ماه های بعد برید بالاتر. شاتل مثل بقیه شرکت ها پنل منعطفی نداره و شما گیر میفتید تو سیکل باطل بالا رفتن و هزینه بیشتر کردن. دوستان قدیمی یادشون هست این داستان تو سرویس های Art هم وجود داشت میومدی Art1 می گرفتی محدودت می کردن می گفتن اگر می خوای از محدودیت بیای بیرون Art2 بگیر Art3 بگیر الی آخر چشم باز می کردی می دید Art 5 شدی! و کلی ماهانه داری هزینه می کنی
امیدوارم با دقت بخونید سوالی داشتید در خدمتم.

MMDFullHD
09-01-2018, 15:20
دوستان تمام صحبت های دیشبم را تکذیب می کنم!
دیشب تو پنل تخفیف دار های fair و نامحدود اای ترافیک داخلی unlimited موجود بود در پنل کاربریم و انتخاب هم کردم و پرداخت انجام شد صبح دیدم نتم قطع شده تماس گرفتم با پشتیبانی گفتن این شامل مشترکین جدید می شده نه شما! و باید ما به تفاوت را پرداخت کنید برای fair
پس به هیچ عنوان پیشنهاد های ویژه تخفیف دار را انتخاب نکنید چون الام من نه سرویس دارم و پولمو در حال حاضر!
حضوری رفتم شرکت و پیگیر مسئله شدم اگر خدا خواست و پولمو تونستم ازشون بگیرم کل داستان و اتفاقاتی که برام افتاد را براتون شرح میدم تا تجربه بشه براتون مثل من اعصابتون خرد نشه.
۱-سرویس نامحدوو داخلی چهارگیگ در ماه که می گفتیم مناسب کم مصرف هاست برای مشترکین فعلی وجود خارجی نداره و فقط جدید ها می تونن بگیرن, fair تخفیف دار هم برای مشترکین فعلی وجود نداره و اصلا روش حساب نکنید
۲-الان حجم های چهار مگ و هشت مگ و شانزده مگ را بالا بردند و ممکنه احساس کنید به صرفه هست بگیرید ولی در نظر بگیرید مصرف ۸۰ گیگ در ماه برای مثال برای fair4mb مقدار نسبتا زیادی هست و هزینه ای حدود ۴۴۰۰۰ تومان برای شما داره که در ماه های آتی ممکنه توانایی ادامه پرداختش را نداشته باشید یا اصلا نخواین برای اینترنت اینقدر ها هزینه کنید اگر این سه سرویس را گرفتید و بعد پرداختش براتون سنگین باشه احتمال ۹۰ درصد بخواین سرویس های سه مگ یا دو مگ را بگیرید با جمله "سیستم اجازه پایین اومدن تو سرویس هارو نمیده" مواجه خواهید شد پس چه مشترکین جدید و چه قبلی ها طمع تخفیف یا حجم های بالا نداشته باشید و از سرویس های پایین تر شروع کنید به گرفتن اگر دیدید مصرف بالاتره ماه های بعد برید بالاتر. شاتل مثل بقیه شرکت ها پنل منعطفی نداره و شما گیر میفتید تو سیکل باطل بالا رفتن و هزینه بیشتر کردن. دوستان قدیمی یادشون هست این داستان تو سرویس های Art هم وجود داشت میومدی Art1 می گرفتی محدودت می کردن می گفتن اگر می خوای از محدودیت بیای بیرون Art2 بگیر Art3 بگیر الی آخر چشم باز می کردی می دید Art 5 شدی! و کلی ماهانه داری هزینه می کنی

من خودم دیشب سرویس ۱۰ تومنی رو تمدید کردم تمدید شد
الان جلوشو گرفته به دلیل تراز مالی مثبت
فک کنم دیگه فقط مشترکین جدید بشه

Milad._.R
09-01-2018, 15:43
مشکل dns و بسته شدن پورتها میباشد

راه حل چیه؟

black_19_night
09-01-2018, 16:41
من خودم دیشب سرویس ۱۰ تومنی رو تمدید کردم تمدید شد
الان جلوشو گرفته به دلیل تراز مالی مثبت
فک کنم دیگه فقط مشترکین جدید بشهبلایی که سر من آوردن سرت اومده. پولت رفته تو حسابشون و اگر لطف کنن بذارن یک سرویس دیگه باهاش انتخاب کنی. تمام تاکید منم بر همینه که دوستان از این سرویس ها انتخاب نکنن یا تمدید نکنن و بعدش پول و اختیار از دستشون خارج بشه و اعصابشون خرد و چند روز هم بدون نت بشن. پنل ممکنه بشه امکان انتخاب بعضی چیزها یا تمدید را بده ولی این صرفا برای اینکه پولتون بره تو حسابشون. تنها سرویس هایی که روی سایت هست قابل انتخابه پنل را فراموش کنید.

ALIRK
09-01-2018, 18:28
راه حل چیه؟
تغیر dns وتماس با شرکت و یا صبر کردن انشالله خودش دست بشه
اینترنت اینجا =با صبر و تحمل:n30:

MMDFullHD
09-01-2018, 19:33
بلایی که سر من آوردن سرت اومده. پولت رفته تو حسابشون و اگر لطف کنن بذارن یک سرویس دیگه باهاش انتخاب کنی. تمام تاکید منم بر همینه که دوستان از این سرویس ها انتخاب نکنن یا تمدید نکنن و بعدش پول و اختیار از دستشون خارج بشه و اعصابشون خرد و چند روز هم بدون نت بشن. پنل ممکنه بشه امکان انتخاب بعضی چیزها یا تمدید را بده ولی این صرفا برای اینکه پولتون بره تو حسابشون. تنها سرویس هایی که روی سایت هست قابل انتخابه پنل را فراموش کنید.

شما پیگیر مشکلت از 195 باش
مشکلی که برات پیش اومده تو نوع خودش عجیبه

black_19_night
09-01-2018, 19:38
شما پیگیر مشکلت از 195 باش
مشکلی که برات پیش اومده تو نوع خودش عجیبهفعلا از طریق خود شرکت حضوری اقدام کردم و منتظرم ببینم چی میشه. شاتل مغرور شده خودشو وا داده....

H-R-N
09-01-2018, 21:05
سلام دوستان
یک خط تلفن هست که قبلا توسط یک شرکت رانژه شده
الان میخوام سرویس بگیرم میگن خط شما رانژه یه شرکت دیگه هست
از کجا باید بفهمم کدوم شرکت خط رو قبلا رانژه کرده ؟

naasr
09-01-2018, 22:05
سلام دوستان
یک خط تلفن هست که قبلا توسط یک شرکت رانژه شده
الان میخوام سرویس بگیرم میگن خط شما رانژه یه شرکت دیگه هست
از کجا باید بفهمم کدوم شرکت خط رو قبلا رانژه کرده ؟

از همبن شرکتی که الان میخوای ازش سرویس بگیری بگو استعلام میگیرن بهت میگن یا اینکه برو مخابرات منطقه تون بپرس

H-R-N
09-01-2018, 22:43
از همبن شرکتی که الان میخوای ازش سرویس بگیری بگو استعلام میگیرن بهت میگن یا اینکه برو مخابرات منطقه تون بپرس

از این شرکت که میخوام بگیرم گفتن تو سیستم نشون نمیده
شرکت دیگه هم پرسیدم اونم همین گفت
احتمالا باید برم همون مخابرات

E.G_band
10-01-2018, 01:32
سلام به همه

دوستان شاتلی راضی هستین یا isp دیگه ای رو پیشنهاد میکنید؟

تا چند روز دیگه قصد دارم تعویض کنم isp فعلیمو

sasan.69
10-01-2018, 04:58
رفقایی که قبلاً های وب داشتن ی مقایسه بکنن که شاتل راضی کننده تره یا های وب در حال حاضر؟ نزدیک ی ساله از شاتل بیرون اومدم خبر ندارم الان چطوریه و می‌خوام ببینم اگه بعد این طرح کیفیتش تغییر نکرده برگردم

ممنون میشم جواب بدید:n01:

iman2919
10-01-2018, 08:52
سلام به همه

من الان 8 ماه هست شاتل هستم و واقعا راضیم قبلا چند isp دیگه بودم ولی شاتل از همه لحاظ برای من عالی بوده و هیچ مشکلی نه پینگ و نه پهنای باند ندارم. در حال حاظر هم سرویس
Unlimited512-16Mbps-nfg دارم . سوالی بود یا تست پینگی خواستید در خدمتم

Baby.Boy
10-01-2018, 10:05
همین سرویس های جدید با آستانه حجم منصفانه!
سلام.
با پشتیبانی، بخش فروش تماس میگیرید و میگید شبانه سرویستون رو بردارن، به همین راحتی! البته امکان داره بگن که پایان دوره تماس بگیرید فقط.
اگر دوستان میگن نمیشه یا شاتل بازی در میاره باید بگم اینچنین نیست، خودم دیروز شبانه سرویسم رو برداشتم.
پاورقی: دوستان به زودی منتظر تست سرعت بعد از اتمام حجم باشید.:n02:

سلام به همه

دوست گرامی، نه بنده و نه هیچکس دیگه نمیتونه با اطمینان 100% به شما بگه شاتل شرکت خوبی هست یا نه، چرا؟ چون کیفیت سرویس ها در هر مرکز مخابراتی فرقی میکنه، در مورد پشتیبانی اگر چه نباید تفاوت آنچنانی باشه، اما مطمئنا خیلی از مشترکین هستن که از پشتیبانی شرکت ناراضی هستن.
اما نظر شخصی خودم در مورد شاتل اینه که چه از نظر پشتیبانی و چه از نظر کیفیت برای بنده خوب بوده، چندین سال هست که مشترک این شرکت هستم، هرچند که توی این اعتراض های اخیر واقعا ناامید کننده ظاهر شد، به دلیل فیلتر کردن بیش از اندازه قند شکن ها که البته در حال حاضر جدود 75% به حالت قبل برگشته، ولی خوب این مسئله برای من قابل چشم پوشیه.
ارادت.

rahman0158
10-01-2018, 10:54
من که ترافیک حجمی شاتلم رو به اتمام رفته و چند روز دیگه میرم شرکت یوزنت یه تستی بزنم. 2 تا 8 شبانه هم روی همه سرویس ها رایگانه. حجم های 3 و 4 و 8 مگش هم خیلی بیشتر از بقیه شرکت هاست و به گفته پشتیبانی سرعت کمی بیشتر از سرعت اسمی میدن حالا نمیدونم چقدر باید برم ببینم امتحان کنم.:n02:

MMDFullHD
10-01-2018, 14:10
ممنون میشم جواب بدید:n01:

4 5 ماهی هست اومدم رو شاتل از های وب
پینگ و کیفیت عالی داره
سرعت تو همه ساعت یکسانه
تک کانکشن عالییه از سرور های خارج
پشتیبانی عالی داره
سرویس فعلیم 10 هزار تومنی 4 گیگ خارجی داخلی نامحدود شاتلند و اپارات اینا خیلی کارمو راه میندازه
تست از داخل
تست از اروپا
تست از امریکا

سرویس گیم هم که فعال کنی پینگت کلا از امریکا میشه 160 میلی از اروپا دو رقمی میکنه

MMDFullHD
10-01-2018, 14:54
دوستان کسی توجه کرده که شاتل حجم هفت روزه و یه روزه قرار داده؟

AmirH_7
10-01-2018, 15:49
پینگ و کیفیت عالی داره
سرعت تو همه ساعت یکسانه
پشتیبانی عالی داره
سرویس فعلیم 10 هزار تومنی 4 گیگ خارجی داخلی نامحدود شاتلند و اپارات اینا خیلی کارمو راه میندازه
تست از داخل
تست از اروپا
تست از امریکا

سرویس گیم هم که فعال کنی پینگت کلا از امریکا میشه 160 میلی از اروپا دو رقمی میکنه

قبلا سرویس گیم گه فعال میکردن سرعت سرویس رو میاوردن رویه 8 مگ

الان اگر کسی سرویس 16 مگ خریده باشه بازم دانلود ریتشو رویه 8 میبندن اگه سرویس گیم بخواد؟!

MMDFullHD
10-01-2018, 15:58
قبلا سرویس گیم گه فعال میکردن سرعت سرویس رو میاوردن رویه 8 مگ

الان اگر کسی سرویس 16 مگ خریده باشه بازم دانلود ریتشو رویه 8 میبندن اگه سرویس گیم بخواد؟!

اره داداش ریت رو میارن پاین تر

sasan.69
10-01-2018, 16:28
پینگ و کیفیت عالی داره
سرعت تو همه ساعت یکسانه
پشتیبانی عالی داره
تست از داخل
تست از اروپا
تست از امریکا

ممنونم داداش از توضیحات کاملت پس هنوزم کیفیت سرویسشو داره من نزدیک 4سال مشترکش بودم و ب خاطر محدود کردنا اومدن بیرون و های وب هستم که خود شما هم در جریانی و خب مهمترین مزیتش فشفشه بود و بعد این تغییرات ی ماه اخیر الان دگه خیلی فرقی نداره و حجم ها یکسان هست
الان سرویس 4مگ داذم که 80گیگ حجم خارجی میده و شاتل هم همینو داره میده و البته 1سوم های وب حجم بی هوده ای هست که اصلا استفاده من نمیشه و من فقط و فقط استفادم تلگرام و اینستاگرام و توییتر و...هست و سرعت لود شدن ویدیو ها مهمه ....

های وب هم بد نیست اما تو بازی و گیم دیگه بدتر از قبل شده و احساس میکنم که نویز خط و این حرفا بهانه هست و مشکل زیرساخت خودشونه

sasan.69
10-01-2018, 16:46
دوستان کسی توجه کرده که شاتل حجم هفت روزه و یه روزه قرار داده؟

داداش سرویس 8مگ 350 گیگ یک چهارمش خارجیه؟

Abolfazl-Star
10-01-2018, 17:44
داداش سرویس 8مگ 350 گیگ یک چهارمش خارجیه؟

دوست عزیز نسبت 1 به 2 هست یعنی 175 گیگ خارجیه

sasan.69
10-01-2018, 18:10
دوست عزیز نسبت 1 به 2 هست یعنی 175 گیگ خارجیه

خیلی خوبه نسبت ب های وب

هزینه رانژه همون 10تومنه؟

Abolfazl-Star
10-01-2018, 18:30
خیلی خوبه نسبت ب های وب

من چندین ساله مشترکش هستم یادم نیس چقدره
12 تومن شده:n02:

MMDFullHD
10-01-2018, 19:49
خیلی خوبه نسبت ب های وب

هزینه دایری و تخلیه خطوط مشترکین توسط شرکت مخابرات ایران (مطابق مصوبه شماره ۱ جلسه ۲۳۷ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات)، ۱۲٫۰۰۰ تومان است که به قیمت‌های بالا افزوده خواهد شد.

MMDFullHD
10-01-2018, 19:54
ممنونم داداش از توضیحات کاملت پس هنوزم کیفیت سرویسشو داره من نزدیک 4سال مشترکش بودم و ب خاطر محدود کردنا اومدن بیرون و های وب هستم که خود شما هم در جریانی و خب مهمترین مزیتش فشفشه بود و بعد این تغییرات ی ماه اخیر الان دگه خیلی فرقی نداره و حجم ها یکسان هست
الان سرویس 4مگ داذم که 80گیگ حجم خارجی میده و شاتل هم همینو داره میده و البته 1سوم های وب حجم بی هوده ای هست که اصلا استفاده من نمیشه و من فقط و فقط استفادم تلگرام و اینستاگرام و توییتر و...هست و سرعت لود شدن ویدیو ها مهمه ....

