ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] ADSL Shatel / شرکت شاتل

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 [61] 62

Shervan360
12-04-2022, 13:46
کمیسیون اینترنت نصر تهران: افزایش هزینه سرویس‌ها هم نمی‌تواند به تنهایی باعث بهبود کیفیت بشود

رئیس کمیسیون اینترنت نصر تهران در واکنش به افزایش قیمت اینترنت و تغییرات بسته‌های شرکت‌های ارائه دهنده اینترنت ثابت اعلام کرد که تغییرات بسته‌ها برای جبران ضرر مالی FCPها در طول سالیان اخیر صورت گرفته است.

او تاکید کرده آنها خواستار افزایش نرخ بسته‌ها بودند و از آنجایی که این اجازه را پیدا نکردند در راستای چارچوب قانونی، مجبور به کم کردن حجم بسته‌ها شدند؛ موضوعی که به گفته او شاید باعث رشد ۳۰ درصدی درآمد آنها بشود که به زعم او بازهم نمی‌تواند ضررهای مالی این شرکت‌ها را جبران کند.

shinjiono
12-04-2022, 14:43
من دوتا خط خونه ،شاتل گرفتم.
از امروز صبح چیز پیان کانکت نمی شه، کنسول پلی استیشنم وصل نمی شه!
با همراه اول تست گرفتم مشکلی نداشت.
الان باید چکار کنم؟

Shervan360
12-04-2022, 21:38
بنظرم دولت باید به دانشجو ها و کسانی که با اینترنت کار میکنن اما درآمد کم دارن ، اینترنت با هزینه کم ارائه کنه..
اما بقیه اشخاص و کسب و کار ها نه... باید چند برابر هزینه فعلی هم پول اینترنت بدن... طرف با همین اینترنتی ماهی 100-200 هزار تومن ماهی چند صد میلیون از رستوران یا فلان کارش درمیاره..
دولت باید هزینه اینترنت رو برای کسب و کارهای پردرآمد چند برابر کنه و درعوض برای دانشجو و کم درآمد ها اینترنت رو ارزان کنه..
همین درسته... اونی که با اینترنت پول درمیاره باید هزینه بیشتری بده(یک جور مثل مالیات)... در عوض به افراد کم درآمد اینترنت ارزان ارائه کنه...

P‌C
12-04-2022, 23:33
بنظرم دولت باید به دانشجو ها و کسانی که با اینترنت کار میکنن اما درآمد کم دارن ، اینترنت با هزینه کم ارائه کنه..
اما بقیه اشخاص و کسب و کار ها نه... باید چند برابر هزینه فعلی هم پول اینترنت بدن... طرف با همین اینترنتی ماهی 100-200 هزار تومن ماهی چند صد میلیون از رستوران یا فلان کارش درمیاره..
دولت باید هزینه اینترنت رو برای کسب و کارهای پردرآمد چند برابر کنه و درعوض برای دانشجو و کم درآمد ها اینترنت رو ارزان کنه..
همین درسته... اونی که با اینترنت پول درمیاره باید هزینه بیشتری بده(یک جور مثل مالیات)... در عوض به افراد کم درآمد اینترنت ارزان ارائه کنه...

وای به حال مملکتی که در اون اینترنت رو کوپنی کنن!!! اولین باره که میشنوم یکی پیشنهاد یارانه ای شدن اینترنت رو میده. چه مغزی داری انصافا

Shervan360
12-04-2022, 23:36
وای به حال مملکتی که در اون اینترنت رو کوپنی کنن!!! اولین باره که میشنوم یکی پیشنهاد یارانه ای شدن اینترنت رو میده. چه مغزی داری انصافا

کوپن؟ چه کوپنی...

من میگم یک محقق یا یک دانشجو یا یک دانش آموز یا یک ادم بیکار یا درامد کم باید تعرفه ای که اینترنت میده با یکی که از اینترنت کار تجاری میکنه و ماهیانه خدا تومن درآمد داره یکی باشه؟ خب بی عدالتی هست...
کوپن؟ نه اقا...
مثلا برای دانشجو یا دهک پائین جامعه اینترنت افزایش قیمت نداشته باشه... یا با تعرفه X باشه اما برای کسب و کار ها و کسانی به نحوی از طریق اینترنت درآمد کسب میکنن 5X باشه....

P‌C
13-04-2022, 00:33
کوپن؟ چه کوپنی...

من میگم یک محقق یا یک دانشجو یا یک دانش آموز یا یک ادم بیکار یا درامد کم باید تعرفه ای که اینترنت میده با یکی که از اینترنت کار تجاری میکنه و ماهیانه خدا تومن درآمد داره یکی باشه؟ خب بی عدالتی هست...
کوپن؟ نه اقا...
مثلا برای دانشجو یا دهک پائین جامعه اینترنت افزایش قیمت نداشته باشه... یا با تعرفه X باشه اما برای کسب و کار ها و کسانی به نحوی از طریق اینترنت درآمد کسب میکنن 5X باشه....

اینی که جنابعالی داری تعریف میکنی دقیقا یه سیاست کمونیستیه اونم برای اینترنت که یه خدمت غربی و کاملا ضد کمونیستیه... چه آشی بشه:thumbsup:

همه قواعد شاخدار(ماستا) رو داری میریزی توی اینترنتا(قیمه ها) تا اثبات کنی شرکتای مفتخور اینترنتی باید بتونن همچنان به مفتخوری قدیمشون ادامه بدن.

Shervan360
13-04-2022, 00:41
اینی که جنابعالی داری تعریف میکنی دقیقا یه سیاست کمونیستیه اونم برای اینترنت که یه خدمت غربی و کاملا ضد کمونیستیه... چه آشی بشه:thumbsup:

همه قواعد شاخدار(ماستا) رو داری میریزی توی اینترنتا(قیمه ها) تا اثبات کنی شرکتای مفتخور اینترنتی باید بتونن همچنان به مفتخوری قدیمشون ادامه بدن.

خب پس من و شما و اون دانشجو و اون بیکار با تعرفه X همچنان پول اینترنت میدیم و با پله Y هم افزایش قیمت شامل ما میشه ، اون کارخانه دار و اون شرکت اسنپ(نه موتوری یا راننده) یا اون آزمایشگاه پزشکی که روزانه ده ها میلیون تومن از اینترنت درآمد داره هم با تعرفه مثل ما پول اینترنت بده..

نتیجه هم این شده و میشه که پولدار روز به روز پولدار تر میشه و متوسط و فقیر هم فقیر تر.

Shervan360
13-04-2022, 00:47

راستی، اون تیکه آخر صحبت شما اصلا درست نیست... تغیری در درآمد نهایی شرکت های اینترنتی ایجاد نمیشه.
مثلا من میگم قشر متوسط و فقیر با تعرفه X اینترنت بدن اما بخش تجاری با تعرفه 5X اینترنت پرداخت کنه، بخشی از این 5X هزینه میشه که اینترنت قشر متوسط و فقیر گران نشه... بخشی از همین 5X هزینه گسترش زیرساخت (مثلا فیبر نوری ) برای همه مردم بشه... نه اینکه تعرفه تجاری بره بالا و درآمد شرکت اینترنتی گرون بشه. منظورم اصلا این نیست..

خودت ببین با طرحی که من دارم میدم تازه عدالت برقرار میشه... بخشی از درآمد میلیون و میلیاردی بخش تجاری میره سمت قشر فقیر و متوسط و گسترش زیرساخت برای کل جامعه...

AVAVA
13-04-2022, 01:15
من دوتا خط خونه ،شاتل گرفتم.
از امروز صبح چیز پیان کانکت نمی شه، کنسول پلی استیشنم وصل نمی شه!
با همراه اول تست گرفتم مشکلی نداشت.
الان باید چکار کنم؟
دوتا؟ شاتل؟ حداقل یکی رو از جای دیگه تهیه می کردی!
چنین مشکلاتی که عرض کردید معمولا خود به خود رفع میشه و همچنین میتونی زنگ بزنی به شاتل تا راهنماییت کنه، اگر گیم میزنی پروفایل گیم فراموش نشه

AVAVA
13-04-2022, 01:28
با این نظرت مخالفم، اینترنت چیزی نیست که بشه واسش برای ملت موارد تفکیکی ایجاد کرد.
زیرساخت یک اینترنت رو دولت ان کشور پیاده سازی و برای ان هزینه می کنه نه اینکه دست تو جیب ملت کنه و با افتخار این شرکت ها بگن افزایش سرعت اینترنت منوط به افزایش هزینه های ان است!
ملت دارند به ریال پول در میارن ولی در خرج کردن نگاهشون به نرخ دلار هست که چقدر میره بالا، ملت ما ملتی اند که هم از درون و هم از برون تحریم اند، از خارج شرکت های بزرگ تحریمیم و از داخل که همه میدونیم
افزایش هزینه های اینترنت اجتناب ناپذیر بود اما اخه اینطوری؟ این مصداق نامردی هست، بخاطر همین بازم میگم که با این نظرت مخالفم

Shervan360
13-04-2022, 01:43
با این نظرت مخالفم، اینترنت چیزی نیست که بشه واسش برای ملت موارد تفکیکی ایجاد کرد.
زیرساخت یک اینترنت رو دولت ان کشور پیاده سازی و برای ان هزینه می کنه نه اینکه دست تو جیب ملت کنه و با افتخار این شرکت ها بگن افزایش سرعت اینترنت منوط به افزایش هزینه های ان است!
ملت دارند به ریال پول در میارن ولی در خرج کردن نگاهشون به نرخ دلار هست که چقدر میره بالا، ملت ما ملتی اند که هم از درون و هم از برون تحریم اند، از خارج شرکت های بزرگ تحریمیم و از داخل که همه میدونیم
افزایش هزینه های اینترنت اجتناب ناپذیر بود اما اخه اینطوری؟ این مصداق نامردی هست، بخاطر همین بازم میگم که با این نظرت مخالفم

دوست عزیز،
در همه جای دنیا، دولت ها به طرق مختلف دست در جیب مردمان میکنن..

بودجه کشورهای غربی چطور تامین میشه؟ با مالیات های سنگین از شهروندان خودشون... اصلا هم ظلم نیست.. چه ظلمی؟ کسی که مثلا کارخانه داره و ماهی حداقل 1 میلیارد درآمد داره.. خب این داره هوا رو الوده میکنه... داره از زیرساخت کشور استفاده میکنه که کسب درآمد میکنه... از زیر ساختی که من و شما سهم مون رو (حالا چه با پول نفت چه با مالیات یا تورم!!) دادیم که اون جاده کشیده شده.. اون زیرساخت اینترنت بهش داده شده... جز اینه؟
حالا از 1 میلیاردی که درمیاره، 200 میلیون بده مالیات... چه اشکال داره؟ اون 200 میلیون خرج مجددا زیرساختی بشه که خود کارخانه از اون کسب درآمد کرده

چرا یک پزشک از جاده و زیرساخت و اینترنت استفاده کنه اما مالیات نده؟ آخرش همین میشه که سرمایه دارها با سرمایه همین مملکت... با کارگر همین مملکت ، میلیاردی پول درمیارن اما 2 زار مالیات به زور میدن و دودش میره چشم من و شما قشر متوسط یا فقیر...

وگرنه این ویلا ها و این ماشین خارجی ها چطور مثل قارچ رشد کرده؟ چون یک عده دارن از زیرساخت و کارگر ارزان و یارانه انرژی مفت و ارزان این مملکت که سهم من و شما داخلش هست استفاده میکنن اما حاضر نیستن 30 درصد درآمدشون رو مالیات بدن(یعنی بخشی از چیزی که از همین مردم گرفتن رو به خود مردم بدن)

حرف شما عجیبه ... اصلا کار به جمهوری اسلامی و خوب و بد ندارم... اما اگر یک دولت از شهروندان مالیات نگیره پس چطور درآمد کسب کنه؟ این شیوه ای که کشورهای با اقتصاد داغون دارن میرن جلو مثل ایران و ونزوئلا و کوبا و ....... عاقبت نداره... شده وضعیت فعلی... پولدار پولدار تر، فقیر فقیر تر...

شما میگی افزایش قیمت اینترنت درست نبوده؟ دمت گرم... حرفت درسته.. برای ما قشر عادی نباید گران میشد یا در این حد گران نمیشد ... جاش باید از سمت شغل هایی که از اینترنت استفاده میکنن و میلیاردی پول درمیارن جبران میشد و از اونا بیشتر میگرفتن... اونا دارن از زیرساختی استفاده میکنن و پول درمیارن که من و شما پولش رو دادیم.. پس الانم سهم شون رو بدن

Shervan360
13-04-2022, 01:59
نکته مهم اضافه کنم:

حالا یکی نیاد بگه خب طرف کارخانه داره یا فلان شغل رو داره و درآمد بالا داره ، خب به ما چه ، یا مگر حسودی و این حرفها....
نه آقا ، من اصلا مخالف نیستم و اصلا ماهی 100 میلیارد تومن درآمد داشته باشه... حرف من اینه که از زیرساخت و کارگر ارزان و انرژی و خوراک ارزان این مردم و مملکت استفاده کردی، از 100 میلیارد سود، 20 یا 30 میلیاردش رو به عنوان مالیات برگردون به مردم... تا صرف زیرساخت و همین مردمی بشه که به وسیله شون 100 میلیارد تومن در اوردی...

همه جای دنیا هم همینه... منتها الان در ایران فشار فقط رو قشر متوسط و ضعیف هست... چون بابای کارخانه دار یا فلان شغل از من و شما و سهم و پول من و شما استفاده میکنه و روز به روز پولدار تر میشه و به زبان ساده، مردم رو پله کرده تا سود ببره...

چرا باید هزینه اینترنت یک کارخانه دار یا پزشک یا فلان نماینده شرکت خارجی در ایران با یک دانشجو و محقق یا بیکار یکی باشه؟

AVAVA
13-04-2022, 02:02
دوست عزیز،
در همه جای دنیا، دولت ها به طرق مختلف دست در جیب مردمان میکنن..

بودجه کشورهای غربی چطور تامین میشه؟ با مالیات های سنگین از شهروندان خودشون... اصلا هم ظلم نیست.. چه ظلمی؟ کسی که مثلا کارخانه داره و ماهی حداقل 1 میلیارد درآمد داره.. خب این داره هوا رو الوده میکنه... داره از زیرساخت کشور استفاده میکنه که کسب درآمد میکنه... از زیر ساختی که من و شما سهم مون رو (حالا چه با پول نفت چه با مالیات یا تورم!!) دادیم که اون جاده کشیده شده.. اون زیرساخت اینترنت بهش داده شده... جز اینه؟
حالا از 1 میلیاردی که درمیاره، 200 میلیون بده مالیات... چه اشکال داره؟ اون 200 میلیون خرج مجددا زیرساختی بشه که خود کارخانه از اون کسب درآمد کرده

چرا یک پزشک از جاده و زیرساخت و اینترنت استفاده کنه اما مالیات نده؟ آخرش همین میشه که سرمایه دارها با سرمایه همین مملکت... با کارگر همین مملکت ، میلیاردی پول درمیارن اما 2 زار مالیات به زور میدن و دودش میره چشم من و شما قشر متوسط یا فقیر...

وگرنه این ویلا ها و این ماشین خارجی ها چطور مثل قارچ رشد کرده؟ چون یک عده دارن از زیرساخت و کارگر ارزان و یارانه انرژی مفت و ارزان این مملکت که سهم من و شما داخلش هست استفاده میکنن اما حاضر نیستن 30 درصد درآمدشون رو مالیات بدن(یعنی بخشی از چیزی که از همین مردم گرفتن رو به خود مردم بدن)

حرف شما عجیبه ... اصلا کار به جمهوری اسلامی و خوب و بد ندارم... اما اگر یک دولت از شهروندان مالیات نگیره پس چطور درآمد کسب کنه؟ این شیوه ای که کشورهای با اقتصاد داغون دارن میرن جلو مثل ایران و ونزوئلا و کوبا و ....... عاقبت نداره... شده وضعیت فعلی... پولدار پولدار تر، فقیر فقیر تر...

شما میگی افزایش قیمت اینترنت درست نبوده؟ دمت گرم... حرفت درسته.. برای ما قشر عادی نباید گران میشد یا در این حد گران نمیشد ... جاش باید از سمت شغل هایی که از اینترنت استفاده میکنن و میلیاردی پول درمیارن جبران میشد و از اونا بیشتر میگرفتن... اونا دارن از زیرساختی استفاده میکنن و پول درمیارن که من و شما پولش رو دادیم.. پس الانم سهم شون رو بدن
گرفتن مالیات از شهروندان حق طبیعی یک دولت هست، بله گرفتن مایات باعث میشه دولت بتونه در خیلی زمینه ها خدمات بهتری به مردم ارائه کنه و سیستم دریافت مالیات هم بر اساس درامد هم درسته تا اینجا مشکلی نیست
مشکل جایی شروع میشه که همه مشکلات راه حلشون به جیب ملت برمیگرده ، همه میدونیم روز و روزگاری بود که همین شاتل اینترنت 128 کیلوبیت رو ماهی 3 گیگ حجم واسش میداد که دلاریش حدودا 10 دلار میشد چرا از این ظرفیت درامد برای توسعه زیرساخت کشور بهره ای گرفته نشد؟ ما که فقط شاتل رو نداشتیم شرکت های دیگه هم بودند
اینکه ادم فکر کنه افزایش هزینه های اینترنت باعث سرمایه گذاری در ریل اینترنت کشور میشه یکم بی فکری هست این شرکت ها فقط به جیب خودشون فکر میکنن! اگر مصوبه تنظیم مقرارت نبود تا حالا هم به روش قدیم اینترنت رو به خورد ملت میدادن یعنی دهه 80
من گفتم افزایش هزینه ها اجتناب ناپذیر بود یعنی گرون شدنش رو همه میدونستیم که میشه ولی دو برابر؟

Shervan360
13-04-2022, 02:10
گرفتن مالیات از شهروندان حق طبیعی یک دولت هست، بله گرفتن مایات باعث میشه دولت بتونه در خیلی زمینه ها خدمات بهتری به مردم ارائه کنه و سیستم دریافت مالیات هم بر اساس درامد هم درسته تا اینجا مشکلی نیست
مشکل جایی شروع میشه که همه مشکلات راه حلشون به جیب ملت برمیگرده ، همه میدونیم روز و روزگاری بود که همین شاتل اینترنت 128 کیلوبیت رو ماهی 3 گیگ حجم واسش میداد که دلاریش حدودا 10 دلار میشد چرا از این ظرفیت درامد برای توسعه زیرساخت کشور بهره ای گرفته نشد؟ ما که فقط شاتل رو نداشتیم شرکت های دیگه هم بودند
اینکه ادم فکر کنه افزایش هزینه های اینترنت باعث سرمایه گذاری در ریل اینترنت کشور میشه یکم بی فکری هست این شرکت ها فقط به جیب خودشون فکر میکنن! اگر مصوبه تنظیم مقرارت نبود تا حالا هم به روش قدیم اینترنت رو به خورد ملت میدادن یعنی دهه 80
من گفتم افزایش هزینه ها اجتناب ناپذیر بود یعنی گرون شدنش رو همه میدونستیم که میشه ولی دو برابر؟

ممنون از توضیح شما، والا نظر من همانی که خدمتتون گفتم. باید از کسانی که از اینترنت درآمد زیاد کسب میکنن میگرفتن و اینترنت رو برای افرادی عادی گرون نمیکردن... اینجوری هم شرکت های اینترنتی افزایش درآمد داشتن ، هم اینترنت برای اقشار آسیب پذیر گرون نمیشد، هم عدالت رعایت میشد و کسانی که از اینترنت و زیرساخت همین مردم کسب درآمد هنگفت میکنن سهم شون رو به مردم میدادن.

Shervan360
13-04-2022, 02:19
اون روز بیمارستان بودم و داشتم تابلو رو نگاه میکردم که پزشکان وقتی عمل میکنن وضعیت بیمار رو می نوشت..

