مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Shatel / شرکت شاتل
alottadamage
05-09-2020, 11:22
مقایسه پینگ چند هفته پیش شاتل با دیروز:
2 هفته پیش (حدودا 140!):
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیروز (79):
alottadamage
05-09-2020, 11:41
پست بالا تکذیب میشه، پینگ 150 هم اکنون پابجی :دی
اقا اینجا همه گیمرن.
چجوری اکانت استیم با IP روسیه بسازم؟
با پرووووکسی که می رم می نویسه bad response captcha.
از کجا وPن بخرم کار بده؟
راه حل: تو گوگل پلی سرج کنید russian vppn امتحان کنید جواب می ده.
alottadamage
06-09-2020, 11:21
استیم شما هم فیلتره با شاتل؟ مال من نه store میاره، نه پروفایلای پلیرا و... یه هفته ای میشه اینطوره، حتی بیشتر...
amirniack
06-09-2020, 11:25
استیم شما هم فیلتره با شاتل؟ مال من نه store میاره، نه پروفایلای پلیرا و... یه هفته ای میشه اینطوره، حتی بیشتر...
استور رو میاره ولی کامیونیتی کلا چند هفتس باز نمیشه
برا بقیم همینه فقط شاتل اینجوری نیس
alottadamage
06-09-2020, 11:39
استور رو میاره ولی کامیونیتی کلا چند هفتس باز نمیشه
برا بقیم همینه فقط شاتل اینجوری نیس
اگه همه اپراتورا باشه که هیچ... فک کردم فقط شاتله.
alottadamage
06-09-2020, 13:56
مشکل پینگو با چت آنلاین مطرح کردم و جواب این بود:
تغییرات و بررسی هایی از سمت ما در حال انجام شدن است برای مشکلات کلی پینگ و زمان بررسی دقیقا مشخص نیست اما تحت پیگیری است.
البته حرف همیشگی شونه :|
sajad-tnt
06-09-2020, 17:10
اگه همه اپراتورا باشه که هیچ... فک کردم فقط شاتله.یکی دو هفته پیش بخش steamcommunity رو فیــلتر کردن...
Sent from my K00R using Tapatalk
زدم تو گوگل پلی russian vppn اومد یه چند تا رو تست کردم ثبت نام کردم.
حالا می شه راهنمایی کنید چطور و از طریق کدوم سایت با اکانت روسیه خرید کنم؟
چون دیگه استیم والت دلار قبول نمی کنه با ویزاکارت آمریکا و ویمانی هم نمی شه!
alidorost
06-09-2020, 22:01
یکی دو هفته پیش بخش steamcommunity رو فیــلتر کردن...
فیلتر نیست تحریمه
شما تحریم شکن بزنی وصل میشه
dns
sajad-tnt
06-09-2020, 23:29
فیلتر نیست تحریمه
شما تحریم شکن بزنی وصل میشه
dnsنه تحریم نیست، فیلتر شده...
به نظر خودت منطقیه درب فروشگاه استیم باز باشه بعد بیاد کامیونیتی رو تحریم کنه؟ o.O
برو توی سایت اینترنت دات آی آر درخواست رفع فیلتر بزن بهت میگه فیلتره یا نه...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
یعنی یکی نیست بگه چی ب سر شاتلند اومده؟
سلام
یعنی یکی نیست بگه چی ب سر شاتلند اومده؟
نمیصرفید براشون. درشو تخته کردن
تمرکزشون رو نماوا و راه اندازی شاتل موبایل و VDSL و فیبره.
alidorost
07-09-2020, 11:26
نه تحریم نیست، فیلتر شده...
به نظر خودت منطقیه درب فروشگاه استیم باز باشه بعد بیاد کامیونیتی رو تحریم کنه؟ o.O
برو توی سایت اینترنت دات آی آر درخواست رفع فیلتر بزن بهت میگه فیلتره یا نه...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آره منطقیه چون بحث مالیش مشکل برای کمپانی ایجاد میکنه
فروشگاه ظاهرا هست اما شمامیتونی گیم هم بخری؟ قبلا هم همچین بود
والا برای من فیلتر نیست تحریمه با dns میره داخل
-------------------------------------------------------------
آپدیت: کاملا تایید میشه با dns و هر چی فکر کنی زدم داخل نرفت
فیلتر شده :| :mellow:
استاتید درخواست جمع آوری خط رو بدیم چقدر دیگ جمعش میکنند ؟
خداوکیلی شاتل رو مخمه 1 ماهه همش میگه خطتتون هیچ ایرادی نداره
مودمتون مشکل داره سه تا مودم دیگ هم آورد بازم همین منوال بوده میگن خط مشکل نداره نویز هم نیست
اما مدام قطع و وصلی
از مرکز مخابراتی هم میگن مشکلی داره
از مخابرات هم اومدن درب خانه تا کافو رو چک کردن اینم مشکل نداشت
کجای کار ایراده اللهو اعلم
مودمتون مشکل داره سه تا مودم دیگ هم آورد بازم همین منوال بوده میگن خط مشکل نداره نویز هم نیست
اما مدام قطع و وصلی
ariobarzan2
07-09-2020, 22:29
اما مدام قطع و وصلی
اگه نخوان اذیت کنن 3 تا 5 روز اگه بخوان نگهت دارن تا دو هفتم تخلیه نمیکنن البته اگه طول دادن میتونی به 195 شکایت کنی یک هفته برای رانژه شرکت جدید در حالت عادی دو هفته بدون نت میشی
shahram83
07-09-2020, 23:10
امشب سرعت اتصال تک ( single connection ) خیلی کاهش پیدا کرده. یه مدت بود این مشکل به مقدار زیادی رفع شده بود اما نمی دونم چی شده که امشب پهنای باند کم شده.
امیدوارم که شاتل نخواد دزدی رو آغاز کنه.
alinice321
07-09-2020, 23:20
اما مدام قطع و وصلی
درود
احتمالا پهنای باند منطقه کمه! برای منم چند مدته همینه! یه ساله هم دارم نمیتونم تخلیه کنم! بخاطر اینترنتی شدن مدارس خیلیا سرویس گرفتن و پهنای باند بیشتر جاها کم اومده!
rahman0158
08-09-2020, 10:58
1 ساعته اومدم شاتل / تک لینک ایکس باکس لایو فول/ خط 17/2 بسته شده / سرویس گیم فعال نیست:whistle:
alottadamage
08-09-2020, 12:05
1 ساعته اومدم شاتل / تک لینک ایکس باکس لایو فول/ خط 17/2 بسته شده / سرویس گیم فعال نیست:whistle:
مطمعین هستید سرویس گیم فعال نیست؟!
اگه اینطوریه که فک کنم اگه سرویس گیم فعال بشه شما بهترین سرویس رو تو ایران داره :| من 50 8.8.8.8 هستم با پروفایل گیم، شما 58 بدون پروفایل گیم... من 98 4.2.2.4 با پروفایل گیمم...
شما یه پینگ از داخلی بزار ببین چنده اگر زیر 30 بود که پروفایل گیم فعال براتون اگه نباشه فعال نیست در این شرایطی که شما داری فکر کنم فعال باشه
rahman0158
08-09-2020, 13:01
مطمعین هستید سرویس گیم فعال نیست؟!
اگه اینطوریه که فک کنم اگه سرویس گیم فعال بشه شما بهترین سرویس رو تو ایران داره :| من 50 8.8.8.8 هستم با پروفایل گیم، شما 58 بدون پروفایل گیم... من 98 4.2.2.4 با پروفایل گیمم...
شما یه پینگ از داخلی بزار ببین چنده اگر زیر 30 بود که پروفایل گیم فعال براتون اگه نباشه فعال نیست در این شرایطی که شما داری فکر کنم فعال باشه
پروفایل گیم فعال نیست امروز تازه با پشتیبانی در تماس بودم برای ست کردن خط / با پروفایل گیم داخلی میاد حدودا 15 الی 16 برام
alottadamage
08-09-2020, 13:30
آخه ایشون های وب هم بود، با وجود اینکه های وب پروفایل گیم نداشت، تست فرانکفورت گذاشته بودن پینگ 99 بود...
الان سرویس گیم ایشون فعال بشه حداقل 20 تا میاد پایین...
پروفایل گیم فعال نیست امروز تازه با پشتیبانی در تماس بودم برای ست کردن خط / با پروفایل گیم داخلی میاد حدودا 15 الی 16 برام
لطفا بعد فعال کردن پروفایل گیم هم تست پینگ بذارید از speedtest.net مولتی و سینگل
ariobarzan2
08-09-2020, 13:57
اینم اوضاع اینجانب
بسیارم عالی امیدوارم که بهتر از این بشه براتون و کیفیت خوبی رو دریافت کنین
آخه ایشون های وب هم بود، با وجود اینکه های وب پروفایل گیم نداشت، تست فرانکفورت گذاشته بودن پینگ 99 بود...
الان سرویس گیم ایشون فعال بشه حداقل 20 تا میاد پایین...
لطفا بعد فعال کردن پروفایل گیم هم تست پینگ بذارید از speedtest.net مولتی و سینگل
شاید احتمالا داخلیش بیاد پایین و اروپا تفاوتی نکنه اکه بکنه مشخصه که هم کیفیت خط خیلی خوبی دارن هم مرکر مخابراتی نزدیکن و هم مرکز مخابراتیشون و شاتل داخل منطقه کیفیت خوبی دارن
مبارکتون باشه. این قسمت اطلاعان خط تو مودم زایکسل رو از کجا میشه دید ؟
Mt.Shadow
09-09-2020, 07:35
سلام فرم درخواست تخلیه شاتل کجاست ؟ توی پنل پیداش نکردم !:blink:
ariobarzan2
09-09-2020, 09:45
به سلامتی کجا :tongue:
ariobarzan2
09-09-2020, 10:14
خدمات شاتل/اینترنت پر سرعت/درخواستها/درخواست فسخ
alottadamage
09-09-2020, 10:56
شاتل با این پینگ جذابش راهی دیگه ای واسمون نذاشته...
ariobarzan2
09-09-2020, 11:26
شاتل با این پینگ جذابش راهی دیگه ای واسمون نذاشته...
البته اگه کسی گیمر نباشه شاتل موردی نداره از بقیه شرکتا با ثبات تره فقط حجمش کمتره
alottadamage
09-09-2020, 11:58
البته اگه کسی گیمر نباشه شاتل موردی نداره از بقیه شرکتا با ثبات تره فقط حجمش کمتره
واسه کسی که گیمره شما پیشنهادی داری؟
ariobarzan2
09-09-2020, 12:04
خوب شرکتایی که ای دی اس ال میدن کمو بیش مثل هم هستن راه حل استفاده از vdsl یا ftth است که هنوز همه جا در دسترس نیست
alottadamage
09-09-2020, 12:09
خوب شرکتایی که ای دی اس ال میدن کمو بیش مثل هم هستن راه حل استفاده از vdsl یا ftth است که هنوز همه جا در دسترس نیست
طبق گفته آسیاتک تو لایو چند هفته پیش دقیقا یه ماه دیگه VDSL عرضه میشه، ببینیم چی میشه... شاتل مثل اینکه قراره تهران و قم چند سال بمونه با این وضعیت تو VDSL.
ariobarzan2
09-09-2020, 12:17
طبق گفته آسیاتک تو لایو چند هفته پیش دقیقا یه ماه دیگه VDSL عرضه میشه، ببینیم چی میشه... شاتل مثل اینکه قراره تهران و قم چند سال بمونه با این وضعیت تو VDSL.
اولین شرکتی که با مخابرات قرار داد بست شاتل بود و بعد هم همین آسیاتک و های وب البته بحث قیمت هم هست که وی دی اس ال قیمتش حداقل دوبرابره کلا برای فراهم کردن زیرساختهای لازم برای ftth و vdsl به 4000 میلیارد تومن سرمایه گذاری احتیاجه که همین مسئله مخابرات را مجبور کرده با شرکتای خصوصی همکاری کنه البته تا همه گیر شدنش حداقل یکی دو سال دیگه زمان احتیاجه
alidorost
09-09-2020, 14:05
نخیر از 5 میلیون پورت vdsl کشور 2 میلیونش بر عهده شاتله (طبق گفته خود مدیر عامل شاتل و مدیر عامل گروه های شاتل و مرکز پشتیبانی شیرازشون)
مشکل فقط تعارض منافع و کندی سازمان ها و ارگان ها و هزار تا مجوز که باید بگیرن و شهرداری هاست (روال معمول مملکت که بخوای نوکری هم کنی باید معطل شی)
من مدتیه پیج نماینده آقای جهرمی در فارس رو فالو میکنم باور کنید روز و هفته ای نست که طی این چهار ماه برای دکل و فیبر و غیره جلسه نذاشته باشن، و من تو نظرات از ایشون سوال میپرسم با احترام سریع جواب میدن، اما یه بار واقعا با حالت استیصالی به من گفت «علی جان مشخص است دل پر خونی داری . به خدا کار کردن در این شرایط خیلی دشوار است ، دستگاه ها به سختی حاضر به همکاری با یکدیگر و هم افزایی هستند . التماس دعا داریم
h_gh_gamkhor
09-09-2020, 14:38
برای گیم شاتل یکی از بهترین ها هست. نه اینکه شاتل عالی باشه، نه، بین شرکت هایی که من تونستم تا امروز تست کنم و پروفایل گیم داشتن شاتل برای بازی کیفیت خوبی رو داشته.
اما این ممکنه برای همه بازیها قابل تعمیم نباشه و یک شرکتی توی یک بازی خاص بهتر باشه ولی در کل شاتل یکی از خوب ها هست.
حالا میمونه مشکل اصلی که من و شما و بقیه رو ازار میده و اون پینگ بالا و دارای نوسان و قطعی و وصلی هست. این اینترنت توسط ارگان های خاصی داره دستکاری میشه. در واقع مشکل اینه که این تکنولوژی بین چند گروه پر نفوذ داره کشیده میشه ( باید گفت متاسفانه ).
من فکر نمیکنم چ شاتل و چ هیچ شرکت قدیمی دیگه ای عمدا لذت ببره از نوسان دار کردن پینگ.
خلاصه کلام. ما توی بازه زمانه ای از تاریخ کشور قرار گرفتیم که متاسفانه اینترنت شده وسیله بازی بین یک سری ارگان خاص و مشخصا این وسط ما قشر گیمر هستیم که ضرر میکنیم.
من شاتل بودم. راضی بودم از گیمینگ شاتل ولی از حجم کمش ناراضی بودم. اومدم پیشگامان. اینجا حجم خیلی بهتره ولی کیفیت گیمینگ شاتل رو نداره توی بازی مورد نظر من ( فیفا )
در کل ADSL دیگه بدرد انلاین بازی کردن نمیخوره( بخصوص که اینجوری هم دستکاریش میکنن اون دوستان خاص ).
باید فیبر نوری باشه برای ما گیمرها که پینگ تایم پایین تر داشته باشیم. ( استیبل بودنش رو دیگه اطلاعی ندارم چون فکر نکنم وقتی نت کشور رو شروع کنن به دستکاری کردن فرقی بین adsl یا فیبر نوری باشه )
برای گیم شاتل یکی از بهترین ها هست. نه اینکه شاتل عالی باشه، نه، بین شرکت هایی که من تونستم تا امروز تست کنم و پروفایل گیم داشتن شاتل برای بازی کیفیت خوبی رو داشته.
اما این ممکنه برای همه بازیها قابل تعمیم نباشه و یک شرکتی توی یک بازی خاص بهتر باشه ولی در کل شاتل یکی از خوب ها هست.
حالا میمونه مشکل اصلی که من و شما و بقیه رو ازار میده و اون پینگ بالا و دارای نوسان و قطعی و وصلی هست. این اینترنت توسط ارگان های خاصی داره دستکاری میشه. در واقع مشکل اینه که این تکنولوژی بین چند گروه پر نفوذ داره کشیده میشه ( باید گفت متاسفانه ).
من فکر نمیکنم چ شاتل و چ هیچ شرکت قدیمی دیگه ای عمدا لذت ببره از نوسان دار کردن پینگ.
خلاصه کلام. ما توی بازه زمانه ای از تاریخ کشور قرار گرفتیم که متاسفانه اینترنت شده وسیله بازی بین یک سری ارگان خاص و مشخصا این وسط ما قشر گیمر هستیم که ضرر میکنیم.
من شاتل بودم. راضی بودم از گیمینگ شاتل ولی از حجم کمش ناراضی بودم. اومدم پیشگامان. اینجا حجم خیلی بهتره ولی کیفیت گیمینگ شاتل رو نداره توی بازی مورد نظر من ( فیفا )
در کل ADSL دیگه بدرد انلاین بازی کردن نمیخوره( بخصوص که اینجوری هم دستکاریش میکنن اون دوستان خاص ).
باید فیبر نوری باشه برای ما گیمرها که پینگ تایم پایین تر داشته باشیم. ( استیبل بودنش رو دیگه اطلاعی ندارم چون فکر نکنم وقتی نت کشور رو شروع کنن به دستکاری کردن فرقی بین adsl یا فیبر نوری باشه )
والا هزینه زندگی داخل لندن رو داریم میدیم عوضش کیفیت تمب کوچیک و بزرگ رو داریم دریافت می کنیم
به نظر من این vdsl و فیبرم میشه داستان 4g که هنوزم هنوزه کل کشور رو پوشش ندادن و خیلی جاها هنوز 2g
حالا پوشش بزاریم کنار کیفیت فکرکنم اندازه adsl ام نباشه تو کشور ما همه چیو سرعت میدونن هرچی که سرع تبالاتر داشت خوبه
اصلا پینگ - پکت لاس- مسیر ورودی-عدم سرمایه گزاری برای گرفتن سرور برای کشور و کلی مورد دیگه بهش توجه ندارن تا همین 1-2 ماه پیش با adsl پینگ 60 میگیرفتیم رو هلند و آلمان الان 140-150
البته بلانسبت شما و دوستان تا خر هست خر سوارم هست
alottadamage
09-09-2020, 18:44
دوستانی که با "بشکن" و "بگذر" کار کردن، یکمی راهنمایی کنید که کدومشون بهتر جواب میده...
