ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] ADSL Shatel / شرکت شاتل

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 [56] 57 58 59 60 61 62

alottadamage
04-08-2020, 11:18
سلام
دوست عزیز در قسمت dsl mode قسمت annex را به اتومات یا m بزارید و ریست کنید مودم رو اگر اوکی نشد به پشتیبانی اعلام کنید تا annex را درست کنند و مشکل حل می‌شه.
اگر روی annex باشید اپلود کم میشه و معمولا دانلود زیاد میشه.

نه ارتباطی نداره، مال من از اول روی M بوده تا آپلود 2 مگ بگیریم و به راحتی روی 2055 آپ میشد، ولی الان کشش آپلود کمتر شده و به زور 1800-1900 هست، مال دانلود هم 18-20

از ابتدای خرید تا چند روز پیش روی M بوده و snr دانلود فیکس روی 26-28 رو 9311

پس ارتباطی نداره و از خود مخابرات هست، سیم کشی هم جدیده و بیرون از خونه هم مشکلی وجود نداره، مربوط به مخابرات و یا خود شاتله.

Annex A هم نهایت آپلودی که میده 1 مگه و به دردم نمیخوره، واسه همین از ابتدای خرید پشتیبان گفتم روی M ست کنه

alottadamage
04-08-2020, 11:20
ADSL دیگه منسوخ شده به فکر اینترنت جایگزین باش ...ISP میتونه بدون اینکه خودت متوجه بشی و حتی سیم کشی هم دست نزده باشی و سالم باشه کشش خطت رو کمتر کنه :D

احتمالا همینطوره، و خودشون اینکارو کردند، جایگزین مناسبی فعلا وجود نداره.

برمیگردم آسیاتک، دیگه تصمیمم همینه

ariobarzan2
04-08-2020, 12:17
ADSL دیگه منسوخ شده به فکر اینترنت جایگزین باش ...ISP میتونه بدون اینکه خودت متوجه بشی و حتی سیم کشی هم دست نزده باشی و سالم باشه کشش خطت رو کمتر کنه :D
برای منم مثل اینکه همینطوری شده چون قبلاً سرویس من یک مگ بود ولی روی 4 مگ بسته شده بود و دانلود 4 مگ رو هم کامل میداد ولی کشش خط روی حدود 20-21 بود ولی از وقتی رفتم روی این سرویس جشنواره یک مگ که روی 16 میبندن کشش خطم روی 18-19 اومده و خطم رو روی 17 بستن ولی موقع دانلود نمیتونم به سرعت بیشتر از 14-14.8 برسم ضمن اینکه snr هم اومده روی حدود 10 یعنی لب مرزه ولی در کل من راضیم

alottadamage
04-08-2020, 17:51
پینگ بالا با تایم آوت متعدد...

زنگ هم میزنی میگن مشکل از ما نیست از شبکه خارجی هست و در حال پیگیری هستیم!

یعنی این دو تا کلیه مشکلات شون رو حل کرده واسه جواب دادن:

1-مشکل از ما نیست.
2-در حال رفع مشکلیم.

...

alidorost
04-08-2020, 17:57
حاجی کلا پوکیده نت مملکت
همه دارن مینالن

snr رفیق من از 24 اومد برای دو ماه روی 6! بعد مثلا درست شده 19!

همش پکت لاس
پینگا جزخورده

amirniack
04-08-2020, 17:59
معلوم نیست دارن چیکار میکنن دوباره چن روزه کشش خط منم از 8 اومده روی 4

alottadamage
04-08-2020, 18:53
معلوم نیست دارن چیکار میکنن دوباره چن روزه کشش خط منم از 8 اومده روی 4

جواب همیشگی شاتل:

تست سر خط! + مشکل از شبکه خارجی هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!! به ما ربطی نداره!!!!!!!!!!!!!!!! ما خوبیم، بقیه بد

David4None
05-08-2020, 13:47
مثل اینکه سرویسی تو مایه های شکن و بگذر راه انداخته شاتل برای ی سری سایت های تحریمی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

:worried:

alottadamage
05-08-2020, 15:00
مثل اینکه سرویسی تو مایه های شکن و بگذر راه انداخته شاتل برای ی سری سایت های تحریمی

:worried:

آره دیروز منم دیدم، ولی خیلی هاش بازم بلاکه...

