مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Shatel / شرکت شاتل
persian.godfather
17-10-2019, 23:07
مرکز با مرکز فرق داره شما تو محلتون پرسجو کن از کافی نتی یا ... بپرس ببین کدومش میگن بهتره
برای گیم وبگردی میخوای شاتل بهتره
برای دانلود و حجم بالاتر های وب
داتک حجم بهتری نسبت به های وب میده برای گیم آسیاتک هم خوبه چون حجمش هم بهتره
persian.godfather
17-10-2019, 23:08
سلام
من در مازندران شهر قائمشهر سکونت دارم.
بین های وب و شاتل موندم.
نظر شما چیه؟
شاتل رو که کلا بیخیال شو
به نظرم اول داتک دوم های وب سوم هم آسیاتک
سلام
قبل از این دک و داستانا شاتل یه سرویس داشت 10 تومان میدادی داخل نا محدود خارجی 5 گیگ__ سرعتم تا کشش خط باز...
که دیگه جمعش کردن الان eco-ligh دارم ماهی 4هزار تومن:دی
خسته شدم ازش خواستم ببینم سرویسی چیزی تو اون مایه ها سرویس قبلی ندارن؟؟!!
پارس تا چند وقت پیش 8 مگ رو 150 گیگ ترافیک میداد که یه 2-3 ماهه کردتش 90 گیگ دیگه اخرایه ماه کم میارم...
اگه شاتل سرویس خوبی بده برم سراغ خط شاتلم
MMDfull... داداش سرویس خواستی سراغ نداری برا ما؟؟:biggrin:
sajad-tnt
19-10-2019, 09:26
سلام
قبل از این دک و داستانا شاتل یه سرویس داشت 10 تومان میدادی داخل نا محدود خارجی 5 گیگ__ سرعتم تا کشش خط باز...
پارس تا چند وقت پیش 8 مگ رو 150 گیگ ترافیک میداد که یه 2-3 ماهه کردتش 90 گیگ دیگه اخرایه ماه کم میارم...
MMDfull... داداش سرویس خواستی سراغ نداری برا ما؟؟[emoji3]همین اکو-لایت رو ادامه بده که خیلی مفته و اگه تمدیدش نکنی هیچ isp با این قیمت بهت سرویس نمیده :D
از همین بسته های تخفيفی هم برای حجمش استفاده کن مثلا الان 300گیگ یکماهه میده 60ت
Sent from my K00R using Tapatalk
همین اکو-لایت رو ادامه بده که خیلی مفته و اگه تمدیدش نکنی هیچ isp با این قیمت بهت سرویس نمیده :D
از همین بسته های تخفيفی هم برای حجمش استفاده کن مثلا الان 300گیگ یکماهه میده 60ت
سرعت داخلیش فقط بازه تا 16
ولی خارجش تا 4 مگ بسته شده پایینه:sad:
sajad-tnt
19-10-2019, 10:13
سرعت داخلیش فقط بازه تا 16
ولی خارجش تا 4 مگ بسته شده پایینه:sad:اره دقیقا برای منم اینجوری بود
چندباری زنگ زدم به پشتیبانی و موضوع رو گفتم، اوایل قبول نکردند ولی بعد چندبار تماس برام خارجیش هم باز کردن :D
شماهم با پشتیبانی صحبت کنید تا درستش کنن
سلام
FMC الان هست با همون امکانات + سیمکارت با قیمت مناسب. برای کسی که مصرف بالایی نداره و بلد باشه چطور از ترافیک داخلی استفاده کنه بهترین سرویسه.
ّ
همین اکو-لایت رو ادامه بده که خیلی مفته و اگه تمدیدش نکنی هیچ isp با این قیمت بهت سرویس نمیده :D
همچین میگی مفت که ایا چه خبره:blink:
300بخریم 60تومن :blush: شرکتهای دیگه بدون این جنگولک بازی ها 1000گیگ رو میدن ماهی 80تومن سرعت 16نیازی هم نیست هی بخواهیم تغیرات بدیم
FMC الان هست با همون امکانات + سیمکارت با قیمت مناسب. برای کسی که مصرف بالایی نداره و بلد باشه چطور از ترافیک داخلی استفاده کنه بهترین سرویسه.
ّ
ترافیک داخلی چی داره :دی که بخواهیم بلد باشیم
هرچی سایت داخلی برای دانلود بود هم ازبین رفته و همه شدن خارجی
بریم 4تا سایت بانک و دیوار باز کنیم :biggrin:
MMDFullHD
19-10-2019, 12:44
سلام
MMDfull... داداش سرویس خواستی سراغ نداری برا ما؟؟:biggrin:
fmc بخر سالیانه 130 تومن داخلی نامحدود داره ... میشه ماهی حدود 11 تومن
با یه سرور مجازی vds از داخل تا دلت میخواد حجم دانلود کن فک نکنم بتونی دیگه بسته شاتلند رو بترکونی ولی خیلی حجم میتونی دانلود کنی ولی خب اینستا تل اینا حجم میبره
یا اینکه زنگ بزن نمایندگی داداش بگو سرویس جدید 1 ترابایتی ارو میخوام 460 تومنه ...
8 مگ هس 3 ماه نماوا داره 20 درصدم تخفیف داره برای هر خرید بسته من خریدم به مشتری های جدید میدن ولی شهرستانا پشتیبانیشون میدن این سرویسو ماهی هم حدود 37 تومن این حدودا میافته
MMDFullHD
19-10-2019, 12:47
ترافیک داخلی چی داره :دی که بخواهیم بلد باشیم
هرچی سایت داخلی برای دانلود بود هم ازبین رفته و همه شدن خارجی
بریم 4تا سایت بانک و دیوار باز کنیم :biggrin:
من خودم خیلی از شاتلند استفاده میکنم خوبه هنوز اتفاقا این هایی که حجم بالاتر میدن دیگه فشار سنگینی مثل قبل رو شاتلند نیست سریع لیچ میکنه
یکی از دوستان هم vps داره فایلای سنگین رو اسپیلت میکنم روش
بعدشم چارتا بانک دیوار نیس ترین بیت اپلود بوی ...
اره دقیقا برای منم اینجوری بود
چندباری زنگ زدم به پشتیبانی و موضوع رو گفتم، اوایل قبول نکردند ولی بعد چندبار تماس برام خارجیش هم باز کردن :D
شماهم با پشتیبانی صحبت کنید تا درستش کنن
دمت گرم زنگ بزنم ببینم برام بازش میکنن یا نه ولی بعید میدونم بازش کنن سرعت رو:mellow:
با یه سرور مجازی vds از داخل تا دلت میخواد حجم دانلود کن فک نکنم بتونی دیگه بسته شاتلند رو بترکونی ولی خیلی حجم میتونی دانلود کنی ولی خب اینستا تل اینا حجم میبره
یا اینکه زنگ بزن نمایندگی داداش بگو سرویس جدید 1 ترابایتی ارو میخوام 460 تومنه ...
8 مگ هس 3 ماه نماوا داره 20 درصدم تخفیف داره برای هر خرید بسته من خریدم به مشتری های جدید میدن ولی شهرستانا پشتیبانیشون میدن این سرویسو ماهی هم حدود 37 تومن این حدودا میافته
دست درد نکنه یکی از بچه ها بالا گفت سرویس Eco -light رو اگه زنگ بزنم سرعت خارجیش هم باز میکنن اگه انجام دادن (که بعید میدونم باز کنن) فوق العاده به صرفه میشه:sad:
black sabbath
19-10-2019, 13:24
روش جالبیه ولی سرور مجازی vds قیمتش بالاست
MMDFullHD
19-10-2019, 13:58
روش جالبیه ولی سرور مجازی vds قیمتش بالاست
قیمت خوب پیدا میشه ولی تقریبا طرف بره حجم بالاتر از یه سرویس دهنده دیگه بگیره همون قیمت میافته....
من با ماهی حدود 130 گیگ خارجی حدود 50 گیگ داخلی یه ترابایت کامل جوابمه رو شاتل برا استفاده روزمره و خونواده
همراه اول هم دارم که هر دو ماه یباری میام یه بسته ماهیانه میگیرم میترکونمش شبی 200 گیگ دانلود میکنم
اینقدری فیلم سریال دانلود کرده دارم از قبل که هنوز ندیدم که سایتای فیلم هارو بستن بدون هیچ دردسری تا یکی دو سال فیلم دارم برا دیدن
شانل جشنواره داره ؟ کسی لینکی داره !
misagh1372
22-10-2019, 11:53
دوستان این FMC ها داخلی رایگان هست یعنی اون گیگ های که داره فقط برای سرور ها خارج هست
دوستان این FMC ها داخلی رایگان هست یعنی اون گیگ های که داره فقط برای سرور ها خارج هست
ارزش خرید نداره
داخلی فقط لیچرش رایگانه نه سایتهای داخلی بله اون چند گیگی که گذاشته مال خارجی هست
misagh1372
22-10-2019, 12:16
ارزش خرید نداره
داخلی فقط لیچرش رایگانه نه سایتهای داخلی بله اون چند گیگی که گذاشته مال خارجی هست
منظورتون اینه که فقط دانلود از شاتلند رایگان هست ؟
از سرور ها داخلی دیگه رایگان نیست ؟
alinice321
22-10-2019, 15:16
درود
من fmc دارم! از اون 500 تا سایت مثل آپارت هم رایگانه! و فقط شاتلند نیست! کلا هر سایتی که نیم بها باشه رو شاتل با این طرح رایگان میشه!
ارزش خرید نداره
لطفا در مورد مسائلی که اطلاعات کافی ندارید اظهار نظر نکنید!
درود
من fmc دارم! از اون 500 تا سایت مثل آپارت هم رایگانه! و فقط شاتلند نیست! کلا هر سایتی که نیم بها باشه رو شاتل با این طرح رایگان میشه!
همه سایتهایی که در سرورهای داخل کشور هستن و در سامانه مربوطه ثبت شدن، در این طرح، رایگانن. از 10 هزار سایت بیشتر شده الان.
misagh1372
22-10-2019, 18:21
همه سایتهایی که در سرورهای داخل کشور هستن و در سامانه مربوطه ثبت شدن، در این طرح، رایگانن. از 10 هزار سایت بیشتر شده الان.
ممنون سرعت 16 مگ رو بگیرم سرعت سرور خارجی باز هست یعنی کامل سرعت رو میده یا محدود هست ؟
ممنون سرعت 16 مگ رو بگیرم سرعت سرور خارجی باز هست یعنی کامل سرعت رو میده یا محدود هست ؟
سرعت اسمیش 512 هست ولی تو این 14 ماهی که دارم سرعتش چه داخل و چه خارج 16 مگ هست و کمتر نشده. البته اگر خط شما این سرعت رو بکشه.
البته محدودیتایی که زیرساخت روی بعضی پورتا میذاره و سراسریه بحثش جداست.
قبلا فقط شاتلندش داخلی رایگان بود نه سایتهای داخلی الان رو اطلاعی ندارم
اگر داخلی واقعا رایگان باشه باید ببینی برات صرف میکنه یانه
George Shelly
22-10-2019, 21:31
مگه دیده بان نداری تو ؟!!!! راضی نیسدی ؟
درود
اگر اون حجم ببین الملل مثلا 20گیگ رو قبل از اتمام مدت زمان تموم بشه ایا باز داخلی رایگانه باهمون سرعتی که خریداری کردید یانه؟
- - - Updated - - -
لطفا در مورد مسائلی که اطلاعات کافی ندارید اظهار نظر نکنید!
تقریبا چند ماه پیش اینجوری بود که شاتل داشتم
misagh1372
22-10-2019, 21:42
مگه دیده بان نداری تو ؟!!!! راضی نیسدی ؟
اون که بدرد نمیخوره برای بازی تک کانکشن هم 60 مواقعه خرابه اونو گذاشتم برا دانلود
یک خط دیگه گرفتم برا بازی اینا
شما که اطلاع داری ایا حجم خارجی تو پنلت تموم بشه ایا باز داخلی برقرارهست یانه؟ اینجور شما میگید باید بدون حجم کار کنه
alinice321
22-10-2019, 21:46
اگر اون حجم ببین الملل مثلا 20گیگ رو قبل از اتمام مدت زمان تموم بشه ایا باز داخلی رایگانه باهمون سرعتی که خریداری کردید یانه؟
- - - Updated - - -
تقریبا چند ماه پیش اینجوری بود که شاتل داشتم
رو ترافیک اضافه هم باشی همینه، تفاوتی نداره! کلا هر سایتی که رو بقیه طرح ها نیم بهاس رو این طرح FMC بطور رایگان محاسبه میشه!
شما از شاتل سرویس داری؟ 10 ساله دارم. از اولش اکو تا یه سال پیش که fmc گرفتم.
بعد از تمام شدن حجم شاتل اینترنت رو قطع میکنه؟ fmc داخلیش رایگانه به شرطی که گیگت تموم نشده باشه. اگه گیگ نداشته باشی کلش قطع میشه. چه داخل چه خارج.
لیست کامل قیمت سرویس های adsl کجا هست؟ چون گفتن سرویس اکو و.. هست ک من داخل سایت شاتل ندیدم گفتم شاید داخل پنل کاربرانشون باشه. اکو دیگه مرحوم شده و نیست. داخل منوی سایت شاتل زیر مجموعه خدمات شاتل هم لینک مشخصات adsl هست هم fmc
الان ارزونترین سرویس شاتل کدومه؟ اکو لایت که همه جا نمیدن
شاتل سایت های داخلی رو نیم بها محاسبه میکنه یا نه؟ بله تو همه سرویساش نیم بهاست. برای fmc رایگان.
شاتل همیشه سرویس های برای کم مصرف ها داره مثلا ماهی 1 یا 2 گیگ؟ اکو لایت هست که نیم گیگ میده و fmc که 4 گیگ در ماه میده(ماهی 9 تومن) یه سری سرویسای جشنواره ای هم میذاره که گیگش کمه و قیمتش مناسب. ولی از همه اینا fmc به صرفه تره و با تخفیفایی که میذاره هم میتونی گیگ ارزونتر براش بخری.
maniya12
23-10-2019, 15:53
دوستان من سرویس 8مگ شاتل دارم جدیدا سرعت آپلودو شاتل گذاشته روی 3مگ مال شما هم اینطوریه رفته بالا سرعت آپلود؟!قبلا 1مگ بود
دوستان من سرویس 8مگ شاتل دارم جدیدا سرعت آپلودو شاتل گذاشته روی 3مگ مال شما هم اینطوریه رفته بالا سرعت آپلود؟!قبلا 1مگ بود
برای من هنوز اپلود به زور به 1 مگ می رسه:n27:
می تونی قسمت SNR و سرعت گذارش شده و یک اسپید تست بگیری ببینی واقعی هست سرعت یا نه؟:n36:
George Shelly
28-10-2019, 22:55
من هم از شاتل نت دارم و هم از دیده بان نت ، وقتی تو روتر vpn رو به صورت L2TP ست آپ می کنم یوتیوب و تلگرم باز نمیشن( به خاطر مشکلات mtu ) ولی بقیه سایتا عالی باز میشن ، فک کردم فقط دیده بان اینطوریه ولی با شاتلم تست کردم همیسن طور بود ولی رو ایرانسل اینطور نیست ...
کسی اگه روتر داره یه چک کنه خبر بده
MMDFullHD
29-10-2019, 11:58
برای من هنوز اپلود به زور به 1 مگ می رسه:n27:
می تونی قسمت SNR و سرعت گذارش شده و یک اسپید تست بگیری ببینی واقعی هست سرعت یا نه؟:n36:
با پشتیبانی تماس بگیر
شاید برات تونستن تغیرش بدن
من که ن با چت یا تماس با نمایندگی نتونستم بالای یک ببرم
MMDFullHD
29-10-2019, 17:41
رهایی از فیلتر یوتیوب رو مرورگر ها با Doh گوگل
باز کردن سریع ویدیو ها و با کیفیت بالاتر و بدون هیچ گونه بافر خسته کننده ای!
