PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] ADSL Shatel / شرکت شاتل

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62

Life24
03-12-2017, 03:28
دوستان من اگه 2 مگ سرویس غیرحجمی شاتل رو بگیرم خطم رو 16 مگ میبندن؟!

- - - Updated - - -

دوستان سایت شاتل اینو برام زده من میخواستم تغییر سرویس بدم الن ارت1 دارم
با توجه به قوانین تغییر سرویس شما نمی توانید درخواستی برای تغییر سرویس ارسال فرمایید.

سلام فکر میکنم سرویس فعلی باید تمام بشه بعد بشه از سرویس های جدید انتخاب کرد.

Life24
03-12-2017, 03:33
میگم این شاتل عجب جنس خرابی هست. تو تعرفه قبلی وقتی شرکت های دیگه سرویس ها رو اعلام نکردند برای سرعت 4 مگ زده بود 51 گیگ ترافیک که 17 گیگ بین المللی هست.
الان همان 4 مگ شده 110 گیگ که 55 گیگ بین المللی هست . عملا چقدر طمع کرده بوده و میخواسته هر چی پهنای باند اضافه هست رو بعد به صورت بسته به کاربرانش بفروشه :n35::n24:

soroori2
03-12-2017, 06:02
سلام
چه راهی برای تشخیص این که فلان سایت مشمول ترافیک داخلی یا بین الملل هست وجود داره؟

naasr
03-12-2017, 06:52
اگه شاتل دوباره بسته شاتلند رو اضافه میکرد خوب بود

M A S T 3 R
03-12-2017, 07:04
متاسقانه سرعت هارو محدود و اسمی کردند(الان سرعت من که مربوط میشه به تعرفه های قبلی یک شانزدهم شده!)،کسی که الان سرعت بالا بخواد مجبوره سرویس 16 مگ رو با قیمت 80 تومان خریداری کنه.
واقعا نمیتونن تعرفه های مختلف که نیازی های بیشتری رو پوشش بده بذارن؟ واقعا همیشه باید به دنیال اذیت کردن مردم باشند؟

ShadowDragon
03-12-2017, 07:06
میگم این شاتل عجب جنس خرابی هست. تو تعرفه قبلی وقتی شرکت های دیگه سرویس ها رو اعلام نکردند برای سرعت 4 مگ زده بود 51 گیگ ترافیک که 17 گیگ بین المللی هست.
الان همان 4 مگ شده 110 گیگ که 55 گیگ بین المللی هست . عملا چقدر طمع کرده بوده و میخواسته هر چی پهنای باند اضافه هست رو بعد به صورت بسته به کاربرانش بفروشه :n35::n24:

این چه حرفیه!!! شاتل و طمع؟؟؟ اطلاع نداشته!!!:n10:

Gamemaster
03-12-2017, 07:54
متاسقانه سرعت هارو محدود و اسمی کردند(الان سرعت من که مربوط میشه به تعرفه های قبلی یک شانزدهم شده!)،کسی که الان سرعت بالا بخواد مجبوره سرویس 16 مگ رو با قیمت 80 تومان خریداری کنه.
واقعا نمیتونن تعرفه های مختلف که نیازی های بیشتری رو پوشش بده بذارن؟ واقعا همیشه باید به دنیال اذیت کردن مردم باشند؟
هدف محدود سازی مردم بود که دارن بهش میرسن

majnoon21
03-12-2017, 08:32
به نظر من که الان خیلی خوب شده و دیگه بساط کاسبی شرکت ها از طریق اینترنت حجمی داره تموم میشه. من نمیدونم چرا کاربرای کم مصرف میان اعتراض می کنن، در صورتی که همین کاربران کم مصرف باعث دزدی شرکت ها شدند. اعتراض ها باید به میزان مصرف منصفانه می بود که الان شرکت ها از جمله همین شاتل اصلاح کردن حجمهاشونو. من 100 تومان می دادم نامحدود شاتل که زده بود حداقل تبادل ترافیک 55 گیگ اما اصلا معلوم نبود بعد از چند گیگ محدود می شدی و اصلا معلوم نبود بعد از محدودیت کی سرعتت دوباره خوب میشد اما الان 50 تومان میدم سرعتم سه برابر میشه مشخصه که حداقل 160 گیگ دانلود خواهم داشت. مطمئن باشید اینکه همه سرعت ها پس از مصرف زیاد به 16 کیلوبایت می رسن هم اصلاح میشه.
این همه فحش و بد و بیراه به آذری جهرمی در اینستاگرامش دادند در صورتی که واقعا دستش درد نکنه، من که راضیم ازش

امير موسر
03-12-2017, 08:35

تو این مملکت چیزی غیر از اینم مگه دیدی !؟

noisymind
03-12-2017, 09:06
الان یعنی با این تعرفه های جدید که داده دیگه سرعت تا 16 باز نیست؟

Antonio1991
03-12-2017, 09:09
دوستان من همین ده دقیقه پیش با بخش فروش شاتل تماس گرفتم گفت سرویسهای جدیدش دانلود شبانه ندارن!
گفت فقط همون حجم مشخص شده رو میتونید مصرف کنید و چیزی به اسم دانلود شبانه دیگه نداریم

Sent from my LG-M320 using Tapatalk

majnoon21
03-12-2017, 09:20

به نظر من باز بودن سرعت تا 16 مگ تو سرویس های آرت معنا داشت تو این سرویس ها دیگه معنا نداره البته شاتل یه سرویس جدید گذاشته که برای کسانی که فقط اهل دانلود هستند فوق العاده هست چون حجم داخلیش کاملا نامحدوده یعنی می تونید لینک ها رو بزارین تو آپلودسنتر شاتل لند هر چقدر دانلود کنی سرعت کم نمیشه فقط با 10 هزار تومان.

kamoj
03-12-2017, 10:17
دوستان این سرویس نامحدود داخلی برای من تو قسمت خرید ترافیک نمایش داده نمی شه.
به خاطر اینه که سرویسم هنوز همون سرویس قبلی هست؟
شماهایی که این براتون نمایش داده می شه، سرویستون رو جدید کردید؟

Gamemaster
03-12-2017, 10:21
دوستان من همین ده دقیقه پیش با بخش فروش شاتل تماس گرفتم گفت سرویسهای جدیدش دانلود شبانه ندارن!
گفت فقط همون حجم مشخص شده رو میتونید مصرف کنید و چیزی به اسم دانلود شبانه دیگه نداریم

بله تایید میشه??

Gamemaster
03-12-2017, 10:23
نه نیست همونی که تو قرارداده همونه

majnoon21
03-12-2017, 10:24
دوستان این سرویس نامحدود داخلی برای من تو قسمت خرید ترافیک نمایش داده نمی شه.
به خاطر اینه که سرویسم هنوز همون سرویس قبلی هست؟
شماهایی که این براتون نمایش داده می شه، سرویستون رو جدید کردید؟

نه برای همه اینطوره فکر کنم باید زنگ بزنیم بهشون درست کنن

kamoj
03-12-2017, 10:34
نه برای همه اینطوره فکر کنم باید زنگ بزنیم بهشون درست کنن

من ندارمش تو خرید ترافیک. شما دارید؟ اگه دارید طرحتون از این جدیداست یا همون قدیمی‌هاست؟

satansilent
03-12-2017, 10:45
با این اوضاع بهتره بریم سمت اینترنت هایی مثل مبین نت و ایرانسل...مثلا مبین نت طرح های ورودش بدرد نمیخوره مثل 200 گیگ روزانه+200 گیگ شبانه به مدت 6 ماه 400 هزار تومن هست بعدا میشه طرح های تمدیدش رو انتخاب کرد مثلا 120 گیگ روزانه+1000 شبانه به مدت 3 ماه 150 هزار تومن رو خرید که میشه ماهی 40 گیگ روزانه و 333 گیگ شبانه ماهی 50 هزار تومن ( سرعت ها رو نوشته بین 4M تا 40M ) که در مقابلش شاتل 40 گیگ در ماه بدون شبانه با سرعت 4M رو میده 40 هزار تومن!
تا حالا از این td-lte ها نداشتم نمیدونم خوبن یا نه

majnoon21
03-12-2017, 10:56
من ندارمش تو خرید ترافیک. شما دارید؟ اگه دارید طرحتون از این جدیداست یا همون قدیمی‌هاست؟

نه من فعلا نامحدود دارم سرویس آرت 6 اما پایان دوره این ماهم 24 آذر هست یعنی 12 روز دیگه چون هزینه این ماه رو پرداخت کردم منتظرم تا 24 آذر اگه تا اون موقع درست نشه بهشون زنگ می زنم میگم سرویسمو به 8 مگ تغییر بدن.

sanso
03-12-2017, 11:53
با این اوضاع بهتره بریم سمت اینترنت هایی مثل مبین نت و ایرانسل...مثلا مبین نت طرح های ورودش بدرد نمیخوره مثل 200 گیگ روزانه+200 گیگ شبانه به مدت 6 ماه 400 هزار تومن هست بعدا میشه طرح های تمدیدش رو انتخاب کرد مثلا 120 گیگ روزانه+1000 شبانه به مدت 3 ماه 150 هزار تومن رو خرید که میشه ماهی 40 گیگ روزانه و 333 گیگ شبانه ماهی 50 هزار تومن ( سرعت ها رو نوشته بین 4M تا 40M ) که در مقابلش شاتل 40 گیگ در ماه بدون شبانه با سرعت 4M رو میده 40 هزار تومن!
تا حالا از این td-lte ها نداشتم نمیدونم خوبن یا نه

سرعت شبانه مبین نت روی 4 مگ قفل هست و شما عملا نمیتونی به اون سقف دانلود برسی برای دانلود از بسته های همراه اول استفاده کنید بهتره البته اختبار با شماست

pipo4713
03-12-2017, 12:39

امکان استفاده از بسته‌ی تشویقی شبانه و بسته‌های شاتل‌لند و نماوا همچنان برای این سرویس‌ها وجود دارد.

جمله بالا رو خودشون توی صفحه تعرفه نوشتن و اگر خلاف نوشته خودشون عمل کنن ،یعنی نفروشن راحت میشه ازشون شکایت کرد به دلیل کم فروشی....

siamosi60
03-12-2017, 12:47
کم نمیشه . حتما می خواد زیاد شه . بالاخره رقابته دیگه . مطمعنا تمام شرکت ها از مخابرات که ۱۷۵ گیگ خارجی گذاشته بیشتر میزارن با آپشن های بیشتر مثل شبانه یا سرعت باز یا سرعت منصفانه بیشتر از ۱۲۸ . یا مثل شاتلند و...
ولی یه چیزی رو مطمعنم های وب که الان کمترین حدو گذاشته آپدیت لیست می کنه و مطمعنا از پارس که زیر دستشه بیشتر می زاره ولی هر شرکتی باید یه آس رو کنه مثلا یکی شبانه -یکی شاتلند -یکی سقف سرعت بالا بعد مصرف -یکی فشفشه و... وگر نه این رقابت یه گیگ کمتر بیشتر تا ابد می تونه ادامه پیدا کنه.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

maniya12
03-12-2017, 14:22
دوستان من اگه 2 مگ سرویس غیرحجمی شاتل رو بگیرم خطم رو 16 مگ میبندن؟!

black sabbath
03-12-2017, 14:30
من که مجبور شدم برم قرارداد جدید ببندم
آرت 5 بودم و زنگ زدم سرویس 4 مگ رو فعال کنن که با مخلفاتش شد 43600
جالب بود که به من گفتن رایگان شبانه نمی خوای؟اگه می خوای 10 هزار اضافه تر بدی!!!رایگان :| من :| شاتل :))
این تستیه که الآن با سرویس جدید گرفتم
نظرتون چیه؟
سرور در استکهلم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرور در تهران

سرعت دانلود با idm

srx190d
03-12-2017, 14:36
واویلا به این سرعت
ادم پیر میشه

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

sms24
03-12-2017, 14:56

سلام
اقا اگه یه چیز پی ان داخلی نامحد.د بخرم
میتونم از این حجم نامحدود داخلی برای وب گردی
و ساتللند استفاده کنم
*پی ان داخلی حجم نامحدود داخلی رو بین المللی نمیکنه
ممنون
لطفا از بچه هایی که تخصص دارن پاسخ کامل بدن

2_ahmadzadeh
03-12-2017, 15:05
کم نمیشه . حتما می خواد زیاد شه . بالاخره رقابته دیگه . مطمعنا تمام شرکت ها از مخابرات که ۱۷۵ گیگ خارجی گذاشته بیشتر میزارن با آپشن های بیشتر مثل شبانه یا سرعت باز یا سرعت منصفانه بیشتر از ۱۲۸ . یا مثل شاتلند و...
ولی یه چیزی رو مطمعنم های وب که الان کمترین حدو گذاشته آپدیت لیست می کنه و مطمعنا از پارس که زیر دستشه بیشتر می زاره ولی هر شرکتی باید یه آس رو کنه مثلا یکی شبانه -یکی شاتلند -یکی سقف سرعت بالا بعد مصرف -یکی فشفشه و... وگر نه این رقابت یه گیگ کمتر بیشتر تا ابد می تونه ادامه پیدا کنه.

کی گفته مخابرات 175 گیگ خارحی گذاشته؟ همین الان داشتم صحبت میکردم 8 مگ رو 35 گیگ میگفت زدم زیره خنده:n08:

siamosi60
03-12-2017, 15:11
کی گفته مخابرات 175 گیگ خارحی گذاشته؟ همین الان داشتم صحبت میکردم 8 مگ رو 35 گیگ میگفت زدم زیره خنده:n08:این تعرفه رو تو سایت و صفحه اینستاگرام tci می تونی ببینی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

siamosi60
03-12-2017, 15:15
کی گفته مخابرات 175 گیگ خارحی گذاشته؟ همین الان داشتم صحبت میکردم 8 مگ رو 35 گیگ میگفت زدم زیره خنده:n08:این تعرفه هارو تو سایت و اینستاگرام tci می تونی ببینی . ۳۵۰ گیگ داخلی یا ۱۷۵ گیگ بین الملل یا به همین نسبت ترکیبی . این تعرفه امروز صبح ساعت ۸ تو صفحه اینستاگرام tci اومد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

naasr
03-12-2017, 15:54

سلام
اقا اگه یه چیز پی ان داخلی نامحد.د بخرم
میتونم از این حجم نامحدود داخلی برای وب گردی
و ساتللند استفاده کنم
*پی ان داخلی حجم نامحدود داخلی رو بین المللی نمیکنه
ممنون
لطفا از بچه هایی که تخصص دارن پاسخ کامل بدن

من یبار اینترانت اسیاتک رو گرفتم یه وی پی ان داخلی از یه سایتی خریدم استفاده کردم اما خیلی اذیت میکرد بعضی وقتها وصل نمیشد یا وصل میشد سرعتش پایین بود بعدش هم سایتی که وی پی ان ها داخلی میفروخت اومد حجمیش کرد دیگه اصلا به صرفه نبود الان فن اوا سرویسها جدیدش شبانه داره اگه بتونم بگیرم عالیه

AliMirzaie
03-12-2017, 16:09
جالب بود که به من گفتن رایگان شبانه نمی خوای؟اگه می خوای 10 هزار اضافه تر بدی!!!رایگان :| من :| شاتل :))
نظرتون چیه؟
سرور در استکهلم

سرور در تهران

سرعت دانلود با idm

الآن سرعتت از حد 90 درصد سرعت اسمی پایین تره. طبق قانون جدید باید حداقل 95 درصد اوقات سرعتت از 90 درصد سرعت اسمی بالاتر باشه و حداکثر 5 درصد اوقات مجازه که سرعتت تا 50 درصد سرعت اسمی (و نه کمتر) پایین بیاد. الآن توی تست، سرعتت 2.57 مگابیته که از اون حد 90 درصد سرعت اسمی سرویست کمتره و اگه وضعیت بیشتر از 36 ساعت در طول یک ماه این طوری باشه باید بهت خسارت بدن.

sajad-tnt
03-12-2017, 16:17
دلیل اصلی قرار نگرفتن بسته شاتل لند مشخص شد!...
سنگ اندازی از طرف مقامات بالاتر! دلیل اصلی این موضوع هست.

دلیل قرار نگرفتن بسته شاتللند در یکی از بندهای مصوبه تازه 266 کمیسیون سازمان تنظیم مقررات رادیویی آمده است ...
در قسمتی که مشخص شده نوشته شده است "بسته های تشویقی (مثل شاتللند) نمیتونه بیشتر از 3ماه متوالی ارائه بشه" و مهم تر از همه حتی امکان "تمدید" هم وجود نخواهد داشت...
طبق گفتگویی که با بخش پشتیبانی شاتل داشتم این موضوع رو تایید کردند و گفتن درحال مذاکره و پیگیری هستم!...

sms24
03-12-2017, 16:20
قبول وی پی ان داخلی ایرادم داره
اما اگه بشه نامحدود 10000تومان استفاده کرد
ایرادش چیه
بعدشم اگه اینترانت رو به اینترنت تبدیل کنه
میگردی یه وی پی ان داخلی خوب پیدا میکنی
صبح تا شبم وبگردی کنی بیشتر از 2 3 گیگ نمیشه
حتا اگه یه روز در میونم خراب باشه بازم از گیگ خریدن بهتره
ولی به شزط اینکه حجم خارجیت صفر نشه

naasr
03-12-2017, 16:23
ایرادش چیه

این سرویس فقط برای 500سایت برتر ایران نامحدود هست...
پس عملا ایده شما کارساز نخواهد بود...

sajad-tnt
03-12-2017, 16:24
ایرادش چیه

دوست عزیز داخل تاپیک شاتللند هم پاسختون رو دادم...
این سرویس طبق گفته پشتیبانی فقط برای 500سایت منتخب قابل استفاده هست...
IP این 500سایت داخل سیستم شاتل ثبت شده وباقی IP ها و سایت های داخلی (اعم از وی پی ان داخلی) نامحدود بحساب نمیاد!...

albertxx
03-12-2017, 16:27
الآن سرعتت از حد 90 درصد سرعت اسمی پایین تره. طبق قانون جدید باید حداقل 95 درصد اوقات سرعتت از 90 درصد سرعت اسمی بالاتر باشه و حداکثر 5 درصد اوقات مجازه که سرعتت تا 50 درصد سرعت اسمی (و نه کمتر) پایین بیاد. الآن توی تست، سرعتت 2.57 مگابیته که از اون حد 90 درصد سرعت اسمی سرویست کمتره و اگه وضعیت بیشتر از 36 ساعت در طول یک ماه این طوری باشه باید بهت خسارت بدن.

شما هم شکایت کن بهت خسارت بدن !! :n09:
دلت خوشه هااا

دلیل اصلی قرار نگرفتن بسته شاتل لند مشخص شد!...
سنگ اندازی از طرف مقامات بالاتر! دلیل اصلی این موضوع هست.

دلیل قرار نگرفتن بسته شاتللند در یکی از بندهای مصوبه تازه 266 کمیسیون سازمان تنظیم مقررات رادیویی آمده است ...
در قسمتی که مشخص شده نوشته شده است "بسته های تشویقی (مثل شاتللند) نمیتونه بیشتر از 3ماه متوالی ارائه بشه" و مهم تر از همه حتی امکان "تمدید" هم وجود نخواهد داشت...
طبق گفتگویی که با بخش پشتیبانی شاتل داشتم این موضوع رو تایید کردند و گفتن درحال مذاکره و پیگیری هستم!...

مهم اینه الان کیفیت داریم :n09::n10:

AliMirzaie
03-12-2017, 16:31
شما هم شکایت کن بهت خسارت بدن !! :n09:
دلت خوشه هااا

مهم اینه الان کیفیت داریم :n09::n10:

جدا با مستندات از سامانه 195 شکایت کن. تو قانون جدید چیزی که بیشترین تاکید رو روش داشتن تضمین سرعته. دیگه مثل قدیم نیست که بالای 128 حق اعتراض نداشته باشی.

sms24
03-12-2017, 16:31
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ممنون از جواب سریعتون
خیلی مسخرن
اینهمه جلسات این نتیجشه
صد رحمت به اینترنت 3 سال پیش

Life24
03-12-2017, 16:46
به نظر من که الان خیلی خوب شده و دیگه بساط کاسبی شرکت ها از طریق اینترنت حجمی داره تموم میشه. من نمیدونم چرا کاربرای کم مصرف میان اعتراض می کنن، در صورتی که همین کاربران کم مصرف باعث دزدی شرکت ها شدند. اعتراض ها باید به میزان مصرف منصفانه می بود که الان شرکت ها از جمله همین شاتل اصلاح کردن حجمهاشونو. من 100 تومان می دادم نامحدود شاتل که زده بود حداقل تبادل ترافیک 55 گیگ اما اصلا معلوم نبود بعد از چند گیگ محدود می شدی و اصلا معلوم نبود بعد از محدودیت کی سرعتت دوباره خوب میشد اما الان 50 تومان میدم سرعتم سه برابر میشه مشخصه که حداقل 160 گیگ دانلود خواهم داشت. مطمئن باشید اینکه همه سرعت ها پس از مصرف زیاد به 16 کیلوبایت می رسن هم اصلاح میشه.
این همه فحش و بد و بیراه به آذری جهرمی در اینستاگرامش دادند در صورتی که واقعا دستش درد نکنه، من که راضیم ازش

دقیقا همین بود.
یک حدی برای خودشون گذاشته بودند به نام حداقل تبادل ترافیک، بعد هر وقت دوست داشتند می تونستند محدود کنند و عملا باید میرفتی سرویس رده بالاتر ش رو میخریدی.
جواب درست هم نمیدادند..
حرف هم می زدی میگفت چقدر دانلود میکنی؟ خوب تقسیم بر 8 کن، پس داری بیشتر از اونی که باید هم دانلود میکنی!!

otfbax
03-12-2017, 16:51
دقیقا همین بود.
یک حدی برای خودشون گذاشته بودند به نام حداقل تبادل ترافیک، بعد هر وقت دوست داشتند می تونستند محدود کنند و عملا باید میرفتی سرویس رده بالاتر ش رو میخریدی.
جواب درست هم نمیدادند..
حرف هم می زدی میگفت چقدر دانلود میکنی؟ خوب تقسیم بر 8 کن، پس داری بیشتر از اونی که باید هم دانلود میکنی!!

