مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Shatel / شرکت شاتل
سلام، دوستانی که جدیدا سرویس گرفتن میخوام بدونم الانم مثه قبل شاتل سرعتا رو بالاتر از سرویس میده؟
یعنی مثلا من قبلن سرویس 128 داشتم سرعتمو رو 8 مگ بسته بودن.
سلام، دوستانی که جدیدا سرویس گرفتن میخوام بدونم الانم مثه قبل شاتل سرعتا رو بالاتر از سرویس میده؟
یعنی مثلا من قبلن سرویس 128 داشتم سرعتمو رو 8 مگ بسته بودن.
خیر سرعت اسمی سرویس هست. شما سرویس 512 خریداری میکنید سرعت دانلود شما روی 64 هست.
خیر سرعت اسمی سرویس هست. شما سرویس 512 خریداری میکنید سرعت دانلود شما روی 64 هست.
شما چه سرویسی گرفتین؟
سرویس 16 مگ
Upstream Speed
1112 kbps
Downstream Speed
17400 kbps
اگه سرعتا باز نباشه برا من که قبلن ماهی 300-400 گیگ تو ساعت شبانه دانلود داشتم بهترین طرح
10 هزارتومنی سرعت نامحدوده که ترافیک داخلیشم نامحدوده+شبانه
که با هزینه شبانه میشه 21 هزار
نهایت چند گیگ ترافیک اضافه هم میزنم تنگش
سرویس 16 مگ
Upstream Speed
1112 kbps
Downstream Speed
17400 kbps
سرویس شما بالاترین سرویس موجوده میخوام بدون سرویسای پایینتر مثلا 512 رو چند میبنده؟
شفاف سازی تعرفه های انتخابی شاتل از پنل کاربری مای شاتل کاربر
نکات:
-سرویسهای nfg بدون هدیه تشویقی شبانه می باشند.
-سرویسهای 16 مگ در بین سرویسهای ارایه شده به کاربر دیده نمی شوند
-شاتل تعرفه هر 1ماه اینترنت شبانه رایگان را به 10 هزار تومان افزایش قینت داده است.
-قیمتهای ذیل بدون مالیات و ارزش افزوده می باشند و قیمت خام سرویس ها می باشند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]چرا من نمیتونم تعرفه ها رو ببینم چون میگه دسترسی ندارید !!! واسه هرکاری باید زنگ بزنم نمایندگی خیلی مسخرست واقعا در واقع مای شاتل هیچ کاری برام نمیکنه
Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk
Mehdi Tamimi
08-12-2017, 14:01
سرویس 16 مگ
Upstream Speed
1112 kbps
Downstream Speed
17400 kbps
سلام میشه کیفیت خط ( در مودم ) رو هم برام بزارین ؟
چرا من نمیتونم تعرفه ها رو ببینم چون میگه دسترسی ندارید !!! واسه هرکاری باید زنگ بزنم نمایندگی خیلی مسخرست واقعا در واقع مای شاتل هیچ کاری برام نمیکنه
سرویس فعلیتون باید تموم شه تا تعرفه ها رو تو مای شاتل نشون بده
سرویس فعلیتون باید تموم شه تا تعرفه ها رو تو مای شاتل نشون بدهسرویس فعلیم تا یکسال خودبخود تمدید شده !!
Mehdi Tamimi
08-12-2017, 14:06
خط منطقه ما کشش طرح 16 مگ با قیمت 80 تومنی رو نداره به اجبار باید طرح 8 مگ رو خریداری کنم
جه راهکارهایی برای بالابردن کیفیت خط پیشنهاد میدین ؟
چرا من نمیتونم تعرفه ها رو ببینم چون میگه دسترسی ندارید !!! واسه هرکاری باید زنگ بزنم نمایندگی خیلی مسخرست واقعا در واقع مای شاتل هیچ کاری برام نمیکنه
باید ترافیکتون 0 بشه
MMDFullHD
08-12-2017, 14:27
خط منطقه ما کشش طرح 16 مگ با قیمت 80 تومنی رو نداره به اجبار باید طرح 8 مگ رو خریداری کنم
به منطقه نیست
به فاصله از مرکز و سیم کشی داخلیتونه
مشخصات خط رو بذارید
Mehdi Tamimi
08-12-2017, 15:01
به منطقه نیست
به فاصله از مرکز و سیم کشی داخلیتونه
مشخصات خط رو بذارید
الان سرویس سه مگ رو دارم که دانلودم 400 کیلوبایت
snr 35الی 30
گزینه پایینش 40
من همه راها رو رفتم نتیجه سالها تجربه رو بهتون میگم:
کارشناس، تست سر خط، شکایت، تعویض کابل از سر خط به طوری که کابلم الان یه تیکه اومده تو مودم
کلاً سه تا راه پیش پا داری:
1- اولین و بهترین راه اینه که یه خونه نوساز تو یه منطقه خوب بگیری:n33:
2-اگه از مخابرات نت بگیری و خطت نویز داشته باشه پیگیر باشی کابل کشی رو تا دمه در خونتون برات عوض میکنن.
3-تست سر خط بگیر اگه اونجا نویز نبود با کابل کشی داخلی کارت راه میفته.
shayan0o21
08-12-2017, 15:16
دوستان من سرویس 8 مگ 160 گیگ ( شبانه دار ) گرفتم الان پنل نگاه کردم دیدم 80 گیگ داده ، ترافیک داخل هم داره از همین 80 گیگ کم میشه
درسته یا طلب کار باید بشــم؟ :n13:
Antonio1991
08-12-2017, 15:30
من همه راها رو رفتم نتیجه سالها تجربه رو بهتون میگم:
کارشناس، تست سر خط، شکایت، تعویض کابل از سر خط به طوری که کابلم الان یه تیکه اومده تو مودم
کلاً سه تا راه پیش پا داری:
1- اولین و بهترین راه اینه که یه خونه نوساز تو یه منطقه خوب بگیری:n33:
2-اگه از مخابرات نت بگیری و خطت نویز داشته باشه پیگیر باشی کابل کشی رو تا دمه در خونتون برات عوض میکنن.
3-تست سر خط بگیر اگه اونجا نویز نبود با کابل کشی داخلی کارت راه میفته.گزینه دوم عملا غیر ممکنه
من با اینکه تو خود مخابرات منطقه اشنا داشتم و ثابت هم شد که مشکل از سیم کشی تو کوچه س و مخابرات مقصره
بازم بهم گفتن شما خطط تا 1 مگابیت (!!!) کشش داشته باشه کافیه!!!
و دیگه پیگیری نکردن
شکایت هم جواب نداد
Sent from my LG-M320 using Tapatalk
دوستان من سرویس 8 مگ 160 گیگ ( شبانه دار ) گرفتم الان پنل نگاه کردم دیدم 80 گیگ داده ، ترافیک داخل هم داره از همین 80 گیگ کم میشه
درسته یا طلب کار باید بشــم؟ :n13:
احتمالا درست
٨٠ گیگ بین المللی
اگر داخلی مصرف بشه نیم بها
در مجموع اگر همه داخلی مصرف بشه میشه ١۶٠ گیگ
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
shayan0o21
08-12-2017, 15:57
احتمالا درست
٨٠ گیگ بین المللی
اگر داخلی مصرف بشه نیم بها
در مجموع اگر همه داخلی مصرف بشه میشه ١۶٠ گیگ
درسـتـــه همینحوری هســــت
بدجوری ضدحال خوردم :n36:
دیگه داخلی با خارجی چرا حساب میکنن آخه نامردیست :n15:
سرویس 4 گیگ شاتل :
سرویس 4 گیگ شاتل :
بهترین سرویس شاتل همین سرویسه به نظرم یه دانلود شبانه با چن گیگ اضافه بگیری میترکونه هیچ کدوم از ISP ها طرحی مشابه نذاشتن که با قیمت پایین سرعت باز باشه.
کسی سرویس 512 شاتل نگرفته جدیدا که تست سرعت بذاره؟
بهترین سرویس شاتل همین سرویسه به نظرم یه دانلود شبانه با چن گیگ اضافه بگیری میترکونه هیچ کدوم از ISP ها طرحی مشابه نذاشتن که با قیمت پایین سرعت باز باشه.
منم همین کارو کردم .... چند کیگ اضافه هم برای سرور خارج گرفتم
دیگه لازم نیست هزینه ی شاتل لند هم بدم
منم همین کارو کردم .... چند کیگ اضافه هم برای سرور خارج گرفتم
دیگه لازم نیست هزینه ی شاتل لند هم بدم
دقیقا برای کسایی مثه من که زیاد دانلود میکنن و سرعت بالا میخوان ولی نمیخوان زیاد هزینه کنن:26:
این سرویس عالیه شاتل لندشم که رو خوده سرویس هست هرچی از سایتای داخلی خواستی دانلود کنی
لیچ میکنی تو آپلودسنتر شاتل لند و مجانی دانلود میزنی، شبانه رایگانم میگری برای لینکای خارجی و تورنت
دوستان دانلود رایگان 1 تا 8 صبح رو چه جوری میشه فعال کرد؟
دوستان دانلود رایگان 1 تا 8 صبح رو چه جوری میشه فعال کرد؟
اگه کاربر فعلی شاتل هستی وقتی طرحه فعلیت یا ترافیکت تموم شد میری تو مای شاتل لیست طرح ها میاد اونایی که جلوش نوشته NFG دانلود شبانه نداره
بقیه دانلود شبانه دارن و طبیعتاً 10 هزار تومن گرون ترن
اگه کاربر فعلی شاتل هستی وقتی طرحه فعلیت یا ترافیکت تموم شد میری تو مای شاتل لیست طرح ها میاد اونایی که جلوش نوشته NFG دانلود شبانه نداره
من تازه مشترک شاتل شدم و نوع سرویس منو زده Fair16384nfg-1 الان یعنی از 1 تا 8 میتونم رایگان دانلود کنم؟
hosseinzfff
08-12-2017, 22:40
نه nfg دانلود شبانه نداره به قیمتها دقت کنید، سرویسهایی که شبانه دارن 10 تومن گرونتره
نه nfg دانلود شبانه نداره به قیمتها دقت کنید، سرویسهایی که شبانه دارن 10 تومن گرونتره
نمیشه الان این سرویس دانلود رایگان رو فعال کرد؟
بعد بفرمایید که سرعت دانلود در این ساعت شبانه رایگان همون سرعت اسمی سرویس شماست یا افت محسوسی میکنه؟
بعد بفرمایید که سرعت دانلود در این ساعت شبانه رایگان همون سرعت اسمی سرویس شماست یا افت محسوسی میکنه؟
اول سرعت مثل روزه ولی اگر چند شب پشت سرهم بالای ۴ ۵ گیگ دانلود کنی سرعتت کم می شه
من سرویسای جدیدو نگرفتم هنوز پس فرد طرحم تموم میشه
اما تا الان شبانم اینجوری بوده از ساعت 1 تا 2 همیشه ی خدا سرعتم محدوده هیچی دانلود نمیشه
اما از 2 تا 8 صبح آزاده آزاده مثلاً من سرویس فعلیم 128 هست سرعتمو رو 8 مگ بستن من از ساعت 2 تا 8
دانلود منیجر زمانبندی کردم شبی 12 تا 14 گیگ دانلود میشه یعنی به عبارتی میشه ماهی 300-400 گیگ میشه دانلود کرد
این عدد برای تورنتایی که سید درست درمون داشته باشن شبی 10-12 گیگ هست
من رکورده دانلود شبانم تو یه ماه 540 گیگ هست:n10:
ولی شما رو همون 300-400 گیگ حساب کن و بدون که 1-2 شب سرعت داغونه
این ترافیک بین الملل چطور حساب میشه ؟ چرا دو برابر کم میکنه ازمن؟
مثلا اگر 100 گیگ اینترنت داشته باشی، اگر از اینترنت داخلی استفاده کنی(همون سایتایی که داخل خود شرکت اسماشون رو معمولا تو یه لیست نوشته باشن) میتونی 200 گیگ دانلود کنی. مثلا ایرانسل من بسته ی نامحدود 3 ساعتش 120 گیگ به من میده(60 گیگ اینترنت بین الملل و 120 گیگ اینترنت ملی). اگر فقط از سایت آپارات دانلود کنم میتونم 120 گیگ دانلود کنم. ولی اگر از سایت های خارجی یا همون سایت های دانلود فیلم و سریال دانلود کنم فقط 60 گیگ میتونم دانلود کنم.
اگر 60 گیگ از آپارات دانلود کنم فقط 30 گیگ برای دانلود فیلم از سایت های خارجی باقی میمونه.
MMDFullHD
09-12-2017, 01:23
الان سرویس سه مگ رو دارم که دانلودم 400 کیلوبایت
snr 35الی 30
گزینه پایینش 40
دقیق عکس بذار با توضیحی دادی من چیزی نفهمیدم
دوستان شاتل اگه خطتت نکشه بازم میتونی سرعت های بالاتر رو خریداری کنی یا نه؟ (به خاطر حجمش)
مثلا خط تا 8 مگ کشش داشته باشه ولی سرعت 16 مگ بگیری
در آپلود سنتر شاتل لند چند گیگ میشه ریخت؟
من تازه واردم برای آپلود و اینچیزا.
میخوام بدونم من که فیلم های Full HD حجم بالا و بازی دانلود میکنم، میتونم از هر سایتی با هر روشی فیلم ها رو بریزم داخل آپلود سنتر شاتل لند بدون اینکه از تعرفه ی خودم استفاده بشه و بعد با بسته ی 10 هزارتومنی 4 گیگابایت و ترافیک داخلی نامحدود هر چقدر که خواستم دانلود کنم؟
سرعتش حدودن چنده؟ من همین الان با اینترنت ایرانسل تا 17 مگابایت هم دانلود کردم.
اگر بخوام بسته ی 50 هزارتومنی ماهانه هم بگیرم، برای دانلودهام از 10 هزارتومنی نامحدود استفاده میکنه دیگه؟
siamak_mu
09-12-2017, 02:28
سرویس 4 گیگ شاتل :
میشه سرعت آپلود هم بذارید؟
همه ی ساعات شبانه روز همینه؟
مشخصات خط مثل نویز هم لطف میکنید؟
این حتما رادیو
دوستان شاتل اگه خطتت نکشه بازم میتونی سرعت های بالاتر رو خریداری کنی یا نه؟ (به خاطر حجمش)
بله میتونی بگیری البته بهت هشدار میدن که سرعتت پایین تر از سرویس خریداری شده هست
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان من تا حالا از شاتلند استفاده نکردم الان سرویس جدید گرفتم نصفش ترافیک داخلیه حالا اگر از شاتلند دانلود کنم از ترافیک داخلی کم میشه یا خارجی؟ اگر حجم نت خارجی تموم بشه سرعتم چقدر میشه؟ سرویسم ۸ مگه الان
دوستان من تا حالا از شاتلند استفاده نکردم الان سرویس جدید گرفتم نصفش ترافیک داخلیه حالا اگر از شاتلند دانلود کنم از ترافیک داخلی کم میشه یا خارجی؟ اگر حجم نت خارجی تموم بشه سرعتم چقدر میشه؟ سرویسم ۸ مگه الان
شاتلد لند از ترافیک داخلی کم می کنه که نیم بها هست
برای ۸ مگ بعد از تموم شدن حجم ، سرعت به ۱۲۸ کیلوبایت میرسه .... ۸ رو ۲ بار تقسیم بر ۸ کنید
puya2010
09-12-2017, 14:49
من تا به حال از شاتل سرویس نداشتم، اما الان که داشتم اینفوگرافی مقایسه زومیت از طرحهای غیرحجمی جدید شرکتهای سرویسدهنده اینترنتی رو میدیدم، متوجه شدم که اون پایین نوشته در سرویسهای غیرحجمی شرکت شاتل همچنان بسته دانلود شبانه وجود داره؟! مگه همچین چیزی الان روی سرویسهای حجمی وجود داره که میخوان به سرویسهای غیرحجمی هم بسطش بدن؟!
واسم یه سوال پیش اومده، آیا شاتل هم مثل ایرانسل بسته دانلود شبانه داره؟ بستهاش نامحدوده؟ یا مثل ایرانسل به یه حجم خاصی مثل ۶۰ گیگ محدوده؟ ساعت دانلود شبانش از چه ساعتی شروع میشه و به چه ساعتی ختم میشه؟ دیگه کدوم شرکتها بسته دانلود شبانه دارن؟ دقت کنید منظورم طرحهایی مثل فشفشه های وب نیستا بلکه منظورم چیزی مثل بسته دانلود شبانه ایرانسل هستش. آیا همچین چیزی تو شرکتهای سرویسدهنده ADSL هم وجود داره؟
البته اینو هم باید بگم اگر خطت نکشه و سرویس رو بگبری قطع و وصلیت زیاد میشه چون توان خطت اونقدر نیست ... اونا هم مسئولیتش رو قبول نمی کنند و rate دانلود خط رو نمیارن پایین تا زمان سرویست تموم بشه
من که پرسیدم گفتن نمیدیم. ! گفتم من راضی ام حجم 8 مگ رو بدید ولی روی 4 ببندید قبول نکردن.
