مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Shatel / شرکت شاتل
Torch Bearer
02-10-2016, 11:34
کدام طرح آسیاتک منظورتان است؟ دانلود شبانه دارد؟چقدر از زمان و حجمتان باقی مانده است؟(اگر طرح صبحانه دارید حیف است جمع آوری کنید)
سرویس 18 ماهه جشنواره لبخند پاییزی شاتل با 144 گیگ حجم و 90400 تومان هزینه خوب است فقط دانلود شبانه ندارد(البته اگر داشت هم به درد نمیخورد چون شاتل بعد از کمی دانلود به شدت سرعت را محدود میکند)
بسته های حجم اضافی در شاتل متنوع تر و ارزان تر از آسیاتک است. برای دانلود هم سرویس شاتل لند هست که فایلهایتان را به سرور شاتل ریموت آپلود میکنید و بدون کم شدن حجمتان دانلود میکنید و هزینه اش ماهانه 10 تا 20 هزار تومان است.
دقیقا طرح یک سالهی صبحانه رو دارم که الان 240 روزش مونده. حجم اولیهش که 12 گیگ بود خیی وقت پیش تموم شده و الان دائما حجم میگیرم. حجم دانلود ساعات "رایگان"ش که 6 تا 10 صبحه هم 1395 گیگ بود که الان اصلا مشخص نیست چقدرش مصرف شده و چقدرش مونده.
بیشترین مزیتی که در مورد شاتل دیدم و داره وسوسم میکنه همین بسته های حجمیشه، بسته های حجمی آسیاتک خیلی محدوده (فقط 3 تا بستهی 9، 30 و 90 گیگی داره)
دقیقا طرح یک سالهی صبحانه رو دارم که الان 240 روزش مونده. حجم اولیهش که 12 گیگ بود خیی وقت پیش تموم شده و الان دائما حجم میگیرم. حجم دانلود ساعات "رایگان"ش که 6 تا 10 صبحه هم 1395 گیگ بود که الان اصلا مشخص نیست چقدرش مصرف شده و چقدرش مونده.
بیشترین مزیتی که در مورد شاتل دیدم و داره وسوسم میکنه همین بسته های حجمیشه، بسته های حجمی آسیاتک خیلی محدوده (فقط 3 تا بستهی 9، 30 و 90 گیگی داره)
فکر میکنم آن 1395 گیگ نامحدود باشد چون هیچ جایی حجم باقیمانده را نشان نمیدهد، اگر دانلود شبانه تان زیاد است و سرعت شبانه تان هم خوب است فکر میکنم بهتر باشد که تا پایان سرویستان در آسیاتک بمانید، شاتل هم همیشه جشنواره های مشابه دارد. اگر خط دیگری داشته باشید میتوانید شاتل را هم برای آن خط بگیرید.
اگر مقدار دانلود رایگان و مصرف روزانه تان را بگویید شاید بیشتر بتوانم راهنمایی بکنم.
Iron-Skull
02-10-2016, 11:54
ارت یک قبلا رو 1 مگ بود ولی الان رو 574 ست شده
زنگ هم که بزنی میگه که اون پروموشن بوده و ......
عمق فاجعه اینجاست که برای جشنواره پاییزی میگن پهنای باند تا 16 مگ برای سرویس های اکو بازه ولی مشتریان قدیمی خودشونو محدود میکنن که به مشتریا جدید سرویس با سرعت بالا بدن
حالا اینکه واسه اونا سرعت بالا باشه یا نه خدا میدونه:n15:
Torch Bearer
02-10-2016, 12:00
فکر میکنم آن 1395 گیگ نامحدود باشد چون هیچ جایی حجم باقیمانده را نشان نمیدهد، اگر دانلود شبانه تان زیاد است و سرعت شبانه تان هم خوب است فکر میکنم بهتر باشد که تا پایان سرویستان در آسیاتک بمانید، شاتل هم همیشه جشنواره های مشابه دارد. اگر خط دیگری داشته باشید میتوانید شاتل را هم برای آن خط بگیرید.
اگر مقدار دانلود رایگان و مصرف روزانه تان را بگویید شاید بیشتر بتوانم راهنمایی بکنم.
دانلود شبانه و میزان مصرف روزانم خیلی ثابت نیست چون خیلی از اوقات ساکن اینجا هم نیستم و پیش میاد که تا چند هفته هیچ استفاده ای نمیشه.اما معمولا شبی حدود 4-5 گیگ دانلود دارم و روزا هم در بیشترین میزان استفاده حدود 500-600 مگ در روز.
الان فقط میخوام بدونم بسته های شاتل چجوری ان، محدودیت زمانی دارن یا نه؟ و اگه دارن مدت زمانشون به اندازه آسیاتک کمه؟
دانلود شبانه و میزان مصرف روزانم خیلی ثابت نیست چون خیلی از اوقات ساکن اینجا هم نیستم و پیش میاد که تا چند هفته هیچ استفاده ای نمیشه.اما معمولا شبی حدود 4-5 گیگ دانلود دارم و روزا هم در بیشترین میزان استفاده حدود 500-600 مگ در روز.
الان فقط میخوام بدونم بسته های شاتل چجوری ان، محدودیت زمانی دارن یا نه؟ و اگه دارن مدت زمانشون به اندازه آسیاتک کمه؟
فعلا بسته ای نیست ولی احتمالا به زودی ارائه خواهد شد، بسته های زماندار با قیمت کمتر هم دارد بسته های نامحدود با قیمت بیشتر هم دارد، چند بسته حجمی جشنواره های قبلی را میتوانید از لینکهای زیر ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] c-%d8%aa%d8%b1%d8%a7%d9%81%db%8c%da%a9-%d9%87%db%8c%d8%ac%d8%a7%d9%86%e2%80%8c/
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] c-%d8%aa%d8%b1%d8%a7%d9%81%db%8c%da%a9-2/
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] c-%d8%aa%d8%b1%d8%a7%d9%81%db%8c%da%a9/
درود دوستان
آیا امکان این هستش ک شاتل از حجم کلی سرویس دزدی کند ؟
من پیش از شاتل از ISP دیگریسرویس داشتم اما حالا ک به شاتل منتقل کردم احساس میکنم حجم مصرف روزانه من تقریبا 40 الی 50 درصد بیش از ISP قبلی هستش و در حالی اینطور هستش ک من ب غیر از چند سایت ساده ک پیش تر هم از همونا استفاده میکردم مصرف سنگینی نداشتم .
نظر شما چیست ؟
احتمالش ضعیف است، احتمالی که به فکر من می آید این است که بعضی از سایتها مانند یوتیوب کیفیت ویدیو را بر اساس سرعت اینترنت تنظیم میکنند و اگر سرعت شما در شاتل بیشتر شده است ممکن است علت بیشتر شدن مصرفتان همین باشد.
بهتر است نرم افزار netlimiter را نصب کنید تا میزان مصرف هر یک از برنامه هایتان را اندازه گیری کنید و با ریزمصرفتان در سایت شاتل مقایسه کنید.
vorojak2m
02-10-2016, 13:53
عمق فاجعه اینجاست که برای جشنواره پاییزی میگن پهنای باند تا 16 مگ برای سرویس های اکو بازه ولی مشتریان قدیمی خودشونو محدود میکنن که به مشتریا جدید سرویس با سرعت بالا بدن
حالا اینکه واسه اونا سرعت بالا باشه یا نه خدا میدونه:n15:
سرویس های اکو رو هم رو 16 مگ نمیبندن
مثلا 128 رو رو 1 مگ میبندن و اگه باهاشون تماس بگیری ، میگن که نمیتونن به سرعت بالاتر ارتقا بدن( تا جایی که خط کشش داره نمیبندن)
نمیدونم مشکلشون چیه که سرویس های حجمی رو سرعت بالا نمیبندند.خوب این به نفعشون هم هست،کاربر سرعتش بالاتره مصرف بیشتری هم میکنه و ترافیک بیشتری هم میخره
سرعت باز کردن سایت ها وحشتناک پایین اومده.. کسی همچین مشکلی نداره؟
adelhardan
02-10-2016, 19:11
دوستان
کسی میدونه شاتل برای سرویس گیمش چقدر از سرعت سرویس کم میکنه؟
من دیروز از ارت 4 ارتقا دادم به ارت 5 سرعت رفت بالا ولی امروز دوباره دارم سرعت سرویس ارت 4 دریافت میکنم رو سرویس ارت 5 و پشتیبانی خوزستان میگه بخاطر سرویس گیمه
این دوتا اسکرین شات ببینید متوجه منظورم میشید
s6.uplod*ir/i/00825/0keiv3vkujbu*png
s6.uplod*ir/i/00825/ly65cq149gz9*png
به جای ستاره نقطه بذارید
اگه کسی هم ارت 5 استفاده میکنه یه اسکرین شات از Downstream بده لطفا.
leomostafa
02-10-2016, 21:54
سلام دوستان من می خواستم یه سرویس شاتل بگیرم رفتم تو سایت شاتل قاطی کردم در ماه حول حوش 20 تا 30 گیگ استفاده دارم نیاز خاصی هم به شبانه ندارم قبلا های وب داشتم سرعت 8 مگ با حجم 2 گیگ می خریدم با یه فشفشه 40 گیگ در ماه حول حوش 50 تومن هزینه می دادم الان حجم های شاتل رو دیدم خیلی کم بود 6 گیگ 9 گیگ حجم اضافه عادی هم گرون در میومد شاتل طرحی چیزی شبیه فشفشه های وب داره ؟ اگه داره لطفا راهنمایی کنید ممنون
leomostafa
02-10-2016, 21:55
سلام دوستان من می خواستم یه سرویس شاتل بگیرم رفتم تو سایت شاتل قاطی کردم در ماه حول حوش 20 تا 30 گیگ استفاده دارم نیاز خاصی هم به شبانه ندارم قبلا های وب داشتم سرعت 8 مگ با حجم 2 گیگ می خریدم با یه فشفشه 40 گیگ در ماه حول حوش 50 تومن هزینه می دادم الان حجم های شاتل رو دیدم خیلی کم بود 6 گیگ 9 گیگ حجم اضافه عادی هم گرون در میومد شاتل طرحی چیزی شبیه فشفشه های وب داره ؟ اگه داره لطفا راهنمایی کنید ممنون
shayan0o21
02-10-2016, 22:38
نه داداشم نداره
تابستون یه چیزایی گذاشت که پنجاه گیگ پونزده هزار تومن ولی فقط واسه یک هفته جشنواره چی چی بود بعد برداشت وگرنه هیچی نداره:n27:
shayan0o21
02-10-2016, 22:40
سرعت باز کردن سایت ها وحشتناک پایین اومده.. کسی همچین مشکلی نداره؟
سلام داداشم
نه واســه من عــالیـــه :n27:
shayan0o21
02-10-2016, 22:42
ی
دوستان
کسی میدونه شاتل برای سرویس گیمش چقدر از سرعت سرویس کم میکنه؟
من دیروز از ارت 4 ارتقا دادم به ارت 5 سرعت رفت بالا ولی امروز دوباره دارم سرعت سرویس ارت 4 دریافت میکنم رو سرویس ارت 5 و پشتیبانی خوزستان میگه بخاطر سرویس گیمه
این دوتا اسکرین شات ببینید متوجه منظورم میشید
s6.uplod*ir/i/00825/0keiv3vkujbu*png
s6.uplod*ir/i/00825/ly65cq149gz9*png
به جای ستاره نقطه بذارید
اگه کسی هم ارت 5 استفاده میکنه یه اسکرین شات از Downstream بده لطفا.
یعــنی وقتی که تغییر دادی سرویس رو اینجوری شدش؟
leomostafa
03-10-2016, 00:13
نه داداشم نداره
تابستون یه چیزایی گذاشت که پنجاه گیگ پونزده هزار تومن ولی فقط واسه یک هفته جشنواره چی چی بود بعد برداشت وگرنه هیچی نداره:n27:
ممنون
برا کسی می خوام نت بگیرم تو جایی که هستن آسیاتک و های وب سرویس نمیدن شاتل سرویس میداد رفتم سایت لایزر اون هم سرویس میداد موندم چی کار کنم
ali-1991
03-10-2016, 02:58
درود بر شما. دوستان این سرویس شبانه رایگان نداره درسته؟ Eco-Optimal-60
shayan0o21
03-10-2016, 05:19
درود بر شما. دوستان این سرویس شبانه رایگان نداره درسته؟ Eco-Optimal-60
نــه نداره عـــزیــز
shayan0o21
03-10-2016, 05:22
ممنون
برا کسی می خوام نت بگیرم تو جایی که هستن آسیاتک و های وب سرویس نمیدن شاتل سرویس میداد رفتم سایت لایزر اون هم سرویس میداد موندم چی کار کنم
سلامی دوباره عزیز
به نظر شخص بنده شاتل بهتر از بقیه است
تجربه کارکردن با اسیاتک و های وب رو نداشتم چون ارائه نمیدادن مرکز مارو ولی شاتل که توی این مدت گرفتم مشکلی نداشتم باهاش فعلا خداروشکر
اگر حجم سرویس هاش کمه
یه نگاه به جشنواره پاییز بنداز ببین خوبه یا نه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
:n16:
سرویس 18 ماهه 144 گیگ 90400 تومان است، اکثرا هم جشنواره فروش ترافیک دارد مثلا 50 گیگ 50 هزار تومان یا 100 گیگ 100 روزه 50 هزار تومان
L.O.N.E.L.Y
04-10-2016, 00:00
دوستان چیزی میتونید تو شاتلند آپلود کنید
الان دو روزه هرچی لینک میده منتقل نمیشه
من از سرور خارجی میزارم
خیلی رو مخه دیگه
mehrabooni
04-10-2016, 01:19
برای آرت دانلود از شاتل لند کنتور میندازه ؟ :دی
اگه آره چیزی دانلود نکنم سرعتم رو محدود کنن
msadegh13
04-10-2016, 08:45
سلام دوستان ... من یه مودم وای فای به نام VODAFONE-HG553 دارم ... که نمی دونم برا چی!!؟؟ انگار که شاتل ساپورتش نمی کنه. همه تنظیمات رو کامل انجام میدم ولی نت کار نمی کنه. ولی روی دو تا مودم دیگه تست کردم انجام شد. کسی میدونه مشکل چیه!!؟؟
ممنون میشم اگه جواب بدید ... میخوام که دیگه مودم اضافی نخرم.
art base از نظر کارایی با art چه فرقی داره؟ بعد از اتمام ترافیک خارجی افت سرعت داره؟
TranceaweSome
04-10-2016, 14:42
برای آرت دانلود از شاتل لند کنتور میندازه ؟ :دی
اگه آره چیزی دانلود نکنم سرعتم رو محدود کنن
بله کنتور میندازه
اصولا سرویس شاتل لند برا دارندگان اکو هستش
دوستان چیزی میتونید تو شاتلند آپلود کنید
الان دو روزه هرچی لینک میده منتقل نمیشه
من از سرور خارجی میزارم
خیلی رو مخه دیگه
آپلود که بله میشه
ولی از سرور خارجی خیلی وقته دیگه نمیشه چیزی ریموت کرد حالا شما 2روزه براتون این مشکل به وجود اومده عجیبه
ali-1991
04-10-2016, 22:33
سرویس 18 ماهه 144 گیگ 90400 تومان است، اکثرا هم جشنواره فروش ترافیک دارد مثلا 50 گیگ 50 هزار تومان یا 100 گیگ 100 روزه 50 هزار تومان
درود بر شما. عزیز این سرویس شبانه رایگان داره؟
VatanGame
05-10-2016, 02:38
من امروز دل زدم به دریا سرویس ECO-FG 8192-1 گرفتم هنوز خطم رانژنشده هست شبانه رایگان چقدر دانلود کنم محدود میشم
darvish1900
05-10-2016, 09:41
درود بر شما. عزیز این سرویس شبانه رایگان داره؟
خیر شبانه ندارد ولی داره مفت میده. مخابرات دزد تو تلکام 48 گیگ میده 103500
قیمت شاتل خیلی عالی
darvish1900
05-10-2016, 09:46
از شاتل بگیر. همه چیش خوب
سلام :n03:
دوستان یه سوال...