دقیقا درسته من اینو نمی تونم درک کنم که چجوری بعضیا می گن این طرحا بدتر شده!!! تعرفه هایی که تا همین هفته پیش برای خریدش حداقل 200 تا 300 تومن باید براش هزینه می شد الان با 80 تومن می شه خرید.همین که مخابرات رو مجبور کردن خطا رو سریع تر تخلیه کنن همین که سقف حجم های ماهیانه به صورت چند برابری شکسته شده قدم رو به جلو نیست پرش رو به جلو هست .

satansilent
03-12-2017, 17:09
سرعت شبانه مبین نت روی 4 مگ قفل هست و شما عملا نمیتونی به اون سقف دانلود برسی برای دانلود از بسته های همراه اول استفاده کنید بهتره البته اختبار با شماست مرسی ...خیلی بد شد ما رو بگو گفتیم معدن گنج رو پیدا کردیم.

Life24
03-12-2017, 17:22
دقیقا درسته من اینو نمی تونم درک کنم که چجوری بعضیا می گن این طرحا بدتر شده!!! تعرفه هایی که تا همین هفته پیش برای خریدش حداقل 200 تا 300 تومن باید براش هزینه می شد الان با 80 تومن می شه خرید.همین که مخابرات رو مجبور کردن خطا رو سریع تر تخلیه کنن همین که سقف حجم های ماهیانه به صورت چند برابری شکسته شده قدم رو به جلو نیست پرش رو به جلو هست .

مشکل اینجاست که ما در همه موارد معترض هستیم.
من یک زمان کار صحیح و بدیهی انجام میدادم ، دیدم بازم اعتراض میکنند . کلا بی تفاوت شدم و اصلا کاری نکردم.
اینکه در موارد خوب هم معترض باشیم باعث میشه کلا کسی کاری نکنه و روند رو همان جور که هست ادامه بده و جلو بره و اصلا ریسک نکنه و این خوب نیست.
من چندین ایمیل دارم از همین شاتل . وقتی برای سرعت معترض شدم جواب داده شما باید 16 کیلوبایت بر ثانیه دانلود کنید چون سرویسی که خریدید این مقدار سرعت داره و الان چند برابر دانلود میکنید..
تو بحث ترافیک اصلا جواب درست نمیدن..میگفتند این مربوط به سیستم هست! نمیدانیم!
الان واضح و شفاف شده. حداقل هر کسی حق ش رو میدونه

کسانی معترض هسنند که ماهی 500 گیگ دانلود می کردند و عملا از سهم کم مصرف و متوسط مصرف ها می بردند ...
خوب طبیعی هست هر کسی به اندازه هزینه که میکنه باید دانلود کنه..یکی با 50 هزارتومن هزینه میدید ماهی 30 گیگ مصرف داره و سرعت کم و یکی با 100 هزار تومن و خرید چند بسته، 400 گیگ دانلود میکرد!

babak13592006
03-12-2017, 17:30
دوست عزیز داخل تاپیک شاتللند هم پاسختون رو دادم...
این سرویس طبق گفته پشتیبانی فقط برای 500سایت منتخب قابل استفاده هست...
IP این 500سایت داخل سیستم شاتل ثبت شده وباقی IP ها و سایت های داخلی (اعم از وی پی ان داخلی) نامحدود بحساب نمیاد!...
سجاد جان الان هاست هایی که سروراشون شاتل و اسیاتک هستن هم جزو ترافیک ایران قرار نمی گیرن؟یعنی شبیه شاتلند هستن برای داناود می گم
چون تو ایرانسل که من چند باری تست کردم از حجم خارجی کم می کنه حالا نمی دونم رو این شرکت هایadsl چطوره؟

dj77
03-12-2017, 17:34
فقط این بسته های شبانه رو تعیین تکلیف نکرده تلگرام با اینستاگرام رسمی شاتل گفتن که بسته های شبانه وجود خواهد داشت روی سرویسهای شبانه ولی در سایت شاتل هیچ صحبتی دربارش نشده و در بخش فروش هم چیزی ازش آورده نشده...

AliMirzaie
03-12-2017, 17:37
مشکل اینجاست که ما در همه موارد معترض هستیم.
من یک زمان کار صحیح و بدیهی انجام میدادم ، دیدم بازم اعتراض میکنند . کلا بی تفاوت شدم و اصلا کاری نکردم.
اینکه در موارد خوب هم معترض باشیم باعث میشه کلا کسی کاری نکنه و روند رو همان جور که هست ادامه بده و جلو بره و اصلا ریسک نکنه و این خوب نیست.
من چندین ایمیل دارم از همین شاتل . وقتی برای سرعت معترض شدم جواب داده شما باید 16 کیلوبایت بر ثانیه دانلود کنید چون سرویسی که خریدید این مقدار سرعت داره و الان چند برابر دانلود میکنید..
تو بحث ترافیک اصلا جواب درست نمیدن..میگفتند این مربوط به سیستم هست! نمیدانیم!
الان واضح و شفاف شده. حداقل هر کسی حق ش رو میدونه

کسانی معترض هسنند که ماهی 500 گیگ دانلود می کردند و عملا از سهم کم مصرف و متوسط مصرف ها می بردند ...
خوب طبیعی هست هر کسی به اندازه هزینه که میکنه باید دانلود کنه..یکی با 50 هزارتومن هزینه میدید ماهی 30 گیگ مصرف داره و سرعت کم و یکی با 100 هزار تومن و خرید چند بسته، 400 گیگ دانلود میکرد!
کسایی که دانلود شبانه بالایی داشتن فقط از خلوتی شبکه توی اون ساعات داشتن استفاده می کردن نه این که از سهم ترافیک روزانه کسی ببرن. یعنی درک مطلبی به این سادگی انقدر سخته که گاها از دوستان همچین تنفری رو نسبت به کم مصرفایی که دانلود شبانه بالایی داشتن می شنویم؟!!!!
اگه اونا از ترافیک شبانه استفاده نمی کردن پهنای باند تو اون ساعات خالی می موند وعملا خود شرکت سرویس دهنده ضرر می کرد. در عوض آی اس پی ها با دریافت یه هزینه ای هم اونا رو راضی نگه می داشتن و هم ضرر نمی کردن.
هدف سرویسای جدید ربطی به بحث شبانه نداره و به احتمال زیاد سرویسای شبانه رو دوباره برگردونن چون اگه این کارو نکنن اونایی که به دانلود بالا نیاز دارن میرن سراغ شبانه همراه اول و ... و پهنای باند شبانه شرکت های دیگه بازم خالی می مونه.

در ضمن ظاهرا شاتل بازم ترافیک سرویس هاشو تغییر داده و ترافیک بعضیا رو کم کرده اگه اشتباه نکنم.

Life24
03-12-2017, 19:12
کسایی که دانلود شبانه بالایی داشتن فقط از خلوتی شبکه توی اون ساعات داشتن استفاده می کردن نه این که از سهم ترافیک روزانه کسی ببرن. یعنی درک مطلبی به این سادگی انقدر سخته که گاها از دوستان همچین تنفری رو نسبت به کم مصرفایی که دانلود شبانه بالایی داشتن می شنویم؟!!!!
اگه اونا از ترافیک شبانه استفاده نمی کردن پهنای باند تو اون ساعات خالی می موند وعملا خود شرکت سرویس دهنده ضرر می کرد. در عوض آی اس پی ها با دریافت یه هزینه ای هم اونا رو راضی نگه می داشتن و هم ضرر نمی کردن.
هدف سرویسای جدید ربطی به بحث شبانه نداره و به احتمال زیاد سرویسای شبانه رو دوباره برگردونن چون اگه این کارو نکنن اونایی که به دانلود بالا نیاز دارن میرن سراغ شبانه همراه اول و ... و پهنای باند شبانه شرکت های دیگه بازم خالی می مونه.

در ضمن ظاهرا شاتل بازم ترافیک سرویس هاشو تغییر داده و ترافیک بعضیا رو کم کرده اگه اشتباه نکنم.
بحث توزیع نامناسب بوده ، شرکت بابت‌ پهنای باند بین المللی که در شب استفاده میشده به وزارت خونه پول میده، الان اون ترافیک به همه کاربران در روز اختصاص داده شده. شرکت که به وزارت خونه بر اساس مصرف شبانه پول نمیده، مجموعا ترافیک میخره
این صحبت شما مال وقتی بود که مرکز پهنای باند داشت اما وقتی همه در روز استفاده می‌کردند نمی تونست سرعت و کیفیت رو تضمین کنه و کاربران به شب هدایت میشدنذ مه خلوت بود

sajad-tnt
03-12-2017, 19:16
سجاد جان الان هاست هایی که سروراشون شاتل و اسیاتک هستن هم جزو ترافیک ایران قرار نمی گیرن؟یعنی شبیه شاتلند هستن برای داناود می گم
چون تو ایرانسل که من چند باری تست کردم از حجم خارجی کم می کنه حالا نمی دونم رو این شرکت هایadsl چطوره؟سلام.
خیر دوست عزیزم.
هر سایت یک ip مشخص داره ... پس فقط و فقط ip اون ۵۰۰سایت یا به زبان ساده تر همون ip هارو جزو نامحدود قرار دادن.
پس اگه شما حتی از خود شاتل هم هاست یا vps یا وی پی ان هم بگیرید، ip که برای سرویس شما قرار میگیره کاملا مجزا هست و حجم محاسبه میشه...

Sent from my Fly IQ4514 using Tapatalk

ehsan-75
03-12-2017, 19:20
سلام
مشترکایی که هنوز قرارداد یک سالشون تموم نشده فقط برا 500 تا سایت نیم بها حساب میکنه و بقیه رو حجم خارج حساب میکنه تازه شاید یکمم بیشتر :mellow:

ShadowDragon
03-12-2017, 19:54
بحث توزیع نامناسب بوده ، شرکت بابت‌ پهنای باند بین المللی که در شب استفاده میشده به وزارت خونه پول میده، الان اون ترافیک به همه کاربران در روز اختصاص داده شده. شرکت که به وزارت خونه بر اساس مصرف شبانه پول نمیده، مجموعا ترافیک میخره
این صحبت شما مال وقتی بود که مرکز پهنای باند داشت اما وقتی همه در روز استفاده می‌کردند نمی تونست سرعت و کیفیت رو تضمین کنه و کاربران به شب هدایت میشدنذ مه خلوت بود

اشتباه شما اینه که فک میکنی شرکت ترافیک میخره... خیر اینطور نیست

zerocold981
03-12-2017, 19:59
کسی 512 گرفته ببینه سرعت دانلود چنده

misam5526
03-12-2017, 19:59
اشتباه شما اینه که فک میکنی شرکت ترافیک میخره... خیر اینطور نیست

تعاملات و توافقاتی صورت گرفته که تخفیفهای خوبی به شرکتها برای خرید ترافیک داخلی و خارجی داده بشه.

یه نمونه اینه با راه اندازی IXP ها در چند نقطه اتصال و انتقال دیتا بین شرکتها و سرورهای متعلق به اونا رایگان شده. یا مثلا لینک انتقال بین استانی تفیف میخوره. زیر ساخت هم قراره در صورت خرید بیشتر شرکتها تخفیف بیشتری بده چون خودشم هرچی بیشتر لینک بخره شرکت خارجی ارزونتر میفروشه

crazyrobot
03-12-2017, 20:20
من یکی که هیچوقت از شاتل نمیگیرم، ببین مدیرعاملش چه آدم کثیفیه

بر اساس مصوبه ۲۶۶ سازمان رگولاتوری، از حاکمیت به ما دستور داده شده است تا باید شیوه ارائه سرویس را تغییر دهیم. در اقتصاد آزاد و باز، چنین چیزی بی‌معنی است که یک نهاد به شرکت خصوصی دستور دهد باید به چه شکل و با چه قیمتی خدمات خود را ارائه دهد.»
بعدی

. طرح اولیه‌ای که ما پیش از دیگران ارائه دادیم بر اساس توافقات قبلی بود، ولی در نهایت دیدیم که شرکت‌های دیگر برخلاف صورتجلسه‌ای که امضا کرده بودند طرح ارائه کردند.
اگه بازار آزاده چرا میشینید با هم توافق میکنید ملت رو بچاپید؟ یعنی عوضی تر از اینا هم وجود داره؟
لینکش اینجا هست:

Hi5
03-12-2017, 20:27
آقا ی سوال
من 45 گیگ از ترافیک دوره ام مونده این ترافیکو خودم خریدم زمانشم یکساله
بعد از اپراتورشون پرسیدم گفت دوره بعدی نمیره میسوزه ؟ قضیه چیه! الان من چیکار کنم؟

pedram_sad
03-12-2017, 20:35
سلام دوستان
الان تو پنل من این فکتور رو ارسال کردند

من از 87 همین سرویس رو داشتم Eco 128 که الان سرعت دانلودش رو 900 هست
دوره هام ماهانه بود ماهی 17 تومان و 7 تومان هم هزینه شبانه

الان چند تا سوال برام ایجاد شده چون 18 ام سرویسم پایان میرسه

1 - این که هزینه رو زده 0 یعنی فقط طرح تمدید میشه بدون هیچ ترافیکی؟

2 - اون قسمت شبانه که برای یک سال تمدید زدن و قیمت رو 116 اعلام کردن معنیش چیه ؟ یعنی تو این یک سال اینده مثل همین مدت دانلود شبانه سرجاش هست ؟ یا اون هم قراره کنسل بشه؟

3 - علاوه بر این 116 تومان باید به صورت جداگانه ترافیک هم خریداری بشه ؟ یا دوره جدید در صورت پرداخت این فاکتور با ترافیک 0 شروع میشه ؟

4 - این ترافیک رو هم متوجه نشدم یعنی مثلا طرحی 20 گیگ ترافیک داره اگه به 0 برسه اینترنت قطع میشه ؟ یا برقرار هست ولی سرعت کم میشه ؟

ببخشید زیاد شد

مرسی

ShadowDragon
03-12-2017, 20:48
تعاملات و توافقاتی صورت گرفته که تخفیفهای خوبی به شرکتها برای خرید ترافیک داخلی و خارجی داده بشه.

یه نمونه اینه با راه اندازی IXP ها در چند نقطه اتصال و انتقال دیتا بین شرکتها و سرورهای متعلق به اونا رایگان شده. یا مثلا لینک انتقال بین استانی تفیف میخوره. زیر ساخت هم قراره در صورت خرید بیشتر شرکتها تخفیف بیشتری بده چون خودشم هرچی بیشتر لینک بخره شرکت خارجی ارزونتر میفروشه

رفیق ، متوجه نشدم د تایید بود یا نقد
به ه حال شرکت ها گیگ نمیخرن بلکه پهنای باند میخرن، و شبانه که ازاد میمونه ، هدر میره و نمیشه ذخیرش کرد

ShadowDragon
03-12-2017, 20:51
سلام دوستان

2 - اون قسمت شبانه که برای یک سال تمدید زدن و قیمت رو 116 اعلام کردن معنیش چیه ؟ یعنی تو این یک سال اینده مثل همین مدت دانلود شبانه سرجاش هست ؟ یا اون هم قراره کنسل بشه؟

3 - علاوه بر این 116 تومان باید به صورت جداگانه ترافیک هم خریداری بشه ؟ یا دوره جدید در صورت پرداخت این فاکتور با ترافیک 0 شروع میشه ؟

4 - این ترافیک رو هم متوجه نشدم یعنی مثلا طرحی 20 گیگ ترافیک داره اگه به 0 برسه اینترنت قطع میشه ؟ یا برقرار هست ولی سرعت کم میشه ؟

ببخشید زیاد شد

مرسی

دارن اپدیت میکنن،
منم تو اسیاتک میخواستم طرح بگیرم زده بود قیمت ۰! پرداخت که میزدم میگفت اشتباه است

reza.8
03-12-2017, 20:59
خب به سلامتی با این حرکت جدید چطوری باید سر کرد نمیدونم!!!
من البته دانلود فیلم و سریال شدید بالا دارم ولی میذاشتک با نت 4جی ایرانسل دانلود میکردم همیشه...
سرویس ART1 هم داشتم و مصرفم در ماه به 30 گیگ میرسه..
باید تا 3 روز دیگه تمدید کنم که نمیشهو باید سرویس جدید رو انتخاب کنم...
الان کدوم سرویس رو باید انتخاب کنم که با Art1 برابری کنه برام... و 30 گیگی هم بشه تعرفه خارجی دانلود کرد

الان مثن زده 110 گیگ یعنی نصف برای خارجی هست؟؟

dvb55
03-12-2017, 21:34
سلام دوستان

ببخشید زیاد شد

مرسی

1- برای مشترکین اکو سرویسی رو که داشتن تا برج هفت سال اینده بصورت رایگان تمدید کردن(بدون ترافیک). بنابر این از این بابت هزینه ای نمی دین
2- اگر در انتهای دوره فعلیتون نخواهید از این اشتراک رایگان تا برج هفت سال اینده استفاده کنید باید یکی از تعرفه های جدید رو انتخاب کنید که قاعدتا تا این لحظه براش شبانه در نظر گرفته نشده . اگر به سرویس فعلیتون بنا به پیشنهاد تمدید رایگان ادامه بدین فقط هزینه شبانه رو باید پرداخت کنید + خرید ترافیک برای ادامه سرویس( یعنی شما تا برج هفت سال دیگه همچنان مشترک اینترنت حجمی حساب می شید)
3-اگر از خرید حجمتون کمتر از یکسال گذشته به این دوره منتقل می شه وگرنه باید حجم جدید بخرین
4- اینترنت قطع نمی شه بلکه بدون توجه به نوع سرویستون به حداقل سرعت که 128 هست کاهش پیدا می کنه مگر اینکه حجم بخرید

[Mohsen]
03-12-2017, 21:42
دوستانی که سرویس آرت دارید، این چند روز باقیمانده رو نهایت استفاده رو ببرید چون نه قابل تمدیده و نه محدودیتش به دور بعد میرسه

آقا ی سوال
من 45 گیگ از ترافیک دوره ام مونده این ترافیکو خودم خریدم زمانشم یکساله
بعد از اپراتورشون پرسیدم گفت دوره بعدی نمیره میسوزه ؟ قضیه چیه! الان من چیکار کنم؟

اگر هنوز اون یک سال تموم نشده که باید به این طرح های جدید منتقل بشه.

misam5526
03-12-2017, 21:50
رفیق ، متوجه نشدم د تایید بود یا نقد
به ه حال شرکت ها گیگ نمیخرن بلکه پهنای باند میخرن، و شبانه که ازاد میمونه ، هدر میره و نمیشه ذخیرش کرد

هیچکدوم. توضیح بود.

awz2
03-12-2017, 22:04
1- برای مشترکین اکو سرویسی رو که داشتن تا برج هفت سال اینده بصورت رایگان تمدید کردن(بدون ترافیک). بنابر این از این بابت هزینه ای نمی دین
2- اگر در انتهای دوره فعلیتون نخواهید از این اشتراک رایگان تا برج هفت سال اینده استفاده کنید باید یکی از تعرفه های جدید رو انتخاب کنید که قاعدتا تا این لحظه براش شبانه در نظر گرفته نشده . اگر به سرویس فعلیتون بنا به پیشنهاد تمدید رایگان ادامه بدین فقط هزینه شبانه رو باید پرداخت کنید + خرید ترافیک برای ادامه سرویس( یعنی شما تا برج هفت سال دیگه همچنان مشترک اینترنت حجمی حساب می شید)
3-اگر از خرید حجمتون کمتر از یکسال گذشته به این دوره منتقل می شه وگرنه باید حجم جدید بخرین
4- اینترنت قطع نمی شه بلکه بدون توجه به نوع سرویستون به حداقل سرعت که 128 هست کاهش پیدا می کنه مگر اینکه حجم بخرید
به نظرتون الان اینو تمدید کنم بهتره یا تعرفه های جدید ؟‌

viking_vp3
03-12-2017, 23:13
دارن اپدیت میکنن،
منم تو اسیاتک میخواستم طرح بگیرم زده بود قیمت ۰! پرداخت که میزدم میگفت اشتباه است
عزیز شما آسیاتک هستی مشکل وبگردی نداری؟
قدیم آسیاتک بودم چون بیسش رو سرور کشش بود وقتی میخواستی وبگردی کنی صفحه رو بالا نمیاورد باید چند بار رفرش میکردی تا مینداختت بیرون از سرور کش و صفحه بالا بیاد. هر بار اون خطاش هم عوض مید. تو سایت های مثل دیجی کالا هم وضع بدتر هم میشد. به همون خاطر من جمع کردم رفتم های وب و بعد هم اومدم شاتل
آسیاتک اون داستان رو هنوز داره؟

Gamemaster
03-12-2017, 23:17
کسی 512 گرفته ببینه سرعت دانلود چنده
سرعت ۵۱۲ ۶۴ ه

dvb55
03-12-2017, 23:23
به نظرتون الان اینو تمدید کنم بهتره یا تعرفه های جدید ؟‌

من تقریبا همین شرایط رو دارم یعنی 128 اکو بدون شبانه. شما باید نیاز خودتون رو بسنجید. با شرایط فعلی برای خودم با توجه به اینکه 80 تومن در ماه برای داشتن حداکثر سرعت برای من خیلی مبلغ زیادیه و اصلا حوصله سرعت پایین رو هم ندارم :n02: ترجیح می دم مثل روال قبل سرویسی که به سرویس حجمی قبلی نزدیک تر هست رو انتخاب کنم . برای همین بعد از تموم شدن دوره فعلی از دوره رایگان تا برج 7 استفاده می کنم و در این مدت حجم 2000 تومنی می خرم. بعد از تموم شدن اون هم سرویس نامحدود 10000 تومنی رو قصد دارم بخرم. برای دانلود حجیم رو هم با یه سیم کارت اعتباری و اینترنت ساعتی نامحدود.
البته توجه داشته باشین من مصرف زیادی در ماه ندارم( حدود 9 گیگ بین الملل که 4 گیگش در ماه رو داره میده ) و از اون مهمتر توانایی مالی پرداخت 80 تومن در ماه.

