مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Shatel / شرکت شاتل
mehrabooni
22-02-2017, 18:10
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این وضعیت من تو های وب
بدون سرویس گیمینگ
خطمو هم بدون منت روی شونزده مگ بستن
ششصد گیگ یکساله چهارصد هزار تومن
----
----
مقایسه کن با شاتل که مثلا سرویس گیمینگ هم داشت
خطمو روی چهار مگ میبستن میگفتن داریم لطف میکنیم
سالانه حدودا ششصد هزارتومن برام آب میخورد
نهایتا چهارصد گیگ حجم میدادن با محدود شدن سرعت
supermax15
23-02-2017, 23:30
ی مدت بود همه از نت به به و چه چه میکردیم دیدن خیلی داره بهمون خوشمیگذره با سرعت خوب و قیمت کم و حجم زیاد بسته ای دوباره میخوان قوانینو تغییر بدن ب نفع خودشون از حذف جشنواره گرفته تا اپلود پولی و پولی کردن شبانه و تخفیف 20 درصد و شاتل لند هم ک فقط صبح ها خوب کار میکنه از ظهر تا شب 80 درصد مستقیم نمیکنه
ی سایت هایی هم تو طرح 50 گیگ 10 تومن گذاشتن ک اصلا چیزی واس دانلود نداره فقط بازدیدی هس شب تا صبح تو سایتشون بچرخی تا اخر ماه 50 گیگ نمیشه
Armania97
24-02-2017, 12:33
دوستان گرامی با حمایت از کمپین اعتراض به قیمت اینترنت خواهان اصلاح قیمت و گرفتن حق خود شوید
یک دست صدا ندارد
لینک کمپین:
دوستان شما هم با این پیام نصب نرم افزار هوشمند شاتل و ریست مودم مواجه شدید!؟ من با این کار سرعتم از 8 مگ رفت رو 4!؟ نامردا سرعتم رو کم کردند!؟ سرعت خردیاری شده هم 2 مگ بود که رو 8 مگ بسته بودند... واقعا که
Armania97
24-02-2017, 21:43
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
George Shelly
24-02-2017, 23:33
واسه شما هم اینستگرم کند باز میشه ؟ من قبلا چند ساعت xpn استفاده میکردم در طول روز الان 24 ساعته شده!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان من پینگم پایین اومده ولی تو بازی یهو 200 تا میره بالا میاد پایین و این مدام تکرار میشه کافیه یه ذره پهنای باند اینترنت اشغال بشه اصلا پینگ میره رو 2000 های وب هم دارم درسته پینگش بالاتره ولی اینطوری نیست چندتا دانلود همزمان هم بزنم پینگ تغییر نمیکنه ولی شاتل نمیدونم چرا ارت ها این مشکلو دارن یا اکو هم اینطوری هست؟
K!ng of th3 K!ngs
25-02-2017, 17:42
من نا محدود داشتم تو یه ماه 167 گیگ دانلود کردم و از آرت های مختلف همین جوری رفتم بالاتر.
ماه که تموم شد دوباره آرت پایین گرفتم ولی سرعتم محدود بود در حد دایلآپ زنگ زدم بهشون گفتن گفتن شما محدود شدید 30 روز طول داره تا از محدودیت بیاید بیرون با تموم شدن ماه از محدودیت بیرون نمیاید!!! این جوریه واقعا؟ اگر یه ماه زیاد دانلود کنم تا 30 روز همین جوری سرعتم کمه؟ گفت باید آرت 7 بگیری با اون قیمت زیادش!
به من زنگ زدن میگن مودم شما زیاد قطع و وصل شده !!!! حتما خطت نویز داره و باید پروفایل گیم رو غیرفعال کنیم دارم میگم اقا خودم قطع و وصل کردم واسه گرفتن پینگ بهتر میگه نه نویز داره و شما طبقه سوم هستی و فلان و بیسار اسپیلیترو بکش بیرون بعدا دوباره زنگ میزنیم گوشیو قطع کردم بابا عجب احمقایی هستن اینا :|:|:| به شما چه که من مودمم زیاد قطع و وصل شده خودم اینکارو کردم دارم میگم بشون اینترنتم مشکلی نداره بزور میخوان بگن مشکل داره. اینقدر احمقن بجای عذرخواهی که هر دفعه پینگ عوض میشه اگه ثابت بود دیگه اینقدر مجبور نبودیم قطع و وصل کنیم بعد 10 بار تا یه بار پینگ درست بده. نمیزارن یه آب خوش از گلو ادم پایین بره پشتیبانی گفتن باشه ولی دیگه نه اینجوری مثل کنه !!!
اساتید گرامی کسی میدونه اگه من سرعت128 یک ساله بگیرم با شبانه خط رو رو چقد میبنده شاتل وسرعت داخل و خارج وشبانه چقدر میزارن
دوستان یه سوال فنی...
الان وقتی یه لینک رو ریموت کنیم تو شاتلند هزینه ترافیک میفته؟؟!!
:n29:
و اگه میفته از حجم شاتلند کم میکنه یا حجم اصلی
:n03:
مرسی:n12:
- - - Updated - -
سرویس vdsl شاتل
سرور خارجی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سرور داخلی
سرویس vdsl شاتل
سرور خارجی
سلام داداش
كلا چقدر در مياد هزينش
با توجه به سرعت هايي كه ايرانسل داره
منطقي خريد اين سرويس
با سپاس
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
mehrabooni
26-02-2017, 20:05
دوستان بالاخره پینگ رو کاهش دادم با مشقت زیاد جالب اینجا بود که از یه قسمت مودم دیسکانکت میکردم تغییری نمیکرد پینگ ولی از اون قسمتی که یوزرنیم پسورد هست چندبار Apply کردم قطع شد اینترنت و بالاخره بعد از 7 8 بار اومد پایین. امیدوارم این وضعیت تغییر نکنه در آینده
یعنی یوزر پسورد رو پاک میکردی ؟
دوباره یوزر پس وارد میکردی تا نتت وصل شه ؟
misagh1372
26-02-2017, 20:24
سرویس vdsl شاتل
سرور خارجی
سرور داخلی
تعرفه هاشم مثل adsl هست یا فرق میکنه؟
یعنی یوزر پسورد رو پاک میکردی ؟
دوباره یوزر پس وارد میکردی تا نتت وصل شه ؟
نه فقط همون صفحه که یوزرنیم و پسورد رو وارد میکنی اوکی میکنم هر بار قطع و وصل میشه
سرویس vdsl شاتل
سرور خارجی
سرور داخلی
به این می گن نوشدارو پس از مرگ سهراب:n08:
اینو بعد از بخشنامه الان اینطوری کردن یا از اول همینجوری کیفیتش بوده؟:n01:
من اگر اینو قبل از این بخشنامه می دیدم قطعات می امدم VDSL رو می گرفتم باسه کار خودم ولی با این بخشنامه و با این حجم هایی که می ده ....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت بسته های ترافیکی اش چگونه است؟ :n15:
ظاهرا شبانه هم نداره:n23:
سلام داداش
كلا چقدر در مياد هزينش
با توجه به سرعت هايي كه ايرانسل داره
منطقي خريد اين سرويس
با سپاس
هزینه خاصی نداره فقط باید مودم vdsl تهیه کنید
در مورد هزینه ماهیانش هم فعلا شاتل برای vdsl فقط یه طرح داره که هزینش میشه اندازه همون طرح 8 مگ با 6 گیگ ترافیک
شبانه هم نداره اما بسته های جشنواره ترافیک و بسته شاتلند رو میشه استفاده کرد
به این می گن نوشدارو پس از مرگ سهراب:n08:
اینو بعد از بخشنامه الان اینطوری کردن یا از اول همینجوری کیفیتش بوده؟:n01:
من اگر اینو قبل از این بخشنامه می دیدم قطعات می امدم VDSL رو می گرفتم باسه کار خودم ولی با این بخشنامه و با این حجم هایی که می ده ....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت بسته های ترافیکی اش چگونه است؟ :n15:
ظاهرا شبانه هم نداره:n23:
این سرویسو الان تقریبا یماهه دارم قبلش هم adsl داشتم که خودشون زنگ زدن و گفتن چون نزدیک مرکز هستی میتونیم vdsl بهت بدیم و گفتن که شبانه هم نداره منم که شبانه استفاده نمیکردم
کل کارای رانژه مخابراتی و ... هم خیلی سریع انجام دادن جوری که شب خوابیدم صبح دیدم خط vdsl شده در صورتی که خودشون میگفتن حدود 3 روز قطعی خواهی داشت
همه حجم هایی هم که از قبل داشتم که شامل 300 گیگ ترافیک جشنواره هم میشد منتقل شدن
Gamemaster
27-02-2017, 09:19
سرویس vdsl شاتل
سرور خارجی
سرور داخلی
چجوری میشه فهمید ماهم جزوش حساب میشیم؟
تو سایتش پیدا نکردم چیزی که
دوستمون ميگن هزينه زيادي نداره
ولي من كه زنگ زدم اگر همين باشه
گفت بايد تجهيزات بالاي پشت بام نصب بشه
مثل بشقاب و سيم و دستگاه و خود مودم
حدودا تا ٧٠٠ جا داره هزينه بياد بالا
قرار باشه اينقدر هزينه كنيم سمت فورجي بريم بهتر
حداقل جابه جايي ش مشكلي نداره
سلام.من میخواستم صرفا برای دانلود دیتای بازی ps4 یه سرویس eco8192 بگیرم.سرعت دانلودش چنده از شاتل لند؟و اون ترافیک 5000 گیگ شاتل لند قیمتش 10 تومنه؟
misagh1372
27-02-2017, 14:52
فکنم اون سرویس که شما پرسیدی p2p باشه vdsl فقط روی فیر نوری میدن و یک مودم که vdsl ساپورت کنه نیازی به تجهیزات اضافه نیست
فکنم اون سرویس که شما پرسیدی p2p باشه vdsl فقط روی فیر نوری میدن و یک مودم که vdsl ساپورت کنه نیازی به تجهیزات اضافه نیست
پس اوني كه ميگه براي برج ها و مجتمع مسكوني
پوينت تو پوينت
اين فيبر
چجوری میشه فهمید ماهم جزوش حساب میشیم؟
تو سایتش پیدا نکردم چیزی که
به من گفتن که خودشون با کسایی که تحت پوشش باشن تماس میگیرن ولی شما میخوای مطمئن شی تماس بگیر بپرس
اونی که به شما گفتن سرویس پوینت تو پوینت هست
vdsl چیزی لازم نداره فقط یه مودم که از حدود 100 تومن هست تا 1 میلیون تومن
من خطم مسیه
تست سرعت خارجی در زمان شلوغی شبکه
اینم وضعیت خط
George Shelly
27-02-2017, 23:27
چجوری بگیریم ؟ این مهمه !
mahan999
27-02-2017, 23:30
من خطم مسیه
احتمالا به خاطر اینکه فاصلتون بار مرکز زیر 500 متر بوده بهتون سرویس دادن وگرنه فلسفه سرویس روی کافو های نوری هست که به منازل نزدیک هست.
برای سرویس VDSL باید سیم کشی کاربر به تجهیزاتی که روی پست تلفن تا منزل میرسه به حدود 1 کیلومتر برسه تا برتری خودش رو نشون بده بعد از 1.5 کیلومتر هم تقریبا با سرویس +ADSL 2 فرقی نداره. بررسی رو باید خود شرکت بگه که ساپورت می کنه یا نه
احتمالا به خاطر اینکه فاصلتون بار مرکز زیر 500 متر بوده بهتون سرویس دادن وگرنه فلسفه سرویس روی کافو های نوری هست که به منازل نزدیک هست.
بله همینطوره
فاصلم فکر کنم حدود 300-200 متر باشه
سرویس adsl هم تا 24 مگ خطم کشش داشت
jojonice
28-02-2017, 04:04
سلام
دوستان چند ماه که اکانت ساعات رایگان شبانه محدود شده و اصلا نمیشود استفاده کرد لطفا بفرمائید راهی نداره یا برنامه ای یا سرویسی نیست برای رفع محدودیت
ممنون
سلام
دوستان چند ماه که اکانت ساعات رایگان شبانه محدود شده و اصلا نمیشود استفاده کرد لطفا بفرمائید راهی نداره یا برنامه ای یا سرویسی نیست برای رفع محدودیت
ممنون
یک هفته قبل از ورود به تایم شبانه مودم رو خاموش کن و تا تموم شدن تایم شبانه روشنش نکن احتمالا درست بشه
Gamemaster
28-02-2017, 10:17
با این حساب تکلیف اونایی که تو این رنج نیستن چیه؟
برای vdsl :n27:
Masoud-Susa
28-02-2017, 13:15
بله همینطوره
فاصلم فکر کنم حدود 300-200 متر باشه
سرویس adsl هم تا 24 مگ خطم کشش داشت
فاصله من هم تا مرکز مخابراتی حدود 300 متره و این هم اوضاع خطم(عکس مربوط به چند وقت پیشه و زمانی که مشترک مخابرات خوزستان بودم. متاسفانه الان دسترسی ندارم به مودم)
خبر دارین این سرویس تو بقیه شهرهای خوزستان هم ارائه میشه یا فقط اهوازه؟
ممنون.
