مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Shatel / شرکت شاتل
این شاتل دیگه این ماه یه جوری من رو محدود کرد جیب غریب !!!
آرت 3 داشتم.محدود شدم.رفتم آرت 4 درست شد.
حالا آرت 4 محدود شده.سرعت روی 60-70 بود و قابل قبول.دو روزه سرعت شده 20-30 ! سرور داخلی و خارجی هم فرقی نداره.سرعت بووووقه !!
دلیلش چیه ؟ سراسریه این افت سرعت ؟
حالا آرت 4 محدود شده.سرعت روی 60-70 بود و قابل قبول.دو روزه سرعت شده 20-30 ! سرور داخلی و خارجی هم فرقی نداره.سرعت بووووقه !!
نامحدود شاتل از اولش هم مثل آدم نبود کلا ، جواب سر بالا هم بهت میدن. سیستم خودشونه
فرستاده شده از E6633ِ من با Tapatalk
آیا امکان درخواست برای تنظیم Upstream روی 1024 هست؟ در این صورت Downstream چند میشه؟ مودم تخمین زده تا 1200 خط جواب میده ولی الان روی 764 است.
دوست من سرويس چي دارين
اگر از اين جشنواره هاي اكو باشه امكانش نيست
مگر اينكه سرويس داراي سرعت مشخص براي آپلود دارن بگيري
Sent from my iPhone using Tapatalk
نامحدود شاتل از اولش هم مثل آدم نبود کلا ، جواب سر بالا هم بهت میدن. سیستم خودشونه
فرستاده شده از E6633ِ من با Tapatalk
یعنی از 60-70 اومده 20-30 باید تا اخر دوره صبر کنم ! ظلمه به خدا ....
مصرفت چقدر بوده که محدود شدی؟؟
مصرفت چقدر بوده که محدود شدی؟؟
تقریبا روزی یه گیگ داشتم که کلا 30 -40 گیگ شد که کحدود 70 کیلوبایتی شدم.منم گفتم حالا که محدود شدیم بزنیم 24 ساعته دانلود بعد از 12 ساعت دانلود دیگه کلا محدود 30 کیلوبایتی شد !
تقریبا روزی یه گیگ داشتم که کلا 30 -40 گیگ شد که کحدود 70 کیلوبایتی شدم.منم گفتم حالا که محدود شدیم بزنیم 24 ساعته دانلود بعد از 12 ساعت دانلود دیگه کلا محدود 30 کیلوبایتی شد !
دیگه فکر نکنم با ۳۰ -۴۰ گیگ کسی رو محدود کنن عجیبه که محدود شدی !!!
samkaveh
22-07-2016, 03:22
سرعت دانلود تو ساعات رایگان چقد هست
سلام به همه دوستان عزیز
از همگی خواهش دارم برای گرفتن حق خودتون تلاش کنید. این شرکت ها باید سرویس ها رو ارزوونتر کنن و یا حجم رو بالا ببرن ولی فعلا زیرش میزنن:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم از طریق سایت و یا تلفن های شاتل حتما حرف خودتون رو به گوششون برسونید تا بفهمن که مردم اطلاع دارن و خواستار این مورد هستن (البته اینجا ایرانه ولی بازم بی تاثیر نیست)
من خودم دیروز باهاشون چت کردم میگفتن به ما ابلاغیه ای نیومده، گفتم چطور زمانیکه میخواد گرون بشه 6 ماه قبل از اعلام، شرکت ها اجرا میکنن!
بازم امروز دارم باهاشون ارتباط برقرار میکنم. حتی به سایت های مربوطه هم میتونیم شکایت کنیم تا زودتر به این هدف برسیم
ضمنا بر خلاف ادعای کارشناسان، این ابلاغیه توی سایت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی رسما منتشر شده:
لطف کنید توی سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت شکایت کنید
samkaveh
22-07-2016, 13:58
البته سرویسهای حجمیش نه نامحدود
ashkan61
22-07-2016, 14:32
سلام دوستان، من در منطقه حکیمیه، شرق تهران، هستم. میخوام اینترنت ADSL بگیرم و نیازم در حد ماهی 20 گیگه و دانلود شبانه و اینا هم لازم ندارم. فقط میخوام که سرعتم در هیچ ساعتی از شبانه روز زیر یک مگ نیاد. بودجه هم مد نظرم تا 50 تومن در ماهه. با این شرایط کدوم سرویس شاتل یا سایر ISP های درست حسابی رو پیشنهاد میدید؟ این سرویسهای اکو، مثلا 512 و یا 1024 در عمل چجوری سرعت میدن؟ خصوصا توی ساعتای پیک.
دوستان من تازه شاتل خریدم. دانلود شبانه رایگان داره. شنیدم اگه بیش از حد مصرف کنیم سرعت محدود میشه
این بیش از حد یعنی چه قدر؟
کسی میدونه؟
فرقی هم نمیکنه از چه سروری دانلود بشه؟ داخلی یا خارجی؟ بازم محدود میکنن؟
لطفا کسانی که تجربه و اطلاع دارن جواب بدن
ممنون
ahashahin
22-07-2016, 19:25
دوستان من تازه شاتل خریدم. دانلود شبانه رایگان داره. شنیدم اگه بیش از حد مصرف کنیم سرعت محدود میشه
این بیش از حد یعنی چه قدر؟
کسی میدونه؟
فرقی هم نمیکنه از چه سروری دانلود بشه؟ داخلی یا خارجی؟ بازم محدود میکنن؟
لطفا کسانی که تجربه و اطلاع دارن جواب بدن
ممنون
بیش از حدش اصلا مشخص نیست چقدره . ولی چیزی که من تجربه کردم بیشتر از 50 گیگ دانلود شبانه داشته باشی محدود میشی و این محدودیت اصلا برداشته نمیشه مگر ارتقا سرویس بدید .
محدودیت هم به این شکله که تا ساعت 3 صبح یعنی 1-3 صبح سرعت به شدت محدوده هم داخلی هم خارجی و بعد از اون به صورت پلکانی افزایش داده میشه ...
هیچ راهی هم برای دورزدن این محدودیت نیست پیشنهاد پشتیبانی هم اینه رایگان سرویستون رو لغو کنید :n02:
اینو بگم سرعت دانلود سرور داخلی و خارجی یکیه اما جشنواره ها معمولا خارجی روی 4 مگ محدوده و بالاتر نمیره ....
اما به نظرم سرور داخلی باشه بهتره براساس تجربه میگم اکثرا سرور خارج موقع دانلود شبانه ارور داده و دانلود نشده به خاطر اینکه انقدر سرعت نوسان داره که ارتباط با سرور قطع شده. ولی سرور های داخلی بدون مشکل فایل دانلود شده .
ahashahin
22-07-2016, 19:31
سلام دوستان، من در منطقه حکیمیه، شرق تهران، هستم. میخوام اینترنت ADSL بگیرم و نیازم در حد ماهی 20 گیگه و دانلود شبانه و اینا هم لازم ندارم. فقط میخوام که سرعتم در هیچ ساعتی از شبانه روز زیر یک مگ نیاد. بودجه هم مد نظرم تا 50 تومن در ماهه. با این شرایط کدوم سرویس شاتل یا سایر ISP های درست حسابی رو پیشنهاد میدید؟ این سرویسهای اکو، مثلا 512 و یا 1024 در عمل چجوری سرعت میدن؟ خصوصا توی ساعتای پیک.
بستگی به منطقه مخاربراتی داره اگه خیلی شلوغ باشه و پهنای باند کم بیارند خط روی 4 مگ برای اکو 128 بسته میشه و اگه کلا مشکلی بابت این موضوع نداشته باشند خط تا 16 مگ برای تمامی سرویس ها بازه ...
طرحی رو بگیرید که شبانه رایگان نداره این سرویس ها که جزو اکو هستند ( ECO256-NFG* ) اینا شبانه رایگان ندارند و در تمامی ساعات شبانه روز سرعت بدون محدودیت هست .
از اونجایی که سرعت 128 با 8 مگ هیچ فرقی نداره لزومی برای هزینه اضافه نیست شما همون ECO128-NFG* رو تهیه کنید با هزینه ۱۳٫۹۰۰ و همچنین خرید حجم ( چون همه سرویس هاش 4 گیگ بیشتر نداره برای یک ماه ) نیازتون برطرف میشه .
ahashahin
22-07-2016, 19:38
اگه محدود نشده باشید سرعت با دانلود روز فرقی نمیکنه ( یعنی سرعتت توی روز هرچی باشه شب هم همونه ) اگه محدود بشید سرعت 20 کیلوبایت هست که از ساعت 3 به بعد به صورت پلکانی افزایش داده میشه ( تا به سرعتی که در طول روز داری برسه )
بیش از حدش اصلا مشخص نیست چقدره . ولی چیزی که من تجربه کردم بیشتر از 50 گیگ دانلود شبانه داشته باشی محدود میشی و این محدودیت اصلا برداشته نمیشه مگر ارتقا سرویس بدید .
محدودیت هم به این شکله که تا ساعت 3 صبح یعنی 1-3 صبح سرعت به شدت محدوده هم داخلی هم خارجی و بعد از اون به صورت پلکانی افزایش داده میشه ...
هیچ راهی هم برای دورزدن این محدودیت نیست پیشنهاد پشتیبانی هم اینه رایگان سرویستون رو لغو کنید :n02:
اینو بگم سرعت دانلود سرور داخلی و خارجی یکیه اما جشنواره ها معمولا خارجی روی 4 مگ محدوده و بالاتر نمیره ....
اما به نظرم سرور داخلی باشه بهتره براساس تجربه میگم اکثرا سرور خارج موقع دانلود شبانه ارور داده و دانلود نشده به خاطر اینکه انقدر سرعت نوسان داره که ارتباط با سرور قطع شده. ولی سرور های داخلی بدون مشکل فایل دانلود شده .
ممنون
محدود شدن سرعت فقط تو زمان دانلود رایگانه؟ یعنی تو روز برمیگرده به سرعت خودش؟
ahashahin
22-07-2016, 22:02
ممنون
محدود شدن سرعت فقط تو زمان دانلود رایگانه؟ یعنی تو روز برمیگرده به سرعت خودش؟
خواهش
اره فقط تو زمان دانلود رایگان سرعت محدود میشه و ساعات دیگه محدودیتی نداره ..
سایت شاتل قسمت قیمت اینترنت چیزی نداره نوشته در حال بروز رسانی است!!!!!
احتمالا از امشب عوض میشه
bigbang0661
23-07-2016, 13:33
سایت شاتل قسمت قیمت اینترنت چیزی نداره نوشته در حال بروز رسانی است!!!!!
احتمالا از امشب عوض میشه
تو پنل کاربری قیمت جدید یک گیگ شده 3270 با مالیات!!!! به این میگن ارزونی آخه؟؟؟ لعنت به این کشور که همش گرون فروشیه.
ahashahin
23-07-2016, 14:29
قیمت های خود سرویس هارو هنوز تغییری ندادند ( این صفحه در حال به روز رسانی است.از صبوری شما سپاسگزاریم. )
قیمت حجم رو تغییر دادند که اصلا فرقی با قبل نکرده ( توی حجم های کمتر تغییر چندانی شاهد نیستیم )
خداوکیلی یکم منصف باشید چند ساله دارید برای تغییر قیمت ها صحبت میکنید . و الان فقط چند تک تومن از قیمت ها کم کردیدواقعا جای تقدیر داره ! مسئولین هم که فقط یه کلمه دامپینگ به گوششون خورده هی دم از عدالت میزنن !!!!
یکی نیست به اینا بفهمونه اقاجان شما که داری قیمت هارو با آمریکا و ژاپن و... مقایسه میکنی حقوق اونها رو هم درنظر بگیر ! سرعتی که ارائه میدند رو هم در نظر بگیر ! ارزش پولشون هم در نظر بگیر واقعا نمیدونم ملت رو چی فرض کردن . اینا که هی با سایر کشور ها مقایسه میکنند بهتره بدونند مردم هم چشم و گوش بسته نیستند که هرچی گفتند بگند وای اوه مای گاد ! چقدر اطلاعات دارید ! همین اطلاعات پوچ رو میشه براحتی توی همین اینترانتی که دارید به مردم میندازید پیدا کرد . بهتره به جای سفسطه بافی یکم واقع بین باشیم !!!
قیمت های خود سرویس هارو هنوز تغییری ندادند ( این صفحه در حال به روز رسانی است.از صبوری شما سپاسگزاریم. )
قیمت حجم رو تغییر دادند که اصلا فرقی با قبل نکرده و توی حجم های بالاتر مثلا 50 گیگ فقط 2-3 هزارتومن ارزون تر شده که خسته نباشید واقعا !
خداوکیلی یکم منصف باشید چند ساله دارید برای تغییر قیمت ها صحبت میکنید . و الان فقط چند تک تومن از قیمت ها کم کردیدواقعا جای تقدیر داره ! مسئولین هم که فقط یه کلمه دامپینگ به گوششون خورده هی دم از عدالت میزنن !!!!
یکی نیست به اینا بفهمونه اقاجان شما که داری قیمت هارو با آمریکا و ژاپن و... مقایسه میکنی حقوق اونها رو هم درنظر بگیر ! سرعتی که ارائه میدند رو هم در نظر بگیر ! ارزش پولشون هم در نظر بگیر واقعا نمیدونم ملت رو چی فرض کردن . اینا که هی با سایر کشور ها مقایسه میکنند بهتره بدونند مردم هم چشم و گوش بسته نیستند که هرچی گفتند بگند وای اوه مای گاد ! چقدر اطلاعات دارید ! همین اطلاعات پوچ رو میشه براحتی توی همین اینترانتی که دارید به مردم میندازید پیدا کرد . بهتره به جای سفسطه بافی یکم واقع بین باشیم !!!
کاری با مبحث گرونی اینترنت در ایران و غیره ندارم ولی در مورد قیمت 50 گیگ که گفتید 2-3 تومن ارزون شده ، باید بگم که اشتباه می کنید!
به ترتیب قیمت های قدیم و جدید و تغییرشون رو در زیر میگم ( قیمت ها به تومان ) :
حجم
قیمت قدیم
قیمت جدید
تغییر قیمت
0.5
1962
1635
327
1
3924
3270
654
3
11772
9810
1962
5
19620
14606
5014
10
34880
26596
8284
20
61040
46216
14824
50
122080
98536
23544
100
209280
180286
28994
ahashahin
23-07-2016, 15:03
کاری با مبحث گرونی اینترنت در ایران و غیره ندارم ولی در مورد قیمت 50 گیگ که گفتید 2-3 تومن ارزون شده ، باید بگم که اشتباه می کنید!