مثلا از صبح تا ظهر که اونجا بودم یک متخصص چشم حدودا 10 تا عمل آب مروارید انجام داد... خب هر عمل رو 3 تومن (حدودی میگم) براش بزاره ، میشه 30 میلیون یک صبح تا ظهر... خدا بهش برکت بده، من حسود نیستم، درس خونده و زحمت کشیده و حالا کسب درآمد میکنه... اما حرف من اینه: این پزشک از کدام زیرساخت استفاده میکنه؟ از زیرساختی که ما مردم ایران هزینه شو دادیم... درسته؟ حالا یا با پول نفت یا با مالیات یا با تورم... تا اینجا قبول؟؟؟ نیروی کار هم که ماشالله در ایران مفت هست و دستمزد ها پائینه.... این آقای پزشک از چه آب و برقی استفاده کرده؟ خب آب و برق که قیمتش واقعی نیست... یارانه من و شما روش هست...
تو درآمدی که داره سهم من و شما قشر متوسط و فقیر داخلش هست.. پس باید از 20 میلیون درآمد راحت 7-8 میلیون مالیات بده... که این پول مجددا وارد چرخه بشه و باهاش زیرساخت رو گسترش داد...
اما این پولدارا که مالیات نمیدن... اتفاقا بیشترین مقاومت رو در برابر عادلانه شدن وضعیت اقتصاد همین قشر متوسط و فقیرر میکنن... که اتفاقا وضعیت فعلی به ضررشون هست... وضعیت فعلی پولدار رو داره پولدار تر میکنه بدون این سهم و مالیاتش رو بده..

هنر داری؟ پول در بیار .. نوش جانت.. اما سهمی که از مردم گرفتی رو بخشی شو به مردم برگردون...

shahram83
13-04-2022, 12:12
تو خیلی دلقکی و من واقعاٌ درباره این جدی هستم. ( احتمالاٌ خوب می دونی داری چی می گی ) تو داری اساس های یک کشور دموکرات را برای ایران که دارای یک حکومت اسلامی فاسد، متحجر و مجرم است بر می شماری در حالی که چنین حکومتی از میلیارد ها دلار درآمد نفتی نه تنها برای اداره ی کشور و آبادانی اون استفاده نکرد و نمی کنه که هیچ، برای ویران کردن و عقب افتاده کردن اون استفاده می کنه بطوریکه ارز کشور از کم ارزشترین ارزهای جهان هست البته بهتر است بگوییم بی ارزشترین ارز جهان و هزاران فساد دیگر که همه ی شما کاملاً به اون آگاه هستید. کشوری که فاسد ترین سیستم اداری و مجریه و قضایی را در بین کشور های جهان داره و تو داری درباره پرداخت کردن مالیات در آن صحبت می کنی انگار که ما در یک کشور دموکرات با سیستم سالم زندگی می کنیم. تو و امثال تو حتی به پول نفت هم راضی نمی شوند و حالا می خوان با قشنگ جلوه دادن مالیات مثل کشورهای دموکرات پرداخت اون را یک وظیفه مدنی و حتی انسانی جلوه بدهند. سیستم فاسدی که حتی از مالیات ها برای پر کردن جیب خودش استفاده می کنه.
تو از گران شدن اینترنت اندوهگین نیستی و برای این موضوع اینجا نیستی، تو اومدی اینجا درباره یه چیز دیگه صحبت کنی.
یک کاربر درباره هزینه ی اینترنت پیش از طرح افزایش حجم اینترنت ( به این دلیل که فقط وقت آن رسیده بود تا مردم بیشتر در اینترنت وقت بگذرانند و سرگرم بشوند چونکه بیش از این مردم سابق ساکت نبودند ) در چند پست پیشتر صحبت کرد و اشاره خوبی به موضوع هزینه ی اینترنت کرد. در اون زمان اینترنت 2 مگابیتی با 5 گیگابایت حجم را تا معادل 20 دلار به مردم می فروختند حرفی از توسعه و شر و ور های دیگه نبود. اون یه دزدی سازمان یافته بود که سود های هنگقتی رو به جیب حکومت و عاملان مثلاٌ خصوصی شون ریخت. اما حالا حرفی از اون زده نمیشه. از همان پول هایی که اون موقع جمع کردند می تونند تا دهها سال اینترنت حتی بسیار ارزانتر به مردم ارائه بدهند. حالا فکر می کنید آیا این کار را می کنند XD
نه، در عوض یکی از اونها اینجا پیداش می شه و از محاسن مالیات و زیبایی های اون و دورنمایی از زندگی مرفح بواسطه مالیات در یک کشور اسلامی فاسد صحبت و توهم سازی می کنه.

magiteq1
13-04-2022, 14:09
اقا اینجا ناظم نداره؟؟
این بحث ها چه ربطی به گرونی نت داره؟؟
شروع کننده تمام اینها هم کاربر shervan هست

srx190d
13-04-2022, 16:33
اون روز بیمارستان بودم و داشتم تابلو رو نگاه میکردم که پزشکان وقتی عمل میکنن وضعیت بیمار رو می نوشت..

مثلا از صبح تا ظهر که اونجا بودم یک متخصص چشم حدودا 10 تا عمل آب مروارید انجام داد... خب هر عمل رو 3 تومن (حدودی میگم) براش بزاره ، میشه 30 میلیون یک صبح تا ظهر... خدا بهش برکت بده، من حسود نیستم، درس خونده و زحمت کشیده و حالا کسب درآمد میکنه... اما حرف من اینه: این پزشک از کدام زیرساخت استفاده میکنه؟ از زیرساختی که ما مردم ایران هزینه شو دادیم... درسته؟ حالا یا با پول نفت یا با مالیات یا با تورم... تا اینجا قبول؟؟؟ نیروی کار هم که ماشالله در ایران مفت هست و دستمزد ها پائینه.... این آقای پزشک از چه آب و برقی استفاده کرده؟ خب آب و برق که قیمتش واقعی نیست... یارانه من و شما روش هست...
تو درآمدی که داره سهم من و شما قشر متوسط و فقیر داخلش هست.. پس باید از 20 میلیون درآمد راحت 7-8 میلیون مالیات بده... که این پول مجددا وارد چرخه بشه و باهاش زیرساخت رو گسترش داد...
اما این پولدارا که مالیات نمیدن... اتفاقا بیشترین مقاومت رو در برابر عادلانه شدن وضعیت اقتصاد همین قشر متوسط و فقیرر میکنن... که اتفاقا وضعیت فعلی به ضررشون هست... وضعیت فعلی پولدار رو داره پولدار تر میکنه بدون این سهم و مالیاتش رو بده..

هنر داری؟ پول در بیار .. نوش جانت.. اما سهمی که از مردم گرفتی رو بخشی شو به مردم برگردون...

اخوی این ها غریبه نیستن همه خودین
مالیات نباید بدن که
پزشکان سهمیه ای

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%DB%B1%DB%B0%DB%B0-%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%DA%A9%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%D9%87%D9%85%DB%8C%D9%87-%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C-%D8%B1%D9%88%D8%B2%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%B4%D8%AF%D9%86%D8%AF-%D8%B3%D9%86%D8%AF

naasr
13-04-2022, 16:42
اقا اینجا ناظم نداره؟؟
این بحث ها چه ربطی به گرونی نت داره؟؟
شروع کننده تمام اینها هم کاربر shervan هست

آره این کاربر فقط هدفش اینه بحث را از گرونی نت منحرف کنه به چیزایی نامربوط دیگه

Abolfazl-Star
13-04-2022, 16:43
تاپیک اینترنته یا تاپیک بحث سیاسی؟!:worried:

complement
13-04-2022, 16:56
:biggrin::biggrin::biggrin::laughing::laughing::la ughing::laughing:

AVAVA
14-04-2022, 20:25
گفتن مزدور به این و ان چیزی رو حل نمی کنه! بارها گفتم همه یک فکر نیستند، چندین بار گفتم به افکار هم احترام بگذاریم ، کیه که گوش کنه من شما و شما من نیستید.

AVAVA
14-04-2022, 20:30
دوستان عزیزم لطفا با هم مهربون تر باشید

از توهین به همدیگه نتیجه ای حاصل نمیشه واقعا.

ضمن اینکه به نظرم در نهایت افزایش تعرفه خدمات اینترنت اجتناب ناپذیره و داره فضاسازی میشه که زمینه مهیا بشه براش، و متاسفانه آذری جهرمی ای هم دیگه وجود نداره که حداقل حرف کاربرا رو بشنفه...
جناب، یک عده که لقب کاربر حرفه ای بهشون دادید و یا دادند در چی حرفه ایند در توهین به بقیه؟ چون کاربر حرفه ای اند حق توهین به شعور و افکار این و ان رو دارند؟ عجب

Ezel
14-04-2022, 21:59
جناب، یک عده که لقب کاربر حرفه ای بهشون دادید و یا دادند در چی حرفه ایند در توهین به بقیه؟ چون کاربر حرفه ای اند حق توهین به شعور و افکار این و ان رو دارند؟ عجب

سلام

من مجددا از همه ی دوستان عزیز خواهش میکنم که به سمت توهین به همدیگه پیش نریم، من علیرغم میل باطنیم مجبور به حذف چند پست به همراه پستی که جرقه ی این موارد رو زد شدم و بابتش خوشحال نیستم که در این رکود فعالیت در انجمن ها، چند پست هم به ناچار حذف شد...

به نظر من اگر انتفادی هم به حرف هم داریم در نقد اون حرف سخن کنیم نه در نقد شخص، چون در نهایت کار به توهین میرسه متاسفانه

Shervan360
14-04-2022, 22:02

پیشنهاد اینترنت ارزان قیمت برای اقشار کم برخوردار مثل دانشجو ها یا کم درآمد ها یا بیکار ها رو 2 روز پیش اینجا نوشتم اما یک عده تمسخر کردن و یک عده هم فحش دادن...
امروز معاون وزیر همین پیشنهاد رو داد!!!

وقتی میگم منطقی برخورد نمیکنید و تعصبی هستید و سریع توهین میکنید و برچسب میزنید برای همینه...

اینترنت ارزان قیمت برای افشار کم درآمد یک بخش کار هست، بخش دوم ، گرفتن هزینه اینترنت بیشتر از اقشاری هست که با اینترنت کار تجاری و پردرآمد میکنن... که متاسفانه بخش دوم احتمال اجراش کمه و مقاومت زیادی خواهد شد... چون کسانی که میلیاردی از اینترنت درآمد دارن، اصولا نفوذ هم دارن و زیر بار چنین طرح هایی نخواهند رفت!!

این خبر امروز:

رئیس رگولاتوری اعلام کرد: طرح وزارت ارتباطات برای جبران افزایش قیمت اینترنت

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به تغییرات قیمت بسته‌های اینترنتی از تهیه برنامه‌ای جبرانی برای اقشار کم برخوردار خبر داد.

Shervan360
14-04-2022, 22:04
سلام

من مجددا از همه ی دوستان عزیز خواهش میکنم که به سمت توهین به همدیگه پیش نریم، من علیرغم میل باطنیم مجبور به حذف چند پست به همراه پستی که جرقه ی این موارد رو زد شدم و بابتش خوشحال نیستم که در این رکود فعالیت در انجمن ها، چند پست هم به ناچار حذف شد...

به نظر من اگر انتفادی هم به حرف هم داریم در نقد اون حرف سخن کنیم نه در نقد شخص، چون در نهایت کار به توهین میرسه متاسفانه

سلام و وقت بخیر

انصافا یک پست بیارید که من به کسی توهین کردم یا برچسب زدم...

من دلیل خودم رو میارم ، چند نفر باهم شروع میکنن توهین و فحش دادن به من... بدون دلیل... انگار مثلا من حق شون رو خوردم یا پول اینا رفته تو جیب من...
فکر میکنن من پسر یکی از مسئولان هستم که ماهیانه خداتومن میریزن حساب من... :thumbsdow

srx190d
14-04-2022, 22:30
سلام و وقت بخیر

انصافا یک پست بیارید که من به کسی توهین کردم یا برچسب زدم...

من دلیل خودم رو میارم ، چند نفر باهم شروع میکنن توهین و فحش دادن به من... بدون دلیل... انگار مثلا من حق شون رو خوردم یا پول اینا رفته تو جیب من...
فکر میکنن من پسر یکی از مسئولان هستم که ماهیانه خداتومن میریزن حساب من... :thumbsdow
شما ها حتی حضورتان در فروم توهین به دیگر کاربران به غیر از آوا خانم

srx190d
14-04-2022, 22:32
بنده خودم جزء پرسنل شاتل م از این گرانی ناراحت
بعد تو چطوری ابراز خوشحالی میکنی

Shervan360
14-04-2022, 22:57
بنده خودم جزء پرسنل شاتل م از این گرانی ناراحت
بعد تو چطوری ابراز خوشحالی میکنی

ابراز خوشحالی؟ ابراز خوشحالی نمیکنم و نکردم.. به عنوان یک واقعیت که افزایش هزینه اینترنت به خاطر تورم بالای چند سال اخیر اجنتاب ناپذیر بود رو پذیرفتم.

Ezel
14-04-2022, 23:22
شما ها حتی حضورتان در فروم توهین به دیگر کاربران به غیر از آوا خانم

آقا بیخیال دیگه، حداقل به ریش سفید ما احترام بذورید و صلوات بفرستید :D

MARTIN
15-04-2022, 02:50
پیشنهاد اینترنت ارزان قیمت برای اقشار کم برخوردار مثل دانشجو ها یا کم درآمد ها یا بیکار ها رو 2 روز پیش اینجا نوشتم اما یک عده تمسخر کردن و یک عده هم فحش دادن...

وقتی میگم منطقی برخورد نمیکنید و تعصبی هستید و سریع توهین میکنید و برچسب میزنید برای همینه...

اینترنت ارزان قیمت برای افشار کم درآمد یک بخش کار هست، بخش دوم ، گرفتن هزینه اینترنت بیشتر از اقشاری هست که با اینترنت کار تجاری و پردرآمد میکنن... که متاسفانه بخش دوم احتمال اجراش کمه و مقاومت زیادی خواهد شد... چون کسانی که میلیاردی از اینترنت درآمد دارن، اصولا نفوذ هم دارن و زیر بار چنین طرح هایی نخواهند رفت!!

این خبر امروز:

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به تغییرات قیمت بسته‌های اینترنتی از تهیه برنامه‌ای جبرانی برای اقشار کم برخوردار خبر داد.
عزیز با این چرت و پرت ها دیگه کسی فریب نمی خوره.
این ها خوراک برای همفکرهای شماست که دنبال یه کورسوی امیدی هستن که خودشون رو گول بزنن.

با این طرح های درخشان این مسئولان ..... کشور به این نقطه رسیده که مردم پول اینترنتشون رو هم ندارن!!!
بعد شما دوباره پرت و پلاهای این افراد رو بازنشر می دید!!!

هدف نهایی این ها طرح صیانت از گندکاری های خودشون است...

AVAVA
15-04-2022, 03:06
اقایون! به ادمین احترام بگذاریم و این بحث ها رو تمام کنیم.

MARTIN
15-04-2022, 03:31
اقایون! به ادمین احترام بگذاریم و این بحث ها رو تمام کنیم.
ایشون به صورت مداوم به شعور جمع توهین می کنند.

لیونل_مسی
15-04-2022, 05:18
من نمیخوام بحث را منحرف کنم
یا از نظر های عرازشه نوشخوار کنم
ولی اینترنت گرون بشه اونقدر هم بد نیست
خیلی مردم ما بیکارن هیچی از اینترنت نمیدونن
جز اینکه خاله زنک بازی در بیارن تو واتس آپ و اینستا !
فقط و فقط برای جلب نظر توجه جنس مخالف
حاضرن هر کسی را که نمیشناسن به فنا بدن
خب این کارها اگر عاقبت نداره باید مالیات داشته باشه ..
الان هر ننه قمری یه گوشی پوکو تو دستشه 24 ساعت جاسوسی بقیه زاغ سیا اینو اونو چوب میزنن
وقتی مجبور بشن یه بسته همراه اول بخرن بابت این کار دو بار فکر میکنن
البته بابت این تجهیزات هواووی و zTE چین که مخابرات و زیر ساخت داره زیاد پول میگیرن
این هم که میگن اینترنت در ایران ارزان هست دروغ میگن چون جاهای دیکه دارن تجهیزات چینی را جمع میکنن
مثل مودم هووای که کلی پول میدید هیچی

علتش هم اینه که دیگه درامد سابق از نفت و گاز و بقیه ذخایر طبیعی ارزشمند و تمام شدنی را ندارن
میگن تو بوق و کرنا میکنن که فروش نفت ما برگشت به دوران برجام !
اگر برگشت پس چرا هنوز باسه برجام دست و پا میزنید ؟
همش به چین و روسیه و کره شمالی و ترکیه و بقیه مفت خور ها هست . زیر قیمت صلواتی
گند کارای مافیایی شون هر چند وقت یه دفعه یهویی درمیاد
یه شبه میگن واردات سامسونگ و ال جی از کره جنوبی ممنوع چرا ؟
چون پولشون را خوردن
بایدن سفید پوسته مثل اوباما مشنگ نیست پول مفت بده به ایران
که شما بخورید چاق شوید تو بهراستان عربده بکشید

..

لیونل_مسی
15-04-2022, 05:59
برگردیم سر اثل مطلب

به این اقشار زباله گرد خیلی گیر ندید
کامبک میزنن

عقل شون بیشتر از adsl نمیکشه
قرار نیست بهشون ftth بدن

بزارین به خیال خودشون از پولدارا بگیرن
به فقرا adsl بدن
یه مودم تی پی لینک هم روش بدن

نسف بیشتر این پول ها سرکیسه میشه اون وسط

تو شوروی سابق
وقتی استالین مرد
خروشچف یه بار رفت بالا ی منبر
گفت استالین دزد بود قاتل بود همه این ها را بود
بعد یکی از اون ته داد زد گفت تو اون موقع کجا بودی ؟
گفت کی اینو گفت ؟؟
هیشکی هیچی نگفت
گفت : من همونجا بودم که الان تو هستی

تو مملکت ما هم همین میشه
بیشتر از این نمیشه

El Pipita
15-04-2022, 11:48
من نمیخوام بحث را منحرف کنم
یا از نظر های عرازشه نوشخوار کنم
ولی اینترنت گرون بشه اونقدر هم بد نیست
خیلی مردم ما بیکارن هیچی از اینترنت نمیدونن
جز اینکه خاله زنک بازی در بیارن تو واتس آپ و اینستا !
فقط و فقط برای جلب نظر توجه جنس مخالف
حاضرن هر کسی را که نمیشناسن به فنا بدن
خب این کارها اگر عاقبت نداره باید مالیات داشته باشه ..
الان هر ننه قمری یه گوشی پوکو تو دستشه 24 ساعت جاسوسی بقیه زاغ سیا اینو اونو چوب میزنن
وقتی مجبور بشن یه بسته همراه اول بخرن بابت این کار دو بار فکر میکنن
البته بابت این تجهیزات هواووی و zTE چین که مخابرات و زیر ساخت داره زیاد پول میگیرن
این هم که میگن اینترنت در ایران ارزان هست دروغ میگن چون جاهای دیکه دارن تجهیزات چینی را جمع میکنن
مثل مودم هووای که کلی پول میدید هیچی

علتش هم اینه که دیگه درامد سابق از نفت و گاز و بقیه ذخایر طبیعی ارزشمند و تمام شدنی را ندارن
میگن تو بوق و کرنا میکنن که فروش نفت ما برگشت به دوران برجام !
اگر برگشت پس چرا هنوز باسه برجام دست و پا میزنید ؟
همش به چین و روسیه و کره شمالی و ترکیه و بقیه مفت خور ها هست . زیر قیمت صلواتی
گند کارای مافیایی شون هر چند وقت یه دفعه یهویی درمیاد
یه شبه میگن واردات سامسونگ و ال جی از کره جنوبی ممنوع چرا ؟
چون پولشون را خوردن
بایدن سفید پوسته مثل اوباما مشنگ نیست پول مفت بده به ایران
که شما بخورید چاق شوید تو بهراستان عربده بکشید

..

تو یه مزدور نظام هستی. از نوع صحبت کردن مشخصه هدفت در این انجمن چیه.

AVAVA
15-04-2022, 12:32
:grrr:
رضا تقی پور انوری نماینده تهران و رئیس کمسیون طرح صیانت در نامه خواستار بازگشت طرح صیانت به کمسیون ۲۰ نفری خودش شده و تهدید کرده که اگر این مورد عملی نشه از راه های دیگر اقدام خواهد کرد! اخر نامه اش به معاون قوانین مجلس:

بدیهی است در صورت ادامه کارشکنی‌ها در مسیر فعالیت کمیسیون مشترک اصل ۸۵ قانون اساسی و عدم همکاری جنابعالی، پیگیری‌ها و اقدامات قانونی از طریق کمیسیون اصل نودم و سایر مراجع قانونی به عمل خواهد آمد.

متن کامل نامه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

AVAVA
15-04-2022, 12:52
فروش هر گیگابایت اینترنت با قیمت بالاتر از 2 هزار تومان مجاز نیستمعاون وزیر ارتباطات پس از بررسی‌ بسته‌ها و تعرفه‌های جدید اینترنت، گفت: سقف قیمت یک گیگابایت اینترنت برای اپراتورهای ثابت 2 هزار تومان است.