اگر خطت نکشه و بیشتر ببندن قطعی داری.
برای مثال وقتی تلفن خونه زنک میخوره لینک میپره !
از داخل تنظيمات مودم نميشه سرعت رو كم كرد
مود adsl
البته اینو هم باید بگم اگر خطت نکشه و سرویس رو بگبری قطع و وصلیت زیاد میشه چون توان خطت اونقدر نیست ... اونا هم مسئولیتش رو قبول نمی کنند و rate دانلود خط رو نمیارن پایین تا زمان سرویست تموم بشه
یعنی زنگ بزنی پشتیبانی بگی سرعت منو پایین تر ببندین که قطعی نداشته باشم قبول نمیکنن؟!!
من که پرسیدم گفتن نمیدیم. ! گفتم من راضی ام حجم 8 مگ رو بدید ولی روی 4 ببندید قبول نکردن.
اگر خطت نکشه و بیشتر ببندن قطعی داری.
برای مثال وقتی تلفن خونه زنک میخوره لینک میپره !
عجیبه من امروز رفتم نمایندگی ازشون پرسیدم گفتن هر سرعتی رو بخواین بهتون میدیم و کاری به کشش خط نداره
مود adsl
خیر نمیشه متاسفانه
یعنی زنگ بزنی پشتیبانی بگی سرعت منو پایین تر ببندین که قطعی نداشته باشم قبول نمیکنن؟!!
عجیبه من امروز رفتم نمایندگی ازشون پرسیدم گفتن هر سرعتی رو بخواین بهتون میدیم و کاری به کشش خط نداره
به من که گفتن نمیارن البته قبلا الانو نمی دونم ولی پارس انلاین که داشتم خودشون سرعت رو پایین می بستن اگه خطت نمی کشید کاری هم نداشتن چه سرویسی گرفتی ، که درستش هم همینه ...اصلا نیازی نبود بگی بهشون
مود adsl
مودم هايي كه چيپستشون برودكام هست يه كاري شبيه به پايين اوردن سرعت مي شه انجام داد به اين شكل كه با تلنت بايد وصل شد به مودم و يه دستور رو وارد مي كنيد كه مودم رو مجبور مي كنه snr رو ببره بالاتر و مودم براي اين كار rate رو مياره پايين ولي در مورد بقيه مودم ها اينجور چيزي نديدم
Baby.Boy
09-12-2017, 18:28
هر کارشناسی یه چیزی میگه متاسفانه.
من با بیشتر از 7-8 کارشناس صحبت کردم، و همگی تایید کردن که نه تنها مشکلی نداره خرید سرعت بالاتر، بلکه به درخواست خودم میتونن سرعت رو ببرن بالا که در اون صورت امکان قطعی وجود داره.
اما تو حالت عادی اگر سرعتی بالاتر از سرعت خطتون بگیرید، سرعت رو پایینتر میبندن تا مشکلی پیش نیاد، یعنی در واقع حتی اگر خط شما فقط 1 مگ جواب بده(برای مثال)، میتونید سرعت 16 رو بگیرید، اما اونا همون 1 مگ رو به شما میدن.
احتمالا علت اینکه میگن نمیشه به خاطر این هست که بعضیا میخوان به زور سرعت رو بالاتر از سرعت کشش خطشون ببندن و بعدش همش قطعی دارن و شاکی هستن که چرا اینجوریه، اگر هم سرعت رو پایینتر ببنده شرکت، میان میگن چرا سرعتمون کمه!
مطمئنا اگر باهاشون صحبت کنید سرعت مورد نظرتون رو بهتون میدن.
مودم هايي كه چيپستشون برودكام هست يه كاري شبيه به پايين اوردن سرعت مي شه انجام داد به اين شكل كه با تلنت بايد وصل شد به مودم و يه دستور رو وارد مي كنيد كه مودم رو مجبور مي كنه snr رو ببره بالاتر و مودم براي اين كار rate رو مياره پايين ولي در مورد بقيه مودم ها اينجور چيزي نديدم
ي زماني با مخابرات كار ميكردم
ميگفت از بالا بيا پايين هر كدام قطعي نداشتي همون خوب
منظور استاندارد هاي adsl بود
چون خط نويز داشت زنگ ميخورد قطع ميشد مجبور بوديم سرعت رو بياريم پايين
خلاصه رسيد به دو مگابيت كه ديگه قطعي نداشتم
فكر كنم G.lite بود
الان نميدونم جريان چي
بازم ميارم پايين سرعت كم ميشه
behroz3666
09-12-2017, 19:12
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام دوستان من مشترک مخابراتم احتمالا کوچ کنم به شاتل این مشخصات خطم هست کیفیتش چطوره تا چه سرعتی میتونم بگیرم؟
دقیقا برای کسایی مثه من که زیاد دانلود میکنن و سرعت بالا میخوان ولی نمیخوان زیاد هزینه کنن:26:
این سرویس عالیه شاتل لندشم که رو خوده سرویس هست هرچی از سایتای داخلی خواستی دانلود کنی
لیچ میکنی تو آپلودسنتر شاتل لند و مجانی دانلود میزنی، شبانه رایگانم میگری برای لینکای خارجی و تورنت
نوشدارو پس از مرگ سهراب :n31:- مخصوصا که 15 سال دیر است برای من:n08:
من دیگر مثل گذشته نمی تونم بشینم دانلود بچینم و لینک در لینک کنم از جاهای مختلف تا لینک هام اماده شه بزارم نصف شب دانلود + سبک مصرفم هم عوض شده ( یادش بخیر - چه خاطراتی تو ISP های دیگر داشتم:n07:)
الان من اگر بسته با حجم زیاد بخوام باید چکار کنم:n23:
من دردم رو به کی بگم اخه:n09:
شاتل جان هر کی دوست داری بیا یک گزینه 200-250 گیگ اینترنت بین الملل هم روی 16 اضافه کن دعات کنیم:n02::n10:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام دوستان من مشترک مخابراتم احتمالا کوچ کنم به شاتل این مشخصات خطم هست کیفیتش چطوره تا چه سرعتی میتونم بگیرم؟
کیفیت خطت عالیه تا سرعت 26 مگ جواب میده
ي زماني با مخابرات كار ميكردم
ميگفت از بالا بيا پايين هر كدام قطعي نداشتي همون خوب
منظور استاندارد هاي adsl بود
چون خط نويز داشت زنگ ميخورد قطع ميشد مجبور بوديم سرعت رو بياريم پايين
خلاصه رسيد به دو مگابيت كه ديگه قطعي نداشتم
فكر كنم G.lite بود
الان نميدونم جريان چي
بازم ميارم پايين سرعت كم ميشه
بله كاملا درسته اين راه عموميش هست كه توي هر مودمي قابل اجراست
فقط مشكلي كه اين كار داره اينه كه روي هر استانداردي كه بريد مودم سعي مي كنه بره به سمت سقف سرعت توي اون استاندارد كه ممكنه از چيزي كه شما مي خوايد بيشتر باشه و ديگه نمي شه پايينترش اورد به صورت دستي
mahan999
09-12-2017, 20:17
فیبر نوریه ؟ مگه شاتل رو فیبر نوری هم سرویس میده ؟ کدوم شهره ؟ کیفیت عالی 24 مگ برات ببندن قطعی پیدا نمیکنه.
MMDFullHD
09-12-2017, 20:24
فیبر نوریه ؟ مگه شاتل رو فیبر نوری هم سرویس میده ؟ کدوم شهره ؟ کیفیت عالی 24 مگ برات ببندن قطعی پیدا نمیکنه.
بله جدیدا رو فیبر نوری سرویس دیگه میدن
و خطشون هم فیبر هست
Hamed-M1
09-12-2017, 20:37
سلام .
میخواستم بدونم الان وضعیت سرویس های شاتل با شرایط جدید قوانین چطور هست
مثلا
سرویس سرعت 2048 و 65 گیگ آستانه مصرف با قیمت 25 هزار تومن
الان با این سرویس سرعت روی 2 مگ بسته میشه یا اینکه تا 16 مگ میبندن ؟؟ و اینکه 65 گیگ مجموع ترافیک داخلی و بین الملل هست ؟ و اگر حجم رو تموم کردیم سرعت تا چقدر پایین میاد؟
در مورد نامحدود هم سوال دارم
الان سرویس نامحدود شاتل کلا یدونه است
پایه: ۵۱۲Kbps تا ۱۶Mbps
4 گیگ بین الملل
داخلی نامحدود
قیمت 10 هزار تومان
با این شرایط یعنی بعد از 4 گیگ استفاده بین المللی سرعت میاد روی 512 کیوبیت ؟؟
behroz3666
09-12-2017, 20:55
آره فیبر نوریه آمل هستم قبلا شاتل سرویس نمیداد جدیدا سرویس میده
mahan999
09-12-2017, 23:42
بله جدیدا رو فیبر نوری سرویس دیگه میدن
و خطشون هم فیبر هست
یه سری شهرهای بودن قبلا که رو فیبر هم میشد سرویس گرفت مثل شیراز می خواستم بدونم الان تهران هم رو فیبر شرکتهای دیگه سرویس میدن ؟ الان شما تهرانی دیدی که شرکتی رو فیبر خدمات بده به جز مخابرات؟
mahan999
09-12-2017, 23:58
آره فیبر نوریه آمل هستم قبلا شاتل سرویس نمیداد جدیدا سرویس میده
آیپیتون مال مخابراته ولی شما الان چه سرویس دارید ؟ سرویس شبانه هم داشتید ؟ محدود نمیکردند؟
MMDFullHD
10-12-2017, 00:14
یه سری شهرهای بودن قبلا که رو فیبر هم میشد سرویس گرفت مثل شیراز می خواستم بدونم الان تهران هم رو فیبر شرکتهای دیگه سرویس میدن ؟ الان شما تهرانی دیدی که شرکتی رو فیبر خدمات بده به جز مخابرات؟
اگه پورت خالی داشته باشن میدن
mahan999
10-12-2017, 00:55
اگه پورت خالی داشته باشن میدن
آخه الان آیپی این دوستمون هم مال مخابراته تا اونجا که می دونم مخابرات تهران با شرکتهای خصوصی کنار نمیاد .
انصافا هر جور حساب میکنم اینترنت خیلی نسبت به قبل ارزان تر و به صرفه تر شده
از کارمندان مخابرات یا شاتل هستی؟
کجاش ارزان تر شده دقیقا؟
Mt.Shadow
10-12-2017, 11:11
سلام دوستان
امروز میخواستم از سایت شاتل سروریس رو آنلاین خریداری کنم یک سرویس یک ماهه انتخاب کردم. تو فاکتورش یه مبلغ هزینه نصب و راه انداری 16 هزار تومن اومده بود که نمیشد لغوش کرد
واقعا انقد ملت رو خر فرض کردن برای یه یوزر پسوورد تو مودم ست کردن میخوان 16 تومن بگیرن.!!!!
پرداخت رو لغو کردم از شاتل زنگ زدن بهم ... بعد میگم این مبلغ چیه میگه چیزیه که هست و نمیشه حذفش کرد
اگه میخوایید یه طرح جشنواره سه ماهه بگیرید تا اون مبلغ حذف بشه.
الان همه دوستان تو شاتل این هزینه رو دادن ؟ یا میشه شکایتی چیزی کرد و از زیرش در رفت ؟
نکته ی جالبتر اینجاس که بعد از مکالمه ایی که با کارشناسشون داشتم این نکته رو هم سوال کردم الان این هزینه رانژه زیاد شده کاره ما زودتر انجام میشه دیگه ؟
در جواب گفت نه مثل روال قبل حداقل سه روز شایدم بیشتر
در مجموع 29 هزار تومن باید هزینه نصب و راه اندازی بدیم :n04:
(پ ن : مالیات هزینه رانژه رو هم حساب کردن:n15:)
Gamemaster
10-12-2017, 12:16
سلام دوستان
امروز میخواستم از سایت شاتل سروریس رو آنلاین خریداری کنم یک سرویس یک ماهه انتخاب کردم. تو فاکتورش یه مبلغ هزینه نصب و راه انداری 16 هزار تومن اومده بود که نمیشد لغوش کرد
واقعا انقد ملت رو خر فرض کردن برای یه یوزر پسوورد تو مودم ست کردن میخوان 16 تومن بگیرن.!!!!
پرداخت رو لغو کردم از شاتل زنگ زدن بهم ... بعد میگم این مبلغ چیه میگه چیزیه که هست و نمیشه حذفش کرد
اگه میخوایید یه طرح جشنواره سه ماهه بگیرید تا اون مبلغ حذف بشه.
الان همه دوستان تو شاتل این هزینه رو دادن ؟ یا میشه شکایتی چیزی کرد و از زیرش در رفت ؟
نکته ی جالبتر اینجاس که بعد از مکالمه ایی که با کارشناسشون داشتم این نکته رو هم سوال کردم الان این هزینه رانژه زیاد شده کاره ما زودتر انجام میشه دیگه ؟
در جواب گفت نه مثل روال قبل حداقل سه روز شایدم بیشتر
در مجموع 29 هزار تومن باید هزینه نصب و راه اندازی بدیم :n04:
(پ ن : مالیات هزینه رانژه رو هم حساب کردن:n15:)
سلام
بله زوریه ازمنم گرفتن ولی نه اینقدر
noisymind
10-12-2017, 12:55
الان کسی از این سرویس های جدید استفاده کرده که بگه سرعتش چطوریه؟
hosseinzfff
10-12-2017, 13:44
هزینه نصب و راه اندازی به مبلغ 15000 تومن که با مالیات میشه 16350 اختياري میباشد و هیچ شرکتی حق اینو نداره زوری دریافت کنه... در صورت اینکه مبلغ رو به شما بازگشت ندادند به complaint.cra.ir مراجعه و از شاتل شکایت کنید.
یک سوال. الان من این سرویس رو بگیرم دیگه شبانه رایگان دیگه چه نیازی هست هزینه کنم؟ توی سرور شاتللند میزارم و از اونجا نامحدود میگیرم!
happyfeat
10-12-2017, 14:00
سلام دوستان
من مبخوام جدیدا از شاتل سرویس بگیرم. حالا سوالی که دارم اینه که وظعیت دانلود شبانه با سرویس های شاتل در چه حدی هست و آیا میشه روی سرویس شبانه این شرکت حساب کرد. برای مثال برای سرویس 1 مگ سرعت شبانه در چه حدی خواهد بود و دوستایی که استفاده میکنن لطف کنن و بگن آیا راضی هستن یا نه!!
الان کسی از این سرویس های جدید استفاده کرده که بگه سرعتش چطوریه؟
منم مبخواستم از شرکتی ADSL بگیرم به علت تغییر مکان اما بخاطر سرویس های جدید که نمیدونم این مصرف منصفانه ای که گذاشتن حد مصرف چطوریه یعنی مثلا سرویس اول تا 10 گیگ رو میشه با بالاترین سرعت ممکنه گرفت و بعدش محدود میشه یا نه همون اول 128 بهت میدن که اگه اینجوری باشه اصلا نمیتونم با این سرعت کار کنم و بخوایم هم سرعت های بالاتر بگیریم چون مصرفمون کم هست هزینه زیادی باید بدیم.
misam5526
10-12-2017, 14:04
منم مبخواستم از شرکتی ADSL بگیرم به علت تغییر مکان اما بخاطر سرویس های جدید که نمیدونم این مصرف منصفانه ای که گذاشتن حد مصرف چطوریه یعنی مثلا سرویس اول تا 10 گیگ رو میشه با بالاترین سرعت ممکنه گرفت و بعدش محدود میشه یا نه همون اول 128 بهت میدن که اگه اینجوری باشه اصلا نمیتونم با این سرعت کار کنم و بخوایم هم سرعت های بالاتر بگیریم چون مصرفمون کم هست هزینه زیادی باید بدیم.
در شاتل سرعتها اسمیه
پارس انلاین از سرویس 3 مگ به بعد سرعت رو باز میزاره
Mt.Shadow
10-12-2017, 14:35
سلام
بله زوریه ازمنم گرفتن ولی نه اینقدر
من هزینه رانژه رو هم بهش اضافه کردم ینی 13 + 16 هزار تومن در مجموع میشه 29
هزینه نصب و راه اندازی به مبلغ 15000 تومن که با مالیات میشه 16350 اختياري میباشد و هیچ شرکتی حق اینو نداره زوری دریافت کنه... در صورت اینکه مبلغ رو به شما بازگشت ندادند به complaint.cra.ir مراجعه و از شاتل شکایت کنید.
