مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Shatel / شرکت شاتل
bahman_0121
27-10-2014, 10:56
داداش عکس پروفایلت ناروتو هستش درسته؟
--
این محدود سازی اصلا معلوم نیست قانونش چیه ، من یه بار 40 گیگ دانلود کردم تو یه ماه ، 4 روز پشت سر هم یه بازی 21 گیگی رو هم دانلود کردم ، ولی باز محدود نشدم.
ئولی الانا احساس میکنم محدود سازیش سخت گیرانه تر شده ، اخرای پایان سرویسم که کلا یه روز در میون محدود بودم! الان که سرویسم رو تمدید کردم فعلا خوبه.
80 در صد فایل های دانلودیم هم از سرور ایرانه.
کلا شما شرکتی رو پیدا نمیکنی که مشکل نداشته باشه و طبق رضایت مشتریانش پیش بره.
آره داداش ناروتو هست :n02:
الان فری تایل رو شروع کردم
دوستان ی تحقیقی کنن ببینن سرورهای داخلی هم بن میشه یا نه آخه میخوام از مخابرات خراب شده در بیام
نمیدونین 2 ثانیه وصله بعد برای 10 دقیقه قطع میشه شاید بابر نکنین ولی چه کنیم که واقعیته
alinoona
27-10-2014, 12:07
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ داخلی و خارجی شاتل
alinoona
27-10-2014, 12:13
دوستان ی تحقیقی کنن ببینن سرورهای داخلی هم بن میشه یا نه آخه میخوام از مخابرات خراب شده در بیام
نمیدونین 2 ثانیه وصله بعد برای 10 دقیقه قطع میشه شاید بابر نکنین ولی چه کنیم که واقعیته
شک نکن که محدود میکنه بهمن خان. شاید دیرتر محدود کنه ولی محدودیتش قطعی هست. تقریبا تمام دانلود من از داخلی هست ولی هرماه هم محدود میشم و در میام. حداکثر دانلودم در ماه هم ۳۰ گیگه.
Reza kheyri1373
27-10-2014, 18:13
اره داخلی رو هم محدود میکنه ، کلا سیستمش همینه ، حجم مشخصی هم نداره.
---
هم ناروتو و هم فری تیل رو تموم کردم من ، البته تا قسمتی که پخش شده منظورمه. :n02:
nima1221
27-10-2014, 20:55
دوستان پینگ شاتل چطوره راضی اید؟ لطف میکنید یه عکس از speed test بزارید
upppppppp
...............................
amirvar70
27-10-2014, 22:38
سلام کسی از دوستان از کیفیت سرویس در مرکز دانشگاه اطلاعی داره؟
آیا کیفیت های وب از شاتل در این مرکز بهتره؟
image369
28-10-2014, 04:47
با سلام و درود
کسی از دوستان از جشنواره پاییزی استفاده کرده ؟
مودمی که میدن خوبه ؟:n13:
amirvar70
28-10-2014, 09:41
سلام کسی از دوستان از کیفیت سرویس در مرکز دانشگاه اطلاعی داره؟
آیا کیفیت های وب از شاتل در این مرکز بهتره؟
ممنون می شوم اگر سریع تر پاسخ دهید
mahdi_abbasnasab
28-10-2014, 11:43
من که از دست شاتل جهیدم:n08:
الان بهم گفتن سه تا یکهفته طول میکشه پورتم تخلیه بشه.من از کجا باید متوجه بشم که پرتم تخلیه شده؟:n13:
amirvar70
28-10-2014, 11:52
الان بهم گفتن سه تا یکهفته طول میکشه پورتم تخلیه بشه.من از کجا باید متوجه بشم که پرتم تخلیه شده؟:n13:
ممنون می شوم اگر بفرمایید چه معایبی داشت و چرا ناراضی شدید
نه باباا، چرت میگن؛ به منم همینو گفتن ولی رفتم سایت ۱۹۵ شکایت زدم،فرداش تخلیه شد...
Reza R"ch
29-10-2014, 17:08
بالاخره منم درخواست تخلیه دادم!
الان یک روز گذشته،گفتن تا سه روز!
از کجا بفهمم که خطم تخلیه شده؟
بالاخره منم درخواست تخلیه دادم!
الان یک روز گذشته،گفتن تا سه روز!
از کجا بفهمم که خطم تخلیه شده؟
3روزه تخلیه نشد،سریع شکایتو بزن تو 195،فرداش تخلیس...
اگه تخلیه شی، تو قسمت status مودم باید همه اطلاعات ( rate,snr و...) 0 شده باشه...
اکو 512
shahmusic
29-10-2014, 20:58
شاتل انصافا سرویس دهیش خوبه همچنین اسپید بالایی میده
من 512 نامحدود دارم کاملا راضی هستم
شاتل انصافا سرویس دهیش خوبه همچنین اسپید بالایی میده
من 512 نامحدود دارم کاملا راضی هستم
با speedtest یه تست بذارین با سرور واشنگتن باشه بهتره.
SuperSt@r
29-10-2014, 21:32
سلام
من شاتل 1 مگ دارم اینم تستش ، ب نظرم خیلی بده با این سرعت همچین نتیجه ای ، ب نظرتون عوض کنم شاتل رو؟! دارم سه ماهی 51500 پول میدم
alinoona
29-10-2014, 21:53
سلام
من شاتل 1 مگ دارم اینم تستش ، ب نظرم خیلی بده با این سرعت همچین نتیجه ای ، ب نظرتون عوض کنم شاتل رو؟! دارم سه ماهی 51500 پول میدم
سلام،
برای سه ماه یک مگ که قیمتش متناسبه ولی سرعت شما داغونه خیلی. برای این سرویس نمی ارزه.
از کسایی که تو منطقه شما از شرکتهای دیگه اینترنت دارن پرس و جو کنید ببینید کدومشون بهتره.
ممنون بابت پاسختون
نامحدود تموم شد حتی اشنا داشتم رفتم گفتم یه جور تمدیدش کنید گفت مخابرات برداشته و نمیزاره دیگه تمدیدش کنیم مرکز مخابراتی شلوغ بود بعضی ها کنسلش می کنن و بعضی ها هم به محدود تبدیلش می کردن
برای گزینه دو یعنی از همین الانش سرعتش حتی نزدیک 1024 نیست چون به من گفت تا 11 گیگ سرعتتون نزدیک 1024 هست و بعد از اینکه 11 گیگ رو برای این سرویس تموم کردید سرعت تقسیم میشه ولی با توضیحات شما یعنی از همون اول 128 هست و سرعت کمی داریم یعنی سرعت دانلود میشه 12 کیلوبایت به ازاری هر ثانیه
یا منظور شما همون سرعت دانلود 128 هست ؟ این حد نصاب دقیقا چه حجمیه؟
برای گزینه 3 یعنی فرقی نمیکنه من دانلود یا وب گردی می کنم از یه حجم در روز مصرفم بیشتر بشه سرویسم محدود میشه و شاتل سرویس منو قطع می کنه؟
چون خودش گفت سرعت دانلود نه وبگردی ولی باید وب گردی رو کمتر کنی چون دانلود از همه پهنای باند استفاده می کنی و نمیزاری بقیه استفاده کنن به این دلیل سرویس محدود و قطع میشه!!!
برای گزینه 1 چه سرویس از چه شرکتی مناسب هست ممنون میشم راهنماییم کنید:n16:
سرعت های سرویس ها بر اساس کیلوبیت هست که برای اینکه شما به سرعتی که توسط idm نشون داده میشه باید تقسیم بر 8شون کنید.یعنی وقتی گفته میشه سرعت شما 1 مگابیت هست،یعنی 1024 کیلوبیت که معادل سرعت 128 کیلوبایت در idm هست:n06:
در هیچ ISP ای فرق نمی کنه شما دانلود کنید یا یک صفحه را باز کنید جفتشو دانلود حساب می کنه و از حجم شما کم میشه
ماکسیموم میزانی که با آرت 1 میتونید دانلود کنید 30 گیگ هست(شما روی 20 گیگ حساب کنید البته :n01:)
شاتل براش فرقی نمی کنه شما وبگردی می کنی یا دانلود می کنی.توی تمام این داکومنت ها وقتی حرف از دانلود میشه منظورش هم وبگردی هست هم دانلود با IDM
شما ببین مصرف ماهیانت جه قدره تا سرویس پیشنهاد بدیم
128 نامحدود شاتل چند گیگ سرعت بالا میده؟ وقتی حجم هدیه تموم شه سرعت دانلود چند میرسه؟ من در ماه شاید 20 گیگ مصرفم بشه.
من 8 ساله پارس دارم روز به روز داره افتضاح تر میشه امروز هم هدیه سرویس های نامحدود 128 رو از 10 گیگ کرد 5 گیگ رو کم کرد، شدیدا هم دزدی میکنه میخوام عوض کنم، پیشنهاد بدید.
آرت 1 برات خوبه اگه بیشتر از 20 گیگ دانلود نکنی راحت یک ماهو باهاش سر میکنی :n10:
BIKHIAL_ALL_75
30-10-2014, 03:04
کسی از دوستان اینجا هست که نمایندگی شاتل رو داشته باشه؟یه چند تا سوال مهم ازش داشتم
image369
30-10-2014, 03:19
با سلام خدمت دوستان
این مودمای زاکسل که شاتل میده خوبه ؟
میرزه به خاطر مودمی که میده از طرح پاییزش استفاده کنیم ؟
اصلاً دانلود شبانه ندارم فقط برای وبگردی در طول روز با سرعت بالا میخوام !!
با سلام خدمت دوستان
این مودمای زاکسل که شاتل میده خوبه ؟
میرزه به خاطر مودمی که میده از طرح پاییزش استفاده کنیم ؟
اصلاً دانلود شبانه ندارم فقط برای وبگردی در طول روز با سرعت بالا میخوام !!
من یه دونه زایکسل تازگی ها از بیرون گرفتم(از شاتل نگرفتم)راضیم...فقط یک کم تنظیماتش ممکنه مشکل تر باشه(در حدی که پشتیبانی شاتل گفته SNR نداره حالا داره ها...طرف بی سواد بوده چرت گفته :n02:)
حالا نمی دونم شاتل از اینهایی که من دارم میده یا نه
کلا این طرحشو توصیه نمی کنم
خیلی پروموشن خوبی هست و به نظر من یک کاسه ای زیر نیم کاسه هس:n02::n02:اگه خط دوم داری و برای خط دومت می خوای این طرح به نظرم به عنوان آلترناتیو خوبه ولی برای استفاده اصلی، من شک دارم :n02:
bahman_0121
30-10-2014, 09:15
دوستلن راهی هست که بشه این محدودیت شاتل رو شکست منظورم همین 20 گیگ هست
قبلا ی راه بود با سرور مجازی با ی نوع vpان میشد
sasan.69
30-10-2014, 13:51
آقا نزدیک 10روزه محدود شدم بیرونم نمیام...ارت دارم:n21:
آقا نزدیک 10روزه محدود شدم بیرونم نمیام...ارت دارم:n21:
اکو بگیر منم آرت داشتم محدود شدم، دیگه شده بود مثل سرطان که نشه از بدن بیرونش کرد مجبور شدم اکو بگیرم.
arashaj74
30-10-2014, 16:21
من الان اکوی ۱مگ دارم و تقریبا ماهی ۲۰گیگ روزانه و بالای ۲۰گیگ شبانه دانلود میکنم و دارم ماهی ۵۰ و خورده ای هزینه میکنم،با توجه به اینکه با این پول میشه آرت ۴هم خرید از دوستان کسی خبر داره آرت ۴رو روی چند میبندن؟الان سرعتم روی ۲.۲ بستند و نمیخوام سرعتم کم بشه
توی سایت راجب آرت ۴نوشته ۲۰۲۴
یعنی سرعتش روی ۲مگ میبندن؟
Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk
من الان اکوی ۱مگ دارم و تقریبا ماهی ۲۰گیگ روزانه و بالای ۲۰گیگ شبانه دانلود میکنم و دارم ماهی ۵۰ و خورده ای هزینه میکنم،با توجه به اینکه با این پول میشه آرت ۴هم خرید از دوستان کسی خبر داره آرت ۴رو روی چند میبندن؟الان سرعتم روی ۲.۲ بستند و نمیخوام سرعتم کم بشه
يك سال پيش آرت4 داشتم سرعت دانلودش حداكثر 130 كيلوبايت بود.
من ميگم همه اكو بخرن چون آرت حساب كتاب نداره و محدود بشي حتماً بايد ميگرن رو بگيري همين اكو رو داشته باش.
يك سال پيش آرت4 داشتم سرعت دانلودش حداكثر 130 كيلوبايت بود.
من ميگم همه اكو بخرن چون آرت حساب كتاب نداره و محدود بشي حتماً بايد ميگرن رو بگيري همين اكو رو داشته باش.
شما محدود بودی که سرعتت اینه
محدودیت آرت ها پله ای هست...هر چه قدر دانلود کنی بیشتر محدود میشی
سرعت اولیش همونیه که نوشته
شما محدود بودی که سرعتت اینه
محدودیت آرت ها پله ای هست...هر چه قدر دانلود کنی بیشتر محدود میشی
سرعت اولیش همونیه که نوشته
نه محدود نبودم.
mohammad.asghari
01-11-2014, 00:06
دوستان وضع شاتل تو مشهد چطوره؟
سرویس نامحدوش 128 خوبه؟
بعد من 256 محدود رو بخرم شبی 1 گیگ میتونم راحت دانلود کنم یا نه؟
mohsen_blid
01-11-2014, 10:44
سلام دوستان ممنون میشم در این تاپیک بهم کمک کنید چون امروز دیگه پهنای باندم تموم میشه و می خوام یه سرویس دهنده دیگه رو انتخاب کنم
ممنون از وقتی که میزارید
mohammad.asghari
01-11-2014, 14:25
دوستان وضع شاتل تو مشهد چطوره؟
سرویس نامحدوش 128 خوبه؟
بعد من 256 محدود رو بخرم شبی 1 گیگ میتونم راحت دانلود کنم یا نه؟
هیچکی نمیتونه منو راهنمایی کنه
Ghasem.M
01-11-2014, 22:07
سلام دوستان من میخوام این ماه از شاتل سرویس art1 بگیرم. حداکثر استفاده در ماه هم ۲۰ گیگ هست. سرعت این سرویس معمولا چند هست؟
01-11-2014, 23:25
آرت 1 سرعت 100 کیلو بایت هست من دارم خوبه اضیم ازش
در مورد وضع شاتل تو مشهد باید بگم که بستگی به منتظقتون داره در آزادگان که عالیه آرت ض رو هم که سرعتشو گفتم
اگه محدود بخای بگیری با شبی 1 گیگ پشت سر هم احتمالش خیلی زیاده به هفته نکشیده محدودت کنن!
این طرح جدیدی که شاتل زده ارزش ثبت نام داره من کارم فقط وبگردی هست
همین که مودم رایگان میده
سلام.
امروز دیدم برام از طرف شاتل sms دادن. گفتن :
مشترک گرامی به دلیل اختلال خارج از شبکه شاتل سرویس adsl شما در 93/8/15,16 از ساعت 03:00 به مدت 8 ساعت اختلال دارد.
این قضیش چیه دوستان؟؟
donkeyoxte
02-11-2014, 18:33
مزخرف ترین سرویسی که باهاش کار کردم همین شاتل بوده
من سرویس ART3 رو گرفتم که هزینش ۴۳هزار تومنه بعد که با بخش فروش صحبت کردم بهم گفتم ۱۰ تومن واسه این باید بدی ۵ تومن واسه این خلاصه هزینم شد ۶۷هزار تومن
حالا جالبش اینجاست من چند بار تاکید کردم من نامحدود میخوام و دانلودم در ماه خیلی زیاده اوناهم گفتن بله این ART3 نامحدوده و کلی شعر گفتن...
بعد ۵ روز سرعت دانلود از تورنتم از ۲۵۰ (البته نوسان داشت بین ۲۱۵ تا ۲۵۰) شد ۷ کیلو بایت و سرعت IDM مثلا تو سایت های uploadbaz و rodfile حدود ۳۰ کیلو بایت شد ولی سایت هایی مثل ----------- و p30world همون سرعت اصلی (حدود ۲۵۰ کیلو بایت)
حالا امروز دهمین روز سرعت تورنت که همونجوری افتضاح باقی مونده سرعت IDM هم از سایت های بزرگ این
دوستان متاسفانه به طور آشکار کلاهبرداری میکنن نه فقط شاتل بلکه بقیه سرویس دهنده ها
من دوباره میخوام از مخابرات اینترنت بگیرم سرویس ۱مگابایت نامحدود که دانلودم همون ۱۲۸ کیلوبایت حداقل صریح و واضح میگن اگه سرعت به اصطلاح ۲۵۶ نامحدود میخواین سرعتتون بین ۸ نفر تقسیم میشه ( البته اینم واسه خودش ستمیه) و سرعت دان شما ۳۲ کیلو بایت
و واقعا همون سرعت ۳۲ کیلوبایت هست
من سرویس ART3 رو گرفتم که هزینش ۴۳هزار تومنه بعد که با بخش فروش صحبت کردم بهم گفتم ۱۰ تومن واسه این باید بدی ۵ تومن واسه این خلاصه هزینم شد ۶۷هزار تومن
حالا جالبش اینجاست من چند بار تاکید کردم من نامحدود میخوام و دانلودم در ماه خیلی زیاده اوناهم گفتن بله این ART3 نامحدوده و کلی شعر گفتن...
