مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Shatel / شرکت شاتل
امکانش هست این مشکل کم شدن سرعت توی مودم و کاهش snr سراسری باشه ؟
من از پیشگامان سرویس دارم قبلا سرعتم رو 4 مگ بود با snr حدودا 16 از یه هفته پیش خطم اومده روی 3 مگ با snr 12 !
دقیقا ترفند جدید مخابرات برای جبران کمبود پهنای باند هست. می خواستم تاپیکش رو هم بزنم تا دوستان اعلام وضعیت کنن. الان یه سه چهارماهی هست این پروژه شروع شده که یکدفعه این وضعیت اتفاق می افته و تعویض سیم و .. تاثیری نداره از مرکز عمدا نویز رو استاد کردن
MMDFullHD
18-10-2021, 00:14
خط من دوباره نویزش زیاد شد طوریکه با 8 مگ سرعت snr روی 12 هستش و چندروز پیش با 16 مگ سرعت همین مقدار نویز داشتم الان مودم جدید سفارش دادم ببینم چقد تاثیر میزاره
بی پدر ها
جدیدا خصوصا جمعه ها شدیدا snr تا ۵ دی بی افت میکنه!
منم حس میکردم از سیم تلفن باشه که پاره شد برام و ... ولی بیشترش بخاطر همین شاتل هست
در ضمن crc ها خیلی افزایش شدید داشته !
rahman0158
19-10-2021, 20:30
سرویس گیم شاتل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
rahman0158
21-10-2021, 06:04
حذف شود ....
MMDFullHD
29-10-2021, 14:50
باز هم جمعه ای دیگر امد
هم اکنون بچه ها گوزتل
karwan125
29-10-2021, 15:17
باز هم جمعه ای دیگر امد
هم اکنون بچه ها گوزتل
منم از شرکت شاتل اینترنت دارم .. ولی قطع و وصلی و یا اختلال ی تو سرویس ندیدم تا الان ... به نظر م یه درخواست پشتیبانی فنی بدی از مرکز مخابراتی برات چک بشه بهتره چون بنا بر اون حرفایی که میزنی CRC ت زیاد میشه و SNR ت 5 دی بی افت پیدا میکنه خط ت نرمال نیست . !
windows-ps3
30-10-2021, 13:12
اقا منم مشکل دوستان رو دارم ولی فکر نمیکنم مشکل از خطم باشه
کلا تلفن ثابت نداریدم و یه سیم مستقیم از سر خط واسه مودم کشیدم , ولی همش سرعت میاد پایین تر ست میشه , من تا همین چند ماه پیش سرعتم فیکس 16 مگ میشد (17 خورده ای تو مودم نشون میداد) الان مودم رو ریستارت میکنم میاد روی 12 تا 10 بعد از چند ساعت میاد روی 2 , جالبه بعضی وقتها هم چند ساعات روی 16 مگ فیکس میشه , من به خاطر این موضع مودم و همون یه دونه سیم رو هم کلا عوض کردم ولی همچنان مشکل پا برجاست
alireza20202003
01-11-2021, 21:57
عجب سرعت افتضاحی شده امشب. قبلا فقط پجشنبه جمعه افتضاح بود الان دوشنبه از ساعت ۸ اینا افتضاحه. 420kbps ! باید کوچ کنم مخابرات همین افتضاحه فقط خیلی ارزونتر تو حجم یکسان
MMDFullHD
02-11-2021, 00:09
مشکل از سمت شماها نیست دوستان مشکل از شاتله
بعضی از گیت هاش مشکل داره
shahram83
04-11-2021, 14:21
امروز وضعیت اتصال اینترنت شاتل مشکل دار است و نوسان سرعت شدید و قطعی های متداول اتفاق می افته. از ابتدای روز نخست اینترنت قطع بود و اینترانت بدون مشکل و سپس مشکل قطعی های مکرر و نوسان نویز اتفاق افتاد. در تماس با بخش پشتیبانی طبق معمول و از روی عادت مشکل را از طرف کاربر اعلام کردند چونکه در غیر اینصورت بار قانونی برای آنها داره و گفتند که بررسی می کنیم و تماس خواهیم گرفت.
این خوک ها باز دست به کار شده اند و دلیلش هم کاملاً مشخص است و فقط کافیست به بخش امروز در سالنامه یه نگاهی بیاندازید تا متوجه بشوید.
بخش پشتیبانی با پاسخ هاش واقعاً خنده دار است.
reza_v66
04-11-2021, 15:08
اره واس منم قطووصل میشه دیوسها معلوم نیس چه غلطی میکنن:grrr:
MMDFullHD
04-11-2021, 18:40
کی ر تو شاتل
اینم وضع خط من
rahman0158
05-11-2021, 10:39
وضعیت پایداری خط
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
shahram83
06-11-2021, 13:13
امروز نیز قطع اتصال اینترنت وجود داره.
alireza_asol
06-11-2021, 17:30
از دیشب کشش خطم از ۱۴ رسیده به ۵...
MMDFullHD
07-11-2021, 22:57
از دیشب کشش خطم از ۱۴ رسیده به ۵...
منم تماس گرفتم با شاتل
مشکل رو گفتم اینها انکار کردن که مشکل از سمت خودشونه
البته من تلفن رو ور میدارم صدای رادیو و خش خش میاد که مشخصه نویز شدید هست رو خط
تماس که گرفتم پشتیبانی یه شخص مشتی بود گفتم بهش داستان رو گفت من بهتون پیشنهاد میکنم دقیقا خط رو بگیر کلا سیم رو قطع کن و شکایت بزن :laughing:
گفت تنها راهش همینه خیلی شخص باحالی بود گفت با اینکه اصن این راه رو نباید بهتون بگم ولی تنها راهش همینه
ولی برای شمام که شندیم اینطور شده واعقا نمیدونم مشکل از مخابراته یا از شاتل
خط من هم کشش از 22 مگ یه زمانی رسیده الان به 4 مگ
قطعی وصلی فوق العاده ازار دهنده شده برای من واعقا نمی صرفه دیگه برام ماهی 160 و خورده ای بدم براش
همین هزینه ارو حاظرم یکبار برای فیبر بکنم ولی خلاص شم از این سیم مسی واعقا نموده مارو تو این 4 سال از شاتل سرویس دارم
MMDFullHD
07-11-2021, 23:13
هم اکنون شاتل گوز
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ه
در حال حاضر من اینترنت آسیاتک دارم.مشکل سرعت نداره ولی دقیقا از ساعت 10 شب به بعد 2 هفته ای میشه پینگ سرورای اروپایی به شدت میره بالا و پکت لوس هم زیاد میشه.به عنوان مثال با پروفایل فست الان پینگ 4.2.2.4 رو 140 هست.هر چه قدرم با پشتیبانی حرف میزنم میگن مشکل سراسریه.شاتلم همین مشکلو داره؟
mehdi_08
08-11-2021, 20:24
در حال حاضر من اینترنت آسیاتک دارم.مشکل سرعت نداره ولی دقیقا از ساعت 10 شب به بعد 2 هفته ای میشه پینگ سرورای اروپایی به شدت میره بالا و پکت لوس هم زیاد میشه.به عنوان مثال با پروفایل فست الان پینگ 4.2.2.4 رو 140 هست.هر چه قدرم با پشتیبانی حرف میزنم میگن مشکل سراسریه.شاتلم همین مشکلو داره؟
کلا نت اسیاتک افتضاحه شبا برا همه اینطوری می شه
تمام شرکت هایی هم که از اسیاتک پهنای باند کشوری می گیرن دچار مش کل می شن مثل راینت و بهارنت و لایزر:goatee:
کلا نت اسیاتک افتضاحه شبا برا همه اینطوری می شه
تمام شرکت هایی هم که از اسیاتک پهنای باند کشوری می گیرن دچار مش کل می شن مثل راینت و بهارنت و لایزر:goatee:
جالبه هر سری هم که با پشتیبانی تماس میگیرم میگن مشکل سراسریه و بقیه شرکت ها هم همین مشکلو دارن.اگه شاتل این مشکلو نداره من همین فردا درخواست جمع آوری میزنم و میام شاتل.عملا از ساعت 10 شب به بعد کلا سرورای اروپا غیر قابل استفاده میشن و فقط اگه بازی رو دوبی سرور داشته باشه میشه رو اون بازی کرد.
...Moein...
08-11-2021, 23:57
منم تماس گرفتم با شاتل
مشکل رو گفتم اینها انکار کردن که مشکل از سمت خودشونه
البته من تلفن رو ور میدارم صدای رادیو و خش خش میاد که مشخصه نویز شدید هست رو خط
تماس که گرفتم پشتیبانی یه شخص مشتی بود گفتم بهش داستان رو گفت من بهتون پیشنهاد میکنم دقیقا خط رو بگیر کلا سیم رو قطع کن و شکایت بزن :laughing:
گفت تنها راهش همینه خیلی شخص باحالی بود گفت با اینکه اصن این راه رو نباید بهتون بگم ولی تنها راهش همینه
ولی برای شمام که شندیم اینطور شده واعقا نمیدونم مشکل از مخابراته یا از شاتل
خط من هم کشش از 22 مگ یه زمانی رسیده الان به 4 مگ
قطعی وصلی فوق العاده ازار دهنده شده برای من واعقا نمی صرفه دیگه برام ماهی 160 و خورده ای بدم براش
همین هزینه ارو حاظرم یکبار برای فیبر بکنم ولی خلاص شم از این سیم مسی واعقا نموده مارو تو این 4 سال از شاتل سرویس دارم
کشش خط منم از 21 مگ اومده روی 12 مگ
نتم روی 9 مگ هم دیگه نمیکشه مجبورم روی 4 مگ استفاده کنم(ماهی 160 هزار هم میدم)
pipo4713
09-11-2021, 00:02
هم اکنون شاتل گوز
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ه
من چند وقت پیش به شما گفتم اما گوش نکردی.. ببین مشکل نویز و قطع کردن سیم رو بهت گفتم اگه یادت باشه الان هم همون حرف پشتیبانی رو منم بهت میزنم اما با مقداری تغییرات...
شما سیم رو بزن بترکون.. پاشو برو مخابرات پیش رییس مرکز بگو شما مارو سرویس کردید.. خطم کشش بود ۲۰ بعد شد ۱۰ الان هیچی ندارم.. بیاین درست کنید برید...
طوری هم اینکار رو انجام بده که حداقل تا قبل خونه شما این مشکل ادامه داشته باشه یا وصله پینه نکنه مخابرات.. اگر اومد ۱۱۷ وصله پینه کرد باز هم برو پیش رییس مرکز بگو باید بیاین سیم رو کامل بیرون درست کنید و برید اگر نکنید شکایت به بازرسی میکنم .. نگاه هم کن اگر دیدی مخابرات منطقه نبود بگو به رییس منطقه هم میرم میگم.. باید بیاین سیم درست بکشید برید.. مطمئن باش خیلی زود انجام میدن.. و مشکلت حل میشه ... و نویز درست میشه..
MMDFullHD
09-11-2021, 14:34
من چند وقت پیش به شما گفتم اما گوش نکردی.. ببین مشکل نویز و قطع کردن سیم رو بهت گفتم اگه یادت باشه الان هم همون حرف پشتیبانی رو منم بهت میزنم اما با مقداری تغییرات...
شما سیم رو بزن بترکون.. پاشو برو مخابرات پیش رییس مرکز بگو شما مارو سرویس کردید.. خطم کشش بود ۲۰ بعد شد ۱۰ الان هیچی ندارم.. بیاین درست کنید برید...
طوری هم اینکار رو انجام بده که حداقل تا قبل خونه شما این مشکل ادامه داشته باشه یا وصله پینه نکنه مخابرات.. اگر اومد ۱۱۷ وصله پینه کرد باز هم برو پیش رییس مرکز بگو باید بیاین سیم رو کامل بیرون درست کنید و برید اگر نکنید شکایت به بازرسی میکنم .. نگاه هم کن اگر دیدی مخابرات منطقه نبود بگو به رییس منطقه هم میرم میگم.. باید بیاین سیم درست بکشید برید.. مطمئن باش خیلی زود انجام میدن.. و مشکلت حل میشه ... و نویز درست میشه..
دیشب رفتم کل سیم های تلفن رو با سیم چین قیچی قیچی کردم
اومدن دوباره سیم کشیدن نو نو :laughing:
قبلشم شکایت زدم 195 درجا درست درست شد
reza_v66
10-11-2021, 18:03
منم خطم چندماهی بود نویز زیادی پیدا کرده بود و نتم روزی 100 بار قطووصل میشد دیگه تصمیم گرفتم مودمو تغییر بدم شاید بهتربشه و با تحقیق زیاد رفتم مودم تندا 301 خریدم و خداروشکر 90 درصد مشکلاتم حل شده و سرعت نتم از 14 مگ پایین نمیاد. مودم قبلیم تیپی لینک 8961 بود که سالهاس داشت کار میکرد ولی دیگه نمیتونس جلوی نویز شدیدو بگیره
alireza_asol
11-11-2021, 20:17
مارک مودم مهم نیست . مهم چیپست استفاده شده هستش.
فقط برادکام به درد ایران میخوره
مارک مودم مهم نیست . مهم چیپست استفاده شده هستش.
فقط برادکام به درد ایران میخوره
من یک مودم قدیمی 2740 d-link دارم (۶-۷ ساله دارم ازش استفاده میکنم)، چیپست اش Broadcom BCM63281 ، نویز خطم زیاده، چند وقته به فکر اینم یک مودم بهتر تا ۱.۵ تا ۲ تومن بگیرم، به نظرت تاثیری داره؟ یا اینکه فرقی با مودم قدیمی نداره.
ShadowDragon
13-11-2021, 15:06
این برادکام که این همه میگن به نظرم تعریف الکیه... همین تندا 301 با چیپ برادکام، منو بیچاره کرد.
hosseinzfff
13-11-2021, 16:22
این برادکام که این همه میگن به نظرم تعریف الکیه... همین تندا 301 با چیپ برادکام، منو بیچاره کرد.
علاوه بر چیپست برادکام مارک مودم هم خیلی مهمه برادکام رو تندا تاثیری نداره کیفیت خط رو هم بدتر میکنه مودم هواوی خوبه حتی اگه استوک باشه از تندا بهتره :»مودم خوب روی خطهای ضعیف و نویزدار معجزه میکنه تا 10 الی 20-25 درصد میتونه سرعت رو افزایش بده
hosseinzfff
13-11-2021, 17:43
من یک مودم قدیمی 2740 d-link دارم (۶-۷ ساله دارم ازش استفاده میکنم)، چیپست اش Broadcom BCM63281 ، نویز خطم زیاده، چند وقته به فکر اینم یک مودم بهتر تا ۱.۵ تا ۲ تومن بگیرم، به نظرت تاثیری داره؟ یا اینکه فرقی با مودم قدیمی نداره.
مارک مودم هم مهمه چیپست هم تاثیر داره یه مودم خوب سرعتت رو 10 الی 20-25 درصد افزایش میده
MMDFullHD
13-11-2021, 23:10
شاتل از 9 شب تا 12 شب به قدری کند میشه که فقط بدرد چن تا وب پیج باز کردن میخوره
ظاهرا این مشکل هم بخاطر پهنای باند کشوری هس احتمالا
پینگ همین الان از گوگل 190 و از امستردام
بنازیم باز وایرگارد کلودفلر رو
alireza20202003
14-11-2021, 00:06
مشکل شب های شاتل خیلی وخیم تر از بقیه هست رادار ابرآروان نشون میده که کلا همراه اول نسبتا بدون مشکل هست تو این ساعات و افرانت و مبین نت مشکل دار میشن اما خیلی دیرتر (شاتل از ۸:۳۰ ولی اونا از حول و حوش ساعت ۱۰) و خیلی وضعیت بهتر : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
alireza_asol
14-11-2021, 00:41
نه من خودم ترندچیپ داشتم رفتم رو برادکام ۴ مگ کشش خطم رفت بالا
البته مسلما خط اگه خیلی داغون باشه اول باید به فکر تعویض سیم کشی و ... بود.
تندا هم برند متفرقه حساب میشه
گفتم مارک مهم نیست منظورم از بین مارکای شناخته شده بود.
alireza_asol
14-11-2021, 01:04
چیپست مودم شما تک هسته ۳۲۰ مگاهرتز هستش یه مدل خیلی اقتصادی برادکامه. احتمال داره با ارتقا دادنش وضعیت بهتر بشه.
البته به جز چیپست طراحی و کیفیت بورد مودم هم خیلی موثره.
باید بگردی ببینی چی گیر میاری با چیپست رده بالاتر
من ۸۹۷۰ تی پی لینک ورژن ۳ دارم راضی هستم. البته فکر نکنم نو پیدا شه این مدل
ShadowDragon
14-11-2021, 01:42
نه من خودم ترندچیپ داشتم رفتم رو برادکام ۴ مگ کشش خطم رفت بالا
البته مسلما خط اگه خیلی داغون باشه اول باید به فکر تعویض سیم کشی و ... بود.
تندا هم برند متفرقه حساب میشه
گفتم مارک مهم نیست منظورم از بین مارکای شناخته شده بود.
والا من با همین ۳۰۱ کلی مشکل داشتم
tp linkمدل ۸۱۵۱ که ارزونترینه، ۱۶ مگ میداد، تندا ۱۴ هم استیبل نبود.
بعد ها یه تیپی ۹۹۶۰ گرفتم که vdsl هم هست، این مدل هم نگم بهتر،باز در حد همون ۸۱۵۱ هست. دلینگ ۲۷۴۰ هم داشتم اونم مشابه تندا بود... ایسوس n10 هم در یک کلام افتضاح بود. خلاصه بعد این همه تست، به این نتیجه رسیدم TP-Linkبهترین برندهست! شوخی!
morteza_mombeini
16-11-2021, 15:24
سلام
من مودم زایکسل و ای پی استاتیک دارم مشکل اینه که وقتی ای پی استاتیکمو میزنم تو مرورگر صفحه تنظیمات مودم میاد و من به لحاظ امنیتی نمیخام فعال باشه میخام فقط از طریق 192.168.0.1 بشه رفت تو مودم اگه کسی میتونه راهنماییم کنه.
MMDFullHD
16-11-2021, 16:46
:biggrin::biggrin:وایییییی خدا واییی خدا پاره شدم امروز اینقد که خندیدم چقد من گوه شانسم
ساعت ۵ و نیم صبح از خواب ناناس وسط کار پریدم اومدم یخچال آب بخورم
یهو دیدم دوم بوم دوممم صدا داره میاد رفتم جلو پنجره ی پسر بجه میخورد با سیوشرت قشنگ بالای لوله گاز سیم تلفن رو قیچی کرد
:biggrin:داشت با اجر میکوبید به این بست تلفن هارو خیلی شیک مجلسی ۵ تا سیم تلفن هر کدوم به اندازه ۱۸ متر اینا دزدید برد
تازه سیم کشی کرده بود مخابرات واقعا یاد این میم افتادم جلو پنجره
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
من مودم زایکسل و ای پی استاتیک دارم مشکل اینه که وقتی ای پی استاتیکمو میزنم تو مرورگر صفحه تنظیمات مودم میاد و من به لحاظ امنیتی نمیخام فعال باشه میخام فقط از طریق 192.168.0.1 بشه رفت تو مودم اگه کسی میتونه راهنماییم کنه.
IP ات رو یک شبکه خارجی (اینترنتی غیر از اینترنت مودم ات) هم تست کردی؟
مودم/روترها دو تا IP دارن که میشه بهشون دسترسی داشت، یکی local IP و یکی هم Public IP، وقتی شما IP استاتیک تون (همون Public IP شما) رو میزنید و صفحه تنظمیات روتر تون رو میاره، یه خاطر اینکه IP ای که شما درخواست تون رو ارسال کردید با IP ای که توی مودمتون به WAN اختصاص داده شده یکی هست، برای همین مودم اجازه دسترسی میده و مشکلی نداره.
شما الان با یک Public IP دیگه ای (مثلا روی اینترنت موبایل) IP استاتیک تون بزنید، مودم اجازه دسترسی نمیده، اگر با اینترنت موبایل زدید و باز هم صفحه تنظیمات مودم رو آورد، باید برید تو مودتون دنبال تنظیمات Remote Access یا Remote Management بگردید و غیر فعال اش کنید.
pipo4713
16-11-2021, 23:41
:biggrin::biggrin:وایییییی خدا واییی خدا پاره شدم امروز اینقد که خندیدم چقد من گوه شانسم
یهو دیدم دوم بوم دوممم صدا داره میاد رفتم جلو پنجره ی پسر بجه میخورد با سیوشرت قشنگ بالای لوله گاز سیم تلفن رو قیچی کرد
:biggrin:داشت با اجر میکوبید به این بست تلفن هارو خیلی شیک مجلسی ۵ تا سیم تلفن هر کدوم به اندازه ۱۸ متر اینا دزدید برد
اینسری اومد سیم بکشه بگو ببر بالاتر ارتفاع رو که کسی نتونه بکنه.. اگر هم دیدی کسی داره میکنه داد بزن بگیییرش بگیرش :))))))
MMDFullHD
17-11-2021, 01:21
اینسری اومد سیم بکشه بگو ببر بالاتر ارتفاع رو که کسی نتونه بکنه.. اگر هم دیدی کسی داره میکنه داد بزن بگیییرش بگیرش :))))))
حالا زنگ زدم ۱۱۰
میگم همچین داستانیه داره میکوبه اسایشمونو گرفته سیمم داره میدزده گفت باشه مرسی شبتون بخیر
صبح زنگ زده میگه پاشو بیا برا شناسایشون منم تو دلم گفتم گمشید همتون
morteza_mombeini
17-11-2021, 10:44
IP ات رو یک شبکه خارجی (اینترنتی غیر از اینترنت مودم ات) هم تست کردی؟
مودم/روترها دو تا IP دارن که میشه بهشون دسترسی داشت، یکی local IP و یکی هم Public IP، وقتی شما IP استاتیک تون (همون Public IP شما) رو میزنید و صفحه تنظمیات روتر تون رو میاره، یه خاطر اینکه IP ای که شما درخواست تون رو ارسال کردید با IP ای که توی مودمتون به WAN اختصاص داده شده یکی هست، برای همین مودم اجازه دسترسی میده و مشکلی نداره.
شما الان با یک Public IP دیگه ای (مثلا روی اینترنت موبایل) IP استاتیک تون بزنید، مودم اجازه دسترسی نمیده، اگر با اینترنت موبایل زدید و باز هم صفحه تنظیمات مودم رو آورد، باید برید تو مودتون دنبال تنظیمات Remote Access یا Remote Management بگردید و غیر فعال اش کنید.