فاصله من هم تا مرکز مخابراتی حدود 300 متره و این هم اوضاع خطم(عکس مربوط به چند وقت پیشه و زمانی که مشترک مخابرات خوزستان بودم. متاسفانه الان دسترسی ندارم به مودم)
خبر دارین این سرویس تو بقیه شهرهای خوزستان هم ارائه میشه یا فقط اهوازه؟
ممنون.
اطلاع دقیقی ندارم
زنگ بزنید واحد فروش بپرسید بهتون میگن تحت پوشش هستید یا نه
[Mohsen]
28-02-2017, 18:27
با سلام،
دوستان این سرویس آرت 1 رو که میگن سرعت دانلودش 150 هست آیا منظور سرعت تک کانکشنش هست؟
bardia-vr
28-02-2017, 18:37
;8937405']با سلام،
دوستان این سرویس آرت 1 رو که میگن سرعت دانلودش 150 هست آیا منظور سرعت تک کانکشنش هست؟
با دانلود منیجر تو همین حدوداس
تست تک کانکشن
jojonice
28-02-2017, 21:25
سلام
ممنون اما تاثیری نداشت روی دانلود رایگانه شبانه
دوستان سرویسی برای این کار نیست که بشود استفاده کرد واقعا دانلود شبانه اصلا نمیشود استفاده کرد خیلی محدود شده
ممنون
دوستان کسی میدونه ارت یک محدود بشه سرعتش چقدر میشه دقیقا؟
and-roid2
28-02-2017, 22:32
سلام
ممنون اما تاثیری نداشت روی دانلود رایگانه شبانه
دوستان سرویسی برای این کار نیست که بشود استفاده کرد واقعا دانلود شبانه اصلا نمیشود استفاده کرد خیلی محدود شده
ممنون
سرور داخلیت هم محدود شده؟
masoud_5april
28-02-2017, 23:00
سلام
دوستان کسی میدونه چطور میشه از آپلود سنتر استفاده کرد؟ من هر لینکی وارد میکنم انتقال داده نمیشه. باید از سایت خاصی باشه تا بشه ریموت آپلود کرد؟
ممنون
misagh1372
28-02-2017, 23:03
سلام
دوستان کسی میدونه چطور میشه از آپلود سنتر استفاده کرد؟ من هر لینکی وارد میکنم انتقال داده نمیشه. باید از سایت خاصی باشه تا بشه ریموت آپلود کرد؟
ممنون
سایت باید لینک مستقیم باشه اگه ایرانی هم بود بهتره البته 95 درصد اوقات خرابه
masoud_5april
28-02-2017, 23:12
سایت باید لینک مستقیم باشه اگه ایرانی هم بود بهتره البته 95 درصد اوقات خرابه
من چند تا از سایت های معروف ایرانی دانلود را امتحان کردم نشد، (دقیقا آدرس فایل مستقیم رو میدم)؛ پس یعنی خرابه ؟ میشه یه سایتی که مطمئنید بگید من امتحانش کنم.
ممنون
vampireXZX
28-02-2017, 23:52
دوستان کسی میدونه ارت یک محدود بشه سرعتش چقدر میشه دقیقا؟
محدودیتش چند مرحله داره!
مرحله اول سرور خارجی محدود میشه (30-50 KB)
مرحله دوم سرور داخلی هم محدود میشه (30 - 50 KB)
مرحله سوم هم خارجی هم داخلی (10 - 25 KB)
مرحله چهارم کلا نت مرخص میشه (1 - 3 KB)
[Mohsen]
01-03-2017, 00:28
با دانلود منیجر تو همین حدوداس
دانلود منیجرها چند کانکشنه هستن. سرعت دانلودش با مرورگر چقدر هست؟
bardia-vr
01-03-2017, 01:10
;8937520']دانلود منیجرها چند کانکشنه هستن. سرعت دانلودش با مرورگر چقدر هست؟
8 کانکشن، با مرورگر هم توی همین رنجه تقریبا
misagh1372
01-03-2017, 10:23
شاتل هم زده تو کار موبایل
شاتل موبایل به زودی
misagh1372
01-03-2017, 10:41
شاتل هم زده تو کار موبایل
شاتل موبایل به زودی
[Mohsen]
01-03-2017, 16:29
8 کانکشن، با مرورگر هم توی همین رنجه تقریبا
متشکرم. سرعت آپلود حدودا چقدر هست؟
شرکت توسعه ارتباطات همراه شاتل (شاتل موبایل) موفق به دریافت “پروانه نوع اول اپراتور مجازی تلفن همراه” (Full MVNO) بعنوان نسل جدید اپراتورهای تلفن همراه کشور از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات شد.
به گزارش روابط عمومی شاتل موبایل، بر طبق پروانهای که عصر سهشنبه دهم اسفندماه از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی صادر شد، این شرکت بعنوان اپراتور خدمات سیار گروه شرکتهای شاتل، خدمات مبتنی بر نسلهای جدید شبکه تلفن همراه خود را در قالب سیمکارتهایی با نام تجاری «شاتل موبایل» به مشتریان خود در سراسر کشور عرضه میکند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اپراتورهای مجازی نوع اول (Full MVNO) با تامین تمامی امکانات، تجهیزات فنی و هسته شبکه و با بکارگیری زیرساخت رادیویی شبکههای تلفن همراه موجود، خدمات نوآورانه و متمایزی را به مشترکین خود ارائه میکنند.
براساس این گزارش، شاتل موبایل بعنوان ارائه کننده خدمات ارتباطی سیار مبتنی بر شبکههای تلفن همراه و خدمات اینترنت پرسرعت بیسیم بر پایه فناوری TD LTE گروه شرکتهای شاتل، خدمات ارتباطی همگرای ثابت و سیار بر پایه اینترنت را به صورت یکپارچه، به مشترکین خود ارائه خواهد کرد.
گروه شرکتهای شاتل (آریا رسانه تدبیر)، بزرگترین مجموعه فعال در حوزه ارایه خدمات دسترسی به اینترنت و راهکارهای ارتباطی اینترنتی در کشور است که توانسته طی سالهای فعالیت خود، خدمات متنوع و متمایزی را در این حوزه به صدها هزار نفر از مشتریان در سراسر کشور ارایه کند. این شرکت اولین ارایهکننده خدمات +ADSL2 در ایران بوده است.
شاتل با بیش از ۱۳۰۰ نفر نیروی متخصص، با گسترش دامنهی توزیع خدمات خود در استانهای مختلف از طریق نزدیک به ۴۰۰ دفتر نمایندگی، یک هزار عامل فروش و بیش از ۲۵۰۰ نفر نیروی انسـانی، توانسته سراسر کشور را تحت پوشش خدمات خود قرار دهد و بزرگترین سهم از مشتریان بازار اینترنت و خدمات تکمیلی آن در کشور را به خود اختصاص دهد.
شاتل، در سال ۱۳۹۴ و با هدف تمرکز روی نسلهای جدید خدمات ارتباطی بیسیم مبتنی بر شبکههای تلفن همراه، TD-LTE و Wi-Fi عمومی، شرکت توسعه ارتباطات همراه شاتل را بعنوان ارائه کننده خدمات ارتباطی سیار خود تاسیس کرد.
master.k
01-03-2017, 19:56
من چند تا از سایت های معروف ایرانی دانلود را امتحان کردم نشد، (دقیقا آدرس فایل مستقیم رو میدم)؛ پس یعنی خرابه ؟ میشه یه سایتی که مطمئنید بگید من امتحانش کنم.
ممنون
هستی دانلود و تاینی موویز واسه ریموت خوبن، سایت فیلم تو مووی هم خوبه
در ضمن سعی کن تو ساعات خلوتی ریموت کنی که کارت سریع تر انجام شه
isapor123
01-03-2017, 20:39
هستی دانلود و تاینی موویز واسه ریموت خوبن، سایت فیلم تو مووی هم خوبه
در ضمن سعی کن تو ساعات خلوتی ریموت کنی که کارت سریع تر انجام شه
داداچ ساعت خلوتش چه موقعیه؟:n29: من فقط از تاینی صوت دوبله میتونم ریموت کنم :n37:
فکر کنم آپلود سنتر دچار مشکل شده. تو ساعات خلوت دو روزه ریموت می زنم، حتی یه فایل 50 مگی رو ریموت نمی کنه.
بقیه هم این مشکل رو دارن؟
isapor123
02-03-2017, 09:40
من از اون 200 تا سایتی که زده همه چی میتونم ریموت کنم (حالا خوبه اون 200 تا سایت تو جشنواره هست :n22:
ولی از بقیه سایتا هیی نمی تونم ریموت کنم :n41: سرعت اپلودش هم شخمیه بزور یه عکس اپلود میکنه :n27:
saeedrele
02-03-2017, 23:59
دوستان تو شاتل استفاده از سایت های داخلی (غیر از اون 200 سایت کذایی) ترافیک نصفه استفاده میکنه؟
یا به بهونه بسته ایران این مصوبه رو پیچونده؟
iDownload & iGame
03-03-2017, 00:07
دوستان تو شاتل استفاده از سایت های داخلی (غیر از اون 200 سایت کذایی) ترافیک نصفه استفاده میکنه؟
یا به بهونه بسته ایران این مصوبه رو پیچونده؟
مصوبه از 15 اسفند برای شرکتها لازم الاجرا میشه.
hosseinf722
03-03-2017, 08:13
سلام
امروز (13 اسفند) از صبح سرعت خیلی داغون ـه
سرویسم اکو 512 هست ولی سرعت دانلود به سختی به 10-15 کیلوبایت بر ثانیه می رسه.
به احتمال خیلی زیاد محدود هم نشدم، چون خیلی دانلود نکردم
چی شده؟ برای شما هم اینجوریه؟
ممنون
master.k
03-03-2017, 09:01
داداچ ساعت خلوتش چه موقعیه؟:n29: من فقط از تاینی صوت دوبله میتونم ریموت کنم :n37:
مثلا ساعت ۶ صبح:n02:
ولی من معمولا اول رو ترینبیت ریموت میکنم بعد رو شاتل لند. نمیدونم چرا اینطوره ولی همیشه جواب میده
sajad-tnt
04-03-2017, 17:07
دوستان بعداز مدت ها کانتر 1.6 نصب کردم تجدید خاطرات شه:n02:!...
ولی هرکاری میکنم به سرورهای آسیاتک وصل نمیشه و پینگم با ای پی هاش تایم اوت میده!...
خواستم بدونم برای همه ی شاتلی ها IP سرور آسیاتک مسدود هست یا فقط من مشکل دارم؟؟!...
IP: 10.48.9.130
sajad-tnt
04-03-2017, 17:13
...................
mahan999
04-03-2017, 17:14
دوستان بعداز مدت ها کانتر 1.6 نصب کردم تجدید خاطرات شه:n02:!...
ولی هرکاری میکنم به سرورهای آسیاتک وصل نمیشه و پینگم با ای پی هاش تایم اوت میده!...
خواستم بدونم برای همه ی شاتلی ها IP سرور آسیاتک مسدود هست یا فقط من مشکل دارم؟؟!...
IP: 10.48.9.130
این ip لوکاله و برای داخل شبکه آسیاتک هست از بیرون نمیشه بهش وصل شد.
TranceaweSome
04-03-2017, 22:29
دوستان درخواست جمع آوری رو از کجا باید بدم؟ تو پنل فقط یه درخواست فسخ هستش که شماره حساب ملی و اینچیزا میخواد
سلام
امروز (13 اسفند) از صبح سرعت خیلی داغون ـه
سرویسم اکو 512 هست ولی سرعت دانلود به سختی به 10-15 کیلوبایت بر ثانیه می رسه.
به احتمال خیلی زیاد محدود هم نشدم، چون خیلی دانلود نکردم
چی شده؟ برای شما هم اینجوریه؟
ممنون
سرویس های اکو که هیچ وقت محدود نمی شن. چون حجمی هستن و نامحدود نیستن.
hosseinf722
05-03-2017, 08:43
سرویس های اکو که هیچ وقت محدود نمی شن. چون حجمی هستن و نامحدود نیستن.
تجربه که ثابت کرده هم اکو و هم آرت محدود می شن.
شما اگه سرویس اکو داشته باشی و هر شب حداقل دو گیگ دانلود کنی مطمئنا بعده چند روز محدود میشین.