Shervan360
15-04-2022, 14:33
عزیز با این چرت و پرت ها دیگه کسی فریب نمی خوره.
این ها خوراک برای همفکرهای شماست که دنبال یه کورسوی امیدی هستن که خودشون رو گول بزنن.

با این طرح های درخشان این مسئولان ..... کشور به این نقطه رسیده که مردم پول اینترنتشون رو هم ندارن!!!
بعد شما دوباره پرت و پلاهای این افراد رو بازنشر می دید!!!

هدف نهایی این ها طرح صیانت از گندکاری های خودشون است...

جوری حرف می زنی و ایراد میگیری انگار خودت از سوئیس امدی... الانم دعوت نامه داری اما نمیری...
خودت هم ایرانی هستی و این مسئولان که میگی هم محله و همشهری من و شما هستن... از فضا که نیومدن

Shervan360
15-04-2022, 14:39
برگردیم سر اثل مطلب

به این اقشار زباله گرد خیلی گیر ندید
کامبک میزنن

عقل شون بیشتر از adsl نمیکشه
قرار نیست بهشون ftth بدن

بزارین به خیال خودشون از پولدارا بگیرن
به فقرا adsl بدن
یه مودم تی پی لینک هم روش بدن

نسف بیشتر این پول ها سرکیسه میشه اون وسط

تو شوروی سابق
وقتی استالین مرد
خروشچف یه بار رفت بالا ی منبر
گفت استالین دزد بود قاتل بود همه این ها را بود
بعد یکی از اون ته داد زد گفت تو اون موقع کجا بودی ؟
گفت کی اینو گفت ؟؟
هیشکی هیچی نگفت
گفت : من همونجا بودم که الان تو هستی

تو مملکت ما هم همین میشه
بیشتر از این نمیشه

بفرما ، تحویل بگیر
یه کاربر بعد از پستی که نوشتید، بهت گفته "مزدور نظام"
من که گفتم این جماعت اصلا به هیچ نوع باهاشون نیمشه حرف زد... کافیه با نظرشون مخالفت کنی... سریع فحش میدن و برچسب میزنن....
به شما هم گفت مزدور!!!
من خلاصه حرفم این بود:
گران شدن اینترنت به خاطر وجود تورم در کشور اجتناب ناپذیر بود. منتها دولت میتونست از طریق راه های مختلف این هزینه رو از سمت اقشار کم درآمد کمتر کنه و بیشتر از کسانی بگیره که از اینترنت ، تجاری مصرف میکنن... همین...

طرف میگه مزدور هستی... الان این حرف من کجاش بودی مزدوری میداد.؟؟؟ اصلا سطح درک و فهم این جماعت خیلی پائینه .. وحشتناک...

AVAVA
15-04-2022, 15:04
خیلی باحال گفتی :n08: آوا خانم :دی
طبق قوانین این سایت ریپورتت می کنم
بنده تقاضای قطع دسترسی این کاربر به این بخش از انجمن رو دارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لیونل_مسی
15-04-2022, 15:06
بفرما ، تحویل بگیر
یه کاربر بعد از پستی که نوشتید، بهت گفته "مزدور نظام"
من که گفتم این جماعت اصلا به هیچ نوع باهاشون نیمشه حرف زد... کافیه با نظرشون مخالفت کنی... سریع فحش میدن و برچسب میزنن....
به شما هم گفت مزدور!!!
من خلاصه حرفم این بود:
گران شدن اینترنت به خاطر وجود تورم در کشور اجتناب ناپذیر بود. منتها دولت میتونست از طریق راه های مختلف این هزینه رو از سمت اقشار کم درآمد کمتر کنه و بیشتر از کسانی بگیره که از اینترنت ، تجاری مصرف میکنن... همین...

طرف میگه مزدور هستی... الان این حرف من کجاش بودی مزدوری میداد.؟؟؟ اصلا سطح درک و فهم این جماعت خیلی پائینه .. وحشتناک...

بزار بگه
من که خودم میدونم کی هستم مزدور کی هستم مزدور کی نیستم
اینا به اصطلاح اسلاح طلب هستن همینایی که به روانی رای دادن فکر کردن معجزه میکنه حالا حتما ناراحته
شایدم ساندیسی هست داره امر و نهی میکنه اینجا میگه باسه نظام مزدوری کن
یه عده ام هستن تا یه جایی پاتوق میشه با فحاشی میریزن که پاتوق را قرق کنند
تو اینترنت هر سه تای این ها را با هم هستن عرزشی اسلا طلب عربده کش

MARTIN
15-04-2022, 15:08
جوری حرف می زنی و ایراد میگیری انگار خودت از سوئیس امدی... الانم دعوت نامه داری اما نمیری...
خودت هم ایرانی هستی و این مسئولان که میگی هم محله و همشهری من و شما هستن... از فضا که نیومدن
چرا چرت و پرت می گی! چه ربطی به سوئیس داره!
یه مشت ... رو چسبوندی به کل ملت!!!
البته جای تعجبی نداره! وظیقه شما چرت و پرت گفتن و تکرار مزخرفات کسانی است که وطن را ویران کردند و دین خدا را سرافکنده.

MMDFullHD
15-04-2022, 18:02

این خبر امروز:

عزیز منننن عزیزززز

اومدن دلار رو کردن 4200 برای اقلام ضرورییی و کمک به کنترل اقلامی مثل دارو .... چی شدددد ؟؟؟

یا یارانه .....

ازین جور دسته ها زیاد ما دیدم سبد کالا و ....

نمیخوایممم

اینا فقط کوتاه مدت و برای کم کردن فشار روانی مردم هست ...
میفهمی؟؟

این مملکت باید کوبیده شه و عین هیروشیما و ژاپن از بی مغز هایی مثل شما به کل زودوده شه
و هرچی اخوند و عمامه داره با هرکی که ازین تز ها میده بره رو هوا ...

Shervan360
15-04-2022, 22:17
عزیز منننن عزیزززز

اومدن دلار رو کردن 4200 برای اقلام ضرورییی و کمک به کنترل اقلامی مثل دارو .... چی شدددد ؟؟؟

یا یارانه .....

ازین جور دسته ها زیاد ما دیدم سبد کالا و ....

نمیخوایممم

اینا فقط کوتاه مدت و برای کم کردن فشار روانی مردم هست ...
میفهمی؟؟

این مملکت باید کوبیده شه و عین هیروشیما و ژاپن از بی مغز هایی مثل شما به کل زودوده شه
و هرچی اخوند و عمامه داره با هرکی که ازین تز ها میده بره رو هوا ...

سلام، اگر امکان داره و در سایت تاپیکی وجود داره میتونیم بریم تو اون تاپیک و بحث کنیم (اگر مایل باشید)
چون این تاپیک در مورد اینترنت و شاتل هست و دیگه دلار 4200 و بحث حکومت و ... بیاریم دیگه خیلی خیلی از موضوع دور شدیم و بقیه معترض میشن. ممنون

AVAVA
15-04-2022, 22:47
سلام، اگر امکان داره و در سایت تاپیکی وجود داره میتونیم بریم تو اون تاپیک و بحث کنیم (اگر مایل باشید)
چون این تاپیک در مورد اینترنت و شاتل هست و دیگه دلار 4200 و بحث حکومت و ... بیاریم دیگه خیلی خیلی از موضوع دور شدیم و بقیه معترض میشن. ممنون
در بخش تاپیک های متفرقه میتونی موضوعی رو شروع کنی

srx190d
16-04-2022, 16:33
آقا بیخیال دیگه، حداقل به ریش سفید ما احترام بذورید و صلوات بفرستید :D

اخه عزیزم شما اگر میتونی تو خبرپراکنی شرق و تسنیم از ارزانی اینترنت صحبت کنی
اون ها هم باید بتونن اینجا از گرانی دفاع کنن
وقتی واقعیت جامعه ما دقیقا برعکس گفتار و رفتار این مزدوران هست چرا باید تریبونی برای ابراز نظر داشته باشند
شما میدونی ما هم میدونیم که ارتش سایبری وجود داره و واقعا انگل این نظام هستند برای هر موضوعی دفاع میکنن مهم نیست چی باشه پول میگیره که دفاع کنه

srx190d
17-04-2022, 19:29
اینترنت ایران گران‌تر از اروپا و کندتر از آنگولا!

اگرچه کیفیت اینترنت ارائه شده در کشور شرایط مساعدی ندارد اما تعرفه بسته‌های اینترنت به شکل خاصی در روزهای گذشته افزایش پیدا کرده.

افزایش قیمت بسته‌های اینترنت در حالی است که بسیاری از خانواده‌ها از اینترنت برای بخش مهمی از زندگی خود "مثل تحصیل یا خدمات بانکی و ..." استفاده می‌کنند.

رئیس جمهور در تبلیغات انتخاباتی خود اعلام کرده بود که باید استفاده از اینترنت برای دهک‌های پایین رایگان شود، اما حالا اوضاع جور دیگری رقم می خورد./خبرآنلاين

blackbird
18-04-2022, 08:25
کارزار مخالفت با افزایش تعرفه های اینترنت به راه افتاد

srx190d
21-04-2022, 16:10
هزینه اینترنت 8.3 درصد درآمد ماهانه خانواده های ایرانی/ در کشورهای دیگر زیر یک درصد است!

یک ادعای دیگر موافقان گران‌شدن اینترنت، مقایسه قیمت آن با دیگر کشورهاست که به درستی هم نشان می‌دهد قیمت اینترنت ما نسبت به 78 کشور دیگر ارزان‌تر است؛ اما این همه ماجرا نیست و باید محاسبه کرد که هزینه‌های اینترنت چه سهمی از درآمدهای مردم است.

روزنامه دنیای اقتصاد این مقایسه را انجام داده و خروجی‌اش این شده است که هزینه اینترنت ما، به طور متوسط 8.3 درصد درآمد ماهانه هر خانواده است. در حالی که در کشوری مانند امارات با گران‌ترین تعرفه بین 106 کشور مقایسه‌شده، هزینه اینترنت فقط 2.9 درصد درآمد خانواده‌هاست.

جالب این‌که این هزینه در کشورهایی مانند آلمان، دانمارک، فرانسه، کره جنوبی، رومانی و روسیه زیر یک درصد درآمدهاست.

George Shelly
21-04-2022, 18:43
بچه ها کسی اینجا Battlefield V یا کلن Battlefield بازی می کنه ؟ من دیده بان دارم واقعا هیچ مشکلی نبود رو انلاین ولی از یه ماه پیش خیلی تو بازی لگ / دیلی دارم طوری که اصلا ثبات نداره و دائما بالا پایین میشه ...
با کابل هم وصل هستم و پینگ هم 90 و کاملا نرمال و بدون اسپایک هست ...
خواهشا اگر بازی می کنید یه اطلاع به من بدین .....

bigbang0661
23-04-2022, 20:31
حذف شود. تکراری

bigbang0661
23-04-2022, 20:37
آقا چطور میتونم درخواست تخلیه از شاتل حروم خور رو بدم که اذیت نکنن و سریع تخلیش کنن؟؟؟ همشون دزدن ولی شاتل دیگه سلطان گرونیه

MMDFullHD
23-04-2022, 20:52
آقا چطور میتونم درخواست تخلیه از شاتل حروم خور رو بدم که اذیت نکنن و سریع تخلیش کنن؟؟؟ همشون دزدن ولی شاتل دیگه سلطان گرونیه

از توی پنل درخواست جمع اوری بده

اگر نکردن و یک هفته بیشتر طول کشید شکایت بزن 195

S M Λ S Ħ
24-04-2022, 00:28
منی که 1 ماهه میگرفتم 175 گیگ به 100 تومن
الان 50 گیگ شده 100 تومن : ))))))))))))))))))))))))))))
خب الان کسی هم هست که شاتل بمونه خدایی؟
اگه دلیلی برای موندن روی شاتل هست جدا دوس دارم بدونم
وگرنه که تخلیه و اما مقصد بعدی کجا؟ این دفعه فرار به کجا...

amirniack
24-04-2022, 12:03
منی که 1 ماهه میگرفتم 175 گیگ به 100 تومن
الان 50 گیگ شده 100 تومن : ))))))))))))))))))))))))))))
خب الان کسی هم هست که شاتل بمونه خدایی؟
اگه دلیلی برای موندن روی شاتل هست جدا دوس دارم بدونم
وگرنه که تخلیه و اما مقصد بعدی کجا؟ این دفعه فرار به کجا...

یجورایی خودت جوابو دادی؛ اینکه کجا بریم
من بقیه رو نمیدونم ولی پایداری که شاتل واسه من داشت رو هیچ سرویس دهنده دیگه ای نداره رفتم پارس آنلاین آسیاتک همشون داغون بودن
ولی با این قیمت قیدشو زدم رفتم TD ایرانسل 8 مگ 80 گیگ 70 تومن می ارزه واقعا

L.O.N.E.L.Y
25-04-2022, 23:33
دوستان واسه شبانه رایگان شاتل لازمه که مودم رو خاموش روشن کنیم یا خودش اتوماتیک انجام میده؟
و اینکه از ساعت 1 رایگان میشه؟
و تا شبی چند گیگ سرعت محدود نمیشه؟

War_Machine
26-04-2022, 07:31
دوستان واسه شبانه رایگان شاتل لازمه که مودم رو خاموش روشن کنیم یا خودش اتوماتیک انجام میده؟
و اینکه از ساعت 1 رایگان میشه؟
و تا شبی چند گیگ سرعت محدود نمیشه؟

تجربه تقریبا دو ساله با شاتل طرح نقره ای داشتم همیشه و پهنای باند طرحم هم تقریبا 90 درصد این مدت 8 مگابیت بود به استثنای یه تایم که برای فیکس پینگ 4 مگابیت استفاده میکردم
شبانه محدودیت سرعت جزئی و مقطعی تجربه کردم ولی دائمی خیر
تا ماهی 300-350 گیگابایت هم دانلود داشتم محدودیت حجمی یا مشکلی نبوده هیچوقت
برای سرعت 16 مگابیت و طرح های برنزی و ...شاید متفاوت بوده باشه

البته این مال قبل تغییرات یکی دو ماه اخیر بود ولی خب....

اینترنت هم ساعت یک تا 8 شبانه محسوب میشه و نه لازم به خاموش یا روشن کردن نیست!

lordthunder
26-04-2022, 23:47
من به اشتباه یکی از فامیل اینترنت شاتل گرفتم، نه کیفیتش بهتر از بقیه است، نه قیمتش بهتر، و الآن هم با این افزایش قیمت اصلا منطقی نبود، کاری نداره، تخلیه پورت کنید تا بفهمند الکی نیست حق کاربر رو ضایع کنند.

naasr
27-04-2022, 18:13
الان گرانترین تعرفه را شاتل داره ارایه میده و تا وقتی با ریزش شدید مشتریاش مواجه نشه تعرفه هاش را پایین نمیاره

windows-ps3
28-04-2022, 11:12
دوستان او 5 درصد ترافیک اضافه حذف شده ؟

سال قبل واسه 16مگ یه بسته 210 گیگی بهم داده بودند

ولی امسالی خبری نیست

با پشتبانی حرف زدم گفتم امسال حذف شده گفت حذف نشده با همین 5 درصد اضافه شده 350 گیگ

من گفتم 350 گیگ بسته پایه خودمه باید 5 درصد بهش اضافه بشه اونم برمیشگت همین کسشعر ها رو دوباره میگفت , تو یه حلقه بینهایت گیر کرده بودم ;)

تو سایت هم همچنان هست

*در آستانه مصرف هر یک از سرویس‌ها ۵ درصد ترافیک بیش‌تر برای ایجاد حاشیه اطمینان محاسبات مصرف کاربران افزوده شده، و مجموع ترافیک به عنوان حد آستانه مصرف، اعلام شده است.

195 هم که کلا تو این دولت تعطیل شده

blackbird
29-04-2022, 06:25
فکر کنم 5% جزو قوانین زمان محمد جواد بوده باشه. انگار خیلی باهاش لج بودن سرویس دهنده ها یکی یکی قانونهای زمانشو نقض میکنن. قدرشو ندونستیم دیگه، هی تو فضای مجازی ناناز بازی در میورد همه مسخرش میکردن یه خوبیهایی هم داشت طفلک، الان باید با عیسی حال کنیم و پروژه تخیلی چند هزار پورت فیبر نوریش.

AVB
01-05-2022, 08:07
دوستان کسی تجربه شکایت و فسخ قرارداد 6 ماهه، 1 ساله و پس گرفتن وجه واریزی رو داشته؟
اگه مثلاً به 195 شکایت بشه احتمال عودت وجه هست یا اتفاق خاصی نمیفته؟

naasr
01-05-2022, 14:36
دوستان کسی تجربه شکایت و فسخ قرارداد 6 ماهه، 1 ساله و پس گرفتن وجه واریزی رو داشته؟
اگه مثلاً به 195 شکایت بشه احتمال عودت وجه هست یا اتفاق خاصی نمیفته؟

فقط وقتی فسخ میکنن و پول را عودت میدن که دیگه نتونن در مرکز مخابراتیتون سرویس ارایه بدن اینم البته چند ماه طولش میدن تا پول را پس بدن

Shervan360
04-05-2022, 00:14
فکر کنم 5% جزو قوانین زمان محمد جواد بوده باشه. انگار خیلی باهاش لج بودن سرویس دهنده ها یکی یکی قانونهای زمانشو نقض میکنن. قدرشو ندونستیم دیگه، هی تو فضای مجازی ناناز بازی در میورد همه مسخرش میکردن یه خوبیهایی هم داشت طفلک، الان باید با عیسی حال کنیم و پروژه تخیلی چند هزار پورت فیبر نوریش.

با ثابت نگه داشتن دستوری قیمت ها چه اینترنت و چه تعرفه پست، نفس پست و شرکت های اینترنتی رو گرفت.. به وضوح میبینیم که هیچ شرکتی تمایل به سرمایه گذاری برای گسترش اینترنت نداشت و هنوزم نداره چون قیمت اینترنت ناچیز هست.

iman2919
04-05-2022, 09:38
درود

دوستان میخوام شاتل تخلیه بزنم بخاطر قیمت های بالا:thumbsdow

پیشنهادی از شرکت های دیگه دارین که قیمت و کیفیت خوبی داشته باشن یا جشنواره فروش داشته باشن؟

karwan125
04-05-2022, 17:48
درود
دوستان میخوام شاتل تخلیه بزنم بخاطر قیمت های بالا:thumbsdow
پیشنهادی از شرکت های دیگه دارین که قیمت و کیفیت خوبی داشته باشن یا جشنواره فروش داشته باشن؟

در حال حاضر فقط شرکت های پیشگامان و فن آوا جشنواره فروش دارند.

naasr
04-05-2022, 21:10
با ثابت نگه داشتن دستوری قیمت ها چه اینترنت و چه تعرفه پست، نفس پست و شرکت های اینترنتی رو گرفت.. به وضوح میبینیم که هیچ شرکتی تمایل به سرمایه گذاری برای گسترش اینترنت نداشت و هنوزم نداره چون قیمت اینترنت ناچیز هست.

شرکتهای فعلی فقط پهنای باند را وزارت ارتباطات میخرن و به مشتریان میفروشن عملا نقشی در توسعه زیرساخت کشور ندارن بعدش هم کمیته مصادیق و این طرح صیانت هدفشون محدود کردن اینترنت در کشور هست حالا شما چطوری میخوایید اینترنت را در کشور گسترش بدید اصلا اطلاع داری کمیته مصادیق که مجوز واردات پهنای باند را به دولت میده از اول دولت جاری مجوز افزایش پهنادی باند را نداده حالا با گران کردن قیمت اینترنت فقط جیب صاحبان شرکتهای اینترنتی پر میشه و هیچ توسعه زیرساختی در کشور انجام نمیدن و همینطور قشر آسیب پذیر جامعه دیگه توان خرید اینترنت نخواهند داشت

ne71
05-05-2022, 08:27
خب چرا طرح های ویژه رو برداشتن؟ اونا رو که دیگه کسی مجبورشون نکرده بود؟
باز شاتل از همشون طماع تره عملاً هیچ طرح ویژه ای تداره.

ne71
05-05-2022, 08:28
هزینه راه اندازی و رانژه رو هم این قدر زیاد کردن که جرأت نمیکنی همینطوری تخلیه خط کنی

AVAVA
05-05-2022, 08:52
شاتل سرویس گلدش رو حذف کرد...:eh:

reza_v66
05-05-2022, 13:33
برم بپرسم ببینم چه خبره

reza_v66
05-05-2022, 14:02
شاتل سرویس گلدش رو حذف کرد...:eh:

با پشتیبانی حرف زدم گفت حذف نشدن و سایت در حال بروزرسانیست

AVAVA
05-05-2022, 15:07
با پشتیبانی حرف زدم گفت حذف نشدن و سایت در حال بروزرسانیست
فعلانه که روی سایت نیست، البته اعتباری هم به حرفشونم نیست...