سلام بله تست کردم اگر اپراتور فرق کنه نه نمیاره ولی اگر سرویس دهنده یکی باشه میاره چون خونه داییم شاتل دارن از اون جا زدم دیدم اومد الان چطور میتونم کاری کنم که یا زدن ای پی استاتیک حتی با اینترنت خودم هم نیاد ؟ تو مودم من همچین گزینه هایی نیست
morteza_mombeini
17-11-2021, 10:46
حالا زنگ زدم ۱۱۰
میگم همچین داستانیه داره میکوبه اسایشمونو گرفته سیمم داره میدزده گفت باشه مرسی شبتون بخیر
داداچ 110 کارش فقط اینه که تو پارک اگه دید یه دختر و پسر با هم صحبت میکنن دستگیرشون کنه یا اگه ماشینو یه جای خلوت پارک کردی نشستی تو ماشین بیاد خفتت کنه کارش فقط همینه .
برای من این طور شده بود که مدتی بود سیم های روی کار محله ما رو قیچی میکردند میبردند ، مخابرات نصب میکرد اینها باز میبردند ، شبها میبردند، مخابرات اومد باز نصب کرد ، بعدش من و پسر همسایمون چند شب کمین کردیم تا دوباره سروکلشون پیدا شد ، بهو خفتشون کردیم و زنگ زدیم 110 اومدن جمعشون کرد بردشون
از اون موقع سیم های روی کار محله ما دزدیده نشد تا اینکه 5 ، 6 ماه پیش زدند سیم های مخابراتی زیر زمینی رو بردند :weird: الان مخابرات داره کنده کاری میکنه از مسیر دیگه رد کنه ، می خواد فیبرنوری بکشه :eh:
خلاصه اینکه دزد رو همون موقع باید گرفت
pipo4713
19-11-2021, 17:54
حالا زنگ زدم ۱۱۰
اونیکه میاد سیم جدید شما رو میدزده یا کسی هست که زمان سیم کشی اونجا بوده و دید که آمار داره سیم جدیده.. یا همون اطراف هستش خودش..
MMDFullHD
19-11-2021, 19:30
اونیکه میاد سیم جدید شما رو میدزده یا کسی هست که زمان سیم کشی اونجا بوده و دید که آمار داره سیم جدیده.. یا همون اطراف هستش خودش..
فرقی نداره اخه براش
توش مسه دیگه
اصلا مگه فیبر بود چقد مگه براش سود داش ؟
خبر ازینش نداش
MMDFullHD
20-11-2021, 23:10
دوباره سیم کشی کردش مخابرات اما اینبارم بست بست و یارو با قیافه اخمو اول صبحی اومد
تو دلش معلوم نی چقدم بهم فحش داده
اقا این شاتل بی پدر مادر حرووم زاده که توی ماه3 بار اس میده میگ پول رو بریز به وقتش
کی قراره این 8 تا 1 شب رو اوکی کنه ؟؟؟؟؟؟؟
بابا خیلی بد وضعیت داغونیه
من تست دارم میگیرم 1 ساعت گذاشتم رو پینگ بمونه
برای همتون مشکل داره؟؟ یا فقط منه اخه رادار ابر داره اختلال شدید نشون میده تو شاتل
alireza20202003
20-11-2021, 23:37
شاتل کلا خیلی تاکید داره بگه مشکل شب ها به خودشون مربوط نیست اما چرا الان درست در اوج مصرف من ۱۰ مگابیت تک کانشکن از خارج سرعت دارم با همراه اول اما با شاتل ۲۵۶ کیلوبیت ؟! دیگه زیاد داره طولانی میشه یه هفته دو هفته دیگه نمیشه یک ماه تحملشون کرد که. اینترنت رو برای نصف شب لازم ندارم که.
iman2919
22-11-2021, 21:07
لعنت به شاتل
اینترنت من از ساعت 5 عصر تا 12 شب داغوووون میشه:n34:
دوستان راهکاری دارین؟
alireza20202003
23-11-2021, 00:04
من روی خط دیگم درخواست آسیاتک دادم اون وصل شه این رو تخلیه میکنم گرچه همین الانشم با تخلیه فرقی نداره و دارم از نت همراه استفاده میکنم. حدودا یک ماه و نیم از سرویسم مونده ولی نمیصرفه که همش بخوام از اینترنت همراه استفاده کنم تا شاید روزی روزگاری بخواد شاتل درست شه دیگه زیادی طولانی شد.
MMDFullHD
23-11-2021, 21:12
امشب اولین شبیه که اختلال نداره سرویسم
رادار ابر اروان هم اختلال زیاد نداره نشون نمیده
البته ساعت ۱ ظهر هم ۱ ساعت سرویسم قطع شده بود
امیدوارم که برای همتون سرویستون درست بشه
اپدیت
ک گفتم امشب نیم ساعت دیر تر شروع شد:D:laughing::biggrin:
hassan_sia
24-11-2021, 13:51
کابل های مخابرات محل ما رو یک و ماه و نیمه دزدیدن علم مخابرات رو هم می خواستن بدزدن که کارگرای یه ساختمون نیمه کاره نذاشته بودن خلاصه ما الان یک ماه و نیمه adsl مون نابود شده اینجا از شما دوستان کسی هست که این مشکلو داشته باشه ؟ من مشهد هستم
MMDFullHD
24-11-2021, 13:54
کابل های مخابرات محل ما رو یک و ماه و نیمه دزدیدن علم مخابرات رو هم می خواستن بدزدن که کارگرای یه ساختمون نیمه کاره نذاشته بودن خلاصه ما الان یک ماه و نیمه adsl مون نابود شده اینجا از شما دوستان کسی هست که این مشکلو داشته باشه ؟ من مشهد هستم
اره اعلام خرابی که کردی کاری نکردن
شکایت بزن 195 مورد داره برای این
به اسم تامین کابل سرقت شده
برای منو کمتر از ۲ روز اومدن دوباره سیم کشیدن
hassan_sia
24-11-2021, 14:55
اره اعلام خرابی که کردی کاری نکردن شکایت بزن 195 مورد داره برای این به اسم تامین کابل سرقت شده برای منو کمتر از ۲ روز اومدن دوباره سیم کشیدن ممنون از جوابتون راستش هم ۲۰۱۱۷ و هم ۱۹۵ همون اول شکایت کردم ولی هیچ رسیدگی نکردن در مورد قسمت "تامین کابل سرقت شده" میشه لطفا بیشتر توضیح بدین؟
ممنون از جوابتون راستش هم ۲۰۱۱۷ و هم ۱۹۵ همون اول شکایت کردم ولی هیچ رسیدگی نکردن در مورد قسمت "تامین کابل سرقت شده" میشه لطفا بیشتر توضیح بدین؟
hassan_sia
24-11-2021, 15:39
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون رفتم ثبت کردم
S M Λ S Ħ
24-11-2021, 16:31
کسی اینجا از پوینت تو پوینت شاتل یا بقیه شرکتا استفاده میکنه؟ تاپیکش رو ندیدم که بپرسم
هزینه هاش که از 4-5 تومن به بالاست
کسی تجربه ای داره؟
بعد اینکه شاتل و اسیاتک (که به سرویسش میگه owa) فرقشون چیه توی این مورد؟
برای گیمینگ پیشنهاد میشه؟
morteza_mombeini
25-11-2021, 10:28
کسی اینجا از پوینت تو پوینت شاتل یا بقیه شرکتا استفاده میکنه؟ تاپیکش رو ندیدم که بپرسم
هزینه هاش که از 4-5 تومن به بالاست
کسی تجربه ای داره؟
بعد اینکه شاتل و اسیاتک (که به سرویسش میگه owa) فرقشون چیه توی این مورد؟
برای گیمینگ پیشنهاد میشه؟
من قبلا از اسیاتک داشتم و توصیه نمیکنم شاتل هر چی باش ه از اسیاتک بهتره هم پینگش هم پایداری شبکه
S M Λ S Ħ
25-11-2021, 10:45
من قبلا از اسیاتک داشتم و توصیه نمیکنم شاتل هر چی باش ه از اسیاتک بهتره هم پینگش هم پایداری شبکه
مشکلش چی بود اسیاتک؟ چون کارشناس اومدن هزینه داره، مطمعن نیستم که به هر دو شرکت بگم کارشناس بفرستن برای ارزیابی منطقه و سرعتو این حرفا
پینگ مشکل داشت؟ کیفیت؟ پشتیبانی؟
morteza_mombeini
26-11-2021, 11:53
مشکلش چی بود اسیاتک؟ چون کارشناس اومدن هزینه داره، مطمعن نیستم که به هر دو شرکت بگم کارشناس بفرستن برای ارزیابی منطقه و سرعتو این حرفا
پینگ مشکل داشت؟ کیفیت؟ پشتیبانی؟
والا پینگ اسیاتک مشابه ایرانسل و مبین نته ولی شاتل پینگش در حد سرویس گیمینگ adsl بود البته مال همسایمون بود من خودم اسیاتک داشتم و همزمان با همسایمون که تست میزدم اون همیشه پینگش پایینتر بود و تک کانکشن شاتل بالا بود ولی تک کانکشن اسیاتک داغون .شاتل پهنای باند رو محدود نمیکرد ولی اسیاتک محدودیت داشت و هر سرویسی میخریدی دقیقا همون سرعت رو میداد .اشکالش هم این بود که اولا دکل هاش باطری نداشتن و وقتی برق اون منطقه قطع میشد نمیشد از اینترنت استفاده کرد دوم اینکه پشتیبانیش همیشه سعی میکرد مشکلات رو بپیچونه و بندازه گردن مشتری و تا حالا نشده مشکلی داشته باشم و برام درستش کنن خیلی علمی و بازی با کلمات و تکنولوژی میگفت همینه که هست اواخر هم که پارسال بود سرعتش دیگه لاکپشتی شده بود و مثلا من سرویسم 50 مگ بود در حد 16 مگ بهم میداد منم دیگه درخواست جمع اوری دادم .برای کارشناسی و اینا اگه خودت رادیو داری میتونی سرچ کنی و وضعیت سیگنالت رو ببینی اگه سیگنالت خوب نبود ptp هم احتمالا جواب نمیده از من میشنوی اسیاتک رو بی خیال شو فقط شاتل
alidorost
26-11-2021, 23:39
سلام دوستان عزیز، قبلا اینجا دوستانی اسم مدل واقعی مودم v304f یوتل رو نوشته بودن، من پیداش نمیکنم الان
مدل واقعیش چیه یا از کجا میشه فهمید چیه تا آپدیتش کنم؟
S M Λ S Ħ
27-11-2021, 11:42
والا پینگ اسیاتک مشابه ایرانسل و مبین نته ولی شاتل پینگش در حد سرویس گیمینگ adsl بود البته مال همسایمون بود من خودم اسیاتک داشتم و همزمان با همسایمون که تست میزدم اون همیشه پینگش پایینتر بود و تک کانکشن شاتل بالا بود ولی تک کانکشن اسیاتک داغون .شاتل پهنای باند رو محدود نمیکرد ولی اسیاتک محدودیت داشت و هر سرویسی میخریدی دقیقا همون سرعت رو میداد .اشکالش هم این بود که اولا دکل هاش باطری نداشتن و وقتی برق اون منطقه قطع میشد نمیشد از اینترنت استفاده کرد دوم اینکه پشتیبانیش همیشه سعی میکرد مشکلات رو بپیچونه و بندازه گردن مشتری و تا حالا نشده مشکلی داشته باشم و برام درستش کنن خیلی علمی و بازی با کلمات و تکنولوژی میگفت همینه که هست اواخر هم که پارسال بود سرعتش دیگه لاکپشتی شده بود و مثلا من سرویسم 50 مگ بود در حد 16 مگ بهم میداد منم دیگه درخواست جمع اوری دادم .برای کارشناسی و اینا اگه خودت رادیو داری میتونی سرچ کنی و وضعیت سیگنالت رو ببینی اگه سیگنالت خوب نبود ptp هم احتمالا جواب نمیده از من میشنوی اسیاتک رو بی خیال شو فقط شاتل
مرسی از توضیحاتت
با این حساب شرایط اسیاتک برات خیلی افتضاح بوده و باز تعجب میکنم از اونور چه قد شاتل خوب بوده!
یه جا گفتی "هر سرویسی میخریدی دقیقا همون سرعت رو میداد" اخه مگه سرعت نباید بنا به لوکیشن و انتن دهی باشه؟ چه طور روی این محدودیت میذارن؟ داخل سایت اسیاتک نوشته سرویس هاشو، زده از 4 مگ تا 50 مگ! منطقا نباید محدودیتی روش بذارن درسته؟
آخرش جمع آوری که کردی رفتی سراغ شاتل؟
اون سیمکشی ها و روترو این داستانا از اسیاتک که داشتی بدردت خورد؟ یا دوباره هزینه کردی؟
همسایتون اوکیه هنوز با شاتل؟ راضیه؟
در مورد سیگنال هم که گفتی لوکیشن رو شاتل بررسی کرد گفت سرویس دهی میکنیم حالا باید کارشناس بیاد تا دقیق نظرشو بگه که چه سرعتی میتونی بگیری
سلام دوستان عزیز، قبلا اینجا دوستانی اسم مدل واقعی مودم v304f یوتل رو نوشته بودن، من پیداش نمیکنم الان
مدل واقعیش چیه یا از کجا میشه فهمید چیه تا آپدیتش کنم؟
مودم zisa
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
morteza_mombeini
28-11-2021, 11:32
مرسی از توضیحاتت
با این حساب شرایط اسیاتک برات خیلی افتضاح بوده و باز تعجب میکنم از اونور چه قد شاتل خوب بوده!
یه جا گفتی "هر سرویسی میخریدی دقیقا همون سرعت رو میداد" اخه مگه سرعت نباید بنا به لوکیشن و انتن دهی باشه؟ چه طور روی این محدودیت میذارن؟ داخل سایت اسیاتک نوشته سرویس هاشو، زده از 4 مگ تا 50 مگ! منطقا نباید محدودیتی روش بذارن درسته؟
اون سیمکشی ها و روترو این داستانا از اسیاتک که داشتی بدردت خورد؟ یا دوباره هزینه کردی؟
در مورد سیگنال هم که گفتی لوکیشن رو شاتل بررسی کرد گفت سرویس دهی میکنیم حالا باید کارشناس بیاد تا دقیق نظرشو بگه که چه سرعتی میتونی بگیری
خواهش میکنم
اول از همه بگم هر اپراتوری توی هر نقطه از کشور کیفیت متفاوتی داره و نمیشه گفت مثلا چون شاتل تو منطقه ما خوب بوده هر جای دیگه هم خوبه ممکنه یه جا اینقدر داغون باشه که اصلا قابل استفاده نباشه همین adsl شاتل من تو این 5 سال مشکلی نداشتم و سرعت و پینگ ثابت بوده ولی اینجا توی تاپیک ببین کاربرا چطور دارن ازش مینالن خلاصه باید ببینی اون پاپ سایتی که قراره ازش انتن بگیری وضعیتش چطوره و چقدر بار روش هست
من متوجه منظورت از سرعت نشدم ولی شاتل کلا سرعت رو باز میذاشت و مشابه اینترنت همراه بود هر چقدر گیر کاربر میومد میتونست استفاده کنه گاهی 80 مگ گاهی 100 مگ گاهی هم 20 مگ ولی اسیاتک اگر سرویس 20 مگ میخریدی حداکثرش همون 20 مگ بود ولی معمولا کمتر میداد و نوسانش بیشتر بود
اسیاتک رو جمع اوری کردم مبین نت خریدم چون احساس کردم دیگه تکنولوژی ptp قدیمی شده و داره جمع اوری میشه خیلی از شرکت هایی هم که تو منطقه ما پوشش داشتن دیگه سرویس نمیدن و اکثرا servco گرفتن و شدن فروشنده td lte .کابل و تجهیزات هم همشون به دردم خوردن و ازشون به خوبی استفاده کردم ولی خب مگابیتی هستن باید ارتقا بدم و تجهیزات گیگابیتی بخرم .همسایمون دو ساله که رفتن دیگه نیستش اما تا اخرین لحظه مشکلی نداشت شاتل و از مال من خیلی بهتر بود . ببین این که شاتل از روی لوکیشن گفته سرویس میدیم مهم نیست چون اگه یه ساختمون خیلی بلند تو مسیر باشه به مشکل میخوری ولی اگه خودت تو مجتمع هستی و پشت بام حداقل 20 متر ارتفاع داره هیچ مشکلی نیست از هر اپراتوری بخای میتونی سرویس بگیری.
morteza_mombeini
28-11-2021, 11:38
مرسی از توضیحاتت
خواهش میکنم
اول از همه بگم هر اپراتوری توی هر نقطه از کشور کیفیت متفاوتی داره و نمیشه گفت مثلا چون شاتل تو منطقه ما خوب بوده هر جای دیگه هم خوبه ممکنه یه جا اینقدر داغون باشه که اصلا قابل استفاده نباشه همین adsl شاتل من تو این 5 سال مشکلی نداشتم و سرعت و پینگ ثابت بوده ولی اینجا توی تاپیک ببین کاربرا چطور دارن ازش مینالن خلاصه باید ببینی اون پاپ سایتی که قراره ازش انتن بگیری وضعیتش چطوره و چقدر بار روش هست
من متوجه منظورت از سرعت نشدم ولی شاتل کلا سرعت رو باز میذاشت و مشابه اینترنت همراه بود هر چقدر گیر کاربر میومد میتونست استفاده کنه گاهی 80 مگ گاهی 100 مگ گاهی هم 20 مگ ولی اسیاتک اگر سرویس 20 مگ میخریدی حداکثرش همون 20 مگ بود ولی معمولا کمتر میداد و نوسانش بیشتر بود
اسیاتک رو جمع اوری کردم مبین نت خریدم چون احساس کردم دیگه تکنولوژی ptp قدیمی شده و داره جمع اوری میشه خیلی از شرکت هایی هم که تو منطقه ما پوشش داشتن دیگه سرویس نمیدن و اکثرا servco گرفتن و شدن فروشنده td lte .کابل و تجهیزات هم همشون به دردم خوردن و ازشون به خوبی استفاده کردم ولی خب مگابیتی هستن باید ارتقا بدم و تجهیزات گیگابیتی بخرم .همسایمون دو ساله که رفتن دیگه نیستش اما تا اخرین لحظه مشکلی نداشت شاتل و از مال من خیلی بهتر بود . ببین این که شاتل از روی لوکیشن گفته سرویس میدیم مهم نیست چون اگه یه ساختمون خیلی بلند تو مسیر باشه به مشکل میخوری ولی اگه خودت تو مجتمع هستی و پشت بام حداقل 20 متر ارتفاع داره هیچ مشکلی نیست از هر اپراتوری بخای میتونی سرویس بگیری.
S M Λ S Ħ
28-11-2021, 14:17
خواهش میکنم
آره خودم فهمیدم توی این چن سال که اینترنت داخل ایران شانسیه
کلا به دو هزارتا پارامتر بستگی داره که چه نتی بهت بدن و هیچی استیبل و صد در صد نیست اینجا متاسفانه!
من خودم الان سرویس ADSL از شاتل دارم که به خاطر دوری از مرکز و شرایط خط بد سرویس 8 مگ گرفتم ولی سرعت روی 4-5 مگ ست شده که فک کن با این سرعت چیکار میشه کرد اخه
نه میشه استریم دید نه میشه دو دیقه بازی کرد بسکه پینگ پایین بالا میشه به خاطر اینکه یکی یک اینستا یا یک سایت باز کرده پهنای باند همش درگیر شده مثلا...
سر همین تنها راه نجاتم رو همین p2p دیدم و چیز دیگه ای پیدا نکردم براش؛ که اینم یه چیزی حدود 5-6 تومن کمتر بیشتر هزینش میشه.. که حالا شاتل بهش میگه p2p یه سری میگن اینترنت اشتراکی و ... نمیدونم چه فرقی دارن باهم ولی فک کنم یکی باشن
گفتی گاهی 80 مگ و تا مثلا 100 مگ سرعت میگرفتی! 100 مگ یه چیزی حدود 11-12 مگابایت سرعت دانلودت میشده! how : ))
برای این تعجب میکنم چون اکثرا زدن تا سقف 50 مگابیت، یعنی دیگه انتن دهی و شرایط ایده آل باشه ماکسش میشه 50 که حدودا 5-6 مگابایت سرعت دانلودت میشه اگه درست گفته باشم
بعد وقتی میگی 100 میگم چه طور ممکنه : ))
پس شاتل عین نت همراهه p2pش یه جاهایی میره بالا یه جاهایی میاد پایین؛ فک میکردم شرایط استیبل باشه مثل ADSL
مزیت مبین نت نسبت به p2p شاتل رو میگی لطفا چیه که از اون سرویس تهیه کردی؟
با شاتل هماهنگ کردم که کارشناس بفرستن بیاد بگه شرایط اوکیه یا نه
بیاد ببینم چی میگه
از اونور میگم خب شاتل اومد چک کرد، برم به اسیاتک هم بگم بیاد اونم چک کنه شاید اون یک شرایط دیگه ای داشت تا بعد تصمیم بگیرم از کدوم استفاده بکنم
که البته بدون هزینه هم نیست اومدن کارشناس!
زیاد شد ببخشید : ))
alidorost
29-11-2021, 16:58
مودم zisa
خیلی ممنون
alidorost
29-11-2021, 17:03
مودم zisa
خیلی ممنون
alidorost
29-11-2021, 17:12
خیلی ممنون
ولی مدلشو نزده و تازه ممکنه که بعضی قطعات داخلش فقط مثل این باشه
مدلشو میخوام
morteza_mombeini
30-11-2021, 15:42
آره خودم فهمیدم توی این چن سال که اینترنت داخل ایران شانسیه
کلا به دو هزارتا پارامتر بستگی داره که چه نتی بهت بدن و هیچی استیبل و صد در صد نیست اینجا متاسفانه!
من خودم الان سرویس ADSL از شاتل دارم که به خاطر دوری از مرکز و شرایط خط بد سرویس 8 مگ گرفتم ولی سرعت روی 4-5 مگ ست شده که فک کن با این سرعت چیکار میشه کرد اخه
نه میشه استریم دید نه میشه دو دیقه بازی کرد بسکه پینگ پایین بالا میشه به خاطر اینکه یکی یک اینستا یا یک سایت باز کرده پهنای باند همش درگیر شده مثلا...
