مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Shatel / شرکت شاتل
master.k
16-06-2017, 22:01
من هم همین مشکل رو دارم
Sent from my SM-T805 using Tapatalk
والا مت از همون اول که اومدم شاتل همین مشکلو داشتم
اوایل پینگ خوب بود
الان یه مدته پینگم رفته بالا
یعنی شما قبلا قطعی نداشتی؟:n13:
amiry1996
17-06-2017, 10:13
واسه منم وسط بازی میبینی یهو دیسکانکت میشه !!
پینگم که افتضاح ...
منم همین مشکلو دارم
والا مت از همون اول که اومدم شاتل همین مشکلو داشتم
اوایل پینگ خوب بود
الان یه مدته پینگم رفته بالا
یعنی شما قبلا قطعی نداشتی؟:n13:
نه، الان ۲-۳ روزه اینجوری شده.
Sent from my SM-T805 using Tapatalk
Canadian
18-06-2017, 16:45
آغا این آپلود سنتر شاتل لند چرا اینجوری میکنه؟
تا یه جایی فایل رو انتقال میده و بعد متوقف میشه:n35:
alireza20202003
19-06-2017, 00:15
تو تاپیک ها چرخیدم دیدم حیفه ندونید که قطعی ها ظاهرا همگانیه. چند روزیه تایم اوت وحشتناکه !
پارس : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
های وب : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آسیاتک : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کوسه ای چیزی به کابل ها بد نگاه کرده احتمالا. طبق معمول هیچ اطلاع رسانی هم نشده.
تو تاپیک ها چرخیدم دیدم حیفه ندونید که قطعی ها ظاهرا همگانیه. چند روزیه تایم اوت وحشتناکه !
پارس : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
های وب : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آسیاتک : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کوسه ای چیزی به کابل ها بد نگاه کرده احتمالا. طبق معمول هیچ اطلاع رسانی هم نشده.
کوسه ها گرسنه شدن ، کابل خور شدن :n02:
L.O.N.E.L.Y
20-06-2017, 13:39
دوستان سرعت ریموت آپلود شاتلند واسه همه مشکل داره؟
من از سایت trainbit میریزم رو آپلودسنتر شاتلند و سرعت پایین اومده چند روزه
قبلا مشکلی نبود و سرعت بالا بود
آیا آپلودسنتری هست که سرورش با شاتلند مشکلی نداشته باشه و انتقال با سرعت بالاتری صورت بگیره؟
hellbrain666
20-06-2017, 18:55
سلام
من الان شاتل لند خریداری کنم تا پایان دوره ام میمونه یا باقی این 30 روز منتقل میشه به دوره بعدی؟
| SoRoush 8K |
20-06-2017, 19:12
سلام
من الان شاتل لند خریداری کنم تا پایان دوره ام میمونه یا باقی این 30 روز منتقل میشه به دوره بعدی؟
منتقل میشه .
omidscafild
21-06-2017, 02:56
دوستان نمیدونم چجوری ولی حالا یجوری پنل برام 570 مگ منفی انداخته ! حالا رفتم نیم گیگ خریدم ازون 570 مگ کم شده و رسیده به 60 مگ منفی و بازم سرویس قطعه ! یعنی عملا 1600 تومن پشمک . بعد مجبورم نیم گیگ دیگه بخرم که باز ازش 60 مگ کم شه تا سرویس وصل شه بتونم شبانه استفاده کم ! بنظرتون میشه شکایت کرد و اون 600 مگ از بین رفته رو برگردوند ؟! چون با اینکه کمه ولی حق بنده خوردنی نیست ! :)
Antonio1991
21-06-2017, 14:04
کثیف ترین و بیشرف ترین و دزد ترین شرکت خصوصی. به هیچ وجه سمت این شرکت لجن نیاید مگه اینکه از مخابرات بخواین بیاین.
Sent from my K01Q using Tapatalk
George Shelly
21-06-2017, 14:25
شاتل خیلی دزده تعجبم چرا موندید شماها ...
من های وب دارم عالیه .
Bensonw3x
21-06-2017, 16:02
دوستان من کنجکاوم بدونم چرا یه سریا هستند میگن شاتل دزده ، مستندات رو اینجا بزارید.
sasan.69
21-06-2017, 16:13
از شاتل دزد فرار کردم اومدم هاى وب عاليه...
از شاتل دزد فرار کردم اومدم هاى وب عاليه...
عزیز سرعتت در تمام طول روز یکیه؟؟!!!
مثلا این طور نیست که صبح خوب باشه عصر تا شب بد باشه
یعنی دانلود ریتت در طول روز و شب یکیه!!!
منم شاتلو تخلیه کردم برا پارس ثبت نام کردم میخوام بدونم اگه از های وب خیلی راضی هستی ( هم سرعت هم پینگ) بیام رو های وب
خطم کیفیتش خیلی خوبه تا 16 مگو میکشه
ممنون میشم جواب بدی:n12:
sasan.69
21-06-2017, 18:09
عزیز سرعتت در تمام طول روز یکیه؟؟!!!
مثلا این طور نیست که صبح خوب باشه عصر تا شب بد باشه
یعنی دانلود ریتت در طول روز و شب یکیه!!!
منم شاتلو تخلیه کردم برا پارس ثبت نام کردم میخوام بدونم اگه از های وب خیلی راضی هستی ( هم سرعت هم پینگ) بیام رو های وب
خطم کیفیتش خیلی خوبه تا 16 مگو میکشه
ممنون میشم جواب بدی:n12:
شب و روز نداره... پايدارى و ثبات خوبى داره و مث شاتل خيلى زياد شارژ دزدى نمى کنه در حد کم و معقول!! من فقط نت رو واسه وب گردى و شبکه هاى مجازى مى خوام و اهل دانلود و بازى نيستم.. البته شنيدم پينگ خوبى واسه بازى نداره.. اماهمه اينايى که گفتم بستگى داره به شهر و مرکز و.....
ولى درکل راحت شدم.. خطم نويز داره و رو 4 مگ هست و يو توپ و اينستا و تلگرامو عالى وا مى کنه و حداقل خيالم راحته پشتيبانى زنگ بزنم حرفى از قانون مزخرف مصرف منصفانه و.... نمى زنه... 5 سال الکى جيب اينا رو پر کردم و ماهى70 تومن پول نت مى دادم
سلام
دوستان کسی هست در حال حاضر بسته ایران شاتلو فعال داشته باشه ؟
من گرفتم این بسته رو چند وقت پیش،دیشب حجم نتم تموم شد و ساعت 1 صبح یه گیگ شارژ کردم.
تا صبح فقط از طریق آپلود سنتر 2-3 گیگ دانلود کردم.
ساعت 6 صبح دوباره ترافیک تموم شده بود!:n04:
یعنی چه؟
یعنی نمیشه اعتماد کرد به این بسته؟
تو قسمت مدیریت ترافیک هم، یه مشت اطلاعات جفنگ میبینم.
اصن همخونی نداره!
ClassI شامل همون نت رایگان و ایران میشه دیگه!
پس چرا اینجوریه؟
سلام
من تازه شاتل ثبت نام کردم الان حدود 9 ساعته تو بخش تایید مدارک adsl گیر کرده زنگ میزنم پشتیبانی میگه برای اینه هنوز isp قبلی کامل جمع آوری نکرده در حالی که خط رانژه شده روی شاتل و تو مودمم تنظیمات کاملا درسته و فقط سایت شاتل بالا میاد به isp قبلی هم زنگ میزنم میگن کامل جمع آوری شده
الان چی کار کنم زنگ بزنم 195؟ کسی این مشکل داشته؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
Sent from my LG-H502 using Tapatalk
سلام
من تازه شاتل ثبت نام کردم اما تو مرحله ثبت نام تو بخش تایید نهایی مدارک adsl هشت ساعته گیر کرده
به پشتیبانی زنگ میزنم میگن مال اینه که isp قبلی هنوز کامل تخلیه نکرده به اونا زنگ میزنم میگن کامل تخلیه شده
خط هم کامل رانژه شده تنظیمات dslam هم انجام شده تو مودم هم همه چیز درسته حتی دان استریم هم روی 16 مگ بستن
فقط سایت شاتل بالا میاد مگه میشه سایت بالا بیاد اینترنت هم از طریق مخابرات وصل باشه بعد مشکل isp قبلی داشته باشم
کسی این مشکل رو داشته؟ زنگ بزنم 195؟ بغیر 1525 شماره دیگه ای برای پیگیری نیست؟
این تایید مدارک چقدر طول میکشه
هرچی زنگ میزنم جواب بیخود میدن
من 2 مگ اکو داشتم...تا پارسال سرعتم خوب بود و خط رو روی مگ بسته بودند...منتها در چند ماه اخیر اول شده 4 مگ بعد هم همون دو مگ اونم با پینگ بالا و قطع و وصل زیاد!؟ منم چندبار با شاتل تماس گرفتم گفتم چرا اینجوریه که فایده ای داشت ... سرعت شبانه ام رو هم کم کرده بودند با کلی قطع و وصلی...حالا یا منطقه ما شلوغ شده یا سیاست شاتل این شده...
نهایتا بعد از 6 سال دیگه سرویسم رو تمدید نکردم و از شاتل زدم بیرون و فعلا با اینترنت همراه سر می کنم...
- - - Updated - - -
من 2 مگ اکو داشتم...تا پارسال سرعتم خوب بود و خط رو روی 8 مگ بسته بودند...منتها در چند ماه اخیر اول شده 4 مگ بعد هم همون دو مگ اونم با پینگ بالا و قطع و وصل زیاد!؟ منم چندبار با شاتل تماس گرفتم گفتم چرا اینجوریه که فایده ای داشت ... سرعت شبانه ام رو هم کم کرده بودند با کلی قطع و وصلی...حالا یا منطقه ما شلوغ شده یا سیاست شاتل این شده...
نهایتا بعد از 6 سال دیگه سرویسم رو تمدید نکردم و از شاتل زدم بیرون و فعلا با اینترنت همراه سر می کنم...
- - - Updated - - -
من 2 مگ اکو داشتم...تا پارسال سرعتم خوب بود و خط رو روی 8 مگ بسته بودند...منتها در چند ماه اخیر اول شده 4 مگ بعد هم همون دو مگ اونم با پینگ بالا و قطع و وصل زیاد!؟ منم چندبار با شاتل تماس گرفتم گفتم چرا اینجوریه که فایده ای داشت ... سرعت شبانه ام رو هم کم کرده بودند با کلی قطع و وصلی...حالا یا منطقه ما شلوغ شده یا سیاست شاتل این شده...
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
al pacino_masoud
23-06-2017, 03:13
جشنواره رمضان شاتل سرویس اکو هست؟؟ میشه شاتل لند رو رو این سرویس فعال کرد؟؟
iman2919
23-06-2017, 08:39
جشنواره رمضان شاتل سرویس اکو هست؟؟ میشه شاتل لند رو رو این سرویس فعال کرد؟؟
بله شاتل لند مخصوص سرویس eco هستش!
اقا من چجوری سرویسمو به اکو تغییر بدم از یه طرف این سیستم مزخرفش امکان تغییر انلاین نداره دوما زنگ میزنم پشتیبانی میگه باید با پشتیبانی استان تماس بگیری و اون ساعتی هم که من میگیرم اونا نیستن :| خلاصه بدجور جوش اوردم دیگه
iman2919
25-06-2017, 09:11
اقا من چجوری سرویسمو به اکو تغییر بدم از یه طرف این سیستم مزخرفش امکان تغییر انلاین نداره دوما زنگ میزنم پشتیبانی میگه باید با پشتیبانی استان تماس بگیری و اون ساعتی هم که من میگیرم اونا نیستن :| خلاصه بدجور جوش اوردم دیگه
بهترین و آسون ترین راه رفتن به نمایندگی شهرتون هست!
Bensonw3x
25-06-2017, 13:40
دوستان تا حالا برا کسی همچین مشکلی پیش اومده ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پینگ هر 11 تا پکت یهو میره بالا بدونه اینکه من چیزی دانلود کنم یا کسی به وای فای وصل باشه ، و تو اون لحظه نت به مدت 1 ثانیه قطع میشه و این روند به طور منظم ادامه داره ... آیا به این میگن Packet loss ? چه کنیم...
Gamemaster
25-06-2017, 16:54
چه کنیم...
تعویض شرکت..
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پینگ هر 11 تا پکت یهو میره بالا بدونه اینکه من چیزی دانلود کنم یا کسی به وای فای وصل باشه ، و تو اون لحظه نت به مدت 1 ثانیه قطع میشه و این روند به طور منظم ادامه داره ... آیا به این میگن Packet loss ? چه کنیم...
به این می گن jitter چون بسته در نهایت می رسه ولی تفاوت مدت زمان بسیار زیاد حالتی شبیه سکته را در انتقال دیتا نشون می ده
در packetlost بسته اطلاعاتی اصلا به مقصد نمی رسه و گم میشه و جوابش timeout است
دلایلش خیلی موارد می تونه باشه ( ولی بیشتر یا سخت افزار است )
اول از همه یک باد مودم و تجهیزات شبکه ات رو بگیر ببین مشکل حل میشه یا نهو
مودم رو ریست فکتوری و تنظیم مجدد کن و فقط ان را وصل کن ببین مشکل پابرجا است یا نه.
باز بود سوکت ورودی تلفن رو عوض کن ( برای احتیاط ) و باز بود برو ورودی تلفن به ساختمان انجا هم چک کن ببین بر قرار است یا نه.
اگر جواب نگیری باید زنگ بزنی پشتیبانی بگی کارشناس با مودم بیاد و چک کنی ببینی مشکل با مودم انها هم رخ می ده یا نه - اگر رخ نداد یعنی مودم به احتمال زیاد مشکل پیدا کرده باید عوض بشه.
اگر مشکل همچنان بود بعد از ان برین ورودی تلفن به ساختمان چک کنید و در ادامه هم میره سمت مخابرات و ISP که ببینه چی داره مشکل ایجاد می کنه:n02:. شاید عوض کردن پورت در مرکز مخابراتی مشکل رو حل کنه...(َشاید است )
من سرویسمو درخواست دادم تغییر کنه به محدود و فاکتور جدید هم پرداخت کردم ولی همچنان سرویسم روی نامحدود هست میخوام بدونم از دوره بعدی تغییر میکنه یا از همین الان؟
Bensonw3x
25-06-2017, 18:29
به این می گن jitter چون بسته در نهایت می رسه ولی تفاوت مدت زمان بسیار زیاد حالتی شبیه سکته را در انتقال دیتا نشون می ده
در packetlost بسته اطلاعاتی اصلا به مقصد نمی رسه و گم میشه و جوابش timeout است
دلایلش خیلی موارد می تونه باشه ( ولی بیشتر یا سخت افزار است )
اول از همه یک باد مودم و تجهیزات شبکه ات رو بگیر ببین مشکل حل میشه یا نهو
مودم رو ریست فکتوری و تنظیم مجدد کن و فقط ان را وصل کن ببین مشکل پابرجا است یا نه.
