ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] ADSL Shatel / شرکت شاتل

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62

k1ozil
11-10-2015, 13:47
سلام دوستان
سوالی داشتم دوستانی که تجربه دارن جواب بدن لطفا
این سرویسهای ویژه art6 که نوشته 37 گیگ با سرعت بالا ، وقتی محدود شدی مابه تفاوت سرویس art 7 رو بپردازی یا کل Art7 رو تا سرعت باز بشه دوباره؟
ممنون
ما به تفاوت
زمانی که تغییر سرویس میدی از لحاظ زمانی سرویس اضافه نمیشه و فقط محدودیت حجم ریست میشه

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

dj77
11-10-2015, 14:57
سرعت نامحدود ۱۲۸ شاتل چجوره؟ از دوستان اگر کسی تست بزاره و راهنماییی کنه ممنون میشم

در شرایط عالی سرعت روی 120تا130 ولی دیده شده که سرعت روی 30 هم اومده ولی چون سرویس شما 128 هست هیچ گونه حق اعتراضی نداری

bardia-vr
11-10-2015, 17:23
در شرایط عالی سرعت روی 120تا130 ولی دیده شده که سرعت روی 30 هم اومده ولی چون سرویس شما 128 هست هیچ گونه حق اعتراضی نداری
چون قصد دارم سرویس نامحدود ۱۲۸ بگیرم، یعنی اغلب موارد سرعت روی چنده؟نوسان زیاده یا سرعت ثابته؟

sh93
11-10-2015, 18:01
چون قصد دارم سرویس نامحدود ۱۲۸ بگیرم، یعنی اغلب موارد سرعت روی چنده؟نوسان زیاده یا سرعت ثابته؟

اگه منظورتون به آرت 1 هست که خودم دارم و بگم که مرکز مخابراتی و شلوغی و خلوتی اون مرکز خیلی مهمه اما میتونم بگم برای من 90 درصد اوقات سرعتم 110-130 هست
تهران - مرکز نبوت

dj77
12-10-2015, 00:22

بهترین راه اینه که شما از یکی که توی اون مرکز شاتل داره بپرسی چون شاتل مرکز به مرکز فرق داره اصولا

wing-mirror
13-10-2015, 13:48
بهترین راه اینه که شما از یکی که توی اون مرکز شاتل داره بپرسی چون شاتل مرکز به مرکز فرق داره اصولا

وقتی شاتل سرویسهای اکو را الان با سرعت بالای 12 Mb/s میبنده، دیگه 1 Mb/s (که میشه همان 128 KB/s) مشکلی از نظر فنی نداره. من آرت 1 دارم. سرعتش همیشه روی 1 Mb/s ثابت است. توی لیست قیمتها هم گفته که این سرعت تا حجم 11 گیگ هست و بعدش ممکنه سرعت محدود بشه. قبلا دوستان توی فروم گفتن که تا دو برابر این حجم سرعت را کم نمیکنن و اگر هم سرعت کم شد با پرداخت مابه تفاوت به آرت بعدی حجم ریست میشه و محدودیت سرعت برطرف میشه. تجربه من اینه که تا چهاربرابر هم سرعت را کم نکردند.

مشکل من با این سرویس این بود که سرعت 128 KB/s کم بود برای من. اکو ده برابر این سرعت داره. ولی در عین حال بگم که همین سرعت آرت1 هم برای دیدن آنلاین استریم (مثلا از پاپکورن تایم) کاملا جواب میده.

trusty
13-10-2015, 21:34
ما به تفاوت
زمانی که تغییر سرویس میدی از لحاظ زمانی سرویس اضافه نمیشه و فقط محدودیت حجم ریست میشه

من از art 3 رفتم art 4
حدودا 28Gig مصرف داشتم. الان محدودیتم رفته.
ترافیک ماهانه ام با اون 28 گیگ محدود نمیشه یعنی؟ اینجوری که میشه سوء استفاده کرد!

trusty
13-10-2015, 21:38
ما به تفاوت

من از art 3 رفتم art 4
حدودا 28Gig مصرف داشتم. الان محدودیتم رفته.
ترافیک ماهانه ام با اون 28 گیگ محدود نمیشه یعنی؟ اینجوری که میشه سوء استفاده کرد!

GentlemanQ
13-10-2015, 23:19
سلام دوستان
کسی از کیفیت شاتل تو مرکز مخابراتی نصراللهی(گیشا و شهرارا) اطلاعی نداره؟ من میخوام art سفارش بدم.

albertxx
13-10-2015, 23:19
دوستان تفاوت آرت لایت و آرت معمولی چیه ؟؟ (( نامحدود ))

آرت لایت اروزنتره و تنها تفاوتش تو حجم دانلود هست ؟؟
سرعتش چطوره ؟؟ (( اینو هم بگم مرکز مخابرات اینجا مشکلی نداره - الان 128 اکو دارم رو 15 مگ بسته شده وسرعت تا 1.6 مگابایت میشه ))

اکولایت 128 حداکثر سرعتش چنده ؟
و چند میبندن ؟

Mohamedx66
14-10-2015, 09:00
سلام
طبق بررسی های چند ساله من
کیفیت:مناسب
سرعت:مناسب
پشتیبانی:عالی
ولی شاتل دزدی هستش که دومی نداره مخصوصا با سرویس جدیدی که ۱ ماه و نیم پیش گرفتم،راحت چهل درصد از حجمم رو میخوره یه آبم روش
یعنی سگ شرافتش از این شاتل بیشتره

maniya12
14-10-2015, 12:35
دوستان من نتم 128 نامحدود شاتله الان نتم رو محدود کردن سرعت دانلود 2 کیلوبایته چکار کنم نتم مثل قبلا شه؟!

mahdi1209
14-10-2015, 13:05
دوستان من نتم 128 نامحدود شاتله الان نتم رو محدود کردن سرعت دانلود 2 کیلوبایته چکار کنم نتم مثل قبلا شه؟!
از تو پنل تغییر سرویس بده به ارت 2 و فقط مابه تفاوت را باید پرداخت کنید

wing-mirror
14-10-2015, 14:22
سلام
طبق بررسی های چند ساله من
کیفیت:مناسب
سرعت:مناسب
پشتیبانی:عالی
ولی شاتل دزدی هستش که دومی نداره مخصوصا با سرویس جدیدی که ۱ ماه و نیم پیش گرفتم،راحت چهل درصد از حجمم رو میخوره یه آبم روش
یعنی سگ شرافتش از این شاتل بیشتره

من تا حالا مشکل حجم دزدی نداشتم. خیلی بعید میدونم که برای سرویس جدید شما برنامه نوشته باشن ۴۰ درصد حجم مصرف را زیادی نشان بده. من هر وقت شک کردم که مصرف زیاده با networx چک کردم و درست بود. برای سرویسهای اکو که حتی آپلود را هم محاسبه نمیکنن و در نتیجه مثلا وقتی عکسهای موبایل با گوگل درایو سینک میشه جزو مصرف به حساب نمیاد. به نظر من Networx‌ و Glasswire نصب کن شاید برنامه ای تو بک گراند دانلود داره. در تنظیمات وایرلس ویندوز هم هم یه تنظیم هست برای metered internet connection که اگر فعالش کنی باعث میشه دانلودهای آپدیت ویندوز کم بشه.

Amin_0913
14-10-2015, 14:37
منم تا حالا نه دیدم که شاتل حجم دزدی کنه
الان حدود ۹ ساله که دارم استفاده میکنم
عجیبه
ی

Mohamedx66
14-10-2015, 14:38
من تا حالا مشکل حجم دزدی نداشتم. خیلی بعید میدونم که برای سرویس جدید شما برنامه نوشته باشن ۴۰ درصد حجم مصرف را زیادی نشان بده. من هر وقت شک کردم که مصرف زیاده با networx چک کردم و درست بود. برای سرویسهای اکو که حتی آپلود را هم محاسبه نمیکنن و در نتیجه مثلا وقتی عکسهای موبایل با گوگل درایو سینک میشه جزو مصرف به حساب نمیاد. به نظر من Networx‌ و Glasswire نصب کن شاید برنامه ای تو بک گراند دانلود داره. در تنظیمات وایرلس ویندوز هم هم یه تنظیم هست برای metered internet connection که اگر فعالش کنی باعث میشه دانلودهای آپدیت ویندوز کم بشه.

اصلا آپدیت ویندوز رو بستم و فایل سیستمی svchost رو هم بلاک کردم
با نرم افزار های be meter و net balancer در سیستم چک می کنم
در موبایل هم با internet speed meter
به طور مثال همین امروز صبح ۱۸۰ مگابایت کم شده بود با این که حدودا ۱۰ مگابایت مصرف کرده بودم
رمز مودم رو هم جدیدا دوباره عوض کردم اما...
این چند روزه که من مرتب چک می کردم کاملا حساب شده ترافیک کم می کنن
به پشتیبانی هم زنگ میزنم زیر بار نمیرن
چند صفحه قبل چند تا از دوستان هم به دزدی شاتل اذعان کرده بودند خودمم وقتی رفتم ثبت نام کنم با شخصی که اصلا بهش نمیخورد حتی ماهی ۵ گیگ هم مصرف کنه بهش میگفتن شما ۱۰ گیگ مصرف کردی طرف هم هاج و واج مونده بود و کارمند شاتل نگاه میکرد

Mohamedx66
14-10-2015, 14:40
منم تا حالا نه دیدم که شاتل حجم دزدی کنه
الان حدود ۹ ساله که دارم استفاده میکنم
عجیبه
ی

دقیقا مشکلم همینه قبلا هم شاتل داشتم اما این سرویس جدیدی که گرفتم (سرویس تابستانه با ۶۰ گیگ حجم) بدجور کنتور میندازه

rezalive
14-10-2015, 15:26
من هر کاری میکنم این مودم کانفینگ نمیشه
با اینکه خط رانژه شده هست ولی انگار مثل شرکت های دیگه نیست کانفینگ کردنش
ممنون میشم بهم بگید vci vpi و بقیه مورد های رو روی چه شماره ای قرار بدم
تابحال 59 33 35 گذاشتم کارنکرد :|

Majidson
14-10-2015, 18:41
من هر کاری میکنم این مودم کانفینگ نمیشه
با اینکه خط رانژه شده هست ولی انگار مثل شرکت های دیگه نیست کانفینگ کردنش
ممنون میشم بهم بگید vci vpi و بقیه مورد های رو روی چه شماره ای قرار بدم
تابحال 59 33 35 گذاشتم کارنکرد :|
برای شاتل
VPI=0 & VCI=35

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Amin_0913
15-10-2015, 11:44
دوستان نت شما هم ترکیده؟
فقط سایتای سرور ایران باز میشه

navid_fo
15-10-2015, 12:45
دوستان نت شما هم ترکیده؟
سلام
من دو روز و شبه اینترنتم با اینکه روی 7 هزارو خوردی بسته دان استریمم ولی حداکثر 3 مگ بیشتر نمیده فقط ماله من اینجوریه؟
کمک کنین

- - - Updated - - -

دوستان نت شما هم ترکیده؟
سلام
من دو روز و شبه اینترنتم با اینکه روی 7 هزارو خوردی بسته دان استریمم ولی حداکثر 3 مگ بیشتر نمیده فقط ماله من اینجوریه؟
کمک کنین

reza.8
15-10-2015, 13:46
نت من اوضاعش خیلی بد شده...سایت هایی که ir یا in هست رو راحت و سریع باز میکنه و دانلود مشکلی نداره...ولی باقیه سایت ها رو نه میشه دانلود کرد نه باز میکنه...

maniya12
15-10-2015, 15:27
با سلام
دوستان من سرویس 128 نامحدود دارم سرعت دانلودش 120 بود ولی یه 3 روزه سرعت دانلود شده 5 نمایندگی گفت سرعت دانلودت رو محدود کردن
دوستان چند روز طول میکشه که سرعت برگرده به همون 120 قبلی؟؟
من باید چطور دانلود کنم که سرعت دانلودم محدود نشه یعنی 5 کیلوبایت نشه؟؟
با تشکر

albertxx
15-10-2015, 16:54
تاپیک به این بزرگی کسی جواب این سوال رو نمیدونه واقعا ؟؟ :n01:

دوستان تفاوت آرت لایت و آرت معمولی چیه ؟؟ (( نامحدود ))

آرت لایت اروزنتره و تنها تفاوتش تو حجم دانلود هست ؟؟
سرعتش چطوره ؟؟ (( اینو هم بگم مرکز مخابرات اینجا مشکلی نداره - الان 128 اکو دارم رو 15 مگ بسته شده وسرعت تا 1.6 مگابایت میشه ))

اکولایت 128 حداکثر سرعتش چنده ؟
و چند میبندن ؟

navid_fo
16-10-2015, 00:14
اینم شاتل که ادعای ثابت بودن خدماتش می کنه توی 5 مین انقد متغیره
توی این سه روزم که فیکس کرده روی 3 مگابیت با اینکه توی تنظیمات مودمم 7 مگ بسته !!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

maniya12
16-10-2015, 01:35
با سلام
دوستان من سرویس 128 نامحدود دارم سرعت دانلودش 120 بود ولی یه 3 روزه سرعت دانلود شده 5 نمایندگی گفت سرعت دانلودت رو محدود کردن
با تشکر
دوستان لطفا جواب منو بدین

- - - Updated - - -

با سلام
با تشکر

k1ozil
16-10-2015, 01:40

- - - Updated - - -

اگه مدت زیادی باقی مونده تا سرویست تموم بشه صرفت میکنه
8 تومن تفاوت ارت 1 و 2 رو بپرداز تا محدودیت برطرف بشه

George Shelly
16-10-2015, 11:38
کسی اینجا از سرویس P2P استفاده می کنه ؟

maniya12
16-10-2015, 12:17
اگه مدت زیادی باقی مونده تا سرویست تموم بشه صرفت میکنه
8 تومن تفاوت ارت 1 و 2 رو بپرداز تا محدودیت برطرف بشه

من سرویسم art light 1 هستش
اگه برم آرت1 بگیرم درست میشه؟!
بعد یه سوال مهم تر چطور باید مصرف کنم تا محدود نشم!؟

eightskh
16-10-2015, 12:33
سبام دوستان.
سرویس کاهش پینگ شاتل چیست؟
چه قدر پینگ را کم می کند؟
کمی توضیح دهید.
هزینه دارد؟
کجا فعالش می کنند؟

armin_punisher6
16-10-2015, 13:46
الان شبانه شاتل پولیه؟هزینش چنده؟محدودیتی نداره؟سرعت؟

OLK
16-10-2015, 15:26
الان شبانه شاتل پولیه؟هزینش چنده؟محدودیتی نداره؟سرعت؟

بله ، ماهی 5250 تومن.
در مورد محدودیت ، دیگه باید حواستون باشه و رعایت کنید چون بعد از چند روز دانلود سنگین ، معمولاً محدود می کنن سرعت دانلود شبانه رو برای مدت طولانی.
سرعت هم بستگی به مرکز مخابراتی و کلاً اوضاع اینترنت داره و توی روزهای مختلف متفاوت هست.
من خودم بعضی روزها سرعت دانلودم حدود 1 مگابایت بر ثانیه هست ، بعضی روزها 130 کیلوبایت و بعضی صبح ها هم انقدر قطع و وصل میشه که اصلا نمیشه چیزی دانلود کرد.

plsboy
16-10-2015, 22:58
سلام دوستان، چند وقتی هستش که این دور و بر پیدام نشده، یه مشکل عجیبی واسم پیش اومده که هیچ جایی جوابش رو نگرفتم...
چند روز پیش نتم یک دفعه ای از کار افتاد، منظورم کاملا از کار افتادن این هستش که سند و ریسیو کاملا قطع شد، وقتی از قندشکن استفاده میکنم، مشکلی نداره و راحت سند و ریسو انجام میشه!!!!!!
باید توضیح بدم که من مودم رو به حالت بریج تنظیم کردم، اتفاقی اومدم مودم رو روی PPPOE تنظیم کردم که به شکل خیلی مسخره ای هیچ مشکلی وجود نداشت!!!!!
هر کاری که فکرش رو بکنید رو انجام دادم، از دوباره نصب کردن درایور لن گرفته تا عوض کردن ویندوز...
نمیدونم قضیه چی هستش که نت با مودم به حالت بریج فقط با قندشکن کار میکنه!!!!
لازم هستش که بگم بنده با توجه به استفاده ای که دارم، فقط حالت بریج به کارم میاد...

ejbaree
17-10-2015, 16:39
آقا شاتل سرویس نامحدود نداره؟؟؟ گشتم نبود؟؟؟
شبانه رایگانه؟ از چند تا جند ؟
چرا انقدر حجم 1 ماهه کمه ؟ همش 4 گیگ ؟؟؟