سر همین تنها راه نجاتم رو همین p2p دیدم و چیز دیگه ای پیدا نکردم براش؛ که اینم یه چیزی حدود 5-6 تومن کمتر بیشتر هزینش میشه.. که حالا شاتل بهش میگه p2p یه سری میگن اینترنت اشتراکی و ... نمیدونم چه فرقی دارن باهم ولی فک کنم یکی باشن
گفتی گاهی 80 مگ و تا مثلا 100 مگ سرعت میگرفتی! 100 مگ یه چیزی حدود 11-12 مگابایت سرعت دانلودت میشده! how : ))
برای این تعجب میکنم چون اکثرا زدن تا سقف 50 مگابیت، یعنی دیگه انتن دهی و شرایط ایده آل باشه ماکسش میشه 50 که حدودا 5-6 مگابایت سرعت دانلودت میشه اگه درست گفته باشم
بعد وقتی میگی 100 میگم چه طور ممکنه : ))
پس شاتل عین نت همراهه p2pش یه جاهایی میره بالا یه جاهایی میاد پایین؛ فک میکردم شرایط استیبل باشه مثل ADSL
مزیت مبین نت نسبت به p2p شاتل رو میگی لطفا چیه که از اون سرویس تهیه کردی؟
با شاتل هماهنگ کردم که کارشناس بفرستن بیاد بگه شرایط اوکیه یا نه
بیاد ببینم چی میگه
از اونور میگم خب شاتل اومد چک کرد، برم به اسیاتک هم بگم بیاد اونم چک کنه شاید اون یک شرایط دیگه ای داشت تا بعد تصمیم بگیرم از کدوم استفاده بکنم
که البته بدون هزینه هم نیست اومدن کارشناس!
زیاد شد ببخشید : ))
به اون سقف سرعت توجه نکن ایرانسل هم تی دی رو نوشته حداکثر 80 مگ ولی هیچ محدودیتی نداره و در مناطق خلوت تا 180 مگ هم همین الان راه میده ولی مبین نت قفل کرده روی همون 40 مگ بستگی به اپراتورش داره اسمی همشون سقف سرعت دارن ولی بعضی هاشون تو سیستم قفل میکنن بعضی هاشونم ازاد میزارن دست خودشونه .اون شاتل هم همونطور که گفتم مال دو سه سال پیش بوده شاید الان قفل کرده باشه و بیشتر بهت نده .در مورد مبین نت من اینترنتهای زیادی رو تست کردم تنها چیزی که تو این مدت سرعت کامل ازش گرفتم همین مبین نت بوده تعرفه اش از نظر من از تمام سرویس های بی سیم ارزونتره و هر جایی که نسل چهار همراه اول یا مبین نت انتن بده قابل استفادس و من همیشه سرعتم ثابت 40 مگه به جز این چند روز که اینترنت رو قطع و محدود کردن .به نظر من فقط تی دی بگیر ارزونتر درمیاد اون وایرلس دیگه قدیمی شده بعدا پشیمون میشی بابت خرجی که کردی .میتونی یه مودم b612 غیر اپراتوری بگیری هم از تی دی استفاده کنی هم از همراه هر وقت هم با اپراتور حال نکردی یه سیم دیگه میندازی روش الان اکثر اپراتورها سیم خالی هم میفروشن بدون مودم این تنها راهه بلاخره یکیشون سرعت و کیفیت خوب بهت میده .
S M Λ S Ħ
30-11-2021, 16:27
به اون سقف سرعت توجه نکن ایرانسل هم تی دی رو نوشته حداکثر 80 مگ ولی هیچ محدودیتی نداره و در مناطق خلوت تا 180 مگ هم همین الان راه میده ولی مبین نت قفل کرده روی همون 40 مگ بستگی به اپراتورش داره اسمی همشون سقف سرعت دارن ولی بعضی هاشون تو سیستم قفل میکنن بعضی هاشونم ازاد میزارن دست خودشونه .اون شاتل هم همونطور که گفتم مال دو سه سال پیش بوده شاید الان قفل کرده باشه و بیشتر بهت نده .در مورد مبین نت من اینترنتهای زیادی رو تست کردم تنها چیزی که تو این مدت سرعت کامل ازش گرفتم همین مبین نت بوده تعرفه اش از نظر من از تمام سرویس های بی سیم ارزونتره و هر جایی که نسل چهار همراه اول یا مبین نت انتن بده قابل استفادس و من همیشه سرعتم ثابت 40 مگه به جز این چند روز که اینترنت رو قطع و محدود کردن .به نظر من فقط تی دی بگیر ارزونتر درمیاد اون وایرلس دیگه قدیمی شده بعدا پشیمون میشی بابت خرجی که کردی .میتونی یه مودم b612 غیر اپراتوری بگیری هم از تی دی استفاده کنی هم از همراه هر وقت هم با اپراتور حال نکردی یه سیم دیگه میندازی روش الان اکثر اپراتورها سیم خالی هم میفروشن بدون مودم این تنها راهه بلاخره یکیشون سرعت و کیفیت خوب بهت میده .
اها دستت درد نکنه
کارشناس شاتل اومد، تا بالا پشت بوم رو دید گفت اصلا اینجا خوب نمیشه به خاطر ساختمونای مرتفع تر و حتی گفت ارزش نداره تست بشه
گفت تنها همون تی دی جوابه برای من که گفت مبین نت فقط قابلیت امکان سنجی رو داره که بیان بگن خوب میشه یا نه
با این وضع انتخابم محدود شد به همین تی دی مبین نت و ایرانسل (که انتن دهیش ضعیفه) و همراه اول (که اوکیه اینجا)
بازم فک کنم باید تماس بگیرم با مبین نت کارشناس بفرسته بیان چک کنن ببینن چه جوریه
فقط میگی از نظر پینگ و ساپورت گیمرا وضعیت مبین نت برات چه جوریه؟
از مبین نت بخوام سرویس بگیرم حتما باید سرویس با مودمش رو تهیه کنم؟ تا حالا تجربه ای نداشتم نمیدونم دقیقا
morteza_mombeini
30-11-2021, 18:38
اها دستت درد نکنه
کارشناس شاتل اومد، تا بالا پشت بوم رو دید گفت اصلا اینجا خوب نمیشه به خاطر ساختمونای مرتفع تر و حتی گفت ارزش نداره تست بشه
گفت تنها همون تی دی جوابه برای من که گفت مبین نت فقط قابلیت امکان سنجی رو داره که بیان بگن خوب میشه یا نه
با این وضع انتخابم محدود شد به همین تی دی مبین نت و ایرانسل (که انتن دهیش ضعیفه) و همراه اول (که اوکیه اینجا)
بازم فک کنم باید تماس بگیرم با مبین نت کارشناس بفرسته بیان چک کنن ببینن چه جوریه
فقط میگی از نظر پینگ و ساپورت گیمرا وضعیت مبین نت برات چه جوریه؟
از مبین نت بخوام سرویس بگیرم حتما باید سرویس با مودمش رو تهیه کنم؟ تا حالا تجربه ای نداشتم نمیدونم دقیقا
ببین اگر از مبین نت بخای بگیری باید از خودش مودم بخری و مودمش هم فقط سیم مبین رو میخونه و به درد سیم کارتهای دیگه نمیخوره ولی بقیه اپراتورها مثل اسیاتک و ایرانسل مبناتلکام اینا میشه سیم کارت بخری ازشون و مودم از خودت باشه . ایرانسل تی دی فقط روی پوشش تی دی ایرانسل هست ولی مبین نت طرح 360 اگر بخری هر جا که خودش ساپورت نکنه میتونی از انتن همراه اول استفاده کنی و معمولا فول انتن میشه دقیقا مثل رایتل که رومینگ میکنی رو همراه اول .تی دی پینگش خیلی مناسب گیم نیست تنها سرویس مناسب گیم فقط سرویس گیمینگ روی adsl هست و لاغیر هر جا هم پینگ خوب بهت بده بلاخره بعد یه مدت میپوکه و ثابت نیست اصلا بی خیال گیم و اینا شو تو ایران .ولی اپراتورهای اصلی پینگشون مشابه هم هست مبین نت یه خورده بهتره .
morteza_mombeini
06-12-2021, 12:05
اقا من مدتیه یه مشکلی برام پیش اومده اگه کسی میدونه مشکل چه جوری حل میشه لطفا راهنمایی کنه :
یه مدته وقتی با کروم میخام تست سرعت بگیرم ارور میده و اصلا تست نمیگیره
ولی با فایرفاکس مشکلی نداره حتی چند بار هم کروم رو پاک کردم و دوباره نصب کردم اما مشکلش حل نشد بعد روی لپ تاپ با همین اینترنت و همین کروم تست کردم درست کار میکرد .کسی میدونه مشکل از کجاست؟
سلام دوستان اینترنت من چند وقتیه داخل بازی های ps4 مثل call of duty cold war multiplayer پکت لاس 20 درصد دارم من اینترنت چک کردم مشکلی نداره لطفا کسانی که بازی میکنن لطفا اطلاع بدن برای شما هم اینطوری هست یا خیر؟
...Moein...
08-12-2021, 04:07
سلام دوستان اینترنت من چند وقتیه داخل بازی های ps4 مثل call of duty cold war multiplayer پکت لاس 20 درصد دارم من اینترنت چک کردم مشکلی نداره لطفا کسانی که بازی میکنن لطفا اطلاع بدن برای شما هم اینطوری هست یا خیر؟
این گزینه رو توی General آف کن on demand texture streaming
alireza20202003
08-12-2021, 14:38
اگر پینگ میگیری و لاست نداری اما تو بازی لاست داری یعنی سرعتت به شدت پایینه. دفعه بعد که مشکل داشتی تست سرعت بگیر از اینجا : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه از اسپید تست
sasan.69
10-12-2021, 17:11
دوستان سلام
شاتل برای مشترکین جدید بسته پیشنهادی نداره؟
ی سه ماهه میخوام بگیرم و ماهی 150 گیگم مصرف دارم
MMDFullHD
10-12-2021, 23:40
iman2919
13-12-2021, 22:54
دوستان این شاتل خیلی اذیت میکنه از ساعت 3 عصر تا 12 شب اینترنت من داغون میشه بازی که هیچ تلگرام هم مشکل دارم
همه شرکت های isp اینطوری شدن یا فقط شاتل؟
sasan.69
14-12-2021, 19:51
غروب ثبت نام کردم مهمولا چند روز طول میکشه تا وصل بشه؟
alireza20202003
14-12-2021, 22:27
دوستان این شاتل خیلی اذیت میکنه از ساعت 3 عصر تا 12 شب اینترنت من داغون میشه بازی که هیچ تلگرام هم مشکل دارم
همه شرکت های isp اینطوری شدن یا فقط شاتل؟
من فرار کردم آسیاتک اینم شب ها جالب نیست اما حداقل قابل استفادست. از حدود ۱۰ شب تا ۱۲:۳۰ سرعتش یک پنجم میشه اما شاتل واسه من میشد یک صدم ! اونم از پنج عصر نه ده شب.
sasan.69
18-12-2021, 12:32
سلام
بهترین تنظیم مودم برای شاتل چیه؟ ممنون میشم جواب بدید
h_gh_gamkhor
19-12-2021, 14:46
سلام
بهترین تنظیم مودم برای شاتل چیه؟ ممنون میشم جواب بدید
adsl2+
Annex A ( اگر نویز خط زیاد باشه = SNR خط زیر 10 )
Annex M ( اگر نویز پایین باشه = SNR خط بالای 10)
sasan.69
21-12-2021, 00:01
adsl2+
Annex A ( اگر نویز خط زیاد باشه = SNR خط زیر 10 )
Annex M ( اگر نویز پایین باشه = SNR خط بالای 10)
ممنون از پاسختون
فقط annex a و annex m دارم a تو تنظیماتم نیس اون adsl capabilty همون تیک خوبه؟
h_gh_gamkhor
22-12-2021, 21:17
ممنون از پاسختون
کاربرد اون تیک رو نمی دونم چیه. اما طبق عکس اوکیه الان تنظیمات ( اگر که قطعی چراغ مودم نداشته باشید )
h_gh_gamkhor
22-12-2021, 21:23
ممنون از پاسختون
کاربرد اون تیک رو نمی دونم چیه. اما طبق عکس اوکیه الان تنظیمات ( اگر که قطعی چراغ مودم نداشته باشید )
MMDFullHD
24-12-2021, 19:54
شاتل شدیدا رو پروتکل وایرگارد اختلال ایجاد داره میکنه
همینطور خیلی از پورت ها جواب نمیده
یوتیوب هم با dpi bypass بزور ویدیو پخش میکنه
S M Λ S Ħ
08-01-2022, 23:11
DNS پیشنهاد میدین ست بشه داخل مودم یا ست نشه بهتره؟
خیلی جالبه یه وقتایی پینگ هر کوفتی رو میگیرم اوکیه ولی داخل WOW یه جوری بالاست انگار پهنای باند شدیدا درگیره!
alireza20202003
09-01-2022, 13:51
DNS پیشنهاد میدین ست بشه داخل مودم یا ست نشه بهتره؟
خیلی جالبه یه وقتایی پینگ هر کوفتی رو میگیرم اوکیه ولی داخل WOW یه جوری بالاست انگار پهنای باند شدیدا درگیره!
تاثیری نداره شاتل اینترنت همراهش رو از بقیه قرض میگیره و ثابت رو کلا ول کرده. پهنای باند ندارن. همون موقع که پینگت بالاست تو wow از تو speedtest.net تست سرعت بگیر میفهمی چه وضعیه.
shahram83
18-01-2022, 12:24
چندین روز است که کاهش و نوسان شدید پهنای باند وجود داره. وقتی با وی...ان متصل میشی پهنای باند زیر 2 م.بیت است و بدون اون نوسان زیاد پهنای باند اتفاق می افته. در تماس با شاتل گفته می شه که این موضوع خارج از اختیار شرکت است. تا به الان همچنان مشکل افت پهنای باند وجود داره. باز این خوک ها دارند خرابکاری می کنند. خود شرکت شاتل نیز برعکس اونچه که میگه در این مشکل دخیل است.
shahram83
20-01-2022, 02:24
شرکت شاتل در مرکز مخابرات نظری تهران کمبود پهنای باند شدید داره. چندین روز است که در تماس برای پیگیری مشکل افت سرعت و پهنای باند، صدای ضبط شده ای اعلام می کنه که دلیل آن خارج از شرکت شاتل است که البته بهانه بیش نیست تا خودش رو از کمبود پهنای باند مبرا کنه. یک ترفند مثلاً قانونی برای عدم جبران خسارت و اینجور چیزا.
این شرکت هم داره آشغال میشه.
alidorost
20-01-2022, 11:35
کاربران اینترنت کارزاری برای شکستن انحصار مخابرات و افزایش سرعت اینترنت راهاندازی کردند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در این کارزار، از رئیسجمهور، رئیس مجلس شورای اسلامی و وزیر ارتباطات خواسته شده است به انحصار شرکت مخابرات پایان دهند تا اینترنت ثابت بتواند رشد و توسعه پیدا کند و کاربران خانگی شاهد افزایش سرعت اینترنت ثابت باشند.
shahram83
22-01-2022, 15:51
پهنای باند شرکت شاتل بسیار کاهش یافته و نوسان زیادی داره و شرکت اظهار می کنه که این موضوع خارج از اختیار شرکت است.
آیا کسی که اتصال اینترنت شرکت دیگری را داره این موضوع را تایید می کنه؟
من گمان می کنم که شرکت شاتل این را بهانه ای برای مبرا کردن خودش در نداشتن پهنای باند کافی قرار داده.
Moayeri1372
22-01-2022, 19:01
پهنای باند شرکت شاتل بسیار کاهش یافته و نوسان زیادی داره و شرکت اظهار می کنه که این موضوع خارج از اختیار شرکت است.
من گمان می کنم که شرکت شاتل این را بهانه ای برای مبرا کردن خودش در نداشتن پهنای باند کافی قرار داده.
دقیقا همینطوره.همش بهانست.تخلیه کنید.اما کلا دیگه ADSL یه جوری شده که برای شرکت ها به صرفه نیست(سودش کم شده براشون چون اینا دندون گردن) برای همین مدام از کیفیتش کم میکنن.اینترنت با کیفیت میخواین سمت ADSL هیچ شرکتی نرین.اگه adsl مخابرات استانتون با کیفیته از همون استفاده کنید اگر نه که سمت adsl نرین.فناوری های بیسیم الان با کیفیت تر هستن.
دقیقا همینطوره.همش بهانست.تخلیه کنید.اما کلا دیگه ADSL یه جوری شده که برای شرکت ها به صرفه نیست(سودش کم شده براشون چون اینا دندون گردن) برای همین مدام از کیفیتش کم میکنن.اینترنت با کیفیت میخواین سمت ADSL هیچ شرکتی نرین.اگه adsl مخابرات استانتون با کیفیته از همون استفاده کنید اگر نه که سمت adsl نرین.فناوری های بیسیم الان با کیفیت تر هستن.
دقیقا همینطوره اگه کسی کیفیت خطش خوب باشه و 16 مگ را بدون نویز ساپورت کنه مخابرات بهترین گزینه هست شرکتهای دیگه مجبورن از حقوق کامنداش و هزینه دفاترش و... را از جیب مشتریاش در بیارن به همین خاطر هزار جور کلک و حقه بازی در میارن از حجم خوری و کم کردن سرعت و..
alireza20202003
22-01-2022, 22:33
مشکل پهنای باند در ساعات اوج مصرف برای باقی اپراتورها هم هست ولی خیلی خیلی خیلی خیلی بهتر از شاتل یعنی مثلا من تو آسیاتک در حد ۱ الی ۲ درصد پکت لاست میگیرم ساعت ۱۰ شب به بعد تو شاتل ۶۰ درصد پکت لاست میگرفتم فرقش خیلیه خیلی ! مخابرات هم داریم اونم خوب هست فقط پینگش بالاتره.
The Dreadnaught
23-01-2022, 19:08
مشکل پهنای باند در ساعات اوج مصرف برای باقی اپراتورها هم هست ولی خیلی خیلی خیلی خیلی بهتر از شاتل یعنی مثلا من تو آسیاتک در حد ۱ الی ۲ درصد پکت لاست میگیرم ساعت ۱۰ شب به بعد تو شاتل ۶۰ درصد پکت لاست میگرفتم فرقش خیلیه خیلی ! مخابرات هم داریم اونم خوب هست فقط پینگش بالاتره.
تمام این اختلالات و مشکلات کاملا هدفمند هست و بدتر از این هم میشه متاسفانه
تازه این شاتل هست که یه زمانی سرامد تمام شرکتهای اینترنتی بود خیر سرش
shahram83
24-01-2022, 13:27
اونچه که برای من بیشتر جالب است این است که کسی از شرکت های دیگه در این انجمن ثبت مشکل یا افت سرعت نمی کنه یا چنانچه ثبت بکنه بسیار محدود است. یه زمانی خیلی قبل یک نفر در این انجمن در همین بخش اینترنت نوشته بود وقتی این حالت پیش می آد که یا اون شرکت کلاً از مرحله پرت است یا واقعاً مشکل عمده و محسوسی نداره که البته مطلب دوم بهتر با عقل جور در می آد.
شاتل تبدیل به یک آی اس پی آشغال شده است. کمبود پهنای باند شدید داره و طبق روال آی اس پس های مضخرف مشکل دار فرافکنی می کنه و مشترک را فریب می ده.
یک زمانی این شرکت یک شرکت خوب یا نسبتاً خوب محسوب می شد اما الان جزء شرکت های بلاتکلیف است.
نکته دیگری که من می خوام ذکر کنم این است که چی شده است که ناگهان ار ناکجا کاربران به من پیشنهاد خرید اینترنت adsl مخابرات رو می دن؟ من از زمانی که به یاد می آرم اینترنت مخابرات نماد بدی، شرارت، پلیدی، بی کیفیتی و همه ی صفت های بد قابل ذکر بود که کاربران در صورت نداشتن مطلقاً هیچ گزینه ی دیگری به اون رو می آوردند.
یعنی الان مخابرات تغییر عمده ای کرده و قابل قبول شده که به من پیشنهاد داده می شه؟ خواهش می کنم کسی که آگاه است این موضوع رو روشن کنه.
در پایان دوستان چه شرکتی رو به من پیشنهاد می دن؟ که نسبتاً خوب اگر باشه کافیست.
این گفتن نداره چونکه من گمان می کنم دیگه اکثر کاربرا به این موضوع ها آگاه هستند. آی اس پی که سرعت خریداری شده را روی single connection برای سرور های خارج از ایران به مشتری تحویل بده یه شرکت معمولی محسوب می شه و multi connection هرگز حتی ارزش بحث شدن را هم نداره که نمونه این همان IDM مضحک معروف است.
سلام ،فکر کنم تنها کسی که از شاتل راضی هست منم البته در این سال ها کم خستم نکرده اما وقتی فنی پیگری میکنم و متوجه میشن اینکاره هستم مشکل حل میشه اینم جالب هست واقعا حتی خونه عوض کردم خط رانژره رو تعویض کردم ولی همچنان بازم راضیم از سرویسش
complement
24-01-2022, 16:47
سلام ،فکر کنم تنها کسی که از شاتل راضی هست منم البته در این سال ها کم خستم نکرده اما وقتی فنی پیگری میکنم و متوجه میشن اینکاره هستم مشکل حل میشه اینم جالب هست واقعا حتی خونه عوض کردم خط رانژره رو تعویض کردم ولی همچنان بازم راضیم از سرویسش حالا وقتی که به سرنوشت بقیه دچار شدی یاد میگیری که دیگه رضایتتو جار نزنی :biggrin::biggrin::biggrin::laughing::laughing::la ughing::wac:
البته اگه رضایتت همونه که تو امضاته که دیگه هیچی. تورو خدا زده :laughing::laughing::laughing::laughing::laughing:
مثلا چه کاره هستی
اونچه که برای من بیشتر جالب است این است که کسی از شرکت های دیگه در این انجمن ثبت مشکل یا افت سرعت نمی کنه یا چنانچه ثبت بکنه بسیار محدود است. یه زمانی خیلی قبل یک نفر در این انجمن در همین بخش اینترنت نوشته بود وقتی این حالت پیش می آد که یا اون شرکت کلاً از مرحله پرت است یا واقعاً مشکل عمده و محسوسی نداره که البته مطلب دوم بهتر با عقل جور در می آد.
شاتل تبدیل به یک آی اس پی آشغال شده است. کمبود پهنای باند شدید داره و طبق روال آی اس پس های مضخرف مشکل دار فرافکنی می کنه و مشترک را فریب می ده.
یک زمانی این شرکت یک شرکت خوب یا نسبتاً خوب محسوب می شد اما الان جزء شرکت های بلاتکلیف است.
نکته دیگری که من می خوام ذکر کنم این است که چی شده است که ناگهان ار ناکجا کاربران به من پیشنهاد خرید اینترنت adsl مخابرات رو می دن؟ من از زمانی که به یاد می آرم اینترنت مخابرات نماد بدی، شرارت، پلیدی، بی کیفیتی و همه ی صفت های بد قابل ذکر بود که کاربران در صورت نداشتن مطلقاً هیچ گزینه ی دیگری به اون رو می آوردند.
یعنی الان مخابرات تغییر عمده ای کرده و قابل قبول شده که به من پیشنهاد داده می شه؟ خواهش می کنم کسی که آگاه است این موضوع رو روشن کنه.
در پایان دوستان چه شرکتی رو به من پیشنهاد می دن؟ که نسبتاً خوب اگر باشه کافیست.
