PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] ADSL Shatel / شرکت شاتل

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62

iman2919
05-09-2018, 08:02
سلام دوستان من سرویس max دارم که 2 روز دیگه تموم میشه و دیگه قابل تمدید هم نیست.
شاتل سرویسی داره مثل max که قیمت مناسب و سرعت تا 16مگابیت باز باشه و دانلود از سایت های داخلی مثل شاتلند رایگان باشه؟

Gamemaster
05-09-2018, 09:33
با شاتل نمیشه رفت psn
ولی با بقیه میشه رفت مشکل چیه؟

zorro0641
05-09-2018, 09:50
سلام دوستان من سرویس max دارم که 2 روز دیگه تموم میشه و دیگه قابل تمدید هم نیست.
شاتل سرویسی داره مثل max که قیمت مناسب و سرعت تا 16مگابیت باز باشه و دانلود از سایت های داخلی مثل شاتلند رایگان باشه؟

راستی دیروز با بخش فروش شاتل چت میکردم
گفت که یه سرویس دارن 10 گیگ بین‌الملل ترافیک ماهانه داره و ترافیک داخلیش نامحدوده و سرعت سرویس هم تا حداکثر پهنای‌باند مشترک بازه
ولی فقط بصورت سالانه میشه خرید
قیمتش هم 130ت هست

این هم اضافه کنم که شاتل یه سرویس داره به‌نام EcoLight
این سرویس هم پهنای باندش باز هست ولی فقط 0.5 گیگ ترافیک بین‌الملل داره و قیمت ماهانه‌اش هم 4400ت
اگه مصرفتون خیلی کم هست میتونین این سرویس رو با یه بسته ترافیک اضافه (یا بسته ترافیک شاتلند) بخرین اینطوری سرعت بالا خواهید داشت و ترافیک کم
اگه هم مثل من فعلا دارین از اینترنت 4G استفاده میکنین، این سرویس رو بخرین تا سرویس ADSL تون رو جمع‌اوری نکنن تا موقعی که یه سرویس درست و حسابی معرفی کنن

Arcan
05-09-2018, 10:09
ظاهرا شاتل تنها شرکتیه که یه جشنواره فروش درست و حسابی برای تابستون قرار نداده، اکثر شرکتها جشنواره فروش گذاشتن بغیر از شاتل
ضمن اینکه باز اکثر شرکتها تو خرید حجمهای اضافه تخفیفات خوبی قرار دادن و باز هم شاتل همچین چیزی اضافه نکرده، امروز هم برای حجمهای 10، 50 و 100 گیگش تخفیف گذاشته که فقط بسته 100 گیگش تقریبا قیمت مناسبی داره ولی اون هم فقط یکماه مهلت مصرف داره و بعید میدونم با قیمتی که داره به درد کسی بخوره

Electronic-Arts
05-09-2018, 11:26
در ابتدا شاتل پیشنهاد ویژه شاتل ی جالبی داشت !
یادمه اولین بار 10 گیگ روزانه و 140 گیگ هفتگی و غیره اضافه کردن رفته رفته به قیمت این پیشنهاد ها اضافه شد. 10 گیابایت از 2 هزارتومان به 5 هزارتومان و 300 گیابایت از 49000 به 65000 و حالا به 980000 تومان رسیده ! :n05:
خیلی برام جالبه که توی خبرها هم اومده که قیمت پهنای باند رو زیرساخت برای شرکت ها 20% ارزون کرده و مبنای پرداخت بر پایه ریال و دلار مبنای پرداخت هزینه کرایه پهنای باند از زیر ساخت به شرکت ها نیست و تقریبا مبلغ ماهی 20 میلیون تومان بوده تا به حال !
حالا با په سیستم و با چه الگوریتم و با چه منطق و عدالتی یک بسته 300 گیگابایت 30 روزه طی سه ماه از 49000 تومان به 98000 تومان میرسه جای سوال بسیاری داره در حالی که هزینه ی سرویس غیر حجمی با سقف مصرف منصفانه 350 گیگابایت با دانلود شبانه و سرعت 16 مگابیت 98 هزار تومان پای مشتری میوفته !
حالا بماند که اگر از مصرف منصفانه عبور کردی کلا شاتل اینترنتت رو قطع میکنه تا ترافیک بخری ( عجیبه تا بحال کسی صداش در نیومده ) اما این سیاست های بسیار مادی محور این شرکت جای بسیار تاسف داره !
آقایون بخدا دلار شده 14000 تا آبان ماه میشه 25000 ! حالا هی شما ترافیک و غیره رو به بهونه دلار گرون کن ! اوکی هر چقدر میخوای هم گرون کن مهم نیس ! یه روزی میرسه که مردم دیگه پول ندارن نون روزانشون رو تهیه کنن ! اون روز شما ترافیک هم بکنی گیگی 100 تا تک تومنی هم کسی دیگه نمیخره و خیلی از مشاغل و شرکت ها از جمله خودتون برشکست میشید و در شو گل میگیرید !
بهم دیگه رحم کنید ! این همه خوردید کافی نبود ؟ این همه ثروت اندوختید کافی نیست ؟ چرا دلتون به حال هم دیگه نمیسوزه ! چرا خودتون به خودتون رحم نمیکنید ؟ آهای کسی که دستور مدیر عامل شاتل رو بدون چون و چرا قبول میکنی یک بشین فکر کن تویی که بدون هیچ دلیلی گرون میکنی تا بتونی خرج و کرایه سرویس های بی ارزشی مثل شاتل موبایل و td lte ( که هیچ ارزشی و کیفیتی هم نداره ) از جیب مشترکین اینترنت ثابتتون در بیارید، ایا واقعا ارزش داره ؟ فکر میکنید تا کی مردم میتونن پول زور بدن ؟ یک روزی میرسه که دیگه کسی پولی نداره که به شما ها بده ! فعلا تنتون گرمه نمیفهمید من چی میگم ! ونزوئلا رو گوگل کنید !
شما مردم تا وقتی که دنبال امثال وحید خزایی و تتلو و غیره توی دنیای وب باشید و هیچ دغدغه ایی نداشته باشید از خیلی چیزها ساده رد میشه ! خیلی هاتون هنوز از جیب پدر محترمتون تغذیه میکنید ! یه روزی میرسه که به خودتون میاد اما این کشور بخاطر خود مردمش نه دولتش نابود شده اما اون روز خیلی دیره و مثل ونزوئلا میشید ! مردم این کشور به همدیگه رحم نمیکنن بعد میخوان اوضاعش خوب بشه هه!
منتظر باشید، به حرفم میرسید !:n16:
عزیز یه جمله بهت میگم همیشه یادت باشه , خلایق چی ؟ بله خلایق هرچه لایق , لیاقت مردم ایران همینه نه بیشتر

naasr
05-09-2018, 15:17
در ابتدا شاتل پیشنهاد ویژه شاتل ی جالبی داشت !
یادمه اولین بار 10 گیگ روزانه و 140 گیگ هفتگی و غیره اضافه کردن رفته رفته به قیمت این پیشنهاد ها اضافه شد. 10 گیابایت از 2 هزارتومان به 5 هزارتومان و 300 گیابایت از 49000 به 65000 و حالا به 980000 تومان رسیده ! :n05:
خیلی برام جالبه که توی خبرها هم اومده که قیمت پهنای باند رو زیرساخت برای شرکت ها 20% ارزون کرده و مبنای پرداخت بر پایه ریال و دلار مبنای پرداخت هزینه کرایه پهنای باند از زیر ساخت به شرکت ها نیست و تقریبا مبلغ ماهی 20 میلیون تومان بوده تا به حال !
حالا با په سیستم و با چه الگوریتم و با چه منطق و عدالتی یک بسته 300 گیگابایت 30 روزه طی سه ماه از 49000 تومان به 98000 تومان میرسه جای سوال بسیاری داره در حالی که هزینه ی سرویس غیر حجمی با سقف مصرف منصفانه 350 گیگابایت با دانلود شبانه و سرعت 16 مگابیت 98 هزار تومان پای مشتری میوفته !
حالا بماند که اگر از مصرف منصفانه عبور کردی کلا شاتل اینترنتت رو قطع میکنه تا ترافیک بخری ( عجیبه تا بحال کسی صداش در نیومده ) اما این سیاست های بسیار مادی محور این شرکت جای بسیار تاسف داره !
آقایون بخدا دلار شده 14000 تا آبان ماه میشه 25000 ! حالا هی شما ترافیک و غیره رو به بهونه دلار گرون کن ! اوکی هر چقدر میخوای هم گرون کن مهم نیس ! یه روزی میرسه که مردم دیگه پول ندارن نون روزانشون رو تهیه کنن ! اون روز شما ترافیک هم بکنی گیگی 100 تا تک تومنی هم کسی دیگه نمیخره و خیلی از مشاغل و شرکت ها از جمله خودتون برشکست میشید و در شو گل میگیرید !
بهم دیگه رحم کنید ! این همه خوردید کافی نبود ؟ این همه ثروت اندوختید کافی نیست ؟ چرا دلتون به حال هم دیگه نمیسوزه ! چرا خودتون به خودتون رحم نمیکنید ؟ آهای کسی که دستور مدیر عامل شاتل رو بدون چون و چرا قبول میکنی یک بشین فکر کن تویی که بدون هیچ دلیلی گرون میکنی تا بتونی خرج و کرایه سرویس های بی ارزشی مثل شاتل موبایل و td lte ( که هیچ ارزشی و کیفیتی هم نداره ) از جیب مشترکین اینترنت ثابتتون در بیارید، ایا واقعا ارزش داره ؟ فکر میکنید تا کی مردم میتونن پول زور بدن ؟ یک روزی میرسه که دیگه کسی پولی نداره که به شما ها بده ! فعلا تنتون گرمه نمیفهمید من چی میگم ! ونزوئلا رو گوگل کنید !
شما مردم تا وقتی که دنبال امثال وحید خزایی و تتلو و غیره توی دنیای وب باشید و هیچ دغدغه ایی نداشته باشید از خیلی چیزها ساده رد میشه ! خیلی هاتون هنوز از جیب پدر محترمتون تغذیه میکنید ! یه روزی میرسه که به خودتون میاد اما این کشور بخاطر خود مردمش نه دولتش نابود شده اما اون روز خیلی دیره و مثل ونزوئلا میشید ! مردم این کشور به همدیگه رحم نمیکنن بعد میخوان اوضاعش خوب بشه هه!
منتظر باشید، به حرفم میرسید !:n16:

هر چقدر دولتمردان یه کشور فاسد و دزد باشن روی زندگی مردم اون کشور هم تاثیر داره چون مردم هم مجبورن ادامه زندگی هر کاری انجام بدند شما در یه کشور نمیتونید انتظار یک جامعه سالم را داشته باشید وقتی که مسئولان اون کشور غرق در فساد و مال اندوزی هستند وقتی مسئولان به مردم رحم نمیکنن انتظار دارید مردم به همدیگه رحم کنن

medinem
05-09-2018, 15:32
هر چقدر دولتمردان یه کشور فاسد و دزد باشن روی زندگی مردم اون کشور هم تاثیر داره چون مردم هم مجبورن ادامه زندگی هر کاری انجام بدند شما در یه کشور نمیتونید انتظار یک جامعه سالم را داشته باشید وقتی که مسئولان اون کشور غرق در فساد و مال اندوزی هستند وقتی مسئولان به مردم رحم نمیکنن انتظار دارید مردم به همدیگه رحم کنن

مسولین از همین مردم انتخاب شدن ! شرف و وطن پرستی چیزی ه خیلی وقت پیش ها برای خیلی ها تموم شده !
مردم مثل زالو از همدیگه دارن تغذیه میکنن جوری شده که الان کلاه بردار نباشی یا بهت میگن دهاتی یا شهرستانی و ساده لوح همین الان که دارم این رو مینویسم دلار شده 15000، شما فکر کن وقتی قحطی بیاد چی میشه ، این مردم به جایی رسیدن که وقتی بی قانونی هم میکنن سرت داد میکشن که همینی که هست ( توی رانندگی حتما متوجه شدی )
بیشتر این مردم هنوز نمیدونن رنگ سبز بالای پرچم ماست یا قرمز بعد شما انتظار داری وطن پرست باشن یا به فکر بقیه باشند ! فقط دنبال پر کردن شکم هاشون هستند و ولا غیر هر بارم چیزی میشه اروپا و غرب و مثال میزنن و ارزوشون مهاجرت به اونجاس به حای اینکه بمونن و با ظلم استبداد مبارزه کنن، این مردم خیلی وقت پیش ها کر و کور شدن همون زمانی که حاضر شدن زیر بار وام ربا و پول سود بانکی که دقیقا مثال بارز ربا و نزوله برن این شده !

naasr
05-09-2018, 15:55
مسولین از همین مردم انتخاب شدن ! شرف و وطن پرستی چیزی ه خیلی وقت پیش ها برای خیلی ها تموم شده !
مردم مثل زالو از همدیگه دارن تغذیه میکنن جوری شده که الان کلاه بردار نباشی یا بهت میگن دهاتی یا شهرستانی و ساده لوح همین الان که دارم این رو مینویسم دلار شده 15000، شما فکر کن وقتی قحطی بیاد چی میشه ، این مردم به جایی رسیدن که وقتی بی قانونی هم میکنن سرت داد میکشن که همینی که هست ( توی رانندگی حتما متوجه شدی )
بیشتر این مردم هنوز نمیدونن رنگ سبز بالای پرچم ماست یا قرمز بعد شما انتظار داری وطن پرست باشن یا به فکر بقیه باشند ! فقط دنبال پر کردن شکم هاشون هستند و ولا غیر هر بارم چیزی میشه اروپا و غرب و مثال میزنن و ارزوشون مهاجرت به اونجاس به حای اینکه بمونن و با ظلم استبداد مبارزه کنن، این مردم خیلی وقت پیش ها کر و کور شدن همون زمانی که حاضر شدن زیر بار وام ربا و پول سود بانکی که دقیقا مثال بارز ربا و نزوله برن این شده !

متاسفانه پست و مقام تو ایران به معنی خدمت کردن به ملت نیست بلکه به معنی بستن بار خود و فامیل هست مردم هم فقط زورشون به همدیگه میرسه هر صدای هم بلافاصله خفه میشه شما اگه زبان انگلیسی تون خوب باشه تو فروم خارجی عضو بشید وقتی در مورد گرانی و تورم و مشکلاتون حرف بزنید خندشون میگیره چون اونها تمام مشکل و نیازهاشون با یه شغل معمولی برطرف میشه چون اقتصاد کشورشون طوری هست که شما وقتی شاغل میشوید قادرید براحتی صاحب خانه و ماشین بشوید و همینطور تمام هزینه های روزمره تون را تامین کنید اما تو ایران یا باید یه شغل در حد ریاست داشته باشید که همه جوره تامین بشید یا چند شغله باشید تا بتونید یه زندگی بخور و نمیر را ادامه بدید

pipo4713
05-09-2018, 19:51
با شاتل نمیشه رفت psn
ولی با بقیه میشه رفت مشکل چیه؟

هیچ مشکلی برای psn وجود نداره، من دارم هر روز استفاده میکنم و حتی به store هم سر میزینم.... مشکلی نداره...

Gamemaster
05-09-2018, 20:03
هیچ مشکلی برای psn وجود نداره، من دارم هر روز استفاده میکنم و حتی به store هم سر میزینم.... مشکلی نداره...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pipo4713
06-09-2018, 19:12

شما یکبار از طریق APP داخل گوشی و یا از طریق کامپیوتر وارد سایت PS بشید و از اونجا چک کنید وگرنه هیچ مشکلی وجود نداره...

al pacino_masoud
06-09-2018, 20:13
شاتل چرا جشنواره نمیزاره ؟ فقط به خاطر شاتللند موندم وگرنه یک روز هم در شاتل نمیموندم

Gamemaster
07-09-2018, 11:09
دوباره سرویسهای گیمو فیل کردن
برین پیچ وزیر بگین این چ وزشه:n27:

Electronic-Arts
07-09-2018, 11:49
برین پیچ وزیر بگین این چ وزشه:n27:
چی رو باز چی کار کردن ؟

sajad-tnt
07-09-2018, 14:58
برین پیچ وزیر بگین این چ وزشه:n27:اگه منظورت xbox live هست فیلـــتر نشده مشکل از طرف خود مایکروسافته

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

Gamemaster
07-09-2018, 16:12
اگه منظورت xbox live هست فیلـــتر نشده مشکل از طرف خود مایکروسافته

sajad-tnt
07-09-2018, 16:28

آها این خطا رو چندروز پیش یکی از دوستانم که ps4 داره داشت، اتفاقا اونم شاتل داره، مثل اینکه این مشکل برای بعضی از کاربران شاتل ایجاد شده.
با پشتیبانی تماس بگیرید ببینید چی میگن...

malthael
07-09-2018, 17:37
مسولین از همین مردم انتخاب شدن !
اشتباه شما دقیقا همینجاست ! مسئولین از بین مردم انتخاب نشدن یا به عبارت درست تر مردم چیزی رو انتخاب نکردن . اگه الان یه انتخابات واقعی برگزار بشه از کسانی که به خودشون میگن مسئول حتی یک نفرش هم انتخاب نمیشه . این برای کوچکترین تا اون بزرگترینشون صادقه .

MeHrDaD-91
07-09-2018, 17:38
دیشب ی هو از اکانتم ساین اوت شدم و دیگه نمیتونم ب هیچ وجه ساین این بشم معلوم چ مرگیش شد DNS عوض کردم خاموش روشن کردم فایده نداره این ارور را میده (XBOX One) شرکت شاتل.
0x80a40010

عجیبه با v.p ان مشکی نداره طبق صحبتی ک با پشتبانی مایکروسافت داشتم مشکل از سمت اونا نیست و همه چی ok هست از سمت زیر ساخت(خدا لعنتتون کنه) هست

پ.ن: خب با پارس آنلاین هم این مشکل هست به هیچ وجه نمیشه ساین این شد. مشکل تو کل شرکت ها هست امروز هیچ پلیری از ایران نمیتونه ساین این بشه هم ps4 هم xbox
مرسی ایران!!!! کشور ک نیست جهنمه جهنم.

Gamemaster
07-09-2018, 19:05
فیلترینگ جدید باز راه انداختن انگاری :n27:

4l1r3z4
07-09-2018, 20:34
دیشب ی هو از اکانتم ساین اوت شدم و دیگه نمیتونم ب هیچ وجه ساین این بشم معلوم چ مرگیش شد DNS عوض کردم خاموش روشن کردم فایده نداره این ارور را میده (XBOX One) شرکت شاتل.
0x80a40010

عجیبه با v.p ان مشکی نداره طبق صحبتی ک با پشتبانی مایکروسافت داشتم مشکل از سمت اونا نیست و همه چی ok هست از سمت زیر ساخت(خدا لعنتتون کنه) هست

پ.ن: خب با پارس آنلاین هم این مشکل هست به هیچ وجه نمیشه ساین این شد. مشکل تو کل شرکت ها هست امروز هیچ پلیری از ایران نمیتونه ساین این بشه هم ps4 هم xbox
مرسی ایران!!!! کشور ک نیست جهنمه جهنم.

واسه منم که های وب دارم ، sign in نمیشه و مشکل داره!! معلوم نیست چه غلطی دارن میکنن!!

TranceaweSome
07-09-2018, 20:47
pubg هم از یکی دوهفته پیش مشکل دار شد و دیگه بالا نیومد

pipo4713
07-09-2018, 23:37
واسه منم که های وب دارم ، sign in نمیشه و مشکل داره!! معلوم نیست چه غلطی دارن میکنن!!

دوستان بهتره مودم رو خاموش روشن کنید البته با مقداری تاخیر تا IP تغییر بکنه ،وگرنه اینطوری نیست که بخواد همیشگی بمونه،همین الان که دارم این پیغام رو میخونم داشتم live بازی میکردم و دوستم هم از پارس آنلاین وصل بود و بازی میکردیم،مشکلی وجود نداشت...

Gamemaster
08-09-2018, 09:53
زدن ترکوند بابا
باز این دفعه بهانشون چیه

Arcan
10-09-2018, 18:06
کسی تو این چند روزه با شاتل مشکل پیدا کرده؟ قطع و وصل شدن، نوسان پینگ، باز کردین یا نکردن دل بخواه بعضی از سایتها و ....

khold
10-09-2018, 20:12
کسی تو این چند روزه با شاتل مشکل پیدا کرده؟ قطع و وصل شدن، نوسان پینگ، باز کردین یا نکردن دل بخواه بعضی از سایتها و ....