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

k1ozil

- - - Updated - - -

سرویس های ارت
تقریبا تا دوبرابر حجمی که گفته سرعت بالاس

ejbaree

reza.8
17-10-2015, 18:30
سلام.
دوستان من رو art 1 هستم. الان دوروزه سرعت دانلود من از یه سری سایت ها به ۲۵ تا ۳۰ رسیده...و یه سری از سایت ها که داخلی هستن هیچ تغییری تو سرعت نداشم. ۱۲۰ تا ۱۳۰آیا محدود شدم؟
بعد برای رفع این محدودیت برم art 2. وقتی سرویس آخر همین ماه تموم میشه باز باید هزینه سرویس art 1 رو بدم یا art 2?
یعنی مثن من ۵ روز دیگه سرویسم تموم میشه الان برم تو art 2 بازم همون ۵ روز دیگه سرویس عوض میشه؟ هزینه art 1 رو برا دوره بعدی باس بدم؟

Sent from my D6503 using Tapatalk

eightskh
17-10-2015, 18:39
سبام دوستان.
سرویس کاهش پینگ شاتل چیست؟
چه قدر پینگ را کم می کند؟
کمی توضیح دهید.
هزینه دارد؟
کجا فعالش می کنند؟
امروز از نمایندگی پرسیدم گفت سرعت 8 مگ می شود.ایا درست است؟(یعنی سرعت کم می شود)

Gregar
17-10-2015, 18:44
سلام.
دوستان من رو art 1 هستم. الان دوروزه سرعت دانلود من از یه سری سایت ها به ۲۵ تا ۳۰ رسیده...و یه سری از سایت ها که داخلی هستن هیچ تغییری تو سرعت نداشم. ۱۲۰ تا ۱۳۰آیا محدود شدم؟
بعد برای رفع این محدودیت برم art 2. وقتی سرویس آخر همین ماه تموم میشه باز باید هزینه سرویس art 1 رو بدم یا art 2?
یعنی مثن من ۵ روز دیگه سرویسم تموم میشه الان برم تو art 2 بازم همون ۵ روز دیگه سرویس عوض میشه؟ هزینه art 1 رو برا دوره بعدی باس بدم؟

تا اخر همین ماه فقط art 2 واست فعال میشه . ببین اپگرید فقط واسه اینه که حجمت ریست بشه

البته قبلش باید بهت میگفتم که سرعتت مشکلی نداره و مشکل سراسریه . اکثر کاربرا از جمله خودم که از مخابرات دارم این یکی دو هفته مشکل کاهش سرعت و قطعی و تایم اوت و پینگ بالا از سرورهای خارجی رو دارن . همه هم پدرشون در اومده این چند وقته و منتظر رفع شدن این مشکل هستن . کلا تمام امور با سرورهای خارجی مختل شده .

wing-mirror
18-10-2015, 11:30
این طرح تابستانی (اکومکس 60 گیگ 12 مگ) آنطور که تبلیغ کردن قرار بود مثل بقیه اکوها باشه و بشود شبانه‎اش را فعال کرد. دقیقا این جمله ذکر شده توی قرارداد. اما زنگ زدم، میگن الان دیگه تو سیستم نیست و نمی‎توانیم شبانه براش فعال کنیم. به نظر می‎رسه که مشکل باگ برنامه‎ سیستمه، دوست دارن کمک کنن ولی تغییر تو سرویس‎های پروموشن واقعا ممکن نیست و حال هم ندارن که برنامه‎شون را درست کنند. به نظرتان شکایت تو 195 فایده داره؟

aliiiiiii
18-10-2015, 15:54
با سلام

دوستان ارت 2 و ارت 3 سرعت دانلود حدودا چقدره و بعد چقدر دانلود محدود میشن؟

plsboy
18-10-2015, 22:59
سلام دوستان، چند وقتی هستش که این دور و بر پیدام نشده، یه مشکل عجیبی واسم پیش اومده که هیچ جایی جوابش رو نگرفتم...
چند روز پیش نتم یک دفعه ای از کار افتاد، منظورم کاملا از کار افتادن این هستش که سند و ریسیو کاملا قطع شد، وقتی از قندشکن استفاده میکنم، مشکلی نداره و راحت سند و ریسو انجام میشه!!!!!!
باید توضیح بدم که من مودم رو به حالت بریج تنظیم کردم، اتفاقی اومدم مودم رو روی PPPOE تنظیم کردم که به شکل خیلی مسخره ای هیچ مشکلی وجود نداشت!!!!!
هر کاری که فکرش رو بکنید رو انجام دادم، از دوباره نصب کردن درایور لن گرفته تا عوض کردن ویندوز...
لازم هستش که بگم بنده با توجه به استفاده ای که دارم، فقط حالت بریج به کارم میاد...
متشکر هستم از دوستان بابت راهنمایی که به من رسوندن...:n23:

alireza-ms
19-10-2015, 02:38

سلام دوست عزیز, منم دقیقا عین شما این مشکل برام پیش اومده! قدیما از کنترل پنل کانکشن میساختم وصل میشد بدون هیچ مشکلی! الان دیگه از این طریق وصل میشم سایت ها پینگ نمیدن ولی با یک فیلتر شکن همه چی درست میشه! منم عین شما از مودم PPPOE متصل میشم مشکلی نداره! زنگ زدم گفتن مشکل از شماس :)) در صورتی که اینجا یک ISP دیگه هم دارم عین بنز کانکت میشه.

ویندوز عوض کردم / مودمو عوض کردم / سیستمو عوض کردم مشکل حل نشد که نشد :/

خلاصه میخواستن 20 تومن بکنن تو پاچمون ولی گفتم نمیخوام :/ ...

خیلی شاتل مسخره شده الان شبا از ساعت 12 تا 4-5 صبح سرعتم میرسه به 30 :n41: ارت 1 هم هستم

Pejii
19-10-2015, 12:32

تنظیمات مربوط به NAT رو در مودم بررسی کنید، اطمینان حاصل کنید که NAT فعال باشه.
تنظیمات مربوط به MTU رو هم بررسی کنید، از ISP خودتون بپرسید که چه میزانی رو باید تنظیم کنید بهتره، ولی میتونید دستی کمی باهاش بازی کنید ببینید مشکل رو حل میکنه یا خیر، مقادیر مختلفی رو تست کنید.
DNS مودم رو هم چک کنید، به جای اتوماتیک دستی تنظیمش کنید روی چند سرور مختلف، مثلاً 8.8.8.8 و 4.2.2.4.
در آخر، اگر هیچ کدوم از اون راه های بالا مشکل رو حل نکردند، از دوستی/آشنایی مودم دیگری تهیه کنید برای تست، اگر با مودم دیگری مشکل برطرف شد، اقدام به آپدیت کردن Firmware مودم خودتون بکنید، اگر مشکل حل نشد اقدام به تعویض و یا تعمیر مودم خودتون کنید.

Life24
19-10-2015, 12:34
تلگرام تو شاتل وحشتناک قطع و وصلی داره ..شدید
هرچند ثانیه

bilmazlar
19-10-2015, 13:16

سلام دوست عزیز, منم دقیقا عین شما این مشکل برام پیش اومده! قدیما از کنترل پنل کانکشن میساختم وصل میشد بدون هیچ مشکلی! الان دیگه از این طریق وصل میشم سایت ها پینگ نمیدن ولی با یک فیلتر شکن همه چی درست میشه! منم عین شما از مودم PPPOE متصل میشم مشکلی نداره! زنگ زدم گفتن مشکل از شماس :)) در صورتی که اینجا یک ISP دیگه هم دارم عین بنز کانکت میشه.

ویندوز عوض کردم / مودمو عوض کردم / سیستمو عوض کردم مشکل حل نشد که نشد :/

خلاصه میخواستن 20 تومن بکنن تو پاچمون ولی گفتم نمیخوام :/ ...

خیلی شاتل مسخره شده الان شبا از ساعت 12 تا 4-5 صبح سرعتم میرسه به 30 :n41: ارت 1 هم هستم

اگه با ف.ی.ل.ت.ر.شکن مشکلی ندارین، دو تا احتمال هست:

یکی این که تو حالت کانکشن بریج مودم DNS Server نمی‌گیره و در نتیجه نمی‌تونه URLها رو به معادل عددی (IP) اونا ترجمه کنه. اگه شما تو پنجره cmd با دستور ping می‌تونین از 8.8.8.8 یا 4.2.2.4 پینگ بگیرین اما از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمی‌تونین، یعنی مشکل DNS دارین. ف.ی.ل.ت.ر.شکن‌ها هم چون معمولن به سرورهاشون با استفاده از IP عددی متصل می‌شن، به مشکل بر نمی‌خورن.

حالت دیگه‌ای هم ممکنه باشه که شما روی تنظیمات اینترنت سیستمتون پراکسی ست شده باشه (که ممکنه کار همون ف.ی.ل.ت.ر.شکن شما باشه)، در حالت عادی نمی‌تونین به اینترنت دسترسی داشته باشین. تو این جور مواقع حتی دستور پینگ از IP هم جواب نمی‌ده و شما بهتره این مورد رو چک کنین.

plsboy
19-10-2015, 17:42
تنظیمات مربوط به NAT رو در مودم بررسی کنید، اطمینان حاصل کنید که NAT فعال باشه.
تنظیمات مربوط به MTU رو هم بررسی کنید، از ISP خودتون بپرسید که چه میزانی رو باید تنظیم کنید بهتره، ولی میتونید دستی کمی باهاش بازی کنید ببینید مشکل رو حل میکنه یا خیر، مقادیر مختلفی رو تست کنید.
DNS مودم رو هم چک کنید، به جای اتوماتیک دستی تنظیمش کنید روی چند سرور مختلف، مثلاً 8.8.8.8 و 4.2.2.4.
در آخر، اگر هیچ کدوم از اون راه های بالا مشکل رو حل نکردند، از دوستی/آشنایی مودم دیگری تهیه کنید برای تست، اگر با مودم دیگری مشکل برطرف شد، اقدام به آپدیت کردن Firmware مودم خودتون بکنید، اگر مشکل حل نشد اقدام به تعویض و یا تعمیر مودم خودتون کنید.

متشکر عزیز، مودم دیگه ای هم اوردم و تست کردم و جواب نداد، Firmware مودم هم آخرین ورژن هستش، MTU نمیدونم چی هستش ولی NAT فعال هستش...
مشکل اصلی به احتمال 100 درصد همین DNS سرور هستش، چون هیچ DNS نداره کانشکشنی که وصل میشه و عملا هیچ آدرسی پیدا نمیکنه...

اگه با ف.ی.ل.ت.ر.شکن مشکلی ندارین، دو تا احتمال هست:

یکی این که تو حالت کانکشن بریج مودم DNS Server نمی‌گیره و در نتیجه نمی‌تونه URLها رو به معادل عددی (IP) اونا ترجمه کنه. اگه شما تو پنجره cmd با دستور ping می‌تونین از 8.8.8.8 یا 4.2.2.4 پینگ بگیرین اما از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نمی‌تونین، یعنی مشکل DNS دارین. ف.ی.ل.ت.ر.شکن‌ها هم چون معمولن به سرورهاشون با استفاده از IP عددی متصل می‌شن، به مشکل بر نمی‌خورن.

حالت دیگه‌ای هم ممکنه باشه که شما روی تنظیمات اینترنت سیستمتون پراکسی ست شده باشه (که ممکنه کار همون ف.ی.ل.ت.ر.شکن شما باشه)، در حالت عادی نمی‌تونین به اینترنت دسترسی داشته باشین. تو این جور مواقع حتی دستور پینگ از IP هم جواب نمی‌ده و شما بهتره این مورد رو چک کنین.
دقیقا قضیه پیدا نکردن DNS سرور هستش، مشکل اینجاست که نمیتونم آدرس DNS به کانکشن بدم و فقط روی لن میشه DNS رو وارد کرد، خیلی عجیب هستش!!! ابتدا فکر کردم ویندوز مشکل پیدا کرده و عوض کردم، ولی باز هم مشکل حل نشد...
اختیار داری عزیز، اون حالت دوم دیگه خنده دار هستش اگه نتونم تشخیص بدم...
باز هم تشکر از دوستان بابت جوابتون...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جای DNS سرور خالی هستش و مودم انگار چیزی پیدا نمیکنه...

bilmazlar
19-10-2015, 19:08
متشکر عزیز، مودم دیگه ای هم اوردم و تست کردم و جواب نداد، Firmware مودم هم آخرین ورژن هستش، MTU نمیدونم چی هستش ولی NAT فعال هستش...
مشکل اصلی به احتمال 100 درصد همین DNS سرور هستش، چون هیچ DNS نداره کانشکشنی که وصل میشه و عملا هیچ آدرسی پیدا نمیکنه...

دقیقا قضیه پیدا نکردن DNS سرور هستش، مشکل اینجاست که نمیتونم آدرس DNS به کانکشن بدم و فقط روی لن میشه DNS رو وارد کرد، خیلی عجیب هستش!!! ابتدا فکر کردم ویندوز مشکل پیدا کرده و عوض کردم، ولی باز هم مشکل حل نشد...
اختیار داری عزیز، اون حالت دوم دیگه خنده دار هستش اگه نتونم تشخیص بدم...
باز هم تشکر از دوستان بابت جوابتون...

در مورد اون حالت دوم، قصدم جسارت نبود. فقط برای این که حالت‌های مختلف رو توضیح داده باشم به ویژه برای دوستان تازه‌کاری که ممکنه مشکل مشابه شما داشته باشن نوشتم.

اما در مورد مشکل DNS نگرفتن تو مودم. اگه با مودم دیگه هم همین حالت به وجود اومده، ایراد از شاتله که به شکل خودکار DNS رو به مودم اطلاع نمی‌ده. اما شما علی الحساب می‌تونی تو مودم موقع تعریف Interface WAN به مودم بگی به جای حالت Automatic، حالت دستی باشه و خودت تو مودم یه DNS مثل همین 8.8.8.8 یا DNSهای خود شاتل رو تعریف کنی. این جوری مشکلت قاعدتن حل می‌شه.

alireza-ms
19-10-2015, 23:57
دوستان پیرو همین مشکلی که بهتون گفتم که دوستمون plsboy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم دچارش شدن من هم ویندوز عوض کردم هم مودم, یک لپتاپ دیگه رو هم اوردم تست کردم ولی نشد که نشد !

plsboy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان اگه مشکلرو حل کردید لطفا اینجا هم بگید تا ماهم مشکلو برطرف کنیم.

plsboy
20-10-2015, 17:16
دوستان پیرو همین مشکلی که بهتون گفتم که دوستمون plsboy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم دچارش شدن من هم ویندوز عوض کردم هم مودم, یک لپتاپ دیگه رو هم اوردم تست کردم ولی نشد که نشد !

plsboy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان اگه مشکلرو حل کردید لطفا اینجا هم بگید تا ماهم مشکلو برطرف کنیم.
والله تنها راه ممکن استفاده از DNS سرورهای آزاد هستش یا اینکه از خود شرکت ارائه دهنده نت بپرسید که آدرس سرورشون چی هستش که در مورد بنده، طرف اونقدر اطالاعات نداشت که بدونه در مورد چی حرف میزنم، و این آدرس رو در اینجا وارد کنید:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تنها مشکلی که هستش، بنده از DNS سرور آزاد گوگل الان استفاده کردم که خود اون به تنهایی یه سری مشکلات برای بازی کردن بعضی صفحه ها ایجاد میکنه...

Pejii
21-10-2015, 11:00

به نظر میاد از تصاویر که مودم DLink هست، تو برگه Setup سمت چپ یه گزینه به نام Local Network دارید، توی اون بخشی به نام DHCP Server Settings هست که در اونجا امکان تنظیم دو عدد DNS Server باید داشته باشید.

- - - Updated - - -

به نظر میاد از تصاویر که مودم DLink هست، تو برگه Setup سمت چپ یه گزینه به نام Local Network دارید، توی اون بخشی به نام DHCP Server Settings هست که در اونجا امکان تنظیم دو عدد DNS Server باید داشته باشید.