باز بود سوکت ورودی تلفن رو عوض کن ( برای احتیاط ) و باز بود برو ورودی تلفن به ساختمان انجا هم چک کن ببین بر قرار است یا نه.
اگر جواب نگیری باید زنگ بزنی پشتیبانی بگی کارشناس با مودم بیاد و چک کنی ببینی مشکل با مودم انها هم رخ می ده یا نه - اگر رخ نداد یعنی مودم به احتمال زیاد مشکل پیدا کرده باید عوض بشه.
اگر مشکل همچنان بود بعد از ان برین ورودی تلفن به ساختمان چک کنید و در ادامه هم میره سمت مخابرات و ISP که ببینه چی داره مشکل ایجاد می کنه:n02:. شاید عوض کردن پورت در مرکز مخابراتی مشکل رو حل کنه...(َشاید است )
خیلی ممنون از راهنمایی، لازم به ذکر هستش که بگم ما دو تا ایترنت از دو شرکت داریم ، مودم ها یکیش تو اتاق منه یکیش تو حال ... جالب اینجاس هر دو مودم این به این مشکل برخورد کردن...
باز شاتل لند ترکید که :n34:
من میخوام از ارت به اکو تغییر بدم پشتیبانی میگه باید تا پایان قرارداد صبر کرد این چه قانون مسخره ایه اخه من که پول سرویسو دادم تغییر هم باشه باید به ضرر من باشه نه اونا :|
shayan0o21
30-06-2017, 05:17
من میخوام از ارت به اکو تغییر بدم پشتیبانی میگه باید تا پایان قرارداد صبر کرد این چه قانون مسخره ایه اخه من که پول سرویسو دادم تغییر هم باشه باید به ضرر من باشه نه اونا :|
آره دقیقا منم ماه قبل همینجوری کردم تا آخرین روز نشد ولی بعدش اتومات خودش همه چیو درست کرد :n08:
خدایی خیلی ظلمه بیخودی الاف شدیم واسه تغییر سرویس تا پایان دوره امیدوارم چندروز دیگه این محدودیت لعنتی تموم بشه دیگه
ali65509
03-07-2017, 12:06
سلام.دوستان برای خارج خط از رانژه مثل اینکه جدیدا از شرکت قبلی باید کد تخلیه دریاف کنیم .من پرسیدم .یه وقت بیشتر طول نکشه با این کد تخلیه؟
farshad.88
03-07-2017, 13:06
سلام
گویا قراره اینترنت حجمی دیگه تموم شه و فقط نامحدود ارائه بدن. اینجاست که عیار شرکت ها با سرعت مشخص میشه. دیگه قیمت های من در آوردی واسه حجم و شبانه رایگان نخواهد بود. رقابت توی ارائه سرعت بالاتر با قیمت کمتر خواهد بود. این خیلی خوبه. در کل به نفع مشتری میشه تا فروشنده
( البته هنوز در حد حرف هست و معلوم نیست توی چشم انداز چند ساله( یا قرن ) قراره اجرایی بشه !!!! )
mohammad750
04-07-2017, 08:20
سلام
آقا خط من نویز شدیدی داره . وقتی از شرکت برای نصب اومدن گفتن باید از سر خط به مودم وصل کنی تا سرعت کامل و بدون نویز رو در یافت کنی و قول دادن که دوباره برگردن وانجامش بدن ( اما از اون روز 5 روز میگذره وقتی هم که با پشتیبانی تماس میگیرم میپیچونن .....)
کسی میتونه منو راهنمایی کنه ؟؟
اصلا کسی اینکارو کرده؟؟
mohammad750
04-07-2017, 08:26
سلام
آقا خط من نویز شدیدی داره . وقتی از شرکت برای نصب اومدن گفتن باید از سر خط به مودم وصل کنی تا سرعت کامل و بدون نویز رو در یافت کنی و قول دادن که دوباره برگردن وانجامش بدن ( اما از اون روز 5 روز میگذره وقتی هم که با پشتیبانی تماس میگیرم میپیچونن .....)
اصلا کسی اینکارو کرده؟؟
Gamemaster
04-07-2017, 08:39
سلام
اصلا کسی اینکارو کرده؟؟
سلام
خودتون دستبکار شید
به اونا باشه که میگن اصن مشکلی نداره
سلام
چرا من مودمو خاموش روشن میکنم توی قسمت network کارت شبکه ام undefined network میشهو نمیتونم به نت وصل بشم وبرای حل این مشکل مجبورم سیستم ری استارت کنم مشکلش چیه ؟
این هفته کلا قطعی داشتم خط هم نویز نداشته. حالا ببینیم چقدر طور میکشه درست کنند :| معمولا باید صبر کنی خودش درست شه پشتیبانیو اینا زنگ زدن توی این چند سال فایده ای نداشته میدونم زنگ بزنم میگن مودم مستقیم وصل کن بعد از چند دقیقه هم جواب میدن مشکل از مخابراته...
amiry1996
06-07-2017, 16:05
این هفته کلا قطعی داشتم خط هم نویز نداشته. حالا ببینیم چقدر طور میکشه درست کنند :| معمولا باید صبر کنی خودش درست شه پشتیبانیو اینا زنگ زدن توی این چند سال فایده ای نداشته میدونم زنگ بزنم میگن مودم مستقیم وصل کن بعد از چند دقیقه هم جواب میدن مشکل از مخابراته...
منم دو روزه قطعی دارم
سلام
چرا من مودمو خاموش روشن میکنم توی قسمت network کارت شبکه ام undefined network میشهو نمیتونم به نت وصل بشم وبرای حل این مشکل مجبورم سیستم ری استارت کنم مشکلش چیه ؟
فکر کنم باید درایور کارت شبکه رو آپدیت کنی.
black_19_night
07-07-2017, 16:08
مدت هاست تخفیف ویژه ای برای خرید حجم برای مشترکان فعلی نمیزنه
از سال ۸۷ شاتل دارم هیچ وقت اینطور حریص و دست خشک ندیده بودمش
شما چکار می کنید با همین بسته ها و قیمت های بالاش سر می کنید؟
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
مدت هاست تخفیف ویژه ای برای خرید حجم برای مشترکان فعلی نمیزنه
از سال ۸۷ شاتل دارم هیچ وقت اینطور حریص و دست خشک ندیده بودمش
شما چکار می کنید با همین بسته ها و قیمت های بالاش سر می کنید؟
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
پارسال ي ١٠٠ گيگ ٦٠ درصد تخفيف گرفتم
هر چي نياز اضافه داشته باشم نت فورجي ايرانسل ٥ گيگ ٣ تومان يا شبانه سرعت هم عالي
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
babak_gww
10-07-2017, 16:00
دوستانی که بسته ترافیک 5000 گیگ شاتل لند رو خریدند توجه کنید
برای من مدتی بود که زود به زود حجم اصلی اینترنتم تموم میشد ... بعد از کلی چک کردن وایرلس و ... فهمیدم که هر فایلی رو که از شاتللند دانلود میکنم .دقیقا میاد نصف حجمش رو از ترافیک اصلی اینترنتم کسر میکنه ... مثلا اگه یه فایل 1 گیگی دانلود کنم میاد 500 مگابایت از ترافیک اصلیم کم میکنه و 500 مگابایتش رو هم از بسته 5000 گیگه کم میکنه... :n04: کلی هم با پشتیبانی صحبت کردم نتیجه ای نداشت میگن نمی دونیم مشکل چیه... هنوز بلاتکلیفم و کلی هم بیخود پول ترافیک دادم
لطفا شما هم چک کنید ببینید همچین مشکلی هست یا نه؟ :n16:
دوستانی که بسته ترافیک 5000 گیگ شاتل لند رو خریدند توجه کنید
برای من مدتی بود که زود به زود حجم اصلی اینترنتم تموم میشد ... بعد از کلی چک کردن وایرلس و ... فهمیدم که هر فایلی رو که از شاتللند دانلود میکنم .دقیقا میاد نصف حجمش رو از ترافیک اصلی اینترنتم کسر میکنه ... مثلا اگه یه فایل 1 گیگی دانلود کنم میاد 500 مگابایت از ترافیک اصلیم کم میکنه و 500 مگابایتش رو هم از بسته 5000 گیگه کم میکنه... :n04: کلی هم با پشتیبانی صحبت کردم نتیجه ای نداشت میگن نمی دونیم مشکل چیه... هنوز بلاتکلیفم و کلی هم بیخود پول ترافیک دادم
لطفا شما هم چک کنید ببینید همچین مشکلی هست یا نه؟ :n16:
گمون نکنم اینجوری باشه.من خودم کلی از گیم سنترشو آپلود سنترش استفاده میکنم.اینجاهم کلی از دوستان هستند ماشالا ترابایتی از شاتل لند دان میکنند.اگه اونجوریکه شما میگید میبود حتما حجم همه تموم میشدو متوجه میشدند.در اینکه شاتل حجم الکی کم میکنه شکی نیست ولی گمون نکنم از شاتل لند باشه
babak_gww
10-07-2017, 17:55
گمون نکنم اینجوری باشه.من خودم کلی از گیم سنترشو آپلود سنترش استفاده میکنم.اینجاهم کلی از دوستان هستند ماشالا ترابایتی از شاتل لند دان میکنند.اگه اونجوریکه شما میگید میبود حتما حجم همه تموم میشدو متوجه میشدند.در اینکه شاتل حجم الکی کم میکنه شکی نیست ولی گمون نکنم از شاتل لند باشه
برای من هم قبلا اینطوری نبود. ...
الان هم شاید لزوما برای همه اینطور نباشه ... اما من دقیقا چک کردم ... دیسکانکت شدم بعد کانکت و یک فایل 930 مگی دانلود کردم و مجددا دیسکانکت شدم . بعد که چک کردم دقیقا نصفش رو رایگان زده بود و نصفش هم ار تزافیک اصلیم کم کرده بود.
dariushko
10-07-2017, 18:16
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق اعلام وزیر ارتباطات از مرداد ماه امسال، فروش اینترنت به صورت حجمی متوقف میشود و کاربران با خرید اشتراک ثابت میتوانند به صورت نامحدود از اینترنت استفاده کنند.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدابو برقو مجانی کردن بس بود:n09:
در ضمن کسی از سیاست های شاتل در قبال این موضوع اگه تبدیل به دستورالعمل بشه خبر داره اطلاع رسانی کنه !
طبق اعلام وزیر ارتباطات از مرداد ماه امسال، فروش اینترنت به صورت حجمی متوقف میشود و کاربران با خرید اشتراک ثابت میتوانند به صورت نامحدود از اینترنت استفاده کنند.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدابو برقو مجانی کردن بس بود:n09:
در ضمن کسی از سیاست های شاتل در قبال این موضوع اگه تبدیل به دستورالعمل بشه خبر داره اطلاع رسانی کنه !
وقتی «سیاست مصرف مثلاً منصفانه» وجود داره، نامحدود چه معنی میده؟
وقتی حجم اینترنت «نامحدود» تمام شد باید چیکار کنیم؟:n28:
iman2919
10-07-2017, 19:09
دلتون صابون نزنید تکذیب شد:n31:
توی ایران اینترنت نامحدود!!! حتی فکر کردن به این موضوع هم دشوار هست!
دکتر واعظی چند کاره ست و فقط وزیر ارتباطات نیست . اینترنت در اولویت آخر کارهای ایشان است و بیشتر تو کار صنایع و امضای قرارداد با روسیه برای پرتاب ماهواره ست ! این حرف ها رو وقتی زده که خسته بوده ..
فرضا هم باشه ، با سرعت حداکثر 16 مگابیتی adsl هست نه برای Tdlte و تانوما !
mohandes23
10-07-2017, 20:22
نامحدود نخواستیم جهنم.نه پینگ داریم نه محدود درست حسابی نه اپلود درست به چی واقعن باید دل خوش کرد!
Gamemaster
10-07-2017, 20:57
از اول معلوم بود که نمیشه
صرفه جویی کنید در مصرف حجم :n02::n02:
javad_b76
12-07-2017, 01:50
دوستان موقع خرید و ثبت سرویس تو فاکتور هزینه راه اندازی 15 تومان ثبت میشه، هیچ مدله هم نمیشه حذف کرد اینو!؟
باید چه کنیم؟
kahkeshane_2010
12-07-2017, 02:05
بخدا مصخرس بعد 6ماه که محدود گرفته وسرعتم عالی بود تو شبانه امشب حجم 100گیگم تموم شد ونامحدود گرفتم شاتل آرت 3 سرعت دانلودم 50/60 یعنی هر هزارتومان یک کیلوبایت بدوبدو حراجیه 47ت دادم...........مصخرس بااین سرعت وپینگ بالا هیچ کاری نمیشه کرد.
سلام
دوستان شاتل چند وقت یکبار تخفیف میده؟ و معمولا چند درصد هست ؟
من ممصرف زیادی ندارم. مثلا 100 گیگ برای یکسالم بسه
بنظرتون الان فعلا بیست گیگ رو با20% تخفیف بگیرم و منتظر تخفیف های بهتر بمونم؟ یا امیدی نیست همین حالا 100 گیگ 20% بگیرم تا همینم از دستم نرفته؟
sajad-tnt
13-07-2017, 17:00
سلام
بنظرتون الان فعلا بیست گیگ رو با20% تخفیف بگیرم و منتظر تخفیف های بهتر بمونم؟ یا امیدی نیست همین حالا 100 گیگ 20% بگیرم تا همینم از دستم نرفته؟شاتل الان نزدیک یکسال هست که دیگه تخفیف بالای 20% نمیده!...
این تخفیف ها هم معمولا 3/4 ماه یکبار تکرار میشه.