بعد ۵ روز سرعت دانلود از تورنتم از ۲۵۰ (البته نوسان داشت بین ۲۱۵ تا ۲۵۰) شد ۷ کیلو بایت و سرعت IDM مثلا تو سایت های uploadbaz و rodfile حدود ۳۰ کیلو بایت شد ولی سایت هایی مثل ----------- و p30world همون سرعت اصلی (حدود ۲۵۰ کیلو بایت)
حالا امروز دهمین روز سرعت تورنت که همونجوری افتضاح باقی مونده سرعت IDM هم از سایت های بزرگ این
دوستان متاسفانه به طور آشکار کلاهبرداری میکنن نه فقط شاتل بلکه بقیه سرویس دهنده ها
من دوباره میخوام از مخابرات اینترنت بگیرم سرویس ۱مگابایت نامحدود که دانلودم همون ۱۲۸ کیلوبایت حداقل صریح و واضح میگن اگه سرعت به اصطلاح ۲۵۶ نامحدود میخواین سرعتتون بین ۸ نفر تقسیم میشه ( البته اینم واسه خودش ستمیه) و سرعت دان شما ۳۲ کیلو بایت
دوست عزیز بیشترین سرعتی که با 256 میشه گرفت 32 هست
این اشتباهو خیلی ها می کنند
سرعتی که قرار داد می بندید و به اسم پهنای باند ارائه میشه بر اساس بیت(bit) هست
سرعت دانلودتون که idm نشان می ده بر حسب بایت هست
هر بایت 8 بیت هست
یعنی سرعتی که قرارداد می بندید تقسیم بر 8 باید بشه تا سرعت دانلودتون را نشان بده
اینکه میگید مخابرات 1 مگابیت می ده که سرعت دانلودش 128 کیلوبایت هست عالیه...یعنی اگه 24 ساعته سرعتتون اینقدر باشه سرویستون نزدیک به dedicated هست
سرویس های نامحدود شاتل هم در اصل محدودیت دارن و به صورت پلکانی سرعت دانلودتون کم میشه
توی کل این تاپیک در موردش توضیح داده شده و توی قرارداد و سایت هم هست
ولی این مسئولین فروش شاتل از بس کلاه بردارو اشغال هستند توضیح روشنی نمی دن(البته من سرویس های آرت شاتلو خیلی دوست دارم و به همه هم توصیه می کنم)
شما هم دیگه دنبال سرویس های نامحدود کیلویی نباشید:n02:مخابرات خیلی از شهر ها که این سرویس را برداشته،خود تهران هم انگار دیگه برای سرعت های بالا ارائه نمیشه
سلام.
امروز دیدم برام از طرف شاتل sms دادن. گفتن :
مشترک گرامی به دلیل اختلال خارج از شبکه شاتل سرویس adsl شما در 93/8/15,16 از ساعت 03:00 به مدت 8 ساعت اختلال دارد.
این قضیش چیه دوستان؟؟
من 2-3 روز پیش اختلال داشتم===>
پکت لاست بسیار+پینگ بد+سرعت دانلود خیلی کم
sasan.69
02-11-2014, 20:53
من که ارت3 گرم سرعتم 100-120 بود(یعنی با آرت1 فرقی نمیکرد) اسمی نامحدوده و دنبال پول مفت و اجرا قانون مسخرشون هستن....
armin.ha2003
03-11-2014, 00:26
سلام
از بچهها کسی میدونه این سرویس آرت ۶ لایت سرعتش چقدر هست و بعد از اتمام حداقل سرعت چه تغییری میکنه؟
ممنون
armin.ha2003
03-11-2014, 00:29
سلام
بچهها کسی میدونه سرویس آرت ۶ لایت سرعتش چقدر هست و بعد از اتمام حداقل تبادل ترافیک سرعت چه تغییری میکنه؟
ممنون
donkeyoxte
03-11-2014, 02:37
دوست عزیز بیشترین سرعتی که با 256 میشه گرفت 32 هست
این اشتباهو خیلی ها می کنند
سرعتی که قرار داد می بندید و به اسم پهنای باند ارائه میشه بر اساس بیت(bit) هست
سرعت دانلودتون که idm نشان می ده بر حسب بایت هست
هر بایت 8 بیت هست
یعنی سرعتی که قرارداد می بندید تقسیم بر 8 باید بشه تا سرعت دانلودتون را نشان بده
اینکه میگید مخابرات 1 مگابیت می ده که سرعت دانلودش 128 کیلوبایت هست عالیه...یعنی اگه 24 ساعته سرعتتون اینقدر باشه سرویستون نزدیک به dedicated هست
سرویس های نامحدود شاتل هم در اصل محدودیت دارن و به صورت پلکانی سرعت دانلودتون کم میشه
توی کل این تاپیک در موردش توضیح داده شده و توی قرارداد و سایت هم هست
ولی این مسئولین فروش شاتل از بس کلاه بردارو اشغال هستند توضیح روشنی نمی دن(البته من سرویس های آرت شاتلو خیلی دوست دارم و به همه هم توصیه می کنم)
شما هم دیگه دنبال سرویس های نامحدود کیلویی نباشید:n02:مخابرات خیلی از شهر ها که این سرویس را برداشته،خود تهران هم انگار دیگه برای سرعت های بالا ارائه نمیشه
من 2-3 روز پیش اختلال داشتم===>
پکت لاست بسیار+پینگ بد+سرعت دانلود خیلی کم
مشکل این کشور و خیانت کاراش اینه طعمه نیتروگلیسیرینو نچشیدند
ولی امیدواریم یه روزی درست میشه
arashaj74
03-11-2014, 11:10
مشکل اینجاست که مخابرات دیگه نامحدود بالای ۵۱۲ نمیده
من این سیاست رو پیش گرفتم.سرویس اکو میخرم و روزی ۱گیگ روزانه برای وبگردی استفاده میکنم و بالای ۱گیگ هم شبانه دانلود میکنم
بدین ترتیب با صرف هزینه ۷۰تومن در ماه تقریبا ۷۰گیگ دانلود میکنم(۳۰تا روزانه و ۴۰تا شبانه)
اگه مخابرات ۲مگ نامحدود میداد ۱لحظه معطل نمیکردم
حالا نمیدونم با آرت ۴ یا ۵ میشه اینقدر دانلود کرد با سرعت ۲مگ؟!کسی میدونه؟!
سلام دوستان
من ماهی حدود 100 گیگ دانلود دارم سرویسی میخوام که سرعت میانگین 110 به بالا بده.نامحدود 512 به بالای مخابرات که نمیدن. پارس پورت خالی نداره .
میمونه 1 مگ فنآوا 70 هزار تومان. و شاتل که نمیدونم چی به چیه! کدوم سرویس میشه شاتل که سرعت 100 به بالا بده ؟ . اینکه بعد محدودیت حجمش دیگه کاری انگار نمیشه کرد درسته؟
گزینه دیگه ای هست؟؟
alinoona
03-11-2014, 13:10
سلام دوستان
من ماهی حدود 100 گیگ دانلود دارم سرویسی میخوام که سرعت میانگین 110 به بالا بده.نامحدود 512 به بالای مخابرات که نمیدن. پارس پورت خالی نداره .
میمونه 1 مگ فنآوا 70 هزار تومان. و شاتل که نمیدونم چی به چیه! کدوم سرویس میشه شاتل که سرعت 100 به بالا بده ؟ . اینکه بعد محدودیت حجمش دیگه کاری انگار نمیشه کرد درسته؟
گزینه دیگه ای هست؟؟
با این اوصاف اصلا سمت شاتل نیا چون با هیچکدوم از سرویسهای شاتل نمیشه بیشتر از (نهایتاً) ۳۰ گیگ در ماه گرفت.
من سرویش ماهیانۀ یک مگ اکو دارم و هر دورۀ من از ۲۸ـم ماه شروع میشه. این ماه با حدود ۱۶ گیگ دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])محدود شدم و سرعت دانلودم بین ۰ تا ۹ kB/s ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) متغیره یعنی عملا از یک شب به بعد من اینترنت ندارم. (میتونید عکسها رو ببینید.)
با این اوصاف اصلا سمت شاتل نیا چون با هیچکدوم از سرویسهای شاتل نمیشه بیشتر از (نهایتاً) ۳۰ گیگ در ماه گرفت.
من سرویش ماهیانۀ یک مگ اکو دارم و هر دورۀ من از ۲۸ـم ماه شروع میشه. این ماه با حدود ۱۶ گیگ دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])محدود شدم و سرعت دانلودم بین ۰ تا ۹ kB/s ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) متغیره یعنی عملا از یک شب به بعد من اینترنت ندارم. (میتونید عکسها رو ببینید.)
:|
میمونه نامحدود فن آوا 70 تومن که اونم معلوم نیست بعدا کاری بکنه یا نه ( محدودیت حجم )
یا برم بچسبم یه 512 نامحدود مخابرات بگیرم :|
donkeyoxte
03-11-2014, 14:03
:|
میمونه نامحدود فن آوا 70 تومن که اونم معلوم نیست بعدا کاری بکنه یا نه ( محدودیت حجم )
یا برم بچسبم یه 512 نامحدود مخابرات بگیرم :|
قربونت برم همون بچسب به مخابرات این سگ حرومیا فقط دنباله پولن
کارمون به دایل آپ نکشه ما همین 512 رضایت میدیم .به جا پیشرفت پسرفت میکنیم فقط :)
arashaj74
04-11-2014, 01:42
از اول ماه سرویس شبانه رو فعال کردم و هنوز به ۲۰گیگ نرسیده کارم به اینجا کشید
اینم بگم که حداقل ماهی ۶۰تومن ازشون ترافیک میخرم(اکو ۱مگ دارم)
arashaj74
04-11-2014, 01:48
از اول ماه سرویس شبانه رو فعال کردم و بعد از ۲۰گیگ دانلود کارم به اینجا کشید...
در ماه ۶۰تومن ترافیک ازشون میخرم(اکو ۱مگ)
alinoona
04-11-2014, 12:58
فقط امیدوارم شاتل با تمام مزخرفی و آشغال بازیاش مثل پارس آنلاین نشه.
حتما شنیدید که پارس میخواد از اول آذر ترافیک شبانه رو حذف کنه و به جاش اونو نیم بها حساب کنه.
و مثل اینکه تا چند وقت دیگه همه شرکتها باید این کار رو انجام بدن.
واقعا برای این اوضاع اینترنتمون متأسفم.
amin1374
04-11-2014, 19:38
خدارو شکر پس شاتلو جمع نکردم بیام پارس :n20:
سلام دوستان این شرکت دانلود شبانش از سرور داخلی محدود میکنه؟پشت سر هم دانلود کنم
و اینکه از حجم اصلی هم کم میکنه ؟چند درصد
باتشکر
hamidsfa
04-11-2014, 20:55
سلام.شاتل اگر اینترنتی ثبت نام بشه چه مدارکی نیاز داره؟ممنون
a1l2i3z4a5h6r7
04-11-2014, 21:25
سلام دوستان کسی نامحدود شاتل داره سرعت 2mg میخواستم 3 ماه قیمت داره بگه ممنون
sasan.69
04-11-2014, 21:40
رفقا الان سرویس آرت1 دارم و هرماه قیمتش تغییر میکنه ماه پیش 28400 فاکتور زده بود این ماه 29300! چرا هر ماه قیمت تغییر میکنه؟واسه شما هم اینجوریه؟
رفقا الان سرویس آرت1 دارم و هرماه قیمتش تغییر میکنه ماه پیش 28400 فاکتور زده بود این ماه 29300! چرا هر ماه قیمت تغییر میکنه؟واسه شما هم اینجوریه؟
برای من چند ماه اینطور بود دلیلش هم میزان تخفیفی بود که به من میداد
بعضی وقتا 800 تومن بهم تخفیف میداد بعضی موقع ها بیشتر بعضی وقتا هم کمتر ...خیلی از موافع هم تا ریال آخر سرویسشو میگرفت
ولی یک ماه که سرویسش آشغال بود هزینه 20 روز سرویس را بهم برگردوند:n01:
این همه صبر کردم تا پارس آنلاین پورتاش تو منطقمون زیاد شه که این قضایا پیش اومد :n27::n23::n03:
دارم داتک میگیرم،خدا کنه خوب باشه؛ یه خوبیش اینه که 90%اش مجانیه....
اگه خوب بود بهتون میخبرم :n06:
سلام دوستان این شرکت دانلود شبانش از سرور داخلی محدود میکنه؟پشت سر هم دانلود کنم
و اینکه از حجم اصلی هم کم میکنه ؟چند درصد
باتشکر
اگه پشت سر هم، هرشب بالای 2گیگ دانلود کنی، روز سوم یا چهارم محدودی ولی اگه شبی کمتر از 2گیگ دانلود کنی(هرشب حدود 1گیگ) احتمالا تا نزدیکای آخر ماه محدود نشی...
اگه همش از سرور داخلی دانلود کنی،سرور داخلی محدود میشی و دیگه هیچ کاری نمیتونی بکنی ولی اگه دانلودات از سرور خارجی باشه، سرور داخلیت دیرتر محدود میشه و محدودیته سرور خارجی رو میتونی دور بزنی و وقتی محدودیته سرور خارجی رو دور بزنی،بعد چند روز ، شاتل جفت سرورتو محدود میکنه و کلا محدود میشی...
در نهایت اینکه اگه دانلودری و هرشب میخوای دانلود کنی، سمت شاتل نیا...
alinoona
04-11-2014, 23:14
ظاهراً رفقای پارسآنلاینی دارن یواش یواش میان شاتل:n16:. امیدوارم شاتلم مثل پارس و صبانت منفجر نشه :n15:
۱-سلام دوستان
۲-این شرکت دانلود شبانش از سرور داخلی محدود میکنه؟پشت سر هم دانلود کنم
۳-و اینکه از حجم اصلی هم کم میکنه ؟چند درصد
باتشکر
۱- سلام
۲- بله داخلی و خارجی محدود میشه. نهایتا در ماه بیشتر از ۲۰-۳۰ گیگ نمیشه تو شاتل دانلود کرد. البته شما روی همون ۲۰ حساب باز کنید.
۳- خیر. کم نمیشه
سلام.شاتل اگر اینترنتی ثبت نام بشه چه مدارکی نیاز داره؟ممنون
سلام. تا جایی که من میدونم شما حتما باید حضوری برید و فرمها رو امضا کنید. مدارکش هم توی سایش موجوده و اگه نمایندگی مشکلی نداشته باشه میتونید فکس کنید. (مگر اینکه اصل مدرکی رو حتما بخوان)
سلام دوستان کسی نامحدود شاتل داره سرعت 2mg میخواستم 3 ماه قیمت داره بگه ممنون
سلام. اصولا سرویس آرت۴ (ART 4) باید سرعت 2 Mb/s بده که فکر کنم سرعتش کمتر از این حرفاست:n01: و قیمت ماهیانهش ماهی ۵۳۰۰۰ تومنه.
آرت ۱ که ماهی ۲۸ تومنه + مالیات ۹۳۰ + عوارض ۴۶۰ همون حدود ۲۹۳۰۰ میشه. ماه قبلت بستانکار نبودی؟
sasan.69
05-11-2014, 00:17
نه همیشه اینترنتی پرداخت میکنم و بستانکاری تو کار نیس...
amin1374
05-11-2014, 01:30
پس چرا ارت 1 من ماهی 30240 تومنه !! الان چندین ماهه که با همین قیمت دارم پرداخت میکنم !
sasan.69
05-11-2014, 02:04
پس چرا ارت 1 من ماهی 30240 تومنه !! الان چندین ماهه که با همین قیمت دارم پرداخت میکنم !
نمیدونم دلیلش چیه..قیمتا باید یکسان باشه دیگه! فاکتور این ماهم 1000تومن گرون تره!
نمیدونم دلیلش چیه..قیمتا باید یکسان باشه دیگه! فاکتور این ماهم 1000تومن گرون تره!
همون تخفیفه هست که بهت گفتم...
alinoona
05-11-2014, 11:55
قیمت ارت ۱ که تو فاکتور ساسان همون ۲۸ تومنه ولی مالیات و عوارض فرق میکنه.
امین توهم فاکتورتو چک کن ببین چجوریه .
شایدم به قول BursT تخفیفا فرق میکنه.
اونارو هم یه چک بکنید.
عجیبه ها!!!
amin1374
05-11-2014, 12:01
قیمت ارت ۱ که تو فاکتور ساسان همون ۲۸ تومنه ولی مالیات و عوارض فرق میکنه.
امین توهم فاکتورتو چک کن ببین چجوریه .
شایدم به قول BursT تخفیفا فرق میکنه.