Pejii
21-10-2015, 11:11

plsboy
21-10-2015, 14:17
بله عزیز D-Link هستش، ولی با این کار اصلا جواب نمیده...

and-roid2
21-10-2015, 18:56
پیشنهاد میکنم این ویدیو رو حتما ببیند:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

masoud123456
21-10-2015, 19:40
دوستان سرعت 256 نامحدود شاتل چطوره؟

تا 20 گیگ استفاده ترافیک در ماه را محدود میکنن؟

k1ozil
21-10-2015, 20:15
دوستان سرعت 256 نامحدود شاتل چطوره؟

تا 20 گیگ استفاده ترافیک در ماه را محدود میکنن؟
با ارت 1 حدود 22 گیگ میتونی توی ماه دانلود داشته باشی
سرعت هم 120-130

Malona
21-10-2015, 21:17
دوستان اگر میشه هیتلرشکن freedome رو یک تست کنید ببینید روشن میشه یا خیر روی ویندوز
چند وقتی هست در پارس انلاین از کار افتاده و شارژ شاتلم تموم شده نمیتونم تست کنم

masoud123456
22-10-2015, 15:54
با ارت 1 حدود 22 گیگ میتونی توی ماه دانلود داشته باشی
سرعت هم 120-130

ممنون
ART2 و ART3 منظورم هست؟

peyman_2012
22-10-2015, 15:58
دوستان اگر میشه هیتلرشکن freedome رو یک تست کنید ببینید روشن میشه یا خیر روی ویندوز
چند وقتی هست در پارس انلاین از کار افتاده و شارژ شاتلم تموم شده نمیتونم تست کنم

تایید میشه
بیشتر از یک هفته ست که مسدود شده :n03:

Malona
22-10-2015, 22:52
تایید میشه
بیشتر از یک هفته ست که مسدود شده :n03:

ببخشید دقیقا چی تایید میشه؟ شما با freedome در شاتل مشکل دارید یا در پارس؟

peyman_2012
23-10-2015, 06:04
ببخشید دقیقا چی تایید میشه؟ شما با freedome در شاتل مشکل دارید یا در پارس؟

شاتل دیگه!
یه مرتبه دیگه هم قبلش مسدود شده بود که با آپدیت به نسخه جدید درست شد و باز کار میکرد ولی بعد از چند روز دوباره زحمت کشیدن سروراشو بلاک کردن :n34:

k1ozil
23-10-2015, 09:52
ممنون
ART2 و ART3 منظورم هست؟
سرویسهای ارت معمولا تا دوبرابر حجمی که شاتل گفته میتونی با سرعت بالا دانلود کنی

mkkrmt
23-10-2015, 19:34
سلام دوستان برای ینکه مثلا از ارت 1 بریم ارت 2 چیکار باید بکنبم که فقط مابه التفاوت رو پرداخت کنیم ونه کل پول سرویس رو ممنون

maniya12
27-10-2015, 02:46
با سلام من سرویس نامحدود آرت لایت۱ داشتم و سرعت دانلودش محدود شد بعد برای اینکه از محدودیت در بیام آرت لایت۲ گرفتم یه سوال مهم:
اگه سرویس آرت لایت۲ من هم سرعت دانلودش محدود شد میتونم برای اینکه از محدودیت در بیام دوباره آرت لایت۱ بگیرم؟؟
با تشکر

- - - Updated - - -

با سلام من سرویس نامحدود آرت لایت۱ داشتم و سرعت دانلودش محدود شد بعد برای اینکه از محدودیت در بیام آرت لایت۲ گرفتم یه سوال مهم:
اگه سرویس آرت لایت۲ من هم سرعت دانلودش محدود شد میتونم برای اینکه از محدودیت در بیام دوباره آرت لایت۱ بگیرم؟؟
با تشکر

- - - Updated - - -

با تشکر

- - - Updated - - -

با تشکر

- - - Updated - - -

با تشکر

maniya12
27-10-2015, 02:48
با تشکر

albertxx
27-10-2015, 20:13
یعنی کسی اینجا جواب اینو نمیدونه !! :n13:
اختلاف سرعت بین آرت لایت و آرت 1 خیلیه ؟؟؟
آرت لایت 128 حداکثرش چنده !!

با تشکر

عزیز آرت 1 داشتی راضی بود ؟؟
حداکثر سرعتت چند بود و تا چه حجمی دانلود کردی محدود شدی ؟؟؟

herkool2000
28-10-2015, 20:06
دوستانی که اینترنت شاتل دارن بی زحمت ببینن این دوسایت براشون بازمیشه؟

navid_fo
28-10-2015, 20:19
دوستانی که اینترنت شاتل دارن بی زحمت ببینن این دوسایت براشون بازمیشه؟

بله بدون مشکل

maniya12
28-10-2015, 21:44
سرویس 128 نامحدود art1

siamak_mu
29-10-2015, 13:39
سلام دوستان.
محدودیت سرویس های ART1 و ART2 و ART3 چقدر هست؟ نوشته نامحدود ولی من چند سال پیش که شاتل داشتم از یه حجمی که بیشتر مصرف میکردم به شدت سرعتم محدود میشد. هنوز هم همون جوریه؟
دوستان ART دار تست سرعت میذارن؟
سرعت موقع استفاده از *** شیکون چطوریه؟
در ضمن آیا شبانه سرویس های ART نامحدود حساب میشه؟
میشه یکی از دوستان ART دار تست سرعت تک کانکشن مثلاً با idm بذاره؟

eightskh
31-10-2015, 16:47
در شاتل 172 ip شروع شود وجود دارد؟

samannnn.hannibal
02-11-2015, 21:03
دوستان سلام میخواستم بدونم شبانه رایگان سرویس های حجمی شاتل چجوریه؟ تا چه حجمی میشه دانلود کرد شبا ؟

hrmf2
03-11-2015, 05:13
درود دوستان
خط تلفن ما فیبرنوری هست و جدا از این شاتل برای منطقه مخابراتی ما پورت خالی نداره به همین خاطر میخوام از سرویس وایرلس شاتل استفاده کنم
سوالی که دارم اینه که تو سیستم وایرلس هم شبانه رایگان هست؟
ممنون میشم پاسخ بدید

mehdi-sh
03-11-2015, 07:35
درود دوستان
خط تلفن ما فیبرنوری هست و جدا از این شاتل برای منطقه مخابراتی ما پورت خالی نداره به همین خاطر میخوام از سرویس وایرلس شاتل استفاده کنم
سوالی که دارم اینه که تو سیستم وایرلس هم شبانه رایگان هست؟
ممنون میشم پاسخ بدید

سرویس وایرلس شاتل خیلی بهتر از ای دی اس ال
تعرفه وایرلس مثل ای دی اس ال این چیزایی که میگن مرکز شلوغ باشه محدود میشی هم بی ربط چون وایرلس ربطی به مرکز نداره ولی اگر ۲،۳ شب پشت سرهم بالای سه گیگ دانلود کنی محدود میشی.

Sent from my iPhone using Tapatalk

hrmf2
03-11-2015, 09:34
ممنونم از پاسختون

حالا تو وایرلس هم ساعت ۱ تا ۸ رایگان هست؟ تو‌یکی از این فروم ها گفته بودند ربرای وایرلس رایگان نداره ظاهراً، نمیدونم درست گفتند یا نه

eightskh
03-11-2015, 17:45
محمد حسن شانه ساززاده، رئیس هیات مدیره شاتل در نشست خبری این شرکت پس از دریافت پروانه FCP از وزارت ارتباطات با اشاره به گفتگو با ۱۵ استانداری و ۲ شهرداری برای راه اندازی شبکه فیبر نوری(FTTC) اظهار کرد: «تا دو سال دیگر شبکه فیبر نوری تهران و تبریز را به صورت کامل راه اندازی می کنیم تا کاربران بتوانند از اینترنت با سرعت حداقل ‍۱۰۰ مگابیت بر ثانیه و حداکثر ۳۰۰ مگابیت بر ثانیه استفاده کنند.»

رئیس هیات مدیره شاتل با اشاره به اینکه با دریافت پروانه FCP از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات توسط شاتل و شش شرکت دیگر، گفت:
با دریافت این پروانه می توانیم ایجاد شبکه فیبر نوری کنیم و در دو لایه edge و access دسترسی داشته باشیم. همچنین با دریافت این پروانه ضمن ارائه خدمات محتوایی چون IPTV و Video On Demand) VOD) با توجه به اجازه رگولاتوری خدمات تلفن ثابت به مشترکان ارائه دهیم.تعرفه اینترنت یک پنجم مخابرات می شوداو از اقدامات اولیه شاتل پس از دریافت این مجوز پرده برداشت و بیان کرد:
ما می توانیم پورت اینترنت را با یک پنجم قیمت کنونی مخابرات به شرکت ها و مردم ارائه کنیم که بنا به مجوز رگولاتوری فعلا نمی‌توانیم سرویس‌ها را بیش از ۱۰ درصد ارزان‌تر از مخابرات ارائه دهیم. اگر این محدودیت برداشته شود که هیچ وگرنه ما برای جبران کیفیت سرویس‌ها را بسیار بالاتر از مخابرات ارائه خواهیم کرد.شانه ساز زاده ادامه داد:
به عنوان مثال هم اکنون سرویس های یک و دو مگابیت بر ثانیه به عنوان کم ترین سرعت و عرف مشترکان خانگی شناخته می شود که ما می‌خواهیم آن را به حداقل ۸ مگابیت بر ثانیه ارتقا دهیم. زیرا معتقدیم این میزان در چند سال اخیر به ۳۰ تا ۴۰ مگابیت بر ثانیه خواهد رسید و نیاز کاربران در این پهنای باند تامین می‌شود.ارائه تلفن ثابت با صدای HDرئیس هیات مدیره شاتل در مورد نحوه ارائه تلفن ثابت توسط شاتل گفت:
ما پس از راه اندازی شبکه مان بر اساس مجوز دریافت شده، تلفن ثابت با قابلیت جابجایی شماره و دریافت آن بر روی اسمارت فون یا بر بستر آی‌پی (VOIP) ارائه می‌دهیم که مطمئنا قیمت تعرفه‌هایمان کمتر از مخابرات است.او در مورد کیفیت خدمات تلفن ثابت این شرکت افزود:
تلفن ثابتی که ما ارائه خواهیم داد با کیفیت صدای HD و دارای قابلیت هایی چون Voicemail و Videocall خواهد بود که بنا به تعهدمان به سازمان تنظیم مقررات ابتدا در مناطق کم برخوردار(مناطقی که دارای مشترکین در صف هستند یا امکان ارائه پورت ندارند) تجاری می‌شود و سپس این امکان را در شهرهای بزرگ بهره‌برداری خواهیم کرد.محمد حسن شانه ساز زاده از راه اندازی سایت ویدئویی Movieland پرده برداشت و توضیح داد:
قرار است در این سایت فیلم های مورد تایید وزارت ارشاد با نصف قیمت DVDهای موجود در بازار ارائه شود و مشترکان هزینه اتصال اینترنت بسیار ناچیزی بابت دیدن این فیلم‌ها پرداخت کنند. تا کنون ۲۷۰ فیلم بارگذاری شده که در نهایت به ۵ هزار فیلم خواهد رسید.او در پاسخ به سوال خبرنگار زومیت مبنی بر اینکه در شبکه فیبر نوری تان با سرعت ۱۰۰ تا ۳۰۰ مگابیت محدودیت حجم برای کاربران برداشته می‌شود یا نه؟ اظهار کرد:
چون هزینه ها با ایجاد این شبکه برای ما پایین می‌آید خیلی به ارائه اینترنت نامحدود نزدیک می‌شویم که اگر هزینه پورت خریداری شده از شرکت زیرساخت نیز کاهش یابد حتما اینترنت را بدون محدودیت ترافیک به کاربرانمان ارائه می‌دهیم. البته باید توجه داشت که به طور حتم در شبکه های IPTV و VOD پکیج های ارائه شده بدون محدودیت حجم و باقیمت پایین خواهد بود.وی همچنین در جواب سوال خبرنگار زومیت درمورد قرارداد با اپراتورهای اصلی بعد از دریافت مجوز اپراتور مجازی تلفن همراه، اعلام کرد:
ما قصد داریم با هر سه قرارداد امضا کنیم و از هر سه اپراتور برای ارائه سرویس، خدمات دریافت کنیم؛ ولی به احتمال زیاد با رایتل این کار را خواهیم کرد؛ زیرا تا کنون با مسئولین این شرکت برای انجام این کار چندین جلسه فنی و اصولی داشتیم در حالی که ایرانسل و همراه اول به ما اجازه برگزاری این جلسه را ندادند.شانه ساز زاده تاکید کرد:
در صورت مجوز اپراتور مجازی تلفن همراه همه کارها را به سرعت انجام خواهیم داد تا در سال آینده بتوانیم محصولمان را به مردم ارائه دهیم.
منبع:زومیت
لینک:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

reza.8
03-11-2015, 19:37
سلام دوستان. من رو آرت ۱ هستم.
ولی مشکل هنوز پابرجاس. یعنی از سایت های داخلی سرعت دانلود خوب و عالی هست. ولی سایت های خارجی. حتی مدیافایر سرعت دانلود زیر ۲۰ نوسان داره.
برای شما هم همینجوری هست؟ میدونم هم که حجم محدود نشده.چون از اول ماه همینجوری بود.

navid_fo
03-11-2015, 19:59
محمد حسن شانه ساززاده، رئیس هیات مدیره شاتل در نشست خبری این شرکت پس از دریافت پروانه FCP از وزارت ارتباطات با اشاره به گفتگو با ۱۵ استانداری و ۲ شهرداری برای راه اندازی شبکه فیبر نوری(FTTC) اظهار کرد: «تا دو سال دیگر شبکه فیبر نوری تهران و تبریز را به صورت کامل راه اندازی می کنیم تا کاربران بتوانند از اینترنت با سرعت حداقل ‍۱۰۰ مگابیت بر ثانیه و حداکثر ۳۰۰ مگابیت بر ثانیه استفاده کنند.»

رئیس هیات مدیره شاتل با اشاره به اینکه با دریافت پروانه FCP از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات توسط شاتل و شش شرکت دیگر، گفت:
با دریافت این پروانه می توانیم ایجاد شبکه فیبر نوری کنیم و در دو لایه edge و access دسترسی داشته باشیم. همچنین با دریافت این پروانه ضمن ارائه خدمات محتوایی چون IPTV و Video On Demand) VOD) با توجه به اجازه رگولاتوری خدمات تلفن ثابت به مشترکان ارائه دهیم.
تعرفه اینترنت یک پنجم مخابرات می شود

او از اقدامات اولیه شاتل پس از دریافت این مجوز پرده برداشت و بیان کرد:
ما می توانیم پورت اینترنت را با یک پنجم قیمت کنونی مخابرات به شرکت ها و مردم ارائه کنیم که بنا به مجوز رگولاتوری فعلا نمی‌توانیم سرویس‌ها را بیش از ۱۰ درصد ارزان‌تر از مخابرات ارائه دهیم. اگر این محدودیت برداشته شود که هیچ وگرنه ما برای جبران کیفیت سرویس‌ها را بسیار بالاتر از مخابرات ارائه خواهیم کرد.
شانه ساز زاده ادامه داد:
به عنوان مثال هم اکنون سرویس های یک و دو مگابیت بر ثانیه به عنوان کم ترین سرعت و عرف مشترکان خانگی شناخته می شود که ما می‌خواهیم آن را به حداقل ۸ مگابیت بر ثانیه ارتقا دهیم. زیرا معتقدیم این میزان در چند سال اخیر به ۳۰ تا ۴۰ مگابیت بر ثانیه خواهد رسید و نیاز کاربران در این پهنای باند تامین می‌شود.
ارائه تلفن ثابت با صدای HD

رئیس هیات مدیره شاتل در مورد نحوه ارائه تلفن ثابت توسط شاتل گفت:
ما پس از راه اندازی شبکه مان بر اساس مجوز دریافت شده، تلفن ثابت با قابلیت جابجایی شماره و دریافت آن بر روی اسمارت فون یا بر بستر آی‌پی (VOIP) ارائه می‌دهیم که مطمئنا قیمت تعرفه‌هایمان کمتر از مخابرات است.
او در مورد کیفیت خدمات تلفن ثابت این شرکت افزود:
تلفن ثابتی که ما ارائه خواهیم داد با کیفیت صدای HD و دارای قابلیت هایی چون Voicemail و Videocall خواهد بود که بنا به تعهدمان به سازمان تنظیم مقررات ابتدا در مناطق کم برخوردار(مناطقی که دارای مشترکین در صف هستند یا امکان ارائه پورت ندارند) تجاری می‌شود و سپس این امکان را در شهرهای بزرگ بهره‌برداری خواهیم کرد.
محمد حسن شانه ساز زاده از راه اندازی سایت ویدئویی Movieland پرده برداشت و توضیح داد:
قرار است در این سایت فیلم های مورد تایید وزارت ارشاد با نصف قیمت DVDهای موجود در بازار ارائه شود و مشترکان هزینه اتصال اینترنت بسیار ناچیزی بابت دیدن این فیلم‌ها پرداخت کنند. تا کنون ۲۷۰ فیلم بارگذاری شده که در نهایت به ۵ هزار فیلم خواهد رسید.
او در پاسخ به سوال خبرنگار زومیت مبنی بر اینکه در شبکه فیبر نوری تان با سرعت ۱۰۰ تا ۳۰۰ مگابیت محدودیت حجم برای کاربران برداشته می‌شود یا نه؟ اظهار کرد:
چون هزینه ها با ایجاد این شبکه برای ما پایین می‌آید خیلی به ارائه اینترنت نامحدود نزدیک می‌شویم که اگر هزینه پورت خریداری شده از شرکت زیرساخت نیز کاهش یابد حتما اینترنت را بدون محدودیت ترافیک به کاربرانمان ارائه می‌دهیم. البته باید توجه داشت که به طور حتم در شبکه های IPTV و VOD پکیج های ارائه شده بدون محدودیت حجم و باقیمت پایین خواهد بود.
وی همچنین در جواب سوال خبرنگار زومیت درمورد قرارداد با اپراتورهای اصلی بعد از دریافت مجوز اپراتور مجازی تلفن همراه، اعلام کرد:
ما قصد داریم با هر سه قرارداد امضا کنیم و از هر سه اپراتور برای ارائه سرویس، خدمات دریافت کنیم؛ ولی به احتمال زیاد با رایتل این کار را خواهیم کرد؛ زیرا تا کنون با مسئولین این شرکت برای انجام این کار چندین جلسه فنی و اصولی داشتیم در حالی که ایرانسل و همراه اول به ما اجازه برگزاری این جلسه را ندادند.
شانه ساز زاده تاکید کرد:
در صورت مجوز اپراتور مجازی تلفن همراه همه کارها را به سرعت انجام خواهیم داد تا در سال آینده بتوانیم محصولمان را به مردم ارائه دهیم.
منبع:زومیت
لینک:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره 300 مگ میدن بهت
آخه این چه خبر نگاریه یکی بهش نیست سوال فنی بپرس
اصلا 1 گیگابیت هم بدن وقتی حرفی از sharing نمیزنن خوب همین آش و کاسه چه فرقی داره
بپرس مثل خطوط فیبر نوری کالیفرنیا الان رفتم دیدم پروایدراشونو همه سرویس ها بدون اینکه اسم ددیکیت بزاری روش همین جوری دیدیکیت هستش یا می خوای بازم با گذاشتن اسم مردمو ....

steveaustin
04-11-2015, 01:25
سرویس ویژه گیم شاتلو چه جوری فعال کنیم؟

awz2
04-11-2015, 03:37
سلام دوستان. من رو آرت ۱ هستم.
ولی مشکل هنوز پابرجاس. یعنی از سایت های داخلی سرعت دانلود خوب و عالی هست. ولی سایت های خارجی. حتی مدیافایر سرعت دانلود زیر ۲۰ نوسان داره.
برای شما هم همینجوری هست؟ میدونم هم که حجم محدود نشده.چون از اول ماه همینجوری بود.