Gamemaster
13-07-2017, 17:30
سلام
بنظرتون الان فعلا بیست گیگ رو با20% تخفیف بگیرم و منتظر تخفیف های بهتر بمونم؟ یا امیدی نیست همین حالا 100 گیگ 20% بگیرم تا همینم از دستم نرفته؟
سلام
هر ۳ماه
دیگه خبری از تخفیفای خوب نیست
همین موضوع باعث شد که خیلیا کوچ کنن
هینو بگیرین تا از کف نرفته
دوستان یه مشکل عجیبی برام پیش اومده
سرویس نامحدود شاتلم محدود شده به 30 و بعد رفتم در گزارشات سایت دیدم وقتی با remote desktop connection سیستم دیگه ای رو چک میکنم حجمی که استفاده میشه رو در سایت شاتل درج میشه!!!
پشتیبانی هم متاسفانه اصلا نمیفهمه من چی میگم و میگه شما دانلود کردید
بطور مثال من الان اگر با برنامه remote desktop کار کنم در عرض یک دقیقه اگر 200 مگ استفاده کنم سایت شاتل این رو درج میکنه! در حالیکه من سرعتم 30 هست و نمیتونم با این سرعت در یک دقیقه 200 مگ دانلود کنم!
با نت لیمیتر هم چک میکنم دقیقا local network استفاده میشه و نه اینترنت
برنامه ی دیگه به جز remote سراغ دارید؟
ashoob72
16-07-2017, 17:47
دوستان من اتفاقی دستم خورد سیم پاور مودمم کنده شد بعد که دوباره کانکت شدم پینگ تو بازی که معمولا 140 هستش شد 95 بعد که دوباره خاموش روشن کردم مودم رو دوباره برگشته به 140 چجوریه که؟ الان هر چقدر خاموش روشن میکنم نمیتونم اون پینگ رو بگیرم
Rahpooyan
17-07-2017, 20:16
شاتل سرویس شبانه رایگان داره یا خیر؟ (سرعت 2 مگ)
ehsanehsan007
17-07-2017, 21:01
دوستان من اتفاقی دستم خورد سیم پاور مودمم کنده شد بعد که دوباره کانکت شدم پینگ تو بازی که معمولا 140 هستش شد 95 بعد که دوباره خاموش روشن کردم مودم رو دوباره برگشته به 140 چجوریه که؟ الان هر چقدر خاموش روشن میکنم نمیتونم اون پینگ رو بگیرم
چون ای پی دینامیکه و داعم تغییر میکنه رو یه سری رنج ای پی ها پینگ پایینتره حتی تو اینترنت همراه
سلام دوستان.
من میخوام از نماوا و شاتل لند استفاده کنم. برای خرید اشتراک از سایت شاتل اقدام کنم؟
sajad-tnt
19-07-2017, 14:24
سلام دوستان.
من میخوام از نماوا و شاتل لند استفاده کنم. برای خرید اشتراک از سایت شاتل اقدام کنم؟
نه داداش شما باید از سایت ناسا بسته رو فعال کنی :D
Sent from mTalk
kahkeshane_2010
19-07-2017, 22:32
دوستان یه مشکل عجیبی برام پیش اومده
سرویس نامحدود شاتلم محدود شده به 30 و بعد رفتم در گزارشات سایت دیدم وقتی با remote desktop connection سیستم دیگه ای رو چک میکنم حجمی که استفاده میشه رو در سایت شاتل درج میشه!!!
پشتیبانی هم متاسفانه اصلا نمیفهمه من چی میگم و میگه شما دانلود کردید
بطور مثال من الان اگر با برنامه remote desktop کار کنم در عرض یک دقیقه اگر 200 مگ استفاده کنم سایت شاتل این رو درج میکنه! در حالیکه من سرعتم 30 هست و نمیتونم با این سرعت در یک دقیقه 200 مگ دانلود کنم!
با نت لیمیتر هم چک میکنم دقیقا local network استفاده میشه و نه اینترنت
برنامه ی دیگه به جز remote سراغ دارید؟
سلام دوست عزیز ازین برنامه استفاده کن عالیه هم نشون میده کیا به وایفایت وصلن چند نفرن هم میتونی ارتباطشون روقطع کنی در حالی که اونا وصلن ومتوجه نمشن این خودش مزیته پشتیبانی هم همه پشیتیبان فنی ی جواب حفظند وکمکی نمیکنند.
این برنامه netcut
Gamemaster
19-07-2017, 22:49
سلام دوستان.
سلام بله از سایت اقدام کنید
sajad-tnt
20-07-2017, 13:18
۱۵ روز اشتراک رایگان نماوا با کد زیر فقط تا ساعت ۳ امروز فعال است.
INSTAGIFT4
Sent from mTalk
iman2919
20-07-2017, 18:35
۱۵ روز اشتراک رایگان نماوا با کد زیر فقط تا ساعت ۳ امروز فعال است.
INSTAGIFT4
Sent from mTalk
دیر رسیدم :n27:
دوستان من سريس ارت 1 دارم
سرعتم به شدت پايين اومده(حد مجاز رو رد نكردم و كلا 5 گيگ استفاده كردم) اوضاع خيلي داغونه حتي سايت هاي داخل كشور رو به زور باز ميكنه ولي وقتي از سرويس هاي كاهش پينگ داخلي استفاده ميكنم خيلي راحت و سريع سايت ها باز ميشه
وضعيت شما چطور هست؟
سرعتم به شدت پايين اومده(حد مجاز رو رد نكردم و كلا 5 گيگ استفاده كردم) اوضاع خيلي داغونه حتي سايت هاي داخل كشور رو به زور باز ميكنه ولي وقتي از سرويس هاي كاهش پينگ داخلي استفاده ميكنم خيلي راحت و سريع سايت ها باز ميشه
وضعيت شما چطور هست؟
shayan0o21
23-07-2017, 10:46
وضعيت شما چطور هست؟
یه عکس از استاتوس مودم بده عزیــز :n03:
mehdinik59
23-07-2017, 15:07
طبق گفته اپراتور، شاتل از ۲ هفته دیگه میخواد TD LTE ارائه بده!
یه عکس از استاتوس مودم بده عزیــز :n03:
این هم وضعیت مودمم دوست عزیز
shayan0o21
24-07-2017, 00:57
این هم وضعیت مودمم دوست عزیز
خط ات که عالیـه فعلا
آرت 1 همون 128 میشه درستـــه؟
اگر اون باشه عادیه روزا خیلی وحشتناکه ولی شبا باز بهتر داشتم 2 3 دوره الان آرت 5 دارم خلاص کردم خودمو گرون هست ولی ارزش رو داشت :n01:
Gamemaster
24-07-2017, 09:10
تعرفه TD شاتل چطوریه؟
George Shelly
24-07-2017, 11:44
سلام .
یه بار اینجا یکی یه پریز معرفی کرد مال نویز گیر خط بود الان هر چی میگردم نیست کسی میدونه چی بود ؟ میخوام سفارش بدم لطفا سریع جواب بدین .
فک کنم از دیجی کالا هم لینک داده بود !
پیداش کردم اینه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
bigbang0661
24-07-2017, 20:30
سلام .
یه بار اینجا یکی یه پریز معرفی کرد مال نویز گیر خط بود الان هر چی میگردم نیست کسی میدونه چی بود ؟ میخوام سفارش بدم لطفا سریع جواب بدین .
فک کنم از دیجی کالا هم لینک داده بود !
پیداش کردم اینه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا خیلی تاثیر داره؟
George Shelly
24-07-2017, 22:11
واقعا خیلی تاثیر داره؟
خودم تازه سفارش دادم بزار بیاد بعد میگم ولی خودت بخر الان xD
javad_b76
25-07-2017, 14:28
از دوستان شاتلی کسی تونسته پهنای باند بالای 16 مگ روی خط بگیره؟؟
اصلا شاتل درخواست بدیم افزایش میدن؟
shayan0o21
25-07-2017, 18:34
از دوستان شاتلی کسی تونسته پهنای باند بالای 16 مگ روی خط بگیره؟؟
اصلا شاتل درخواست بدیم افزایش میدن؟
نه متاسفانه برای من حداکثر 11 مگ شد :n03:
javad_b76
25-07-2017, 19:44
نه متاسفانه برای من حداکثر 11 مگ شد :n03:
من کیفیت خطم به این صورت هست:
Downstream
Upstream
Rate (Kbps):
16382 kbps
1022 kbps
SNR Margin (dB):
17.5
15.3
Attenuation (dB):
16.1
10.3
Output Power (dBm):
19.0
12.0
بنظرتون تا چه ریتی میکشه؟
سلام دوستان
الان قسمت ثبتنام رو چک کردم دیدم بجای دانلود رایگان شبانه , زده ترافیک تشویقی شبانه!!!:eh:
هزینه اضافی هم داره به مبلغ 7هزار تومان !!
کسی خبر داره چطوریه؟ چند گیگ رو شامل میشه این 7تومن:thumbsdow
و اگه امکانش هست یه شرح کوتاهی از وضعیت کنونی سرویستون بدین ببینم شرایط چطوره:rolleye:
shayan0o21
26-07-2017, 17:10
من کیفیت خطم به این صورت هست:
Downstream
Upstream
Rate (Kbps):
16382 kbps
1022 kbps
SNR Margin (dB):
17.5
15.3
Attenuation (dB):
16.1
10.3
Output Power (dBm):
19.0
12.0
بنظرتون تا چه ریتی میکشه؟
تا 16 مگ میکشه عزیز
javad_b76
26-07-2017, 17:23
تا 16 مگ میکشه عزیز
اونو که خودم دیدم زده!
منظورم max rate هست.
ریت فعلیم 16 هست!
اونو که خودم دیدم زده!
منظورم max rate هست.
ریت فعلیم 16 هست!
با همین آپ استریم 1 مگابیت ، تا 20 مگ رو میکشه ولی اگه اگه آپ استریم رو بیاری رو 767 کیلوبیت ، تا 21-22 مگ میکشه....
javad_b76
26-07-2017, 17:35
با همین آپ استریم 1 مگابیت ، تا 20 مگ رو میکشه ولی اگه اگه آپ استریم رو بیاری رو 767 کیلوبیت ، تا 21-22 مگ میکشه....
شاتل که صحبت کردم انجام نمیدن.
شاتل که صحبت کردم انجام نمیدن.
شما سوال کردی که خطت چقد میکشه و من اون پیامو دادم ؛ نپرسیدی که شاتل رو این مقدار ست میکنه یا نه...
شاتل فعلا بیشتر از 16 مگ نمیبنده خطو ؛ البته سرویسای وایرلس و vdsl اش که مخصوص برج ها و مجتمع هاست ، تا 50 مگ خطو باز میذارن.
javad_b76
26-07-2017, 18:13
شما سوال کردی که خطت چقد میکشه و من اون پیامو دادم ؛ نپرسیدی که شاتل رو این مقدار ست میکنه یا نه...
شاتل فعلا بیشتر از 16 مگ نمیبنده خطو ؛ البته سرویسای وایرلس و vdsl اش که مخصوص برج ها و مجتمع هاست ، تا 50 مگ خطو باز میذارن.
بله درسته.
چرا های وب در صورت کشش خط بالای 16 هم میبنده اما اینا نه؟ سیاست مسخره ایی دارن.
samimi.friend
26-07-2017, 18:48
سلام دوستان شاتلی
این چند روز اینترنت شما هم دچار اختلال بوده ؟
shayan0o21
27-07-2017, 15:29
بله درسته.
چرا های وب در صورت کشش خط بالای 16 هم میبنده اما اینا نه؟ سیاست مسخره ایی دارن.
سیاست مسخره نیست تعداد کاربرایی که شاتل داره های وب نداره :n01: بخواد هر کدوم رو بالاتر از این حد ببنده پهنای باند کم میاره:n29:
سلام
دوستان پهنای باند خط من رو 16 مگ بسته بود الان اومده رو 8 مگ زنگ زدم میگه خود سیستم اتوماتیک پهنای باند نسبت به وضعیت مرکز مخابرات کم میکنه یکماه هست اومدم شاتل
میگم کی به حالت قبل برمیگرده میگه معلوم نیست معمولا 2 ماه تا 3 ماه !!!!!
من از شاتل لند حدود 400 گیگ تو یه ماه دانلود کردم ممکنه به خاطر این محدود کرده باشن ؟
برا کسی این وضعیت پیش اومده ؟
من دانلودي نداشتم ولي افت كرده دو سه روزي هست
askhardarknes5
28-07-2017, 14:28
سلام دوستان وقت بخیر.من ساکن مشهدم . میخوام برا خونه نت بگیرم . کاربردم بیشتر بازی انلاین و دانلود و اینستاگرامه . شاتل بگیرم یا صبانت ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
Pedram_mrn
28-07-2017, 16:39
سلام دوستان
الان قسمت ثبتنام رو چک کردم دیدم بجای دانلود رایگان شبانه , زده ترافیک تشویقی شبانه!!!:eh:
هزینه اضافی هم داره به مبلغ 7هزار تومان !!
کسی خبر داره چطوریه؟ چند گیگ رو شامل میشه این 7تومن:thumbsdow
و اگه امکانش هست یه شرح کوتاهی از وضعیت کنونی سرویستون بدین ببینم شرایط چطوره:rolleye:
ماهی ۸ تومن ایناست سرعتت از ۱ تا ۴ از دایل آپ هم بدتر میشه، تقریبا نتت قطع میشه، از ۴ تا ۸ هم اوکی میشه، بستگی به خطتت داره با ۸ مگ شبی ۱۰ ۱۱ گیگ میشه دانلود کرد.
خرید ترافیکش هم خیلی گرونه، تخفیف ۵۰ درصد هم دیگه نمیذاره و ۲۰ درصد هست نهایت تخفیف هاش. این آخری ها هم پینگم خیلی افتضاح شده بود که دیگه جمع کردم رفتم های وب
hellbrain666
28-07-2017, 19:42
چند روزیه سرعت توی روز افت زیادی میکنه پینگ هم گاها میره بالای 180 کسی چنین مشکلی نداره؟
سلام دوستان شاتلی
این چند روز اینترنت شما هم دچار اختلال بوده ؟
من دانلودي نداشتم ولي افت كرده دو سه روزي هست
چند روزیه سرعت توی روز افت زیادی میکنه پینگ هم گاها میره بالای 180 کسی چنین مشکلی نداره؟
برای من معمولا شب ها بعد از 10 افت سرعت رخ می ده ( تو روز رو خبر ندارم چون نیستم خونه:n02:)
+
من تا حالا به تماس برای نظرسنجی وضعیت اینترنت نه برخورد داشتم نه عادت:n13:
این موضوع عادی هست تو شاتل که زنگ بزنن نظر سنجی کنند؟:n27:
shayan0o21
29-07-2017, 23:27
من تا حالا به تماس برای نظرسنجی وضعیت اینترنت نه برخورد داشتم نه عادت:n13:
این موضوع عادی هست تو شاتل که زنگ بزنن نظر سنجی کنند؟:n27:
اگر شهرستــان هستیــد عــادیهه دیــدم من ولی تهران نه :n15:
askhardarknes5
31-07-2017, 11:55
سلام دوستان من میخوام شاتل بگیرم . این افت سرعت شدیدی که اخیرا شبا رخ میده . شماکه تماس گرفتین پشتیبانی چی میگه ؟ درست میشه؟
George Shelly
31-07-2017, 12:20
نرخ های جدید اینترنت مشخص شدمعاون سازمان تنظیم مقررات ارتباطات جزئیات نرخ های جدید اینترنت نامحدود را که اول مردادماه مصوب شد، تشریح کرد و گفت: در این مصوبه برای کم مصرفها نیز بسته اینترنت درنظر گرفته شده است.