های وب هم بد نیست اما تو بازی و گیم دیگه بدتر از قبل شده و احساس میکنم که نویز خط و این حرفا بهانه هست و مشکل زیرساخت خودشونه

بله بنده هم ۶ ماه کاربرشون بودم شکایت زدم خودمو به درو دیوار زدم نمیتونستم از محدودیت سرعت های وب در بیام
خداروشکر الان رو شاتل هستم بسیار راضی ام و دمشون گرم نمایندگی شهریار واقعا ادمای خوش برخورد وبا مزه ای این سرویسای خوبی هم میدن تو نمایندگی
یه سرو گردن از های وب بالاتره شاتل اصلا قابل مقایسه نیست
تو بیشتر مراکز کیفیت نسبی میدن
در ضمن داداش شما سعی کن به کیفیت خطتت فکر کنی یخورده بکشونش بیارش بالاتر ۴ مگ ظلمه ها

sasan.69
10-01-2018, 20:09
بله بنده هم ۶ ماه کاربرشون بودم شکایت زدم خودمو به درو دیوار زدم نمیتونستم از محدودیت سرعت های وب در بیام
خداروشکر الان رو شاتل هستم بسیار راضی ام و دمشون گرم نمایندگی شهریار واقعا ادمای خوش برخورد وبا مزه ای این سرویسای خوبی هم میدن تو نمایندگی
یه سرو گردن از های وب بالاتره شاتل اصلا قابل مقایسه نیست
تو بیشتر مراکز کیفیت نسبی میدن
در ضمن داداش شما سعی کن به کیفیت خطتت فکر کنی یخورده بکشونش بیارش بالاتر ۴ مگ ظلمه ها

بله منم راضی بودم و اگه محدودیت سرعت نداشت جمع نمی‌کردم از شاتل

درباره کیفیت گفتی الان با توجه به این یکسان سازی سرویس‌ ها با سرعت نمیصرفه و از پنجاه بیشتر نمی‌تونم هزینه کنم و همین که شبکه های مجازی و یوتوپ خوب باشه کافیه و دانلودامو با مودم فورجی انجام میدم

MMDFullHD
10-01-2018, 20:18
بله منم راضی بودم و اگه محدودیت سرعت نداشت جمع نمی‌کردم از شاتل

درباره کیفیت گفتی الان با توجه به این یکسان سازی سرویس‌ ها با سرعت نمیصرفه و از پنجاه بیشتر نمی‌تونم هزینه کنم و همین که شبکه های مجازی و یوتوپ خوب باشه کافیه و دانلودامو با مودم فورجی انجام میدم

نه داداش منظورم کیفیت خطتتون بود که اگه اشتباه نکنم ۴ مگ بیشتر کشش نداشت درسته؟
کشش خطتو برسون به ۸ مگ و سرویس ۸ مگ 50 تومن رو بخر
فعلا با این حجم ۷ روزه هایی که گذاشته برای من عالی تر کرده تو ps4 بازی میخوام دانلود کنم اپدیتارو حجم های بالایی رو نیازمنده

sasan.69
10-01-2018, 20:36
نه داداش منظورم کیفیت خطتتون بود که اگه اشتباه نکنم ۴ مگ بیشتر کشش نداشت درسته؟
کشش خطتو برسون به ۸ مگ و سرویس ۸ مگ 50 تومن رو بخر
فعلا با این حجم ۷ روزه هایی که گذاشته برای من عالی تر کرده تو ps4 بازی میخوام دانلود کنم اپدیتارو حجم های بالایی رو نیازمنده

بله درسته حتما باید عیب یابی کنم :n01:

E.G_band
10-01-2018, 22:48
ممنون از دوستان

مرکز مخابراتی شهید صالح طبری داریم اینجا؟

محدوده غرب تهران

یه توضیحی بدید اگر کسی هست که شاتل چطوریاست تو این منطقه

srx190d
11-01-2018, 01:18
اینقدر هام ساده نیست اینها چیزی که به ضررشون باشه را به سادگی قبول نمی کنن مطمئن باش باید بری شرکت داد و بیداد کنی بلکه این کارو برات بکنن. به هیچ وجه بهتون توصیه نمی کنم رو اینکه سرویستون را پایین بیارن حساب کنید سرویسی بگیرید که خیالتون راحت باشه پایین تر ازش نمی خواین بیاین.

دوست من تغییر سرویس مخصوصا انتخاب سرعت پایین تر بعد از اتمام اون فقط ی تماس لازم داره به همین راحتی قابل انجام

Baby.Boy
11-01-2018, 01:32
دوستان گرامی سلام.
بر اساس قول قبلی ای که داده بودم، میخوام نتایج تست سرعت بعد از اتمام حجم رو خدمتتون اعلام کنم.
سرویس من 16 مگ هست و علت انجام تست هم اینه که بعضی از شرکت ها سرعت رو بعد از اتمام حجم روی سرویس 16 مگ به 3-4 مگ کاهش میدن یا به عبارت دیگه دسترسی به اینترنت بعد اتمام حجم رو با سرعت قابل قبولی برای شما برقرار میکنن و از اون طرف مصوبه سازمان هم اینه که حداقل سرعت 128 کیلوبیت باشه و مهمتر از همه اینا خبری منتشر شده بود مبنی بر اینکه یکی از سرویس دهنده ها(فکر میکنم مخابرات بود) کلا دسترسی به اینترنت بین الملل رو قطع میکنه!
خلاصه گفتم ببینم این شاتل چه کرده که خدایی نتایج واقعا هوش از سر من یکی برد!:n02:
اول از همه بعد از اتمام حجم کلا اینترنت قطع شد و بعد از باز کردن صفحه مای شاتل، پیغامی مبنی بر اتمام حجم دریافت کردم و برای اتصال مجدد اینترنت باید روی لینکی که روی اون صفحه بود کلیک میکردم، منظور از این حرف اینه که اینترنت مجددا به صورت خودکار فعال نمیشه و البته احتمالا اگر به جای صفحه مای شاتل صفحه دیگه ای رو هم باز میکردم، بازم همون پیغام ظاهر میشد، مطمئن نیستم، در هر صورت این از این.
اما بعد اتصال مجدد به اینترنت، چیزی که میدیدم رو واقعا باور نمیکردم، نمیخوام خیلی طولانیش کنم، خیلی خیلی خلاصه خدمتتون میگم که چیزی به اسم "سرعت" بعد از اتمام حجم وجود خارجی نداره!
یعنی اگر شما حجمتون تموم بشه، عملا و دقیقا اینترنتتون قطع میشه و دسترسی به هیچ چیز نخواهید داشت!
اما اگر کمی دقیقتر بخوایم به قضیه نگاه کنیم، پیشنهاد میکنم که توضیحاتی که در ادامه میدم رو بخونید.
بطور فنی، اتصال من به اینترنت بین الملل همچنان برقرار بود، منتهی اونقدر سرعت پایین بود، که حتی صفحه اصلی گوگل که هیچ چیزی نداره هم باز نمیشد!
همونطور که در عکس اول مشاهده میکنید، صفحه اصلی گوگل کلا باز نمیشه، اما مای شاتل بدون مشکل قابل دسترسیه، اما بعد از چندین بار refresh کردن گوگل، بالاخره صفحه اصلی گوگل شروع به لود شدن کرد، اما لود شدن به چه قیمتی؟ بعد از چند دقیقه صبر کردن، بازم صفحه گوگل بالا نیومد که نیومد، فقط توی لودینگ مونده بود که در عکس دوم میتونید ببینید(عکس دوم در حالتی گرفته شده که چند دقیقه صبر کردم و چندین بار هم این کار رو تکرار کردم).

نکته خیلی جالب ماجرا اینه که صفحه مای شاتل باز میشه بدون مشکل، دقت کنید که فقط صفحه مای شاتل، حتی سایت اصلی شاتل هم لود نمیشد و مثل گوگل در حال لود کردن میموند.
علت هم خیلی سادست، برای اینکه شما بتونید حجم بخرید، همین و بس!
اما با وجود این مسائل، چیزای جالب تری هم وجود داره.
با اینکه سرعت من به معنای واقعی کلمه صفر بود، با اینحال با IDM شروع به دانلود کردم که دیدم هر چند ثانیه یک بار 1-2 کیلوبایت(دقت کنید یکی دو کیلوبایت!) IDM دانلود میکنه، اما جالبتر از اون اینکه اگر حدود 1 دقیقه IDM در حال دانلود باشه، سرعت من به حدود 12-13 کیلوبایت یا همون حدودا 128 کیلوبیت میرسه که سازمان اعلام کرده، اونم بدون مکث به جای اینکه هر چند ثانیه دانلود کنه و این قضیه هر چند بار که دانلود رو متوقف و مجدد شروع میکردم ادامه داشت.
این مسئله خیلی جالبه، چون شاتل کاری کرده که شما دسترسی به اینترنت نداشته باشید، اما از اون طرف هم به اینترنت وصل باشید هم اون سرعت 128 کیلوبیت رو داشته باشید!
واقعا این همه خلاقیت و ابتکار در شاتل قابل ستایشه، مثل این میمونه که بگیم شما هم توی خونه برق ندارید و هم اینکه دارید، و هم میتونید استفاده کنید و هم نمیتونید!! واقعا کار نشدنی رو شدنی کرده!:n19:
در هر صورت بنده به نوبه خودم برای شاتل و تیم مدیریت این شرکت متاسفم که فقط پول براشون مهمه و حتی حاضر نیستن سرعت 128 کیلوبیت رو هم به شما بدن، نمیدونم چی بگم، دهنم واقعا از تعجب باز مونده، من گفتم حالا 3-4 مگ رو شاتل نمیده بعد از اتمام حجم مثل بعضی از شرکت ها، اما 1 مگ رو دیگه باید بده(روی سرویس 16)، ولی متاسفانه کلا دسترسی به اینترنت رو قطع کرده و این کار رو هم جوری انجام داده که شما شکایتی نتونید کنید و در نتیجه مجبور بشید حجم بخرید! فقط و فقط حجم...
و اما در انتها، عکس های IDM رو هم برای این تست سرعت شگفت انگیز قرار میدم، فقط نکته ای که در عکس اول وجود داره و من در بالا هم بهش اشاره کردم اینه که اون 1.1 کیلوبایتی که در عکس میبینید، هر چند ثانیه یک بار دانلود میشه، یعنی این فایل هر چند ثانیه 1 کیلوبایت دانلود میشه، دانلود کاملا قطع میشه و بعد از چند ثانیه مجددا 1 کیلوبایت یا 2 کیلوبایت دانلود میشه و در نهایت در عکس دوم میبینیم که بعد از گذشت حدود 1 دقیقه سرعت تقریبا به 128 کیلوبیت میرسه.
ارادت.

ILDC2
11-01-2018, 10:02
سلام
دوستان آپلود سنتر محدود کردن؟؟ چون سرعتش وحشتناک پایین اومده عملا مستقیم نمیکنه

MMDFullHD
11-01-2018, 13:19
سلام
دوستان آپلود سنتر محدود کردن؟؟ چون سرعتش وحشتناک پایین اومده عملا مستقیم نمیکنه

سرور 4 شاتلند برای لیچر های داخلی خیلی مناسبه
سرور 1 بیشتر اوقات خلوت تره برای خارجی
بسته به لینکتون ممکن بوده سرعت کم گرفتین
ساعت 6 اینا دیروز از داخل کشور لینک میدادم یه ساعتی طولش میداد امروز بهتر شده
بخاطر لیچ کردن مردمه اینقد شلوغ میشه
شما دو تا سرور هارو دستی انتخاب کنید بهتر میشه کارتون:n09:

naasr
11-01-2018, 13:44

سلام
چجوری میشه تغییر داد سرورها ؟

MMDFullHD
11-01-2018, 13:49
سلام
چجوری میشه تغییر داد سرورها ؟

tampermonkey رو فایرفاکس یک افزونه هست سرچ بزنید تو addon فایرفاکس نصب کنید
به این لینک بعد نصب مراجعه کنید بطور اتوماتیک یک اسکریپ رو

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نصب کنید بعد نصب پنل شاتلندتون به اینطور شکل تغیر میکنه

AmirH_7
11-01-2018, 15:57
tampermonkey رو فایرفاکس یک افزونه هست سرچ بزنید تو addon فایرفاکس نصب کنید
به این لینک بعد نصب مراجعه کنید بطور اتوماتیک یک اسکریپ رو

نصب کنید بعد نصب پنل شاتلندتون به اینطور شکل تغیر میکنه

داداش راه حلی هست برایه اینکه بتونیم فابلای بیش از 2 گیگ رو تبدیل کنیم ؟!

اکثر سرورایی که پیدا کردم بیش از 1 گیگ باید اشتراک بگیرم ازشون

MMDFullHD
11-01-2018, 16:01
داداش راه حلی هست برایه اینکه بتونیم فابلای بیش از 2 گیگ رو تبدیل کنیم ؟!

اکثر سرورایی که پیدا کردم بیش از 1 گیگ باید اشتراک بگیرم ازشون

سلام مشکل قطعی تون فیکس شد یا نه؟
فعلا که باید برای انتقال دو گیگ اسپلیت بکنین نه خودمم اشتراکی استفاده میکنم
شخصا خودم از اپرا واسه اسپلیت استفاده میکنم
بد نیست ولی بعضی اوقات فایل خراب میشه بهترین راهش اینه سرور مجازی از هلند بگیرین ۱۰ تومنیم پیدا میشه بخواین اسپلیت کنین بعد انتقال بدین
ولی اپرا خوبی که داره سرور ایران هم داره که سریع تر میشه انتفال داد
بگردین سرور مجازی هک شده با کارت شارژ هم میتونین پیدا کنین ارزون قیمت :n09:

MMDFullHD
11-01-2018, 16:06
ممنون از دوستان

مرکز مخابراتی شهید صالح طبری داریم اینجا؟

محدوده غرب تهران

یه توضیحی بدید اگر کسی هست که شاتل چطوریاست تو این منطقه
تو اکبتان دوستم داره موردی نداره
فقط وضعیت پورتتون رو باید چک کنید
احتمالا محدودیت پورت داره شاتل باید تو لیست برید
سرعت هم عالی و پینگ هم مطلوبه:n09:

AmirH_7
11-01-2018, 16:09
سلام مشکل قطعی تون فیکس شد یا نه؟
فعلا که باید برای انتقال دو گیگ اسپلیت بکنین نه خودمم اشتراکی استفاده میکنم
شخصا خودم از اپرا واسه اسپلیت استفاده میکنم
بد نیست ولی بعضی اوقات فایل خراب میشه بهترین راهش اینه سرور مجازی از هلند بگیرین ۱۰ تومنیم پیدا میشه بخواین اسپلیت کنین بعد انتقال بدین
ولی اپرا خوبی که داره سرور ایران هم داره که سریع تر میشه انتفال داد
بگردین سرور مجازی هک شده با کارت شارژ هم میتونین پیدا کنین ارزون قیمت :n09:

اره داداش دمت گررررررررررررررررم:n12::n20::n20 :

قطعیم درست شده فعلا واقعاااا مرسی

الان که دارم میچتم دقیقا 2 روز و 2 ساعت و 30 ثانیه هستش که بدون قطعی وصله

تلفنم این 2 روز زیاد زنگ خورده ولی نت قطع نشده:n12:

aminhitman
11-01-2018, 16:22
سلام دوستان شاتلی
میخواستم ی سوالی بپرسم
شنیدم که یه ریموت اپلودر دارن شاتلیا
رایگان هستش؟ بعد از هر لینکی میتونه اپلود کنه یا فقط لینک مستقیم باید باشه؟
نامحدوده؟
وقتی اپلود کردید داخلش میتونین با ترافیک داخلی دانلود کنین یا همون بین الملل حساب میشه؟؟
برای همه ی سرویس ها هست؟ یا سرویسای خاصی دارن این قابلیت رو؟
اگه داخلی حساب کنه که عالیه سرعتش چی؟ محدوده یا نامحدود؟

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

rahman0158
11-01-2018, 16:24
سلام دوستان شاتلی
میخواستم ی سوالی بپرسم
شنیدم که یه ریموت اپلودر دارن شاتلیا
رایگان هستش؟ بعد از هر لینکی میتونه اپلود کنه یا فقط لینک مستقیم باید باشه؟
نامحدوده؟
وقتی اپلود کردید داخلش میتونین با ترافیک داخلی دانلود کنین یا همون بین الملل حساب میشه؟؟

Sent from my SM-A710F using Tapatalkترافیک لیچ نامحدوده و فضای ۱۵۰ گیگ برای لیچ فایل در اختیار دارین. چه خارجی و چه داخلی فقط میتونین لینک مستقیم تا سقف ۲ گیگ لیچ کنین. بعدش دانلود فایل هاتون لینک داخلی محسوب میشن

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

aminhitman
11-01-2018, 16:27
ترافیک لیچ نامحدوده و فضای ۱۵۰ گیگ برای لیچ فایل در اختیار دارین. چه خارجی و چه داخلی فقط میتونین لینک مستقیم تا سقف ۲ گیگ لیچ کنین. بعدش دانلود فایل هاتون لینک داخلی محسوب میشن

Sent from my SM-G935F using Tapatalkبعد این ۱۵۰ گیگ رو
اگه یه فایل لیچ کردید و دانلود کردید میتونین از فضاتون پاکش کنین و دوباره اون حجم برگرده یا حجم رو مصرف شده حساب میکنه؟

rahman0158
11-01-2018, 16:31
بعد این ۱۵۰ گیگ رو
اگه یه فایل لیچ کردید و دانلود کردید میتونین از فضاتون پاکش کنین و دوباره اون حجم برگرده یا حجم رو مصرف شده حساب میکنه؟

Sent from my SM-A710F using Tapatalkبله فایل ها اگه دانلود نکنین تا ۳۰ روز تو فضای شخصی ۱۵۰ گیگتون میمونه. هر وقت هم خواستین میتونین حذف کنین.