*نت که واسه من اوکی شده فعلا، همه چی به حالت قبل برگشته:biggrin:*

FXPRO
06-08-2020, 01:57
آره دیروز منم دیدم، ولی خیلی هاش بازم بلاکه...

*نت که واسه من اوکی شده فعلا، همه چی به حالت قبل برگشته:biggrin:*

پینگت اوکی شده؟

alidorost
06-08-2020, 02:27
مصاحبه بسیار مهم شاتل درباره vdsl و ftth و...

alottadamage
06-08-2020, 10:43
پینگت اوکی شده؟

اون روزی که گفتم آره، الان دو چندان بدتر شده! پابجی که کلا مچ پیدا نمیکنه و همه سرورا واسه شاتل بلاکه، دوستمم شاتل داره و همین طوره، با وی پی ان میریم گیم!

alidorost
06-08-2020, 13:47
اون روزی که گفتم آره، الان دو چندان بدتر شده! پابجی که کلا مچ پیدا نمیکنه و همه سرورا واسه شاتل بلاکه، دوستمم شاتل داره و همین طوره، با وی پی ان میریم گیم!

خدا رو شکر این مشکل بلاک شئنو حداقل من تو پارس ندارم

FXPRO
06-08-2020, 15:06

دو راه دارید

یا بسازید و وایسید معحزه بشه

یا زنگ بزنید بهشون بگید این ج وضعشه

alottadamage
06-08-2020, 18:06
دو راه دارید

یا بسازید و وایسید معحزه بشه

یا زنگ بزنید بهشون بگید این ج وضعشه

آلترناتیو های بسیار بهتری وجود داره از این دو راه... یکیش این هست که 14 هزار تومن بیشتر ماهیانه پول میدم و برمیگردم به آسیاتک.

Refigh687
06-08-2020, 21:10
الان پینگ من 700 شده از غروب به بعد با کلی تایم اوت
2 شب پیش همینطور.
چرا من دوباره اومدم شاتل گرفتم ؟؟؟ خودمم نمیدونم . اولش خط صاحبخونه رو داشتم روش شاتل زدم . حالا هم خط خودمو .
جرات هم نمیکنم اینترنت رو عوض کنم . هر بار رانژه ی خط حدود 1 هفته طول میکشه به لطف مخابرات . بار دوم که شاتل گرفتم از زمان ثبت نام تا راه اندازی 11 روز طول کشید . جمع اوری هم اضافه کنم 1 ماه بدون اینترنت میشم

alottadamage
06-08-2020, 21:16
الان پینگ من 700 شده از غروب به بعد با کلی تایم اوت
2 شب پیش همینطور.
چرا من دوباره اومدم شاتل گرفتم ؟؟؟ خودمم نمیدونم . اولش خط صاحبخونه رو داشتم روش شاتل زدم . حالا هم خط خودمو .
جرات هم نمیکنم اینترنت رو عوض کنم . هر بار رانژه ی خط حدود 1 هفته طول میکشه به لطف مخابرات . بار دوم که شاتل گرفتم از زمان ثبت نام تا راه اندازی 11 روز طول کشید . جمع اوری هم اضافه کنم 1 ماه بدون اینترنت میشم

دقیقا کلِ وضعیتِ شاتل رو در یک جمله وصف کردین! :sad: باز خوبه مخابرات ما اذیت نمیکنه تو جمع آوری و اینا

ولی اگه میخواین جمع آوری کنین، یه شکایت بزنین شاید کارتون راه افتاد

Refigh687
06-08-2020, 22:30
دقیقا کلِ وضعیتِ شاتل رو در یک جمله وصف کردین! :sad: باز خوبه مخابرات ما اذیت نمیکنه تو جمع آوری و اینا

ولی اگه میخواین جمع آوری کنین، یه شکایت بزنین شاید کارتون راه افتاد

همین الان اصلانتم کار نمیکنه . با همراه اول اومدم ببینم برای شما هم همینطوره یا نه ؟
تا نیم ساعت پیش حداقل وصل بود :دی

alidorost
07-08-2020, 01:27
والا الان دو روزه پارس افلاین کامل درت شده پکت لاسش برای من رفته بعد اون افزایش حجمی که داد ازش دیگه نرفتم
انگار شاتل که این همه تعریف میکردن ریخته بهم

احتمالا مدتی بد درست میشه ...
کلا همه شرکتا فکر کنم این طرویه مدتی خراب میشه بعد درست
مدتی باز خراب و...