به گزارش شریان نیوز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])،به نقل از مهر: معاون سازمان تنظیم مقررات ارتباطات جزئیات نرخ های جدید اینترنت نامحدود را که اول مردادماه مصوب شد، تشریح کرد و گفت: در این مصوبه برای کم مصرفها نیز بسته اینترنت درنظر گرفته شده است.
کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات هفته گذشته در مصوبه ای نحوه ارائه سرویس اینترنت پرسرعت ثابت را از مدل حجمی به سرعت تغییر داد. براساس این مصوبه از این پس اپراتورهای ارائه دهنده خدمات اینترنت ADSL ، فیبرنوری و VDSL باید به تفکیک سرعت مورد تقاضای مشترک به وی سرویس ارائه دهند و خرید اینترنت بر مبنای حجم (گیگ) متوقف می شود.
جدول نرخ های ماهانه اینترنت پرسرعت ثابت
صادق عباسی شاهکوه معاون صدور مجوز سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، مدل جدید ارائه خدمات اینترنت را توضیح داد و گفت: در این مصوبه نرخ های جدید بر مبنای ۶ مدل سرعت اینترنت درنظر گرفته شده است که با توجه به میزان مصرف کاربران ADSL هزینه ماهانه اینترنت برای کاربران کاهش یافته است. در همین حال محدودیت ارائه تکنولوژی نیز برداشته شده است و اپراتورها می توانند متناسب با تقاضای سرعت کاربر به وی اینترنت ADSL ، فیبرنوری و VDSL بدهند.
اعمال نرخ های جدید از اول شهریورماه
وی با بیان اینکه این مصوبه کمتر از یک هفته آینده به اپراتورهای اینترنت ابلاغ می شود، افزود: اپراتورها ظرف مدت یک هفته زمان خواهند داشت تا تعرفه های جدید را برای مشترکانشان اعمال کنند. براین اساس حداکثر از اول شهریورماه، کاربران اینترنت را با سرعت و قیمت متفاوت دریافت خواهند کرد.
عباسی شاهکوه با اشاره به آمادگی زیرساختهای فنی اپراتورهای اینترنت برای ارائه این خدمات، تاکید کرد: در مصوبه مرداد سال ۹۵ موضوع اینترنت غیرحجمی در کنار اینترنت حجمی به تصویب رسیده بود که امسال با حذف اینترنت حجمی و تغییرات جزئی در نرخ های اینترنت غیرحجمی، این مصوبه را بازنگری کردیم.
معاون رگولاتوری با بیان اینکه برمبنای مصوبه جدید، سرویس اینترنت با تعرفه «اتصال محور» ارائه می شود، توضیح داد: در این سرویس، مبنای قیمتگذاری سرعت است و کاربران به جای خرید حجم دانلود، بابت میزان سرعتی که دریافت می کنند هزینه پرداخت خواهند کرد.
وی با توضیح اینکه سرویس اتصال محور به معنای استفاده بی نهایت نیست و برای آن نیز حد درنظر گرفته است، گفت: در دنیا نیز این مدل سرویس به مصرف منصفانه ( Fair Usage Pallsy ) معروف است و کاربر بابت سقف حجم تعریف شده، باید هزینه پرداخت کند.
تفکیک میزان حجم استفاده از اینترنت داخلی و بین الملل
عباسی شاهکوه با بیان اینکه در این مصوبه سرعت اینترنت با دو پارامتر حجم اینترنت برای مصرف بین المللی و داخلی درنظر گرفته شده است، افزود: حجم استفاده از اینترنت داخلی ۲ برابر اینترنت بین الملل تعریف شده که این موضوع با هدف تقویت ترافیک ارتباطات داخل کشور و افزایش میزان محتوای داخلی است.
وی گفت: در این مصوبه اپراتورهای اینترنت مجاز هستند حداکثر تا سقف ۱۰ برابر اینترنت بین الملل نیز به کاربران با همان قیمت مقطوع درنظر گرفته شده و به شرط تامین ظرفیت شبکه انتقال، اینترنت داخلی بدهند. با این تبصره و با هدف افزایش میزان رقابت میان اپراتورها، انتظار داریم میزان استفاده از سرویس های داخلی افزایش چشمگیری یابد.
عباسی شاهکوه تاکید کرد: طبق این مصوبه، در صورتی که فردی ۵ تا ۸ ساعت در روز به طور مداوم هم محتوای داخلی دانلود کند، بازهم حجم مصرفی اش به اتمام نمی رسد. این مصوبه به نفع کاربرانی است که از ویدئو استفاده می کنند.
وی هدف از اجرای این مصوبه را تعریف مدل اقتصادی شبکه ملی اطلاعات عنوان کرد و گفت: حتی برای کاربران این گزینه را نیز قرار داده ایم که بتوانند تقاضا دهند به جای حجم درنظر گرفته شده برای اینترنت بین الملل از حداقل ۲ برابر اینترنت داخلی استفاده کنند. به این معنی که کاربر می تواند به جای ۱۰ گیگابایت حجم اینترنت بین الملل از ۵ گیگابایت آن استفاده کرده و ۵ گیگابایت باقی مانده را با ضریب حداقل ۲ برابر برای اینترنت داخلی استفاده کند. به معنای دیگر کاربر می تواند حجم مصرف سرویس ترکیبی خود شامل اینترنت بین الملل و اینترنت داخلی را تبدیل کند.
بر کیفیت سرعت اینترنت نظارت می شود
معاون رگولاتوری در مورد نحوه نظارت بر ارائه سرویس اینترنت طبق مصوبه جدید نیز به مهر گفت: کنترل سرعت از کنترل حجم راحتتر بوده و کاملا مشخص است. تا پیش از این اپراتورها مجاز بودند که تا میزان یک هشتم سرعت اینترنت کاربر را پایین بیاورند اما در مصوبه جدید این موضوع لغو شده و برای سرعت قابل ارائه به کاربران کف و سقف درنظر گرفته ایم و روی آن نظارت خواهیم داشت.
وی گفت: معمولا حداقل سرعت استفاده کاربران از طریق دانلود و مودم مشخص است و درصورت عدم تطابق سرویس ارائه شده با سرعتی که کاربر درخواست داده است، می تواند به رگولاتوری شکایت خود را ارائه کند.
کاربران به جای ۵۰ هزار تومان ۳۵ هزار تومان پرداخت می کنند
صادق عباسی شاهکوه در مورد تعیین تکلیف مشترکانی که قرارداد آنها تا اول شهریورماه با اپراتورها به اتمام نمی رسد برای استفاده از تعرفه های جدید گفت: قرارداد این مشترکان تا پایان زمان درنظر گرفته شده، ادامه می یابد و اپراتورها ملزم هستند مطابق با همان قرارداد قبلی به کاربر سرویس دهند.
وی توضیح داد: تا پیش از این اینترنت با سرعت ۲ مگابیت برثانیه با حجمی حدود ۱۰ گیگابایت برای استفاده از اینترنت بین الملل حدود ۵۵ هزار تومان در ماه هزینه داشت اما هم اکنون با حدود ۳۵ هزار تومان کاربر می تواند اینترنت با سرعت ۲ تا ۶ مگابیت را در یک ماه مصرف کند.
فقط در مورد این طرح بگم که اگه سقف مصرفو تموم کردید باید حجم بخرید :))
Sent from my SM-J510F using Tapatalk
Gamemaster
31-07-2017, 16:31
این همون نامحدود که بحثش بود یا این کلا یچیزه دیگه؟
این همون نامحدود که بحثش بود یا این کلا یچیزه دیگه؟
همون خیر سرشون:n21:
javad_b76
31-07-2017, 16:45
این الان چه فرقی کرد با طرح های شرکت ها!!؟
یه شرکت میاد 16 مگ میده با فلان گیگ حجم مثلا 40 تومن.
بعدش تموم کنه فلان گیگ حجم رو باید مجددا حجم بخره؟؟ این تفاوتش با اون چیه دقیقا؟؟؟
وی توضیح داد: تا پیش از این اینترنت با سرعت ۲ مگابیت برثانیه با حجمی حدود ۱۰ گیگابایت برای استفاده از اینترنت بین الملل حدود ۵۵ هزار تومان در ماه هزینه داشت اما هم اکنون با حدود ۳۵ هزار تومان کاربر می تواند اینترنت با سرعت ۲ تا ۶ مگابیت را در یک ماه مصرف کند.
دقیقا چجوری حساب کرده؟! همین الان شاتل اینترنت یکماهه با سرعت 2 مگابیت که تا 16 هم بازه با 2 گیگ ترافیک میده 14 تومن. 10 گیگ ترافیک اضافه رو هم میده 24 تومن. پس شد 38 تومن 12 گیگ یکماهه با سرعت 16 مگ که تازه این قیمت ها در صورت خریدن مدت طولانی تر یا خرید ترافیک بیشتر به صورت یکجا کمتر هم میشن. بعد این دوستان میخوان 10 گیگ رو بدن 35 تومن اونم با سرعت حداکثر 6 مگ اسمش رو هم گذاشتن ارزونتر شدن اینترنت؟!!! اینکه مردم رو خر فرض میکنند حتی از این کاراشون هم بدتره. هر سری با هزارجور ترفند و زبون بازی به اسم ارزوتر کردن اینترنت رو گرونتر میکنن دفعه قبل هم همینکار رو کردن
شاتل رو هم برای مثال گفتم ، اکثر ISP ها قیمتاشون همینه بعضی ها مثل های وب که از این هم ارزونتره
سلام دوستان چند روزي بود اينستاگرام خيلي كند باز ميشد و عكس ها و ويدئوها بعضا اصلا بالا نميومد،اما الان ٢ روزه كلا ديگه از كار افتاده ولي با اينترنت همراه اول و ايرانسل هيچ مشكلي نيست،كسي از دوستان اين مشكلو داره؟
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
shayan0o21
01-08-2017, 11:47
سلام دوستان چند روزي بود اينستاگرام خيلي كند باز ميشد و عكس ها و ويدئوها بعضا اصلا بالا نميومد،اما الان ٢ روزه كلا ديگه از كار افتاده ولي با اينترنت همراه اول و ايرانسل هيچ مشكلي نيست،كسي از دوستان اين مشكلو داره؟
سلام عزیــز
سرویس ات آرت هست ؟ سرویس های نامحدوده؟
سلام بله آرت ۶ هست.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
shayan0o21
01-08-2017, 13:08
سلام بله آرت ۶ هست.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
از یه حجم خاصی بیشتر استفاده کردید محدود کردن سرعت رو ( سیاست مسخره:n08:)
باید تا ماه بعد صبر کنید که تمدید کنیدتا برگرده حالت قبل
از یه حجم خاصی بیشتر استفاده کردید محدود کردن سرعت رو ( سیاست مسخره:n08:)
باید تا ماه بعد صبر کنید که تمدید کنیدتا برگرده حالت قبل
ممنونم از شما بابت راهنماييتون
ولي حقيقتش فقط با اينستاگرام مشكل داشتم و تست سرعت عادي هست(البته تو اين حدود ١/٥ سالي كه از آرت ٦ و ٧ استفاده كردم تا الان محدوديت رو تجربه نكردم خدارو شكر)
در مورد مشكلم هم نميدونم ربطي داره يا نه ولي الان كه ديدم ورژن جديد داده بيرون اينستاگرام و آپديت كردم مشكل رفع شده،حداقل فعلا{گرچه روي ورژن قبل هم فقط با شاتل مشكل داشتم و با نت همراه اول و ايرانسل موردي نبود}
بازم ممنون
George Shelly
02-08-2017, 10:30
تعرفه جدید اینترنت نامحدود ( کلاهبرداری نامحدود) اعلام شد!
معاون بررسیهای فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با تاکید بر عرضه اینترنت با سیاست مصرف منصفانه و ارائه سرعت حداقل ۵۱۲ کیلوبیت بر ثانیه گفت: اپراتورها بسته به شرایط و در حوزه رقابتی میتوانند اینترنت داخلی را تا ۱۰ برابر حدود تعیینشده ارائه دهند.
صادق عباسی شاهکوه با اشاره به ارائه اینترنت بر مبنای سرعت به جای حجم گفت: تاکنون اینترنت در بخش ثابت و ADSL به این شکل بود که مردم حجم خریداری میکردند و برای هر گیگابایت ۳۰۰۰ تومان میدادند که البته با افزایش حجم این قیمت کاهش مییافت. این سیاست اکنون تغییر کرده و از این پس به جای اینکه افراد حجم خریداری کنند، سرعت را خریداری میکنند.
وی درباره نحوه تعرفه اینترنت اظهار کرد: کاربران ماهانه ۱۰ گیگابایت اینترنت بینالملل و دو برابر آن اینترنت داخلی خواهند داشت. هزینه اینترنت تا دو مگابیت ۲۰ هزار تومان، از ۲ تا ۶ مگابیت ۳۵ هزار تومان، از شش تا حدود ۲۰ مگ ۵۰ هزار تومان است. برای کسانی که در حال حاضر مصرف پایین دارند، برای اینکه احساس گران شدن نکنند، نیز سطح ۱۰ هزار تومانی تعریف کردی l که شامل ۳ گیگابایت اینترنت بینالملل و ۶ گیگابایت داخلی است.
معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درباره اینترنت ارائهشده توسط فیبر نوری و سرعتهای بالای ۱۶ مگابیت بر ثانیه نیز بیان کرد: در جهت تقویت شبکه ملی اطلاعات، قیمتگذاری آن به نحوی است که برای اینترنت داخل نصف اینترنت بینالملل تمام میشود. در سرعت ۲۰ مگابیت در ثانیه حجم ۵۰ و ۱۰۰ گیگابایت برای اینترنت بینالملل و داخل است. سرعت ۵۰ مگابیت در ثانیه نیز دارای ۷۰ و ۱۴۰ گیگابایت برای اینترنت بینالملل و داخل است.
