PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] ADSL Shatel / شرکت شاتل

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 [51] 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62

S M Λ S Ħ
10-02-2020, 14:26
داداش خطت رو روی Annex M نزار. بزار روی Annex A.
DSL Stability رو هم دستی تغییر بده. از +1 شروع کن برو به بالا.
رو هر کدوم میزاری یکم دانلود کن ببین مقدار CRC چقدر هست.
ساعتی 100 تا بیشتر بشه مشکل دار میشه.

شرایط بهتر شد! :eh:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تا اینجا 10 ساعت که شد یه خاموش روشن کردم مودم رو

ولی خب با این وضع پس ظاهرا قید آپلود بالاتر رو باید به کل بزنم بره

naasr
10-02-2020, 20:41
عکس اول رو با عکس دوم که مقایسه کنین مشکل داره داد میزنه که دیگه نیاز نبود هایلایتش کنم
چرا باید SNR از 10 بیفته روی 6 و حتی کمتر؟!
بعد از کلی کلنجار رفتن با شاتل و مخابرات و نامه دادن شاتل به مخابرات بابت مشکل، مخابرات اومد از پست داخل کوچه مسیر خط من رو با یک مسیر دیگه جا به جا کرد
و فرداش هم اومد دوباره از همین پست مسیر سیمارو عوض کرد، یعنی اگه اشتباه نکنم از سیمای رزرو استفاده کرد
خلاصه به قول خود مسئول mdf مخابرات که همه این کارارو کرد، میگه دیگه هیچ کاری از دست من برنمیاد، گفت احتمال داره از کافو و pcm (اگه اشتباه نگفته باشم) ممکن باشه که اونم اصن فکرشم نکن که بشه کاریش کرد!
انصافا از وقتی این تغییرات رو از دیروز انجام دادن رو خط، شرایط یکم بهتر شده، اما بازم میبینین که این مشکل هنوز پابرجاست
اینم بگم که سر خط رو برق کار اومد همه چی رو ردیف کردو عوض کرد
و واقعا الان معلوم نیس چرا این اتفاق میفته! انگار یکی تو کوچه راه میره نویز میندازه برای چن لحظه میره!!

روی خط شما نویز زیادی هست که کشش خطتت اینهمه پایین اومده Line Attenuation خط شما 33.5db هست چنین خطی با این Line Attenuation حداقل 16 مگ را براحتی باید جواب بده این مشکل وقتی پیش میاد که بخشی از اتصالات و یا سیم کشی خیلی ضعیف باشه

S M Λ S Ħ
10-02-2020, 21:37
روی خط شما نویز زیادی هست که کشش خطتت اینهمه پایین اومده Line Attenuation خط شما 33.5db هست چنین خطی با این Line Attenuation حداقل 16 مگ را براحتی باید جواب بده این مشکل وقتی پیش میاد که بخشی از اتصالات و یا سیم کشی خیلی ضعیف باشه
والا این اطلاعاتی که شما دادی رو تا حالا کسی بهم نگفته بود؛ حقیقتا نمیدونم مشکل از کجاست
فاصلم از مرکز 2400 ـه و منطقا من نباید با این فاصله مشکل داشته باشم روی گرفتن 8 مگ!
سیمکشی کامل چک شده حتی از سر خط هم چک شده و با داخل هیچ فرقی نداشته
از پست هم کلی تغییرات اعمال شده ولی اونقدر تغییری نکرد چیزی
منم دیگه واقعا موندم چیکار کنم

naasr
10-02-2020, 22:23
والا این اطلاعاتی که شما دادی رو تا حالا کسی بهم نگفته بود؛ حقیقتا نمیدونم مشکل از کجاست
فاصلم از مرکز 2400 ـه و منطقا من نباید با این فاصله مشکل داشته باشم روی گرفتن 8 مگ!

این کیفیت خط من هست Line Attenuation روی 48db هست فاصله ام تا مرکز مخابراتی بالای 4 کیلومتر هست خطم الان زده تا 11 مگ جوابگو هست که البته سرویس فعلی که گرفتم یک مگ هست

naasr
10-02-2020, 22:32

از شرکت دیگه ای هم adsl داشتی قبلا

Black Boy67
10-02-2020, 23:33
این کیفیت خط من هست Line Attenuation روی 48db هست فاصله ام تا مرکز مخابراتی بالای 4 کیلومتر هست خطم الان زده تا 11 مگ جوابگو هست که البته سرویس فعلی که گرفتم یک مگ هست

شما زیاد به اون ماکزیمم سرعت توجه نکن شما با این فاصله تا مرکز نهایت 8 رو بکشه با کلی اررو.

دوست دیگرمون هم خطشون مشکل نویز داره حالا از سمت منزل یا از سمت مخابرات.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Black Boy67
10-02-2020, 23:37
شما که فاصله تون اندازه من تا مرکز هست
پارامتر Line Attenuation رو دقت کنید:
اما یک مورد رو بگم که خودت رو بیخود خسته نکن این وضعیت سرعت 16 مگ هست در ساعت 11.47 که نگن شبانه رایگانه.
سرور هم سرور آلمان هست که همه باهاش پینگ میگیرن! پس ربطی به سرور نداره. الکی پولت رو حروم نکن منم ماه دیگه هشت میگیرم!

S M Λ S Ħ
11-02-2020, 01:04
والا چی بگم دیگه فقط میتونم به این وضع مملکت و سرویس دهیش از بالا تا پایینش بخندم : ))

از شرکت دیگه ای هم adsl داشتی قبلا
اره از پارس داشتم و بیشتر از 7500 تقریبا نمیتونستم بگیرم
البته اون موقع مثل الان اینقدر پیگیر نبودم و اطلاعاتمم خیلی کم بود بابت بهتر کردن خط و استفاده از پارامترای مودم

شما که فاصله تون اندازه من تا مرکز هست
پارامتر Line Attenuation رو دقت کنید:

اما یک مورد رو بگم که خودت رو بیخود خسته نکن این وضعیت سرعت 16 مگ هست در ساعت 11.47 که نگن شبانه رایگانه.
سرور هم سرور آلمان هست که همه باهاش پینگ میگیرن! پس ربطی به سرور نداره. الکی پولت رو حروم نکن منم ماه دیگه هشت میگیرم!
خیلی جالبه پس من واقعا دارم میسوزم : ))
ببین من اصن دنبال گرفتن 16 مگ نیستم
نمیگم حتما باید 16 بگیرم، من فقط میگم آقا من فاصلم اینقدره، طبق این فاصله منطق میگه که این خط باید بتونه سرویس 8 مگ رو به راحتی و بدون نویز جواب بده!
که متاسفانه من نمیتونم؛ چرا؟! نمیدونم!
سر خط چک شده
پست چک شده
مسیر خط عوض شده

MMDFullHD
11-02-2020, 04:15
از وقتی اتک شده اکثر پروتکل ها به فنا رفته وی پی ان ها اختلال داره:blush:
سرعت خیلی خارجی افت کرده
:cool:قابل توجه دوستان یک عدد اکانت سرف شارک نامحدود موجوده هرکی خواست رایگان به اولین پخ میدمش(بدون مشکل اعتباری)
یک سالو ده ماه ازش باقی مونده :devil: انشالله دست باز تر برگردم برا همتون

George Shelly
11-02-2020, 10:52
منم دیده بان دارم همین الان خیلی ناپایداره به خاطر این سیه روز ننگین

hosseinzfff
11-02-2020, 17:25

بعیده 11 مگ بتونی بگیری نهایتش 6-7 مگ روی مد fast ...چون که SNR در طول روز افت میکنه و خط شما ناپایدار میشه ...

naasr
11-02-2020, 20:29
والا چی بگم دیگه فقط میتونم به این وضع مملکت و سرویس دهیش از بالا تا پایینش بخندم : ))

اره از پارس داشتم و بیشتر از 7500 تقریبا نمیتونستم بگیرم
البته اون موقع مثل الان اینقدر پیگیر نبودم و اطلاعاتمم خیلی کم بود بابت بهتر کردن خط و استفاده از پارامترای مودم

خیلی جالبه پس من واقعا دارم میسوزم : ))
ببین من اصن دنبال گرفتن 16 مگ نیستم
نمیگم حتما باید 16 بگیرم، من فقط میگم آقا من فاصلم اینقدره، طبق این فاصله منطق میگه که این خط باید بتونه سرویس 8 مگ رو به راحتی و بدون نویز جواب بده!
که متاسفانه من نمیتونم؛ چرا؟! نمیدونم!
سر خط چک شده
پست چک شده
مسیر خط عوض شده

مخابرات اگه بخواد میتونه مشکل را برطرف کنه اما متاسفانه مخابرات اهمیتی به این مشکلات نمیده فقط مشترک رو میپیچونه اگه یه آشنا رده بالا تو مخابرات داشتی شاید کارت را راه مینداخت اینها برای تعویض یه باکس تو کوچه که شکسته و آویزون شده جونشون بالا میاد تا عوضش کنن

LMA
13-02-2020, 15:45
سلام
کسی از مشترین شاتل پیشنهاد میکنه
به شاتل بپیوندیم؟ مشکل قطعی وصلی پینگ بالا داره یا نه؟

LMA
13-02-2020, 15:52
تکراریییییییییییییییییی

hassan_sia
13-02-2020, 17:18
سلام کسی از مشترین شاتل پیشنهاد میکنه به شاتل بپیوندیم؟ مشکل قطعی وصلی پینگ بالا داره یا نه؟ سلام من نمیدونم شما کدوم شهری ؟ من مشهد هستم و مجموعا بیشتر از 8 ساله که مشترک شاتل هستم باید خدمتتون عرض کنم که زمان قدیم اینا میومدن خطها رو بین مشترک ها شیر می کردن و خودشون هم معترف بودن که اینکارو میکنن و سرعتها خیلی پایین بود بعد از یه مدتی اومدن و پهنای باند رو به صورت تضمینی میدادن که وضعیت یه کم بهتر بود و در واقع در طول شبانه روز نوسان سرعت نداشتم اما الان حدود هفت هشت ماهی هست که دوباره سرعت در طول روز نوسان زیادی داره و مثلا پهنای باند من بین 3.7 تا 2.5 در طول روز تغییر میکنه هر چی هم زنگ زدم پشتیبانی فایده نکرد من فکر میکنم که اینا دیدن مملکت حساب کتاب نداره گفتن ما دوباره بزنیم تو کار دزدی و خط ها رو به صورت اشتراکی در آوردن به هر حال تا وضعیت مملکت درست نشه این شرکت ها هم هر بلایی بخوان سر امثال ما میارن شاتل و غیر شاتل هم نداره

hassan_sia
13-02-2020, 17:27
در ضمن در مورد سرعت اینترنت هم من از چند تا مهندس مخابرات پرسیدم گفتن که محدودیت سرعت در ایران به خاطر مشکلات تکنیکی نیست بلکه موضوع امنیتی هست حالا شما خودت تا آخرشو بخون ....

LMA
13-02-2020, 22:43
سلام من نمیدونم شما کدوم شهری ؟ من مشهد هستم و مجموعا بیشتر از 8 ساله که مشترک شاتل هستم باید خدمتتون عرض کنم که زمان قدیم اینا میومدن خطها رو بین مشترک ها شیر می کردن و خودشون هم معترف بودن که اینکارو میکنن و سرعتها خیلی پایین بود بعد از یه مدتی اومدن و پهنای باند رو به صورت تضمینی میدادن که وضعیت یه کم بهتر بود و در واقع در طول شبانه روز نوسان سرعت نداشتم اما الان حدود هفت هشت ماهی هست که دوباره سرعت در طول روز نوسان زیادی داره و مثلا پهنای باند من بین 3.7 تا 2.5 در طول روز تغییر میکنه هر چی هم زنگ زدم پشتیبانی فایده نکرد من فکر میکنم که اینا دیدن مملکت حساب کتاب نداره گفتن ما دوباره بزنیم تو کار دزدی و خط ها رو به صورت اشتراکی در آوردن به هر حال تا وضعیت مملکت درست نشه این شرکت ها هم هر بلایی بخوان سر امثال ما میارن شاتل و غیر شاتل هم نداره
سلام
من از شهر کرمانشاهم قبول دارم وضعیت اینترنت خرابه من اول از مخابرات داشتم که کلا خطم کیفیت نداشت تا عوض کردم اومدم صبانت خطم کیفیتش خوب شد ولی شبا افت سرعت داره از ساعت 9 شب تا 1 شب از انورم یک ماهه مشکل قطع وصلی شدید دارم میخوام جمع آوری کنم گفتم شاید با شاتل قرار داد ببندم
تو همه تاپیک ها هم از همه شرکتا بدگویی کردن تنها جایی که دیدم کمتر بدگویی شده اینجا بود
بعد میشه بگی افت سرعتت چطوره؟

pipo4713
14-02-2020, 13:33
مخابرات هیچوقت نمیاد خطی رو که فقط برای استفاده از تلفن به مشترک داده و تا الان از توی زمین ۲۰۰ بار بابت باران و یا برف و مشکلات دیگه خراب شده و فقط اون بخش از سیمکشی رو ترمیم کرده تا بوق رو بگیره بیاد دوباره کامل سیم بکشه چون صرف اقتصادی نداره و اگر بخواد اینکار رو بکنه میره به سمت فیبر نوری و خیال خودش رو راحت میکنه..

موضوع سرعت اینترنت اصلا ربطی به امنیتی بودن نداره چراکه شما میتونید همین الان از طریق ماهواره و یک خط تلفن بالاتر از این سرعت رو در ایران بگیرید و کاریتون نداره.. مشکل به زیر ساختها و هزینه ها و پرداختی مشترک مربوط میشه که اتفاقا دارن اینکار رو عملی میکنن اما میبینی سرعتهای بالا با داشتن هزینه بسیار بالا برات مقرون صرفه نیست و نیمیگیری... در حال حاضر هم ttd-lte و ftth داره بالاترین سرعت رو در حال حاضر میده و مشکلی هم نداره... در ضمن سرعت ۱ گیگ باشه اما فیلتر باشی و یا مشکل دیگه باشه به دردی نمیخوره..!

مشکل افت سرعت و یا کیفیت سرعت در شبکه های اینترنتی بر میگرده به اتاق mdf چراکه مشکل از اونجاست و اسپیلیتر ها و پورهای شرکتهای اینترنتی...
شما الان برای فلان شرکت روی پورت ۱۱۵ ردیف ۲۰ میبندن و سرعتت بیشتر از ۱۰مگ نمیره اما میان تغییر میدن و میذارن روی پورت ۳۰۰ ردیف ۱۰ سرعتت میشه ۱۶ مگ که همه اینها مربوط به تجهیزات شرکتها و امکاناتشون هست که اگر سعی میکردن از روز اول همشون با ۱ یا ۲ برند کار کنن این همه مشکل برای مشترکین به وجود نمیومد...

S M Λ S Ħ
14-02-2020, 13:45
مخابرات اگه بخواد میتونه مشکل را برطرف کنه اما متاسفانه مخابرات اهمیتی به این مشکلات نمیده فقط مشترک رو میپیچونه اگه یه آشنا رده بالا تو مخابرات داشتی شاید کارت را راه مینداخت اینها برای تعویض یه باکس تو کوچه که شکسته و آویزون شده جونشون بالا میاد تا عوضش کنن

والا من با قسمت mdf مخابرات منطقه خودمون اشنا شدم و بنده خدا اینطور نبود که بپیچونه منو؛ مامور فرستاد چن بار اومد داخل کوچه و از پست کلی تغییرات انجام داد اما بازم جوابی که میخواستم رو نگرفتم

MMDFullHD
15-02-2020, 10:26
جدیدا اپلود دو مگیا رو شاتل ی حرکت میزنه بعد چن وقت خودش خود به خود مودم ریست میشه تایم هایی ک از اینترنت استفاده نمیکنی اپلود ۱ مگ بر میگرده میشه:thumbsdow

این ۴ ۵ نفری که بهشون سرف نرسید من شرمندتونم براتون اکسپرس بزودی میفرستم :cool:

در ضمن در مورد سرعت اینترنت هم من از چند تا مهندس مخابرات پرسیدم گفتن که محدودیت سرعت در ایران به خاطر مشکلات تکنیکی نیست بلکه موضوع امنیتی هست حالا شما خودت تا آخرشو بخون ....

خاک تو سر اون چند تا مهندس که با مدرک فیک اومدن تو مخابرات مخابرات دیگ شرکتیه تو ایران همه میشناسنش چی ب چیه:laughing: نیاز به توضیح من نداره
به هیچ عنوان اینطوری نیست اون شاید از یکی از دلایله بخاطر امینیتی چهارتا قارچ خوششون نیاد ولی چرا این چند سالع فقط تو چند سال یهو 4g رو تونستن ران کنن تو کشور؟ امنیت چقد بالا پاین شد؟توی اون چند سال چطوری سریع اونقدر سرمایه گذاری و .... تونستن بکنن تو چند سال کل کشورو ببرن (به کم کسریش کاری نداریم دید کلی دارم میگم)
اینترنتشو چرا از ۹۶ به اینور کلا دیگ افت کرد رشد؟ حتی الان داره رو به پس رفت میره کافیه برید اسپیدتست ایندکس
یک از لحاظ فنی به هیچ عنوان نمیتونن زیرساخت درست درمون برای کشور راه بندازن مخصوصا تو این دوره تحریما برای اینترنت ثابت که دیتای بیشتری نیازه و تجهیزات اشغال چینی که این روزا تو 4g میتونید ببنید که اون موقع ج نمیده حتی برای اینکه بخوان سرور فیلترینگ راه بندازن همونطور که میخوان لوله اب رو قطرشو بیشتر کنن فلکه بزرگتریم میخواد نیاز به چند برابر سرور فیلترینگ دارن هزینه خیلی گزافی میخواد
دوم اینکه هزینه های اینترنت بین الملل رو میخوان بعدش از کجا بیارن با این ارزش پولی که تو کشور داریم؟کشور ازادیم نیستیم حداقل بیان شرکتای بزرگ cdn بذارن ترانزیت کنن دیتا ی در امدی دستو پا کنن برا خودشون و از هزینه ها کم تر کنن با این ارزش پولی کشور صد در صد یا باید اینترنت رو سرعتشو ببر بالا قیمتشم باهاش ببرن بالا ک صدای همه در میاد یا اینکه همینطور سوخت ساز کنن
که فعلا دارن سوخت ساز میکنن حتی شاید بعدها باز نت ایران بخاطر همین هزینه هاش پسرفت کنه!ی دوستی تو تل داشت از هزینه های پرشن گلف میگفت هر لینکش قیمتش چقده اون اگ این پیامو میخونه بیاد رو این ریپ بزنه توضیح بده یخورده
شما نیگاه کنید به تبلیغاتی که برای اینترنت داخلی میشه و از نیم بها یک سوم چهارم و ... ای که میکنن براش بنداز حساب کار خود به خود دستت میاد
از یه طرف رو هم شما نگاه کنید بده بستون های مخابرات انحصارو فساد رانت هایی ک هستش کافیه بری از پیج شاتل بپرسی یا بری فراخوان های تجهیزات شاتل رو ببینی میگه ک ما تجهیزات رو گرفتیم اما مخابرات سنگ میندازه بقیه شرکتا ک هوار و ... میکنن مخابرات میگ تقصیر من نی تقصیر زیرساخته!!! همین چن وقت پیش اسیاتک که صداش در اومد گفت مخابرات حالا شل کرده زیرساخت شل نمیکنه!:laughing:دیگ خودت یکم فکر کنی حساب همه چی دستت میاد
البته این رو هم من میگم الان اگه این شرکتا به قول خودشون کم کاری بقیه شرکتا رو مینالن بخوان کار کنن هم میتونن بدون نیاز به مخابرات مجوز از شهرداری بگیرین خودشون فیبر بکشن مجوزشم ک دیگ از چن وقت پیش دارن برای توسعه فیبر اصن همچین حرکتیو هم نزنن هیچ شما این تیر برقای که برای اداره برق هستن راحت ن اسفالتی کنده میش ن ... مگ فیبر چقده بخوان بکشن برای هر ی ساختمون رد کنن مگ امریکا بیشتر کابلاشون هوایی رد نکردن ؟