رو مرورگر کروم ادرس زیر رو بنویسید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینتر رو بزنید و وارد شوید سپس در جستجو dns رو سرچ کنید و اولین اپشن Secure Dns Lookup از default به enabled تغیر بدید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مرورگر فایرفاکس
about:config رو وارد کنید و ریسک رو قبول کنید
صفحه تنظیمات باز شد در جستجو
network.trr رو سرچ کنید
سپس
network.trr.mode رو به عدد 2 تغیر دهید
بعد network.trr.uri رو به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تغیر دهید
مثل عکس زیر
درصورتی که اگه احیانا صفحه یوتیوب میشد ولی ویدیو پخش یا روی ویدیو ها عکس نداشت یکبار با ویپی ان در یوتیوب گردش کنید تا کش در مرورگر شود
hosseinzfff
29-10-2019, 17:56
اینتر رو بزنید و وارد شوید سپس در جستجو dns رو سرچ کنید و اولین اپشن Secure Dns Lookup از default به enabled تغیر بدید
در مرورگر فایرفاکس
network.trr رو سرچ کنید
سپس
بعد network.trr.uri رو به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تغیر دهید
مثل عکس زیر
درصورتی که اگه احیانا صفحه یوتیوب میشد ولی ویدیو پخش یا روی ویدیو ها عکس نداشت یکبار با ویپی ان در یوتیوب گردش کنید تا کش در مرورگر شود
رو فایرفاکس نشد ولی روی کروم کار کرد
ERF@NIAN
29-10-2019, 18:05
کلا یبار با کروم و vpn بری یوتیوب، بعدش دیگه لازم نیست
حالا شاید رو همه isp ها جواب نده
اینکارم کردم رو کروم اندروید جواب نداد، با vpn رفتم بعد خاموش کردم الآن کار میکنه. این گزینه روهم خاموش کردم همچنان کار میکنه
MMDFullHD
29-10-2019, 19:48
برام سواله که وقتی شما app warp کلود فلر رو نصب میکند یه وی پی ان رو گوشی میزنه که اون وی پی رو 127.0.0.1 لوکال هست
هرجا شما میرید باهاش با ایپی ایرانیتون نشون میده و اینکه معلومه شما تونل به جایی نزدید ! حتی trace هم میگیرید مسیرتون از داخل میگذره
ولی در کمال تعجب تعدادی از سایت ها بزرگسال و سرویس ها هم باهاش بازن !
و اینم تعجب داره ی سایت مثل ایران این ترنشال که رو کلودفلر هست ولی فیلتره! در صورتی که doh فعاله!
+++ update
با یه سری تغیرات تونستم ایران ترنشال رو باز کنم ! چ چیز خریه این doh !!!
magiteq1
29-10-2019, 22:10
در مرورگر فایرفاکس
network.trr رو سرچ کنید
سپس
مثل عکس زیر
تو گوگل چرا DNS رو سرچ میکنم
Secure Dns Lookup نمیاد؟؟ فقط گزینه اول میاد
Secure Dns Lookup نمیاد؟؟ فقط گزینه اول میاد
آپدیت کنید گوگل رو اضافه میشه برای منم نبود وقتی آپدیت کردم اومد
mahdyshr
29-10-2019, 22:22
Secure Dns Lookup نمیاد؟؟ فقط گزینه اول میادباید کروم رو آبدیت کنید به ورژن ۷۸
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
MMDFullHD
29-10-2019, 23:26
روی فایرفاکس 70
about:config
رو باز کنید
ESNI رو سرچ کنید کلا یه اپشن بیشتر نمیاد اونو از False به Ture تغیر بدید
media.peerconnection.enabled رو هم سرچ کنید اونم تغیرش بدید از ture به false
network.trr.custom_uri رو باز هم سرچ بزنید اون رو به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تغیر بدید و در اخر
dns سیستمونم هم رو 1.0.0.1 و 1.1.1.1 فقط فورس تنظیم کنید طبق عکس زیر فقط باید دو تا باشه تو advanced هم
حالا سایت هایی که فیلترن و روی کلودفلر dns هاشو ست کردن باز میشن !!! سایت هایی مثل رادیو جوان ایران اینتر و سی نما دامین های که فیلترن و ....
بعد از ست کردن حتما ادرس زیر تو فایرفاکس باز کنید چک کنید 4 تا تیک ها فعال باشه
اینم تفاوتش
من هنوز نفهمیدم ولی قضیه این کلودفلر رو اندروید چطوری از فیلتر سایتها بدون تونل زدن میگذره ی سری سرچ ها زدم ظاهرا از تونل خاصی استفاده میکنه !
بنظرم دیگه راهی نذاشتن جز فیلتر کامل اینترنت با این حرکتشون !!!
magiteq1
29-10-2019, 23:57
باید کروم رو آبدیت کنید به ورژن ۷۸
رو گوگل اون گزینه رو فعال کردم و همچنان فیلتره یوتیو
firefox private network نصب کنید پشم ریزونترین سرعت بر اساس همین اینکریپت کردن dns با استفاده از سرورهای کلودفلیر انجام میده فعلا برای آمریکایی واسه فایرکس دسکتاپ در مرحله بتا هستش اما به روش زیر میتونید استفاده کنید
اول از همه یک وی پی ان و یا حضرت شکن با آی پی آمریکا وصل شید سپس وارد سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشین و addon رو نصب کنید. بعدش با اکانت فایرفاکس ساینین بشین. و تمام. یوتیوب رو راحت 4k 60fps پلی میشه البته نتم تا همین حد کشش داره هر سرعتی دارین میکشه!
magiteq1
30-10-2019, 00:31
firefox private network نصب کنید پشم ریزونترین سرعت بر اساس همین اینکریپت کردن dns با استفاده از سرورهای کلودفلیر انجام میده فعلا برای آمریکایی واسه فایرکس دسکتاپ در مرحله بتا هستش اما به روش زیر میتونید استفاده کنید
اول از همه یک وی پی ان و یا حضرت شکن با آی پی آمریکا وصل شید سپس وارد سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشین و addon رو نصب کنید. بعدش با اکانت فایرفاکس ساینین بشین. و تمام. یوتیوب رو راحت 4k 60fps پلی میشه البته نتم تا همین حد کشش داره هر سرعتی دارین میکشه!
عالی بود کاملا جواب
MMDFullHD
30-10-2019, 00:58
این بر اساس dns نیست ایپی رو تغیر میده!!!
رو اپ کلودفلر warp روشن میکنی اصلا ایپی رو دست نمیزنه فیلتر رو راحت رد میکنه تازه پینگ هم هیچ تغیری نمیکنه!
ولی این vpn داخلی ی جور
حتی قراره بعدا اپ این برای کل ویندوز هم بیاد!
نیازی هم به وی پی ان نی برای اون حرکت همین فایلو دانلود کنید بندازید تو فایرفاکس خودش اتوماتیک میشناسه و ادد کنید
سلام
کیفت خطم یک هو ( از دیروز به امروز ) خیلی بد شده می خواستم بدونم کس دیگه ای هم این طوری شده
hosseinzfff
31-10-2019, 18:49
رو اپ کلودفلر warp روشن میکنی اصلا ایپی رو دست نمیزنه فیلتر رو راحت رد میکنه تازه پینگ هم هیچ تغیری نمیکنه!
ولی این vpn داخلی ی جور
نیازی هم به وی پی ان نی برای اون حرکت همین فایلو دانلود کنید بندازید تو فایرفاکس خودش اتوماتیک میشناسه و ادد کنید
همون app کلود فلر هم ip رو تغییر میده ...
MMDFullHD
01-11-2019, 02:09
همون app کلود فلر هم ip رو تغییر میده ...
اره اما دو صورت داره یا dns هست یا warp
تست کن ! ایپی رو بذاری رو dns تغیر نمیده!
رو warp بذاریش تغیر میده ! وی پی ان میکنه و رو رنج ایپی ۸ میذاره!
MeHrDaD-91
02-11-2019, 12:08
ولی این vpn داخلی ی جور
این اپ واقعا چیز جالبی هست
من شنیده بودم این Dns 1.1.1.1 در آینده کار بیشتری ازش بر میاد.
MeHrDaD-91
02-11-2019, 13:58
روی فایرفاکس 70
رو باز کنید
network.trr.custom_uri رو باز هم سرچ بزنید اون رو به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تغیر بدید و در اخر
dns سیستمونم هم رو 1.0.0.1 و 1.1.1.1 فقط فورس تنظیم کنید طبق عکس زیر فقط باید دو تا باشه تو advanced هم
حالا سایت هایی که فیلترن و روی کلودفلر dns هاشو ست کردن باز میشن !!! سایت هایی مثل رادیو جوان ایران اینتر و سی نما دامین های که فیلترن و ....
اینم تفاوتش
من هنوز نفهمیدم ولی قضیه این کلودفلر رو اندروید چطوری از فیلتر سایتها بدون تونل زدن میگذره ی سری سرچ ها زدم ظاهرا از تونل خاصی استفاده میکنه !
متاسفانه این راه را من رفتم و بم جواب نداد از ون 4 تا تیک فقط دو تاش اکی شد با اینکه تمام تنظیمات را درست انجام دادم!!!
MMDFullHD
02-11-2019, 20:33
متاسفانه این راه را من رفتم و بم جواب نداد از ون 4 تا تیک فقط دو تاش اکی شد با اینکه تمام تنظیمات را درست انجام دادم!!!
امکان نداره باید بهتون جواب بده
سایت های sofascore رادیو جوان ایران اینترنشال سی نما که رو cloudflare هستن باید باز شن!
:blink:
دقیقا کدوم از 4 تا تیک سبز نشد!؟
بگید بهتر راهنمایتون کنم
درصوریتی که هر چهارتاشون سبز باشن سایت هایی که با ادرس url فیلتر شدن رو cloudflare فیلترشون رد میشه
saeeddeeas
02-11-2019, 22:34
ولی این vpn داخلی ی جور
این الان چیلتر شکن حساب میشه؟
dns زیر رو ست کم یوتوب باز میشه
هم برای اندروید هست هم برای پیسی
رو مودم تست نکردم ببینم جواب میده یا نه
ولی روی گوشی و پیسی جواب داد
- - - Updated - - -
dns زیر رو ست کم یوتوب باز میشه
هم برای اندروید هست هم برای پیسی
رو مودم تست نکردم ببینم جواب میده یا نه
ولی روی گوشی و پیسی جواب داد
MMDFullHD
03-11-2019, 01:26
خدا بخواد صداشو در نیار:tongue:
سایت های sofascore رادیو جوان ایران اینترنشال سی نما که رو cloudflare هستن باید باز شن!
بگید بهتر راهنمایتون کنم
درصوریتی که هر چهارتاشون سبز باشن سایت هایی که با ادرس url فیلتر شدن رو cloudflare فیلترشون رد میشه
من ازمایش کردم برا من دومی و چهارمی از چپ تنها سبز شد ولی با این وجود کار کرد ( البته من dns رو هم اصلاح کردم.)
فکر کنم بخاطر موارد دیگر که باسه دسترسی لازم می شه تنظیم کنیم شاید باعث تداخل میشه:n15:
خدا بخواد صداشو در نیار:tongue:
این چیز برگر در استاندارد بین المللی نیست.
در اصل امدن بخش درخواست ها که قبلا به صورت متن خالی قابل دیدن توسط همه بوده رو رمز نگاری کرده که فقط dns ای که باهاش ارتباطداره فقط می تونه بخونه ( بسته به اینکه اینو از کجا بخوای اعمال بشه مودم، شبکه، ISP ، چیز میز:n09: تمام dns های بین ارتباطی، سرور و ... می تونستن ببینن چی بود و اطلاعات ازش بدس می اوردن، دستشون رو کوتاه می کنه).
داستانش البته خیلی بزرکتر و مفصل تر از اینی است که من گفتم ( گفته منو بزار پیش دبستانی :whistle:)
در اصل سر قضیه اطلاعتی که در خارج از ایران از کاربرا جمع می کردن و مهندسی اطلاعات ( برای مثال گوگل که تبلیغاتش رو سازگار با چیز هایی که شما می بینید ست کند و/یا مبحث مهدسی نتایج انتخابات امریکا با بررسی بازدید های کاربران بر مباحث و مدیریت مبحث ها به ان سمت ) و مسائل حریم خصوصی و ... باعث امدم این سیستم شده.
و البته مباحث خودش رو داره از جمله اینکه باعث تمرکز زایی در اینترنت روی dns های خاص ( اگر بقیهdns ها انجام ندن ) و مباحث اطمینان به ان dns ( برای مثال خود گوگل که اشاره کردم) میشه.
هنوز مبحثش خیلی تازه است، با اینکه داره سریع پیش میره
برای ایران داستان متفاوت است و از انجایی که همه سرویس ها در ایران به لطف محدودیت/مدیریت داخلی به شکلی دیگر استفاده می شه، با توجه به عدم ارتباط ما با ان ور این داستان عجیب غریب رو داریم.
سیستم ملی دستش از خارج قطعه و محدودیت های دسترسی ( بجز مواردی که خود سایت ها در خارج روی ای پی های ایرانی اعمال کردن ) از سمت داخل است، برای ما حریم خصوصی باعث میشه سیستم نفهمه ما چی می بینم قاطی می کنه.:n08:
+
این چای چیز برگر رو نمی گیره تو کار تجاری و/یا نیمه حرفه ای/حرفه ای ، چون بخاطر موارد امنیتی، ارتباطات ایمن بین بخش های مختلف و سرورها جهت انتقال اطلاعات و تحریم همچنان کاربرد اصلی اش رو خواهد داشت.
تنها مورد جالبی که این ایجاد کرده، اگر نتونن جلوی فروپاشی دیوار برلین و پیوستن قانون ممنوع بودن نوار ویدیو به تاریخ و خورد شدن توسط موریانه رو بگیرن، باعث میشه تمام سایتی که قبلا با دور زدن وصل می شدیم امار واقعی ایرانی ها رو بدست بیارن چون این روش ای پی رو همچنان از ایران نشان می دهد. یکهو در تمام امار سایت ها یک خط که نزدیک به صفر مطلق بود یکهو میاد بالا و ایرانها در سایتهاشون اعلام وجود می کنند:n09:
+
4K رو انقدر سریع کش کرد رو 120 ثانیه که من هیچوقت با چیز برگر حتی با 720p ندیده بودم. بیش از 80 درصد پهنای باند رو استفاده کرد باسه کش کردن. با چیز برگر حدود 50-40 درصد رو بخاطر انواع رمزنگاری می شد استفاده کرد.چقدر پهنای باندمون بخاطر اینا هدر میزه...:n23:
باید پلاگین نصب کنم رزولوشن رو کنترل کنم
misagh1372
03-11-2019, 13:47
دوستان این هزینه (هزینه راه اندازی سرویس ) از فاکتور حدف کرد ؟ من خودم بلدم روی مودم تنطیمات رو بزنم
saeeddeeas
03-11-2019, 14:02
من ازمایش کردم برا من دومی و چهارمی از چپ تنها سبز شد ولی با این وجود کار کرد ( البته من dns رو هم اصلاح کردم.)
فکر کنم بخاطر موارد دیگر که باسه دسترسی لازم می شه تنظیم کنیم شاید باعث تداخل میشه:n15:
این چیز برگر در استاندارد بین المللی نیست.
در اصل امدن بخش درخواست ها که قبلا به صورت متن خالی قابل دیدن توسط همه بوده رو رمز نگاری کرده که فقط dns ای که باهاش ارتباطداره فقط می تونه بخونه ( بسته به اینکه اینو از کجا بخوای اعمال بشه مودم، شبکه، ISP ، چیز میز:n09: تمام dns های بین ارتباطی، سرور و ... می تونستن ببینن چی بود و اطلاعات ازش بدس می اوردن، دستشون رو کوتاه می کنه).
داستانش البته خیلی بزرکتر و مفصل تر از اینی است که من گفتم ( گفته منو بزار پیش دبستانی :whistle:)
در اصل سر قضیه اطلاعتی که در خارج از ایران از کاربرا جمع می کردن و مهندسی اطلاعات ( برای مثال گوگل که تبلیغاتش رو سازگار با چیز هایی که شما می بینید ست کند و/یا مبحث مهدسی نتایج انتخابات امریکا با بررسی بازدید های کاربران بر مباحث و مدیریت مبحث ها به ان سمت ) و مسائل حریم خصوصی و ... باعث امدم این سیستم شده.
و البته مباحث خودش رو داره از جمله اینکه باعث تمرکز زایی در اینترنت روی dns های خاص ( اگر بقیهdns ها انجام ندن ) و مباحث اطمینان به ان dns ( برای مثال خود گوگل که اشاره کردم) میشه.
هنوز مبحثش خیلی تازه است، با اینکه داره سریع پیش میره
برای ایران داستان متفاوت است و از انجایی که همه سرویس ها در ایران به لطف محدودیت/مدیریت داخلی به شکلی دیگر استفاده می شه، با توجه به عدم ارتباط ما با ان ور این داستان عجیب غریب رو داریم.
