مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Shatel / شرکت شاتل
خیلی وقته خصوصی بهشون پی ام دادم
تجهیزات نصبه همه چی اوکیه میخوام حالا سرویس بگیرم ی مسخره بازی داره شاتل در میاره دقیقا همین جمله رو به من گفت که مرکز مخابراتی شما هیچگونه خدمتی ارایه نمیشه :n03:واقعا یه مشت بی سواد ریختن تو شرکتا چرت و پرت تحویل طرف میدن به مخابرات چه ربطی داره اخه :n01:
بعد از تماس با 1525 و بخش فروش ، بهشون بگید که وایرلس میخوام! واقعا چه احمقاییو استخدام می کنن!!
نوع سرویسا و قیمت ها هم دقیقا مانند سرویس های adsl هست...
and-roid2
13-08-2016, 19:03
خیلی وقته خصوصی بهشون پی ام دادم
تجهیزات نصبه همه چی اوکیه میخوام حالا سرویس بگیرم ی مسخره بازی داره شاتل در میاره دقیقا همین جمله رو به من گفت که مرکز مخابراتی شما هیچگونه خدمتی ارایه نمیشه :n03:واقعا یه مشت بی سواد ریختن تو شرکتا چرت و پرت تحویل طرف میدن به مخابرات چه ربطی داره اخه :n01:
امروز ظهر که با نمایندگی شهرمون صحبت کردم گفتن برای سرویس ptp سرویس های اکو 4 مگ به بالا بصورت یکساله و سرویس های ارت 6 و 7 میشه انتخاب کرد.
و برای مشترکین جدید خانگی هم معلوم نیست دیگه ارائه بدن یا خیر... و فقط به کارخونه ها و شرکت ها ارائه میدن.
اینم از سیاست چدید شاتل
sadegh571
13-08-2016, 19:04
سلام دوستان
چند سوال در مورد شاتل دارم.
1- پینگ و کیفیت سرویس شاتل چطوره؟
2- باید چه سرویسی رو بخریم بتونیم از شاتل لند دانلود کنیم؟
3- در روز هم به صورت نامحدود میشه از شاتل لند استفاده کرد؟
4- یعنی با استفاده از آپلودسنتر شاتل لند میشه از همه سایت ها به صورت نامحدود فایل دانلود کنیم؟ امکان داره همچین چیزی؟
George Shelly
13-08-2016, 20:25
تهرانی یا شهر دیگه؟
تهران ......
sajad-tnt
13-08-2016, 21:53
سلام دوستان
چند سوال در مورد شاتل دارم.
1- پینگ و کیفیت سرویس شاتل چطوره؟
2- باید چه سرویسی رو بخریم بتونیم از شاتل لند دانلود کنیم؟
3- در روز هم به صورت نامحدود میشه از شاتل لند استفاده کرد؟
4- یعنی با استفاده از آپلودسنتر شاتل لند میشه از همه سایت ها به صورت نامحدود فایل دانلود کنیم؟ امکان داره همچین چیزی؟
سلام دوست گلم.
1.پینگ 4.2.2.4 برای من صبح ها 130 و بعدازظهر نهایت 170 هست... بدون تایم اوت،...خداروشکر این چندماهه که شاتل دارم تابحال فقط یکبار قطع شده.
2.با "تمامی سرویس های حجمی" میتونید از جشنواره شاتل لند و سایت های زیر مجموعه استفاده کنید(درحال حاظر دانلود از شاتل لند رایگان نیست، هروقت رایگان باشه خودشون اعلام میکنن).
3.طرح رایگان شاتل لند بصورت جشنواره ای هست و همیشگی رایگان نیست...هروقت خودشون اعلام کنن میتونید از این طرح استفاده کنید و سرعت دانلودتون هم همون سرعتی هست که خط شما بسته شده.
4.آپلود سنتر شاتل لند بهتون 150گیگ فضای نگه داری اطلاعات و ترافیک مصرفی نامحدود رو میده و شمامیتونید از بعضی سایت هایی که لینک مستقیم ارائه میکنند یا به تغییر ip حساس نیستن، روی فضای خودتون ریموت یا منتقل کنید.
و حجم فایل باید زیر 2گیگ باشه تا منتقل کنه.
بعد از آپلود فایل روی شاتل لند میتونید فایل رو دانلود و سپس حذف کنید به اینصورت میشه بصورت نامحدود و بدون محدود شدن دانلود کنید.
.....
بازهم تکرار میکنم، اگه طرح رایگان شاتل لند نباشه، دانلود شما بصورت مصرف آزاد حساب میشه و ازتون حجم کم میکنه.
موفق باشید.
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
MMDFullHD
13-08-2016, 23:03
بعد از تماس با 1525 و بخش فروش ، بهشون بگید که وایرلس میخوام! واقعا چه احمقاییو استخدام می کنن!!
نوع سرویسا و قیمت ها هم دقیقا مانند سرویس های adsl هست...
مطمنم که پوشش داره وایرلسش اما adsl نداره من محصلم با کلی بدختی تابستونو رفتم سر کار پول درارم بیام یه نت درست درمون بگیرم نزدیک 800 تومن خرج کردم به جهنم میخواد اکو یساله بهم 400 بده بازم جهنم بذار بده
ولی اینجاش خیلی بده داره تنگ میکنه سرویس نده به ادم ی جای سفتو سختیم نیس رید به دمو تشکیلاتشون میگه تو مرکز مخابراتی شما هیچ گونه سرویسی ارایه نمیگردد:n03: اینو کجای دلم بذارم !
فقط یه سوال هست برام شاتل اسمشو تو لینک های وایرلس چی میذاره ! میخوام مطمن شم پوششو ازوایرلس شاتل دارم یا نه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این SNAP باید مال شاتل باشه ! چون ترافیکش فوق العاده نسبت به بقیه بالاس و اونم اینکه کلی SNAP هم یه جا تو محتوای اموزشیش اسمشو گذاشته بود :n02:
MMDFullHD
13-08-2016, 23:08
امروز ظهر که با نمایندگی شهرمون صحبت کردم گفتن برای سرویس ptp سرویس های اکو 4 مگ به بالا بصورت یکساله و سرویس های ارت 6 و 7 میشه انتخاب کرد.
و برای مشترکین جدید خانگی هم معلوم نیست دیگه ارائه بدن یا خیر... و فقط به کارخونه ها و شرکت ها ارائه میدن.
اینم از سیاست چدید شاتل
سرویساش به جهنم
سیاست جدیدش درجا تو خودش :n08: فقط به من بدبخت که ADSL ندارم تو خونه و شاتل هم نمیده بده بقیش حله
من باید یه سر برم نمایندگی تو محلمون بینم چی به چیه چقد خودشون مفت پول میخوان یه سرویس بهم بدن
George Shelly
14-08-2016, 23:58
عجیبه !
همین الان اتفاقی رفتم تو قسمت خرید ترافیک دیدم شاتل 50 دردصد تخفیف خرید گیگ رو اعمال کرده ولی تو هیچ جا چیزی نیست نه سایت نه تو کانال تلگرمش .
قیمت حالت عادیش 98 تومن شده بود که با تخفیف باید میشد 49 تومن اما الان 59 تومن زده !
وای اینجارو همین الان دیدم 100 گیگ 3 ماهه 50 تومن وای باورم نمیشه این عالیه
bigbang0661
15-08-2016, 01:58
عجیبه !
همین الان اتفاقی رفتم تو قسمت خرید ترافیک دیدم شاتل 50 دردصد تخفیف خرید گیگ رو اعمال کرده ولی تو هیچ جا چیزی نیست نه سایت نه تو کانال تلگرمش .
قیمت حالت عادیش 98 تومن شده بود که با تخفیف باید میشد 49 تومن اما الان 59 تومن زده !
منم همین الان دیدمش. با هزار شوق اومدم اینجا خبرشو بدم که دیدم شما زودتر گفتی!
عجیبه !
آره ، خیلی عالیه ؛ با این آپشنایی که گذاشته ، من یکی که دیگه نیازی به دانلود شبانه پیدا نمی کنم.
فقط این یه مشکل پایین اومدن کیفیت خط رو هم اوکی کنه ، همه چی مثه قبل عالی میشه.
ولی در کل بین این همه شرکت ، واقعا باید به شاتل آفرین گفت...
maniya12
15-08-2016, 02:03
اینم از سیاست چدید شاتل
سلام میشه یه توضیحی در مورد سرویس ptp بهم بدین به چه دردی میخوره؟
George Shelly
15-08-2016, 08:24
من 100 گیگو سفارش دادم الان واقعا از ارزون هم ارزون تره گیگی 545 تومن واقعا فکرشم نمیشد کرد چنین کاری کنن !!!!
سه ماه وقت دارم واسه مصرفش ولی با کاربری که من دارم بیش تر از 1 ماه دووم نمیاره که کاملا طبیعیه xD
البته تو عکس مصرفم از 21 اردیبهشت 40 گیگ بوده که به خاطر کارم بوده الان دیگه صبح تا شب شده !!!!!!!!!!
من 100 گیگو سفارش دادم الان واقعا از ارزون هم ارزون تره گیگی 545 تومن واقعا فکرشم نمیشد کرد چنین کاری کنن !!!!
سه ماه وقت دارم واسه مصرفش ولی با کاربری که من دارم بیش تر از 1 ماه دووم نمیاره که کاملا طبیعیه xD
البته تو عکس مصرفم از 21 اردیبهشت 40 گیگ بوده که به خاطر کارم بوده الان دیگه صبح تا شب شده !!!!!!!!!!
اولويت بندي ميكنه ؟
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
George Shelly
15-08-2016, 09:00
اولويت بندي ميكنه ؟
از 100 گیگ جدید شروع می کنه به کم کردن !
Gamemaster
15-08-2016, 09:31
کاربر گرامی سایت تا دقایقی دیگر در دسترس خواهد بود.
چرا برا ما این پیام میاد
نکنه تموم شه حجماش :n31:
اپلیکیشن شاتل هم از دیروز آپدیت شده و ظاهر بهتری پیدا کرده
George Shelly
15-08-2016, 10:10
انقدر حرصم در میاد از این سایت شاتل لند یه اسکل شده مدیر سایت برمیداره 4 تا برنامه و بازی اشغال مال 5 سال پیشو میزاره رو سایت یه سری نوب دانلودر هم میان کیف می کنن به به و چه چه راه میندازن اونوقت تازه تو قسمت خرید ترافیکم گذاشته 5000 گیگ اصلا شعورش نمیرسه که اصلا امکان داره کسی بتونه این حجم رو مصرف کنه یا نه اونم از سایتی که محتواش بی اندازه چرته ....
قسمت فیلم هاشم که کلا سانسوری یعنی بزرگترین توهینه به خوم آدم که بخواد فیلم سانسور شده نگاه کنه ..
قسمت اخبارشم که همیشه نصف و نیمه ست ....
حال بهم زن به تمام معنا .
دقيقا اگر ٢٤ ساعت شبانه روز و ٧ روز هفته و ٣١ روز ماه دانلود كني
ميشه ٥٠٠٠ گيگ
فقط دانلود سنتر و ريموتش ارزش داره
Armin.Computer
15-08-2016, 11:03
واقعا این 100 گیگ عالیه
نشون میده که واسه شرکت می صرفه
و من تعجب می کنم چرا بقیه شرکت ها اینقدر هزینه رو بالا می برن
مثلا من خودم تا حالا ندیدم پارس آنلاین چیزی به نام گیگ باکس یا فشفشه یا بسته های زمان دار بفروشه
and-roid2
15-08-2016, 11:18
اینترنت بی سیم شاتل هست برای کاربرایی که خطشون فیبر هست و فقط مجبورن از مخابرات سرویس بگیرن و یا خطشون نویز شدید داره.
برای تهیه این سرویس نیاز هست تجهیزات میکروتیک خریداری بشه و حدود 400ت باید هزینه کنی و در پشت بام نصب میشه.
این بسته های 100 روزه 50 گیگ من الان بگیرم بعد از پایان دوره که از بین نمیرن ؟ چون تا حالا سرویس اکو نداشتم میخوام بیام اکو بگیرم این جشنواره رو دیدم
George Shelly
15-08-2016, 12:28
این بسته های 100 روزه 50 گیگ من الان بگیرم بعد از پایان دوره که از بین نمیرن ؟ چون تا حالا سرویس اکو نداشتم میخوام بیام اکو بگیرم این جشنواره رو دیدم
100 گیگ 54 تومن 3 ماهه ست باید تو 100 روز تمومش کنی اما ترافیک اصلی سرویس اکوت هرچی باشه از بین نمیره !
یه اکر 128 بگیر بعد ترافیک بخر حاا یا 100 گیگو بخر یا 50 گیگ 54 تومن رو که زمانش تا پایان دوه ست و نه 100 روز .
ضمنا 6 روز بیشتر وقت نداره واسه خریدش اگر سرویس از جای دیگه داری تا بیای تخلیه کنی و از شاتل بگیری تایمش تموم میشه .
کانال تلگرام شاتل:
با توجه به اقبال جشنواره خرید گیگ از سوی مشتریان فعلی و درخواستهای چندین باره ایشان برای تکرار این جشنواره، خرسندیم به اطلاع برسانیم افزون بر شرایط و تخفیفهای ویژهای که هماکنون برای خرید سرویس در جشنواره تابستانی شاتل در اختیار مشتریان جدید قرار گرفته است، شرایط بسیار ویژه و جذابی برای مشتریان فعلی شاتل برای خرید بستههای ترافیک فراهم شده است.
در مدت این جشنواره مشتریان میتوانند بسته ترافیک ۱۰ گیگابایتی شاتل (با مهلت استفاده ۱۰ روزه) را تنها به قیمت ۱۰،۰۰۰ تومان، بسته ترافیک ۱۰۰ گیگابایتی (با مهلت استفاده ۱۰۰ روزه) را با قیمت باورنکردنی ۵۰،۰۰۰ تومان و بسته ترافیک ۵۰ گیگابایتی را تنها به قیمت ۵۴،۲۴۰ تومان خریداری کنند. مهلت استفاده از بسته ۵۰ گیگابایتی، تا پایان دوره مشترک خواهد بود. این فرصت استثنایی از روز ۲۵ تا ۳۱ مرداد ماه ۹۵ در اختیار مشتریان قرار گرفته است.
گفتنیست، مالیات ارزش افزوده نیز به این مبلغ اضافه خواهد شد.
کاربران سرویسهای خانواده اکو، میتوانند برای خرید این بسته به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه و یا از طریق اپلیکیشن
MyShatel برای خرید اقدام فرمایند.
