PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] ADSL Shatel / شرکت شاتل

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62

mtcom
24-12-2015, 15:02
سلام دوستان دیدم خیلی ها سوال میپرسن برم کجا نت بگیرم و اینها گفتم تجربمو بذارم شاید بدرد بخوره
اوایل دو سه سالی از گذرگاه و پارس آنلاین اینترنت داشتم دقیق یادم نمیاد اون چه جور بود ولی بدک نبود برا اون زمانو همه نفتی بود نتا من خوشحال بودم هر کوفتی که بود دی : بعدش بدلیل تغییر محل رفتم شاتل
من 8 سال شاتل داشتم ممتد وقتی میخواستم خط و خالی کنم از معاونتش بهم زنگ زدن گفتن چرا میخواید خط رو خالی کنید !!!! در این حد کاربر معروفی بودم 12 ماه art 8 داشتم فقط یه سال ده بار از نمایندگی اراک زنگ زدن گفتن نرو و این حرفا ال میکنیم بل میکنیم ولی دیگه شاتل همون سالا بود که شبانه رو حذف کرد و art ها دیگه فقط اسمشون نامحدوده و اینا که منم قید شاتلو زدم دی: دی:
تجربه : شاتل قطعا با کیفیت ترین اینترنتی هست که شما میتونید توی بازه زمانی طولانی بگیرید اینو مطمءن باشید بله شاید یه بازه ای
مثلا فن آوا یا های وب یا صبانت یا داتک خیلی عالی باشه ولی مطمءن باشید همه چی عوض میشه خیلی زود
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــ
بعدش حدود 1 سال رفتم فن آوا سرویس 1 مگ میگرفتم با 30 گیگ ترافیک و شبانه رایگان سرعت دانلودم 700 800 کیلوبایت بود تقریبا
و شب ها تو تایم رایگان هم 600 تا بود بدون کوچکترین کاهش پینگم عالی !
آقا ما شیفته شرکت فن آوا شدیم اونم شرکتی که وقتی زنگ میزدم نمایندگی صدای بچه و اینا میومد تابلو بود تو خونست دی:
آقا گذشت و گذشت یه 10 ماهی شرکت معروف شد و مشترکا افزایش پیدا کردو و دفتر زدنو منشی و اینا با اومدن همینا کیفیت هم از فن آوا رفت قطعی ها زیاد شد شبانه سرعت دود شد رفت هوا پینگش خیلی زاد شد و خلاصه دیگه غیر قابل تحمل بود اونم وقتی داری ماهی تقریبا 100 تومن پول میدی
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــ
یه روز یه بنده خدایی اومد فروشگاهمون سر تعریف باز شد و ما رو با این های وب آشنا کرد و گفت ترافیک میخرم مفت و فشفشه داره !!! و ازین حرفا آقا ما یه غلطی کردیم رفتیم تو سایت یه ایمیل دادیدم مگر دیگه ول کردن هی زنگ زدنو اینا منم که دیگه از فن آوا خسته شده بودم گفتم بزار بریم ببینیم چی میشه در کمال تعجب توی سه چهار روز کاری هم خط خالی شد هم خط جدید رانژه شد !!!!!!!!!!!!
آقا من تو ابرا بودم دی:دی:
سرعت دانلود 1.700 دوستانی که اراک زندگی میکنن میدونن من چی میگم این سرعت با پینگ خیلی عالی زیر ۱۰۰ اکثر اوقات واقعا رویایی بود حالا این مهم نیست سرعت 1.700 بود گیگ هم 600 تومن ( الانم میتونید با همین قیمت بخرید البته باید تو یه زمان مشخص مصرفش کنید) آقا میرفتم یوتوب فیلم رو دیگه دانلود نمیکردم با حتی 720 گاهی هم 1080 خیلی راحت نگاه میکردم البته این کار با شاتل و فن آوا هم امکان پذیره ولی نه به این خوبی
خلاصه گذشت و گذشت یه روز ما پا شدیم دیدیم زرشک سرعتم شده 950 کیلوبایت اینا پینگم خیلی زیاد شده زنگ زدیم گفتیم حتما بازم اختلال موقتی و اینا دیدم نخیر پیگیر شدم گفتن برو سر خط و مودمو عوض کنو از همین شر و ورا آخرش جواب این شد از مخابراته
حالا از من که بابا این خط همون خط هیچ کدوم از همسایه ها هم مشکل ندارن چرا فقط ماله من اینجوری شده ازینا که نخیر و هیچی خلاصه به 950 قانع شدیم به سختی دوباره چند روز بعد دیدم زرشک سرعت شده 480 تا

:n34:
آقا هر کاری کردم دیگه سرعت مثه قبل نشد و کاملا هم مشخص و تابلو هست که های وب بعد از گذشت این تقریبا یکسال مشتریهاش چند برابر شد و پهنای باند کم آورده ولی همچنانم مشغول جذب مشتری هست
اینم گذشته الان یکماهه که سرعت پینگم بیشتر وقت ها اینجوریه وقتی از 8.8.8.8 بگیری از 10 تا اکثر وقتا 5 تا timed out میده پینگ روی 500 400 300 ایناست که فاجعه است شاتل بد بدش میشد 200 دیگه هر وقت تست میکردم مگه دیگه مشکل سراسری چیزی بود
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــ
و چیز جالبی که من تو تمام این 12 سال تجربه کردم لطف شرکت های وب بود اونم 5 روز تمام اینترنت با سرعت 5 کیلوبایت و پینگ 10 تای با 8 تا timed out فکر کنم تو تمام دنیا هیچ کاربری بیخود و بی جهت 5 روز تمام محروم از نت نشه اونم در حالی که من تمام سرمایم تو بورسه و سرمایگذار جدی توی بورسم و این مساله ضرر بسیاری زیادی بهم زد یه چیزی هم داره به اسم پشتیبانی که به این صورت کار میکنن توهین به خانوما نباشه ولی خداییش هر زمان شدما صبح زنگ بزنید یه خانم خیلی مودب تلفن رو برمیداره و نهایت اطلاعات فنی که داره اینا سیم رو ببرید بزنید به یه پریز دیگه یا مثلا شما با وای فای وصلید یا سیم - یا مثلا فیلتر شکنتون روشن نیست جسارتا حواستون نباشه
یعنی کلا تابلو که یه نفر سطحی پیدا کردن یه چیزایی رو حفظ کرده میگه دی :
حالا عصرا زنگ بزنید معمولا آقایون بر میدارن اونا هم کلا چیزی بارشون نیست ولی خیلی بهتر از خانوما ان مثلا میگه یه پینگی بگیر حداقل نمیدونم dns ها رو چک میکنه یه زنگ میزنه مرکزو چک میکنه اونم در حالی که همه اینا الکیه و برای سرگرم کردن شماست خودشونم میدونن گندیه که خودشون زدن خداش شاهده تو این ۵ روز بی نتی از چند تا isp مختلف سوال کردم البته از کابرشون دی: هیچ کس قطعی یا افت سرعت نداشت فقط من بدبخت

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++
در نهایت دستم به هیچ جا بند نیست هیچ جوابی هم نمیدن تمام روز هم میره رو answering میگه شما تا ساعت فلان اختلالات زیرساخت دارید کوفت دارید دوباره زنگ میزنه ساعته دو ساعت میره جلو دوباره زنگ میزنی هی تمدید میشه پشت سرهم و کلا این داستان ادامه داره اگرم فکر میکنید اینجور نیست تاپیک یا کامنت های اینستاگرام های وبو بخونید میبینید خیلیهای دیگه هم مثه من گیر افتادن
به هیچ وجهم نه پولمو میدن نه تکلیفمو روشن میکنن نه هیچی فقط میگن از زیرساخته ۵ روز !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

رفتم 195 شکایت کردم حالا اونم معلوم نیست چی بشه نشه
میخوام با قاطعیت تمام برگردم شاتل انصافا فروشگاهمون شاتل هست ما صبح تا شب کارمون با نته خداشاهده تو سالش اگه مجموعا ۱ روز ما مشکل داشته باشیم اینجوری اونم معمولا اطلاع میدن با ایمیل حالا درسته خیلی بی رحمانه گرونه ولی حداقل آدم میدونه روزی که گرفتاری یه نت خوب همیشه داری

الان دلم میخواد کاربرا تمام شرکتا بیان بببینم کی ۵ روز تمام نتش اینجوری بوده خداییش بدترین شرکتا این بلا رو سر کسی نمیارن
اگر به خودتون و پولتون اعصابتون اهمیت میدیدن به هیچ وجه سمت این شرکت های وب نیاید
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

ببخشید سرتونو درد آوردم دلم خیلی پر بود !

bahman_0121
24-12-2015, 20:36
اقایون یکی درست و حسابی جواب بده خواهشا
اگه از سرورهای داخلی مثل اپلودبوی دانلود کنیم تو سرویس art بازم محدود میشیم ؟؟؟

and-roid2
24-12-2015, 22:35
شاتل شبانه کاربران پرمصرف رو هنوز محدود میکنه ؟

k1ozil
24-12-2015, 22:59
اقایون یکی درست و حسابی جواب بده خواهشا
اگه از سرورهای داخلی مثل اپلودبوی دانلود کنیم تو سرویس art بازم محدود میشیم ؟؟؟
بله

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

samannnn.hannibal
25-12-2015, 01:08
دوستان کسی تو شاتل آشنا نداره؟ من مرکز حکمت شعار هستم و ولی شاتل بهم سرویس نمیده میگه پورت نداریم اگر کسی بتونه برام جور کنه شیرینیش محفوظ هست

mehrabooni
25-12-2015, 10:47
سرور اروپا تست بگیر
ممنون

اون خطمو تمدید نکردم اخه دو هفته ی دیگه میخوام خونه رو تخلیه کنم
این شهری که الان هستم هم شاتل ساپورت نمیکنه متاسفانه

mehrabooni
25-12-2015, 10:54
شاتل شبانه کاربران پرمصرف رو هنوز محدود میکنه ؟
من چهار شب دانلود کردم محدود نشدم
تقریبا هشتاد گیگ گرفتم

سرعتم بین 1.5 مگ تا 1.6 متغیر بود
اسکرین شات هم میزارم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

and-roid2
25-12-2015, 11:58
من چهار شب دانلود کردم محدود نشدم
تقریبا هشتاد گیگ گرفتم

سرعتم بین 1.5 مگ تا 1.6 متغیر بود
اسکرین شات هم میزارم

ممنون از شما.
شما شبهای دیگر را هم تست کنید و نتیجه را اعلام کنید.
به نظر من شاتل معمولا بین ابان تا اسفند سرعت سرور داخلی رو باز میزاره تا کاربر جذب کنه. دو سال پیش هم که وقتی کاربر شاتل بودم سرور داخلی محدود نبود.

mehrabooni
25-12-2015, 16:22
تخلیه کردم دوست عزیز
الان سرعت دانلود از سرور های خودش رو باز گذاشته

چندتا سایت هست ترافیک رایگانه
خیلی خوبه

samannnn.hannibal
26-12-2015, 02:11
کسی نبود پورت بفروشه ؟؟؟؟

saman02
26-12-2015, 20:34
سلام. من مركز مخابراتى پيام نور هستم. الان ٢ ماهه ميخوام از شاتل سرويس بگيرم ولى ميگه پرت خالى نداريم. كسى ميتونه راهنمايى كنه چى كار ميتونم بكنم؟؟ اگه راهى ميدونيد لطفا بگه.

k1ozil
26-12-2015, 21:03
سلام. من مركز مخابراتى پيام نور هستم. الان ٢ ماهه ميخوام از شاتل سرويس بگيرم ولى ميگه پرت خالى نداريم. كسى ميتونه راهنمايى كنه چى كار ميتونم بكنم؟؟ اگه راهى ميدونيد لطفا بگه.

معمولا شرکتها چندتا پورت رو برای مشترکینی که سر کیسه رو شل می کنن کنار میزارن
اگه سرویس بلند مدت بخوای به احتمال زیاد بهت بدن

saman02
26-12-2015, 21:16
معمولا شرکتها چندتا پورت رو برای مشترکینی که سر کیسه رو شل می کنن کنار میزارن
اگه سرویس بلند مدت بخوای به احتمال زیاد بهت بدن

من انقد بهشون زنگ زدم اسم منو حفظ شدن. ديگه نميدونم چطورى بهشون بفهمونم سرويس ميخوام. من ميخوام اين جشنواره زمستانى رو بگيرم. چى بگم بهشون؟؟؟

k1ozil
26-12-2015, 21:28
من انقد بهشون زنگ زدم اسم منو حفظ شدن. ديگه نميدونم چطورى بهشون بفهمونم سرويس ميخوام. من ميخوام اين جشنواره زمستانى رو بگيرم. چى بگم بهشون؟؟؟

منظورم =>به طور مثال خرید سرویس 8 مگ یک ساله یا خرید سرویس های ارت 5,6
(تازه این هم 100 درصدی نیست! ولی خب معمولا چندتا پورت ذخیره برای اینجور مشترکین دارند)
در غیر اینصورت باید منتظر باشی تا کسی تخلیه کنه یا پورت اضافه کنن
اسیاتک هم آ مثل اسیاتک داره که میتونی بخری اون هم 60 گیگ 60 هزارتومنه ( اگر اسیاتک تو منطقتون پورت خالی داشته باشه )
اسیاتک پینگ و تک کانکشن جالبی نداره ولی شبانه سرویس جشنواره با 80 درصد تخفیف ارائه میشه و خط نهایتن روی 12 مگابیت بسته میشه
شاتل پینگ و تک کانکشن خوبی داره ولی جشنواره , شبانه رایگان نداره و خط روی 16 مگابیت بسته میشه

saman02
26-12-2015, 21:33
منظورم =>به طور مثال خرید سرویس 8 مگ یک ساله یا خرید سرویس های ارت 5,6
(تازه این هم 100 درصدی نیست! ولی خب معمولا چندتا پورت ذخیره برای اینجور مشترکین دارند)
در غیر اینصورت باید منتظر باشی تا کسی تخلیه کنه یا پورت اضافه کنن
اسیاتک هم آ مثل اسیاتک داره که میتونی بخری اون هم 60 گیگ 60 هزارتومنه ( اگر اسیاتک تو منطقتون پورت خالی داشته باشه )
اسیاتک پینگ و تک کانکشن جالبی نداره ولی شبانه سرویس جشنواره با 80 درصد تخفیف ارائه میشه و خط نهایتن روی 12 مگابیت بسته میشه
شاتل پینگ و تک کانکشن خوبی داره ولی جشنواره , شبانه رایگان نداره و خط روی 16 مگابیت بسته میشه

اسياتك هم پورت نداره. اونم چند بار زنگ زدم.

bilmazlar
27-12-2015, 09:21
دوستان شاتلی

این چی می‌گه؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این تخفیف 25 درصدی برای ترافیک شبانه منظورش چیه؟ مگه با پرداخت این 5250 تومان، شبانه شاتل رایگان نمی‌شه؟ من که متوجه نشدم.

navid_fo
27-12-2015, 09:28
دوستان شاتلی

این چی می‌گه؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این تخفیف 25 درصدی برای ترافیک شبانه منظورش چیه؟ مگه با پرداخت این 5250 تومان، شبانه شاتل رایگان نمی‌شه؟ من که متوجه نشدم.
سلام
بله شما با دادن 5250 ماهانه رایگان میشه
میگه اصل قیمت 7000 تومن بودش با تخفیف 25% شما 5250بده

bilmazlar
27-12-2015, 09:35
سلام
بله شما با دادن 5250 ماهانه رایگان میشه
میگه اصل قیمت 7000 تومن بودش با تخفیف 25% شما 5250بده

ممنون دوست عزیز

یه سؤال دیگه: برای سرویس اکو 8مگ سرعت دانلود شبانه رایگان از سرورهای خارجی و داخلی چنده؟ محدودیت حجمی برای دانلود شبانه داره؟

4l1r3z4
27-12-2015, 15:29
ممنون دوست عزیز

یه سؤال دیگه: برای سرویس اکو 8مگ سرعت دانلود شبانه رایگان از سرورهای خارجی و داخلی چنده؟ محدودیت حجمی برای دانلود شبانه داره؟

سرعت که شما چه 128 بگیری و چه 8مگ ، اگه خطت بکشه تا 15 مگ میبندن! و در بیشتر اوقات تفاوتی در سرعت داخلی و خارجی نیست ؛ منتها فرقشون اینه که :
-در سرویس 8 مگ ، اولا شما دیرتر محدود میشی و مقدار بیشتری میتونی دانلود کنی و در ثانی اگر هم که محدود شدی ، نهایت سرعتت تا 128 کیلوبایت پایین میاد ( اگر که پایین تر اومد ، با شکایت اوکی میشه )
ولی
-در سرویس 128 ، شما زودتر محدود میشی و اگر هم که محدود شدی ، سرعتت میاد رو 16 کیلوبایت و هیچ کاریم نمیتونی بکنی ( حتی اگه رو 2 کیلوبایتم بیاد ، هیچ کاری نمیشه کرد )
در آخر اینم بگم که ترفند شاتل ، شروع از سرویس 128 هست و به هیچ وجه پولتو دور نریز و 8 مگ نگیر! بازم اگه خواستی از شاتل بگیری ، بگو که راهنماییت کنم در این مورد...

k1ozil
27-12-2015, 16:17
سرعت که شما چه 128 بگیری و چه 8مگ ، اگه خطت بکشه تا 15 مگ میبندن! و در بیشتر اوقات تفاوتی در سرعت داخلی و خارجی نیست ؛ منتها فرقشون اینه که :
-در سرویس 8 مگ ، اولا شما دیرتر محدود میشی و مقدار بیشتری میتونی دانلود کنی و در ثانی اگر هم که محدود شدی ، نهایت سرعتت تا 128 کیلوبایت پایین میاد ( اگر که پایین تر اومد ، با شکایت اوکی میشه )
ولی
-در سرویس 128 ، شما زودتر محدود میشی و اگر هم که محدود شدی ، سرعتت میاد رو 16 کیلوبایت و هیچ کاریم نمیتونی بکنی ( حتی اگه رو 2 کیلوبایتم بیاد ، هیچ کاری نمیشه کرد )
در آخر اینم بگم که ترفند شاتل ، شروع از سرویس 128 هست و به هیچ وجه پولتو دور نریز و 8 مگ نگیر! بازم اگه خواستی از شاتل بگیری ، بگو که راهنماییت کنم در این مورد...
عزیز منم میخوام شاتل بگیرم با حداقل هزینه و 30 گیگ دانلود شبانه چه سرویسی روبخرم ؟ دانلودهام در طول ماه پخش هستن مثلا شبی 200 300 مگ و نهایتن 1 گیگ