شما هم از DATA SAVAR گوگل chrome استفاده میکنین (هم روی کروم pc هست هم روی کروم اندروید)
من قبلا پارس آنلاین داشتم بدون مشکل کار میکرد از وقتی اومدم شاتل کار نمیکنه "انگار شاتل فیلترش کرده" :n27::n03::n03:
مردانه شما هم یه چک بزنین ببینین این طوره یا نه
یا اگه بلدین بگین که درسش کنم همه کار کردم ولی درست نشد:9:
vahidreza2007
05-10-2016, 20:06
دوستان با اين سرويس جديد وسوسه شدم بيام سمت شاتل
چند تا سوال دام ممنون ميشم يكي از دوستان جواب بده
1- اين سرويس دانلود شبانه داره ؟
2- كيفيت سرويس و پينگ و باز كردن صحفات تو شاتل چطوره ؟ قطعي و ... داره ؟
3- شاتل تو جشنواره هاش خريد حجم هم ميزاره ؟
4- در كل ميارزه بيام سمت شاتل يا نه ؟ الان اسياتكم و به شدت ناراضي از كيفيت و دانلود شبانه و .... ميخواستم برم سمت مخابرات اما با ديدن اين طرح گفتم بيام سمت شاتل
دوستان با اين سرويس جديد وسوسه شدم بيام سمت شاتل
چند تا سوال دام ممنون ميشم يكي از دوستان جواب بده
1- اين سرويس دانلود شبانه داره ؟
2- كيفيت سرويس و پينگ و باز كردن صحفات تو شاتل چطوره ؟ قطعي و ... داره ؟
3- شاتل تو جشنواره هاش خريد حجم هم ميزاره ؟
4- در كل ميارزه بيام سمت شاتل يا نه ؟ الان اسياتكم و به شدت ناراضي از كيفيت و دانلود شبانه و .... ميخواستم برم سمت مخابرات اما با ديدن اين طرح گفتم بيام سمت شاتل
1- خیر
2- از آسیاتک و مخابرات بهتر است.
3- بله مثلا 50 گیگ 50 هزار تومان یا 100 گیگ 100 روزه 50 هزار تومان، ضمنا برخلاف بعضی از شرکتها حجم خریداری شده قابل انتقال به دوره بعدی است.
4- این سرویس شاتل قابل مقایسه با سرویسهای مخابرات و آسیاتک نیست و خیلی بهتر است.
سلام
دوستان از کدوم یکی از سایت های آپلودسنتر میشه تو اکانت شاتل لند فایل انتقال داد ؟
من قبلا از سایت uptobox فایل انتقال میدادم ولی الان نمیشه !
از uploadboy هم تست کردم نشد !
sadegh571
06-10-2016, 18:37
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسته ترافیک تشویقی يك روزه تعطیلات
به دنبال استقبال بینظیر کاربران از جشنواره های خرید ترافیک و همچنین بستههای ترافیک تشویقی، بسته ترافیک جدیدی با نام "بسته ترافیک تشویقی تعطیلات" و با شرایطی بسیار استثنایی تعریف شده است که از این هفته برای اولین بار برای مشترکین فعلی شاتل ارایه میشود. مشترکین عزیز میتوانند از ساعت ۱۲ روز ۱۵ مهر ماه ۱۳۹۵ تا ساعت ۲۴ همین روز، بسته یک روزه ترافیک ۵ گیگابایتی شاتل را تنها به قیمت ۲۵۰۰ تومان خریداری کنند. اعتبار این بسته از زمان خرید ۲۴ ساعت است. گفتنی است مبلغ مالیات بر ارزش افزوده نیز به قیمت این بسته اضافه خواهد شد. کاربران میتوانند برای خرید این بسته به اپ مای شاتل یا سایت my.shatel.ir مراجعه فرمایند.
امید است این شرایط ویژه بتواند رضایت شما مشتریان عزیز را فراهم آورد.
sadegh571
06-10-2016, 18:43
سلام
دوستان از کدوم یکی از سایت های آپلودسنتر میشه تو اکانت شاتل لند فایل انتقال داد ؟
من قبلا از سایت uptobox فایل انتقال میدادم ولی الان نمیشه !
از uploadboy هم تست کردم نشد !
سلام
از سایت upera.co استفاده کنید.
samkaveh
06-10-2016, 21:48
سرعت تلگرام افت کرده شاتل لند سرعتش خیلی پایین اومده و.... کسی همچین مشکلی نداره
L.O.N.E.L.Y
06-10-2016, 23:07
شاتل لند که نه میشه دانلود کرد نه آپلود
سرعت دانلود ازش پوکیده الان چند روزه یه ساعتم نتونستم استفاده کنم
TranceaweSome
06-10-2016, 23:19
شاتل لند که نه میشه دانلود کرد نه آپلود
سرعت دانلود ازش پوکیده الان چند روزه یه ساعتم نتونستم استفاده کنم
فایده نداره دیگه وضعیت همینه که هست
یا کاربر ها باید سعی کنن درست مصرف کنن ( که اینجور که معلومه هیچ وقت اتفاق نخواهد افتاد)
یا اینکه شاتل خودش یه سیاستی در قبال دانلود زیاد در نظر بگیره! حالا عوض کردن تعرفه 5000 گیگ یا محدود کردن
و یا اینکه ارتقا سرور هاش که این یکی که اصلا محتمل نیست
خیلی ها فکر کردن چون 10تومن 5000 گیگ خریداری کردن همون قدر هم باید استفاده کنن:n02: دودش میره تو چشم ما و حتی خودشون
به هر حال فعلا وضعیت همینه امیدوارم شاتل یه کاری بکنه
بچه ها سرعت شبانه من از ساعت 1 تا 4 اومده تا 20 کیلوبایت بعد از 4 درست میشه ( تهران که بودم هم از ساعت 1 تا 2 اینطوری بود بعد یهو خوب میشد) .... جریان چیه؟ چون چند شب اخیر زیاد دانلود کردم اینطور شده؟
به نظرتون میشه سرویس شبانه رو کلا غیرفعال کرد، اصلا هزینه گیگ رو خودمون پرداخت میکنیم، به حساب خودمون، سرعت رو چرا کاهش میدن آخه... :|
بریم مخابرات بگیریم بابا... حداقل ترافیکش ارزون تره، سرعتش ثبات داره...
مارو که محدود کردند بعد از 15 گیگ آرت 1
زنگ زدم قرارداد رو فسخ کردم
club2energy
08-10-2016, 11:29
مارو که محدود کردند بعد از 15 گیگ آرت 1
زنگ زدم قرارداد رو فسخ کردم
همینه دیگه
چیز عجیبی نیست
آرت 1 در همین حدود مصرف کنید محدود میشید
فسخ کردید از کجا سرویس گرفتید؟
همینه دیگه
چیز عجیبی نیست
آرت 1 در همین حدود مصرف کنید محدود میشید
فسخ کردید از کجا سرویس گرفتید؟
امروز تازه درخواست فسخ سرویس دارم
به دنبال استقبال بینظیر کاربران از جشنوارههای قبلی خرید بستههای ترافیکی، مشتریان فعلی این شرکت میتوانند از ۱۷ تا ۳۰ مهر ۱۳۹۵ بسته ترافیک ۱۰۰ گیگابایتی شاتل را با ۶۰ درصد تخفیف تنها به قیمت ۶۶،۱۶۰ تومان خریداری کنند.
کاربران سرویسهای خانواده اکو، می توانند برای خرید این بستهها به سایتmy.shatel.ir مراجعه فرمایند، یا از اپ مای شاتل برای این خرید استفاده کنند.
MR.MAHMOOD
08-10-2016, 14:22
این شاتلند اگه گرونترش کنن بهتره مثلا بزارن پنجاه تومان اینجوری مصرف کنندش خود به خود کمتر میشه طرفم هر دو سه ماه میگیره دانلوداش رو میکنه فشار هم به سرورای در پیت اینا نمیاد ! که تو طول ماه بیست روزش رو خراب باشه
Gamemaster
08-10-2016, 14:40
شرایط استفاده شو تازه دیدم
اینجوری که فایده نداره:|
شاتل به زودی خدمات تلفن ثابت خود را عرضه خواهد کرد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hldvlpln
08-10-2016, 14:59
شرایط استفاده شو تازه دیدم
اینجوری که فایده نداره:|
شرایط استفاده چی رو دیدید؟
بچه ها سرعت شبانه من از ساعت 1 تا 4 اومده تا 20 کیلوبایت بعد از 4 درست میشه ( تهران که بودم هم از ساعت 1 تا 2 اینطوری بود بعد یهو خوب میشد) .... جریان چیه؟ چون چند شب اخیر زیاد دانلود کردم اینطور شده؟
به نظرتون میشه سرویس شبانه رو کلا غیرفعال کرد، اصلا هزینه گیگ رو خودمون پرداخت میکنیم، به حساب خودمون، سرعت رو چرا کاهش میدن آخه... :|
بریم مخابرات بگیریم بابا... حداقل ترافیکش ارزون تره، سرعتش ثبات داره...
منم از ساعت 1-2 سرعت 20 KB . شبانه هم یه مدته اصلا دانلود نداشتم.
این شاتلند اگه گرونترش کنن بهتره مثلا بزارن پنجاه تومان اینجوری مصرف کنندش خود به خود کمتر میشه طرفم هر دو سه ماه میگیره دانلوداش رو میکنه فشار هم به سرورای در پیت اینا نمیاد ! که تو طول ماه بیست روزش رو خراب باشه
اگر به صورت حجمهای مختلف فروخته شود بهتر است مثلا 100 گیگ 5 هزار، 300 گیگ 10 هزار، 1000 گیگ 20 هزار، 3000 گیگ 50 هزار
hldvlpln
08-10-2016, 16:54
دوستان به طور معمول سرعت دانلود شما از شاتل لند چند میزنه؟میخوام با سرعت خودم مقایسه کنم.
shayan0o21
08-10-2016, 17:01
دوستان به طور معمول سرعت دانلود شما از شاتل لند چند میزنه؟میخوام با سرعت خودم مقایسه کنم.
600 700 تا :n02:
shina_20
08-10-2016, 17:09
سلام. میشه منو راهنمایی کنید? این طرحهای جشنواره سرعتاشون زده 128.سرعت واقعیش همینه؟! خیلی کمه که؟! من قبلا وایمکس ایرانسل داشتم سرعت 2 مگ. الان این 128 کیلو ینی چی دقیقا
darvish1900
08-10-2016, 18:31
شاتل خیلی نامردی تابستان من 50گیگ خریدیم 60 هزار تومان
الان 100گیگ میدی 66000 تومان
نامرد:n28::n28:
shina_20
08-10-2016, 19:02
لطفا یکی ج بده دیگه
سلام. میشه منو راهنمایی کنید? این طرحهای جشنواره سرعتاشون زده 128.سرعت واقعیش همینه؟! خیلی کمه که؟! من قبلا وایمکس ایرانسل داشتم سرعت 2 مگ. الان این 128 کیلو ینی چی دقیقا
میتونین سوال کنین از شاتل دوست عزیز یا ببینین تو سایتشون چی نوشته , قبلا که همش کارت دانشجویی و هیئت علمی و وکیلی دادگستری و غیره میخواستن 128 یعنی همون 128 ولی الان شاید لاین رو باز بزارن هر چقدر کشید همون قدر که احتمال نسبتا زیاد همون دومی هست
shayan0o21
08-10-2016, 19:11
کدوم جشنـــواره ؟ لینک میدید .
bigbang0661
08-10-2016, 19:11
آقا این ترافیک 100 گیگ به دوره ی بعد هم منتقل میشه؟
shina_20
08-10-2016, 19:19
کدوم جشنـــواره ؟ لینک میدید . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]جشنواره-فروش-ویژه-شاتل-مهر-95/
shina_20
08-10-2016, 19:21
خودشون تو سایت نوشتن تا سرعت 16 مگ هست!!! بعد موقع خرید دیدم زده 128
بعد پرسیدم گفت سرعت متغیر ه و بسته به کشس خطتونه .حالا از کجا بدونم کشش چقدره? ریسک نمیتونم کنم برا یک ساله اخه
Mr saeed
08-10-2016, 19:40
بعد پرسیدم گفت سرعت متغیر ه و بسته به کشس خطتونه .حالا از کجا بدونم کشش چقدره? ریسک نمیتونم کنم برا یک ساله اخه
فاصله تا مرکز مشخص کننده سرعت هست هر کیلومتر بیشتر 4 تا 6 مگ سرعت کمتر
به دنبال استقبال بینظیر کاربران از جشنوارههای قبلی خرید بستههای ترافیکی، مشتریان فعلی این شرکت میتوانند از ۱۷ تا ۳۰ مهر ۱۳۹۵ بسته ترافیک ۱۰۰ گیگابایتی شاتل را با ۶۰ درصد تخفیف تنها به قیمت ۶۶،۱۶۰ تومان خریداری کنند.