این رو هم بگم اگ مسلعه امنیتی بودش الان حتی کل کشور دسترسی به اینترنت رو هم نداشتن عین دوره احمدی نژاد یارو بخواد امنیتی کار کنه به یکی دو مگ هم کارش راه میافته بخواد فیلم چیزی اپلود کنه :laughing:به این نی سرعتش ۱۰۰ مگابایت باشه چ ۱ مگابیت

QSEVEN
15-02-2020, 11:27
برا من 18 ساعت اینطورا مونده بود سرویس رو سوزوند:laughing:

سلام داداش من الان شیرازم پارس انلاین دارم افتضاح هستش مثلا بازی فیفا 20 میکنم اولش گاهی بازی شروع میشه خوبه چند دقیقه بعد هی گیر میکنه اصلا وضع بدی هستش به نظرت شاتل خوبه ؟؟؟ یا صبا نت کدومو بگیرم الان صبا نت جشنواره گذاشته 1000 گیگ بین الملل میرزه بگیرم کیفیت شاتل بهتره یا مخابرات ؟؟؟کدومش بهتره ؟؟؟؟

MMDFullHD
15-02-2020, 12:23
سلام داداش من الان شیرازم پارس انلاین دارم افتضاح هستش مثلا بازی فیفا 20 میکنم اولش گاهی بازی شروع میشه خوبه چند دقیقه بعد هی گیر میکنه اصلا وضع بدی هستش به نظرت شاتل خوبه ؟؟؟ یا صبا نت کدومو بگیرم الان صبا نت جشنواره گذاشته 1000 گیگ بین الملل میرزه بگیرم کیفیت شاتل بهتره یا مخابرات ؟؟؟کدومش بهتره ؟؟؟؟
مرکز با مرکز فرق داره برو کافی نتی دوستی اشنایی از اونی ک شاتل داره بپرس وضعیتش چطوره کلی خوبه تو بین اشغال اینترنتا شاتل یکم کمتر اشغاله
اتفاقا الان صبانت میگن چرت شده خبر ندارم قبلانا ک خوب بود
های وبم کلا میگن اشغاله اکثریت ولی میبینی ی مرکز خوبه
باید تست کنی ببنی کدومش بهتره تو مرکزتون
تو انلاینم این چند وقته شدید اختلاله خودمم تو پاب گیر میزنم کال اف هم ک نگم
بنظرم اول پرسجو کن به یه نتیجه ای چیزی برسی بعد بخر چون هزینه رانژه و وقت الکی نیست هی بخوای تست کنی
اول بنظرم شاتل رو تست کن بعدش صبا یا مخابرات مخابرات تو حجم دزدی هم جدیدا زده رو دست همه

fastfind
15-02-2020, 14:50

سلام... من پارس آنلاین داشتم... این اواخرپینگش تو ساعتهای شلوغیه شبکه بالا میرفت و تک کانکشن افت میکرد...
به توصیه ی دوستان فروم رفتم شاتل و الانم وصل شده... کاملا راضی هستم
تک کانکشن سرعتش بالاترین سرعتی هست ک خطت بکشه...
من توی دورترین نقطه و افتضاحترین فاصله از مرکز مخابرات شهرمون هستم ولی بازم این نمونه پینگم (شهرستانم)

C:\Users\>ping varzesh3.com

Pinging varzesh3.com [94.182.163.52] with 32 bytes of data:
Reply from 94.182.163.52: bytes=32 time=8ms TTL=59

Ping statistics for 94.182.163.52:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 8ms, Maximum = 8ms, Average = 8ms

C:\Users\v>ping google.com

Pinging google.com [216.58.210.78] with 32 bytes of data:
Reply from 216.58.210.78: bytes=32 time=43ms TTL=50
Reply from 216.58.210.78: bytes=32 time=42ms TTL=50

Ping statistics for 216.58.210.78:
Minimum = 42ms, Maximum = 43ms, Average = 42ms

C:\Users\>ping vodafone.de

Pinging vodafone.de [139.7.147.49] with 32 bytes of data:
Reply from 139.7.147.49: bytes=32 time=89ms TTL=233
Reply from 139.7.147.49: bytes=32 time=87ms TTL=233
Reply from 139.7.147.49: bytes=32 time=93ms TTL=233

Ping statistics for 139.7.147.49:
Minimum = 87ms, Maximum = 93ms, Average = 89ms

اگر آی پی خاصی مد نظرت هست بده برات پینگ بگیرم....
از همه مهمتر گفتم, توی تمام ساعات شبانه روز خطت روی هر سرعتی بسته شده باشه , سرعت تک کانکشنت هم همونه... از من که اینطوریه جاهای دیگه رو نمیشه دقیق گفت مثلا سمت شما رو نمیدونم...
ولی خودم یه خط دیگه دارم خونه اون پیشگامانه اونم افتضاح شد و تک کانکشن سرویس 8 مگش ظهر از 2 به بعد میاد روی 32 کیلو یعنی یه چیزی در حد سرویس 256 !!! ... امروز تخلیه کردم که رو اون صبانت بیارم... اونم تست میکنم بعدا میگم...
ولی شاتله خعععلی خوبه فعلا که ...

QSEVEN
15-02-2020, 21:32
سلام... من پارس آنلاین داشتم... این اواخرپینگش تو ساعتهای شلوغیه شبکه بالا میرفت و تک کانکشن افت میکرد...
به توصیه ی دوستان فروم رفتم شاتل و الانم وصل شده... کاملا راضی هستم
تک کانکشن سرعتش بالاترین سرعتی هست ک خطت بکشه...
من توی دورترین نقطه و افتضاحترین فاصله از مرکز مخابرات شهرمون هستم ولی بازم این نمونه پینگم (شهرستانم)

Pinging varzesh3.com [94.182.163.52] with 32 bytes of data:

Ping statistics for 94.182.163.52:
Minimum = 8ms, Maximum = 8ms, Average = 8ms

C:\Users\v>ping google.com

Pinging google.com [216.58.210.78] with 32 bytes of data:

Ping statistics for 216.58.210.78:
Minimum = 42ms, Maximum = 43ms, Average = 42ms

Reply from 139.7.147.49: bytes=32 time=89ms TTL=233
Reply from 139.7.147.49: bytes=32 time=93ms TTL=233

Minimum = 87ms, Maximum = 93ms, Average = 89ms

اگر آی پی خاصی مد نظرت هست بده برات پینگ بگیرم....
از همه مهمتر گفتم, توی تمام ساعات شبانه روز خطت روی هر سرعتی بسته شده باشه , سرعت تک کانکشنت هم همونه... از من که اینطوریه جاهای دیگه رو نمیشه دقیق گفت مثلا سمت شما رو نمیدونم...
ولی خودم یه خط دیگه دارم خونه اون پیشگامانه اونم افتضاح شد و تک کانکشن سرویس 8 مگش ظهر از 2 به بعد میاد روی 32 کیلو یعنی یه چیزی در حد سرویس 256 !!! ... امروز تخلیه کردم که رو اون صبانت بیارم... اونم تست میکنم بعدا میگم...
ولی شاتله خعععلی خوبه فعلا که ...

سلام ممنونم داداش پارس افتضاخ هستش اینو میتونی پینگ بگیری

185.179.202.54

hassan_sia
15-02-2020, 21:46
جدیدا اپلود دو مگیا رو شاتل ی حرکت میزنه بعد چن وقت خودش خود به خود مودم ریست میشه تایم هایی ک از اینترنت استفاده نمیکنی اپلود ۱ مگ بر میگرده میشه:thumbsdow این ۴ ۵ نفری که بهشون سرف نرسید من شرمندتونم براتون اکسپرس بزودی میفرستم :cool: خاک تو سر اون چند تا مهندس که با مدرک فیک اومدن تو مخابرات مخابرات دیگ شرکتیه تو ایران همه میشناسنش چی ب چیه:laughing: نیاز به توضیح من نداره به هیچ عنوان اینطوری نیست اون شاید از یکی از دلایله بخاطر امینیتی چهارتا قارچ خوششون نیاد ولی چرا این چند سالع فقط تو چند سال یهو 4g رو تونستن ران کنن تو کشور؟ امنیت چقد بالا پاین شد؟توی اون چند سال چطوری سریع اونقدر سرمایه گذاری و .... تونستن بکنن تو چند سال کل کشورو ببرن (به کم کسریش کاری نداریم دید کلی دارم میگم) اینترنتشو چرا از ۹۶ به اینور کلا دیگ افت کرد رشد؟ حتی الان داره رو به پس رفت میره کافیه برید اسپیدتست ایندکس یک از لحاظ فنی به هیچ عنوان نمیتونن زیرساخت درست درمون برای کشور راه بندازن مخصوصا تو این دوره تحریما برای اینترنت ثابت که دیتای بیشتری نیازه و تجهیزات اشغال چینی که این روزا تو 4g میتونید ببنید که اون موقع ج نمیده حتی برای اینکه بخوان سرور فیلترینگ راه بندازن همونطور که میخوان لوله اب رو قطرشو بیشتر کنن فلکه بزرگتریم میخواد نیاز به چند برابر سرور فیلترینگ دارن هزینه خیلی گزافی میخواد دوم اینکه هزینه های اینترنت بین الملل رو میخوان بعدش از کجا بیارن با این ارزش پولی که تو کشور داریم؟کشور ازادیم نیستیم حداقل بیان شرکتای بزرگ cdn بذارن ترانزیت کنن دیتا ی در امدی دستو پا کنن برا خودشون و از هزینه ها کم تر کنن با این ارزش پولی کشور صد در صد یا باید اینترنت رو سرعتشو ببر بالا قیمتشم باهاش ببرن بالا ک صدای همه در میاد یا اینکه همینطور سوخت ساز کنن که فعلا دارن سوخت ساز میکنن حتی شاید بعدها باز نت ایران بخاطر همین هزینه هاش پسرفت کنه!ی دوستی تو تل داشت از هزینه های پرشن گلف میگفت هر لینکش قیمتش چقده اون اگ این پیامو میخونه بیاد رو این ریپ بزنه توضیح بده یخورده شما نیگاه کنید به تبلیغاتی که برای اینترنت داخلی میشه و از نیم بها یک سوم چهارم و ... ای که میکنن براش بنداز حساب کار خود به خود دستت میاد از یه طرف رو هم شما نگاه کنید بده بستون های مخابرات انحصارو فساد رانت هایی ک هستش کافیه بری از پیج شاتل بپرسی یا بری فراخوان های تجهیزات شاتل رو ببینی میگه ک ما تجهیزات رو گرفتیم اما مخابرات سنگ میندازه بقیه شرکتا ک هوار و ... میکنن مخابرات میگ تقصیر من نی تقصیر زیرساخته!!! همین چن وقت پیش اسیاتک که صداش در اومد گفت مخابرات حالا شل کرده زیرساخت شل نمیکنه!:laughing:دیگ خودت یکم فکر کنی حساب همه چی دستت میاد البته این رو هم من میگم الان اگه این شرکتا به قول خودشون کم کاری بقیه شرکتا رو مینالن بخوان کار کنن هم میتونن بدون نیاز به مخابرات مجوز از شهرداری بگیرین خودشون فیبر بکشن مجوزشم ک دیگ از چن وقت پیش دارن برای توسعه فیبر اصن همچین حرکتیو هم نزنن هیچ شما این تیر برقای که برای اداره برق هستن راحت ن اسفالتی کنده میش ن ... مگ فیبر چقده بخوان بکشن برای هر ی ساختمون رد کنن مگ امریکا بیشتر کابلاشون هوایی رد نکردن ؟ این رو هم بگم اگ مسلعه امنیتی بودش الان حتی کل کشور دسترسی به اینترنت رو هم نداشتن عین دوره احمدی نژاد یارو بخواد امنیتی کار کنه به یکی دو مگ هم کارش راه میافته بخواد فیلم چیزی اپلود کنه :laughing:به این نی سرعتش ۱۰۰ مگابایت باشه چ ۱ مگابیت ببخشید شما مثل اینکه متوجه منظور من نشدید من منظورم این بود که با همین زیرساختی که هست میشه سرعت بالاتر داد اگر شما کمی دقت کنید سرعت همین adsl در کشورهای دیگه (البته اونایی که هنوز ازش استفاده میکنن) به مراتب بالاتر از ایران هست حتی 3g و 4g هم دقیقا همینطوره کاملا مشخصه که این کاهش سرعت عمدی هست حالا شایدم به خاطر دزدی باشه ولی به هر حال قیمت بالا و کیفیت پایین اینترنت در ایران کاملا امنیتی هستش حالا شما باور نکن ولی از ما گفتن بود ...

hassan_sia
15-02-2020, 21:53
سلام من از شهر کرمانشاهم قبول دارم وضعیت اینترنت خرابه من اول از مخابرات داشتم که کلا خطم کیفیت نداشت تا عوض کردم اومدم صبانت خطم کیفیتش خوب شد ولی شبا افت سرعت داره از ساعت 9 شب تا 1 شب از انورم یک ماهه مشکل قطع وصلی شدید دارم میخوام جمع آوری کنم گفتم شاید با شاتل قرار داد ببندم تو همه تاپیک ها هم از همه شرکتا بدگویی کردن تنها جایی که دیدم کمتر بدگویی شده اینجا بود بعد میشه بگی افت سرعتت چطوره؟ افت سرعت در حدیه که سرعت دانلودم تقریبا نصف میشه البته قطعی اصلا ندارم شاید ماهی یکبار بعضی وقتها هم قطعی ها رو با sms اطلاع میدن ولی فکر نمی کنم وضعیت شاتل تو مشهد ربطی به کرمانشاه داشته باشه شما از همشهریهات که شاتل دارن باید وضعیتش رو سوال کنی

fastfind
15-02-2020, 21:58

185.179.202.54

درسته پارس کم میاورد تو ساعتهای شلوغی...
این شاتل با ای پی شما

C:\Users\>ping 185.179.202.54

Pinging 185.179.202.54 with 32 bytes of data:
Reply from 185.179.202.54: bytes=32 time=62ms TTL=5
Reply from 185.179.202.54: bytes=32 time=56ms TTL=5
Reply from 185.179.202.54: bytes=32 time=57ms TTL=5
Reply from 185.179.202.54: bytes=32 time=54ms TTL=5

Ping statistics for 185.179.202.54:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% l
Minimum = 54ms, Maximum = 62ms, Average = 57ms

ایشاال... منطقه شما هم خوب باشه... تازه من شهرستانم... دوستان تهرانی فک کنم دست کم 8 تا 10 میلی کمتر از من پینگشون باشه...

اینم یه سرور اماراتیه دیگه خودم رندوم زدم

C:\Users\>ping 185.25.183.68

Pinging 185.25.183.68 with 32 bytes of data:
Reply from 185.25.183.68: bytes=32 time=53ms TTL=51
Reply from 185.25.183.68: bytes=32 time=58ms TTL=51
Reply from 185.25.183.68: bytes=32 time=52ms TTL=51

Ping statistics for 185.25.183.68:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% los
Minimum = 52ms, Maximum = 58ms, Average = 53ms

George Shelly
15-02-2020, 22:20
شما هم شبا افت شدید دارین ؟ من دیده بانم پینگش شدیدا عالیه ولی افت سرعت شبا شدیدا بالاس مثل همین الان با 110 کیلو از یوتیوب میگیره

George Shelly
15-02-2020, 22:27

185.179.202.54

Reply from 185.179.202.54: bytes=32 time=55ms TTL=48
Reply from 185.179.202.54: bytes=32 time=52ms TTL=48
Reply from 185.179.202.54: bytes=32 time=49ms TTL=48
Reply from 185.179.202.54: bytes=32 time=50ms TTL=48
Reply from 185.179.202.54: bytes=32 time=51ms TTL=48
Reply from 185.179.202.54: bytes=32 time=53ms TTL=48

The Dreadnaught
16-02-2020, 23:21
جدیدا اپلود دو مگیا رو شاتل ی حرکت میزنه بعد چن وقت خودش خود به خود مودم ریست میشه تایم هایی ک از اینترنت استفاده نمیکنی اپلود ۱ مگ بر میگرده میشه:thumbsdow

این ۴ ۵ نفری که بهشون سرف نرسید من شرمندتونم براتون اکسپرس بزودی میفرستم :cool:

اکسپرس و سرف شارک چطوریه وضعیتشون؟ اینا یه گند اساسی تو وی پی ان ها زدن

خدا لعنتشون کنه تا هممون رو از کار و زندگی نندازن ول کن نیستن

MMDFullHD
17-02-2020, 00:03
اکسپرس و سرف شارک چطوریه وضعیتشون؟ اینا یه گند اساسی تو وی پی ان ها زدن

خدا لعنتشون کنه تا هممون رو از کار و زندگی نندازن ول کن نیستن

پدرم در اومد اینقد حرص خوردم پشت تلفن با ی گوساله ای شیر دهی صحبت کنم
نت من تا دو روز قطع
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]چ وضعیه ناموصا زنگ زدم میگه بایدحجم بخری هیچ راه دیگه ای جز تغیر سرویس نداری!