جدول قیمتهای ارائه اینترنت بر مبنای مصوبه سازمان تنظیم مقررات به صورت زیر است.
*طبق اظهارات عباسی شاهکوه، اپراتورهای ارائهدهنده اینترنت میتوانند برای رقابت، حجم مصرفی اینترنت داخلی را تا ۱۰ برابر و اینترنت بینالملل را تا دو برابر این حدود تعیینشده ارائه دهند.
سیاست مصرف منصفانه و نه اینترنت بینهایت
عباسی شاهکوه درباره سیاست مصرف منصفانه (Fair Usage Policy) توضیح داد: در دنیا متداول است وقتی در بخش ثابت سرعت را میفروشند، یک محدودیت هم قرار میدهند و اینترنت واقعا نامحدود نیست، زیرا ممکن است یک مشترک دائما دانلود و شبکه را اشغال کند. به همین دلیل یک حد را قرار داده که اصطلاحا به آن مصرف منصفانه میگویند. به این معنا که اگرچه سرعت را خریدید، اما تا یک حد میتوانید با همان سرعت دانلود کنید. پس از آن یا سرعت را محدود و یا هزینه حجم اضافه را دریافت میکنند.
وی ادامه داد: ما از مدل دوم استفاده کردیم. بدین ترتیب که کاربران باید برای مصرف اضافه جداگانه حجم بخرند. البته مصرف متداول بیشتر از این نمیشود. قیمت حجم اضافه نیز تقریبا مانند گذشته و حدود ۳۰۰۰ تومان برای هر گیگابایت اضافه در اینترنت بینالملل و از ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ تومان برای اینترنت داخلی است. همچنین در حجم اضافه میتواند هر قیمتی که برای اینترنت داخل وجود دارد، یکدهم میشود و برای اینترنت بینالملل میتواند ۴۰ درصد پایینتر باشد.
اپراتورها مجازند تا ۱۰ برابر حجم تعیینشده بروند
معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با بیان اینکه اپراتورها این اجازه را دارند که از ۲۰ گیگ تا ۲۰۰ گیگ هم بروند، گفت: با ۲۰۰ گیگابایت اینترنت ماهانه برای سرعت ۲ مگابیت در ثانیه، میتوان در روز یکسره تا ۸ ساعت فیلم دانلود کرد و حتی به تماشای تلویزیون آنلاین پرداخت بدون اینکه حجم تمام شود. البته در اینترنت داخلی زیرا مصرف حجم بالا معمولا برای اینترنت داخل است و طراحی شبکه ملی اطلاعات هم برای اینترنت داخل است.
عباسی شاهکوه با تاکید بر شرایط رقابتی بین اپراتورها برای ارائه حجم اینترنت بیان کرد: اپراتورها بسته به شرایط و در حوزه رقابتی میتوانند اینترنت داخلی را تا ۱۰ برابر این حد تعیینشده ارائه دهند. اینترنت بینالملل نیز اجازه دارد تا دو برابر افزایش یابد. به مرور که انتقال افزایش پیدا میکند اطمینان داریم که اپراتورها حجم را بیشتر از این مقدار خواهند داد، کما اینکه در حال حاضر بعضی اپراتورها هستند که تا ۱۰۰ گیگابایت اینترنت میدهند.
سرعت فیبر نوری تا ۵۰ مگابیت بر ثانیه
وی با اشاره به تعرفهگذاری برای اینترنت بر مبنای فیبر نوری، بیان کرد: مخابرات میتواند در سراسر کشور روی فیبر نوری کار کند و در حال حاضر فیبر نوری را در بعضی از شهرها واگذار کرده است. اپراتور ایرانیاننت نیز روی فیبر نوری کار میکند. ایرانیاننت قبلا دوره حفاظت داشت که حفاظت سراسری آن هماکنون تمام شده و به هشت شهر بزرگ رسیده است. بنابراین سایر FCP ها نیز مجاز هستند در خارج از این هشت شهر بزرگ به حوزه فیبر نوری وارد شوند.
معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با بیان اینکه برای فناوریهای مختلف، تعرفهگذاری شده است، افزود: تعرفههای قبلی همه بر اساس ADSL بود که معمولا تا ۱۶ مگابیت در ثانیه سرعت داشت. ما سرعتهای بالاتر را نیز در این طرح خود تعریف کردیم. ممکن است در آینده بعد از ADSL، VDSL بیاید که اپراتورها اکنون روی آن کار میکنند و یا ممکن است فیبر نوری واگذار شود که تا سرعت ۵۰ مگابیت در ثانیه را نیز پوشش میدهد.
زمان اجرایی شدن مصوبه پایان مرداد
عباسی شاهکوه درباره زمان اجرایی شدن این مصوبه از طرف اپراتورهای ارائهدهنده اینترنت اظهار کرد: این تعرفهها نهایتا تا آخر هفته ابلاغ میشود. همچنین ظرف یک هفته پس از ابلاغ اپراتورها باید آن را اجرایی کنند. بنابراین این طرح نهایتا تا پایان مرداد اجرایی خواهد شد.
وی با بیان اینکه اعمال حداقل سرعت پیش از این وجود نداشت، گفت: اکنون در چنین شرایطی که اینترنت داخلی ما بیشتر به مردم عرضه میشود، اپراتورها مجاز نیستند سرعت کمتر از ۵۱۲ کیلوبیت بر ثانیه ارائه دهند. تاکید ما روی سرویسهای داخلی است که امیدواریم با کیفیت و سرعت بیشتری به مردم ارائه شود و انگیزهای برای اپراتورها باشد که سرویسهای داخلی را افزایش دهند تا شبکه ملی اطلاعات به نحو مناسبی در اختیار مردم قرار گیرد.
معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با بیان اینکه در هر مدلی ممکن است تخلف یا خطا اتفاق بیفتد، خاطرنشان کرد: با وجود این، نظارت بر سرعت از نظارت بر حجم آسانتر و اجراییتر است. البته بیشتر خود کاربران باید این نظارت را انجام دهند. بنابراین کاربران در صورت مشاهده تخلف میتوانند ابتدا به اپراتور ارجاع داده و اگر نتیجه نداد به رگولاتوری شکایت کنند.
Gamemaster
02-08-2017, 15:35
چرا سرعتا اینقدر کم شده
هم از طرح جدید رونمایی شد
بیت ریت خط کاهش پیدا کرد :n27:
| SoRoush 8K |
03-08-2017, 08:02
نمیدونم اینا مارو خر فرض کردن یا خودشون انقد خرن ؟؟
مخابرات با اون مخابرات بودنش تخفیف میذاره ۲۰ گیگ ۶ تومن !!!!
بعد اینا میان تخفیف میذارن ۲۰درصد!! اختلاف قیمت اصلی بسته ۲۰ گیگی با تخفیف ۲۰ درصدش میبینی کلا ۱۰-۱۵ تومنه ! -__- ملت اعتراض میکنن میگن طبق مصوبه هیچ ISP ای نمیتونه بیشتر از این مقدار تخفیف بده !!!!
شاتل کلا مشتریای قدیمیشو ول کرده فقط چسبیده به جذب مشتری جدید با اون طرحای ویژشون
این شاتل لند نمیشد همین امروز میرفتم پارس آنلاین میگرفتم.
همین شاتل لند رو برندارن
حداقل فیلم و سریال میشه راحت دانلود کرد
MR.MAHMOOD
03-08-2017, 12:46
نمیدونم اینا مارو خر فرض کردن یا خودشون انقد خرن ؟؟
مخابرات با اون مخابرات بودنش تخفیف میذاره ۲۰ گیگ ۶ تومن !!!!
بعد اینا میان تخفیف میذارن ۲۰درصد!! اختلاف قیمت اصلی بسته ۲۰ گیگی با تخفیف ۲۰ درصدش میبینی کلا ۱۰-۱۵ تومنه ! -__- ملت اعتراض میکنن میگن طبق مصوبه هیچ ISP ای نمیتونه بیشتر از این مقدار تخفیف بده !!!!
شاتل کلا مشتریای قدیمیشو ول کرده فقط چسبیده به جذب مشتری جدید با اون طرحای ویژشون
این شاتل لند نمیشد همین امروز میرفتم پارس آنلاین میگرفتم.
واسه من یه ماه دیگه یکساله جشنوارم تموم میشه واسه همین این جشنواره جدید که گذاشتن یه دو ساله 120 گیگ با یه خط دیگه ثبت نام کردم اون اولی تموم شد درخواست جمع اوریش رو میدم با این خط جدید دیگه استفاده میکنم دوباره 2 ساله دیگه همین کارو تکرار میکنم اینجوری من راضیم خدا هم راضیه:n02:
این جشنواره شبانه رایگان داره؟
سرعت شبانه شاتل خوبه ؟
بعد من چندین سال دارم نت نامحدود مخابرات استفاده میکنم از اولم همین رو داشتم میارزه بیام شاتل با این جشنواره ؟
این جشنواره شبانه رایگان داره؟
سرعت شبانه شاتل خوبه ؟
بعد من چندین سال دارم نت نامحدود مخابرات استفاده میکنم از اولم همین رو داشتم میارزه بیام شاتل با این جشنواره ؟
نامحدود رو ول نکن که از دستت رفته
درود. اول میخوام بپرسم که شاتل وبگردیش چطور هست بعد طرح های جشنواره که مثلا زده 1-16 مگ چه سرعتی رو حدودا بهت میده؟ اون سرویس نماوا هیچ حجمی ازت کم نمیکنه و بدون لگ پخش میشن؟ در پایان اینکه شاتل لند روی همه سرویس های شاتل هست یا بعضیهاش مثلا همین جشنواره داره؟
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
rahman0158
05-08-2017, 10:20
سلام از دوستان کسی جشنواره تابستونه گرفته . سرعت سرور خارجی مثل جشنواره های قبل روی 4 مگابیت محدود نیست ؟؟
iman2919
05-08-2017, 11:42
درود. اول میخوام بپرسم که شاتل وبگردیش چطور هست بعد طرح های جشنواره که مثلا زده 1-16 مگ چه سرعتی رو حدودا بهت میده؟ اون سرویس نماوا هیچ حجمی ازت کم نمیکنه و بدون لگ پخش میشن؟ در پایان اینکه شاتل لند روی همه سرویس های شاتل هست یا بعضیهاش مثلا همین جشنواره داره؟
درود
وبگردی عالیه و مشکلی در لود کردن صفحه ها نیست!
سرعت تا 16 مگابیت باز هست و بستگی به کشش خط شما!
نماوا حجمی کم نمیکنه و اگر خط شما تا 9 مگابیت یا بالاتر کشش داشته باشه با بهترین کیفیت و بدون لگ میتونید فیلم تماشا کنید!
شاتل لند فقط روی سرویس های اکو فعال میشه!
rahman0158
05-08-2017, 17:19
من که رفتم شاتل 200 گیگ 18 ماهه فقط 100 هزار تومن :n10:
and-roid2
05-08-2017, 17:33
دوست عزیز این سرویسو چطور تهیه کردید؟
سایت شاتل چنین سرویسی پیدا نکردم از قسمت جشنواره های فروش!
rahman0158
05-08-2017, 17:36
دوست عزیز این سرویسو چطور تهیه کردید؟
سایت شاتل چنین سرویسی پیدا نکردم از قسمت جشنواره های فروش!
نماینده شهر.
هنوز یکماه نشده شاتل راه انداختم پهنای باند رو از 16 مگ اوردن رو 8 مگ زنگ زدم میگن فعلا 128 رو گذاشتم رو 8 مگ !!
برا کسی دیگه هم اینکارو کردن ؟
mohammadali1364
05-08-2017, 18:45
سرعت منم آوردن پایین:n34:
mohammadFC
05-08-2017, 19:54
شبانه هم داره این؟
rahman0158
06-08-2017, 09:03
شبانه هم داره این؟
خیر دوست عزیز
ESTEGHLAL 67
09-08-2017, 09:28
دوستان من میخوام از شاتل سرویس بگیرم
اول اینکه از سرویس های ارت بگیرم تا چه حد میشه دانلود کرد و بعد از اون سرعت تا چه مقدار افت پیدا میکنه
دوم اگه سرویس Eco بگیرم از سایت شاتل لند دانلود رایگان هست ؟ یا به صورت نیم بها محاسبه میشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید .:n40:
iman2919
09-08-2017, 11:24
دوستان من میخوام از شاتل سرویس بگیرم
اول اینکه از سرویس های ارت بگیرم تا چه حد میشه دانلود کرد و بعد از اون سرعت تا چه مقدار افت پیدا میکنه
دوم اگه سرویس Eco بگیرم از سایت شاتل لند دانلود رایگان هست ؟ یا به صورت نیم بها محاسبه میشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید .:n40:
این تصویر کل سرویسهای ارت با قیمت و حجم دانلود که معمولا تا 5 یا 10 گیگ هم بیشتر میتونید دانلود کنید که بعد از اون سرعت محدود میشه!
سرویس eco بگیرین باید بسته شاتل لند هم خریداری کنید که بتونید رایگان دانلود کنید از شاتل لند
سلام
کسی از تعرفه های اینترنت شاتل موبایل خبر داره ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
iman2919
11-08-2017, 10:59
سلام
کسی از تعرفه های اینترنت شاتل موبایل خبر داره ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هنوز سیم کارت به صورت تجاری عرضه نشده و تعرفه ها اعلام نشده و مشخص نیست!
کسی اینجا IP STATIC گرفته ؟ خودشون یه IP شانسی میزارن یا میتونم درخواست IP یا مسیر مشخصی بدم ؟
دیشب پینگم زیر ۱۰۰ بود با اروپا ولی بعد ریست شدن IP و مودم باز رفت بالا :/
به طور عجیبی بدون اینکه زیاد دانلود کنم سرویس آرت 3 سرعتش خورده زمین.... هیچ کاری نمیشه کرد.... تازه چن روز پیش هم شارژ کردم نمیشه هم تا سر دوره عوض کرد...