ILDC2
11-01-2018, 16:32
فرقی نمیکنه
قبلا همین لینکایی که الان بهش میدمو سریع لییچ میکرد اما الان سرعتش وحشتناک افت کرده تقریبا بی استفاده شده با این وضعیت

aminhitman
11-01-2018, 16:34
بله فایل ها اگه دانلود نکنین تا ۳۰ روز تو فضای شخصی ۱۵۰ گیگتون میمونه. هر وقت هم خواستین میتونین حذف کنین.

Sent from my SM-G935F using Tapatalkچیزی ک شنیدم اینه ک رایگان نیست
باید بسته شاتل لند بخری تا ریموت اپلود هم بده بت درسته؟
خب اینکه شد ۱۰ تومن هزینش
۱۰ تومنم برا شبانه میگیره این ۲۰ تومن!!

rahman0158
11-01-2018, 16:41
چیزی ک شنیدم اینه ک رایگان نیست
باید بسته شاتل لند بخری تا ریموت اپلود هم بده بت درسته؟
خب اینکه شد ۱۰ تومن هزینش
۱۰ تومنم برا شبانه میگیره این ۲۰ تومن!!

Sent from my SM-A710F using Tapatalkخیر برای ثبت نام و داشتن اون فضای ۱۵۰ گیگ و ریموت آپلود چیزی لازم نیست و رایگانه . اگه بعد ریموت هم دانلودی از فضای شخصی تون انجام بدین ترافیک ۵۰ درصد محاسبه میشه. حالا اگه بخواین ترافیک رایگان محاسبه بشه اون بسته ۱۰ تومنی رو میخرید همین.

aminhitman
11-01-2018, 16:49
خیر برای ثبت نام و داشتن اون فضای ۱۵۰ گیگ و ریموت آپلود چیزی لازم نیست و رایگانه . اگه بعد ریموت هم دانلودی از فضای شخصی تون انجام بدین ترافیک ۵۰ درصد محاسبه میشه. حالا اگه بخواین ترافیک رایگان محاسبه بشه اون بسته ۱۰ تومنی رو میخرید همین.

Sent from my SM-G935F using Tapatalkمرسی ک جواب میدی
یکی از دوستام گفت قبلا شاتل داشته الان های وب داره
ولی هنوز اکانت شاتل لندش برجاست و ریموت میزنه رایگان و با نصف ترافیک دانلود میکنه نیازی ام نیست تمدیدش کنه همیشه هست!
اینم شدنیه؟

rahman0158
11-01-2018, 16:57
مرسی ک جواب میدی
یکی از دوستام گفت قبلا شاتل داشته الان های وب داره
ولی هنوز اکانت شاتل لندش برجاست و ریموت میزنه رایگان و با نصف ترافیک دانلود میکنه نیازی ام نیست تمدیدش کنه همیشه هست!
اینم شدنیه؟

Sent from my SM-A710F using Tapatalkبله شدنیه و اکانت باقی میمونه

aminhitman
11-01-2018, 16:59
بله شدنیه و اکانت باقی میمونه

Sent from my SM-G935F using Tapatalkپس دلیل اینکه ریموت انقدر سرعتش پایینه و ریخته بهم همینه
که تمام یوزر های قبلی و بعدی و فعلی شاتل میتونن ازش استفاده کنن

srx190d
11-01-2018, 22:02
پیشنهاد های ویژه شاتل
برای ما که کلا نمیصرفه حداقل قیمت یا حداکثر سرعت هر جور حساب کتاب کردم نمیشه با سرعت پایبن
ماهی ۱۰ گیگ کلا مصرف داریم اینجا
رفتم ایرانسل
۱۲۰ گیگ با تخفیف خاص شده ۱۵۰
هر گیگ ۱۲۵۰ در ماه ۱۰ گیگ مصرف کنی میشه تازه ۱۲۵۰۰
هم سرعت داریم هم حجم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sent from my SM-G950FD using Tapatalk by JAVAD

alinice321
11-01-2018, 22:29
پیشنهاد های ویژه شاتل
برای ما که کلا نمیصرفه حداقل قیمت یا حداکثر سرعت هر جور حساب کتاب کردم نمیشه با سرعت پایبن
رفتم ایرانسل
هم سرعت داریم هم حجم

درود
این پیشنهاد ویژه برای همه نیست؟ من دنبال این بسته انلیمیتد هستم ولی تو پنل من نیست !!

srx190d
11-01-2018, 22:40
درود
این پیشنهاد ویژه برای همه نیست؟ من دنبال این بسته انلیمیتد هستم ولی تو پنل من نیست !!

احتمالا باید حجم ت تموم بشه تا بیان

alinice321
11-01-2018, 22:42
احتمالا باید حجم ت تموم بشه تا بیان

تو قسمت تغییر سرویس بسته های دیگه هست! ولی سرویس ویژه ای نمیبینم! کدوم قسمت پنل هست؟

srx190d
11-01-2018, 22:59
تو قسمت تغییر سرویس بسته های دیگه هست! ولی سرویس ویژه ای نمیبینم! کدوم قسمت پنل هست؟

هم میرم داخل میاد
فکر کنم پیشنهاد ویژه یا تغییر سرویس
نبود همین که حجم تموم شد اومدن

alinice321
11-01-2018, 23:13
هم میرم داخل میاد
فکر کنم پیشنهاد ویژه یا تغییر سرویس
نبود همین که حجم تموم شد اومدن

شما سرویس فعلیتون چیه که وقتی حجم تموم کردید میاد؟ اکو دارید یا غیرحجمی جدید؟ شرمنده انقدر سوال پرسیدم! چون خودم ترافیک دارم، میخوام مطمئن شم که اگه ترافیک تموم کردم این سرویسهای ویژه برای منم میاد! وگرنه بیخود ترافیکو تموم نکنم!
srx190d
11-01-2018, 23:18
شما سرویس فعلیتون چیه که وقتی حجم تموم کردید میاد؟ اکو دارید یا غیرحجمی جدید؟ شرمنده انقدر سوال پرسیدم! چون خودم ترافیک دارم، میخوام مطمئن شم که اگه ترافیک تموم کردم این سرویسهای ویژه برای منم میاد! وگرنه بیخود ترافیکو تموم نکنم!
اکو لایت
خواهش میکنم
عجله نکنید
حالت طبیعی استفاده کنید تموم شد ی اتفاقی میوفته دیگه

MMDFullHD
11-01-2018, 23:49
دوستان تو تک کانکشنتون اختلال تدارید
سرعت من خیلی کم شده
اومده رو ۳۰۰ تا
زنگ زدم گفت اختلاله شکیبا باشید درست میشه:n24:

srx190d
12-01-2018, 00:50
حجم م تموم شده ولی یک گیگ یک گیگ هفته ای میاد

*K!nG*
12-01-2018, 08:50
دوستان تو تک کانکشنتون اختلال تدارید
سرعت من خیلی کم شده
اومده رو ۳۰۰ تا
زنگ زدم گفت اختلاله شکیبا باشید درست میشه:n24:

سلام

مثل اینکه مشکل سراسریه . همه شرکت ها اختلال دارند

E.G_band
12-01-2018, 12:23
من امشب خریدم رو انجام بدم برای فردا که شنبست و اولین روز کاریه چند روزه مراحل راه اندازیم صورت میگیره؟

راهی هست تو همین هفته حداکثر انجام بشه همه کارا؟

*K!nG*
12-01-2018, 12:38
من امشب خریدم رو انجام بدم برای فردا که شنبست و اولین روز کاریه چند روزه مراحل راه اندازیم صورت میگیره؟

راهی هست تو همین هفته حداکثر انجام بشه همه کارا؟

سلام

اگر مشکل تخلیه خط نداشته باشید (خط تخلیه باشه) نهایتا یک یا دو روزه انجام میدن

reza_r
12-01-2018, 16:22
دوستان پینگ و تک کانشکن چطوری؟۱ ماهه؟حجم خارجی چطوره؟ایا سریس گیمینگ داره؟
میخوام از های وب خارج شم
رفته رو اعصاب
برنامه ای او اس داره؟

dvb55
12-01-2018, 18:23
پیشنهاد های ویژه شاتل
رفتم ایرانسل
هم سرعت داریم هم حجم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

درود

دوستان به این پست
توجه کنید تا به مشکل دوستمون برخورد نکنید

MMDFullHD
12-01-2018, 20:27
دوستان پینگ و تک کانشکن چطوری؟۱ ماهه؟حجم خارجی چطوره؟ایا سریس گیمینگ داره؟
میخوام از های وب خارج شم
رفته رو اعصاب
برنامه ای او اس داره؟

پینگ از اروپا تا امستردام 100 میلی تا المان 90میلی انگلیس 110 هست
تا امریکا 180 هست
سرویس گیم داره فعالش کنی از داخل پینگ تک رقمی میشه و از اروپا هم پینگ 2 رقمی هست
برنامه ای او اس هم داره
تک کانکشن هم برای من شاید اینطوریه بعضی شاید 3 4 شب در ماه یهو سرعت کم میشه ولی دانلود تو مولتی کانکشن هم همیشه بسته به ریتت میده سرعتتو
سرویس اگه 16 مگ بگیری بسته به مرکزت سرعتت 14 مگابیت میده 1.8 مگابایت
اینم تست سرعت
منم سرویس قبلیم های وب بود ولی کاملا راضیم از تغیرم
بسته به مرکزتون همه چی داره های وب بعضی جاها عالیه بعضی جاها واقعا بووووق:n09:

javadlf
12-01-2018, 20:33
دوستان تمام صحبت های دیشبم را تکذیب می کنم!

دو زوز پیش دوره اینترنتم تموم شد اکو 128 سه ماهه داشتم. تو پنل مثل همین دوستمون چند مورد گزینه unlimited داشت که هرکدوم 20 تا 30 درصد تخفیف داشت. نوشته بود به پاس همراهی شما و این حرفا اینارو گذاشته و برای همه این پیشنهادها نیست. به هر حال من unlimited 6 ماهه رو گرفتم 50 هزار تومن 20 درصد تخفیف داشت ماهی 4 گیگ هم داره و سایتهای داخلی منتخب هم نامحدود. سرعت هم برای من 8 مگابیت بستن که مثل قبل هست و خطم بیشتر از این کشش نداره. در کل راضی هستم و مشکلی هم پیش نیومد خوشبختانه.

MMDFullHD
12-01-2018, 20:41
دو زوز پیش دوره اینترنتم تموم شد اکو 128 سه ماهه داشتم. تو پنل مثل همین دوستمون چند مورد گزینه unlimited داشت که هرکدوم 20 تا 30 درصد تخفیف داشت. نوشته بود به پاس همراهی شما و این حرفا اینارو گذاشته و برای همه این پیشنهادها نیست. به هر حال من unlimited 6 ماهه رو گرفتم 50 هزار تومن 20 درصد تخفیف داشت ماهی 4 گیگ هم داره و سایتهای داخلی منتخب هم نامحدود. سرعت هم برای من 8 مگابیت بستن که مثل قبل هست و خطم بیشتر از این کشش نداره. در کل راضی هستم و مشکلی هم پیش نیومد خوشبختانه.

برای بعضیا مشکل پیش نیاورده
بنده هم الان همین سرویس رو بصورت یه ماهه دارم اما جلوی تمدید ماه بعدمو گرفته
:n37: تموم شه با نمایندگیمون صحبت میکنم بران خرید بزنه
یکساله هم همین سرویس داره؟

naasr
12-01-2018, 20:43

سلام
منم الان سرویس جشنواره دارم یعنی تموم بشه این سرویس unlimited تو پنل برام میاد

javadlf
12-01-2018, 20:48
برای بعضیا مشکل پیش نیاورده
بنده هم الان همین سرویس رو بصورت یه ماهه دارم اما جلوی تمدید ماه بعدمو گرفته
:n37: تموم شه با نمایندگیمون صحبت میکنم بران خرید بزنه
یکساله هم همین سرویس داره؟

آره یکساله هم با شبانه رایگان و هم بدون شبانه داشت. ولی اونجور که زده بود حالت جشنواره داشت معلوم نیست برای دوره بعد امکان تمدید باشه.

تست سرعت همین الان

سلام
منم الان سرویس جشنواره دارم یعنی تموم بشه این سرویس unlimited تو پنل برام میاد

نمیدونم احتمالش هست که نیاد.

MMDFullHD
12-01-2018, 21:01
آره یکساله هم با شبانه رایگان و هم بدون شبانه داشت. ولی اونجور که زده بود حالت جشنواره داشت معلوم نیست برای دوره بعد امکان تمدید باشه.

تست سرعت همین الان

نمیدونم احتمالش هست که نیاد.

:n09: منم همین سرویس رو دارم

javadlf
12-01-2018, 21:08

عالیه. میشه یک عکس از مکس ریت تو تنظیمات مودمت بزاری

MMDFullHD
12-01-2018, 21:32
عالیه. میشه یک عکس از مکس ریت تو تنظیمات مودمت بزاری

مکس ریت من واقعی نیست مکس ریت واقعیم 1800 هست 2db+ دادم که ریت رو بیاره بالاتر کشش بره بالاتر:n10:

javadlf
12-01-2018, 21:46
مکس ریت من واقعی نیست مکس ریت واقعیم 1800 هست 2db+ دادم که ریت رو بیاره بالاتر کشش بره بالاتر:n10:

اصلا منظورت رو نفهمیدم میشه بیشتر توضیح بدی و اینکه منم میتونم اینکار رو بکنم یا نه؟! مودم من tp-link هست

MMDFullHD
12-01-2018, 22:13
اصلا منظورت رو نفهمیدم میشه بیشتر توضیح بدی و اینکه منم میتونم اینکار رو بکنم یا نه؟! مودم من tp-link هست

نه رو برند مودم امکان نداره برند ایسوس داره
خط بطور نرمال من مکس ریت رو 17.8 مگ الی 18.5 تو کل روز کشش مکس هست
به همین خاطر رو حالت نرمال بذارم مودم رو اتوماتیک ریت 16 گاهی اوقات میرسه 15 مگ میگیره و خط بسته میشه سرعتی معادل 1.700 تا 1.800 نرمال بازی میکنه
ولی وقتی ازین قسمت مودم
2db+ مثبت میدیم مکس ریت میاد بالاتر و کشش خط میره بالاتر :n09:
که ریت رو میاره 17404 میبنده یعنی بالاتر از حد معمول چون خط هم مکس ریتش رو حالت معمولی این ریت رو کشش داره بسته میشه
بطور معمول اگه خاموش باشه 1600 بعضی اوقات 1500 میبنده
درضمن اینطوری نیست که اگه خطت 8 مگ کشش داره بیای +10 بدی به امید اینکه 12 مگ بگیری نه اینطوری نیست crc ارور میده لینک پایدار میمونه ولی سرعتت خیلی کم کم میشه هرچی دانلود میگیری 170 کیلوبایت سرعتت میشه
این به این درد میخوره که اگه الان 8628 مکس ریتت هست خطتو 8300 بسته مودم خودش بیاره بالاتر یخورده بیارتش بالاتر و از 8628 مکس ریتت استفاده کنی
که بتونی از نهایت کشش خطتت استفاده کنی :n09:
بدرد خط هایی میخوره که اینطورین
شما نویز خط کمی دارید مشکل از سیم کشی داخلی دارید
بهتره سیم جداگانه از سر خط بکشید چون تابلو هست مطمعنا به پریز وصل کردید خط رو منم همین نویز رو دار 18 مگ میگیرم خط شما هم کشش 18 مگ رو داره