اونارو هم یه چک بکنید.
عجیبه ها!!!
چک کردم مرگم بهم تخفیف نمیده شاتل :(
اینم عکسش الان 5 6 ماهی هست که این قیمت دارم میدم !
alinoona
05-11-2014, 12:31
چک کردم مرگم بهم تخفیف نمیده شاتل :(
اینم عکسش الان 5 6 ماهی هست که این قیمت دارم میدم !
عجیبه ها!!! تو فاکتور ساسان حدود ۸۰۰ تومن تخفیف داده ولی ظاهرا فاکتور تو که طبیعیه.
همینجوریه دیگه شاتل. من با ۱۶ گیگ دانلود ۴ روز محدودم، یکی هم کلا محدود نمیشه.
این سیاستای منطقه ای شاتلم کشته مارو.
دوستان مشهدی من سرویس 128 نامحدود دارم چند روزی ست سرعتم کم شده ایا خط ها مشکل دارن ؟
راستی سرویسی هست که بشه پینگ رو زیر 200 رسوند ؟
amin1374
05-11-2014, 12:44
عجیبه ها!!! تو فاکتور ساسان حدود ۸۰۰ تومن تخفیف داده ولی ظاهرا فاکتور تو که طبیعیه.
همینجوریه دیگه شاتل. من با ۱۶ گیگ دانلود ۴ روز محدودم، یکی هم کلا محدود نمیشه.
این سیاستای منطقه ای شاتلم کشته مارو.
من ماه گذشته مصرفم به شکل زیر بوده با همین آرت محدودم نشدم :n10: (چش نزنین منو :دی)
خداروشکر خوبه راضیم ازش به نسبت به جاهای دیگه برا من یکی همین شاتل بهتر تره شانس آوردم جمع نکردما برم پارس :دی
arashaj74
05-11-2014, 13:18
من ماه گذشته مصرفم به شکل زیر بوده با همین آرت محدودم نشدم :n10: (چش نزنین منو :دی)
خداروشکر خوبه راضیم ازش به نسبت به جاهای دیگه برا من یکی همین شاتل بهتر تره شانس آوردم جمع نکردما برم پارس :دی
آرت چند؟سرعت؟
amin1374
05-11-2014, 13:41
آرت چند؟سرعت؟
ارت 1 سرعت 100 کیلو بایت..........
hassan_sia
05-11-2014, 15:17
"حداقل تبادل ترافیک " در سرویسهای art شاتل معنیش چیه ؟ مگه art دانلود نامحدود نیست ؟
"حداقل تبادل ترافیک " در سرویسهای art شاتل معنیش چیه ؟ مگه art دانلود نامحدود نیست ؟
سرعتت رو میارن رو کف سرعت
رفیق نامحدود چیه دیگه؟!!! تو این کشور لعنتی اصن چیزی به نام نامحدود(از هر جهت) نداریم....
منم 30240 تومن میدم
hassan_sia
05-11-2014, 23:06
سرعتت رو میارن رو کف سرعت ببخشید منظورتون رو اصلا نفهمیدم میشه لطفا بیشتر توضیح بدین ؟
alinoona
05-11-2014, 23:12
ببخشید منظورتون رو اصلا نفهمیدم میشه لطفا بیشتر توضیح بدین ؟
کف سرعت در شاتل یعنی ۸ kB/s.
hassan_sia
05-11-2014, 23:17
کف سرعت در شاتل یعنی ۸ kB/s. اگه کمتر از اون مقدار استفاده کنی سرعت رو میارن پایین یا بیشتر مصرف کنی ؟ وتا چه مدت زمانی سرعت پایین باقی میمونه ؟
hosseintttt
05-11-2014, 23:30
سلام
شاتل بودم بخاطر قانون مصرف منصفانه زدم بیرون
رفتم صبانت
اینجا قاون مصرف منصفانه اومد
شرکت های بزرگ را خودمون شاخ کردیم
الان گاو شدن میخوان شاخمون بزنن
من خودم رفتم یه شرکت کوچک و بی نام نشان -شب روز ذانلود-سرعت بالا
از شرکت های بزرگ بکشید بیرون------
{شرمنده چند وقتی نبودم}
اهوازم -یه مگ حجم 5 گیگ 32000 تومان گرفتم -سرعتم را روی دومگ بستن- شبانه رایگان 1-7 صبح
اسم شرکت را نمیتونم بگم شرمنده
albertxx
05-11-2014, 23:34
دوستان شما با هیزم شکن مشکلی ندارید ؟؟
کانکت میشه ولی بخاری نداری !! :n02:
alinoona
05-11-2014, 23:51
اگه کمتر از اون مقدار استفاده کنی سرعت رو میارن پایین یا بیشتر مصرف کنی ؟ وتا چه مدت زمانی سرعت پایین باقی میمونه ؟
اگه بیشتر از اون مقدار مصرف کنی کمش میکنن. تو سرویسهای آرت بهصورت پلهای پایین میاد. البته حساب و کتاب نداره خیلی. یه دفعه دیدی یهو آورد روی همون ۱۶ یا ۸. مثل پارسآنلاین نیست که قانونشو کاربرا بدونن. منطقه به منطقه فرق میکنه ولی وقتی که محدود میکنه اینترنت آدمو کوفت میکنه.
دوستان شما با هیزم شکن مشکلی ندارید ؟؟
کانکت میشه ولی بخاری نداری !! :n02:
این چند روز کلا اینترنت من پکیده بود. با هیزمشکنم که کلا فنا میشد. هم ویبیان هم صایفـون.
arashaj74
06-11-2014, 00:11
اگه بیشتر از اون مقدار مصرف کنی کمش میکنن. تو سرویسهای آرت بهصورت پلهای پایین میاد. البته حساب و کتاب نداره خیلی. یه دفعه دیدی یهو آورد روی همون ۱۶ یا ۸. مثل پارسآنلاین نیست که قانونشو کاربرا بدونن. منطقه به منطقه فرق میکنه ولی وقتی که محدود میکنه اینترنت آدمو کوفت میکنه.
.
از کف سرعت که پایین تر نمیارن؟!
مثلا ارت ۴ که میخوام بگیرم نوشته ۳۲۰ تا ۲۰۴۰
یعنی سرعت دانلودم از ۲۵۰kb/s شروع میشه و بر حسب مصرفم تا ۴۰ میاد پایین؟دیگه کمتر از این که امکان نداره؟
بعد وقتی دوره تموم شد و رفتیم ماه بعد دوباره سرعت درست میشه؟
panikord
06-11-2014, 08:29
دوست خوبم یعنی شاتل تا یه مقدار ترافیک و حجمی رو تضمین می کنه که بتونید استفاده کنید اما بعد از اون میزان استفاده هرلحظه ممکنه محدود شید و سرعت با توجه به دانلود بیشتر لحظه به لحظه کمتر بشه. با توجه به مرکز مخابراتی شما این اعمال محدودیت و یا موندن در محدودیت می تونه متفاوت باشه
سلام
میخوام adsl بخرم، دوستان صبانت و فن اوا و شاتل رو معرفی کردن.
برای وبگردی و تماشای فیلم از یوتیوب میخوام. (فیلمای اموزشی کوتاه)
دانلود خیلی ندارم. شاید در ماه یه برنامه 1 گیگی دانلود کنم.
شاتل چطوره؟ میخوام قطعی و اینا نداشته باشه.
درضمن، 1 مگ بگیرم یا 2؟
ممنون
سلام
درضمن، 1 مگ بگیرم یا 2؟
ممنون
چون میری یوتیوب و همش میخوای فیلم ببینی، برو صبانت؛ چون پینگش خیلی خوبه و باعث میشه که تو فیلم دیدنت لگ نزنه...
شاتل پینگش افتضاحه...
در ضمن قیمتای صبانتم خیلی از شاتل بهتره؛ صبانت سرعت 12mb رو میده 23 تومن با 3gb حجم ولی شاتل سرعت 2mb رو با 4gb حجم میده 24 تومن...
محدودیته صبانتم واست مشکلی ایجاد نمیکنه چون تا 2برابر حجمت میتونی دانلود کنی و محدود نشی که تو هم به قول خودت اصن دانلودی نمیکنی...
**در نهایت از من میشنوی برو صبانت**
amin1374
06-11-2014, 13:12
یعنی سرعت دانلودم از ۲۵۰kb/s شروع میشه و بر حسب مصرفم تا ۴۰ میاد پایین؟دیگه کمتر از این که امکان نداره؟
بعد وقتی دوره تموم شد و رفتیم ماه بعد دوباره سرعت درست میشه؟
نه طبق تجربه دوستان آرت3 با 4 تفاوت نداره سرعتش البته بازم بستگی به منطقتون داره ولی کلا اینجوریه فقط فرقشون تو حجماشونه ،سرعتت هم یا پله ای کم میشه یا این که یک جا میارنت رو 8 کیلو بایت اونم ماکزیمم بهت این سرعتو میده!
نه درست نمیشه کلا شاتل محدودیت هاش سختگیرانه است یکهو دیدی یک ماه کلا با وجود تمدید کردن سرعتت محدود شد (این بلا سر خودم اومده)
alinoona
06-11-2014, 13:17
۱- یعنی سرعت دانلودم از ۲۵۰kb/s شروع میشه و بر حسب مصرفم تا ۴۰ میاد پایین؟
۲- دیگه کمتر از این که امکان نداره؟
۳- بعد وقتی دوره تموم شد و رفتیم ماه بعد دوباره سرعت درست میشه؟
۱-راستش من خودم سرویس حجمی دارم ولی تا جایی که یادمه بچههای همین تاپیک (چند صفحه عقبتر) نوشته بودن که سرعت آرت۴ هرگز به ۲۰۴۸ که همون ۲مگابایت میشه نمیرسه. حتی فکر میکنم که به ۴۰۰ هم نرسه (دوستانی که آرت ۴ دارن لطفا اصلاح کنند).
۲- در مورد اینکه از حداقل سرعتی که نوشته پایینتر میاد یا نه هم باید بگم بله. وقتی محدود شدید دیگه کف و سقف نداره، زندانیتون میکنه شاتل!!!
۳- لزوما اینجوری نیست. ممکنه توی دورۀ بعد هم محدود بمونید یه چند وقت. بستگی به مرکز مخابراتی و میزان مصرفتون داره. بهترین راه فهمیدنش اینه که از کسانیکه اطراف شما شاتل آرت۴ دارن پرسوجو کنید.
سلام
درضمن، 1 مگ بگیرم یا 2؟
ممنون
سلام،
شاتل برای روزانه خیلی خوبه. مرگش فقط برای ساعات رایگانه.
با این شرایطی که گفتین ۱ مگ شاتل بگیرید.
arashaj74
06-11-2014, 13:41
۱-راستش من خودم سرویس حجمی دارم ولی تا جایی که یادمه بچههای همین تاپیک (چند صفحه عقبتر) نوشته بودن که سرعت آرت۴ هرگز به ۲۰۴۸ که همون ۲مگابایت میشه نمیرسه. حتی فکر میکنم که به ۴۰۰ هم نرسه (دوستانی که آرت ۴ دارن لطفا اصلاح کنند).
۲- در مورد اینکه از حداقل سرعتی که نوشته پایینتر میاد یا نه هم باید بگم بله. وقتی محدود شدید دیگه کف و سقف نداره، زندانیتون میکنه شاتل!!!
۳- لزوما اینجوری نیست. ممکنه توی دورۀ بعد هم محدود بمونید یه چند وقت. بستگی به مرکز مخابراتی و میزان مصرفتون داره. بهترین راه فهمیدنش اینه که از کسانیکه اطراف شما شاتل آرت۴ دارن پرسوجو کنید.
البته مسول فروش گفت اولش با ۲مگ شروع میکنی
راستیت من ماهی ۶۰گیگ دانلود و وبگردی دارم
۳۵ تا شبانه و ۲۵تا روزانه
که برام بالای ۶۰تومن درمیاد.این ماه میخوام با همین پول آرت ۴بگیرم ببینم چطوره.
amrihh49
06-11-2014, 14:14
درود به همه عزیزان، اینترنت الانم مخابراته و شبانه نداره که میخوام کلا نتم رو قطع کنم،بنظرشما دوستان کدوم شرکت شبانه ش عالیه؟ چون خیلی دانلود میکنم (شبانه 3 یا 4 گیگ برام کافیه)
درود به همه عزیزان، اینترنت الانم مخابراته و شبانه نداره که میخوام کلا نتم رو قطع کنم،بنظرشما دوستان کدوم شرکت شبانه ش عالیه؟ چون خیلی دانلود میکنم (شبانه 3 یا 4 گیگ برام کافیه)
فعلا هیچ جا :n02:
اخرش نفهمیدم شاتل یا صبانت یا فن اوا؟
یکی از دوستان تو تاپیک صبانت گفت اصلا صبانت نگیر!
alinoona
06-11-2014, 14:47
شاتل اگه خیلی حال بده بهت اینه که شبی ۱ گیگ بگیری و محدود نشی.
شبی ۳-۴ گیگ که اصلا راه نداره.
یه هفته ای محدود میشی.
البته مسول فروش گفت اولش با ۲مگ شروع میکنی
راستیت من ماهی ۶۰گیگ دانلود و وبگردی دارم
۳۵ تا شبانه و ۲۵تا روزانه
که برام بالای ۶۰تومن درمیاد.این ماه میخوام با همین پول آرت ۴بگیرم ببینم چطوره.
مسئول فروش دروغ میگوید!!! ;-) ماهی ۶۰ گیگ هم از الان خیالت راحت باشه که نمیشه گرفت.
البته با این اوضاع اینترنت حق انتخابی نمیمونه بین بد و بدتر...
ویرایش: البته اگه منظور شما اینه که ۲ مگ محدود بگیرید و ۲۰-۳۰ گیگ هم جداگانه برای روز بخرید امکانش هست ولی با نامحدود نمیشه اینقدر دانلود کرد.
arashaj74
06-11-2014, 14:48
بستگی به مصرفت داره،اگه برای وبگردی و دانلود شبانه نهایتا ۲۰گیگ میخوای شاتل خوبه
۱ساله ۱مگ اکو بگیر+۱۰۰گیگ ترافیک
بدین ترتیب شما با حدود ۳۵۰تومن برای ۱سال اینترنتی که صبح ها سرعتت بالای ۲مگ هست و شبها هم میتونی ماهانه۱۵تا ۲۰گیگ دانلود کنی
کل ترافیک سالانه ات هم میشه ۱۲۵گیگ که کارتو راه میندازه(ماهی ۱۲گیگ)
که برای وبگردی کافیه.شاتل خوبه برای اونایی که وبگردی میخوان و دانلودر نیستن
اگه دانلود شبانه میخوای ۱مگ اکو بگیر اگه نه ۱۲۸
چون تمام سرویس های اکو زیره ۲مگ روی ۲مگ بسته میشه و فقط فرقشون در دانلود شبانس
amrihh49
06-11-2014, 14:52
باتشکر از شما دوست گرامی،بنظرشما اگه از های وب بگیرم نت بهترنیست؟ آخه این طرحهای فشفشفه هاش خیلی خوبه بنظرم،ارزش داره بگیرم ؟ سرعت دانلودش بالاست؟
alinoona
06-11-2014, 15:22
باتشکر از شما دوست گرامی،بنظرشما اگه از های وب بگیرم نت بهترنیست؟ آخه این طرحهای فشفشفه هاش خیلی خوبه بنظرم،ارزش داره بگیرم ؟ سرعت دانلودش بالاست؟
خواهش میکنم.
راستش چون من هیچوقت های وب نداشتم هرچی که بگم دروغ گفتم.
امیدوارم دوستان دیگه بتونن راهنماییتون کنن.
فکر کنم شرکت های-وب هم تاپیک داشته باشه. از کاربرای اونجا هم بپرسید بد نیست.
موفق باشید.
بستگی به مصرفت داره،اگه برای وبگردی و دانلود شبانه نهایتا ۲۰گیگ میخوای شاتل خوبه
۱ساله ۱مگ اکو بگیر+۱۰۰گیگ ترافیک
بدین ترتیب شما با حدود ۳۵۰تومن برای ۱سال اینترنتی که صبح ها سرعتت بالای ۲مگ هست و شبها هم میتونی ماهانه۱۵تا ۲۰گیگ دانلود کنی
کل ترافیک سالانه ات هم میشه ۱۲۵گیگ که کارتو راه میندازه(ماهی ۱۲گیگ)
که برای وبگردی کافیه.شاتل خوبه برای اونایی که وبگردی میخوان و دانلودر نیستن
اگه دانلود شبانه میخوای ۱مگ اکو بگیر اگه نه ۱۲۸
چون تمام سرویس های اکو زیره ۲مگ روی ۲مگ بسته میشه و فقط فرقشون در دانلود شبانس
آقا این چه پیشنهادیه به ایشون میکنی!!!!
۱سالهههه!!!!!! اونم از شاتل!!!!!
اصن تو ایران بالای ۳ماه نت گرفتن خریته...
به نظر من که از صبانت سرویس ۸مگ به بالا بگیر؛ حالا هرجور خودت راحتی....