بله 2 روزه ارت 3 واسه من سرعت سرور خارجی روی 20 .

fanoostalaei
04-11-2015, 09:11
زنگ بزن پشتیبانی برات فعال میکنن

- - - Updated - - -

eightskh
04-11-2015, 14:13

- - - Updated - - -

ببخشید.
سرعت 15 مگ را کم می کنند؟(چون نمایندگی شهر گفت خط 8 مگ بسته می شود)

darkday2011
04-11-2015, 14:43
دوستان سرویس ART 1 شاتل،سرعت دانلودش چطوره؟

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Majidson
04-11-2015, 17:40
دوستان سرویس ART 1 شاتل،سرعت دانلودش چطوره؟

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
خط برروی 1327 بسته می شود و سرعت دانلود حدود 160 kB/s

navid.zz68
04-11-2015, 18:21
art7 چطور؟

- - - Updated - - -

art7 چطور؟

fanoostalaei
04-11-2015, 19:44
ببخشید.

فکر نکنم !! بسته به سرویس داره که خط رو چند مگ میبندن !! اگر سرویس بالا داشته باشید فکر نکنم فکم کنن داون استریم رو

- - - Updated - - -

ببخشید.

فکر نکنم !! بسته به سرویس داره که خط رو چند مگ میبندن !! اگر سرویس بالا داشته باشید فکر نکنم فکم کنن داون استریم رو

pshtivan
04-11-2015, 23:50
با سلام دوستان.من میخواستم برای شاتل نمایندگی بگیرم می خواستم بدونم که به چه شرایطی نمایندگی میدن و اینکه درامدش چطوره؟حیلی ممنون میشم اگه دوسستان جواب بدن ممنون

adib239
05-11-2015, 01:32
عزیزم فکر کردی به همین آسونیاست؟ خیلیا زور زدن نشد بیخیالشو باید آشنا باشی نمیدن بهت

pshtivan
05-11-2015, 09:21
مگه چه خبره؟این شاتل تو سایتش زده برا همه جا نمایندگی میدیم بعد که درخواست میدی نا میکنه؟ددامدش چطوره؟چه درصدی میده؟

mv217010
05-11-2015, 18:52
دوستان یه سوال
چطور امواج وایرلس دریافتی رو تقویت کنم؟؟؟
..امواج دریافتی رو بالا ببرم....برای گیرنده..نه فرستنده
مثلا از 1 آنتن بشه 3 آنتن دریافتی..
آیا امکانش هست با نصب یه سخت افزار یا گیرنده این امکان رو فراهم اوورد برا نقطه ی مقصد؟؟
با تشکر از کاربران گرامی و ادمین انجمن
جای دیگه ای برا ارئه سوالم پیدا نکردم..خواهشن جواب بدید ..خصوصی

poriya_hashie
06-11-2015, 13:02
سلام دوستان عزیز
من تازگی اینترنت شاتل خریداری کردم و قبلا وایمکس داشتم و متاسفانه زیاد در مورد adsl اطلاعات کامل ندارم
ممنون میشم ترفندی هست بگید که کیفیت سرویسم رو بالا ببرم

چون الان مشکلیکه دارم اینه دانلود از سرور ایران برای من عالی هست کامل 9 مگ رو میکشه ولی از خارج از کشور فوق العاده محدود هست
DNS شاتل باشه بهتر هست یا گوگل

و اینکه در مورد عکسی که قرار میدم بهم توضیح بدید که اون مقادیر چی هست دقیقا و باید روی چند باشه و کلا چیکار کنم که بهتر شه

pshtivan
06-11-2015, 20:35
عزیزم فکر کردی به همین آسونیاست؟ خیلیا زور زدن نشد بیخیالشو باید آشنا باشی نمیدن بهت
مگه چه خبره ؛ خود شاتل تو سایتش زده به همه جا نمایندگی میده ؛ وقنی درخواست میدی رد میکنه
یه سوال ...درآمدش چطوره ؟ چه درصدی میدن؟؟
اگهجواب بدی ممنون میشم .

navid.zz68
08-11-2015, 15:39
دوستان
تهران کسی آرت 7 داره بگه چطوره وضعیت سرعتش

neon_91
10-11-2015, 02:01
در قسمت تعرفه شاتل بخش آرت کنار سرویس هاش در کنار سرعت و ترافیک یه موردی هست نوشته "حداقل تبادل ترافیک/گیگابایت" معنیش چی است؟:n13:

behnamy01
10-11-2015, 10:43
در قسمت تعرفه شاتل بخش آرت کنار سرویس هاش در کنار سرعت و ترافیک یه موردی هست نوشته "حداقل تبادل ترافیک/گیگابایت" معنیش چی است؟:n13:
یعنی بیشتر از اون حد، اگر دانلود کنید سرعتتون کم میشه ولی بازم قطع نمیشه. مثلا سرعت میشه 16 کیلوبایت در ثانیه.
معمولا هم تا حدود 2 برابر اون مقداری که نوشته رو میتونید دانلود کنید

- - - Updated - - -

یعنی بیشتر از اون حد، اگر دانلود کنید سرعتتون کم میشه ولی بازم قطع نمیشه. مثلا سرعت میشه 16 کیلوبایت در ثانیه.

neon_91
10-11-2015, 11:13

- - - Updated - - -

ممنون از پاسختون
اگه تا 2 برابر اون بشه دانلود کرد که دیگه اینجوری که نامحدود نمیشه نوشته ترافیک نامحدود پس باید اسمشو گذاشت محدود 22 گیگ 26 گیگ اگه تا 2 برابرشو دانلود کردیم

حالا سرویس به اصطلاح نامحدود اینا مثلا در سرعت 128 با چه سرعتی میشه دانلود کرد.

behnamy01
10-11-2015, 11:49
تو هر شهری فرق میکنه ولی حدودا با آرت 1 که گفتید سرعت 150 هستش، توی شهر ما آرت 2 هم همین حدود هستش. آرت 3 سرعت 256 هستش، آرت 4 هم همین سرعته. آرت 5 و 6 یک سرعت دارن و الی آخر...
ولی سرعت آپلود توی هر طرحی فرق میکنه یعنی آرت 2 سرعتش از آرت 1 بیشتره و همون حجمی که توی سایت نوشته هم فرق میکنن طراحها با هم.
در کل باید خودتون امتحان کنید یا زنگ بزنید پشتیبانی دقیقا بپرسید روی چه عددی میبندن.
در کل به نظر من خوبه، بخرید. قطعی و ... نداره. آرت 1 بخرید، هر موقع سرعتتون کم شد مابه التفاوت قیمت رو بدید و به آرت 2 ارتقا بدید و الی آخر...
موفق باشید

- - - Updated - - -

تو هر شهری فرق میکنه ولی حدودا با آرت 1 که گفتید سرعت 150 هستش، توی شهر ما آرت 2 هم همین حدود هستش. آرت 3 سرعت 256 هستش، آرت 4 هم همین سرعته. آرت 5 و 6 یک سرعت دارن و الی آخر...
ولی سرعت آپلود توی هر طرحی فرق میکنه یعنی آرت 2 سرعتش از آرت 1 بیشتره و همون حجمی که توی سایت نوشته هم فرق میکنن طراحها با هم.
در کل باید خودتون امتحان کنید یا زنگ بزنید پشتیبانی دقیقا بپرسید روی چه عددی میبندن.
در کل به نظر من خوبه، بخرید. قطعی و ... نداره. آرت 1 بخرید، هر موقع سرعتتون کم شد مابه التفاوت قیمت رو بدید و به آرت 2 ارتقا بدید و الی آخر...
موفق باشید

herkool2000
10-11-2015, 18:33
دوستان من الان از art2 استفاده میکنم بعد از این که دوره یک ماهه تموم شد می تونم بیام روی art1 چون الان تو قسمت تغییر سرویس art1 وجود نداره ؟

Life24
11-11-2015, 20:53
کاش سر مشتریان رو کلاه نزاریم
اخه این که اسمش نامحدود نیست.
25 گیگ دانلود . سرعت دانلود شده 10 کیلو بایت.
حتی سایت خودشون هم دیگه باز نمیشه
خاک بر سر من که تو این مملکت هستم که باید سر دو زار سرعت اینترنت با همه کسی سر و کله بزنم.
این مسخره بازی ، محدودیت سرعت هم برای من درست کردند!
یعنی حداقل امکانات هم محروم هستیم

azazaz
12-11-2015, 00:12
سلام دوستان من الان هم از مخابرات هم از پارس انلاین سرویس دارم برای بازی پارس خوبه ولی متاسفانه دانلود شبانه رایگان نداره و ماشالا ایکس باکس وان هم که هر بازیش اپدیتاش حداق 5 گیگ هستش الان شما از شاتل راضی هستید؟
سرویساش برای بازی خوبه؟
دانلود رایگان شبانه داره؟
شما کدوم سرویسش رو پیشنهاد میکنید؟
ممنون

awz2
12-11-2015, 00:37
40درصد تخفیف برای بسته 20 گیگابایتی ؟

Life24
12-11-2015, 18:46
سرویس نامحدود شاتل باید اسمش عوض کنن
نامحدود محدود!

masiha-
12-11-2015, 20:24
سلام دوستان من الان هم از مخابرات هم از پارس انلاین سرویس دارم برای بازی پارس خوبه ولی متاسفانه دانلود شبانه رایگان نداره و ماشالا ایکس باکس وان هم که هر بازیش اپدیتاش حداق 5 گیگ هستش الان شما از شاتل راضی هستید؟
سرویساش برای بازی خوبه؟
دانلود رایگان شبانه داره؟
شما کدوم سرویسش رو پیشنهاد میکنید؟
ممنون
آسیا تک یا صبا نت شبانه رایگان دارن
من آسیا تک دارم
با سرعت 4 مگ
سرعت دانلودم معمولا450 کیلوبایت در ثانیه هست

k1ozil
14-11-2015, 19:43
سلام دوستان روی این جشنواره شاتل(10 گیگ 18 تومن) هم میشه با پرداخت ماهی 5250 شبانه رایگان داشت؟ از اونجایی که سرعت طرحش 4 مگ هست با این سرویس ماهی حدود چند گیگ میشه شبانه رایگان دانلود کرد؟

mahmud1992
15-11-2015, 22:38
سلام بچه ها من مشهد هستم آسیاتک داشتم امروز زنگ زدم شاتل میخوام شاتل بردارم بخاطر دانلود شبانه چون دانلود شبانه آسیاتک گرون هست حالا راهنمایی میکنید بچه های شاتلی منو که خوبه شاتل؟دانلود شبانش چطوره؟اپراتورش بهم گفت با ۱۲۸ شبانه حداقل ۳۰۰ کیلو خودش دان میکنه. لطفا راهنمایی کنید ممنونم

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

k1ozil
15-11-2015, 23:28
سلام بچه ها من مشهد هستم آسیاتک داشتم امروز زنگ زدم شاتل میخوام شاتل بردارم بخاطر دانلود شبانه چون دانلود شبانه آسیاتک گرون هست حالا راهنمایی میکنید بچه های شاتلی منو که خوبه شاتل؟دانلود شبانش چطوره؟اپراتورش بهم گفت با ۱۲۸ شبانه حداقل ۳۰۰ کیلو خودش دان میکنه. لطفا راهنمایی کنید ممنونم

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
منم پشتیبانی پرسیدم دقیقا همین جواب داد ولی شاتل مسلما محدود میکنه و این شکی توش نیست مهم اینه که تا چند گیگ؟!؟
اگه تا 60 گیگ محدود نکنه من 100 درصد میام سمت شاتل ولی بعید میدونم برای 128 تا 60 گیگ باشه!
در کل برای شبانه فقط اسیاتک هست ! اونم کیفیتش تعریفی نداره

bahman_0121
16-11-2015, 11:59
سلام
شاتل 128 نا محدود رو چند گیگ دانلود محدود میکنه ؟
و بعد از محدیدیت سرعت دانلود چقدر میشه ؟
و ایا میشه این محدیدیت رو دور زد ؟

mahdi1209
16-11-2015, 13:12
سلام
شاتل 128 نا محدود رو چند گیگ دانلود محدود میکنه ؟
و بعد از محدیدیت سرعت دانلود چقدر میشه ؟
و ایا میشه این محدیدیت رو دور زد ؟

بستگی به شانستون دارد من یه ماه تا 60 گیگ با ارت1 دانلود کردم.
بعد محدود شدن میاد روی 7/8kb

Gregar
16-11-2015, 23:50
دوستان من به خاطر بازی انلاین و قطعی نداشتن و پینگ خوب میخوام بیام شاتل . منتهی تا حدی هم دانلود شبانه دارم . تقریبا شبی 1 تا 1.5 گیگ.

حالا به نظرتون چه سرویسی خوبه واسم . همه سرویسهای شاتل سرویس گیم رو میشه روش فعال کرد ؟

- - - Updated - - -

دوستان من به خاطر بازی انلاین و قطعی نداشتن و پینگ خوب میخوام بیام شاتل . منتهی تا حدی هم دانلود شبانه دارم . تقریبا شبی 1 تا 1.5 گیگ.

حالا به نظرتون چه سرویسی خوبه واسم . همه سرویسهای شاتل سرویس گیم رو میشه روش فعال کرد ؟

soroosh_cz
17-11-2015, 00:18
توی شهر ما که پارس آنلاین و شاتل فقط سرویس های 1 ساله ارائه میدن به کاربران جدید.

lordthunder
18-11-2015, 09:38
سلام
من مرکز مخابرات مطهری هستم، می خوام اینترنت خوب برای بازی بگیرم
آسیاتک داغونه ، از 9 و 10 شب تا 1 شب داغونه افتضاحه برای بازی همش تایم اوته
شاتل چطوره؟
تصویر از پینگش دارید در این ساعت ها؟

- - - Updated - - -

سلام
شاتل چطوره؟

- - - Updated - - -

سلام
شاتل چطوره؟

*Forgotten*
18-11-2015, 09:57
سلام
سرویس 128 اکو=لایت سرعت اسمیه یا بالاتر میبندن؟

reza.8
18-11-2015, 19:38
سلام خسته نباشید. من سرویس art 1 بودم. که وسطای ماه تغییر دادم به art 2.
الان که صورتحساب دوره بعدی اومده برام سیس art 2 در نظر گرفته شده.
مگه وقتی تغییر میدیم سرویس رو برای دوره بعد بر نمیکردم به سرویس اولیه؟
یعنی منی که آرت ۱ بودم و رفتم آرت ۲ برای دوره جدید نباس همون آرت ۱ میبودم بازم؟
ميتونم تغییر بدم و همون آرت ۱ باشم؟

mahdi1209
18-11-2015, 20:37
سلام خسته نباشید. من سرویس art 1 بودم. که وسطای ماه تغییر دادم به art 2.
الان که صورتحساب دوره بعدی اومده برام سیس art 2 در نظر گرفته شده.
مگه وقتی تغییر میدیم سرویس رو برای دوره بعد بر نمیکردم به سرویس اولیه؟
یعنی منی که آرت ۱ بودم و رفتم آرت ۲ برای دوره جدید نباس همون آرت ۱ میبودم بازم؟
ميتونم تغییر بدم و همون آرت ۱ باشم؟

سلام.زنگ بزنید پشتیبانی براتون میزارن روی ارت1 هر ماه.

herkool2000
19-11-2015, 20:54
سلام.زنگ بزنید پشتیبانی براتون میزارن روی ارت1 هر ماه.

یعنی هر دفعه اگه سرویس بالاتر ارتقا بدیم باید سرماه به پشتیبانی زنگ بزنیم

mahdi1209
19-11-2015, 21:18
اون را دیگه اطلاع ندارم ولی خودم که هر ماه زنگ میزنم.

lookforit
20-11-2015, 02:12
سلام دوستان. در مورد سرویسهای نامحدود منم چند تا سوال داشتم ممنون میشم موردی راهنمایی کنید.