پرداخت نکردم چون واقعا پول زور بود.
الان میتونم قبل از اینکه از شاتل سرویس بگیرم شکایت ثبت کنم؟؟ یا اول باید ثبت نام کنم بعدش فرم شکایت رو پر کنم ؟!!
Hamed-M1
10-12-2017, 14:48
الان یعنی اون هزینه دایری که 12 تومن گفته اختیاریه؟
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Mt.Shadow
10-12-2017, 14:59
الان یعنی اون هزینه دایری که 12 تومن گفته اختیاریه؟
Sent from my MI 5 using Tapatalk
نه دبگه اون که اجباریه
چیزی که دوستان میگن اختیاریه اون 16 هزار تومن هزینه نصب و راه اندازی یا همون تنظیمات مودم که میخوان یه نام کاربری و رمز رو داخل مودم وارد کنن.
ولی شاتل این رو هم اجباری کرده.
در شاتل سرعتها اسمیه
پارس انلاین از سرویس 3 مگ به بعد سرعت رو باز میزاره
اسمی یعنی میتونم این 10 گیگ اول رو با نهایت سرعتی که خطم میکشه دانلود کنم و دوباره حجم یا سرویس جدید بخرم و محدودیت سرعت ندارم؟
سلام دوستان خسته نباشید شرکت شاتل یک دزد به تمام معناس امروز سرویس من تموم شده بود برای تمدید میخواستم سرویس ۱۶ مگابیت فیر رو بگیرم که در لیست وجود نداشت زنگ زدم پشتیبانی میگه که باید یک ساله بگیرید تا براتون فعال کنیم ! بعد حتی پشتیبانی نمیدونس که من میتونم طرح یک ماه بگیرم یا نه میگفت هشت مگ رو یک ماه بگیر اگر شد خوبه گفتم اگر شد شما میتونی سرعت رو شانزده کنید میگفت نه بهش گفتم تو چه شاسگولی هستی که هیچی نمیدونی
misam5526
10-12-2017, 15:33
اسمی یعنی میتونم این 10 گیگ اول رو با نهایت سرعتی که خطم میکشه دانلود کنم و دوباره حجم یا سرویس جدید بخرم و محدودیت سرعت ندارم؟
خیر. همون سرعتی که برای سرویس تعریف شده میشه سرعت اسمی.
فقط یه سرویس شاتل ظاهرا بازه و میشه با هزینه کمتر با نهایت سرعت استفاده کرد و اونم سرویس 4 گیگ و 10 هزار تومنی 512 به 16 مگه .
خیر. همون سرعتی که برای سرویس تعریف شده میشه سرعت اسمی.
فقط یه سرویس شاتل ظاهرا بازه و میشه با هزینه کمتر با نهایت سرعت استفاده کرد و اونم سرویس 4 گیگ و 10 هزار تومنی 512 به 16 مگه .
اگه همه شرکت ها سرویس های جدیدشون محدود شده باشن به اسمی و 512 رو مثلا 64 بهت بدن که اصلا نمیصرفه دیگه adsl گرفت برای حجم های 10 گیگ در ماه و همون بسته های همراه اول بهتره حداقل سرعتت محدود نشده.
Gamemaster
10-12-2017, 16:24
اگه همه شرکت ها سرویس های جدیدشون محدود شده باشن به اسمی و 512 رو مثلا 64 بهت بدن که اصلا نمیصرفه دیگه adsl گرفت برای حجم های 10 گیگ در ماه و همون بسته های همراه اول بهتره حداقل سرعتت محدود نشده.
قبل اینکه طرحهای جدید بیاد من گفتم رفتیم دوران دیال اپ
بعد عده اومدن گفتن نه وضع خیلی بهتره شده از قبل و اینا
بله سرعتا مثل قبل نیست
بله سرعتا مثل قبل نیست
اره درسته برای کم مصرف ها سرعت پایین شده.
newsaber
10-12-2017, 16:38
از صبانت 50 گیگ 3ماهه با سرعت 2تا12 مگابیت (بیشتر اوقات سرعت دانلودم یک و نیم مگ بر ثانیه بود) میگرفتم با مالیات میشد 66تومن.
الان 60 گیگ یکماهه سرعت 8 مگابیت با مالیات تقریبا 87 تومن میشه.
خداییش کدوم به صرفه تره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
طرح جدید به ضرر من شد
noisymind
10-12-2017, 16:42
یعنی این وزیر محترم اینهمه نشسته فکر کرده تا کاری کنه که برای کاربران کم مصرف محدودیت سرعت ایجاد کنه . واقعا جالبه!!
آره دیگه مثلا من که ماهی 20-30 گیگ لازم دارم یا باید برم سرویس 1 مگ یا 2 مگ بگیرم و سرعت پایین داشته باشم! یا اگه سرعت بالا تر میخوام علی رقم نیاز نداشتن به حجم خیلی زیاد باید مثلا سرعت 8 یا 16 بگیرم و در عوض ماهی 80 تومان هزینه کنم!
puya2010
10-12-2017, 16:50
من تا به حال از شاتل سرویس نداشتم، اما الان که داشتم اینفوگرافی مقایسه زومیت از طرحهای غیرحجمی جدید شرکتهای سرویسدهنده اینترنتی رو میدیدم، متوجه شدم که اون پایین نوشته در سرویسهای غیرحجمی شرکت شاتل همچنان بسته دانلود شبانه وجود داره؟! مگه همچین چیزی الان روی سرویسهای حجمی وجود داره که میخوان به سرویسهای غیرحجمی هم بسطش بدن؟!
واسم یه سوال پیش اومده، آیا شاتل هم مثل ایرانسل بسته دانلود شبانه داره؟ بستهاش نامحدوده؟ یا مثل ایرانسل به یه حجم خاصی مثل ۶۰ گیگ محدوده؟ ساعت دانلود شبانش از چه ساعتی شروع میشه و به چه ساعتی ختم میشه؟ دیگه کدوم شرکتها بسته دانلود شبانه دارن؟ دقت کنید منظورم طرحهایی مثل فشفشه های وب نیستا بلکه منظورم چیزی مثل بسته دانلود شبانه ایرانسل هستش. آیا همچین چیزی تو شرکتهای سرویسدهنده ADSL هم وجود داره؟دوستان این پست فراموش شد؟؟؟؟
میشه بسته ی 10 هزارتومنی 4 گیگ بین الملل و اینترنت ملی نامحدود رو خریداری کرد و از هر جایی که خواستیم لینک دانلود (مثلا فیلم و بازی) رو (حالا به هر روشی) بدون اینکه از حجم خودمون کم بشه بریزیم داخل آپلود سنتر شاتل و به صورت نامحدود از اونجا دانلود کنیم؟
اگر یه بسته ی ماهانه هم بگیریم اول از کدوم استفاده میکنه؟
مثلا برای ایرانسل اگر یه بسته ی نامحدود 1 ساعته شبانه بگیری و درساعت 7 تا 8 صبح استفادش کنی و همزمان یه بسته ی هفتگی 6 صبح تا 12 ظهر داشته باشی و یه بسته ی ماهانه روزانه داشته باشی
در ساعت 7 صبح اول از بسته ی نامحدود استفاده میکنه و بعد از بسته ی 6 صبح تا 12 ظهر و بعد اگر این دوتا تموم شدن از بسته ی روزانه استفاده میکنه. میخواستم بدونم شاتل هم اینجوریه؟
میشه بسته ی 10 هزارتومنی 4 گیگ بین الملل و اینترنت ملی نامحدود رو خریداری کرد و از هر جایی که خواستیم لینک دانلود (مثلا فیلم و بازی) رو (حالا به هر روشی) بدون اینکه از حجم خودمون کم بشه بریزیم داخل آپلود سنتر شاتل و به صورت نامحدود از اونجا دانلود کنیم؟
اگر یه بسته ی ماهانه هم بگیریم اول از کدوم استفاده میکنه؟
مثلا برای ایرانسل اگر یه بسته ی نامحدود 1 ساعته شبانه بگیری و درساعت 7 تا 8 صبح استفادش کنی و همزمان یه بسته ی هفتگی 6 صبح تا 12 ظهر داشته باشی و یه بسته ی ماهانه روزانه داشته باشی
در ساعت 7 صبح اول از بسته ی نامحدود استفاده میکنه و بعد از بسته ی 6 صبح تا 12 ظهر و بعد اگر این دوتا تموم شدن از بسته ی روزانه استفاده میکنه. میخواستم بدونم شاتل هم اینجوریه؟
من بسته "ترافیک ایران شاتل" رو خریدم. بسته ی شبانه ندارم. توی 24 ساعت میتونم ازش استفاده کنم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایل هایی که میخوام دانلود کنم رو اول آپلود میکنم توی آپلودسنتر (اگه لینک مستقیم باشه از "آپلود از لینک" استفاده میکنم. اگه مستقیم نباشه، با vps دانلود و آپلود میکنم). بعدش خودم دانلود میکنم.
محدودیت هم 5000 گیگ هست.
nimanimaoo
10-12-2017, 18:19
دوستانی که شاتل دارند این طرح جدید غیر حجمی ! کسی گرفته ببینه اوضاع چطوره ...چون قصد هجرت دارم به شاتل مرسی:n13:
campuzlit
10-12-2017, 19:28
واقعا این طرح جدید یکی از بیخود ترین طرح ها هست و کاملا به ضرر من مشترک کم مصرف شده.
من قبلا خطم تا جایی که می کشد 10 مگابیت از سرعت استفاده می کردم و از اونجایی که حجم زیادی هم استفاده نمی کردم و سرعت برام اهمیت بیشتری داشت تقریبا راضی بودم. سرویس اکو 256 داشتم.
الان رفتم سرویس 2 مگ خریدم سرعت رو دقیقا فیکس کردن روی 2 مگابیت. با حجم مثلا 65 گیگی که شاید استفاده نکنم حتی حجم سرویس 1 مگ برام کافی بود ولی سرعتش کم بود.
الان منی که سرعت بیشتر می خوام باید الکی پول بدم مثلا سرویس 4 مگ بخرم (که بازم راضی کننده نیست) در صورتی که حجم اصلا مورد نیازم نیست. اون سرویس نامحمدود با 4 گیگ حجم هم نمی ذاشتن بهتر بود مسخره کردن خودشونو.
جالب اینجاست توی پنل کاربری ننوشته 65 گیگ و دقیقا نصفش رو نوشته 32.5 گیگ حجم باقی مانده. یعنی دقیفا 1/2 حجم اینترنت نه اینترانت مسخره خودشون.
من که اصلا راضی نیستم و اگه شرکت های دیگه سرعتشون باز باشه و فقط رو حجم مانور بدن یا حداقل از سرعت اسمی بیشتر باشه این آخرین ماه موندن در شاتل خواهد بود.
دزد تر از این شرکت های ارائه دهنده اینترنت ندیدم !
اینترنت 6 ماهه مخابرات داشتیم که حجممون تموم شد میخواستیم براش حجم بخریم / اولا که قیمت حجم رو کم نکردن و هنوزم 3000 تومن هست هر گیگ / دوما تا 2-3 روز قبل طرح هایی داشت که مثلا 5 گیگ 30 روزه رو با مالیات 9.400 تومن میداد ولی الان همه اون طرح هارو برداشته ! قیمت گیگ رو هم کاهش نداده !
میخواستم جمع آوری کنم و از مکسنت اینترنت بگیرم که 200 گیگ یک ساله رو تا چند روز پیش میداد 124.000 تومن ولی الان که چک کردم دیدم قیمتشو کرده 195.000 تومن !!
تا قبل از این طرح مضخرف هزینه دایری 5000 تومن بود ولی الان کردن 12000 تومن !
اونم از ایرانسل و همراه اول که پول ون آدم و میگیرن ! 1 گیگ 10000 تومن !!!!!!!
این بیشرفا حروم خور تر از این حرفان !
خدا لعنتشون کنه !
happyfeat
10-12-2017, 20:07
سلام دوستان
من مبخوام جدیدا از شاتل سرویس بگیرم. حالا سوالی که دارم اینه که وظعیت دانلود شبانه با سرویس های شاتل در چه حدی هست و آیا میشه روی سرویس شبانه این شرکت حساب کرد. برای مثال برای سرویس 1 مگ سرعت شبانه در چه حدی خواهد بود و دوستایی که استفاده میکنن لطف کنن و بگن آیا راضی هستن یا نه!!
هیچ کس در این مورد تجربه ای نداشت که عنوان کنه از دوستان!!:n35::n36:
misam5526
10-12-2017, 20:22
دوستان این پست فراموش شد؟؟؟؟
شرکتهایی مثل شاتل، پارس انلاین و فن اوا دانلود شبانه دارند. و معمولا 5 یا 6 ساعت معمول بامداد تا صبح رایگانه برای دانلود.
misam5526
10-12-2017, 20:25
شاتل همیشه مدیریت کرد شبانش رو بر حسب شلوغی مرکز و بکوب دانلود کردن مشترک!!
قبلا سرعتها محدودیت نداشت اما الان اسمی شده. و باید کسایی که سرویس 1 مگ جدید گرفتن نظر بدن بهتر مشخص میشه.
albertxx
10-12-2017, 20:44
بله سرعتا مثل قبل نیست
یه سری سینه چاکان بودن و هستن ( تو پست ها اعلام رضایت میکنن )
چنان از بالا رفتن کیفیت میگفتن هرکی ندونه فکر میکنه چه خبره
نمیدونم ملت چه انتظاری داشتن واقعا
چیزی جز محدودیت نبوده و نیست
ولی خب تا عده ای سواستفاده گر هستن شرکت ها هم تا میتونن استفاده میکنن :n01:
یعنی پست های بعضی دوستان تو تاپیک تعرفه های جدید چنان مسخره بود که هنوزم آدم میخونه تعجب میکنه !
همین الانشم نت با سرعت ثابت نمیدن و نوسان داره با تک کانکشن
بعد ملت شعار کیفیت 1 به 1 میدادن ! ( با 32 کانشکن IDm :n02:)
یه چن صفحه برو عقب تو صفحه 829 درباره دانلود شبانه شاتل توضیح دادم که دیگه پست تکراری نزارم
من با آرت 3 سرعت دانلودم زیر 190کیلوبایت بر ثانیه بود. حدودا هم 30-40 گیگ مصرف داشتم. و هزینه 47000 تومان.
الان با دو مگ دانلودم 270 هست حدودا و 32.5 هم ترافیک دارم و هزینه 27000 تومان.
سرعت یک سوم زیاد شده و هزینه 20 هزار تومان کم شده. یعنی من اگر بخوام هزینه ماه پیش رو بدم و 44000 تومان( سه هزار تومن کمتر از ماه پیش) هزینه کنم، سرعت دانلودئم میشه 500 کیلوبایت و تا 65 گیگ ترافیک بیرون هم خواهم داشت.
آیا درست بود این جور گران فروشی میشد در حق ما تا ماه پیش؟
الان من طرفداری از وزیر میکنم؟! این کسانی که اعتراض میکنند، یک عده هستند ..یک عده زیادی هم هستند که مثل من به سودش شده.
اصولا هر طرحی در هر جای دنیا همینه. یک سری موافق داره و یک سری مخالف و سعی میشه موافق بیشتر از مخالف بشه.. من قبلا هم گفتم به مرور این طرح پخته میشه ، هم از سمت وزارت خونه هم از سمت شرکت ها و مشکرتان بیشتری راضی میشن...منتها هنوز 10 روز هست که گذشته...
noisymind
11-12-2017, 09:44
من با آرت 3 سرعت دانلودم زیر 190کیلوبایت بر ثانیه بود. حدودا هم 30-40 گیگ مصرف داشتم. و هزینه 47000 تومان.
سرعت یک سوم زیاد شده و هزینه 20 هزار تومان کم شده. یعنی من اگر بخوام هزینه ماه پیش رو بدم و 44000 تومان( سه هزار تومن کمتر از ماه پیش) هزینه کنم، سرعت دانلودئم میشه 500 کیلوبایت و تا 65 گیگ ترافیک بیرون هم خواهم داشت.
الان من طرفداری از وزیر میکنم؟! این کسانی که اعتراض میکنند، یک عده هستند ..یک عده زیادی هم هستند که مثل من به سودش شده.
