مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Shatel / شرکت شاتل
hasanoooooooo
19-11-2014, 23:07
دوستان سرویسی داره شاتل که بشه بدون مشکل در ماه حدود 40 گیگ دان رایگان بیدردسر داشت و محدود نشد؟
alinoona
20-11-2014, 00:09
دوستان سرویسی داره شاتل که بشه بدون مشکل در ماه حدود 40 گیگ دان رایگان بیدردسر داشت و محدود نشد؟
تا جایی که خودم تجربه دارم و از دوستان همینجا شنیدم (خوندم) نه متاسفانه. بعد از ۳۰ گیگ دیگه انگار داری ارث پدرشو ازش میگیری.
یه احتمال ضعیف اینه که تو منطقۀ شما استثنائاً خلوت باشه و بشه گرفت. البته بعیده خیلی.
alinoona
20-11-2014, 00:17
دوستان می خوام مودم بگیرم چه مارکی رو پیشنهاد می کنید؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
همچنین از کجا بخرم که مطمئن باشه؟
معمولاً شاتل با کاربرایی که غیر از مودم شاتل (ZyXEL) از مودم دیگهای استفاده میکنن خیلی حال نمیکنه و اگه مشکلی پیش بیاد در اغلب مواقع به مودمتون مرتبطش میکنه. ولی از نظر فنی اصولا ً تفاوتی بین مودمها و انواع مختلفشون (البته از لحاظ امکان اتصال به ISP) نیست.
(مطمئناً امکانات، قدرت و ... مدلهای مختلف فرق میکنه.)
ویرایش: مودمی هم که دوستمون معرفی کرده مودم خیلی خوبیه ولی به نظرم با یه مودم ارزونتر برای استفادۀ خانگی کارتون راه میافته.
mojtaba2321
20-11-2014, 00:46
یکی از دوستام میگفت شاتل بالای 2 مگ شبا دانلود رایگان داره ، صحت داره؟
یکی از دوستام میگفت شاتل بالای 2 مگ شبا دانلود رایگان داره ، صحت داره؟
بالای 1mb شباش رایگانه ولی کار آنچنانی نمیشه باهاش کرد؛بهتره صفحات قبل و توضیحات منو دوستانو بخونی...
hasanoooooooo
20-11-2014, 02:11
تا جایی که خودم تجربه دارم و از دوستان همینجا شنیدم (خوندم) نه متاسفانه. بعد از ۳۰ گیگ دیگه انگار داری ارث پدرشو ازش میگیری.
یه احتمال ضعیف اینه که تو منطقۀ شما استثنائاً خلوت باشه و بشه گرفت. البته بعیده خیلی.
خب حالا همین 30 گیگ تضمینیه>؟ نیام سرویس بگیرم یهو سر 10 گیگ محدود بشم؟
بعد مثلا سرویس 128 اکو پکو رو بگیرم حله؟ میشه 30 گیگ دانلود کرد؟ با چه سرعتی اونوقت؟ خیلی خیلی ممنون میشم به این برادرتون که بعد از 10 اذر بی اینترنت میشه هلپ بدید:n16:
alinoona
20-11-2014, 02:22
خب حالا همین 30 گیگ تضمینیه>؟ نیام سرویس بگیرم یهو سر 10 گیگ محدود بشم؟
بعد مثلا سرویس 128 اکو پکو رو بگیرم حله؟ میشه 30 گیگ دانلود کرد؟ با چه سرعتی اونوقت؟ خیلی خیلی ممنون میشم به این برادرتون که بعد از 10 اذر بی اینترنت میشه هلپ بدید:n16:
راستش چی بگم. بدی شاتل اینه که مثل پارسآنلاین حد دانلود رو برای کاربرا تعیین نکرده. تقریباً میشه گفت که تا ۲۰ گیگ تضمینیه، ۲۵ گیگ احتمالش زیاده، از ۳۰ به بعد دیگه شانسیه. یعنی حتی اگه ۳۰ گیگ هم دانلود کنید بعید نیست که ماه بعدش ۵-۶ روز محدود باشید. (سرعت فیکس روی ۸).
بهترین راه ممکن اینه که از همسایهای آشنایی یا کسی که امکانش هست بپرسید که اوضاع منطقۀ مخابراتیتون برای شاتل چهجوریه.
در مورد سرعت هم خیلی فکر نکنم مهم باشه دیگه، حدوداً شبی ۱-۱/۵ گیگ میشه گرفت، ولی عموماً برای ۱ مگ به پایین فکر کنم حدود ۱۰۰ باشه.
اینم از هلپ ما برادر :n16:
hasanoooooooo
20-11-2014, 02:35
راستش چی بگم. بدی شاتل اینه که مثل پارسآنلاین حد دانلود رو برای کاربرا تعیین نکرده. تقریباً میشه گفت که تا ۲۰ گیگ تضمینیه، ۲۵ گیگ احتمالش زیاده، از ۳۰ به بعد دیگه شانسیه. یعنی حتی اگه ۳۰ گیگ هم دانلود کنید بعید نیست که ماه بعدش ۵-۶ روز محدود باشید. (سرعت فیکس روی ۸).
بهترین راه ممکن اینه که از همسایهای آشنایی یا کسی که امکانش هست بپرسید که اوضاع منطقۀ مخابراتیتون برای شاتل چهجوریه.
در مورد سرعت هم خیلی فکر نکنم مهم باشه دیگه، حدوداً شبی ۱-۱/۵ گیگ میشه گرفت، ولی عموماً برای ۱ مگ به پایین فکر کنم حدود ۱۰۰ باشه.
اینم از هلپ ما برادر :n16:
قربونت کاکو... دایل اپ به این ارجحیت داره!
شاتل دیگه طرحی نداره ، مثلا یک گیگ ترافیک بخریم و سه گیگ بهمون بده ؟
بسته ترافیکی چطور ؟
panikord
20-11-2014, 08:28
معمولاً شاتل با کاربرایی که غیر از مودم شاتل (ZyXEL) از مودم دیگهای استفاده میکنن خیلی حال نمیکنه و اگه مشکلی پیش بیاد در اغلب مواقع به مودمتون مرتبطش میکنه. ولی از نظر فنی اصولا ً تفاوتی بین مودمها و انواع مختلفشون (البته از لحاظ امکان اتصال به ISP) نیست.
(مطمئناً امکانات، قدرت و ... مدلهای مختلف فرق میکنه.)
ویرایش: مودمی هم که دوستمون معرفی کرده مودم خیلی خوبیه ولی به نظرم با یه مودم ارزونتر برای استفادۀ خانگی کارتون راه میافته.
یه سرویس پارس آنلاین دارم مودمش Symphony ه
توی شهرستان هم سرویس درنا دارم مودمش Tplink ه
یه سرویس شاتل دارم می گیرم نمی دونم زایکسل بگیرم ازشون یا چیز دیگه
اگه زایکسل مودم خوبیه یه تک پورتش و بگیرم چون 4 پورت داشتم برای من به کار نیومد
arashaj74
20-11-2014, 09:35
حدود ۱۵روزه آرت ۴دارم و تا حالا ۴۰گیگ دانلود کردم.سرعتم هنوز روی ۲مگ هست.فعلا راضیم
Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk
alinoona
20-11-2014, 12:53
شاتل دیگه طرحی نداره ، مثلا یک گیگ ترافیک بخریم و سه گیگ بهمون بده ؟
بسته ترافیکی چطور ؟
فعلا که خبری نیست ولی معمولا زمستون از این طرحا میذاره. (یادم نمیاد پارسال دی بود یا بهمن)
من یه دونه از سال ۸۶ دارم که فعلا داره کار میکنه. آنتندهیشم تو خونه خوبه. البته فکر کنم دیگه این مدلو نداشته باشه چون خیلی فسیل شده. ولی یه بار زنگ بزن بپرس بگو که از قبل مودم دارم و نمیخوام دوباره بخرم ببین چی میگن بهت. شایدم اصلا بگن مشکلی نداره.
شاتل مشکلی با مودمای دیگه نداره و اصولا هیچ شرکتی دیگه با مودم مشکل نداره...
من خودم d-link 2730u دارم و خیلی راضیم ازش؛همه چیش توپه،قیمتشم مفته...
psycho0098
20-11-2014, 16:44
دوستان این Art3 بعد از 17 گیگ ، سرعت قفل میشه رو 32 کیلوبایت (مثل پارس آنلاین) یا کلا نابود میشه میاد رو 8؟؟؟
از اهواز کسی هست شاتل داشته باشه؟
arashaj74
20-11-2014, 17:14
دوستان این Art3 بعد از 17 گیگ ، سرعت قفل میشه رو 32 کیلوبایت (مثل پارس آنلاین) یا کلا نابود میشه میاد رو 8؟؟؟
۱۵روزه آرت ۴دارم و تا حالا ۴۰گیگ دانلود داشتم.سرعتم هنوز ۲مگ هست
این تجربه شخصی من هست و ممکنه هر منطقه فرق کنه
keyhan123
20-11-2014, 20:22
از اهواز کسی هست شاتل داشته باشه؟
باید خودت تست کنی
برای من از 130 او مد رو 70 و بعد از 32 گیگ شد 32 وبعد از 35 گیگ شد 8
amin1374
20-11-2014, 21:29
شاتل نمیدونم چرا باز ترکید سرعتم از 50 بالاتر نمیره محدودم نیستم !ارت1 قبلا 100 بود جدیدا افتضاح شده :n15:
keyhan123
20-11-2014, 21:38
شاتل نمیدونم چرا باز ترکید سرعتم از 50 بالاتر نمیره محدودم نیستم !ارت1 قبلا 100 بود جدیدا افتضاح شده :n15:
بخدا دیشب می خواستم سر خودمو بکوبم رو میز از دست این شاتل لعنتی راحت شم
آرت 1 دارم شبا 1 به بعد کلا تعطیل میشه
از پارسال کمبود پهنای باند دارن تو کرمانشاه ولی این بی شرفای دزد هنوز اضافه نکردن و تازه وعده ی بعد از عیدو دادن !!!!!
:n04::n04::n04:
amin1374
20-11-2014, 21:43
بخدا دیشب می خواستم سر خودمو بکوبم رو میز از دست این شاتل لعنتی راحت شم
آرت 1 دارم شبا 1 به بعد کلا تعطیل میشه
از پارسال کمبود پهنای باند دارن تو کرمانشاه ولی این بی شرفای دزد هنوز اضافه نکردن و تازه وعده ی بعد از عیدو دادن !!!!!
:n04::n04::n04:
اخ گفتی اعصابتو بهم میریزه به سرم زده برم های وب یا این کخ حجمی بگیرم بدون شبانه 128 تو منطقه ما 128 تا 4 مگ سرعتش رو 4 مگابیت بسته میشه حد اقل پول حجم بدم راحت اعصابت خورد میشه های وبم برم فقط به خاطر فشقه میرم :n15:
باز خداروشکر یک خط مخابرات دارم اون طرحش اختصاصی کارمندان مخابرته شبانه از 1-7 داره مفتی هم هست یعنی مشکلی ز نظر دانلود ندارم فقط مصرف روزانم میمونه که حجم باید بخرم!
۱۵روزه آرت ۴دارم و تا حالا ۴۰گیگ دانلود داشتم.سرعتم هنوز ۲مگ هست
این تجربه شخصی من هست و ممکنه هر منطقه فرق کنه
اگه همینطور ادامه بدی محدود میشی :n02:
ببین الان بهت گفتما...چند روز دیگه نیای بگی شاتل آشغاله دزده فلانه :n02:
با این آرت بالای 45 گیگ گرفتن ریسک بزرگیه :n01:
arashaj74
20-11-2014, 23:05
اگه همینطور ادامه بدی محدود میشی :n02:
ببین الان بهت گفتما...چند روز دیگه نیای بگی شاتل آشغاله دزده فلانه :n02:
با این آرت بالای 45 گیگ گرفتن ریسک بزرگیه :n01:
اگه محدود بشم ماه بعد وقتی دوباره تمدید میکنم محدودیت برداشته میشه؟
اگه محدود بشم ماه بعد وقتی دوباره تمدید میکنم محدودیت برداشته میشه؟
هم آره هم نه
ماه های اول اره ولی به مدت سیستم تورو به عنوان پرمصرف شناسایی می کنه و حتی با تمدید سرویس ها سرعتت درست نمیشه:n02:
باور کنید اینقدری که ما روی سرویس های شاتل مهندسی معکوس زدیم سپاه روی پهباد آمریکایی نزده :n09::n09:
باز خداروشکر یک خط مخابرات دارم اون طرحش اختصاصی کارمندان مخابرته شبانه از 1-7 داره مفتی هم هست یعنی مشکلی ز نظر دانلود ندارم فقط مصرف روزانم میمونه که حجم باید بخرم!
بابا اییییول :n02::n02: حالا سرعتش چنده؟! (مخابراتتو میگم)
amin1374
21-11-2014, 11:40
بابا اییییول :n02::n02: حالا سرعتش چنده؟! (مخابراتتو میگم)
تو روز 500 کیلو بایت تو شب هم اکثرا 200 کیلو داخلیو خارجیشم فرقی نداره فقط گه گاهی حال میده شبی 10 گیگ میزنه البته بازم من زیاد استفاده نمیکنم در حد دانلود فیلم و سریال یا یک فایل ضروری یا مگه پروژه ای باشه واجب باشه دانلود کردنش :D
طی بررسی های که از بروبچ های وب کردم دیدم اونجا گنده فک کنم شاتل دلش نمیخاد ازش دل بکنم :دی
ارت 1 نزدیگ 50 گیگ توی 23 روز دانلود داشتم فعلا محدود نشدم :n04:
donkeyoxte
21-11-2014, 13:02
امروز روز آخر شاتل
با حالیش اینه سرعتمو دوباره بردن رو 250 که ما خر شیم باز بگیریم ازش ماهم نامردی نکردیم تو این 24 ساعت پایانی که سرعت بالاست فقط دانلود کردیم حدود 18 گیگابایت:n09:
تو روز 500 کیلو بایت تو شب هم اکثرا 200 کیلو داخلیو خارجیشم فرقی نداره فقط گه گاهی حال میده شبی 10 گیگ میزنه البته بازم من زیاد استفاده نمیکنم در حد دانلود فیلم و سریال یا یک فایل ضروری یا مگه پروژه ای باشه واجب باشه دانلود کردنش :D
طی بررسی های که از بروبچ های وب کردم دیدم اونجا گنده فک کنم شاتل دلش نمیخاد ازش دل بکنم :دی
برو حالشو ببر :n02::n02:
من که داتک گرفتم،خیلی راضیم؛ سرعتش شب و روز یکیه و پینگشم خیلی خوبه،اصن پکت لاست و تایم اوت اینا هم نداره،یعنی 1ساعتم بذاری پینگ بگیره یه تایم اوت نمیده،خیلی stable عه...
اینقد که من الان چش زدم،1ساعت دیگه نتم میترکه :n02::n02:
امروز روز آخر شاتل
با حالیش اینه سرعتمو دوباره بردن رو 250 که ما خر شیم باز بگیریم ازش ماهم نامردی نکردیم تو این 24 ساعت پایانی که سرعت بالاست فقط دانلود کردیم حدود 18 گیگابایت:n09:
ماشالا به تو:n02:
من ارت 1 دارم سرعت دانلودم روی 100 بود ولی بعد از 25 روز و دانلود 15 گیگ محدود شدم وسرعتم امده روی 16 !!!!!:n15:
به پیشتبانی زنگ زدم گفتم میگه ما کلا سرویس پرسرعت اولیه رو از رو مرکز برداشتیم!!! (پیشتیبانی تهران زنگ زدم)
بعد من میگم سرعتم روی 16 شده میگه درسته دیگه باید از همون اول که گرفتی 16 باشه.:n13:
نمیدونم اینا خودشونو به خنگی میزنند یا واقعا . . .:n13:
رفیقم 30 گیگ دان کرد بعد محدود شد سرعتش امد 50 !!!!! والا ما شانس نداریم!!!!!!!
بهتره بریم همون مخابرات یکساله بگیریم. قطعی داره ولی خب از این بهتره
sasan.69
21-11-2014, 15:28
من ارت 1 دارم سرعت دانلودم روی 100 بود ولی بعد از 25 روز و دانلود 15 گیگ محدود شدم وسرعتم امده روی 16 !!!!!:n15:
به پیشتبانی زنگ زدم گفتم میگه ما کلا سرویس پرسرعت اولیه رو از رو مرکز برداشتیم!!! (پیشتیبانی تهران زنگ زدم)
بعد من میگم سرعتم روی 16 شده میگه درسته دیگه باید از همون اول که گرفتی 16 باشه.:n13:
نمیدونم اینا خودشونو به خنگی میزنند یا واقعا . . .:n13:
رفیقم 30 گیگ دان کرد بعد محدود شد سرعتش امد 50 !!!!! والا ما شانس نداریم!!!!!!!
بهتره بریم همون مخابرات یکساله بگیریم. قطعی داره ولی خب از این بهتره
پشتیبانای شاتل یه مشت احمقن داداش..حرف از قانون و سرعت استاندارد میزنن..جالبش اینجاس که یه بار محدود شدم میگفتم سرعتم از 100 اومده رو 16 همین حرفی که به شما زدو به منم گفت که طبیعی و قانونی!