کاربران سرویسهای خانواده اکو، می توانند برای خرید این بستهها به سایتmy.shatel.ir مراجعه فرمایند، یا از اپ مای شاتل برای این خرید استفاده کنند.
سلام دوستان
این بسته به دوره ی بعد منتقل می شه ؟ من سرویس یک ماهه می گیرم
محدودیت زمانی نداره ؟
MR.MAHMOOD
08-10-2016, 20:05
من یه هفته س خریدم سرعت تا هر چقدر که خط کشش داشته باشه بازه واسه من تا هشت مگ با اینکه سرویسم تو جشواره 128 هستش
ایا خرید ترافیک 100 گیگ فروش ویژه به دوره ی بعد هم منتقل میشه؟
- - - Updated - - -
hldvlpln
08-10-2016, 23:55
600 700 تا :n02:
عجب فکر کردم همه سرعتشون اندازه منه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hldvlpln
08-10-2016, 23:56
- - - Updated - - -
من زنگ زدم گفتن تاریخ انقضا نداره و به دوره بعد منتقل میشه
لطفا نا گفته نماند خودم این بسته رو فعال کردم
hldvlpln
08-10-2016, 23:58
بسته به فاصله تا مرکز مخابراتی داره مثلا فاصله خود من تا مرکز مخابراتی حدود 100 متر میشه روی 16 مگ قفله و سرعت دانلود هم 1800 میزنه
TranceaweSome
09-10-2016, 00:23
ریموت: کلا تعطیل!
سرعت دانلود: 20 کیلوبایت
دیگه کم کم داره غیر قابل تحمل میشه
شاتل هر روز هم داره شلوغ تر میشه یه فکری نکنه وضعیت دیگه خیلی خراب تر میشه
shayan0o21
09-10-2016, 05:08
ریموت: کلا تعطیل!
سرعت دانلود: 20 کیلوبایت
دیگه کم کم داره غیر قابل تحمل میشه
شاتل هر روز هم داره شلوغ تر میشه یه فکری نکنه وضعیت دیگه خیلی خراب تر میشه
چرا واسه من از این مشکلا نداره
تهران هستید ؟
اگر هستید کدوم مرکز مخابراتی؟
فکر کنم مرکز مخابراتی ما خلوته :n13:
TranceaweSome
09-10-2016, 10:36
تهران هستید ؟
نه تهران نيستم شيرازم
حالا سرعت دانلود رو ميشه ربط داد به شلوغ بودن مركز مخابراتي (هرچند سرعت دانلود فقط از شاتل لند پايينه)
ولي ريموت چجور برا من كار نميكنه برا شما كار ميكنه:n13:
شما ديشب ريموت ميكرد برات فايل هارو؟
mazdak_121
09-10-2016, 10:50
-Updated - - -
سلام دوستان وضغيت تك كانكشن با سرورهاي خارجي چطوره ؟؟
rahman0158
09-10-2016, 11:10
-Updated - - -
سلام دوستان وضغيت تك كانكشن با سرورهاي خارجي چطوره ؟؟
سلام سرویس جشنواره رو 500 قفله برای خارجی .داخلی تا جایی که بکشه باز میزارن .تک کانکشن شاتل فعلا برای من که خوب بوده
L.O.N.E.L.Y
09-10-2016, 11:47
عجب فکر کردم همه سرعتشون اندازه منه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تهران هستید ؟
دوست عزیز شما داری از لینکای دانلودسنتر استفاده میکنی (از سرور لینکی که گذاشتی مشخص) دانلودسنتر مشکلی نداره
منظور این دوست عزیزمون و همه ما استفاده از آپلودسنتر و لینک های که اونجا آپ میشن هستش
که در طول روز لحظه ای شده و شانس بیاری یه ساعت سرعتش درست بشه
بستگی به کیفیت سیم کشی خونه و فاصله از مرکز مخابراتی داره
من دو تا جشنواره خریدم واسه خونه و شرکت
تو خونه سیم کشیمون بده واسه همین تا 8 9 مگ خط میکشه
ولی تو شرکت روی 16 مگ هست
تا وقتی که خط و وصل نکردن نمیشه گفت که سرعتتون چقدر میتونه باشه
ولی معمولا سرعت رو تا جایی که خطتون جواب میده میذارن
- - - Updated - - -
تا جایی که من میدونم بله انتقال پیدا میکنه
ولی برای اطمینان بهتره از شاتل بپرسین
ali-1991
09-10-2016, 15:07
دوستان لینک هایی که ریموت میکنید روی سرور شاتل لند در بدترین حالت با چه سرعتی دانلود دارید؟ وضع طوری شده تا حالا که کلا ریموت آپلود شاتل لند غیرقابل استفاده بشه
behnamy01
09-10-2016, 16:23
دوره من 1 ماهه هستش و 10 روز دیگه تموم میشه و باید تمدیـدش کنم. سوالم اینه که اگه الان این طرح 100گیگ رو بخـرم آیا به دوره های بعد هم انتقال پیدا میکنه اگه همش رو توی این 10 روز تموم نکنم؟
shayan0o21
09-10-2016, 18:50
نه تهران نيستم شيرازم
حالا سرعت دانلود رو ميشه ربط داد به شلوغ بودن مركز مخابراتي (هرچند سرعت دانلود فقط از شاتل لند پايينه)
ولي ريموت چجور برا من كار نميكنه برا شما كار ميكنه:n13:
شما ديشب ريموت ميكرد برات فايل هارو؟
آره مشکلی نداشت
تا حالا به همچین مشکلی نخوردم من هر وقت رفتم سریع انجام شدش :n04:
- - - Updated - - -
دوست عزیز شما داری از لینکای دانلودسنتر استفاده میکنی (از سرور لینکی که گذاشتی مشخص) دانلودسنتر مشکلی نداره
منظور این دوست عزیزمون و همه ما استفاده از آپلودسنتر و لینک های که اونجا آپ میشن هستش
که در طول روز لحظه ای شده و شانس بیاری یه ساعت سرعتش درست بشه
خوب دیگه آپلود که میکنیم یا ریموت میکنیم مشکلی ندارم من که :n04:
shayan0o21
09-10-2016, 18:53
دوره من 1 ماهه هستش و 10 روز دیگه تموم میشه و باید تمدیـدش کنم. سوالم اینه که اگه الان این طرح 100گیگ رو بخـرم آیا به دوره های بعد هم انتقال پیدا میکنه اگه همش رو توی این 10 روز تموم نکنم؟
فکرکننم بشه چون از مدت دارها نیست و هیچ جایی هم ننوشته که مدتش این قدره بازم با واحد فروش تماس بگیر مطمئن شو ، پولت حیف نشه یه وقت:n16:
Pedram_mrn
10-10-2016, 00:39
از شاتل سرویس دارم و پینگم بالاست حدود ۲۰۰ اینا سرویس گیم رو فعال کردم پینگم اومد روی ۱۳۰ ۱۵۰ که اوکی بودم باهاش اما امروز دوباره برگشته روی ۲۰۰ اینا
Downstream Upstream
SNR Margin (0.1dB): 100 100
Attenuation (0.1dB): 375 260
Output Power (dBm): 20.0 12.0
Attainable Rate (Kbps): 7428 1104
Rate (Kbps): 6944 928
D (interleave depth): 1 1
Delay (msec): 0.25 0.25
سرعت دانلود روی ۷۵۰ کیلوبایت هست
پشتیبانی میگه خطم خیلی نویز داره و باید سرعت کمتر بشه تا پینگم بیاد پایین!
سرویس های وایرلس یا ptp و یا مدل های دیگه ارائه اینترنت وجود داره که پینگ پایینی داشته باشه؟
L.O.N.E.L.Y
10-10-2016, 00:46
دوستان از کجا بسته دانلود شبانه رو فعال کنم؟
من سرویس یک مگ رو الان تمدید کردم ولی موقع خرید قیمتش 21 هزار تومن بود با 6 گیگ حجم دوره ولی یه قسمت تو تعرفه هاش داشت که به همراه دانلود شبانه میشه 26 فک کنم
ولی موقع خرید این گزینه نبود و همون قیمت خام سرویس بود یعنی 21 تومن
از کجا بگیرم شبانه رو؟
باید با پشتیبانی تماس گرفت؟
سرویس گیم شاتل چطوری فعال میشه؟؟ هزینه اش چقدره؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
shayan0o21
10-10-2016, 09:22
باید با پشتیــبانی تماس بگیــرید فکرکنم رایگان هست :n13:
shayan0o21
10-10-2016, 09:27
از شاتل سرویس دارم و پینگم بالاست حدود ۲۰۰ اینا سرویس گیم رو فعال کردم پینگم اومد روی ۱۳۰ ۱۵۰ که اوکی بودم باهاش اما امروز دوباره برگشته روی ۲۰۰ اینا
Downstream Upstream
سرویس های وایرلس یا ptp و یا مدل های دیگه ارائه اینترنت وجود داره که پینگ پایینی داشته باشه؟
نه سرویس خوبی داره
از منم بهتره :n02:
من نویزم حدود نه و هشت هست تازه رو شش مگابایت میکشه فقط ولی شما ... :n28:
rezausa2020
10-10-2016, 16:31
دوستان من الان مخابرات دارم . میخواستم بدونم الان اگر شاتل سفارش بدم چقدر طول میکشه تا سرویس وصل بشه؟ . واسه شما چقدر طول کشید؟
با تشکر
mehrabooni
10-10-2016, 16:35
تماس بگیرین رایگان هست
Downstream Upstream
نویز حطت لبه مرزیه یعنی یکم دیگه خطت نویز داشت اصن نتت تو این سرعت کانکت نمیشد
الان احتمالن سرعتت رو 6 مگ بستن اگه با سرعت دانلود پایینتر مثلاٌ 2مگ میتونی کنار بیای زنگ بزن پشتیبانی بگو سرویس گیم برات فعال کنن و سرعتت رو 2 مگ ببندن خیلی تاثیر میذاره رو پینگت.
سرعت نته من که به خاطر دانلو شبانه کم شده بود الان بعد 4 روز به حالت عادی برگشت:n19:
نکته مهم اینه که از سرورای داخل کشور هر چه قدر دانلود کنین برای شاتل مهم نیست (چون هزینه ای برای ترافیک داخلی به مخابرات نمیده) الان راحت شبی 17 گیگ فیلم و انیمیشن دانلود دارم.
ولی دانلود از لینکای خارج از کشور به خصوص تورنت هم باعث میشه شرکت ضرر کنه و هم سرعتتنو کم کنن.
دوستان از کجا بسته دانلود شبانه رو فعال کنم؟
من سرویس یک مگ رو الان تمدید کردم ولی موقع خرید قیمتش 21 هزار تومن بود با 6 گیگ حجم دوره ولی یه قسمت تو تعرفه هاش داشت که به همراه دانلود شبانه میشه 26 فک کنم
ولی موقع خرید این گزینه نبود و همون قیمت خام سرویس بود یعنی 21 تومن
از کجا بگیرم شبانه رو؟
باید با پشتیبانی تماس گرفت؟
برو تو لینک زیر سرویست رو انتخاب کن اون سرویسایی که جلوش نوشته NFG دانلود شبانه ندارن سرویسایی که جلوش نوشته FG دانلود شبانه دارن اسم سرویست رو انتخاب کن
بعد برو تو myshatel، صدای مشتری، ارسال پیام و برای واحد فروش اسم سرویستو بزن و تو قسمت نوع درخواست بزن تغییر سرویس
از ماه بعد که خواستی پول بریزی سرویست تغییر میکنه
android500
11-10-2016, 22:02
سلام دوستان من سرویس یکساله آسیاتکم داره تموم میشه از کیفیتش اصلا راضی نیستم فقط مایه اعصابخوردیه میخام بیام شاتل به خاطر سرویس لبخند پاییزی ۱۸ ماهه ۱۴۴ گیگ ۹۰ تومن. کلا توصیه میکنین بیام شاتل گیفیتش خوبه؟؟؟
چند تا سوال داشتم در مورد سرویس ممنون میشم راهنماییم کنید :n16:
۱) تمام ۱۴۴ گیگ رو یکجا ارائه میده یا هر ماه شارژ میشه؟ میشه مثلا تو یه سال تمومش کرد؟
۲) سرعت سرویس چقدر خواهد بود؟ هر چقد خط بکشه سرعت میده؟؟ محدود نمیکنه؟؟؟
اگه نکته ای چیزی لازمه حتما بگین تا بعدا خانواده نزنن تو سرم از فلان جا اومدی شاتل اینطور شد فلان شد..:n16:
Mr saeed
12-10-2016, 00:06
سلام دوستان من سرویس یکساله آسیاتکم داره تموم میشه از کیفیتش اصلا راضی نیستم فقط مایه اعصابخوردیه میخام بیام شاتل به خاطر سرویس لبخند پاییزی ۱۸ ماهه ۱۴۴ گیگ ۹۰ تومن. کلا توصیه میکنین بیام شاتل گیفیتش خوبه؟؟؟
۱) تمام ۱۴۴ گیگ رو یکجا ارائه میده یا هر ماه شارژ میشه؟ میشه مثلا تو یه سال تمومش کرد؟
اگه نکته ای چیزی لازمه حتما بگین تا بعدا خانواده نزنن تو سرم از فلان جا اومدی شاتل اینطور شد فلان شد..:n16:
اول ببنید اونجا پورت دارن یا نه مهم اینه
شما 144 گیگ سرعت جوابگو بود یک روزه هم می تونی مصرف کنی
چون شبانه ندارید دیگه محدودیتی ندارید ولی به جاش شاتل لند هست نامحدود می تونی دانلود کنی سرعت هم بسته به فاصله تا مرکز داره هر کیلو متر 6 مگ کمتر از 24 مگ .