@
Shatel
saeedrele
15-08-2016, 12:51
دوستان من تازه از شاتل سرويس گرفتم
سرعت انصافا خوبه
اين طرح ها گيگ ارزان مثل صد گيگ صد روزه يا پنجاه گيگ هر چند وقت يك بار ميزاره؟ تا حالا سابقه داشته؟
سيستم شاتل لند به چه صورته؟
مثلا فيلم و سريال جايي داره كه ازش دانلود كرد؟ به روز و با كيفيت مناسب هست؟
با سپاس
[emoji266]
MMDFullHD
15-08-2016, 12:55
سرویس ptp مخفف point to point یا فارسیش نقطه به نقطه هست و یه بستر هست مثل adsl که اینترنت رو بهت برسونه
سرعت بیشتر پینگ کمتر اپلود متقارن(سرعت اپلود برابر سرعت دانلود هست) و کیفیت به مراتب بالاتری نسبت به adsl داره و هزینش همینطور به شدت بالاتره !
و کلا شرایطشو هم باید داشته باشین!
MMDFullHD
15-08-2016, 13:02
انقدر حرصم در میاد از این سایت شاتل لند یه اسکل شده مدیر سایت برمیداره 4 تا برنامه و بازی اشغال مال 5 سال پیشو میزاره رو سایت یه سری نوب دانلودر هم میان کیف می کنن به به و چه چه راه میندازن اونوقت تازه تو قسمت خرید ترافیکم گذاشته 5000 گیگ اصلا شعورش نمیرسه که اصلا امکان داره کسی بتونه این حجم رو مصرف کنه یا نه اونم از سایتی که محتواش بی اندازه چرته ....
قسمت فیلم هاشم که کلا سانسوری یعنی بزرگترین توهینه به خوم آدم که بخواد فیلم سانسور شده نگاه کنه ..
قسمت اخبارشم که همیشه نصف و نیمه ست ....
حال بهم زن به تمام معنا .
رفیق نمیشه ازین 5000 گیگ برای پر کردن اپلود سنتر و دانلود استفاده کرد ؟؟:n37: فقط باید ازین نماوا گیم شات و ماس ماسکای خودش که میده دان کنی؟
George Shelly
15-08-2016, 13:03
دوستان من تازه از شاتل سرويس گرفتم
سرعت انصافا خوبه
اين طرح ها گيگ ارزان مثل صد گيگ صد روزه يا پنجاه گيگ هر چند وقت يك بار ميزاره؟ تا حالا سابقه داشته؟
سيستم شاتل لند به چه صورته؟
مثلا فيلم و سريال جايي داره كه ازش دانلود كرد؟ به روز و با كيفيت مناسب هست؟
با سپاس
[emoji266]
هر 40 روز یکبار میزاره حدودا ممکن یکم این ور اون ور باشه اما حدودا همینه !
قبلا فقط 50 گیگ رو میداد 61 تومن نامحدود زمانی این بار اوله که 100 گیگ گذاشته 54 تومن سه ماهه .
نه کیفیت فیلم ها درست نیست هر چی فیلم آشغاله سانسوری رو گذاشته که اصلا ارزش دیدن نداره .
فیلم باید خفن باشه
frozan2014
15-08-2016, 13:19
با سلام و تشکر ویژه از دوستان شاتلی که تجربیات خودشون رو اعلام می کنن تا ما هم استفاده کنیم!
دوستان الان این طرح اکو شاتل 8 مگ با شبانه لینک رو روی چه سرعتی ست می کنن؟! (خطم تا 25 مگ دان و 2.5 مگ اپ رو ساپورت میکنه!
چون الان ارت دارم و هنزو اونارو فرصت نشده استفاده کنم به علت مصرف بالا!
ضمنا اگر فردی این 100 گیگ رو بگیره و شاتل لند رو هم میشه همزمان استفاده کنه؟! (یعنی ترافیک مصرفی شاتل لند رایگان حساب میشه دیگه درسته!؟)
ممنون میشم پاسخ بدین
منتظر پاسختون هستم بازم ممنون!
sajad-tnt
15-08-2016, 13:37
رفیق نمیشه ازین 5000 گیگ برای پر کردن اپلود سنتر و دانلود استفاده کرد ؟؟:n37: فقط باید ازین نماوا گیم شات و ماس ماسکای خودش که میده دان کنی؟
بله میتونید از آپلودسنترش استفاده کنید و فایلهایی که خودتون میخواید انتخاب/ریموت و دانلود کنید!...
اینترنت یک خدایی شاتل هست و بس!...
موفق باشید.
George Shelly
15-08-2016, 14:21
با سلام و تشکر ویژه از دوستان شاتلی که تجربیات خودشون رو اعلام می کنن تا ما هم استفاده کنیم!
دوستان الان این طرح اکو شاتل 8 مگ با شبانه لینک رو روی چه سرعتی ست می کنن؟! (خطم تا 25 مگ دان و 2.5 مگ اپ رو ساپورت میکنه!
چون الان ارت دارم و هنزو اونارو فرصت نشده استفاده کنم به علت مصرف بالا!
ضمنا اگر فردی این 100 گیگ رو بگیره و شاتل لند رو هم میشه همزمان استفاده کنه؟! (یعنی ترافیک مصرفی شاتل لند رایگان حساب میشه دیگه درسته!؟)
ممنون میشم پاسخ بدین
منتظر پاسختون هستم بازم ممنون!
8مگ نگیر چون همه شون روی 16 بسته میشن 128 بگیر بعد گیگ اضافی بخر !
آره شاتل لند جدا حساب میشه .
frozan2014
15-08-2016, 17:49
8مگ نگیر چون همه شون روی 16 بسته میشن 128 بگیر بعد گیگ اضافی بخر !
آره شاتل لند جدا حساب میشه .
ممنون از پاسختون پس همشون کلا رو 16 هستن؟!
با طرح شاتل لند اگر طرح اکو پایین باشه سرعت رو که کم نمیکنن درسته؟!
تو ساعات رایگان چطور؟! سرعت رو کم میکنن یا نه؟!
ممنون از شما
اگر با طرح شاتل لند زیاد دانلود کنی تا سقف 5000گیگ محدودیتی که نداره؟!
George Shelly
15-08-2016, 18:00
بله منتها اگر سرویس کاهش پینگ رو روی خطتتون از طرف شاتل فعال کنید پینگ داخلی میاد پایین و سرعت باز کردن صفحه ها بیشتر میشه اما از طرفی ریت خط میاد پایین یعنی از 16 میاد روی 8 .
من چون گیمرم این کارو کردم .
نه فرقی نداره شاتل لند رو سرور داخلی هست و هرچقدر کشش خطتتون باشه همون قدر هم ریت دانلود خواهید داشت .
تو ساعات رایگان طبیعی هست که سرعت کم بشه مثلا اگر در روز با 1400 کیلو بایت بر ثانیه دانلود کنید شب میشه 500-600 با سرور خارجی اما سرور داخلی همون 1400 میمونه ...
ضمنا اگر سرویس خارج از جشنواره بگیرید شبانه بسیار محدودی داره به این معنی که شما بعد از 2 شب دانلود سنگین بشدت محدود میشید اما اگر تو جشنواره بگیرید نه !
من خودم تو جشنواره گرفتم شبی 30 گیگ دانلود دارم و هیچ مشکلی نداره ..
مهم اینه که شما خارج از جشنواره نگیرید ...
ضمنا تا خطتتون بخواد بره رو شاتل این 100 گیگ 54 تومنم تموم میشه تایمش چون تا 31 ام وقت داره ...
بله منتها اگر سرویس کاهش پینگ رو روی خطتتون از طرف شاتل فعال کنید پینگ داخلی میاد پایین و سرعت باز کردن صفحه ها بیشتر میشه اما از طرفی ریت خط میاد پایین یعنی از 16 میاد روی 8 .
من چون گیمرم این کارو کردم .
نه فرقی نداره شاتل لند رو سرور داخلی هست و هرچقدر کشش خطتتون باشه همون قدر هم ریت دانلود خواهید داشت .
تو ساعات رایگان طبیعی هست که سرعت کم بشه مثلا اگر در روز با 1400 کیلو بایت بر ثانیه دانلود کنید شب میشه 500-600 با سرور خارجی اما سرور داخلی همون 1400 میمونه ...
ضمنا اگر سرویس خارج از جشنواره بگیرید شبانه بسیار محدودی داره به این معنی که شما بعد از 2 شب دانلود سنگین بشدت محدود میشید اما اگر تو جشنواره بگیرید نه !
من خودم تو جشنواره گرفتم شبی 30 گیگ دانلود دارم و هیچ مشکلی نداره ..
مهم اینه که شما خارج از جشنواره نگیرید ...
ضمنا تا خطتتون بخواد بره رو شاتل این 100 گیگ 54 تومنم تموم میشه تایمش چون تا 31 ام وقت داره ...
عزیز سرویس های جشنواره که دانلود رایگان شبانه ندارن!
George Shelly
15-08-2016, 19:46
بله متاسفانه برداشتن 2 تا 7 رو !!!
من اردیبهشت گرفتم شبانه هم داره اگر نداشت که اصلا نمی گرفتم ....
فک کردم هنوز هم ارائه میدن .
من مخابراتم سرعت دانلود شبانه رو از 256 کردن 60 میگن شبانه شاتل خوبه و محدود نمیشه کدوم سرویسش خوبه که بشه رایگان شبی 5 گیگ دانلود زد بدون محدود شدن؟:n18:
George Shelly
15-08-2016, 19:53
اگر شبانه میخوای باید سرویسی بگیری که جشنواره ارائه میشه نمی دونم چرا حذف کردن الان ولی قبلا ارائه میشد در هر صورت سرویس های اکر بعد از 2 شی دانلود سنگین 100 درصد محدود می کنن تا اخر ماه بدون هیچ شکی ...
راهش همون جشنواره هست یا اینکه از این بسته های گیگ بخرید که گیگی میشه 545 اگر 100 گیگ رو بگیرید که مهلت خریدش تا 31 ام هست بعد برمیگرده به حالت اول ...
تا مخابرات جمع کنه بیای شاتل وقتش تموم شده ...
sadegh571
15-08-2016, 21:31
عزیز سرویس های جشنواره که دانلود رایگان شبانه ندارن!
تا وقتی شاتل لند هست دانلود رایگان شبانه دیگه معنی نداره.
کافیه سرویسی که شاتل لند رو ساپورت میکنه (مثل ECO-Optimal-3) و با استفاده از آپلود سنتر شاتل لند نامحدود دانلود کنی. :n01:
درست میگم دوستان؟
دوستان راهی داره قبل از پایان دوره سرویس رو تغییر داد؟
من الان آرت 3 دارم که تا 6 شهریور وقت داره میخوام تغییر بدم به اکو که بتونم از اون جشنواره 100 گیگ 50 تومن استفاده کنم
Refigh687
16-08-2016, 01:00
سلام و خسته نباشید
برای پینگ پایین و کم نوسان شاتل مناسب هست ؟ بنده کرج هستم و adsl ر برای بازی pes و dota 2 میخوام ..دانلود و سرعت و ترافیک رایگان برام مهم نیست
دوستان کرجی لطفا راهنمایی کنید
Gamemaster
16-08-2016, 09:08
سلام
پینگش خوب بود چند روز که خراب شده تو بازی لاست کانت میده برام
کلا شانسیه نت تو ایران
darvishepir
16-08-2016, 13:19
بسته ۵۰ گیگ که الان با تخفیف ارائه شده امکان انتقال به دوره بعد داره؟
George Shelly
16-08-2016, 13:29
من 100 گیگ دیگه گرفتم زمان مصرفش جدا حساب میشه حداقل میتونستن اضافه کنن به بسته 100 گیگی قبلی الان 200 گیگی فقط تو 100 روز باید مصرف کنم !!!!!!!
جالب نیست اینطوری .
من شدیدا مشکل پکت لاست دارم. شما هم همین مشکل رو دارید؟ حدس میزنم مشکل شبکه شون باشه...
سلام
من در منطقه کمرد-جاجرود هستم
دوستانی که در این منطقه از شاتل سرویس تهییه کردن ،لطف کنن نظر خودشونو اعلام کنن که عاقلانه هست از این شرکت اینترنت تهییه کنم یا نع.
افراتونوم برای سرویس های نامحدود بفرمایید.
اگر هم لطف کنید تجربه هاتونو با من به اشتراک بزارید خیلی خیلی ممنون میشم:n16:
این شاتل لند رایگان فقط رو سرویسهای جشنواره هست یا روی همه سرویسها رایگانه؟
ahashahin
16-08-2016, 15:53
سرور فرانکفورت
با قندشکن
بدون قندشکن
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سرور ایران
نرمافزار .Myshatel App ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اپلیکیشنی کاربردی برای کاربران سرویس اینترنت پرسرعت شاتل است که با استفاده از آن میتوانند از خدمات وب سایت My.Shatel.ir ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بر روی دستگاه اندرویدی خود بهرهمند شوند.ویرایش جدید این نرم افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بر روی نسخههای 4 و بالاتر سیستم عامل اندروید قابل نصب و استفاده است.گفتنیست نسخه iOS این نرمافزار نیز با همان امکانات از طریق سایت اپاستور ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در اختیار کاربران اینترنت پرسرعت شاتل قرار گرفته است.برای دانلود این نرمافزار میتوانید به گوگل پلی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا کافه بازار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (برای نسخه اندرویدی) واپاستور ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (برای نسخه iOS) مراجعه و یا یکی از رمزینههای پاسخ سریع (QR Code) زیر را اسکن کنید:لینک دانلود مستقیم نرمافزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای استفاده از این نرمافزار کافیست که نام کاربری و رمز عبور پورتال My.Shatel.ir ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را داشته باشید تا با ورود به نرم افزار یاد شده بتوانید از خدمات زیر استفاده کنید:
داخلي
Gamemaster
16-08-2016, 19:32
داخلي:n29:
| SoRoush 8K |
16-08-2016, 19:41
مشهدم سرعتم چرا نصف شده ! قبلا ۱.۸ اینا بود الان شده ۹۰۰ سرعت دانلودم ! چه وضعشه گند زدن تو همه چی اه .:n34:
George Shelly
16-08-2016, 20:05
من مطمئنم بین این 100 گیگ 100 روزه و کلا تخفیف هایی که گذاشته و کاهش ریت خط یه رابطه ای هست ..!
من قبلا با 1400 دان میکردم و 1 گیگ رو تو 10 دقیقه میگرفتم از 2 تا 7 صبح میشد 30 گیگ اما الان هر یه گیگ رو تو 17 دقیقه می گیرم که میشه حدودا 3.5 گیگ در ساعت ...
هر چقدر هم بهشون گفتم قبول نکردن ...
مشهدم سرعتم چرا نصف شده ! قبلا ۱.۸ اینا بود الان شده ۹۰۰ سرعت دانلودم ! چه وضعشه گند زدن تو همه چی اه .:n34:
برید تو تنظیمات مودم و ببینید که ریته خطتون همچنان بالاست و به خاطر اختلال سرعت پایینه یا اینکه ریته خطتون کم شده که باعث پایین اومدن سرعت شده
خود من تا 1هفته پیش خطم تا 15مگ آپ میشد ولی الان کیفیت خط به حدی اومده پایین که دیگه 10 مگ رو هم به زور میکشه!! که به احتمال بسیار زیاد مشکل از سمت شاتل ایجاد شده!
