مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Shatel / شرکت شاتل
Iron-Skull
17-12-2017, 16:53
بعد از ۴ سال مشترک شاتل بودن، احساس میکنم دیگه باید شرکتو عوض کنم:n03:
مگه اینکه مثل پارس آنلاین و های وب حجمشو ببره بالاتر
misam5526
17-12-2017, 17:02
اره اتفاقا خواستم از شما بپرسم اگه مشترکش هستی ...
فهمیدی برا شبانه چه قدر گداشته؟!
که گفتی هنوز مشخص نکرده
به نظره منم خوبه برا شبانه یه ترافیک معقول بزارن که دیگه برا سرعت اذیتمون نکنن
ولی مثلا 200 گیگ خارجی این طوری
نیاد 50 گیگ خارجی بزاره:n29:
من الان پارس انلاینم و باید دوستایی که شبانه شاتل در مدل جدید سرویسها رو دارن نظر بدن. فقط مثل فن اوا و پارس حجمی رو برا شبانه اعلام نکرده ... شاتل چون شاتل لند رو داره خیلی کاربراش نگران شبانه نیستند!
DANIAL_2000
17-12-2017, 18:27
سلام.
دوستان در مورد سایتهایی مثل نماوا و... این که از حجم کسر نمیشه به معنی رایگان بودنه؟
نحوه عضویت در این سایتها چطوره,باید از شاتل کد اشتراک درخواست کرد؟
ممنون از راهنماییتون.:n01:
دوستان گرامی این سوال جا موند. ممنون میشم راهنمایی کنید.
Gamemaster
17-12-2017, 18:50
بعد از ۴ سال مشترک شاتل بودن، احساس میکنم دیگه باید شرکتو عوض کنم:n03:
مگه اینکه مثل پارس آنلاین و های وب حجمشو ببره بالاتر
اگه میخاست تاحالا میکرد کاره ای که نمیخاد بکنه
بفکر تخلیه باشید
hassan_sia
17-12-2017, 18:55
من الان پارس انلاینم و باید دوستایی که شبانه شاتل در مدل جدید سرویسها رو دارن نظر بدن. فقط مثل فن اوا و پارس حجمی رو برا شبانه اعلام نکرده ... شاتل چون شاتل لند رو داره خیلی کاربراش نگران شبانه نیستند!
من شاتل سرویس جدید ۸ مگ شبانه دار یک ماهه گرفتم سوالتون چیه؟
hassan_sia
17-12-2017, 19:01
دوستان یه سوال دارم :
من چند روز پیش سرویسم تموم شد آرت ۵ داشتم که از تعرفه های جدید سرویس ۸ مگ رو انتخاب کردم ولی پشتیبانی بعد از صحبت و تنظیم خط بهم گفت که خط شما چون از مرکز مخابراتی دور هستین ۴ مگ بیشتر ساپورت نمی کنه و الان تست که می کنم سرعت دانلودم ماکزیمم ۵۰۰ کیلوبایت در ثانیه هست
می خواستم ببینم اگر خطها سرعت بالا رو ساپورت نمیکنه پس چرا الکی تا سرعت ۱۶ مگ رو می فروشن ؟
خب اول باید خط رو چک کنن ببینن جواب میده یا نه ! خب این هم یه جور کلاهبرداریه دیگه !:n34:
دوستان یه سوال دارم :
من چند روز پیش سرویسم تموم شد آرت ۵ داشتم که از تعرفه های جدید سرویس ۸ مگ رو انتخاب کردم ولی پشتیبانی بعد از صحبت و تنظیم خط بهم گفت که خط شما چون از مرکز مخابراتی دور هستین ۴ مگ بیشتر ساپورت نمی کنه و الان تست که می کنم سرعت دانلودم ماکزیمم ۵۰۰ کیلوبایت در ثانیه هست
می خواستم ببینم اگر خطها سرعت بالا رو ساپورت نمیکنه پس چرا الکی تا سرعت ۱۶ مگ رو می فروشن ؟
خب اول باید خط رو چک کنن ببینن جواب میده یا نه ! خب این هم یه جور کلاهبرداریه دیگه !:n34:
باید قبل از واریز و خرید بهشون بگید خطتتون رو چک کنن بعد سرویسی که مناسب خطتتون هست انتخاب کنید سرعت 16 مگ هم برای کسایی هست که کیفیت خطشون خوبه
دوستان یه سوال دارم :
منم شرایط شما رو داشتم سرویسم آرت بود میخواستم 8 مگ بگیرم ولی قبل از اینکه اقدام کنم کارشناس فنی برام تست کرد و گفت خط شما بیشتر از 6 مگ نمیکشه برای همین 4 مگ با شبانه گرفتم و الان هم سرعت دانلودم با IDM روی 512 تقریبا فیکسه ولی تک کانکشن حول و حوش سیصد چهارصده!
hassan_sia
17-12-2017, 20:13
من یکی از دوستام تو بندر عباس کار میکنه
اینترنت td lte مبین نت گرفته سرویس یک ماهه ۱۰۰ گیگ ۷۰ هزار تومن بعد بهش گفتم سرعت دانلودت چقدره ؟ گفت که تا ۴ مگابایت در ثانیه هم میرسه وضمنا من تو تعرفه هاش نگاه می کردم این سرویسش شبانه رایگان ۱۰۰۰ گیگ داره
می گم چطوره دسته جمعی کوچ کنیم به td lte ؟
نظر شما چیه دوستان ؟
ERF@NIAN
17-12-2017, 20:15
من یکی از دوستام تو بندر عباس کار میکنه
اینترنت td lte مبین نت گرفته سرویس یک ماهه ۱۰۰ گیگ ۷۰ هزار تومن بعد بهش گفتم سرعت دانلودت چقدره ؟ گفت که تا ۴ مگابایت در ثانیه هم میرسه وضمنا من تو تعرفه هاش نگاه می کردم این سرویسش شبانه رایگان ۱۰۰۰ گیگ داره
می گم چطوره دسته جمعی کوچ کنیم به td lte ؟
نظر شما چیه دوستان ؟
دو سه روزه سرویس هاشو عوض کرده من خودم مبین نت دارم، میخوام جمش کنم
hassan_sia
17-12-2017, 22:00
دو سه روزه سرویس هاشو عوض کرده من خودم مبین نت دارم، میخوام جمش کنم
چرا؟ ممنون میشم بیشتر توضیح بدی
سلام.
من الان یک هفته هست که از سرویس جدید شابل استفاده میکنم . سرویس قبلی که استفاده می کردم ART5 بود با نهایت سرعت 2.7 مگ و مصرف حدودی 70 گیگ در ماه . الان سرویس 8 مگ گرفتم که سرعت نسبت به قبل بالاتر است و دانلود با IDM بین 850KB/s تا 1 مگ متغیر هست .درکل شرایط بد نیست ولی اگر شاتل حجم آستانه مصرف رو که هر ماه میده رو افزایش نده احتمالا پارس آنلاین را به شاتل انتخاب کنم و بد چندین سال از شاتل کوچ کنم .
Iron-Skull
18-12-2017, 00:16
اگه میخاست تاحالا میکرد کاره ای که نمیخاد بکنه
بفکر تخلیه باشید
چون تازه این طرحها اومده امکانش هست مصرف آستانشو ببره بالاتر ، ولی اگه یه مدت بگذره دیگه نمیشه امید داشت.
ERF@NIAN
18-12-2017, 08:51
چرا؟ ممنون میشم بیشتر توضیح بدی
اون طرح 100 گیگ 70 رو شبانشو عوض کرده گذاشته 10 گیگ عوضش شبا سرعتش کم نمیشه. یه طرح جدید گذاشته برای اینکه 20 تومن بیشتر پول بگیره گذاشته 150 گیگ 90 تومن. شبانشم نهایت میشه 300 گیگ استفاده کرد که نامحدود محسوب میشه. به جای اینکه رقابت کنن با این طرح های جدیدشون گند زدن. دیگه داریم برمیگردیم adsl, از قبل فن آوا دارم. با هزینه تقریبا یکسان با مبین نت 225 گیگ حجم میده با همون سرعت مبین. تازه شبانه هم داره شبانشم سرعتش کم نمیشه برعکس مبین نت
سرعت مبین نت من تهرانم فقط همون اوایل گاهی به 4 مگابایت میرسید الآن به 2 برسه خیلی خوبه. دیگه فرقی با adsl نداره مثلا من با مبین ساعات خلوتی 2.5 میگیرم، ساعات شلوغیم 1 تا 1.5 خوب adsl بگیرم خطم هم خوبه سرعتم میاد حدود 1.8
Milad._.R
18-12-2017, 11:26
من آرت1 داشتم و میانگین مصرف روزانه ام 1گیگ بود
از دیروز ظهر سرویس جدد 4 مگ با 55گیگ حجم بین الملل فعال کردم
مصرف دیروز رو نزدیک 2گیگ زده!
یعنی از 55گیگ 2گیگش رو کم کرده
در حالی که هیچ دانلودی نداشتم و مصرفم مثل روزهای قبل بود
امکانش هست که بین الملل رو دوبرابر حساب کرده باشن و از 55گیگ کم کنن؟!
babak_gww
18-12-2017, 11:40
دوستان من سرویس اکو قدیمی (حجمی) دارم برای من سرعت بین الملل روی 600 کیلوبایت محدود شده :n03: ولی داخل 1.6 مگابایته.
برای شما هم در سرویس های جدید غیر حجمی همینطوریه؟
شرایط ویژه خرید از سایت دیجیکالا برای کاربران شاتل
کاربران شاتل میتوانند از امروز از تخفیف ویژه شاتلیها در وبسایت دیجیکالا بهرهمند شوند.
بر اساس توافقهای صورت گرفته با وبسایت دیجیکالا، کاربران شاتل میتوانند از امروز با دریافت کد تخفیف از سایت شاتل، از ۱۰ درصد تخفیف در خریدهای بالای ۱۰۰ هزار تومان (تا سقف ۴۰ هزار تومان) از دیجیکالا برخوردار شوند.
دریافت کد تخفیف یاد شده تنها با مراجعه به صفحه ویژه این پیشنهاد در مای شاتل برای کاربران امکانپذیر است و هر کاربر میتواند تنها یک بار از این کد در خریدهای بالای ۱۰۰ هزار تومان از وبسایت دیجیکالا استفاده کند. مهلت استفاده از کد تخفیف تا تاریخ ۱۵دی ماه و سقف تخفیف اختصاص یافته به هر کاربر ۴۰ هزار تومان است.
برای ارایه کد تخفیف در سایت دیجیکالا در مرحله پرداخت، ردیفی برای درج کد قرار گرفته است که کاربران شاتل باید کد دریافت شده از شاتل را در این محل وارد کنند.
امید است ارایه این شرایط بتواند رضایت خاطر مشتریان عزیز را فراهم آورد.
al pacino_masoud
18-12-2017, 13:42
شاتل واسه شما هم حجم دزدی میکنه؟ هشت گیگ از ترافیک ایران دانلود کردم الان ریز مصرف ها رو نگاه کردم دیدم صد مگ هم از ترافیک بین الملل کسر کرده..حرومشون باشه.با این جور کار ها ارزش خودشون رو میارن پایین
mehrdad3x
18-12-2017, 14:16
از شاتل لند دیشب یه گیگ دانلود کردم جا اینکه از ترافیک ایران حساب کنه رو ترافیک بین المللی زده!
مسخره کرده این شاتل مارو؟!
italodance
18-12-2017, 14:31
از شاتل لند دیشب یه گیگ دانلود کردم جا اینکه از ترافیک ایران حساب کنه رو ترافیک بین المللی زده!
مسخره کرده این شاتل مارو؟!
:V5::V5::V5::V5: وقتی از اینترنت کم سرعت شاتل استفاده کنی همین هم میشه
شاتل دوباره تعرفه ها رو عوض کرد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Gamemaster
18-12-2017, 15:16
شاتل واسه شما هم حجم دزدی میکنه؟ هشت گیگ از ترافیک ایران دانلود کردم الان ریز مصرف ها رو نگاه کردم دیدم صد مگ هم از ترافیک بین الملل کسر کرده..حرومشون باشه.با این جور کار ها ارزش خودشون رو میارن پایین
دیگه یجوری باید پول دراورد:n09:
زورشون به قانون نمیرسه
میان از حجم منو تو کم میکنن که زودتر حجم بخری
سلام دایال اپ
تعرفه غیرحجمی شاتل تغییر کرد : 16مگابیت، 700 گیگ ماهانه، 80تومان
یک دوم اعداد درج شده برای اینترنت بینالملل قابل استفاده هستند. برای مثال در طرح 16مگابیت، مقدار 700گیگ درواقع همان 350گیگ ترافیک آزادانه هست اما اگر خالص از ترافیک داخل استفاده کنید یکدوم حساب میشه و 700گیگ در دسترس قرار میگیره
به بیان سادهتر: شما در تمام طرح ها، یک دوم اعداد درج شده در جدول حجم در اختیار خواهید داشت. ترافیک بین الملل (اینستاگرام، تلگرام و...) به صورت عادی و ترافیک داخل به صورت نیم بها از این مقدار کسر خواهد شد.
امکان خرید بسته شبانه هنوز وجود داره و میتونین با پرداخت هزینه مجزا، بین ساعت 1 تا 8 صبح رایگان و بدون کاسته شدن از حجم های ارائه شده دانلود کنید
مقایسه طرح شرکتها
۱۶ مگابیت، ماهانه ۸۰ تومان
شاتل: 350 گیگ ازادانه
(ترافیک داخل نیم بها)
پیشگامان: 300 گیگ ازادانه
(ترافیک داخل یکسوم)
پارسانلاین: 275 گیگ ازادانه
(ترافیک داخل نیمبها)
هایوب: 275 گیگ ازادانه
(ترافیک داخل یکچهارم)
فنآوا: 225 گیگ آزادانه
(ترافیک داخل نیم بها)
مخابرات: 175 گیگ آزادانه
(ترافیک داخل نیم بها)
آسیاتک: 150 گیگ آزادانه
(ترافیک داخل نیم بها)
صبانت: 120 گیگ آزادانه
(ترافیک داخل نیم بها)
تعرفه غیرحجمی شاتل تغییر کرد : 16مگابیت، 700 گیگ ماهانه، 80تومان
یک دوم اعداد درج شده برای اینترنت بینالملل قابل استفاده هستند. برای مثال در طرح 16مگابیت، مقدار 700گیگ درواقع همان 350گیگ ترافیک آزادانه هست اما اگر خالص از ترافیک داخل استفاده کنید یکدوم حساب میشه و 700گیگ در دسترس قرار میگیره
به بیان سادهتر: شما در تمام طرح ها، یک دوم اعداد درج شده در جدول حجم در اختیار خواهید داشت. ترافیک بین الملل (اینستاگرام، تلگرام و...) به صورت عادی و ترافیک داخل به صورت نیم بها از این مقدار کسر خواهد شد.
امکان خرید بسته شبانه هنوز وجود داره و میتونین با پرداخت هزینه مجزا، بین ساعت 2 تا 8 صبح رایگان و بدون کاسته شدن از حجم های ارائه شده دانلود کنید
مقایسه طرح شرکتها
(ترافیک داخل نیم بها)
پیشگامان: 300 گیگ ازادانه
(ترافیک داخل یکسوم)
(ترافیک داخل نیمبها)
(ترافیک داخل یکچهارم)
(ترافیک داخل نیم بها)
(ترافیک داخل نیم بها)
(ترافیک داخل نیم بها)
(ترافیک داخل نیم بها)
شاتل شبانش از ساعت 1 شروع میشد..
حالا از 2 شروع میشه؟؟
بعد پارس __فن آوا برا شبانه یه سقفی معین کردن
شاتل چرا نمیزاره تکلیفمون رو بدونیم
شاتل شبانش از ساعت 1 شروع میشد..
حالا از 2 شروع میشه؟؟
بعد پارس __فن آوا برا شبانه یه سقفی معین کردن
شاتل چرا نمیزاره تکلیفمون رو بدونیم
هیچ حرفی درباره تغییر ساعات شبانه در سایت رسمی شاتل نزده
شما مودم رو قطع کن ساعت 1 دوباره وصل کن یه فایل چند مگی دانلود کن ببین از حجم کم میشه برات یا نه
ولی بعید میدونم تغییر کرده باشه...
آقا اطلاح شد همون 1 تا 8 صبح
حجم های اضافه جدید به پنل کاربری مشترکین فعلی که تعرفه های غیر حجمی رو قبلا خریداری کرده بودند اضافه شد.
OnlyRealMadrid
18-12-2017, 15:58
شاتل دوباره تعرفه ها رو عوض کرد
دم شاتل گرم و لعنت به آسیاتک دزدِ طمع کارِ حروم خور.
تعرفه غیرحجمی پیشگامان در "سرعت 16مگابیت" تغییر کرد: 3 ترابایت (3000گیگ) ماهانه ، 80تومان
ترافیک بینالملل (تلگرام، اینستاگرام و ...) یک سوم اعداد درج شده هست. توضیحات در پست بعد
تعرفه اينترنت غیرحجمی پیشگامان در سرعت 16مگابیت تغییر کرد:
3 ترابایت (3000گیگ) ماهانه ، 80تومان
همچون گذشته، تنها یک سوم اعداد درج شده برای اینترنت بینالملل قابل استفاده هستند. برای مثال در طرح 16مگابیت، مقدار 3 ترابایت درواقع همان 1ترابایت ترافیک آزادانه هست اما اگر خالص از ترافیک داخل استفاده کنید یکسوم حساب میشه و 3 ترابایت در دسترس قرار میگیره
به بیان سادهتر: شما در تمام طرح ها، یک سوم اعداد درج شده در جدول حجم در اختیار خواهید داشت. ترافیک بین الملل (اینستاگرام، تلگرام و...) به صورت عادی و ترافیک داخل به صورت یک سوم از این مقدار کسر خواهد شد.
پ.ن: با ترابایتی شدن ترافیکها رقابت شرکتها میتونه وارد فاز جدیدی بشه
مقایسه طرح شرکتها
پیشگامان: 1000 گیگ ازادانه
(ترافیک داخل یکسوم)
(ترافیک داخل نیم بها)
(ترافیک داخل نیمبها)
(ترافیک داخل یکچهارم)
(ترافیک داخل نیم بها)
(ترافیک داخل نیم بها)
(ترافیک داخل نیم بها)
(ترافیک داخل نیم بها)
تعرفه غیرحجمی پیشگامان در "سرعت 16مگابیت" تغییر کرد: 3 ترابایت (3000گیگ) ماهانه ، 80تومان
ترافیک بینالملل (تلگرام، اینستاگرام و ...) یک سوم اعداد درج شده هست. توضیحات در پست بعد
تعرفه اينترنت غیرحجمی پیشگامان در سرعت 16مگابیت تغییر کرد:
3 ترابایت (3000گیگ) ماهانه ، 80تومان
همچون گذشته، تنها یک سوم اعداد درج شده برای اینترنت بینالملل قابل استفاده هستند. برای مثال در طرح 16مگابیت، مقدار 3 ترابایت درواقع همان 1ترابایت ترافیک آزادانه هست اما اگر خالص از ترافیک داخل استفاده کنید یکسوم حساب میشه و 3 ترابایت در دسترس قرار میگیره
به بیان سادهتر: شما در تمام طرح ها، یک سوم اعداد درج شده در جدول حجم در اختیار خواهید داشت. ترافیک بین الملل (اینستاگرام، تلگرام و...) به صورت عادی و ترافیک داخل به صورت یک سوم از این مقدار کسر خواهد شد.
پ.ن: با ترابایتی شدن ترافیکها رقابت شرکتها میتونه وارد فاز جدیدی بشه
مقایسه طرح شرکتها
پیشگامان: 1000 گیگ ازادانه
(ترافیک داخل یکسوم)
(ترافیک داخل نیم بها)
(ترافیک داخل نیمبها)
(ترافیک داخل یکچهارم)
(ترافیک داخل نیم بها)
(ترافیک داخل نیم بها)
(ترافیک داخل نیم بها)
(ترافیک داخل نیم بها)
ببینید این همه سال چقدرررر داشتن کم فروشی و مفت خوری می کردن که حاضر شدن 1000 گیگ حجم ماهانه بدن 80 تومن ولی بازم براشون سوداور باشه
George Shelly
18-12-2017, 16:08
اوه واووو نمی تونم باور کنم ترافیک پیشگامان شد یه ترا بایت بین الملل مجموع 3000 گیگابایت !!!!!!!
اوه واووو نمی تونم باور کنم ترافیک پیشگامان شد یه ترا بایت بین الملل مجموع 3000 گیگابایت !!!!!!!
نامحدود واقعی از 1000گیگ شروع میشه به بالا تازه دوست من. حالا به این حجم میشه گفت نامحدود چون 1000گیگ مناسبه حتی برای یه خانواده پر جمعیت و استریم ویدیو روی ویدیو وال با کیفیت 4K و HD و استفاده های حجیم.
Gamemaster
18-12-2017, 16:16
با این سرعتا این حجما چین اخه
نه سرعت درستی داریم نه جایی که بشه این حجو مصرف کرد
:n27:
OnlyRealMadrid
18-12-2017, 16:18
شاتلی های عزیز مقیم تهران بی زحمت بگید که شاتل هم پروفایل گیمینگ داره؟ آیا اگه این پروفایل اعمال بشه در نتیجه سرعت هم محدود میکنن؟ اگه آره تا چقدر محدود میشه؟ و اینکه بی زحمت از 8.8.8.8 پینگ بذارید مرسی
OnlyRealMadrid
18-12-2017, 16:26
اوه اوه پیشگامان زده به سیم آخر و 1000 گیگ برای بین الملل گذاشته :n04::
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پیشگامان_27_آذر.jpg
اوه اوه پیشگامان زده به سیم آخر و 1000 گیگ برای بین الملل گذاشته :n04::
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پیشگامان_27_آذر.jpg
جالب اینجاست فقط برای سرویس 16 مگ این تعرفه جدید گذاشته برای سایر سرویسها مثل 8 مگ و پایینتر تغییری نداده
جالب اینجاست فقط برای سرویس 16 مگ این تعرفه جدید گذاشته برای سایر سرویسها مثل 8 مگ و پایینتر تغییری نداده
شو آف تبلیغاتی هست
چون در سرعت 8مگ و پایین تر حجم هایی که ارایه کرده از شاتل کمتره...
این تعرفه جدید شاتل چرا تو سایتش من نمیبینم؟
TranceaweSome
18-12-2017, 16:44
كاملا مشخصه بازار گرمي هستش و عوض ميشه بعد يه مدت وگرنه برا بقيه تعرفه ها هم ترافيك بالاتر در نظر مگرفتن
در نظر داشته باشيد كسايي كه خطشون ١٦ مگ هم پشتيباني ميكنه كمه
ولي به هر حال همين كه اين ارقام هرچند تبليغاتي داره بالاتر ميره و باعث رقابت شده خودش خوبه
George Shelly
18-12-2017, 16:49
كاملا مشخصه بازار گرمي هستش و عوض ميشه بعد يه مدت وگرنه برا بقيه تعرفه ها هم ترافيك بالاتر در نظر مگرفتن
در نظر داشته باشيد كسايي كه خطشون ١٦ مگ هم پشتيباني ميكنه كمه
ولي به هر حال همين كه اين ارقام هرچند تبليغاتي داره بالاتر ميره و باعث رقابت شده خودش خوبه
یکی از بچه ها تو تلگرم با مسئول تبلیغات حرف زده گفته مردم استقبال کنن سرعت های پایین تر هم بزودی تغییر می کنه !!!
گفته سازمان هنوز در حال بررسیه !!!!
شاتل تعرفه نامحدود داخلی 10 هزارتومن رو حذف کرد
OnlyRealMadrid
18-12-2017, 18:14
یکی از بچه ها تو تلگرم با مسئول تبلیغات حرف زده گفته مردم استقبال کنن سرعت های پایین تر هم بزودی تغییر می کنه !!!
گفته سازمان هنوز در حال بررسیه !!!!
همه چیز تو ایران یه دستور از آقازاده ها نیاز داره. اینکه وزیر گفته شرکت ها رقابت دارن چرته چون حجم زیادی هم که میخوان بدن بازم باید یه ژن خوب و آقازاده تایید کنه ... :n21:
hassan_sia
18-12-2017, 18:20
دوستان من سرویس اکو قدیمی (حجمی) دارم برای من سرعت بین الملل روی 600 کیلوبایت محدود شده :n03: ولی داخل 1.6 مگابایته. برای شما هم در سرویس های جدید غیر حجمی همینطوریه؟ من که سرویس حجمی ۸ مگ گرفتم سرعت سایتهای داخل وخارج تقریبا یکسانه
hassan_sia
18-12-2017, 18:55
تبریک میگم به نظر میاد اعتراضات ما داره جواب میده ! ببخشید دوستان این وسط تکلیف شبانه رایگان چی میشه ؟ یعنی باید یه پول اضافی بدیم بگیریم ؟ چقدر باید بدیم مثلا برای سرویس های مختلف فرق میکنه یا یکیه ؟ مثلا برا سرویس ۸ مگ چقدره ؟ برا ۴ مگ چقدره؟ کسی اطلاعی داره؟
تبریک میگم به نظر میاد اعتراضات ما داره جواب میده ! ببخشید دوستان این وسط تکلیف شبانه رایگان چی میشه ؟ یعنی باید یه پول اضافی بدیم بگیریم ؟ چقدر باید بدیم مثلا برای سرویس های مختلف فرق میکنه یا یکیه ؟ مثلا برا سرویس ۸ مگ چقدره ؟ برا ۴ مگ چقدره؟ کسی اطلاعی داره؟
بله 10 تومن اضافه میدین از 1 تا 8 صبح با همون سرعت سرویستون رایگان استفاده میکنید. البته من یه شب دانلود کردم نمیدونم هنوز شبانه رو هم محدود میکنن اگر زیاد دانلود کنید یا خیر!