شاتل بهترین شرکت pap هست شکی توش نیست قبلا به کیفیت و گرون بودن معروف بود ولی الان برعکس شده هم کیفیت داره هم از همه سرویس دهنده ها اروزن تر هست .
خیلی عالی هست وضعیت .
android500
12-10-2016, 03:25
اول ببنید اونجا پورت دارن یا نه مهم اینه
شما 144 گیگ سرعت جوابگو بود یک روزه هم می تونی مصرف کنی
چون شبانه ندارید دیگه محدودیتی ندارید ولی به جاش شاتل لند هست نامحدود می تونی دانلود کنی سرعت هم بسته به فاصله تا مرکز داره هر کیلو متر 6 مگ کمتر از 24 مگ .
شاتل بهترین شرکت pap هست شکی توش نیست قبلا به کیفیت و گرون بودن معروف بود ولی الان برعکس شده هم کیفیت داره هم از همه سرویس دهنده ها اروزن تر هست .
خیلی عالی هست وضعیت .
واقعا ممنونم ذرهای به نت مملکت امید پیدا کردم :n02:
یه لطفی میکنین در مورد شاتللند توضیح بیشتر بدین؟؟ یعنی چی نامحدود دانلود کنیم؟؟؟ عین asiadl آسیاتکه که کروم 2 سال پیش رو میزاره واسه دانلود بدون محاسبه حجم؟؟ :n29:
در ضمن من حساب کردم از مرکز مخابراتیمون حدود 3.5-4 کیلومتر فاصله داریم اینطور که شما گفتی سرعت منفی میاد یه چیزیم ما باید بدیم بره.
الآنم که آسیاتک هستم خطم به زور 3-4 مگ میکشه و کلی هم سر این نویز و ... اعصاب گذاشتیم :n36:
omid7000
12-10-2016, 03:50
1-یه جا ارائه میده ولی یهو میبینی نصفش نیست به منم یه بسته 50 گیگ 50 ت با ترفند فروختن بعد چند شب از شبانه رایگانم سریال دانلود کردم به حجم 25 گیگ یهو دیدم از حجم بسته کم شده زنگ زدم بهشون پیچوندن و گفتن هکتون کردن و از این مزخرفات.
2-سرعتش بد نیست ولی پیشنهاد من پیشگامان بسته 500 روزه 500 گیگ 50 ت
android500
12-10-2016, 13:13
1-یه جا ارائه میده ولی یهو میبینی نصفش نیست به منم یه بسته 50 گیگ 50 ت با ترفند فروختن بعد چند شب از شبانه رایگانم سریال دانلود کردم به حجم 25 گیگ یهو دیدم از حجم بسته کم شده زنگ زدم بهشون پیچوندن و گفتن هکتون کردن و از این مزخرفات.
مفت میده ببین چقدر سود میکنن که ایقد ارزون هم میتونن بدن :n29:حیف شهر ما ارائه نمیده
vahidreza2007
12-10-2016, 13:25
اين سرويس 144 گيگ شبانه نداره و ميشه با مديريت مصرف استفاده خوبي ازش كرد
به شخصه ميخوام همين سرويس رو بگيرم و شبانه هام رو هم با ايرانسل دانلود ميكنم يعني تو هر 7 روز دانلود ها رو جمع كنم و سر روز هفتم با ايرانسل دانلودشون كنم هم به صرفه تره هم راحتتر به سيستم هم فشار نمياد اين جور يكه هر شب روشن باشه
حالا اگر مثلا تو مناسبت ها هم بياد بسته 50 گيگي يا 100 گيگي ارزون هم بده كه ادم ميخره ميندازه رو حجم قبليش
فقط براي من تنها نقطه مبهم كيفيت شاتل هستش شما راضي هستي از كيفيت اينترنت و پينگ و كار با اينستا و تلگرام و ... و مخصوصا ويديو انلاين ؟ چون من اكثر باز يهاي اروپايي رو از اينترنت انلاين نگاه ميكنم و با اسيا تك فوقالعاده مشكل دارم
vahidreza2007
12-10-2016, 13:30
مفت میده ببین چقدر سود میکنن که ایقد ارزون هم میتونن بدن :n29:حیف شهر ما ارائه نمیده
شما از تبريز هستي درسته ؟ شرايطمون مثل هم تقريبا در اين زمينه ! من بين مخابرات و شاتل بد جور دو دل موندم
از طرفي مخابرات سرويس يك ماهه 17 گيگ كه با اضافات ميشه 21 گيگ رو ميده 27 تومن كيفيتش هم بد نيست و راضي كننده است
ولي شاتل سرويس 18 ماهه 144 گيگ با حداكثر سرعت رو ميده 90 تومن كه اينم فوقالعاده است
اگر ازكيفيت شاتل مخصوصا براي ديدن ويديو انلاين و اينستا و ... مطمئن شم ميرم سمت شاتل
Mr saeed
12-10-2016, 13:34
دوست عزیز این فکر بچگانه هست شما بشین ریز مصرف داری چک کن ببین کی مصرف شده در ضمن هک شدن مودم ها اگه مشکلتون حل نکردین واقعیت هست خودم کار شناس نصب یکی از شرکت ها هستم با مشکل همیشه درگیر هستیم .
در کل هیچ شرکتی حجم خوری اینها نداره مشکل از سمت یوزر هست شک نکنید .
android500
12-10-2016, 14:28
دوست عزیز این فکر بچگانه هست شما بشین ریز مصرف داری چک کن ببین کی مصرف شده در ضمن هک شدن مودم ها اگه مشکلتون حل نکردین واقعیت هست خودم کار شناس نصب یکی از شرکت ها هستم با مشکل همیشه درگیر هستیم .
در کل هیچ شرکتی حجم خوری اینها نداره مشکل از سمت یوزر هست شک نکنید .
جسارتا حرف شما هم بچگانست چون بارها مخابرات و اسیاتک تو ساعات رایگان حجم منو چند گیگ چند گیگ بالا کشیدن و دستمون به جایی بند نبوده چون مودم سر ساعت شروع رایگان روشن خاموش نشده تا ثابت کنیم. طرف بهم میگه تو ۳۰ ثانیه ۲.۵ گیگ دانلود کردی میفهمی ۲.۵ گیگ :n35:
sadegh571
12-10-2016, 14:29
شما از تبريز هستي درسته ؟ شرايطمون مثل هم تقريبا در اين زمينه ! من بين مخابرات و شاتل بد جور دو دل موندم
از طرفي مخابرات سرويس يك ماهه 17 گيگ كه با اضافات ميشه 21 گيگ رو ميده 27 تومن كيفيتش هم بد نيست و راضي كننده است
ولي شاتل سرويس 18 ماهه 144 گيگ با حداكثر سرعت رو ميده 90 تومن كه اينم فوقالعاده است
اگر ازكيفيت شاتل مخصوصا براي ديدن ويديو انلاين و اينستا و ... مطمئن شم ميرم سمت شاتل
مطمئنا شاتل از هر لحاظ بهتر از از مخابراته.
سرعت تک کانکشن شاتل خیلی بهتر از مخابراته، بنابراین برای دیدن ویدئو آنلاین مناسبتره.
فقط پینگ مخابرات حدود 10 الی 30 میلی ثانیه از شاتل کمتره که زیاد مهم نیست.
android500
12-10-2016, 14:40
این شاتل لند قضیش چیه یعنی اگه بیایم شاتل هر وقت خاستیم هر فایلی رو ریموت کنیم میتونیم رایگان دانلود کنیم؟؟
Mr saeed
12-10-2016, 16:23
جسارتا حرف شما هم بچگانست چون بارها مخابرات و اسیاتک تو ساعات رایگان حجم منو چند گیگ چند گیگ بالا کشیدن و دستمون به جایی بند نبوده چون مودم سر ساعت شروع رایگان روشن خاموش نشده تا ثابت کنیم. طرف بهم میگه تو ۳۰ ثانیه ۲.۵ گیگ دانلود کردی میفهمی ۲.۵ گیگ :n35:
خوب دیگه این مربوط به آسیاتکه کاری به شاتل نداره :n02: شاید اونها دنبال بهانه ای باشن حجم شما کم کنن ولی حجم خوری نمی کنن باید دقت کنین حجم نپره وقتی بنده مشکلی نداره شما هم نباید داشته باشید .
شاتل لند از خارج ایران نمی شه ریموت کرد ماهی باید 20 هزار هزینه اشتراک بدید فعلا هم وضعیت سرعت مناسبی نداره .
این شاتل لند قضیش چیه یعنی اگه بیایم شاتل هر وقت خاستیم هر فایلی رو ریموت کنیم میتونیم رایگان دانلود کنیم؟؟
فکر کنم ماهیت فایل ها نباید فیلتری باشه! مثلا فیلم های :n31: رو نتونی ریموت کنی!!
دوم اینکه ده تا دو گیگ کردن یه فیلم فرضا 20 گیگی خودش مصیبته!!
shayan0o21
12-10-2016, 17:25
سلام آقا دو تــا ســوال این بسته پنج گیگ تعطیلات چرا نیـــست ؟ چرا نمیشه خرید ؟
بعد الــان روی شاتل لند مثلا فایل مداحی آپلود کنیم دانلودش رایگانه برای مــا؟
omid7000
12-10-2016, 17:42
والا ما واقعیت رو در مورد شاتل به دوستان گفتیم حالا دیگه خود دانید.در مورد گیگ خوری هم به زرص قاطع باید گفت که همه اپراتورها گیگ می دزدند اینکه کاملا جا افتادس ولی شاتل از تخم مرغ دزدی به شتر دزدی رسیده و در آخر باید بگم دوستان هر چی میخان مغلطه کنن بر ضد اینجانب من که قصد تخلیه دارم.
behnamy01
12-10-2016, 18:58
یک آپـلودسنتر هستش مال خودشـاتل. میتونین توش ریـموت آپلودکنید بعد دانلودکنید، بسته شـاتل لـند رو که بگیرید ماهانه باتخفیف10هـزارتومن، میتونید ماهی 5 تـرابایت دانـلودکنید.
سلام آقا دو تــا ســوال این بسته پنج گیگ تعطیلات چرا نیـــست ؟ چرا نمیشه خرید ؟
بعد الــان روی شاتل لند مثلا فایل مداحی آپلود کنیم دانلودش رایگانه برای مــا؟
ربطی به مداحـی اینا نداره. چون سـرور داخل ایـرانه، و نت داخلی داره، فایـلهایی که سـرورش قـلیتره رو نمیتونید دان کنید. بسته شاتـل لند رو که بگیرید بله رایـگانه
والا ما واقعیت رو در مورد شاتل به دوستان گفتیم حالا دیگه خود دانید.در مورد گیگ خوری هم به زرص قاطع باید گفت که همه اپراتورها گیگ می دزدند اینکه کاملا جا افتادس ولی شاتل از تخم مرغ دزدی به شتر دزدی رسیده و در آخر باید بگم دوستان هر چی میخان مغلطه کنن بر ضد اینجانب من که قصد تخلیه دارم.
شما تخـلیه کن! واسه ما که خـوب بوده مشکلی هم نداریم. میتونید DU meter یا networx نصب کنید با دقت مصرفتون رو چک کنید
android500
12-10-2016, 19:17
یک آپـلودسنتر هستش مال خودشـاتل. میتونین توش ریـموت آپلودکنید بعد دانلودکنید، بسته شـاتل لـند رو که بگیرید ماهانه باتخفیف10هـزارتومن، میتونید ماهی 5 تـرابایت دانـلودکنید.
پس پولم باید بدیم :n29: تو سرش بخوره
سرعت شبانه در جشنواره تابستانه روی چند محدود میشه?
سرعت روزانه محدوده?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Mr saeed
13-10-2016, 00:59
شاتل جشنواره هاش شبانه نداره .
از خارج میشه رو شاتل لند آپلود کرد یا نه؟
فرستاده شده از HUAWEI GRA-UL10ِ من با Tapatalk
یعنی قانون مصرف منصفانه روش اجرا نمیشه؟
TranceaweSome
13-10-2016, 12:56
یعنی قانون مصرف منصفانه روش اجرا نمیشه؟
نه ولي ٤،٥ روز از هفته مشكل داره!
يا سرعتش كمه يا فايل ريموت نميشه يا....
اگه فكر ميكنين ميتونين هرموقع خواستين ازش استفاده كنين نه اينطور نيست
مواقعي كه خلوته سرور هاش خوبه
shina_20
13-10-2016, 19:02
سلام. میشه کمکم کنید.میحام یکی از سرویسها رو آنلاین بخرم.مرحله اخر ازم کد اشتراک و پسورد میخاد.کد رو دارم مرحله قبل داد ولی پسورد چی باید بزنم?مرسیی
shina_20
13-10-2016, 19:07
سلام. میشه کمکم کنید.میحام یکی از سرویسها رو آنلاین بخرم.مرحله اخر ازم کد اشتراک و پسورد میخاد.کد رو دارم مرحله قبل داد ولی پسورد چی باید بزنم?مرسیی
فکر کنم 5 شماره اخر خطتون
shina_20
13-10-2016, 20:54
زدم اینم نشد
shayan0o21
13-10-2016, 21:24
زدم اینم نشد
خود شماره تلفنتون بدون کد شهر بزنید
hldvlpln
14-10-2016, 15:46
مطمئنا شاتل از هر لحاظ بهتر از از مخابراته.
سرعت تک کانکشن شاتل خیلی بهتر از مخابراته، بنابراین برای دیدن ویدئو آنلاین مناسبتره.
فقط پینگ مخابرات حدود 10 الی 30 میلی ثانیه از شاتل کمتره که زیاد مهم نیست.
کی گفته پینگ مخابرات بهتره بازم استان به استان و شهر به شهر و حتی مرکز به مرکز این موضوع فرق میکنه الان من پینگم به 4.2.2.4 125 تا قبل از این مخابرات داشتم با مخابرات پینگم به همین سرور 160 بود و اصلا ثابت نبود مثلا تا ساعت ده روی 130 بود تا دوازده روی 150 بود همینطور که یوزر اضافه میشد پینگ هم بدتر میشد و انقدر تایم اوت میگرفت که سایت هارو به سختی باز میکرد.
hldvlpln
14-10-2016, 15:52
نه ولي ٤،٥ روز از هفته مشكل داره!