اره واسه من در طول روز چندبار یهو پینگ قطع میشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

khold
10-09-2018, 20:19

اره واسه من در طول روز چندبار یهو پینگ قطع میشه

i!i!i!
11-09-2018, 19:43
دوستان شاتل پرفایل گیم داره ؟ وضعیت پینگش چجوریه ؟

MMDFullHD
12-09-2018, 12:50
دوستان شاتل پرفایل گیم داره ؟ وضعیت پینگش چجوریه ؟

بله داره
ایپی مورد نظرتون رو بگید تست بگریم
در حال حاظر از المان 78 تا 85 هست
از فرانسه 89 هلند 90 انگلیس 93
امریکا هم 165

windows-ps3
12-09-2018, 15:06
دوستان بنظرتون شاتل تازگی ها مصرفش مشکوک نمیزنه ؟ سرویس 8 مگ دارم
من هر ماه متوسط مصرفم روزانم حدود 2 گیگ بود , حدود 100 گیگش می موند , اخر هر ماه دانلود میکردم (همشو بین الملل دانلود میکردم تا تموم شه) ولی دو دوره است مصرف متوسط روزانه شده 6 گیگ سر ماه کم میارم
واسه همشیره و مغازه و عموم اینا همچین اتفاقی افتاده ! اوناهم که سروس 4 مگش کمی از ترافیکشون هر ماه می سوخت الن 20 روز ترافیک تموم میکنن
احساس میکنم شاتل داره تو پاچم میکنه ! برای شما هم اینطوری شده ؟

sajad-tnt
12-09-2018, 16:10
من هر ماه متوسط مصرفم روزانم حدود 2 گیگ بود , حدود 100 گیگش می موند , اخر هر ماه دانلود میکردم (همشو بین الملل دانلود میکردم تا تموم شه) ولی دو دوره است مصرف متوسط روزانه شده 6 گیگ سر ماه کم میارم
واسه همشیره و مغازه و عموم اینا همچین اتفاقی افتاده ! اوناهم که سروس 4 مگش کمی از ترافیکشون هر ماه می سوخت الن 20 روز ترافیک تموم میکنن
سلام.
چه جالب میخواستم بیام همینو بگم , حدودا یک هفته ای هست برای منم بیشتر از مصرفم کم میکنه:n29:!!!!....
شما از V-P-N استفاده میکنید؟

MMDFullHD
12-09-2018, 16:15

مشکلی نداشته ۱ ساله من ندیدم همچین حرکتی رو
منم هشت مگ ۱۷۵ گیگ رو دارم

sajad-tnt
12-09-2018, 16:38
مشکلی نداشته ۱ ساله من ندیدم همچین حرکتی رو
منم هشت مگ ۱۷۵ گیگ رو دارم
شما که خودتون کارمند شاتل هستید, مگه میشه ازش بد بگید:n29:!!!!!...

Arcan
13-09-2018, 00:34
سلام
منم چند سال از شاتل سرویس داشتم و این دو ماه آخر همین احساس بهم دست داد که حجمم داره زود تموم میشه، یعنی بعد از چند سال دستم اومده بود که چقدر مصرف دارم.
بهرحال امروز درخواست تخلیه دادم که اولش گفتن باید بیای فرم پر کنی، من هم گفتم آخر کاری اذیت نکنید... بعد تماس گرفتن و گفتن که سه روز الی یک هفته کاری طول میکشه اگه ناراحتید میتونید شکایت کنید، من هم رفتم تو 195 شکایت ثبت کردم تا ببینم چی میشه.

یکی از چیزای جالبی که تو شاتل دیدم تاریخ فاکتور زدن هست، الان مثلا 22 شهریور موعد پرداخت فاکتور هست،ولی مهلت استفاده رو تا 21 ماه مهر حساب میکنن،و 21 مهرماه باید هزینه تمدید رو بدی.
خواستم ببینم این درسته؟ من اشتباه میکنم یا کلا همینطوری درسته؟

windows-ps3
13-09-2018, 10:36
دوستان عزیز , یه سوال پرسیدم , حالا چرا بهم توهین میکنید

سلام
منم چند سال از شاتل سرویس داشتم و این دو ماه آخر همین احساس بهم دست داد که حجمم داره زود تموم میشه، یعنی بعد از چند سال دستم اومده بود که چقدر مصرف دارم.
بهرحال امروز درخواست تخلیه دادم که اولش گفتن باید بیای فرم پر کنی، من هم گفتم آخر کاری اذیت نکنید... بعد تماس گرفتن و گفتن که سه روز الی یک هفته کاری طول میکشه اگه ناراحتید میتونید شکایت کنید، من هم رفتم تو 195 شکایت ثبت کردم تا ببینم چی میشه.

یکی از چیزای جالبی که تو شاتل دیدم تاریخ فاکتور زدن هست، الان مثلا 22 شهریور موعد پرداخت فاکتور هست،ولی مهلت استفاده رو تا 21 ماه مهر حساب میکنن،و 21 مهرماه باید هزینه تمدید رو بدی.
خواستم ببینم این درسته؟ من اشتباه میکنم یا کلا همینطوری درسته؟

راستش من 6 ماهه قرداد بسته بودم دوست عزیز , ولی بازم مثل دفعه قبل همون پنجم دورم شروع شد

تو چند فروم دیگه هم پرسیدم , اونا هم مثل من می گفتند ترافیکشون تازیگیا بی دلیل بیشتر مصرف میشه

منم مجبور شدم تو 195 شکایت کنم , ببینم چی میشه

MeHrDaD-91
15-09-2018, 19:49
آقا امروز nat type شده 3 کاری هم انجام ندادم فقط اتفاقی که افتاده قبلا رنج ip با 152 شروع میشد امروز نت قطع وصل شد با رنج 100 شروع شده
کسی این مشکل را داره؟؟؟

حالا جالبتر این که ip را داخل مودم 100.90 الی آخر نشون میده ولی تو سایت ipaddress میزه 35.56 الی آخر
چرا اینطوری شده؟؟؟؟

Electronic-Arts
15-09-2018, 21:04
آقا امروز nat type شده 3 کاری هم انجام ندادم فقط اتفاقی که افتاده قبلا رنج ip با 152 شروع میشد امروز نت قطع وصل شد با رنج 100 شروع شده
کسی این مشکل را داره؟؟؟

حالا جالبتر این که ip را داخل مودم 100.90 الی آخر نشون میده ولی تو سایت ipaddress میزه 35.56 الی آخر
چرا اینطوری شده؟؟؟؟
به خاطر این که ip که گرفتی valid نیست و چندین نفر دیگه هم اون آی پی رو دارن و توسط DHCP server ها یک آی پی به چندین نفر داده شده

MeHrDaD-91
15-09-2018, 22:06
به خاطر این که ip که گرفتی valid نیست و چندین نفر دیگه هم اون آی پی رو دارن و توسط DHCP server ها یک آی پی به چندین نفر داده شده

خب حالا باید چکار کرد به چ حقی اینا این کار را میکنن؟
زنگ زدم پشتیبانی میگه فردا رنگ بزن ولی فکر نکنم درست بشه و حرف ip static را پیش کشید!!!!!

لعنت بهشون

Electronic-Arts
15-09-2018, 22:38
خب حالا باید چکار کرد به چ حقی اینا این کار را میکنن؟
زنگ زدم پشتیبانی میگه فردا رنگ بزن ولی فکر نکنم درست بشه و حرف ip static را پیش کشید!!!!!

لعنت بهشون
اگر تعداد مشترکینشون زیاد شده باشه احتمال این که IPV4 هاشون تموم شده هست و بسته به شانستون ممکنه آی پی ولید بگیرید یه ساعت و یه ساعت بعد بشه invalid و مثلا 10 نفر دیگه هم همون آی پی رو داشته باشن که دو راه حل هست براش
1- شروع کنن به استفاده از IPV6 که دست شما نیست و دست شاتل هست که باید این کار رو بکنه
2-شما IP static بگیرید ازشون

reza.8
16-09-2018, 10:18
اقا این داستان فیبر نوری چه داستان مزخرفی هست... نمیشه از شاتل سرویس گرفت...میگن تا اخر سال هم شاید نتونن
از چه شرکتی حالا میشه سرویس گرفت برای خطی که فیبر نوری هست؟ جز مخابرات؟

windows-ps3
16-09-2018, 12:23
فقط از مخابرات می تونی سرویس بگیری متاستفانه

MeHrDaD-91
16-09-2018, 12:58
اگر تعداد مشترکینشون زیاد شده باشه احتمال این که IPV4 هاشون تموم شده هست و بسته به شانستون ممکنه آی پی ولید بگیرید یه ساعت و یه ساعت بعد بشه invalid و مثلا 10 نفر دیگه هم همون آی پی رو داشته باشن که دو راه حل هست براش
1- شروع کنن به استفاده از IPV6 که دست شما نیست و دست شاتل هست که باید این کار رو بکنه
2-شما IP static بگیرید ازشون

عجب بدبختی داریم زنگ زدم دوباره شرکت حرف شما را تایید کرد ولی گفت خیلی از کاربران گیمر زنگ زدن و قرار شده به این دسته از کاربران مثل قبل سرویس ارائه بدیم و رنج ip شون دوباره تغییر میکنه فقط زمانش مشخص نیست (خدایا)
حالا می ترسم این کار باعث شه پینگم هم به مشکل بخوره چون برا بهتر شدن ip مدام فقط وصل میکنیم تا با ip ک پینگش بهتره بازی کنیم حالا با این کارشون چ پیش آید خدا داند....

medinem
17-09-2018, 18:06
سلام مجدد خدمت شما ! یک سوال داشتم میخواستم سرویسم رو تغییر بدم متاسفانه سیاست های جدید شرکت برای قیمت گذاری بسته های حجمی به صرفه نیست و در واقع اخاذی! میخواستم ببینم اون دوستانی که سرویس غیر حجمی 16 مگابیت رو دارن سرعتشون لیمیت شده بر روی 2 مگابایت بر ثانیه هستش یا خیر ؟
مشترک وایرلس این شرکت هستم

MeHrDaD-91
17-09-2018, 21:12
دوستان امروز پینگ با سایت مایکروسافت ( و خیلی از سایت ها سرور خارجی) خیلی رفته بالا روی 180 تا 200 ک روی بازی آنلاین ک با Xbox هست خیلی تاثیر گذاشته
خواهشا یک پینگ با این آدرس بگیرید : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

جالبه ک با 4.2.2.4 هست 110

mahdyshr
21-09-2018, 12:27
دوستان امروز پینگ با سایت مایکروسافت ( و خیلی از سایت ها سرور خارجی) خیلی رفته بالا روی 180 تا 200 ک روی بازی آنلاین ک با Xbox هست خیلی تاثیر گذاشته
خواهشا یک پینگ با این آدرس بگیرید : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مربوط به همین الان

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mahdyshr
21-09-2018, 12:33

مربوط به همین الان

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mojt90
23-09-2018, 17:59
سلام

دوستان این شرکت طرحی چیزی برای پاییز نداره برای تمدید ؟ چون معمولا اول هر فصل طرح های ویژه می زنند .

sadeghbb
25-09-2018, 00:42
دو هفته س شاتل باز شروع کرده به گند زدن پینگ !
رسیده به 230 از 100 !

frozan2014
25-09-2018, 09:39
با عرض سلام خدمت دوستان
با اینکه از کل سرویس دهنده ها خودم به شخصه تخلیه کردم و از نت ایرانسل دارم استفاده میکنم یکی از دوستان سوالی مطرح کردن که از خدمت دوستات بپرسم
الان گاه و بیگاه اپ لینک های نت این دوستمون رو بالا پایین میکنن علی رغم اینکه هیچ مشکل نویز و .... ندارن دان استریمشون تا ۲۴ مگ کشش داره اپشون هم تا ۲.۵ مگ.
طبق صحبت هایی که این دوستمون با سرپرست پشتیبانی داشتن موافقت کردن تا دان رو ۲۰ مگ و اپ روی ۲ مگ بسته بشه ولی باز بعضا میارن رو ۱۰ ۱۲ ۱۶ مگ
میشه تو تنظیمات مودمشون المنتی رو مبنی بر عدم اینجور تغییرات اعمال کرد؟!
مودمشون dlink 2750u
پیشاپیش از لطفتون سپاسگزارم

khold
25-09-2018, 10:33
با عرض سلام خدمت دوستان
با اینکه از کل سرویس دهنده ها خودم به شخصه تخلیه کردم و از نت ایرانسل دارم استفاده میکنم یکی از دوستان سوالی مطرح کردن که از خدمت دوستات بپرسم
الان گاه و بیگاه اپ لینک های نت این دوستمون رو بالا پایین میکنن علی رغم اینکه هیچ مشکل نویز و .... ندارن دان استریمشون تا ۲۴ مگ کشش داره اپشون هم تا ۲.۵ مگ.
طبق صحبت هایی که این دوستمون با سرپرست پشتیبانی داشتن موافقت کردن تا دان رو ۲۰ مگ و اپ روی ۲ مگ بسته بشه ولی باز بعضا میارن رو ۱۰ ۱۲ ۱۶ مگ
میشه تو تنظیمات مودمشون المنتی رو مبنی بر عدم اینجور تغییرات اعمال کرد؟!
مودمشون dlink 2750u
پیشاپیش از لطفتون سپاسگزارم

اونا اگه موافقت کردن دیگه تغییرش نمیدن احتمالا خطش نویز داره یا اونقدر نمیکشه واسه همین قطع و وصل میشه میاد روی سرعت های پایین تر . بعضیا فک می کنن چون snr بالا دارن پس خطشون کشش سرعت بالا رو داره ولی اینجوری نیس

iman2919
25-09-2018, 15:07
سلام دوستان برای ثبت نام آنلاین یا نمایندگی شاتل مدارک هویتی مثل کپی کارت ملی از مالک خط میخواد؟ خط به نام خودم نیست و فقط کد ملی مالک خط دارم

MeHrDaD-91
25-09-2018, 20:55
دوستان این چند روز snr کم نشده؟؟

از من اومده زیر 10 بعضی وقتها هم ناگهانی میاد روی 6 و 7!!!!
به نظرتون عیب از سمت شرکت و مخابرات هست یا سیم های داخلی (خودم کشیدم ی 2سالی میشه) مشکل پیدا کرده؟؟؟

rezapcworld
25-09-2018, 21:35
سلام دوستان برای ثبت نام آنلاین یا نمایندگی شاتل مدارک هویتی مثل کپی کارت ملی از مالک خط میخواد؟ خط به نام خودم نیست و فقط کد ملی مالک خط دارم

فکر نکنم. از من که فقط همون کد ملی مالک خط و گرفت. مدرکی از مالک نخواست.

sajad-tnt
27-09-2018, 18:44
سلام.
دوستان کسی این سرویس FMC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7%DB%8C-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D8%B4%D8%A7%D8%AA%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%87%D8%B1-%D8%B7%D9%84%D8%A7%DB%8C%DB%8C/) که توی جشنواره هست رو گرفته؟
سرعت رو روی چه مقداری میبندند؟
برای مشتریان فعلی هم میشه سفارش داد؟

leo.unique
27-09-2018, 20:55
سلام.
دوستان کسی این سرویس FMC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7%DB%8C-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D8%B4%D8%A7%D8%AA%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%87%D8%B1-%D8%B7%D9%84%D8%A7%DB%8C%DB%8C/) که توی جشنواره هست رو گرفته؟
سرعت رو روی چه مقداری میبندند؟
برای مشتریان فعلی هم میشه سفارش داد؟
با شروع فصل پاییز، مشتریان جدید وفعلی شاتل در سراسر کشور می‌توانند از تاریخ ۱ تا ۳۰ مهر ۹۷، از پیشنهادهای ویژه شاتل بهره‌مند شوند.

sajad-tnt
27-09-2018, 21:04
با شروع فصل پاییز، مشتریان جدید وفعلی شاتل در سراسر کشور می‌توانند از تاریخ ۱ تا ۳۰ مهر ۹۷، از پیشنهادهای ویژه شاتل بهره‌مند شوند.

ممنون از داخل پنل چک کردم همچین گذینه ای داخلش نیست.
اگه سرعتش باز باشه خیلی گذینه خوبی برای مشترکین حجمی هست، چون یکماه دیگه سرویس حجمی که پارسال اتوماتیک تمدید شد، زمانش به پایان میرسه...

mojt90
27-09-2018, 21:43
سلام

دوستان میشه یکی به زبان ساده بگه که تفاوت سرویس حجمی و غیر حجمی چیه ؟

من سرویس جدید تمدید کردم 512 - یکساله - 25 گیگ / داخل پنلم 12.5 گیگ هست موجود هست / سرعتش به شدت پایین هست اصلا راضی نیستم .....

hellbrain666
27-09-2018, 22:45
سلام

دوستان میشه یکی به زبان ساده بگه که تفاوت سرویس حجمی و غیر حجمی چیه ؟

من سرویس جدید تمدید کردم 512 - یکساله - 25 گیگ / داخل پنلم 12.5 گیگ هست موجود هست / سرعتش به شدت پایین هست اصلا راضی نیستم .....

سلام

سرویس حجمی : سرعت تا سقف کشش خط آزاده اما با حجم پایه کم و باقی رو باید جداگونه بخرید
سرویس غیر حجمی : سرعت دقیقا همون سرعت اسمی هستش حجم هم چیزی که نوشته شده باید نصف کنید چون توی لیست سرویس حجم داخلی تعریف شده و داخل پنل حجم بین الملل

اگر سرعت فعلی شما 64 کیلوبایته درسته و طبیعیه

mojt90
27-09-2018, 23:38
سلام

سرویس حجمی : سرعت تا سقف کشش خط آزاده اما با حجم پایه کم و باقی رو باید جداگونه بخرید
سرویس غیر حجمی : سرعت دقیقا همون سرعت اسمی هستش حجم هم چیزی که نوشته شده باید نصف کنید چون توی لیست سرویس حجم داخلی تعریف شده و داخل پنل حجم بین الملل

اگر سرعت فعلی شما 64 کیلوبایته درسته و طبیعیه

تشکر بابت توضیح کامل . فقط چطوری باید در سایت شاتل تشخیص بدیم کدوم سرویس حجمی و کدوم غیر حجمی هست . و آیا بعد از تمدید سرویس میشه با پرداخت ماوتفاوت تغییر داد ؟

hellbrain666
28-09-2018, 00:08
تشکر بابت توضیح کامل . فقط چطوری باید در سایت شاتل تشخیص بدیم کدوم سرویس حجمی و کدوم غیر حجمی هست . و آیا بعد از تمدید سرویس میشه با پرداخت ماوتفاوت تغییر داد ؟
خواهش میکنم

سرویس های غیر حجمی با fair شروع میشن و سرویس های حجمی فکر کنم با NFG یا FG شروع میشدن
برای تغییر هم به صورت پایان دوره میشه کاملا تغییر داد ولی میان دوره رو حتما باید با پشتیبان تلفنی درخواست بدید تا براتون تغییر بدن

mojt90
28-09-2018, 18:51
دوستان چطوری باید سرویس فعلی رو که چند روز از خریداریش میگذره لغو کنیم ؟ و سرویس جدیدی بگیریم . آیا متحمل ضرر میشویم .؟

naasr
28-09-2018, 19:52
دوستان چطوری باید سرویس فعلی رو که چند روز از خریداریش میگذره لغو کنیم ؟ و سرویس جدیدی بگیریم . آیا متحمل ضرر میشویم .؟

اگه سرویس بالاتر بخوای بگیری مایه تفاوتش را میگیرن تغییر سرویس میدن

srx190d
29-09-2018, 08:13

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by [emoji851]

MMDFullHD
29-09-2018, 17:01
:n07:
تا امریکا
تا نیوزیلند

این نکته هم بگم که کلیه تست ها رو باند 5 وایفای بوده

mojt90
30-09-2018, 14:21
سلام
دوستان اگه قبل از تمدید سرویس ، حجم داشته باشیم . به دوره بعدی انتقاد داده میشه یا خیر

rezapcworld
30-09-2018, 17:08
سلام
دوستان اگه قبل از تمدید سرویس ، حجم داشته باشیم . به دوره بعدی انتقاد داده میشه یا خیراگر حجم از خود سرویس بوده ، نه منتقل نمیشه و می سوزه.
اگر غیر از حجم سرویست ، حجم جداگانه ای در طی دوره خریده باشی ، اون منتقل میشه.

rezapcworld
30-09-2018, 17:08
حذف........

alinice321
30-09-2018, 20:21
درود
دوستا کسی این سرویسو گرفته؟ مثل سرویس مکس داخلی نامحدوده؟

MMDFullHD
01-10-2018, 12:17
درود
دوستا کسی این سرویسو گرفته؟ مثل سرویس مکس داخلی نامحدوده؟
نه استانه مصرف داره
اون مکس دیگه مرد اون مکس راحت میتونستی هرچی بخوای دان کنی
اما این استانه مصرف داره باید با شاتل تماس بگیری بپرسی من خبر ندارم اون ۴ گیگ خارجی بود داخلی نامحدود

alinice321
01-10-2018, 16:59
نه استانه مصرف داره
اون مکس دیگه مرد اون مکس راحت میتونستی هرچی بخوای دان کنی
اما این استانه مصرف داره باید با شاتل تماس بگیری بپرسی من خبر ندارم اون ۴ گیگ خارجی بود داخلی نامحدود

درود
زنگ زدم به پشتیبانی گفتن مثل مکس داخلی نامحدوده! (برای اطمینان به پشتیبانی تهرانم زنگ زدم!) تمام ویژگیهای مکس رو داره، فقط بجای 4 گیگ 10 گیگ داده! (دروغ که نمیگن؟!) از سرویس مکس من 12 روز مونده! شاید گرفتم اینو!