با تشکر
George Shelly
05-03-2017, 09:45
باز تخفیف خرید حجم گذاشته اما فقط 20 درصد !!!! لعنت بهشون !!!
گفتیم حداقل برای نوروز دیگه یه تخفیف درست و حسابی میزنن :|
bigbang0661
05-03-2017, 13:07
تجربه که ثابت کرده هم اکو و هم آرت محدود می شن.
شما اگه سرویس اکو داشته باشی و هر شب حداقل دو گیگ دانلود کنی مطمئنا بعده چند روز محدود میشین.
با تشکر
داداش سرویس اکو فقط ساعت رایگانش محدود میشه. روز که از حجم خود شخص کم میشه، محدودیت دیگه معنی نداره!
دوستان ، با توجه به لازم الاجرا بودن مصوبه ی اخیر از امروز و عدم کاهش تعرفه ترافیک داخلی و عدم تفکیک ترافیک داخلی و خارجی توسط شاتل ، لطفا به سایت ۱۹۵ مراجعه کنید و از این شرکت شکایت کنید ( نوع شکایت رو جداسازی ترافیک داخل و بین الملل انتخاب کنید ) ؛ برای اینکه در این کار مصمم شید ، این نکته رو به یاد بیارین که این شرکت ها هر اقدامی بر ضد کاربران باشه سریع اجرا میکنند ( غیر رایگان کردن آپلود و گران کردن و ... ) ولی موقع اجرای این موارد که می رسه بسیار تاخیر می کنند...
bigbang0661
05-03-2017, 13:12
باز تخفیف خرید حجم گذاشته اما فقط 20 درصد !!!! لعنت بهشون !!!
مثه اینکه دیگه از اون تخفیف های 50 یا 60 درصدی خیری نیست. شاتل خیلی شرکت طمع داریه، دوست داره فقط سود بالا بکنه.
George Shelly
05-03-2017, 13:31
مثه اینکه دیگه از اون تخفیف های 50 یا 60 درصدی خیری نیست. شاتل خیلی شرکت طمع داریه، دوست داره فقط سود بالا بکنه.
من شک ندارم به شبکه نکبتی و ضد ملی ربط داره ! نمیشه یه شرکتی قبلا کلی حال داده نخفیف خوب گذاشته دقیقا روز اجرای فاز دو اینترانت نکبتی تخفیفاش شدیدا کاهش پیدا کنه !!! منظورم ماه قبله که فاز دو شروع شد ! من فک کنم شرکت های دیگه هم شروع کنن یا شروع کرده باشن مثلا اسیاتک جشنواره هاشو برداشت !
دقیقا اینا حرومی ها میخوان اینترنت رو گرون کنن که مردمو مجبور بشن کمتر مصرف کنن و کمتر آگاه بشن از گند کاری هاشون !
مطمئن باشید تو ماه های اینده میگین 95 چه سالی بود کلی حال کردیم با اینترنت و بسته های شاتل !!! من شک ندارم !! حرف منو یادتون باشه !
hosseinf722
05-03-2017, 15:21
داداش سرویس اکو فقط ساعت رایگانش محدود میشه. روز که از حجم خود شخص کم میشه، محدودیت دیگه معنی نداره!
مگه من گفتم در طول روز محدود می کنن؟
من گفتم با این که زیاد مصرف نکردم و احتمالا محدود نشدم، ولی سرعت دانلودم کم شده
Bensonw3x
06-03-2017, 15:18
"ترافیک مصرفی نماوا برای تمامی مشترکین شاتل تا پایان تابستان 1396 کاملا رایگان محاسبه می گردد"
من کلا نماوا نداشتم ، ولی الان فهمیدم کلا باید اشتراک هم داشته باشی !
ینی اینا خدایی هیچ وقت حاضر نیستن به مردم حال بدن ! خب اخه شما که حرف از رایگان میزنید دیگه اون اشتراکش چیه ! چی بگه ادم خدایی من بعضی موقعه ها اصن گیر میکنه مغزم به اینا چی بگم.
navid.zz68
07-03-2017, 21:06
چرا سرعت داخلی با خارجی 2 مگ اختلاف داره؟:n29:art6
bigbang0661
08-03-2017, 02:27
چرا سرعت داخلی با خارجی 2 مگ اختلاف داره؟:n29:art6
سرویست جشنواره است یا اکو؟ جشنواره سرعت خارجیش کمتر از داخلیشه
Sent from my MI 5 using Tapatalk
navid.zz68
08-03-2017, 03:20
سرویست جشنواره است یا اکو؟ جشنواره سرعت خارجیش کمتر از داخلیشه
Art6 ديگه
اكو نميشه
واقعا این شاتل نم پس نمیده این سیستمشم چقدر مسخرست من میخوام سرویسمو به اکو تغییر بدم واسه ماه بعد از تو سایت امکانش نیست
George Shelly
08-03-2017, 22:53
من حجمم داره تموم میشه دیگه هم نمی خوام بخرم چیکار کرنم ؟ کدوم isp برم ؟ جواب بدین!!!! زود !!!!!!!!!!
من حجمم داره تموم میشه دیگه هم نمی خوام بخرم چیکار کرنم ؟ کدوم isp برم ؟ جواب بدین!!!! زود !!!!!!!!!!
adsl
اكثرا در ي حد
هم قيمت و هم كيفيت
ميتوني سمت ايرانسل يا مبين نت برين
الان که اکثر شرکتها جشنواره هایشان و آپلود رایگان را برداشته اند، فکر می کنم جشنواره های مخابرات اگر هنوز ادامه داشته باشد بهتر از بقیه شرکتها است و احتمالا 25 درصد هم حجم اضافی برای آپلود به سرویس اضافه کنند.
Rahpooyan
08-03-2017, 23:56
من شک ندارم به شبکه نکبتی و ضد ملی ربط داره ! نمیشه یه شرکتی قبلا کلی حال داده نخفیف خوب گذاشته دقیقا روز اجرای فاز دو اینترانت نکبتی تخفیفاش شدیدا کاهش پیدا کنه !!! منظورم ماه قبله که فاز دو شروع شد ! من فک کنم شرکت های دیگه هم شروع کنن یا شروع کرده باشن مثلا اسیاتک جشنواره هاشو برداشت !
دقیقا اینا حرومی ها میخوان اینترنت رو گرون کنن که مردمو مجبور بشن کمتر مصرف کنن و کمتر آگاه بشن از گند کاری هاشون !
مطمئن باشید تو ماه های اینده میگین 95 چه سالی بود کلی حال کردیم با اینترنت و بسته های شاتل !!! من شک ندارم !! حرف منو یادتون باشه !
این چیزها ربطی به شبکه ملی اطلاعات نداره و بیخود ذهن ملت رو با این حرفای بیهوده خراب نکن. اوایل که اینترنت مخابرات واسه ما اومد خیلی طرح های خوبی داشت ولی بعد یه مدت همه رو جمع کرد. اینترنت نامحدود داشت. بعدا اینترنت شبانه از ساعت 12 بود ولی بعد از ساعت 1 شب شد و بعد از ساعت 2. حالا هم طرح گذاشته که فقط یک گیگ تا 3 گیگ دانلود داشته باشید.
اگه خود این شرکت ها نخوان کسی نمیتونه جلوشون رو بگیره. مخابرات خراسان رضوی اینترنت نامحدود رو واسه ما حذف کرد ولی همون موقع تا بعدها مخابرات تهران این سرویس رو ارائه میداد.
اتفاقا شبکه ملی اطلاعات خیلی هم خوبه. کی بدش میاد خدمات اینترنتی بانکی یا سایت های دیگر در همین ایران باشه. کی بدش میاد مثلا ترافیک آپارات و دیجیکالا و ... ارزونتر از مثلا یوتیوب و ... باشه.
من هم از خدامه که ترافیک بین المللی هم ارزونتر در بیاد و هم سریعتر. ولی باز هم انتظار دارم واسه سایت های داخلی پول کمتری خرج کنم.
شما هم بهتره بجای اینکه همه چیزو خراب کنی، دنبال و پیگیر کاهش قیمت+افزایش سرعت واسه سایت های خارجی باشی.
Iceboy_LOVE
09-03-2017, 18:39
سلام همگی بچه ها
قضیه این نیم بها برای سایتهای پربازدید ایرانی چیه ؟
الان نرخ قیمت ماهیانه کمتر میشه ؟
TranceaweSome
09-03-2017, 18:44
سلام همگی بچه ها
قضیه این نیم بها برای سایتهای پربازدید ایرانی چیه ؟
الان نرخ قیمت ماهیانه کمتر میشه ؟
فقط برای حدودا 200 سایت که لیستش هم هست
اون 200 تا سایت شاید ماهیانه 100 مگ از ترافیک مصرفی مارو هم دربر نمیگیرن
Bensonw3x
09-03-2017, 20:12
والا ما که سر در نیوردیم چیه این خوبه .
DarkappLE
10-03-2017, 00:06
قضیه این کارت طلایی شاتل چیه دوستان چطوری میشه درخواست داد؟
L.O.N.E.L.Y
10-03-2017, 00:31
دوستان برای این محدودید شاتلند راهی دارید
جدید میگه فقط یه لینک همزمان میتونیم ریموت کنم
اینطوری باشه 100 روز طول میکشه فایل هامونو با این سرعت داغون اینا ریموت آپلود کنیم شاتلند
مثل اینکه میخوان جمعش کنن و امثال من که فقط برای شاتلند اومدن شاتل کوچ کنن یه جای دیگه
bardia-vr
10-03-2017, 00:42
شاتل ipv6 را راه اندازی کرده؟
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
شاتل ipv6 را راه اندازی کرده؟
فعلا كه خبري نيست
bigbang0661
10-03-2017, 12:41
این چیزها ربطی به شبکه ملی اطلاعات نداره و بیخود ذهن ملت رو با این حرفای بیهوده خراب نکن....
شما از طرفدارای طرح نظامی کردن اینترنت هستین؟؟ همون طرحی که اینا بهش میگن ملی!!!
شما از طرفدارای طرح نظامی کردن اینترنت هستین؟؟ همون طرحی که اینا بهش میگن ملی!!!
عزیز اشتباه نکن هر چی اطلاعات داخل کشور باشه از هزینه ها کم میشه و بعدا متوجه خواهیم شد برای مثال هزینه ی ترانزیت یا همچین چیزی هست که کم میشه
bigbang0661
10-03-2017, 12:51
عزیز اشتباه نکن هر چی اطلاعات داخل کشور باشه از هزینه ها کم میشه و بعدا متوجه خواهیم شد برای مثال هزینه ی ترانزیت یا همچین چیزی هست که کم میشه
امکان نداره تو مملکتی که همه چیز انحصاریه، هزینه ها به نفع مردم کم بشه. شما حالا یا وابسته ای یا نا آگاه.... الله اعلم
Rahpooyan
10-03-2017, 13:43
این چیزی که شما میگید واسه بعضی سایت های داخلی هستش. مثلا آپارات یا سایت های بانکی و سازمان ها و ... چه اشکالی داره در داخل کشور باشند؟ اگه هزینه کمتر + سرعت بیشتر برای این سایت ها باشه کی بدش میاد؟
فرض که هزینه هم کم نشه. همین که کارهای بانکی افراد در داخل کشور انجام بشه، باز هم خوبه. اگه فرضا برای سایت هایی مثل اپارات و سایت های که پخش فیلم و سریال و دارند هزینه کمتر نشه که رسما شکست می خورند و تمام.
بجای اینکه تو سر این ها باشیم باید درخواست هزینه کمتر + سرعت بیشتر + کاهش محدودیت های حجم اینترنت باشیم.
L.O.N.E.L.Y
10-03-2017, 15:01
دوستان برای این محدودید شاتلند راهی دارید
جدید میگه فقط یه لینک همزمان میتونیم ریموت کنم
اینطوری باشه 100 روز طول میکشه فایل هامونو با این سرعت داغون اینا ریموت آپلود کنیم شاتلند
مثل اینکه میخوان جمعش کنن و امثال من که فقط برای شاتلند اومدن شاتل کوچ کنن یه جای دیگه
نظری ندارید دوستان؟
من به شاتلند ایمیل زدم از قسمت تماس با ما
لطفا بقیه عزیزان هم پیام بدن بهشون شاید تغییرش دادن
خیلی سخت شده استفاده از آپلودسنتر
یه آدم بیکار میخواد که بشینه نوبتی فایل ها رو آپلود کنه
من سرويسم رو تغيير دادم و art گرفتم در مجموع از سرويس حجمى بهتره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone using Tapatalk
من سرويسم رو تغيير دادم و art گرفتم در مجموع از سرويس حجمى بهتره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرت چند هست؟ یعنی آرت 3 یا 5 یا ...