AVAVA
13-01-2018, 01:23

سلام موفق شدم بدون تغییر کابل اینها ریت 8 مگ رو بگیرم منتها برش گردوندم به 4 مگ که تا زمان رفع نویز مشکلی نداشته باشم وقتی پروفایل گیم رو غیر فعال کردم ریت خط 2 مگ رفت بالا:n13: (تو تایپک نویز صحبت کرده بودیم)
با این حال میخوام مودم بخرم این مودمی که داری ازش راضی؟
مودم DSL-N14U B1 چطوره؟

MMDFullHD
13-01-2018, 02:03
سلام موفق شدم بدون تغییر کابل اینها ریت 8 مگ رو بگیرم منتها برش گردوندم به 4 مگ که تا زمان رفع نویز مشکلی نداشته باشم وقتی پروفایل گیم رو غیر فعال کردم (تو تایپک نویز صحبت کرده بودیم)
با این حال میخوام مودم بخرم این مودمی که داری ازش راضی؟
مودم DSL-N14U B1 طوره؟

سلام خوشحالم که میتونید ریت ۸ رو بگیرید:n09:
شما یک چیز بگو که ایسوس داده باشه از لحاظ کیفیتی بخوای بهش ایراد بگیری تعصب ندارم ولی غیرتی میشم کلا رو اسمش وقتی میاد
من اولین مودمی که خریدم با نت مخابرات اومدم dsl-n10 بود این تنظیماتو نداشت یه محیطی داشت که اصلا گرافیکی نبود اخر سر یکی از فامیلا اومد همین امسال ور داشت بردتش مودمرو سال 89 بود اگه اشتباه نکنم خریدم نزدیک به ۷ ساله داشت مودمه بی عیبو ایراد بدون قطع کار میکرد مادربردی دارم اش ۱۴ سالع داره خاک میخورخ الان بیارمش بیرون هارد و رم ببندم بهش کار میکنه بخاطر همین زندگیاییه که با ایسوس کردمه اینطوریم رو این برند تو سگ عمری هیچ موقع اصلا به فکرت نزنه که ایسوس بخواد بسوزه یا اونطور که بخوای کار نکنه یا ریتم بزنه نه حاجی اینطور چیزا اصلا به ایسوس نمیچسبه شخصا پسر داییم ی مادربرد قدیمی داره پنیتوم روزو شب داره ازش کار سنگین میکشه اونم هیچ موقع دستشو پس نمیزنه
این مودمی که شما میگید از چیپ ralink استفاده میکنه چیپاش زیاد تعریفی نیستن بیشتر چیپاش تو تی پی لینک بازده ای شونو ثابت کردن که چرتو پرتن ولی مطمعنا ایسوس پشتش هست و اصلا هم شما وقتی این مودمو بگیری به کیفیت ایسوس پی میبری نه به کیفیت چیپش اینو گفتم که در جریان باشی رالینک چیپاش مفت نمی ارزه ولی خب تنها به چیپ مودم نیست همینn10 ای که بهت گفتم ۷ سال عمر کرده خودش رالینک بوده چیپش ولی خب خوب خودشو نشون داد اونم عالی بازده ای میداد بهم
ولی درسته برادکام ی چی دیگس تو کیفیت چیپ های مودم ولی این تضمین رو من بهتون میدم که همین مودم از خیلی از مودمای دیگه تی پی لینک و ... بهتر کار کنه
شخصا مودم خودم که ac52 هست چیپ مدیاتک داره تاحالا کسی استفاده ای نداشته فک کنم تو انجمن اطلاعاتی هم در مورد کیفیتش نبود ولی شخصا تو این چند ماهه مودم داره نهایت بهره وریشو داره رو ی خط لب مرز قطعی نشون میده که پایداری عالی داره
اگه قصد خریدو داری بخر شک نکن بهترین انتخاب رو کردی
شما زنده و ما مرده ولی اگه این مودمو خریدی بدون ی عمر اصلا از کیفیتش نمیافته محصولاتش فعلا عمری داره برای اکثریت مردم و من کار میکنه نمیدونم شانس منه یا واقعا کیفیت محصولاتش خوبه

AVAVA
13-01-2018, 04:22
سلام خوشحالم که میتونید ریت ۸ رو بگیرید:n09:
شما یک چیز بگو که ایسوس داده باشه از لحاظ کیفیتی بخوای بهش ایراد بگیری تعصب ندارم ولی غیرتی میشم کلا رو اسمش وقتی میاد
من اولین مودمی که خریدم با نت مخابرات اومدم dsl-n10 بود این تنظیماتو نداشت یه محیطی داشت که اصلا گرافیکی نبود اخر سر یکی از فامیلا اومد همین امسال ور داشت بردتش مودمرو سال 89 بود اگه اشتباه نکنم خریدم نزدیک به ۷ ساله داشت مودمه بی عیبو ایراد بدون قطع کار میکرد مادربردی دارم اش ۱۴ سالع داره خاک میخورخ الان بیارمش بیرون هارد و رم ببندم بهش کار میکنه بخاطر همین زندگیاییه که با ایسوس کردمه اینطوریم رو این برند تو سگ عمری هیچ موقع اصلا به فکرت نزنه که ایسوس بخواد بسوزه یا اونطور که بخوای کار نکنه یا ریتم بزنه نه حاجی اینطور چیزا اصلا به ایسوس نمیچسبه شخصا پسر داییم ی مادربرد قدیمی داره پنیتوم روزو شب داره ازش کار سنگین میکشه اونم هیچ موقع دستشو پس نمیزنه
این مودمی که شما میگید از چیپ ralink استفاده میکنه چیپاش زیاد تعریفی نیستن بیشتر چیپاش تو تی پی لینک بازده ای شونو ثابت کردن که چرتو پرتن ولی مطمعنا ایسوس پشتش هست و اصلا هم شما وقتی این مودمو بگیری به کیفیت ایسوس پی میبری نه به کیفیت چیپش اینو گفتم که در جریان باشی رالینک چیپاش مفت نمی ارزه ولی خب تنها به چیپ مودم نیست همینn10 ای که بهت گفتم ۷ سال عمر کرده خودش رالینک بوده چیپش ولی خب خوب خودشو نشون داد اونم عالی بازده ای میداد بهم
ولی درسته برادکام ی چی دیگس تو کیفیت چیپ های مودم ولی این تضمین رو من بهتون میدم که همین مودم از خیلی از مودمای دیگه تی پی لینک و ... بهتر کار کنه
شخصا مودم خودم که ac52 هست چیپ مدیاتک داره تاحالا کسی استفاده ای نداشته فک کنم تو انجمن اطلاعاتی هم در مورد کیفیتش نبود ولی شخصا تو این چند ماهه مودم داره نهایت بهره وریشو داره رو ی خط لب مرز قطعی نشون میده که پایداری عالی داره
اگه قصد خریدو داری بخر شک نکن بهترین انتخاب رو کردی
شما زنده و ما مرده ولی اگه این مودمو خریدی بدون ی عمر اصلا از کیفیتش نمیافته محصولاتش فعلا عمری داره برای اکثریت مردم و من کار میکنه نمیدونم شانس منه یا واقعا کیفیت محصولاتش خوبه
120 سال زنده باشی ، اره ایسوس حرف نداره کلانه دنبال ایسوسم ، مودم الانم DSL-N10 C1 هست که چیپش Ralink هست مودم قبلیم DSL-N10 بود خیلی مرد بود :n02: ولی زیر مشکلات سر خم کرد و سوخت :n35: البته خیلی داغ می کرد
بگذریم ... میگم مشکلی تو باز کردن پیچ نداری برای من صفحات به سختی باز میشن...

MMDFullHD
13-01-2018, 11:49
120 سال زنده باشی ، اره ایسوس حرف نداره کلانه دنبال ایسوسم ، مودم الانم DSL-N10 C1 هست که چیپش Ralink هست مودم قبلیم DSL-N10 بود خیلی مرد بود :n02: ولی زیر مشکلات سر خم کرد و سوخت :n35: البته خیلی داغ می کرد
بگذریم ... میگم مشکلی تو باز کردن پیچ نداری برای من صفحات به سختی باز میشن...

جالبه همون مودمی که شما دارید میگید واسه من داره ی عمر کار میکنه الانم افتاده دسته ی بنده خدا داره ازش استفاده میکنه
اینجاش جالبه که مودم تو خونه ما 24*7 روشنه
شما مودمتون احتمالا اداپتش نسوخته اگه سوخته که به ی تعمیر کار نشونش بدید هزینه ای نداره براتون فیکس میکنه ولی اگر بردش مورد داره اون بحث دیگه ای داره

نه هیچ مشکلی ندارم فقط یک مشکلی که دارم اینه با فیلترشکن هست وقتی روشن میکنم به صفحه ای فوروارد میشم یا رو هایپرلینکی open new tab میزنم صفحه گاهی اوقات سفید هیچ respond نمیگیرم
که به مشکله پی بردم فقط رو فایرفاکسه واسه من اینطوریه
رو سافاری و کروم و ... موردی نداشته

AVAVA
13-01-2018, 12:42
جالبه همون مودمی که شما دارید میگید واسه من داره ی عمر کار میکنه الانم افتاده دسته ی بنده خدا داره ازش استفاده میکنه
اینجاش جالبه که مودم تو خونه ما 24*7 روشنه
شما مودمتون احتمالا اداپتش نسوخته اگه سوخته که به ی تعمیر کار نشونش بدید هزینه ای نداره براتون فیکس میکنه ولی اگر بردش مورد داره اون بحث دیگه ای داره

نه هیچ مشکلی ندارم فقط یک مشکلی که دارم اینه با فیلترشکن هست وقتی روشن میکنم به صفحه ای فوروارد میشم یا رو هایپرلینکی open new tab میزنم صفحه گاهی اوقات سفید هیچ respond نمیگیرم
که به مشکله پی بردم فقط رو فایرفاکسه واسه من اینطوریه
رو سافاری و کروم و ... موردی نداشته

نه بردش خراب شده بود ، اعتقاد دارم مودم بردش خراب بشه حتی تعمیرم بشه دیگه مثل اولش نیست ، این زایکسل های که شاتل میفروشه معلوم نیست چین به پشتیبانیش میگم چیپشون چیه میگه من نمیدونم درباره چی می حرفی .... خخخ

MMDFullHD
13-01-2018, 18:42
نه بردش خراب شده بود ، اعتقاد دارم مودم بردش خراب بشه حتی تعمیرم بشه دیگه مثل اولش نیست ، این زایکسل های که شاتل میفروشه معلوم نیست چین به پشتیبانیش میگم چیپشون چیه میگه من نمیدونم درباره چی می حرفی .... خخخ

با یه سرچ تو این سایت میتونی بفهمی چیپش چیشه مثلا مودمی که دادم الان با لینک پاینن چیپش برادکام هست شما به هرچیپی که ایسوس داد شک نکن ولی اگه مودم دیگه خواستی مد نظر قرار بده:n09:

bob111
13-01-2018, 23:33
خیلی جالبه هنوز کلی از آستانه حجم منصفانه من باقی مونده ولی سرعتم دقیقا نصف شده!

bob111
14-01-2018, 12:11
خیلی جالبه هنوز کلی از آستانه حجم منصفانه من باقی مونده ولی سرعتم دقیقا نصف شده!

صرفا جهت اطلاع دوستان، این مشکل بعد از چند ساعت رفع شد!

George Shelly
14-01-2018, 13:47
دوستان دوباره اختلال رو پورت ها رو شروع کردن!!!
پینگ 5 خط درسته یهو میپره رو 1500 دوباره میاد پایین !!!
دقیقا مثل اوج شلوغیا شده!!!
با ایراسنلم همین جوریه!!!
کسی متوجه نشده اینجا ؟
تو این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شات گذاشتم !

mahan999
14-01-2018, 13:59
با یه سرچ تو این سایت میتونی بفهمی چیپش چیشه مثلا مودمی که دادم الان با لینک پاینن چیپش برادکام هست شما به هرچیپی که ایسوس داد شک نکن ولی اگه مودم دیگه خواستی مد نظر قرار بده:n09:

Processor

Router/WiFi: Broadcom ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) BCM4708+2xBCM4360 800MHz Dual CorexDSL/Modem: MediaTek ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) MT7510 @650MHz

MMDFullHD
14-01-2018, 14:06
Processor

Router/WiFi: Broadcom ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) BCM4708+2xBCM4360 @800 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])MHz Dual CorexDSL/Modem: MediaTek ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) MT7510 @650MHz

اره درسته چیپ مودمش مدیاتک هست چیپ وایفایش برادکامه
:n31:

MMDFullHD
14-01-2018, 14:09
کسی متوجه نشده اینجا ؟
تو این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شات گذاشتم !

MMDFullHD
14-01-2018, 15:20
دوستان برادرای زحمت کش باز دوباره به جون فیلتری نگ افتادن
ساند کلاد و پینترست دوباره فیلتر شدن ؟
دوستان دیگه موردی نداره؟
تازه رفع فیلتر شده بودا
دیشب سایتا باز بود الان به 10.10.34.35 وصل میشه:n09:

AVAVA
14-01-2018, 16:05
دوستان برادرای زحمت کش باز دوباره به جون فیلتری نگ افتادن
ساند کلاد و پینترست دوباره فیلتر شدن ؟
دوستان دیگه موردی نداره؟
تازه رفع فیلتر شده بودا
دیشب سایتا باز بود الان به 10.10.34.35 وصل میشه:n09:
اره دوباره فیلتر شده ، صبحی داشتم استفاده می کردما

AmirH_7
14-01-2018, 17:58
این الان وضعیت تک کانکشن منه...

داخل (شاتلند)

خارج ( دیتای PS4)

تقریبا تو این 20 خورده ای روزی که اومدم رو شاتل سرویس 16 مگابیت رو خریدم حد اکثثثثثثثثر بی انصافی نکرده باشم 5-6 روزش سرعت واقعی تک کانکشن بهم داده (1.900)

سرعت چند کانکشنش عالیه ولی تک کانکشنش اصلا خوب نیست واقعا

امروزم شکایت کردم بهشون __گفتن رسیدگی میکنیم که 100% این وضعیت هییییچ تغییری نمیکنه

تازه میترسم یه چند روز دیگه نویزم بندازن رو خط و بگن خطت نمیکشه و مشکل از خطت هستش:n29:

Antonio1991
14-01-2018, 22:02
این الان وضعیت تک کانکشن منه...

داخل (شاتلند)

خارج ( دیتای PS4)

تقریبا تو این 20 خورده ای روزی که اومدم رو شاتل سرویس 16 مگابیت رو خریدم حد اکثثثثثثثثر بی انصافی نکرده باشم 5-6 روزش سرعت واقعی تک کانکشن بهم داده (1.900)

سرعت چند کانکشنش عالیه ولی تک کانکشنش اصلا خوب نیست واقعا

امروزم شکایت کردم بهشون __گفتن رسیدگی میکنیم که 100% این وضعیت هییییچ تغییری نمیکنه

تازه میترسم یه چند روز دیگه نویزم بندازن رو خط و بگن خطت نمیکشه و مشکل از خطت هستش:n29:دقیقا همین مشکلو سه روزه دارم رو تک کانکشن نمیدونم چرا
(ببخشید بی ربطه ولی میتونم بپرسم مارک و مدل لپ تاپتون چیه؟)

Sent from my LG-M320 using Tapatalk

AmirH_7
14-01-2018, 22:57
دقیقا همین مشکلو سه روزه دارم رو تک کانکشن نمیدونم چرا
(ببخشید بی ربطه ولی میتونم بپرسم مارک و مدل لپ تاپتون چیه؟)

Toshiba-C850

قدیمیه ماله 7-8 سال پیشه:n39:

FINJAN
15-01-2018, 01:06
دوستان چطوری فایل بزرگتر از 2گیگ رو تو شاتللند انتقال بدم ؟!

