ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] ADSL Shatel / شرکت شاتل

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62

k1ozil
17-09-2014, 23:04
تشریف میاری:n06: تا ۳۰ گیگ احتمالا مشکلی نباشه ولی از اون به بعد بگیر نگیر داره، احتمالش زیاده که محدود بشی.

داداش تک کانکشن خیلی برا مهمه.کلا شاتل رو بخاطر ثباتی که داره انتخا بکردم مثلا اینجوری نیست که یه دفعه سرعت کم باشه یه دفعه زیاد.فقط اگه تک کانکشنش خوب باشه میام

hamids68
17-09-2014, 23:06
سلام دوستان

42 روز شهرستان بودم و از شاتل استفاده نداشتم.وقتی برگشتم متوجه شدم با ویندوز xp که همیشه داشتم کانکشن ندارم ولی با ویندوز 7 که الان ریختم کانکشن دارم.خیلی وقت گرفت تا متوجه این موضوع شدم. به نظر شما علت چیه ؟

alinoona
17-09-2014, 23:33
داداش تک کانکشن خیلی برا مهمه.کلا شاتل رو بخاطر ثباتی که داره انتخا بکردم مثلا اینجوری نیست که یه دفعه سرعت کم باشه یه دفعه زیاد.فقط اگه تک کانکشنش خوب باشه میام

والا به نظرم شاتل توی روز خیلی خوبه، البته مواقعی هم پیش میاد که یه صورت موقت و مقطعی سرعت روز هم خراب میشه ولی زود درستش می​کنن. فقط مرگش سر دانلود شبانه​س که اونم مثل اینکه الان همۀ سرویس دهنده​ها تو این زمینه داغونن.

4l1r3z4
18-09-2014, 00:08
رفقا میخام بیام شاتل دانلود شبانه هم ماهی 30-40 گیگ دارم بیام؟؟؟؟؟؟ تک کانکش خیلی برام مهمه.

سرعت تک کانکشنه من 550 تا 600 عهه...
اگه شبی کمتر از 2 گیگ دانلود میکنی بیا وگرنه اگه می خوای یوهو 5 گیگ بذاری یه شبه دانلود شه،سریع محدودت میکنن...

amin1374
18-09-2014, 00:09
ولش کن، تا حالا از افاضات جناب دکتر فیض بردیم و خوب نیست دوباره مستفیض شیم :))))) :n06:
یه قسمت از بیانات بسیار علمی جناب دکتر که پس از 9 سال تحقیق و جستجو به دست آوردن این بود: "انتظار داری هر چه قدر دلت می خواد دانلود کنی ولی فکرت به این نمیرسه که دانلود زیاد شما کیفیت خط بقیه را کاهش می ده و اون فردی که مصرفش کم هست حقش هست هر زمان بخواد کیفیت مناسبی داشته باشه "
خودت قضاوت کن و نمی خواد بیای اینجا توضیح بدی چون جناب دکتر نیاز به چند سال تحقیق بیشتر برای گرفتن phd پهنای باند دارن...
اگه با دانلود کردن یک نفر کیفیت بقیه کم بشه همون بهتر که کم بشه باید در شاتلو گل بگیرن!

nima812
18-09-2014, 12:03
دوستان می خواستم بپرسم که الان سرعت منو رو چند بستن؟ از کجا میشه فهمید؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

k1ozil
18-09-2014, 12:11
دوستان می خواستم بپرسم که الان سرعت منو رو چند بستن؟ از کجا میشه فهمید؟ :n02: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش خیلی وضعت داغونه خطت رو روی 864 بستن که ماکزیمم سرعتت میشه 100 کیلو.در کل rate یعنی خطت رو روی چند بسنتن و attenable rate یعنی حداکثر سرعتی که خطت ساپورت میکنه که 1 مگ هست.شما از سر خط تست کن شاید سیم کشی خونه مشکل داشته باشه.اسپلیتر هم یادت نره.فاصله از مرکز مخابراتیت هم بگو تا بهت بگم بهترین حالت خطت چیه.

nima812
18-09-2014, 12:57
داداش خیلی وضعت داغونه خطت رو روی 864 بستن که ماکزیمم سرعتت میشه 100 کیلو.در کل rate یعنی خطت رو روی چند بسنتن و attenable rate یعنی حداکثر سرعتی که خطت ساپورت میکنه که 1 مگ هست.شما از سر خط تست کن شاید سیم کشی خونه مشکل داشته باشه.اسپلیتر هم یادت نره.فاصله از مرکز مخابراتیت هم بگو تا بهت بگم بهترین حالت خطت چیه.
آره فکر کنم سیم کشی مشکل داره. اسپیلتر وصله. از مرکز مخابراتم فکر کنم حدود 2 کیلومتر فاصله داریم.

4l1r3z4
18-09-2014, 13:06

رفیق خطت رو 864 بسته شده که به خاطر نویز مودمت اتوماتیک اورده رو این عدد وگرنه شاتل رو چنین عددی نمی بنده...
فاصله از مرکز مخابراتیت 4 کیلومتره ولی بازم با این فاصله نباید نویزت در این حد افتضاح باشه...
شما اول از تنظیمات مودمت، Mode رو فقط بذار رو ADSL2+ و زنگ بزن به شاتل بگو از اونجا هم Mode رو بذارن رو ADSL2+ ؛ که با این تغییر یه ذره باید سرعتت بهتر از این شه ولی مشکل کامل درست نمیشه،شما باید مودمو ببری سر خط چک کنی، اگه اونجا خوب وضعیتت یعنی مشکل از سیم کشیه داخل خونس؛ در غیر این صورت مشکلو باید با مخابراتت در میان بذاری و.....

k1ozil
18-09-2014, 13:06
آره فکر کنم سیم کشی مشکل داره. اسپیلتر وصله. از مرکز مخابراتم فکر کنم حدود 2 کیلومتر فاصله داریم.

کاملا مشخصه سیم کشی مشکل داره.اگه دو کیلومتر فاصله هست حداقل میاست خطت تا 12-13 مگ ساپورت کنه.خودم 4.5تا5 کیلومترتا مرکز مخابراتیون فاصلست خطم روی 4 بسته شده و تا 9 هم ساپورت میکنه.

4l1r3z4
18-09-2014, 13:07

ببخشید فاصله از مرکز مخابراتیت، 2.28 کیلومتره...

dj77
18-09-2014, 14:04
اگه با دانلود کردن یک نفر کیفیت بقیه کم بشه همون بهتر که کم بشه باید در شاتلو گل بگیرن!

فقط من نمی دونم چرا این مشکل افت سرعت در صورت استفاده تمام مشترکین در ساعات رایگان در سرویسهای مخابرات دیده نمیشه ولی شاتل اگر ساعات رایگان آزاد کنه سرعت همه یو هم افت پیدا می کنه...

amin1374
18-09-2014, 14:26
فقط من نمی دونم چرا این مشکل افت سرعت در صورت استفاده تمام مشترکین در ساعات رایگان در سرویسهای مخابرات دیده نمیشه ولی شاتل اگر ساعات رایگان آزاد کنه سرعت همه یو هم افت پیدا می کنه...

چه افت سرعتیه موندم! اینم یک راه دزدی شاتله دیگه هرکدوم یک جور دزدی میکنن یکی از سرعت میزنه
یکی از کیفیت میزنه یکی که دزد سر گردنست از سرعت و کیفیت و دزدی حجم از همه به یک نسبت میدزده
!
دیشب اینترنت من قطع شد 30 دقیقه ای جالب اینه که خط دیگمون مخابرات بود همه چیش درست بود!

hamids68
18-09-2014, 20:07
سلام دوستان

42 روز شهرستان بودم و از شاتل استفاده نداشتم.وقتی برگشتم متوجه شدم با ویندوز xp که همیشه داشتم کانکشن ندارم ولی با ویندوز 7 که الان ریختم کانکشن دارم.خیلی وقت گرفت تا متوجه این موضوع شدم. به نظر شما علت چیه ؟

کسی نظری نداره ؟

farshad0123
18-09-2014, 20:11

کلا مخابرات و فن آوا یه طرف بقیه شرکتا با هم یه طرف دیگه

dj77
19-09-2014, 00:36
کلا مخابرات و فن آوا یه طرف بقیه شرکتا با هم یه طرف دیگه

شاتل بزرگترین دیتاسنتر ایران در اختیار داره اگر بخواد می تونه بدون بامبول شبانه درست بده به کاربران و بهانه الکی هم نتراشه ولی سود بالا براش خیلی مهم تر از این حرفهاست...

Seyed Artyom
19-09-2014, 11:39
دوستان آپلود تو شاتل برا تمام سرویس ها رایگانه دیگه؟؟بعد آپلودش محدودیت نداره که؟

Seyed Artyom
19-09-2014, 23:48
دوستان آپلود تو شاتل برا تمام سرویس ها رایگانه دیگه؟؟بعد آپلودش محدودیت نداره که؟
عاقا جان من جوابم رو بدید خیلی مهمه...:n28:

reza_meybod
20-09-2014, 10:39
عاقا جان من جوابم رو بدید خیلی مهمه...:n28:
واسه اکو رایگانه
محدودیتش فکر کنم 250 مگ بود

Seyed Artyom
20-09-2014, 11:39
واسه اکو رایگانه
محدودیتش فکر کنم 250 مگ بود
ممنون.خود شاتل میگفت ۲۵% ترافیک مصرفی تون
رایگانه بقیش هزینه داره.منظور از ۲۵% ترافیک مصرفی چیه؟ترافیک مصرفی یک ماه,یک سال,کلی,روزانه؟؟؟

fanoudi
20-09-2014, 12:10
سلام دوستان بنده از پارس میخوام بیام شاتل ، در کل آیا من با طرح پایه میتونم تو یک ماه 20 گیگ از شبانه بگیرم ، تو سایت نوشته حداق ترافیک 2 گیگ ؟ یک جوری خنده دار نیست ! شما بین شاتل و صبانت و آسیا کدوم پیشنهاد میدهید
ممنون میشم یک راهنمایی جامع کنید :n16:

shayan0o21
20-09-2014, 13:06
سلام دوستان بنده از پارس میخوام بیام شاتل ، در کل آیا من با طرح پایه میتونم تو یک ماه 20 گیگ از شبانه بگیرم ، تو سایت نوشته حداق ترافیک 2 گیگ ؟ یک جوری خنده دار نیست ! شما بین شاتل و صبانت و آسیا کدوم پیشنهاد میدهید

آسیاتک :n01:

arashaj74
20-09-2014, 16:10
دوستان آرت ۳ شاتل بهتره یا ۱مگ نامحدود مخابرات؟برای کاربری که احتمالا ماهی ۳۰گیگ دانلود داره؟پسر عموم در منطقه فرمانیه آرت ۳داره میگه سرعتم اکثرا تا ۱مگ هم میره و ماه پیش ۴۰گیگ دانلود داشتم و محدود هم نشدم

keyhan123
20-09-2014, 20:09
دوستان آرت ۳ شاتل بهتره یا ۱مگ نامحدود مخابرات؟برای کاربری که احتمالا ماهی ۳۰گیگ دانلود داره؟پسر عموم در منطقه فرمانیه آرت ۳داره میگه سرعتم اکثرا تا ۱مگ هم میره و ماه پیش ۴۰گیگ دانلود داشتم و محدود هم نشدم
منطقه به منطقه فرق داره
اگه مدیریت مصرف داشته باشید احتمالا 30 گیگ رو می گیرید
منظورتون 1 مگابیت هست دیگه؟

arashaj74
20-09-2014, 20:15
منطقه به منطقه فرق داره
اگه مدیریت مصرف داشته باشید احتمالا 30 گیگ رو می گیرید
منظورتون 1 مگابیت هست دیگه؟
سرعت دانلودش حدود ۱۰۰kb/s هست.با توجه به اینکه قیمتش با ۱مگ نامحدود مخابرات در یک حدود هست موندم کدوشمو بگیرم.

4l1r3z4
21-09-2014, 00:10
سرعت دانلودش حدود ۱۰۰kb/s هست.با توجه به اینکه قیمتش با ۱مگ نامحدود مخابرات در یک حدود هست موندم کدوشمو بگیرم.

چرا میخوای خودتو اذیت کنی و همش استرس اینکه کی محدود شیو داشته باشی! مخابراتو بگیر که راحت هر چقد میخوای دانلود کنی و استرس و اعصاب خوردیه محدود شدن هم نداشته باشی... :n06::n01:

4l1r3z4
21-09-2014, 00:15

بستگی داره این 20 گیگ رو چه جوری دانلود کنی:
اگه یوهو 5 گیگ بذاری یه شب دانلود شه و شبه بعدش 4 گیگ بذاریو اینجوری عمل کنی، مطمئن باش به 5 شب نکشیده محدود میشی...
ولی اگه این 20 گیگ رو کم کم دانلود کنی یعنی شبی کمتر از 2 گیگ ( 1 گیگ اینا) ، احتمال اینکه تو 1 ماهه سرویست اصلا محدود نشی، زیاده...

4l1r3z4
21-09-2014, 00:17

در ضمن بین این 3تا isp یی که گفتی، هیچ کدوم والا خوب نیستن؛ اصن راستشو بخوای همه isp ها الان گند شدن و خودمم موندم که کدوم از کدوم یکی بهتره. :(((

clonj12
21-09-2014, 17:33

به نظر بنده اینترنت تو ایران کلا همینجوریه و بهترین سرویس دهنده شاتله
از حجمه پاسخ های تاپیکم معلومه که این شرکت از محبوبیت ((هرچقدر محبوبیت بیشتر باشه منفوریت هم بیشتر میشه))بیشتری برخورداره
همین شاتل رو بگیر فقط زیاد دانلود نکن
من خودم 128دارم هرماه شب ها بطور میانگین 20گیگ دانلود دارم
محدودیت و ازین قرطی بازیا هم ندارم
اوایل که ناشی بودم چرا زیاد میشدم ولی الان خیلی وقته محدودیت برام معنی نداره
کمتر دانلود میکنم همیشه دانلود میکنم

sinaconstantine
21-09-2014, 18:24
سلام دوستان.
من می خوام ART4 یا ART5 بگیرم و شبا هم دانلود نمیکنم. روزا میکنم:n02:
من با این سرویسا ماهی چقدر می تونم دانلود کنم بدون اینکه افت سرعت داشته باشم؟!
من الان ماهی 60 تومن میدم سرعت دانلودم 60 هستش با مکس نت.تو 31 روز هم 38 گیگ دانلود کردم. با شاتل به مشکل می خورم یا نه؟

k1ozil
21-09-2014, 18:27
سلام دوستان.
من می خوام ART4 یا ART5 بگیرم و شبا هم دانلود نمیکنم. روزا میکنم:n02:
من با این سرویسا ماهی چقدر می تونم دانلود کنم بدون اینکه افت سرعت داشته باشم؟!
من الان ماهی 60 تومن میدم سرعت دانلودم 60 هستش با مکس نت.تو 31 روز هم 38 گیگ دانلود کردم. با شاتل به مشکل می خورم یا نه؟

پاک شود............

sinaconstantine
21-09-2014, 18:41
داداش شما تو روز 999999999999999999999999999999999 گیگ دانلود کن.:n02:

یعنی محدود نمیکنن سرعتمو؟
من روزی 1 گیگ دانلود می کنم حد اکثر...

k1ozil
21-09-2014, 18:45
یعنی محدود نمیکنن سرعتمو؟
من روزی 1 گیگ دانلود می کنم حد اکثر...
داداش حواسم نبود سرویس های ارت نامحدودن و ترافیک منصفانه دارن.شما میتونی تا 26 گیگ توی ارت 5 دانلود داشته باشی.

alinoona
21-09-2014, 20:20
به نظر بنده اینترنت تو ایران کلا همینجوریه و بهترین سرویس دهنده شاتله
از حجمه پاسخ های تاپیکم معلومه که این شرکت از محبوبیت ((هرچقدر محبوبیت بیشتر باشه منفوریت هم بیشتر میشه))بیشتری برخورداره
همین شاتل رو بگیر فقط زیاد دانلود نکن
من خودم 128دارم هرماه شب ها بطور میانگین 20گیگ دانلود دارم
محدودیت و ازین قرطی بازیا هم ندارم
اوایل که ناشی بودم چرا زیاد میشدم ولی الان خیلی وقته محدودیت برام معنی نداره
کمتر دانلود میکنم همیشه دانلود میکنم

دوست عزیز اگه قرار باشه که حجم انتقادات یا صفحات تاپیک ISP نشانگر به قول شما «منفوریت»ش باشه، شاتل منفورترین محسوب میشه. چون تاپیک شاتل به قدری حجیم و وسیع شد که تاپیکش رو بستند و یه تاپیک جدید براش ایجاد کردن.
تاپیک سابق شاتل:

hosseinonline8000
21-09-2014, 20:23
سلام پایان دوره ی من فردا هست و هنوز شارژ نکردم و 300 مگ از ترافیکم مونده بود رفتم دیدم تو پنلم زده 4 گیگ مونده ! خودکار 4گیگ اضافه کرده . چرا اینطوریه ؟ یعنی چی ؟

4l1r3z4
21-09-2014, 23:43
سلام پایان دوره ی من فردا هست و هنوز شارژ نکردم و 300 مگ از ترافیکم مونده بود رفتم دیدم تو پنلم زده 4 گیگ مونده ! خودکار 4گیگ اضافه کرده . چرا اینطوریه ؟ یعنی چی ؟

عجیییبه...
اگه بخوای یه روزه هم این 4 گیگو دانلود کنی، یوهو موقع تخلیه یا تمدید، این دزدا پولشو ازت میگیرن؛واسه همین میگم ریسک نکن و دانلودش نکن این 4 گیگو...

hosseinonline8000
22-09-2014, 08:05
تو روح این شاتل . دیشب 300 مگ از شارژم مونده بود استفاده کردم جزو 4 گیگ شارژ این ماه حساب کرده . صبح ساعات 6 تا 8 1 گیگ و نیم دانلود شبانه کردم نصفش دوباره جزو ترافیکم حساب شده .