سیستم ملی دستش از خارج قطعه و محدودیت های دسترسی ( بجز مواردی که خود سایت ها در خارج روی ای پی های ایرانی اعمال کردن ) از سمت داخل است، برای ما حریم خصوصی باعث میشه سیستم نفهمه ما چی می بینم قاطی می کنه.:n08:
+
این چای چیز برگر رو نمی گیره تو کار تجاری و/یا نیمه حرفه ای/حرفه ای ، چون بخاطر موارد امنیتی، ارتباطات ایمن بین بخش های مختلف و سرورها جهت انتقال اطلاعات و تحریم همچنان کاربرد اصلی اش رو خواهد داشت.
تنها مورد جالبی که این ایجاد کرده، اگر نتونن جلوی فروپاشی دیوار برلین و پیوستن قانون ممنوع بودن نوار ویدیو به تاریخ و خورد شدن توسط موریانه رو بگیرن، باعث میشه تمام سایتی که قبلا با دور زدن وصل می شدیم امار واقعی ایرانی ها رو بدست بیارن چون این روش ای پی رو همچنان از ایران نشان می دهد. یکهو در تمام امار سایت ها یک خط که نزدیک به صفر مطلق بود یکهو میاد بالا و ایرانها در سایتهاشون اعلام وجود می کنند:n09:
+
4K رو انقدر سریع کش کرد رو 120 ثانیه که من هیچوقت با چیز برگر حتی با 720p ندیده بودم. بیش از 80 درصد پهنای باند رو استفاده کرد باسه کش کردن. با چیز برگر حدود 50-40 درصد رو بخاطر انواع رمزنگاری می شد استفاده کرد.چقدر پهنای باندمون بخاطر اینا هدر میزه...:n23:
باید پلاگین نصب کنم رزولوشن رو کنترل کنموقتی استعلام آی پی میگیرم یه آی پی عجیب غریب و درهم میاد واسه همینه؟
همینطور سایت های مثل فیلیمو اعلام میکنن به شیلتر وصلی
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
وقتی استعلام آی پی میگیرم یه آی پی عجیب غریب و درهم میاد واسه همینه؟
همینطور سایت های مثل فیلیمو اعلام میکنن به شیلتر وصلی
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
پوزش :blush:نقل قول رو اشتباه گرفتم.
من doh رو چک کردم نه warp باید بعدا تست کنم ببینم این چیه.
rahman0158
03-11-2019, 15:01
دوستانی که بابت گزینه TLS 1.3/ Secure DNS مشکل دارن
یه بار مرورگرتون رو به آخرین نسخه آپدیت کنید سپس این قسمت رو همانند عکس فعال کنید
روی فایرفاکس 70
رو باز کنید
اینم تفاوتش
من این حرکتو زدم اوکی شد
منتها الان ی مشکلی هست که ادرس سایتهای که از کلودفلر استفاده میکنن رو از کجا میشه بدست اورد
MMDFullHD
03-11-2019, 19:04
من این حرکتو زدم اوکی شد
منتها الان ی مشکلی هست که ادرس سایتهای که از کلودفلر استفاده میکنن رو از کجا میشه بدست اورد
این اکستنشن
Which Cloudflare® datacenter am I visiting?byرو نصب کن رو فایرفاکس سایت هایی که بری باز کنن روشن شکل میشه به فرض روبروش میزنه FRA یعینی رو فرانکفورت CLOUDFLARE وصلی
این کنار FLAGFOX افزونه قوی تریه! کافیه نصب کنیش رو پرچم کشور که بزنی بهت میگه که رو CLOUDFLARE میزبانی میشه یا نه !!
روی فایرفاکس 70
رو باز کنید
اینم تفاوتش
دمت گرم بسیار عالی هست
misagh1372
03-11-2019, 19:45
دوستان این هزینه (هزینه راه اندازی سرویس ) از فاکتور حدف کرد ؟ من خودم بلدم روی مودم تنطیمات رو بزنم
دوستان اینو هم بگید
این اکستنشن
Which Cloudflare® datacenter am I visiting?by
رو نصب کن رو فایرفاکس سایت هایی که بری باز کنن روشن شکل میشه به فرض روبروش میزنه FRA یعینی رو فرانکفورت CLOUDFLARE وصلی
این کنار FLAGFOX افزونه قوی تریه! کافیه نصب کنیش رو پرچم کشور که بزنی بهت میگه که رو CLOUDFLARE میزبانی میشه یا نه !!
اتفاقا اینوFLAGFOX از قدیم داشتم
mehdi_08
03-11-2019, 20:30
سلام دوستان گرامی
وضعیت سرویس شاتل در کل چطوریه؟ طرح جشنواره ای به صرفه داره؟ من مصرفم بالاس ماهی 100 گیگ حدودا
MeHrDaD-91
03-11-2019, 20:51
بگید بهتر راهنمایتون کنم
آقا اکی شد
این راه ک این دوستمون گفت را رفتم حل شد
دوستانی که بابت گزینه TLS 1.3/ Secure DNS مشکل دارن
یه بار مرورگرتون رو به آخرین نسخه آپدیت کنید سپس این قسمت رو همانند عکس فعال کنید
پ.ن:
فقط تو پست های قبلی دیدم ک گفته بودی یو..تیو..ب هم باز میشه حالا نمیدونم با این روش بود یا روش دیگه؟؟
فقط از لحاظ امنیتی که اکی هست ؟؟چون کار بانکی و ... انجام میدم
MeHrDaD-91
03-11-2019, 21:04
در مرورگر فایرفاکس
network.trr رو سرچ کنید
سپس
مثل عکس زیر
راجب این روش برا مرورگر کروم فقط همون یک مرحله هست؟؟ چون دیدم بقیش را روی فایرفاکس انجام دادی
روی کروم تست کردم جواب نداد؟!!!
mahdyshr
03-11-2019, 22:20
رو کروم تست کردم فقط یوتیوب رو باز می کنه
یوتیوب رو بعضی مواقع باز می کنه بعضی مواقع نه
بقیه سایت ها همچنان باز نمیشه .
ممکنه از isp باشه ؟ من مبین نت هستم
قبول نمیکنن هزینه رو میگیرن
hosseinzfff
03-11-2019, 23:50
دوستان اینو هم بگید
با شکایت در 195 میشه ازشون گرفت هزینه نصب اختیاریه ولی این شرکت دزد از همه میگیره .
MMDFullHD
04-11-2019, 01:27
راجب این روش برا مرورگر کروم فقط همون یک مرحله هست؟؟ چون دیدم بقیش را روی فایرفاکس انجام دادی
روی کروم تست کردم جواب نداد؟!!!
کروم نمیتونه فعلا ساپورت کنه از این حالت فقط رو فایرفاکس میشه سایت هایی که رو کلودفلر هستن باز کرد
اتفاقا اینوFLAGFOX از قدیم داشتم
خب روش بزنید میگه بهتون که داره رو cloudflare میزبانی میشه مثلا ...
پ.ن:
فقط تو پست های قبلی دیدم ک گفته بودی یو..تیو..ب هم باز میشه حالا نمیدونم با این روش بود یا روش دیگه؟؟
فقط از لحاظ امنیتی که اکی هست ؟؟چون کار بانکی و ... انجام میدم[/QUOTE]
ببنید شما فقط درخواست هایی که به سمت dns سرور میرن رو رمزنگاری میکنید .... تازه امنیت اینترنت وبگردیتون هم بیشتر میشه...
یه سری از سایت ها هستن که فقط دامین هاشون فیلتر ان ... ولی ایپی هاشون نه ...
مثل همین سایتای که رو کلادفلر هستن ... اما شما وقتی تو حالت معمولی درخواست میکنید که صفحه باز شه اون dns درخواست میره براش که با فلان دامین کار دارید اون وسط چون رمزنگاری نمیشه ای اس پی زیرساخت میتونه بفهمه با کجا کار دارید و کرمک خودشو بریزه با این حرکت دیگ شما جلوی کرم ریزی تو درخواست هاتون رو میگیرد
و درخواست هاتون دقیق میرسه به مقصد ...
رو کروم تست کردم فقط یوتیوب رو باز می کنه
یوتیوب رو بعضی مواقع باز می کنه بعضی مواقع نه
بقیه سایت ها همچنان باز نمیشه .
ممکنه از isp باشه ؟ من مبین نت هستم
بله رو کروم فقط یوتیوب رو باز میکنه ... رو فایرفاکس با تنظیماتی که گفتم کامل انجام بدید فیلترینگ سایت هایی که رو کلادفلر هم میزبانی میشن برداشته میشه
برای اینکه بیشتر اوقات باز باشه dns هاتون رو کل پیسی رو 1.0.0.1 و 1.1.1.1 قرار بدید و از نرم افزار dnscrypt استفاده کنید
misagh1372
05-11-2019, 12:00
دوستان vci شاتل رو میگید
fardinnobakht
05-11-2019, 12:06
ببنید شما فقط درخواست هایی که به سمت dns سرور میرن رو رمزنگاری میکنید .... تازه امنیت اینترنت وبگردیتون هم بیشتر میشه...
یه سری از سایت ها هستن که فقط دامین هاشون فیلتر ان ... ولی ایپی هاشون نه ...
مثل همین سایتای که رو کلادفلر هستن ... اما شما وقتی تو حالت معمولی درخواست میکنید که صفحه باز شه اون dns درخواست میره براش که با فلان دامین کار دارید اون وسط چون رمزنگاری نمیشه ای اس پی زیرساخت میتونه بفهمه با کجا کار دارید و کرمک خودشو بریزه با این حرکت دیگ شما جلوی کرم ریزی تو درخواست هاتون رو میگیرد
و درخواست هاتون دقیق میرسه به مقصد ...
البته این یه تاثیر منفی هم داره
سایتای فیشینگ اکثرا روی کلادفلر هستن و معمولا هم دامنشون فیلتر میشه، اینجوری دوباره در دسترس قرار میگیرن و افراد نا آگاه متوجه فیلتر بودن نمیشن و به نوعی از هول حلیم میافتن تو دیگ!
MMDFullHD
05-11-2019, 15:28
البته این یه تاثیر منفی هم داره
سایتای فیشینگ اکثرا روی کلادفلر هستن و معمولا هم دامنشون فیلتر میشه، اینجوری دوباره در دسترس قرار میگیرن و افراد نا آگاه متوجه فیلتر بودن نمیشن و به نوعی از هول حلیم میافتن تو دیگ!
روز به روز سایت های فیشینگ تعدادشون افزایش پیدا میکنه نه تنها خارجی الان تو ایران هم خیلی دارن درگاه های تقلبی میسازن و کلاه برداری زیاده
مثل این میمونه که مریضی جایی شیوع پیدا کنه
اما این خود طرف هست که باید مراقبت از خودش کنه تا مریض نشه!
دوستان vci شاتل رو میگید
vpi 0
vci 35
MMDFullHD
05-11-2019, 16:04
خخ به پشتیبانی فنیشون میگفتم اپلود بالاتر ببند میگفت نداریم بالاتر
دیگه خودش تو سایت رسمی گفته راه افتاده مجبورن ارایه بدن
hosseinzfff
05-11-2019, 16:16
به گفته آذری جهرمی (وزیر ارتباطات), پینگ بازی ها کاهش یافت.
صحت داره ؟ کسی پینگش کاهش داشته؟
MMDFullHD
05-11-2019, 16:29
یه سری از بازیها سرور های تو کشورهای عربی خلیج دارن که مسیر میافته رو پرشین گلف پینگ اونا بهتر میشه فقط چن تا بازی بیشتر نیستن
این پینگ همون سرور هاییه خودش گرفته سرور های امازون تازه با سرویس گیم
خخ به پشتیبانی فنیشون میگفتم اپلود بالاتر ببند میگفت نداریم بالاتر
دیگه خودش تو سایت رسمی گفته راه افتاده مجبورن ارایه بدن
سلام دوست عزیز
سرعت آپلود بالاتر چیه قضیش میشه بیشتر توضیح بدین، ممنون
fardinnobakht
05-11-2019, 17:01
شما هم تست کنید!
157.175.10.11(Bahrain)
15.185.32.254(Bahrain)
پینگم تا بحرین زیاد نیست؟! :///:n13:
پینگ من که تغییری نکرده
سلام دوست عزیز
سرعت آپلود بالاتر چیه قضیش میشه بیشتر توضیح بدین، ممنون
اینترنت یه سرعت دریافت دارید که همون سرعت دانلود هست و یه سرعت ارسال که اپلود هست وقتی میخوایید یه فایل از کامپیوتر تو سایتی بارگذاری کنی سرعت اپلودتون هر چه بیشتر باشه سریعتر انجام میشه
George Shelly
05-11-2019, 18:36
من دیده بان دارم اگه آی پیم مال خود دیده بان باشه پینگم با 4224 رو 120 هست اگه پیشگامان باشه که 135 ......
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=135ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=122ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=124ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=121ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=129ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=125ms TTL=47
اینترنت یه سرعت دریافت دارید که همون سرعت دانلود هست و یه سرعت ارسال که اپلود هست وقتی میخوایید یه فایل از کامپیوتر تو سایتی بارگذاری کنی سرعت اپلودتون هر چه بیشتر باشه سریعتر انجام میشه
مثل اینکه بد بیان کردم، منظورم سرعت اپلود بالاتر شاتل بود که چی بوده و چه چیزی تو سایشتون اعلام شده... منظورم این بود
MMDFullHD
05-11-2019, 20:12
مثل اینکه بد بیان کردم، منظورم سرعت اپلود بالاتر شاتل بود که چی بوده و چه چیزی تو سایشتون اعلام شده... منظورم این بود
سلام این بود تو پنل
خبر خوش برای کاربران اینترنت پرسرعت شاتل در سراسر کشور، افزایش سرعت آپلود تا 2Mbps سرعت آپلود سرویسهای اینترنت ثابت شاتل تا ۲ مگابیت بر ثانیه افزایش مییابد.
شاتل برای اولین بار در کشور موفق شده است، سرعت آپلود سرویسهای اینترنت پرسرعت +ADSL2 خود را بر اساس نوع سرویس و بستر ارایه خدمات تا ۲ مگابیت بر ثانیه افزایش دهد. این تغییر که با هدف ایجاد تجربهی کاربری بهتر در استفاده از خدمات ارتباطی آنلاین انجام شده است، از هماکنون و با ایجاد چند تغییر جزیی روی مودم در دسترس شما خواهد بود.
بر این اساس شما میتوانید در صورت کشش خط و فراهم بودن بسترهای فنی مناسب، تغییرات مورد نیاز روی تجهیزات خود را بر اساس فایل راهنمای موجود در این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2%DB%8C-annex-m-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%85%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8 C-%D9%85%D8%AE%D8%AA%D9%84/) انجام دهید و پس از آن تجربه سرعت آپلود تا ۲ مگابیت بر ثانیه لذت ببرید.
برای بررسی کشش خط نیز میتوانید از طریق شماره ۹۱۰۰۰۰۰۰ با واحد پشتیبانی فنی شاتل تماس حاصل فرمایید.
بیتردید پس از انجام این تغییر، تجربه بهتری در آپلود فایلهای خود به ویژه در سرویسهای پیامرسان، مکالمات تصویری، انتقال فایل و شبکههای اجتماعی خواهید داشت.
امیدواریم این تغییر که با هدف جلب رضایت بیش از پیش کاربران صورت گرفته است بتواند نتایج بهتری در استفاده از خدمات ارتباطی بر بستر اینترنت برای کاربران رقم بزند.
misagh1372
05-11-2019, 20:18
دوستان توی این نرم افزار ویندوزشاتل یوز و پسورد کجا رو باید بزنم ؟
MMDFullHD
05-11-2019, 20:35
شما هم تست کنید!
157.175.10.11(Bahrain)
15.185.32.254(Bahrain)
پینگم تا بحرین زیاد نیست؟! :///:n13:
نه اتفاقا پینگتون هم خیلی عالیه! بهترین حالتشه!
مسیر رفتش تا عمان اوکیه! ولی ... همون مشکلی داسان داره! که قبلا بحث سرش بوده !
پینگ بهترین حالتش از ایرانتا سرور مقصد کمترینش 40 هست بالاترین هم 60 هست شهر های شمالی کشور ...
سلام این بود تو پنل
خبر خوش برای کاربران اینترنت پرسرعت شاتل در سراسر کشور، افزایش سرعت آپلود تا 2Mbps
سرعت آپلود سرویسهای اینترنت ثابت شاتل تا ۲ مگابیت بر ثانیه افزایش مییابد.