این گفتن نداره چونکه من گمان می کنم دیگه اکثر کاربرا به این موضوع ها آگاه هستند. آی اس پی که سرعت خریداری شده را روی single connection برای سرور های خارج از ایران به مشتری تحویل بده یه شرکت معمولی محسوب می شه و multi connection هرگز حتی ارزش بحث شدن را هم نداره که نمونه این همان IDM مضحک معروف است.
دوست عزیز روی نام شرکت و تجربه دیگر دوستان تنها زمانی می تونید حساب کنید که از یک مرکز مخابراتی باشید پس تجربه دیگران یه دید کلی از وضعیت شرکت بهتون می ده. روی هیچ شرکتی تمرکز نکنید مثلا تو همین تاپیک گفتم من مشتری هفت ساله شاتل وقتی دیدم هیچ ارزشی از طرف شرکت برام قایل نیستند جمع کردم رفتم اسیاتک بعد های وب بعد مخابرات الان دوسال رو مخابرات هستم و راضیم البته این چند ماه اخیر یه اذیتی کردن که اونم راه حلش رو پیدا کردم تو تاپیک نویز گفتم خدمت دوستان.
در کل پیشنهادم برای همه دوستان خرید دو خط تلفن هست که قیمتی هم نداره اینجا قدرت مانور شما برای عوض کردن شرکت خیلی بالا میره بدون اعصاب خوردی
باز هم تاکید کنم روی نام شرکت و تجربه دیگر دوستان تنها زمانی می تونید حساب کنید که از یک مرکز مخابراتی باشید .من از مخابرات راضیم
حالا وقتی که به سرنوشت بقیه دچار شدی یاد میگیری که دیگه رضایتتو جار نزنی :biggrin::biggrin::biggrin::laughing::laughing::la ughing::wac:
البته اگه رضایتت همونه که تو امضاته که دیگه هیچی. تورو خدا زده :laughing::laughing::laughing::laughing::laughing:
دکتر جان تاریخ رو میبینی برای 2013 هست ، خدا کسی رو زده که از لحاظ مغزی و روانی و همچنین کمبود کروموزوم در نازل ترین سطح ممکن قرار داره
- - - Updated - - -
دوست عزیز روی نام شرکت و تجربه دیگر دوستان تنها زمانی می تونید حساب کنید که از یک مرکز مخابراتی باشید پس تجربه دیگران یه دید کلی از وضعیت شرکت بهتون می ده. روی هیچ شرکتی تمرکز نکنید مثلا تو همین تاپیک گفتم من مشتری هفت ساله شاتل وقتی دیدم هیچ ارزشی از طرف شرکت برام قایل نیستند جمع کردم رفتم اسیاتک بعد های وب بعد مخابرات الان دوسال رو مخابرات هستم و راضیم البته این چند ماه اخیر یه اذیتی کردن که اونم راه حلش رو پیدا کردم تو تاپیک نویز گفتم خدمت دوستان.
در کل پیشنهادم برای همه دوستان خرید دو خط تلفن هست که قیمتی هم نداره اینجا قدرت مانور شما برای عوض کردن شرکت خیلی بالا میره بدون اعصاب خوردی
باز هم تاکید کنم روی نام شرکت و تجربه دیگر دوستان تنها زمانی می تونید حساب کنید که از یک مرکز مخابراتی باشید .من از مخابرات راضیم
سلام خوب شانسی دارین والا الان ما در منطقه مخابرات امامت یه خونه از شاتل داریم یه خونه ار مخابرات هردو 16 مگ اما مخابرات روی 8 میاد بالا و دان استریم بسیار پائین شاتل روی 22 دان استریم زیر 2 مگ نمیاد علت رضایت من از شاتل هم همینه نمیدونم چرا برخی ناراحت میشن آدم تجربه خوبش رو به اشتراک میزاره
داداچ 110 کارش فقط اینه که تو پارک اگه دید یه دختر و پسر با هم صحبت میکنن دستگیرشون کنه یا اگه ماشینو یه جای خلوت پارک کردی نشستی تو ماشین بیاد خفتت کنه کارش فقط همینه .
والا ما 38 تا دوست دختر داشتیم هفت حوض و نیروهوایی رو به گند کشیدیم کسی هم نتونست کاری کنه تا تابلو بازی در نیاری کسی نمیتونه گیر بده ، جو ندید بابا
alireza20202003
25-01-2022, 21:24
سلام خوب شانسی دارین والا الان ما در منطقه مخابرات امامت یه خونه از شاتل داریم یه خونه ار مخابرات هردو 16 مگ اما مخابرات روی 8 میاد بالا و دان استریم بسیار پائین شاتل روی 22 دان استریم زیر 2 مگ نمیاد علت رضایت من از شاتل هم همینه نمیدونم چرا برخی ناراحت میشن آدم تجربه خوبش رو به اشتراک میزاره
اگر روزی روزگاری وقت کردید ساعت حدودا ۱۱ شب (۱۰:۳۰ الی ۱۱:۳۰) یک تست از سرعتتون از اینجا برامون بگذارید : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت 4 مگ ما از چهارشنبه تا آخر شب جمعه میاد رو 1 مگابایت و پاکت لاس داغون.
زنگ می زنی می گه خطط نویز داره! حتما نویزش هوشمنده! وقتی کاربرا زیاد می شد خودش و نشون می ده تا شما بتونید سرعت رو بیارید پایین و از کاربرا بدزدید.
مودم lte شده 2-3 میلیون، اسیر اینا شدیم...
shahram83
27-01-2022, 13:40
این شرکت داره تبدیل به پارس آنلاین بعد از تغییرات میشه. یه شرکت متوسط متمایل به آشغال.
از این شرکت نخرید و مطمئن باشید مشکل کمبود پهنای باندش بزودی برای شما هم اتفاق خواهد افتاد. اساساً شرکت های مطرح در دولت اسلامی ایران اینطور عمل می کنند که از نامشون برای جذب حداکثر کاربر سوء استفاده می کنند و پس از اینگه کاملاً جیبشون رو پر پول کردند به کنار می رن و اهمیتی هم براشون نداره که در چه رتبه ای قرار خواهند گرفت. از اونجایی هم که با توجه به قوانین ضد کاربر و دستبرد زننده دولت اسلامی در بخش اینترنت و مخابرات، به هیچ عنوان به کاربرا مبلغی برای جبران پرداخت نمی کنند ( چونکه هم قاضی هم شاکی و هم متهم خودشون هستند و وبسایت 195 فقط برای خالی نبودن عریضه است ) این بازی براشون کاملاً سود آور است.
حقیقت مفرح: من نمی دونم آیا شما به این آگاه هستید یا نه اما isp خودش باید اقرار به داشتن مشکل بطور کاملاً خود خواسته بکنه تا کاربر بتونه برای جبران خسارت کاری انجام بده و توجه کنید که مهم نیست شما مدارک مستدل و محکمی که ردخور نداره و ثابت کننده مشکل هست رو ارائه بدید. isp با گفتن اینکه ما بررسی کردیم مشکلی نبود حتی با وجود مدارک مستدل می تونه کاملاً شکایت رو مختومه کنه. این سیستم به کمک دولت اسلامی فاسد ایران و حومه داره بطور واضح دستبرد انجام می ده. واقعاً مضحک است که بخواهی نتیجه دادگاهی که در آن قاضی و مجرم شخص یکسانی هستند را حدس بزنی. XD
mahmoodsoft
27-01-2022, 19:59
این شرکت داره تبدیل به پارس آنلاین بعد از تغییرات میشه. یه شرکت متوسط متمایل به آشغال.
از این شرکت نخرید و مطمئن باشید مشکل کمبود پهنای باندش بزودی برای شما هم اتفاق خواهد افتاد. اساساً شرکت های مطرح در دولت اسلامی ایران اینطور عمل می کنند که از نامشون برای جذب حداکثر کاربر سوء استفاده می کنند و پس از اینگه کاملاً جیبشون رو پر پول کردند به کنار می رن و اهمیتی هم براشون نداره که در چه رتبه ای قرار خواهند گرفت. از اونجایی هم که با توجه به قوانین ضد کاربر و دستبرد زننده دولت اسلامی در بخش اینترنت و مخابرات، به هیچ عنوان به کاربرا مبلغی برای جبران پرداخت نمی کنند ( چونکه هم قاضی هم شاکی و هم متهم خودشون هستند و وبسایت 195 فقط برای خالی نبودن عریضه است ) این بازی براشون کاملاً سود آور است.
حقیقت مفرح: من نمی دونم آیا شما به این آگاه هستید یا نه اما isp خودش باید اقرار به داشتن مشکل بطور کاملاً خود خواسته بکنه تا کاربر بتونه برای جبران خسارت کاری انجام بده و توجه کنید که مهم نیست شما مدارک مستدل و محکمی که ردخور نداره و ثابت کننده مشکل هست رو ارائه بدید. isp با گفتن اینکه ما بررسی کردیم مشکلی نبود حتی با وجود مدارک مستدل می تونه کاملاً شکایت رو مختومه کنه. این سیستم به کمک دولت اسلامی فاسد ایران و حومه داره بطور واضح دستبرد انجام می ده. واقعاً مضحک است که بخواهی نتیجه دادگاهی که در آن قاضی و مجرم شخص یکسانی هستند را حدس بزنی. XD
تا جایی که میدونم مشکل این شرکت و اون شرکت نیس، من از فناوا تا مخابرات، های وب شبدیز پیشگامان و فعلا شاتل همرو یه دور زدم خلاصه، توی ساعات اوج مصرف (8 تا 1 شب) یه شرکتم پیدا نشد که مشکل نداشته باشه، سرعت و پینگ افتضاح میشه، مشکل جای دیگه س.
shahram83
28-01-2022, 18:50
تا جایی که میدونم مشکل این شرکت و اون شرکت نیس، من از فناوا تا مخابرات، های وب شبدیز پیشگامان و فعلا شاتل همرو یه دور زدم خلاصه، توی ساعات اوج مصرف (8 تا 1 شب) یه شرکتم پیدا نشد که مشکل نداشته باشه، سرعت و پینگ افتضاح میشه، مشکل جای دیگه س.
این چیزی که من درباره اش اینجا اطلاع رسانی می کنم اون نوسان سرعت در اواخر روز نیست که از ابتدا همه ی شرکتها داشته اند و دارند که خوب البته بعضی زمان ها کم و نا محسوس و بعضی وقتها کاملاً مشخص است.
این مشکل شرکت شاتل نشان دهنده گرفتن مشترک فراوان و نداشتن پهنای باند مورد نیاز آنها که هزینه اش را هم پیشاپیش کاملاً پرداخت کرده اند بصورت آگاهانه و عمدی است که افت سرعت و پهنای باند شدید را در تمام طول روز ایجاد می کنه.
البته که دولت اسلامی ایران در این مشکل کاملاً دخیل است و سود می برد. سامانه 195 عملاً فقط برای نمایش و خالی نبودن بخش حمایت از مشتری که مثل اکثر چیز های دیگر آنها جعلی می باشد در سیستم حکومت است و تا زمانی که شرکت ها موظف و مجبور به جبران خسارت مالی ( بازگرداندن پول مشترک ) نشوند این موضوع ادامه خواهد داشت.
Amir1234646
29-01-2022, 00:19
شاتل شدیدا رو پروتکل وایرگارد اختلال ایجاد داره میکنه
همینطور خیلی از پورت ها جواب نمیده
یوتیوب هم با dpi bypass بزور ویدیو پخش میکنه
من مخابرات دارم، امشب اومدم با dpi bypass یوتیوب رو باز کنم اصلا باز نمیشه! معلوم نیست چی کار کردن قبلا درست کار میکرد.
سلام. من از هایوب سرویس 4 مگ یکساله داشتم
کیفیتش خوب بود. سرعت دانلود هم 400
الآن برا تمدید، خیلی گرون شده 880 تومن
آیا شاتل هم اینجوریه هزینش؟ از هایوب جمعآوری بزنم مثلا...؟
با تشکر
سلام. من از هایوب سرویس 4 مگ یکساله داشتم
کیفیتش خوب بود. سرعت دانلود هم 400
الآن برا تمدید، خیلی گرون شده 880 تومن
آیا شاتل هم اینجوریه هزینش؟ از هایوب جمعآوری بزنم مثلا...؟
با تشکر
تعرفه هاش تو سایت شاتل زده سعی کن اول یکماهه بگیر اگه مشکلی نداشت تمدید کن چون کیفیتش بستگی به شهر و منطقه هست
MMDFullHD
29-01-2022, 16:58
من مخابرات دارم، امشب اومدم با dpi bypass یوتیوب رو باز کنم اصلا باز نمیشه! معلوم نیست چی کار کردن قبلا درست کار میکرد.
رو شاتل باز میشه
ولی رو مخابرات همراه اول از کار افتاده ظاهرا باید دیگه خدافظی هم باش گفت
این غیرقابل فیلتر بود چون هی میشد دی ان اس های مختلفی رو باهاش استفاده کرد و داعیمی استفاده اش کرد ولی ظاهرا سرور های فیلترینگ رو یکاری کردن که باز میتونن بفهمن درخواست دقیقا از کجاس :sad:
که اگر مثلا yo u tu be .com ارساله شده در اصل همون youtube.com هست
چون اصل کار این dpi bypass هم همینه
shahram83
29-01-2022, 21:56
من اوایل امروز برای فسخ قرارداد با شاتل تماس گرفتم و از پشتیبان فروش خواستم که رانژه شاتل را از روی خط تلفنم برداره. بعد طرف می گه باید این کار را از خود وبسایت شاتل انجام بدی.
این خوک ها گویا در وضعیت بدی در از دست دادن مشترک ها قرار دارند که این ادا ها رو در می آورند.
Amir1234646
29-01-2022, 23:29
رو شاتل باز میشه
ولی رو مخابرات همراه اول از کار افتاده ظاهرا باید دیگه خدافظی هم باش گفت
این غیرقابل فیلتر بود چون هی میشد دی ان اس های مختلفی رو باهاش استفاده کرد و داعیمی استفاده اش کرد ولی ظاهرا سرور های فیلترینگ رو یکاری کردن که باز میتونن بفهمن درخواست دقیقا از کجاس :sad:
که اگر مثلا yo u tu be .com ارساله شده در اصل همون youtube.com هست
چون اصل کار این dpi bypass هم همینه
امروز جعبه تقسیم تلفن رو از تو کوچه دزدیدن تلفن مون قطع شده، 80 گیگم مونده بود تا فردا ظهر باید تمومش میکردم :grrr:
الان با رایتل هم امتحان کردم با این روش یوتیوب باز نشد، ولی فیسبوک و دوتا سایت دیگه که فیلتره باز شد!
S M Λ S Ħ
30-01-2022, 23:37
شمارو نمیدونم ولی نت من هر شب حتی ضعیف تر از دایل آپ میشه
فقط فحش میتونم بدم و بیشتر از اینم کاری از دستم برنمیاد
پینگ بالا، سرعت افتضاح
نمیدونم چرااا واقعا
چیه اخه این...
میدونم زنگم بزنم اخه بی فایدس
میگه مودمو خاموش روشن کن، از اتاق برو بیرون یه دور بیا تو، برقارو قطع کنین دوباره روشن کنین آخرم بگه خب وضعیت همینه!
شاتل دیگه چرت و پرت شده، قابل استفاده نیست.
دوستان کسی td-lte ایرانسل داره؟
این مشکل کندی سرعت و پاکت لاست برای اون چطوره؟
شمارو نمیدونم ولی نت من هر شب حتی ضعیف تر از دایل آپ میشه
فقط فحش میتونم بدم و بیشتر از اینم کاری از دستم برنمیاد
پینگ بالا، سرعت افتضاح
نمیدونم چرااا واقعا
چیه اخه این...
میدونم زنگم بزنم اخه بی فایدس
میگه مودمو خاموش روشن کن، از اتاق برو بیرون یه دور بیا تو، برقارو قطع کنین دوباره روشن کنین آخرم بگه خب وضعیت همینه!
به نظر میاد به تعداد کاربر بیشتر از اندازه پهنای باندشون، اشتراک اینترنت می فروشن برای همین تعداد استفاده کننده ها زیاد می شه، شروع می کنن به کم کردن سرعت همه.
مثلا من 4 مگ دارم ولی الان سرعت من شده 800Kb
زنگ بزنی می گه خط تو نویز داره، اخه مرد حسابی من از خود شما سرویس 8 مگ هم خریدم و جواب می داد. الان در بعضی ساعات نویز می افته :puke:
تعرفه هاش تو سایت شاتل زده سعی کن اول یکماهه بگیر اگه مشکلی نداشت تمدید کن چون کیفیتش بستگی به شهر و منطقه هست
درسته
متشکرم
ببخشید دگمه تشکر پیدا نکردم با موبایل
morteza_mombeini
31-01-2022, 15:15
شاتل دیگه چرت و پرت شده، قابل استفاده نیست.
دوستان کسی td-lte ایرانسل داره؟
این مشکل کندی سرعت و پاکت لاست برای اون چطوره؟
به نظر میاد به تعداد کاربر بیشتر از اندازه پهنای باندشون، اشتراک اینترنت می فروشن برای همین تعداد استفاده کننده ها زیاد می شه، شروع می کنن به کم کردن سرعت همه.
مثلا من 4 مگ دارم ولی الان سرعت من شده 800Kb
زنگ بزنی می گه خط تو نویز داره، اخه مرد حسابی من از خود شما سرویس 8 مگ هم خریدم و جواب می داد. الان در بعضی ساعات نویز می افته :puke:
والا به نظر میاد منطقه ای هست چون من تا حالا اصلا افت سرعت نداشتم حتی نویز هم دارم و خطم داغونه ولی سرعت همون 8 مگ ثابته الان هم تست کردم و اوکی بود فقط هر از گاهی قطعی داره که اونم از طرف خود شرکته
MMDFullHD
31-01-2022, 22:07
شاتل برای من هم داغون شده از ۸ تا ۱ شب شدیدا اختلال داره
که فکر میکنم ظاهرا سراسری مشکلات پهنای باند داره
morteza_mombeini
01-02-2022, 22:39
سگ تو روح شاتل .تا دیروز خوب بود اومدم ازش تعریف کردم ترکید تازه مال من نصف مال توعه ، مال تو دوبرابر مال منه الان دیگه ارزوم اینه که اندازه ی مال تو بشه
mahmoodsoft
01-02-2022, 23:54
فقط شاتل اینجوری نیس
99 درصد شرکتا همین وضعیت رو دارن شبا
فقط شاتل اینجوری نیس
داداش جمع نبند.
من خیلی وقته صبانت دارم و هرگز و هیچ وقت شب ها کمبود پهنای باند پیدا نکرده. تازه مرکز ما شلوغ ترین مرکز تو شهرمون هست.
هر چند وقت یک بار هم تست سرعت میگیرم مخصوصاً شب ها و هیچ وقت سرعت کم نشده و تقریباً همیشه روی یک سرعت بوده.
توی یک شهرک و از خونه ای به خونه ای دیگه حتی از یک شرکت هم اینترنت داشته باشی شرایط فرق داره چه برسه به شهری دیگه.
فقط شاتل اینجوری نیس
پست ادغام یا این که حذف شود.
and-roid2
06-02-2022, 13:48
اجرای پروژه FTTH شاتل - قم
اجرای پروژه FTTH شاتل - قم
ماهانه 100 گیگ 150 تومن سرویس پرحجم:thumbsup:
بخوره تو سرشون.
سرویس 175 گیگ 8 مگ شده 193 گیگ ؟
GHAGHALEELEE
12-02-2022, 18:05
داداش جمع نبند.
من خیلی وقته صبانت دارم و هرگز و هیچ وقت شب ها کمبود پهنای باند پیدا نکرده. تازه مرکز ما شلوغ ترین مرکز تو شهرمون هست.
هر چند وقت یک بار هم تست سرعت میگیرم مخصوصاً شب ها و هیچ وقت سرعت کم نشده و تقریباً همیشه روی یک سرعت بوده.
توی یک شهرک و از خونه ای به خونه ای دیگه حتی از یک شرکت هم اینترنت داشته باشی شرایط فرق داره چه برسه به شهری دیگه.
من مخابرات دارم و غروب که میشه سرعت افتضاح میشه. همراه اول هم همینطور هست. پس صحبت دوستمون صحیح است.
من مخابرات دارم و غروب که میشه سرعت افتضاح میشه. همراه اول هم همینطور هست. پس صحبت دوستمون صحیح است.
مخابرات که آشغالی بیش نیست و در ساعات پیک مصرف سرعتش میاد پایین. مخابرات داشتم همین مشکل رو داشت و به همین دلیل از صبانت گرفتم و یکساله دارم و مشکلی هرگز نداشته. همره اول هم وقتی از یه حجمی فراتر بره سرعت رو کم میکنن.
از صبانت گرفتم و یکساله دارم و مشکلی هرگز نداشته
با سلام. لطفا در تاپیک صبانت یه تست از سرعت در ساعت 10 شب بزارین
ممنون
alidorost
14-02-2022, 21:17
سرویس 175 گیگ 8 مگ شده 193 گیگ ؟
نه فقط یه سرویس جدید با حجم جدیده
با سلام. لطفا در تاپیک صبانت یه تست از سرعت در ساعت 10 شب بزارین
ممنون
درود.
تست گذاشتم.
mosa1365
18-02-2022, 16:06
چرا شاتل بی سر و صدا قیمت ها رو افزایش داده؟؟؟ این چه وضعشه، سرعت هم که واقعا مزخرف و لاکپشتیه.
چرا شاتل بی سر و صدا قیمت ها رو افزایش داده؟؟؟ این چه وضعشه، سرعت هم که واقعا مزخرف و لاکپشتیه.
تو سایتش همون قیمت 150 تومن هست این اختلاف دو فاکتور مربوط به نوع خدمات هست فاکتور اولی خدمات نقره ای هست 150 تومنه فاکتور دوم خدمات طلایی 240 تومن زده باید زنگ بزنی درستش کنن
bagbagoo
18-02-2022, 21:53
برای من هم این اتفاق افتاده.ظاهرا شاتل در هر سرعتی 4 نوع سرویس اضافه کرده.مثلا برای سرعت 8 مگ:
1-حجم 193 گیگ با دانلود شبانه
2-حجم 193 گیگ بدون دانلود شبانه
3-حجم 175 گیگ با دانلود شبانه
4-حجم 175 گیگ بدون دانلود شبانه
تو فاکتور این ماه سرویس همه مشترکین رو بدون اجازه به نوع اول یعنی با یک مقدار افزایش حجم و اضافه شدن دانلود شبانه تغییر داده.