MMDFullHD
05-05-2022, 16:39
سرویس گلد رو حذف کردن (هرچند من الان تو قسمت تمدید دارم)

Shervan360
05-05-2022, 18:51
هزینه راه اندازی و رانژه رو هم این قدر زیاد کردن که جرأت نمیکنی همینطوری تخلیه خط کنی

بلاخره اینا شرکت های خصوصی هستن و میلیارد ها سرمایه رو گذاشتن وسط که سود ببرن.. اگر قرار باشه که سود ناچیزی ببرن چرا سرمایه بزارن وسط؟
مدیر عامل شاتل همین نخجوانی اقتصاد خونده و چند تا مشاور داره که از اون زرنگ های روزگار هستن. خب معلومه سرشون کلاه نمیره و دنبال حداکثر کردن سود خودشون هستن

MMDFullHD
05-05-2022, 20:20
ترافیک اخر هفته تو پنلتون هست؟:thumbsdow

nimanimaoo
15-05-2022, 09:57
الان گرانترین تعرفه را شاتل داره ارایه میده و تا وقتی با ریزش شدید مشتریاش مواجه نشه تعرفه هاش را پایین نمیاره

عملا شاتل زده به سیم آخر...سرویس هاش چک کردم الان فکر نکنم گرونتر از شاتل بشه پیدا کرد...ظاهرا چاره ای نمیذارن جز تخلیه خط ...

فکر کنم شاتل یوزرهاش زیاد هستن که ترسی از تخلیه نداره ...وگرنه حدودا سه برابر بودن قیمتش نسبت به های وب خیلی عجیبه

Shervan360
17-05-2022, 20:14
از وقتی اینترنت رو گرون کردن، وضعیت سرعت و ثبات اینترنت من بهتر شده... این نشون میده خیلی از مردم بی دلیل و برای الافی تو اینترنت چرخ میزدن و الکی ترافیک شبکه رو اشغال کرده بود.
بنظرم باید از همین قیمت فعلی هم حداقل 3 برابر بشه... تا الافی در اینترنت به حداقل برسه

Shervan360
17-05-2022, 20:19
از وقتی اینترنت رو گرون کردن، وضعیت سرعت و ثبات اینترنت من بهتر شده... این نشون میده خیلی از مردم بی دلیل و برای الافی تو اینترنت چرخ میزدن و الکی ترافیک شبکه رو اشغال کرده بود.
بنظرم باید از همین قیمت فعلی هم حداقل 3 برابر بشه... تا الافی در اینترنت به حداقل برسه

iman2919
17-05-2022, 22:11

مهندس بهتر نیست بجای گران کردن قیمت ها و محروم کردن مردم از اینترنت دولت و شرکت زیرساخت پهنای باند ورودی به کشور چند برابر کنه و بذاره مردم با هزینه کم و بدون مشکل کمبود پهنای باند یا سرعت به اینترنت متصل بشن؟!
باعث تاسف هست این طرز فکر و ایده شما در سال 2022

bob111
17-05-2022, 22:32

اتفاقا تجربه شخصی بنده و اکثر قریب به اتفاق کاربران شاتل به گواه کامنت های زیر پست های اینستاگرام شاتل، نشون میده پس از گرونی های اخیر (از ابتدای امسال) کیفیت خدمات بشدت افت کرده، سرعت خود من یک چهارم شده و قطعی های مکرر اعصاب برام نذاشته! اینجا صحبت از ثبات کردن چیزی جز یک شوخی زشت و نمک روی زخم پاشیدن نیست!
بعد هم این چه طرز حرف زدنه؟! الکی... الافی (علافی)... چرخ زدن... این چه مزخرفاتیه که اینجا نوشتی؟ احتمالا نحوی استفاده دیگر کاربران اینترنت رو با خودت و اطرافیانت اشتباه گرفتی.

alireza_asol
18-05-2022, 00:23
یه موضوعی که خیلی مهمه اینه که به هیچ کس ربطی نداره یه نفر چه استفاده ای از اینترنت داره!
یکی میخواد تحقیق کنه
یکی میخواد اینستاگرام و یوتیوب بچرخه
یکی میخواد فیلم ببینه
یکی میخواد بازی کنه
یکی میخواد پ.و.ر.ن ببینه
یکی میخواد کار کنه

طرف داره پولشو میده.
سر بحث صیانت هم همه هی میگفتن کسایی که با نت کار میکنن بی کار میشن
انگار بقیه مسائل صیانت بشه اشکالی نداره!

magiteq1
18-05-2022, 14:07

ایندفعه ببینم اینجا بست میزاری فش ناموسی رو کشیدم بهت.
به تو اصلا ربطی نداره کی تو اینترنت چیکار میکنه
یکی علمی یه سرگرمی. هر دو در بهترین حالت باید باشه
خفه ام میشی بستم رو ریبلی نمیکنی

A-L PC
18-05-2022, 14:38

میگم تابستون نزدیکه، میخواهی قیمت برق رو ۳-۴ برابر کنن، اینطوری مردم به خاطر قیمت بالا مجبور میشن مصرف شون رو بیارن پایین و اونهایی که هم پول دارن، دیگه مشکل قطعی ندارن.

naasr
18-05-2022, 14:51

جواب پست های اینو ندید این مشکل روانی داره خوشش میاد بقیه را تحریک و عصبانی کنه

naasr
18-05-2022, 14:59
عملا شاتل زده به سیم آخر...سرویس هاش چک کردم الان فکر نکنم گرونتر از شاتل بشه پیدا کرد...ظاهرا چاره ای نمیذارن جز تخلیه خط ...

فکر کنم شاتل یوزرهاش زیاد هستن که ترسی از تخلیه نداره ...وگرنه حدودا سه برابر بودن قیمتش نسبت به های وب خیلی عجیبه

شاتل بیشتر یوزرهاش دارن تخلیه میکنن وقتی شرکتها دیگه قیمتهاشون مناسب تر هست مگه آدم دیوانه هست که تو این شرایط سخت اقتصادی که پول درآوردن سخت هست باج به شاتل بده

xzero
18-05-2022, 15:06

Shervan360
18-05-2022, 15:54
میگم تابستون نزدیکه، میخواهی قیمت برق رو ۳-۴ برابر کنن، اینطوری مردم به خاطر قیمت بالا مجبور میشن مصرف شون رو بیارن پایین و اونهایی که هم پول دارن، دیگه مشکل قطعی ندارن.

حالا شما به کنایه و تمسخر گفتی، اما قیمت برق باید واقعی بشه. چه معنی داره طرف 24 ساعته کولر گازی ایستاده جلوش گذاشته و پولش رو از جیب من و شما میگیره؟
قیمت برق واقعی بشه اما به اقشار ضعیف و متوسط کمک هزینه پرداخت بشه...
برید مطب پزشک ها یا املاکی ها یا تجاری ها رو ببینید، کولر گازی ایستاده گذاشتن... بعد میگه پول برق رو میدیم... اخه کجا پول میدن؟ شاید یک-دهم قیمت برق اصلی رو نمیدن و یارانه از جیب ما مردم روش هست.
هیچ جای دنیا یارانه انرژی به این شکل داده نمیشه..

بر فرض من الان شاید 10 سال هست سوار هواپیما نشدم... فقط امسال 20 هزار میلیارد تومان یارانه سوخت دادن به هواپیما ها... که چی؟ 4 تا مرفه بی درد هر روز سوار بشن و سفر برن... بعد فخر بفروشن برای بقیه... از جیب کی؟ از جیب من و شما....

من مخالفتی با سفر و هواپیما و کولر گازی و ... ندارم، هر کسی مختار هست هر چی دوست داره استفاده کنه.. اما قیمت واقعی شو بپردازه.. از جیب بقیه مصرف نکنه.

naasr
18-05-2022, 16:38
حالا شما به کنایه و تمسخر گفتی، اما قیمت برق باید واقعی بشه. چه معنی داره طرف 24 ساعته کولر گازی ایستاده جلوش گذاشته و پولش رو از جیب من و شما میگیره؟
قیمت برق واقعی بشه اما به اقشار ضعیف و متوسط کمک هزینه پرداخت بشه...
برید مطب پزشک ها یا املاکی ها یا تجاری ها رو ببینید، کولر گازی ایستاده گذاشتن... بعد میگه پول برق رو میدیم... اخه کجا پول میدن؟ شاید یک-دهم قیمت برق اصلی رو نمیدن و یارانه از جیب ما مردم روش هست.
هیچ جای دنیا یارانه انرژی به این شکل داده نمیشه..

بر فرض من الان شاید 10 سال هست سوار هواپیما نشدم... فقط امسال 20 هزار میلیارد تومان یارانه سوخت دادن به هواپیما ها... که چی؟ 4 تا مرفه بی درد هر روز سوار بشن و سفر برن... بعد فخر بفروشن برای بقیه... از جیب کی؟ از جیب من و شما....

من مخالفتی با سفر و هواپیما و کولر گازی و ... ندارم، هر کسی مختار هست هر چی دوست داره استفاده کنه.. اما قیمت واقعی شو بپردازه.. از جیب بقیه مصرف نکنه.

دوست عزیز یارانه ای به اینها تحت عنوان یارانه سوخت پرداخت نشده ایران خودش منابع عظیم نفتی داره و خودش داره بنزین و... تولید میکنه طبعیی هست که قیمت سوخت در ایران نسبت به مثلا اروپا یا ژاپن یا کره که وارد کننده نفت و بنزین هستن ارزونتر باشه اینجوری که نمیشه قیمت هر چیزی را با نمونه آن در اروپا و بقیه کشورها مقایسه کرد و گفت باید به آن قیمت برسه متوسط درامد ماهیانه در اروپا و امریکا وحتی کشورهای عربی حوزه خلیج فارس بالای 4 هزار دلار در ماه هست به پول ایران حدود 124 میلیون تومن میشه حالا تو ایران با حقوق 10 یا 15 یا اصلا 30 میلیون تومن در ماه چطوری میشه هزینه های از ازشون گرفت که یه شخص در اروپا با درامد 124 میلیون تومن داره میپردازه در مورد اون قیمت برق در مطب دکتر و مراکز تجاری تعرفه ای براشون محاسبه میشه خیلی گرونتر از تعرفه های خانگی هست اگه حیف و میلی و اصرافی هم صورت میگیره در خود سازمانها و ارگانهای دولتی هست

alireza_asol
18-05-2022, 19:17
هرکی ادعا میکنه انرژی و سوخت و ... توی اروپا و آمریکا از ایران گرونتره بره حساب کنه ببینه یه کارگر ساده تو ایران با حقوق ۱ ماهش چند لیتر میتونه بنزین بخره یه کارگر ساده تو آمریکا چقدر. تازه همین الان که قیمت نفت رفته بالا و بنزین گرون شده! قبلا که مفت بود.
کیفیت بنزین ما و اونا به کنار!

ضمنا ایران به حدی ثروتمنده که همه مردم ایران باید بشینن زیر باد کولر گازی با ... یه قل دو قل بازی کنن و همه کارهای سطح پایین رو کارگرهای فیلیپینی و پاکستانی و هندی و ... انجام بدن عین کشورای عربی همسایه. شرکت های خارجی هم التماس کنن که تو ایران سرمایه گذاری کنن. بنابراین به جای این که نگران یارانه باشی نگران چیزای دیگه باش.

morteza_mombeini
19-05-2022, 13:04
اقا یکی به ما بگه من که یک ساله خریدم از ماههای بعد بسته های ترافیکم حجمشون طبق بسته های جدید حساب میشه یا طبق قدیم ؟

musican33
19-05-2022, 18:16
اقا یکی به ما بگه من که یک ساله خریدم از ماههای بعد بسته های ترافیکم حجمشون طبق بسته های جدید حساب میشه یا طبق قدیم ؟

قاعده اش اینه که هر چیزی موقع خرید و پرداخت بوده همونه، مثل قرارداد می مونه در غیر این صورت شکایت!

srx190d
19-05-2022, 18:29

حالا برو خانه به پدر مادرت بیشتر سر بزن

ghnjfg
19-05-2022, 19:50
از وقتی اینترنت رو گرون کردن، وضعیت سرعت و ثبات اینترنت من بهتر شده...

از وقتی که تو از انجمن اخراج شدی ، مزخرف و چرت و پرت هم دیگه ارسال نمیشه

reza_meybod
21-05-2022, 08:02
خدا رو شکر ما از شر شاتل راحت شدیم
پیشرو در گرانفروشی در تمامی زمینه ها، اگه قراره یک هفته هم اینترنت نداشته باشید، ارزششو داره
تعرفه آی پی ثابت کردند ۲۵ هزار تومن در ماه !
چیزای دیگش ب کنار
من که فن آوا گرفتم، سرویس خوش آمد، ۸ مگ، ۳ هزار گیگ بین المللل یک ساله
با مالیات و رانژه همگی ۷۲۰ هزار تومان
همینو میخاستم از شاتل بگیرم پول ۴ ماه می شد...
تستاش هم تو تاپیک فن آوا موجوده، پینگش یه ذره از شاتل بالاتره، اما ارزششو داره...
در ضمن آی پی ثابت هم میدن ۱۰ هزار تومان نه ۲۵ !
اینم آخرین تستم
کسی خواست بگیره خود مختاره

iman2919
21-05-2022, 14:09
پیشرو در گرانفروشی در تمامی زمینه ها، اگه قراره یک هفته هم اینترنت نداشته باشید، ارزششو داره
چیزای دیگش ب کنار
تستاش هم تو تاپیک فن آوا موجوده، پینگش یه ذره از شاتل بالاتره، اما ارزششو داره...
اینم آخرین تستم

از وقتی درخواست تخلیه توی پنل شاتل ثبت کردی تا جمع اوری زدن و فن اوا وصل شد چند روز زمان برد؟

morteza_mombeini
21-05-2022, 15:07
قاعده اش اینه که هر چیزی موقع خرید و پرداخت بوده همونه، مثل قرارداد می مونه در غیر این صورت شکایت!

اره قاعدش رو میدونم ولی از اونجایی که این شرکتا از قاعده ی خاصی پیروی نمیکنن خاستم خیالم راحت بشه چون اون موقع هم که گفته بودن حجم بسته ها باید زیاد بشه شاتل برای سرویس بلند مدت هم حجم ها افزایش داده بود گفتم شاید این دفعه هم همینکارو بکنه البته اون فرق داشت ولی به هر حال ......

morteza_mombeini
21-05-2022, 15:12
چیزای دیگش ب کنار
اینم آخرین تستم

والا من قبل اینکه بیام شاتل از همه شرکتا داشتم بدترینشون همین فن آوا بود .شاتل از نظر سرعت از همشون بهتر و استیبل تر بود فقط قطعی زیاد داره ولی الان که قیمتا زیاد شده دیگه نمیدونم کیفیت کدوم بهتر شده کدوم بدتر ولی به نظر من سرویس دهنده ها فقط توی قیمت و حجم فرق دارن توی کیفیت همشون شبیه همن یه روز این خوبه اون یکی داغونه فرداش اون درست میشه این یکی میپوکه و این چرخه همینطور ادامه داره .

reza_meybod
22-05-2022, 07:07
از وقتی درخواست تخلیه توی پنل شاتل ثبت کردی تا جمع اوری زدن و فن اوا وصل شد چند روز زمان برد؟

کلا ۲ روز نت نداشتم

reza_meybod
22-05-2022, 07:59
والا من قبل اینکه بیام شاتل از همه شرکتا داشتم بدترینشون همین فن آوا بود .شاتل از نظر سرعت از همشون بهتر و استیبل تر بود فقط قطعی زیاد داره ولی الان که قیمتا زیاد شده دیگه نمیدونم کیفیت کدوم بهتر شده کدوم بدتر ولی به نظر من سرویس دهنده ها فقط توی قیمت و حجم فرق دارن توی کیفیت همشون شبیه همن یه روز این خوبه اون یکی داغونه فرداش اون درست میشه این یکی میپوکه و این چرخه همینطور ادامه داره .

منم داداش سنگشو ب سینه نزدم، من فاصلم تا مرکز مخابراتیمون ۸۰۰ متره، از هر جا هم نت گرفتم، فرقی برام نداشته، همین فن آوا هم هم دو سال پیش داشتم نمایندگیشو جمع کردن تو شهرمون، ولی این شاتل دیگه واقعا شورشو در آورده
آخرین پیش فاکتور سرویس ۸ مگ شاتل طلایی این بود

هزینه سرویس FairGold8192nfg-1 با خدمات طلایی از 1401/02/25 تا 1401/03/24
1/500/000 ریال

هزینه خدمات ارزش افزوده آدرس ثابت در شبکه - کلاس تکی از 1401/02/25 تا 1401/03/24

250/000 ریال

هزینه پیامک خودکار برای مدیریت سرویس (اختیاری) از 1401/02/25 تا 1401/03/24

10/000 ریال

جمع کل 1٬760٬000

مبلغ کل قابل پرداخت (ریال): 1٬918٬400

من ریسکشو کردم و یک ساله گرفتم، بقیه دوستان خود مختارن، فقط میدونم از هر جا بگیرن بهتره تا این شرکت دزد

morteza_mombeini
22-05-2022, 10:09
منم داداش سنگشو ب سینه نزدم، من فاصلم تا مرکز مخابراتیمون ۸۰۰ متره، از هر جا هم نت گرفتم، فرقی برام نداشته، همین فن آوا هم هم دو سال پیش داشتم نمایندگیشو جمع کردن تو شهرمون، ولی این شاتل دیگه واقعا شورشو در آورده

1/500/000 ریال

هزینه خدمات ارزش افزوده آدرس ثابت در شبکه - کلاس تکی از 1401/02/25 تا 1401/03/24

250/000 ریال

10/000 ریال

جمع کل 1٬760٬000

من ریسکشو کردم و یک ساله گرفتم، بقیه دوستان خود مختارن، فقط میدونم از هر جا بگیرن بهتره تا این شرکت دزد

عملیات تخلیه رو غیر حضوری تو پنل انجام دادی یا حضوری هم رفتی چیزی امضا کردی ؟

بعد از شاتل تماس نگرفتن باهات که مختو بزنن ؟

mohammadiel
22-05-2022, 11:06

1/500/000 ریال

250/000 ریال

10/000 ریال

جمع کل 1٬760٬000

سرعت adsl با تغییر شرکت اینترنتیتون فرقی نمیکنهچون adsl به فاصله محل از مرکز مخابراتی، سیم کشی های داخلی و سیم های بین مسیر بستگی دراه//تنها تفاوت شرکتها در تنوع و تعرفه ی سرویس ها و همچنین نحوه ی پشتیبانی هست.

reza_meybod
22-05-2022, 12:02
عملیات تخلیه رو غیر حضوری تو پنل انجام دادی یا حضوری هم رفتی چیزی امضا کردی ؟

بعد از شاتل تماس نگرفتن باهات که مختو بزنن ؟

تو مای شاتل درخواست فسخ زدم
و تلفنی هم پیله شدم و گفتم هر جوریه سریع تخلیه کنین
شب قبلش درخواست زدم، فردا ظهرش قطع شد، فرداش هم رفتم شرکت دیگه...

nimanimaoo
23-05-2022, 08:56

شاتل بیشتر یوزرهاش دارن تخلیه میکنن وقتی شرکتها دیگه قیمتهاشون مناسب تر هست مگه آدم دیوانه هست که تو این شرایط سخت اقتصادی که پول درآوردن سخت هست باج به شاتل بده

مسئول فروش شاتل بهم گفت 70 در صد کاربرهای اینترنت دست شاتل هست ! ...بعدش گفت هزینه ها رفته بالا و باید گرون میکردیم ...بهش گفتم سرویس تون از همه جا گرون تره ...مثلا های وب با این قیمت سه برابر حجم میده با این سرعت ...
بنظرم شاتل پشتش خیلی گرم هست ....قیمتهاش با صبا ...فن آوا ...های وب مقایسه کردم حدود سه برابر گرون تر ...
تکان دهنده هست واقعا ...
کاش میشد یک جا میزان تخلیه خطوط شرکت هارو دید تا بشه تصمیم راحت تری گرفت ...
الان موندم چرا سرویس های بهتر ارائه نمیشه ...جالب هست جشنواره هم نذاشتن ...چون میدونن با این قیمت ها کسی نمیاد ... در حالیکه شرکت های دیگه جشنواره های اعجاب اوری دارند که فضایی هست ...ولی شاتل انگار نه انگار...
ظاهرا تخلیه ها سنگین نشه شاتل فقط تیغ میزنه رو به جلو ...