چه وضعشه ؟ من ساعتم را همیشه با time.ir چک میکنم . اون از وضع قطعی و محدودیت شبانه و اینم از کاراشون . گندشون بزنه با این سرویس دهیشون .

971971
22-09-2014, 08:07
دو احتمال وجود دارد:
1- به علت تولدتان ترافیک هدیه داده
2- در سیستمشان مشکلی پیش آمده
شما در پنل ببینید تاریخ اتمام اعتبار را کی زده و ترافیک قابل انتقال به دوره بعد را چقدر زده

hosseinonline8000
22-09-2014, 08:58
دو احتمال وجود دارد:
1- به علت تولدتان ترافیک هدیه داده
2- در سیستمشان مشکلی پیش آمده
شما در پنل ببینید تاریخ اتمام اعتبار را کی زده و ترافیک قابل انتقال به دوره بعد را چقدر زده

1 . تولدم نبوده
2 . چه مشکلی ؟ من با 2 سیستم و مرورگر مختلف رفتم بازم همینطور بود .

اتمام اعتبار 29/7 ساعت 12 شب
ترافیک انتقال به دوره ی بعد صفره

با پشتیبانی تلفنی صحبت کردم خودشون هم توش مونده بودن اون میگفت زنگ بزن فنی - یکدفعه قطع میکرد و وصلم میکرد واحد فروش - بعد از حدود 45 دقیقه صحبت با واحدهای مختلف به هیچ نتیجه ایی نرسیدم .
اصلا صاحب نداره . رو سرشون خراب بشه .

حدود 500 مگ از ساعت 8 تا 8:30 ازم کم شده درصورتی که هیچ استفاده ایی نکردم . مصرفم تا ساعت 7:40 دقیقه بوده و ساعتم را با سایت time.ir چک کردم .

200 مگ هم دیشب ازم کم شده . جمعا 700 مگ دزدیدن رفت ...

fastfind
22-09-2014, 12:27
ما زنگ زدیم نمایندگی گفتیم آرت 4 بگیریم سرعت دانلود میاد روی چند؟ گفت 120 تا 130... :n02:
گفتم خوب بخوام سرعت بیاد روی 200 باید چه آرتی بگیرم؟ گفت آرت 7 و 8 ... :n02: :n16:
کجای دلم بذارم اینارو؟ چرا اینطوریه وضعیت ما؟ :n19:
جداً باید بیخیالی طی کرد وگرنه دیوانه میشه آدم.

hosseinonline8000
22-09-2014, 16:23
بعد از کل کل فراوان با پشتیبانی نزدیک 600 مگ بهم اضافه کردن . :n02: حق دادنی نیست گرفتنیه ...

البته یک مقداری بیشتر هست چون 300 مگ ترافیک ماه قبلم هم بود که زودتر از وقت تعیین شده سوخت ولی خوب همینم خوبه . این قضیه ایی که اینبار برام پیش اومد اصلا یکجورایی عجیبه بود . (شارژ شدن خودکار حساب بدون پرداخت هزینه و بقیه ی ماجرا ) ولی خوب شاید اینم بشه گفت باگ شاتل هست ولی خودشون که قبول ندارن .

دفعه ی بعد باید حواسم را بیشتر جمع کنم شاتل کلاه سرمون نزاره . استفاده از نرم افزا کنترل پهنای باند و چک کردن مرتب میزان مصرف واقعا ضروریه وگرنه اینا که کلاه سرشون نمیره و همیشه به ضرر مشترک هست .

Pitbull2015
23-09-2014, 11:37
سلام دوستان. من می خوام از ماه بعد بیام 512 نامحدود شاتل بخرم! به نظرتون برا نامحدود، شاتل خوبه؟ لطفا کسایی که نامحدود دارن، جواب بدن و سؤال دیگه این که با K/e/r/i/o میشه با حدّاکثر سرعت دانلود کرد یا K/e/r/i/o رو مثل پارس آنلاین محدود کردن؟

971971
23-09-2014, 13:28
سلام دوستان. من می خوام از ماه بعد بیام 512 نامحدود شاتل بخرم! به نظرتون برا نامحدود، شاتل خوبه؟ لطفا کسایی که نامحدود دارن، جواب بدن و سؤال دیگه این که با K/e/r/i/o میشه با حدّاکثر سرعت دانلود کرد یا K/e/r/i/o رو مثل پارس آنلاین محدود کردن؟
به نظر من سرویسهای شاتل فقط به درد وبگردی میخورد نه دانلود، فکر میکنم سرویسهای مخابرات برای شما بهتر باشد.

4l1r3z4
23-09-2014, 13:33

اگه زیاد دانلود نداری، بیا شاتل...
ولی در کل اگه مخابرات یا فن آوا بگیری، دیگه استرس و اعصاب خوردیه محدود شدن رو نداری و اعصابت راحته...

arashaj74
23-09-2014, 13:58
واقعا اینا برای فروختن مودم های اشغال خودشون دست به چه دروغ هایی که نمیزنند ما هم یه بار فریب این حرفاشونو خورده بودیم.:41:
من خودم 2750u دارم و تنظیماتش رو هم تلفنی پشتیبانی بهم گفت و نصبش کردم.خیلی قطع و وصلی داشت شاتل گفتم مال مودم قدیمی جدید هم گرفتم فرجی نشد[emoji17]

k1ozil
23-09-2014, 15:19
اگه زیاد دانلود نداری، بیا شاتل...
ولی در کل اگه مخابرات یا فن آوا بگیری، دیگه استرس و اعصاب خوردیه محدود شدن رو نداری و اعصابت راحته...

داداش مخابرات لین خارجی و پینگش حالی به حالیه.

k1ozil
23-09-2014, 15:19
من خودم 2750u دارم و تنظیماتش رو هم تلفنی پشتیبانی بهم گفت و نصبش کردم.خیلی قطع و وصلی داشت شاتل گفتم مال مودم قدیمی جدید هم گرفتم فرجی نشد[emoji17]
داداش شما یه عکس از وضعیت status مودم بزار.

khoodet
23-09-2014, 18:02
سلام دوستان

به تازگی قانونی تصویب شده برای محدودیت دانلود شبانه به نام قانون مصرف منصفانه که طبق این قانون فقط 2 برابر حجم روزانه حق دانلود شبانه دارید بنده هم اوایل فکر میکردم این قانون شایعه است یا مختص صبانت هست ولی طبق گفته وزیر این قانون سراسری هست و به زودی تمام شرکت های باید آن را اجرا کنند برای همین بنده این پیام رو تمام تایپک ها میدم و اگر از دوستان کسی اعتراض داره میتونه با مراجعه به صفحه کلوب وزیر اعتراض خود رو اعلام کند

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

برای خواندن نظر وزیر به تایپک صبانت مراجعه شود

alinoona
23-09-2014, 19:19
سلام دوستان
به تازگی قانونی تصویب شده برای محدودیت دانلود شبانه به نام قانون مصرف منصفانه که طبق این قانون فقط 2 برابر حجم روزانه حق دانلود شبانه دارید بنده هم اوایل فکر میکردم این قانون شایعه است یا مختص صبانت هست ولی طبق گفته وزیر این قانون سراسری هست و به زودی تمام شرکت های باید آن را اجرا کنند برای همین بنده این پیام رو تمام تایپک ها میدم و اگر از دوستان کسی اعتراض داره میتونه با مراجعه به صفحه کلوب وزیر اعتراض خود رو اعلام کند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام،
ممنون بابت اطلاع​رسانی. قبلا هم یه چیزی به همین اسم «مصرف منصفانه» وجود داشت اگه اشتباه نکنم. مطمئناً خبر شما موثق هست ولی امیدوارم که عملی
نشه.
البته از یه جهت هم حق دارن، چون میخوان ما کمتر سرمون به اینترنت باشه و به تفرحات و سرگرمی​های دیگه هم برسیم. شما نگاه کن از صبح که پامیشی نمی​دونی تا شبتو چطوری بگذرونی. دیگه داریم می​میریم از خوشی.

khoodet
23-09-2014, 19:23
سلام،ممنون بابت اطلاع​رسانی. قبلا هم یه چیزی به همین اسم «مصرف منصفانه» وجود داشت اگه اشتباه نکنم. مطمئناً خبر شما موثق هست ولی امیدوارم که عملی نشه.البته از یه جهت هم حق دارن، چون میخوان ما کمتر سرمون به اینترنت باشه و به تفرحات و سرگرمی​های دیگه هم برسیم. شما نگاه کن از صبح که پامیشی نمی​دونی تا شبتو چطوری بگذرونی. دیگه داریم می​میریم از خوشی.وزیر در جواب به اعتراض به قانون جدید صبانت گفتند این قانون مطابق قانون تنظیم مقررات هست و ادله دیگه که تایپکش زدیم پس جریان سراسری هست

4l1r3z4
24-09-2014, 02:06
داداش مخابرات لین خارجی و پینگش حالی به حالیه.

پینگه مخابرات که یکی از بهتریناس؛ سرور خارجیشم که بعضی روزا قطعه رو میشه با وی.پی.ان داخلی حل کرد...

hosseinonline8000
24-09-2014, 06:16
سلام دوستان

هر روز دارن عرصه را تنگ تر میکنن .

دیروز اینترنت محدود و گران و بی کیفیت .

امروز محدودیت بیشتر

حتما فردا هم کلا قطعش میکنن تا از راه راست منحرف نشیم ولی ماهانه پولش را میگیرن چون قبلا استفاده میکردیم .

سلام،
ممنون بابت اطلاع​رسانی. قبلا هم یه چیزی به همین اسم «مصرف منصفانه» وجود داشت اگه اشتباه نکنم. مطمئناً خبر شما موثق هست ولی امیدوارم که عملی
نشه.
البته از یه جهت هم حق دارن، چون میخوان ما کمتر سرمون به اینترنت باشه و به تفرحات و سرگرمی​های دیگه هم برسیم. شما نگاه کن از صبح که پامیشی نمی​دونی تا شبتو چطوری بگذرونی. دیگه داریم می​میریم از خوشی.

دوست من یعنی چی این صحبت شما ؟ از هیچ جهتی حق این کار را ندارن . هرکسی به خودش مربوطه چکار میکنه .

چند برابر دارن پولش را میگیرن . اینترنت مفت ندادن دست مردم که حالا هرکاری دلشون بخواد بکنن .

استراحت و تفریح و کارم به موقع هست و در طول روز برنامه ریزی دارم و بیکار نیستم که بخوام با وبگردی الکی وقتم را پر کنم .

در ضمن حتی اگر اینا به فکر تفریح ملت هستن چرا اینترنت را محدود کنن ؟ برن تفریحات سالم دیگه ایجاد کنن تا اونایی که اینطوری وقت گذرونی میکنن استفاده کنن . این نشون میده 100% این کار به نفع خودشونه وگرنه صدها کار دیگه میتونستن انجام بدن .

از ماست که برماست ...

alinoona
24-09-2014, 11:26
دوست من یعنی چی این صحبت شما ؟ از هیچ جهتی حق این کار را ندارن . هرکسی به خودش مربوطه چکار میکنه .
چند برابر دارن پولش را میگیرن . اینترنت مفت ندادن دست مردم که حالا هرکاری دلشون بخواد بکنن .
استراحت و تفریح و کارم به موقع هست و در طول روز برنامه ریزی دارم و بیکار نیستم که بخوام با وبگردی الکی وقتم را پر کنم .
در ضمن حتی اگر اینا به فکر تفریح ملت هستن چرا اینترنت را محدود کنن ؟ برن تفریحات سالم دیگه ایجاد کنن تا اونایی که اینطوری وقت گذرونی میکنن استفاده کنن . این نشون میده 100% این کار به نفع خودشونه وگرنه صدها کار دیگه میتونستن انجام بدن .
از ماست که برماست ...

واقعا نگرفتی که تیکه انداخته بودم بهشون؟!!!! :n04:

hosseinonline8000
24-09-2014, 12:04
واقعا نگرفتی که تیکه انداخته بودم بهشون؟!!!! :n04:

حداقل یک شکلکی چیزی بزار مشخص بشه اینقدر حرص آدم در نیاد :n02: آخه از اینجور افراد زیاد دیدم که اینطوری برداشت میکنن ...

tahan4868
25-09-2014, 12:38
این قط شدن چند دقیقه ای کریو آیا ربطی به شاتل هم داره یا نه؟ هر چی سرور وصل میکنیم بعد چند مین قط میشه! :n27:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4l1r3z4
25-09-2014, 13:18
این قط شدن چند دقیقه ای کریو آیا ربطی به شاتل هم داره یا نه؟ هر چی سرور وصل میکنیم بعد چند مین قط میشه! :n27:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من حدود 1 ماهو نیم پیش کریو داشتم ولی یه روز وصل بود فرداش قطع بود و همین منوال(قبلش همش وصل بود)؛ 1 ماهه کریو رو امتحان نکردم، نمی دونم وصله یا قطع....

4l1r3z4
25-09-2014, 13:19
دوستان
وایبره شما هم همش connect/disconnect میشه؟!

keyhan123
25-09-2014, 15:28
منم این مشکلو داشتم ولی جلوی آدرس : بزار یه پورت از فروشندت بگیر بنویس جلوی سرورت (servername:port) احتمالا مشکلت حل میشه

alinoona
25-09-2014, 19:46
دوستان
وایبره شما هم همش connect/disconnect میشه؟!

نه، وایبر من درسته.