سلام دوستان شبانه شاتل چطوری ارزش داهره بگیرم یا شاتلند بگیرم؟
از ساعت چند تتا چند رایگانه و اینکه سرعت رو محدود میکنن یا نه و سقف دانلود چند گیگ میباشد؟
Gamemaster
12-08-2017, 20:37
سلام دوستان شبانه شاتل چطوری ارزش داهره بگیرم یا شاتلند بگیرم؟
از ساعت چند تتا چند رایگانه و اینکه سرعت رو محدود میکنن یا نه و سقف دانلود چند گیگ میباشد؟
بله محدود میکنن به حدی که صفه هم باز نمیشه
شاتلند بگیرین
Bensonw3x
13-08-2017, 15:30
سایت شاتل لند برای شما هم باز نمیشه؟
sajad-tnt
13-08-2017, 16:25
هم سایت باز نمیشه هم از صبح تا الان بالای 10 بار اینترنتم قطع شده ...
:n29:
من الان از های وب سرویس میگیرم
ماهانه یه بسته ۱۲تومنی میگیدم با ۴تا فشفشه ۸تومنی که جمعا میشه حدود ۵۰ت با حجمی برابر با ۴۰گیگ
سرعت دانلودم حدودا ۸۰۰
چون کم وبیش دانلود هم دارم نمیصرفه با های وب از شاتل لند راحت میشه نامحدود دانلود کرد بهتره
.....
حالا سوال اینه شاتل هم چیزی مث فشفشه داره؟
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
iman2919
14-08-2017, 07:13
ماهانه یه بسته ۱۲تومنی میگیدم با ۴تا فشفشه ۸تومنی که جمعا میشه حدود ۵۰ت با حجمی برابر با ۴۰گیگ
سرعت دانلودم حدودا ۸۰۰
چون کم وبیش دانلود هم دارم نمیصرفه با های وب از شاتل لند راحت میشه نامحدود دانلود کرد بهتره
.....
نه نداره!!
Gamemaster
14-08-2017, 09:10
سرعت دانلودم حدودا ۸۰۰
.....
همون های وب بمونید
شاتل از این طرحها نداره
هم سایت باز نمیشه هم از صبح تا الان بالای 10 بار اینترنتم قطع شده ...
:n29:
امروز هم مثل دیروزه
sajad-tnt
14-08-2017, 13:07
امروز هم مثل دیروزه
الان برای من درست شده هم سایت بالا میاد و هم ریموت میکنه.
اگه هنوز مشکل دارید یک بار TCP رو با فرمان زیر ریست کنید و سپس مودم رو خاموش/روشن کنید.
Windows+R رو بزنید داخل Run متن netsh int ip reset resetlog.txt رو بنویسید و اینتر بزنید.
دوستان وضعیت پینگ خارجی شاتل خوب هست؟
برای بازی انلاین با ps4 میخواستم شاتل بگیرم
دوستان وضعیت پینگ خارجی شاتل خوب هست؟
برای بازی انلاین با ps4 میخواستم شاتل بگیرم
من ندارم ولی دوستم داره ، از 90 تا 150 متغیر هست پینگ خارجی . البته باید بگید سرویس گیم براتون فعال کنند . برای اینکار کیفیت خطی که دارید باید خوب باشه( مثلا الان بتونه حداقل 2مگ رو داشته باشه )
اینم از پینگ شاتل !!!!!!!!!!!!
George Shelly
15-08-2017, 16:10
تو دیگه تهشی !!!!!!!!:n02::n04:
| SoRoush 8K |
15-08-2017, 19:11
منم چن روز پیش اینجوری شده بود !!!
بعد مثلا کم شد شد 280 ! به پشتیبانی میگم میگه پینگ تا 300 طبیعیه !!!! :||||||||||||||||
یه بارم پینگم 190 بود گفت تا 200 طبیعیه !!!!
کلا هرچی بگی میگن طبیعیه ما ایرادی نمیبینیم
یارو وقتی گفت 300 طبیعیه عصبانی شدم گفتم شما اصلا گیم آنلاین و پینگ حالیتون هست که چه کوفتیه رفتی اونجا نشستی ؟؟؟
گفت مودب باشین منم گفتم گ* نخور قطع کردم چتو :n02:
mohandes23
15-08-2017, 19:24
خدا صبر بهت بده!
پینگ ما که خوب هست تو یک هفته دوبار گرفتم ثابت هم بوده. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
George Shelly
16-08-2017, 09:04
پینگ ما که خوب هست تو یک هفته دوبار گرفتم ثابت هم بوده. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هاهاهاها این پینگ داخلیه مهم خارجیه!!!!!!!!!!!:n08::n02::n04::n19:
منم چن روز پیش اینجوری شده بود !!!
بعد مثلا کم شد شد 280 ! به پشتیبانی میگم میگه پینگ تا 300 طبیعیه !!!! :||||||||||||||||
یه بارم پینگم 190 بود گفت تا 200 طبیعیه !!!!
کلا هرچی بگی میگن طبیعیه ما ایرادی نمیبینیم
یارو وقتی گفت 300 طبیعیه عصبانی شدم گفتم شما اصلا گیم آنلاین و پینگ حالیتون هست که چه کوفتیه رفتی اونجا نشستی ؟؟؟
گفت مودب باشین منم گفتم گ* نخور قطع کردم چتو :n02:
کلا سیاست پشتیبانی شاتل بر دو کلمه استوار است یک بگن طبیعیه دو انکار کنند. یعنی شما هر مشکلی رو عنوان کنی یا میگن چه خوب اینکه طبیعیه یا کلا وجود مشکل رو انکار میکنند میگن اصلا چنین چیزی وجود نداره! ظاهرا بعد سالها هنوز تغییر نکردن. من سالها پیش مشترک شاتل بودم اونزمان سر ساعت یک شب که ساعت رایگان بود چنان سرعت رو محدود میکردند که وارد یاهو مسنجر که اون موقع ها باب بود نمیتونستی بشی یعنی عملا نت تعطیل. هرچقدر هم تماس میگرفتم پشتیبانی خوب برخورد میکردند بظاهر مشکل رو بررسی و یک ساعتی هم پای تلفن بودی اما آخر سر میگفتند هیچ مشکلی در خط شما وجود نداره همه چیز طبیعیه و محدود نشده سرعت هم خوبه! میگفتم پس چرا نمیتونم یه یاهو رو لاگین کنم میگفت اونش دیگه ما نمیدونیم مشکل خودته! طوری ما رو بخودمون شک انداختند که حتی ویندوز هم عوض کردم گفتم شاید کامپیوترم خرابه! دیدم نخیر نهایت پاشدم حضوری رفتم دفتر مرکزیشون پیش مدیرش اول کارشان فنیش رو خواست اونهم بحساب خودش بررسی کرد و گفت هیچ مشکلی وجود نداره! منهم دیگه عصبی شدم زدم سیم آخر دادو بیداد که مسخرم کردید من نمیتونم از اینترنی که خریدم استفاده کنم شما میگید مشکلی وجود نداره! کار میخواست به پلیس 110 بکشه آخر کار مدیره با یدونه سر رسید شاتل و یک کارت اینترنت هدیه 250 ساعته خرمون کرد گفت شبها با کارت دایلاپ کانکت بشو. هیچی دیگه تا پایان سرویس شبها با دایلاپ نت میرفتیم که از adsl خیلی بهتر بود حداقل لاگین میشد. بعد هم دیگه سرویس رو تمدید نکردم رفتم شرکت دیگه تا اخیرا که دوباره برگشتم شاتل فعلا اوضاع خوبه امیدوارم همینطور بمونه و نیازی به پشتیبانی پیدا نکنم.
italodance
16-08-2017, 09:29
افتضاحه :n21:
هاهاهاها این پینگ داخلیه مهم خارجیه!!!!!!!!!!!:n08::n02::n04::n19:
خارجیش هم زیاد بد نیست
لندن و فرانکفورت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saeeddeeas
16-08-2017, 15:19
اینجا شاتل وایرلس راه اندازی کرده از کجا میشه تعرفه های وایرلسشو دید؟
and-roid2
16-08-2017, 15:58
اینجا شاتل وایرلس راه اندازی کرده از کجا میشه تعرفه های وایرلسشو دید؟
تعرفه هاش مثل تعرفه های Adsl هست.
فقط ممکنه بسته به سیاست هر شهر بعضی بسته ها رو ارائه ندن و یکساله مجبور باشی تهیه کنی
جهت اطلاع دقیقتر با نمایندگی شهرت تماس بگیر 1525
دوستان شبا با لود محتوا در تلگرام مشکل ندارید؟ کلا برای من شبها تلگرام شدیدا افت سرعت پیدا میکنه :(
iman2919
20-08-2017, 11:53
دوستان شبا با لود محتوا در تلگرام مشکل ندارید؟ کلا برای من شبها تلگرام شدیدا افت سرعت پیدا میکنه :(
2 روز بود که برای منم سرعت تلگرام کند شده!
البته الان تست کردم خوب شده!
سلام
چرا سرعت شبانه من از ساعت 1 تا 3 محدوده و از 3 ببعد مثل سرعت روزانه هست ؟
مشکل چیه ؟ راه حل دور زدن محدودیت چیه ؟
Gamemaster
21-08-2017, 08:35
احتمالا تو اون بازه کاربر زیادتره
یا اینکه زیاد دان داشتید محدودتون کردن
سلام
چرا سرعت شبانه من از ساعت 1 تا 3 محدوده و از 3 ببعد مثل سرعت روزانه هست ؟
مشکل چیه ؟ راه حل دور زدن محدودیت چیه ؟
در صورتی که در تایم شبانه زیاد دانلود کنید(مثلا چند شب پشت سر هم دانلود داشته باشید) سرعت شبانتون محدود میشه که این محدودیت به صورت پلکانی هست یعنی ابتدا از ساعت 1 تا 3 محدود میشه و در صورت دانلود بیشتر تعداد ساعات محدودیت افزایش پیدا میکنه. البته من تا حالا ندیدم کسی بیشتر از همون ساعت 3 محدود شده باشه.
در صورتی که در تایم شبانه زیاد دانلود کنید(مثلا چند شب پشت سر هم دانلود داشته باشید) سرعت شبانتون محدود میشه که این محدودیت به صورت پلکانی هست یعنی ابتدا از ساعت 1 تا 3 محدود میشه و در صورت دانلود بیشتر تعداد ساعات محدودیت افزایش پیدا میکنه. البته من تا حالا ندیدم کسی بیشتر از همون ساعت 3 محدود شده باشه.
چه قوانین مسخره ای
خوب ما شاید کارمون این باشه که هر شب دانلود کنیم ؟ باید چکار کنیم
sajad-tnt
23-08-2017, 09:28
از صبح نمیتونم وارد پنل بشم...کسی این مشکل رو داره؟.
Sent from mTalk
از صبح نمیتونم وارد پنل بشم...کسی این مشکل رو داره؟.
Sent from mTalk
آره
یکی دو روزی هستند مشکل داره
sajad-tnt
23-08-2017, 10:25
الان من حجمم تموم شده، چطوری حجم بگیرم؟.
دیگه شاتل گندش رو دراورده ... این چه وضعشه...
Sent from mTalk
الان من حجمم تموم شده، چطوری حجم بگیرم؟.
دیگه شاتل گندش رو دراورده ... این چه وضعشه...
Sent from mTalk
با اپ موبایل البته اونم فکر کنم قطع
یا رنگ بزن پشتیبانی
jojonice
23-08-2017, 14:58
سلام
دوستان یه سوالی الان چند روزه وقتی با v p کانکت میشود حجم اینترنت خیلی مصرف میشود مثلا تا کانکت میشود اینقدر از خط مصرف میشود که نمیشه حتی یه صفحه لود کرد با جند تا v p دیگه هم امتحان کردم و همین مشکل است آیا مال شما هم همینطوره ؟
ممنون
سلام
دوستان یه سوالی الان چند روزه وقتی با v p کانکت میشود حجم اینترنت خیلی مصرف میشود مثلا تا کانکت میشود اینقدر از خط مصرف میشود که نمیشه حتی یه صفحه لود کرد با جند تا v p دیگه هم امتحان کردم و همین مشکل است آیا مال شما هم همینطوره ؟
ممنون
فعلا که نه
هات اسپات شیلد
jojonice
23-08-2017, 21:29
اصلا نمیشوداستفاده کرد تا کانکت میشود تمام اینترنت استفاده میشود حتا با hot spot
alireza3dshadow
24-08-2017, 00:31
به طور عجیبی بدون اینکه زیاد دانلود کنم سرویس آرت 3 سرعتش خورده زمین.... هیچ کاری نمیشه کرد.... تازه چن روز پیش هم شارژ کردم نمیشه هم تا سر دوره عوض کرد...
ماله من امشب دوره اش تمدید شد سرعت شده 16 کیلو بیت !!! قبل اینکه تمدید کن 60-70 کیلوبایت میداد
بیخود تمدید کردم
اصلا نمیشوداستفاده کرد تا کانکت میشود تمام اینترنت استفاده میشود حتا با hot spot
شما مشکلت چیز دیگست شاید آپدیتی در گوشی یا سیستمی که وصل میشید هست که فقط با vَp به سرورش وصل میشه چون منهم 24 ساعته استفاده میکنم و مشکل شمارو ندارم.
سلام
الان حدود 10 روزه که در طول شبانه روز مرتب اینترنت قطع و وصل میشه ، یعنی چه بخوام با تلگرام کار کنم و چه وبگردی ، همین مشکل رو دارم.
با پشتیبانی تماس گرفتم ، میگه سرویس ایننرنت مشکلی نداره و شاید مشکل از خطتون هست!
این مشخصات خط ؛ به نظر شما مشکلی هست؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] n.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MMDFullHD
27-08-2017, 13:08
سلام
الان حدود 10 روزه که در طول شبانه روز مرتب اینترنت قطع و وصل میشه ، یعنی چه بخوام با تلگرام کار کنم و چه وبگردی ، همین مشکل رو دارم.
با پشتیبانی تماس گرفتم ، میگه سرویس ایننرنت مشکلی نداره و شاید مشکل از خطتون هست!