Hi5
03-12-2017, 23:41

الان برای بنده هم مثل همین دوست عزیز اینو زده قسمت تمدید :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]یییی.jpg

یعنی یکسال اکو رایگان داده الان فقط باید هزینه شبانه رو بدم ؟ و ترافیک بخرم؟

dvb55
03-12-2017, 23:47
الان برای بنده هم مثل همین دوست عزیز اینو زده قسمت تمدید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]یییی.jpg

یعنی یکسال اکو رایگان داده الان فقط باید هزینه شبانه رو بدم ؟ و ترافیک بخرم؟
بله فقط شبانه و خرید حجم ، البته یکسال کامل که نه ولی تا برج 7 سال دیگه .

Hi5
03-12-2017, 23:58
بله فقط شبانه و خرید حجم ، البته یکسال کامل که نه ولی تا برج 7 سال دیگه .

خوب من اگه بخوام همین اکو رو تمدید کنم الان 45 گیگ مونده از دوره ام میره دوره بعد دیگه ؟

dvb55
04-12-2017, 00:32
خوب من اگه بخوام همین اکو رو تمدید کنم الان 45 گیگ مونده از دوره ام میره دوره بعد دیگه ؟
بله ولی تا زمانی که از خرید حجمتون یک سال نگذشته باشه. ولی چون اینجا همه چی درهمه شما برای اطمینان از پشتیبانی این مورد رو دوباره سوال کن.

Khazuk
04-12-2017, 01:12
سلام دوستان

ببخشید زیاد شد

مرسی

سلام
واسه من هم اومد چند صفحه قبل گذاشتم مال من مبلغ زیادتری زده از برج 11 تا 9 میشه 9 ماه قبلا 6 ماهه (منظور قیمت شبانه هست) که میگرفتم ماهی 7 تومن با ارزش افزوده میشده 50 تومن الان با 3 ماه بیشتر که قائدتا 3 ماهش طبق همون فرمول میشه 25 هزار تومن باید بشه 75 تومن ولی واسمن زده 105 تومن ؟!!! 30 تومن بیشتر برای چی ؟؟

FlashGet
04-12-2017, 01:33
دوستان شاتل خرید نکنید

یک فریب و دزدی بزرگ در راه است

من سرویس 1 مگ ماهیانه 40 گیگ رو خریدم وقتی متصل شدم سرعت در حدل لاکپشت بود مثل زمان دیال اپ
با پشتیبانی که تماس گرفتم در کمال تعجب دیدم میگند سرعت سرویس شما همینه و بیشتر نمیشه 128 کیلوبایت

واقعا مسخره است . بهشون میگم چرا در قسمت تعرفه ها این موضوع رو توضیح ندادید . میگه این سرعت و سرویس و قیمت بر اساس قوانین کشور هست

دوستان فعلا دست به خرید نزنید تا ببینید تکلیف سرعت و تعرفه ها چی میشه

خاک بر سرشون

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4.png

sajad-tnt
04-12-2017, 01:47
دوستان شاتل خرید نکنید

یک فریب و دزدی بزرگ در راه است

من سرویس 1 مگ ماهیانه 40 گیگ رو خریدم وقتی متصل شدم سرعت در حدل لاکپشت بود مثل زمان دیال اپ
با پشتیبانی که تماس گرفتم در کمال تعجب دیدم میگند سرعت سرویس شما همینه و بیشتر نمیشه 128 کیلوبایت

واقعا مسخره است . بهشون میگم چرا در قسمت تعرفه ها این موضوع رو توضیح ندادید . میگه این سرعت و سرویس و قیمت بر اساس قوانین کشور هست

دوستان فعلا دست به خرید نزنید تا ببینید تکلیف سرعت و تعرفه ها چی میشه

خاک بر سرشون
از اول هم قرار نبوده شرکتی سرویس ۱به۱ بهتون بده... سرعت ۱مگ گرفتید که نرخ دانلودش همین ۱۲۸ هست و قانونی...
بجز فن آوا و مشترکین جدید پارس آنلاین هیچ سرویس دهنده ای سرعت رو بالاتر از سرعت اسمی خریداری شده نمیبنده...

Sent from my Fly IQ4514 using Tapatalk

hamidreza785
04-12-2017, 01:53

سرعت یک مگابیت همینه
طبق قانون جدید همه سرعت اسمی میبندن دیگه مثل قدیم حداکثر کشش خط نیست مجبوری سرعت بالاتر بگیری

FlashGet
04-12-2017, 01:57
سرعت یک مگابیت همینه
طبق قانون جدید همه سرعت اسمی میبندن دیگه مثل قدیم حداکثر کشش خط نیست مجبوری سرعت بالاتر بگیری

با این حساب باید بگم واقعا برای شاتل و دولت روحانی متاسفم . مرگ بر این مسئولین دزد و کثیف

یعنی من برای اینکه بتونم سرعت نرمالی نداشته باشم ماهی 80 هزار تومن بدم به شاتل ؟؟!! در صورتی که بیش از 15 گیگ نیازی به اینترنت ندارم باید 320 گیگ بگیرم . اخه 320 رو میخوام کجای روحانی کنم وقتی 15 گیگ بیشتر لازم ندارم

hamidreza785
04-12-2017, 02:04
با این حساب باید بگم واقعا برای شاتل و دولت روحانی متاسفم . مرگ بر این مسئولین دزد و کثیف

یعنی من برای اینکه بتونم سرعت نرمالی نداشته باشم ماهی 80 هزار تومن بدم به شاتل ؟؟!! در صورتی که بیش از 15 گیگ نیازی به اینترنت ندارم باید 320 گیگ بگیرم . اخه 320 رو میخوام کجای روحانی کنم وقتی 15 گیگ بیشتر لازم ندارم

متاسفانه ایراد اصلی این طرح همینه که حجم پایین برای سرعت های بالا نداره و مجبور به هزینه 50 هزار به بالایید
باید صبر کرد تا شرکت ها طرح های متنوع تر ارایه بدن

chiti
04-12-2017, 02:12
سلام دوستان
من شاتلی نیستم ولی میخوام بیام از این شرکت سرویس بگیرم میخواستم بدونم که شاتل سرویس ۱۶ mb رو به همه میده یا اگه خط کشش اون سرعت نداشته باشه بهش نمیده؟ اخه حجمش برا من مهم تره
اگه اینطوری باشه که به همه بده فک کنم الان همه تو پنلشون باید این طرح داشته باشن
ممنون اگه جواب بدین

Life24
04-12-2017, 02:12
من یکی که هیچوقت از شاتل نمیگیرم، ببین مدیرعاملش چه آدم کثیفیه

بعدی

اگه بازار آزاده چرا میشینید با هم توافق میکنید ملت رو بچاپید؟ یعنی عوضی تر از اینا هم وجود داره؟
لینکش اینجا هست:

بحث اینجاست که اگر به شما دستور ندهند که شرکت ها خون مردم تو شیشه کردند.
طی 4 سال وزارت واعظی، دو بار تخفیف خوب و بالا پهنای باند به شرکت های اینترنتی داده شد، اما چقدر تخفیف گیر کاربر نهایی آمد؟ هیچی!

Life24
04-12-2017, 02:17
نخجوانی باور دارد که چنین فضایی، باعث می‌شود تا شرکت‌هایی که سهم کمتری از بازار دارند دست به کارهایی بزنند که در نهایت به زیان خودشان است: «در این حالت شرکت‌ها برای جذب مشتری قیمت‌های عجیبی ارائه داده و شروع به خودزنی می‌کنند. گاهی این شرکت‌ها بسیار کوچکند و سهم چندانی ندارند، درحالی که بیشترین کاربر اینترنت خانگی در ایران متعلق به شاتل است. طرح اولیه‌ای که ما پیش از دیگران ارائه دادیم بر اساس توافقات قبلی بود، ولی در نهایت دیدیم که شرکت‌های دیگر برخلاف صورتجلسه‌ای که امضا کرده بودند طرح ارائه کردند. در این شرایط بسیاری از شرکت‌ها آسیب جدی خواهند خورد، از جمله خود شاتل. با این حال پای حرفمان می‌ایستیم.»

این متن بالا رو مدیر عامل شاتل گفته:

یعنی واقعا فکر میکرده با 40 هزار تومن بخواد 17 گیگ پهنای باند بین المملی برای 4 مگ سرعت بدهند و تمام؟
همانطور که گفتم این طرح چندین قدم بزرگ به سمت بهتر شدن برای کاربر نهایی هست و اصلا شرکت ها از بیخ و بن با این کار مخالف هستند.
شاتل طی 12 ساعت تراقیک بین الملی از 17 گیگ میرسونه به 55 گیگ...
34 گیگ رو میورسنه به 55 گیگ در داخل.

ببنید چقدر دستشون باز بوده... اما بعد همین ها رو با بسته تشویقی و منت به یوزر میدادند...

اتفاقا وزیر اگر این کار رو نمیکرد هیچ وقت اینترنت برای کاربر درست نمیشد. خوشبختانه این کار دیگه عقبگرد نداره. :n16:

اما برعکس میبینیم کاربر ناراحت این هست وسط به اشتباه!!

Life24
04-12-2017, 02:21
نظرتون چیه؟
سرور در استکهلم

سرور در تهران

سرعت دانلود با idm

تا هفته پیش من با 43 هزار تومن، سرعت دانلودم نهایتا 190 کیلوبایت بر ثانیه بود. و با 63 تومن سرعت دانلود نهایتا 390 کیلوبایت!
بعد حداقل تبادل ترافیک هم زده بود 25 گیگ ، هر وقت صلاح! میدانست محدود میکرد..

الان ایشون با 40 تومان، سرعت دانلود 500 کیلوبایت هست و 110 گیگابایت ترافیک داخل و خارج داره..

siamak_mu
04-12-2017, 02:44

این برای شما خیلی مناسبه + یه بسته ترافیک اضافه. ترافیک داخلش هم رایگانه

Life24
04-12-2017, 03:27

من فکر میکنم این مشکل شما به مرور رفع میشه. شرکت ها چاره ای ندارن و مجبورن سرعت رو باز بزارند برای جلب مشتری.
الان مقداری مقاومت میکنند چون سود کلانی که می برندند کم شده

maniya12
04-12-2017, 03:55
دوستان من اگه سرویس غیر حجمی شاتل رو بگیرم سرعت خطم رو بالاترین حد کشش میزارن؟!

hesam68
04-12-2017, 03:57
دوستان الان ترافیک رایگان شبانه واسه چه سرویسایی میشه خرید؟؟

Life24
04-12-2017, 04:05
هنوز آرت 5 هستم و امروز محدود شدم.
مقدار دانلود 42 گیگ .
قیمت سرویس خالص 63 هزار تومان.
سرعت تقریبی 3 مگابیت بر ثانیه هست.

بعد چطور می فرمائید این طرح جدید بد هست؟ من با 40 هزار تومن میتونم 55 گیگ فقط بین المملی با سرعت 4096 کیلوبیت داشته باشم.

Life24
04-12-2017, 04:16
این دوستانی که معترض به طرح جدید هستند . ببنید..
برای خودش محدود میکنه. حرف هم میزنی میگه بالاتر از سرعت قرارداد داری
نمیخواهی هم برو سرویس بالاتر.
راست هم میگه . چون طبق قرارداد های قبل ما حق و حقوقی نداشتیم.
اما هیچی که نباشه تو طرح جدید، حق کاربر مشخص هست و نه حق اشتراک دارن و نه غافلگیر محدود کنن

Golbarg01
04-12-2017, 04:58
دوستان سرویس اکو کلا جمع شد یا هنوز به کاربران فعلی ارائه میشه؟
چون یه جا خوندم نوشته بود تا آذر 97 واگذاری سرویس اکو ادامه داره ولی تو سایتش هر دو سرویس ارت و اکو حذف شده و سرویس های جدید موجوده

noisymind
04-12-2017, 08:18
ادیت : تکراری! پاک شود

noisymind
04-12-2017, 08:20
جالبه همون فاکتوری هم که الان صادر کرده و به قول خودشون فقط پول شبانه رو میخواد بگیره خیلی بالاتره قیمتش! قبلا شبانه من هر دوره سه ماهه حدود 20 تومان بود که الان زده 30 تومان! یعنی برای من از 1396/11/21 تا 1397/08/09 زده 94 تومان!
ضمن اینکه کلا من شبانه دیگه خیلی کم دانلود دارم ولی با اینحال هر شب ساعت 1 که میشه اصلا هیچ سایتی رو باز نمیکنه! امرزو سر صبح ساعت 6 صبح هم که ملت خوابن باز هم همچنان هیچی باز نمیشد!

ظاهرا برای دانلود شبانه باید از همراه اول و ایرانسل استفاده کرد. الان همراه اول تا آخر پاییز از 3 صبح تا 9 رایگانه. من فقط از 7 صبح تا 9 تمام چیزهایی که میخوام رو دانلود میکنم و هیچ محدودیتی هم نداره!

noisymind
04-12-2017, 08:37
شاتل گفته:

1- " سرعت سرویس‌ها مطابق سرعت گفته شده در بالاست. حال آن که شاتل، سرعت هر یک از سرویس‌ها را برای ۹۵ درصد اوقات تضمین می‌کند. "

95درصد اوقاتو نه 95 درصد سرعت.

2- " در سرویس‌های بالا، انتقال آستانه مصرف منصفانه از یک ماه به ماه بعد امکان‌پذیر نیست مگر ترافیک های افزوده شده از محل خرید که به مدت یک‌سال قابلیت انتقال به دوره‌های بعدی را دارد."

حالا گیریم من ماه اول روز 27 ام حد مصرفم تموم بشه و بسته بخرم ( فرض کنید 50 گیگ خریدم) ، بعد از 3 روز بعد که ماه جدید شروع میشه خود به خود از سهم همون ماهم کم میشه یا از ادامه اون 50 گیگ؟!

AliMirzaie
04-12-2017, 09:21
این متن بالا رو مدیر عامل شاتل گفته:

یعنی واقعا فکر میکرده با 40 هزار تومن بخواد 17 گیگ پهنای باند بین المملی برای 4 مگ سرعت بدهند و تمام؟
همانطور که گفتم این طرح چندین قدم بزرگ به سمت بهتر شدن برای کاربر نهایی هست و اصلا شرکت ها از بیخ و بن با این کار مخالف هستند.
شاتل طی 12 ساعت تراقیک بین الملی از 17 گیگ میرسونه به 55 گیگ...
34 گیگ رو میورسنه به 55 گیگ در داخل.

ببنید چقدر دستشون باز بوده... اما بعد همین ها رو با بسته تشویقی و منت به یوزر میدادند...

اتفاقا وزیر اگر این کار رو نمیکرد هیچ وقت اینترنت برای کاربر درست نمیشد. خوشبختانه این کار دیگه عقبگرد نداره. :n16:

اما برعکس میبینیم کاربر ناراحت این هست وسط به اشتباه!!
خوب وقتی یه طرح رو اجبارا به همه ملت قالب کنن نتیجه ش همین میشه دیگه. تا وقتی که طرحشون نیاز همه گروه های کم مصرف و با مصرف متوسط رو پوشش نده مسلما اون دسته ای از کاربرا که هزینه شون بیشتر میشه ناراضی هستن. هیچ دکتری برای همه یه نسخه رو نمیپیچه بگذریم که اینا دکتر نیستن و ملت رو عمدا تا الآن بیمار نگه داشتن.
امیدوارم که تنوع این طرح زیاد بشه که واسه کاربرای کم مصرف هم جوابگو باشه.

majnoon21
04-12-2017, 09:31
خوب وقتی یه طرح رو اجبارا به همه ملت قالب کنن نتیجه ش همین میشه دیگه. تا وقتی که طرحشون نیاز همه گروه های کم مصرف و با مصرف متوسط رو پوشش نده مسلما اون دسته از کاربرا ناراضی هستن. هیچ دکتری برای همه یه نسخه رو نمیپیچه بگذریم که اینا دکتر نیستن و ملت رو عمدا تا الآن بیمار نگه داشتن.
امیدوارم که تنوع این طرح زیاد بشه که واسه کاربرای کم مصرف هم جوابگو باشه.
اتفاقا فوق العاده طرح خوبی است و اصلا جدا از اینکه به نفع کی هست و کی نیست، درست و اصولی است، خیلی ها که تا دیروز به آذری جهرمی فحش می دادند حالا دارن تحسینش می کنن الان اکثر شرکت ها سودشون کم شده شما برو مصاحبه آقای نخجوانی مدیر شرکت شاتل رو بخونید تا بببیند چقدر دارن می سوزن. الان حجمی رو که تا دیروز 400 هزار تومان می دادند حالا باید و بالاجبار با قیمت 80 هزار تومان به مردم بدن. به نظر من اعتراض کم مصرف ها درست نیست و بنا به دلایل زیادی اونها حق اعتراض ندارن چرا که عامل اصلی دزدی شرکت ها همین افراد بودند.

kasra2012
04-12-2017, 11:08
دوستان تکلیف بسته حجمی که داریم چی میشه؟من هنوز 60 گیگ از بسته 100 گیگم مونده
شبانه سرویس جدید ها مثل قبل بلک لیست دارن؟

STTIGER
04-12-2017, 11:33
دوستان کسی از کرمان هست شاتل داشته باشه؟ یه پینگ با 8.8.8.8 و 4.2.2.4 برام بگیرید ممنون میشم

AliMirzaie
04-12-2017, 12:06
اتفاقا فوق العاده طرح خوبی است و اصلا جدا از اینکه به نفع کی هست و کی نیست، درست و اصولی است، خیلی ها که تا دیروز به آذری جهرمی فحش می دادند حالا دارن تحسینش می کنن الان اکثر شرکت ها سودشون کم شده شما برو مصاحبه آقای نخجوانی مدیر شرکت شاتل رو بخونید تا بببیند چقدر دارن می سوزن. الان حجمی رو که تا دیروز 400 هزار تومان می دادند حالا باید و بالاجبار با قیمت 80 هزار تومان به مردم بدن. به نظر من اعتراض کم مصرف ها درست نیست و بنا به دلایل زیادی اونها حق اعتراض ندارن چرا که عامل اصلی دزدی شرکت ها همین افراد بودند.
از طرز بیانتون کاملا مشخصه که فقط به کاربرایی که مثل خودتون مصرف بالایی دارن حق استفاده از اینترنت با قیمت مناسب نیازشون رو می دید. دیدگاه شما هم دقیقا کپی هموناییه که این طرح رو تصویب کردن. منطق حکم می کنه که تنوع طرح ها انقدر زیاد باشه که جوابگوی نیاز همه باشه و به کسی هزینه بابات چیزی که استفاده نمی کنه تحمیل نشه.
شما فرض کن الآن هزینه آب و برق و گاز رو هم این طوری پله ای می کردن طوری که هزینه 50 درصد مردم چند برابر می شد. نه تنها ایران که هیچ جای دنیا همچین چیزی رو قبول نمی کردن.
شاید اصول طرح خوب باشه ولی مهم تر از اصول جزئیاته. به قول خارجیا The devil is in the details. همین که اومدن به هزینه ماهیانه 12- 25 تومن که در توان اکثر مردم هست یه سرعتی اختصاص دادن که واسه چند سال پیش هم خیلی کم حساب می شد خودش یه ایراد بزرگه. آخه 512 کیلوبیت الآن در حد دایال آپ 3 سال پیشه واسه الآن که دیگه در حد قطع حساب میشه.
مطمئنم اگه تنوع این طرحو زیاد نکنن به اون هدفایی که داشته مثل رواج دادن محتوای ویدیویی داخلی بین مردم بود هم نمی رسن. چون اکثریت مردم با 12.5 تا 20 تومن در ماه سرعت خوبی به دست نمیارن که حتی بخوان استریم ویدیوی با کیفیت متوسط هم ببینن.

hosseinzfff
04-12-2017, 12:13
کم مصرفها نگران نباشند :

وزیر ارتباطات: اگر احساس شود تعرفه های جدید اینترنت برای اقشار کم درآمد مناسب نیست، ممکن است مدل فروش حجمی را برای سرویس ثابت به عنوان سرویس جانبی در نظر بگیریم.

شاتل برای کم مصرفها هم سرویسی رو در نظر گرفته البته 4 گیگ بین الملل با ترافیک داخلی نامحدود سرعت تا 16 مگ بازه فقط 10000 تومان...

AliMirzaie
04-12-2017, 12:16
کم مصرفه نگران نباشند :

وزیر ارتباطات: اگر احساس شود تعرفه های جدید اینترنت برای اقشار کم درآمد مناسب نیست، ممکن است مدل فروش حجمی را برای سرویس ثابت به عنوان سرویس جانبی در نظر بگیریم.