یه کار خوبی که شاتل کرد اینه که برای افرادی مثل من که روزای قبل از سرویس های جدید گرفتن افزایش حجم در تعرفه های جدید رو اعمال کرد. توی مملکت ما جای تقدیر داره!
یه کار خوبی که شاتل کرد اینه که برای افرادی مثل من که روزای قبل از سرویس های جدید گرفتن افزایش حجم در تعرفه های جدید رو اعمال کرد. توی مملکت ما جای تقدیر داره!
درسته من متوجه این نشده بودم الان که گفتید رفتم چک کردم و دیدم تغییر کرده مرسی از شاتل و مرسی از شما که گفتید:n16:
misam5526
18-12-2017, 19:27
افرین به شاتل!!
پارس انلاین که ترافیک اضافه شده رو اعمال نکرد بعد عوض شدن لیستش و بالا کشید!!
حجم خودم هم بالا کشید هیچی یه بسته انرژی 5 گیگ بود که باید بین الملل حساب میکرد داخلی حساب کرد و گفت پنل حضرت پارس هنوز درس نشده!! و اونم کشید بالا
OnlyRealMadrid
18-12-2017, 20:16
عجیب بود ولی قابل تقدیر
sadeghbb
18-12-2017, 20:35
تو ایران این کار واقعا عجیب بود !
hamed619
18-12-2017, 21:29
سلام میخواستم بدونم برای ثبت نام اینترنتی ثبت نام کنم کافی یا باید حتما برم شرکت برای تکمیل ثبت نام ممنون میشم جواب بدید
aminhitman
18-12-2017, 22:28
سلام میخواستم بدونم برای ثبت نام اینترنتی ثبت نام کنم کافی یا باید حتما برم شرکت برای تکمیل ثبت نام ممنون میشم جواب بدیدپر میکنی ثبت میزنی بعد با پیک میفرستن تفاهم نامه رو امضا میکنی یه سری مدرک میدی و میره و اوکی میشه
برای اصفهان که اینطوری ثبت نام میکنن من قبلا میخواستم بکنم ولی بیخیالش شدم دارم میرم ب سمت پیشگامان
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
OnlyRealMadrid
18-12-2017, 22:32
جدول مقایسه تعرفه شرکت ها: ( به روز شده در 27 آذرماه )
L.O.N.E.L.Y
19-12-2017, 00:49
دوستان سرویس من از این سرویس قدیمی های اکو هست و تا الان روی 16 بسته بودنش
ولی الان اومدن روی 8 بستن
تست میگیرم روی 8 هستش و سرعت idm هم 8 مگ
بقیه هم این مشکل رو دارن؟
andriy70
19-12-2017, 07:06
مصرف اینترنت ما بالا هستش چون تعداد افراد خانواده بالا هستش و بخاطر کارمون. ماهی حدودا 40-50 گیگ مصرف داریم. از وقتی این طرح های جدید اومده خیلی خوشحال شدم چون هزینه اینترنتم تا 50 درصد کم میشه. اما نظرات دوستان که خوندم دیدم واقعا همین سودی که واسه مشترک های پرمصرف هستش، میشه ضرر برای مشترک های کم مصرف. یعنی طرف ماهی 12.5 پول بده با سرعت 512 خیلی افتضاحه واقعا. وزارت ارتباطات اومده یک سری طرح های یکسان برای تمام شرکت ها اجباری کرده. شرکت هام بیشترین سود میبرن از اینکار. عمده کاربران اینترنت توی ایران با توجه به هزینه های زندگی حدود همین ماهی 10-15 تومن هزینه ماهیانه برای اینترنت اختصاص میدن، حالا شما بیا اینترنت با سرعت نور (الکی مثلا 16 مگ خیلی زیاده!!) بده با یک میلیارد گیگ دانلود، وقتی گرون باشه چه ارزشی داره. خب با این شرایط وقتی عمده کاربرا سرویس های سرعت پایین انتخاب می کنن حساب کنید چه بهنای باند اضافی میمونه واسه شرکت ها که می تونن تعداد کاربرهاشون ببرن بالا یا اصن دیگه نیاری به توسعه زیرساخت هاشون نمیبینن و ما دوباره برگشتیم به شرایط 10 سال پیش!!
andriy70
19-12-2017, 07:18
منم سرویس اکو دارم روی 16 مگ باز هستش، با شاتل تماس گرفتم گفتن در سرویس هایی که جدید ارائه شده دقیقا همون سرعت اسمی ارائه میشه.
noisymind
19-12-2017, 09:48
دوستان من از پوینت تو پوینت شاتل استفاده میکنم. برا منکه دیگه سرعت تا 16 باید باز باشه؟ آره؟
Gamemaster
19-12-2017, 10:05
شما ۸ گرفتین سرعت دانلود ۸ ه ?
نمیشه که -۸ سرعتش میشه ۱مگ
در کل الان سرعتا دیگه مثل سابق نیست همون اسمیه
Gamemaster
19-12-2017, 10:09
مصرف اینترنت ما بالا هستش چون تعداد افراد خانواده بالا هستش و بخاطر کارمون. ماهی حدودا 40-50 گیگ مصرف داریم. از وقتی این طرح های جدید اومده خیلی خوشحال شدم چون هزینه اینترنتم تا 50 درصد کم میشه. اما نظرات دوستان که خوندم دیدم واقعا همین سودی که واسه مشترک های پرمصرف هستش، میشه ضرر برای مشترک های کم مصرف. یعنی طرف ماهی 12.5 پول بده با سرعت 512 خیلی افتضاحه واقعا. وزارت ارتباطات اومده یک سری طرح های یکسان برای تمام شرکت ها اجباری کرده. شرکت هام بیشترین سود میبرن از اینکار. عمده کاربران اینترنت توی ایران با توجه به هزینه های زندگی حدود همین ماهی 10-15 تومن هزینه ماهیانه برای اینترنت اختصاص میدن، حالا شما بیا اینترنت با سرعت نور (الکی مثلا 16 مگ خیلی زیاده!!) بده با یک میلیارد گیگ دانلود، وقتی گرون باشه چه ارزشی داره. خب با این شرایط وقتی عمده کاربرا سرویس های سرعت پایین انتخاب می کنن حساب کنید چه بهنای باند اضافی میمونه واسه شرکت ها که می تونن تعداد کاربرهاشون ببرن بالا یا اصن دیگه نیاری به توسعه زیرساخت هاشون نمیبینن و ما دوباره برگشتیم به شرایط 10 سال پیش!!
اون زمانی که گفتم رفتیم دوران دایال اپ همه خندیدن
فعلا چون همه از قبل سرویس دارن و نرفتن سمت سیستم جدید نمیدونن چ قراره پیش بیاد\وقتی برن میبینن چ کلاهی سرشون رفته:n28:
mahan999
19-12-2017, 10:39
اتفاقا کاربرهای کم مصرف بیشترین سود رو میبرن یه هزینه مومدم همراه بکنن هم تو خونه میتونند نت داشته باشن هم بیرون هم گوشی قاچاق بخرن از اینترنت مودم همراه استفاده کنند. کاربرهای پر مصرف هم از موبایلی ها جدا میشن سرعت هم بهتر میشه .
اینترنت موبایل برای همینه دیگه شما از ایرانسل بسته سالانه بخر هم سرعتش بالاست هم هزینش ماهی حدود 17 هزار هم اینکه ماهی 10 گیگ حجم داری یعنی گیگی 1700 میافته تموم هم شد دوباره یه 120 گیگ بخر.
- - - Updated - - -
اتفاقا کاربرهای کم مصرف بیشترین سود رو میبرن یه هزینه مومدم همراه بکنن هم تو خونه میتونند نت داشته باشن هم بیرون هم گوشی قاچاق بخرن از اینترنت مودم همراه استفاده کنند. کاربرهای پر مصرف هم از موبایلی ها جدا میشن سرعت هم بهتر میشه .
اینترنت موبایل برای همینه دیگه شما از ایرانسل بسته سالانه بخر هم سرعتش بالاست هم هزینش ماهی حدود 17 هزار هم اینکه ماهی 10 گیگ حجم داری یعنی گیگی 1700 میافته تموم هم شد دوباره یه 120 گیگ بخر.
mahan999
19-12-2017, 10:57
اون زمانی که گفتم رفتیم دوران دایال اپ همه خندیدن
فعلا چون همه از قبل سرویس دارن و نرفتن سمت سیستم جدید نمیدونن چ قراره پیش بیاد\وقتی برن میبینن چ کلاهی سرشون رفته:n28:
شما اگر یه ذره عمیق تر فکر کنی میبینی عالی شده یعنی تو خواب هم نمیدیدی با 80 هزار تومان 1000 گیگ روزانه بگیری.
اتفاقا به صرف شما کم مصرفهاست الان ایده جدید به ذهنم رسید شما برو یه میکروتیک بخر اکانتینگ روش راه بنداز تو ساختمون خودت با 3 نفر 1000 گیگ رو شریک شو میشه نفری 30 هزار ماهیانه با ترافیک 333 گیگ روزانه دیگه ازین بهتر می خوای ؟ سرعت هم 16 مگ بین 3 نفر چون مدام استفاده نمیشه میانگین 8 درمیاد برای همه.
Mehdi Tamimi
19-12-2017, 11:13
سلام
دوستان چند روز پیش در خواست تخلیه خط از شاتل داده بودم امروز تماس گرفتند ومشکل رو براشون توضیح دادم که حجم برای من که سرعت 16 یا 8 میخوام بگیرم کمه
گفتند امروز تعرفه ها عوض شده کلی خوشحال شدم :n12::n12::n12:
رفتم دیدم بله .......................
ببینید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-Prices-For-Services-ART
به نظرم سیاست درستی به خرج دادند با این کار رقابت بین شرکتها خیلی بیشتر میشه وبه نفع مشتری هست
مثلا منی که ماهی 85 گیگ دانلود دارم دیگه برام فرقی نمیکنه پارس آنلاین حجم رو بیشتر بکنه یا نه مصرف من اینقدر
بیشتر نیست پس جابجایی کنسل شد خیال ماهم راحت :n33:
mv217010
19-12-2017, 11:38
سلام دوستان و کاربران شاتلی...من اسیاتک هستم برا 4 یا 5 سال..الان هم به خاطر وضعیت تعرفه هاش میخام بیام شاتل..خواستم بگم اگه خط 512 بگیرم شاتل قوانینش چجوریاست؟؟برای سایت های داخل مثل دانلود ها سافت 98 و پیسی دانلود و...امثال این سرعت دانلود رو باز میزاره یا محدود به 64 کیلو میکنه؟؟(یا فقط شاتل لندو بر اساس کش خطط باز میزاره)
اسیاتک فقط سرور خارج رو بهم 64 کیلو میده تمامی سرور های داخل با 1.5(کش خطم) دان میکنم
خاستم ببینم شاتل اینجوریه بیام این شرکت
ممنون از دوستان اگه تجربیاتشونو بگن:n16:
شرایط ویژه برای خرید بستههای ۱۰۰ و ۱۰ گیگابایتی ترافیک شاتل
مشتریان سرویسهای اکو و Fair شاتل میتوانند از تاریخ ۲۸ آذر تا ۵ دی بسته ترافیک ۱۰۰ و ۱۰ گیگابایتی شاتل را با تخفیف ویژه خریداری کنند.
بر این اساس بسته ۱۰۰ گیگابایتی به قیمت ۱۳۲٬۰۰۰ تومان و بسته ۱۰ گیگابایتی به قیمت ۱۶٬۰۰۰ تومان در اختیار مشتریان قرار خواهد گرفت. گفتنیست هزینه مالیات بر ارزش افزوده نیز به قیمت این دو بسته افزوده خواهد شد.
برای تهیه این بسته میتوانید در بازه زمانی یاد شده به وبسایت یا اپلیکیشن مای شاتل مراجعه کنید. (برای دانلود و نصب اپلیکیشن مای شاتل میتوانید به وبسایت شاتل مراجعه فرمایید.)
برای دریافت اطلاعات بیشتر در اینباره میتوانید با شماره سراسری ۱۵۲۵ تماس بگیرید.
امید است این شرایط ویژه بتواند رضایت شما مشتریان عزیز را فراهم آورد.
پیشنهادهای جذاب و هیجانانگیز شاتل به مناسبت یلدا
پیشنهاد ویژه شاتل به مناسبت یلدا از تاریخ ۲۸ آذر تا ۱۲ دی با بستههای هیجانانگیز و متنوع برای خرید سرویسهای Fair4096، Fair8192، Fair16384 با بالاترین سرعت، آستانه مصرف باورنکردنی و قیمتی جذاب و استثنایی در اختیار متقاضیان در سراسر کشور قرار خواهد گرفت.
در این پیشنهاد که همزمان با افزایش آستانه مصرف منصفانه برای سه سرویس یاد شده ارایه میشود، کاربران میتوانند ضمن بهرهمندی از آستانه مصرف ترافیک بسیار بالاتر نسبت به گذشته، سرویسهای مورد علاقه خود را با تخفیف استثنایی و ویژه تهیه کنند و به این ترتیب در کنار بهرهمندی از آستانه مصرف به مراتب بیشتر نسبت به گذشته، با قیمتی بسیار مناسب به سرویس مورد علاقه خود دست یابند.
پیشنهاد اول
این پیشنهاد با سرعت ثابت ۴ مگابیت بر ثانیه و با آستانه مصرف ماهانه ۱۶۰ گیگابایتی به مشتریان ارایه میشود. در این بخش مشتریان در صورت خرید اشتراک ۳ ماهه سرویس Fair4096 از ۲۰ درصد تخفیف در قیمت نهایی سرویس بهرهمند خواهند شد. به این ترتیب که اشتراک سه ماهه این سرویس به قیمت ۹۶٬۰۰۰ تومان، در اختیار مشتریان قرار خواهد گرفت. (قیمت واقعی این بسته ۱۲۰٬۰۰۰ تومان است.)
پیشنهاد دوم
این پیشنهاد با سرعت ثابت ۸ مگابیت بر ثانیه و با آستانه مصرف ماهانه ۳۵۰ گیگابایتی به مشتریان ارایه میشود. در این بخش مشتریان در صورت خرید اشتراک ۳ ماهه سرویس Fair8192 از ۲۰ درصد تخفیف در قیمت نهایی سرویس بهرهمند خواهند شد. به این ترتیب که اشتراک سه ماهه این سرویس به قیمت ۱۲۰٬۰۰۰ تومان، در اختیار مشتریان قرار خواهد گرفت. (قیمت واقعی این بسته ۱۵۰٬۰۰۰ تومان است.)
پیشنهاد سوم
این پیشنهاد با سرعت ثابت ۱۶ مگابیت بر ثانیه و با آستانه مصرف ماهانه ۷۰۰ گیگابایتی به مشتریان ارایه میشود. در این بخش مشتریان در صورت خرید اشتراک ۳ ماهه سرویس Fair16384 از ۲۰ درصد تخفیف در قیمت نهایی سرویس بهرهمند خواهند شد. به این ترتیب که اشتراک سه ماهه این سرویس به قیمت ۱۹۲٬۰۰۰ تومان در اختیار مشتریان قرار خواهد گرفت. (قیمت واقعی این بسته ۲۴۰٬۰۰۰ تومان است.)
noisymind
19-12-2017, 12:07
شرایط ویژه برای خرید بستههای ۱۰۰ و ۱۰ گیگابایتی ترافیک شاتل
پیشنهادهای جذاب و هیجانانگیز شاتل به مناسبت یلدا
ببخشید! ببخشید این وسط یک سوال:
الان هر گیگ دو هزار تومان هست + ارزش افزوده 9 درصد
یعنی یک گیگ 2000 تومان با 9% که میشه 2180
حالا 10 گیگ میشه 20000 = 10* 2000 بعلاوه 9 درصد که میشه: 21800 = 1.09 * 20000
خب الان چرا قیمت بدون تخفیف 10 گیگ رو زده 26596 ؟!
George Shelly
19-12-2017, 12:07
شاتل "حتی " رو نوشته " حتا" ذیل توضیحات مربوط به افزایش حجم سرویس های جدیدش !!!
aminhitman
19-12-2017, 12:13
اقا تو یه تعرفه های جدید نوشته بسته های شبانه همچنان قابل خرید هستن
بسته های شبانش چه قیمته؟؟
noisymind
19-12-2017, 12:16
شما اگر یه ذره عمیق تر فکر کنی میبینی عالی شده یعنی تو خواب هم نمیدیدی با 80 هزار تومان 1000 گیگ روزانه بگیری.
اتفاقا به صرف شما کم مصرفهاست الان ایده جدید به ذهنم رسید شما برو یه میکروتیک بخر اکانتینگ روش راه بنداز تو ساختمون خودت با 3 نفر 1000 گیگ رو شریک شو میشه نفری 30 هزار ماهیانه با ترافیک 333 گیگ روزانه دیگه ازین بهتر می خوای ؟ سرعت هم 16 مگ بین 3 نفر چون مدام استفاده نمیشه میانگین 8 درمیاد برای همه.
باشه قبول. ولی من الان مودم ADSl م آمادست!
حالا شما هزینه مودم همراه اول ( که تو محل ما 3G هم به زور جواب میده!) و اون میکروتیک رو بگین تا ببینیم هزینش سر جمع کنیم میرسیم مثلا به همون 8مگ یا 16 مگ که الان داره میده! بعدشم اگه زحمتی نیست با همسایگان ما هم یک صحبتی بکنید راضیشون کنید!:n23:
ضمنا من الان پوینت تو پوینت دارم و 3-4 سال پیش 650 تومان هزینه آنتن و ... دادم! الان اونا رو چه کار کنم؟!:n24:
من مصرفم نمیگم خیلی پایینه . متوسط هست ولی با شبانه! ماهی حدودا 20 میدام (گفتم چون شما عمیق به ماجرا نگاه کردید یک نظری هم در این باره بدید)
aminhitman
19-12-2017, 12:23
باشه قبول. ولی من الان مودم ADSl م آمادست!
حالا شما هزینه مودم همراه اول ( که تو محل ما 3G هم به زور جواب میده!) و اون میکروتیک رو بگین تا ببینیم هزینش سر جمع کنیم میرسیم مثلا به همون 8مگ یا 16 مگ که الان داره میده! بعدشم اگه زحمتی نیست با همسایگان ما هم یک صحبتی بکنید راضیشون کنید!:n23:
ضمنا من الان پوینت تو پوینت دارم و 3-4 سال پیش 650 تومان هزینه آنتن و ... دادم! الان اونا رو چه کار کنم؟!:n24:
من مصرفم نمیگم خیلی پایینه . متوسط هست ولی با شبانه! ماهی حدودا 20 میدام (گفتم چون شما عمیق به ماجرا نگاه کردید یک نظری هم در این باره بدید)مودم میکروتیک از ۳۰۰ ۴۰۰ تومن به بالاست دلتون خوشه
۴۰۰ بدی مودم ۸۰ بدی نت بعد بری وایسی همسایه رو راضی کنئ ک بیاد اون همه شرکت معتبر رو بیخیال شه و از تو نت بخره!!
ضمنا اون هزار گیگ روزانه نیست ترافیک کل دوره است
poriya_hashie
19-12-2017, 12:28
شاتل چه کرده سرویس 8 مگ خریداری کرده بودم قبلا 80 گیگ میشد استفاده کرد الان رسیده به 170 گیگ در ماه
ERF@NIAN
19-12-2017, 12:35
شاتل حجم دزدی داره؟ شده سرعتی که میگیرید بهتون کمتر بده؟ تو طرح های جدیدش همچنان مثل قدیم از 1 تا سه(شبانه) سرعت رو کم میکنه؟
noisymind
19-12-2017, 12:43
مودم میکروتیک از ۳۰۰ ۴۰۰ تومن به بالاست دلتون خوشه
۴۰۰ بدی مودم ۸۰ بدی نت بعد بری وایسی همسایه رو راضی کنئ ک بیاد اون همه شرکت معتبر رو بیخیال شه و از تو نت بخره!!
بله در جریان هستم! از نوع نگارشم مشخص هست که خواستم به این دوستمون که همینجوری پیشنهاد دادن و میگن به نفع کم مصرف ها شده و همه هم تاییدشون کردن بگم. :n02:
VorteX01
19-12-2017, 12:56
@noisymind شما الان از سرویس P2P شاتل استفاده میکنید؟
sajad-tnt
19-12-2017, 13:02
دوستان پینگ شما هم بالا رفته؟
برای من چند روزی هست پینگ ۴.۲.۲.۴ از ۱۱۰ اومده روی ۱۸۰...
Sent from my Fly IQ4514 using Tapatalk
FlashGet
19-12-2017, 13:58
دوستانی که مثل من حجم کم اما سرعت بالا نیاز دارند بیای همه با هم ردخواستی بزنیم مبنی بر اینکه سرویس های سرعت بالا رو به دو بخش تقسیم کنند تا امثال ما که حجم زیاد لازم ندارند هم بتونند از این سرویس ها استفاده کنند
مثلا سرویس 4 مگ که 160 گیگ میده به قیمت 40 تومان رو یک لول اضافه کنند 80 گیگ بدن به قیمت 20 تومان
یا سرویس 8 مگ رو که 350 گیگ میده به قیمت 50 تومان رو یک لول اضافه کنند 175 گیگ قیمت 25 تومان
و الی آخر
قطعا اگر درخواست ها زیاد باشه ترتیب اثر میدن
خواهشا اونایی که حجم کم و سرعت بالا لازم دارند تماس بگیرند یا ایمیل بزنند منتظر دیگران نباشید
دوستان با این شماره تماس بگیرید و مطرح کنید 23099_021
noisymind
19-12-2017, 14:18
بله. حدود 3 سال پیش گرفتم.
دوستانی که مثل من حجم کم اما سرعت بالا نیاز دارند بیای همه با هم ردخواستی بزنیم مبنی بر اینکه سرویس های سرعت بالا رو به دو بخش تقسیم کنند تا امثال ما که حجم زیاد لازم ندارند هم بتونند از این سرویس ها استفاده کنند
مثلا سرویس 4 مگ که 160 گیگ میده به قیمت 40 تومان رو یک لول اضافه کنند 80 گیگ بدن به قیمت 20 تومان
یا سرویس 8 مگ رو که 350 گیگ میده به قیمت 50 تومان رو یک لول اضافه کنند 175 گیگ قیمت 25 تومان
و الی آخر
خواهشا اونایی که حجم کم و سرعت بالا لازم دارند تماس بگیرند یا ایمیل بزنند منتظر دیگران نباشید
دوست عزیز سرویس ها یک کف قیمیتی داره و شرکت ها نمیتونند از اون مقدار کمتر بدند .
کف تعرفه ماهانه هریکاز سطوح جدول فوق به میزان هشتاد درصد( 80 %) سقف تعرفه ماهانه سطح مربوط، تعیین میشود.
aminhitman
19-12-2017, 14:24
و الی آخر
کاملا موافقم و نه تنها به شاتل به همه ی ای اس پی ها بزنین و بگین
به نظرتون اگه به 195 بگیم فرقی میکنه ؟؟
noisymind
19-12-2017, 14:30
بله. حدود 3 سال پیش گرفتم.
aminhitman
19-12-2017, 14:35
و الی آخر
همین الان با پشتیبانی شاتل صحبت کردم اولش گفت دست ما نیست طرح هارو سازمان تنظیم مقررات میده به ما اونا باید تغییرش بدن تا ما بتونیم تغییر بدیم
بعدش گفت اصن به من ربطی نداره این مسئله
بعدش گفت باشه بهشون میگم (فک کنم الکی یه چیزی گفت که گفته باشه)
عکس زیر رو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
862111014
19-12-2017, 15:25
کلا این بخش بررسی خط تو سایت ها چرته .تو سایت میزنه ساپورت میکنه ولی زنگ که میزنی میگن اون مرکز خدمات نداریم. هم شاتل هم پارس انلاین هم فن اوا و هم داتک
نسخه جدید جدول مقایسه تعرفههای غیرحجمی بر اساس حجم بینالملل + طرحهای تشویقی جدید
بر اساس آخرین تغییرات
(27 آذر، شاتل و پیشگامان)
OnlyRealMadrid
19-12-2017, 17:02
دوستان شاتلی آیا کسی با گرفتن سرویس های جدید پینگش بدتر شده؟ یا بهتر؟ لطفا ما را آگاه کنید :n02:
و الی آخر
دوستاني كه مثل شما حجم كم مثلا ٥ تا ١٠ گيگ ميخوان با سرعت زياد، بايد بريد از اينترنت موبايل استفاده كنيد اين رو خوده وزير هم گفته
شبانه هم داره و راحت مثل قبل مي تونيد تو شبانه تا جايي كه ميكشه دانلود كنيد
زدن كمپين هيچ فايده اي براي شماها نداره كه هيچ بلكه باعث ميشه همين طرح رو هم به فنا بديد با اين جور تفكرات و بحث هاي بي مورد
FlashGet
19-12-2017, 17:47
دوستاني كه مثل شما حجم كم مثلا ٥ تا ١٠ گيگ ميخوان با سرعت زياد، بايد بريد از اينترنت موبايل استفاده كنيد اين رو خوده وزير هم گفته
زدن كمپين هيچ فايده اي براي شماها نداره كه هيچ بلكه باعث ميشه همين طرح رو هم به فنا بديد با اين جور تفكرات و بحث هاي بي مورد
جواب شما نباشه دوست عزیز امام جناب وزیر خیلی غلط زیادی کردن چنین پیشنهادی دادند
در ثانی ما نباید درخواست داشته باشیم تا خدایی نکرده طرح های مزخرف فعلی به فنا بره ؟!!!