Gamemaster
10-03-2017, 17:24
اینکه شاتل لند و میخان جم کنن حقیقت داره؟؟
misagh1372
10-03-2017, 17:28
اینکه شاتل لند و میخان جم کنن حقیقت داره؟؟
فعلا که چیزی معلوم نیست اگر هم بخوان جمع کنن و فقط اون سایتی که کاربرا توش فایل اپلود می کنن رو جمع می کنن
master.k
11-03-2017, 01:14
فعلا که چیزی معلوم نیست اگر هم بخوان جمع کنن و فقط اون سایتی که کاربرا توش فایل اپلود می کنن رو جمع می کنن
اگه آپلودسنتر رو جمع کنن من درجا تخلیه میکنم :|
ولی فکر نکنم قصد همچین کاریو داشته باشن چون تازه یکم بهش رسیدن
aminspy12
11-03-2017, 01:32
سلام
دوستان راهی هست بشه دانلود شبانه رو از محدودیت خارج کرد؟
rahman0158
11-03-2017, 10:49
شاتل داره ترافیک داخلی رو واقعا 50 درصد حساب میکنه
فقط ترافیک مصرفی از اون ۲۰۰ تا سایت نیم بهاست که اگر بسته شاتل لند رو داشته باشید ترافیک از اون ۲۰۰ تا کلا رایگانه و این نیم بها حساب کردن کاملا بی معنی میشه.
mohsenmobile1
11-03-2017, 11:31
این ماه مجبور شدم سرویس آرت یک ماه بگیرم تا ببینم بعد عید جشنواره می زارن یا نه
به نظرتون برای سرویس art1 تا چند گیگ سرویس رو محدود نمی کنن
از یکی از دوستان شنیدم از 16 گیگی که اعلام کردن بیشتر هم بشه معمولا محدود نمی کنن
bardia-vr
11-03-2017, 12:16
این ماه مجبور شدم سرویس آرت یک ماه بگیرم تا ببینم بعد عید جشنواره می زارن یا نه
به نظرتون برای سرویس art1 تا چند گیگ سرویس رو محدود نمی کنن
از یکی از دوستان شنیدم از 16 گیگی که اعلام کردن بیشتر هم بشه معمولا محدود نمی کنن
من آرت ۳ از یک اسفند دارم و تا الان ۳۰ گیگ مصرف کردم و سرعت کند نشده و مثل روز اولشه
من آرت ۳ از یک اسفند دارم و تا الان ۳۰ گیگ مصرف کردم و سرعت کند نشده و مثل روز اولشه
آرت 3 بعد از 35 گیگ محدود شدم
Bensonw3x
11-03-2017, 20:06
چطوری از روی این جدول تشخصی دادید که نیم بها حساب میکنه ؟
hellbrain666
11-03-2017, 22:25
تفاوت سرعت بین سرویس ها چقدره؟
توی روز که همه بالاترین میزان کشش خط میبندن دیگه؟ فقط شبانه میشن سرعت واقعی؟
bardia-vr
12-03-2017, 01:00
آرت 3 بعد از 35 گیگ محدود شدم
محدودیت به چه صورت؟
دوستان به نظرتون احتمال داره بعد از عید تخفیف درست و حسابی بزنن یا همین 20 درصد رو بگیریم؟ :|
bigbang0661
12-03-2017, 11:17
دوستان به نظرتون احتمال داره بعد از عید تخفیف درست و حسابی بزنن یا همین 20 درصد رو بگیریم؟ :|
تخفیف درست و حسابی دیگه تموم شد رفت پی کارش!
George Shelly
12-03-2017, 13:19
من دارم میرم های وب !!! امروز اخرین روزمه با شاتل !!! تازه اینو در نظر بگیر که من خوب هزینه میکردم ماهی بالای 150 تومن اما باز اینا شعورشون نمیرسه ! مثل کاربرایی نبودم که ماهی 3 گیگ میخرن 18 تومن ! های وب اشغاله شکی نیست اما بهتر از اینه که بهم توهین شه !
hellbrain666
12-03-2017, 14:06
من دارم میرم های وب !!! امروز اخرین روزمه با شاتل !!! تازه اینو در نظر بگیر که من خوب هزینه میکردم ماهی بالای 150 تومن اما باز اینا شعورشون نمیرسه ! مثل کاربرایی نبودم که ماهی 3 گیگ میخرن 18 تومن ! های وب اشغاله شکی نیست اما بهتر از اینه که بهم توهین شه !
رفیق میشه توضیح بدی علت نارضایتی شما از چی بوده؟
محدودیت سرعت یا برداشتن تخفیف و افزایش قیمت؟
George Shelly
12-03-2017, 17:51
رفیق میشه توضیح بدی علت نارضایتی شما از چی بوده؟
محدودیت سرعت یا برداشتن تخفیف و افزایش قیمت؟
برداشتن تخفیف دلیلشه !
نه به خاطر اینکه نتونم پرداخت کنم نه بیشتر سر توهین به کاربرا! اصلا درک نمی کنن دیگه دوران صفحه خالی باز کردن تموم شده الان سایتا پر از عکسه و از html استفاده می کنن حجم سایتا زیاده حجم ویدیوها زیاده و ...هزارتا کار دیگه که حجم زیادی میخواد و باید فرق باشه بین منی که ماهی 150 تومن هزینه میکردم با کسی که ماهی 15 تومن هزینه می کنه !
من ااز تابستون تا الان نزیدک 900 تومن تا الان حجم خریده بودم اگر کسی باور نداره بگه اسکرین بزارم از تاریخچه مالی اما اصلا توجه نکردن به کاربرایی مثل من !
منم میرم های وب که البته خیلی اشغاله ولی حداقل 70 گیگو میده 40 تومن ! اینم بگم فقط شاتلو مقصر نمی دونم و ظاهرا اون سرگردگان اصلی این قضایا اومدن سقف گذاشتن واسه تخفیف !
محدودیت به چه صورت؟
سرعت دانلودم حدودن رسیده به 100
misam5526
12-03-2017, 22:19
شما های وب که بری تازه معنی توهین به کاربرا رو درک میکنی!!
در های وب هر وقت بخوان و به طور پیاپی بی اطلاع طرحی رو حذف یا گرون مینن و به هیچ قراری پایبند نیستند و سر سوزنی جوابگویی ندارند
برای قطع وصل تقصیر رو گردن نویز میندازن در حالی که میبینی یه شهر قطع وصله و اگه دنیا رو هم مدرک بیاری زیر بار نمیرن تقصیر شبکشونه!!
اپراتور ها هم قربونشون برم بی سواد هستن عیبی نداره اینها در های وب بد دهن هم شده بودن این اواخر و طلبکار میخواستن بزنن ادم رو!!
خلاصه فشفشه کثیف های وب تو سرشون بخوره ... درود به شرف همین شاتل با همیه زیر و بمش
George Shelly
12-03-2017, 22:42
شما های وب که بری تازه معنی توهین به کاربرا رو درک میکنی!!
در های وب هر وقت بخوان و به طور پیاپی بی اطلاع طرحی رو حذف یا گرون مینن و به هیچ قراری پایبند نیستند و سر سوزنی جوابگویی ندارند
برای قطع وصل تقصیر رو گردن نویز میندازن در حالی که میبینی یه شهر قطع وصله و اگه دنیا رو هم مدرک بیاری زیر بار نمیرن تقصیر شبکشونه!!
اپراتور ها هم قربونشون برم بی سواد هستن عیبی نداره اینها در های وب بد دهن هم شده بودن این اواخر و طلبکار میخواستن بزنن ادم رو!!
خلاصه فشفشه کثیف های وب تو سرشون بخوره ... درود به شرف همین شاتل با همیه زیر و بمش
درسته های وب خیلی خیلی اشغاله ولی میخوام امتحانش کنم البته من صحبت ها و تجربه های دیگرانو خیلی قبول دارم اما میخوام امتحانش کنم ضمن اینکه قراردادم با شاتل 1 ماه دیگه تموم میشه وشبانه م حذف میشه !
تو شهریار میگن بد نیست نسبت به جاهای دیگه بهتره !
اگرم بد بود منتظر میشم ببینم شاتل جشنواره یه ساله باز چی میزاره اصلا نمی خوام ماهیانه بگیرم .
سرعت دانلودم حدودن رسیده به 100
الان شد 70
bardia-vr
13-03-2017, 00:30
الان شد 70
شما چه جور مصرف میکردی؟ با IDM دانلود داشتی که بالای ۳۵ گیگ مصرفت شد یا مصرف عادی مثل تلگرام و وب گردی به ۳۵ گیگ رسوند؟
سلام به همگی
دوستان سرعت دانلود آرت 1 با دانلود منیجر چنده؟
مبلغ پرداختی ماهیانه چقدره؟ دقیق با مالیات و...
من اکو دارم ولی الان دیگه اصلا کفاف استفاده من رو نمیده :n36:
bardia-vr
13-03-2017, 17:45
سلام به همگی
من آرت ۳ دارم و سرعت با دانلودمنیجر حدود ۲۰۰ کیلوبایت است،قیمت یک ماه با مالیات حدود ۴۷ تومان می شود.
bardia-vr
13-03-2017, 17:46
سلام به همگی
من آرت ۳ دارم و سرعت با دانلودمنیجر حدود ۲۰۰ کیلوبایت است،قیمت یک ماه با مالیات حدود ۴۷ تومان می شود.قیمت آرت ۱ هم یک ماه با مالیات ۳۰ تومان
شما چه جور مصرف میکردی؟ با IDM دانلود داشتی که بالای ۳۵ گیگ مصرفت شد یا مصرف عادی مثل تلگرام و وب گردی به ۳۵ گیگ رسوند؟
هردو ، تقریبا بصورت مساوی
Masoud-Susa
13-03-2017, 21:22
با توجه به این متن:
گفتنی ست، بسته یاد شده دارای 5000 گیگ "ترافیک ویژه شاتل لند" برای دانلود از گروه وب سایت های شاتل لند(شامل دانلود سنتر، آپلود سنتر، گیم سنتر، تکشات و تماشای آنلاین فیلم و سریال در وب سایت نماوا) و 100 گیگ "ترافیک ویژه ایران" برای استفاده بیش از ۲۰۰ وب سایت پربازدید ایرانی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])در نظر گرفته شده است.
با بسته شاتللند به نظر شما اون ۲۰۰ سایت ایرانی کاملا رایگان محاسبه میشن یا فقط تا سقف ۱۰۰ گیگ به این صورته؟
با توجه به این مسئله که مصرف هر کدوم(شاتللند و سایتهای داخلی) به طور جداگانه دقیق مشخص نیست!
bardia-vr
13-03-2017, 22:23
هردو ، تقریبا بصورت مساوی
من از ۲ اسفند آرت ۳ دارم،امروز حجم مصرفیم رسید به ۳۶ گیگ ولی سرعت کند نشده
[Mohsen]
13-03-2017, 23:41
این شاتل بیکاره چیزشکن ها رو محدود میکنه؟! :n13: برای من روی مخابرات و صبانت بعضی سرویس ها کار میکرد ولی روی شاتل وصل نمیشه!
and-roid2
13-03-2017, 23:43
با توجه به این متن:
گفتنی ست، بسته یاد شده دارای 5000 گیگ "ترافیک ویژه شاتل لند" برای دانلود از گروه وب سایت های شاتل لند(شامل دانلود سنتر، آپلود سنتر، گیم سنتر، تکشات و تماشای آنلاین فیلم و سریال در وب سایت نماوا) و 100 گیگ "ترافیک ویژه ایران" برای استفاده بیش از ۲۰۰ وب سایت پربازدید ایرانی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])در نظر گرفته شده است.
با بسته شاتللند به نظر شما اون ۲۰۰ سایت ایرانی کاملا رایگان محاسبه میشن یا فقط تا سقف ۱۰۰ گیگ به این صورته؟
با توجه به این مسئله که مصرف هر کدوم(شاتللند و سایتهای داخلی) به طور جداگانه دقیق مشخص نیست!
حداقل 100گیگ رو تضمین میکنه.اما با توجه به اینکه اون 200 سایت داخلی اکثرا بازدیدی هستن و سایت دانلودی درون لیست نیست به 100 گیگ نمیرسه مصرفت!