Majid.iran.peace
25-09-2014, 21:28
من هر وقت اینطوری میشه مودمو خاموش روشن می کنم IP عوض که میشه اوکی میشه.جواب میده.[emoji664]

حالا مشکل چیه ... دوستان امنیت شبکه گرامی شرکت ارتباطات زیر ساخت نتونستن کریو رو کنترل کنن (کاری که هر وقت اراده کنن می تونن با SSTP, L2TP, PPTP و ... بکنن) رفتن یه روش دیگه پیدا کردن.
روشش چجوریه...نرم افزار وقتی ترافیک Encrypt شده detect میشه مبدا و مقصدش رو پیدا می کنه و شروع به ارسال تعداد زیادی پکت به اونا میکنه.این کار از طریق یه سرور خارجی انجام میشه.اونقدر این کار رو ادامه میده که connection اصطلاحا drop بشه.[emoji732]

مریضیه دیگه درمون نداره.مواد لازم چارتا آدم عقده ای +حمایت . [emoji40]

دوستانی هم که رو وایبراختلال دارن :
جوانان غیور دانشگاه علم و صنعت هم دارن تحقیق میکنن که چجوری میشه یه سری محدودیت روی وایبر و لاین و... ایجاد کردو تا حدودی هم موفق شدن این برنامه ها رو مهندسی معکوس کنن... یعنی چی ... آها سوال خوبی بود.یعنی میتونن ببینن کی داره به کی چی میگه .اون قسمتایی که دوست ندارن فیلتر کنن.
باز دمشون گرم با تولید داخلی دارن از خروج ارز جلوگیری میکنن ولی تو روحشون.

واقعا نمی دونم تو این خراب شده چه غلطی دارم می کنم.کل دنیا هم تصمیم گرفته ایرانیارو راه نده.

Reza R"ch
26-09-2014, 00:03
:|
بعدش یکبار مودم رو خاموش روشن کردم ولی دیگه اینترنت وصل نشد تا نیم ساعت،الان بهتر شده شده 380
پ.ن:به نظرتون میتونم توی گینس ثبتش کنم؟ :/
ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ
دو روز از تمدید قراردادم میگذره،دیشب سه گیگ دانلود کردم، امشب(که هنوز تایم راگان شروع نشده!) خطم رو از روی 4.5 به 1.1 تغییر دادن!!!
یعنی این پولی که بهشون میدم براشون از گوشت سگ حروم تر باشه:n27:
Eco 1024

4l1r3z4
26-09-2014, 01:16
:|
بعدش یکبار مودم رو خاموش روشن کردم ولی دیگه اینترنت وصل نشد تا نیم ساعت،الان بهتر شده شده 380
پ.ن:به نظرتون میتونم توی گینس ثبتش کنم؟ :/
ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ
دو روز از تمدید قراردادم میگذره،دیشب سه گیگ دانلود کردم، امشب(که هنوز تایم راگان شروع نشده!) خطم رو از روی 4.5 به 1.1 تغییر دادن!!!
یعنی این پولی که بهشون میدم براشون از گوشت سگ حروم تر باشه:n27:
Eco 1024

امروز خونه نبودم تست کنم ولی الان پینگه 8.8.8.8 واسه من رو 360 !!!!!!!!!!!!!!!!!!
از 3 ماهم، 1 ماه دیگه مونده؛این 1ماهم صبر میکنمو از این آشغال میرم بیرون...

reza.kaka
26-09-2014, 05:41
منم این مشکل رو تو پارس دارم دائما قطع و وصل میشه .:n21:

Amin_0913
26-09-2014, 20:57
سلام
شاتل سرویس اکو 128 دانلود شبانش 50% حساب میشه؟
یعنی اگه 1 گیگ دانلود کنی 500 مگش رایگانه؟

هزینه استقاده از خدمات ترافیک تشویقی شبانه با تخفیف ۵۰ درصدی برای سرویس‌های Eco128، Eco256، Eco512، ماهانه معادل ۳،۵۰۰ تومان است که در صورت تمایل مشتری به استفاده از این خدمات، به تعرفه قیمت این سرویس ها افزوده خواهد شد.

alinoona
26-09-2014, 22:20
سلام

نه کلا رایگانه. اون متن هم یعنی 7000 تومن بود با تخفیف شده 3500.

Amin_0913
26-09-2014, 23:23
نه کلا رایگانه. اون متن هم یعنی 7000 تومن بود با تخفیف شده 3500.
آهان
فکر کردم دیگه دانلود رایگان رو برداشتند

hoseinsps
27-09-2014, 17:04
منم این مشکل رو تو پارس دارم دائما قطع و وصل میشه .:n21:
سلام
اگر نتتون قطع و وصل میشه ب احتمال 90% خططون نویز داره و دان استریم رو بالا بستن براتون ، زنگ بزنید ب پشتیبانی بگید دان استریم روبیاره روی 4مگ چون سرویس های بالای 128 اش روی 9مگ بسته میشن جدیدا هم قراراه بشن 16مگ !

fragari
27-09-2014, 23:21
کسی میدونه اگه snr رو از طریق تنظیم مودم تغییر بدیم مشکلی پیش نمیاد به لحاظ قانونی؟
یعنی شاتل گیر نمیده؟

alinoona
27-09-2014, 23:39
کسی میدونه اگه snr رو از طریق تنظیم مودم تغییر بدیم مشکلی پیش نمیاد به لحاظ قانونی؟
یعنی شاتل گیر نمیده؟

اگه واقعا بتونی که شاهکاره ولی در در واقع SNR میشه نسبت سیگنال به نویز خط شما. حتی اگر هم عددش رو تغییر بدید اون نسبت تغییری نمیکنه. فرض کنید روی یه وزنۀ 10 کیلویی بنویسی 5 کیلو، در حقیقت فقط عددش رو تغییر دادی.

fragari
28-09-2014, 00:29
اگه واقعا بتونی که شاهکاره ولی در در واقع SNR میشه نسبت سیگنال به نویز خط شما. حتی اگر هم عددش رو تغییر بدید اون نسبت تغییری نمیکنه. فرض کنید روی یه وزنۀ 10 کیلویی بنویسی 5 کیلو، در حقیقت فقط عددش رو تغییر دادی.
به راحتی از طریق این دستور ... تو برنامه ... میتونید snr رو تغییر بدین.
ولی فکر کنم غیر قانونی باشه و به همین دلیل نوع دستور و برنامه رو نگفتم.
حالا نمیدونم دوستانی که اطلاع دارن بگن آیا این کار از نظر شاتل غیر قانونی هست یا خیر؟

Snr که بیشتر باشه قطعی اینترنت کمتر میشه اما سرعت میاد پایینتر
و اگر snr کمتر بشه سرعت بیشتر میشه اما اگر خطوط اینترنت کیفیت پایین و نویز داشته باشن احتمال قطعی بیشتر میشه.

mohsen_rkh
28-09-2014, 12:51
دوستان من میخوام از آسیاتک بیام بیرون و احتمال داره بیام شاتل، فقط کسی میتونه این جمله از شاتل رو به من توضیح بده: ؟!

* کاربران با این سرویس می توانند در ساعات رایگان شبانه، حداقل ۲ گیگابایت در ماه تبادل ترافیک داشته باشند.
یعنی توی 1 ماه 2 گیگ؟!!! :n04: من با این آسیاتک قبل از این 3 ماه که به این وضعیت فجیع و کاملاً غیر قابل تحمل در اومده، متوسط هر شب 7 گیگ دانلود داشتم بعضی شبا هم که سیستمشون قاطی می کرد و محدود نمیکرد تا 17-16 گیگابایت.

Microsoft Windows
28-09-2014, 13:33
دوستان من میخوام از آسیاتک بیام بیرون و احتمال داره بیام شاتل، فقط کسی میتونه این جمله از شاتل رو به من توضیح بده: ؟!

یعنی توی 1 ماه 2 گیگ؟!!! :n04: من با این آسیاتک قبل از این 3 ماه که به این وضعیت فجیع و کاملاً غیر قابل تحمل در اومده، متوسط هر شب 7 گیگ دانلود داشتم بعضی شبا هم که سیستمشون قاطی می کرد و محدود نمیکرد تا 17-16 گیگابایت.
از چاله میخوای بیای توی چاه؟
کلا دور شاتل و پارس آنلاینو خط بکش. ببین مخابرات منطقتون چطوره از اونجا بگیر

mohsen_rkh
28-09-2014, 13:37
از چاله میخوای بیای توی چاه؟
کلا دور شاتل و پارس آنلاینو خط بکش. ببین مخابرات منطقتون چطوره از اونجا بگیر
پارس آنلاین دیگه چرا؟ ای بابا مخابرات هم داشتم خوب نبود.

Microsoft Windows
28-09-2014, 13:49
پارس آنلاین دیگه چرا؟ ای بابا مخابرات هم داشتم خوب نبود.
پارسم مثل شاتل محدود میکنه مخابراتم میگی خوب نیست پس فقط یک راه داری اول ببین چه isp هایی توی شهرتون هست بعد به تاپیک های هرکدومشون سری بزن ببین کدوم از همه بهترن از لحاظی که مد نظرتون هست.

mohsen_rkh
28-09-2014, 17:15
پارسم مثل شاتل محدود میکنه مخابراتم میگی خوب نیست پس فقط یک راه داری اول ببین چه isp هایی توی شهرتون هست بعد به تاپیک های هرکدومشون سری بزن ببین کدوم از همه بهترن از لحاظی که مد نظرتون هست.
با توجه به اینکه دانلود شبانه برای مهمه و می فرمایید شاتل محدود میکنه دانلود شبانه رو، مگه مخابرات دانلود شبانه داره سرویس های 5 و 10 مگ_ش؟

Reza R"ch
28-09-2014, 17:41

یعنی اگه هرچی که توی سایتشون نوشته باشن دروغ باشه،این یکی راست راسته!!!!!
من خودم چند روز پیش سرویسم رو تمدید کردم(الان مثل اسب پشیمونم :-/ ) شب اول فقط سه گیگ دانلود کردم،دیگه شب بعدش سرعتم شد 10 کیلو!!!!! :|
دوستان هرچی در مورد محدودیت شاتل شنیدید کاملا درست و صحیح هست!
خیر سرم 1 مگ دارم،سرعت روزانه ام رو هم محدود کردن روی 200 کیلو،شبانه که اصلا حرفش نزن... :/
دوستان پیشنهاد میکنم اصلا سمت شاتل نیاید،جدیدا قطعی،پینگ خیییلیی بالا {عکسش رو چند پست پیش گذاشتم،2500 :| } و افت سرعت هم پیدا کرده،فکر کنم اینم جزو سیاست محدودیتشون باشه،نه تنها محدود میکنن،کیفیت رو هم پایین میارن شدید....
خیلی دلم خونه از دست شاتل!

mohrd
28-09-2014, 18:48
سلام.
چقدر دانلود کنیم شبا محدود می‌کنن؟
مسئول فنی‌شون می‌گفت حوالی ۲۰ گیگ برای ۱۲۸.
مشهد چطوره سرویسشون؟

4l1r3z4
28-09-2014, 19:23

سمت شاتل نیا؛تمام................

4l1r3z4
28-09-2014, 19:36
یعنی اگه هرچی که توی سایتشون نوشته باشن دروغ باشه،این یکی راست راسته!!!!!
من خودم چند روز پیش سرویسم رو تمدید کردم(الان مثل اسب پشیمونم :-/ ) شب اول فقط سه گیگ دانلود کردم،دیگه شب بعدش سرعتم شد 10 کیلو!!!!! :|
دوستان هرچی در مورد محدودیت شاتل شنیدید کاملا درست و صحیح هست!
خیر سرم 1 مگ دارم،سرعت روزانه ام رو هم محدود کردن روی 200 کیلو،شبانه که اصلا حرفش نزن... :/
دوستان پیشنهاد میکنم اصلا سمت شاتل نیاید،جدیدا قطعی،پینگ خیییلیی بالا {عکسش رو چند پست پیش گذاشتم،2500 :| } و افت سرعت هم پیدا کرده،فکر کنم اینم جزو سیاست محدودیتشون باشه،نه تنها محدود میکنن،کیفیت رو هم پایین میارن شدید....
خیلی دلم خونه از دست شاتل!

کاملا درست میگی...
همینو من قبلا به کابرا میگفتم،بعد یکی میومد همش از شاتل تعریف میکردو میگفت 30گیگ میتونی بگیریو از این جوکا....
در صورتی کسی میتونه محدود نشه که شبی کمتر از 1 گیگ یا نهایت 1.5 گیگ دانلود کنه(اگه بیشتر شه،سریع محدود میشی)

Reza R"ch
28-09-2014, 20:38
سلام.
چقدر دانلود کنیم شبا محدود می‌کنن؟
مسئول فنی‌شون می‌گفت حوالی ۲۰ گیگ برای ۱۲۸.
مشهد چطوره سرویسشون؟

اگه تازه ازشون سرویس بگیری شاید (تاکید میکنم شاید!) بتونی 20 گیگ دانلود کنی ولی مطمئن باش محدود میشی!صد در صد و وقتی محدود بشی دیگه دانلود شبانه معنا نداره،باید تا اخر زمان سرویست محدود باشی(اگه فرضا از محدودیت در بیای بازم یک شب دانلود کنی دوباره محدود میشی!)اگه تمدید سرویس بزنی هم محدودیت رفع نمیشه!!
دوستان من پدرکشتگی با شاتل ندارم که الکی ازش بد بگم،خودم نزدیک 5 سال هست که کاربر شاتل هستم،شما فرض کن الان اوضاع چطوره که من بعد از 5 سال کاربر شاتل بودن میخوام تخلیه کنم!
الان نمایشگاه هست دلم میخواد برم توی غرفه شاتل هرچی میتونم بهشون فحش بدم! :/ خداوکیلی اگه تابستون بود و فرصت داشتم از ساعت 4 که نمایشگاه باز میشد میرفتم جلوی غرفه شاتل و نمیزاشتم کسی ازشون سرویس بگیره!:n27:
میگن مشهدی ها از فن اوا راضی هستن،خودمم انشالله اخر ماه میرم فن اوا ببینم چطوره!

4l1r3z4
28-09-2014, 21:03
اگه تازه ازشون سرویس بگیری شاید (تاکید میکنم شاید!) بتونی 20 گیگ دانلود کنی ولی مطمئن باش محدود میشی!صد در صد و وقتی محدود بشی دیگه دانلود شبانه معنا نداره،باید تا اخر زمان سرویست محدود باشی(اگه فرضا از محدودیت در بیای بازم یک شب دانلود کنی دوباره محدود میشی!)اگه تمدید سرویس بزنی هم محدودیت رفع نمیشه!!
دوستان من پدرکشتگی با شاتل ندارم که الکی ازش بد بگم،خودم نزدیک 5 سال هست که کاربر شاتل هستم،شما فرض کن الان اوضاع چطوره که من بعد از 5 سال کاربر شاتل بودن میخوام تخلیه کنم!
الان نمایشگاه هست دلم میخواد برم توی غرفه شاتل هرچی میتونم بهشون فحش بدم! :/ خداوکیلی اگه تابستون بود و فرصت داشتم از ساعت 4 که نمایشگاه باز میشد میرفتم جلوی غرفه شاتل و نمیزاشتم کسی ازشون سرویس بگیره!:n27:
میگن مشهدی ها از فن اوا راضی هستن،خودمم انشالله اخر ماه میرم فن اوا ببینم چطوره!

لامصب پینگشم گند شده؛ الان یه ماهه پینگه 8.8.8.8 م رو 350 ایناس( باید مودمو خاموش روشن کنی آی پی عوض شه،که 2 روز پینگ رو 180عه،بعد دوباره میشه 350 تا 400!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Microsoft Windows
29-09-2014, 01:12
با توجه به اینکه دانلود شبانه برای مهمه و می فرمایید شاتل محدود میکنه دانلود شبانه رو، مگه مخابرات دانلود شبانه داره سرویس های 5 و 10 مگ_ش؟
بعضی استانا مثل اصفهان و تبریز دارن و بقیه انگار ندارن شما یه پرسو جویی کنید

ninipc
29-09-2014, 02:17

من چند ماهی مشغول و مسافرت بودم و خیلی فرصت استفاده از شاتل رو نداشتم. از شانس من تا دوباره مصرفم برگشته این قضیه محدود کردن جاهایی مثل وایبر و واتس‌آپ پیش اومده.
به حساب خودم دقیقاً از اون روزی که قوه قضایه برای بستن اونجور جاها درخواست داد، کلاً شاتل مشکلدار شده. این قطع شدن دوره‌ای کریو هم یکی از اون مشکلات هست. بماند الان توی شاتل دیدم تانگو خیلی کند و عملاً بسته هست اما هنوز توی جاهای دیگه که اسمشون بماند اینطور نیست. یعنی باز شاتل توی محدود کردن از دستگاه‌های مجاز اینکار هم جلوتر افتاده.