به ترتیب قیمت های قدیم و جدید و تغییرشون رو در زیر میگم ( قیمت ها به تومان ) :
حجم
قیمت قدیم
قیمت جدید
تغییر قیمت
0.5
1962
1635
327
1
3924
3270
654
3
11772
9810
1962
5
19620
14606
5014
10
34880
26596
8284
20
61040
46216
14824
50
122080
98536
23544
100
209280
180286
28994
بنده پوزش میخوام حق با شماست داشتم ادیت میکردم که شما پیش دستی کردید :n31:
مدیر عامل شاتل از کاهش قیمت اینترنت برای کاربران اینترنت خبر داد٢ مرداد ١٣٩٥
مدیر عامل شرکت شاتل با اشاره به مصوبه ٢۳٧ در زمینه تغییر تعرفه خدمات اینترنت پرسرعت از طریق فناوری ADSL و اینترنت مبتنی بر فناوری WiFi اعلام کرد که هماکنون قیمت سرویس اینترنت پرسرعت برای کاربران نهایی را کاهش دادهایم. احمدرضا نخجوانی با اشاره به دغدغههای این شرکت در اجرای مصوبه ٢۳٧ گفت: تمام نگرانی ما این است که سرنوشت اجرای این مصوبه هم به سرنوشت مصوبه ۱۸۱ رگولاتوری تبدیل شود. چرا که دو سال پیش شرکتهای دارندهی پروانه براساس مصوبه ۱۸۱ تخفیفهای لازم به کاربران نهایی را ارائه کردند اما در نهایت شرکتهای مخابرات استانی و شرکت ارتباطات زیرساخت تخفیفهای در نظر گرفته شده در این مصوبه را به طور کامل و منطبق با مصوبه یادشده به شرکتها ارائه نکردند . در نهایت همین موضوع باعث ایجاد تفاوت حساب در صورتهای مالی شرکت و متحمل شدن ضرر به ما شد.
او در ادامه با اشاره به درخواست شرکتهای FCP از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برای اجرای دقیق مصوبه ٢۳٧ افزود: برای این که کاربران نهایی اینبار بتوانند طعم کاهش قیمت سرویس اینترنت خود را بچشند پیشنهاد میکنیم که ابتدا شرکت مخابرات ایران و شرکت ارتباطات زیرساخت تخفیفهای لازم براساس این مصوبه جدید را به شرکتهای دارندهی پروانه بدهند و در مرحله بعد فعالان این حوزه قیمت سرویس اینترنت کاربران نهایی را کاهش دهند. وی تاکید میکند که اگر این ایده هم مورد قبول واقع نشود ، به هر حال شاتل خود را ملزم به اجرای دستورات و مصوبات رگولاتوری میداند.
احمدرضا نخجوانی در ادامه از انجام توافقات این شرکت با شرکت ارتباطات زیر ساخت در خصوص اجرای دقیق مصوبه ٢۳٧ خبر میدهد و اعلام میکند: برای این که مصوبه ٢۳٧ بدون اما و اگرهای پیشین اجرا شود جلسهای با مقامات وزارتخانه و شرکت ارتباطات زیرساخت داشتهایم . در این جلسه، مدیران ارشد شرکت ارتباطات زیرساخت بیدرنگ پذیرفتند که قیمت امکانات ارائه شده خود به شرکتهای اینترنتی را کاهش دهند و در نتیجه براساس این توافق، ما نیز از هماکنون مطابق با مصوبه ٢۳٧ قیمت سرویس اینترنت کاربران نهایی خود را کاهش میدهیم. به گفته وی همچنان نگرانی وجود دارد که شرکتهای مخابرات استانی مصوبهی ٢۳٧ را به درستی اجرا نکنند و به همین خاطر، بازهی زمانی یک ماههای را تعریف کردهایم تا اطمینان یابیم شرکتهای مخابراتی نیز به دستورات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی عمل خواهند کرد.
George Shelly
23-07-2016, 20:22
امیدوارم شاتل اون تخفیف 50 درصدی که هر دو ماه روی بسته گیگی میزاره رو حذف نکنه و این تخفیف جدید رو رو اونم اعمال کنه .
دوستان قیمت سرویس آرت (ART) هم قراره تغییر کنه؟
supermax15
24-07-2016, 10:26
شاتل قیمت حجم اضافه رو پایین کشید بلاخره :n09:
سلام .دوستان من یه مشکلی با سایت تک شات از زیر مجموعهای شاتل لند دارن.وقتی میخوام ویدیوهاشو نگاه کنمو روشون کلیک میکنم بجای پخش این ارورو میده error loading media: file could not be played بعد اوتومات دانلود منیجیرم فعال میشه برای دان اون فیلم تا دانشم نکنم نمیتونم فیلمو نگا کنم.البته اینو بگم فلش پلیرم آپدیته و از سایت آپارات میتونم راحت فیلم نگا کنم((((Download Manager بروز کردم مشکلم حل شد:n31:)))))
George Shelly
25-07-2016, 09:57
پس چرا قیمت سرویس ها هنوز اپ نشده ؟
vapid.mk
25-07-2016, 12:39
میخوام از مخابرات بیام شاتل فقط چند تا سوال دارم که ممنون میشم جواب بدین
میشه از سرور های تاینی موویز روی شاتل لند آپلود کرد؟ و اینکه شاتل لند تا کی دانلود ازش رایگان میمونه؟ تاریخ مشخصی داره؟
Sent from my LG-H502 using Tapatalk
میخوام از مخابرات بیام شاتل فقط چند تا سوال دارم که ممنون میشم جواب بدین
میشه از سرور های تاینی موویز روی شاتل لند آپلود کرد؟ و اینکه شاتل لند تا کی دانلود ازش رایگان میمونه؟ تاریخ مشخصی داره؟
سلام
۱- بله ریموت میشه
۲- جشنواره تموم شده الان رایگان نیست.
فعلا بسته هزار گیگ دانلود از شاتل لند با تخفیف پنجاه درصد ده هزار تومانه...تا ۱۵ مرداد
vapid.mk
25-07-2016, 13:19
سلام
۱- بله ریموت میشه
۲- جشنواره تموم شده الان رایگان نیست.
فعلا بسته هزار گیگ دانلود از شاتل لند با تخفیف پنجاه درصد ده هزار تومانه...تا ۱۵ مرداد
خیلی ممنون
سرعت دانلودش محدود میشه با شاتل لند یا نه و کلا با چه سرعتی از شاتل لند دانلود میکنه ؟ و سرعت دانلود روزانه شاتل مثلا برای سرویس یک مگ رو چنده؟
خیلی ممنون
سرعت دانلودش محدود میشه با شاتل لند یا نه و کلا با چه سرعتی از شاتل لند دانلود میکنه ؟ و سرعت دانلود روزانه شاتل مثلا برای سرویس یک مگ رو چنده؟
به شلوغی خلوتی مرکز مخابراتیتون بستگی داره...
من اکو ۱۲۸ گرفتم ۱۶ مگ بستن خطمو...
۱.۷ مگا بایت دانلود میکنه.
سرعت هم محدود نشده تا حالا ،تو جشنواره که رایگان بود سرعت کم میشد ،اما حالا که بسته هزار گیگ گذاشتن افت سرعت ندیدم.
rezahacker3020
25-07-2016, 17:00
سلام
سرویس جشنواره بیست گیگ دارم سرعت دانلودم 1.700 کیلوبایت هست .
اکو 128 با اکو 8 مگ در سرعت دانلود فرقی داره؟ اگه اره چنده سرعت دانلود اکو 8 مگ؟
سوال دومم اینه که سرویسهای ارت وضعیتشون چطوره دوست من داره 128 هست ولی با سرعت 3 مگ دانلود میکنه و محدود نشده.
به نظرتون برای کسی که کارش دانلود فیلمه چه سرویسی پیشنهاد میشه که سرعت دانلود بالا باشه.
منون
sajad-tnt
26-07-2016, 09:56
دوستان بلاخره چی شد این بسته شاتل لند نماوا؟.
با خرید این بسته ده تومانی ،آخرش میشه از دانلودسنتر و آپلودسنترش بدون کم کردن ترافیک استفاده کرد؟.
omidscafild
26-07-2016, 10:01
دوستان بلاخره چی شد این بسته شاتل لند نماوا؟.
با خرید این بسته ده تومانی ،آخرش میشه از دانلودسنتر و آپلودسنترش بدون کم کردن ترافیک استفاده کرد؟.
بله . کلیه سرویس های وابسته به شاتل لند جزو بسته هست .
sajad-tnt
26-07-2016, 11:26
بله . کلیه سرویس های وابسته به شاتل لند جزو بسته هست .
محدودیت زمانی نداره؟
and-roid2
26-07-2016, 11:41
محدودیت زمانی نداره؟
1ماه.......
طبق تماسی که با واحد فروش شاتل داشتم مثل اینکه دیگه آرت ۲ و ۴ ارائه نمیشه
احتمالا این کارو برای جلوگیری از دانلود زیاد با استفاده از سرویس های آرت و اون تکنیک افزایش پلکانی سرویس به این صورت که اول آرت ۱ رو بگیری و بعد از محدود شدن ارتقا بدی آرت ۲ والی آخر انجام دادن
اینجوری اگه کسی بخواد زیاد دانلود کنه و بعد با ارتقا از محدودیت دربیاد، کارش به آرت ۵ و ۶ میکشه که هزینه زیاد میشه
قیمت های جدید شاتل بر روی سایت قرار گرفت ولی تغییر زیادی حاصل نشده انگار
alireza12827
26-07-2016, 15:07
این قیمت های سرویس های حجمی شاتل چرا اینقدر گرونه ؟؟!!من خودم از مخابرات اصفهان دارم ماهی 3 گیگ از 3 تا 9 صبح هم 80 درصد رایگانه یعنی هر یک گیگ دانلود 200 مگ کم میکنه هر دوماهی 16400 تومن میاد روی قبض اما الان شاتل 128 سه ماهه 9 گیگ بدون شبانه رایگان زده 31500 تومن
MOHAMMAD2010
26-07-2016, 15:40
دوستان من از بخش فروششون پرسیدم تو این جشنواره 20 گیگ یک ساله بعد دانلود چقدر شبانه محدود میشیم گفت 2 گیگ در ماه !
واقعا اینقدر جشنواره داغونه که بعد 2 گیگ محدود میکنه !؟
rezahacker3020
26-07-2016, 16:00
دوستان من از بخش فروششون پرسیدم تو این جشنواره 20 گیگ یک ساله بعد دانلود چقدر شبانه محدود میشیم گفت 2 گیگ در ماه !
چرت گفته یک ماه بیشتره من همین سرویسو گرفتم 1.5 ترابایت دانلود کردم از شاتل لند شبی هم 25 گیگ فیکس دانلود دارم:n25:
rezahacker3020
26-07-2016, 16:09
سلام
سرویس جشنواره بیست گیگ دارم سرعت دانلودم 1.700 کیلوبایت هست .
اکو 128 با اکو 8 مگ در سرعت دانلود فرقی داره؟ اگه اره چنده سرعت دانلود اکو 8 مگ؟
سوال دومم اینه که سرویسهای ارت وضعیتشون چطوره دوست من داره 128 هست ولی با سرعت 3 مگ دانلود میکنه و محدود نشده.
به نظرتون برای کسی که کارش دانلود فیلمه چه سرویسی پیشنهاد میشه که سرعت دانلود بالا باشه.
منون
کسی جواب منو نداد لطفا زودتر بگین دارم سرویس عوض میکنم
نه ، چرت گفته!
محدودیت شاتل معلوم نمیکنه ولی معمولا اگه شبی 3-4گیگ اینا بذاری دانلود ، بعد 3 شب ، سرعتت از ساعت 1 تا 2 محدود میشه و باز بذاری رو دانلود ، تا ساعت 3 سرعتت محدود میشه و همین جور پلکانی...
شما میتونی اولش جشنواره رو بگیری و بعد که حجمت تموم شد ، سرویس اکو 128 رو بگیری و اگر که محدود شدی ( با توجه به قیمتای جدید ) با پرداخت 1000 تومن ( یا کمتر ؛ هر چقد از مدت زمان سرویست کمتر باقی مونده باشه ، از 1000 تومن میاد پایین تر ) سرویستو به 256 ارتقا بدی و از محدودیت در میای و دوباره دانلود و اگر دوباره محدود شدی ، همین روندو ادامه میدی!
ضمن اینکه شاتل لند هم هستش و جشنواره های حجم و ترافیک هم هر از چند گاهی میذاره!
کلا به نظرم فعلا شاتل یه سر و گردن از بقیه بالاتره!
MOHAMMAD2010
26-07-2016, 16:10
چرت گفته یک ماه بیشتره من همین سرویسو گرفتم 1.5 ترابایت دانلود کردم از شاتل لند شبی هم 25 گیگ فیکس دانلود دارم:n25:
خب اون که به نفعشه بیاد بیشتر بگه نمیاد به ضرر شرکت بگه !
شاتل لند رو بیخیال منظورم عادی هست - شما 25 گیگ شبی میگیری محدود نشدی !؟
عحب تفاوتی ! پشتیبانی به من میگه ماهی 2 گیگ شما میگی شبی 25 گیگ هم محدود نشدی !
ahashahin
26-07-2016, 17:08
اقا این قیمت های جدید فرقی با قبل نداره :n27: اصلا تغییری دادند توی قیمت ؟ :n13:
قیمت ها همونه فقط دو گیگ بهش اضافه کردند خسته نباشی دلاور :n31:
ای کاش شاتل هم طرح هایی مثل فشفشه های وب یا حداقل تنوع توی کارش به کار میبرد . هیچ طرح خاصی برای مشتری های فعلی ارائه نداده . حداقل تخفیف های سالانه ، یا جشنواره های مختلفی که ارائه میده امکان ثبت هم برای مشتری های فعلی ارائه میداد خیلی خوب میشد ...
karwan125
26-07-2016, 17:19
اقا این قیمت های جدید فرقی با قبل نداره :n27: اصلا تغییری دادند توی قیمت ؟ :n13:
قیمت ها همونه فقط دو گیگ بهش اضافه کردند خسته نباشی دلاور :n31:
فک کنم ، معنی کاهش قیمت واسه شاتل اینکه بیای حجم ترافیکی سرویس های گذشته رو کم بکنی ، به عنوان کاهش قیمت به ملت تحویل بدی ..
ahashahin
26-07-2016, 17:31
فک کنم ، معنی کاهش قیمت واسه شاتل اینکه بیای حجم ترافیکی سرویس های گذشته رو کم بکنی ، به عنوان کاهش قیمت به ملت تحویل بدی ..