سلام به همگی
هیچ کسی ارت 1 نداشت ما رو راهنمایی کنه :n35:
bardia-vr
14-03-2017, 13:19
هیچ کسی ارت 1 نداشت ما رو راهنمایی کنه :n35:
من گفتم سرعت آرت یک حدود ۱ مگابیت و قیمت هر ماه ۳۰ تومان.
ariobarzan2
14-03-2017, 13:38
ارت 1 سرعت حدود 150 با دانلود منیجر
حداقل ترافیکی هم که برای کاربر قائل شدن 16 گیگه ولی نمیدونم حد بالاش چقدره که محدود میکنن دوستان اگر کسی میدونه بگه
ارت 1 سرعت حدود 150 با دانلود منیجر
حداقل ترافیکی هم که برای کاربر قائل شدن 16 گیگه ولی نمیدونم حد بالاش چقدره که محدود میکنن دوستان اگر کسی میدونه بگه
ممنون دوستان
یعنی بالای 16 هم بره احتمال اینکه محدود نشی هست؟
bardia-vr
14-03-2017, 16:27
ممنون دوستان
یعنی بالای 16 هم بره احتمال اینکه محدود نشی هست؟
اگر مداوم استفاده کنی محدود میشی،یکی از دوستان من آرت ۱ داره و ماهی حدود ۲۲ گیگ مصرف میکنه و سرعتش هم محدود نمیشه،من خودم آرت ۳ دارم و با اینکه ۴۰ گیگ مصرف کردم محدود نشدم،البته این نکته رو بگم من شب ها حدود ساعت ۱ مودم رو خاموش میکنم و صبح که بیدار میشم روشن میکنم.یعنی استفاده مداوم و دانلود ندارم و اغلب افرادی که محدود میشن کسانی هستند که دائم در حال دانلود هستن.
bardia-vr
14-03-2017, 16:28
دوستان اگر آرت ۱ داشته باشی و وسط برج بخوای بری روی آرت ۳ ،مابتفاوت هزینه چه جور محاسبه میشه؟
دوستان وضعیت پینگتون چطوره؟ الان از من حداقلش روی 180 هست. سرویس گیم فعال کنم چقدر تاثیر داره؟
اگر مداوم استفاده کنی محدود میشی،یکی از دوستان من آرت ۱ داره و ماهی حدود ۲۲ گیگ مصرف میکنه و سرعتش هم محدود نمیشه،من خودم آرت ۳ دارم و با اینکه ۴۰ گیگ مصرف کردم محدود نشدم،البته این نکته رو بگم من شب ها حدود ساعت ۱ مودم رو خاموش میکنم و صبح که بیدار میشم روشن میکنم.یعنی استفاده مداوم و دانلود ندارم و اغلب افرادی که محدود میشن کسانی هستند که دائم در حال دانلود هستن.
ممنون
پس خوبه
منم همینطوری هستم. شاید تو ماه دو شب دانلود بزنم کلا. همیشه مودم خاموشه شب ها. نهایتا نامحدود بگیرم پخش میکنم دانلود رو. خوبه دیگه؟
bardia-vr
14-03-2017, 18:57
ممنون
پس خوبه
منم همینطوری هستم. شاید تو ماه دو شب دانلود بزنم کلا. همیشه مودم خاموشه شب ها. نهایتا نامحدود بگیرم پخش میکنم دانلود رو. خوبه دیگه؟
من این ماه فقط دوبار فیلم دانلود کردم،یکبار هم یکی از اعضای خانوادم اندروید گوشیشو آپدیت کرد،بقیه استفاده هم مربوط به اینستا،شبکه های اجتماعی، وب گردی،آپدیت نرم افزارها و نهایتا دانلود چند ترک موسیقی و یکی دوتا آلبوم، تا الان ۴۰ گیگ مصرف شده.به نظر من افرادی محدود میشن که بی وقفه دانلود میکنن.
ariobarzan2
14-03-2017, 20:54
درسته یکی از کارشناسای پشتیبانی هم یک بار به من گفت هیچ وقت روزهای پشت سر هم دانلود نکنید تا محدود نشید
[Mohsen]
14-03-2017, 21:15
دوستان اگر آرت ۱ داشته باشی و وسط برج بخوای بری روی آرت ۳ ،مابتفاوت هزینه چه جور محاسبه میشه؟
این سوال منم هست ممنون میشم کسی از دوستان پاسخ بده
من سرویس ارت 1 دارم ، استفاده ام فقط وبگردی و بعضی وقتا ps4 آنلاین(البته با پینگ افتضاح و سرعت داغون)
همیشه سرعت از سرور های خارجی به شدت محدوده و فقط سایت های ایرانی خوب باز میشه
من نمیدونم رو چه حسابی اسم این سرویس رو نامحدود گذاشتن و بابتش ماهی 30 نومن میگیرند در صوزتی که یک سایت باز نمیکنه
شاتل کی میخواد با مشتریانش صادق باشه ؟ بیاد مشخص کنه حجم مجاز این سرویس ها چقدره در عوض با کیفیت و سرعت تضمین شده سرویس بده نه اینکه هر وقت خواست شیر فلکه رو ببنده یا باز کنه
هروقت هم این سوال رو ازشون پرسیدم اراجیف تحویلم دادن
واقعا از این شرکت به اون شرکت رفتن هم خسته شدم چاره ش اینه که کلا قید اینترنت رو زد
vampireXZX
15-03-2017, 03:08
;8942889']این سوال منم هست ممنون میشم کسی از دوستان پاسخ بده
برای اینکه هزینشو بدست بیارین اول باید حساب کنین آرت 1 و آرت 3 برای هر 1 روز قیمتش چقدر میشه
آرت 1 برای 1 ماه = 28 هزار تومن هزینه هر 1 روز = 930تومن
آرت 3 برای 1 ماه = 43 هزار تومن هزینه هر 1 روز = 1430 تومن
وسط ماه بخواین آرت 3 کنین 15 روز میشه
هزینه هر 1 روز آرت 1 رو از از هر 1روز آرت 3 کم کنین!میشه 500تومن
ضربدر تعداد روزهای باقی مونده از سرویستون کنین میشه 15*500 = 7500تومن
این 7500 به صورت بدهی به مبلغ دوره بعدیتون اضافه میشه
دوستان وضعیت پینگتون چطوره؟ الان از من حداقلش روی 180 هست. سرویس گیم فعال کنم چقدر تاثیر داره؟
من فعال کردم پینگ میاد رو 110 ولی اگه نامحدود دارید مثل من زیاد به درد نمیخوره پهنای باند خط چون یه مگ بیشتر نیست گهگاهی وسط بازی پر میشه اون وقت پینگ میشه 1000 برای چند ثانیه لگ شدیدی میاد یا کافیه کسی با گوشیش سایتی باز کنه درجا پینگ شما بالا میره ولی توی سرویس اکو چون پهنای باند رو بالاتر میبندن این مشکل پیش نمیاد
من فعال کردم پینگ میاد رو 110 ولی اگه نامحدود دارید مثل من زیاد به درد نمیخوره پهنای باند خط چون یه مگ بیشتر نیست گهگاهی وسط بازی پر میشه اون وقت پینگ میشه 1000 برای چند ثانیه لگ شدیدی میاد یا کافیه کسی با گوشیش سایتی باز کنه درجا پینگ شما بالا میره ولی توی سرویس اکو چون پهنای باند رو بالاتر میبندن این مشکل پیش نمیاد
خیلی ممنون
الان شما یعنی بعد از فعال کردن سرویس گیم پهنای باندتونو آوردن پایین؟
من اکو دارم ولی خطم بیشتر از ۶ مگ نمیکشه، اگه قراره پهنای باندو بکشن پایین که همون برم سمت آرت برام صرفش بیشتره
من آرت ٣ رو گرفتم و روزي تقريبا ٣ تا ٤ گيگ دانلود دارم و محدود نشده سرعتم
حدودا ٢٠ روز ميشه كه دارم استفاده مى كنم
اينكه معيارشون دقيقا چه ميزان دانلود هست رو اعلام نمى كنن
۰۹۹۸ به کدهای موبایل ایران اضافه شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رگولاتوری کد ۰۹۹۸ را برای ارائهی سیمکارتهای شاتل موبایل اختصاص داد. پیش از این ۰۹۹۹ برای سیمکارتهای سامانتل در نظر گرفته شده بود.
به گفتهی مدیرعامل شاتل موبایل، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شماره ۰۹۹۸ با کد شماره یک را برای ارائهی سیمکارت، به شاتل موبایل اختصاص داد.
بدین ترتیب شاتل موبایل میتواند برای مشتریان خود شماره تلفنهای ۰۹۹۸۱xxxxxx را برای برقراری ارتباط ارائه دهد.
آرش کریم بیگی با بیان اینکه شاتل موبایل بهعنوان اولین اپراتور مجازی نوع اول یا با تمام امکانات (Full MVNO) با کد ۰۹۹۸ به بازار ایران ارائه میشود،
توضیح داد: «اپراتورهای مجازی نوع اول (Full MVNO) برخلاف اپراتورهای مجازی نوع دوم (Light MVNO)، دارای تمام امکانات، تجهیزات فنی و هسته شبکه تلفن همراه بوده و با بهکارگیری زیرساخت رادیویی شبکههای تلفن همراه موجود، خدمات نوآورانه و متمایزی را به مشترکان خود ارائه میکنند.»
بر اساس اعلام مدیرعامل شاتل موبایل، این اپراتور مجازی تلفن همراه علاوه بر خدمات پایه تماس و پیامک، خدمات اینترنت همراه مبتنی بر نسل سوم (3G)، نسل چهارم (4G) و نسل چهار و نیم (4.5G) شاتل به همراه استفاده از خدمات اینترنت ثابت نسل چهارم (TD-LTE) و خدمات وایفای عمومی (Public Wifi) شاتل را دریافت خواهد کرد.
به نظر میرسد این اپراتور مجازی خدمات مبتنی بر نسل دوم شبکهی همراه یا همان 2G نخواهد داشت و بر پایهی شبکهی 3G و نسلهای بالاتر کار خواهد کرد.پیشتر شرکت کیش پارس سل با نام برند سامانتل توانسته بود شمارهی ۰۹۹۹ با کد ۹ را از آن خود کند.
خیلی ممنون
الان شما یعنی بعد از فعال کردن سرویس گیم پهنای باندتونو آوردن پایین؟
من اکو دارم ولی خطم بیشتر از ۶ مگ نمیکشه، اگه قراره پهنای باندو بکشن پایین که همون برم سمت آرت برام صرفش بیشتره
خواهش میکنم نه پهنای باند من رو تغییر ندادن همون یک مگ هست که قبل فعال کردن سرویس گیم هم بود تغییری توی سرعت پیش نیومد فکر نکنم روی اکو هم بیارن پایین تر از 6 مگ از پشتیبانی هم بپرسید
Sent from my LG-H960 using Tapatalk
bardia-vr
15-03-2017, 18:16
من آرت ٣ رو گرفتم و روزي تقريبا ٣ تا ٤ گيگ دانلود دارم و محدود نشده سرعتم
حدودا ٢٠ روز ميشه كه دارم استفاده مى كنم
اينكه معيارشون دقيقا چه ميزان دانلود هست رو اعلام نمى كنن
سرعت دانلود شما چنده؟
دوستان ايو aio رايگان روي شاتل ؟
سرعت دانلود شما چنده؟
حدود ٣٥٠ هست چه ايران چه خارج
bardia-vr
16-03-2017, 11:41
حدود ٣٥٠ هست چه ايران چه خارج
مطمئنی آرت ۳ و ۳۵۰ ؟ من آرت ۳ دارم آخرش ۲۲۰
hellbrain666
16-03-2017, 12:14
آرت 5 سرعتش چنده؟
Gamemaster
16-03-2017, 12:19
این سیم کارتای شاتل کی توزیع میشن؟
Sent from my iPhone 8 using Tapatalk
Masoud-Susa
16-03-2017, 12:28
دوستان ايو aio رايگان روي شاتل ؟
بله. البته روی بسته شاتللند.
بسته نوروزی شاتل:
خرسندیم به اطلاع برسانیم بستههای ترافیک نوروزی شاتل، با شرایط ویژه برای استفاده از ترافیک نامحدود در روزهای تعطیل سال نو، از ۲۷ اسفند قابل خریداری و از ۲۹ اسفند قابل استفاده خواهد بود.
با توجه به درخواستهای چندینباره کاربران برای ارایه بستههای ترافیک در روزهای تعطیل سال نو، جشنواره ویژهای برای اختصاص بستههای ترافیک نوروزی در نظر گرفته شده است.در این جشنواره مشتریان فعلی سرویسهای ECO میتوانند از بسته پلاتینی نوروز به قیمت ۱۸،۰۰۰ تومان بهرهمند و با استفاده از آن به مدت ۱۵ روز ( از تاریخ ۲۹ اسفند تا ۱۳ فروردین) از ترافیک نامحدود سرویس برخوردار شوند.
همچنین بسته طلایی ترافیک نوروزی نیز در این جشنواره به قیمت ۷،۲۰۰ تومان ارایه میشود که با استفاده از آن مشتریان میتوانند از ۶ روز ترافیک نامحدود (از ۲۹ اسفند تا ۴ فروردین) بهرهمند شوند.