1-هزینه ارتقا از ارت 1 به ارت 2 ((بعد از اینکه سرعت ارت 1 محدود شد و قبل از نموم شدن زمانی سرویس ارت 1) چند تومنه؟

2-وقتی که ارتقا داده بشه به ارت 2 و باز سرعت محدود بشه ، میشه برگشت به ارت 1؟ هزینش چقدره؟

2-هزینه ارتقا از ارت 2 به ارت 3 ((بعد از اینکه سرعت ارت 2 محدود شد و قبل از نموم شدن زمانی سرویس ارت 2) چند تومنه؟

3- به طور کلی پینگ و سرعت سروسیهای نامحدود ارت 1 و ارت 2 برای باریها و ویدیوهای انلاین از سرورهای خارجی خوبه یا نه ؟

4- من روزانه متوسط بین 700 تا 1 گیگ مصرفمه یعنی حدوداً ماهی حداکثر 30 گیگ ، بیشترشم از سرورهای اروپایی ، به نظر شما سرویسهای ارت 1و 2 برای مصرف 1 ماهه من خوب جواب میده؟؟

راستی من مشهدم، مرکز مخابراتمون فرشچی ببخشید سوالام زیاد شد.

4l1r3z4
20-11-2015, 02:44
سلام دوستان. در مورد سرویسهای نامحدود منم چند تا سوال داشتم ممنون میشم موردی راهنمایی کنید.

1-هزینه ارتقا از ارت 1 به ارت 2 ((بعد از اینکه سرعت ارت 1 محدود شد و قبل از نموم شدن زمانی سرویس ارت 1) چند تومنه؟

2-وقتی که ارتقا داده بشه به ارت 2 و باز سرعت محدود بشه ، میشه برگشت به ارت 1؟ هزینش چقدره؟

3-هزینه ارتقا از ارت 2 به ارت 3 ((بعد از اینکه سرعت ارت 2 محدود شد و قبل از نموم شدن زمانی سرویس ارت 2) چند تومنه؟

3-پینگ و سرعت سروسیهای نامحدود ارت 1 و ارت 2 برای باریها و ویدیوهای انلاین از سرورهای خارجی خوبه یا نه ؟

4- من روزانه متوسط بین 700 تا 1 گیگ مصرفمه یعنی حدوداً ماهی حداکثر 30 گیگ ، بیشترشم از سرورهای اروپایی ، به نظر شما سرویسهای ارت 1و 2 برای مصرف 1 ماهه من خوب جواب میده؟؟

ببخشید سوالام زیاد شد.

1- 8 تومن.
2- وسط سرویس فقط میتونید ارتقا بدید و در صورتی که بخواین به سرویس پایین تر بیاید ، باید سرویس آرت 2 رو کنسل کنید و کل مبلغ آرت 1 رو بدید و 1 ماهه آرت 1 رو از همون موقع شروع کنید.
3- 7 تومن.
4- سرعت آرت 1 و 2 بین 128 کیلوبایت تا حدود 180 کیلوبایت هستش ؛ پینگشم در حالت عادی ، آنچنان تعریفی نداره و متوسطه . در حالت گیمینگشو نمیدونم...
5- در صورتی که یه کله دانلود نکنی ، احتمالا همون آرت 1 خالی جواب میده ( سعی کن دانلوداتو در روز های مختلف پخش کنی تا سیستم بهت حساس نشه و دیرتر محدود شی ) ؛ ولی به نظرم نهایته شما آرت 2 هست و از اون بالاتر رو نیاز پیدا نخواهی کرد.

sh93
20-11-2015, 02:51

2-هزینه ارتقا از ارت 2 به ارت 3 ((بعد از اینکه سرعت ارت 2 محدود شد و قبل از نموم شدن زمانی سرویس ارت 2) چند تومنه؟

3- به طور کلی پینگ و سرعت سروسیهای نامحدود ارت 1 و ارت 2 برای باریها و ویدیوهای انلاین از سرورهای خارجی خوبه یا نه ؟

راستی من مشهدم، مرکز مخابراتمون فرشچی ببخشید سوالام زیاد شد.

سلام . سوال 1 و 2-2 ! فرقی با هم ندارن شما برید سایت شاتل مابه تفاوت آرت 1 با آرت 2 ، ما به تفاوت آرت 2 با آرت 3 .... رو حساب کنید این میشه همون هزینه ی ارتقا سرویس. در اصل اگه آرت 1 داشته باشید و اول به آرت 2 و بعد هم به آرت 3 ارتقا بدید شما کلا هزینه ی این ماهتون برابر با قیمت آرت 3 میشه.
سوال 2-1 : وقتی محدود بشید با ارتقا دادن به سرویس بالاتر میتونید رفع محدودیت کنید ارتقا به سرویس پایین که در زمان محدودیت معنی نداره ! اما الان با آرت 1 شروع کردید اول ماه حالا آخر ماه رسیدید به آرت 3 فرضا ، بله میتونید ماه جدید رو با آرت 1 شروع کنید.
درمورد میران مصرف خلاصه بگم که هیج قانون نوشته ای وجود نداره در شاتل که اگر رسیدید مثلا به 20 گیگ حالا محدود میشید .من الان آرت 1 هستم وسط دوره تا امروز 18 گیگ مصرف داشتم و هنوز محدود نشدم ماه قبل با 20 و خورده ای هم محدود نشدم.یعنی اینکه بسته به مرکز مخابراتی،نوع مصرف و... داره اما تجربه گفته تا نزدیک 2 برابر اون اعداد درون سایت شاتل برای هر آرت شما محدود نمیشید.30 گیگ رو میشه با آرت 1 و سپس به آرت 2 (در صورت محدود شدن) مصرف کرد.
پینگ بازی رو خبر ندارم.اما کلا از نظر پینگ متوسط هست و بهتر از مخابرات (برای من حداقل)
موفق باشید

hosseinf722
20-11-2015, 07:17
سلام
دیروز(پنجشنبه) سرعت خیلی پایین بود ، چند باری هم کلا قطع شد
ولی الان(جمعه صبح) سرعت خوب شده به نسبت
معلوم نیست چیکار دارن میکنن

سرویسم اکو 512 و تو تهران

Rhodes
20-11-2015, 20:05
دوستان سرویس نامحدود شاتل چه طوریه ؟
الان این عدد
حداقل تبادل ترافیک/گیگابایت که نوشته یعنی چی ؟ الان art3 یا art4 بخوام بگیرم. سرعتم روی چند هست ؟ چقدر دانلود کنم کم میشه ؟ سرعت با واتساپ و تلگرام چه طور هست ؟

- - - Updated - - -

دوستان سرویس نامحدود شاتل چه طوریه ؟
الان این عدد
حداقل تبادل ترافیک/گیگابایت که نوشته یعنی چی ؟ الان art3 یا art4 بخوام بگیرم. سرعتم روی چند هست ؟ چقدر دانلود کنم کم میشه ؟ سرعت با واتساپ و تلگرام چه طور هست ؟

saman02
23-11-2015, 18:06
شاتل سرويس گيم براى كاهش پينگ هم اراعه ميده؟؟؟

iDownload & iGame
23-11-2015, 21:22
شاتل سرويس گيم براى كاهش پينگ هم اراعه ميده؟؟؟
زنگ بزنید به پشتیبانی شاتل بگید براتون سرویس گیم رو فعال کنن.

djmoslemok
25-11-2015, 00:21
سلام من می خوام شاتل بگیرم و
میگم من اگه هزینه اضافه رو برای شبانه بدم و سرویس شبانه برام رایگان شه
میخوام ببینم شبی چقدر میتونم دانلود کنم ؟
و آیا به نوع سرویس روزانم هم بستگی داره؟
و محدودیت دانلود در نظر گرفته میشه؟
و سرعت شب و روز آیا برابره ؟:n13:

- - - Updated - - -

سلام من می خوام شاتل بگیرم و میگم من اگه هزینه اضافه رو برای شبانه بدم و سرویس شبانه برام رایگان شه میخوام ببینم شبی چقدر میتونم دانلود کنم ؟و آیا به نوع سرویس روزانم هم بستگی داره؟ و محدودیت دانلود در نظر گرفته میشه؟و سرعت شب و روز آیا برابره ؟:n13:

habib9
26-11-2015, 21:54
سلام
یکی از دوستام ART 1 داشت می گفت تا 60 گیگ باش دانلود کرده.
بعد این ماه کردش ART 3 می گه 90 گیگ دانلود کرده و محدودشم نکردن ؟؟؟؟!!!!!!!!!
آیا ممکنه ؟ چطوریه یعنی حواسشون نیست یا چون پخش دانلود کرده این جوریه
در ضمن چون چند نفر تو خونشون از اینترنت استفاده می کنند. خودش، تقریبی هم نمی دونست چقدر دانلود داره فقط از سایت شاتل دیده براش این حجمو زده
مرکز مخابراتی اش هم شهید چمرانه نزدیکه ستارخان

- - - Updated - - -

سلام
یکی از دوستام ART 1 داشت می گفت تا 60 گیگ باش دانلود کرده.
بعد این ماه کردش ART 3 می گه 90 گیگ دانلود کرده و محدودشم نکردن ؟؟؟؟!!!!!!!!!
آیا ممکنه ؟ چطوریه یعنی حواسشون نیست یا چون پخش دانلود کرده این جوریه
در ضمن چون چند نفر تو خونشون از اینترنت استفاده می کنند. خودش، تقریبی هم نمی دونست چقدر دانلود داره فقط از سایت شاتل دیده براش این حجمو زده
مرکز مخابراتی اش هم شهید چمرانه نزدیکه ستارخان

maniya12
26-11-2015, 22:01
سلام بچه ها من میخوام آیپی استاتیک شاتل بگیرم آیا ممکنه پینگ داخلی و خارجیم کاهش پیدا میکنه؟!
آیا روت آیپی معمولی و آیپی استاتیک با هم فرق دارن؟!
من گیمرم بنظرتون بگیرم یا نه؟!
با تشکر

Life24
27-11-2015, 00:46
سلام
انصافا شاتل ، سرعت ش مثل سابق نیست
کیفیت ش خلی افت داشته

Mohamedx66
27-11-2015, 12:14
سلام
میزان دانلود شبانه سرویس ۴ مگی با ۶ مگی یا ۸ مگی تفاوت داره؟
الان من نتم رو روی ۴ بستن حدودا ۵ گیگ هر شب دانلود می کنم در حالی که می تونم بالاتر هم ببندم

alireza-ms
28-11-2015, 18:53
سلام خسته نباشید

دوستان من یک مشکلی دارم, دوره قبلی من ارت 1 داشتم محدود شده بودم بعد که سرویسم تموم شد اومدم تمدید کردم ولی در کمال تعجب محدودیتم از سرور های خارجی رفع نشد و کماکان با سرعت 30 دانلود امکان پذیره.

با نظرتون طبیعیه؟ چی کار کنم؟

Majidson
29-11-2015, 07:17
سلام خسته نباشید

دوستان من یک مشکلی دارم, دوره قبلی من ارت 1 داشتم محدود شده بودم بعد که سرویسم تموم شد اومدم تمدید کردم ولی در کمال تعجب محدودیتم از سرور های خارجی رفع نشد و کماکان با سرعت 30 دانلود امکان پذیره.

با نظرتون طبیعیه؟ چی کار کنم؟
سلام دوست عزیز
با تمدید کردن که محدودیت برداشته نمیشه، باید سرویس را ارتقاء دهید.
یعنی برید رو ART2 تا محدودیت برداشته شود.

iDownload & iGame
29-11-2015, 09:57
سلام بچه ها من میخوام آیپی استاتیک شاتل بگیرم آیا ممکنه پینگ داخلی و خارجیم کاهش پیدا میکنه؟!
آیا روت آیپی معمولی و آیپی استاتیک با هم فرق دارن؟!
من گیمرم بنظرتون بگیرم یا نه؟!
با تشکر
آی پی استانیک تاثیری نداره.
با پشتیبانی شاتل تماس بگیرید بگید سرویس گیم رو براتون فعال کنن.

oomidd
29-11-2015, 11:33
سلام بجها اونایی که از سرویس شاتل استفاده میکنند برند سایت شاتل لند تا یه ماه هرچی نرم افزارو بازی دان کنند از ترافیکشون کم نمیشه من که دارم فالوت 4 با چنتا بازیه دیگرو دان میکنم:n19::n20: اگه میخواید بازی دان کنید برید بخش گیم سنترش.تا سی آذر هرکاری تو سایت شاتل لند انجام بدید از ترافیکتون کم نمیشه واسه اطمینان به پشتیبانیم ز زدم گفت اوکیه هری بازیو نرم افزار میخوای دان کن از شاتل لند از ترافیکت کم نمیشه:n19:

habib9
30-11-2015, 08:46
چرا برداشته نمیشه؟
اینا تا اونجایی گه من می دونم طبق قوانین سازمان مقررات باید هر ماه مثل اول سرویس بدن و اگر یک کاربری محدود شد، محدودیت تا اخر ماه باشه نه تا آخر عمر. منظور از ماه یک ماه قرداده نه تاریخ شمسی

alireza-ms
30-11-2015, 22:07
چرا برداشته نمیشه؟
اینا تا اونجایی گه من می دونم طبق قوانین سازمان مقررات باید هر ماه مثل اول سرویس بدن و اگر یک کاربری محدود شد، محدودیت تا اخر ماه باشه نه تا آخر عمر. منظور از ماه یک ماه قرداده نه تاریخ شمسی

منم همینو میگم :/ خودشون که جواب سر بالا میدن میگن سرعت شما 128 هست :l میگم همین الان زنگ بزن به بخش فروش بپرس سرعت ارت 1 چنده ببین چی بهت میگن که به من میگی سرعت ارت 1 همینه :l !!!!

اقا میتونم به تنظیم مقررات شکایت کنم؟

habib9
01-12-2015, 13:45
خودشون که میگن تا 11 گیگ 1Mbps یعنی 128KB میدن بعدشم با مشترکین پر مصرف share میشه

alireza-ms
01-12-2015, 17:46
خودشون که میگن تا 11 گیگ 1Mbps یعنی 128KB میدن بعدشم با مشترکین پر مصرف share میشه

تو صحبتی که باهاشون داشتم گفتن محدودیت رو خط اعمال میشه نه سرویس :(

Argada
01-12-2015, 19:28
کسی از دوستان لینک های پاک شده شاتل لند در مورد دو بازی بتمن و متال گیر رو داره بزاره!؟

hacker13
02-12-2015, 12:37
سلام دوستان

من نت از مخابرات ۱ مگ محدو دارم با سرعت ۱۳۰ اصلا خوب نیست تازه محدودم هست به نت نامحدود نیاز دارم تا ماهی نهایت ۷۰ تا ۸۰ هم میتونم هزینه کنم چه سرویسی رو بیشنهاد میدید ؟ شنیدم شاتل art 5 خوبه نه ؟؟؟ سرعت دان چنده توی این سرویس ؟

بهتره نامحدود بگیرم یا محدود بگیرم حجم بخرم تو ساعت شبانه هم بزنم دانلود ؟؟
کدوم سرعت بالاتری داره ؟
من یه نت نامحدود میخوام با سرعت دانلود حداقل ۲۰۰ کیلو چی بیشنهاد میدید

sh93
02-12-2015, 18:02
منم همینو میگم :/ خودشون که جواب سر بالا میدن میگن سرعت شما 128 هست :l میگم همین الان زنگ بزن به بخش فروش بپرس سرعت ارت 1 چنده ببین چی بهت میگن که به من میگی سرعت ارت 1 همینه :l !!!!