4l1r3z4
27-12-2015, 16:34
عزیز منم میخوام شاتل بگیرم با حداقل هزینه و 30 گیگ دانلود شبانه چه سرویسی روبخرم ؟ دانلودهام در طول ماه پخش هستن مثلا شبی 200 300 مگ و نهایتن 1 گیگ

از اکو 128 که میشه 20873 تومن شروع کن و احتمال زیاد تا 20-30 گیگ محدود نمیشی! وقتی محدود شدی ، 3 تومن میدی و سرویستو به 256 اکو ارتقا میدی ( میشه 23873 تومن ) و محدودیتت در سیستم ریست میشه و باز دوباره میتونی دانلود کنی! اگه باز هم محدود شدی ، همین روندو ادامه میدی و فک نکنم بیشتر از 3 سری در یک ماه محدود شی که نیاز به ارتقا داشته باشی و در آخر میبینی که با پرداخت 30 تومن در یه ماه ، مقدار بسیار بیشتری نسبت به سرویس 8 مگ ، دانلود کردی و دیگه مشکلی نخواهی داشت... ( تازه بگذریم از این داستان جدید شاتل به نام شاتل لند که با ترفنداش که دوستمون navid_fo توضیح داده ، اصن نیاز به ارتقا هم فک نکنم پیدا کنی و با همون 20 تومن کارت راه میوفته! )

and-roid2
27-12-2015, 17:32
@4l1r3z4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
راهی هست که 9500 ت هزینه اجباری نصب سرویس رو به شاتل ندیم؟

Armin.Computer
27-12-2015, 17:35
@4l1r3z4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

من نمی دونم اینا که هزینه ی رانژه رو میگیرن
پس چرا کسی که خودش مودم داره و وصل هم می کنه باید این هزینه ی رو پرداخت کنه
واقعا هزینه ی اضافی هست

and-roid2
27-12-2015, 17:37
من نمی دونم اینا که هزینه ی رانژه رو میگیرن
پس چرا کسی که خودش مودم داره و وصل هم می کنه باید این هزینه ی رو پرداخت کنه
واقعا هزینه ی اضافی هست

میگن این 9500 هزینه اداری مخابرات هست.
اونوقت بهشون میگی اگه کارشناس بیاد چی؟ میگه هزینه کارشناس رایگانه!

Armin.Computer
27-12-2015, 17:40
میگن این 9500 هزینه اداری مخابرات هست.
اونوقت بهشون میگی اگه کارشناس بیاد چی؟ میگه هزینه کارشناس رایگانه!

پس اون 5000 تومن واسه چیه دقیقا:n04:

and-roid2
27-12-2015, 17:41
پس اون 5000 تومن واسه چیه دقیقا:n04:

هزینه رانژه.

alireza20202003
27-12-2015, 17:44
راهی هست که 9500 ت هزینه اجباری نصب سرویس رو به شاتل ندیم؟ پیدا شد به منم بگید

4l1r3z4
27-12-2015, 18:16

والا من فقط 1 بار از شاتل درخواست رانژه کردم که اونم برمیگرده به خیلی سال پیش که جایی واسه شکایتو این جور چیزا نبود ( تا همین یکو نیم سال پیش از شاتل داشتم که دیگه تخلیش کردم ) ؛ منتها الان که این 53 گیگه پارس آنلاینم تموم شه ،دوباره میخوام از شاتل بگیرم و تو فکره اینم که از طریق شکایت تو 195 ، این 9500 رو بهشون ندم! ( چون هیچ دلیل منطقی و قانونی واسه این پول وجود نداره )

smsoft
27-12-2015, 18:59
سلام به همگی دوستان
من خطم فیبر هست و در زندان مخابرات !

با شاتل تماس گرفتم گفتن امکان ارائه سرویس از طریق رادیو رو دارن!

سوالم اینه که اگر از طریق رادیو سرویس بگیرم قاعدتا باید کیفیت بهتر از خط تلفن باشه یا بدتر؟

سرویسهای قابل ارائه روی رادیو با سرویسهای خط تلفن تفاوتی داره؟

پایداری لینکش به آب و هوا بستگی داره یا نه ؟ مثلا فردا برف اومد نت قطعه یا افت کیفیت داره ؟( نخندین خداییش ، تو مملکتی که با لنگر کشتی نت قطع میشه آدم نگران همه چی باید باشه دیگه!)

برای شروع چه سرویسی بگیرم که تو این طرح دانلود رایگان از شاتل لند هم بتونم با نهایت سرعت دان کنم؟

به فرض که الان من یه طرح یک ماهه گرفتم ، بعد از یک ماه میتونم مثلا دوماه سرویسم رو تمدید نکنم ؟ مشکلی از لحاظ کاربری به وجود نمیاد ( مثلا مثل تخلیه خط تو خط تلفن ) ؟

چقدر زیاد شد سوالام!

ممنون میشم از دوستان که راهنمایی کنن من بتونم تصمیم درستی بگیرم.
---------------
این جشنواره زمستانی ، بسته پلاتینی رو کسی گرفته ؟ رو همین 16 مگی که گفتن میبندن؟

medax
27-12-2015, 20:01
---------------
این جشنواره زمستانی ، بسته پلاتینی رو کسی گرفته ؟ رو همین 16 مگی که گفتن میبندن؟[/QUOTE]

من همین بسته پلاتینی رو خریدم . 60 گیگ یکساله 65900 که با محاسبه ارزش افزوده 9درصد شد 72000 تومن. بدون هزینه رانژه و نصب (خودم انجام دادم). سرعت هم بله تا 16 مگ میبندن. اگه خط کیفیت لازم رو داشته باشه. که برا ی با توجه به کشش خط روی 15مگ بسته شد

amir_dre
27-12-2015, 21:21
سلام به همگی دوستان

سوالم اینه که اگر از طریق رادیو سرویس بگیرم قاعدتا باید کیفیت بهتر از خط تلفن باشه یا بدتر؟

پایداری لینکش به آب و هوا بستگی داره یا نه ؟ مثلا فردا برف اومد نت قطعه یا افت کیفیت داره ؟( نخندین خداییش ، تو مملکتی که با لنگر کشتی نت قطع میشه آدم نگران همه چی باید باشه دیگه!)

برای شروع چه سرویسی بگیرم که تو این طرح دانلود رایگان از شاتل لند هم بتونم با نهایت سرعت دان کنم؟

به فرض که الان من یه طرح یک ماهه گرفتم ، بعد از یک ماه میتونم مثلا دوماه سرویسم رو تمدید نکنم ؟ مشکلی از لحاظ کاربری به وجود نمیاد ( مثلا مثل تخلیه خط تو خط تلفن ) ؟

چقدر زیاد شد سوالام!

---------------
این جشنواره زمستانی ، بسته پلاتینی رو کسی گرفته ؟ رو همین 16 مگی که گفتن میبندن؟
رادیو خوبیش اینه شما مشکلات نویز و خط و مخابرات و این داستانارو نداره
برف واومد ند قطع نمیشه ! اینجوری بود که کل شبکه وایرلیس با برف میخوابید
بدیش این که شما باید تجهیزات وایرلیس بخری بزاری پشت بام + کابل کشی تا منزل

and-roid2
27-12-2015, 21:28
والا من فقط 1 بار از شاتل درخواست رانژه کردم که اونم برمیگرده به خیلی سال پیش که جایی واسه شکایتو این جور چیزا نبود ( تا همین یکو نیم سال پیش از شاتل داشتم که دیگه تخلیش کردم ) ؛ منتها الان که این 53 گیگه پارس آنلاینم تموم شه ،دوباره میخوام از شاتل بگیرم و تو فکره اینم که از طریق شکایت تو 195 ، این 9500 رو بهشون ندم! ( چون هیچ دلیل منطقی و قانونی واسه این پول وجود نداره )

من امروز پارس انلاین رو به بهانه تغییر منزل و فیبر نوری بودن خط منزل جدید فرم درخواست جمع اوری و تسویه حساب ترافیک باقیمانده پر کردم.:n02:
برای اون 9500 اسفند 93 که شاتل داشتم با همین 195 موفق شدم منصرفشون کنم تا نگیرن. اما الان نمیدونم بازم قبول میکنن یا نه.

saman02
27-12-2015, 21:45
---------------

من همین بسته پلاتینی رو خریدم . 60 گیگ یکساله 65900 که با محاسبه ارزش افزوده 9درصد شد 72000 تومن. بدون هزینه رانژه و نصب (خودم انجام دادم). سرعت هم بله تا 16 مگ میبندن. اگه خط کیفیت لازم رو داشته باشه. که برا ی با توجه به کشش خط روی 15مگ بسته شد[/QUOTE]

مگه هزينه نصب و راه اندازى شامل پولى كه ميگيرن نميشه؟؟؟ هزينه جدا بايد بدى؟؟ تو سايت كه زده شامل ميشه.

Armin.Computer
27-12-2015, 21:47
من امروز پارس انلاین رو به بهانه تغییر منزل و فیبر نوری بودن خط منزل جدید فرم درخواست جمع اوری و تسویه حساب ترافیک باقیمانده پر کردم.:n02:
برای اون 9500 اسفند 93 که شاتل داشتم با همین 195 موفق شدم منصرفشون کنم تا نگیرن. اما الان نمیدونم بازم قبول میکنن یا نه.

یعنی با 195 میشه ؟؟؟؟

and-roid2
27-12-2015, 21:57
یعنی با 195 میشه ؟؟؟؟
اگر محکم در برابر شکایتت بایستی و کوتاه نیایی جواب میگیری.
من یادمه برای اینکه کم نیارن بهم گفتن بدلیل جشنواره هزینه رانژه برای شما 5تومن هست و 9500 رو دیگه نمیخواد بدید.

Armin.Computer
27-12-2015, 22:07
اگر محکم در برابر شکایتت بایستی و کوتاه نیایی جواب میگیری.
من یادمه برای اینکه کم نیارن بهم گفتن بدلیل جشنواره هزینه رانژه برای شما 5تومن هست و 9500 رو دیگه نمیخواد بدید.

اول ثبت نام کنیم بعد پول بگیریم؟؟؟؟
+
نماینده ما ظاهرا می گه سرویس ART رو حتما باید 6 ماهه بگیری
آدم نمی دونه به اینا چی بگه

and-roid2
27-12-2015, 22:17
اول ثبت نام کنیم بعد پول بگیریم؟؟؟؟
این که خوبه
نماینده ما ظاهرا می گه سرویس ART رو حتما باید 6 ماهه بگیری
آدم نمی دونه به اینا چی بگه

قبل از ثبت نام یه شکایت بابت هزینه اجباری نصب سرویس کن.
و یه شکایت بابت فروش اجباری بیش از یکماه کن..

medax
27-12-2015, 22:34
من همین بسته پلاتینی رو خریدم . 60 گیگ یکساله 65900 که با محاسبه ارزش افزوده 9درصد شد 72000 تومن. بدون هزینه رانژه و نصب (خودم انجام دادم). سرعت هم بله تا 16 مگ میبندن. اگه خط کیفیت لازم رو داشته باشه. که برا ی با توجه به کشش خط روی 15مگ بسته شد

مگه هزينه نصب و راه اندازى شامل پولى كه ميگيرن نميشه؟؟؟ هزينه جدا بايد بدى؟؟ تو سايت كه زده شامل ميشه.[/QUOTE]

بله. این 72000 تومن شامل نصب و راه اندازی هم میشه.

Armin.Computer
28-12-2015, 00:47
قبل از ثبت نام یه شکایت بابت هزینه اجباری نصب سرویس کن.
و یه شکایت بابت فروش اجباری بیش از یکماه کن..

اینترنتی میشه ثبت نام کرد؟؟؟؟؟؟؟؟

Life24
28-12-2015, 01:22
این شاتل بزرگترین حسن ی که داره، برخورد با مشتری رو به صورت حرفه ای انجام میده..یعنی خیلی اوقات حتی مشکل از سمت خودشون هم نباشه ، اما با مشتری کوتاه میان...
همین که مودب بلد با مشتری حرف بزنن،اگر مشکلی هم باشه، این برخوردشون ، مشکل رو کاور میکنه..
خیلی جاها من دیدم با اینکه مشکل از سمت فروشنده و سرویس دهنده هست، به جای حل و عذرخواهی،سعی میکنن ، فرار کنن از موضوع

هر چند من تهران نیستم و به نظرم نماینده هاشون مثل خود بخش تهران کار نمیکنن

Life24
28-12-2015, 01:25
سلام به همگی دوستان

چقدر زیاد شد سوالام!

---------------

بستگی داره شاید هم فرق نداره
اما قانون جهانی این هست که سیم بهتر از بی سیم است اما باز بسته به شرایط شما داره
یک وقت هست فاصله با مرکز مخابراتی زیاد هست و بی سیم بهتر هم هست.
رادیو به آب و هوا واکنش نشان میده اما نه اون طور که بخواد اذیت بشید.
به نظرم مشکلی نیست . همان رادیو رو بگیرید

and-roid2
28-12-2015, 09:10
اینترنتی میشه ثبت نام کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
اره میشه....

smsoft
28-12-2015, 12:23
سلام به همگی دوستان

چقدر زیاد شد سوالام!

---------------

تشکر از دوستانیکه راهنمایی کردن
نظرتونو درمورد طرحی که بهتره بخرم بگید هم ممنون میشم

hosseinmet
28-12-2015, 12:51
من چند روز هست مشکل قطعی دارم ، و بعضی وقتها کلی طول میکشه تا کانکت بشه، تو مودم که میرم ، میبینم این خطا رو داده :

مودم :
WAG120N

Connecting PPPoE socket: 00:00:00:00:00:00 0000 0x1000d688

محمد7966
28-12-2015, 13:51
سلام دوستان کسی میدونه شرایط ایجاد نمایندگی شاتل در شهر چیست؟
الان شهر ما نمایندگی شاتل ندارد از طرفی میخواهم نمایندگی بزنم ولی مثل اینکه اول باید شرکتی تاسیس کنید بعد درخواست نمایندگی بدید درسته؟
نمیشه اول درخواست بدیم که شاتل با تاسیس نمایندگی در شهر ما موافقت کند بعد ما بریم دفتر و شرکت و...بزنیم شاید رفتیم یه دفتر هم کرایه کردیم و شرکت هم ثبت کردیم بعد اومدیم اصلا شاتل موافقت نکرد اون وقت کل پولی که دادیم بابت ثبت شرکت و کرایه دفتر همش باد هوا رفته

ممنون

Life24
28-12-2015, 14:30
الان شهر ما نمایندگی شاتل ندارد از طرفی میخواهم نمایندگی بزنم ولی مثل اینکه اول باید شرکتی تاسیس کنید بعد درخواست نمایندگی بدید درسته؟
نمیشه اول درخواست بدیم که شاتل با تاسیس نمایندگی در شهر ما موافقت کند بعد ما بریم دفتر و شرکت و...بزنیم شاید رفتیم یه دفتر هم کرایه کردیم و شرکت هم ثبت کردیم بعد اومدیم اصلا شاتل موافقت نکرد اون وقت کل پولی که دادیم بابت ثبت شرکت و کرایه دفتر همش باد هوا رفته

ممنون

سلام
سابقه کار تو این زمینه دارید؟ بدون سابقه نمیدن...یا حداقل کار مشابه...
بلاخره باید شرکت یا موسسه ای بوده که تو کار شبکه یا اینترنت بوده که درخواست نمایندگی بده

محمد7966
28-12-2015, 14:32
سلام
بلاخره باید شرکت یا موسسه ای بوده که تو کار شبکه یا اینترنت بوده که درخواست نمایندگی بده

من سابقه کار ندارم ولی رشتم برق مخابرات بوده
چند وقتیه هم درگیر بحث نویز و میرایی و..شدم و به صورت عملی دارم مطالب درسامو میبینم فقط همین کافی نیست؟

Life24
28-12-2015, 14:36

ممنون

سلام

Life24
28-12-2015, 14:41
من سابقه کار ندارم ولی رشتم برق مخابرات بوده
چند وقتیه هم درگیر بحث نویز و میرایی و..شدم و به صورت عملی دارم مطالب درسامو میبینم فقط همین کافی نیست؟

سلام
نه برادر. این طور نمیدن نمایندگی
حداقل باید کار مرتبط تو این زمینه داشته باشید به عنوان روزمه..

hike
28-12-2015, 19:51
از فردا 8 دی تا 14 دی بسته 50 گیگی با نصف قیمت فروخته میشود.

milad.bmi
28-12-2015, 22:06
سلام.دوستان دانلود شبانه سرویس ها با هم فرق داره؟
بنده 5شب 6گیگ دانلود داشتم الان محدود شدم :n29:
سرویسمم 128 هستش
قبلا 2مگ به این صورت نبود.