چند نکته مهم:
مبلغ مالیات بر ارزش افزوده نیز به قیمت این بستهها افزوده خواهد شد.
زمان شروع بسته پلاتینی روز خریداری و زمان پایان آن ۱۳ فروردین است.
زمان شروع بسته طلایی روز خریداری و زمان پایان آن ۴ فروردین است.
کاربرانی که بسته ترافیک نوروزی خود را در روزهای ۲۷ و ۲۸ اسفند خریداری کردهاند از روز ۲۹ اسفند میتوانند از آن استفاده کنند.
کلیه مشتریان سرویسهای اکو در سراسر کشور میتوانند از این پیشنهاد طلایی بهرهمند شوند.
بسته نوروزی شاتل:
خرسندیم به اطلاع برسانیم بستههای ترافیک نوروزی شاتل، با شرایط ویژه برای استفاده از ترافیک نامحدود در روزهای تعطیل سال نو، از ۲۷ اسفند قابل خریداری و از ۲۹ اسفند قابل استفاده خواهد بود.
با توجه به درخواستهای چندینباره کاربران برای ارایه بستههای ترافیک در روزهای تعطیل سال نو، جشنواره ویژهای برای اختصاص بستههای ترافیک نوروزی در نظر گرفته شده است.در این جشنواره مشتریان فعلی سرویسهای ECO میتوانند از بسته پلاتینی نوروز به قیمت ۱۸،۰۰۰ تومان بهرهمند و با استفاده از آن به مدت ۱۵ روز ( از تاریخ ۲۹ اسفند تا ۱۳ فروردین) از ترافیک نامحدود سرویس برخوردار شوند.
همچنین بسته طلایی ترافیک نوروزی نیز در این جشنواره به قیمت ۷،۲۰۰ تومان ارایه میشود که با استفاده از آن مشتریان میتوانند از ۶ روز ترافیک نامحدود (از ۲۹ اسفند تا ۴ فروردین) بهرهمند شوند.
چند نکته مهم:
مبلغ مالیات بر ارزش افزوده نیز به قیمت این بستهها افزوده خواهد شد.
زمان شروع بسته پلاتینی روز خریداری و زمان پایان آن ۱۳ فروردین است.
کاربرانی که بسته ترافیک نوروزی خود را در روزهای ۲۷ و ۲۸ اسفند خریداری کردهاند از روز ۲۹ اسفند میتوانند از آن استفاده کنند.
کلیه مشتریان سرویسهای اکو در سراسر کشور میتوانند از این پیشنهاد طلایی بهرهمند شوند.
خیلی عالیه!
نوروز عجب دانلودی بکنیم:n09:
البته هنوز معلوم نیس طرح ترافیک نوروزی - نامحدود واقعیه یا مصرف منصفانه داره یا سرعت دانلود چجوریاس (داخلی و خارجی )و ...:n13:
اگه مثل شاتل لند باشه که سرورها میپوکه ( اویل عالی بود ولی بعد اکثرا تعطیل):n24:
البته شاتل لند ندارم
ولي اگر رايگان نباشه حتما نيم بها
چون بعضي مواقع استفاده ميكنم
دريافت رايگان ميزنه برام
مطمئنی آرت ۳ و ۳۵۰ ؟ من آرت ۳ دارم آخرش ۲۲۰
سرعتم رو ٢مگ محدود شده
اگه ٢مگ ميشه آرت ٥ پس صحبت شما درسته
AnonymousX
16-03-2017, 15:49
به نظرتون ارزش داره از مخابرات برم شاتل ؟
من مشکلی با مخابرات ندارم طرح فوتون داره 30 گیگ 15 روزه رو میده 19500 سرعتم هم روی 500-600 کیلوبایته از سرور داخل و خارج ...
سرویس 1 مگ 6 ماهه12 گیگ رو میده 39000 و یکساله با 24 گیگ حجم 75000 قیمتاش خیلی بهتر از شاتل هستند ...
سرعت شبانه مخابرات محدود به 1 مگابیته .. ( ساعت 1-6)
شاتل چه مزایایی داره ؟ سرعت شبانش چنده ؟
سرویس vdsl الان
با هشون تماس گرفتم میگن اگه مصرفتون متعادل باشه و مدیریت مصرف باشه همین سرعت الانتون رو دانلود میکنید
میگم مثلا در روز چقدر باشه محدود نمیشه - نمیدونه
سلام دوستان یک راهنمایی میخوام
من الان سرویس ارت 1 شاتل رو دارم و فکر کنم به خاطر دانلود های پیوسته توی چند دوره شاتل منو محدود کرده و سایت های خارجی به زور باز میشن و زمانی که سرویس چیز پی ان داخلی استفاده میکنم سرتم بالا میره
به نظرتون اگر برم ارت 3 بخرم و بعد از 1 دوره برگردم به ارت 1 محدودیتم برداشته میشه یا این کار فاید نداره و مصرفم رو بیارم پایین و همین ارت 1 رو ادامه بدم؟
Bensonw3x
17-03-2017, 16:24
ما که زنگ زدیم گفتیم این ترافیک نوروزی محدودیت داره یا منصفانه اس از این حرفا گفتن نه ، حالا دیگه معلوم نی چی کار میخوان بکنن.
sajad-tnt
17-03-2017, 16:57
با این حساب واجب شد برم یک هارد 1ترا اضافه بگیرم :n02:...
supermax15
17-03-2017, 18:03
فک کنم بسته طلائی که تا 4 فروردین هس همون سرعت سرویس بدون افت سرعت رو بده ولی اون پلاتینی زمانش بیشتره و کاهش سرعت هم تجربه میکنه
این بسته ها شامل تمامی وب سایت ها می باشد دوستان ؟
mehrdad3x
17-03-2017, 18:39
سلام دوستان یک راهنمایی میخوام
من الان سرویس ارت 1 شاتل رو دارم و فکر کنم به خاطر دانلود های پیوسته توی چند دوره شاتل منو محدود کرده و سایت های خارجی به زور باز میشن و زمانی که سرویس چیز پی ان داخلی استفاده میکنم سرتم بالا میره
به نظرتون اگر برم ارت 3 بخرم و بعد از 1 دوره برگردم به ارت 1 محدودیتم برداشته میشه یا این کار فاید نداره و مصرفم رو بیارم پایین و همین ارت 1 رو ادامه بدم؟
باید حداقل پنج روز مصرفت رو بیاری حدود ۵۰۰ مگ تا درست بشه
اما اگه تغیر سرویس بدی سریع محدودیت برداشته میشه
TranceaweSome
17-03-2017, 20:04
این بسته ها شامل تمامی وب سایت ها می باشد دوستان ؟
ظاهرا که بله
این الان یعنی چی ؟ از الان که خریدم شروع میشه یا 29 ؟
aliiran2008
17-03-2017, 22:05
wow
چه کرده شاتل
ای خدا چرا شاتلی نیستم
5تراااااااااااااااا
ahashahin
17-03-2017, 23:04
من تازه خریدم ولی از الان شروع نشده و اصلا بسته ای توی بسته های فعال نشون نمیده. فکر کنم از 29 فعال بشه :n27:
George Shelly
18-03-2017, 12:11
بسته طلایی کلا تاریخ انتضاش 4 فروردین هست؟
نمیشه الان یه طلایی بخریم باز 5 فروردین یه طلایی دیگه اضافه کنیم ؟
esamani77
18-03-2017, 12:53
سلام کسی هست که کد تخفیف سایت زودفود شاتلش رو نخواد؟
امروز روزه اخرش هست
ممنون میشم کد را برام توی تلگرام با ایدی esamani77 بفرستید
گشنمه ولی زیاد پول ندارم :)
از بامداد 29 یعنی 12 امشب به بعد
wow
چه کرده شاتل
ای خدا چرا شاتلی نیستم
5تراااااااااااااااا
هنوز معلوم نیس ولی گمون نکنم بشه 5000 رو گرفت -شاتلند هم نمیشد
من تازه خریدم ولی از الان شروع نشده و اصلا بسته ای توی بسته های فعال نشون نمیده. فکر کنم از 29 فعال بشه :n27:
خودشون هم تاکید کردن 29
بسته طلایی کلا تاریخ انتضاش 4 فروردین هست؟
نمیشه الان یه طلایی بخریم باز 5 فروردین یه طلایی دیگه اضافه کنیم ؟
نه دیگه اون بسته تمومه در اون تاریخ و دیگه نمیشه
بازم میخوای یه چت آنلاین با قسمت فروش بزن
سلام کسی هست که کد تخفیف سایت زودفود شاتلش رو نخواد؟
امروز روزه اخرش هست
ممنون میشم کد را برام توی تلگرام با ایدی @esaman ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])i77 بفرستید
گشنمه ولی زیاد پول ندارم :)
برات فرستادم
پیامات رو نگاه کن
1395/12/30 23:59 اعتبار
سلام
این 5 هزار گیگ فقط مال داخل کشوره یا سایت های خارجی هم شامل میشه؟!
سلام
این 5 هزار گیگ فقط مال داخل کشوره یا سایت های خارجی هم شامل میشه؟!
سلام رفیق:n06:
میگن واسه همه سایتهاس
فقط نباید دانلود حجیم پشت سر هم باشه
سلام نامحدودم میخوام برای این بسته برم eco امکانش هست؟
alirecoba2
18-03-2017, 16:54
توی مشهد من هم صبانت دارم و هم شاتل
اصلا قابل قیاس نیستند
پینگ 4.2.2.4 شاتل بین 88 تا 130 هست
برای صبانت بین 120 تا 160
سرعت شاتل تقریبا همیشه ثابته و روی 10 مگی که برام بستند (بخاطر سرویس گیم آوردن پایین وگرنه 18 بود)
این صبانت هم که ماشالا همش قطعی و افت سرعت....بعد عید این رو هم شاتل بگیرم احتمالا
دوستان توی مشهد شرکت بهتری نمیشناسین؟
اصلا قابل قیاس نیستند
سرعت شاتل تقریبا همیشه ثابته و روی 10 مگی که برام بستند (بخاطر سرویس گیم آوردن پایین وگرنه 18 بود)
این صبانت هم که ماشالا همش قطعی و افت سرعت....بعد عید این رو هم شاتل بگیرم احتمالا
دقيقا سيستم بنده برعكس شما
صبا نت عالي بدون حتي ي قطع اصلا يادم نمياد آخرين بار كي قطع بوده سرعت هم عالي تا جايي كه خط كشش داره تست سرعت داخل و خارج خيلي نزديك
برعكس شاتل تست داخل ١٦ تست خارج به زور به ٥ مگ اگر برسه قطعي هم داره البته اصلا از روي ريز مصرف متوجه نميشي چون لينك و نت وصل ولي ديتا نداره
هر دو سرويس تو مركز طلاب
در كل شاتل ديگه شاتل قديم نيست ولي بازم خوب
ايرانسل هم كه عالي شده پرواز ميكني
كلا خدارو شكر از اينترنت شانس آورديم
اصلا مگه تو 15 روز میشه 5000 گیگ دانلود کرد!؟
سرعتش چنده؟
حالا به فرض بشه 5000 گیگ دیتا تو این مدت کم از کجا بیارن مردم دانلود کنن و اصلا به چه دردشون میخوره؟ سنگ بزرگ نشانه نزدنه
سلام نامحدودم میخوام برای این بسته برم eco امکانش هست؟
با قسمت فروش تماس بگیر احتمال زیاد میشه طرح فعلی رو لغو میکنن یه طرح جدید برات میزارن
سرعتش چنده؟
حالا به فرض بشه 5000 گیگ دیتا تو این مدت کم از کجا بیارن مردم دانلود کنن و اصلا به چه دردشون میخوره؟ سنگ بزرگ نشانه نزدنه
به اون عدد که نمیرسه ولی خب پشت سر هم دانلود حجیم نکنی میشه تا حدودی شاید زیاد دانلود کرد:n39: تقریبا همون طرح غیر حجمی میشه احتمالا - ولی این بار اولشه مثل شاتلند که فقط سری اولش خیلی خوب بود
اصلا قابل قیاس نیستند
نمیشه دقیق گفت در یه شهر کدوم شرکت بهتره چون هر مرکز مخابراتی یه وضعی داره واسه خودش نمونش دوست عزیزی که جواب کامنت شما رو دادن
فقط میشه با تست یه ماهه یا پرسیدن ار دوست و همسایه تو همون مرکز مخابراتی پرسید
ولی در کل فعلا اکثرا از ایرانسل راضین
سرعتش چنده؟
مگه آیه اومده هرکی این بسته رو خرید باید هر ۵۰۰۰ گیگ رو دانلود کنه؟!
اون ۵۰۰۰ گیگ نماد نامحدوده، مهم اینه که تو این ۲ هفته با خرید این بسته ترافیک رایگان میشه، حالا دیگه بستگی به هرکسی داره که چقدر مصرف کنه.