فقط اینکه برای همچین کار مسخره ای 5 روز طول کشیده تو کتم نمیره . یعنی چی آخه ؟ اصلا با عقل جور در نمیاد ... کاهش قیمت بعد از چند سال اون هم قطره ای ... کاهش قیمت !!!! بعد از چند روز از ابلاغ دستور ، اگه واقعا دستور واقعی بود باید از قبل برای کاهش قیمت فکر میکردند که توی همون روز اجرا کنند . اینجور که معلومه اینکار فقط برای سرگرم کردن ذهن مردم و دور شدن از یه سری مسائله ! و نه چیز دیگه ای ...
شاتل برای مشترک پرمصرف روزانه سرویسی نداره؟ مثلا در ماه بیست یا سی گیگ؟
ahashahin
26-07-2016, 17:41
شاتل برای مشترک پرمصرف روزانه سرویسی نداره؟ مثلا در ماه بیست یا سی گیگ؟
متاسفانه خیر !
مگه اینکه بسته های 50 گیگ یا 100 گیگ رو بخرید . قابلیت انتقال به دوره بعد رو هم داره من خودم زمانی که بسته 50 گیگ رو با تخفیف 50 درصد ارائه میده میخرم تا دو سه ماه استفاده میکنم . مصرف روزانه منم شدید زیاده و کلا مصرفم 24 ساعته اس ...
ahashahin
26-07-2016, 17:49
کسی جواب منو نداد لطفا زودتر بگین دارم سرویس عوض میکنم
سلام
سرویس اکو 128 با اکو 8 مگ از نظر سرعت تفاوتی ندارند یعنی سرعتتون تاجایی که خطتتون کشش داشته باشه بسته میشه . اما زمانی سرعت واقعی مشخص میشه که مرکزتون پهنای باند کم بیاره یا مشکل فنی ایجاد بشه که سرعت واقعی سرویستون رو دریافت میکنید که اکو 128 خط روی 4 مگ بسته میشه و همینطور سرویس 8 مگ که خط بر روی 9 مگ بسته میشه .به صورت کلی از اونجایی که حتی خرابی های شاتل کمه اکو 128 رو تهیه کنید البته به نظر من سرویس 1 مگ بهترینش هست حتی توی زمان کمبود پهنای باند ...
آرت هم بعد از مدتی محدود میشه به قدری که دیگه نمیتونید تحملش کنید یعنی دانلودتون بعد از یه حجمی شدید سرعتتون محدود میشه . کلا آرت برای کسی که همیشه سرعتش بالا بوده یه عذاب الهی محسوب میشه ...
برای دانلود فیلم بهتره سرویس های شبانه رایگان دار رو بخرید چون هزینه کمتری داره و در اوایل سرویس شبی 20-30 گیگ درصورتی که سرعتتون بالای یک مگ باشه دانلود دارید و بعد از محدود شدن شبی حدود 10 - 18 گیگ ( بر اساس تجربه شخصیم )
در صورتی که بازم سوالی در این مورد داری پیام خصوصی بفرست تا کامل برات توضیح بدم جریان از چه قراره :n02:
club2energy
26-07-2016, 18:03
سلام
قیمت سرویس های آرت هیچ تغییری نکرد؟
فقط به اکو یه کوچولو ترافیک اضافه شد
خیلی جالبه :n31: من دو ساعت پیش چک کردم همون 4 گیگ بود و قیمت تقریبا 2000 تومن کم شده بود ولی الان اینجا رو خوندم و رفتم مجددا چک کردم و دیدم 2 گیگ اضافه شده و قیمت هم 2-3 هزار تومن گرونتر شده:n38::n31:
معنی ارزونی رو هم فهمیدیم :n02:
Gamemaster
26-07-2016, 19:35
یک گیگا بایت ترافیک 31 روزه
این یعنی چی؟
یعنی دیگه انتقال پیدا نمکینه بعد از ۳۱ روز؟
سلام
قیمت سرویس های آرت هیچ تغییری نکرد؟
فقط به اکو یه کوچولو ترافیک اضافه شد
میزان تبادل ترافیک قبل از محدود شدن رفته بالا
ahashahin
26-07-2016, 20:18
یک گیگا بایت ترافیک 31 روزه
این یعنی چی؟
یعنی دیگه انتقال پیدا نمکینه بعد از ۳۱ روز؟
این دیگه چه مسخره بازی ایه :n04:
قابلیت انتقال نداشته باشه خرید ترافیک به چه دردی میخوره :n29: صددرصد این کار رو کردن تا کسی حجم بالا با قیمت کمتر نخره :n03: ای تف به ذاتتون :n21:
قابلیت انتقال نداشته باشه خرید ترافیک به چه دردی میخوره :n29: صددرصد این کار رو کردن تا کسی حجم بالا با قیمت کمتر نخره :n03: ای تف به ذاتتون :n21:
یعنی من که الان سه ساله شاتل دارم دیگه نمی تونم حجم رو به دوره بعد منتقل کنم!؟!؟ اینطور باشه سریعا به 4g ایرانسل مهاجرت می کنم...
par_haam
26-07-2016, 22:29
طبق تماسی که با واحد فروش شاتل داشتم مثل اینکه دیگه آرت ۲ و ۴ ارائه نمیشه
احتمالا این کارو برای جلوگیری از دانلود زیاد با استفاده از سرویس های آرت و اون تکنیک افزایش پلکانی سرویس به این صورت که اول آرت ۱ رو بگیری و بعد از محدود شدن ارتقا بدی آرت ۲ والی آخر انجام دادن
اینجوری اگه کسی بخواد زیاد دانلود کنه و بعد با ارتقا از محدودیت دربیاد، کارش به آرت ۵ و ۶ میکشه که هزینه زیاد میشه
به هیچ وجه اینطور نیست از طریق پنل می توانید تغییر بدید
and-roid2
26-07-2016, 23:00
یعنی من که الان سه ساله شاتل دارم دیگه نمی تونم حجم رو به دوره بعد منتقل کنم!؟!؟ اینطور باشه سریعا به 4g ایرانسل مهاجرت می کنم...
انتقال ترافیک پایه هر دوره به دوره بعد امکان پذیر نیست. مگر ترافیک های افزوده شده از محل خرید، هدیه و ....
ahashahin
26-07-2016, 23:05
انتقال ترافیک پایه هر دوره به دوره بعد امکان پذیر نیست. مگر ترافیک های افزوده شده از محل خرید، هدیه و ....
ظاهرا از پنل ، قسمت خرید ترافیک اصلاحش کردند و برگشته به حالت قبلی . قبلش به صورت " یک گیگا بایت ترافیک 31 روزه و... " بود . امیدوارم این حرکت ناجوانمردانه رو انجام ندن :n27:
rezahacker3020
27-07-2016, 00:46
خب اون که به نفعشه بیاد بیشتر بگه نمیاد به ضرر شرکت بگه !
عحب تفاوتی ! پشتیبانی به من میگه ماهی 2 گیگ شما میگی شبی 25 گیگ هم محدود نشدی !
اخه کدوم ادم عاقل میره سرویسی میگیره که با دو گیگ ترافیک محدود بشه نه خودت قبول میکنی حرفشو اونم ماهیی؟ اگه یه روز بود اونم یه حرفی
club2energy
27-07-2016, 10:56
سلام
کسی از دوستان میتونه تفاوت حجم سرعت بالا رو توی سرویس های آرت قبل و بعد تغییرات بذاره
mehrdad3x
27-07-2016, 14:49
يا خدا ارت قيمتاش همونه اصن
ببست درصد ارزونى كجا رفت پس
سلام
کسی از دوستان میتونه تفاوت حجم سرعت بالا رو توی سرویس های آرت قبل و بعد تغییرات بذاره
یه توضیح واسه اون قسمت از جملت که مشخص کردم میدی ! ، متوجه منظورت نمیشم .
درباره سرویس آرت هم سرعت تغیری نکرده ، فقط ظاهران حداقل تبادل رو بیشتر کردن .
par_haam
27-07-2016, 15:07
يا خدا ارت قيمتاش همونه اصن
ببست درصد ارزونى كجا رفت پس
تفاوت قیمت برای اینترنت های حجمی است. برای نامحدود تفاوتی ندارد
سلام
اگه من از جشنواره طرح یکساله اکو خرید کنم و سر دوماه ترافیکم تموم شه آیا میتونم طرح آرت یک ماهه رو همون موقع فعال کنم؟
سرویسهای نامحدود ویژه (ART-Base) واسه کیاس؟
چرا من نمیتونم انتخاب کنم و بخرمش:n02::n02::n02:
سلام
اگه من از جشنواره طرح یکساله اکو خرید کنم و سر دوماه ترافیکم تموم شه آیا میتونم طرح آرت یک ماهه رو همون موقع فعال کنم؟
هر وقت حجمت تموم شه میتونی تغیر سرویس بدی .
rezahacker3020
27-07-2016, 16:14
هر وقت حجمت تموم شه میتونی تغیر سرویس بدی .
نمیشه تغییر سرویس بدی حداقل از طریق پنل نمیتونی مینویسه متاسفانه در حال حاضر هیچ سرویسی در مرکز شما ارائه نمی گردد. این یعنی قرارداد یکسالت باید تموم بشه:n13:
نمیشه تغییر سرویس بدی حداقل از طریق پنل نمیتونی مینویسه متاسفانه در حال حاضر هیچ سرویسی در مرکز شما ارائه نمی گردد. این یعنی قرارداد یکسالت باید تموم بشه:n13:
من خودم جشواره داشتم ، زنگ زدم نمایندگی برا تغیر سرویس ، گفت حجمت که تموم شه تغیر سرویس واست باز میشه ، همینطور هم شد (فقط یک هفته از گرفتن سرویسم گذشته بود)
rezahacker3020
27-07-2016, 16:28
من خودم جشواره داشتم ، زنگ زدم نمایندگی برا تغیر سرویس ، گفت حجمت که تموم شه تغیر سرویس واست باز میشه ، همینطور هم شد (فقط یک هفته از گرفتن سرویسم گذشته بود)
به نظر من همین جشنواره خوبه چون محدودیت نداره برای مثال الان خود من شبا بکوب دانلود میکنم و هر شب 25 گیگ دانلود میکنم یک ماه بیشتره ولی محدود نشدم.
bahman_0121
27-07-2016, 17:04
سلام به همگی
ی نفر توضیح بده من هیچی نفهمیدم
ی طرح بگین به صرفه باشه البته مد نظر خودم art هست
و اینکه شاتل لند قضیش چیه دقیقا ؟؟
میشه داخلش فایل هم اپلود کرد یا نه ؟
بستش چقدره سرعتش چقدره ایا از روی حجم کم میشه ؟؟؟
یکی اینا رو توضیح بده
سرویسهای نامحدود ویژه (ART-Base) رو
چرا من نمیتونم انتخاب کنم و بخرمش
and-roid2
27-07-2016, 17:11
مهم: دو قیمته شدن اینترنت از اول مرداد
دو قیمته شدن اینترنت از اول مرداد95 و عدم اجرای کامل مصوبه 237 توسط شرکت های اینترنتی در ارائه ترافیک داخلی به کاربران.
طبق بند 1(تبصره3) این مصوبه, شرکتهای اینترنتی تا 1/11/95 مهلت دارند تا نسبت به تفکیک ترافیک اینترانت از اینترنت اقدام کنند .
اما دو شرکت شاتل و اسیاتک چنین سیستمی را قبلا پیاده سازی کردند(مانند جدا سازی ترافیک مجموعه سایتهای شاتل لند/نماوا/تک شات وکاپ ) اما اقدام به اجرای این بند از مصوبه نکرده اند تا با برابر بودن قیمت اینترانت و اینترنت سود کلان خود را تا 1 بهمن 95 حفظ کنند و کاربر را از چنین حقی محروم کنند....
سرویسهای نامحدود ویژه (ART-Base) رو
چرا من نمیتونم انتخاب کنم و بخرمش
اتفاقا منم از جشواره به آرت1 تغیر دادم ، شما اگه واست فعال نیست میتونی به پشتیبانی فروش بگی واست فعالش کنه !
دو قیمته شدن اینترنت از اول مرداد95 و عدم اجرای کامل مصوبه 237 توسط شرکت های اینترنتی در ارائه ترافیک داخلی به کاربران.
طبق بند 1(تبصره3) این مصوبه, شرکتهای اینترنتی تا 1/11/95 مهلت دارند تا نسبت به تفکیک ترافیک اینترانت از اینترنت اقدام کنند .
اما دو شرکت شاتل و اسیاتک چنین سیستمی را قبلا پیاده سازی کردند(مانند جدا سازی ترافیک مجموعه سایتهای شاتل لند/نماوا/تک شات وکاپ ) اما اقدام به اجرای این بند از مصوبه نکرده اند تا با برابر بودن قیمت اینترانت و اینترنت سود کلان خود را تا 1 بهمن 95 حفظ کنند و کاربر را از چنین حقی محروم کنند....
البته باید توجه کنیم که شاتل این مورد رو انجام داده!
بند 1 مصوبه 237 در خصوص " اینترنت غیر حجمی " است که در تبصره 3 این بند موردی که شما گفتی رو ذکر کرده و گفته که تا اول بهمن فرصت دارند! که شاتل این مورد رو همین الانشم با ارائه سرویس art-base اجرا کرده!
و این تبصره ربطی به اینترنت حجمی نداره! چرا که در بند 2 و 3 که در خصوص اینترنت حجمی است ، هیچ تبصره ای رو دال بر اینکه باید تفکیک بشه و غیره ذکر نکرده اند و الزامی در تفکیک نیست!
and-roid2
27-07-2016, 18:59
البته باید توجه کنیم که شاتل این مورد رو انجام داده!
بند 1 مصوبه 237 در خصوص " اینترنت غیر حجمی " است که در تبصره 3 این بند موردی که شما گفتی رو ذکر کرده و گفته که تا اول بهمن فرصت دارند! که شاتل این مورد رو همین الانشم با ارائه سرویس art-base اجرا کرده!
و این تبصره ربطی به اینترنت حجمی نداره! چرا که در بند 2 و 3 که در خصوص اینترنت حجمی است ، هیچ تبصره ای رو دال بر اینکه باید تفکیک بشه و غیره ذکر نکرده اند و الزامی در تفکیک نیست!
سرویس art-base کجا هست؟سایت شاتل این سرویس رو مشاهده نکردم!