FXPRO
07-08-2020, 02:17
آلترناتیو های بسیار بهتری وجود داره از این دو راه... یکیش این هست که 14 هزار تومن بیشتر ماهیانه پول میدم و برمیگردم به آسیاتک.

برای من گیمینگ مهم هست که تاحالا کسی نشنیدم تعریف کنه از آسیاتک

sajad-tnt
07-08-2020, 07:26
[emoji323] هدیه شاتل به کاربران اینترنت پرسرعت ثابت به مناسبت عید غدیر[emoji322]

[emoji840] دوستان عزیز!
فردا به مناسبت عید غدیر خم، حجم اینترنت مصرفی کاربران سرویس‌های اینترنت پرسرعت ثابت، کاملا رایگان خواهد بود.
[emoji736] بنابراین اگر مشترک سرویس‌های ثابت شاتل هستید، ترافیک مصرفی این روز را مهمان شاتل خواهید بود و می‌توانید با آسودگی خاطر از حجم رایگان اینترنت‌ استفاده کنید.

[emoji419] در نظر داشته باشید که ترافیک رایگان عید غدیر ویژه‌ی کاربران فعال شاتل است.
[emoji92] لحظه‌های‌تان سرشار از امید و شادی!
shatel

Sent from my K00R using Tapatalk

Gamemaster
07-08-2020, 08:18
کسی هست با شاتل دیسکوردش بالا نیاد؟

alottadamage
07-08-2020, 10:15
برای من گیمینگ مهم هست که تاحالا کسی نشنیدم تعریف کنه از آسیاتک

و آسیاتک هم واسه گیمینگ واقعا خوب بود، و همیشه ثابت بود. درسته اوایل که اومدم شاتل بهتر بود، ولی مدتی بعد بدتر از آسیاتک شد.

آسیاتکم مثل شاتل پروفایل گیم داره و پینگش بسیار خوبه

من جمع آوری میکنم و آسیاتک میگیرم دوباره، نتایجش رو میذارم شما هم ببینید پینگشو

Refigh687
07-08-2020, 11:16
لعنتی . دیشب ساعت 4 صبح اینترنتم درست شد
ساعت 11 ظهر امروز دوباره همون مرگی که رو که دیشب داشت دوباره همونجور شد . پینگ میره روی 1200 برای N ساعت و بعدش کلا قطع میشه . بعد زنگ میزنی به شاتل 15 دقیقه منتظر میمونی به پشتیبان وصل بشه (معادل 3000 تومن شارژم هدر میره ) و بعد پشتبان میگه مخابرات منطقه ی شما مشکل پیدا کرده ما در حال پیگیری هستیم .
مودم td lte ایرانسلم 2 ماه پیش خراب شد . چه علطی کردم رفتم سراغ ای دی اس ال . 8 سال ای دی اس ال نداشتم ارامش داشتم . دوباره اومدم ای دی اس ال هر روز یه مرگش هست . 20 روز تموم طول کشید فقط خط تلفنم وصل بشه . 3 بار توی این وضعیت کرونایی رفتم مخابرات که مامورتون عرضه نداشته بوق تلفن بیاره .پل زده داخل کافو خط همسایه قطع شده . بعدش همسایه زنگ زده به خرابی پل رو برداشتند خط من قطع شده . اخرش هم خط همسایه رو از یه کافوی دورتر براش کابل کشیدند داخل ساختمون .و بعد از وصل شدن خط تلفن که سخت تر از هوا کردن آپولو بود 11 روز طول کشید خطم رانژه بشه . حالا هم هر روز مخابرات گند میزنه به اینترنت . یه مودم همراه اول بگیرم بهتره خیلی گرونتره اینترنتش خیلی حجم کمتری میده پینگش هم بالاتره ولی حداقل قطع نمیشه

Gamemaster
07-08-2020, 12:23
شاتل مربوط ب گیمو داره میبنده
کسی برای گیم میخاد نیاد شاتل

alottadamage
07-08-2020, 12:32
شاتل مربوط ب گیمو داره میبنده
کسی برای گیم میخاد نیاد شاتل

سلام، جمله کمی نامفهوم بود، یعنی چی شاتل مربوط به گیمو داره میبنده؟ منظورتون پروفایل گیمه؟ از خبر رو از کجا شنیدید؟ یه ذره توضیح بدید.