شما باید تغییر سرویس بدید و سرویس نوع چهارم یعنی بدون افزایش حجم و بدون دانلود شبانه رو انتخاب کنید تا قیمتش مثل قبل بشه.
mosa1365
19-02-2022, 00:41
تو سایتش همون قیمت 150 تومن هست این اختلاف دو فاکتور مربوط به نوع خدمات هست فاکتور اولی خدمات نقره ای هست 150 تومنه فاکتور دوم خدمات طلایی 240 تومن زده باید زنگ بزنی درستش کنن
آقا دمت گرم، من به اون طلایی نقره ایش دقت نکرده بودم. فردا صبح زنگ میزنم. نمیدونستم خدمات طلایی هم دارن!
mahmoodsoft
19-02-2022, 12:27
ترافیک سرویسم یه هفته زودتر از خود از سرویس تموم شده، یه سرویس جدید گرفتم ولی شاتل میگه باید حتما ترافیک بخری نمیتونیم روزای باقیمونده سرویس فعلیتو بسوزونیم!
لعنت به شاتل، کسی راه حلی داره برا این موضوع ؟
alidorost
19-02-2022, 13:39
ترافیک سرویسم یه هفته زودتر از خود از سرویس تموم شده، یه سرویس جدید گرفتم ولی شاتل میگه باید حتما ترافیک بخری نمیتونیم روزای باقیمونده سرویس فعلیتو بسوزونیم!
لعنت به شاتل، کسی راه حلی داره برا این موضوع ؟
تنها راه تغییر سرویس بوده که شما رفتی کلا یه سرویس جدید خریدی و تنها راهش خرید حجمه برای شما مگه این که باز یه هزینه بزنی برای تغییر سرویس
mahmoodsoft
19-02-2022, 15:33
تنها راه تغییر سرویس بوده که شما رفتی کلا یه سرویس جدید خریدی و تنها راهش خرید حجمه برای شما مگه این که باز یه هزینه بزنی برای تغییر سرویس
والا داداش من ماه اولمه که شاتلم با شیوه کار شرکت آشنایی نداشتم، فکر میکردم مثل بقیه شرکتا همچین امکانی داره، هر شرکتی بگی روزای باقیمونده رو برات میسوزونه بهونه ای هم نمیارن. به خاطر دو زار سود بیشتر حاظر نیستن چنین گزینه ای به پنل اضافه کنن
یه فاکتور تمدید سرویس اومده بود اون رو تمدید کردم نمیدونستم باید تغییر سرویس رو بزنم
alireza20202003
19-02-2022, 18:17
خدمات طلایی راه انداختن ؟ نکنه سرعت رو کم کردن که بگن طلایی سرعت واقعیه و کم نیست ؟ :دی:biggrin:
parstech
19-02-2022, 20:19
خدمات طلایی راه انداختن ؟ نکنه سرعت رو کم کردن که بگن طلایی سرعت واقعیه و کم نیست ؟ :دی:biggrin:
سلام
جالب اینجاست که اول بدون اطلاع کاربران پلن ها رو ارتقا میدن و طلب پول میکنن. بعد اگر دلشون خواست در مورد ویژگی هاش و... اطلاع رسانی میکنن. (حتا تو صفحه تعرفه ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم تا این لحظه اشاره ای به سرویس طلایی نشده).
تنها جایی که به اختلاف این دو سرویس اشاره شده.
سلام
جالب اینجاست که اول بدون اطلاع کاربران پلن ها رو ارتقا میدن و طلب پول میکنن. بعد اگر دلشون خواست در مورد ویژگی هاش و... اطلاع رسانی میکنن. (حتا تو صفحه تعرفه ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم تا این لحظه اشاره ای به سرویس طلایی نشده).
تنها جایی که به اختلاف این دو سرویس اشاره شده.
فقط برای 35 گیگ ترافیک بیشتر 90 هزارتومن قیمت را بالا برده :blink:
parstech
19-02-2022, 21:35
احتمالن قراره صیانت نشده باشه.:biggrin: وگرنه هیچ جوره این اختلاف قیمت قابل توجیه نیست!
احتمالن قراره صیانت نشده باشه.:biggrin: وگرنه هیچ جوره این اختلاف قیمت قابل توجیه نیست!
شاتل هم دیده اوضاع خر تو خره بقیه شرکتها دارن کلاهبرداری میکنن هیچ نظارتی هم که نیست اینم اومده یه حرکتی بزنه
bigbang0661
20-02-2022, 17:45
کسی اینحا از 4.5g یا TD-LTE شاتل استفاده میکنه؟ چطوره اوضاعش نسبت به ایرانسل یا همراه اول؟
parstech
20-02-2022, 19:35
- سیم کارت شاتل موبایل
- اتصال از طریق مودم
- اتصال به دکل های رایتل، غرب تهران
- ساعت تست 19:21
- تقریبن نتیجه تست با سرور دبی (Du) هم همین ارقام بودش
- سرعت آپلود معمولن 9 تا 11 مگابیت هستش، ولی دانلود اغلب اوقات زیر 16 مگابیت هستش.
کسی اینحا از 4.5g یا TD-LTE شاتل استفاده میکنه؟ چطوره اوضاعش نسبت به ایرانسل یا همراه اول؟
شاتل خودش دکل نداره از دکلهای بقیه اپراتورها استفاده میکنه برای همین قیمتهاش گرونتر هست
MMDFullHD
20-02-2022, 20:32
بله من استفاده میکنم
سیم کارت هاش قابلیت این رو داره که جایی که میرید رو همراه رایتل یا ایرانسل برید
من برای اینترنت ازش استفاده میکنم کاملا راضی هستم
تست ها
روی همراه اول
روی ایرانسل
متاسفانه چون رایتل تو منطقه ما تازه دکل زدن روی شبکه اش نت هنوز نداره ازون هم والا تست میذاشتم
alidorost
21-02-2022, 23:43
آقا شما میگی سی گیگ، من بسته 4 مگ میخرم طلاییش فقط 8 گیگ اضافه داره از 75 تومن شده 120 تومن؟
قشنگ دوونه خونس یعنی چی؟
alidorost
22-02-2022, 00:08
رفتم از پشتیبانی آنلاین شاتل پرسیدم ببینید چی برام فرستاده، واقعا دیوونه خونس! توضیاحات سرویس نقره ای هست فقط فرقش پشیبانی حضوری رایگان جای 2 بار 3 بار در ماهه! و کیفیت خدمات از 99% میشه 99.5&
:| :hmm:
نمیدونم چرا این طوره توضیحاتش انگار از روی pdf کپی کرده باشی که این طوری نوشته هاش بریزه بهم...
David4None
22-02-2022, 11:43
مخ ها و نابغه های شاتل نشستن اینبار تو اتاق فکر پشت درهای بسته کنار هم گفتن چیکار کنیم تو پاچه کنیم همون سرویس های قبلی و با یک تغییر اسم ی چوس مثقال ترافیک به سرویس اضافه کردن و چهارتا اراجیف پشتیبانی حضوری و فیلان بکنیم تو پاچه ملت بی خبر از همه چی
سرویس اینترنتی که به خط تلفن بستگی داره همه چیش همه خط هام داغونه طلایی نقره ای داره اخه حالا اونی که نمیدونه قشنگ میره تو پاچش:V25:
morteza_mombeini
22-02-2022, 18:10
چیزی که برا من عجیبه اینه که چطور سرویسی که فقط بیست گیگ اضافه تر داره پنجاه شصت تومن گرونتره در حالی که این بیست گیگ ترافیک مازاد ارزونتر در میاد
parstech
22-02-2022, 20:29
برای تغییر سرویس با پشتیبانی آنلاین تماس گرفتم. تا این حد وقیح هستن که صدور پیش فاکتور رو نوعی اطلاع رسانی میدونن (در حالی که در حال حاضر هم سرویس من به صورت کاملن خودسرانه به gold تبدیل شده)
و برای بازگردوندن به حالت قبل حتمن باید تماس تلفنی بگیرم و وقتم رو برای چیزی که درخواست نکردم هدر بدم:
من که این ماه تمدید نمی کنم.
هر روز چرت تر از دیروز.
War_Machine
26-02-2022, 10:57
برای سرویسی که یک ساله استفاده میکنی و بدون اجازه ازت تغییرش دادن باید پول بیشتر بدی اگرم بخوای زیر بار نری یا باید با پشتیبانی انلاین کلی فک بزنی تا درستش کنن یا باید وایسی سرویس تموم بشه و فاکتور جدید بگیری با سرویس جدیدی که در اصل همون سرویس لعنتییه که یک ساله داری استفاده میکنی!
دزدی تو روز روشن کلاه برداری تو روز روشن هر دم ازین باغ خبری میرسد!
magiteq1
03-03-2022, 11:49
دوستان یه وی بی . n واسه ترافیک نیم بها بهم معرفی میکنید
MMDFullHD
03-03-2022, 15:34
اقا این gold با silver تفاوتش تو چیه
برنزی هم داره که اونو نوشته
ولی بخاطر 35 گیگ اینترنت بیشتر باید 90 هزار تومن پول بدم من ؟
iman2919
04-03-2022, 20:51
سلام
برای تخلیه خط باید تماس بگیریم یا از پنل مای شاتل میشه؟
چقدر طول میکشه خط تخلیه بشه؟
amirniack
05-03-2022, 02:27
سلام
برای تخلیه خط باید تماس بگیریم یا از پنل مای شاتل میشه؟
چقدر طول میکشه خط تخلیه بشه؟
از طریق پتل درخواست میدی فرداش تماس میگیرن علتشو میپرسن، بعد یکی دو روز طول میکشه تخلیه
iman2919
05-03-2022, 08:16
از طریق پتل درخواست میدی فرداش تماس میگیرن علتشو میپرسن، بعد یکی دو روز طول میکشه تخلیه
من توی پنل کاربری همچین گزینه ای برای تخلیه خط ندیدم
میشه بگین کدوم قسمت؟
amirniack
05-03-2022, 21:43
من توی پنل کاربری همچین گزینه ای برای تخلیه خط ندیدم
میشه بگین کدوم قسمت؟
خدمات شاتل ==> اینترنت پرسرعت ==> درخواست ها ==> درخواست فسخ
Behrouz_se60
09-03-2022, 22:39
خب من شانس آوردم که 262 هزار تومان پول ندادم.اصلا منم فکر کردم که قیمت سرویس خودم گرون شده.به فکرم رسید ببینم کاربران چی میگن .حال بعد از خوندن کامنت ، عجب شاتل پدر سوخته بازی در آورده...
Behrouz_se60
09-03-2022, 23:23
خب من شانس آوردم که 262 هزار تومان پول ندادم.اصلا منم فکر کردم که قیمت سرویس خودم گرون شده.به فکرم رسید ببینم کاربران چی میگن .حال بعد از خوندن کامنت ، عجب شاتل پدر سوخته بازی در آورده...
magiteq1
19-03-2022, 20:19
بسته نامحدود تا 13 ام. 35 تومن
الان شارژ کردم عالیه
musican33
25-03-2022, 03:59
دوستان این گردونه شانس که باشگاه مشتریان مشتریان یک فرصت رایگان برای جایزه می ده را امتحان کنید
به من 0.5 گیگ یک روزه داد! :mellow: باز پوچ می یومد سنگین تر از این بود
اگر امتحان کردید اینجا بنویسید چی جایزه گرفتید؟
amirniack
25-03-2022, 18:20
دوستان این گردونه شانس که باشگاه مشتریان مشتریان یک فرصت رایگان برای جایزه می ده را امتحان کنید
به من 0.5 گیگ یک روزه داد! :mellow: باز پوچ می یومد سنگین تر از این بود
اگر امتحان کردید اینجا بنویسید چی جایزه گرفتید؟
5 گیگ 5 روزه
سرعت اینترنت شما هم افت پیدا کرده امروز؟ یا اینا به خاطر 140 گیگ استفاده از بسته نامحدود عیدشون زدن سرعت رو آوردن پایین؟ اول که مودم رو روشن میکنی سرعت نسبتا خوبه، یه کم که دانلود میکنی میاد روی 200، 100، 50 کیلوبایت :|
حتی سرور داخلی مثل دانلودها که اومدم ویندوز دانلود کنم این مشکل رو داره الان :|
magiteq1
26-03-2022, 16:49
سرعت اینترنت شما هم افت پیدا کرده امروز؟ یا اینا به خاطر 140 گیگ استفاده از بسته نامحدود عیدشون زدن سرعت رو آوردن پایین؟ اول که مودم رو روشن میکنی سرعت نسبتا خوبه، یه کم که دانلود میکنی میاد روی 200، 100، 50 کیلوبایت :|
من مشکلی ندارم. تا 200 گیگ ام استفاده کردم
javad.sch
26-03-2022, 22:46
برای من هم سرعت نسبت به روز اول خیلی پایین اومده :sad:
دقیقا اولش خوبه ولی بعد از مدتی همون 200 - 100 - 50 کیلوبایت !!!!! میشه
rahman0158
28-03-2022, 09:28
شاتل دیگه واقعا تو گرون کردن خدمات شورشو درآورده اون از سرویس های گلد با قیمت فضایی اینم از افزایش قیمت 2/5 برابری آی پی ثابت که از 10ت برده رو 25ت:thumbsdow
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۲۲-۰۳-۲۸_۰۴-۴۷-۰۶_6ku1.jpg
شاتل دیگه واقعا تو گرون کردن خدمات شورشو درآورده اون از سرویس های گلد با قیمت فضایی اینم از افزایش قیمت 2/5 برابری آی پی ثابت که از 10ت برده رو 25ت:thumbsdow
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۲۲-۰۳-۲۸_۰۴-۴۷-۰۶_6ku1.jpg
سلام ببخشید مزیت ای پی ثابت چیه؟ مثلا سرعتت بهتر میشه! یا چیزه دیگه ای؟ ممنون میشم ی توضیح بدید.
سلام ببخشید مزیت ای پی ثابت چیه؟ مثلا سرعتت بهتر میشه! یا چیزه دیگه ای؟ ممنون میشم ی توضیح بدید.
درود. مزیت خاصی نداره فکر کنید خریداری کنید سرعتتون بهتر میشه یا چنین چیزی. آدرس زیر اطلاعاتی در موردش نوشته. برای کسی خوبه که مثلاً دوربین مدار بسته داره.
rahman0158
06-04-2022, 10:13
قیمت های 2 برابری جدید شاتل:thumbsdow
سرویس هر ماه 8مگ نقره ای 175گیگ به قیمت 93ت برمیداشتم همون سرویس شده 100ت 50گیگ جالب نیست!
Shervan360
06-04-2022, 20:21
سرویس هر ماه 8مگ نقره ای 175گیگ به قیمت 93ت برمیداشتم همون سرویس شده 100ت 50گیگ جالب نیست!
سلام،
چنیدن سال بود که تعرفه ها ثابت مونده بود و بنظر من هم راهی جز افزایش نرخ با توجه به تورم فعلی نیست.. بلاخره دستگاه ها و سرویس ها هزینه نگهداری داره ... و مهم تر از اون گسترش اینترنت نیاز به سرمایه گذاری داره که بخشی از این هزینه از سمت مشترک باید تامین بشه.
لذا افزایش قیمت منطقی هست بنظرم.
magiteq1
06-04-2022, 23:10
سلام،
چنیدن سال بود که تعرفه ها ثابت مونده بود و بنظر من هم راهی جز افزایش نرخ با توجه به تورم فعلی نیست.. بلاخره دستگاه ها و سرویس ها هزینه نگهداری داره ... و مهم تر از اون گسترش اینترنت نیاز به سرمایه گذاری داره که بخشی از این هزینه از سمت مشترک باید تامین بشه.
حالت خوبه. سال قبل افزایش تعرفه داشتن. لازم نیست ماله بکشی. ماله کش
...Moein...
06-04-2022, 23:18
شاتل با این قیمت جدیدش اصلا نمیصرفه
هر شب که کانجسته کیفیت سرویسشم آشغاله واقعا
Shervan360
06-04-2022, 23:40
شاتل؟ فکر نمیکنم. طبق قانون بودجه 1400 نباید افزایش قیمت میدادن. اگر بوده احتمالا بسیار بسیار جزئی بوده.
بلاخره حقوق کارمند و بازاری و ... رشد قابل توجه داشته و با همین اینترنت کلی پول در اوردن.. حالا یکمی هزینه اینترنت ندن؟
شما افرادی عادی رو نبین.. تو ایسنتاگرام یا تو بازار یا سایر جاها با همین اینترنت میلیاردی ماهیانه درآمد دارن... حالا 50 تومن بیشتر پول اینترنت بدن...
GHAGHALEELEE
06-04-2022, 23:53
سلام،
وقتی یک کالایی انقدر ضروری هست کشوری مثل ایران که سوبسیت زیاد میده باید اینجا هم سوبسیت بده. یعنی قیمت رو پایین نگه داره مثل تخم مرغ و آرد و شکر.
Shervan360
07-04-2022, 00:54
وقتی یک کالایی انقدر ضروری هست کشوری مثل ایران که سوبسیت زیاد میده باید اینجا هم سوبسیت بده. یعنی قیمت رو پایین نگه داره مثل تخم مرغ و آرد و شکر.
اتفاقا این شکل یارانه ای که میگید کاملا بی هدف و ناعادلانه هست... کسی که میلیاردر هست الان از یارانه نان و انرژی مثل آب و برق و گاز و روغن و دارو ... بهره مند میشه... اونی که خودرو نداره و یا توان مالی کمی داره، کمترین بهره رو از یارانه میبره.
شما میگید به اینترنت یارانه بدن که نره بالا درسته؟ خب مثلا شرکت اسنپ یا شرکت هایی که با اینترنت پول درمیارن و میلیاردی درمیارن، بنظر شما مستحق یارانه اینترنت هستن؟
من برای دانشجو و کسانی که درآمد کمی دارن ، بله ، تخفیف دادن بهشون برای اینترنت کار خوبی هست بنظرم اما بعیده.. بتونن قیمت دارو رو کنترل کنن ، کار مثبتی شده... دیگه اینترنت الویت 100 دولت هم نیست.
Shervan360
07-04-2022, 01:30
همه چیز در چند سال اخیر چندین برابر شده... خب طبیعی هست که دستگاه های شرکت های اینترنت مستهلک شده و نیاز به جایگزینی داره... هزینه پرنسل شون بالا رفته... بعد مردم توقع دارن قیمت اینترنت ثابت بمونه... خب نمیشه... اصلا منطقی نیست که همه قیمت ها رشد کنه اما قیمت اینترنت رشد نکنه...
واقع بین نیستید.
GHAGHALEELEE
07-04-2022, 03:22
اتفاقا این شکل یارانه ای که میگید کاملا بی هدف و ناعادلانه هست... کسی که میلیاردر هست الان از یارانه نان و انرژی مثل آب و برق و گاز و روغن و دارو ... بهره مند میشه... اونی که خودرو نداره و یا توان مالی کمی داره، کمترین بهره رو از یارانه میبره.
شما میگید به اینترنت یارانه بدن که نره بالا درسته؟ خب مثلا شرکت اسنپ یا شرکت هایی که با اینترنت پول درمیارن و میلیاردی درمیارن، بنظر شما مستحق یارانه اینترنت هستن؟
من برای دانشجو و کسانی که درآمد کمی دارن ، بله ، تخفیف دادن بهشون برای اینترنت کار خوبی هست بنظرم اما بعیده.. بتونن قیمت دارو رو کنترل کنن ، کار مثبتی شده... دیگه اینترنت الویت 100 دولت هم نیست.
کلا سوبسیت نشانه یک اقتصاد بیمار و ورشکسته هست ولی وقتی میخوان کالاهای اساسی رو تعیین کنند ، امروز اینترنت هم جزء شون باید باشه. تو وضع قوانین همیشه بی عدالتی هست. همین الان وقتی یک نفر مجرم شناخته میشه در برخی جرائم با پرداخت نقدی طرف مجازاتش به اتمام میرسه. ولی اون بدبختی که پول نداره باید معادل زندان رو بگذرونه. مثل خیلی ها که برای دیه تو زندان هستند.
magiteq1
07-04-2022, 13:44
شاتل؟ فکر نمیکنم. طبق قانون بودجه 1400 نباید افزایش قیمت میدادن. اگر بوده احتمالا بسیار بسیار جزئی بوده.
بلاخره حقوق کارمند و بازاری و ... رشد قابل توجه داشته و با همین اینترنت کلی پول در اوردن.. حالا یکمی هزینه اینترنت ندن؟
شما افرادی عادی رو نبین.. تو ایسنتاگرام یا تو بازار یا سایر جاها با همین اینترنت میلیاردی ماهیانه درآمد دارن... حالا 50 تومن بیشتر پول اینترنت بدن...
تو مشکل داری تقصیر خودت نیست.
تو کل دنیا هستن افرادی که از ایسنتا بول در میارن. چوب اونا رو باید مردم عادی بخورن. تو همه جا ارزون میشه و ایران گرون
از این توجیه های شر و ور نیار واسه ما.سیکتیر
magiteq1
07-04-2022, 13:46
همگی تخلیه کنیم. حداقل کسایی که تو این تابیک هستن.
javad.sch
07-04-2022, 14:45
تمام قیمت ها رو دقیقا 2 برابر کرده !
منم دارم پنل و تعرفه های شرکت های دیگه رو مببینم از این شرکت تخلیه بزنیم بریم :grrr::angry:
Shervan360
07-04-2022, 14:45
تو مشکل داری تقصیر خودت نیست.
تو کل دنیا هستن افرادی که از ایسنتا بول در میارن. چوب اونا رو باید مردم عادی بخورن. تو همه جا ارزون میشه و ایران گرون
از این توجیه های شر و ور نیار واسه ما.سیکتیر
یک دستگاه مسیریاب نسبت به سال 96 شده 10 برابر و نسبت به سال 98 شده 2 برابر... دستمزد و حقوق کارکنان ادارات چند برابر شده اما هزینه اینترنت ثابت مونده.. اصلا منطقیه؟ خب شرکت اینترنتی از جیب بزاره؟ اونم هزینه داره...
Shervan360
07-04-2022, 14:57
تمام قیمت ها رو دقیقا 2 برابر کرده !
منم دارم پنل و تعرفه های شرکت های دیگه رو مببینم از این شرکت تخلیه بزنیم بریم :grrr::angry:
شاید شرکت های دیگه هنوز قیمت هاشون رو به روز نکردن، وگرنه درنهایت همشون طی این ماه افزایش قیمت ها رو اعمال میکنن.
مخابرات الان سرویس 16 مگ یکساله با 1440 گیگ بین الملل میده 837 هزارتومن یعنی ماهی 120 گیگ به قیمت 69 هزارتومن (تازه با افزایش قیمت جدید هست سال قبل قیمت کمتر بود) حالا شاتل سرویس 16 مگ با 100 گیگ حجم میده 160 هزارتومن دیگه آدم باید خیلی احمق باشه که بره از شاتل سرویس بگیره
Bensonw3x
07-04-2022, 15:26
باز برگشتیم دهه 80 ؟ 30 گیگ 40 گیگ ... یا خدا..