Life24
29-12-2015, 05:39
سرویسمم 128 هستش

من 2 سری محدود شدم و مجبور به ارتقا به سرویس بالا تر شدم و هزینه ماهیانه ام رفته بالا الان!!!
منم شیراز هستم
یعنی زودتر از اونکه فکر کردم محدود شدم...

bilmazlar
29-12-2015, 07:26
سرویسمم 128 هستش

اگه سرویس 128 بعد از 6 گیگ دانلود شبانه محدود بشه، سرویس‌های دیگه بعد از چه مقدار محدود می‌شن؟ اصلن اون سرویس 8مگابیت بعد از چند گیگ محدود می‌کنه؟ کسی از سقف محدودیت‌های هر سرویس اطلاعی نداره؟

در ضمن یه سؤال از خود شما دوست عزیز: آیا این محدودیت شامل کلیه سرورها چه خارجی، چه داخلی و چه سرورهای داخلی خود شاتل می‌شه؟

bilmazlar
29-12-2015, 08:06
دوستان شاتل تو تهران (ترجیحن مرکز مخابراتی کاشانی تهران)

در کل کیفیت سرویس‌های حجمی شاتل از نظر وب‌گردی، پینگ، قطعی، سرعت و وضعیت ف.ی.ل.ت.ر.شکن تو ساعت‌های غیررایگان روزانه چه طوره؟

توضیح این که: من الآن پارس‌آنلاین دارم که سرعتش خیلی خوبه. حتی تک‌کانکشنش تو اغلب ساعت‌ها بیشتر از 700 - 800 کیلوبایت در ثانیه است. پینگش هم خوبه و قطعی کم داره. اما مشکلش یکی نداشتن شبانه رایگانه و دیگه این که به شدت با انواع ف.ی.ل.ت.ر.شکن مشکل داره. روی سرویس‌های ssl هم محدودیت‌های خاصی داره. برای همین دنبال جایگزین براش هستم.

Life24
29-12-2015, 09:16
اگه سرویس 128 بعد از 6 گیگ دانلود شبانه محدود بشه، سرویس‌های دیگه بعد از چه مقدار محدود می‌شن؟ اصلن اون سرویس 8مگابیت بعد از چند گیگ محدود می‌کنه؟ کسی از سقف محدودیت‌های هر سرویس اطلاعی نداره؟

در ضمن یه سؤال از خود شما دوست عزیز: آیا این محدودیت شامل کلیه سرورها چه خارجی، چه داخلی و چه سرورهای داخلی خود شاتل می‌شه؟

والا من محدود شدم
رسما یا باید از اینترنت استفاده نکنی یا بری ارتقا بدی به سرعت بالا
چون فرض کنید گوگل رو باز نمیتونست بکنه
من خودم باور نمیشد این طور محدود بشه!! گفتم سرعت کم میشه نه دیگه گوگل باز نشه!!!

محمد7966
29-12-2015, 15:34
سلام
نه برادر. این طور نمیدن نمایندگی
حداقل باید کار مرتبط تو این زمینه داشته باشید به عنوان روزمه..
سلام در ارتباط با سوالم که گفته بودم نمایندگی شاتل بخام بزنم حالا من سوال دارم حتما باید برم مدرک شبکه هم بگیرم و یه تجربه کاری هم داشته باشم؟
یعنی دو شرط داره هم مدرک شبکه هم کار در زمینه شبکه؟
ممنون

Life24
30-12-2015, 05:27
سلام در ارتباط با سوالم که گفته بودم نمایندگی شاتل بخام بزنم حالا من سوال دارم حتما باید برم مدرک شبکه هم بگیرم و یه تجربه کاری هم داشته باشم؟
یعنی دو شرط داره هم مدرک شبکه هم کار در زمینه شبکه؟
ممنون

سلام
راستش من نمیدانم چه چیزهایی نیاز دارند.
اما مهم اینجاست که شما مثلا یک شرکت یا نمایندگی یک چیزی مثل اینترنت یا شبکه رو داشتید قبلا و در این زمینه کار شده باشه
لزوما خودتون نه!
طوری باشه که اونها بفهمند شما از پس کار برمیائید

omidscafild
30-12-2015, 11:47
دوستان برای بالا بردن ریت خط تماس گرفتم ، با توجه به سرویسم (جشنواره زمستانی) مسلما باید تا جایی که خط کشش داره پهنای باندو باز بذارن . ولی میگن بصورت اتومات ریت میره تا 15 مگ و ما نمیتونیم بذاریم و این حرفا .
میگم کِی اتومات میره رو 15 مگ ؟! میگه معلوم نیست !!! جالبیش اینه که با خاموش روشن کردن مودم هم کیلوبایتی بیشتر از 4 مگ نمیده . قشنگ معلومه فیکس روی 4 هست ریت .
کسی راه حلی سراغ داره ؟! (با دو نفر مختلف صحبت کردم)

amin_lni
30-12-2015, 12:02
اقااا . الان من سرویس آرت ۲ دارم . میخوام ارتقاع بدم . فقط اون مبلغ تفاووت میاد ؟ توی پنل اخه کل مبلغ رو مینویسه . چطوریه

campuzlit
30-12-2015, 12:10
دوستان برای بالا بردن ریت خط تماس گرفتم ، با توجه به سرویسم (جشنواره زمستانی) مسلما باید تا جایی که خط کشش داره پهنای باندو باز بذارن . ولی میگن بصورت اتومات ریت میره تا 15 مگ و ما نمیتونیم بذاریم و این حرفا .
میگم کِی اتومات میره رو 15 مگ ؟! میگه معلوم نیست !!! جالبیش اینه که با خاموش روشن کردن مودم هم کیلوبایتی بیشتر از 4 مگ نمیده . قشنگ معلومه فیکس روی 4 هست ریت .

طرف حرف مفت زده مگه میشه اتوماتیک ریت خط تغییر کنه. اونا خطت رو روی ریت مشخصی می بندن با توجه به کشش خط. خودش که تغییر نمی کنه مگر اینکه خودشون دستکاری کنن. اصلا خطت تا چقدر می کشه؟
اگه شهرستانی و نمایندگی شهرت کاری نمی کنه با پشتیبانی تهران تماس بگیر.

البته اول مطمئن شو که در محدوده شما خط بقیه رو روی 15 می بندن. چون بعضی شهرها و مناطق فرق داره.

omidscafild
30-12-2015, 12:25
طرف حرف مفت زده مگه میشه اتوماتیک ریت خط تغییر کنه. اونا خطت رو روی ریت مشخصی می بندن با توجه به کشش خط. خودش که تغییر نمی کنه مگر اینکه خودشون دستکاری کنن. اصلا خطت تا چقدر می کشه؟
اگه شهرستانی و نمایندگی شهرت کاری نمی کنه با پشتیبانی تهران تماس بگیر.

البته اول مطمئن شو که در محدوده شما خط بقیه رو روی 15 می بندن. چون بعضی شهرها و مناطق فرق داره.

خطم تا 12 مگ SNR حدود 10 میده بدون قطعی . هم صبا داشتم که رو 12 بود و هم آسیاتک . جالبه که برا سرویسی دارن این برنامه هارو پیاده میکنن که اصن تایم شبانه نداره که پهنای باند زیادی مصرف بشه !
تو این محدوده هم همین الآن کسی هست که 16 بستن براش و هر شب داره 25 گیگ میگیره ! (با سرویس 128 اکو) محدود هم نمیشه متأسفانه ! :|
تا فردا صبر میکنم اگه تغییر نکنه با تهران تماس میگیرم . فقط با گفتگو آنلاین کسی نتیجه گرفته یا باید زنگ بزنم ؟!

campuzlit
30-12-2015, 12:29
دوستان یه سوال:

من الان 12 روز مونده سرویس ماهانه ام اکو 512 تموم بشه ولی حجمم 200 مگ مونده. امان از دست این مهمان ها میان خونه یه شب می زنن حجم رو نابود می کنن.

اگه سرویس رو تمدید کنم از سر موعد خودش یعنی 12 روز دیگه شروع میشه؟ راهی جز خرید ترافیک نیست؟

campuzlit
30-12-2015, 12:37
خطم تا 12 مگ SNR حدود 10 میده بدون قطعی . هم صبا داشتم که رو 12 بود و هم آسیاتک . جالبه که برا سرویسی دارن این برنامه هارو پیاده میکنن که اصن تایم شبانه نداره که پهنای باند زیادی مصرف بشه !
تو این محدوده هم همین الآن کسی هست که 16 بستن براش و هر شب داره 25 گیگ میگیره ! (با سرویس 128 اکو) محدود هم نمیشه متأسفانه ! :|
تا فردا صبر میکنم اگه تغییر نکنه با تهران تماس میگیرم . فقط با گفتگو آنلاین کسی نتیجه گرفته یا باید زنگ بزنم ؟!

اگه شرکت قبلیت تا 12 مگ می کشیده ممکنه شاتل فرق کنه تجهیزات هر شرکت با شرکت دیگه فرق داره و این هم تاثیرگذاره. الان حداکثر ریتی که تو مودم نشون می ده چقدره؟ بهتره یک مگ کمتر از کشش خطت بگی برات ببندن.

آنلاین ارتباط بگیر بلافاصله جواب می دن اگه به نتیجه نرسیدی زنگ بزن.

bilmazlar
30-12-2015, 15:51

دوستان شاتل تو تهران (ترجیحن مرکز مخابراتی کاشانی تهران)

در کل کیفیت سرویس‌های حجمی شاتل از نظر وب‌گردی، پینگ، قطعی، سرعت و وضعیت ف.ی.ل.ت.ر.شکن تو ساعت‌های غیررایگان روزانه چه طوره؟

توضیح این که: من الآن پارس‌آنلاین دارم که سرعتش خیلی خوبه. حتی تک‌کانکشنش تو اغلب ساعت‌ها بیشتر از 700 - 800 کیلوبایت در ثانیه است. پینگش هم خوبه و قطعی کم داره. اما مشکلش یکی نداشتن شبانه رایگانه و دیگه این که به شدت با انواع ف.ی.ل.ت.ر.شکن مشکل داره. روی سرویس‌های ssl هم محدودیت‌های خاصی داره. برای همین دنبال جایگزین براش هستم.

دوستان مطلع لطفن اگه می‌تونین به سؤالای منم جواب بدن. خیلی ممنون می‌شم.

bilmazlar
30-12-2015, 15:54

شما یه عکس از صفحه status‌ مودمت بذار تا معلوم بشه که خطت رو روی چند بستن و کیفیت خطت چطوره.

omidscafild
30-12-2015, 18:11
شما یه عکس از صفحه status‌ مودمت بذار تا معلوم بشه که خطت رو روی چند بستن و کیفیت خطت چطوره.

دوستان دوباره با پشتیبانی مشهد صحبت کردم که حرف آخرشون این بود که این سیاست تشویقی ماست که خط را بالاتر از حد میبندیم . یعنی در واقع اینطور گفتن که همین 4 مگ هم از سرتون زیادـه و خدارو شکر کنید که سرعت 400 میگیرید .
بعد با این وجود میشه بازم کاری از پیش برد یا خیر ؟! از لحاظ پهنای باند مطمئنم که مخابرات منطقه ساپورت میکنه تا 16 مگ رو ! خط هم تا 12 مگ اوکی هست . (داشتم قبلا)

پ.ن : فقط نمیدونم چرا دارن اینقد اذیت میکنن برا سرویسی که شبانه نداره و عملا دست کاربر برای استفاده از پهنای باند بستست ؟!

medax
30-12-2015, 18:21

دوستان دوباره با پشتیبانی مشهد صحبت کردم که حرف آخرشون این بود که این سیاست تشویقی ماست که خط را بالاتر از حد میبندیم . یعنی در واقع اینطور گفتن که همین 4 مگ هم از سرتون زیادـه و خدارو شکر کنید که سرعت 400 میگیرید .
بعد با این وجود میشه بازم کاری از پیش برد یا خیر ؟! از لحاظ پهنای باند مطمئنم که مخابرات منطقه ساپورت میکنه تا 16 مگ رو ! خط هم تا 12 مگ اوکی هست . (داشتم قبلا)

پ.ن : فقط نمیدونم چرا دارن اینقد اذیت میکنن برا سرویسی که شبانه نداره و عملا دست کاربر برای استفاده از پهنای باند بستست ؟!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دوست عزیز پیگیر باشید حل میشه. من هم تازه طرح پلاتینی جشنواره رو خریدم. میبینید که با توجه به کیفیت خط تا 15مگ سرعت دارم

omidscafild
30-12-2015, 21:57
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دوست عزیز پیگیر باشید حل میشه. من هم تازه طرح پلاتینی جشنواره رو خریدم. میبینید که با توجه به کیفیت خط تا 15مگ سرعت دارم

متأسفانه مشکل به این راحتی حل نمیشود . چون پشتیبان تهران هم گفت که این پروموشن آزاد هست و پروموشن آزاد برای 128 در مرکز مخابراتی شما تا 4 مگ هست . اگر میخواهید سرعت بهتری بگیرید سرویس 8 مگ بگیرید تا خطتون بالاتر بسته شود . دیگه فقط مونده 195 شکایت کنم که بازم بعید میدونم جواب بده .

پ.ن لعنت به این شرکت های اینترنتی که اینقد راحت میزنن زیر حرفشون ! فقط متأسفم .

k1ozil
30-12-2015, 22:08
متأسفانه مشکل به این راحتی حل نمیشود . چون پشتیبان تهران هم گفت که این پروموشن آزاد هست و پروموشن آزاد برای 128 در مرکز مخابراتی شما تا 4 مگ هست . اگر میخواهید سرعت بهتری بگیرید سرویس 8 مگ بگیرید تا خطتون بالاتر بسته شود . دیگه فقط مونده 195 شکایت کنم که بازم بعید میدونم جواب بده .

در 195 / تبیلغات خلاف واقع ازشون شکایت کنید

medax
30-12-2015, 22:36

اگه واقعا بخاطر مخابرات باشه متاسفانه بعید میدونم 195 نتیجه بده. من زمان ثبت نام تعهد جشنواره رو دانلود کردم خوندم که اونجا این مطلب رو نوشته و موقع ثبت نام "خوندن و قبول کردن" تعهد رو تایید میکنیم.

سیاست شاتل بر این است که کیفیت و ضریب به اشتراک گذاری سرویس کاربران به مراتب بهتر از الزامات قانونی (ضریب اشتراک
یک به هشت موضوع مصوبه جلسه 733کمیسیون تنظیم مقررات و ارتبالاات) و چارچوب قرارداد با آنان باشد . بر این اساس، برای هر
سرویس یاد شده، بسته به امکانات و زیرساختهای مخابراتی، سرعت تا 16 Mbpsباز خواهد بود.

فرم تعهد جشنواره زمستانی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A7%D9%85%D9%87_%D8%AC%D8%B4%D9%86%D9%88%D8%A7%D 8%B1%D9%87_%D8%B2%D9%85%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%DB %8C.pdf.html

البته خوب بازهم شکایت کنید شاید نتیجه داد

omidscafild
30-12-2015, 22:53
اگه واقعا بخاطر مخابرات باشه متاسفانه بعید میدونم 195 نتیجه بده. من زمان ثبت نام تعهد جشنواره رو دانلود کردم خوندم که اونجا این مطلب رو نوشته و موقع ثبت نام "خوندن و قبول کردن" تعهد رو تایید میکنیم.

سیاست شاتل بر این است که کیفیت و ضریب به اشتراک گذاری سرویس کاربران به مراتب بهتر از الزامات قانونی (ضریب اشتراک
یک به هشت موضوع مصوبه جلسه 733کمیسیون تنظیم مقررات و ارتبالاات) و چارچوب قرارداد با آنان باشد . بر این اساس، برای هر
سرویس یاد شده، بسته به امکانات و زیرساختهای مخابراتی، سرعت تا 16 Mbpsباز خواهد بود.

فرم تعهد جشنواره زمستانی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A7%D9%85%D9%87_%D8%AC%D8%B4%D9%86%D9%88%D8%A7%D 8%B1%D9%87_%D8%B2%D9%85%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%DB %8C.pdf.html

البته خوب بازهم شکایت کنید شاید نتیجه داد

این امکانات و زیرساخت مخابرات مطمئنا منظورش همون پهنای باند بوده که اگه مخابرات دارای این مقدار پهنای باند داشته باشه و بتونه این قدر رو ساپورت کنه خطو باز میذاریم . مشکل اینجاست که اینا مشکل پهنای باند به هیچ وجه ندارن بلکه میتونن تا 16 مگ رو ساپورت کنن و حرفشون اینه که برای سرعت بهتر سرویس خود را ارتقاء دهید !!! یعنی حداکثر پروموشن مازاد برای سرویس 128 شما تا 4 مگ هست که این نمونه بارز (همونطور که دوستمون گفتن) تبلیغات غیر واقعیست .

طبق گفته پشتیبان شاتل (قبل از خرید) که تا هرچقدر خط کشش داشته باشه پهنای باندو باز میذاریم ، بنده برای دو نفر دیگه هم این سرویس رو گرفتم که باعث شرمندگی ـه . دو خط دیگه هنوز رانژه نشدن . امیدوارم حداقل بتونم کنسلش کنم !

medax
30-12-2015, 23:12
این امکانات و زیرساخت مخابرات مطمئنا منظورش همون پهنای باند بوده که اگه مخابرات دارای این مقدار پهنای باند داشته باشه و بتونه این قدر رو ساپورت کنه خطو باز میذاریم . مشکل اینجاست که اینا مشکل پهنای باند به هیچ وجه ندارن بلکه میتونن تا 16 مگ رو ساپورت کنن و حرفشون اینه که برای سرعت بهتر سرویس خود را ارتقاء دهید !!! یعنی حداکثر پروموشن مازاد برای سرویس 128 شما تا 4 مگ هست که این نمونه بارز (همونطور که دوستمون گفتن) تبلیغات غیر واقعیست .

طبق گفته پشتیبان شاتل (قبل از خرید) که تا هرچقدر خط کشش داشته باشه پهنای باندو باز میذاریم ، بنده برای دو نفر دیگه هم این سرویس رو گرفتم که باعث شرمندگی ـه . دو خط دیگه هنوز رانژه نشدن . امیدوارم حداقل بتونم کنسلش کنم !