من این بسته های ترافیک را نخریدم ولی سرعتم پایین نیمده
George Shelly
16-08-2016, 20:46
من منظورم این نبود اگر کسی بسته بخره سرعتش میاد پایین منظورم این بود که قبلش اینکارو کردن چون قرار بود این طرحا رو بزارن .
البته این فقط نظر منه ممکنه درست نباشه .
منم نخریدم ولی کیفیت خط پایین اومده!!
بعید میدونم شاتل از عمد کیفیت خطوط رو پایین آورده باشه ، چرا که هر چقد سرعت من کاربر بیشتر باشه ، قطعا حجمم زودتر تموم میشه و باید حجم بخرم و این امر برای شرکت سود داره! و بالعکس...
تا وقتی شاتل لند هست دانلود رایگان شبانه دیگه معنی نداره.
کافیه سرویسی که شاتل لند رو ساپورت میکنه (مثل ECO-Optimal-3) و با استفاده از آپلود سنتر شاتل لند نامحدود دانلود کنی. :n01:
درست میگم دوستان؟
نه دیگه نکتش همینجاست!
من الان 2 ترابایت فیلم روی سایت 4upload آپلود کردم و میخوام اونا رو دانلود کنم نه شر و ورایی که تو شاتلند هست پس دستم کوتاهه از دانلود رایگان اون چیزی که خودم میخوام نه اون چیزی که اینا تو سایتشون میزارن:n25:
sadegh571
16-08-2016, 22:28
نه دیگه نکتش همینجاست!
من الان 2 ترابایت فیلم روی سایت 4upload آپلود کردم و میخوام اونا رو دانلود کنم نه شر و ورایی که تو شاتلند هست پس دستم کوتاهه از دانلود رایگان اون چیزی که خودم میخوام نه اون چیزی که اینا تو سایتشون میزارن:n25:
خوب فایل ها رو انتقال بده به آپلودسنتر شاتل لند.
بعد از اونجا دانلودشون کن.
George Shelly
16-08-2016, 22:31
نه دیگه نکتش همینجاست!
مطمئنا خودت قرار نیست ببینیشون قیلمارو !!!!!!!! xD
خوب فایل ها رو انتقال بده به آپلودسنتر شاتل لند.
بعد از اونجا دانلودشون کن.
میشه مگه؟ اگه آره کدوم سرویسش رو بخرم بیشترین دانلود رایگانو داشته باشم؟ الان مخابراتم سرعت دانلودمو کردن در حد دایال آپ:n37:
مطمئنا خودت قرار نیست ببینیشون قیلمارو !!!!!!!! xD
پس کی قراره ببینه؟؟؟؟:n04:
اقا من خواستم تغییر بدم از ارت به اکو که از این جشنواره گیگ بگیرم زنگ زدم میگه تا پایان دوره که حدودا 10 روز دیگه هست نمیتونی تغییر بدی این چه صیغه ای دیگه ؟ :n35:
اقا من خواستم تغییر بدم از ارت به اکو که از این جشنواره گیگ بگیرم زنگ زدم میگه تا پایان دوره که حدودا 10 روز دیگه هست نمیتونی تغییر بدی این چه صیغه ای دیگه ؟ :n35:
منم دقیقا همین وضعیت رو دارم ۱۱ روز از سرویس آرتم مونده و بهم گفتن نمیشه تغییر داد
تنها راهش اینه که لغو سرویس کنی و مراحل نصب و راه اندازی رو از اول انجام بدی و هزینه راه اندازی اولیه که فک کنم حدود ۲۰ تومن هست هم باید بدی فقط هزینه رانژه رو نمیدی چون خط از مخابرات تخلیه نمیشه
این پروسه هم حدود ۴ روز طول میکشه که تا اون موقع دیگه جشنواره تموم شده :|
منم دقیقا همین وضعیت رو دارم ۱۱ روز از سرویس آرتم مونده و بهم گفتن نمیشه تغییر داد
تنها راهش اینه که لغو سرویس کنی و مراحل نصب و راه اندازی رو از اول انجام بدی و هزینه راه اندازی اولیه که فک کنم حدود ۲۰ تومن هست هم باید بدی فقط هزینه رانژه رو نمیدی چون خط از مخابرات تخلیه نمیشه
این پروسه هم حدود ۴ روز طول میکشه که تا اون موقع دیگه جشنواره تموم شده :|
عجب بدبختیه انگار میخوان موشک هوا کنن این همه داستان داره . یه سرویس میخوان تغییر بدن , تازه گفت باید حضوری بیای :| .
maniya12
17-08-2016, 17:21
دوستان خبری از سرویسهای art-base نشد؟!
چرا سرویسهای art2 و art4 رو برداشتن؟!
سلام دوستان
من دنبال یه شرکت اینترنت جدید هستم
دانلودم حدودا زیاد هست برا همین شبانه نیاز دارم
میخواستم ببینم سرعت یک مگ شاتل شبا سرعتش حدودا چند میشه؟ و تو یه ماه چقدر میشه دانلود کرد؟ و کی محدودت میکنه؟
تو مازندران بابل هستم.
misam5526
17-08-2016, 20:49
سلام دوستان
من دنبال یه شرکت اینترنت جدید هستم
دانلودم حدودا زیاد هست برا همین شبانه نیاز دارم
میخواستم ببینم سرعت یک مگ شاتل شبا سرعتش حدودا چند میشه؟ و تو یه ماه چقدر میشه دانلود کرد؟ و کی محدودت میکنه؟
تو مازندران بابل هستم.
در حال حاضر استفاده از شاتل لند بهترینروش ممکن برای کساییه که دانلود زیاد دارند.
| SoRoush 8K |
17-08-2016, 21:10
آقا
اگه من الان شاتل لند نامحدود بگیرم
بعد بیام لینک دانلود نرم افزاری از یه سایت دیگه مثلا همین پی سی ورلد خودمون رو رو آپلود سنترش بزنم
رایگان حساب میشه دانلودم دیگه ؟
sajad-tnt
17-08-2016, 21:20
آقا
اگه من الان شاتل لند نامحدود بگیرم
بعد بیام لینک دانلود نرم افزاری از یه سایت دیگه مثلا همین پی سی ورلد خودمون رو رو آپلود سنترش بزنم
رایگان حساب میشه دانلودم دیگه ؟
بله همینطور هست دوست عزیزم...
bahman_0121
17-08-2016, 21:27
سلام
دانلود از سرور شاتل لند سرعتش چقدره ؟؟
sajad-tnt
18-08-2016, 00:06
سلام
دانلود از سرور شاتل لند سرعتش چقدره ؟؟
سلام.
هرچقدر که خط شما بسته شده...
مثلا اگه خط شما روی 4مگ بسته شده باشه و توی روز با سرعت 500کیلوبایت در ثانیه دانلود کنید، در شاتل لند هم همون مقدار هست.
darvishepir
18-08-2016, 00:09
بسته ۵۰ گیگ که الان با تخفیف ارائه شده امکان انتقال به دوره بعد داره؟
بله امکان دارد
اقا یه توضیح درباره این شاتل لند بدین تازه امروز اسم این سرویس و شنیدم . مثلا از سایتهای دانلود فیلم میتونیم به شاتل لند اپلود کنیم و بعدش رایگان حساب شه؟ مقل تاینی مووی؟ بهد هر سرویس شاتل و بگیریم میتونیم شاتل لند و روش فعال کنیم ؟ حداکثر روزی چقدر میشه دانلود کرد ؟ بعد به فایلهامون گیر نمیدن ؟
sajad-tnt
18-08-2016, 08:56
اقا یه توضیح درباره این شاتل لند بدین تازه امروز اسم این سرویس و شنیدم . مثلا از سایتهای دانلود فیلم میتونیم به شاتل لند اپلود کنیم و بعدش رایگان حساب شه؟ مقل تاینی مووی؟ بهد هر سرویس شاتل و بگیریم میتونیم شاتل لند و روش فعال کنیم ؟ حداکثر روزی چقدر میشه دانلود کرد ؟ بعد به فایلهامون گیر نمیدن ؟
سلام.
دوست گلم در تمامی سرویس های حجمی میتونید از وبسایت شاتل لند و سایت های زیر مجموعه اون استفاده کنید.
آپلود سنتر شاتل لند 150گیگ فضای نگه داری اطلاعات و ترافیک مصرفی نامحدود رو در اختیارتون قرار میده و شمامیتونید از بعضی سایت هایی که لینک مستقیم ارائه میکنند یا به تغییر ip حساس نیستن (مثل تاینی مووی که خودتون گفتید)، روی فضای خودتون ریموت یا منتقل کنید.
البته توجه کنید حجم فایل باید حتما زیر 2گیگ باشه تا منتقل کنه.
بعد از آپلود فایل روی سرور شاتل لند میتونید فایل رو دانلود و سپس حذف کنید به اینصورت میشه بصورت نامحدود و بدون محدودیت ترافیک دانلود کنید.
من همیشه از تاینی مووی فیلم ریموت میکنم و تابحال مشکلی از نظر قانونی نبوده.
اما اگه میدونید فایلتون مناسب نیست، اسم و پسوندش رو عوض کنید.
موفق باشید.
سلام؛
سرویسدهندهای رو میشناسید (طور خاص شاتل) که امکان جابجایی ترافیک (حجم) بین دو یوزر رو داشته باشه؟
Gamemaster
18-08-2016, 12:04
مشکل پاکت لاست هچنان برقراره :n27:
کسی دیگه هم مشکل داره؟
دوستان چند روزه رانژه میکنه شاتل ؟
par_haam
18-08-2016, 14:04
دوستان چند روزه رانژه میکنه شاتل ؟
پورت خالی باشد یکروز
Sent from my iPhone using Tapatalk
mohammad reza_73
18-08-2016, 14:55
سلام دوستان من میخام از شاتل اینترنت بگیرم میخاستم ببینم وضعیت چه طور هست؟ساکن شیراز هستم بلوار مدرس
یه سوال دیگه هم داشتم اینکه شنیدم فقط با مودم هایی که شاتل میده میشه به نت وصل شد درسته؟چون من مودم دیلینک دارم ۲۷۰۰ میخاستم ببینم مشکل نداره؟
لطفا جواب بدین ممنون:n16:
mazdak_121
18-08-2016, 15:17
سلام به دوستان وضعيت خطم در خالت تخصيص پورت قرار گرفته معمولا چند روز زمان ميبره خط رانژه بشه؟ در ضمن مركز مخابراتي هم پورت خالي داره از اين نظر مشكلي نيست
George Shelly
18-08-2016, 15:25
سلام به دوستان وضعيت خطم در خالت تخصيص پورت قرار گرفته معمولا چند روز زمان ميبره خط رانژه بشه؟ در ضمن مركز مخابراتي هم پورت خالي داره از اين نظر مشكلي نيست
3 روز در حالت عادی فک نکنم به جشنواره خرید گیگ برسی !!!!!!!!!!!!!!!
بستگی به مرکز مخابراتی تون داره
مثلا تو مرکز مخابراتی ما اگه شرکت پورت خالی داشته باشه همیشه 1 روزه رانژه رو انجام میده (اگه مال شما هم این طوری باشه شنبه خطت رانژه است)
MMDFullHD
18-08-2016, 15:43
امروز رفتم نمایندگی برای ptp گفتم مرکز مخابراتیمون تحت پوششتون نیست پوینت تو پوینت میخوام برگشت جواب داد گفت سرویس وایرلس نداریم جایی نیست گردن کلفت تر سرویس بده به ما؟ بعد اینم گفت تجهیزات adsl نصب شده کمتر از 1 ماههه دیگه سرویس بهتون میدیم شمارمم گرفت گفت زنگ میزنم بهتون :n21:
1 ماهه زمان برای چیهه ؟
بعد من فاصلم از مرکز حدود 1 کیلومتره اگه اکو بگیرم چقد در حالت عادی بهم سرعت میده 8 مگ ؟
از شاتلند چقدر میشه؟:n09:
Gamemaster
18-08-2016, 17:08
برا من ۲روز زمان برد ولی فکر نکنم از ۳ روز تجاوز کنه
اگه لفت دادن شکایت کنید
سلام دوستان
برای استفاده از شاتل لند باید کاربری درست کنی یا نه با همون یورز و پس مای شاتل اوکی هست؟
دومم که ایا این شاتل لند با سایتهایی که بناه به هر دلیل فیلتر هستند یا ای پی ایران را مسدود کردند(مثل سایت انویدیا)مال کارت گرافیک و یا سایت ادوب مال فتوشاب بازهم میتونی لینک را ریموت کنی ؟
یکی لطفا زودتر جواب بده
فرستاده شده از V3ِ من با Tapatalk
M0hsen3D
18-08-2016, 19:19
دوستان بسته 50 گیگ تا پایان دوره مشترک یعنی مثلا من 4 روز دیگه مونده تا این دوره 1 ماهه جاریم تموم شه این بسته هم تا همون موقع اعتار داره؟
M0hsen3D
18-08-2016, 19:36
سلام دوستان
برای استفاده از شاتل لند باید کاربری درست کنی یا نه با همون یورز و پس مای شاتل اوکی هست؟
دومم که ایا این شاتل لند با سایتهایی که بناه به هر دلیل فیلتر هستند یا ای پی ایران را مسدود کردند(مثل سایت انویدیا)مال کارت گرافیک و یا سایت ادوب مال فتوشاب بازهم میتونی لینک را ریموت کنی ؟
یکی لطفا زودتر جواب بده
فرستاده شده از V3ِ من با Tapatalk
با یوزر پس مای شاتل
نه نمیتوی از سایت هایی که فی لتر هستند یا مستود هستند به شاتل لند ریموت کنی
ali-1991
18-08-2016, 19:40
درود بر شما. دوستان سرویس نامحدود 128 تا 15-10 گیگابایت چه سرعتی ارائه میده؟
شنیدم با پرداخت مابتفاوت سرویس 256 یعنی حدود 8هزارتومن میشه سرویس بالاتر رو خرید و محدودیت سرعت رو از بین برد درسته؟
درود بر شما. دوستان سرویس نامحدود 128 تا 15-10 گیگابایت چه سرعتی ارائه میده؟
شنیدم با پرداخت مابتفاوت سرویس 256 یعنی حدود 8هزارتومن میشه سرویس بالاتر رو خرید و محدودیت سرعت رو از بین برد درسته؟
معمولا تا دو برابر حجمی که شاتل برای سرویس های ارت مشخص کرده میتونید با سرعت بالا داتلود کنید یعنی برای ارت 1 120 130 کیلوبایت
بله
maniya12
18-08-2016, 20:15
معمولا تا دو برابر حجمی که شاتل برای سرویس های ارت مشخص کرده میتونید با سرعت بالا داتلود کنید یعنی برای ارت 1 120 130 کیلوبایت
بله
دوست عزیز دیگه art2 و art4 رو برداشتن و باید بجای 8تومن تفاوت قیمت از آرت 1 به آرت2 باید 16هزارتومن بدی از آرت1 بری آرت3 خاک بر سر شاتل تازه شهر ما آرت1 تا آرت6 سرعت دانلود شده 60 به خاطر اینکه پهنای باند کم اوردن سرویس گیم هم فعال نمیکنن برای ما مگه نه قبلا سرعت تا 200 هم میرفت
George Shelly
18-08-2016, 20:58
مصرف من بعد از خرید 2 بسته 100 گیگی به روزی 5-4 گیگ تغییر پیدا کرده xD
V i r u s e r
18-08-2016, 21:14
من رفتم 100 گیگ خریدم
الان دیدم اول از حجم اصلی کم میکنه.. اون 100 گیگ بلا استفاده مونده :n29:
George Shelly
18-08-2016, 21:29
من رفتم 100 گیگ خریدم
الان دیدم اول از حجم اصلی کم میکنه.. اون 100 گیگ بلا استفاده مونده :n29:
غیرممکنه اصلا امکان نداره مال من وقتی خریدم رفت رو 100 گیگ بعد 100 گیگ دوم رو گرفتم هنوز از همون 100 گیگ اول داره کم میکنه بعد میره رو 100 گیگ دوم بعد 3 آذر که تایمش تموم شد میره رو حجم اصلی !!!!!!