اگر ویدیو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو مشاهده کرده باشید شاه میرزایی گفتش طبق مصوبه 237 در پنل کاربری باید ترافیک داخلی و خارجی جدا باشه و مردم بتوانند دو برابر ترافیک خارجی از ترافیک داخلی استفاده کنند.شاتل این قابلیت رو داره که اجرا کنه ولی اجرا نکرده....
djsec6004
27-07-2016, 19:07
اصلا نمیتونم خودمو توجیه کنم که برای اینترانت هم باید اینقدر گرون پول داد
mohssen_00
27-07-2016, 21:05
سلام دوستان
میشه راهنمایی کنید که کدوم سرویس های شاتل هم شبانه رایگان دارن و هم برای استفاده روزمره خوبن و سرعت دانلودش چنده؟
بعد سرعت شبانه از چه حجم دانلودی به بعد محدود میشه و چقدر افت سرعت پیدا میکنه؟
ببخشید اگه طولانی شد من های وب هستم اما جدیدا گند زده به همه سرویساش و شبانه هم نداره دیگه
campuzlit
27-07-2016, 21:20
شاتل ، آسیاتک ،.... تمام شرکت های اینترنتی در ایران + شرکت زیرساخت = دزد
این حرفا و مصوبه هاشون هم به درد عمه شون میخوره. تا وقتی که با دزدی و عدم ارائه سرویس درست به همراه قیمت درست مردم رو به دنبال حجم و ترافیک و دانلود شبانه می کشونن هیچی درست نمیشه. (دیگه سرعت و پینگ و قطعی و وصلی و ... بماند)
الان شاتل اومد تعرفه هاشو تغییر داد. من فکر کنم گرون تر شد.
bahman_0121
27-07-2016, 23:10
مخابرات که نابود شد اینترنت گران و سرعت پایین
حتی قرار داد های قبلی رو زیرش زدن و سرعتها رو کم کردن
دیگه باید با اینترنت خدا حافظی کنین
منم بزودی از مخابرات ترک میزنم
ی اینترنت یکساله گرفتم 10 بار سرعتش رو طی مرور زمان کم کردن
اینم از مردم داریشونه
میگم تو تغیر قیمت ها، فک کنم حداقل تبادل ترافیک رو برای سرویس ها ی آرت بردن بالا.
یعنی اصل پول دریافتی رو دست نزدند تا ضرر نکنند خودشون.
امدند یک جورهایی مصوبه رو دور زدند.
پهنای باند ازاد داشتند. جاش پهنای باند ازاد دادند
من فکر میکنم. کسی اگر خبردار شد دقیق ممنونت میشم بکید
از سرویس اکو خبر ندارم. اگر کسی قیمت قبلی هاشو عکس داره بزاره تا مقایسه کنیم
من فک میکنم تغیر قیمت رو این جور لحاظ کرده. جای کم کردن پول دریافتی از مشتری ، جاش ترافیک داده
سرویس art-base کجا هست؟سایت شاتل این سرویس رو مشاهده نکردم!
اگر ویدیو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو مشاهده کرده باشید شاه میرزایی گفتش طبق مصوبه 237 در پنل کاربری باید ترافیک داخلی و خارجی جدا باشه و مردم بتوانند دو برابر ترافیک خارجی از ترافیک داخلی استفاده کنند.شاتل این قابلیت رو داره که اجرا کنه ولی اجرا نکرده....
متاسفان تو این مملکت هرچی الاغه جمع میکنن و یه سِمت بهش میدن!! طرف ( شاه میرزایی ) به قول شما میاد اینجوری حرف میزنه ، بعد میرن تو مصوبه برای بند 1 که اینترنت غیر حجمیه این تبصره رو قید میکنن!! یکی نیست بهشون بگه اگه ترافیک داخلی ارزون تره و باید تفکیک بشه ، چرا فقط باید برای سرویس های غیر حجمی اعمال بشه! چه فرقی با سرویس حجمی میکنه!! باور کن طرف هنوز یه دور هم این مصوبه رو نخونده!!
سرویس اکو 512 منو گرون کردن حدود 700 تومن چرا؟ اگه غیر قانونی و خلاف مصوبه هست بریم شکایت کنیم
سرویس 18.9 رو کردن 19.6:n28::n28:
متن ایمیل شاتل برای صورت حساب جدید :
قیمتو ارزان(بخوانید گرون )کرده ولی بجای 4 گیگ 6 گیگ میده وقبلا سرویس 128 ماهیانه با شبانه رایگان میشد 20800 با 4 گیگ الان با 6 گیگ 24360
کاربر عزیز:بر اساس توضیحاتی که در ادامه خدمت شما تقدیم گردیدهاست، پیش فاکتور فوق که مربوط به سرویس دوره بعدی شما است به جای 4 گیگابایت ترافیک پایه، دارای 6 گیگابایت ترافیک پایه خواهد بود.
کاربر عزیز:شاید مطلع شده باشید که خوشبختانه بر اساس مصوبهی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، قیمت بستههای ترافیک و به دنبال آن، سرویسهای اینترنت به نسبت گذشته کاهش یافته است. بر این اساس، ضمن آن که کاهش یادشده را میتوانید در قیمت بستههای ترافیک مختلف مشاهده فرمایید، به اطلاع شما عضو گرامی خانوادهی شاتل میرسانیم که با توجه به عادت مصرف عمدهی کاربران کشور که پیش از پایان دوره، مجبور به تهیهی ترافیک اضافه میشوند، بر آن شدیم سرویسهای جدیدی را بر اساس قوانین مصوب و منطبق یا نزدیک به قیمت سرویسهای گذشته، اما با ظرفیت ترافیک بیشتر تعریف کنیم. آنچه هماینک نیز در قالب پیش فاکتور برای شما ارسال شده است، مبتنی بر همین منطق و به لحاظ هزینه، نزدیک ترین سرویس به سرویس قبلی شماست که به صورت سیستمی و مکانیزه به شما پیشنهاد گردیده است.با این همه، اگر سرویس پیشنهادی مطابق با میل یا نیاز شما نیست، سرویس دیگری با ترافیک پایهی دو گیگابایت (2GB) به سبد خدمات شاتل افزوده شده است تا در صورت لزوم بتوانید این سرویس را به همراه بستههای ترافیکی انتخابی جایگزین فرمایید. در پایان، چنانچه در این باره پرسشی در ذهن دارید، کارشناسان فروش شاتل در سراسر ایران، صمیمانه و مشتاقانه آمادهی پاسخگویی هستند.
دوستان من ART3 داشتم محدود شدم.بعد رفتم ART 4 از محدود خارج شد.حالا دوباره محدود شدم.
تماس گرفتم پشتیبانی میگه که اگر الان که محدود هستی مستقیما بری ART3 محدودیت برداشته نمیشه چون که رفتی سرعت پایین تر ! یا باید یه ماه سرویس اکو بگیری یا یه دوره ART6 بگری و محدود نشی بعد برگردی 3 ( تازه اگر art 5 هم بگیری محدودیت کامل برداشته نمیشه )
ایشون الان نطق بیجا کردن یا راست میگه ؟اگر نه تا همین الان زنگ بزنم برم art3.
سلام دوستان. من شش ساله از پارس آنلاين سرويس مى گيرم ولى با اين تغيير قيمتشون ديگه واقعا نميتونم تحملشون كنم. ميخوام بيام شاتل. يه سوال دارم از خدمتتون اونم اينكه در سرويس هاى حجمى شاتل كه همون اكو هستش، سرعتى كه براى كاربر تنظيم ميشه همون سرعت خريدارى شده هستش يا مثل پارس آنلاين محدوديت سرعت نداره و تا جايى كه خط بكشه سرعت ميدن به كاربر..؟!!
گروه تلگرام شاتل آدرسش چیه؟
سلام دوستان. من شش ساله از پارس آنلاين سرويس مى گيرم ولى با اين تغيير قيمتشون ديگه واقعا نميتونم تحملشون كنم. ميخوام بيام شاتل. يه سوال دارم از خدمتتون اونم اينكه در سرويس هاى حجمى شاتل كه همون اكو هستش، سرعتى كه براى كاربر تنظيم ميشه همون سرعت خريدارى شده هستش يا مثل پارس آنلاين محدوديت سرعت نداره و تا جايى كه خط بكشه سرعت ميدن به كاربر..؟!!
سلام، اگهخطتون کشش داشته باشه،سرعت رو تا ۱۶ مگباز میذارن...
سلام، اگهخطتون کشش داشته باشه،سرعت رو تا ۱۶ مگباز میذارن...
ممنون از جوابتون. آقا پس خيالم راحت باشه برم جمع كنم پارس رو..؟!![emoji16]
ممنون از جوابتون. آقا پس خيالم راحت باشه برم جمع كنم پارس رو..؟!![emoji16]
بازم بستگی به شرایط منطقتون و پهنای باند و اینا داره..هیچی 100% نیست اینو همیشه یادت باشه:)
- - - Updated - - -
گروه تلگرام شاتل آدرسش چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e l e g ram . me/shatel ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پ.ن : فاصله ها رو بردارید
سلام دوستان
سرویسهای ارت که مثل غیرحجمی های !!! ( اسمش با نوعش تناقض داره ) جدید ترافیک داخل و خارج تفکیک نمیکنن ؟
بعدش الان با ارت 1 در صورتی که دانلود در ماه پخش باشه 26 گیگ میشه دانلود کرد؟
misam5526
28-07-2016, 13:34
سلام دوستان
سرویسهای ارت که مثل غیرحجمی های !!! ( اسمش با نوعش تناقض داره ) جدید ترافیک داخل و خارج تفکیک نمیکنن ؟
در سرویسهای art شاتل میشه محدودیت رو با یه ترفند دور زد. کاری که دوستان در صفحات قبل بارها توضیح دادند و اونم اینکه کافیه بعد از محدود شدن در art1 بقیه ماه رو به art2 تغییر بدید از داخل پنل با پرداخت مبلغی. اینطوری باز میتونید دانلود کنید تا اخر اون ماه در حد اونچه با art1 دان داشتید....
دقیقترش رو بچه های شاتل توضیح میتونند بدند
سلام دوستان
- آرت های قدیم هنوز هستش و حداقل ترافیکشو چند گیگ بردن بالا! در کنارش یه سری سرویسه art-base هم هستش که غیر حجمیه و داخلی و خارجی تفکیک که مفت نمیرزه!
- احتمال زیاد بتونی دانلود کنی ؛ البته خودت در جریانی ولی بازم میگم که از آرت 1 شروع کن و بعد از چند گیگ که محدود شدی ، به آرت 2 ارتقا بده و همین روند... و در آخر ماه باهاشون تماس بگیر و تغییر سرویس بده به آرت 1 و ...
mehrdad3x
28-07-2016, 14:11
دوستان مكس ريت خط هم دست شركته يا نه؟
من فاصلمون از مخابرات دوره نهايت تا ٤ مگ خط ديتا ميداد
سرويس قبليم دو مگ بود كه اشتباه ميزد ارت هشت ولى رو دومگ بسته بودن و دقيقا دومگ سرعت بهم ميداد
چند مدت پيش تماس گرفتن واسه تغيرات فاكتور و سرويس من سرويس رو ارت چهار انتخاب كردم كه مثل سرويس قبليم باشه از نظر سرعت و قيمت
اما حالا مكس ريت خط از يك و نيم مگ بالاتر نميره
سيم كشى هاهم هيچ تغيرى نداشته
خودشون ميگفتن دست ماست ميزان مكس ريت تا هشت مگ هم ميتونيم مكس ريتتون رو ببريم بالا !!!!
ايا همينطوره؟
يا ربطى به شاتل نداره نداره اصلا مكس ريت خط :|
سلام دوستان
سرویسهای نامحدود ویژه (ART-Base)
دوستان چه کنم.
من art4 هستم.محدود شدم.5 روز دیگه دوره م تموم میشه.میخوام همین الان برم به art 3 و دره جدید شروع کنم.
از محدودیت در میام ؟
Miladmk7
28-07-2016, 16:21
دوستان یه سوال دارم ممنون میشم زود جوابمو بدین چون پیشنهادات جشنواره شاتل تا 24 امشب بیشتر مهلت نداره. میخوام بدونم سرعت شبانه پلن 20 گیگ سالیانه با قیمت 40 تومن در چه حدیه؟ چون موقع ثبت نام دقت کردم که اسم سرویس رو زده بود اکو 128 کیلوبیت. اگه سرعت تایم شبانه رو به این اندازه محدود کنن که به نظرم ارزش نداره اصلا.
and-roid2
28-07-2016, 16:42
- آرت های قدیم هنوز هستش و حداقل ترافیکشو چند گیگ بردن بالا! در کنارش یه سری سرویسه art-base هم هستش که غیر حجمیه و داخلی و خارجی تفکیک که مفت نمیرزه!
سرویسهای نامحدود ویژه (ART-Base)
ART-Base فعلا ارائه نمیشه.
dariushko
28-07-2016, 17:32
دوستان چه کنم.
من art4 هستم.محدود شدم.5 روز دیگه دوره م تموم میشه.میخوام همین الان برم به art 3 و دره جدید شروع کنم.
از محدودیت در میام ؟
خیر معمولا برای در اومدن از محدودیت ی لوِل باست برین بالاتر یا اینکه ی هفته تا چند روز دانلود تون به نسبت سرویسی که گرفتید باشه تا از محدودیت در بیایید ( :hmm:)
زمانی ک من از ارت استفاده می کردم برخلاف اظهارات کارشناساشون ، تمدید سرویس هم در حذف محدودیت تاثیری نداشت الانه اگه تغییری کرده نمی دونم مثلاً من چند بار گول بخش فروششونو خوردم ! آرت 6 داشتم محدود کردن بخاطر مصرف ، به پیشنهادشون رفتم 7 ولی اونجام از اولش محدود بودم ، رفتم پله آخر 8 تا تونستم استفاده کنم ! سر ماه گفتن مشکلی نیست بیای 6 ! اومدم 6 از همون اول سرعتم روی 45 تا 50 بود ! زنگ زدم گفتن سرویس خودش هوشمند عمل می کنه و رفع محدویت دست ما نیست !
خلاصه سرویس های آرتشون اعصاب قوی و مدیریت مصرف خاص خودشو می خواد الانم که راحتم چند ماهه سرویس های حجمی دارم !
maniya12
28-07-2016, 17:50
فرق نامحدود ویژه با نامحدود معمولی چیه؟!
اگه ما نامحدود ویژه گرفتیم سرعتمون محدود شده میشه پول بیشتر بدیم بریم art1 ؟!
سرعت قبلا و بعد محدود شدن سرویس های نامحدود ویژه چنده؟!