يا سرعتش كمه يا فايل ريموت نميشه يا....
اگه فكر ميكنين ميتونين هرموقع خواستين ازش استفاده كنين نه اينطور نيست
مواقعي كه خلوته سرور هاش خوبه
حرفای این دوستمون تایید میشه به شخصه واسه من دو حالت داره یا سرعت روی 70kb یا 1.8mb حد وسط هم نداره در روز حدود 6 ساعت سرعت روی 70kb اونم درست وقتی که ادم میاد پشت سیستم.:n27::n27:
mehrdad3x
14-10-2016, 22:17
دوستان من ارت چهار هستم
سه روز پیش صب زدم ۵ گیگ دانلود کردم بعد از چند ساعت انتظار حالا بعد از اون دانلود پنج گیگی سرعت دانلودم از ۶۰ بالاتر نمیره
یعنی ما نامحدود ها پنج گیگ بعد از مدت ها نمیتونیم در یک روز دانلود کنیم؟!!
الان چاره مشکل چیه دوستان چجوری باید درسش کرد
خودش درست میشه یا باید کاری کرد
این بسته های خرید حجمش واقعا به صرفه است الان 100 گیگو خریدم 72 تومن
shayan0o21
15-10-2016, 04:26
این بسته های خرید حجمش واقعا به صرفه است الان 100 گیگو خریدم 72 تومن
مشکلش ایته همیشه اینجور بسته هارو نمیذاره:n27:
مشکلش ایته همیشه اینجور بسته هارو نمیذاره:n27:
والا ما که برا 1 سالمون حجم خریدیم فکر کنم توی مناسبتها جشنواره دوباره فعال شه
mohammadrm
15-10-2016, 11:04
من الان نزدیک ۲ روز که نت ندارم یعنی دارم ولی با سرعت ۱۵ کیلوبیت. :n21:
در واقع هیچ کاری نمیتونم بکنم.
ماه پیش که سرویس آرت ۱ داشتم سرعتو خوابوندن و گفتن شما مصرفتون زیاده سرویس بالاتر تهیه کنید الان آرت ۲ گرفتم بازم سرویس رو محدود کردن و باز هم میگن سرویس بالاتر بگیرید. یعنی کلاه برداری واضح تر از این هم میشه؟!
بهشون میگم راهکار بدین قوانین رو برام توضیح میدن! :n29:
Gamemaster
15-10-2016, 12:13
منم انلاین خریدم ولی همچین چیزی ازم نخاست
اگه مشکل همچنان هست بهتره با تلفنی اقدام کنید
ماه پیش که سرویس آرت ۱ داشتم سرعتو خوابوندن و گفتن شما مصرفتون زیاده سرویس بالاتر تهیه کنید الان آرت ۲ گرفتم بازم سرویس رو محدود کردن و باز هم میگن سرویس بالاتر بگیرید. یعنی کلاه برداری واضح تر از این هم میشه؟!
به نظر من با این همه جشنواره ترافیکی که شاتل گذاشته گرفتن سرویس آرت توجیهی نداره، شما یه سرویس اکو بگیر و بعد بسته به میزان مصرفت یکی از بسته های ترافیکی جشنواره هاش رو هم بگیر مثلا الان داره 100 گیگو با 60 درصد تخفیف میده 66 تومن که واقعا خوبه
در کنار اون امکان استفاده از شاتل لند رو هم دارین
در کل شاتل زیاد به مشتری های آرت اهمیت نمیده. بیشتر سعی میکنه همه رو بکشونه سمت اکو
با سلام من امروز برای ثبت نام 18 ماهه 144 گیگ رفتم شاتل گفتند این سرویس برای فرهنگیان و دانش اموزان و دانشجو یان هست برای کاربران معمولی این سرویس رو نمیدیم . متاسفانه روی خود سایت راجع به این مسئله چیزی نوشته نیود انها طبق معمول گفتند اطلاع رسانی کریم حالا کجا نمیدونم. بهر حال دو تا سرویس گرفتم یکی سرویس یکساله یا حجم 60 گیگ و اون یکی اکو 6144 سه ماه بدون شبانه ( چون من از شبانه استفاده نمیکنم)
فقط حجم نتونسم بخرم چونکه گفتند بعد از نصب میتونی حجم بخری . بهر حال امیدوارم از این اسیا تک بهتر باشه که امروز فسخش کردم.
shayan0o21
15-10-2016, 18:31
سلام
عزیـــزانی که توی سرشماری نفوس و مسکن امسال اینترنتی شرکـــت کردن برن پنل مای شاتـــل
قسمت خرید ترافیــک نوشته " حجم سرشماری " کد آماری شون رو وارد کنــن دو گیــگ اینترنتشون بگیــرن :n16::n12:
pedibell
15-10-2016, 19:20
سلام من میخوام اینترنت شاتل بگیرم میخواستم بدونم کدوم بسته هاش شبانه رایگان داره؟ و اینکه میشه بسته 100 گیگ رو همزمان سفارش داد یا باید صبر کنم اینترتنم وصل شه بعد چون بعید بدونم تا سی ام وصل شه
یه سوال دیگه شاتل همه سرویساشو رو 16 مگ میبنده؟
مرسی:n16:
توجه : مشتركين عزيز همان طور كه مى دانيد شاتل امكان حضور آنلاين و رايگان كاربران خود را در طرح ملى سرشمارى نفوس و مسكن كشور فراهم كرده است.توجه :
خرسنديم به اطلاع برسانيم مشترکینی که اطلاعات خود را با استفاده از این سامانه ثبت کردهاند میتوانند با مراجعه به سايت ماى شاتل و وارد كردن كد دريافتى از سامانه سرشمارى در بخش خدمات ترافیک، از دو گيگ ترافيك تشويقى شاتل بهرمند شوند.
سلام من میخوام اینترنت شاتل بگیرم میخواستم بدونم کدوم بسته هاش شبانه رایگان داره؟ و اینکه میشه بسته 100 گیگ رو همزمان سفارش داد یا باید صبر کنم اینترتنم وصل شه بعد چون بعید بدونم تا سی ام وصل شه
یه سوال دیگه شاتل همه سرویساشو رو 16 مگ میبنده؟
مرسی:n16:
تا جایی که من میدونم شبانه رایگانش نیم بهاست
نه تا اینترنتت وصل نشده نمیتونی بخری چون تا کامل وصل نشه پنل هنگام ورود میگه که هنوز وصل نشده و نمیتونی نه ترافیک بخری نه طرح دیگری
بله تا جایی که خطتون کشش داره
TranceaweSome
15-10-2016, 19:34
دوستان من معمولا 1 ماهه میگیرم
اگه بسته 100 گیگی رو بخرم امکان انتقال به دوره های بعد هست؟
ممنون
maniya12
15-10-2016, 20:26
سلام دوستان میشه یه برنامه بهم معرفی کنید که آیپی اینترنتم رو عوض کنه؟
با تشکر
shayan0o21
15-10-2016, 21:23
دوستان من معمولا 1 ماهه میگیرم
اگه بسته 100 گیگی رو بخرم امکان انتقال به دوره های بعد هست؟
ممنون
فکرکنم هست:n15:
shayan0o21
15-10-2016, 21:24
تا جایی که من میدونم شبانه رایگانش نیم بهاست
نه تا اینترنتت وصل نشده نمیتونی بخری چون تا کامل وصل نشه پنل هنگام ورود میگه که هنوز وصل نشده و نمیتونی نه ترافیک بخری نه طرح دیگری
بله تا جایی که خطتون کشش داره
شبانه نیم بهاس؟پنج تومنی که پس هرماه میدیم چیه داداش گلم؟:n36:
FlashGet
15-10-2016, 21:29
سلام
دوستان به نظرتون بهترین نرم افزار مدیریت ترافیک که دقت بالا و کمترین خطا رو داشته باشه کدومه ؟ بر اساس تجربه بگید لطفا
تاپیک های دیگه هم سوال کردم شاید به نتیجه بهتری برسم
shayan0o21
15-10-2016, 21:43
سلام
دوستان به نظرتون بهترین نرم افزار مدیریت ترافیک که دقت بالا و کمترین خطا رو داشته باشه کدومه ؟ بر اساس تجربه بگید لطفا
تاپیک های دیگه هم سوال کردم شاید به نتیجه بهتری برسم
ازبین برنامه هایی که داشتم بهترینش DU Meter بود:12:
THE VAIPER
15-10-2016, 21:48
من کد سرشماری رو وارد کردم از سامانه امار هم برام SMS اومد ؛ ولی 2 گیگ ترافیک اضافه نشده هنوز
vahidreza2007
15-10-2016, 22:12
من کد سرشماری رو وارد کردم از سامانه امار هم برام SMS اومد ؛ ولی 2 گیگ ترافیک اضافه نشده هنوز
كد رهگيري رو كجا وارد كردي دوست عزيز ؟
Aria.A97
15-10-2016, 22:25
چقدر مصرف داشتین ماه پیش؟
به نظر من با این همه جشنواره ترافیکی که شاتل گذاشته گرفتن سرویس آرت توجیهی نداره، شما یه سرویس اکو بگیر و بعد بسته به میزان مصرفت یکی از بسته های ترافیکی جشنواره هاش رو هم بگیر مثلا الان داره 100 گیگو با 60 درصد تخفیف میده 66 تومن که واقعا خوبه
در کنار اون امکان استفاده از شاتل لند رو هم دارین
در کل شاتل زیاد به مشتری های آرت اهمیت نمیده. بیشتر سعی میکنه همه رو بکشونه سمت اکو
آخه قابل اطمینان نیستن. شاید ۲ ماه خبری از جشنواره نباشه
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
pedibell
15-10-2016, 23:35
دوستان من مصرف وبگردیم زیاده کدوم بسته رو پیشنهاد میدید چون اکثرش حجم ماهانه شون کمه میترسم تا تخلیه کنم و رانژه بشه نتونم 100 گیگ رو بگیرم
کسی art5 سرعتش چجوریه؟ و اگه محدود کنن سرعت میاد رو چند؟
با تشکر:n12:
footballist
16-10-2016, 00:54
سلام دوستان
شاتل شبانش مصرف منصفانه داره؟اگه داره همه جا برقرار؟زنگ زدم نمایندگی گرگان گفتش که ما نداریم.نظرتون چیه؟
vahidreza2007
16-10-2016, 01:20
سلام دوستان
شاتل شبانش مصرف منصفانه داره؟اگه داره همه جا برقرار؟زنگ زدم نمایندگی گرگان گفتش که ما نداریم.نظرتون چیه؟
اصلا پايه گذار و پيشاهنگ اين مصرف منصفانه همين شاتل بوده :n02: بقيه هم از اين ياد گرفتن
maniya12
16-10-2016, 02:27
سلام دوستان میشه یه برنامه بهم معرفی کنید که آیپی اینترنتم رو عوض کنه؟
با تشکر
دوستان کسی نیست جواب منو بده ضروریه کارم متشکر
FlashGet
16-10-2016, 09:34
ازبین برنامه هایی که داشتم بهترینش DU Meter بود:12:
ممنون دوست من
FlashGet
16-10-2016, 17:36
دوستان سرعت جشنواره 18 ماه چقدره ؟
مثلا سرعت دانلود یک فایل با دانلود منیجر چقدره تقریبا ؟
rahman0158
16-10-2016, 19:24
دوستان سرعت جشنواره 18 ماه چقدره ؟
مثلا سرعت دانلود یک فایل با دانلود منیجر چقدره تقریبا ؟
سرور داخلی تا سقف 2 مگابایت و خارجی رو 500 کیلوبایت محدوده
amiry1996
16-10-2016, 19:31
سلام دوستان من میخوام از شاتل نت بگیرم بعد کدوم بستش بیشترین سرعتو میدن و کمترین قمیتو داره و این که میخوام باهاش از سرور xbox دانلود کنم شبانه برام مهمه و این که از پشتیبانیش پرسیدم این جشواره رو گفت شبانه نداره هیچ طورم نمیشه فعال کرد اگر میشد خیلی خوب بود میخواستم بدونم شما گرفتین تونستین فعال کنید ؟؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید .سرعت دانلودم تا 16 باز باشه خیلی خوب میشه برا دانلود دیتا بازی میخوام بگیرم و این که الان صبانت دارم از زمانو حجمم مونده اگر الان بگیرم شاتلو بزارم بمونه تا اون تموم بشه مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟؟
ali65509
16-10-2016, 19:35
توجه : مشتركين عزيز همان طور كه مى دانيد شاتل امكان حضور آنلاين و رايگان كاربران خود را در طرح ملى سرشمارى نفوس و مسكن كشور فراهم كرده است.توجه :
خرسنديم به اطلاع برسانيم مشترکینی که اطلاعات خود را با استفاده از این سامانه ثبت کردهاند میتوانند با مراجعه به سايت ماى شاتل و وارد كردن كد دريافتى از سامانه سرشمارى در بخش خدمات ترافیک، از دو گيگ ترافيك تشويقى شاتل بهرمند شوند.
ببینید شاتل نمیگه با چن روز اعتبارو. دوستان توجه داشته باشن 2 گیگ با 2 روز اعتبار میده.