MMDFullHD
01-10-2018, 21:01
درود
زنگ زدم به پشتیبانی گفتن مثل مکس داخلی نامحدوده! (برای اطمینان به پشتیبانی تهرانم زنگ زدم!) تمام ویژگیهای مکس رو داره، فقط بجای 4 گیگ 10 گیگ داده! (دروغ که نمیگن؟!) از سرویس مکس من 12 روز مونده! شاید گرفتم اینو!

نه قبلی بدون محدودیت میتونستی از سایت های داخلی شاتلند و .... استفاده کنی هرچقد ک دلت میخواست نامحدود واقعی بود
اما این جدیدا داخلی هم محدودیت داره به ی سقفی برسه محدود میکنه
من تماس گرفتم گفتش همین سرویس رو میتونید بخرید سرویس مکس رو اما سالیانه ولی محدودیت گفت بهم داره نمایندگی سقفشم گفت بهم که من یادم نیست
که من هم غیدشو زدم سرویس ۸ مگ ۱۷۵ گیگ خریدم سرویس گیم هم فعال کردم روش
در هر صورت بازم اگه از شاتلند مصرف زیاد دارید بازم سرویس خوبیه نهایت اگرم محدودیت داشته باشه یه بسته شاتلند میخرید
الان شاتل سرویسی نداره بده ک ۱۶ مگ باشه و اینکه زیر ۶۰ ۵۰ تومن باشه اینم سرویس خوبیه
و اینکه به جای اینکه شما هر ماه ۴ گیگ میداد بهتون ۱۰ تومن اینجا ۱۰ گیگ هزینه اش ماهیانه براتون ۲۰ تومن میافته

alinice321
01-10-2018, 23:09
نه قبلی بدون محدودیت میتونستی از سایت های داخلی شاتلند و .... استفاده کنی هرچقد ک دلت میخواست نامحدود واقعی بود
من تماس گرفتم گفتش همین سرویس رو میتونید بخرید سرویس مکس رو اما سالیانه ولی محدودیت گفت بهم داره نمایندگی سقفشم گفت بهم که من یادم نیست
در هر صورت بازم اگه از شاتلند مصرف زیاد دارید بازم سرویس خوبیه نهایت اگرم محدودیت داشته باشه یه بسته شاتلند میخرید
الان شاتل سرویسی نداره بده ک ۱۶ مگ باشه و اینکه زیر ۶۰ ۵۰ تومن باشه اینم سرویس خوبیه
و اینکه به جای اینکه شما هر ماه ۴ گیگ میداد بهتون ۱۰ تومن اینجا ۱۰ گیگ هزینه اش ماهیانه براتون ۲۰ تومن میافته

خوب محدودیتشو نباید جایی بنویسن تا ما متوجه بشیم؟ یه سرویس میذارن باید شرایطشو کامل بگن همونجا!! الان موندیم چطوریاس! البته این سرویس با 50% تخفیف میدن که میشه 120 تومن با ارزش افزوده 131 اینا میوفته! تقریبا ماهی 11 تومن که خوبه! ولی شاتلند و سایتهای داخلی رایگان نباشه خوب نیست! چون خودم هم از فیلمو و هم از انتن زیاد استفاده میکنم!

AmirH_7
02-10-2018, 21:54

الان من سرویس Eco_light گرفتم

نیم گیگ ترافیک بین الملل داره...

4400 تومان

سرعت هم تا کشش خط باز هستش

ولی باید بسته شاتلند و ترافیک بخری برایه من حد اقل بصرفه در میاد..

MARTIN
03-10-2018, 00:55
دوستان آبان من باید شاتل رو تمدید کنم.
یه سوالی داشتم اینه که پلن های مختلف شاتل مثلا سرعت 3 مگ:
۳۰۷۲ ۷۵ ۳۷.۵ ۳۵,۰۰۰

سرعتش وافعا 3 مگ محدود است یا اینکه سرعتش تا آخر بازه؟

iman2919
03-10-2018, 08:13
دوستان آبان من باید شاتل رو تمدید کنم.
یه سوالی داشتم اینه که پلن های مختلف شاتل مثلا سرعت 3 مگ:
۳۰۷۲ ۷۵ ۳۷.۵ ۳۵,۰۰۰

سرعتش وافعا 3 مگ محدود است یا اینکه سرعتش تا آخر بازه؟

سرعت محدود

Yi Yi
03-10-2018, 10:27
در آپلودسنتر شاتل، آیا راهی وجود داره برای دور زدن محدودیت 2 گیگی که برای مستقیم کردن فایل از سایت های دیگه اعمال شده؟ ممنون.

fardinnobakht
03-10-2018, 13:16
در آپلودسنتر شاتل، آیا راهی وجود داره برای دور زدن محدودیت 2 گیگی که برای مستقیم کردن فایل از سایت های دیگه اعمال شده؟ ممنون.

سلام راهی وجود نداره مگر اینکه فایل رو قبل از ریموت رو شاتل لند پارت بندی کنی و به تیکه های کوچکتر از 2 گیگ تقسیم کنی

AmirH_7
03-10-2018, 13:28
سلام

کسی هست از شاتل سرویس Eco_light گرفته باشه؟!!

سرعت داخلی تا 16 بازه ولی وقتی از سرور خارج چیزی دانلود میکنم سرعت رویه 500 قفله

خواستم ببینم برا بقیه هم اینطوره؟!!:n29:

این سرویس Max رو کنسل کرد زد تو کاسه کوز مون:n27:

srx190d
03-10-2018, 19:40
بعد از اتمام حجم سرویس غیر حجمی
عملا قابل استفاده نیست با اینکه سرویس ١۶ مگ و خط تا ١٧ باز

MARTIN
04-10-2018, 16:23
سلام

کسی هست از شاتل سرویس Eco_light گرفته باشه؟!!

سرعت داخلی تا 16 بازه ولی وقتی از سرور خارج چیزی دانلود میکنم سرعت رویه 500 قفله

خواستم ببینم برا بقیه هم اینطوره؟!!:n29:

این سرویس Max رو کنسل کرد زد تو کاسه کوز مون:n27:

بله خارج اش 4 مگ است. داخل بازه

MARTIN
04-10-2018, 17:14
سرعت محدود
ممنون.
سرعت دانلود داخل ایران هم محدوده؟

MeHrDaD-91
04-10-2018, 21:11
باز دوباره نتو دستکاری کردن

هیچ سایت خارجی باز نمیشه
ping با 4.2.2.4 شده 230
خدا لعنتشون کنه ک همیشه اذیت میکنن

srx190d
04-10-2018, 21:20
باز دوباره نتو دستکاری کردن

هیچ سایت خارجی باز نمیشه
ping با 4.2.2.4 شده 230
خدا لعنتشون کنه ک همیشه اذیت میکنن

شب تعطیل فقط می خوان ترافیک اضافه بفروشند بفکر استفاده کننده هم نیستن

amirniack
04-10-2018, 21:32
این دیگه چجوریشه کلا سایت های خارجی باز نمیشه

sajad-tnt
04-10-2018, 21:38
برای منم مشکل دار شده سایت های خارجی رو باز نمیکنه...
پینک برای منم به شدت بالا رفته
هرچقدر هم مودم رو ریستارت میکنم اوضاع بدتر میشه
:n34:

Memonex
04-10-2018, 21:59
سایتهای خارجی باز نمیشه 90 درصدشون این دیگه چه مسخره ایه بابا :|

Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk

MeHrDaD-91
04-10-2018, 22:31
ب خدا خسته شدم دیگه بعد یک هفته گند آدم میخواد ی استفاده از نت بکنه اینا میزنن همه چی خراب میکنن.

خود خدا عمرا یک روز تو این کشور دوام بیاره

srx190d
04-10-2018, 22:33
فاتحه بخونین شب جمعه برای اموات نخوانی

Electronic-Arts
04-10-2018, 23:04
من به زور وی پی ان پینگم با اروپا شده 140 150 بدون اون 250 تا 270 بعضی سرور ها هم 220

windows-ps3
04-10-2018, 23:26
ماله منم کلا شده اینترانت :n34:

srx190d
05-10-2018, 00:30
راه افتاد

MeHrDaD-91
05-10-2018, 00:43
آره فعلا استیبل شده چیو دوباره تغییر دادن خدا میدونه

srx190d
05-10-2018, 11:45
ای بابا
چرا هیچ وصل نمیشه

----

روي ios بدون هيچ مشکلی وصل میشه
روی اندروید هیچ
تعطیل

mhroozbeh
08-10-2018, 06:37
چرا دانلود شبانه رو اینقدر کند کردن؟

alironald0
09-10-2018, 13:33
سلام دوستان
من آسیاتک دارم ولی جدیدا خیلی اذیت کننده شده و میخوام شاتل بگیرم.
یه سوال داشتم
شاتل الان توی جشنواره این پیشنهاد رو داره:
اشتراک یک‌ساله سرویس FMC را به قیمت ۷۸٬۰۰۰ تومان
ماهی 4 گیگ بین الملل و داخلی نامحدودالان اگه من این سرویس رو بگیرم بعد از این سرویسهای تبدیل اینترانت به اینترنت که سرورشون داخل ایرانه هم بگیرم ، نت نامحدود میشهیا فقط ترافیک از سرورهایی که مال خود شاتله نامحدوده؟

MMDFullHD
09-10-2018, 14:38
سلام دوستان
یه سوال داشتم
ماهی 4 گیگ بین الملل و داخلی نامحدودالان اگه من این سرویس رو بگیرم بعد از این سرویسهای تبدیل اینترانت به اینترنت که سرورشون داخل ایرانه هم بگیرم ، نت نامحدود میشهیا فقط ترافیک از سرورهایی که مال خود شاتله نامحدوده؟

سایت هایی که خودش لیستش هست و اینکه سایت هایی که تو وزارت به عنوان داخلی ایپیشون ثبت شده
مراجعه شود به

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

dvb55
09-10-2018, 14:41
سلام دوستان
یه سوال داشتم

داخلی نامحدود فقط شامل سایتهای منتخب ( 500 سایت) می شه که خودت می تونی حدس بزنی چه سایتهای پرکاربردی هست:n07: . ای پی های متفرقه خارجی محسوب میشه

تنها مزیت این سرویس وجود شاتل لند هست که می شه فایل رو روش ریموت کرد البته فایلهای بالای 2 گیگ رو باید جای دیگه تکه کنی بعد ریموت کنی. یه سرچ توی نت بزنی متوجه می شی چکار باید بکنی . البته همه اینها بدون اسکریپتی که یکی از دوستان برای شاتل لند نوشته باز هم بدرد نخور بود.:n02:

یه چیزی که یادم رفت بگم اینه که دلت به اون 500 سایت هم نباید خوش باشه چون مثلا من پارسال یه ویدئو از سایت ورزش 3 دانلود کردم چون لینک ویدئو ها معمولا با لینک خود سایت تفاوتهای کوچیکی داره باز هم خارجی حساب کرد . حالا جدیدا چک نکردم ....

MMDFullHD
09-10-2018, 14:48
دیشب ساعت های 11 کلا نت از خارج تایم اوت شده بود برام
پینگ هم تا همین یه ربع پیش نوسان داشت
ولی الان واسه من درست شد
نمیدونم دقیقا دارن چیکار میکنن
تست با وی پی ان

MMDFullHD
09-10-2018, 14:56
داخلی نامحدود فقط شامل سایتهای منتخب ( 500 سایت) می شه که خودت می تونی حدس بزنی چه سایتهای پرکاربردی هست:n07: . ای پی های متفرقه خارجی محسوب میشه

تنها مزیت این سرویس وجود شاتل لند هست که می شه فایل رو روش ریموت کرد البته فایلهای بالای 2 گیگ رو باید جای دیگه تکه کنی بعد ریموت کنی. یه سرچ توی نت بزنی متوجه می شی چکار باید بکنی . البته همه اینها بدون اسکریپتی که یکی از دوستان برای شاتل لند نوشته باز هم بدرد نخور بود.:n02:

یه چیزی که یادم رفت بگم اینه که دلت به اون 500 سایت هم نباید خوش باشه چون مثلا من پارسال یه ویدئو از سایت ورزش 3 دانلود کردم چون لینک ویدئو ها معمولا با لینک خود سایت تفاوتهای کوچیکی داره باز هم خارجی حساب کرد . حالا جدیدا چک نکردم ....

خیلی عقبی داداش
الان اپلود بوی هم رایگان حساب میکنه بقیه سایتا بماند در هر حال باید سایتارو مدیرا بیان ثبت کنن ک نمیکنن

aga hadi
09-10-2018, 22:06
جالبه 4 روزه برام باز نمیشه گوگل

MMDFullHD
11-10-2018, 12:27
جالبه 4 روزه برام باز نمیشه گوگل
بعضی اوقات واسه منم سرچ نمیکنه فقط waiting میزنه ولی با قندشکن مشکلی نداره
بعضی وقت ها هم سایت های داخلی نصفشون باز میشن دیگه کلا ارتباط قطعه
این چندروزه شدیدا اختلال داره
زنگ هم من زدم گفت توسعه شبکه اس
موندم اینا پس واسه چی موقع خرید سرویس هزینه سرویس پیامک میگیرن فقط در طول ماه یه اس ام اس میدن ک سرویستو تمدید کن

al pacino_masoud
12-10-2018, 12:33
شاتل چرا ip هاش اینجوریه..الان رفتم ip رو دیدم مال یک شهر دیگست..واسه هر کس ip شهر خودش رو باید بده

Bensonw3x
12-10-2018, 13:30
فک کنم به اشتراک میزارن جدیدا انگار ip کم اوردن ، من هم های وب هستم شهرم رو جدیدا زده یه جا دیگه ، مشکل جدی میتونه پیش بیاره واسه سایت هایی که به ip حساسن

afceaglee2013
12-10-2018, 22:04
شاتل چرا ip هاش اینجوریه..الان رفتم ip رو دیدم مال یک شهر دیگست..واسه هر کس ip شهر خودش رو باید بده

فک کنم به اشتراک میزارن جدیدا انگار ip کم اوردن ، من هم های وب هستم شهرم رو جدیدا زده یه جا دیگه ، مشکل جدی میتونه پیش بیاره واسه سایت هایی که به ip حساسن
Ip مخابراتم اینمدلیه ای پی منو زده تهران
زنگ زدم پشتیبانی ک چرا اینجوریه گفتن اقا مگه مشکلی هست گفتم نه .... از اونا اصرار از من اصرار بیشتر:n02: دیدن ول کن نیستم وصل کردن به سرپرست اونم همون حرفا رو میزد .. گفتم معنی اینکه ای پی منو تهران نشون میده اینه که اونجا یه سرور هست و ترافیک من کلا منتقل شده اونجا (مثل فیلترشکن) .. چرا ترافیک مارو میپیچونید .. ( از تبریز تا تهران سیم نکشیدن ک اینجا هر پورت یه ایپی باید داشته باشه)
نمیدونم چه غلطی دارن میکنن .. دارن امار میگیرن یا تحقیقات جدید برای فیلترینگه چه دلیلی داره ترافیک مارو ببرن تو یه سرور دیگه

Yi Yi
13-10-2018, 09:13
سه چهار روزه اینترنتم مرتب قطع و وصل میشه. هم چراغ pppoe هم dsl مرتب قطع و وصل میشه. مودم رو هم عوض کردم فرقی نکرد. وضع نویز و snr هم خوبه و مثل سابق.
چگونه میشه این مشکل رو حل کرد؟

خیلی عقبی داداش
الان اپلود بوی هم رایگان حساب میکنه بقیه سایتا بماند در هر حال باید سایتارو مدیرا بیان ثبت کنن ک نمیکنن

از کجا میشه فهمید کدوم سایتها رایگان حساب میشند؟ این عکسی که گذاشتید از چه سایتی گرفتید؟ ممنون.

Gamemaster
13-10-2018, 09:50
پینگ بشدت بالا رفتع
سایتای خارجی بزور باز میشن
چ خبر شده باز؟

MMDFullHD
13-10-2018, 20:21
سه چهار روزه اینترنتم مرتب قطع و وصل میشه. هم چراغ pppoe هم dsl مرتب قطع و وصل میشه. مودم رو هم عوض کردم فرقی نکرد. وضع نویز و snr هم خوبه و مثل سابق.
چگونه میشه این مشکل رو حل کرد؟

از کجا میشه فهمید کدوم سایتها رایگان حساب میشند؟ این عکسی که گذاشتید از چه سایتی گرفتید؟ ممنون.

سلام داداش
یادم نیس از وزارت یا زیرساخت بود فک کنم وزارت بود لینکشو دادم تو همون پست
جدیدا سایت راه انداختن مدیرای سایتا ک سروراشون داخل کشوره میزبانی داخلی میشن توش سایتشونو ادد میکنن نیم بها میشه ترافیکشون
اینا بکنار
سایت های داخلی تعرفشون دیفالت نیم بهاست حالا با سرویس داخلی یا بسته شاتلند رایگان میشه
از تو پنل مای شاتلت از نوار منو بار بالا
میخوای چک کنی ببینی رایگانه یا ن
مودمتو خاموش روشن کن خاموش روشن کردی
با ایپی جدیدی ک از شاتل میگیری از سایت هاییی ک داخلین رو ی فایل ی گیگ بزن دانلود
گزارش ها - اینترنت پرسرعت - گزارش مصرف ترافیک روزانه رو انتخاب کن تاریخ روز رو انتخاب کن
ویژه ایران یعنی رایگان جلوش هرچی مصرف کنی اگ بسته ات رایگان باشه یعنی یکی از سرویس های مکس و شاتلند داشته باشی اون مصرف محاسبه شده صفر میشه
ک من ندارم واسم حساب کرده

MMDFullHD
13-10-2018, 20:29
پینگ بشدت بالا رفتع
سایتای خارجی بزور باز میشن
چ خبر شده باز؟

چن وقت قبل من پینگم همیشه زیر ۸۰ بود از ۸.۸.۸.۸.
امروز داره ۱۰۰ تا میده کلا این ماه پر اختلاله پرسیدم گفتن توسعه شبکه اس
:n35:
مسیر من کلا میرفت رو فرانسه امروز اپن ترانزیت داره نت میده ب زیرساخت

دوستانی ک VDSL داشتن کم پیدان بیاین رو اب وضعیت بدید :n09:

ali_razmara
14-10-2018, 00:50
سلام خسته نباشید من سرویس 16 مگ رو شارژ کردم ولی چون خطم نمیکشه 16 مگ رو میخوام ماه بعدی سرویسمو عوض کنم 8 مگ بگیرم فقط سوالی ک داشتک اینه ک اگه شبانه رایگان رو هم بگیرم می تونم هر چقدر ک دوس دارم توی اون بازه زمانی استفاده کنم یا اینکه مثل قبل محدودیت داره واسه دانلود رایگان ؟؟؟؟

alinice321
14-10-2018, 00:56
سلام خسته نباشید من سرویس 16 مگ رو شارژ کردم ولی چون خطم نمیکشه 16 مگ رو میخوام ماه بعدی سرویسمو عوض کنم 8 مگ بگیرم فقط سوالی ک داشتک اینه ک اگه شبانه رایگان رو هم بگیرم می تونم هر چقدر ک دوس دارم توی اون بازه زمانی استفاده کنم یا اینکه مثل قبل محدودیت داره واسه دانلود رایگان ؟؟؟؟

سلام
تو خود سایت نوشته!