VorteX01
15-01-2018, 09:19
دوستان، امروز زنگ زدم شاتل برای P2P، برداشته میگه که ما برای مشترکین جدید فقط 2 تا سرویس های نامحدود ارائه میدیم، که چرت و پرته! بهش میگم Fair هاتون چطور، میگه نه اونا برای جدیدا نیست!
کسی خبر داره از این قضیه؟
من خودم 1 ماه تماس گرفته بودم، گفتن که سرویس Fair میدیم!

mehrdad3x
15-01-2018, 09:39
دوستان، امروز زنگ زدم شاتل برای P2P، برداشته میگه که ما برای مشترکین جدید فقط 2 تا سرویس های نامحدود ارائه میدیم، که چرت و پرته! بهش میگم Fair هاتون چطور، میگه نه اونا برای جدیدا نیست!
الکی گفته من ارت 3 بودم رفتم fair هشت مگ

VorteX01
15-01-2018, 09:46
الکی گفته من ارت 3 بودم رفتم fair هشت مگ

خب شما مشترک قدیمی بودی.
من تا حالا سرویسی از شاتل نداشتم.

| SoRoush 8K |
15-01-2018, 14:42
کسی متوجه نشده اینجا ؟
منم اینجوریم!!!
باز تو بازیای معمولی فقط بالاپایین رفتن پینگه، بازیای تحریمی مث راکت لیگ که جدیدا اصن به سرورا وصل نمیشه!!! یعنی وصل میشه میره تو بازی دیگه هیچی نیست فقط توپه وسط بعد 10-15 ثانیه هم کانکشن لاست میده :|
حدود سه روزه اینجوری شده مث موقع تظاهرات که همه چی رو ر-ده بودن توش!
--------------------
lol :

"از سمت شرکت نیست مربوط به سرور بازی است"

میگم مشکل از خودتونه این نوسانات تریس گرفتم سرور خود شاتل یهو پینگش از 4-5 میرسه به 40-50 ! ولی مسیر فرانکفورت و ... درسته.
میگه این پینگ زیر صد باشه مشکل نداره و کاملا مناسبه :|
ناموسا پینگ از خود شاتل زیر صد؟؟!!
--------------------
کلا فقط بلدن بگن همه چی خوبه و همه خوشحالن
تو بگو پینگم 500 عه
میگه تا 1000 پینگ مشکلی نداره خوبه ....

pipo4713
15-01-2018, 20:45

اگر سرویساشونو تغییر نداده باشه،قوانین جدید برای خودشون در نکرده باشن،ماه اول ارت میگیری از ماه بعدیش میتونی fairi بگیری اما احتمالا برای fair برای 12 ماه پول یه جا بدی...

rahman0158
15-01-2018, 23:02
شاتل جدیدا برای ۱۶ مگ آپلود ۱ مگ میبنده قبلا که فقط ۷۶۸ میبست برای پهنای ۱۶ مگ.
Annex A
Annex M

VorteX01
15-01-2018, 23:36
اگر سرویساشونو تغییر نداده باشه،قوانین جدید برای خودشون در نکرده باشن،ماه اول ارت میگیری از ماه بعدیش میتونی fairi بگیری اما احتمالا برای fair برای 12 ماه پول یه جا بدی...

آره، راستش تو همین فکرم بودم ولی یه دفعه فکر کن از ماه بعد دوباره قانوناشون رو عوض کنن!
ولی این که 12 ماه یه جا بده آدم، خیلییییی :n04:!

AmirH_7
16-01-2018, 14:40
سلام چند پست قبل درباره تک کانکشنم گذاشته بودم...

امروز زنگ زدم بهش میگم 20 خورده ای روزه سرویس گرفتم اینه وضعیت من...

میگه بزار وصل شم

وصل شده میگه idm پاک کن اونو نصب کن قلان کن ....

آخرش دیده حق با منه...

میگه ok کارشناس حضوری میفرستم و ...

30 هزار تومان:n29:

بهش میگم اگه مشکل از من بود 50 تومان میدم ولی اگه نبود...

به جانه مادرم زنی پشت تلفن بود مردی بود جد آبادشو میوردم جلو چشاش

کااااااااارشناس فنیه

بعد میگه من نمیفهمم منظوره شما از تک کانکشن و چند کانکشن چیه:n34::n34:

خو ب ی ش ر ف ا دارم 90 خورده ای پول اینترنت میدم من از اون ورم حق با منه چرا باید 30 تومان بدم به یه کلابی که میخواد بیاد:n34:

Omid-HD
16-01-2018, 15:34
میخواستم از پارس آفلاین به شاتل بیام.

اینجا هم ناراضی هستند.

بهتره تو همون پارس بمونم.

misam5526
16-01-2018, 15:38
میخواستم از پارس آفلاین به شاتل بیام.

اینجا هم ناراضی هستند.

بهتره تو همون پارس بمونم.

شرکتی مثل شاتل بالای 900 هزار مشترک داره. گاهی از بین این حجم بالا مشکلاتی پیش میاد برای تعدادی و شکایت دارند ولی سکوت این صفحه یعنی رضایت عام وجود داره چون ادمها وقتی راضین و همه چیز خوبه دلیلی نمیبینن بگن به بقیه و فقط وقت ناراحتی معمولا به این فضاهای مجازی مراجعه میکنن و پست میزارن.

AVAVA
16-01-2018, 15:40
سلام چند پست قبل درباره تک کانکشنم گذاشته بودم...

امروز زنگ زدم بهش میگم 20 خورده ای روزه سرویس گرفتم اینه وضعیت من...

میگه بزار وصل شم

وصل شده میگه idm پاک کن اونو نصب کن قلان کن ....

آخرش دیده حق با منه...

میگه ok کارشناس حضوری میفرستم و ...

30 هزار تومان:n29:

بهش میگم اگه مشکل از من بود 50 تومان میدم ولی اگه نبود...

به جانه مادرم زنی پشت تلفن بود مردی بود جد آبادشو میوردم جلو چشاش

کااااااااارشناس فنیه

بعد میگه من نمیفهمم منظوره شما از تک کانکشن و چند کانکشن چیه:n34::n34:

خو ب ی ش ر ف ا دارم 90 خورده ای پول اینترنت میدم من از اون ورم حق با منه چرا باید 30 تومان بدم به یه کلابی که میخواد بیاد:n34:
میشه وضعیت خطت رو ببینم! سرویس من روی 4 مگه الان و این تک کانکشن منه که از دو لینک متفاوت میزارم

awz2
16-01-2018, 15:50
این ۲۰ گیگ ترافیک ۱ روزه کلی اضافه شده ؟ یا فقط الان پیشنهاد ویژه است.

AmirH_7
16-01-2018, 15:59
میشه وضعیت خطت رو ببینم! سرویس من روی 4 مگه الان و این تک کانکشن منه که از دو لینک متفاوت میزارم

همیشه سرعت های 4-5-6 مگ معمولا سرعت ثابت دارن عزیز

الان اگه من مودلاسیون مودم رو روی G.dmt بزارم بهم تک کانکشن ثابت میده

ولی سرعت 16 مگ رو نمیتونه ثابت بده اصلا

وضعیته خطم هم گذاشتم اگه نگاه کنی میبینی هیچ نویزی ندارم که باعث افت کیفیت بشه:n01:

AVAVA
16-01-2018, 16:03
همیشه سرعت های 4-5-6 مگ معمولا سرعت ثابت دارن عزیز

الان اگه من مودلاسیون مودم رو روی G.dmt بزارم بهم تک کانکشن ثابت میده

ولی سرعت 16 مگ رو نمیتونه ثابت بده اصلا

وضعیته خطم هم گذاشتم اگه نگاه کنی میبینی هیچ نویزی ندارم که باعث افت کیفیت بشه:n01:
معلومه که نبایدم ثابت بگیری چون شما اصلا سرویست گیمینگ نیست اگر سرویس گیم فعال کنی متوجه تفاوتش میشی منم اگر پروفایل گیمم رو غیر فعال کنم داغون میشه :n09: زنگ بزن گیم 16 فعال کن بعد نتیجه رو بگو در ضمن بعد از فعال سازی از وضعیت خطت هم دوباره عکس بزار
اگر دیدی وضعیتت پایدار نیست غیر فعالش کن ولی تست بگیر حتما

AmirH_7
16-01-2018, 16:15
معلومه که نبایدم ثابت بگیری چون شما اصلا سرویست گیمینگ نیست اگر سرویس گیم فعال کنی متوجه تفاوتش میشی منم اگر پروفایل گیمم رو غیر فعال کنم داغون میشه :n09: زنگ بزن گیم 16 فعال کن بعد نتیجه رو بگو در ضمن بعد از فعال سازی از وضعیت خطت هم دوباره عکس بزار

خوب قربونت سرویس گیم که برا سرویس 16 مگابیت اگه فعال کنن سرعت من رو میارن روی 9 مگ

دیگه اون موقع مگه دلم درد میکنه که بخوام سرویس 16 مگ بگیرم همون موقع یه 4 میگیرم سرویس گیم میندازم روش

(تا اونجا که میدونم رو سرویس 16 مگ گیمینگ فعال نمیکنن درسته؟!

یعنی فعال میکنن ولی خط رو روی 9 میبندن)

- - - Updated - - -

خوب قربونت سرویس گیم که برا سرویس 16 مگابیت اگه فعال کنن سرعت من رو میارن روی 9 مگ

دیگه اون موقع مگه دلم درد میکنه که بخوام سرویس 16 مگ بگیرم همون موقع یه 4 میگیرم سرویس گیم میندازم روش

AmirH_7
16-01-2018, 16:19

- - - Updated - - -

الان باهاش تماس گرفتم سرویس گیمیکنگ رو حد اکثر رویه 8 مگ میبندن:n35:

AVAVA
16-01-2018, 16:20

- - - Updated - - -

اولین بار میشنوم که سرویس 16 رو روی 9 مگ میبندن چون اگر روی 9 ببندن یعنی گیم 8 فعال کردن ، زنگ بزن فعال کن گیم 16 رو
خط من کشش 8 مگ رو داره ولی روی 4 ستش کردم چون گیم بازی میکنم و دانلودی ندارم باهاش بخاطر همین پایین ت گذاشتم که snr خوبی داشته باشم و دیسی هم ندارم ولی گیم 8 فعال کردم روی 9 کگ میبندن
بازم میگم زنگ بزن بگو گیم 16 فعال کن بعدش قطع نکن ببین ریت خطت رو چند بستن...

AVAVA
16-01-2018, 16:21
الان باهاش تماس گرفتم سرویس گیمیکنگ رو حد اکثر رویه 8 مگ میبندن:n35:
برای چی روی 8 فعال میکنن؟ دلیلش رو پرسیدی؟

------------------------

ازه رفتم صحبت کردم میگه تا 8 داریم دلیلشم اینکه پروفایل گیم 16 کلانه نداریم
به به چه شوووووووووووووووود یه شرکت راست راست حق کاربرا رو میخوره خوب میدونن کیفیت حالت گیم زمین تا اسمون فرق داره اومدن گیم 16 ندادن...

sasan.69
16-01-2018, 16:26
اومدم از های وب درخواست جمع اوری دادم بیام شاتل دیدم میگن باید حتما سرویس سه ماهه بگیری و علاوه بر 12تومن پول رانژه 15تومن پول نصب و راه اندازی بدی من گفتم کدوم شرکت بزور هزینه نصب و راه اندازی میگیره و درصورتی که تلفنی و توسط خودم فعال میشه خلاصه دیدم داره حرف خودشو میزنه قطع کردم و واقعا شرکت کلاهبرداریه که بزور واسه مشتریکن جدید تعیین تکلیف میکنه حتما باید 3ماه بگیری

AmirH_7
16-01-2018, 16:31
برای چی روی 8 فعال میکنن؟ دلیلش رو پرسیدی؟

من قبلا هم یه 7-8 ماه مشترکش بودم شاتل سرویس گیمیکنگ رو حد اکثر رو 8 میبندن

الانم چون گفتی رو 16 فعال کن گفتم شاید قانونش رو عوض کردن:n29:

ازشم پرسیدم گفت قانون ما این طوریه

بهش گفتم حتی من الان مشترک پارسم هستم اونا خطط رو هر چی باشه میبندن گفت ما اطلاعی نداریم شاتل حد اکثر رویه 8 میبنده

خلاصه پشتیبانیه اهواز ( بچه اهوازی انگار ) پشمکه

بهش میگم چرا سرعت تک کانکشن این طوریه سرویس 16 مگ ( تک کانکشنم رویه 500-600 )

میگه منظوره شما رو از تک کانکشن نمیفهمم یعنی چی اصلا:n29:

دارم براش تک کانکشن رو تعریف میکنم :n28:

AVAVA
16-01-2018, 16:48
من قبلا هم یه 7-8 ماه مشترکش بودم شاتل سرویس گیمیکنگ رو حد اکثر رو 8 میبندن

الانم چون گفتی رو 16 فعال کن گفتم شاید قانونش رو عوض کردن:n29:

ازشم پرسیدم گفت قانون ما این طوریه

بهش گفتم حتی من الان مشترک پارسم هستم اونا خطط رو هر چی باشه میبندن گفت ما اطلاعی نداریم شاتل حد اکثر رویه 8 میبنده

خلاصه پشتیبانیه اهواز ( بچه اهوازی انگار ) پشمکه

بهش میگم چرا سرعت تک کانکشن این طوریه سرویس 16 مگ ( تک کانکشنم رویه 500-600 )

میگه منظوره شما رو از تک کانکشن نمیفهمم یعنی چی اصلا:n29:

دارم براش تک کانکشن رو تعریف میکنم :n28:
همشهری شما فقط با پشتیبانی تهران صحبت کن پیشتیبانی شهرستان رو وللش
تازه باهاشون صحبت کردم میگه که تا 8 موجوده اما در اینده بنابر صلاح دید اضافه میشه... :n36:
شما روز زنگ نزن چون اکثرا خانم هستن طرفای 11 شب یا 12 زنگ بزن ، روز فقط برای بخش فروش جواب میده :n09:
وقتی تک کانکشن این جوری باشه برای دیدن کلیپ انلاین مشکل ساز میشه نمیدونستم که 16 ندارند به نظرم باید ازشون شکایت کرد بابت این ناحقی که کردن

AVAVA
16-01-2018, 16:57
اومدم از های وب درخواست جمع اوری دادم بیام شاتل دیدم میگن باید حتما سرویس سه ماهه بگیری و علاوه بر 12تومن پول رانژه 15تومن پول نصب و راه اندازی بدی من گفتم کدوم شرکت بزور هزینه نصب و راه اندازی میگیره و درصورتی که تلفنی و توسط خودم فعال میشه خلاصه دیدم داره حرف خودشو میزنه قطع کردم و واقعا شرکت کلاهبرداریه که بزور واسه مشتریکن جدید تعیین تکلیف میکنه حتما باید 3ماه بگیری
انلاین نمیتونی سفارش بدی؟ چون از طریق انلاین یک ماهه میشه گرفت

sasan.69
16-01-2018, 17:04
انلاین نمیتونی سفارش بدی؟ چون از طریق انلاین یک ماهه میشه گرفت

تست نکردم حضوری رفتم که اینو گفتن
نه

AVAVA
16-01-2018, 17:06
تست نکردم حضوری رفتم که اینو گفتن
نه
میخوای امتحان کن انلاینم هست من انلاین سرویسم رو گرفتم

dj77
16-01-2018, 17:52

شما در سایت 195 شکیات کن زیر 48 ساعت کاری برات تخلیه میکنن.