سرعت adsl با تغییر شرکت اینترنتیتون فرقی نمیکنهچون adsl به فاصله محل از مرکز مخابراتی، سیم کشی های داخلی و سیم های بین مسیر بستگی دراه//تنها تفاوت شرکتها در تنوع و تعرفه ی سرویس ها و همچنین نحوه ی پشتیبانی هست.

شبانه شاتل داشتید شما ؟ ... چقدر میشه دانلود کرد ...سرعتش چطوره ؟ ... من چاره ای ندارم بیام قیمت پایین تر و سرویس شبانه دار بگیرم تا ببینم باید چه کرد ... ظاهرا چاره ای جز تخلیه نمیذارن ..

- - - Updated - - -

mohammadiel
23-05-2022, 11:34
مسئول فروش شاتل بهم گفت 70 در صد کاربرهای اینترنت دست شاتل هست ! ...بعدش گفت هزینه ها رفته بالا و باید گرون میکردیم ...بهش گفتم سرویس تون از همه جا گرون تره ...مثلا های وب با این قیمت سه برابر حجم میده با این سرعت ...
بنظرم شاتل پشتش خیلی گرم هست ....قیمتهاش با صبا ...فن آوا ...های وب مقایسه کردم حدود سه برابر گرون تر ...
تکان دهنده هست واقعا ...
الان موندم چرا سرویس های بهتر ارائه نمیشه ...جالب هست جشنواره هم نذاشتن ...چون میدونن با این قیمت ها کسی نمیاد ... در حالیکه شرکت های دیگه جشنواره های اعجاب اوری دارند که فضایی هست ...ولی شاتل انگار نه انگار...

شبانه شاتل داشتید شما ؟ ... چقدر میشه دانلود کرد ...سرعتش چطوره ؟ ... من چاره ای ندارم بیام قیمت پایین تر و سرویس شبانه دار بگیرم تا ببینم باید چه کرد ... ظاهرا چاره ای جز تخلیه نمیذارن ..

- - - Updated - - -
من از شاتل استفاده نکردم فقط اطلاعالت کلی راجع به سرعت های adsl دادم///در رابطع با تعرفه ها فک کنم الان آسیاتک قیمت کمتر از بقیه شرکتها هست و آسیاتکین هم تخفیف داره برای ثبت نام اولیه

naasr
23-05-2022, 13:54
تکان دهنده هست واقعا ...

- - - Updated - - -

قیمتها جدید تازه اومده هنوز بیشتر کاربرها به پایان سرویسشون نرسیدن وقتی سرویسشون تموم بشه با این قیمت جدید دیگه کسی تمدید نمیکنه چند سال پیش که تازه سرویس های نامحدود حجمی اومده بود و گفتن هر شرکتی تعرفه هاش را بزاره شاتل اول یه تعرفه گذاشت که کمترین حجم ترافیک را نسبت به شرکتها دیگه داشت بعد یه مدت دید کسی ازش سرویس نمیخره تعرفه هاش را تغییر داد الان هم همینطوره وقتی ببینه بیشتر کاربرها بعد اتمام سرویس دیگه تمدید نمیکنن مجبور میشه قیمتهای نامعقولش را برداره به نظر هر کسی با این قیمت بازم تمدید کنه نه تنها به خودش بلکه به تمام کاربرهای دیگه داره خیانت میکنه

bigbang0661
23-05-2022, 15:55
آقا کسی شبانه شاتل بعد عید داشته؟ میشه بگید چقدر تونستید دانلود کنید؟ میترسم شبانه بگیرم بعد 20 گیگ محدود کنه

nimanimaoo
23-05-2022, 17:55
قیمتها جدید تازه اومده هنوز بیشتر کاربرها به پایان سرویسشون نرسیدن وقتی سرویسشون تموم بشه با این قیمت جدید دیگه کسی تمدید نمیکنه چند سال پیش که تازه سرویس های نامحدود حجمی اومده بود و گفتن هر شرکتی تعرفه هاش را بزاره شاتل اول یه تعرفه گذاشت که کمترین حجم ترافیک را نسبت به شرکتها دیگه داشت بعد یه مدت دید کسی ازش سرویس نمیخره تعرفه هاش را تغییر داد الان هم همینطوره وقتی ببینه بیشتر کاربرها بعد اتمام سرویس دیگه تمدید نمیکنن مجبور میشه قیمتهای نامعقولش را برداره به نظر هر کسی با این قیمت بازم تمدید کنه نه تنها به خودش بلکه به تمام کاربرهای دیگه داره خیانت میکنه

دقیقا یادم هست انقلاب حجمی بود اون موقع ...یادم هست شاتل حجم سرویس ها شو تغییر داد ...البته من اون موقع صبانت داشتم ...صبانت فاجعه بود اون موقع ...یک فرصت دادم به صبانت که اونم اصلاح کنه ...ولی نکرد ...منم اومدم سراغ شاتل...
الانم انقلاب قیمتی شده ...باورت نمیشه الان چند تا شرکت چک کردم ...اصلا شاتل مشخص نیست با این همه ادعا که کاربراش زیاد هستن ...چرا قیمتهاش اینقدر فاجعه هست ...

هر شرکت دیگر سر زدم هم قیمت هاشون یک سوم تا یک دوم شاتل هست و هم جشنواره گذاشتن که بازم قیمت هاشون خیلی کمتر هم میشه ...ولی شاتل معلوم نیست چه مرگشه ...
راستش من علیرغم میل باطنی یک ماهه دیگه با سرویس خیلی کم حجم تر تمدید کردم ...البته تلفنی اخطار دادم و حرف زدم باهاشون قول دادن ...

خیلی راحت میتونم اخر این ماه فسخ کنم ... قبلش اخطار دادم ... اگر همه کاربرها با هم هماهنگ بشن بدون شک کوتاه میان ...

آقا کسی شبانه شاتل بعد عید داشته؟ میشه بگید چقدر تونستید دانلود کنید؟ میترسم شبانه بگیرم بعد 20 گیگ محدود کنه

منم ناچار شدم یکماه کم حجم شبانه بگیرم ...سوال منم هست ...میگن ظاهرا 10 گیگ شبانه هست ...فاجعه هست واقعا ...

- - - Updated - - -

A-L PC
23-05-2022, 17:56
فرق داره، بعضی ISP ها به خاظر اورسل بیش از حد، تو ساعات شلوغ پهنای باند کم میارن و سرعت به شدت پایین میاد.

reza_r
23-05-2022, 21:35
دوستان سیمکارت شاتل اینترنتش خوبه؟به درد گیم میخوره رو اکس باکس؟حجم بالا ماهیانه؟

parstech
24-05-2022, 09:15
دوستان سیمکارت شاتل اینترنتش خوبه؟به درد گیم میخوره رو اکس باکس؟حجم بالا ماهیانه؟

سلام،

اهل بازی نیستم ولی با توجه به فرمایشات دوستان بعید میدونم از لحاظ پینگ، برای بازی مناسب باشه. حداقل تجربه بنده این چنین هستش.
بیشترین حجم بسته ماهیانه هم 50 گیگ هستش که با احتساب مالیات حدود 106 هزارتومان درمیاد (برای این بسته هنوز نسبت به سال گذشته افزایش قیمتی اعمال نشده)

برای نمونه پینگ گوگل:

PING google.com (142.250.186.174) 56(84) bytes of data.
fra24s08-in-f14.1e100.net (142.250.186.174): icmp_seq=1 ttl=113 time=175 ms
fra24s08-in-f14.1e100.net (142.250.186.174): icmp_seq=2 ttl=113 time=162 ms
fra24s08-in-f14.1e100.net (142.250.186.174): icmp_seq=3 ttl=113 time=153 ms
fra24s08-in-f14.1e100.net (142.250.186.174): icmp_seq=4 ttl=113 time=156 ms
fra24s08-in-f14.1e100.net (142.250.186.174): icmp_seq=5 ttl=113 time=163 ms
fra24s08-in-f14.1e100.net (142.250.186.174): icmp_seq=6 ttl=113 time=154 ms

اگر آدرس خاصی مد نظر هست بفرمایید پینگش رو براتون ارسال کنم. در ضمن مودم بنده به آنتنهای رایتل متصل هستش و فعلن سوییچ دستی بین اپراتورها فعال نیستش.

rahman0158
24-05-2022, 11:16
سرویس گیمینگ شاتل ( ریت خط و پینگ )

reza_r
24-05-2022, 14:59
بینهایت ممنونم از پیگیریتون
سرعت داونلود چند هست؟ راحت میشه از یوتوب و اپل تی وی استفاده کرد؟
سرویسای xbox مد نظرم بود یک سیمکارت ازشون خریدم دیشب گفتن ارسال کردن پستی
برای بسته های بلند مدتش بیشتر گرفتم چون ایرانسل دیگه اذیت میکنه هروز باید هزینه کنم

parstech
24-05-2022, 20:20
بینهایت ممنونم از پیگیریتون
سرعت داونلود چند هست؟ راحت میشه از یوتوب و اپل تی وی استفاده کرد؟
سرویسای xbox مد نظرم بود یک سیمکارت ازشون خریدم دیشب گفتن ارسال کردن پستی
برای بسته های بلند مدتش بیشتر گرفتم چون ایرانسل دیگه اذیت میکنه هروز باید هزینه کنم

چون مودم شاتل موبایل رو به سرور شخصی متصل کردم و برای استفاده معمولی از ADSL شاتل استفاده میکنم، در مورد تماشای آنلاین ویدئو نمیتونم نظر دقیقی بدم. ولی در کل دکلی (رایتل) که ما بهش متصل هستیم سرویس خوبی نداره و اغلب اوقات سرعتش پایین هستش (زیر 10 مگابیت).

دو تا تست سرعت براتون گرفتم یکی با سرور همراه اول:

یکی هم با سرور دوبی:(عکسها جابجا نشده، تست سرعت دانلود از سرور دوبی بیشتر از سرور داخلی همراه اول بودش!)

البته تعداد زیادی از کاربرها هم هستند که با سرعتهای خیلی بالاتر در حال استفاده از این سرویس هستن و راضین (اغلب به آنتهای همراه اول متصل میشن).

pipo4713
25-05-2022, 12:58
چون مودم شاتل موبایل رو به سرور شخصی متصل کردم و برای استفاده معمولی از ADSL شاتل استفاده میکنم، در مورد تماشای آنلاین ویدئو نمیتونم نظر دقیقی بدم. ولی در کل دکلی (رایتل) که ما بهش متصل هستیم سرویس خوبی نداره و اغلب اوقات سرعتش پایین هستش (زیر 10 مگابیت).

یکی هم با سرور دوبی:(عکسها جابجا نشده، تست سرعت دانلود از سرور دوبی بیشتر از سرور داخلی همراه اول بودش!)

البته تعداد زیادی از کاربرها هم هستند که با سرعتهای خیلی بالاتر در حال استفاده از این سرویس هستن و راضین (اغلب به آنتهای همراه اول متصل میشن).

دوست عزیز ندانسته لطفا صحبت نفرمایید.. تغییر دستی رو میتونید از طریق پنل کاربری انجام بدید یا با کد دستوری یک ستاره هشت ستاره دو مربع و اگر کار نکرد اول فعال سازی رو انجام بدید یک ستاره هشت ستاره سه مربع فعال بشه و بعد تغییر دستی بین آنتنها رو داشته باشید.. کیفیت و سرعت شبکه شاتل در حال حاضر از دیگر اپراتورها بالاتر هستش.. در ضمن اغلب هم به آنتن ایرانسل متصل هستن.. موفق باشید

parstech
25-05-2022, 14:02
دوست عزیز ندانسته لطفا صحبت نفرمایید.. تغییر دستی رو میتونید از طریق پنل کاربری انجام بدید یا با کد دستوری یک ستاره هشت ستاره دو مربع و اگر کار نکرد اول فعال سازی رو انجام بدید یک ستاره هشت ستاره سه مربع فعال بشه و بعد تغییر دستی بین آنتنها رو داشته باشید.. کیفیت و سرعت شبکه شاتل در حال حاضر از دیگر اپراتورها بالاتر هستش.. در ضمن اغلب هم به آنتن ایرانسل متصل هستن.. موفق باشید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] jpg

reza_r
27-05-2022, 18:44

ممنون کامل
بود
دستم رسید
۴g+ هست و خیلی خوب میاد سرعتشم تا ۵۰ مگ برام میاد
فقط یک مورد چرا چیز پی ان روشن میشه برای دیدن یوتوب باید dns رو بزاریم رو گوگل بدون تغییر dns یوتوب نمیاد؟؟

pipo4713
27-05-2022, 22:53
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] jpg

این پروسه برای ۹۹٪ نقاط ایران فعال شده با پشتیبانی تماس بگیرید و درخواست بدید براتون بررسی کنن و مشکل رو حل کنن اگر مشکل نشد بهم اعلام کنید تا ببینیم چطور میتونم بهتون کمک کنم..
شهر محل سکونتتون رو هم اعلام کنید.

windows-ps3
28-05-2022, 12:19
شاتل دیگه شاه دزد شده

دیروز حدود 40 گیگ از ترافیکم مونده بود و اخرین فرصتش بود

سرعتم روی 16 مگ بود

شروع کردم به دانلود , بعد از 30 دقیقه سرعتم اومد روی 4 مگ , هر چند بار مودم رو ریست کردم , دانلود روی 4,949 قفل میشد

امروز ساعت 00 بامداد دوباره برگشت روی 16 مگ

magiteq1
28-05-2022, 13:40
شاتل دیگه شاه دزد شده

دیروز حدود 40 گیگ از ترافیکم مونده بود و اخرین فرصتش بود

سرعتم روی 16 مگ بود

شروع کردم به دانلود , بعد از 30 دقیقه سرعتم اومد روی 4 مگ , هر چند بار مودم رو ریست کردم , دانلود روی 4,949 قفل میشد

امروز ساعت 00 بامداد دوباره برگشت روی 16 مگ

بدون اسبلیتر هم چک کردی؟

windows-ps3
28-05-2022, 15:11
بدون اسبلیتر هم چک کردی؟

کلا یه سیم مستقیم بدون اسپیلتر به مودم وصل شده

تلفنی هم استفاده نمیشه تو خونه

درست بعد از دانلود اینطوری شد و ساعت 12 یهویی مشکل رفع شد

فکر نکنم به خط و این جور چیزا مربوط باشه

snr خط من همیشه روی 10 هست دیروز هم 10 بود امروز هم روی 10 هست

S M Λ S Ħ
29-05-2022, 16:25
برای من SNR حدودا روی 10 هست ولی یه وقتایی در طول روز تا 3 میاد پایین برای چن لحظه و باز برمیگرده بالا
الان 2 ساله اینجوریه و دلیلش رو نمیدونم
تلفن کلا وصل نیس و فقط مودم به خط تلفن وصله بدون اسپلیتر
سوالی که دارم اینکه اسپلیتر میتونه این نویز عجیبی که میفته روی خط رو برطرف کنه؟
من این دو مدل رو دیدم که قیمتشون هم بالاس میخواستم بدونم بنظرتون ارزش داره تهیه کنم؟
اسپلیتر هوآوی مدل HWSP-368
اسپلیتر نتیس مدل ADS304AR

viking_vp3
08-06-2022, 15:59
برای من SNR حدودا روی 10 هست ولی یه وقتایی در طول روز تا 3 میاد پایین برای چن لحظه و باز برمیگرده بالا
الان 2 ساله اینجوریه و دلیلش رو نمیدونم
تلفن کلا وصل نیس و فقط مودم به خط تلفن وصله بدون اسپلیتر
سوالی که دارم اینکه اسپلیتر میتونه این نویز عجیبی که میفته روی خط رو برطرف کنه؟
من این دو مدل رو دیدم که قیمتشون هم بالاس میخواستم بدونم بنظرتون ارزش داره تهیه کنم؟
اسپلیتر هوآوی مدل HWSP-368
اسپلیتر نتیس مدل ADS304AR

واسه من از زمانی اینطوری شد که تقریبا اوایل کرونا توی سطح شهر باکس های الومینیومی مخابرات رو دزدیدن و مخابرات هم هم دیگه باکس نذاشت و سیم ها رو دستی وصل کرد.
از اون موقع همین وضعیت شما رو دارم. متراژ هم میزنم قدیم 800 متر بودم الان میره روی 3-4 کیلومتر یعنی وسط ها جائی اتصالی هست سیگنال من گم میشه
حدود 2تومنی هم پشتیبان روی دستم گذاشت از تعویض مودم، سیم کشی و اسپلیتر و ... هیچ تاثیری نداشت.
کشش خط من قبل این جریانات 24 مگ بود الان به زور 18 میده.
تا زمانی که این سیستم فرسوده سیم کشی و تجهیزات مخابراتی هست همین داستانه به نظرم هزینه اضافی نکنید

LMA
19-06-2022, 19:45
سلام به همه
برای تخلیه از شاتل باید کجا درخواست بدیم و اینکه چند روز طول میکشه تخلیه کنن؟

MMDFullHD
21-06-2022, 18:15
سلام به همه
برای تخلیه از شاتل باید کجا درخواست بدیم و اینکه چند روز طول میکشه تخلیه کنن؟

از توی پنل

یه هفته

محمد7966
22-06-2022, 12:43
سلام دوستان بالاخره من از پارس آنلاین و مخابرات هم آخر رسیدم به شاتل. 1- یه چیزی عجیبی که دیدم اینه که یوزر pppoe توی بقیه شرکت ها شماره تلفن خونه بود ولی توی شاتل اصلا اینطور نبود. کجای پنل میشه پسورد pppoe رو عوض کرد؟ (پیداش کردم)

2- مورد دوم این بود که اصلا وقتی کانفیگ کردم اصلا اینترنت وصل نشد و زنگ پشتیبان یه سری کارها بهم گفت تا وصل شد. گفت برو توی acl list مودم و فلان کار بکن. بعد بروی توی tr069 فلان چیزو بزن.الان تنظیماتو ریست کن مشکلی پیش نمیاد؟(ریست کردم مشکلی پیش نیومد)

3- اینها سایت اسپید تست رو فیلتر کردن. با فیلترشکن باز میشه برام.(با ریست کردن مودم این مشکل هم حل شد)

محمد7966
22-06-2022, 20:52
سلام. دوستان من از مخابرات اومدم شاتل دیدم این اواخر انگاری مخابرات مشکل پهنای باند داره. گاهی اوقات پهنای باند میرفت روی 100 کیلوبیت. گفتم بیام شاتل لابد شاتل بهتره ولی میبینم این بابا هم داغونه. اینم انگاری پهنای باند کم اورده. سرعت خریداری شده 8 مگه دیدم پهنا باندم شده 1.5مگ. همین روز اول هم چندباری قطعی پیدا کردم. مخابرات تا 2.5 سال عالی بود این شاتل همین اولش هم افتضاحه

آیا این مشکل دلیلش ممکنه مرکز مخابراتی شهرمون باشه یا نه ربطی نداره؟
ترجیح میدم دفعه بعد دیگه برم مودم سیمکارتی بخرم و رایتل بندازم روش و خودمو از شر adsl راحت کنم

musican33
22-06-2022, 23:32
سلام. دوستان من از مخابرات اومدم شاتل دیدم این اواخر انگاری مخابرات مشکل پهنای باند داره. گاهی اوقات پهنای باند میرفت روی 100 کیلوبیت. گفتم بیام شاتل لابد شاتل بهتره ولی میبینم این بابا هم داغونه. اینم انگاری پهنای باند کم اورده. سرعت خریداری شده 8 مگه دیدم پهنا باندم شده 1.5مگ. همین روز اول هم چندباری قطعی پیدا کردم. مخابرات تا 2.5 سال عالی بود این شاتل همین اولش هم افتضاحه

آیا این مشکل دلیلش ممکنه مرکز مخابراتی شهرمون باشه یا نه ربطی نداره؟
ترجیح میدم دفعه بعد دیگه برم مودم سیمکارتی بخرم و رایتل بندازم روش و خودمو از شر adsl راحت کنم

1.5 مگابایت یا 1.5 مگابیت؟
سرعت آپلود یا سرعت دانلود؟

محمد7966
23-06-2022, 00:00
1.5 مگابایت یا 1.5 مگابیت؟
سرعت آپلود یا سرعت دانلود؟

سرعت دانلود 1.5 مگابیت. اصلا معلوم نیست چه مشکلی پیش اومده. جالبه چراغ dsl ثابت نمیشه ولی همینکه تلفن رو به اسپلیتر وصل کنم ثابت شد با اینکه تلفن یه عامل مزاحمی هست و موجب نویز میشه .