Bensonw3x
18-03-2017, 19:05
میگن واسه همه سایتهاس
فقط نباید دانلود حجیم پشت سر هم باشه
شما یه درصد فک کن دانلودا حجیم نباشه !
در ضمن نوشتن 5 ترابایت ، شما اگر فول اسپید تمام ساعت ها بزارید رو دانلود میشه روزی 144 گیگ ، ینی 2 ترابایت در 14 روز با سرعته 1.8 مگابایت.
alirecoba2
18-03-2017, 19:05
من توی سیدی قائم از شاتل دارم
توی قاسم آباد، امامیه از صبانت
الان با 4 جی ایرانسل میشه گیم زد؟
پینگش چجوریه؟ نت تایپ چی؟ تایم اوت نداره؟
پینگ صبانت شما چجوریه؟
misam5526
18-03-2017, 19:52
مگه آیه اومده هرکی این بسته رو خرید باید هر ۵۰۰۰ گیگ رو دانلود کنه؟!
اون ۵۰۰۰ گیگ نماد نامحدوده، مهم اینه که تو این ۲ هفته با خرید این بسته ترافیک رایگان میشه، حالا دیگه بستگی به هرکسی داره که چقدر مصرف کنه.
احسنت!!
عملا به مدت 15 روز ترافیک نامحدود با سرعت حداکثری ( تا 16 مگ) رو کاربرا میتونن تجربه کنن تو این کشور! کدوم شرکت دیگه ای جرات همچین کاری رو داره؟!
سلام
من حدود يك ماه و نيم سرويس از شركت شاتل گرفتم.سرويس جشنواره ٢٤٩ گيگ كه ٢٠٠ گيگ شبانه است.
من از اين قضيه خبر نداشتم كه اگه دانلود شبانه از يه حدي مه انگار هيچكس نميدونه اون حدش چقدره بيشتر بشه سرعت شبانه محدود ميشه رو ١٠،١٥ كيلو بايت و در بلك ليست شاتل قرار گرفتم.
حالا اين طرح نامحدود نوروزي ميخواستم بگيرم گفتم اول از شما بپرسم ايا اين طرح هم مثه شبانه دانلود از يه حد بيشتر بشه محدود ميشه؟
از پشتيباني كه پرسيدم گفت بله محدود ميشه.اگه تو يه روز ١٠ گيگ پيوسته دانلود كني محدود ميشه!
حالا نمي دونم راست گفت يا ميخواست يه چيزي بگه كه من زياد دانلود نكنم.
دوستان با تجربه شاتلي لطفا راهنمايي كنن
ممنون
hosseinf722
18-03-2017, 23:31
سلام
تجربه ثابت کرده شاتل از هر بهانه ای برای کرم ریختن و اذیت کردن استفاده میکنه. پس احتمال این که محدود بشین وجود داره.
چیزی که برای من ثابت شده آینه که به هیچ چیز شاتل نمیشه اطمینان کرد و نباید از خبر جشنواره نوروزی خوشحال شد، همونجوری که نباید از وجود شاتلند خوشحال بود، همونجوری که نباید به تخفیف 50 درصدی خرید ترافیک دل خوش کرد.
bigbang0661
18-03-2017, 23:34
من فک کنم سیاست شاتل در مورد دانلود شبانه سرویس اکو، رابطه مستقیمی با مقدار خرید حجم توسط مشتری داره. مثلا من ماهی 100 گیگ حجم از شاتل میخرم و تقریبا ماهی بین 130 تا 160 گیگ شبانه (از ساعت 3 تا 8 صبح) دانلود میکنم و سرعتم محدود نمیشه. حالا این برداشت منه. نمیدونم نظر شما دوستان چیه.
اشتراک رایگان یک ماهه نماوا
این هدیه از طریق تخصیص یک کد تخفیف که با مراجعه به وب سایت مای شاتل برای مشتریان عزیز در دسترس است،
قابل استفاده خواهد بود.
از این رو مشترکین عزیز میتوانند با مراجعه به سایت مای شاتل، از طریق منوی خدمات مشترکین بخش کد تخفیف، کد مربوط به خود را دریافت کنند.
پس از دریافت کد تخفیف با ورود به وبسایت نماوا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، با انتخاب بخشی که اطلاعات کاربری را نشان میدهد و کلیک کردن کارت هدیه، میتوان کد تخفیف دریافت شده را وارد کرد. به این ترتیب اشتراک یک ماهه این سرویس برای تماشای رایگان فیلم و سریال بر روی این سایت برای کاربران فراهم میشود و مشتریان عزیز شاتل میتوانند اوقات فراغت روزهای تعطیل آغاز سال را در کنار خانواده و عزیزان خود با استفاده از این هدیه به یادماندنی سپری کنند.
چند نکته مهم:
این هدیه برای تمام مشتریانی که در بازه یک ماهه یکم تا سی و یکم فروردین ۱۳۹۶ به وبسایت نماوا مراجعه و کد تخفیف خود را فعال کنند، قابل استفاده خواهد بود.
این هدیه برای مشترکینی که در حال حاضر مشترک نماوا هستند، بلافاصله پس از اتمام زمان اشتراک دوره فعلیشان قابل استفاده خواهد بود، مشروط بر آنکه در مدت زمان یاد شده فعال شود.
هدیه یاد شده به مشترکینی اختصاص خواهد یافت که در زمان تخصیص هدیه، در حال استفاده، یا قطع به علت اتمام ترافیک و یا قطع به علت بدهی باشند.
این هدیه شامل مشتریان کلیهی سرویسهای شاتل در سراسر کشور خواهد بود.
اشتراک رایگان یک ماهه نماوا
این هدیه از طریق تخصیص یک کد تخفیف که با مراجعه به وب سایت مای شاتل برای مشتریان عزیز در دسترس است،
قابل استفاده خواهد بود.
از این رو مشترکین عزیز میتوانند با مراجعه به سایت مای شاتل، از طریق منوی خدمات مشترکین بخش کد تخفیف، کد مربوط به خود را دریافت کنند.
پس از دریافت کد تخفیف با ورود به وبسایت نماوا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، با انتخاب بخشی که اطلاعات کاربری را نشان میدهد و کلیک کردن کارت هدیه، میتوان کد تخفیف دریافت شده را وارد کرد. به این ترتیب اشتراک یک ماهه این سرویس برای تماشای رایگان فیلم و سریال بر روی این سایت برای کاربران فراهم میشود و مشتریان عزیز شاتل میتوانند اوقات فراغت روزهای تعطیل آغاز سال را در کنار خانواده و عزیزان خود با استفاده از این هدیه به یادماندنی سپری کنند.
چند نکته مهم:
این هدیه برای تمام مشتریانی که در بازه یک ماهه یکم تا سی و یکم فروردین ۱۳۹۶ به وبسایت نماوا مراجعه و کد تخفیف خود را فعال کنند، قابل استفاده خواهد بود.
این هدیه برای مشترکینی که در حال حاضر مشترک نماوا هستند، بلافاصله پس از اتمام زمان اشتراک دوره فعلیشان قابل استفاده خواهد بود، مشروط بر آنکه در مدت زمان یاد شده فعال شود.
هدیه یاد شده به مشترکینی اختصاص خواهد یافت که در زمان تخصیص هدیه، در حال استفاده، یا قطع به علت اتمام ترافیک و یا قطع به علت بدهی باشند.
این هدیه شامل مشتریان کلیهی سرویسهای شاتل در سراسر کشور خواهد بود.
اعتبار تا ١/٣١ يعني چي
تاريخ انتقضاء هديه يا استفاده از هديه
تا كي ميتوني نگه داري
Bensonw3x
19-03-2017, 00:04
شروع شد یعنی الان بدانیم ؟ :n02:
ahashahin
19-03-2017, 00:18
عجیبه تقریبا 17 دقیقه گذشته (چقدر پیگیر:n02:) ولی هنوزم هیچ بسته ای فعال نشده :n27:
navid_fo
19-03-2017, 00:21
اعتبار تا ١/٣١ يعني چي
تا كي ميتوني نگه داري
سلام
تاریخ شروع تا 1/31 هستش مثلا شما میتونی 1/30 فعالش کنی تا 2/30
Bensonw3x
19-03-2017, 00:21
" اقا دانلود نکنید من یه چند مگی دانلود کردم رفت به حسابه "دریافت شده محاصبه شده" مملکته.
mercurial7
19-03-2017, 00:22
واقعا قرار چه زمانی فعال شه ؟ :n31::n31:
ali65509
19-03-2017, 00:22
از منم حساب می کنه پس چرا فعال نشده
اعتبار تا ١/٣١ يعني چي
تا كي ميتوني نگه داري
یعنی تا اون زمان وقت داری فعال کنی
من فعال کردم همه فیلمها و سریالها رایگانه تا یه ماه و حجم هم تا پایان تابستان رایگان هس
شروع شد یعنی الان بدانیم ؟ :n02:
کل کارشناسای فروش آفلاین شدن - قبلن گفتن از بامداد 29 - الان میگن فردا صبح
عجیبه تقریبا 17 دقیقه گذشته (چقدر پیگیر:n02:) ولی هنوزم هیچ بسته ای فعال نشده :n27:
معلوم نیس حتی فعال هم شد دقت کنید ازحجم اصلی کم نکنه-فعلا اول کاری خراب کردن
ahashahin
19-03-2017, 00:36
دوستان نماوا رو من چند ساعتی میشه فعال کردم. چنتایی فیلم و سریال رو دیدم. اصلا حجم کم نمیکنه و توی دریافت رایگان میزنه.
کد تخفیف هم تا 1/31 اعتبار داره و به مدت یکماه از زمان فعال سازی میتونید بدون هزینه رایگان فیلم و سریال تماشا کنید.
برای بسته هم کارشناس های فروش جواب نمیدن چند بار سعی کردم ولی خبری نیست...
George Shelly
19-03-2017, 00:42
مال منم از حجم اصلی کم کرد .....
دوستان نماوا رو من چند ساعتی میشه فعال کردم. چنتایی فیلم و سریال رو دیدم. اصلا حجم کم نمیکنه و توی دریافت رایگان میزنه.
کد تخفیف هم تا 1/31 اعتبار داره و به مدت یکماه از زمان فعال سازی میتونید بدون هزینه رایگان فیلم و سریال تماشا کنید.
برای بسته هم کارشناس های فروش جواب نمیدن چند بار سعی کردم ولی خبری نیست...
برای بسته نوروزی گفتن
ساعت 8 صبح اعمال می شود
در صورتی که قبلا یه چی دیگه گفته بودن
ahashahin
19-03-2017, 00:46
برای بسته نوروزی گفتن
ساعت 8 صبح اعمال می شود
در صورتی که قبلا یه چی دیگه گفته بودن
ایناهم فازشون معلوم نیس هربار یه چیزی میگن :n27:
فقط امیدوارم اگه محدودیت سرعت داره مثل شبانه اش نباشه که دیگه صفحه هم نشه باز کرد :|
Bensonw3x
19-03-2017, 01:02
والا ما که ایمیل زدیم گفتیم طبق چیزی که شما گقتید باید از بامداد 29 فعال میشد و طبق این موضوع زدیم چند صو مگی دی ال کرد، الان تکلیف چیه ، خب اگه قراره 8 صبح فعال بشه تو اون کوفتی چرا نمی نویسید ؟ انقد الاغن اخه
والا ما که ایمیل زدیم گفتیم طبق چیزی که شما گقتید باید از بامداد 29 فعال میشد و طبق این موضوع زدیم چند صو مگی دی ال کرد، الان تکلیف چیه ، خب اگه قراره 8 صبح فعال بشه تو اون کوفتی چرا نمی نویسید ؟ انقد الاغن اخه
100 درصد بیشتر از اینا الاغن.الان من حتی توی لیست بسته های فعالمم نیست.رفته توی لیست بسته های منقضی.
دوستان حواستون باشه که همه این حجمی که از ساعت 12 بامداد از حسابتون کسر شده رو پس بگیرید ؛ که قطعا راحت پس نمیدن و باید شکایت کنید در سایت 195...
Bensonw3x
19-03-2017, 01:47
واس شما هم تو پنل نمیره ؟
نام کاربری و/یا کلمه عبور صحیح نیست
iDownload & iGame
19-03-2017, 02:23
Bensonw3x
19-03-2017, 02:48
دوستان با این که بسته فعال شده باز داره کنتر میندازه دانلود نکنید ! بعنی هم از بسته کم میکنه هم از حساب معمولی .
دوستان با این که بسته فعال شده باز داره کنتر میندازه دانلود نکنید ! بعنی هم از بسته کم میکنه هم از حساب معمولی .