پشتیبان که تعطیل بود شما اگه میدونین کمک لطفا
من برای مصرف عادی جشنواره 65 میخوام بخرم
برای دانلود شاتل لند فقط فیلم هام توی 4upload هست با حجم هر فیلم 5 گیگ که باید به 2 گیگی تقسیم کنم که بشه ریموت کرد روی شاتل لند درسته؟
بع اینکه سرعت دانلود از شاتل لند چقدره? محدود میکنه بعد از دانلود مقدار مشخص یا نه؟
آیا همواره در طول سال این سرویس شاتل لند هست؟
| SoRoush 8K |
18-08-2016, 22:08
بالاخره سرعت درست شد !!! :/
بالاخره سرعت درست شد !!! :/
یا خدا:n04: کدوم سرویس داری شما؟؟؟؟؟
| SoRoush 8K |
18-08-2016, 22:42
یا خدا:n04: کدوم سرویس داری شما؟؟؟؟؟
اکو 128 با شبانه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با یوزر پس مای شاتل
نه نمیتوی از سایت هایی که فی لتر هستند یا مستود هستند به شاتل لند ریموت کنی
ممنون دوست عزیز که جواب دادی
اما دوستان نگفتید سایتهای که ای پی ایران را مسدود کرده میشه ریموت کرد؟ مثل ادوب
sajad-tnt
18-08-2016, 23:51
پشتیبان که تعطیل بود شما اگه میدونین کمک لطفا
من برای مصرف عادی جشنواره 65 میخوام بخرم
برای دانلود شاتل لند فقط فیلم هام توی 4upload هست با حجم هر فیلم 5 گیگ که باید به 2 گیگی تقسیم کنم که بشه ریموت کرد روی شاتل لند درسته؟
بع اینکه سرعت دانلود از شاتل لند چقدره? محدود میکنه بعد از دانلود مقدار مشخص یا نه؟
آیا همواره در طول سال این سرویس شاتل لند هست؟
سایت 4upld تعطیل شده و امکان تقسیم فایل ندارید...
سرعت دانلود از شاتل لند به سرعت خط شما بستگی داره، هرچقدر که براتون بسته باشن، با همون سرعت میتونید دانلود کنید.
دانلود از شاتل لند محدودیتی براتون ایجاد نمیکنه.
قبلا شاتل لند رو بصورت چشنواره ای و کاملا رایگان در ماه هایی از سال قرار میدادن.
اما الان کلا بصورت بسته یکماهه باید خریداریش کنید.
قیمت بسته شاتل لند تا 25 شهریور تخفیف خورده و 10 هزار تومان هست و بعداز این مدت 20هزار تومان میشه.
V i r u s e r
19-08-2016, 00:22
غیرممکنه اصلا امکان نداره مال من وقتی خریدم رفت رو 100 گیگ بعد 100 گیگ دوم رو گرفتم هنوز از همون 100 گیگ اول داره کم میکنه بعد میره رو 100 گیگ دوم بعد 3 آذر که تایمش تموم شد میره رو حجم اصلی !!!!!!
فعلا که برای من جلوی اون 100 گیگ --- گذاشته و از حجم اصلی کم میکنه. البته من تازه این ماهو شارژ کردم هنوز ترافیک پایه غیر قابل انتقال رو مصرف نکردم. شاید اول ترافیک پایه رو مصرف میکنه. بعد ترافیک محدود و در اخر ترافیک معمولی خریده شده؟
ali-1991
19-08-2016, 01:25
دوست عزیز دیگه art2 و art4 رو برداشتن و باید بجای 8تومن تفاوت قیمت از آرت 1 به آرت2 باید 16هزارتومن بدی از آرت1 بری آرت3 خاک بر سر شاتل تازه شهر ما آرت1 تا آرت6 سرعت دانلود شده 60 به خاطر اینکه پهنای باند کم اوردن سرویس گیم هم فعال نمیکنن برای ما مگه نه قبلا سرعت تا 200 هم میرفت
اینطوری که اصلا جالب نیست. مطمئنید که art 2 و art 4 رو برداشتن؟ تو وب سایتشون هست که البته خیلی بهشون اعتمادی نیست، اگر برداشتن اصلا جالب نیست. خوزستان دزفول اوضاع شاتل چطوره؟ دوستان اطلاع دارند؟
mohammad reza_73
19-08-2016, 02:22
سلام دوستان من میخام از شاتل اینترنت بگیرم میخاستم ببینم وضعیت چه طور هست؟ساکن شیراز هستم بلوار مدرس
یه سوال دیگه هم داشتم اینکه شنیدم فقط با مودم هایی که شاتل میده میشه به نت وصل شد درسته؟چون من مودم دیلینک دارم ۲۷۰۰ میخاستم ببینم مشکل نداره؟
سلام من سرویسم جشنوارست نویزم خوبه سرعتم عالیه داخلیم هم تا دیشب 1400 میداد از دیشب جفتش شده 500 سرور میگه محدود نکردیم مخابرات موردی نداره تو تستم تا 2 مگ نشون میده میشه راهنماییم کنین ممنون همچی رم تست کردم پینگ تیم ویور تست داخلی و خارجی از سایت ست دی ان اس اگه محدود کنن مگه سرعت خیلی پایین نمیاد من صفخاتم خیلی سرع باز میشه ویدئو رو هم عالی باز میکنه دانلود رو محدود کرده ممنون
Gamemaster
19-08-2016, 08:40
سلام
سلام
نه درست نیست خودم با مودم غیر از شاتلیا دارم کار میکنم
مشکلی نیست
George Shelly
19-08-2016, 10:08
فعلا که برای من جلوی اون 100 گیگ --- گذاشته و از حجم اصلی کم میکنه. البته من تازه این ماهو شارژ کردم هنوز ترافیک پایه غیر قابل انتقال رو مصرف نکردم. شاید اول ترافیک پایه رو مصرف میکنه. بعد ترافیک محدود و در اخر ترافیک معمولی خریده شده؟
آره به خاطر اونه حجم اصلی رو زود تموم کن ضمنا طوری manage کن که همیشه تو جشنواره حجم بخری و اصلا پایه رو َشارژ نکن مثلا 200 گیگ میشه 100 تومن مفته همیشه همین طوری تو جشنواره بگیر .
من الان نزیدیک 400 گیگ دارم 200 گیگ جدید گرفتم 170 گیگ هم از قبل داشتم .
مصرف روزانم نزدیک 5 گیگه گیگی 545 در میاد که خیلی ارزونه ...
| SoRoush 8K |
19-08-2016, 13:25
سلام من سرویسم جشنوارست نویزم خوبه سرعتم عالیه داخلیم هم تا دیشب 1400 میداد از دیشب جفتش شده 500 سرور میگه محدود نکردیم مخابرات موردی نداره تو تستم تا 2 مگ نشون میده میشه راهنماییم کنین ممنون همچی رم تست کردم پینگ تیم ویور تست داخلی و خارجی از سایت ست دی ان اس اگه محدود کنن مگه سرعت خیلی پایین نمیاد من صفخاتم خیلی سرع باز میشه ویدئو رو هم عالی باز میکنه دانلود رو محدود کرده ممنون
مودمو یک خاموش روشن کن :n02:
واسه منم اول 1.8 بود یه هفته ای بود شده بود 400-200 !
یکی دوبار خاموش روشن کردم سرعت برگشت به حالت قبلی .
bahman_0121
19-08-2016, 23:08
سلام من اگه دوتا بسته 100 گیگابایت سه ماهه بگیرم تو 3 ماه باید تمامش کنم هر 200 گیگ رو یا 6 ماه ؟؟؟
George Shelly
19-08-2016, 23:28
سلام من اگه دوتا بسته 100 گیگابایت سه ماهه بگیرم تو 3 ماه باید تمامش کنم هر 200 گیگ رو یا 6 ماه ؟؟؟
سلام .
من پاسخ شما رو تو خصوصی دادم کلی هم توضیح دادم متاسفانه send نشده حتی ازتون پرسیدم اومده که بازم send نشده بود ...
بله باید مصرف کنین جفتش رو تو سه ماه مثلا اگر شما الان یه پک 100 گیگی 100 روزه خریدین و به فاصله 5 روز پک بعدی رو اضافه کردین به فاطله 105 روز از بسته اول شما بسته دوم تموم میشه یعنی چیزی به تاریخ اضافه نمیشه ..
من اسکرین شات پروفایل رو خودم رو اینجا میزارم تا ببینید ...
عذرخواهی بابت دیرکرد در پاسخ .
الان جشنواره برای خرید حجم اضافه هم هست یا فقط برای سرویسهاست؟
الان جشنواره برای خرید حجم اضافه هم هست یا فقط برای سرویسهاست؟
تا 31 مرداد جشنواره حجم ها هستش
سلام، کسی میتونه بگه سرویس art1 یا همون ۱۲۸ نامحدود سرعت دانلودش قبل و بعد از محدود شدن چقده؟ و اینکه تا چه میشه بدون محدود شدن استفاده کرد
اینکه نوشته امکان تبادل ۱۶ گیگابایت یعنی چی؟
vahidreza2007
20-08-2016, 11:30
سلام دوستان
من اسیا تک دارم و یخوام بیام شاتل
یه سرویسی به من معرفی کنید که هم ارزون باشه :n02: هم ماهی 10 گیگ حجم داشته باشه هم شبانه اش بتونه بدونه محدودیت و دنگ و فنگ و بگیر ببند 6 گیگ دانلود بده به من
کمی هم در مورد شاتل لند و نحوه اپلود و دانلود توش توضیح بدید ممنونم
همراهان یه سوال خصوصی:
فیلم بزرگسال هم میشه تو شاتلند آپ کنی و رایگان دانلود کنی؟
bigbang0661
20-08-2016, 13:34
همراهان یه سوال خصوصی:
اگه بخوای ریموت کنی، نه نمیشه. ولی آپلود فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.
1357vampire
20-08-2016, 13:34
به صورت یواشکی میشه با آی دی نا مشخص میتونی :n02::n02::n02:
كسي متوجه نميشه شما چي داري ريموت يا آپلود ميكني
مگر ابنكه گذارش بشه وگر كسي كاري به شما نداره عمومي نيست كه خصوصي مخصوص شما ١٥٠ گيك
با يوزر پس وارد ميشي ديگه اي دي نامشخص نداره
سلام دوستان
من اسیا تک دارم و یخوام بیام شاتل
یه سرویسی به من معرفی کنید که هم ارزون باشه :n02: هم ماهی 10 گیگ حجم داشته باشه هم شبانه اش بتونه بدونه محدودیت و دنگ و فنگ و بگیر ببند 6 گیگ دانلود بده به من
کمی هم در مورد شاتل لند و نحوه اپلود و دانلود توش توضیح بدید ممنونم
سرویس جشنواره یکساله با 60 گیگ ترافیک و بگیر 72 تومن بعد یه بسته 50 گیگی ترافیکم بگیر 55 تومن این میشه 1 سال 127 تومن بعد شاتل لند هم ماهی 10 باشه میشه 120 تومن باهم میشه حدود 250 تومن در 1 سال برا من اسیاتک سالی 600 در میومد با 10 گیگ حجم ماهیانه که فسخ کردم اومدم شاتل
دوستان من می خواستم شاتل ثبت نام کنم زنگ زدم گفتن پورت نداریم ثبت نام کن برو تو نوبت، که چه فایده جشنواره تموم میشه، ولی یه چیزی که متوجه شدم این بود که موقع ثبت نام اگه ART7 یا ART8 انتخاب کنم بهم اجازه ی ثبت نام میده، یعنی حداقل باید ۲۵۰ هزار تومن پول بدم برا یک ماه که بهم پورت بدن؟ اونوقت اگه بگیرم می تونم ماه دیگه عوض کنم سرویسم رو؟
bahman_0121
20-08-2016, 14:53
همراهان یه سوال خصوصی:
ریموت کن تو اپلود بوی اسمش رو عوض کن و بعد ریموت کن تو سرور شاتل لند
saeidsmxo
20-08-2016, 15:00
دوستان من می خواستم شاتل ثبت نام کنم زنگ زدم گفتن پورت نداریم ثبت نام کن برو تو نوبت، که چه فایده جشنواره تموم میشه، ولی یه چیزی که متوجه شدم این بود که موقع ثبت نام اگه ART7 یا ART8 انتخاب کنم بهم اجازه ی ثبت نام میده، یعنی حداقل باید ۲۵۰ هزار تومن پول بدم برا یک ماه که بهم پورت بدن؟ اونوقت اگه بگیرم می تونم ماه دیگه عوض کنم سرویسم رو؟
بله امکانش هست که بعد از يکماه تغيير بدين
ولي من پيشنهاد ميکنم مدتي تو نوبت باشيد ، ثبت نام کنيد ، از شاتل باهاتون تماس ميگيرن.
-------------------------------------
دوستان چند سوال>
من الان يکساله 60 گيگ رو انتخاب کردم. اول اينکه موقع پرداخت مبلغ چرا شد 77 تومن؟ جشنواره رو نوشته بود 65900 تومان
2 اينکه سرعت اين سرويس چه قدر هست؟ و اينکه دانلود شبانه هم داره ( البته اين مورد اصلا" برام مهم نيست)
3 اينکه امکانش هست هزينه نصب و راه اندازي رو از اين مبلغ کسر کنن؟ يا همه بايد اين هزينه 15 تومن رو پرداخت کنن؟
4 اينکه من بدون تحقيق دارم ميام شاتل. مشکلي نداره؟ الان پارس آنلاين دارم و از تعرفه هاش و پوروموشنهاش راضي نيستم.