سرف وضعیتش عالیه مخصوصا سرور ترکیه اما اکسپرس زیاد تعریفی عین قبل نیس البته تعریف من از ویپی ان اینه ک تا اخر کشش خط رو بده زیاد رو پینگ تاثیر نذاره که اکسپرس اینطور نی نورد هم انهدام شده انگار البته اون وایر اورده رو ای او اس و لینوکس که میگن خیلی خوب شده فرصت نشده تستش کنم پروتون هم خیلی شلوغه ! پینگش بدک نی سرعتشم خوبه با این حال hma وایپر هم اونا خوبن اما اونا تو پینگ هم زیاد تعریفی نیستن

این رو هم بگم جدیدا تو تل اکسپرس کرکیش زیاد شده که همشون از دم رات دار و تروجان هستند خوب نی نصب کردنشون پیشنهاد نمیکنم
این یه نمونه اشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این شاتل بعد رفت تو مخم
درست سرویس خوب میدن اوکی اما دیگ این چ سیستم تخ ماتیکه عین زنای باردار هر دفعه ی ور قانون ویار میکنن تغیر میدن
شاتل کلابشم ی کد میده کده برای سیمکارت شاتل اصلا ج نمیده میگ باید ی خط ب نامت باشه:wac:
باو به نفعتون مگ نیس من اصن بخوام ۲ تا سرویس ۸ مگی ۱۸۵ گیگی بخوام مصرف کنم تو باید همونو بهم بدی دیگ این چ صیغه مزخرفیه!:thumbsdow
باید زنگ بزنم به نمایندگی شهر این کشوری پشتیبانیشون چرته چرته!:jealous: صبح باید زنگ بزنم باز فروش نماینده

LMA
17-02-2020, 16:31
سلام دوستان اینترنت من امروز وصل شد با شاتل
خواستم ببینم کسایی که حال گیمینگ فعال کردن چطوره؟ سرعت میارن پایین؟

Black Boy67
17-02-2020, 22:07
خوب مثل اینکه بعد از چند وقت خرابکاری راهش رو پیدا کردن :rolleye:

الان گوگل رو مثل ادم نگه داشتن بقیه رو خراب کردن. قبلا همه با هم خراب بود.
چرا پیشرفت های ما رو به عقبه؟

Black Boy67
17-02-2020, 22:10
سلام دوستان اینترنت من امروز وصل شد با شاتل
خواستم ببینم کسایی که حال گیمینگ فعال کردن چطوره؟ سرعت میارن پایین؟
بستگی به فاصله تا مرکز مخابرات و کیفیت خط داره.
تماس بگیرید با شرکت بگید میخوام سرویس گیمینگ رو تست کنم. یک ساعت فعال میزارن جهت تست کشش خط.

LMA
17-02-2020, 22:52
بستگی به فاصله تا مرکز مخابرات و کیفیت خط داره.
تماس بگیرید با شرکت بگید میخوام سرویس گیمینگ رو تست کنم. یک ساعت فعال میزارن جهت تست کشش خط.
من نویز داره خطم پس بیخیال همینطوریم راضیم ازش
ولی دوستانی که داشتن میشه بگن چقدر پینگ میاره پایین؟

Black Boy67
17-02-2020, 23:05
من نویز داره خطم پس بیخیال همینطوریم راضیم ازش
ولی دوستانی که داشتن میشه بگن چقدر پینگ میاره پایین؟
این عکسی که بالاتر مشاهده میکنید با سرویس گیمینگ هست! سرویس 16 مگ
در شرایط نرمال بیست تا سی میلی ثانیه کم میکنه.اما الان به مدت یک ماه هر شب وضع همینه.

wallacemyers
17-02-2020, 23:35
فلسفه پروف گیم چیه؟

LMA
18-02-2020, 01:07
این عکسی که بالاتر مشاهده میکنید با سرویس گیمینگ هست! سرویس 16 مگ
در شرایط نرمال بیست تا سی میلی ثانیه کم میکنه.اما الان به مدت یک ماه هر شب وضع همینه.
Pinging 52.94.15.16 with 32 bytes of data:
Reply from 52.94.15.16: bytes=32 time=139ms TTL=235
Reply from 52.94.15.16: bytes=32 time=137ms TTL=235
Reply from 52.94.15.16: bytes=32 time=137ms TTL=235
Reply from 52.94.15.16: bytes=32 time=136ms TTL=235

Ping statistics for 52.94.15.16:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss
Minimum = 136ms, Maximum = 139ms, Average = 137ms

C:\Users\amirf>ping 52.94.17.134

Pinging 52.94.17.134 with 32 bytes of data:
Reply from 52.94.17.134: bytes=32 time=114ms TTL=236
Reply from 52.94.17.134: bytes=32 time=112ms TTL=236
Reply from 52.94.17.134: bytes=32 time=111ms TTL=236
Reply from 52.94.17.134: bytes=32 time=112ms TTL=236

Ping statistics for 52.94.17.134:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss
Minimum = 111ms, Maximum = 114ms, Average = 112ms

C:\Users\amirf>ping 52.119.240.62

Pinging 52.119.240.62 with 32 bytes of data:
Reply from 52.119.240.62: bytes=32 time=146ms TTL=220
Reply from 52.119.240.62: bytes=32 time=148ms TTL=220
Reply from 52.119.240.62: bytes=32 time=147ms TTL=220
Reply from 52.119.240.62: bytes=32 time=147ms TTL=220

Ping statistics for 52.119.240.62:
Minimum = 146ms, Maximum = 148ms, Average = 147ms

C:\Users\amirf>ping 15.185.32.254

Pinging 15.185.32.254 with 32 bytes of data:
Reply from 15.185.32.254: bytes=32 time=163ms TTL=229
Reply from 15.185.32.254: bytes=32 time=164ms TTL=229

Ping statistics for 15.185.32.254:
Minimum = 163ms, Maximum = 164ms, Average = 163ms

C:\Users\amirf>ping 157.175.10.11

Pinging 157.175.10.11 with 32 bytes of data:
Reply from 157.175.10.11: bytes=32 time=163ms TTL=228
Reply from 157.175.10.11: bytes=32 time=163ms TTL=228
Reply from 157.175.10.11: bytes=32 time=164ms TTL=228
Reply from 157.175.10.11: bytes=32 time=164ms TTL=228

Ping statistics for 157.175.10.11:
Minimum = 163ms, Maximum = 164ms, Average = 163ms

C:\Users\amirf>ping 8.8.4.4

Pinging 8.8.4.4 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.4.4: bytes=32 time=78ms TTL=50
Reply from 8.8.4.4: bytes=32 time=79ms TTL=50
Reply from 8.8.4.4: bytes=32 time=76ms TTL=50
Reply from 8.8.4.4: bytes=32 time=78ms TTL=50

Ping statistics for 8.8.4.4:
Minimum = 76ms, Maximum = 79ms, Average = 77ms

C:\Users\amirf>ping 8.8.8.8

Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=77ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=78ms TTL=46

Ping statistics for 8.8.8.8:
Minimum = 77ms, Maximum = 78ms, Average = 77ms

C:\Users\amirf>ping 85.15.1.14

Pinging 85.15.1.14 with 32 bytes of data:
Reply from 85.15.1.14: bytes=32 time=44ms TTL=58
Reply from 85.15.1.14: bytes=32 time=43ms TTL=58
Reply from 85.15.1.14: bytes=32 time=43ms TTL=58
Reply from 85.15.1.14: bytes=32 time=83ms TTL=58

Ping statistics for 85.15.1.14:
Minimum = 43ms, Maximum = 83ms, Average = 53ms

C:\Users\amirf>ping 85.15.1.15

Pinging 85.15.1.15 with 32 bytes of data:
Reply from 85.15.1.15: bytes=32 time=41ms TTL=58
Reply from 85.15.1.15: bytes=32 time=42ms TTL=58
Reply from 85.15.1.15: bytes=32 time=48ms TTL=58
Reply from 85.15.1.15: bytes=32 time=43ms TTL=58

Ping statistics for 85.15.1.15:
Minimum = 41ms, Maximum = 48ms, Average = 43ms

C:\Users\amirf>ping 1.0.0.1

Pinging 1.0.0.1 with 32 bytes of data:
Reply from 1.0.0.1: bytes=32 time=132ms TTL=54
Reply from 1.0.0.1: bytes=32 time=129ms TTL=54
Reply from 1.0.0.1: bytes=32 time=128ms TTL=54
Reply from 1.0.0.1: bytes=32 time=130ms TTL=54

Ping statistics for 1.0.0.1:
Minimum = 128ms, Maximum = 132ms, Average = 129ms

C:\Users\amirf>ping 1.1.1.1

Pinging 1.1.1.1 with 32 bytes of data:
Reply from 1.1.1.1: bytes=32 time=133ms TTL=54
Reply from 1.1.1.1: bytes=32 time=133ms TTL=54
Reply from 1.1.1.1: bytes=32 time=129ms TTL=54
Reply from 1.1.1.1: bytes=32 time=130ms TTL=54

Ping statistics for 1.1.1.1:
Minimum = 129ms, Maximum = 133ms, Average = 131ms

منم پینگ گرفتم با این سرورایی که گزاشتی
مثلا با گوگل مال من یا روی 77 میچرخه یا 80

QSEVEN
18-02-2020, 11:46
درسته پارس کم میاورد تو ساعتهای شلوغی...
این شاتل با ای پی شما

Reply from 185.179.202.54: bytes=32 time=62ms TTL=5
Reply from 185.179.202.54: bytes=32 time=56ms TTL=5
Reply from 185.179.202.54: bytes=32 time=57ms TTL=5
Reply from 185.179.202.54: bytes=32 time=54ms TTL=5

Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% l
Minimum = 54ms, Maximum = 62ms, Average = 57ms

ایشاال... منطقه شما هم خوب باشه... تازه من شهرستانم... دوستان تهرانی فک کنم دست کم 8 تا 10 میلی کمتر از من پینگشون باشه...

اینم یه سرور اماراتیه دیگه خودم رندوم زدم

C:\Users\>ping 185.25.183.68

Pinging 185.25.183.68 with 32 bytes of data:
Reply from 185.25.183.68: bytes=32 time=53ms TTL=51
Reply from 185.25.183.68: bytes=32 time=58ms TTL=51

Ping statistics for 185.25.183.68:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% los
Minimum = 52ms, Maximum = 58ms, Average = 53ms

داداش سرویس صبانتت اوکی شد ؟تست نکردی چطوریاست ؟ نسبت به شاتل

MMDFullHD
18-02-2020, 21:57
باو قبلنا اینطوری نبود جدید هر ۵ ۴ ۳ جدیدا هر دقیقه پرش لینک تغیر ایپی از ۱۵۱ به ۳۱ دارم یا بلعکس

برای شمام اینطوری؟
وسط فوتبال سیسی یا گیم خیلی اعصاب خورد کنه

کسی ایپی استا داره؟ این راه حل براش ج میده؟

قبلن هر ۷ ۸ ۹ روز پرش داشت الان ساعتی شده

S M Λ S Ħ
18-02-2020, 22:35
و با تشکر من دیگه حرفی ندارم
2 شبه که اینجوریه وضعیت و اصلا نمیشه چیزی پلی داد!!

George Shelly
18-02-2020, 23:04
پینگ دیده بان همین الان ولی سرعت شبا یک سوم میشه و افت خیلی زیاده
داخلی 1700 دانلود میده خارحی 700

omidtb
19-02-2020, 15:51
پینگ دیده بان همین الان ولی سرعت شبا یک سوم میشه و افت خیلی زیاده
داخلی 1700 دانلود میده خارحی 700

این چه نرم افزاری هست ؟

fastfind
19-02-2020, 16:30
داداش سرویس صبانتت اوکی شد ؟تست نکردی چطوریاست ؟ نسبت به شاتل

سلام داداش... آره صبا نت دیروز وصل شد... زنگ هم زدم گفتم پروفایل گیم فعال کنن...
والا من که چیزی احساس نکردم با پروفایل گیم... پینگ به سرورهای تهران بدون پروفایل گیم حدو 17 تا 18 بود
الانم که میگه فعال کرده بازم همونه... پینگ خارج هم آنچنان کم نشده...
* اصلا فکر کنم هنوز فعال نکردن یا کلا پروفایل گیم تو صبانت یه چیز الکیه...
دو بار هم زنگ زدم پشتیبانی چک کرد گفت فعال هست پروفایل...
این پینگ با آی پی های پست قبلیم ایندفعه با صبا:

Pinging varzesh3.com [94.182.163.51] with 32 bytes of data:
Reply from 94.182.163.51: bytes=32 time=17ms TTL=57
Reply from 94.182.163.51: bytes=32 time=18ms TTL=57

Ping statistics for 94.182.163.51:
Minimum = 17ms, Maximum = 18ms, Average = 17ms

C:\Users\>ping google.com

Pinging google.com [172.217.18.142] with 32 bytes of data:
Reply from 172.217.18.142: bytes=32 time=56ms TTL=45
Reply from 172.217.18.142: bytes=32 time=53ms TTL=45
Reply from 172.217.18.142: bytes=32 time=54ms TTL=45

Ping statistics for 172.217.18.142:
Minimum = 53ms, Maximum = 56ms, Average = 54ms

Reply from 139.7.147.49: bytes=32 time=101ms TTL=232
Reply from 139.7.147.49: bytes=32 time=99ms TTL=232
Reply from 139.7.147.49: bytes=32 time=104ms TTL=232

Minimum = 99ms, Maximum = 104ms, Average = 100ms

Reply from 185.179.202.54: bytes=32 time=61ms TTL=48
Reply from 185.179.202.54: bytes=32 time=58ms TTL=48
Reply from 185.179.202.54: bytes=32 time=59ms TTL=48

Minimum = 58ms, Maximum = 61ms, Average = 59ms

C:\Users\>ping vie.valve.net

Pinging vie.valve.net [146.66.155.1] with 32 bytes of data:
Reply from 146.66.155.1: bytes=32 time=107ms TTL=53
Reply from 146.66.155.1: bytes=32 time=103ms TTL=53

Ping statistics for 146.66.155.1:
Minimum = 103ms, Maximum = 107ms, Average = 104ms

* ولی خوب چیزی که هست قطعا پینگ شاتل کمتر و بهتره از صباست... البته تو مواقع اختلال مثل دیشب
شاتل پوکید و صبا رو وصل کردم پینگم بالاتر بود نسبت به اون ولی خوب dc و تایم اوت نداشت صبا...
البته مشکل پوکیدن شاتل چند روزیه اومده و همگانی هم هست فکر کنم... ولی خوب اینا هیچ تضمینی نیس بهشون یه روز خوبن فرداش میبینی تو اوج شلوغی میترکه...

fastfind
19-02-2020, 16:36
بعد این تو تنظیمات مودم هم قبل تماس باهاشون برای فعال کردن پروفایل هم بعدش تنظیمات به این شکل بود تقریبا:
نمیدونم الان پروفایل گیم فعال دیگه درسته؟ قسمت interleaver depth که عدد 1 هست یعنی فعال دیگه درسته؟
پس چطور قبلشم این قسمتو چک کردم عدد 1 بود... مگه میشه همون اول خودشون خط رو رو حالت گیم گذاشته باشن؟

Dr Nima
19-02-2020, 16:55
این چه نرم افزاری هست ؟

NetTrack Ping Tools

The Dreadnaught
19-02-2020, 19:23
پدرم در اومد اینقد حرص خوردم پشت تلفن با ی گوساله ای شیر دهی صحبت کنم
نت من تا دو روز قطع
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]چ وضعیه ناموصا زنگ زدم میگه بایدحجم بخری هیچ راه دیگه ای جز تغیر سرویس نداری!

سرف وضعیتش عالیه مخصوصا سرور ترکیه اما اکسپرس زیاد تعریفی عین قبل نیس البته تعریف من از ویپی ان اینه ک تا اخر کشش خط رو بده زیاد رو پینگ تاثیر نذاره که اکسپرس اینطور نی نورد هم انهدام شده انگار البته اون وایر اورده رو ای او اس و لینوکس که میگن خیلی خوب شده فرصت نشده تستش کنم پروتون هم خیلی شلوغه ! پینگش بدک نی سرعتشم خوبه با این حال hma وایپر هم اونا خوبن اما اونا تو پینگ هم زیاد تعریفی نیستن

این رو هم بگم جدیدا تو تل اکسپرس کرکیش زیاد شده که همشون از دم رات دار و تروجان هستند خوب نی نصب کردنشون پیشنهاد نمیکنم
این یه نمونه اشه

این شاتل بعد رفت تو مخم
درست سرویس خوب میدن اوکی اما دیگ این چ سیستم تخ ماتیکه عین زنای باردار هر دفعه ی ور قانون ویار میکنن تغیر میدن
شاتل کلابشم ی کد میده کده برای سیمکارت شاتل اصلا ج نمیده میگ باید ی خط ب نامت باشه:wac:
باو به نفعتون مگ نیس من اصن بخوام ۲ تا سرویس ۸ مگی ۱۸۵ گیگی بخوام مصرف کنم تو باید همونو بهم بدی دیگ این چ صیغه مزخرفیه!:thumbsdow
باید زنگ بزنم به نمایندگی شهر این کشوری پشتیبانیشون چرته چرته!:jealous: صبح باید زنگ بزنم باز فروش نماینده

ممنون

درسته منم کرک شده نصب نمیکنم

بدبختی اینجاست که نمیدونی خود ISP هم داره کرم اضافی میریزه یا نه، چون قاعدتا باید فیلترینگ یکپارچه باشه و خود شرکت دیگه دلیلی نداره فضولی اضافه بکنه، ولی خب اینجا ایرانه هر کی هر غلطی دلش بخواد میکنه!

من فقط منتظر اون روزی هستم که پای شرکتهای بین المللی درست و حسابی به ایران باز بشه و نابود شدن این شرکتهای درپیت لجن رو شاهد باشم!

تو هر زمینه‌ای هم همین وضعه، اینترنت، خودرو، قطعات کامپیوتر و موبایل و شرکتهایی که گارانتی میکنن، مواد غذایی، همه چی به فضاحت کشیده شده هیچ کسی هم پاسخگو نیست و هی داره بدتر و بدتر میشه فقط...

MMDFullHD
19-02-2020, 19:26
چ کرمی دارن واقعا ایناااااا
هی قطع وصلی بخاطر اپلود؟؟؟؟؟
5 بار امروز لینک پرونده

نبود ازین مشکلا جدیدا راش انداخته؟؟؟؟؟

:weird:درسگا

خود به خود میاد رو 1 مگ باز باید خاموش روشن کنی تا دوباره لینک بگیره 2 مگ شه اپلود
مشکلی نداشت این چند وقت جدیدا اینطوریه

ولی پینگ من عالیه

++++ اون دوست عزیزی ک میگفت ایران با همون زیرساخت میتونه نت بده دم از امنیت میزد کجاس؟؟
دقیقا حرف من ک گفتم میتونستن از سیم های برق اینترنت بدن(لینک های هوایی) عین امریکایا یا همین عراقیا رو همین چند روزه ی مقامی بحثشو با وزارت نیرو کرده!!!
ازون جالبتر وقتی من گفتم ایران پول نت دیگه نداره ی خبر دیگه هم از اینترنت ملی اومد ک قراره 70 به 30 شه:biggrin:

خواستم اینو بگم داداش تحویل بگییررر خودمم پرام ریخته پیشگو کی بودم من
لینک و تایمش هم خورده

این رو بگم اگه میگن تا اول تابستون میخوان vdsl رو سراسری راه بندازن کاملا دروغه به هیچ عنوان توان اجراییشو ندارن و ی شعاره برای جونا مثل من و ....