شاتل برای اولین بار در کشور موفق شده است، سرعت آپلود سرویسهای اینترنت پرسرعت +ADSL2 خود را بر اساس نوع سرویس و بستر ارایه خدمات تا ۲ مگابیت بر ثانیه افزایش دهد. این تغییر که با هدف ایجاد تجربهی کاربری بهتر در استفاده از خدمات ارتباطی آنلاین انجام شده است، از هماکنون و با ایجاد چند تغییر جزیی روی مودم در دسترس شما خواهد بود.
بر این اساس شما میتوانید در صورت کشش خط و فراهم بودن بسترهای فنی مناسب، تغییرات مورد نیاز روی تجهیزات خود را بر اساس فایل راهنمای موجود در این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2%DB%8C-annex-m-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%85%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8 C-%D9%85%D8%AE%D8%AA%D9%84/) انجام دهید و پس از آن تجربه سرعت آپلود تا ۲ مگابیت بر ثانیه لذت ببرید.
برای بررسی کشش خط نیز میتوانید از طریق شماره ۹۱۰۰۰۰۰۰ با واحد پشتیبانی فنی شاتل تماس حاصل فرمایید.
بیتردید پس از انجام این تغییر، تجربه بهتری در آپلود فایلهای خود به ویژه در سرویسهای پیامرسان، مکالمات تصویری، انتقال فایل و شبکههای اجتماعی خواهید داشت.
امیدواریم این تغییر که با هدف جلب رضایت بیش از پیش کاربران صورت گرفته است بتواند نتایج بهتری در استفاده از خدمات ارتباطی بر بستر اینترنت برای کاربران رقم بزند.
چقد این شاتل هوچی گره !!!
برای اولین بار!!! 100 سال پیش های وب سرعت آپلودو میذاشت رو 2مگ ( در مود annex m ) !!!
shaahani
06-11-2019, 03:11
بازی هایی مثل هانت شو دان، همچنان روی انواع ای اس پی ها از شاتل گرفته تا صبانت فیلتر هست.
پینگ هم روی همه آی اس پی ها اعمال نشده
اون آدرس هایی که ویز زده روی ایرانسل، بعد از پینگ اول مقدارش کم شده :
اما روی صبانت (مشهد) همچنان بالاست :
shaahani
06-11-2019, 03:43
مسیر سرور بازی از روی ایرانسل (مشهد) :
MMDFullHD
06-11-2019, 04:26
از تو کنسول مودم
پینگ از ترکیه
از دوبی
fardinnobakht
06-11-2019, 20:32
من annex m رو فعال کردم ولی هیچ تغییری نکرده:hmm:
Opmode: ITU G.992.5(ADSL2PLUS_ANNEX M)
near-end interleaved channel bit rate: 0 kbps
near-end fast channel bit rate: 9311 kbps
far-end interleaved channel bit rate: 0 kbps
far-end fast channel bit rate: 2131 kbps
پینوشت
بعد از 18 ساعت درست شد خودش!
دوستان ما یک منزل جدید خریدیم زنگ زدم برای نت گفتن از شرکت دیگری رو خط اینترنت دارید بعد مودم رو تست کردم دیدم بله چراغ لینک و نت رو داره گفتن بایذ بری مخابرات سوال کنی مال کدوم شرکته مسئله اینجاست که تلفن هم بنام نمیشه یعنی صاحبخونه قبلی اهمال کرده و نرفته بنام خودش بزنه قبل تری هم که دیگه دسترسی بهش نیست احتمالا مخابرات هم خط بنامت نباشه جواب نده آیا راهی برای فهمیدن این موضوع که مال کدوم شرکته ویا اساسا خالی کردن پورت هست؟ تجربه ای در این مورد دارید
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
دوستان ما یک منزل جدید خریدیم زنگ زدم برای نت گفتن از شرکت دیگری رو خط اینترنت دارید بعد مودم رو تست کردم دیدم بله چراغ لینک و نت رو داره گفتن بایذ بری مخابرات سوال کنی مال کدوم شرکته مسئله اینجاست که تلفن هم بنام نمیشه یعنی صاحبخونه قبلی اهمال کرده و نرفته بنام خودش بزنه قبل تری هم که دیگه دسترسی بهش نیست احتمالا مخابرات هم خط بنامت نباشه جواب نده آیا راهی برای فهمیدن این موضوع که مال کدوم شرکته ویا اساسا خالی کردن پورت هست؟ تجربه ای در این مورد دارید
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
دوست عزیز مهم نیست خط بنام کی بوده و الان هست
شماره تلفن +مدارک منزل مثل قولنامه و سند مالکیت رو ببر مخابرات بگو...... برات انجام میدن
و برای تغیر مالکیت اگر شماره تلفن در قولنامه بنگاهی یا محضری ثبت شده برید درخواست تغیر مالکیت بدید اونجا بهتون میگن امکان پذیر هست یانه
عجب مالکین بیخیالی بودن که بدون تغیر مالکیت خط تلفن واگذار کردن :wac:
MMDFullHD
07-11-2019, 23:14
من annex m رو فعال کردم ولی هیچ تغییری نکرده:hmm:
Opmode: ITU G.992.5(ADSL2PLUS_ANNEX M)
near-end interleaved channel bit rate: 0 kbps
near-end fast channel bit rate: 9311 kbps
far-end interleaved channel bit rate: 0 kbps
far-end fast channel bit rate: 2131 kbps
پینوشت
بعد از 18 ساعت درست شد خودش!
تو پابجی پینگت چنده؟
اگه میشه شات بده
چن وقتی بود 90 بود پینگم الان ترکیده میاد 120 تا 150
معلوم نیست دارن چیکار میکنن
خداروشکر حداقل سرویس گیم داره پینگش از داخل تا زیرساخت خوبه والا بعدشو خدا دوند ....
ehsanjt98
08-11-2019, 00:55
دوستان شاتلی عزیز میخواستم از آسیاتک بیام سراغ شاتل برا پینگ بهتر الان بتلفیلد که تویه امارات هست پینگ 75 میده (185.179.202.53) اما سرورایه آمازون بحرین که cod و فورتنایت روشه پینگ حدود 150 - 160 هست (157.175.10.11 و 15.185.32.254) سوالم اینه که شاتل با این آیپی هایه آمازون پینگ زیر 90 میده یا خیر
تو پابجی پینگت چنده؟
اگه میشه شات بده
خداروشکر حداقل سرویس گیم داره پینگش از داخل تا زیرساخت خوبه والا بعدشو خدا دوند ....
سلام عزیز ببخشید ریپلای میکنم فقط جهت اطلاع رسانی :
آسیاتک :
fardinnobakht
08-11-2019, 13:52
تو پابجی پینگت چنده؟
اگه میشه شات بده
نمیدونم چرا عددای این سایته اینقدر تخیلیه
البته خودم جدا پینگ اون ایپی ها رو گرفتم
EU(netherland): 185.82.209.9 ping: 97ms
london: 52.94.15.90 ping: 100ms
ireland: 52.119.240.190 ping: 100ms
usa: 52.94.4.92 ping: 179ms
fardinnobakht
08-11-2019, 13:56
نه اتفاقا پینگتون هم خیلی عالیه! بهترین حالتشه!
مسیر رفتش تا عمان اوکیه! ولی ... همون مشکلی داسان داره! که قبلا بحث سرش بوده !
پینگ بهترین حالتش از ایرانتا سرور مقصد کمترینش 40 هست بالاترین هم 60 هست شهر های شمالی کشور ...
بحث بوده؟ کجا؟ لینک بدید ممنون میشم
fardinnobakht
08-11-2019, 14:03
دوستان شاتلی عزیز میخواستم از آسیاتک بیام سراغ شاتل برا پینگ بهتر الان بتلفیلد که تویه امارات هست پینگ 75 میده (185.179.202.53) اما سرورایه آمازون بحرین که cod و فورتنایت روشه پینگ حدود 150 - 160 هست (157.175.10.11 و 15.185.32.254) سوالم اینه که شاتل با این آیپی هایه آمازون پینگ زیر 90 میده یا خیر
درود
پینگ شاتل هم همین حدوداست
پیشنهاد میکنم که سرویس گیم(یا هر اسم دیگه ای که اسیاتک بهش میگه) رو فعال کنید تا پینگ حدود 20 تا بیاد پایین تر
من دیگه سایت بانک های ایرانی رو هم بدون xVx pn نمیتونم باز کنم چه خبره ؟ p30world هم
MMDFullHD
09-11-2019, 03:57
سلام عزیز ببخشید ریپلای میکنم فقط جهت اطلاع رسانی :
آسیاتک :
دمت گرم شبیه پینگ خودمون رو شاتله!
فقط با این حال که سرویس گیم داریم ۱۵ تا ۲۰ میلی پاین تره!
نمیدونم چرا عددای این سایته اینقدر تخیلیه
البته خودم جدا پینگ اون ایپی ها رو گرفتم
EU(netherland): 185.82.209.9 ping: 97ms
london: 52.94.15.90 ping: 100ms
ireland: 52.119.240.190 ping: 100ms
usa: 52.94.4.92 ping: 179ms
نمیدونم واقعا چرا اینقدر یهو نوسان داره اصن تو این بازی
بازی رو استارت میزنم رو 88 اینا نشون میده حتی دیدم که 76 هم زده ! با فیلتر شکن از ترکیه!
ولی نمیدونم چرا یهو پینگم نوسان میگیره یهو از 88 اینا میپره میاد 120 یهو بالا میمونه بعد 140 اینا میچرخه میانگین چشمی که نگاه میکردم هول هوش 110 این حدوداس
توی پاب گوشی هم همین مشکل رو دارم رو مد 4 به 4 اش پینگم 89 هست راحت kill میگیرم اما یهو پرش دارم میاد رو 140 و میره هرچی تیر میزنم به طرف میخوام سوپرایز مادر رو بهش نشون بدم میبنیم اون زودتر از من هدشاتم کرده حتی بعضی اوقات توهم میزنم که طرف چیتره! امشب کانکشن تایم اوتم دیدم !
سلام دوستان کرجم چن ساله
شاتل دارم
کیفیتش بد نیست ولی گرونه و به نظرم ترافیک میدزده. طرح یه ماه 4 مگو با 80 گیگ میده 55 تومن
همین طرحو های وب و داتک دارن میدن 45 تومن با ترافیک بیشتر میخوام ببینم ارزش داره تخلیه کنم؟
کدومو بگیرم
داتک
یا
های وب
؟
و اینکه اینا
سرویس گیم
دارن یا نه؟
magiteq1
09-11-2019, 15:03
سلام دوستان کرجم چن ساله
شاتل دارم
کیفیتش بد نیست ولی گرونه و به نظرم ترافیک میدزده. طرح یه ماه 4 مگو با 80 گیگ میده 55 تومن
همین طرحو های وب و داتک دارن میدن 45 تومن با ترافیک بیشتر میخوام ببینم ارزش داره تخلیه کنم؟
کدومو بگیرم
داتک
یا
های وب
؟
و اینکه اینا
سرویس گیم
دارن یا نه؟
قطعا داتک به خاطر حجم بهتر و کیفیت. سرویس گیمی هم وجود نداره. پروفایل fast هست که همه شرکت ها باید برات set کنن که انجام هم میدن.
mahmoodsoft
09-11-2019, 16:34
قطعا داتک به خاطر حجم بهتر و کیفیت. سرویس گیمی هم وجود نداره. پروفایل fast هست که همه شرکت ها باید برات set کنن که انجام هم میدن.
های وب با اینکه پشتیانش میدونه این حالت به چه کاری میاد گفت که همچین پروفایلی برای های وب برنامه ریزی نشده و پیشفرض از interleave استفاده میکنن.
ALI_METALL
09-11-2019, 17:26
سلام دوستان کرجم چن ساله
شاتل دارم
کدومو بگیرم
داتک
یا
های وب
؟
و اینکه اینا
سرویس گیم
دارن یا نه؟
تو 8 سالی که من شاتل داشتم چیزی دزدی نکرد.
بخاطر 10 تومن! قطعا ارزش نداره
شاتل بهترین کیفیت رو میده
magiteq1
09-11-2019, 19:16
داتک 1 ترا رو میده 88 تومن. شاتل اصلا چنین سرویسی نداره
قیمتش هاش هم بسیار افتضاحه. با این قیمت ها میری خب از مخابرات میگیری
misam5526
09-11-2019, 19:43
سلام دوستان کرجم چن ساله
شاتل دارم
کدومو بگیرم
داتک
یا
های وب
؟
و اینکه اینا
سرویس گیم
دارن یا نه؟
منم بنظرم شاتل علی رغم اینکه گرون کرده، باز موندنش بهتره. ممکنه یه وقت به شبانه نیاز پیدا کنی، یا به امثال شاتلند احتیاج داشته باشی (سرویس پولی نامحدودش) ... پشتیبانی بهتر و البته کیفیت بهتر.
داتک رو توصیه نمیکنم و های وب اگه از وجود پهنای باند کافی این شرکت در منطقه خودتون اطمینان پیدا کردید و قصد جدی برای خروج از شاتل داشتید میتونه انتخاب بهتری برای شما باشه.
misagh1372
09-11-2019, 20:17
دوستان ریموت اپلود شاتل لند تا چند گیگ ساپورت میکنه ؟
دوستان ریموت اپلود شاتل لند تا چند گیگ ساپورت میکنه ؟
2گیگ بود الان رو نمیدونم
منم بنظرم شاتل علی رغم اینکه گرون کرده، باز موندنش بهتره. ممکنه یه وقت به شبانه نیاز پیدا کنی، یا به امثال شاتلند احتیاج داشته باشی (سرویس پولی نامحدودش) ... پشتیبانی بهتر و البته کیفیت بهتر.
داتک رو توصیه نمیکنم و های وب اگه از وجود پهنای باند کافی این شرکت در منطقه خودتون اطمینان پیدا کردید و قصد جدی برای خروج از شاتل داشتید میتونه انتخاب بهتری برای شما باشه.
دقیقا درسته ؛ داتک رو ۳ماه پیش داشتم و افتضاح بود ؛
های وب هم جنیه ولی اکثر اوقات خوب بود و کیفیتش خیلی بهتر از داتک بود ( البته در مرکز ما ) ؛
ولی در کل ، شاتل با وجود گرونیش ، کیفیت به مراتب بهتری نسبت به بقیه داره !
persian.godfather
10-11-2019, 09:32
سلام دوستان کرجم چن ساله
شاتل دارم
کدومو بگیرم
داتک
یا
های وب
؟
و اینکه اینا
سرویس گیم
دارن یا نه؟
من مشترک داتک هستم راضی ام هیچ مشکلی نداره ، حجم خوبی هم میده
ALI_METALL
10-11-2019, 11:05
بالاترین نمره رضایت کاربران در شش ماهه دوم سال ۹۷، برای شاتل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
shaahani
10-11-2019, 12:38
به نظر من که این مدل نظر سنجی نمیتونه خیلی ملاک باشه برای انتخاب بهترین ای اس پی
یکی به این دلیل که یکسری از مردم استفاده های حرفه ای یا گیم ندارن و هر ای اس پی همون حداقل ها رو بهشون بده براشون اوکی هست و نمیتونن تشخیص دقیق و حرفه ای بدهند در مورد کیفیت واقعی و عملکرد فنی یک ای اس پی.
علت دوم اینه که یک ای اس پی به دلایل متفاوتی ممکنه کاربرهای زیادتری داشته باشه، اما همچنان کیفیت بالایی نداشته باشه
شرکت هایی مثل شاتل، بطور دائم پیام درخواست شرکت در نظرسنجی به مشترکین خودشون میفرستن، من خودم به شخصه در زمان سرویس گیری از این ای اس پی بارها و بارها شاهد پیام های درخواست نظر سنجی بودم، حتی بعد از اینکه از این شرکت خارج شدم هم به اشتباه هنوزم برای من پیام درخواست شرکت در نظر سنجی شاتل میاد.
به عنوان تجربه شخصی در زمان سرویس گیری از ای آی اس پی، بیشتر مشکلات فیلترینگ داشتم و همینطور وضعیت ارتباطی بازی، نامطلوب بود و فقط با سرویس های کاهش پینگ، بعضی بازی ها وصل میشد یا میتونست با پینگ فقط کمی پایین تر قابل استفاده بشن.
حتی با بنیاد ملی بازی های رایانه ای هم که تماس گرفتم، گفتن اکثر مشکلات ما با مشترکین شاتل هست !