دوستانی که با "بشکن" و "بگذر" کار کردن، یکمی راهنمایی کنید که کدومشون بهتر جواب میده...
برای دانلود خوبه هیچکدوم بدرد بازی نمی خوره میری وسط مچ یهو میندازه بیرون و ارور میده سرور بازی هایی که تحریمن مثل apex
Mt.Shadow
09-09-2020, 19:19
آسیاتک احتمالا
البته همشون مثل همن ولی چون شاتل جشنواره درست درمون نداره فعلا تنها چارهس.
ariobarzan2
09-09-2020, 19:23
آسیاتک احتمالا
البته همشون مثل همن ولی چون شاتل جشنواره درست درمون نداره فعلا تنها چارهس.
صبانت هم جشنواره های خوبی داره با حجمای بالا 2 تا 7 هم نود درصد تخفیف البته کیفیت سرویس دهیشو من اطلاع دقیق ندارم
alottadamage
12-09-2020, 11:39
2-3 روزه پینگ شاتل با اروپا اومده 80-90 و ثابت هم هست.
amirniack
12-09-2020, 11:51
دوستان یه نظرسنجی توی مای شاتل هست که اگه انجام بدید 10 گیگ رایگان میده
ariobarzan2
12-09-2020, 12:52
دوستان یه نظرسنجی توی مای شاتل هست که اگه انجام بدید 10 گیگ رایگان میده
درسته البته به صورت کد تخفیف ارسال میشه و تا یک ماه هم قابل فعال سازیه سه روزه هم هست
BMW.M3_E46
13-09-2020, 13:38
کسی از دوستان لطف میکنه پینگ 184.87.25.194 و 205.185.216.42 بگیره ممنون میشم
با سرویس گیم
کسی از دوستان لطف میکنه پینگ 184.87.25.194 بگیره ممنون میشم
با سرویس گیم
150 حدودا..........
BMW.M3_E46
13-09-2020, 14:46
150 حدودا..........
از نظر نویز خط مشکلی ندارید ؟ SNR بالا پایین نمیره؟
اپلودتون حداکثر چقدر هست
از نظر نویز خط مشکلی ندارید ؟ SNR بالا پایین نمیره؟
اپلودتون حداکثر چقدر هست
پروفایل فست شاتل(به اشتباه سرویس گیم) خط خیلی خوبی میخواد برای شاتل چون به اصطلاح غلط خط رو خیلی نویزی میکنه. من خطم یه مدت کوتاه مشکل بالا پایین شدن شدید SNR داشت که رفع شد. آپلود روی Annex M حدود 1.8 مگابیت هست(با مودم برادکام 1.3).... من خط رو یک تیکه از خارج ساختمان کابل کشی کردم
BMW.M3_E46
13-09-2020, 15:29
پروفایل فست شاتل(به اشتباه سرویس گیم) خط خیلی خوبی میخواد برای شاتل چون به اصطلاح غلط خط رو خیلی نویزی میکنه. من خطم یه مدت کوتاه مشکل بالا پایین شدن شدید SNR داشت که رفع شد. آپلود روی Annex M حدود 1.8 مگابیت هست(با مودم برادکام 1.3).... من خط رو یک تیکه از خارج ساختمان کابل کشی کردم
بله درست میفرمایید
بنده خط با کیفیتی ندارم از صبانت گرفتم فکر میکردم مشکل از ISP هست درصورتی که بقول شما خط با کیفیت میخواد
با این حساب باید به فکر وایرلس بود که اونم مشکلات خودشو داره
بله درست میفرمایید
بنده خط با کیفیتی ندارم از صبانت گرفتم فکر میکردم مشکل از ISP هست درصورتی که بقول شما خط با کیفیت میخواد
با این حساب باید به فکر وایرلس بود که اونم مشکلات خودشو داره
یه غکس از مشخصات خطتون و فاصلتون از مرکز مخابراتی رو بفرستید.
برای گیمینگ به هیچ وجه سراغ وایرلس نرید....از ما گفتن بود.
alottadamage
13-09-2020, 15:49
با سرویس گیم
اولی 150 دومی 100
BMW.M3_E46
13-09-2020, 18:34
فاصله تا مرکز مخابراتی حدودا 1.7km هست Line Attenuation down مودم 44db زیاد هست ولی چون داخل مجتمع هستم سیم مستقیم کشیدن یکم دردسر داره
pipo4713
13-09-2020, 19:04
سرویس وایرلس اگر از سرورهای خوبی گرفته بشه برای گیمینگ هیچ مشکلی نداره و پلی استیشن بصورت آنلاین بازی میکنم و کاملا تا به امروز پایدار و بدون مشکل بوده برام..
BMW.M3_E46
13-09-2020, 19:05
سرویس وایرلس اگر از سرورهای خوبی گرفته بشه برای گیمینگ هیچ مشکلی نداره و پلی استیشن بصورت آنلاین بازی میکنم و کاملا تا به امروز پایدار و بدون مشکل بوده برام..
p2p استفاده میکنید یا p2mp ؟
با سرویس گیم
alottadamage
13-09-2020, 21:05
با سرویس گیم
آپدیت.. پینگ من با اولی همون 150 هست، ولی با دومی الان 80 هستم
pipo4713
14-09-2020, 00:10
p2p استفاده میکنید یا p2mp ؟
P2p از شاتل و پتیاک
windows-ps3
14-09-2020, 17:22
احساس می کنم بدجور زیاد حجم مصرف میشه
این ماه اصلا دانلود نکردم ولی نسبت به ماه های دیگه خیلی بیشتر حجم مصرف شده
راحت یه 40 درصدی اضافه کنتر میندازه
بقیه شرکت هام اینطوریه ؟
می خوام بازم برم اسیاتک
ariobarzan2
15-09-2020, 23:39
شاتل یه بسته ترافیکی 200 گیگی گذاشته با تخفیف 60 هزار تومن سی روزه
musican33
17-09-2020, 17:20
شاتل یه بسته ترافیکی 200 گیگی گذاشته با تخفیف 60 هزار تومن سی روزه
همینو پارسال می داد 30 تومن :angry:
MeHrDaD-91
18-09-2020, 19:25
از دیروز تا حالا نتم بدجور ریده پینگ و همه چی اوکیه ولی هیچ کدوم از v پی خوب کار نمیکنه ( هم نورد دارم و اکسپرس) کانکت میشن ولی هیچ سایت باز نمیشن!!!
با صبانت هم تست کردم همین مشکل بود!!!
shahram83
19-09-2020, 15:34
از دیروز تا حالا نتم بدجور ریده پینگ و همه چی اوکیه ولی هیچ کدوم از v پی خوب کار نمیکنه ( هم نورد دارم و اکسپرس) کانکت میشن ولی هیچ سایت باز نمیشن!!!
با صبانت هم تست کردم همین مشکل بود!!!
تایید میشه، این خوک ها حالا که دیگه دارن نابود میشن هر چند وقت یکبار یه گندی به اینترنت می زنند.
behroz3666
20-09-2020, 11:30
سلام دوستان
خونه پدرم اینترنت مخابرات داره اصلا راضی نیستن من خودم شاتل دارم از مخابرات بهتره میخوام جمع کنم شاتل وصل کنم حالا برم شاتل درخواست بدم خودشون کارای جابجایی رو انجام میدن یا من باید برم مخابرات برای تخلیه
ariobarzan2
20-09-2020, 12:02
سلام دوستان
خونه پدرم اینترنت مخابرات داره اصلا راضی نیستن من خودم شاتل دارم از مخابرات بهتره میخوام جمع کنم شاتل وصل کنم حالا برم شاتل درخواست بدم خودشون کارای جابجایی رو انجام میدن یا من باید برم مخابرات برای تخلیه
نه اول باید مخابرات درخواست تخلیه بدی البته امیدوارم زیاد معطلت نکنن
rahman0158
21-09-2020, 11:06
با وای فای وصلم با لن شرایط شاید بهترم بشه / سرویس گیم شاتل فعال :whistle:
ariobarzan2
21-09-2020, 11:23
با وای فای وصلم با لن شرایط شاید بهترم بشه / سرویس گیم شاتل فعال :whistle:
پارامترهای خط روی کنسول مودم را هم بذارید لطفاً
rahman0158
21-09-2020, 11:33
پارامترهای خط روی کنسول مودم را هم بذارید لطفاً
برای تست فعال شده بود ولی الان دوباره گفتم غیرفعال شه کیفیت خطم افتضاح شد بعد فعال سازی:thumbsdow
David4None
21-09-2020, 15:34
سلام دوستان
سلام
اول برای جمع آوری باید مخابرات بری همین که مخابرات درخواست و دادی توی سایت تنظیم مقررات هم شکایت بزن برای جمع آوری
اینجوری زیاد معطل نمیکنن :weird:
تا زودتر جمع آوری بشه بعد که dsl از روی خط رفت میتونی شاتل درخواست بدی یا درخواستی و که قبلن دادی و پیگیری کنی تا اعمال بشه
and-roid2
21-09-2020, 21:19
برای تست فعال شده بود ولی الان دوباره گفتم غیرفعال شه کیفیت خطم افتضاح شد بعد فعال سازی:thumbsdow
کیفیت خط شما خیلیم خوبه.
snr بالای 12 مناسبه
دوستان تاحالا شما همچنین مشکلی داشتین :D
دیروز خط من اومد صفحه اول رانژه اولیه
با اینک خطتم چندین ماهه در حال استغاده هست
پشتیبانی خود شاتل هم هنگ کرده بود
ariobarzan2
21-09-2020, 22:33
دوستان تاحالا شما همچنین مشکلی داشتین :D
دیروز خط من اومد صفحه اول رانژه اولیه
با اینک خطتم چندین ماهه در حال استغاده هست
پشتیبانی خود شاتل هم هنگ کرده بود
کلا مشکلاتت عجیب غریبه :blink:
کلا مشکلاتت عجیب غریبه :blink:
آره بخدا
بدترش اینجاست که خطم یک صدمم نویز نداره اما مدام قطع میشه وصل میشه
میگفتن مودمه ! بهم ضرر زدن و مودم صفرم خریدم بازم درست نشد
الان میگن مرکز مخابراتی : اونم جوابش امد مشکلش حل نشد
الان زنگ زدن میگن شما پیشنهادتون چیه اگه میخواید جمع آوری کنین
ariobarzan2
21-09-2020, 23:04
آره بخدا
خوب شما TD LTE بگیر
خوب شما TD LTE بگیر
هزینش بالاست
تو شهر ما هم جوابگو نیست
pipo4713
22-09-2020, 12:21
آره بخدا
شما اول این موضوع رو در ساعات مختلف چک کن حتی ۳ شب هم یکبار چک کن ببین قطع میشه یا خیر.. بعد از سر خط چک کن.. ببین باز هم همینطوره..!
اگر خط هم نویز نداره هر سرویسی خریدی بگو روی پایین ترین سرعت ببندن و چک کنید! این موضوع باید یکجایی معلوم بشه!
پارامترهای خط رو هم اینجا بذارید تا اگر شد به شما کمک کنیم..
در ضمن مودم رو بدون اسپیلیتر و فقط مودم وصل باشه و همینطور از اولین پیریز این موضوع رو چک کنید..
شاتل قیمت ها رو 50 درصد افزایش داده
ariobarzan2
23-09-2020, 07:54
شاتل قیمت ها رو 50 درصد افزایش داده
درسته البته نه همه سرویسا مثلا سرویس یکساله 16مگ که پرترافیک ترین سرویس بود با 736 گیگ از 1 میلیون شده 1620 سرویس یک ماهه یک مگ هم از 27500 شده 32500 خیلی از سرویسام بدون تغییره چند روزه اینطوری شده و چراغ خاموش :eh:
alottadamage
23-09-2020, 10:24
94 تومنننننننننننننننننننننن نننننننننننننننننننن سرویس 8 مگ 1 ماه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 62.5 شد 94 تومن؟!!!!!!!!!!!! تازه با مالیات میشه 100 تومن
چه خبره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
alottadamage
23-09-2020, 10:44
فعلا با فاکتور قبلی که داشتم پرداخت کردم، یه ماه هم با قیمت قبلی میتونم داشته باشم، بعد این باید 100 بدیم واسه 8 مگ :(
94 تومنننننننننننننننننننننن نننننننننننننننننننن سرویس 8 مگ 1 ماه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 62.5 شد 94 تومن؟!!!!!!!!!!!! تازه با مالیات میشه 100 تومن
فعلا با فاکتور قبلی که داشتم پرداخت کردم، یه ماه هم با قیمت قبلی میتونم داشته باشم، بعد این باید 100 بدیم واسه 8 مگ :(
این افزایش قیمت بدون اجازه بوده... امروز شکایت نکردین 195 و پیگیری نکردین دیگه بعدا شاکی نشین چطور هر غلطی شاتل کرد
rahman0158
23-09-2020, 11:52
مارو باش 2هفته شده اومدیم شاتل با مالیات ماهی 109 بود الان شده 160همون 100هم زیادیه فعلا که پیش فاکتور ماه بعد همون 100:thumbsdow:thumbsdow
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مایشاتل_-.png
alottadamage
23-09-2020, 12:00
این افزایش قیمت بدون اجازه بوده... امروز شکایت نکردین 195 و پیگیری نکردین دیگه بعدا شاکی نشین چطور هر غلطی شاتل کرد
الان با 2 نفر از شاتل حرف زدم، با لحن خیلی تندی هم گفتن، گفت انتقاد تون رو حتما انتقال میدیم، به دوستام هم گفتم که برن بگن، اگه نیاوردن پایین یه چند روز دیگه شکایت حتما.
جالبه پینگ باز از 80 اومده 105
میگه قطعی داره رو سرویست واسه همین، میگن snr ام رو 30 هست با پروفایل گیم رو 9 مگ! 24 ساعته مودم روشنه یه قطعی هم نداشتم تا حالا، میگه نه اشتباه میکنی، عجب گیری کردیم ها
مارو باش 2هفته شده اومدیم شاتل با مالیات ماهی 109 بود الان شده 160همون 100هم زیادیه فعلا که پیش فاکتور ماه بعد همون 100:thumbsdow:thumbsdow
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مایشاتل_-.png
حالا این ماه گرون نشد ماه بعد که میشه
الان با 2 نفر از شاتل حرف زدم، با لحن خیلی تندی هم گفتن، گفت انتقاد تون رو حتما انتقال میدیم، به دوستام هم گفتم که برن بگن، اگه نیاوردن پایین یه چند روز دیگه شکایت حتما.
میگه قطعی داره رو سرویست واسه همین، میگن snr ام رو 30 هست با پروفایل گیم رو 9 مگ! 24 ساعته مودم روشنه یه قطعی هم نداشتم تا حالا، میگه نه اشتباه میکنی، عجب گیری کردیم ها
اگه ایرانسل و همراه اول عقب نشینی کردن اینا هم امکان داره ... بگو غلط کردی ...کلا بگی تلگرام چرا فیلتره میگن خطتت نویزه داره
rahman0158
23-09-2020, 12:21
حذف شود....
Milad._.R
23-09-2020, 12:49
در 195 شکایت کردم. احتمالا نتیجه ای نداره. تا حالا نشده از شاتل در 195 شکایت کنم و به نتیجه برسم
اگه قیمت ها رو برنگردونن احتمال زیاد تخلیه میکنم.
تعرفه های مخابرات رو دیدم خیلی ارزون تره! ظاهرا اینهمه سال پول اضافه میدادیم به شاتل
ariobarzan2
23-09-2020, 12:55
در 195 شکایت کردم. احتمالا نتیجه ای نداره. تا حالا نشده از شاتل در 195 شکایت کنم و به نتیجه برسم
اگه قیمت ها رو برنگردونن احتمال زیاد تخلیه میکنم.
تعرفه های مخابرات رو دیدم خیلی ارزون تره! ظاهرا اینهمه سال پول اضافه میدادیم به شاتل
البته گول ارزونی اون را هم نباید خورد هزار تا مشکل دیگه داره
alottadamage
23-09-2020, 14:19
حالا این ماه گرون نشد ماه بعد که میشه
اگه ایرانسل و همراه اول عقب نشینی کردن اینا هم امکان داره ... بگو غلط کردی ...کلا بگی تلگرام چرا فیلتره میگن خطتت نویزه داره
خود طرف هم میدونست چرت میگه، آخه الان هر کی نشون بدی که رو 9 مگ گیم SNR 30 میگن دیگه فوق العاده هست! ایشون میگفت نه، آخرش دیگه عصبانی شدم، هر چی گفت کوتاه نیومدم، الان پینگم درست شده بعد چند ساعت از ماجرا.
هر مشکلی دارید کلا باید با لحن تند بگید، واسه اینا محترمانه حرف زدن حرام هست به خدا، اینا اون احترام حالیشون نمیشه و سو استفاده میکنن از احترامی که موقع تماس میذاری بهشون، باید تند بگی، تنها راهیه که جواب میده یا ممکنه جواب بده. من اوایل تند حرف نمیزدم، درست هم نمیکردن هیچ جوره، بعدا فهمیدم که باید تند بزنی وگرنه فایده ای نداره.
قیمت ها هم برنگرده تا یه مدتی، خب نهایت تلاشمون رو میکنیم، بچه ها فروم هم خواهشا هم کاری کنید همگی.
alidorost
23-09-2020, 15:08
8 مگابیت 100 هزار تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بقیه هم مثل همیشه پشت سر شاتل گرون میکنن
مگه سر گردنه هستش که این شاتل یک شبه قیمتاشو 50 درصد گرون کرده، این چه وضعشه:puke:
واقعا" اسم شاتل و باید تغییر بدن به دزدتل
alinice321
23-09-2020, 18:56
خوب خدا رو شکر من ماه پیش یه ساله گرفتم ;)
ماه شهریور ولی خیلی قطعی داشتم! شکایت کردم الان این ایمیل برام اومده!