MMDFullHD
07-04-2022, 15:27
مخابرات الان سرویس 16 مگ یکساله با 1440 گیگ بین الملل میده 837 هزارتومن یعنی ماهی 120 گیگ به قیمت 69 هزارتومن (تازه با افزایش قیمت جدید هست سال قبل قیمت کمتر بود) حالا شاتل سرویس 16 مگ با 100 گیگ حجم میده 160 هزارتومن دیگه آدم باید خیلی احمق باشه که بره از شاتل سرویس بگیره
دیگه من یکی تمدید نمی کنم بدرد من نمیخوره اصلا
دیگه من یکی تمدید نمی کنم بدرد من نمیخوره اصلا
من چند ساله دیگه از شاتل سرویس نخریدم چون خیلی گرونفروش هست همین سرویسی که الان دارم استفاده میکنم اگه میخواستم از شاتل بگیرم باید سه برابر بیشتر پول میدادم
MMDFullHD
07-04-2022, 15:39
یک دستگاه مسیریاب نسبت به سال 96 شده 10 برابر و نسبت به سال 98 شده 2 برابر... دستمزد و حقوق کارکنان ادارات چند برابر شده اما هزینه اینترنت ثابت مونده.. اصلا منطقیه؟ خب شرکت اینترنتی از جیب بزاره؟ اونم هزینه داره...
همین که داری کلمه روتر رو می نویسی مسیریاب معلومه دیگه به کجا وصلی و از کجا شیکمت سیره و تامین میشی
اصلا مگه داریم ؟؟ کجای دنیااا
300 درصد توی 3 سال؟
سویچ و هاب و هر پخی ک اینا میگن گرون شده کمیابه ندارن به ما چه
.... شاتل گرون فروش تموم کارمند ها تعدیل نیرو میزدی اما قیمت رو به نفع خودت نمی کشیدی بالا اگر همین مشتری ها برات مهم بود
همین نیرو ها هم از گشنگی و بیکاریشون میریختن خیابون حقشونو پس بگیرن چرا وقتی ی سرطان مملکت رو گرفته داریم تقلا میکنیم برای زنده بودن
اعلام ورشکستگی کنن همه جمع کنن برن بهتره
بعدش خب کارکنان دولت حقوقشون زیاد شده کارگر یا اونی ک کار ازاد داره هم درامدش زیاد تر شده؟
اینترنت ثابت داره تو سویس طرف 39 فرانک میده 10 گیگابیت میگیره نامحدود برو سرچ بزن اسم اپراتورش سالته
میزان درامد ی کارگر فقط ی کارگر تو سویس هم برو ببین
چرا همون موقع ها(93) نیومدن بگن دیگه محدودیت حجم ما نداریم ما فقط محدودیت سرعت داریم برای اینترنت ثابت و ماهی اینقد بابت هزینه فیبر میگیرم و همه هم عمرا اگر استقبال نمیکردنن و توسعه پیشرفت فیبر تو این مملکت جون میگرفت و کمترین هزینه نگهدرای هم داشت
باز برگشتیم دهه 80 ؟ 30 گیگ 40 گیگ ... یا خدا..
500 گیگ حجم را زده یک میلیون و هفتصد هزارتومن!!! ببخشید جسارت نشه کم مونده به مشتری بگه شلوارت هم بکش پایین
اینستاگرم شاتل به سانسور کردن کامنت ها رو آورده وقتی که همه اعتراض کردن به قیمت های جدیدش.
کامنت من رو حذف کرد و این خیلی خجالت آور هستش.
صد رحمت به دزد سر گردنه.
امیدوارم هرچی پول از ما میگیرن رو خرج کفن و دفن یا بیمارستان و بیماری عزیزترین کسانی که دارند بکنن.
:thumbsdow
Shervan360
07-04-2022, 16:41
اینستاگرم شاتل به سانسور کردن کامنت ها رو آورده وقتی که همه اعتراض کردن به قیمت های جدیدش.
کامنت من رو حذف کرد و این خیلی خجالت آور هستش.
صد رحمت به دزد سر گردنه.
امیدوارم هرچی پول از ما میگیرن رو خرج کفن و دفن یا بیمارستان و بیماری عزیزترین کسانی که دارند بکنن.
:thumbsdow
دوست عزیز، افزایش قیمت اینترنت اجتناب ناپذیر بود ، وگرنه شرکت های اینترنتی همه ورشکست میشدن و از پس هزینه هاشون بر نمی اومدن...
بنظرم نسبت به سایر اقلام هم افزایش چشمگیری نداشته... الان یه پیتزا بین 100 تا 200 هزار تومن قیمت داره... درصورتی که اینترنت واقعا مفته برای یک ماه
silvanarad
07-04-2022, 17:22
طرح ماندگار مخابرات خیلی خوبه
- - - Updated - - -
طرح ماندگار مخابرات خیلی خوبه
King Tanha
07-04-2022, 19:17
دوست عزیز، افزایش قیمت اینترنت اجتناب ناپذیر بود ، وگرنه شرکت های اینترنتی همه ورشکست میشدن و از پس هزینه هاشون بر نمی اومدن...
بنظرم نسبت به سایر اقلام هم افزایش چشمگیری نداشته... الان یه پیتزا بین 100 تا 200 هزار تومن قیمت داره... درصورتی که اینترنت واقعا مفته برای یک ماه
اینترنتی که اینترنت باشه نه اینترانت، اینترنت بین الملل کلا خرابه، تک کانکشن برای کارهای مختلف اصلا نمیشه کار کرد و مولتی کانکشن هم بستگی داره به موارد مختلف، پشتیبانی، کارشناسان حرفه ای نیستن، یه چیزایی که میگن و یاد دادن تکرار کنن که همه میدونن، اما یه بار از مشکلات اینترنت نمیگن، اینترنت خوب بدن بعد قیمت افزایش بدن.
War_Machine
07-04-2022, 21:57
دلم میخواد جمع اوری بزنم بره از دست این دزدا راحت بشم ولی اخه جمع اوری کنیم با چی بریم اینترنت اونوقت؟ ایرانسل دزد تر؟ مخابرات؟ اسیاتک؟ یکی از یکی بدتر و دزد ترن راه فراریم نیست:sad:
من همون موقع که گفتم تمدید نکردم. رفتم شیپور یه مودم 2101 td-lte دست دوم در حد نو خریدم 1300 تومن خیلی هم خوبه. (فقط قبل از خرید اول باید یه مودم گیر بیارید چک کنید td-lte جای شما آنتن داره یا نه)
سرعت 4 مگ داشتم از شاتل یعنی همش روی 800 کیلوبیت بود خیلی پاکت لاست هم داشت، آشغال شده بود.
اینکه قیمت اینترنت را با کالاها و خوارکی مقایسه میکنی خیلی مسخره هست این شرکتها بجای افزایش قیمت میتونن هزینه های بیمورد خودشون را کاهش بدن تمام کار ثبت درخواست و رانژه تحویل سرویس را میشه آنلاین انجام داد دیگه نیازی به ایجاد نمایندگی و هزینه های اضافی نیست که الان بخوان برای تامین هزینه هاشون قیمت تعرفه هاشون را دو برابر کنن
windows-ps3
08-04-2022, 00:19
دوبرابر چیه ؟ من ۱۶ مگ با ۳۵۰ گیگ رو ماهی ۱۵۰ میخریدم
الام باید ۱.۱ میلیون پول بدم
۱۶۰ تومن واسه ۱۰۰ گیگ ، واسه ۲۵۰ گیگ بعدی هم باید ۹۵۰ تومن پول ترافیک بدم
من یه ساله تمدید کردم ماه پیش وگرنه حتما تخلیه میکردم ، خیلی گرونه کردن
David4None
08-04-2022, 01:32
بعد از هر گونه دوز و کلکی که شاتل میتونست سوار کنه تا سرویس های بنجلشو تو پاچه ملت کنه دیگه رسما رید با این تعرفه هاش کسی روی سرویس های گلدش نرفت اومد سرویس های سیلورو تا جای ممکن کم ترافیک کرد که سرویس گلد برسه به سیلور قدیم بعد دوبرابر تو پاچه کنه همون سرویس قبل و با تغییر نام! بهتر بود بجای گلد سرویس شِت نامگذاری میکرد هم به شرکتش میخوره هم کیفیتش:laughing:
Shervan360
08-04-2022, 01:56
اینکه قیمت اینترنت را با کالاها و خوارکی مقایسه میکنی خیلی مسخره هست این شرکتها بجای افزایش قیمت میتونن هزینه های بیمورد خودشون را کاهش بدن تمام کار ثبت درخواست و رانژه تحویل سرویس را میشه آنلاین انجام داد دیگه نیازی به ایجاد نمایندگی و هزینه های اضافی نیست که الان بخوان برای تامین هزینه هاشون قیمت تعرفه هاشون را دو برابر کنن
شرکت های خصوصی اصولا بخاطر کاهش هزینه و افزایش سودشون حتما و قطعا چنین کاری میکنن.. اون نمایندگی شهرها هم که میبینید لازمه. چون نمیشه هر روز در یک مرکز مخابراتی از تهران نیرو فرستاد..
اما این انتقاد شما کاملا به بدنه دولت و ارگان های دولتی وارد هست.. متاسفانه چند میلیون کارمند در مملکت داریم که بنظرم 70 درصدشون زیادی هستن .. حقوق و مزایایی آنچنانی میگیرن و بازدهی هم ندارن... تو همه ارگان ها هم هستن... از بانک بگیرید برید تو آموزش و پرورش و سایر وزارت خونه ها.... شده پُر از کارمند که پول مفت میگیرن...
اما در شرکت های خصوصی اتفاقا برعکس هست.. نیرو کم دارن و فشار زیادی به کارگر یا کارمند در بخش خصوصی هست(چون مدتی در بخش خصوصی کار کردم) ، حقوق و مزایا درست حسابی هم ندارن... برعکس کارمند های دولت که حقوق و مزایای عالی دارن
سلام ، خدایی نامرد گونه گرون شده
لیست قیمت های که ارزش دارند (به نسبت نت ایران) ، هر سه سطح برنز، نقره ای، طلایی
سرویس ۴ مگ
سرویس ۸ مگ
سرویس ۱۶ مگ
سلام ، خدایی نامرد گونه گرون شده
لیست قیمت های که ارزش دارند (به نسبت نت ایران) ، هر سه سطح برنز، نقره ای، طلایی
سرویس ۴ مگ
سرویس ۸ مگ
سرویس ۱۶ مگ
ارزش خرید ندارن شرکتهای دیگه قیمت پایینتر هست
آقا این طرز صحبت که درست نیست که
اون دوستمون هم توی پستش نه دفاعی از کسی و جایی و نهادی و سیستمی کرده نه چیزی
شما فقط افزایش دستمزد سالیانه رو در نظر بگیرید، همین امسال قراره دستمزد از این ماه 57 درصد افزایش پیدا کنه به نسبت سال گذشته، این یعنی افزایش هزینه های حقوق و دستمزد تمام شرکتها و کارخانجات و کلا تولیدی و خدماتی
و این در نتیجه باعث میشه که شرکت های تولیدی قیمت محصولاتشون رو بالا ببرن و شرکت های خدماتی هم نرخ خدماتشون رو، صحبت صحبت منطقی و صحیحی هست البته اگه ما هم مثل دوستمون متهم به ماله کشی نشیم :)
بعدم شما اگه جای ما بودی و مبین نت داشتی چی میگفتی با این نرخ ها و تعرفه های نجومی :D
شما به این میگید اینترنت؟
اجتناب ناپذیر بود؟
خب تو این یکی دو سال مشترکان اینترنت سر به فلک کشیدن و درآمد شرکت های اینترنتی هم رفته بالا. از این منظر هم به قضیه نگاه کنید.
اینترنت چند صد مگابیتی به مردم بدن اول بعد قیمت رو افزایش بدن.
بزودی اینترنت هم میشه چیزی که فقط قشر پر درآمد میتونن استفاده کنن ازش.
alireza20202003
08-04-2022, 11:37
اینترنت ثابت با این افزایش قیمت (گیگی ۴ تومن در برابر گیگی ۳ تومن همراه) برای زنده موندن نیازمند افزایش هزینه اینترنت همراه هست. کلا الان شرکت های ارائه دهنده سرویس اینترنت در حالت یجوری زنده بمانیم هستند و زیاد به توسعه فکر نکنید.
اینترنت ثابت با این افزایش قیمت (گیگی ۴ تومن در برابر گیگی ۳ تومن همراه) برای زنده موندن نیازمند افزایش هزینه اینترنت همراه هست. کلا الان شرکت های ارائه دهنده سرویس اینترنت در حالت یجوری زنده بمانیم هستند و زیاد به توسعه فکر نکنید.
تو این چند سال اخیر، کاربرهای اینترنت ثابت رشد چند برابری داشتن، شاهد اش هم کاهش کیفیت اینترنت به خاطر اورسل بیش از اندازه شرکت های اینترنتی، این شرکت های علاوه بر اینکه هر سال افزایش قیمت دارن، مشتری هاشون هم چند برابر شده، اینکه همشون میگن در حال ورشکته شدن هستیم همش دروغه.
magiteq1
08-04-2022, 12:39
آقا این طرز صحبت که درست نیست که
اون دوستمون هم توی پستش نه دفاعی از کسی و جایی و نهادی و سیستمی کرده نه چیزی
شما فقط افزایش دستمزد سالیانه رو در نظر بگیرید، همین امسال قراره دستمزد از این ماه 57 درصد افزایش پیدا کنه به نسبت سال گذشته، این یعنی افزایش هزینه های حقوق و دستمزد تمام شرکتها و کارخانجات و کلا تولیدی و خدماتی
و این در نتیجه باعث میشه که شرکت های تولیدی قیمت محصولاتشون رو بالا ببرن و شرکت های خدماتی هم نرخ خدماتشون رو، صحبت صحبت منطقی و صحیحی هست البته اگه ما هم مثل دوستمون متهم به ماله کشی نشیم :)
بعدم شما اگه جای ما بودی و مبین نت داشتی چی میگفتی با این نرخ ها و تعرفه های نجومی :D
اینکه از کجا میخوان بیارن به مردم ربطی نداره. شرکت خصوصی و وظیفش مدیریت هزینه و در اخر کمک دولت هست. در نهایت اگر نمیتونن. جم کنن برن و اعلام ورشکستی کنن. مثل همه جای دنیا
افزایش قیمت بدون نرخ مصوب جرمه.
نرخ مصوب لطف کن بزا اینجا ببینیم تا بفهمیم جرم هست یا نه
شما بست این معلوم الحال رو نگا
کاملا مشخصه که خودی نیست و از جانب افرادی داره این بست رو میزاره
حق اشه 20 تا فحش بخوره
خب به گروه های مقاومت ندن که الان من و شما راحت تو خونه نمی تونستیم بشینیم و چونه اینترنت رو بزنیم، در مرزهای کشورهای مختلف مثل اوکراینی ها آواره بودیم.
بگذریم بحث من سیاسی نیست و اقتصادی هست.
فعلا الویت دولت دادن یارانه به شرکت های اینترنتی نیست. از اون واجب تر مثل معیشت مردم و دارو مهمه...
حالا چرا اینقدر قضیه رو بزرگ میکنید؟ یک پیتزا چنده؟ والا من خیلی وقته بیرون پیتزا نخوردم اما فک کنم بین 100 تا 200 هزار تومن باشه.. حالا 100 هزار بیشتر برای یک ماه اینترنت بدیم، زیاده؟؟
یک تیکه قهوه رو با شیر قاطی میکنن و میفروشن 25 هزار تومن... یک کیلو برنج شده 90 هزار
حالا مقدار زیادی رو اینترنت نیومده نسبت به سایر هزینه ها...
blackbird
08-04-2022, 14:32
این دوستمون چرا تو همه تاپیکهای همه سرویس دهنده ها داره سنگ اونا رو به سینه میزنه ؟ بی دلیل ؟ از سر دلسوزی ؟ ما رو میخوان روشن کنن ؟
Shervan360
08-04-2022, 16:27
اینکه از کجا میخوان بیارن به مردم ربطی نداره. شرکت خصوصی و وظیفش مدیریت هزینه و در اخر کمک دولت هست. در نهایت اگر نمیتونن. جم کنن برن و اعلام ورشکستی کنن. مثل همه جای دنیا
افزایش قیمت بدون نرخ مصوب جرمه.
نرخ مصوب لطف کن بزا اینجا ببینیم تا بفهمیم جرم هست یا نه
شما بست این معلوم الحال رو نگا
کاملا مشخصه که خودی نیست و از جانب افرادی داره این بست رو میزاره
حق اشه 20 تا فحش بخوره
خب به گروه های مقاومت ندن که الان من و شما راحت تو خونه نمی تونستیم بشینیم و چونه اینترنت رو بزنیم، در مرزهای کشورهای مختلف مثل اوکراینی ها آواره بودیم.
بگذریم بحث من سیاسی نیست و اقتصادی هست.
فعلا الویت دولت دادن یارانه به شرکت های اینترنتی نیست. از اون واجب تر مثل معیشت مردم و دارو مهمه...
حالا چرا اینقدر قضیه رو بزرگ میکنید؟ یک پیتزا چنده؟ والا من خیلی وقته بیرون پیتزا نخوردم اما فک کنم بین 100 تا 200 هزار تومن باشه.. حالا 100 هزار بیشتر برای یک ماه اینترنت بدیم، زیاده؟؟
یک تیکه قهوه رو با شیر قاطی میکنن و میفروشن 25 هزار تومن... یک کیلو برنج شده 90 هزار
حالا مقدار زیادی رو اینترنت نیومده نسبت به سایر هزینه ها...
اینجا تاپیک سیاسی نیست اما چون به من و صحبت من اشاره کردید باید نکاتی رو بگم
در مورد هزینه دفاعی و امنیت مملکت من شروع نکردم، اون دوست دیگه در مورد هزینه مقاومت حرف زد و من جواب دادم.
مورد مهم و اصلی که شما دوستان درکی ازش ندارید متاسفانه.... یا سن شما نمیخوره یا در جایی از ایران زندگی میکردید که در زمان جنگ ایران و عراق در امان بودید... ما چون در خوزستان زندگی میکردیم، در زمان جنگ آواره شدیم و از صفر که نه... از منفی صفر زندگی مون رو شروع کردیم برای همین الان نعمت امنیت و اینکه آواره نیستم رو میفهمم.. خب این حرف من کجاش ربطی به حکومت و جناح و اینا داره؟
متاسفانه همه مسائل رو قاطی میکنید...
mr korash
08-04-2022, 17:02
اینجا تاپیک سیاسی نیست اما چون به من و صحبت من اشاره کردید باید نکاتی رو بگم
در مورد هزینه دفاعی و امنیت مملکت من شروع نکردم، اون دوست دیگه در مورد هزینه مقاومت حرف زد و من جواب دادم.
مورد مهم و اصلی که شما دوستان درکی ازش ندارید متاسفانه.... یا سن شما نمیخوره یا در جایی از ایران زندگی میکردید که در زمان جنگ ایران و عراق در امان بودید... ما چون در خوزستان زندگی میکردیم، در زمان جنگ آواره شدیم و از صفر که نه... از منفی صفر زندگی مون رو شروع کردیم برای همین الان نعمت امنیت و اینکه آواره نیستم رو میفهمم.. خب این حرف من کجاش ربطی به حکومت و جناح و اینا داره؟
متاسفانه همه مسائل رو قاطی میکنید...
:laughing: دلت زیادی خوشه امنیت !! , امنیت یعنی مردم معترض به وضعیت رو با شلیک مستقیم وسط خیابون هدشات کنی !
آفرین احسنت , میدونم که این اتفاق نمیافته ولی امیدوارم یه روزی تلنگری بخورید ببینید که شماها و افکارتون چه بلایی سر این مردم و سرزمین آوردین
windows-ps3
08-04-2022, 21:36
:laughing: دلت زیادی خوشه امنیت !! , امنیت یعنی مردم معترض به وضعیت رو با شلیک مستقیم وسط خیابون هدشات کنی !
آفرین احسنت , میدونم که این اتفاق نمیافته ولی امیدوارم یه روزی تلنگری بخورید ببینید که شماها و افکارتون چه بلایی سر این مردم و سرزمین آوردین
سخت است فهماندن چیزی به کسی که برای نفهمیدن آن پول می گیرد
Shervan360
08-04-2022, 21:46
2 روزه دارم مودبانه و با منطق و دلیل حرفم رو میزنم اما هی هر چی دوست دارید میگید و توقع هم دارید طرف مقابل هیچی نگه... اینقدر دور ندار عزیز من.
اصلا امثال شما با این ادبیات و ادب و منطق که سریع به همه برچسب میزنن و توهین میکنن و لات بازی در میارن، همین اینترنت هم از سرتون زیاده.
چه خبره؟ اینقدر دور گرفتید؟ چرا فکر میکنی کسی فحش نمیده یا بی ادبی نمیکنه، لزوما نمیتونه یا بلد نیست مثل خودتون باهاتون حرف بزنه؟
جوری حرف میزنی انگار دعوتنامه از شرکت گوگل داری اما اینجا به زور نگه داشتن شما رو.
سرویس ۱۶ مگ طلاییش از مشابهه مبین نت ارزون تره
Shervan360
08-04-2022, 23:31
سرویس ۱۶ مگ طلاییش از مشابهه مبین نت ارزون تره
ببخشید من جز نقره ای چیزی نمیبینم. طلایی قبلا بود الان تو صفحه شاتل نمیبینم جدولش رو.
ببخشید من جز نقره ای چیزی نمیبینم. طلایی قبلا بود الان تو صفحه شاتل نمیبینم جدولش رو.
از طریق ثبت نامی میتونی ببینی ، تماس بگیر باهاشون
اطلاعیه وزارت ارتباطات درباره افزایش تعرفه اینترنت اپراتورهای ارتباطی
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در اطلاعیهای اعلام کرد: پیرو افزایش تعرفه در بخشی از بسته های اینترنت تعدادی از اپراتورهای ارتباطی و دغدغه مردم و کاربران نسبت به شیوه اعمال مقررات و رعایت حقوق مصرف کنندگان محترم، به آگاهی می رساند:۱. کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات به عنوان بالاترین رکن تصمیمگیر در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات هیچگونه مصوبه جدیدی در مورد تعرفه اینترنت نداشته است و آخرین تعرفه مصوب اینترنت همراه مربوط به سال ۹۵ و برای دسترسی ثابت مربوط به سال ۹۶ است که طی آنها سقف و کف قیمت تعیین شده است تا اپراتورهای بخش خصوصی نسبت به تعیین قیمت خدمات و بستههای اینترنتی در محدوده سقف و کف اقدام کنند.
۲. مورد اخیر افزایش قیمت اینترنت ثابت در برخی اپراتورها در دست بررسی است تا چنانچه در خارج از چارچوب قانونی (مصوبات سالهای ۹۵ و ۹۶) باشد، سریعا نسبت به اصلاح آن اقدام شود و جریمه قانونی برای متخلفان اعمال شود.