یه خبر در مورد این مشکل:

milad.bmi
29-09-2014, 12:46
سلام.دوستان Eco1024 سرعت دانلودش چنده؟

keyhan123
29-09-2014, 18:16
سلام.دوستان Eco1024 سرعت دانلودش چنده؟
اکثر شهر ها روی 2 مگ بسته میشه پس 250

k1ozil
29-09-2014, 18:55
اکثر شهر ها روی 2 مگ بسته میشه پس 250

بچه ها مثل اینکه شاتل مشهد از همه جا بهتره مثلا سرویس 1 رو روی 6 میبندن درسته؟؟؟؟؟؟؟؟

arashaj74
29-09-2014, 19:02
منم سرویس شاتلم روی ۲مگ بسته شده ولی وقتی از اسمشو نبر استفاده میکنم سرعتم میاد روی ۳۰۰-۴۰۰(سرعت حدودا ۱/۵میشه)
این در حالی هست که وایمکس ایرانسلم وقتی اسمشو نبر رو روشن میکنم نهایت ۲۰-۳۰درصد افت سرعت داره.(کی.ر.و-اپن و.ی.پ.ی ان)
شورشو در آورده شاتل

Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk

Reza R"ch
29-09-2014, 19:18
بچه ها مثل اینکه شاتل مشهد از همه جا بهتره مثلا سرویس 1 رو روی 6 میبندن درسته؟؟؟؟؟؟؟؟

هههه باهات شوخی کردن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که مشهدی هستم یک مگ رو بعد از شب اول که دانلود کردم و محدود شدم گذاشتن روی 1.1 مگ!!!!!!!!!
بقیه رو نمیدونم!
اینم یک تست داغ همین الان:

بقیه ی شاتلی ها هم اینطوری هستن؟؟!!مشهدی ها چی؟

k1ozil
29-09-2014, 19:22
هههه باهات شوخی کردن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که مشهدی هستم یک مگ رو بعد از شب اول که دانلود کردم و محدود شدم گذاشتن روی 1.1 مگ!!!!!!!!!
بقیه رو نمیدونم!
اینم یک تست داغ همین الان:

بقیه ی شاتلی ها هم اینطوری هستن؟؟!!مشهدی ها چی؟
داداش اگه فقط روز دان کنی چی؟

Reza R"ch
29-09-2014, 19:48
داداش اگه فقط روز دان کنی چی؟

والا من تا حالا اینطوری نبود که دانلود شبانه نداشته باشم!!:n02:
خب اگه فرض کنیم این پینگ بالا و قعطی من به جزو مجازات(!) محدود بودم باشه نباید مشکلی دیگه ای داشته باشه و باید سرعت خوب بمونه.
از دوستانی که توی کار دانلود شبانه نیستن بپرسین چطوره!

k1ozil
29-09-2014, 19:51
والا من تا حالا اینطوری نبود که دانلود شبانه نداشته باشم!!:n02:
خب اگه فرض کنیم این پینگ بالا و قعطی من به جزو مجازات(!) محدود بودم باشه نباید مشکلی دیگه ای داشته باشه و باید سرعت خوب بمونه.
از دوستانی که توی کار دانلود شبانه نیستن بپرسین چطوره!

حقیقتش برا خودم نمیخام چون خودم دان زیادی دارم بر برادرم میخام فقط هم روز استفادشه و به احتمال زیاد ecco light بگیره.که شبانه نداره در ضمن خودم کرمانم داداشم مشهده.

sadas1
29-09-2014, 23:21
دوستان تازه واسه من صورتحساب جدید اومده
و گویا نوشته که شبانه 50 درصد تخفیف داره و کلمه رایگان (شانه رایگان)را حذف کرده و واسه همین هم باید برجی 3500بتخی!
کسی چیزی ذر این مورد میدونه!!

+البته گویا منظورش 50درصد تخفیف اعمال شده روی 3500که ینی باس 7000تومن میگرفتن حالا 3500میگیرن

pizza90
30-09-2014, 00:46
شاتل داره چیکار میکنه؟؟؟؟؟ من آرت-2 دارم با 27 گیگ محدود شدم :n04:

میدونم که توی سایت گفته چقدر ولی بخدا تا 40 گیگ میرفت بعد شروع میکرد به گیر دادن. حالا زده دقیق سرعتو نصف کرده اومده روی 512. چقدر دزدی آخه :n27:

sasan.69
30-09-2014, 00:55
شاتل داره چیکار میکنه؟؟؟؟؟ من آرت-2 دارم با 27 گیگ محدود شدم :n04:

میدونم که توی سایت گفته چقدر ولی بخدا تا 40 گیگ میرفت بعد شروع میکرد به گیر دادن. حالا زده دقیق سرعتو نصف کرده اومده روی 512. چقدر دزدی آخه :n27:

محدودیت فقط از زمان شروع دوره نیست شامل قبل اونم میشه!

pizza90
30-09-2014, 01:37
محدودیت فقط از زمان شروع دوره نیست شامل قبل اونم میشه!

درسته ولی هر بار که دوره یک ماهه میخواد شروع بشه بین آرت 1 و 2 جا به جا میشم تا سابقه مصرف از بین بره :n10:

4l1r3z4
30-09-2014, 01:56
حقیقتش برا خودم نمیخام چون خودم دان زیادی دارم بر برادرم میخام فقط هم روز استفادشه و به احتمال زیاد ecco light بگیره.که شبانه نداره در ضمن خودم کرمانم داداشم مشهده.

اگه داداشت شبانه دانلود نداره و همه استفادش تو روزه و پینگ واسش مهم نیست، شاتل گزینه مناسبیه واسش...

k1ozil
30-09-2014, 14:36
اگه داداشت شبانه دانلود نداره و همه استفادش تو روزه و پینگ واسش مهم نیست، شاتل گزینه مناسبیه واسش...

داداش مگه میشه پینگ مهم نباشه؟؟؟؟؟ البته برا بازی نمیخاد ولی خوب برای یه وبگردی خوب چی؟؟؟؟؟؟؟ مثلا اگه از سرور فرانکفورت حدودی از 180تا220 باشه خوبه از شاتل هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mohammad_77
30-09-2014, 15:49
من از این آرت 1 بگیرم سرعت دانلودم چه میزان هست و اینکه نوشته بدون محدودیت حجمی واقعا اینطوریه یا خیر و در آخر هم این مورد حداقل تبادل به چه مفهومی هست ؟
تهران منطقه آیت .
ممنون .

Majid.iran.peace
30-09-2014, 21:27
سلام
فکر کنم منظورش اینه که به جای 7000 تومن میتونی 3500 بدی ترافیک شبانت رایگان بشه

Majid.iran.peace
30-09-2014, 21:35
به راحتی از طریق این دستور ... تو برنامه ... میتونید snr رو تغییر بدین.
ولی فکر کنم غیر قانونی باشه و به همین دلیل نوع دستور و برنامه رو نگفتم.
حالا نمیدونم دوستانی که اطلاع دارن بگن آیا این کار از نظر شاتل غیر قانونی هست یا خیر؟

Snr که بیشتر باشه قطعی اینترنت کمتر میشه اما سرعت میاد پایینتر
و اگر snr کمتر بشه سرعت بیشتر میشه اما اگر خطوط اینترنت کیفیت پایین و نویز داشته باشن احتمال قطعی بیشتر میشه.
نه برادر من غیر قانونی نیست بگو حله. ملت رکورد 3000 میلیاردو با 7000 میشکونن راست راست میگردن زور گنده ها بهشون نمیرسه بعد ما نگران اینترنت زیغی خونمون نباشیم وجدانمون آسوده تره

BursT
01-10-2014, 13:50

:n02::n02::n02:
بیای شاتل 10 گیگ توی 2 شب دانلود کنی کل دوره محدودی
کلا برای کسایی که اینترنت شبانه رایگان می خوان شاتل اصلا توصیه نمی شه

BursT
01-10-2014, 13:53
یعنی شاتل گیر نمیده؟

می تونید با کاهش دادن سرعت دانلودتون افزایش بدید و هیچ مشکلی نداره :n06:

4l1r3z4
01-10-2014, 14:17
داداش مگه میشه پینگ مهم نباشه؟؟؟؟؟ البته برا بازی نمیخاد ولی خوب برای یه وبگردی خوب چی؟؟؟؟؟؟؟ مثلا اگه از سرور فرانکفورت حدودی از 180تا220 باشه خوبه از شاتل هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

قبلا(2ماه پیش) پینگه 8.8.8.8 ، واسه من 150 تا 200 بود ولی الان 300 اینا شده که باید مودمو ریکانکت کنی تا بشه 170 (تقریبا هر 2 روز) !!!!!!!!! معلوم نیست چرا اینجوری شده!!!!! پینگه بقیه هم تو شاتل تعریفی نداره...
پینگ فرانکفورتو که دیگه ولش کن :n02::n02:

ALI . R
01-10-2014, 23:20
سلام.
یکی از دوستان امروز سرویسشون از شاتل راه اندازی شد.
3 تا سوال داشتم.
اول اینکه در زمان شبانه رایگان از ساعت 1 تا 8 صبح چند گیگ میتونیم دانلود کنیم ؟
دوم اینکه الان حدود 5 تا 6 گیگ صف دانلود داریم. امشب چقدر دانلود میشه ؟
و سوم اینکه اگر هر شب به صورت میانگین حدودا 1 گیگ دانلود رایگان داشته باشیم مشکلی پیش میاد ؟ چون شنیده بودم اگر زیاد دانلود کنیم دیگه دانلود شبانه حذف میشه.
ممنون

alinoona
01-10-2014, 23:58
سلام.
یکی از دوستان امروز سرویسشون از شاتل راه اندازی شد.
3 تا سوال داشتم.
اول اینکه در زمان شبانه رایگان از ساعت 1 تا 8 صبح چند گیگ میتونیم دانلود کنیم ؟
دوم اینکه الان حدود 5 تا 6 گیگ صف دانلود داریم. امشب چقدر دانلود میشه ؟
و سوم اینکه اگر هر شب به صورت میانگین حدودا 1 گیگ دانلود رایگان داشته باشیم مشکلی پیش میاد ؟ چون شنیده بودم اگر زیاد دانلود کنیم دیگه دانلود شبانه حذف میشه.
ممنون

سلام،
سرعت سرویسشون رو ننوشتید ولی با فرض اینکه سرویس مثلاً ۴ مگابیت داشته باشند یک شبه تمامشو دانلود می​کن. مشکل از اینجا شروع میشه که شبهای بعدی رو باید با سرعت ۸ کیلوبیت سر کنن.
من این ماه توی ۲ شب نزدیک سه گیگ دانلود کردم و الان ۸ روزه که کاملا محدود شده سرعتم. ممکنه حالا توی منطقه شما بهتر باشه ولی کلاً دانلود شبانۀ شاتل افتضاحه (حتی یه چیزی اونورتر). بعدشم خیلی ریطی به اینکه هر شب چقدر می​گیرید نداره بلکه کل میزان دانلود تعیین​کننده است.

ALI . R
02-10-2014, 00:04
سلام،
سرعت سرویسشون رو ننوشتید ولی با فرض اینکه سرویس مثلاً ۴ مگابیت داشته باشند یک شبه تمامشو دانلود می​کن. مشکل از اینجا شروع میشه که شبهای بعدی رو باید با سرعت ۸ کیلوبیت سر کنن.
من این ماه توی ۲ شب نزدیک سه گیگ دانلود کردم و الان ۸ روزه که کاملا محدود شده سرعتم. ممکنه حالا توی منطقه شما بهتر باشه ولی کلاً دانلود شبانۀ شاتل افتضاحه (حتی یه چیزی اونورتر). بعدشم خیلی ریطی به اینکه هر شب چقدر می​گیرید نداره بلکه کل میزان دانلود تعیین​کننده است.
سلام. سرویسشون 128 سه ماهه هست.
الان حدود 5.5گیگ برای دانلود گذاشتیم. امشب همش دانلود میشه؟

4l1r3z4
02-10-2014, 01:04

اگه امشب 5 گیگو با هم دانلود کنی، شک نکن که نهایت تا 2روز بعد محدودی بلکم زودتر...
اگه می خوای محدود شدنت طول بکشه و دیر محدود شی، شبی 1 گیگ بذار واسه دانلود ولی اینو بدون که اگه چند شبه پیاپی هم 1 گیگ دانلود کنی بعد چند روز،شاید 1 هفته یا کمتر یا بیشتر(بسته به مرکزت)، محدود میشی...

alinoona
02-10-2014, 01:11

مطمئناً نه نمیشه.

footballist
02-10-2014, 11:43
سلام دوستان
سرعت اینترنت نامحدود ART 2 در مازندران-نوشهر چطوره؟

k1ozil
02-10-2014, 12:25
دوستان تک کانکشن شاتل همه جا داغونه؟؟؟؟؟؟؟

4l1r3z4
02-10-2014, 13:41
دوستان تک کانکشن شاتل همه جا داغونه؟؟؟؟؟؟؟

نه؛ من با idm با تک کانکشن با سرعت 550 اینا دانلود میکنم و فرقی با 32 کانکشن نمیکنه واسه من...
اگه وضعیته روزانه شاتل رو میخوای بدونی،اینو بدون که از همه isp ها بهتره تو روزانه(فقط پینگش یه کم ناجوره) ؛ تو 2-3 ماه اخیر من یه بارم اینترنتم تو ساعات روزانه قطعی نداشته( قبل از اونم،شاید تو 1 سال،2بار قطعی داشته واسه من)
منتها همه بحثه ما سر شبانشه که از ساعت 1تا8 گند میزنه بهت...

Armin.Computer
02-10-2014, 14:29
نه؛ من با idm با تک کانکشن با سرعت 550 اینا دانلود میکنم و فرقی با 32 کانکشن نمیکنه واسه من...
اگه وضعیته روزانه شاتل رو میخوای بدونی،اینو بدون که از همه isp ها بهتره تو روزانه(فقط پینگش یه کم ناجوره) ؛ تو 2-3 ماه اخیر من یه بارم اینترنتم تو ساعات روزانه قطعی نداشته( قبل از اونم،شاید تو 1 سال،2بار قطعی داشته واسه من)
منتها همه بحثه ما سر شبانشه که از ساعت 1تا8 گند میزنه بهت...

1-پینگ خارج چه قدره؟
2-شب چه قدر دانلود کنیم؟

4l1r3z4
02-10-2014, 14:45
1-پینگ خارج چه قدره؟
2-شب چه قدر دانلود کنیم؟

اینا تست همین الانه!!!!!!!
سرعت دانلود سرور داخلیم الان 550 عه...

Armin.Computer
02-10-2014, 19:44
دانلود شب چه جوره؟

reza_meybod
02-10-2014, 21:33
دانلود شب چه جوره؟

دانلود شبانه تعریفی نداره ، 10 گیگ که دانلود کنی میری تو لیست سیاه سرعت چه 10 مگ باشه چه 128 فیکس روی 8 کیلو می کنن !
اگه واسه دانلود می خوای سراغ شاتل نیا

4l1r3z4
03-10-2014, 00:14
دانلود شب چه جوره؟

در یک کلام افتضاح...

faea
03-10-2014, 01:18
1 مگ شاتل ساعت 1:15 :

Majid.iran.peace
03-10-2014, 08:52
1 مگ شاتل ساعت 1:15 :
چه حسی داری بابا بگیر بخواب لگنو خاموش کن. راستی چرا شبای من با روزام فرق نمیکنه ؟سوتی دادن سرویس منو باز گذاشتن؟[emoji1]

faea
03-10-2014, 22:20
چه حسی داری بابا بگیر بخواب لگنو خاموش کن. راستی چرا شبای من با روزام فرق نمیکنه ؟سوتی دادن سرویس منو باز گذاشتن؟[emoji1]

سرعت منم چند روز پیش شب و روز یکی بود. تغییر سرویس دادم از 2 مگ به 1 مگ از روز اول دوره محدود شدم.

kooolak
03-10-2014, 23:32
دوستان کسی که دانلود شبانه استفاده نداره ، شاتل توصیه میشه یا کلا مشکلات زیاد داره ؟

بیشتر برای ارتباط تصویری مورد استفاده هست !