نزدیک 1ماهه تز ارت 1 محدود شدم درواست سرویس بالا بدم اوکی میشه؟
arashaj74
21-11-2014, 15:43
محدود شدید لحظه ای درنگ نکنید و سرویس رو جمع کنید.من فعلا خیلی راضیم.با آرت ۴ در عرض ۱۵روز ۴۰گیگ زدم و اگه تا ۶۰تا ۱ماهه جواب بده خیلی خوب میشه.۵۰تا هم قابل قبول هست
کدوم ISP با ۵۷تومن حدود ۵۰گیگ اینترنت با سرعت ۲مگ میده اونم بدون قطعی
keyhan123
21-11-2014, 15:51
محدود شدید لحظه ای درنگ نکنید و سرویس رو جمع کنید.من فعلا خیلی راضیم.با آرت ۴ در عرض ۱۵روز ۴۰گیگ زدم و اگه تا ۶۰تا ۱ماهه جواب بده خیلی خوب میشه.۵۰تا هم قابل قبول هست
آرش جان شما یکم مراعات کن چون ماهه اولته دیرتر محدود میشی ولی اگه خدایی نکرده محدود بشی دیگه کار خیلی سخت میشه و مثلا ممکنه ماه بعد 30 گیگم نتونی بگیری
sasan.69
21-11-2014, 15:51
ارت 4 سرعتش چنده؟ یه بار گرفتم رو 110-120 میچرخید :n13:
keyhan123
21-11-2014, 15:54
ارت 4 سرعتش چنده؟ یه بار گرفتم رو 110-120 میچرخید :n13:
بستگی به منطقتون داره تو کرمانشاه 120 هست
پورت رو روی 1153 میبندن
اگه قبلا اینطور بوده احتمالا هنوز همینطوره
amin1374
21-11-2014, 15:54
برو حالشو ببر :n02::n02:
من که داتک گرفتم،خیلی راضیم؛ سرعتش شب و روز یکیه و پینگشم خیلی خوبه،اصن پکت لاست و تایم اوت اینا هم نداره،یعنی 1ساعتم بذاری پینگ بگیره یه تایم اوت نمیده،خیلی stable عه...
اینقد که من الان چش زدم،1ساعت دیگه نتم میترکه :n02::n02:
خوبه دیگه شاتل ساعت 1 که میشه رسما تعطیل میشه با این اوضاع محدود کردن شاتل ملت چجوری دانلود میکنن موندم :D
حالا از اینا بگزریم رو 128 بدون شبانه سرعت چجوریه تو تایم شبانه مخصوصا سرعت همچنان بالاست یا کم میشه بازم ؟!
به نظرتون میتونم اکو افیس بگیرم ؟
دوست من،هیچ ISP ای اینطور سرویس نمیده شاتل هم نخواهد داد
فقط ببین من دارم بهت میگم محدود بشی باید جمع کنی که 10 روز علافی و هزینه خارج کردن رانژه داره و به ضرر خودت هست
به 50 گیگ رسیدن اما و اگر داره سعی کن سیستم محدودیت شاتل را امتحان نکنی چون پشیمانی دیگه فایده ای نخواهد داشت:n02::n02:
محدودیت های شاتل هم عذابه ...من خودم 1 بار درگیرش شدم که میگم برات:n24:
من نمی دونم شما کدوم تستان هستید ولی مخابرات استان تهران اینترنت واقعا نامحدود میده 1مگ ماهی 42تومن تا ماهی 120گیگ هم از خط می تونید دانلود کنید که به هیچ وجه محدودیتی در کار نیست
amin1374
21-11-2014, 21:23
خوبه دیگه شاتل ساعت 1 که میشه رسما تعطیل میشه با این اوضاع محدود کردن شاتل ملت چجوری دانلود میکنن موندم :D
حالا از اینا بگزریم رو 128 بدون شبانه سرعت چجوریه تو تایم شبانه مخصوصا سرعت همچنان بالاست یا کم میشه بازم ؟!
به نظرتون میتونم اکو افیس بگیرم ؟
قسمت بولد شده رو یکی بی حمت بگه راستی من آپلودم زیاد دارم هنوزم اون قانون رایگانش هست؟
arashaj74
21-11-2014, 21:29
من نمی دونم شما کدوم تستان هستید ولی مخابرات استان تهران اینترنت واقعا نامحدود میده 1مگ ماهی 42تومن تا ماهی 120گیگ هم از خط می تونید دانلود کنید که به هیچ وجه محدودیتی در کار نیست
منم تهرانم
جدا؟!تو سایت مخابرات موقع ثبت نام فقط ۵۱۲ نامحدود داره
البته گفتن اونایی که از قبل ۱مگ نامحدود دارن میتونن تمدید کنن
keyhan123
21-11-2014, 21:43
قسمت بولد شده رو یکی بی حمت بگه راستی من آپلودم زیاد دارم هنوزم اون قانون رایگانش هست؟
اگه رو آرت کم میشه احتمالا با اکو هم کم شه
20 درصد حجم دانلود رایگانه و بعد ازاون امکان داره از حجمت کم شه ولی من یه بار تا 7 گیگ آپ کردم چیزی کم نشد
والا من در مورد اکو آفیس چیزی نمیدونم،کسی هم نمیشناسم که گرفته باشه؛ شرمنده :n06:
شاتل مشکل پهنای باند پیدا کرده سایت های خارجی داغونه ،،
دقیقاً مشکل همینه ، جالبه من تست کردم از صبح تا ساعتای حدود 1 ظهر سرعت سرعت خوبه ولی 1 به بعد هی بد میشه ! آخه این نشد که بهشونم میگی هی میگه برو PHP.NET دانلود کن ، جالبه که سایت php.net در تمام ساعت خوب دانلود میشه از سرور های خارج ایران این یعنی اینکه یک سری سایت فقط بازه و بفیه هم محدودن ! این چه وضعیتی آخه
منم تهرانم
جدا؟!تو سایت مخابرات موقع ثبت نام فقط ۵۱۲ نامحدود داره
البته گفتن اونایی که از قبل ۱مگ نامحدود دارن میتونن تمدید کنن
شما سایت مخابرات رو ول کن حالت فرمالیته داره... مهم تر از همه چیز مرکز مخابراتیته, برو مرکز مخابراتی ببین اگر ثبت نام می کنه 1مگ نامحدود بگیر ازشون
24تا48ساعت هم برات وصل می کنن.
همین الان که من وارد پنل خودم میشم 2مگ نامحدود هم اگر بخوام می تونم ارتقاء بدم...
arashaj74
22-11-2014, 13:42
شما سایت مخابرات رو ول کن حالت فرمالیته داره... مهم تر از همه چیز مرکز مخابراتیته, برو مرکز مخابراتی ببین اگر ثبت نام می کنه 1مگ نامحدود بگیر ازشون
24تا48ساعت هم برات وصل می کنن.
همین الان که من وارد پنل خودم میشم 2مگ نامحدود هم اگر بخوام می تونم ارتقاء بدم...
عزیز همین الان زنگ زدم مخابرات(۲۰۲۰) بیشتر از ۵۱۲ نامحدود ندارن
سرویس های ۱مگ و ۲مگ محدودشون هم مسخرس،مثلا ۸گیگ ۱مگ بدون دانلود شبانه ۲۷تومن!
اینو با آرت ۱مقایسه کنید که ۲۰گیگ سرعت ۱مگ رو میدن ۳۰تومن
بچه ها تا ۳۰گیگ هم زدن بدون اینکه محدود بشن
عزیز همین الان زنگ زدم مخابرات(۲۰۲۰) بیشتر از ۵۱۲ نامحدود ندارن
سرویس های ۱مگ و ۲مگ محدودشون هم مسخرس،مثلا ۸گیگ ۱مگ بدون دانلود شبانه ۲۷تومن!
اینو با آرت ۱مقایسه کنید که ۲۰گیگ سرعت ۱مگ رو میدن ۳۰تومن
بچه ها تا ۳۰گیگ هم زدن بدون اینکه محدود بشن
عرض کردم خدمت شما راه اطلاع دقیق مراجعه حضوری به مرکز مخابرتی منطقه خودتون هست! وگرنه الان از این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که در خود سایت tct.ir هم هست شما 2مگ نامحدود هم می تونی ثبت نام کنی ولی مهم پهنای باندی هست که مرکز مخابراتی شما در اختیار داره.
بنده هم اصلاً صحبت از محدود نکردم وگرنه طرف محدود می خواست که همین شاتل هست دیگه چه کاریه بره مخابرات!
پیروز باشد :n16:
arashaj74
22-11-2014, 14:10
عرض کردم خدمت شما راه اطلاع دقیق مراجعه حضوری به مرکز مخابرتی منطقه خودتون هست! وگرنه الان از این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که در خود سایت tct.ir هم هست شما 2مگ نامحدود هم می تونی ثبت نام کنی ولی مهم پهنای باندی هست که مرکز مخابراتی شما در اختیار داره.
بنده هم اصلاً صحبت از محدود نکردم وگرنه طرف محدود می خواست که همین شاتل هست دیگه چه کاریه بره مخابرات!
پیروز باشد :n16:
عزیز از اون صفحه هم که شما گفتید امتحان کردم
فقط و فقط 512 نامحدود داره.50 گیگ اینترنت 2 مگ رو میده 72 تومن(آرت 4 که برای من سرعتش 2مگ هست و حدود 50 گیگ میزنم 57 تومن میدم)
مخابرات با این قیمت ها به نظرم توجیه نداره
جالبه من خودم 128 اکو دارم...قبلا تا دو سه ماه پیش سرعت دانلود 230 بود اما لان حدود 100 شده! برا همنی احتمالا من تغییر بدم سرویس رو روی 2 مگ! اپلود استفاده ندارم برا همین نمی تونم چیزی بگم.
شبانه هم از سایتهای داخلی با همون سرعت روز(البته کمی کمتر) و از سایتهای خارجی با سرعت حدود 50 میشه دانلود کرد... تقریبا 20 گیگی اجازه میده بعد محدود میشی الته ممکنه برای هر منطقه کمی فرق کنه...
LANDASEFR
23-11-2014, 12:06
سلام دوستان
با توجه به اطلاعات زیر ، نویز و کیفیت سرویس چطوریه؟ (128 اکو)
SNR UP : 18
SNR DOWN: 10
Attenuation UP:25
ATT DOWN:40
POWER UP:12
POWER DOWN:19
Data Rate
:
4608
640
kbps
Max Rate
:
5088
1080
kbps
سلام دوستان
Data Rate
:
4608
640
kbps
Max Rate
:
5088
1080
kbps
لب مرز هستی یعنی بیشتر از ۴ مگ نمیکشه خطط فاصلت زیاد هست با مرکز مخابرات انگار
لب مرز هستی یعنی بیشتر از ۴ مگ نمیکشه خطط فاصلت زیاد هست با مرکز مخابرات انگار
این اطلاعات و جدول رو چطور باید بدست اورد!؟
behnamy01
23-11-2014, 17:22
دقیقاً مشکل همینه ، جالبه من تست کردم از صبح تا ساعتای حدود 1 ظهر سرعت سرعت خوبه ولی 1 به بعد هی بد میشه ! آخه این نشد که بهشونم میگی هی میگه برو PHP.NET دانلود کن ، جالبه که سایت php.net در تمام ساعت خوب دانلود میشه از سرور های خارج ایران این یعنی اینکه یک سری سایت فقط بازه و بفیه هم محدودن ! این چه وضعیتی آخهبرای چی گفتن بری سایت php دانلود کنی؟ مگه چی بهشون گفتی؟؟؟! چی میخواستی دانلود کنی؟
سلام دوستان
Data Rate
:
4608
640
kbps
Max Rate
:
5088
1080
kbps
چقد بالا بسته خطتو شاتل؛ 128 رو روی تقریبا 5مگ (4608) بسته!!!!!!!!!!!!!!!
خطت بیشتر از این دیگه نمیکشه؛ همین الانشم با توجه به اینکه snr ات روی 10 عه ،ممکنه تو ساعات اوج مصرف با پرش لینک یا نوسان تو سرعت رو به رو شی...
amin1374
23-11-2014, 21:02
چقد بالا بسته خطتو شاتل؛ 128 رو روی تقریبا 5مگ (4608) بسته!!!!!!!!!!!!!!!
خطت بیشتر از این دیگه نمیکشه؛ همین الانشم با توجه به اینکه snr ات روی 10 عه ،ممکنه تو ساعات اوج مصرف با پرش لینک یا نوسان تو سرعت رو به رو شی...
منم 128 که بودم دقیقا رو همین مقدار بسته بودنم تازه شبانه هم 12 گیگی میگرفتم :دی
keyhan123
23-11-2014, 21:14
منم 128 که بودم دقیقا رو همین مقدار بسته بودنم تازه شبانه هم 12 گیگی میگرفتم :دی
تو کرمانشاه رو 576 می بنده
من الان دو مگ دارم رو 3600 بسته!!!!!!
والا من 1مگ داشتم رو 2750 بستن؛ 2مگ داشتم رو 3750بستن خطمو.
دیگه این آخریا 4مگ گرفتم رو 4750 بستن خطو،هرچیم اصرار کردم بیشتر نکردن!!!!
فک کنم 6مگ میگرفتم رو 6750 میبست!! نمیدونم چه اصراری دارن رو این 750 عه : ))
amin1374
23-11-2014, 22:16
والا من 1مگ داشتم رو 2750 بستن؛ 2مگ داشتم رو 3750بستن خطمو.
دیگه این آخریا 4مگ گرفتم رو 4750 بستن خطو،هرچیم اصرار کردم بیشتر نکردن!!!!
فک کنم 6مگ میگرفتم رو 6750 میبست!! نمیدونم چه اصراری دارن رو این 750 عه : ))
خخخخخ من با همین ارتم تک کانکشن رو تست کردم سرعتش خوب بود رو 100 کیلو بایت میومد :) از این نظرش خوبه حالا بین این 128 بدون شبانه با ارت 3 موندم کدومو بگیرم به نظرتون کارمم نویسندهگی هست اخبار فناوری مینویسم کدوم یکی بیشتر به کارم میاد به نظرتون ؟
این امضام ماله زمانی بود که 128 داشتم جه قدر خوب بود کیفیتش الانم خوبه ولی زیاد استیبل نیست :(
amrihh49
23-11-2014, 23:29
خخخخخ من با همین ارتم تک کانکشن رو تست کردم سرعتش خوب بود رو 100 کیلو بایت میومد :) از این نظرش خوبه حالا بین این 128 بدون شبانه با ارت 3 موندم کدومو بگیرم به نظرتون کارمم نویسندهگی هست اخبار فناوری مینویسم کدوم یکی بیشتر به کارم میاد به نظرتون ؟
این امضام ماله زمانی بود که 128 داشتم جه قدر خوب بود کیفیتش الانم خوبه ولی زیاد استیبل نیست :(
Emma watson رو عشقه [emoji7]
این اطلاعات و جدول رو چطور باید بدست اورد!؟
داخل تنظیمات مودم هست این اعداد
mojtaba2321
24-11-2014, 11:35
دوستان کدوم سرویس شاتل شبانه رایگان داره؟
برای شاتل هم قرار هست از 10 آذر شبانه رایگانش برداشته بشه؟
hasanoooooooo
24-11-2014, 11:50
دوستان بنده به نمایندگی شهرمون تماس گرفتم و در مورد سرویس های 1 مگ اکو سوال کردم که ایشون گفتن اگه شبی 2 گیگ و همینطور کلا در ماه 60 گیگ دانلود داشته باشید محدود نمیشید! ولی اگه مثلا یه شب 3 گیگ دانلود کنی باید فرداش دانلود نکنی تا محدود هم نشی!!! و اگه محدود بشی تا سر دوره بعد باید واستی......
میخواستم بدونم تمام گفته های بالا رو تایید میکنید؟ با توجه به اینکه من مصرف شبانم هم نهایتا ماهی 40 گیگ هست ایا پیشنهاد میدید بیام این سرویس رو بگیرم؟
LANDASEFR
24-11-2014, 14:14
مرسی از پاسخگوییتون. اگر درخواست تعویض اسپلیتر مخابرات رو بدم تاثیری داره روی بهتر شدن کیفیت؟ اینکار چند روزه انجام میشه؟ هزینه داره؟
از لحاظ نویز متوسطه یا بد ؟
alinoona
24-11-2014, 14:50
دوستان کدوم سرویس شاتل شبانه رایگان داره؟
برای شاتل هم قرار هست از 10 آذر شبانه رایگانش برداشته بشه؟
بالای ۱ مگابیت شبها رایگانه و برای سرویسهای پایینتر باید ماهس ۳۵۰۰ تومن پرداخت کنید. فقط توجه کنید که در ۸۰-۹۰ درصد مواقع نمیتونید یشتر از ۳۰-۳۵ گیگ در ماه دانلود داشته باشد.
فعلا همیچین قراری نیست.
دوستان بنده به نمایندگی شهرمون تماس گرفتم و در مورد سرویس های 1 مگ اکو سوال کردم که ایشون گفتن اگه شبی 2 گیگ و همینطور کلا در ماه 60 گیگ دانلود داشته باشید محدود نمیشید! ولی اگه مثلا یه شب 3 گیگ دانلود کنی باید فرداش دانلود نکنی تا محدود هم نشی!!! و اگه محدود بشی تا سر دوره بعد باید واستی......
میخواستم بدونم تمام گفته های بالا رو تایید میکنید؟ با توجه به اینکه من مصرف شبانم هم نهایتا ماهی 40 گیگ هست ایا پیشنهاد میدید بیام این سرویس رو بگیرم؟
اگه نهایتا ۴۰ گیگ دانلود میکنید به نطرم میرسه که مشکلی نداشته باشید (حداقل تا ۳۵ گیگشو میتونید بگیری. حتی ممکنه ماه یا ماههای اول تا ۴۵ هم برسه.).
اون قسمت حرفاش که مربوط به میزان دانلود هرشب بود رو موافقم ولی خیلی بعید میدونم بشه ۶۰ گیگ در ماه گرفت. (یکی دو ماه اول استثناست چون هنوز الگوی مصرفتون شناسایی نشده.)