بطور کلی نمیخوام بگم این ای اس پی بد هست اما نظر شخصی من اینه که اونجوری که بنظر میرسه نیست و این نظر سنجی ها ممکنه تا حدودی غیرواقعی باشه و در بخش دیگه ای غیر کارشناسی و فنی.
شاتل ای اس پی خوبی هست اما فکر نمیکنم بهترین ای اس پی ایران در مقایسه ای اس پی ها با همدگیه باشه.
ممکنه یک ای اس پی کم نام و نشون و کم کاربر که کاربرهاش هیچوقت در نظر سنجی شرکت نکردن و دارای رنکینگ خیلی پایینی در این نظر سنجی باشه
کیفیت واقعی سرویسش از نظر فنی واقعا بهتر باشه و قابل مقایسه با شاتل نباشه
magiteq1
10-11-2019, 15:56
بالاترین نمره رضایت کاربران در شش ماهه دوم سال ۹۷، برای شاتل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این نظرسنجی ها به هیچ وجه ملاک نی و حتی به نظر من این جدول وارونه هست. الان پیشگامان رتبه 4!!!!!!!!!! تو چی دقیقا؟؟ کیفیت تعطیل. قیمت تعطیل. پشتیبانی تعطیل. سرعت تعطیل. الان چه جوری شده چهارم؟؟؟ شاتل اصلا ارزش نداره با اون ترافیک افتضاح و قیمت غیرقابل توجیه. هیچکدوم از نظرسنجی های دولتی اعتباری نداره. جامعه هدف این نظرسنجی ها افرادی هست که حتی از پهنای باند سرویسی که خریداری کردن هم خبر ندارن. یعنی عملا صفر صفر هستن.
morteza_mombeini
10-11-2019, 16:26
کسی اینو فعال کرده ؟
sadegho22
10-11-2019, 16:57
ميشه كيفيت خطتون رو بفرستين؟
MMDFullHD
10-11-2019, 21:46
کسی اینو فعال کرده ؟
اره من
ميشه كيفيت خطتون رو بفرستين؟
morteza_mombeini
11-11-2019, 12:05
اره من
کیفیت خط چقدر تغییر میکنه ؟ مثلا snr و max rate دانلود روی annex M پایینتر میاد ؟
sadegho22
11-11-2019, 16:48
مدل مودمتون چيه؟
snr آپلودتون 8.9 هست كه خيلي جالب نيست قطعي ندارين؟
MMDFullHD
11-11-2019, 17:25
مدل مودمتون چيه؟
snr آپلودتون 8.9 هست كه خيلي جالب نيست قطعي ندارين؟
نه مشکلی رو اپلود ندارم ن crc ن قطعی ... هیچ چیز خاصی نرمال نرماله!
البته خودم رو های پرفومنس گذاشتمش ورش دارم 11 ایناس روز شب 12.5
ایسوس 52 هست
کیفیت خط چقدر تغییر میکنه ؟ مثلا snr و max rate دانلود روی annex M پایینتر میاد ؟
پروفایل گیم خاموش شه! رو annex a خطم تا 16 مگ رو راحت میکشه! 17404 رو با snr 11 میکشه
با پروف گیم قطعی وصلی داره تا 16.5 ثابته ولی باز هم crc ارور میده! خط به هم میریزه
رو annex m
خیلی تغیر میکنه!
max rate از 16.5 و 16 اومده رو 12 مگ! البته اینم بگم دستکاری کردم ولی 13.5 مقعوله
البته خب حدود 1.3 کیلو فاصله دارم با مرکز خونه هم خیلی قدیمیه 20 سالشه!
MMDFullHD
13-11-2019, 18:37
مسیر عمان پینگش درست شد؟
کسی میتونه از این پینگ بگیره؟
George Shelly
13-11-2019, 20:41
تفاوت پینگ شاتل و دیده بان
مسیر عمان پینگش درست شد؟
Pinging 99.82.136.87 with 32 bytes of data:
Reply from 99.82.136.87: bytes=32 time=161ms TTL=223
Reply from 99.82.136.87: bytes=32 time=159ms TTL=223
Reply from 99.82.136.87: bytes=32 time=158ms TTL=223
sadegho22
14-11-2019, 11:55
سلام دوستان
فاصله من تا مركز مخابراتي شهرمون زياده بخاطر همين خطم نويز داره ميخواستم يه مودم خوب بگيرم
ميگن براي فاصله زياد بيش از 1 كيلومتر مودم با چيپست broadcom خوب جواب ميده
كسي مودم جديد با اين چيپ سراغ داره معرفي بكنه؟
در ضمن مودم خودم dlink 2750u رنگ سفيدش هستش ورژن خاورميانه جايي ننوشته چيپستش چيه
ممنون
karwan125
14-11-2019, 14:10
سرویس 16 مگ ، سرعت آپلود 2 مگ
وضعیت خط Adsl :
راهنمای فعالسازی Annex m ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2%DB%8C-annex-m-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%85%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8 C-%D9%85%D8%AE%D8%AA%D9%84/)
fardinnobakht
14-11-2019, 15:33
مسیر عمان پینگش درست شد؟
نه هنوز مشکل داره
Pinging 99.82.136.87 with 32 bytes of data:
Reply from 99.82.136.87: bytes=32 time=126ms TTL=224
Reply from 99.82.136.87: bytes=32 time=127ms TTL=224
Reply from 99.82.136.87: bytes=32 time=128ms TTL=224
Ping statistics for 99.82.136.87:
Packets: Sent = 10, Received = 10, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 126ms, Maximum = 128ms, Average = 126ms
morteza_mombeini
14-11-2019, 20:36
ایسوس 52 هست
پروفایل گیم خاموش شه! رو annex a خطم تا 16 مگ رو راحت میکشه! 17404 رو با snr 11 میکشه
با پروف گیم قطعی وصلی داره تا 16.5 ثابته ولی باز هم crc ارور میده! خط به هم میریزه
رو annex m
خیلی تغیر میکنه!
max rate از 16.5 و 16 اومده رو 12 مگ! البته اینم بگم دستکاری کردم ولی 13.5 مقعوله
میشه روی اتوماتیک باشه ؟ مثلا من توی مودم اگه ست کردم روی A روی همین A لینک بگیره و اگر گذاشتم روی M روی M اپ بشه ؟ یا فقط میندازتش روی M ؟
میشه روی اتوماتیک باشه ؟ مثلا من توی مودم اگه ست کردم روی A روی همین A لینک بگیره و اگر گذاشتم روی M روی M اپ بشه ؟ یا فقط میندازتش روی M ؟
نه دوست عزیز نمیشه یعنی فقط روی یکیش می ره اگه اتو بزاری وابسته به ISP روی کی از این دو تا می ره
morteza_mombeini
15-11-2019, 00:09
نه دوست عزیز نمیشه یعنی فقط روی یکیش می ره اگه اتو بزاری وابسته به ISP روی کی از این دو تا می ره
ولی روی مخابرات همشون کار میکردن ینی اصلا نیاز نبود به پشتیبانی بگیم روی کدوم بزاره، روی هر کدوم میخاستیم از تو مودم انجام میدادیم
MMDFullHD
15-11-2019, 00:19
اره چرا نشه ولی پروف گیم رو نمیشه
سلام دوستان یک سوال داشتم
من از سر خط کیفیت ختم رو برسی کردم به این صورت بورد
Snr 10 ماکس ریت ۱۳
کیفیت در خونه به صورت زیر هست
Snr 6 ماکس ریت ۹
به همین دلیل رفتم برای تعویض سیم
ولی به طرز عجیبی سیم جدید کیفتی بدتری رو می داد
Snr 6ماکس ریت ۷
حالا می خوام بدونم چه سیمی باید بخرم
حدودا ۲۰ متر فاصله هست از سر خط تا مدم
ممنون
سلام دوستان یک سوال داشتم
من از سر خط کیفیت ختم رو برسی کردم به این صورت بورد
Snr 10 ماکس ریت ۱۳
کیفیت در خونه به صورت زیر هست
Snr 6 ماکس ریت ۹
به همین دلیل رفتم برای تعویض سیم
ولی به طرز عجیبی سیم جدید کیفتی بدتری رو می داد
Snr 6ماکس ریت ۷
حالا می خوام بدونم چه سیمی باید بخرم
حدودا ۲۰ متر فاصله هست از سر خط تا مدم
ممنون
اگه سیم مثل سیمی که از پریز تلفن به مودم وصل میشه خریدی اشتباه کردی برای این مسافت باید سیم مخصوص سیم کشی تلفن بخری مثل سیمی که مخابرات درب منازل کشیده که هم ضخامتش بیشتر و هم روکش نویزگیر داره
اگه سیم مثل سیمی که از پریز تلفن به مودم وصل میشه خریدی اشتباه کردی برای این مسافت باید سیم مخصوص سیم کشی تلفن بخری مثل سیمی که مخابرات درب منازل کشیده که هم ضخامتش بیشتر و هم روکش نویزگیر داره
سلام
نه کابل دو زوج فویل دار استفاده کردم !!
نمی دونم ولی چرا کیفیت بد تر شد به جای بهتر
blackbird
15-11-2019, 15:03
سلام
نه کابل دو زوج فویل دار استفاده کردم !!
نمی دونم ولی چرا کیفیت بد تر شد به جای بهتر
کابل کت6 اصلی بگیر تقلبی زیاده و درسته که هزینه زیادتری داره اما 4 خط رو جواب میده و کمترین نویز رو داره کابل مخابراتی فویل دار هم هست اونم باید گرون باشه الان بخاطر قیمت ها مس داخل کابل کمه برای همین مشکل پیش میاد
Black Boy67
15-11-2019, 17:13
ایسوس 52 هست
رو annex m
خیلی تغیر میکنه!
سرعت اینستاگرام برای شما که 16 مگ دارید چطور هست؟ آیا کندی چند وقت پیش هنوز هم هست یا نه؟ تشکر
MMDFullHD
15-11-2019, 17:18
سرعت اینستاگرام برای شما که 16 مگ دارید چطور هست؟ آیا کندی چند وقت پیش هنوز هم هست یا نه؟ تشکر
والا 16 مگ ندارم الان 8 مگ دارم ویدیو عالی میبینم ! بدون هیچ فریز تو ویدیو یا کندی تو باز کردن عکس ....
عالیه رو اینستا برا من !
Black Boy67
15-11-2019, 17:41
تشکر. چون میخواستم از شاتل بگیرم شک داشتم سر این قضیه فکر کردم سراسریه.
سرعت از بعضی آپلودسنترهای خارجی مثل فایل گیر و پارس گت به 100 کیلوبایت محدود شده کسی تایید میکنه لطفا این لینک رو به عنوان مثال تست کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vc.x265.rmteam.mkv
misagh1372
15-11-2019, 20:49
سرعت از بعضی آپلودسنترهای خارجی مثل فایل گیر و پارس گت به 100 کیلوبایت محدود شده کسی تایید میکنه لطفا این لینک رو به عنوان مثال تست کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vc.x265.rmteam.mkv
مشهد مشکلی نیست
مشهد مشکلی نیست
عجیبه برا من سمت بروجرد این مشکل هست.. مشکل اگر از سرور هم میبود باید با دیتای گوشی هم سرعت کم میشد اگر هم از اینترنت بود قاعدتا باید سرعت همه اپلودسنترهای خارجی کم میشد نه یکی دوتا.. این سرور هم از کشور آلمان هست و حتی اسپید تست از آلمان گرفتم سرعت مشکلی نداشت با قندشکن هم وضعیت تغییری نمیکنه. این مسئولین نامحترم هر روز باید یه جوری مارو شگفت زده کنند
Hidden-Hunter
16-11-2019, 09:32
پروتکل IKev2 برای شما هم بگاج رفته؟ روی همراه اول هم وصل نمیشه
pipo4713
16-11-2019, 15:41
محدود شدن سرعت و همینطور کندی سرعتی که در اینستاگرام بوجود اومده تدبیریه که برای این چند روز بتونن مهار کنن و این مشکل بعد از یکسری مسایل کشوری برطرف میشه..
سرویس های قندشکن و ... که بعضی از پورت ها بسته شده بابت همین موضوع هست.. من الان حدودا ۲هفته که بصورت مداوم مشکل کندی در اینستاگرام دارم..
fardinnobakht
16-11-2019, 19:15
پروتکل IKev2 برای شما هم بگاج رفته؟ روی همراه اول هم وصل نمیشه
3g و 4g همراه اول تو تهران کاملا قطع شده
George Shelly
18-11-2019, 11:12
امروز دوشنبه 27 آبان نت کل ایران قطعه ولی من تونستم یجوری وصل بشم
MMDFullHD
18-11-2019, 14:23
شهریار که به کل از شنبه ساعت 7 شب قطع شد تا همین الان دسترسی رو همراه اول و شاتل که با خارج قطع با ویپی ان داخلی اومدیم بالا ... اونو رو مودم ست کردم
نورد سرور ضد فیلتر فرانکفورت رو وصل کردیم نت بدون هیچ مشکلی بالاس
alinice321
18-11-2019, 17:50
شهریار که به کل از شنبه ساعت 7 شب قطع شد تا همین الان دسترسی رو همراه اول و شاتل که با خارج قطع با ویپی ان داخلی اومدیم بالا ... اونو رو مودم ست کردم
نورد سرور ضد فیلتر فرانکفورت رو وصل کردیم نت بدون هیچ مشکلی بالاس
درود
از چه شرکتی ویپی داخلی گرفتید؟ لطفا ادرس سایتشو برام پیام خصوصی کنید
18-11-2019, 17:53
درود
از چه شرکتی ویپی داخلی گرفتید؟ لطفا ادرس سایتشو برام پیام خصوصی کنید
سلام فعلا فروش ها بدلایل امنیتی غیرفعال شده ...
سرچ بزنید کاهش پینگ یا تبدیل اینترانت شاید تونسید برسید به یکیشون که باز باشه
همینطور اگ تخصص دارید میتونید سرور مجازی از اسیاتک بخرید و خودتون با پروتکل ovp برا خودتون وب سرور خودتون رو راه بندازید
همینطور هم شایع شده که طی 24 تا 48 ساعت دیگ به حالت عادی بر میگرده که فعلا اوضاع هنوز خیته!
misam5526
18-11-2019, 18:32
در تاپیک دیگه گفتم که دادن مجوز دسترسی متغییر رو داریم در این قطعی میبینیم. اینجا میخوام این نکته رو روشن کنم که این موضوع و تفکیک ای پی های داخل و اولویت دادن به نوع خدمات دیتاسنترها کاریه که داره انجام میشه ... خلاصش اینکه اگه اینبار تمام سرورهای یک دیتاسنتر دارای مجوز دسترسی به شبکه جهانی شدند ، دفعه بعد امکان اینکه فقط تعدادی سرور بهشون این دسترسی داده بشه و باقی سرورها صرفاً به خدمات ای پی داخل ادامه بدند، هست.
اصولا شناسایی الگوی مصرف یک سرور و ارزیابی واقعی بودن نوع خدمات ادعایی صاحب سرور کار راحتیه فقط نیاز به دستور داره.
George Shelly
18-11-2019, 18:32
یه سری سایتا هم که اینترانت به نت میفروختن متوقف کردن ، دم یکی از سایتا گرم برداشت حجم سرویس فروخته شده رو نامحدود کرد ، من 10 گیگ بیشتر نخریده بودم ببینم کار می کنه یا نه
شاتل یکی از بدترین ها بوده همیشه
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
MMDFullHD
18-11-2019, 20:10
در تاپیک دیگه گفتم که دادن مجوز دسترسی متغییر رو داریم در این قطعی میبینیم. اینجا میخوام این نکته رو روشن کنم که این موضوع و تفکیک ای پی های داخل و اولویت دادن به نوع خدمات دیتاسنترها کاریه که داره انجام میشه ... خلاصش اینکه اگه اینبار تمام سرورهای یک دیتاسنتر دارای مجوز دسترسی به شبکه جهانی شدند ، دفعه بعد امکان اینکه فقط تعدادی سرور بهشون این دسترسی داده بشه و باقی سرورها صرفاً به خدمات ای پی داخل ادامه بدند، هست.
اصولا شناسایی الگوی مصرف یک سرور و ارزیابی واقعی بودن نوع خدمات ادعایی صاحب سرور کار راحتیه فقط نیاز به دستور داره.