من تو سر کشورمون نمیزنم من فقط واقع بینم

QSEVEN
19-02-2020, 19:32
سلام داداش... آره صبا نت دیروز وصل شد... زنگ هم زدم گفتم پروفایل گیم فعال کنن...
والا من که چیزی احساس نکردم با پروفایل گیم... پینگ به سرورهای تهران بدون پروفایل گیم حدو 17 تا 18 بود
الانم که میگه فعال کرده بازم همونه... پینگ خارج هم آنچنان کم نشده...
* اصلا فکر کنم هنوز فعال نکردن یا کلا پروفایل گیم تو صبانت یه چیز الکیه...
دو بار هم زنگ زدم پشتیبانی چک کرد گفت فعال هست پروفایل...
این پینگ با آی پی های پست قبلیم ایندفعه با صبا:

Pinging varzesh3.com [94.182.163.51] with 32 bytes of data:
Reply from 94.182.163.51: bytes=32 time=17ms TTL=57

Ping statistics for 94.182.163.51:
Minimum = 17ms, Maximum = 18ms, Average = 17ms

C:\Users\>ping google.com

Pinging google.com [172.217.18.142] with 32 bytes of data:
Reply from 172.217.18.142: bytes=32 time=56ms TTL=45
Reply from 172.217.18.142: bytes=32 time=54ms TTL=45

Ping statistics for 172.217.18.142:
Minimum = 53ms, Maximum = 56ms, Average = 54ms

Reply from 139.7.147.49: bytes=32 time=101ms TTL=232
Reply from 139.7.147.49: bytes=32 time=104ms TTL=232

Minimum = 99ms, Maximum = 104ms, Average = 100ms

Reply from 185.179.202.54: bytes=32 time=61ms TTL=48
Reply from 185.179.202.54: bytes=32 time=59ms TTL=48

Minimum = 58ms, Maximum = 61ms, Average = 59ms

C:\Users\>ping vie.valve.net

Pinging vie.valve.net [146.66.155.1] with 32 bytes of data:
Reply from 146.66.155.1: bytes=32 time=107ms TTL=53

Ping statistics for 146.66.155.1:
Minimum = 103ms, Maximum = 107ms, Average = 104ms

* ولی خوب چیزی که هست قطعا پینگ شاتل کمتر و بهتره از صباست... البته تو مواقع اختلال مثل دیشب
شاتل پوکید و صبا رو وصل کردم پینگم بالاتر بود نسبت به اون ولی خوب dc و تایم اوت نداشت صبا...
البته مشکل پوکیدن شاتل چند روزیه اومده و همگانی هم هست فکر کنم... ولی خوب اینا هیچ تضمینی نیس بهشون یه روز خوبن فرداش میبینی تو اوج شلوغی میترکه...

صبا نت همون جشنواره رو گرفتی ؟؟؟؟ در کل راضی بودی سرعتش خوبه توی سرعت تک کانکشن چطوریه مثل توی دیدن ویدیو انلاین اینستا یا .... مشکلی نداره چون قیمتش و حجمش خوبه گفتم همون صبا بگیرم

MMDFullHD
19-02-2020, 19:40
ممنون

بدبختی اینجاست که نمیدونی خود ISP هم داره کرم اضافی میریزه یا نه، چون قاعدتا باید فیلترینگ یکپارچه باشه و خود شرکت دیگه دلیلی نداره فضولی اضافه بکنه، ولی خب اینجا ایرانه هر کی هر غلطی دلش بخواد میکنه!

من فقط منتظر اون روزی هستم که پای شرکتهای بین المللی درست و حسابی به ایران باز بشه و نابود شدن این شرکتهای درپیت لجن رو شاهد باشم!

تو هر زمینه‌ای هم همین وضعه، اینترنت، خودرو، قطعات کامپیوتر و موبایل و شرکتهایی که گارانتی میکنن، مواد غذایی، همه چی به فضاحت کشیده شده هیچ کسی هم پاسخگو نیست و هی داره بدتر و بدتر میشه فقط...

والا حقیقتش فیلترینگ کتاب داستانیه برای خودش تو ایران

وقتی مشکلی پیش بیاد گردن نمیگیرن پاس کاری میکنن ن فقط تو اینترنت بلکه تو هر زمینه ای

بنظرم قطعی اینترنت وقتی تو ایران انجام شد برای ابان این isp ها بودن اینترنت رو قطع کردن ن زیرساخت حالا چ تحولاتی پیش اومده رو من خبر ندارم

قبلن یا مثلا سالاهای خیلی قبل نت قطع میشد زیرساخت قطع میشد کل شرکتا هم باهاشون قطع میشدن

جالبیشم اینجاس وقتی نت همراه با ی فیلترشیکن ج میده با یه اینترنت دیگش ج نمیده پورت های خاصی برای تونل استفاده میکنن مشکل داره خب دیگ میشه حدس زد مشکل از کجاس

پروتکل ikev رو شاتل اصلا ج نمیده !
اپن وی پی ان بسته به پورتش خیلی اختلال داره

فعلا پروتکل های وایر و شدو و کیپ خیلی خوب ج میدن !

chiti
19-02-2020, 21:29
اون دسته از عزیزانی ک مشکل داشتن میگفتن وب سایتیو باز نمیکنه یا کنده ! ی درمان خوب پیدا کردم براتون برای دو نفر دیگ ک مشکل داشتن جواب داده
اون دسته از عزیزانی ک مشکل داشتن کافیه فقط وصل بمونن به وایرگارده
و تو cmd با دستور ping [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) -f -l 1492 وارد کنن و اون عدد 1492 رو اینقدر کم کنید تا به جواب دادنش برسید
برای اینکه سریع پیدا کنید 20 20 تا از اون عدد کم کنید تا مثل من تو عکس زیر به پینگ برسید فقط منتهی دقیق این روش رو برید عددی ک تو CMD هم بهتون نشون داد رو دقیق در بیارید که اگ یه عدد بالاتر اضافه کردید به فرض 1392 جواب میداد 1393 جواب نداد رو 1392 دقیق هست رو به اضافه 28 کنید که بشه بهترین MTU
بعدش کافیه که توی کانفیگ MTU = رو با اون عددی به عنوان MTU پیدا کردید رو وارد کانفیگ اپ کنید

سلام اول واقعا تشکر می کنم بابت این اموزش ها، خود من که هم خیلی چیزا ازشون یاد گرفتم و هم واقعا استفاده کردم
من اینو برای خودم انجام دادم و کامل اوکی اوکی بودش ولی برای یکی از دوستان روی ویندوز 10 و اسیاتک هر کاری که می کنیم وصل نمیشه. این روش رو هم به کار بردیم روی MTU 1392 شروع میکنه به جای پینگ دادن تایم اوت میده و هر چقدر هم عدد کم میکنیم همون تایم اوت میده، همه تنظیماتم ریست کردیم و اولویتم عوض کردیم ولی باز درست نشد، خواستم بپرسم که راه دیگه ای نیست که بشه انجام داد و این وصل بشه
ممنونم

fastfind
19-02-2020, 21:56
صبا نت همون جشنواره رو گرفتی ؟؟؟؟ در کل راضی بودی سرعتش خوبه توی سرعت تک کانکشن چطوریه مثل توی دیدن ویدیو انلاین اینستا یا .... مشکلی نداره چون قیمتش و حجمش خوبه گفتم همون صبا بگیرم

والا من آنلاین سفارش دادم... یک ماهه 8 مگ گرفتم تعرفه عادی ماهانه ش بود... ترسیدم جشنواره بگیرم خوب نباشه...
الان تو ساعتهای شلوغی که دارم تست میکنم اصلا شاتله خیلی استثنایی داره عمل میکنه تو تک کانکشن مخصوصا تلگرام و اینستا... صبا هم خوبه ولی مثلا تک کانکشن میره تا آخرین سرعت کیفیت خط بعد میاد روی 100 کیلو میره بالا نوسان داره
حال گیریه... ولی شاتله چیزی که الان دارم تست میکنم واقعا عالیه صفحه و اینها باز میکنه... همون شاتل رو به نظرم بگیرین

MMDFullHD
19-02-2020, 22:54
سلام اول واقعا تشکر می کنم بابت این اموزش ها، خود من که هم خیلی چیزا ازشون یاد گرفتم و هم واقعا استفاده کردم
من اینو برای خودم انجام دادم و کامل اوکی اوکی بودش ولی برای یکی از دوستان روی ویندوز 10 و اسیاتک هر کاری که می کنیم وصل نمیشه. این روش رو هم به کار بردیم روی MTU 1392 شروع میکنه به جای پینگ دادن تایم اوت میده و هر چقدر هم عدد کم میکنیم همون تایم اوت میده، همه تنظیماتم ریست کردیم و اولویتم عوض کردیم ولی باز درست نشد، خواستم بپرسم که راه دیگه ای نیست که بشه انجام داد و این وصل بشه
ممنونم
باید موقع ای ک وصل هست این حرکت رو بزنی
kill switch رو هم بزنی
AllowedIPs = 0.0.0.0/0, ::/0
ی همچین چیزی باید توش باشه
اگ باز مشکل داشت
Endpoint = 162.159.192.3:2408
هم عددی بزن دومینی بزنی شاید فیلتره

بعد توی مودم هم نگاه بنداز که mtu رو بالا زدی مثلا 1492 هست

همینطور هم فک کنم بخاطر نت اسیاتک ممکنه باشه و مشکلات nat باشه شما یه حرکت دیگ بزن تو مودم ببین ایپی ولید داری یا نه مثلا الان شاتل ایپی ولید میده مثلا 31.58.16.5 اگه این ایپی مثلا 172.16.8.4 باشه
این رو هم به کانفیگ اضافه کنید
PersistentKeepalive = 25

S M Λ S Ħ
19-02-2020, 23:08
و همچنان این وضعیت ادامه داره...

omidtb
19-02-2020, 23:24
سلام لطفا یک نفر بر ر.ی پروفایل گیم طرح نقره ای شاتل تست پیتک از سرور خارجی بذاره

MMDFullHD
20-02-2020, 00:17
سلام لطفا یک نفر بر ر.ی پروفایل گیم طرح نقره ای شاتل تست پیتک از سرور خارجی بذاره

شب ها اختلال داره:cool: از ساعت 8 استارتش کم پیش خورده میشه تا 1 شب
روز ی چی دیگس شب میترکه

تاریخش پاشه

همین امروز قبل از ساعت 8

fardinnobakht
20-02-2020, 08:25
SNR دقیقا به چیا بستگی داره؟
و چرا ساعت 7 صبح انقدر اومده بالا؟ همیشه من چک میکردم رو 17 بود. تاحالا صبح چک نکرده بودم :)

QSEVEN
20-02-2020, 10:13
والا من آنلاین سفارش دادم... یک ماهه 8 مگ گرفتم تعرفه عادی ماهانه ش بود... ترسیدم جشنواره بگیرم خوب نباشه...
الان تو ساعتهای شلوغی که دارم تست میکنم اصلا شاتله خیلی استثنایی داره عمل میکنه تو تک کانکشن مخصوصا تلگرام و اینستا... صبا هم خوبه ولی مثلا تک کانکشن میره تا آخرین سرعت کیفیت خط بعد میاد روی 100 کیلو میره بالا نوسان داره
حال گیریه... ولی شاتله چیزی که الان دارم تست میکنم واقعا عالیه صفحه و اینها باز میکنه... همون شاتل رو به نظرم بگیرین
میتونی دادش یک عکس از کیفیت خطتت روی دو تا سرویس روی مودم بدی ببین snr روی هر دو شرکت چطوریاست روی چند ممنون بازم :»

Dr Nima
20-02-2020, 11:08
ممنونم

با تشکر از آقا محمد رضا . شما میتونی در کانال تلگرامی w b n e t بدون پیشوند و پسوند ادمینش مسلم متقی که بی منت و مواجب اینو و بقیه روشها کامل توضیح داده نمونه هم چنتا گذاشته از اون. زیادن افرادیکه همینارو پول میگیرن تازه اگه بدرد بخوره و بمونه و اگه رایگان هم باشه بیشتر رت و تروجانه
کلا دوتا کانال هستن و بقیه کانالا اکثرا از اینا بیشتر اولی البته تغذیه میکنن و دیگری کانال تلگرامی a z a d n e t هم میتونی استفاده کنی

MMDFullHD
20-02-2020, 21:16
و همچنان این وضعیت ادامه داره...

برای شما هم ساعتی شروع میشه ؟ الان از ساعت 8 شب برای من شروع شده
این چ مشکلیه اخه :weird:

تو پنل زیر تب گزارش برو packet latency رو تاخیرش رو مثلا روز قبل یعنی ببین چطوریه !

البته 30 ام رو نشون نمیده چون ماهش گذشته فقط تو همون ماه رو نشون میده
تاخیر باید تا dslam 3 4 میلی باشه
این برای منه

++++ به شاتل زنگ زدم میگه خارج از شبکه شاتله:worried::angry:

AVB
20-02-2020, 21:17
تک کانکشن:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

omidtb
21-02-2020, 10:44
شب ها اختلال داره:cool: از ساعت 8 استارتش کم پیش خورده میشه تا 1 شب
روز ی چی دیگس شب میترکه

تاریخش پاشه

همین امروز قبل از ساعت 8

ممنون پینگ عالیه فقط سوالی که پیش میاد برای مشهد هم همینطوره مرکز استقلال ؟

- - - Updated - - -

Electronic-Arts
21-02-2020, 17:11

تو پنل زیر تب گزارش برو packet latency رو تاخیرش رو مثلا روز قبل یعنی ببین چطوریه !

این برای منه

من هم از دیروز صبح نوسانات اینترنتم زیاد شد و پینگ تایم هم با بعضی سرور ها بین 15 تا 20 میلی ثانیه رفت بالا باز یه گندی زدن این بی پدرا به اینترنتا

George Shelly
21-02-2020, 18:23
واسه منم خیلی اختلال داره ، دقیقا همین الان هیچ جا رو باز نمیکرد حتی این سایتو ، ریبوت کردم درست شد یا خیلی بی دلیل لینکارو حتی داخلی دانلود نمی کنه تو IDM ریبوت می کنم درست میشه - دیده بان

MMDFullHD
21-02-2020, 21:02
ممنون پینگ عالیه فقط سوالی که پیش میاد برای مشهد هم همینطوره مرکز استقلال ؟

- - - Updated - - -

امشبم اختلال داره روز خوبه شبا میترکه

مشهد رو خبر ندارم

باید تست بگیرید یا از بقیه بپرسید

magiteq1
22-02-2020, 00:16
چرا از 4.2.2.4 انقدر پینگ رفته بالا؟؟؟
همین الان 12 شب رو 220 هست
ولی 88.8.8. همون 42

FXPRO
22-02-2020, 00:53
داستان چیه هر شب پینگ میره به فنا ؟ یه ماهی میشه

MMDFullHD
22-02-2020, 02:35
چرا از 4.2.2.4 انقدر پینگ رفته بالا؟؟؟
همین الان 12 شب رو 220 هست
ولی 88.8.8. همون 42

داستان چیه هر شب پینگ میره به فنا ؟ یه ماهی میشه

کلا معلوم نی مشکل از چیه
میگن خارج از شبکه اس ولی خب چرا اخه از 8 تا 1 شب ؟
ن تنها فقط رو خارج رو داخلم مشکل دار میشه

از تو پنتلون گزارش ها dslam میتونید ببنیدد
این ازاول اسفند تا امروز
این امار به شدت فاجعه اس

قبلا بالاترین 7 درصد بود پاین 4 درصد
الان 14 19 25 ... :angry:

misagh1372
22-02-2020, 14:39
دوستان کسی دیگه ای این سرویس های که خارجی رو به داخلی تبدیل میکنن نداره ؟

S M Λ S Ħ
22-02-2020, 14:47

این برای منه

این 3-4 روز اخیر رو اینجوری برام نشون میده
کلا شبا از ساعت شاید 8 9 شروع میشه میره تا تقریبا نزدیک 1 وضع همین میمونه
گند زده شده توش

FXPRO
22-02-2020, 23:14
هر شب همینه داستان ریده میشه تو نت.... زنگ بزنید بگید...گفت نویز دارید و ... بگید مادر... آدم دروغ گو

MMDFullHD
23-02-2020, 00:46
هر شب همینه داستان ریده میشه تو نت.... زنگ بزنید بگید...گفت نویز دارید و ... بگید مادر... آدم دروغ گو

اصلا دروغ ی چیزش ک بعده اینکه خر فرضت میکنه طرف بهت دروغ میگه من زنگ زدم ن گفت خطتتون اینطوریه ن چیزی اول گفت مشکلی نداره گفتم خانوم من الان پینگم بالاس گفت بذارید دوباره چک کنم بهم بازم گفت اختلاله گفتم باو این چ اختلالیه ک همیشه از 8 تا 1 هست گفت خارج از شبکس بعد گفتم یه روز دورز تا کی؟؟؟
الان رفتیم تو ی ماه من نمیتونم بازی کنم شب! امشبم تایم اوت زیاد شده
گفت خطتتون بخاطر نویز هست ک تایم اوت داره سرویستونم مشکلی نداره تامل بفرماید گفتم شکایت میکنم خدافظ شما بعد
من همین الان شکایت رو پر کردم منتظر جوابشم ببینم میخوان چی بگن

الان 12:38 دیقه فیکس شد یهو اومد پایین

کاملا معلومه ن اختلاله ن تصادفی معلوم نیست دارن چیکار میکنن:weird:

من پول دادم میخوام اینترنتمو شب استفاده کنم ! ن اینک روز استفاده کنم

و اینکه پینگ من از 130 تضمین شده اشون بالاتر میره! اونم هرشب

شمام شکایت بزنید خواهشا ریده شده تو گیممون نمیشه ک اینطوری میخواد اینطوری سرویس بده بریم رو ی ور دیگ هزینه کنم وایرلسمو دوباره راه بندازم حداقل عصابمون اسایش داشته باشه ازین گووووساله ها:thumbsdow

S M Λ S Ħ
24-02-2020, 03:42
برای شما هم Spotify بدون شکن باز نمیشه؟
برای من با همراه اول اوکیه ولی شاتل باید شکن وصل کنم

Hidden-Hunter
24-02-2020, 10:49
برای شما هم Spotify بدون شکن باز نمیشه؟
برای من با همراه اول اوکیه ولی شاتل باید شکن وصل کنم

بدون مشکل برای من باز میکنه

اپدیت ساعت 12:05 دقیقه دوباره فیلتر شد:laughing:

Hidden-Hunter
24-02-2020, 10:53
اصلا دروغ ی چیزش ک بعده اینکه خر فرضت میکنه طرف بهت دروغ میگه من زنگ زدم ن گفت خطتتون اینطوریه ن چیزی اول گفت مشکلی نداره گفتم خانوم من الان پینگم بالاس گفت بذارید دوباره چک کنم بهم بازم گفت اختلاله گفتم باو این چ اختلالیه ک همیشه از 8 تا 1 هست گفت خارج از شبکس بعد گفتم یه روز دورز تا کی؟؟؟
الان رفتیم تو ی ماه من نمیتونم بازی کنم شب! امشبم تایم اوت زیاد شده
گفت خطتتون بخاطر نویز هست ک تایم اوت داره سرویستونم مشکلی نداره تامل بفرماید گفتم شکایت میکنم خدافظ شما بعد
من همین الان شکایت رو پر کردم منتظر جوابشم ببینم میخوان چی بگن

الان 12:38 دیقه فیکس شد یهو اومد پایین

کاملا معلومه ن اختلاله ن تصادفی معلوم نیست دارن چیکار میکنن:weird:

من پول دادم میخوام اینترنتمو شب استفاده کنم ! ن اینک روز استفاده کنم

و اینکه پینگ من از 130 تضمین شده اشون بالاتر میره! اونم هرشب

شمام شکایت بزنید خواهشا ریده شده تو گیممون نمیشه ک اینطوری میخواد اینطوری سرویس بده بریم رو ی ور دیگ هزینه کنم وایرلسمو دوباره راه بندازم حداقل عصابمون اسایش داشته باشه ازین گووووساله ها:thumbsdow

داداش اگه بشما میگن نویز هست یا اختلال خارج شبکه هست ،قابل هضم هست

دوست من TD ایرانسل داره و چند روز روی شبکه اش اختلال داره و زنگ زده بود پشتیبانی و به رفیق ما طرف گفته بود ، مودمتون احتمالا ویروس داره و بایدکارشناس بفرستیم:worried: ولی نمیدونیم چه ویروس بود که بعد از 5 روز از مودم خارج شد و اینترنتش به حالت قبل برگشت =:)))))))))

alireza20202003
24-02-2020, 12:33
اینترنت شاتل من هم هر شب حدود ساعت ۸ افتضاح میشه تا ۱۲ شب. برای کسی مثل من که کانتر بازه قدیمی هست این چیزا عادیه چهار پنج سال پیش هم اوضاع همین بود الان مجدد برگشتیم به اون دوران. فعلا که از ترس کرونا خونه نشین شدیم صبحا بازی می کنیم :biggrin: من از یه شرکت محلی هم وای فای p2p دارم که کلا پینگش بالاتر از شاتل هست اما یه هفتست شب ها اونقدر سرعتش میاد پایین که از بازی آنلاین دیسکانکت میشه. در کل اینجا چین نیست که ! همین که زنده موندید فعلا خدا رو شکر کنید.