"با سلام و احترامضمن ابراز خرسندی از اینکه عضو خانواده بزرگ شاتل هستید، با توجه به درخواست مطرح شده از طرف شما، به اطلاع میرساند مطابق ضوابط مصوب شده در جلسه شماره ۱۷۷ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی، درخواست جبران خسارت(SLA) در بازه زمانی شهریور ماه بررسی شد.
گفتنی است مبلغ 562,500 ریال به عنوان تخفیف نقض SLA طی فاکتور دوره بعد روی سرویس شما لحاظ خواهد شد.
امید است تا هنگامی که مشترک شاتل هستید، رضایت کامل را از سرویسهای این شرکت داشته باشید.
با آرزوی توفیق و سربلندی"
خود طرف هم میدونست چرت میگه، آخه الان هر کی نشون بدی که رو 9 مگ گیم SNR 30 میگن دیگه فوق العاده هست! ایشون میگفت نه، آخرش دیگه عصبانی شدم، هر چی گفت کوتاه نیومدم، الان پینگم درست شده بعد چند ساعت از ماجرا.
هر مشکلی دارید کلا باید با لحن تند بگید، واسه اینا محترمانه حرف زدن حرام هست به خدا، اینا اون احترام حالیشون نمیشه و سو استفاده میکنن از احترامی که موقع تماس میذاری بهشون، باید تند بگی، تنها راهیه که جواب میده یا ممکنه جواب بده. من اوایل تند حرف نمیزدم، درست هم نمیکردن هیچ جوره، بعدا فهمیدم که باید تند بزنی وگرنه فایده ای نداره.
قیمت ها هم برنگرده تا یه مدتی، خب نهایت تلاشمون رو میکنیم، بچه ها فروم هم خواهشا هم کاری کنید همگی.
8 مگابیت 100 هزار تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بقیه هم مثل همیشه پشت سر شاتل گرون میکنن
مگه سر گردنه هستش که این شاتل یک شبه قیمتاشو 50 درصد گرون کرده، این چه وضعشه:puke:
واقعا" اسم شاتل و باید تغییر بدن به دزدتل
تنها راهش 195
خوب خدا رو شکر من ماه پیش یه ساله گرفتم ;)
ماه شهریور ولی خیلی قطعی داشتم! شکایت کردم الان این ایمیل برام اومده!
"با سلام و احترامضمن ابراز خرسندی از اینکه عضو خانواده بزرگ شاتل هستید، با توجه به درخواست مطرح شده از طرف شما، به اطلاع میرساند مطابق ضوابط مصوب شده در جلسه شماره ۱۷۷ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی، درخواست جبران خسارت(SLA) در بازه زمانی شهریور ماه بررسی شد.
گفتنی است مبلغ 562,500 ریال به عنوان تخفیف نقض SLA طی فاکتور دوره بعد روی سرویس شما لحاظ خواهد شد.
امید است تا هنگامی که مشترک شاتل هستید، رضایت کامل را از سرویسهای این شرکت داشته باشید.
با آرزوی توفیق و سربلندی"
خوبه که فقط به فکر خودمون نباشیم
;)
alottadamage
23-09-2020, 21:45
دوستان شاتلی قصد ثبت شکایت دارید همگی یهویی ثبت کنیم؟ :biggrin:
[/QUOTE]
شما بزن خیلی ها هم زدن
کار از شکایت گذشته ، فقط الان جمع آوری جواب می ده ، 50 درصد گرفتن اضافه کردن قیمتا رو تو یک شب ، چه وضعشه ، این دزدی تو روز روشن هستش،هیچ شرکتی همچین کاری نمی کنه که اینا کردن:puke: من که با این قیمت عمرا" تمدید کنم ،سرویش 8 مگ 104 هزار تومن،همون 66 تومن هم واسش زیاد بود، آسیاتک 90 گیگ و هر چقدرم خطت بکشه می ده 60 تومن
behroz3666
24-09-2020, 07:59
من دیروز رفتم شاتل برای پدرم سرویس بگیرم سه چهار روز پیش دیده بودم تو سایت هشت مگ قیمت یکسالش تقریبا ششصدو خورده ای میشد
امروز شش ماهش تقریبا همین حدود میشهخلاصه با کلی جر و بحث نگرفتم تا ببینم چی میشه یارو میگفت ما الان سه ساله قیمتامون ثابته!!
بدبختی اینه که مرکز ما فقط شاتل و مخابرات سرویس میده چون فیبر نوری هستیم مخابرات که داغونه حالا تا ببینم چی میشه
195 هم شکایت کردم
متاسفانه تجربه ثابت کرده که دزدتل (شاتل) روی قیمتایی که تعیین می کنه به هیچ وجه کوتاه نمی آد،بهترین راه تهدید به جمع آوری هستش، شکایت تو 195 فکر نمی کنم جواب بده
زنگ زدم شاتل واسه جمع آوری پشنیبانی می گه به خاطر شرایط اقتصادی هزینه های شرکت ما بالا رفته و قیمتا رو زیاد کردیم و ما سه سال قیمتامون ثابت بوده، همه جا سرعتا رو بیشتر می کنن قیمتا رو می آرن پایین ، اینا هیچ تغییری تو سرعتا و ترافیکا ایجاد نکردن ، حجم و آوردن پایین، واقعا" متاسفم واسه این شرکت ، منم گفتم جمع آوری بزن، هیچ شرکتی همچین قیمتایی نداره ، می گه شرکتای دیگه کیفیتشون پایینه ، اونا هم قیمت و می برن بالا ، واقعا" دزدتر از این شرکت ندیدم :puke:
Milad._.R
24-09-2020, 11:59
من دیروز رفتم شاتل برای پدرم سرویس بگیرم سه چهار روز پیش دیده بودم تو سایت هشت مگ قیمت یکسالش تقریبا ششصدو خورده ای میشد
امروز شش ماهش تقریبا همین حدود میشهخلاصه با کلی جر و بحث نگرفتم تا ببینم چی میشه یارو میگفت ما الان سه ساله قیمتامون ثابته!!
بدبختی اینه که مرکز ما فقط شاتل و مخابرات سرویس میده چون فیبر نوری هستیم مخابرات که داغونه حالا تا ببینم چی میشه
195 هم شکایت کردم
چه راحت دروغ میگن
همین پارسال به اسم طرح نقره ای برنزی قیمت ها رو بردن بالا و همون موقع هم شکایت کردم در 195 و هیچ تاثیری هم نداشت. 30/2/1398
اون موقع طرحی که من میگرفتم حدود 40ت بود که بعدش طرح مشابه ش رو باید با اسم نقره ای میگرفتم و هزینه ش 55ت شد
الان همین 55ت رو کردن 82ت! 4مگ 82هزار تومان!
این سری دیگه رسما دارن پول زور میگرن. من به هیچ وجه برای این سرعت و حجم 82ت پرداخت نمیکنم
تا 25 ام اعتبار دارم بعدش احتمالا از مخابرات میگیرم که قیمت هاش خیلی کمتر از شاتله
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/service/adsl
Milad._.R
24-09-2020, 12:03
زنگ زدم شاتل واسه جمع آوری پشنیبانی می گه به خاطر شرایط اقتصادی هزینه های شرکت ما بالا رفته و قیمتا رو زیاد کردیم و ما سه سال قیمتامون ثابت بوده، همه جا سرعتا رو بیشتر می کنن قیمتا رو می آرن پایین ، اینا هیچ تغییری تو سرعتا و ترافیکا ایجاد نکردن ، حجم و آوردن پایین، واقعا" متاسفم واسه این شرکت ، منم گفتم جمع آوری بزن، هیچ شرکتی همچین قیمتایی نداره ، می گه شرکتای دیگه کیفیتشون پایینه ، اونا هم قیمت و می برن بالا ، واقعا" دزدتر از این شرکت ندیدم :puke:
هزینه های شرکتش چیه؟ چندتا کارمند و پشتیبانی دختر که هیچ کاری از دستشون بر نمیاد!
چه راحت دروغ میگن
همین پارسال به اسم طرح نقره ای برنزی قیمت ها رو بردن بالا و همون موقع هم شکایت کردم در 195 و هیچ تاثیری هم داشت. 30/2/1398
اون موقع طرحی که من میگرفتم حدود 40ت بود که بعدش طرح مشابه ش رو باید با اسم نقره ای میگرفتم و هزینه ش 55ت شد
این سری دیگه رسما دارن پول زور میگرن. من به هیچ وجه برای این سرعت و حجم 82ت پرداخت نمیکنم
تا 25 ام اعتبار دارم بعدش احتمالا از مخابرات میگیرم که قیمت هاش خیلی کمتر از شاتله
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/service/adsl
هزینه های شرکتش چیه؟ چندتا کارمند و پشتیبانی دختر که هیچ کاری از دستشون بر نمیاد!
واقعا" زوره ، واسه سرویس 4 مگ، 20 تومنم زیاده، حداقل سرعت سرویسا رو می بردن بالا بعد قیمتا رو بالا می بردن، با همون سرعت و همون ترافیک قیمت رو 50 درصد گرون کردن، بهترین کار جمع آوری هستش ، 195 اینا فایده نداره :puke:
alottadamage
24-09-2020, 12:30
واقعا" زوره ، واسه سرویس 4 مگ، 20 تومنم زیاده، حداقل سرعت سرویسا رو می بردن بالا بعد قیمتا رو بالا می بردن، با همون سرعت و همون ترافیک قیمت رو 50 درصد گرون کردن، بهترین کار جمع آوری هستش ، 195 اینا فایده نداره :puke:
حداقل 100 تومن میگیرن لااقل یه سرعت هم باز بذارن، چقدر اینا دزدن آخه 100 تومن میگیره 8 مگ میگی سرعتو ببر بالا میگی باید 16 مگ بخری
- - - Updated - - -
هر مشکلی که نمیتونن حل کنن میندازن سر نویز خط و یه لیست آماده شده از قبل میفرستن! :)
حداقل 100 تومن میگیرن لااقل یه سرعت هم باز بذارن، چقدر اینا دزدن آخه 100 تومن میگیره 8 مگ میگی سرعتو ببر بالا میگی باید 16 مگ بخری
- - - Updated - - -
هر مشکلی که نمیتونن حل کنن میندازن سر نویز خط و یه لیست آماده شده از قبل میفرستن! :)
من الان سایت همه شرکتا رو چک کردم ، هیچ کدوم قیمتاشونو تغییر ندادن، شاتل گرفته با همون سرعت و با همون حجم قیمتا رو زیاد کرده ، آخه کجا این رسمه، به نظرم 195 اینا فایده نداره ، زنگ بزنید بگید تمدید نمی کنیم ، مگه مغزم مشکل داره سرویس 8 مگ که همه شرکتا قیمتش 60 تومن هستشو تو شاتل با 105 تومن تمدید کنم :puke::puke:
alottadamage
24-09-2020, 12:52
من الان سایت همه شرکتا رو چک کردم ، هیچ کدوم قیمتاشونو تغییر ندادن، شاتل گرفته با همون سرعت و با همون حجم قیمتا رو زیاد کرده ، آخه کجا این رسمه، به نظرم 195 اینا فایده نداره ، زنگ بزنید بگید تمدید نمی کنیم ، مگه مغزم مشکل داره سرویس 8 مگ که همه شرکتا قیمتش 60 تومن هستشو تو شاتل با 105 تومن تمدید کنم :puke::puke:
فک کنم ضررهایی که تو شاتل موبایل و بقیه سرمایه گذاری هاشون به جز ADSL کردن رو میخوان از ما بگیرن پولشو
دوستانی که شاتل دارن دقت کنید
وقتی شرکت تصمیم میگیره قیمت هارو افزایش بده خوب این موضوع رو در نظر میگیره که آمار شکایت هم افزایش پیدا میکنه پس وقت خودتونو با شکایت کردن نگیرید.
توصیه من اینه که پول مفت ندین و بجاش سرویس بلند مدت از یک شرکت دیگه بگیرید اگه جشنواره باشه که بهتر. وگرنه باز هم گرون میشه و به شرکت های دیگه هم میرسه
در مورد کیفیت هم کیفیت خط مهم هست
من اینجا اسم هیچ شرکتی رو نمی برم که کسی فکر تبلیغ نکنه
خودم 9 ساله هیچ وقت سمت شاتل نرفتم و نمیرم
متاسفانه تجربه ثابت کرده که دزدتل (شاتل) روی قیمتایی که تعیین می کنه به هیچ وجه کوتاه نمی آد،بهترین راه تهدید به جمع آوری هستش، شکایت تو 195 فکر نمی کنم جواب بده
شما در هر صورت شکایت بزن تو 195
چه راحت دروغ میگن
همین پارسال به اسم طرح نقره ای برنزی قیمت ها رو بردن بالا و همون موقع هم شکایت کردم در 195 و هیچ تاثیری هم داشت. 30/2/1398
شما هم همینطور در 195 شکایت بزن
بگید با همون سرعت و خحم و کیفیت کمتر نسبت به پارسال قیمت 50 درصد رفته روش
دوستانی که شاتل دارن دقت کنید
وقتی شرکت تصمیم میگیره قیمت هارو افزایش بده خوب این موضوع رو در نظر میگیره که آمار شکایت هم افزایش پیدا میکنه پس وقت خودتونو با شکایت کردن نگیرید.
توصیه من اینه که پول مفت ندین و بجاش سرویس بلند مدت از یک شرکت دیگه بگیرید اگه جشنواره باشه که بهتر. وگرنه باز هم گرون میشه و به شرکت های دیگه هم میرسه
در مورد کیفیت هم کیفیت خط مهم هست
من اینجا اسم هیچ شرکتی رو نمی برم که کسی فکر تبلیغ نکنه
خودم 9 ساله هیچ وقت سمت شاتل نرفتم و نمیرم
به این راحتیا بیخیال نشید همراه احمق و ایرانسل بسته ها رو برگدوندن... شاتل که بزرگتر نیست
Milad._.R
24-09-2020, 18:58
شما هم همینطور در 195 شکایت بزن
بگید با همون سرعت و خحم و کیفیت کمتر نسبت به پارسال قیمت 50 درصد رفته روش
منتظر بودم شما بگید بعد شکایت کنم
David4None
24-09-2020, 19:36
باید صبر کرد دید شرکت های دیگه هم گرون میکنن یا نه تجربه ثابت کرده هیچ شرکت اینترنتی تو ایران ثبات قیمت نداره و اصولا با کاربرها بازی میکنن سر قیمت ها
همین طور که دوستان هم گفتن شکایت کردن بهتر از نکردنه بهر حال روی رتبه شرکت تاثیر میزاره
وقتی یک شرکت گرون میکنه ینی باید منتظر گرون کردن بقیه شرکت ها هم بود :weird:
sajad-tnt
24-09-2020, 21:17
وقت خودتون رو با شکایت بازی هدر ندید
تا زودتره تخلیه کنید و یه isp دیگه که جشنواره بلندمدت داره پیدا کنید...
از ما گفتن بود...
منتظر بودم شما بگید بعد شکایت کنم
خیلیم عالی حالا که گفتم میتونید شکایت کنید;)
windows-ps3
24-09-2020, 23:53
3 مگ 37 گیگ 56 تومن نقره ای
8 مگ 40 گیگ 50 تومن برنزای
شکایت فایده ای نداره , دفعه قبل من تا خوده رگلاتوری رفتم , آخرش از رگلاتوری زنگ زدن گفتند عوض کن
تغییر سرویس بهترین راه , ولی حیف که یک صدا نیستیم , کافیه فقط 30 درصد از کاربرها تو چند روز تخلیه بزنن , نتنها قیمت ها به قبل برمیگره , بلکه افر های بهتر ها میزارن
ولی حیف که یک صدا نیستیم ...
اینا هر چقدر افزایش بدن قانونی هستش مثلا قانون مصوب سرعت 16 مگ ماهی 80هزار تومن هستش حالا یک شرکت ماهی یک گیگ حجم میده یک شرکت 1000 گیگ.
magiteq1
25-09-2020, 00:34
شکایت زدم
وقتی تعداد شکایت به چند صد نفر برسه اینا دیگه به راحتی نمیتونن بیخیال بشن
هی ام دوستان نگن فایده نداره فایده نداره
انگار واسه شکایت ازشون پول میگیرن. مفته دیگه. چرا فاز منفی میدید
مقصر خود ما هستیم که از این شرکت سرویس میگیریم همین جدول تعرفه هاش توهین به فهم و شعور مشتری هست سرویس 16 مگ با 350 گیگ ترافیک قیمت 150 هزارتومن هست سرویس 4 مگ از لحاظ سرعت و حجم یک چهارم سرویس 16 مگ هست اما قیمتش (75 هزارتومن) نصف قیمت سرویس 16 مگ هست این اگه دزدی نیست پس چی هست
iman2919
25-09-2020, 10:29
سلام دوستان بهترین DNS برای اینترنت شاتل چیه؟
alottadamage
25-09-2020, 11:42
دوستان یه شکایت که ضرری نداره، به قتل که نمیرسونن شما رو، چه بی تاثیر چه با تاثیر، مرحمت کنید و شکایت تنظیم کنید. اگه جواب بده به نفع ماست، جواب نده هم فوقش جمع آوری میکنیم.
pipo4713
25-09-2020, 14:58
دوستان یه شکایت که ضرری نداره، به قتل که نمیرسونن شما رو، چه بی تاثیر چه با تاثیر، مرحمت کنید و شکایت تنظیم کنید. اگه جواب بده به نفع ماست، جواب نده هم فوقش جمع آوری میکنیم.
با شکایت فقط کار به جلو نمیره، بهنرین حالت اینکه توی صفحه اینستاگرام و توییر خودشون کامنت بذارید و وزیر ارتباطات رو هم تگ کنید و در پایان هشتک حق الناس رو استفاده کنید
اینکارارو انجام بدید...