۳. از آنجا که فراهم کردن تمهیدات لازم برای خدمات باکیفیت و پایدار توسط اپراتورها از مسئولیتهای اصلی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی است، لازم میدانیم توجه کاربران به این نکته را نیز جلب کنیم که بر اساس مقررات مصوب سالهای گذشته اپراتورها در محدوده مشخصی مجاز به تعریف بسته های خدماتی بودند که به دلیل شرایط رقابتی بعضا در سطح بسیار پایینتری اقدام به تعرفه گذاری میکردند و اکنون با افزایش چندبرابری هزینهها، ادامه سرمایه گذاری و پاسخ به مصرف روزافزون مشترکین با چالش جدی مواجه شده است. قطعاً ادامه این روند، دسترسی مردم عزیزمان به خدمات با کیفیت و پایدار را دچار مشکل خواهد کرد.
۴. در عین حال، ضروری است اپراتورهای ارتباطی با رعایت شرایط اقشار مختلف جامعه و حتی الامکان تامین بخشی از منابع مالی موردنیاز خود از طرق دیگر و با هماهنگی با این سازمان، افزایش حداقلی قیمت ها را مبتنی بر چارچوب مصوبات مدنظر قراردهند و بخش عمده درآمد حاصله هم حتما صرف توسعه شبکه شود.
Shervan360
09-04-2022, 00:48
خب حالا میریم سر بحث کیفیت و افزایش سرعت اینترنت که چند تا از دوستان اشاره داشتن..
از آنجا که متاسفانه درک بعضی از دوستان پائین هست و قضیه رو دیر متوجه میشن من سطح مثال هام رو پائین میارم و میبرم در حد بقالی و میوه فروشی ...
شما فرض کنید میخواهید بقالی بزنید. یا دکه فلافلی.. یا مثلا میوه فروشی....
اولین چیزی که به ذهنتون میرسه چیه؟ اینکه مثلا من میخواهم 100 میلیون یا 500 میلیون یا 1 میلیارد سرمایه بزارم، خب ماهی چقدر برام سود میزاره؟ درسته؟ سریع پیش خودت میگی خب بانک سود 20 درصد میده پس باید برای من مثلا 30 درصد سود خالص بزاره تا برم ده فلافلی رو راه بندازم... وگرنه منصرف میشی....
الان بحث اینترنت هم هیمنه... برای افزایش سرعت و کیفیت نیاز هست که ایرانسل یا همراه اول یا .... برن دکل اضافه کنن .. برن پهنای باند بخرن .. برن تجهیزات بخرن.. درسته؟
شاتل یا مخابرات یا سایر شرکت ها اگر بخوان فیبر نوری روش سرمایه گذاری کنن باید براشون بصرفه. اگر سود نداشته باشه که محض رضای خدا شاتل یا مخابرات یا ... نمیاد که سرمایه خودش رو برای اینترنت من و شما بزاره...
همین طور که شما مفت برای کسی کاری نمیکنی... میکنی؟ ولله نه...
سال 1384 و 1385 اگر سنتون قد بده و خاطرتون باشه شرکت ها له له میزدن که تجهیزات بخرن و adsl به مردم بفروشن.. چرا؟ چون سود داشت... من یادمه اینترنت 128 کیلوبایتی با ماهیانه 3 گیگ پهنای باند رو سال 1387 شرکت شاتل میفروخت 13.600 تومان.. اون زمان پول خوبی بود.. یعنی حدودا 11 دلار !!! پس صرف میکرد و سرمایه گذاری کردن... بعد هم adsl زیاد شد و به مرور اینترنت ارزان تر و بهتر شد...
حالا فیبر هم همینه... شما اگر فیبرنوری میخواهی باید پول خوب برای اینترنت بدی. با چندر غاز کسی به من و شما فیبرنوری نخواهد داد... باید برای سرمایه گذار (شرکت اینترنت و ...) صرف کنه وگرنه میبینید از سال 92 قراره فیبر کشیده بشه.. چقدر پیشرفت داشته؟ خیلی خیلی کم... چون هزینه اینترنت ارزان هست...
King Tanha
09-04-2022, 02:38
خب حالا میریم سر بحث کیفیت و افزایش سرعت اینترنت که چند تا از دوستان اشاره داشتن..
از آنجا که متاسفانه درک بعضی از دوستان پائین هست و قضیه رو دیر متوجه میشن من سطح مثال هام رو پائین میارم و میبرم در حد بقالی و میوه فروشی ...
اولین چیزی که به ذهنتون میرسه چیه؟ اینکه مثلا من میخواهم 100 میلیون یا 500 میلیون یا 1 میلیارد سرمایه بزارم، خب ماهی چقدر برام سود میزاره؟ درسته؟ سریع پیش خودت میگی خب بانک سود 20 درصد میده پس باید برای من مثلا 30 درصد سود خالص بزاره تا برم ده فلافلی رو راه بندازم... وگرنه منصرف میشی....
الان بحث اینترنت هم هیمنه... برای افزایش سرعت و کیفیت نیاز هست که ایرانسل یا همراه اول یا .... برن دکل اضافه کنن .. برن پهنای باند بخرن .. برن تجهیزات بخرن.. درسته؟
شاتل یا مخابرات یا سایر شرکت ها اگر بخوان فیبر نوری روش سرمایه گذاری کنن باید براشون بصرفه. اگر سود نداشته باشه که محض رضای خدا شاتل یا مخابرات یا ... نمیاد که سرمایه خودش رو برای اینترنت من و شما بزاره...
سال 1384 و 1385 اگر سنتون قد بده و خاطرتون باشه شرکت ها له له میزدن که تجهیزات بخرن و adsl به مردم بفروشن.. چرا؟ چون سود داشت... من یادمه اینترنت 128 کیلوبایتی با ماهیانه 3 گیگ پهنای باند رو سال 1387 شرکت شاتل میفروخت 13.600 تومان.. اون زمان پول خوبی بود.. یعنی حدودا 11 دلار !!! پس صرف میکرد و سرمایه گذاری کردن... بعد هم adsl زیاد شد و به مرور اینترنت ارزان تر و بهتر شد...
حالا فیبر هم همینه... شما اگر فیبرنوری میخواهی باید پول خوب برای اینترنت بدی. با چندر غاز کسی به من و شما فیبرنوری نخواهد داد... باید برای سرمایه گذار (شرکت اینترنت و ...) صرف کنه وگرنه میبینید از سال 92 قراره فیبر کشیده بشه.. چقدر پیشرفت داشته؟ خیلی خیلی کم... چون هزینه اینترنت ارزان هست...
سلام
عزیز من جزو جناح و... خاصی نیستم، فقط یه سوال دارم؟
شما از طرف وزیر ارتباطات جدید نیومدی یا خودش نیستی؟
عزیز این کارها، کار خود دولت و مخابرات و... هست، همون زمانی میگید ایا کابل کشی ها دست مردم بود؟ ایا تجهیزات دست مردم بود و مردم خریدن برای مخابرات و...؟
اگر قراره مردم اینکارا رو انجام بدن، نیاز به مخابرات و... نداره، پول رانژه نمیخواد و...، اما بدونید وظیفه مردم نیست، اما خب اینجا باید از مردم طلب کنن، همین رانژه کردن مگر چی داره؟ دو تا سیمه که لازمه به تجهیزات وصل بشه، دو تا سیم هم نیم متر نیست و ارزشی هم ندارن، الان 60 تومان میگیرن بدون هیچ دلیلی و اگر ندید هم وصل نمیکنن، پس بدونید مشکل جای دیگر هست.
عزیز اینهایی گفتید دست خود مخابراته و اگر میخوان سرویس بدن وظیفه تک تک شرکت ها و مخابرات و... هست همه چیزو فراهم کنه، الانم پول کمی با درامد الان مردم نمیگیرن هااا، میگیرن؟ کسی که مثلا تو شرکتی کار میکنه و امسال داره ماهی مثلا اگر هیچ چیزی ازش کم نکنن و خوب باشه و 6 تومان بگیره، اما ایا خرج ها با 6 تومان جمع میشه در ماه؟ تازه اگر تهران و شهرهای بزرگ باشه که بماند.
عزیز حرف های شما زیباست اما نه برای اینجا، برای جاهایی که ارزشی برای خیلی چیزها و مردم قایل باشن.
اگر شما از قشری هستید که ماهی 100 میلیون میگیرید اره حرف شما درسته و پول اضافه هست که بدید از جیب خودتون کابل بکشن، اما اگر از قشری هستید که بازنشسته هستند یا کارگر که حتی حقوق بازنشستگان تعیین تکلیف نشده هنوز، اونوقت اینگونه نمیگفتید، لازمه بعضی موارد درک کلی از کل افراد جامعه هست، دوست عزیز الانم اگر شما فیبر بخواین و میدونید اینا نادار هستند و دارن از جیبشون میدن، شخصی میکشن و 15 میلیون میگیرن، میتونید بهشون اعلام کنید براتون انجام بدن.
دوست عزیز این چیزهایی من گفتم فقط جنبه اطلاع از همون هزینه های خونواده ها و وظیفه مخابرات و شرکت ها بود.
King Tanha
09-04-2022, 02:56
این درسته
امااااا مشکلی داره، هیچوقت قیمت کف و سقف برای کاربر نیومده و فقط شرکت ها میدونن، از کجا معلوم سقف رو نگرفتیند و چون کاربر نمیدونه الان گرونم کرده باشن بگن همون قدیمه.
بالاخره وقتی کفی و سقفی اعلام میشه باید کاربر که قراره هزینه بده اطلاع داشته باشه وگرنه از کجا بدونه کدوم ارزون میده یا گرون؟
Bensonw3x
09-04-2022, 09:42
اطلاعیه وزارت ارتباطات درباره افزایش تعرفه اینترنت اپراتورهای ارتباطی
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در اطلاعیهای اعلام کرد: پیرو افزایش تعرفه در بخشی از بسته های اینترنت تعدادی از اپراتورهای ارتباطی و دغدغه مردم و کاربران نسبت به شیوه اعمال مقررات و رعایت حقوق مصرف کنندگان محترم، به آگاهی می رساند:۱. کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات به عنوان بالاترین رکن تصمیمگیر در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات هیچگونه مصوبه جدیدی در مورد تعرفه اینترنت نداشته است و آخرین تعرفه مصوب اینترنت همراه مربوط به سال ۹۵ و برای دسترسی ثابت مربوط به سال ۹۶ است که طی آنها سقف و کف قیمت تعیین شده است تا اپراتورهای بخش خصوصی نسبت به تعیین قیمت خدمات و بستههای اینترنتی در محدوده سقف و کف اقدام کنند.
۲. مورد اخیر افزایش قیمت اینترنت ثابت در برخی اپراتورها در دست بررسی است تا چنانچه در خارج از چارچوب قانونی (مصوبات سالهای ۹۵ و ۹۶) باشد، سریعا نسبت به اصلاح آن اقدام شود و جریمه قانونی برای متخلفان اعمال شود.
۳. از آنجا که فراهم کردن تمهیدات لازم برای خدمات باکیفیت و پایدار توسط اپراتورها از مسئولیتهای اصلی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی است، لازم میدانیم توجه کاربران به این نکته را نیز جلب کنیم که بر اساس مقررات مصوب سالهای گذشته اپراتورها در محدوده مشخصی مجاز به تعریف بسته های خدماتی بودند که به دلیل شرایط رقابتی بعضا در سطح بسیار پایینتری اقدام به تعرفه گذاری میکردند و اکنون با افزایش چندبرابری هزینهها، ادامه سرمایه گذاری و پاسخ به مصرف روزافزون مشترکین با چالش جدی مواجه شده است. قطعاً ادامه این روند، دسترسی مردم عزیزمان به خدمات با کیفیت و پایدار را دچار مشکل خواهد کرد.
۴. در عین حال، ضروری است اپراتورهای ارتباطی با رعایت شرایط اقشار مختلف جامعه و حتی الامکان تامین بخشی از منابع مالی موردنیاز خود از طرق دیگر و با هماهنگی با این سازمان، افزایش حداقلی قیمت ها را مبتنی بر چارچوب مصوبات مدنظر قراردهند و بخش عمده درآمد حاصله هم حتما صرف توسعه شبکه شود.
چی شده تازه الان میخوان برخورد کنن ؟ 4 ساله دارن قیمتارو افزایش میدن و هر طرحی دلشون میخواد اجرا میکنن! جالبه خوده شاتل میگفت ما داریم بر اساس مصوبه افزایش قیمت میدیم : )))
طبق آخرین مصوبه هیچ شرکتی نباید قیمتارو دستکاری کنه فقط میتونه حجم رو بالا پایین کنه تا رقابتی بشه، الان چیو میبینم ؟ هر طرحی دلشون میخواد میدن و قیمت رو هم دستکاری میکنن خیلی شیک
blackbird
09-04-2022, 10:09
طبق گفته های دوست با درک بالای ما فرض کنید معلم و کارمند و بازنشسته پس از کلی زحمت و یه عمر کار شرافتمندانه که از دکه فلافل فروشی برای اجتماع اهمیت بیشتری داره ماهی چند دریافت میکنن؟ چرا این جاها طبق همین منطق دبه ماستی نباید حقوق منصفانه دریافت کنن که نیاز به اومدن کف خیابون و شلیک مستقیم به چشمشون نباشه؟ چرا بنزین رو و پهنای باند اینترنت رو با دلار حساب میکنن ولی حقوق میخوان بدن حقوق معلم و کارمند کشورهای دیگه و سطح زندگی شون رو مقایسه نمیکنن ؟
الان پروژه استارلینک پول هر موشکی که میفرسته و کلی ماهواره رو داره از کاربر میگیره ؟ یه خوبی گرون کردن اینترنت داره، کم کم قیمت استارلینک منطقی میشه مثل ماهواره که خودشون رو پاره کردن جمع کنن نشد همه میرن سمتش آمازون هم داره وارد این کار میشه درسته زمان بره اما انجام میشه نه مثل پروژه های اینجا FTTH یه زمانی همه جا میاد که منسوخ شده باشه.
و دوستان دیگه جواب این امثال ایشون رو ندید اینا همین تاپیکها رو به عنوان عملکرد به رئیس نشون میدن و حقوق میگرن دیگه جوابشو ندید تا خودش با خودش حال کنه. این افراد از کلافه کردن دیگران لذت میبرن
George Shelly
09-04-2022, 12:46
این سیستم تعادل قوایی هست و هیچ پایه و پشتوانه اجتماعی نداره ... این تومور سرطانی رو دارن از این جیب به اون جیب سرپا نگه میدارن ....درست زمانی که میشنوید مثلا قراره حقوق بازنشسته ها و سایر طبقه های اجتماعی حقوق ثابت بگیر اضافه بشه ناگهان خبر افزایش قیمت نت میاد ..یعنی از این جیب در میاره و میریزه تو اون جیب تا به خیال خودش اون طبقه که کف خیابون هست رو ساکت کنه ولی هرچی بیشتر اینکارو ادامه بده بیشتر فرو میره و ریسک های خطرات اجتماعی و ....رو برای خودش بالاتر میبره ....
دو برابر شدن قیمت اینترنت یعنی 3-4 برابر شدن درآمد این شرکتها و 3-4 برابر شدن درآمد این شرکتها هم به معنی 3-4 برابر شدن مالیات دریافتی دولت از اونها. نتیجه: همه راضین غیر از مردم
magiteq1
09-04-2022, 18:31
همه به 195 تیکت شکایت بزنید
از صبح که شکایت زدم نزدیک 4 بار شاتل زنگ زده و ورنداشتم
Shervan360
09-04-2022, 19:07
سلام
عزیز این کارها، کار خود دولت و مخابرات و... هست، همون زمانی میگید ایا کابل کشی ها دست مردم بود؟ ایا تجهیزات دست مردم بود و مردم خریدن برای مخابرات و...؟
ا
موقعی که adsl شروع به فراگیری در ایران کرد، شرکت های خصوصی نقش اصلی رو داشتن. اینترنت مخابرات در دهه 90 به بازار امد... شرکت مخابرات خودش adsl اصلا نمی فروخت . فقط امکانات در اختیار شرکت ها میزاشت و ازشون پول میگرفت.
چون برای شرکت های خصوصی چشم انداز درآمدی خوبی وجود داشت، شروع کردن به سرمایه اوردن و adsl گسترش پیدا کرد.. اگر 16-17 سال پیش هم پول اینترنت کم بود، هیچ شرکتی پول تزریق نمیکرد و اینترنت هم گسترش پیدا نمیکرد...
تا زمانیکه که قیمت اینترنت درحدی نباشه که سرمایه گذار تشویق بشه پول تزریق کنه، عمرا اینترنت پرسرعت و با کیفیت گسترش پیدا کنه... هیچ سرمایه گذاری فی سبیل الله نمیاد پول خودش رو اونم در مقیاس چند صد یا چند هزار میلیارد تومن رو برای سالیان سال بخوابونه که ما بخواهیم 100 هزار تومن پول اینترنت بدیم و تازه افزایش قیمت هم وجود نداشته باشه.
اگر از قشری هستید که بازنشسته هستند یا کارگر که حتی حقوق بازنشستگان تعیین تکلیف نشده هنوز، اونوقت اینگونه نمیگفتید، لازمه بعضی موارد درک کلی از کل افراد جامعه هست، دوست عزیز الانم اگر شما فیبر بخواین و میدونید اینا نادار هستند و دارن از جیبشون میدن، شخصی میکشن و 15 میلیون میگیرن، میتونید بهشون اعلام کنید براتون انجام بدن.
دوست عزیز این چیزهایی من گفتم فقط جنبه اطلاع از همون هزینه های خونواده ها و وظیفه مخابرات و شرکت ها بود.
ببینید مشکل شما اینه که فکر میکنید شاتل یا مخابرات یا اسیاتک یا هر شرکت خصوصی دیگه بنگاه خیریه هست. اصلا اینطور نیست... این شرکت ها بوجود امدن تا کسب درآمد کنن و سود به دست بیارن... یعنی اینترنت بفروشن و پول دربیارن...
طرف میوه فروشی میزنه که باهاش پول دربیاره.... شما دیدید یک فروشگاه یا میوه فروشی یا فست فودی بخاطر اینکه اوضاع اقتصادی خراب هست، از جیبش بزاره؟ بگه بازنشسته ها پول ندارن و من بدون سود ساندویچ بهشون میفروشن... شده؟ نشده.... اینم همینه... اینترنت هم همینه....
به شاتل یا مخابرات یا هر شرکت خصوصی دیگه چه مربوط به اوضاع اقتصادی خرابه؟ مگر به رستوران یا آموزشگاه یا فلان کسب و کار مربوط هست که اوضاع خراب هست؟ میگه محصول من این هست، میخواهی بخر ، میخواهی نخر...
Shervan360
09-04-2022, 19:10
طبق گفته های دوست با درک بالای ما فرض کنید معلم و کارمند و بازنشسته پس از کلی زحمت و یه عمر کار شرافتمندانه که از دکه فلافل فروشی برای اجتماع اهمیت بیشتری داره ماهی چند دریافت میکنن؟ چرا این جاها طبق همین منطق دبه ماستی نباید حقوق منصفانه دریافت کنن که نیاز به اومدن کف خیابون و شلیک مستقیم به چشمشون نباشه؟ چرا بنزین رو و پهنای باند اینترنت رو با دلار حساب میکنن ولی حقوق میخوان بدن حقوق معلم و کارمند کشورهای دیگه و سطح زندگی شون رو مقایسه نمیکنن ؟
الان پروژه استارلینک پول هر موشکی که میفرسته و کلی ماهواره رو داره از کاربر میگیره ؟ یه خوبی گرون کردن اینترنت داره، کم کم قیمت استارلینک منطقی میشه مثل ماهواره که خودشون رو پاره کردن جمع کنن نشد همه میرن سمتش آمازون هم داره وارد این کار میشه درسته زمان بره اما انجام میشه نه مثل پروژه های اینجا FTTH یه زمانی همه جا میاد که منسوخ شده باشه.
و دوستان دیگه جواب این امثال ایشون رو ندید اینا همین تاپیکها رو به عنوان عملکرد به رئیس نشون میدن و حقوق میگرن دیگه جوابشو ندید تا خودش با خودش حال کنه. این افراد از کلافه کردن دیگران لذت میبرن
بنزین که سهمه ای 1500 هست... ازاد 3000 هزار تومن... اتفاقا تا وقتی قیمت انرژی واقعی نشه این اقتصاد بیمار هم درست نمیشه... یارانه به این شکل و بی هدف جز هدر رفت منابع و بی عدالتی چیزی نداره... طرف ماشین میلیاردی داره و ماهیانه 1000 لیتر بنزین می سوزونه و هر روز تو خیابون ها ولگردی میکنه... بعد اون بدبخت که پول یک موتور هم نداره ، اصلا از یارانه بنزین بهره مند نمیشه.
در مورد درآمد معلم و بازنشسته و ... هم مشکل شما اینه که فکر میکنید شرکت های اینترنت خیریه هستن و موظف هستن قیمت اینترنت رو افزایش ندن... خیر اینطور نیست... همانطور که قسمت سایر اقلام گرون میشه.. اینترنت هم باید گرون بشه...
شما به شرت کاله یا میهن بگو امسال افزایش قیمت نخواهی داشت... چی بهت میگه؟ کل کارگر ها رو اخراج میکنه و میگه من چرا از جیب بزارم؟ شاتل و سایر شرکت ها هم همینن.. چرا از جیب بزارن؟ مگر تعهدی دارن که اینترنت ارزان به من و شما بدن؟
بنزین که سهمه ای 1500 هست... ازاد 3000 هزار تومن... اتفاقا تا وقتی قیمت انرژی واقعی نشه این اقتصاد بیمار هم درست نمیشه... یارانه به این شکل و بی هدف جز هدر رفت منابع و بی عدالتی چیزی نداره... طرف ماشین میلیاردی داره و ماهیانه 1000 لیتر بنزین می سوزونه و هر روز تو خیابون ها ولگردی میکنه... بعد اون بدبخت که پول یک موتور هم نداره ، اصلا از یارانه بنزین بهره مند نمیشه.
در مورد درآمد معلم و بازنشسته و ... هم مشکل شما اینه که فکر میکنید شرکت های اینترنت خیریه هستن و موظف هستن قیمت اینترنت رو افزایش ندن... خیر اینطور نیست... همانطور که قسمت سایر اقلام گرون میشه.. اینترنت هم باید گرون بشه...
شما به شرت کاله یا میهن بگو امسال افزایش قیمت نخواهی داشت... چی بهت میگه؟ کل کارگر ها رو اخراج میکنه و میگه من چرا از جیب بزارم؟ شاتل و سایر شرکت ها هم همینن.. چرا از جیب بزارن؟ مگر تعهدی دارن که اینترنت ارزان به من و شما بدن؟
داداش مشکل شما اینه که منبع اطلاعاتتون فقط صدا سیمان است.