کسی هست با شاتل دیسکوردش بالا نیاد؟

واسه منم با شاتل بالا نمیاد.

alirezafaghih
07-08-2020, 14:07
سلام دوستان
یه سوال، آیا با استفاده از وی پی ان ایران میشه ترافیک تمام سایت ها رو داخلی یا همون نیم بها کرد؟

franchescaolsonEqP
07-08-2020, 17:47
سلام دوستان
یه سوال، آیا با استفاده از وی پی ان ایران میشه ترافیک تمام سایت ها رو داخلی یا همون نیم بها کرد؟
بله . سروری که بهش وصل میشید باید تو لیست سایت داخلی تنظیم مقررات و isp باشه.

alirezafaghih
07-08-2020, 17:51
بله . سروری که بهش وصل میشید باید تو لیست سایت داخلی تنظیم مقررات و isp باشه.

شما سایتی رو میشناسید که چنین سرور هایی رو داشته باشه؟

irmacfa
08-08-2020, 02:18
تازگی شاتل چرا اینجوری شده
یه ساعت خاصی مثلا شب ها از 16 مگ میپره میاد روی 5 مگ

windows-ps3
08-08-2020, 13:15
من دو روزه تایم اوت دارم :sad:

alinice321
08-08-2020, 14:14
درود
من دو هفتس تایم اوت دارم! وضعیت نت افتضاحه!

TRACKER
08-08-2020, 14:18
من 20 روزه ثبت نام کردم هنوز رو خطم دایر نشده :grrr:

راسته که میخواد پروفایل گیم رو حذف کنه؟

alottadamage
08-08-2020, 14:25

مال من که کلا با سرور لوکزامبورگ تعطیله! فقط تایم آوته!

20 روز؟؟؟ حالا این خبر حذف پروفایل گیم دقیقا از کجا اومد؟ یه دوستی دیروز گفت و توضیحی هم نداد :|

ariobarzan2
08-08-2020, 14:29
بعید میدونم با این رقابت شدیدی که بین شرکتا هست شاتل پروفایل گیم رو حذف کنه و کلی مشتری گیمر خودشو از دست بده گیمرها بخاطر مصرف بالاشون یه جورایی شاید بهترین یا یکی از بهترین مشتریاشون باشن

TRACKER
08-08-2020, 14:31
بعید میدونم با این رقابت شدیدی که بین شرکتا هست شاتل پروفایل گیم رو حذف کنه و کلی مشتری گیمر خودشو از دست بده گیمرها بخاطر مصرف بالاشون یه جورایی شاید بهترین یا یکی از بهترین مشتریاشون باشن
رقابت؟؟ :دی داداش کجای کاری....
رقابت کجا بود مرد مؤمن.... اینا فقط میخوان پول بچاپند و بس....
وقتی آسیاتک گیم رو پولی کرد.... قطعا شاتل که فکر میکنه بهتر هم هست، پولی میکنه.... شکی در این نیست

20 روز؟؟؟ حالا این خبر حذف پروفایل گیم دقیقا از کجا اومد؟ یه دوستی دیروز گفت و توضیحی هم نداد :|
بله 20 روز
دوبار هم تماس گرفتم هیچ کاری نکردند...
البته امروز گفت از نمایندگی شهرمون باید پیگیر رانژه باشند.... اگر تا فردا یا پس فردا درستش نکردند درخواست لغو میدم و برمیگردم اسیاتک

کسی میدونه این کارشون (یعنی 20 روز تاخیر) شامل جریمه ای چیزیم میشه یا نه؟ به کجا باید شکایت کنم غیر از 195 ؟

alottadamage
08-08-2020, 16:19
رقابت؟؟ :دی داداش کجای کاری....
رقابت کجا بود مرد مؤمن.... اینا فقط میخوان پول بچاپند و بس....
وقتی آسیاتک گیم رو پولی کرد.... قطعا شاتل که فکر میکنه بهتر هم هست، پولی میکنه.... شکی در این نیست