با تشکر
چه دلیلی واسه ارائه نکردن آوردن؟
باید ازشون شکایت کرد ، چون اگر به فرض هم توان تفکیک نداشته باشن ، باید یک سوم ترافیک داخلی رو به ترافیک بین الملل اختصاص بدن ( مثل تعرفه های غیر حجمی های وب )
قیمت ها نسبت به امثال پارس خوبه خیلی گرونش نکردن!! 900 تومن که عددی نیست! پارس آنلاین 1.5 برابر کرده نا قابل :n09:
یک سوال سرویس های اکوی شبانه دار (که ماهی 5 تومن می گیرند)، شبانه شون رایگانه دیگه؟ فقط تا اونجایی که فهمیدم سرعت شبانه رو به نسبت از 1/3 تا 1/8 کاهش می دهند؟
خیر معمولا برای در اومدن از محدودیت ی لوِل باست برین بالاتر یا اینکه ی هفته تا چند روز دانلود تون به نسبت سرویسی که گرفتید باشه تا از محدودیت در بیایید ( :hmm:)
زمانی ک من از ارت استفاده می کردم برخلاف اظهارات کارشناساشون ، تمدید سرویس هم در حذف محدودیت تاثیری نداشت الانه اگه تغییری کرده نمی دونم مثلاً من چند بار گول بخش فروششونو خوردم ! آرت 6 داشتم محدود کردن بخاطر مصرف ، به پیشنهادشون رفتم 7 ولی اونجام از اولش محدود بودم ، رفتم پله آخر 8 تا تونستم استفاده کنم ! سر ماه گفتن مشکلی نیست بیای 6 ! اومدم 6 از همون اول سرعتم روی 45 تا 50 بود ! زنگ زدم گفتن سرویس خودش هوشمند عمل می کنه و رفع محدویت دست ما نیست !
خلاصه سرویس های آرتشون اعصاب قوی و مدیریت مصرف خاص خودشو می خواد الانم که راحتم چند ماهه سرویس های حجمی دارم !
پشتبانی به من گفت یه ماه اکو بگیری بعد برگردی درست میشه سرعتت و میتونی بری art 3
الان طرح یک ماهه 2 گیگ با سرعت 128 بگیرم و یه روزه ( یا نیم روزه ) حجم رو تموم کنم برام نامحدود رو فعال میکنن بعدش همون روز ؟
EDWARD WHITE
28-07-2016, 19:47
شاتل ، آسیاتک ،.... تمام شرکت های اینترنتی در ایران + شرکت زیرساخت = دزد
این حرفا و مصوبه هاشون هم به درد عمه شون میخوره. تا وقتی که با دزدی و عدم ارائه سرویس درست به همراه قیمت درست مردم رو به دنبال حجم و ترافیک و دانلود شبانه می کشونن هیچی درست نمیشه. (دیگه سرعت و پینگ و قطعی و وصلی و ... بماند)
الان شاتل اومد تعرفه هاشو تغییر داد. من فکر کنم گرون تر شد.
خیلی موافقتم :n16:
and-roid2
28-07-2016, 21:56
فرق نامحدود ویژه با نامحدود معمولی چیه؟!
اگه ما نامحدود ویژه گرفتیم سرعتمون محدود شده میشه پول بیشتر بدیم بریم art1 ؟!
سرعت قبلا و بعد محدود شدن سرویس های نامحدود ویژه چنده؟!
با تشکر
در Art Base ترافیک داخلی با خارجی تفکیک شده و دارای حجم مشخصی هستن ولی در ART ویژه تفکیک نشده.
در حال حاظر هم Art Base فعلا ارائه نمیشه و جزئیات بیشتری ازش شاتل منتشر نکرده.
چه دلیلی واسه ارائه نکردن آوردن؟
باید ازشون شکایت کرد ، چون اگر به فرض هم توان تفکیک نداشته باشن ، باید یک سوم ترافیک داخلی رو به ترافیک بین الملل اختصاص بدن ( مثل تعرفه های غیر حجمی های وب )
دلیلش رو نگفتن.
تفکیک ترافیک داخل و خارج رو دارن خوب هم دارن. نمونه بارزش همین شاتل لند هست که به مناسبتهای مختلف رایگانش کردن.
شاتل گفته من مثلا در ماه 100 میلیارد تومن(مثلا) دریافتی داشتم از کاربارن
الان ارزان کنم میشه مثلا 80 میلیارد.
خوب من که پهنای باند ازاد دارم.
دریافتی 100 میلیاردم رو کم نمیکنم، چند گیگ ترافیک به کاربران میدهم و همان پول رو ازشون میگیرم
در ال شاتل سود کرد این وسط.
چون ترافیک ازاد ش رو که هر روز جشنواره میزد براش، رو داد به کاربران، همان پول سابق هم میگیره اما ارزان تر بهش پهنای باند میرسه :n21:
یعنی اگر یکبار ایمنترنت واقعا بخواهد ارزان بشه. شرکت های اینترنتی کاری میکنن که فقط مصوبه رو اجرا کنند. اما همان پول رو بگیرند
اقا من تازه اومدم شاتل میخوام بدونم این جشنواره ای که گرفتم یه سری از دوستان دارن شبی 25 گیگ میگیرن و محدود نشدن بعضیا هم یک گیگ محدود شدن ترفندی داره یا چجوریاست اگه محدود میکنه چقد محدود میکنه داخلی خارجی فرقی نداره ککنون اگه جواب بدین
rezahacker3020
29-07-2016, 01:00
اقا من تازه اومدم شاتل میخوام بدونم این جشنواره ای که گرفتم یه سری از دوستان دارن شبی 25 گیگ میگیرن و محدود نشدن بعضیا هم یک گیگ محدود شدن ترفندی داره یا چجوریاست اگه محدود میکنه چقد محدود میکنه داخلی خارجی فرقی نداره ککنون اگه جواب بدین
سلام دوست عزیز من به شما قول میدم محدود نمیشید هر شب دانلود کنید این سرویس محدودیت نداره خودم و چند تا از دوستان داریمش.
سوالی داشتی پ.خ بده
من تازه شاتل ثبت نام کردم ولی خط هنوز رانژه نشده میخواستم ببینم میشه کنسل کنم قراردادو ؟ پولو پس میدن ؟
bahman_0121
29-07-2016, 07:52
اقایون این جشنواره چیه ؟ که شبا میشه دانلود کرد ؟
ی نفر توضیح بده
هزینش چقدره چقدر میشه دان کرد
دوستان من ميخوام از پارس آنلاين بيام شاتل! از دوستان اينجا و همچنين خود شاتل كه پرسيدم ظاهرا سرويس هاى حجمى يا همون اكوى شاتل هم محدوديت سرعت نداره و مثلا چه ١٢٨ بگيريم و چه هشت مگابيت سرعت روى بالاترين حد كشش خط ست ميشه! حالا سوال اينكه بين اين سرويس ها آيا سرعت شبانه هم فرق نمى كنه..؟!! چه ١٢٨ بگيريم چه هشت مگ سرعت شبانه فرق نمى كنه..؟!! و اين محدوديت سرعت هايى كه دوستان ميگن اعمال ميشه چى هستش و در سرعت هاى مختلف چه فرقى مى كنه..؟!! با تشكر
اقایون این جشنواره چیه ؟ که شبا میشه دانلود کرد ؟
ی نفر توضیح بده
هزینش چقدره چقدر میشه دان کرد
تمام شد تا دیروز وقت داشت
دوستان من ميخوام از پارس آنلاين بيام شاتل! از دوستان اينجا و همچنين خود شاتل كه پرسيدم ظاهرا سرويس هاى حجمى يا همون اكوى شاتل هم محدوديت سرعت نداره و مثلا چه ١٢٨ بگيريم و چه هشت مگابيت سرعت روى بالاترين حد كشش خط ست ميشه! حالا سوال اينكه بين اين سرويس ها آيا سرعت شبانه هم فرق نمى كنه..؟!! چه ١٢٨ بگيريم چه هشت مگ سرعت شبانه فرق نمى كنه..؟!! و اين محدوديت سرعت هايى كه دوستان ميگن اعمال ميشه چى هستش و در سرعت هاى مختلف چه فرقى مى كنه..؟!! با تشكر
بله تو اکثر مراکز سرعت روزانه حداکثر کشش خطه
در مورد تایم رایگان
حجمی که با نهایت سرعت میتونی دانلود کنی در سرویس های مختلف متفاوت است
یعنی اگه با اکو 128 در طول ماه با سرعت خوب 20 گیگ بتونی دانلود کنی با سرویس 8 مگ 60 70 گیگه
و نکته بعدی سرعت بعد از محدود شدن شبانه که سرویس 128 رو 10 15 کیلوبایت محدود میشه ولی 8 مگ روی 120 130
تمام شد تا دیروز وقت داشت
بله تو اکثر مراکز سرعت روزانه حداکثر کشش خطه
در مورد تایم رایگان
حجمی که با نهایت سرعت میتونی دانلود کنی در سرویس های مختلف متفاوت است
یعنی اگه با اکو 128 در طول ماه با سرعت خوب 20 گیگ بتونی دانلود کنی با سرویس 8 مگ 60 70 گیگه
و نکته بعدی سرعت بعد از محدود شدن شبانه که سرویس 128 رو 10 15 کیلوبایت محدود میشه ولی 8 مگ روی 120 130
مرسى از پاسختون. اين محدوديتى كه مى فرمايين تو تايم شب هستش ديگه..؟!' تو تايم روزانه كه از حجممون كم ميشه كه محدوديت سرعت اعمال نميشه..؟!!
omidscafild
29-07-2016, 15:16
من تازه شاتل ثبت نام کردم ولی خط هنوز رانژه نشده میخواستم ببینم میشه کنسل کنم قراردادو ؟ پولو پس میدن ؟
اگه درخوست رانژه نرفته باشه مخابرات احتمالش هست که سرویستو کنسل کنن ! اونم به شرطیکه شدیدا پافشاری کنی . چون ازین شرکتا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پولی که پرداختی رو براحتی نمیشه کَند !
مرسى از پاسختون. اين محدوديتى كه مى فرمايين تو تايم شب هستش ديگه..؟!' تو تايم روزانه كه از حجممون كم ميشه كه محدوديت سرعت اعمال نميشه..؟!!
اره دیگه شبانه
روز که از حجم کم میشه و هر چی بیشتر استفاده کنی در نزد شاتل گرامی تر و بزرگوارتری :n02:
متن ایمیل شاتل برای صورت حساب جدید :
قیمتو ارزان(بخوانید گرون )کرده ولی بجای 4 گیگ 6 گیگ میده وقبلا سرویس 128 ماهیانه با شبانه رایگان میشد 20800 با 4 گیگ الان با 6 گیگ 24360
کاربر عزیز:بر اساس توضیحاتی که در ادامه خدمت شما تقدیم گردیدهاست، پیش فاکتور فوق که مربوط به سرویس دوره بعدی شما است به جای 4 گیگابایت ترافیک پایه، دارای 6 گیگابایت ترافیک پایه خواهد بود.
کاربر عزیز:شاید مطلع شده باشید که خوشبختانه بر اساس مصوبهی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، قیمت بستههای ترافیک و به دنبال آن، سرویسهای اینترنت به نسبت گذشته کاهش یافته است. بر این اساس، ضمن آن که کاهش یادشده را میتوانید در قیمت بستههای ترافیک مختلف مشاهده فرمایید، به اطلاع شما عضو گرامی خانوادهی شاتل میرسانیم که با توجه به عادت مصرف عمدهی کاربران کشور که پیش از پایان دوره، مجبور به تهیهی ترافیک اضافه میشوند، بر آن شدیم سرویسهای جدیدی را بر اساس قوانین مصوب و منطبق یا نزدیک به قیمت سرویسهای گذشته، اما با ظرفیت ترافیک بیشتر تعریف کنیم. آنچه هماینک نیز در قالب پیش فاکتور برای شما ارسال شده است، مبتنی بر همین منطق و به لحاظ هزینه، نزدیک ترین سرویس به سرویس قبلی شماست که به صورت سیستمی و مکانیزه به شما پیشنهاد گردیده است.با این همه، اگر سرویس پیشنهادی مطابق با میل یا نیاز شما نیست، سرویس دیگری با ترافیک پایهی دو گیگابایت (2GB) به سبد خدمات شاتل افزوده شده است تا در صورت لزوم بتوانید این سرویس را به همراه بستههای ترافیکی انتخابی جایگزین فرمایید. در پایان، چنانچه در این باره پرسشی در ذهن دارید، کارشناسان فروش شاتل در سراسر ایران، صمیمانه و مشتاقانه آمادهی پاسخگویی هستند.
بابا یکی بیاد جلوی این ارزونی رو بگیره ما مردیم از خوشی:n20:. به خاطر 4 گیگ اضافه 10000 تومن کشیدن رو سرویس 512 من. این مرتیکه که میاد تلویزیون زر می زنه یکی نیست بهش بگه داداش شما این دفعه رفتی بالای منبر برای ملت بفرما بزودی اینترنتی که به دست مصرف کننده نهایی می رسه گرون خواهد شد شاید فرجی بشه:n18:.
اینا چقدر بفکر ما مشترکین هستن چقدر کار کارشناسی کردن تا به این نتیجه رسیدن که ما 4 گیگ کم داریم و زورکی باید حتما 4 گیگ رو برداریم تا یهو ضرر نکنیم. الان سرویس 74 تومنی رو باید 85 بدم تازه ممنون خدمات و ارزون شدن اینترنت هم باشم.
ای تو روح اونی که می خواست همه چیز رو ارزون کنه. آخیش دلم خنک شد حالا برم 195 شکایت :n02:.
bahman_0121
29-07-2016, 16:24
سلام
یبار سوال کردم کسی جواب نداد خواهشا جواب بدین
این شاتل لند چیه
ایا دانلود ازش رایگانه ؟
و ایا از حجم اصلیمون هم کم میشه ؟
و اینکه ایا ساعت خواصی برای دانلود داره
سلام
یبار سوال کردم کسی جواب نداد خواهشا جواب بدین
این شاتل لند چیه
ایا دانلود ازش رایگانه ؟
و ایا از حجم اصلیمون هم کم میشه ؟
و اینکه ایا ساعت خواصی برای دانلود داره
به این تاپیک مراجعه کنید:
اره دیگه شبانه
روز که از حجم کم میشه و هر چی بیشتر استفاده کنی در نزد شاتل گرامی تر و بزرگوارتری :n02:
[emoji1317][emoji1317][emoji1317][emoji1317]
اره دیگه شبانه
ممنون از پاسختون
ممنون از پاسختون
خواهش میکنم
همون دکمه تشکر رو بزنید کفایت میکنه :n06:
من art 4 دارم.محدود شدم.
اگر طرح اکو 128 با حجم 2 گیگ یه ماهه بگیرم و بعد از یه روز حجم رو تموم کنم فرداش طرح art 3 بدون محدودیت رو برام فعال میکنن عایا ؟
یا باید یه ماه رو صبر کنم !
بابا یکی بیاد جلوی این ارزونی رو بگیره ما مردیم از خوشی:n20:. به خاطر 4 گیگ اضافه 10000 تومن کشیدن رو سرویس 512 من. این مرتیکه که میاد تلویزیون زر می زنه یکی نیست بهش بگه داداش شما این دفعه رفتی بالای منبر برای ملت بفرما بزودی اینترنتی که به دست مصرف کننده نهایی می رسه گرون خواهد شد شاید فرجی بشه:n18:.