FlashGet
16-10-2016, 19:54
ممنون دوست من
این سرعتی که میگید روی همه ی سرویس هاش به این صورته یا فقط همین جشنواره 18 ماهه اش اینطوره ؟؟
آخه روی همه ی بسته های سرویس های حجمی نوشته سرعت از 128 تا 128 و جشنواره هم همین و نوشته
rahman0158
17-10-2016, 06:15
ممنون دوست من
این سرعتی که میگید روی همه ی سرویس هاش به این صورته یا فقط همین جشنواره 18 ماهه اش اینطوره ؟؟
آخه روی همه ی بسته های سرویس های حجمی نوشته سرعت از 128 تا 128 و جشنواره هم همین و نوشته
بله تمام سرویس های جشنواره به همین صورت هست . در مورد سرویس های حجمی هم فرق اکو 128 با اکو 8192 در سرعت سرور خارجی هست وگرنه داخلی هردو تا جایی که خط بکشه باز میزارن
pooya777
17-10-2016, 12:07
ببینید شاتل نمیگه با چن روز اعتبارو. دوستان توجه داشته باشن 2 گیگ با 2 روز اعتبار میده. همینشم یه کلکی دارن میزنن که ندن! دو تا خانوار ثبت کردم بعد هیچ کدوم از کد ها رو حجم نمیده.یکیش رو که اول زدم میگفت معتبر نیست دفعه دوم که زدم میگه تکراریه! یکی دیگش هم میگه نمیدونم کدش عددی نیست یه همچین چیزی! خلاصه نخواستیم آقا این هدیه تونم بدزدین :)
همینشم یه کلکی دارن میزنن که ندن! دو تا خانوار ثبت کردم بعد هیچ کدوم از کد ها رو حجم نمیده.یکیش رو که اول زدم میگفت معتبر نیست دفعه دوم که زدم میگه تکراریه! یکی دیگش هم میگه نمیدونم کدش عددی نیست یه همچین چیزی! خلاصه نخواستیم آقا این هدیه تونم بدزدین :)
منم امتحان کردم همین نتایج رو داشت
البت علتش یه چی دیگه هم میتونه باشه و اون هجوم بی امان ملت هس :n09:
تو جهان هم رتبه دوم بعد ژاپن پیشرفته به ایران جهان سومی رسید سرشماری اینترنتی علت اصلیش :n02:هم همون جوایز یک ملیونی با قرعه و 2 گیگ:n23:
samkaveh
17-10-2016, 15:33
منم کدی که دارم میزنم میگه کد عددی نیست نمیدونم چطور باید واردش کنم که قبول کنه
pooya777
17-10-2016, 18:04
منم کدی که دارم میزنم میگه کد عددی نیست نمیدونم چطور باید واردش کنم که قبول کنه به حروف بزنیم شاید قبول کنه خخخ
منم کدی که دارم میزنم میگه کد عددی نیست نمیدونم چطور باید واردش کنم که قبول کنه
برای منم همینو میگفت چند بار زدم تا آخرسر اوکی شد :n05: این ارورای عجیب غریبو میدند تا پشیمون کنند ملتو شما کم نیار اینقد بزن تا قبول کنه:n01:
misagh1372
18-10-2016, 13:39
دوستان شانل خط رو تا چند مگ میبنده ؟
این مشخصات خطم هست تا چند مگ میتونن ببندن ؟
leo.unique
18-10-2016, 16:48
امکان داره که در طی قرارداد (18 ماه) سرعت رو کاهش بدن ؟ و یا بعبارت بهتر، تضمینی هست که کاهش پیدا نکنه ؟؟
rahman0158
18-10-2016, 16:56
امکان داره که در طی قرارداد (18 ماه) سرعت رو کاهش بدن ؟ و یا بعبارت بهتر، تضمینی هست که کاهش پیدا نکنه ؟؟
وقتی میگه سرعت از128کیلوبیت برثانیه تا16مگابیت برثانیه امکان داره تحت هرشرایطی سرعت تغییر پیدا بکنه و تضمین شرکت همون 128 کیلوبیت هست ولی فکر نمیکنم چنین اتفاقی بیوفته
| SoRoush 8K |
18-10-2016, 17:30
من دو سه روز پیش زدم کدو نوشت به شما تعلق خواهد گرفت ! حدود 2 گیگ هم اضافه شد .:n01:
.
دوستان گیمر پینگتون پاینن نیومده ؟؟
من پینگم بدون 130 بود الان شده حول و حوش 220 اینا !
leo.unique
18-10-2016, 17:30
وقتی میگه سرعت از128کیلوبیت برثانیه تا16مگابیت برثانیه امکان داره تحت هرشرایطی سرعت تغییر پیدا بکنه و تضمین شرکت همون 128 کیلوبیت هست ولی فکر نمیکنم چنین اتفاقی بیوفته
آخه چون بصورت پیش پرداخته، اگه سرعت کاهش پیدا کنه، هیچ کاری نمیشه کرد :n27:
Mr saeed
18-10-2016, 18:36
دوستان شانل خط رو تا چند مگ میبنده ؟
این مشخصات خطم هست تا چند مگ میتونن ببندن ؟
16 رو کامل جواب میده فاصلتون تا مذکر کمتر از 500 متر
FlashGet
18-10-2016, 19:51
شاتل حجم دزدی هم داره یا مثل آدم سرویس میده ؟
پارس آنلاین هستم . حجم خوره داره
چند روزی هستش که دارم رعایت میکنم ببینم چقدر کم میشه متاسفانه کاملا مشوده که اینرتنت داره بیخود و بی جهت کم میشه
شاتل حجم دزدی هم داره یا مثل آدم سرویس میده ؟
پارس آنلاین هستم . حجم خوره داره
چند روزی هستش که دارم رعایت میکنم ببینم چقدر کم میشه متاسفانه کاملا مشوده که اینرتنت داره بیخود و بی جهت کم میشه
سلام
نه مورد خاصی نداره..
Sent from my LG-K500 using Tapatalk
maniya12
19-10-2016, 03:07
دوستان راهی هست که اگه سرعت سرویس های نامحدود محدود شد با فعال کردن یه برنامه سرعت دوباره به حالت اول برگرده
shayan0o21
19-10-2016, 06:33
دوستان راهی هست که اگه سرعت سرویس های نامحدود محدود شد با فعال کردن یه برنامه سرعت دوباره به حالت اول برگرده
خیــر
متاستفانه چون از طریق سیســتم محدود میشــه کاری نمیشه کاری کرد :jealous:
Pedram_mrn
19-10-2016, 10:36
نه سرویس خوبی داره
از منم بهتره :n02:
من نویزم حدود نه و هشت هست تازه رو شش مگابایت میکشه فقط ولی شما ... :n28:
اگه ببرم سر خط وصل کنم مودم رو کدوم عدد هارو چک کنم و کم زیاد شدن تا چه حدی تاثیر داره؟
یادمه قبلا اون ۱۰۰ قبلا ها روی ۱۹۰ ۲۱۰ بود نمیدونم چرا الان انقدر کم شده
maniya12
19-10-2016, 11:44
خیــر
متاستفانه چون از طریق سیســتم محدود میشــه کاری نمیشه کاری کرد :jealous:
چرا راهی هست من راه دور زدنش بدون پرداخت هزینه ای رو بلدم
shina_20
19-10-2016, 11:49
سلام. میشه در مورد نم آوا و شاتل لند برام توضیح بدید?
hamed_korn
19-10-2016, 12:08
سلام دوستان من روی خطم الان سرویس از مخابرات دارم . میخواستم بدونم اگه بخواهم از شاتل سرویس جشنواری لبخند پاییزی 18 ماه 144 گیگ رو بگیرم که کف سرعت 128 و سقف سرعت 16 مگا بیت هست. با این مشخصه خط من کشش خطم به چه اندازه خواهد بود
Downstream Speed
4647 kbps
Upstream Speed
1163 kbps
Upstream SNR
9.0dB
Downstream SNR
29.1dB
Downstream
Upstream
Hlin Scale
7813
0
Loop Attenuation(dB)
20.4
12.6
Signal Attenuation(dB)
20.4
12.6
SNR Margin(dB)
6.4
8.7
Attainable Rate(Kbps)
20616
1413
shina_20
19-10-2016, 12:32
از سایت نماوا بخام فیلم ببینم از حجمم کم نمیکنه? :n01:
Mr saeed
19-10-2016, 13:37
سلام دوستان من روی خطم الان سرویس از مخابرات دارم . میخواستم بدونم اگه بخواهم از شاتل سرویس جشنواری لبخند پاییزی 18 ماه 144 گیگ رو بگیرم که کف سرعت 128 و سقف سرعت 16 مگا بیت هست. با این مشخصه خط من کشش خطم به چه اندازه خواهد بود
Downstream Speed
4647 kbps
Upstream Speed
1163 kbps
Upstream SNR
9.0dB
Downstream SNR
29.1dB
Downstream
Upstream
Hlin Scale
7813
0
Loop Attenuation(dB)
20.4
12.6
Signal Attenuation(dB)
20.4
12.6
SNR Margin(dB)
6.4
8.7
Attainable Rate(Kbps)
20616
1413
خط شما 16 رو کامل می کشه فایل زیر 700 متر تا مخابرات .
George Shelly
19-10-2016, 19:25
oh my gosh پینگم شده با 4.2.2.4 حدود 85 اصلا باورم نمیشه بالاخره مال منم درست شد همیشه 130 بود یا 180 منتظر چنین روزی بودم تا دیگه نیاز به خریدن اکانت از یه سری فروشنده عقده ای نباشه امیدوارم سریع تر بساطشون جمع شه .
سلام
کسی با نرم افزار شاتل مشکلی نداره ؟ مال من باز نمی کنه :n30:
Pedram_mrn
19-10-2016, 20:13
oh my gosh پینگم شده با 4.2.2.4 حدود 85 اصلا باورم نمیشه بالاخره مال منم درست شد همیشه 130 بود یا 180 منتظر چنین روزی بودم تا دیگه نیاز به خریدن اکانت از یه سری فروشنده عقده ای نباشه امیدوارم سریع تر بساطشون جمع شه .
چی شد که درست شد؟ منم پینگم ۱۳۰ تا ۲۰۰ و کلی قطعی دارم
George Shelly
19-10-2016, 20:43
چی شد که درست شد؟ منم پینگم ۱۳۰ تا ۲۰۰ و کلی قطعی دارم
نمی دونم همیشه 130 بود بعد چند روز قبلم خیلی خراب شده بودولی یهویی درست شد من همیشه اکانت میزنم واسه بازی انلاین ولی دیگه راحت شدم واسه بازی اما واسه دانلود از استیم هنوز نیاز به اکانت دارم چون سرویسم جشنواره ست سرعت خارجیم رو 500 لیمیت هست باید اکانت بزنم تا بشه 1000 کیلو ...
maniya12
19-10-2016, 21:58
نمی دونم همیشه 130 بود بعد چند روز قبلم خیلی خراب شده بودولی یهویی درست شد من همیشه اکانت میزنم واسه بازی انلاین ولی دیگه راحت شدم واسه بازی اما واسه دانلود از استیم هنوز نیاز به اکانت دارم چون سرویسم جشنواره ست سرعت خارجیم رو 500 لیمیت هست باید اکانت بزنم تا بشه 1000 کیلو ...
دوست گرامی شما یه برنامه افزایش سرعت رایگان یا همون تبدیل اینترانت به اینترنت سراغ ندارید؟
George Shelly
19-10-2016, 22:33
سراغ دارم ولی رایگان نیست ...
راستی من چند روز پیش از یه جا 100 گیگ خریدم قبل اینکه پینگم با شاتل بیاد پایین اگه خواستی بگو بدم بهت من خریدم 10 تومن یکمم استفاده کردم مبلغش مهم نیست واقعا ولی چون منم خریدم میتونم در ازای مبلغ کمی بدم بهتون چون خودم دیگه استفاده نمی کنم .
shayan0o21
19-10-2016, 22:57
اگه ببرم سر خط وصل کنم مودم رو کدوم عدد هارو چک کنم و کم زیاد شدن تا چه حدی تاثیر داره؟
یادمه قبلا اون ۱۰۰ قبلا ها روی ۱۹۰ ۲۱۰ بود نمیدونم چرا الان انقدر کم شده
خیلی
کلا کل تاثیر نویز و حداکثر و حداقل سرعت روی کم و زیاد اعداد استاتوس هست
Pedram_mrn
19-10-2016, 23:43
کسی از سرویس های وایرلس و پوینت تو پوینت شاتل استفاده کرده؟
پینگ ایناش چجوره؟
mehdidotcom
20-10-2016, 01:09
دوستان من اکو اپتیمال گرفتم آیا امکان اضفافه کردن شبانه رایگان هست؟
واقعا شاتل عالی است من از های وب داشتم که افتضاح بود جمع کردم اومدم شاتل کیفیت از زمین تا آسمان فرق داره البته مصرف حجمش انگار بیشتره شاتل نگرفته دو گیگ کم کرده ازم
mehdi1057
20-10-2016, 01:20
من پارس آنلاین بودم اومدم شاتل سرعت دانلود محشره
پینگ من اینه خوبه یا بد؟
TTL=49
pooya777
20-10-2016, 07:21
دوستان این خط تا چقدر میکشه چون دانلودم الان از 350 کیلوبایت بیشتر نمیشه: downstream 3928 upstream 766 جشنواره گرفته بودم.
من پارس آنلاین بودم اومدم شاتل سرعت دانلود محشره
پینگ من اینه خوبه یا بد؟
TTL=49
پینگ فکر نکنم این باشه
اونه که پشتش نوشته TIME
با بسلام
امروز خط اینترنت شاتل وصل شد از بسته یکساله 60 گیگ سرعت دانلودبسیار خوبه از 1 مگ تا 1.5 در حال تغییره اما برای من مناسبه البته یک 200 گیگ هم حجم گرفتم فعلا که راضی هستم
زمان پاسخ سرعت دانلود سرعت اپلود 1022 Kbps
4.27 Mbps
52 ms
Jitter: 9ms
vahidreza2007
20-10-2016, 20:24
با بسلام
امروز خط اینترنت شاتل وصل شد از بسته یکساله 60 گیگ سرعت دانلودبسیار خوبه از 1 مگ تا 1.5 در حال تغییره اما برای من مناسبه البته یک 200 گیگ هم حجم گرفتم فعلا که راضی هستم
زمان پاسخ سرعت دانلود سرعت اپلود
1022 Kbps
4.27 Mbps
52 ms
Jitter: 9ms
چند در اومد برات داداش ؟ 200 گيگ رو چند گرفتي ؟
hamed_korn
20-10-2016, 20:48
سلام
شما باید از اطلاعاتی که در تنظیمات مودمتون هست یک عکس بزارید تا بهتر بشه وضعیت خطتتون رو دوستان بگن
دانلودتون اگه روی 3928 کیلو بیت بسته شده باشه تقریبا میشه 491 کیلوبایت باید سرعت دانلودتون باشه.