یعنی قیمت سوخت و واقعی کنن کلا اقتصاد و کشور مچاله و با خاک یکسان می شه...
این دانشمندایی که شما طرفداریشون رو می کنی از اقتصاد و مملکت داری فقط گرون کردن رو بلدن.
گند زدن تو همه چی، حالا می گن خوب همه چی باید قیمتش گرون بشه.
نخیر همه جی نباید گرون بشه، باید افرادی بیان مسئول بشن که نماینده مردم باشن و نه یه عده دست نشانده پاچه خوار.
تا وقتی که این طوری است، وضع همینه.
Shervan360
09-04-2022, 20:10
داداش مشکل شما اینه که منبع اطلاعاتتون فقط صدا سیمان است.
یعنی قیمت سوخت و واقعی کنن کلا اقتصاد و کشور مچاله و با خاک یکسان می شه...
این دانشمندایی که شما طرفداریشون رو می کنی از اقتصاد و مملکت داری فقط گرون کردن رو بلدن.
گند زدن تو همه چی، حالا می گن خوب همه چی باید قیمتش گرون بشه.
نخیر همه جی نباید گرون بشه، باید افرادی بیان مسئول بشن که نماینده مردم باشن و نه یه عده دست نشانده پاچه خوار.
تا وقتی که این طوری است، وضع همینه.
شما چند تا کشور نام ببرید که یارانه فله ای به انرژی مثل ما بدن اما اقتصاد درست درمون داشته باشن... پیدا نمیکنید... هر چی اقتصاد درب و داغون هست یارانه مثل ما میده... ونزوئلا یکی.. کوبا یکی دیگه...
راه جبران برای افزایش هزینه ها بسیار هست... از طریق کارت خرید و و......
اما این شکل یارانه دادن صرفا ثروتمندان رو ثروتمند تر و فقرا رو فقیر تر داره میکنه و بخش زیادی هم قاچاق میشه کشورهای اطراف...
بیماری این اقتصاد هیج ربطی به سوبسید انرژی نداره! این مغلطه بزرگ و مضحکیه که بخوای این دو مورد رو به هم ربط بدی و جای علت و معلول رو عوض کنی!!! وقتی دولت با ایجاد نقدینگی و تورم وحشتاک داره علنا دست میبره توی جیب مردم خب معلومه ناچاره که سوبسید زیادی روی انرژی(فراوان و طبیعی کشور) بذاره تا نارضایتی مردم رو کنترل کنه! اینکه شیوه اعمال این سوبسید غلطه مشکل دولته و حاصل سیاستای غلطش در زمینه هست. نه مشکل مردم...
همه میدونن که شرکتای اینترنت خیریه نیستن ولی اینم میدونیم که از همون اول دارن سیاست کم فروشی رو در مورد اینترنت اعمال میکنن. اینترنت ثابت در جهان به شکل عادی بصورت نامحدود تاکید میکنم: نامحدود ارائه میشه. ولی در ایران از اول شرکتها اونرو دارن بصورت حجمی میفروشن! تا قبل از این تورم اخیر این 3 سال مقایسه های زیادی بین اینترنت ایران و جهان(حتی همین کشورهای همسایه) میشد که نشون میداد با توجه به حجم ارائه شده و سرعت، اینترنت ایران بسیار گرانتر از حتی کشورهای همسایه به فروش میره!!! از زمان دوران تورم و با توجه به تعرفه های اعمال شده توسط دولت قبلی تا حدی این اختلاف و اجحاف جبران شده بود. که الان ظاهرا میخوان به همین اینترنت نیم بند دوباره آب ببندن!
مقایسه اینترنت(خدمت شبه لوکس در ایران) با مواد غذایی(کالای اساسی) مغلطه دوم جنابعالیه و کاملا خنده دار!
قرار نیست از جیب بذارن! اگه قرار بود از جیب بذارن توی همین چند سال نصف بیشترشون ورشکسته شده بودن! ولی حتی یک مورد هم وجود نداره که تعطیل شده باشه. حتی یه خبر هم بیرون نیومده که فلان شرکت اینترنتی ناچار به تعدیل نیرو شده باشه!!!! چرا؟؟؟ چون به اندازه کافی در این چند سالی که از خدمات اینترنتی گرون فروشی میکردن که با همین شرایط هم سودآور هست براشون. ولی مشکل اینه که اینا به سود کم راضی نیستن و به سودهای مفت و گزاف عادت کردن.
شما چند تا کشور نام ببرید که یارانه فله ای به انرژی مثل ما بدن اما اقتصاد درست درمون داشته باشن... پیدا نمیکنید... هر چی اقتصاد درب و داغون هست یارانه مثل ما میده... ونزوئلا یکی.. کوبا یکی دیگه...
اما این شکل یارانه دادن صرفا ثروتمندان رو ثروتمند تر و فقرا رو فقیر تر داره میکنه و بخش زیادی هم قاچاق میشه کشورهای اطراف...
دوستمون بسیار زیبا گفت.
یکی از شگردهای نخ نمای این صدا و سیمان عوض کردن جای علت و معلول است.
وقتی قجری ها و دست نشانده هاشون در راس امور هستن و اقتصاد رو خراب می کنن.
اون اقتصاد نمی تونه بدون یارانه پیش ببره.
ولی مشکل اصلی شما اینه که، اگر این واقعیت ها رو متوجه بشید، برخی باورهاتون می ره زیر سوال و به همین دلیل در دو قدمی متوجه شدن ریستارت می شید و بر می گردید سر خونه اول.
بعضی وقتا آرامش ما مهمتر از اثبات حرف
پس بحث نکنید و اونم هر جور دوست داره میتونه برداشت کنه
لیونل_مسی
09-04-2022, 21:38
شاتل مفت ش گرونه و فقط اسم در کرده
مگه اینکه ftth باشه که اونم نیست و فقط در قم هست که روانی ها چاقو نخورن
مثل قضیه آتش زدن توله سگ های ولگرد در اهواز
دوستمون چه زیبا و متین گفت ، اقتصاد با در صد گرفتن و چرتکه انداختن درست نمیشه
اقتصاد با روحیه جامعه ،جنگ و مهم تر از همه در ایران عزیز ما که با تمام قدرت های جهانی از سر دشمنی دراومده پیوند خورده
مخصوصا با امور خارجه که اکثر ما که از ترکیه و دبی اون ور تر نرفتیم و یه ارزن هم ازش سر در نمیاریم
اقتصاد ما یه چیزی فراتر از بیماره ، مردم ما آه ندارن با ناله سودا کنن میزنن تو کار رمز ارز
اون فنلاند و سوئد که اینترنت نامحدود ارائه میده هیچ شباهتی با مملکت ما ایران از هیچ نظر نداره
اونا یه دنیا پشتشون هستن
باسه کشور ما تره هم خورد نمیکنن
مردم ما هم بیسواد هستن
ftth هم براشون بکشن یا از سر خصت یا بی سوادی درخواست نمیدن
طرف روزنامه روشن فکری میخونه فکر میکنه همش همینه اصلا نمیدونه اینترنت چیه
لیونل_مسی
09-04-2022, 21:44
کوبا و ونزوئلا را که اسم بردی طبق عقاید 100 سال پیش مارکس اداره میشن ...
در کشور ما هم اقتصاد مال خر است یه چیزی مشابه همونا .
اقایون! افزایش هزینه های اینترنت یک موردی بوده که همه می دونستیم، چیزی که باعث شگفتی شده عدم برابری بین هزینه کاربر اینترنت با اینترنتی که دریافت می کنه! نسبت به تورم موجود
بنظر من باید بشینن دوباره قیمت طرح ها رو اصلاح کنن
دوستمون بسیار زیبا گفت.
یکی از شگردهای نخ نمای این صدا و سیمان عوض کردن جای علت و معلول است.
وقتی قجری ها و دست نشانده هاشون در راس امور هستن و اقتصاد رو خراب می کنن.
اون اقتصاد نمی تونه بدون یارانه پیش ببره.
ولی مشکل اصلی شما اینه که، اگر این واقعیت ها رو متوجه بشید، برخی باورهاتون می ره زیر سوال و به همین دلیل در دو قدمی متوجه شدن ریستارت می شید و بر می گردید سر خونه اول.
سلام ، اقتصادی که تحریم باشه، شما بیا بهترین دانش و ابزار رو درش بکار ببر بازم لنک میزنه، حالا کار ندارم چرا (چون برای هر کسی دلیل اقتصاد خراب معیارهاش متفاوت هست)
چیزی که میخواهم بهت بگم اینکه گفتی اگر واقعیت رو بدونی! ، عزیز من نه شما و نه من نمیتونیم به کسی بگیم که این واقعیت هست! ، هیچ کس نمیتونه بگه و برای دیگران خط مشی تعریف کنه، واقعیت هر کسی برگرفته از دید و افکاریست که داره ، شما یک جور تفکر داری و میگی این واقعیت هست و اون شخص یک جور دیگه و از دیدش اون میشه واقعیت ، خلاصه برای افکار همدیگر احترام قائل باشید
لیونل_مسی
10-04-2022, 08:56
اقایون! افزایش هزینه های اینترنت یک موردی بوده که همه می دونستیم، چیزی که باعث شگفتی شده عدم برابری بین هزینه کاربر اینترنت با اینترنتی که دریافت می کنه! نسبت به تورم موجود
بنظر من باید بشینن دوباره قیمت طرح ها رو اصلاح کنن
این حرف شما صد در صدر متین هست .
با همین پول تو هند و انگلیس دارن ftth گیگابیتی میدن
تو مملکت ما برای اینکه برابری باشه سرعت Ftth را هم کم میکنند
توزیع مساوی فقر همون چیزی که تو شوروی مارکسیستی بود .
البته دست خودشون نیست تجهیزات مخابرات عمدتا فرسوده و چینی و زاغارت هستند .
خودشون هم سواد هیچ کار را ندارن و تا چین و روسیه و کره شمالی بهشون آموزش ندن اصلا هیچ
تو امریکا مثلا این جور که معلومه فقط سرویس دهنده های چیپ از تجهیزات هواووی استفاده میکنند
ولی مردم هم هستن اونی که خودشو به اصطلاح چپ و روشن فکر میدونه هیچی از اینترنت نمیدونه غیر از اسمش
وای به حال اون سنتی راست افراطی
لیونل_مسی
10-04-2022, 09:07
احترام به عقاید گفتی خوب گفتی
ولی در کشور ما یه سری عقاید و خرافات از بالا به پایین و از پایین به وسط تحمیل میشه
خیلی مردم ما عاصی شدن به اصطلاح آژیته شدن ، دیگه این حرف ها حالیشون نیست دنبال
فرشته نجات هستن عمدتا خارج از کشور اگر هم بهشون بگی دیدی امریکا تو افغانستان و عراق چه کار کرد ؟ دیگه این چیزا به خوردشون نمیره
سلب آزادی توام با مدرنیته ظاهری مثل چراغانی کردن شهرها با نور LED و اینترنت ftth چینی به جایی رسیده که یه قشری از نخبه های جامعه ما به رژیم صهیونیستی به چشم فرشته نجات نگاه میکنن
اگر سخنرانی سردار شهید را دنبال کرده باشید میبینید خودتون تو یکی از سخنرانی هاش میگه جامعه سوریه با کشور ما یه تفاوت های عمده ای داره
منظورش این بود که اونجا چه قبل از جنگ چه بعد از جنگ با این که بدبختی هست و لی آزادی هست . به بشار اسد نمیتونن توهین کنند ولی خیلی آزادی ها هست
این حرف سردار شهید بود نه من
هنوز جنگ هشت ساله چماق هست و چون 8 سال جنگیدن میخوان همه را اسیر کنند بابت اون قضیبه
تو کشور ما به مشابه یه سیرک بزرگ به وسعت ایران شده
آزادی نیست . هی درصد میگیرن چرتکه میندازن میگن منطقه آزاد فلان را راه اندازی کردیم از پس فردا افغانستان و ترکمنستان میتونن کالا خودشون را صادر کنند
هم مردم را مسخره کردند هم خودشون را .
windows-ps3
10-04-2022, 20:28
من به شخصه سرعتم از 1 مگابایت اومده روی 700 کیلیوبایت , پینگم با سرویس گیمینگ بالای 200 شده
سلام
دوستان تعرفه های جدید مثل اینکه اعمال شده الان رفتم چک کردم اینترنتی که هر ماه تقریبا ۱۰۳ تومن بابتش میدادم شده ۱۶۵ تومن ناقابل اینترنت ۸ مگ با ۱۹۰ گیگ حجم
Bensonw3x
10-04-2022, 22:01
سلام
دوستان تعرفه های جدید مثل اینکه اعمال شده الان رفتم چک کردم اینترنتی که هر ماه تقریبا ۱۰۳ تومن بابتش میدادم شده ۱۶۵ تومن ناقابل اینترنت ۸ مگ با ۱۹۰ گیگ حجم
کدوم پلن ؟ اینی که تو سایت هست نهایت 50 گیگ حجم داره برای سرعت 8 مگ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
magiteq1
11-04-2022, 13:18
رییس فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه مجلس با افزایش تعرفه اینترنت ثابت و موبایل مخالف است گفت که افزایش تعرفه تنها در صورت افزایش کیفیت خدمات و بهرهمندی مشترکان از تکنولوژیهای برتر امکان پذیر است. به کانال عصر ایران در تلگرام بپیوندید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به گزارش ایسنا، سیدمحمدرضا میرتاج الدینی در رابطه با مسائل مطرح شده مبنی بر افزایش تعرفه خدمات اینترنت از سوی اپراتورها، اظهار کرد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی با افزایش تعرفه اینترنت به این شکل مخالف هستند و اگر قرار است افزایش تعرفهها مدنظر قرار گیرد باید این مسئله بر اساس افزایش کیفیت باشد و مشترکین بتوانند از تکنولوژیهای برتر در حوزه اینترنت ثابت و موبایل بهرهمند شوند.وی ادامه داد: در بخش اینترنت ثابت حتما باید شبکه فیبری در دسترس مردم قرار گیرد اپراتورها بر اساس آن، تعرفهگذاری جدید را مدنظر قرار دهند.رییس فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه به طور حتم مجلس شورای اسلامی با افزایش قیمت تعرفه اینترنت بر اساس تکنولوژیهای منسوخ گذشته مخالفت خواهد کرد، گفت: حتما باید افزایش تعرفهها با افزایش کیفیت شبکه همراه باشد.همچنین سهیل یحیی زاده، رییس کمیته ارتباطات و فناوری اطلاعات فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در اسرع وقت و به صورت فوری جلسهای از سوی کمیته مذکور با حضور اپراتورها و نمایندگان مجلس شورای اسلامی جلسهای را برگزار میکنیم، گفت: نتایج این جلسه در اختیار نمایندگان مجلس شورای اسلامی قرار خواهد گرفت.وی با اشاره به اینکه مصوبه ۲۶۶ کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در سال ۱۳۹۶، آخرین مصوبه حوزه تعرفهگذاری خدمات اینترنت ثابت بوده است، گفت: در این مصوبه برای خدمات اینترنتی، کف و سقف قیمت تعیین شده است و همه شرکتها ملزم به رعایت آن هستند؛ بعد از مصوبه ۲۶۶، مصوبه دیگری نداشتهایم و همچنان ملاک ما همان مصوبه است، با توجه به رقابتی بودن فضای بازار، بعضی شرکتها خدمات خود را با تعرفه پایینتر از سقف مصوب ارائه میکردند و اکنون اعلام کردهاند تعرفه را به سقف مصوبه رساندهاند که صحت این مسئله باید توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بررسی شود.
یحییزاده ادامه داد: البته شرکت مخابرات به این علت که یکی از شرکتهای غالب و دارای مشترک بالا است، برای تغییر تعرفه، حتی در بازه کف و سقف مصوب هم باید مجوز دریافت کند و اینکه آیا چنین کاری را انجام داده یا نه، بررسی و اعلام میشود.وی با اشاره به اینکه بر اساس مصوبه موجود در رابطه با اپراتورهای غالب، علاوه بر اینکه ملزم به رعایت سقف و کف هستند، باید بستهها و تعرفهگذاریها به تایید سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برسد، بیان کرد: بنابراین اپراتورها مجاز نیستند نسبت به تغییر بستههای تعرفه حتی در بازه مربوطه راسا اقدام کنند.وی همچنین درباره احتمال مصوبه جدید و افزایش مجدد تعرفهها، تصریح کرد: هنوز مصوبه جدیدی در دستور کار نیست اما اگر چنین باشد قطعا شرط اولیه، افزایش کیفیت است چراکه اول باید کیفیت بیشتر شود و پس از آن انتظار داشته باشیم مشترکان، افزایش قیمت را بپذیرند.
بعد اون اقای درمونده جنگ میاد اینجا واسه ما زبون بازی میکنه
magiteq1
11-04-2022, 13:24
دوستان با این متن تو 195 شکایت کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]قققق_fo1y.png
Shervan360
11-04-2022, 20:38
رییس فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه مجلس با افزایش تعرفه اینترنت ثابت و موبایل مخالف است گفت که افزایش تعرفه تنها در صورت افزایش کیفیت خدمات و بهرهمندی مشترکان از تکنولوژیهای برتر امکان پذیر است. به کانال عصر ایران در تلگرام بپیوندید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به گزارش ایسنا، سیدمحمدرضا میرتاج الدینی در رابطه با مسائل مطرح شده مبنی بر افزایش تعرفه خدمات اینترنت از سوی اپراتورها، اظهار کرد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی با افزایش تعرفه اینترنت به این شکل مخالف هستند و اگر قرار است افزایش تعرفهها مدنظر قرار گیرد باید این مسئله بر اساس افزایش کیفیت باشد و مشترکین بتوانند از تکنولوژیهای برتر در حوزه اینترنت ثابت و موبایل بهرهمند شوند.وی ادامه داد: در بخش اینترنت ثابت حتما باید شبکه فیبری در دسترس مردم قرار گیرد اپراتورها بر اساس آن، تعرفهگذاری جدید را مدنظر قرار دهند.رییس فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه به طور حتم مجلس شورای اسلامی با افزایش قیمت تعرفه اینترنت بر اساس تکنولوژیهای منسوخ گذشته مخالفت خواهد کرد، گفت: حتما باید افزایش تعرفهها با افزایش کیفیت شبکه همراه باشد.همچنین سهیل یحیی زاده، رییس کمیته ارتباطات و فناوری اطلاعات فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در اسرع وقت و به صورت فوری جلسهای از سوی کمیته مذکور با حضور اپراتورها و نمایندگان مجلس شورای اسلامی جلسهای را برگزار میکنیم، گفت: نتایج این جلسه در اختیار نمایندگان مجلس شورای اسلامی قرار خواهد گرفت.وی با اشاره به اینکه مصوبه ۲۶۶ کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در سال ۱۳۹۶، آخرین مصوبه حوزه تعرفهگذاری خدمات اینترنت ثابت بوده است، گفت: در این مصوبه برای خدمات اینترنتی، کف و سقف قیمت تعیین شده است و همه شرکتها ملزم به رعایت آن هستند؛ بعد از مصوبه ۲۶۶، مصوبه دیگری نداشتهایم و همچنان ملاک ما همان مصوبه است، با توجه به رقابتی بودن فضای بازار، بعضی شرکتها خدمات خود را با تعرفه پایینتر از سقف مصوب ارائه میکردند و اکنون اعلام کردهاند تعرفه را به سقف مصوبه رساندهاند که صحت این مسئله باید توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بررسی شود.
یحییزاده ادامه داد: البته شرکت مخابرات به این علت که یکی از شرکتهای غالب و دارای مشترک بالا است، برای تغییر تعرفه، حتی در بازه کف و سقف مصوب هم باید مجوز دریافت کند و اینکه آیا چنین کاری را انجام داده یا نه، بررسی و اعلام میشود.وی با اشاره به اینکه بر اساس مصوبه موجود در رابطه با اپراتورهای غالب، علاوه بر اینکه ملزم به رعایت سقف و کف هستند، باید بستهها و تعرفهگذاریها به تایید سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برسد، بیان کرد: بنابراین اپراتورها مجاز نیستند نسبت به تغییر بستههای تعرفه حتی در بازه مربوطه راسا اقدام کنند.وی همچنین درباره احتمال مصوبه جدید و افزایش مجدد تعرفهها، تصریح کرد: هنوز مصوبه جدیدی در دستور کار نیست اما اگر چنین باشد قطعا شرط اولیه، افزایش کیفیت است چراکه اول باید کیفیت بیشتر شود و پس از آن انتظار داشته باشیم مشترکان، افزایش قیمت را بپذیرند.
بعد اون اقای درمونده جنگ میاد اینجا واسه زبون ما بازی میکنه
همون جوری که قراره کیفیت خودرو بره بالا و خیلی کارهای دیگه انجام بشه... حرف این نماینده هم عملی میشه...
این نماینده ها بالای 2 سال هست قراره شفافیت آرا داشته باشن، هنوز ندارن...
ما هم بدمون نمیاد کالا و خدمات ارزان به دستمون برسه اما من فکر نمیکنم از این نماینده ها بخاری بلند بشه
Shervan360
11-04-2022, 20:42
بعد اون اقای درمونده جنگ میاد اینجا واسه زبون ما بازی میکنه
فردا یک بنر درست کن برو درب مجلس یا درب وزارت ارتباطات و مخالفت خودت رو با افزایش قیمت اینترنت نشون بده... نشستی اینجا مثل پیرزن ها ناله میکنی...
italodance
11-04-2022, 20:50
فردا یک بنر درست کن برو درب مجلس یا درب وزارت ارتباطات و مخالفت خودت رو با افزایش قیمت اینترنت نشون بده... نشستی اینجا مثل پیرزن ها ناله میکنی...
برو عکسهای شهرت رو قبل از انقلاب ببین و ساکت باش. مقاومت مزدور شیطان
دوستان عزیزم لطفا با هم مهربون تر باشید
از توهین به همدیگه نتیجه ای حاصل نمیشه واقعا.
ضمن اینکه به نظرم در نهایت افزایش تعرفه خدمات اینترنت اجتناب ناپذیره و داره فضاسازی میشه که زمینه مهیا بشه براش، و متاسفانه آذری جهرمی ای هم دیگه وجود نداره که حداقل حرف کاربرا رو بشنفه...
Gamemaster
12-04-2022, 10:38
از وقتی نت گرون شد سرعتا کم و همش پکت لاست دار شد
چ خبره باز
magiteq1
12-04-2022, 11:30
تو یه همین کارای کوچیکم عرضه نداری بکنی
از وقتی نت گرون شد سرعتا کم و همش پکت لاست دار شد
چ خبره باز
از برکات طرح صیانته تازه هنوز به مرحله اجرا هم نرسیده اجرا بشه تازه میشیم کره شمالی یا حداکثر چین برادر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.