اینا چقدر بفکر ما مشترکین هستن چقدر کار کارشناسی کردن تا به این نتیجه رسیدن که ما 4 گیگ کم داریم و زورکی باید حتما 4 گیگ رو برداریم تا یهو ضرر نکنیم. الان سرویس 74 تومنی رو باید 85 بدم تازه ممنون خدمات و ارزون شدن اینترنت هم باشم.
ای تو روح اونی که می خواست همه چیز رو ارزون کنه. آخیش دلم خنک شد حالا برم 195 شکایت :n02:.
صب کن جواب شکایت من از مخابرات تو 195 بیاد اگه جواب داد توام شکایت کن:دی
فعلا که هی پاسکاری میکنن 1 ماهه
یکی از دوستان که در جریانه این قسمت رو بیشتر توضیح بده چیه؟ قیمت ؟ سرعت؟ مدت؟ کجا اضافه کرده ما انتخاب کنیم؟ .
با این همه، اگر سرویس پیشنهادی مطابق با میل یا نیاز شما نیست، سرویس دیگری با ترافیک پایهی دو گیگابایت (2GB) به سبد خدمات شاتل افزوده شده است تا در صورت لزوم بتوانید این سرویس را به همراه بستههای ترافیکی انتخابی جایگزین فرمایید. در پایان، چنانچه در این باره پرسشی در ذهن دارید، کارشناسان فروش شاتل در سراسر ایران، صمیمانه و مشتاقانه آمادهی پاسخگویی هستند.
یکی از دوستان که در جریانه این قسمت رو بیشتر توضیح بده چیه؟ قیمت ؟ سرعت؟ مدت؟ کجا اضافه کرده ما انتخاب کنیم؟ .
به لیست تعرفه ها نگاه کنی میبینی به همه سرویسهای بدون شبانه رایگان یدونه سرویس پایه 2گیگ هم اضافه شده ولی خب شبانه رایگان نداره و عملا زیاد کاربردی نیست !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-Cost-Of-Service-ECO
| SoRoush 8K |
30-07-2016, 15:36
من art 4 دارم.محدود شدم.
اگر طرح اکو 128 با حجم 2 گیگ یه ماهه بگیرم و بعد از یه روز حجم رو تموم کنم فرداش طرح art 3 بدون محدودیت رو برام فعال میکنن عایا ؟
یا باید یه ماه رو صبر کنم !
باید صبر کنید اعتبار art 4 تون تموم شه .
بعد اکو 128 رو بگیرید وقتی حجمتون تموم شد میتونید تغییر سرویس بدید .
Bensonw3x
30-07-2016, 20:54
دوستان این سرویس ها رو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Art-base نسبت به سرویس های Art معمولی حجم بالاتری داره
اما به شاتل که زنگ میزنی میگن این سرویس ها رو ارائه نمیدیم و برای قشنگی و فقط اینکه طبق قوانین تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تو سایتمون زده باشیم !
بنده که شکایت کردم بقیه هم انجام بدن رسیدگی میشه
.........................
| SoRoush 8K |
31-07-2016, 11:10
آقا این بسته های شاتل لندو نخرید :|
اینا یه به دهنشون بخوره دیگه عمرا رنگ ترافیک رایگان شاتل لندو ببینیم :|
binamplayer
31-07-2016, 11:14
آقا این بسته های شاتل لندو نخرید :|
اینا یه به دهنشون بخوره دیگه عمرا رنگ ترافیک رایگان شاتل لندو ببینیم :|
خخ دیگه تموم شد اصلا دیگه چیزی به نام رایگان نخواهیم دید
maniya12
31-07-2016, 14:55
دوستان خبری نشد؟!این سرویس های جدید art-base رو کی ارائه میدن؟
دوستانی که قصد خرید سرویس art-base رو دارید ( و یا کسانی که پیگیر هستند ) ، در سامانه 195 از شاتل بابت ارائه نکردن این سرویس شکایت کنید ؛ چرا که طبق مصوبه 237 این شرکت باید از تاریخ 1 مرداد این سرویس رو ارائه می داد ولی الان بدون دلیل از انجام این کار سر باز میزنه!
George Shelly
31-07-2016, 19:50
دوستان چرا پینگ من با فعال کردن سرویس گیم پایین نمیاد ؟
الان برام فعاله پینگ با سرور شاتل هم 9 هست که وحشتناک پایینه اما از اون به بعد که از شاتل خارج میشه کمترینش 220 هست هیچ جوره زیر 200 نمیاد هفته قبلم همین جوری بدون سرویس گیم 130 بود اما اصلا کیفیت نداشت با سرورهای بازی 350 بود اکانت کاهش پینگم که چپ و راست قطعی داره ...
Damask Roses
01-08-2016, 02:37
شاتل کلا اوایلش خوب بود .... الان که خرابه .... نمی دونم چرا هنوز دوستان اون بالا رو نگاه نمی کنن که نظر سنجی 1 ستاره هست
جشنواره تابستان ۹۵
به گزارش روابط عمومی شاتل، جشنواره ویژهای برای خرید سرویسهای اینترنت پرسرعت شاتل از ١١ مرداد تا ١١ شهریور در سراسر کشور برگزار خواهد شد.در مدت زمان برگزاری این جشنواره، پیشنهادهای جذابی در اختیار مشتریان خواهد بود. به این ترتیب که مشتریان این جشنواره میتوانند یک سال اینترنت پرسرعت تا ١٦Mbps را با ٦٠ گیگابایت ترافیک به قیمت استثنایی ٦٥,٩٠٠ تومان دریافت کنند. افزون بر این، مشتریانی که تمایل دارند سرویسهایی با ترافیک بیشتر در اختیار داشته باشند، میتوانند یک سال اینترنت پرسرعت تا ١٦Mbps را با ۱۱۰ گیگابایت ترافیک به همراه نصب و راهاندازی، با قیمت استثنایی ۸۷،۵۰۰ تومان دریافت کنند. با این توضیح که برای استفاده از ١٠٠ گیگابایت از این ترافیک ٥٠ روز (از زمان فعالسازی سرویس) و برای استفاده از ١٠ گیگابایت باقیمانده یک سال فرصت خواهند داشت.پیشنهاد سوم این جشنواره ویژه مشتریانیست که علاوه بر تمایل به در اختیار گرفتن مودم وایرلس مایلاند از خدمات محتوایی شاتل در مجموعه وبسایتهای شاتللند، برخوردار شوند. در این پیشنهاد سه ماه اینترنت پرسرعت تا 16Mbps به همراه 3 گیگابایت ترافیک و ترافیک نامحدود بر روی مجموعه وبسایت های شاتل لند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ، [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ir، [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) به همراه مودم وایرلس و نصب و راهاندازی، با قیمت استثنایی۴۹،۵۰۰ تومان به مشتریان ارایه میشود. استفاده کنندگان از این سرویس میتوانند به مدت سه ماه از تمام امکانات محتوایی موجود در این وبسایتها شامل دانلود محتوا، خدمات آپلود سنتر، تماشای فیلم، مطالعه رخدادها و اخبار ورزشی و فناوری، بدون محاسبه ترافیک برخوردار شوند.همچنین حداقل سرعت دانلود همه سرویسهای ارایه شده در این جشنواره، 128Kbps است.متقاضیان اینترنت پرسرعت شاتل در تمامی شهرهای کشور به جز اندیشه، فیروزکوه، و سلماس میتوانند از پیشنهادهای ارایه شده در این جشنواره بهرهمند شوند.
maniya12
01-08-2016, 11:22
سلام دوستان همه برین 195 شکایتتون رو برای ارئه ندادن سرویسهای ارزان قیمت art-base شرکت شاتل ثبت کنید
تا حساب کار دستشون بیاد
این سرویس جشنواره فقط برای کاربران جدید شاتله یا همه میتونن بگیرن؟
عجب شرکت شارلاتی این شاتل با اینکه پورت خالی داره ولی سرویس های جشواره رو نمی فروشه میگه فقط سروس های عادی میفروشیم تومنطقه شما
karwan125
01-08-2016, 18:03
از اون دسته از دوستانی که توی این چند روزه شکایتی رو در سامانه 195 ثبت کردن ، آیا از سمت شرکت باهاتون تماس گرفتن ؟
شکایتی رو ثبت کردم ، 3 روز میگذره هیچ تماس و پیگیری از سمت شرکت مورد نظر نشده ..
alireza12827
01-08-2016, 18:33
چقدر این شاتل زرنگ تشریف دارند جشنواره گذاشته 110 گیگ ترافیک مهلت استفاده از 100 گیگش 50 روز واقعا خسته نباشه
این سرویس جشنواره فقط برای کاربران جدید شاتله یا همه میتونن بگیرن؟
فقط برای مشترکین جدید حتی یکی گفته بود بهشون اگه تخلیه بزنم دوباره رانژه کنم میتونم سرویس جشنواره بگیرم که گفته بودن نه . مگر خط جدید باشه
عجب شرکت شارلاتی این شاتل با اینکه پورت خالی داره ولی سرویس های جشواره رو نمی فروشه میگه فقط سروس های عادی میفروشیم تومنطقه شما
یه شکایت بزن ۱۹۵ بدلیل عدم ارائه سرویس جشنواره شاید فرجی شد
رفقا اگه صدا رو هم ضبط کنن بهتره مثل اون مورد که گفتن آرت بیس رو دکوری گذاشتیم و ارائه نمیدیم
چقدر این شاتل زرنگ تشریف دارند جشنواره گذاشته 110 گیگ ترافیک مهلت استفاده از 100 گیگش 50 روز واقعا خسته نباشه
این isp ها اینقدر مار خوردن دیگه افعی شدن
hellbrain666
01-08-2016, 20:08
سلام
دوستان سرویس ART5 سرعتش تا خود 40 گیگی که قید شده چنده؟
از اون دسته از دوستانی که توی این چند روزه شکایتی رو در سامانه 195 ثبت کردن ، آیا از سمت شرکت باهاتون تماس گرفتن ؟
شکایتی رو ثبت کردم ، 3 روز میگذره هیچ تماس و پیگیری از سمت شرکت مورد نظر نشده ..
من از صبانت دیروز شکایت کردم از طریق سایت دو ساعت نشد یارو زنگ زد از شرکت کارو راه انداخت :|
سلام
دوستان سرویس ART5 سرعتش تا خود 40 گیگی که قید شده چنده؟
فک کنم 3 مگ بسته میشه من خودم همینو گرفتم پس فردا وصل میشه البته من اشنا دارم گفت بیا رو 6 مگ برات میبندم :D
and-roid2
01-08-2016, 23:07
همیشه من از شاتل شکایت میکردم به 1 روز نمیکشید شکایت رو پیگیری میکردن. اما اینسری 4روزه زنگ هم نزدن و فقط نوشتن در دست بررسی...
چه قدر دزده این شاتل! حتی مجبور بشه شکایتم رو اجرا کنه بابت اینکه مصوبه رو از 1 مرداد کامل اجرا نکردن باید جریمه بشن. تا قبل از 1 مرداد هر چی بهشون میگفتیم مصوبه جدید بهتون ابلاغ شده اظهار بی اطلاعی میکردن و با اطمینان تمام میگفتن به محض اینکه مصوبه ابلاغ بشه سریع اجراش میکنیم.
حالا 12 روز از مهلت اجرای مصوبه گذشته و خودشونو به اون راه زدن...
یه شکایت بزن ۱۹۵ بدلیل عدم ارائه سرویس جشنواره شاید فرجی شد
رفقا اگه صدا رو هم ضبط کنن بهتره مثل اون مورد که گفتن آرت بیس رو دکوری گذاشتیم و ارائه نمیدیم
شکایت که کردم امروز ولی تجربه ثابت کرده از این 195 هم بخاری بلند نمیشه
چونکه منتطقه ما محدودیت پورت داره جشواره فروختن برای شاتل سود نداره برای همین صبر میکنه یک مشتری با سود زیاد گیرش بیاد
جالبشی این خود پشتیبانی فروش هم این میگفت که چونکه سود نداره نمیفروشیم
rezahacker3020
02-08-2016, 00:22
این سرویس سرویس
ECO-Optimal-60
سالانه ۶۵,۹۰۰ تومان
دانلود شبانه هم داره؟
maniya12
02-08-2016, 01:28
دوستان اطلاعی در مورد سرعت دانلود قبل و بعد سرویس Art-base 1024 دارین؟؟
askhardarknes5
02-08-2016, 09:44
سلام دوستان بنده ساکن مشهدم مرکز مخابراتیمونم ۱۵ خرداد هستش کسی هست راهنماییم کنه از کدوم شرکت بگیرم بهتره ؟ دانلود شبانه هم داشته باشه
سلام دوستان، يه راهنمايي هم من ميخواستم لطفا :
سرويس آرت 1 دارم، ميخواستم ببينم هر روز حد اکثر چقدر دانلود کنم محدود نميشم؟
ممنون:n12:
maziyarkhani
02-08-2016, 17:24
این سرویس سرویس
ECO-Optimal-60
سالانه ۶۵,۹۰۰ تومان
دانلود شبانه هم داره؟
خیر ......
سلام
وضعیت دانلود شبانه و پینگ شاتل چطوریاس ؟
میخوام از شاتل بگیرم قبلش خواستم ببینم وضعیت این دو مورد به چه صورته
maniya12
02-08-2016, 18:32
دوستان اطلاعی در مورد سرعت دانلود قبل و بعد سرویس Art-base 1024 دارین؟؟
دوستان کسی نیست جواب منو بده؟
Le0nard0
02-08-2016, 19:18
این طرح 110 گیگ 87 تومنش خوبه فقط بدیش اینه که 100 گیگ رو میگه 50 روزه مصرف کن
سرعت 128 یک ماهه 2 گیگ شبانه دارد ؟
and-roid2
02-08-2016, 20:24
سرعت 128 یک ماهه 2 گیگ شبانه دارد ؟
* سرویسهای NFG از امکان ترافیک تشویقی شبانه برخوردار نیستند.
Damask Roses
02-08-2016, 21:14
این طرح 110 گیگ 87 تومنش خوبه فقط بدیش اینه که 100 گیگ رو میگه 50 روزه مصرف کن
میشه بگیریم بعد که 50 روز شد پس بدیم ؟؟
آخه شاتل خیلی رو مخه کلا !
دوستان شاتلی از این دو ادرس یه پینگ بی زحمت بگیرن عکس بذارن :
ping easo.ea.com
ping 8.8.8.8
دوستان ، از روزی که شاتل تعرفه های جدید ( گرون تر ) رو ارائه کرد ، نت من در روز ، به مدت چند ساعت افتضاح میشه!!! به صورتی که تک کانکشن میرسه به 10 تا 20 کیلوبایت!!!