به من زود پیام دادن که ما اجازه داریم برای بهتر شدن کیفیت و .... با اجازه و طبق قانون قیمت رو بردیم بالا.. اما بعد از جواب دادن به من زود کامنتها رو پاک کردن.. پس بهتره اینکارو انجام داد.. همه اینکار رو بکنید کلا ۳ دقیقه زمان میبره..
alottadamage
25-09-2020, 16:33
شاتل کلا لیست سرویسای نقره ای که 50 درصد کشیده بود روش رو از سایت برداشته و الان فقط برنزی ها موجوده! به نظرم اعتراضامون جواب داد! ببینیم با چه قیمتی دوباره آپلود میکنن
ببینید نیست! :biggrin:
sajad-tnt
25-09-2020, 16:56
شاتل کلا لیست سرویسای نقره ای که 50 درصد کشیده بود روش رو از سایت برداشته و الان فقط برنزی ها موجوده! به نظرم اعتراضامون جواب داد! ببینیم با چه قیمتی دوباره آپلود میکنن
ببینید نیست! [emoji3]نقره ای برای همیشه حذف شد
منتظر برگشت نباش...
alottadamage
25-09-2020, 17:00
نقره ای برای همیشه حذف شد
منتظر برگشت نباش...
اینو منم دیدم، ولی تو بخش سفارش انلاین میری سفارش بدی بسته های نقره ای موجوده...
pipo4713
25-09-2020, 17:40
اینو منم دیدم، ولی تو بخش سفارش انلاین میری سفارش بدی بسته های نقره ای موجوده...
مثل اینکه فهمیدن چه گندی زدن فعلا لیست سیلور رو حذف کردن تا درستش کنن. چون عمرا براش صرف نمیکنه بیاد سرویس با حجم کم بده دسته مشتری... باید حجم بیشتر بفروشه و قانون هم میگه شما باید اون سرویس رو بفروش بذاری چون مورد تایید سازمان هست.. البته گرون فروشی رو داره ریز انجام میده.!! توی فروش بسته ترافیکی و...
h_gh_gamkhor
25-09-2020, 17:52
سوالی که هست اینه که با بیشتر شدن مشتری که بخاطر داستان کرونا و اینترنتی شدن مدارس و کارها اتفاق افتاده، اینا درامد بیشتری قطعا دارن.
چرا قیمت ها رو افزایش میدن ؟ کاسبی اینا که مثل قیمت ماست نیست که بگن خب غذای دام گرون شده و توی این مسیر تولید بگیر تا بخواد برسه دست مصرف کننده قیمت افزوده شده.
اینا که پهای باند رو به همون قیمت سابق دارن خریداری میکنن ( احتمالن )، پس ایا فقط "چون همه کاسبی ها تو کشور دارن گرون میکنن ما هم گرون کنیم" دلیل شون هست ؟
alottadamage
25-09-2020, 17:56
الان از بخش فروش پرسیدم، گفت بروزرسانی تو مای شاتل انجام شده و تو سایت هم بزودی گذاشته میشه!
مثل اینکه نمیخوان کوتاه بیان
104 تومن 8 مگ 1 ماهه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pipo4713
25-09-2020, 18:46
الان از بخش فروش پرسیدم، گفت بروزرسانی تو مای شاتل انجام شده و تو سایت هم بزودی گذاشته میشه!
مثل اینکه نمیخوان کوتاه بیان
104 تومن 8 مگ 1 ماهه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عجله نکنید.. باید دید تا فردا چی میشه اما حتما در پیج اینستاگرام و توییتر به خودشون و وزیر کامنت و تگ کنید..
ariobarzan2
25-09-2020, 19:19
سوالی که هست اینه که با بیشتر شدن مشتری که بخاطر داستان کرونا و اینترنتی شدن مدارس و کارها اتفاق افتاده، اینا درامد بیشتری قطعا دارن.
چرا قیمت ها رو افزایش میدن ؟ کاسبی اینا که مثل قیمت ماست نیست که بگن خب غذای دام گرون شده و توی این مسیر تولید بگیر تا بخواد برسه دست مصرف کننده قیمت افزوده شده.
اینا که پهای باند رو به همون قیمت سابق دارن خریداری میکنن ( احتمالن )، پس ایا فقط "چون همه کاسبی ها تو کشور دارن گرون میکنن ما هم گرون کنیم" دلیل شون هست ؟
حرف خود وزیر هم دقيقاً همینه تو یکی از مصاحبه هاش گفت که چون isp ها درآمدشون زیاد شده حق گرون کردن سرویساشون رو ندارن
همون سرعت و همون حجم قیمت 50 درصد رفته روش... کیفیتم قربونش برم.
برگردوندن حالت قبل تمدید میکنم نه جمع آوری... کوتاه نیاید.. ایرانسل و همراه ازینا گنده تر بودند
در ضمن وزیر بارها گفته در سه سال گذشته هیج افزایش هزینه ای در اینترنت فروخته شده به شرکت ها از زیرساخت اعمال نشده
David4None
25-09-2020, 22:42
دیگه آب قطعه نمیدونن چیکارر کنن :biggrin:
دیگه زیادم شخمی بازی دربیارن چیزی زیاده شرکته :blink:
مخابراتم گزینه بدی نیست اگه محدوده تون نتش پایداره 16مگ و 80ت میده 183گیگ ماهانه (برای کسایی مثل من 8مگ شاتل دارن انتخاب قابل تأملیه):worried:
من فقط به خاطر پینگ شاتل اومده بودم (چون آسیاتک داشتم پینگ خوبی نمیداد حتی با سرویس گیم - حالا بماند که فعالسازی سرویس گیم توی خود سامانه همیشه برام دردسر داشت و باید زنگ میزدم پشتیبانی و آسیاتک هم روی حالت fastpath فقط روی 1 مگابیت میبست)
الان که اینجوری شده تا تموم شدن سرویسم کمی مونده..... تموم شد میرم آسیاتک
عجب زرنگی هستش شاتل ،دیده همه واسه قیمت به سایت 195 شکایت کردند، گرفته سرویسای نقره ای و از سایت حذف کرده و سرویسای برنزی کم حجم و قرار داده که بگه آره من سرویس 16 مگو دارم می دم ماهی 80 تومن و همون قیمت مصوب،عجب زرنگایی هستند:puke::puke::puke:
windows-ps3
27-09-2020, 12:18
عجب زرنگی هستش شاتل ،دیده همه واسه قیمت به سایت 195 شکایت کردند، گرفته سرویسای نقره ای و از سایت حذف کرده و سرویسای برنزی کم حجم و قرار داده که بگه آره من سرویس 16 مگو دارم می دم ماهی 80 تومن و همون قیمت مصوب،عجب زرنگایی هستند:puke::puke::puke:
کار بسیار خوبی میکنند , توی زومیت خبرشو کار کردند که رگلاتوری به همه شرکت ها اجازه افزایش قیمت ها رو داده , کاربرای شاتل حقشونه
خودشنو زرنگ میدونند , اره ما شکایت میکنیم , شاتل میگه ببخشید , اینجا ایرانه , حتی نمی خوان واسه یه ماهم شده این شرکتو تحریم کنند , بعد انتظار دارن این شرکت بهشون احترام بزاره
خوب مگه فقط این شرکته اخه !!!! برید از یجا دیگه سرویس بگیرید , همشون جشنواره دارن , از قیمت های قبلی شاتل هم ارزونتر میافته , وقتی شاتل ادم شد برگردید , فقط یه راه دارید , اگه این شرکت کاربرا ریزش کردن ادم میشه
البته منم ازش شکایت کردم , ولی نه واسه قیمت ها , جمع اوری بیش از 24 ساعت طول کشید واسه اون
کار بسیار خوبی میکنند , توی زومیت خبرشو کار کردند که رگلاتوری به همه شرکت ها اجازه افزایش قیمت ها رو داده , کاربرای شاتل حقشونه
خودشنو زرنگ میدونند , اره ما شکایت میکنیم , شاتل میگه ببخشید , اینجا ایرانه , حتی نمی خوان واسه یه ماهم شده این شرکتو تحریم کنند , بعد انتظار دارن این شرکت بهشون احترام بزاره
خوب مگه فقط این شرکته اخه !!!! برید از یجا دیگه سرویس بگیرید , همشون جشنواره دارن , از قیمت های قبلی شاتل هم ارزونتر میافته , وقتی شاتل ادم شد برگردید , فقط یه راه دارید , اگه این شرکت کاربرا ریزش کردن ادم میشه
البته منم ازش شکایت کردم , ولی نه واسه قیمت ها , جمع اوری بیش از 24 ساعت طول کشید واسه اون
منم بعد از پایان دورم چند روز دیگه جمع آوری می زنم ، جالب اینجاس زومیت داره از کار شاتل حمایت می کنه ، یعتی شاتل با افزایش 30 درصدی قیمت کار قانونی انجام داده ، تلفن محل کارمم از شاتل دیروز درخواست جمع آوری دادیم،اونم باید واسه جمع آوری امروز شکایت بزنم،شاتل گفت 7 روز کاری زمان می بره :puke::puke:
Milad._.R
27-09-2020, 13:26
منم بعد از پایان دورم چند روز دیگه جمع آوری می زنم ، جالب اینجاس زومیت داره از کار شاتل حمایت می کنه ، یعتی شاتل با افزایش 30 درصدی قیمت کار قانونی انجام داده ، تلفن محل کارمم از شاتل دیروز درخواست جمع آوری دادیم،اونم باید واسه جمع آوری امروز شکایت بزنم،شاتل گفت 7 روز کاری زمان می بره :puke::puke:
چطوری حساب کردید که 30 درصد شده؟ 50درصد افزایش دادن
برای تخلیه وقتی درخواست بدیم همون روز اینترنت رو قطع میکنن و بعد چند روز تخلیه میکنن؟ یا تا زمانی که تخلیه انجام نشد اینترنت وصل هست؟
اگه حالت اوله دقیقا روز آخر اشتراک درخواست تخلیه بدم
alottadamage
27-09-2020, 14:07
این جریانش چیه؟
چطوری حساب کردید که 30 درصد شده؟ 50درصد افزایش دادن
برای تخلیه وقتی درخواست بدیم همون روز اینترنت رو قطع میکنن و بعد چند روز تخلیه میکنن؟ یا تا زمانی که تخلیه انجام نشد اینترنت وصل هست؟
اگه حالت اوله دقیقا روز آخر اشتراک درخواست تخلیه بدم
درخواست تخلیه بدید همون روز قطع می کنن ، شما روز آخرت سرویست درخواست جمع آوری بده ، پشت سرشم یک شکایت عدم جمع آوری تو 195 ثبت کن
رگلاتوری کجا گفته اینترنت ثابت adsl افزایش قیمت داشته؟!!!
ناگفته نماند طرح نقرهای از سیستم حذف نشده و مشترکان شاتل میتوانند بستههای اینترنت ثابت را با پرداخت هزینهی جدید فعال کنند. شرکت شاتل و سازمان تنظیم مقررات در پاسخ به پرسش زومیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دربارهی افزایش قیمتها اظهار بیاطلاعی کردند. بااینحال، گفتوگوی زومیت با کارشناس پشتیبان تلفنی شرکت شاتل حاکی از آن بود که رگولاتوری مجوز افزایش ۳۰ درصدی قیمت اینترنت ثابت را برای تمام شرکتها صادر کرده است. باتوجهبه افزایش قیمت سرویس نقرهای شاتل و بررسی زومیت، بهنظر میرسد هزینهی اینترنت ثابت بهصورت چراغخاموش افزایش یافته است.
هزینه اینرتنت ثابت بر مبنای سرعت هستش و هیچ شرکتی حق گرفتن هزینه بیشتر از قیمتها رو ندارد. دقت کنید مقدار حجم هیچ تاثیری تو این نرخ نداره. مثلا یک شرکت 16 مگ با حجم 1 گیگابایت رو میده 80 هزار تومن یک شرکت دیگه با حجم هزار گیگابایت رو میده 80 هزار تومن ولی هیچ شرکتی حق نداره 16 مگ با هر حجمی چه 1 گیگ چه چند هزار گیگ رو بده 81 هزار تومن. شاتل تخلف کرده با توجه به یک کاربر که نوشته بود سرویس 16 مگ از 100هزار تومن به 150 هزار افزایش یافته. حتی اون 100 هزار تومن هم گرون فروشی بوده!!! اما کاربر ناآگاه باز پول میریخته تو شکم این شرکت. هرکس هم با توجه به جدول بالا هزینه بیشتری پرداخت کرده حتما شکایت بزنه هم پول شما رو برمیگردونن و هم شرکت شاتل جریمه میشه به هیچ عنوان کوتاه نیایید.
دوستان یک لطفی بکنید در حق خودتون و در حق کل کاربرای شرکت های دیگه
برای جمع آوری درخواست بدین
اصلا نترسید که ممکنه چند روز بدون اینترنت باشید
یک ماه هم طول بکشه ارزشش رو داره
ضمن اینکه تخلیه بیشتر از دو سه روز طول نمیکشه
برای اینکه تخلیه زوتر انجام بشه هم یک شکایت بزنید با یک متن چرتو پرت (کار سختی نیست)
ناگفته نماند طرح نقرهای از سیستم حذف نشده و مشترکان شاتل میتوانند بستههای اینترنت ثابت را با پرداخت هزینهی جدید فعال کنند. شرکت شاتل و سازمان تنظیم مقررات در پاسخ به پرسش زومیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دربارهی افزایش قیمتها اظهار بیاطلاعی کردند. بااینحال، گفتوگوی زومیت با کارشناس پشتیبان تلفنی شرکت شاتل حاکی از آن بود که رگولاتوری مجوز افزایش ۳۰ درصدی قیمت اینترنت ثابت را برای تمام شرکتها صادر کرده است. باتوجهبه افزایش قیمت سرویس نقرهای شاتل و بررسی زومیت، بهنظر میرسد هزینهی اینترنت ثابت بهصورت چراغخاموش افزایش یافته است.
هزینه اینرتنت ثابت بر مبنای سرعت هستش و هیچ شرکتی حق گرفتن هزینه بیشتر از قیمتها رو ندارد. دقت کنید مقدار حجم هیچ تاثیری تو این نرخ نداره. مثلا یک شرکت 16 مگ با حجم 1 گیگابایت رو میده 80 هزار تومن یک شرکت دیگه با حجم هزار گیگابایت رو میده 80 هزار تومن ولی هیچ شرکتی حق نداره 16 مگ با هر حجمی چه 1 گیگ چه چند هزار گیگ رو بده 81 هزار تومن. شاتل تخلف کرده با توجه به یک کاربر که نوشته بود سرویس 16 مگ از 100هزار تومن به 150 هزار افزایش یافته. حتی اون 100 هزار تومن هم گرون فروشی بوده!!! اما کاربر ناآگاه باز پول میریخته تو شکم این شرکت. هرکس هم با توجه به جدول بالا هزینه بیشتری پرداخت کرده حتما شکایت بزنه هم پول شما رو برمیگردونن و هم شرکت شاتل جریمه میشه به هیچ عنوان کوتاه نیایید.
شاتل هم واسه همین سرویسای نقره ای و از سایتش برداشته و سرویسای نقره ای و گذاشته که بگه من 16 مگ و دارم می دم 80 هزار تومن ، به نظرم شکایت به جایی نمی رسه
alidorost
27-09-2020, 21:17
دوست عزیز چیزی که شما میگی رو همه شرکتا انجام دادن رگولاتوری که کور نیست! برا همش مجوز داده!
اون قیمتی که شما میگی مصوبه ی قدیمه که هنوز رعایت میشه اما به عنوان طرح برنزی!
شرکت ها طبق قانون sla 98 درصد باید رعایت کنن اما با 99 درصد کردنش، پینگ پایین تر یا هر خدمت ولو اسمی کوچیک میتونن از حالت عادی درش بیارن و قیمتو عوض کنن که همشون اسمشو گذاشتن نقره ای
L.O.N.E.L.Y
27-09-2020, 23:33
چطور باید درخواست جمع آوری زد؟
از تو خود سایت مای شاتل میشه یا باید با پشتیبانی تماس بگیریم؟
sajad-tnt
27-09-2020, 23:51
چطور باید درخواست جمع آوری زد؟
از تو خود سایت مای شاتل میشه یا باید با پشتیبانی تماس بگیریم؟من از توی سایت درخواست دادم اصلا رسیدگی نکردن ولی با پشتیبانی تماس گرفتم بعد 48ساعت جمع آوری کردن...
L.O.N.E.L.Y
28-09-2020, 00:01
من از توی سایت درخواست دادم اصلا رسیدگی نکردن ولی با پشتیبانی تماس گرفتم بعد 48ساعت جمع آوری کردن...
از کدوم قسمت؟
من نمیتونم پیدا کنم
rezapcworld
28-09-2020, 00:16
دوستان عزیز وقتی یکی از این شرکتا گرون میکنه ، به تدریج بقیشون هم گرون میکنن.
اصلا اینا با هم تصمیم میگیرن. جلسه میزارن قیمت و چقدر ببرن بالا ، بعد یکی یکی ظرف یکی دو ماه همشون قیمتا رو میبرن بالا. همیشه هم شاتل اولین شرکتیه که گرون میونه بعدم طبق توافقشون به نوبت شروع میکنن گرون کردن.
الان قیمت سرویس من ۵۰ درصد گرون شده ، اون شرکتای دیگه هم قطعا حداقل ۳۰ درصد گرون میکنن.
اینترنت همراه هم که خیلی گرونه.
دیگه اینترنت هم به ارزوهای ایرانیا اضافه شد.
کره شمالی الگوی بی بدیلی برای مسئولین این کشوره.
David4None
28-09-2020, 03:54
اما اكنون براي حفظ كيفيت سرويسها و خدمات خود ناگزير از تغيير قيمت برخي از سرويسهاي شاتل شدهايم. البته يادآوري ميكنيم كه اين افزايش قيمت تنها براي يك دسته از سرويسها (Fair Silver) و در محدودهي قوانين مصوب سازمان تنظيم مقررات اتفاق افتاده است و ساير سرويسهاي اينترنت ثابت شاتل از جمله، سرويسهاي برنزي همچنان بدون تغيير قيمت ارايه ميشوند.
شاتل همیشه ادعای کیفیت داره وگرنه مطمئنا شرکت های دیگه گرون هم بکنن در کناز سرویس های قیمت استاندارد تنظیم مقرارات در این حد فکر نمیکنم گرون کنن که بیان تعرفه های احمقانشونو مخفی کنن !