با این حساب حق باشماست. تعجب میکنم چرا سرعت بالا نمیدن! وقتی حجم محدود، شبانه هم که نداره، خط از نظر فنی مشکل نداره، پهنای باند لازم هم وجود داره پس دیگه دلیلی برا محدودیت سرعت نیست. من هم مثل شما با پشتیبان شاتل صحبت کردم. اون هم بصورت انلاین و گفتن تا میزان کشش خط و تا 16 مگ بازه که بعد رانژه دیدم باز گذاشتن

AmirF3
31-12-2015, 13:11
سلام. دوستان شاتل با سروسی آرت وقتی محدودت میکنه میاد رو سرعت اسمی یا حتی کمتر از سرعت اسمی میشه؟
برای جایی آرت 8 میخوایم بگیریم. با تشکر

vahid_crab708
31-12-2015, 17:14
سلام
شاتل نخرید این خیلی سرعتش پایین مخصوصا برای بازی های آنلاین یا کسایی که سرچ زیاد می کنن چون ping بعضی موقع می ره بالا پشتیبانی اشم که بزار چیزی نگم ازشون
واقعا پشیمون شدم همون مودم ایرانسلم نگه می داشتم خیلی خوب بود سرعت بالا می داد

vahid_crab708
31-12-2015, 17:18
با این حساب حق باشماست. تعجب میکنم چرا سرعت بالا نمیدن! وقتی حجم محدود، شبانه هم که نداره، خط از نظر فنی مشکل نداره، پهنای باند لازم هم وجود داره پس دیگه دلیلی برا محدودیت سرعت نیست. من هم مثل شما با پشتیبان شاتل صحبت کردم. اون هم بصورت انلاین و گفتن تا میزان کشش خط و تا 16 مگ بازه که بعد رانژه دیدم باز گذاشتن

الکی می گن سرعت 16 مگابیت که به بایت تبدیلش کنی باید تقسیم بر 8 کنی یعنی 2 مگابایت باید سرعت داشته باشی اما متاسفانه سیاست نادرست شرکت است

medax
31-12-2015, 17:27
الکی می گن سرعت 16 مگابیت که به بایت تبدیلش کنی باید تقسیم بر 8 کنی یعنی 2 مگابایت باید سرعت داشته باشی اما متاسفانه سیاست نادرست شرکت است

دوست عزیز نظر شما متین. اما برای بنده با توجه به کیفیت خط همون 16 مگ بازه و تا 15mbs یا 1.7MB/s دانلود میکنم

vahid_crab708
31-12-2015, 21:03
دوست عزیز نظر شما متین. اما برای بنده با توجه به کیفیت خط همون 16 مگ بازه و تا 15mbs یا 1.7MB/s دانلود میکنم

از کدام شرکت گرفتید؟ از تهران گرفتید؟

and-roid2
31-12-2015, 21:17
من مرکز صفاییه بود که قطع کردم چون مشتری زیاد داره دیگه توجه خاصی نمی کنه پشتیبانی اش که بهتر نگم فقط این که یه جور با پشتیبانیش مشغول می شی :n02:
به نظر من بهتر بری پارس انلاین یا اسیاتک بگیری
من به خاطر مشکلاتی که داشت قطع کردم تست ندارم چون سرویس قطع کردم به شمام اکیدا توصیه می کنم طرف این شرکت نرید. حالا هر جور صلاح می دونید.

الان پارس و اسیاتک رو دارم اتفاقا. پارس رو میخوام جمع کنم شاتل بگیرم.(یعنی شاتل گرفتم و منتظرم پورتم از پارس تخلیه بشه)
به شما چقدر سرعت میده؟
پشتیبانی به من میگه هر چقدر خطت بکشه به همون اندازه سرعت میده.

medax
31-12-2015, 21:28
از کدام شرکت گرفتید؟ از تهران گرفتید؟

شاتل. بله تهران

vahid_crab708
31-12-2015, 21:32
الان پارس و اسیاتک رو دارم اتفاقا. پارس رو میخوام جمع کنم شاتل بگیرم.(یعنی شاتل گرفتم و منتظرم پورتم از پارس تخلیه بشه)
به شما چقدر سرعت میده؟
پشتیبانی به من میگه هر چقدر خطت بکشه به همون اندازه سرعت میده.
من 1 مگ گرفته بودم خیلی سرعتش می اومد پایین افت زیادی داره خب پشتیبانی ها باید این چیزا رو بگن:n02: به منم همینو گفتن که خط می کشه بعد از یک مدت گفتن خطت نمی کشه نویزش زیاد به نظر من نباید به حرفاش اعتماد کرد اگر جای شما بودم می رفتم شرکت دیگه می گرفتم

Bensonw3x
31-12-2015, 23:49
یه سوال فقط از روی کنجکاوی :دی

الان کاربرای شاتل میرن اینجا shatelland هر چی خواستن آپلود میکنند ، بعد از همونجا دانلود میکنند هچی به حسابشون نمیخوره ؟ اگه اینطور باشه خیلی خوبه :n02:

Life24
01-01-2016, 09:42
باز میزارن اما مصرفت بزنه بالا، هی ضریب اشتراک رو شما اعمال میشه..پلکانی هی سقوط خاوهید کرد
البته همه شرکت ها این طورند

campuzlit
01-01-2016, 19:26
یه سوال فقط از روی کنجکاوی :دی

الان کاربرای شاتل میرن اینجا shatelland هر چی خواستن آپلود میکنند ، بعد از همونجا دانلود میکنند هچی به حسابشون نمیخوره ؟ اگه اینطور باشه خیلی خوبه :n02:

نه هیچی از حجم کم نمی کنه. هر چی خواستیم ریموت آپلود می کنیم روی سرور شاتل و از اونجا با حداکثر سرعت دانلود می کنیم. مثلا من تا حالا 500 گیگ دانلود کردم هاردم پر شده. رفتم هارد داداشم رو قرض گرفتم:n02::n02:

البته این طرحشون آذز ماه رایگان بود و برای دی ماه هم تمدید شده. معلوم نیست برای ماه های آینده برنامه شون چیه. سرورشون هم معلومه بار ترافیکی خیلی زیادی روش هست و بعضا به درستی جواب نمی ده.

mv217010
01-01-2016, 20:20
نه هیچی از حجم کم نمی کنه. هر چی خواستیم ریموت آپلود می کنیم روی سرور شاتل و از اونجا با حداکثر سرعت دانلود می کنیم. مثلا من تا حالا 500 گیگ دانلود کردم هاردم پر شده. رفتم هارد داداشم رو قرض گرفتم:n02::n02:

البته این طرحشون آذز ماه رایگان بود و برای دی ماه هم تمدید شده. معلوم نیست برای ماه های آینده برنامه شون چیه. سرورشون هم معلومه بار ترافیکی خیلی زیادی روش هست و بعضا به درستی جواب نمی ده.

shatelland
رایگانه؟؟؟/یعنی تو تمام ساعات شبانه روزززز؟؟؟

albertxx
01-01-2016, 21:41
دوستان 2 تا سوال

1
یکی میتونه توضیح بده این شاتل لند چیه ؟؟
خلاصه و مفید :n02:

2
به دلایلی فعلا نمیخوام خطم رو شارژ کنم و احتمالا جمع آوری بشه
آیا بعدا ثبت نام کنم فرقی داره با حال حاضر ؟؟؟؟
یعنی مشترکین جدید و قدیمی واسشون فرقی قائل میشن ؟؟
از بهمن 92 مشترک هستم

wing-mirror
01-01-2016, 23:56
ترافیک ۵۰ گیگ تا ۱۴ دی حراج شده ۶۰ تومن. به نظرم خیلی خوبه قیمتش.

campuzlit
01-01-2016, 23:59
shatelland
رایگانه؟؟؟/یعنی تو تمام ساعات شبانه روزززز؟؟؟

بله در تمام مدت شبانه روز رایگانه. البته اسامی شهرها رو در تبلیغ خودش در سایت نوشته. همه شهرها رو فکر کنم شامل نمی شه.

دوستان 2 تا سوال

1
یکی میتونه توضیح بده این شاتل لند چیه ؟؟
خلاصه و مفید :n02:

2
به دلایلی فعلا نمیخوام خطم رو شارژ کنم و احتمالا جمع آوری بشه
آیا بعدا ثبت نام کنم فرقی داره با حال حاضر ؟؟؟؟
یعنی مشترکین جدید و قدیمی واسشون فرقی قائل میشن ؟؟
از بهمن 92 مشترک هستم

شاتل لند وب سایت های متعلق به شاتله. از جمله کاپ و تک شات.

حالا اون چیزی که از شاتل لند تو این دو ماهه تبلیغ شده در واقع پروموشنی هست که شاتل به کاربران خودش داده و در نوع خودش عالی هست.
به این صورت که ترافیک مصرفی کلیه کاربران شاتل از سه سایت مذکور بالا رایگان محسوب میشه. حالا این سایت ها که خودشون خیلی چیز زیادی برای دانلود ندارن و چیزی که کاربردی هست امکان آپلود 150 گیگ ترافیک رایگان در آپلود سنتر شاتل لند هست که شما می تونین لینک مستقیم از هر وبساتی رو روی سرور شاتل ریموت آپلود کنین و از اونجا به صورت کاملا رایگان و با حداکثر سرعت ممکن دانلود کننین.

اگرم لینک مستقیم وب سایتی رو قبول نکرد ابتدا در آپلودسنترهای دیگه لینکش رو ریموت می کنیم و سپس لینک اونجا رو روی سرور شاتل ریموت می کنیم و دانلود می کنیم. اینطور هم نیست که فقط 150 گیگ بتونیم دانلود کنیم بلکه حتی اگه 150 گیگ رو پر کردیم پس از دانلود فایل ها می تونیم همه لینکهای فایل ها رو حذف کنیم و مجددا 150 گیگ دیگه. یعنی هر کس هر چقدر زمان بهش اجازه بده می تونه دانلود کنه.

سوال دوم فکر نمی کنم فرقی باشه.

milad2300
02-01-2016, 03:20
سلام دوستان من میخوام نمایندگی شاتل رو برای شهرستان بگیرم رزومه فرستادم هنوز جواب ندادند لطفا راهنماییم کنید

albertxx
02-01-2016, 14:09
بله در تمام مدت شبانه روز رایگانه. البته اسامی شهرها رو در تبلیغ خودش در سایت نوشته. همه شهرها رو فکر کنم شامل نمی شه.

شاتل لند وب سایت های متعلق به شاتله. از جمله کاپ و تک شات.

حالا اون چیزی که از شاتل لند تو این دو ماهه تبلیغ شده در واقع پروموشنی هست که شاتل به کاربران خودش داده و در نوع خودش عالی هست.
به این صورت که ترافیک مصرفی کلیه کاربران شاتل از سه سایت مذکور بالا رایگان محسوب میشه. حالا این سایت ها که خودشون خیلی چیز زیادی برای دانلود ندارن و چیزی که کاربردی هست امکان آپلود 150 گیگ ترافیک رایگان در آپلود سنتر شاتل لند هست که شما می تونین لینک مستقیم از هر وبساتی رو روی سرور شاتل ریموت آپلود کنین و از اونجا به صورت کاملا رایگان و با حداکثر سرعت ممکن دانلود کننین.

اگرم لینک مستقیم وب سایتی رو قبول نکرد ابتدا در آپلودسنترهای دیگه لینکش رو ریموت می کنیم و سپس لینک اونجا رو روی سرور شاتل ریموت می کنیم و دانلود می کنیم. اینطور هم نیست که فقط 150 گیگ بتونیم دانلود کنیم بلکه حتی اگه 150 گیگ رو پر کردیم پس از دانلود فایل ها می تونیم همه لینکهای فایل ها رو حذف کنیم و مجددا 150 گیگ دیگه. یعنی هر کس هر چقدر زمان بهش اجازه بده می تونه دانلود کنه.

سوال دوم فکر نمی کنم فرقی باشه.

تشکر دوست عزیز
ولی چنتا سوال پیش میاد

آیا اینکه این طرح مشکوک نیست ؟؟ :n01:
شاتلی که کاربران رو به دلیل دانلود محدود میکنه بعد میاد طرحی میزنه که شاید بشه گیگ ها و ترابایت ها فایل دانلود کرد ؟؟؟؟
یعنی همه چی میشه آپلود و دانلود کرد ؟؟!!!!!!!!

دوم
تو سایت شاتل لند ثبت نام کنم
بعد واسه استفاده برم قسمت آپلود سنتر و دانلود سنتر استفاده کنم ؟
درسته ؟
از اون 2 سایت چطور استفاده کنم ؟؟

3
تو سایتشون از کدوم آپلود سنتر ها میشه واسه ریموت ( انتقال ) فایل استفاده کرد ؟؟
یعنی کدوم آپلود سنترها رو ساپورت میکنه ؟؟

4
این قابلیت انتقال فایل و دانلود
فقط تو شاتل لند هست و تو اون 2 سایت دیگه نیست ؟؟؟

campuzlit
02-01-2016, 14:26
تشکر دوست عزیز
ولی چنتا سوال پیش میاد

آیا اینکه این طرح مشکوک نیست ؟؟ :n01:
شاتلی که کاربران رو به دلیل دانلود محدود میکنه بعد میاد طرحی میزنه که شاید بشه گیگ ها و ترابایت ها فایل دانلود کرد ؟؟؟؟

دوم
تو سایت شاتل لند ثبت نام کنم
بعد واسه استفاده برم قسمت آپلود سنتر و دانلود سنتر استفاده کنم ؟
درسته ؟
از اون 2 سایت چطور استفاده کنم ؟؟

3
تو سایتشون از کدوم آپلود سنتر ها میشه واسه ریموت ( انتقال ) فایل استفاده کرد ؟؟
یعنی کدوم آپلود سنترها رو ساپورت میکنه ؟؟
1- چرا باید مشکوک باشه. شاتل دانلود شبانه رو به این دلیل محدود می کنه که بسیاری از کاربران از سرورهای خارجی استفاده می کنن یا حتی سرورهای داخلی. اما با این طرح بار ترافیکی روی سرور خود شاتله و به همین دلیل هم محدودیت فعلا نذاشته.

2- آموزش کامل استفاده از سایت رو دوست خوبمون در این صفحه کاملا توضیح داده:
آ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])موزش استفاده از ریموت آپلود سرور شتل لند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

3- کافیه امتحان کنی متوجه میشی. من زیاد استفاده نکردم از آپلود سنترها.

maniya12
03-01-2016, 00:59
دوستان من فکر کنم سرعت دانلود خارجم رو محدود کردن و سرویس نامحدود art1 دارم چکنم درست بشه بدون تغییر سرویس
با تشکر

milad2300
03-01-2016, 01:24
سلام دوستان من میخوام نمایندگی شاتل رو برای شهرستان بگیرم رزومه فرستادم هنوز جواب ندادند لطفا راهنماییم کنید
ای بابا یعنی کسی جواب مارو نمیده؟ :n34:

4l1r3z4
03-01-2016, 03:51
دوستان من فکر کنم سرعت دانلود خارجم رو محدود کردن و سرویس نامحدود art1 دارم چکنم درست بشه بدون تغییر سرویس
با تشکر

صبر و بردباری و دانلود نکردن... : ))

وین رونی
03-01-2016, 13:56
من زمانی که خواستم سرویسمو به ART تغییر بدم چندبار با شاتل تماس گرفتم که آیا قانونی مبنی بر این هست که اگه زیادی دانلود داشته باشی سرعتت محدود میشه؟که به کل همشون انکار کردن و گفتن چنین چیزی نیست.دیشب وسط دانلود یهو سرعتم نصف شد الآن تماس گرفتم میگن چون مصرفت بالا بوده محدود شدی!!!!البته جوگیر شدم مصرف زیادی هم داشتم در عرض 10 روز بین 15 تا 18 گیگ دانلود داشتم :n31:
چند روز باید محتاطانه مصرف کنم تا شرایط به حال نرمال قبل برگرده؟

Armin.Computer
03-01-2016, 14:28
من زمانی که خواستم سرویسمو به ART تغییر بدم چندبار با شاتل تماس گرفتم که آیا قانونی مبنی بر این هست که اگه زیادی دانلود داشته باشی سرعتت محدود میشه؟که به کل همشون انکار کردن و گفتن چنین چیزی نیست.دیشب وسط دانلود یهو سرعتم نصف شد الآن تماس گرفتم میگن چون مصرفت بالا بوده محدود شدی!!!!البته جوگیر شدم مصرف زیادی هم داشتم در عرض 10 روز بین 15 تا 18 گیگ دانلود داشتم :n31:
چند روز باید محتاطانه مصرف کنم تا شرایط به حال نرمال قبل برگرده؟

چه سرویسی داشتی؟؟؟
کلا چه قدر دانلود کردی؟؟؟

وین رونی
03-01-2016, 14:42
چه سرویسی داشتی؟؟؟
کلا چه قدر دانلود کردی؟؟؟
دانلود من در عرض 10 روز نهایتاً 18 گیگ بود
خداییش خود اینا هم نمی دونن چه اتفاقی می افته
من الآن زنگ زدم مجدد مرکز یکی دیگه گفت اصلاً شما مشکل دانلود و محدودیت ندارید که!!!!پارامترهای خطتون تغییر کرده.SNR بالا اومده بود و خط افت کرده که برگردوند همون حالت قبل و درست شد
ضمناً گفت در صورتی محدود می شید که مثلاً از 24 ساعت 20 ساعت مدام دانلود داشته باشید

Life24
03-01-2016, 15:33
صبر و بردباری و دانلود نکردن... : ))

من آرت 2 بودم و محدود شدم اصلا اون حدی نیست که بتونی تحمل کنی
گوگل هم باز نمی شد.
رسما باید می رفتی سرویس بالاتر ارتقا میدادی

Archangel
03-01-2016, 16:27
بهترین سرویس شاتل واسه دانلود شبانه چی پیشنهاد میدید؟

AHG737
03-01-2016, 16:48
سلام
من آسیا تک 10 مگ دارم و مخابرات که مخابرات رو جمع کردم آسیاتک هم کم کم داره وضعش خراب میشه. از جشنواره زمستانی شاتل گرفتم با مالیات و عوارض و این چیزا تقریبا 76 هزار تومنی تموم شد. خط هم روی 16 مگ بستند و دانلودم همون 1700 کیلو میشه پبنگ هم خوبه بارگذاری صفحات هم سریع انجام میشه
از فردیس کرج منطقه مخابراتی صدوقی

n shh
03-01-2016, 17:33
سلام.دوستان من میخوام شاتل بگیرم قضیه این دانلود شبانه 25درصد تخفیف چیه؟!یعنی الان شاتل دانلود شبانه نداره؟!25درصد تخفیف که دیگه دانلود شبانه حساب نمیشه؟از هر 1گیگ 250مگ رایگان حساب میشه.چجوریه جریانش؟
من درست فهمیدم یا اشتباه میکنم؟

black_19_night
03-01-2016, 17:54
سلام.دوستان من میخوام شاتل بگیرم قضیه این دانلود شبانه 25درصد تخفیف چیه؟!یعنی الان شاتل دانلود شبانه نداره؟!25درصد تخفیف که دیگه دانلود شبانه حساب نمیشه؟از هر 1گیگ 250مگ رایگان حساب میشه.چجوریه جریانش؟
من درست فهمیدم یا اشتباه میکنم؟
ماهانه 5250 میدی شبانه کاملا رایگان میشه

Sent from my SM-G928F using Tapatalk

Armin.Computer
03-01-2016, 18:15
سلام
کسی اینجا تا حالا از طریق ثبت نام آنلاین اینترنت خریده ؟

ja137
03-01-2016, 18:21
سلام
بله بنده ثبت نام كرده.امروز وصل شد

4l1r3z4
04-01-2016, 02:12
من آرت 2 بودم و محدود شدم اصلا اون حدی نیست که بتونی تحمل کنی
گوگل هم باز نمی شد.
رسما باید می رفتی سرویس بالاتر ارتقا میدادی

درسته دوست عزیز ؛ منم با تمسخر گفتم ، چون اون دوستمون گفت بدون تغییر سرویس!!