اقا میتونم به تنظیم مقررات شکایت کنم؟

شما هیچ حقی برای شکایت متاسفانه ندارید
همونطور که در سایت،قرارداد و همه جا نوشته شده ضریب اشتراک 1 به 7 هست(در تمامی isp ها) اما وقتی در آرت 1 با سرعت 120 شما دانلود میکنی هیچ ضریبی اعمال نشده و ضریب استفاده 1 به 1 هست حالا وقتی شما محدود میشی ضریب 1 به 7 اعمال میشه و وقتی ایشون گقتن 128 منظورشون اینه که این ضریب اعمال شده و شما نت 128 دارید (سرعت دانلود 10 تا 18)
شما خوب 4-5 تومان ما به تفاوتش با art 2 رو بده و از محدودیت بیا بیرون
در صفحات قبلی به کرات در مورد ارتقا سرویس صحبت شده

sh93
02-12-2015, 18:10
سلام دوستان

من نت از مخابرات ۱ مگ محدو دارم با سرعت ۱۳۰ اصلا خوب نیست تازه محدودم هست به نت نامحدود نیاز دارم تا ماهی نهایت ۷۰ تا ۸۰ هم میتونم هزینه کنم چه سرویسی رو بیشنهاد میدید ؟ شنیدم شاتل art 5 خوبه نه ؟؟؟ سرعت دان چنده توی این سرویس ؟

بهتره نامحدود بگیرم یا محدود بگیرم حجم بخرم تو ساعت شبانه هم بزنم دانلود ؟؟
کدوم سرعت بالاتری داره ؟
من یه نت نامحدود میخوام با سرعت دانلود حداقل ۲۰۰ کیلو چی بیشنهاد میدید

هیج اینترنت نامحدودی دیگه وجود نداره مگر افرادی که از قبل از مخابرات سرویس دارن
شما آرت 2 بگیر سرعتت هم 170-80 بسته به مرکز مخابراتی به بالاس . هر موقع محدود شدی 6-7 تومان میدی ارتقا میدی به آرت 3 سرویست دوباره از اول با سرعت جدید آرت 3 استفاده میکنی تا محدود شی تگر محدود شدی باز همینطور ازتقا میدی تا آرت 5 مثلا. بیشتر فکر نکنم لازمتون بشه ( در نهایت شما اگه مثلا تا آرت 5 بری یعنی اون ماه هزینه ی آرت 5 رو دادی نه بیشتر) و ماه بعد دوباره از آرت 2 یا 3 شروع کنید
پیشاپیش در جواب اینکه کی محدود میشم بگم که هیچ عدد ثابتی نیست اما بر حسب تجربه کاربران نزدیک 2 برابر اعداد نوشته شده در سایت شما استفاده کنی محدود نمیشی برای آرت 1 = 11*2 =22 گیگ
در صفحات قبلی در مورد ارتقا سرویس خیلی صحبت شده با پشتیبانی هم صحبت کنید توضیح میدن

habib9
03-12-2015, 10:25
هیج اینترنت نامحدودی دیگه وجود نداره مگر افرادی که از قبل از مخابرات سرویس دارن
شما آرت 2 بگیر سرعتت هم 170-80 بسته به مرکز مخابراتی به بالاس . هر موقع محدود شدی 6-7 تومان میدی ارتقا میدی به آرت 3 سرویست دوباره از اول با سرعت جدید آرت 3 استفاده میکنی تا محدود شی تگر محدود شدی باز همینطور ازتقا میدی تا آرت 5 مثلا. بیشتر فکر نکنم لازمتون بشه ( در نهایت شما اگه مثلا تا آرت 5 بری یعنی اون ماه هزینه ی آرت 5 رو دادی نه بیشتر) و ماه بعد دوباره از آرت 2 یا 3 شروع کنید
پیشاپیش در جواب اینکه کی محدود میشم بگم که هیچ عدد ثابتی نیست اما بر حسب تجربه کاربران نزدیک 2 برابر اعداد نوشته شده در سایت شما استفاده کنی محدود نمیشی برای آرت 1 = 11*2 =22 گیگ
در صفحات قبلی در مورد ارتقا سرویس خیلی صحبت شده با پشتیبانی هم صحبت کنید توضیح میدن

ببخشید کسانی که از قبل مخابرات دارن فقط تا 512 هستن؟
یا مخابرات سرویس های نامحدود بالای 512 رو برای کسانی که قبلا داشتن رو هم داره ادامه میده؟

alireza-ms
03-12-2015, 15:04
دوستان چطوری به ارت 2 ارتقا بدم؟ چون داخل سایت یکجا هست که نوشته 36 تومن فک کنم پول یک دوره رو میخواد بگیره! چی کار کنم که فقط مابه التفاوت رو بگیره؟

milad.bmi
04-12-2015, 21:40
سلام دوستان.شاتل بخاطر دانلود شبانه محدودم کرده.راهی هست برطرفش کرد؟

alireza-ms
06-12-2015, 19:15
ما که رفتیم ارت 2 چقدر درد سر داشت لعنتی :n02:

الان ارت 2 هستم حدودا 15 روز دیگه مونده تا سرویسم تموم شه, اگر تو این مدت عین بنز دانلود کنم و محدود بشم موقع تمدید که به ارت 1 میرم ایا محدودیت رفع میشه یا خیر؟

esfhost
06-12-2015, 19:28
ما که رفتیم ارت 2 چقدر درد سر داشت لعنتی :n02:

الان ارت 2 هستم حدودا 15 روز دیگه مونده تا سرویسم تموم شه, اگر تو این مدت عین بنز دانلود کنم و محدود بشم موقع تمدید که به ارت 1 میرم ایا محدودیت رفع میشه یا خیر؟
خودش تمدید هم بکنی محدودیت را بر میداره اوتوماتیک برات
یه سوالی من همیشه آرت یک میگیرم 120دانلودمه شما که آرت دو داری سرعت دانلودت چنده؟

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

black_19_night
06-12-2015, 19:31
دوستان نظرتان درباره اینکه شاتل قیمت سرویس هاس اکو را دو برابر کرده چیه؟
ندیدم کسی در این باره حرف بزنه
برای مثال اکو 128 یک ساله از 87 هزار تومان شده 150 هزار تومان! هزینه شبانه را هم که باید جدا داد...

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

alireza-ms
07-12-2015, 05:12
خودش تمدید هم بکنی محدودیت را بر میداره اوتوماتیک برات
یه سوالی من همیشه آرت یک میگیرم 120دانلودمه شما که آرت دو داری سرعت دانلودت چنده؟

مطمئنی؟ اخه من ارت 1 داشتم که محدود شدم ولی وقتی تمدید کردم بازم محدود بودم! همین صفحه قبل بود مشکلمو گفتم دوستان گفتن محدودیت با تمدید برداشته نمیشه. :(

با خودم گفتم از ارت 1 به ارت 1 تمدید کنیم محدودیت برداشته نمیشه, ولی شاید موقع تمدید از ارت 2 به ارت 1 محدودیت رو بردارن :/ شما تجربه ای در این رابطه داشتین؟

سرعت ارت 2 برای من 160-170 هست سرور داخل + خارج یکیه.

befermatooo
07-12-2015, 11:01
دانلود رایگان از سایت شاتل لند ( 1 تا 30 آذررایگان )

این مال دیروزه . 50 گیگ دانلود کرده بودم .

زنده باد شاتللند :n02:

and-roid2
07-12-2015, 11:12
دانلود رایگان از سایت شاتل لند ( 1 تا 30 آذررایگان )

این مال دیروزه . 50 گیگ دانلود کرده بودم .

زنده باد شاتللند :n02:
خطتون رو چند بسته شده؟

befermatooo
08-12-2015, 09:26
خطتون رو چند بسته شده؟

روی 1.5 مگ

البته سرویس 128 اکو دارم :n10:

awz2
08-12-2015, 10:59
مطمئنی از شاتل لند محدود نمیکنن ؟ من 10 گیگ دانلود کردم سرعتم 500 کیلوبایت اوردن پایین :|

befermatooo
08-12-2015, 11:42
مطمئنی از شاتل لند محدود نمیکنن ؟ من 10 گیگ دانلود کردم سرعتم 500 کیلوبایت اوردن پایین :|

محدود نمیشید

احتمالا بخاطر شلوغی ، سرعت برخی لینک ها پایین اومده . منم همین مشکل رو داشتم و رفتم بازی های دیگه رو دانلود کردم که سرعتش مثل قبل بالا بود .( 1.5 مگ )

لینک هایی که سرعتش پایینه رو بزارید بعدا دانلود کنید

esfhost
08-12-2015, 13:38
منم اکو 128 دارم از شاتل لند دانلود بزنم از حجمم کم نمیکنه؟

mornabo
08-12-2015, 13:43
دوستانی که شاتل دارند از 10 چند میدین بهش ؟
من مخابراتم می خوام عوض کنم بین شاتل و آسیا تک موندم

alireza-ms
08-12-2015, 21:00

من 4 میدم شاتل خیلی اذیتم کرده من تو عمر اینترنتیم این isp هارو تجربه کردم ( مخابرات, صبانت, اسیاتک, فن اوا ) هیچ کدومشون اندازه شاتل اذیت نشدم! همین ماه اس ام اس هاش هست 3 بار پیامک دادن که 4 ساعت قطع میشه! مخصوصا تو ارتقا سرویس مسخره بازیه محضه! مثلا میخوای از ارت 1 بری به ارت 2 اول باید فرم پر کنی بعد فرمارو ارسال کنی تازه پول رو هم باید حتما کارت به کارت کنی از طریق درگاه نمیشه پرداخت کرد! بعد تازه باید 1 ساعت تو صف 32018 صبر کنی تا درخواستت انجام بشه. همین کار تو فن اوا فقط کاره یک تماسه قشنگ فاکتور هزینه مابه التفاوت رو بهت میدن پرداخت میکنی سرویست ارتقا میشه.

مسخره ترین مشکلم با شاتل اینه که نمیتونم از طریق بریج مود به اینترنت وصل شم حتما باید از PPPOE وصل شم که واقعا مضحکه! و اینکه از ساعت 1 تا 3 صبح سرعتم محدود میشه رو 30 ! ( فقط سرور خارج)

خلاصه اینکه دلم پر بود اینارو گفتم. ولی یک چیز جالبی که داره خالی از لطف نیست بگم فقط تو سرویس های ارت اینطوریه, وقتی محدودت میکنن فقط سرور خارج محدود میشی ولی از سرور داخل عین بنز میتونی دانلود کنی :n02:

Armin.Computer
08-12-2015, 22:14
سلام
دوستان شهر ما میگه فقط باید 6 ماهه بگیری
همه جا اینجوریه؟
چیکار میشه کرد؟

iDownload & iGame
09-12-2015, 00:42
به عنوان کسی که 9 ساله شاتل دارم از 10 به شاتل 10 میدم:

Armin.Computer
09-12-2015, 01:05

از چه نظر؟

iDownload & iGame
09-12-2015, 01:08
از چه نظر؟
از همه نظر

4l1r3z4
09-12-2015, 03:22
سلام
دوستان شهر ما میگه فقط باید 6 ماهه بگیری
همه جا اینجوریه؟
چیکار میشه کرد؟

شما در سایت 195 یه شکایت بکن مبنی بر فروش اجباری‌ ؛ اوکی میشه...

Armin.Computer
09-12-2015, 10:15
شما در سایت 195 یه شکایت بکن مبنی بر فروش اجباری‌ ؛ اوکی میشه...

یعنی این کارشون تخلف هست؟
تو قوانین جایی مخصوص به این نکته اشاره کرده؟
+
اگر از سایت خود شاتل ثبت نام کنم چی؟
+
تازه نماینده به من گفت 15 دی ماه نامه رو می زنیم؟
از این نظر چی ؟

ممنون از شما

Gregar
09-12-2015, 13:00
دوستان چند سوال بی زحمت اگه جواب بدید :

1.سرویسهای اکو دانلود شبانه شون چقدر رایگانه و معمولا تا قبل از محدودیت چقدر میشه دانلود کرد .
2.سرویس گیم رو که فعال کنی ایا واقعا تو پینگ تاثیر داره ؟ روی سرویسهای ارت هم میشه فعال کرد ؟ تاثیری هم روی سرعت و محدودیت دانلود سرویسهای ارت هم داره یا نه ؟ بعد از ارتقای سرویس ارت این سرویس گیم هم روش فعال میمونه یا نه ؟
3.به نظرتون اگه من روزی فقط یک گیگ بخوام از ارت 1 استفاده کنم تا اخر ماه محدود میشم ؟ این زمان محدودیت فقط به میزان دانلود بستگی داره یا به پراکندگی دانلود هم بستگی داره ؟ منظور اینکه اگه پشت سر هم دانلود کنی فرق داره با اینکه پراکنده دانلود کنی ؟
4.بعد از محدودیت سرویس ارت ، سرعت سرورهای داخلی هم کم میشه یا محدودیت فقط واسه سرورهای خارجیه ؟

ممنون میشم جواب بدید . چون دو روز دیگه مخابراتم دیگه تمومه و شاید بیام شاتل .

eightskh
09-12-2015, 13:33

سرویس گیمینگ فعال کردید؟
پینگ خارج چه قدر است؟

4l1r3z4
09-12-2015, 18:18
یعنی این کارشون تخلف هست؟
تو قوانین جایی مخصوص به این نکته اشاره کرده؟
+
اگر از سایت خود شاتل ثبت نام کنم چی؟
+
تازه نماینده به من گفت 15 دی ماه نامه رو می زنیم؟
از این نظر چی ؟

ممنون از شما

-بله تخلف است.

-آيا مشتري در انتخاب سرويس حق انتخاب دارد؟
انتخاب نوع سرويس بعهده مشتري است و سرويس دهنده نمي­تواند هيچگونه خدماتي را خارج از درخواست مشتري تحميل نمايد مگر در مواردي كه به لحاظ قانوني واگذاري يك نوع سرويس غير مجاز باشد. به عنوان مثال اگر درخواست كاربر خانگي سرعت بالاي 128kb/sباشد سرويس دهنده مي بايست از واگذاري سرويس مذكور خودداري نمايد ولي اگر درخواست سرويس نامحدود كرده باشد سرويس دهنده نمي تواند به اجبار سرويس با حجم محدود را به مشتري تحميل نمايد.

nima812
09-12-2015, 18:23
سلام
سرویس های آرت 1 و 2 جدا از سرعت دانلودشون، سرعت وبگردی و لوود ویدیوشون در مقایسه با اکو 1024 چطوره؟

Armin.Computer
09-12-2015, 18:41
-بله تخلف است.

-آيا مشتري در انتخاب سرويس حق انتخاب دارد؟
انتخاب نوع سرويس بعهده مشتري است و سرويس دهنده نمي­تواند هيچگونه خدماتي را خارج از درخواست مشتري تحميل نمايد مگر در مواردي كه به لحاظ قانوني واگذاري يك نوع سرويس غير مجاز باشد. به عنوان مثال اگر درخواست كاربر خانگي سرعت بالاي 128kb/sباشد سرويس دهنده مي بايست از واگذاري سرويس مذكور خودداري نمايد ولي اگر درخواست سرويس نامحدود كرده باشد سرويس دهنده نمي تواند به اجبار سرويس با حجم محدود را به مشتري تحميل نمايد.

ممنون از شما
حالا 6 ماهه بگیریم یا 3 ماهه مثلا می تونیم وسط قرارداد سرویس رو به آرت بالاتر تغییر بدیم؟

iDownload & iGame
09-12-2015, 21:25
سرویس گیمینگ فعال کردید؟
پینگ خارج چه قدر است؟
بله سرویس گیم فعاله.
پینگ به خارج بستگی به مسیر اینترنت داره ولی پینگ به 8.8.8.8 بین 150 تا 200 متغیره.

4l1r3z4
10-12-2015, 03:37
ممنون از شما
حالا 6 ماهه بگیریم یا 3 ماهه مثلا می تونیم وسط قرارداد سرویس رو به آرت بالاتر تغییر بدیم؟

خواهش میکنم...
والا این مورد رو تا حالا امتحان نکردم ولی فکر کنم مثلا شما آرت 1 رو ( 3ماهه ) میگیری 89728 ، اگه بخوای به آرت 2 ( 3 ماهه ) که قیمتش 115365 تومن هستش ، ارتقا بدی ، باید مبلغ 25637 تومن رو به ازای ما به تفاوت دو سرویس پرداخت کنی! و اگه بخوای آرت 1 سه ماهه رو به آرت 2 یک ماهه تغییر بدی ، 50 تومنت سوخت میشه و سرویست تبدیل به آرت 2 یک ماهه میشه!
در نهایت اینکه شما از این شرکت در سایت 195 شکایت کن و بنویس که منو مجبور کردن که ازشون سرویس 6 ماهه بگیرم ،در صورتی که پورت خالی دارند و به فکر سودجویی هستند و مابقی جملات... و به نظر من ، در شاتل ، اصلاا به فکر گرفتن سرویس چند ماهه نباش ، چون اذیت میشی و هیچ کاریم نمیتونی بکنی.

Ali/sh
10-12-2015, 10:46
دوستان سرویس art 2 سرعت و محدودیتش چجوریه؟ تا چند گیگ پرسرعته و بعد از اون سرعت چقدر میشه؟

Armin.Computer
10-12-2015, 11:54
خواهش میکنم...
والا این مورد رو تا حالا امتحان نکردم ولی فکر کنم مثلا شما آرت 1 رو ( 3ماهه ) میگیری 89728 ، اگه بخوای به آرت 2 ( 3 ماهه ) که قیمتش 115365 تومن هستش ، ارتقا بدی ، باید مبلغ 25637 تومن رو به ازای ما به تفاوت دو سرویس پرداخت کنی! و اگه بخوای آرت 1 سه ماهه رو به آرت 2 یک ماهه تغییر بدی ، 50 تومنت سوخت میشه و سرویست تبدیل به آرت 2 یک ماهه میشه!
در نهایت اینکه شما از این شرکت در سایت 195 شکایت کن و بنویس که منو مجبور کردن که ازشون سرویس 6 ماهه بگیرم ،در صورتی که پورت خالی دارند و به فکر سودجویی هستند و مابقی جملات... و به نظر من ، در شاتل ، اصلاا به فکر گرفتن سرویس چند ماهه نباش ، چون اذیت میشی و هیچ کاریم نمیتونی بکنی.