اصلا اوضاع خیلی خرابه. دیگه اعصاب برام نذاشته

محمد7966
23-06-2022, 09:25
پینگ شاتل رو ملاحضه میفرمایید. بعد از چند ثاینه به زلزله میاد و پینگش میره روی 300 میلی ثانیه حتی روی 900 و 800 میلی ثانیه هم دیدم رفت. از بقیه شرکتها هم گرونتر میده و کیفیتش هم مزخرفه

naasr
23-06-2022, 10:21
سلام دوستان بالاخره من از پارس آنلاین و مخابرات هم آخر رسیدم به شاتل. 1- یه چیزی عجیبی که دیدم اینه که یوزر pppoe توی بقیه شرکت ها شماره تلفن خونه بود ولی توی شاتل اصلا اینطور نبود. کجای پنل میشه پسورد pppoe رو عوض کرد؟ (پیداش کردم)

2- مورد دوم این بود که اصلا وقتی کانفیگ کردم اصلا اینترنت وصل نشد و زنگ پشتیبان یه سری کارها بهم گفت تا وصل شد. گفت برو توی acl list مودم و فلان کار بکن. بعد بروی توی tr069 فلان چیزو بزن.الان تنظیماتو ریست کن مشکلی پیش نمیاد؟(ریست کردم مشکلی پیش نیومد)

3- اینها سایت اسپید تست رو فیلتر کردن. با فیلترشکن باز میشه برام.(با ریست کردن مودم این مشکل هم حل شد)

شما از چاله در اومده افتادی داخل چاه
شاتل تعرفه هاش رو خیلی گرون کرده از همه شرکتها گرانتر زده کیفیت سرویسهاش هم پایین آورده برای تخلیه هم خیلی اذیت میکنه

ss_movies
23-06-2022, 13:14
پینگ شاتل رو ملاحضه میفرمایید. بعد از چند ثاینه به زلزله میاد و پینگش میره روی 300 میلی ثانیه حتی روی 900 و 800 میلی ثانیه هم دیدم رفت. از بقیه شرکتها هم گرونتر میده و کیفیتش هم مزخرفه

مشکلت از نویز هست توی مخابرات سیتم هاشون جوری همست که با نویز سرعت لینک رو میارن پایین که قطهی کم بشه احتمالا شاتلم همینجوریه از شرکتایی بگیر که دستی سرعت رو برات ست میکنن های وب(اگر خط تلفنت مثلا 6 جواب بده و 8 گرفته باشی بهشون بگی میزانر روی همون 8 برات ولی قطهیت زیاد میشه شرکت های دیگه مثل شاتل اطلا قبول نمیکنه مخابرات هم خودش تو سستم اتوماتیک میاره پایین سرعتو اگر نویز ببینه)های وب شرکت اصلا خوبی نیست

snr اپلود ودانلود رو چک کن اگر نویز تو دانلود نداشتی ولی اپبودت نوز داشته باشه بازم این مشککلو داری نویز اپلود بدتر ار نویز دانلود هست توی قطعی

محمد7966
23-06-2022, 23:23
دوستان شاتل قندشکن ها رو میبنده؟ من dew v-p-n داشتم که قبلش کار میکرد با مخابرات. دیشب هم با همراه اول کار میکرد ولی الان با شاتل هر کاری میکنم کانکت نمیشه به سروراش

تعریفی نداره قندشکنش ولی برای چک کردم تلگرام خوبه. سرعت دانلود باش روی 300 کیلوبایت هست

MMDFullHD
23-06-2022, 23:58
دوستان شاتل قندشکن ها رو میبنده؟ من dew v-p-n داشتم که قبلش کار میکرد با مخابرات. دیشب هم با همراه اول کار میکرد ولی الان با شاتل هر کاری میکنم کانکت نمیشه به سروراش

تعریفی نداره قندشکنش ولی برای چک کردم تلگرام خوبه. سرعت دانلود باش روی 300 کیلوبایت هست

1.1.1.1

3 ساله رو شاتل فیلتر نی

MOHAMMAD2010
24-06-2022, 11:23

ربطی به شاتل نداره ، از دیروز خیلی از قند ش.ک.ن ها روی Adsl از کار افتادن ( من صبانت دارم )

MMDFullHD
24-06-2022, 15:45
ربطی به شاتل نداره ، از دیروز خیلی از قند ش.ک.ن ها روی Adsl از کار افتادن ( من صبانت دارم )

شاتل خیلی کمتر از بقیه تو دستکاری با قندشکن ها مشکل داره

مخابرات خیلی داغون تره بنظرم

بازم گفتم 1.1.1.1 سه ساله بدون هیچ گونه مشکلی داره جواب میده رو شاتل

درصورتی ک روی نت مخابرات فیلتره

کلودفلر تک کانکشن

peyman47
24-06-2022, 17:47
پورت 443 بستن
anydesk وصل نمیشه

ramsar007
25-06-2022, 10:49
پورت 443 بستن
anydesk وصل نمیشه

جدی؟ چه طوری میشه اینو فهمید؟ اصلا چرا بستن؟
ای سگ تو روحشون

من 7 ساله یه بازی آنلاین انجام میدادم که الان 2 روزه نمیتونم واردش بشم. با ای پی سرور بازی پینگ دارم، ولی توی صفحه لاگین بازی که میرم نمیتونم به بازی وصل بشه! پس به خاطر همین پور لعنتیه

الان چک کردم دیدم لیست پورت های بازی اینطوریه:

TCP Range 80, 443, 5222.
UDP Range 53, 3432, 3478, 3479, 5060, 5062, 9987, 12000-29999, 30443, and 32800-32900

الان سوالم اینه؛ چه طوری بازی رو روی پورت های دیگه اجرا کنم که مشکل بسته شدن این پورت رفع بشه؟ و اصلا یه سوال مهمتر اینکه این مشکل فقط تویس بعضی شهرهای ایران دیده میشه و توی بعضی سرویس دهنده ها نه همه ! مثلا توی شاتل و ایرانسل - ولی بقیه وصلن

این دو تا سرور بازی

سرور 2 اروپا:

92.223.24.240
login.p2.worldoftanks.eu

سرور 1 اروپا:

185.12.240.69
login.p1.worldoftanks.eu

ramsar007
25-06-2022, 10:56
دوستان؛ کسی توی شاتل با این مشکل برخورد کرده؟

من با آی پی سرور بازی (ورد آف تانک) پینگ دارم. ولی وقتی بازی رو اجرا میکنم، توی صفحه لاگین پینگ ندارم!

- روی ایرانسل و شاتل این مشکل هست
- تو همه شهرها این مشکل نیست و بقیه راحت وصل میشن
- با تغییر DNS مشکل من حل نشد ولی با VPN و سرویس های تحریم شکن پینگ میگیرم!
- پشتیبانی شاتل هم میگه ما هیچ پورتی رو نبستیم. احتمالا روت بازی و خود سازنده دستکاری کرده یا تحریم کرده اشتباه میگن
- بازی فیلتر نشده

این پورت های بازیه:

TCP Range 80, 443, 5222.
UDP Range 53, 3432, 3478, 3479, 5060, 5062, 9987, 12000-29999, 30443, and 32800-32900

اینم آی پی هاش:

92.223.24.240

185.12.240.69

کسی میدونه باید چه کار کنیم؟ به این پشتیبانی بیسواد شاتل چی بگیم؟

ramsar007
25-06-2022, 11:28
شاتل زده همه این پورتارو بسته! اینا همه اش برای بازیه

TCP Range 80, 443, 5222.

چه طوری ازشون شکایت کنیم؟

محمد7966
25-06-2022, 12:21
لطفا حذف شود. با تشکر

pipo4713
25-06-2022, 12:38
شاتل زده همه این پورتارو بسته! اینا همه اش برای بازیه

TCP Range 80, 443, 5222.

چه طوری ازشون شکایت کنیم؟

تا جایی که میدونم قبلا اینطور بود که به خودشون اعلام میکردید و میگفتید در کدوم بازی مورد استفاده قرار میگیره باز میکردن.. الان هم باز اینکار رو انجام بدید و اگر نشد در سایت بازرسی شکایت کنید و عکس از بازی که وارد نمیشه هم پیوست کنید بهتون پاسخ میدن.

ramsar007
25-06-2022, 12:45
تا جایی که میدونم قبلا اینطور بود که به خودشون اعلام میکردید و میگفتید در کدوم بازی مورد استفاده قرار میگیره باز میکردن.. الان هم باز اینکار رو انجام بدید و اگر نشد در سایت بازرسی شکایت کنید و عکس از بازی که وارد نمیشه هم پیوست کنید بهتون پاسخ میدن.

چه طوری میتونم مطمئن بشم که این پورت ها که مثلا برای یک بازی خاص هست، روی آی پی سرورهای همون بازی توسط شاتل بسته شده؟ که بتونم مستند باهاشون صحبت کنم

irbluesky
25-06-2022, 18:28
سلام

دو روز هست پورتی چیزی روی شاتل بسته شده.. من اصلا نمیتونم سرویس های مرتبط با برنامه نویسی ماکروسافت مثل ویژوال استدیو رو آپدیت و نصب کنم.
2 روز با پشتیبانی سر و کله زدم و اونا از من بی سواد تر و داغون تر هستن.. آخرش هم میگه تحریم هستیم برو وی پی ان بزن... خوب شد تحریم هم وجود داره وگرنه اینا میخواستن به مردم چی بگن؟
پشتیبانی میگه کسی گزارش اختلال نداده. بهش میگم خب من اولین نفر هستم که گزارش دادم. لزوما نباید قبل از من کسی گزراش داده باشه.
10 بار زنگ زدیم چت کردیم بی فایده بود

محمد7966
25-06-2022, 18:36
کاربران و کارشناسان از اختلال در سرویس‌های رمزنگاری‌شده خبر می‌دهند؛ قتل عام فیلترشکن‌ها در راه است؟ - زومیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

irbluesky
25-06-2022, 19:10
خیل از سرویس ها دچار مشکل شدن... هیچ یک از سرویس های ماکروسافت مثل ویژوال استدیو و متعلقات امکان نصب و آپدیت شون نیست. مشخص هست دستکاری کردن.. پس اینطور که معلومه از سمت شاتل نیست و از سمت زیرساخت هست که همه رو گرفتار کرده.

ramsar007
26-06-2022, 08:00
سلام

دو روز هست پورتی چیزی روی شاتل بسته شده.. من اصلا نمیتونم سرویس های مرتبط با برنامه نویسی ماکروسافت مثل ویژوال استدیو رو آپدیت و نصب کنم.
2 روز با پشتیبانی سر و کله زدم و اونا از من بی سواد تر و داغون تر هستن.. آخرش هم میگه تحریم هستیم برو وی پی ان بزن... خوب شد تحریم هم وجود داره وگرنه اینا میخواستن به مردم چی بگن؟
پشتیبانی میگه کسی گزارش اختلال نداده. بهش میگم خب من اولین نفر هستم که گزارش دادم. لزوما نباید قبل از من کسی گزراش داده باشه.
10 بار زنگ زدیم چت کردیم بی فایده بود

خیلی ها زنگ زدن
من خودمم 2 روزه پیگیرم. پورت 443 رو بستن و خیلی از بازی ها به مشکل خورده. فقط هم این مشکل به صورت عمده در تهران دیده میشه و بقیه ISP ها مشکل ندارند غیر از ایرانسل و شاتل در تهران و البته شیراز هم شنیدم مشکل داره - اما کرج، مشهد، استان های غربی بدون مشکل هستند

زنگ بزنید بگید اون پورت لعنتی رو باز کنید. چون تمام بازی ها هم بسته شدن

shinjiono
26-06-2022, 15:44
مشهد هم همینه.
از ظهر پنج شنبه شاتل و همراه اول ( بقیه نمی دونم) به کالاف دیوتی اصلا وصل نمی شه. پینگ گیماییی که وصل می شن هم خیلی بالاست و عملا نمی شه بازی کرد.

محمد7966
27-06-2022, 13:49
دوستان کیفیت شاتل چطور شده؟ برای من 30 ثانیه قطع میشه بعدش 5 دقیقه وصله و همینطوری این دور باطل ادامه داره. از صبح تا الان.

bigbang0661
27-06-2022, 22:20
شاتل دقیقا 2 ماهه واسه من هر 1 ساعت یه بار قطع میشه یعنی چراغ مودم خاموش میشه و دوباره اینترنت وصل میشه. مرداد تموم بشه میرم آسیاتک. توی نت سنج پلاس شهر ما زده اسیاتک از همه بهتره.

viking_vp3
28-06-2022, 01:25
شاتل دقیقا 2 ماهه واسه من هر 1 ساعت یه بار قطع میشه یعنی چراغ مودم خاموش میشه و دوباره اینترنت وصل میشه. مرداد تموم بشه میرم آسیاتک. توی نت سنج پلاس شهر ما زده اسیاتک از همه بهتره.
دقیقا هر روز مضخرف تر از دیروز

محمد7966
29-06-2022, 08:16
سلام . دوستان شاتل برای من پیام داده که بیا هزینه سرویس یک ماه بعدت رو هم بده. حالا 7 روزه از سرویسم گذشته و از طرفی شاید اصلا بخوام ماه بعد تخلیه کنم. برای شما هم پیام میاد؟

2- سوال بعدی اینکه من اگر آخر دوره که سرویسم دیگه قطع بشه، خود مای شاتل بالا میاد دیگه که سرویس بعدی رو بخرم؟؟ چون شرکتهای قبلی که اینطوری بود که سرویس تموم میشد باز صفحه کاربری باز میشد و من پردخت میکردم و سرویس فعال میشد.

xzero
30-06-2022, 14:32
تست شاتل سرویس 16 مگ تک لینک (خط 8 مگ بیشتر نمیکشه):

morteza_mombeini
04-07-2022, 14:28
دوستان علت قطعی زیاد چی میتونه باشه ؟ من حداقل هفته ای چهار بار قطعی دارم گاهی چند دقیقه هست گاهی چند ساعت .البته لینکم کاملا استیبل هست فقط ای پی میپره ایا برا شماهم اینطوریه ؟

reza_v66
04-07-2022, 14:59
خیلی چیزا ممکنه باشه مهمترینش سیم کشی و مودمی که داری الان مدل مودمت چیه؟ من مودم با چیپست کوالکام خریدم نویزم خیلی کم شد قطعی ندارم البته سرعتم رو روی 9 مگ گزاشتم و سرعت خطم بیشتر ازین بشه قطعی زیاد میشه بهتره مودم کوالکام بگیری و سرعتتو کمتر کنی

AliMirzaie
04-07-2022, 18:47
دوستان پورت مربوط به اوپن چیز پی ان واسه شما هم مسدود شده؟

morteza_mombeini
04-07-2022, 19:43
خیلی چیزا ممکنه باشه مهمترینش سیم کشی و مودمی که داری الان مدل مودمت چیه؟ من مودم با چیپست کوالکام خریدم نویزم خیلی کم شد قطعی ندارم البته سرعتم رو روی 9 مگ گزاشتم و سرعت خطم بیشتر ازین بشه قطعی زیاد میشه بهتره مودم کوالکام بگیری و سرعتتو کمتر کنی

حالت خوبه ؟ اگر مشکل از سیم کشی بود لینک باید میپرید .این چیزی که میگم اصلا ربطی به نویز و اینا نداره بعدشم وقتی قطع میشه شاتل پیامک میفرسته که قطعی خارج از شکه شاتل هست

S M Λ S Ħ
07-07-2022, 10:53
واسه من از زمانی اینطوری شد که تقریبا اوایل کرونا توی سطح شهر باکس های الومینیومی مخابرات رو دزدیدن و مخابرات هم هم دیگه باکس نذاشت و سیم ها رو دستی وصل کرد.
از اون موقع همین وضعیت شما رو دارم. متراژ هم میزنم قدیم 800 متر بودم الان میره روی 3-4 کیلومتر یعنی وسط ها جائی اتصالی هست سیگنال من گم میشه
حدود 2تومنی هم پشتیبان روی دستم گذاشت از تعویض مودم، سیم کشی و اسپلیتر و ... هیچ تاثیری نداشت.
کشش خط من قبل این جریانات 24 مگ بود الان به زور 18 میده.
تا زمانی که این سیستم فرسوده سیم کشی و تجهیزات مخابراتی هست همین داستانه به نظرم هزینه اضافی نکنید
اوه اوه : (
شما 18 مگ داری پس
من فقط وضعیتم رو با همین یک عکس به شما نشون میدم و داغون بودن وضعیت رو ببین

musican33
07-07-2022, 13:46
اوه اوه : (
شما 18 مگ داری پس
من فقط وضعیتم رو با همین یک عکس به شما نشون میدم و داغون بودن وضعیت رو ببین

دستی گذاشتی Annex A؟

S M Λ S Ħ
07-07-2022, 21:25
دستی گذاشتی Annex A؟

روی حالت Annex A/I/J/L/M
و خودش میره روی A
فقط 8 ساعته که آپه و CRC رو ببین من نمیدونم SNR 16 چرا اینقد CRC : ))))))))))))))))))))
اصلا آدم لذت میبره ببین عشق کن مملکت که نیس به جا سیم از ببخشید گه استفاده کردن

alireza_asol
08-07-2022, 06:46
سلام
چند وقته روزی ۱۰ ۱۵ بار لینک میپره ( چراغ خط مودم خاموش میشه )
با این که snr و ... تفاوت خاصی نکرده.
error pkts هم تعداد بالاااا
شما مشکلی ندارین؟

S M Λ S Ħ
11-07-2022, 13:06
کابلای کوچه رو اومدن دزدین مثلا
بعد 1 ماه که مخابرات لطف کردن منت گذاشتن سرمون نیرو فرستادن که فیکس کنن تا ما نت مون برگرده
از وقتی هم که وصلش کردن snr میفته خیلی راحت و شیک تا 4-5 و میمونه توی این حالت، نت قشنگ وایمیسته چن ثانیه و بعد دوباره کار میکنه

مودم هر 10 دیقه 10هزار تا crc میندازه روی پهنای باند 4مگ :)
تماس گرفتم شاتل گفت دست ما نیس به مخابرات بگو
مخابرات گفت اره وقتی میدزدن میان وصل میکنن کابل نو که نمیذارن، پس طبیعیه، حالا دوباره زنگ بزن مامور بفرستم بیاد یه چسب بزنه کابلتو!
هیچی دیگه دوستان.. رسما یه حال کثافتی دارم
ماهانه نزدیک به 200 هزار تومن وجه رایج مملکت رو بدی واسه سرعت دانلود 400 کیلو که اینم کلا عملا بلااستفادس
هیییچ کاری نمیتونم بکنم دستم به هیچ جا بند نیس
مامور به کتفشم نیس وقتی میاد فیکس میکنه یه چیزی سرهم میکنه میگه همینی که هست میخوای بخوا

فقط دعا دعا میکنم زودتر از این محله خلاص شیم
میگردم نزدیک ترین خونه به مخابرات رو پیدا میکنم بلکه بشه vdsl گرفت تا هم یه سرعت درس درمونی بفهمم از نت هم کیفیت و ثبات

زندگی که واسه ما درست کردن همیشه فرار، همیشه توروخدا، همیشه بدبختی، همیشه حداقلاس...

windows-ps3
18-07-2022, 15:05
من خطم در بدترین شرایط ممکنه , کسی هم جواب نمیده

شاتل میگه باید از مخابرات پیگری کنید , مخابرات میاد سر خط یه تلفن وصل میکنه , بعد میگه چون تلفن زنگ میخوره پس مشکلی نیست

اصلا نمیدونم چه مرگشه , snr خط میاد روی 8 تا به زور روی 4 مگ قفل میشه , اما اگه به تلفن خونه زنگ بزنه مشکل برطرف میشه , صبح ها باید هر ساعت این کارو انجام میدادم

الان دو روزه هر چند دقیقه مودم خود به خود ریستارت میشه , بدبختی اینجاست فقط خط تلفن نیست , نمیدونم مشکل برقه چیه , چند روزه اینجا خیلی هوا گرم شده و الان کولر ها 24 ساعت کار میکنن , فکر کنم کولرها نویزی چیزی می اندازن یا که کلا برق کم میاد