Armin.Computer
04-01-2016, 11:48
بله بنده ثبت نام كرده.امروز وصل شد

راحت بود؟؟؟؟
مثلا سریع پیگیر شدن؟؟؟
نماینده به شما زنگ می زد یا خود شاتل؟؟؟
شما تهران هستید؟؟

ja137
04-01-2016, 11:54
راحت بود؟؟؟؟
مثلا سریع پیگیر شدن؟؟؟
شما تهران هستید؟؟
من کرج هستم.خیلی راحت مبلغ میدید اینترنتی.عکس کارت ملی هم میفرستید.خودشون بقیه کارا رو انجام میدن تا زمان رانژه.بعدشم تماس واسه نصب میگیرن که من بلد بودم گفتم نیان.6تومن ارزونتر میوفته

Armin.Computer
04-01-2016, 12:14
من کرج هستم.خیلی راحت مبلغ میدید اینترنتی.عکس کارت ملی هم میفرستید.خودشون بقیه کارا رو انجام میدن تا زمان رانژه.بعدشم تماس واسه نصب میگیرن که من بلد بودم گفتم نیان.6تومن ارزونتر میوفته

نگفتن پورت نداریم و از این حرفا؟؟؟؟
یعنی حتی نیازی نیست بریم نمایندگی برای کارت ملی ؟؟

ja137
04-01-2016, 12:44
مرکز ما پورت داشت خبر ندارم.
نه نیازی نیست اپلود میکنید.
بهتون یوزر و پس سرویستون ارسال میشه اونجا تکمیل اطلاعات و اپلود رو انجام میدید

alemoazezo
04-01-2016, 17:27
سلام

قصد دارم سرویس اکو 128 رو بگیرم . میخواستم ببینم برای این سرویس خط رو روی چقدر میبندن؟ محدودیت سرعت داره ؟ و تک کانکشنش در حد پارس آنلاین و صبانت خوب هست یا نه ؟

lazzox
04-01-2016, 20:43
خیلی مسخرست من های وب‌م رو تخلیه کردم که شاتل بگیرم! میگن توی شهر شما چون تازه دایر شده سرویسمون ، جشنواره نداریم!!! مسخره تر از اون اینه نوشتن طرح سراسری هستش! شهر من هم جزء شهرهای نیست که طبق گفته خودشون شامل طرح نمیشه!! اینجا کردستان / سقز

نقل قول از سایت شاتل

گفتنی است این جشنواره تا پایان روز ۲۳ دی ۱۳۹۴ در سراسر کشور به‌جز شهرهای سلماس، بویین زهرا، خرم‌آباد، بروجرد، اسلام‌شهر، فیروزکوه، قرچک، ورامین، یاسوج، گچساران، بندرعباس، بندرلنگه و اردکان، جاجرود، پاکدشت، بوشهر، اندیشه و شهریار برگزار خواهد شد.

bilmazlar
05-01-2016, 10:57
سلام

راحت بود؟؟؟؟
مثلا سریع پیگیر شدن؟؟؟
شما تهران هستید؟؟

من آنلاین ثبت نام کردم. تهران هستم. روز دوشنبه 7 دی مشخصات پر کردم.
سه‌شنبه 8 دی که تعطیلم بود یه خانمه از بخش فروشش زنگ زد و گفت که مرکز مخابراتی ما پورت خالی ندارن. خودش پیشنهاد کرد که اسمم رو بذار تو لیست انتظار پورت خالی.
بعید می‌دونم نیاز به رفتن به نمایندگی داشته باشه. نهایتش یه اسکن از کارت ملی براشون می‌فرستی. پارس‌آنلاین که من این جوری فرستادم. حتی با فن‌آواری درپیتی 4 سال پیش اسکن کارت ملی رو براشون فرستادم.

Armin.Computer
05-01-2016, 11:45
من آنلاین ثبت نام کردم. تهران هستم. روز دوشنبه 7 دی مشخصات پر کردم.
سه‌شنبه 8 دی که تعطیلم بود یه خانمه از بخش فروشش زنگ زد و گفت که مرکز مخابراتی ما پورت خالی ندارن. خودش پیشنهاد کرد که اسمم رو بذار تو لیست انتظار پورت خالی.
بعید می‌دونم نیاز به رفتن به نمایندگی داشته باشه. نهایتش یه اسکن از کارت ملی براشون می‌فرستی. پارس‌آنلاین که من این جوری فرستادم. حتی با فن‌آواری درپیتی 4 سال پیش اسکن کارت ملی رو براشون فرستادم.

خوبه پس
آخه من شهرستانم
واسه شهرستانی هم باید بشه دیگه؟

bilmazlar
05-01-2016, 12:28
خوبه پس
آخه من شهرستانم
واسه شهرستانی هم باید بشه دیگه؟

فکر نمی‌کنم محدودیتی داشته باشه.

albertxx
05-01-2016, 13:36
دوستان یه سوال فنی و فوری
من به اینترنت کانکت میشم ولی پیج باز نمیکنه !!

تنظیمات IP رو بخوام دستی بزارم DNS چی باید ست کنم ؟؟؟

Armin.Computer
05-01-2016, 13:44

من خودم از 8.8.8.8 استفاده می کنم بعضی مواقع
حالا نمی دونم تا چه حد خوبه

albertxx
05-01-2016, 13:54

Perferred و Alternate هر 2 رو چی ست کنم ؟؟؟
قبلا DNS خود شاتل رو میزدم 85.1.15.10 و 85.15.1.12
ولی الان نمیدونم چی بزنم !!

lazzox
05-01-2016, 13:59
شهرستان ، من دیروز با نمایندشون تلفنی صحبت داشتم گفت اسکن کارت ملی بیارید دفتر / این قانون مسخره رو فکر کنم فقط شاتل و پارس انلاین دارن من های وب و اسیاتک فقط با یک تلفن ثبت نام کردم بعدا کارت ملی اپلود کردم!

یک سوال فنی!
ایا شاتل تلفن سراسری برای پشتیبانی نداره؟ ! هربار تماس میگیریم هزینه تماس با تهران که "راه دور" محسوب میشه رو باید پرداخت کنیم!؟

Armin.Computer
05-01-2016, 14:29

با 8.8.8.8 مشکل حل شد؟؟؟

bilmazlar
05-01-2016, 15:10

من معمولن روی 8.8.8.8 و 4.2.2.4 ست می‌کنم DNSها رو. معمولن هم مشکلی نداشتم.

albertxx
05-01-2016, 16:14

با 8.8.8.8 مشکل حل شد؟؟؟

من معمولن روی 8.8.8.8 و 4.2.2.4 ست می‌کنم DNSها رو. معمولن هم مشکلی نداشتم.

ممنون دوستان
زنگ زدم شاتل
یه DNS گفت درست شد

85.15.1.10
8.8.8.8

الان مشکلی ندارم !

Archangel
05-01-2016, 20:17
پینگ شاتل واسه بازی آنلاین چطوره؟

Khazuk
05-01-2016, 21:52
سلام
شبانه در ماه یا هقتگی حدودا چقدر میشه دان کرد تا محدود نشد

campuzlit
06-01-2016, 00:26
پینگ شاتل واسه بازی آنلاین چطوره؟

شاتل اکثر مواقع پینگش خوبه. برای بازی هم سرویس گیم داره که می تونی فعال کنی و پینگ بهتر میشه.

سلام
شبانه در ماه یا هقتگی حدودا چقدر میشه دان کرد تا محدود نشد

برای هر سرویس فرق می کنه ولی از اونجاییکه سرعت سرویس های اکو در روز فرقی ندارن شما سرویس 128 بگیر بعدش شبانه دانلود کن وقتی محدود شدی با دادن مابه التفاوت ارتقا بده 256 و همینجور.

Armin.Computer
06-01-2016, 11:10
شاتل اکثر مواقع پینگش خوبه. برای بازی هم سرویس گیم داره که می تونی فعال کنی و پینگ بهتر میشه.

برای هر سرویس فرق می کنه ولی از اونجاییکه سرعت سرویس های اکو در روز فرقی ندارن شما سرویس 128 بگیر بعدش شبانه دانلود کن وقتی محدود شدی با دادن مابه التفاوت ارتقا بده 256 و همینجور.

فعال کردن سرویس گیم بر روی سرعت تاثیری نداره؟؟؟
مثلا برای سرویس های Art

albertxx
06-01-2016, 11:21
فعال کردن سرویس گیم بر روی سرعت تاثیری نداره؟؟؟
مثلا برای سرویس های Art

بعضی مواقع یه ذره سرعت رو کم میکنن
البته اونقدرها زیاد نیست ولی خب به هر حال کم میکنن !!

من چند بار فعال کردم کمی روی سرعت تاثیر داشت و سرعت رو فکر کنم کم کرده بودن !! (( سرعت آپلود هم زیاد میشه ))
البته واسه خیلی وقت پیش هست و دقیق یادم نیست واسه همین از جمله فکر کنم استفاده کردم !!:n02:
شایدم اشتباه کنم !

Armin.Computer
06-01-2016, 18:07
سلام
دوستان یه صفحه ای داره واسه ثبت نام آنلاین
من چون هنوز اطلاعات کافی نداشتم قبل از تکمیلش چند تا سوال داشتم
بعد از اطلاعات تکمیلی و تایید و ارسال چه اتفاقی می افته؟؟؟
هزینه رو باید پرداخت کنیم قبلش ؟؟؟
چون من تا 15 بهمن با آسیاتک قرارداد دارم
می خوام یه جور باشه که زیاد بدون اینترنت نمونم و بعد از تخلیه شدن آسیاتک سریع شاتل بره برقرار کنه
با توجه به اینکه ظاهرا تو مرکز ما پورت کمه ( طبق حرف نماینده ) و زنگ بزنی میگه باید صبر کنی
البته یه باز زنگ زدم بهم گفت 15 دی وصل می کنیم ( من حدودا اواسط آذر زنگ زدم )
یه جورایی حس می کنم پورت داشتن
از طرفی خوشم نمی یاد از نماینده اینترنت بگیرم
حالا نمی دونم چیکار کنم؟
به نظر شما الان ثبت نام کنم؟

- - - Updated - - -

سلام
می خوام یه جور باشه که زیاد بدون اینترنت نمونم و بعد از تخلیه شدن آسیاتک سریع شاتل بره برقرار کنه
با توجه به اینکه ظاهرا تو مرکز ما پورت کمه ( طبق حرف نماینده ) و زنگ بزنی میگه باید صبر کنی
حالا نمی دونم چیکار کنم؟

hike
06-01-2016, 18:32
دوستانی که ۱۲۸ اکو دارند سرعت شما هم کم شده؟ برای من از ۱.۴ MB اومده روی ۲۲۰ کیلوبایت. دانلودر هم نیستم.

medax
06-01-2016, 19:15
سلام
حالا نمی دونم چیکار کنم؟

- - - Updated - - -

سلام
حالا نمی دونم چیکار کنم؟

من اخیرا از شاتل اینترنت گرفتم. مراحل ثبت نام:

1. پر کردن فرم ثبت نام انلاین
2. یک ساعت بعد از شاتل تماس گرفتند و گفتند پورت خالی نداریم ولی احتمال خالی شدن پورت زیاده. من هم گفتم بزارید لیست انتظار
3. فردا صبح زنگ زدند که پورت ازاد شده و من هم گفتنم که ثبت کنید. به محض ثبت، username و password پیگیری قرداد به شماره موبایل sms شد
4. وارد پنل پیگیری قرداد شدم و فرم اونجا رو تکمیل کردم . پول رو پرداخت و عکس کارت ملی رو آپلود کردم.
5. بعد شاتل نامه رانژه رو اتوماتیک به مخابرات میفرسته
6. انجام رانژه مخابرات که ذو روز طول کسید
7. بعد رانژه تماس از شاتل برای فرستادن کارشناش نصب که من چون نیاز نبود گفتم خودم انجام میدم
8. با همون یوزر پسورد قبلی وارد myshatel شده و یوزر پسورد جدید شاختم
9. تنظیم مودم و تمام

کلا از زمان ثبت نام انلاین تا استفاده از اینترنت 3 روز شد که 2 روز اون بخاطر رانژه مخابرات بود. (البته خط من آزاد بود)

sh93
06-01-2016, 20:03
دوستان الان هنوز دانلود و استفاده از شاتل لند رایگانه ؟
من فایلها رو به اونجا انتقال میدم و میخوام دانلود کنم ، پس چرا این مقدار محاسبه شده در پنل ؟

اسکرین شات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Capture 3 - گزارش-های مصرف - My Shatel_ - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Armin.Computer
06-01-2016, 20:29

2. یک ساعت بعد از شاتل تماس گرفتند و گفتند پورت خالی نداریم ولی احتمال خالی شدن پورت زیاده. من هم گفتم بزارید لیست انتظار
3. فردا صبح زنگ زدند که پورت ازاد شده و من هم گفتنم که ثبت کنید. به محض ثبت، username و password پیگیری قرداد به شماره موبایل sms شد
4. وارد پنل پیگیری قرداد شدم و فرم اونجا رو تکمیل کردم . پول رو پرداخت و عکس کارت ملی رو آپلود کردم.
7. بعد رانژه تماس از شاتل برای فرستادن کارشناش نصب که من چون نیاز نبود گفتم خودم انجام میدم
9. تنظیم مودم و تمام

کلا از زمان ثبت نام انلاین تا استفاده از اینترنت 3 روز شد که 2 روز اون بخاطر رانژه مخابرات بود. (البته خط من آزاد بود)

توضیحاتت عالی بود
+
به نظرت اگر پورت خالی بشه و خط من هنوز مشغول باشه چیکار می کنن؟؟؟؟

- - - Updated - - -

9. تنظیم مودم و تمام

توضیحاتت عالی بود
+

medax
06-01-2016, 21:14
توضیحاتت عالی بود
+
به نظرت اگر پورت خالی بشه و خط من هنوز مشغول باشه چیکار می کنن؟؟؟؟[/QUOTE]

مسلما اولویت با اونی هست که خطش رانژه شرکت دیگه ای نیست. به نظر من میتونی در مدت زمان تخلیه از شرکت فعلی تا رانژه برای شاتل ، موقتا از 3g یکی از اپراتورها استفاده کنی

albertxx
06-01-2016, 21:35
دوستان الان هنوز دانلود و استفاده از شاتل لند رایگانه ؟
من فایلها رو به اونجا انتقال میدم و میخوام دانلود کنم ، پس چرا این مقدار محاسبه شده در پنل ؟

اسکرین شات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Capture 3 - گزارش-های مصرف - My Shatel_ - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تا آخر دی رایگان هست
و بنده امروز استفاده کردم

احتمالا شما شاید اشتباه کردید !!!

sh93
06-01-2016, 21:37
تا آخر دی رایگان هست
و بنده امروز استفاده کردم

احتمالا شما شاید اشتباه کردید !!!

اشتباه چي عزيز ؟
الان من هر چقدر دارم استفاده ميكنم از شاتل لند اين عدد داره بيشتر ميشه
تاريخ عكس هم ترافيك امروز هست ديگه

Sent from my iPhone 6 Plus

Armin.Computer
06-01-2016, 21:37
توضیحاتت عالی بود
+

مسلما اولویت با اونی هست که خطش رانژه شرکت دیگه ای نیست. به نظر من میتونی در مدت زمان تخلیه از شرکت فعلی تا رانژه برای شاتل ، موقتا از 3g یکی از اپراتورها استفاده کنی[/QUOTE]

درسته
من تا 15 بهمن قرارداد دارم
اگر فردا ثبت نام کنم و مثلا 10 روز دیگه بهم بگن پورتت خالی شده مجبورم درخواست رو رد کنم چون هنوز خط در رانژه آسیاتک هست
مثلا بعد از تخلیه آسیاتم بهشون زنگ می زنم میگم خط رو تخلیه کردم و حالا رانژه کنید
احتمال داره پورت پیدا نشه یا پورت ندن؟؟؟تا مدت طولانی؟؟
من بیشتر از این اتفاق می ترسم
تو خونه ما هم ایرانسل نسل 3 هست و از این بابت مشکلی نیست.

albertxx
06-01-2016, 21:46
اشتباه چي عزيز ؟
الان من هر چقدر دارم استفاده ميكنم از شاتل لند اين عدد داره بيشتر ميشه
تاريخ عكس هم ترافيك امروز هست ديگه

Sent from my iPhone 6 Plus

شما یه بار مودم رو خاموش و روشن کن !
بعد دوباره فایل رو از شاتل لند دانلود کن

sh93
06-01-2016, 22:32
شما یه بار مودم رو خاموش و روشن کن !
بعد دوباره فایل رو از شاتل لند دانلود کن

اما ربطی نداشت و مشکل از طرف شاتل بود که ok کردن :n16:

hike
06-01-2016, 23:33
۱۲۸ اکو. تهران.

bilmazlar
07-01-2016, 00:03
مسلما اولویت با اونی هست که خطش رانژه شرکت دیگه ای نیست. به نظر من میتونی در مدت زمان تخلیه از شرکت فعلی تا رانژه برای شاتل ، موقتا از 3g یکی از اپراتورها استفاده کنی

درسته
اگر فردا ثبت نام کنم و مثلا 10 روز دیگه بهم بگن پورتت خالی شده مجبورم درخواست رو رد کنم چون هنوز خط در رانژه آسیاتک هست
مثلا بعد از تخلیه آسیاتم بهشون زنگ می زنم میگم خط رو تخلیه کردم و حالا رانژه کنید
تو خونه ما هم ایرانسل نسل 3 هست و از این بابت مشکلی نیست.[/QUOTE]

بله. احتمالش زیاده. اگه بتونی باید یه آمار از متقاضیان شاتل تو مرکز مخابراتیت بگیری ببینی چند وقته منتظر پورتن. اگه بیشتر از 1 ماه باشه یعنی ریسک بدون اینترنت موندنت زیاده. یعنی خود منم دقیقن همین مشکل رو دارم. واسه همین موندم چی کار کنم. حتی رفتم یه خط تلفن جدید درخواست دادم، لامصب اونم دو سه ماه طول می‌کشه تا تحویل بدن.