براساس سیاست‌های تشویقی شاتل، مشتریان می‌توانند با پرداخت ۱۰،۰۰۰ تومان در ماه و خرید بسته‌های ترافیک شبانه، در ساعات ۱ تا ۸ بامداد بدون محاسبه ترافیک از سرویس اینترنت خود استفاده کنند. تبادل ترافیک تضمین شده برای این بسته، ۵ گیگابایت ترافیک بین‌الملل و ۲۰ گیگابایت ترافیک ایران است.

ali_razmara
14-10-2018, 01:01
سلام
تو خود سایت نوشته!

براساس سیاست‌های تشویقی شاتل، مشتریان می‌توانند با پرداخت ۱۰،۰۰۰ تومان در ماه و خرید بسته‌های ترافیک شبانه، در ساعات ۱ تا ۸ بامداد بدون محاسبه ترافیک از سرویس اینترنت خود استفاده کنند. تبادل ترافیک تضمین شده برای این بسته، ۵ گیگابایت ترافیک بین‌الملل و ۲۰ گیگابایت ترافیک ایران است.

منظورش از این چیه ؟

تبادل ترافیک تضمین شده برای این بسته، ۵ گیگابایت ترافیک بین‌الملل و ۲۰ گیگابایت ترافیک ایران است.

ali_razmara
14-10-2018, 01:02
خب این یعنی هیچ محدودیتی نداره ؟ میشه هر شب دانلود کرد با سرعت بالا؟

alinice321
14-10-2018, 10:57
خب این یعنی هیچ محدودیتی نداره ؟ میشه هر شب دانلود کرد با سرعت بالا؟

نه عزیز محدودیت داره دیگه، نوشته: تبادل ترافیک تضمین شده برای این بسته، ۵ گیگابایت ترافیک بین‌الملل و ۲۰ گیگابایت ترافیک ایران است!
البته تو واقعیت چقدر میشه دانلود کرد خبر ندارم، چون سرویس خودم شبانه نداره و از شاتلند دانلود میکنم! دوستانی که شبانه دارند بهتر میتونند نظر بدند.
موفق باشی

sajad-tnt
14-10-2018, 12:02
سایت uploadboy داخل لیست ترافیک نیم بهای شاتل نیست ... اما دو آپلودسنتر trainbit و parsaspice داخل لیست هست و همین الان تست کردم و نیم بها حساب شد.
دانلود لیست سایت های ترافیک داخلی {نیم بها} شاتل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Electronic-Arts
14-10-2018, 17:34
اینترنتا مرخصه امروز ؟

MeHrDaD-91
14-10-2018, 19:18
از نیم ساعت پیش پینگ 4.2.2.4 به شدت رفته بالا 220 !!! هیچ سایت خارجی هم باز نمیشه

معلوم نیست دارن چکار میکنن چرا تو هر ماه ما از این اختلال ها داریم علتش چی هست؟؟؟؟

تو این یک ماه هر روز از ساعت 6 عصر نوسان Snrپیدا میکنم میاد روی 5 تا 7 در صورتی که تا قبل از این ساعتsnr روی 12 هست!

MMDFullHD
14-10-2018, 19:22
واسه من بک ساعته قطعه واس شمام؟

Sent from my iPhone X using Tapatalk

MMDFullHD
14-10-2018, 19:24
از نیم ساعت پیش پینگ 4.2.2.4 به شدت رفته بالا 220 !!! هیچ سایت خارجی هم باز نمیشه

معلوم نیست دارن چکار میکنن چرا تو هر ماه ما از این اختلال ها داریم علتش چی هست؟؟؟؟

تو این یک ماه هر روز از ساعت 6 عصر نوسان Snrپیدا میکنم میاد روی 5 تا 7 در صورتی که تا قبل از این ساعتsnr روی 12 هست!

زنگ زدم
پشتیبانی تلفن گویا گفت مشکل خارج از شبکه همکاران در حال بررسین
و موندم وصل شم به اپراتور
گفت بیست تا تو صف ان قطع کردم

Electronic-Arts
14-10-2018, 19:31
زنگ زدم
پشتیبانی تلفن گویا گفت مشکل خارج از شبکه همکاران در حال بررسین
و موندم وصل شم به اپراتور
گفت بیست تا تو صف ان قطع کردم

آره مشکل خارج از شبکه ISP ها هست چون حیوون های فیلترینگ دارن یه غلطی میکنن

MeHrDaD-91
14-10-2018, 19:46
هیچ کار نمیشه کرد
چرا این شاتل انقدر پیش فعال هست تو کثافت کاری چرا همیشه اول از شاتل شروع میشه بعد از چند ساعت بقیه شرکت ها اونم شاید؟؟؟؟؟

Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=281ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=293ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=282ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=289ms TTL=50

Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 281ms, Maximum = 293ms, Average = 286ms

Electronic-Arts
14-10-2018, 20:42
هیچ کار نمیشه کرد
چرا این شاتل انقدر پیش فعال هست تو کثافت کاری چرا همیشه اول از شاتل شروع میشه بعد از چند ساعت بقیه شرکت ها اونم شاید؟؟؟؟؟

Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=281ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=293ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=282ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=289ms TTL=50

Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 281ms, Maximum = 293ms, Average = 286ms
برای من از ساعت 4 شروع شده بود صبانتم

MMDFullHD
14-10-2018, 21:08
آره مشکل خارج از شبکه ISP ها هست چون حیوون های فیلترینگ دارن یه غلطی میکنن

واسه من کلا قطع ایپی نمیگیرم لینکم اپ هست
[emoji52]

Electronic-Arts
16-10-2018, 00:23
به به میبینم که دوباره نابود شد اینترنت شاتل من نابوده صبانتم هم همین طور

MMDFullHD
19-10-2018, 19:47

واقعیست ایا؟
پس چرا با ترکیه ۲ هزار حساب میکنه یا با روسیه ی قیمت دیگ

mehdith75
20-10-2018, 01:58
سلام دوستان چند روز پیش یکدفعه نت تایپ من از 2 به 3 تغییر کرد و دیگه هم درست نمیشه، کسی تا حالا این مشکل رو داشته؟ باید چیکار کنم براش، فکر میکنم مشکل از سمت شرکت باشه چون DMZ رو هم امتحان کردم نشد که نشد، اگر کسی این مشکل رو داشته لطفا کمک کنه

mehdith75
20-10-2018, 02:15
سلام دوستان چند روز پیش یکدفعه نت تایپ من از 2 به 3 تغییر کرد و دیگه هم درست نمیشه، کسی تا حالا این مشکل رو داشته؟ باید چیکار کنم براش، فکر میکنم مشکل از سمت شرکت باشه چون DMZ رو هم امتحان کردم نشد که نشد، اگر کسی این مشکل رو داشته لطفا کمک کنه

MeHrDaD-91
20-10-2018, 09:46

به این علت هست که شرکت ip کم آورده و بین چند نفر یک ip را تقسیم کرده الان برو تو تنظیمات مودم ببین ip چی هست بعد برو تو گوگل سرچ کن ip میبینی ک ip ها فرق میکنه!!!!

زنگ بزن شرکت بگو من گیمر هستم تا ip را برات تغییر بدن بگو برا خیلی از کاربرا این کار را انجام دادین و قضیه Nat type هم بگو

Khazuk
20-10-2018, 17:08
سلام
من از بازمانده های eco هستم امروز برام پیش فاکتور صادر شد 6 ماهه با ارزش افزوده 72 + شبانه =140 تومن.. زنگ زدم پشتیبانی گفتم با چه حجمی هست گفتن 18 گیگ یعنی گیگی 4000 تومن ! خط من تا 4 مگ بیشتر نمیکشه fmc بگیرم بهتره یا 2 مگ ماهی 25 ... من سرعت برام مهمتره اون 2 مگ حجمش خوبه ولی سرعت حال حاضرم میشه نصف ... fmc ماهی 4 گیگ داره فقط نمیدونم سرعت باز هست یا نه
ممنون

alinice321
20-10-2018, 17:25
سلام
من از بازمانده های eco هستم امروز برام پیش فاکتور صادر شد 6 ماهه با ارزش افزوده 72 + شبانه =140 تومن.. زنگ زدم پشتیبانی گفتم با چه حجمی هست گفتن 18 گیگ یعنی گیگی 4000 تومن ! خط من تا 4 مگ بیشتر نمیکشه fmc بگیرم بهتره یا 2 مگ ماهی 25 ... من سرعت برام مهمتره اون 2 مگ حجمش خوبه ولی سرعت حال حاضرم میشه نصف ... fmc ماهی 4 گیگ داره فقط نمیدونم سرعت باز هست یا نه
ممنون
سلام
دوست عزیز سرویس Fair-Optimal-1024 رو ببین میتونی بگیر! ترافیک ده گیگ بین الملل و داخلی نامحدوده و سرعت تا 16 مگ بازه! یه ساله 130 تومن!!

MeHrDaD-91
20-10-2018, 23:12
این چند روز نمیدوم حس کردین یا نه اینستا فوق العاده بد لود میشه یا اصلا نمیشه

sajad-tnt
21-10-2018, 10:22
سلام
دوست عزیز سرویس Fair-Optimal-1024 رو ببین میتونی بگیر! ترافیک ده گیگ بین الملل و داخلی نامحدوده و سرعت تا 16 مگ بازه! یه ساله 130 تومن!!سلام.
من هرچقدر توی پنل رو گشتم این مورد رو پیدا نکردم چطوری باید سفارش بدم؟
منم هنوز eco هستم و پیش فاکتور 12ماهه 40ت برام صادر شده...

alinice321
21-10-2018, 10:29
سلام.
من هرچقدر توی پنل رو گشتم این مورد رو پیدا نکردم چطوری باید سفارش بدم؟
منم هنوز eco هستم و پیش فاکتور 12ماهه 40ت برام صادر شده...

سلام
برای من تو پنل اومده بود! شاید به این بخاطر که قبلش سرویس مکس داشتم! شما برو قسمت تغییر سرویس بعد ببین گزینه جشنواره چیزی نداره؟! اگه نیست زنگ بزنید پشتیبانی فروش و از اونا درخواست کنید! انشالله که بتونید بگیرید.

musican33
21-10-2018, 16:40
سلام
دوستان من سرویس eco 1 Mbps دارم که تا 16 مگ بازه با ترافیک 24 گیگ سالانه
می خواستم بدونم سرویس fair 1 dg 12 (20 گیگ ماهانه بین الملل) سرعتش رو باز می ذارن یا محدودش می کنن؟ (فروش شاتل به من گفت محدود به 128 کیلوبایت هست ولی من شک دارم فکر میکنم بازش می ذارن)
چون حساب و کتاب که بکنیم اگه سرویس fair رو باز بذارن ماهانه 20 گیگ خیلی به نفعمون می شه ودیگه کسی نیازی به سرویس اکو که سالی 24 گیگه نداره!

mahdyshr
21-10-2018, 18:01
سرویس های fair سرعتش محدود میشه به دقیقا همون چیزی که بهتون فروختن و سرعتش باز نیست

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Gamemaster
21-10-2018, 18:05
سلام
می خواستم بدونم سرویس fair 1 dg 12 (20 گیگ ماهانه بین الملل) سرعتش رو باز می ذارن یا محدودش می کنن؟ (فروش شاتل به من گفت محدود به 128 کیلوبایت هست ولی من شک دارم فکر میکنم بازش می ذارن)
چون حساب و کتاب که بکنیم اگه سرویس fair رو باز بذارن ماهانه 20 گیگ خیلی به نفعمون می شه ودیگه کسی نیازی به سرویس اکو که سالی 24 گیگه نداره!
سرعتش محدود میشه

mahyar21
21-10-2018, 19:25
سلام دوستان
خط من تبدیل به فیبر نوری شد و میگن دیگه نمیتونی از شاتل و سایر شرکت ها سرویس بگیری و باید از مخابرات بگیری!!!
این حد از زورگویی بی سابقست!!!

MMDFullHD
21-10-2018, 22:01
سلام دوستان
خط من تبدیل به فیبر نوری شد و میگن دیگه نمیتونی از شاتل و سایر شرکت ها سرویس بگیری و باید از مخابرات بگیری!!!
شکایت بزن
هرچند به جایی نمیرسی
ولی از هیچی هم بهتره
اگه تازه سرویس خریدی میتونی خسارتم پول سرویستو بگیری

MARTIN
22-10-2018, 13:01
سلام دوستان

شهر ما که رفیقم رفت یه خط تلفن دیگه گرفت و بهشون گفت برای Adsl می خوام و فیبر نوری نباشه. بهش یه خط تلفن دیگه دادن..

OLK
22-10-2018, 14:17
سلام دوستان

سلام
منم همین مشکل برام پیش اومده ؛ زنگ زدم پشتیبانی ، گفت از مرکز مخابراتی بهمون گفتن باید تمام قراردادهاتون توی اون منطقه رو فسق کنید و مشترک هاتون رو معرفی کنید بیان با ما (مخابرات) قرارداد ببندن.

P‌C
22-10-2018, 15:11
سلام

اکو و fair رو بیخیال شو. به صرفه ترین سرویس برای اونایی که مصرف زیاد ندارن و سرعت بالا هم میخوان FMC هست. با داخلی نامحدود

mahyar21
23-10-2018, 15:34
شکایت بزن
هرچند به جایی نمیرسی
ولی از هیچی هم بهتره
اگه تازه سرویس خریدی میتونی خسارتم پول سرویستو بگیری

2 روز از سرویسم مونده بود
سال پیش انقد با آسیاتک شکایت بازی کردم که الان دیگه به 195 رام نمیدن!!!:n20:
خدایی از شاتل خیلی راضی بودم تو 8 ماه گذشته اما زدن همه چی رو داغون کردن

شهر ما که رفیقم رفت یه خط تلفن دیگه گرفت و بهشون گفت برای Adsl می خوام و فیبر نوری نباشه. بهش یه خط تلفن دیگه دادن..

اینم راه حل بدی نیست
فعلا مخابرات یه اینترنت یک ماهه رایگان 8 مگ داده سرعتش تا اینجای کار که خوبه
منتظرم حجمم تموم بشه تبدیلش کنم به 16 مگ ببینم خوبه یا نه
اگه جواب نگیرم باید برم یه خط دیگه بگیرم

سلام
منم همین مشکل برام پیش اومده ؛ زنگ زدم پشتیبانی ، گفت از مرکز مخابراتی بهمون گفتن باید تمام قراردادهاتون توی اون منطقه رو فسق کنید و مشترک هاتون رو معرفی کنید بیان با ما (مخابرات) قرارداد ببندن.

آره دقیقا همینجوری شد
3 روز بدون اینترنت موندم بعدش که زنگ زدم شاتل گفتن ما دیگه نمیتونیم بهتون سرویس بدیم!

medinem
23-10-2018, 19:44
سلام خدمت همگی دوستان
میخواستم پیشاپیش از کلاه برداری جدید شرکت شاتل براتون صحبت کنم
من از مشترکین قدیمی وایرلس شرکت شاتل هستم ! اگر یادتون باشه تقریبا یک سال پیش بود که طرح های جدید مصوب بر اساس مصرف منصفانه به شرکت های ارائه دهنده ی خدمات اینترنت ثابت ابلاغ شد !
در اون زمان شرکت شاتل مجبور شد که طرح های اکو و نامحدود خودشو برداره و این طرح ها رو اجرا کنه ! از اونجایی که مشترکین وایرلس و ثابت شاتل از یک تعرفه استفاده میکنند پس برای هردوی این نوع مشترکین مجبور شد که این طرح رو اجرا کنه ( چون شاتل مجوز ارائه خدمات وایرلس اشتراکی رو نداره و اون ها رو تحت کاربری adsl ثبت میکنه و اگر دقت کرده باشین هیچ جا در سایت شاتل، میزان هزینه مشترکین وایرلس رو پیدا نمیکنید برعکس آسیاتک !!
در اون زمان مجبور شد که دو راه جلوی مشترکین وایرلس بزاره !

1-تمدید قرارداد فعلی مشترک به ترتیب عکس زیر ( سرویس من اکو 8 مگابیت بود ماهی 6 گیگابایت که همونطور که در عکس میبینید فقط من باید هزینه اینترنت شبانه ی خودمو پرداخت میکردم )
2-تغییر طرح قعلی مشترک با طرح های جدید مصوب سازمان ( حالا بماند که سرعت 16 مگابیت رو اون اوایل میگفت که فقط باید قرار داد یک ساله ببندید تا بهتون بدیم )

برای من اون زمان تمدید طرح اکو به اون شیوه و خریدن ترافیک به صورت مجزا به صرفه تر بود و من سرویس خودم رو تمدید کردم !

حالا بعد از گذشت تقریبا یک سال چندوقت پیش متوجه پیش فاکتور جدیدی از شرکت شاتل شدم به این شکل: ( دقت کنید و ببینید کلاه گذاشتن بر سر مشتری به چه شکلی انجام میشه )

پرداخت هزینه تقریبی 50 هزارتومان برای یک ماه و اجبار مشترک به خرید حجم ! (هرینه پیامک شاتل هم بنده باید پرداخت کنم البته معنی اختیاری هم به احتمال زیاد عوض شده )

در شکل های زیر به لیست قیمت و جشنواره های فعلی شاتل می پردازیم :

عکس 1 : ( جشنواره )

عکس 2 : (لیست مصوب سازمان )

بنده به خیال خودم که با تماس با بخش فروش شرکت میتوانم طرح فعلی خودم رو تغییر بدم ( چون به پایان طرحم نزدیک شدم ) با کمال ناباوری با صدای نازک و لطیف و دلبرانه ی یک پشتیبان به نام ..... به این شکل که نههههههههههههههههه شما نمیتونیدددددد تغییر تعرفه بدییییددد شما مشترک وایرلس ما هستیددددددد و بخش نامه اومده که ما نمیتونیم تغییر بدیممممممم ببخشییدددد ( سیاست شیطنت امیز شاتل برای ارام کردن مرد هایی که عصبانی هستند )
از انجایی که صدای نازک و دلبرانه و خنده های بس دلبرانه تر بر من اثری نداره گفتم خانم عزیز شما داری سر من کلاه میزاری و شرکت شاتل با دیکتاتوری چه فرقی داره ؟؟
خودت بشین فکر کن من باید برای طرح مضخرف شما که سرویس اکو که اصلا دیگه وجود نداره و حجمی معادل 4 گیگابایت در ماه 50 هزارتومان بدم و بخوام دوتا سایت رو باز کنم با پیام حجم شما به اتمام رسید مواجه میشم و مجبورم هروز ترافیک بخرم و با جشنواره ترافیک های فوق العاده ی شما که حجم 300 گیابایت با اعتبار یک ماه رو در عرض 60 روز از 40 تمون به 100 تومن رسیده بخرم درحالی که میتونم با ماهی 80 تومن طرح 16 مگابیت و ماهی 350 گیگابایت رو استفاده کنم
در جواب حرف کاملا منطقی بنده با صدایی دلبرانه تر فرمود که نهههههههههههههه شما 300 گیابایت نخر، بسته 50 گیگابایت بخر ( قیمت بسته : هفتاد هزارتومن با اعتبار یک ساله )
همون لحظه که این حرفا رو میزد برام سوال شد که شرکت شاتل بغیر از حقوق ماهی 800 تومان که به اپراتور هاش میده چه چیزهای دیگه رو میده که یک انسان رو به این شکل وقیح میکنه ! خیلی دوست داشتم که بهش بگم خودتم از قشر کارگری!!