مرسی از پاسخگوییتون. اگر درخواست تعویض اسپلیتر مخابرات رو بدم تاثیری داره روی بهتر شدن کیفیت؟ اینکار چند روزه انجام میشه؟ هزینه داره؟
از لحاظ نویز متوسطه یا بد ؟
تعویض اسپلیتر درخواست نمیخواد. قیمتش حدودا ۳۵۰۰ تا ۵۰۰۰ تومنه و خودتون میتونید تعویضش کنید. معمولا تاثیری نداره مگر اینکه اسپلیتر قبلیتون خراب شده باشه.
mojtaba2321
24-11-2014, 14:58
بالای ۱ مگابیت شبها رایگانه و برای سرویسهای پایینتر باید ماهس ۳۵۰۰ تومن پرداخت کنید. فقط توجه کنید که در ۸۰-۹۰ درصد مواقع نمیتونید یشتر از ۳۰-۳۵ گیگ در ماه دانلود داشته باشد.
فعلا همیچین قراری نیست.
اگه نهایتا ۴۰ گیگ دانلود میکنید به نطرم میرسه که مشکلی نداشته باشید (حداقل تا ۳۵ گیگشو میتونید بگیری. حتی ممکنه ماه یا ماههای اول تا ۴۵ هم برسه.).
اون قسمت حرفاش که مربوط به میزان دانلود هرشب بود رو موافقم ولی خیلی بعید میدونم بشه ۶۰ گیگ در ماه گرفت. (یکی دو ماه اول استثناست چون هنوز الگوی مصرفتون شناسایی نشده.)
تعویض اسپلیتر درخواست نمیخواد. قیمتش حدودا ۳۵۰۰ تا ۵۰۰۰ تومنه و خودتون میتونید تعویضش کنید. معمولا تاثیری نداره مگر اینکه اسپلیتر قبلیتون خراب شده باشه.
اما پارس انلاین میگه همه اپراتورها از 10 اذر قراره دانلود شبانشون کنسل بشه و طرح سراسریه.
amin1374
24-11-2014, 15:25
کسی نظری نداره ییکی ی جیزی بگه خب :دی
راستی این کم شدن سرعتمو کشف کردمش محدود شدم ولی با این تفاوت که قبلا اول سرعت خارجی کم میشد ولی داخلی بالا میموند و درصورت ادامه کلا محدود میشدی رو8 کیلو ماکزیمم ولی الان جفتشو با هم محدود ممیکنن اول نصف میشه بعدش میاد رو 16 بعدش ادامه بدی میشی زیر خط دایال اپ :دی
تو روح این شاتل زرنگ :دی
برای چی گفتن بری سایت php دانلود کنی؟ مگه چی بهشون گفتی؟؟؟! چی میخواستی دانلود کنی؟
من چون لینوکس استفاده میکنم برای آپدیت و اینا سرعت تک کانکشن برام مهمه اوایل خوب بود ولی 2 هفته ای هست که خراب شده !
LANDASEFR
24-11-2014, 19:22
تعویض اسپلیتر موجود در ام دی اف مخابرات !
کسی انجام داده ؟ چقدر موثره؟
hasanoooooooo
24-11-2014, 20:04
به فرض مثال اگه سرعت بالا باشه میشه این 35 گیگ رو پشت هم دانلود کرد؟ و محدود نشد؟ یا حتما باید تقسیم کرد بین شبهای متوالی... و یک سوال دیگه...
بطور مثال من الان 35 گیگ دانلود کردم و رسیدم به اخر هفته اگه این اخر هفته همینجور دانلود کنم و نهایتا محدود بشم ایا با تمدید کردن حتما این محدودیت رفع میشه؟ کلا اگه محدود بشیم مثلا بعد از 3 4 روز دانلود نکردن ایا وضعیت درست میشه؟ واقعا تنها گزینه من همین شاتل هست....اینم نشه نمیدونم چکار کنم:n35:
اما پارس انلاین میگه همه اپراتورها از 10 اذر قراره دانلود شبانشون کنسل بشه و طرح سراسریه.
رفیق من... پارس همین الانش هم شبانه رو نمیخواد برداره ... یک سومش رو پای مشتری میخواد حساب کنه.... و با پارس مقایسه نکنید شبانه شاتل رو... با پارس در بدترین وضعیتها میشد ماهی 150 تا 500 گیگ! دانلود کرد...
شاتل از خیلی وقت پیش این کارارو کرده و چند سالی از بقیه شرکتا تو این موضوع جلوتره....
سلام دوستان
سرعت دانلود ART 1 , ART 2 در روز و شب چقدر هست ؟؟
ممنون
alinoona
24-11-2014, 22:06
۱- به فرض مثال اگه سرعت بالا باشه میشه این 35 گیگ رو پشت هم دانلود کرد؟ و محدود نشد؟ یا حتما باید تقسیم کرد بین شبهای متوالی... و یک سوال دیگه...
۲ بطور مثال من الان 35 گیگ دانلود کردم و رسیدم به اخر هفته اگه این اخر هفته همینجور دانلود کنم و نهایتا محدود بشم ایا با تمدید کردن حتما این محدودیت رفع میشه؟
۳- کلا اگه محدود بشیم مثلا بعد از 3 4 روز دانلود نکردن ایا وضعیت درست میشه؟ واقعا تنها گزینه من همین شاتل هست....اینم نشه نمیدونم چکار کنم:n35:
۱- ببین آخه سرعت اونقدری نیست که بشه به صورت متوالی ۳۵ گیگ رو بگیری. حتما به شب دوم و سوم میکشه و تجربهی خودم اینجوری بوده که اگه بین شبهای مختلف تقسیمش نکنی نمیتونی درست و حسابی دانلود کنی و دور از جون کوفت میشه دانلود آدم. نمی دونم دلیلیش چیه ولی مثلا اگه بتونی توی یه هفته ۱۰ گیگ بگیری، تمیتونی همین حجم رو توی ۳ روز بگیری و محدود میشی.
۲- نه. همیشه اینجوری نیست. اگه سیستم شما رو به عنوان پرمصرف شناسایی کنه خیلی روی شما حساس میشه. البته ۳۵ گیگ پرمصرف نیست. (لب مرزه)
۳- برای خودم بیشتر از ۱۰ روز نشده تا حالا. البته من تا حالا بیشتر از ۳۵ گیگ نگرفتم. ولی بچه های همینجا هم بودن که حدود یک ماه محدود بودن.
*** کلا محدود کردن شاتل خیلی فرمول پیچیده ای داره ***
hasanoooooooo
24-11-2014, 22:49
۱- ببین آخه سرعت اونقدری نیست که بشه به صورت متوالی ۳۵ گیگ رو بگیری. حتما به شب دوم و سوم میکشه و تجربهی خودم اینجوری بوده که اگه بین شبهای مختلف تقسیمش نکنی نمیتونی درست و حسابی دانلود کنی و دور از جون کوفت میشه دانلود آدم. نمی دونم دلیلیش چیه ولی مثلا اگه بتونی توی یه هفته ۱۰ گیگ بگیری، تمیتونی همین حجم رو توی ۳ روز بگیری و محدود میشی.
۲- نه. همیشه اینجوری نیست. اگه سیستم شما رو به عنوان پرمصرف شناسایی کنه خیلی روی شما حساس میشه. البته ۳۵ گیگ پرمصرف نیست. (لب مرزه)
۳- برای خودم بیشتر از ۱۰ روز نشده تا حالا. البته من تا حالا بیشتر از ۳۵ گیگ نگرفتم. ولی بچه های همینجا هم بودن که حدود یک ماه محدود بودن.
*** کلا محدود کردن شاتل خیلی فرمول پیچیده ای داره ***
اره درست میگی...ممنون از اطلاعات دقیقت... میترسم از محدودیت خیلی میترسم و ادمی نیستم که کفش اهنی داشته باشم هی شرکت عوض کنم.. فعلا از پارس دستور تخلیه دادم اما هیچ جارو پیدا نمیکنم الان داشتم با کارشناس پشتیبانیشون صحبت میکردم این یکی میگفت اگه 2 گیگ دانلود کنی 3 شب نباید دانلود کنی...!!!!!
Zachyrock
24-11-2014, 23:06
دوستان من میخواستم شاتل بگیرم بخاطر سرعت نامحدودش تهران هستم گفتن که منطقه شما پر شده ( ایت الا کاشانی ) گفت شاید یه هفته شاید 2 ماه طول بکشه بنظر شما چکار کنم ارزش داره وایسم ؟ امکانش هست یه هفته ای بشه ؟
ultrasahand
24-11-2014, 23:32
سلام دوستان کسی با باز شدن کلش اف کلن مشکل داره
arashaj74
24-11-2014, 23:51
برا من بغضی وقتا باز نمیکنه ولی با فندوق شکن(open...)راحت باز میشه
Reza kheyri1373
24-11-2014, 23:58
برای منم کانکت نمیشه ، نمیدونم چرا ، نکنه فیلتر کردن سرورشو !!!
alinoona
25-11-2014, 00:18
اره درست میگی...ممنون از اطلاعات دقیقت... میترسم از محدودیت خیلی میترسم و ادمی نیستم که کفش اهنی داشته باشم هی شرکت عوض کنم.. فعلا از پارس دستور تخلیه دادم اما هیچ جارو پیدا نمیکنم الان داشتم با کارشناس پشتیبانیشون صحبت میکردم این یکی میگفت اگه 2 گیگ دانلود کنی 3 شب نباید دانلود کنی...!!!!!
خواهش میکنم. اگه میتونی کنترل کنی که بیشتر از ۳۰ گیگ در ماه نشه به نظرم میرسه خیلی اذیت نشی، بازم تحقیقتو انجام بده ولی اینجا رو هم در نظر داشته باش. البته سرعت تک کانکشنشم گاهی وقتا ادمو دق میده. منم خیلی حال وحوصلۀ تعویض ISP ندارم، همین ۲ ماه پیش که شاتل محدودم کرده بود و رفته بود رو اعصابم میخواستم پارس بگیرم، خدا رو شکر که نگرفتم. اونجا رسماً پکید دیگه.
ultrasahand
25-11-2014, 00:31
پارس از دهم شبانه رو میبنده :n03::n03:
اومدم فقط سلامی کنم شاید برگردم اینجا
alinoona
25-11-2014, 00:42
پارس از دهم شبانه رو میبنده :n03::n03:
اومدم فقط سلامی کنم شاید برگردم اینجا
علیک سلام. دمت گرم اون امضاتم عوض کن دیگه :n06:
اون مدت که بودی هم یه حال اساسی به شاتل دادیا :n02:
[WaRhEaD]
25-11-2014, 09:21
دوستان پینگ من 100 تا رفته روش شاتل مازندران سرویس آرت 3 کسی مشکل مشابه نداره؟
سلام
برای منم باز نمیشه کانکشن ارور میده.
ولی مشکل فقط برای ایران نیست و چند تا کشور دیگه هم همین مشکل رو دارن.
احتمالاً سازندگان بازی یه تغییراتی دادن که باید صبر کنیم تا درستش کنن.
باز شاتل از اول گفت آقا شبانه نمی دم بخوایید دانلود کنید پارس که زد زیرش کلا...
alireza20202003
25-11-2014, 17:31
سلام به همگی
سرور داخلی هم شبها محدود میشه ؟ حتی سرورهای خود شاتل ؟ قدیما یادمه سرورهای خود شاتل محدود نمیشدن.
پست ویرایش شد محدودیت در اکثر شهرها است دوستان
keyhan123
25-11-2014, 18:42
سلام به همگی
سرور داخلی هم شبها محدود میشه ؟ حتی سرورهای خود شاتل ؟ قدیما یادمه سرورهای خود شاتل محدود نمیشدن.
سرعت دانلود از شاتل لند هم محدود میشه !
alinoona
25-11-2014, 19:17
دوستانی که میخوان شبانه از محدودیت در بیان به من پیغام بدهند
تقریبا یک سال و خردهای پیش بود که شاتل تصمیم گرفت سرورهای داخلی رو باز بذاره، یعنی میشد از این سرورها در طول شب با سرعت روزانه و بدون اینکه محدود بشید دانلود کنید. خیلی هم خوب بود. موقعی بهتر شد که بعضی از رفقای ما تصمیم گرفتند که ویپـیان ایران بسازن تا دانلود از سرورای خارجی هم مثل داخلیها محسوب بشه. ما همه شاد و خرم مثل تراکتور داشتیم اینترنتو شخم میزدیم که شاتل این ترفند رو فهمید و شروع کرد به محدود کردن سرورای داخلی مثل خارج...
حالا دوست عزیز خواهشا کاری نکنید که شاتل کلا همین دانلود شبانۀ با هزار دردسرش رو برداره و مثل خیلی از شرکتهای دیگه بشه.
تقریبا یک سال و خردهای پیش بود که شاتل تصمیم گرفت سرورهای داخلی رو باز بذاره، یعنی میشد از این سرورها در طول شب با سرعت روزانه و بدون اینکه محدود بشید دانلود کنید. خیلی هم خوب بود. موقعی بهتر شد که بعضی از رفقای ما تصمیم گرفتند که ویپـیان ایران بسازن تا دانلود از سرورای خارجی هم مثل داخلیها محسوب بشه. ما همه شاد و خرم مثل تراکتور داشتیم اینترنتو شخم میزدیم که شاتل این ترفند رو فهمید و شروع کرد به محدود کردن سرورای داخلی مثل خارج...
حالا دوست عزیز خواهشا کاری نکنید که شاتل کلا همین دانلود شبانۀ با هزار دردسرش رو برداره و مثل خیلی از شرکتهای دیگه بشه.
حرف شما درست است کلا محدود شده 90 درصد محدوده
با سلام
دوستان چند روز است نمیتونم وارد بازی کلش اف کلنز بشم فقط با شیلتر شکن میتونم وارد بشم از دوستان کسی این مشکل داره ؟؟ مودم ریست کردم باز نشد
با دو مودم هم مخابرات هم شاتل تست شذه
ممنون
amin1374
26-11-2014, 00:22
امروز رفتم پیش فاکتورمو عوض کردم 128 بوون شبانه گرفتم با مالیت و ... شد 15 تومن حالا یک سوال میمونه اگه وسط دورا تصمیم گرفتم شبانه بگیرم میشه ؟ قیمتش چی همون 3500 هست یا کمتر میشه چون تعداد روزای باقی موندم کمه ؟
من چون لینوکس استفاده میکنم برای آپدیت و اینا سرعت تک کانکشن برام مهمه اوایل خوب بود ولی 2 هفته ای هست که خراب شده !
جالبه! پارس آنلاین هم طی دو هفته ی اخیر همین وضعیت رو داشته...
============
آقا یکی این روش دور زدن رو با دیتیل برا ما توضیح میده؟ (تو پخ البته)... یعنی اگه کسی استفاده میکنه ای-پی سرورش رو بگه... کنجکاو شدم به خدا... :n02:
maniya12
26-11-2014, 02:11
با سلام خدمت همه من شنیدم شاتل از ماه دیگه سرویسهای نامحدودش رو کلا برمیداره و فقط محدود ارائه میده. آیا این صحت داره؟!
امروز رفتم پیش فاکتورمو عوض کردم 128 بوون شبانه گرفتم با مالیت و ... شد 15 تومن حالا یک سوال میمونه اگه وسط دورا تصمیم گرفتم شبانه بگیرم میشه ؟ قیمتش چی همون 3500 هست یا کمتر میشه چون تعداد روزای باقی موندم کمه ؟
زنگ بزن ازشون بپرس؛ ولی این دزدا بعیده چیزی از پولو کم کنن...
amin1374
26-11-2014, 13:46
زنگ بزن ازشون بپرس؛ ولی این دزدا بعیده چیزی از پولو کم کنن...
حوصله زنگ زدن ندارم کلا هیچ وقت من به شاتل زنگ نزدم مگه اون اوایل سرویسم که اومدن راش انداختن و یک بارم که محدود شده بودم کل تعداد زنگ زدن های من به شاتل نهایتا 5 بار بوده :دی
mamad1994s
26-11-2014, 16:39
سه روز پیش شاتل یکی از بچه ها انتقال دادم به خظ خودمون امروز رانژه شده خطم اما کانکت نمی شه
زنگ می زنم بشون می گن خطتتون اماده نیست اخه یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟مگه بعد رانژه کردن کار دیگه ای هم باید بکنند؟
منم سرویسم رو به اکو 2048 ارتقا دادم بهتر شد... تو تک کانکشن سرعت قبلی کم میاورد اما الان بهتر شده...
دوستان من از اکو ۸ به آرت ۷ تغییر سرویس دادم، قبلا downstream روی ۸۱۹۲ بود و سرعت دانلود روی ۸۰۰ تا ۹۰۰ بود اما الان downstream رو روی ۱۶۰۰ محدود کردن !!! ۲۴۰ هزار تومن دادم که اینقدر سرعت بیاد پایین ؟!
قبلش باهاشون صحبت کردم گفتن سرعت دانلودت حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰ میشه اما الان ۱۳۰ شده !تماس گرفتم قراره پیگیری کنن ... دوستانی که آرت دارن downstream رو چند می زنه براتون ؟
keyhan123
26-11-2014, 18:28
دوستان من از اکو ۸ به آرت ۷ تغییر سرویس دادم، قبلا downstream روی ۸۱۹۲ بود و سرعت دانلود روی ۸۰۰ تا ۹۰۰ بود اما الان downstream رو روی ۱۶۰۰ محدود کردن !!! ۲۴۰ هزار تومن دادم که اینقدر سرعت بیاد پایین ؟!