ولی به نظرم اگه قصد رفتنت به شاتل جدیه ثبت‌نام کن بگو اسمت رو بذارن تو لیست انتظار. اگه زودتر از 15 بهمن پورت خالی شد، فوقش دو سه هفته آخر سرویس آسیاتک رو ضرر می‌کنی اما کمتر از 10 روز اینترنتت دوباره وصل می‌شه. اگه وایسی سرویست با آسیاتک تموم بشه و خط رو تخلیه کنی بعدش بخوای بری برای ثبت نام شاتل و پورت خالی گیرت نیاد اون وقت یا مجبور می‌شی حداقل یکی دو ماه بدون اینترنت سر کنی یا بری سراغ یه شرکت دیگه.

Armin.Computer
07-01-2016, 00:13
درسته
تو خونه ما هم ایرانسل نسل 3 هست و از این بابت مشکلی نیست.

بله. احتمالش زیاده. اگه بتونی باید یه آمار از متقاضیان شاتل تو مرکز مخابراتیت بگیری ببینی چند وقته منتظر پورتن. اگه بیشتر از 1 ماه باشه یعنی ریسک بدون اینترنت موندنت زیاده. یعنی خود منم دقیقن همین مشکل رو دارم. واسه همین موندم چی کار کنم. حتی رفتم یه خط تلفن جدید درخواست دادم، لامصب اونم دو سه ماه طول می‌کشه تا تحویل بدن.

ولی به نظرم اگه قصد رفتنت به شاتل جدیه ثبت‌نام کن بگو اسمت رو بذارن تو لیست انتظار. اگه زودتر از 15 بهمن پورت خالی شد، فوقش دو سه هفته آخر سرویس آسیاتک رو ضرر می‌کنی اما کمتر از 10 روز اینترنتت دوباره وصل می‌شه. اگه وایسی سرویست با آسیاتک تموم بشه و خط رو تخلیه کنی بعدش بخوای بری برای ثبت نام شاتل و پورت خالی گیرت نیاد اون وقت یا مجبور می‌شی حداقل یکی دو ماه بدون اینترنت سر کنی یا بری سراغ یه شرکت دیگه.[/QUOTE]

دقیقا
البته چند پست پیش هم به این موضوع اشاره کردم
ایدم اینه که
فردا برم اینترنتی ثبت نام کنم
وایسم تا 1 هفته مونده به اتمام سرویس آسیاتک
1 هفته که مونده برم درخواست تخلیه بدم
بعدش تخلیه میشه
ترس من بیشتر از اینه که تو این 1 ماه بهم زنگ بزنن بگن پورت خالی شده ما درخواست دادیم ولی خط شما رو آسیاتکه پس پورت شما رو می دیدم به یکی دیگه!
این مورد چی؟

mehrabooni
07-01-2016, 02:22
[Q UOTE=k1ozil;8762430]بله

Sent from my LG-D802 using Tapatalk[/QUOTE]
تغییر سرویس از ۱۲۸ به ۲۵۶ محدودیت برداشته میشه دادا

Sent from my iPhone using Tapatalk

mehrabooni
07-01-2016, 02:30
سلام

تازه امروز ثبتنام کردم

mehrabooni
07-01-2016, 02:33

ریموت اپلود قضیش چیه

Armin.Computer
07-01-2016, 14:39
تازه امروز ثبتنام کردم

تا کجا رسید ثبت نامت؟؟؟

aminkhan2014
07-01-2016, 18:25
دوستان بسته های پلاتینی شماره 2 شاتل که روی سایت زده فقط برای مشترکان جدیده؟
از لحاظ شبانه رایگان چجوریه؟بایدمبلغی را اضافه داد؟محدودیت چی؟
سرعت روی چنده؟128 تا 16 مگ معلوم نیست چنده؟یعنی واقعا به کشش خط بستگی داره؟
هزینه رانژه هم محاسبه شده که نوشته 65900؟
دوستانی که شاتل دارند سرویس 128 و 512 شبانه رایگان جه سرعتی میده؟ روزانه چی؟

campuzlit
07-01-2016, 18:43
ریموت اپلود قضیش چیه

اینجا رو بخون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mehrabooni
07-01-2016, 18:57
تا کجا رسید ثبت نامت؟؟؟
یه ایمیل دادن شناسه پرداخت انلاین داره
هنوز که نه کسی تماس گرفته نه چیزی شده

NEED FOR PC
07-01-2016, 19:00
دوستان وضعیت پینگ سرویس های نا محدودتون چجوریاس ؟

Armin.Computer
07-01-2016, 20:03
یه ایمیل دادن شناسه پرداخت انلاین داره
هنوز که نه کسی تماس گرفته نه چیزی شده

شاید شنبه زنگ بزنن
+
شما چه سرویسی گرفتی؟
مدارک آپلود کردی؟

mehrabooni
07-01-2016, 23:38
شاید شنبه زنگ بزنن
+
شما چه سرویسی گرفتی؟
مدارک آپلود کردی؟

سرویس اکو اپتیمال گرفتم
نه هنوز اپلود نکردم

and-roid2
08-01-2016, 09:31
امروز sms اومد که خطم رانژه شده. اما مودمو روشن میکنم لینک نداره |:

albertxx
08-01-2016, 10:06
سرویس اکو اپتیمال گرفتم
نه هنوز اپلود نکردم

اکو اپتیمال چیه؟؟؟؟؟

Sent from my D6502 using Tapatalk

mehrabooni
08-01-2016, 14:12
اکو اپتیمال چیه؟؟؟؟؟

طرح یکساله 6900 تومانی با 10 گیگ حجم

mehrabooni
08-01-2016, 14:16
امروز sms اومد که خطم رانژه شده. اما مودمو روشن میکنم لینک نداره |:
اگه توی mdf مخابرات اشنا داری زنگ بزن وضعیت رو برات چک کنه

Armin.Computer
08-01-2016, 14:35

میگم یه سوال
تو ثبت نام آنلاین اگر بعد از وارد کردن اطلاعات منصرف شدیم گزینه ای برای انصراف داره؟

NEED FOR PC
08-01-2016, 14:38

آقا ی تست پینگ بزار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تهرانید ؟

and-roid2
08-01-2016, 17:11
اگه توی mdf مخابرات اشنا داری زنگ بزن وضعیت رو برات چک کنه
صبح به mdf زنگ زدم گفتن پورتت خرابه و از مخابرات هم لینک نداری.
من نمیدونم اینا قبلش خط رو تست نمیکنن که sms دادن خط رانژه شده!؟!

bilmazlar
08-01-2016, 18:53

به یقین می‌شه گفت که بخش فروش شرکت‌ها از بخش پشتیبانیشون جداست و بخش فروش بر اساس چیزی که مخابرات در جواب درخواست رانژه براشون می‌زنه SMS می‌فرستن و خبری از این که واقعن چه وضعیتی داره خط ندارن.

and-roid2
08-01-2016, 19:00
به یقین می‌شه گفت که بخش فروش شرکت‌ها از بخش پشتیبانیشون جداست و بخش فروش بر اساس چیزی که مخابرات در جواب درخواست رانژه براشون می‌زنه SMS می‌فرستن و خبری از این که واقعن چه وضعیتی داره خط ندارن.

منظورم این بود چرا مخابرات قبل از فرستادن تاییدیه رانژه به isp , قبلش پورتم رو تست نکردن ببینن مشکلی در پورت وجود داره یا خیر و بعد اعلام کنند؟!

albertxx
08-01-2016, 19:42
دوستان 2 تا سوال

اول اینکه همونطو میدونید روی سرویس های اکو (( محدود )) سرعت رو تا اونجا که خط میکشه میبندن
مثلا 10 12 15 مگ و ......

آیا سرویس های آرت نامحدود هم همین شکلیه ؟؟؟
یعنی سرعت بالا میبندن ؟؟

دوما
تفاوت آرت و آرت لایت چیه ؟؟؟ (( بجز میزان دانلود استاندارد ))
آرت لایت که ضعیفتر از آرت معمولی هست رو روی چه سرعتی میبندن ؟؟؟؟

با تشکر

bilmazlar
08-01-2016, 21:17
منظورم این بود چرا مخابرات قبل از فرستادن تاییدیه رانژه به isp , قبلش پورتم رو تست نکردن ببینن مشکلی در پورت وجود داره یا خیر و بعد اعلام کنند؟!

رانژه کردن در واقع فقط اتصال کابل تلفن مشترک به پورتی توی اتاق MDF هست که در اختیار شرکت ISP قرار داره. از نظر مخابرات وقتی این کار انجام می‌شه یعنی خط رانژه شده. اما این که پورت مورد نظر سالمه یا نه تا جایی که می‌دونم از مسؤولیت‌های خود شرکت ISP اه. واسه همینم مخابرات به محض انجام این اتصال، به شرکت نامه می‌زنه که خط رانژه شده.

یادمه چند سال پیش در جریان جابجایی از یه شرکت به شرکت دیگه، مخابرات زحمت کشیده بود به جای این کابل من رو به پورت شرکت جدید وصل کنه به یه پورت دیگه وصل کرده بود و نامه تأیید رانژه رو فرستاده بود برای شرکت. از نظر شرکت و مخابرات خط رانژه بود ولی من لینک نداشتم. خلاصه بعد کلی پیگیری متوجه شدن که ایراد از اونجاست و مشکل حل شد.

خلاصه، مخابرات یه وضعیه دیدنی و تماشایی.

Armin.Computer
08-01-2016, 23:42
دوستان 2 تا سوال

اول اینکه همونطو میدونید روی سرویس های اکو (( محدود )) سرعت رو تا اونجا که خط میکشه میبندن
مثلا 10 12 15 مگ و ......

آیا سرویس های آرت نامحدود هم همین شکلیه ؟؟؟
یعنی سرعت بالا میبندن ؟؟

دوما
تفاوت آرت و آرت لایت چیه ؟؟؟ (( بجز میزان دانلود استاندارد ))
آرت لایت که ضعیفتر از آرت معمولی هست رو روی چه سرعتی میبندن ؟؟؟؟

با تشکر

سوال منم هست
امروز خواستم آنلاین ثبت نام کنم آرت بود و آرت لایت
فرقشون چیه؟
+
برای پیگیری ثبت نام آنلاین سایتی چیزی نیست؟؟؟

awz2
09-01-2016, 01:55
یه چیزی میگم شاید خیلی خیلی احمقانه به نظر بیاد
ساعت سیستم رو 2 ساعت میارم عقب از 1 به 11 شب بعد سرعت دانلودم از 30 میاد 900 !!!!

keyhan123
09-01-2016, 02:40
ساعت سیستم رو 2 ساعت میارم عقب از 1 به 11 شب بعد سرعت دانلودم از 30 میاد 900 !!!!
:n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08:

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خخخخخخخخخخخخخ

mehrabooni
09-01-2016, 03:06

شوخی میکنی

آقا ی تست پینگ بزار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تهرانید ؟
هنوز نه تماسی گرفتن نه رانژه شده

میگم یه سوال
تو ثبت نام آنلاین اگر بعد از وارد کردن اطلاعات منصرف شدیم گزینه ای برای انصراف داره؟

دروغ نگفته باشم حقیقتا دقت نکردم

awz2
09-01-2016, 04:49
نه باو جدی میگم ساعت 1 تا 3 سرعتم محدود میشه میاد رو 30 . ساعت سیستم رو میارم عقب درست میشه !

محمد7966
09-01-2016, 05:06
نه باو جدی میگم ساعت 1 تا 3 سرعتم محدود میشه میاد رو 30 . ساعت سیستم رو میارم عقب درست میشه !

انگار من هم یه بار شبیه همین حرف شما رو از یکی شنیدم:n13:

احتمالا شما ساعت مودم رو با ساعت ویندوز هماهنگ کردید شرکت هم از طریق ساعت مودم خودتون براتون سرعت رو محدود میکنه
البته این حدس و گمانمه

mehrabooni
09-01-2016, 11:18
انگار من هم یه بار شبیه همین حرف شما رو از یکی شنیدم:n13:

احتمالا شما ساعت مودم رو با ساعت ویندوز هماهنگ کردید شرکت هم از طریق ساعت مودم خودتون براتون سرعت رو محدود میکنه
البته این حدس و گمانمه

ساعت مودم رو چطور عقب بکشم

محمد7966
09-01-2016, 11:27
ساعت مودم رو چطور عقب بکشم

ساعت مودم رو نیاز عقب بکشید
تو تنظیمات ساعت مودم برای مودم خودم اینطوریه که اولش میگه میخای ساعت تنظیم کنی یا میخای متناسب با ساعت ویندوز باشه منم میزنم میخام متناسب با ساعت ویندوز باشه

شما هم باید همین کارو کنید برید تو تنظیمات مودم بزنید ساعت متناسب با ساعت ویندوز باشه
البته اینی که میگم برای مودم خودم هست و موقع کانفیگ اینو میگه
البته الان که دیدم
تو تایم و تاریخ مودم هم میتونید اینکارو کنید

mehrabooni
09-01-2016, 13:52
ساعت مودم رو نیاز عقب بکشید
تو تنظیمات ساعت مودم برای مودم خودم اینطوریه که اولش میگه میخای ساعت تنظیم کنی یا میخای متناسب با ساعت ویندوز باشه منم میزنم میخام متناسب با ساعت ویندوز باشه

شما هم باید همین کارو کنید برید تو تنظیمات مودم بزنید ساعت متناسب با ساعت ویندوز باشه
البته اینی که میگم برای مودم خودم هست و موقع کانفیگ اینو میگه
البته الان که دیدم
تو تایم و تاریخ مودم هم میتونید اینکارو کنید

محمد7966
09-01-2016, 14:01

شما اونجا که گزینه manual زده
اونجا دستی وارد کنید ولی اونجا متناسب با ویندوز نیست یعنی با مال من فرق میکنه

bigbang0661
09-01-2016, 14:02
کسی اینجا سرویس ART 1 یا ART 2 داره؟ میشه یه تست از سرور خارجی بزارید. مرسی

ruzbeh1
09-01-2016, 14:17

عجب شانسی،یعنی بین این همه پورت dslam دقیقا" پورت خرابش افتاد به تو:n02::n08:

Armin.Computer
09-01-2016, 14:34
سلام
دیروز فرم ثبت نام آنلاین پر کردم!!
هیچکس با من تماس نگرفت:n03::n04:

and-roid2
09-01-2016, 16:22
امروز سرویس جشنواره پلاتینی 60گیگ فعال شد.
سرعت از سرور داخل 13مگ- سرور خارج 4مگ محدود شده!

ruzbeh1
09-01-2016, 20:20
امروز سرویس جشنواره پلاتینی 60گیگ فعال شد.
سرعت از سرور داخل 13مگ- سرور خارج 4مگ محدود شده!

چرا محدود شده؟ مگه جشنواره کامل باز نباید باشه هر دو سرور؟

and-roid2
09-01-2016, 20:55
چرا محدود شده؟ مگه جشنواره کامل باز نباید باشه هر دو سرور؟
والا چی بگم..مسخره بازی شاتل هست.
چون اسم سرویس اکو128 هست میگن همین 4مگ هم زیادیه.

سرویس جشنواره پارس انلاین سرور خارجی سرعت کامل رو میداد.

ruzbeh1
09-01-2016, 21:10

ای بابا،اعصابم خورد شد که ، ثبت نام هم کردم،تو مرحله ی نصب،به من نگفتن اسم سرویسش اکو 128 هستش:n23:گفتن تا 16 مگ سرور داخلی خارجی بازه :n35:الان با اون اکانت هم نمی شه سرور خارجیو کامل گرفت؟

medax
09-01-2016, 21:26

دوست عزیز من هم طرح پلاتینی 60 گیگ رو خریدم . محدودیتی برای سرور خارج نیست. از داخل حدود 15mbs و از خارج حدود 8mbs دانلود کردم

and-roid2
09-01-2016, 22:19
ای بابا،اعصابم خورد شد که ، ثبت نام هم کردم،تو مرحله ی نصب،به من نگفتن اسم سرویسش اکو 128 هستش:n23:گفتن تا 16 مگ سرور داخلی خارجی بازه :n35:الان با اون اکانت هم نمی شه سرور خارجیو کامل گرفت؟
در قرارداد گفته اکو 128
با اکانت سرور خارجی حداکثر سرعتو میده.

دوست عزیز من هم طرح پلاتینی 60 گیگ رو خریدم . محدودیتی برای سرور خارج نیست. از داخل حدود 15mbs و از خارج حدود 8mbs دانلود کردم
شما کدوم شهری؟
ممکنه شهر به شهر سرعت اکو 128 فرق بکنه. در شهر ما که رو 4مگ لیمیت هست:

alireza20202003
09-01-2016, 22:39
در قرارداد گفته اکو 128
با اکانت سرور خارجی حداکثر سرعتو میده.