کس دیگه ای هست که کیفیتش پایین اومده باشه؟
MW_ARDEN
04-08-2016, 10:22
سلام دوستان، يه راهنمايي هم من ميخواستم لطفا :
سرويس آرت 1 دارم، ميخواستم ببينم هر روز حد اکثر چقدر دانلود کنم محدود نميشم؟
ممنون:n12:
بستگی داره ؛ من تا 1 گیگ مصرف روزانه هم رفتم ولی محدود نشدم ... ولی ممکن برا شما با همینم بشه ...
دوستان بودن ک بیشتر از اینم مصرف کردن و محدود نشدن ...
خواستم آرت 2 بگیرم تماس بگرفتم پشتیبانی میگه نداریم :n03:
راست میگن یا چرت گفت ؟ توی پنل نه آرت 2 بود نه آرت 4 !
alireza3dshadow
04-08-2016, 12:20
دوستان ، از روزی که شاتل تعرفه های جدید ( گرون تر ) رو ارائه کرد ، نت من در روز ، به مدت چند ساعت افتضاح میشه!!! به صورتی که تک کانکشن میرسه به 10 تا 20 کیلوبایت!!!
کس دیگه ای هست که کیفیتش پایین اومده باشه؟
عرضم به حضورت این شرکت کلاه بردار برداشته تمام سرویس هایی جشنواره ای فروخته بوده سرعت به سرعت اسمی یا 128 تقلیل داده یعنی دریافت به کمتر از 10 کیلوبایت !!
البته من از 2جا سرویس دارم این اتفاق پیش آمده زنگ زدم میگم این چه وضعش هست العان سرعت اینترنت موبایل زیر 2مگ نیست شما میای سرعت میاری رو دیال آپ
میگه سرعت اسمی کردیم و اون پروموشن برداشتیم منم دیدم زیادی داره ضرت و پرت میکنه گفتم حالا بشین شکایت هایی که میشه حل و فصل کنید
عوضی آخر سر پهنای باند آورد رو 2مگ ولی در صورتی تا روزی اولی خریده بود رو 6 بود
توصیه به دوستان : از این شرکت دیگه اینترنت نگیرید روشون زیاد شده
همین سرویس های که مونده تموم شد تخلیه کنید
من خودم اینجا راحت با اینترنت موبایل با هزینه کمتر 10-15 در ماه
نزدیک 1ترابایت دانلود دارم و برای نت وبگردی یه adsl دارم اگر این رویه پیش بره از همین سرویس های نت موبایل تو روز برای وب استفاده میکنم منت این عوضی ها هم نمی کشم
alireza3dshadow
04-08-2016, 12:23
چرت و پرت گفته همه جور سرویس داره فقط می خواد اون ارت گرونتر بکنه تو پاچه ملت !!
چون دیدن ملت از ارت 1 شروع میکنن تا ارت مثلا 4 در ماه دانلودشون خوبه حالا شیر فلکه بستن
جدن ری.... تو هر چی isp این مملکت !!! و البته این وزیر و دارو دسته ....
djsec6004
04-08-2016, 19:49
باید شکایت کنیم
maniya12
04-08-2016, 20:34
دوستان کسی میدونه این سرویسهای art-base رو در چه تاریخی ارائه میدن؟
shahram20
04-08-2016, 20:40
حرف از سرعت و کیفیت سرویس اومد وسط گفتم یه سر به این مطلبم بندازین:
دوستان سرویس حجمی شاتل شبانه ی خوبی داره یا نه؟ اسیاتک که گند زد رفت.
عرضم به حضورت این شرکت کلاه بردار برداشته تمام سرویس هایی جشنواره ای فروخته بوده سرعت به سرعت اسمی یا 128 تقلیل داده یعنی دریافت به کمتر از 10 کیلوبایت !!
البته من از 2جا سرویس دارم این اتفاق پیش آمده زنگ زدم میگم این چه وضعش هست العان سرعت اینترنت موبایل زیر 2مگ نیست شما میای سرعت میاری رو دیال آپ
میگه سرعت اسمی کردیم و اون پروموشن برداشتیم منم دیدم زیادی داره ضرت و پرت میکنه گفتم حالا بشین شکایت هایی که میشه حل و فصل کنید
عوضی آخر سر پهنای باند آورد رو 2مگ ولی در صورتی تا روزی اولی خریده بود رو 6 بود
نزدیک 1ترابایت دانلود دارم
سلام
داداش از چه طرحی استفاده میکنی؟
همراه یا ایرانسل؟؟ اگه میشه لطفا طرجشم بگو
ممنون
par_haam
05-08-2016, 06:53
سلام
داداش از چه طرحی استفاده میکنی؟
همراه یا ایرانسل؟؟ اگه میشه لطفا طرجشم بگو
ممنون
نامحدود شبانه ایرانسل که در بسته های ۱ الی ۳ ساعته با قیمت ۹۰۰ الی ۲۰۰۰ قابل استفاده است.
sorooshfm
05-08-2016, 08:06
نامحدود شبانه ایرانسل که در بسته های ۱ الی ۳ ساعته با قیمت ۹۰۰ الی ۲۰۰۰ قابل استفاده است.
خیلی خوشبین نباش ایرانسل هم یا سرعتشرو محدود میکنه یا برش میداره بعدشم شما اگه مثلا روزی 2000 هزار تومان بدید میشه ماهی حدود 60 هزار تومان که اصلا بصرفه نیست
sorooshfm
05-08-2016, 08:08
خیلی خوشبین نباش ایرانسل هم بزودی یا بسته هاش رو ر میداره یا محدود میکنه سرعتش رو بعدشم ماهی تقریبا 60 هزار تومان اصلا بصرفه نیست
par_haam
05-08-2016, 09:02
خیلی خوشبین نباش ایرانسل هم بزودی یا بسته هاش رو ر میداره یا محدود میکنه سرعتش رو بعدشم ماهی تقریبا 60 هزار تومان اصلا بصرفه نیست
فعلا که محدود نکرده است و بهترین راه است.
سلام با مودم tp link میشه ازشاتل ای دی اس ال سرویس گرفت ؟
با طرح
سرویس
سرعت دریافت تا (کیلوبیت بر ثانیه)
ART1
128 تا 1024
با این سرعت دانلود میشه چند کیلوبایت بر ثانیه در بدترین و بهترین حالت؟
مرسی
باید شکایت کنیم
بگو کجا تا متنی بفرستم.
توی پنل تغییر سرویس های art 2 - art 4 موجود نبود.و با تماس که با پشتیبانی گرفتم میگن نه نداریم از اینا !
تازه دو روز قبلش از art 4 اومده بودم روی 128 2 گیگ میخواستم فعال کنم گفت نداریم ! گفتم پس چرا توی سایت زده ؟ گفت بله بله اینا جدیده ببخشید :|
خیلی خوشبین نباش ایرانسل هم یا سرعتشرو محدود میکنه یا برش میداره بعدشم شما اگه مثلا روزی 2000 هزار تومان بدید میشه ماهی حدود 60 هزار تومان که اصلا بصرفه نیست
من را محدود نمودند.20 تومن شارژ کردم و طرح رو زدم.لینک گذاشتم و خوابیدم که دانلود کنه.صبح بیدار شدم بله.شارژم صفر شده.نگاه کردم دیدم از 30 گیگ که بیشتر گرفتم رفته روی شارژ و تموم کرده.
سلام
سرویس ارت1 معمولا سرعتش را روی چند میبندن؟
فرستاده شده از SM-G935Fِ من با Tapatalk
سلام
سلام
سلام
1024 کیلوبیت
D o l f i n
05-08-2016, 19:01
سلام
دانلود داری art نگیر
من art5 داشتم همچین سرعتم رو کم کردن که سرعت دانلود رسیده بود با سرعت دیال اپ جوری که من یه هفته تو خونه از نت سیم استفاده کردم زنگ زدم میگه این ماه 80 گیگ دانلود داشتید محدود شده اخه 80 گیگ چیه که محدود کنن
سرویسم رو عوض کردم اکو گرفتم
من دانلود زیاد دارم. چه سرویسی رو پیشنهاد می کنید؟
| SoRoush 8K |
05-08-2016, 20:24
دانلود داری art نگیر
من art5 داشتم همچین سرعتم رو کم کردن که سرعت دانلود رسیده بود با سرعت دیال اپ جوری که من یه هفته تو خونه از نت سیم استفاده کردم زنگ زدم میگه این ماه 80 گیگ دانلود داشتید محدود شده اخه 80 گیگ چیه که محدود کنن
سرویسم رو عوض کردم اکو گرفتم
باز شما 80 گیگ داشتید !
من حدود 45 گیگ مصرف داشتم . آرت 192. سرعتم رسیده بود 100 !
رفتم اکو 128 :n27:
maniya12
05-08-2016, 21:07
سلام
1024 کیلوبیت
ماله من 512 هستش
اقا اینا حجم رو زیاد حساب میکنن یا من وایرلسم مورد تجاوز قرار گرفته ؟ خیلی زیاد کنتور میندازه این که .
اقا اینا حجم رو زیاد حساب میکنن یا من وایرلسم مورد تجاوز قرار گرفته ؟ خیلی زیاد کنتور میندازه این که .
چند برابر میندازه؟
ما مخابرات داریم 4 برابره تا 4 تا نگران نباش:/
۳ روزه اومدم شاید همش ۴ ۵ گیگ مصرف کردم ولی زده ۶ ۷ گیگ مصرف کردی سرویس ارت ۵ . اینطوری بره که همینروزا محدودم میکنن
+
ترافیک ارسالی در ارت هم رایگانه ؟ منظورم اینه اون مقدار حجمی که زده 40 گیگ مثلا در ماه مصرف کنی ارسالی هم حساب میشه ؟
D o l f i n
06-08-2016, 14:20
من دانلود زیاد دارم. چه سرویسی رو پیشنهاد می کنید؟
هم محدود و هم نامحدود سقف دارند
تو سرویسهای نامحدود که دانلود رایگان دارن هم باید تو ساعات رایگان مشخص مصرف کنی دانلود بره بالا تو ساعات رایگان سرعتت رو کم میکنن
نا محدود هم که کلا سقف برنه بالا میبندن سرعتت رو
در کل به نظر من برای کسانی که دانلود زیاد دارند باید دو تا سرویس باشه مثلا همین شاتل در کنارش طرح های ایرانسل که بشه از توش یه چیزی درآورد:n02:
vapid.mk
06-08-2016, 21:52
سرویس اکو 512 با شبانه مگه قیمتش 24 نیست؟ حالا با نه درصد مالیات میشه حدود 27
الان زنگ زدم 1525 برای ثبت نام میگه 32 هزار و ماه اول با هزینه نصب 52 هزار
قیمت های الکی نداد؟
| SoRoush 8K |
06-08-2016, 23:26
مشهد سرعت همه شخمی شده ؟ :|
آنلاین پرسیدم گفت مشکل از زیرساخته ...:n23:
par_haam
06-08-2016, 23:37
art2 و art4 حذف کردند خیلی بد شد :دی.
مشهد سرعت همه شخمی شده ؟ :|
آنلاین پرسیدم گفت مشکل از زیرساخته ...:n23:
واسه منم کیفیت نسبت به قبل از گرون کردن نت اومده پایین!! پینگ 8.8.8.8 و 4.2.2.4 که بین 100 تا 110 بود ، اومده رو 170! و بعضی اوقات یوهو میبینی که یه ربع بیست دقیقه کلا شده اینترانت و چیزشکن و سایت های سرور خارجی همه از کار میوفتن!!!
من آرت یک دارم از یک بامداد سرعت دان میشه 40kbps
Sent from my SM-N9200 using Tapatalk
maniya12
07-08-2016, 02:14
دوستان انگار دارن سرویسهای نامحدود ویژه (ART-Base)رو ارائه میدن تا حالا کسی گرفته ببینه چطوره؟!
maniya12
07-08-2016, 02:44
دوستان مثل اینکه تو سرویسهای نامحدود ART-BASE پهنای باند شما رو آخرین حدی که خطتون جواب میده میزارن و این یعنی عالی!!!
طبق گفته پشتیبانی شاتل
Gamemaster
07-08-2016, 09:50
احتمالا باز خبری که افتادن به جون نت
پینگ بالا ۲۰۰-پاکت لاست عالی -سرعت تک کانتکش عالی تر
:n27:
سرعتم داغون شده...
امشب کاربرای شاتل میتونن کنسرت سالار عقیلی رو رایگان نگاه کنن. ترافیک حساب نمیکنه :V21:
[Forwarded from شاتل]
تماشای آنلاین و رایگان کنسرت سالار عقیلی ویژه کاربران #شاتل.
تهران، امروز شاهد اجرای دلنشینی دیگر از سالار عقیلی خواننده محبوب کشورمان خواهد بود. کاربران اینترنت پرسرعت شاتل می توانند برای تماشای این کنسرت که امروز ساعت ۲۰:۳۰ اجرا خواهد شد به آدرس
ehsan-75
07-08-2016, 19:08
امشب کاربرای شاتل میتونن کنسرت سالار عقیلی رو رایگان نگاه کنن. ترافیک حساب نمیکنه :V21:
[Forwarded from شاتل]
تماشای آنلاین و رایگان کنسرت سالار عقیلی ویژه کاربران #شاتل.
تهران، امروز شاهد اجرای دلنشینی دیگر از سالار عقیلی خواننده محبوب کشورمان خواهد بود. کاربران اینترنت پرسرعت شاتل می توانند برای تماشای این کنسرت که امروز ساعت ۲۰:۳۰ اجرا خواهد شد به آدرس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فقط ترافیک رایگانه . 5000 تومن باید بلیط خرید :n01:
واقعا این کارشون مسخرس :n03:
:n29::n29:
عجب!!! کلی اطلاع رسانی میکنه رایگانه بعدش چیکار میکنه!!!
دوستان یه سوال دارم ممنون میشم بصورت خصوصی جواب ارسال کنید واسم چون وقت نمیکنم زیاد اینجا بیام.
من مشهد هستم و شاتل دارم. مدتیه که مدام قطعی دارم و پشتیبانی همش حرفای تکراری که فکر کنم همتون میدونید میزنه و هیچوقت مشکلم حل نمیشه. حالا میخام بدونم اگه از isp دیگه ای سرویس بگیرم درست میشه ؟ و چه isp خوب هست تو مشهد . ممنون از همگی:n12:
pooya777
08-08-2016, 09:32
دوستان شاتلی لطفن راهنمایی کنین.:n16:
من اگه سرویس اکو 512 رو بگیرم دانلود شبانه هم داره؟ سرعتش توی روز و توی شب چقدره.