از اولشم باید همین کارو می کردن. به زور نباید چیزی رو تو پاچه مردم کرد. اصلا نباید قبلیا رو حذف می کردن و فقط باید این جدیدا رو اضافه می کردن یا این که جایگزین غیرحجمی های قبلی می کردن. مردم خودشون به مرور تشخیص میدن که کدوم مناسب نیازشونه.

hosseinzfff
04-12-2017, 12:44

hosseinzfff
04-12-2017, 12:48
سرویس Unlimited 512-16Mbps برای کم مصرفهایی در نظر گرفته شده که به سرعت بالا نیاز دارند! بدون شبانه قیمت 10 تومان با شبانه 20 تومان..

majnoon21
04-12-2017, 13:01
از طرز بیانتون کاملا مشخصه که فقط به کاربرایی که مثل خودتون مصرف بالایی دارن حق استفاده از اینترنت با قیمت مناسب نیازشون رو می دید. دیدگاه شما هم دقیقا کپی هموناییه که این طرح رو تصویب کردن. منطق حکم می کنه که تنوع طرح ها انقدر زیاد باشه که جوابگوی نیاز همه باشه و به کسی هزینه بابات چیزی که استفاده نمی کنه تحمیل نشه.
شما فرض کن الآن هزینه آب و برق و گاز رو هم این طوری پله ای می کردن طوری که هزینه 50 درصد مردم چند برابر می شد. نه تنها ایران که هیچ جای دنیا همچین چیزی رو قبول نمی کردن.
شاید اصول طرح خوب باشه ولی مهم تر از اصول جزئیاته. به قول خارجیا The devil is in the details. همین که اومدن به هزینه ماهیانه 12- 25 تومن که در توان اکثر مردم هست یه سرعتی اختصاص دادن که واسه چند سال پیش هم خیلی کم حساب می شد خودش یه ایراد بزرگه. آخه 512 کیلوبیت الآن در حد دایال آپ 3 سال پیشه واسه الآن که دیگه در حد قطع حساب میشه.
مطمئنم اگه تنوع این طرحو زیاد نکنن به اون هدفایی که داشته مثل رواج دادن محتوای ویدیویی داخلی بین مردم بود هم نمی رسن. چون اکثریت مردم با 12.5 تا 20 تومن در ماه سرعت خوبی به دست نمیارن که حتی بخوان استریم ویدیوی با کیفیت متوسط هم ببینن.

قضیه اینه که تو همه جای دنیا اینترنت رو نامحدود عرضه می کنند و فروش حجمی وجود نداره اینکه قیمت ها در ایران بالاست که شکی درش نیست اما هر کس سرعت رو خریداری می کنه یکی یک گیگ استفاده می کنه یکی 100 گیگ یکی تا مصرف منصفانه اون سرعت مثلا یک ترابایت اما همه کسانی که اون سرعت رو دارن یک مبلغ می پردازند که این کار درستی است و در هر شرایطی فروش حجم نادرست است.

Life24
04-12-2017, 13:03
من خبر دار شدم که شرکت های اینترنتی به شدت معترض شدند و ناراضی هستند
اینا بابت هر گیگ ترافیک و صد کیلوبایت دانلود اضافه تر ، رو جیب مردم حساب باز کرده بودند
تمام شرکت های اینترنتی از فرط پول زیاد رفتن سهام شرکت ها تو بورس رو خریدند
از کاشی سازی بگیرید تا ....
کجا می‌شد با چهل تومن سرعت چهارمگ بگیری که شیر نشه و پنجاه و پنج گیگ ترافیک داخل و پنج و پنج تا خارج داد؟؟
کم کم شرکت ها شبانه و سایر موارد هم به مرور مجبورن برگزدونن
الان از فرط عصبانیت نمی‌دونن چی کنند

hosseinzfff
04-12-2017, 13:07
شرکت‌های اینترنتی قلط کردن که معترض شدند :n19:

maniya12
04-12-2017, 13:09
دوستان من اگه سرویس غیر حجمی شاتل رو بگیرم سرعت خطم رو بالاترین حد کشش میزارن؟!
دوستان کسی نیست جواب منو بده

hosseinzfff
04-12-2017, 13:23
نه سرعت اسمی رو بهتون میدن و دیگه Up to 16Mbps نیست

- - - Updated - - -

نه سرعت اسمی رو بهتون میدن و دیگه Up to 16Mbps نیست

khoodet
04-12-2017, 13:29
مطمئنم اگه تنوع این طرحو زیاد نکنن به اون هدفایی که داشته مثل رواج دادن محتوای ویدیویی داخلی بین مردم بود هم نمی رسن. چون اکثریت مردم با 12.5 تا 20 تومن در ماه سرعت خوبی به دست نمیارن که حتی بخوان استریم ویدیوی با کیفیت متوسط هم ببینن.این حرفتون یک جور مغالطه است که این طرح برای کم مصرف ها فکری نکرده است
چونکه این قیمت های اعلامی سقف قیمت های هست و شرکت ها میتونند ارزونتر بدن
خوب شاتل و شرکت های دیگه اگر خیلی به فکر کم مصرف ها هست مثلا سرعت ۸ مگ یا ۱۶ مگ رو با ترافیک کمتر و ارزونتر از قیمت های اعلامی بده
پس این حرف هایی که زده میشه بیشتر مغاطه هایی هست که این شرکت های نسبتا دزد میزنند تا دوباره طرح های قبلی رو برگردونند و دوباره جیب ملت رو خالی بکنند

Sent from my SM-G900FD using Tapatalk

mohandes23
04-12-2017, 13:34
این حرفتون یک جور مغالطه است که تین طرح برای کم مصرف ها فکری نکرده است
خوب شاتل و شرکت های دیگه اگر خیلی به فکر کم مصرف ها هست مثلا سرعت ۸ مگ یا ۱۶ مگ رو با ترافیک کمتر و ارزونتر از قیمت های اعلامی بده
پس این حرف هایی که زده میشه بیشتر مغاطه هایی هست که این شرکت های نسبتا دزد میزنند تا دوباره طرح های قبلی رو برگردونند و دوباره جیب ملت رو خالی بکنند

فک کنم اینی که یک سرویس رو با دو گیگ مختلف بدن خلاف قانون میشه.چون دوباره میشه همون حجم فروشی

babak13592006
04-12-2017, 13:34
من خبر دار شدم که شرکت های اینترنتی به شدت معترض شدند و ناراضی هستند
اینا بابت هر گیگ ترافیک و صد کیلوبایت دانلود اضافه تر ، رو جیب مردم حساب باز کرده بودند
تمام شرکت های اینترنتی از فرط پول زیاد رفتن سهام شرکت ها تو بورس رو خریدند
از کاشی سازی بگیرید تا ....
کجا می‌شد با چهل تومن سرعت چهارمگ بگیری که شیر نشه و پنجاه و پنج گیگ ترافیک داخل و پنج و پنج تا خارج داد؟؟
کم کم شرکت ها شبانه و سایر موارد هم به مرور مجبورن برگزدونن
الان از فرط عصبانیت نمی‌دونن چی کنند
دوست عزیز بزرگترین مشکل این طرح نداشتن حجم های پایین برای سرعت های بالا است
اینا که ادعای جلو رفتن با دنیا رو دارن نباید سرعت کسی که تا 10مگ باز بوده رو بیارن رو 512بگن چون تو حجم کمی میخری پس باید بری لا باقالیا
بله برای یک عده که هرماه 50تا 100خرج می کردن برای حجم روزانه بد نشده گرچه همون نگا به طر حهای قبل می کنی می بینی مثلا 512 رو که ملت ازهمین مخابرات می گرغتن 22 تومان و تا ماهی 150گیگ حجم داشت الان به اسم 2مگ دارن با نهایت 20گیگ ترافیک 25 تومان بهتون می رن
کلا انقلاب بزرگی رخ نداده که اینقدر الکی دفاع می کنید تازه اگه اعتراض مردم نبود اینا قصد داشتن کل تشویقی ها رو جمع کنن ماهی 5گیگ ترافیک خارج بدن ماهی 30 تومانم بگیرن که اعتراضا یکم وضعیت رو بهبود داد
اون چه دنیا داره می کنه این حجما و این سرعتا و تهدید به 128 نیست که بگیم رفتیم ازاونا تقلید کردیم
ترافیک داخلی هم اگه تمام ای پی ها رو قبول نکنه عملا فعلا ب هیچ دردی نمی خوره چون شما حتی نمی تونی یک لینک بیاری رو سرورایران که دانلود کنی وجزو ترافیک داخل حساب شه صبر کنیم ببینیم اخرش چی می شه تو مملکتی که هرروز صبح یک خوابی می بینن دیشبم گفتم اینا خیلی دلسوز بودن این رو می زاشتن کنار بقیه طرح ها تا ببینن چه استقبالی می شه

hosseinzfff
04-12-2017, 13:44
من نمیدونم چرا هی میگین برا کم مصرفها طرحی رو در نظر نگرفتند، شرکت‌ها خودشون باید در نظر بگیرن! مثلا شاتل در نظر گرفته طرح 512-16Mbps رو برای شما کم مصرفها در نظر گرفتن دیگه! 4 گیگ ترافیک بین الملل داره ترافیک داخلی هم نامحدود! با قیمت 10 تومان دیگه از این بهتر! اگه ترافیک خارجی بیشتری هم بخواین میتونید ترافیک مازاد بخرید با قیمت هر گیگ 2000... سرعتش هم تا نهایت کشش خط بازه!

Mehdi Tamimi
04-12-2017, 13:45
سلام دوستان
کسی تعرفه جدید گرفته ؟
سرعت دانلود چطوره ؟

hamidreza785
04-12-2017, 13:50
فک کنم اینی که یک سرویس رو با دو گیگ مختلف بدن خلاف قانون میشه.چون دوباره میشه همون حجم فروشی

خیر همین الان مخابرات دو طرح جدید 8 مگ و 16 مگ رو در 2 حجم مختلف ارایه میدن

من خودم همیشه نسبت به همه چی تو این مملکت بدبینم ولی فعلا در مورد طرح جدید برای من که مصرف بالایی دارم نسبتا مناسبه و امیدوارم که به درستی اجرا بشه
البته اگه درست اجرا بشه و انحصار چندین ساله مخابرات هر چه زودتر برداشته بشه

M A S T 3 R
04-12-2017, 14:08
من نمیدونم چرا هی میگین برا کم مصرفها طرحی رو در نظر نگرفتند، شرکت‌ها خودشون باید در نظر بگیرن! مثلا شاتل در نظر گرفته طرح 512-16Mbps رو برای شما کم مصرفها در نظر گرفتن دیگه! 4 گیگ ترافیک بین الملل داره ترافیک داخلی هم نامحدود! با قیمت 10 تومان دیگه از این بهتر! اگه ترافیک خارجی بیشتری هم بخواین میتونید ترافیک مازاد بخرید با قیمت هر گیگ 2000... سرعتش هم تا نهایت کشش خط بازه!
منظور از کم مصرف دیگه 4 گیگ نیست،وقتی که در این طرح ها هز گیگ حدودی 500 تومان حساب شده چرا باید مجبور بود که گیگی 2000 تومان پول داد؟ اون ترافیک نامحدود داخلی هم به هیج دردی نمیخوره،500 تا سایت بی استفاده!
در اصل بیشتر بهش میخوره یک بسته تشویقی باشه تا یک طرح.

AliMirzaie
04-12-2017, 14:31
این حرفتون یک جور مغالطه است که این طرح برای کم مصرف ها فکری نکرده است

این که طرح رو دارن به زور به ملت تحمیل می کنند هم مغالطه ست لابد؟ دوست عزیز من نمی گم این طرحا رو جمعش کنن من می گم طرح های قبلی رو نگه دارن اینا رو هم اضافه کنند اونوقت مشخص میشه که در عمل این طرح ها چقدر به نفع مردم هست. خیلی پیچیده نیست که یه آمار ساده مشخص می کنه که چه درصدی از کاربرا بعد از چند ماه سراغ این طرح ها میرن.

AliMirzaie
04-12-2017, 14:42
قضیه اینه که تو همه جای دنیا اینترنت رو نامحدود عرضه می کنند و فروش حجمی وجود نداره اینکه قیمت ها در ایران بالاست که شکی درش نیست اما هر کس سرعت رو خریداری می کنه یکی یک گیگ استفاده می کنه یکی 100 گیگ یکی تا مصرف منصفانه اون سرعت مثلا یک ترابایت اما همه کسانی که اون سرعت رو دارن یک مبلغ می پردازند که این کار درستی است و در هر شرایطی فروش حجم نادرست است.
این طور نیست که اصلا تو دنیا بسته حجمی وجود نداشته باشه، هست ولی با حجم های خیلی بیشتر از ایران. اصلا مقایسه شرایط داخل و خارج کاملا اشتباهه. اینا می خوان اینترت نامحدود خارجیا رو به صورت محدود و با هزینه ده برابر اونجا به مردمی با یک دهم درآمد اونا قالب کنن و اسمشو بزارن اینترنت نامحدود. این سرویس ها همشون حجمی هستن. منتهی با سرعت خیلی پایین تر نسبت به قبلیا و در عوض حجم بیشتر. هزینه ای که در خارج یه مصرف کننده بابت پهنای باند و حجم قابل قبول پرداخت می کنه بسیار کمه در مقابل متوسط درآمدشون و کل نیازشون رو بی دغدغه برآورده می کنه، به همین خاطرم اکثرا بحثی از حجم تو مصارف عادی و روزمره نیست.

AliMirzaie
04-12-2017, 14:46
منظور از کم مصرف دیگه 4 گیگ نیست،وقتی که در این طرح ها هز گیگ حدودی 500 تومان حساب شده چرا باید مجبور بود که گیگی 2000 تومان پول داد؟ اون ترافیک نامحدود داخلی هم به هیج دردی نمیخوره،500 تا سایت بی استفاده!
در اصل بیشتر بهش میخوره یک بسته تشویقی باشه تا یک طرح.
دقیقا، از دید این طرح های جدید هم کاربری با مصرف زیر 10-15 گیگ وجود نداره پس بیان سرویس های با همین میزان حجم و سرعت بالاتر ارائه بدن که نیاز همه برطرف شه. انقدر بحث و جدل هم نداره. تنوع تو سرویس ها ضروریه. مسلما اگه کابرا ساکت نشینن عقب نشینی می کنن و طرح های با حجم کمتر رو هم در کنار اینا ارائه میدن.

noisymind
04-12-2017, 14:47

اون سرویس 10 تومانی که شما میگید رو زده پایه: ۵۱۲Kbps تا ۱۶Mbps یعنی تضمین نمیکنه سرعت 16مگ رو

hameo981
04-12-2017, 14:49
الان از فروش شاتل پرسیدم میگن برای دانلود شبانه باید 10 هزار تومن بیشتر پول بدید تا از ساعت1 تا8 شبانه تعلق بگیره

noisymind
04-12-2017, 14:51
این که طرح داره خودش رو به زور به ملت تحمیل می کنند هم مغالطه ست لابد؟ دوست عزیز من نمی گم این طرحا رو جمعش کنن من می گم طرح های قبلی رو هم نگه دارن اینا رو هم اضافه کنند اونوقت مشخص میشه که در عمل این طرح ها چقدر به نفع مردم هست. خیلی پیچیده نیست که یه آمار ساده مشخص می کنه که چه درصدی از کاربرا بعد از چند ماه سراغ این طرح ها میرن.

بله موافقم. چه اشکالی داره در کنار سرویس مثلا؟!؟ غیر حجمی یک سرویس واقعا! حجمی هم باشه. منتهی با حجم خیلی کم. حالا ما یکدفعه هم نخواستیم از اینترنت جهان سومی بریم سمت کره جنوبی و سنگاپور! خیلی کشش این همه پیشرفت! یک دفعه ای رو نداریم!!! :n33:

khoodet
04-12-2017, 14:53
این که طرح داره خودش رو به زور به ملت تحمیل می کنند هم مغالطه ست لابد؟ دوست عزیز من نمی گم این طرحا رو جمعش کنن من می گم طرح های قبلی رو هم نگه دارن اینا رو هم اضافه کنند اونوقت مشخص میشه که در عمل این طرح ها چقدر به نفع مردم هست. خیلی پیچیده نیست که یه آمار ساده مشخص می کنه که چه درصدی از کاربرا بعد از چند ماه سراغ این طرح ها میرن.این حرف شما مثل این میمونه که بگیم دولت چرا جلوی پیکان رو گرفت خوب ماشینای خوب رو میدادن بیرون در کنارش پیکان رو هم میذاشتن باشه
خوب وقتی تو سرویس حجمی این همه حق مردم داره ضایع میشه از قیمت بالا بگیر تا حجم خوری این شرکت ها و ... چرا دولت نباید جلوش بگیره
در ضمن انچه که من دارم میبینم تو شبکه های اجتماعی همه راضی هستند از طرح ها فقط اپراتور ها ناراحت هستند که اونم به درک
اینکه بگیم برای کم مصرف ها فکری نشده اولا که من قبول ندارم دوما اونکه برای کم مصرف ها فکری نکرده شرکت ها هستند نه این طرح چونکه شرکت ها میتونند با کم کردن حجم و قیمت برای کم مصرف ها طرح های مختلف بزارند

noisymind
04-12-2017, 14:53
الان از فروش شاتل پرسیدم میگن برای دانلود شبانه باید 10 هزار تومن بیشتر پول بدید تا از ساعت1 تا8 شبانه تعلق بگیره

سرعت شبانشون به درد عمشون هم نمیخوره! راس ساعت یک که میشه مثلا تلگرامت میره رو Updating و میمونه همینطور.

hosseinzfff
04-12-2017, 14:55
دیگه فک نکنم کم مصرفها بیشتر از 10-15 گیگ مصرف کنند در ماه! طرح بالا خیلی خوبه فقط شاتل باید ترافیک جداگانه با قیمت کمتر برای این سرویس تعریف کند تا کم مصرفها هم حقشون پایمال نشه! یه چیزی تو مایه های فشفشه های وب! مثلا 10 گیگ ترافیک رو بده 5000 تومان و فقط یکبار در ماه قابلیت فعالسازی داشته باشه اونم فقط برای همین سرویس 512-16M...

noisymind
04-12-2017, 14:57
این حرف شما مثل این میمونه که بگیم دولت چرا جلوی پیکان رو گرفت خوب ماشینای خوب رو میدادن بیرون در کنارش پیکان رو هم میذاشتن باشه
خوب وقتی تو سرویس حجمی این همه حق مردم داره ضایع میشه از قیمت بالا بگیر تا حجم خوری این شرکت ها و ... چرا دولت نباید جلوش بگیره
در ضمن انچه که من دارم میبینم تو شبکه های اجتماعی همه راضی هستند از طرح ها فقط اپراتور ها ناراحت هستند که اونم به درک
اینکه بگیم برای کم مصرف ها فکری نشده اولا که من قبول ندارم دوما اونکه برای کم مصرف ها فکری نکرده شرکت ها هستند نه این طرح چونکه شرکت ها میتونند با کم کردن حجم و قیمت برای کم مصرف ها طرح های مختلف بزارند

البته من خودم مصرف متوسطی دارم و برای من خوبه ولی با توجه به مثالی که زدید
جریان اینه که تو دنیا وقتی همین ماشین مدل جدیدتر میاد ، مدل قدیمی از دور تولید خارج میشه و مدل جدیدتر تقریبا با همون قیمت مدل قدیم رده خودش عرضه میشه. ولی اینجا مثلا 206 که از رده خارج شده رو میدن 35 تومان و مدل جدید 301 رو بدون اینکه همون 206 رو از رده خارج کنن میارن میدن 90 تومان!! این جریان اینترنت ما هم همینه فقط فرقش اینه که مدل قبلی رو از رده خارج کردن و مدل جدید رو دارن با دو یا چند برابر قیمت به مردم تحمیل میکنن.