اصولا هر طرحی در هر جای دنیا همینه. یک سری موافق داره و یک سری مخالف و سعی میشه موافق بیشتر از مخالف بشه.. من قبلا هم گفتم به مرور این طرح پخته میشه ، هم از سمت وزارت خونه هم از سمت شرکت ها و مشکرتان بیشتری راضی میشن...منتها هنوز 10 روز هست که گذشته...
سرویس های آرت رو نمیدونم ولی منم قبلا Eco128 با شبانه مثلا رایگان! داشتم سه ماهه میگرفتم حدود 60 تومان ( حدود 20 تومانش برای شبانش بود!) سرعت ها هم که باز بود و با اینکه دانلود شبانم خیلی کم بود ولی در مجموع از 32 گیگ که بیشتر دانلود داشتم و با سرعت بالا! حالا الان همین سرویس سه ماهه دو مگ رو هم که بگیرم سرعتم که محدوده و حجمم که کمتره ولی پولی که میدم 27*3 که میشه 81 تومان که بیشتره.
sajad-tnt
11-12-2017, 09:51
دوستان متاسفانه سرویس unlimited یا همون نامحدود داخلی شاتل حذف شد...
یه سری سینه چاکان بودن و هستن ( تو پست ها اعلام رضایت میکنن )
چنان از بالا رفتن کیفیت میگفتن هرکی ندونه فکر میکنه چه خبره
نمیدونم ملت چه انتظاری داشتن واقعا
چیزی جز محدودیت نبوده و نیست
ولی خب تا عده ای سواستفاده گر هستن شرکت ها هم تا میتونن استفاده میکنن :n01:
یعنی پست های بعضی دوستان تو تاپیک تعرفه های جدید چنان مسخره بود که هنوزم آدم میخونه تعجب میکنه !
همین الانشم نت با سرعت ثابت نمیدن و نوسان داره با تک کانکشن
بعد ملت شعار کیفیت 1 به 1 میدادن ! ( با 32 کانشکن IDm :n02:)دقیقا حرف دل منو زدی رفیق... احسنت.
Sent from my Fly IQ4514 using Tapatalk
Gamemaster
11-12-2017, 10:08
حالا جالبیش اینه با سند و مدرک هم میخاستن ثابت کنن که این طرح عالیه:n24:
۱۹ تومن قدیم میدادی سرعت باز
حالا باید ۴۰ بدی با همون سرعت قرارداد:n03:
بعد این شد بیشرفت واقعا؟:n09:
۱ ب ۱ از کجاشون دراوردن جالبه:n08:
دوستانی که شاتل دارن آیا کسی از مودم Tp link استفاده می کنه؟ من برای خط دومم از شاتل سرویس گرفتم اس ام اس اومده که خط آماده بهره برداری هست ولی لینک ندارم روی مودم
می خواستم ببینم که ممکنه به نوعی سازگاری نداشته باشه؟
iman2919
11-12-2017, 10:52
دوستانی که شاتل دارن آیا کسی از مودم Tp link استفاده می کنه؟ من برای خط دومم از شاتل سرویس گرفتم اس ام اس اومده که خط آماده بهره برداری هست ولی لینک ندارم روی مودم
من مودم tp-link دارم و مشکلی با شاتل نداره!
misam5526
11-12-2017, 10:58
باید یه زنگ به اپراتور بزنی. تا لینک دیتات رو فعال کنه
باید یه زنگ به اپراتور بزنی. تا لینک دیتات رو فعال کنه
زنگ زدم می گه همه چیز اوکیه از سر خط و اینا چک کن چک کردم بازم نبود دیگه اعلام خرابی زد برا مخابرات
misam5526
11-12-2017, 11:29
زنگ زدم می گه همه چیز اوکیه از سر خط و اینا چک کن چک کردم بازم نبود دیگه اعلام خرابی زد برا مخابرات
ممکنه اپراتور mdf تایید رانژه رو برای شرکت فرستاده باشه ولی هنوز خط رو رانژه نکرده واقعا و میخواد اینکار رو کنه. اگه اینطور باشه تا اخر ساعات اداری امروز انجامش میده.
ممکنه اپراتور mdf تایید رانژه رو برای شرکت فرستاده باشه ولی هنوز خط رو رانژه نکرده واقعا و میخواد اینکار رو کنه. اگه اینطور باشه تا اخر ساعات اداری امروز انجامش میده.
آره حق با شماس شاید منم عجله دارم می کنم کلا عجولم:n02: مرسی از پاسخگوییتون هر دو عزیز:n16:
یه سوال دیگه هم داشتم راجع به شاتل لند الان دانلودی که از شاتل لند انجام بدیم کلا رایگانه یا نیم بها هست یا بسته خاصی باید خرید توی سایت شاتل خیلی واضح این رو ندیدم نوشته باشه
داداش همه که مثل شما خوره اینترنت ندارن 24 ساعته بشینن پشت کامپیوتر و دانلود کنن !
اتفاقا این طرح واسه خیلیا ضرر هست !! و فقط واسه یه عده که کارشون دانلوده سود داره !
الان مثلا منی که ساعت 8 شب میرم خونه و کلا 4 ساعت بتونم از اینترنت میتونم استفاده کنم و شب ساعت 12 بخوابم
این حجم واسه من مسخرست !
یعنی ارزون ترینش که میشه ماهی 12.5 با حجم 12 گیگ ( اینترنت ملی هم به درد عمشون میخوره ) هیچ سودی نداره
هم سرعتش افتضاحه ( 64 ) هم قیمتش برام زیاده
نهایت حجم من در ماه 3 گیگ هم نمیشه !
قبلا با جشنواره ها ماهش 7-8 تومن میوفتاد سرعت هم روی 8 مگ ( با توجه به خطم )
الان باید سرعت 64 استفاده کنم یا ماهی 12.5 تومن !!!
حجم 50 گیگ قبلا که گیگی 3000 تومن بود با تخفیف میشه حدود 100 تومن
الان که گیگی شده 2000 تومن کاری که کردن فقط این بوده که میزان تخفیف رو کم کردن شده 90 تومن ! بعضی شرکت هام اصلا تخفیف ندادن و همون 100 تومن مفروشن !
همه این طرح ها فقط واسه سود بیشتر شرکت هاست
اگه راست میگن با این طرحی که دادن ( مثلا 12 گیگ 12.5 تومن ) یعنی گیگی مویفته 1000 تومن / پس بیان حجم 3 گیگ در ماه هم بذارن با قیمت 3000 تومن ! چرا این طرح رو نمیذارن ؟!
Gamemaster
11-12-2017, 12:12
الان سرعت شما از ۱۹۰ شده ۲۷۰ خیلی خوشحالی داره؟
با این سرعت که هیچکار نمیشه کرد
نه استریم نه دانلود اپدیت بازیها(ماشالا اپدیتاشون اندازه یه گیمن)
تو این دوران کیلوبایت معنی نداره با این حجم اطلاعات
بله دو گروه هستن که خوشحالن
۱-کسایی که نت رو فقط تلگرام و اینستا میشناسن
۲-کسایی هم که فقط ۲۴ ساعت دستگاه روشنه و شروع به پر کردن بی هدف هارد میکنن و اصلا به برقی که هدر میدن اهمیت نمیدن
و همچنان کاربر اصلی نت سرش کلاه میره
misam5526
11-12-2017, 13:12
آره حق با شماس شاید منم عجله دارم می کنم کلا عجولم:n02: مرسی از پاسخگوییتون هر دو عزیز:n16:
یه سوال دیگه هم داشتم راجع به شاتل لند الان دانلودی که از شاتل لند انجام بدیم کلا رایگانه یا نیم بها هست یا بسته خاصی باید خرید توی سایت شاتل خیلی واضح این رو ندیدم نوشته باشه
قبلا یه بسته شاتل لند خریداری میشد که تا سقف 5 هزار گیگ اجازه دانلود میداد و همینطور میتونسی فایل لیچ کنی. الان دقیق نمیدونم شرایط خریدش چطوره و بعد از ورود به سایت شاتلند (با ایدی و مشخصات شاتل) کاربرا میتونند ببینن تعرفه رو یا روش دیگه.
MMDFullHD
11-12-2017, 13:15
قبلا یه بسته شاتل لند خریداری میشد که تا سقف 5 هزار گیگ اجازه دانلود میداد و همینطور میتونسی فایل لیچ کنی. الان دقیق نمیدونم شرایط خریدش چطوره و بعد از ورود به سایت شاتلند (با ایدی و مشخصات شاتل) کاربرا میتونند ببینن تعرفه رو یا روش دیگه.
الان هم روال به صورت قدیمه بازم یه بار ورداشت
باز گذاشت
دیگه شرایطی نداره
بسته داخلی با 100 گیگ حجم و 5 ترابایت حجم دانلودی از شاتلند همچنان 10 هزار از تو پنل میشه خرید
رفقا این طرح که حتی جشنواره هم براش گذاشته بودن حذف شده:n24:
دوستان یه اتفاق جالب برام رخ داده لطفا اگه بتونین شما هم تست کنین
یه فایل کوچیک با حجم 4.5 مگ رو انتقال میدم به شاتللند
یبار حجمش میشه 5.5 مگ
یبار میشه 6 مگ !!!
این یعنی چی ؟!
مثلا این فایل :
حجم اصلیش 4.56 مگ هست
انتقال دادم به شاتللند شده این :
یبار دیگه انتقال دادم شد این :
بله دیدن ضرر میکنن حذف کردن !
Bensonw3x
11-12-2017, 14:02
تا جایی که میشه فایل ها رو زیپ کنید ، mp3 رو اگه حساسید به هیچ وجه مستقیم ریموت نکنید چون به فایل ضربه میزنه و بازه زمانی از اهنگ (اخراش) یا تکرار میشه یا خالی میشه.
Gamemaster
11-12-2017, 14:50
چون قرار نیست دیگه سرعت بالاتر از سرویس خریداری شده باشه گفتن برشدار :n24:
Bobby Sands
11-12-2017, 15:08
مگه قرار نبود این ارت و اکو و کوفت و زهر مار حذف بشه؟! زنگ زدم برای وایر لس میگه فقط روی ارت 7 و 8 میدیم!
واقعاً بهترین و مقرون به صرفه ترین طرح ارایه شده تو کل شرکتا بود برای 3 دسته افراد بود:
1-کسایی که مصرف بالا ندارن ولی سرعت مهمه براشون پس پول اضافی برا حجم و طرح های سرعتی مسخره نمیدادن
2-کسایی که نمیخواستن پول اضافی برای ترافیک شاتل لند بدن
3-کسایی که مثه من دانلود زیاد میکنن چون سرعت خوبه و لیچر شاتل لندم رو سرویس هست یه دانلود شبانه ام که بزاری روش واقعاً باب دانلوده
من دیروز این طرحو خریدم دارم استفاده میکنم واقعاً عالیه این طرح، خدا کنه برش گردونن ماهه بعدم همینو بگیرم:n28:
دوستان یه اتفاق جالب برام رخ داده لطفا اگه بتونین شما هم تست کنین
یه فایل کوچیک با حجم 4.5 مگ رو انتقال میدم به شاتللند
یبار حجمش میشه 5.5 مگ
یبار میشه 6 مگ !!!
این یعنی چی ؟!
مثلا این فایل :
حجم اصلیش 4.56 مگ هست
انتقال دادم به شاتللند شده این :
یبار دیگه انتقال دادم شد این :
عهههههههه راست میگی برا منم اینجوریه فایلو انتقال میدم تو شاتل لند بعد دانلود میکنم حجمش زیاد میشه:n04:
f_s10224
11-12-2017, 21:50
شاتل سرعت رو باز می زاره ؟ یا همونو می فروشه؟(با همین طرح های جدید )
عهههههههه راست میگی برا منم اینجوریه فایلو انتقال میدم تو شاتل لند بعد دانلود میکنم حجمش زیاد میشه:n04:
سلام
درسته من هم همین مشکل رو خیلی وقته دارم به همین دلیل هم نمیتونم فایل ها رو اسپلیت کنم ، و بعد دانلود کنم ، چون برای join فایل ها به هم میچسبن ، وقتی یک چیز اصافه به تیکه ی اول از قبل چسبیده شده باشه فایل اصلی خراب میشه
MMDFullHD
11-12-2017, 22:27
سلام
درسته من هم همین مشکل رو خیلی وقته دارم به همین دلیل هم نمیتونم فایل ها رو اسپلیت کنم ، و بعد دانلود کنم ، چون برای join فایل ها به هم میچسبن ، وقتی یک چیز اصافه به تیکه ی اول از قبل چسبیده شده باشه فایل اصلی خراب میشه
اگه اسپلیت رو با winrar تو سرور مجازی بکنید موردی نداره
ولی اینی که مثلا اپرا خودش اسپلیت میکنه مورد پیدا میکنه
ولی تو فایلایی ویدیویی و اینا هیچ مشکلی نداره
- - - Updated - - -
شاتل سرعت رو باز می زاره ؟ یا همونو می فروشه؟(با همین طرح های جدید )
همون سرعتی رو میخرین که نوشته
سرعت رو به هیچ وجه بالاتر از سرعتی که میخرین باز نمیذاره
black sabbath
11-12-2017, 22:36
من الآن یه لینک از یوتیوب دادم به سروری در خارج از کشور که لیچ می کنه و حجم فایل 29 مگ بود.مستقیم که کردم لینکش رو دادم به شاتل لند و حجمش شد 33 مگ
راستی با این روشی که گفتم دانلود از ترافیک داخل حساب میشه؟
MMDFullHD
11-12-2017, 22:44
من الآن یه لینک از یوتیوب دادم به سروری در خارج از کشور که لیچ می کنه و حجم فایل 29 مگ بود.مستقیم که کردم لینکش رو دادم به شاتل لند و حجمش شد 33 مگ
راستی با این روشی که گفتم دانلود از ترافیک داخل حساب میشه؟
وقتی فایل رو انتقال میدی به شاتلند صد در صد ترافیکت داخلی میشه!
بله این مشکل رو همه ماها داریم که رو هر حجمی اضافه میکنه ولی خب اصل فایل رو بیشتر فایلا خراب نمیشه
فایلایی که حساسن مشکل پیدا میکنن
سلام
دوستان توی سایت شاتل ترافیک داخلی رو محدود کرده به 500 سایت به اصطلاح منتخب ولی تعریف سازمان تنظیم مقررات در مصوبه 266 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])چیز دیگه ای هست :
-10-1ترافيك داخلي: برابر مفاد مصوبه شماره 1جلسه شماره 248مورخ ،1395/9/21منظور از ترافيك داخلي، هر ترافيك
با ميزباني در داخل كشور است.
من چند روز پیش باشون تماس داشتم و گفتن که اصلاح میکنن این قضیه رو و این واسه قبلا بوده ولی گویا دروغ گفتن
من ازشون توی سامانه 195 شکایت میکنم شما هم این کار رو بکنید.
- - - Updated - - -
همون سرعتی رو میخرین که نوشته
سرعت رو به هیچ وجه بالاتر از سرعتی که میخرین باز نمیذاره
سلام
ممنون
متاسفانه سایتی ندیدم با winrar اسپلیت کنه چون winrar خودش تعمیر میکنه ، متاسفانه خودم هم سرور مجازی ندارم
من قبلا دو تا فایل ویدئویی رو هم اسپلیت کردم (001,002) اونها هم به مشکل خوردن تیکه ی اول اسپلیت نمایش داده میشه بقیش دیگه ویدئو متوقف میشه
دوستان کسی نمیتونه از سرویس های جدید تست بزاره که ببینیم کیفت در چه حدی هست
شاتل سرویس 3072 با حجم 75 گیگابایت هم به سرویس های خودش اضافه کرد
Gamemaster
12-12-2017, 13:49
دوستان کسی نمیتونه از سرویس های جدید تست بزاره که ببینیم کیفت در چه حدی هست
این از پینگش
inging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=186ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=184ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=186ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=183ms TTL=50
پکت لاست بشدت بالا
شب از ساعت ۹ به بعد عملا سایتای خارجی از کار میافتن از کندی
سرعتش هم که همون سرویس خریداری شده کمتر میشه بیشتر نه
MaziyarServer
12-12-2017, 14:44
این از وضعیت شبانه فن آوا :n27: بعید میدونم این حجمایی که نوشتن برای یک شب باشه.
کسی از محدودیت شبانه شاتل خبر داره؟
George Shelly
12-12-2017, 14:52
این از وضعیت شبانه فن آوا :n27: بعید میدونم این حجمایی که نوشتن برای یک شب باشه.
من تازه از فن آوا گرفتم این که عملا هیچ فرقی با نامحدود بودن نداره من شبی 30 یگ هم دان کنم بازم سقف رو نمی تونم پر کنم ......