سپاس
bahman_0121
20-08-2016, 15:13
بله امکانش هست که بعد از يکماه تغيير بدين
ولي من پيشنهاد ميکنم مدتي تو نوبت باشيد ، ثبت نام کنيد ، از شاتل باهاتون تماس ميگيرن.
-------------------------------------
دوستان چند سوال>
من الان يکساله 60 گيگ رو انتخاب کردم. اول اينکه موقع پرداخت مبلغ چرا شد 77 تومن؟ جشنواره رو نوشته بود 65900 تومان
2 اينکه سرعت اين سرويس چه قدر هست؟ و اينکه دانلود شبانه هم داره ( البته اين مورد اصلا" برام مهم نيست)
3 اينکه امکانش هست هزينه نصب و راه اندازي رو از اين مبلغ کسر کنن؟ يا همه بايد اين هزينه 15 تومن رو پرداخت کنن؟
4 اينکه من بدون تحقيق دارم ميام شاتل. مشکلي نداره؟ الان پارس آنلاين دارم و از تعرفه هاش و پوروموشنهاش راضي نيستم.
سپاس
نصب و راه اندازی منظورشون وصل کردن ای پیت توی مخابراته نه وصل کردن خط یا تنظیم مودم که هر کاری کنی ازت میگیرن
فکر کنم روی 4 مگ میبندن پهنای باندت رو اینجوری که خودشون گفتن
شبانه هم نداره ولی میتونی از بسته 20 هزارتومنی برای دانلود استفاده کنی که الان آف خورده شده مثلا 10 تومن
راستی دوستای عزیز شاتل همیشه از این طرحهای ترافیک میزاره ؟؟؟
منم شد 77 تومن الان نگاه کردم . من میخواستم 50 گیگ حجم جشنواره هم بخرم الان قیمتش 54 تومنه که زنگ زدم گفتن نمیشه تا سرویستون فعال نشه نمیتونید بخرید تا فردا فقط وقت داره خریدش فکر نکنم فردا اینترنتم فعال شه
saeidsmxo
20-08-2016, 15:30
ماليات و عوارض به اين جشنواره ها هم اضافه ميشه؟
bahman_0121
20-08-2016, 15:35
چند روزه وصل میشه از زمانه سفارش و ثبت نام
George Shelly
20-08-2016, 16:39
هر 40 روز یکبار حالا ممکنه کمی کمتر هم بشه طرح های اینجوری میزاره نگران نباشید .
پینگ شاتل برای گیم مناسبه؟
شاتل لند ماهی بیست تومن بدم هر چی میخوام با سرعت بالا راحت دانلود میشه؟ اگر فایلم بالای دو گیگ باشه باید چی کار کنم؟
در مورد مصرف منصفانه ی شبانه هم ممنون میشم توضیح بدید.
saeidsmxo
20-08-2016, 18:29
از دوستان کسي اينجا سرويس 128 نامحدود داره که به ما بگه تا چند گيگ حدودا" سرعتش بالاست؟
mohammad reza_73
20-08-2016, 21:33
بچه ها یه سوال دارم کیفیت اینترنت نامحدود چه طوره ؟من میخام بگیرم،۱۵ شهریور انتخاب واحدمه میترسم سرعتش بد باشه.یکی از اقواممون داشت خونشون که بودم به زور سایتا رو باز میکرد.درضمن حد اقل تبادل که توی تعرفه ها هست یعنی چی؟
maniya12
20-08-2016, 21:34
از دوستان کسي اينجا سرويس 128 نامحدود داره که به ما بگه تا چند گيگ حدودا" سرعتش بالاست؟
من 2ساله شاتل دارم عشقیه میبینی ماهی 60 گیگ دانلود داری محدود نمیشی بعد یدفه میبینی 40 گیگ مصرف داری محدود میشی من خودم 128 نامحدود دارم
ولی اینو مطمئن باش مصرفت تا 30 گیگ باشه محدود نمیشی
بچه ها یه سوال دارم کیفیت اینترنت نامحدود چه طوره ؟من میخام بگیرم،۱۵ شهریور انتخاب واحدمه میترسم سرعتش بد باشه.یکی از اقواممون داشت خونشون که بودم به زور سایتا رو باز میکرد.درضمن حد اقل تبادل که توی تعرفه ها هست یعنی چی؟
منم همین سوالو پرسیدم کسی جواب نداد :)))
vahidreza2007
21-08-2016, 01:28
سرویس جشنواره یکساله با 60 گیگ ترافیک و بگیر 72 تومن بعد یه بسته 50 گیگی ترافیکم بگیر 55 تومن این میشه 1 سال 127 تومن بعد شاتل لند هم ماهی 10 باشه میشه 120 تومن باهم میشه حدود 250 تومن در 1 سال برا من اسیاتک سالی 600 در میومد با 10 گیگ حجم ماهیانه که فسخ کردم اومدم شاتل
ممنون داداش همین کار رو میکنم .
فقط یه سوالی که برام پیش اومده اینکه ایا هر لینکی رو از هر اپلود سنتری چه مستقیم یا چه غیر مستقیم میشه کشید رو شاتل لند و بعد دانلودش کرد ؟
سوال دوم اینکه با این سرویس یکساله هر شب از ساعت چند تا چند دانلود میشه کرد از اون سرویس شاتل لند ؟
و سوال اخر اینکه هر شب چقدر با این سرویس یکساله میشه با شاتل لند دانلود داشت ؟
پینگ شاتل برای گیم مناسبه؟
شاتل لند ماهی بیست تومن بدم هر چی میخوام با سرعت بالا راحت دانلود میشه؟ اگر فایلم بالای دو گیگ باشه باید چی کار کنم؟
در مورد مصرف منصفانه ی شبانه هم ممنون میشم توضیح بدید.
دوستان ممنون میشم به سوال منم جواب بدید.
گیم رونمیدونم .
لینک مستقیم و سرور ایران باشه راحت میتونید ریموت و با حداکثر سرعت خطتتون دانلود کنید.
شبانه قانون خاصی نداره ولی اگه هر شب دانلود کنید محدود میشید.
با بسته شاتل لند دیگه فکر نکنم شبانه لازم باشه ،من خودم هر چی لازم دارم توی روز میگیرم.
تایم شبانه فقط اپدیت ویندوز و نرم افزارا استفاده میکنم.
بالای دو گیگ باید ریموت کنید سایت هایی که قابلیت تقسیم فایل دارن یا vps.
Gamemaster
21-08-2016, 08:36
برا گیم جدیدا پاکت لاست داره
سلام ب همگی
سرعت سرویس های حجمی رو معمولا روی چند میبندن؟
Gamemaster
21-08-2016, 09:04
سلام ب همگی
سرعت سرویس های حجمی رو معمولا روی چند میبندن؟
سلام بر شما
بستگی به کیفیت خطتون داره در بهترین حالت ۱۶مگ
سلام بر شما
بستگی به کیفیت خطتون داره در بهترین حالت ۱۶مگ
یعنی اگه سرعت 512 رو انتخاب کنم و خطم تا 16 بکشه روی 16 میبندن؟
ممنون داداش همین کار رو میکنم .
فقط یه سوالی که برام پیش اومده اینکه ایا هر لینکی رو از هر اپلود سنتری چه مستقیم یا چه غیر مستقیم میشه کشید رو شاتل لند و بعد دانلودش کرد ؟
سوال دوم اینکه با این سرویس یکساله هر شب از ساعت چند تا چند دانلود میشه کرد از اون سرویس شاتل لند ؟
و سوال اخر اینکه هر شب چقدر با این سرویس یکساله میشه با شاتل لند دانلود داشت ؟
باید لینک مستقیم باشه انگار
دیگه لازم نیست شب دانلود بکنید همون روز از شاتل لند بگیرید براتون مجانی حساب میشه
خودمم هنورگز سرویسم فعال نشده که بدونم چجوریه
Gamemaster
21-08-2016, 09:34
یعنی اگه سرعت 512 رو انتخاب کنم و خطم تا 16 بکشه روی 16 میبندن؟
و حتی ۱۲۸
بله مشکلی نیست
saeidsmxo
21-08-2016, 10:50
من 2ساله شاتل دارم عشقیه میبینی ماهی 60 گیگ دانلود داری محدود نمیشی بعد یدفه میبینی 40 گیگ مصرف داری محدود میشی من خودم 128 نامحدود دارم
ولی اینو مطمئن باش مصرفت تا 30 گیگ باشه محدود نمیشی
ممنون
تو حالتهايي که سرعت پايين نيومده با چه سرعتي دانلود ميشه؟ تا چه قدر بازه؟
maniya12
21-08-2016, 11:33
ممنون
تو حالتهايي که سرعت پايين نيومده با چه سرعتي دانلود ميشه؟ تا چه قدر بازه؟
120تا 200 متغیر
سلام
من سرویس ART5 دارم و تا امروز با سرعت 330 تا دانلود می کردم ولی از امروز سرعت دانلودم از سرورهای خارجی کمتر از نصف شده و تقریبا 150 هست ولی سرعت دانلود سرور داخلی همون 330 هست
تو این ماه نزدیک به 60 کیک دانلود کردم تو 25 روز و به همین خاطر فکر کردم شاید من را محدود کردند ولی با کارشناس پشتیبانی صحبت کردم گفتند محدود نشدی
دوستان کسی این مشکل را داره و راه حلش چی هست؟
اکو بگیر تو 7 ساعت 40 گیگ دانلود کن:n02:
Masoud-Susa
21-08-2016, 14:39
دوستان یه سوال:
با سرویسهای ART هم میشه از شاتل لند دانلود نامحدود داشت و از بستههاش استفاده کرد؟
مثلا ART5 رو روی چه سرعتی میبندن؟
Reza_brj
21-08-2016, 16:00
دوستان کسی اگه از این سرویس ها استفاده کرده میشه بگه چه سرعتی رو میده ؟؟
میخوام بگیرمش
Mr.World.Wide
21-08-2016, 18:40
خب منم یه سرویس شاتل سفارش دادم
یعنی یه ماه پیش میخواستم بگیرم تو خونه جدیدمون ولی پورت خالی و تجهیزات نداشتن
برا همین رفتم سمت ایرانسل و این سرویس نکبتی جدیدش TD LTE
راضی نیستم ازش چون محدودیت هشت مگ گذاشته
حال شاید سرعتش از شاتل بیشتر باشه ها
ولی خب من برا خاطر شاتل لند اومدم سمتش
خیلی خوبه ده هزار تومن یا بیست هزار تومن بدی و همه چی رو بتونی راحت دانلود کنی
این خیلی مفته
نمیدونم چرا بعضی میگن گرونه و این حرفا
من توی یه ماه میتونم با این شاتل لند کل هالیوود رو دانلود کنم :n02:
فعلا منتظرم خطم رانژه بشه
احتمالا فردا خطم رانژه میشه و اس ام اس ش برام میاد
George Shelly
21-08-2016, 19:05
خب منم یه سرویس شاتل سفارش دادم
یعنی یه ماه پیش میخواستم بگیرم تو خونه جدیدمون ولی پورت خالی و تجهیزات نداشتن
برا همین رفتم سمت ایرانسل و این سرویس نکبتی جدیدش TD LTE
راضی نیستم ازش چون محدودیت هشت مگ گذاشته
حال شاید سرعتش از شاتل بیشتر باشه ها
ولی خب من برا خاطر شاتل لند اومدم سمتش
خیلی خوبه ده هزار تومن یا بیست هزار تومن بدی و همه چی رو بتونی راحت دانلود کنی
این خیلی مفته
نمیدونم چرا بعضی میگن گرونه و این حرفا
من توی یه ماه میتونم با این شاتل لند کل هالیوود رو دانلود کنم :n02:
فعلا منتظرم خطم رانژه بشه
احتمالا فردا خطم رانژه میشه و اس ام اس ش برام میاد
اسم دیگه شاتل لند Trashes Land عه اگه شک داری وقتی اومدی خودت میفهمی ...
جوری گفتی انگار اخرین و بهترین و سانسور نشده ترین فیلم های روز دنیا رو گذاشته اوونجا ...
یه سری فیلم مزخرف Mulla پسند رو گذاشته که اصلا ارزش دانلود نداره ....
یه سایت به تمام معنا چرت و بی محتوا .
Mr.World.Wide
21-08-2016, 19:11
جوری گفتی انگار اخرین و بهترین و سانسور نشده ترین فیلم های روز دنیا رو گذاشته اوونجا ...
برادر یعنی به قیافه من میخوره بخوام فیلم دوبله و سانسور شده رو ببینم؟؟؟
اخه آواتارم رو ببین
یکی از شاهکار های استاد نولان ، اواتارم شده
یعنی من از پیروان راستین حضرت نولان هستم
منظور من قطعا اون سرویس موی لند ش نیست
منظورم شاتل لند هست که لینک رو مستقیم میکنی داخلش و ازش رایگان دانلود میکنی
همون که 150 گیگ به هر کاربر میده ولی بعد از اینکه لینک رو داخلش اپلود کردیم و دانلود کردیم پاکش میکنیم و باز به حجممنون اضافه میشه
mazdak_121
21-08-2016, 19:17
سلام دوستان مشكل عجيبي پيدا كردم ديروز خطم رانژه شد ولي چراغ لينك روشن نميشه مودم از ورودي اصلي تست زدم بازم مشكل حل نشد امروز شاتل با مخابرات هماهنگ كرد پورت و عوض كردن بازم لينك وصل نشد در ضمن فاصله ام تا مخابرات منطقه خيلي كمه با شاتل صحبت كردم طرف كاملا متعجب بود مشكل نويز خط هم ندارم ،،ممنون ميشم راهنمايي كنيد
| SoRoush 8K |
21-08-2016, 19:18
دوستان یه سوال:
با سرویسهای ART هم میشه از شاتل لند دانلود نامحدود داشت و از بستههاش استفاده کرد؟
مثلا ART5 رو روی چه سرعتی میبندن؟
این بسته های شاتل لند مخصوص کسایی هست که طرح اکو دارن و با دانلود از شاتل لند شما از حجمتون کم میشه .