بله 20 روز
دوبار هم تماس گرفتم هیچ کاری نکردند...
البته امروز گفت از نمایندگی شهرمون باید پیگیر رانژه باشند.... اگر تا فردا یا پس فردا درستش نکردند درخواست لغو میدم و برمیگردم اسیاتک

کسی میدونه این کارشون (یعنی 20 روز تاخیر) شامل جریمه ای چیزیم میشه یا نه؟ به کجا باید شکایت کنم غیر از 195 ؟

شاتل انگاری پولاش رو به اتمامه، خیلی مسخرس نحوه پرداختش، مال من وقتی بار اول وصل شد، 5 روز طول نکشیده فاکتور پرداخت اشتراک ماه بعد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! هم ایمیل کردن، هم پنل نوتیف دادن، هم اس ام اس کردن! در صورت عدم پرداخت، قطع اشتراک و فلان!!!!!!!!!! از این گدا بازی ها خیلی بدم میاد کم مونده ماشین بگیرن کارمنداشون بیان جلو خونه بگن پولو رد کن بیاد

7 روز نهایتشه دیگه باید وصل میشد، شکایت بزن 195، جای دیگه نمیدونم، ولی 195 بزنی کارت راه میفته

برگرد آسیاتک، منم تموم شه این ماه، سریع جمع آوری میکنم و میام آسیاتک، از اولم اشتباه کردم اومدم شاتل، آسیاتک به اون خوبی ارزش 14 تومن بیشترو داشت، به نظرم اصلا نیا شاتل، جدی میگم.

FXPRO
08-08-2020, 16:20

درود

هر روز زنگ بزنید و کلید کنید این چه وضعشه... معجزه نمیشه اگه به این ISP ها رو بدی

** خورده حذف کنه

alidorost
08-08-2020, 16:21
مال من که کلا با سرور لوکزامبورگ تعطیله! فقط تایم آوته!

نه آقا یه چیزی برا خودش پروند
رییس گروه های شاتل همین چهار پنج روز پیش تازه داشت میگفت داریم سعی میکنیم static route خاص بازی ها از شرکتای بازی سازی بگیریم
حذف پروفایل گیم کجا بود؟؟

alottadamage
08-08-2020, 16:23
نه آقا یه چیزی برا خودش پروند
رییس گروه های شاتل همین چهار پنج روز پیش تازه داشت میگفت داریم سعی میکنیم static route خاص بازی ها از شرکتای بازی سازی بگیریم
حذف پروفایل گیم کجا بود؟؟

آره تو لایوش دیدم، بشنو و باور نکن. با این پینگ ****ش پروفایل گیم هم فک کن بردارن، ببین چی میشه.

FXPRO
08-08-2020, 16:23

درود

شاتل انگاری پولاش رو به اتمامه، خیلی مسخرس نحوه پرداختش، مال من وقتی بار اول وصل شد، 5 روز طول نکشیده فاکتور پرداخت اشتراک ماه بعد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! هم ایمیل کردن، هم پنل نوتیف دادن، هم اس ام اس کردن! در صورت عدم پرداخت، قطع اشتراک و فلان!!!!!!!!!! از این گدا بازی ها خیلی بدم میاد کم مونده ماشین بگیرن کارمنداشون بیان جلو خونه بگن پولو رد کن بیاد

7 روز نهایتشه دیگه باید وصل میشد، شکایت بزن 195، جای دیگه نمیدونم، ولی 195 بزنی کارت راه میفته

برگرد آسیاتک، منم تموم شه این ماه، سریع جمع آوری میکنم و میام آسیاتک، از اولم اشتباه کردم اومدم شاتل، آسیاتک به اون خوبی ارزش 14 تومن بیشترو داشت، به نظرم اصلا نیا شاتل، جدی میگم.