AliMirzaie
04-12-2017, 15:00
این حرف شما مثل این میمونه که بگیم دولت چرا جلوی پیکان رو گرفت خوب ماشینای خوب رو میدادن بیرون در کنارش پیکان رو هم میذاشتن باشه

یعنی الآن طرح ها دیگه اصلا حجمی نیستن؟!!!! دیگه محاسبه حجم هم نداریم؟!!!! تفکیک ترافیک داخلی و خارجی هم که اصلا نداریم؟!!!! سر همین تفکیک چقدر دزدی ها که اپراتور ها خواهند کرد تا متضرر نشن. اینا که این طرح رو دادن باید یه نرم افزار لوکال که وابسته به سرور نباشه واسه همه پلتفورمای موبایل و دسکتاپ تولید می کردن که مردم بتونن حجم مصرفیشون رو از هم تفکیک کنن و اگه اپراتور حجم خوری کرد بتونن اعتراض کنند.

khoodet
04-12-2017, 15:04
البته من خودم مصرف متوسطی دارم و برای من خوبه ولی با توجه به مثالی که زدید
جریان اینه که تو دنیا وقتی همین ماشین مدل جدیدتر میاد ، مدل قدیمی از دور تولید خارج میشه و مدل جدیدتر تقریبا با همون قیمت مدل قدیم رده خودش عرضه میشه. ولی اینجا مثلا 206 که از رده خارج شده رو میدن 35 تومان و مدل جدید 301 رو بدون اینکه همون 206 رو از رده خارج کنن میارن میدن 90 تومان!! این جریان اینترنت ما هم همینه فقط فرقش اینه که مدل قبلی رو از رده خارج کردن و مدل جدید رو دارن با دو یا چند برابر قیمت به مردم تحمیل میکنن.حالا شاید تو خودرد سازی عتیقه ایران این جور باشه
ولی تو بحث این طرح جدید اینترنت قیمت هاحداقل نصف شده
من یادم آسیاتک یک طرح داشت نیم گیگ اینترنت با سرعت ۱۶ مگ میداد ۲۵ تومن یعنی تا این حد حق مردم رو خوردن یا ۱۰ گیگ همین طرح میداد ۵۰ تومن
خوب حالا این طرح ها رو مقایسه کنید با الان که ۱۶۰ گیگ رو داره میده ۸۰ تومن
یعنی منم جای این شرگت ها بودم به بهونه مختلف اعتراض میکردم چونکه وزیر جدید یک کاری بهشون کرد که نفهمیدن از کجا خوردن

AliMirzaie
04-12-2017, 15:04
دیگه فک نکنم کم مصرفها بیشتر از 10-15 گیگ مصرف کنند در ماه! طرح بالا خیلی خوبه فقط شاتل باید ترافیک جداگانه با قیمت کمتر برای این سرویس تعریف کند تا کم مصرفها هم حقشون پایمال نشه! یه چیزی تو مایه های فشفشه های وب! مثلا 10 گیگ ترافیک رو بده 5000 تومان و فقط یکبار در ماه قابلیت فعالسازی داشته باشه اونم فقط برای همین سرویس 512-16M...
رنج مصرف 10-20 گیگابایت رو با چند تا سرویس سرعت بالا و قیمت حداکثر 20 تومن پوشش بدن اکثر کاربرا راضی میشن.

khoodet
04-12-2017, 15:11
یعنی الآن طرح ها دیگه اصلا حجمی نیستن؟!!!! دیگه محاسبه حجم هم نداریم؟!!!! تفکیک ترافیک داخلی و خارجی هم که اصلا نداریم؟!!!! سر همین تفکیک چقدر دزدی ها که اپراتور ها خواهند کرد تا متضرر نشن. اینا که این طرح رو دادن باید یه نرم افزار لوکال که وابسته به سرور نباشه واسه همه پلتفورمای موبایل و دسکتاپ تولید می کردن که مردم بتونن حجم مصرفیشون رو از هم تفکیک کنن و اگه اپراتور حجم خوری کرد بتونن اعتراض کنند.چرا الان هم شرکت ها میتونند دزدی کنند کما اینکه بعید نیست از این ها ولی فرقش اینه حجم خیلی بالاتر از قبل هست یعنی از ۱۶۰ گیگ یا بیشتر فوقش ۱۰ گیگ رو دزدی کند بازم خیلی فرق داره با جایی که کلا ادم حجمش ۱۵ گیگ و ۱۰ گیگش رو بدزدند
در ضمن تو طرح جدید بعد از تموم شدن حجم اینترنت قطع نمی‌شه بلکه سرعت کم میشه مخصوصا که شنیدم طرح جدید دادن که همه روی ۱۲۸ محدود نشن بلکه نسبه به سرویس خریداری شده کم بشه

AliMirzaie
04-12-2017, 15:12
حالا شاید تو خودرد سازی عتیقه ایران این جور باشه
ولی تو بحث این طرح جدید اینترنت قیمت هاحداقل نصف شده
من یادم آسیاتک یک طرح داشت نیم گیگ اینترنت با سرعت ۱۶ مگ میداد ۲۵ تومن یعنی تا این حد حق مردم رو خوردن یا ۱۰ گیگ همین طرح میداد ۵۰ تومن
خوب حالا این طرح ها رو مقایسه کنید با الان که ۱۶۰ گیگ رو داره میده ۸۰ تومن
یعنی منم جای این شرگت ها بودم به بهونه مختلف اعتراض میکردم چونکه وزیر جدید یک کاری بهشون کرد که نفهمیدن از کجا خوردن

دوست عزیز در مورد مثال پیکان هم بگم که چه راحت دیگرانو متهم به مغالطه می کنی و بعدش میای نیاز مصرف اینترنت رو با مدل ماشینی مقایسه می کنی. اگه یه ماشینی جایگزین پیکان شده جون از همه نظر، چه سرعت و چه مصرف و ... بهتر بوده. اما اینجا کاملا واضحه که طرحهای جدید نسبت به قبلیا یه سری مزایا و یه سری معایب دارن و نباید جایگزین شن که باید در کنار هم باشن. مقایسه ت یه نوع قیاس مع الفارقه و نامربوطه.

khoodet
04-12-2017, 15:19
تازه تخفیف دادم که با پیکان.مقایسه کردم و الا تشبیه طرح های قبلی به پیکان توهین به پیکان هس[emoji16]
وقتی نیم گیگ اینترنت رو میدادن ۲۵ تومن والان ۱۶۰ گیگ رو میدن ۸۰ تومن به نظرم کاملا مشخصه که طرح جدید چقدر بهتر از قبلی ها هست و تو طرح های قبلی چه پولایی که از مردم نمی گرفتند و برای خودشون سهام می خریدند و ....
حالا این نظر من و اکثریت کاربرا هست نظر شما هم محترم

AliMirzaie
04-12-2017, 15:27
ببینید بحث حجم خوری اصلا با طرح جدید برطرف نشده و هیچ وقت هم نخواهد شد. این طرح فقط سرعت رو تصمین می کنه، منتهی هزینه این تضمین رو هم کاملا از مشتری دریافت می کنه. طرح های قبلی و جشنواره ها خیلی واسه کاربرای کم مصرف بهتر بودن تو این شک نکنید.
وقتی یه نفر سرعتش 512 یا یک مگه یا 2 مگه؟ دیگه تضمینش چه دردی ازش درمون می کنه؟ تو طرح های قبلی سرعت خیلی بیشتر از این رو با ترافیک بیشتر و قیمت خوب می شد خرید. مثلا عصرانه آسیاتک یا 200 گیگ آسیاتک یا 100 گیگ شیش ماهه پارس و 200 گیگ شاتل و ....

maniya12
04-12-2017, 16:01
تو این انجمن یعنی کسی از شرکت شبدیز اینترنت نداره بیاد یه تست پینگ و سرعت بذاره و یه توضیحی راجب وضعیت و کیفیت اینترنت این شرکت بده؟؟؟

majnoon21
04-12-2017, 16:19
تازه تخفیف دادم که با پیکان.مقایسه کردم و الا تشبیه طرح های قبلی به پیکان توهین به پیکان هس[emoji16]
وقتی نیم گیگ اینترنت رو میدادن ۲۵ تومن والان ۱۶۰ گیگ رو میدن ۸۰ تومن به نظرم کاملا مشخصه که طرح جدید چقدر بهتر از قبلی ها هست و تو طرح های قبلی چه پولایی که از مردم نمی گرفتند و برای خودشون سهام می خریدند و ....
حالا این نظر من و اکثریت کاربرا هست نظر شما هم محترم

دقیقا درست می گین شما الان مدیران شرکت های اینترنتی دارن آتیش می گیرن و تنها امیدشون به همین کم مصرف هاست که اعتراض کنن تا دوباره حجم فروشی خودشون رو آغاز کنند.

AliMirzaie
04-12-2017, 16:36
خداییش دوستانی که با فروش حجمی در کنار طرح های جدید مخالفن یه دلیل منطقی و فنی واسش بیارن. دقت کنید گفتم در کنار، یعنی این طرحای جدیدم به قوت خودشون باقی بمونن.
هیچ کس منکر این نیست که این طرح واسه کسایی که مصرف بالاتر از متوسط دارن عالیه. ولی بقیه چی اینجا برگ چغندرن یا سیاهی لشکر. باید هر دو نوع سرویس باشه که ارائه شه که همه راضی باشن. یا حداقل تنوع بیشتری به طرحای فعلی بدن و مثلا 8 مگ و 4 مگ 15-20 گیگ هم بفروشن با قیمت 20 و 25 تومن و با شبانه رایگان حالا میتونن واسه این نوع سرویسا تضمین سرعت رو کمتر کنن. شک نکنید که همون طور که یه زمانی ناحدود رو ور داشتن و گفتن فقط حجمی باشه و بعد پشیمون شدن و غیر حجمی رو برگردوندن و هر دو رو کنار هم فروختن در این موردم همون اتفاق تکرار می شه.

Antonio1991
04-12-2017, 16:51
تو این فروم علنا دارن میگن پرمصرفها باید به پای ما کم مصرفها بسوزن
این حرفارو میزنید که شرکتهای مثل شاتل یه عمر سوارمون میشن

AliMirzaie
04-12-2017, 16:59

مغلطه نفرمایید لطفا، هیچ کی همچین حرفی نزده. و قرارم نیست همچین اتفاقی بیافته این سرویس ها و تضمین سرعتشون واسه شما پر مصرفا سر جاشون باقی می مونه.
و طرح های حجمی با حجم کم و سرعت بالا و تضمین سرعت پایین هم جدا در کنار اینا ارائه میشه.
این شما هستید که الآن علنا دارید فکر می کنید برای این که به خواستتون برسید باید حتمنا کم مصرف ها فدا بشن.

majnoon21
04-12-2017, 17:01

دقیقا دوست عزیز الان این کم مصرف ها شدن کورسوی امید آقای نخجوانی مدیرعامل شاتل! ایشون از شرکت هایی مثل دیده بان و شبدیز عصبانی هستن که زودتر از بقیه طرح هایی دادند که اونها رو هم مجبور کرد تا طرح منصفانه تری بدن وگرنه ایشون با شرکت هایی مثل آسیاتک و پارس آنلاین و های وب و مخابرات یه جور دیگه بسته بودن که اصلا به نفع هیچ کاربری نبود.

George Shelly
04-12-2017, 17:01

آره دقیقا !
من خودم شخصا اعتقاد دارم حقوق همه باید رعایت شه ولی من نمی تونم بسوزم به خاطر کاربرای آماتور که ماهی 3 گیگ مصرف دارند من کنسول دارم / پس سی دارم / کلی دم و دستگاه و بازی دارم که هر کدومشون آپدیت می گیرین و کلی ترافیک نیاز هست تا بتونم از پس همه چی بر بیام تازه دانلودرم زیاد نیستم الا بازی یعنی فایل بی مصرف دانلود نمی کنم بعد طرف اومده میگه من از آسیاتک سالی 100 گیگ می گرفتم الان باید فلان .....
من نوعی چه تقصیری دارم باید به پای کم مصرفا بسوزم.

M A S T 3 R
04-12-2017, 17:04

نه.
دارن میگن سرویس با سرعت بالا و با حجم کمتر و قیمت مناسب تر عرضه بشه،کسی نگفته پرمصرف به پای کم مصرف بسوزه،قرار نیست اگه سرویس سرعت بالا باحجم کمتر ارائه بدن،سرویس شمارو حذف کنن!
نمیدونم چیز به این سادگی آیا اینقدر فهمش پیچیده هست؟
+ بسته شاتل لند هم دوباره اضافه بشه(این مورد فعلا مثل اینکه اصلا تکلفیش مشخص نیست)

AliMirzaie
04-12-2017, 17:04
آره دقیقا !
من خودم شخصا اعتقاد دارم حقوق همه باید رعایت شه ولی من نمی تونم بسوزم به خاطر کاربرای آماتور که ماهی 3 گیگ مصرف دارند من کنسول دارم / پس سی دارم / کلی دم و دستگاه و بازی دارم که هر کدومشون آپدیت می گیرین و کلی ترافیک نیاز هست تا بتونم از پس همه چی بر بیام تازه دانلودرم زیاد نیستم الا بازی یعنی فایل بی مصرف دانلود نمی کنم بعد طرف اومده میگه من از آسیاتک سالی 100 گیگ می گرفتم الان باید فلان .....
من نوعی چه تقصیری دارم باید به پای کم مصرفا بسوزم.
پس شما معتقدی که کاربرای آماتور باید به خاطر شما فدا بشن در حالی که اصلا نه این حالت و نه برعکسش قرار نیست اتفاق بیافته. این طرحای جدید مسلما حذف نمیشن خیالتون راحت باشه و اصلا هم نیازی نیست که حذف بشن. مطمئن باشید بهتر و کامل تر هم میشن. اما بازم نیاز کم مصرفا رو برآورده نمی کنن. واسه اونا هم باید سرویسایی با تضمین سرعت کم و سرعت اسمی بالا و حجم کم با قیمت مناسب ارایه بشه. تا هر کی به اندازه پولش آش بخوره.

hosseinzfff
04-12-2017, 17:11

موافقم طرح های حجمی افتضاح بودن فقط به نفع شرکتا بود و دست شرکتا رو باز گذاشته بود برای اینکه کلاه گشادی سر مشتری بذارن.. در این طرحها دست شرکت‌ها بسته شده و مجبورا سرعت تضمینی بدن به کاربرا! نه اینکه هر سرعتی دلشون خواست بدن هر ساعت یه سرعت بدن :) رقابت شرکت‌ها هم باعث شد که حجما بالاتر بره و به نفع کاربر نهایی تموم بشه... خود وزیر ارتباطات گفته بود که طرحهای جدید 700 میلیارد تومان از درآمد شرکت‌ها کم میکنه...

5 گیگ حجم میدادن 16500 بدون شبانه بعدش هم باید گیگی 3000 میخریدی!!!

طرحهای جدید هر جور فک کنی به نفع همه هست..

M A S T 3 R
04-12-2017, 17:26
موافقم طرح های حجمی افتضاح بودن فقط به نفع شرکتا بود و دست شرکتا رو باز گذاشته بود برای اینکه کلاه گشادی سر مشتری بذارن.. در این طرحها دست شرکت‌ها بسته شده و مجبورا سرعت تضمینی بدن به کاربرا! نه اینکه هر سرعتی دلشون خواست بدن هر ساعت یه سرعت بدن :) رقابت شرکت‌ها هم باعث شد که حجما بالاتر بره و به نفع کاربر نهایی تموم بشه... خود وزیر ارتباطات گفته بود که طرحهای جدید 700 میلیارد تومان از درآمد شرکت‌ها کم میکنه...

5 گیگ حجم میدادن 16500 بدون شبانه بعدش هم باید گیگی 3000 میخریدی!!!

طرحهای جدید هر جور فک کنی به نفع همه هست..
بله،برگشتن به سرعت های لاک پشتی به نفع و صلاح تمام مردم ایران هست. مسئولین ایران از انقلاب همیشه به فکر خوشبختی مردم بوده و هستند و خواهند بود و برای همین الان یکی از بهترین کشور های جهان از لحاظ شرایط زندگی هستیم.
تازه شما میتونین حجمتون هم که تموم شد با سرعت فوق العاده 128 دانلود کنی،باورنکردنیه نه؟ مردم ایران و اینهمه خوشبختی؟ فکر کن چه چیز ها با این سرعت باورنکردنی میتونی دانلود کنی.
اینکه مجبور کنن همه دست به جیب بشن و 80 تومان ماهیانه خرج اینا بکنن مسلما به نفع همه هست.

misam5526
04-12-2017, 17:29
عدم صداقت در بحثها مشکل ایجاد میکنه!

اول باید مشخص کرد منظور از سرویس کم مصرف اینه که یه فرد یه خط با حجم و قیمت کم بهش بدن که باهاش شبانه دانلود کنه و با خط دیگش سرویسی بگیره که نیاز به شبانه نداشته باشه :n39: یا نه صادقانه منظورش واقعا کاربراییه که مصرف کمی در ماه دارند.

اگه منظور واقعا کاربراییه که سرعت بالا میخوان ولی حجمی در حد مثلا 10 گیگ در ماه بسشونه ، شرکتها قطعا میتونن با اصلاح سقف قیمت پوشش بدن این طیف رو.

همه شرکتها میتونن سرعت 512 اسمی رو تا 16 مگ باز بزارن با حجمی منصفانه در حد 8-10 گیگ با قیمت 10 هزار تومن! این طرح مانعی نداره...

hosseinzfff
04-12-2017, 17:37
قبلا برای 160 گیگ حجم باید بیش از 200 هزار پرداخت میکردی ولی الان 80 تومن میدی!! الان این طرح کجاش به نفع همه نیست؟؟

شبانه هم که برقراره و همچنین شاتل لند... کم مصرفها هم طرح 4 گیگ بین الملل با ترافیک داخلی نامحدود (شاتل لند و...) به قیمت 10 تومن می‌خرن حالشو میبرن...

- - - Updated - - -

قبلا برای 160 گیگ حجم باید بیش از 200 هزار پرداخت میکردی ولی الان 80 تومن میدی!! الان این طرح کجاش به نفع همه نیست؟؟

شبانه هم که برقراره و همچنین شاتل لند... کم مصرفها هم طرح 4 گیگ بین الملل با ترافیک داخلی نامحدود (شاتل لند و...) به قیمت 10 تومن می‌خرن حالشو میبرن...

AliMirzaie
04-12-2017, 17:42
حرف ما هم اینه که سرویس های جدیدی با شرایط متفاوت بدن که نیاز کم مصرف ها رو برطرف کنه و به سرویس های دیگه هم لطمه وارد نکنه. با یه سری اصلاحات و تعیین اولویت ها توی تعریفات شبکه شون، همه شرکتا می تونن این کارو بکنن.
همچنان که تا چندی پیش داشتن سرویس های غیر حجمی قبلی رو در کنار حجمی ها ارائه می دادن و هر کدوم سرعت و شرایط خاص خودشون را داشتن. منتهی غیر حجمی هایی که قبلا تصویب شده بود حجمشون خیلی پایین بود و نیاز پر مصرفا رو جوابگو نبود که الآن هست.
واقعا پیچیده نیست و ما بی خود داریم بین خودمون دعوا راه می ندازیم. هر چند مقصر اصلی وزارت ارتباطاته که فکر همه این مسائل رو باید می کرد.

AliMirzaie
04-12-2017, 17:46

- - - Updated - - -

خب مسئه این جاست که من که قبلا با هزینه ماهی 15-20 تومن، ماهی 15 گیگ ترافیک با سرعت بالا مصرف می کردم با استفاده از جشنواره های سرویس دهنده های مختلف، چرا الآن باید 40 تومن هزینه کنم و سرویسی با سرعت 1/4 قبل بخرم در حالی که ترافیک اضافیش هم به کارم نمیاد. بحث شبانه رو لطفا قاطی نکنید. شبانه رایگان رو روی همه سرویس ها میتونن ارائه بدن.
همین سرویس شاتل رو هم اگه بخوام استفاده کنم باید ماهیانه 20 تومن ترافیک اضافه بخرم که نتیجتا هزینه ام دو برابر شده.

Milad._.R
04-12-2017, 17:51
با این تعرفه ها کسی حاضر هست شاتل بمونه؟! فن آوا که خیلی بهتره

بعد چرا شاتل نمیشه تغییر سرویس داد؟ :

با توجه به قوانین تغییر سرویس شما نمی توانید درخواستی برای تغییر سرویس ارسال فرمایید.

برای شما هم همینه ؟

Hi5
04-12-2017, 18:12
اقا من زنگ زدم گفتند شما الان دوره تون تموم شده تغییر سرویس بدید ترافیک دوره فعلی تون سوخت میکنه چرا اینجوری شده ؟ دزدی تو روز روشن 45 گیگ ترافیکمون رفت رو هوا !!

AliMirzaie
04-12-2017, 18:30
دوستان لطفا اگه با این درخواست در مورد افزودن تعرفه های جدید مناسب با نیاز کاربران کم مصرف موافقید، امضاش کنید.

لینک انجمن:

لینک اصلی درخواست:

mehdidotcom
04-12-2017, 18:31
حرف ما هم اینه که سرویس های جدیدی با شرایط متفاوت بدن که نیاز کم مصرف ها رو برطرف کنه و به سرویس های دیگه هم لطمه وارد نکنه. با یه سری اصلاحات و تعیین اولویت ها توی تعریفات شبکه شون، همه شرکتا می تونن این کارو بکنن.
همچنان که تا چندی پیش داشتن سرویس های غیر حجمی قبلی رو در کنار حجمی ها ارائه می دادن و هر کدوم سرعت و شرایط خاص خودشون را داشتن. منتهی غیر حجمی هایی که قبلا تصویب شده بود حجمشون خیلی پایین بود و نیاز پر مصرفا رو جوابگو نبود که الآن هست.
واقعا پیچیده نیست و ما بی خود داریم بین خودمون دعوا راه می ندازیم. هر چند مقصر اصلی وزارت ارتباطاته که فکر همه این مسائل رو باید می کرد.

عزیز اگر اینکارو بکنن شرکت ها رو حجم غیر حجمی ها رقابت نمی کنند و همین آش و کاسه می شه
تنها راهش اینکه شرکت ها یک سرویس ماهانه سرعت آزاد جچمی داشته باشن فقط یکی که حجمش هم خود کاربر طبق تعرفه انتخاب کنه
اینحوری کسی هم که سرعت بالا می خواد یا خودش دوست داره به اندازه ای که می خره استفاده کنه راضی میشه

AliMirzaie
04-12-2017, 18:35
منم همین حرفو به شکل دیگه ای گفتم، فعلا که فقط شاتل همچین سرویسی داده که اونم نه تنوع داره و نه قیمت مناسب. تازه شبانه رو هم نمیشه روش فعال کرد. باید از همین نوع سرویسایی با حجم بیشتر که ترافیکشونم قیمت مناسبی داره ارائه بدن.

navids
04-12-2017, 18:40
اقا من زنگ زدم گفتند شما الان دوره تون تموم شده تغییر سرویس بدید ترافیک دوره فعلی تون سوخت میکنه چرا اینجوری شده ؟ دزدی تو روز روشن 45 گیگ ترافیکمون رفت رو هوا !!من الان زنگ زدم. گفتند به احتمال زیاد میسوزه. کلی باهاشون بحث کردم. کلی از قانون تجارت رو هم بهشون گفتم. از قبیل اینکه در شرایط زمان فروش شرطی تحت عنوان اینکه در صورت تغییر سرویس حجم بسوزه وجود نداره. جواب دادن در مصوبه ۲۶۶ ما تکلیفی درباره انتقال حجم نداریم. گفتم پس باید حجم استفاده نشده رو پس بگیرید گفتند جزو سیاست هامون نیست. گفتم منتظرم دوره تموم بشه در صورت سوختن حجم کلا در خدمتتون هستم. ابتدا با شکایت به سازمان تنظیم مقررات. اگه جواب نداد ۱۰ برابر هزینه حجم سوخته شده هزینه میکنم و از طریق دادگستری شکایت میکنم. ببینم شما درست میگی یا من. [emoji41][emoji41][emoji41][emoji41][emoji41][emoji41][emoji41]
آخرش گفت البته این مورد کامل مشخص نیست. ما مورد داشتیم حجم انتقال پیدا کرده. گفتم بینیم و تعریف کنیم[emoji6][emoji6]
حالا کسی اگر حجمش سوخته با صرف ۲ دقیقه وقت بره سایت سازمان تنظیم مقررات و شکایت کنه.