در ضمن فقط به حرفای تو این تاپیکا گوش نده،اصل کار اینه که بری از کسایی که اطرافت adsl دارن بپرسی،ببینی از چه شرکتی راضین چون همه ی شرکتا کیفیت و عملکردشون مرکز به مرکز فرق میکنه...
arashaj74
06-11-2014, 20:03
آقا این چه پیشنهادیه به ایشون میکنی!!!!
۱سالهههه!!!!!! اونم از شاتل!!!!!
اصن تو ایران بالای ۳ماه نت گرفتن خریته...
انصافا برای کسی که نت رو برای وبگردی میخواد شاتل گزینه خوبی هست
با اون ترتیبی که گفتم نت ۲مگ (۱۰گیگ روزانه+حداقل ۲۰گیگ شبانه)براش ماهی ۲۹میوفته که خوبه
با اون ترتیبی که گفتم نت ۲مگ (۱۰گیگ روزانه+حداقل ۲۰گیگ شبانه)براش ماهی ۲۹میوفته که خوبه
یعنی شما میگی شاتل بهتر از صبانت و فن اوا هست دیگه؟
گفته بودم برای وبگردی و دیدن فیلم میخوام. برای فیلم خوب جواب میده؟
منظورم به اون حرفت بود که گفتی سالانه؛ چون واقعا اینترنته سالانه گرفتن ریسکه...
ببین رفیق، شما اول باید ببینی اطرافت از چه شرکتی راضین؛چون واقعا کیفیت این isp ها منطقه به منطقه فرق میکنه...
چرا بهت گفتم صبانت بگیر؟! چون:
1- پینگ صبانت بسیار بسیار از شاتل بهتره.
2- با 23 هزار تومان میتونی سرعت 12mb بگیری(اگه خطت بکشه)؛در صورتی که با این قیمت از شاتل میتونی سرویس 2mb بگیری که رو 4mb میبندن.
3-با توجه به اینکه میگن سرعت تک کانکشن صبانت از شاتل بدتره و شما به خاطر اینکه فیلم میبینی ممکنه اذیت شی، شما باید اینو در نظر بگیری که به نظر من سرعت تک کانکشن سرویس 12mb اگه با سرعت تک کانکشن سرویس 2mb شاتل برابر نباشه،دیگه کمتر از اون نمی تونه باشه؛اگه خیلی افتضاح باشه سرعتش،دیگه حداکثر 100کیلوبایت از شاتل کمتره ( بر فرض محال)
در آخر، هر جور خودت مایلی؛میخوای شاتل بگیر،میخوای صبانت بگیر...
arashaj74
07-11-2014, 00:20
اونا رو تست نکردم و نظری ندارم.من که ۱مگ اکو دارم(رو ۲بسته شده) با هیژمشکن(SSL) میتونم فیلم های یوتیوب رو با کیفیت ۷۲۰ و تقریبا بدون مکث ببینم
خوب بعد دوماه و با این وضع دانلود سرویس من محدود شد حالا میخواستم ببینم ماه دیگه محدودیت برداشته میشه یا ادامه داره ؟ شارژ کنم واسه ماه دیگه یا فسخ ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Milad._.R
07-11-2014, 12:08
ART 1 سرعت دانلودش چنده ؟
بعد از 11 گیگ سرعتش چند میشه ؟
donkeyoxte
07-11-2014, 12:12
ART 1 سرعت دانلودش چنده ؟
بعد از 11 گیگ سرعتش چند میشه ؟
بین ۵ تا ۱۲ کیلوبایت
من آرت ۳ رو گرفتم که بعد ۴ روز سرعتم از ۲۵۰ اومد رو ۸ کیلوبایت
از اینترنت شرکت های خصوصی لذت ببرین
Milad._.R
07-11-2014, 12:14
بین ۵ تا ۱۲ کیلوبایت
اگه ART1 این باشه ، پس ART light چیه ؟
بعید میدونم اینطور باشه ، یکی از دوستان داره ، چند وقت پیش میگفت سرعتش خوبه و راضیه
بعید میدونم اینطور باشه ، یکی از دوستان داره ، چند وقت پیش میگفت سرعتش خوبه و راضیه
بشنو و باور نکن:n01:
amrihh49
07-11-2014, 13:08
درود به همه عزیزان،کسی از شرکت داتک اینترنت گرفته؟
arashaj74
07-11-2014, 13:26
خوب بعد دوماه و با این وضع دانلود سرویس من محدود شد حالا میخواستم ببینم ماه دیگه محدودیت برداشته میشه یا ادامه داره ؟ شارژ کنم واسه ماه دیگه یا فسخ ؟
چه سرویسی داشتی؟
mohsen_1363
07-11-2014, 13:33
سرور خارجی منو لاک کردن
دیگه اینترنت به هیچ دردی نمیخوره
لعنتی
ببین رفیق، شما اول باید ببینی اطرافت از چه شرکتی راضین؛چون واقعا کیفیت این isp ها منطقه به منطقه فرق میکنه...چرا بهت گفتم صبانت بگیر؟! چون:1- پینگ صبانت بسیار بسیار از شاتل بهتره.2- با 23 هزار تومان میتونی سرعت 12mb بگیری(اگه خطت بکشه)؛در صورتی که با این قیمت از شاتل میتونی سرویس 2mb بگیری که رو 4mb میبندن.3-با توجه به اینکه میگن سرعت تک کانکشن صبانت از شاتل بدتره و شما به خاطر اینکه فیلم میبینی ممکنه اذیت شی، شما باید اینو در نظر بگیری که به نظر من سرعت تک کانکشن سرویس 12mb اگه با سرعت تک کانکشن سرویس 2mb شاتل برابر نباشه،دیگه کمتر از اون نمی تونه باشه؛اگه خیلی افتضاح باشه سرعتش،دیگه حداکثر 100کیلوبایت از شاتل کمتره ( بر فرض محال)در آخر، هر جور خودت مایلی؛میخوای شاتل بگیر،میخوای صبانت بگیر...خب این 12 مگ رو فقط به مشترکین جدید و فقط یکبار میده, بعد از اون چیکار کنم؟
خب این 12 مگ رو فقط به مشترکین جدید و فقط یکبار میده, بعد از اون چیکار کنم؟
نه عزيز؛ اون 12mb سه ماهه با 3gb حجمه كه فقط يه بار و به مشتركين جديد داده ميشه...
سرويس 12mb يه ماهه با 3gb حجم به همه داده ميشه.
sasan.69
07-11-2014, 15:12
شاتل لعنتی یه روز مونده بود تمدید سرویس محدودیت رو حذف کرد اما الان که دوروز گذشته و دانلودی نداشتم مجددا محدود شدم(سرویس ارت)
نه عزيز؛ اون 12mb سه ماهه با 3gb حجمه كه فقط يه بار و به مشتركين جديد داده ميشه...سرويس 12mb يه ماهه با 3gb حجم به همه داده ميشه.بله
وسوسه کنندست.
از در و همسایه بپرسم صبانت دارن یا نه.
donkeyoxte
07-11-2014, 16:43
ART LIGHT که خیلی افتضاحه مطمن باش
ببین دوست عزیز تا بگیری کم کم بعد ۱ هفته وقتی سرعتتو کوبیدن اون موقعست که پشیمون میشی
البته اینم بگم اگه اهل دانلود نیستی و در حد وبگردی یا تو ماه دانلودت بیشتر از ۱۰ گیگ نمیشه آرت ۱ بگیر
ولی اگه دانلودری اصلا بدردت نمیخوره نه فقط شاتل بلکه همه ی سرویس دهنده ها البته آسیا تک نمیدونم
تنها اینترنت مخابرات خوراک دانلودراست که اونم بدبختی سرعتش زیر خط مرگ
Milad._.R
07-11-2014, 17:34
ببین دوست عزیز تا بگیری کم کم بعد ۱ هفته وقتی سرعتتو کوبیدن اون موقعست که پشیمون میشی
البته اینم بگم اگه اهل دانلود نیستی و در حد وبگردی یا تو ماه دانلودت بیشتر از ۱۰ گیگ نمیشه آرت ۱ بگیر
ولی اگه دانلودری اصلا بدردت نمیخوره نه فقط شاتل بلکه همه ی سرویس دهنده ها البته آسیا تک نمیدونم
پس اون 5-12 که گفتی منظورت بعد از 11 گیگه ؟
در حالت عادی قبل از 11 گیگ سرعتش چنده ؟
مخابرات که نامحدود رو برداشت و ما رو به این وضع انداخت ، شبانه هم برای یکساله هاست.
البته من زیاد دانلود ندارم . کم پیش میاد 11 گیگ رو رد کنم
یکی دو ماه پیش موقع تخلیه خط ، کارمند مخابرات یه پیشنهاد خارج از تعرفه های مخابرات بهم داد تا تخلیه نکنم ، ولی قبول نکردم ، دقیق یادم نیست ولی چیز خوبی بود ، سرعت دانلود رو تضمین کرد گفت 250 برات میذارم ، حتی الان برو خونه چند ساعت آزمایش کن اگه راضی بودی بگو برات درستش کنم ، حجم هم ماهیانه 10 گیگ یا 12 ، از اون چیزی که تو تعرفه هاشون بود بیشتر میخواست بهم بده .. ولی مشکل اینجا بود که سالیانه بود و نتونستم به مخابرات یکسال اعتماد کنم ، با اینکه حدود 2 سال مخابرات بودم..
الان پشیمونم ، کاش قبول میکردم !
در حال حاضر فن آوا هستم
Armin.Computer
07-11-2014, 18:41
من که تا به حال شاتل نداشتم
ولی یه چیزی
به نظرم برای دانلود هم 10 گیگ کمه
من وقتی با موبایل کار می کنم روزانه شاید نزدیک به 100 مگ بگیره + وب گردی خودش کلی حجم می بره + حال این وسط هم شاید کسی دانلود داشته باشه
به نظرم بیش از 10 گیگ میشه و 10 گیگ حتی برای نیاز روزانه هم شاید خوب نباشه
البته این نظر شخصی من هست
arashaj74
07-11-2014, 19:53
آرت ۴
بالخره بعد از ۱سال از اکو رفتیم رو آرت
ببینیم تا چند گیگ پا میده[emoji3]
sasan.69
07-11-2014, 20:06
ارت 4گرفته بودم از 130بالاتر نمیرفت واس شما چنده؟
arashaj74
07-11-2014, 20:53
ارت 4گرفته بودم از 130بالاتر نمیرفت واس شما چنده؟
عزیز تست سرعت گذاشتم دیگه.سرعت دانلود فعلا بالای ۲۰۰هست(همین الان خریدم)
مهم بلاهایی هست که بعد از ۲۰گیگ دانلود سرم میاد[emoji3]
bahadorgamer
07-11-2014, 23:49
<p>
سلام من سرویس اکو512 دارم جدیدا مصرفم زیاد شده و یک روز در میون مجبورم ترافیک بخرم الان تصمیم گرفتم یه سرویس نامحدود بگیرم.سوالم اینه تو سرویس آرت منظور از مصرف زیاد مثلا چقدر هست؟ در صورت محدودیت سرعت به چه صورت هست؟</p>
<p>
دیگه اینکه اگر سرویس game رو مثلا با آرت 2 بگیری و مصرف مناسبی داشته باشی سرعت سرویس رو چند میزارن؟</p>
donkeyoxte
08-11-2014, 01:05
پس اون 5-12 که گفتی منظورت بعد از 11 گیگه ؟
در حالت عادی قبل از 11 گیگ سرعتش چنده ؟
مخابرات که نامحدود رو برداشت و ما رو به این وضع انداخت ، شبانه هم برای یکساله هاست.
البته من زیاد دانلود ندارم . کم پیش میاد 11 گیگ رو رد کنم
یکی دو ماه پیش موقع تخلیه خط ، کارمند مخابرات یه پیشنهاد خارج از تعرفه های مخابرات بهم داد تا تخلیه نکنم ، ولی قبول نکردم ، دقیق یادم نیست ولی چیز خوبی بود ، سرعت دانلود رو تضمین کرد گفت 250 برات میذارم ، حتی الان برو خونه چند ساعت آزمایش کن اگه راضی بودی بگو برات درستش کنم ، حجم هم ماهیانه 10 گیگ یا 12 ، از اون چیزی که تو تعرفه هاشون بود بیشتر میخواست بهم بده .. ولی مشکل اینجا بود که سالیانه بود و نتونستم به مخابرات یکسال اعتماد کنم ، با اینکه حدود 2 سال مخابرات بودم..
الان پشیمونم ، کاش قبول میکردم !
در حال حاضر فن آوا هستم
باید قبول میکردی اشتباهی محض!!!
من خودم ۵ سال مشترک مخابرات بودم ۷ ماهه پیش قطع کردم ۲ماه پیش فرم پر کردم برای وصل کردن که گفتن port های خالی نداریم شما آرشیو شدی تا یکی خطو خالی کنه بدیم به خط بی برکت شما!!!
که ۱ماه منتظر موندم خبری نشد آخر سر خریت کردم شاتل گرفتم
به شماهم توضیح دادم که آرت ۱ فکر کنم حجمش ۱۱ گیگ باشه اگه در ماه بیش از ۱۱ گیگ استفاده نمیکنید پس بگیرین ولی اهل دانلودی مثل ما بالای ۱۰۰ گیگ دانلودته توی ماه
بیخیال شو
donkeyoxte
08-11-2014, 01:09
من که تا به حال شاتل نداشتم
ولی یه چیزی
به نظرم برای دانلود هم 10 گیگ کمه
من وقتی با موبایل کار می کنم روزانه شاید نزدیک به 100 مگ بگیره + وب گردی خودش کلی حجم می بره + حال این وسط هم شاید کسی دانلود داشته باشه
به نظرم بیش از 10 گیگ میشه و 10 گیگ حتی برای نیاز روزانه هم شاید خوب نباشه
البته این نظر شخصی من هست
دقیقا دوست عزیز
تازه اگه طرف با ویندوز زیاد آشنا نباشه که هیچ ۲روز بعد از دریافت اینترنت میبینه ۶ گیگ مصرف داشته که پی گیر بشه میفهمه
همش دانلودهای اتوماتیک ویندوز از آپدیت های برنامه ها گرفته تا خود ویندوز
چه سرویسی داشتی؟
سلام
art 6
دوستان چرا یهو یه ساعتایی قاطی میکنه دیگه سایت باز نمیکنه ؟؟؟
Reza Azimy_RW
08-11-2014, 17:34
خداییش شاتل از همه بهتر بود . اگه میدونستم اینجوری هیچ وقت نمیومدم صبا نت
شاتل به هر مناسبتی میشد حجم هدیه میداد . وقتی حجمت تموم میشد 200 مگ اضافه میداد . اگه اون 200 مگ رو هم به گا میدادی تا 15 روز میتونستی از اینترنت محدود استفاده کنی . سرعت و ... هم برای من با صبانت فرقی نداشت . حجم هم نمیدزدید و روابط عمومیشون هم عالی بود
فقط ده تومن از صبانت گرونتر بود
باید برگردم شاتل :n09:
keyhan123
08-11-2014, 18:38
سلام
art 6
دوستان چرا یهو یه ساعتایی قاطی میکنه دیگه سایت باز نمیکنه ؟؟؟
سرعت دانلودت چند بود؟
سرعت دانلودت چند بود؟
380
:n16:
الان دیگه ۱۱ شب تا نمیدونم چند صبح میشه ۶۴
keyhan123
08-11-2014, 20:54
380
:n16:
الان دیگه ۱۱ شب تا نمیدونم چند صبح میشه ۶۴
تا حالا آرت 3 و 4 داشتی؟
اگه آره سرعت اونا چند بود؟
arashaj74
08-11-2014, 21:32
تا حالا آرت 3 و 4 داشتی؟
اگه آره سرعت اونا چند بود؟
آرت ۳ سرعت دانلود تقریبا ۱۵۰
آرت ۴ هم بالای ۲۰۰
ولی باید مدیریت دانلود داشته باشی،اگه تا ۲برابر حجمی که تو سایتش نوشته هم مصرف کنی محدود نمیشی ولی بعد از اون بسته به منطقه احتمالا محدود میشی
keyhan123
08-11-2014, 21:42
آرت ۳ سرعت دانلود تقریبا ۱۵۰
آرت ۴ هم بالای ۲۰۰
ولی باید مدیریت دانلود داشته باشی،اگه تا ۲برابر حجمی که تو سایتش نوشته هم مصرف کنی محدود نمیشی ولی بعد از اون بسته به منطقه احتمالا محدود میشی
دوست عزیز در شهر های مختلف فرق داره مثلا تو خیلی از شهر ها آرت 1و2 روی 900 می بندن و 3و4 رو روی 1152
البته این اعداد بر اساس کیلوبیت هستند
در ضمن من دو ساله شاتل دارم و هرگز نشده که بتونم دو برابر حجم داخل سایت گفته شده دانلود کنم و همیشه محدود شدم
LANDASEFR
08-11-2014, 22:24
از زمان امضای قرار داد تا اتصال چند روز ؟
باید قبول میکردی اشتباهی محض!!!