Hidden-Hunter
24-02-2020, 17:05
خاره سرعت و پینگ را ساییدن

پینگ به 8.8.8.8 شده 130

پینگ به 1.1.1.1 شده 170 یا 180

George Shelly
24-02-2020, 18:27
من پینگم با 4224 وقتی تو CMD پینگ میگرفتم 89 بود ولی تو بازی بتلفیلد 79 ، الانم که تو CMD شده 118 بازم تو بازی همون 79 ر و میگیرم - دیده بان

LMA
24-02-2020, 23:01
من پینگم با 4224 وقتی تو CMD پینگ میگرفتم 89 بود ولی تو بازی بتلفیلد 79 ، الانم که تو CMD شده 118 بازم تو بازی همون 79 ر و میگیرم - دیده بان

پینگ 4224 ربطی به بازی نداره من خیلی امتحان کردم سعی کن آیپی اون جایی که بازی میکینیو گیر بیاری از اون پینگ بگیری
همین امروز منم پینگم با 4224 حدود 190 بود ولی داخل بازی 135 بود بازی League of Legends EUW server آیپی سرورشم اینه 104.160.142.3 معمولا هر پینگی اینجا بده حدود 10 تا پینگ تو بازی بالاتره

George Shelly
24-02-2020, 23:56
پینگ 4224 ربطی به بازی نداره من خیلی امتحان کردم سعی کن آیپی اون جایی که بازی میکینیو گیر بیاری از اون پینگ بگیری
همین امروز منم پینگم با 4224 حدود 190 بود ولی داخل بازی 135 بود بازی League of Legends EUW server آیپی سرورشم اینه 104.160.142.3 معمولا هر پینگی اینجا بده حدود 10 تا پینگ تو بازی بالاتره

نت من هرچی 4224 باشه تو بازی هم تقریبا همونه البته منظورم bfv هست

FXPRO
25-02-2020, 00:15
هر شب ما داستان داریم این یه ماه .... درد و بلا بشه این پولی که میگیرن

sima_6600
25-02-2020, 00:41
هر شب ما داستان داریم این یه ماه .... درد و بلا بشه این پولی که میگیرن
این مخصوص یک منطقه مخابراتی یا یک شهر دو شهر یا ای اس پی نیست چیزی هست که همه جا همینه و کلا کیفیت نت به شدت بد شده سرعت من تو این چند وقت هر ماه کمتر و کمتر شد تا این ماه که شده 1.5 تا 2 مگابیت شب و روز هم نداره شکایت هم کردم فایده نداره.

MMDFullHD
25-02-2020, 05:41
این مخصوص یک منطقه مخابراتی یا یک شهر دو شهر یا ای اس پی نیست چیزی هست که همه جا همینه و کلا کیفیت نت به شدت بد شده سرعت من تو این چند وقت هر ماه کمتر و کمتر شد تا این ماه که شده 1.5 تا 2 مگابیت شب و روز هم نداره شکایت هم کردم فایده نداره.

انتقام سختشونو دارن از مردم میگیرن

قطعش نکنن همین اب باریکه رو صلوات

از زمانی ک تبلیغات ضد انت خا بی زیاد شد نت ها هم ترکید

پینگ ب شدت ترکیده دیگ ساعت حالیش نیست از ۱ بعد از ظهر اختلالش شروع میشه شب میشه مسیر های ترکیه ب شدت تایم اوت میگیرن

الان دیگ فقط شاتل نی همراه اول و ... بقیه هم براشون داره مشکلات پیش میاد و این بخاطر فقط کمبود های پهنا و دستکاریای خودشونه

morteza_mombeini
25-02-2020, 20:48
این چرا دو روزه اینطوری شده ؟ خط روی Fast هست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

George Shelly
25-02-2020, 21:26
دیده بان 16 مگ
افت شدید هر شب فقط داخلی خوبه که اونم اصن استفاده ای ندارم

MMDFullHD
25-02-2020, 22:49
متاسفانه با پاب شدن اون روش همه رو اوردن به warp+

و اینکه دیگ ب فاک عظما رفت اون روش :angry:

+ اپدیت البته هنوز ی ایپیش هنوز بازه

Electronic-Arts
25-02-2020, 23:29
دیده بان 16 مگ
افت شدید هر شب فقط داخلی خوبه که اونم اصن استفاده ای ندارم
یه پینگ از 9.9.9.9 و prod.euw1.lol.riotgames.com و login.p1.worldoftanks.eu میگیرید ؟
ممنون

hassan_sia
26-02-2020, 11:59
ممنون

دقیقا من هم همینطور !

misagh1372
26-02-2020, 13:20
دوستان توی شاتل موبایل از کجا میشه در خواست تخلیه کرد ؟

omidtb
26-02-2020, 15:46
متاسفانه با پاب شدن اون روش همه رو اوردن به warp+

و اینکه دیگ ب فاک عظما رفت اون روش :angry:

+ اپدیت البته هنوز ی ایپیش هنوز بازه

روش warp+ چیه ؟

MeHrDaD-91
26-02-2020, 20:00
این پاکت لاست گ.ایید
هم شاتل هم صبانت تو اپکس بالای 50 درصد پاکت لاست دارم!!!

FXPRO
26-02-2020, 20:35
پینگ من دیگه زیر 140 نمیاد... داستان داریما بخدا

doki44
26-02-2020, 22:11
وضعیت شاتل ری... نه دانلود میشه نه پینگ زیر 250

زنگ بزنین شکایت کنین 195 قرارداد sla میگه لاسک بیشتر از 3% نباید باشه و دانلودشونم که کمتر از سروسشون فحش هم بدین و تهدید به قطع کردن

sam09ft
27-02-2020, 18:13
نمیدونم جریان چیه این همه پک لاست داره
من سرعت و پینگم معمولی ولی تو بازی 60 درصد به بالا پک لاست دارم تو همه بازیها
جالب اینجاست cmd هم نشون نمیده
البته من نزدیک مخابرات هستم و سیم یه تیکه هم اوردم وقتی زنگ میزنم پشتیبانی وضعیت خط رو میبینن هیچ حرفی ندارن بزنن دیگه
میگن مشکل خارج از شبکه اس و هیچ کاری نمیتونیم بکنیم فقط باید صبر کنید
پینگ اورواچ
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](7)_thumb.png ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](7).png)

پینگ 8
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](8)_thumb.png ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](8).png)

musican33
27-02-2020, 18:36
این پاکت لاست گ.ایید
هم شاتل هم صبانت تو اپکس بالای 50 درصد پاکت لاست دارم!!!

سرویس گیم داری؟
من آزمایشی گرفتم تو روز خوب بود ولی یه کم پکت لاست داشتم
رفته رفته که به شب رسید خیلی پکت لاستش زیاد شد بیشتر از 30 درصدی می شد

الان سرویس برگشته به حالت قبل هر چند پینگ رفته بالاتر ولی پکت لاست نداره یا خیلی کمه

MeHrDaD-91
27-02-2020, 20:35
سرویس گیم داری؟
من آزمایشی گرفتم تو روز خوب بود ولی یه کم پکت لاست داشتم
رفته رفته که به شب رسید خیلی پکت لاستش زیاد شد بیشتر از 30 درصدی می شد

الان سرویس برگشته به حالت قبل هر چند پینگ رفته بالاتر ولی پکت لاست نداره یا خیلی کمه

آره سرویس گیم دارم
الان هم تست کردم نزدیک 30 درصد پاکت لاست دارم

arminkoo
27-02-2020, 20:46
اقا یه تست tracert بگیرید فک کنم مسیر جدید قطر این مشکل رو ایجاد کرده

MMDFullHD
27-02-2020, 21:32
اقا یه تست tracert بگیرید فک کنم مسیر جدید قطر این مشکل رو ایجاد کرده

مسیر قطر من نیستم ی مسیر اماراتی هست که اون هم مشکل داره

حتی مسیر های داخلی هم مورد دارن

musican33
27-02-2020, 22:25
آره سرویس گیم دارم
الان هم تست کردم نزدیک 30 درصد پاکت لاست دارم

الان دوباره تست کردم با اینکه سرویس گیم غیر فعال هست، 15 درصدی پکت لاست دارم

MMDFullHD
28-02-2020, 04:20
الان دوباره تست کردم با اینکه سرویس گیم غیر فعال هست، 15 درصدی پکت لاست دارم

الان رفع شده احتمالا بر میگرده به اختلالات نت توی ترکیه

alireza_asol
28-02-2020, 13:47
چش شده این شاتل سرعت دانلود من از سرور های داخلی نصف شده چه برسه به خارج

newahwaz
28-02-2020, 15:08
سرویس منم دقیقاً همینطوره، تماس هم که میگیری تلفن گویا میگه مشکل محدودیت سرعت از خارج از شبکه شاتل.
اپراتور هم که میگه معلوم نیست کی مشکل حل میشه، معمولاً از 12 ظهر نت خراب میشه تا 2 شب الان 4 روزه وضع نتم اینطوره

farshad_scientist
28-02-2020, 18:50
دقیقا داتک و پیشگامان هم همینطور هستن بعد الان همه اینا دارن از ما دزدی می کنن من هر ماه میام 16 مگابیت میخرم بعد این وضعیت هست هیچکس هم گردن نمی گیره...میلیون میلیون ضرر میزنن به مردم هی میگن فلانت ایراد داره حالا این نشد؟برو فلان دیگت مشکل داره بعد که دیوانت کردن خرج رو دستت گذشتن میگن همینه دیگه میخوای بخوا نمیخوای نخوا بعد وزیر قطع ارتباطات میاد میگه #حق الناس. :grrr:

MMDFullHD
28-02-2020, 21:41

هنوز شروع نشده این وضعیت
پینگ ی مدت بالا میرفت پینگ یخورده بهتر شد تایم اومد

doki44
28-02-2020, 22:28
زنگ بزنین شکایت کنین 195 قرارداد sla میگه لاسک بیشتر از 3% نباید باشه و دانلودشونم که کمتر از سروسشون فحش هم بدین و تهدید به قطع کردن

misagh1372
28-02-2020, 23:21

شما اکانت ساختین فقط برای همین حرف ها :mellow:

doki44
29-02-2020, 00:51
تا شکایت نکنین میدوشنتون

fardinnobakht
29-02-2020, 02:10
اوضاع نسبت به دو شب پیش بهتر شده ولی تک کانکشن پایینه:/

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MMDFullHD
29-02-2020, 05:58
اوضاع نسبت به دو شب پیش بهتر شده ولی تک کانکشن پایینه:/

ساعت ۲ شب تست گرفتی ساعت ۱۰ شب برو تست بگیر
دیشب شدید اختلال داشت
امشب بهتر شد ولی سرعت تک خیلی افت کرد درکنارش تایم اوتم کنارش بالا رفت
پینگ یذره کوچولو بهتر شد ولی همون طوری مونده فعلا از ۱ بعد از ظهر شروع میشه میاد تا هفت همینجوری افت میکنه هفت اماده میشه برا خیزش ۱۰ شب میترکه

نمیدونم چ مرگشه واقعا

doki44
29-02-2020, 18:25
شکایت شاتل + 195 شکایت .وقتی 100 نفر بشیم مجبورن درست کنن سرویسشونو

FFHD
29-02-2020, 21:02
دو بار تا حالا شکایت کردیم فرمودند چون مشکل خارج از شبکه شاتل هست جبران خسارت صورت نمیگیره :mellow:یعنی همینه که هست.
جهت اطلاع شما از بیست روز گذشته عصر از ساعت 6 تا نیمه شب سرعت روی یک مگ افت میکنه
سرویس خریداری شده 16 مگ 360 گیگ

ابر_حیزون
29-02-2020, 21:06
شکایت فایده نداره دوست گرامی

مث اینه که بری پیش داروغه شکایت حاکم رو بکنی 195 ماله خود وزارت ارتباطات و وزیر جوان هست

باید تو همین سایت چقلی کنی و براشون حرف دربیاری کاری که همه میکنن

fardinnobakht
29-02-2020, 22:06
ساعت ۲ شب تست گرفتی ساعت ۱۰ شب برو تست بگیر
دیشب شدید اختلال داشت
امشب بهتر شد ولی سرعت تک خیلی افت کرد درکنارش تایم اوتم کنارش بالا رفت
پینگ یذره کوچولو بهتر شد ولی همون طوری مونده فعلا از ۱ بعد از ظهر شروع میشه میاد تا هفت همینجوری افت میکنه هفت اماده میشه برا خیزش ۱۰ شب میترکه

نمیدونم چ مرگشه واقعا

چه خبره؟
پینگ به سرور خود شاتل 70 عه:/
کاملا مشخصه مشکل تو شبکه خودشونه. چند وقتیه بازی نمیکنم بخاطر همین از اوضاع پینگ خبر نداشتم بیشتر وقتم تو یوتیوب میرفت
دیشب دیگه اوضاع رفت رو مخم همش بافر مینداخت یادم رفت تست بگیرم که رفت تا ساعت 2...

doki44
29-02-2020, 23:43
دو بار تا حالا شکایت کردیم فرمودند چون مشکل خارج از شبکه شاتل هست جبران خسارت صورت نمیگیره :mellow:یعنی همینه که هست.
جهت اطلاع شما از بیست روز گذشته عصر از ساعت 6 تا نیمه شب سرعت روی یک مگ افت میکنه
سرویس خریداری شده 16 مگ 360 گیگ

دروغه از داخل مشکله یه tracert میفهمی .باید زنگ بزنی بگی اگه مشکل ندارین چرا اینقدر پینگتون داخل بالا هست من تا امریکا پینگم 40 (8.8.8.8) هست اونوقت سمت شما120 یعنی سه بار اطلاعات میره امریکا بر میگرده خر که نیستیم

FFHD
29-02-2020, 23:56
شکایت فایده نداره دوست گرامی

مث اینه که بری پیش داروغه شکایت حاکم رو بکنی 195 ماله خود وزارت ارتباطات و وزیر جوان هست

باید تو همین سایت چقلی کنی و براشون حرف دربیاری کاری که همه میکنن

ما که پیر شدیم بس که گفتیم امیدواریم که فایده ای هم داشته باشه.

دروغه از داخل مشکله یه tracert میفهمی .باید زنگ بزنی بگی اگه مشکل ندارین چرا اینقدر پینگتون داخل بالا هست من تا امریکا پینگم 40 (8.8.8.8) هست اونوقت سمت شما120 یعنی سه بار اطلاعات میره امریکا بر میگرده خر که نیستیم
دقیقا بحثم با اپراتور سر همین بود که پینگ سرور خودشون چرا اینقدر بالا میره. حتی زمان قطع اینترنت این نبود.
فرمودند شرایط الان با اون موقع فرق میکنه و خود سرور DNS نیاز داره از یکجا ریسپاند بگیره.
البته من که قانع نشدم و قرار هست با مسیولین رده بالاتر صحبت کنیم.
مورد بعدی اینکه قرار داد خود زیرساخت با شرکت ها هم شامل جبران خسارت میشه و شرکت ها از زیرساخت بابت این مشکلات خسارت دریافت میکنند.
البته از جایی که تمام ای اس پی ها این مشکل رو دارند من حدسم این هست که از طرف زیرساخت پهنای باند رو کاهش میدن به همین علت پینگ نوسان داره و سرعت هم کم میشه. علت بالا رفتن پینگ سرور های خودشون هم همین میتونه باشه به علت فشار زیاد روی سرور ها

FFHD
01-03-2020, 00:05
دقیقا بحثم با اپراتور سر همین پینگ سرور دی ان اس خود شرکت بود که گفتند خود سرور هم نیاز داره از یکجا ریسپاند بگیره برای همین پینگش بالا میره.
اما تا جایی که یادم هست موقع قطع کامل اینترنت پینگ دی انس های شاتل پایین بود.
از جایی که تقریبا همه اپراتور ها این مشکل رو دارند من فکر میکنم پهنای باند رو از سمت زیرساخت کاهش میدن که اینقدر نوسان داره شبکه. این میتونه دلیل بالا رفتن پینگ دی ان اس سرور خود شرکت هم باشه.
اگر کسی بهتر اطلاع داره ما هم استفاده میکنیم.
ضمن اینکه خود شرکت ها هم قرارداد جبران خسارت با زیرساخت دارند و دلیلی برای عدم جبران خسارت ما نداره.
خلاصه ما که فعلا کوتاه نمیایم و منتظر تماس با افراد فنی رده بالاتر شرکت هستیم.

doki44
01-03-2020, 00:35
مصوبه 177 سازمان تنظیم مقررات میگه حدکثر پینگ شبکه داخلی هر شرکت باید 80 باشه همین یعنی شکایت و خسارت گرفتن

MMDFullHD
01-03-2020, 00:58
پینگ من خوب شده

ولی مشکلم اینجاست سرعت و تایم اوت پیدا کردم

George Shelly
01-03-2020, 11:48
به نظر من یه افزایش کیفیت هرچند مقطعی رخ داده از امروز چون الان چند وقته حتی صبح ها هم زیاد خوب نبود و نوسانی بود از لینک خارجی ، احتمالا مربوط به این خبر باشه ........

من چند تا تست تو تاپیک دیده بان گذاشتم چند وقت بود اصلا سرعت بالای 7 یا 8 مگ اونم صبح نمیداد تو تست ولی امروز بهتر شده ...