بعد از حذف شاتل لند عملا سرویس نقره ایش شاید برای افراد مبتدی جذاب باشه که بحث پشتیبانی و مطرح میکنن(اونم در سطح کابل و تو کدوم سوراخ وارد کنم و مودم و چطوری ریستارت کنم و...) وگرنه سرعت و قطعی هروقت مطرح میشه بحثهای تکراری آپدیت نرم افزار و سراسری بودن و نویز خط و کیفیت پایین زیر ساخت مخابراتی و فاصله مخابراتی جوابشونه :blink:
سرویس نقرهای گیممود هم داره
سرویس گیم شاتل بهتر از آسیاتکه برای من
musican33
28-09-2020, 12:14
سلام
پارسال یه مدت بود اینترنت مشکل داشت و شاتل اعلام کرد می تونید در خواست SLA بدید
کسی درخواست دارد؟ نتیجه ای هم داشت؟
برای من که حتی درخواست هم نیست!
italodance
28-09-2020, 14:00
نگاه کن سر این دیال اپ در قرن 21 چقدر ایرانی جمع شدند و دعوا.
آقا ول کن این ذغال آپ مسی رو :laughing:
البته بعضی ها هم انصافا از لحاظ مالی در مضیقه هستند و حق دارند. :sad:
جایگزین شما چیه ؟ ماهی 150 گیگ 200 گیگ 4G چقد آب میخوره ؟
دوست عزیز بحث 30 تومن 40 تومن نیست. بحث اینه اون 8مگ 62 تومن هم نمیارزید چ برسه به 100 تومن
italodance
28-09-2020, 16:52
جایگزین شما چیه ؟ ماهی 150 گیگ 200 گیگ 4G چقد آب میخوره ؟
دوست عزیز بحث 30 تومن 40 تومن نیست. بحث اینه اون 8مگ 62 تومن هم نمیارزید چ برسه به 100 تومن
اتفاقا همینه عزیز دوستان و ایرانیان همیشه سر یک چیز بی ارزش که واقعا نمی ارزه آب و تاب میدند.
شما میگی نمی ارزه پس اصلا نباید حرفش باشه. یعنی باید با این شرکت درجا خداحافظی کرد و تمام. نکه منت کشید و دوباره مشترک بشی و تکرار التکرار.
خوب دیال اپ با ای دی اس ال خیلی فرق داره
مثل 3G با 4G ایرانسل
ایرانسل هم مشکلات زیادی داره
منطقه ما ایرانسل 90 مگ سرعت میده ولی فقط سرعت ملاک کیفیت نیست تازه اونم ناپایدار هست
پینگ و سرعت تک کانکشن جالبی هم نداره
گرونی بسته ها و گرونی مودم های بی کیفیت هم به کنار
با جمع بندی اینها من خودم ADSL رو انتخاب میکنم (هم از نظر کیفیت و قیمت)
indiaboy
29-09-2020, 11:33
ظاهرا پیش فاکتورها هم به روز شده و با نرخ جدید تغییرات روشون اعمال شده
وضعیت من که مشخصه اگه قرار باشیه برای ۸ مگ با این کیفیت بد ۱۰۰ تومن بدم می رم zitel
۱۵۰ تومن میدم ولی محدودی حجم ندارم سرعتش بهتر وضع الان میشه
ariobarzan2
29-09-2020, 17:13
وضعیت من که مشخصه اگه قرار باشیه برای ۸ مگ با این کیفیت بد ۱۰۰ تومن بدم می رم zitel
۱۵۰ تومن میدم ولی محدودی حجم ندارم سرعتش بهتر وضع الان میشه
البته اینترنت بی سیم درسته بعضی جاها سرعت بهتری داره ولی به دلیل تداخل امواج ثبات سیستمهای باسیم رو نداره
hamed619
30-09-2020, 18:28
شاتل قیمتهارو درست کرد:biggrin::biggrin::biggrin:
alottadamage
30-09-2020, 18:37
اعتراضات مون جواب داد، قابل توجه دوستانی که ناامید بودند :biggrin:
شوخی نکنید وجدانا من رفتم مخابرات vdsl گرفتم. نه وایرگارد کار میکنه پینگش هم از شاتل بالاتره چون حالت fastpath نداره!!
نه میشه گیم زد نه هیچی. با کلی بدبختی باید تونل زد تا سایت ها مثل ادم باز بشه :hmm:
چه فایده،شاتل سرعت سرویساش محدوده ، همون چیزی که می خرین می بندن:thumbsdow
خخخ کی بود میگفت افزایش قیمتشون قانونیه؟
alottadamage
30-09-2020, 19:46
آره این یکمی مشکله، ولی خب پینگش چون واسه من اوکی شده خیلی راضی ام ازش.
آره این یکمی مشکله، ولی خب پینگش چون واسه من اوکی شده خیلی راضی ام ازش.
پارس آنلاین هم می گن پینگش از همه بهتره ، من پارس آنلاین ثبت نام کردم ببینم چطوره
alottadamage
30-09-2020, 19:53
پارس آنلاین هم می گن پینگش از همه بهتره ، من پارس آنلاین ثبت نام کردم ببینم چطوره
فک نکنم :| حالا وصل شد با پروفایل گیم تست بذارین ببینیم. ولی من فعلا از شاتل خیلی راضیم
فک نکنم :| حالا وصل شد با پروفایل گیم تست بذارین ببینیم. ولی من فعلا از شاتل خیلی راضیم
سرعتو هم باز می زاره ، مثل شاتل نمی بنده
windows-ps3
30-09-2020, 20:34
خخخخخ , اوسکولا چه زود جا زدن
دوستانی که فکر میکنند بخاطر شکایت جواب گرفتند باید خدمتشون عرض کنم شاتل کلا کمترین شکایت رو در خال حاضر داده , این لیست کل شکایت ها از شرکت هاست
یکی از دوستان دوست نزدیک من (خخخخخ) تو شاتل قسمت پشتیبانی فنی شاتل هست میگفت , ریزش کاربراشون خیلی زیاد بوده
من اهل بازی نیستم , اسیاتک فعلا بد نیست برام , ولی پینگ شاتل غیر گیمینگ از پینگ غیر گیمینگ اسیاتک بهتره , شش ماه فعلا اسیاتک ام
alottadamage
30-09-2020, 22:42
سرعتو هم باز می زاره ، مثل شاتل نمی بنده
تو سایتش نوشته 8 رو نهایت 10 میبندن، خب 9311 و 10240 خیلی فرق ندارن.
ariobarzan2
30-09-2020, 23:02
به نظر من شاتل اقدام عاقلانه ای کرد تو این رقابت شدید شركتها اگر جو به همین منوال پیش میرفت صد در صد قافیه رو مثلا به همین آسیاتک میباخت حتماً مدیران این شرکت شبکه های اجتماعی،فرومهاو...را رصد میکنن و موج اعتراضات را علاوه بر درخواستهای تخليه میبینن چون یک شرکت خصوصی هستند و اگر دچار ریزش مشتری میشدند ضربه سختی میخوردند ولی باید انصاف رو هم در نظر گرفت من به شخصه تا حالا پيشگامان،مخابرات و پارس آنلاین داشتم و در مجموع شاتل را بهتر از بقیه دیدم کلا با یک حساب سرانگشتی میشه فهمید اول بودن شاتل در رده بندی سایت نت سنج پلاس و بقیه ارگانها در چند سال اخیر بی دلیل نیست ضمن اینکه تعداد زیادی کارمند هم در شهرهای مختلف دارند از این طریق ارتزاق میکنن به امید اینکه فیبرنوری همه گیر بشه و شاهد گذار از ای دی اس ال به فیبر مثل گذار چند سال قبل از دیال اپ به ای دی اس ال باشیم این اتفاق دیر و دور نیست
تو سایتش نوشته 8 رو نهایت 10 میبندن، خب 9311 و 10240 خیلی فرق ندارن.
پشتبانی به من گفت هر چقدر خطت بکشه می زارن
David4None
01-10-2020, 00:51
سرویس دیگه ای هم داره که حجمی هست اونو تا 17 هم میبندن خط بکشه
این سرویس های سرعت محدود بالاهم ببندن خط و ،، روی سرعت شما تاثیر نداره همون سرعت خریداری شدس:weird:
David4None
01-10-2020, 00:54
شکایت ها خیلی زیاد بود توی توییتر و اینستا و195 :thumbsup:
من بارها گفتم به دوستان که ایرانسل و همراه اول که ازینا بزرگتر بودند کوتاه اومدن شاتل که دیگه.
قابل توجه مشترکین isp های دیگه... شانس اوردین شاتل کم کرد اگه نه بقیه شرکتا پشت بندش ...
alottadamage
01-10-2020, 10:26
سرویس دیگه ای هم داره که حجمی هست اونو تا 17 هم میبندن خط بکشه
این سرویس های سرعت محدود بالاهم ببندن خط و ،، روی سرعت شما تاثیر نداره همون سرعت خریداری شدس:weird:
کدوم سرویسش؟ خب اگه نقره ای ها رو نکنه، برنزی ها به جای خودش دیگه...
من بارها گفتم به دوستان که ایرانسل و همراه اول که ازینا بزرگتر بودند کوتاه اومدن شاتل که دیگه.
قابل توجه مشترکین isp های دیگه... شانس اوردین شاتل کم کرد اگه نه بقیه شرکتا پشت بندش ...
قضیه همراه اول و ایرانسل فرق داره همراه اول و ایرانسل میتونن افزایش قیمت بدن چون با توجه به مصوبات تنظیم رادیویی تا چند برابر نرخ فعلی میتونن از مشتری هزینه دریافت کنن ایراد کارشون این بود برای تغییر نرخ باید به سازمان تنظیم مقررات درخواست بدن که اینکار رو نکرده بودن. نگران نباشید تا چند ماه دیگه اینترنت غیرثابت گرون میشه.
David4None
01-10-2020, 20:22
کدوم سرویسش؟ خب اگه نقره ای ها رو نکنه، برنزی ها به جای خودش دیگه...
نه جدای این هاس اسمش Fair optimal هست قبلا ترافیکی 1000تومن حساب میشد الان و نمیدونم (ینی مثلا 100 گیگ میخواستی 100 هزارتومن میشد) برای اونایی که سرعت براشون مهمه و کم مصرفن میصرفه و خطشون اوکیه خوبه:blink:
pipo4713
01-10-2020, 20:41
خوب طبق پیگیری هایی که از طریق اینستاگرام و توییتر انجام دادم و بهم در چندین مورد جواب دادن.. در آخر باهام تماس گرفتن و درخواست داشتم که مدرک بیشتر شدن هزینه رو بهم نشون بدن.. بعد از این موضوع دعوت کردن به شرکت و بعد از مراجعه حضوری و دیدار با مدیر بخش فروش اعلام کردن که این موضوع رو سعی میکنن مشکلش رو برطرف کنن(که انجام دادن ) و حتی از بالاتر اعلام کردن فعلا مقداری صبر کنید و در زمانی دیگر افزایش قیمت رو انجام بدید... اما گفتن این موضوع ممکنه تا ۳ماه دیگر با افزایش قیمت رو برو بشه و اون هم به دلیل اینکه vdsl شاتل برای بیشتر مناطق تهران قابل دسترسی میشه و حتی ممکنه شبکه p2p رو به حداقل مشترک برسونن.. پس دوستان سعی کنن زودتر خرید خودشون رو انجام بدن.. حتی اگر نیاز به سرویس برای ۶ماه و یا یکساله دارن.. چون ممکنه این موضوع شاید زودتر هم انجام بشه و ضرر نکنید.. در ضمن تاریخ دیدار روز ۳شنبه بود..
خوب طبق پیگیری هایی که از طریق اینستاگرام و توییتر انجام دادم و بهم در چندین مورد جواب دادن.. در آخر باهام تماس گرفتن و درخواست داشتم که مدرک بیشتر شدن هزینه رو بهم نشون بدن.. بعد از این موضوع دعوت کردن به شرکت و بعد از مراجعه حضوری و دیدار با مدیر بخش فروش اعلام کردن که این موضوع رو سعی میکنن مشکلش رو برطرف کنن(که انجام دادن ) و حتی از بالاتر اعلام کردن فعلا مقداری صبر کنید و در زمانی دیگر افزایش قیمت رو انجام بدید... اما گفتن این موضوع ممکنه تا ۳ماه دیگر با افزایش قیمت رو برو بشه و اون هم به دلیل اینکه vdsl شاتل برای بیشتر مناطق تهران قابل دسترسی میشه و حتی ممکنه شبکه p2p رو به حداقل مشترک برسونن.. پس دوستان سعی کنن زودتر خرید خودشون رو انجام بدن.. حتی اگر نیاز به سرویس برای ۶ماه و یا یکساله دارن.. چون ممکنه این موضوع شاید زودتر هم انجام بشه و ضرر نکنید.. در ضمن تاریخ دیدار روز ۳شنبه بود..
مدارکشون چی بود ؟
اینترنت زیر ساخت 4 سال قیمتش ثابته
سرعت هم بالاتر ندادن
حجمم همونه
زیرساخت هم که مال مخابرات
تجهیزات adsl2+ هم که 6 7 سالی هست در همه مراکز وصله
کدوم افزایش هزینه -روی سرویس های نقره ای داشتن- دقیقا ؟
David4None
02-10-2020, 16:41
اینا اگه دلیل و مدرک داشتن شما مطمئن باشید کوتاه نمیومدن و کار خودشونو پیش میگرفتن و شخمشونم نبود
اتفاقا بعد از خاموش کردن شاتل لند کاهش هزینه داشتن روی سرویس های نقره ای
دیدن همه چی شیر تو شیره گفتن بزار ما هم آره...
شاتل و نمیدونم ولی اکثر شرکت ها بعد از کرونا اکثر کارمنداشونو اخراج کردن و حالا دارن بصورت قرار دادی و دورکاری با حقوق کمتر استخدام میکنن (با توجه به استوری های پی در پی جذب نیرو)
دقیقا سرویس ها همون سرویس های قبله کیفیت و سرعتم که همونه ازشم ی چیزی کم کردن اضافه نکردن قیمت زیر ساختم که همون قیمت قبله هیچ اطلاعیه ای هم مبنی بر گرون شدن قیمت اینترنت منتشر نشده هیچ شرکتی هم 50 درصد افزایش نداده
بنظرم یکم توهم برشون داشته یا بخاطر کمبود نیرو ادمای غیر متخصص سیاست قیمت گذاری و دست گرفتن که یهو همچین حرکتی زدن
ariobarzan2
02-10-2020, 18:33
اینا اگه دلیل و مدرک داشتن شما مطمئن باشید کوتاه نمیومدن و کار خودشونو پیش میگرفتن و شخمشونم نبود
اتفاقا بعد از خاموش کردن شاتل لند کاهش هزینه داشتن روی سرویس های نقره ای
دیدن همه چی شیر تو شیره گفتن بزار ما هم آره...
شاتل و نمیدونم ولی اکثر شرکت ها بعد از کرونا اکثر کارمنداشونو اخراج کردن و حالا دارن بصورت قرار دادی و دورکاری با حقوق کمتر استخدام میکنن (با توجه به استوری های پی در پی جذب نیرو)
دقیقا سرویس ها همون سرویس های قبله کیفیت و سرعتم که همونه ازشم ی چیزی کم کردن اضافه نکردن قیمت زیر ساختم که همون قیمت قبله هیچ اطلاعیه ای هم مبنی بر گرون شدن قیمت اینترنت منتشر نشده هیچ شرکتی هم 50 درصد افزایش نداده
بنظرم یکم توهم برشون داشته یا بخاطر کمبود نیرو ادمای غیر متخصص سیاست قیمت گذاری و دست گرفتن که یهو همچین حرکتی زدن
خیلی چراغ خاموش و زیر پوستی کار کردن ولی سر و صدای همه درومد حالا طرح بعدیشون چیه رو خدا میدونه :biggrin:
Milad._.R
02-10-2020, 19:38
همچنان قیمت شاتل بالاست
برای 4مگ 84گیگ ماهانه 50 میگیرن(با مالیات و.. 55)
مخابرات 16 مگ ماهیانه 100گیگ با پرداخت 3ماهه فقط 145ت، یعنی هر ماه کمتر از 50ت! خیلی ارزونه
وقتی با مبلغ مشابه سرعت 4 برابر میشه و حجم هم بیشتر میدن، چرا شاتل تمدید کنیم؟
حالا شاتل برای 3 ماهه اصلا تخفیف هم در نظر نمیگیره حتی یکم حجم رو هم بیشتر نمیکنه که ما 3ماهه تمدید کنیم
L.O.N.E.L.Y
02-10-2020, 20:37
آقا من تو همین مدتی ک گرون شد سرویس 16 مگ رو 160 تومن واسم فاکتور کردن یعنی 60 تومن گرون تر نیاز داشتم پرداخت کردم
الان شکایت کنم 195 مابه تفاوت رو برمیگردونه شاتل؟
ariobarzan2
02-10-2020, 20:52
همچنان قیمت شاتل بالاست
برای 4مگ 84گیگ ماهانه 50 میگیرن(با مالیات و.. 55)
مخابرات 16 مگ ماهیانه 100گیگ با پرداخت 3ماهه فقط 145ت، یعنی هر ماه کمتر از 50ت! خیلی ارزونه
وقتی با مبلغ مشابه سرعت 4 برابر میشه و حجم هم بیشتر میدن، چرا شاتل تمدید کنیم؟
حالا شاتل برای 3 ماهه اصلا تخفیف هم در نظر نمیگیره حتی یکم حجم رو هم بیشتر نمیکنه که ما 3ماهه تمدید کنیم
یک ضرب المثل قدیمی هست که میگه هیچ گرونی بی علت و هیچ ارزونی بی حکمت نیست
آقا من تو همین مدتی ک گرون شد سرویس 16 مگ رو 160 تومن واسم فاکتور کردن یعنی 60 تومن گرون تر نیاز داشتم پرداخت کردم
سوال جالبیه اون زمان که شما سفارش دادی قیمت همون بوده رو سیستم ولی بعدا عوض شده یعنی یه جورایی قیمت روز بوده سنگ مفت گنجشک مفت شکایتو بزنید
با توجه به مصوبه زیر حدکثر مبلغ دریافتی باید 80 هزار تومن باشه نه 160 هزار تومن و نه 100 هزار تومن. حتما شکایت بزنید و جدول هم موقع شکایت ضمیمه کنید.
pipo4713
02-10-2020, 22:05
مدارکشون چی بود ؟
اینترنت زیر ساخت 4 سال قیمتش ثابته
سرعت هم بالاتر ندادن
حجمم همونه
زیرساخت هم که مال مخابرات
تجهیزات adsl2+ هم که 6 7 سالی هست در همه مراکز وصله
کدوم افزایش هزینه -روی سرویس های نقره ای داشتن- دقیقا ؟
یک نامه بود که خیلی دوست داشتم بتونم عکس بگیرم اما نشد.. که از سازمان تنظیم مقررات شمال بهشون اجازه اضافه کردن قیمت رو داده بودن.. اما نگفتن بودن از چه تاریخی ولی سال ۹۹ اوایل شهریور ماه بود و اعلام شده بود که باید قبل از قیمت جدید پرومشن گذاشته بشه و سرویسها با مقدار بالاتری از حجم همینطور سرعت بسته بشه...