قبلش باهاشون صحبت کردم گفتن سرعت دانلودت حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰ میشه اما الان ۱۳۰ شده !تماس گرفتم قراره پیگیری کنن ... دوستانی که آرت دارن downstream رو چند می زنه براتون ؟
تو کرمانشاه :
آرت 1و2 : 895
آرت 3و4 : 1134
آرت 6و5 : 1490
آرت 7و8 : 1600
تو کرمانشاه :
آرت 1و2 : 895
آرت 3و4 : 1134
آرت 6و5 : 1490
آرت 7و8 : 1600
اینطوری که کلاهبرداری میشه ! گفته شده تا سرعت ۴ مگ توی art 7 اما الان خط من محدود به ۱.۶ شده ...
اینطوری که کلاهبرداری میشه ! گفته شده تا سرعت ۴ مگ توی art 7 اما الان خط من محدود به ۱.۶ شده ...
کم زدن برات
آرت ۴ دوست من داره ۲۳۰۰ براش بستن آرت ۷
۱۰۰٪ باید ۵۰۰۰ قخ ببندن برات
keyhan123
26-11-2014, 20:24
کم زدن برات
آرت ۴ دوست من داره ۲۳۰۰ براش بستن آرت ۷
۱۰۰٪ باید ۵۰۰۰ قخ ببندن برات
دوست عزیز همه جا مثل تهران نیست و اکثر شهرستانها طبق همون پست بالا بسته میشن
آقا سریع همین الان تو سایت 195 ازشون شکایت کن و هر دفعه که بهت زنگ زدن با فحش جوابشونو بده، با اینا تا با داد و فحش حرف نزنی کارتو انجام نمیدنو سریع سرکیست میکنن...
آشغالای دزد دیگه کم فروشی و کلاهبرداریو به حد اعلا رسوندن...
arashaj74
26-11-2014, 21:11
بسته به شهر و مرکز مخابراتی داره،من آرت ۴دارم و روی ۲۴۵۰بستند(تهرانم)
البته شاتل از نظز قانونی دست خودشو باز گذاشته.مثلا آرت ۴ رو به اسم ۳۲۰ میفروشه و قانونا میتونه روی ۳۲۰ببنده و چیزی نتونی بگی!
دوست عزیز همه جا مثل تهران نیست و اکثر شهرستانها طبق همون پست بالا بسته میشن
والا فکر نکنم اونجوری که شما میگی باشه
دیگه مغز خر که نخوردن یعنی سرویس ۱.۵ مگا بایت رو میخوان ماهی ۲۴۰ تومن بفرشون به ملت؟
مال شما احتملا یک نمایندگی از فروش هست که داره اینکارو میکنه باهاتون
وگرنه هیچ کدوم از آرت ها هم سرعتاش یکی بسته نمیشه به یه آرت بالاتر از خودش
حتی رو سایت خود شاتل هم هست اونجا سرعتها رو زده که چند میبندن اگه واسه شما کمتر از اونه باید زنگ بزنین شکایت کنین
طبق سایت
سرعت آرت ۷
رو
4096
بسته میشه که حدود ۵۰۰ سرعت میده بهتون
اینجا سرعتهایی که بسته میشه رو میتونین ببینین! اون عدد بالاتری رو اون میبندن!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-Prices-For-Services-ART
منم سرویسم رو به اکو 2048 ارتقا دادم بهتر شد... تو تک کانکشن سرعت قبلی کم میاورد اما الان بهتر شده...
ميشه بگين قبلاً چه اكويي داشتين و سرعت دانلود تك كانكشنش چقدر بوده و الان كه اكو 2048 دارين سرعت دانلود تك كانكشنتون چقدر هست؟
ممنون
والا فکر نکنم اونجوری که شما میگی باشه
دیگه مغز خر که نخوردن یعنی سرویس ۱.۵ مگا بایت رو میخوان ماهی ۲۴۰ تومن بفرشون به ملت؟
مال شما احتملا یک نمایندگی از فروش هست که داره اینکارو میکنه باهاتون
وگرنه هیچ کدوم از آرت ها هم سرعتاش یکی بسته نمیشه به یه آرت بالاتر از خودش
حتی رو سایت خود شاتل هم هست اونجا سرعتها رو زده که چند میبندن اگه واسه شما کمتر از اونه باید زنگ بزنین شکایت کنین
طبق سایت
سرعت آرت ۷
رو
4096
بسته میشه که حدود ۵۰۰ سرعت میده بهتون
اینجا سرعتهایی که بسته میشه رو میتونین ببینین! اون عدد بالاتری رو اون میبندن!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-Prices-For-Services-ART
حرفتون کاملا درست هست ... متاسفانه خود شاتل خیلی مشکل نداره این نماینده اهواز هم بدترش میکنه ! دروغ میگن خجالت هم نمی کشن به خدا !
اول که گفت که خط نویز داره بیشتر نمی کشه ! گفتم قبلش ۸ مگ داشتم سرعت دانلود ۹۰۰ بود پینگ داخلی هم ۵۰ تا ۵۵ ... خطم ۱۶ مگ هم میکشه برای پارس آنلاین به خدا !
بعد گفت پیگیری میکنم تماس میگیرم ... تماس گرفت گفت که نرم افزاری خودکار برای شما بدون دخالت ما سیستم این عدد رو میزنه !!!
گفتم قبلا همکارتون downstream رو تغییر دادن یک بار برام ! اینطور که شما میگین نیست ... دیگه حضوری رفتم !
گفتن تکنیسین اصلی صبح میان اما الان downstream رو برام 4094 کردن بهتر شده اما سرعت دانلود حدود ۲۳۰ هست ...
نمی دونم اینا مردم رو چی فرض کردن ؟! خود شاتل گفته تا زمانی که ۱۳۲ گیگ رو استفاده کنید سرعت ۴ مگ هست بعدش محدود میشید روی ۱ مگ ...
به خدا پدر من با این شاتل در اومد ... نمیشه هیچ کاری کرد که هم ۲۴ ساعت سرعت خوب باشه و هم افت سرعت نداشته باشه ...
۲۴۰ هزارتومن برای یک سرویس کم نیست که بی کیفیت باشه ... ۲ مگ ایرانسل نامحدود داشتم ماهی ۱۳۵ دانلودمم رو ۲۳۰ تا ۲۴۰ بود ! محدودم نمیشدم.
۱۰ روز پیش برای خط دیگم پارس آنلاین ثبت نام کردم چون شنیدم دانلود شبانه رایگان رو برمی داره و امیدوار شدم که افت سرعت نداشته باشه ...
من برام دانلود رایگان و این چیز ها مهم نیست و فقط میخوام سرعت خوب باشه و افت سرعت نداشته باشم حالا هزینه بالا یاشه اما آدم راضی باشه ...
انشالا پارس آنلاین تا یه ۲ هفته دیگه برام بیاد از دست این شاتل راحت شم ... به خدا اینقدر که شاتل منو حرص داد هیچ چیز حرص نداد ...
نمی دونم کاربر های دیگه چطور این افت سرعت شبانه رو تحمل میکنن ؟! تازه من eco-office 8Mbps داشتم که دانلود رایگان نداره اما سرعتم شب ها زیر ۵۰ میومد و کلی هم packet loss می دادم ...
من ART1 دارم
توی 5 مهر ماه سرویس من شروع شد.
تو مهر ماه 34 gb دانلود داشتم که پروموشن شاتل از روی سرویسم برداشته نشده بود. و همچنان با سرعت 150-160-170-180 KB/S دانلود میکردم
اما توی آبان من 38 gb دانلود داشتم که الان نزدیکه 1 هفته هست پروموشن از رو سرویسم برداشته شده و سرعت دانلودم اومده روی 8
حالا آذر رو هم دیروز تمدید کردم ولی همچنان محدودیت روی سرویسم هست.
شدیدا با این موضوع مشکل دارم.
به خود شاتل زنگ میزنم میگه باید یمدت درست مصرف کنی تا دوباره پروموشن اعمال بشه رو خط. و این هم نرم افزاریه، یعنی شخص این کار رو انجام نداده.
توی این 1 هفته من فقط پیج باز کردم هیچی دانلود نکردم ولی همچنان این مشکل پابرجاست.
راه کاری غیر از تغییر سرویس و یا تغییر ISP نیست؟
امین1356
27-11-2014, 10:44
من ART1 دارم
توی 5 مهر ماه سرویس من شروع شد.
تو مهر ماه 34 gb دانلود داشتم که پروموشن شاتل از روی سرویسم برداشته نشده بود. و همچنان با سرعت 150-160-170-180 KB/S دانلود میکردم
اما توی آبان من 38 gb دانلود داشتم که الان نزدیکه 1 هفته هست پروموشن از رو سرویسم برداشته شده و سرعت دانلودم اومده روی 8
حالا آذر رو هم دیروز تمدید کردم ولی همچنان محدودیت روی سرویسم هست.
شدیدا با این موضوع مشکل دارم.
به خود شاتل زنگ میزنم میگه باید یمدت درست مصرف کنی تا دوباره پروموشن اعمال بشه رو خط. و این هم نرم افزاریه، یعنی شخص این کار رو انجام نداده.
توی این 1 هفته من فقط پیج باز کردم هیچی دانلود نکردم ولی همچنان این مشکل پابرجاست.
راه کاری غیر از تغییر سرویس و یا تغییر ISP نیست؟
سرعتتون از سرورهای داخل ایران مثل "سافت98 دات آی آر" هم محدود شده؟
panikord
27-11-2014, 12:12
دوستان عزیز
در [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می تونید به isp دلخواهتون رای بدید.
دوستان عزیز
در [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می تونید به isp دلخواهتون رای بدید.
رای بدیم که چی بشه
دوستان عزیز
همه شون سر و ته یه کرباسن... حداقل یه شرکت اینترنت درست تحویل ملت میداد دلمون نمی سوخت.... اون یکی که شبانه حذف می کنه ای نسرعت محدود می کنه ... انگار جنگه... ماشالله رقابت هم انقدر بالاست آدم می مونه کدومشو انتخاب کنه...
sleeplessness
27-11-2014, 18:30
نتیجه مسابقه isp ها
هیئت داوران تمام شرکت ها را به دلیل نزدیک بودن نتایج بهم
حائز جایزه برادران دالتون به سبب دزدیهای پی در پی هر شرکت دانست!
:n02:
دوستان مشهدی وضع پینگ شاتل چطور؟
اصلا شبهارو به بهانه شبانه رایگان محدود میکنند چون نمیخوان بگند پهنای باند کم آوردیم اینها همش سیاست بازیه شرکتهاست کاربرهای بیچاره هم شبها به امید سرعت بالا بیدار میمونن واقعا حیف این عمر پشت اینترنت بی کیفیت گران و محدود شده سپری بشه و خیلی بده یک شرکت بزرگ کاربراشو اذیت بکنه میدونم سود خوبی دارند اما نه به قیمت اذیت شدن مشترکانش قدر جوان های کشورتون بدونید همانند کشور کره جنوبی که به مردمش اینترنت 100 مگ ارزان میده و همانند کشورهای اروپایی آلمان که 100 مگ رو 10 دلار حساب میکنه
اونوقت تو کشور پهناور ایران اینترنتو به کیلو بایت حساب میکنند و پول خون باباشونم از آدم میگیرند .
با سلام:n16:
من میخوام از شاتل بگیرم الان از مخابرات دارم که افتضاحی بیش نیست :n21:
فقط ی سوال داشتم مثلن سرعت 256 ECO سرعت دانلود ساعات رایگانش و ساعات غیر رایگانش چجوریاس ارزش داره یانه ؟ ممنون میشم پاسخ بدید:n01:
alinoona
27-11-2014, 21:33
با سلام:n16:
من میخوام از شاتل بگیرم الان از مخابرات دارم که افتضاحی بیش نیست :n21:
فقط ی سوال داشتم مثلن سرعت 256 ECO سرعت دانلود ساعات رایگانش و ساعات غیر رایگانش چجوریاس ارزش داره یانه ؟ ممنون میشم پاسخ بدید:n01:
سلام،
سرعت توی روز دور و بر دو مگه و شب هم معولا حدودا ۱۰۰ باید باشه. البته بعضی جاها بیشتره. فقط حواستون باشه که شبانه در اکثر موارد نمیتونید بیشتر از ۳۰ گیگ دانلود کنید و بعد از اون سرعتتون محدود میشه و روی ۸ kB قفل میشه.
سلام،
سرعت توی روز دور و بر دو مگه و شب هم معولا حدودا ۱۰۰ باید باشه. البته بعضی جاها بیشتره. فقط حواستون باشه که شبانه در اکثر موارد نمیتونید بیشتر از ۳۰ گیگ دانلود کنید و بعد از اون سرعتتون محدود میشه و روی ۸ kB قفل میشه.
ممنون از جوابتون:n12:
ولی اخه 8 kb خیلی بی انصافیه ک:n28:
هیچ شرکت دیگه ای بهتر از شاتل شبانه نمیده؟ جایی ک سرعت رو limit نکنن؟
abolfazlwest72
27-11-2014, 23:27
فن اوا 1 مگ بگیر سرعت شبانت زیر 190 نمیاد :n16::n16:
alinoona
28-11-2014, 01:48
خواهش میکنم.:n16: والا تا جایی که من میدونم شبانهها همهشون منفجر شدن. میخوای شما درباره فناوا که دوستمون گفتن یه تحقیقی بکن ببین چه جوریاس.
خدا لعنت کنه این شاتل دروغ گو رو ... به خدا دیگه دارم دیوونه میشم از دست این شاتل ... دروغ گفتن هم حدی داره به خدا ... حرومشون باشه ...
من ۲ روز پیش تغییر دادم به آرت ۷ که سرعتم بهتر بشه ۱ روز که کلا درگیر بودم که سرعت رو درست کنن الانم که نیم ساعت با پشتیبانی کلی صحبت کردم سرعتم از هر چی سایت که خودشون میگفتن مثل microsoft و opera حدود ۳۰ تا ۴۰ بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اول که سرعت دانلود روز محدود به ۱۳۰ شده بود ! با پیگیری تهران و اهواز درستش کردن رفت بالای ۳۰۰ و الان
توی روز ۳۰۰ تا ۵۰۰ متغیر هست شب که میشه سرویس آرت ۷ که ۲۴۰ هزارتومن پول دادم باید این سرعت داشته باشه ؟!!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!
خدا لعنت کنه این شاتل دروغ گو رو ... به خدا دیگه دارم دیوونه میشم از دست این شاتل ... دروغ گفتن هم حدی داره به خدا ... حرومشون باشه ...
من ۲ روز پیش تغییر دادم به آرت ۷ که سرعتم بهتر بشه ۱ روز که کلا درگیر بودم که سرعت رو درست کنن الانم که نیم ساعت با پشتیبانی کلی صحبت کردم سرعتم از هر چی سایت که خودشون میگفتن مثل microsoft و opera حدود ۳۰ تا ۴۰ بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اول که سرعت دانلود روز محدود به ۱۳۰ شده بود ! با پیگیری تهران و اهواز درستش کردن رفت بالای ۳۰۰ و الان
توی روز ۳۰۰ تا ۵۰۰ متغیر هست شب که میشه سرویس آرت ۷ که ۲۴۰ هزارتومن پول دادم باید این سرعت داشته باشه ؟!!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!
شما تو سایت 195 با ارائه مستندات ازشون شکایت کن و بعدش که بهت زنگ زدن هر چی از دهنت درومد بهشون بگو یا اگه تو شهرتون حضوری میتونی بری نمایندگی شاتل،که حضوری برو شیشه شونو بیار پایین....
بابت اینترنت زیاد درگیر نشید چون ارزش نداره خودتونو ناراحت کنید همیشه قبل از خرید و انتخاب بهترین شرکت در شهر خودتون در فروم ها مشاوره بگیرید
تا در انتخاب دچار اشتباه نشید
arashaj74
28-11-2014, 12:51
فعلا راضیم.آرت ۴دارم و در طی ۲۰روز ۵۰گیگ زدم سرعتم رو روی ۲۴۵۰بستند و تست که میکنم اکثرا بالای ۲مگ هست.۵۷تومن دادم
الان ۲مگ مخابرات با ۵۰گیگ حجم بالای ۷۰تومن هست
کل اگه باماهی ۵۷تومن ۵۰گیگ اینترنت با کیفیت و بدون قطعی بهم بده کلاهم رو میندازم هوا!دوستان ISP دیگه ای میشناسن که با این پول ۵۰گیگ با سرعت ۲مگ بده؟
که اگه محدود بازی شد کوچ کنیم
البته پسر عموم این سرویس رو داره و میگه اگه زیره ۵۰تا بزنی شاتل محدود نمیکنه
سرعتتون از سرورهای داخل ایران مثل "سافت98 دات آی آر" هم محدود شده؟
نه
سرعتم روی سرور های داخلی همون طور هست. هنوز تغییرات روی سرورای داخلی انجام نشده.
Hamed-M1
29-11-2014, 07:55
یه تبلیغ از شاتل شنیدم . حفظ حریم کاربران - امنتیت بالا :n08:
امین1356
29-11-2014, 15:47
نه
سرعتم روی سرور های داخلی همون طور هست. هنوز تغییرات روی سرورای داخلی انجام نشده.
راه حل نحوه رفع مشکل محدودیت سرعت دانلود شبانه شاتل رو تو قسمت "پیغام بازدید کنندگان" آیدیتون گذاشتم.
راه حل نحوه رفع مشکل محدودیت سرعت دانلود شبانه شاتل رو تو قسمت "پیغام بازدید کنندگان" آیدیتون گذاشتم.