برای من که مشکلی نداره و از 5ترا داره کم میکنه
George Shelly
19-03-2017, 08:47
کدومتون دارید بکوب دانلود می کنید ؟
من که دارم بازی دانلود می کنم واسه ps4 مستقیما از روی دستگاه .
bardia-vr
19-03-2017, 11:37
من نامحدود دارم و تا ۱ فروردین قراردادمه، میتونم بیام رو حجمی و سوال من اینه تا ۱۳ رو حجمی باشم بخاطر بسته نامحدود و بعد از ۱۳ یعنی قبل یک ماه دوباره برگردم رو آرت؟
Bensonw3x
19-03-2017, 13:06
برای من که مشکلی نداره و از 5ترا داره کم میکنه
اره انگار اکی شده ، الان قسمت بسته ها رو دیدم متوجه شدم از بسته نوروزی کم میکنه
اخه میدونی چیش برام مبهم بود ، گفتم چرا اگه رایگان ، این ترافیک رو تو قسمت "محاصبه شده رایگان" اضافه نمیکنه میره قسمت دربافت شده محاصبه شده ، که زنگ زدم گفت نه از رو قسمت بسته ها باید ببینی.
الانم سرعت خوبه محدود پحدود نکردن
bardia-vr
19-03-2017, 15:29
این بسته پلاتین رو چجور میشه خرید و سرعت دانلودش چه جوریه؟
باورم نمیشه واسه اولین بار امروز اینقدر پینگ اونم پینگ داخلی شاتل ترکیده واقعا حالم به هم خورد متاسفم واسه شرکتی مثل شاتل که پینگ رو خیلی روش تبلیغ میکنه تازه مثلا سرویس گیم هم فعاله اینطوری باشه عمرا دیگه تمدید کنم گند بزنه به این مملکت که هیچ وقت هیچی رو نمیشه روش حساب کرد
armin_punisher6
19-03-2017, 21:08
برای دوربین مغازه اینترنت شاتل گرفتم.کدوم سرویس بیشترین سرعت آپلود رو داره؟سرعت آپلود سرویسم که 128 1 سالست،رو 700 کیلوبیت بسته شده.
darvishepir
20-03-2017, 18:40
سرویس من ۲ تا ۷ رایگان است. امروز ۳۰ اسفند مودم رو ساعت ۶:۵۸ خاموش کردم ولی در لاگ شاتل ساعت ۷:۵۸ ثبت شده و از ترافیک کم کرده. کسی با این مورد برخورد کرده؟
darvishepir
20-03-2017, 18:55
برای دوربین مغازه اینترنت شاتل گرفتم.کدوم سرویس بیشترین سرعت آپلود رو داره؟سرعت آپلود سرویسم که 128 1 سالست،رو 700 کیلوبیت بسته شده.
آپلود تمام سرویس های شاتل روی ۷۰۰ تنظیم میشه.
من چند ماه پیش برای همین مورد با پشتیبانی تماس گرفتم که اعلام کردن در سیستم شاتل برای آپلود ۱ مگ، دانلود ۹ مگ تعریف شده.
اگر ۹ مگ دانلود برای شما کافی است می توانید برای آپلود ۱ مگ با پشتیبانی تماس بگیرید.
George Shelly
20-03-2017, 19:54
از دیروز 100 گیک دیتا واسه ps4 دان کردم xD
jojonice
20-03-2017, 19:56
سلام
دوستان از چه نوع فیل ... استفاده میکنید که سرعتش خوب باشه لطفا معرفی کنید یا در پیغام خصوصی بفرمائید
ممنون میشوم
دوستان پینگ برای شما هم بالا رفته؟ الان پینگ من از 4.2.2.4 با سرویس گیم فعال، 160 هست!
hosseinf722
21-03-2017, 09:33
سرعت نت در زمان دانلود شبانه به شدت کم شده
این چه وضعیه آخه؟؟ ؟
دوستان محدوديت سرويس آرت وقتى ليميت ميشه چجورى برداشته ميشه؟
asheghe film divx
21-03-2017, 11:09
من بسته نوروزی طلایی شش روز رو فعال کردم دیروز 20 گیگ دانلود کردم الان سرعتم محدود شده : 40 kb/s
کسی میدونه چطوری باید از محدودیت در بیام؟
دوستان من پارس آنلاین دارم ولی قطعی ها زیاد شده میخوام روی یک خط دیگه ADSL بگیرم مصرفم حدودا روی 700 - 800 مگابایت هستش ... شاتل رو چطوره ؟ (چند سال پیش داشتم خوب نبود) و اینکه کدوم طرح رو پیشنهاد می کنید ؟
supermax15
21-03-2017, 11:46
من بسته نوروزی طلایی شش روز رو فعال کردم دیروز 20 گیگ دانلود کردم الان سرعتم محدود شده : 40 kb/s
کسی میدونه چطوری باید از محدودیت در بیام؟
زنگ بزن بگو اگه قرار بود محدود کنید چرا 5 ترابایت حجم دادید
George Shelly
21-03-2017, 13:11
من تو این دوروز 150 گیگ دانلود کردم محدود نشدم البته من از طریق psn دانلود کردم نه لینک مسقیم .
asheghe film divx
21-03-2017, 13:27
زنگ بزن بگو اگه قرار بود محدود کنید چرا 5 ترابایت حجم دادید
ممنون ز زدم درست شد:n20:
bardia-vr
21-03-2017, 14:05
من تو این دوروز 150 گیگ دانلود کردم محدود نشدم البته من از طریق psn دانلود کردم نه لینک مسقیم .
شما بسته طلایی برای دانلود داشتید؟سرعتش چطوره و چه جور باید خریدش؟
maniya12
21-03-2017, 19:44
سلام دوستان یه سوال داشتم بنظرتون هر چی سرویس سرعتش بالاتر باشه در شاتل پینگش هم پایینتره ؟!چون من آرت1 داشتم احساس میکنم الان که آرت3 دارم پینگ پایینتر اومده درسته یا نه؟!
دوستان پینگ برای شما هم بالا رفته؟ الان پینگ من از 4.2.2.4 با سرویس گیم فعال، 160 هست!
بله تایید میشه بشدت ترکیده پینگ خیلی نوسان داره واسه من که 250 تا 300 هم میره با همون سرویس گیم !!!! خدا لعنتشون که توی سال جدید اینجوری ادمو غافلگیر میکنن
George Shelly
22-03-2017, 08:54
بله تایید میشه بشدت ترکیده پینگ خیلی نوسان داره واسه من که 250 تا 300 هم میره با همون سرویس گیم !!!! خدا لعنتشون که توی سال جدید اینجوری ادمو غافلگیر میکنن
علتش طرحای نامحدودی هست که گذاشته همه در حال دانلودن .
hosseinf722
22-03-2017, 09:27
خب اگه نمی تونه مدیریت کنه و زیرساخت هاشو نداره، چرا هی جشنواره و تخفیف می ذاره؟
Gamemaster
22-03-2017, 10:06
جشنواره میزاره فقط برای پول
مهم نیست براشون پینگ بترکه یا سرعت کم شه و ...
پول و بگیرن تمام:n27:
خاک تو سر شاتل... عید خونه نشستیم اعصاب برامون نزاشته با این سرعت افتضاح و پینگ بالاشون... حرمتون باشه
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
پینگ 150 اونم با سایتهای داخلی !!!! مسخرشو در اوردن واقعا لقب شاشتل برازندشه
Sent from my LG-H960 using Tapatalk
maniya12
22-03-2017, 12:54
سلام دوستان یه سوال داشتم بنظرتون هر چی سرویس سرعتش بالاتر باشه در شاتل پینگش هم پایینتره ؟!چون من آرت1 داشتم احساس میکنم الان که آرت3 دارم پینگ پایینتر اومده درسته یا نه؟!
سلام
کسی هست جواب منو بده؟!
ali65509
22-03-2017, 13:18
از منم رو 2م محدود کردن مودم ریست کردم درس شد.خدا براشون خوب بخواد
George Shelly
22-03-2017, 16:53
مال من همه چی عادیه پینگ داخلی پنجاه خارجی صدوهشتاد .
البته من این خط دوم شاتلم هست اولیو خالی کردم که پینگش همیشه نود بود.
sasan.69
22-03-2017, 18:59
اینه آرت 5 ما
ماهی 70تومن!!!!
Bensonw3x
22-03-2017, 19:54
والا خدار شکر که واسه ما همه چیی عادیه
اینم خارج
hellbrain666
22-03-2017, 22:53
اینه آرت 5 ما
ماهی 70تومن!!!!
سلام
این سرعت اولیه سرویسه؟
بعد چند گیگ مصرف میاد پایین تر؟
با سلام به دوستان عزیز و عرض تبریک سال جدید
میخوام از اینترنت حجمی نقل مکان کنم به اینترنت نامحدود . ایا واقعا نامحدود هست یا بعد از چند گیگ سرعت رو کم میکنن؟تا به حال از اکو 512 و 1024 استفاده کردم که اصلا تفاوت سرعتی ندیدم
و اینکه حداقل تبادل ترافیک که داخل سایت عنوان کردن یعنی چه؟
از راهنمایی دوستان سپاسگزارم
sasan.69
23-03-2017, 01:42
سلام
این سرعت اولیه سرویسه؟
بعد چند گیگ مصرف میاد پایین تر؟
سلام
اره
من خیلی وقته باا شاتل محدود نشدم خیلی وقته چون دانلود نمی کنم و بیشتر وب گردی هست اما میانگین مصرف ماهیانه ام 60 تا70 گیگه
اونجوری که بنظر می رسه این جشنواره نوروزی و 5 ترا یه کلاهبرداری کامله. بعد از 15 گیگ دانلود طی سه روز سرعت بهk 40 تا k 60 کاهش پیدا کرده. :n09:.
.::Mohammad::.
23-03-2017, 21:58
اونجوری که بنظر می رسه این جشنواره نوروزی و 5 ترا یه کلاهبرداری کامله. بعد از 15 گیگ دانلود طی سه روز سرعت بهk 40 تا k 60 کاهش پیدا کرده. :n09:.
پس چرا برای ما و بقیه برو بچه ها نشده :n18: در این 4 روزی که از طرح عید می گذره حدود 400 گیگ دانلود داشتم :n10:
شما احتمالا طرح شبانه هم علاوه بر طرح عید داری و توی اون ساعت دانلود کردی و یا از سروری دانلود کردی که سرعت فول نمی داده
پس چرا برای ما و بقیه برو بچه ها نشده :n18: در این 4 روزی که از طرح عید می گذره حدود 400 گیگ دانلود داشتم :n10:
شما احتمالا طرح شبانه هم علاوه بر طرح عید داری و توی اون ساعت دانلود کردی و یا از سروری دانلود کردی که سرعت فول نمی داده
با کلی کلنجار رفتن با پشتیبانی و ریست کردن خط وضعیت دانلود داخلی تقریبا درست شد. البته فعلا
شما که 400 تا دانلود داشتی دو تا لینک محبت می کنی از سرور خارجی تا ما هم تست بزنیم ببینیم وضعیت چطوره؟
jojonice
24-03-2017, 17:38
سلام
دوستان یه سوال این سرعت دانلود حدودا 450 است و سرویس Eco1024 است حالا خواستم بدونم راهی است که سرعت بره بالا تر یعنی باید سرویس را تغییر بدهیم ؟ چه سرویسی خریداری کنیم که سرعت دانلود حداقل 1500 باشه ممنون
سلام
دوستان یه سوال این سرعت دانلود حدودا 450 است و سرویس Eco1024 است حالا خواستم بدونم راهی است که سرعت بره بالا تر یعنی باید سرویس را تغییر بدهیم ؟ چه سرویسی خریداری کنیم که سرعت دانلود حداقل 1500 باشه ممنون
تا جایی که من میدونم شاتل همه سرویس ها رو روی ۱۶ مگ مینده، شما احتمالا خطت بیشتر از این سرعت رو نمیکشه و با تغییر سرویس تفاوتی ایجاد نمیشه.
دوستان محدوديت سرويس آرت وقتى ليميت ميشه چجورى برداشته ميشه؟
یکی دو روز کم مصرف بشو
[Mohsen]
25-03-2017, 23:54
سلام و سال نوی دوستان مبارک :n16:
برای تغییر سرویس اکو به آرت حتما باید حضوری مراجعه کنیم؟ چون از داخل پنل امکان تغییرش نیست.
sasan.69
25-03-2017, 23:56
;8946338']سلام و سال نوی دوستان مبارک :n16:
برای تغییر سرویس اکو به آرت حتما باید حضوری مراجعه کنیم؟ چون از داخل پنل امکان تغییرش نیست.
شما ب بخش فروش زنگ بزنی برات اوکی می کنن
bardia-vr
26-03-2017, 02:16
;8946338']سلام و سال نوی دوستان مبارک :n16:
با تماس تلفنی به پشتیبانی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.