اولش هم نوشته شده پیرو درخواست نامه قبلی و پیگیریهای مکرر شرکتهای اینترنتی و جلسه مصوبه... که اسمه همین چندتا که باهم رقابت میکنن هم بود...تا ۳۰٪ حداکثر....
حالا برای همین میگم حتما سعی کنید سرویسهاتون رو حواستون باشه.. تا براتون فاکتور صادر میشه یا هرچی بزنید پرداخت کنید که اگر بعدش خواستن بزنن زیرش بتونید شکایت کنید و مقداری فشار روشون بیوفته.. وگرنه اینطور که پیداست یکم دیگه حمله ور میشن برای گرون کردن سرویس.. که البته فکر کنم منتظرن vdsl شاتل هم توی تهران کامل بشه... بعد شروع کنن به گرونی...
pipo4713
02-10-2020, 22:13
احتمالا شکایت کنی از فاکتور بعدیت کم میکنن... چون میتونی بنویسی تکلیفشون معلوم نیست یه روز این قیمته یه روز یه قیمت دیگه..
Milad._.R
02-10-2020, 23:27
یک ضرب المثل قدیمی هست که میگه هیچ گرونی بی علت و هیچ ارزونی بی حکمت نیست
بله علت گرونی میتونه طمع شاتل باشه
David4None
03-10-2020, 15:04
یک نامه بود که خیلی دوست داشتم بتونم عکس بگیرم اما نشد.. که از سازمان تنظیم مقررات شمال بهشون اجازه اضافه کردن قیمت رو داده بودن.. اما نگفتن بودن از چه تاریخی ولی سال ۹۹ اوایل شهریور ماه بود و اعلام شده بود که باید قبل از قیمت جدید پرومشن گذاشته بشه و سرویسها با مقدار بالاتری از حجم همینطور سرعت بسته بشه...
اولش هم نوشته شده پیرو درخواست نامه قبلی و پیگیریهای مکرر شرکتهای اینترنتی و جلسه مصوبه... که اسمه همین چندتا که باهم رقابت میکنن هم بود...تا ۳۰٪ حداکثر....
حالا برای همین میگم حتما سعی کنید سرویسهاتون رو حواستون باشه.. تا براتون فاکتور صادر میشه یا هرچی بزنید پرداخت کنید که اگر بعدش خواستن بزنن زیرش بتونید شکایت کنید و مقداری فشار روشون بیوفته.. وگرنه اینطور که پیداست یکم دیگه حمله ور میشن برای گرون کردن سرویس.. که البته فکر کنم منتظرن vdsl شاتل هم توی تهران کامل بشه... بعد شروع کنن به گرونی...
اگه با همین مدرکی شما دیدی هم در نظر بگیریم کاری کردن مشکل داشته *اینکه اصلا اینا نه پرومشن گذاشتن و نه سرویس های جدیدی ارائه دادن (چه از نظر سرعت و حجم بالاتر)همون قبلی ها رو میخواستن تو پاچه کنن !!* اونم نه تا حداکثر 30 درصد تا 50 درصد!!!
David4None
03-10-2020, 15:21
با توجه به مصوبه زیر حدکثر مبلغ دریافتی باید 80 هزار تومن باشه نه 160 هزار تومن و نه 100 هزار تومن. حتما شکایت بزنید و جدول هم موقع شکایت ضمیمه کنید.
این مصوبه تعرفه هاش رو همه شرکت ها اعمال شده که شاتلم داره به اسم "برنزی" که قیمتا همین قیمت های مصوبه هستن ( که اجازه بالابردن قیمت اونو ندارن از پیش خود) حالا در کنار اون تعرفه های ثابت سازمان تنظیم مقررات، شرکت ها میتونن خودشون یک تعرفه جدا ارائه بدن که شاتل اسمش و "نقره ای" گذاشته این و تا یک حدی اجازه دارن بالا پایین ببرن و با توجه به سیاست های شرکت مقدار حجم و قیمت و ببندن (حالت رقابتی)
Milad._.R
03-10-2020, 15:32
دنبال قانون نباشین
قانون همیشه با ایناست و راه در رو زیاد داره. در صورت نیاز با یه امضا مجوز افزایش قیمت میگیرن
مهم اینه که مشتری حمایت کنه یا نه. تا زمانی که خریدار هست قیمت صعودی و کیفیت نزولی
همین چند روز اخیر دیدید که تا اکثرا خواستن تخلیه کنن از افزایش قیمت منصرف شدن. پیش بینی من این بود که 50درصد رو به 30-40درصد تغییر بدن، ولی انقدر ریزش مشتری داشتن که کلا از افزایش قیمت منصرف شدن. البته این هم احتمالا موقتیه و نهایت برای سال جدید افزایش میدن یا شاید هم زودتر
حرف خود شما جواب شماست.
افزایش سرعت نداشتیم
افزایش ححم هم نداشتیم
کیفیت هم که قربونش برم
پس چرا باید پول اضافی بدیم ؟
pipo4713
03-10-2020, 19:37
حرف خود شما جواب شماست.
افزایش سرعت نداشتیم
افزایش ححم هم نداشتیم
کیفیت هم که قربونش برم
پس چرا باید پول اضافی بدیم ؟
دقیقا اینا بدون اینکه با هم دیگه آماده باشن برای تغییرات خواسته پیش دستی کنه و این اتفاق افتاد.. چونکه نه تنها کاری نکردن بلکه برعکس گند زدن.. اما میگم باید خیلی حواسمون باشه که سوپرایز نشیم از دست اینا... چون اگر این سری گرون کنن دیگه نمیشه کاری کرد.. خودمون هم میدونیم متاسفانه دیگر مسایل بی دلیل روی هر چیزی داره تاثیر الکی میذاره...
پس تا اونجا که میتونید خودتون رو حداقل برای یک بازه زمانی خوب جلو بندازید که نتونن اینکار رو بکنن..
اینا اومدن هزینه کردن بابت تجهیزات vdsl و ادعاشون میشه اول ایران هستن... برای همین این برداشت رو کردن که هر کاری بخوان میتونن بکنن..
یادمه اوایل دایلاپ ایز ایران فیلتر نمیکرد پارس آنلاین فیلتر میکرد.. انگار ماله باباش بود.. حالا اینا هم همین احساس رو کردن اما گند زدن...
دقیقا اینا بدون اینکه با هم دیگه آماده باشن برای تغییرات خواسته پیش دستی کنه و این اتفاق افتاد.. چونکه نه تنها کاری نکردن بلکه برعکس گند زدن.. اما میگم باید خیلی حواسمون باشه که سوپرایز نشیم از دست اینا... چون اگر این سری گرون کنن دیگه نمیشه کاری کرد.. خودمون هم میدونیم متاسفانه دیگر مسایل بی دلیل روی هر چیزی داره تاثیر الکی میذاره...
پس تا اونجا که میتونید خودتون رو حداقل برای یک بازه زمانی خوب جلو بندازید که نتونن اینکار رو بکنن..
اینا اومدن هزینه کردن بابت تجهیزات vdsl و ادعاشون میشه اول ایران هستن... برای همین این برداشت رو کردن که هر کاری بخوان میتونن بکنن..
یادمه اوایل دایلاپ ایز ایران فیلتر نمیکرد پارس آنلاین فیلتر میکرد.. انگار ماله باباش بود.. حالا اینا هم همین احساس رو کردن اما گند زدن...
در تمامی isp های پیشرو دنیا هزینه توسعه و بهبود شبکه از محل سود تامین میشه نه جیب مشتری
pipo4713
04-10-2020, 14:48
در تمامی isp های پیشرو دنیا هزینه توسعه و بهبود شبکه از محل سود تامین میشه نه جیب مشتری
متاسفانه در ایران بر عکس همه چی وجود داره..! دیدین دیگه.. بگی نخر گرون شده همه زودتر میخرن تا گرونتر نشه.. بگن صف شده همه میرن تو صفه که بیشتر تو صف واینستن.. در صورتیکه اگر مقداری تحمل کنن و کنار هم باشن ٪ درست شدن موضوع بیشتره...
اینکه میگید دنبال قانون نباشید ،متاسفانه مجبوریم که باشیم.. چون هیچ جای دنیا بی قانونی نمیکنن.. همین الان که شما میگی ریزش داشتن.. نه تنها ریزش نداشتن .. بلکه یوزرهاشون اگر ۱۰ نفر رفتن ۳۰ نفر هم ثبتنام کردن.. چونکه همه فکر میکنن اون لحظه دلیل این گرونی حتما سرویس دادن خاصی وجود داره ! پس با ۲ روز تغییر قیمت تعداد نفرات خاصی ریزش نکردن...
بلکه توی دراز مدت میتونستیم ببینیم این موضوع رو...
سلام
کسی میدونه حدودا چه قدر تخلیه خط طول میکشه
من زنگ زدم بهم گفتن ۷ تا ۱۰ روز !
ariobarzan2
10-10-2020, 14:20
سلام
سلام معمولاً سیاست شرکتا اینه که کاربر رو یک طوری مجاب به موندن کنن اگر زیاد طول دادن به 195 شکایت کنید ولی بعضیها رو تا دو هفته هم طول میدن شرکتا از 3 روز من شنیدم تا 14 روز
سلام
2 روز کاری تخلیه نکردن 195 شکایت کن
S M Λ S Ħ
14-10-2020, 01:10
سلام
من برای تخلیه از پارس پاشدم رفتم حضوری مخابرات قسمت mdf اونجا به مسئولش گفتم اینا گفتن چن روز طول میکشه میشه سریعتر انجامش بدین؟
که اوکی دادو تخلیه و رانژه شدن از شاتل شاید 24 ساعت تقریبا طول کشید
alidorost
18-10-2020, 08:10
امکان ارایه سرویسهای شاتل بر بستر فیبر نوری در تمام مراکز مخابراتی
هماکنون، ارایهی خدمات اینترنت پرسرعت ثابت در تمام مراکز مخابراتی شهر تهران، فارغ از بستر مخابراتی(حتا خطوط فیبر نوری) امکانپذیر شده است.
پس از مدتها انتظار همهی متقاضیانی که پیش از این با توجه به محدودیتِ دریافت سرویس بر روی خطوط فیبر نوری، موفق به دریافت سرویسهای شاتل نشدهاند، میتوانند در زودترین هنگام برای دریافت سرویس با شرایط ویژه اقدام کنند.
بیگمان، با توجه به استقبال چشمگیر متقاضیان، اولویت با افرادی خواهد بود که زودتر برای دریافت سرویس اقدام فرمایند.
متقاضیان میتوانند برای بهرهگیری از شرایط استثنایی فروش از روشهای خرید آنلاین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و تماس تلفنی با شماره ۹۱۰۰۰۰۰۰ اقدام و این خدمات را در قالب پیشنهادهای ویژه در زودترین هنگام و به سادهترین روش دریافت کنند.
mf.aghaei70
18-10-2020, 22:48
لطفا هرکسی تو تهران یا قم از کافوی تجهیز شده vdsl برخورد کرد اسم منطقه و عکسشو اینجا بذاره مرسی
MMDFullHD
19-10-2020, 01:21
لطفا هرکسی تو تهران یا قم از کافوی تجهیز شده vdsl برخورد کرد اسم منطقه و عکسشو اینجا بذاره مرسی
شهریار تهران
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ariobarzan2
19-10-2020, 17:04
شاتل اولین شرکت خصوصی ارایهکننده سرویس اینترنت پرسرعت بر بستر فیبر نوری در تهران
شاتل به عنوان نخستین شرکت ارایه کنندهی خدمات اینترنت در بخش خصوصی کشور ارایه سرویسهای اینترنت ثابت بر بستر فیبر نوری را در شهر تهران آغاز کرده است.
اینترنت پرسرعت ثابت یکی از پرطرفدارترین راهکارهای دسترسی به اینترنت به ویژه برای کاربران خانگی است. پایدار بودن، مقرون به صرفه بودن، قابلیت اشتراک بین تمام کاربران حاضر در یک محل و دسترس پذیری آسان از جمله ویژگیهاییست که موجب محبوبیت اینترنت پرسرعت ثابت در بین کاربران میشود. اما مدتهاست که ارایهی این سرویس روی خطوط فیبر نوری با محدودیتهایی روبهروست و کاربران این خطوط فرصت انتخاب سرویسی مناسب و منطبق بر نیاز و درخواست خود را از دست دادهاند.
اما چرا ارایه سرویس DSL روی خطوط فیبر نوری تا امروز برای شاتل امکان پذیر نبود؟ برای پاسخ به این پرسش ابتدا باید انواع خطوط تلفن موجود در بستر مخابراتی ایران را بشناسیم.
آشنایی با انواع خطوط تلفن در ساختار مخابراتی کشور
ارایه خط تلفن ثابت معمولا با برقراری ارتباط میان مرکز تلفن و محل دریافتکننده انجام میشود. اما در بعضی از مواقع این ارتباط نه به صورت مستقیم که با توزیع از طریق یک کافو مخابراتی انجام میشود. کافوها جعبهّهای فلزی خاکستری یا سفید رنگی هستند که در کوچهها و خیابانها نصب میشوند و از تعداد زیادی ترمینال و تجهیزات مخابراتی تشکیل شدهاند. خطوط تلفن از مرکز مخابراتی به این کافوها میآیند و از آنجا به محل مشتری میروند. خطوط تلفن غالبا در سه دستهبندی مختلف ارایه میشوند. البته ممکن است انواع دیگری از خطوط تلفن نیز در زیرساختهای مخابراتی کشور وجود داشته باشد، اما این سه دستهبندی رایجترین خطوط تلفن در شبکهی زیرساخت تلفن شهری را تشکیل میدهند:
سیم مسی: که قدیمیترین شیوهی توزیع خطوط تلفن است که از مرکز مخابرات تا محل مشترک به وسیله سیم مسی متصل می شود.
فیبر نوری: فناوری جدیدی که بستر انتقال صدا و داده را از مرکز مخابرات با استفاده از فیبر نوری به کافو منتقل میکند و پس از آن بعد از اتصال به تجهیزات مربوطه، خط تلفن به کمک سیم مسی بین درخواستکنندگان ساکن در یک منطقه توزیع میشود.
PCM: یک سیم مسی که از مرکز تلفن تا کافو و از کافو تا ورودی ساختمان به عنوان یک خط منتقل و در ورودی ساختمان تعداد بیشتری خط تلفن از آن منشعب میشود.
چرا ارایه سرویس اینترنت پرسرعت روی خطوط فیبر نوری توسط شرکتهای خصوصی امکانپذیر نبود؟
خطوط تلفن ساخته شده از زوج سیم مسی، قابلیت انتقال ۲۵۶ باند فرکانسی را دارند که فقط از دو باند آن برای انتقال صدا در تلفن شهری استفاده میشود. انتقال دادهها در سرویس اینترنت پر سرعت به گونهایست که فقط بر بستر زوج سیم مسی و با استفاده از باندهای فرکانسی باقیمانده امکانپذیر است. یعنی از تجهیزات ارایه کننده اینترنت پرسرعت تا مودم مشترک، بستر ارایه باید کاملا مسی باشد. اتفاقی که در مورد خطهای فیبرنوری میافتاد این بود که در بخشی از مسیر، وجود فیبر موجب قطع شدن کانال ارتباطی و مانع از ارایه سرویس اینترنت روی این خطوط میشد. بنابراین تجهیزات ارایه اینترنت باید بعد از خطوط فیبر نوری یعنی در کافو مخابراتی قرار میگرفتند. اما شرکتهای خصوصی ارایهکننده اینترنت نمیتوانستند تجهیزات ارایهی سرویس را بعد از فیبر نوری مستقر و ارایه سرویس را از این طریق برای کاربران میسر کنند.
بهترین و مناسبترین سرویس اینترنت ثابت روی خطوط فیبر نوری چیست؟
در حال حاضر برخی از شرکتهای ارایه کنندهی اینترنت ثابت همچون شاتل، برای اولین بار مجوز جدیدی در اختیار دارند که به کمک آن میتوانند، از تجهیزاتی که بعد از فیبر نوری مستقر شده است، استفاده کنند و از این رو فیبر دیگری مانعی برای ارایه سرویس اینترنت ثابت به مشتریان به شمار نمیآید.
ارایه سرویسهای ADSL و VDSL بر این بستر بهترین پیشنهاد برای اینترنت ثابت خطوط فیبر نوری است که میتواند بسیار مورد توجه متقاضیان قرار گیرد.
شاتل نخستین ارایه کنندهی خدمات اینترنت ثابت بر بستر فیبر نوری در تهران
شاتل به عنوان نخستین شرکت ارایه کنندهی خدمات اینترنت در بخش خصوصی کشور ارایه سرویسهای اینترنت ثابت بر بستر فیبر نوری را در شهر تهران آغاز کرده است.