والا از نظر من به فنا بره بهتره
منظور من و امثال من از حجم کم حداقل 20 گیگ در ماه است نه 5 الی 10 گیگ در صورتی که در طرح 8 مگ 350 گیگ ارائه میشه یا بهتر بگم 175 گیگ بین الملل در نتیجه نصف این حجم هم برای ما زیاد است و میتونیم با پرداخت نصف این مبلغ سرعت مورد نیازمون رو داشته باشیم چه لزومی داره بی جهت پول اضافی پرداخت کنیم
ما که دستمون تو جیب خودمون زورمون میاد شما رو نمیدونم
وانگهی برای شما که جای نگرانی نداره میتونید از اینترنت موبایل به توصیه وزیر استفاده کنید پس جوش چی رو میزنید ؟ شابنه هم رایگان نامحدود دانلود کنید
------------
دوستان همچنان پیگیر باشبد
FlashGet
19-12-2017, 17:52
همین الان با پشتیبانی شاتل صحبت کردم اولش گفت دست ما نیست طرح هارو سازمان تنظیم مقررات میده به ما اونا باید تغییرش بدن تا ما بتونیم تغییر بدیم
بعدش گفت اصن به من ربطی نداره این مسئله
بعدش گفت باشه بهشون میگم (فک کنم الکی یه چیزی گفت که گفته باشه)
عکس زیر رو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من هم تماس گرفتم و هم پیام صوتی گذاشتم . در جواب تماس گفتند که پیشنهاد رو منتقل میکنند
منتظرم ببینم در جواب پیام صوتی که قراره باهام تماس بگیرند چی میگند
ایمیل هم زدم منتظر جواب اون هم هستم
امام مطمئنا بازم پیگیری میکنم وقتی زیاد پیگیر باشیم و تعداد نفرات زیاد باشه یک راه در رویی چیزی قرار میدن
اینها دستشون برای زیاد کردن حجم و اضافه کردن سرعت جدید بازه در نتیجه اگه بخوان براحتی میتونند تغییراتی هم در خلاف تغییرات فعلی انجام بدن
جواب شما نباشه دوست عزیز امام جناب وزیر خیلی غلط زیادی کردن چنین پیشنهادی دادند
در ثانی ما نباید درخواست داشته باشیم تا خدایی نکرده طرح های مزخرف فعلی به فنا بره ؟!!!
والا از نظر من به فنا بره بهتره
منظور من و امثال من از حجم کم حداقل 20 گیگ در ماه است نه 5 الی 10 گیگ در صورتی که در طرح 8 مگ 350 گیگ ارائه میشه یا بهتر بگم 175 گیگ بین الملل در نتیجه نصف این حجم هم برای ما زیاد است و میتونیم با پرداخت نصف این مبلغ سرعت مورد نیازمون رو داشته باشیم چه لزومی داره بی جهت پول اضافی پرداخت کنیم
ما که دستمون تو جیب خودمون زورمون میاد شما رو نمیدونم
وانگهی برای شما که جای نگرانی نداره میتونید از اینترنت موبایل به توصیه وزیر استفاده کنید پس جوش چی رو میزنید ؟ شابنه هم رایگان نامحدود دانلود کنید
------------
دوستان همچنان پیگیر باشبد
دوست عزيز
ببخشيد اين رو ميگم ها
امثال شما ها هم خر رو مي خواهيد و هم خرما رو
پسر خوب، ٢٠ گيگ تو طرح قديم رو يادتون رفته هزينه اش چقدر بود؟
يادتون رفته حداقل ماهي ٢٠ تومن ماهيانه به شركت ها مي داديد و فقط ٣ يا ٤ گيگ بهتون مي دادن ؟
يادتون رفته وقتي ٢٠ گيگ مي خواستي به اون حجم پايه اضافه كني بايد حداقل ٣٠ الي ٦٠ هزار تومن پرداخت مي كرديد ؟
بعد جالبه
خيلي هم جالبه
همه اين عزيزان اين مبالغ رو پرداخت مي كردن و بعد اسم خودشون رو كم مصرف مي گذارن و الان زورشون مياد تعرفه جديد رو قبول كنن
شما تو تعرفه قديم براي ٢٠ گيگ ماهيانه و هزينه اي كه شركت هر ماه ازتون مي گرفت راحت بالاي ٤٠ تومن مي داديد
در ضمن لطفا هزينه هارو به صورت عادي ببنيد نه جشنواره كه مقطعي و چند ماهه بوده
چرا اين چيزها رو يادتون رفته ؟
خواهشا منصف باشيد !!!
الان با هزينه خيلي كمتر از اون موقع شما مي تونيد به سمت نت موبايل بريد اگر طرح جديد مورد پسندتون نيست
باز هم تكرار ميكنم لطفا منصف باشبد و يادتون بياد كه چقدر هزينه ميكرديد و اينقدر جو گير و فراموش كار نباشيد
دوست عزيز
ببخشيد اين رو ميگم ها
يادتون رفته حداقل ماهي ٢٠ تومن ماهيانه به شركت ها مي داديد و فقط ٣ يا ٤ گيگ بهتون مي دادن ؟
يادتون رفته وقتي ٢٠ گيگ مي خواستي به اون حجم پايه اضافه كني بايد حداقل ٣٠ الي ٦٠ هزار تومن پرداخت مي كرديد ؟
بعد جالبه
خيلي هم جالبه
همه اين عزيزان اين مبالغ رو پرداخت مي كردن و بعد اسم خودشون رو كم مصرف مي گذارن و الان زورشون مياد تعرفه جديد رو قبول كنن
شما تو تعرفه قديم براي ٢٠ گيگ ماهيانه و هزينه اي كه شركت هر ماه ازتون مي گرفت راحت بالاي ٤٠ تومن مي داديد
خواهشا منصف باشيد !!!
الان با هزينه خيلي كمتر از اون موقع شما مي تونيد به سمت نت موبايل بريد اگر طرح جديد مورد پسندتون نيست
باز هم تكرار ميكنم لطفا منصف باشبد و يادتون بياد كه چقدر هزينه ميكرديد و اينقدر جو گير و فراموش كار نباشيد
حرف حق زدی داداش :n12:
FlashGet
19-12-2017, 18:33
دوست عزيز
ببخشيد اين رو ميگم ها
بعد جالبه
خيلي هم جالبه
خواهشا منصف باشيد !!!
دوست عزیز گذشته رو شخم نزن
ما قرار نیست تا ابد در گذشته زندگی کنیم دوست عزیز بروز باش
بنده و خیلی های دیگه 20 گیگ بیشتر احتیاج نداریم باید بیایم از شما و امثال شما اجازه بگیریم ؟!! تا بتونیم با شرکت مطرح کنیم درخواستمون رو ؟!!
یا باید حتما پول مازاد مصرفمون رو پرداخت کنیم تا خدایی نکرده سرویس مد نظر جنابعالی که چندان لزومی هم نداره حذف نشه ؟!!
تفکر محدود نداشته باشید
دیگران رو فدای امیال و خواسته های خودتون نکنید
بازم میگم شما که با وزیر در ارتباطی و پیشنهاد ویژه موبایلی دریافت کردید نگران نباشید
david-ebi
19-12-2017, 19:11
دوست عزيز
ببخشيد اين رو ميگم ها
بعد جالبه
خيلي هم جالبه
خواهشا منصف باشيد !!!
دوست عزیزم اینقدر نت موبایل نت موبایل نکن.ما شاید حتی یک گوشی درست و حسابی برای استفاده از نت موبایل نداشته باشیم.
بعدشم اینم صحبتای وزیر در 3 روز پیش در روزنامه خراسان که اونم هی نت موبایل نت موبایل می کرد:n02:
وی افزود: دستهای از مشترکان نیاز به سرعت زیاد دارند در حالی که حجم مصرفی آن ها زیاد نیست. برای این مشترکان هر چند امکان استفاده از سرویس های موبایل وجود دارد اما شرکت های ارائه کننده خدمات ثابت نیزارائه بستههای رقابتی برای این گروه را آغاز کرده اند که راهکارهایی چون بسته ازدیاد سرعت از آن جمله است. در گذشته مشترک ابتدای ماه، مبلغی برای تمدید سرویس به شرکت ارائه کننده سرویس پرداخت میکرد سپس به تدریج در طول ماه با خرید حجم اضافه مبالغ دیگری را به سرویس دهنده می پرداخت. برای این موضوع نیز شرکت ها در فرایند رقابتی به دنبال شیوه هایی برای پرداخت تدریجی به منظور ایجاد تسهیلات برای مشترکان خود هستند.
FlashGet
19-12-2017, 19:25
دوست عزیزم اینقدر نت موبایل نت موبایل نکن.ما شاید حتی یک گوشی درست و حسابی برای استفاده از نت موبایل نداشته باشیم.
بعدشم اینم صحبتای وزیر در 3 روز پیش در روزنامه خراسان که اونم هی نت موبایل نت موبایل می کرد:n02:
جالبه که همین وزیر نادان شعورش به این نکته رسیده ...
شاه میبخشه اما شاه قلی نمیبخشه شده داستان بعضی ها
George Shelly
19-12-2017, 19:39
من شخصا به شدت با جهرمی مخالفم به خاطر سابقه ش و کلا خیلی چیزای دیگه که نمی خوام سر صحبت رو در موردش باز کنم ولی حال کردم با طرحی که داد واقعا کیف کردم!!!!
همین که کم مصرفای خودخواه و خود بین رو آچمز کرده خودش واسه من کافیه !!!!
منی که مصرف دارم گناهم چیه باید به پای کم مصرف جماعت نابود شم ؟ به چه دلیل ؟
چرا باید این همه سال حق و امثال من نادیده گرفته شده باشه فقط تنها به این دلیل که بیشتر مردم کم مصرف بودن ؟ حالا فشار مالی یا شغلی و یا هرچیزی دیگه ای باعث شده که بقیه کم مصرف باشن من مهم نیست برام ولی میپرسم چرا ماها نادیده گرفته شدیم تو این چند سال صدامون در نیومد و فقط مثل ریگ پول گیگ دادیم ؟ شما کم مصرفا کجا بودید ؟ حالا که به ضررتون شده صداتون در اومده! جالبه !!!
آقا من بازی ها استیمم رو باید چجوری دانلود میکردم با طرح قبلی ؟ شبانه که نداشتم حجم رورانه هم که کافی نبود ماهی 150 خرج کلی میکردم واسه نت بازم هیچی به هیچی !!!!
مقصر منم شما بازی استیم ندارید ؟
مقصر منم شما بازی اورجین ندارید و انلاین بازی نمی کنید یا نمی دونید حجم بازی های انلاین چقدره ؟ یا حجم بازی های کنسول چقدره ؟
یکم منصف باشید و فقط خودتون رو نبینید !!!
خیلی عالی شده که دیگه نمیشه با ده تومن 16 مگ خرید !!! اساسا نباید میشد و عالی شد که جلوش گرفته شد !!!!
من خودم وضعم معمولیه آقا زاده نیستم بیام بگم خودم دارم شماها ندارید پس بسوزید ولی باید نگاه درست داشته باشم از طرف خودم مجبورم منصفانه نگاه کنم و چاره ای جز این ندارم اما هرچقدر هم منصفانه می بینم باز به این نتیجه میرسم حق ما پرمصرفا خیلی بیشتر از شما کم مصرف نادیده که چه عرض کنم کلا لحاظ نشده ! سالیان متوالی همین طور بوده و صدامون در نیومد جر اینکه حرض و تاسف خوردیم !!!!
پی نوشت : من نظرم رو گفتم بحثی هم با کسی نداشتم و ندارم لطفا تحمل نظر مخالف رو داشته باشید تا تحمل نظر شما رو داشته باشند .
david-ebi
19-12-2017, 19:46
من شخصا به شدت با جهرمی مخالفم به خاطر سابقه ش و کلا خیلی چیزای دیگه که نمی خوام سر صحبت رو در موردش باز کنم ولی حال کردم با طرحی که داد واقعا کیف کردم!!!!
چرا باید این همه سال حق و امثال من نادیده گرفته شده باشه فقط تنها به این دلیل که بیشتر مردم کم مصرف بودن ؟ حالا فشار مالی یا شغلی و یا هرچیزی دیگه ای باعث شده که بقیه کم مصرف باشن من مهم نیست برام ولی میپرسم چرا ماها نادیده گرفته شدیم تو این چند سال صدامون در نیومد و فقط مثل ریگ پول گیگ دادیم ؟ شما کم مصرفا کجا بودید ؟ حالا که به ضررتون شده صداتون در اومده! جالبه !!!
آقا من بازی ها استیمم رو باید چجوری دانلود میکردم با طرح قبلی ؟ شبانه که نداشتم حجم رورانه هم که کافی نبود ماهی 150 خرج کلی میکردم واسه نت بازم هیچی به هیچی !!!!
مقصر منم شما بازی اورجین ندارید و انلاین بازی نمی کنید یا نمی دونید حجم بازی های انلاین چقدره ؟ یا حجم بازی های کنسول چقدره ؟
خیلی عالی شده که دیگه نمیشه با ده تومن 16 مگ خرید !!! اساسا نباید میشد و عالی شد که جلوش گرفته شد !!!!
من خودم وضعم معمولیه آقا زاده نیستم بیام بگم خودم دارم شماها ندارید پس بسوزید ولی باید نگاه درست داشته باشم از طرف خودم مجبورم منصفانه نگاه کنم و چاره ای جز این ندارم اما هرچقدر هم منصفانه می بینم باز به این نتیجه میرسم حق ما پرمصرفا خیلی بیشتر از شما کم مصرف نادیده که چه عرض کنم کلا لحاظ نشده ! سالیان متوالی همین طور بوده و صدامون در نیومد جر اینکه حرض و تاسف خوردیم !!!!
پی نوشت : من نظرم رو گفتم بحثی هم با کسی نداشتم و ندارم لطفا تحمل نظر مخالف رو داشته باشید تا تحمل نظر شما رو داشته باشند .
دوست عزیز دمت گرم که نظرت رو دادی.آزادی که نظرت رو بگی.
اما دیگه توهین چرا. خودخواه خودبین :n04:
شما حقت هست که مصرف بالا داشته باشی و 1000 گیگ در ماه هم برای شمایی که مصرف داری و توان پرداختشو داری کم هم هستش.
اما منه کم مصرف هم که توان پرداخت مبالغ بالا و گوشی درست درمون هم ندارم حق دارم که از نت adsl کشورم بتونم استفاده کنم
ایشالله که این طرحها که برای شما دوستان پر مصرف گذاشته شده هیچوقت لغو نشه.
راضی شدی.ما راضی به ناراضی شدن شما نیستیم
عجب جمله ای شد:n08:
در ضمن دمت گرم با معنی و محتوای امضات.
دزدتر از شاتل تا حالا ندیدم
5 آذر سرویس 180 گیگ 18 ماهه 95 هزار تومان رو تو جشنواره خریدم ثبت نام کردم پول رو آنلاین واریز کردم و سریع سرویس اینترنت پارس آنلاین رو داشتم تخلیه کردم حد فاصله تخلیه تا رانژه این سرویس از پنل حذف کردن به دلیل اینکه سرویس های جدید آمده حالا هر چی تو این 25 روز تماس میگیرم میگن باید از تهران پنل شما رو نرم افزاری جلو ببرن !! باید صبر کنید
چندبار هم 195 شکایت کردن اون ها هم شکایت منو فرستادن شاتل اونها هم زنگ زدن میگن صبر کنید تا تهران پنل رو درست کنه !
واقعا مسخره هست جمهوری اسلامی هست ولی اینها تو روز روشن 25 روزه 95 هزار تومان پول منو گرفته نه سرویسی که انتخاب کردم میدن نه جواب درستی دزدی از این واضحتر
George Shelly
19-12-2017, 19:50
دوست عزیز دمت گرم که نظرت رو دادی.آزادی که نظرت رو بگی.
اما دیگه توهین چرا. خودخواه خودبین :n04:
شما حقت هست که مصرف بالا داشته باشی و 1000 گیگ در ماه هم برای شمایی که مصرف داری و توان پرداختشو داری کم هم هستش.
اما منه کم مصرف هم که توان پرداخت مبالغ بالا و گوشی درست درمون هم ندارم حق دارم که از نت adsl کشورم بتونم استفاده کنم
ایشالله که این طرحها که برای شما دوستان پر مصرف گذاشته شده هیچوقت لغو نشه.
راضی شدی.ما راضی به ناراضی شدن شما نیستیم
عجب جمله ای شد:n08:
دوست عزیز بیشترشون همین جورین من به شخصی انگ نمی زنم حرفمم اصلاح می کنم که منظورم همه نبودن اما بیشتریا همین جورین !!!!
فقط میگن خودشون !!!
اصلا حاظر نیستن قبول کنن دیگران هم منافع دارن !!!!
شما یه کم مصرف بگو اومده باشه اینجا گفته باشه " این طرح به ضرر من شد اما من باهاش موافقم چون واسه پرمصرفا خوب شد" حتی بیاد یه ظاهر سازی کنه و بفهمه که ما چی کشیدیم تو سال های اخیر!!!
من شخصا خیلی عذاب کشیدم با نت حجمی همه ما عذاب کشیدیم !!!
david-ebi
19-12-2017, 20:03
دوست عزیز بیشترشون همین جورین من به شخصی انگ نمی زنم حرفمم اصلاح می کنم که منظورم همه نبودن اما بیشتریا همین جورین !!!!
فقط میگن خودشون !!!
اصلا حاظر نیستن قبول کنن دیگران هم منافع دارن !!!!
شما یه کم مصرف بگو اومده باشه اینجا گفته باشه " این طرح به ضرر من شد اما من باهاش موافقم چون واسه پرمصرفا خوب شد" حتی بیاد یه ظاهر سازی کنه و بفهمه که ما چی کشیدیم تو سال های اخیر!!!
من شخصا خیلی عذاب کشیدم با نت حجمی همه ما عذاب کشیدیم !!!
دوست عزیز توهین در یک فروم عمومی به هر بهانه و علتی اشتباهه و کار درستی نیست.
حالا بگذریم.همونطور که دیدید اعتراض کم مصرفها هیچگاه و هرگز منجر به تغییر طرحهای غیر حجمی حال حاضر نخواهد شد و در خوشبینانه ترین حالت برای کم مصرفها طبق گفته وزیر بسته های ویژه می گذارند تا اونها هم بتونند از سرعت بالا و حجم کمتر و بالطبع هزینه کمتر استفاده کنند.
بنابراین باید بدانید که هیچگاه اعتراض کم مصرفها به ضرر شما تمام نخواهد شد که ما هم راضی به آن نیستیم.
پس حالا چرا یک کاربر پرمصرف(که از نظر من پر مصرف هم نیستند حتی با ماهی 1000 گیگ مصرف) باید اینقدر در برابر کاربران کم مصرف موضع شدید بگیره؟:n13:
یعنی در این شرایطی که گفتم شما هم باید از ما حمایت کنید.
من هم تا الان ندیدم که یک کاربر پرمصرف بیاد بگه این طرح به نفعه منه اما من باهاش موافق نیستم چون به ضرر کم مصرفهاست؟:n01:
George Shelly
19-12-2017, 20:13
شما نباید حقیقت رو با توهین اشتباه بگیرید !!! خطای شما اینجاست !!! بارها دیدم کم مصرفا فقط خودشون رو می بینن و این معناش یعنی خود بینی و منفعت طلبی !!! اساسا ملت ما همین جور هست در مقیاس وسیع ترش !!! فقط منافع شخصی ...و منافع مملکتی پشیزی اررش نداره برای کسی!!!!
بله این موضوع بزودی حل میشه و شما بیشتر درک خواهید کرد که چه هزینه ای ما پرمصرف دادیم تو چند سال اخیر!!! شما هم مجبور میشین برای سرعت پول بدین همون طور که ما برای حجم پول گزافی میدادیم !
من به سهم خودم هنوز هم برای منافع کم مصرفا ارزش قائلم !!! اشتباه نشه !!!! من میدونم محدودیت مالی یعنی چی و اینکه وضع اکثریت مشکل داره که من هم از این قاعده مستثنا نیستم حالا کم و بیش داره ولی در اصل مشکل مشترک همه ما هست !!! اما انتظار هست که ماها هم دیده بشیم !!! من نباید هزینه بدم چون که پر مصرفم و میخوام آزاد باشم تو مصرف!!!!
شما این مساله رو هیچوقت نمی بینید چون مثل آزاد شدن پرنده از قفس هست !!! هیچ پرنده ای دوست نداره بازبرگرده تو قفس !!!
david-ebi
19-12-2017, 20:27
شما نباید حقیقت رو با توهین اشتباه بگیرید !!! خطای شما اینجاست !!! بارها دیدم کم مصرفا فقط خودشون رو می بینن و این معناش یعنی خود بینی و منفعت طلبی !!! اساسا ملت ما همین جور هست در مقیاس وسیع ترش !!! فقط منافع شخصی ...و منافع مملکتی پشیزی اررش نداره برای کسی!!!!
بله این موضوع بزودی حل میشه و شما بیشتر درک خواهید کرد که چه هزینه ای ما پرمصرف دادیم تو چند سال اخیر!!! شما هم مجبور میشین برای سرعت پول بدین همون طور که ما برای حجم پول گزافی میدادیم !
من به سهم خودم هنوز هم برای منافع کم مصرفا ارزش قائلم !!! اشتباه نشه !!!! من میدونم محدودیت مالی یعنی چی و اینکه وضع اکثریت مشکل داره که من هم از این قاعده مستثنا نیستم حالا کم و بیش داره ولی در اصل مشکل مشترک همه ما هست !!! اما انتظار هست که ماها هم دیده بشیم !!! من نباید هزینه بدم چون که پر مصرفم و میخوام آزاد باشم تو مصرف!!!!
شما این مساله رو هیچوقت نمی بینید چون مثل آزاد شدن پرنده از قفس هست !!! هیچ پرنده ای دوست نداره بازبرگرده تو قفس !!!
و هیچ منصفی هم نباید راضی باشه با آزاد شدن خودش از قفس دیگری به قفس بیفته.
منظور من اینه که حتی اگر اکثر کم مصرفها همونطور که شما میگید باشند اینجا که جای توهین و ناسزا نیست.با هم دوستانه صحبت می کنیم.هممون از اون بالاییها در این زمینه کشیدیم و داریم می کشیم.
ضمن اینکه بازم میگم مطمئن باشید این اعتراضات کم مصرفها هیچوقت منجر به تغییر طرحهای غیر حجمی حال حاضر نمdشه و نهایتا برامون چند تا بسته ویژه میزارن.
پس شما هم در این اعتراض با ما باشید.
موفق باشید:n16:
MMDFullHD
19-12-2017, 20:34
سرویس ده تومنی
david-ebi
19-12-2017, 20:39
سرویس ده تومنی
این سرویس از کجا؟همون سرویسی بود که شاتل گذاشت و حذفش کرد؟(4گیگ بین الملل با پهنای باند باز)
Gamemaster
19-12-2017, 20:57
این سرویس از کجا؟همون سرویسی بود که شاتل گذاشت و حذفش کرد؟(4گیگ بین الملل با پهنای باند باز)
اره همونه..
andriy70
19-12-2017, 20:59
من نمیدونم این بحثا چیه، آقا سرعت بالا و حجم بالا خواستی بفرما نوش جونت، حالا یه عده میگن ما سرعت بالا و حجم پایین میخوایم، خب حق دارن. سرویس ها باید پاسخگوی نیازهای همه باشه اگه قبلا هم اینطور نبوده خب کار اشتباهی بوده، اگه حمایتشون نمیکنیم حداقل تخریب نکنیم. مشکل از اینجاست که اینا میخواستن سرویس غیرحجمی بدن برای اینکه شبکه سرویس دهنده ها کم نیاره و جوابگو باشه اومدن یک مدل به ساده ترین و احمقانه ترین شکل ممکن ارائه دادن، سرعت بالاتر هزینه بیشتر، درحالیکه باید با نظرسنجی های متعدد و کار کارشناسی یک مدل مناسب واسه همه کاربرا ارائه میدادن که هم ملت راضی باشن هم شبکه پاسخگو باشه و کیفیت پایین نیاد، این بنده خدا منو یاد احمدی نژاد میندازه یه هدفی داشته به صورت تراکتوری و بدون بررسی کارشناسی سریع پیاده اش کرده، درحالیکه خیلی مسائل دیگه فدای این هدفش شده.
david-ebi
19-12-2017, 21:02
اره همونه..