شما کدوم شهری؟
ممکنه شهر به شهر سرعت اکو 128 فرق بکنه. در شهر ما که رو 4مگ لیمیت هست:

اوضاع تک کانکشن از همین لیزوب چطوره ؟

and-roid2
09-01-2016, 23:07
اوضاع تک کانکشن از همین لیزوب چطوره ؟

Bensonw3x
09-01-2016, 23:11
بچه ها به سوال کلی : شاتل همون شاتله سابقه ؟ یا اینکه پیشرفت کرده ؟ منظورم حجم دزدیو اینا بود :n02:

ruzbeh1
09-01-2016, 23:25

خطت 15 مگ و نکشید؟ سرویس گیمو چیکار کردی؟

mehrabooni
10-01-2016, 00:28
بچه ها به سوال کلی : شاتل همون شاتله سابقه ؟ یا اینکه پیشرفت کرده ؟ منظورم حجم دزدیو اینا بود :n02:

حجم دزدی که نداره
ای ای اس پی رو با بقیه ی شرکتا مقایسه نکنید

awz2
10-01-2016, 04:56
واسه منم خارجی 4 مگ هست اکو 1024 قبلا 10 مگ بود

Bensonw3x
10-01-2016, 11:46
دوستانه تهرانی میشه مرام بزارن جوابه سواله ما رو بدن ؟ ما محل سکونتمون نزدیکه به مخارات مهدیه هستش ، کسی اینجا هست شاتل داشته باشه ؟ حالا یه خورده بالاتر یا پایین تر زیاد مهم نیست ...

میخواستم بپرسم پینگش با 4.2.2.4 چطوره ؟ راضی هستید در کل از شاتل ؟:n41:

and-roid2
10-01-2016, 12:02
خطت 15 مگ و نکشید؟ سرویس گیمو چیکار کردی؟

خطم الان 15مگه دیگه.
سرویس گیم فقط تا 9مگ فعال میشه.

ruzbeh1
10-01-2016, 12:30
خطم الان 15مگه دیگه.

یک عکس از صفحه استاتوس مودمت می تونی بزاری؟

and-roid2
10-01-2016, 13:58
یک عکس از صفحه استاتوس مودمت می تونی بزاری؟

albertxx
10-01-2016, 14:04
یعنی تا خرخره خط رو استفاده کردن [emoji3]
جالبه من فاصلم با مرکز مخابراتیم کمه ولی باز خطم ضعیفه [emoji20]
نمیدونم مرضش چیه!!!

مخابرات مشکل ندارم
نمیدونم از خود شاتل میتونه باشه یا نه

mehrabooni
10-01-2016, 14:26
خطم الان 15مگه دیگه.

سرویس گیم چیزی جز اینه که اپلود ریت رو بالا میبرن ؟
شنیدم توی ایران فقط پارس انلاین سرور خاصی برای کاهش پینگ داره ؟

ho3in2012
10-01-2016, 15:21
سلام
سرویس 8 مگ - 4 گیگ ماهیانه شاتل با شبانه رایگان
اگر در تایم رایگان هر ماه کلا حدود 50 گیگ بخوام رایگان دانلود کنم محدود میشم یا نه ؟
ممنون میشم جواب بدین

and-roid2
10-01-2016, 16:37
سرویس گیم چیزی جز اینه که اپلود ریت رو بالا میبرن ؟
شنیدم توی ایران فقط پارس انلاین سرور خاصی برای کاهش پینگ داره ؟
سرویس گیم در پینگ داخلی تاثیر گذار هست.
دیروز به مدت یک ساعت پروفایل گیم فعال کردم پینگ داخلیم از 40 به 9 رسید.

در حال حاظر پارس انلاین و شاتل بصورت رسمی پروفایل گیم فعال میکنن.

یعنی تا خرخره خط رو استفاده کردن [emoji3]

جالبه من فاصلم با مرکز مخابراتیم کمه ولی باز خطم ضعیفه [emoji20]
نمیدونم مرضش چیه!!!

مخابرات مشکل ندارم
نمیدونم از خود شاتل میتونه باشه یا نه

از سر خط مستقیم سیم بکش به مودم کیفیت خطت بیشتر میشه.
البته تجهیزات هر شرکت هم فرق میکنه و در کیفیت خط تاثیر گذار هستن. با پارس انلاین snr خطم با 16 مگ 5.8 بود. ولی شاتل کمی بیشتره....

Armin.Computer
10-01-2016, 19:08
سلام
من آنلاین ثبت نام کردم
امروز زنگ زدم نمایندگی به من میگه فعلا فروش نداریم و در اولین فرصت خط رانژه میشه
گفت تا 15-20 بهمن باید صبر کنی
دوستان به نظر شما از کجا بفهمم که واقعا شاتل پورت داره یا نه؟؟؟
آخه چجوری زمان تعیین کرده؟
پورت که مشخص نیست!

- - - Updated - - -

سلام
من آنلاین ثبت نام کردم
امروز زنگ زدم نمایندگی به من میگه فعلا فروش نداریم و در اولین فرصت خط رانژه میشه
پورت که مشخص نیست!

- - - Updated - - -

سلام
من آنلاین ثبت نام کردم
پورت که مشخص نیست!

- - - Updated - - -

سلام
من آنلاین ثبت نام کردم
پورت که مشخص نیست!

- - - Updated - - -

سلام
من آنلاین ثبت نام کردم
پورت که مشخص نیست!

aminkhan2014
10-01-2016, 19:59
دوستان بسته های پلاتینی شماره 2 شاتل که روی سایت زده فقط برای مشترکان جدیده؟
از لحاظ شبانه رایگان چجوریه؟بایدمبلغی را اضافه داد؟محدودیت چی؟
سرعت روی چنده؟128 تا 16 مگ معلوم نیست چنده؟یعنی واقعا به کشش خط بستگی داره؟
هزینه رانژه هم محاسبه شده که نوشته 65900؟
دوستانی که شاتل دارند سرویس 128 و 512 شبانه رایگان جه سرعتی میده؟ روزانه چی؟
:n02:
از راهنمایی دوستان واقعا ممنون اینجا ظاهرا هیچ کس شاتل نداره که جواب سوالات را بدونه و فقط همه داریم دورهم میگیم و میخندیم و فقط چند نفر تازه دارند سرویس میخرند:n19:

campuzlit
10-01-2016, 20:05
سلام
من آنلاین ثبت نام کردم
پورت که مشخص نیست!

خب اونا وقتی اینطوری حرف می زنن یعنی که اصلا اهمیتی نداره واسشون.
همینجوری یه تاریخی گفته.

اولا اگه می تونی حضوری برو.
بعدش اگه خودشون بهت آمار نمی دن تنها راه اینه که از MDF مرکز مخابراتی آمار بگیری پورت خالی دارن یا نه.

albertxx
10-01-2016, 20:15
:n02:
از راهنمایی دوستان واقعا ممنون اینجا ظاهرا هیچ کس شاتل نداره که جواب سوالات را بدونه و فقط همه داریم دورهم میگیم و میخندیم و فقط چند نفر تازه دارند سرویس میخرند:n19:
اول اینکه
بله برای مشترکان جدیده

دوما
سرعت 128 هم روی 15 مگ هست

سوما
اونا روی 15 مگ میبندن
حالا خط میکشه یا نمیکشه به اونا ربطی نداره
نفس خط رو میگیرن [emoji3]
مشکل پیدا کرد کم میکنن

چهارم
هزینه کل هست
تا تحویل خط
مطمعا باش شاتل حریص تر از اونی هست که از قید پول بگذره
پول همه چی رو حساب کرده
از یک ریال نمیگذرن

پنجم
شب روز سرعت فرق نداره
فقط دانلودت از حد بگذره سرعتت محدود میشه
نکته اینه سرور خارجی محدود شده
داخلی همون 15 مگ هست
خارجی معمولا 4 هست
یکی از دوستان صفحات قبل هم گفت رو 4 هست

albertxx
10-01-2016, 20:22
سلام
من آنلاین ثبت نام کردم
پورت که مشخص نیست!

- - - Updated - - -

سلام
من آنلاین ثبت نام کردم
پورت که مشخص نیست!

- - - Updated - - -

سلام
من آنلاین ثبت نام کردم
پورت که مشخص نیست!

- - - Updated - - -

سلام
من آنلاین ثبت نام کردم
پورت که مشخص نیست!

- - - Updated - - -

سلام
من آنلاین ثبت نام کردم
پورت که مشخص نیست!

اول اینکه اونا گفتن فروش نداریم
خب چرا؟؟؟
بعد شما گفتید میخواید متوجه بشید پورت خالی ندارن !!!!

شما یه زنگ بزن دفتر اصلی تهران
فکر کنم شمارش هست (( یادم رفت [emoji3] [emoji3]))
بگو وقتی کل مراکز پورت خالی ندارن
مرض دارید خط میفروشید؟؟؟؟
هزینه رو پیش پیش میگیرید جفتکم میندازید؟؟

اگرم نشد ببین قانونی میتونی شکایت کنی
هزینه رو برگشت بدی

ضمنا
واسه پورت خالی وقتی نمیدونن کی خالی میشه
چطور تاریخ داد؟؟؟؟؟

aminkhan2014
10-01-2016, 20:57
آقا من بخام حالا طرح پلاتینی ثبت نام کنم،باید واریز داشته باشم؟نمیشه پیش ثبت نام کرد و وقتی سرویس قبلی را جمع کردم،شاتل رانژه کنه؟
برای اینکه متوجه بشم پورت خالی دارند، فقط باید از نمایندگی شهر بپرسم؟

Armin.Computer
10-01-2016, 22:01
اول اینکه اونا گفتن فروش نداریم
خب چرا؟؟؟
بعد شما گفتید میخواید متوجه بشید پورت خالی ندارن !!!!

شما یه زنگ بزن دفتر اصلی تهران
فکر کنم شمارش هست (( یادم رفت [emoji3] [emoji3]))
بگو وقتی کل مراکز پورت خالی ندارن
مرض دارید خط میفروشید؟؟؟؟
هزینه رو پیش پیش میگیرید جفتکم میندازید؟؟

اگرم نشد ببین قانونی میتونی شکایت کنی
هزینه رو برگشت بدی

ضمنا
واسه پورت خالی وقتی نمیدونن کی خالی میشه
چطور تاریخ داد؟؟؟؟؟

خب اونا وقتی اینطوری حرف می زنن یعنی که اصلا اهمیتی نداره واسشون.
همینجوری یه تاریخی گفته.

اولا اگه می تونی حضوری برو.
بعدش اگه خودشون بهت آمار نمی دن تنها راه اینه که از MDF مرکز مخابراتی آمار بگیری پورت خالی دارن یا نه.

آخه من آذر ماه زنگ زدم بهشون
فکر کنم گفت 15 دی خط رو می بندیم
دوباره الان زنگ زدم گفت 15-20 بهمن
یعنی یه سری مشترک سر تاریخ 15 ام می یان واسه تخلیه :دی
البته من ثبت نام آنلاین کردم و هیچ پولی پرداخت نکردم
باید زنگ بزنم تهران
وقتیکسی ثبت نام آنلاین انجام میده چه دلیلی داره دوباره با نماینده هماهنگی کنه
اصلا باید یه بخش جدا داشته باشه ثبت نام آنلاین!

bigbang0661
10-01-2016, 23:28
دوستان میخوام سرویس ART بگیرم. به نظرتون بهتر نیست اول ART 1 بگیرم بعدش اگه محدود شدم ارتقا سرویس بدم؟
در ضمن این ارتقا سرویس چطور انجام میشه؟ تو پنل کاربری؟
یه سوال دیگه. به نظرتون ART 1 تا چه حجمی محدود نمیشه؟
اگه کسی میدونه ممنون میشم کمک کنه

iDownload & iGame
11-01-2016, 01:09
شاتل تایم رایگان:

شاتل تایم رایگان با سرور 3 سرویس iDownload:

ruzbeh1
11-01-2016, 10:43

سرعت خط منو داشته باش ، نزدیک 21 مگ آپ شدم از طرف عصر تل ک، همچین خطی با این کیفیت دیده بودی واقعا"؟ :n02:

and-roid2
11-01-2016, 12:16
سرعت خط منو داشته باش ، نزدیک 21 مگ آپ شدم از طرف عصر تل ک، همچین خطی با این کیفیت دیده بودی واقعا"؟ :n02:

با مخابرات چقدر فاصله داری؟

ruzbeh1
11-01-2016, 12:57
با مخابرات چقدر فاصله داری؟
دقیقا" 1.1 کیلومتر :n02:

NEED FOR PC
11-01-2016, 21:31
دوستانه شاتلی بنظرتون این بسته پلاتینی 2 بصرفه هست ؟

masoudboy
12-01-2016, 00:52
نت شاتل من هم امروز وصل شد
اینم تست

gymclass.heroes
12-01-2016, 06:40
واسه بازی انلاین با سرور خارجی شاتل خوبه یا پارس؟ بین این دوتا موندم!
شاتل تایم اوت نداره؟شبانه چی ؟اخرین سرعت چی میده؟طول روز مشکلی با شاتل ندارید؟
به نظر میاد مشتری ها از شاتل راضین و کسی نمیخواد پورت ها پر بشه...

and-roid2
12-01-2016, 09:06
واسه بازی انلاین با سرور خارجی شاتل خوبه یا پارس؟ بین این دوتا موندم!
شاتل تایم اوت نداره؟شبانه چی ؟اخرین سرعت چی میده؟طول روز مشکلی با شاتل ندارید؟
به نظر میاد مشتری ها از شاتل راضین و کسی نمیخواد پورت ها پر بشه...

برای بازی انلاین اصلا نیا سمت شاتل. این چند روزه که سرویسم فعال شده پینگ زیر 200 ازش ندیدم :

پارس انلاین که داشتم پینگ حتی تا 78 هم میرسید.(البته در بازی تست نکردم ببینم لگ داره یا نه)!!

ruzbeh1
12-01-2016, 10:39
برای بازی انلاین اصلا نیا سمت شاتل. این چند روزه که سرویسم فعال شده پینگ زیر 200 ازش ندیدم :

پارس انلاین که داشتم پینگ حتی تا 78 هم میرسید.(البته در بازی تست نکردم ببینم لگ داره یا نه)!!
البته به شهر هم بستگی داره،این پینگ شاتل من با سرور 8.8.8.8 :

Armin.Computer
12-01-2016, 13:23
دوستان از کجا میشه فهمید که مرکز ما واقعا پورت نداره؟؟
زنگ زدم تهران ولی جوابی نگرفتم و نگفتن
نمایندگی ما اکثر اوقات میگه پورت نداریم!!!!

aminkhan2014
12-01-2016, 20:31
اول اینکه
بله برای مشترکان جدیده

دوما
سرعت 128 هم روی 15 مگ هست

سوما
اونا روی 15 مگ میبندن
حالا خط میکشه یا نمیکشه به اونا ربطی نداره
نفس خط رو میگیرن [emoji3]
مشکل پیدا کرد کم میکنن

چهارم
هزینه کل هست
تا تحویل خط
مطمعا باش شاتل حریص تر از اونی هست که از قید پول بگذره
پول همه چی رو حساب کرده
از یک ریال نمیگذرن

پنجم
شب روز سرعت فرق نداره
فقط دانلودت از حد بگذره سرعتت محدود میشه
نکته اینه سرور خارجی محدود شده
داخلی همون 15 مگ هست
خارجی معمولا 4 هست
یکی از دوستان صفحات قبل هم گفت رو 4 هست

سرویس پلاتینی مطمئنید شبانه رایگان داره؟یعنی نیازی نیست بعد از 65 هزارتومان ماهانه پولی بابت شبانه بدهم؟یاباید ماهی5250 هم بدهم؟شاتل چرا اینطوریه!!
دوستان سرعت شبانه اشون با idm روی چنده؟

NEED FOR PC
12-01-2016, 21:54
سرویس پلاتینی مطمئنید شبانه رایگان داره؟یعنی نیازی نیست بعد از 65 هزارتومان ماهانه پولی بابت شبانه بدهم؟یاباید ماهی5250 هم بدهم؟شاتل چرا اینطوریه!!
دوستان سرعت شبانه اشون با idm روی چنده؟

65 ماهانه دیگه چیه ! نگا کن عکسو ! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سالانس :n29:

masoudboy
13-01-2016, 01:05
سرعت دانلود از سرور داخلی با شاتل
سرویس جشنواره

mehrabooni
13-01-2016, 02:26
همچنان منتظر برقراری رانژه ی خطم

موقع تخلیه از های وب ، اوپراتورش زنگ زد پیشنهاد سه ماه اینترنت هشت مگ رایگان داد ، طبیعتا قبول نکردم

aminkhan2014
13-01-2016, 06:42
65 ماهانه دیگه چیه ! نگا کن عکسو ! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سالانس :n29:

عزیزجان،منظورم اینه بعد از اینکه 65 هزار تومان برای یک سال دادم باید برای شبانه ماهی 5هزار تومان را بدهم؟کجا گفتم ماهی 65هزار تومان؟بخدا توی تاپیک آسیاتک و حتی پارس آفلاین بهتر از شاتل به جواب میرسی و واقعا بچه های فعالتر و با مرامتری داره،اینجا معلوم نیست رانتی هست که توی اطلاعات دادند کم فروشی میشه یا خبری دیگه؟

omidscafild
13-01-2016, 10:59
عزیزجان،منظورم اینه بعد از اینکه 65 هزار تومان برای یک سال دادم باید برای شبانه ماهی 5هزار تومان را بدهم؟کجا گفتم ماهی 65هزار تومان؟بخدا توی تاپیک آسیاتک و حتی پارس آفلاین بهتر از شاتل به جواب میرسی و واقعا بچه های فعالتر و با مرامتری داره،اینجا معلوم نیست رانتی هست که توی اطلاعات دادند کم فروشی میشه یا خبری دیگه؟

دوست عزیز اصن منطقی نیست سرویس های جشنواره زمستانی شاتل شبانه داشته باشه . به شما دارن 60 گیگ میدن یکساله 70 تومن بعد شبانه هم بدن ؟! دیوونه هستن مگه ؟!
بعد هم شما که مصمم هستی برای خرید این سرویس برای گرفتن اطلاعات موثق تر باید به اپراتور زنگ بزنید یا حتی الامکان از طریق چت باهاشون ارتباط برقرار کنی .

and-roid2
13-01-2016, 12:26
حداکثر سرعتی که شاتل خط رو میبنده 15مگ هست؟مگه در تبلیغشون نگفتن سرعت تا 16مگ بازه؟ پس چرا حداکثر 15مگ میبندن؟
کسی خطش رو 16 بسته شده؟

ruzbeh1
13-01-2016, 13:20
حداکثر سرعتی که شاتل خط رو میبنده 15مگ هست؟مگه در تبلیغشون نگفتن سرعت تا 16مگ بازه؟ پس چرا حداکثر 15مگ میبندن؟
کسی خطش رو 16 بسته شده؟
منم از همین تعجب می کنم،خط منم وصل شد روی 15 مگ هستش،می شه شکایت نوشت؟

medax
13-01-2016, 14:00
کسی خطش رو 16 بسته شده؟

فکر کنم با توجه به همون قضیه اشتراکی بودن پهنای باند باشه. من هم حداکثر سرعت دانلود (1.8MB/s (14.4mb/s داشتم که زمانهای اوج ترافیک اینترنت، مثلا 7 تا 10 شب کمتر میشه. البته کمتر از 1.5MB/s نشده

amin1374
13-01-2016, 19:43
خب یک سوال وقتی شاتل سرویس 128 رو تا 15 مگ میگین میبنده و باز میزاره اونوقت تفاوت سرویس های دیگه اش چیه خب مثلا 8 مگ هم که همینقدر میبنده !
تفاوت تو چیه???