ممنون

k1ozil
03-10-2014, 23:36
دوستان کسی که دانلود شبانه استفاده نداره ، شاتل توصیه میشه یا کلا مشکلات زیاد داره ؟

ممنون

روزانه شاتل خوبه

4l1r3z4
03-10-2014, 23:49

ممنون

تو روزانه فقط پینگ مشکل داره...
من هر روز تماس تصویری دارم و مشکلی ندارم در این مورد...
معمولا تو ساعات روزانه همه شرکتا خوبن و مشکلی ندارن و عمده مشکل شرکت ها به خاطره شبانشونه؛در نتیجه بگرد ببین کدوم شرکته که پینگشم خوبه...

Majid.iran.peace
04-10-2014, 13:07

ممنون
بستگی داره داداش گلم
ماهانه چقدر تو شب دانلود داری و چقدر میخوای هر ناه هزینه کنی؟
تو شاتل planهای مختلفی وجود داره. بگو تا بگیم

farryad
04-10-2014, 16:06
خیلی وقته رفتم ازشاتل.
ماهی چندگیگ دان کنی محدود میشی؟

alinoona
04-10-2014, 18:35
خیلی وقته رفتم ازشاتل.
ماهی چندگیگ دان کنی محدود میشی؟

خودم با 21 گیگ محدود شدم ولی از 10 تا 35 هم اینجا گزارش کردن.

arashaj74
05-10-2014, 11:34
خودم با 21 گیگ محدود شدم ولی از 10 تا 35 هم اینجا گزارش کردن.

منظورت دانلود شبانه در سرویس های اکو هست؟
در مورد آرت ها اطلاعی نداری؟مثلا آرت ۳یکی از دوستان داشت که گفت تا ۴۰گیگ دانلود کردم ولی محدود نشدم و سرویسش روی ۱مگ بود

mohsen_1363
05-10-2014, 11:51
art1 دارم
ماه قبل که ماه اولم بود28 گیگ دانلو داشتم با سرعت ثابت 100
این ماه 29 گیگ شده سرعتم از 100 به 50 رسیده و هنوز 12 روز تا پایان ماه دورم باقی مونده
با تمدید ماه بعد سرعتم درست میشه ؟؟

alinoona
05-10-2014, 11:58
منظورت دانلود شبانه در سرویس های اکو هست؟
در مورد آرت ها اطلاعی نداری؟مثلا آرت ۳یکی از دوستان داشت که گفت تا ۴۰گیگ دانلود کردم ولی محدود نشدم و سرویسش روی ۱مگ بود

آره منظورم اکوها بود. ولی سرویسهای آرت هم خیلی تعریفی نداره. نمونه ش همین آقا محسن که پستش همین بالاست.

alinoona
05-10-2014, 12:01
art1 دارم
ماه قبل که ماه اولم بود28 گیگ دانلو داشتم با سرعت ثابت 100
این ماه 29 گیگ شده سرعتم از 100 به 50 رسیده و هنوز 12 روز تا پایان ماه دورم باقی مونده
با تمدید ماه بعد سرعتم درست میشه ؟؟

دفعات اول درست میشه. حتی ممکنه چند روز محدود کنه بعدش سرعت عادی میشه ولی از ماه ها یا دوره های بعد این محدودیتش سخت تر میشه و به این زودیها سرعت عادی نمیشه.

Mrnsp
05-10-2014, 14:26
دوستان برا خونه این سرویس 128 سه ماهه میخواهم بگیرم
بگید چی داره سرویسش
مودمش چیه
سرعت دانلودش چنده
الان تو دفتر با پارس انلاین دارم 430 دان مکینم با 2 مگ
مودمش چند پورته و آیا وای فای داره؟
به نظرتون بگیرم یا نه ؟ اهواز

BursT
05-10-2014, 14:41
دوستان برا خونه این سرویس 128 سه ماهه میخواهم بگیرم
بگید چی داره سرویسش
مودمش چیه
سرعت دانلودش چنده
الان تو دفتر با پارس انلاین دارم 430 دان مکینم با 2 مگ
مودمش چند پورته و آیا وای فای داره؟
به نظرتون بگیرم یا نه ؟ اهواز

کلا به نظر من این آفر جدید شاتل خیلی خوب نیست.
با یک قیمت خوب مشتری را تحریک می کنه سرعت 128 بگیره بعدشم به مشتری میگه سرعتت 128 هست 16 کیلوبایت باید سرعتت باشه ترافیکشم که خیلی کمه!!!
من توصیه می کنم بیخیال این سرویس بشی چون که جدیدا مسئولان فروش شاتل خیلی کلاه بردار شدن و به راحتی کیفیت دروغین را ارائه میدن:n24::n24:

Mrnsp
05-10-2014, 14:50
تقریبا برنامم اینه که مودم رو بگیرم بعد یکی و دو ماه درخواست رانژه بدم برم رو پارس انلاین نظرتون چیه؟ به نظرم این مودم ارزشش رو داره ، تازه ترافیکشم کامل استفاده میکنم بعد / حالا نظر شما چیه

k1ozil
05-10-2014, 14:54
تقریبا برنامم اینه که مودم رو بگیرم بعد یکی و دو ماه درخواست رانژه بدم برم رو پارس انلاین نظرتون چیه؟ به نظرم این مودم ارزشش رو داره ، تازه ترافیکشم کامل استفاده میکنم بعد / حالا نظر شما چیه

فک کنم مودمش فقط رو شاتل جواب بده

Mrnsp
05-10-2014, 15:02
فک نکنم چنین چیزی باشه ؟ آخه تجهیزات استاندارد دارن و استاندارد هم به همه کار میکنه حالا نمیدونم ببینم بقیه چی میگن

k1ozil
05-10-2014, 15:03
فک نکنم چنین چیزی باشه ؟ آخه تجهیزات استاندارد دارن و استاندارد هم به همه کار میکنه حالا نمیدونم ببینم بقیه چی میگن

داداش چون مودم سفارش اختصاصی شاتله فک کنم به احتمال زیاد اینجوری باشه.

mohsen_1363
05-10-2014, 15:21
دفعات اول درست میشه. حتی ممکنه چند روز محدود کنه بعدش سرعت عادی میشه ولی از ماه ها یا دوره های بعد این محدودیتش سخت تر میشه و به این زودیها سرعت عادی نمیشه.
الان 3 روزه اینطوریه
بعضی ها میگن با تمدیدم درست نمیشه
11 روز تا اخر دورم مونده ، امیدوارم با تمدید مشکلش حل شه
باید بین art1-2 سویچ کنی ؟
..................
برای تغییر سرویس به art2 باید به شرکت مراجعه کنم یا اینترنتی میشه ؟

albertxx
05-10-2014, 15:35

با یه تلفن درست میشه

Mrnsp
05-10-2014, 15:56
زنگ زدم 23099 برا خرید میگه با 22618000 تماس بگیر و زنگ زدم به 22618000 میگه با 23099 تماس بگیر / کلا مسخره کردن اینا

اینم مودمشه :
زده به همه هم وصل میشه
به نظرتون برا خونه خوبه؟ الان 512 ایرانسل دارم پوستم کنده شده

G.D.ragon.Ir
05-10-2014, 18:02
دوستان, منظور از ART-Light چیزی مثل سرویس های 1 به 10 ISP های دیگه هست؟

BursT
05-10-2014, 19:42
زنگ زدم 23099 برا خرید میگه با 22618000 تماس بگیر و زنگ زدم به 22618000 میگه با 23099 تماس بگیر / کلا مسخره کردن اینا

اینم مودمشه :
زده به همه هم وصل میشه
به نظرتون برا خونه خوبه؟ الان 512 ایرانسل دارم پوستم کنده شده
مطمئنا بهتره ایرانسله کلا adsl در ایران بهتر از وایمکس هست:n01:

alinoona
05-10-2014, 20:00
الان 3 روزه اینطوریه

بعید نیست که درست هم نشه، امیدوارم که حل بشه. بله باید به سرویس بالاتر مثلا آرت 2 تغییر بدید.

4l1r3z4
05-10-2014, 23:46
الان 3 روزه اینطوریه
..................

حتما باید تغییر سرویس بدی تا محدودیتت از بین بره...
در ضمن، از من میشنوی اگه مخابراته شهرتون خوبه، برو از مخابرات نامحدود بگیر؛ شاتل نامحدودش به درد نمیخوره...

Razada
06-10-2014, 10:00
شاتل برای دانلود شبانه هزینه دریافت میکنه ؟ محدودیت حجم دانلود شبانه چند گیگ هستش ؟ بخوام فقط از سرورهای داخلی دانلود کنم محدودیت داره یا نه ؟

alinoona
06-10-2014, 11:22
شاتل برای دانلود شبانه هزینه دریافت میکنه ؟ محدودیت حجم دانلود شبانه چند گیگ هستش ؟ بخوام فقط از سرورهای داخلی دانلود کنم محدودیت داره یا نه ؟

بله. برای سرویسهای کمتر از یک مگابیت ماهی 3500 میگیره.
حجم مشخصی نداره، حدود 20-35 گیگ، بسته به مرکز مخابراتی.
قبلا سرورهای داخلی آزاد بود ولی الان اونا هم محدود میشن.

mohsen_1363
06-10-2014, 15:37
حتما باید تغییر سرویس بدی تا محدودیتت از بین بره...
در ضمن، از من میشنوی اگه مخابراته شهرتون خوبه، برو از مخابرات نامحدود بگیر؛ شاتل نامحدودش به درد نمیخوره...
مخابرات داشتم
مخابرات نامحدوداشو برداشت اومدم شاتل

Reza R"ch
06-10-2014, 16:41
بله. برای سرویسهای کمتر از یک مگابیت ماهی 3500 میگیره.
حجم مشخصی نداره، حدود 20-35 گیگ، بسته به مرکز مخابراتی.
قبلا سرورهای داخلی آزاد بود ولی الان اونا هم محدود میشن.

یکی نیس بهشون بگه این که دیگه دانلود رایگان نیس داریم براش پول میدیم،پس چرا محدود میکنید؟؟!!! :/
البته اگه دفعه اول باشه ازشون سرویس بگیر شاید،شاید،شاید بتونی 30 گیگ دانلود کنی!! بعدش حتی با تمدید سرویس هم محدودیت فقط یک شب برداشته میشه :/
ـــــــــــــــــــــــــ ـــ
خدا بگم چی کارت کنه با این امضات،با گوشی اومده بودم ی ساعت به صفحه خیره شده بودم که این چیه روی صفحه گوشی:n08:

Majid.iran.peace
06-10-2014, 19:25
مخابرات داشتم
مخابرات نامحدوداشو برداشت اومدم شاتل
یعنی چییییی
یعنی مخابرات دیگه نا محدود نمیده؟؟؟؟

alinoona
06-10-2014, 20:50
یکی نیس بهشون بگه این که دیگه دانلود رایگان نیس داریم براش پول میدیم،پس چرا محدود میکنید؟؟!!! :/
البته اگه دفعه اول باشه ازشون سرویس بگیر شاید،شاید،شاید بتونی 30 گیگ دانلود کنی!! بعدش حتی با تمدید سرویس هم محدودیت فقط یک شب برداشته میشه :/
ـــــــــــــــــــــــــ ـــ
خدا بگم چی کارت کنه با این امضات،با گوشی اومده بودم ی ساعت به صفحه خیره شده بودم که این چیه روی صفحه گوشی:n08:

آره واقعا. اصلا همین عبارت «هزینۀ سرویس رایگان شبانه» پارادوکس داره، می​تونن ببرن تو کتابای ادبیات دبیرستان تدریسش کنن :n02: (مثال کتاب زمان ما تب سرد و سد روان و از این چیزا بود :n26:)
یه خبری هم چند وقت پیش پخش شده بود که می​خوان کلا شبانه رو جمع کنن (یکی از کاربرا مطلبشو گذاشته بود؛ فکر کنم سیاست خودشون بوده. به مرگ میگیرن که به تب راضی بشیم. (بی​شرفا) :n23:
-------------------------------------------
امضا هم اگه خیلی رو مخه ندا بدین عوضش می​کنم:n06:

Majid.iran.peace
06-10-2014, 21:34
آره واقعا. اصلا همین عبارت «هزینۀ سرویس رایگان شبانه» پارادوکس داره، می​تونن ببرن تو کتابای ادبیات دبیرستان تدریسش کنن :n02: (مثال کتاب زمان ما تب سرد و سد روان و از این چیزا بود :n26:)
یه خبری هم چند وقت پیش پخش شده بود که می​خوان کلا شبانه رو جمع کنن (یکی از کاربرا مطلبشو گذاشته بود؛ فکر کنم سیاست خودشون بوده. به مرگ میگیرن که به تب راضی بشیم. (بی​شرفا) :n23:
-------------------------------------------
امضا هم اگه خیلی رو مخه ندا بدین عوضش می​کنم:n06:
از کجا درش آوردی:
هزینه استقاده از خدمات ترافیک تشویقی شبانه با تخفیف ۵۰ درصدی برای سرویس‌های Eco128، Eco256، Eco512، ماهانه معادل ۳،۵۰۰ تومان است که در صورت تمایل مشتری به استفاده از این خدمات، به تعرفه قیمت این سرویس ها افزوده خواهد شد.

Reza R"ch
06-10-2014, 21:55
از کجا درش آوردی:

خلاصه ی حرفشون همونه دیگه:n09:
در هر صورت باید این پول رو بدیم که دانلود رایگان داشته باشیم،اگه ندیم دانلود رایگان یا همون شبانه نخواهیم داشت!
اون قسمت 50 درصد تخفیف رو کسی فهمیده یعنی چی؟ دارن منّت میزارن که مثلا به جای 7 هزار ازتون 3500 میگیریم؟:n27:
ـــــــــــــــــــــــ
alinoona@
نه بابا رو مخ چیه!
در کل جالب بود امضات،از ما که گذشت فهمیدیم که الکیه،بزار بقیه هم یکم تعجب کنن:n02:

alinoona
07-10-2014, 00:26
از کجا درش آوردی:

از اینجا درش آوردم:

هزینۀ ترافیک رایگان!!! شاتل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ویرایش: به دلیل ابعاد بزرگ عکس، لینک داخلی با خارجی جایگزین شد.

amin1374
08-10-2014, 09:30
دوستان یک سوال امروز روز خاصیه؟
آخه از صبح اینترنت به طرز فجیهی داغونه سایتای داخلم بزور باز میکنه
برا شما هم اینجوریه؟

4l1r3z4
08-10-2014, 13:09
دوستان یک سوال امروز روز خاصیه؟
آخه از صبح اینترنت به طرز فجیهی داغونه سایتای داخلم بزور باز میکنه
برا شما هم اینجوریه؟

واسه من دیشب ترکیده بود؛ پینگه 8.8.8.8 رو 650 بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی الان عالی شده؛ پینگه 4.2.2.4 رو 140 عه!

amin1374
08-10-2014, 22:07
واسه من دیشب ترکیده بود؛ پینگه 8.8.8.8 رو 650 بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی الان عالی شده؛ پینگه 4.2.2.4 رو 140 عه!