امیدوارم دوباره چنین سرویسهایی بزاره
همین.ما کم مصرفها نهایت انتظارمون همینه.چند تا بسته یا سرویس ویژه.خدایی نکرده نمیخواهیم که سرویسهای اصلی تغییر کنه(در جهت کم حجمتر شدن و بالطبع ارزانتر شدن)
حالا از این بسته ها گذاشتن شکر خدا.نذاشتن هم با کسی دعوا نداریم بقیه رو هم خودخواه و خودبین نمی دونیم.
شاد و پیروز باشید:n16:
MMDFullHD
19-12-2017, 21:07
اره دقیقا همون بهترین بسته شاتله
از مزایاش میشه گفت شاتلند رایگان (بدون بسته شاتلند) سایت های داخلی رایگان با 4 گیگ ترافیک خارجی همم اینکه یه نوع بسته یه ماهه هست
سرعت بسته به کشش خطت تا هرچقد بکشه ریت خط من 17 18 مگ هست الان نهایت سرعت هم 2.2 MB
در ضمن اونایی که این بسته رو خریدن قابلیت تمدید دارن اونایی که نخریدن از دستشون پریده
david-ebi
19-12-2017, 21:08
یک سوالی از دوستان شاتلی دارم.اگر با دادن هزینه اضافه شبانه رایگان رو هم برای سرویست فعال کنی این شبانه آیا سرعتش محدوده (کمتر از سرعت سرویس اصلی در ساعات روزانه)یا مثلا بعد از یک حجم مشخص دانلود سرعت رو محدود می کنن؟
Antonio1991
19-12-2017, 21:29
من تا قبل از تعرفه های جدید پیش خودم میگفتم آخه کی میره مثلا طرح eco میگیره با ماهی دو گیگ حجم!!!!!
میگفتم امکان نداره کسی اینکارو بکنه
ولی الان با اعتراضات دوستان فهمیدم اون تعرفه های ۲ گیگ بیست هزار تومن خیلی هم طرفدار داشته :|
یعنی ملت ایران باور نکردنین!
Sent from my LG-M320 using Tapatalk
aminhitman
19-12-2017, 21:50
زدن كمپين هيچ فايده اي براي شماها نداره كه هيچ بلكه باعث ميشه همين طرح رو هم به فنا بديد با اين جور تفكرات و بحث هاي بي موردخیر دوست عزیز ما پیگیری میکنیم چه ب جایی برسه چه نرسه
و شما انقد حرص طرحاتو نخور طرح های شما سرجاش میمونه چیزیه ک وزیر گفته و سازمانتنظیممقررات تعیین کرده بنابراین اون طرحا رو نمیتونن کاریش کنن
فقط برای ما میتونن اضافه کنن
دوما اینترنت سیم کارت شما کدومبستشو میشناسی ک هم شبانه شامل بشه نامحدود هم روزانه ماهیانه ۲۰ گیگ بده؟؟ تو هیچ اوپراتی هیچ بسته ای به این نام نیست و سوما هزینش خیلی خیلی بیشتر از اینا در میاد ایرانسل داره ۱۰۰ مگابایت ۳ روزه رو میده ۲ تومن(برابر با ۱ گیگ اینترنت adsl) بعد شما میگی برو نت خط بگیر؟
عکس طرح های ایرانسل رو پیوست میکنم که ببینی(قیمتارو با adsl مقایسه کنین ببین کدوم ب صرف تره و چی گیر ما میاد)
۲۴ گیگ ماهانه ۵۰ تومن (برابر با ۸ مگ ۸۰ گیگ )
۳۶ گیگ ۷۰ تومن(۱۰ تومن بزار روش ۱۶ مگ ۱ ترابایت)
چیزی میخوایم بگیم اول تحقیق کنیم بعد حرفشو بزنیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرجای حرفم اشتباهه مرد و مردونه بگین بم!
OnlyRealMadrid
19-12-2017, 21:51
منم یه عمر به خاطر اینکه نت نامحدود داشته باشم با سرعت وحشتناک ساختم چون پول نداشتم مثلا ماهی 300هزار تومن بدم بابت حجم بالا که همشم نگران باشم که الان تموم میشه! تمام حرصی هم که بابت تعرفه شرکت ها میخورم واسه همینه. کسایی هم که کم مصرفن و میخوان پول کمتری بدن و حجم کمتری هم بگیرن و مثل قدیم با سرعت بالا باشن، اونا هم حق دارن. هم ما پرمصرف ها حق داریم و هم شما کم مصرف ها که شرکت ها و اون وزیر نالایق باید عقلشون برسه که باید هر سلیقه ای یه بسته در نظر بگیرن
aminhitman
19-12-2017, 21:54
دوست عزيز
ببخشيد اين رو ميگم ها
بعد جالبه
خيلي هم جالبه
خواهشا منصف باشيد !!!
باز هم تكرار ميكنم لطفا منصف باشبد و يادتون بياد كه چقدر هزينه ميكرديد و اينقدر جو گير و فراموش كار نباشيدعزیزه من چرا بی تحقیق صحبت میکنی ؟؟؟
بنده هنوز به طرح های جدید مهاجرت نکردم و الان مخابرات طرحمانا دارم ماهیانه ۲۰ هزارتومن ۱۸ گیگ شبانه ۳ تا ۹ صبح نامحدود با سرعت چقد؟؟؟ ۱۶ مگابیت!
سرعت بالا حجم کم قیمت معقول!
برید ببینید چیا داشتیم بعد بگین
درواقع ب قول شما الان من هم خر رو دارم هم خرما!
sajad-tnt
19-12-2017, 22:01
دوستان چندتا تست پینگ بزارید ببینیم وضعیت به چه صورت هست...
دوستان چندتا تست پینگ بزارید ببینیم وضعیت به چه صورت هست...
شاتل خوب شده
یا مال من خوب
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
OnlyRealMadrid
19-12-2017, 23:03
موضوع خیلی مهم در مورد اینترنت 1000 گیگ بین الملل شرکت دزد پیشگامان ( فقط برای یک بار میتونید بخرید و قابل تمدید نیست )
برای اینکه پست هام در تاپیک های مختلف پاک نشه، برید به پست مربوطه در تاپیک پیشگامان:
aminhitman
19-12-2017, 23:44
دوستان عزیز من هرچی بررسی کردم دیدم 16 مگ فایده نداره و فعلا هم که بسته ای برای کم مصرف ها ارائه نمیدن و منم نت لازمم
میخوام سرویس 4 مگ 40 تومن رو بگیرم
لطفا راهنماییم کنین بین 3 شرکت شاتل و پارس آنلاین و های وب کدومو بگیرم با توجه به اینکه هر 3 تاشون یه حجم و یه قیمت هستن
(شبانه داشته باشه چه بهتر - گیمر هستم نیاز به پینگ کم دارم )
هر کدوم از دوستان تجربه کار با هرکدوم از این 3 isp رو داره اینجا بگه بم چون فردا میخوام برم سفارش بنویسم لطف بفرمائین مطلع ام کنین که چیکار کنم بهتره نمیخوام سرم کلاه بره حوصله اینکه هی از این شرکت برم اون شرکت هم ندارم وقتشم ندارم
با تشکرا فراوان
دوستان عزیز من هرچی بررسی کردم دیدم 16 مگ فایده نداره و فعلا هم که بسته ای برای کم مصرف ها ارائه نمیدن و منم نت لازمم
لطفا راهنماییم کنین بین 3 شرکت شاتل و پارس آنلاین و های وب کدومو بگیرم با توجه به اینکه هر 3 تاشون یه حجم و یه قیمت هستن
هر کدوم از دوستان تجربه کار با هرکدوم از این 3 isp رو داره اینجا بگه بم چون فردا میخوام برم سفارش بنویسم لطف بفرمائین مطلع ام کنین که چیکار کنم بهتره نمیخوام سرم کلاه بره حوصله اینکه هی از این شرکت برم اون شرکت هم ندارم وقتشم ندارم
با تشکرا فراوان
من امروز ی بسته یکسال ١٢٠ گیگ رو ١٨٠ از ایرانسل گرفتم
ماهی ١٠ گیگ ١٥ تومان در مياد
هر جور حساب كردم اين طرح جديد به درد ما نميخوره
ولي در كل شاتل اول بعد هم ديگه زياد مهم نيست
misam5526
20-12-2017, 00:13
با تشکرا فراوان
به مناسبت یلدا شاتل سرویس 3 ماه 4 مگ رو با تخفیف 20 درصد میده. میشه حدودسی و سه تومن درماه که فک کنم برای شما مناسب باشه.
های وب رو کللا بنداز بیرون از ذهنت.
پارس هم این اخرا ادا اصول عجیب و غریب زیاد درمیاره ولی شاتل بهترین انتخابه!!
OnlyRealMadrid
20-12-2017, 00:14
با تشکرا فراوان
از این سه شرکت فکر کنم هر 3تاشون پروفایل گیمینگ دارن که پینگ رو میاره پایین. بهتره به پشتیبانی هر 3تاشون زنگ بزنید و از پروفایل گیمینگ مطمئن بشید و بعد آگاهانه به یکی از اینا کوچ کنید
من امروز ی بسته یکسال ١٢٠ گیگ رو ١٨٠ از ایرانسل گرفتم
ماهی ١٠ گیگ ١٥ تومان در مياد
هر جور حساب كردم اين طرح جديد به درد ما نميخوره
ولي در كل شاتل اول بعد هم ديگه زياد مهم نيست
ولسه شما که به ترافیک زیادی در طول روز نیاز نداری خوبه، فوقش طرح شبانه میگیری دانلودتو اون موقع می کنی، ولی اکثر خونه ها معمولا تمام اعضای خانواده
گوشی هوشمند دارند و 100 درصد داخل شبکه های اجتماعی از جمله تلگرام و اینستاگرام میچرخن که حج زیادی مصرف میشه، این طرح ها نیاز حداقل 60- 70 درصدرو برآورده می کنه.
andriy70
20-12-2017, 01:08
با تشکرا فراوان
من سالیان درازی هست که شاتل دارم، قطعی خیلی کم داره، سرعتش بالا و پایین نمیشه. اون موقع که همه با سرعتای زغالی کار میکردن شاتل جزو اولین شرکتایی بود که پهنای باندش باز کرد چون قوی کار میکنه پیشرو هست در زمینه گسترش پهنای باند، پشتیبانیشم خیلی خوبه. میشه گفت از معدود شرکت های خصوصی هست که کیفیت خدماتش کامل طی این چندین سال حفظ کرده. فقط تنوع طرح نداره. از این طرح های کوتاه مدت که واسه دانلود خوبه مثل فشفشه های وب ارائه نمیده. واسه همین همش وسوسه میشدم برم های وب ولی در نهایت پایداری خدمات ترجیح دادم. البته الان که این طرح جدیدا اومده دیگه این مساله اهمیت نداره چون حجم دانلود بالا میدن.
siamak_mu
20-12-2017, 02:18
چرا کسی با سرویس های جدید تست سرعت نمیذاره؟
mahan999
20-12-2017, 02:52
شما 128000 تومانیش رو بخر مجبور نیستی 300 بدی برای چیزی که نیاز نداری
1000 گیگ هم حجم روزانه ترافیک بین الملل یک ماه هست.
- - - Updated - - -
aminhitman
20-12-2017, 03:15
- - - Updated - - -
1000 گیگ هم حجم روزانه ترافیک بین الملل یک ماه هست.داداچ متاسفانه به اطلاع دوستان رسوندن که اون هزار گیگ فقط یکباره و فقط برای مشتریان جدید
یعنی یکماه اینو میدن بت ماه بعدی همون ۳۰۰ گیگ رو میدن فقط یکبار قابل خریده
پس قضیه منتفیه(اگه درست نوشته باشم[emoji23])
و الی آخر
الان شاتل سرویس 2 مگ 65 گیگ رو میده 25 تومن بعد بیاد 8 مگ 175 گیگ رو هم بده 25 تومن؟! :n02:
اونوقت دیگه کی میره سرویس 1 مگ و 2 مگش رو بخره؟
اعتراض در جهت دستکاری کردن این طرح ها نه تنها باعث بهتر شدن وضع نمیشه بلکه باعث میشه اونا از خدا خواسته بیان کف قیمتاشون رو ببرن بالا و بگن خوب ما قیمت سرعت رو میاریم پایین ولی در عوض قیمت حجم رو پله پله میبریم بالا مثلا 16 مگ 10 گیگ رو میدیم 25 تومن ولی اونی که فرضا ماهی 100 گیگ میخواد باید 200 هزار تومن بده
در واقع میشه مثل همون وضع مزخرف سابق که سرویس اکو میدادن با سرعت 16 ولی 2 گیگ در ماه!!
کم مصرفها اعتراضشون نباید در جهت تقسیم بندی طرح های فعلی باشه چون نظام قیمت گذاریشون رو میریزه به هم
اونا باید فشار بیارن که در کنار این طرح ها هر شرکت طرح های ویژه کم مصرف ها هم بذاره
مثل همون طرح 4 گیگ در ماه شاتل که گذاشته بود
OnlyRealMadrid
20-12-2017, 05:35
من سالیان درازی هست که شاتل دارم، قطعی خیلی کم داره، سرعتش بالا و پایین نمیشه. اون موقع که همه با سرعتای زغالی کار میکردن شاتل جزو اولین شرکتایی بود که پهنای باندش باز کرد چون قوی کار میکنه پیشرو هست در زمینه گسترش پهنای باند، پشتیبانیشم خیلی خوبه. میشه گفت از معدود شرکت های خصوصی هست که کیفیت خدماتش کامل طی این چندین سال حفظ کرده. فقط تنوع طرح نداره. از این طرح های کوتاه مدت که واسه دانلود خوبه مثل فشفشه های وب ارائه نمیده. واسه همین همش وسوسه میشدم برم های وب ولی در نهایت پایداری خدمات ترجیح دادم. البته الان که این طرح جدیدا اومده دیگه این مساله اهمیت نداره چون حجم دانلود بالا میدن.
تهرانی شما؟ یه پینگ از 8.8.8.8 و 4.2.2.4 میگیری بی زحمت؟ اگرم پروفایل گیمینگ داری بگو بی زحمت
noisymind
20-12-2017, 08:09
میدونم که نظرت رو گفتی! هر کسی هم میتونه نظرش رو بگه. ولی فکر نکنم حق توهین کردن به کسی رو داشته باشی!
البته از کسی که فقط از اینترنت برای بازی استفاده میکنه و همین قدر میکشه دیگه انتظار بیشتری هم نمیره!!
پی نوشت: اتفاقا منم آقا زاده نیستم ولی دستم تو جیب خودمه و خدا رو شکر اگه لازم باشه تا چند برابر این مبالغ رو هم بدم برام مهم نیست! ولی فکر بقیه هم هستم. سالی یک میلیون تومان برای اینترنت زیاده! دیگه اینکه شما نسبت به گذشته خوشحالی در صورتی که نسبت به خیلی از کشور های درپیت دیگه هم داری بازم بیشتر پول میدی!
whitewolf
20-12-2017, 10:45
کسایی که سرویس های جدید رو گرفتن میشه تست سرعت از یه سرور خارجی و یه سرور داخلی بزارن؟
سلام این تست ها برای دوستان که می خواستن اگر تست دیگه ای مد نظرتون هست هم بفرمایید می گیرم:n16: سرویس غیر حجمی 16 مگ
misam5526
20-12-2017, 11:24
شاتل الان با اختلاف بهترین شرکت اینترنتی در مدل جدید فروش اینترنت محسوب میشه
*هم کیفیتش رو حفظ کرده و ثبات داره
*هم در سرعت کم فروشی نمیکنه
*به خواست مشتری هاش توجه کرده و نسبت به بازار و بهتر کردن سرویساش عکس العمل نشون داده
*بسته های مورد علاقه مشتریاش مثل شاتل لند و شبانه رو حفظ کرده
* تلاشش رو برای ایجاد تنوع در بسته ها داره میکنه که طیف بیشتری رو شامل بشه
خلاصه مطلب شاتل می خواد همچنان پیشرفت کنه و در تعداد مشترک هم عنوان اول رو برای خودش تصاحب کنه. و طبیعیه کاربر هم نفع می بره از این طرز فکر شرکت.
whitewolf
20-12-2017, 11:25
سلام این تست ها برای دوستان که می خواستن اگر تست دیگه ای مد نظرتون هست هم بفرمایید می گیرم:n16: سرویس غیر حجمی 16 مگ
ممنون دوست عزیز
میشه یه اسکرین شات هم از دانلود با IDM یکی از یک سرور ایرانی مثل دانلودها و یکی هم از یک سرور خارجی بزارید؟ برای تست سرور خارجی می تونین از این لینک استفاده کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبزارید یه مدت بگذره بعد که سرعت به ثبات رسید اسرکین شات بگیرید
در مورد حجم خوری چی؟ حجم خوری نداشتید؟ ترافیک رو دقیق حساب می کنه؟
ممنون دوست عزیز
میشه یه اسکرین شات هم از دانلود با IDM یکی از یک سرور ایرانی مثل دانلودها و یکی هم از یک سرور خارجی بزارید؟ برای تست سرور خارجی می تونین از این لینک استفاده کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبزارید یه مدت بگذره بعد که سرعت به ثبات رسید اسرکین شات بگیرید
در مورد حجم خوری چی؟ حجم خوری نداشتید؟ ترافیک رو دقیق حساب می کنه؟
چند کانکشن مد نظرتون هست ماکزیمم کشش یا تک کانکشن؟
در مورد حجم خوری من چیزی متوجه نشدم تاحالا اگه خیلی بخوام صادق باشم با 350 گیگ عملا دیگه برام مهم هم نیست:n02: ولی نه تاحالا که اوکی بوده بعضی دانلود ها رو بعدش چک کردم همونقدر کم کرده
این هم تست دانلود منیجر با 16 کانکشن کلا سرعت از این مقدار بالاتر نمی ره برای من
david-ebi
20-12-2017, 12:25
یک سوالی از دوستان شاتلی دارم.اگر با دادن هزینه اضافه شبانه رایگان رو هم برای سرویست فعال کنی این شبانه آیا سرعتش محدوده (کمتر از سرعت سرویس اصلی در ساعات روزانه)یا مثلا بعد از یک حجم مشخص دانلود سرعت رو محدود می کنن؟
The master
20-12-2017, 12:47
برای تغییر سرویس به سیستم های جدید fair دو حالت هست که یکی با ترافیک تشویقی شبانه و یکی بدون آن!
فرق این دو چیه؟اختلاف قیمتی دارند با هم؟کدوم یکی بهتره؟سرعت شبانه محدود شده است؟
The master
20-12-2017, 12:55
امکانش هست کسی از سیستم های fair (ترجیحا سرعت 8 مگ) تست بذاره؟
MMDFullHD
20-12-2017, 13:04
این هم تست دانلود منیجر با 16 کانکشن کلا سرعت از این مقدار بالاتر نمی ره برای من
واسه منم گاهی اوقات همین سرعته گاهی 2 مگابیت گاهی هم 2.1
whitewolf
20-12-2017, 13:51
چند کانکشن مد نظرتون هست ماکزیمم کشش یا تک کانکشن؟
در مورد حجم خوری من چیزی متوجه نشدم تاحالا اگه خیلی بخوام صادق باشم با 350 گیگ عملا دیگه برام مهم هم نیست:n02: ولی نه تاحالا که اوکی بوده بعضی دانلود ها رو بعدش چک کردم همونقدر کم کرده
نه همون چند کانکشن بود
مرسی اینا خیلی به درد خورد ممنون
خط شما تقریبا روی 15 مگ بسته شده. سعی کردین به پشتیبانی اطلاع بدین که چرا یک مگ کمتر از 16 هست؟ خصوصا اینکه MMDFullHD هم گفتن خط ایشونم همین وضعو داره پس یعنی ایراد از اوناس که که سرعت رو کمتر بستن
نه همون چند کانکشن بود
خط شما تقریبا روی 15 مگ بسته شده. سعی کردین به پشتیبانی اطلاع بدین که چرا یک مگ کمتره؟ خصوصا اینکه MMDFullHD هم گفتن خط ایشونم همین وضعو داره پس یعنی ایراد از اوناس که کمسرعت رو کمتر بستن
بله اتفاقا تماس گرفتم حتی 195 شکایت زدم ولی می گن توی اکانتینگ اینجوری تعریف شده
whitewolf
20-12-2017, 14:05
بله اتفاقا تماس گرفتم حتی 195 شکایت زدم ولی می گن توی اکانتینگ اینجوری تعریف شده
ای بابا...یه شرکت درست حسابی نیست که همه چیش عالی باشه و بخوای این طرح های جدیدو ازش بگیری ها. یکی حجم دزدی داره، یکی کم فروشی داره، یکی قطعی زیاد داره یکی پشتیبانیش خوب نیست. هز تاپیکی میرم همه راضی نیستن و شکایت دارن
در این اینترنتو گل بگیرن همه راحت شیم :n15:
shayan10-10
20-12-2017, 14:41
فک کنم بخاطر اون قضیه 95 درصد باشه که حتی به اون یک مگ هم رحم نکردن
تست های بقیه رو هم که دیدم همین بود و کمی پایین تر از سرعت اسمی بود
OnlyRealMadrid
20-12-2017, 15:07
ای بابا...یه شرکت درست حسابی نیست که همه چیش عالی باشه و بخوای این طرح های جدیدو ازش بگیری ها. یکی حجم دزدی داره، یکی کم فروشی داره، یکی قطعی زیاد داره یکی پشتیبانیش خوب نیست. هز تاپیکی میرم همه راضی نیستن و شکایت دارن
فعلا بهترینش همین شاتل بوده ...
سلام
دوستان یه سوال داشتم
من از پارس درخواست تخلیه دادم از جمعه
امروز لینک مودمم کامل قطع شد هیچ لینکی نداره
ولی از اون ور به شاتل که میگم درخواست رانژه رو بفرسته میگه مخابرات میگه ختت هنوز تخلیه نشده بین زمین هوا موندم
پارس میگه تخلیه... شاتل میگه تخلیه نشده لینک مودمم کامل قطع شده:n28::n28::n28:
به 195 شکایت کن
aminhitman
20-12-2017, 17:20
یک سوالی از دوستان شاتلی دارم.اگر با دادن هزینه اضافه شبانه رایگان رو هم برای سرویست فعال کنی این شبانه آیا سرعتش محدوده (کمتر از سرعت سرویس اصلی در ساعات روزانه)یا مثلا بعد از یک حجم مشخص دانلود سرعت رو محدود می کنن؟پشتیبانی ب من گفت تضمینی رو سرعت شبانه نیست احتمالا کمتره چون استفاده بیشتره
aminhitman
20-12-2017, 17:24
فعلا بهترینش همین شاتل بوده ...
به 195 شکایت کنرو چه حساب میگین بهترین شاتله؟
من میخوام ۴ مگ بگیرم های وب و شاتل و پارس
هر سه ی مقدار حجم میدن میشه راهنماییم کنین کدومو بگیرم بهتره؟ پینگشم مهمه
The master
20-12-2017, 19:12
برای تغییر سرویس به سیستم های جدید fair دو حالت هست که یکی با ترافیک تشویقی شبانه و یکی بدون آن!
فرق این دو چیه؟اختلاف قیمتی دارند با هم؟کدوم یکی بهتره؟سرعت شبانه محدود شده است؟
امکانش هست کسی از سیستم های fair (ترجیحا سرعت 8 مگ) تست بذاره؟
OnlyRealMadrid
20-12-2017, 19:19
رو چه حساب میگین بهترین شاتله؟
من میخوام ۴ مگ بگیرم های وب و شاتل و پارس
هر سه ی مقدار حجم میدن میشه راهنماییم کنین کدومو بگیرم بهتره؟ پینگشم مهمه
دوستم تو شیراز مثل من آسیاتک داشت و وقتی رفت شاتل خیلی راضی بود. من تهرانم. برای کسایی که بازی میکنن، نت تایپ آسیاتک روی 3 هست و نت تایپ شاتل روی دو. خیلی مهمه برای گیمرها. از وقتی هم رفته شاتل، پینگش بهتر شده و سرعت دانلودشم 100 کیلوبایت رفته بالا تر. تو همین تاپیک هم چند نفری از شاتل تعریف کردن. 10 صفحه قبلی رو یه چک بکن. های وب هم خیلیا ناراضین میگن مدام افت سرعت داره. پارس آنلاین هم بد نیست. در نهایت انتخاب با خودتونه. خوبه که تحقیق میکنید و میخواید با چشم باز خرید کنید :n16:
andriy70
20-12-2017, 19:31
10 هزارتومن ماهیانه برای شبانه رایگان شاتل!! چه خبره!! دانلودتم یکم بره بالا سرعتت انقدر محدود می کنه که از ساعت 1 تا 3 دیگه هیچ کاری با اینترنت نتونی بکنی. مگه حداقل بیان حد مصرف منصفانه تعریف کنن بدونیم چقدر دانلود کنیم. کسی در این مورد اطلاع داره که حد مصرف منصفانه شبانه شاتل بر چه اساسی حساب میشه؟
واسه منم گاهی اوقات همین سرعته گاهی 2 مگابیت گاهی هم 2.1
نه همون چند کانکشن بود
خط شما تقریبا روی 15 مگ بسته شده. سعی کردین به پشتیبانی اطلاع بدین که چرا یک مگ کمتر از 16 هست؟ خصوصا اینکه MMDFullHD هم گفتن خط ایشونم همین وضعو داره پس یعنی ایراد از اوناس که که سرعت رو کمتر بستن
فک کنم بخاطر اون قضیه 95 درصد باشه که حتی به اون یک مگ هم رحم نکردن
تست های بقیه رو هم که دیدم همین بود و کمی پایین تر از سرعت اسمی بود
فکر می کنم شاتل سرعت شما روی 16.000.000 بیت بسته باشه.. که با احتساب یک هشتم و تبدیل به مگابایت عددی نزدیک به همین به دست میاد.