سرعت آپلودتون هم که 766 کیلو بیت هست باید تقریبا 98 کیلو بایت سرعت آپلودتون باشه.
حالا اگه سرعتتون کمتر هست زنگ بزیند پشتیبانی
کلا برام عجیه چرا سرعت تو شاتل انقدر مختلف هست طرف براش روی 10 مگ بستن ولی هنوز snr downsream روی 26 هست ولی نمیان سرعت رو 16 مگابیت براش تنظیم کنن
خوب این خط که راحت جواب میده
حالا همین شخص میگه با سرعت 10 مگابت از سرور داخلی روی 800 کیلو بایت هست.....
من دوساله 4 مگ مخابرات دارم سرعتم روی 4647 kb هست و همیشه 24 ساعت بالای 550 کیلو بایت هست.
من میخواستم برای اونیکی خط از شاتل سرویس بگیرم ولی این رفتار های شاتل برام عجیبه.
سلام
شما باید از اطلاعاتی که در تنظیمات مودمتون هست یک عکس بزارید تا بهتر بشه وضعیت خطتتون رو دوستان بگن
دانلودتون اگه روی 3928 کیلو بیت بسته شده باشه تقریبا میشه 491 کیلوبایت باید سرعت دانلودتون باشه.
سرعت آپلودتون هم که 766 کیلو بیت هست باید تقریبا 98 کیلو بایت سرعت آپلودتون باشه.
حالا اگه سرعتتون کمتر هست زنگ بزیند پشتیبانی
کلا برام عجیه چرا سرعت تو شاتل انقدر مختلف هست طرف براش روی 10 مگ بستن ولی هنوز snr downsream روی 26 هست ولی نمیان سرعت رو 16 مگابیت براش تنظیم کنن
خوب این خط که راحت جواب میده
حالا همین شخص میگه با سرعت 10 مگابت از سرور داخلی روی 800 کیلو بایت هست.....
من دوساله 4 مگ مخابرات دارم سرعتم روی 4647 kb هست و همیشه 24 ساعت بالای 550 کیلو بایت هست.
من میخواستم برای اونیکی خط از شاتل سرویس بگیرم ولی این رفتار های شاتل برام عجیبه.
باید درخواست داده بشه
ممکنه اوایل 16 مگ رو نمیکشید و الان میکشه
100% که شاتل 10 مگ نمیذاره شاید چیز دیگه ای بوده
هر 100 گیگ حدود 721144 ریال شد
دوستان من اکو اپتیمال گرفتم آیا امکان اضفافه کردن شبانه رایگان هست؟
واقعا شاتل عالی است من از های وب داشتم که افتضاح بود جمع کردم اومدم شاتل کیفیت از زمین تا آسمان فرق داره البته مصرف حجمش انگار بیشتره شاتل نگرفته دو گیگ کم کرده ازم
اگه جشنواره نباشه میتونین اضافه کنین
والا اینترنت من که افتضاحه !
پینگ 260 میده ! قطع و وصلی هم داره !
کسی از این 2 گیگ سرشماری تونسته استفاده کنه ؟؟؟؟
من چند روز قبل میزدم و ارور میداد که صحیح نیست !
2 روز قبل دوباره زدم و نوشت که تکراریه :n02:
یعنی همش کشک بوده :n09:
من گرفتم
ولی نه شاتل
صبانت
shayan0o21
20-10-2016, 23:06
دوستان این خط تا چقدر میکشه چون دانلودم الان از 350 کیلوبایت بیشتر نمیشه: downstream 3928 upstream 766 جشنواره گرفته بودم.
حداکثر سرعت چهار مگابایت:n03:
shayan0o21
20-10-2016, 23:08
من همون دقایق اول زدم داد مشکلی نبود:n29:
حداکثر سرعت چهار مگابایت:n03:
دان استریم به بیت نوشته میشه
یعنی حداکثر و اگه مودم یه ارفاق هم بکنه میرسه 500
shayan0o21
20-10-2016, 23:11
دان استریم به بیت نوشته میشه
یعنی حداکثر و اگه مودم یه ارفاق هم بکنه میرسه 500
سرعت چهارمگابایت نگفتم سرعت دانلود که:n29: چرا اینقدر سریع قضاوت میکنیم :n29:
navid_fo
20-10-2016, 23:14
سلام
میشه یه یکی به من بگه الان خطم چی جوریه؟( شبیه فامیل دور شدم آقای مجری من چی جوری بودم الان)
من می خوام بهتر کنم دان استریممو از تک تک جزئیات حرف های اساتید استفاده می کنم فقط بگین چی جوری میتونم خطم رو ماکزیمم 16 مگی که شاتل میگه بهت دادم برسونمشش همین با تشکر:n16::n16::n16::n16::n12::n12::n12:
اینم تنظیم مودمم
shayan0o21
20-10-2016, 23:23
سلام
میشه یه یکی به من بگه الان خطم چی جوریه؟( شبیه فامیل دور شدم آقای مجری من چی جوری بودم الان)
من می خوام بهتر کنم دان استریممو از تک تک جزئیات حرف های اساتید استفاده می کنم فقط بگین چی جوری میتونم خطم رو ماکزیمم 16 مگی که شاتل میگه بهت دادم برسونمشش همین با تشکر:n16::n16::n16::n16::n12::n12::n12:
اینم تنظیم مودمم
dslm
dsl mdoe رو تماس بگیــرید با پشتیبانی بگید ADSL_2plus بذارند میشه گفت ورژن بالاتر dsl g.dmt هست که سریع تر وصل میشه اینترنت ، سرعت بالاتر و ...
Model number اسم یا مدل مودمتون هست :n01:
خط تون الان روی هفت مگ هست با این snr و attenuation فکرکنم حدودا ده مگابایت تا دوازده مگابایت بشــه دان استریم رو بالا برد :n16:
Bensonw3x
21-10-2016, 00:05
دوستانِ تهرانی بین شاتل - پارس آنلاین - آسیاتک کدوم پینگ خوب و قطعی کمتری داره ؟ واسه دانلود نمیخوام ، فقط میخوای یه چی با کیفیت باشه اپتیم زیاد داشته باشه پینگش خیلی برام مهمه ، همین
mohammad reza_73
21-10-2016, 01:48
سلام دوستان،من تابستون سرویس ارت ۱رو فعال کردم،بعدش اول مهر دانشگاهم شروع شد والان خونه نیستم،کسی هم توی خونمون از نت استفاده نمی کنه،مهلت استفاده ازاینترنت هم فک کنم ۱۳ مهر تموم شده،الان یه پیش فاکتور پرداخت توی سایت هست ۳۰ تومن که از ۱۴ مهر هست تا ماه دیگه حالا سوالم اینه من که از اینترنت اسنفاده نمیکنم،این پیش فاکتور چیه؟دوماً اگه این پیش فاکتور رو پرداخت نکنم ماه دیگه هم بهش اضاف میشه یعنی میشه ۶۰ تومن؟واگه الان پیش فاکتور رو پرداخت کنم از مثلا امروز حساب میشه تا یک ماه دیگه؟اگه پرداختش نکنم کلا نت رو قطع میکنن؟
الان که کم میرم خونه چه سرویسی رو فعال کنم که نخام ول اضافی بدم؟
haj_farbod
21-10-2016, 02:48
زنگ زدم شاتل ، پاسخو با کمال ادب و خیلی شیک میگه محدود شدی :n05: حتی از روی شاتل لند هم سرعتم محدود شدس :n33:
میگم چند شب دانلود نداشته باشم دوباره سرعتم عادی میشه ، میگه بیشتر از چند شبه :n24: حالا اون تایم دقیقش رو هم از کارشناسان فروش باید بپرسی
گفتم باشه و خدافظ
فردا میخوام با کارشناسان فروش صحبتی داشته باشم ؛ دوستانی که تجربه دارن ؛ چی بگم که زود ما رو از این محدودیت خارج کنن ؟
خودم که نظرم اینه بگم یا از محدودیت خارجم کنید یا تخلیه خط :n02: و تهدید هم نیست ، چون بگه نگه میگم فرم تخلیه خط رو بفرست بیاد :n16: :n26:
Iman-Emperatour
21-10-2016, 03:34
سلام خدمت همه
سرعت دانلود شبانه من دو روزه که محدود شده و کلا تعطیله! اگه فقط مصرف رو کلا توی تایم شبانه قطع کنم درست میشه؟ منظورم اینه مصرف روزانه و غیر رایگان حساب نمیشه توی این محدود کردن؟
و اینکه چند روز زمان میبره به حالت اول برگرده؟
سرعت دانلود شبانه من دو روزه که محدود شده و کلا تعطیله! اگه فقط مصرف رو کلا توی تایم شبانه قطع کنم درست میشه؟ منظورم اینه مصرف روزانه و غیر رایگان حساب نمیشه توی این محدود کردن؟
و اینکه چند روز زمان میبره به حالت اول برگرده؟
سلام.روز هرچی میخای دانلود کن.شبو قطع کن.حدودا یک هفته طول میکشه برگرده به حال نرمال
Gamemaster
21-10-2016, 12:11
پیشنهاد ویژه شاتل در روزهای تعطیل: ترافیک تشویقی تعطیلات
کسی تونسته اینو بگیره
اصلا نیست نکنه سرکاریه
پیشنهاد ویژه شاتل در روزهای تعطیل: ترافیک تشویقی تعطیلات
کسی تونسته اینو بگیره
اصلا نیست نکنه سرکاریه
فقط از نرم افزارش می توانید بگیرید
Gamemaster
21-10-2016, 16:18
فقط از نرم افزارش می توانید بگیرید
دقیقا از کجاشه؟
شما گرفتین؟
دقیقا از کجاشه؟
شما گرفتین؟
به قسمت خرید ترافیک بروید و بروی خرید ترافیک کلیک کنید بعد سایت مای شاتل در مرورگر باز میشه که این بسته هم داره
Gamemaster
21-10-2016, 16:32
به قسمت خرید ترافیک بروید و بروی خرید ترافیک کلیک کنید بعد سایت مای شاتل در مرورگر باز میشه که این بسته هم داره
من میزنم بستهارو میاره ولی این جزوش نیست
مشکل چیه؟
omidscafild
21-10-2016, 19:14
من میزنم بستهارو میاره ولی این جزوش نیست
مشکل چیه؟
برادر از ساعت 12 تا 24 روز قبل از تعطیلی میتونید بخرید این بسته رو . یعنی پنجشنبه ساعت 12 تا 24 .
shayan0o21
21-10-2016, 22:56
سلام دوستان،من تابستون سرویس ارت ۱رو فعال کردم،بعدش اول مهر دانشگاهم شروع شد والان خونه نیستم،کسی هم توی خونمون از نت استفاده نمی کنه،مهلت استفاده ازاینترنت هم فک کنم ۱۳ مهر تموم شده،الان یه پیش فاکتور پرداخت توی سایت هست ۳۰ تومن که از ۱۴ مهر هست تا ماه دیگه حالا سوالم اینه من که از اینترنت اسنفاده نمیکنم،این پیش فاکتور چیه؟دوماً اگه این پیش فاکتور رو پرداخت نکنم ماه دیگه هم بهش اضاف میشه یعنی میشه ۶۰ تومن؟واگه الان پیش فاکتور رو پرداخت کنم از مثلا امروز حساب میشه تا یک ماه دیگه؟اگه پرداختش نکنم کلا نت رو قطع میکنن؟
الان که کم میرم خونه چه سرویسی رو فعال کنم که نخام ول اضافی بدم؟
سرویس
سرویس 128 کمترین حجــم بگیر به صرفه است برای شمــا
بعد پیش فاکتور میزنه که شما پرداخت کنی اینترنت فعال شه
برای ماه بعد هم دوباره نمیزنه
هر روز بگذره از همون روز فاکتور رور شروع کنه همون موقع پرداخت کنی همون روز شروع میشه
اگه پرداخت نکنی فکر کنم تا 1 سال قطع کنن:n02:
ali-1991
22-10-2016, 11:40
درود. دوستان به نظر میاد خط امروز رانژه شده اما با وجود کانفیگ مودم و روشن بودن چراغ لینک، اینترنت نداره. با تماسی که با پشتیبانی داشتم گفتند که کامل رانژه نشده و یکی دو روز دیگه طول میکشه!! کامل رانژه نشده یعنی چی!!
FlashGet
22-10-2016, 12:42
درود. دوستان به نظر میاد خط امروز رانژه شده اما با وجود کانفیگ مودم و روشن بودن چراغ لینک، اینترنت نداره. با تماسی که با پشتیبانی داشتم گفتند که کامل رانژه نشده و یکی دو روز دیگه طول میکشه!! کامل رانژه نشده یعنی چی!!
سلام
کلا از زمان ثبت تلفن و خرید چند روز طول کشید تا به این مرحله رسید ؟
ali-1991
22-10-2016, 15:57
سلام
کلا از زمان ثبت تلفن و خرید چند روز طول کشید تا به این مرحله رسید ؟
سلام. سه روز طول کشید
سلام. سه روز طول کشید
یه شکایت بکن اثرشو میذاره
hellbrain666
22-10-2016, 16:38
سلام دوستان چند تا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید
اول اینکه در سرویس های ECO-FG دانلود به صورت نیم بهاست یا کاملا رایگان؟
توی روزانه شنیدم چه 128 باشه چه 8190 سرعت رو رو ماکزیمم میبندند اما تفاوتشون توی تایم شبانه چقدر محسوسه؟
مورد بعدی هم اگر من ماهانه تمدید کنم گیگ های اضافی منتقل میشن یا مجبورم سه ماهه یا شش ماهه تمدید کنم تا حجم به ماه بعدی بره؟
سلام من شبانه محدود شدم میخواستم بدونم اگه سرویس رو بالاتر تغییر بدم این محدودیت برداشته میشه یا نه ؟
hellbrain666
23-10-2016, 17:20
شبانه معمولا بعد چقدر دانلود محدود میشید؟
سوالای بالا هم ممنون میشم یکی راهنمایی کنه
masooyan
23-10-2016, 18:52
خب سرویس جشنواره 144 گیگ امروز برام رانژه شد،دیروز آسیا تکو تخلیه کردم و بعد از ظهر حضوری ثبت نام کردم و امروز برام رانژه شد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hamed_korn
23-10-2016, 19:34
سلام از adsl status مودم یک عکس میزارید
ببینیم خطتون چقدر کشش داشته و الان دانلود و آپلود رو چقدر دقیق براتون گذاشتن
and-roid2
23-10-2016, 19:44
خب سرویس جشنواره 144 گیگ امروز برام رانژه شد،دیروز آسیا تکو تخلیه کردم و بعد از ظهر حضوری ثبت نام کردم و امروز برام رانژه شد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خب آساتک کیفیتش تو مرکز ما بهتر بود:n01: و در کل ...