برا من ماکزیمم سرعت با آرت 1 شده 50 کیلو فک کنم سیاست هاشونو عوض کردن ! دو سه دوره قبل هم هیچ محدود شدنی در کار نبوده و هم این که میزان دانلودامم 10 گیگ نهایتا بوده و این که دانلودامم پراکنده بود وو اکثرا وب گردی!!!!!!:n15:

شاتل رو دیگه فک کنم کم کم باید بیخیالش شم!:n23:

4l1r3z4
08-10-2014, 23:29
برا من ماکزیمم سرعت با آرت 1 شده 50 کیلو فک کنم سیاست هاشونو عوض کردن ! دو سه دوره قبل هم هیچ محدود شدنی در کار نبوده و هم این که میزان دانلودامم 10 گیگ نهایتا بوده و این که دانلودامم پراکنده بود وو اکثرا وب گردی!!!!!!:n15:

من که هفته دیگه از این شاتل آشغال میرم بیرونو راحت میشم : ))))))

keyhan123
09-10-2014, 01:09

احتمال خیلی زیاد پورتتو روی 574 بستن!
سیاست جدیدشونه

amin1374
09-10-2014, 07:37
من که هفته دیگه از این شاتل آشغال میرم بیرونو راحت میشم : ))))))
کجا میخای پهن کنی؟

amin1374
09-10-2014, 07:39
احتمال خیلی زیاد پورتتو روی 574 بستن!
سیاست جدیدشونه

نه همون قبلیه 879 فک کنم تو مودم دیدم! ولی فک کنم نرم افزاری محدود شده دیگه باید بیخیالش بشم فقط موندم کجا پهن کنم ؟

Pitbull2015
09-10-2014, 10:17
سلام. دوستان عزیز! شما با ک/ر/ی/و می تونید بدون قطع و وصلی روی سرویس های شاتل دانلود کنید یا بعد از مدّتی خطای Connection Closed میده براتون؟ آخه می خوام بیام شاتل؛ می ترسم شاتل هم مثل پارس آنلاین ک/ر/ی/و رو محدود کرده باشه! :| لطفا کسانی که از ک/ر/ی/و استفاده می کنن، جواب بدن. ممنون. :n16:

k1ozil
09-10-2014, 10:20
سلام. دوستان عزیز! شما با ک/ر/ی/و می تونید بدون قطع و وصلی روی سرویس های شاتل دانلود کنید یا بعد از مدّتی خطای Connection Closed میده براتون؟ آخه می خوام بیام شاتل؛ می ترسم شاتل هم مثل پارس آنلاین ک/ر/ی/و رو محدود کرده باشه! :| لطفا کسانی که از ک/ر/ی/و استفاده می کنن، جواب بدن. ممنون. :n16:
فعلا تا جایی که من میدونم تمام isp ها با کریو و سیسکو مشکل دارن.الان من با pptp مشکلی ندارم.:n12:

awz2
09-10-2014, 19:22
پینگم با 8.8.8.8 و اروپا 140 شده!!

4l1r3z4
09-10-2014, 19:37
کجا میخای پهن کنی؟

پارس آنلاین؛تو منطقه ما مثه که خوبه...
زنگم زدم گفتن واست رو 16 میبندیم...

4l1r3z4
10-10-2014, 21:32
امروز درخواست تخلیه رو به شاتل دادم،بعد یارو میگه 3 تا 7 روز طول میکشه!!!!!!!!:n04: میگه 2تا3 روز شرکت باید تخلیه رو بفرسته و 3 روز هم طول میکشه که مخابرات خطو رانژه کنه...
راست میگه؟!!!
چند روز بعد باید خطم تخلیه باشه؟!

mohsen_1363
10-10-2014, 22:38
دوستانی که art 1 دارن لطفا سرعت دانلودشون رو اعلام کنن ؟؟؟؟
سرور خارجی 45 تا
سرور داخلی 100 تا

amin1374
10-10-2014, 23:30
دوستانی که art 1 دارن لطفا سرعت دانلودشون رو اعلام کنن ؟؟؟؟
سرور خارجی 45 تا
سرور داخلی 100 تا

بنده نه محدود بودم نه هیچی داخلی و خارجی نهایتا 50 کیلو هر سروری که بگید رفتم اکانت چیز میز بشکن نشکنم تا دلتون بخاد نوع های مختلفشو تست کردم خیلی دزده دزد !!!

bsireza
11-10-2014, 01:18
امروز قطعی زیاد داشت

971971
11-10-2014, 13:52
45 روز از دوره ام مانده بود که ترافیکم تمام شد، برای خط دیگرم اینترنت نامحدود از مخابرات گرفتم و تصیم گرفتم بعد از 1 ماه اگر از مخابرات راضی نبودم شاتل را تمدید کنم، ولی از شاتل اس ام اس آمد که 10 روز مهلت دارم تا تمدید کنم یا حجم بخرم، آیا تخلیه خط قبل از اتمام دوره به علت اتمام ترافیک قانونی است؟ معمولا چند روز پس از اتمام ترافیک خط را تخلیه میکنند؟

alinoona
11-10-2014, 14:14
45 روز از دوره ام مانده بود که ترافیکم تمام شد، برای خط دیگرم اینترنت نامحدود از مخابرات گرفتم و تصیم گرفتم بعد از 1 ماه اگر از مخابرات راضی نبودم شاتل را تمدید کنم، ولی از شاتل اس ام اس آمد که 10 روز مهلت دارم تا تمدید کنم یا حجم بخرم، آیا تخلیه خط قبل از اتمام دوره به علت اتمام ترافیک قانونی است؟ معمولا چند روز پس از اتمام ترافیک خط را تخلیه میکنند؟

شما هر زمانی که اراده کنید می​تونید نسبت به تخلیه خط اقدام کنید منتهی اگر وارد دورۀ جدید شده باشید باید هزینۀ دوره رو پرداخت کنید؛ پس بهتره که هرچه سریع​تر اقدام بفرمایید.
زمان تخلیه: معمولا ۳ تا ۷ روز کاری بعد از درخواست تخلیه ممکنه طول بکشه.

به علت اتمام ترافیک هرگز خط شما خود به خود تخلیه نمیشه.

971971
11-10-2014, 18:24
شما هر زمانی که اراده کنید می​تونید نسبت به تخلیه خط اقدام کنید منتهی اگر وارد دورۀ جدید شده باشید باید هزینۀ دوره رو پرداخت کنید؛ پس بهتره که هرچه سریع​تر اقدام بفرمایید.
زمان تخلیه: معمولا ۳ تا ۷ روز کاری بعد از درخواست تخلیه ممکنه طول بکشه.

به علت اتمام ترافیک هرگز خط شما خود به خود تخلیه نمیشه.
مرسی، من نمیخواهم خطم زودتر از اتمام دوره تخلیه شود چون میخواهم برای تصمیم درباره ماندن یا رفتن از شاتل فرصت داشته باشم، ولی چون در اس ام اس نوشته بود با توجه به محدودیت درظرفیت مراکز لطفا حداکثر تا 9 روز آینده جهت خرید ترافیک یا تجدید دوره اقدام فرمایید، به نظرم رسید که خودشان تخلیه میکنند، در ضمن اگر تمدید نکنم و دوره تمام شود چطور هزینه را از من میگیرند؟ حتی اگر چند ماه هم تمدید نکنم هم خطم را تخلیه نمیکنند؟ برای تخلیه حتما باید مراجعه کنم یا با تلفن و ایمیل هم تخلیه میکنند؟

4l1r3z4
11-10-2014, 19:53
امروز درخواست تخلیه رو به شاتل دادم،بعد یارو میگه 3 تا 7 روز طول میکشه!!!!!!!!:n04: میگه 2تا3 روز شرکت باید تخلیه رو بفرسته و 3 روز هم طول میکشه که مخابرات خطو رانژه کنه...
راست میگه؟!!!
چند روز بعد باید خطم تخلیه باشه؟!

کسی نمیدونه تا چند روز موظفند تخلیه رو انجام بدنو من برم از یه شرکته دیگه بگیرم؟؟!

alinoona
11-10-2014, 20:28
مرسی، من نمیخواهم خطم زودتر از اتمام دوره تخلیه شود چون میخواهم برای تصمیم درباره ماندن یا رفتن از شاتل فرصت داشته باشم، ولی چون در اس ام اس نوشته بود با توجه به محدودیت درظرفیت مراکز لطفا حداکثر تا 9 روز آینده جهت خرید ترافیک یا تجدید دوره اقدام فرمایید، به نظرم رسید که خودشان تخلیه میکنند، در ضمن اگر تمدید نکنم و دوره تمام شود چطور هزینه را از من میگیرند؟ حتی اگر چند ماه هم تمدید نکنم هم خطم را تخلیه نمیکنند؟ برای تخلیه حتما باید مراجعه کنم یا با تلفن و ایمیل هم تخلیه میکنند؟

خواهش میکنم.
اگر شما مثلا 3 ماه اقدامی نکنید دو حالت ممکنه پیش بیاد:
1- دوباره به شاتل برمیگردید که در اینصورت باید هزینه 3 ماه گذشته رو هم پرداخت کنید تا مجددا سرویس شما فعال بشه.
2- به شرکت دیگه ای کوچ میکنید و باید قبلش حساب شما با شاتل تسویه بشه و ممکنه هزینه این مدت رو بگیرند تا خط رو تخلیه کنند.

نکته اینجاست که اگه وارد دوره جدید بشید احتمالا موقع تسویه حساب باید هزینه اون رو پرداخت کنید. شما میتونید با شاتل تماس بگیرید و بگید که شروع دوره جدید شما رو برای چند روز به تعویق بندازن، فکر میکنم که موافقت کنند.
*** حتما تماس بگیرید با خودشون تا جزئیات رو بهتون بگن.

کسی نمیدونه تا چند روز موظفند تخلیه رو انجام بدنو من برم از یه شرکته دیگه بگیرم؟؟!

پس توهم رفتنی شدی علیرضا. فکر میکنم تا 10 روز هم میتونن طولش بدن. یه سر به تاپیک پارس آنلاین هم بزن، اونجا خیلی فعالترند ظاهرا.

reza 07
11-10-2014, 21:44
سرویس حجمی شاتل محدودیت داره ؟

alinoona
11-10-2014, 23:46
سرویس حجمی شاتل محدودیت داره ؟

بله.
تقزیبا حدود ۲۰ تا ۳۵ گیگ بسته به مرکز مخابراتی میشه دانلود کرد.
محدود هم که بشید سرعت میاد روی ۸kB/s.

4l1r3z4
11-10-2014, 23:57
پس توهم رفتنی شدی علیرضا. فکر میکنم تا 10 روز هم میتونن طولش بدن. یه سر به تاپیک پارس آنلاین هم بزن، اونجا خیلی فعالترند ظاهرا.
خیلی ممنون که جواب دادی عزیز :x
یه اشتباهی کردم 3 ماهه گرفتم ازشون وگرنه 2ماه پیش تخلیه کرده بودم؛ واقعا دیگه مفت نمیرزه این شاتل،نه پینگ درست حسابی داره نه سرعته بالایی داره...

G.D.ragon.Ir
12-10-2014, 09:27
دوستان art 1 بعد از 11 گیگ, سرعت رو چند می کنن؟

LOVEFORLOVE
12-10-2014, 22:11
سلام شبانه چطوره؟ میشه هفته 5 گیگ راحت گرفت بدون دق دقه خاطر>؟

دانلود شبانه میخام منتها زیاد نه همون هفته 5 گیگ بسمه

میشه وارد شاتل شد و با چه سرویسی؟

alinoona
13-10-2014, 00:21
سلام شبانه چطوره؟ میشه هفته 5 گیگ راحت گرفت بدون دق دقه خاطر>؟

دانلود شبانه میخام منتها زیاد نه همون هفته 5 گیگ بسمه

میشه وارد شاتل شد و با چه سرویسی؟

سلام،
شاتل کلا یعنی دغدغه!!!
معمولا اگه مرکز مخابراتی خوب باشه مشکلی پیش نمیاد. البته جدیدا محدودیت ها رو سفت و سخت تر کردند. داشتیم کسایی رو که با 5 گیگ دانلود محدود شدن و کسایی هم بودن که دانلود چند برابر اون داشتن و محدود نشدند.
اصولا شاتل به درد دانلودرها نمیخوره. بعضی مناطق مخابرات خوبه (منطقه ما افتضاحه)، پارس آنلاین هم میگن بد نیست.
بهترین کار اینه که از افرادی که نزدیک شما هستن و شاتل دارن پرس و جو کنید.

mohammadrm
13-10-2014, 01:00
مزخرفترین و پست ترین شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنتی در ایران!

hosseintttt
13-10-2014, 01:31
سلام
شاتل بودم بخاطر قانون مصرف منصفانه زدم بیرون
رفتم صبانت
اینجا قاون مصرف منصفانه اومد
شرکت های بزرگ را خودمون شاخ کردیم
الان گاو شدن میخوان شاخمون بزنن
من خودم رفتم یه شرکت کوچک و بی نام نشان -شب روز ذانلود-سرعت بالا
از شرکت های بزرگ بکشید بیرون

4l1r3z4
13-10-2014, 10:34
سلام
شاتل بودم بخاطر قانون مصرف منصفانه زدم بیرون
رفتم صبانت
اینجا قاون مصرف منصفانه اومد
شرکت های بزرگ را خودمون شاخ کردیم
الان گاو شدن میخوان شاخمون بزنن
من خودم رفتم یه شرکت کوچک و بی نام نشان -شب روز ذانلود-سرعت بالا
از شرکت های بزرگ بکشید بیرون

چه شرکتی رفتی دوست عزیز؟

sambik
13-10-2014, 11:50
سلام من از شاتل استفاده میکنم و سرویسم هم 2 مگ eco هستش
دانلودم هم 400 هستش معمولا بنظرتون خوبه یا کمه . اگه کمه چطور میتونم اضافش کنم راهی داره؟
اینم تست همین الان

4l1r3z4
13-10-2014, 12:00
سلام من از شاتل استفاده میکنم و سرویسم هم 2 مگ eco هستش
دانلودم هم 400 هستش معمولا بنظرتون خوبه یا کمه . اگه کمه چطور میتونم اضافش کنم راهی داره؟
اینم تست همین الان

2مگ اکو رو، بیشتر از 4 مگ نمیبندن...

keyhan123
13-10-2014, 18:47
پهنای باند ارت 1 همون 896 هست؟

alinoona
14-10-2014, 20:17
پهنای باند ارت 1 همون 896 هست؟

اگه کیلوبیت منظورتونه بله همون حدوداست. تا ۱۲۰۰ هم شنیدم که ببندن.
مشکل شاتل حجم قابل دانلود و محدودیتشه که غیرفابل تحملش می​کنه. کم مونده بود دیروز زنگ بزنم هرچی فحش از دهنم در میاد بهشون بگم. کلا تو این ماه شاید ۱۱ گیگ هم دانلود رایگان نداشتم ولی هنوز محدودم :n23:.
نمی​دونم این ابلهی که برای دانلود رایگان یا نامحدود، یه حدی تعریف کرده جزو کدوم دسته از چهارپایان قرار می​گیره واقعا؟؟!!!:n13:

arsham4005
15-10-2014, 17:19
سلام من اشتراک ۳ماهه داشتم تموم شده بعد الان ایمیل اومده که ۸۶ تومن واریز کنم سه ماه بعد استفاده کنم وگرنه قطع میشه..میخوام بدونم خودبه خود ۳ماه تمدیدمیکنن؟!!!

panikord
18-10-2014, 08:11
سلام من اشتراک ۳ماهه داشتم تموم شده بعد الان ایمیل اومده که ۸۶ تومن واریز کنم سه ماه بعد استفاده کنم وگرنه قطع میشه..میخوام بدونم خودبه خود ۳ماه تمدیدمیکنن؟!!!