من خودم ۵ سال مشترک مخابرات بودم ۷ ماهه پیش قطع کردم ۲ماه پیش فرم پر کردم برای وصل کردن که گفتن port های خالی نداریم شما آرشیو شدی تا یکی خطو خالی کنه بدیم به خط بی برکت شما!!!
که ۱ماه منتظر موندم خبری نشد آخر سر خریت کردم شاتل گرفتم
به شماهم توضیح دادم که آرت ۱ فکر کنم حجمش ۱۱ گیگ باشه اگه در ماه بیش از ۱۱ گیگ استفاده نمیکنید پس بگیرین ولی اهل دانلودی مثل ما بالای ۱۰۰ گیگ دانلودته توی ماه
بیخیال شو
دوست عزیز شما فقط 7 ماهه اومدی.بعضی از اطلاعاتی که می دی اشتباهه
مثلا همین 11 گیگ...من کسی را ندیدم زیر 20 گیگ در آرت 1 محدود بشه
از زمان امضای قرار داد تا اتصال چند روز ؟
بستگی به مخابرات داره
arashaj74
09-11-2014, 00:06
دوست عزیز در شهر های مختلف فرق داره مثلا تو خیلی از شهر ها آرت 1و2 روی 900 می بندن و 3و4 رو روی 1152
البته این اعداد بر اساس کیلوبیت هستند
در ضمن من دو ساله شاتل دارم و هرگز نشده که بتونم دو برابر حجم داخل سایت گفته شده دانلود کنم و همیشه محدود شدم
من پسر عموم خونشون منطقه ۱ تهران هست که جزو شلوغ ترین مناطق شاتل هست و اگه بخوای شاتل بگیری باید چند ماه تو نوبت باشی و با آرت ۳ خودش میگه ۴۰ گیگ رو میزنم اکثرا
من سعادت آبادم،شاتل پورت خالی نداشت و مجبور شدم وایمکس ایرانسل بگیرم.ماهی ۶۵ تومن میدادم واسه ۵۱۲ و ماهی کمتر از ۳۰گیگ دانلود داشتم
حالا با ۵۷تومن آرت ۴گرفتم که سرعتش رو ۲مگ هست و راحت تا ۴۰گیگ میکشه
به نظرم ۵۷ تومن برای ۲مگ بدون قطعی کاملا منصفانه هست
حتی سیاست محدود کردن هم بد نیست.۱کی انتظار داره ۲۹تومن بده و بهش سرعت بالای ۱مگ بدن و ۱۰۰گیگ هم دانلود کنه!
الان مخابرات(با اون کیفیت پایینش!) ۷۰گیگ با سرعت ۲مگ رو میده ۱۲۰تومن
شاتل آرت ۶ رو زیره ۱۰۰تومن میده و سرعتش روی ۳مگ هست و تا ۶۰گیگ هم میکشه
keyhan123
09-11-2014, 00:59
من پسر عموم خونشون منطقه ۱ تهران هست که جزو شلوغ ترین مناطق شاتل هست و اگه بخوای شاتل بگیری باید چند ماه تو نوبت باشی و با آرت ۳ خودش میگه ۴۰ گیگ رو میزنم اکثرا
من سعادت آبادم،شاتل پورت خالی نداشت و مجبور شدم وایمکس ایرانسل بگیرم.ماهی ۶۵ تومن میدادم واسه ۵۱۲ و ماهی کمتر از ۳۰گیگ دانلود داشتم
حالا با ۵۷تومن آرت ۴گرفتم که سرعتش رو ۲مگ هست و راحت تا ۴۰گیگ میکشه
به نظرم ۵۷ تومن برای ۲مگ بدون قطعی کاملا منصفانه هست
حتی سیاست محدود کردن هم بد نیست.۱کی انتظار داره ۲۹تومن بده و بهش سرعت بالای ۱مگ بدن و ۱۰۰گیگ هم دانلود کنه!
الان مخابرات(با اون کیفیت پایینش!) ۷۰گیگ با سرعت ۲مگ رو میده ۱۲۰تومن
شاتل آرت ۶ رو زیره ۱۰۰تومن میده و سرعتش روی ۳مگ هست و تا ۶۰گیگ هم میکشه
قصد بی احترامی ندارم و لی شما که تازه اومدی و حتی هنوز محدود نشدی چطور به کاربرا اطلاعات میدی و در مورد سرویس هایی هم که تا حالا نداشتی هم با قاطعیت صحبت می کنی؟
امشب جالب شد ! دیر تر محدود شدم ! هر شب 11 به بعد فقط سرور خارجی محدود میشد الان همین 10 دقیقه پیش محدودیت شروع شد با این تفاوت که سرور داخلی هم قربانی شد
LANDASEFR
09-11-2014, 09:20
حدودا. برای مرکز ثامن الائمه مشهد؟
keyhan123
09-11-2014, 12:41
حدودا. برای مرکز ثامن الائمه مشهد؟
بستگی به مرکزتون داره معمولا 3 تا 10 روز
H_O_S_E_I_N
09-11-2014, 12:48
دوستان الان وضعیت اینترنت من چطوره؟
256 نامحدود مخابرات
arashaj74
09-11-2014, 13:17
قصد بی احترامی ندارم و لی شما که تازه اومدی و حتی هنوز محدود نشدی چطور به کاربرا اطلاعات میدی و در مورد سرویس هایی هم که تا حالا نداشتی هم با قاطعیت صحبت می کنی؟
من اولین بار سال ۸۵از شاتل سرویس گرفتم و الان دوباره ۱سال اکو داشتم و چند روزه پیش آرت ۴گرفتم(سرعتم رو روی ۲.۴ بستند!)
پسر عموم آرت ۳داره و تا ۴۰گیگ بدون مشکل دانلود میکنه.سرعت دانلودش هم بالای ۱۵۰هست
البته قبول دارم به مرکز مخابراتی ربط داره،ولی کلا وضع تهران بد نیست
دوستان کدوم ISP به غیر از شاتل رو میشناسن که ۴۰گیگ ترافیک+سرعت حدودا ۱.۵مگ رو بده ۴۷تومن؟
alinoona
09-11-2014, 17:06
GoTo Post ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من اولین بار سال ۸۵از شاتل سرویس گرفتم و الان دوباره ۱سال اکو داشتم و چند روزه پیش آرت ۴گرفتم(سرعتم رو روی ۲.۴ بستند!)
پسر عموم آرت ۳داره و تا ۴۰گیگ بدون مشکل دانلود میکنه.سرعت دانلودش هم بالای ۱۵۰هست
دوستان کدوم ISP به غیر از شاتل رو میشناسن که ۴۰گیگ ترافیک+سرعت حدودا ۱.۵مگ رو بده ۴۷تومن؟
دوست عزیز همونطور که خود شما گفتی برای ۴۰ گیگ بالای ۵۰۰۰۰ تومن هزینه میکردی (با اکو)، پسر عموی محترمتون هم که آرت۳ دارن و مسلما سرعتشون ۱/۵ مگ نیست (توی صفحات قبل دوستان بارها سرعت آرت ۳ رو گفتند). صبر کن ببین تا آخر دوره میتونی با ۴۷۰۰۰ تونن، ۴۰ گیگ رو با سرعت ۱/۵ مگ دانلود کنی یا نه.
دوست عزیز من خودم تهرانم (مرکز شهید باهنر) و شاتل داشتم ( eco) و در مورد سرویس های اکو همونطور که تو سایتشون زده بودن (حداقل 2گیگ شبانه)من محدود شدم، بدین صورت که دو شب بالای 2 گیگ دانلود کردم و از شب سوم به مدت 20 روز محدود شدم...
سرویس های art رو تا حالا نگرفتم ولی از چندتا دوستو آشنا که پرسیده بودم،میگفتن art1 بعد از حدود 16 گیگ محدود شدن؛پس میشه نتیجه گرفت که اینا وقتی art3 بگیرن،احتمالا بعد 25 گیگ اینا محدود میشن؛این مورد هایی که گفتم همه از تهران و بالا شهر بودن...
؛منظورم از این مورد ها اینه که هرچی تو سایتشون بزنن،به همون مقدار(یه کم بالاتر) محدود میکنن.
الانم 20 روزه که شاتل آشغالو تخلیه کردم و از یه شرکت دیگه گرفتم که بسسسیار راضیم...
donkeyoxte
10-11-2014, 00:39
دوست عزیز شما فقط 7 ماهه اومدی.بعضی از اطلاعاتی که می دی اشتباهه
مثلا همین 11 گیگ...من کسی را ندیدم زیر 20 گیگ در آرت 1 محدود بشه
بستگی به مخابرات داره
عزیز به این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یه نگاه بنداز ببین چند گیگه شاید چشای ما ایراد داره:sq_8:
donkeyoxte
10-11-2014, 00:43
256 نامحدود مخابرات
دوست عزیز همونیه که باید باشه
دانلود ۳۲ کیلوبایت
آ\لود بین ۱۰ تا ۱۵ کیلوبایت
ما که دلمون تنگیده واسه مخابرات:n12:
دوست عزیز من خودم تهرانم (مرکز شهید باهنر) و شاتل داشتم ( eco) و در مورد سرویس های اکو همونطور که تو سایتشون زده بودن (حداقل 2گیگ شبانه)من محدود شدم، بدین صورت که دو شب بالای 2 گیگ دانلود کردم و از شب سوم به مدت 20 روز محدود شدم... سرویس های art رو تا حالا نگرفتم ولی از چندتا دوستو آشنا که پرسیده بودم،میگفتن art1 بعد از حدود 16 گیگ محدود شدن؛پس میشه نتیجه گرفت که اینا وقتی art3 بگیرن،احتمالا بعد 25 گیگ اینا محدود میشن؛این مورد هایی که گفتم همه از تهران و بالا شهر بودن... ؛منظورم از این مورد ها اینه که هرچی تو سایتشون بزنن،به همون مقدار(یه کم بالاتر) محدود میکنن. الانم 20 روزه که شاتل آشغالو تخلیه کردم و از یه شرکت دیگه گرفتم که بسسسیار راضیم... از چه شرکتی گرفتی؟
panikord
10-11-2014, 08:13
256 نامحدود مخابرات
دقیقا همون چیزی هستش که باید باشه...
سرعت دانلود و آپلود مناسب هستند...
arashaj74
10-11-2014, 08:23
دوست عزیز من خودم تهرانم (مرکز شهید باهنر) و شاتل داشتم ( eco) و در مورد سرویس های اکو همونطور که تو سایتشون زده بودن (حداقل 2گیگ شبانه)من محدود شدم، بدین صورت که دو شب بالای 2 گیگ دانلود کردم و از شب سوم به مدت 20 روز محدود شدم...
سرویس های art رو تا حالا نگرفتم ولی از چندتا دوستو آشنا که پرسیده بودم،میگفتن art1 بعد از حدود 16 گیگ محدود شدن؛پس میشه نتیجه گرفت که اینا وقتی art3 بگیرن،احتمالا بعد 25 گیگ اینا محدود میشن؛این مورد هایی که گفتم همه از تهران و بالا شهر بودن...
؛منظورم از این مورد ها اینه که هرچی تو سایتشون بزنن،به همون مقدار(یه کم بالاتر) محدود میکنن.
الانم 20 روزه که شاتل آشغالو تخلیه کردم و از یه شرکت دیگه گرفتم که بسسسیار راضیم...
عزیز توی سایتش نوشته کاربرا میتونن حداقل ماهی۲ گیگ(و نه روزی)دانلود شبانه داشته باشن!
ولی من خودم ماهی ۳۰گیگ داشتم
آقا الان این اکو شاتل واسه شبانه بد نیست با اینکه پولی شده isp بهتر واسه شبانه حجم زیاد سراغ ندارید؟
از چه شرکتی گرفتی؟
داتک با سرعت 10mb شب و روز ؛
تو این اوضاعی که همه یک سوم کم میکنن ،به نظرم داتک با یک دهم کم کردن،واسم بهتر بود...
عزیز توی سایتش نوشته کاربرا میتونن حداقل ماهی۲ گیگ(و نه روزی)دانلود شبانه داشته باشن!
ولی من خودم ماهی ۳۰گیگ داشتم
آره اگه هرشب ۱گیگ دانلود کنی،دیرتر محدود میشی و ممکنه تو بعضی مناطق هم ۳۰gb بگیری ولی عموم کاربرا سریع محدود میشن
تو که میگی من میتونم ۳۰گیگ بگیرم ، از امشب شبی ۴گیگ دانلود کن ببین چند شبه محدود میشی...
کلا من که اصلااا از شاتل راضی نبودم؛ فقط پشتیبانیش خیلی خوبه که هر موقع روز تماس بگیری سریع جواب میدن...
سلام
من آرت۱ رو گرفتم
میخوام بدونم از سرور خارجی حدودا روزانه چه قدر دانلود کنم محدود نمیشم ؟ مرسی
و اینکه از سرور ایرانی چطور ؟ مرسی
behnamy01
10-11-2014, 12:40
من یادمه حدود 6 ماه پیش یک تاپیک در مورد شاتل بود که اون موقع اگر اشتباه نکنم چند صد صفحه یا شاید هم چند هزار صفحه داشت!! اون تاپیک کجاس؟ اگر اون تاپیک هنوز هست این چیه؟ بخش بندی انجمن توی این مدت عوض شده و تاپیک ها رو دوباره ساختند؟
amrihh49
10-11-2014, 13:34
درود. دوستان سرویس نامحدود آرت 2 ،سرعت دانلودش باید چند کیلوبایت باشه؟ ارزش خرید داره این سرویس؟
amrihh49
10-11-2014, 13:38
درود به همه،جان من یکی بنده رو راهنمایی کنه بخدا دارم دیوانه میشم. تمام نت رو گشتم به هیچ جایی نرسیدم. من میخوام در ساعات رایگان حداکثر 3 یا 4 گیگ دانلود کنم و روزانه فقط وب گردی میخوام.شرکتی هست که بتونم ازش نت تهیه کنم؟ بنده مشهد هستم
alinoona
10-11-2014, 14:47
من یادمه حدود 6 ماه پیش یک تاپیک در مورد شاتل بود که اون موقع اگر اشتباه نکنم چند صد صفحه یا شاید هم چند هزار صفحه داشت!! اون تاپیک کجاس؟ اگر اون تاپیک هنوز هست این چیه؟ بخش بندی انجمن توی این مدت عوض شده و تاپیک ها رو دوباره ساختند؟
احوال آقا بهنام. همینه دیگه. سر نمیزنی اینجوری میشه. اون تاپیک قبلیه اینجاست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). اینقدر زیاد شد که بستنش.
درود به همه،جان من یکی بنده رو راهنمایی کنه بخدا دارم دیوانه میشم. تمام نت رو گشتم به هیچ جایی نرسیدم. من میخوام در ساعات رایگان حداکثر 3 یا 4 گیگ دانلود کنم و روزانه فقط وب گردی میخوام.شرکتی هست که بتونم ازش نت تهیه کنم؟ بنده مشهد هستم
والا من همینقدر میتونم بگم که تو شاتل نمیشه تو ساعات رایگان ۳-۴ گیگ توی یک شب دانلود کرد. اگه هم بشه از شبای بعد محدود میکنه و سرعت میاد رو ۸ kB/s.
عزیز به این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یه نگاه بنداز ببین چند گیگه شاید چشای ما ایراد داره:sq_8:
دوست عزیز اونجا نوشته که کسی طلبکار نشه
ولی اصلا اینطوری نیست...خود من تجربه دارم میگم نبوده
سر محدودیت شبانه هم دیدی که نوشته 2 گیگ ولی ملت 30 گیگ در ماه دانلود می کنند و محدود نمیشن
آره اگه هرشب ۱گیگ دانلود کنی،دیرتر محدود میشی و ممکنه تو بعضی مناطق هم ۳۰gb بگیری ولی عموم کاربرا سریع محدود میشن
تو که میگی من میتونم ۳۰گیگ بگیرم ، از امشب شبی ۴گیگ دانلود کن ببین چند شبه محدود میشی...
کلا من که اصلااا از شاتل راضی نبودم؛ فقط پشتیبانیش خیلی خوبه که هر موقع روز تماس بگیری سریع جواب میدن...