بعد از اصرار های مکرر من که شما در حال تیغ زدن بنده و امثال بنده هستید گفت طرح دیگری هم هست که به این شکل سرعت 1 مگابیت 12 ماه با 24 گیگابایت حجم سالیانه 160 هزارتومن (سرعت باز تا هرچقدر که بشه ، بدون داشتن دانلود شبانه ) که میتونید به این سرویس تغییر بدید و باز حجم بخرید !!!! گفتم که شما کمر به تیغ زدن ما بستید با صدا و لحن شیطنتت امیزی فرمود هه هه هه و از خنده ضعف رفت !!!! و در ادامه گفتم که از کجا معلوم فردا فیلم بازی نکنید و سرعت رو در 1 مگابیت لیمیت نکنید و بگید 500 هزارتومن دیگه بدید برای اینکه سرعت رو براتون باز کنیم گفت که ان شا الله که اینطوری نمیشه، بنده هم گفتم که تمام مشکلات ما بعد از گفتن این جمله تازه شروع میشه و یک خنده ی دلبرانه ی دیگر کرد !!
گفتم خب این گفته ی شما و این سرویس اکو 8192 در کدوم قسمت سایت شاتل درج شده گفت که نههههه این طرح و ما فقط به مشترکین از طریق تلفن میگیم ( خیلی زرنگه، چشم حسود کور )
'گفتم که مرسی انرژی گذاشتید و حسابی ضعف رفتید و دلبری کردید تا بتویند من رو گول بزنید اما شرمنده ی ضعف های مکرر شما هستم بنده از شما شکایت میکنم. بدون خداحافظی قطع کرد ! فکر کنم خیلی درد داره بعد از این همه انرژی که از خودش برای شرکت شاتل و حقوق 800 تومنی به خرج داد !!!

ته این ماجرا اینه که هرکی که مثل منه بره شکایت کنه زیر پیج وزیر بنویسه و انقدر به خود شاتل زنگ بزنه که این حروم مفت خوری هاشون جمع بشه
پ.ن : به قش و ضعف خانم های پشتیبانی فروش اهمیت ندید، برای پول همه همه کاری می کنند :n06:
پ.ن 2 : از این همه بی قانونی باید به کجا پناه ببرم خدایا بسه دیگه :n19:

afceaglee2013
23-10-2018, 20:16
ته این ماجرا اینه که هرکی که مثل منه بره شکایت کنه زیر پیج وزیر بنویسه و انقدر به خود شاتل زنگ بزنه که این حروم مفت خوری هاشون جمع بشه
پ.ن : به قش و ضعف خانم های پشتیبانی فروش اهمیت ندید، برای پول همه همه کاری می کنند :n06:
پ.ن 2 : از این همه بی قانونی باید به کجا پناه ببرم خدایا بسه دیگه :n19:

یا حضرت فیل:n04: .. شما تا الان داری ازین سرویس استفاده میکنی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نمیدونم وضعیتت چجوریه و ک چسبیدی ب این سرویس وایرلس .. حتما یه مزیتی داره که نمیتونی بذاری کنار .. ولی خداییش خیلی زور داره برا 4 گیگ 33 تومن بده ادم
مخابرات هم ازین کارا میکنه -7 ماه قبل یکی از آشناهای ما سرویس قبلیشون (2 گیگ ماهانه) هی تمدید میشد این بیچاره ها هم خبر ندارن که تعرفه جدید اومده .. زنگ زدم به پشتیبانی گفتم چرا این تعرفه رو دوباره تمدید میکنید گفتن خودشون تمدید خودکار گذاشتن گفتم بفرض قبلا انتخاب کردن اصلا شما حق ندارید الان این تعرفه رو ارائه بدی گفت نه روال کار همینه که هست ... بعد از اینکه گفتم 195 شکایت میکنم ازتون و این حرفا مجبور شدن سرویس رو عوض کنن به یک مگ 20 گیگ ماهانه

وزارت هم وزارتهای قدیم .. نمیدونم حرف وزارت ارتباطات خریدار نداره یا نظارت کافی ندارن که هر دم ازین باغ بری میرسد

mahdyshr
23-10-2018, 21:32
من الان وایرلس دارم
همون ماهی 350 گیگ سرعت 16
البته از بهمن پارسال خریدم
شیراز

medinem
24-10-2018, 02:03
یا حضرت فیل:n04: .. شما تا الان داری ازین سرویس استفاده میکنی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نمیدونم وضعیتت چجوریه و ک چسبیدی ب این سرویس وایرلس .. حتما یه مزیتی داره که نمیتونی بذاری کنار .. ولی خداییش خیلی زور داره برا 4 گیگ 33 تومن بده ادم
مخابرات هم ازین کارا میکنه -7 ماه قبل یکی از آشناهای ما سرویس قبلیشون (2 گیگ ماهانه) هی تمدید میشد این بیچاره ها هم خبر ندارن که تعرفه جدید اومده .. زنگ زدم به پشتیبانی گفتم چرا این تعرفه رو دوباره تمدید میکنید گفتن خودشون تمدید خودکار گذاشتن گفتم بفرض قبلا انتخاب کردن اصلا شما حق ندارید الان این تعرفه رو ارائه بدی گفت نه روال کار همینه که هست ... بعد از اینکه گفتم 195 شکایت میکنم ازتون و این حرفا مجبور شدن سرویس رو عوض کنن به یک مگ 20 گیگ ماهانه

وزارت هم وزارتهای قدیم .. نمیدونم حرف وزارت ارتباطات خریدار نداره یا نظارت کافی ندارن که هر دم ازین باغ بری میرسد

متاسفانه یک روز صبح از خواب بیدار شدیم و دیدیم اااا اینترنت adsl نداریم
گشتیم گشتیم دیدم که ااا شرکت آسیاتک با کفو نوری قراردادش لغو شده و از همه جا بیخبر یک هفته بدون اینترنت طی کردیم
از اونجایی که مجبور شدیم از شر شیطان بزرک به شیطان کوچیک پناه ببریم ( مخابرات به شاتل )، رفتیم با شاتل صحبت کردیم که adsl میخواهیم، گفتن که خط شما فیبرنوری هست و شما بیا وایرلس شرکت ما رو بگیر با همون تعرفه های adsl با مشترکین برخورد میشه منم گفتم چشششمممم و خریدیم بماند که اوایل داغون بود و بهتر شد !!
ولی خیلی جالبه که خانم دلبر پشت خط تلفن میگفت دو ماه که بخش نامه اومده نمیشه تغییر سرویس داد !!! دقیقا موقعی بخش نامه میاد که قرارداد خیلی از مشترکین وایرلس شاتل در کشور میخوان از این طرح بیخود اکو 8192 فرار کنن. متحد بشید شکایت کنید مجبور میشن مفت خوریشون رو کم کنن !
یک چیز جالب تر اینه که میگن فک نمیکنم شکاییتون به جایی برسه !!!
حالا میبینیم به کجا میرسه
در سطح وزارت ارتباطات پیگیری خواهم کرد ان شا الله

medinem
24-10-2018, 02:06
من الان وایرلس دارم
همون ماهی 350 گیگ سرعت 16
البته از بهمن پارسال خریدم
شیراز

چطور به شما گیر ندادن (استاد ایرج ملکی) :n13::n02:

MARTIN
24-10-2018, 10:57
دوستان من سرویسم رو از Ecco به fair عوض کردم.
این عوضیا 60 گیگ ترافیکی که خریده بودم رو حذف کردن.
الان بهشون زنگ می زنم می گن چون سرویست رو عوض کردی حذف می شه.

چیکار می شه کرد؟؟

MMDFullHD
24-10-2018, 13:59
هفته قبل که اختلال بود کلا نگو اینا داشتن چیکار میکردن
الان پینگم تا اذربایجان ۱۵ میلی شده:n04:
قبلا تا المان پینگم 84 85 بود الان شده ۷۵ میلی
برعکس جاشو دیگه داده سوئد دیگه الان داره پینگ ۸۵ میده
اینم پینگ از امریکاس ک باز کاهش داشته ۱۷۰ این حدودا میچرخید

shaahani
24-10-2018, 15:01
این شاتل توی مشهد چرا اینجوریه !!!
هنوز نرسیده ، عرقم خشک نشده مجبور شدم ازشون به سازمان تنظیم مقررات شکایت کنم :n35:

من اندازه مو های سرم سرویس ADSL گرفتم بار اول که نیست ، پاسخگوهاشون از بس تعطیل هستن ، عقل مشتریشون رو هم در حد بز و خر و الاغ تصور میکنن .

دوشنبه پول سرویس و رانژه رو پرداخت کردم ، قراردادشون رو هم امضا کردم
حالا به ماند که بدون این که حرفی بزنن که مودم روخودت وصل میکنی و این مسئله ها پول بیشتر گرفتن ،
همه جا هزینه 13.800 هست اینا 30 تومن میگیرن که مثلا الکی مودم مشتری رو هم تنظیم میکنن ! گفتم بیخیال بذار خوشحال باشن دیگه با همین پول ، اعتراض نکردم

سه شنبه پیام اومد که درخواست رانژه به مخابرات ارسال شد ، دو ساعت بعدشم رانژه تموم شده بود و با تنظیم سرعت بالا روی خط ، تمام چراغ های مودم روشن شده بود و به صفحه اول شاتل ریدایرکت میشد مرورگر من .
طبق روال همیشگی من که بیشتر از 50 مرتبه ADSL گرفتم ، تماس گرفتم با شرکت که یوزر و پسورد بدن و من داخل مودم تنظیم کنم .
هیچی دیگه کارشناسشون گفت کار رانژه تموم نشده باید صبر کنید تا براتون SMS بیاد که سرویس راه اندازی شده !
از تعجب شاخ در آوردم ، گفتم مطمئنی که تموم نشده ، چراغ لینک ثابته ، گفت صبر کن پیام بیاد ، منم بیخیال شدم دیگه گفتم خب بلاخره کارشون رو انجام میدن و پیام میدن دیگه .

سرتون رو درد نیارم فرداش هم که زنگ زدم دقیقا همین حرف ها رو تحویلم دادن ، اوپراتورش فقط شماره خط رو نگاه میکرد و میگفت پیام سوم واست نیومده !! ...
از همه باحالتر گفتگو آنلاینی بود که با کارشناس تعطیلشون در گفتگو آنلاین داشتم ؛ گفتم من از روی خط رانژه شده و داخل شبکه خودتون گفتگو آنلاین زدم و قراره کی خط من رو وصل کنید .
یک هفته .... دو هفته ، تعارف نکنید یه موقع ، برگشته میگه معطل شدنت واسه شرکت قبلی و اینترنتی هست که داشتی !
میگم زمانی که اومدم ازتون سرویس گرفتم، خوبه که کارشناس های خرید شما تایید کردن خط کامل تخلیه و جمع آوری شده و چراغ مودم من هم خاموش بود .
هیچی دیگه بازم حرف خودشو تکرار میکرد انگار که شرکت قبلی نمیذاره خط من رانژه بشه ، درصورتی که خط من راه اندازی شده روی شاتل وصله و ریدایرکت میشه به سایت اونا

خلاصه از تعجب شاخ در آوردم توی این بیست سالی که ADSL گرفتم این اولین باری هست همیچین اتفاقی افتاده ، منم سریع فهمیدم این داستان سر دراز داره ،
رفتم شکایت ثبت کردم 195 ؛ که حداقل تاریخش رو بدونن
من موندم با این پرسنل با سواد و پاسخگوشون چطور مردم اینا رو به عنوان بهترین اوپراتور انتخاب کردن !
بی سواد محض هستن ، یه لیست گذاشتن جلوی دستشون تا میگی وصل نیست میگن SMS نیومده واست هنوز خخخخ
من موندم یه دونه اس ام اس چه ربطی به رویه کاری و نصب راه اندازی ADSL داره .

به کارشناس پشتیبانیشون گفتم سالی که نکوست از بهارش پیداست :n08:

احتمالا یک هفته از شروع سرویس نگذشته ، یک پینگ افتضاح میدن بهم و بعدم اراجیف تحویلم میدن که مشکل از ما نیست .
یک هفته نگذشته از سرویس دوباره باید برم تو کار تخلیه :n04:

shaahani
24-10-2018, 15:09
چطور به شما گیر ندادن (استاد ایرج ملکی) :n13::n02:

:n08::n08::n08:

naasr
24-10-2018, 15:43
این شاتل توی مشهد چرا اینجوریه !!!
هنوز نرسیده ، عرقم خشک نشده مجبور شدم ازشون به سازمان تنظیم مقررات شکایت کنم :n35:

من اندازه مو های سرم سرویس ADSL گرفتم بار اول که نیست ، پاسخگوهاشون از بس تعطیل هستن ، عقل مشتریشون رو هم در حد بز و خر و الاغ تصور میکنن .

دوشنبه پول سرویس و رانژه رو پرداخت کردم ، قراردادشون رو هم امضا کردم
حالا به ماند که بدون این که حرفی بزنن که مودم روخودت وصل میکنی و این مسئله ها پول بیشتر گرفتن ،
همه جا هزینه 13.800 هست اینا 30 تومن میگیرن که مثلا الکی مودم مشتری رو هم تنظیم میکنن ! گفتم بیخیال بذار خوشحال باشن دیگه با همین پول ، اعتراض نکردم

سه شنبه پیام اومد که درخواست رانژه به مخابرات ارسال شد ، دو ساعت بعدشم رانژه تموم شده بود و با تنظیم سرعت بالا روی خط ، تمام چراغ های مودم روشن شده بود و به صفحه اول شاتل ریدایرکت میشد مرورگر من .
طبق روال همیشگی من که بیشتر از 50 مرتبه ADSL گرفتم ، تماس گرفتم با شرکت که یوزر و پسورد بدن و من داخل مودم تنظیم کنم .
هیچی دیگه کارشناسشون گفت کار رانژه تموم نشده باید صبر کنید تا براتون SMS بیاد که سرویس راه اندازی شده !
از تعجب شاخ در آوردم ، گفتم مطمئنی که تموم نشده ، چراغ لینک ثابته ، گفت صبر کن پیام بیاد ، منم بیخیال شدم دیگه گفتم خب بلاخره کارشون رو انجام میدن و پیام میدن دیگه .

سرتون رو درد نیارم فرداش هم که زنگ زدم دقیقا همین حرف ها رو تحویلم دادن ، اوپراتورش فقط شماره خط رو نگاه میکرد و میگفت پیام سوم واست نیومده !! ...
از همه باحالتر گفتگو آنلاینی بود که با کارشناس تعطیلشون در گفتگو آنلاین داشتم ؛ گفتم من از روی خط رانژه شده و داخل شبکه خودتون گفتگو آنلاین زدم و قراره کی خط من رو وصل کنید .
یک هفته .... دو هفته ، تعارف نکنید یه موقع ، برگشته میگه معطل شدنت واسه شرکت قبلی و اینترنتی هست که داشتی !
میگم زمانی که اومدم ازتون سرویس گرفتم، خوبه که کارشناس های خرید شما تایید کردن خط کامل تخلیه و جمع آوری شده و چراغ مودم من هم خاموش بود .
هیچی دیگه بازم حرف خودشو تکرار میکرد انگار که شرکت قبلی نمیذاره خط من رانژه بشه ، درصورتی که خط من راه اندازی شده روی شاتل وصله و ریدایرکت میشه به سایت اونا

خلاصه از تعجب شاخ در آوردم توی این بیست سالی که ADSL گرفتم این اولین باری هست همیچین اتفاقی افتاده ، منم سریع فهمیدم این داستان سر دراز داره ،
رفتم شکایت ثبت کردم 195 ؛ که حداقل تاریخش رو بدونن
من موندم با این پرسنل با سواد و پاسخگوشون چطور مردم اینا رو به عنوان بهترین اوپراتور انتخاب کردن !
بی سواد محض هستن ، یه لیست گذاشتن جلوی دستشون تا میگی وصل نیست میگن SMS نیومده واست هنوز خخخخ
من موندم یه دونه اس ام اس چه ربطی به رویه کاری و نصب راه اندازی ADSL داره .

به کارشناس پشتیبانیشون گفتم سالی که نکوست از بهارش پیداست :n08:

احتمالا یک هفته از شروع سرویس نگذشته ، یک پینگ افتضاح میدن بهم و بعدم اراجیف تحویلم میدن که مشکل از ما نیست .
یک هفته نگذشته از سرویس دوباره باید برم تو کار تخلیه :n04:

متاسفانه همینطور که گفتید شاتل موقع راه اندازی خیلی اذیت میکنن یه صحفه تو پنل هست مراحل راه اندازی رو نشون میده با آنکه خط رانژه شده باز الکی چند روز لفتش میدن

medinem
24-10-2018, 16:54
میخواستم به دوستان اعلام کنم که هرکی که نمیتونه تغییر سرویس از اکو به فیر رو بده به 195 شکایت کنه و پیگیر باشه کوتاه نیاین که حق با شماست .

shaahani
25-10-2018, 00:22
متاسفانه همینطور که گفتید شاتل موقع راه اندازی خیلی اذیت میکنن یه صحفه تو پنل هست مراحل راه اندازی رو نشون میده با آنکه خط رانژه شده باز الکی چند روز لفتش میدن

امروز یکی از رده بالاهاشون با من تماس گرفت ،
گفت تازه دو سه روز هست که خطتتون داره رانژه میشه ، فکر کردیم که یکی دو هفته شده که رفتین شکایت کردین !
منم گفتم طبق قانون سازمان مقررات 12 ساعت کاری یا 24 ساعت معمولی زمان قانونی واسه نصب و راه اندازیه ، هر چی بیشتر از این زمان غیرقانونیه
و درضمن گفتم چون تشخیص دادم قراره همین دو هفته رو معطل بشم از همین ابتدا شکایتم رو ثبت کردم تا تاریخ حداقل مشخص باشه .

هیچی دیگه گفتم بیشتر از 50 بار سرویس گرفتم از جا های مختلف بعد از روشن شدن چراغ مودم ، تنها کاری که شما باید انجام بدین ، تعریف نام کاربری و کلمه عبور در روتر هاتون هست ،
که دارین وظیفه تون رو پشت گوش میندازین (خوب شد اول خود پرسنل شاتل زنگ زدن ، اگه بازرس تنظیم مقررات زنگ زده بود که بیخیال این ظلمی که دارن میکنن به مردم نمی شدم و حسابی توپم پره)

خلاصه که طرف هم این موضوع رو تایید کرد و گفت حق با شماست
گفت اما اونجوری که پرسنل ما به شما قبلا گفتن ، خط شما خطای شاهکار داره !
گفتم پرسنل شما به من چیزی نگفتن ، فقط میگن منتظر پیامک بمون ، انگار قرار معجزه بشه ، خوب شما وضعیت خط رو نگاه کنید ، درستش کنید ، پیامکم میاد ، این پرسنلتون که مثل عروسک پلاستیکی فقط از روی یک لیست ، جواب تکراری میدن بدون اینکه کمترین فکر یا زحمتی در مورد مشکل بکشن .

گفت نه اینجوری نیست اونا این خطا رو دیدن و به خاطر همین گفتن باید منتظر بمونی
گفت از نظر سخت افزاری حق با شماست و کافیه ما فقط یوزر و پسور تعریف کنیم تا شما به اینترنت وصل بشید اما مشکل اداری پیش اومده
سازمان تنظیم مقررات تازگی کار جدیدی ایجاد کرده به اسم سیستم شاهکار ، که مشترکین باید یک پرونده اونجا داشته باشن ، چون پرونده شما اونجا مربوط به شرکت قبلی هست تا پرونده برای شرکت جدید جابجا نشه ، حق نداریم اینترنت به شما بدیم ! !!

بعدشم کلی معذرت خواهی کرد و گفت کار شما رو میگذاریم تو اولیت که اول انجام بشه ، و امیدواریم با سرویسی که ارائه میدیم در آینده این موضوع براتون جبران شه .

دیگه دیدم یک جورایی حق داره و این رویه اداری که تازه درست کردن باعث تاخیر شده ، کوتاه اومدم دیگه زیاد جر و بحث نکردم .

naasr
25-10-2018, 05:19
امروز یکی از رده بالاهاشون با من تماس گرفت ،
گفت تازه دو سه روز هست که خطتتون داره رانژه میشه ، فکر کردیم که یکی دو هفته شده که رفتین شکایت کردین !
منم گفتم طبق قانون سازمان مقررات 12 ساعت کاری یا 24 ساعت معمولی زمان قانونی واسه نصب و راه اندازیه ، هر چی بیشتر از این زمان غیرقانونیه
و درضمن گفتم چون تشخیص دادم قراره همین دو هفته رو معطل بشم از همین ابتدا شکایتم رو ثبت کردم تا تاریخ حداقل مشخص باشه .