FFHD
01-03-2020, 12:31
مصوبه 177 سازمان تنظیم مقررات میگه حدکثر پینگ شبکه داخلی هر شرکت باید 80 باشه همین یعنی شکایت و خسارت گرفتن

بله من که تا جایی که توانم باشه کوتاه نمیام بقیه هم بهتره شکایت کنند. حتی به ضرب العجل وزیر هم توجه نکنن و باز شکایت کنن. باید تحت فشار قرار بگیرن.

این قضیه هم مثل بقیه چیز هاست نمیکنن قبل ایجاد مشکل پهنای باند رو افزایش بدن. نمیکنند قبل امدن کورونا موجودی ماسک و الکل رو افزایش بدن چرا؟ چونکه اصلا مهم نیست براشون.

اون هم تنها یک دلیل داره اینکه مردم اعتراض نمی کنند و متحد نیستیم.

اپراتور ها از زیرساخت خسارت میگیرند ما هم باید خسارت بگیریم. بنده جبران خسارت نکنند سرعت پایین تر میگیرم اما اگر کس دیگه ای هم این کار رو نکنه فایده ای نداره :laughing:

doki44
01-03-2020, 22:31
من adsl های دیگه چک کردم مشکل ندارن .مشکل پهنا باند خودشونه تو ساعات شب پر میشه و سرویس که خریداری کردیم نمیدن باید شکایت sla با شرعت به 195 کرد.من انجام دادم هنوز یه هفتس شاتل کاری نکرده خوبه باعث جریمشون میشه

George Shelly
01-03-2020, 23:23
واس منم الان نوسانیه تا همین یه ساعت پیش کامل میداد الان نصف شده سرعت
از دوتا لینک حارجی بین 950 یا 1150 کیلو میده داخلی 1800
دیده بان

George Shelly
01-03-2020, 23:26
من adsl های دیگه چک کردم مشکل ندارن .مشکل پهنا باند خودشونه تو ساعات شب پر میشه و سرویس که خریداری کردیم نمیدن باید شکایت sla با شرعت به 195 کرد.من انجام دادم هنوز یه هفتس شاتل کاری نکرده خوبه باعث جریمشون میشه

من از دیده بان دارم شما چجوری تست کردی میگی مشکل نداره ؟
سرور خارجی تا همین یه ساعت پیش 1800 کیلو میداد الان 950 میده ، همه شون یه آشغالن این شرکتای جکومتی دزد......

FXPRO
02-03-2020, 00:20
هر شب داستان .... پینگ من به 4.2.2.4 شده 400...

MARTIN
02-03-2020, 01:02
سرعت دانلود من با مرورگر از سافت 98 و یاس دی ال که داخلی هستن 80KB است.
در صورتی که باید 500KB باشه.
با idm هم حداکثر 300KB بزنه.

الان چجوری می شه شکایت کرد؟ و آیا جواب می ده؟

Hidden-Hunter
02-03-2020, 08:59
سلام

دیروز کیفیت اینترنت گند تر از قبل شده بود و یه نیم ساعت هم قطع شد،زنگ زدم به پشتیبانی شهرم، جوری با ادم حرف میزنند انگار عقب مونده یا سس خلی چیزی هستیم ، بمن میگفت وقتی شما اینترنت تون اختلال نداره مشترک دیگه داره و زمانی که شما اختلال دارید یه مشترک دیگه نداره
،من موندم این شرکت چطوری همیشه رتبه اول را بدست میاره؟؟؟
دو حالت بیشتر نیست : یا شرکت های دیگه داغون تر از شاتل هستند یا اینکه زد و بند بازی شاتل بیشتره

دیروزم دوستم از تی دی ایرانسل اسکرین داده ، سرویس 8مگ رو میگیره از سرور خارجی 16کیلوبایت دانلود داره از سرور ایرانی 1200 کیلوبایت

خونه ما خطش بیشتر از 4 مگ نمیکشه ، اینا هم اختلال توش میندازن قشنگ میاد رو 1 مگ یا پایین تر

iman2919
02-03-2020, 11:33
سلام
برای تماشای iptv با سرور خارجی بدون مشکل اینترنت چند مگ میخواد؟

farshad_scientist
02-03-2020, 12:02
۱۶ مگابیت راحت میشه کیفیت ۱۰۸۰ دید منتهی چون همش در حال اختلال هست این مملکت و سرعت تک کانکشن رو محدود کردن adsl رو توصیه نمی کنم فوقش یک ماه باید بگیری تست کنی مثلا شاتل رو اگر هم دستت بازه مثل همراه اول و وایرلس و zi-tel و فیبر اینا که از اونا استفاده کن.

doki44
02-03-2020, 15:55
195.ir یا زنگ به 195

sadeghbb
02-03-2020, 15:57
گند زدن به پینگ !

doki44
02-03-2020, 16:01
سلام

دیروز کیفیت اینترنت گند تر از قبل شده بود و یه نیم ساعت هم قطع شد،زنگ زدم به پشتیبانی شهرم، جوری با ادم حرف میزنند انگار عقب مونده یا سس خلی چیزی هستیم ، بمن میگفت وقتی شما اینترنت تون اختلال نداره مشترک دیگه داره و زمانی که شما اختلال دارید یه مشترک دیگه نداره
،من موندم این شرکت چطوری همیشه رتبه اول را بدست میاره؟؟؟
دو حالت بیشتر نیست : یا شرکت های دیگه داغون تر از شاتل هستند یا اینکه زد و بند بازی شاتل بیشتره

دیروزم دوستم از تی دی ایرانسل اسکرین داده ، سرویس 8مگ رو میگیره از سرور خارجی 16کیلوبایت دانلود داره از سرور ایرانی 1200 کیلوبایت

خونه ما خطش بیشتر از 4 مگ نمیکشه ، اینا هم اختلال توش میندازن قشنگ میاد رو 1 مگ یا پایین تر
من پارس دارم پینگم 80 4.2.2.4 داخلی 10 ساعت شلوغ .شاتل خودش مشکل داره پهنا باندش پر میشه زیاد فروخته ری... قشنگ

doki44
02-03-2020, 17:35
لینک از امارات و لندن برگشت به المان که خوب بود هر موقع دوباره خراب شد بازم شکایت کنین تا درست شه !

FFHD
02-03-2020, 17:43
من پارس دارم پینگم 80 4.2.2.4 داخلی 10 ساعت شلوغ .شاتل خودش مشکل داره پهنا باندش پر میشه زیاد فروخته ری... قشنگ
شما یا کارمند پارس انلاین هستی یا مشکل شخصی با شاتل داری که همه رو تشویق به شکایت میکنی.
هفت ماه پارس انلاین داشتم فقط دو ماهش بدون مشکل بود. دقیقا هر شب همین مشکلات الان رو داشت. سرعت دانلود روی 8 با اینکه 16 مگ داشتم پینگ هم نزدیک دویست.
از وقتی های وب خریدش داغون شد.
شاتل با اینکه این مدت مشکل پهنای باند داره اما باز یک سر و گردن از بقیه بهتره مخصوصا پشتیبانش. پشتیبان پارس انلاین داغون! نمیدونن Annex چیه.

doki44
02-03-2020, 17:59
بنده مثال زدم ..بنده 10 سال پارس دارم اصلا مشکل نداره موقعی که شاتل مشکل داشت ...

(شاتل با اینکه این مدت مشکل پهنای باند داره اما باز یک سر و گردن از بقیه بهتره مخصوصا پشتیبانش ) بفرمایید الان پهنا باندش که مشکل داره پشتیبانی هم 2 ماه مشکل داره چی گفته جز اختلال الکی که به خاطر نداشتن پهنا بانده نه عزیزم شما مشکل داری کارمند شاتلی پاسخ بی ربط میده
اگر پارس مشکل داره زنگ بزنید شکایت کنین تو بخش روم خودش تا درست شه

MMDFullHD
03-03-2020, 05:21
:angry:
این چ وضعشه نامووووصا؟؟؟
اینترنت قطع کامل با ------ اسیاتک اومدم بالا

اپدیت 1 ساعت بعدش اینترنت بطور کامل وصل شد
جالبیش اینجاس رادار اروان از راداری ک هواپیما رو زد هم ضعیف تره برید(شایدم حکومتیه) نگاه کنید اصلا اختلالی نداشته برعکس نت بلاکز در صورتی ک همه از قطعی تو تلگرام مینالیدن الان ک وصل شده
من اون تایم کلا اینترنتم از بین الملل و بعضی سایت های داخل کلا قطع بود
ویکی پدیای فارسی رو هم در سکوت خبری فیلتر کردن:cool:
به کجا داریم میریم ما

Black Boy67
03-03-2020, 19:03
:angry:
این چ وضعشه نامووووصا؟؟؟
اینترنت قطع کامل با ------ اسیاتک اومدم بالا

اپدیت 1 ساعت بعدش اینترنت بطور کامل وصل شد
جالبیش اینجاس رادار اروان از راداری ک هواپیما رو زد هم ضعیف تره برید(شایدم حکومتیه) نگاه کنید اصلا اختلالی نداشته برعکس نت بلاکز در صورتی ک همه از قطعی تو تلگرام مینالیدن الان ک وصل شده
من اون تایم کلا اینترنتم از بین الملل و بعضی سایت های داخل کلا قطع بود
ویکی پدیای فارسی رو هم در سکوت خبری فیلتر کردن:cool:
به کجا داریم میریم ما
تا زمانی که تمام شبکه توسط زیرساخت کنترل میشه وضع همین هست. شکایت هم فایده ای نداره. تخلیه شرکت هم فایده نداره. پارس انلاین رو تخلیه کردیم فرقی کرد. تازه طرفدار هاش بیشتر هم شدن انگار :laughing:
راهش اینه که شرکت های خارجی و واقعا متخصص وارد کار بشن که اون هم بعید هست.
ویکیپدیا با دی ان اس شاتل باز میشه با دی ان اس گوگل باز نشد. با doh هم باز میشه برای اینکه کارتون راه بیفته اما بله در شرایط عادی فیلتر شده.

Black Boy67
03-03-2020, 19:38
شما یا کارمند پارس انلاین هستی یا مشکل شخصی با شاتل داری که همه رو تشویق به شکایت میکنی.
هفت ماه پارس انلاین داشتم فقط دو ماهش بدون مشکل بود. دقیقا هر شب همین مشکلات الان رو داشت. سرعت دانلود روی 8 با اینکه 16 مگ داشتم پینگ هم نزدیک دویست.
از وقتی های وب خریدش داغون شد.
شاتل با اینکه این مدت مشکل پهنای باند داره اما باز یک سر و گردن از بقیه بهتره مخصوصا پشتیبانش. پشتیبان پارس انلاین داغون! نمیدونن Annex چیه.
پارس انلاین چندسال پیش خیلی خوب بود اما این اواخر هست که بد شده بود. البته الان هیچ فرقی نمیکنه کلا همه مشکل دارن.

QSEVEN
03-03-2020, 19:59
پارس انلاین چندسال پیش خیلی خوب بود اما این اواخر هست که بد شده بود. البته الان هیچ فرقی نمیکنه کلا همه مشکل دارن.

پلرس آنلاین آشغال به تمام معناست

doki44
03-03-2020, 20:54
شاتل قرارداد sla مصوبه 177 شکایت کنین اگر پینگ داخلی (داخل ایران) بالای 80 هست .217.218.127.127 پینگ بگیرین dns داخل ایرانه باید 5-10 باشه
مصوبات كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات مصوبه شماره 2 جلسه شماره 1 .
تبصره: حداكثر ميزان تاخير مجاز time=80ms براي شركت ارتباطات زير ساخت (Latency) مي باشد. دوره اندازه گيري بصورت 24 ساعته مي باشد.
یعنی باید 24 ساعته جوابگو باشند اگر گفتن یه هفته یا یه ماهه جواب میدن گول نخورید
خسارت هم شامل 25% هزینه میشود که باید برگردونن که اگر شکایت نکنین خیری نیس

doki44
03-03-2020, 21:15
شاتل 8 شب شروع پینگ بالا :grrr::grrr:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پارس: :cool::cool:

systec هم وایفای دارم پینگش 70 هست :cool::cool:

حالا خود قضاوت کنین

epaaeiz
03-03-2020, 21:41
برای اینکه بدونید کیفیت اینترنت شما و میانگین پینگ شما چقدر هست این دستور رو در CMD تایپ کرده و اینتر بزنید و منتظر بمونید تا تموم بشه (چند دقیقه طول میکشه).

ping 8.8.8.8 -n 100
در آخر میزنه که پکت لاست شما چقدر هست و میانگین پینگ شما هم چقدر هست. حتماً اون عدد صد باشه.
:rolleye:

S M Λ S Ħ
03-03-2020, 23:24
این وضع الانش
امروز صبح ساعت 4 هم که کلا پرید نت و اینترانت شده بود

behzadee
03-03-2020, 23:47
HiWeb

FFHD
04-03-2020, 00:04
بنده مثال زدم ..بنده 10 سال پارس دارم اصلا مشکل نداره موقعی که شاتل مشکل داشت ...

(شاتل با اینکه این مدت مشکل پهنای باند داره اما باز یک سر و گردن از بقیه بهتره مخصوصا پشتیبانش ) بفرمایید الان پهنا باندش که مشکل داره پشتیبانی هم 2 ماه مشکل داره چی گفته جز اختلال الکی که به خاطر نداشتن پهنا بانده نه عزیزم شما مشکل داری کارمند شاتلی پاسخ بی ربط میده
اگر پارس مشکل داره زنگ بزنید شکایت کنین تو بخش روم خودش تا درست شه

:thumbsdow:n25::33:

MMDFullHD
04-03-2020, 02:37
برای اینکه بدونید کیفیت اینترنت شما و میانگین پینگ شما چقدر هست این دستور رو در CMD تایپ کرده و اینتر بزنید و منتظر بمونید تا تموم بشه (چند دقیقه طول میکشه).

ping 8.8.8.8 -n 100
در آخر میزنه که پکت لاست شما چقدر هست و میانگین پینگ شما هم چقدر هست. حتماً اون عدد صد باشه.
:rolleye:

مرسی ک گفتی ما نمیدونستیم
8.8.8.8 معیار دقیقی نی

alirezafaghih
04-03-2020, 10:10
سلام
دوستان اون سرویس dns که ترافیک بین الملل رو داخلی میکرد اسمش چی بود؟

iman2919
04-03-2020, 10:24
HiWeb

های وب که اشغال ترین و بی کیفیت ترین اینترنت داره
2 سال پیش های وب بودم هنوز که هنوزه اسم های وب میاد حالم از اینترنت بد میشه!

sam09ft
04-03-2020, 12:56
شاتل قرارداد sla مصوبه 177 شکایت کنین اگر پینگ داخلی (داخل ایران) بالای 80 هست .217.218.127.127 پینگ بگیرین dns داخل ایرانه باید 5-10 باشه
مصوبات كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات مصوبه شماره 2 جلسه شماره 1 .
تبصره: حداكثر ميزان تاخير مجاز time=80ms براي شركت ارتباطات زير ساخت (Latency) مي باشد. دوره اندازه گيري بصورت 24 ساعته مي باشد.
یعنی باید 24 ساعته جوابگو باشند اگر گفتن یه هفته یا یه ماهه جواب میدن گول نخورید
خسارت هم شامل 25% هزینه میشود که باید برگردونن که اگر شکایت نکنین خیری نیس
اینم وضعیت من

Black Boy67
04-03-2020, 13:17
اینم وضعیت من

با وایرلس تست نگیرید. هنوز شروع نشده از ساعت 6-7 به بعد شروع میشه :rolleye:

Black Boy67
04-03-2020, 16:29
خوب شروع شد :laughing:

sima_6600
04-03-2020, 18:10
مملکت رو باید درش رو تخته کرد اون از پارس انلاین و های وب و اسیاشت این هم از شاتل مثل لباس فضانوردی اقای وزیر مدل و تقلبی از اب در اومدن همه.

FFHD
04-03-2020, 19:34
این مملکت رو باید کوبید از نو ساخت :mellow:

AVB
04-03-2020, 21:21
شاتل تک کانکشن:

hosseinzfff
04-03-2020, 21:51
شاتل تک کانکشن:

اجی مجی لا تری جی لا فور جی لا فایو جی ...:n30:

Black Boy67
04-03-2020, 22:33
شاتل تک کانکشن:

:blink: چجوری
16 مگ

farshad_scientist
04-03-2020, 23:07
multi تست نگیرید :worried: single اصل کاریه

MMDFullHD
05-03-2020, 10:34
multi تست نگیرید :worried: single اصل کاریه
تست با وایرگارد
همچنان بالا رفتن پینگ روزانه ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایم اوت و درصد اعلامی شاتل:biggrin:جوک قرن
من براتون اون ساعت ها تایم اوت رو میذارم ببیند چقدره بالای 3 درصده! و شما بگید این رو ما کجامون بذاریم؟

farshad_scientist
05-03-2020, 11:10
لطفا حذف شود.

farshad_scientist
05-03-2020, 11:25
دزدی و غارت اینا کی تموم میشه :sad: میایم به هر کدوم امیدوار بشیم تو زرد از آب در میاد، این چند وقته هر کاری دوست دارن می کنن ر..دن وسط سرعت و پینگ هر موقع هم دلشون می خواد قطع می کنن، اون سامانه ۱۹۵ و netsanjplus هم که جک سال هستن
همین الانم می خواستم این رو بفرستم معلوم نیست دارن چیکار می کنن قطع شد یک ربع کیفیت شدیدا افت کرد max mate چند مگ اومده پایین تر.

TRACKER
05-03-2020, 13:51
الآن اسیاتک . پیشگامان در چه وضعیتیه؟

AVB
05-03-2020, 14:34
:blink: چجوری
16 مگ

شبا یه مقدار نوسان می کنه ولی در مجموع برای من قابل قبوله.
دو بازه شش ماهه که داتک، صبانت، آسیاتر و شاطرُ تست کردم این بهترینشون بوده.

Black Boy67
05-03-2020, 17:15
شبا یه مقدار نوسان می کنه ولی در مجموع برای من قابل قبوله.
دو بازه شش ماهه که داتک، صبانت، آسیاتر و شاطرُ تست کردم این بهترینشون بوده.

:blink:
تبعیض قایل میشن

musican33
05-03-2020, 19:04
:blink:
تبعیض قایل میشن

Black Boy67
05-03-2020, 19:09
بنا به دلایلی پینگ دی ان اس خود شاتل از 4 رفته به 15 اما گویا وضعیت بقیه ثابت شده. ببینیم تا کی همینطور میمونه.

FXPRO
05-03-2020, 20:15
بنا به دلایلی پینگ دی ان اس خود شاتل از 4 رفته به 15 اما گویا وضعیت بقیه ثابت شده. ببینیم تا کی همینطور میمونه.

مشکل اینه وقتی چنین مواقعی پیش میاد کسی بخودش زحمت نمیده شکایت کنه ....

Black Boy67
05-03-2020, 20:53
پینگ خوب شده اما گویا برای کاهش فشار پهنای باند رو برای همه کاهش دادند.
برای همه همینطور هست؟

Hossein jabbar
05-03-2020, 20:55
داداش سلام
ببخش این فایلا چیه دان میکنین؟؟؟؟برام سواله > وضع مخابراتم اینطوریه!!!

musican33
05-03-2020, 23:00
داداش سلام
ببخش این فایلا چیه دان میکنین؟؟؟؟برام سواله > وضع مخابراتم اینطوریه!!!