پیش پرداختتون برای همون دوره سه ماهه صادر میشه مگر اینکه درخواست بدین دوره تون و تغییر بدن. در اون صورت از نظر هزینه هم متفاوت میشه

panikord
18-10-2014, 08:21
من 512 پارس آنلاین دارم اما سرعتش به نظرم خیلی پایینه البته هنوز تست سرعت نگرفتم.
دانلود شبانه ندارم فقط توو روز اونم در حد خیلی معمولی.
به نظرتون 512 اکو شاتل بهتر نیست؟

4l1r3z4
18-10-2014, 08:57
من 512 پارس آنلاین دارم اما سرعتش به نظرم خیلی پایینه البته هنوز تست سرعت نگرفتم.
دانلود شبانه ندارم فقط توو روز اونم در حد خیلی معمولی.
به نظرتون 512 اکو شاتل بهتر نیست؟

شاتل تو ساعات روزانه اصلا قطعی نداره و حداکثر سرعتو بهت میده، منتها پینگش خیلی داغونه...
پارس آنلاینتو رو ۹ بستن؟!

amin1374
18-10-2014, 10:13
بچه‌ها یک مشکلی دارم میترسم شاتلموو تخلیه کنم اخه این جایی که ما هستیم شلوغه واکثر خطوط تلفن روی پی سی ام هست این پست ما هم خیلی روش ای دی اس ال است و هر کی جدید در خواست بده با همین پی سی امش خود مخابراتم دیگه بهش نمیده میترسم اگه درخواست بدم از رانژه خارج کنن یکی بیاد جامو بگیرم و خطم از بین بره و مجبور شم با مخابرات دزد سرو کله بزنم به نظرتون چیکار کنم ؟

تصمیم داشتم برم پارس 256 ماهی 10 گیگ رو بگیرم خطمم کیفیتش خوبه تا 16 مگ رو راحت ساپورت میکنه نظرتون چیه؟؟

arashaj74
18-10-2014, 11:00
دوستانی که سرویس های آرت دارن(۱-۵)لطف کنن و تجربه شخصیشون رو راجب سرعت سرویس و محدودیت هایی که بعد از حجم مشخصی از دانلود پیش میاد بنویسن

fragari
18-10-2014, 16:02
الان سرعت دانلود تک کانکشنش شاتل از بقیه شرکتها بیشتره یا بهتر از شاتل هم هست؟

amin1374
18-10-2014, 16:52
بچه‌ها یک مشکلی دارم میترسم شاتلموو تخلیه کنم اخه این جایی که ما هستیم شلوغه واکثر خطوط تلفن روی پی سی ام هست این پست ما هم خیلی روش ای دی اس ال است و هر کی جدید در خواست بده با همین پی سی امش خود مخابراتم دیگه بهش نمیده میترسم اگه درخواست بدم از رانژه خارج کنن یکی بیاد جامو بگیرم و خطم از بین بره و مجبور شم با مخابرات دزد سرو کله بزنم به نظرتون چیکار کنم ؟

تصمیم داشتم برم پارس 256 ماهی 10 گیگ رو بگیرم خطمم کیفیتش خوبه تا 16 مگ رو راحت ساپورت میکنه نظرتون چیه؟؟

یکی نظر بده ببینیم چه کنیم ؟:n13::n06::n28:

fragari
18-10-2014, 17:20
یکی نظر بده ببینیم چه کنیم ؟:n13::n06::n28:
يه خط تلفن ديگه بگير و شركتهاي ديگه رو روي اون خط امتحان كن.

amin1374
18-10-2014, 17:36
يه خط تلفن ديگه بگير و شركتهاي ديگه رو روي اون خط امتحان كن.
خسته نباشی :D کل اینجا دیگه جا نداره بگیرمم پی سی ام هست چه فرقی داره !

fragari
18-10-2014, 17:58
خسته نباشی :D کل اینجا دیگه جا نداره بگیرمم پی سی ام هست چه فرقی داره !
براي اينكه پورت شاتل رو از دست ندي گفتم.

amin1374
18-10-2014, 21:46
براي اينكه پورت شاتل رو از دست ندي گفتم.

خب خط جدید پی سی ام میدن که یا نمیشه ای دی اس ال گرفت یا نهایتا از مخابرات که مفتش گرونه این مخابرات مشهد

دوستان بقیه نظری ندارن؟

farshad0123
18-10-2014, 23:33
از دوستان کسی از تجهیزاتی که برا نصب adsl تو مرکز مخابراتی روی خط تلفن نصب میشه اطلاع داره؟
من خط تلفنم یدفعه نویز شدیدی میفته روش مشخص شده از تجهیزات adsl هست که رو خط تلفن نصب شده حالا من خواستم درخواست تعویض پورت بدم ولی میخوام مطمئن بشم که قطعه دیگه ای توی مرکز مخابراتی یا حتی شرکت ارائه دهنده adsl هم هست که امکان خراب بودنش وجود داشته باشه؟

4l1r3z4
18-10-2014, 23:44

من که شاتلو تخلیه کردم ولی از شانس گند ما پارس آنلاین تو منطقه ما پر شد و بهم گفت تا 3-4 هفته دیگه تجهیزات جدید وارد میکنیم و پورت اینا میگیریم...
فلن دارم با +H ایرانسل طی میکنم( سرعتش خیلی توپه تو منطقه ما) تا ببینم چیکار کنم...

fragari
19-10-2014, 00:00
خب خط جدید پی سی ام میدن که یا نمیشه ای دی اس ال گرفت یا نهایتا از مخابرات که مفتش گرونه این مخابرات مشهد

دوستان بقیه نظری ندارن؟
بگو pcm نميخوام خط عادي بدين. شيريني هم بهش بده :n02:

panikord
19-10-2014, 08:10
شاتل تو ساعات روزانه اصلا قطعی نداره و حداکثر سرعتو بهت میده، منتها پینگش خیلی داغونه...
پارس آنلاینتو رو ۹ بستن؟!

نمی دونم این چیزا رو نگاه نکردم. باید توو تنظیمات مودم برم ببینم؟؟ 256 داشتم دوره قبلی 512 شد اما همچنان سرعتم کمه

4l1r3z4
19-10-2014, 09:06
نمی دونم این چیزا رو نگاه نکردم. باید توو تنظیمات مودم برم ببینم؟؟ 256 داشتم دوره قبلی 512 شد اما همچنان سرعتم کمه

برو به این آدرس: ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ ، بعد برو قسمت status مودم و بخش rate رو ببین چند نوشته؛یا اینکه یه عکس از صفحه status مودمت بنداز،بذار اینجا تا نویزو بقیه چیزاتم بهت بگم...

EshMoul
19-10-2014, 11:30
دوستان پینگ شاتل چطوره؟ واسه بازی

amin1374
19-10-2014, 16:54
بچه ها کسی میدونه سرعت ارت 3و یا 4 چقدره ؟
الان ارت 1 سرعتش 100 کیلوبایت هست!

keyhan123
19-10-2014, 17:07
بچه ها کسی میدونه سرعت ارت 3و یا 4 چقدره ؟
الان ارت 1 سرعتش 100 کیلوبایت هست!
آرت 3 و 4 هر دو رو روی 1152 کیلوبیت میبندن

amin1374
19-10-2014, 17:16
آرت 3 و 4 هر دو رو روی 1152 کیلوبیت میبندن
عجب دزدین یعنی فر قشون هیچیه ؟!!! چند کیلوبایت سرعتسرعت میده ؟

OSEN
19-10-2014, 21:01
سلام دوستان.

من چند سال پیش که از شاتل سرویس گرفتم، یه دونه از همین مودم های معمولی (سیم دار) هم از خود شاتل گرفتم. از همین مودم های زاکسل که خود شاتل میده...
حالا اگه بخوام مودم رو عوض کنم و مودم وای‌فای بگیرم چجوریاس جریانش‌ ؟ حتما باید از خود شاتل بگیرم مودم رو یا اینکه خودم میتونم جداگونه تهیه و نصب کنم ؟ اگر میشه، مشکلی بابت نصب و تنظیمش نیست ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.
تشکر...:n16:.

keyhan123
19-10-2014, 23:05
120
آرت 4 دیرتر محدود میشه

sasan.69
20-10-2014, 01:51
رفقا الان شما با از چه هیلترشکنی استفاده میکنید؟ ک ر ی و دارم هر دقیقه قطع میشه

Reza kheyri1373
20-10-2014, 10:01
سلام دوستان.

من چند سال پیش که از شاتل سرویس گرفتم، یه دونه از همین مودم های معمولی (سیم دار) هم از خود شاتل گرفتم. از همین مودم های زاکسل که خود شاتل میده...
حالا اگه بخوام مودم رو عوض کنم و مودم وای‌فای بگیرم چجوریاس جریانش‌ ؟ حتما باید از خود شاتل بگیرم مودم رو یا اینکه خودم میتونم جداگونه تهیه و نصب کنم ؟ اگر میشه، مشکلی بابت نصب و تنظیمش نیست ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.
تشکر...:n16:.

شما میتونی خودت مودم تهیه و نصب کنی ، الته کانفیگ کردن رو باید بلد باشی که چیز ساده ای هستش ولی خب باید یه بار انجام داده باشی تا بلد باشی.

شاتل برای سود خودش مودم میفروشه.

panikord
20-10-2014, 21:40
برو به این آدرس: ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ ، بعد برو قسمت status مودم و بخش rate رو ببین چند نوشته؛یا اینکه یه عکس از صفحه status مودمت بنداز،بذار اینجا تا نویزو بقیه چیزاتم بهت بگم... ������������

همین منظورتونه؟؟

Board ID:
96333EW

Software Version:
3.10L.02.A2pB022g.d20h

Bootloader (CFE) Version:
before 1.0.37-5.12

Wireless Driver Version:
4.174.64.19.cpe1.0sd

This information reflects the current status of your DSL connection.

Line Rate - Upstream (Kbps):
256

Line Rate - Downstream (Kbps):
1024

LAN IP Address:
192.168.1.1

Default Gateway:
91.98.0.1

Primary DNS Server:
213.217.60.170

Secondary DNS Server:
213.217.60.172

panikord
20-10-2014, 21:48

فک کنم فرقشون توی حداقل سرعت دانلود باشه. سرعت بالا حداقل سرعت بالاتری هم داره البته پارس من که جدا تفاوتی نکرد :n27:

dj77
21-10-2014, 00:24
رفقا الان شما با از چه هیلترشکنی استفاده میکنید؟ ک ر ی و دارم هر دقیقه قطع میشه

کریو ما هم زوتو زورت قطع میشه...
چیزی پیدا کردی در حد کریو به ما هم بگو ثواب داره...

farshad0123
21-10-2014, 00:25
کریو ما هم زوتو زورت قطع میشه...
چیزی پیدا کردی در حد کریو به ما هم بگو ثواب داره...

فقط prixifier

dj77
21-10-2014, 00:29
فقط prixifier

کار کردم باهاش اون مثل کریو یا vpn کانکشن نمیسازه برای خودش که کل سیستم تونل بشه فایده نداره....
یه چیزی گیر بیاریم کل سیستم تونل کنه خوبه...

4l1r3z4
21-10-2014, 01:12
همین منظورتونه؟؟

Board ID:
96333EW

Software Version:
3.10L.02.A2pB022g.d20h

Bootloader (CFE) Version:
before 1.0.37-5.12

Wireless Driver Version:
4.174.64.19.cpe1.0sd

This information reflects the current status of your DSL connection.

Line Rate - Upstream (Kbps):
256

Line Rate - Downstream (Kbps):
1024

LAN IP Address:
192.168.1.1

Default Gateway:
91.98.0.1

Primary DNS Server:
213.217.60.170

Secondary DNS Server:
213.217.60.172

خطت وضعیتش خیلییییی داغونه( رو 1مگ بسته شده)
اگه میتونی یه عکس از اون قسمت snr اینا هم بذار تا نویزتو ببینیم چه جوریه :n06:

amin1374
21-10-2014, 01:33
کار کردم باهاش اون مثل کریو یا vpn کانکشن نمیسازه برای خودش که کل سیستم تونل بشه فایده نداره....
سای*فون خوب ج میده
یک سوال داشتم دوستانی که شاتل دارن برا شما هم بخش پشتیبانی آنلاین و فروش خاموشه؟
فک کنم جمعش کردن :دی

dj77
21-10-2014, 02:00
سای*فون خوب ج میده
یک سوال داشتم دوستانی که شاتل دارن برا شما هم بخش پشتیبانی آنلاین و فروش خاموشه؟
فک کنم جمعش کردن :دی

فایده نداره سرعتش پایینه... یه نرم افزار باید باشه که مثل خود کانکشن اینترنت کانکشن بسازه روی سیستم برای خودش...

amirhh49
21-10-2014, 14:53

درود به شما . اگر و ی پ ی ا ن میخواید بنده دارم برای فروش با چند نرم افزار مختلف میتونید کانکت بشید :n01:

panikord
22-10-2014, 08:11
خطت وضعیتش خیلییییی داغونه( رو 1مگ بسته شده)
اگه میتونی یه عکس از اون قسمت snr اینا هم بذار تا نویزتو ببینیم چه جوریه :n06:

من چیزی به اسم SNR ندیدم. قبلا تی پی لینک داشتم خراب شده وای فایش پریده بود کلا دادم درستش کنن. فعلا symphony دارم که snr ندیدم توو تنظیماتش:n29:

arashaj74
22-10-2014, 09:02
12تومن برای ۳ماه دادم که شبانم فعال بشه.تا چند گیگ در ماه دانلود کنم که محدود نشم.۱۵ تا خوبه؟

arashaj74
22-10-2014, 09:25
به نظرم این سیاست محدود کردن اونقدر ها هم بد نیست.ساعت ۵که تست کردم سرعت با روزانه فرق نداشت(بالای ۲مگ بود)اگه داستان محدودیت نبود دانلودر های عزیز نفسشو میبریدن.ولی به نظرم نباید تا بالای ۱۵-۲۰گیگ محدود کنن که دیگه بی انصافی هست

4l1r3z4
22-10-2014, 12:35
12تومن برای ۳ماه دادم که شبانم فعال بشه.تا چند گیگ در ماه دانلود کنم که محدود نشم.۱۵ تا خوبه؟

محدودیتا ربطی به میزان دانلود ماهانه نداره؛ شما اگه 3 شبه متوالی 5گیگ دانلود کنی،از شب چهارم محدودی!!!
اگه میخوای محدود نشی و دیر محدود شی، تو ساعات شبانه زیر 2 گیگ دانلود کن...

arashaj74
23-10-2014, 12:16
محدودیتا ربطی به میزان دانلود ماهانه نداره؛ شما اگه 3 شبه متوالی 5گیگ دانلود کنی،از شب چهارم محدودی!!!
اگه میخوای محدود نشی و دیر محدود شی، تو ساعات شبانه زیر 2 گیگ دانلود کن...

ممنون از جوابت،یعنی منی که شبی ۱گیگ دانلود میکنم امکان نداره محدود بشم؟

4l1r3z4
23-10-2014, 17:37
ممنون از جوابت،یعنی منی که شبی ۱گیگ دانلود میکنم امکان نداره محدود بشم؟

محدود که میشی ولی دیر محدود میشی؛اگه یه ماهه بگیری زیاد محدودیتو حس نمیکنی...

4l1r3z4
23-10-2014, 17:53
شاتل حداقل دانلودشو 1گیگ بیشتر کرد؛ شد 3 گیگ...

panikord
24-10-2014, 08:16
تست سرعت 512 پارس آنلاین:

پینگ : 78 ms
دانلود: 0.86 Mbps
آپلود: 0.22 Mbps

mostafa682
24-10-2014, 12:08
اقا الان وضعیت پینگ شاتل چجوریه شاتل بهتره یا فن آوا؟

alinoona
24-10-2014, 13:18
اقا الان وضعیت پینگ شاتل چجوریه شاتل بهتره یا فن آوا؟

پینگ داخلی شاتل دور و بر ۵۰ms و خارجی​هاش هم بیشتر از ۲۵۰ms هست.

mostafa682
24-10-2014, 13:22
پینگ داخلی شاتل دور و بر ۵۰ms و خارجی​هاش هم بیشتر از ۲۵۰ms هست.