به هیجچ وجه تا وقتی سرویست تموم نشده فاکتور پرداخت نکن. برا من تموم شده فقط منتظرم یکیشون بزنگه بگه پول بده

alottadamage
08-08-2020, 16:27
به هیجچ وجه تا وقتی سرویست تموم نشده فاکتور پرداخت نکن. برا من تموم شده فقط منتظرم یکیشون بزنگه بگه پول بده

آره بابا، همون ماه اولم کامل تموم شد و چند روز گذشت از مهلت پرداخت بعد پرداخت کردم، دقیقا از اون موقع بود که افتضاح شد نت، آلمان و لوکزامبورگ که پکت لاس خالصم

pipo4713
09-08-2020, 01:05

اینکه قرار سرویس وصل بشه اما هنوز وصل نشده و ٰرانژه نکردن در اصل بر میگرده به مخابرات.. شاید براتون عجیب باشه اما به شخصه دیدم که رییس مرکز مخابراتی تلفنی یکی از دوستانش اعلام کرد با فلان شرکت به مشکل بر خوردم و .... گفت حله خیالت راحت.. گوشی رو گذاشت و به اتاقMDF گفت هرچی دایری برای فلان شرکت هست تا ۱۰ روز دیگه وصل نمیکنید که بیان مرکز ... آخرشم اعلام کرد پایان روز نگاه میکنم اگر وصل کرده باشید مجبورید قطع کنید..
در مورد پینگ افتضاح هم اول سرویس رو نگاه کنید ببینید کشش خط تغییر کرده یا نه؟ نویز بیشتر شده یا نه و توی تست سرعت خود شاتل که در سایت هست هم داخلی و هم خارجی بگیرید و بعد تماس بیگیرد مشکل رو بگید..
در مورد این فاکتور برای منم میاد و میگه اگر پرداخت کنی ۵۰۰مگ هم میگیری.. اما من سرویس رو گذاشتم قطع شد و بعد از ۳روز انجام دادم که حتی فاکتور هم از بین نرفته بود.. پس خیالتون راحت باشه.

Refigh687
09-08-2020, 13:30
درود
درود
دوست عزیز من هم تایم اوت خیلی خیلی زیادی داشتم. غیر قابل بازی
تنها راهی که پیدا کردم پایین اوردن سرعت بود . الان روی 3 مگ دارم و دیگه تایم اوتی ندارم اصلا

Refigh687
09-08-2020, 13:43
اینکه قرار سرویس وصل بشه اما هنوز وصل نشده و ٰرانژه نکردن در اصل بر میگرده به مخابرات.. شاید براتون عجیب باشه اما به شخصه دیدم که رییس مرکز مخابراتی تلفنی یکی از دوستانش اعلام کرد با فلان شرکت به مشکل بر خوردم و .... گفت حله خیالت راحت.. گوشی رو گذاشت و به اتاقMDF گفت هرچی دایری برای فلان شرکت هست تا ۱۰ روز دیگه وصل نمیکنید که بیان مرکز ... آخرشم اعلام کرد پایان روز نگاه میکنم اگر وصل کرده باشید مجبورید قطع کنید..
در مورد پینگ افتضاح هم اول سرویس رو نگاه کنید ببینید کشش خط تغییر کرده یا نه؟ نویز بیشتر شده یا نه و توی تست سرعت خود شاتل که در سایت هست هم داخلی و هم خارجی بگیرید و بعد تماس بیگیرد مشکل رو بگید..
در مورد این فاکتور برای منم میاد و میگه اگر پرداخت کنی ۵۰۰مگ هم میگیری.. اما من سرویس رو گذاشتم قطع شد و بعد از ۳روز انجام دادم که حتی فاکتور هم از بین نرفته بود.. پس خیالتون راحت باشه.
ظاهرا مخابرات کل کشور مثل همه . یکی از یکی دیگه بدتر . فقط پول مفت میگیرند . زیر ساخت هاشون هم برای عهد دقیانوس میرزاست . منو سرویس کردند برای وصل کردن خط . 3 بار حضوری رفتم تا اخرش خطم وصل شد . رانژه ی خط رو 8 روز طول دادند . اونم به گفته ی خود شاتل 3 بار در خواست دادند . نحوه ی برخوردشون با ارباب رحوع هم در نوع خودش جالبه . تنها راهش اینه جلوشون کم نیاری و صدات رو هم تا جایی که میتونی بالا ببری .