ببخشید یعنی چی برای یک شب !؟ مثلا سرعت 16 مگ بگیری شبی 1265 گیگ دانلود کنی :n10:
ماهانه است اندازه اش هم خوبه . فک میکنم بیشتر هدف اینه که احیانا اگه سقف سرعت ها باز باشه طرف یه سرویس 2 مگ نگیره شبانه رو بزنه بترکونه .
شاتل شبانه رو حذف کرده!؟
تو قسمت تعرفه ها در مورد شبانه چیزی ننوشته
Gamemaster
12-12-2017, 17:43
شاتل شبانه رو حذف کرده!؟
تو قسمت تعرفه ها در مورد شبانه چیزی ننوشته
احتمالا
بسته نامحدود ۱۰ تومنی رو هم حذف کرده
لایو جلسه مدیریت های وب رو شنیدید؟
گفت پارسال 2 بار هزینه های مخابراتی شون 25 درصد کاهش پیدا کرده
در مصوبه اخیر مجدد هزینه های مخابراتی 25 درصد کاهش پیدا کرد
دو بار یک بار 30 درصد و 50 درصد هزینه انتقال و اینترنت رو براشون کاهش دادند.
تازه چند تاشو گفت و بقیه رو نگفت...
فقط ببنید...
چندین بار و چند بار کاهش قیمت داشتند در هزینه های شرکت های اینترنتی اما هیچیش به ما نرسید و همش رو شرکت های اینترنتی خوردند رفت.
اینقدر تخفیف بهشون دادند اما به کاربر ندادند تا در نهایت وزارت خونه مجبور شد تا سرعت و قیمت رو فیکس کنند به اجبار...
دست وزارت خونه درد نکنه که جلوی اینها ایستاد . خیلی بی انصاف بودند که این همه تخفیف میگرفتند اما هیچی به کاربر نمی رسید و خون ما تو شیشه بود
حقشون هست انشالله شرکت های اینترنتی درآمد شون کم بشه
f_s10224
12-12-2017, 18:06
خیلی خوبه که شما سرعت 16 مگ 80 تومنی رو بگیری صبحا تو یوتوب کلا بچرخی ...شبا هم 1 ترا و 265 گیگ می تونی بگیری .....به نظر من مناسبه مگه اینکه جور دیگه ای می خواستین حجم داشته باشین
sadeghbb
12-12-2017, 18:09
دوستان فرق سه سرویس 4مگ شاتل تو چیه ؟
یکی 40تومن هست یکی50تومن یکی 400-500ت !
شبانه رایگان رو همه سرویس ها برداشتن ؟
navid2zp
12-12-2017, 18:17
سلام خدمت دوستان
برای فسخ قرارداد شاتل اقدام کردم (سرویس جشواره ای 144 گیگ 1.5 ساله که فک کنم 100 تومان یا همین حدود بود) و گفتند باید هزینه فسخ قرارداد رو بدید
دوستان کسی متن قرارداد رو داره؟
ظاهرا هیچ جای پنل امکان دسترسی به متن قرارداد نیست یا حداقل بنده پیدا نکردم
Gamemaster
12-12-2017, 18:33
دوستان فرق سه سرویس 4مگ شاتل تو چیه ؟
یکی 40تومن هست یکی50تومن یکی 400-500ت !
شبانه رایگان رو همه سرویس ها برداشتن ؟
تو پنل که یک ۴مگ بیشتر نیست
کدوم لیستو میگین؟
بله احتمالا برداشتن
دوستان توی تعرفه های جدید حجم باقیمانده به دوره بعد انتقال داده میشه؟
david-ebi
12-12-2017, 18:46
این یعنی اینکه مثلا برای سرعت 8 مگابیت که 632 گیگ ترافیک شبانه در یک ماه اعلام کرده باز نصف این ترافیک بین الملل هستش که میشه 316 گیگ.
یعنی تقریبا شبی 10 گیگ.
و برای سرعت 16 مگابیت هم میشه 632.5 گیگ ترافیک بین الملل در ماه که میشه شبی تقریبا 21 گیگ
اگر غیر از اینه دوستان بفرمایند.
دوستان توی تعرفه های جدید حجم باقیمانده به دوره بعد انتقال داده میشه؟
نه
campuzlit
12-12-2017, 20:05
دو سه تا مطلب هست کسانی که می خوان سرویس جدید بگیرن شاید به دردشون بخوره
سرویس ها دقیقا به سرعت اسمی محدوده.
حجم معرفی شده در سرویس دقیقا نصفش رو رو تو پنل کاربری نشون می ده یعنی همون اینترنت. نه داخلی.
حجم به دوره بعد منتقل نمی شه.
تمام سرویس هاشون هم شبانه دارن فقط 10 تومن گرونتره که دیگه به صرفه نیست به نظرم چون سرعت اسمیه به نظرم هر کی دنبال شبانه هست بره اون 10 تومن بده برا شاتل لند و لینک هاشو آپلود کنه تو آپلود سنترش به صرفه تره.
ولی خداییش تر زدن تو سرعت رفتن یاد دوران قدیم افتادم. هر جوری حساب می کنم به نفع شرکت هاشده چون حجم واسشون معنی چندانی نداره مهم پهنای بانده که همه رو محدود کردن و مثل قدیم باز نیست.
دوستان منظورتون از سرعت اسمی و سرعت باز چیه که تو پست ها میگید؟
مثلا وقتی سرعت 8 مگ میگیریم شب باید با سرعت 1 مگابایت دانلود کنیم مگر غیر از این باید باشه؟
به این میگن سرعت اسمی؟
Gamemaster
12-12-2017, 20:39
دوستان منظورتون از سرعت اسمی و سرعت باز چیه که تو پست ها میگید؟
مثلا وقتی سرعت 8 مگ میگیریم شب باید با سرعت 1 مگابایت دانلود کنیم مگر غیر از این باید باشه؟
به این میگن سرعت اسمی؟
در طرح قدیم اگه مثلا سرویس ۱۲۸ میخریدین چون سرعت بر حسب کیفیت خط باز بود و خط تلفن تا ۱۶ میکشید سیستم بر مبنای ۱۶ بسته میشد
ولی الا بر حسب همونی که میخرینه چ خط بکشه نکشه
مثلا ۵۱۲ بخرین میشه ۶۴ کیلو این میشه اسمی قبلی میشد باز
و با این حساب پول بیشتر باید بده کسی که سرعت میخاد
amirakhavan
12-12-2017, 20:59
دوستان گرانقدر...
در نظر دارم توضیحاتی رو بابت سرویسی که از طرحهای جدید شاتل برام از روز یکشنبه ۱۸ آذرماه فعال شده ارائه بدم:
سرویس من Fair2048-1 با سرعت دومگابیت به مدت یکماه و دارای دانلود شبانه با حد آستانهمنصفانه ۶۵گیگ (۳۲.۵گیگبینالمللی)
قیمت این طرح ۲۵تومان هست که بخاطر شبانهدار بودن ۱۰تومن بیشتره که میشه ۳۵تومن!
البته با احتساب مالیات و عوارض شهرداری میشه ۳۸۱۵۰تومن!!!
وضعیت اطلاعات ست شده از روی مودم:
که مشخصه محدود شده سرعت روی همین ۲مگابیت! یعنی روی سرعت اسمی!
در پنل شاتل میزان حجم رو نمیزنه ۶۵گیگ! بلکه میزنه ۳۲.۵گیگ!
میزان مصرف رو هم در سه زمینه اعلام میکنه:
» ترافیک «منتخب» رایگان حساب میشه که شامل نماوا، فیلم نت، پلان، کاناپه، مایاپس، زوم ایرانسل و شاتلتالک هست.
» ترافیک «ویژه ایران» نیمبها حساب میشه که شامل شاتللند و ۵۰۰سایت اعلامی هست.
» ترافیک «اینترنت» هم سایر موارد هست که از حجم بصورت عادی کم میشه.
همچنین وضعیت پینگ 8.8.8.8:
با توجه به اینکه سرعت ۲مگابیت یعنی ۰٫۲مگابایت یعنی ۲۴۴٫۱۴کیلوبایت:
پس تست سرعت دانلود با IDM با ۳۲ کانکشن:
و تست سرعت دانلود با IDM با تک کانکشن:
حالا شاید افرادی تککانشکن IDM رو قبول نداشته باشند!! پس دانلود با مرورگر کروم که گفته میشه تککانکشن دانلود میکنه:
همچنین تست تککانکشن از سایت زیر:
در آخر هم تست با اسپیدتست و با سرور پیشنهادی خودش که در ایران بود:
با سروری که انتخاب کردم مثلن در آمریکا:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و با سروری که انتخاب کردم مثلن در فرانسه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نکات:
۱. تمامی این موارد بالا روی سرویسشبانه برای من هیچ فرقی با غیر از اون نداشته.
۲. در تست IDM من لینک از سایت سافت۹۸ گذاشتم که جزو ۵۰۰ سایت ایرانی نیست و طبق قانون شاتل که گفته فقط ۵۰۰سایت اعلامی رو داخلی در نظر میگیره ولی باز هم من که روی سرور خارجی تست کرده بودم همین میزان سرعت دانلود رو داشتم.
۳. سرویس قبلی من آسیاتک و همین سرویس ۲مگ بود. چون من اونجا سرویسهای قدیم رو استفاده میکردم، سرعت وبگردیم مثل قبل هست ولی دانلودم بخاطر اسمی شدن سرعت کمتر شده! ولی با اینحال تا اینجای کار الان با شاتل نسبت به قبل که آسیاتک داشتم ثبات بیشتر و احساس بهتری دارم.
۴. مراحل خروج از آسیاتک رو در تاپیک مربوطهاش نوشتم. اما راهاندازی شاتل رو خیلی خوب دیدم چون قطعی آسیاتک خورد به پنجشنبه پس عملن شنبه مخابرات کارش رو انجام داد و یکشنبه هم شاتل راه افتاده بود بدون دردسر.
۵. باز هم اگر دوستانی خواهان تستهای بیشتری هستن اطلاعات رو اعلام بفرمایند تا انجام بدم.
Gamemaster
12-12-2017, 21:15
یادش بخیر با ۱۹ تومن سرعت داشتیم
حالا برای داشتن همون سرعت باید بیشتر بدیم:n03:
این سرعتای کیلو بایت تو این زمونه اصلا منظقی نیست برای کار:n28:
دوستان گرانقدر...
در نظر دارم توضیحاتی رو بابت سرویسی که از طرحهای جدید شاتل برام از روز یکشنبه ۱۸ آذرماه فعال شده ارائه بدم:
سرویس من Fair2048-1 با سرعت دومگابیت به مدت یکماه و دارای دانلود شبانه با حد آستانهمنصفانه ۶۵گیگ (۳۲.۵گیگبینالمللی)
» ترافیک «منتخب» رایگان حساب میشه که شامل نماوا، فیلم نت، پلان، کاناپه، مایاپس، زوم ایرانسل و شاتلتالک هست.
حالا شاید افرادی تککانشکن IDM رو قبول نداشته باشند!! پس دانلود با مرورگر کروم که گفته میشه تککانکشن دانلود میکنه:
نکات:
۲. در تست IDM من لینک از سایت سافت۹۸ گذاشتم که جزو ۵۰۰ سایت ایرانی نیست و طبق قانون شاتل که گفته فقط ۵۰۰سایت اعلامی رو داخلی در نظر میگیره ولی باز هم من که روی سرور خارجی تست کرده بودم همین میزان سرعت دانلود رو داشتم.
۳. سرویس قبلی من آسیاتک و همین سرویس ۲مگ بود. چون من اونجا سرویسهای قدیم رو استفاده میکردم، سرعت وبگردیم مثل قبل هست ولی دانلودم بخاطر اسمی شدن سرعت کمتر شده! ولی با اینحال تا اینجای کار الان با شاتل نسبت به قبل که آسیاتک داشتم ثبات بیشتر و احساس بهتری دارم.
۴. مراحل خروج از آسیاتک رو در تاپیک مربوطهاش نوشتم. اما راهاندازی شاتل رو خیلی خوب دیدم چون قطعی آسیاتک خورد به پنجشنبه پس عملن شنبه مخابرات کارش رو انجام داد و یکشنبه هم شاتل راه افتاده بود بدون دردسر.
۵. باز هم اگر دوستانی خواهان تستهای بیشتری هستن اطلاعات رو اعلام بفرمایند تا انجام بدم.
داداش یه سوال داشتم ازت من 7_8 ماه پیش که مشترکش بودم وقتی چیزی تو اپلود سنتر ریموت میکردم دانلود میکردم رایگان حساب میکرد ( از 5 ترابایت ایران کم میکرد)
الان شما گفتی نیم بها حساب میشه یعنی اگه از شاتلند دانلود کنیم دیگه از ترافیکمون کم میکنه؟!:n03:
امروز 2 باره ثبت نام کردم بیام شاتل حالمو گرفتییی
sajad-tnt
12-12-2017, 22:15
داداش یه سوال داشتم ازت من 7_8 ماه پیش که مشترکش بودم وقتی چیزی تو اپلود سنتر ریموت میکردم دانلود میکردم رایگان حساب میکرد ( از 5 ترابایت ایران کم میکرد)
الان شما گفتی نیم بها حساب میشه یعنی اگه از شاتلند دانلود کنیم دیگه از ترافیکمون کم میکنه؟!:n03:
امروز 2 باره ثبت نام کردم بیام شاتل حالمو گرفتیییسلام.
وقتی بسته شاتللند (با اسم بسته ویژه ایران-۵ترا ترافیک) رو که ماهی ده هزار تومان هست رو بگیری شاتللند (شامل تمام قسمتها)و نماوا و... کاملا رایگان حساب میشه.
درصورتی که این بسته رو خریداری نکنید شاتللند نیم بها حساب میشه...
soroori2
12-12-2017, 22:56
سلام
دوستان این شاتل لند چیه ؟چه فایده ای داره ؟آیا مشترکین سایر آی اس پی ها هم می تونند استفاده کنند؟چه شرایطی داره؟
سلام.
وقتی بسته شاتللند (با اسم بسته ویژه ایران-۵ترا ترافیک) رو که ماهی ده هزار تومان هست رو بگیری شاتللند (شامل تمام قسمتها)و نماوا و... کاملا رایگان حساب میشه.
درصورتی که این بسته رو خریداری نکنید شاتللند نیم بها حساب میشه...
مرسی عزیز:n12:
شاتل که فعلا خراب کرده
دقیقا سر شب اوضاع خراب میشه
به نظر وزیر محترم کسی که ماه ی ۵٠ تومان بر فرض بده آیا اجازه میده شبکه استراحت کن
یکسره رو دانلود دیگه
شاتل که فعلا خراب کرده
دقیقا سر شب اوضاع خراب میشه
به نظر وزیر محترم کسی که ماه ی ۵٠ تومان بر فرض بده آیا اجازه میده شبکه استراحت کن
یکسره رو دانلود دیگه
شبانه بازم افت سرعت داره؟!!:n29:
دیگه خو باید 95% اوقات تضمین کنه سرعتو:n27:
شبانه بازم افت سرعت داره؟!!:n29:
دیگه خو باید 95% اوقات تضمین کنه سرعتو:n27:
والا ما که حجمی هستیم فقط سرعت مهم بود
که اونم خراب شده
این غیر حجمی ها که خدا به خیر کنه
یعنی واقعا از روی حساب و کتاب فروش میکنن
یعنی دقیقا به انداره پورت و لینک ی که دارن میتونن تضمین کنن سرعت رو که واقعا نه همین جوری الکی واگذار میکنن بره
اخه این چه وضعیه سرعت اسمی یعنی چی! یعنی من ماهی سیزده هزار تومن بدم سرعت دانلودم 64باشه یعنی ساعتی دویست مگ! یک فیلم رو چهار پنج ساعت طول بکشه تا دانلود کنم اصلا به هزینه برق و وقتش میارزه! اگر سرعت بالا بخوام که حجم زیادی داره و گرون در میاد سرعت 16 که الان با حجمی دارم رو بخوام بگیرم باید هشتاد هزار تومن در ماه بدم بعد هشتاد گیگ رو میخوام چکار چنین مصرفی ندارم درواقع نود درصد کاربران زیر ده گیگ درماه مصرف دارند یعنی با این شرایط یا باید حجم زورکی بخری یا سرعت نداشته باشی. بر پدر مادر کسی که این طرح ها رو میده لعنت روز بروز بجایی که بهتر بشه بدتر میکنند والا وای فای در دنیا تقریبا مجانی هست ما در استرالیا بابت چهارصد گیگ در ماه (سرعت صد مگ) به پول ایران 72 هزار تومن میدیم. تازه درآمد متوسط اونجا ده برابر ایرانه یعنی حدود ده ملیون تومن در ماه. بنظرم برای کسانیکه دانلود زیادی ندارند اینترنت موبایل خیلی بصرفه تره حداقل سرعت داری اگه همونم خرابش نکنند منکه اگر طرح حجمیم باقی نمونده بود درجا تخلیه میکردم خوشبختانه سه ماه پیش یه طرح 18 ماهه گرفتم.
alone_boy
13-12-2017, 13:44
سلام
1.دانلود از شاتل لند از ترافیک داخلی کسر میکنه؟
2.بنده که از های وب دارم میتونم استفاده بکنم؟
دوستان گرانقدر...