Sent from my SM-T805 using Tapatalk

Life24
04-12-2017, 19:06

نه اتفاقا، اگر به کا مردم عادی باشه دوست داریم همه مردم بهترین اینترنت رو داشته باشن اما قدرت ما همین قدرته و
فقط کمی به کم مصرف و متوسط ها بها داده شد در این طرح
چون پنجاه تومن میدادیم و با سی گیگ محدود و سرعت دانلود هم زیر دویست کیلو بود که ظلم بود

Life24
04-12-2017, 19:10
من الان زنگ زدم. گفتند به احتمال زیاد میسوزه. کلی باهاشون بحث کردم. کلی از قانون تجارت رو هم بهشون گفتم. از قبیل اینکه در شرایط زمان فروش شرطی تحت عنوان اینکه در صورت تغییر سرویس حجم بسوزه وجود نداره. جواب دادن در مصوبه ۲۶۶ ما تکلیفی درباره انتقال حجم نداریم. گفتم پس باید حجم استفاده نشده رو پس بگیرید گفتند جزو سیاست هامون نیست. گفتم منتظرم دوره تموم بشه در صورت سوختن حجم کلا در خدمتتون هستم. ابتدا با شکایت به سازمان تنظیم مقررات. اگه جواب نداد ۱۰ برابر هزینه حجم سوخته شده هزینه میکنم و از طریق دادگستری شکایت میکنم. ببینم شما درست میگی یا من. [emoji41][emoji41][emoji41][emoji41][emoji41][emoji41][emoji41]
آخرش گفت البته این مورد کامل مشخص نیست. ما مورد داشتیم حجم انتقال پیدا کرده. گفتم بینیم و تعریف کنیم[emoji6][emoji6]
حالا کسی اگر حجمش سوخته با صرف ۲ دقیقه وقت بره سایت سازمان تنظیم مقررات و شکایت کنه.

Sent from my SM-T805 using Tapatalk

این شرکت ها تز لحاظ مالی بسیار سود ده هستند اینکه دنبال خوردن چند گیگ ترافیک از مشتری هستند عجیبه
واقعا زشت و غیر حرفه ای هست

hesam68
04-12-2017, 19:10
دوستان من بخوام سرعت دانلود یک مگ و دانلود شبانه رایگان داشته باشم باید کدوم ثرویس و بگیرم؟؟

srx190d
04-12-2017, 19:16
اقا من زنگ زدم گفتند شما الان دوره تون تموم شده تغییر سرویس بدید ترافیک دوره فعلی تون سوخت میکنه چرا اینجوری شده ؟ دزدی تو روز روشن 45 گیگ ترافیکمون رفت رو هوا !!

سرویس شما اگر اکو بوده که باید تمدید میشده
اگر تمدید شده تا انتهای حجم بمونین روی سرویس بعد تغییر بدین
اگر هم نه سرویس نامحدود داخلی رو با ١٠ تومان تمدید کنین تا بتونین از حجم باقیمانده استفاده کنین

naasr
04-12-2017, 19:52
................

kamoj
04-12-2017, 20:37
دوستان کسی طرح نامحدود داخلی جدید رو خریده؟ یا اینکه تو قسمت خرید ترافیکش فعال هست؟

MW_ARDEN
04-12-2017, 21:44
با این تعرفه ها کسی حاضر هست شاتل بمونه؟! فن آوا که خیلی بهتره

بعد چرا شاتل نمیشه تغییر سرویس داد؟ :

برای شما هم همینه ؟

بزنگ پشتیبانی درست میشه

Hi5
04-12-2017, 21:48
اگر هم نه سرویس نامحدود داخلی رو با ١٠ تومان تمدید کنین تا بتونین از حجم باقیمانده استفاده کنین

سرویسم اکو بوده و برام تمدید شده اما اینجوری :

سرویسم ششماهه بوده الان شده یکساله فقط باید پول شبانه بدم ظاهرا تا دوره جدیدم شروع بشه؟؟

نامحدود 10 تومان فعال کنم این ترافیکم میره برای داخلی یا بین الملل؟

kamoj
04-12-2017, 21:49

قربان برای شما خرید طرح نامحدود داخلی جدید به مبلغ 10 تومان فعال هست؟

khoodet
04-12-2017, 22:25
من نمیدونم دوستان واقعا متوجه مطلب نمیشند یا مسایل دیگه ای مطرح هست
چند بار دوستان مطرح کردند و منم چند بار گفتم اینکه برای کم مصرف ها فکری نشده مقصر شرکت ها هستند نه این طرح جدید
خوب شرکت ها بیان سرعت ۱۶ مگ رو با حجم مثلا ده گیگ حالا کمتر یا بیشتر با قیمت کمتر بدند
این مصوبه که اونا منع نکرده
این طمع خود شرکت ها هست که میخوان کم مصرف هایی رو که سرعت بالا میخوان مجبور کنند پول زیاد تر نیازشون بدن
این مطلب دو دو تا چهار تا هست من نمیدونم اشکال این حرف چیه و این اشکالاتی که میکنند چه ربطی به این طرح داره

srx190d
04-12-2017, 22:31
قربان برای شما خرید طرح نامحدود داخلی جدید به مبلغ 10 تومان فعال هست؟
برای سرویس اکو ١٢٨ فعال هست
و برای اکو لایت که از اول هم قابل تغییر نبود نیست

سرویسم اکو بوده و برام تمدید شده اما اینجوری :

سرویسم ششماهه بوده الان شده یکساله فقط باید پول شبانه بدم ظاهرا تا دوره جدیدم شروع بشه؟؟

نامحدود 10 تومان فعال کنم این ترافیکم میره برای داخلی یا بین الملل؟

دور جدید همین سرویس که دارین یا سیستم جدید
سیستم جدید که باید کلا تغییر بدین
سرویس فعلی هم تا تاریخ که ذکر کرده رایگان فعال هست
اگر شبانه رو می خواین که مبلغ رو پرداخت کنین
اگر نه تماس بگیرید شبانه رو بردارن
حجم که تمام شد تغییر بدین
نیاز نیست طرح جدید رو فعال کنین تا زمانی که حجم دارین

shayan10-10
04-12-2017, 22:34
من نمیدونم دوستان واقعا متوجه مطلب نمیشند یا مسایل دیگه ای مطرح هست
چند بار دوستان مطرح کردند و منم چند بار گفتم اینکه برای کم مصرف ها فکری نشده مقصر شرکت ها هستند نه این طرح جدید
خوب شرکت ها بیان سرعت ۱۶ مگ رو با حجم مثلا ده گیگ حالا کمتر یا بیشتر با قیمت کمتر بدند
این مصوبه که اونا منع نکرده
این طمع خود شرکت ها هست که میخوان کم مصرف هایی رو که سرعت بالا میخوان مجبور کنند پول زیاد تر نیازشون بدن
این مطلب دو دو تا چهار تا هست من نمیدونم اشکال این حرف چیه و این اشکالاتی که میکنند چه ربطی به این طرح داره

اتفاقا طبق لیستی که خود وزیر داد گفته سرعت 16 مگ باید 80 تومن باشه و شرکتا روی حجم و بسته تشویقی رقابت میکنن
حالا جالبه که خود مخابرات هم این کار رو تو تعرفه ها کرده یعنی همین چیزی که شما میگی ولی خب تعرفه ش باز گرونه و به علاوه اینکه شبانه نداره یه جوری به درد کم مصرف ها نمیخوره
فک کنم طرح های جدیدتر بزارن
میگم شاید این شبانه ها که شرکت ها گذاشتن طبق یکی از بند های مصوبه بعد سه ماه برداشته بشه!...

srx190d
04-12-2017, 23:11
با این طرح جدید بهترین راه برای کم مصرف ها رفتن سمت اپراتور های همراه است
الان ایرانسل ١٢٠ گیگ رو حدودا ١٨٠ میده
هر جور حساب کنی از این طرح با این سرعت ها بهتر

babak13592006
04-12-2017, 23:18
[QUOTE=srx190d;9023037]با این طرح جدید بهترین راه برای کم مصرف ها رفتن سمت اپراتور های همراه است
الان ایرانسل ١٢٠ گیگ رو حدودا ١٨٠ میده
هر جور حساب کنی از این طرح با این سرعت ها بهتر

lگه از تو سایت که بخوای بخری 195 هست و با مالیات 212 تومان می افته مگه از این تخفیفی ها گیر بیاری بعدم همه جا که شرایط انتن دهی خوب نیست و حتما هم برای مصرف خانگی اگه ادم بخواد باید مودم بگیره
اما اگه کسی همه این شرایطش جوره بهترین گزینه است

Hi5
05-12-2017, 01:04
دور جدید همین سرویس که دارین یا سیستم جدید
سیستم جدید که باید کلا تغییر بدین
سرویس فعلی هم تا تاریخ که ذکر کرده رایگان فعال هست
اگر شبانه رو می خواین که مبلغ رو پرداخت کنین
اگر نه تماس بگیرید شبانه رو بردارن
حجم که تمام شد تغییر بدین
نیاز نیست طرح جدید رو فعال کنین تا زمانی که حجم دارین

من میخام همین سرویس فعلی رو بگیرم
تا اون تاریخ زده اما نتم قطع هست میزنه باید 116 تومن واریز کنی تا وصل شه رایگان نیست که !!

srx190d
05-12-2017, 01:12
من میخام همین سرویس فعلی رو بگیرم
تا اون تاریخ زده اما نتم قطع هست میزنه باید 116 تومن واریز کنی تا وصل شه رایگان نیست که !!

چرا رایگان
اون هزینه مال شبانه
باید زنگ بزنی کنسل کنین شبانه رو بعد میتونین حجم بخری

Hi5
05-12-2017, 01:15
چرا رایگان
اون هزینه مال شبانه
باید زنگ بزنی کنسل کنین شبانه رو بعد میتونین حجم بخری

من 45 گیگ از دوره قبلی ام مونده نیازی ندارم حجم بخرم
الان شما گفتی این اکو تا یکسال رایگان هست اما الان نتم قطع هست. می بایست اون 116 تومنو پرداخت کنم تا وصل بشه !!

srx190d
05-12-2017, 01:23
من 45 گیگ از دوره قبلی ام مونده نیازی ندارم حجم بخرم
الان شما گفتی این اکو تا یکسال رایگان هست اما الان نتم قطع هست. می بایست اون 116 تومنو پرداخت کنم تا وصل بشه !!

دوست من اون ١١۶ تومان مال سرویس شبانه هست هست نه سرویس اصلی
اگر شبانه نمی خوای باید کنسل کنین اگر نه پرداخت کنین
شما قبلا شبانه داشتی به خاطر همون سرویس تمدید ی هم شبانه داره که شبانش رایگان نیست
اگر شبانه نیاز نداری باید کنسل کنین بعد رایگان میشه

ERF@NIAN
05-12-2017, 01:45
اتفاقا طبق لیستی که خود وزیر داد گفته سرعت 16 مگ باید 80 تومن باشه و شرکتا روی حجم و بسته تشویقی رقابت میکنن
حالا جالبه که خود مخابرات هم این کار رو تو تعرفه ها کرده یعنی همین چیزی که شما میگی ولی خب تعرفه ش باز گرونه و به علاوه اینکه شبانه نداره یه جوری به درد کم مصرف ها نمیخوره
فک کنم طرح های جدیدتر بزارن
میگم شاید این شبانه ها که شرکت ها گذاشتن طبق یکی از بند های مصوبه بعد سه ماه برداشته بشه!...

شرکت ها میتونن تا 80 درصد تخفیف بزنن، یعنی همین طرح 80 تومنی رو میتونن بدن 16 تومن. خودشون فعلا انجام ندادن ولی احتمالا در آینده طرح هایی با قیمت کمتر هم ارائه میشه چون مصوبه بهشون اجازه داده

shayan10-10
05-12-2017, 01:51
شرکت ها میتونن تا 80 درصد تخفیف بزنن، یعنی همین طرح 80 تومنی رو میتونن بدن 16 تومن. خودشون فعلا انجام ندادن ولی احتمالا در آینده طرح هایی با قیمت کمتر هم ارائه میشه چون مصوبه بهشون اجازه داده
سلام
فک کنم نوشته میتونن 80 درصد این تعرفه ها رو بدن یعنی 20 درصد تخفیف

ERF@NIAN
05-12-2017, 01:56
سلام
فک کنم نوشته میتونن 80 درصد این تعرفه ها رو بدن یعنی 20 درصد تخفیف

آره من اشتباه کردم. دقیقا مخابرات همین کار رو کرده. برای 16 مگابیت یه سرویس 65 تومنی هم گذاشته

Mana5
05-12-2017, 03:46

یه مثال میزنم
من الان آرت 1 دارم با سرعت 1 مگابیت و سقف مصرف 16 گیگ ماهی 30 تومن
ولی الان در طرح جدید می تونم با 25 تومن سرویس 2 مگابیت بگیرم و سقف مصرف 65 گیگ که نصفش بین الملله
در واقع سرعت 2 برابر و حجم بین الملل 2 برابر بگیرم و قیمت هم 5 تومن کمتر بپردازم
حالا این به ضرر کم مصرف هاست یا به نفعشون؟
دقت کنید که آرت 1 کمترین سرعت و کمترین حجم رو در سرویس های ارت شاتل داشت و برای کم مصرف ها طراحی شده بود و سرعت فضایی هم نداشت
سرویس های اکو هم با اینکه محدودیت سرعت نداشت با ماهی 30-40 تومن بیشتر از 6 گیگ حجم نمیدادن و برای حجم اضافه باید به ازای هر گیگ 3000 تومن می پرداختید و فقط مزیتش شبانه نامحدود بود که اونم بابتش 10 تومن اضافه می گرفتن در واقع ماهی 50 تومن برای شبانه نامحدود و روزانه فقط 6 گیگ که حتی کم مصرف ترین ها هم از این مقدار بیشتر استفاده دارن در ماه
فقط ممکنه جشنواره ها حذف شده باشه و گرنه از باقی جهات به نفع مصرف کننده و عموم جامعه شده

- - - Updated - - -

یه مثال میزنم
ولی الان در طرح جدید می تونم با 25 تومن سرویس 2 مگابیت بگیرم و سقف مصرف 65 گیگ که نصفش بین الملله
در واقع سرعت 2 برابر و حجم بین الملل 2 برابر بگیرم و قیمت هم 5 تومن کمتر بپردازم
دقت کنید که آرت 1 کمترین سرعت و کمترین حجم رو در سرویس های ارت شاتل داشت و برای کم مصرف ها طراحی شده بود و سرعت فضایی هم نداشت
سرویس های اکو هم با اینکه محدودیت سرعت نداشت با ماهی 30-40 تومن بیشتر از 6 گیگ حجم نمیدادن و برای حجم اضافه باید به ازای هر گیگ 3000 تومن می پرداختید و فقط مزیتش شبانه نامحدود بود که اونم بابتش 10 تومن اضافه می گرفتن در واقع ماهی 50 تومن برای شبانه نامحدود و روزانه فقط 6 گیگ که حتی کم مصرف ترین ها هم از این مقدار بیشتر استفاده دارن در ماه
فقط ممکنه جشنواره ها حذف شده باشه و گرنه از باقی جهات به نفع مصرف کننده و عموم جامعه شده

navids
05-12-2017, 06:10
دوست من اون ١١۶ تومان مال سرویس شبانه هست هست نه سرویس اصلی
اگر شبانه نمی خوای باید کنسل کنین اگر نه پرداخت کنین
شما قبلا شبانه داشتی به خاطر همون سرویس تمدید ی هم شبانه داره که شبانش رایگان نیست
اگر شبانه نیاز نداری باید کنسل کنین بعد رایگان میشه

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVADمن زنگ زدم گفتن شبانه قابل حذف نیست. هرگونه تغییری بدید دیگه تمدید رایگان قابل استفاده نیست. خلاصه همه جوره فکرشو کردند.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

srx190d
05-12-2017, 07:29
من زنگ زدم گفتن شبانه قابل حذف نیست. هرگونه تغییری بدید دیگه تمدید رایگان قابل استفاده نیست. خلاصه همه جوره فکرشو کردند.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

سرويس بنده البته بدون شبانه بود و بدون شبانه هم تمديد شده ي سال
عجب دزد هايي هستن

Milad._.R
05-12-2017, 10:01
یه مثال میزنم

من هم ارت1 دارم، ماهی 30ت، ولی تا 35گیگ هم مصرف دارم و مشکلی پیش نمیاد
سرعت دانلود هم حدود 140

----------

وقتی فن آوا تعرفه های خیلی بهتری میده، چرا شاتل بمونیم ؟

sajad-tnt
05-12-2017, 14:28
دوستان خبر بسیار خوب, بسته شاتللند مجددا برگشت!....

majnoon21
05-12-2017, 14:51

دوستان قبلا کاربران سرویس های آرت نمی تونستن بسته شاتل لند رو خریداری کنند الان چون دیگه همه کاربران سرویس غیرحجمی دارن میشه خرید؟ دوستان کسی میدونه چی جوری میشه؟

Rhodes
05-12-2017, 16:02
من طرح غیر حجمی 8 مگ گرفتم.از ارت 3 به این سرویس ....
اولش برای گرفتن خیلی ادیت کردند.میگفتن تا 4 مگ خطت بیشتر نمیکشه.میگفتم من حجم زیاد میخوام.شما حجم 160 گیگی رو بده ولی برای من سرعت 4 ببند که قبول نکردند.
اخر با دستکاری سیم و اسپلیترو هر چی که بود باز تماس گرفتم بخش فنی و تست گرفت گفت 8 مگ میتونی بگیری و برام فعال کردند.
پینگ فرقی نکرده.سرعت از خارج و داخل 800-900 هست.
شاتل لند هم که برگشت و میشه گرفت.
فقط جایی که مبهمه قسمت سرعت هست.
اگر سقف رو ردکنیم سرعت ها مثل سرویس ART پلکانی پایین میاد یا سفوط ازاد میکنه ؟
کسی اطلاع داره ؟

albertxx
05-12-2017, 16:42
اولش برای گرفتن خیلی ادیت کردند.میگفتن تا 4 مگ خطت بیشتر نمیکشه.میگفتم من حجم زیاد میخوام.شما حجم 160 گیگی رو بده ولی برای من سرعت 4 ببند که قبول نکردند.
اخر با دستکاری سیم و اسپلیترو هر چی که بود باز تماس گرفتم بخش فنی و تست گرفت گفت 8 مگ میتونی بگیری و برام فعال کردند.
کسی اطلاع داره ؟

طبق قانون جدید بعد اتمام حجم سرعت میشه 128کیلوبیت ! :n02:
البته شاید شرکتها طرح های دیگه ای پیاده کردن

Enter
05-12-2017, 16:50
دوستان من از پارس آنلاین تخلیه کردم و مشترک شاتل شدم اما برای تکمیل ثبت نام بامن تماس گرفتن و گفتن که باید گلاسه شما رو شرکت پارس آنلاین حذف کنه تا بتونیم به شما سرویس دهی کنیم از دیشب تا حالا پیگیرم پارس آنلاین میگه حذف شده شاتل میگه هنوز نشده به نظر شما چیکار میشه کرد؟

L.utus
05-12-2017, 18:11
کسی اطلاع داره ؟

شبانه هم داره؟
یا میشه فعال کرد؟

Antonio1991
05-12-2017, 18:15
دوستان من از پارس آنلاین تخلیه کردم و مشترک شاتل شدم اما برای تکمیل ثبت نام بامن تماس گرفتن و گفتن که باید گلاسه شما رو شرکت پارس آنلاین حذف کنه تا بتونیم به شما سرویس دهی کنیم از دیشب تا حالا پیگیرم پارس آنلاین میگه حذف شده شاتل میگه هنوز نشده به نظر شما چیکار میشه کرد؟

دقیقا همین مشکل شمارو داشتم. با این فرق که من از مخابرات اومده بودم شاتل.
آخرشم بعد از یک ماه و نیم از طریق یه آشنا تو مخابرات کارم انجام شد.