Refigh687
09-08-2020, 13:48
دوستانی که تایم اوت زیاد دارند .سرعت حطتون هر چی هست 1 یا 2 لول بیارید پایین درست میشه
اولین خط رو تحیله زدم . دومین خط رو هم اعتبار یا زمانش تموم بشه تخلیه میزنم . حالا یا میرم اسیاتک یا کلا بی خیال ADSL میشم .

alottadamage
09-08-2020, 14:25
دوستانی که تایم اوت زیاد دارند .سرعت حطتون هر چی هست 1 یا 2 لول بیارید پایین درست میشه
اولین خط رو تحیله زدم . دومین خط رو هم اعتبار یا زمانش تموم بشه تخلیه میزنم . حالا یا میرم اسیاتک یا کلا بی خیال ADSL میشم .

به نظرم نه، این در صورتی خط کشش سرعت بسته شده رو نداشته باشه ممکنه اتفاق بیفته، تایم آوت واسه منی که روی 9 مگ پروفایل گیم snr ام 28! هست، واقعا غیر منطقی هست، حالا شاید خط شما کشش لازم نداشته و آوردین پایین اوکی شده.

مال منم یه 15 روزی مونده تموم شه درجا تخلیه میزنم، راستی من پنل درخواست تخلیه پیدا نکردم دقیقا کجاشه؟ :biggrin:

Refigh687
09-08-2020, 15:14
به نظرم نه، این در صورتی خط کشش سرعت بسته شده رو نداشته باشه ممکنه اتفاق بیفته، تایم آوت واسه منی که روی 9 مگ پروفایل گیم snr ام 28! هست، واقعا غیر منطقی هست، حالا شاید خط شما کشش لازم نداشته و آوردین پایین اوکی شده.

مال منم یه 15 روزی مونده تموم شه درجا تخلیه میزنم، راستی من پنل درخواست تخلیه پیدا نکردم دقیقا کجاشه؟ :biggrin:
وضعیت اینرنت من انقدر داغون بود هر 2 ساعت زنگ میزدم چرا درست نمیشه ؟ خط شما snr خوبی داره درست ! خط من هم روی 4 مگ گیم روی 25-26 بود ولی بازم تایم اوت داشت . ولی به محض اینکه روی 3 مگ گیم اومد تایم اوت ها تموم شد
همه چیز به مخابرات منطقه بر میگرده . ممکنه شما با snr خوب مشکلی نداشته باشید ولی یک نفر دیگه حتی با snr بالاتر از شما هم تایم اوت به صورت رندم داشته باشه . پس برای راحتی اعصابش هم شده سرعت خطشو پایینتر بیاره و حداقل تایم اوت نداشته باشه
اصلا پنل تخیله ای وجود نداره . شما باید تماس بگیرید به قسمت فروش - پشتیبانی ADSL و بعد بگید برای شما تخلیه بزنند اونها هم شماره ملی شما رو میخواند و درخواست تخلیه رو میزنند . دیگه بعدش هم بستگی به مخابرات منطقه داره که چند روزه تخلیه بزنند

alottadamage
09-08-2020, 17:25
وضعیت اینرنت من انقدر داغون بود هر 2 ساعت زنگ میزدم چرا درست نمیشه ؟ خط شما snr خوبی داره درست ! خط من هم روی 4 مگ گیم روی 25-26 بود ولی بازم تایم اوت داشت . ولی به محض اینکه روی 3 مگ گیم اومد تایم اوت ها تموم شد
همه چیز به مخابرات منطقه بر میگرده . ممکنه شما با snr خوب مشکلی نداشته باشید ولی یک نفر دیگه حتی با snr بالاتر از شما هم تایم اوت به صورت رندم داشته باشه . پس برای راحتی اعصابش هم شده سرعت خطشو پایینتر بیاره و حداقل تایم اوت نداشته باشه
اصلا پنل تخیله ای وجود نداره . شما باید تماس بگیرید به قسمت فروش - پشتیبانی ADSL و بعد بگید برای شما تخلیه بزنند اونها هم شماره ملی شما رو میخواند و درخواست تخلیه رو میزنند . دیگه بعدش هم بستگی به مخابرات منطقه داره که چند روزه تخلیه بزنند

والا چی بگم، کلافه کرده دیگه، سرعت پایین تر هم به دردم نمیخوره 9 مگ هم کمه تاره، بیاد پایین تر فاجعه میشه.