نکات:
داداش چطوری 2 مگابیت رو تبدیل کردی شد .2 مگابایت ؟!!!!!!!!
8 بیت = 1 بایت
یعنی 2 مگابیت میشه 256 کیلوبایت !!!
کیلو نیست که تقسیم بر 1000 میکنی :|
hosseinzfff
13-12-2017, 14:22
ایشون اشتباه کوچیکی مرتکب شدند 8 مگابیت =1 مگابایت در نتيجه 2 مگابیت میشه 0.25 مگابایت نه 0.2
سلام دوستان من سرویس آرت دارم تا شنبه تمومه بعد الان تو مای شاتل نوشته میتونی تمدید کنی همونو و فاکتورشم صادر کرده پیامکم بهم دادن درصورتیکه تا چند روز پیش میگفت بدلیل این تغییرات جدید نمیشه دیگه تمدیدش کنی و باید از سرویس های جدید بگیری! بنظرتون قضیه چیه؟!
rostam dastsn
13-12-2017, 15:29
سلام دوستان من سرویس آرت دارم تا شنبه تمومه بعد الان تو مای شاتل نوشته میتونی تمدید کنی همونو و فاکتورشم صادر کرده پیامکم بهم دادن درصورتیکه تا چند روز پیش میگفت بدلیل این تغییرات جدید نمیشه دیگه تمدیدش کنی و باید از سرویس های جدید بگیری! بنظرتون قضیه چیه؟!قضیه اینه که شاتل داره زیرابی میره و بهت حال میده احتمالن زیاد بهشون زنگ زدن و فشار اوردن
تنها طرح بدردبخور شاتل همون طرح سرعت نامحدود 4 گیگ بود که حذف شد
پیشنهادم اینه که اگه از طرحت راضی هستی فعلا سمت طرح های جدید نیا و طرحتو تمدید کن
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
Gamemaster
13-12-2017, 15:48
برای اکو هم ۱۰دوره خودشون تمدید کردن ولی بدش چی مجبورن که بیان
و باز هم تغییر در mtu شاتل:n34:
برای بررسی به این پست مراجعه کنید
Milad._.R
13-12-2017, 16:16
3مگ رو اضافه کرد، ولی خیلی بد اضافه کرد!
اختلاف 3مگ و 4مگ فقط 5 هزار تومنه، اما اختلاف حجمشون خیلی زیاده
دیگه کسی که بخواد 35ت بده ، 5ت دیگه میزاره روش هم سرعت بالاتر میگیره و هم 17.5 گیگ بیشتر حجم میگیره!
باید حجم 3 مگ رو بیشتر کنه
sajad-tnt
13-12-2017, 16:41
سلام
1.دانلود از شاتل لند از ترافیک داخلی کسر میکنه؟
2.بنده که از های وب دارم میتونم استفاده بکنم؟1.بله. شاتللند جزو ۵۰۰سایت داخلی هست.
2.برای دانلودسنتر مشکلی نیست، اما آپلودسنتر فقط برای مشترکین و با شماره اشتراک شاتل قابل دسترسی میباشد.
noisymind
13-12-2017, 16:46
الان من نفهمیدم چی شد.
یکی از دوستان میگفت تو این طرح جدید از ساعت 9 به بعد کلا سایتهای خارجی تعطیل! و یکی دیگه از دوستان گفتن که حتی سرعت شبانه هم با همون سرعت اسمی بسته شده.
الان بالاخره سرعت کدوم درسته؟
MMDFullHD
13-12-2017, 17:03
1.بله. شاتللند جزو ۵۰۰سایت داخلی هست.
2.برای دانلودسنتر مشکلی نیست، اما آپلودسنتر فقط برای مشترکین و با شماره اشتراک شاتل قابل دسترسی میباشد.
دوست گرامی
اپلود سنتر برای کاربران غیر شاتلی هم در دسترس هست
hosseinzfff
13-12-2017, 17:09
بعد از اینکه ثبت نامم در فن آوا به شکست انجامید شاتل ثبت نام کردم 8 مگ با شبانه :n19:
Gamemaster
13-12-2017, 17:10
بعد از اینکه ثبت نامم در فن آوا به شکست انجامید شاتل ثبت نام کردم 8 مگ با شبانه :n19:
تست سرعت بزاریدوقتی وصل شد
hosseinzfff
13-12-2017, 17:13
چشم حتما اگه زود وصلش کنن مثلا شنبه در بهترین حالت :n16:
George Shelly
13-12-2017, 17:47
من شنبه دارم میرم دیده بان هر کی گرفته میگه عالیه از همه نظر ....
Gamemaster
13-12-2017, 18:53
شرکت تازه تاسیسه؟
من تا الان نشنیده بودم اسمشو
تاپیک داره بدین
George Shelly
13-12-2017, 19:08
شرکت تازه تاسیسه؟
من تا الان نشنیده بودم اسمشو
تاپیک داره بدین
didi.ir.............
elirad1362
13-12-2017, 19:26
سلام.من قبلا ارت 5 داشتم سرعت دانلودم 350 بود.الان با این طرح های جدید 8 مگ گرفتم ولی سرعتم هیچ فرقی نکرده همون 350 تا هست.کسی از دوستان 8 مگ گرفته بیاد بگه سرعتش چقدر هست؟؟منطق میگه بایدبیشتر باشه:n17:
فرق Fair8192nfg-1 با Fair8192-1چی هست؟؟
alone_boy
13-12-2017, 19:27
شاتل لند ثبت نام کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد
فقط یه ایمیل اومد که نوشته بود اطلاعات شما با موفقیت ثبت شد
Gamemaster
13-12-2017, 20:01
سلام.من قبلا ارت 5 داشتم سرعت دانلودم 350 بود.الان با این طرح های جدید 8 مگ گرفتم ولی سرعتم هیچ فرقی نکرده همون 350 تا هست.کسی از دوستان 8 مگ گرفته بیاد بگه سرعتش چقدر هست؟؟منطق میگه بایدبیشتر باشه:n17:
فرق Fair8192nfg-1 با Fair8192-1چی هست؟؟
بخاظر اینکه خطتون بیشتر نمیکشه و الکی ۸ مگ گرفتین
سرعت ۸ مگ باید ۱مگ باشه
elirad1362
13-12-2017, 20:23
بخاظر اینکه خطتون بیشتر نمیکشه و الکی ۸ مگ گرفتین
سرعت ۸ مگ باید ۱مگ باشه
چرا تا 16 مگ جواب میده. Maxrate نوشته 16
ولی Data rate روی 3 مگ بستن
amirakhavan
13-12-2017, 20:30
داداش چطوری 2 مگابیت رو تبدیل کردی شد .2 مگابایت ؟!!!!!!!!
8 بیت = 1 بایت
یعنی 2 مگابیت میشه 256 کیلوبایت !!!
کیلو نیست که تقسیم بر 1000 میکنی :|
من بنظرم درست محاسبه کردم... چون نمیبینم جایی نوشته باشم ۲مگابایت؟؟!!
خوبه که از ماشینحساب ویندوز ۱۰ که تبدیل کرده هم عکس گذاشتم!!
نمیدونم! شاید برای شما درست نشون نمیده مطلبی رو که نوشتم!! بخاطر همین ازش عکس میگیرم:
ایشون اشتباه کوچیکی مرتکب شدند 8 مگابیت =1 مگابایت در نتيجه 2 مگابیت میشه 0.25 مگابایت نه 0.2
بله حق با شماست و من به جای ۰٫۲۵ نوشته بودم ۰٫۲ که عذرخواهی میکنم
Gamemaster
13-12-2017, 20:57
چرا تا 16 مگ جواب میده. Maxrate نوشته 16
ولی Data rate روی 3 مگ بستن
پس بهشون بگین باید براتون درست کنن
سلام
دوستان من شاتل ثبت نام کردم فقط مونده رانژه خطم از من زورکی 15 تومان گرفتن (انتخابی نیست و داخل سایت زورکی میگیرن از مشترک)قبلشم با پشتیبانی فروششون صحبت کردم که طبق مصوبه 15 تومان در صورت رضایت کاربر باید گرفته بشه و این حرفا و قرار شد که به جاش ترافیک بدن
اگه یه وقتی دبه در آوردن خواستم مطمن شم که حق با منه درسته؟! 15 تومان نصب مودم زورکی که نیستش؟!
اگه بهم ندادن شکایت کنم 195 مشکل حله؟!
مرسی
چند روز پیش جشنواره داشت با نصب رایگان
فقط در جشنواره معمولا رایگان
sajad-tnt
14-12-2017, 00:13
دوست گرامی
اپلود سنتر برای کاربران غیر شاتلی هم در دسترس هست
دوست محترم.
شما خودتون قبل از اینکه این مطلب رو قرار بدید روی دکمه ای که مشخص کردید کلیک کردید؟...
مشخصا اگه اینکارو انجام میدادید این پست گمراه کننده رو نمینوشتید!...
بعداز کلیک کردن روی عضویت غیرشاتل , صفحه زیر باز میشه که فقط نام و نام خانوادگی و یک ایمیل ازتون میخواد:
بعداز ثبت ایمیل هیچ گونه پسوردی برای وارد شدن شما به شاتللند ارسال نمیشود...
پس شاید در آینده این امکان بوجود بیاد ولی درحال حاضر فقط و فقط کاربران دارای اشتراک شاتل میتونن از بخش آپلودسنتر شاتللند استفاده کنن.
sajad-tnt
14-12-2017, 00:18
شاتل لند ثبت نام کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد
فقط یه ایمیل اومد که نوشته بود اطلاعات شما با موفقیت ثبت شد
اون دوستمون اطلاع کافی نداشتن و متاسفانه باعث گمراه شدن شما شدن ... پاسخ مشکل شمارو در پست بالا توضیح دادم...
pipo4713
14-12-2017, 00:39
به ایمیل همه دوستانیکه از شاتل استفاده میکنن و آدرس ایمیل خودشون رو ثبت کردن در سایت،پیام ارسال شده از طرف شاتل که نظرسنجی هستش،بهتره برید و نظر بدید و در پایان درخواست کنید تا مثل دیگر شرکت ها حجم بیشتری در اختیار بذارن...
سلام
دوستان من شاتل ثبت نام کردم فقط مونده رانژه خطم از من زورکی 15 تومان گرفتن (انتخابی نیست و داخل سایت زورکی میگیرن از مشترک)قبلشم با پشتیبانی فروششون صحبت کردم که طبق مصوبه 15 تومان در صورت رضایت کاربر باید گرفته بشه و این حرفا و قرار شد که به جاش ترافیک بدن
اگه یه وقتی دبه در آوردن خواستم مطمن شم که حق با منه درسته؟! 15 تومان نصب مودم زورکی که نیستش؟!
اگه بهم ندادن شکایت کنم 195 مشکل حله؟!
مرسی
نه اجباری نیس و در صورت نیاز کاربره و بعضی نمایندگیها میگن اجباریه که غیرقانونیه
تو همین تاپیک بودن که اجباری گرفتن و بعد شکایت به 195 . گفتن بجاش موقع خرید ترافیک حساب میکنن
این مشکل که حله باقی موارد هم اگه شکایت کنی فوقش شکایت مردود اعلام میشه و مورد و هزینه ای نداره
پس شاید در آینده این امکان بوجود بیاد ولی درحال حاضر فقط و فقط کاربران دارای اشتراک شاتل میتونن از بخش آپلودسنتر شاتللند استفاده کنن.
ضمن تایید حرفتون - فقط اینو اضافه کنم اگه قبلا مشترک شاتل بودین و ثبت نام کردین در شاتلند . بعد از اتمام اشتراک شاتل هم میتونید از آپلود سنترش استفاده کنید
noisymind
14-12-2017, 08:48
پارس آنلاین باز تعرفه هاش رو عوض کرد:
Gamemaster
14-12-2017, 08:53
اینجا تاپیک شاتل
----------------
این قضیه ۱۰۰ مگ بیشتر از حجم میبره کسی برخورد کرده تو سرویس جدید؟
اینم دزدی جدیده
نسخه جدید جدول مقایسه تعرفههای غیرحجمی بر اساس حجم بینالملل + طرحهای تشویقی
noisymind
14-12-2017, 09:46
اینجا تاپیک شاتل
----------------
اینم دزدی جدیده
جهت مقایسه عرض کردم!
Gamemaster
14-12-2017, 10:03
جالبه کسایی که ۱۶ مگ گرفتن خطشون هم میکشه بازم سرعتشون از اسمی کمتره :n08:
به لینک برین و اعتراض خود را بیان کنید
سلام . چه جور میشه اعتراض کرد تا شاتل هم حجم آستانه مصرف رو بیاره بالا تر ؟؟
سلام . چه جور میشه اعتراض کرد تا شاتل هم حجم آستانه مصرف رو بیاره بالا تر ؟؟
با مراجعه به صفحات اجتماعی این شرکت مثل صفحه اینستاگرام شاتل به آدرس:
@shatel_ir
پارس انلاین الان خوب حجمی میده منکه اگه شاتل حجم رو بالا نیاره اخر این سرویس میرم هر جای که حجم بهتر میده
من الان آرت 1 دارم که سقف مصرفش 16 گیگ هست ولی بعضی ماه ها مصرفم به 30 گیگ هم میرسه منتها شاتل سرعت رو نمیاره پایین
در طرحای جدید هم ممکنه به همین شکل عمل کنه و اگر مشترک از سقف مصرف عبور کنه سرعتش پایین نیاد و بره روی 128 ؟
دوستانی که این طرحا رو گرفتن لطفا در این مورد گزارش بدن
سلام
لینکی که به شاتل لند منتقل میکنیم از حجممون هم کم میکنه یا نه ؟
سلام
لینکی که به شاتل لند منتقل میکنیم از حجممون هم کم میکنه یا نه ؟
نه
دوستان این پست فراموش شد؟؟؟؟
@puya2010 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سرویس های دانلود شبانه، بسته های حجمی، سرویس های ثانویه که در یک پکیج در کنار سرویس های پایه عرضه می شوند منعی ندارند و شرکت ها می توانند عرضه کنند.
تنها موردی که الان درست نیست هنوز مورد نیم بها محاسبه حجم باسه سایت های هاست شده در داخل هست که شاتل بجای ان 500 سایت خاص رو لیست کرده و باید اصلاح کنه.
پ ن:
این اصطلاح غیر حجمی بیشتر جهت فرق با سرویس های حجمی که ترافیک داخلی و خارجی توش نداشت ایجاد شده و از لحاظ سیستمی بجز این مورد فرق دیگری با حجمی نداره ( به احتمال زیاد هم در اینده بین عموم دوباره حجمی صدا میشه وقتی دیگر با حجمی قدیم اشتباه نشه)
به ایمیل همه دوستانیکه از شاتل استفاده میکنن و آدرس ایمیل خودشون رو ثبت کردن در سایت،پیام ارسال شده از طرف شاتل که نظرسنجی هستش،بهتره برید و نظر بدید و در پایان درخواست کنید تا مثل دیگر شرکت ها حجم بیشتری در اختیار بذارن...
برای من یک ایمیل از طرق Shatel Kayako دومین shatel.ir و قبل از @ با Kayako که امده به من یوزر پسورد داده گفته دسترسی گرفتین برای بخش support:n13:
فکر نمی کنم این چیزی باشه که شما می گی :n15: سوال مهم تر این چیه برا من فرستادن؟؟؟؟:n41:
+
این لیست قیمت های جدید پارس انلاین کلا تمام برنامه های منو ریخته بهم باسه تعویض سرویس:n08:
مثلا قرار بود خط پشتیبان باشه حالا امده نه تنها رو 16 مگ امده 275 مگ با قیمت منطقی داده، امده یک سرویس جدید 16 مگ با 500 گیگ و قیمت خیلی خوب هم گذاشته که کلا با حجم شاتل بجز نمک، فلفل هم پاشیده....:n23:
بابایکم تنوع بده:n34:... اگر اینجوری پیش بره من باید بجای تعویض سرویس،باید ساختار ارتباط و شبکه ام رو اصلاح کنم. :n23:
پ ن:
من نیمه تجاری/چند ساعت مصرف زیادم، دانلودر ها که مسئله حجم در مقابل قیمت براشون مهم است و کم مصرف ها که مسئله سرعت دارند اشتباه نگیرند:n16:
Mehdi Tamimi
15-12-2017, 03:42
@puya2010 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سرویس های دانلود شبانه، بسته های حجمی، سرویس های ثانویه که در یک پکیج در کنار سرویس های پایه عرضه می شوند منعی ندارند و شرکت ها می توانند عرضه کنند.