محمد7966
18-07-2022, 19:23

شاتل میگه باید از مخابرات پیگری کنید , مخابرات میاد سر خط یه تلفن وصل میکنه , بعد میگه چون تلفن زنگ میخوره پس مشکلی نیست

اصلا نمیدونم چه مرگشه , snr خط میاد روی 8 تا به زور روی 4 مگ قفل میشه , اما اگه به تلفن خونه زنگ بزنه مشکل برطرف میشه , صبح ها باید هر ساعت این کارو انجام میدادم

الان دو روزه هر چند دقیقه مودم خود به خود ریستارت میشه , بدبختی اینجاست فقط خط تلفن نیست , نمیدونم مشکل برقه چیه , چند روزه اینجا خیلی هوا گرم شده و الان کولر ها 24 ساعت کار میکنن , فکر کنم کولرها نویزی چیزی می اندازن یا که کلا برق کم میاد

من الان کمتر از یک ماهه اومدم شاتل، همون اوایل دیدم مزخرفه، رفتم با سیمهای مخابرات ور رفتم، چون جعبه نداریم و دزد زده اونو و سیم ها همینطوری ول هست ولی خب بوق تلفن واضحه و خب مخابرات کاری نمیکنه برامون. خلاصه دیدم درست شد و چند روز خوب بود، crc ها هم زیاد نمیشن. قبلا با هر رفرشی عددش صعودی بود. الان دو روزه هم اینطوری شده. تازه پهنای دانلود رفته بود روی 48 کیلوبیت. مودم رو یه ریست کردم رفت روی همون 9 مگ. من به نظرم میاد مشکل از شاتله

S M Λ S Ħ
20-07-2022, 21:28

فاصلت تا مرکز چه قده؟ من 2 کیلومترم 8 رو که نمیتونم بگیرم ولی 6 معمولی یا 4 گیمینگ رو میتونم اوکی کنم
میتونی هم بری مخابرات منطقه با مسئول MDF صحبت کنی (وارد شدی بگو با مسئول mdf کار دارم، اگه نذاشتن بگو چرت نگو بابا نتم داغونه دانشجوام کار میکنم با اینترنت تا بذارن بری پیشش)
بهش بگو سیم کشی داخلی کوچه مشکل داره نویز میندازه مامورت رو بفرس لطفا بیاد فقط یه دستی بزنه این نت بهتر شه بگو قبلا اینجوری نبوده

من الان کمتر از یک ماهه اومدم شاتل، همون اوایل دیدم مزخرفه، رفتم با سیمهای مخابرات ور رفتم، چون جعبه نداریم و دزد زده اونو و سیم ها همینطوری ول هست ولی خب بوق تلفن واضحه و خب مخابرات کاری نمیکنه برامون. خلاصه دیدم درست شد و چند روز خوب بود، crc ها هم زیاد نمیشن. قبلا با هر رفرشی عددش صعودی بود. الان دو روزه هم اینطوری شده. تازه پهنای دانلود رفته بود روی 48 کیلوبیت. مودم رو یه ریست کردم رفت روی همون 9 مگ. من به نظرم میاد مشکل از شاتله
حاجی بعید میدونم از شاتل باشه
سیم کشی از پایه ریدس کابلای کوچه مارو نیگا کنی گریت میگیره؛ ترم یک الکترونیک بهتر سیم کشی میکنه تا اینا

windows-ps3
21-07-2022, 11:19
فاصلت تا مرکز چه قده؟ من 2 کیلومترم 8 رو که نمیتونم بگیرم ولی 6 معمولی یا 4 گیمینگ رو میتونم اوکی کنم
میتونی هم بری مخابرات منطقه با مسئول MDF صحبت کنی (وارد شدی بگو با مسئول mdf کار دارم، اگه نذاشتن بگو چرت نگو بابا نتم داغونه دانشجوام کار میکنم با اینترنت تا بذارن بری پیشش)
بهش بگو سیم کشی داخلی کوچه مشکل داره نویز میندازه مامورت رو بفرس لطفا بیاد فقط یه دستی بزنه این نت بهتر شه بگو قبلا اینجوری نبوده

1.5 کیلو متر , اخه وقتی به خونه زنگ میزنم (تلفن اولین بوق بد میخوره و تو دومی درست بوق زنگ میخوره) بعد مودم ریستارت میشه و دوباره میاد روی 16 مگ

مخابرات میاد ولی میگم نمی تونیم کاری بکنیم , یه بار هم کل مسیر سیم کشی عوض کردن برام , مودم داخل سر خط گذاشتم بازم اینطوریه

میخوام اینترنت ثابت بگیرم

windows-ps3
21-07-2022, 12:32
همین الان داشتم با شاتل حرف می زدم ؛ نزدیک به 20 باز مودم ریستارت شد , کلافه شدم زنگ زدم گفتم , به پشتیبانی گفتم نمیدونم چیکار کرد یه حالت کاستوم گذاشت خطه , الان مشکلی ندارم حطم هم تا 16 مگ قفله , هر دقیقه یه بار ریستارت میشد مودم

اگر سرویس گیم گیم باعث این بدبختی شده گور باباش

مشترک گرامی
سرویس شما هم‌اینک در مرحله آزمایشی است و تنظیمات موقتی روی آن انجام شده است. برای تغییر تنظیمات سرویس به سرویس «بازی آنلاین»، نیاز است دوره آزمایشی آن به پایان برسد. لطفا در روزهای آینده بار دیگر برای فعال‌سازی سرویس بازی آنلاین اقدام فرمایید.

محمد7966
22-07-2022, 11:37
سلام بچه ها کسی توی باشگاه شاتل سرویس 3 روزه 3 گیگ که مخصوص کاربران سرویس های eco و fail هست رو فعال کرده؟ من سرویس نقره ای دارم هر کاری کردم خطای سیستمی میداد و فعال نمیشد. تشکر

محمد7966
22-07-2022, 22:23
سلام. دوستان چند وقتیه دیجیکالا گاهی اوقات باز نمیشه مگر با قندشکن. نمیدونم مشکل از شاتله یا سایت دیجیکالا مشکل داره؟

شما به این مشکل برنخوردید؟ تشکر

windows-ps3
23-07-2022, 10:39
فکر کنم از شاتل باشه , بار ها این اتفاق برام افتاده ولی همزمان با ایرانست تست کردم مشکلی نبوده

mehrabooni
26-07-2022, 13:33
کسی از شاتل سرویس VDSL گرفته تاحالا ؟!

MMDFullHD
26-07-2022, 15:01
کسی از شاتل سرویس VDSL گرفته تاحالا ؟!

مناطق کمی سرویس میده تو تهران

اومده تو قم و دزفول فقط خوب کار کرده

morteza_mombeini
26-07-2022, 22:38
مگه بعد از اتمام ترافیک منصفانه نباید سرعت بیاد روی 128 ؟ پس چرا قطع میشه و پینگ هم نمیگیره ؟ فقط سایت شاتل باهاش باز میشه ؟ یا قانونش عوض شده ما خبر نداریم ؟

Amir1234646
27-07-2022, 07:26
مگه بعد از اتمام ترافیک منصفانه نباید سرعت بیاد روی 128 ؟ پس چرا قطع میشه و پینگ هم نمیگیره ؟ فقط سایت شاتل باهاش باز میشه ؟ یا قانونش عوض شده ما خبر نداریم ؟

قانونش عوض نشده، زنگ بزنید بگید اگه زیر بار نرفتن به 195 شکایت کنید.

محمد7966
27-07-2022, 09:21
سلام. بچه ها من از قندشکن 1.1.1 استفاده میکنم هر از گاهی. مشکل اینه سایت دیجیکالا به صورت رندوم باز نمیشه در حد چند ثانیه. اما با قندشکن مشکلی نداره. توی نسخه اندروید هم امتحان کردم بالا نمیاد در صو.رتی که بازار مشکلی نداره و راحت باز میشه.

این پشتبیانهای شاتل هم مثل اینکه نمیتونن بفهمن مشکل از کجاست. دیروز یکیشون زنگ زد گفت در همون لحظه تماس بگیر. الان دارم باشون چت میکنم ولی فایده اش چیه سایت دیجیکالا زیر 1 دقیقه این مشکلو داره و اونقدری نیست که بتونه روش کار کنه

به من گفت انی دسک بده. بهش گفتم خودش در حد چند ثانیه اس و بعد درست میشه.

بعضیا توی برنامه بازار گفته بودن خود اپلیکیشن دیجیکالا خرابه و کرش میکنه و از این جور حرفها. حالا من توش موندم برنامه خرابه یا اینترنت شاتل مشکل داره

morteza_mombeini
28-07-2022, 13:48
سلام. بچه ها من از قندشکن 1.1.1 استفاده میکنم هر از گاهی. مشکل اینه سایت دیجیکالا به صورت رندوم باز نمیشه در حد چند ثانیه. اما با قندشکن مشکلی نداره. توی نسخه اندروید هم امتحان کردم بالا نمیاد در صو.رتی که بازار مشکلی نداره و راحت باز میشه.

این پشتبیانهای شاتل هم مثل اینکه نمیتونن بفهمن مشکل از کجاست. دیروز یکیشون زنگ زد گفت در همون لحظه تماس بگیر. الان دارم باشون چت میکنم ولی فایده اش چیه سایت دیجیکالا زیر 1 دقیقه این مشکلو داره و اونقدری نیست که بتونه روش کار کنه

بعضیا توی برنامه بازار گفته بودن خود اپلیکیشن دیجیکالا خرابه و کرش میکنه و از این جور حرفها. حالا من توش موندم برنامه خرابه یا اینترنت شاتل مشکل داره
برای منم از این مشکلات زیاد پیش میاد .دیجیکالا که کلا هم سایتش هم اپلیکیشن داغونش مشکل داره ولی احتمالا به خاطر پورتها و محدودیتهایی که سرویس دهنده ها اعمال میکنن این مشلات پیش میاد و کاری به دی ان اس نداره

morteza_mombeini
28-07-2022, 13:52
قانونش عوض نشده، زنگ بزنید بگید اگه زیر بار نرفتن به 195 شکایت کنید.

اون 195 هم که همش خود سرویس دهنده میاد جواب میده و خودشم شکاییت رو میبنده بارها و بارها شکایت کردم و نتیجه نگرفتم

وقتی ترافیکم تموم شد برام پیامک اومد که به خاطر اتمام ترافیک نت شما به سرعت مصوب کاهش پیدا میکنه .بعد رفتم توی پنل کاربری دید یه گزینه بود نوشته بود اگه میخاید با سرعت مصوب از نت استفاده کنی گزینه ی فعال سازی رو بزن بعد منم گزینه ی فعال سازی ادامه با سرعت کم رو زدم و مودم رو هم یه بار ریستارت کردم ولی بعدش همچنان نه پینگ داشت نه پیج باز میکرد .فقط سایت شاتل باهاش باز میشد که تازه از همون سایت شاتل هم چیزی دانلود میکردم سرعت دانلود با دانلود منیجر بین 1 تا 6 کیلوبایت بود .اصلا معلوم نیست اینجا چه خبره .خیلی شخمیه .

محمد7966
28-07-2022, 14:33
برای منم از این مشکلات زیاد پیش میاد .دیجیکالا که کلا هم سایتش هم اپلیکیشن داغونش مشکل داره ولی احتمالا به خاطر پورتها و محدودیتهایی که سرویس دهنده ها اعمال میکنن این مشلات پیش میاد و کاری به دی ان اس نداره

حالا من تو همون لحظه که دیجیکالا باز نمیشه، پینگ سایتشو دارم ولی توی موزیلا و اپرا اصلا سایت بالا نمیاد مگر اینکه با قندشکن بالا بیاد

اون مشکلی هم که گفتید برای منم اتفاق افتاده . روز آخر بود تقریبا که ترافیکم تموم شد ولی هنوز چند ساعت داشتم تا به اتمام سرویس برسه ولی دیدم سرعت اصلا 128 کیلوبیت نیست و فقط سایت خود شاتل باز میشه که من دیگه سرویس جدید خریدم

Amir1234646
28-07-2022, 19:01
اون 195 هم که همش خود سرویس دهنده میاد جواب میده و خودشم شکاییت رو میبنده بارها و بارها شکایت کردم و نتیجه نگرفتم

وقتی ترافیکم تموم شد برام پیامک اومد که به خاطر اتمام ترافیک نت شما به سرعت مصوب کاهش پیدا میکنه .بعد رفتم توی پنل کاربری دید یه گزینه بود نوشته بود اگه میخاید با سرعت مصوب از نت استفاده کنی گزینه ی فعال سازی رو بزن بعد منم گزینه ی فعال سازی ادامه با سرعت کم رو زدم و مودم رو هم یه بار ریستارت کردم ولی بعدش همچنان نه پینگ داشت نه پیج باز میکرد .فقط سایت شاتل باهاش باز میشد که تازه از همون سایت شاتل هم چیزی دانلود میکردم سرعت دانلود با دانلود منیجر بین 1 تا 6 کیلوبایت بود .اصلا معلوم نیست اینجا چه خبره .خیلی شخمیه .

وقتی جواب شکایت رو میده، شما در خواست تجدید نظر رو بزنید تا از بخش بالاتر رسیدگی کنن.

MMDFullHD
29-07-2022, 12:20
شاتل تغیر سرویس دادم به 16 مگ هنوز سرعتم مونده رو 8 مگ

محمد7966
31-07-2022, 03:15

سلام دوستان این مشکل ظاهرا مربوط میشه به dns. رفتم توی ویندوز، dns دستی ست کردم 8.8.8.8 و 4.2.2.4 و سایت دیجیکالا اومد بالا.

حالا همینها رو توی مودم ست کنم مشکلی پیش نمیاد؟ یا به خود پشتیبانشون بگم بلکه با dns سرور خودشون مشکلو حل کنند. اولین بار توی این چندساله به این مشکل برخوردم. اصلا من هیچ وقت dns دستی ست نمیکردم و از همون dns سروهای خود isp استفاده میکنم

MMDFullHD
13-08-2022, 18:48
دوستان کسی هست از پنج شنبه سرویسش دچار اختلالت پینگی باشه؟؟؟؟
یا فقط منم ؟

سلام دوستان این مشکل ظاهرا مربوط میشه به dns. رفتم توی ویندوز، dns دستی ست کردم 8.8.8.8 و 4.2.2.4 و سایت دیجیکالا اومد بالا.

حالا همینها رو توی مودم ست کنم مشکلی پیش نمیاد؟ یا به خود پشتیبانشون بگم بلکه با dns سرور خودشون مشکلو حل کنند. اولین بار توی این چندساله به این مشکل برخوردم. اصلا من هیچ وقت dns دستی ست نمیکردم و از همون dns سروهای خود isp استفاده میکنم

مشکل از dns نیست

دیجی کالا اپارات کلا شاتل مسیر هاش ک به سمت اسیاتک هست خیلی اختلال داره

توی رادار ابر هم میشه دید این قضیه ارو

magiteq1
16-08-2022, 23:02
دوستان کسی هست از پنج شنبه سرویسش دچار اختلالت پینگی باشه؟؟؟؟
یا فقط منم ؟

مشکل از dns نیست

دیجی کالا اپارات کلا شاتل مسیر هاش ک به سمت اسیاتک هست خیلی اختلال داره

توی رادار ابر هم میشه دید این قضیه ارو

از حدود 10 شب تا 1 اینا اینجوری میشه. شهریار هستم

MMDFullHD
17-08-2022, 11:24
از حدود 10 شب تا 1 اینا اینجوری میشه. شهریار هستم

gateway توام عین مال منه ؟

172.18.190.17 ؟

P‌C
19-08-2022, 18:48
اگه کسی سرویس FMC داره یه نگاه به گزارش مصرف اینترنت بندازه ببینه تغییری نکرده باشه... برای من یه مشکلی به وجود اومده از دو سه روز پیش برای محاسبه ترافیک داخلی

fardinnobakht
22-08-2022, 10:45
اگه کسی سرویس FMC داره یه نگاه به گزارش مصرف اینترنت بندازه ببینه تغییری نکرده باشه... برای من یه مشکلی به وجود اومده از دو سه روز پیش برای محاسبه ترافیک داخلی

اره تعرفه رو تغییر دادن
به من این جواب رو دادن

m811371
28-08-2022, 16:45
اره تعرفه رو تغییر دادن
به من این جواب رو دادن

سرویس یکساله هست.منم بخاطر همین ترافیک داخلی تمدید کردم.قبل تمدید هم با پشتیبانی چک کردم که تغییر نکرده باشه
الان دو سه ماه از تمدید گذشته تغییر دادن.الان نه میتونم ادمه بدم چون بدردم نمیخوره نه فسخ کنم چون فک نکنم پولو برگردونن.

"شاتل متعهد میشود تا پایان دوره اشتراک خدمت انتخابی، تغییری در شرایط مقرر در قرارداد نخواهد داد"

این تو متن قرارداد سرویس هست.باید تا پایان دوره فعلی شرایط قبل ادامه داشته باشه بعد تغییر بدن.

به نظرتون به 195 شکایت کنیم فایده داره ؟

P‌C
28-08-2022, 20:41
سرویس یکساله هست.منم بخاطر همین ترافیک داخلی تمدید کردم.قبل تمدید هم با پشتیبانی چک کردم که تغییر نکرده باشه
الان دو سه ماه از تمدید گذشته تغییر دادن.الان نه میتونم ادمه بدم چون بدردم نمیخوره نه فسخ کنم چون فک نکنم پولو برگردونن.

"شاتل متعهد میشود تا پایان دوره اشتراک خدمت انتخابی، تغییری در شرایط مقرر در قرارداد نخواهد داد"

این تو متن قرارداد سرویس هست.باید تا پایان دوره فعلی شرایط قبل ادامه داشته باشه بعد تغییر بدن.

به نظرتون به 195 شکایت کنیم فایده داره ؟

بعید میدونم به این خاطر بشه شکایت کرد. چون نمیتونی به سامانه 195 اثبات کنی که پشتیبانی بهت چی گفته و همینطور هیج کجا داخل صفحه معرفی سرویس fmc قید نشده که ترافیک داخلی رایگان محاسبه میشه. فقط همون اوایل سال 97 که این سرویس رو ساختن چند ماهی بود بعدش برش داشتن از اون صفحه.
ولی اگر هزینه 12 تومن سالیانه اطلاع رسانی از طریق sms رو پرداخت کرده باشی احتمالا بشه از این طریق شکایت کنی که یه تغییر مهم داخل سرویست انجام شده و بهت اطلاع رسانی نکردن و نهایتا همون 12 تومن رو بهت عودت بدن. فقط برای زهرچشم گرفتن به کار میاد!

m811371
29-08-2022, 01:35
بعید میدونم به این خاطر بشه شکایت کرد. چون نمیتونی به سامانه 195 اثبات کنی که پشتیبانی بهت چی گفته

بحث سر صحبت یک پشتیبان نیست،مشکل اینجاست که شرایط یه سرویس یکساله رو قبل اتمام دوره فعلی تغییر دادن.
شما بخاطر یه ویژگی یه سرویس رو انتخاب میکنی هزینه یه سال رو هم میدی،بعد یکدفعه وسط دوره میان میگن این سرویس دیگه اون ویژگی رو نداره. شما روحساب اون ویژگی سرویس رو خریدی وگرنه اگه میدونستی عوض میشه که خب اصلا تمدید نمیکردی. براهمین خودشون تو قرارداد تعهد دادن وسط دوره شرایط رو تغییر نمیدن.

و همینطور هیج کجا داخل صفحه معرفی سرویس fmc قید نشده که ترافیک داخلی رایگان محاسبه میشه

متن بالا هنوز داخل سایتشون هست.

لینک: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بخش "سرویس FMC چیست"

P‌C
29-08-2022, 09:43
بحث سر صحبت یک پشتیبان نیست،مشکل اینجاست که شرایط یه سرویس یکساله رو قبل اتمام دوره فعلی تغییر دادن.
شما بخاطر یه ویژگی یه سرویس رو انتخاب میکنی هزینه یه سال رو هم میدی،بعد یکدفعه وسط دوره میان میگن این سرویس دیگه اون ویژگی رو نداره. شما روحساب اون ویژگی سرویس رو خریدی وگرنه اگه میدونستی عوض میشه که خب اصلا تمدید نمیکردی. براهمین خودشون تو قرارداد تعهد دادن وسط دوره شرایط رو تغییر نمیدن.