همینطور پیش بره دیگ بالا بالاییا فقط دسترسی دارن .... اینطوری بر میگردیم به سالای بدون اینترنت
morteza_mombeini
18-11-2019, 21:53
همینطور پیش بره دیگ بالا بالاییا فقط دسترسی دارن .... اینطوری بر میگردیم به سالای بدون اینترنت
فک نکنم، اینطوری دیگه کسی پول نت نمیده اونوقت isp ها ورشکست میشن
MMDFullHD
18-11-2019, 23:34
فک نکنم، اینطوری دیگه کسی پول نت نمیده اونوقت isp ها ورشکست میشن
خخ همین الانش تو نبود اینترنت میدونی چقد کسب کار صدمه دیده؟
میدونی چن میلیارد ضرر شده تو همین سه روز قطعی؟
شرکت های isp خیالتون تخت میتونن از جای دیگ نون کمتری نسبت به قبل بخورن ولی خب دیگه این دولت به هیشکی بها نمیده
شرکت های دیگه غیر از isp ها بودن که به نابودی کشیده شدن
فعلا شایعات میگه دو سه روز دیگه وصله
morteza_mombeini
19-11-2019, 00:21
خخ همین الانش تو نبود اینترنت میدونی چقد کسب کار صدمه دیده؟
میدونی چن میلیارد ضرر شده تو همین سه روز قطعی؟
شرکت های isp خیالتون تخت میتونن از جای دیگ نون کمتری نسبت به قبل بخورن ولی خب دیگه این دولت به هیشکی بها نمیده
شرکت های دیگه غیر از isp ها بودن که به نابودی کشیده شدن
فعلا شایعات میگه دو سه روز دیگه وصله
وصل شدن داریم تا وصل شدن ، اون موقع که تازه شبکه ملی راه اندازی شده بود هر از گاهی اینترنتمون اینترانت میشد حالا لابد همونطوره دیگه هر از گاهی اینترانتمون اینترنت میشه
حالا دو سه روز زیاد نیست؟ همین فردا باید وصلش کنن دیگه تموم شد سر و صداها
MMDFullHD
19-11-2019, 00:38
وصل شدن داریم تا وصل شدن ، اون موقع که تازه شبکه ملی راه اندازی شده بود هر از گاهی اینترنتمون اینترانت میشد حالا لابد همونطوره دیگه هر از گاهی اینترانتمون اینترنت میشه
حالا دو سه روز زیاد نیست؟ همین فردا باید وصلش کنن دیگه تموم شد سر و صداها
اره اون موقع داستان فرق داشت با داستان این موقع ها نبود
بنزین و دلار و بدبختی ها مثل الان نبود ...
اتفاقا دیشب داستان بود محل ما که شاید ۲ دیقه فاصله با شهریار داره
امشب هم شهرقدس
اگ هم وصل شه فرداشب شهر هایی ک کمتر داستان بوده توش تو اولویت به گفته خودشون تهران همین امروز دانشگاه هم داستان بوده
misam5526
19-11-2019, 12:27
این محدودیتها که گفته شد برای شرایط خاصیه که نمونش روو این روزها میبینیم و قرار بر دائمی بودن نیست. در مورد اینده دور هم؛ علم پیشرفت میکنه و دنیای تکنولوژی راه حل های جدید پیش روی خودش میبینه.
MMDFullHD
20-11-2019, 02:00
این محدودیتها که گفته شد برای شرایط خاصیه که نمونش روو این روزها میبینیم و قرار بر دائمی بودن نیست. در مورد اینده دور هم؛ علم پیشرفت میکنه و دنیای تکنولوژی راه حل های جدید پیش روی خودش میبینه.
بله حق با شماست
ولی تو این شرایط بحرانی میشه فهمید دسترسی هارو
ای بابا
وا بدین دیگه
George Shelly
21-11-2019, 14:03
بی فانوسای مادر ....بالاخره وصلش کردن ........
MMDFullHD
21-11-2019, 19:43
شاتل هنوز قطعه .... ریده ...
چیزی وصل نشده که قطع بشه کامل قطع هست.
شاتل-پیشگامان-ایرانسل-همراه اول-مخابرات-آسیاتک
hosseinzfff
21-11-2019, 21:05
شبدیز حدود ساعت 17:30 برای 5 دقیقه وصل شد دوباره قطعش کردن :n08:
George Shelly
21-11-2019, 21:51
من یجوری وصل شدم ولی نمی تونم بگم بدجور همه چی رو بستن تف تو شرف نداشتت بی فانوسه حرومی
hosseinzfff
21-11-2019, 22:36
اره همه چی بستس ولی به حول و قوه الهی به زودی وصل میشه
persian.godfather
22-11-2019, 04:13
من داتک هستم چند ساعتیه وصل شده ولی دوستم خونه بغلی ماس و آسیاتک داره وصل نشده
ERF@NIAN
22-11-2019, 07:52
شبدیز حدود ساعت 17:30 برای 5 دقیقه وصل شد دوباره قطعش کردن :n08:
دقیقا یه 3،4 دقیقه ای وصل بود
Antonio1991
22-11-2019, 11:33
شاتل فردیس کرج قطع
morteza_mombeini
22-11-2019, 11:38
این شاتل فک کنم اولین سرویس دهنده ای بود که قطع کرد الان هم اخر همه وصل میکنه
MMDFullHD
22-11-2019, 14:31
این شاتل فک کنم اولین سرویس دهنده ای بود که قطع کرد الان هم اخر همه وصل میکنه
فردا ساعت 7 غروب وصل نشه میره تو فاز یک هفته قطعی کامل برا من
و دیدی اخر سر هم بیشتر از 2 3 روز شد؟
تازه داره گفته میشه اینستا هم قراره قطع بشه و دو شنبه زمان دادن برای وصلی سراسری حالا خبرش معلوم نی چقد صحت داره
MMDFullHD
22-11-2019, 14:53
نت بلاک الان داره نشون میده 14 درصد مردم متصل هستن
یه پسگرد دیگ :laughing:
hosseinzfff
22-11-2019, 16:50
نت بلاک الان داره نشون میده 14 درصد مردم متصل هستن
یه پسگرد دیگ :laughing:
:26::26::26::16::16::47::47:
دوستان الان با چی وصلید. اگه نمی تونید تو پی وی بگید. ممنون
MMDFullHD
22-11-2019, 23:47
دوستان الان با چی وصلید. اگه نمی تونید تو پی وی بگید. ممنون
با پراکسی داخلی
(نه از این پابلیکی ها اسکن شده توسط خودم)
یه پروکسفایر ارج تریال و دیگر فایرفاکس پرایوت نتورک و دیگر هیچ
اها تل هم پراکسی ها mtp خیلی خوب سرعت دارن ....
23-11-2019, 09:45
شاتل برای شما وصل شده؟
اصفهان قطعه
MMDFullHD
23-11-2019, 14:07
شاتل برای شما وصل شده؟
اصفهان قطعه
نه والا هنوز قطعه شهریار با پراکسی من بالام
درسته برا من قطع بود اینرتنتم ولی یه روزم نتونستم دی سی باشم
سه شنبه فقط میشه گفت اکثریت وصل نبودن .... هیچ جا نت نبود
MMDFullHD
23-11-2019, 14:30
فقط پینگ خارجیش بدیلیل مسیر های چرت عین خود شاتل نی ...
WTF
فقط من با اینترنتم نمی تونستم وصل شم فروم:blink:
زرشک - چه حال گیری از من شده.....:angry:
ERF@NIAN
23-11-2019, 15:59
WTF
هرکی اومده تو این چند روز قاچاقی اومده
MMDFullHD
23-11-2019, 16:16
WTF
اره داداش :biggrin:
من از همون روز قطعی تا همین الانش ک شاتل قطع وصل بودم
شاتل شهریار خ ایه نمیکنه وصل کنه ساختمونشو اوردن پایین
morteza_mombeini
23-11-2019, 17:04
فقط پینگ خارجیش بدیلیل مسیر های چرت عین خود شاتل نی ...
اینو از کجا میشه خرید ؟ با چه نرم افزاری کار میکنه؟
MMDFullHD
23-11-2019, 18:15
اینو از کجا میشه خرید ؟ با چه نرم افزاری کار میکنه؟
من نخریدم
خودم پیداش کردم پراکسی با پراکسیفایر
morteza_mombeini
23-11-2019, 18:28
من نخریدم
خودم پیداش کردم پراکسی با پراکسیفایر
از کجا باید پیدا کنیم ؟ چقد دوام میاره؟
MMDFullHD
23-11-2019, 18:59
بستگی داره به خود همون سرویس دهنده یا اونی ک سرور دستشه
دیگ اموزش گوگل هست سرچ بزن
morteza_mombeini
23-11-2019, 19:13
ظاهرا اکثر شرکتا وصل کردن به جز ایرانسل و مبین نت و این شاتله گور به گور شده
morteza_mombeini
23-11-2019, 19:37
الان برام sms اومد .نگاه کنید :
اکثر جاها وصل کردن .بعد این احمق اومده گفته در صورت تصمیم نهاد های حاکمیتی سرویس وصل خواهد شد.یا تو باغ نیستن یا دارن میپیچونن .
MMDFullHD
23-11-2019, 21:52
الان برام sms اومد .نگاه کنید :
اکثر جاها وصل کردن .بعد این احمق اومده گفته در صورت تصمیم نهاد های حاکمیتی سرویس وصل خواهد شد.یا تو باغ نیستن یا دارن میپیچونن .
کرج شیراز کرمانشاه سنندج اینا سرشو گرد کردنن
MMDFullHD
23-11-2019, 23:04
دوستان پ خ نکنید الکی چشم برا همتون اموزش های لازم رو
برای پیدا کردن پراکسی و رد کردن از فیل ترینگ و ابزار های لازم در شرایط بحرانی رو قرار میدم
morteza_mombeini
23-11-2019, 23:07
کرج شیراز کرمانشاه سنندج اینا سرشو گرد کردنن
بلاخره ما نفهمیدیم اینا که وصل کردن سر خود وصل کردن یا اینایی که قطعن سرخود وصل نکردن .کدومش ؟
MMDFullHD
24-11-2019, 13:13
بلاخره ما نفهمیدیم اینا که وصل کردن سر خود وصل کردن یا اینایی که قطعن سرخود وصل نکردن .کدومش ؟
داداش ن ت خا یم لارو زودتر وصل کردن
برا من هنوز قعطه ... :laughing:
داداش ن ت خا یم لارو زودتر وصل کردن
برا من هنوز قعطه ... :laughing:
دست هام زخمی شدند
George Shelly
24-11-2019, 17:13
من هم شاتل دارم هم دیده بان فقط دیده بان وصله
morteza_mombeini
24-11-2019, 18:16
برا من سواله که اگه مجوز دادن چرا بعضی شرکتا هنوز وصل نکردن و همش میگن منتظر مجوز وزارت کشور هستیم بعد اونوقت اونایی که وصل کردن مجوز از کجاشون اوردن؟
Hidden-Hunter
24-11-2019, 23:30
شاتل امروز برای اصفهان ساعت 12 وصل شد
برای کرج حدودای 5عصر
MMDFullHD
25-11-2019, 00:23
شاتل امروز برای اصفهان ساعت 12 وصل شد
برای کرج حدودای 5عصر
شهریار هنوز قطعه نمیدونم دقیقا نت من قطع فقط یا بقیه هم نت دارن تو شاتل شهریار
مخابراتم قطعه
ساعت سه شب همچنان ما نتمون قطع
MMDFullHD
25-11-2019, 00:37
دوستانی که نتشون وصل شده حتما یه tracert یا traceroute
بزارید ببینم وضعیت چطوره
مخصوصا پروفایل گیمیا
وضعیت بنظرم داغونه
شاتل ابن چند روز که قطع بود و اضافه نکرد؟
MMDFullHD
25-11-2019, 21:52
شاتل ابن چند روز که قطع بود و اضافه نکرد؟
هنوزم قطع برا من :wac:
Antonio1991
25-11-2019, 21:55
هنوزم قطع برا من :wac:ممدرضا اینجام قطعه ولی یکی منظریه بود میگفت نتش وصل شده
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
George Shelly
25-11-2019, 22:06
مال منم قطعه
morteza_mombeini
25-11-2019, 23:29
منم شنیدم وصل شده عصری ولی سر کارم خونه نیستم که چک کنم
MMDFullHD
26-11-2019, 03:26
ممدرضا اینجام قطعه ولی یکی منظریه بود میگفت نتش وصل شده
من یکی رو سراغ دارم
ی مرکز اونور تره
برا اونا وصله برا ماها نمیدونم چرا قطع
داریم میریم تو فاز ۱۱ روز قطعی ...
Antonio1991
26-11-2019, 11:17
من زنگ زدم پشتیبانی گفتم چندروز دیگه قراردادم تموم میشه اگه وصل نمیشه تمدید نکنم
برای اولین بار گفت هرجور راحتی
معمولا هرجوری بود مختو میزدن تمدید کنی ولی ایتدفعه گفت بزار از مدیریت بپرسم بعد پرسید گفت فردیس حالا حالاها خبری نیست
بعضی مناطق مثل معالی آباد شیراز کلا مخابرات تعطیل شد
و کل پورتها از بین رفته
آتش سوزی شده
S M Λ S Ħ
26-11-2019, 12:25
سلام
شاتل برای گیم کسایی که دارن استفاده میکنن چه طوره؟ پینگ تون و اینکه Stable هست شرایط تون و اصلا گیمرهارو ساپورت میکنن؟
این شرایط خط و پینگ در حال حاضر من از پارس آنلاین
اصلا Stable نیست و مخصوصا توی بازی Rainbow Six Siege پینگم در بهترین حالت 130 میشه که از همین پارس آنلاین من پینگ 80 میگرفتم داخل همین بازی! ولی با اینکه پروفایل گیمینگ دارم گند زدن توش و الان بازی کردن سخت شده با این وضع!
در مورد سرویس ها و قیمت های شاتل هم نمیدونم ولی از پارس دارم ماهی 200 گیگ با پروفایل گیمینگ + شبانه میگیرم تقریبا 100 تومن
MMDFullHD
26-11-2019, 14:55
بعضی مناطق مثل معالی آباد شیراز کلا مخابرات تعطیل شد
و کل پورتها از بین رفته
آتش سوزی شده
یعنی چی اخه ؟
الان مخابرات مام بهش هم از شهریار هم تو شهرکمون حمله کردن
ولی الان به نت داخلی دسترسی داریم خط هنوز رانژه و بالاس
چ مرگشونه یعنی اینا ...
:weird: با ی اعتراض برگشتیم یعنی ب سال84 ؟
با پشتیبانی صحبت کردم ظاهرا مرکزمون اوکیه مجوز وصل ندارن ...
:laughing:
خوزستان - اهواز
نه اینترنت ثابت داریم
نه اینترنت همراه
هیچ کدوم از ISP ها کار نمیکنن
اشکالی نداره
نت هم گروگان بگیرین
درست میشه
چند سال دیگه نیاز دارید ؟! چندسال دیگه میتونید ادامه بدید
درست میشه...
maniya12
26-11-2019, 19:23
خوزستان - اهواز
نه اینترنت ثابت داریم
نه اینترنت همراه
هیچ کدوم از ISP ها کار نمیکنن
اشکالی نداره
نت هم گروگان بگیرین
درست میشه
چند سال دیگه نیاز دارید ؟! چندسال دیگه میتونید ادامه بدید
درست میشه...
میگن وصل شده خوزستان من آبادانم کافینت گفت نت وصل شده بیا ایمیل بفرست
هنوزم قطع برا من :wac:
اون موقه که نت تهران وصل شد برا منم اوکی شد.
هنوز درگیری هست مگه سمت شما؟!
George Shelly
26-11-2019, 19:42
بر اساس آخرین آمار جکومتی تعداد کل کاربران نت در ایران 67 میلیون و 687 هزار نفر هست که از این تعداد 4 میلیون 69 هزار نفر نت ثابت دارن و مابقی از طریق موبایل متصل هستن ، به عبارتی در همین لحظه چیزی بالغ بر 63.618.000 دسترسی به نت ندارن ....
تصور کنید عمق جنایت رو که اینا در حل ملت انجام میدن
morteza_mombeini
26-11-2019, 20:44
اینا اومدن ده روز اضاف کردن که تازه خیلیاشونم برا دوره ی بعد اعمال میکنن ولی از روز قطعی اینترنت تا امروز فکر کنم بیشتر از ده روز شده باشه و احتمالا از جمعه شنبه وصل سراسری کنن که این دو سه روزش رو هم یه جور زیرسبیلی رد میکنن و ضرر اصلی رو ما میکنیم ، حالا معلوم نیست این ۹ استانی که نتشون چند روزه کامل وصله ایا خونشون رنگینتره ؟ این شاتلم که شده کاسه ی داغ تر از آش ، خیلی جاها که پارس انلاین و اسیاتک وصلن شاتل همچنان قطعه .