متقاضیانی که پیش از این به دلیل فیبر بودن خط تلفن موفق به دریافت سرویسهای اینترنت پرسرعت ثابت نشدهاند، از این پس میتوانند بدون محدودیت برای دریافت سرویسهای اینترنت ثابت شاتل اقدام کنند.
مهمترین ویژگی های اینترنت پرسرعت ثابت شاتل برای خطوط فیبر نوری
بهرهمندی از خدمات پشتیبانی ۲۴ ساعته شاتل به عنوان شرکتی که طی چندین سال گذشته، دارای بالاترین سطح رضایت کاربران کشور بوده است.
بدون نیاز به پرداخت هزینهی بیشتر
با سرعت و کیفیتی تضمین شده
راهاندازی در کوتاهترین زمان
پیشنهادهای استثنایی برای خرید سرویس ویژه مشتریان فیبر نوری
امکان دریافت سرویسهای VDSL در مراکزی که تجهیزات مورد نیاز برای این سرویسها فراهم باشد.
راههای دریافت سرویس اینترنت پرسرعت شاتل بر بستر فیبر نوری:
تماس با مرکز تماس سراسری شاتل به شماره ۹۱۰۰۰۰۰۰
مراجعه به وبسایت شاتل به نشانی shatel.ir
مراجعه به بخش سفارش آنلاین خدمات: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2121
منبع:خبر آنلاین
Rahpooyan
19-10-2020, 20:45
شاتل نفله دنبال اینه که روی فیبر نوری ADSL بده؟ اینم از فهم و شعور امثال خودرو مونتاژ کارهایی که حال روی میزهای مدیریتی شاتل نشسته اند!!
شاتل اولین شرکت خصوصی ارایهکننده سرویس اینترنت پرسرعت بر بستر فیبر نوری در تهران
اینترنت پرسرعت ثابت یکی از پرطرفدارترین راهکارهای دسترسی به اینترنت به ویژه برای کاربران خانگی است. پایدار بودن، مقرون به صرفه بودن، قابلیت اشتراک بین تمام کاربران حاضر در یک محل و دسترس پذیری آسان از جمله ویژگیهاییست که موجب محبوبیت اینترنت پرسرعت ثابت در بین کاربران میشود. اما مدتهاست که ارایهی این سرویس روی خطوط فیبر نوری با محدودیتهایی روبهروست و کاربران این خطوط فرصت انتخاب سرویسی مناسب و منطبق بر نیاز و درخواست خود را از دست دادهاند.
اما چرا ارایه سرویس DSL روی خطوط فیبر نوری تا امروز برای شاتل امکان پذیر نبود؟ برای پاسخ به این پرسش ابتدا باید انواع خطوط تلفن موجود در بستر مخابراتی ایران را بشناسیم.
آشنایی با انواع خطوط تلفن در ساختار مخابراتی کشور
ارایه خط تلفن ثابت معمولا با برقراری ارتباط میان مرکز تلفن و محل دریافتکننده انجام میشود. اما در بعضی از مواقع این ارتباط نه به صورت مستقیم که با توزیع از طریق یک کافو مخابراتی انجام میشود. کافوها جعبهّهای فلزی خاکستری یا سفید رنگی هستند که در کوچهها و خیابانها نصب میشوند و از تعداد زیادی ترمینال و تجهیزات مخابراتی تشکیل شدهاند. خطوط تلفن از مرکز مخابراتی به این کافوها میآیند و از آنجا به محل مشتری میروند. خطوط تلفن غالبا در سه دستهبندی مختلف ارایه میشوند. البته ممکن است انواع دیگری از خطوط تلفن نیز در زیرساختهای مخابراتی کشور وجود داشته باشد، اما این سه دستهبندی رایجترین خطوط تلفن در شبکهی زیرساخت تلفن شهری را تشکیل میدهند:
سیم مسی: که قدیمیترین شیوهی توزیع خطوط تلفن است که از مرکز مخابرات تا محل مشترک به وسیله سیم مسی متصل می شود.
فیبر نوری: فناوری جدیدی که بستر انتقال صدا و داده را از مرکز مخابرات با استفاده از فیبر نوری به کافو منتقل میکند و پس از آن بعد از اتصال به تجهیزات مربوطه، خط تلفن به کمک سیم مسی بین درخواستکنندگان ساکن در یک منطقه توزیع میشود.
PCM: یک سیم مسی که از مرکز تلفن تا کافو و از کافو تا ورودی ساختمان به عنوان یک خط منتقل و در ورودی ساختمان تعداد بیشتری خط تلفن از آن منشعب میشود.
چرا ارایه سرویس اینترنت پرسرعت روی خطوط فیبر نوری توسط شرکتهای خصوصی امکانپذیر نبود؟
خطوط تلفن ساخته شده از زوج سیم مسی، قابلیت انتقال ۲۵۶ باند فرکانسی را دارند که فقط از دو باند آن برای انتقال صدا در تلفن شهری استفاده میشود. انتقال دادهها در سرویس اینترنت پر سرعت به گونهایست که فقط بر بستر زوج سیم مسی و با استفاده از باندهای فرکانسی باقیمانده امکانپذیر است. یعنی از تجهیزات ارایه کننده اینترنت پرسرعت تا مودم مشترک، بستر ارایه باید کاملا مسی باشد. اتفاقی که در مورد خطهای فیبرنوری میافتاد این بود که در بخشی از مسیر، وجود فیبر موجب قطع شدن کانال ارتباطی و مانع از ارایه سرویس اینترنت روی این خطوط میشد. بنابراین تجهیزات ارایه اینترنت باید بعد از خطوط فیبر نوری یعنی در کافو مخابراتی قرار میگرفتند. اما شرکتهای خصوصی ارایهکننده اینترنت نمیتوانستند تجهیزات ارایهی سرویس را بعد از فیبر نوری مستقر و ارایه سرویس را از این طریق برای کاربران میسر کنند.
بهترین و مناسبترین سرویس اینترنت ثابت روی خطوط فیبر نوری چیست؟
در حال حاضر برخی از شرکتهای ارایه کنندهی اینترنت ثابت همچون شاتل، برای اولین بار مجوز جدیدی در اختیار دارند که به کمک آن میتوانند، از تجهیزاتی که بعد از فیبر نوری مستقر شده است، استفاده کنند و از این رو فیبر دیگری مانعی برای ارایه سرویس اینترنت ثابت به مشتریان به شمار نمیآید.
ارایه سرویسهای ADSL و VDSL بر این بستر بهترین پیشنهاد برای اینترنت ثابت خطوط فیبر نوری است که میتواند بسیار مورد توجه متقاضیان قرار گیرد.
شاتل نخستین ارایه کنندهی خدمات اینترنت ثابت بر بستر فیبر نوری در تهران
متقاضیانی که پیش از این به دلیل فیبر بودن خط تلفن موفق به دریافت سرویسهای اینترنت پرسرعت ثابت نشدهاند، از این پس میتوانند بدون محدودیت برای دریافت سرویسهای اینترنت ثابت شاتل اقدام کنند.
مهمترین ویژگی های اینترنت پرسرعت ثابت شاتل برای خطوط فیبر نوری
بهرهمندی از خدمات پشتیبانی ۲۴ ساعته شاتل به عنوان شرکتی که طی چندین سال گذشته، دارای بالاترین سطح رضایت کاربران کشور بوده است.
بدون نیاز به پرداخت هزینهی بیشتر
با سرعت و کیفیتی تضمین شده
راهاندازی در کوتاهترین زمان
پیشنهادهای استثنایی برای خرید سرویس ویژه مشتریان فیبر نوری
امکان دریافت سرویسهای VDSL در مراکزی که تجهیزات مورد نیاز برای این سرویسها فراهم باشد.
راههای دریافت سرویس اینترنت پرسرعت شاتل بر بستر فیبر نوری:
تماس با مرکز تماس سراسری شاتل به شماره ۹۱۰۰۰۰۰۰
مراجعه به وبسایت شاتل به نشانی shatel.ir
مراجعه به بخش سفارش آنلاین خدمات: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2121
منبع:خبر آنلاین
شاتل چند ماهی هست داره تهران رو VDSL میکنه ! اما مافیای مخابرات این اجازه رو بهش نمیدن ...
شما هم حوالی ساعت 10 شب اینطورا پینگتون میترکه به سمت اروپا ؟
شهریار تهران
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما باید بتونی روی همون کافو نوری از شاتل ADSL/VDSL بگیری طبق اعلام شاتل
سلام
رینبو سر اینترنت شاتل به مشکل خورده؟!!!
الان چند روزه با شاتل نمیتونم به سرورا وصل شم به کل (استیم)
سر بازیا دیگه مشکلی ندارم
ممنون میشم یه چکی بکنین ببینین شما هم نمتونین وصل شین!!
MMDFullHD
20-10-2020, 02:36
شما باید بتونی روی همون کافو نوری از شاتل ADSL/VDSL بگیری طبق اعلام شاتل
والا نمیدن شاتل فعلا پیگیره
مملکت صاحاب نداره همینه ک هست
الان شاتل در تهران سرویس های VDSL رو بلاخره ارائه میده یا نه؟
اگه میده تعرفه هاش به چه صورت هست؟
و اینکه تمام مناطق میده یا بازم هزار تا اما و اگر توش وجود داره؟
ariobarzan2
20-10-2020, 12:56
الان شاتل در تهران سرویس های VDSL رو بلاخره ارائه میده یا نه؟
اگه میده تعرفه هاش به چه صورت هست؟
و اینکه تمام مناطق میده یا بازم هزار تا اما و اگر توش وجود داره؟
شاتل اولین شرکتی بود که با مخابرات برای این کار قرار داد بست البته فعلاً در مرحلهٔ ثبت نام یا شایدم پیش ثبت نامه :biggrin:تا در نوبت قرار بدن تعرفه های رسمی وی دی اس ال هم 200 250 , 300 هست برای سرویسهای 20 30 50 در متن خبر گفته شده در مراکزی که تجهیزات برای این سرویس مهیاست
mr.dengo
20-10-2020, 13:17
پاك شود ...
mr.dengo
20-10-2020, 13:18
اقا شاتل گفته بود روي فيبر اي دي اس ال ميده منم رفتم ثبت نام كردم رانژه نشد دليل هم به علت فيبر بودن خط [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone using Tapatalk
ariobarzan2
20-10-2020, 13:40
اقا شاتل گفته بود روي فيبر اي دي اس ال ميده منم رفتم ثبت نام كردم رانژه نشد دليل هم به علت فيبر بودن خط [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پیغام رو قبل از نهایی شدن کار ممکنه چند بار بده صبر کنید بازم
Rahpooyan
20-10-2020, 15:25
اقا شاتل گفته بود روي فيبر اي دي اس ال ميده منم رفتم ثبت نام كردم رانژه نشد دليل هم به علت فيبر بودن خط
شما فیبر نوری داری بعد افتادی دنبال ADSL؟! نکن برادر من این کارارو.
MMDFullHD
20-10-2020, 15:41
شما فیبر نوری داری بعد افتادی دنبال ADSL؟! نکن برادر من این کارارو.
عزیز من چ ربطی داره
فیبر نوری اون فیبر ftth نیست ک تا در خونه میاد
این فیبر رو تا کافو میارن بعد چون دستگاهای dsl رو نزدیک کافو میذارن و نت میدن به اصلاح خط فیبر میشه در اصل همون سیم مسی هست ولی تجهیزات رو دیگ تو مرکز نمیذارن تو بیرون خیابون بقل کافو ها قرار میدن!
fttc fttn هست اسمشون در اصل اون فیبری ک شما میگید ftth هست تا اتاقتون هم کابل فیبر نوری سینگل مد میارن و ....
شاتل اولین شرکتی بود که با مخابرات برای این کار قرار داد بست البته فعلاً در مرحلهٔ ثبت نام یا شایدم پیش ثبت نامه :biggrin:تا در نوبت قرار بدن تعرفه های رسمی وی دی اس ال هم 200 250 , 300 هست برای سرویسهای 20 30 50 در متن خبر گفته شده در مراکزی که تجهیزات برای این سرویس مهیاست
کجاست این تعرفه های VDSL شاتل که شما اشاره میکنید ؟
ariobarzan2
21-10-2020, 08:55
کجاست این تعرفه های VDSL شاتل که شما اشاره میکنید ؟
تو خود سایت شاتل یک سری تعرفه زده ولی این کلیه
این تعرفه های خود سایت شاتله
نوع سرویس : (VDSL- Ultimate (4096kbps
مدت زمان سرویس یک ماهه سه ماهه شش ماهه یک ساله
میزان ترافیک (GB) ۶ ۹ ۱۸ ۲۴
هزینه دوره (تومان) ۳۳،۶۰۰ ۸۱،۰۰۰ ۱۵۹،۶۰۰ ۲۸۸،۰۰۰
ariobarzan2
21-10-2020, 09:08
طنز امروز – زبون دراز: بنویسید مخابرات بخوانید شاتل!
مخابرات ما (زبون دراز) – هر زمانی که بزرگان تصمیم می گیرند حرکتی در مخابرات انجام دهند تن و بدن ما می لرزد! انگار ویبره ۷ ریشتری به بدن ما وصل کرده اند!
سابقه کار خراب است خب! کار بزرگ و بسیار هنرمندانه ی خصوصی سازی در مخابرات چنان لرزه ای بر بدن نحیف ما انداخت که هنوز بعد از ده سال روی ویبره کامل هستیم!
اخیرا کار بزرگ دیگری قرار است انجام شود! قرارداد همکاری مخابرات و شرکت های خصوصی از جمله شاتل با مدیریت وزارت ارتباطات،
بله این خبر باعث شده همانطور که روی ویبره هستیم ، با نگرانی همه چیز را دنبال کنیم.
خلاصه داستان این است که در راستای یک همکاری سازنده و شفاف! شاتل در هر جایی که دلش خواست می تواند برای فروش تلفن ثابت و اینترنت کافو نصب کند.در عوض مخابرات وظیفه دارد زیرساخت های مناسب را برایش فراهم کند! فیبر بکشد و پهنای باند مناسب بدهد!
حالا اگر یک نفر مثل ما سر از تخم در بیاورد و بپرسد: اگر مخابرات خودش چنان پول و قدرت و توانایی دارد که می تواند در محل های مورد نیاز شرکت شاتل زیرساخت کافی فراهم کند، چرا تاکنون نتوانسته این زیرساخت را برای خودش و مشتریانش فراهم کند!؟
اگر هم قرار است از عالم غیب کمکی به مخابرات برسد تا بتواند زیرساخت را برای شاتل فراهم کند، چرخاندن لقمه دور سر است!خودشان مستقیم به شاتل کمک کنند خب!
اگر هم خدایی ناکرده گوش شیطان کر، هدف کمک به مخابرات است، چرا بدون دلیل و واسطه این کمک را مستقیما به خود مخابرات نمی کنند تا بتوانند جواب مردم و متقاضیان را در مناطق محروم و یا برخوردار بدهد؟!
دلم نمی خواهد اصلا به این فکر کنم که “برای کمک به شاتل راهی بهتر از این پیدا نکرده اند! “مخابرات بعنوان حامل، هزینه می کند زیرساخت می سازد(کاری که تاکنون برای خودش نتوانسته انجام دهد) سپس صاف در اختیار شرکتی مثل شاتل قرار می دهد!
یعنی لقمه را طوری بچرخانیم که کسی نفهمد!
ما پیشنهاد بهتری به صاحبان سهام مخابرات داریم! هم دولت و هم ستاد و وابستگانش!
این پیشنهاد در راستای (بنداز و راحت شو) کار همه را راحت می کند.سهامدار عمده می خواهد از شر مخابرات ثابت و کارمندانش راحت شود حتی اگر آن را به دولت برگرداند دولت می خواهد تابلوی مخابرات را برعکس کند چرا که آن را مزاحم بخش خصوصی های خصوصی تر می داند!
پس باید راهی جهت خلاصی از دست مخابرات پیدا کنیم!
آقا بدون تعارف این تابلوی (مخابرات) را اگر عوض کنید بسیار کم هزینه تر خواهد بود! ما که در طی این سالها چند بار تابلوهای سر در مخابرات استان ها را عوض کرده ایم، این بار هم روی همه دفعات قبلی! اسم مخابرات را بردارید بنویسید شاتل! تازه زحمت چرخاندن لقمه هم کم می شود!
ما هم بعنوان زبان دراز از همه خواهش می کنیم چند روزی چشم هایشان را ببندند! چطور است؟
منبع:مخابرات ما
alidorost
21-10-2020, 10:50
مخابرات ما (زبون دراز) – هر زمانی که بزرگان تصمیم می گیرند حرکتی در مخابرات انجام دهند تن و بدن ما می لرزد! انگار ویبره ۷ ریشتری به بدن ما وصل کرده اند!
سابقه کار خراب است خب! کار بزرگ و بسیار هنرمندانه ی خصوصی سازی در مخابرات چنان لرزه ای بر بدن نحیف ما انداخت که هنوز بعد از ده سال روی ویبره کامل هستیم!
اخیرا کار بزرگ دیگری قرار است انجام شود! قرارداد همکاری مخابرات و شرکت های خصوصی از جمله شاتل با مدیریت وزارت ارتباطات،
بله این خبر باعث شده همانطور که روی ویبره هستیم ، با نگرانی همه چیز را دنبال کنیم.
خلاصه داستان این است که در راستای یک همکاری سازنده و شفاف! شاتل در هر جایی که دلش خواست می تواند برای فروش تلفن ثابت و اینترنت کافو نصب کند.در عوض مخابرات وظیفه دارد زیرساخت های مناسب را برایش فراهم کند! فیبر بکشد و پهنای باند مناسب بدهد!
حالا اگر یک نفر مثل ما سر از تخم در بیاورد و بپرسد: اگر مخابرات خودش چنان پول و قدرت و توانایی دارد که می تواند در محل های مورد نیاز شرکت شاتل زیرساخت کافی فراهم کند، چرا تاکنون نتوانسته این زیرساخت را برای خودش و مشتریانش فراهم کند!؟
اگر هم قرار است از عالم غیب کمکی به مخابرات برسد تا بتواند زیرساخت را برای شاتل فراهم کند، چرخاندن لقمه دور سر است!خودشان مستقیم به شاتل کمک کنند خب!