شاد باشید
Baby.Boy
20-12-2017, 21:42
با سلام خدمت دوستان عزیز.
آقا عرض به خدمتتون که حدود 9 روزی میشه سرویس 16 مگ برام فعال شده.
سیگنال خطم برای سرعت 16 مگ به نظر میومد ضعیف باشه با اینکه کابل روکش دار اختصاصی هم برای مودم کشیدم که البته با اینکار وضعیت خیلی خیلی بهتر شد، اما بطور کامل عالی نشد.
خلاصه! سرویس وصل شد و در کمال تعجب دیدم که سرعت سینک شدن مودم هیچوقت زیر 16 مگ نمیاد(با توجه به سیگنال لحظه ای، سرعت سینک شدن هم متفاوت خواهد بود)، واقعا تعحب بر انگیزه! هرچند سیگنال روی 10 دسیبل هست و هر چند روز یک بار هم ممکنه قطع بشه، اما خیلی خیلی راضی کنندست.
لازم به ذکره که برای دریافت 16 مگابیت واقعی، خط باید با سرعت بالاتری سینک بشه که متاسفانه خط من فعلا کشش نداره، اما قطعا و حتما در چند روز آینده پیگیر میشم که این مورد رو هم کامل حل کنم.
بگذریم از این مسائل، هدف اصلی از این پست، اطلاع رسانی در مورد کیفیت سرویس شاتل هست.
من سالهای زیادی هست که مشترک شاتل هستم و بطور کلی نه تنها از کیفیت سرویس راضی هستم، بلکه از پشتیبانی این شرکت بطور فوق العاده زیادی راضی ام.
من چندتا ISP در گذشته های خیلی دور عوض کردم تا اینکه رسیدم به شاتل و اینو با اطمینان بهتون میگم شاتل واقعا از نظر پشتیبانی و کیفیت عالی عمل کرده، هرچند که دوستان در نظر داشته باشن کیفیت سرویس در همه جا فرق میکنه، اما مطمئنا پشتیبانی باید در یک حد و حدود باشه.
خلاصه...
آقا سرویس وصل شد منم خوشحال و خندان از سرعتی که دریافت میکنم، اما به گذر زمان(9 روز!:n02:) کیفیت سرویس چجوری بوده؟
باید بگم که من هر موقع سرعت دانلود رو چک کردم کاملا تطابق داشته با سرعتی که مودم سینک شده بوده و در اکثر مواقع هم سرعت تک کانکشن کاملا راضی کننده بود.
من شبانه رایگان رو هم گرفتم، هرچند دانلود زیادی ندارم توی اون زمان، اما سرعت دانلود توی اون ساعت هم در بالاترین حد بوده، حتی روی تک کانکشن.
حالا اینکه اگر با دانلود زیاد سرعت کم میشه یا نه رو متاسفانه نمیتونم پیش بینی کنم، اما فعلا با توجه به اینکه دانلودی نداشتم سرعت هیچ افتی نداشته.
برسیم به یه مسئله اساسی که من از روز اول باهاش مشکل دارم و همچنان هم مشکل دارم.
من همیشه از نرم افزار گذر از تحریم(!) به اسم سای(م)ون استفاده میکردم و هیچوقت هم هیچ مشکلی نداشتم و سرورهای این نرم افزار تا سرعت های خیلی بالا(حدود 50Mb) رو ساپورت میکنن(با اینترنت سرعت بالای دیگر شرکت ها بارها تست کردم)، اما با اینترنت شاتل متاسفانه نتونستم هیچوقت از سرعت حداکثر 8 مگابیت عبور کنم، فرقی نداره چه ساعتی باشه یا کدوم سرورر رو انتخاب کنم، سرعت هرگز بیشتر از 8 مگابیت نمیشه در بهترین حالت.
خوب 8 مگابیت هم خیلی بد نیست و واقعا برای من شخصا نه تنها قابل تحمله بلکه کاملا هم راضی کنندست، اما مشکل اساسی اینجاست که این بهترین حالتشه، تو ساعت های شلوغ، مثل عصر ها یا حدود ساعت 9 که دوستان هم قبلا اشاره کردن، سرعتم با استفاده از این نرم افزار ممکنه به 512Kb برسه! این فاجعست واقعا، چرا؟ چون عملا هیچ کاری نمیشه کرد، یا باید بشینم یه فایلی رو دانلود کنم و دانلود شدنش رو تماشا کنم و لذت ببرم، یا اینکه از اینترنت پرسرعت 512Kb با زجر لذت ببرم.:n02:
ممکنه بگید چه نیازی به استفاده از نرم افزار گذر از تحریم هست، خوب دلیل اصلیش اینه که سایت های مورد استفاده من مثل یو(ت)وب نیاز به این نرم افزار دارن و بطور کلی این نرم افزار همیشه در حال اجرا هست.
حالا 2 حالت وجود داره، یا اینکه شما زیاد به این نرم افزار احتیاجی ندارید که خوب در این حالت شما هیچ مشکلی ندارید، و یا اما ممکنه که با تغییر نوع نرم افزار سرعت هم بیشتر بشه که این باید تست بشه و اگر اینچنین بشه مشکل هم حله و منم کامل راضی خواهم بود.
اما گفتن این نکته رو لازم میدونم که قبلا با سرویس های قبلی شاتل وقتی سرعتم 2.5Mb بود، هیچوقت افت سرعت با نرم افزار گذر از تحریم رو تجربه نکردم، فرقی نداشت شب باشه، روز باشه، عصر باشه، همیشه اون 2.5 مگ رو کامل دریافت میکردم، حالا این رو با 512 کیلوبیت فعلی در ساعت های شلوغ مقایسه کنید، خیلی بد شده.
حالا این همه فلسفه چینی کردم که برسم به این نکته که بطور کاملا مشخص شاتل سرعت این نرم افزار رو بطور عمدی کاهش میده هر زمان که بخواد.
خلاصه اینطوری، اگه یه جمع بندی بخوام انجام بدم باید بگم بطور کلی راضی ام، مثل همیشه، مهمترین نکته کیفیت سرویس شاتل هست که در طول این سالها همیشه عالی بوده به علاوه پشتبانی خیلی خیلی خوب.
امروز هم متوجه شدم که حجم سرویس 16 از 160 گیگ شده 350 گیگ که بسی خوشنود و شاد شدم و در پوست خودم نمیگنجیدم که یهو یادم افتاد سایمون عزیز(گذر از تحریم) سرعتش افتضاح میشه که باعث شد در پوست خودم بگنجم دوباره!:n10:
اما در نهایت یه تست پینگ از سرور معروف گوگل گرفتم که دیگه بیشتر از این نمیشد ادامه داد، چون قبلی ها حذف میشدن که اون رو قرار میدم به علاوه 2 تا تست سرعت تک کانکشن از سرور مایکروسافت که در ساعت های 8 و 9:15 گرفته شدن و هر دو تست حدود 5 دقیقه ادمه داشته که فکر میکنم کافی باشه برای تست سرعت که نشون میده سرعت دریافتیم در حالت تک کانکشن حدود 14 مگابیت هست که با افزایش تعداد کانکشن سرعت به 15 مگابیت میرسه که با سرعت سینک شدن مودم که در حال حاضر دقیقا 16 مگابیت هست کاملا همخونی داره، چون همونطور که که قبلا گفتم برای دریافت کامل سرعت دانلود 16 مگابیت باید سرعت سینک شدن بیشتر از 17 مگابیت باشه که فعلا خط من کشش نداره، تا ببینیم بعد چی میشه.
ارادت.
پاورقی:اجازه آپلود عکس قابل مشاهاده به دلیل جدید بودن ندارم!:n14::n02:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=126ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=125ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=123ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=127ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=124ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=135ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=128ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=122ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=132ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=131ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=121ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=141ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=206ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=130ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=268ms TTL=51
aminhitman
20-12-2017, 22:37
دوستم تو شیراز مثل من آسیاتک داشت و وقتی رفت شاتل خیلی راضی بود. من تهرانم. برای کسایی که بازی میکنن، نت تایپ آسیاتک روی 3 هست و نت تایپ شاتل روی دو. خیلی مهمه برای گیمرها. از وقتی هم رفته شاتل، پینگش بهتر شده و سرعت دانلودشم 100 کیلوبایت رفته بالا تر. تو همین تاپیک هم چند نفری از شاتل تعریف کردن. 10 صفحه قبلی رو یه چک بکن. های وب هم خیلیا ناراضین میگن مدام افت سرعت داره. پارس آنلاین هم بد نیست. در نهایت انتخاب با خودتونه. خوبه که تحقیق میکنید و میخواید با چشم باز خرید کنید :n16:بله چون واقعا دردسر بزرگیه هی عوض کردن شرکت
پارس بد نیست
یعنی شما در مقابل پارس و شاتل بازم شاتل رو انتخاب میکنین درسته؟
نت تایپ خیلی با اهمیته مخصوصا وقتی افراد میخوان بهت جوین بشن
pipo4713
21-12-2017, 01:11
10 هزارتومن ماهیانه برای شبانه رایگان شاتل!! چه خبره!! دانلودتم یکم بره بالا سرعتت انقدر محدود می کنه که از ساعت 1 تا 3 دیگه هیچ کاری با اینترنت نتونی بکنی. مگه حداقل بیان حد مصرف منصفانه تعریف کنن بدونیم چقدر دانلود کنیم. کسی در این مورد اطلاع داره که حد مصرف منصفانه شبانه شاتل بر چه اساسی حساب میشه؟
توی این سرویس رعایت مصرف منصفانه اعلام نشده و شما میتونید به راحتی استفاده کنید.. اما توی قرار دادی که به شما میدن اگر به روز نشده باشه اعلام شده که برای استفاده از سرویس طوری باشه که به مهندسی شبکه و دیگر کاربران فشاری وارد نشه... شما هر چقدر هم بخوای دانلود کنی میتونی .. اما این پیشنهاد رو الان همه داریم به همدیگه میکنیم که فایلی رو که نیاز دارید دانلود کنید.. موزیک و یا چیز های دیگه رو بصورت استریم استفاده کنید.. اینطوری هم فضایی از هارد شما اشغال نمیشه و هم خیالتون راحته که اتفاقی برای سرویستون نمیوفته...
aref_Him_777
21-12-2017, 01:52
من قدیم شاتل بودم . الان میخوام برم پارس آنلاین . چون به شدت محدود کردن شبانش آدمو دیوونه میکنه .
OnlyRealMadrid
21-12-2017, 04:21
بله چون واقعا دردسر بزرگیه هی عوض کردن شرکت
پارس بد نیست
یعنی شما در مقابل پارس و شاتل بازم شاتل رو انتخاب میکنین درسته؟
نت تایپ خیلی با اهمیته مخصوصا وقتی افراد میخوان بهت جوین بشن
در مورد پارس آنلاین باید از مشترک های کنونیش بپرسید. من فقط از آسیاتک و شاتل خبر دارم و تفاوت هاشونم گفتم :n10: پارس آنلاین شرکت بزرگیه ولی متاسفانه چون نه خودم داشتم و نه رفیقام، چیزی در موردش نمیدونم
whitewolf
21-12-2017, 10:02
فکر می کنم شاتل سرعت شما روی 16.000.000 بیت بسته باشه.. که با احتساب یک هشتم و تبدیل به مگابایت عددی نزدیک به همین به دست میاد.
شاد باشید
خیر دوست عزیز
سرعت دانلود ایشون حداکثر روی 1.93 مگابایت هست پس سرعت خطشون میشه 15.1 مگابیت
من قدیم شاتل بودم . الان میخوام برم پارس آنلاین . چون به شدت محدود کردن شبانش آدمو دیوونه میکنه .
از من میشنوی فقط به خاطر شبانه ISP عوض نکن چون اونجام معلوم نیس خوب باشه یا اگه هست معلوم نیس خوب بمونه
خود من یه سیم کارت همراه اول گرفتم (5 تومن) + بسته شبانه نامحدود (14.5 تومن). بعد با سرعت 40 مگابیت می تونی شبی 50 گیگ دانلود کنی. مودمم نمی خواد میشه از هات اسپات گوشی استفاده کرد
البته به شرطی که 4G داشته باشی و گرنه با 3G دانلود کمتر میشه
Abolfazl-Star
21-12-2017, 10:26
خیر دوست عزیز
سرعت دانلود ایشون حداکثر روی 1.93 مگابایت هست پس سرعت خطشون میشه 15.1 مگابیت
از من میشنوی فقط به خاطر شبانه ISP عوض نکن چون اونجام معلوم نیس خوب باشه یا اگه هست معلوم نیس خوب بمونه
خود من یه سیم کارت همراه اول گرفتم (5 تومن) + بسته شبانه نامحدود (14.5 تومن). بعد با سرعت 40 مگابیت می تونی شبی 50 گیگ دانلود کنی. مودمم نمی خواد میشه از هات اسپات گوشی استفاده کرد
سلام بسته شبانه نامحدود چند روزه گرفتین و اینکه کد فعال سازیش چیه ؟ از چه تایمی شروع میشه
پ.ن از هات اسپات گوشی دائم استفاده نکنین چون خیلی فشار به گوشی و باطری میاد و باعث خرابی آن میشه
whitewolf
21-12-2017, 10:46
سلام بسته شبانه نامحدود چند روزه گرفتین و اینکه کد فعال سازیش چیه ؟ از چه تایمی شروع میشه
پ.ن از هات اسپات گوشی دائم استفاده نکنین چون خیلی فشار به گوشی و باطری میاد و باعث خرابی آن میشه
من یک ماهه 2 تا 7 صبح گرفتم که سرعتشم در حالت 4.5G بین 4 تا 5 مگابایت هست و به 6 هم حتی میرسه
اینجا اطلاعاتش هست:
در مورد فشار به گوشی هم بله حق با شماست ولی هرشب که دانلود نداری، معمولا گوشی رو میزنم به شارژ، 100 درصد شارژ که شد اتصال باطری قطع میشه و گوشی مستقیم از جریان برق تغذیه می کنه. اینجوری فشاری به باطری نمیاد
Abolfazl-Star
21-12-2017, 10:52
من یک ماهه 2 تا 7 صبح گرفتم که سرعتشم در حالت 4.5G بین 4 تا 5 مگابایت هست و به 6 هم حتی میرسه
اینجا اطلاعاتش هست:
در مورد فشار به گوشی هم بله حق با شماست ولی هرشب که دانلود نداری، معمولا گوشی رو میزنم به شارژ، 100 درصد شارژ که شد اتصال باطری قطع میشه و گوشی مستقیم از جریان برق تغذیه می کنه. اینجوری فشاری به باطری نمیاد
تشکر . من چند روز پیش از تایم رایگان جشنواره پاییزی ش استفاده کردم هر 1 دقیقه خودکار نت قطع میشد و مجبور بودم دستی نت رو قطع کنم و دوباره وصل کنم
شما همچین مشکلی ندارین یا بهش برنخوردین !!؟
whitewolf
21-12-2017, 11:33
تشکر . من چند روز پیش از تایم رایگان جشنواره پاییزی ش استفاده کردم هر 1 دقیقه خودکار نت قطع میشد و مجبور بودم دستی نت رو قطع کنم و دوباره وصل کنم
شما همچین مشکلی ندارین یا بهش برنخوردین !!؟
اون مشکل راه حل داره
اینجا ربطی به موضوع تاپیک نداره پیغام خصوصی کردم واستون
VorteX01
21-12-2017, 11:36
اون مشکل راه حل داره
اینجا ربطی به موضوع تاپیک نداره پیغام خصوصی کردم واستون
برای منم میشه پیغام خصوصی کنید؟ منم این مشکل رو دارم (نه هر 1 دقیقه ولی هر 2 ساعت اینا ...!)
ShadowDragon
21-12-2017, 13:11
توی این سرویس رعایت مصرف منصفانه اعلام نشده و شما میتونید به راحتی استفاده کنید.. اما توی قرار دادی که به شما میدن اگر به روز نشده باشه اعلام شده که برای استفاده از سرویس طوری باشه که به مهندسی شبکه و دیگر کاربران فشاری وارد نشه... شما هر چقدر هم بخوای دانلود کنی میتونی .. اما این پیشنهاد رو الان همه داریم به همدیگه میکنیم که فایلی رو که نیاز دارید دانلود کنید.. موزیک و یا چیز های دیگه رو بصورت استریم استفاده کنید.. اینطوری هم فضایی از هارد شما اشغال نمیشه و هم خیالتون راحته که اتفاقی برای سرویستون نمیوفته...
استریم معادل دانلوده !!!
pipo4713
21-12-2017, 13:36
استریم معادل دانلوده !!!
مطمئننا معادل دانلود هستش.. اما مفهوم حرف اینکه بهتر از این هست که مثلا 500تا فایل دانلود کنی اما فقط یکیشو استفاده کنی!!!
L.O.N.E.L.Y
21-12-2017, 17:35
بچه ها سرویس من حجمیه
تا چند روز پیش ب مدت دوسال روی 16 بسته بودن ولی یدفعه اومدن روی 8 بستنش
حالا هرچی با پشتیبانی چ از طریق چت و چ تلفنی تماس میگیرم میگن شما سرویس یک مگ گرفتید و همین الانشم 8 برابر سرعتتون بهت دادیم
بعد با خیلی حرف زدن باهاشون ک آقا من سرویسم حجمیه و طبق قراردادی ک قبلا داشتم باید تا جایی ک خط کشش میده ک 16 مگ هست ببندید
بعدش ی بهانه های میارن ب من میگه شما 20 فروردین اومدی ب کارشناس ما گفتی ک آپلودت پایینه و ما از همون موقع دانلودت رو آوردیم پایین و آپاودت رو بردیم بالا
میگم برادر من الان 3 روزه اینطوری شده من همون موقع با توضیح کارشناستون منصرف شدم و گفتم روی همین 16 بمونه میگه ن از همون موقع روی 8 بستیمش
منطقشون رو ببین توروخدا
بعد روش کم شده میگه از مرکز خط رو روی 8 بستن و کاری از دست ما بر نمیاد :n04::n04::n04:
الان من فقط منتظرم این ده روز باقی مونده تموم بشه و تخلیه کنم مودم همراه اول بگیرم این همه درددسر و التماسم ب خودم ندم
ب خودشونم گفتم گفتم وقت تخلیه زنگ میزنید التماس ک چرا میخوای تخلیه کنی
جالبیش اینجاست چند روز پیش با کارشناس فروش استانمون صحبت کردم گفتم توی تعرفه هاتون سرویسی نیست ک من میخوام من میخوام روی 16 ببندم و حجم بالا هم نیازم نیست ک ماهی 80 هزینه بدم, اونم گفت هر موقع سرویس فعلیتون تموم شد تماس بگیرید اون چیزی ک میخواید رو براتون میبندیم, بعد ب تهرانی این موضوع رو گفتم گفت اسم اون کارشناس رو ب ما بده تا ی جورایی پدرش رو دربیاریم
دیگه خودتون بدونید تو شرکتی هستیم :n06:
andriy70
21-12-2017, 17:54
آقا من سرویسم اکو 128 بود، طبق قانون مجبورن همین سرویس شما رو تا یک سال تمدید کنن. من چون قبلا سرویس شبانه هم داشتم الان واسم پیش فاکتور زده که تا یک سال آینده باید یکجا هزینه سرویس شبانه رو پرداخت کنی. حدود 110 تومن میشه. با پشتیبانی هم تماس گرفتم کفتن یا باید پولشو بدی یا هم که باید سرویس جدید انتخاب کنی. منم چون فعلا می خوام ببینم اوضاع چطوری میشه تا چند ماه آینده، نمی خوام فعلا سرویس های جدید انتخاب کنم. کسی مثل من این مشکل داره؟ به نظرم کارشون غیرمنطقیه. به زور میخوان یک ساله پول بگیرن از من در حالیکه من همیشه 3 ماهه تمدید میکردم.
آقا من سرویسم اکو 128 بود، طبق قانون مجبورن همین سرویس شما رو تا یک سال تمدید کنن. من چون قبلا سرویس شبانه هم داشتم الان واسم پیش فاکتور زده که تا یک سال آینده باید یکجا هزینه سرویس شبانه رو پرداخت کنی. حدود 110 تومن میشه. با پشتیبانی هم تماس گرفتم کفتن یا باید پولشو بدی یا هم که باید سرویس جدید انتخاب کنی. منم چون فعلا می خوام ببینم اوضاع چطوری میشه تا چند ماه آینده، نمی خوام فعلا سرویس های جدید انتخاب کنم. کسی مثل من این مشکل داره؟ به نظرم کارشون غیرمنطقیه. به زور میخوان یک ساله پول بگیرن از من در حالیکه من همیشه 3 ماهه تمدید میکردم.
طبق هیچ قانونی مجبور نیستن سرویس شما رو تمدید کنن، اتفاقا طبق قانون حق ندارن به شما دیگه سرویس حجمی بفروشن. منتها شاتل یه زرنگی انجام داد و بصورت رایگان تقریبا یه دوره نزدیک به یکسال رو بطور رایگان برای همه مشترکان حجمیش تمدید کرد این فقط شامل خود سرویس می شه و برای شاتللند و شبانه اگر در سرویس قبلیتون بود پولش رو باید جداگانه پرداخت کنید.
در جواب دوست قبلی هم اینکه شما قراردادتون 128 بوده و هر چیزی بالاتر از اون برای شما بستن (که در این مورد 16 مگ بوده) پروموشن حساب می شه و در واقع از نظر قانونی برای شما هیچ حقی ایجاد نمی کنه. بنابراین شما به هر جا هم شکایت کنید فایده ای نداره
پ.ن: البته اگه سرویس 16 مگ رو نخریده باشین
andriy70
21-12-2017, 18:13
خب مشکل همینجاست چون حد مصرف منصفانه اعلام نشده، شما یه شب زیاد دانلود می کنی محدود میشی. کلا 30 گیگ هم یک ماه اجازه دانلود بدن بهم راضیم ، اما مشخص نبودنش اذیت می کنه. چند سال همین مشکل با شاتل دارم. کلا 1 تا 3 اینترنتم تعطیله همیشه. اگر نیاز ضروری داشته باشم از نت روزانه استفاده می کنم. شبانه واسه اینه که بتونی دانلودهای کم اهمیت تر هم انجام بدی دیگه.
amirakhavan
21-12-2017, 18:25
چرا کسی با سرویس های جدید تست سرعت نمیذاره؟
من سرویس جدید ۲مگ برام از ۱۸آذر فعال شده و در لینک زیر که ۲۱ آذر گذاشتم توضیحات کامل رونوشتم:
تمام موارد لینک بالا از اون موقع تا الان همچنان همون وضعیت رو دارن
یک مورد دیگه اینکه با تستی که کردم، در تصویر زیر نشون میده با سرویس ۲مگ تقریباً چقدر میشه شبانه دانلود کرد بدون وقفه:
L.O.N.E.L.Y
21-12-2017, 18:59
طبق هیچ قانونی مجبور نیستن سرویس شما رو تمدید کنن، اتفاقا طبق قانون حق ندارن به شما دیگه سرویس حجمی بفروشن. منتها شاتل یه زرنگی انجام داد و بصورت رایگان تقریبا یه دوره نزدیک به یکسال رو بطور رایگان برای همه مشترکان حجمیش تمدید کرد این فقط شامل خود سرویس می شه و برای شاتللند و شبانه اگر در سرویس قبلیتون بود پولش رو باید جداگانه پرداخت کنید.
در جواب دوست قبلی هم اینکه شما قراردادتون 128 بوده و هر چیزی بالاتر از اون برای شما بستن (که در این مورد 16 مگ بوده) پروموشن حساب می شه و در واقع از نظر قانونی برای شما هیچ حقی ایجاد نمی کنه. بنابراین شما به هر جا هم شکایت کنید فایده ای نداره
پ.ن: البته اگه سرویس 16 مگ رو نخریده باشین
من در جواب این حرف میگم الان دارن با ماهی 10 هزار تومن 512 میدن ک روی 16 مگ بسته شده, بعد سرویس من 1 مگ ماهی 25 تومن فک کنم بعد روی 8 بسته شده
سرویس بنده حجمیه, و در ازای تموم شدن حجم پول میدم حجم میخرم دلیلی نداره سرعتمو محدود کنن هرچی سرعت من بالاتر باشه ب نفع اوناست, سرویس شبانه هم ک ندارم
دلیل کارشونو نمیدونم
این تعرفه های سرویس های سابق آرت شاتل هست که تا همین دو سه هفته پیش به ملت می فروختن:
اینم تعرفه های جدیده:
قبلا در آرت 8 سرعت 6 مگ رو با 350 گیگ حجم بین الملل می فروختن 400 هزار تومان!!!