راه حلشو به منم بگو
گل بود به سبزه نیز اراسته شد.............. برای سرویس های 1 مگ تا 4 نگ هم شبانه بصورت نیم بها با قیمت 3500 تومن از 10 اذر 93 اعمال میشه! این اطلاعیه ای بود که بنده به تازگی دیدم! هالی شیتتتتتتتتتتتتتتتت.
خبر مهم برای دارندگان سرویسهای اکو Mbps1، Mbps 2 و Mbps4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مشترک گرامیباسلام و احترامشاتل طی سالهای فعالیت خود و بر مبنای اهمیت اصل مشتری مداری در این شرکت، همواره تلاش کرده است تا خدمات خود را فراتر از الزمات قرارداد در اختیار مشتریان قرار دهد. بر همین اساس نیز در سالهای گذشته ویژگیهای مختلفی را همچون استفاده از ترافیک رایگان شبانه از ساعت ۱ تا ۸ بامداد در تمامی روزهای هفته برای کلیهی سرویسهای اکو فراهم آورده بود. از سال گذشته این امکان از برخی سرویسهای اکو حذف شد ولی همچنان برای سایر سرویسهای بالاتر از ۱Mbps وجود داشت.بیتردید، ویژگیهایی از این دست جزو سیاستهای تشویقی شرکت شاتل بوده و این شرکت قصد داشته است تا زمانی که امکانات مورد نیاز فراهم باشد، آن را در اختیار مشتریان قرار دهد. اما متاسفانه تغییراتی که سال گذشته در هزینهها روی داده است، امکان ارایهی این ویژگی بر روی گروه دیگری از سرویسهای خانواده اکو را نیز از این شرکت سلب کرده است. به این ترتیب، برای جلوگیری از افزایش هزینه سرویسها، این شرکت قصد دارد ویژگی ترافیک رایگان شبانه را به بسته ترافیک تشویقی شبانه برای این دسته از سرویسهای اکو نیز تغییر دهد.
براین اساس، از تاریخ ۱٠ آذر ماه ۱٣۹٣، کلیهی مشتریان دارنده سرویسهای ECO1024 و ECO4096 ،ECO2048، میتوانند از بسته ترافیک تشویقی شبانه با ۵٠ درصد تخفیف، به مبلغ ٣.۵٠٠ بهره گیرند. در حقیقت، با داشتن این بسته مشتریان میتوانند همچنان از امکان ترافیک تشویقی شبانه در تمامی روزهای هفته بهره گیرند.
گفتنیست، مشتریانی که گمان میکنند از ترافیک تشویقی شبانه خود استفادهای نخواهند کرد، میتوانند با مراجعه به وب سایت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و تغییر سرویس خود به سرویسهای بدون ترافیک تشویقی(NFG)، از سرویس پیشین خود بدون در اختیار داشتن ترافیک تشویقی شبانه بهرهمند شوند.این تغییر قوانین از تاریخ ۱٠ آذر ۱٣۹٣ برای دارندگان سرویسهای یاد شده در سراسر کشور به جز کلیه شهرهای استان مازندران، بندرعباس، بندرلنگه، یاسوج، گچساران، بروجن و شهرکرد قابل اعمال خواهد شد.مشتریان شهر تهران در صورت وجود هر گونه پرسش و یا نکته در این زمینه میتوانند از طریق ارسال ایمیل به آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با همکاران بخش پشتیبانی فروش شاتل تماس حاصل فرمایند. چه آن که مشتریان سراسر کشور نیز میتوانند با مراجعه به این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به اطلاعات تماس نمایندگان در سراسر کشور دسترسی یابند.با سپاسامور مشترکین شرکت شاتل
navid.zz68
29-11-2014, 19:04
دوستان سرویس من آماده ی نصبه ولی up stream روی 10 هستش واسه همین نشد که فرم نصب رو پر کنم.دلیلش چیه؟
خبرفوری:
خبر مهم برای دارندگان سرویسهای اکو ۱Mbps و ۲Mbps و ۴Mbps ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hosseinonline8000
29-11-2014, 21:15
به اون 3500 بیشتر کاری ندارم ولی این 50 درصد شدن شبانه اصلا دیگه فایده ایی نداره . دیگه دانلود شبانه تعطیل :n35:
به اون 3500 بیشتر کاری ندارم ولی این 50 درصد شدن شبانه اصلا دیگه فایده ایی نداره . دیگه دانلود شبانه تعطیل :n35:
عزیز من تعطیل نشده شاتل بد نوشته متاسفانه.
منظورش از 50% خود اون 3500هست به این معنی که از شما بجای 7تومن 3500میگیرن وگرنه دانلود رایگان سرجاش فقط پول بادی پرداخت کنی!
در حقیقت، با داشتن این بسته مشتریان میتوانند همچنان از امکان ترافیک تشویقی شبانه در تمامی روزهای هفته بهره گیرند.
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای حصول اطمینان با واحد فروش 23099 تماس بگیرید.
M.Sadegh.M
29-11-2014, 21:55
شبانه شاتل اگه قبلاً خیلی مصرف می کردی محدود میکرد.
الان چقدر مصرف کنی محدود میکنه؟
سرویس 512 را روی چند می بنده.
با این سرویس چند گیگ در ماه حدوداً میشه دانلود کرد که محدود نشیم؟
شبانه شاتل اگه قبلاً خیلی مصرف می کردی محدود میکرد.
الان چقدر مصرف کنی محدود میکنه؟
سرویس 512 را روی چند می بنده.
با این سرویس چند گیگ در ماه حدوداً میشه دانلود کرد که محدود نشیم؟
والا اون میزان مصرف که بسته به مرکز کاملا متغییر هست ولی شبی 1گیگ میشه دانلود کرد حدودی
512هم روی 2مگ
شاتل کارش درسته حداقل راه رو برای ما باز گشته و کاربرا میتونند شب زنده داریو بجای خرید چیپس و پفک بسته تشویقی بخرند پول تو جیبی مدرسه هامونم دارند ازمون میگیرند اونوقت صبحها باید خابالو گشنه و تشنه به همدیگه زل بزنیم از دانلودیهای شبانمون تعریف کنیم .:n33:
Zeitgeist
30-11-2014, 00:05
یعنی این 3500 تومن رو بدی دیگه شبانه هرقدر دانلود کنی محدودت نمیکنن؟
اگر کسی زنگ زد، بپرسید که بعد از دانلود چقدر محدود میکنن مثلاً سرویسای 512 و 1 مگ eco رو
keyhan123
30-11-2014, 00:10
اگر کسی زنگ زد، بپرسید که بعد از دانلود چقدر محدود میکنن مثلاً سرویسای 512 و 1 مگ eco رو
چرا همچنان محدود می کنند
alinoona
30-11-2014, 02:14
اگه این پول رو ندید که کلا شبانه ندارید.
در ضمن هرگز پشتیبانهای شاتل حجم مجاز دانلود رو نمیگن و به یه طریقی طفره میرن هر دفعه. (شاید خودشونم نمیدونن)
hosseinonline8000
30-11-2014, 07:53
پایان دوره ی من 29 /9 هست . یعنی من از 10 آذر باید 3500 را بدم تا بتونم شبانه دانلود کنم یا اینکه آخر ماه که سرویس جدید گرفتم برای دوره ی بعد محاسبه میشه ؟
پایان دوره ی من 29 /9 هست . یعنی من از 10 آذر باید 3500 را بدم تا بتونم شبانه دانلود کنم یا اینکه آخر ماه که سرویس جدید گرفتم برای دوره ی بعد محاسبه میشه ؟
برای دوره جدید یعنی از 1/10 فکر کنم اگر اشتباه نکنم این هزینه گرفته بشه دیگه چون شما که تا29 قرارداد داری دیگه!
ولی برای اطمینان بیشتر می تونی با 23099تماس بگیری
دوستان کسی میتونه در مورد سرویس نامحدود شاتل توضیح بده؟ انگار میگن بعد از یه میزان دانلود محدود میشه سرعت! مشخص نیست بعد از چند گیگ؟
keyhan123
30-11-2014, 16:15
دوستان کسی میتونه در مورد سرویس نامحدود شاتل توضیح بده؟ انگار میگن بعد از یه میزان دانلود محدود میشه سرعت! مشخص نیست بعد از چند گیگ؟
ماه های اول تا 30 یا حتی 40 گیگ رو میشه گرفت ولی ماه های بعد تا اون حجمی که داخل سایت گفته شده یا حتی کمتر
Zachyrock
30-11-2014, 23:26
ماه های اول تا 30 یا حتی 40 گیگ رو میشه گرفت ولی ماه های بعد تا اون حجمی که داخل سایت گفته شده یا حتی کمتر
یعنی چطوری میشه الان من تازه art 1 گرفتمkb 130 دانلود میکنم ..... اگه ماهی 60 gb دانلود کنم سرعت دانلودم چن میشه ؟اون چیزی که تو سایتش نوشته یعنی چی سر در نمیارم یکی منو روشن کنه در این باره :n12:
keyhan123
30-11-2014, 23:37
یعنی چطوری میشه الان من تازه art 1 گرفتمkb 130 دانلود میکنم ..... اگه ماهی 60 gb دانلود کنم سرعت دانلودم چن میشه ؟اون چیزی که تو سایتش نوشته یعنی چی سر در نمیارم یکی منو روشن کنه در این باره :n12:
سرعتت میشه 8 !!
Zachyrock
30-11-2014, 23:46
نه بابا مگه الکیه ؟
maniya12
01-12-2014, 02:47
بچه ها یک سوال داشتم اینکه من میخواستم به شرکت شاتل 5تومن بدم تا آیپی استاتیک بهم بدن به نظرتون آیپی استاتیک بخرم از اون آیپی فقط خودم استفاده میکنم؟؟ و پینگم پایین میاد و نوسان دیگه نداره؟؟؟درسته یا نه؟؟
jesika_243
01-12-2014, 11:17
این آمار دست کاری نیست شاتل هم روزی خدایی بوده الان بچه یتیم شده ....
یوزر و پس شاتلم رو نمی تونم پخ کنم٬ پخ رو بستی
اونایی که باور ندارن پخ بدن یوزر و پس بدم
این فوتاشاپههههههه مگه میشههه
لطفا برا منم پ خ کنید مشتاق شدم
امین1356
01-12-2014, 13:20
بچه ها یک سوال داشتم اینکه من میخواستم به شرکت شاتل 5تومن بدم تا آیپی استاتیک بهم بدن به نظرتون آیپی استاتیک بخرم از اون آیپی فقط خودم استفاده میکنم؟؟ و پینگم پایین میاد و نوسان دیگه نداره؟؟؟درسته یا نه؟؟
استدلالتون اشتباهه!
آی پی استاتیک هیچ تاثیری تو سرعت و کیفیت نداره.
amin1374
01-12-2014, 17:59
این فوتاشاپههههههه مگه میشههه
لطفا برا منم پ خ کنید مشتاق شدم
اره میشه خوبشم میشه حیف من دیگه حوصله دانلود ندارم وگرنه دوباره به بروبچ اینجا اثبات میکردم ،امار ایشون هم راسته خوبم راسته کاملا تایید میکنم شاتل لم داره باید لمش دستتون بیاد :n09:
ZeroNetizen
01-12-2014, 21:26
دزدی تو روز روشن به سبک شاتل
این مسخره بازی جدید برای چیه که شاتل میخواد برای دانلود شبانه پول بگیره یا در واقع دزدی کنه؟
الان این طرح برای مشترکین جدید هست یا برای قبلی ها هم اعمال میشه؟
انصفا اگه اینطور باشه باید شکایت کنیم، چون مثلا من که به جای سرویس 512 از شاتل 1 مگ خریدم دلیل انتخابم رایگان بودن ترافیک شبانه بود، وگرنه هیچ برتری خاصی بین این سرویس ها وجود نداره...
دزدی تو روز روشن به سبک شاتل
این مسخره بازی جدید برای چیه که شاتل میخواد برای دانلود شبانه پول بگیره یا در واقع دزدی کنه؟
الان این طرح برای مشترکین جدید هست یا برای قبلی ها هم اعمال میشه؟
انصفا اگه اینطور باشه باید شکایت کنیم، چون مثلا من که به جای سرویس 512 از شاتل 1 مگ خریدم دلیل انتخابم رایگان بودن ترافیک شبانه بود، وگرنه هیچ برتری خاصی بین این سرویس ها وجود نداره...
-برای همه مشترکین
-نسبت به پارس به نظر بنده خیلی کار منصافه تری کرده...
-برای صرفه جویی بیشتر شما می تونید درخواست برگشت بدید روی همون سرعت 512 که با این حساب شما نسبت به هزینه ماهیانه ای که الان پرداخت می کنید فقط 1500تومان اضافه پرداخت خواهید داشت برای دانلود شبانه
-در صورت نارضایتی می تونید در سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم شکایت خودتونو از شاتل ثبت کنید. :n16:
ZeroNetizen
01-12-2014, 22:05
-برای همه مشترکین
-نسبت به پارس به نظر بنده خیلی کار منصافه تری کرده...
-برای صرفه جویی بیشتر شما می تونید درخواست برگشت بدید روی همون سرعت 512 که با این حساب شما نسبت به هزینه ماهیانه ای که الان پرداخت می کنید فقط 1500تومان اضافه پرداخت خواهید داشت برای دانلود شبانه
-در صورت نارضایتی می تونید در سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم شکایت خودتونو از شاتل ثبت کنید. :n16:
اینکه شرکت های دیگه هم کارهای غیر قانونی یا غیر منصفانه انجام میدن دلیل این نیست که بگیم کار شاتل درسته :n35:
کار درست و منصفانه اینه که وقتی با یه شرکت قرارداد داریم باید تا آخر قرارداد همون شرایط اولیه برای ما فراهم باشه نه اینکه وسط کار بگن حالا دوباره پول بده!؟!
ایکاش شکایت فایده داشت ...
به هر حال مرسی از پاسخ شما :n40:
اینکه شرکت های دیگه هم کارهای غیر قانونی یا غیر منصفانه انجام میدن دلیل این نیست که بگیم کار شاتل درسته :n35:
کار درست و منصفانه اینه که وقتی با یه شرکت قرارداد داریم باید تا آخر قرارداد همون شرایط اولیه برای ما فراهم باشه نه اینکه وسط کار بگن حالا دوباره پول بده!؟!
اون که بله... اینجا ایرانه...
افغانستان با اون عقب موندگیش شما نگاه کنی قیمت اینترنت از سال 2000به بعد هرسال سیر نزولی داشته اینجا فقط منافع خودشون مهمه نه احترام به مشترک....تازه این شاتلا خوب خوبشه مثلا که نمیدونم لوح سپاس و رعایت حقوق مصرف کننده این چیزها گرفته... کی به کیه هر کی هر چی دلش بخواد می گیره فردا هم بگه آقا حال نمی کنم اینترنت بدم کسی می تونه حرفی بهش بزنه؟!....
مثل مخابرات که امکانات اصلا به شرکتهای خصوصی نمیده دیگه.. کسی هم حرفی نمی تونه بهش بزنه چون برای سپاهه...:n35:
وضعیت شاتل امشب...
کلا ترکیده...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با پشتیبانی تماس گرفتم گفتند مشکل سراسریه و خارج از شبکه شاتل هست ظاهرا مشکلات همیشگی زیر ساخت هست... :n37::n35:
panikord
02-12-2014, 08:32
الان نیازی به پرداخت مجدد هزینه نیست.
تا پایان قرارداد این دوره با همون شرایط استفاده خواهید کرد.
پس از اتمام دوره برای تمدید مجدد اون بسته ترافیک تشویقی اضافه میشه. فعلا تا اتمام دوره به دانلود رایگان ادامه بدید :n10:
خوشا به حال کسانی که از ابتدای آذر دوره یک ساله تمدید کردن
سرویس آرت 2 رو روچند میبندند؟ممنون میشم اگه جواب بدین
panikord
02-12-2014, 08:40
من 28 آبان ثبت سفارش کردم برای آرت یک
چرا هیچ خبری به من نمیدن؟؟
البته مرکز مخابراتیمون نبوته گفتن شلوغه باید صبر کنی
چند روزززز؟؟؟
سرویس آرت 2 رو روچند میبندند؟ممنون میشم اگه جواب بدین
آرتها معمولا روی همون سرعتی که ذکر شده درسایت بسته میشه حدود 1.5مگ میبندن
من 28 آبان ثبت سفارش کردم برای آرت یک
چرا هیچ خبری به من نمیدن؟؟
البته مرکز مخابراتیمون نبوته گفتن شلوغه باید صبر کنی
چند روزززز؟؟؟
پورت نداره مرکز مخابرتی شما
بهت پیشنهاد می کنم یه آشنا یا واسطه تو نمایندگی شاتل گیر بیاری چون زمان این انتظار گاهی تا 1سال و بیشتر هم می تونه برسه...
keyvan13611361
02-12-2014, 13:20
سلام
سرویس Art 1 داشتم حدوداً 20-21 گیگ ترافیک مصرف کردم، هنوز محدود نشده بودم که دیشب یک ماه به اتمام رسید، حدس میزدم اگه همین سرویس تمدید کنم دیگه این ماه محدود میشم
سرویس عوض کردم اکو گرفتم
در کل برای اطلاع رسانی دوستان خواستم بگم سرویس آرت راضی کننده است بد نیست، سرعت دانلودم 70-100-120 متغیر بود
موفّق باشید
ariobarzan2
02-12-2014, 14:07
اقایون مث اینکه پنل شاتل ترکیده
اقایون مث اینکه پنل شاتل ترکیده
دیشب مشکل داشت (Update) اگر همچنان صفحه پنل کاربری برای شما باز نمیشه کلیدهای ترکیبی Ctrl+F5 زمانی که صفحه پنل براتون باز شده بگیرید مشکلتون حل میشه
saeednojoom
02-12-2014, 23:37
آقا این شاتل هم به جمع شرکت های دغلباز اینترنت اضافه شد,
عوضی های حقه باز با حقه کثیفشون چند ماه پیش مشترک هاشون رو با یه طرح از پیش برنامه ریزی شده از 512 کشوندن به 1 مگ به بهانه اینکه زیر 512 دیگه شبانش پولی شده و با دادن هزینه بیشتر سرویستون رو تغییر بدین به 1 مگ که شبانش رو رایگان باقی میزاریم!!