سرعت سرویس هایی که تو جشنواره تابستانی ارائه میده چقدره؟ نوشته تا 16 مگ.کسانی که دارن سرعتشون چقدره؟
par_haam
08-08-2016, 10:02
کسی سرویس art-base تمدید و یا خرید کرده است؟
Gamemaster
08-08-2016, 10:30
دوستان شاتلی لطفن راهنمایی کنین.:n16:
من اگه سرویس اکو 512 رو بگیرم دانلود شبانه هم داره؟ سرعتش توی روز و توی شب چقدره.
سرعت سرویس هایی که تو جشنواره تابستانی ارائه میده چقدره؟ نوشته تا 16 مگ.کسانی که دارن سرعتشون چقدره؟
فعلا که اوضاع شاتل تعریفی نداره همشن میگن مشکل زیر ساخته
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
MOHAMMAD2010
08-08-2016, 11:42
دوستان سرعت و پینگ شما هم خراب شده ؟ من صبانت دارم دو سه روز پیش پینگ 8.8.8.8 روی 80 بود برام الان شده 260 !
دوستان سرعت و پینگ شما هم خراب شده ؟ من صبانت دارم دو سه روز پیش پینگ 8.8.8.8 روی 80 بود برام الان شده 260 !
بنده شاتل دارم امروز که تا این لحظه پینگ بالا و پر از تایم اوته
من تایم اوت ندارم .
پینگمم شده 149 از 8.8.8.8
کلا پر نوسان شده! چند ساعت عالیه و همه چی خوب و چند ساعت پینگ میره بالای 200 و یعضی اوقات هم کلا اینترانت میشه!!!
کلا پر نوسان شده! چند ساعت عالیه و همه چی خوب و چند ساعت پینگ میره بالای 200 و یعضی اوقات هم کلا اینترانت میشه!!!
منم الان دو سه روزه نت پارس آنلاینم وصل شده اونم دقیقا همین طوریه (پروفایل گیم فعال کردم- پینگ تو بعضی از ساعت ها 110-120 بعد یه دفعه (بدون تغییر ip و...) میره روی 220-230!! سرعت تک کانکشن هم به همین نسبت کم و زیاد میشه)- این مشکل تبدیل اینترنت به اینترانت تو پارس آنلاین هم وجود داره (البته مدت زمانش تو هر روز کم و حدود 10 دقیقه است اما بازم اعصاب خوردکنه) مشکل از زیر ساخته، ظاهرا دارن راه اندازی اینترنت ملی رو آزمایش میکنن!
منم الان دو سه روزه نت پارس آنلاینم وصل شده اونم دقیقا همین طوریه (پروفایل گیم فعال کردم- پینگ تو بعضی از ساعت ها 110-120 بعد یه دفعه (بدون تغییر ip و...) میره روی 220-230!! سرعت تک کانکشن هم به همین نسبت کم و زیاد میشه)- این مشکل تبدیل اینترنت به اینترانت تو پارس آنلاین هم وجود داره (البته مدت زمانش تو هر روز کم و حدود 10 دقیقه است اما بارم اعصاب خوردکنه) مشکل از زیر ساخته، ظاهرا دارن راه اندازی اینترنت ملی رو آزمایش میکنن!
دقیقا مواردی که گفتی عینا واسه من اتفاق میوفته!
بله همه این مشکلات به واسطه آزمایش اینترنت ملی و همچنین فیلترینگه هوشمنده که اینا شدید دنبال راه افتادنش هستند تا متاسفانه به هدف کثیفشون که راه اندازی سیستمی همچون Great Firewall Of China است ، برسند!
دقیقا مواردی که گفتی عینا واسه من اتفاق میوفته!
بله همه این مشکلات به واسطه آزمایش اینترنت ملی و همچنین فیلترینگه هوشمنده که اینا شدید دنبال راه افتادنش هستند تا متاسفانه به هدف کثیفشون که راه اندازی سیستمی همچون Great Firewall Of China است ، برسند!
جالب اینجاست که تا این قیمت های جدید اعلام شد و قرار شده شاتل سرویس آرت بیس و پارس آنلاین هم سرویس اینترنت ایرانشو راه اندازی کنه تا یه عده ای دیدن قیمت این سرویس ها نسبت به سرویس های عادی کمتره افتادن دنبال شکایت از isp ها که این سرویس ها سریع تر راه اندازی بشه (راه اندازی این سرویس ها یعنی تفکیک ترافیک بین الملل از ملی مقدمه بهره برداری از پروژه اینترنت ملی و قطع کامل اینترنته!!! ولی یه عده دارن گول این یه کم ارزون بودنش رو میخورن- قول میدم اینترانت ملی هم که راه اندازی بشه قیمتش همین اندازه قیمت فعلی اینترنت (شایدهم بیشتر) باشه!!)
دوستان متن این خبر رو بخونید متوجه خواهید شد مشکلات چند روز اخیر شرکت هایی مثل شاتل، پارس آنلاین و صبانت (که باکیفیت ترین شرکت های PAP حال حاضر در ایران محسوب میشن) به چه دلیل بوده:!!
MOHAMMAD2010
08-08-2016, 20:09
دوستان متن این خبر رو بخونید متوجه خواهید شد مشکلات چند روز اخیر شرکت هایی مثل شاتل، پارس آنلاین و صبانت (که باکیفیت ترین شرکت های PAP حال حاضر در ایران محسوب میشن) به چه دلیل بوده:!!
گند زدن به نت
از دیروز اون مشکل مسخره ای که رو های وب بود و پیج های خارجی مثل همین فروم رو باید با رفرش باز میکردی رو صبا نت هم به وجود اومده !
پریروز پینگ 8.8.8.8 80-100 بود الان رفته بالای 250 ! معلوم نیست چه خبره ! ( البته معلومه انگار )
Aria.A97
08-08-2016, 20:54
دوستان من واسه تست سرویس 128 شاتل رو بگیرم خط رو تا جایی که کشش داره باز میذارن دیگه؟
amir_t6262
08-08-2016, 21:08
نظر دوستان راجع به این جشنواره Eco-Optimal-60 چیه؟
اینکه گفته یک سال اینترنت پرسرعت تا ۱۶Mbps را با ۶۰ گیگابایت ترافیک به قیمت استثنایی ۶۵,۹۰۰ تومان
چرا سرعت را موقع انتخاب طرح 128 میزنه؟
George Shelly
08-08-2016, 23:01
سرعت اپ خط رو آوردن پایین ؟
مال من قبلا بالای 13 مگ بود الان خطم 8 مگ شده ..
کسی هست اینجوری برای پیش اومده باشه ؟
نظر دوستان راجع به این جشنواره Eco-Optimal-60 چیه؟
اینکه گفته یک سال اینترنت پرسرعت تا ۱۶Mbps را با ۶۰ گیگابایت ترافیک به قیمت استثنایی ۶۵,۹۰۰ تومان
چرا سرعت را موقع انتخاب طرح 128 میزنه؟
سرعت 128 هستش ولی تا 16 مگ باز میزارن
EDWARD WHITE
09-08-2016, 07:02
کسی جشنواره گرفته تا حالا ؟
omidscafild
09-08-2016, 12:45
دوستان مشهدی مشکل قطعی و کیفیت افتضاح رو ندارن ؟!
هر یه ربع نت قطع میشه و دیتا ریت خط از 12 مگ اومده زیر 5 مگ .
alireza-ms
09-08-2016, 12:54
سلام منم مشکل دارم قطعی هست مخصوصا پینگ تایم اوت میده گاهی اوقاتم سایت های داخلی باز نمیشه گاهی اوقات سایت های خارجی باز نمیشن!
George Shelly
09-08-2016, 13:18
خط من از 16 مگ اومده رو 8 زنگ هم میزنم میگن ما مشکل نداریم هر چی هست از طرف شماست ...
بی شرف شاش تل .
منم همینطور. شانس ما مسابقات انلاین میخواستیم نگاه کنیم ها :| عجب بدبختی دارم ها هر سال یه مشکلی همین موقع پیش میاد نمیتونم نگاه کنم.
سایت gsmarena باز نمیشه :n35:
پینگ دو سه برابر شده :n31:
tv.digikala.ir هم باز نمیشه :n38:
.
.
.
Hamid_Raga
09-08-2016, 15:25
چند روزه که بعضی ساعتها سرعت خیلی میاد پایین و بعد چند ساعت درست میشه (مخصوصاً سرور های خارجی)
همه همین مشکل رو دارن یا مشکل از منه؟
(در حالت عادی داخلی معمولا روی 14 مگ و خارجی روی 4 مگه)
والا خط من خیلی زور بزنه میشه 5 مگ:|
چرا قیمت های شاتل نسبت به پارس آنلاین اینقد بالائه؟
yasidevil
09-08-2016, 18:26
این دو سرویس در عمل چطوری هستند؟
djbehnam73
09-08-2016, 19:42
دوستان من سرویس ها و قیمت های این شرکت رو دیدم ، به احتمال زیاد بیام این شرکت
من خطم تا 16 مگ رو میکشه ، این سرویس رو فقط و فقط به خاطر شبانش میخوام و نه چیزی چون سرویس دیگه دارم
امکانش هست که یکی بهم بگه سرعتش به چه صورت و اینکه افت سرعت تو ساعات شبانه داره یا نه
پیشاپیش ممنون :n16:
aliiiiiii
09-08-2016, 20:18
با سلام
چرا سرعت اینقدر بد شوده سرعت از 11 مگ شوده 1 مگ با پینگ افتضاح:n21:
بنظرتون شبانه شاتل پایداره که منم بیام شاتل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من بدون شبانه نمیتونم
| SoRoush 8K |
10-08-2016, 17:17
سرعت مشهد کلا ریده :||
par_haam
11-08-2016, 08:21
این دو سرویس در عمل چطوری هستند؟
art2 حذف شده است
Gamemaster
11-08-2016, 10:02
این وز تا کی میخاد بمونه این چ پینگیه
یه تراکنش نمیشه انجام داد:n27::n27:
maniya12
11-08-2016, 14:54
سلام دوستان مودم من zyxel p-650hw-t1 v3 هستش هرجا گشتم آخرین ورژن آپدیت کردنش رو پیدا نکردم لطفا اگه کسی داره برام بزاره تو سایت زاکسلم نبود
متشکر
DJMOKHTAR
12-08-2016, 09:36
این سرویس وایرلس شاتل چیه که دوستان ازش تست گذاشتن سرعتش با 4G LTE برابری میکنه !
ArashMiniStar
13-08-2016, 09:58
بچه ها نت شبانه داره شاتل ؟ چجورویه وضعیتش؟ سرویس art چطوره؟
Gamemaster
13-08-2016, 10:46
داره-تعریفی نداره-نمیدونم
sajad-tnt
13-08-2016, 10:54
سلام عارش :دی...
من خودم شبانه اش رو تابحال نگرفتم. اما دوستم که شبانه داره میگه خوبه و راحت شبی 10 گیگ دانلود میکنه و محدود نشده...
البته بنظرم شاتل منطقه با منطقه خیلی متفاوت هست... اگه مرکز مخابراتی شما شلوغ نیست شاتل کیفیت خوبی نسبت به باقی ISP ها داره...
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
من که از آسیاتک اومدم شاتل خیلی راضیم
سرعتش خوبه . پینگش هم بد نیست و اینکه بسته شاتل لند هم خریدم و تا الان حدود 20 گیگ دانلود کردم . بدون اینکه سرعتم کم شه
فقط ای کاش یم ربات تلگرام هم مثل های وب بزاره شاتل . به درد می خوره :n06:
دوستان کیفیت خط شما پایین نیومده؟ خط من که تا 4 روز پیش 15 مگو میکشید ، الان بیشتر از 9مگو نمیکشه!!!
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
George Shelly
13-08-2016, 15:13
دوستان کیفیت خط شما پایین نیومده؟ خط من که تا 4 روز پیش 15 مگو میکشید ، الان بیشتر از 9مگو نمیکشه!!!
دقیقا همین طوره .
من چند روزه باهاشون بحث می کنم که مشکل خود شماست اما اصلا قبول نمی کنن من تا 2 هفته پیش خطم 16 مگ میکشید حالا شده 9 نمی دونم چیکار کردن ....
دقیقا همین طوره .
من چند روزه باهاشون بحث می کنم که مشکل خود شماست اما اصلا قبول نمی کنن من تا 2 هفته پیش خطم 16 مگ میکشید حالا شده 9 نمی دونم چیکار کردن ....
شما تهران هستی؟
از سر خط چک کردی؟
نزدیک 1ترابایت دانلود دارم
چرا مردمو گمراه میکنه با 15 تومن نهایت 480 گیگابایت میشه دانلود کرد ک اونم حداکثر و ایده آل ـه
اغراق هم حدی داره
George Shelly
13-08-2016, 16:42
شما تهران هستی؟
از سر خط چک کردی؟
نه چک نکردم چون نمی دونم باید چیکار کنم .
نه چک نکردم چون نمی دونم باید چیکار کنم .
تهرانی یا شهر دیگه؟
MMDFullHD
13-08-2016, 17:53
دوستان کی سرویس وایرلسشو داره تو تهران چن تا سوال دارم خیلی لنگم :n28:
یکی هست جواب بده؟
دوستان کی سرویس وایرلسشو داره تو تهران چن تا سوال دارم خیلی لنگم :n28:
یکی هست جواب بده؟
این دوستمون که تو تاپیک وایرلس هم تعدادی پست گذاشته اند ، اطلاعات خوبی دارند = del2771
MMDFullHD
13-08-2016, 18:07
این دوستمون که تو تاپیک وایرلس هم تعدادی پست گذاشته اند ، اطلاعات خوبی دارند = @del2771 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
افلاینه تقریبا کمتر از 1 ماهه :n14:
افلاینه تقریبا کمتر از 1 ماهه :n14:
حالا بهشون پیام بدید ، ممکنه ببینند.
سوالتون در مورد تجهیزات وایرلس و آنتن و ... است یا در مورد نوع سرویس و سرعتا؟
MMDFullHD
13-08-2016, 18:22
حالا بهشون پیام بدید ، ممکنه ببینند.
سوالتون در مورد تجهیزات وایرلس و آنتن و ... است یا در مورد نوع سرویس و سرعتا؟
خیلی وقته خصوصی بهشون پی ام دادم
تجهیزات نصبه همه چی اوکیه میخوام حالا سرویس بگیرم ی مسخره بازی داره شاتل در میاره دقیقا همین جمله رو به من گفت که مرکز مخابراتی شما هیچگونه خدمتی ارایه نمیشه :n03:واقعا یه مشت بی سواد ریختن تو شرکتا چرت و پرت تحویل طرف میدن به مخابرات چه ربطی داره اخه :n01:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.