Enter
05-12-2017, 18:35
دقیقا همین مشکل شمارو داشتم. با این فرق که من از مخابرات اومده بودم شاتل.
آخرشم بعد از یک ماه و نیم از طریق یه آشنا تو مخابرات کارم انجام شد.فهمیدید که مشکل از کجا بوده؟
من هرچی تماس میگیرم منو پاسکاری میکنن

Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk

MehrZaad
05-12-2017, 18:37
شاتل سرویس 8 گیگ رو 3 ماهه گذاشته 120 تومن ، زده قیمت اصلی 185 ( با هزینه های اولیه نصب )
دوستان سرعت 8 گیگ روی چند میبنده شاتل؟ فرصت خوبیه بعد از 5 سال از آسیاتک برگردم شاتل

misam5526
05-12-2017, 18:43
شاتل سرویس 8 گیگ رو 3 ماهه گذاشته 120 تومن ، زده قیمت اصلی 185 ( با هزینه های اولیه نصب )
دوستان سرعت 8 گیگ روی چند میبنده شاتل؟ فرصت خوبیه بعد از 5 سال از آسیاتک برگردم شاتل

روی سرعت اسمی خود سرویس

Khazuk
05-12-2017, 19:04
سلام به دوستان
یک عکس از قیمت ها یکی از دوستان گذاشته که من با سرویس خودم مقایسه میکنم چون 3 مگ نبود دور 4 مگ 6 ماهه که نزدیک به 3 مگ بود خط کشیدم و 110 گیگ یعنی 55 گیگ بدرد بخور داره و باید 288 تون بدم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سرویس من 256 شش ماه با شبانه هست 120 تومن(18 گیگ پایه و حدودا تو 6 ماه 40 تا 60 گیگ دانلود میکنم) و روی 3 مگ بسته شده خطم بیشتر از 4 مگ نمیکشه میشه همون سرویس 4 مگ که خط کشیدم حالا 120 تومن کجا 288 تومن کجا میبینید خیلی تو پای امثال ما رفته ولی یه عده به نفعشون شده میگن ما ها له بشیم تا اونا کیف کنن

Hi5
05-12-2017, 19:19
سلام من الان سرویس نامحدود 10 تومن خریدم شاتل لند هم برام رایگانه یا نه ؟

Khazuk
05-12-2017, 19:32
نظرتون چیه؟
سرور در استکهلم

سرویس 256 همین سرعت دارم
سرور پاریس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از نظر سرعت پس رفته ولی از نظر حجم برای کاربران آرت خوبه

black sabbath
05-12-2017, 19:38
سرویس 256 همین سرعت دارم
سرور پاریس
از نظر سرعت پس رفته ولی از نظر حجم برای کاربران آرت خوبه
البته تو دانلود از طریق IDM تا 510 کیلو بایت هم داده و پیج باز کردنش خیلی بالاتر از آرت 5 هست که قبلاً داشتم

hosseinzfff
05-12-2017, 19:40
سلام به دوستان
یک عکس از قیمت ها یکی از دوستان گذاشته که من با سرویس خودم مقایسه میکنم چون 3 مگ نبود دور 4 مگ 6 ماهه که نزدیک به 3 مگ بود خط کشیدم و 110 گیگ یعنی 55 گیگ بدرد بخور داره و باید 288 تون بدم

سرویس من 256 شش ماه با شبانه هست 120 تومن(18 گیگ پایه و حدودا تو 6 ماه 40 تا 60 گیگ دانلود میکنم) و روی 3 مگ بسته شده خطم بیشتر از 4 مگ نمیکشه میشه همون سرویس 4 مگ که خط کشیدم حالا 120 تومن کجا 288 تومن کجا میبینید خیلی تو پای امثال ما رفته ولی یه عده به نفعشون شده میگن ما ها له بشیم تا اونا کیف کنن

عزیز اون 4096 شش ماهه ماهی 55 گیگ یعنی 330 گیگ حجمشه، شبانه رایگان هم داره

hosseinzfff
05-12-2017, 20:02
بهترین سرویس جایگزین برای شما

سرویس 512-16m شش ماهه با شبانه رایگان 117 تومن ترافیک پایه 24 گیگ داخلی (شاتل لند و...) نامحدود

DANIAL_2000
05-12-2017, 20:51
ی

حساب و کتابتون غلطه دوست گرامی.
من اکو 128داشتم با شبانه رایگان و سرعت دانلود 1 تا 2 Mb , ماهی 27 تومان.
الان سرویس 512 + دانلود شبانه میشه 22.5 تومان و سرعت دانلود 70 Kb (مقایسه کنید با سرعت سابق!)
باید حداقل سرویس 2 مگ رو گرفت که 32.5 گیگ آستانه مصرف داره با هزینه 25 ( + دانلود شبانه میشه 35 تومان) و سرعت 250 Kb.
یعنی صرف هزینه بیشتر, حجم(آستانه مصرف) بیشتر که با کارم نمیاد و سرعت بسیار کمتر!
البته برای مصرف شخصی بنده(20 گیگ دانلود ماهانه) همین سرویس خوبه اگر سرعت 4 مگ میدادن. ولی برای این سرعت هرینه از 25 میپره روی 40 تومان!
همونطور که دوستان گفتن این سرویسا نیاز کاربر کم مصرف + سرعت بالا رو در نظر نمیگیره و برای داشتن سرعت بالا حتما باید هزینه غیرضروری پرداخت کرد و سرویس با حجم بیشتر خرید بدون اینکه بدرد کابر بخوره. سرویسهای پایین هم با سرعتای کمی که دارن بیشتر نمایشی ان.

دوستانی که فاکتور تمدید برای سرویس قبلیشون اومده قبل از تغییر به سرویسهای جدید خوب سبک سنگین کنن چون در صورت تغییر سرویس برنمیگرده.
بنظر میاد تمدید تا سال بعد و خرید حجم برای بعضی کاربرا بهترین راه باشه.

Antonio1991
05-12-2017, 21:17
فهمیدید که مشکل از کجا بوده؟
من هرچی تماس میگیرم منو پاسکاری میکنن

Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalkمشکل من این بود که مخابرات داشت عوضی بازی درمیاورد
شاتل هم این وسط نقش هویج داشت و هیچ فشاری رو مخابرات نمیاورد
مشکل شما احتمالا با شکایت به 195 حل میشه

.::Mohammad::.
05-12-2017, 21:31
الان سرویس 512 + دانلود شبانه میشه 22.5 تومان و سرعت دانلود 70 Kb (مقایسه کنید با سرعت سابق!)
باید حداقل سرویس 2 مگ رو گرفت که 32.5 گیگ آستانه مصرف داره با هزینه 25 ( + دانلود شبانه میشه 35 تومان) و سرعت 250 Kb.
یعنی صرف هزینه بیشتر, حجم(آستانه مصرف) بیشتر که با کارم نمیاد و سرعت بسیار کمتر!
البته برای مصرف شخصی بنده(20 گیگ دانلود ماهانه) همین سرویس خوبه اگر سرعت 4 مگ میدادن. ولی برای این سرعت هرینه از 25 میپره روی 40 تومان!
همونطور که دوستان گفتن این سرویسا نیاز کاربر کم مصرف + سرعت بالا رو در نظر نمیگیره و برای داشتن سرعت بالا حتما باید هزینه غیرضروری پرداخت کرد و سرویس با حجم بیشتر خرید بدون اینکه بدرد کابر بخوره. سرویسهای پایین هم با سرعتای کمی که دارن بیشتر نمایشی ان.

دوستانی که فاکتور تمدید برای سرویس قبلیشون اومده قبل از تغییر به سرویسهای جدید خوب سبک سنگین کنن چون در صورت تغییر سرویس برنمیگرده.

بارها گفته شده كه شاتل سرويس ٤ گيگ با سرعت ١٦ رو ماهيانه گذاشته ١٠ هزار تومن و مصرف ايرانش هم كلا نامحدوده
ولي بازحرف خودتون رو مي زنيد و ميگيد براي كم مصرف ها فكري نشده
خوب عزيز دلم اين سرويس ٤ گيگ رو بگير سرعتت هم ١٦ هست و قيمتش هم واقعا مناسبه و هر چي هم از شاتلند دانلود كني حجم كم نميكنه
و هر وقت ٤ گيگت در ماه تموم شد حجم اضافه بخر با قيمت هر گيگ ٢٠٠٠ تومان
والسلام

والا
بلا
اين سرويس براي شما ها كه كم مصرفيد هست از تعرفه قبلي هم ارزون تربراتون مي افته
واقعا نمي دونم مشكل شما كم مصرف ها چيه كه اينقدر بحث الكي مي كنيد:n01:

جدول قیمت های جدید شاتل که توش تعرفه 4 گیگ ماهی 10 تومان با سرعت 16 رو نشون میده رو در عکس زیر مشاهده کنید
که برای کم مصرف ها این سرویس قرار گرفته است

Enter
05-12-2017, 21:34
مشکل من این بود که مخابرات داشت عوضی بازی درمیاورد
شاتل هم این وسط نقش هویج داشت و هیچ فشاری رو مخابرات نمیاورد
مشکل شما احتمالا با شکایت به 195 حل میشه

امروز زنگ زدم 195 شکایت کردم
پارس آنلاین میگه گلاسه رو حذف کردیم اما شاتل میگه نشده قبلا شرکت رو عوض کرده بودم اما این مسخره بازیا نبود الان نمیدونم چرا اینطور شده

Memonex
05-12-2017, 21:49
دوستان من سرویسمو نمیتونم عوض کنم نوشته دسترسی ندارید بعد یهو سرویس 128 حجمی بنده رو یکسال بیخودی تمدید کردن !! حالا نمیدونم شاتل لند هم تا سال دیگه برام فعاله یا سر تاریخ انقضا که چندروز دیگس تموم میشه؟؟

bob111
05-12-2017, 21:56
سلام دوستان من وقتی میخوام اقدام به تغییر سرویس کنم این پیام رو میده باید چیکار کرد؟ آرت 3 دارم چند روز دیگه تموم میشه
"با توجه به قوانین تغییر سرویس شما نمی توانید درخواستی برای تغییر سرویس ارسال فرمایید."

DANIAL_2000
05-12-2017, 22:00
بارها گفته شده كه شاتل سرويس ٤ گيگ با سرعت ١٦ رو ماهيانه گذاشته ١٠ هزار تومن و مصرف ايرانش هم كلا نامحدوده
ولي بازحرف خودتون رو مي زنيد و ميگيد براي كم مصرف ها فكري نشده
خوب عزيز دلم اين سرويس ٤ گيگ رو بگير سرعتت هم ١٦ هست و قيمتش هم واقعا مناسبه و هر چي هم از شاتلند دانلود كني حجم كم نميكنه
و هر وقت ٤ گيگت در ماه تموم شد حجم اضافه بخر با قيمت هر گيگ ٢٠٠٠ تومان
والسلام

والا
بلا
اين سرويس براي شما ها كه كم مصرفيد هست از تعرفه قبلي هم ارزون تربراتون مي افته
واقعا نمي دونم مشكل شما كم مصرف ها چيه كه اينقدر بحث الكي مي كنيد:n01:

جدول قیمت های جدید شاتل که توش تعرفه 4 گیگ ماهی 10 تومان با سرعت 16 رو نشون میده رو در عکس زیر مشاهده کنید
که برای کم مصرف ها این سرویس قرار گرفته است

سلام. اینجا برای بحث و تبادل نظره, نباید حرص بخورید!:n01:

جواب من خطاب به دوست قبلی بود که اطلاعات و مقایسه اشتباهی در مورد سرویس ها داد.

این سرویس 4 گیگ + دانلود شبانه زمانی که من تغییر سرویس دادم در لیست ندیدم. یک ایرادی که به شاتل وارده اینه که اطلاعات درست در صفحه قیمت سرویسها نداده و حرفی از دانلود شبانه نزده, کارشناس فروششون هم اصلا جوابگو نیست و به همین صفحه ارجاع مید.

طبق گفته شاتل این سرویس تا جایی که خط اجازه بده از 512 تا 16 مگ سرعت میده بنابراین کاربرا باید بتونن همون سرعت سابق رو بگیرن, دانلود شبانه هم داره..در اینصورت حق با شماست و جایگزین خوبیه. زمان مشخص میکنه.

سلام دوستان من وقتی میخوام اقدام به تغییر سرویس کنم این پیام رو میده باید چیکار کرد؟ آرت 3 دارم چند روز دیگه تموم میشه
"با توجه به قوانین تغییر سرویس شما نمی توانید درخواستی برای تغییر سرویس ارسال فرمایید."

تماس بگیرید پشتیبانی شهرتون. به من گفتن مشکل موقتیه و تا پنجشنبه یا شنبه درست میشه.

pedram_sad
05-12-2017, 22:24
2 تا سوال دیگه برام ایجاد شده

1 الان اگه من همین دوره 7 ماهه که بهم پیشنهاد دادن رو تمدید کنم امکان داره تو سرعتم تغیری ایجاد بشه ؟
الان سرعت دانلودم تو این 6 سال اخیر بین 700 تا 800 بوده با اکو 128

2 - در مورد خرید ترافیک هست
این ترافیک هایی که جدا میخریم چطور داخل و حارجش محاسبه میشه ؟

مثلا من 5 گیگ ترافیک بعد از اتمام حجمم تو این طرح های منصفانه خریدم چقدرش برای بین الملل هست و چقدر داخل ؟

Mana5
05-12-2017, 23:13

خوب دوست عزیز اکو 128 برای افرادی که مصرف روزانه نداشتن و فقط دانلود شبانه داشتن مناسب بوده چون حجم روزانه ناچیزی میداده
ولی الان سرویس 2 مگابیت فعلی 65 گیگ حجم روزانه میده و برای افرادی که صرفا دانلودر نیستن مناسب تره
ضمنا تمام سرویس ها هم شبانه نامحدود دارن

Antonio1991
06-12-2017, 00:17
امروز زنگ زدم 195 شکایت کردم
پارس آنلاین میگه گلاسه رو حذف کردیم اما شاتل میگه نشده قبلا شرکت رو عوض کرده بودم اما این مسخره بازیا نبود الان نمیدونم چرا اینطور شدهخوب کاری کردی
کلا شرکتهای ایرانی از اونجا که به صورت پیشفرض همشون دزد و کلاهبردارن زبون آدم حالیشون نیست و فقط باید با شکایت کارتو پیش ببری

Milad._.R
06-12-2017, 01:02
شاتل زنگ زدم هم تهران هم شهرستان، میگن برای تخلیه یک هفته تا 10 روز طول میکشه!

پس اینکه گفتن باید 24 ساعته انجام بشه چی بود؟!
چند سال پیش چند روزه تخلیه میشد، الان تا 10 روز شده؟!

albertxx
06-12-2017, 01:18
شاتل زنگ زدم هم تهران هم شهرستان، میگن برای تخلیه یک هفته تا 10 روز طول میکشه!

پس اینکه گفتن باید 24 ساعته انجام بشه چی بود؟!
چند سال پیش چند روزه تخلیه میشد، الان تا 10 روز شده؟!
195 شکایت کن !

Omid-HD
06-12-2017, 08:29
همه جا که ناراضی هستن.

من مشتری پارس آنلاین هستم و طرح 6 ماهه جشنواره ام داره تموم میشه.

توی این طرح که قیمتش 38 هزار بود، بقدری حجم رو کم داده بودند که 2 بار مجبور شدم 65 هزار واریز کنم تا حجم بهش اضافه کنند.

از کارهای کثیفی که پارس آنلاین در طرح جشنواره کرده یکیش اینه که ساعت رایگان شما فقط 3 ساعته. (5 تا 8 صبح)
دومیش اینه که در زمان ساعت رایگان به عمد پهنای باند رو تا نصف کاهش میدن تا سرعت دانلودت نصف بشه و اعصابت خرد بشه.

وقتی تماس میگیری کارشناسش میگه ما دسترسی برای تغییر پهنای باند نداریم و از 8 صبح به بعد تماس بگیر!

یعنی 168 هزار تومن هزینه کردم و شرکت پارس آنلاین در حد 100 هزار تومن هم بهم سرویس نداد.

الان از کجا سرویس بگیرم که توی ساعت شبانه رایگان کاری به پهنای باند نداشته باشه و سرعت رو دستکاری نکنه؟

آیا شرکتی هست که دزدی و کلاهبرداریش کمتر باشه و بشه تحملش کرد؟ یا همه شرکت ها :n21:

---------

شاتل چطوریه؟ اینا هم نفرت انگیزن یا میشه تحملشون کرد؟

dvb55
06-12-2017, 08:40
2 تا سوال دیگه برام ایجاد شده

1 الان اگه من همین دوره 7 ماهه که بهم پیشنهاد دادن رو تمدید کنم امکان داره تو سرعتم تغیری ایجاد بشه ؟
الان سرعت دانلودم تو این 6 سال اخیر بین 700 تا 800 بوده با اکو 128

2 - در مورد خرید ترافیک هست
این ترافیک هایی که جدا میخریم چطور داخل و حارجش محاسبه میشه ؟

مثلا من 5 گیگ ترافیک بعد از اتمام حجمم تو این طرح های منصفانه خریدم چقدرش برای بین الملل هست و چقدر داخل ؟

1- سرعت تغییری نداره
2- هر ترافیکی که خریداری می کنید بین المللی حساب می شه ولی اگر داخلی مصرف کنید نصف مصرف از ترافیکتون کم می شه

mehrdad3x
06-12-2017, 08:58
من ارت سه بودم ۱۷ این ماه دورم تموم میشد
پشتیبانی شهرمون تو مسیر کارم هست دیروز یه سر رفتم دفترشون سرویس هشت مگ ۱۶۰ گیگ رو گرفتم گفتن میخوای واست شبانه هم الان فعال میکنیم...
البته هنوز رو همون سرویس ارت سه مونده از نظر سرعت احتمالا از ۱۸ ماه میره رو سرویس جدید.

M A S T 3 R
06-12-2017, 09:43
برای تغییر سرویس باید حجم سرویس رو الان من تموم کنم و الان شرایط سرعت به قدری رقت انگیز هست که باید تا شب پی سی رو بذارم دانلود کنه(ترافیک حدود 10 گیگ!) که تازه بتونم تغییر سرویس بدم! تازه اون موقعی که من گرفتم بحثی از اینکه قراره سرعت ها محدود باشه نبود وگرنه این سرعت به درد حروم کردن حجم هم حتی نمیخوره!
این رو برای هر آدم سالمی بگی امکان خودکشی رو درش افزایش میدی بعد میان از این طرح حمایت میکنن.

siamosi60
06-12-2017, 10:09
های وب

siamosi60
06-12-2017, 10:10
های وب[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

iranch
06-12-2017, 10:14
سلام
های وب ترکوند
مجددا تعرفه عوض کرد

Dr Nima
06-12-2017, 10:47

دوست عزیز در پایینش زده :

**منظور از ترافیک داخلی برای این بسته، ترافیک وب‌سایت‌های منتخب است که فهرست آن‌ها را می‌توانید در این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مشاهده کنید.

که شماره 200 صفحه 27 شاتلند رو با آی پی ذکر کرده
حالا برای مطمئن شدن میتونی یه چت با واحد فروش داشته باشی

Rhodes
06-12-2017, 11:59
طبق قانون جدید بعد اتمام حجم سرعت میشه 128کیلوبیت ! :n02:
البته شاید شرکتها طرح های دیگه ای پیاده کردن
ای کاش عین سرویس رت پلکانی پایین بیاد.

شبانه هم داره؟
یا میشه فعال کرد؟
ده تومن جدا میگیرن و روی تمام سرویس ها فعال میشه.ولی چون سرعت های تمام اسمی بسته میشن دوزار نمیرزه.

اره شاتل لند برای شما رایگانه.

---------------------------------------------------------

با لیست جدید های وب شاید من تخلیه بزنم از شاتل ! توی سرویس 8 مگ با قیمت یکسان
شاتل : 80 گیگ بین الملل
های وب : 130 گیگ بین الملل !!!!
50 گیگ بیشتر !!!!!!!! مگر کسی شرایطش نباشه بره های وب وگرنه همه باید تخلیه بزنن....

misam5526
06-12-2017, 12:39
شاتل ظاهرا فروش های ویژش رو داره شروع میکنه:

اشتراک سه ماهه سرویس Fair8192 شاتل (با سرعت ۸Mbps)، اشتراک یک ماهه سرویس نماوا (برای تماشای آنلاین فیلم وسریال) و نصب و راه‌اندازی‌ست که به قیمت ۱۲۰٬۰۰۰ تومان به مشتریان ارایه خواهد شد. (قیمت واقعی این بسته ۱۸۵٬۰۰۰ تومان است.)

گفتنی‌ست آستانه مصرف منصفانه این سرویس ماهانه ۱۶۰ گیگابایت است. کاربران می توانند به اندازه‌ی نیمی از حجم این سرویس را برای ترافیک بین‌الملل استفاده کنند. چه آن که این عزیزان امکان استفاده‌ی ترکیبی از ترافیک بین‌الملل و داخلی را نیز خواهند داشت به گونه‌ای که حتا قادر خواهند بود همه‌ی ترافیک سرویس را برای ترافیک داخلی مصرف کنند.

dj77
06-12-2017, 12:55
مقایسه طرح شرکت‌ها
___ ۱۶ مگابیت، ماهانه ۸۰ تومان

های‌وب: 275 گیگ آزادانه (طرح جدید)
(کسر ترافیک داخل به‌شکل یک چهارم)

فن‌آوا: 225 گیگ آزادانه
(کسر ترافیک داخل به‌شکل نیم بها)

مخابرات (طرح جدید): 175 گیگ آزادانه

شاتل: 160 گیگ ازادانه

آسیاتک: 150 گیگ آزادانه

پیشگامان: 150 گیگ ازادانه
(کسر ترافیک داخل به‌شکل یک‌سوم)

صبانت: 120 گیگ آزادانه

پارس آنلاین: 100 گیگ آزادانه

arsinn
06-12-2017, 13:08
همه جا که ناراضی هستن.

توی این طرح که قیمتش 38 هزار بود، بقدری حجم رو کم داده بودند که 2 بار مجبور شدم 65 هزار واریز کنم تا حجم بهش اضافه کنند.

از کارهای کثیفی که پارس آنلاین در طرح جشنواره کرده یکیش اینه که ساعت رایگان شما فقط 3 ساعته. (5 تا 8 صبح)
دومیش اینه که در زمان ساعت رایگان به عمد پهنای باند رو تا نصف کاهش میدن تا سرعت دانلودت نصف بشه و اعصابت خرد بشه.

وقتی تماس میگیری کارشناسش میگه ما دسترسی برای تغییر پهنای باند نداریم و از 8 صبح به بعد تماس بگیر!

یعنی 168 هزار تومن هزینه کردم و شرکت پارس آنلاین در حد 100 هزار تومن هم بهم سرویس نداد.

الان از کجا سرویس بگیرم که توی ساعت شبانه رایگان کاری به پهنای باند نداشته باشه و سرعت رو دستکاری نکنه؟

آیا شرکتی هست که دزدی و کلاهبرداریش کمتر باشه و بشه تحملش کرد؟ یا همه شرکت ها :n21:

---------

همه جا آسمون همین رنگه چیزی بنام نامحدود واقعی وجود نداره حتی در ساعت شبانه حالا بعضی شرکت‌ها سرعت رو در ساعات رایگان محدود میکنند بعضی حجم رو که نتیجش تقریبا یکسان هست یعنی بیش از حجم مشخصی نمیشه در اون ساعات دانلود کرد. اینکه با همون سرعت روز بطور نامحدود بتونی در ساعات رایگان دانلود کنی وجود نداره. تنها تجربه ای که در این همه سال استفاده از اینترنت برای دانلود رایگان واقعی که نه سرعت رو کم کنند نه محدودیت حجم بگذارند من داشتم در مورد طرح هدیه همراه اول بری دانلود رایگان در ساعات 3_9 صبح هست که واقعا دو ماهیه که استفاده میکنم هیچ محدودیتی نداشته عین روز همون سرعت 15-20 مگ رو داشته که اینهم تا آخر پاییز بیشتر نیست ولی دم همراه گرم حال داد با این هدیه اش.