این مشخصات خط ؛ به نظر شما مشکلی هست؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] n.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اتصالات رو چک کنید نویز زیادی رو دانلود دارین
از سر در چک کنید که خونه مشکلی نداشته باشه
اگر همچنان مشکل قطعی وجود داشت با شاتل تماس بگیر پورت رو برات عوض کنن
momo1364
27-08-2017, 22:11
اقا این طرح یکساله خوبه بیام شاتل؟ برا مغازم.ماهی 7100 تومن.یه سال 60 گیگ
اقا این طرح یکساله خوبه بیام شاتل؟ برا مغازم.ماهی 7100 تومن.یه سال 60 گیگ
خوبه که قیمت مناسبی داره سرعتی هم که با این طرح ها میدن عالیه فکر میکنم شش ماه هم اشتراک نماوا روش هست
MMDFullHD
28-08-2017, 15:56
خوبه که قیمت مناسبی داره سرعتی هم که با این طرح ها میدن عالیه فکر میکنم شش ماه هم اشتراک نماوا روش هست
دقیقا بنده هم تازه میخوام بیام رو شاتل ۲۴ ماهش عالیه
فقط این طرح که داره حجم رو برای هر ماه تقسیم نمیکنه؟
سرعت خارجیش محدودیت داره؟ رو چ حوالی میچرخه؟
misam5526
28-08-2017, 16:10
جشنواره های شاتل بسته به شهر میتونه فرق کنه و گاهی شهرهایی که مشترک کمتری داره، نمایندگی های شاتل مجاز به ارائه پیشنهادات جذابتری هستن. حتما از طریق نمایندگی اقدام کنید و نه صرفا انلاین.
ESTEGHLAL 67
28-08-2017, 17:34
الان بیشتر از یه هفته است نت من از ساعت 10 صبح قطع میشه و ساعت یک بعد اظهر وصل میشه با شرکت هم تماس میگیرم میگه مشکل از خط خونس ؟ حالا چرا این مشکل واسه ساعت های دیگه اتفاق نمی افته منم توش موندم.؟
من دو هفته ای میشه اومدم سمت شاتل سه سال از یه شرکت دیگه سرویس داشتم همچین مشکلی نبود
ماشالله بچه های پشتیبانی فنی فقط گیر دادن به اسپلیتر سه تا اسپلیتر عوض کردم سیم از دم خط جلوی خونه مستقیم اوردم ولی مشکل حل نشده . دوستان اگه راه حلی دارن ممنون میشم.
سلام
یکی از دوستام شاتل داره مشکلش اینه ک نت وصله ( چراغ اینترنت روشنه ) منتهی دیتایی رد و بدل نمیشه ؟!!!
مشکلش چیه ؟ کسی این مشکل رو داره ؟
سلام
یکی از دوستام شاتل داره مشکلش اینه ک نت وصله ( چراغ اینترنت روشنه ) منتهی دیتایی رد و بدل نمیشه ؟!!!
اگر پسورد رو اشتباه نزده باشه
از خود شرکت نت قطع شده
[Mohsen]
28-08-2017, 20:08
الان بیشتر از یه هفته است نت من از ساعت 10 صبح قطع میشه و ساعت یک بعد اظهر وصل میشه با شرکت هم تماس میگیرم میگه مشکل از خط خونس ؟ حالا چرا این مشکل واسه ساعت های دیگه اتفاق نمی افته منم توش موندم.؟
من دو هفته ای میشه اومدم سمت شاتل سه سال از یه شرکت دیگه سرویس داشتم همچین مشکلی نبود
ماشالله بچه های پشتیبانی فنی فقط گیر دادن به اسپلیتر سه تا اسپلیتر عوض کردم سیم از دم خط جلوی خونه مستقیم اوردم ولی مشکل حل نشده . دوستان اگه راه حلی دارن ممنون میشم.
سلام
یک چند روزی میشه که شبکه شاتل اختلال داره. برای من اس ام اس اومده بود که در حال تغییرات و اینها هستیم ولی مثل اینکه هنوز تموم نشده. یا باید صبر کنید یا هم تخلیه، خودشون هیچوقت قبول نمیکنن مشکل از طرف اوناست.
;8996813']یک چند روزی میشه که شبکه شاتل اختلال داره. برای من اس ام اس اومده بود که در حال تغییرات و اینها هستیم ولی مثل اینکه هنوز تموم نشده. یا باید صبر کنید یا هم تخلیه، خودشون هیچوقت قبول نمیکنن مشکل از طرف اوناست.
بله اصلا قبول نمی کنن ، اصرار دارن که حتما سیم تلفن های داخل خونه ایراد داره.
واقعا نمیدونم چطور ممکنه سیم تلفنی که تا یک هفته قبل صحیح و سالم بوده یهو خراب بشه ، انگار زلزله ای چیزی اومده!
ESTEGHLAL 67
28-08-2017, 20:42
بله اصلا قبول نمی کنن ، اصرار دارن که حتما سیم تلفن های داخل خونه ایراد داره.
واقعا نمیدونم چطور ممکنه سیم تلفنی که تا یک هفته قبل صحیح و سالم بوده یهو خراب بشه ، انگار زلزله ای چیزی اومده!
دقیقا همینه اصلا زیر بار نمیرن که مشکل از اوناس. من سه سال از شرکت قبلی سرویس داشتم کوچکترین مشکل نویز و قطعی نداشتم نمیدونم الان چی شده سیم کشی ساختمون ترکیده :n23:
نکته جالب در مورد پشتیبانی فنی همشون انگار از روی کاغذ جواب میدن اسپیلیتر مشکل داره :n34:
momo1364
29-08-2017, 22:45
یعنی بیام شاتل؟ لیستی اومده از وزیر که رتبه دومه از لحاظ تعدا شکایات
یعنی بیام شاتل؟ لیستی اومده از وزیر که رتبه دومه از لحاظ تعدا شکایات
هرکه بامش بیش برفش بیشتر شاتل شرکت خیلی بزرگی هست. من خودم یکماهی میشه اومدم شاتل فعلا که کاملا راضیم هم سرعت هم پینگ هم سرور خارجی همین جشنواره 18 ماهه هم گرفتم.
شما همون ساعت که قطع هست مودم رو ببر ترمینال ورودی تلفن به خونه همونجا که ازش سیم کشیدی و تست کن اگر اونجا هم قطع بود به پشتیبانی بگو که از اونجا هم تست کردم مشکل وجود داشته اونوقته که مربوط به قبل از خونه میشه و موظفند خودشون پیگیری کنند و میکنند.
خیر ترافیک تقسیم نمیشه هرجور خواستی مصرف میکنی. سرعت خارجیش برای من که بد نیست و محدودیتی نداره البته از داخلی کمتره ولی باز خوب هست داخلی من 12-16 مگابیت در ثانیه و خارجی 6-7 مگا بیت هست. پینگ هم داخلی زیر سی هست و خارجی 120-130
hassan_sia
31-08-2017, 16:54
دوستان من طرح art 5 شاتل رو دارم که محدودیت دانلود 40 گیگ در ماه رو داره می خواستم بدونم که در عمل تا چند گیگ می تونم مصرف بکنم که سرعتم رو کم نکنن ؟ کسی تجربه ای داره ؟ سیستمش چطوریه ؟:n01:
دوستان من طرح art 5 شاتل رو دارم که محدودیت دانلود 40 گیگ در ماه رو داره می خواستم بدونم که در عمل تا چند گیگ می تونم مصرف بکنم که سرعتم رو کم نکنن ؟ کسی تجربه ای داره ؟ سیستمش چطوریه ؟:n01:
اصلا حساب و کتاب نداره
ولی معمولا تا ۵٠ درصد بالاتر میتونی استفاده کنی
samimi.friend
31-08-2017, 21:46
سلام دوستان
نزدیک یک ماه میشه شب ها سرعت اینترنتم بشدت افت میکنه و حتی سایت ها داخلی رو هم بزور باز میکنه ٬ برای لود تلگرام هم کلی مشکل دارم حتی پیام بزور ارسال میشه
من شهر قم هستم و چند نقطه مختلف از دوستانم پرسیدم اونا هم مشکل مشابه دارن
شما هم با این مشکل مواجه هستید یا فقط شهر قم اینجوری شده؟؟
AVAST4890
01-09-2017, 08:37
من حدود 5 ماه هست که دیگه از فن آوری ADSL استفاده نمیکنم، 4G ایرانسل و همراه اول البته برای ساعاتی هم میشه بسته گرفت برای دانلودهای پر حجم که در این زمینه خیلی بهتر از ADSL هستند ضمن اینکه با بسته های عادی هم در ساعات دیگر شبانه روز اینترنت همیشه همراهتون هست در هر نقطه از شهر و هزینه اضافی بابت ADSL خونه هم پرداخت نمیکنید، این تجربه من هست که خواستم بعد از چند ماه در اختیارتون بگذارم. خودتون رو از شاتل و ماتل و مبین نت و صبانت و... نجات بدید چونکه همه این شرکتها در ارائه با کیفیت خدمات به اندازه کافی ثبات ندارند و در نهایت زیر آبی میرن و اعصاب شما رو نابود میکنن، تکنولوژی ADSL متعلق به گذشته هاست و بهتره به سمت 4G و سالهای آتی به 5G مهاجرت کنید و خودتون رو سریعتر از شر شرکتهای منفعت طلب ADSL نجات بدید.
meysam2578
01-09-2017, 09:44
من حدود 5 ماه هست که دیگه از فن آوری ADSL استفاده نمیکنم، 4G ایرانسل و همراه اول البته برای ساعاتی هم میشه بسته گرفت برای دانلودهای پر حجم که در این زمینه خیلی بهتر از ADSL هستند ضمن اینکه با بسته های عادی هم در ساعات دیگر شبانه روز اینترنت همیشه همراهتون هست در هر نقطه از شهر و هزینه اضافی بابت ADSL خونه هم پرداخت نمیکنید، این تجربه من هست که خواستم بعد از چند ماه در اختیارتون بگذارم. خودتون رو از شاتل و ماتل و مبین نت و صبانت و... نجات بدید چونکه همه این شرکتها در ارائه با کیفیت خدمات به اندازه کافی ثبات ندارند و در نهایت زیر آبی میرن و اعصاب شما رو نابود میکنن، تکنولوژی ADSL متعلق به گذشته هاست و بهتره به سمت 4G و سالهای آتی به 5G مهاجرت کنید و خودتون رو سریعتر از شر شرکتهای منفعت طلب ADSL نجات بدید.
کاملا حرفت رو قبول دارم . دیگه دوره ی ADSL به سر رسیده . قیمت هاشم گرونتر از اینترنت همراه در میاد . عاقلانه ترین کار خریدن بسته های بلند مدت ایرانسل یا همراه اوله .
barcalove
01-09-2017, 10:08
دوستان کسی میدونه تفاوت این دو سرویس بجز حجم درچیه. من قرارداد یک ساله داشتم که داره تموم میشه شاتل این دو سرویس رو پیشنهاد داده
hassan_sia
01-09-2017, 17:55
این دوستومون راست میگه ؟ یعنی الان 4g اون قدر پایداره که جای adsl رو بگیره ؟ یعنی واقعا از نظر قیمت می صرفه یا دارین خالی میبندین؟
دوستان با تجربه انجمن لطفا جواب بدین!:n02:
این دوستومون راست میگه ؟ یعنی الان 4g اون قدر پایداره که جای adsl رو بگیره ؟ یعنی واقعا از نظر قیمت می صرفه یا دارین خالی میبندین؟
دوستان با تجربه انجمن لطفا جواب بدین!:n02:
من از اولین روزی که اینترنت موبایل راه افتاد همواره استفاده کردم adsl رو هم داشتم. برای دانلود ارزان درست میگن یکسری طرح های شبانه و ساعتی خوب رو اینترنت موبایل هست سرعت همه جا که نه ولی خیلی جاها چندین برابر adsl هست من یه بازی 48 گیگی رو با طرح دوساعته ایرانسل با 1500 تومن دانلود کردم. اما برای کسی که یک اینترنت پایدار و با کیفیت و دائمی میخواد و خصوصا برای وبگردی اصلا موافق نیستم این دوستان هم حس میکنم در یک مقطعی هستند که خوبه بعید میدونم دوماه دیگه هم همین نظر رو داشته باشند. من سال پیش حتی یکمدت دیدم اوضاع خیلی خوبه مودم و طرح بلند مدت ایرانسل خریدم و adsl رو جمع کردم .بعد دو ماه دوباره مجبور شدم adsl رو هم راه بندازم.البته من آدمی هستم که میخوام دسترسی دائمی و بدون درد سر داشته باشم وبگردی و فیسبوک این موارد هم زیاد استفاده دارم شاید شما کسی با استفاده متوسط از نت و استفاده اصلیت تلگرام و اینستا باشی همون موبایل هم جوابت رو بده.بهرحال ما دوگانه سوز هستیم با adsl استفاده روزمره و با نت موبایل دانلود های زیادمون رو میکنیم ولی اگر قرار بر انتخاب یکیش باشه صدرصد adsl
jojonice
03-09-2017, 22:37
سلام
دوستان چند روزه همش اینترنت قطع و وصل میشود و دوباره امروز همش همین مشکل را داره وقتی تلفن میزنید میگن مشکل از شرکت نیست خوب پس از کجا است
کسی دیگر هم این مشکل را داره ؟ چرا چند روزه اینطوری شده
مرسی
سلام دانلود از سایت شاتل لند رایگان هست یا نه ؟
iman2919
05-09-2017, 17:41
سلام دانلود از سایت شاتل لند رایگان هست یا نه ؟
اگر بسته شاتل لند (ایران) خریداری کنید دانلود رایگان میشه!
[Mohsen]
05-09-2017, 19:58
این عوارض شهرداری چی هست که شاتل همیشه توی فاکتورهاش میزنه؟ آخه اینترنت مگه مثل موتور و ماشین اصطحلاک داره که عوارض میگیرن؟ :n02:
AnonymousX
05-09-2017, 20:01
6% مالیات و 3 % عوارض شهرداری جمعا 9 درصد مالیات الکی میدی!
[Mohsen]
05-09-2017, 20:27
جالب اینجاست مالیات رو زده 0 ریال! یعنی خودشون قبول ندارن اینی که میگیرن مالیاته
به جای ارزون کردن اینترنت باید اول این 9% مسخره رو بردارن
;8999261']جالب اینجاست مالیات رو زده 0 ریال! یعنی خودشون قبول ندارن اینی که میگیرن مالیاته
به جای ارزون کردن اینترنت باید اول این 9% مسخره رو بردارن
شما مگه خبر ندارید این 9 درصد رو چند ساله دارید روی همه چیز یعنی هر نوع خریدی و مصرفی از قبض آب و برق و شارژ موبایل بگیر تا پیاز و سیب زمینی که مغازه میخرید هم پرداخت میکنید. اگه سازوکارش رو داشتند از نفس کشیدن هم نه درصد مالیات رو میگرفتند اونوقت شما در اندیشه حذف اون از اینترنت هستید!