لینک: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بخش "سرویس FMC چیست"

کاملا باهات موافقم و درست میگی. من اون صفحه معرفی رو ندیده بودم و حق با توه.
داخل مای شاتل یه بخش شکایات داره حتما یه متن شکایت پر کن و بهشون مثلا سه روز مهلت بده که تعرفه رایگان داخلی سرویست رو برگردونن و تهدید کن که در غیر اینصورت داخل 195 شکایت ثبت میکنی... اگه انجام ندادن حتما 195 شکایت ثبت کن.
این کار شاتل خیلی غیر حرفه ای و زشت بود و توهین بزرگی بود به منی که 12 ساله مشترکشون بودم.
مشکلی که من برای شکایت دارم اینه که 3-4 روز مونده به آخر دوره قبلیم این اتفاق افتاد و اگه شکایت هم بکنم فکر نکنم تاثیری برای دوره فعلیم داشته باشه.

P‌C
29-08-2022, 12:57

من شکایت ثبت کردم داخل سایت مای شاتل:

با سلام
بنده با توجه رایگان بودن ترافیک داخلی سرویس FMC (که در صفحه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیز به آن اشاره شده) در تاریخ دهم مرداد به تمدید یکساله سرویس خود اقدام کردم ولی در کمال تعجب مورخه 27 مردادماه شاهد کار کاملا غیر حرفه ای و ناشایست شرکت شاتل در حذف ناگهانی و بدون اطلاع رسانی تعرفه رایگان داخلی این سرویس بودم. با توجه به اینکه بنده دو هفته قبل از تغییر تعرفه اقدام به تمدید کرده بودم، شرکت شاتل رو موظف به رعایت شرایط این سرویس تا زمان اتمام دوره زمانی آن(یعنی 31 مردادماه 1402) میدانم. بنابراین در صورتیکه حداکثر تا سه روز آینده شرایط تعرفه ای ترافیک داخلی این سرویس به حالت قبلی برنگردد شکایت خودم رو داخل سامانه 195 ثبت خواهم کرد.

امیدوارم که سر عقل بیان

alireza_asol
02-09-2022, 07:42
سلام دوستان
خط من حدیدا یه مشکل عجیب پیدا کرده
چند ساعت از اتصال که میگذره نویز یهو میره بالا و باعث میشه چراغ لینک خاموش بشه و بعد از اتصال مجدد وضعیت اینطوری میشه!!!

اگه مودمو ری استارت کنم باز فرقی نداره و وضعیت همینه.
به طور اتفاقی متوجه شدم اگه به خط تلفنم زنگ بزنم باعث میشه دوباره لینک بپره و بعد از اتصال مجدد شرایط نرمال میشه.

ضمنا فقط مودم به خط تلفن وصله. کابل مخابراتی کرمان هم از سر خط کشیدم تا مودم.

کسی تجربه ای داره؟

reza_v66
17-09-2022, 20:25
بچه ها اینترنت شبانه شاتل رایگانه ها من هرماه 300 الی 400 گیگ دانلود میکنم :thumbsup:

magiteq1
17-09-2022, 22:30
بچه ها اینترنت شبانه شاتل رایگانه ها من هرماه 300 الی 400 گیگ دانلود میکنم :thumbsup:

از چه ساعتی هست

...ALI...
18-09-2022, 02:17
حالا سره خط یه تست بگیر اگر جواب نداد به شانل بگو پورت عوض کنن اگر با جواب نداد سامانه ۱۹۵ شکایت کن

- - - Updated - - -

...ALI...
18-09-2022, 02:21
Crc ارروت خیلی اول اینکه مدل دقیق مودمت رو بگو حتما همینجا قبل از مراحل بعدی دوم سره خط تست کن ببین باز همینه اگر بود زنگ بزن شاتل پورت رو برات بررسی کنن و در آخر اگر گفت مشکل از مسیر از سامانه ۱۹۵ شکایت کن . چون معمولا مشکل مسیر به مخابرات بگی زیاد کاری نمیکنن و اینکه خود isp هم وظیفه داره به مخابرات اطلاع بده .

سلام دوستان
خط من حدیدا یه مشکل عجیب پیدا کرده
چند ساعت از اتصال که میگذره نویز یهو میره بالا و باعث میشه چراغ لینک خاموش بشه و بعد از اتصال مجدد وضعیت اینطوری میشه!!!

اگه مودمو ری استارت کنم باز فرقی نداره و وضعیت همینه.
به طور اتفاقی متوجه شدم اگه به خط تلفنم زنگ بزنم باعث میشه دوباره لینک بپره و بعد از اتصال مجدد شرایط نرمال میشه.

ضمنا فقط مودم به خط تلفن وصله. کابل مخابراتی کرمان هم از سر خط کشیدم تا مودم.

کسی تجربه ای داره؟

...ALI...
18-09-2022, 02:24
دوستان اینجا کسی از مودم zyxel vmg5301-t20a که خود شاتل برای وی دی اس ال میفروشه استفاده کرده؟ من جدیدا سرویس وی دی اس ال شاتل گرفتم ولی دو دلم این مودم رو بگیرم از اونجایی که این مودم اصلا وجود خارجی توی سایت های خارجی نداره از یک طرفم مودمی که خود شاتل عرضه می‌کنه . اگر تجربه استفاده از وی دی اس ال شاتل دارید با این مودم یا یک مودم دیگه برای بنویسید
تشکر .

rahman0158
18-09-2022, 16:45
من مدل vmg1312-t20b شاتل رو دارم و راضی هستم البته رو ای دی اس ال مودم 37 روز متوالی روشنه و خط 13 روزه استیبل

...ALI...
18-09-2022, 17:27
من مدل vmg1312-t20b شاتل رو دارم و راضی هستم البته رو ای دی اس ال مودم 37 روز متوالی روشنه و خط 13 روزه استیبل

نویز خطت و بقیه اطالاعات لاینت رو هم میشه یه عکس بگیری؟ snr margin , line attenuation , download and upload rate ..

rahman0158
18-09-2022, 18:04
خدمت شما البته Line Attenuation دانلود واقعی من حدودا 13.5 هست که رو مود Annex M درست نشون میده

...ALI...
18-09-2022, 19:08
تقریبا وضعیت خط شما شبیه منه. برا vdsl اقدام نکردین ؟ چون خطتون کشش رو داره

خدمت شما البته Line Attenuation دانلود واقعی من حدودا 13.5 هست که رو مود Annex M درست نشون میده

S M Λ S Ħ
26-09-2022, 10:44
شاتل اینقد دیگه *رومزاده شده که حتی اپرای موبایل صبح تاشب محدودیت رو ورمیدارن تا حدی، ولی شاتل چن روزه هیچ ویـ پی انی رو نمیشه کانکت شد!
مخابراتش رو رفتم دیدم روی اون کانکت میشد ولی این شاتل چرا اینقد ...

...ALI...
26-09-2022, 11:18
شاتل اینقد دیگه *رومزاده شده که حتی اپرای موبایل صبح تاشب محدودیت رو ورمیدارن تا حدی، ولی شاتل چن روزه هیچ ویـ پی انی رو نمیشه کانکت شد!
مخابراتش رو رفتم دیدم روی اون کانکت میشد ولی این شاتل چرا اینقد ...

Express روی پورت tcp lightway کار می‌کنه .

S M Λ S Ħ
26-09-2022, 12:00
Express روی پورت tcp lightway کار می‌کنه .

ندارم متاسفانه
فقط nord, windscribe, vpn unlimited رو دارم که هیچ کدوم کار نمیکنن
البته جالبه vpn unlimited روی گوشی کانکت میشه ولی نسخه پی سی اصلا بالا نمیاد برنامش

...ALI...
26-09-2022, 12:24
ندارم متاسفانه
فقط nord, windscribe, vpn unlimited رو دارم که هیچ کدوم کار نمیکنن
البته جالبه vpn unlimited روی گوشی کانکت میشه ولی نسخه پی سی اصلا بالا نمیاد برنامش

Proton امتحان کن .حقیقت اینایی داری از کار انداختنشون راخت بوده همیشه .

MMDFullHD
26-09-2022, 13:11

متاسفانه پروتون هم دی سی میشه

الان دارم تست میکنم

هرچی فیلترشکنه دارن بصورت اینگار دستی میبینن هرکانکشنی ک رمزنگاری شده باشه و خروجی از کشور باشه
رو محدود میکنن

حتی من سرور شخصی رو ک روش شدو ریختم هم میبندن

ایرانسل و شاتل شدیدترین فیلترینگ رو دارن

همراه اول باز کمی ازاد تره

naasr
26-09-2022, 15:40
متاسفانه پروتون هم دی سی میشه

الان دارم تست میکنم

هرچی فیلترشکنه دارن بصورت اینگار دستی میبینن هرکانکشنی ک رمزنگاری شده باشه و خروجی از کشور باشه
رو محدود میکنن

حتی من سرور شخصی رو ک روش شدو ریختم هم میبندن

ایرانسل و شاتل شدیدترین فیلترینگ رو دارن

همراه اول باز کمی ازاد تره

اکسپرس خوب کار میکنه من استفاده میکنم

mehrabooni
26-09-2022, 16:02
پروتون که اصلا کانکت نمیشه گرامی
یعنی حتی لاگین کردن بهش هم باز نیازمند یه برنامه دیگه هست خخخخ

...ALI...
26-09-2022, 20:32
پروتون که اصلا کانکت نمیشه گرامی
یعنی حتی لاگین کردن بهش هم باز نیازمند یه برنامه دیگه هست خخخخ
Express میمونه گزینه ی نهایی واقعا . البته برا من فقط tcp کار می‌کنه که بازم خوبه. البته وی پی آن زیاده ولی امتحان کردن همشون وقت بر و هزینه بره

alidorost
30-09-2022, 17:28
بعد ساعت 4 کاملا نت داخلی هس مثل سال 98
با نت گوشی هیچ کاری جز سایت داخلی اون ها هم نصف و نیمه نمیشه رفت...

David4None
30-09-2022, 19:48

مطمئنی!؟ شاتل؟! 300 گیگ!؟ رایگان!! با چه سرعتی؟

ترافیک شبانه تضمین شدش ماهی ۱۰ گیگ

reza_v66
01-10-2022, 17:30
راهی هست بشه این پیامو پاک کرد؟:D

reza_v66
01-10-2022, 17:34
مطمئنی!؟ شاتل؟! 300 گیگ!؟ رایگان!! با چه سرعتی؟

ترافیک شبانه تضمین شدش ماهی ۱۰ گیگ

من طرح 8 مگ با ماهیانه 190 گیگ ترافیک میخرم الان چندماهه واس من نت شبانه انگار رایگانه و توی عکس مشخصه بالای 400 گیگ دانلود داشتم طی 30 روز!!!! شماهم امتحان کنید ببینید شاید واس شماهم رایگان باشه! سرعت دانلود هم 1مگ در ثانیه هست مثل سرعت روز !

S M Λ S Ħ
01-10-2022, 23:42
مودم DSL-N14U B1 از openvpn ساپورت نمیکنه، امکان اضافه کردنش به مودم هست؟

osmaan
02-10-2022, 12:51
Express میمونه گزینه ی نهایی واقعا . البته برا من فقط tcp کار می‌کنه که بازم خوبه. البته وی پی آن زیاده ولی امتحان کردن همشون وقت بر و هزینه بره

سلام
از کجا میشه اکسپرس رو تهیه کرد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

osmaan
02-10-2022, 13:18

سلام
ممنون میشم راهنمایی کنید

Abolfazl-Star
02-10-2022, 13:24
سلام
ممنون میشم راهنمایی کنید

برات پ خ کردم از کجا تهیه ش کنی

broosli
02-10-2022, 20:39
برات پ خ کردم از کجا تهیه ش کنی
بی زحمت واسه منم راهنما بفرست. ممنون

Abolfazl-Star
03-10-2022, 00:44
بی زحمت واسه منم راهنما بفرست. ممنون

بله فرستادم، شما هم چک کنین

bigbang0661
03-10-2022, 16:24
خدا وکیل شاتل از همه بدتره. من با همراه اول میتونم به همه چیلتر شکن ها وصل بشم ولی با شاتل فقط یکی دو تا کار میکنه!!! نه به اون مدیر کراوات زدش نه به این سانسوره بیشتر از مخابراتش!!! چه اشتباهی کردم ماه پیش یک ساله تمدید کردم

naasr
03-10-2022, 17:00
خدا وکیل شاتل از همه بدتره. من با همراه اول میتونم به همه چیلتر شکن ها وصل بشم ولی با شاتل فقط یکی دو تا کار میکنه!!! نه به اون مدیر کراوات زدش نه به این سانسوره بیشتر از مخابراتش!!! چه اشتباهی کردم ماه پیش یک ساله تمدید کردم

شاتل همیشه تو فیلترینگ پیشگام بوده انگار خودش هم یه کمیته فیلترینگ جداگانه داره و پورتها را مسدود میکنه جدا از این من موندم با این تعرفه های گرونش رو چه حسابی تمدید میکنید

windows-ps3
03-10-2022, 17:59
express هم از کار افتاده ؟ من نمی تونم دیگه لاگین بشم

لیونل_مسی
03-10-2022, 19:25
همه چیز شکن ها از کار افتادن
از مرورگر تور استفاده کنید
اولترا سرف
ف*رینگ جدید حزب کمونیست چینه

Abolfazl-Star
05-10-2022, 03:24
express هم از کار افتاده ؟ من نمی تونم دیگه لاگین بشم

برای sign in شدنش نیاز با فیلترشکن داره ولی وقتی داخل اکانتت باشی مشکلی نداره و کار میکنه

viking_vp3
05-10-2022, 05:47
برای sign in شدنش نیاز با فیلترشکن داره ولی وقتی داخل اکانتت باشی مشکلی نداره و کار میکنه
متد اکانت داره بده بزنیم دمت هم گرم

لیونل_مسی
05-10-2022, 10:08
ابزار جدید گوگل هم برای غاراشمیش اخیر پولی هست .

اینم باسه کسایی که میگن ایلان ماسک و بقیه تو امریکا دلشون برای ما سوخته ...

فعلا فقط تور و اولترا سرف کار میکنن

naasr
05-10-2022, 11:51

این Outline ابزار جدیدی نیست خیلی وقته داریم استفاده میکنیم سرورهای شادوساکس تو گروه های تلگرام میزان که تو کلاینت Outline وارد میکنید و کانکت میشید

windows-ps3
05-10-2022, 19:25
تو ۲۰۲۲ واسه استفاده از شکن باید یه شکن دیگه روشن کنیم
:mellow:

bigbang0661
05-10-2022, 22:55

والا واسه من شاتل به هیچ شکنی وصل نمیشه. همراه اولم وصل میشه که سرعتش در حد لاکپشته.

Abolfazl-Star
06-10-2022, 00:13
متد اکانت داره بده بزنیم دمت هم گرم

​اکسپرس رایگان نیست ، باید اشتراکش رو تهیه کنین

محمد7966
06-10-2022, 21:03
سلام. دوستان شاتل اینترنت رو قفل کرده؟ حتی بعضی از سایتهای ایرانی هم باز نمیشن. این انجمن و یه سری سایتهایی مثل دیوار یا سایت های بانکی برام باز شدن. قندشکن ها از کار افتادن

تا همین ظهر خوب بود

reza_v66
06-10-2022, 21:16
سلام. دوستان شاتل اینترنت رو قفل کرده؟ حتی بعضی از سایتهای ایرانی هم باز نمیشن. این انجمن و یه سری سایتهایی مثل دیوار یا سایت های بانکی برام باز شدن. قندشکن ها از کار افتادن

تا همین ظهر خوب بود
اره منم عصر توی یوتیوب بودم یهو متوجه شدم قندشکن دیگه وصل نمیشه و از پشتیبانی پرسیدم گفت مشکل خارج از شبکه شاتله و بش گفتم امیدوارم روزی بیاد که دیگه هیچ اختلالی نباشه اونم گف ان شااله (خلاصه ک همه خسته شدن ازین اوضاع)

محمد7966
06-10-2022, 23:58
اره منم عصر توی یوتیوب بودم یهو متوجه شدم قندشکن دیگه وصل نمیشه و از پشتیبانی پرسیدم گفت مشکل خارج از شبکه شاتله و بش گفتم امیدوارم روزی بیاد که دیگه هیچ اختلالی نباشه اونم گف ان شااله (خلاصه ک همه خسته شدن ازین اوضاع)

ببخشید شما ساکن خوزستانید؟ من ساکن خوزستانم. چند نفر هم توی زومیت نوشتن که اینترانت شده در خوزستان. فقط توی خوزستان اینطوری شده یا بقیه استانها هم این مشکل بوجود اومده.

reza_v66
07-10-2022, 00:26
ببخشید شما ساکن خوزستانید؟ من ساکن خوزستانم. چند نفر هم توی زومیت نوشتن که اینترانت شده در خوزستان. فقط توی خوزستان اینطوری شده یا بقیه استانها هم این مشکل بوجود اومده.

morteza_mombeini
08-10-2022, 10:53
پاک شود............

bigbang0661
08-10-2022, 18:37
دوستان کسی میدونه از چه سایتی برای اولتراسرف پرو+کسی پیدا کنم؟

reza_v66
09-10-2022, 14:41
دوستان کسی میدونه از چه سایتی برای اولتراسرف پرو+کسی پیدا کنم؟
توام شاتلی؟ اگه اره پ خ بم بده

reza_v66
09-10-2022, 17:50
محمد7966 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پیام خ بت دادم چک کن

alidorost
10-10-2022, 16:30
نت از ظهر تا حالا داخلی شده با شاتل
فارس
هیچ فیلترشکنی وصل نمیشه

magiteq1
10-10-2022, 17:15
شما با چی وصل میشید

لیونل_مسی
11-10-2022, 09:03
این دوستمون ایتالو دنس چی شد سر بزنگاه غیب ش زد .

من از مرورگر تور استفاده میکنم .

reza_v66
11-10-2022, 13:57
نت از ظهر تا حالا داخلی شده با شاتل
فارس
هیچ فیلترشکنی وصل نمیشه
پیام خ بم بده بت بگم چیکار کنی

reza_v66
11-10-2022, 14:00
من فهمیدم چطور میشه نت ملیو دور زد بم پیام خص بدین :thumbsup:

windows-ps3
13-10-2022, 11:50
protonvpn پروتکل sealth کار میکنه ولی بین الملل نیاز داره

GHAGHALEELEE
13-10-2022, 19:58
protonvpn پروتکل sealth کار میکنه ولی بین الملل نیاز داره
من اخرین نسخه اش رو هم نصب کردم ولی تو بخش پروتکل ها هنوز همون 4 تا قرار داره.

آپدیت: فقط در اندروید و ای او اس هست و باید برنامه روی گوشی پاک سیستم ری استارت و دوباره نصب بشه.

لیونل_مسی
14-10-2022, 10:29
گول این شکن فروش های داخلی و وطنی را نخورید

من خودم دیشب یه اکانت 3 ماهه خریدم اصلا رو هیچ پروتوکولی کار نمیکنه !

علت اینه که اصولا خیلی از پورت های tcp و udp را از بیخ بستن

مثلا میدونن open v-p-n رو چه رنج پورت کار میکنه

اونام کل رنج را بستن

موفق باشید

لیونل_مسی
14-10-2022, 10:33
احتمالا در طی دولت بایدن یه ساخت و پاخت هایی هم با گوگل کردن ! (مثل ترکیه ، قطر ، امارات)

چرا ؟

چون نه تنها قفل کودک (اینترنت کودک) روی گوگل فعال شده باسه اپراتورهای ایرانی

بلکه الان خیلی ارور ها از طرف گوگل میاد !

یعنی از اون ور ...

naasr
14-10-2022, 11:58
گول این شکن فروش های داخلی و وطنی را نخورید

من خودم دیشب یه اکانت 3 ماهه خریدم اصلا رو هیچ پروتوکولی کار نمیکنه !

علت اینه که اصولا خیلی از پورت های tcp و udp را از بیخ بستن

مثلا میدونن open v-p-n رو چه رنج پورت کار میکنه

اونام کل رنج را بستن

موفق باشید

اینها که الکیه کسی دیگه ای آت و آشغالها رو نمیخره الان تو کانالها تلگرام بهترین راههای دور زدن فیلترینگ هست اونهم رایگان

لیونل_مسی
14-10-2022, 12:53
اینها که الکیه کسی دیگه ای آت و آشغالها رو نمیخره الان تو کانالها تلگرام بهترین راههای دور زدن فیلترینگ هست اونهم رایگان

دوست من اگر تمایل داشتی شیر کنی به من پ خ بزن

من رفیق باز نیستم که شیر کنم لو بره

خود تلگرام چجوری باز میشه ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید لاقل با فامیلم در ارتباط باشم .

یا واتس اپ