ممنون شما کدوم شهر هستید؟با 4.2.24 و8.8.4.4هم میشه بذارید؟

alinoona
24-10-2014, 21:22
ممنون شما کدوم شهر هستید؟با 4.2.24 و8.8.4.4هم میشه بذارید؟

خواهش می​کنم. از تهران گرفتم.

max2009
25-10-2014, 11:29
الان دو مگ شاتل شبانش سرعت حدود چند هست از حد محدودیت هم گذشته باشه؟ من پارس آنلاین 2 مگ دارم بین 150 تا 200 شبانش

max2009
25-10-2014, 11:41
((بنده این ماه با شبانه 2 تا 7 بامداد حدود هشتاد گیگ دانلود رایگان زدم با سرویس 2 مگ پارس آنلاین)) با 2 مگ شاتل میشه بیشتر زد با این تفاصیر که ساعات شبانش بیشتره تقریبا سه ساعت بیشتر از پارس

max2009
25-10-2014, 12:03
وضعیت مودمم چطوره

Downstream Upstream

SNR Margin (0.1dB): 61 72

Attenuation (0.1dB): 345 215

Output Power (dBm): 19.0 12.0

Attainable Rate(Kbps): 15980 1077

Rate (Kbps): 14727 1021

D (interleave depth): 64 8

alinoona
25-10-2014, 12:30
الان دو مگ شاتل شبانش سرعت حدود چند هست از حد محدودیت هم گذشته باشه؟ من پارس آنلاین 2 مگ دارم بین 150 تا 200 شبانش

سرعت عادیش که همون حدود 2 مگ هست و تو بعضی مراکز ممکنه یه مقدار بالاتر هم ببندن.
وقتی هم که محدود بشه دیگه اساسی محدود میشه یعنی یه جورایی قطع میشه! چون میاد روی ۸kB/s.

((بنده این ماه با شبانه 2 تا 7 بامداد حدود هشتاد گیگ دانلود رایگان زدم با سرویس 2 مگ پارس آنلاین)) با 2 مگ شاتل میشه بیشتر زد با این تفاصیر که ساعات شبانش بیشتره تقریبا سه ساعت بیشتر از پارس

خوش به حالت. تقریبا با شرایط فعلی شاتل همچین عددی محاله.
شما بگو اصلا 12 شب تا 9 صبح هم که شاتل رایگان باشه فرقی نمیکنه چون محدود میشی.

mohsen_blid
25-10-2014, 14:38
سلام دوستان
من اینترنت نامحدود مخابرات داشتم که فردا تموم میشه و نمی دونم دقیقا چکار کنم سرویس محدود مخابرات رو بخرم یا سرویس شاتل رو بگیرم
مصرف روزانه اینترنت من بالاست اکثرا هم فیلمای اموزشی برنامه نویسی
وب گردیم هم بخاطر اینکه سایت های گرافیکی رو میرم زیاده مثلا وب گردی من یک دستگاه به صورت میانگین بدون دانلود خاص بین 400 تا 800 مگ هست (دو تا کامپیوتر داریم که مصرف میشه تقریبا دو برابر یکم کمتر 800 تا 1200
با حجم مصرفی من تقریبا هیچ پکیجی موجود نیست
نمی دونم شاتل چطوره خودم صحبت کردم ولی واقعا نمی دونم ایا وب گردی با این حجم باعث میشه که شاتل سرویس من رو محدود یا قطع کنه برای مثلا سرویس art1 بعد واقعا سرعتشون چطوره ؟
به من گفتن همین سرویسشون 49 گیگ پهنای باند داره که تا 11 گیگش با سرعت 1024 هست و بعدش پلکانی کم میشه تا برسه به 128 درسته ؟
هر روز چقدر دانلود کنم باعث نمیشه که شاتل برام محدودیت ایجاد نکنه ؟فقط دانلود وب گردی جدا یکی از دوستان گفته بود 1 گیگ یکی گفته بود 2 ممنون میشم دوستانی که می دونن و این سرویس ها رو از شاتل گرفتن راهنماییم کنن
بعد مثلا وقتی می گن 128 تا 1024 دقیقا این خط به 8 نفر تقسیم شده ؟اگه اره یعنی اگه هر 8 نفر وصل باشن سرعت من دیگه 1024 نیست و 128 میشه؟
سرعت دانلود 128 شون چنده ؟خودشون که خیلی تعریف می کردن :n01:
پشتیبانیش چطوره؟

dj77
25-10-2014, 14:50
سلام دوستان
من اینترنت نامحدود مخابرات داشتم که فردا تموم میشه و نمی دونم دقیقا چکار کنم سرویس محدود مخابرات رو بخرم یا سرویس شاتل رو بگیرم
مصرف روزانه اینترنت من بالاست اکثرا هم فیلمای اموزشی برنامه نویسی
وب گردیم هم بخاطر اینکه سایت های گرافیکی رو میرم زیاده مثلا وب گردی من یک دستگاه به صورت میانگین بدون دانلود خاص بین 400 تا 800 مگ هست (دو تا کامپیوتر داریم که مصرف میشه تقریبا دو برابر یکم کمتر 800 تا 1200
با حجم مصرفی من تقریبا هیچ پکیجی موجود نیست
نمی دونم شاتل چطوره خودم صحبت کردم ولی واقعا نمی دونم ایا وب گردی با این حجم باعث میشه که شاتل سرویس من رو محدود یا قطع کنه برای مثلا سرویس art1 بعد واقعا سرعتشون چطوره ؟
به من گفتن همین سرویسشون 49 گیگ پهنای باند داره که تا 11 گیگش با سرعت 1024 هست و بعدش پلکانی کم میشه تا برسه به 128 درسته ؟
هر روز چقدر دانلود کنم باعث نمیشه که شاتل برام محدودیت ایجاد نکنه ؟فقط دانلود وب گردی جدا یکی از دوستان گفته بود 1 گیگ یکی گفته بود 2 ممنون میشم دوستانی که می دونن و این سرویس ها رو از شاتل گرفتن راهنماییم کنن
بعد مثلا وقتی می گن 128 تا 1024 دقیقا این خط به 8 نفر تقسیم شده ؟اگه اره یعنی اگه هر 8 نفر وصل باشن سرعت من دیگه 1024 نیست و 128 میشه؟
سرعت دانلود 128 شون چنده ؟خودشون که خیلی تعریف می کردن :n01:
پشتیبانیش چطوره؟

1-سرویسهای شاتل برای شما مناسب نیست به دلیل حجم مصرف
2-بله درسته آرت1 سرعت دانلود روی 128کیلوبایت هست بطور روتین ولی بعد از رد کردن حد نصابی مشخص سرعت شما به 8تا10کیلوبایت نزول پیدا می کنه که با این سرعت هم گوگل به زور باز میشه چه برشه فیلم آموزشی...
3-وبگری جدا دانلود جدا نداره شما وقتی گوگل هم باز می کنی یه حجمی می بره دیگه پس از حجم شما کم میشه. (فقط اسم سرویسهای آرت نامحدوده)
4-خودشون حرف زیاد ن میزنن شما ببین کاربرهای شاتل ازش راضی هستند یا نه ...
5-در کل نامحدود مخابرات خیلی بهتر و بیشتر به کار شما میاد

mohsen_blid
25-10-2014, 15:04
ممنون بابت پاسختون
نامحدود تموم شد حتی اشنا داشتم رفتم گفتم یه جور تمدیدش کنید گفت مخابرات برداشته و نمیزاره دیگه تمدیدش کنیم مرکز مخابراتی شلوغ بود بعضی ها کنسلش می کنن و بعضی ها هم به محدود تبدیلش می کردن
برای گزینه دو یعنی از همین الانش سرعتش حتی نزدیک 1024 نیست چون به من گفت تا 11 گیگ سرعتتون نزدیک 1024 هست و بعد از اینکه 11 گیگ رو برای این سرویس تموم کردید سرعت تقسیم میشه ولی با توضیحات شما یعنی از همون اول 128 هست و سرعت کمی داریم یعنی سرعت دانلود میشه 12 کیلوبایت به ازاری هر ثانیه
یا منظور شما همون سرعت دانلود 128 هست ؟ این حد نصاب دقیقا چه حجمیه؟
برای گزینه 3 یعنی فرقی نمیکنه من دانلود یا وب گردی می کنم از یه حجم در روز مصرفم بیشتر بشه سرویسم محدود میشه و شاتل سرویس منو قطع می کنه؟
چون خودش گفت سرعت دانلود نه وبگردی ولی باید وب گردی رو کمتر کنی چون دانلود از همه پهنای باند استفاده می کنی و نمیزاری بقیه استفاده کنن به این دلیل سرویس محدود و قطع میشه!!!
برای گزینه 1 چه سرویس از چه شرکتی مناسب هست ممنون میشم راهنماییم کنید:n16:

sh93
25-10-2014, 15:19
سلام. دوستان مخابرات محدود دیگه بالای 512 نمیده اینجا.من این ماه 105 گیگ مصرف اینترنت و دانلود داشتم فکر کنم اگه بخوام شاتل بگیرم سرعتمو محدود کنه، با این وضع شما کحا رو ( با قیمت خوب نه فضایی ) که سرعت 100 تا 130 بهم بده معرفی میکنید نا محدود؟ ( برای یک خط دیگم میخوام،اون خطم 1 مگ مخابرات با سرعت دانلود 130 هست)

dj77
25-10-2014, 17:41
ممنون بابت پاسختون
نامحدود تموم شد حتی اشنا داشتم رفتم گفتم یه جور تمدیدش کنید گفت مخابرات برداشته و نمیزاره دیگه تمدیدش کنیم مرکز مخابراتی شلوغ بود بعضی ها کنسلش می کنن و بعضی ها هم به محدود تبدیلش می کردن
برای گزینه دو یعنی از همین الانش سرعتش حتی نزدیک 1024 نیست چون به من گفت تا 11 گیگ سرعتتون نزدیک 1024 هست و بعد از اینکه 11 گیگ رو برای این سرویس تموم کردید سرعت تقسیم میشه ولی با توضیحات شما یعنی از همون اول 128 هست و سرعت کمی داریم یعنی سرعت دانلود میشه 12 کیلوبایت به ازاری هر ثانیه
یا منظور شما همون سرعت دانلود 128 هست ؟ این حد نصاب دقیقا چه حجمیه؟
برای گزینه 3 یعنی فرقی نمیکنه من دانلود یا وب گردی می کنم از یه حجم در روز مصرفم بیشتر بشه سرویسم محدود میشه و شاتل سرویس منو قطع می کنه؟
چون خودش گفت سرعت دانلود نه وبگردی ولی باید وب گردی رو کمتر کنی چون دانلود از همه پهنای باند استفاده می کنی و نمیزاری بقیه استفاده کنن به این دلیل سرویس محدود و قطع میشه!!!
برای گزینه 1 چه سرویس از چه شرکتی مناسب هست ممنون میشم راهنماییم کنید:n16:

از همون اول که سرعت شما روی 128کیلوبایت هست اونم که گفته 1024منظورش کیلوبیت بوده که تقسیم بر8 میشه
از بچه های پارس آ«لاین یه سوال بکن ببین در چه حدیه سرویسهاش

Mehdi Bayern
25-10-2014, 22:20
128 نامحدود شاتل چند گیگ سرعت بالا میده؟ وقتی حجم هدیه تموم شه سرعت دانلود چند میرسه؟ من در ماه شاید 20 گیگ مصرفم بشه.

من 8 ساله پارس دارم روز به روز داره افتضاح تر میشه امروز هم هدیه سرویس های نامحدود 128 رو از 10 گیگ کرد 5 گیگ رو کم کرد، شدیدا هم دزدی میکنه میخوام عوض کنم، پیشنهاد بدید.

alinoona
26-10-2014, 00:48
128 نامحدود شاتل چند گیگ سرعت بالا میده؟ وقتی حجم هدیه تموم شه سرعت دانلود چند میرسه؟ من در ماه شاید 20 گیگ مصرفم بشه.

ببین شاتل مثل پارس​آنلاین نیست که ترافیک هدیه و پلکانی و از این جور برنامه​ها داشته باشه. برای نامحدود ۱۲۸ که همون آرت​۱ میشه هم حدود ۲۲-۳۰ گیگ رو که رد کنی محدود میشی و کار اون دوره​ت تمومه کلا. (سرعت = 8kB/s). البته ثبات روزانه​ش خوبه.

panikord
26-10-2014, 08:17
من 8 ساله پارس دارم روز به روز داره افتضاح تر میشه امروز هم هدیه سرویس های نامحدود 128 رو از 10 گیگ کرد 5 گیگ رو کم کرد، شدیدا هم دزدی میکنه میخوام عوض کنم، پیشنهاد بدید.[/QUOTE]

منم خیلی وقته پارس آنلاین دارم اما الان راضی نیستم خیلی افت کرده کیفیتش.

panikord
26-10-2014, 08:20

من 8 ساله پارس دارم روز به روز داره افتضاح تر میشه امروز هم هدیه سرویس های نامحدود 128 رو از 10 گیگ کرد 5 گیگ رو کم کرد، شدیدا هم دزدی میکنه میخوام عوض کنم، پیشنهاد بدید.

منم خیلی وقته پارس آنلاین دارم اما الان راضی نیستم کیفیتش افت پیدا کرده. فرومشونم انقد شلوغه معلوم نیست چی به چیه :n29:

SuperSt@r
26-10-2014, 22:12
سلام دوستان
من شاتل 3 ماهه 8 گیگ با سرعت 1 مگ دارم و دو سال هست تقریبا تمدید میکنم و این سرویس نزدیک 50 تومن وامیسته و دانلود شبانه هم ک رایگان داره ، ب نظرتون از شاتل بیام ب سمت صبانت یا نه؟ شما کدوم سرویسشو پیشنهاد میکنید!!!
کلا اگه نظری در این زمینه دارید بگید ممنون میشم

nima1221
26-10-2014, 22:59
دوستان پینگ شاتل چطوره راضی اید؟ لطف میکنید یه عکس از speed test bezarid

arashaj74
26-10-2014, 23:31
دوستان پینگ شاتل چطوره راضی اید؟ لطف میکنید یه عکس از speed test bezarid

bahman_0121
27-10-2014, 07:58
چرا از یاهو پینگ گرفتی باید از 4.2.2.4 پینگ بگیری

bahman_0121
27-10-2014, 08:04
سلام خواهشا یکی جواب مارو بده که خیلی کارم گیره
شاتل تو ارت ۱۲۸ بعد از ۲۰ گیگ بن میکنه ولی من شنیدم از سرورهای خارجی بن میکنه و میشه از سرورهای داخلی با سرعت بالا دانلود کرد آیا این حرف درسته ?

mercurial7
27-10-2014, 09:19
شاتل تو ارت ۱۲۸ بعد از ۲۰ گیگ بن میکنه ولی من شنیدم از سرورهای خارجی بن میکنه و میشه از سرورهای داخلی با سرعت بالا دانلود کرد آیا این حرف درسته ?
این حرف به منطقه ی شما مربوط می شه. باید از کسی که در شهر شما یا حتی مرکز مخابراتی شما هست بپرسید. در حقیقت از سرورهای داخلی هم محدود می کنه ولی مراکزی که پهنای باند داخلی مناسب داشته باشند محدود نمی کنه داخلی رو...

Reza kheyri1373
27-10-2014, 10:09

داداش عکس پروفایلت ناروتو هستش درسته؟
--

این محدود سازی اصلا معلوم نیست قانونش چیه ، من یه بار 40 گیگ دانلود کردم تو یه ماه ، 4 روز پشت سر هم یه بازی 21 گیگی رو هم دانلود کردم ، ولی باز محدود نشدم.
ئولی الانا احساس میکنم محدود سازیش سخت گیرانه تر شده ، اخرای پایان سرویسم که کلا یه روز در میون محدود بودم! الان که سرویسم رو تمدید کردم فعلا خوبه.

80 در صد فایل های دانلودیم هم از سرور ایرانه.

کلا شما شرکتی رو پیدا نمیکنی که مشکل نداشته باشه و طبق رضایت مشتریانش پیش بره.