ولی الان سرت 16 مگ رو با 350 گیگ حجم بین الملل می فروشن 80 هزار تومان!!
و در سرعت های پایین در آرت 1 سرعت 1 مگ رو با 16 گیگ حجم بین الملل می فروختن 28 هزار تومان
ولی الان سرعت 2 مگ رو با 32.5 گیگ حجم بین الملل می فروشن 25 هزار تومان
خودتون مقایسه کنید که بهتر شده یا بدتر!
اینم سرویس های اکوی سابق:
که در بهترین حالت حداکثر 6 گیگ حجم ماهانه میدادن و هر گیگ حجم اضافی 3 هزار تومان و برای اضافه کردن سرویس شبانه 10 تومن اضافه می گرفتن که در صورت دانلود زیاد سرعت شبانه محدود میشده
دزدتر از شاتل تا حالا ندیدم
5 آذر سرویس 180 گیگ 18 ماهه 95 هزار تومان رو تو جشنواره خریدم ثبت نام کردم پول رو آنلاین واریز کردم و سریع سرویس اینترنت پارس آنلاین رو داشتم تخلیه کردم حد فاصله تخلیه تا رانژه این سرویس از پنل حذف کردن به دلیل اینکه سرویس های جدید آمده حالا هر چی تو این 25 روز تماس میگیرم میگن باید از تهران پنل شما رو نرم افزاری جلو ببرن !! باید صبر کنید
چندبار هم 195 شکایت کردن اون ها هم شکایت منو فرستادن شاتل اونها هم زنگ زدن میگن صبر کنید تا تهران پنل رو درست کنه !
واقعا مسخره هست جمهوری اسلامی هست ولی اینها تو روز روشن 25 روزه 95 هزار تومان پول منو گرفته نه سرویسی که انتخاب کردم میدن نه جواب درستی دزدی از این واضحتر
هنوز خبری از 195 نشد ... شاتل دزد هم پولمو خورده نه سرویس میده نه پولمو پس داده :n23:
هنوز خبری از 195 نشد ... شاتل دزد هم پولمو خورده نه سرویس میده نه پولمو پس داده :n23:
کدوم شهر هستید
mehrdad3x
21-12-2017, 21:08
[QUOTE=Mana5;9029825]این تعرفه های سرویس های سابق آرت شاتل هست که تا همین دو سه هفته پیش به ملت می فروختن:
و جالبه یه عده کمپین زدن و میرن تو اینستاگرام شاتل که همون سرویس های قبلی بهتر بود
در عجبم از این مردم...
طرف فقط داره سرعت رو نگاه میکنه نمیبینه که در سرویس های الان چقدر حجم بیشتری دارن بهش میدن فقط سرعت میخواد...
نمیدونم چرا این افراد نمیرن نت همراه بگیرن
سرعت زیاد و دو گیگ حجم همون چیزی که دنبالشن
نت ثابت یعنی حجم بالا دوستان عزیز
من سرویس جدید ۲مگ برام از ۱۸آذر فعال شده و در لینک زیر که ۲۱ آذر گذاشتم توضیحات کامل رونوشتم:
یک مورد دیگه اینکه با تستی که کردم، در تصویر زیر نشون میده با سرویس ۲مگ تقریباً چقدر میشه شبانه دانلود کرد بدون وقفه:
عزیز من سرویسشو جدیدا دوباره گرفتم احتمالا شنبه وصل شه...
تو این چند وقتی که سرویس جدیدو گرفتی
شبانه محدودت کردن؟!!
یه عزیزی تست گذاشت گفت 4 گیگ دانلود کردم محدودم نکردن
از اون ور یکی دیگه گفت چون برا شبانه سقف نذاشتن هر وقت خواستن میتونن محدود کنن
خواستم ببینم شما تو این چند وقت چه طور دیدیش محدود شدی برا شبانه؟!:n12:
[QUOTE=Mana5;9029825]این تعرفه های سرویس های سابق آرت شاتل هست که تا همین دو سه هفته پیش به ملت می فروختن:
و جالبه یه عده کمپین زدن و میرن تو اینستاگرام شاتل که همون سرویس های قبلی بهتر بود
در عجبم از این مردم...
طرف فقط داره سرعت رو نگاه میکنه نمیبینه که در سرویس های الان چقدر حجم بیشتری دارن بهش میدن فقط سرعت میخواد...
نمیدونم چرا این افراد نمیرن نت همراه بگیرن
سرعت زیاد و دو گیگ حجم همون چیزی که دنبالشن
نت ثابت یعنی حجم بالا دوستان عزیز
شما نگاه به خودت میکنی که حتما پرمصرف هستی بله برای اونهایی که پرمصرف و دانلود کننده هستند شرایط فعلی بهتر شده اما اکثر کاربران شاید بالای هشتاد درصد اونها پر مصرف نیستند و یک اینترنت خوب پر سرعت رو برای وبگردی و استفاده معمول میخوان نهایت زیر ده گیگ در ماه نیاز دارند وبیش از ماهی ده پانزده نومن هم نمیخوان و نباید هم بابت اینترنت بدن. برای این گروه شرایط خیلی خیلی بدتر شده. قبلا یه 128 میگرفتی که روی 16 تا جایی خطت میکشید بسته میشد اما الان چی! یا باید ماهانه چهل تومن هشتاد تومن بدی که سرعت داشته باشی و کلی حجمی زورکی که بدردت هم نمیخوره یا سرعت دانلود 64 یا 128 که واقعا برای این روزها خنده داره چنين سرعت هایی...
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
aref_Him_777
21-12-2017, 22:48
شاتل که شبانشو محدود کنه آدم به کار های عادیش هم نمیتونه برسه .... جای خونه ما نه ایرانسل آنتن میده نه همراه اول ، از اینترنتشون نمیتونم استفاده کنم .
mehrdad3x
21-12-2017, 22:58
[QUOTE=mehrdad3x;9029852]
شما نگاه به خودت میکنی که حتما پرمصرف هستی بله برای اونهایی که پرمصرف و دانلود کننده هستند شرایط فعلی بهتر شده اما اکثر کاربران شاید بالای هشتاد درصد اونها پر مصرف نیستند و یک اینترنت خوب پر سرعت رو برای وبگردی و استفاده معمول میخوان نهایت زیر ده گیگ در ماه نیاز دارند وبیش از ماهی ده پانزده نومن هم نمیخوان و نباید هم بابت اینترنت بدن. برای این گروه شرایط خیلی خیلی بدتر شده. قبلا یه 128 میگرفتی که روی 16 تا جایی خطت میکشید بسته میشد اما الان چی! یا باید ماهانه چهل تومن هشتاد تومن بدی که سرعت داشته باشی و کلی حجمی زورکی که بدردت هم نمیخوره یا سرعت دانلود 64 یا 128 که واقعا برای این روزها خنده داره چنين سرعت هایی...
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
نه اتفاقا پر مصرف هم نیستم
یک خونواده معمولی که روزانه حداقل 3 گیگ مصرف میشه (4 تا گوشی 2 تا لپ تاپ)
دوست عزیز خود اپدیت ویندوز 10 با استورش در ماه 5 گیگ حجم میخوره بعد میگی 10 گیگ مصرف معموله؟
هفته یه فیلم ببینی و سه تا سریال 5 گیگ در هفته مصرف میشه حالا وبگردی و چند تا موزیک دانلود کنی و.. به کنار
مردم چون نت محدود بود و قیمت گرون مجبور بودن مصرف رو کنترل کنن وگرنه خیلی مصرف از این بالاتره
کجای دنیا ماه ده گیگ استفاده دارن ملت؟
یه فوتبال استریم کنی انلاین ببینی 2 گیگ حجم میره!!!
یه گیم بخوای دانلود کنی 50 گیگ حجمشه
یه نسخه بلو ری از یه فیلم 30 گیگ حجمشه
نرم افزار های سنگین مهندسی بالای 10 گیگ حجمشونه و...
اینترنت باید با حجم بالا باشه همینطور سرعت بالا
این بسته های الان خیلی خوبتر از قبل شدن
الان واسه شما انتخاب هست نت همراه! td-lte وایمکس اینا همه سرعت بالا دارن و حجم کم
واسه کسی که مصرف زیاده قبلا چه انتخابی بود؟ هیچی هیچ انتخابی نبود باید خدا تومن پول گیگ میداد
امیدوارم یه بسته دو گیگ و سرعت باز واسه شماها هم بزارن همه راضی شن
pipo4713
21-12-2017, 23:08
[QUOTE=arsinn;9029859][QUOTE=mehrdad3x;9029852]
شما چطور این حرف رو میزنید وقتیکه فقط 2 3 نفر ناراضی هستن از این وضع اونم بخاطر اینکه فقط اوایل فروش این سیستم هستیم؟ یکم صبر کنید اگر اجازه داشته باشن حتما سرویس های دیگه هم میفروشن..
تا دیروز همه ناراضی بودن از این مدل سیستم که نمیشه استفاده کرد و خیلی سریع حجم داره تموم میشه خسته شدیم از این موضوع...حالا که راه باز تر شده..هنوز خبری نشده.. برعکس شد همه چیز...
در ضمن اگر شما سرویس قبلی شاتل رو داشته باشید.. و سرویس شبانه هم داشته باشید..میتونید اون رو به مدت یکسال تمدید کنید و با خیال راحت استفاده کنید پس مشکلی وجود نداره..
بعدشم.. اگر شما میخوای ماهی 5 گیگ مصرف کنید یکی از بهترین راه های استفاده از اینترنت LTE , 3G گوشی هست که میتونید از اون برای وبگردی بسیار سادتون استفاده کنید و یا بصورت هات اسپات کنید تا بقیه هم بتونن مصرف کنن..
andriy70
21-12-2017, 23:37
دوستان تجربتون از سرویس شبانه نامحدود شاتل بگین. چقدر می تونین دانلود کنین بدون اینکه محدود بشین و اینکه مثلا با چه فاصله زمانی دانلود انجام بدیم. من همیشه مشکل محدود شدن داشتم تا به الان.
Antonio1991
22-12-2017, 00:37
[QUOTE=arsinn;9029859]
نه اتفاقا پر مصرف هم نیستم
یک خونواده معمولی که روزانه حداقل 3 گیگ مصرف میشه (4 تا گوشی 2 تا لپ تاپ)
دوست عزیز خود اپدیت ویندوز 10 با استورش در ماه 5 گیگ حجم میخوره بعد میگی 10 گیگ مصرف معموله؟
هفته یه فیلم ببینی و سه تا سریال 5 گیگ در هفته مصرف میشه حالا وبگردی و چند تا موزیک دانلود کنی و.. به کنار
مردم چون نت محدود بود و قیمت گرون مجبور بودن مصرف رو کنترل کنن وگرنه خیلی مصرف از این بالاتره
کجای دنیا ماه ده گیگ استفاده دارن ملت؟
یه فوتبال استریم کنی انلاین ببینی 2 گیگ حجم میره!!!
یه گیم بخوای دانلود کنی 50 گیگ حجمشه
یه نسخه بلو ری از یه فیلم 30 گیگ حجمشه
نرم افزار های سنگین مهندسی بالای 10 گیگ حجمشونه و...
اینترنت باید با حجم بالا باشه همینطور سرعت بالا
این بسته های الان خیلی خوبتر از قبل شدن
الان واسه شما انتخاب هست نت همراه! td-lte وایمکس اینا همه سرعت بالا دارن و حجم کم
واسه کسی که مصرف زیاده قبلا چه انتخابی بود؟ هیچی هیچ انتخابی نبود باید خدا تومن پول گیگ میداد
امیدوارم یه بسته دو گیگ و سرعت باز واسه شماها هم بزارن همه راضی شنحرف دل منو زدی
واقعا یه خانواده مثلا سه نفره هرچقدرم کم مصرف باشن دیگه حداقل ماهی ۳۰ گیگو لازم دارن
منم امیدوارم بسته دو گیگ بیست تومن سابق رو دوباره بزاره چون اینطور که معلومه خیلیا تو این سایت دوست دارن هر گیگابایتو ده هزارتومن بخرن
[Mohsen]
22-12-2017, 01:12
سلام
دوستان اینکه میگن ترافیک ایران نصف حساب میشه منظور همون 500 سایت هست یا کل سایت های داخلی؟
;9029916']سلام
دوستان اینکه میگن ترافیک ایران نصف حساب میشه منظور همون 500 سایت هست یا کل سایت های داخلی؟
درودهمون سایتهایی که خود هر شرکت معرفی کرده فقط داخلی محسوب میشه.
OnlyRealMadrid
22-12-2017, 02:52
;9029916']سلام
وزیر گفته تمام سایت های داخلی که هاستشون داخلیه ولی شرکت ها همچنان دارن روی همون 500 تا سایت، داخلی حساب میکنن که جز چندتاشون بقیشون فوق العاده آشغال و بلااستفاده هستن
david-ebi
22-12-2017, 03:20
[QUOTE=mehrdad3x;9029874]حرف دل منو زدی
واقعا یه خانواده مثلا سه نفره هرچقدرم کم مصرف باشن دیگه حداقل ماهی ۳۰ گیگو لازم دارن
منم امیدوارم بسته دو گیگ بیست تومن سابق رو دوباره بزاره چون اینطور که معلومه خیلیا تو این سایت دوست دارن هر گیگابایتو ده هزارتومن بخرن
نه عزیز نه قربون شکلت منه کم مصرف هم دوست ندارم گیگی 10000 تومان به قول شما پول بدم.خیلی هم خوشحالم که پرمصرفها براشون سرویسهای خوبی اومده که درستش هم همینه.
ما فقط میگیم حالا یکسری بسته های ویژه کم مصرفها با سرعت بالا و حجم کم و هزینه کم هم بزارید. آ قربون دستتون.طرحهای بقیه رو هم اصلا دست نزنید.الانم صبر می کنیم تا ایشالله درست بشه:n06:
شاد و پیروز باشید:n02::n16:
whitewolf
22-12-2017, 10:23
چرا به جای 7 ساعت 6 ساعت و 15 دقیقه دانلود داشتی؟ از ترس اینکه نکنه حجم اصلی رو کم کنه با تاخیر شروع می کنی و زودتر هم تموم می کنی؟
حالا به این دوستان که شبانه دانلود میکنن کاری ندارم
ولی آخه ۶ ساعت سیستم بزاری برای ۵ گیگ
هر کی موقعیت ش رو داره روی ایرانسل یا حتی همراه اول همین حجم رو راحت بین ١٠ تا ٢٠ دقیقه میتونه بگیره هم زمان صرف جویی میشه هم هزینه و استهلاک کمتر
siamosi60
22-12-2017, 12:25
[QUOTE=Antonio1991;9029899]
نه عزیز نه قربون شکلت منه کم مصرف هم دوست ندارم گیگی 10000 تومان به قول شما پول بدم.خیلی هم خوشحالم که پرمصرفها براشون سرویسهای خوبی اومده که درستش هم همینه.
ما فقط میگیم حالا یکسری بسته های ویژه کم مصرفها با سرعت بالا و حجم کم و هزینه کم هم بزارید. آ قربون دستتون.طرحهای بقیه رو هم اصلا دست نزنید.الانم صبر می کنیم تا ایشالله درست بشه:n06:
شاد و پیروز باشید:n02::n16:دوست عزیز من بررسی کردم این موضوع رو بحث اصلی اینه که ساختار های کشور قادر نیست سرعت بالا رو به همه ارائه کنه چون ایران اینترنت رو از کشور های خارجی به صورت نا محدود واقعی می خره و به وسیله ی ایجاد حجم می تونه توازن بین ۱۰ میلیون مشترک برقرار کنه .اگه قرار باشه سرعت ۱۶ واقعی رو به همه به صورت نامحدود بده ۱۶۰ ترابایت پهنای باند نیازه ولی در حال حاضر کل کشور حدود ۵ ترابایت اینترنت داره !! ولی اگه با سرعت های مختلف خریداری بشه نیاز میشه حدود ۶۰ترابایت که باز هم زیاده و با ایجاد حجم و اینکه همه در کل روز دانلود نمی کنن میشه با ۵ ترا مشکل رو حل کرد . توافق هایی برا رسیدن به ۳۰ ترا در حال انجامه . اگه به همه سرعت ۱۶ بدن و یکسری با حجم های بالا مثل ۱۰۰۰ گیگ و یک سری حتی با حجم کم مثل ۱۰ گیگ ولی هر دو گروه به صورت همزمان وصل بشن اینترنت کشور منفجر میشه . وزیر میخواد اینترنت adsl مخصوص پر مصرف ها باشه و td و 4gرو مخصوص کم مصرف ها کنن .باید اپراتور های همراه طرح های ارزان تری برای جذب مشترکین کم مصرف adsl بدن . موفق باشی
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
M A S T 3 R
22-12-2017, 12:28
چیزی که مشخصه اینکه این طرح ها طوری طراحی شدن که شما مجبور بشین گرونترین سرویس یعنی 16 مگ رو خریداری کنین،اینکه سرویس 8 مگ حدود 300 گیگ ترافیک داره در حالیکه سرویس 16 مگ با تنها 30 تومان تفاوت قیمت،بعضی شرکت ها 3 برابر اون رو بهتون میدن کاملا موضوع رو روشن میکنه،اینکه شاتل فقط حجم سرویس های 4 مگ به بالا رو افزایش داده!
در بیان ساده تر،در طرح های جدید بصورت پلکانی هرچقدر بیشتر بتونید پول خرج کنین،نفع بسیار بیشتری میبرین،جدا از اینکه سرعت ها هم در سرویس هایی ارزون تر بسیار پاییینه و همین مورد به خودی خود باعث میشه شما چاره ای جز خرید سرویس 16 مگ نداشته باشن و بعضی ها فکر میکنن با اینکه شرکت ها حجم بیشتری نسبت به قیمت در حال حاضر ارائه میدن حاشیه سودشون کم شده در حالیکه به نظر من با طرح های جدید حتی سود بیشتری هم به دلیل دلایل بالا میبرن!
شما سرویس های حدود 30-40 تومانی قدیم و جدید رو مقایسه کنین میبینین نسبت به قبل حجم آنچنان بیشتر به شما نمیدن و علاه بر اون سرعت رو هم کاهش دادن و محدود کردن و اون افزایش چشم گیر حجم از سرویس 8 مگ مشهوده و جدیدا هم دارن بشدت حجم های سرعت 16 مگ رو افزایش میدن که شما باخودتون میگین با این تفاوت بسیار زیاد بین 8 مگ و 16،تهیه سرویس 8 مگ ارزشی نداره و سرویس 16 مگ رو تهیه میکنین!
سوال من اینکه آیا در حال حاضر ارزشی داره برای سرویس هایی با سرعت های پایین مثل 4 مگ و2 مگ و پایینتر هزینه بشه؟ هر چقدر هم ارزون،من بشخصه حاضر نیستم برای چنین سرعت های پایینی هزینه کنم حالا جدا از اینکه چقدر هم حجم دارن،اون حجم در سرویس های سرعت پایین استفاده ای نداره!
رسیدن به سقف حجم هایی مثل 1 ترابایت در ماه(اگه هر ماه قابل تمدید باشه) خبر خیلی خوبیه ولی باید قیمت ها ارزون تر میبود که همه امکان تهیه ـشو رو داشتن نه اینکه قیمت بسیار بالا 80 تومان در ماه رو داشته باشه! اینترنت که کالای لوکس نیست،اینترنت ارزان و با کیفیت حق همه هست!
یا اگه نمیخوان ارزون کنن،حداقل سرویس هایی با سرعت بالا و حجم کمتر با قیمتی پایینتر عرضه کنن که متاسفانه آچنان امیدی به این قضیه به علت های بالا ندارم!
pipo4713
22-12-2017, 13:04
چیزی که مشخصه اینکه این طرح ها طوری طراحی شدن که شما مجبور بشین گرونترین سرویس یعنی 16 مگ رو خریداری کنین،اینکه سرویس 8 مگ حدود 300 گیگ ترافیک داره در حالیکه سرویس 16 مگ با تنها 30 تومان تفاوت قیمت،بعضی شرکت ها 3 برابر اون رو بهتون میدن کاملا موضوع رو روشن میکنه،اینکه شاتل فقط حجم سرویس های 4 مگ به بالا رو افزایش داده!
در بیان ساده تر،در طرح های جدید بصورت پلکانی هرچقدر بیشتر بتونید پول خرج کنین،نفع بسیار بیشتری میبرین،جدا از اینکه سرعت ها هم در سرویس هایی ارزون تر بسیار پاییینه و همین مورد به خودی خود باعث میشه شما چاره ای جز خرید سرویس 16 مگ نداشته باشن و بعضی ها فکر میکنن با اینکه شرکت ها حجم بیشتری نسبت به قیمت در حال حاضر ارائه میدن حاشیه سودشون کم شده در حالیکه به نظر من با طرح های جدید حتی سود بیشتری هم به دلیل دلایل بالا میبرن!
شما سرویس های حدود 30-40 تومانی قدیم و جدید رو مقایسه کنین میبینین نسبت به قبل حجم آنچنان بیشتر به شما نمیدن و علاه بر اون سرعت رو هم کاهش دادن و محدود کردن و اون افزایش چشم گیر حجم از سرویس 8 مگ مشهوده و جدیدا هم دارن بشدت حجم های سرعت 16 مگ رو افزایش میدن که شما باخودتون میگین با این تفاوت بسیار زیاد بین 8 مگ و 16،تهیه سرویس 8 مگ ارزشی نداره و سرویس 16 مگ رو تهیه میکنین!
سوال من اینکه آیا در حال حاضر ارزشی داره برای سرویس هایی با سرعت های پایین مثل 4 مگ و2 مگ و پایینتر هزینه بشه؟ هر چقدر هم ارزون،من بشخصه حاضر نیستم برای چنین سرعت های پایینی هزینه کنم حالا جدا از اینکه چقدر هم حجم دارن،اون حجم در سرویس های سرعت پایین استفاده ای نداره!
رسیدن به سقف حجم هایی مثل 1 ترابایت در ماه(اگه هر ماه قابل تمدید باشه) خبر خیلی خوبیه ولی باید قیمت ها ارزون تر میبود که همه امکان تهیه ـشو رو داشتن نه اینکه قیمت بسیار بالا 80 تومان در ماه رو داشته باشه! اینترنت که کالای لوکس نیست،اینترنت ارزان و با کیفیت حق همه هست!
یا اگه نمیخوان ارزون کنن،حداقل سرویس هایی با سرعت بالا و حجم کمتر با قیمتی پایینتر عرضه کنن که متاسفانه آچنان امیدی به این قضیه به علت های بالا ندارم!
خیلی از اشخاص هستن که زیاد براشون این مسائل مهم نیست مثل افراد مسن که فقط دوست دارن یه چند تا کانال فیلم با اکانت باز بشه.. یه فیس تایمی با بچه هاشون توی خارج بکنن و یه تلگرام گردی کوجیک بکنن تموم بشه بره...الان همسایه ما دقیقا داره هنوز از سرعت 512 استفاده میکنه...
خیلی از دوستان هم هستن سرویسشون از مخابرات هست و چون خونه اجاره هست و قرار داد تمدید نشده و نلفنی با صاحبخونه حساب کتاب میشه مجبورن با همون سرویس اولیه که درخواست دادن کنار بیان...
به نظر من سرویس هایی مثل نیترو که الان صبانت داره ارائه می ده و سرعت های پایه رو با یه هزینه به سرعت های بالاتر ارتقا می ده جوابگو می تونه باشه برای کاربرای کم مصرف چون طبق قانونی که الان وجود داره شرکتا نمی تونن تعرفه ها رو از 80 درصد تعرفه های تصویب شده پایین تر بیارن مثلا شرکتی نمی تونه بیاد سرعت 16 مگ با 10 گیگ حجم بده 20 تومن چون کف تعرفه 64 تومن هست ولی با سرویس های نیترو می شه مثلا 512 رو کرد 4 مگ و اینجوری کسایی که صرفا سرعت بالا می خوان هم تا حدودی راضی تر می شن
OnlyRealMadrid
22-12-2017, 16:18
به نظر من سرویس هایی مثل نیترو که الان صبانت داره ارائه می ده و سرعت های پایه رو با یه هزینه به سرعت های بالاتر ارتقا می ده جوابگو می تونه باشه برای کاربرای کم مصرف چون طبق قانونی که الان وجود داره شرکتا نمی تونن تعرفه ها رو از 80 درصد تعرفه های تصویب شده پایین تر بیارن مثلا شرکتی نمی تونه بیاد سرعت 16 مگ با 10 گیگ حجم بده 20 تومن چون کف تعرفه 64 تومن هست ولی با سرویس های نیترو می شه مثلا 512 رو کرد 4 مگ و اینجوری کسایی که صرفا سرعت بالا می خوان هم تا حدودی راضی تر می شن
صبانت و آسیاتک در حال حاضر آخر جدول تعرفه ها هستن و جفتشون دارن تا جایی که میتونن پول از مردم میچاپن با حجم های پایین
صبانت و آسیاتک در حال حاضر آخر جدول تعرفه ها هستن و جفتشون دارن تا جایی که میتونن پول از مردم میچاپن با حجم های پایین
بله اون که سر جای خودش صبانت که ترکیده :n08:ولی در حال حاضر برای این دوستانی که خیلی شاکی هستن از تعرفه های جدید به نظرم صبانت بهتره چون می تونن سرعت بالاتر داشته باشن با هزینه کمتر
اقا من تغییر سرویس رو میزنم این صفحه میاد مشکل از چیه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk
david-ebi
22-12-2017, 16:53
دوستان دیدید که خود وزیر گفت طرحها و بسته هایی در راه هستش برای کم مصرفها با هزینه پایین و سرعت بالا این یعنی از نظر قانونی هم می خواهند بندی تبصره ای و خلاصه مفری پیدا کنند که بتونند از کف اعلام شده هم عدول کنند.حالا که وزیر بخشیده امیدوارم دوستان هم ببخشند:n02::n16::n16:
amirakhavan
22-12-2017, 16:54
عزیز من سرویسشو جدیدا دوباره گرفتم احتمالا شنبه وصل شه...