درسته که بخش نماوا فیلمای خوبی نمیذاره و اگه هم بذاره ، سانسورن ولی از حق نگذریم بخش دانلود سنترش خیلی خوب و کامله و زیاد تفاوتی با سایتای سافت 98 و سافت گذر و غیره نداره! گیم سنترشم خدایی خوبه و بازی های خوبی میذاره ولی متاسفانه لینک بعضی بازی ها رو به خاطر کار گروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه حذف میکنه ! آپلود سنترشم که دیگه چیزی نگم بهتره : ))
آقا یه سوال کوتاه:
۱۲۸ نامحدود، شاتل یا صبانت :))))
bahman_0121
21-08-2016, 21:36
سلام
من میخوام طرح یک ساله 60 گیگ جشنواره رو بگیرم شاتل لند روش کار میکنه ؟؟؟
سلام دوستان مشكل عجيبي پيدا كردم ديروز خطم رانژه شد ولي چراغ لينك روشن نميشه مودم از ورودي اصلي تست زدم بازم مشكل حل نشد امروز شاتل با مخابرات هماهنگ كرد پورت و عوض كردن بازم لينك وصل نشد در ضمن فاصله ام تا مخابرات منطقه خيلي كمه با شاتل صحبت كردم طرف كاملا متعجب بود مشكل نويز خط هم ندارم ،،ممنون ميشم راهنمايي كنيد
منم دقیقا مشکل مشابه دارم :| پیامک رانژه برام اومد اما چراغ DSL خاموش ، نکنه کلک جدید ، اخه تو صف خالی شدن پورت بودم خودشون زنگ زدن پورت خالی شده:n13:
bahman_0121
22-08-2016, 08:08
سلام
من میخوام طرح یک ساله 60 گیگ جشنواره رو بگیرم شاتل لند روش کار میکنه ؟؟؟
خواهشا یکی جواب مارو بده کمی عجله دارم
Mr.World.Wide
22-08-2016, 08:09
درسته که بخش نماوا فیلمای خوبی نمیذاره و اگه هم بذاره ، سانسورن ولی از حق نگذریم بخش دانلود سنترش خیلی خوب و کامله و زیاد تفاوتی با سایتای سافت 98 و سافت گذر و غیره نداره! گیم سنترشم خدایی خوبه و بازی های خوبی میذاره ولی متاسفانه لینک بعضی بازی ها رو به خاطر کار گروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه حذف میکنه ! آپلود سنترشم که دیگه چیزی نگم بهتره : ))
آپلود سنترش چجوریه؟؟؟
من خطم الان اس ام اس ش اومد که رانژه شده
الان موسسه م
ساعت دو میرم خونه مودم رو کانفیگ میکنم
منظورتون از دانلود سنتر همون شاتل لنده؟؟
سرچ داره یعنی؟؟
خیلی خوبه که
bahman_0121
22-08-2016, 09:44
ثبت نام انلاینم تمام شد حالا باید چیکار کنم ؟؟
صبر کنم تا پیام بدن ؟؟ یا زنگ بزنن ؟؟
اخه چرا شماره حساب جهت پرداخت نداده ؟؟؟
اخر ثبت نام اینو نوشت
ولی اخه به منکه رمز ورود یا نام کاربری ندادن تا وارد بشم
بعد از فیلم کردنم توسط پارس انلاین :-| پورت نداره الکی منو ثبت نام کرده 2 هفته هم الاف شدم :-|
دیروز شاتل ثبت نام کردم پسور ورود به پنل چیه ؟ از کجا میتونم پیگیر باشم ببینم تو چ مرحله ای هست؟
erfan791
22-08-2016, 10:23
سلام دوستان
من در حال حاضر 512 نامحدود مخابرات دارم سرعت دانلودش 64kB ه
می خوام از 256 نامحدود شاتل (ART3) سرورس بگیرم
می خوام بدونم سرعت دانلود و آپلود چطوره؟
طبق سایت 1 به 8 هست اما دوستان با سرعت 256 به بالا با این سرویس دانلود می کنن
پینگش برای گیم توی تهران چطوره؟
با سرور خارجی
ممنون میشم راهنمایی کنید :n31:
بعد از فیلم کردنم توسط پارس انلاین :-| پورت نداره الکی منو ثبت نام کرده 2 هفته هم الاف شدم :-|
دیروز شاتل ثبت نام کردم پسور ورود به پنل چیه ؟ از کجا میتونم پیگیر باشم ببینم تو چ مرحله ای هست؟
شماره تلفنت همون پسورده
maniya12
22-08-2016, 10:57
سلام دوستان
من در حال حاضر 512 نامحدود مخابرات دارم سرعت دانلودش 64kB ه
می خوام از 256 نامحدود شاتل (ART3) سرورس بگیرم
می خوام بدونم سرعت دانلود و آپلود چطوره؟
طبق سایت 1 به 8 هست اما دوستان با سرعت 256 به بالا با این سرویس دانلود می کنن
پینگش برای گیم توی تهران چطوره؟
با سرور خارجی
ممنون میشم راهنمایی کنید :n31:
پینگش حرف نداره سرویس بگیر از شاتل بعد زنگ بزن برات سرویس گیم رو فعال کنن
erfan791
22-08-2016, 11:07
پینگش حرف نداره سرویس بگیر از شاتل بعد زنگ بزن برات سرویس گیم رو فعال کنن
سرویس گیم چطوریه؟
هزینه خاصی داره؟
bahman_0121
22-08-2016, 11:20
اقایون تازه ثبت نام کردم تو شاتل
شناسه کاربری/کد اشتراک
و
کلمه عبور
میخواد چیکار کنم چی وارد کنم
یکی کمک کنه دیگه
خواهشا یکی جواب مارو بده کمی عجله دارم
بله پول شاتلند رو پرداخت کنی میتونی استفاده کنی چرا نشه
آپلود سنترش چجوریه؟؟؟
الان موسسه م
سرچ داره یعنی؟؟
خیلی خوبه که
مجموعه شاتلند که آپلود سنتر و دانلود سنتر و اون سایتهایی که خودش معرفی کرده :
در مدت زمان جشنواره مشتریان میتوانند در ازای پرداخت ۱۰،۰۰۰ تومان بسته ترافیک نامحدود ۳۱ روزه شاتل لند را خریداری (قیمت واقعی بسته ۲۰،۰۰۰ تومان است) و با خرید این بسته از سایت شاتللند و تمامی مجموعه وب سایتهای آن (کاپ، نماوا و تک شات) به مدت یک ماه (۳۱ روز) بدون مصرف ترافیک اینترنت خود استفاده کنند.
البته قیمت واقعی شاتلند رو قبلا ۱۵ تومن زده بود بعد بی سر. صدا ۲۰ تومن کرد
ثبت نام انلاینم تمام شد حالا باید چیکار کنم ؟؟
صبر کنم تا پیام بدن ؟؟ یا زنگ بزنن ؟؟
اخه چرا شماره حساب جهت پرداخت نداده ؟؟؟
اخر ثبت نام اینو نوشت
ولی اخه به منکه رمز ورود یا نام کاربری ندادن تا وارد بشم
برای ثبت نام باید زنگ بزنی و مشخصات بدی بعد پیک میفرستن که قرارداد امضا کنی و پول رو پرداخت کنی
بعد با پیامک اطلاع رسانی میشه
کلا رفقا خودتون پیگیر ثبت نام باشین سرشون شلوغه
خودم گفته بودن بین یه هفته تا ۱۰ روز اما بعد یه روز مودم روشن کردم دیدم چراغ adsl روشنه حتی پیامک رانژه هم نیومده بود
maniya12
22-08-2016, 11:38
سرویس گیم چطوریه؟
هزینه خاصی داره؟
نه رایگان زنگ بزن فعال میشه
سرویس گیم چطوریه؟
هزینه خاصی داره؟
خط رو ۸ یا ۹ میبندن
نه بهشون بگی انجام میدن مجانی
از طریق چت یا تلفن یا از طریق پنل براشون تیکت بزنی
میتونی تست کنی
خودم تست زدم تاثیری برام نداشت
یوزر و پس رو اگه پیامک زدن یا زنگ زدی بدن باید بری سایت مای شاتل
اقایون تازه ثبت نام کردم تو شاتل
شناسه کاربری/کد اشتراک
و
کلمه عبور
میخواد چیکار کنم چی وارد کنم
یکی کمک کنه دیگه
بعد از نهایی شدن ثبت نام پیامک میدن یا خودت باید زنگ بزنی
سلام دوستان؛
الان این جشنواره ی تابستانه ای که شاتل گذاشته شبانه رایگان نداره؟
جشنوارهی خرید گیگ هم تا ده شهریور تمدید شده؛من الان بیام شاتل ثبت نام کنم میتونم این گیگها رو بخرم قبل از رانژه شدن خط؟ درصورت خرید گیگهای جشنواره، اول حجم جشنواره از من کم میشه یا حجم سرویس معمولی من؟
رفقا میتونن گفتگو آنلاین داشته باشن با کارشناسان فروش یا فنی با توجه به سوال و محل سکونت انتخاب شود
لطفا شروع کننده تاپیک این رو هم در پست اول اضافه کنن
saeidsmxo
22-08-2016, 12:18
این بسته های شاتل لند مخصوص کسایی هست که طرح اکو دارن و با دانلود از شاتل لند شما از حجمتون کم میشه .
مطمئن هستين شما؟
يني کسي که سرويس آرت داره مدت هاي مشخصي که شاتل لند رايگان ميشه ازش استفاده کنه از مقدار حجم با سرعت بالاش کسر ميشه؟
bahman_0121
22-08-2016, 12:25
من هزینه رو انلاین پرداخت کردم ی پیام خوش امد گویی هم امد برام که مثلا به شاتل خوش امدین و در زیر عکس هم میزارم
بیشتر از این دیگه پیش نمیره حالا فکر کنم فقط باید بصبرم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).jpg
راستی یوزر پسورد رو هم از پشتیبانی انلاین گرفتم البته 10تاشون منو پیچوندن یکیشون درست و محترمانه جواب داد
bahman_0121
22-08-2016, 12:28
مطمئن هستين شما؟
يني کسي که سرويس آرت داره مدت هاي مشخصي که شاتل لند رايگان ميشه ازش استفاده کنه از مقدار حجم با سرعت بالاش کسر ميشه؟
من پرسیدم فکر کنم گفت رو سرویسهای ارت یا همون نا محدود کار نمیکنه
bahman_0121
22-08-2016, 12:29
سلام دوستان؛
الان این جشنواره ی تابستانه ای که شاتل گذاشته شبانه رایگان نداره؟
جشنوارهی خرید گیگ هم تا ده شهریور تمدید شده؛من الان بیام شاتل ثبت نام کنم میتونم این گیگها رو بخرم قبل از رانژه شدن خط؟ درصورت خرید گیگهای جشنواره، اول حجم جشنواره از من کم میشه یا حجم سرویس معمولی من؟
نه داداششبانه رایگان نداره
کلا دوره شبانه رو باید برای همیشه خط کشید
من هزینه رو انلاین پرداخت کردم ی پیام خوش امد گویی هم امد برام که مثلا به شاتل خوش امدین و در زیر عکس هم میزارم
بیشتر از این دیگه پیش نمیره حالا فکر کنم فقط باید بصبرم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).jpg
راستی یوزر پسورد رو هم از پشتیبانی انلاین گرفتم البته 10تاشون منو پیچوندن یکیشون درست و محترمانه جواب داد
الان شما نمیتونید حجم جشنواره رو بخرید؟
bahman_0121
22-08-2016, 12:58
الان شما نمیتونید حجم جشنواره رو بخرید؟
نه داداش نمیشه میرم داخل پنل فقط همین میاد
باید صبر کنم تا نهایی بشه سفارشم
George Shelly
22-08-2016, 13:09
جشنواره خرید گیگ تمدید شد تا 10 شهریور .
amin1374
22-08-2016, 13:10
کسی نمیدونه این مودمهایی ک میدن تو طرح های جشنواره مدلش چیه؟؟
الان بخوام اون طرح ۳ ماهه ۵۰ تومنیه رو بگیرم دقیقا چقدر باید بدم؟؟
bahman_0121
22-08-2016, 13:23
کسی نمیدونه این مودمهایی ک میدن تو طرح های جشنواره مدلش چیه؟؟
الان بخوام اون طرح ۳ ماهه ۵۰ تومنیه رو بگیرم دقیقا چقدر باید بدم؟؟
مدل مودمها فکر کنم سه مدل زایکسل بود با قیمتهای مختلف که ی گذینه داشت میتونستی 30 درصد ارزونتر بخری
و اینکه طرح سه ماهه 50 تومن رو باید با 9 درصد مالیات جفت کنی میشه قیمت واقعی
saeidsmxo
22-08-2016, 14:58
مدل مودمها فکر کنم سه مدل زایکسل بود با قیمتهای مختلف که ی گذینه داشت میتونستی 30 درصد ارزونتر بخری
و اینکه طرح سه ماهه 50 تومن رو باید با 9 درصد مالیات جفت کنی میشه قیمت واقعی
اون طرحايي که نوشته + مودم ، مگه مودم رايگان نيست؟
bahman_0121
22-08-2016, 15:07
اره طرحهایی که زده با مودم که رایگانه
ولی اونایی که مودم هم نوشته نیست بازم میشه تو مراحل خرید با تخفیف مودم رو خرید
ولی برو سالانه 60 گیگ رو ی تست کن شاید بتونی با مودم تا 100 تومن جور در بیاری بخریش
برو تو مراحل خرید خودت متوجه حرفم میشی
ی تست کن بد نیست
سلام دوستان شاتلی . من تازه از پارس انلاین بعد از چند سال جدا شدم و کارم گیم نت هست . امروز رفتم نمایندگی شاتل و درخاست اینترنت 1MB dedicated دادم و خواستم بدونم کسی از این سرویس استفاده کرده و نظرشو بگه قبل قطعی شدن قرارداد . با تشکر
آپلود سنترش چجوریه؟؟؟
الان موسسه م
سرچ داره یعنی؟؟
خیلی خوبه که
این تاپیک در مورد آپلودسنترشه و توضیحات کامل داده شده : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد دانلود سنتر ، وقتی وارد سایت شاتل لند میشید ، بخش های مختلفی اعم از دانلود سنتر و گیم سنتر و نماوا و... وجود داره که بخش دانلود سنترش شبیه سایتای سافت 98 و سافت گذر و غیره می مونه و کامله.
bahram_milad
22-08-2016, 15:56
سلام دوستان
من چندین ساله دارم از پارس انلاین استفاده میکنم خط من روی 9 مگ بسته شده و سرعتم عالیه ینی تا 900 کلوبایت سرعت دارم و مشکلی از لحاظ سرعت ندارم
فقط چون پارس انلاین اینترنتو گرون کرده میخوام از شاتل استفاده کنم یه سوال خیلی برام مهمه اگر من از ART4 بخوام استفاده کنم چقدر سرعت دانلود بهم میده من سرعت خیلی برام مهمه
ینی خط رو روی چند میبندن و در چه حجمی محدود میکنن
ممنون میشم سروران عزیزم جواب سوال منو بدن
22-08-2016, 16:38
خط من رانژه شده
ظهر رفتم خونه کلی باهاش ور رفتم کانفیگ نشد و همش ارور میداد و لینک نمیداد
زنگ زدم پشتیبانی میگه خطت لینک نمیده و مشکل از سیم کشی داخلیه
بردم سر خط تست کردم بازم لینک نداد
میگه پس باید صبر کنید کارشناس خودش بیاد
لینک ندادن دیگه چه صیغه ای هست؟؟؟؟
بوق تلفن برقراره که
الان کارشناسش معلوم نیست چند روز دیگه میاد
دوستان الان فرق سرویس های مختلف اکو چیه اگه همه رو تا ۱۶ میبندن؟
تو شبانه فرق میکنه؟ خودم فکر میکنم میزان حجم شبانه که میشه قبل از محدودیت دانلود کرد تو سرویس های بالاتر بیشتر باشه حالا دوستان هم اگه میدونن نظر بدن
یه سوال دیگه، اگه من یه سرویس یه ماهه بگیرم و این ۱۰۰ گیگ رو هم بگیرم بعد از تموم شدن دوره، اون ۱۰۰ گیگ به دوره جدید منتقل میشه یا نه؟
mazdak_121
22-08-2016, 17:28
دقيقا مشابه همين مشكل من هم دارم جالبه كه نه مشكل نويز دارم نه سيم كشي فاصله هم تا مخابرات خيلي كمه قراره كارشناس بفرستن بررسي بشه از شنبه درگيرم با شاتل بابت اين داستان
and-roid2
22-08-2016, 17:45
خط من رانژه شده
ظهر رفتم خونه کلی باهاش ور رفتم کانفیگ نشد و همش ارور میداد و لینک نمیداد
زنگ زدم پشتیبانی میگه خطت لینک نمیده و مشکل از سیم کشی داخلیه
بردم سر خط تست کردم بازم لینک نداد
میگه پس باید صبر کنید کارشناس خودش بیاد
لینک ندادن دیگه چه صیغه ای هست؟؟؟؟
بوق تلفن برقراره که
الان کارشناسش معلوم نیست چند روز دیگه میاد
خطت هنوز رانژه نشده. برای منم همین داستان پیش اومد فرداش درست شد.