AmirH_7
16-01-2018, 18:00

داداش خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی... بی جا کردن

من دقیقا به فروشش گفتم من وقتی بلدم نصب و راهندازی رو خودم انجام بدم پول زور به شرکت نمیدم

گفتش شما سرویس رو بخرین 15 تومان ( با مالیت میشه 16 خورده ای ) رو با تهران هماهنگ میکنیم__ از این دری وری ها

هیچ ربطی هم به تهران نداره دست نمایندگی هستش__ سر اونایی که نمیدونن کلاه میزارن

خلاصه شما سرویستو بخر در صورتی که اون کسی که پشت تلفن بگه 15 تومان برمیگرده به حساب مای شاتلت

اگه هم گفت به هیچ شکل نمیشه تنها زحمتت یه شکایت به 195 بعدش نگاه کن چه طوری زنگ میزنن میگن اشتباه شد میشه:n10:

من بعد از 2 روز که سرویس وصل شد_ تماس گرفت گفت 16 خورده ای از سرویس ماه بعدی که میخوام بگیرم کسر میشه و تو پنل من هم ثبت شد:n01:

neopersia
16-01-2018, 20:32
دوستان سرعت این پلنهای جدید چطوری هست؟
منظورم اینه که سرعت رو روی همون محدودیت اسمی میبندن یا مثل قبل بالاتر میزارن؟
من دو سه سالی بود که سرویس سالانه داشتم همونو تمدید میکردم. الان میخوام سرویسمو عوض کنم اما نمیدونم سرعتش چطور میشه.

pipo4713
16-01-2018, 21:19
من یک شکایت برای درست شدن سرعت تک کانکشن به صدای مشتری کردم که موضوع رو چک کنن همینطور عکسی هم پیوست کردم تا موضوع براشون واضح باشه.. لطفا اگر دوستان هم تمایل دارن این کار رو انجام بدن و یک عکس هم از دانلود بصورت تک کانکشن همراهش بفرستن، اگر براتون نیازه که این موضوع حل بشه حتما اینکار رو انجام بدید ...
موضوع : دانلود بصورت تک کانکشن
با احترام،متاسفانه در زمان دانلود بصورت تک کانکشن سرویس بسیار ضعیف و کند میباشد،که این موضوع در استفاده بصورت استریم تاثیر گذار خواهد بود،لطفا بررسی نماییدو در صورت نیاز به تماس با 0000000000تماس گرفته شود.تشکر

MMDFullHD
16-01-2018, 22:19
خدایش پینگارو چقد عالی کرده شاتل :n09:

hellbrain666
16-01-2018, 23:35
جدیدا دیگه توی صفحه اصلی مای شاتل حجم باقی مونده رو نمیزنه
برای شماهم همینطوره؟

George Shelly
16-01-2018, 23:47
برای شماهم همینطوره؟

آره!!!!!!!!!!

Baby.Boy
16-01-2018, 23:49
برای شماهم همینطوره؟
بله دوست من، همینطوره متاسفانه.
ادیت: پست همزمان!:n07: در صورت امکان حذف شود لطفا.

MMDFullHD
16-01-2018, 23:54
بله دوست من، همینطوره متاسفانه.
ادیت: پست همزمان!:n07: در صورت امکان حذف شود لطفا.

تو گزارش بسته های فعال زده دیگه یه کلیک بیشتر شده
اینطوری بهتره بنظرم راحت تر شده اونی که بسته شاتلند داره و .. بتونه ببینه

MMDFullHD
17-01-2018, 03:33
جای دوستانی که میگن تک کانکشن سرعت داغون داره شاتل
خالیه که ببینن با قندشکن میرم یوتیوب ویدیو QHD میبینم :n02:
پینگ تا قندشکن 95 میلی:n10: جالبیش اینجاس که لگ هم نمیزنه و از ی قندشکن عمومی هم دارم استفاده میکنم :n09:

AVAVA
17-01-2018, 03:48
جای دوستانی که میگن تک کانکشن سرعت داغون داره شاتل
خالیه که ببینن با قندشکن میرم یوتیوب ویدیو QHD میبینم :n02:
پینگ تا قندشکن 95 میلی:n10: جالبیش اینجاس که لگ هم نمیزنه و از ی قندشکن عمومی هم دارم استفاده میکنم :n09:
دیدن کلیپ با این کیفیت حرام است و موجب گناه نیز می شود :n09:

اره پینگ شاتل خوب شده بالاتر از 105 برای من نمیره توی بازی ها هم عالی شده :n19:
چقدر بدبختیم که پینگ 100 رو میگیم عالیه :n37:

MMDFullHD
17-01-2018, 04:05
دیدن کلیپ با این کیفیت حرام است و موجب گناه نیز می شود :n09:

اره پینگ شاتل خوب شده بالاتر از 105 برای من نمیره توی بازی ها هم عالی شده :n19:
چقدر بدبختیم که پینگ 100 رو میگیم عالیه :n37:

سایت های بلادکفر سرعتشون جالبه خوب نیست
باید با قندشکن هلند امستردام بیام تو کیفیتشون نهایت بالای 720p نمیره:n03:
اره fortnite و مورتال رو ps4 داشتم نیم ساعت پیش میزدم عالی بود
پینگ خیلی خوبه:n09: خوشبحال اونایی که گیم رو هم فعال کردن

AVAVA
17-01-2018, 04:18
سایت های بلادکفر سرعتشون جالبه خوب نیست
باید با قندشکن هلند امستردام بیام تو کیفیتشون نهایت بالای 720p نمیره:n03:
اره fortnite و مورتال رو ps4 داشتم نیم ساعت پیش میزدم عالی بود
پینگ خیلی خوبه:n09: خوشبحال اونایی که گیم رو هم فعال کردن
پروفایل پینگ رو فعال دارم من خودم PS4 دارم :n02:
اما یه چیزی عجیبه چرا وقتی پروفایل پینگ رو فعال میکنم کیفیت خط یه مقدار بد میشه؟ :n13: نزدیک به 2 مگ از مکس ریت خط میفته

MMDFullHD
17-01-2018, 12:48
پروفایل پینگ رو فعال دارم من خودم PS4 دارم :n02:
اما یه چیزی عجیبه چرا وقتی پروفایل پینگ رو فعال میکنم کیفیت خط یه مقدار بد میشه؟ :n13: نزدیک به 2 مگ از مکس ریت خط میفته

اوه با پروفایل گیم پینگ اونطوری داری پینگ من بدون پروفایل از اروپا 100 میلیه از امریکا هم 160 میلیه
پروفایل گیم هم فعال کنم مطمعنا خیلی کمتر میشه
من یکبار فعال کردم بعد غیرفعال کردمش

AVAVA
17-01-2018, 12:50
اوه با پروفایل گیم پینگ اونطوری داری پینگ من بدون پروفایل از اروپا 100 میلیه از امریکا هم 160 میلیه
پروفایل گیم هم فعال کنم مطمعنا خیلی کمتر میشه
من یکبار فعال کردم بعد غیرفعال کردمش
نمیدونی چرا با فعال سازی پروفایل گیم snr یه مقداری کم میشه؟
کسی میدونه چرا؟

MMDFullHD
17-01-2018, 12:58
نمیدونی چرا با فعال سازی پروفایل گیم snr یه مقداری کم میشه؟
کسی میدونه چرا؟

دقیقا اطلاعی ندارم
بخاطر اینکه رو حالت Interleaved پروفایل نویز حساب میشه بخاطر همین نویز کمی بهتر میشه

When a customer is put on a "Noise Profile" usually their DSL line is changed from FastPath to Interleaved.

Interleaving is an error correction protocol that is implemented for your line at the DSLAM. With Interleaving enabled, the DSLAM can correct errors in the data stream it receives before passing that data to your gateway router. It is usually implemented on noisy or marginal lines and can greatly increase sync stability and effectively eliminate "first hop" packet loss. The largest drawback to Interleaving is that it will increase your ping time, specifically to your first hop gateway router.

If Interleaving is not enabled on your line, it is configured as FastPath. FastPath allows the DSLAM to pass the data received from you to the first hop router without performing any error correction. As a result, marginal lines could experience an increase in packet loss and decrease in sync stability (i.e. frequent sync loss). However, FastPath has lower ping times, especially to the first hop router.

xomax
17-01-2018, 13:19
دقیقا اطلاعی ندارم
بخاطر اینکه رو حالت Interleaved پروفایل نویز حساب میشه بخاطر همین نویز کمی بهتر میشه

When a customer is put on a "Noise Profile" usually their DSL line is changed from FastPath to Interleaved.

Interleaving is an error correction protocol that is implemented for your line at the DSLAM. With Interleaving enabled, the DSLAM can correct errors in the data stream it receives before passing that data to your gateway router. It is usually implemented on noisy or marginal lines and can greatly increase sync stability and effectively eliminate "first hop" packet loss. The largest drawback to Interleaving is that it will increase your ping time, specifically to your first hop gateway router.

If Interleaving is not enabled on your line, it is configured as FastPath. FastPath allows the DSLAM to pass the data received from you to the first hop router without performing any error correction. As a result, marginal lines could experience an increase in packet loss and decrease in sync stability (i.e. frequent sync loss). However, FastPath has lower ping times, especially to the first hop router.

من مخابرات دارم. هفته پیش سرعت رو کردم 16 مگ، 14 مگ بهم سرعت میداد، SNR حدود 6- 6.5 بود و یک هفته بدون قطعی و مشکلی عین آدم کار میکرد. پینگ داخلی 6 میلی ثانیه و خارجی در بهترین حالت 84 میلی ثانیه بود. حالا برداشتن خط رو گذاشتن رو Interleave ، سرعتم اومده روی 10-11 ، پینگ داخلی شده بالای 30 میلی ثانیه. زنگ هم میزنم پشتیبانی حالیش نیست. جالبه دوستم خطش خیلی با کیفیته، تا 26 مگ کشش داره. برای اونم گذاشتن روی Interleave

MMDFullHD
17-01-2018, 14:01
من مخابرات دارم. هفته پیش سرعت رو کردم 16 مگ، 14 مگ بهم سرعت میداد، SNR حدود 6- 6.5 بود و یک هفته بدون قطعی و مشکلی عین آدم کار میکرد. پینگ داخلی 6 میلی ثانیه و خارجی در بهترین حالت 84 میلی ثانیه بود. حالا برداشتن خط رو گذاشتن رو Interleave ، سرعتم اومده روی 10-11 ، پینگ داخلی شده بالای 30 میلی ثانیه. زنگ هم میزنم پشتیبانی حالیش نیست. جالبه دوستم خطش خیلی با کیفیته، تا 26 مگ کشش داره. برای اونم گذاشتن روی Interleave

به امید یه 10 سال دیگه که vdsl جایگزین adsl شه:n09:
و ما پول این فناوری 20 سال پیش رو ندیم دیگه

rahman0158
17-01-2018, 14:10
مخابرات خطم روی 17 مگ بسته شده با آپلود 2.5 مگ و حالت fast (گیم) فعال..

iran7000
17-01-2018, 14:22

خطتتون عالی هست. منزل بسیار نزدیک به مخابرات هست

xomax
17-01-2018, 14:30
مخابرات تهران هستید؟
مخابرات مگه پروفایل گیم داره؟ ( غیر از Fast منظورمه)
جالبه Annex M هم گذاشتن با اپلود بالا

حالا آپلود به کنار، تا هفته پیش Fast بودیم سرعت داشتیم، پینگ داشتیم حالا ریده شده بهش.

AVAVA
17-01-2018, 14:32
به امید یه 10 سال دیگه که vdsl جایگزین adsl شه:n09:
و ما پول این فناوری 20 سال پیش رو ندیم دیگه
فسیل ما هم نمیبینن :n09: همین چند سال پیش سرعت بالاتر از 128 مجوز میخواست حالا اووووو بخوان یه تکنولوژی دیگه همگانی بشه تو ایران در مدت ده سال ! :n19: عمرا :n09:

خدا بهت صبر بده میدونم چی میکشی یه مدت مخابرات داشتم لامصبا هیچی نمیفهمن هیییییییییچ من نمیدونم یعنی اصلا اموزشی نمیدن به اینها ، تمام شرکت ها میفهمن فرق پروفایل گیم تا معمولی رو اما این مخابرات....

rahman0158
17-01-2018, 15:44
مخابرات تهران هستید؟
مخابرات مگه پروفایل گیم داره؟ ( غیر از Fast منظورمه)
جالبه Annex M هم گذاشتن با اپلود بالا

حالا آپلود به کنار، تا هفته پیش Fast بودیم سرعت داشتیم، پینگ داشتیم حالا ریده شده بهش.
خیر ماله تهران نیستم مربوط به گرگان هستش . آشنا هستن دوستان برامون انجام میدن وگرنه annex M و... رو بیخیال بشید :n02:

rahman0158
17-01-2018, 15:58
عکس بالا خطم فیبره که فقط میتونم از مخابرات نت بگیرم و این عکس پایین هم مربوط به خط دیگم ( پارس آنلاین) که هردو خط توی یه جا در محل کارمه که اینم به لطف دوستان از فیبر در آوردم و پست به پست کردم تا بتونم از نت سایر شرکت ها استفاده کنم. ولی کیفیتش نصف اونیکه خطمه. باورتون میشه هر دو خظ کنار همن یکی فیبره ، یکی مسی :n02:

n shh
17-01-2018, 20:12
دوستان یک سوال الان اگه من سرویس 512kb رو بگیرم خطم رو روی همون 512kb میبندن یا بیشتر؟

MMDFullHD
17-01-2018, 21:01
دوستان یک سوال الان اگه من سرویس 512kb رو بگیرم خطم رو روی همون 512kb میبندن یا بیشتر؟

512 میبندن

M0hsen3D
17-01-2018, 22:46
تک کانکشن سرویس 16 مگ شاتل, همین الان :|

حتی تک کانکشن داخلی هم که مهم نیست تقریبا, داغونه :|

پ.ن: تقریبا هرشب همینطوری داغونه تک کانکشن, روزا تقریبا نرمال هست( بعضی وقتا هم روز هم داغونه) , اما کسی خواست شب استریم کنه باس چه غلطی کنه دقیقا؟ :|

تست سرعت, داخلی

خارجی

George Shelly
17-01-2018, 22:58
تک کانکشن سرویس 16 مگ شاتل, همین الان :|

من پیشگامان دارم تک کانکشن تا ساعت 9 شب عالیه بعدش خراب میشه اونم به خاطر ساعات پیک هست !!!
10 تا 2 وحشتناک ترافیک بالاست!!!!
این تست واسه ساعت 8 شب هست!!!

M0hsen3D
17-01-2018, 23:10
اره تقریبا هر شب حول و حوش همین ساعاتی که گفتین خیلی داغون هست, اما تا این حد هم نباید دیگه داغون بشه, اصلا نمیشه استریم کرد :|

Antonio1991
18-01-2018, 00:23
سرویس 8 مگابیت که البته به خاطر مشکل خط رو 5 مگ بستن
(از ساعت 6 غروب تا 9 صبح روز بعد به خاطر داغونی خط سرعت میاد رو 2 مگ)
سرورا آمستردام و داخلی هستن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

AVAVA
18-01-2018, 12:01
سرویس 8 مگابیت که البته به خاطر مشکل خط رو 5 مگ بستن
(از ساعت 6 غروب تا 9 صبح روز بعد به خاطر داغونی خط سرعت میاد رو 2 مگ)
سرورا آمستردام و داخلی هستن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میشه وضعیت خطتون رو ببینم !
منم 8 مگ دارم اما به خاطر همون نویز روی 4.7 ستش کردم اما همیشه سرعتم ثابته

reza_r
18-01-2018, 12:13
خواستم شاتل بگیرم کلااا نابوده انگارررر
برای بنده هم همون تک کانکشن نیازه!

pipo4713
18-01-2018, 12:47
همه چی درسته...
هیچ مشکلی نداره...