حالا که مشترکاشون هزینه بیخودی 1 مگ رو که سرعتش هییییییچ فرقی با 512 نداره رو پرداخت کردن شاتل نقشه بعدی پلیدش رو اجرا کرد و سرعت های بالاتر از 1 مگ رو هم شبانه رایگانشون رو برداشت و پولی کرد. مطمئنم نقشه های بدتر از اینها هم در آینده نزدیک تو برنامه هاشون هست که بر سر مشترک های بیچارشون بیارن.
یعنی بی شرم تر و کلاه بردارتر از این شرکت ها وجود نداره.
arashaj74
03-12-2014, 00:21
سلام
سرویس Art 1 داشتم حدوداً 20-21 گیگ ترافیک مصرف کردم، هنوز محدود نشده بودم که دیشب یک ماه به اتمام رسید، حدس میزدم اگه همین سرویس تمدید کنم دیگه این ماه محدود میشم
سرویس عوض کردم اکو گرفتم
در کل برای اطلاع رسانی دوستان خواستم بگم سرویس آرت راضی کننده است بد نیست، سرعت دانلودم 70-100-120 متغیر بود
موفّق باشید
زیره ۲۵تا بزنی حداقل توی تهران محدود نمیشی
واقعا به صرفه هست.۲۵گیگ اینترنت ۱مگ ۳۰تومن
arashaj74
03-12-2014, 00:26
سلام
سرویس عوض کردم اکو گرفتم
موفّق باشید
آرت ۱ با ۲۰گیگ محدود نمیشه عزیز
enimonte
03-12-2014, 01:24
این 3500 تومان برای دانلود شبانه را چه جوری باید پرداخت کرد؟؟
زیره ۲۵تا بزنی حداقل توی تهران محدود نمیشی
واقعا به صرفه هست.۲۵گیگ اینترنت ۱مگ ۳۰تومن
آره خدایی خیلی خوبه...
به خصوص الان که پارس آنلاین حجم هدیه نامحدود رو نصف کرده و مخابرات هم بالای 512 نمیده!
فقط ای کاش سرعتشو 2 مگ میبستن... یعنی خیلی براشون فرق میکنه؟ :n13: اونجوری خیلی بهتر میشد....
این 3500 تومان برای دانلود شبانه را چه جوری باید پرداخت کرد؟؟
شیوه خاصی نیست اگر تهران هستی با 23099 اگر شهرستان با نمایندگی شهرستان تماس بگیر و درخواست کن بسته شبانه هم برات فعال باشه همچنان
سربرج خود مبلغ اتومات میاد تویmy shatel و قابل پرداخت میشه
سرعت دانلود شاتل همین الان برا دوستانی که ادعا داشتند آمار 395گیگ من در 1ماه ساختگی و فیک هست:
:n05:
دوستان سرویس دو مگ اکو شب و روز رو چند بسته میشه ؟
اگه محدود بشی این محدودیت تا پایان زمان اون سرویس ادامه داره یا ممکنه بعد از تمدید یا تغییر سرویس هم محدودیت ادامه داشته باشه ؟
سرعت دانلود شاتل همین الان برا دوستانی که ادعا داشتند آمار 395گیگ من در 1ماه ساختگی و فیک هست:
بااش تو زورو،تو دانلودر،تو خفن....
تا دیروز چقد بد و بیراه به شاتل میگفت حالا معلوم نیست چیکارش کردن که هرروز میاد بَه بَه چَه چَه میکنه!!!!!!
99% افراد نمیتونن *الان* اینقد دانلود کنن مگر افراد...
دوستان سرویس دو مگ اکو شب و روز رو چند بسته میشه ؟
اگه محدود بشی این محدودیت تا پایان زمان اون سرویس ادامه داره یا ممکنه بعد از تمدید یا تغییر سرویس هم محدودیت ادامه داشته باشه ؟
من سرعت 2 مگ دارم...رو 3600 بستن البته باز به منطقه ربط داره. ... محدودیت دانلود شبانه هم چندان برنامه منظمی نداره...تقریبا تو ماه حدود 20 گیگ می تونی دان کنی حالا بسته به شرایط و منطقه ممکنه بیشتر و یا کمتر بشه... اگه محدود بشی لااقل یه دو هفته ای از شبانه محروم میشی و سرعتت در شبانه میشه 8!
amin1374
03-12-2014, 23:43
من سرعت 2 مگ دارم...رو 3600 بستن البته باز به منطقه ربط داره. ... محدودیت دانلود شبانه هم چندان برنامه منظمی نداره...تقریبا تو ماه حدود 20 گیگ می تونی دان کنی حالا بسته به شرایط و منطقه ممکنه بیشتر و یا کمتر بشه... اگه محدود بشی لااقل یه دو هفته ای از شبانه محروم میشی و سرعتت در شبانه میشه 8!
به نظرم باید یک گزینه های تو پنلت اضافه کن . در صورتی که بخای تیک بزنی شبانت کنسل بشه برای تایمی که میخای بعدش تیک شو بیای ور داری شبانه دار بشی اینجوری یکی مثلا تو این تایم کاری چیزی داشتی بتونی انجام بدی اخه 8 کیلو در سال 2014 که داریم وارد 2015 میشیم در حد جوکه جوک !
amin1374
03-12-2014, 23:50
به نظرم باید یک گزینه های تو پنلت اضافه کن . در صورتی که بخای تیک بزنی شبانت کنسل بشه برای تایمی که میخای بعدش تیک شو بیای ور داری شبانه دار بشی اینجوری یکی مثلا تو این تایم کاری چیزی داشتی بتونی انجام بدی اخه 8 کیلو در سال 2014 که داریم وارد 2015 میشیم در حد جوکه جوک !
ممنونم عزیز
شبانه هم 3600 هست ؟ اگه محدود بشی و تمدید کنی یا تغییر سرویس بدی هم محدودیت ادامه داره ؟
ممنونم عزیز
شبانه هم 3600 هست ؟ اگه محدود بشی و تمدید کنی یا تغییر سرویس بدی هم محدودیت ادامه داره ؟
دوست عزیز من تهرانم، 2مگ که داشتم رو 3750 واسم بسته بودن...
تو ماه معمولا 30 گیگو میتونی باهاش دانلود کنی(بستگی به منطقه داره) که این 30 گیگو باید قطره قطره دانلود کنی یعنی شبی حدود 2گیگ بذاری دانلود شه وگرنه اگه شبی 5گیگ اینا بذاری واسه دانلود،سریع بعد چند شب محدودت میکنه که البته برای بار اول ممکنه دیر محدودت کنه ولی وقتی محدود شدی،دیگه سیستم بهت حساس میشه و باید کم کم دانلود کنی تا سریع محدود نشی...
در صورتی که محدود شی،معمولا 20 روز طول میکشه ولی میتونی با ارتقا سرویس از محدودیت در بیای...
MaSoUd555
04-12-2014, 12:00
این تاپیک همون تاپیک اولیه شاتل نیس نه ؟ عوض شده ؟ :D
سال 87 و 88 چه دعوایی بود سر اینکه چرا بعضی از 128ها 512 بسته شدند ، الان از 8 مگ حرف میزنیم ، البته 8 مگ با اعمال شاقه ! :n02:
من سرویس رو تغییر دادم به 8 مگ ، نظری پیشنهادی چیزی ندارین در موردش ؟
راستش فک میکنم میخوان اذیتمون کنن ،چون من توی تست فقط تونستم از سرورهای ایران با حدود 900 کیلوبایت بر ثانیه دانلود کنم و از سرورهای خارج کشور نهایت سرعت 300 بود ، چرا ؟
اینها نمیخوان اینترنتو ارزان کنند یکم به فکر مردم باشند این جونها چه گناهی کردن که تفریحشون شده اینترنت عصر ارتباطاته
ایرانسل هم با این تبلیغات 4G چیرو میخواد به رخ بکشه وقتی گیگی 8 هزار تومن حساب میکنه مطمئن باشید کسی سمت4G نمیره
تا قیمت هارو پایین نکشند
دوست عزیز من تهرانم، 2مگ که داشتم رو 3750 واسم بسته بودن...
تو ماه معمولا 30 گیگو میتونی باهاش دانلود کنی(بستگی به منطقه داره) که این 30 گیگو باید قطره قطره دانلود کنی یعنی شبی حدود 2گیگ بذاری دانلود شه وگرنه اگه شبی 5گیگ اینا بذاری واسه دانلود،سریع بعد چند شب محدودت میکنه که البته برای بار اول ممکنه دیر محدودت کنه ولی وقتی محدود شدی،دیگه سیستم بهت حساس میشه و باید کم کم دانلود کنی تا سریع محدود نشی...
در صورتی که محدود شی،معمولا 20 روز طول میکشه ولی میتونی با ارتقا سرویس از محدودیت در بیای...
ممنون عزیز
تمدید هم کنی سرویس رو از محدودیت در میای یا باید تغییر سرویس بدی ؟
این تاپیک همون تاپیک اولیه شاتل نیس نه ؟ عوض شده ؟ :D
تاپیک قبلیش تعداد صفحاتش زده بود بالا تاپیک جدید باز کردند :n09:
ممنون عزیز
تمدید هم کنی سرویس رو از محدودیت در میای یا باید تغییر سرویس بدی ؟
این مورد رو نمیدونم والا، چون من تا قبل از مرداد امسال اگه حتی محدودم میشدم با بعضی ترفندا محدودیتمو دور میزدم و نیازی به ارتقا و این کارا پیدا نمی کردم ولی از بعد مرداد (3ماهه گرفتم ازشون) دیگه این ترفندا واسم کار نکرد و زدن ترکوندن منو و مسئولش میگفت سرویستو ارتقا بده تا از محدودیت در بیای(=باج بده) و منم که اعصابم بابت این حرفش خورد شده بود،هرچی از دهنم درومد بهشون گفتم و چون نمی خواستم بهشون باج بدم،اصن دنبال این کارا نرفتمو نمیدونم که با ارتقا سرویس محدودیت میره یا نه سر کاریه و یه دزدیه دیگشونه...
arashaj74
04-12-2014, 14:21
دوستان من آرت ۴دارم و تا حالا سرعتم از سرور های خارجی بالای ۲مگ بود.امروز بعد از ۶۰گیگ دانلود متوجه شدم سرعت سرور خارجیم اومده زیره ۱مگ و داخلی همچنان بالای ۲مگ.محدود شدم آیا؟اگه محدود بشم روی تنظیمات مودم سرعتی که منو بستند عوض میشه؟نگاه کردم همچنان ۲۴۵۰بود!کلا از کجا بفهمم محدود شدم یا نه
چند سال پیش که از شاتل سرویس داشتم این صحبتها هم حتی نبود که 30 گیگ میتونی تو ماه دانلود کنی و بعد سرعتت میاد رو 8 کیلوبایت و از همون اول بدون اینکه هیچ دانلودی داشته باشی شبانه 1 به بعد سرعتت رو 8 بود و جالب تر اینکه اون سرویسی که من زمانی که شاتل بودم داشتم eco office بوده که اصلا شبانه رایگان نداشته ولی بازم ساعت که 1 میشد سرعت هم میومد رو حدود 8 !
دوستان من آرت ۴دارم و تا حالا سرعتم از سرور های خارجی بالای ۲مگ بود.امروز بعد از ۶۰گیگ دانلود متوجه شدم سرعت سرور خارجیم اومده زیره ۱مگ و داخلی همچنان بالای ۲مگ.محدود شدم آیا؟اگه محدود بشم روی تنظیمات مودم سرعتی که منو بستند عوض میشه؟نگاه کردم همچنان ۲۴۵۰بود!کلا از کجا بفهمم محدود شدم یا نه
بله محدود شدی
از همین سرعت دانلود
ربطی به downstram مودم نداره محدودیت شاتل
نگران نباش ، از سرور خارجی محدود شدی و سرور داخلیت محدود نشده هنوز و با بعضی کارا میتونی از سرور خارجی هم با سرعته بالا دانلود کنی...
arashaj74
04-12-2014, 14:39
نگران نباش ، از سرور خارجی محدود شدی و سرور داخلیت محدود نشده هنوز و با بعضی کارا میتونی از سرور خارجی هم با سرعته بالا دانلود کنی...
۲روز دیگه سرویسم تمومه.با تمدید مجدد محدودیت برداشته میشه؟حداقل تا حداقل دانلودی که خودشون گفتن(آرت۴=۲۲گیگ)
یا اینکه ۱ماه حجمی بگیرم و بعدش دوباره آرت تا برداشته بشه
۲روز دیگه سرویسم تمومه.با تمدید مجدد محدودیت برداشته میشه؟حداقل تا حداقل دانلودی که خودشون گفتن(آرت۴=۲۲گیگ)
یا اینکه ۱ماه حجمی بگیرم و بعدش دوباره آرت تا برداشته بشه
تو این پست گفتم که در این مورد مطلع نیستم :n06:: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که تجربه دارن راهنمایی میکنن...
arashaj74
04-12-2014, 15:25
تو این پست گفتم که در این مورد مطلع نیستم :n06:: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که تجربه دارن راهنمایی میکنن...
الان زنگ زدم پشتیبانی گفت چون مدیریت مصرف نداشتی سرعتت رو آوردیم روی ۱مگ
آرت ۴داشتم و تا حالا ۶۰گیگ دانلود داشتم و سرعتم اکثرا بالای ۲مگ بود
الان زنگ زدم پشتیبانی گفت چون مدیریت مصرف نداشتی سرعتت رو آوردیم روی ۱مگ
آرت ۴داشتم و تا حالا ۶۰گیگ دانلود داشتم و سرعتم اکثرا بالای ۲مگ بود
اگه سرور داخلیت هنوز بالای 2 مگه،مشکلی نیست و راحت میشه محدودیتتو دورش زد :n06:
arashaj74
04-12-2014, 17:59
اگه سرور داخلیت هنوز بالای 2 مگه،مشکلی نیست و راحت میشه محدودیتتو دورش زد :n06:
چه جوری؟اگه بخوام ۷-۸تومن پول وی.پی....ان ایرانی بدم خوب ارت ۴ رو به ۵ارتقا میدم و پشتیبانی گفت باز میری بالای ۲مگ
shahram20
04-12-2014, 19:11
دوستان یکی منو راهنمایی کنه
سرویس های شاتل چه جوریه؟ سرعت و کیفیت دانلود شبانه اش در چه حدّیه ؟ محدودیتی اعمال میکنه آیا؟
ممنون میشم یه راهنمایی کلی بکنین.
قبلاً هم 2 مگ محدود پارس داشتم و حدود 27 تومن هم هزینه میکردم - شهر اردبیل
یه چیز معادل و یا مشابه این سرویس برام معرفی کنین که رو اعصاب نباشه
مرسی :n16:
shahram20
04-12-2014, 21:10
دوستان یکی منو راهنمایی کنه
سرویس های شاتل چه جوریه؟ سرعت و کیفیت دانلود شبانه اش در چه حدّیه ؟ محدودیتی اعمال میکنه آیا؟
ممنون میشم یه راهنمایی کلی بکنین.
قبلاً هم 2 مگ محدود پارس داشتم و حدود 27 تومن هم هزینه میکردم - شهر اردبیل
یه چیز معادل و یا مشابه این سرویس برام معرفی کنین که رو اعصاب نباشه
مرسی :n16:
دوستان ممنون میشم سریعتر جواب بدین
ضروریه
مرسی
:n16:
MaSoUd555
04-12-2014, 21:22
دوستان ممنون میشم سریعتر جواب بدین
ضروریه
مرسی
بستگی داره !!! الان من میام تعریف میکنم یکی دقیقا میاد میکوبه :D راضی و ناراضی های زیادی وجود داره که البته فکر میکنم تقصیر شاتل نیس چون شرکت مشتری مداریه
من 6 سالیه از شاتل سرویس میگیرم ، 2سالش 512 بودم که با سرعت 2 مگابیت بسته شده بود ، مشکلی نداشتم توی دانلود ، روزا که سرعت تا 200 بالا بود شبا هم با میانگین 90 تا دانلود میکرد ، اما خب من دانلودر نبودم که ببینم اگه زیاد دانلود کنم چه اتفاقی میفته !!!
از امروز هم که 8 مگ شدم ، سرعت انصافا خوب بود ، میانگین 900 به بالا از برخی سایت ها که سرعتشون خیلی خوبه میگرفت ، در ضمن سرور هم خارج از کشور بود
بستگی داره چقد بخوای خرج کنی ، من که همه ماهه علاوه بر پول سرویس 20 30 هزار تومن هم پول ترافیک جدا میدم ، ازین ماه فک کنم هر ماه 70 یا 80 برام آب بخوره !!!
خلاصه نمیرم سرویسای دیگه و سرویس دهنده های دیگه چون میترسم مشکل ساز شه و پشیمون شم ، در کل از پولی که خرج میکنم راضی ام
موفق باشید
shahram20
05-12-2014, 01:13
بستگی داره !!! الان من میام تعریف میکنم یکی دقیقا میاد میکوبه :D راضی و ناراضی های زیادی وجود داره که البته فکر میکنم تقصیر شاتل نیس چون شرکت مشتری مداریه
من 6 سالیه از شاتل سرویس میگیرم ، 2سالش 512 بودم که با سرعت 2 مگابیت بسته شده بود ، مشکلی نداشتم توی دانلود ، روزا که سرعت تا 200 بالا بود شبا هم با میانگین 90 تا دانلود میکرد ، اما خب من دانلودر نبودم که ببینم اگه زیاد دانلود کنم چه اتفاقی میفته !!!