خب مرده مومن 2 شبه که 4 گیگ دانلود کنی در ماهش میشه 60 گیگ و باید محدود بشی
کلا 20 گیگ پخش شده در ماه تضمین شده هست :n05:
LOVEFORLOVE
10-11-2014, 21:15
من از شرکت ... گرفتم شبانه 6 مگ هست یه هفته میشه سرعت 700 چه خارجی چه داخلی هست و شبی 8 گیگم میتونم بگیرم ولی برای اطمینان شبی 4 الی 5 قانعم بعضی ضبا نمیزارم دان شه نمیدونم چقد راه داره:n02:
amrihh49
10-11-2014, 21:17
من از شرکت ... گرفتم شبانه 6 مگ هست یه هفته میشه سرعت 700 چه خارجی چه داخلی هست و شبی 8 گیگم میتونم بگیرم ولی برای اطمینان شبی 4 الی 5 قانعم بعضی ضبا نمیزارم دان شه نمیدونم چقد راه داره:n02:
بگو داداش از کدوم شرکت؟ دوست داری پیام خصوصی کن.باسپاس
serialbazan
10-11-2014, 22:06
سلام دوستان
من 5 ساله که از یه شرکت اینترنتی دارم استفاده میکنم و هر سال متاسفانه شرایط و کیفیتشون بدتر شد
الان 512 نامحدود گرفتم تازه منصفانه هم هست،سرعت دانلودم 70 کیلوبایت میره نهایت
خسته شدم واقعا چون خیلی گرونه و همین 512 نامحدودش 101 هزار تومن هست :n15:
میخواستم شاتل بگیرم،خیلی از نظرات رو که خوندم واقعا گیج شدم،خیلی ها میگن خوبه،خیلی ها میگن بده
بالاخره من که دانلود زیاد دارم و نیاز به اینترنتی دارم که سرعتش بالا باشه موندم از شاتل بگیرم یا نه
یکی از دوستانم بهم گفت 8 مگ شاتل رو بگیرم،ولی دیدم نوشته بیشتر از 2 گیگ نمیشه شبانه گرفت :|
من تهران هستم،به نظرتون از کجا ADSL بگیرم ؟ اگر شاتل کدوم سرویسش ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
amrihh49
10-11-2014, 22:55
سلام دوستان
من 5 ساله که از یه شرکت اینترنتی دارم استفاده میکنم و هر سال متاسفانه شرایط و کیفیتشون بدتر شد
الان 512 نامحدود گرفتم تازه منصفانه هم هست،سرعت دانلودم 70 کیلوبایت میره نهایت
خسته شدم واقعا چون خیلی گرونه و همین 512 نامحدودش 101 هزار تومن هست :n15:
میخواستم شاتل بگیرم،خیلی از نظرات رو که خوندم واقعا گیج شدم،خیلی ها میگن خوبه،خیلی ها میگن بده
بالاخره من که دانلود زیاد دارم و نیاز به اینترنتی دارم که سرعتش بالا باشه موندم از شاتل بگیرم یا نه
یکی از دوستانم بهم گفت 8 مگ شاتل رو بگیرم،ولی دیدم نوشته بیشتر از 2 گیگ نمیشه شبانه گرفت :|
من تهران هستم،به نظرتون از کجا ADSL بگیرم ؟ اگر شاتل کدوم سرویسش ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
درود به شما دوست عزیز . بنظر بنده بهتره از صبانت بگیری . چون مثلا 3 ماه 3 گیک با سرعت 2مگ با قیمت 12هزار میگیری و حجم میخری 10 گیگ 15 گیگ . هرچقدر حجم بگیری 2 برابرش رو میتونی شبانه دانلود کنی که واقعا میصرفه برات.بنده هم کارم دانلود فیلم و سریاله. همین کارو کردم.سرعت 2 مگم شبانه 350 کیلوبایت هست.
serialbazan
10-11-2014, 23:22
درود به شما دوست عزیز . بنظر بنده بهتره از صبانت بگیری . چون مثلا 3 ماه 3 گیک با سرعت 2مگ با قیمت 12هزار میگیری و حجم میخری 10 گیگ 15 گیگ . هرچقدر حجم بگیری 2 برابرش رو میتونی شبانه دانلود کنی که واقعا میصرفه برات.بنده هم کارم دانلود فیلم و سریاله. همین کارو کردم.سرعت 2 مگم شبانه 350 کیلوبایت هست.
ممنون از پاسختون دوست عزیز
همین شرکت سپنتا که الان هستم سیستم حجمیش مثل صبانت هست،2 برابر شب نمیده ولی همون میزان حجم روز رو شب هم میده،2 برابر هم باشه من کمم میاد
ماهی 100 گیگ رو دانلود دارم حتما
قبلا همین سپنتا سرعت بین 512 و 1 مگ داشت،نامحدودش 120 تومن بود که من ماهی 100 گیگ باهاش دانلود میکردم،گرون بود ولی کارم رو راه مینداخت
الان نمیدونم از کجا بگیرم و چی بگیرم که 100 گیگ دانلود هزینش زیاد نشه و زیر 100 تومن باشه
amrihh49
10-11-2014, 23:40
همین شرکت سپنتا که الان هستم سیستم حجمیش مثل صبانت هست،2 برابر شب نمیده ولی همون میزان حجم روز رو شب هم میده،2 برابر هم باشه من کمم میاد
قبلا همین سپنتا سرعت بین 512 و 1 مگ داشت،نامحدودش 120 تومن بود که من ماهی 100 گیگ باهاش دانلود میکردم،گرون بود ولی کارم رو راه مینداخت
الان نمیدونم از کجا بگیرم و چی بگیرم که 100 گیگ دانلود هزینش زیاد نشه و زیر 100 تومن باشه
خواهش میکنم.خب همه شرکتا اینطوری شدند متاسفانه. های وب برای دانلودرها خوب هست اما دزدی میکنه از حجمت. همشون بی در و پیکرن.پاسخگو نیستند و ... خودم دارم دیوونه میشم. من که شبی 10 گیگ دانلود میکردم الان شبی 1 گیگ میگیرم [emoji20]
serialbazan
10-11-2014, 23:53
خواهش میکنم.خب همه شرکتا اینطوری شدند متاسفانه. های وب برای دانلودرها خوب هست اما دزدی میکنه از حجمت. همشون بی در و پیکرن.پاسخگو نیستند و ... خودم دارم دیوونه میشم. من که شبی 10 گیگ دانلود میکردم الان شبی 1 گیگ میگیرم [emoji20]
به خدا خسته شدیم از این وضعیت اینترنت های ایران دیگه
هم گرون هم سرعت پایین هم حجم هارو محدود تر کردن :n03:
آخه قبلا دیگه نامحدود ها واقعی بود،این مسخره بازی ها که نامحدود ها هم منصفانه کردن چیه ! دیگه اسمش نامحدود نیست که
الان میخوام نت رو عوض کنم از خونه عوض کردن سخت تر شده برام :n14:
خب مرده مومن 2 شبه که 4 گیگ دانلود کنی در ماهش میشه 60 گیگ و باید محدود بشی
کلا 20 گیگ پخش شده در ماه تضمین شده هست :n05:
آقا من 2 شب،شبی 4گیگ دانلود کردم،شاید تا آخر ماه اصن دیگه دانلود نکنم و همون 8گیگ تا آخر ماه باشه؛ولی شاتل حالیش نیست و همون اول سریع محدودت میکنه...
اصلا سمت شاتل نيا
با هيچ كدام از سرويس هاي زير ١٠٠ هزارتومنش به طور تضمين شده ١٠٠ گيگ دانلود نميشه كرد
اگه دانلودت را مي خواي در يك مدت محدود انجام بدي هايوب به خاطر فشفشه توصيه مي شه
فكر كنم با صبا نت هم بتوني ١٠٠ گيگ دانلود كني
M.Sadegh.M
11-11-2014, 23:36
سلام
با شاتل شبانه رایگان ماهیانه مثلِ قبلِ مثلاً بعدِ 20 گیگ محدود میشی یا نه کلا دیگه بعد 2 گیگ محدودت میکنه؟
سلام
با شاتل شبانه رایگان ماهیانه مثلِ قبلِ مثلاً بعدِ 20 گیگ محدود میشی یا نه کلا دیگه بعد 2 گیگ محدودت میکنه؟
باید قطره قطره دانلود کنی تا دیر محدود شی؛اگه هرشب مقدار زیادی دانلود کنی(بالای 2گیگ شبی) سریع بعد چند شب محدودت میکنه...
ariobarzan60
12-11-2014, 18:32
اکو 2 مگ
babakterminator
12-11-2014, 18:51
سلام دوستان من اصفهان سرویس art1 دارم قبلا سرعت دانلودم تا 320 بود ولی الان یک هفتس که اومده روی 120 تا 150...یعنی محدودم کردن؟؟؟در ضمن کمتر از 20 گیگ هم ماه قبل دانلود کردم
alinoona
12-11-2014, 19:58
سلام دوستان من اصفهان سرویس art1 دارم قبلا سرعت دانلودم تا 320 بود ولی الان یک هفتس که اومده روی 120 تا 150...یعنی محدودم کردن؟؟؟در ضمن کمتر از 20 گیگ هم ماه قبل دانلود کردم
سلام،
با توجه به نوع سرویستون و مقایسه با بقیه، سرعتتون مناسب هست. البته شاتل جدیداً خیلی زودبهزود و شدیدتر محدود میکنه (از همه نظر).
بعید هم نیست محدود شده باشید.
سلام شاتل یه چند روزیه سرعت روزانه ساعت ۱ ظهر به بعد از سایت های خارچی به شدت کم شده بقیه هم این مشکل رو دارن ؟
Nocturne
12-11-2014, 22:56
شاتل بدجور داره خراب میکنه، البته نمیدونم ایراد اصلی از شاتله یا طبق معمول از فیلترینگ هست و کلا زحمت کشانی که شب و روز در تلاش جهادی برای ایجاد اخلال در اینترنت هستند!.. آخه جالبه که مثلا جی میل یا دراپ باکس رو باز نمیکنه یا اگه میکنه اصلا نمیشه کار کرد! اما من الان راحت میتونم تو پی سی ورلد با سرعت مناسبی هرچقدر بخوام گشت بزنم! اینش مشکوکه.. برای شما هم اینطوریه ؟؟
ariobarzan2
13-11-2014, 13:34
سلام به همه دوستان گرامی
من میخوام شرکتمو عوض کنم بنده تازه شاتل ثبت نام کردم یعنی یکی از دوستان بنده که شاتل داشت میگفت سرویس Art1 داره و سرعتش رو 300 ولی اگه زیاد دانلود کنی سرعتو محدود میکنن البته این دوست ما میگفت که سه چهار ماه پشت سرهم ماهی حدود 50 گیگ گرفته اونوقت سرعتشو آوردن روی 5 :n02:
حالا میخواستم دوستانی که این سرویسو تو اصفهان دارن بگن تجربشون در این باره چیه ضمنا سرویسهای Art 1 تا 4 مثلا سقف دانلودشون برای محدود شدن سرعت در ماه چقدره
ضمنا من با پشتیبانی که حرف زدم گفت سعی کن دو روز پشت سرهم دانلود سنگین انجام ندی به اضافه اینکه گفت قبل از محدود کردن بهت اخطار میدیم دوستان همچین اخطاری دریافت کردن مثلا با اس ام اس ال حالا؟
یه سوال دیگه اینکه اگه سرعت محدود بشه دیگه کی برمیگیرده به حالت عادی؟
ببخشید که زیاد سرتونو درد آوردم چکار کنم دیگه تو شاتل تازه واردم فعلا:n07:
شاتل بدجور داره خراب میکنه، البته نمیدونم ایراد اصلی از شاتله یا طبق معمول از فیلترینگ هست و کلا زحمت کشانی که شب و روز در تلاش جهادی برای ایجاد اخلال در اینترنت هستند!.. آخه جالبه که مثلا جی میل یا دراپ باکس رو باز نمیکنه یا اگه میکنه اصلا نمیشه کار کرد! اما من الان راحت میتونم تو پی سی ورلد با سرعت مناسبی هرچقدر بخوام گشت بزنم! اینش مشکوکه.. برای شما هم اینطوریه ؟؟
شاتل مشکل پهنای باند پیدا کرده سایت های خارجی داغونه ،،
LOVEFORLOVE
13-11-2014, 18:53
من تازه سرویس گرفتم از شرکته ایکس:n26: 10 روزه سرعت شب و روزم 6 مگه داخل و خارجه :n02:
Milad._.R
13-11-2014, 22:18
سرعت دانلود از سرورهای خارجی چنده ؟ بعضی ها میگن شاتل با سرور های خارجی مشکل داره و..
شاتل قصد افزایش قیمت سرویس هاش رو نداره ؟
sasan.69
13-11-2014, 22:25
شاتل نامرد منو نزدیک 1ماهه از خارجی محدود کرده..نمیزاره بیرون بیام:n14: سرویس ART1
دوستان شاتل سرعت روزانه 128 یا 256 محدود را رو چند میبنده ؟
arashaj74
14-11-2014, 09:52
آقا من 2 شب،شبی 4گیگ دانلود کردم،شاید تا آخر ماه اصن دیگه دانلود نکنم و همون 8گیگ تا آخر ماه باشه؛ولی شاتل حالیش نیست و همون اول سریع محدودت میکنه...
دوستان شاتل سرعت روزانه 128 یا 256 محدود را رو چند میبنده ؟
بسته به منطقه فرق داره،ولی معمولا بین ۱تا ۲مگ
شاتل داره خراب میشه...سرعت شبانه ی من که افتضاح شده! سرعت روزانه هم کمتر شده! سایتهای خارجی که کلا مشکل دارم! ...
از دوستان کسی می دونه چطور باید از شاتل تخلیه کرد و بیرون اومد!؟
alinoona
14-11-2014, 13:08
شاتل داره خراب میشه...سرعت شبانه ی من که افتضاح شده! سرعت روزانه هم کمتر شده! سایتهای خارجی که کلا مشکل دارم! ...
از دوستان کسی می دونه چطور باید از شاتل تخلیه کرد و بیرون اومد!؟
تماس بگیرید و درخواستتون رو بهشون بگید. اگه موردی لازم باشه بهتون میگن.
اصولا باید تلفنی تخلیه کنن ولی اگه دیدین دارن مسخره بازی در میارن، یه شکایت توی 195.ir بذارید.
Nocturne
14-11-2014, 18:56
سلام به همه دوستان گرامی
من میخوام شرکتمو عوض کنم بنده تازه شاتل ثبت نام کردم یعنی یکی از دوستان بنده که شاتل داشت میگفت سرویس Art1 داره و سرعتش رو 300 ولی اگه زیاد دانلود کنی سرعتو محدود میکنن البته این دوست ما میگفت که سه چهار ماه پشت سرهم ماهی حدود 50 گیگ گرفته اونوقت سرعتشو آوردن روی 5 :n02:
حالا میخواستم دوستانی که این سرویسو تو اصفهان دارن بگن تجربشون در این باره چیه ضمنا سرویسهای Art 1 تا 4 مثلا سقف دانلودشون برای محدود شدن سرعت در ماه چقدره
ضمنا من با پشتیبانی که حرف زدم گفت سعی کن دو روز پشت سرهم دانلود سنگین انجام ندی به اضافه اینکه گفت قبل از محدود کردن بهت اخطار میدیم دوستان همچین اخطاری دریافت کردن مثلا با اس ام اس ال حالا؟
یه سوال دیگه اینکه اگه سرعت محدود بشه دیگه کی برمیگیرده به حالت عادی؟
ببخشید که زیاد سرتونو درد آوردم چکار کنم دیگه تو شاتل تازه واردم فعلا:n07:
نه تا بحال ندیدم اخطاری بده و معلومم نیست کی از محدودیت در میاره :n03:
ARMANSTNT
15-11-2014, 02:52
سلام دوستان این
ART8 با فیمت 400 تومن نامحدود سرعت دانلودش چنده ممنون میشم:n16:
panikord
15-11-2014, 08:26
نه تا بحال ندیدم اخطاری بده و معلومم نیست کی از محدودیت در میاره :n03:
آرت1 = 11 گیگ
آرت2 = 13 گیگ
آرت3 = 17 گیگ
آرت4 = 22 گیگ
این حداقل ترافیک مصرفیه با توجه به مرکز مخابراتی می تونه بیشتر هم باشه :n01:
arashaj74
15-11-2014, 12:21
آرت1 = 11 گیگ
آرت2 = 13 گیگ
آرت3 = 17 گیگ
آرت4 = 22 گیگ
این حداقل ترافیک مصرفیه با توجه به مرکز مخابراتی می تونه بیشتر هم باشه :n01:
این ها رو زیاد جدی نگیرید.۸روزه آرت ۴دارم و ۳۵گیگ دانلود داشتم،هنوز سرعت بالای ۲مگ هست
ترافیک شبانه رو هم نوشته ماهی ۲گیگ!ولی تا حالا کسی رو ندیدم زیره ۲۰تا محدود بشه!