Antonio1991
18-01-2018, 13:07
میشه وضعیت خطتون رو ببینم !
منم 8 مگ دارم اما به خاطر همون نویز روی 4.7 ستش کردم اما همیشه سرعتم ثابتهاین دوتا اسکرین از وضعیت خط وقتی خوبه
و یکی هم از مدولاسیون خط که دستی تنظیم کردم
اگه کسی تنظیمات بهتری برا بالابردن سرعت میشناسه بگه ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

naasr
18-01-2018, 13:45
این دوتا اسکرین از وضعیت خط وقتی خوبه
اگه کسی تنظیمات بهتری برا بالابردن سرعت میشناسه بگه ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کیفیت خطتت پایینه 5 مگ بیشتر نمیکشه تنظیمات تاثیری نداره

AmirH_7
18-01-2018, 14:59
این دوتا اسکرین از وضعیت خط وقتی خوبه

بقیه بچه ها هم میتونم راهنماییت کنن

ولی اگه Annex مودم رو بزاری روی A کیفیت SNR دانلودت میاد بالاتر

شما اپلود خیلی مصرف نکنی فکر کنم اگه روی Annex A بزاری بهتره :n01:

siamosi60
18-01-2018, 16:56
سلام دوستان به مشکلی خوردم با شاتل ممنون میشم راهنماییم کنید. من دیروز سفارش سرویس ۱۶ fair رو دادم و امروز صبح تماس گرفتن برای نصب ، موقع بستن خط گفتن خط شما روی ۱۶ نویز داره و تا ۱۴ می کشه .گفتم شما روی ۱۴ بگذارید و راضی ام .گفت سیستم هوشمندمون اجازه نمیده غیر ۱۶ مگ بسته بشه .تو اون حالت snr روی ۱۰ بود گفتم snr بازم جا داره من تا ۶ داشتم و مشکلی نبوده گفت سیستم اجازه نمیده . گفتم حداقل روی ۸ گیمینگ ببندید گفت اول باید ۱۶ تو سیستم ثبت بشه بعد گیمینگو می تونم فعال کنم و باید تا شنبه صبر کنی تا پشتیبان حضوری بیاد . گفتم اصلا نوع سرویسو عوض کنید و روی ۸ بگذارید و باقی پولو برای دوره بعد به حساب اضافه کنید .گفت نمیشه از ماه بعد می تونید . هر تلاشی کردم پشتیبان حضوری نیاد و زودتر کارم راه بیفته قبول نمی کردن .۱۵ تومن پول پشتیبان هم موقع ثبت نام آنلاین زوری ازم گرفته بودن و گفته بودن اگه خودت تونستی نصب کنی ما ۱۵ رو برای دوره بعد به حسابت اضافه می کنیم .
سوالی که از شما دوستان دارم : یعنی الان تمام کسایی که سرویس ۱۶ مگ دارن باید دقیقا خطشون ۱۶ رو بکشه و اگه مثلا تا ۱۴ -۱۵ مگ بکشه این شرکت با اونا قرار داد نمی بنده ؟ ؟
اگه کسی حجم سرویس ۱۶ مگ رو بخواد ولی خطش تا ۱۴ بکشه باید سرویس ۸ مگ با حجم نصف ۱۶ رو بخره؟؟

rahman0158
18-01-2018, 17:02
سلام دوستان به مشکلی خوردم با شاتل ممنون میشم راهنماییم کنید. من دیروز سفارش سرویس ۱۶ fair رو دادم و امروز صبح تماس گرفتن برای نصب ، موقع بستن خط گفتن خط شما روی ۱۶ نویز داره و تا ۱۴ می کشه .گفتم شما روی ۱۴ بگذارید و راضی ام .گفت سیستم هوشمندمون اجازه نمیده غیر ۱۶ مگ بسته بشه .تو اون حالت snr روی ۱۰ بود گفتم snr بازم جا داره من تا ۶ داشتم و مشکلی نبوده گفت سیستم اجازه نمیده . گفتم حداقل روی ۸ گیمینگ ببندید گفت اول باید ۱۶ تو سیستم ثبت بشه بعد گیمینگو می تونم فعال کنم و باید تا شنبه صبر کنی تا پشتیبان حضوری بیاد . گفتم اصلا نوع سرویسو عوض کنید و روی ۸ بگذارید و باقی پولو برای دوره بعد به حساب اضافه کنید .گفت نمیشه از ماه بعد می تونید . هر تلاشی کردم پشتیبان حضوری نیاد و زودتر کارم راه بیفته قبول نمی کردن .۱۵ تومن پول پشتیبان هم موقع ثبت نام آنلاین زوری ازم گرفته بودن و گفته بودن اگه خودت تونستی نصب کنی ما ۱۵ رو برای دوره بعد به حسابت اضافه می کنیم .
سوالی که از شما دوستان دارم : یعنی الان تمام کسایی که سرویس ۱۶ مگ دارن باید دقیقا خطشون ۱۶ رو بکشه و اگه مثلا تا ۱۴ -۱۵ مگ بکشه این شرکت با اونا قرار داد نمی بنده ؟ ؟
اگه کسی حجم سرویس ۱۶ مگ رو بخواد ولی خطش تا ۱۴ بکشه باید سرویس ۸ مگ با حجم نصف ۱۶ رو بخره؟؟

غلط کردن اولا پول زوری نصب ۱۵ تومن از شما گرفتن دوما ربطی نداره دست مشترک بازه باید هر سرویسی خواست بهش بدن . خط شما اصلا ۴ مگ بکشه وقتی سرویس ۱۶ مگ خریدین باید بهتون بدن و این یعنی اینکه تا ۱۶ مگ میتونن خط رو براتون باز بزارن و پایین تر از اون برمیگرده به مشترک و نمیتونن براتون تعیین تکلیف بکنن. این دو قضیه هیچ ربطی بهم ندارن یه شکایت توپول تو ۱۹۵ بکن ببین چجوری به غلط کردن میوفتن :n24:

Antonio1991
18-01-2018, 18:08
بقیه بچه ها هم میتونم راهنماییت کنن

ولی اگه Annex مودم رو بزاری روی A کیفیت SNR دانلودت میاد بالاتر

شما اپلود خیلی مصرف نکنی فکر کنم اگه روی Annex A بزاری بهتره :n01:ممنون بابت راهنمایی
خودم با آزمون و خطا به این تنظیم رسیدم
اینم که گفتی تست میکنم نتیجشو میزارم همینجا

Antonio1991
18-01-2018, 19:28
ممنون بابت راهنمایی
خودم با آزمون و خطا به این تنظیم رسیدم
اینم که گفتی تست میکنم نتیجشو میزارم همینجا

Sent from my LG-M320 using Tapatalkمودم من Annex A نداره و فقط Annex L و M داره
چجوریه؟ رو کدومش بزارم؟

AmirH_7
18-01-2018, 19:41
مودم من Annex A نداره و فقط Annex L و M داره
چجوریه؟ رو کدومش بزارم؟

شما تیک Annex ها رو کلا بر دار

هم Annex M رو بردار هم Annex L رو بردار

قانونا میوفته رویه Annex A

اگر هم اشتباه نکنم فکر کنم باید زنگ بزنی به پشتیبانی بگی برات رویه Annex A ست کنن

(اول کاری که گفتم رو انجام بده اگه نشد بعد زنگ بزنن)

Antonio1991
18-01-2018, 20:23
شما تیک Annex ها رو کلا بر دار

هم Annex M رو بردار هم Annex L رو بردار

قانونا میوفته رویه Annex A

اگر هم اشتباه نکنم فکر کنم باید زنگ بزنی به پشتیبانی بگی برات رویه Annex A ست کنن

(اول کاری که گفتم رو انجام بده اگه نشد بعد زنگ بزنن)باشه ممنون. همین کارو میکنم
تا جایی که یادمه پشتیبانی سیستم خودشون رو روی G.dmt تنظیم کرده بود چون کلا چند ماهه snr downstrem رو 10 ثابته تکون نمیخوره
ولی حالا یه تستی میکنم خبرشو همینجا میدم

l36320
18-01-2018, 23:49
سرویس من بعد اتمام حجم رسما قطع شد !
قبلا که سرویس آرت داشتم سرعت محدود میشد اما قابل استفاده بود اما الان بر خلاف اون همه تبلیغ که سرویس قطع نمیشه و فلان ... سرویس رو عملا قطع میکنن
جالب اینجاست که تمدبد هم کردم اما تا تاریخ سررسید دوره باز سرویس قطعه و تنها راهش اینه که حجم گیگی 2000 هزار تومن بخرم!
وزارت و تمام شرکت‌های ارايه دهنده‌ی اینترنت فقط روی یگ چیز برنامه ریزی میکنند و اون هم روش‌های نوین دزدی و غارت کاربران اینترنته

majidhmt
18-01-2018, 23:55
قبلا که سرویس آرت داشتم سرعت محدود میشد اما قابل استفاده بود اما الان بر خلاف اون همه تبلیغ که سرویس قطع نمیشه و فلان ... سرویس رو عملا قطع میکنن
جالب اینجاست که تمدبد هم کردم اما تا تاریخ سررسید دوره باز سرویس قطعه و تنها راهش اینه که حجم گیگی 2000 هزار تومن بخرم!
وزارت و تمام شرکت‌های ارايه دهنده‌ی اینترنت فقط روی یگ چیز برنامه ریزی میکنند و اون هم روش‌های نوین دزدی و غارت کاربران اینترنته

از این دزدی ها زیاد شده
کوچ کنید به مخابرات

TranceaweSome
18-01-2018, 23:57
ظاهرا از بین isp های مختلف فعلا شاتل بوده که بعد از اتمام حجم اینجوری محدودیت اعمال کرده
ظاهرا محدودیتش هم اینجوره که اول سرعتت پایینه بعد از مدت که میگذره میرسه به 128 کیلوبیت (موقع دانلود) که اثبات کنن از قانون پیروی کردن.
قبلنا یادمه موقع محدودیت سرویس های نامحدود موقع دانلود سرعت بالا بود از میومد رو به پایین و سرعت اسمی . اینجا برعکس شده ظاهرا با این تفاوت که از 0 میرسه به 16 KB :n31:

Antonio1991
19-01-2018, 00:34
از این دزدی ها زیاد شده
کوچ کنید به مخابرات
ببخشید ولی من 4 سال مخابرات بودم
رسما سردسته ی دزداس !

Baby.Boy
19-01-2018, 00:36
دوستان حدود 1 ساعتی هست سرعت افتضاح پایینه، حنی صفحات ساده وب هم باز نمیشن(به زور باز میشن)، شما هم مشکل دارید؟

AVAVA
19-01-2018, 07:12
پینگ شاتل با چند ای پی متفاوت

mohammad_1992
19-01-2018, 12:06
دوستان عزیز م می خوام شرکت ارائه دهنده اینترنتم رو عوض کنم ممنون میشم بگید سرعت تک کانکشن روی چند هست ؟

AmirH_7
19-01-2018, 12:32
دوستان عزیز م می خوام شرکت ارائه دهنده اینترنتم رو عوض کنم ممنون میشم بگید سرعت تک کانکشن روی چند هست ؟

والا من سرویس 16 مگابیت خریدم کیفیتم خطم هم خدا رو شکر خوبه

تک کانکشنم رویه 400_500 هستش:n29:

این از وضعیت من

ولی یه چند نفری هم داشتیم از بچه ها که راضی بودن

خلاصه همش بر میگرده به مرکز مخابرتیت

mahdyshr
19-01-2018, 16:29
ببخشید دوستان سرعت دانلود شبانه شاتل تو این سرویس های جدید چه طوره ؟

همون سرعتی که خریدید رو می دن یا کم میشه ؟

habib9
19-01-2018, 18:31
سرعت اپلود تو شاتلند چنده حدودا؟
من یه فایل 350 مگی زدم وابسادم دارم نگاه می کنم درصدش یک هم نمیشه

TranceaweSome
19-01-2018, 19:03
ببخشید دوستان سرعت دانلود شبانه شاتل تو این سرویس های جدید چه طوره ؟

همون سرعتی که خریدید رو می دن یا کم میشه ؟
همون سرعت اسمی سرویسی که خریداری کردین. محدودیت هم تاحالا کسی نداشته

سرعت اپلود تو شاتلند چنده حدودا؟
من یه فایل 350 مگی زدم وابسادم دارم نگاه می کنم درصدش یک هم نمیشه
احتمالا از سرور خارجی دارین ریموت میکنید شاتللند فقط از سرور داخلی ریموت میکنه

habib9
19-01-2018, 20:17
همون سرعت اسمی سرویسی که خریداری کردین. محدودیت هم تاحالا کسی نداشته

احتمالا از سرور خارجی دارین ریموت میکنید شاتللند فقط از سرور داخلی ریموت میکنه

عه پس برای کسانی که 10 تومن ماهیانه رو نمی دهند عملا بی فایده است.
چون می خواستم حجمم نصفه حساب بشه :|

TranceaweSome
19-01-2018, 20:49
عه پس برای کسانی که 10 تومن ماهیانه رو نمی دهند عملا بی فایده است.
چون می خواستم حجمم نصفه حساب بشه :|
چرا نصف حساب میشه. فقط از اپلود سنتر خارجی مستقیما نمیشه اورد رو شاتللند.
شما به محض اینکه یه فایل رو ریموت کنید روی شاتللند و دانلود کنید اون فایل از سرور داخلی و نصف حساب میشه. تمام سایت های داخی که نصف محسوب نمیشن.
شما فایلت رو اپلود کن رویه اپلود سنتر داخلی مثل UPERA بعد ریموت کن رو شاتللند. ترافیک نصف حساب میشه

AVAVA
20-01-2018, 01:19
جمعه نت داغون بود البته الانم هست پینگ دیروز صبحی خوب بود نزدیک های ظهر خراب شد مداوم بالا و پایین میره ، برای شما دوستان هم همین شکل بوده؟

MMDFullHD
20-01-2018, 13:46
جمعه نت داغون بود البته الانم هست پینگ دیروز صبحی خوب بود نزدیک های ظهر خراب شد مداوم بالا و پایین میره ، برای شما دوستان هم همین شکل بوده؟

100 میلی از سرور 8.8.8.8
115 میلی از سرور تلگرام
97 میلی با سرور قندشکن تو المان
تا هلند هم روایت به شکل زیر

AVAVA
20-01-2018, 14:58
100 میلی از سرور 8.8.8.8
115 میلی از سرور تلگرام
97 میلی با سرور قندشکن تو المان
تا هلند هم روایت به شکل زیر
الان خوب شده ، دیشب بد بود پینگم الان ۹۵ هست توی بازی و پینگ ۸.۸.۸.۸ هم طرفای ۷۵ هست

MMDFullHD
20-01-2018, 19:56

یا باید یکی تشنج کنه تگری بزنه رو مودم یا اینکه قطع نخاع باشه کله اش از رو میز بیافته رو سیم تلفن قطع شه :n08:
این همه حجم از وصلی تو ایران بعید بوده :n09:

ahwazp30
21-01-2018, 14:47
دوستان شاتل میتونه اپلود رو روی 256 ببنده که نویز کمتر بشه یا پروفایل هاش مشخصن ؟ مثلا اگه 1 مگ اپلود بود میشه به پشتیبانی بگیم بدون اینکه داون استریم رو کم کنه اپلود خط رو کم کنه ؟ چنین قابلیتی داره شاتل ؟

amin_v30
21-01-2018, 15:23

یا باید یکی تشنج کنه تگری بزنه رو مودم یا اینکه قطع نخاع باشه کله اش از رو میز بیافته رو سیم تلفن قطع شه :n08:
داداش ببخشید اسم مدل مودم شما چی هست دقیقش؟
چیپش broadcom هست؟:n26:

MMDFullHD
21-01-2018, 17:21
دوستان شاتل میتونه اپلود رو روی 256 ببنده که نویز کمتر بشه یا پروفایل هاش مشخصن ؟ مثلا اگه 1 مگ اپلود بود میشه به پشتیبانی بگیم بدون اینکه داون استریم رو کم کنه اپلود خط رو کم کنه ؟ چنین قابلیتی داره شاتل ؟

بله میتونن ولی تماس بگیرین احتمالا بهتون این جواب رو میدن که دسترسی نداریم شما زنگ بزن بگو خطم اپلودشو کمتر کنین باید انجام بدن

داداش ببخشید اسم مدل مودم شما چی هست دقیقش؟
چیپش broadcom هست؟:n26:

DSL-AC52
هست نه چیپ DSLAM خود دستگاه رو نشون میده چیپ مودم مدیاتک هست

AVAVA
21-01-2018, 19:59

من ۴ روز و ۲۱ ساعت هم وصل بودم که بعدش برق رفت خخخخ
خخخ خودتو چش نزن خخخ:n09:

srx190d
21-01-2018, 20:37
وای فای مخصوصا شب موقع خواب زیاد خوب نیست نیازی هم نیست واقعا ٢۴*٧ روشن باش بهتر خاموش کنین
به شخصه مودم ، تلفن بیسیم و گوشی همراه کلا شبا خاموش میشه

MMDFullHD
21-01-2018, 20:38
من ۴ روز و ۲۱ ساعت هم وصل بودم که بعدش برق رفت خخخخ
خخخ خودتو چش نزن خخخ:n09:

6 روز 9 ساعت شد ببینم چقد رکورد میشه باهاش زد رو هر ای اس پی بودم یه روز نهایتش بود
داداش رو مودمت تاحالا وی پی ان کانکت کردی کلا نتت بی فیلتر شه؟
من اومدم تنظیم کردم کانکت نمیشه
:n35:رو ویندوز و ... مورد نداره

وای فای مخصوصا شب موقع خواب زیاد خوب نیست نیازی هم نیست واقعا ٢۴*٧ روشن باش بهتر خاموش کنین
به شخصه مودم ، تلفن بیسیم و گوشی همراه کلا شبا خاموش میشه