بعد به نماینده میگم اگر راضی نبودیم از اینترنت هزینه رو نمی دی ؟ میگه نه!
جالبه بهش میگم اگر راضی نبودیم چی ؟ میگه راضی می مونی!
اینا پیش خودشون چه فکری می کنن؟
راستی یه سوال دیگه
این نماینده به من گفت سر 11 گیگ فکر کنم
محدود می شم!واسه ارت1
حرفش درسته ؟

masoudboy
10-12-2015, 12:20
دوستان این درست هست که در سرویس های نامحدود ART وقتی از میزان حجم مشخص شده عبور کنیم سرعت دانلود از سرورهای داخلی خود شاتل بالا می مونه ؟

farid0485
10-12-2015, 14:53
من الان سرویس های وب دارم.
ولی قصد دارم از های وب بیام سمت شاتل.
منتها تعداد سرویس ها زیاده و تا یه بار استفاده نکرده باشی زیاد متوجه نمی شی که چی به چیه.
میشه برای من توضیح بدید؟!
من یه سرویس معمولی برای وب گردی می خوام، به اضافه ماهیانه 15 تا 20 گیگ دانلود دارم *و یکمی هم بازی.
راستی حالا هم سرویسم 1 مگ و 8گیگه و حدودا ماهیانه 1 تا 2 گیگ اضاف میآرم.
ولی هر ماه 6 تا 9 گیگ هم فشفشه مصرف می کنم.

*دانلود توی بازه رایگان باشه مشکلی ندارم. اصلا ترجیحا بازه رایگان باشه.
راستی اگه سرویس خوش قیمت باشه حاضرم یک ساله هم بخرم.

Gregar
10-12-2015, 15:05
دوستان چند سوال بی زحمت اگه جواب بدید :

1.سرویسهای اکو دانلود شبانه شون چقدر رایگانه و معمولا تا قبل از محدودیت چقدر میشه دانلود کرد .
2.سرویس گیم رو که فعال کنی ایا واقعا تو پینگ تاثیر داره ؟ روی سرویسهای ارت هم میشه فعال کرد ؟ تاثیری هم روی سرعت و محدودیت دانلود سرویسهای ارت هم داره یا نه ؟ بعد از ارتقای سرویس ارت این سرویس گیم هم روش فعال میمونه یا نه ؟
3.به نظرتون اگه من روزی فقط یک گیگ بخوام از ارت 1 استفاده کنم تا اخر ماه محدود میشم ؟ این زمان محدودیت فقط به میزان دانلود بستگی داره یا به پراکندگی دانلود هم بستگی داره ؟ منظور اینکه اگه پشت سر هم دانلود کنی فرق داره با اینکه پراکنده دانلود کنی ؟
4.بعد از محدودیت سرویس ارت ، سرعت سرورهای داخلی هم کم میشه یا محدودیت فقط واسه سرورهای خارجیه ؟

ممنون میشم جواب بدید . چون دو روز دیگه مخابراتم دیگه تمومه و شاید بیام شاتل .

سلام
سرویس های آرت 1 و 2 جدا از سرعت دانلودشون، سرعت وبگردی و لوود ویدیوشون در مقایسه با اکو 1024 چطوره؟

دوستان سرویس art 2 سرعت و محدودیتش چجوریه؟ تا چند گیگ پرسرعته و بعد از اون سرعت چقدر میشه؟

دوستان این درست هست که در سرویس های نامحدود ART وقتی از میزان حجم مشخص شده عبور کنیم سرعت دانلود از سرورهای داخلی خود شاتل بالا می مونه ؟

من الان سرویس های وب دارم.
ولی قصد دارم از های وب بیام سمت شاتل.
منتها تعداد سرویس ها زیاده و تا یه بار استفاده نکرده باشی زیاد متوجه نمی شی که چی به چیه.
میشه برای من توضیح بدید؟!
من یه سرویس معمولی برای وب گردی می خوام، به اضافه ماهیانه 15 تا 20 گیگ دانلود دارم *و یکمی هم بازی.
راستی حالا هم سرویسم 1 مگ و 8گیگه و حدودا ماهیانه 1 تا 2 گیگ اضاف میآرم.
ولی هر ماه 6 تا 9 گیگ هم فشفشه مصرف می کنم.

*دانلود توی بازه رایگان باشه مشکلی ندارم. اصلا ترجیحا بازه رایگان باشه.
راستی اگه سرویس خوش قیمت باشه حاضرم یک ساله هم بخرم.

دوستان کسی نیست جواب این سوالات رو بده ؟

4l1r3z4
10-12-2015, 15:18
بعد به نماینده میگم اگر راضی نبودیم از اینترنت هزینه رو نمی دی ؟ میگه نه!
جالبه بهش میگم اگر راضی نبودیم چی ؟ میگه راضی می مونی!
اینا پیش خودشون چه فکری می کنن؟
راستی یه سوال دیگه
این نماینده به من گفت سر 11 گیگ فکر کنم
محدود می شم!واسه ارت1
حرفش درسته ؟

شاتل به هیچ وجه و در هیچ حالتی ، هزینه ای رو به کاربر پس نمیده!
آرت 1 رو معمولا بین 20 تا 22 گیگ میتونی مصرف کنی ( در صورتی که یه جا نذاری دانلود و خرد خرد دانلود کنی ) ...

Armin.Computer
10-12-2015, 18:15
شاتل به هیچ وجه و در هیچ حالتی ، هزینه ای رو به کاربر پس نمیده!
آرت 1 رو معمولا بین 20 تا 22 گیگ میتونی مصرف کنی ( در صورتی که یه جا نذاری دانلود و خرد خرد دانلود کنی ) ...

پس الان گفته تا 11 گیگ منظورش چی بوده؟
شاتل یهو محدود می کنه یا کم کم سرعت رو پایین می یاره؟
+
پیگیری مشکلات اینترنت شده کار روزمره من!
یه روز خط خرابه یه روز سرعت پایینه یه روز سیگنال ترجی نیست !

غول مرحله اخر
10-12-2015, 19:38
سلاماین شاتل منو دیوانه کرده چقدر حجم میدزده!!! وِل هم نمیکنه ما رووو...

دوستان پیشنهادی ندارین از شرِ این مشکل خلاص بشم؟

- - - Updated - - -

sasan.69
11-12-2015, 02:53
امروز از سرور داخلی و خارجی محدود شدم(ارت1) چطوری از این وضعیت خلاص شم؟ (تااونجایی که اطلاع داشتم شاتل سرور داخلی رو محدود نمیکرد جدیدا اینطوری شده؟)

- - - Updated - - -

امروز از سرور داخلی و خارجی محدود شدم(ارت1) چطوری از این وضعیت خلاص شم؟ (تااونجایی که اطلاع داشتم شاتل سرور داخلی رو محدود نمیکرد جدیدا اینطوری شده؟)

k1ozil
12-12-2015, 21:07
سلام دوستان
شاتل سرویس 128 اکو روی روی چند می بنده ؟ قبلا روی 2 مگ می بست الان هم هنوز روی 2 میبنده ؟! 4l1r3z4

Life24
12-12-2015, 21:09
این قدر وضع در شیراز خرابه که 3 ساعت هست. همین فروم رو هم باز نمی کرد
الانم داغون
تا با اینترنت موبایل امدم و تیکت زدم براشون که میگن مشکل نداره :n04:

4l1r3z4
12-12-2015, 21:28
سلام دوستان
شاتل سرویس 128 اکو روی روی چند می بنده ؟ قبلا روی 2 مگ می بست الان هم هنوز روی 2 میبنده ؟! @4l1r3z4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

فک کنم الان در تهران ، همه رو روی 15 مگ ببنده ولی از جزییاتش و شهر های دیگه ، دقیق اطلاع ندارم...

campuzlit
12-12-2015, 22:36
سلام دوستان
شاتل سرویس 128 اکو روی روی چند می بنده ؟ قبلا روی 2 مگ می بست الان هم هنوز روی 2 میبنده ؟! @4l1r3z4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اگه خطت بکشه روی 15 می بندن. (تمام سرویس های اکو همینجورین فرقی نداره 128 یا 8 مگ) البته اگه همه شهرستان ها اینجوری باشه.
سرور داخلی معمولا حداکثر سرعت رو بهت می ده (با توجه به شلوغی مرکز مخابراتی) ولی سرور خارجی سرعت پایین تره و برای هر سرویسی فرق می کنه ولی بازم از سرعت اسمی بیشتره.

k1ozil
12-12-2015, 22:41
اگه خطت بکشه روی 15 می بندن. (تمام سرویس های اکو همینجورین فرقی نداره 128 یا 8 مگ) البته اگه همه شهرستان ها اینجوری باشه.
سرور داخلی معمولا حداکثر سرعت رو بهت می ده (با توجه به شلوغی مرکز مخابراتی) ولی سرور خارجی سرعت پایین تره و برای هر سرویسی فرق می کنه ولی بازم از سرعت اسمی بیشتره.
با 128 میشه ماهی 20 30 گیگ دانلود شبانه داشت ؟ سرعت خوب؟

black_19_night
12-12-2015, 22:50
با 128 میشه ماهی 20 30 گیگ دانلود شبانه داشت ؟ سرعت خوب؟

تا 110 گیگ هم گرفتم...

k1ozil
12-12-2015, 22:51
تا 110 گیگ هم گرفتم...

جدی ؟!؟!؟
شبا با همون 15 مگ دانلود میکنه؟؟؟

black_19_night
12-12-2015, 22:53
جدی ؟!؟!؟
شبا با همون 15 مگ دانلود میکنه؟؟؟

بله جدی البته بیشتر دانلود از سایت داخلی بوده
شب و روز سرعت 380 کیلو هستش
البته هزینه را دو برابر کرده از ماه پیش که واقعا زوره....

and-roid2
12-12-2015, 22:53
تا 110 گیگ هم گرفتم...

از شاتل لند این مقدارو گرفتید؟

black_19_night
12-12-2015, 22:54
از شاتل لند این مقدارو گرفتید؟
نه اصلا از شاتلند نبوده...
فیلم بیشتر

AMP135
12-12-2015, 23:11
سلام دوستان ، 10 روز دیگه سرویس مخابراتم تموم میشه میخوام یا برم شاتل یا آسیاتک ، دانلود و پینگ برام مهمه ، بنده شبی 12 گیگ رایگان دانلود میکنم ، یه خوبی که مخابرات داشت این بود که محدود نمیکرد ، سرویسی که شاتل داشته باشه که بتونم شبانه هر شب:n02: 12 گیگ دانلود کنم از سرور داخل و خارج و محدود نشم چی هست؟

با تشکر:n40:

k1ozil
12-12-2015, 23:14
سلام دوستان ، 10 روز دیگه سرویس مخابراتم تموم میشه میخوام یا برم شاتل یا آسیاتک ، دانلود و پینگ برام مهمه ، بنده شبی 12 گیگ رایگان دانلود میکنم ، یه خوبی که مخابرات داشت این بود که محدود نمیکرد ، سرویسی که شاتل داشته باشه که بتونم شبانه هر شب:n02: 12 گیگ دانلود کنم از سرور داخل و خارج و محدود نشم چی هست؟

با تشکر:n40:
نیست (مختصر ومفید)

Life24
13-12-2015, 04:08
در شاتل هستم.
ساعت 6 بعد ظهر با سرعت 100 و خورده داشتم دانلود میکردم.یک دفعه طوری شد که 10 کیلوبایت هم دانلود نمیتونست بکنه!! حتی گوگل هم باز نمیشد
ما فکر کردیم مشکل فنی هست. خلاصه چند ساعت بعد زنگ زدیم.
طرف گفت ، مدیریت مصرف داشته باشه. اسم محدود شدن رو نمی اورد..
بعد میگفت پله ای امدی پائین
اخه خدا خیرت بده.کدام پله! این سقوط آزاد بود...شاید باور نکنید..بگم گوگل باز نمیشد!! یعنی 2 راه برات می مونه
یا ارتقا به سروئیس بالا تر تا از شر مشکل راحت بشید یا اصلا اینترنت رو استفاده نکنید!! چون غیر استفاده شده بود..

وقتی گفت مدیریت مصرف داشته باش..یادم افتاد همه چیز اینجا باید مدیریت مصرف داشت..می ترسم اکسیژن هم فردا سهمیه بشه و مدیریت مصرف بخواد :n29: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

bas ali
13-12-2015, 19:45
با سلام
این مودمی که شاتل توی جشنواره از قیمت 99 تومن داره به قیمت 58 تومن میفروشه بدرد میخوره ؟ کسی استفاده کرده ؟ کانفیگ کردنش راحته ؟
یا برم با همین قیمت مودم tp link بگیرم

reza.karimi
14-12-2015, 12:02
سلام خدمت همگی من روی خط خودم از فن آوا اینترنت دارم قرارهست جمع اوری کنم حالا بابت سرویسهای اکو شاتل چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین

اول از همه اینکه سرویسهای اکو دانلود شبانه دارد فرض بر مثال من سرویس ۴٠٩٦ تهیه کنم با این سرویس شبی چقدر از سایتهای داخلی میتونم دانلود داشته باشم و بعد اینکه تا چه حد دانلود با این سرویس محدود نمیشم در ماه چون پشتیبانی شاتل بابت همین محدودیت شبانه برای سرعت ۴٠٩٦ به من نگفت که تا چه حد در ماه میشود دانلود کرد

وبعد اینکه پینگ این شرکت چطوریه و اینکه قطعی زیاد دارد یا که نه با تشکر از همه:n16:

mehrabooni
15-12-2015, 11:09

Royce
15-12-2015, 11:33
دوستان از این شاتل لند با خیال راحت دانلود کنیم؟کم نمیشه از حجممون؟

Armin.Computer
15-12-2015, 15:00

چه سرویسی هست؟

mehrabooni
15-12-2015, 16:10
چه سرویسی هست؟
128
خط روی 9 بسته شده

campuzlit
15-12-2015, 18:03
دوستان از این شاتل لند با خیال راحت دانلود کنیم؟کم نمیشه از حجممون؟

تا آخر آذر دانلود کن با خیال راحت کم نمیشه. سرور خودشون هست و حداکثر سرعت هم میده.

MESI08
15-12-2015, 21:21
دوستان تو منطقه 7 میخوام یه اینترنت بگیرم که شبانه رایگان داشته باشه و بشه بدون محدودیت دانلود کرد بهترین سرویس به نظر شما چی هست؟

MESI08
15-12-2015, 21:22
دوستان تو منطقه 7 میخوام یه اینترنت بگیرم که شبانه رایگان داشته باشه و بشه بدون محدودیت دانلود کرد بهترین سرویس به نظر شما چی هست؟

Ahmad.S9689
15-12-2015, 22:30
درود

من برای اصفهان میخام طرح ECO128 بگیرم .

شبانش 100% رایگان هست ؟؟؟ سرعت دانلودش چقدره

k1ozil
15-12-2015, 22:33
شاتل محدود میکنه

k1ozil
15-12-2015, 22:34
درود

من برای اصفهان میخام طرح ECO128 بگیرم .

شبانش 100% رایگان هست ؟؟؟ سرعت دانلودش چقدره

اره 100 درصدرایگانه ولی معمولا محدود میکنه اوایل سرعت بالاس (مثل روزانه) کم کم تا 7 8 کیلو میاد پایین

Ahmad.S9689
15-12-2015, 22:52
اره 100 درصدرایگانه ولی معمولا محدود میکنه اوایل سرعت بالاس (مثل روزانه) کم کم تا 7 8 کیلو میاد پایین

پس ممنون میشم برا اصفهان ی isp و ی سرویس شبانه رایگان با هزینه ماهانه کمتر از 20تومن معرفی کنید

Gregar
15-12-2015, 23:05
پس ممنون میشم برا اصفهان ی isp و ی سرویس شبانه رایگان با هزینه ماهانه کمتر از 20تومن معرفی کنید

دیگه همچین سرویسی ارائه نمیشه مگه استثنائاتی . اکثرا که به اسم شبانه میدن ، یا شبانه واقعیه منتهی گرونه (بیشتر از ماهی 30 تومن) یا شبانه میدن منتهی رایگان نیست و فقط تخفیف داره که اونم پول زیادی واسه حجم باید بدی یا هم اینکه مثلا شبانه میدن منتهی سریعا محدود میکنن .

اون معدود شبانه ای هم که مونده یا مخابرات منطقه ارائه میده (برو تو تاپیک مخابرات اصفهان اگه هست بپرس) یا هم شرکتها ارائه میدن که بازه ی زمانیش تقریبا دیگه شبانه نیست . میفته صبحانه . یعنی از 4 تا 10 صبح مثلا . اسیا تک همچین سرویسی ارائه میده .

شاتل اگه دانلود میخوای فقط طرح های ART اش بدرد میخوره که هر چند گرون در میاد (ماهی 36 تومن تقریبا) و ارتقاش دردسر داره اما تقریبا حس نامحدود رو داره و دردسر شبانه رو نداره .

تقریبا میتونم بگم واسه شبانه ، مخابرات هر استانی بهتره . شرکتهای خصوصی غیر از اسیاتک اکثرا شبانه ندارن . همونم جدیدا گند زده .