تنها موردی که الان درست نیست هنوز مورد نیم بها محاسبه حجم باسه سایت های هاست شده در داخل هست که شاتل بجای ان 500 سایت خاص رو لیست کرده و باید اصلاح کنه.
پ ن:
این اصطلاح غیر حجمی بیشتر جهت فرق با سرویس های حجمی که ترافیک داخلی و خارجی توش نداشت ایجاد شده و از لحاظ سیستمی بجز این مورد فرق دیگری با حجمی نداره ( به احتمال زیاد هم در اینده بین عموم دوباره حجمی صدا میشه وقتی دیگر با حجمی قدیم اشتباه نشه)
برای من یک ایمیل از طرق Shatel Kayako دومین shatel.ir و قبل از @ با Kayako که امده به من یوزر پسورد داده گفته دسترسی گرفتین برای بخش support:n13:
فکر نمی کنم این چیزی باشه که شما می گی :n15: سوال مهم تر این چیه برا من فرستادن؟؟؟؟:n41:
+
این لیست قیمت های جدید پارس انلاین کلا تمام برنامه های منو ریخته بهم باسه تعویض سرویس:n08:
مثلا قرار بود خط پشتیبان باشه حالا امده نه تنها رو 16 مگ امده 275 مگ با قیمت منطقی داده، امده یک سرویس جدید 16 مگ با 500 گیگ و قیمت خیلی خوب هم گذاشته که کلا با حجم شاتل بجز نمک، فلفل هم پاشیده....:n23:
بابایکم تنوع بده:n34:... اگر اینجوری پیش بره من باید بجای تعویض سرویس،باید ساختار ارتباط و شبکه ام رو اصلاح کنم. :n23:
پ ن:
من نیمه تجاری/چند ساعت مصرف زیادم، دانلودر ها که مسئله حجم در مقابل قیمت براشون مهم است و کم مصرف ها که مسئله سرعت دارند اشتباه نگیرند:n16:
اوه چه کردی به فکر انتقال به پارس آنلاین شدم :n19:
ادیت ............................................این هم از سرعت
black sabbath
15-12-2017, 10:54
سلام
تا قبل اینکه این طرح های جدید بیاد من ART5 داشتم و با وبگردی روزانه نزدیک 2 گیگ مصرف داشتم(البته خانوادگی)اما با این طرح های جدید(4 مگ)از 20 آذر تا الآن 8 گیگ مصرف داشتم که این نشون میده که مصرفم کم شده!!!!در صورتی که تعداد نفرات و ساعات استفاده تو خونمون فرقی نکرده
البته همش مراقب هستیم که به حد نهایی مصرف نرسه
alinice321
15-12-2017, 11:59
درود
دوستان اون طرح ده تومنی 4 گیگ بین الملل کلا حذف شده؟ نمیشه دیگه انتخابش کرد؟ برای من کم مصرف خیلی خوب بود بخاطر سرعتش! الان موندم چی بگیرم!!
iman2919
15-12-2017, 12:39
درود
دوستان اون طرح ده تومنی 4 گیگ بین الملل کلا حذف شده؟ نمیشه دیگه انتخابش کرد؟ برای من کم مصرف خیلی خوب بود بخاطر سرعتش! الان موندم چی بگیرم!!
جدی حذف شده؟ :n35: پس خوب شد من قبل اینکه حذف بشه خریدم :n31:
البته اگر شما هم مثل من یک بار خریداری کرده باشین و تغییر سرویس انجام ندین هر ماه براتون همون سرویس فاکتور میشه و میتونید بخرین.
من الان چک کردم برای ماه بعد برام پیش فاکتور شده
sadeghbb
15-12-2017, 13:26
دوستان مگه سرویس 4مگ با شبانه نباید حجم 110-120 گیگ باشه ؟
پس چطور تو پنل زده 55گیگ !
alinice321
15-12-2017, 14:14
درود
درسته! 110 گیگ حجم داخلی یا 55 گیگ حجم بین الملله!
حجم های شاتل فوق العاده کمتره نسبت به سایر شکرتها بطور مثلل روی همین سرویس 4 مگ که شما گرفتی شاتل تنها 55گیگ حجم اینترنت بین الملل به شما میده اما شرکتهایی مثل های وب یا پارس آنلاین دقیقا با هیمن هزینه و سرعت 80گیگ حجم بین الملل دراختیار شما قرار میدن.
جایگاه شاتل هم بشدت در جدول رتبه بندی شرکتها از نظر حجم افت کرده بخاطر همین کم فروشی به مشترکین.
- - - Updated - - -
حجم های شاتل فوق العاده کمتره نسبت به سایر شرکتها بطور مثال روی همین سرویس 4 مگ که شما گرفتی شاتل تنها 55گیگ حجم اینترنت بین الملل به شما میده اما شرکتهایی مثل های وب یا پارس آنلاین دقیقا با هیمن هزینه و سرعت 80گیگ حجم بین الملل دراختیار شما قرار میدن.
جایگاه شاتل هم بشدت در جدول رتبه بندی شرکتها از نظر حجم افت کرده بخاطر همین کم فروشی به مشترکین.
البته اگر شما هم مثل من یک بار خریداری کرده باشین و تغییر سرویس انجام ندین هر ماه براتون همون سرویس فاکتور میشه و میتونید بخرین.
بله حذف شده چن روزی بیشتر نبود حتی جشنواره سه ماهه هم داشت
کلا همه باید حتما سرعت اسمی بدن
اگه آمارش بره برای سازمان تنظیم ممکنه دیگه همونم تمدید نشه
sadeghbb
15-12-2017, 18:16
- - -
حجم های شاتل فوق العاده کمتره نسبت به سایر شرکتها بطور مثال روی همین سرویس 4 مگ که شما گرفتی شاتل تنها 55گیگ حجم اینترنت بین الملل به شما میده اما شرکتهایی مثل های وب یا پارس آنلاین دقیقا با هیمن هزینه و سرعت 80گیگ حجم بین الملل دراختیار شما قرار میدن.
بله دیدم تعرفه هارو الان
ولی چه کنیم که فقط برا بازی آنلاین اومدم سمت شاتل
پارس آنلاین اینجا سرویس دهی مناسبی نداره
بقیه هم پینگشون عادیه
MMDFullHD
15-12-2017, 19:49
ی بدبختی که سراغم اومد اینه که
بسته ام ترافیکش تموم شد سرویس ام تا اذر 97 تاریخ داشت میتونستم حجم اضافه بخرم
اما خریتی که کردم این بود سرویسمو تغیر به داخلی نامحدود 10 تومنیش کردم که الان دیگه موجود نداره همین سرویس رو
سالیانه سوخت ولی بسته جدیده سرعتمو رو تک کانشن خیلی کم کرده
قبلا تک کانشن ثابت 14 مگابیت سرعت داشتم
اما شبا یهو خیلی سرعت کم میشه
در ضمن با هربار خاموش روشن کردن مودم ریت هم تغیر میکنه بعضی اوقات 17 15 16 14 13 ریت میگیره رو سرویس قبلا تو اوج شلوغی 14.6 سرعت میداد حتی تک کانشن
مشخصات خط
Gamemaster
15-12-2017, 19:54
صدور فاکتور قبل حذف بوده
بعد از اون میبینید که دیگه فاکتور صادر نمیشه
ی بدبختی که سراغم اومد اینه که
بسته ام ترافیکش تموم شد سرویس ام تا اذر 97 تاریخ داشت میتونستم حجم اضافه بخرم
اما خریتی که کردم این بود سرویسمو تغیر به داخلی نامحدود 10 تومنیش کردم که الان دیگه موجود نداره همین سرویس رو
سالیانه سوخت ولی بسته جدیده سرعتمو رو تک کانشن خیلی کم کرده
قبلا تک کانشن ثابت 14 مگابیت سرعت داشتم
اما شبا یهو خیلی سرعت کم میشه
در ضمن با هربار خاموش روشن کردن مودم ریت هم تغیر میکنه بعضی اوقات 17 15 16 14 13 ریت میگیره رو سرویس قبلا تو اوج شلوغی 14.6 سرعت میداد حتی تک کانشن
مشخصات خط
عزیز من خودم یه 7_8 ماه پیش شاتل بودم تازه اومدم دوباره خطم هنوز رانژه نشده (سرویس 16 مگابیت گرفتم)
سرویس های غیر حجمی طبق بندی که شاتل گفته تا 95 % اوقات تضمینه
شبانشو هنوزم محدود میکنه؟!
چون قانونا دیگه نمیتونه پرسیدم!
viking_vp3
15-12-2017, 23:42
خب آپارات و ورزش 3 و نود و ... رفتن تو بخش نیم بها ! از بخش رایگان حذف شدند
ما موندیم و یه ریموت درب داغون فایل خراب کن شاتل لند ده هزار تومنی!
که شخصا ترجیح میدم به جاش نت شبانه ایرانسل بگیرم دانلودهام رو جمع کنم اون موقع بگیرم!
* منتخب: نماوا، ترافیک اپلیکیشن شاتل تاک، مای اپس، فیلم نت، آیسیما، سایت کاناپه، اپلیکیشن زوم ایرانسل، اپلیکیشن کاناپه ،اپلیکیشن مای اپس، پلان، دانا (رایگان)
* ویژه ایران: سرزمین شاتل و بیش از 500 سایت پربازدید ایرانی (نیم بها)
* اینترنت: سایر سایت ها (عادی)
L.O.N.E.L.Y
16-12-2017, 02:07
دوستان یعنی دیگه خط رو روی 16 نمیبندن؟
اون سرویس 512 ماهی 10 تومن خوب بود
چرا جمعش کردن
عجب گیری افتادیم ها
ماهی 80 تومن برای امثال من خیلی گرونه
reza.karimi
16-12-2017, 08:04
با سلام من سرویس قبلی که داشتم اکولایت 12 ماهه بود قبل از اتمام این سرویس برای من اس ام اس اومد که جهت شارژ این سرویس اقدام کنید 6 همین برح بود من به بخش فروش شاتل هم تماس گرفتم بابت شارژ مجدد همین سرویس که به من گفتن شما نیازی نیست از نوع مبلغ 39 تومن بابت این سرویس اکو لایت 12 ماهه پرداخت کنید شما اکو لایت یک ماهه بگیرین برای مشترکین قبلی که همین سرویس داشتن تبدیل به یکساله میشه این سرویس بعدا بعدشم فاکتور یکساله بخش فروش شاتل از داخل پنلم حذف اکو لایت 1 ماهه اضافه کرده منم 8 همین برج شارژ کردم اما الان نزدیک 18 روز از زمان شارژ من میگذره اکو لایت یکماهه ای که بخش فروش شاتل برای من فاکتور کرده تبدیل به یکساله نشده هی به منم وعده امروز فردا میدن عکس اولی مربوط به فاکتور اکو 12 ماهه که میخواستم پرداخت کنم که پشتیبانی گفت نیازی به پرداخت این مبلغ نیست عکس دوم هم مربوط به اکو یکماهه که پشتیبانی شاتل داخل پنل من فاکتور کرده که قراره به یکساله تبدیل بشه اما هنوز یکماهه
sajad-tnt
16-12-2017, 08:43
که شخصا ترجیح میدم به جاش نت شبانه ایرانسل بگیرم دانلودهام رو جمع کنم اون موقع بگیرم!
* منتخب: نماوا، ترافیک اپلیکیشن شاتل تاک، مای اپس، فیلم نت، آیسیما، سایت کاناپه، اپلیکیشن زوم ایرانسل، اپلیکیشن کاناپه ،اپلیکیشن مای اپس، پلان، دانا (رایگان)
* اینترنت: سایر سایت ها (عادی)در هیچ زمانی سایت های آپارات و نود و ورزش۳ و... رایگان نبوده و نیست.
همیشه این سایت ها (که جزو ۵۰۰سایت داخلی هستن) نیم بها بودن.
و فقط هم با خرید بسته شاتللند (یا همان بسته ویژه ایران) بصورت ترافیک رایگان قابل استفاده هستن...
با سلام من سرویس قبلی که داشتم اکولایت 12 ماهه بود قبل از اتمام این سرویس برای من اس ام اس اومد که جهت شارژ این سرویس اقدام کنید 6 همین برح بود من به بخش فروش شاتل هم تماس گرفتم بابت شارژ مجدد همین سرویس که به من گفتن شما نیازی نیست از نوع مبلغ 39 تومن بابت این سرویس اکو لایت 12 ماهه پرداخت کنید شما اکو لایت یک ماهه بگیرین برای مشترکین قبلی که همین سرویس داشتن تبدیل به یکساله میشه این سرویس بعدا بعدشم فاکتور یکساله بخش فروش شاتل از داخل پنلم حذف اکو لایت 1 ماهه اضافه کرده منم 8 همین برج شارژ کردم اما الان نزدیک 18 روز از زمان شارژ من میگذره اکو لایت یکماهه ای که بخش فروش شاتل برای من فاکتور کرده تبدیل به یکساله نشده هی به منم وعده امروز فردا میدن عکس اولی مربوط به فاکتور اکو 12 ماهه که میخواستم پرداخت کنم که پشتیبانی گفت نیازی به پرداخت این مبلغ نیست عکس دوم هم مربوط به اکو یکماهه که پشتیبانی شاتل داخل پنل من فاکتور کرده که قراره به یکساله تبدیل بشه اما هنوز یکماهه
اون كه رايگان تمديد شده و ميشه آخرين سرويس شما هست
كه متاسفانه آخرين سرويس شما يك ماه بوده كه فوق ش يك ماه ديگه تمديد بشه
احتمالا نميتونن تمديد كنن تا يكسال
reza.karimi
16-12-2017, 09:41
اون كه رايگان تمديد شده و ميشه آخرين سرويس شما هست
كه متاسفانه آخرين سرويس شما يك ماه بوده كه فوق ش يك ماه ديگه تمديد بشه
احتمالا نميتونن تمديد كنن تا يكسال
خب بحث منم همینه که سه تا از پشتیبانی های بخش فروش به من گفتن که شما نیازی نیست اکوی 12 ماهه تمدید کنید یکماهه شما بگیرین برای مشترکین قدیمی که این سرویس داشتن تبدیل به یکساله میشه اینجا الان احتمالا نداره چون وعده ای که خودشون دادن میبایست برای منی که سرویسم اکوی 12 ماهه بوده داخل پنلم فاکتور بوده میخواستم اینو تمدید کنم جلوی تمدید منو گرفتن یکماهه قراردادن بعدشم گفتن صد درصد تبدیل به اکوی یکساله میشه اما بعد از 18 روز هنوز یکماهه وعده هم میدن دو سه روز دیگه اوکی
sajad-tnt
16-12-2017, 11:42
از دیروز سرعت دانلود از بخش آپلودسنتر شاتللند به شدت پایین اومده :/
* اینترنت: سایر سایت ها (عادی)
دوست عزیز محدود کردن ترافیک داخلی به 500 سایت پر بازدید ایرانی غیر قانونی هست !
در تعاریف مصوبه 266 اومده :
-10-1ترافيك داخلي: برابر مفاد مصوبه شماره 1جلسه شماره 248مورخ ،1395/9/21منظور از ترافيك داخلي، هر ترافيك
با ميزباني در داخل كشور است.
خواهش میکنم توی سامانه 195 شکایت ثبت کنید
MMDFullHD
16-12-2017, 12:44
عزیز من خودم یه 7_8 ماه پیش شاتل بودم تازه اومدم دوباره خطم هنوز رانژه نشده (سرویس 16 مگابیت گرفتم)
سرویس های غیر حجمی طبق بندی که شاتل گفته تا 95 % اوقات تضمینه
شبانشو هنوزم محدود میکنه؟!
چون قانونا دیگه نمیتونه پرسیدم!
سرویس من شبونه داره ولی ی شب از اپل مک او اس رو زدم اپدیت حدود 4.9 گیگ بود
با همین سرعت 1.9 دانلود میکنه محدود نکرد دیگه هیچی شبانه نگرفتم
MMDFullHD
16-12-2017, 14:27
و باز هم فلاکت و بدبختی
100 گیگ ترافیک داخلی از بسته شاتلند حذف شده !