داداش کلید wps رو میتونی تنظیم کنی که وایفای رو خاموش باشه
مودم من نزدیک 5 دیقه طول میکشه تا روشن شه و وصل شه به شبکه واسه همین گاهی اوقات نیاز سریع ب اینترنت هست حوصله نیست 5 دیقه منتظر بمونی
ولی خب میشه خاموش کرد وایفای رو تازه led مودم ها هم خاموش میتونی کنی
شما خودتون ایسوس دارید مودم اپشن هم حتی داره میتونید تایم بدید بهش که تو چ روزای در هفته روشن باشه وایفای :n05:

AVAVA
21-01-2018, 21:49
6 روز 9 ساعت شد ببینم چقد رکورد میشه باهاش زد رو هر ای اس پی بودم یه روز نهایتش بود
داداش رو مودمت تاحالا وی پی ان کانکت کردی کلا نتت بی فیلتر شه؟
من اومدم تنظیم کردم کانکت نمیشه
:n35:رو ویندوز و ... مورد نداره

داداش کلید wps رو میتونی تنظیم کنی که وایفای رو خاموش باشه
مودم من نزدیک 5 دیقه طول میکشه تا روشن شه و وصل شه به شبکه واسه همین گاهی اوقات نیاز سریع ب اینترنت هست حوصله نیست 5 دیقه منتظر بمونی
ولی خب میشه خاموش کرد وایفای رو تازه led مودم ها هم خاموش میتونی کنی
شما خودتون ایسوس دارید مودم اپشن هم حتی داره میتونید تایم بدید بهش که تو چ روزای در هفته روشن باشه وایفای :n05:
سلام
تو پارس انلاین که بودم هر 48 ساعت یک دیس 1 ثانیه ای نتم میخورد سر همین 1 ثانیه هم اعتراض کردم بهشون خخخ :n09: شاتل که تا خودم دیس ندم بهش یا مرکز مخابراتی و یا برق قطع نشه دیسی نمیشه :n09:
نه قسمتی برای وارد کردن v p n نداره :n35: به نظرمم صحیح نیست که وارد کنی چون پینگ بالا میره و قطعی های v p n خودش دردسر سازه

ahwazp30
21-01-2018, 22:48
بله میتونن ولی تماس بگیرین احتمالا بهتون این جواب رو میدن که دسترسی نداریم شما زنگ بزن بگو خطم اپلودشو کمتر کنین باید انجام بدن
غلط کردن که بگن دسترسی نداریم به من نمیتونن از این جوابا بدن .ولی من منظورم این بود که روی هر مقداری که بخوان میتونن ببندن ؟ اخه بعضی از شرکتها پروفایل هاشون از قبل تعریف شده هست و نمیشه روی مقدار دلخواه ببندن واسه همین پرسیدم خواستم قبل از ثبت نام مطمئن شم

AVAVA
22-01-2018, 05:02
غلط کردن که بگن دسترسی نداریم به من نمیتونن از این جوابا بدن .ولی من منظورم این بود که روی هر مقداری که بخوان میتونن ببندن ؟ اخه بعضی از شرکتها پروفایل هاشون از قبل تعریف شده هست و نمیشه روی مقدار دلخواه ببندن واسه همین پرسیدم خواستم قبل از ثبت نام مطمئن شم
درود بر شما
عزیز اگر منظورت شاتله که دو قصه وجود داره
1 پروفایل گیم که راه نداره سفارشیش کنن
2 پروفایل عادی که میتونن سفارشیش کنن
برای من دو هفته پیش اپلود رو روی پروفایل عادی و سرعت 8 مگ از 1 مگ به 512 و سپس 768 تغییر داد
این حداقل چیزیه که من میدونم ولی شما ازشون سوال کن

ahwazp30
22-01-2018, 09:29
درود بر شما
عزیز اگر منظورت شاتله که دو قصه وجود داره
1 پروفایل گیم که راه نداره سفارشیش کنن
2 پروفایل عادی که میتونن سفارشیش کنن
برای من دو هفته پیش اپلود رو روی پروفایل عادی و سرعت 8 مگ از 1 مگ به 512 و سپس 768 تغییر داد
این حداقل چیزیه که من میدونم ولی شما ازشون سوال کن

ممنون .پروفایل گیم حداقل دانلود و اپلود خط رو روی چقدر میزارن ؟

AmirH_7
22-01-2018, 21:09
سلام

من روی نت پارس آنلاین وقتی سیستم رو بزارم دانلود کنه پینگم سر جاشه چه دانلود کنم چه نکنم پینگ پرش نداره و نرماله...

ولی روی نت شاتل اگه پروفایل گیم فعال نکنی !! سیستم رو بزاری دانلود کنه پینگ از 100 خورده ای میره رو 300 خورده ای به شرطی که مودم روی fast path نباشه

برا همه این طوریه؟!!

این تک کانکشن شرکت بابا یه منو در آورد 90 خورده ای پول سرویس 16 مگم شد خدا وکیلی از 30 روز ماه 5-6 روز سرعت تک کانکشنم خوب بود

امروز سرویس 4 مگ گرفتم ازش:n29:

AVAVA
22-01-2018, 21:34
ممنون .پروفایل گیم حداقل دانلود و اپلود خط رو روی چقدر میزارن ؟
دانلود تا 8 مگ این جوریه
روی پروفایل گیم
2 مگ میشه 2300
4 مگ میشه 4750
8 مگ میشه 9200
اپلود سرویس 2 مگ روی 768 و اپلود سرویس 4 و 8 روی 1 مگ هست
روی سرویس عادی هم که اینجوریه
2 مگ 2048
4 مگ 4096
6 مگ 6144
8 مگ 8192
اپلود هم روی سرویس 2 مگ و 4 مگ روی 768 و سرویس 6 و 8 روی 1 مگ
بخاطر همین بعضی از دوستان میان میگن که سرویس 8 مگ گرفتن اما 850 تا بهشون سرعت میده چون روی پروفایل عادی هستند

AVAVA
22-01-2018, 21:50
سلام

من روی نت پارس آنلاین وقتی سیستم رو بزارم دانلود کنه پینگم سر جاشه چه دانلود کنم چه نکنم پینگ پرش نداره و نرماله...

ولی روی نت شاتل اگه پروفایل گیم فعال نکنی !! سیستم رو بزاری دانلود کنه پینگ از 100 خورده ای میره رو 300 خورده ای به شرطی که مودم روی fast path نباشه

برا همه این طوریه؟!!

این تک کانکشن شرکت بابا یه منو در آورد 90 خورده ای پول سرویس 16 مگم شد خدا وکیلی از 30 روز ماه 5-6 روز سرعت تک کانکشنم خوب بود

امروز سرویس 4 مگ گرفتم ازش:n29:
سلام شما وقتی دانلود میکنید پهنای باند اینترنت شما پر میشه و پینگتون بالا میره این طبیعیه
حین دانلود...
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=671ms TTL=52
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=707ms TTL=52
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=703ms TTL=52
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=731ms TTL=52
زماانی که دانلود رو قطع کردم شد این....
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=64ms TTL=52
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=63ms TTL=52
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=64ms TTL=52
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=71ms TTL=52

hrmf2
22-01-2018, 21:59
به سلامتی طرح و هم نمیشه راحت عوض کرد! فرم دادن پر کنی فکس کنی! یا با ایمیل، فکس آخه؟! :n08:
ماه پیش 2 مگ و گرفتم بعدش دانلود شبانه هم گرفتم، این ماه خواستم دانلود شبانه رو نگیرم دیگه رفته رو فاکتور نمیشه بی خیالش شد، باید فکر فرستاد ظاهراً :))
یعنی این 2 مگی که دادن یه ذره هم بالاتر نرفت سرعت، دقیییقاً همون 2 مگ
کلاً نت همه آی اس پی ها افتضاح شده

kenzu
22-01-2018, 22:19
حجم باقیمانده انتقال پیدا میکنه به دوره بعد یا نه؟

MMDFullHD
22-01-2018, 22:22

والا های وب زنگ میزدی میتونستن رو هر ریتی میگفتی میبستن
دسترسی رو صد در صد دارن ولی بازی در میارن بله ب کیلوبیت بگید میبندن ولی خب سر پیچی میکنن
من کارم گیر نکرده خطمم میکشه اپلودو واسه همین کارم نخورده ولی اگ بتونی بفهمونی ک نمیفهمن میتونن انجام بدن

MMDFullHD
22-01-2018, 22:45
سلام
تو پارس انلاین که بودم هر 48 ساعت یک دیس 1 ثانیه ای نتم میخورد سر همین 1 ثانیه هم اعتراض کردم بهشون خخخ :n09: شاتل که تا خودم دیس ندم بهش یا مرکز مخابراتی و یا برق قطع نشه دیسی نمیشه :n09:
نه قسمتی برای وارد کردن v p n نداره :n35: به نظرمم صحیح نیست که وارد کنی چون پینگ بالا میره و قطعی های v p n خودش دردسر سازه

واسه من یه هفته شد داره رکورد رو ب کل جابجا میکنه
داره واسه من داره باید برای تو هم داشته باشه پینگ از داخل بالا میشه ولی تا اروپا همونه پینگ
قطعی هم بستگی به بستر داره ولی بیشتر اوقات تایم اوت نداره کانکت میمونه تا چن ساعت مورد نداره باز کانکت میشه دیگه بازم نهایت اینم نمونه پینگ و تریس
پینگ با قندشکن لامصب تو خود اروپا و تا امریکا انگار قندشکن وصل نیست میاد تو ایران پینگ ایرانی میشه:n09:

AVAVA
22-01-2018, 23:07
واسه من یه هفته شد داره رکورد رو ب کل جابجا میکنه
داره واسه من داره باید برای تو هم داشته باشه پینگ از داخل بالا میشه ولی تا اروپا همونه پینگ
قطعی هم بستگی به بستر داره ولی بیشتر اوقات تایم اوت نداره کانکت میمونه تا چن ساعت مورد نداره باز کانکت میشه دیگه بازم نهایت اینم نمونه پینگ و تریس
پینگ با قندشکن لامصب تو خود اروپا و تا امریکا انگار قندشکن وصل نیست میاد تو ایران پینگ ایرانی میشه:n09:

نه برای من نداره دوباره رفتم همه منو های مودم رو دیدم نداشت
عجب ، خودتو برای کتاب گینس اماده کن :n09:
این روزا برق زیاد میره نمیزاره که :n09: وگرنه رکوردت رو می شکوندم :n05:
حالا پینگ تو این وضعیت تو گیم چطوره؟

AVAVA
22-01-2018, 23:11
حجم باقیمانده انتقال پیدا میکنه به دوره بعد یا نه؟
خیر ، حجمی که با خرید سرویس بهت تعلق میگیره انتقال داده نمیشه اما حجمی که با خرید ترافیک اضافه به سرویس افزوده میشه تا یک سال انتقال پیدا میکنه ، موفق باشی :n16:

MMDFullHD
23-01-2018, 00:35
نه برای من نداره دوباره رفتم همه منو های مودم رو دیدم نداشت
عجب ، خودتو برای کتاب گینس اماده کن :n09:
این روزا برق زیاد میره نمیزاره که :n09: وگرنه رکوردت رو می شکوندم :n05:
حالا پینگ تو این وضعیت تو گیم چطوره؟

نت تایپ ۱ وصل میکنمش پینگ همش ۱۰۰ میلیه بدون تایم اوت
کیفیت نت هم بالاتر میره:n36:
سرعت تک کانکشن هم بالاتر میره عالیه
کل سرور های اروپا هم پینگشون ۱۰۰ میلیه تا امریکا هم پینگ ۱۵۰ داره

AVAVA
23-01-2018, 02:43
نت تایپ ۱ وصل میکنمش پینگ همش ۱۰۰ میلیه بدون تایم اوت
کیفیت نت هم بالاتر میره:n36:
سرعت تک کانکشن هم بالاتر میره عالیه
کل سرور های اروپا هم پینگشون ۱۰۰ میلیه تا امریکا هم پینگ ۱۵۰ داره
چطوری نت تایپ 1 میکنیش ؟ کار خاصی باید انجام بگیره ؟ :n36: برای من اروپا روی نت تایپ 2 با پروفایل پینگ 95 میلی هست

Baby.Boy
23-01-2018, 09:45
به سلامتی طرح و هم نمیشه راحت عوض کرد! فرم دادن پر کنی فکس کنی! یا با ایمیل، فکس آخه؟! :n08:
ماه پیش 2 مگ و گرفتم بعدش دانلود شبانه هم گرفتم، این ماه خواستم دانلود شبانه رو نگیرم دیگه رفته رو فاکتور نمیشه بی خیالش شد، باید فکر فرستاد ظاهراً :))
یعنی این 2 مگی که دادن یه ذره هم بالاتر نرفت سرعت، دقیییقاً همون 2 مگ
کلاً نت همه آی اس پی ها افتضاح شده
ظاهرا سلیقه عمل میکنن، چون برای من از طریق تماس تلفنی و بدون هیچ مشکلی شبانه رو روی دوره جدید برداشتن و پیش فاکتور هم صادر شد و آماده پرداخت بود، ولی بعدا بیشتر فکر کردم و دیدم داشته باشم بهتره که دوباره با یه تماس شبانه رو اضافه کردن!:n02:

ahwazp30
23-01-2018, 09:46
والا های وب زنگ میزدی میتونستن رو هر ریتی میگفتی میبستن
دسترسی رو صد در صد دارن ولی بازی در میارن بله ب کیلوبیت بگید میبندن ولی خب سر پیچی میکنن
من کارم گیر نکرده خطمم میکشه اپلودو واسه همین کارم نخورده ولی اگ بتونی بفهمونی ک نمیفهمن میتونن انجام بدن

تا حالا شرکتی داغون تر از مخابرات دیدی ؟ اینقدر ازشون به خاطر همین تغییر ندادن ریت خط شکایت کردم که هر چند وقت یک بار از بازرسی مخابرات باهام تماس میگیرن و بعد از احوالپرسی میپرسن خط ok هست یا نه .دیگه فکر نکنم شرکت های خصوصی بدتر از مخابرات باشن.اون که مخابرات بود من به این روز انداختمشون.کل مخابرات ایران منو میشناسه دیگه:n02:

ahwazp30
23-01-2018, 09:53
دانلود تا 8 مگ این جوریه
روی پروفایل گیم
2 مگ میشه 2300
4 مگ میشه 4750
8 مگ میشه 9200
اپلود سرویس 2 مگ روی 768 و اپلود سرویس 4 و 8 روی 1 مگ هست
روی سرویس عادی هم که اینجوریه
2 مگ 2048
4 مگ 4096
6 مگ 6144
8 مگ 8192
اپلود هم روی سرویس 2 مگ و 4 مگ روی 768 و سرویس 6 و 8 روی 1 مگ
بخاطر همین بعضی از دوستان میان میگن که سرویس 8 مگ گرفتن اما 850 تا بهشون سرعت میده چون روی پروفایل عادی هستند

دست گلت درد نکنه:n16:
من فکر کردم پروفایل گیم فقط یه ریت داره پس میتونم همون 2 یا 4 مگ بهشون بگم ببندن.اما همشون اپلودشون بالاست .البته من snr اپلودم با 512 حدود 36 هست میشه بالای 2 مگ هم ببندن ولی چون نویز دانلود خیلی زیاده اپلود به شدت توش تاثیر گذاره .با مخابرات اپلودم از 512 اومد روی 680 بعد snr دانلود از 9 اومد روی 6 .واسه همین میگم نمیشه اپلود بالا بگیرم .من روی 256 حساب کردم اگه همکاری کنن باهام . وگرنه 768 یا 1024 که خیلی زیاده برای خط من.راستی توی مخابرات یه حالتی بود خط رو روی اتوماتیک میزاشت موقعی که مودم رو روشن میکردی هر چقدر خط میکشید همون قدر لینک میگرفت و اگر snr میومد پایین به طور اتوماتیک استریم ها کم میشدن که لینک نپره .اگه شاتل این قابلیت رو نداشته باشه که من مشکل پرش لینک پیدا میکنم.

MMDFullHD
23-01-2018, 14:02
چطوری نت تایپ 1 میکنیش ؟ کار خاصی باید انجام بگیره ؟ :n36: برای من اروپا روی نت تایپ 2 با پروفایل پینگ 95 میلی هست

مودمتو باید بریج کنی رو کنسولت تایپ 1 میگیری

MMDFullHD
23-01-2018, 15:03
طراحی پنل تغیر کرده :n09:
عالی تر شده و مدرن تر