فایل نمونه یا تسته(محتوای خاصی نداره فقط حجم داره) که برای تست سرعت استفاده می شه، کلش رو دانلود نمی کنن فقط یه مقداریشو برای تست
این نمونه بچه ها می خواستن سرعت تک کانکشن سرور های خارجی رو تست کنن

شما می تونی از همون سایت اسپید تست استفاده کنی

MMDFullHD
06-03-2020, 15:56
سرعت بشدت افتضاح از داخل شده 300 200 کیلوبایت رو شاتلند
چ وضع شخما تیکیه بر پدر مادر هرچی چینیه ونژادشونه لعنت فیلتر ی طرف کرونا ی طرف قعطی ی طرف
باوووو زندامیون تو خونه هم ک میکنید ی امکانتی بذاریید حداقل
سرعت از داخل و خارج
داخل سرور شاتلند

pipo4713
06-03-2020, 19:08
من امروز تماس گرفتم و باهاشون بحث کردم گفتن میتونید درخواست SLAبدید پیشنهاد میکنم همه اینکار رو انجام بدید .. از روز شنبه این هفته تا امروز جمعه رو درخواست بدید و تست سرعت هم بگیرید و براشون کد رو پیوست کنید.. تعداد زیاد بشه شاید تاثیر گذار باشه...

سرعت بشدت افتضاح از داخل شده 300 200 کیلوبایت رو شاتلند
چ وضع شخما تیکیه بر پدر مادر هرچی چینیه ونژادشونه لعنت فیلتر ی طرف کرونا ی طرف قعطی ی طرف
باوووو زندامیون تو خونه هم ک میکنید ی امکانتی بذاریید حداقل
سرعت از داخل و خارج
داخل سرور شاتلند

fardinnobakht
06-03-2020, 22:17
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rome_Legacy_Window.png
اینم وضعیت شاتل در مقایسه با بقیه isp ها :/
اینم یه چند تا تست سرعت برای اینکه به عمق فاجعه پی ببرید!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rome_Legacy_Window.png

MMDFullHD
07-03-2020, 12:31
من امروز تماس گرفتم و باهاشون بحث کردم گفتن میتونید درخواست SLAبدید پیشنهاد میکنم همه اینکار رو انجام بدید .. از روز شنبه این هفته تا امروز جمعه رو درخواست بدید و تست سرعت هم بگیرید و براشون کد رو پیوست کنید.. تعداد زیاد بشه شاید تاثیر گذار باشه...

میگن خارج از شبکس و ب ما ربطی نداره
موندم به کی ربط داره

pipo4713
07-03-2020, 13:25
میگن خارج از شبکس و ب ما ربطی نداره
موندم به کی ربط داره

طبق اعلام وزیر باید وضعیت اینترنت رو درست میکردن ... در ضمن دیروز گفتن خارج از شبکه اس گفتم مشکل من نیست من به شما پول دادم نه جای دیگه پس وظیفه شماست سرویس درست کنید در غیر اینصورت زمانیکه این مشکل رو دارید هزینه کمتری میتونید دریافت کنید..

S M Λ S Ħ
07-03-2020, 14:37
این دیگه الان ایده آل ترین حالتیه که من دارم
که خب معلومه که پایدار نیست

MMDFullHD
07-03-2020, 15:59
متاسفانه من شدید و بد پکت لاست به سمت دی ان اس های 1.1.1.1 8.8.8.8 و اختلال تو پورت های و 443 853 دارم
مجبور شدم بیام رو پورت 53 معمولی و خیلی سایتای [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان مشکل دارن تو بارگذاری و سرعتشون! همینطور پورت های بخصوصی ک رو خشکم برای ما وره شدیدا اختلال داره! شدید
اماده باش سراسری باشید ک قراره 100 گیگ اینترنت به همه ثابت بدن و اینترنت هارو به این بهونه اختلال شدید بندازن ! ک فرقی با قطعی نداشته باشه
ikev2 پروتلک های معمول ترکوندن وایرگارد هم دارن دستکاری میکنن شدو فعلا خوبه
+++ فقط صحبت های اون عزیزمون ک میگفت با همین زیرساخت میتونن سرعت بالاتر بدن! رو الان بهش فک میکنم کلمو میخوام بکوبم تو lcd
اگر قطع شدید وعده دیدار ما رو پورت 53 :laughing:

naasr
07-03-2020, 18:12
این شاتل هم واقعا اذیت میکنه تو مرکز مخابراتی منطقه من به مشکل خورده نمیتونه دیگه سرویس مشتریاش را وصل کنه به مرکز مخابراتی هم رفتم میگه دیگه شاتل نمیتونه تو این مرکز اینترنت ارایه بده درخواست جمع آوری دادم که از یه شرکت دیگه سرویس بگیرم حالا شاتل لج کرده درخوالست جمع اوری را انجام نمیده به نظرتون چیکار کنم

QSEVEN
07-03-2020, 19:23
این شاتل هم واقعا اذیت میکنه تو مرکز مخابراتی منطقه من به مشکل خورده نمیتونه دیگه سرویس مشتریاش را وصل کنه به مرکز مخابراتی هم رفتم میگه دیگه شاتل نمیتونه تو این مرکز اینترنت ارایه بده درخواست جمع آوری دادم که از یه شرکت دیگه سرویس بگیرم حالا شاتل لج کرده درخوالست جمع اوری را انجام نمیده به نظرتون چیکار کنم
195 شکایت کن من پارس انلاین داشتم پدرم دراومد آخر سر شکایت کردم 20 روز طول کشید خدا به داد برسه فقط فوری شکایت کن

FFHD
07-03-2020, 22:09
ده بار شکایت شده هیچ فایده ای نداره میگن خارج از شبکه است به ما مربوط نیست.
سرعت تویچ روی یک مگ هست و عملا غیر قابل استفاده.
نکته جالب اینکه با اینترنت VDSL و فیبر مخابرات بقیه مشکلی ندارند فقط شرکت های خصوصی و ADSL هست گویا.
اینهمه هزینه کردیم فیبر میگرفتیم از اول یا وی دی اس ال

farshad_scientist
07-03-2020, 22:33
ده بار شکایت شده هیچ فایده ای نداره میگن خارج از شبکه است به ما مربوط نیست.
سرعت تویچ روی یک مگ هست و عملا غیر قابل استفاده.
نکته جالب اینکه با اینترنت VDSL و فیبر مخابرات بقیه مشکلی ندارند فقط شرکت های خصوصی و ADSL هست گویا.
اینهمه هزینه کردیم فیبر میگرفتیم از اول یا وی دی اس ال
حوصلم عین چی سر رفته نه توییچ و نه یوتیوب رو نمیشه نشست عین آدم نگاه کرد کارای دیگه مثل توییتر و بقیه هم که نیاز به vpn سرعت لاکپشتی یعنی دلم می خواد این وزیر رو به چند روش سامورایی مورد عنایت قرار بدم، انگار پولمون رو از سر راه آوردیم :sad:
وقتی پدر مادرت برگردن بگن این چه نت مزخرفی تو داری اونجاس که دیگه سپوکو روا است

The Dreadnaught
08-03-2020, 01:42
متاسفانه من شدید و بد پکت لاست به سمت دی ان اس های 1.1.1.1 8.8.8.8 و اختلال تو پورت های و 443 853 دارم
مجبور شدم بیام رو پورت 53 معمولی و خیلی سایتای [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان مشکل دارن تو بارگذاری و سرعتشون! همینطور پورت های بخصوصی ک رو خشکم برای ما وره شدیدا اختلال داره! شدید
اماده باش سراسری باشید ک قراره 100 گیگ اینترنت به همه ثابت بدن و اینترنت هارو به این بهونه اختلال شدید بندازن ! ک فرقی با قطعی نداشته باشه
ikev2 پروتلک های معمول ترکوندن وایرگارد هم دارن دستکاری میکنن شدو فعلا خوبه
+++ فقط صحبت های اون عزیزمون ک میگفت با همین زیرساخت میتونن سرعت بالاتر بدن! رو الان بهش فک میکنم کلمو میخوام بکوبم تو lcd
اگر قطع شدید وعده دیدار ما رو پورت 53 :laughing:

ببین اینا دیگه چه جونورایی هستن

از اونطرف باعث پخش ویروس تو کل کشور شدن، از این طرف به شدت دارن رو اینترنت اختلال ایجاد میکنن!

MMDFullHD
08-03-2020, 10:00
خداحافظی با نت کنید

صد گیگ رو داره شاتل میده برید بگیرید

morteza_mombeini
08-03-2020, 11:57
خداحافظی با نت کنید

برا من چیزی اعمال نشده فقط پیامش اومده

Hidden-Hunter
08-03-2020, 12:25
برا من چیزی اعمال نشده فقط پیامش اومده

Hidden-Hunter
08-03-2020, 12:29
خداحافظی با نت کنید

گند بزنن به این 100 گیگ
نت را درست کنند و کم کرم بریزن ما به همون حجمی که داریم راضیم
سال بعد هم یه جوری پول این 100 را از خود ما میگیرن

MMDFullHD
08-03-2020, 12:44
گند بزنن به این 100 گیگ
نت را درست کنند و کم کرم بریزن ما به همون حجمی که داریم راضیم
سال بعد هم یه جوری پول این 100 را از خود ما میگیرن

فعلا برا من خوبه مشکلی پیش نیومده تا ساعت 8 9 ببینم چی میشه
networx هم دانلود کنید بطور کلی مصرفتون رو هم زیر نظر بگیرید من با چیزی ک تو مودم دارم میبینم ی خورده تناقص داره در حد 2 گیگ

morteza_mombeini
08-03-2020, 12:54
networx هم دانلود کنید بطور کلی مصرفتون رو هم زیر نظر بگیرید من با چیزی ک تو مودم دارم میبینم ی خورده تناقص داره در حد 2 گیگ
برا تو فعال شده؟

pipo4713
08-03-2020, 13:12
برا تو فعال شده؟

فعال‌سازی

این بسته تا ساعاتی دیگر به صورت خودکار برای همه کاربران فعال خواهد شد. برای مشاهده این بسته می‌توانید به بخش بسته‌های ترافیک فعال مراجعه فرمایید.
كاربرانی كه چندين بسته فعال دارند، توجه داشته باشند، در زمان استفاده، بسته‌ای كه تاريخ پايان اعتبارش نزديك‌تر است، زودتر استفاده خواهد شد.
امیدواریم با همکاری همه‌ی هم‌وطنان عزیزمان و با یک عزم ملی بتوانیم هر چه زودتر پذیرای بهاری سرشار از شادی و سلامتی باشیم.

این حجم به نظرم برای خیلیا همین ۱۰۰ گیگ میمونه به نظرم چونکه جای اینکه اجازه بده مشتری از این حجم مجانی استفاده کنه بلکه میفرسته اول حجم بسته خودش البته اگر تاریخش کمتر باشه استفاده کنه و بعد
شروع کنه بره سمت حجم مفتی که از خودمون به خودمون داره برمیگرده..

برای نت هیچ اتفاقی نمیوفته با اطمینان کامل فقط کیفیت به همین صورت باقی خواهد موند...

در ضمن حجم اضافه شد به همه مشترکین مقداری صبر کنید میتونید برای همه اضافه میشه.

Hidden-Hunter
08-03-2020, 14:05
گویا اول از حجم 100گیگ کم میشه و بعد از 100 گیگ میره واسه حجم اصلی

Hidden-Hunter
08-03-2020, 14:11

ممنون محمد عزیز
ولی مشکلی که هست من با سرعت 500 کیلوبایت مگه چقدر میتونم ازش دانلود کنم، نهایت شب بزارم دانلود که اصلا نمیصرفه،

این 100گیگ هم تموم میشه آخرش ولی کیفیت شخمی هست که واسه ما ماندگاره

morteza_mombeini
08-03-2020, 15:04
خواهشا اونایی که این ۱۰۰ گیگ رو گرفتن یه نگا تو پنل بندازن ببینن تاریخ انقضای بسته رو تا کی زده

MMDFullHD
08-03-2020, 15:19
ممنون محمد عزیز
ولی مشکلی که هست من با سرعت 500 کیلوبایت مگه چقدر میتونم ازش دانلود کنم، نهایت شب بزارم دانلود که اصلا نمیصرفه،

این 100گیگ هم تموم میشه آخرش ولی کیفیت شخمی هست که واسه ما ماندگاره

والا اره منم هاردو میزنم به مودم میزنم بیرون
:tongue:نیم بها الان زدم 200 گیگ داره دان میکونه

Hidden-Hunter
08-03-2020, 16:44
خواهشا اونایی که این ۱۰۰ گیگ رو گرفتن یه نگا تو پنل بندازن ببینن تاریخ انقضای بسته رو تا کی زده

ساعت 11.59 شب 29 اسفند

Hidden-Hunter
08-03-2020, 16:54
والا اره منم هاردو میزنم به مودم میزنم بیرون
:tongue:نیم بها الان زدم 200 گیگ داره دان میکونه

شما هم سرعت دانلود با فیلتر دور زن :laughing: امده پایین؟

یه فایل 4 مگی داخل تلگرام کلی طول میکشه تا دانلود شه

AVB
08-03-2020, 17:19

یک سال فعال خواهد بود. یعنی تا اسفند 99.

MMDFullHD
08-03-2020, 18:10
یک سال فعال خواهد بود. یعنی تا اسفند 99.

ده روزه داداش کجا یکسال:laughing:
دلت خوشه ها

حالا خوبه بچه ها و ... متن شاتل رو گذاشتن بازم اومدی گفتی ده روز
عجب

ز امروز تا پایان سال می‌توانید:

از ۱۰۰ گیگابایت ترافیک رایگان بهره‌مند شوید.
مهلت استفاده از این بسته از زمان فعال‌سازی تا ۲۹ اسفند ۹۸ است.

شما هم سرعت دانلود با فیلتر دور زن :laughing: امده پایین؟

یه فایل 4 مگی داخل تلگرام کلی طول میکشه تا دانلود شه

حقیقتا شاید باورت نشه تلگرام بعضی از فایل هارو نمیدونم رو چ اصولی رو یه cdn خودش قرار میده ک هر فیلترشکنی من تست میکنم ضعیفه
از فیلترشکن نیست بعضا

P‌C
08-03-2020, 18:32
دلت خوشه ها

عجب

برای من و ایشون و احتمالا یه سری کاربرای دیگه تاریخ انقضاش یه سال دیگه است!!! و داره از بسته خودمون مصرف میکنه چون انقضاش زودتره.

morteza_mombeini
08-03-2020, 18:37
دلت خوشه ها

عجب

hassan_sia
08-03-2020, 18:46
شما هم سرعت دانلود با فیلتر دور زن :laughing: امده پایین؟ یه فایل 4 مگی داخل تلگرام کلی طول میکشه تا دانلود شه آره سرعت هیتلر شکن بعضی از سرور هاش کم شده

hassan_sia
08-03-2020, 18:56
گند بزنن به این 100 گیگ نت را درست کنند و کم کرم بریزن ما به همون حجمی که داریم راضیم سال بعد هم یه جوری پول این 100 را از خود ما میگیرن دقیقا ولی وضعیت اینترنت گره خورده به مسایل مهمتر تا اونا درست نشه نت هم درست بشو نیست اول از همه هم موضوع فیلترینگ هست و بعدش میرسه به سرعت و کیفیت وقتی ما رو این قدر بی شعور و کم ارزش تصور میکنن که به خودشون اجازه میدن برای یه آدم 40 ساله مثل من که بیشتر از 20 ساله کاربر نت هستم تصمیم بگیرن که من چه محتوایی رو ببینم و چی رو نبینم پس به خودشون اجازه میدن که سرعت و کیفیت رو هم کم کنن و بزنن تو سرمون ...

FFHD
08-03-2020, 19:44
از وقتی صد گیگ رو دادن سرعت دانلود که قبلا نصف شده بود یک چهارم شده و به یک مگ کاهش پیدا کرده :laughing:
پشتیبان ها میگن داریم پهنای باند تهیه میکنیم اما دل خوش نکنید.
این مریضی تا ابد که طول نمیکشه که همه بشینن تو خونه اینترنت مصرف کنند.
پس شرکت نمیاد پهنای باند بخره که پول اضافه بده به زیرساخت برای چند ماه.
تنها کسانی که الان مشکل ندارند دارندگان فیبر نوری و وی دی اس ال هستند.

windows-ps3
08-03-2020, 20:17

برای منم یک ساله زده !
میگم نکنه دانلود نکنیم به ... بره بسته ؟

سرعت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])من حدود 20 درصد افت داره ولی پینگ کلا به ... رفته

Hidden-Hunter
08-03-2020, 20:37

برای منم یک ساله زده !
میگم نکنه دانلود نکنیم به ... بره بسته ؟

سرعت من حدود 20 درصد افت داره ولی پینگ کلا به ... رفته

8مگ یک ماهه سرویس دارید درسته؟

من دیشب فعال کردم تاریخ انقضا را تو پنل زده بود 29.12 ولی الان دیدم زده 1.1.99
سرویس من هم 4 مگ 80گیگ یک ماهه هست

windows-ps3
08-03-2020, 21:12
8مگ یک ماهه سرویس دارید درسته؟

من دیشب فعال کردم تاریخ انقضا را تو پنل زده بود 29.12 ولی الان دیدم زده 1.1.99
سرویس من هم 4 مگ 80گیگ یک ماهه هست

درود

نه سه ماهه میزنم

من خودم فعال نکردم

امروز خواستم فعال کنم , دیدم اتوماتیک فعال شده

MMDFullHD
09-03-2020, 09:08
دوستان پرس جو کردم
میگن باگه 1 ساله ها

morteza_mombeini
09-03-2020, 10:41
دوستان پرس جو کردم
میگن باگه 1 ساله ها
ینی درستش میکنن؟

magiteq1
09-03-2020, 11:28
برای منم تا 29 اسفند 98 هس

MMDFullHD
09-03-2020, 11:53
ینی درستش میکنن؟

احتمالا همینطوره
از پشتیبانی پرسیدن

S M Λ S Ħ
09-03-2020, 15:02
اگه درست متوجه شده باشم، الان که این 100 گیگ رو داده ورداشته گفته که از سرویس فعال تون اول کم میشه، بعد میره روی اون 100 گیگ
خب من الان تازه سرویسم رو شارژ کردم که تا وسط فروردین اعتبار داره
من باید واسه اون 100 گیگ، اول حجم سرویس فعلیم رو تموم کنم که بره روی اون 100 تا حالا اونم دانلود کنم که اونم تا اخر اسفند بیشتر اعتبار نداره
خب من نصف سرویسم بدون حجم میمونه که!
بعد من دیوانم برم همچین کاری کنم؟

musican33
09-03-2020, 16:42
اگه درست متوجه شده باشم، الان که این 100 گیگ رو داده ورداشته گفته که از سرویس فعال تون اول کم میشه، بعد میره روی اون 100 گیگ
خب من الان تازه سرویسم رو شارژ کردم که تا وسط فروردین اعتبار داره
من باید واسه اون 100 گیگ، اول حجم سرویس فعلیم رو تموم کنم که بره روی اون 100 تا حالا اونم دانلود کنم که اونم تا اخر اسفند بیشتر اعتبار نداره
خب من نصف سرویسم بدون حجم میمونه که!
بعد من دیوانم برم همچین کاری کنم؟

به نظر من به پشتیبانی زنگ بزن و سوال کن
اگر اشتباه نکنم انگار اول نوشته بودن همیشه اون بسته ای که نزدیکترین تاریخ انقضا رو داره استفاده می شه، ولی الان در پنل پیام بسته هدیه 100 گیگی رو دیدم نوشته "کاربرانی که چندین بسته فعال دارند، توجه داشته باشند، در زمان استفاده، اولویت مصرف با بسته‌هایی است که قبل از تخصیص بسته ۱۰۰ گیگ، فعال بوده‌اند."
ولی با این جال ترافیکی که مصرف می کنم داره از 100 گیگ هدیه کم می شه به نظرم هم همین طور باید باشه چون حق کسایی که قبلا بسته گرفتن مثل من ضایع میشه

George Shelly
09-03-2020, 16:54
من از دیده بان دارم اول داره از اون 100 گیگ کم میشه

mojt90
09-03-2020, 17:01
......... deleted

MMDFullHD
09-03-2020, 17:57
من هرماه 8 مگ سرویس میگیرم سر هر برج تمدیدش میکنم تاریخ انقضای سرویسم هم 29 همین برج اسفنده

در هرصورت من دارم الان حجم سرویسمو تموم میکنم ک برم رو بسته 100 گیگی

جالبیش اینجاس دوستمون ک عکس از تغیر سیاست رو فرساده قبل از اینکه سیاستشو تغیر هم بده من اصلا 1 کیلو بایتم از این سرویس 100 گیگی استفاده نکردم تو پنل:laughing:

اینمممممم وضعیت با صد گیگشون

Hidden-Hunter
09-03-2020, 19:46
پینگ که گند شده ، سرعت که شخمی شده ، قبلا از 8به بعد اینترنت بگاج میرفت ، تو این دو سه روزه از دم ظهر میپوکه:laughing:

100 گیگ دادید ملت تو خونه بشینن و از اینترنت لذت ببرند ، با این فیلمی که درست کردید ، مردم با خودشون میگن بریم بیرون کرونا بگیریم بهتر اینه که اعصابمون داغون بشه:worried:

pipo4713
09-03-2020, 20:35
دوستان توجه کنید.. مراقب باشید اگر حجم دارید و زمان زیادی مانده (مانند بعد از عید) الکی بابت ۱۰۰ گیگ توی چند روز حجمتون رو مصرف نکنید که بعد مجبور بشید دوباره خریداری کنید...