خواهشا اعتراض کنید
همین طوریش داره بسته هاشو کم ترافیک میده بسته ایران هم از بسته شاتلند که 100 گیگ بود حذف کرد
دیگه هیچی نمونده واسه موندن رو شاتل
بله دیگه وقتی ی ماشینی که کلا اپشناشو میدزدن یه شبه 20 ملیون و اینا میکشن روش بایدم همه جا درموداغون شه تف تو این مملکت
Antonio1991
16-12-2017, 16:19
این ترافیک نماوا که میگن رو شاتل رایگانه براچی تو پنل حساب میکنه؟؟؟
این ترافیک نماوا که میگن رو شاتل رایگانه براچی تو پنل حساب میکنه؟؟؟
برای ما که رایگان
سرویس حجمی دارم
Antonio1991
16-12-2017, 16:49
برای ما که رایگان
سرویس حجمی دارم
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVADیعنی حجم مصرفی نماوا رو تو پنل شما نمیزنه؟
یعنی حجم مصرفی نماوا رو تو پنل شما نمیزنه؟
Antonio1991
16-12-2017, 17:10
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVADمرسی
من سرویسم Art هست
برا من هم رایگانه یا فقط برای سرویس eco ؟ چون میخوام زنگ بزنم بهشون
بعد ببخشید شما تو نماوا با شماره موبایل ثبت نام کردی؟ کدی از شاتل وارد نکردی توش؟
چون پشتیبانی شاتل خیلی گنگ جواب میده
مرسی
من سرویسم Art هست
برا من هم رایگانه یا فقط برای سرویس eco ؟ چون میخوام زنگ بزنم بهشون
بعد ببخشید شما تو نماوا با شماره موبایل ثبت نام کردی؟ کدی از شاتل وارد نکردی توش؟
چون پشتیبانی شاتل خیلی گنگ جواب میده
ارت که فکر نکنم رایگان باشه
یعنی هست ولی جزو سقف مصرف منصفانه احتمالا نمیاد
نماوا هم یادم نیست
به نظر شماره ندادم فقط با شناسه کاربری و کد اشتراک بود
The master
16-12-2017, 19:42
در حال حاضر سیستم art3 رو دارم،برای تمدید کردن به نظرتون تغییر بدم به 8 مگ سیستم جدید؟
سرعت اش واقعا 8مگابیت هست یا افت هم داره؟
در حال حاضر سیستم art3 رو دارم،برای تمدید کردن به نظرتون تغییر بدم به 8 مگ سیستم جدید؟
سرعت اش واقعا 8مگابیت هست یا افت هم داره؟
تعويض كه والا به نظر شخص شما بستگي داره
هر كدام مناسب تر هست انتخاب كنين
چون از نظر كيفيت فعلا فرقي نداره مخصوصا در غير حجمي ها
كلا خراب شده چند روزي هست كه مخصوصا سر شب افت قابل توجه اي داره بقيه مدت هم مثل قبل نيست به اظهار كارشناس نماهاي شاتل مشكل سراسري
و باز هم فلاکت و بدبختی
100 گیگ ترافیک داخلی از بسته شاتلند حذف شده !
خواهشا اعتراض کنید
همین طوریش داره بسته هاشو کم ترافیک میده بسته ایران هم از بسته شاتلند که 100 گیگ بود حذف کرد
دیگه هیچی نمونده واسه موندن رو شاتل
بله دیگه وقتی ی ماشینی که کلا اپشناشو میدزدن یه شبه 20 ملیون و اینا میکشن روش بایدم همه جا درموداغون شه تف تو این مملکت
داداش منظورت از 100 گیگ چیه؟
تو عکس گفته اگه ترافیک بین الملل تموم بشه نمیتونی از بسته شاتل لند استفاده کنی.
من بسته ی 10 تومنی با دانلود شبانه رو گرفتم. استفاده از سرویس شاتل لند و سایت های منتخب و ویژه ایران نیز برام رایگان رو خوده سرویسه. درباره ی دانلود شبانه هم دوستان سوال کرده بودن بگم که هیچ محدودیتی اعمال نشده رو دانلود شبانه. سرعتم هم رو 16 مگ بستن ولی چون خطم نویز داره با سرعت ماکزیمم 8 مگ کانکت میشه خطم. الانم بسته برام قابل تمدیده تو مای شاتل، البته اگه فاتحشو نخونن ولی فعلاً قابل تمدیده.
عکسا رو گذاشتم مقایسه کنید شبا با اینکه نویز دارم و با ماکزیمم 8 مگ کانکت میشه خطم ولی راحت 17-18 گیگ دانلود میشه با IDM
دوستان این سروریس 512 شاتل غیر حجمی که جدید اومده سرعت دانلود همون 512 است یا مثل سابق محدودیت سرعت نمی ذارن؟
The master
17-12-2017, 00:29
سرعت سرویس art3 در حال حاضر 2 مگابیت هست،در صورتی که با سرویس 8 مگابیت جدید از لحاظ قیمت تفریبا یکسان است.به نظر شما ارزش این رو داره که سرویس رو تغییر بدم؟
noisymind
17-12-2017, 07:54
دوستان این سروریس 512 شاتل غیر حجمی که جدید اومده سرعت دانلود همون 512 است یا مثل سابق محدودیت سرعت نمی ذارن؟
512 دیگه چی هست که بخوان محدودش هم بکنن. 512 کیلوبیت میشه 64 کیلوبایت ! که در حد همون دایل آپ زمان خدابیامز هست!
mehrdad3x
17-12-2017, 09:12
سرعت سرویس art3 در حال حاضر 2 مگابیت هست،در صورتی که با سرویس 8 مگابیت جدید از لحاظ قیمت تفریبا یکسان است.به نظر شما ارزش این رو داره که سرویس رو تغییر بدم؟
مجبور هستید تغیر بدین
چون نمیشه تمدیدش کرد
سرویس هشت مگش بهتره
من خودم هم ارت سه بودم ۵۰ گیگ مصرف میکردم محدودم میکردن الان ۸۰ گیگ میتونین مصرف کنین که اگه لینکارو بندازین تو شاتل لند بعد دانلود کنین نیم بها میشه...
با مالیات ۵۴ هزار و ۵۰۰ درمیاد
Gamemaster
17-12-2017, 10:25
۵۱۲ کیلوبیته نه بایت
سرعت دانلود شده میشه ۶۴
نه دیگه باز نمی زارن همون سرویسی که خریدی سرعت همونه
DANIAL_2000
17-12-2017, 11:33
سلام.
دوستان در مورد سایتهایی مثل نماوا و... این که از حجم کسر نمیشه به معنی رایگان بودنه؟
نحوه عضویت در این سایتها چطوره,باید از شاتل کد اشتراک درخواست کرد؟
ممنون از راهنماییتون.:n01:
noisymind
17-12-2017, 11:43
البته شاتل هم 3مگ رو اضافه کرده به مبلغ 35 تومان با حجم 37 گیگ که در جدول بالا نیومده.
سلام دوستان شبانه شاتل از ساعت چند تا چنده؟ آیا تو پنل بطور مجزا مشخص میشه که بفهمیم شبانه چقدر مصرف کردیم و از روزانه کم شده یا نه؟ غیر از اینکه خودت بخوای محاسبه کنی.
noisymind
17-12-2017, 13:06
سلام دوستان شبانه شاتل از ساعت چند تا چنده؟ آیا تو پنل بطور مجزا مشخص میشه که بفهمیم شبانه چقدر مصرف کردیم و از روزانه کم شده یا نه؟ غیر از اینکه خودت بخوای محاسبه کنی.
شبانه از ساعت 1 تا 8 صبح هست که اگه مثلا یک شب تا صبح کامل دانلود کنی شب بعدش ساعت 1 کلا هیچ سایتی دیگه برات باز نمیشه!
بله تو پنل میزنه دریافت و ارسال رایگان
شبانه از ساعت 1 تا 8 صبح هست که اگه مثلا یک شب تا صبح کامل دانلود کنی شب بعدش ساعت 1 کلا هیچ سایتی دیگه برات باز نمیشه!
اون دوستمون که چند پست قبل تر میگه داره شبی 17 18 گیگ میگیره! (البته با توجه به سرعتش) حالا ما اونقدر که دانلود نداریم ولی همین که محدود نکنن آدم یه شب چند گیگ گرفت بازم جای شکرش باقیه!
- - - Updated - - -
اون دوستمون که چند پست قبل تر میگه داره شبی 17 18 گیگ میگیره! (البته با توجه به سرعتش) حالا ما اونقدر که دانلود نداریم ولی همین که محدود نکنن آدم یه شب چند گیگ گرفت بازم جای شکرش باقیه!
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
misam5526
17-12-2017, 14:00
شاتل به الگوی مصرف شما نگاه میکنه.
مهمه از کجا دانلود میکنید. فایلها روی یه سرور داخلی هستن و ترافیک ارزان داخلی (به غیر از اون 500 سایت و سایر ای پی های داخل) یا ترافیک خارجی یا حتی از سرورهای مستقر در دیتاسنتر خود شاتل
ساعات دانلود و اینکه مرکز مخابراتی شما چقدر پهنای باند خالی داشته باشه نسبت به سایر مراکر هم عاملیه که از فردی به فرد دیگه محدودیت فرق کنه
mehrdad3x
17-12-2017, 14:11
شاتل کاملا عقب افتاده از بقیه شرکت ها
یعنی اینقد مغرورن که نمیخوان از ته جدول جدا شن؟
حیف که تو شهر ما فقط شاتل هست و آسیاتک
وگرنه تخلیه میکردم از شاتل...
بر اساس آخرین تغییرات
(25 آذر، پیشگامان)
سقوط مجدد شرکت شاتل!!! رتبه ششم... تا کف جدول فاصله ای نمانده.
noisymind
17-12-2017, 14:26
شاتل کاملا عقب افتاده از بقیه شرکت ها
یعنی اینقد مغرورن که نمیخوان از ته جدول جدا شن؟
حیف که تو شهر ما فقط شاتل هست و آسیاتک
وگرنه تخلیه میکردم از شاتل...
حالا دیگه اون آخرای جدول هم نیست دیگه. وسطاش هست!
خب راستش پارس الان خیلی خوب شده ولی مثلا من خونه بابام اینا پارس دارن. مشکل خورده بود شب زنگ که میزدم و قسمت فنیش ، بعد از کلی معطی و شماره یک رو بزن و دو رو بزن و ... چون کارشناساش ساعات اداری فقط کار میکنن! فقط پیغام گذاشتم و فرداش زنگ زدن ببینن چیه!!
مهمه از کجا دانلود میکنید. فایلها روی یه سرور داخلی هستن و ترافیک ارزان داخلی (به غیر از اون 500 سایت و سایر ای پی های داخل) یا ترافیک خارجی یا حتی از سرورهای مستقر در دیتاسنتر خود شاتل
ساعات دانلود و اینکه مرکز مخابراتی شما چقدر پهنای باند خالی داشته باشه نسبت به سایر مراکر هم عاملیه که از فردی به فرد دیگه محدودیت فرق کنه
یه مطلب دیگه من برای تست یه لینکی رو تو شاتل لند مستقیم کردم بعد از دانلود چک کردم جزء منتخب ایران بود ولی کم کرده بود از حسابم، روالش همینه؟ اگر اینطوره این شاتل لند چی داره که اینقدر براش سر و دست میشکنن!
misam5526
17-12-2017, 15:03
یه مطلب دیگه من برای تست یه لینکی رو تو شاتل لند مستقیم کردم بعد از دانلود چک کردم جزء منتخب ایران بود ولی کم کرده بود از حسابم، روالش همینه؟ اگر اینطوره این شاتل لند چی داره که اینقدر براش سر و دست میشکنن!
اگه بسته شاتلند به قیمت 10 هزارتومن خریداری کنید، تا سقف 5000 گیگ دانلود از این سایت براتون رایگان میشه. در غیر این صورت بدون خرید بسته شاتلند فقط نیم بها حساب میکنه.
البته الان دیگه طبق قانون در تمام طول سرویس تا 95% اوقات سرعت باید همون سرعت اسمی باشه که خریدی دیگه شب و روز این ساعت اون ساعت نداره (عینا داخل خود سایتش زده این بند رو)
و اگه محدودت کرد میتونی شکایت کنی چون کاملا خلاف قانونه:n27:
ببخشید دوستان من قبلا آرت داشتم زیاد در جریان این قوانین من درآوردی اینا نیستم اون موقع دو حالت داشت یا محدود میشدی یا اگر حواست جمع بود و خوش شانس بودی نه! امروز از این سرویس های من درآوردی غیرمنصفانه شون گرفتم چندان در جریان اوضاع نیستم که چه چیزی بصرفه است چه چیزی نیست باید ببخشید که از این سوالاتی که شاید برای شما بدیهیه میپرسم. اگر اطلاعات و توصیه خاصی هم دارید بفرمایید.
البته ماها که آرت داشتیم بیشتر با سرعت اسمی و مصرف منصفانه و ... آشنا هستیم و بهش عادت داریم تا دوستانی که اکو و غیره داشتن هرچند اون زمان محدود کردن روی حساب و کتاب نبود و ممکن بود خیلی بیشتر از آستانه مصرف میکردی و محدود نمیشدی ولی الان مثه اینکه سفت و سخت میگیرن!
misam5526
17-12-2017, 15:16
البته الان دیگه طبق قانون در تمام طول سرویس تا 95% اوقات سرعت باید همون سرعت اسمی باشه که خریدی دیگه شب و روز این ساعت اون ساعت نداره (عینا داخل خود سایتش زده این بند رو)
و اگه محدودت کرد میتونی شکایت کنی چون کاملا خلاف قانونه:n27:
بحث سرعت درسته.
اما شاتل چون هنوز برای شبانه ترافیک مشخص تعیین نکرده میتونه هرجا که مصرف از الگوی مورد نظرش پیروی نکرد بسته شبانه فرد رو تموم شده بدونه!
به نظر میرسه اینکه سقف مشخصی برای ترافیک شبانه باشه خیلی هم بد نیست
ببخشید دوستان من قبلا آرت داشتم زیاد در جریان این قوانین من درآوردی اینا نیستم اون موقع دو حالت داشت یا محدود میشدی یا اگر حواست جمع بود و خوش شانس بودی نه! امروز از این سرویس های من درآوردی غیرمنصفانه شون گرفتم چندان در جریان اوضاع نیستم که چه چیزی بصرفه است چه چیزی نیست باید ببخشید که از این سوالاتی که شاید برای شما بدیهیه میپرسم. اگر اطلاعات و توصیه خاصی هم دارید بفرمایید.
البته ماها که آرت داشتیم بیشتر با سرعت اسمی و مصرف منصفانه و ... آشنا هستیم و بهش عادت داریم تا دوستانی که اکو و غیره داشتن هرچند اون زمان محدود کردن روی حساب و کتاب نبود و ممکن بود خیلی بیشتر از آستانه مصرف میکردی و محدود نمیشدی ولی الان مثه اینکه سفت و سخت میگیرن!
الان به نظره من برایه کسایی که یه مقدار پول تو دستشونه بهتر شده شما اگه خط خونت بکشه مثلا سرویس 8 مگابیت رو بخری (160 گیگ بهت میده که شما میتونی 80 گیگشو بین الملل مصرف کنی)
هروقت که کل ترافیکت تموم شد اون موقع سرعت سرویست محدود میشه به 128 کیلو بیت که یعنی سرعت دانلودت میشه 16 کیلو بایت
برا شبانه هم که بالا گفتم طبق قانون مصوبه و بندی که داخل خود سایت شاتل قرارداره شبانه سرعتش باید دقیقا مثه روز باشه
من خودم 7_8 ماه پیش مشترکش بودم شبانه رو محدود میکرد
الان 2 باره تازه سرویس شو خریدم منتظرم خطم رانژه شه
برا شبانه تست میزارم
بحث سرعت درسته.
اما شاتل چون هنوز برای شبانه ترافیک مشخص تعیین نکرده میتونه هرجا که مصرف از الگوی مورد نظرش پیروی نکرد بسته شبانه فرد رو تموم شده بدونه!
به نظر میرسه اینکه سقف مشخصی برای ترافیک شبانه باشه خیلی هم بد نیست
اره اتفاقا خواستم از شما بپرسم اگه مشترکش هستی ...
فهمیدی برا شبانه چه قدر گداشته؟!
که گفتی هنوز مشخص نکرده
به نظره منم خوبه برا شبانه یه ترافیک معقول بزارن که دیگه برا سرعت اذیتمون نکنن
ولی مثلا 200 گیگ خارجی این طوری
نیاد 50 گیگ خارجی بزاره:n29:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.