MMDFullHD
27-11-2019, 15:49
اینترنت من ده دیقه اس وصل شد
انشالله برا همگی وصل شه
morteza_mombeini
27-11-2019, 20:41
وصل شده ولی به شدت ناپایداره .سرعت از سرور خارج 512 و از سرور داخل بین 2 تا 4 مگ نوسان میکنه . پینگ داخلی هم با سرویس گیم بین 32 تا 46 و پینگ 8.8.8.8 هم حدود 145
کسی این 10 روز سرویس اضافی رو گرفته ؟
pipo4713
30-11-2019, 15:49
کسی این 10 روز سرویس اضافی رو گرفته ؟
این توضیح لازم است که مطابق با اطلاعرسانیهای انجام شده، شاتل برای قدردانی از صبوری شما در زمان بروز قطعی سراسری سرویسهای اینترنت، ۳ روز اشتراک رایگان نماوا (برای تماشای آنلاین فیلم و سریال) و ۱۰ روز سرویس رایگان در نظر گرفته است که تخفیف ۱۰ روز اینترنت رایگان روی دوره بعدی سرویس شما تخصیص خواهد یافت.
S M Λ S Ħ
01-12-2019, 15:02
میخواستم از شاتل سرویس بگیرم و این سرویس رو پیدا کردم
یک سوال اینکه سرویس 8 مگ داشته باشی، اگه خط بیشتر ساپورت کنه، برات میبندن یا ماکس همین 8 مگ ست میشه؟
و اینکه برای شبانه 10 تومن بیشتر از این قیمت میگیرن و 1 تا 8 رو میدن
شبانش محدودیت دانلود و سرعت داره؟ تا چن سال پیش یادمه محدود میکردن سرعت که نتونی دانلود کنی، هنوزم همونطوره یا که ارزش داره شبانش رو بگیرم؟
mohsen14014
01-12-2019, 15:30
شاتل برا اینستا مشکلی نداره ، کند نیست ؟
تلگرام چطور ؟
البته تلگرام که بیشتر به نوع فیل شکن بستگی داره ....
misam5526
01-12-2019, 15:31
یک سوال اینکه سرویس 8 مگ داشته باشی، اگه خط بیشتر ساپورت کنه، برات میبندن یا ماکس همین 8 مگ ست میشه؟
شبانش محدودیت دانلود و سرعت داره؟ تا چن سال پیش یادمه محدود میکردن سرعت که نتونی دانلود کنی، هنوزم همونطوره یا که ارزش داره شبانش رو بگیرم؟
سرعت همون سرویسی که میخرید بسته میشه.
شبانه هم محدودیتی نداره.
MMDFullHD
01-12-2019, 17:01
شاتل برا اینستا مشکلی نداره ، کند نیست ؟
تلگرام چطور ؟
البته تلگرام که بیشتر به نوع فیل شکن بستگی داره ....
شاتل ایسنتا رو هشت مگی ک من دارم هیچ مشکلی نداره ...
تازه اونم ن برای من برای سه نفر ادم اتصال همزمان
تک کانکشن و پینگ از خارج برای شاتل وضعیتش خوبه
تلگرام همونطور که خودت گفتی به فیلترشکن بیشتر بستگی داره
فیلترشکنی که سرورش نزدیک باشه ترجیحا المان برای استریم ویدیو تو تلگرام بهتره
بهتره از کسی که تو محلتون سرویس شاتل داره ی تک کانکشن تو اسپید تست از ایرلند بگیری تا بفهمی وضعیت شاتل چطوره
چون مرکز با مرکز فرق داره
من سرویس هشت مگ خریدم برام رو نه و خورده ای گذاشتن. همیشه از سرویسی که خریداری میکنی کمی بالاتر میبندن.
MMDFullHD
03-12-2019, 18:49
کسی هست این مشکل رو داشته باشه؟
parstech
03-12-2019, 19:19
سلام و عرض ادب
Pinging ec2.eu-central-1.amazonaws.com [54.239.55.167] with 32 bytes of data:
Reply from 54.239.55.167: bytes=32 time=100ms TTL=236
Reply from 54.239.55.167: bytes=32 time=98ms TTL=236
Reply from 54.239.55.167: bytes=32 time=99ms TTL=236
Reply from 54.239.55.167: bytes=32 time=97ms TTL=236
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 54.239.55.167: bytes=32 time=100ms TTL=236
pipo4713
04-12-2019, 04:17
64 bytes from 54.239.55.102: icmp_seq=1 ttl=240 time=80.692 ms
64 bytes from 54.239.55.102: icmp_seq=2 ttl=240 time=77.880 ms
64 bytes from 54.239.55.102: icmp_seq=3 ttl=240 time=78.655 ms
64 bytes from 54.239.55.102: icmp_seq=4 ttl=240 time=77.951 ms
64 bytes from 54.239.55.102: icmp_seq=5 ttl=240 time=77.051 ms
64 bytes from 54.239.55.102: icmp_seq=6 ttl=240 time=79.551 ms
64 bytes from 54.239.55.102: icmp_seq=7 ttl=240 time=77.615 ms
64 bytes from 54.239.55.102: icmp_seq=8 ttl=240 time=78.533 ms
64 bytes from 54.239.55.102: icmp_seq=9 ttl=240 time=78.886 ms
64 bytes from 54.239.55.102: icmp_seq=10 ttl=240 time=78.770 ms
64 bytes from 54.239.55.102: icmp_seq=11 ttl=240 time=80.982 ms
64 bytes from 54.239.55.102: icmp_seq=12 ttl=240 time=78.868 ms
dadash42
04-12-2019, 16:37
حذف شود...double post
dadash42
04-12-2019, 16:38
10گیگ در ماه چه دردی را علاج میکنه:n03:
اینکه برگشت به عصر حجره
10گیگ در ماه چه دردی را علاج میکنه:n03:
اینکه برگشت به عصر حجره
هیجی اما در عوضش باید خدا تومن پول بدی بابت خرید ترافیک اضافه
فرستاده شده از WAS-LX1Aِ من با Tapatalk
fardinnobakht
06-12-2019, 13:26
اوه چرا اینجوریه؟ ://
Pinging ec2.eu-central-1.amazonaws.com [54.239.55.102] with 32 bytes of data:
Reply from 54.239.55.102: bytes=32 time=78ms TTL=237
Reply from 54.239.55.102: bytes=32 time=79ms TTL=237
Reply from 54.239.55.102: bytes=32 time=80ms TTL=237
Ping statistics for 54.239.55.102:
Packets: Sent = 20, Received = 20, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 78ms, Maximum = 80ms, Average = 78ms
سلام دوستان
سایتی که پرو.کسی ایران بفروشه نمیشناسید که الان فعال باشه؟ از وقتی اینترنت رو قطع کردن بیتسفا رو هم بستن من قبلا از این سایت پرو.کسی میگرفتم تا اینترانت شاتل رو به اینترنت تبدیل کنم ، ممنون میشم اگه جایگزینی میشناسید معرفی کنید
misam5526
06-12-2019, 19:42
سلام دوستان
سایتی که پرو.کسی ایران بفروشه نمیشناسید که الان فعال باشه؟ از وقتی اینترنت رو قطع کردن بیتسفا رو هم بستن من قبلا از این سایت پرو.کسی میگرفتم تا اینترانت شاتل رو به اینترنت تبدیل کنم ، ممنون میشم اگه جایگزینی میشناسید معرفی کنید
فعلا جایگزین مناسبی برای سایتهای ------ و bistping وجود نداره.
از تاپیک زیر پیگیر باشید:
Sponge-BoB
06-12-2019, 20:02
این شاتل چه زمانی جشنواره فروش میذاره؟؟
Sponge-BoB
06-12-2019, 20:05
میخوام برای adsl ثبت نام کنم،پیغام زیر نمایش میده!!مشکل از کجاست؟؟
پیش شماره وارد شده در استان شما یافت نشد
میخوام برای adsl ثبت نام کنم،پیغام زیر نمایش میده!!مشکل از کجاست؟؟
پیش شماره وارد شده در استان شما یافت نشد
پیش شماره شهری که ساکن هستید را درست وارد کنید
George Shelly
06-12-2019, 23:15
اینستا وجشتناک کنده .....دیده بان دارم
- - - Updated - - -
ممنون البته لینکی که گذاشتید لینک همین تاپیک هست
misam5526
06-12-2019, 23:42
ممنون البته لینکی که گذاشتید لینک همین تاپیک هست
ممنون از یاداوری لینک.
اصلاح شد:
tranceyou
08-12-2019, 11:16
دوستان امروز 9/17 سرعت شاتل کم نشده؟ و request time out هم و بیش زیاد و کم میشه
این الان خوبه تو عکس کیفبیت خط؟
S M Λ S Ħ
08-12-2019, 13:51
دوشنبه یازدهم درخواست رانژه خط دادم به شاتل و شنبه شانزدهم خط رانژه شد
اما مشکل اینجاست که شاتل میگه خط نویز داره و نمیتونه حتی رو 8 مگ یا 7 مگ ببنده و گفتن که شاید روی 6 یا 4 مگ جواب بده که من قبول نکردم و گفتن پس بزارین کارشناس حضوری بیاد که هنوز نیومده
این شرایط خط که اصلا Stable نیست
قبل این از پارس داشتم که خط روی 7 مگ ست بود و بیشتر به خاطر نویز جواب نمیداد اما روی 7 همه چی خوب بود ولی ظاهرا روش شاتل نمیتونن روی همون 7مگ بزارن
احتمال زیاد مشکل از خط هست که نویز به اینجوری تغییر میکنه
کسی میتونه کمکی کنه؟
بیشتر از 1 هفتس که اینترنت ندارم و واقعا در ادم درمیاد توی این وضعیت
misam5526
08-12-2019, 14:41
اما مشکل اینجاست که شاتل میگه خط نویز داره و نمیتونه حتی رو 8 مگ یا 7 مگ ببنده و گفتن که شاید روی 6 یا 4 مگ جواب بده که من قبول نکردم و گفتن پس بزارین کارشناس حضوری بیاد که هنوز نیومده
قبل این از پارس داشتم که خط روی 7 مگ ست بود و بیشتر به خاطر نویز جواب نمیداد اما روی 7 همه چی خوب بود ولی ظاهرا روش شاتل نمیتونن روی همون 7مگ بزارن
کسی میتونه کمکی کنه؟
با شاتل تماس بگیرید و از پشتیبانی فنیشون بخواید که عدد interleave depth رو براتون افزایش بدن. 256 یا 512 بشه بهتره. اینطوری پینگتون افزایش پیدا میکنه ولی در عوض کشش خط تصحیح شده و بیشتر میشه.
hosseinzfff
08-12-2019, 16:47
کسی میتونه کمکی کنه؟
سلام قطعا یه جایی یه مشکلی وجود داره که سرعت و snr تون اینقد نوسان داره ... بهتره خطتون رو ایزوله کنید و سیم کشی خونه رو بررسی کنید ..اگه از اسبلیتر استفاده میکنید اون رو جدا کنید و بدون اسبلیتر مودم رو به خط تلفن وصل کنید .اگه مشکل حل شد اشکال از اسبلیتره و باید با یک عدد اسبلیتر سالم تعویض بشه.
اگه مشکل حل نشد امکانش هست که مشکل از سیم کشی خونه باشه اگه سیم داخل خونه یه تیکه نیست باید اب بندی شده باشه محل اتصال سیم خونه به سیم مخابرات ... برای اینکار میتونید از عدسی مخابراتی استفاده کنید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] onnector,k2_cable_connector,uy2_cable_terminal_blo ck_for[...](1).png
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] onnector,k2_cable_connector,uy2_cable_terminal_blo ck_for[...].png
خب اگه سیم کشی خونه رو چک کردین و مشکلی نداشت باید post مخابرات بیرون خونه چک بشه این هم باید ضد اب باشه . اگه اینجا هم مشکلی نداشت دیگه میریم تو کافو و مرکز مخابرات :thumbsup:
در نهایت با یک مودم دیگه هم تست میگیریم و همچنین تنظیمات همین مودم که الان وصله رو چک میکنیم که اشتباه تنظیم نکرده باشید ..
دوستان امروز 9/17 سرعت شاتل کم نشده؟ و request time out هم و بیش زیاد و کم میشه
این الان خوبه تو عکس کیفبیت خط؟
برای من هم سرعت خیلی کم شده از جمعه
مدام نوسان میکنه. اپلود هم خیلی افتضاح شده
MMDFullHD
09-12-2019, 01:55
برای من هم سرعت خیلی کم شده از جمعه
مدام نوسان میکنه. اپلود هم خیلی افتضاح شده
اصن از زمان قطعی که قطع شد وصل شد کل هم کیفیت خراب شده
سرعت اپلود منم همون نصف شده!
تماس گرفتم چون نصفه شبه خلوته سریع با بوق اول طرف گوشیو ور داشت تا کوبوند رو کیبردش گفت حالا تست کن ظاهرا مشکل از خودشون بوده! پینگ تایم اوتم رفت پی کارش خداروشکر
S M Λ S Ħ
11-12-2019, 12:23
میخواستم شرایطم از وقتی که اومدم شاتل رو بگم
سرویسم چن روزی هست که وصل شده و دقیقا از همون موقع که وصل شده همش با پشتیبانی بابت پهنای باند خط در تماس بودم تا بتونم شرایط Stable داشته باشم ازشون و خب این شد ماجرا...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نمیتونم بیشتر از پهنای باند 4 مگ از شاتل بگیرم چون نویز خط میره بالا و همش قطعی دارم
با این اوضاع اینم از شرایط خط از پارس آنلاین قبل از شاتل
از پارس خیلی راحت میتونستم 7 مگ رو بدون قطعی داشته باشم در کنار پروفایل گیم و پینگ پایین!
فاصله از مرکز مخابراتی هم 2.5 کیلومتر بیشتر نیست
بهرحال با این شرایطی که از شاتل دارم، احتمال زیاد آخر ماه که سرویس تموم بشه تخلیه کنم و برم یک ISP دیگه
چون 4 مگ پهنای باند واقعا جالب نیست درحالی که خط میتونه بیشتر از این بکشه
MMDFullHD
11-12-2019, 21:41
سرویسم چن روزی هست که وصل شده و دقیقا از همون موقع که وصل شده همش با پشتیبانی بابت پهنای باند خط در تماس بودم تا بتونم شرایط Stable داشته باشم ازشون و خب این شد ماجرا...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نمیتونم بیشتر از پهنای باند 4 مگ از شاتل بگیرم چون نویز خط میره بالا و همش قطعی دارم
از پارس خیلی راحت میتونستم 7 مگ رو بدون قطعی داشته باشم در کنار پروفایل گیم و پینگ پایین!
بهرحال با این شرایطی که از شاتل دارم، احتمال زیاد آخر ماه که سرویس تموم بشه تخلیه کنم و برم یک ISP دیگه
شما یه شات از تنظیماتت خطت بده بینم چیکاره اس؟
وارد مودم که شدی
administration
تب dsl setting
کل هم تنظیمات رو عکس بده بهت بگم تنظیماتت یخورده مشکل داره احتمالا
خطتت کشش رو داره به شاتل که زنگ نزدی؟ خطتتو محدود کنه ؟
چون اصن خطتت اپلودشم کم اپ شده و مکس ریتشو مودم اشتباه زده!
این خط منه
Black Boy67
11-12-2019, 22:54
من هم از وقتی امدم شاتل با مشکل پکت لاس مواجه شدم. تو پارس آنلاین اصلا به این شدت نبود. اما پینگ اونجا مثل خزگوش بالا پایین میپرید که اینجا ثابته.
به نظر من خط شما از یکجا نویز گرفته. حتی ممکنه از سمت شاتل باشه. من با SNR 6 روی سرعت 15 مگ با سرویس کاهش پینگ کاملا پایدار بود.
مقدار CRC خط شما بیش از حد بالاست. اتصالاتتون رو مجددا چک کنید حتی از در منزل.
به عنوان مثال یکی از سیم های ورودی سمت ما بدون اینکه کسی دست بزنه قطع شد. اینترنت وصل بود با یک سیم اما با نویز بالا.