هیچی دیگه گفتم بیشتر از 50 بار سرویس گرفتم از جا های مختلف بعد از روشن شدن چراغ مودم ، تنها کاری که شما باید انجام بدین ، تعریف نام کاربری و کلمه عبور در روتر هاتون هست ،
که دارین وظیفه تون رو پشت گوش میندازین (خوب شد اول خود پرسنل شاتل زنگ زدن ، اگه بازرس تنظیم مقررات زنگ زده بود که بیخیال این ظلمی که دارن میکنن به مردم نمی شدم و حسابی توپم پره)

خلاصه که طرف هم این موضوع رو تایید کرد و گفت حق با شماست
گفت اما اونجوری که پرسنل ما به شما قبلا گفتن ، خط شما خطای شاهکار داره !
گفتم پرسنل شما به من چیزی نگفتن ، فقط میگن منتظر پیامک بمون ، انگار قرار معجزه بشه ، خوب شما وضعیت خط رو نگاه کنید ، درستش کنید ، پیامکم میاد ، این پرسنلتون که مثل عروسک پلاستیکی فقط از روی یک لیست ، جواب تکراری میدن بدون اینکه کمترین فکر یا زحمتی در مورد مشکل بکشن .

گفت نه اینجوری نیست اونا این خطا رو دیدن و به خاطر همین گفتن باید منتظر بمونی
گفت از نظر سخت افزاری حق با شماست و کافیه ما فقط یوزر و پسور تعریف کنیم تا شما به اینترنت وصل بشید اما مشکل اداری پیش اومده
سازمان تنظیم مقررات تازگی کار جدیدی ایجاد کرده به اسم سیستم شاهکار ، که مشترکین باید یک پرونده اونجا داشته باشن ، چون پرونده شما اونجا مربوط به شرکت قبلی هست تا پرونده برای شرکت جدید جابجا نشه ، حق نداریم اینترنت به شما بدیم ! !!

بعدشم کلی معذرت خواهی کرد و گفت کار شما رو میگذاریم تو اولیت که اول انجام بشه ، و امیدواریم با سرویسی که ارائه میدیم در آینده این موضوع براتون جبران شه .

دیگه دیدم یک جورایی حق داره و این رویه اداری که تازه درست کردن باعث تاخیر شده ، کوتاه اومدم دیگه زیاد جر و بحث نکردم .

دروغ میگن این روشیه که خود شاتل شروع کرده من یکسالی هست ازشون سرویس گرفتم اون موقع هم دقیقا همینجوری بود یه هفته علاف شدم با آنکه خطم همون روز اول رانژه شد اما شاتل یه هفته طولش داد تا اینترنتم را وصل کرد (همین قضیه پیامک و...) عمدا اینکار را انجام میدن تا مشتری اگه یه وقت ناراضی بود و خواست از شرکت دیگه سرویس بگیره یاد این یه هفته معطلی بیافته و منصرف بشه

mahyar21
25-10-2018, 08:30
سلام دوستان
یه هفتست به زور از شاتل به مخابرات منتقل شدم اما یه مشکل بسیار عجیب دارم
وقتی فایلی رو واسه دانلود میزنم حین دانلود اینترنت کلا قطع میشه و فقط اون فایل دانلود میشه و هیچ استفاده دیگه ای نمیشه از اینترنت انجام داد (نه خود کامپیوتر و نه گوشی)
تا حالا چنین مشکلی برای کسی پیش اومده؟

shaahani
25-10-2018, 09:00
سلام دوستان
یه هفتست به زور از شاتل به مخابرات منتقل شدم اما یه مشکل بسیار عجیب دارم
وقتی فایلی رو واسه دانلود میزنم حین دانلود اینترنت کلا قطع میشه و فقط اون فایل دانلود میشه و هیچ استفاده دیگه ای نمیشه از اینترنت انجام داد (نه خود کامپیوتر و نه گوشی)
تا حالا چنین مشکلی برای کسی پیش اومده؟

احتمال اینکه در هنگام دانلود تمام پهنای باند اینترنت شما اشغال شده باشه وجود داره ، بهتره با استفاده از مرورگر خودتون دانلود رو انجام بدهید و مجدد مشکل را بررسی کنید .
یا اینکه اگه از برنامه های مدیریت دانلود برای دانلود کردن استفاده میکنید ، سرعت دانلود را در تنظیمات برنامه کم کنید . پهنای باند سرویس دریافتی شما به عنوان مثال اگر 8 مگابیت معادل 1 مگابایت در ثانیه است ، برنامه دانلود را طوری تنظیم کنید که به عنوان مثال حداکثر 350 کیلوبایت در ثانیه مجاز به دانلود اطلاعات باشد.

shaahani
25-10-2018, 10:16
دروغ میگن این روشیه که خود شاتل شروع کرده من یکسالی هست ازشون سرویس گرفتم اون موقع هم دقیقا همینجوری بود یه هفته علاف شدم با آنکه خطم همون روز اول رانژه شد اما شاتل یه هفته طولش داد تا اینترنتم را وصل کرد (همین قضیه پیامک و...) عمدا اینکار را انجام میدن تا مشتری اگه یه وقت ناراضی بود و خواست از شرکت دیگه سرویس بگیره یاد این یه هفته معطلی بیافته و منصرف بشه

اگه من و شما و یک ملت قرار باشه انقدر راحت زیر بار حرف زور گردن خم کنیم ، خودمون به ظالم برای ظلم کردن کمک کردیم و گناه کاریم .

من که کارشناس سازمان تنظیم مقررات خواهم گفت ، که او در جایگاهی هست که باید جلوی زورگویی ها را بگیره و بی توجه ای به این موضوع اون رو هم شریک جرم ظالم میکنه و در قبال این موضوع مسئوله .

مگر من و چندنفر ملت بدبخت و فلاک زده ایران چی میخوایم ؟
جز یک سرویس اینترنت حداقلی که پایداری متوسط و حداقلی داشته باشه ؟ نوسان پینگ و پهنای باند شدید هر روز و هر ساعت در اون نباشه .
باور کنید با همه جور قطعی اینترنت ، گران فروشی ها ، اختلالات و خرابی ها می سازیم اما این ها حداقل های یک سرویس اینترنت را هم ارائه نمی دهند !

آنوقت با زورگویی و فشار در تخلیه و جمع آوری و همین طور نصب و راه اندازی سرویس ، مشترکین را زیر فشار میگذارند و به زور میخواهند از تغییر اوپراتور او جلوگیری کنند .
بجای آنکه حداقل های یک سرویس را ارائه دهند ، می آیند و با اعمال زور و فشار مشترکین را مجبور به پرداخت پول برای یک سرویس غیر قابل استفاده میکنند .

اگر اسم این کار زورگویی و ظلم نیست ، پس چیست ؟

اگر قانون سازمان مقررات این است که مدت زمان رانژه یا تخلیه خط 12 ساعت کاریست ، چطور به این راحتی به خود اجازه می دهند مشترک خود را هفته ها بدون سرویس و زیر فشار قرار دهند و قانون را دور بزنند ؟
به شخصه من از این موضوع به هیچ عنوان کوتاه نخواهم ، اگر قرار باشد از شهرستان راه افتاده به تهران رفته و با رئیس و معاونان سازمان مقررات گفتگو کنم و یا شکایت حقوقی از این شرکت با هزینه ملیون ها تومان داشته باشم ، در شرایطی که بدانم حق من و افرادی مثل من قابل بازستانیست ، حتما این کار را خواهم کرد .

هر شخصی که زیر بار ظلم گردن خم کند ، شریک جرم ظالم است .
من انتظار دارم دوستان دیگری مثل من باشند که همراهی کنند و حق خود را بگیرند ، در زندگی حق شما هرگز داده نخواهد شد ، اگر به زیر بار ظلم گردن خم کنید .

mahyar21
25-10-2018, 16:31
احتمال اینکه در هنگام دانلود تمام پهنای باند اینترنت شما اشغال شده باشه وجود داره ، بهتره با استفاده از مرورگر خودتون دانلود رو انجام بدهید و مجدد مشکل را بررسی کنید .
یا اینکه اگه از برنامه های مدیریت دانلود برای دانلود کردن استفاده میکنید ، سرعت دانلود را در تنظیمات برنامه کم کنید . پهنای باند سرویس دریافتی شما به عنوان مثال اگر 8 مگابیت معادل 1 مگابایت در ثانیه است ، برنامه دانلود را طوری تنظیم کنید که به عنوان مثال حداکثر 350 کیلوبایت در ثانیه مجاز به دانلود اطلاعات باشد.

بررسی کردم دقیقا مشکل همین مسئله ست
تو idm سرعت رو محدود کردم مشکل حل شد
ولی خب مسئله اینجاست من میخوام از نهایت سرعت دانلودم استفاده کنم و در عین حال وبگردی و یا از شبکه های اجتماعی هم استفاده کنم

shaahani
25-10-2018, 16:41
بررسی کردم دقیقا مشکل همین مسئله ست
تو idm سرعت رو محدود کردم مشکل حل شد
ولی خب مسئله اینجاست من میخوام از نهایت سرعت دانلودم استفاده کنم و در عین حال وبگردی و یا از شبکه های اجتماعی هم استفاده کنم

این یک مقدار پیچیده میشه ، یک جور سیستم QoS لازم هست برای این کار تا داده ها رو اولویت بندی کنه و داده های برنامه دانلود منیجر رو در اولویت پایین تری نسبت به مابقی داده ها قرار بده.
اگه تمام این اتفاقات در یک کامپیوتر باشه ، میشه نرم افزار های مناسبی با خواست شما پیدا و نصب کنید تا این کار را برای شما انجام بدهند.

اما اگر میخواهید در کل منزل چنین سیستمی رو پیدا کنید ، در روش های ساده تر میشه از مودم های معمولی که بخش QoS دارند استفاده کنید و در روش های حرفه ای تر نیاز به روتر های حرفه ای و مخابراتی دارید تا بطور دقیق داده های برنامه دانلود شما در لایه هفت ساختار شبکه را شناسایی کند و اونها رو در اولویت پایین تر ارسال و دریافت داده قرار دهد ؛ بعد از تمام داده ها و مصارف دیگر .

به این صورت اگر مصرف دیگری نداشته باشید ؛ برنامه دانلود شما تمام پهنای باند را مصرف خواهد کرد و در غیر این صورت ، پهنای باند ابتدا به مصراف دیگر اینترنت اختصاص داده خواهد شد .

در مجموع مدیریت و برنامه ریزی برای کنترل پهنای باند یک مبحث پیچیده است و مطالب زیادی در مورد آن به روی اینترنت وجود داره ، در حد نیاز خودتون میتونید از اونها استفاده کنید.

mahyar21
25-10-2018, 17:51
این یک مقدار پیچیده میشه ، یک جور سیستم QoS لازم هست برای این کار تا داده ها رو اولویت بندی کنه و داده های برنامه دانلود منیجر رو در اولویت پایین تری نسبت به مابقی داده ها قرار بده.
اگه تمام این اتفاقات در یک کامپیوتر باشه ، میشه نرم افزار های مناسبی با خواست شما پیدا و نصب کنید تا این کار را برای شما انجام بدهند.

اما اگر میخواهید در کل منزل چنین سیستمی رو پیدا کنید ، در روش های ساده تر میشه از مودم های معمولی که بخش QoS دارند استفاده کنید و در روش های حرفه ای تر نیاز به روتر های حرفه ای و مخابراتی دارید تا بطور دقیق داده های برنامه دانلود شما در لایه هفت ساختار شبکه را شناسایی کند و اونها رو در اولویت پایین تر ارسال و دریافت داده قرار دهد ؛ بعد از تمام داده ها و مصارف دیگر .

به این صورت اگر مصرف دیگری نداشته باشید ؛ برنامه دانلود شما تمام پهنای باند را مصرف خواهد کرد و در غیر این صورت ، پهنای باند ابتدا به مصراف دیگر اینترنت اختصاص داده خواهد شد .

در مجموع مدیریت و برنامه ریزی برای کنترل پهنای باند یک مبحث پیچیده است و مطالب زیادی در مورد آن به روی اینترنت وجود داره ، در حد نیاز خودتون میتونید از اونها استفاده کنید.

ممنونم از توضیحاتتون
آخه من قبلا هم از آسیاتک و هم شاتل سرویس داشتم و نزدیک 10 ساله adsl استفاده میکنم اما چنین مشکلی نداشتم
از وقتی خطم فیبر نوری شد و از مخابرات سرویس گرفتم دچار این مشکل شدم
کلا یه اتفاق تازه ای هست برام که هنگام دانلود اینترنت کلا قطع میشه!
به پشتیبانی هم زنگ زدم میگه کارشناس میفرستیم!
میگم اخه کارشناس برای چی؟
دو هفته پیش با شاتل چنین مشکلی نداشتم
همزمان دانلود انجام میدادم و به وبگردی و سایر کارای اینترنتیم میپرداختم!

alireza20202003
25-10-2018, 23:07
ممنونم از توضیحاتتون آخه من قبلا هم از آسیاتک و هم شاتل سرویس داشتم و نزدیک 10 ساله adsl استفاده میکنم اما چنین مشکلی نداشتم از وقتی خطم فیبر نوری شد و از مخابرات سرویس گرفتم دچار این مشکل شدم کلا یه اتفاق تازه ای هست برام که هنگام دانلود اینترنت کلا قطع میشه! به پشتیبانی هم زنگ زدم میگه کارشناس میفرستیم! میگم اخه کارشناس برای چی؟ دو هفته پیش با شاتل چنین مشکلی نداشتم همزمان دانلود انجام میدادم و به وبگردی و سایر کارای اینترنتیم میپرداختم! خوب دیگه تجهیزات شبکه گرون شده وحشتناک درحالیکه اینترنت هنوز گرون نشده و دونه دونه این شرکت ها یا باید جمع کنن برن یا از تجهیزات درب و داغون استفاده کنن که نتیجش میشه همینی که شما میبینی. مثلا مخابرات از قدیم کلا QoS ی فعال نبوده و نیست روی سرویس هاش و این رو میسپره طرف مودم کاربر. این مودم-روترها هم که معمولا داغونن یه QoS خنده دار دارن که از حد قطع بودن اینترنت میرسونن به مثلا پینگ بالای ۲ ثانیه. شما میتونی یه روتر شیائومی بگیری روش OpenWRT/LEDE نصب کنید و پکیج SQM QoS روش نصب کنید و تا حد زیادی از مشکلات اینطوری کم کنید.

alinice321
26-10-2018, 01:08
ممنونم از توضیحاتتون
آخه من قبلا هم از آسیاتک و هم شاتل سرویس داشتم و نزدیک 10 ساله adsl استفاده میکنم اما چنین مشکلی نداشتم
از وقتی خطم فیبر نوری شد و از مخابرات سرویس گرفتم دچار این مشکل شدم
کلا یه اتفاق تازه ای هست برام که هنگام دانلود اینترنت کلا قطع میشه!
به پشتیبانی هم زنگ زدم میگه کارشناس میفرستیم!
میگم اخه کارشناس برای چی؟
دو هفته پیش با شاتل چنین مشکلی نداشتم
همزمان دانلود انجام میدادم و به وبگردی و سایر کارای اینترنتیم میپرداختم!
درود
تعداد کانکشن تو دانلود منجر رو چنده ؟ بذارش رو یک، احتمال زیاد دیگه نباید مشکلی باشه! بنده خودم از همین روش استفاده میکنم و براحتی در کنار دانلود، از سایتها هم بازدید میکنم!

mahyar21
26-10-2018, 22:38
درود
تعداد کانکشن تو دانلود منجر رو چنده ؟ بذارش رو یک، احتمال زیاد دیگه نباید مشکلی باشه! بنده خودم از همین روش استفاده میکنم و براحتی در کنار دانلود، از سایتها هم بازدید میکنم!

گذاشتم رو 1 هیچ فرقی نکرد!
کلا وقتی چیزی دانلود میکنم نت تعطیل میشه!!!

sajad-tnt
26-10-2018, 23:32
گذاشتم رو 1 هیچ فرقی نکرد!
کلا وقتی چیزی دانلود میکنم نت تعطیل میشه!!!
سلام.
منم قبلا این مشکل رو داشتم...
کارشناس فرستادن هیچ کاری نتونست بکنه.
خلاصه بعداز یکماه مشکل رو تونستند رفع کنن...
شما از داخل تنظیمات مودم قسمت Mode رو روی حالت ADSL 2 Plus و قسمت Type رو روی ANNEX_A قرار بدید.
با پشتیبان فنی ISP تماس بگیرید که از اونجا هم این حالت رو تغییر بدن و یکبار براتون ریست کنن.

mahyar21
26-10-2018, 23:48
سلام.
منم قبلا این مشکل رو داشتم...
کارشناس فرستادن هیچ کاری نتونست بکنه.
خلاصه بعداز یکماه مشکل رو تونستند رفع کنن...
شما از داخل تنظیمات مودم قسمت Mode رو روی حالت ADSL 2 Plus و قسمت Type رو روی ANNEX_A قرار بدید.
با پشتیبان فنی ISP تماس بگیرید که از اونجا هم این حالت رو تغییر بدن و یکبار براتون ریست کنن.

شما هم با مخابرت این مشکلو داشتین؟
با این مواردی که گفتین مشکل حل شد؟

sajad-tnt
27-10-2018, 01:05
شما هم با مخابرت این مشکلو داشتین؟
با این مواردی که گفتین مشکل حل شد؟
خیر با isp دیگری این مشکل رو داشتم...
بعداز اینکار کلا مشکل حل شد...
از داخل تنظیمات مودم ببینید الان روی چه حالتی ست شده است ....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](13).png

srx190d
27-10-2018, 18:10
دوستان شاتل هنوز سرویس حجمی داره ؟
امروز ی سرویس ١٢٨ یکسال ١٢ گیگ تمدید کردیم ٩٠ تقریبا
اول با شبانه بود بعد زنگ زدیم شبانه کنسل کردیم اومد زیر ١٠٠ پرداخت کردیم رفت
تعجب کردم قرار نبود کلا حجمی نباشه

mjavad205
27-10-2018, 19:43
دوستان شاتل هنوز سرویس حجمی داره ؟
امروز ی سرویس ١٢٨ یکسال ١٢ گیگ تمدید کردیم ٩٠ تقریبا
اول با شبانه بود بعد زنگ زدیم شبانه کنسل کردیم اومد زیر ١٠٠ پرداخت کردیم رفت
تعجب کردم قرار نبود کلا حجمی نباشه

برای 12 گیگ 90 هزار تومن؟؟!!
ADSL دارین درسته؟

srx190d
27-10-2018, 19:49
برای 12 گیگ 90 هزار تومن؟؟!!
ADSL دارین درسته؟

بله
البته متعلق به بنده نبود
یک سال ١٢٨ با ١٢ گیگ حجم حدودا ٩٠

mjavad205
27-10-2018, 23:45
بله
البته متعلق به بنده نبود
یک سال ١٢٨ با ١٢ گیگ حجم حدودا ٩٠

روی adsl کلی مورد بهتر از این هستش واقعا نمیصرفه این قیمت با این حجم کم

srx190d
28-10-2018, 01:00
روی adsl کلی مورد بهتر از این هستش واقعا نمیصرفه این قیمت با این حجم کم

برای کم مصرف ها بد نیست با توجه به اینکه حجم از قبل هم داشتن و شاتل لند هم در دسترس دارن
نسبت به قیمت های حجمی
حالا قیمت رو زیاد راجع بهش نمیشه نظر داد چون نظر شخصی طرف هست
ولی بحث اینکه دیگه این سرویس ها قرار نبود ارائه بشه مهم

MARTIN
28-10-2018, 01:04
دوستان من سرویس ecco داشتم الان رفتم رو 3 مگ Fair حدود 60 گیگ ترافیگ که خریده بودم از قبل رو حذف کردن عوضی ها.
می شه به 195 یا جایی شکایت کرد؟

shaahani
28-10-2018, 07:00
دوستان من سرویس ecco داشتم الان رفتم رو 3 مگ Fair حدود 60 گیگ ترافیگ که خریده بودم از قبل رو حذف کردن عوضی ها.
می شه به 195 یا جایی شکایت کرد؟

شما میتونید به سایت 195 سر بزنید و یا با اوپراتور های تلفنی 195 برای ثبت شکایت صحبت کنید ، از روی موبایل شماره 195 رو با پیش شماره شهرتون میتونید بگیرید.