(جدیدا مخابرات اطلاع رسانی رانژه شدن خط مشترک رو زودتر ارسال میکنه ولی رانژه کامل خط با تاخیر صورت میگیره!)
mazdak_121
22-08-2016, 17:59
(جدیدا مخابرات اطلاع رسانی رانژه شدن خط مشترک رو زودتر ارسال میکنه ولی رانژه کامل خط با تاخیر صورت میگیره!)
از شنبه به خاطر همين مشكل درگيرم مخابرات ميگه رانژه شده حتي 2بار پورت رو هم با هماهنگي با شاتل عوض كردن ولي متاسفانه همچنان مشكل پا برجاست خلاصه گرفتار شديم
and-roid2
22-08-2016, 18:03
از شنبه به خاطر همين مشكل درگيرم مخابرات ميگه رانژه شده حتي 2بار پورت رو هم با هماهنگي با شاتل عوض كردن ولي متاسفانه همچنان مشكل پا برجاست خلاصه گرفتار شديم
شما از اتصالات داخلی منزلتون اطمینان داری؟ از سر خط هم تست گرفتی ببینی لینک داره یا نه؟
shamsoddin
22-08-2016, 18:20
سلام
کسی میتونه راهنمایی کنه ، سرویس نا محدود ( art 1 , 2 ) بصررفه تره یا 50 گیگ 100 روزه ؟؟؟
ممنون
mazdak_121
22-08-2016, 18:21
شما از اتصالات داخلی منزلتون اطمینان داری؟ از سر خط هم تست گرفتی ببینی لینک داره یا نه؟
بله از سر خط تست گرفتم حتي با دو تا مودم مختلف تست كردم اتفاقا خط ديگه اي هم دارم از مخابرات بدونه هيچ مشكلي با كمترين نويز ممكنه سرويس دارم
bahram_milad
22-08-2016, 19:39
سلام دوستان
من چندین ساله دارم از پارس انلاین استفاده میکنم خط من روی 9 مگ بسته شده و سرعتم عالیه ینی تا 900 کلوبایت سرعت دارم و مشکلی از لحاظ سرعت ندارم
فقط چون پارس انلاین اینترنتو گرون کرده میخوام از شاتل استفاده کنم یه سوال خیلی برام مهمه اگر من از ART4 بخوام استفاده کنم چقدر سرعت دانلود بهم میده من سرعت خیلی برام مهمه
ینی خط رو روی چند میبندن و در چه حجمی محدود میکنن
ممنون میشم سروران عزیزم جواب سوال منو بدن
سلام
دوستان من یک ساله از ART 5 استفاده می کنم که تو این مدت سرعتم رو حداکثر سرعت بسته شده بود ولی از دیشب سرعت رو روی 1 مگ بستن و دانلودم افتضاح شده. حتی فروم رو به زور باز کردم
کسی همچین مشکلی داره؟
George Shelly
22-08-2016, 22:22
من نظر شخصی خودم رو میگم در پاسخ به دوستانی که میخوان art بگیرن .
من فک میکنم خرید یه سرویس اکو پایه و اضافه کردن 2 بسته 100 گیگی خیلی بهتر باشه از خرید art نامحدود .
الان اگر شما art 5 بگیرین ماهی 63 تومن هست در خوشبینانه ترین حالت شما میتونین 50-40 گیگ دان کنید بعدش شدید محدود میشین طوری که احساس روانی شدن بهتون دست میده اما اگر 2 بسته 100 گیگی 100 روزه میشه 110 تومن میتونین با خیال راحت هم دانلود کنید هم نگران این نباشین که محدود بشین .
کنارش هم یه بسته شاتل لند میخرین اگر دیتای بازی ها رو میخواین یا بیشتر دنبال برنامه هستین برای جفتش خوبه راضی کننده ست یه جورایی !!!!!!
اما اینکه تصور کنید برین art 5 بخرین صبح تا شب دانلود کنید کاملا اشتباهه و این isp این اجازه رو به شما نمیده یه چیزی ثابت شده ست ...
من خودم دو تا خط شاتل دارم اون یکیش اکر 512 هست چند گیگ بیشتر نداره بعد از دوشب دانلود تا اخر ماه محدود میکنه اما این خط که اصلی هست روش 400 گیگ داره خیلی ارزون اگر بسته بخرین گیگی 540 در میاد که خیلی ارزونه من نظرم این هست طرف art نرین .
خیلی هم خوش شانسین که تا 10 شهریور تمدید کرده راحت میشه خرید من از اون موقعی که 200 گیگ خریدم دیگه استرس تموم شدن حجم ندارم یعنی کاملا دیگه ندارم چون خیلی واقعا ارزون در اومده با این تخیفیف ها اخیر که گذاشته .
امشب اوضاع دانلود بسیار خراب.... پکت لاست هم که پا برجا!
نماوا هم با تلويزيون پخش نميكنه
امشب اوضاع دانلود بسیار خراب.... پکت لاست هم که پا برجا!
پکت لاست ؟ کدوم شهری ؟
feri8080
22-08-2016, 22:52
دوستان دانلود شبانه شاتل رایگان هست؟میصرفه یا اینکه سرعتو میارند پایین؟
George Shelly
22-08-2016, 23:26
ریت دانلود من با IDM از سرور داخلی همیشه 1400 بوده الان شده 250!!!!!!
خیلی کم شده تازه سرور داخلیه!!!!!!!!!!!
George Shelly
23-08-2016, 09:49
دوستان من سرعت دانلودم همون طور که تو پست بالا هم گفته بودم شده بود 300 کیلوبایت بر ثانیه الان مودممو ریبوت کردم درست شد شما هم همین کارو انجام بدین .
خب شاتل ما که وصل شد شاتل لندم فعال کردم
خط و رو 12 مگابیت بسته بودن که دیدم SNR روی 10هه گفتم سرعت رو کاهش بدن روی 8 مگابیت گذاشتن
این شاتل لند کجا باید ببینیم چند روز از اکانتمون مونده ؟
دوستان دانلود شبانه شاتل رایگان هست؟میصرفه یا اینکه سرعتو میارند پایین؟
سلام،سرعت شبانه شاتل بالاست مثلا در یک شب میشه سی گیگ دانلود کرد ولی اگه این کارو دو سه شب تکرار کنید سرعتتون به شدت در حد سرعت اسمی سرویستون محدود میشه.
برای دانلود من از بسته شاتل لند استفاده میکنم.
تو تایم رایگان هم فقط در حد یکی دوگیگ برای اپدیت نرم افزارا استفاده میکنم، اونم نه هر روز ،تا حالا محدود نشدم.
| SoRoush 8K |
23-08-2016, 11:07
آقا ما اومدیم بسته شاتل لندو بخریم
برای اولین بار گفتیم این آسان پرداخت میگن قرعه کشی داره بزار از درگاه اون پرداخت کنیم .
پرداخت کامل شد رسیدشم اومد بازگشت به سایت پذیرنده رو که زدم شاتل نوشت با مشکل روبرو شد چه و نمیشه ثبت کرد ...
گفتم واستم برگشت میخورمچه پولم
یه روز واستادم نشد .
پریروز زنگ زدم اسان پرداخت میگه پولتون چن ساعت بعد واریز شده به حساب شاتل ! ولی شاتل میگه نه نشده !
امروز ساعت شش که بشه میشه ۷۲ ساعت پولمم برنگشته !
چیکار کنم ؟
and-roid2
23-08-2016, 11:09
بله از سر خط تست گرفتم حتي با دو تا مودم مختلف تست كردم اتفاقا خط ديگه اي هم دارم از مخابرات بدونه هيچ مشكلي با كمترين نويز ممكنه سرويس دارم
درخواست کارشناس حضوری بدید بیان خودشون بررسی کنند
با واحد mdf مخابراتتون هم صحبت کنید موضوع رو در جریان بزارید مجدد پورت رو بررسی کنند.
bahman_0121
23-08-2016, 11:13
آقا ما اومدیم بسته شاتل لندو بخریم
برای اولین بار گفتیم این آسان پرداخت میگن قرعه کشی داره بزار از درگاه اون پرداخت کنیم .
پرداخت کامل شد رسیدشم اومد بازگشت به سایت پذیرنده رو که زدم شاتل نوشت با مشکل روبرو شد چه و نمیشه ثبت کرد ...
گفتم واستم برگشت میخورمچه پولم
یه روز واستادم نشد .
پریروز زنگ زدم اسان پرداخت میگه پولتون چن ساعت بعد واریز شده به حساب شاتل ! ولی شاتل میگه نه نشده !
امروز ساعت شش که بشه میشه ۷۲ ساعت پولمم برنگشته !
چیکار کنم ؟
شما به هون اسان پرداخت بگین ی مدرک بدین که من نشونه شاتل بدم تا قبول کنن
اینکه دیگه حقته ازشون بخوای پولت چی شده ؟؟
فقط بگو ی فیش یا مدرک میخوام
erfan791
23-08-2016, 11:18
دوستان راهنمایی کنید
من اگر بسته ECO1024 رو بگیرم سه ماه 70 تومن
با طرح جشنواره 200 گیگ 100 تومن
بهتره؟؟
یا؟
سرویس ART3 نامحدود رو سه ماه رو بگیرم129 تومن؟؟
سوال دیگه ای که داشتم سرعت دانلود از شاتل لند همون سرعتیه که از سایت های دیگه دریافت میشه؟
لطفا یکی راهنمایی کنه گیر کردم :(
| SoRoush 8K |
23-08-2016, 11:19
شما به هون اسان پرداخت بگین ی مدرک بدین که من نشونه شاتل بدم تا قبول کنن
اینکه دیگه حقته ازشون بخوای پولت چی شده ؟؟
فقط بگو ی فیش یا مدرک میخوام
گفت من شماره مرجع رو دارم و این یعنی به حساب شاتل رفته ! شماره مرجعشم واسم خوند . چیکار کنم الان؟
vahidreza2007
23-08-2016, 11:39
دوستانی که شاتل لند دارند لطفا بگید چه سرویسی دارید و روزانه چقدر میتونید با این شاتل لند رایگان دانلود کنید
rahman0158
23-08-2016, 11:55
دوستانی که شاتل لند دارند لطفا بگید چه سرویسی دارید و روزانه چقدر میتونید با این شاتل لند رایگان دانلود کنید
Eco optimal60 روزانه هرچقدر با نهایت کشش خط دانلود دارم دوست عزیز هرچقدر میخوای دانلود کن
گفت من شماره مرجع رو دارم و این یعنی به حساب شاتل رفته ! شماره مرجعشم واسم خوند . چیکار کنم الان؟
به کارشناس شاتل شماره رو بگو اگه گفت نه ازش درخواست راهنمایی کن و بعدش به ۱۹۵ شکایت بزن و شماره مرجع هم قید کن
بهتر بود حداکثر یه ساعت بعد پیگیر میشدی و همچنین از بانک سامان که در شاتل زده بانک خاورمیانه استفاده میکردی
خودم قبلا با یه سرویس دهنده دیگه ولی بانک ملت تقریبا همچین مشکلی بود که خدا رو شکر زود حل شد
vahidreza2007
23-08-2016, 12:30
Eco optimal60 روزانه هرچقدر با نهایت کشش خط دانلود دارم دوست عزیز هرچقدر میخوای دانلود کن
ممنون مثلا با این سرویس سرویس شما چقدر میشه دانلود کرد در روز البته به صورت رایگان و بدون اینکه از حجممون کم بشه
و لطف کن یه توضیح بده اینکه هر لینکی رو میشه کشید رو شاتل لند ؟ یا لینک ها باید شرایط خاص یا از سرور خاصی باشه ؟ مثلا از مدیا فایر و اپلودد میشه کشید رو سرور شاتل لند ؟
| SoRoush 8K |
23-08-2016, 14:14
به کارشناس شاتل شماره رو بگو اگه گفت نه ازش درخواست راهنمایی کن و بعدش به ۱۹۵ شکایت بزن و شماره مرجع هم قید کن
بهتر بود حداکثر یه ساعت بعد پیگیر میشدی و همچنین از بانک سامان که در شاتل زده بانک خاورمیانه استفاده میکردی
خودم قبلا با یه سرویس دهنده دیگه ولی بانک ملت تقریبا همچین مشکلی بود که خدا رو شکر زود حل شد
زنگ زدم شاتل گفت باید بری از بانک صورتحساب بگیری مهر بزنی بعد فکس کنی فکس که کردی ما باید ارجاع بدیم به بالاییا و ....