S M Λ S Ħ
11-12-2019, 23:47
شما یه شات از تنظیماتت خطت بده بینم چیکاره اس؟
وارد مودم که شدی
administration
تب dsl setting
کل هم تنظیمات رو عکس بده بهت بگم تنظیماتت یخورده مشکل داره احتمالا
خطتت کشش رو داره به شاتل که زنگ نزدی؟ خطتتو محدود کنه ؟
چون اصن خطتت اپلودشم کم اپ شده و مکس ریتشو مودم اشتباه زده!
این خط منه
مودم ASUS DSL-N14U
سرویسم 8 مگه، ولی گفت 8 خط نمیکشه مجبوریم بزاریم روی 6 یا 4
ولی گفت باید رضایت بدی، اول گفتم نه که کارشناس فرستاد (که البته کلا چیزی بارش نبود) که وقتی اومد اونم کاری نکرد
(کارشناس فرستادن اومد از سر خط چک کرد، گفت خیلی فرق نداره با داخل، یکم بهتر بود اما اونقد نبود؛ تماس گرفت با شاتل خودش بهش گفتن الان خط 8 مگ رو میکشه با SNR 14 که داره بهشون نشون میده ولی گفت لب مرز)
آخر گذاشتن روی 6 مگ که بعد یه روز دیدم قطعی دارم، تماس گرفتم گفتم بزار همون 4 مگ بابا دهنم سرویس شد
الانم که پینگ بد نیست ولی خب سرعت دانلود رو نگم دیگه...
و یک چیز جالب تر اینکه SNR خودش میبینی یک دفعه کلی میاد پایین
این مثالش
من هم از وقتی امدم شاتل با مشکل پکت لاس مواجه شدم. تو پارس آنلاین اصلا به این شدت نبود. اما پینگ اونجا مثل خزگوش بالا پایین میپرید که اینجا ثابته.
به نظر من خط شما از یکجا نویز گرفته. حتی ممکنه از سمت شاتل باشه. من با SNR 6 روی سرعت 15 مگ با سرویس کاهش پینگ کاملا پایدار بود.
مقدار CRC خط شما بیش از حد بالاست. اتصالاتتون رو مجددا چک کنید حتی از در منزل.
به عنوان مثال یکی از سیم های ورودی سمت ما بدون اینکه کسی دست بزنه قطع شد. اینترنت وصل بود با یک سیم اما با نویز بالا.
وقتی از پارس داشتم خط روی 7 مگ بود و خب همه چی اوکی
ولی پینگ عشقی بود، ساپورتم این آخریا کلا جواب نمیداد، کلا نوبتم نمیشد پشت خط، اخر منم اومدم بیرون
(شاتل کارشناس فرستاد اومد از سر خط چک کرد، گفت خیلی فرق نداره با داخل، یکم بهتر بود اما اونقد نبود؛ تماس گرفت با شاتل خودش بهش گفتن الان خط 8 مگ رو میکشه با SNR 14 که داره بهشون نشون میده ولی گفت لب مرز)
والا الان خودم گیج شدمو نمیدونم چیکار کنم
MMDFullHD
12-12-2019, 03:33
مودم ASUS DSL-N14U
ولی گفت باید رضایت بدی، اول گفتم نه که کارشناس فرستاد (که البته کلا چیزی بارش نبود) که وقتی اومد اونم کاری نکرد
(کارشناس فرستادن اومد از سر خط چک کرد، گفت خیلی فرق نداره با داخل، یکم بهتر بود اما اونقد نبود؛ تماس گرفت با شاتل خودش بهش گفتن الان خط 8 مگ رو میکشه با SNR 14 که داره بهشون نشون میده ولی گفت لب مرز)
آخر گذاشتن روی 6 مگ که بعد یه روز دیدم قطعی دارم، تماس گرفتم گفتم بزار همون 4 مگ بابا دهنم سرویس شد
این مثالش
ولی پینگ عشقی بود، ساپورتم این آخریا کلا جواب نمیداد، کلا نوبتم نمیشد پشت خط، اخر منم اومدم بیرون
(شاتل کارشناس فرستاد اومد از سر خط چک کرد، گفت خیلی فرق نداره با داخل، یکم بهتر بود اما اونقد نبود؛ تماس گرفت با شاتل خودش بهش گفتن الان خط 8 مگ رو میکشه با SNR 14 که داره بهشون نشون میده ولی گفت لب مرز)
دوست عزیز مودمی که شما دارین یکی از خوباس عین مال من :tongue: ولی موندم کارشناسه چقد بی سواد بوده
این تنظیمات رو دقیقا عین عکس زیر بذار!
بعد سیو کن دوباره به مشخصات کیفیت خطتو بذار!
مطمعا بعد این خطت راحت میکشه!
شاید تو اپلود مشکل داشته باشی ک زیاد مهم نی! ی فایل سنگین اپلود کن مثلا رو پیکوفایل یا شاتلند اگ اپلودت crc ارور میده annex mode رو annex a بذاری درست میشه! اگ که crc نداری! همون رو m بذار تا اپلود دو مگ رو حالشو ببری
همینطور ی ساعت وب گردی کن ببین crc ها وضعیتشون چطوره!
و ی چیز دیگ مطمعا هستم که بر میگرده به همین تنظیمات مودم چون برای خودمم پیش اومده ! یه درصد فقط احتمال داره ک از موارد زیر باشه
شما عکس اخری ک دادی snr ات افت کرده تلفن احیانا زنگ نخورده ؟یا تو استانی نیستین که بارش بارون باشه سیم یا جعبه تقسیم بیرون از خونه باشه
سیم کشی شما نزدیک به سیم برق نیس؟ اسانسور؟ اگ هیچ کدوم از اینا نیست با همین عکس تنظیم کنی حتما حل میشه مشکلت
ی توضیح ام میدم که داستان از چ قراره
یادت باشه که او stability adjusment گزینه اش برای اینه که خطت اگ ی زمان کشش مثلا کمه با بیشتر کردن اش بصورت دستی میتونی خطت ریتشو (درصورتی که از سمت شرکت خطتتو باز گذاشته باشن) تغیر بدی! یعنی مثلا خطت تا ۲۴ بازه اما کشش خطت ۲۳ اس(مکس ریت) خطت رو ۱۹ مگ اپه! بیای برسونیش ریتتو به ۲۳ ! یعنی تا نهایت خطتت رو بکشی
همینطور برعکس خطتت کشش نداره! ریت رو باز گذاشتن منفی-ایش میکنی تا خطت ثباتش بیشتر باشه!
اگ dla(چهارمین اپشن تو عکس تنظیمات خودم) رو فعال گذاشته باشی خودش بصورت اتوماتیک کم یا زیاد میکنه تا خطتت ثباتش بیشتر باشه در هر صورت شما به اینترنت وصل باشی باشید
۹ امین اپشن که همون پاین stability adjustment هست rx agc gain هست در صورتی که کار میکنه ک گزینه قبلش استیبلیتی ادجاستمنت رو روشن باشه حتما هم در کنارش dla رو روشن گذاشته باشی اون سه اپشن داره دیفالت و استیل و های پرفومنس
استیبل بذاری خطتت رو ریتشو پاین میاره! و باعث میشه بیشتر شما لینکتون اپ باشه
رو دیفالت بذاری عین تنظیمات الانی که گذاشتی خطتتو کامل اپ نمیکنه! متوسط کار میکنه هم ثبات هم سرعت ی جور میانگین
رو های پرفومنس بذاری! خطت رو تا اخر جایی ک باشه اپ میکنه ولی ثبات نداری!
بیشتر بدرد اختلاف شب روز میخوره عین خطایی مثل من روز که ۱۵ مگ کشش داره شب ۱۹ مگ
خلاصه هوشمندازه زیاد کار نمیکنه اما قابلیت خوبیه!
Black Boy67
12-12-2019, 09:12
مودم ASUS DSL-N14U
این مثالش
به نظر من صد در صد مشکل نویز یا شل بودن سیم (حالا از هر جایی) دارید. مودم خودش دیده خط پایدار نیست روی - 5db ست کرده که یعنی خط خیلی ضعیفه. به پشتیبان بگین که با پارس آنلاین مشکل نداشتید.
اون گزینه SRA حتما بزارید فعال باشه در غیر این صورت با کوچکترین نویز خط قطع میشه. میتونید DLA رو غیر فعال کنید و بعد به صورت دستی Stability Adjustment رو فعال کنید. (البته این گزینه نمیتونه مقدار واقعی SNR رو بالا پایین ببره فقط یک حاشیه امن برای مودم در نظر میگیره انگار دارید به مودم میگید که SNR مثلا 10 نیست و 8 هست. SNR واقعی با سرعتی که مرکز ست کرده محاسبه میشه)
این گزینه رو یکبار روی Disabled قرار بدید و ببینید مقدار SNR چقدر هست. اگر خط پایدار نبود میتونید از -1 شروع کنید به کم کردن تا وقتی خط پایدار بشه. چون مودم ایسوس خودش یکمقدار زیادی وسواسه گزینه رو خیلی کم میکنه.
این کار هارو باید کارشناس انجام میداد. در آخر همیشه سعی کنید با آرامش باهاشون برخورد کنید تا کار رو سریعتر راه بندازن. چون مثل بقیه جاها حقوقشون کم هست و از وضعیت ناراضی!
S M Λ S Ħ
12-12-2019, 13:12
دوست عزیز مودمی که شما دارین یکی از خوباس عین مال من :tongue: ولی موندم کارشناسه چقد بی سواد بوده
این تنظیمات رو دقیقا عین عکس زیر بذار!
بعد سیو کن دوباره به مشخصات کیفیت خطتو بذار!
مطمعا بعد این خطت راحت میکشه!
شاید تو اپلود مشکل داشته باشی ک زیاد مهم نی! ی فایل سنگین اپلود کن مثلا رو پیکوفایل یا شاتلند اگ اپلودت crc ارور میده annex mode رو annex a بذاری درست میشه! اگ که crc نداری! همون رو m بذار تا اپلود دو مگ رو حالشو ببری
همینطور ی ساعت وب گردی کن ببین crc ها وضعیتشون چطوره!
و ی چیز دیگ مطمعا هستم که بر میگرده به همین تنظیمات مودم چون برای خودمم پیش اومده ! یه درصد فقط احتمال داره ک از موارد زیر باشه
شما عکس اخری ک دادی snr ات افت کرده تلفن احیانا زنگ نخورده ؟یا تو استانی نیستین که بارش بارون باشه سیم یا جعبه تقسیم بیرون از خونه باشه
سیم کشی شما نزدیک به سیم برق نیس؟ اسانسور؟ اگ هیچ کدوم از اینا نیست با همین عکس تنظیم کنی حتما حل میشه مشکلت
ی توضیح ام میدم که داستان از چ قراره
یادت باشه که او stability adjusment گزینه اش برای اینه که خطت اگ ی زمان کشش مثلا کمه با بیشتر کردن اش بصورت دستی میتونی خطت ریتشو (درصورتی که از سمت شرکت خطتتو باز گذاشته باشن) تغیر بدی! یعنی مثلا خطت تا ۲۴ بازه اما کشش خطت ۲۳ اس(مکس ریت) خطت رو ۱۹ مگ اپه! بیای برسونیش ریتتو به ۲۳ ! یعنی تا نهایت خطتت رو بکشی
همینطور برعکس خطتت کشش نداره! ریت رو باز گذاشتن منفی-ایش میکنی تا خطت ثباتش بیشتر باشه!
اگ dla(چهارمین اپشن تو عکس تنظیمات خودم) رو فعال گذاشته باشی خودش بصورت اتوماتیک کم یا زیاد میکنه تا خطتت ثباتش بیشتر باشه در هر صورت شما به اینترنت وصل باشی باشید
۹ امین اپشن که همون پاین stability adjustment هست rx agc gain هست در صورتی که کار میکنه ک گزینه قبلش استیبلیتی ادجاستمنت رو روشن باشه حتما هم در کنارش dla رو روشن گذاشته باشی اون سه اپشن داره دیفالت و استیل و های پرفومنس
استیبل بذاری خطتت رو ریتشو پاین میاره! و باعث میشه بیشتر شما لینکتون اپ باشه
رو دیفالت بذاری عین تنظیمات الانی که گذاشتی خطتتو کامل اپ نمیکنه! متوسط کار میکنه هم ثبات هم سرعت ی جور میانگین
رو های پرفومنس بذاری! خطت رو تا اخر جایی ک باشه اپ میکنه ولی ثبات نداری!
بیشتر بدرد اختلاف شب روز میخوره عین خطایی مثل من روز که ۱۵ مگ کشش داره شب ۱۹ مگ
خلاصه هوشمندازه زیاد کار نمیکنه اما قابلیت خوبیه!
اول از همه که واقعا مرسی از توضیحات :دی
مودم آره خوبه منتهی وقتی بهتر میشه که بدونی چیکار میکنه و بتونی از قابلیت هاش استفاده کنی، که خب متاسفانه خیلی هاش رو نمیدونم و باید بپرسم از شما اساتید :دی
تنظیماتی که گفتی رو انجام دادم که شد این
که نتیجش شد این که کلی SNR وضعش بهتر شد!
الان کشش 8 مگ رو داره که زنگ بزنم بگم بزارن 8 مگ؟
البته موقع اسکرین شات گرفتن یه لحظه وضعش اینجوری هم شد که بار اول هم نیس، تا قبل اینم چن بار که چک کردم دیدم که SNR کلی یک دفعه میاد پایین و هنوز دلیلش هم نمیدونم
من آپلودم خیلی برام مهم نیس. قبل این وقتی از پارس داشتم روی 700 کیلو بود!
برای من سرعت دانلود بالا و پینگ پایین مهمه چون آنلاین پلی میدم (مخصوصا rainbow six siege که پینگ زیر 80 حتما میخوام)
یه جا پرسیدی عکس اخری که دادی SNR افت کرده شاید به خاطر تلفن باشه که بگم اصلا من تلفن هم کلا از برق بکنم بازم شرایط همینه... ولی خب کنتر برق دقیقا چسبیدس به سیم کشی سر خط تلفن دم در خونه
آسانسور هم کلا نداریم
متاسفانه این وضعیت سیمکشی سر خطه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).jpg
به نظر من صد در صد مشکل نویز یا شل بودن سیم (حالا از هر جایی) دارید. مودم خودش دیده خط پایدار نیست روی - 5db ست کرده که یعنی خط خیلی ضعیفه. به پشتیبان بگین که با پارس آنلاین مشکل نداشتید.
اون گزینه SRA حتما بزارید فعال باشه در غیر این صورت با کوچکترین نویز خط قطع میشه. میتونید DLA رو غیر فعال کنید و بعد به صورت دستی Stability Adjustment رو فعال کنید. (البته این گزینه نمیتونه مقدار واقعی SNR رو بالا پایین ببره فقط یک حاشیه امن برای مودم در نظر میگیره انگار دارید به مودم میگید که SNR مثلا 10 نیست و 8 هست. SNR واقعی با سرعتی که مرکز ست کرده محاسبه میشه)
این گزینه رو یکبار روی Disabled قرار بدید و ببینید مقدار SNR چقدر هست. اگر خط پایدار نبود میتونید از -1 شروع کنید به کم کردن تا وقتی خط پایدار بشه. چون مودم ایسوس خودش یکمقدار زیادی وسواسه گزینه رو خیلی کم میکنه.
این کار هارو باید کارشناس انجام میداد. در آخر همیشه سعی کنید با آرامش باهاشون برخورد کنید تا کار رو سریعتر راه بندازن. چون مثل بقیه جاها حقوقشون کم هست و از وضعیت ناراضی!
من چن بار به شاتل گفتم که از ISP دیگه داشتم میتونستم 7 مگ رو بگیرم ولی خب گفتن و نگفتنش ظاهرا فرقی نمیکرد!
عکس از شرایط سیم کشی سر خط رو بالاتر گذاشتم
شما میگی SRA فعال باشه اون دوستمون گفته غیر فعالش کن
تفاوت شون اینجوری میشه روی کیفیت خط:
والا قبل اینکه کارشناس بیاد من اصن میخواستم حتی ازش بپرسم که قهوه یا چایی! دیگه در این حد :دی
ولی خب کلا ایشون خسته بنظر میومد و بار علمی هم معلوم بود که متاسفانه اونقدی نیست که بخوام استفاده ای بکنم
اول اومد پسورد مای شاتل من رو عوض کرد که اصلا دلیلش رو نمیدونم بعدشم گفت خب خط نمیکشه دیگه منطقه ضعیفه خدافظ!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.