ariobarzan2
15-11-2014, 12:23
یکی از دوستای من هم art1 داشت میگفت بعد از 4 ماه که هر ماه حدود 50 گیگ دانلود داشته تازه محدودش کردن:n02: فکر کنم بستگی به مرکز مخابراتیتون داشته باشه
بازم کیفیت سرویس خدمات شاتل از همه بهتره طرز برخورد و دانش فنی کارمنداش بالاست ولی خوب مشکل پهنای باند تو همه شرکتها هست
من طرح اکو دارم 8 مگ حجمی سریع دو تا فایل دان میکنی شب که میشه 2 گیگت میره
پیشنهاد میکنم دانلودهای بیخود غیر مفید و حجیم نکنید حتی الامکان لینکهای مفید و اونچیزی که مد نظرتونو دان کنید تا در مصرف صرفه جویی بشود
سرعت از سرور خارج در روز
donkeyoxte
16-11-2014, 01:05
بازم کیفیت سرویس خدمات شاتل از همه بهتره طرز برخورد و دانش فنی کارمنداش بالاست ولی خوب مشکل پهنای باند تو همه شرکتها هست
من طرح اکو دارم 8 مگ حجمی سریع دو تا فایل دان میکنی شب که میشه 2 گیگت میره
پیشنهاد میکنم دانلودهای بیخود غیر مفید و حجیم نکنید حتی الامکان لینکهای مفید و اونچیزی که مد نظرتونو دان کنید تا در مصرف صرفه جویی بشود
سرعت از سرور خارج در روز
این ملت با طرز برخورد خوب سر میبرن عزیزم
نمیدونم چرا بعضیا از این شرکت های خصوصی ترفداری میکننو سنگشو به سینه میزنن (شایدم از کارمنداشن)
بالا برین پایین بیاین همه جور نت داره میره تو پاچمون
اول نامحدود برداشتن
بعد شبانه ها رو دارن یواش یواش نیم بها میکنن
چند وقت دیگه میبینی ماهی 100 تومن میدی و 5 گیگابایت دانلودته تازه اونم با منت
لطفا خر نشوید:n16:
البته جناب donkeyoxte ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شما حق دارید شرکتها هم دارند با سرویس دهی تا جایی که میتونند ما را راضی نگه میدارند مطمئن باش اونا سر مارو کلاه نمیزارند شرکتهای پاپ که جمعا از تعداد انگشتهای دو دست بیشتر نیستند بهشون پهنای باند کافی از طرف شرکت زیر ساخت داده نمیشه شرکت زیر ساخت انحصار پهنای باند در اختیار داره
و از سوی دیگر شرکت مخابرات ایران انحصار انتقال دیتا در مراکز مخابراتی را روی بستر تلفن بر عهده داره - ولی خوب من شرایط کاربرای ایران رو کاملا درک میکنم و اینترنت پر سرعت با کیفیت و ارزان حق مسلم و 100 درصدی تمام اقشار جامعه است اون چشم بادومیهای کره ای که عشق سرعت و بازیهای آنلاین دارند سریع در حال رشد و شکوفایی هستند . مگه کاربرای ایران چی از کره ای ها کم دارند ایرانی لیاقت هر چیزیو داره و شایسته احترامه - :n16:
ا که از این آشغال دونی (شاتل) رفتیم و به هرکی بخواد بگیره میگم شاتل نگیره (تا حالا خیلی هارو منصرف کردم)
حالا تازگیا چند تا کاربر جدید اومدنو شدید از شاتل تعریف میکنن،خدا میدونه قضیه چیه ولی لطفا یه کم وجدان داشته باشید و اون بیچاره یی که میخواد ایننرنت درست حسابی بگیره رو به اینجا نکشید...
پ.ن: ممکن بگید که من خودمم کاربر جدیدمو این حرفا؛ این نکته رو بگم که من از سال ۲۰۰۶ عضو اینجا بودم و بعد چند سال بن شدم به کل از سایت و حتی الانم که یه اکانت جدید ساختم، متاسفانه بعد از ۳۰۰ پست هنوز پستام نیاز به تایید داره و پیغام خصوصی هم نمیتونم بدم که این قضیه رو هم باید ادمین درست کنه که متاسفانه خیلی وقته نیست که پیگیری کنه...
تفاوت سرعت 128 با مثلا 2مگ شاتل تو چیه!؟ شبانه بیشتر-سرعت بالاتر-پینگ کمتر ... الان 128 شاتل تا دو مگ بازه اما سرعت 2048 چطور!؟
تفاوت سرعت 128 با مثلا 2مگ شاتل تو چیه!؟ شبانه بیشتر-سرعت بالاتر-پینگ کمتر ... الان 128 شاتل تا دو مگ بازه اما سرعت 2048 چطور!؟
سرویس 2mb رو روی حدودا 3750 اینا میبندن...
سلام دوستان گرامی
سرویس های نامحدود شاتل چطوریه سرعت هاش ؟
این ART3 و یا ART3 LIGHT را ایا کسی از دوستان گرفته ؟
سرعت دانلودشون در روز و شب چطوریه ؟
ممنون
ART3
256 تا 1536
256
نامحدود
۱۷
۴۳٫۰۰۰
Valid
ART3 Light
256
256
نامحدود
۱۴
۳۳٫۰۰۰
Valid
من خیلی وقت هست که eco 8Mbps دارم و در طول روز سرعت دانلود بین ۶۰۰ تا ۹۰۰ هست ... اما شب ساعت ۱ که میشه انگار dialup میشه ... سرعت دانلود میاد روی ۲۰ !!!
میخوام تغییر یدم ART بگیرم ... آیا اگه ART7 بگیرم که سرعت ۱ مگ هست در طول شب افت سرعت دارم به نظرتون ؟ ( تا قبل از تمام کردن اون حجم منصفانه که میگن منظورمه ) ...
alinoona
16-11-2014, 20:32
من خیلی وقت هست که eco 8Mbps دارم و در طول روز سرعت دانلود بین ۶۰۰ تا ۹۰۰ هست ... اما شب ساعت ۱ که میشه انگار dialup میشه ... سرعت دانلود میاد روی ۲۰ !!!
میخوام تغییر یدم ART بگیرم ... آیا اگه ART7 بگیرم که سرعت ۱ مگ هست در طول شب افت سرعت دارم به نظرتون ؟ ( تا قبل از تمام کردن اون حجم منصفانه که میگن منظورمه ) ...
خب چرا میخوای شب دانلود کنی؟ روز و شب آرت که فرق نمیکنه.
فرقی نمیکنه تا قبل از محدودیت
sasan.69
16-11-2014, 20:32
نه دوست عزیز افتی نداره ..سرویس آرت دارم و 24ساعت سرعت ثابته.
hldvlpln
16-11-2014, 21:33
دوستان هنوز وقتی سرعت شبانه رو محدود میکنن فقط واسه سرور خارجی محدود میکنن؟یا دیگه کلا هم داخلی هم خارجی رو محدود میکنن؟
خیلی واسم مهم هست لطفا جواب بدید.
alinoona
16-11-2014, 21:49
دوستان هنوز وقتی سرعت شبانه رو محدود میکنن فقط واسه سرور خارجی محدود میکنن؟یا دیگه کلا هم داخلی هم خارجی رو محدود میکنن؟
خیلی واسم مهم هست لطفا جواب بدید.
نه فرقی نمیکنه دیگه. کلا محدود میکنه.
چون اینطوری دیگه نمیشه دورش زد.
hldvlpln
16-11-2014, 22:44
پس پیشنهاد من به تمام دوستان اینکه اگه آسیاتک واسشون پورت خالی داره برن آسیاتک من دو ماهی داشتم خیلی راضی بودم و شبی سه گیگ دانلود داشتم متاسفانه خونه رو تغییر دادیم منطقه جدید پورت خالی ندارن.
پیشنهاد دوم هم مخابرات اگه جایی هستید که مخابرات نامحدود میده حتما بگیرید خوزستان که مخابراتش نامحدود رو برداشت قبلا ماهی 300گیگ از نامحدود مخابرات دانلود داشتم.
پس پیشنهاد من به تمام دوستان اینکه اگه آسیاتک واسشون پورت خالی داره برن آسیاتک من دو ماهی داشتم خیلی راضی بودم و شبی سه گیگ دانلود داشتم متاسفانه خونه رو تغییر دادیم منطقه جدید پورت خالی ندارن.
پیشنهاد دوم هم مخابرات اگه جایی هستید که مخابرات نامحدود میده حتما بگیرید خوزستان که مخابراتش نامحدود رو برداشت قبلا ماهی 300گیگ از نامحدود مخابرات دانلود داشتم.
همین کارا رو کردین که نامحدود رو جمع کرد...:n02:
من تقریبا قید شبانه رو زدم...شاتل الان برای وب گردی هم مناسب نیست... 2 مگ یک ساله با 22 گیگ حجم میده حدود 160 تومن ... همون رو مخابرات با 60 گیگ حجم میده 160 ... تازه ترافیک 100 گیگ مخابرات در میاد 175 تومن اما برا شاتل حدود 210تومن هست...
hldvlpln
16-11-2014, 23:24
همین کارا رو کردین که نامحدود رو جمع کرد...:n02:
من تقریبا قید شبانه رو زدم...شاتل الان برای وب گردی هم مناسب نیست... 2 مگ یک ساله با 22 گیگ حجم میده حدود 160 تومن ... همون رو مخابرات با 60 گیگ حجم میده 160 ... تازه ترافیک 100 گیگ مخابرات در میاد 175 تومن اما برا شاتل حدود 210تومن هست...
چه جالب من 2سالی که نامحدود مخابرات داشتم انقدر دانلود کردم که توی گوگل سرچ میکردم چیز های جالب برای دانلود:n02:یعنی به معنای واقعی دیگه چیزی برای دانلود نداشتم و نمیدونستم باید چی کنم آخه اون زمان چنین روزی رو پیش بینی میکردم میخواستم عقده خالی کنم:n02:
الانم داره از حلقم درش میاره فقط ماهی 50تومن پول ترافیک میدم که وبگردیم رو جواب بده چون سرویس یک ماهه بالای 5گیگ نداره:n03:
نه دوست عزیز افتی نداره ..سرویس آرت دارم و 24ساعت سرعت ثابته.
خب چرا میخوای شب دانلود کنی؟ روز و شب آرت که فرق نمیکنه.
فرقی نمیکنه تا قبل از محدودیت
اتفاقا دانلود زیادی ندارم که بگم بخاطر دانلود می خوام ART بگیرم فقط میخوام شب ها سرعت استفاده کم نشه ... بیشتر بازی میکنم و برای همین شب ها مجبورم از اینترنت دیگه ای استفاده کنم برای بازی ...
الان که گفتین ART خوبه بعد از پاپان این دوره حتما ART7 رو میگیرم امیدوارم خوب باشه برام ...
فکر میکنید ART7 سرعت دانلودش تا زمانی که ۱۳۲ گیگ رو تموم نکردم چقدر هست ؟ بعد از ۱۳۲ گیگ چقدر میشه ؟
بین ۵ تا ۱۲ کیلوبایت
سلام
بعد از چه مقدار دانلود ،سرعتتون از ۲۵۰ شد ۸ ؟
alinoona
17-11-2014, 00:51
اتفاقا دانلود زیادی ندارم که بگم بخاطر دانلود می خوام ART بگیرم فقط میخوام شب ها سرعت استفاده کم نشه ... بیشتر بازی میکنم و برای همین شب ها مجبورم از اینترنت دیگه ای استفاده کنم برای بازی ...
الان که گفتین ART خوبه بعد از پاپان این دوره حتما ART7 رو میگیرم امیدوارم خوب باشه برام ...
امیدوارم پینگش هم خوب باشه. برای ما که خارجیش همیشه دور و بر 250-300 میچرخه. آمار اونم بگیر از لب کارونیا :n02:
فکر میکنید ART7 سرعت دانلودش تا زمانی که ۱۳۲ گیگ رو تموم نکردم چقدر هست ؟ بعد از ۱۳۲ گیگ چقدر میشه ؟
آرت۷ خیلی گرونه دیگه هر کسی نمیدونه رازاشو... به ماهم بگو که بعد جواب ملتو بدیم :n06:
Mahanturbo
17-11-2014, 00:57
باسلام
مشترک گرامی (******):
خرسندیم به اطلاع برسانیم، از آن جایی که پاسخ گویی به نیازها و علاقه مندی های مشتریان در حوزه ی وب در قالب سبد کاملی از محصولات و خدمات و جلب رضایت هر چه بیشتر آنان، همواره یکی از مهم ترین اهداف شاتل بوده
است، این شرکت، خدمات تکمیلی جدیدی را در وب سایت شاتل لند (سرزمین شاتل)، در دسترس کاربران اینترنت پرسرعت قرار داده است.
در حقیقت، کاربران اینترنت پرسرعت می توانند نیازها و علاقه مندی های خود را در حوزه وب به صورت منسجم و گردآوری شده در وب سایت شاتل لند بیابند. اخبار روز ایران و جهان، دانلود سنتر شامل امکان دانلود صدها نرم افزار
کاربردی، فایل های آموزشی در حوزه های مختلف، صدها فیلم و مستند، صدها بازی و سرگرمی و آپلود سنتر با ویژگی های منحصر به فرد، اخبار ورزشی و ... از جمله بخش های این وب سایت است. بخش های یاد شده فاز نخست این
وب سایت است و به زودی بخش های جذاب دیگری بر اساس نیازها و نظرات کارساز کاربران به این وب سایت اضافه خواهد شد.
این خدمات که امکان استفاده از آن برای کلیه ی کاربران اینترنت کشور فراهم است، با شرایط و امتیازهای ویژه و اختصاصی در دسترس اعضای خانواده ی بزرگ مشتریان شاتل خواهد بود. به عنوان مثال، کاربران شاتل از 150
گیگا بایت فضای رایگان در آپلود سنتر سرزمین شاتل بهره مند خواهند بود که می توانند از آن برای آپلود فایل های خود با بیشترین سرعت ممکن و ترافیک ارسال رایگان بهره گیرند.
امکان استفاده از این وب سایت با شرایط ویژه، از هم اکنون در دسترس کاربران اینترنت پرسرعت شاتل در شهر تهران خواهد بود. گفتنی ست، افزون بر فضای یاد شده رایگان در آپلودسنتر، در یک اقدام تشویقی و ویژه به مناسبت راه
اندازی این وب سایت، ترافیک مصرف شده سرویس اینترنت پرسرعت کاربران شاتل در شهر تهران در این وب سایت از تاریخ 20 آبان تا 4 آذر ماه 1393 رایگان خواهد بود. به این معنا که مصرف ترافیک این دسته از کاربران در این
بازه ی زمانی در کلیه ی بخش های وب سایت شاتل لند همچون دانلود سنتر، بازی، اخبار و ... رایگان بوده و جزو مصرف ترافیک سرویس اینترنت ایشان محاسبه نخواهد شد.
برای دریافت اطلاعات بیشتر و استفاده از خدمات این وب سایت می توانید به آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مراجعه فرمایید. امید است ارایه ی این خدمات بتواند رضایت مشتریان گرانقدر را بیش از پیش بیافزاید و پاسخ گوی نیازهای ایشان با سرعت و کیفیتی متفاوت در حوزه ی وب باشد.
با سپاس
امور مشترکین گروه شرکت های شاتل
ariobarzan2
17-11-2014, 13:13
عجب شیر تو شیریه تو تاپیک هر شرکتی میری کاربرا ناراضین چند وقت پیش اوضاع نت خیلی خوب بود من یه مدت طولانی حتی یک مگ نامحدود داشتم با سرعت 130 راحت هر کاری میخواستم میکردم اصن حواسم نبود چه نعمتی دستمه کنجکاوم بدونم تو بقیه کشورها هم این مسخره بازی حجم و محدود و نامحدود و منصفانه و غیر منصفانه وجود داره یا این اداها فقط مال این خراب شدس
عجب شیر تو شیریه تو تاپیک هر شرکتی میری کاربرا ناراضین چند وقت پیش اوضاع نت خیلی خوب بود من یه مدت طولانی حتی یک مگ نامحدود داشتم با سرعت 130 راحت هر کاری میخواستم میکردم اصن حواسم نبود چه نعمتی دستمه کنجکاوم بدونم تو بقیه کشورها هم این مسخره بازی حجم و محدود و نامحدود و منصفانه و غیر منصفانه وجود داره یا این اداها فقط مال این خراب شدس
منم پارس دارم و ناراضی ام دم مگ گرفتم ولی سرعتم 300 اومدم اینجا ببینم وضعیت شاتل چطوره ولی دیدم اینجا هم همه ناراضین.فقط مال این خراب شده است. بیخود نیست که میگن ویران .متوسط سرعت اینترنت امریکا 30 مگه
دوستان من داتک گرفتم؛ مشخصات خطم به شکل زیر:
منتها modulation خطم طبق تصویر رو G.992.5 و Annex A هستش و هر چی به داتک میگم بذار رو ADSL2+ و Annex M،میگه خط شما رو ADSL2+ عه؛
به نطر خودم دارن می پیچونن منو؛ نظرتون چیه؟!
منتها modulation خطم طبق تصویر رو G.992.5 و Annex A هستش و هر چی به داتک میگم بذار رو ADSL2+ و Annex M،میگه خط شما رو ADSL2+ عه؛
خودت باید دستی ست کنی رو ADSL2+ وگرنه دیفالت مودم یه مدل ارتباط برای خودش تنظیم میکنه
alinoona
17-11-2014, 18:18
شایدم راست میگه، چون توی شاتلم بعضی از مدولیشنا رو نمیشه انتخاب کنی، یعنی حتی اگه هم روی اون بذاری چراغ اینترنت مودم روشن نمیشه.
sasan.69
17-11-2014, 18:33
شنیدم نامحدودا رو میخوان بردارن..راسته؟:n13:
خودت باید دستی ست کنی رو ADSL2+ وگرنه دیفالت مودم یه مدل ارتباط برای خودش تنظیم میکنه
ست کردم ولی چون اون مورد رو تو تاپیکای دیگه میگفتن باید بهشون زنگ برنی بگی ست کنن،واسه همین پرسیدم :n06:
شایدم راست میگه، چون توی شاتلم بعضی از مدولیشنا رو نمیشه انتخاب کنی، یعنی حتی اگه هم روی اون بذاری چراغ اینترنت مودم روشن نمیشه.