محمد7966
13-01-2016, 19:49
خب یک سوال وقتی شاتل سرویس 128 رو تا 15 مگ میگین میبنده و باز میزاره اونوقت تفاوت سرویس های دیگه اش چیه خب مثلا 8 مگ هم که همینقدر میبنده !
تفاوت تو چیه???

تفاوت اینه که در ساعات شلوغی سرعت شما کندتر است نسبت به کسی که پهنای 8 مگ میخره

Dr Nima
13-01-2016, 19:53
vpi
vci
شرکت شاتل چنده؟

amin1374
13-01-2016, 20:02
تفاوت اینه که در ساعات شلوغی سرعت شما کندتر است نسبت به کسی که پهنای 8 مگ میخره

یعنی مثلا منی که 128 دارم تو ساعت شلوغی چقدر میشه??

- - - Updated - - -

vpi
vci
شرکت شاتل چنده؟

وی پی آی 0 اون یکی 35

محمد7966
13-01-2016, 20:11
یعنی مثلا منی که 128 دارم تو ساعت شلوغی چقدر میشه??

بستگی داره راستش یه باردوستمون همین سوال منو جواب داد آقای bilmazlar

جواب منو دادند مثلا من 512 دارم تو همین مواقع که ساعات شلوغیه سرعت کنده میشه البته همیشه سرعت از 64 کیلو برام بیشتر بودهظاهرا بستگی به پهنای باندی داره که مخابرات به شرکت شاتل اختصاص داده
قبلا هم 2 مگ داشتم ولی تو ساعات شلوغی سرعت کند نمیشد گاهی وقتا هم شده با 512 مشکل تایم اوت و پاکت لاست داشته باشم
در واقع اگر کسی سرعت 2 مگ داشته باشه و شما 128 باشید اگر پهنای باند کم بیارن اون تو اولویته
اگر مشکل پهنا داشته باشن احتمالا همون 128/8=16 کیلو بایت سرعت دارید ولی بعید میدونم کم بیارن

amin1374
13-01-2016, 20:20
vpi
vci
شرکت شاتل چنده؟

بستگی داره راستش یه باردوستمون همین سوال منو جواب داد آقای bilmazlar

جواب منو دادند مثلا من 512 دارم تو همین مواقع که ساعات شلوغیه سرعت کنده میشه البته همیشه سرعت از 64 کیلو برام بیشتر بودهظاهرا بستگی به پهنای باندی داره که مخابرات به شرکت شاتل اختصاص داده
قبلا هم 2 مگ داشتم ولی تو ساعات شلوغی سرعت کند نمیشد گاهی وقتا هم شده با 512 مشکل تایم اوت و پاکت لاست داشته باشم
در واقع اگر کسی سرعت 2 مگ داشته باشه و شما 128 باشید اگر پهنای باند کم بیارن اون تو اولویته
اگر مشکل پهنا داشته باشن احتمالا همون 128/8=16 کیلو بایت سرعت دارید ولی بعید میدونم کم بیارن

جالبههه الان آرت 1 دارم گفتم اینجوریش کنم از شاتل لند دانبود کنم البته دوره ام از ماه دیگه 1 ام شروع میشه نمیدونم قضیه دانلود از شاتل لند رو تمدید میکنن یا نه ?!
چقدر امکان داره قضیه شاتل لند ادامه پیدا کنه.??

محمد7966
13-01-2016, 20:22
جالبههه الان آرت 1 دارم گفتم اینجوریش کنم از شاتل لند دانبود کنم البته دوره ام از ماه دیگه 1 ام شروع میشه نمیدونم قضیه دانلود از شاتل لند رو تمدید میکنن یا نه ?!

متاسفانه من اصلا شاتل ندارم از این چیزا هم خبر ندارم

R O O T
13-01-2016, 22:20
سلام من میخوام هفته دیگه صبا رو تخلیه کنم شاتل بگیرم . چند تا سوال داشتم چون من استفاده روزانه زیادی دارم .
اینکه من اگه ارت بگیرم محدود شم با خرید ارت 2 و به همین ترتیب محدودیت ریست میشه ؟ و فقط من مابه التفاوت این 2 رو پرداخت میکنم ؟

saeed_punisher2013
13-01-2016, 23:25

من خودم آرت 4 دارم سر همین پهنای باند زنگ زدم به پشتیبانی 10 دقیقه هر چی اصرار کردم گفتن که برای سرویس های نامحدود سرعت هر چی نوشتیم همونه زیر بار نرفت که خط منو مثلا رو 8 مگ ببنده میگه چون نامحدوده سرویس شما همون رو 2 مگ میمونه ولی اگه میخواین خطتتون رو رو سرعتای بالاتر ببندیم باید سرویس حجمی بخرید و گفت اکثر سرویس های حجمی ما روی 15 مگ بسته میشه خط ها

---------------

در مورد شاتل لند هم الان دومین ماهشه که رایگانه شاید ماه دیگه جمع کنن این طرحو چون یکبار تمیدید شد برای این ماه،در ضمن چیز خاصی نیس که تو شاتل لند چیز بدرد بخور کمه هر چی بود من برداشتم خخخ

behzadee
13-01-2016, 23:52
من خودم آرت 4 دارم سر همین پهنای باند زنگ زدم به پشتیبانی 10 دقیقه هر چی اصرار کردم گفتن که برای سرویس های نامحدود سرعت هر چی نوشتیم همونه زیر بار نرفت که خط منو مثلا رو 8 مگ ببنده میگه چون نامحدوده سرویس شما همون رو 2 مگ میمونه ولی اگه میخواین خطتتون رو رو سرعتای بالاتر ببندیم باید سرویس حجمی بخرید و گفت اکثر سرویس های حجمی ما روی 15 مگ بسته میشه خط ها

---------------

در مورد شاتل لند هم الان دومین ماهشه که رایگانه شاید ماه دیگه جمع کنن این طرحو چون یکبار تمیدید شد برای این ماه،در ضمن چیز خاصی نیس که تو شاتل لند چیز بدرد بخور کمه هر چی بود من برداشتم خخخ
سلام
پس سرعت شما 256 کیلو احتمالا باید باشه چون آرت 4 نوشته حداکثر 2 مگ

saeed_punisher2013
14-01-2016, 00:21
سلام
پس سرعت شما 256 کیلو احتمالا باید باشه چون آرت 4 نوشته حداکثر 2 مگ

سلام دوست عزیز بله سرعتم چیزی بین 250 تا 270 هست از 250 هم پایین تر نمیاد هیچوقت

navid_fo
14-01-2016, 09:35

---------------

سلام
در مورد قسمت دوم فرمایش های شما عرض کنم که :
نیازی نیستش اصلا از شاتل لند و فایل هایی که داخل سایتش میزاره دانلود کنین شما هر فایلی رو میندازین روی سرور شاتل لند سپس از اونجا به صورت رایگان دانلود می کنین به عبارتی تمام فایل های حجیم رو توی ساعات عادی روز رایگان دریافت می کنید اونم با حداکثر سرعت شما!
مثلا اگه سرعتت توی روز 400 کیلو هستش شما توی ماه دوره بره 800 گیگ دانلود خواهی داشت حتی بدون دادن یک قرون ( البته فعلا)

ruzbeh1
14-01-2016, 10:30
اینم کیفیت خط من که 2 روزه وصل شده

NEED FOR PC
14-01-2016, 10:38
اینم کیفیت خط من که 2 روزه وصل شده

آقا ی تست پینگ میگیرین ؟

ahashahin
14-01-2016, 11:44
سلام
اقا من یه سری سوال داشتم ...
من شنبه طرح جشنواره را ثبت نام کردم و الان توی پنل در قسمت مراحل زده "منتظر انجام رانژه"
سوالی که دارم اینه خط رو روی چند میبندند ؟ چون من مخابرات داشتم "اصفهان" به زور روی 4 میبستند و های وب هم داشتم به زور روی 6 میبستند . الان روی چند میبندند ؟ و حداقلی که میبندند چقدر است ؟
یه سوال دیگه طرح شبانه که نوشته با پرداخت یه مبلغی برات وصل میشه این طرح رو بنده کی میتونیم فعال کنم؟ یعنی بعد از این 60 گیگ ؟ سرعت و محدودیت هاش به چه صورت هست ؟ و همچنین ساعت رایگانش؟
و سوال دیگه ام این بود که سرویس به صرفه به جز جشنواره ها ، سرویس های اکو کدوم طرحش به صرفه بوده براتون ؟
ممنون میشم به همه سوالا جواب بدید :n40:

ruzbeh1
14-01-2016, 12:25
آقا ی تست پینگ میگیرین ؟
اینم پینگ شاتل من

saeed_punisher2013
14-01-2016, 12:42
سلام
در مورد قسمت دوم فرمایش های شما عرض کنم که :
نیازی نیستش اصلا از شاتل لند و فایل هایی که داخل سایتش میزاره دانلود کنین شما هر فایلی رو میندازین روی سرور شاتل لند سپس از اونجا به صورت رایگان دانلود می کنین به عبارتی تمام فایل های حجیم رو توی ساعات عادی روز رایگان دریافت می کنید اونم با حداکثر سرعت شما!
مثلا اگه سرعتت توی روز 400 کیلو هستش شما توی ماه دوره بره 800 گیگ دانلود خواهی داشت حتی بدون دادن یک قرون ( البته فعلا)

بله دسته فرمایشتون متاسفانه من دیر فهمیدم اینو ولی الان دارم استفاده میکنم ازش میتونم بگم عالیه کاش یک ماه دیگه هم تمدید کنن

NEED FOR PC
14-01-2016, 14:21
اینم پینگ شاتل من

:18::18::18:

این های وب :

دوستان برای بازی آنلاین بیام شاتل یا برم پارس ؟ نظرتون چیه درکل ؟

amir z
14-01-2016, 14:33
سلام دوستان
اینم پینگ شاتل من

قبلا خیلی کمتر بود نمیدونم تازگیا چی شده!!!!

ruzbeh1
14-01-2016, 14:34
:18::18::18:

این های وب :

دوستان برای بازی آنلاین بیام شاتل یا برم پارس ؟ نظرتون چیه درکل ؟
ببینید پینگ شاتل شهر به شهر و مرکز به مرکز متفاوت هستش،مثلا" الان من که می بینی پینگم این قدر خوبه مسیر اینتنرت شهر ما روی آذربایجان هستش،الان یکی دیگه از دوستان همین تاپیک شاتل داره می گه پینگ من زیر 200 نمی آد اما چیزی که مطمئن هستم اینه که هر شهری باشی پینگ شاتل 10000000000000000 درصد از بای وب(های وب) بهتره.

NEED FOR PC
14-01-2016, 14:42
ببینید پینگ شاتل شهر به شهر و مرکز به مرکز متفاوت هستش،مثلا" الان من که می بینی پینگم این قدر خوبه مسیر اینتنرت شهر ما روی آذربایجان هستش،الان یکی دیگه از دوستان همین تاپیک شاتل داره می گه پینگ من زیر 200 نمی آد اما چیزی که مطمئن هستم اینه که هر شهری باشی پینگ شاتل 10000000000000000 درصد از بای وب(های وب) بهتره.

حرف شما کاملا درسته

ولی قیمت ها وحجم ماهانه پارس انلاین واقعا بهتر از شاتله !

ولی هیچ ارزونی بی دلیل نیست :n02:

ahashahin
14-01-2016, 16:42
سلام
اقا من یه سری سوال داشتم ...
من شنبه طرح جشنواره را ثبت نام کردم و الان توی پنل در قسمت مراحل زده "منتظر انجام رانژه"
سوالی که دارم اینه خط رو روی چند میبندند ؟ چون من مخابرات داشتم "اصفهان" به زور روی 4 میبستند و های وب هم داشتم به زور روی 6 میبستند . الان روی چند میبندند ؟ و حداقلی که میبندند چقدر است ؟
یه سوال دیگه طرح شبانه که نوشته با پرداخت یه مبلغی برات وصل میشه این طرح رو بنده کی میتونیم فعال کنم؟ یعنی بعد از این 60 گیگ ؟ سرعت و محدودیت هاش به چه صورت هست ؟ و همچنین ساعت رایگانش؟
و سوال دیگه ام این بود که سرویس به صرفه به جز جشنواره ها ، سرویس های اکو کدوم طرحش به صرفه بوده براتون ؟
ممنون میشم به همه سوالا جواب بدید :n40:

کسی نبود جواب منو بده ؟ :n41:

azazaz
14-01-2016, 18:37
کسی نبود جواب منو بده ؟ :n41:

سلام اگه خط بکشه تا 15 مگ میبندن بدون دردسر سرویس جشنواره دانلود شبانه نداره و نمیشه فعالش کرد(در حالت عادی 5500 برای دانلود شبانه میگیرن) سرعت و محدودیت هم نداره چون دانلود رایگان نداره نهایت سرعت رو میده و محدود نمیشه

ruzbeh1
14-01-2016, 19:55
حرف شما کاملا درسته

ولی قیمت ها وحجم ماهانه پارس انلاین واقعا بهتر از شاتله !

ولی هیچ ارزونی بی دلیل نیست :n02:

پارس آفلاین یک بدی خیلی بزرگ داره که با قند شکنا مشکل داره:n02:

Vahid67
14-01-2016, 20:11
سلام دوستان ...
من الان سرویس 512 نامحدود از مخابرات دارم ولی به شدت ناراضی هستم ... دانلود خیلی زیاد ندارم ولی فکر کنم تا ماهی 30 گیگ برام کافی باشه ...
سرویس های آرت چطور هستند مثلا اگه ART2 بگیرم واقعا تا 13 گیگ روی سرعت 1280 هستش ؟ با وی پــی ان چطور هستش شاتل؟

NEED FOR PC
14-01-2016, 22:46
پارس آفلاین یک بدی خیلی بزرگ داره که با قند شکنا مشکل داره:n02:

یعنی با کفتر کاکل بسر(فری گیت) یا هات اسپات فیلد هم مشکل داره ؟ !

ruzbeh1
14-01-2016, 23:08
یعنی با کفتر کاکل بسر(فری گیت) یا هات اسپات فیلد هم مشکل داره ؟ !
تو تاپیک پارس افلاین بچه ها این طور می گند :n09:

saeed_punisher2013
15-01-2016, 00:21
سلام دوستان ...
من الان سرویس 512 نامحدود از مخابرات دارم ولی به شدت ناراضی هستم ... دانلود خیلی زیاد ندارم ولی فکر کنم تا ماهی 30 گیگ برام کافی باشه ...
سرویس های آرت چطور هستند مثلا اگه ART2 بگیرم واقعا تا 13 گیگ روی سرعت 1280 هستش ؟ با وی پــی ان چطور هستش شاتل؟

بله دوست عزیز سرویس های آرت سرعت رو هر چی نوشتن همون رو رو خط میبندن مثلا من آرت 4 دارم رو دو مگابیت بستن خط منو که سرعت دانلودم حدود 250 تا 280 کیلوبات بر ثانیه هست،در مورد حجم هم من از 22 گیگ که حداقل حجم سرویسم هست چند بار گذشتم که باید سرعتم رو کم میکردن ولی کاری ندارن به شرطی که شورشو درنیاری

-----------
هیچ مشکلی هم با قندشکن نداره

humanaga
15-01-2016, 00:34
واسه فعال کردن سرویس گیم به خوده تهران زنگ بزنیم یا مال خوده استان هم کار رو راه می ندازه؟

Vahid67
15-01-2016, 08:19
بله دوست عزیز سرویس های آرت سرعت رو هر چی نوشتن همون رو رو خط میبندن مثلا من آرت 4 دارم رو دو مگابیت بستن خط منو که سرعت دانلودم حدود 250 تا 280 کیلوبات بر ثانیه هست،در مورد حجم هم من از 22 گیگ که حداقل حجم سرویسم هست چند بار گشتم که باید سرعتم رو کم میکردن ولی کاری ندارن به شرطی که شورشو درنیاری

-----------
هیچ مشکلی هم با قندشکن نداره

من الان بین ART 2 و سرویس پارس آنلاین موندم ...
پارس یکی از طرح هاش با خرید حجم اضافه حساب کردم ماهی تقریبا 13 گیگ با سرعت 2 برام حدود 25 تومن تموم میشه ... ولی احساس میکنم بازم این حجم برام کمه ...