Milad4171
06-09-2017, 20:37
دوستان اوضاع شبانه شاتل چطوریه ؟ واسه سرویس 2 مگ ؟
mohammad reza_73
08-09-2017, 11:55
سلام .من سرویسم نامحدوده میخام حجمی بگیرم. توی تغییر سرویس همش نامحدودا رو گذاشته.چی کار کنم؟
momo1364
08-09-2017, 12:02
هرکه بامش بیش برفش بیشتر شاتل شرکت خیلی بزرگی هست. من خودم یکماهی میشه اومدم شاتل فعلا که کاملا راضیم هم سرعت هم پینگ هم سرور خارجی همین جشنواره 18 ماهه هم گرفتم.
جشنواره 18 ماهه نداره؟؟؟ یه ساله داره با 2 ساله... من ماهی 10 گیگ مصرف دارم
iman2919
08-09-2017, 12:44
سلام .من سرویسم نامحدوده میخام حجمی بگیرم. توی تغییر سرویس همش نامحدودا رو گذاشته.چی کار کنم؟
2 راه دارین
1 به نمایده فروش شهرتون مراجعه کنید و بگید تغییر سرویس بده براتون
2 زمان سرویس نامحدودتون که به پایان برسه بعد 8 ساعت در پنل کاربری تغییر سرویس به حجمی اضافه میشه
جشنواره 18 ماهه نداره؟؟؟ یه ساله داره با 2 ساله... من ماهی 10 گیگ مصرف دارم
این طرح دویست گیگ 18 ماهه جزو بقول خودشون جشنواره های روزانه هست یعنی داخل سایت نیست باید زنگ بزنید نماینده شهرتون. فکر میکنم برای مشترکان جدید هم باشه
momo1364
08-09-2017, 19:05
این طرح دویست گیگ 18 ماهه جزو بقول خودشون جشنواره های روزانه هست یعنی داخل سایت نیست باید زنگ بزنید نماینده شهرتون. فکر میکنم برای مشترکان جدید هم باشه
18 ماهه 1024 بعد 200 گیگ ؟؟؟؟ قیمتش؟مرسی بابت پاسخ شما
18 ماهه 1024 بعد 200 گیگ ؟؟؟؟ قیمتش؟مرسی بابت پاسخ شما
بله قیمتش حدود صد تومن سرعتش هم محدودیتی نداره پهنای باند آزاده هرچه خط بکشه
hellbrain666
09-09-2017, 21:08
دو سه روزه دوباره پینگ افتضاح شده !
MMDFullHD
12-09-2017, 10:13
امرو فرستادن واس منو رانژه:n31:
MMDFullHD
13-09-2017, 09:54
سرویس رو وصل کردن تست پینگ و ..
فقط پینگش جالب نیس زیاد
برخلاف اون دوستمون سرویس جشنواره گرفتم محدودیت نداره
majnoon21
13-09-2017, 15:45
دوستان من به تازگی سرویس آرت 6 شاتل رو گرفتم خواستم بدونم چند گیگ بیشتر از اون 55 گیگی که تو سایتشون زده میشه دانلود کرد. بعدش سرعتم بعد از پایین اومدن سرعت چقدر میشه و در آخر آیا از ابتدای دوره بعد سرعت به حالت اول برمی گرده راستش تا الان چند بار با شاتل تماس گرفتم هر کدوم یه حرفی می زنن؟
خواهش می کنم راهنمایی ام کنید.
teraktor2003
14-09-2017, 14:04
سلام دوستان شاتلی میتونن این لینکای pes 18 رو روی شاتل لند اپلود کنن؟
جای خالی download ha
ممنون.
sadeghbb
15-09-2017, 21:04
دوستان بهترین DNS شاتل چیه ؟
سرویس رو وصل کردن تست پینگ و ..
فقط پینگش جالب نیس زیاد
برخلاف اون دوستمون سرویس جشنواره گرفتم محدودیت نداره
زنگ بزنید بگید پشتیبانی بذاره رو حالت گیم
MMDFullHD
16-09-2017, 03:15
زنگ بزنید بگید پشتیبانی بذاره رو حالت گیم
اتفاقا تازه کنسول خریدم
پینگ تاثیری داره ؟
اتفاقا تازه کنسول خریدم
پینگ تاثیری داره ؟
بله پینگتون میاد پایین تر . مقداری هم سرعت دانلود هم میاد پایین تر. بگید بذارن براتون و تست کنید
majnoon21
16-09-2017, 16:08
دوستان من به تازگی سرویس آرت 6 شاتل رو گرفتم خواستم بدونم چند گیگ بیشتر از اون 55 گیگی که تو سایتشون زده میشه دانلود کرد. بعدش سرعتم بعد از پایین اومدن سرعت چقدر میشه و در آخر آیا از ابتدای دوره بعد سرعت به حالت اول برمی گرده راستش تا الان چند بار با شاتل تماس گرفتم هر کدوم یه حرفی می زنن؟
یعنی هیچکدوم از دوستان نمی تونن راهنمایی کنن خودم چند بار شاتل تماس گرفتم یکیشون می گفت تا 60 گیگ می تونه دانلود کنی بعد سرعت میشه 64 کیلوبایت اما از دوره بعد سرعت برمی گرده به اولش یکیشون می گفت بیشتر از 80 گیگ هم می تونه دانود کنی اما اگه زیاد دانلود کنی یه مدتی جریمه میشی یعنی اصلا با هم هماهنگ نیستن.
ضمنا دوستان می دونن با هزینه ماهیانه 100 هزار تومان بهتر سرویس تو اینترنت که بشه باهاش ماهی 100 تا 120 گیگ دانلود کنی چیه؟ البته من هم دانلود شبانه نیستم، اهل بازی و وبگردی و اینستاگرام و تلگرام هم نیستم و فقط اهل دانلود فیلم و انیمیشن و موزیکم.
number-1
16-09-2017, 23:16
دوستان ولی با اومدن اینترنت های مختلف مثل همین 3G و 4G و LTE ثابت چقدر خوب شده
الان همه شرکتا تو همه مراکز مخابراتی پورت خالی دارن
قبلا باید ماه ها منتظر میموند تا پورت خالی بشه
سرآمد همه شرکتا هم که همین شاتل بود همیشه تو همه جا پورتاش پر بود
سرعت اپلود در سرویس های اکو چقدره؟
یک چهارم دانلود؟
rahman0158
17-09-2017, 09:34
سرعت اپلود در سرویس های اکو چقدره؟
یک چهارم دانلود؟
768 یا نهایت 1024 کیلوبیت تا جایی که اطلاع دارم
768 یا نهایت 1024 کیلوبیت تا جایی که اطلاع دارم
برای کدوم سرویس اکو این سرعت برقراره؟
مثلا برای ECO1024-NFG که سرعت دانلود 1 مگ هست سرعت آپلود چقدره؟
rahman0158
17-09-2017, 10:07
برای کدوم سرویس اکو این سرعت برقراره؟
مثلا برای ECO1024-NFG که سرعت دانلود 1 مگ هست سرعت آپلود چقدره؟
فرقی نداره تمام سرویس ها اگه خط کشش داشته باشه به صورت نهایت 16384/768 بسته میشن.
number-1
17-09-2017, 12:41
دوستان ایا adsl یوزر نیم پسووردش همونیه که باهاش وارد ساخت میشیم یا فرق میکنه؟
چون تو سرویس ART1 نوشته سرعت دانلود 1024 و سرعت اپلود 128
که اپلود یک هشتم سرعت دانلود هست
برای همین می خواستم اطلاعات دقیق داشته باشم که در سرویس اکو هم نسبت سرعت اپلود به دانلود همینه یا نه تا بهتر تصمیم بگیرم برای خرید سرویس
iman2919
17-09-2017, 14:16
چون تو سرویس ART1 نوشته سرعت دانلود 1024 و سرعت اپلود 128
که اپلود یک هشتم سرعت دانلود هست
برای همین می خواستم اطلاعات دقیق داشته باشم که در سرویس اکو هم نسبت سرعت اپلود به دانلود همینه یا نه تا بهتر تصمیم بگیرم برای خرید سرویس
اپلود تا هر چقدر خط شما کشش داشته باشه براتون میبندن!
من سرویس 128 گرفتم دانلود برام 9 مگابیت بستن و آپلود 1151
فقط سرعت دانلود در سرویس های ارت بستگی داره به سرویس خریداری شده ولی در سرویس های eco سرعت دانلود و اپلود باز هست و محدودیت نداره!
MMDFullHD
17-09-2017, 18:51
اپلود تا هر چقدر خط شما کشش داشته باشه براتون میبندن!
من سرویس 128 گرفتم دانلود برام 9 مگابیت بستن و آپلود 1178
فقط سرعت دانلود در سرویس های ارت بستگی داره به سرویس خریداری شده ولی در سرویس های eco سرعت دانلود و اپلود باز هست و محدودیت نداره!
اپلود من رو سرویس جشنواره 700 کیلو هست
سرعتم سقفش 16 هست
واسه بردن بالاتر کشش داشت زنگ زدم گفتن امکان پذیر نیست
فعلا ریت رو 16 هست سرعت دانلود نهایت 15 مگ
| SoRoush 8K |
17-09-2017, 22:34
الان کدوم یک از اینا مصرف شاتللنده؟
iman2919
18-09-2017, 08:53
الان کدوم یک از اینا مصرف شاتللنده؟
من که هیچ وقت سر درنیاوردم از این روش محاسبه شاتل! :n13: شما هم زیاد حساس نشو:n31:
amirpcp30
18-09-2017, 09:43
سلام دوستان
اگه اشتباه نکنم classI شاتل لند هست و internet مصرف اینترنت شما که از حجم اصلیتون کم میشه
میزان مصرف شاتل لند هم یکبار محاسبه کردم نصف حساب میشه یعنی با این 5 ترابایت 10 ترابایت میشه دانلود کرد و اگه 1 گیگ دانلود کنید 500 مگ براتون میزنه
:n40:
من که هیچ وقت سر درنیاوردم از این روش محاسبه شاتل! :n13: شما هم زیاد حساس نشو:n31:
Internet = حجم اصلی
Class E= سایتای رایگان(مثل نماوا)
Class I=شاتللند و 500 سایت ایرانی
majnoon21
19-09-2017, 12:47
یعنی هیچکس از دوستان نمی تونه منو راهنمایی کنه
دوستان برای بازی آنلاین سرویس گیمینگ شاتل بهتره یا آسیاتک ؟! ... من سیرجان هستم کسی اینج از شاتل خدمات میگیره ؟ ... پینگتون با سروریس گیمینگ شاتل مثلا با 4.2.2.4 و یا 8.8.8.8 روی چند هست ؟
momo1364
19-09-2017, 21:57
موندم برم شاتل یا پیشگامان؟؟؟؟ جشنواره پیشگامان بهتره. مصرف 10 گیگ در ماه دارم فقط سایت بدون دانلود
number-1
20-09-2017, 16:23
دوستان این میزان نویز دان استریم حدودی 12 اونیکیم حدودای 30 چطوره خوبه؟
واس شماها چنده؟
George Shelly
20-09-2017, 17:55
دوستان پینگ شما هم بده ؟ چه با پروفایل گیم و چه بی پروفایل گیم ؟
من هم شاتل دارم هم های وب جفتش خرابه ...
لعنتی زیرساخت ...
دوستان برای بازی آنلاین سرویس گیمینگ شاتل بهتره یا آسیاتک ؟! ... من سیرجان هستم کسی اینج از شاتل خدمات میگیره ؟ ... پینگتون با سروریس گیمینگ شاتل مثلا با 4.2.2.4 و یا 8.8.8.8 روی چند هست ؟
اسیاتک اصلا تعریفی نداره بنظر من که از لحاظ کیفیت در تمام شرکتهایadsl آخر هست . شاتل برای سرور خارجی 120-130 برای داخلی هم زیر 30 بدون سرویس گیمینگ.
hellbrain666
21-09-2017, 08:31
دوستان پینگ شما هم بده ؟ چه با پروفایل گیم و چه بی پروفایل گیم ؟
من هم شاتل دارم هم های وب جفتش خرابه ...
لعنتی زیرساخت ...
آره هنوز اوضاع پینگ خرابه! با سرویس گیم بین 140 تا 150
iman2919
21-09-2017, 09:00
پینگ یکم خراب شده دوباره:n37:
MMDFullHD
22-09-2017, 12:26
پینگ یکم خراب شده دوباره:n37:
میشه tracert بذاری مسیرت معلوم شه
الان بیشتر از اذربایجان رد میشه مال تو از کجاس که بد شده 90 میلی پینگت الان واسه من 150 هست چطوریه تو 90 میلی داری
پروفایلم واسه من فعال کردن
| SoRoush 8K |
22-09-2017, 12:43
الان بیشتر از اذربایجان رد میشه مال تو از کجاس که بد شده 90 میلی پینگت الان واسه من 150 هست چطوریه تو 90 میلی داری
مال دوستمونو نمیدونم ولی واسه من چون نزدیک ایشون بود پینگ اینجوریه :
iman2919
22-09-2017, 12:48
بله که میشه چرا که نه!
بفرمایید
پینگم خوب شده امروز ( البته بازم ثابت نشده و بعضی وقتها تا 95 میرسه)
AliMirzaie
22-09-2017, 14:56
دوستان شبانه رایگان شاتل محدودیت حجمی نداره؟ که مثلا بعد از حجم معینی سرعت محدود شه؟ اگه هست محدودیتش واسه سرویسای جشنواره با بقیه سرویسا فرق داره؟
MMDFullHD
22-09-2017, 16:43
بله که میشه چرا که نه!
بفرمایید
پینگم خوب شده امروز ( البته بازم ثابت نشده و بعضی وقتها تا 95 میرسه)
داداش چطوریه پینگ خود شبکه شاتل اینقد کمه؟
کافوتونو نوری کردن؟ از مشخصات خط میتونی ببینی
اگ باشه احتمالا vdsl بتونن بهتون بدنا
خیلی عالیه
George Shelly
22-09-2017, 16:56
این جهرمی احمق برید تو پیجش ببینید چه طرحی تو سرش هست برداشته تعرفه مزخرف مخابرات دزد بی همه چیزو کپی/پیست کرده بعد به ملت میگه نظر بدید ببینم خوبه یا نه ؟ مثلا اگر ملت بگن نه یه 2 گیگ میزاره روش بعد تایید می کنه بعد یه سری ابله به این جوجه سفارش شده امید دارن که نت نامحدود شه هنوز متوجه نشدن سیاست حاکمیت محدود سازی هست ....
Antonio1991
22-09-2017, 20:35
آرت 3 هر روز چقدر میشه مصرف کنیم تا محدود نکنن؟
Sent from my LG-M320 using Tapatalk
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.