مرسی عزییزز :n12::n16:
keyhan123
17-11-2014, 21:38
شنیدم نامحدودا رو میخوان بردارن..راسته؟:n13:
هیچ بعید نیست
یادش بخیر چند سال پیش با نامحدود شاتل انقدر دانلود کردم کلا سرویسمو قطع کردن [emoji2]
ولی الان دیگه از این خبرا نیست و سر 17 گیگ محدود میشم
MW_ARDEN
17-11-2014, 22:00
دوستان شما این یکی دو روز مشکلی نداشتین ؟
سرعت دانلودم همش 40-50 هست ، پینگ گوگل هم بالای 450 :n27:
G U L D A N
17-11-2014, 22:33
دوستان آیا شاتل سرویس شبانه رایگان داره یا نه ؟
MW_ARDEN
17-11-2014, 22:45
دوستان آیا شاتل سرویس شبانه رایگان داره یا نه ؟
بله برای سرویس های ECO شبانه رایگان داره...
amin1374
17-11-2014, 23:09
تجربه نشون داده شایعات اکثرا تو این خراب شده به واقعیت میپیونده :دی
اگه آرت ها جمع بشه شخصا از این جا میرم چون ئاقعا راضیم ازش ارت1 دارم جدیدا سرعتش با نوسان جزئی رو 100 هست دانلودامم در حد قسمت های جدید سریال هاست همین در کل راضیم فعلا ازش ولی خب منظقمونم توش دخیله و کم ترافیک هست!
تو ایران بخوای از اینترنت استفاده کنی باید دور بزنی یه سری محدودیت های مسخره رو..حالا می خواد سرعت باشه یا صفحات مختلف...من یکی که شخصا پشت محدودیت نمی مونم.
sasan.69
18-11-2014, 03:35
اگه این نامحدودم بر دارن که اینترنت ذغالی و دوزاری اینا مفت هم نمی ارزه! هرچند متوجه لزوم اینترنت بین افراد جامعه هست برای همینه که سوءاستفاده میکنن و عرضه رو هر روز تنگ تر میکنن...
mohammad_77
18-11-2014, 12:34
سلام. یک سوال در مورد 128 اکو شاتل داشتم . سرعتش رو روی چند می بندند و اینکه شبانه اش به چه صورتی هست . ممنون .
arashaj74
18-11-2014, 12:49
سلام. یک سوال در مورد 128 اکو شاتل داشتم . سرعتش رو روی چند می بندند و اینکه شبانه اش به چه صورتی هست . ممنون .
سرعت رو روی ۲مگ میبندن،دانلود شبانه نداره و در صورت تمایل میتونید ماهی ۳۵۰۰بخرید
آخه 128 شد سرعت وقت خودتون پشت نت هدر میدید وقت طلاست سرعت بالاتر بهتر
Arsenal2012
18-11-2014, 14:25
سلام
1- دوستان این متنی که تو سایت شاتل زده یعنی چی منظور از تخفیف 50 درصد یعنی چی؟ یعنی شبانه رایگان هست یا نه؟؟
هزینه استقاده از خدمات ترافیک تشویقی شبانه با تخفیف ۵۰ درصدی برای سرویسهای Eco128، Eco256، Eco512، ماهانه معادل ۳،۵۰۰ تومان است که در صورت تمایل مشتری به استفاده از این خدمات، به تعرفه قیمت این سرویس ها افزوده خواهد شد.
2- شاتل 512 به کاربران خانگی میده یا باید کارت دانشجویی داشته باشی؟؟؟
من از پارس میخوام کوچ کنم بیام شاتل
سلام
1- دوستان این متنی که تو سایت شاتل زده یعنی چی منظور از تخفیف 50 درصد یعنی چی؟ یعنی شبانه رایگان هست یا نه؟؟
هزینه استقاده از خدمات ترافیک تشویقی شبانه با تخفیف ۵۰ درصدی برای سرویسهای Eco128، Eco256، Eco512، ماهانه معادل ۳،۵۰۰ تومان است که در صورت تمایل مشتری به استفاده از این خدمات، به تعرفه قیمت این سرویس ها افزوده خواهد شد.
بسته شبانه تشویقی یعنی مبلغی رو میدید بابت شبانه رایگان که شبها براتون رایگان حساب بشه در غیر اینصورت رایگان نیست و شبها حجمتون کم میشه
سقف دانلودشم بین 2 گیگ تا 5 گیگ در ماه است و دوباره بسته تشویقی میخرید همین:n01:
alinoona
18-11-2014, 14:57
سلام
۱- یعنی سرویسهای با سرعت پایینتر از یک مگابیت ترافیک تشویقی شبانه ندارن و برای فعالسازیش باید ماهیانه ۳۵۰۰ تومن پرداخت کنید. اون ۵۰ درصد تخیخیم گذاشتن که هرقوت خواستن گرونش کنن.
۲- قانوناً باید داشته باشید ولی خیلی وقته که دیگه نمیگیرن. میتونید خودنونم تماس بگیرید و بپرسید.
Arsenal2012
18-11-2014, 15:03
۱- یعنی سرویسهای با سرعت پایینتر از یک مگابیت ترافیک تشویقی شبانه ندارن و برای فعالسازیش باید ماهیانه ۳۵۰۰ تومن پرداخت کنید. اون ۵۰ درصد تخیخیم گذاشتن که هرقوت خواستن گرونش کنن.
۲- قانوناً باید داشته باشید ولی خیلی وقته که دیگه نمیگیرن. میتونید خودنونم تماس بگیرید و بپرسید.
دمت گرم
لطفا اینو هم جواب بده این متن پارس هست یعنی چی؟؟
کاربران با این سرویس می توانند در ساعات رایگان شبانه، حداقل ۲ گیگابایت در ماه تبادل ترافیک داشته باشند.
من اگه سرویس 1 مگ 4 گیگ بگیرم تو 1 ماه چند گیگ شبانه میتونم دانلود کنم؟؟؟ ( محدودیت شبانه داره ؟؟؟
من 3 ساله دارم... الان چند ماهی هست سرعتش کم شده دیگه رو 2 مگ بسته نمیشه! تقریبا 1 مگ هست... من قم هستم.
تجربه متفاوت با شاتل لند: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
placebo111
18-11-2014, 15:51
سلام. دوستان شاتل حداکثر سرعتی که میبنده روی چنده و از نظر پینگ و سرعت 1 کانکشن به چه صورته؟ به نظر شما اگه من سرویسی بخوام که بالاترین سرعت رو بگیرم و شبها هم سرعت مثل روز باشه و رایگان شبانه هم نیاز نداشته باشم، چه سرویسی خوبه برام؟ و اینکه روی چند مگ میبندن ؟
alinoona
18-11-2014, 16:06
دمت گرم
لطفا اینو هم جواب بده این متن پارس هست یعنی چی؟؟
کاربران با این سرویس می توانند در ساعات رایگان شبانه، حداقل ۲ گیگابایت در ماه تبادل ترافیک داشته باشند.
من اگه سرویس 1 مگ 4 گیگ بگیرم تو 1 ماه چند گیگ شبانه میتونم دانلود کنم؟؟؟ ( محدودیت شبانه داره ؟؟؟
خواهش میکنم. منظورتو از یک مگ ۴ گیگ نگرفتم. شاتل کلا به نامحدوداش ماهی ۴ گیگ ترافیک میده. مثل پارس نیست که مثلا ۲ و ۴ و ۱۰ داشته باشه.
محدودیت شبانهشم نانوشته است. اون حداقل تبادل ترافیک در ماه به خاطر اینه که کاربر از لحاظ حقوقی نتونه مدعی بشه که چرا من ۳ گیگ گرفتم و شبانه محدودم؛ ولی معمولا با سرویس اکو میشه ماهی ۲۰-۳۰ گیگ گرفت و بعد از اینکه این حدو رد کنی محدود میکنه و سرعت شبانه میاد روی ۶-۱۰ کیلویایت. یعنی عملا ۱ شب به بعد اینترنت تعطیل میشه.
سلام. دوستان شاتل حداکثر سرعتی که میبنده روی چنده و از نظر پینگ و سرعت 1 کانکشن به چه صورته؟ به نظر شما اگه من سرویسی بخوام که بالاترین سرعت رو بگیرم و شبها هم سرعت مثل روز باشه و رایگان شبانه هم نیاز نداشته باشم، چه سرویسی خوبه برام؟ و اینکه روی چند مگ میبندن ؟
سلام. حداکثر سرعت ۸ هست که معمولا دوروبر ۹ میبندن. ببین یه پارارمتر اساسی پولیه که میخوای هزینه کنی. اگه برات مهم نیست مسلماً سرویس هشت مگ بالاترین سرعت رو میده اما اگه زیادتر از حدی که برای دوستمون نوشتم (حالا شایدم یه کم بیشتر) تو شب مصرف کنی سرعت شبانهت نابود میشه.
گزینهی دیگهای که داری سرویستهای آرته (ART) که یه نگاهی تو سایت شاتل بهش بنداز. تو اونا دیگه مهم نیست شب دانلود میکنی یا روز، کلا اگه زیاد دانلود کنی پلهای محدود میکنه.
پینگ شاتلم معمولا حدود ۲۲۰-۳۰۰ـه.
تجربه متفاوت با شاتل لند: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط آپلودش رایگانه.
ولی من چند تا فایل دانلود کردم دیدم ترافیکم کم میشه . ولی از پشتیبان پرسیدم گفته بود دانلودش هم رایگانه !
placebo111
18-11-2014, 16:24
سلام. حداکثر سرعت ۸ هست که معمولا دوروبر ۹ میبندن. ببین یه پارارمتر اساسی پولیه که میخوای هزینه کنی. اگه برات مهم نیست مسلماً سرویس هشت مگ بالاترین سرعت رو میده اما اگه زیادتر از حدی که برای دوستمون نوشتم (حالا شایدم یه کم بیشتر) تو شب مصرف کنی سرعت شبانهت نابود میشه.
گزینهی دیگهای که داری سرویستهای آرته (ART) که یه نگاهی تو سایت شاتل بهش بنداز. تو اونا دیگه مهم نیست شب دانلود میکنی یا روز، کلا اگه زیاد دانلود کنی پلهای محدود میکنه.
پینگ شاتلم معمولا حدود ۲۲۰-۳۰۰ـه.
ممنون از جوابت. والا به نظرم 300-400 که نوشته برای ART خیلی زیاده و اصلا نمیصرفه. من خوشبختانه دانلود شبانه ندارم و فکر کنم سرویس eco مناسب باشه فقط سوال اینجاست که آیا سرعت و کیفیت در تمام طول 24 ساعت، با فرض اینکه از اون محدوده شبانه رد نشی تو این سرویس بدون تغییره یا مثلا ساعت های پیک در هر صورت سرعت خراب میشه؟ چون من الان از پارس و هایوب دارم و هر دو تو ساعت های پیک داغون میشن. پارس که البته ساعت پیک و غیر پیک نداره جدیدا همیشه به جز راس ساعت 7 صبح سرعت افتضاحه.
دوستان برای شما هم دانلود از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ترافیک کم میکنه؟؟
پینگش 165هست 4.2.2.4
نمیدونم شما چرا بالای 200 هستی احتمالا خططت نویز داره یا تجهیزات خوبی در منطقه شما نزاشتند
alinoona
18-11-2014, 21:09
پینگش 165هست 4.2.2.4
نمیدونم شما چرا بالای 200 هستی احتمالا خططت نویز داره یا تجهیزات خوبی در منطقه شما نزاشتند
احتمالا پینگ شما به طرز غیر قابل باوری خیلی خوبه.
alinoona
18-11-2014, 21:16
ممنون از جوابت. والا به نظرم 300-400 که نوشته برای ART خیلی زیاده و اصلا نمیصرفه. من خوشبختانه دانلود شبانه ندارم و فکر کنم سرویس eco مناسب باشه فقط سوال اینجاست که آیا سرعت و کیفیت در تمام طول 24 ساعت، با فرض اینکه از اون محدوده شبانه رد نشی تو این سرویس بدون تغییره یا مثلا ساعت های پیک در هر صورت سرعت خراب میشه؟ چون من الان از پارس و هایوب دارم و هر دو تو ساعت های پیک داغون میشن. پارس که البته ساعت پیک و غیر پیک نداره جدیدا همیشه به جز راس ساعت 7 صبح سرعت افتضاحه.
خواهش میکنم. آره خیلی گرونه.
ببین گاهی وقتا یه کم ریپ میزنه ولی معمولا سرعتش پایداری خوبی داره. البته در مورد دانلود میگما. تککانکشنش معمولاً این موقعها یه کم بد میشه ولی معمولاً اونقدری نیست که اذیت بشی. کاش بتونی یه جایی همون اطراف خودتون یه امتحانی بکنی. (هم سرعت و هم پینگش رو)
دوستان برای شما هم دانلود از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ترافیک کم میکنه؟؟
توی سایتش نوشته فقط شهر تهران ترافیکش رایگانه. البته دیشب من دیدم.
پینگش 165هست 4.2.2.4
منم موقعی که شاتل داشتم، پینگ 4.2.2.4 در بهترین شرایط 250 تا 300 بود و بعضی روزا که وضع خراب بود میشد 500 اینا...
دانلود شاتل لند فقط برا کاربران تهران رایگانه!؟:n15:
کلا دانلود از این سرویس چطوریه!؟ شبانه سرعتش خوبه!؟
alinoona
19-11-2014, 00:28
دانلود شاتل لند فقط برا کاربران تهران رایگانه!؟:n15:
کلا دانلود از این سرویس چطوریه!؟ شبانه سرعتش خوبه!؟
رایگانه وفقط تا ۳ آذر اگه اشتباه نکنم. من دو شب که محدود بودم تست کردم. سرعتم با سایتای دیگه فرقی نمیکرد. کلا معلوم نیست وقتی قراره هیچ مزیتی برای ما نداشته باشه چرا راهاندازیش کردن؟!!!
فقط ۱۵۰ گیگ فضای آپلود رایگان به شاتلیا میده که اونم خیلی از آپلود سنترا بدون منت مبدن.
sasan.69
19-11-2014, 00:47
رایگانه وفقط تا ۳ آذر اگه اشتباه نکنم. من دو شب که محدود بودم تست کردم. سرعتم با سایتای دیگه فرقی نمیکرد. کلا معلوم نیست وقتی قراره هیچ مزیتی برای ما نداشته باشه چرا راهاندازیش کردن؟!!!
فقط ۱۵۰ گیگ فضای آپلود رایگان به شاتلیا میده که اونم خیلی از آپلود سنترا بدون منت مبدن.
پس دقیقا چه مزیتی برای کاربرای تهرانی داره!!! بااین کارا چی رو میخوان ثابت کنن
اینم پینگ :n01:
اینم با کاهش پینگ چیز پی ان
سلام دوستان
این عکس رو میشه یکی بهم بگه یعنی چی
یعنی مشکل از خط من هست؟؟یا اونا نمیتونن بهم این سرویسای بالاترو بدن ؟؟
یکی از دوستان لطف کنه توضیح بده ممنون میشم که مشکل از کجاست؟
سلام دوستان
این عکس رو میشه یکی بهم بگه یعنی چی
یعنی مشکل از خط من هست؟؟یا اونا نمیتونن بهم این سرویسای بالاترو بدن ؟؟
یکی از دوستان لطف کنه توضیح بده ممنون میشم که مشکل از کجاست؟
یه عکس از قسمت status مودمت که snr اینا رو مشخص کرده بذار اینجا تا بهت بگم...
من فکر می کردم یه مزیتی ، تخفیفی چیزی داره! می تونستند این امکان رو فراهم کنند که دانلود حداقل نیم بها حساب بشه و یا دانلود شبانه از شاتل لند بدون محدودیت و یا لااقل با ارفاق بیشتر ارائه میشد... با این حساب به درد نمی خوره که! ... خاک تو سر شاتل بکنم با این مسخره بازیاش...
panikord
19-11-2014, 15:28
دوستان می خوام مودم بگیرم چه مارکی رو پیشنهاد می کنید؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
همچنین از کجا بخرم که مطمئن باشه؟
دوستان می خوام مودم بگیرم چه مارکی رو پیشنهاد می کنید؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
همچنین از کجا بخرم که مطمئن باشه؟
مارک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
yasidevil
19-11-2014, 18:11
دوستان یه توضیحی در مورد سرویس های نامحدود شاتل میدید؟
من پست اول رو هم خوندم ولی درست متوجه نشدم. مثلا توی
ART2 Light اون حداقل ترافیک چیه؟ تا چه حجمی میشه دانلود کرد و بعد سرعت به چند می رسه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.