MMDFullHD
09-03-2020, 21:25
گزارش فنی شاتل ک کاملا تطابق داشت با اون چیزی ک بود

الان دستکاریش کردن ک بگن تو سیستمشون مشکلی نداره

پر از تایم اوت پینگ وحشتانک بالا زنگ میزنی میگه مشکلی از طرف ما نیست!

hassan_sia
09-03-2020, 21:47
این چه وضعیه چرا سرعت هیتلرشکن ها این قدر کم شده ؟؟ مسخرشو در آوردن ....

windows-ps3
09-03-2020, 21:53
خخخخخخ
ماله من بالای 50 کیلوبایتب کلا نمیره
8 کانکشنه
دو ساعته اینطوری شده

پایان دوره 100 گیگ منم شد پایان این ماه , سرویس من 8 ماه بعد تموم میشه ولی داره از بسته اصلی کم میشه , ایطوری با مصرف روزی 6 گیگ من , باید 80 تومن پول ترافیک بدم

195 شکایت کردم از شاتل
خاک بر سر تک تکشون :wac:

black sabbath
09-03-2020, 23:34
خخخخخخ
8 کانکشنه
دو ساعته اینطوری شده

پایان دوره 100 گیگ منم شد پایان این ماه , سرویس من 8 ماه بعد تموم میشه ولی داره از بسته اصلی کم میشه , ایطوری با مصرف روزی 6 گیگ من , باید 80 تومن پول ترافیک بدم

195 شکایت کردم از شاتل
من می خواستم از شبدیز تخلیه کنم بیام شاتل.آخه یک سال پیش که با شاتل داشتم خیلی راضی بودم
بعد از دادن صد گیگ.سرعت که شده در حد دیال آپ،قطعی و تایم اوت زیاد هم دارم
زنگ زدم شاتل،گفت نه ما مشکلی نداریم هم سرعت خوبه هم قطعی در بین نیست

MMDFullHD
09-03-2020, 23:37
خخخخخخ
8 کانکشنه
دو ساعته اینطوری شده

195 شکایت کردم از شاتل

فعلا مصرفش نکن

تو تلگرامش گفته ک قراره از امشب بسته هدیه برا همه فعال شه و از اون کم کنه

بلاخره فشار هایی ک رسانه ها اوردن به شاتل جواب داد

شبکه اش واقعا ترکیده

سیم کارت شاتل موبایل ولی امروز اوردن برام سرعتش عالیه 11 نیم شبه با بسته اغازین روش سرعتش تک کانکشن از فرانکفورت 20 مگابیته:rolleye:
البته قطعی وصلی داره ولی خب خیلی خوبه دارم با اون وبگردی میکونم

windows-ps3
10-03-2020, 00:03
کاربران گرامی
بی‌گمان اطلاع دارید که بر اساس اعلام مقام عالی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مبنی بر اعطای ۱۰۰ گیگابایت ترافیک رایگان برای تشویق کاربران به عدم تردد و کمک به شرایط کنونی جامعه، شاتل بی درنگ صرف نظر از هزینه‌های مالی و فشار اقتصادی، برای انجام این امر پیش قدم شد. اما از آن جایی که این تصمیم خیرخواهانه ظرف دقایق محدودی اتخاذ شده بود، مجالی برای اصلاح سیستم‌های نرم افزاری در مدیریت اولویت مصرف بسته‌های قبلی کاربران و ۱۰۰ گیگابایت اعطایی وجود نداشت و همچون همیشه، پیش فرض محاسبات در سیستم‌های نرم افزاری شاتل، مصرف بر اساس اولویت تهیه‌ی بسته‌ی ترافیک بر روی سرویس‌ها بود. چه آن که هدف از اعطای این بسته‌ی رایگان، جلب اطمینان کاربران محترم بود که بعد از مصرف ترافیک سرویس خود، قطع نشوند و به اندازه‌ی کافی ترافیک ذخیره داشته باشند.با این همه و با هدف آن که شاتل بتواند جایگاه اول سطح رضایت کاربران در کشور را همچون گذشته حفظ کند، سیستم‌های محاسباتی با تلاش بی‌وقفه‌ی همکاران تیم نرم افزار شاتل اصلاح گردید و از ساعات پایانی امشب (دوشنبه ۱۹ اسفند) اعمال خواهد شد. به این ترتیب، کاربران عزیز از این پس می‌توانند بدون آن که نگرانی درباره‌ی اولویت مصرف بسته‌های ترافیکی داشته باشند، ابتدا بسته‌ی ترافیک ۱۰۰ گیگابایت هدیه را تا پایان اسفند ۹۸ مصرف کنند.بی‌تردید، آرزویی جز خشنودی شما عزیزان نداریم و لبخندتان را به دنیا نمی‌دهیم.با سپاس
شاتل

MMDFullHD
10-03-2020, 12:43
کسی رفته رو بسته 100 گیگش سرعتش افت داشته یا ؟ ...
برا من که هنوز رو بسته خودمه و داره از اون حجم کم میکنه

windows-ps3
10-03-2020, 13:22
کسی رفته رو بسته 100 گیگش سرعتش افت داشته یا ؟ ...
برا من که هنوز رو بسته خودمه و داره از اون حجم کم میکنه

بله

سرعت که بعد از 5 بعد از ظهر شروع به افت می کنه

در حال حاضر پینگ من 130 به 4.2.2.4 و سرعتم فیکسه

zed2
10-03-2020, 19:26
خوب سلام بر جماعت خانگان :tongue:
دیشب که من امدم کلا یا قطع و وصل بود یا در حد 0.8mbps یا کمتر بود. عجب عیدی خواهد شد امسال......:thumbsdow
امیدوارم به فنا نریم....:wink:

M A S T 3 R
10-03-2020, 19:30
چه خبره
چه به سر اینترنت اوردن؟
اصلا نمیشه کاری کرد
قبلا پینگ خراب بود الان علاوه بر اون پاکت لاست شدید داره و سرعت دانلود هم که هیچوقت پایین نمیومد از امروز صبح رید*.
ای خراب شده ببره این کشور لعنتی رو که همه چیش به فنایه.
100 گیگ بخوره تو سرشون.

MMDFullHD
10-03-2020, 20:40
چه خبره
چه به سر اینترنت اوردن؟
اصلا نمیشه کاری کرد
قبلا پینگ خراب بود الان علاوه بر اون پاکت لاست شدید داره و سرعت دانلود هم که هیچوقت پایین نمیومد از امروز صبح رید*.
ای خراب شده ببره این کشور لعنتی رو که همه چیش به فنایه.
100 گیگ بخوره تو سرشون.

اخه جالبیش اینجاس قبل صد گیگ این داستان پیش اومده
افت سرعت الان تقریبا از پنجشنبه هفته قبل شده دیگ دیروز خیلی شدید بود الان باز خیلی بهتر شده الان پادشاهی میکنه نت الان نسبت به روزای قبل

M A S T 3 R
10-03-2020, 20:55
اخه جالبیش اینجاس قبل صد گیگ این داستان پیش اومده
افت سرعت الان تقریبا از پنجشنبه هفته قبل شده دیگ دیروز خیلی شدید بود الان باز خیلی بهتر شده الان پادشاهی میکنه نت الان نسبت به روزای قبل
برای من که که امروز سرعت افتضاحشده و مثل اینکه دوره ای هستش.
البته روز های قبلی هم به نسب مثلا یک ماه پیش خیلی بدتر بودن ولی امروز دیگه شورشو در آوردن.
لینک داخلی خارجی سرعت افتضاح،تماشای انلاین تعطیل،بازی آنلاین جالب اینکه پینگ همونه ولی ایقدر پکت لاست داره که نمیشه بازی کرد،بیرون هم که نمیشه رفت،هرکی دانلود و آرشیو نمیکرده الان رسما باید سماق بمکه.
البته نمیدونم چجوریه وی پی که میزنم فقط یوتیوب میشه حتی 1080 هم روون دید ولی بقیه سایت ها با همون وی پی همچنان رید*،حالا این چه حکمتیه خدا داند.

The Dreadnaught
11-03-2020, 11:31
شرکتها پهنای باند به شدت کم آوردن و این بذل و بخشش 100 گیگ از جیب شرکتها بدون هیچ کارشناسی و منطقی، کار رو بدتر از بدتر کرده

یکی نیست بگه عرضه ندارید پهنای باند مملکت رو تامین کنید رو چه حساب همه شرکتها رو مجبور میکنید از زیرساخت پهنای باند بگیرن؟!

George Shelly
11-03-2020, 11:37
آذری جهرمی که گیگ میدی اونم نه واسه خیرخواهی مردم ، بلکه واسه تبلیغ و شو راه انداختن که یه مشت ساده لوح رو فریب بدی ، همین جوری نت تعطیل بود الان صد برابر بدتر شده .... &^&*)()*#$%^&*

MMDFullHD
11-03-2020, 13:08
چقدددد بی پدرن بی پدراااا

بانک سامان اینترنتش کلا ب فاک رفته باو ادم خدایش چی بگه چرا خدایا ایران نتم ضعیف

امروز که قرطینه خونگی لازمه امکانات 0 دولت و حکومت *^#@$%^!×××

تو که میخوای اینترنت رو قطع کنی دیگ صد گیگ دادنت چیه که منتم بذاری!

برده داری به سبک نوین

سال 99 سال خودکشی هاست

morteza_mombeini
11-03-2020, 14:42
سال 99 سال خودکشی هاست

سال اقتدار ملی و خودکفاییه برادر :»

hassan_sia
11-03-2020, 18:09
بعضی وقتها فقط باید فحش داد ...

M A S T 3 R
11-03-2020, 18:40
همچنان وضعیت افتضاح
طوری شده که یاد دوران دیال آپ افتادم
من تقریبا مطمئن شدم که این بیشرف ها از قصد اینکارا رو میکنن وگرنه چه دلیلی داره وقتی خودشون میگن مصرف پهنای باند بشدت بیشتر شده به علت این ویروس،بعد چند روز 100 گیگ به همه میدن که اینترنت به چنان فلاکتی بیفته.

misam5526
11-03-2020, 23:13

همه شرکتها کم و بیش همین وضعه ... یکی کمی بهتر یکی کمی بدتر

morteza_mombeini
11-03-2020, 23:55
برا من سرعت خوبه فقط پینگ بالاست مخصوصا بین ال

hassan_sia
12-03-2020, 12:16
چطوزین بروبچ ؟ (کرونا رو که رد کنی مرحله بعدی اژدهاست !! خخخخ) من پینگ تایمم به حالت قبل برگشته ولی سرعت همچنان به فا...

S M Λ S Ħ
12-03-2020, 15:07
بهت بگن خونه بمون
بیان مثلا لطف کنن 100 گیگ اینترنت هم بهت بدن
اما نتونی از همون حجم اصلی خودت هم استفاده کنی
نتونی دانلود کنی، نتونی آنلاین پلی بدی
مثل این میمونه که یک پرنده رو بگیرن بندازن توی قفس بگن خب تو ازادی هر کار که میخوای اینجا بکنی
میگم کسی راه فرار از این کشور نداره؟
پایه هستم شده حتی پیاده .. فقط بریم!

Hidden-Hunter
12-03-2020, 16:39
چطوزین بروبچ ؟ (کرونا رو که رد کنی مرحله بعدی اژدهاست !! خخخخ) من پینگ تایمم به حالت قبل برگشته ولی سرعت همچنان به فا...

سلام دادا

حال و احوال؟

عملا استرس کرونا و بی اعصابی سر اینترنت ، حال خوبی میمونه؟ نه والا:laughing:

فعلا هم که مرحله استانیه و سال 99 کشوریه

منم پینگم امروز نرماله ولی سرعت افتضاح و از 500 کیلوبایت امده رو 130

windows-ps3
12-03-2020, 16:48
جواب شاتل تو 195

مشترك گرامي جناب آقاي بلا بلا با سلام و احترام ضمن ابراز خرسندي از اينكه عضو خانواده بزرگ شاتل هستيد پيرو موضوع مطرح شده از طرف شما به اطلاع مي‌رساند با توجه به بررسي كلي وضعيت سرويس و پارامترهاي خط و اتصالات در حال حاضر مشكلي روي سرويس وجود ندارد و پارامترهاي خط و كانكشن هاي طولاني مدت داريد و مشكلي روي سرويس وجود ندارد.

چول اینترنت کامل قطع نمیشه , مشکلی نیست , حالا پینگ بشه 400 یا سرعت 80 درصد بیاد پایین

خاک بر سر تک تکشون , چقدر از این لجنا من بدم میاد

12041204
12-03-2020, 23:46
شاتل FairSilver8192nfg-1

MMDFullHD
13-03-2020, 12:10
gateway منو تغیر دادن باز انداختن رو اینولید
ایپیم باز اینولید شده! بعضی اوقات باز میاد رو 31.56
چ وضعشه:angry:
اینم تک کانکشن از ساعت 12

لعنت به ابان امسال تا الان و بعدا

MOHAMMAD2010
13-03-2020, 12:24
gateway منو تغیر دادن باز انداختن رو اینولید
ایپیم باز اینولید شده! بعضی اوقات باز میاد رو 31.56
چ وضعشه:angry:
اینم تک کانکشن از ساعت 12

لعنت به ابان امسال تا الان و بعدا

دانلود و آپلود خطت رو چند مگ بسته شده ؟

The Dreadnaught
13-03-2020, 12:51
کامنتها ... :biggrin:

MMDFullHD
13-03-2020, 15:14
دانلود و آپلود خطت رو چند مگ بسته شده ؟

down 9311
up 2140

alirezafaghih
13-03-2020, 15:16
یه سوال
استفاده از آی پی اینولید مگه غیرمجاز نیست؟

MMDFullHD
13-03-2020, 15:26
یه سوال
استفاده از آی پی اینولید مگه غیرمجاز نیست؟

فعلا دارن استفاده میکنن :sad:

بعضی وقتا ک قطع میشه میگیره بعضی وقتا هم سه ساعت طول میکشه بعد 31.56 رو میگیره

اینهم میزان تاخیر شاتل ...

jetext
13-03-2020, 19:10
سلام
از دو سه روز پیش اینترنت من تقریبا هر 20 دقیقه یبار کلا قطع میشه چراغ مودم قرمز میشه دوباره که وصل شد این اتفاق تکرار میشه. بعضی وقتا البته این زمان به چند ساعت هم میرسه. زنگ زدم پشتیبانی میگه اسپلیتر خرابه از سر راه برش دار فقط مودم بمونه، بعد میگه برو سر خط وصل کن، بعد میگه مودم خرابه. خلاصه هر چی گفت انجام دادم حتی مودمم عوض کردم ولی درست نشد.
هرچی میپرسم زیر سر این صد گیگ نیست میگن نه
تجربه اینشکلی ندارید؟

black sabbath
13-03-2020, 19:56
سلام
از دو سه روز پیش اینترنت من تقریبا هر 20 دقیقه یبار کلا قطع میشه چراغ مودم قرمز میشه دوباره که وصل شد این اتفاق تکرار میشه. بعضی وقتا البته این زمان به چند ساعت هم میرسه. زنگ زدم پشتیبانی میگه اسپلیتر خرابه از سر راه برش دار فقط مودم بمونه، بعد میگه برو سر خط وصل کن، بعد میگه مودم خرابه. خلاصه هر چی گفت انجام دادم حتی مودمم عوض کردم ولی درست نشد.
هرچی میپرسم زیر سر این صد گیگ نیست میگن نه
تجربه اینشکلی ندارید؟
برای منم همینجوریه
خودتو اذیت نکن به خاطر همون صد گیگه.البته من از شرکت آشغال شبدیز دارم

jetext
13-03-2020, 20:26
برای منم همینجوریه
خودتو اذیت نکن به خاطر همون صد گیگه.البته من از شرکت آشغال شبدیز دارم
خدا لعتت کنه وزیر جوان رو. من ماهی 70 80 گیگ ترافیکم سوخت میره، صد گیگ به چه دردم میخوره آخه.
پوستم کنده شد از بس ور رفتم به این آشغال

komail7
14-03-2020, 03:40
دوستان از غروب 23 اسفند سرعت بهتر نشده برای شما؟

morteza_mombeini
14-03-2020, 10:27
اقا چرا این شاتل جدیدا قطعیش اینقدر زیاد شده ؟ حتی قبل از صد گیگ هم همینطوری بود .یه شش ماهی هست که قطعی داره .یعنی لینک برقراره ولی اتثال ppoe قعطه .برا شمام همیجوره ؟