تو این چند وقتی که سرویس جدیدو گرفتی
شبانه محدودت کردن؟!!
یه عزیزی تست گذاشت گفت 4 گیگ دانلود کردم محدودم نکردن
از اون ور یکی دیگه گفت چون برا شبانه سقف نذاشتن هر وقت خواستن میتونن محدود کنن
خواستم ببینم شما تو این چند وقت چه طور دیدیش محدود شدی برا شبانه؟!:n12:
نه عزیز محدود نشدم و در شب یا روز حداکثر تا نهایت ۲۶۰کیلوبایت دانلود داشتم با IDM از سرورهای مختلف داخلی و خارجی
چرا به جای 7 ساعت 6 ساعت و 15 دقیقه دانلود داشتی؟ از ترس اینکه نکنه حجم اصلی رو کم کنه با تاخیر شروع می کنی و زودتر هم تموم می کنی؟
آخ آخ گفتی یاد قدیما افتادم :n02: چندین ساله از زمان مخابرات و پارسآنلاین و آسیاتک و الانم شاتل همیشه تایم صف دانلود IDM رو برای شروع یه نیمساعت دیرتر میزنم و زمان اتمام رو یه نیمساعت زودتر!
حالا به این دوستان که شبانه دانلود میکنن کاری ندارم
ولی آخه ۶ ساعت سیستم بزاری برای ۵ گیگ
هر کی موقعیت ش رو داره روی ایرانسل یا حتی همراه اول همین حجم رو راحت بین ١٠ تا ٢٠ دقیقه میتونه بگیره هم زمان صرف جویی میشه هم هزینه و استهلاک کمتر
بله کاملن حق با شماست... من هم تجربه دانلود از ایرانسل رو داشتم و سرویس جدید شاتلی رو هم که گرفتم بیشتر برای تست شرایط جدید بود...
و از قبل تو فکرم بود که از ماه بعد دیگه ۱۰تومن پول بیشتر رو ندم و سروس بدون شبانه رو بگیرم
david-ebi
22-12-2017, 16:55
[QUOTE=david-ebi;9029950]دوست عزیز من بررسی کردم این موضوع رو بحث اصلی اینه که ساختار های کشور قادر نیست سرعت بالا رو به همه ارائه کنه چون ایران اینترنت رو از کشور های خارجی به صورت نا محدود واقعی می خره و به وسیله ی ایجاد حجم می تونه توازن بین ۱۰ میلیون مشترک برقرار کنه .اگه قرار باشه سرعت ۱۶ واقعی رو به همه به صورت نامحدود بده ۱۶۰ ترابایت پهنای باند نیازه ولی در حال حاضر کل کشور حدود ۵ ترابایت اینترنت داره !! ولی اگه با سرعت های مختلف خریداری بشه نیاز میشه حدود ۶۰ترابایت که باز هم زیاده و با ایجاد حجم و اینکه همه در کل روز دانلود نمی کنن میشه با ۵ ترا مشکل رو حل کرد . توافق هایی برا رسیدن به ۳۰ ترا در حال انجامه . اگه به همه سرعت ۱۶ بدن و یکسری با حجم های بالا مثل ۱۰۰۰ گیگ و یک سری حتی با حجم کم مثل ۱۰ گیگ ولی هر دو گروه به صورت همزمان وصل بشن اینترنت کشور منفجر میشه . وزیر میخواد اینترنت adsl مخصوص پر مصرف ها باشه و td و 4gرو مخصوص کم مصرف ها کنن .باید اپراتور های همراه طرح های ارزان تری برای جذب مشترکین کم مصرف adsl بدن . موفق باشی
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
دوست عزیز شاید 60 درصد ملت خطشون جوابگوی 16 مگابیت نباشه.منظور از سرعت بالا 8 و حتی 4 مگابیت هم عالیه.
همه ی کارام انجام شده...
رانژه انجام شده..
dsl وصل شده...
الان فقط 3 ساعته منتظر تایید مدارک ADSL هستم:n29:
تازه 8 روز پیش تمام و کمال مدارکو براشون فرستادم:n27:
iman2919
22-12-2017, 17:31
سلام
دوستان نماوا با سرویس 512 شاتل کار میکنه یعنی میشه فیلم دید؟
Mehdi Tamimi
22-12-2017, 17:42
همه ی کارام انجام شده...
رانژه انجام شده..
dsl وصل شده...
الان فقط 3 ساعته منتظر تایید مدارک ADSL هستم:n29:
تازه 8 روز پیش تمام و کمال مدارکو براشون فرستادم:n27:
کدوم شهر هستی؟ من خیلی زود برام انجام دادن
امروز هم Fair8192-1 رو خریدم دارم تحقیق میکنم دانلود رایگان از کی شروع میشه ؟
کدوم شهر هستی؟ من خیلی زود برام انجام دادن
امروز هم Fair8192-1 رو خریدم دارم تحقیق میکنم دانلود رایگان از کی شروع میشه ؟
اهوازم
منم رانژم 1 روزه انجام شده
فقط تایید مدارکم مونده 3 ساعته هنوز تایید نشده:n29:
تایم رایگان از ساعت 1 تا 8 صبح
ویرایش: تماس گرفتم میگم برایه تایید مدارک چرا 3 ساعته زمان برده...
میگه مسول تایید مدارک نیستش
از روزی که سرویس خریدم دهنمو سرویس کرد گفت مدارکو بفرستین _ بفرستین 8 روزه فرستادم هنوز تایید نکردن:n34:
Mehdi Tamimi
22-12-2017, 17:58
اهوازم
منم رانژم 1 روزه انجام شده
فقط تایید مدارکم مونده 3 ساعته هنوز تایید نشده:n29:
تایم رایگان از ساعت 1 تا 8 صبح
خیلی سرشون شلوغه معمولا شبها سرشون خلوت بگیر همون موقه تماس بگیر
الان چه سرویسی گرفتی ؟
کدوم منطقه هستی ؟
خیلی سرشون شلوغه معمولا شبها سرشون خلوت بگیر همون موقه تماس بگیر
الان چه سرویسی گرفتی ؟
کدوم منطقه هستی ؟
سرویس fair _16mg با شبانه رایگان
مرکز امام خمینی میشه منطقه من
سرویس ما از دیروز قطع شده نه چراغ پورت نه چراغ لینک روشن نمیشه با یه مودم دیگه هم تست کردم همینجور بود سر خط بردم فرقی نکرد خط هم بوق داره و... پشتبانی میگه درخواست خرابی به مخابرات دادیم 3 روز طول میکشه :n04:
دورم تا آخر برج 10 هست, اشتباهی خط یکی دیگه را با خط من تخلیه نکردن ؟ ولی تو سایت شاتل با شماره خطم که وارد خرید میشم قبول نمیکنه... اینم از حکایت ما
OnlyRealMadrid
22-12-2017, 19:28
آخ آخ گفتی یاد قدیما افتادم :n02: چندین ساله از زمان مخابرات و پارسآنلاین و آسیاتک و الانم شاتل همیشه تایم صف دانلود IDM رو برای شروع یه نیمساعت دیرتر میزنم و زمان اتمام رو یه نیمساعت زودتر! شما که تجربه استفاده از این 3 شرکت رو داشتین، میشه بگید به نظرتون کدومش براتون بهتر بوده؟
خوب پیشنهاد شاتل برای تمدید سرویس - این فاکتورش رو هر دفعه می بینم باعث نیشخند میشه :n02:
البته فعلا هنوز روز های طرحم تمام نشده و نمی تونم ببینم چه خوابی برام دیده:n23:
ولی اگر فکر می کنه من روی این سرویس می مانم خواب دیده:n09: - اگر می خوای من اینقدر پول بدم باید 1 ترا به من بدهی:n09:
با بسته های حجم بالاتر پارس انلاین و دو تا شرکت دیگر، موندن برام سخته مگر اینکه کیفیتش رو حفظ کنه و اذیت نکنه باسه سرعت بالا:n15:
[Mohsen]
22-12-2017, 19:33
وزیر گفته تمام سایت های داخلی که هاستشون داخلیه ولی شرکت ها همچنان دارن روی همون 500 تا سایت، داخلی حساب میکنن که جز چندتاشون بقیشون فوق العاده آشغال و بلااستفاده هستن
اون لیستی که من دیدم همشون از نظر استفاده برای کاربر و پهنای باند آشغالن.
پس با این حساب این یعنی اینکه ما کل پهنای باند داخل رو به ISP ها با قیمت کمتر میدیم و اونا 500 تا سایت بلا استفاده رو از داخل انتخاب کردن و عمده ترافیک سایت های دانلود رو که سرورشون داخل ایران هست، داره بین الملل حساب میشه.
اقا من تغییر سرویس رو میزنم این صفحه میاد مشکل از چیه؟
Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk
اگر سرویس تون از سری قبل هست و میخواهید به طرح های جدید تغییر بدید باید زنگ بزنید نمایندگی تغییر بده خودتون نمیتونید.
misam5526
22-12-2017, 20:06
طرح یکی از شرکت ها برای کسایی که اصطلاحا کم مصرف هستند و سرعت بالا با قیمت کم میخوان:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).png
amirakhavan
22-12-2017, 20:29
شما که تجربه استفاده از این 3 شرکت رو داشتین، میشه بگید به نظرتون کدومش براتون بهتر بوده؟
البته من در سالیان محتلفی این سرویسها رو داشتم، سرویسهای مخابرات و پارسآنلاین و آسیاتک رو در دوره قدیم اینترنت داشتم که از مخابرات ناراضی بودم ولی بدلیل محل منزل مجبور بودم و بعد جابهجایی تا چندسال از پارسآنلاین تا زمانیکه رفیقم در دفتر نمایندگی مشهد مشغول به کار بود خیلی راضی بودم خدایی و بعدش رفتن اون خورد به جابهجایی مجددم که اومدم روی آسیاتک و راضی بودم تا همین اوایل پارسال که کم کم اذیتاش شروع و دیدم خرید گیگهام زیاد شده و قطعیهام بیشتر شده و تحمل کردم تا همین اواسط آذر که در دوره جدید اینترنت اومدم روی شاتل و تا اینجای کار راضیام
FlashGet
22-12-2017, 21:14
طرح یکی از شرکت ها برای کسایی که اصطلاحا کم مصرف هستند و سرعت بالا با قیمت کم میخوان:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).png
ممنون از شما
این طرح مثل مسکن عمل میکنه فقط برای 1 ماه
انگار بخوان گول بزنن بریم ثبت نام کنیم
ولی نشون میده دستشون بازه برای چنین حجم ها و طرح هایی
فعلا دارن مقاوت میکنن مثلا
MehrZaad
22-12-2017, 21:41
شاتل سرویس 8 مگ 3 ماهه با نصب و راه اندازی رو اف زده بود ت 120... تو برنامم بود بعد از 5 سال برگردم شاتل نصب و راه اندازیشو حذف کرده... هنوزم یاد بستن سرعتش میافتم به شک میافتم آیا باز شاتل...؟
OnlyRealMadrid
22-12-2017, 21:46
البته من در سالیان محتلفی این سرویسها رو داشتم، سرویسهای مخابرات و پارسآنلاین و آسیاتک رو در دوره قدیم اینترنت داشتم که از مخابرات ناراضی بودم ولی بدلیل محل منزل مجبور بودم و بعد جابهجایی تا چندسال از پارسآنلاین تا زمانیکه رفیقم در دفتر نمایندگی مشهد مشغول به کار بود خیلی راضی بودم خدایی و بعدش رفتن اون خورد به جابهجایی مجددم که اومدم روی آسیاتک و راضی بودم تا همین اوایل پارسال که کم کم اذیتاش شروع و دیدم خرید گیگهام زیاد شده و قطعیهام بیشتر شده و تحمل کردم تا همین اواسط آذر که در دوره جدید اینترنت اومدم روی شاتل و تا اینجای کار راضیام
خوب کاری کردین رفتید شاتل. الان من میخواستم 1ماه از آسیاتک بگیرم تا تعرفه ها به ثبات برسه ولی عین خیالش نیست که تغییر بده و سرویس قدیمیمم 4 دی تموم میشه. فن آوا و پیشگامانم مشکوک میزنن بابت اون 1 ترابایت ( با دلیل این حرف رو زدم و حدس نبوده )، الان شاتل که 350 گیگ بین الملل میده برای سرعت 16 مگابیت خوبه. شما بهترین کار رو کردی که از آسیاتک رفتی شاتل
Mehdi Tamimi
22-12-2017, 21:50
سلام
دوستان نماوا با سرویس 512 شاتل کار میکنه یعنی میشه فیلم دید؟
512 کیلوبایت یا بیت ؟
;9030106']اون لیستی که من دیدم همشون از نظر استفاده برای کاربر و پهنای باند آشغالن.
پس با این حساب این یعنی اینکه ما کل پهنای باند داخل رو به ISP ها با قیمت کمتر میدیم و اونا 500 تا سایت بلا استفاده رو از داخل انتخاب کردن و عمده ترافیک سایت های دانلود رو که سرورشون داخل ایران هست، داره بین الملل حساب میشه.
اگر سرویس تون از سری قبل هست و میخواهید به طرح های جدید تغییر بدید باید زنگ بزنید نمایندگی تغییر بده خودتون نمیتونید.
دقیقا همینطوره من ازشون شکایت کردم اپراتور با حرف زد گفت این مال قبلا بوده و اصلاح میشه ولی دروغ گفت یک بار هم خودم باشون تماس گرفتم و منطقی بشون گفتم که این قضیه خلاف مصوبه 266 هست اون هم هول شد 7-8 بار ازم اسمم رو پرسید و هی میگفت شماره تلفنتون رو دوباره برام بخونید در آخر هم گفت درست میشه و باز هم متاسفانه دروغ گفت.
باید همه شکایت کنن تا اصلاح بشه.
در اصل اینها اون ترافیک داخلی رو نوش جان میکنن یه آب هم روش.
aref_Him_777
23-12-2017, 00:38
یک سوال دارم .. اگه سرویس شبانه بگیریم از ساعت ۱ تا ۲ افت سرعت داره .. حالا خواستم بدونم دوستانی که شبانه ندارن افت سرعت تو اون ساعت دارن یا نه .. یکی جواب بده خواهشا :n36:
Baby.Boy
23-12-2017, 00:54
نه دوست عزیز، هیچ افت سرعتی تا به الآن برای من نداشته، هرچند منم دانلود خاصی انجام ندادم، اما در هر صورت فعلا خوبه(قبل از این، زمانی که سزویس آرت داشتم اکثر مواقع با اون افت سرعت معروفش روبرو بودم).
من یه پست نسبتا کامل چند روز پیش در مورد اینترنت 16Mb شاتل نوشتم به همراه تست سرعت، اما متاسفانه به دلایل نامعلومی پستم ارسال نشد و نوشت نیاز به تایید داره، پست رو هم جایی سیو نکردم که دوباره ارسال کنم و حیفم میاد دوباره اون همه بنویسم، امیدوارم درست بشه زودتر.
andriy70
23-12-2017, 01:28
یک سوال دارم .. اگه سرویس شبانه بگیریم از ساعت ۱ تا ۲ افت سرعت داره .. حالا خواستم بدونم دوستانی که شبانه ندارن افت سرعت تو اون ساعت دارن یا نه .. یکی جواب بده خواهشا :n36:
سرویس شبانه به خودی خود هیچ افت سرعتی نداره، بستگی به استفاده شما داره. اگه شبانه دانلودت زیاد باشه، سرعتت از ساعت 1 تا 3 محدود میکنن(در حد 128 کیلوبیت). متاسفانه حد دانلود و اینکه چند روز محدود میشی مشخص نیست. اگه دانلودهای سنگین داری می تونی کلا قید سرعت از 1 تا 3 بزنی و از 3 تا 8 هرشب تا 30 گیگ راحت دانلود کنی ( با سرعت 16 مگ). اما اگه نمیخوای محدود بشی، شبی یک گیگ دانلود کنی احتمالا اتفاقی نمیفته، اما بیش از 1 گیگ خطر محدود شدن داری.
aref_Him_777
23-12-2017, 01:33
اگه چند روز 1 تا 8 صبح که دانلود رایگان هست زیاد دانلود کنی سرعتت از ساعت 1 تا 3 محدود میشه (در حد 128 کیلوبیت). متاسفانه حد دانلود و اینکه چند روز محدود میشی مشخص نیست. اگه دانلودهای سنگین داری می تونی کلا قید سرعت از 1 تا 3 بزنی و از 3 تا 8 هرشب تا 30 گیگ راحت دانلود کنی ( با سرعت 16 مگ). اما اگه نمیخوای محدود بشی، شبی یک گیگ دانلود کنی احتمالا اتفاقی نمیفته، اما بیش از 1 گیگ خطر محدود شدن داری.اگه سرویش شبانه هم نگیریم بازم امکان داره ۱ تا ۳ محدود شه ؟؟؟
andriy70
23-12-2017, 01:37
اگه سرویش شبانه هم نگیریم بازم امکان داره ۱ تا ۳ محدود شه ؟؟؟
نه محدود نمیشه. همون سرعتی که طول روز داری میده بهت.
farshad.88
23-12-2017, 08:43
سلام دوستان
سرویس های جدید توی سایت مای شاتل ارائه شده. خیلی لیست بلند بالایی ساختن. یه سوال عبارت NFG که کنار بعضی سرویس ها نوشته یعنی چی ؟ همه شون هم که سرویس مصرف عادلانه هستند. NFG یعنی چی ؟
sajad-tnt
23-12-2017, 10:17
سلام دوستان
سرویس های جدید توی سایت مای شاتل ارائه شده. خیلی لیست بلند بالایی ساختن. یه سوال عبارت NFG که کنار بعضی سرویس ها نوشته یعنی چی ؟ همه شون هم که سرویس مصرف عادلانه هستند. NFG یعنی چی ؟سلام.
اونایی که جلوش NFG نوشته شده یعنی ''طرح ترافیک رایگان'' شبانه نداره...
OnlyRealMadrid
23-12-2017, 12:56
سلام دوستان
سرویس های جدید توی سایت مای شاتل ارائه شده. خیلی لیست بلند بالایی ساختن. یه سوال عبارت NFG که کنار بعضی سرویس ها نوشته یعنی چی ؟ همه شون هم که سرویس مصرف عادلانه هستند. NFG یعنی چی ؟
از سرعت 16 مگابیت چند مدل سرویس گذاشتن؟
چطوره کیفیت وبگردی و تک کانکشن شاتل؟
ما دیروز سرویس رو از آرت 1 به fair2048 تغییر دادیم و امروز تغییرات اعمال شد.
الان چجوری بسته 5 ترا ماهانه شاتللند رو خریداری کنم؟
تو شاتللند یوزر و پسورد داریم ولی هنوز زده 150 گیگ دارید نه 5 ترا
ziarratt
23-12-2017, 14:03
من الان یه هفته ست 16مگابیتش رو دارم خیلی راضیم ام، سرعت دانلودم با idm بین 2m الی 1.8m هست
پینگم هم بخاطر اینکه سرویسم روی کابل نیست و p2p هست خیلی پایینه
هر موقع یوتیوب رو باز میکنم بصورت auto میره روی 1080p
سقف مصرف ماهانه ترافیک بین الملل هم که 350GB هست
چیزای سنگین رو همه آپ می کنم روی شاتل لند و با بیشترین سرعت دانلود میکنه
دیشب بیشتر از سی گیگ در چهار پنج ساعت دانلود کرد و چون بسته 5ترای شاتل لند خریده بودم از حجم کم نشد
farshad.88
23-12-2017, 14:05
از سرعت 16 مگابیت چند مدل سرویس گذاشتن؟
همه سرعت ها کلا این حالتیه :
1 ماهه و 3 ماهه و 6 ماهه و یکساله ( کنارشون یه سرویس دیگه هم داره با دانلود شبانه رایگان مثلا 3 ماهه با دانلود شبانه رایگان )
الان من 8 مگ گرفتم که دانلود شبانه رایگان نداره و 350 گیگ حجم داره. منتها وقتی توی سایت مای شاتل میریم.. اون قسمت اطلاعات مانده حجم رو زده 175 گیگ که این حجم اینترنت بین المللی هست و برای من واسه یک ماه کافیه
نکته دیگه اینکه گزارش مصرفشون بهتر شده قبلا واسم سوال بود که چرا اینا اینقدر حجم میخورن و اشتهاشون زیاده .مثل اینکه امروز توبه کردن و 3 تا ستون دیگه هم به گزارش مصرف اضافه کردن که شامل ( ارسال رایگان و دریافت رایگان و مصرف رایگان هست ) فکر کنم اون 250 سایتی که معرفی کردن الان اثر داره و رایگان حساب میشه
البته سرعت و پینگ رو هنوز بررسی نکردم. سر کار هستم و عصر میرم ببینم چه خوابی دیدن برامون. فعلا این اطلاعاتی که توی صفحه مای شاتل دیدم خیلی امیدوار کننده بود نسبت به عصر صدر اسلام
farshad.88
23-12-2017, 14:08
من الان یه هفته ست 16مگابیتش رو دارم خیلی راضیم ام، سرعت دانلودم با idm بین 2m الی 1.8m هست
پینگم هم بخاطر اینکه سرویسم روی کابل نیست و p2p هست خیلی پایینه
هر موقع یوتیوب رو باز میکنم بصورت auto میره روی 1080p
سقف مصرف ماهانه ترافیک بین الملل هم که 350GB هست
چیزای سنگین رو همه آپ می کنم روی شاتل لند و با بیشترین سرعت دانلود میکنه
دیشب بیشتر از سی گیگ در سه چهار ساعت دانلود کرد و چون بسته 5ترای شاتل لند خریده بودم از حجم کم نشد
اون قسمت که قرمز کردم رو میشه توضیح بدین ؟ وقتی چیزی رو دارین واسه چی آپلود میکنید که بعدا دانلودش کنید ؟
ziarratt
23-12-2017, 14:11
اون قسمت که قرمز کردم رو میشه توضیح بدین ؟ وقتی چیزی رو دارین واسه چی آپلود میکنید که بعدا دانلودش کنید ؟
ببخشید اشتباه لفظی از من بود
منظورم این بود که از دانلودسنتزها منتقل ولیچ می کنم به شاتل لند :n02:
siavash61
23-12-2017, 14:14
ریموت آپلود میکنه. نه اینکه از کامپیوتر خودش آپلود کنه.
[Mohsen]
23-12-2017, 14:37
اینم طرح های جدید فن آوا
خوبیش اینه شبانه رایگان هم داره و ذکر نکرده ترافیک ایران مخصوص اون 500 سایت هست
alinice321
23-12-2017, 14:47
درود
اون طرح نامحدود داخلی با 4 گیگ بین الملل دیگه قرار نیست برگرده؟! خیلی خوب بود برای یکی مثل من که مصرف خارجی زیاد نداشت و از شاتلند فقط دانلود میکرد! الان این طرحها هیچ کدوم بکارم نمیاد! موندیم چه کنیم!!
Gamemaster
23-12-2017, 15:20
اینایی که سیستماشون روشنه پول برقشو کی میده:n02:
-------------------
پینگ جدید
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=129ms TTL=51
Baby.Boy
23-12-2017, 17:00
با سلام خدمت دوستان عزیز.
آقا عرض به خدمتتون که حدود 9 روزی میشه سرویس 16 مگ برام فعال شده.
سیگنال خطم برای سرعت 16 مگ به نظر میومد ضعیف باشه با اینکه کابل روکش دار اختصاصی هم برای مودم کشیدم که البته با اینکار وضعیت خیلی خیلی بهتر شد، اما بطور کامل عالی نشد.
خلاصه! سرویس وصل شد و در کمال تعجب دیدم که سرعت سینک شدن مودم هیچوقت زیر 16 مگ نمیاد(با توجه به سیگنال لحظه ای، سرعت سینک شدن هم متفاوت خواهد بود)، واقعا تعحب بر انگیزه! هرچند سیگنال روی 10 دسیبل هست و هر چند روز یک بار هم ممکنه قطع بشه، اما خیلی خیلی راضی کنندست.
لازم به ذکره که برای دریافت 16 مگابیت واقعی، خط باید با سرعت بالاتری سینک بشه که متاسفانه خط من فعلا کشش نداره، اما قطعا و حتما در چند روز آینده پیگیر میشم که این مورد رو هم کامل حل کنم.