سرور خارجی 4مگ محدود شده. درسته؟
masooyan
23-10-2016, 20:45
سرور خارجی 4مگ محدود شده. درسته؟
بله همون 4 مگه به زور میده مهدی جان
and-roid2
23-10-2016, 20:56
کلا اومدنم به شاتل اشتباه بود:n04:
پ.خ رو چک کن
leo.unique
23-10-2016, 21:06
کلا اومدنم به شاتل اشتباه بود:n04:
سرورهای داخلی چطور ؟
MMDFullHD
23-10-2016, 21:44
اقا ما هر دفع زنگ میزنیم به نمایندگی همش میگه یک ماه بعد شماره میگیره جهت ثبت نام میگه تجهیزات نصب شه بهتون زنگ میزنیم
ملت رو دایورت کردن به چپو راست
شکایت بزنیم میتونن حرکتی بزنن بیان سرویس بدن؟
masooyan
23-10-2016, 21:56
سرورهای داخلی چطور ؟
مشکل حل شد
shayan0o21
23-10-2016, 22:11
فعلا داخلی و خارجی محدود به 2 مگ هستش.
پ.ن:دوستان سرویس جشنواره نخرید پهنای باند محدود به 2 مگابیت هستش.
چرا جشنواره خریدید؟همیشه هرجارفتید سرویس 128 پایینترین حجم بگیر اگر خوب بود حجم هاسرعت های بالاتر بگیر که ضرر نکنه آدم
آخه مرکز مخابراتی به مرکز مخابراتی ، شهر به شهر هر سرویس دهنده متفاوته نمیشه ریســک کرد
ایشاءالله سرویس ات شلنگ اش باز شه :n02:
George Shelly
24-10-2016, 00:15
ربطی به جشنواره نداره مشکل چیز دیگه ست .
مال منم جشنواره ست اما 16 مگه .
masooyan
24-10-2016, 05:01
ربطی به جشنواره نداره مشکل چیز دیگه ست .
مال منم جشنواره ست اما 16 مگه .
جشنواره 144 گیگ؟
rahman0158
24-10-2016, 07:48
سلام منم جشنواره 144 گیگ رو دارم داخلی تا 16 مگ ولی خارجی فیکس رو 500 کیلوبایت محدوده
masooyan
24-10-2016, 08:23
پس مشکل مرکز ماست احتمال نمیدادم شاتل تو مرکز ما پهنای باندش محدود باشه.
تست دانلود همین الان
hamed_korn
24-10-2016, 09:46
اینکه شبیه اینترنت 256 کیلوبیت شد.
Gamemaster
24-10-2016, 10:03
پس مشکل مرکز ماست احتمال نمیدادم شاتل تو مرکز ما پهنای باندش محدود باشه.
تست دانلود همین الان
کدوم مرکزین؟
استقلال؟
masooyan
24-10-2016, 10:17
کدوم مرکزین؟
استقلال؟
مرکز خواجه ربیع -
شاتل مجتمع ما رو به "رایگان" به اینترنت اختصاصی تجهیز کرده . یعنی هزینه رک و سرور و... با خودش بوده که حدود 50 میلیون براش هزینه داشته. مجتمع 110 واحدی که به فوقش 40-50 نفر مشترکش بشن ! بازم دمش گرم.
حالا توصیه ها و ترفندها و مزیت ها و معایبش رو بگید ببینیم میصرفه بخریم یا نه. این طرح 144 گیگ تا 16 مگ 18 ماهه چطوره سرعتش؟ سرعت دانلود ؟ پینگ و...
leo.unique
24-10-2016, 15:07
فعلا داخلی و خارجی محدود به 2 مگ هستش.
از status مودمت عکس بذار ببینیم :n13:
رئیس رگولاتوری گغت: ۳ اپراتور تلفنهمراه برای شرکت در طرح ملی سرشماری، از روز یک شنبه تا دوشنبه، ۸۶ میلیون پیامک برای کاربران ارسال و در آن لینک ثبت نام سرشماری ۹۵ را ارائه کردهاند.
به گزارش ایتنا از فارس، علی اصغر عمیدیان گفت: اپراتورهای همراه، مانند اپراتورهای ثابت اینترنت با اشتیاق در طرح ملی سرشماری شرکت کردند و از روز یک شنبه تا دوشنبه، ۸۶ میلیون پیامک برای کاربران ارسال شده که در آنها لینک ثبت نام سرشماری ۹۵ ارائه شده تا به صورت رایگان ثبتنام کنند و در صورت موفقیت برای ثبت نام ۲ گیگ اینترنت رایگان دریافت میکنند.
رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درخصوص شایعهای درباره اینکه برخی اپراتورها اعلام کردهاند که باید این دو گیگ اینترنت دوروزه مصرف شود گفت: چنین بحثی مطرح نیست اگر مردم مواردی رامشاهده کردند میتوانند به سامانه ۱۹۵ اطلاع دهند.
معاون وزیر ارتباطات رایگان بودن ثبت نام را مثبت ارزیابی کرد و گفت: این طرح موجب میشود تا مردم شیرینی استفاده از شبکه ملی اطلاعات را حس کنند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]واکنش-مهلت-2-روزه-مصرف-گیگ-اینترنت-هدیه-سرشماری
masooyan
24-10-2016, 15:48
از status مودمت عکس بذار ببینیم :n13:
ویرایش مشکل حل شد.
Gamemaster
24-10-2016, 17:57
ویرایش مشکل حل شد.
چکار کردی درست شد؟
امروز خط دوم اینترنت هم وصل شد من 6 مگ گرفته بودم دیدم دانلود بیشتر از 4 مگ نمیکشه زنگ زدم شرکت گفت خط شما بیشتر از 4 جواب نمیده ولی همین خط تا 10 روز پیش که به اسیا تک وصل بود 6 مگ رو و بیشتر و جواب میداد حالا مشکل از کجاست نمیدونم:n13: ولی باز خوبه اون یکی خط شاتل که از جشنواره گرفته بودم خیلی عالیه اون سرعتش همینطور بمونه این یکی خط 6 مگ رو سه ماه دیگه جمعش میکنم :n02:
طرح تا 16 مگ چقدر سرعت دانلود داره؟
چون با تلفن و این چیزا نیست و خودش مستقیما سرویس داده مشکلی از بابت کیفیت خط نیست
شاتل مجتمع ما رو به "رایگان" به اینترنت اختصاصی تجهیز کرده . یعنی هزینه رک و سرور و... با خودش بوده که حدود 50 میلیون براش هزینه داشته. مجتمع 110 واحدی که به فوقش 40-50 نفر مشترکش بشن ! بازم دمش گرم.
حالا توصیه ها و ترفندها و مزیت ها و معایبش رو بگید ببینیم میصرفه بخریم یا نه. این طرح 144 گیگ تا 16 مگ 18 ماهه چطوره سرعتش؟ سرعت دانلود ؟ پینگ و...
masooyan
24-10-2016, 18:46
چکار کردی درست شد؟
مشکل از ویندوز بود.
George Shelly
24-10-2016, 23:32
الاغا برداشتن سرعت سرور خارجی رو محدود کردن به 500 واسه اونایی که تو جشنواره گرفتن هیچ جا هم چیزی نگفتن هرچی هم بگی میگن سرویست 128 هست .....
یعنی طرفو تو شرایطی میزارن نتونی چیزی بگی اگه بگی چرا محدوده میگن 128 خریدی خیلی هم لطف کردیم رو 16 آپ کردیم اگرم نگی که با 500 دان میکنه ادم کلافه میشه .
any idea ؟
navid_fo
24-10-2016, 23:50
فقط کافیه توی جشنواره شرکت کنی سریعا تاثیرش رو میبینی
برای مثال من شبا از 1 تا 8 رایگان بودش و اینا از 1 تا 2 محدود به دیال آپ بودش بعدشم سرعت بد نبودش
اینا قبل خرید ترافیک 100 گیگی جشنواره بودش
بعدش 1 تا 4 سرعت دیال آپ و 4 تا 8 سرعتش خوبه
شاتل جایی نمی خوابه که زیرش آب بره
از من بپرس :n09:
George Shelly
25-10-2016, 00:00
مال من شبانه دار بود تو جشنواره اردیبهشت گرفتم میتونم با خرید اکانت اینترانت به نت محدودیتو بردارم ولی اونجوری فایده نداره من از شاتل شدیدا راضیم در کل پینگ عالی با اروپا / قیمت پک گیگ مناسب و ... واسه من خوب بوده اما میدونم واسه خیلیا نبوده .
leo.unique
25-10-2016, 14:30
الاغا برداشتن سرعت سرور خارجی رو محدود کردن به 500 واسه اونایی که تو جشنواره گرفتن هیچ جا هم چیزی نگفتن هرچی هم بگی میگن سرویست 128 هست .....
یعنی طرفو تو شرایطی میزارن نتونی چیزی بگی اگه بگی چرا محدوده میگن 128 خریدی خیلی هم لطف کردیم رو 16 آپ کردیم اگرم نگی که با 500 دان میکنه ادم کلافه میشه .
any idea ؟
ماهی 6 هزار تومن داری میدی انتظار داری سرعت دانلود از سرورهای خارجی رو محدود هم نکنن ؟!!:n02: اگه به همین صورت بمونه و پایینتر نیاد مقرون به صرفه-ست این جشنواره لبخند پاییزی :n01:
چرا کسی جواب نمیده !
لبخند شاتل سرعتش از سرور داخی و خارجی چقدره؟
hamed_korn
25-10-2016, 15:13
چرا کسی جواب نمیده !
لبخند شاتل سرعتش از سرور داخی و خارجی چقدره؟
سلام کاربر masooyan همین سرویس جشنواره پاییز رو گویا گرفتن و صفحه قبل عکسی از سرعتشون گذاشتن.
با ایشان در ارتباط باشید .گویا ایشان فقط اینجا از این جشنواره استفاده میکنند.
شاتل فکر همه چیز رو کرده.شما اگه سرعتت کم هم باشه میگه من گفتم که حداقل سرعت 128 کیلوبیت میدم.
الان بقیه شرکت ها روی 2 مگ حداقل اعلام میکنند
و در قرارر داد ذکر میکنند ولی شاتل روی 128.
leo.unique
25-10-2016, 16:50
شاتل فکر همه چیز رو کرده.شما اگه سرعتت کم هم باشه میگه من گفتم که حداقل سرعت 128 کیلوبیت میدم.
الان بقیه شرکت ها روی 2 مگ حداقل اعلام میکنند
و در قرارر داد ذکر میکنند ولی شاتل روی 128.
همین مورد باعث تردید خریداران جشنواره لبخند پاییز میشه ! چون کل مبلغ باید پیش پرداخت بشه و در صورتی که سرعت پایین بیاد دستشون به جایی بند نیست :n27:
George Shelly
25-10-2016, 18:16
ماهی 6 هزار تومن داری میدی انتظار داری سرعت دانلود از سرورهای خارجی رو محدود هم نکنن ؟!!:n02: اگه به همین صورت بمونه و پایینتر نیاد مقرون به صرفه-ست این جشنواره لبخند پاییزی :n01:
من ماهیانه چیزی نمیدم 1 ساله گرفتم اولش 20 گیگ خریدم که تموم شده بعدش فقط گیگ اضافه کردم همه ش رو هم از جشنواره گیگ خریدم
رئیس رگولاتوری گغت: ۳ اپراتور تلفنهمراه برای شرکت در طرح ملی سرشماری، از روز یک شنبه تا دوشنبه، ۸۶ میلیون پیامک برای کاربران ارسال و در آن لینک ثبت نام سرشماری ۹۵ را ارائه کردهاند.
به گزارش ایتنا از فارس، علی اصغر عمیدیان گفت: اپراتورهای همراه، مانند اپراتورهای ثابت اینترنت با اشتیاق در طرح ملی سرشماری شرکت کردند و از روز یک شنبه تا دوشنبه، ۸۶ میلیون پیامک برای کاربران ارسال شده که در آنها لینک ثبت نام سرشماری ۹۵ ارائه شده تا به صورت رایگان ثبتنام کنند و در صورت موفقیت برای ثبت نام ۲ گیگ اینترنت رایگان دریافت میکنند.
رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درخصوص شایعهای درباره اینکه برخی اپراتورها اعلام کردهاند که باید این دو گیگ اینترنت دوروزه مصرف شود گفت: چنین بحثی مطرح نیست اگر مردم مواردی رامشاهده کردند میتوانند به سامانه ۱۹۵ اطلاع دهند.
معاون وزیر ارتباطات رایگان بودن ثبت نام را مثبت ارزیابی کرد و گفت: این طرح موجب میشود تا مردم شیرینی استفاده از شبکه ملی اطلاعات را حس کنند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]واکنش-مهلت-2-روزه-مصرف-گیگ-اینترنت-هدیه-سرشماری
رایتل دادبا مهلت3 روز که دیروز تموم شد[emoji53] [emoji53]
Vahid7767
26-10-2016, 08:21
رایتل دادبا مهلت3 روز که دیروز تموم شد[emoji53] [emoji53]
برو خدا رو شکر کن.به ما ایرانسلی ها که همونم نداده :|
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
من سرویس جشنواره گرفتم سرعت از داخلی و خارجی فرق نداره جفتشون رو 8مگ هستن با توجه به شرایط نویز خط من
leo.unique
26-10-2016, 11:36
من سرویس جشنواره گرفتم سرعت از داخلی و خارجی فرق نداره جفتشون رو 8مگ هستن با توجه به شرایط نویز خط من
سرعت دانلود شبانه از سرورهای خارجی 8 مگه ؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.