اگر هم خدایی ناکرده گوش شیطان کر، هدف کمک به مخابرات است، چرا بدون دلیل و واسطه این کمک را مستقیما به خود مخابرات نمی کنند تا بتوانند جواب مردم و متقاضیان را در مناطق محروم و یا برخوردار بدهد؟!
دلم نمی خواهد اصلا به این فکر کنم که “برای کمک به شاتل راهی بهتر از این پیدا نکرده اند! “مخابرات بعنوان حامل، هزینه می کند زیرساخت می سازد(کاری که تاکنون برای خودش نتوانسته انجام دهد) سپس صاف در اختیار شرکتی مثل شاتل قرار می دهد!
این پیشنهاد در راستای (بنداز و راحت شو) کار همه را راحت می کند.سهامدار عمده می خواهد از شر مخابرات ثابت و کارمندانش راحت شود حتی اگر آن را به دولت برگرداند دولت می خواهد تابلوی مخابرات را برعکس کند چرا که آن را مزاحم بخش خصوصی های خصوصی تر می داند!
آقا بدون تعارف این تابلوی (مخابرات) را اگر عوض کنید بسیار کم هزینه تر خواهد بود! ما که در طی این سالها چند بار تابلوهای سر در مخابرات استان ها را عوض کرده ایم، این بار هم روی همه دفعات قبلی! اسم مخابرات را بردارید بنویسید شاتل! تازه زحمت چرخاندن لقمه هم کم می شود!
ما هم بعنوان زبان دراز از همه خواهش می کنیم چند روزی چشم هایشان را ببندند! چطور است؟
کارمندای مخابرات خیلی پر رو هستند
شرکتی که ظاهرا خصوصی شده ولی هنوز دولتی کار میکند! یعنی به پشتوانه پول مفت دولتی هیچ پیشرفتی نمیکند و فکر میکند چه مشتری راه بندازد چه نیاندازد پولش می آید
خیلی بیجا میکنند نگران رفع انحصار از مخابراتند اگر خصوصی هست بیاید کار کنید، نمی کند خب مملکت در عهد قجر بماند تا اینها حقوقشان سر جا بماند؟
به بقهی ملت چه دخلی دارد که شرکت این کارمندان درست عمل نمیکند
خب به درک مجوز میدهند شاتل و امثالهم تا پروژه ها انجام بشه اگر میخواد سود کنه باید بذاره رو خطوط خودش این کار رو بکنن و اجاره بده یا هر چی
چقدر پر رو هستن اینا
حالا که کم کم یخورده داره رفع انحصار میشه بعد چند سال زلزله چند ریشتری گرفتن ؟
alottadamage
21-10-2020, 13:21
دوستان این مربوط به PCM هست؟ و اگه هست پس چرا من دو تا خونه ای که سیم از اینا رفته، شمارش رو زدم نیاورد که PCM هست و امکان ثبت نام داد... (ضروریه هر کس هر چی میدونه بگه)
سلام
رینبو سر اینترنت شاتل به مشکل خورده؟!!!
الان چند روزه با شاتل نمیتونم به سرورا وصل شم به کل (استیم)
سر بازیا دیگه مشکلی ندارم
ممنون میشم یه چکی بکنین ببینین شما هم نمتونین وصل شین!!
کسی نبود لطف کنه یه تستی برا ما انجام بده؟؟!!
alottadamage
21-10-2020, 14:23
چشم، من الان دیدم، رینبو دارم تست میکنم خدمتت میگم نتیجه رو. این سوال بالای منو هم اگه میدونی بگو واجبه...
دوستان این مربوط به PCM هست؟ و اگه هست پس چرا من دو تا خونه ای که سیم از اینا رفته، شمارش رو زدم نیاورد که PCM هست و امکان ثبت نام داد... (ضروریه هر کس هر چی میدونه بگه)
تا اونجا که من میدونم pcm از این جعبه ها داره که چراغ داره...
این ها جعه تقسیم سیم تلفنن
alottadamage
21-10-2020, 14:36
تا اونجا که من میدونم pcm از این جعبه ها داره که چراغ داره...
این ها جعه تقسیم سیم تلفنن
خدا کنه اینطور باشه، من خونمون کارش تموم شده. اتفاقی امروز اونجا داشتم کار میکردم، بیرون که اومدم دیدم از اینا هست (البته این عکس اونجا نیست و از نت برداشتم ولی دقیقا همین بود) یه لحظه سکته زدم، و فکر کردم PCM هست و قراره تا آخر عمرم با نت سیم کارت با پینگ 200 پلی بدم :hmm:
این تقسیم سیم (همین باکسی که میگی) دقیقا به چه دردی میخوره؟ نفهمیدم من.. فرقش با جعبه پست مخابرات چیه؟
alottadamage
21-10-2020, 14:52
تست کردم الان، بدون مشکل وصل شد بدون وی-پی-ان... احتمالا رو رنج آیپی که میگیری اختلال هست، چند بار شاتل اینطوری شده بود.
تست کردم الان، بدون مشکل وصل شد بدون وی-پی-ان... احتمالا رو رنج آیپی که میگیری اختلال هست، چند بار شاتل اینطوری شده بود.
دمت گرم
رنج آیپی که من از شاتل میگیرم
یا با 31 شروع میشه یا با 151.
با این 2 تا کلا لینک میگیرم و الان نزدیکه 1 هفته ست فقط فقط با شاتل نمیتونم به بازی connect بشم
ولی با آسیاتک مشکلی ندارم
یعنی مطمنم بازیم سالمه
alottadamage
21-10-2020, 15:02
دمت گرم
با این 2 تا کلا لینک میگیرم و الان نزدیکه 1 هفته ست فقط فقط با شاتل نمیتونم به بازی connect بشم
یعنی مطمنم بازیم سالمه
کاریش نمیشه کرد، آیپی هم که نمیشه عوض کرد و پشتیبانی میگه صداش در میاد و ...
آیپی من یا از تهران میاد یا گیلان، شما که سمت اهوازی احتمالا آیپیت از سمت اصفهان بیاد، زنگ بزن (نه چت آنلاین که هیچ کاری نمیکنن) و بهشون بگو این مشکل هست هر چند عمرا پیگیریش کنن ولی تیری هست تو تاریکی...
MMDFullHD
21-10-2020, 15:31
خدا کنه اینطور باشه، من خونمون کارش تموم شده. اتفاقی امروز اونجا داشتم کار میکردم، بیرون که اومدم دیدم از اینا هست (البته این عکس اونجا نیست و از نت برداشتم ولی دقیقا همین بود) یه لحظه سکته زدم، و فکر کردم PCM هست و قراره تا آخر عمرم با نت سیم کارت با پینگ 200 پلی بدم :hmm:
این تقسیم سیم (همین باکسی که میگی) دقیقا به چه دردی میخوره؟ نفهمیدم من.. فرقش با جعبه پست مخابرات چیه؟
نه این pcm نیست
تقسیم میشن سیم ها مثلا برا اون واحد جدا میشن ساختمون جدا و به مثلاا از ۱۲ زوج میرن به دوتا سیم ۶ زوج یا ... همینطور میرن برا ساختمون بقلی و ...
سلام کسی میدونه مشکل خط من چی هست
با این که ریت خط تا 8 جا داره و خط روی 6 بسته شده ولی Snr تا 5.4 هم پایین میاد ولی قطع نمیشه و CRC هم نمی دازه
alottadamage
21-10-2020, 15:53
نه این pcm نیست
تقسیم میشن سیم ها مثلا برا اون واحد جدا میشن ساختمون جدا و به مثلاا از ۱۲ زوج میرن به دوتا سیم ۶ زوج یا ... همینطور میرن برا ساختمون بقلی و ...
دمت گرم، این فرقی که نداره از لحاظ کیفیت خط؟ با اونی که مستقیم از جعبه پست مخابرات میاد خونه (یعنی از این جعبه تقسیم رد نمیشه)
منظورم اینه که مثلا اگه سیم مستقیم از جعبه پست مخابرات بیاد خونه فرق داره با اینکه از جعبه پست بره جعبه تقسیم و بعد بیاد خونه؟
MMDFullHD
21-10-2020, 15:55
دمت گرم، فرقی نداره از لحاظ کیفیت خط با اونی که مستقیم از جعبه پست مخابرات میاد خونه (یعنی از این جعبه تقسیم رد نمیشه)
اصولی باشه ن زیاد تفاوتی نداره
ولی اگ تف مالی جمع کرده باشن عین مال من
ی بارونی چیزی بره توش مصیبته !
alottadamage
21-10-2020, 15:59
اصولی باشه ن زیاد تفاوتی نداره
ولی اگ تف مالی جمع کرده باشن عین مال من
ی بارونی چیزی بره توش مصیبته !
کاری میشه کرد که از جعبه پست مستقیم بیارم؟ البته نفهمیدم مال من از اینجا میاد یا مستقیم از جعبه پست (چون فعلا سیم کشی نکردیم)... خلاصه راهی داره مستقیم آورد؟
alidorost
21-10-2020, 16:28
شرکت شاتل ارائه اینترنت پرسرعت VDSL را در شهر قم به طور رسمی آغاز کرد.
کاربرانی که پیشتر برای اینترنت VDSL شاتل در شهر قم ثبتنام کردند یا این روزها فرم ثبتنام VDSL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این شرکت را پر کنند؛ با پیامی مبنی بر تماس کارشناسان شرکت شاتل در «زودترین هنگام» مواجه میشوند.
پروژه اینترنت VDSL شاتل در شهر قم از اوایل امسال کلید خورد ولی به علت آماده نبودن بسترهای فیبرنوری مخابرات، کار برای مدتی خوابید تا اینکه شاتل موفق شد تفاهمنامهای با شهرداری قم امضا کند و از زیرساخت فیبرنوری این شهرداری برای عرضه سرویس اینترنت ویدیاسال استفاده کند.
هنوز مشخص نیست دقیقا کدام مناطق شهر قم زیر پوشش اینترنت پر سرعت ثابت شاتل رفتند و تعرفههای مودم و اینترنت آن چگونه است.
پیش از شاتل، شرکت مخابرات ارائه سرویس اینترنت پرسرعت VDSL با سرعت ۵۰ مگابیت را در قم آغاز کرده بود ولی شاتل میگوید سرعت اینترنت VDSL این شرکت حداکثر ۸۰ مگابیت است.
گفته میشود برای سرویسهای بلندمدت این شرکت، مودم رایگان عرضه میشود. کاربرانی که تمایل دارند اینترنت VDSL شاتل را دریافت کنند؛ باید هرچه زودتر فرم ثبتنام خدمات VDSL شاتل را پر و ارسال کنند.
در ثبتنام اولیه از کاربر یک تلفن ثابت ۸ رقمی، نام و نام خانوادگی، تلفن همراه و شهر مورد نظر درخواست میشود
Rahpooyan
21-10-2020, 17:54
عزیز من چ ربطی داره
فیبر نوری اون فیبر ftth نیست ک تا در خونه میاد
این فیبر رو تا کافو میارن بعد چون دستگاهای dsl رو نزدیک کافو میذارن و نت میدن به اصلاح خط فیبر میشه در اصل همون سیم مسی هست ولی تجهیزات رو دیگ تو مرکز نمیذارن تو بیرون خیابون بقل کافو ها قرار میدن!
fttc fttn هست اسمشون در اصل اون فیبری ک شما میگید ftth هست تا اتاقتون هم کابل فیبر نوری سینگل مد میارن و ....
اون که تا منزل فیبر نوری باشه میشه چیزی شبیه تانومای مخابرات و اذرخش های وب. ولی تا جای کافو بیاد مگه نمیتونید از سرویس VDSL شاتل استفاده کنید؟ شاتل هم چیزی نشنیدم که بخواد تماما فیبر نوری بده و بیشتر رو همین VDSL کار کرده.
دمت گرم
یعنی مطمنم بازیم سالمه
من رو یک سری بازی خاص(البته r6 ندارم چک گنم) کلا با شاتل مشکل دارم که با هیچ ISP دیگه ای حتی ایرانسل با پینگ بالاش مشکل نداشتم
سلام کسی میدونه مشکل خط من چی هست
با این که ریت خط تا 8 جا داره و خط روی 6 بسته شده ولی Snr تا 5.4 هم پایین میاد ولی قطع نمیشه و CRC هم نمی دازه
مادولایسیون رو بذارید روی +ADSL2 و چک کنید دوباره
alottadamage
21-10-2020, 22:20
چرا شاتل هر روز به مدت 6 ساعت پینگش با 4.2.2.4 میشه 200؟ هر موقع هم که میگی میگن اختلال خارج!
جالبه پست آخر جهرمی (جهل رمی!) میگه به زیرساخت گفتم و دو روزه پینگ اروپا کاملا فیکس شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ای خدا.
همین الان پینگ 300 با شاتل تو پابجی صد بار خاموش روشن کردم و هزار تا آیپی جدید گرفتم همونه که همونه بی وی پی ان یا با وی پی ان
خدا لعنتشون کنه.
sajad-tnt
21-10-2020, 22:52
چرا شاتل هر روز به مدت 6 ساعت پینگش با 4.2.2.4 میشه 200؟ هر موقع هم که میگی میگن اختلال خارج!
جالبه پست آخر جهرمی (جهل رمی!) میگه به زیرساخت گفتم و دو روزه پینگ اروپا کاملا فیکس شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ای خدا.
همین الان پینگ 300 با شاتل تو پابجی صد بار خاموش روشن کردم و هزار تا آیپی جدید گرفتم همونه که همونه بی وی پی ان یا با وی پی ان
خدا لعنتشون کنه.من مخابراتم، الان تقریبا یه هفته اس دقیقا همینطوری شده
هرچقدر هم ip جدید میگیرم اصلا تغیری ایجاد نمیشه تا وقتیکه خودش درست بشه اونم موقتیه و بازم بالا میره...
خدا لعنتشون کنه.
از یه ساعت خاصی شروع میشه... فقط هم روی شاتل نیست. روی یکی دو تا ISP دیگه که چک کردم همینه.
مادولایسیون رو بذارید روی +ADSL2 و چک کنید دوباره
سلام
وضعیت تقییر ی نمی کنه فقط ریت خط بالا تر میره
سلام
وضعیت تقییر ی نمی کنه فقط ریت خط بالا تر میره
شما از کجا سرویس دارید ؟ چه سرعتی خریدید ؟ خب قطعا ADSL2+ ثبات و سرعت بیشتری میده و SNR شما افزایش پیدا میکنه. قرار نبود که بیت ریتی که شرگت بسته رو خط شما تغییری بکنه
شما از کجا سرویس دارید ؟ چه سرعتی خریدید ؟ خب قطعا ADSL2+ ثبات و سرعت بیشتری میده و SNR شما افزایش پیدا میکنه. قرار نبود که بیت ریتی که شرگت بسته رو خط شما تغییری بکنه
سرویس هشت نقره ای اسیاتک
نگاه کنید ریت خط میره هلوهوش 8.5 که خط روی 6 فیکس هست ولی باز Snr میاد زیر 6 یعنی میشه 5.6 5.8
مشکل من اینکه که با این ریت خط و ریت بسته شده فاصله زیادی داره باز SNR خیلی کمه حتی زیر 6 هم میره
یکی موضوع دیگه هم اینکه من قبلا از همین شرکت 8 داشتم و روی 8 بود و اتیشن 36 ولی الان اتیشن شده 42
سرویس هشت نقره ای اسیاتک
نگاه کنید ریت خط میره هلوهوش 8.5 که خط روی 6 فیکس هست ولی باز Snr میاد زیر 6 یعنی میشه 5.6 5.8
مشکل من اینکه که با این ریت خط و ریت بسته شده فاصله زیادی داره باز SNR خیلی کمه حتی زیر 6 هم میره
یکی موضوع دیگه هم اینکه من قبلا از همین شرکت 8 داشتم و روی 8 بود و اتیشن 36 ولی الان اتیشن شده 42
از کابل اسپلیتر مودم خودتون مطمین بشید.
تجربه من از attenuation بالا رفتن(در حالی که خونمون تکون نخورده که) نشون داده که معمولا پورت مخابراتی مشکل داره. شما یه عکس از حالت ADSL2+ بفرست
MMDFullHD
22-10-2020, 14:36
اون که تا منزل فیبر نوری باشه میشه چیزی شبیه تانومای مخابرات و اذرخش های وب. ولی تا جای کافو بیاد مگه نمیتونید از سرویس VDSL شاتل استفاده کنید؟ شاتل هم چیزی نشنیدم که بخواد تماما فیبر نوری بده و بیشتر رو همین VDSL کار کرده.
فعلا هیچ چیزش مشخص نیست کافو مام نوری شده خطمون فیبر خود مخابرات سرویس نمیده
دل رو نباید خوش گذاشت هیچ چیز مشخص نیست شاید تا دو سال دیگ خوب جا بیافته ولی الان فقط خیلی مناطق محدود راه اندازی شده
mivapam830
22-10-2020, 20:31
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام به همگی خواستم بگم که با توجه به اطلاعات مودمم وضعیت نویز اینا چطوره؟. البته سرویسم هنوز راه اندازه نشده و تو حالت منتظر انجام رانژه هست . ممنون میشم راهنماییم کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ibb.co/JyDDrrx
ariobarzan2
22-10-2020, 20:33
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام به همگی خواستم بگم که با توجه به اطلاعات مودمم وضعیت نویز اینا چطوره؟. البته سرویسم هنوز راه اندازه نشده و تو حالت منتظر انجام رانژه هست . ممنون میشم راهنماییم کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام الان نمیشه چک کرد بعد از رانژه شدن و راه اندازی سرویس میشه در تنظیمات مودم چک کرد
mivapam830
22-10-2020, 20:35
ممنون از شما . لینکش این هست : ibb.co/JyDDrrx
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.