از امروز هم که 8 مگ شدم ، سرعت انصافا خوب بود ، میانگین 900 به بالا از برخی سایت ها که سرعتشون خیلی خوبه میگرفت ، در ضمن سرور هم خارج از کشور بود
بستگی داره چقد بخوای خرج کنی ، من که همه ماهه علاوه بر پول سرویس 20 30 هزار تومن هم پول ترافیک جدا میدم ، ازین ماه فک کنم هر ماه 70 یا 80 برام آب بخوره !!!
خلاصه نمیرم سرویسای دیگه و سرویس دهنده های دیگه چون میترسم مشکل ساز شه و پشیمون شم ، در کل از پولی که خرج میکنم راضی ام
موفق باشید
خدایی دمت گرم داداش.
پشتیبانی اردبیل که زنگ زدم کارشناساشون اصلاً چیزی حالیشون نبود مجبوری زنگ زدم دفتر تهران.
کارشناسشون حدود نیم ساعت راهنمایی کرد و همه ی سرویس ها اعم از محدود و نامحدود رو توضیح داد.
فعلاً اگه بخوام یه سرویس بخرم که دانلود رایگان شبانه هم داشته باشه باید یکی از این سرویس های 6 مگ و یا 8 مگ رو انتحاب کنم در غیر اینصورت یه سرویس نامحدود بگیرم
که طبق راهنمایی اون خانم واسه تست یه دونه یه ماهه بخرم ببینم چی درمیاد اگه راضی کننده بود که تمدید میکنم نبود که بیخیال میرم سمت مخابرات یا یه جای دیگه
بازم ازت ممنونم داداش که وقت گذاشتی و راهنمایی کردی
خیلی گلی
خدایی دمت گرم داداش.
پشتیبانی اردبیل که زنگ زدم کارشناساشون اصلاً چیزی حالیشون نبود مجبوری زنگ زدم دفتر تهران.
کارشناسشون حدود نیم ساعت راهنمایی کرد و همه ی سرویس ها اعم از محدود و نامحدود رو توضیح داد.
فعلاً اگه بخوام یه سرویس بخرم که دانلود رایگان شبانه هم داشته باشه باید یکی از این سرویس های 6 مگ و یا 8 مگ رو انتحاب کنم در غیر اینصورت یه سرویس نامحدود بگیرم
که طبق راهنمایی اون خانم واسه تست یه دونه یه ماهه بخرم ببینم چی درمیاد اگه راضی کننده بود که تمدید میکنم نبود که بیخیال میرم سمت مخابرات یا یه جای دیگه
بازم ازت ممنونم داداش که وقت گذاشتی و راهنمایی کردی
خیلی گلی
با توجه به نوع نگارشتون توصیه می کنم نیای شاتل.من 4-5-6 سالی (یادم نیست دقیق:n02:)هست که شاتل دارم اگه دنبال شبانه مفتی نامحدود هستی که هر شب بزاری تا صبح دانلود شه اصلا نباید طرف شاتل بیای
شاتل شبانه اش را محدود می کنه و در طول دوره ات برای سرویس های نرمال(تا 2-4 مگ)تقریبا 20 گیگ می تونی دانلود شبانه رایگان داشته باشی(که اونم باید در طول دوره پخشش کنی)اگه از این روال پیروی نکنی محدود میشی و محدودیت شاتل واقعا وحشتناکه و هر بار که محدود بشی دفعه بعد محدودیتت بدتر از دفعه قبل میشه:n04:
کلا به افرادی که برای شبانه رایگان می خوان اینترنت بگیرن اصلا شاتلو توصیه نمی کنم.سیاست کلی شاتل اینه که هر چه قدر پول بدی حق داری دانلود کنی
بعضی ها مثل من و این دوستمون از این سیاست بسیار راضی هستند(مثلا برای من کیفیت اینترنت خیلی اهمیت داره و قسمتی از دوستان(اصطلاحا دانلودر)از این سیاست خوششون نمیاد:n01:
چند سال پیش که از شاتل سرویس داشتم این صحبتها هم حتی نبود که 30 گیگ میتونی تو ماه دانلود کنی و بعد سرعتت میاد رو 8 کیلوبایت و از همون اول بدون اینکه هیچ دانلودی داشته باشی شبانه 1 به بعد سرعتت رو 8 بود و جالب تر اینکه اون سرویسی که من زمانی که شاتل بودم داشتم eco office بوده که اصلا شبانه رایگان نداشته ولی بازم ساعت که 1 میشد سرعت هم میومد رو حدود 8 !
بله دوست من،بنده هم یکی از شاکیان شبانه رایگان بودم....در مراکز شلوغ مخابراتی(که over sale می شد) ملت شب ها میذاشتن دانلود و سرعت به فاک میرفت...حالا شما فکر کن تمام Raid های بازی wow از ساعت 1 به بعد شروع میشد...کلا 7 ساعت اینترنت نداشتم انگار:n02:خوشبختانه با شکایت افرادی امثال من و کمی هم پول دوستی شاتل این محدودیت ها اعمال شد و اینترنت شبانه من عالییی شد(حتی بهتر از روزانه شده لامصب:n12::n12:)
این تاپیک همون تاپیک اولیه شاتل نیس نه ؟ عوض شده ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سال 87 و 88 چه دعوایی بود سر اینکه چرا بعضی از 128ها 512 بسته شدند ، الان از 8 مگ حرف میزنیم ، البته 8 مگ با اعمال شاقه ! :n02:
من سرویس رو تغییر دادم به 8 مگ ، نظری پیشنهادی چیزی ندارین در موردش ؟
راستش فک میکنم میخوان اذیتمون کنن ،چون من توی تست فقط تونستم از سرورهای ایران با حدود 900 کیلوبایت بر ثانیه دانلود کنم و از سرورهای خارج کشور نهایت سرعت 300 بود ، چرا ؟
داداش بترس از محدودیت....این جمله را از من که تجربه دیدن 50 نفر محدود شده را در این تاپیک داشتم قبول کن:n02:
ممنونم عزیز
هر بار که محدود بشی محدودیت دفعه بعدت شدیدتره
من آخر نفهمیدم شما راضی هستی از شاتل یا نه
2 ساله می خوای از شاتل بری و 10000 بار به من که با شما در بعضی جاها تفاوت آرا داشتیم فحش میدادیو انگ پشتیبان بودن میزدی :n02:حالا اومدی میگی شاتل فلان اینا
نمایندگیتون دروغ گفته
تا 25 گیگ دانلود شبانه رایگان تضمین میشه بعدش محدودیت شانسیه و محدودیت هم خیلی بد هست:n03:
amrihh49
05-12-2014, 02:43
درود،کسی از دوستان میتونه بنده رو راهنمایی کنه؟ بنده دانلودر هستم و شبی 3 یا 4 گیگ کافیه برام(منظورم ساعات رایگان هستش) بنظرتون از کدوم سرویس دهنده بگیرم بهتره ؟
shahram20
05-12-2014, 04:11
درود،کسی از دوستان میتونه بنده رو راهنمایی کنه؟ بنده دانلودر هستم و شبی 3 یا 4 گیگ کافیه برام(منظورم ساعات رایگان هستش) بنظرتون از کدوم سرویس دهنده بگیرم بهتره ؟
سئوال خیلی جالبی پرسیدی دوست من
اتفاقاً جواب این سئوال میتونه یه راهنمایی خیلی خوب واسه من یکی که میخوام مشترک جدید شاتل بشم باشه
دوستان ممنون میشم اگه جواب بدین
arashaj74
05-12-2014, 09:04
عجب بلای هست شاتل،۴۸ساعت مونده به تمدید سرویس محدودیت رو برداشت
sleeplessness
05-12-2014, 11:56
چندتا شرکت که شبانه داشته باشند بیشتر نمونده
اسیاتک های وب فن اوا
اسیاتک سرویس های با حجم زیادش شبانه داره
های وب سه ساعت شبانه داره فن اوا سرعت شبانه اش روی عدد مشخصی فیکس بود190
هر کدومشون یه ایرادی دارند
شاتل هم راه دانلودش اینه شبی یک گیگ دانلود کنی نه بیشتر
arashaj74
05-12-2014, 12:02
دوستان طبق تجربه ای که من و چند تا از دوستام از سرویس های آرت داشتیم در اکثر موارد وقتی حجم دانلودتون تقریبا از گیگی ۱۲۰۰ تومن بیشتر بشه احتمال محدود شدن بسیار زیاد میشه(مثلا آرت ۱ که ۳۰تومن میدی تا ۲۵گیگ-آرت ۴که ۵۷میدی تا ۴۸گیگ و...)این تجربه من و چند تا از دوستامه
به نظرم منصفانه هم هست.
توی نامحدود شاتل اگر محدود بشیم (:n08:) جدی جدی سرعت رو میارن رو 8؟ بعد اینا یعنی آدمیزادن؟
بعد این ترفندهایی که استفاده میکنید مربوط به نامحدود هم میشه؟
arashaj74
05-12-2014, 18:46
توی نامحدود شاتل اگر محدود بشیم (:n08:) جدی جدی سرعت رو میارن رو 8؟ بعد اینا یعنی آدمیزادن؟
بعد این ترفندهایی که استفاده میکنید مربوط به نامحدود هم میشه؟
ترفند ها مربوط به دانلود شبانه و سرویس های نامحدوده،حجمی هیچ محدودیتی چه سرور داخلی و چه خارجی نداره
مرحله مرحله سرعت رو کم میکنن.من آرت ۴دارم و سرعتم رو روی ۲۴۵۰بستند.بعد از ۲۵ روز و دانلود ۶۰گیگ زدن سرعتم رو نرم افزاری آوردن روی ۱مگ.پله پله محدود میکنند
arashaj74
05-12-2014, 22:08
آرت ۴ بعد از ۶۰ گیگ دانلود.عملا نابود شد
ماه بعد بریم روی آرت ۵ ببینیم اون چطوره
Majidson
06-12-2014, 10:04
ترفند ها مربوط به دانلود شبانه و سرویس های نامحدوده،حجمی هیچ محدودیتی چه سرور داخلی و چه خارجی نداره
مرحله مرحله سرعت رو کم میکنن.من آرت ۴دارم و سرعتم رو روی ۲۴۵۰بستند.بعد از ۲۵ روز و دانلود ۶۰گیگ زدن سرعتم رو نرم افزاری آوردن روی ۱مگ.پله پله محدود میکنند
سلام
دوست عزیز می تونم خواهش کنم شما که ART4 داری؛ Downstream و Upstream تو تنظیمات مودم چک کنی ببینی رو چند بستن ؟
arashaj74
06-12-2014, 15:28
سلام
دوست عزیز می تونم خواهش کنم شما که ART4 داری؛ Downstream و Upstream تو تنظیمات مودم چک کنی ببینی رو چند بستن ؟
۲۴۷۰
۷۵۰
به نظر من فن آوا یا های وب....
۲۴۷۰
۷۵۰
من ارت 3 دارم 1150 بستن دانلود رو :|
میرم همون ارت 1 میگیرم 1000 بسته بودن
puya2010
06-12-2014, 20:49
سلام به همه
۱- دوستان وضعیت تایم شبانه شرکت شاتل چطوره؟
۲- تایم شبانه از چه ساعتی شروع میشه و کی تموم میشه؟
۳- آیا سرعت دانلود تو تایم شبانه و روزانه با هم فرقی داره؟ هر کدوم چقدره؟
۴- کدوم سرویس شاتل برای دانلود شبانه بهترین گزینه هستش؟
۵- در بهترین حالت و بدترین حالت با اینترنت شاتل چقدر میشه دانلود شبانه داشت؟
۶- دوستانی که تو این تاپیک هستن معمولا تجربه خودشون از دانلود شبانه چطوره و در حدود چقدر هستش؟
۷- آیا به کسی که فقط برای دانلود شبانه، اینترنت میخواد پیشنهاد می کنید که بیاد شاتل ؟ یا نه گزینه های دیگه ای دارید؟
و چند سوال از مازندرانی های عزیز فعال تو این تاپیک :
۸- وضعیت پهنای باند شاتل تو غرب استان چطوره؟
۹- میشه تو تایم شبانه به حداکثر سرعت رسید؟
۱۰- شاتل رو برای دانلود شبانه پیشنهاد می کنید؟ یا شرکت دیگه ای مورد نظرتونه؟
M_F_GAMER
06-12-2014, 23:16
دوستان من اکو 2 مگ دارم.روزا سرعتم 400 ه.ترفندم اینه که هر روز حجم رو تموم میکنم و 500 مگ میخرم و شب دوباره سرعتم میرفت بالا.سرور داخلی رو 400 بود شبا و خارجی رو 150.از وقتی که این قضییه ی شبانه و اینا پیش اومده هم سرور خارجی هم ایرانی سرعت شبانه نهایتا برسه به 100.اکثرا 80 و ایناس.راهی هست سرعت رو بالا برد. ممنون
ویرایش:
الان سایت رو چک کردم و اعلامیه ای که برا کاربران اکو داده بود رو خوندم.این طرح تشویقی 3.500 کجای سایته؟ چطور هست اصن؟
arashaj74
07-12-2014, 09:08
امروز از آرت ۴ به آرت ۵ارتقا دادم
downstream
از ۲۴۷۰ به ۳۰۳۹ ارتقا پیدا کردم
آرت ۴ بنده با حدود ۵۵گیگ دانلود سرعتش به صورت نرم افزاری نصف شد.به نظرم سرعتش و حجمی که میتونی دانلود کنی(بدون اینکه محدود بشی)منصفانه هست.الان ۶۸تومن دادم و سرعتم روی ۳مگ هست و احتمالا تا۶۰گیگ بدون اینکه محدود شم میشه دانلود کرد.
اینو مقایسه کنید با ۲مگ مخابرات(با ۷۵تومن ۵۰گیگ با سرعت ۲مگ بهت میدن و بعد اون حجم کلا قطع میشی و نه محدود!)
قیمتش ۱۰٪ بیشتره-سرعتش ۵۰٪ کمتره-حجم دانلود حدود ۱۵٪کمتر-کیفیش هم که دوستان خودشون میدونند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
aref_Him_777
07-12-2014, 16:05
آقا نظرتون چیه ؟
اول art1 بگیریم محدود شدیم بریم art2 واز محدود شدیم بریم art3 دوباره كه محدود شدیم eco 512 بگیریم . دوباره همینارو از اول شروع كنیم ؟ كلا یعنی محدودیت برداشته میشه پشت سر هم ؟:n19:
CHEGUEVARA.
07-12-2014, 17:13
دوستانی که آرت 1 نامحدود دارن لطف مینن یه تست اسپید بزارن
از سرورهای خارجی
keyhan123
07-12-2014, 19:04
امروز از آرت ۴ به آرت ۵ارتقا دادم
downstream
از ۲۴۷۰ به ۳۰۳۹ ارتقا پیدا کردم
آرت ۴ بنده با حدود ۵۵گیگ دانلود سرعتش به صورت نرم افزاری نصف شد.به نظرم سرعتش و حجمی که میتونی دانلود کنی(بدون اینکه محدود بشی)منصفانه هست.الان ۶۸تومن دادم و سرعتم روی ۳مگ هست و احتمالا تا۶۰گیگ بدون اینکه محدود شم میشه دانلود کرد.
اینو مقایسه کنید با ۲مگ مخابرات(با ۷۵تومن ۵۰گیگ با سرعت ۲مگ بهت میدن و بعد اون حجم کلا قطع میشی و نه محدود!)
قیمتش ۱۰٪ بیشتره-سرعتش ۵۰٪ کمتره-حجم دانلود حدود ۱۵٪کمتر-کیفیش هم که دوستان خودشون میدونند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما ماه اولت هست ماه های بعد خیلی سریعتر محدود میشید من الان به جایی رسیدم که حتی با تمدید قرداد هم از محدودیت در نمیام
آقا نظرتون چیه ؟
اول art1 بگیریم محدود شدیم بریم art2 واز محدود شدیم بریم art3 دوباره كه محدود شدیم eco 512 بگیریم . دوباره همینارو از اول شروع كنیم ؟ كلا یعنی محدودیت برداشته میشه پشت سر هم ؟:n19:
شدنیه ولی از آرت به اکو نمیشه تغییر سرویس داد یعنی بعدش بایدبرید آرت 4
aref_Him_777
07-12-2014, 22:42
یه سوال دیگه . اگه art4 محدود شد بریم art5 بعد معدبانه دانلود كنیم میشه باز از art1 شروع كنیم ؟؟؟؟؟؟
keyhan123
07-12-2014, 23:53
یه سوال دیگه . اگه art4 محدود شد بریم art5 بعد معدبانه دانلود كنیم میشه باز از art1 شروع كنیم ؟؟؟؟؟؟
باید خودت تجریبه کنی ولی به نظر شدنیه
وقتی شاتل دست و دلباز می شود... :n23:
ارایه یک گیگابایت ترافیک هدیه به مناسب سالروز تاسیس شاتل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشتریان سرویسهای اکوی شاتل به مناسبت سالروز تاسیس این شرکت با خرید بسته یک گیگابایتی ترافیک اضافی، یک گیگابایت ترافیک هدیه دریافت میکنند.
در این جشنواره، مشتریان دارنده سرویسهای خانواده اکو چنانچه در دوره زمانی ۱۸ آذر ماه تا ۲۷ آذر ماه برای خرید بسته ترافیک اضافی اقدام کنند، در ازای خرید هر بسته یک گیگابایتی، یک گیگابایت ترافیک رایگان به این مناسبت دریافت خواهند کرد.