اول محل منزل یا محل کارتون رو روی نقشه مشخص میکنید و اون نوار بالاش که نوشته انتخاب محل رو میزنید.
بعد در بخش موضوع شکایت (اینترنت ) را انتخاب میکنید و اطلاعات مورد نیاز اون رو پر میکنید.
در قالب بندی نیز میتونید ، مشکلات مالی و بعد از اون عدم صدور صورت حساب رو انتخاب کنید
سپس در مرحله بعد در بخش (متن شکایت) نوشته دقیق و خوبی برای شکایت بنویسید.

بنویسید با تعویض سرویس صورت حساب برای مبلغ باقی مانده از سرویس قبلی صادر نشده و مبلغ باقی مانده از سرویس قبلی برگشت داده نشده است.
هزینه سرویس جدید بطور کامل پرداخت شده اما بستانکاری نسبت به قطع سرویس قبلی در میان مدت زمان استفاده صادر نشده است .

البته بعید میدونم که پول یا ترافیک به خاطر اون سرویسی که لغو کردین به شما بدن
معمولا رویه کاری همه سرویس دهنده ها اینه که اگه سرویسی رو عوض کنید تمام باقی مانده سرویس قبلی رو می سوزونند و مشترک متضرر میشه اگه قبل از اتمام سرویس ، سرویس جدیدی بگیره .

اما خب شما شکایت کنید و پیگیر باشید ممکنه به نتیجه برسید.

medinem
28-10-2018, 16:23
مشترکین وایرلس شاتل اگر هنوز طرح اکو دارین و نمیگزارند به طرح های فیر تغییر بدین حتما به 195 شکایت کنید

MeHrDaD-91
28-10-2018, 21:19
دوباره پینگ با 4.2.2.4 رفته بالا از من 160 هست کسی این مشکل را داره؟

Electronic-Arts
29-10-2018, 00:04
سراسری صبانت من هم از 10 شب اینا همین طوری شد درست شد نیم ساعت پیش

shaahani
29-10-2018, 00:11

برای منم بالاست .
بطور کلی پینگ شاتل از مشهد به قدری بد هست که امکان استفاده برای بازی آنلاین روی این ISP وجود نداره.

MMDFullHD
29-10-2018, 01:52
امشب تهران کلا پینگ ثابت نداره پینگ من که همیشه عالی بود ترکیده امشب

Mrgoood
29-10-2018, 23:57
سلام دوستان
می خواستم بدونم پینگ با اروپا و سرعت اپلود چه قدره
برای گیم بازی کردن و twitch ( آنلاین ) گذاشتن می خوام
اگه شرکت بهتری هم می شناسید ممنون می شم بهم بگید
با تشکر

- - - Updated - - -

سلام دوستان
می خواستم بدونم پینگ با اروپا و سرعت اپلود چه قدره
برای گیم بازی کردن و twitch ( آنلاین ) گذاشتن می خوام
اگه شرکت بهتری هم می شناسید ممنون می شم بهم بگید
با تشکر

abc.abc
30-10-2018, 15:15
سلام دوستان
من هم اینترنتی که حدود 1 سال و نیم قبل خریده بودم رو الان براش پیش فاکتور تمدید اومده:
همین رو باید بپردازم یا سرویس دیگه ای مدنظرتونه؟ 200 گیگابایت هم چند ماه قبل خریدم که 120 گیگابایتش باقی مونده انشاءالله که نخوان اینو بدزدن ، الان اینترنتم رو تا 16 بازه

medinem
30-10-2018, 20:24
سلام دوستان
من هم اینترنتی که حدود 1 سال و نیم قبل خریده بودم رو الان براش پیش فاکتور تمدید اومده:
همین رو باید بپردازم یا سرویس دیگه ای مدنظرتونه؟ 200 گیگابایت هم چند ماه قبل خریدم که 120 گیگابایتش باقی مونده انشاءالله که نخوان اینو بدزدن ، الان اینترنتم رو تا 16 بازه

داداش سرویس اکویی دیگه وجود نداره و حتما به طرح های مصوب سازمان تغییر سرویس بده
دارن سر شما رو کلاه میزارن مثل من میخوان تو پاچمون طرح اکو رو فرو کنن شما الان برای 12 ماه ماهی یک گیگابایت داری 90 تومان پرداخت میکنی دانلود شبانه هم نداری قشنگ دارن سرتو کلاه میزارن ! بعدش مجبوری هرماه 100-200 هزارتومان حجم بخری ! شما یک گیگ در ماه داری با سرعت 128 کیلوبیت !!! حتما زنگ بزن 195 و شکایت کن از شرکت شااتل مثل من و کوتاه نیا

medinem
30-10-2018, 20:29
دوستان شاتلی عزیز اگر برید چند پیج قبلی رو ببینید میبینید من چی نوشتم در مورده شاتل
دوستانی که طرح اکو دارند چه وایرلس چه مشترک adsl و مثل من سال پیش برای یک سال تمدید کردن حتما و حتما به طرح های fair تغییر بدن
شرکت شاتل داره سرتون رو کلاه میزاره و کار غیر قانونی میکنه ! حتما شکایت کنید

abc.abc
30-10-2018, 20:40
داداش سرویس اکویی دیگه وجود نداره و حتما به طرح های مصوب سازمان تغییر سرویس بده
دارن سر شما رو کلاه میزارن مثل من میخوان تو پاچمون طرح اکو رو فرو کنن شما الان برای 12 ماه ماهی یک گیگابایت داری 90 تومان پرداخت میکنی دانلود شبانه هم نداری قشنگ دارن سرتو کلاه میزارن ! بعدش مجبوری هرماه 100-200 هزارتومان حجم بخری ! شما یک گیگ در ماه داری با سرعت 128 کیلوبیت !!! حتما زنگ بزن 195 و شکایت کن از شرکت شااتل مثل من و کوتاه نیا
ممنون
داخل پنل تغییر سرویس هم داره ، fair با fairlight چه تفاوتی می کنه؟
ویرایش:
من الان چک کردم FairLight4096nfg-6 با 25 گیگابایت (12.5 گیگ بین الملل) 6 ماهش میشه 145 ، خب اگه اکو رو تمدید کنم با قیمت 90 و 12 گیگ که بهم میده به شرط اینکه سرعتم رو تغییر نده که همینطوری راحت ترم
دوستانی که همون اکو رو تمدید کردن همون سرعت قبل رو دارن؟

medinem
30-10-2018, 21:01
ممنون
داخل پنل تغییر سرویس هم داره ، fair با fairlight چه تفاوتی می کنه؟
ویرایش:
من الان چک کردم FairLight4096nfg-6 با 25 گیگابایت (12.5 گیگ بین الملل) 6 ماهش میشه 145 ، خب اگه اکو رو تمدید کنم با قیمت 90 و 12 گیگ که بهم میده به شرط اینکه سرعتم رو تغییر نده که همینطوری راحت ترم
دوستانی که همون اکو رو تمدید کردن همون سرعت قبل رو دارن؟

برای اکو سرعت رو باز میزارن اما الان شاتل جشنواره گذاشته ببین قیمتاشو اگر کاربر کم مصرفی اکو بگیر اما من دارم قبلش بهت میگم یهو فردا بلند میشی از خواب میبینی سرعتتو لیمیت کرده رو 16 کیلوبایت بعد میاد میزنه اگر میخواید سرعت باز باشه ماهی 50 تومان باید بم بدی
به شاتل هیچ وقت اعتماد نکن
به نظرم یکی از بی قانون ترین شرکنت های اینترنتی
قراردادتو با شاتل بخون بند هاشو متوجه میشی چطور سرت کلاه میره
اگر این طرح اکو رو گرفتی دیگه تا یک سال دیگه نمیتونی تغیرش بدی

abc.abc
30-10-2018, 21:08
برای اکو سرعت رو باز میزارن اما الان شاتل جشنواره گذاشته ببین قیمتاشو اگر کاربر کم مصرفی اکو بگیر اما من دارم قبلش بهت میگم یهو فردا بلند میشی از خواب میبینی سرعتتو لیمیت کرده رو 16 کیلوبایت بعد میاد میزنه اگر میخواید سرعت باز باشه ماهی 50 تومان باید بم بدی
به شاتل هیچ وقت اعتماد نکن
به نظرم یکی از بی قانون ترین شرکنت های اینترنتی
قراردادتو با شاتل بخون بند هاشو متوجه میشی چطور سرت کلاه میره
اگر این طرح اکو رو گرفتی دیگه تا یک سال دیگه نمیتونی تغیرش بدی
ممنون ، برای تمدید fair و fairlight بود که هزینش هم زیاده برام همین اکو راحت ترم چون 120 گیگ از قبل خریدم هنوز هست ، سرویس های جدید چون میخوام 4 یا بالای 4 مگ بگیرم قیمتاشون باز همین میشه
:n40:

hosseinmet
30-10-2018, 22:12
فرق fair و fairlight در حجم های ماهانه هستش که سرویس های لایت حجم کمتری دارند ولی در عوض تو قیمت های برابر سرعت بالاتری دارند

sajad-tnt
30-10-2018, 22:12
دوستان پینگ شماهم بالا رفته؟
اصلا نمیشه بازی کرد هر سروری میرم میندازه بیرون :| ... تا همین چندروز پیش همه چی خوب بود...

shaahani
30-10-2018, 23:16
دوستان پینگ شماهم بالا رفته؟
اصلا نمیشه بازی کرد هر سروری میرم میندازه بیرون :| ... تا همین چندروز پیش همه چی خوب بود...

برای منم پینگ خرابه

awz2
30-10-2018, 23:18
پینگ اروپا من 600ء ...

Khazuk
31-10-2018, 01:27
24 ساعت پیش تا 240 هم بود ولی در کل پینگ من بد نیست

Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=124ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=126ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=125ms TTL=50

Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=129ms TTL=116
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=126ms TTL=116
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=127ms TTL=116

shaahani
31-10-2018, 09:00
24 ساعت پیش تا 240 هم بود ولی در کل پینگ من بد نیست

Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=126ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=125ms TTL=50

Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=129ms TTL=116
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=127ms TTL=116

اینو میگی بد نیست مرد حسابی
پینگ 130 اصلا به درد بازی نمیخوره ، تازه ثبات نداره خودتم میگیه تا بالای 200 هم میره

sajad-tnt
31-10-2018, 10:28
پینگ 130 اصلا به درد بازی نمیخوره ، تازه ثبات نداره خودتم میگیه تا بالای 200 هم میرهنمیدونم جریان پینگ شاتل دقیقا چطوریه، اما یجای کارش میلنگه.
با اینکه مثلا پینگ 4.2.2.4 حدودا 140 هست، از مقصد نزدیکتری مثل روسیه پینگ من 190 هست!!!...
درحالیکه با ایرانسل تست کردم پینگ اولی حدودا 200 هست اما داخل سرور روسیه 130 !...

shaahani
31-10-2018, 11:58
به مسیر های ارتباطی زیرساخت بستگی داره
ممکنه با یک آی پی به یک جایی پینگ بالا باشه ، چند بار که قطع و صل شه مودم و DC بشه با یک آی پی دیگه ، پینگ اونجایی که نیاز هست پایین بیاد و قابل استفاده بشه .

اما در مجموع چون شاتل در سرعت های بالای 8 مگابیت ، پروفایل گیم روی سرویس هاش فعال نمیکنه ، از سایر isp ها حدقل 20 میلی ثانیه پینگ بالاتری داره .
همین 20 میلی ثانیه ، فرق بین قابل استفاده بودن و قابل استفاده نبودن هست .

من از ابتدایی که تکنولوژی ADSL داخل ایران اومد ، از این سرویس استفاده میکردم ، اما توی این همه سال ، بخاطر نارضایتی کاربران گیم از شاتل ، هیچ وقت از این ISP سرویس نگرفته بودم ، به تازگی بعضی بازیکن های گیم مدعی بودن که وضعیتشون با سرویس شاتل خوب هست ، برای همین چند روز پیش برای اولین بار از این سرویس دهنده ، سرویس گرفتم .

اما بسیار افتضاح هست ، پینگ مناسبی که قابل استفاده باشه نداره
احتمالا در چند روز آینده یا شاید حداکثر ماه آینده ، از جای دیگه سرویس گرفتم .

MARTIN
31-10-2018, 13:13
سلام دوستان

از Eco بری رو Fair کل 120 گیگت می سوزه.

برای من همین طوری 60 گیگ رو از بین بردن عوضی ها.

MMDFullHD
31-10-2018, 14:30
به مسیر های ارتباطی زیرساخت بستگی داره
ممکنه با یک آی پی به یک جایی پینگ بالا باشه ، چند بار که قطع و صل شه مودم و DC بشه با یک آی پی دیگه ، پینگ اونجایی که نیاز هست پایین بیاد و قابل استفاده بشه .

اما در مجموع چون شاتل در سرعت های بالای 8 مگابیت ، پروفایل گیم روی سرویس هاش فعال نمیکنه ، از سایر isp ها حدقل 20 میلی ثانیه پینگ بالاتری داره .
همین 20 میلی ثانیه ، فرق بین قابل استفاده بودن و قابل استفاده نبودن هست .

من از ابتدایی که تکنولوژی ADSL داخل ایران اومد ، از این سرویس استفاده میکردم ، اما توی این همه سال ، بخاطر نارضایتی کاربران گیم از شاتل ، هیچ وقت از این ISP سرویس نگرفته بودم ، به تازگی بعضی بازیکن های گیم مدعی بودن که وضعیتشون با سرویس شاتل خوب هست ، برای همین چند روز پیش برای اولین بار از این سرویس دهنده ، سرویس گرفتم .

اما بسیار افتضاح هست ، پینگ مناسبی که قابل استفاده باشه نداره
احتمالا در چند روز آینده یا شاید حداکثر ماه آینده ، از جای دیگه سرویس گرفتم .

کلا یخورده اختلال باز هست این روزا

shaahani
31-10-2018, 15:58
کلا یخورده اختلال باز هست این روزا

معلوم نیست این اختلال چطور پیش اومده ، اصلا عمدی هست و یا خیر .
الان پینگ شما با 4.2.2.4 رو داره 110 نشون میده ، با 8.8.8.8 داره 80 نشون میده اما با 185.40.64.110 که یکی از سرورهای بزرگ گیم هست 125
این نشون میده که آدرس های 4.2.2.4 و 8.8.8.8 بصورت فرمایشی کم شدن ، یعنی از عمد کاری کردن که کمتر نشون داده بشه و سریعتر عبور کنه داده هاشون.
اما واقعیت همون پینگ 125 تا 130 هست که مشاهده میکنید ، چون وقتی اکثر سرورهای مختلف و متفاوت گیم در اروپا رو پینگ بگیرید به همون عدد میرسد

برای منم الان این آی پی های سرور بازی لیگ آو لجنز (185.40.64.110 و 185.40.64.111) رو همین مقدار واقعی بین 125 تا 130 نشون میده .
که این در بهترین شرایط ارسال از طریق داس هست ، توی بازی باز پینگ بالاتر هم میره و مثلا توی بازی LOL میشه 135 یا توی بازی Hunt که سرورش توی اروپا هست میشه 140

یعنی واقعا پینگ به اروپا در بهترین شرایط روز و وقت هایی که اختلال وجود نداره 140 میلی ثانیه است .
این عدد خیلی زیاده برای بازی آنلاین .
حالا تصورش رو بکنید با این قیمت ها یک شخص حدود 20 ملیون تومن هزینه یک کامپیوتر گیم کرده و به خاطر این وضعیت اینترنت و سرویس دهی افتضاح نمیتونه ازش استفاده کنه.

وقتی بعضی شرکت های ISP نمیتونن حداقل های مورد نیاز کاربراشون رو ارائه بدن ، این طبیعی هست که کاربرها دنبال راه های جایگزین باشن .

اول ISP های مختلف ADSL با سرویس گیری یک ماه یک ماه از اونها تست میشه ، امکان دریافت خدمات فیبرنوری و تانوما بررسی میشه ، سرویس های TD-LTE آزموده میشه
در نهایت اگه پاسخی از هیچکدوم دریافت نشه ممکنه کاربرها به استفاده از خدمات اینترنت ماهواره ای هم رو بیارند.

به هرحال باید یک فکری به حال این وضعیت بد بوجود اومده بشه

MMDFullHD
31-10-2018, 18:54
معلوم نیست این اختلال چطور پیش اومده ، اصلا عمدی هست و یا خیر .
الان پینگ شما با 4.2.2.4 رو داره 110 نشون میده ، با 8.8.8.8 داره 80 نشون میده اما با 185.40.64.110 که یکی از سرورهای بزرگ گیم هست 125
این نشون میده که آدرس های 4.2.2.4 و 8.8.8.8 بصورت فرمایشی کم شدن ، یعنی از عمد کاری کردن که کمتر نشون داده بشه و سریعتر عبور کنه داده هاشون.
اما واقعیت همون پینگ 125 تا 130 هست که مشاهده میکنید ، چون وقتی اکثر سرورهای مختلف و متفاوت گیم در اروپا رو پینگ بگیرید به همون عدد میرسد

برای منم الان این آی پی های سرور بازی لیگ آو لجنز (185.40.64.110 و 185.40.64.111) رو همین مقدار واقعی بین 125 تا 130 نشون میده .
که این در بهترین شرایط ارسال از طریق داس هست ، توی بازی باز پینگ بالاتر هم میره و مثلا توی بازی LOL میشه 135 یا توی بازی Hunt که سرورش توی اروپا هست میشه 140

یعنی واقعا پینگ به اروپا در بهترین شرایط روز و وقت هایی که اختلال وجود نداره 140 میلی ثانیه است .
این عدد خیلی زیاده برای بازی آنلاین .
حالا تصورش رو بکنید با این قیمت ها یک شخص حدود 20 ملیون تومن هزینه یک کامپیوتر گیم کرده و به خاطر این وضعیت اینترنت و سرویس دهی افتضاح نمیتونه ازش استفاده کنه.

وقتی بعضی شرکت های ISP نمیتونن حداقل های مورد نیاز کاربراشون رو ارائه بدن ، این طبیعی هست که کاربرها دنبال راه های جایگزین باشن .

اول ISP های مختلف ADSL با سرویس گیری یک ماه یک ماه از اونها تست میشه ، امکان دریافت خدمات فیبرنوری و تانوما بررسی میشه ، سرویس های TD-LTE آزموده میشه
در نهایت اگه پاسخی از هیچکدوم دریافت نشه ممکنه کاربرها به استفاده از خدمات اینترنت ماهواره ای هم رو بیارند.