اها و اینم بگم که ایرانسل طرح های جدیدش رو بتونی استفاده کنی واسه دانلود شبانه خوبه و به صرفه تره .

k1ozil
15-12-2015, 23:07
من اصفهان نیستم که یه سرویس دهنده خاص معرفی کنم ولی به طور کلی میگم
1.های وب : سرعت سرور خارج در تایم روزانه خوب نیست ولی شبی باسرویس 1 مگ حدود 2.5 تا 3 گیگ میتونی دانلود کنی قیمت حدود 20 تومن
2.اسیاتک: سرویس حامی 6 گیگ درصورتی که سرعت سرور اسیاتکی در مرکز مخابراتی ازاد باشه (باید از کسایی که توی یک مرکز مخابراتی هستید واسیاتک دارند سوال کنی ) اینم حدود 20 تومن میشه در صورتی که سرعت ازادباشه حدود 12 13 گیگ میتونی در عرض 3 ساعت دانلود کنی (فقط اسیاتکی)
3.مخابرات بعضی استان ها معمولا خوبه ( توی تاپیک مخابرات اصفهان بپرس )

FAR!SHAD
16-12-2015, 17:42
با سلام دوستان در مورد سرویس اکو 8192 سرعت دانلود از سرور خارجی چنده و سرور داخلی چنده با تشکر

mostafa682
16-12-2015, 19:15
دوستان شاتل حجم میدزده؟(کشکی ترافیک خالی بشه)
بعد این سروریسهاش مثلا 512 هست پهنای باند رو میذارن روی همون یا مثه پارس انلاین هر دیتا ریتی بخوایم خطو میبندن؟
کسی در مورد سرویس گیمش میدونه؟

maniya12
17-12-2015, 14:43
سلام
برای مشکل سرعت پایین شاتل با سرورهای خارجی چکار میشه کرد؟
لطفا سریعتر جوابمو بدین

reza.karimi
17-12-2015, 15:54
با سلام دوستان این شرکت به چه صورتی پسورد خط میده خط من از دیروز صبح چراغ adsl اون ثابت شده تنظیمات خطم طبق عکس پایین مشکلی نداره قراردادم بابت سرویسم ثبت شده مدارکم کامل ارسال شده اما از دادن پسورد همش سرباز میزنن به ننظرتون من چکار کنم الان 24 ساعتم رد شده پسورد یوزر خط به من ندادن!!! :n16:

sh93
17-12-2015, 21:19
سلام
برای مشکل سرعت پایین شاتل با سرورهای خارجی چکار میشه کرد؟
لطفا سریعتر جوابمو بدین

هیج کار با 10 تا پشتیبانی حرف زدم . نامه زدم و... اما فقط میگن از زیر ساخته و....
اینم بگم که زیر بار نرفتم منم گفتم کار خودشونه اما وزیر ارتباطات 2-3 روز پیش گفت تایید کرد مشکل رو و گفت دارن مثلا حل میکنن.من از مخابرات هم دارم هم شاتل در مخابراتم اکثر ساعتها سرور خارجی میاد سرعت پایین نصف شب درست میشه و...

FINJAN
17-12-2015, 21:24
سلام دوستان من اخر این ماه اینترنتم تموم میشه از مخابرات دارم خیلی اذیت میکنه همش reuest timed out میده ! دیگه رفته رو مخم :| میخواستم بدونم وضعیت شاتل چطوره ؟ از کسایی که شاتل دارن با آی پی 8.8.8.8 تست پینگ بگیرن و اینجا قرار بدن ممنون میشم اینطوری که من متوجه شدم شبانه هاش نیم بها هستن ؟!

MITAJOON
17-12-2015, 23:27
سلام دوستان من اخر این ماه اینترنتم تموم میشه از مخابرات دارم خیلی اذیت میکنه همش reuest timed out میده ! دیگه رفته رو مخم :| میخواستم بدونم وضعیت شاتل چطوره ؟ از کسایی که شاتل دارن با آی پی 8.8.8.8 تست پینگ بگیرن و اینجا قرار بدن ممنون میشم اینطوری که من متوجه شدم شبانه هاش نیم بها هستن ؟!

سلام
اینطوری نمیتونی جواب بگیری. حتما باید ببینی منطقه مخابراتی شما رو چطور ساپورت میکنه و آیا اهالی محل و نزدیکترین همسایه ها (اگه تو آپارتمان زندگی کنین که همسایه ها بهترین گزینه هستن) از شاتل راضی هستن؟ همش به منطقه و محل برمیگرده! کسانی هستن که میگن شاتل خداست :n16:و کسانی هم میگن شاتل دزده.:n24:
من جزو دسته دوم هستم :n31:

bigbang0661
18-12-2015, 20:37
دوستان سرویس Eco-128 رو روی چند مگ میبندن؟ سرعت شبانش چطوره؟
آخه اگه روی 9 مگ ببندن من میخوام بیام شاتل

black_19_night
18-12-2015, 20:45
به من که سرعت 380 کیلوبایت میده

Sent from my SM-G928F using Tapatalk

bigbang0661
19-12-2015, 08:07
به من که سرعت 380 کیلوبایت میده

Sent from my SM-G928F using Tapatalk
مرسی. داداش پینگت با 8.8.8.8 و 4.2.2.4 چنده؟ آخه من واسه آنلاین بازی کردن میخوام.

Bobby Sands
21-12-2015, 09:35
دوستان این پروفایل گیم که میگن چطوریاست؟
ایا واقعا مشکل رو حل میکنه؟
شرایطش چیه؟
مثل اینکه میگن عوضش یه محدودیتهایی رو سرویس اینترنتی که گرفتیم از نظر سرعت دانلود و ساعات رایگان دانلود شبانه اعمال میکنن درسته؟
میشه یکی از دوستان بیاد دقیقا توضیح بده متوجه بشیم .
من هم برای گیم میخوام سرویسم رو عوض کنم . الان مخابرات به هیچوجه نمیشه انلاین بازی کرد:n03:

ja137
21-12-2015, 11:29
دوستان این پروفایل گیم که میگن چطوریاست؟
ایا واقعا مشکل رو حل میکنه؟
شرایطش چیه؟
مثل اینکه میگن عوضش یه محدودیتهایی رو سرویس اینترنتی که گرفتیم از نظر سرعت دانلود و ساعات رایگان دانلود شبانه اعمال میکنن درسته؟
میشه یکی از دوستان بیاد دقیقا توضیح بده متوجه بشیم .
من هم برای گیم میخوام سرویسم رو عوض کنم . الان مخابرات به هیچوجه نمیشه انلاین بازی کرد:n03:
بیشتر پینگ داخلی کم میشه که تاثیر مستقیم روی خارجی داره حداکثر 40 تا.هیچ محدودیتی روی سرعت ایجاد نمیکنه(شاید 1مگ از سرعت دانلودتون بسته به شرایط خط کم شه)

bigbang0661
21-12-2015, 11:43
کسی از دوستان سرویس Art داره؟ میارزه بگیرم؟ از لحاظ پینگ فرقی نداره با سرویسهای اکو؟

Sent from my HUAWEI G7-L11 using Tapatalk

P‌C
21-12-2015, 12:45
سرویس اکو 1 مگ من با دانلود شبانه رایگان در تهران تا 6-7 ماه پیش 2-3 مگ بود که از اون موقع سرعتها رو باز کردن و به 12 مگ هم میرسید که به دلیل نویز خط و قطعی زیاد ناچار شدم درخواست بدم بیارنش پایین و الان 5 مگ هست. فقط 2 استثنا داره:
1. بین ساعت 1 الی 2 شب که سرعت اینترنت(سرور خارجی) به سرعت اسمی خط(برای من 1 مگابیت) میرسه.
2. اینکه شبانه رایگان محدود بشید که در اولین گام محدودیت بین بازه 1 الی 2 شب سرعت شما چه اینترنت و چه اینترانت به حدود یک چهارم سرعت سرویس(برای 1 مگ من میشه 256 کیلوبیت) میرسه. آخرین بار شب عید محدود شدم و بعد از 1-2 هفته برطرف شد.
در سایر شهرستانها ممکنه سرعتها تفاوت داشته باشه.

aaligoli
21-12-2015, 12:54
بنده حدود 11 سال هست از این شرکت سرویس دارم و هیچوقت هم تغییر ندادم، رضایت هم دارم.

| SoRoush 8K |
21-12-2015, 16:32
طرح دانلود رایگان از شاتل لند تا پایان دی تمدید شد .
با خیال راحت دانلود کنید D:

and-roid2
21-12-2015, 17:04
طرح دانلود رایگان از شاتل لند تا پایان دی تمدید شد .
با خیال راحت دانلود کنید D:

دانلود از شاتل لند 24 ساعته رایگانه یا فقط مختص تایم رایگان هست؟

eightskh
21-12-2015, 17:07
سلام.
هر زمانی می شود.

k1ozil
21-12-2015, 17:33
سلام این شاتل لند اپلودسنتره ؟؟
میشه فیلم ریموت کرد بعد رایگان دانلود کرد؟
برای تمام سرویس ها جشنواره و .... رایگانه؟

| SoRoush 8K |
21-12-2015, 18:20
در تمامی ساعات شبانه روز دانلود از سه سایت :

رایگان هست تا اخر دی ماه .

| SoRoush 8K |
21-12-2015, 18:21
سلام این شاتل لند اپلودسنتره ؟؟
میشه فیلم ریموت کرد بعد رایگان دانلود کرد؟
برای تمام سرویس ها جشنواره و .... رایگانه؟

آپلود سنتر هم داره .
فک کنم هر کاربر 100 گیگ فضای رایگان جهت آپلود در این سایت داره .

masoudboy
21-12-2015, 23:52
دوستان این درست هست در سرویس های نامحدود ART شاتل اگر از حجم مشخص شده بیشتر دانلود کنیم سرعت دانلود از سرورهای داخلی
خود شاتل همچنان بالا هست و فقط سرعت سرورهای خارج از شاتل میاد پایین ؟؟
و سوال دیگه اینگه من اگر این طرح سرویس یک ساله 10 گیگ شاتل که 9900 تومن هست بخرم و بخوام بعد از یک ماه تغییر بدم برم روی سرویس نامحدود ART امکانش هست ؟

hmr1980
22-12-2015, 03:05
درسته که 100 گیگ فضای آپلود داره ولی فقط 10 گیگ از این 100 گیگ رو میشه ریموت آپلود کرد، وبرای ریموت آپلود دوباره باید اون 10 گیگی رو که قبلا آپلود کردی پاک کنی تا بتونی مجددا ریموت آپلود داشته باشی!!!
ولی برای آپلود از کامپیوتر شخصی محدودیتی نداره، ولی جالب اینجاست که اکثر کاربرای خونگی با ریموت آپلود کار دارند ، نه اپلود از سیستم کامپیوترشون !!!!!

واقعاً مسخرس!!!!!

campuzlit
22-12-2015, 11:32
دوستان این ریموت آپلود یعنی چی؟

یعنی فایل رو از یه سرور به سرور شاتل انتقال بدیم و بعد رایگان دانلود کنیم؟ درسته؟

توضیح میدین چجوری میشه اینکارو کرد؟

navid_fo
22-12-2015, 13:17
دوستان این ریموت آپلود یعنی چی؟

یعنی فایل رو از یه سرور به سرور شاتل انتقال بدیم و بعد رایگان دانلود کنیم؟ درسته؟

توضیح میدین چجوری میشه اینکارو کرد؟
سلام
بفرما اینجا

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

bigbang0661
22-12-2015, 22:34
یه جوون مرد اینجا نیست که سرویس آرت داشته باشه؟ یه تست از speedtest سرور لندن بزاره؟؟؟

arminkoo
22-12-2015, 23:14
یه سوال دارم از بچه های عزیز
شاتل سرویش تو کرج چطوره ؟!
چون درم مخابرات اشغالو تخلیه میکنم

omidscafild
23-12-2015, 12:45
از دوستان کسی اطلاع داره که جشنواره زمستانی شاتل تایم رایگان داره یا نه ؟! (یا هزینه شبانه رو واریز کرد تا اضافه بشه ؟!)
شاتل لند ، این سرویس رو هم شامل میشه ؟!

k1ozil
23-12-2015, 12:47
از دوستان کسی اطلاع داره که جشنواره زمستانی شاتل تایم رایگان داره یا نه ؟! (یا هزینه شبانه رو واریز کرد تا اضافه بشه ؟!)
شاتل لند ، این سرویس رو هم شامل میشه ؟!
نه - نه - بله

Armin.Computer
23-12-2015, 14:36
سلام
دوستان چند وقت پیش از نمایندمون پرسیدم سرویس ART تا کی محدود می نمی کنه؟فکر کنم گفت تا همون 11 گیگ ( سرویس ART1 )
تا چه حد میشه حرف ش رو باور کرد؟؟؟؟؟؟؟؟

maniya12
23-12-2015, 17:55
سلام
دوستان چند وقت پیش از نمایندمون پرسیدم سرویس ART تا کی محدود می نمی کنه؟فکر کنم گفت تا همون 11 گیگ ( سرویس ART1 )
تا چه حد میشه حرف ش رو باور کرد؟؟؟؟؟؟؟؟

من art1 دارم ولی شده ماهی 60 گیگ هم دانلود کردم محدود نشدم شانسیه

Armin.Computer
23-12-2015, 20:38
من art1 دارم ولی شده ماهی 60 گیگ هم دانلود کردم محدود نشدم شانسیه

آدم نمی دونه چیکار کنه
یعد نیایم سر 11 گیگ محدود شیم :دی
من الان آسیاتک دارم و سرعت نسبتا خوبه
ولی دارم ماهی تقریبا 60 تومن هزینه میدم برای 20 گیگ
دانلود شبانه خیلی ندارم ولی 20 گیگ رو اگر استفاده کنم کم می یارم
بیشتر برای کاهش هزینه گفتم برم سمت شاتل
به نظر شما چطوره؟

k1ozil
23-12-2015, 22:30
آدم نمی دونه چیکار کنه
به نظر شما چطوره؟
تا حدود دوبرابر حجم گفته شده رو به احتمال زیاد میتونید استفاده کنید

kenzu
23-12-2015, 22:50
غلط کرده محدود کنه . نامحدود مگه نیست . من ماهی 30 گیگ دانلود دارم با art 1 محدود نشدم .

Armin.Computer
23-12-2015, 23:02
غلط کرده محدود کنه . نامحدود مگه نیست . من ماهی 30 گیگ دانلود دارم با art 1 محدود نشدم .

از چه سرورهایی؟؟؟؟؟؟

kenzu
23-12-2015, 23:06
از چه سرورهایی؟؟؟؟؟؟

از اپلود بوی و اپلودباز و دانلودها بود بیشتر

Armin.Computer
23-12-2015, 23:08
از اپلود بوی و اپلودباز و دانلودها بود بیشتر

ممون از شما
سرعت IDM چه قدره؟؟
+
سرعت تک کانکشن چی؟

kenzu
23-12-2015, 23:13
ممون از شما
سرعت IDM چه قدره؟؟
+
سرعت تک کانکشن چی؟

سرعت بین 120 تا 150 نوسان داره .
تک کانکشن الان تست کردم 150 ثابت بود .

sh93
24-12-2015, 00:22
آدم نمی دونه چیکار کنه
به نظر شما چطوره؟

عزیز شما به احتمال 99.9 % با آرت 1 ، 20 گیگ رو میتونی استفاده کنی که گویا کل مصرفتون همینقدره اصلا میگیم سر 11 گیگ شما محدود شی هزینه ارتقا سرویس به آرت 2 رو میدی ایندفعه بازم در بدترین حالت بعد 13 گیگ محدود شی بازم با هزینه ی نهایی 36 تومن 24-5 گیگ مصرف کردی که نصف اون آسیاتک درمیاد ;)

Armin.Computer
24-12-2015, 00:34
عزیز شما به احتمال 99.9 % با آرت 1 ، 20 گیگ رو میتونی استفاده کنی که گویا کل مصرفتون همینقدره اصلا میگیم سر 11 گیگ شما محدود شی هزینه ارتقا سرویس به آرت 2 رو میدی ایندفعه بازم در بدترین حالت بعد 13 گیگ محدود شی بازم با هزینه ی نهایی 36 تومن 24-5 گیگ مصرف کردی که نصف اون آسیاتک درمیاد ;)

حرفتون درسته
میگم ثبت نام آنلاینش واسه شهرستان هم فعاله؟؟؟

alireza20202003
24-12-2015, 01:14
شاتل ART هاش سرعت آپلودشون رو مطابق تعرفه میبنده ؟ یا میشه گفت بالاتر ببنده ؟ دوستانی که آرت یک تا سه دارن آپلودشون همون 128 تا 256 هست ؟

mehrabooni
24-12-2015, 05:19
منو شاتل الان یهویی

سرویس 256
خط روی 15 بسته شده

k1ozil
24-12-2015, 08:50
منو شاتل الان یهویی

سرویس 256
خط روی 15 بسته شده
سرور اروپا تست بگیر
ممنون

and-roid2
24-12-2015, 09:56
بعد از پایان دی ماه اگر در شبانه از شاتل لند دانلود کنیم شاتل مثل گذشته سرعتارو محدود کنه؟ یا محدودیتی برای سرور داخلی نمیزاره؟

campuzlit
24-12-2015, 10:32
تست از سرور خارجی سرعت 512

این هم تست پینگ از 4.2.2.4 و 8.8.8.8

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])