این شرایط ویژه تنها برای بسته یک گیگابایت ترافیک وجود دارد و تنها مشتریانی که بستههای یک گیگابایتی را دریافت کنند، از این تخفیف برخوردار خواهند شد.
این شرایط ویژه تا پایان روز ۲۷ آذر برای مشترکین شاتل در شهرهای تهران، کلیه شهرهای استان آذربایجان شرقی، کلیه شهرهای استان مازندران، کلیه شهرهای استان کرمان، کلیه شهرهای استان فارس، کرج، مشهد، شیراز، قم، اصفهان، کاشان، آران و بیدگل، خمینی شهر، دهق، دهاقان، زرین شهر، شاهین شهر، شهرضا، فولاشهر، کوهپایه، رشت، لاهیجان، لنگرود، دماوند، شهریار، فیروزکوه، اسلامشهر، قرچک، ورامین، پاکدشت، زنجان، همدان، اراک، ساوه، میبد، اردکان، اهواز، دزفول، باوی، ماهشهر، اردبیل، پارس آباد، گرمی، نمین، مشکین شهر، خلخال، ارومیه، بیرجند، نیشابور، سبزوار، بجنورد، سمنان، دامغان، شاهرود، گرمسار، شهمیرزاد، مهدی شهر، سرخه، زاهدان، قزوین، محمدیه قزوین، خرمآباد، سنندج و کرمانشاه ارایه خواهد شد.
سوال...این طرح تشویقی یک گیگ بخر دو گیگ ببر در بازه زمانی 18 تا 27 اذر رو فقط یکبار میشه انجام داد یا اینکه میشه چندین بار یک گیگ خرید و جایزه اش رو گرفت!؟
سوال...این طرح تشویقی یک گیگ بخر دو گیگ ببر در بازه زمانی 18 تا 27 اذر رو فقط یکبار میشه انجام داد یا اینکه میشه چندین بار یک گیگ خرید و جایزه اش رو گرفت!؟
1000بار هم می تونی تکرارش کنی شاتل از پول بدش نمیاد...
amin1374
08-12-2014, 22:52
1000بار هم می تونی تکرارش کنی شاتل از پول بدش نمیاد...
اره والا ولی باز خوبیش اینه که من تازگیا میخاستم 10 گیگ حمم بخرم خوب شد نخریدم اینجوری 2 برابرش گیرم میاد دمش گرم خیلی به موقع این طرحو گذاشت :دی
albertxx
09-12-2014, 01:39
اره والا ولی باز خوبیش اینه که من تازگیا میخاستم 10 گیگ حمم بخرم خوب شد نخریدم اینجوری 2 برابرش گیرم میاد دمش گرم خیلی به موقع این طرحو گذاشت :دی
فقط حواست باشه باید 1 گیگ 1 گیگ بخری !!
عمر آدم تلف میشه !! :n02:
یه سوال
الان هم میشه خرید ؟؟
چون 1 بامداد 18 آذر هست ! :n13:
amin1374
09-12-2014, 08:24
فقط حواست باشه باید 1 گیگ 1 گیگ بخری !!
عمر آدم تلف میشه !! :n02:
یه سوال
الان هم میشه خرید ؟؟
چون 1 بامداد 18 آذر هست ! :n13:
من همین الان خریدم ساعت 8:20 دقیقه یک گیگ خریدم 1 گیگ بیشتر نداد باید زنگ بزنم فهش کششون کنم یعنی چه !
زنگ زدم فهش کش کنم منتها نشد :دی گفت که اضافه میشه نشد دوباره زنگ بزنین واستون اضافش کنیم :دی
وقتی شاتل دست و دلباز می شود... :n23:
ارایه یک گیگابایت ترافیک هدیه به مناسب سالروز تاسیس شاتل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
البته قبلا گیگ هدیه میداد. نه یکی بخر دو تا ببر!
البته قبلا گیگ هدیه میداد. نه یکی بخر دو تا ببر!
بله... حتی من 2گیگ هدیه رایگان هم یادمه به مناسبتهای مختلف... الان لُپ لُپ شده...
این هدیه یک گیگ هم در نوع خودش باید در گینس ثبت بشه!! واقعا که....یادمه سه سال پیش تخفیفات برای بسته های سه گیگ و پنج گیگ ارائه میشد...
arashaj74
09-12-2014, 20:23
دوستان مثل اینکه با شارژ ایرانسل هم میشه شاتل رو شارژ کرد.میتونید از دوستان فندق شکن فروش شارژ رو ۱۵-۲۰ درصد ارزون تر بخرید و سرویس رو باهاش شارژ کنید
Pedram_mrn
09-12-2014, 21:21
درود.
کسی میدونه سرعت ART 128 قبل اینکه محدود شی چقدره؟ من قبلا Eco 128 داشتم سرعتش رو 180 اینا بود. اگه از سرعتا های بالاترش هم خبر دارین بهم بگین
من نهایت روزی یکی دو گیگ مصرف دارم کدوم سرویس رو بگیرم خوبه؟؟؟
سپاس :n16:
arashaj74
09-12-2014, 21:32
درود.
کسی میدونه سرعت ART 128 قبل اینکه محدود شی چقدره؟ من قبلا Eco 128 داشتم سرعتش رو 180 اینا بود. اگه از سرعتا های بالاترش هم خبر دارین بهم بگین
من نهایت روزی یکی دو گیگ مصرف دارم کدوم سرویس رو بگیرم خوبه؟؟؟
سپاس :n16:
بسته به منطقه فرق داره.آرت ۱ دوروبر ۱مگ هست و هر ۱پله ای که بری بالا حدود ۳۰۰-۴۰۰ کیلوبایت میره بالا تا آرت ۵
اگه میخوای محدود نشی پولی که بابت سرویس آرت میدی رو تقسیم بر ۱۲۰۰تومن کن ببین چند گیگ میشه،تا اون حجم دانلود کنی محدود نمیشی
Pedram_mrn
09-12-2014, 23:34
بسته به منطقه فرق داره.آرت ۱ دوروبر ۱مگ هست و هر ۱پله ای که بری بالا حدود ۳۰۰-۴۰۰ کیلوبایت میره بالا تا آرت ۵
اگه میخوای محدود نشی پولی که بابت سرویس آرت میدی رو تقسیم بر ۱۲۰۰تومن کن ببین چند گیگ میشه،تا اون حجم دانلود کنی محدود نمیشی
آرت لایت چی؟ سرعت این سرویسا چجوره؟
Pedram_mrn
10-12-2014, 02:24
آرت لایت چی؟ سرعت این سرویسا چجوره؟
HardwareMaster
10-12-2014, 14:03
سلام دوستان
نیاز به کمک فوری!
امروز توی یک شرکتی اومدم دیدم برخلاف سایر روزها تبلت به شبکه وصل نمیشه و اسم شبکه هم عوض شده. طوری بود که با اتصال به شبکه، گویی حالت wps روشنه و رمز ورود می خواست در حالیکه دیروز اینطور نبود
مودم رو ریست کردم تا دوباره کانفیگ کنم اما در مودم tp link چراغ مربوط به اینترنت خاموش شده. مودم پلانت رو بجاش نصب کردم اینم چراغ data اش قرمزه در حالیکه باید سبز باشه
خود خط تلفن برقراره و مشکل نداره
شک دارم به کانفیگ خط شاتل که انجام دادم. مخابرات و صبانت رو کانفیگ کردم هیچ ریزه کاری خاصی نداشتند
حالا آیا کانفیگ کردن خط شاتل ریزه کاری خاصی داره؟
مثلا vpi/vci رو با مقدار پیشفرض 8 و 35 و همچنین 0 و 35 تست کردم نشد
لطفا راهنمایی کنین که گرفتارم کرده. اصلا اگر یوزر/پسورد و یا سایر تنظیمات کانفیگ اشتباه هم باشه آیا نباید دو تا چراغ مخصوص اینترنت برای tplink روشن باشه؟ و همچنین چراغ data در مودم planet؟
یا اشتباه در تنظیمات مودم هم میتونه باعث این مشکل باشه؟
ممنون میشم یکی کامل جواب بده. پشتیبانیش هم تماس گرفتم 18 نفر توی نوبت بودند که حدس زدم ایراد ممکنه از شبکه باشه
HardwareMaster
11-12-2014, 00:10
سلام دوستان
نیاز به کمک فوری!
امروز توی یک شرکتی اومدم دیدم برخلاف سایر روزها تبلت به شبکه وصل نمیشه و اسم شبکه هم عوض شده. طوری بود که با اتصال به شبکه، گویی حالت wps روشنه و رمز ورود می خواست در حالیکه دیروز اینطور نبود
مودم رو ریست کردم تا دوباره کانفیگ کنم اما در مودم tp link چراغ مربوط به اینترنت خاموش شده. مودم پلانت رو بجاش نصب کردم اینم چراغ data اش قرمزه در حالیکه باید سبز باشه
شک دارم به کانفیگ خط شاتل که انجام دادم. مخابرات و صبانت رو کانفیگ کردم هیچ ریزه کاری خاصی نداشتند
لطفا راهنمایی کنین که گرفتارم کرده. اصلا اگر یوزر/پسورد و یا سایر تنظیمات کانفیگ اشتباه هم باشه آیا نباید دو تا چراغ مخصوص اینترنت برای tplink روشن باشه؟ و همچنین چراغ data در مودم planet؟
ممنون میشم یکی کامل جواب بده. پشتیبانیش هم تماس گرفتم 18 نفر توی نوبت بودند که حدس زدم ایراد ممکنه از شبکه باشه
عجب! هیچکس توی تاپیک شاتل با تنظیمات و کانفیگ کردن مودمش آشنایی نداشت؟!:n02:
abolfazlwest72
11-12-2014, 07:44
512 اکو همراه با شبانه رایگان:n16:تست ساعات رایگان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ariobarzan2
11-12-2014, 11:48
سلام دوستان
نیاز به کمک فوری!
دوست عزیز اگر مطمئنید که خط رانژه هست و مشکلی هم در سیم کشی داخلی نیست بعد از چند ثانیه باید چراغ adsl مودم روشن بشه اگر روشن نمیشه با پشتیبانی شاتل تماس بگیرید و بگید تو خود مخابرات براتون چک کنن ضمنا vpi/vci هم برای شاتل همون 0 و 35 هست
armin321
11-12-2014, 12:30
512 اکو همراه با شبانه رایگان:n16:تست ساعات رایگان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوست من
مگه شاتل شبانه رایگان داره هنوز تو طرحهایی مثل اکو ؟
abolfazlwest72
11-12-2014, 13:53
سلام دوست من
مگه شاتل شبانه رایگان داره هنوز تو طرحهایی مثل اکو ؟
اره داره باید علاوه بر هزینه سرویس ماهانه 3500 تومن هم بدید تا شبانتون رایگان باشه:n16:
mehrabooni
11-12-2014, 14:18
سلام دوستان ، های وب شبی هشت گیگ شبانه رایگان دانلود میکنم که بعد از پونزده روز شبی دو گیگ میشه
شاتلی هایی که از اکانت رفع محدودیت دانلود استفاده میکنن (وی پی ان های داخل کشور) چقد دانلود دارن
Sent from my iPhone using Tapatalk
keyhan123
11-12-2014, 15:53
سلام دوستان ، های وب شبی هشت گیگ شبانه رایگان دانلود میکنم که بعد از پونزده روز شبی دو گیگ میشه
شاتلی هایی که از اکانت رفع محدودیت دانلود استفاده میکنن (وی پی ان های داخل کشور) چقد دانلود دارن
در کرمانشاه این اکانت ها کار نمی کنه
eman619rv
11-12-2014, 21:23
دوستان من یه 7-8 روزی میشه شدیدا مصرف ترافیکم بالا زده. حتی به روزی 1.5 گیگ رسیده:n04::n28:
آیا واسه کس دیگه ای هم این اتفاق افتاده؟ مطمئنن به هیچ وجهی من همچین حجمی رو استفاده نکردم چون نه دانلود های سنگینی داشتم و نه اپدیتی چیزی.
چجوری میتونم این مسئله رو به شاتل ثابت کنم؟؟؟
سرویسمم اکو 2مگ هس
راستی برای جایگزینی چه سرویس و شرکتی رو پیشنهاد میدین؟ چون من اصلا به نیم بها شدن ساعت رایگان راضی نیستم و بعد این دوره یا به یه شرکت دیگه یا یه سرویس نامحدود میخوام کوچ کنم.
با بودجه کمتر از 50 تومن چی رو پیشنهاد میدین؟
نامحدود های مخابرات به صرفه تر هستن ؟
mehrabooni
11-12-2014, 21:44
در کرمانشاه این اکانت ها کار نمی کنه
واقعا برای کسی کار کرده
شبی چند گیگ باهاش گرفتن
arashaj74
12-12-2014, 08:45
آرت ۵ سرور باکو(سرور داخلی میره رو ۳مگ)
با ۶۷ تومن این سرعت رو بهتون میدن که حداقل تا ۶۰گیگ بدون اینکه محدود بشید جواب میده
اینو مقایسه کنید با ۲مگ مخابرات که ۵۰گیگ رو میده ۷۵تومن.در مقایسه با سرویس ۲مگ مخابرات:
سرعتش ۳۰٪ بیشتره-قیمتش ۱۰٪کمتره-حجم دانلودش حدود ۲۰٪بیشتر!
کیفیت شاتل کجا و مخابرات کجا!
بعضی دوستان انتظار دارن با ۳۰تومن و خرید آرت ۱ بالای ۵۰گیگ دانلود کنن.عزیز انصاف هم خوب چیزی هست
mehrabooni
12-12-2014, 09:01
کسی نیست جواب بده
abolfazlwest72
12-12-2014, 13:19
سلام من الان 3 روزه که از شاتل سرویس 512 اکو گرفتم تو این 3 روز 12 گیگ دانلود کردم تقریبا شبی 4 گیگ بنظرتون کی محدود میشم؟:n16:
mehdi-sh
12-12-2014, 13:41
سلام من الان 3 روزه که از شاتل سرویس 512 اکو گرفتم تو این 3 روز 12 گیگ دانلود کردم تقریبا شبی 4 گیگ بنظرتون کی محدود میشم؟:n16:
به زودی زود!!!
Sent from my iPad using Tapatalk
fereydoon1
12-12-2014, 17:42
کسی نیست جواب بده
من که تا دو ماه قبل دود آوردم بودم با 128 تا آخر دوره یه ماهه کلا با 100 kb دانلود میکردم بعد از اون 12 گیگ یه صد گیگی با اون دانلود کردم اخرای ماه قبل خوب کار نمیکرد محدود گرفتم احتمالا دوباره برم آرت 1
یکی یه تست بگیره بنده الان محدود دارم
دوستان مثل اینکه با شارژ ایرانسل هم میشه شاتل رو شارژ کرد.میتونید از دوستان فندق شکن فروش شارژ رو ۱۵-۲۰ درصد ارزون تر بخرید و سرویس رو باهاش شارژ کنید
چه طوری میشه با شارژ ایرانسل تمدید کرد ؟
arashaj74
13-12-2014, 11:25
چه طوری میشه با شارژ ایرانسل تمدید کرد ؟
فکر کردم با *733# میشه ولی آخرش فهمیدم که شماره کارت و رمز دوم میخواد و در حقیقت از حساب بانکیتون کم میکنه
mehrabooni
13-12-2014, 12:55
از شاتلی ها کی از اکانت رفع محدودیت استفاده میکنه
alinoona
13-12-2014, 13:29
از شاتلی ها کی از اکانت رفع محدودیت استفاده میکنه
قبلا استفاده میکردم ولی الان خیلی وقته دیگه تو خیلی از مراکز، داخلی هم مثل خارجی محدود میشه و عملا اکانت بلا استفاده است.
باید از کسایی که دور و برتون استفاده میکنن بپرسین.
abolfazlwest72
14-12-2014, 03:17
سرعت شبانه 512:n05:
سلام دوستان من میخواستم از شاتل سرویس بگیرم (شهر قزوین) قبلا صبانت و پارس انلاین داشتم از دانلود شبانه پارس خیلی راضی بودم تقریبا شبی ۱۲ گیگ دانلود داشتم الان وضعیت شاتل چطوریه؟شبانه رایگان داره؟فرقی بین سرعتاش هست؟چرا که تو پارس فرقی نداشت چه سرویسی داری برای همه روی ۹مگ میبستند شما چه سرویسی رو پیشنهاد میکنید محدود بگیرم یا نامحدود؟ ممنون
ساعات رایگان نیم بها نشده فقط باید 3500تومان هزینه پرداخت کنید
سلام دوستان
سرعت دانلود ART 1 , ART 2 در روز و شب چقدر هست ؟؟
ممنون
سلام دوستان .
الان مدتیه که بعضی سایت ها رو حتما باید با چی--زش--کن باز کنم. مشکل از چیه ؟؟
کلا وقتی چی--زش--کن باز میکنم سایت ها بهتر باز میشن.!!
سرویسم هم اکو 128 سه ماهه هست.
abolfazlwest72
15-12-2014, 00:09
سلام دوستان .
الان مدتیه که بعضی سایت ها رو حتما باید با چی--زش--کن باز کنم. مشکل از چیه ؟؟
کلا وقتی چی--زش--کن باز میکنم سایت ها بهتر باز میشن.!!
سرویسم هم اکو 128 سه ماهه هست.
سلام برای منم هیمنطوریه کلا خیلی از سایت ها واسم باز نمیشه نمیدونم چرا :n27:دو سه روزه اینطوری شده قبلش درست بود
البته سرعت عالیه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.