بگذریم از این مسائل، هدف اصلی از این پست، اطلاع رسانی در مورد کیفیت سرویس شاتل هست.
من سالهای زیادی هست که مشترک شاتل هستم و بطور کلی نه تنها از کیفیت سرویس راضی هستم، بلکه از پشتیبانی این شرکت بطور فوق العاده زیادی راضی ام.
من چندتا ISP در گذشته های خیلی دور عوض کردم تا اینکه رسیدم به شاتل و اینو با اطمینان بهتون میگم شاتل واقعا از نظر پشتیبانی و کیفیت عالی عمل کرده، هرچند که دوستان در نظر داشته باشن کیفیت سرویس در همه جا فرق میکنه، اما مطمئنا پشتیبانی باید در یک حد و حدود باشه.
خلاصه...
آقا سرویس وصل شد منم خوشحال و خندان از سرعتی که دریافت میکنم، اما به گذر زمان(9 روز!:n02:) کیفیت سرویس چجوری بوده؟
باید بگم که من هر موقع سرعت دانلود رو چک کردم کاملا تطابق داشته با سرعتی که مودم سینک شده بوده و در اکثر مواقع هم سرعت تک کانکشن کاملا راضی کننده بود.
من شبانه رایگان رو هم گرفتم، هرچند دانلود زیادی ندارم توی اون زمان، اما سرعت دانلود توی اون ساعت هم در بالاترین حد بوده، حتی روی تک کانکشن.
حالا اینکه اگر با دانلود زیاد سرعت کم میشه یا نه رو متاسفانه نمیتونم پیش بینی کنم، اما فعلا با توجه به اینکه دانلودی نداشتم سرعت هیچ افتی نداشته.
برسیم به یه مسئله اساسی که من از روز اول باهاش مشکل دارم و همچنان هم مشکل دارم.
من همیشه از نرم افزار گذر از تحریم(!) به اسم سای(م)ون استفاده میکردم و هیچوقت هم هیچ مشکلی نداشتم و سرورهای این نرم افزار تا سرعت های خیلی بالا(حدود 50Mb) رو ساپورت میکنن(با اینترنت سرعت بالای دیگر شرکت ها بارها تست کردم)، اما با اینترنت شاتل متاسفانه نتونستم هیچوقت از سرعت حداکثر 8 مگابیت عبور کنم، فرقی نداره چه ساعتی باشه یا کدوم سرورر رو انتخاب کنم، سرعت هرگز بیشتر از 8 مگابیت نمیشه در بهترین حالت.
خوب 8 مگابیت هم خیلی بد نیست و واقعا برای من شخصا نه تنها قابل تحمله بلکه کاملا هم راضی کنندست، اما مشکل اساسی اینجاست که این بهترین حالتشه، تو ساعت های شلوغ، مثل عصر ها یا حدود ساعت 9 که دوستان هم قبلا اشاره کردن، سرعتم با استفاده از این نرم افزار ممکنه به 512Kb برسه! این فاجعست واقعا، چرا؟ چون عملا هیچ کاری نمیشه کرد، یا باید بشینم یه فایلی رو دانلود کنم و دانلود شدنش رو تماشا کنم و لذت ببرم، یا اینکه از اینترنت پرسرعت 512Kb با زجر لذت ببرم.:n02:
ممکنه بگید چه نیازی به استفاده از نرم افزار گذر از تحریم هست، خوب دلیل اصلیش اینه که سایت های مورد استفاده من مثل یو(ت)وب نیاز به این نرم افزار دارن و بطور کلی این نرم افزار همیشه در حال اجرا هست.
حالا 2 حالت وجود داره، یا اینکه شما زیاد به این نرم افزار احتیاجی ندارید که خوب در این حالت شما هیچ مشکلی ندارید، و یا اما ممکنه که با تغییر نوع نرم افزار سرعت هم بیشتر بشه که این باید تست بشه و اگر اینچنین بشه مشکل هم حله و منم کامل راضی خواهم بود.
اما گفتن این نکته رو لازم میدونم که قبلا با سرویس های قبلی شاتل وقتی سرعتم 2.5Mb بود، هیچوقت افت سرعت با نرم افزار گذر از تحریم رو تجربه نکردم، فرقی نداشت شب باشه، روز باشه، عصر باشه، همیشه اون 2.5 مگ رو کامل دریافت میکردم، حالا این رو با 512 کیلوبیت فعلی در ساعت های شلوغ مقایسه کنید، خیلی بد شده.
حالا این همه فلسفه چینی کردم که برسم به این نکته که بطور کاملا مشخص شاتل سرعت این نرم افزار رو بطور عمدی کاهش میده هر زمان که بخواد.
خلاصه اینطوری، اگه یه جمع بندی بخوام انجام بدم باید بگم بطور کلی راضی ام، مثل همیشه، مهمترین نکته کیفیت سرویس شاتل هست که در طول این سالها همیشه عالی بوده به علاوه پشتبانی خیلی خیلی خوب.
امروز هم متوجه شدم که حجم سرویس 16 از 160 گیگ شده 350 گیگ که بسی خوشنود و شاد شدم و در پوست خودم نمیگنجیدم که یهو یادم افتاد سایمون عزیز(گذر از تحریم) سرعتش افتضاح میشه که باعث شد در پوست خودم بگنجم دوباره!:n10:
اما در نهایت یه تست پینگ از سرور معروف گوگل گرفتم که دیگه بیشتر از این نمیشد ادامه داد، چون قبلی ها حذف میشدن که اون رو قرار میدم به علاوه 2 تا تست سرعت تک کانکشن از سرور مایکروسافت که در ساعت های 8 و 9:15 گرفته شدن و هر دو تست حدود 5 دقیقه ادمه داشته که فکر میکنم کافی باشه برای تست سرعت که نشون میده سرعت دریافتیم در حالت تک کانکشن حدود 14 مگابیت هست که با افزایش تعداد کانکشن سرعت به 15 مگابیت میرسه که با سرعت سینک شدن مودم که در حال حاضر دقیقا 16 مگابیت هست کاملا همخونی داره، چون همونطور که که قبلا گفتم برای دریافت کامل سرعت دانلود 16 مگابیت باید سرعت سینک شدن بیشتر از 17 مگابیت باشه که فعلا خط من کشش نداره، تا ببینیم بعد چی میشه.
ارادت.
پاورقی:اجازه آپلود عکس قابل مشاهاده به دلیل جدید بودن ندارم!:n14::n02:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=135ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=131ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=141ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=206ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=130ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=268ms TTL=51
دوستان عزیز پست بنده بالاخره تایید شد، اما متاسفانه چندین صفحه تاپیک جلو رفته که باعث میشه دوستان اون پست رو نبینن، بنابراین پست رو نقل قول کردم.
اما چند نکته رو هم اضافه میکنم که در پست قبلی فراموش کردم بگم.
من اون 2 تست سرعت(و همچنین تست پینگ رو) رو در زمان ارسال پست انجام دادم و یه جورایی تست random بود، پس بنابراین معنیش این نیست که من همیشه این سرعت رو در حالت تک کانکشن میگیرم، منتهی بطور کلی کیفیت سرویس رو نشون میده، چون همیشه که پای سیستم نیستم بشینم تست سرعت تک کانکشن انجام بدم.:n31:
اما کمترین سرعتی که در حالت تک کانکشن گرفتم، سرعت 12 مگابیت(اگر درست یادم مونده باشه) بوده که حدود ساعت 1 ظهر بود، اما بازم نمیتونم بگم 100% مشکل از شاتل بوده، چون سروری که ازش دانلود میکردم سرور قدرتمندی بود، اما این احتمال حتما وجود داره که اون سرور در اون ساعت خاص شلوغ بوده.
اما بازم با این وجود، سرعت 12 مگابیت در حالت تک کانکشن هم اصلا بد نیست و با توجه به وضع موجود، کاملا قابل قبوله.
حلاصه اینکه کیفیت سرویس تا به امروز همیشه خوب و چه بسا عالی بود(به جز همون استفاده از سایمون!).
و اما مسئله بعدی اینکه ممکنه بپرسید چرا تست چند کانکشن و تست از سرور ایرانی رو نگذاشتم.
علتش اینه که وقتی سرعت تک کانکشن از سرور خارج 14 مگابیت هست، سرعت از دانلود از سرور ایرانی اگر بهتر نباشه قطعا بدتر هم نیست و این در حالیه که من با توجه به وضعیت خط کلا 15 مگابیت میتونم دریافت کنم، پس با توجه با این موارد تست چند کانکشن و تست از سرور داخلی نیازی نبوده.
اما در نهایت من باز هم خدمت دوستان تاکید میکنم که کیفیت سرویس در هر مرکز مخابراتی متفاوت هست و منم فقط و فقط تجربه شخصیم رو اینجا بازگو کردم تا دوستانی که میخوان از شاتل سرویس بگیرن یه تصویر کلی از کیفیت این شرکت بدست بیارن.
ارادت.
[Mohsen]
23-12-2017, 20:16
درود
اون طرح نامحدود داخلی با 4 گیگ بین الملل دیگه قرار نیست برگرده؟! خیلی خوب بود برای یکی مثل من که مصرف خارجی زیاد نداشت و از شاتلند فقط دانلود میکرد! الان این طرحها هیچ کدوم بکارم نمیاد! موندیم چه کنیم!!
این رو من از یکی از نماینده ها شنیدم که خود وزیر به مدیر عامل شاتل برای اون طرح اخطار داده و برای همین حذفش کردن، دیگه درستی یا نادرستیش رو مطمئن نیستم.
OnlyRealMadrid
23-12-2017, 21:49
دوستان عزیز پست بنده بالاخره تایید شد، اما متاسفانه چندین صفحه تاپیک جلو رفته که باعث میشه دوستان اون پست رو نبینن، بنابراین پست رو نقل قول کردم.
اما چند نکته رو هم اضافه میکنم که در پست قبلی فراموش کردم بگم.
من اون 2 تست سرعت(و همچنین تست پینگ رو) رو در زمان ارسال پست انجام دادم و یه جورایی تست random بود، پس بنابراین معنیش این نیست که من همیشه این سرعت رو در حالت تک کانکشن میگیرم، منتهی بطور کلی کیفیت سرویس رو نشون میده، چون همیشه که پای سیستم نیستم بشینم تست سرعت تک کانکشن انجام بدم.:n31:
اما کمترین سرعتی که در حالت تک کانکشن گرفتم، سرعت 12 مگابیت(اگر درست یادم مونده باشه) بوده که حدود ساعت 1 ظهر بود، اما بازم نمیتونم بگم 100% مشکل از شاتل بوده، چون سروری که ازش دانلود میکردم سرور قدرتمندی بود، اما این احتمال حتما وجود داره که اون سرور در اون ساعت خاص شلوغ بوده.
اما بازم با این وجود، سرعت 12 مگابیت در حالت تک کانکشن هم اصلا بد نیست و با توجه به وضع موجود، کاملا قابل قبوله.
حلاصه اینکه کیفیت سرویس تا به امروز همیشه خوب و چه بسا عالی بود(به جز همون استفاده از سایمون!).
و اما مسئله بعدی اینکه ممکنه بپرسید چرا تست چند کانکشن و تست از سرور ایرانی رو نگذاشتم.
علتش اینه که وقتی سرعت تک کانکشن از سرور خارج 14 مگابیت هست، سرعت از دانلود از سرور ایرانی اگر بهتر نباشه قطعا بدتر هم نیست و این در حالیه که من با توجه به وضعیت خط کلا 15 مگابیت میتونم دریافت کنم، پس با توجه با این موارد تست چند کانکشن و تست از سرور داخلی نیازی نبوده.
اما در نهایت من باز هم خدمت دوستان تاکید میکنم که کیفیت سرویس در هر مرکز مخابراتی متفاوت هست و منم فقط و فقط تجربه شخصیم رو اینجا بازگو کردم تا دوستانی که میخوان از شاتل سرویس بگیرن یه تصویر کلی از کیفیت این شرکت بدست بیارن.
ارادت.
دلم نیومد فقط به یه دکمه تشکر بسنده کنم. عالی بود. خیلی چیزا دستگیرم شد دمت گرم. شما تهران هستی؟ اگه هستی، منطقه چندی؟
Baby.Boy
23-12-2017, 22:22
خوشحالم تونستم کمکی کرده باشم، امیدوارم برای سایر دوستان هم مفید باشه.
خیر بنده شیراز هستم، مرکز دستغیب.
خوشحالم تونستم کمکی کرده باشم، امیدوارم برای سایر دوستان هم مفید باشه.
خیر بنده شیراز هستم، مرکز دستغیب.
دوست عزیزم بنده خودم رگ و ریشه شیرازی دارم از اینکه شما این همه تایپ کردی و خسته نشدی تعجب کردم! منکه حال نداشتم کاملش رو بخونم چکیده اش رو اگه حوصله کردی بذار کاکو!
david-ebi
24-12-2017, 00:05
دوست عزیزم بنده خودم رگ و ریشه شیرازی دارم از اینکه شما این همه تایپ کردی و خسته نشدی تعجب کردم! منکه حال نداشتم کاملش رو بخونم چکیده اش رو اگه حوصله کردی بذار کاکو!
داداش خیلی باحالی:n08::n08::n08:
دمت گرم:n08::n08:
دوست عزیزم بنده خودم رگ و ریشه شیرازی دارم از اینکه شما این همه تایپ کردی و خسته نشدی تعجب کردم! منکه حال نداشتم کاملش رو بخونم چکیده اش رو اگه حوصله کردی بذار کاکو! سی کاکو چکیدش ایه که شاتل خوبه:n02:
سلام دوستان
این طرح 2 مگ ماهی 65 گیگ ترافیک سرور خارج یا سایتهای منتخب؟
اینطور که من متوجه شدم تو توضیحات خوندم سرور خارجی رو 2 برابر حساب میکنند و حجم واقعی 32.5 گیگه که ماهی 27 تومنه که در مقایسه با فناوا خیلی گرونتره نسبت به حجم سرویس!
شاتل همیشه آدم رو ناامید میکنه ، اول سرویس رو تمدید کردم فکر کردم 65 گیگ حجم داره اما 32.5 گیگه
اگه میدونستم این لعنتی رو تمدید نمیکردم
فن اوا سرویس 2 مگ رو یا 80 گیگ حجم بینالملل با ترافیک رایگان شبانه به همین قیمت میده !
Baby.Boy
24-12-2017, 02:09
l36320 عزیز و گرامی جسارت نباشه، اما شما اول تمدید کردید و بعد اومدید سوال کردید؟!
این مبحث شیرین ترافیک(به شیرینی قهوه:n02:) از بقیه بحث ها صحبتش داغ تره و همه ازش دارن صحبت میکنن، اگر قبل از تمدید فروم یا سایت های مرتبط رو چک کرده بودید قطعا با دید بازتری انتخاب میکردید.
اما الآن هم خیلی ضرر نکردید، به چند دلیل.
اگر شاتل رو از قبل داشتید که احتمال همینطور هست، پس زمانی برای رانژه و جمع آوری خط صرف نکردید که این خوبه، چون فن آوا یا هر شرکت دیگه ای از جمله همین شاتل با این تغییرات معلوم نیست کیفیت سرویسش چجوری بمونه، پس اگر شما میرفتید فن آوا و مشکلاتی رو مثل قطعی تجربه میکردید این 80 گیگ نه تنها براتون خوب و لذت بخش نبود، بلکه تمام روزتون هم به خاطر اینترنت مزخرف خراب میشد!
اما مسئله بعدی و مهمتر این هست که این طرح ها هنوز بطور کامل به ثبات نرسیده و برای انتخاب قطعی و همیشگی نیاز هست که مدتی بگذره، چون تا همین چند روز پیش هم ترافیک بعضی سرویس ها تغییر کرد، پس با توجه به این موضوع یجورایی میشه گفت هرکس مشترک هر ISP هست اگر باهاش سر کنه فعلا به نفع خودش عمل کرده، چون قاعدتا از کیفیت اون ISP در اون منطقه راضی بوده که ازش سرویس گرفته و ازش هم استفاده میکنه.
حالا بازم انتخاب و نظر نهایی با شماست، به هر حال شما میخواید استفاده کنید، اما نظر شخصیم این هست که شما بطور ناخواسته کار درست رو انجام دادید.
bob111 عزیز، از تذکرتون بابت طولانی بودن مطلب متشکرم و عذرخواهی میکنم که طولانی بود، حقیقتا من مشکل اساسی در خلاصه نویسی داشته و دارم!:n02:
اما جدا از این مورد، سعی ام بر این بود که دوستانی که تا حالا از شاتل سرویس نگرفتن و مردد هستن برای انتخاب از این شرکت، بتونن با دید بازتری این شرکت رو بشناسن، هرچند که تجربه یک نفر کافی نیست اما بودنش بهتره قاعدتا.
اون مطلب هم خودش چکیده تجربه 10 سال به علاوه 9 روزه بنده بود که البه این 9 روزش خیلی خیلی مهمه!!:n02:
حالا مطلب چکیده رو چجوری میشه چکیده تر کرد بنده درش موندم و از عهده من خارجه(:n07:)، اما دوست خوبمون لطف کردن و چکیده تر کردن که میشه اینکه شاتل خوبه(واقعا چجوری چند خط مطلب رو توی 2 کلمه جا دادید؟!:n19::n02:).
ارادت.
noisymind
24-12-2017, 07:54
دیگه با توجه به اینکه تو هر خونه ای اینترنت دیتا همراه و TD LTE پیدا میشه ، فکر کنم ارزش داشته باشه فوقش یکی دور روز آدم ADSL نداشته باشه و پیگیر عوض کردن شرکت باشه.
سلام دوستان یه سوال فنی داشتم کیفیته خطم تقریبا خوبه ولی crc یه خورده میره بالا میتونه از چی باشه؟!!
بعد یه سوال دیگه سرویس 16 مگابیت رو خریدم از شاتل خطم رو رویه 17 مگ بسته الکی از snr میاد پایین زنگ بزنم پشتیبانی بگم خط رو رویه 16 ببنده؟!
اره
mahan999
24-12-2017, 12:07
سلام دوستان یه سوال فنی داشتم کیفیته خطم تقریبا خوبه ولی crc یه خورده میره بالا میتونه از چی باشه؟!!
بعد یه سوال دیگه سرویس 16 مگابیت رو خریدم از شاتل خطم رو رویه 17 مگ بسته الکی از snr میاد پایین زنگ بزنم پشتیبانی بگم خط رو رویه 16 ببنده؟!
اون مال سیمکشی داخلیه مستقیم وصل ککن ببین چی میشه.
l36320 عزیز و گرامی جسارت نباشه، اما شما اول تمدید کردید و بعد اومدید سوال کردید؟!
این مبحث شیرین ترافیک(به شیرینی قهوه:n02:) از بقیه بحث ها صحبتش داغ تره و همه ازش دارن صحبت میکنن، اگر قبل از تمدید فروم یا سایت های مرتبط رو چک کرده بودید قطعا با دید بازتری انتخاب میکردید.
اما الآن هم خیلی ضرر نکردید، به چند دلیل.
اگر شاتل رو از قبل داشتید که احتمال همینطور هست، پس زمانی برای رانژه و جمع آوری خط صرف نکردید که این خوبه، چون فن آوا یا هر شرکت دیگه ای از جمله همین شاتل با این تغییرات معلوم نیست کیفیت سرویسش چجوری بمونه، پس اگر شما میرفتید فن آوا و مشکلاتی رو مثل قطعی تجربه میکردید این 80 گیگ نه تنها براتون خوب و لذت بخش نبود، بلکه تمام روزتون هم به خاطر اینترنت مزخرف خراب میشد!
اما مسئله بعدی و مهمتر این هست که این طرح ها هنوز بطور کامل به ثبات نرسیده و برای انتخاب قطعی و همیشگی نیاز هست که مدتی بگذره، چون تا همین چند روز پیش هم ترافیک بعضی سرویس ها تغییر کرد، پس با توجه به این موضوع یجورایی میشه گفت هرکس مشترک هر ISP هست اگر باهاش سر کنه فعلا به نفع خودش عمل کرده، چون قاعدتا از کیفیت اون ISP در اون منطقه راضی بوده که ازش سرویس گرفته و ازش هم استفاده میکنه.
حالا بازم انتخاب و نظر نهایی با شماست، به هر حال شما میخواید استفاده کنید، اما نظر شخصیم این هست که شما بطور ناخواسته کار درست رو انجام دادید.
bob111 عزیز، از تذکرتون بابت طولانی بودن مطلب متشکرم و عذرخواهی میکنم که طولانی بود، حقیقتا من مشکل اساسی در خلاصه نویسی داشته و دارم!:n02:
اما جدا از این مورد، سعی ام بر این بود که دوستانی که تا حالا از شاتل سرویس نگرفتن و مردد هستن برای انتخاب از این شرکت، بتونن با دید بازتری این شرکت رو بشناسن، هرچند که تجربه یک نفر کافی نیست اما بودنش بهتره قاعدتا.
اون مطلب هم خودش چکیده تجربه 10 سال به علاوه 9 روزه بنده بود که البه این 9 روزش خیلی خیلی مهمه!!:n02:
حالا مطلب چکیده رو چجوری میشه چکیده تر کرد بنده درش موندم و از عهده من خارجه(:n07:)، اما دوست خوبمون لطف کردن و چکیده تر کردن که میشه اینکه شاتل خوبه(واقعا چجوری چند خط مطلب رو توی 2 کلمه جا دادید؟!:n19::n02:).
ارادت.
بله اول تمدید کردم
والا قصد تمدید نداشتم نزدیک یک ماه بود سرویس قطع بود و قصد تمدید سرویس قبلی رو نداشتم تا اینکه تماس گرفتن و گفتن که سرویس جدید 2 مگ با 65 گیگ حجم اضافه شده و منم رو حساب حرفشون دیگه سایت شاتل یا این فروم رو چک نکردم
در کل حرف شما درسته و هر شرکت ارائه دهنده اینترنت تو ایران بازیهای خودش رو داره
اما مشکل من با شاتل اینه که هیچ وقت صداقت تو کارشون نداشتند
اون از سرویسهای نامحدودشون که فقط اسم نامحدود رو یدک میکشید و همیشه خدا در حد دایال آپ محدود بود و اینم از این برنامهی جدیدشون
همه اینا با توجه به جایی که درش زندگی میکنیم کاملا منطقی به نظر میرسه و نباید انتظار شرایط بهتری رو داشته باشیم :n21:
دوستان من امروز تغییر طرح دادم و طرح 1 ماهه 2 مگ رو انتخاب کردم.
منتهی بعد تغییر سرویس، سرعتم رو روی 25bKB/s بسته.
قبلا تا جایی که خطم کشش داشت بهم سرعت میداد.
خواستم بپرسم سیاست جدید شاتله؟ برای شما هم اینجوریه؟ هر طرحی خریدید همون سرعت رو بهتون میده یا تا حایی که خط بکشه سرعت میده؟
خواستم بپرسم سیاست جدید شاتله؟ برای شما هم اینجوریه؟ هر طرحی خریدید همون سرعت رو بهتون میده یا تا حایی که خط بکشه سرعت میده؟
من سرویس تغییر ندادم قبلا max rateروی 5 مگ بود بعد اومد روی 4 مگ و خطم روی 3 مگ بسته بود 5 شنبه اینترنت کلا پورت و لینک قطع بود شنبه وصل شد max rate دیگه بیشتر از 3 مگ نیست :n14: و خط روی 2 مگ بسته شده خط هم هیچ تغییری نداشته
بله دیگه سرعت اسمی هر چی خریدی همون
ذغالی
Sent from my SM-G950F using Tapatalk by JAVAD
Gamemaster
24-12-2017, 21:19
همونی که بخرین میدن نه بالاتر
hamed619
24-12-2017, 21:30
سلام برای شاتل حجم خارجی یک سوم یا یک دوم
ziarratt
24-12-2017, 21:42
وزیر جدیدا در توئیتر گفته به ISP ها ابلاغ کردیم که باید کل سایت های داخلی رو نیم بها حساب کنند و تا دو هفته مهلت اعمال دادیم
iDownload & iGame
24-12-2017, 21:46
سلام برای شاتل حجم خارجی یک سوم یا یک دوم
حجم خارجی شاتل یک دوم هست.
قبلا در سرویسهای به اصطلاح نامحدود شاتل سرعت رو بالاتر میبست و بعد از محدودیت سرعت میومد روی سرعت اسمی (هرچند که واسه من از سرعت اسمی هم کمتر میشد و کلا یجورایی غیر قابل استفاده میشد)
اما الان که سرعت اسمی هست سوال من اینه که بعد از استفاده از حجم منصفانه چه اتفاقی میفته؟
iDownload & iGame
24-12-2017, 23:01
قبلا در سرویسهای به اصطلاح نامحدود شاتل سرعت رو بالاتر میبست و بعد از محدودیت سرعت میومد روی سرعت اسمی (هرچند که واسه من از سرعت اسمی هم کمتر میشد و کلا یجورایی غیر قابل استفاده میشد)
اما الان که سرعت اسمی هست سوال من اینه که بعد از استفاده از حجم منصفانه چه اتفاقی میفته؟
سرعت روی 128 کیلوبیت محدود میشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.