به هرحال باید یک فکری به حال این وضعیت بد بوجود اومده بشه
البته میگم اختلال هست تو ی همین فروم پست دادم پاین تر ازینی ک بود هستش
و از 4.2.2.4 هم ۸۸ میلی میچرخید
هرچند اختلال الان واسم کمتر شده ولی تقریبا ۵ تا ۱۰ میلی پاین تره از اینه ک هست میبینی
گوگل بخاطر این پایین هستش فک کنم Peer بودن زیرساخت با گوگل هستش ! بهترین روت رو داره اخه
از اذربایجان پینگ ۲۸ میلی شده بود این چن روزه نمیدونم چیکارش کردن ! خراب شد اونم بازم

اینترنت ماهواره ای تاخیر زیاد تری داره یخورده ! کمبود پهنام حساب کن خودت

اینم بگم با وی پی ان هم حدود ۱۱۰ میلی پینگ داشتم از ۸.۸.۸.۸ خراب شده اومده سمت ۲۰۰

MeHrDaD-91
31-10-2018, 23:31
معلوم نیست ساعت 10 به بعد چ گندی را شروع میکنن ک پینگ با 4.2.2.4 میره بالای 150

پینگم هم با 185.40.64.110 بود 170

ERF@NIAN
01-11-2018, 00:00
مشکل کلا از زیرساخته، پیشگامان هم پینگ 160،170 الآن میداد، یه ریست کردم شده 120
حالت عادی باید 80،90 باشه
پینگ با 4.2.2.4

Khazuk
01-11-2018, 01:11
پینگ 130 اصلا به درد بازی نمیخوره ، تازه ثبات نداره خودتم میگیه تا بالای 200 هم میره

من از دیدگاه و کارایی برای خودم (واسه ر.سی.و...) گفتم بد نیست

reza_v66
02-11-2018, 13:59
خانوم خوش صدا بمن زنگ زده بعد یسالو نیم میگه بیا شاتل بنظرتون بیام؟ الان پارس انلاین دارم بد نیس پینگم 130 تا 170 توی بازی انلاین ..الان شاتل ترافیک زماندار میده؟ کسی هست عکس بزاره لطفا

MeHrDaD-91
02-11-2018, 23:40
حالم داره از شاتل ب هم میخوره فوق العاده پر نوسان شده این ماه
پینگ الان با 4.2.2.4 بود 600 ی چند بار ip تغییر دادم شده 250 بابا این چ وضعشه

متاسفانه دیگه هیچ انتخابی ندارم برا تغییر شرکت به جز مخابرات ک اونم دیگه ی جور

reza_v66
03-11-2018, 04:19
طرح ترافیک یکروزه با گیگ بالا داره شاتل؟

reza_v66
03-11-2018, 04:22
مشکل کلا از زیرساخته، پیشگامان هم پینگ 160،170 الآن میداد، یه ریست کردم شده 120
حالت عادی باید 80،90 باشه
پینگ با 4.2.2.4

من پارس انلاین دارم پینگم 120 تا 130..یعنی شاتل 80 90 میشه خیلی خوبه پس بیام شاتل؟

ERF@NIAN
03-11-2018, 05:09
من پارس انلاین دارم پینگم 120 تا 130..یعنی شاتل 80 90 میشه خیلی خوبه پس بیام شاتل؟
نه پیشگامان
چون بقیه هم مشکل مشابه داشتن تو این تاپیک گفتم

MeHrDaD-91
03-11-2018, 23:32
حالم داره از شاتل ب هم میخوره فوق العاده پر نوسان شده این ماه
پینگ الان با 4.2.2.4 بود 600 ی چند بار ip تغییر دادم شده 250 بابا این چ وضعشه

متاسفانه دیگه هیچ انتخابی ندارم برا تغییر شرکت به جز مخابرات ک اونم دیگه ی جور

امشب هم باز وضع خرابه پینگ با 4.2.2.4 روی 400 عملا هیچ سایتی لود نمیشه خدایا اینا باز دارن چکار میکنن؟؟؟؟

sajad-tnt
05-11-2018, 09:41
نصف سایت های خارجی و داخلی یا باز نمیشن یا خیلی دیر باز میشن ...
شما هم این مشکل رو دارید؟
:n29:

MeHrDaD-91
05-11-2018, 09:55

بله از دیشب اینطور شد تو این ماه هر شب همین وضع دیشب تازه بدتر شده

دوستان خواهشا زنگ بزنید اعتراض کنید من دیشب بدجور پریدم ب اپراتورشون.

sajad-tnt
05-11-2018, 13:13
پناه بر خدا اینا دارن چیکار میکنن ...

hellbrain666
05-11-2018, 13:42
حالا جالبه من پینگم خوبه ولی سرعتم شدم 30 کیلوبایت:n02:

viking_vp3
05-11-2018, 13:45
بلی. مرتب بدتر هم میشه

بله از دیشب اینطور شد تو این ماه هر شب همین وضع دیشب تازه بدتر شده

دوستان خواهشا زنگ بزنید اعتراض کنید من دیشب بدجور پریدم ب اپراتورشون.
جواب اپراتور چی بود ؟
من سری پیش زنگ زدم پاسم داد تایم روز
تایم روز هم الکی چند تا تست روی سایت های اوکی زد که اره ما درستیم مشکل از خود اون سایت هاست :|
خر فرض میکنند ادم رو

viking_vp3
05-11-2018, 13:49
چیکارش که معلوم نیست
یادتون بیاد 10-15 روز پیش بود یکی از این سردارها که مسئول نمیدونم چی چی بود گفت امریکا قراره 13 آبان اینترنت رو همراه تحریم قطع کنه
هر کاری دارند میکنند تهش میندازن گردن اون قضیه
ولی 2 روز پیش داشتم سایت ایرانی رو لود میکردم خطای سرور کش میداد که ISP شما از سرور کش استفاده میکنه و فلان و ... لود نمیشه. نکنه دارند تغییراتی توی این میدند ؟

shaahani
05-11-2018, 13:51
فکر کنم از مرکز مخابراتی و مشکلات زیرساخت سمت شما باشه ، چون من مشکلی ندارم الان .

یک چیز جالب که از شبکه شاتل فهمیدم این هست که بطور جالبی اجازه نمیدن پهنای باند سرویس مشترک هاشون کم بشه بعد از مدت طولانی وصل بودن مودم به دستگاه های اونها.
اکثر isp ها بعد از یکی دو روز که مودم مشترک متصل مونده باشه ، پهنای باند مشترک رو بطور خودکار کم میکنن و شاید به کمتر از یک سوم هم برسه و باید حتما DC بشن تا دوباره درست بشه ، یا بعضی دیگه از isp ها اصلا مودم مشترک رو در دوره های 24 یا 48 ساعته خودکار DC میکنن تا دوباره وصل بشه و وضعیت اوکی بشه .
اما از این چیزها روی شاتل خبری نیست و بطرز عجیبی کیفیت پهنای باند رو حفظ میکنن بطوری که توی این یکی دوهفته اصلا مودم رو DC نکردم و کیفیت خط همچنان بالاست.
نکته و مزیت جالبی هست که این سرویس دهنده داره ، واسم جالب بود گفتم بگم شما هم بدونید.

Electronic-Arts
05-11-2018, 15:44

میگن!!!!!! یک کشور صهیونیستی :n02: با یک آی پی خاص :n08: به اینترنت ایران حمله کرده و از مجامع بین المللی پیگیری میکنیم :n31:
آی پی خاص هم حتما منظورشون 127.0.0.1 بوده :n09:

naasr
05-11-2018, 16:13
یه چند روزی هست شاتل برای باز کردن تعدادی از سایتها اذیت میکنه سایتها بالا نمیاد قبلا اینجوری نبود افتضاح شده

mojt90
05-11-2018, 18:05
سرعت چند روزه پایین اومده . شاید به خاطر ..:n19: :n02:....امروز یکم بهتر شده

naasr
05-11-2018, 18:13
برای من سرعت دانلود و پینگ مشکلی نداره اما برای لود کردن سایتها بدجور مشکل داره 10 بار باید امتحان کنم تا شاید لود بشه

MeHrDaD-91
05-11-2018, 21:28
بلی. مرتب بدتر هم میشه

جواب اپراتور چی بود ؟
من سری پیش زنگ زدم پاسم داد تایم روز
تایم روز هم الکی چند تا تست روی سایت های اوکی زد که اره ما درستیم مشکل از خود اون سایت هاست :|
خر فرض میکنند ادم رو

میگفت بیا با هم چک کنیم و کابل لن وصل کن و اینا.....
گفتم چی میگین برا خودتون تا قبل از این ساعت همه چی اکی هست از این ساعت ب بعد همه چی خراب میشه ( ک امروز دیگه ی بار شده ظهر تو محل کارم پینگ با 8.8.8.8 بود 1000 اونم پارس آنلاین ک از لحاظ پینگ تا جایی ک من دیدم تو ایران بهترین هست)

آخرشم قطع کردم گفتم ی سر ب خودتون بزنین همه اختلالها از سمت خودتون هست.

خواهشا همه زنگ بزنید اعتراض کنید و گرنه این قضیه ماندگار هست و میخوان بندازن سر آمر..یکا

Khazuk
06-11-2018, 01:02
Pinging 185.40.64.111 with 32 bytes of data:
Reply from 185.40.64.111: bytes=32 time=112ms TTL=237
Reply from 185.40.64.111: bytes=32 time=113ms TTL=237
Reply from 185.40.64.111: bytes=32 time=112ms TTL=237
Reply from 185.40.64.111: bytes=32 time=113ms TTL=237

Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=104ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=103ms TTL=50
4.2.2.4 روی 90 هست امروز یکم بیشتر شده و این ارقام با سرویس گیم بدست اومده ...

یه سوال من به fmc تغییر سرویس دادم آپلود بوی جز 500 سایت حساب میشه ؟

steven021
06-11-2018, 13:49
یه چند روزی هست شاتل برای باز کردن تعدادی از سایتها اذیت میکنه سایتها بالا نمیاد قبلا اینجوری نبود افتضاح شده

تایید ، مخصوصا با سایتهای [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکل داره.

naasr
06-11-2018, 19:27
هنوزم مشکل حل نشده معلوم نیست دارن چه غلطی میکنن

shaahani
06-11-2018, 21:59
بازی کلش آو کلنز روی شاتل و ایرانسل به مشکل خورده
خیلی وقت ها باز نمیشه ، روی صفحه لودینگ اول بازی گیر میکنه یا اینکه بعد از ورود به بازی ارتباطتش قطع میشه و باید از بازی خارج شد.

اما با vpn مشکلی نداره و راحت باز میشه

shaahani
06-11-2018, 22:01
تصمیم ایران برای فیلترینگ هرچه بیشتر اینترنت .... اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

naasr
06-11-2018, 22:42
تصمیم ایران برای فیلترینگ هرچه بیشتر اینترنت .... اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تمام مشکلات کشور را ول کردن فقط گیردادن به این اینترنت تا مثل کره شمالی کلا قطعش نکن دست بردار نیستن بهانه اش هم که جور شده میگن کار امریکا هست

Tom Clancy's
07-11-2018, 14:58
سلام
دوستان شاتل تعرفه ای داره که فقط برای استفاده از شاتل لند باشه؟؟ منظورم سرویس اصلی هست جای از 10 تومن هزینه خود شاتل لند!

mahmoodsoft
08-11-2018, 23:58
چند روزه لود سایت ها به شدت کند شده!
کسی همچین مشکلی داره ؟

MARTIN
09-11-2018, 00:49
چند روزه لود سایت ها به شدت کند شده!
کسی همچین مشکلی داره ؟
سایت ها با هاست خارجی کلا به فنا رفتن...

steven021
09-11-2018, 12:12
4 ، 5 روزه این مشکل لود سایت ها وجود داره....هیچ خبری هم نیست...

alinice321
09-11-2018, 22:25
سلام
دوستان شاتل تعرفه ای داره که فقط برای استفاده از شاتل لند باشه؟؟ منظورم سرویس اصلی هست جای از 10 تومن هزینه خود شاتل لند!
سلام
یه سرویس بود به اسم Fair-Optimal-1024 که ماهی ده گیگ ترافیک بین الملل میداد و داخلی که شاتلند هم جزوی از اونه رایگان بود! یه ساله 133 تومن که تقریبا ماهی 11 تومن میوفتاد! نمیدونم الان هنوز میدن یا نه! سرویس FMC هم داخلیش قبلا رایگان بود الان نمیدونم هنوز هست یا نه!!

Gamemaster
12-11-2018, 17:42
این وضعیت مسخره نت نمیخاد درست شه؟؟ :n34:

shaahani
12-11-2018, 19:49

هیچی تو این مملکت درست شدنی نیست ، مگه اینکه جفت پا بریم تو صورت گردوننده های اون که مشغول عشق و حال و خواب در آرامش هستن .
تا تخت سلطنت چپه نشه هر روز به تباهی و نابودی بیشتر نزدیک و نزدیکتر می شیم.

Electronic-Arts
13-11-2018, 08:34
نه
من دیشب از ساعت 1 شروع شدم قطع شدن های ده دقیقه ای تا 6 اینا درست شد الانم که وصل شده مسیر مخابراتیش عوض شده

sajad-tnt
13-11-2018, 09:43
در چهارمین سالگرد آغاز فعالیت شاتل‌لند، می‌توانید از ۲۲ آبان تا ۱۰ آذر از ترافیک رایگان در این وب‌سایت بهره‌مند شوید.

این شرایط ویژه، به شیوه‌ی هر سال، برای قدردانی از همراهی کاربران، در نظر گرفته شده است و برای استفاده از همه بخش‌های دانلود سنتر، آپلودسنتر و گیم‌سنتر قابل ارایه است.

اطلاعات بیشتر:

بخورید و بیاشامید ولی اسراف نکنید :D

mahyar21
13-11-2018, 22:03
سلام دوستان
این روند بررسی شکایت تو سامانه جدید 195 چجوریه؟
قبلا سریع بررسی میکردن
16 این ماه شکایت کردم هنوز پیشرفتی نداشته پروسه شکایت!

javadlf
15-11-2018, 12:00
در چهارمین سالگرد آغاز فعالیت شاتل‌لند، می‌توانید از ۲۲ آبان تا ۱۰ آذر از ترافیک رایگان در این وب‌سایت بهره‌مند شوید.

این شرایط ویژه، به شیوه‌ی هر سال، برای قدردانی از همراهی کاربران، در نظر گرفته شده است و برای استفاده از همه بخش‌های دانلود سنتر، آپلودسنتر و گیم‌سنتر قابل ارایه است.

اطلاعات بیشتر:

بخورید و بیاشامید ولی اسراف نکنید :D

روشی دارید که بشه لینک های یو تیو ب رو با شاتللند گرفت؟

Khazuk
15-11-2018, 19:17
روشی دارید که بشه لینک های یو تیو ب رو با شاتللند گرفت؟

تو این سایت لیچ کن و بعد تو شاتلند لیچ کن

کسی سایتی سراغ داره که بشه فایلهای آپلود بوی توش لیچ کرد تو شاتلند آپلود نمیشه ؟!

MARTIN
21-11-2018, 15:11
امروز ترافیکم تموم شد.
رفت رو سرعت به اصطلاح محدودش!!
کلا گوگل و همه سایت هایی که هاستشون خارجی بود رو اصلا باز نمی کرد.
و فقط سایت هایی که هاستشون داخل ایران بود رو با سرعت زیر دایل آپ باز می کرد.

خوب این چه بدرد می خوره؟
کجاش غیر حجمی است؟

mahmoodsoft
21-11-2018, 22:43
نمیدونم دقیقا ایراد از چیه که اسپید تک کانکشن و استریم ویدیو شدیدا مضخرف شده این روزا
با vpn هم که کلا نت فلج میشه

pipo4713
22-11-2018, 16:06
امروز ترافیکم تموم شد.
رفت رو سرعت به اصطلاح محدودش!!
کلا گوگل و همه سایت هایی که هاستشون خارجی بود رو اصلا باز نمی کرد.
و فقط سایت هایی که هاستشون داخل ایران بود رو با سرعت زیر دایل آپ باز می کرد.

خوب این چه بدرد می خوره؟
کجاش غیر حجمی است؟

شما از چند سایت مرجعشون مثل اپل و مایکروسافت و همینطور یک سایت داخلی یک لینک دانلود در دانلود منیجر بذارید و اگر زیر 128k بود (هرکدام بصورت تکی تست بشه) اسکیرین شات بگیرین از هرکدام و شکایت کنید و پیوست قرار بدید تا این موضوع تکلیفش روشن بشه.

mv217010
23-11-2018, 10:57
سلام دوستان شاتل لند رایگانه یا براش باید ماهانه پرداخت کنیم و مقدارش چقدره؟

Moayeri1372
23-11-2018, 18:00
سلام دوستان شاتل لند رایگانه یا براش باید ماهانه پرداخت کنیم و مقدارش چقدره؟
فعلا تا 10 آذر رایگانه

بعدش ولی آره ماهانه 10 تومن

MARTIN
24-11-2018, 13:52
دوستان این بازی هایی که لینکشون به دلیل اخطار فیلتر در شاتلند حذف می شه.
رو چطوری می شه لینک های دانلودش رو پیدا کرد؟
چون فایل ها سر جاش است.

MMDFullHD
25-11-2018, 13:51
دوستان این بازی هایی که لینکشون به دلیل اخطار فیلتر در شاتلند حذف می شه.
رو چطوری می شه لینک های دانلودش رو پیدا کرد؟
چون فایل ها سر جاش است.

سلام اگه لینک هارو از قبل یکی کپی ی جا کرده باشه مثلا وبلاگی چیزی میشه پیداشون کرد
که فک نکنم باشه
دومن این شاتلند فقط برای ایپی های ایران سرویس میده سرویس های خارجی رو بخاطر DCMA میبنده جلوشون ایپی هارو
والا تو سایت ارشیو باید باشه

MARTIN
25-11-2018, 14:39
سلام اگه لینک هارو از قبل یکی کپی ی جا کرده باشه مثلا وبلاگی چیزی میشه پیداشون کرد
که فک نکنم باشه
دومن این شاتلند فقط برای ایپی های ایران سرویس میده سرویس های خارجی رو بخاطر DCMA میبنده جلوشون ایپی هارو
والا تو سایت ارشیو باید باشه
تو سایت ارشیو نیست به خاطر همین بن کردم IP خارجی.

FXPRO
28-11-2018, 05:08
سلام
این شبانه شاتل چقد دانلود کنی محدود میشی ؟ بازه زمانیش چطوره ؟

ممنون

rezausa2020
28-11-2018, 19:23
سلام دوستان توی تهران پینگ شاتل چطوره؟ من واسه گیمینگ میخوام دارم از TD-LTE مبین نت عوض میکنم (که پینگش خیلی خوبه اتفاقا ولی گرون کرده) . سر همین لطفا از کیفیت و پینگ شاتل بگین یزره . ممنون

FXPRO
29-11-2018, 16:16
سلام
این شبانه شاتل چقد دانلود کنی محدود میشی ؟ بازه زمانیش چطوره ؟

ممنون
??????????????

pipo4713
29-11-2018, 16:47
??????????????

براساس سیاست‌های تشویقی شاتل، مشتریان می‌توانند با پرداخت ۱۰،۰۰۰ تومان در ماه و خرید بسته‌های ترافیک شبانه، در ساعات ۱ تا ۸ بامداد بدون محاسبه ترافیک از سرویس اینترنت خود استفاده کنند. تبادل ترافیک تضمین شده برای این بسته، ۵ گیگابایت ترافیک بین‌الملل و ۲۰ گیگابایت ترافیک ایران است. به سرویس‌هایی که به همراه آنها بسته شبانه خریداری شده باشد، FG و به سرویس هایی که این بسته را نداشته باشند، NFG گفته می‌شود.

ااین موضوع دلخواهی هست میتونن شما رو بعد از 5گیگ محدود کنن،میتونن هم بذارن راحت دانلود کنید،البته این رو بدونید که محدود نمیشید در شبانه بلکه حجمتون تموم بشه از حجم روزانه محاسبه میکنن.

FXPRO
30-11-2018, 01:06
براساس سیاست‌های تشویقی شاتل، مشتریان می‌توانند با پرداخت ۱۰،۰۰۰ تومان در ماه و خرید بسته‌های ترافیک شبانه، در ساعات ۱ تا ۸ بامداد بدون محاسبه ترافیک از سرویس اینترنت خود استفاده کنند. تبادل ترافیک تضمین شده برای این بسته، ۵ گیگابایت ترافیک بین‌الملل و ۲۰ گیگابایت ترافیک ایران است. به سرویس‌هایی که به همراه آنها بسته شبانه خریداری شده باشد، FG و به سرویس هایی که این بسته را نداشته باشند، NFG گفته می‌شود.

ااین موضوع دلخواهی هست میتونن شما رو بعد از 5گیگ محدود کنن،میتونن هم بذارن راحت دانلود کنید،البته این رو بدونید که محدود نمیشید در شبانه بلکه حجمتون تموم بشه از حجم روزانه محاسبه میکنن.

خیر دوست عزیز اون ساعت همیشه رایکانه و از حجم روزانه کم نمیشه... اون 5 گیگم هم درست نیست من مطیمینم بیشتر ازونا دان کردم.... فقط میخواستم ببینم کسی رقم دقیقش میدونه یا نه

pipo4713
30-11-2018, 17:14
خیر دوست عزیز اون ساعت همیشه رایکانه و از حجم روزانه کم نمیشه... اون 5 گیگم هم درست نیست من مطیمینم بیشتر ازونا دان کردم.... فقط میخواستم ببینم کسی رقم دقیقش میدونه یا نه

دوست من شما اگر 5 گیگ مصرفی که گفتن حالا اصلا 50 گیگ بتونی استفاده کنی.. بعد از به پایان رسیدن 50 گیگتون بدون اطلاع قبلی میره بر روی حجم اصلی سرویستون...
مطمئنا 5 گیگ نیست خیلی از دوستان تا 20 گیگ و یا بالاتر هم استفاده کردن.. اما بعد از به پایان رسیدن مقدار حجم شبانه این اتفاق 100% میوفته،میتونید امتحان کنید ... در ضمن خیلی وقته که دیگه در اون ساعت مصرف بصورت رایگان نیست بلکه باید هزینه کنید.. میبیند که حتی در سایت خودشون اعلام شده که برای استفاده باید 10 هزارتومان پرداخت کنید...