Milad._.R
06-12-2017, 13:34
شاتل بجای اینکه حجم رو افزایش بده . طرح ویژه افزایش بازدید سایت های خودشو میزاره و اسمش هم میزاره جشنواره!
نمیدونم چطور بعضیا با ذوق و شوق پول میدن به شاتل تا از سایت هاش بازدید کنند!

با این تعرفه های جدید های وب و فن اوا و.. واقعا هنوز کسی حاضر هست شاتل بمونه؟؟!

L.O.N.E.L.Y
06-12-2017, 14:04
دوستان من چند روزی هنوز از این سرویس قدیمیم مونده و تموم نشده
و تو بخش نمدید سرویس هم فاکتوری برای تمدید و پرداخت نیست
بسته شاتلند هم ک خریده بودم امروز تموم شده و دیگه تو بخش خرید حجم بسته شاتلند وجود نداره ک بخرم
حالا سوالم این بود ک وقتی طرح جدید برام فعال بشه مثلا طرح 2 مگ و 65 گیگ حجم خودش بسته شاتلند رو فعال داره؟
و اگه نداره چطور خریداری کنم؟

ERF@NIAN
06-12-2017, 14:11
همه جا که ناراضی هستن.

---------

فن آوا شبانش افت سرعت و محدودیت حجم نداره، فقط تنها مشکلش پینگه که ادمینش میگه پروفایل گیمینگ به پشتیبانی بگید براتون فعال کنه درست میشه ولی کسی هنوز امتحان نکرده. سرعت روزانه و شبانشو امتحان کردن کاربرا

Omid-HD
06-12-2017, 14:20
فن آوا شبانش افت سرعت و محدودیت حجم نداره، فقط تنها مشکلش پینگه که ادمینش میگه پروفایل گیمینگ به پشتیبانی بگید براتون فعال کنه درست میشه ولی کسی هنوز امتحان نکرده. سرعت روزانه و شبانشو امتحان کردن کاربرا

به پینگ کاری ندارم. خوشبختانه گیمر نیستم!

توی شبانه رایگان شرکت فن آوا چند گیگ میشه هر شب دانلود کرد؟

ERF@NIAN
06-12-2017, 14:25
به پینگ کاری ندارم. خوشبختانه گیمر نیستم!

توی شبانه رایگان شرکت فن آوا چند گیگ میشه هر شب دانلود کرد؟

سرویس 8 مگابیت گرفتن، شبانش 1.3 مگابایت سرعت داره. میشه شبی 27.5 گیگ. اگر 16 مگابیت بگیری احتمالا شبانش سریع تر هم هست بیشتر میشه دانلود کرد.

zed2
06-12-2017, 15:52
برای من که Art7 استفاده می کنم وسرویس های جدید رو نگاه می کنم جالبه... مخصوصا که 99 درصد مصرف من خارجی است و عملا تمام ارقام حجم اعلامی باسه من بی معنی است و همش باید باسه هر سرویس دهنده ضریب بزنم :n09: .
بعضی هاش واقعا جالبه. مثلا 450 گیگ ولی با ضریب 1/3 باسه مصرف اینترنت واقعی ( نه این 30 تا سایت ) با وقت محدود من این اینترنت ها بدرد نمی خوره:n41:
البته الان بالاترین سرویسش از لحاظ سرعت خیلی اشتها برانگیز است[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید ببینم در نهایت های وب چه سرویسی رو برای بالاترین می زاره + کدوم سرویس ها امکان شارژ سرویس و/یا اضافه کردن حجم با قیمت بهتر را می زارن تا به ان کوچ کنم:n13:.

الان اگر با این وضعیت باشه من رفتنم به بالاترین سرویس بدون شک است ولی نگرانی ام باسه محدودیت حجم است که دارد.( و یکی از دلایلی هم که من به جای داتک یا صبا یا های وب امدم شاتل همین بود که نگران حجم مصرفی و زمان بسته ها نباشم:n23:
اگر بشه بجای خرید بسته بتونم ادامه بسته را مجدد 1 ماهه جدید بگیرم یا نسبت قیمت بسته ها منطقی باشه ممکنه ماندگار باشم ولی اگر اینجور نباشه مجبورم سرویس عوض کنم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Omid-HD
06-12-2017, 16:52
سرویس 8 مگابیت گرفتن، شبانش 1.3 مگابایت سرعت داره. میشه شبی 27.5 گیگ. اگر 16 مگابیت بگیری احتمالا شبانش سریع تر هم هست بیشتر میشه دانلود کرد.

ممنون

27 گیگ که عالیه و پس از همینا سرویس برمیدارم. :n02:

با پارس آنلاین شبی فقط 12 گیگ دانلودم بود که اخیرا به 8 گیگ کاهش داده بودند. :n03:

rezausa2020
06-12-2017, 17:42
دوستان این طرح 80 تومان جدید شاتل چجوری هست؟ کسی داره؟ راضیه ؟
بعد اینکه پینگش چطوره ؟ کیفیت و ...؟
با تشکر

Hi5
06-12-2017, 21:45
سرویس های غیر حجمی شاتل مثلا 4 مگ هست 110 گیگ. چقدرش داخلیه چقدرش بین الملل؟

poriya_hashie
07-12-2017, 00:48
سلام خدمت دوستان
من هم ارت سه بودم هم ارت یک هم ارت پنج
الان سرویس 8 مگ نامحدود رو گرفتم 54.000 ت پینگ مثل قبل هستش پروفایل روی 9 مگ بسته شده

برای دوستانی که به خاطر سرویس شبانه میخوان بیان شاتل اصلا این سرویس رو پیشنهاد نمیدم تا یکم دانلود کنی سریع شر میکنن پروفایلت رو
به هیچ عنوان نباید پشت سرهم دانلود کنی
برای همین من اصلا شبانه خریداری نکردم
سرویس با اینکه روی 9 مگ بسته شده ولی به نظرم سرعت باز کردن سایت ها کم شده
دانلود درسته ولی باز کردن سایت ها خیر کمی کند تر هست با توجه به اینکه سرویس ارت 1 بودم

مشکل dns در سرویس میبینم ظهر که dns روی روسیه ست شده بود الانم هرچی dns تغییر میدم توی مودم خوکار به dns شاتل تغییر پیدا میکنه

Antonio1991
07-12-2017, 01:35
سلام خدمت دوستان
من هم ارت سه بودم هم ارت یک هم ارت پنج
الان سرویس 8 مگ نامحدود رو گرفتم 54.000 ت پینگ مثل قبل هستش پروفایل روی 9 مگ بسته شده

برای دوستانی که به خاطر سرویس شبانه میخوان بیان شاتل اصلا این سرویس رو پیشنهاد نمیدم تا یکم دانلود کنی سریع شر میکنن پروفایلت رو
به هیچ عنوان نباید پشت سرهم دانلود کنی
برای همین من اصلا شبانه خریداری نکردم
سرویس با اینکه روی 9 مگ بسته شده ولی به نظرم سرعت باز کردن سایت ها کم شده
دانلود درسته ولی باز کردن سایت ها خیر کمی کند تر هست با توجه به اینکه سرویس ارت 1 بودم

مشکل dns در سرویس میبینم ظهر که dns روی روسیه ست شده بود الانم هرچی dns تغییر میدم توی مودم خوکار به dns شاتل تغییر پیدا میکنه

الان تو سرویسها جدید میشه مثلا به فرض نصف ترافیک بین الملل ماهانه رو تو یه روز دانلود کنی؟ سرعتت مثل آرت کم نمیشه؟

poriya_hashie
07-12-2017, 01:49
الان تو سرویسها جدید میشه مثلا به فرض نصف ترافیک بین الملل ماهانه رو تو یه روز دانلود کنی؟ سرعتت مثل آرت کم نمیشه؟

تست نکردم نمیدونم ولی شاتل بدترین شر کننده در بین تمام سرویس دهنده هاست

noisymind
07-12-2017, 08:35
سلام. من قبلا که تو قسمت تغییر سرویس میرفتم کلی گزینه داشت ولی الان زده " با توجه به قوانین تغییر سرویس شما نمی توانید درخواستی برای تغییر سرویس ارسال فرمایید. "باید چه کار کنم؟ به خاطر همین شبانه مزخرف کلا میخواستم بیخیالش بشم و حالا که کلا سرویس ها عوض شد .

dj77
07-12-2017, 08:44
سلام. من قبلا که تو قسمت تغییر سرویس میرفتم کلی گزینه داشت ولی الان زده " با توجه به قوانین تغییر سرویس شما نمی توانید درخواستی برای تغییر سرویس ارسال فرمایید. "باید چه کار کنم؟ به خاطر همین شبانه مزخرف کلا میخواستم بیخیالش بشم و حالا که کلا سرویس ها عوض شد .

باید حجم سرویس فعلیتون تموم بشه تا اجازه تغییر سرویس بده
در صورت نیاز به تغییر سرویس با 1525 تماس بگیرید.

noisymind
07-12-2017, 09:48

سلام. ببخشید یک توضیح میدید که این شاتل لند چیه که همه اینجا دارن خودشون رو میکشن براش؟ :n07: همون فیلم و ... تو شاتل لند مگه برای مشترکین خود شاتل رایگان نمیشه؟ دیگه خرید بسته چیه دیگه؟

italodance
07-12-2017, 10:41
سلام. ببخشید یک توضیح میدید که این شاتل لند چیه که همه اینجا دارن خودشون رو میکشن براش؟ :n07: همون فیلم و ... تو شاتل لند مگه برای مشترکین خود شاتل رایگان نمیشه؟ دیگه خرید بسته چیه دیگه؟

دوست من شرکت شاتل همان شرکت محدود نت سابق هست که همه می شناسند این شرکت اینترنت کم سرعت به کابرانش عرضه می کنه یعنی کم سرعت ترین و محدود ترین اینترنت جهان
سرور شاتل لند یعنی محدود لند این سرویس برای اینترانت ملی ساخته شده است و امیدواریم زودتر نایود بشود که سبب بی کیفیتی اینترنت در ایران شده است. :n06:

FlashGet
07-12-2017, 10:50
چطور باید درخواست تخلیه بزنیم ؟

شماره تلفنشون فقط گویا هست

poriya_hashie
07-12-2017, 10:58
من که امکان نداره دیگه تمدید کنم اخرین سری ارت 1 بودم اینستا و وب گردی و بازی راحت انجام میدادم
الان سرعت 8 مگ گرفتم اینستا به سختی لود میشه وب گردی 10 بار باید رفرش کنم تا سایت بالا بیاد
پکت لاستم که اجازه بازی نمیده

اما جالبیش اینه سرعت دانلود اولش مکس داره ولی سرعت روی 1مگ هست اگر تا اخر ماه اینجور باشه 100% تخلیه میکنم

dvb55
07-12-2017, 11:15

مهمترین کاربرد شاتل لند بخش اپلود سنترش هست برای کشیدن فایل ها روی سرور داخلی، وگرنه هیشکی برای بقیه موارد احتیاجی بهش نداره:n09:
برای اطلاع از نحوه استفاده از این امکان به تاپیک مربوطه در همین بخش مراجعه کنید

L.utus
07-12-2017, 11:20
ده تومن جدا میگیرن و روی تمام سرویس ها فعال میشه.ولی چون سرعت های تمام اسمی بسته میشن دوزار نمیرزه.

منظورتون از سرعت اسمی چیه؟
خوب مثلا اگر سرعت 16 مگابیت بگیریم در سرویس شبانش هم می تونیم با سرعت ثابت 2 مگابایت دانلود کنیم دیگه؟
غیر از اینه؟
یا نکنه سرعتو کاهش میدن؟

poriya_hashie
07-12-2017, 11:50
مشکلی دارم عجیب با این شرکت شاتل که اصلا زیر بار نمیره
از تنظیمات مودم DNS ست میکنم همه چی اوکی هست
پنج دقیقا بعد میرم تو مودم میبینم dns شاتل ست شده باز
زنگ میزنم میگم اینجوریه من نمیتونم dns ست کنم میگه ما کسی همچین مشکلی نداره

dj77
07-12-2017, 12:37
چطور باید درخواست تخلیه بزنیم ؟

شماره تلفنشون فقط گویا هست

درخواست فسخ از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

black_19_night
07-12-2017, 13:20
من که امکان نداره دیگه تمدید کنم اخرین سری ارت 1 بودم اینستا و وب گردی و بازی راحت انجام میدادم
الان سرعت 8 مگ گرفتم اینستا به سختی لود میشه وب گردی 10 بار باید رفرش کنم تا سایت بالا بیاد
پکت لاستم که اجازه بازی نمیده

اما جالبیش اینه سرعت دانلود اولش مکس داره ولی سرعت روی 1مگ هست اگر تا اخر ماه اینجور باشه 100% تخلیه میکنمیک مشورت
آرت ۱ دارم گاهی تا ماهی ۴۰ گیگم میده. سرعت اوایل حدود ۱۵۰ هست اواخر دوره ۵۰ یا حتی ۱۵ هم ممکنه بشه
برم از این طرح جدید ها که ماهی ۳۲ گیگ با سرعت دو مگابیت بر ثانیه ۲۵ تومان میده بگیرم؟

FINJAN
07-12-2017, 13:38
مشکلی دارم عجیب با این شرکت شاتل که اصلا زیر بار نمیره
از تنظیمات مودم DNS ست میکنم همه چی اوکی هست
پنج دقیقا بعد میرم تو مودم میبینم dns شاتل ست شده باز
زنگ میزنم میگم اینجوریه من نمیتونم dns ست کنم میگه ما کسی همچین مشکلی نداره
فکرکنم خود شاتل دسترسی به تنظیمات مودم داره !!!
من یوزر و پسورد pppoe رو هرچی میزنم فرقی نداره و اینترنت کار میکنه !

poriya_hashie
07-12-2017, 13:53
یک مشورت
آرت ۱ دارم گاهی تا ماهی ۴۰ گیگم میده. سرعت اوایل حدود ۱۵۰ هست اواخر دوره ۵۰ یا حتی ۱۵ هم ممکنه بشه
برم از این طرح جدید ها که ماهی ۳۲ گیگ با سرعت دو مگابیت بر ثانیه ۲۵ تومان میده بگیرم؟

نه بالاتر باید بگیری

40 گیگ با طرح جدید جوابگو نیست

poriya_hashie
07-12-2017, 13:54
فکرکنم خود شاتل دسترسی به تنظیمات مودم داره !!!
من یوزر و پسورد pppoe رو هرچی میزنم فرقی نداره و اینترنت کار میکنه !

اون که اره شما هرچی پسورد رو تغییر بدی بازم کار میکنه

اما قبلا اصلا اینجور نبود از پنل dns ست میکردم اوکی بود الان dns ست میکنم روی مودم چند دقیقه بعد نت قطع میشه بعد که وصل میشه dns شاتل ست میشه

mehrdad3x
07-12-2017, 14:13
امروز با شاتل لند هرچی دانلود میکردم ترافیک خارجی حساب میکرد
تو اپلود سنترش اپلود میکردم و میگرفتم میشد سرور داخل
ولی دقت کنین ادرس دانلود فایلتون از اپلود سنتر شاتل لند با ۴ شروع شه ترافیک داخلی حساب میکنه با ۳ شروع شه ترافیک خارجی (واسه من اینجوری بود)
مراقب باشین همگام دانلود حجمتون رو نخورن

Enter
07-12-2017, 14:38
امروز با شاتل لند هرچی دانلود میکردم ترافیک خارجی حساب میکرد
تو اپلود سنترش اپلود میکردم و میگرفتم میشد سرور داخل
ولی دقت کنین ادرس دانلود فایلتون از اپلود سنتر شاتل لند با ۴ شروع شه ترافیک داخلی حساب میکنه با ۳ شروع شه ترافیک خارجی (واسه من اینجوری بود)
مراقب باشین همگام دانلود حجمتون رو نخورنی سئوال دارم درباره شاتل لند
اگر اشتراک یکماهه رو بخرم تمام ترفیک اون پانصد سایتی که اعلام کردن رایگان حساب میشه؟یعنی اگر اشتراک سایت آیونت که جزو پانصد سایت هست رو خریداری کنم حجم مصرفی رایگان حساب میشه؟

dj77
07-12-2017, 17:58
در جریان یه تغییر باشید دوستان اونم اینکه ما قبل از این آپلود در سرویس اینترنت ثابت شاتل رایگان بود اما من بعد از این آپلود شما هم محاسبه و بسته به نوع داخلی یا خارجی از حساب شما کسر میشه.

FINJAN
07-12-2017, 18:55
اون که اره شما هرچی پسورد رو تغییر بدی بازم کار میکنه

اما قبلا اصلا اینجور نبود از پنل dns ست میکردم اوکی بود الان dns ست میکنم روی مودم چند دقیقه بعد نت قطع میشه بعد که وصل میشه dns شاتل ست میشه

شما دستی از تنظیمات شبکه تغییر تست کردی؟

Re zA
07-12-2017, 19:21
دوستان اگه هنوز از سرویس فعلیمون چند ماه مونده باشه و حجم هم داشته باشه میشه تبدیل به سرویس های جدید کرد ؟

zed2
07-12-2017, 20:36
یک مشورت

تو طرح های استاندارد ماهی 32 نداریم. یا 25 گیگ 512 داریم یا 1024 با 40 گیگ. ( مگر اینه جشنواره باشه ولی باسه من قابل دیدن نباشه.)
اگر اسمی بخوای طرح 1024 یا 2048 با این مصرف فعلی ات بهتره ولی اگر از لحاظ کیفیت بخوای با توجه به اینکه این بسته ها جدیده و حجم جابه جایی زیاد داریم تا 3-4 ماهی نمی شه دقیقا گفت کدوم بهتر خدمات می دن...

dj77
07-12-2017, 22:22
دوستان اگه هنوز از سرویس فعلیمون چند ماه مونده باشه و حجم هم داشته باشه میشه تبدیل به سرویس های جدید کرد ؟

میشه اما هزینه ای به شما عودت نمیشه.
با 1525 تماس بگیرید برای اطلاعات بیشتر

siamak_mu
08-12-2017, 01:35
میخواستم 16 مگابیت شاتل بگیرم ولی پیشگامان گذاشته 16 تا 24 مگابیت. به نظرتون پیشگامان شرکت خوبیه؟

JerichoIX
08-12-2017, 02:35
دوستان امروز با کارشناس بخش فروش شاتل صحبت میکردم حرفای عجیب غریبی تحویلم میداد. پرسیدم اگه بسته ترافیک 5 ترابایتی سابتای داخلی رو بخرم میتونم دیگه تمام حجم اصلی سرویسم رو خارجی استفاده کنم و داخلی هم که دیگه میشه گفت نامحدود شده درسته؟ گفت نه!
گفت با خرید بسته هم باز هرچی داخلی استفاده کنید اول از حجم اصلی سرویس کم میشه... برای مثال:
من سرویس 1 مگابیتی با 160 گیگ حجم رو + بسته 5000 گیگابایتی رو خریدم. میخوام 400 گیگ دانلود داخلی کنم. 200 گیگابات برام حساب باید بشه قاعدتا... بنابراین 160 گیگ اصلیم تموم میشه و دیگه ترافیک خارجی هم ندارم.. و من میمونم و 0 گیگ حجم اصلی (خارجی) و 4960 گیگ حجم بی مصرف داخلی! :n19:
جالبه که چون ملاک محاسبه سرعت حجم اصلی هست طبق مصوبه دویست و شصت و زهرمار، سرعتم میره رو 128 کیلوبیت بر ثانیه. یعنی 4960 گیگ حجم رو باید با 128 تموم کنم و اگه ترافیک بخرم برا برگشت سرعت به 16 مگابیت، بازم درهر صورت اول اون تموم میشه و این داستان ادامه داره. عملا بی استفادست بسته 5 ترابایتی چون حجم اصلی همیشه محدودش میکنه.
یعنی تو هرجای دنیا حتی همین ایران وقتی بسته حجمی میخری اول از اون کم میکنن بعد میرن سراغ ترافیک اصلی خطت.. مثل ایرانسل و..! اصن فلسفه وجودی بسته همینه. اون وقت شاتل عزیز به این صورت حساب میکنه طبق حرف کارشناس خودشون. امیدوارم که کارشناس اشتباه کرده باشه وگرنه عملا اون بسته 5000 گیگابایتی ارزشی نداره چون همیشه اول حجم خارجی شما خورده میشه.
خدا آخر و عاقبت همه مارو به خیر کنه.

Milad._.R
08-12-2017, 10:44
این شاتل لعنتی نمیخواد تعرفه هاشو درست کنه؟!
حداقل 5گیگ اضافه کنه به تعرفه هاش! خیلی فاصله داره از های وب

pipo4713
08-12-2017, 12:28
این شاتل لعنتی نمیخواد تعرفه هاشو درست کنه؟!
حداقل 5گیگ اضافه کنه به تعرفه هاش! خیلی فاصله داره از های وب

اگه همه کاربرای فروم شاتل با هم دیگه متحد بشیم و یک درخواست شکایت آماده کنیم و برای صدای مشتری شاتل ارسال کنیم مطمئن باشید که این موضوع دقیقا حل میشه،فقط نیاز به یه پیگیری داره.. همین.

dj77
08-12-2017, 13:34
شفاف سازی تعرفه های انتخابی شاتل از پنل کاربری مای شاتل کاربر
نکات:
-سرویسهای nfg بدون هدیه تشویقی شبانه می باشند.
-سرویسهای 16 مگ در بین سرویسهای ارایه شده به کاربر دیده نمی شوند
-شاتل تعرفه هر 1ماه اینترنت شبانه رایگان را به 10 هزار تومان افزایش قینت داده است.
-قیمتهای ذیل بدون مالیات و ارزش افزوده می باشند و قیمت خام سرویس ها می باشند.