:/
rahman0158
23-08-2016, 14:17
ممنون مثلا با این سرویس سرویس شما چقدر میشه دانلود کرد در روز البته به صورت رایگان و بدون اینکه از حجممون کم بشه
و لطف کن یه توضیح بده اینکه هر لینکی رو میشه کشید رو شاتل لند ؟ یا لینک ها باید شرایط خاص یا از سرور خاصی باشه ؟ مثلا از مدیا فایر و اپلودد میشه کشید رو سرور شاتل لند ؟
یه بسته شاتلند تهیه میکنی دوست عزیز که تا 5000 گیگ ترافیک دانلود از شاتلند برات رایگان محاسبه میشه محدودیتی نداره معمولا لینک های مستقیم رو میشه ریموت کرد ولی اینایی که شما گفتی تست نکردم
سلام، اگه سرويس از شاتل داشته باشم و اكانت شاتل لند هم بخرم هر چقدر كه ميخوام ميتونم دانلود كنم ازش!؟ اگه نامحدود بگيرم و از شاتل لند استفاده كنم ديگه محدود نميشه سرعتم!؟
bahman_0121
23-08-2016, 15:06
سلام، اگه سرويس از شاتل داشته باشم و اكانت شاتل لند هم بخرم هر چقدر كه ميخوام ميتونم دانلود كنم ازش!؟ اگه نامحدود بگيرم و از شاتل لند استفاده كنم ديگه محدود نميشه سرعتم!؟
شاتل لند فقط مخصوصه سرویسهای محدوده و روی نا محدودها کار نمیکنه
کلا روی art کار نمیکنه
bahram_milad
23-08-2016, 15:34
سلام دوستان
من زنگ زدم پشتیبانی و راهنمایی گرفتم برای خرید اشتراک شاتل به من 2 مگ 6 گیگ پیشنهاد شده و 20 گیگ خرید ترافیک
من الان دارم از پارس انلاین 20 گیگ با سرعت یک مگ میخرم 53 تومن
ایا به صرفه هست من از شاتل اشتراک بگیرم
خط روی چند بسته میشه
art بگیرم بهتر نیست
23-08-2016, 16:34
یه بسته شاتلند تهیه میکنی دوست عزیز که تا 5000 گیگ ترافیک دانلود از شاتلند برات رایگان محاسبه میشه محدودیتی نداره معمولا لینک های مستقیم رو میشه ریموت کرد ولی اینایی که شما گفتی تست نکردم
ممنون داداش چند تا لینک بدم زحمت میکشی ببینی رو سرور شاتل لند کشیده میشه یا خیر ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون میشم اینا رو امتحان کنی و نتیجه رو به من بگید البته نیاز به اپلود کامل نیست همون که مثلا شروع کنه به کشیدم کفایت میکنه و مشخص میشه میکشه رو سرور یا نه
مرسی
rahman0158
23-08-2016, 17:45
تو عکس مشخص کدوم ها ریموت میشه بقیه ریموت نمیشه برای لینک هایی که مشکل داری میتونی مثلا از سایت filegir استفاده کنی برای مستقیم سازی بعدش ریموت کنی :n31:
Tom Clancy's
23-08-2016, 18:23
سلام دوستان
شاتل لند رو روی چه سرویس هایی میشه استفاده کرد؟
من اگر Eco Opt-10 رو بگیرم میتونم استفاده کنم؟؟
rahman0158
23-08-2016, 18:34
سلام دوستان
شاتل لند رو روی چه سرویس هایی میشه استفاده کرد؟
من اگر Eco Opt-10 رو بگیرم میتونم استفاده کنم؟؟
سلام بله می تونید.رو تمام سرویس های حجمی میشه استفاده کرد
Tom Clancy's
23-08-2016, 18:57
پلن های جشنواره که الان هست مثلا همین Eco Opt 10 امکان استفاده از شبانه رو هم داره؟؟
این سرویس شاتل لند فقط در دوره های خاصی امکان استفاده رایگان رو داره؟؟
بعد الان تا 25 شهریور شاتل لند ترافیک رایگان گذاشته، این دوره فقط برای خرید بسته هست یا مدت زمان استفاده؟؟ مثلا اگر من روز 20 شهریور بسته رو بگیرم 1 ماه میتونم استفاده کنم یا تا روز 25ام؟
با تشکر
rahman0158
23-08-2016, 19:02
این سرویس شاتل لند فقط در دوره های خاصی امکان استفاده رایگان رو داره؟؟
بعد الان تا 25 شهریور شاتل لند ترافیک رایگان گذاشته، این دوره فقط برای خرید بسته هست یا مدت زمان استفاده؟؟ مثلا اگر من روز 20 شهریور بسته رو بگیرم 1 ماه میتونم استفاده کنم یا تا روز 25ام؟
با تشکر
هر دوره سرویس شاتلند رو شاتل میخواد بزاره خدا عالمه 25 شهریور هم پایان مهلت جشنواره شاتلنده که به جای 20 تومن 10 تومن بسته شاتلند میشه خرید
سلام
دوستان سرویس های جشنواره که زده تا 16 اگر خط بکشه سرعت میره بالا یا نه جهت تبلیغات هست فقط؟
بعد ترافیک شبانه هم داره این سرویس های جشنواره؟
ممنون
rahman0158
23-08-2016, 19:42
سلام
دوستان سرویس های جشنواره که زده تا 16 اگر خط بکشه سرعت میره بالا یا نه جهت تبلیغات هست فقط؟
بعد ترافیک شبانه هم داره این سرویس های جشنواره؟
ممنون
سلام تا هرچقدر خط بکشه بازه تا 16 مگ بله .این دوره جشنواره شبانه نداره دوست عزیز
شما خودتون از سایت فالگیر لینک دادین بهش؟ مظمئن هستین کار میکنه؟
دوستان خط من رانژه شده پشتیبانی میگه اصلا درخواست شما فرستاده نشده !!!!!
amir_taheri
23-08-2016, 21:11
سلام دوستان. یه سوال داشتم. من اگر سرویس ECO-Optimal-60 رو سفارش بدم و به طور مثال بعد 2 ماه حجمم تموم بشه میتونم تغییر سرویس بدم به طرح های اکو و art ؟ چون یکی از دوستان گفت که تا پایان مدت قرارداد (یکسال) نمیتونی سرویس رو عوض کنی و اگر حجمت تموم بشه فقط مجبوری حجم بخری. این حرف درسته؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
دوستان خط من رانژه شده پشتیبانی میگه اصلا درخواست شما فرستاده نشده !!!!!
بگو یوزر پس رو بدین اگه اصرار کنی میدن
برای من زنه قبول نمیکرد بعدش رفت از یکی پرسید و گفت کد ملی رو بگو
بعد از اون یوزر پس رو داد
......
Vpi 0
Vci 35
سلام دوستان. یه سوال داشتم. من اگر سرویس ECO-Optimal-60 رو سفارش بدم و به طور مثال بعد 2 ماه حجمم تموم بشه میتونم تغییر سرویس بدم به طرح های اکو و art ؟ چون یکی از دوستان گفت که تا پایان مدت قرارداد (یکسال) نمیتونی سرویس رو عوض کنی و اگر حجمت تموم بشه فقط مجبوری حجم بخری. این حرف درسته؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
قبلا خودم پرسیده بودم که کارشناسش گفت میتونی طرح رو لغو کنی و تغییر سرویس بدی
ولی بهتره خودت بپرسی چون ممکنه قانونشون عوض شده باشه
واسه ما هم بازی در میاورد هرچی میگفتم خطم رانژه است قبول نمیکرد میگفت رانژه نیست 3 بار زنگ زندم بار اخر گفتم سایت شاتل برام میاد بالا ها گفت چون مودمتون زایکسله گفتم نه زایکسل نیست و ایسوسه گفت پس با بخش رانژه صحبت کن
Tom Clancy's
24-08-2016, 00:09
دوستان این چشنواره 3 گیگ که شاتل لند رایگان هست رو کسی گرفته؟؟
بگو یوزر پس رو بدین اگه اصرار کنی میدن
برای من زنه قبول نمیکرد بعدش رفت از یکی پرسید و گفت کد ملی رو بگو
بعد از اون یوزر پس رو داد
......
Vpi 0
Vci 35
یوزر و پسورد رو داد ولی وصل نمیشه
فقط اولش صفحه شاتل میاد :-|
واسه ما هم بازی در میاورد هرچی میگفتم خطم رانژه است قبول نمیکرد میگفت رانژه نیست 3 بار زنگ زندم بار اخر گفتم سایت شاتل برام میاد بالا ها گفت چون مودمتون زایکسله گفتم نه زایکسل نیست و ایسوسه گفت پس با بخش رانژه صحبت کن
اخرش چ کردی داداش؟
bahman_0121
24-08-2016, 07:38
من یوزر و پسورد my shatell رو دارم وقتی که رانژه شد باید چیکار کنم ؟؟؟
یوزر پسورد کانفیگ مودم رو باید از خودشون بگیرم یا تو پنل مینویسه ؟؟
و اینکه از دیروز تو پنل نوشته منتظر انجام رانژه این چقدر زمان میبره ؟؟؟
rahman0158
24-08-2016, 08:08
من یوزر و پسورد my shatell رو دارم وقتی که رانژه شد باید چیکار کنم ؟؟؟
یوزر پسورد کانفیگ مودم رو باید از خودشون بگیرم یا تو پنل مینویسه ؟؟
و اینکه از دیروز تو پنل نوشته منتظر انجام رانژه این چقدر زمان میبره ؟؟؟
سلام کاری نمیخواد بکنید سرویستون مرحله به مرحله میره جلو تا خودکار فعال بشه میتونی سرویست که فعال شد از داخل پنل یوزر و پس برای کانفیگ مودم تعریف کنی رانژه بستگی به مرکز مخابراتی داره معمولا نهایت تا 72 ساعت نباید بیشتر طول بکشه
Mr.World.Wide
24-08-2016, 10:53
جدی؟؟
یعنی امروز برم تست کنم دوباره؟
خود بیشعورشون میگه یه هفته طول میکشه تا کارشناس بیاد
یعنی اسیرمون کرده این شاتل ها
هفتاد و هفت تومن پول دادم من این وسط
حال هوای من عجیبه :-|
خط رانژه شده شاتل قبول نمیکنه :-|
rahman0158
24-08-2016, 11:11
حال هوای من عجیبه :-|
خط رانژه شده شاتل قبول نمیکنه :-|
برو تو پنل شاتل ببین وضعیت قراردادت تا کجا پیش رفته بعدش از مخابرات شماره پورت رانژه خطت رو بگیر به شاتل اعلام کن
rahman0158
24-08-2016, 11:15
منم مشکل شمارو داشتم نماینده میگفت خط رانژه نشده منم گفتم شده سایت شاتل برام بالا میاد قبول نکرد مخابرات آشنا داشتم پرسیدم گفتش خطط رو پورت 80 شاتل بسته شده منم به نماینده گفتم درست شد مشکلم :n02:
منم مشکل شمارو داشتم نماینده میگفت خط رانژه نشده منم گفتم شده سایت شاتل برام بالا میاد قبول نکرد مخابرات آشنا داشتم پرسیدم گفتش خطط رو پورت 80 شاتل بسته شده منم به نماینده گفتم درست شد مشکلم :n02:
از من مثل اینکه حل شده :-|
الان میره تو قسمت اپلود مدارک
کارت ملی پدرم در دسترس نیست اسکن کنم :-|
بعدش دیگه ردیف میشه؟
rahman0158
24-08-2016, 11:54
از من مثل اینکه حل شده :-|
الان میره تو قسمت اپلود مدارک
کارت ملی پدرم در دسترس نیست اسکن کنم :-|
بعدش دیگه ردیف میشه؟
آره اپلود کن مدارک adsl تایید بشه سرویست فعال میشه حل
اخرش چ کردی داداش؟
دیدی چراغ رانژه روشنه توی کانکشن مودم یه یوزر پس الکی بزن با اینکار سایت شاتل برات بالا میاد و پیغامی میده که یادم نیست چی بود اونوقت به پشتیبانی زنگ میزنی میگه رانژه نیست میگی چطور پس سایت شاتل بالا میاد بعد میگی به بخش رانژه وصلت کنه با اونا حرف میزنی
bahman_0121
24-08-2016, 14:28
برای من تا این مرحله پیش رفته حالا باید کاری کنم ؟؟؟
rahman0158
24-08-2016, 14:31
برای من تا این مرحله پیش رفته حالا باید کاری کنم ؟؟؟
تو ساعت اداری 8 تا 2 تماس بگیرین پشتیبانی حلش میکنه وگرنه منتظر باشین تا فعال بشه
بالاخره وصل شد
سرعت عالی :-)
پینگ گوگل 120
ویرایش:
اینم تست بریم و راضی باشیم :n06:
Masoud-Susa
24-08-2016, 17:38
سوال:
سرعت 128 و هشت مگ اکو که نوشته شده با هم تفاوتی دارند یا کلا همه سرویسها رو 16 مگ بسته میشن؟
-با توجه به اوضاع فعلی خطم به راحتی کشش این سرعت رو داره-
در کل میخوام بدونم برای من که حدودا ماهیانه 50 گیگ مصرف دارم و به سرعت بالا هم نیاز دارم کدوم سرویس رو ثبتنام کنم که بهتر و بصرفهتر باشه؟ چه پیشنهادی میدید؟
پیشاپیش ممنون.
سوال:
سرعت 128 و هشت مگ اکو که نوشته شده با هم تفاوتی دارند یا کلا همه سرویسها رو 16 مگ بسته میشن؟
-با توجه به اوضاع فعلی خطم به راحتی کشش این سرعت رو داره-
در کل میخوام بدونم برای من که حدودا ماهیانه 50 گیگ مصرف دارم و به سرعت بالا هم نیاز دارم کدوم سرویس رو ثبتنام کنم که بهتر و بصرفهتر باشه؟ چه پیشنهادی میدید؟
پیشاپیش ممنون.
همه سرویس ها روی 16 بسته میشن
بلی تا 16 رو راحت میکشه
جشنواره بخرید + حجم اضافه ( جوری تنظیم کنید که حجم اضافه رو توی جشنواره های بخرید مثلا 3 4 تا 50 گیگ بخرید تا جشنواره بعدی و... )
همه سرویس ها روی 16 بسته میشن
بلی تا 16 رو راحت میکشه
جشنواره بخرید + حجم اضافه ( جوری تنظیم کنید که حجم اضافه رو توی جشنواره های بخرید مثلا 3 4 تا 50 گیگ بخرید تا جشنواره بعدی و... )
مثلا الان میشه دو تا صد گیگ خرید و تا 200 روز 200 گیگ حجم داشت؟ بسته سالیانه شصت گیگ رو خریداری کردم منتظر رانژه ام.
مثلا الان میشه دو تا صد گیگ خرید و تا 200 روز 200 گیگ حجم داشت؟ بسته سالیانه شصت گیگ رو خریداری کردم منتظر رانژه ام.
طبق چیزی که نمایندگی بهم گفت اره میشه
می تونید زنگ بزنید 1525 بپرسید
اگه پرسیدی اینجا هم اطلاع بده بچه های مطمئن بشن :n01:
طبق چیزی که نمایندگی بهم گفت اره میشه
می تونید زنگ بزنید 1525 بپرسید
اگه پرسیدی اینجا هم اطلاع بده بچه های مطمئن بشن :n01:
امیدوارم تا ده شهریور خطم رانژه بشه بعدش زنگ زدم حتما خبر میدم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.