یعنی یه درخواست تخلیه هم نداره؟!!!!!!!!!!! عجب شرکتی :biggrin: حوصله زنگ زدن هم ندارم، مستقیم شکایت :biggrin:

alinice321
09-08-2020, 19:11
والا چی بگم، کلافه کرده دیگه، سرعت پایین تر هم به دردم نمیخوره 9 مگ هم کمه تاره، بیاد پایین تر فاجعه میشه.

یعنی یه درخواست تخلیه هم نداره؟!!!!!!!!!!! عجب شرکتی :biggrin: حوصله زنگ زدن هم ندارم، مستقیم شکایت :biggrin:
درود
چرا تو پنل قسمت درخواستها یه چیزایی داره فکر کنم! درخواست فسخ همچین چیزی

Refigh687
09-08-2020, 20:07

شما برو اسیا تک . یه پینگ برام بعدش بگیری ممنونت میشم

FXPRO
10-08-2020, 00:22
هنوز وضعیت داغونه ؟

Black Boy67
10-08-2020, 07:38
این چه وضعیه باز؟! دی ان اس ها چرا رفتن؟!
اونوقت مدیر عامل تو هوا سیر میکنه

alottadamage
10-08-2020, 10:24
این چه وضعیه باز؟! دی ان اس ها چرا رفتن؟!
اونوقت مدیر عامل تو هوا سیر میکنه

وضعیت شاتل:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

alidorost
10-08-2020, 11:32
وضعیت شاتل:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

:|
فکر کن میخواستم بیام شاتل!

الان کلا پارس درست شده اون دو تا ای پی که 208 اولشه برا من اولی 90 هس دومی 127
8.8.8.8 اما برای شما 47 هست! خیلی پایین نیس؟ برا من 130 هس
اون مشکیه هم صده

alottadamage
10-08-2020, 11:45

اون مشکیه هم صده

من 8.8.8.8 آسیاتک 45 بودم، شاتل 48 تا 53 حالا این مهم نیست... (اگه یادت باشه اوایل که پرسیدی شاتل چطوره، گفتم عالیه و فلان... الان میگم که واقعا مزخرفه حتی به گردِ پای آسیاتک هم نمیرسه (واسه من اینطوره!)

من تو عمرم تایم آوت نداشتم و ندیدم با آسیاتک، هیچ گیمی نمیتونم بزنم، پشتیبانی هم ریشاشو میخارونه، نمیتونین سرویس بدین بکشین کنار چرا اینقدر مدعی و مفت خور هستین، از سال 94 تا 2 ماه پیش مشترک آسیاتک بودم حتی یه بار هم تا جایی که یادم میاد تایم آوت نداشتم، شاتل دو ماه نیست که اومدم با هر آیپی شناخته شده و شناخته نشده ای تایم آوته.

500 بار هم مودم خاموش/روشن کردم و هیچ تاثیری تو فیکس این تایم آوت ها نداشته.

جالب اینجاست سایتای داخلی به زور لود میشن! عجب نتیه واقعا، مزخرف ترین DNS های دنیا رو هم داره! 85.15.15 و 85.15.1.14، اونقدری مزخرفه dns هاش که به یه فایل generate_204 گوگل هم نمیتونه وصل شه به درستی، باید manual ست کنی دی ان اس های گوگل و کلاود فلر رو

FXPRO
10-08-2020, 13:04
من 8.8.8.8 آسیاتک 45 بودم، شاتل 48 تا 53 حالا این مهم نیست... (اگه یادت باشه اوایل که پرسیدی شاتل چطوره، گفتم عالیه و فلان... الان میگم که واقعا مزخرفه حتی به گردِ پای آسیاتک هم نمیرسه (واسه من اینطوره!)

من تو عمرم تایم آوت نداشتم و ندیدم با آسیاتک، هیچ گیمی نمیتونم بزنم، پشتیبانی هم ریشاشو میخارونه، نمیتونین سرویس بدین بکشین کنار چرا اینقدر مدعی و مفت خور هستین، از سال 94 تا 2 ماه پیش مشترک آسیاتک بودم حتی یه بار هم تا جایی که یادم میاد تایم آوت نداشتم، شاتل دو ماه نیست که اومدم با هر آیپی شناخته شده و شناخته نشده ای تایم آوته.

جالب اینجاست سایتای داخلی به زور لود میشن! عجب نتیه واقعا، مزخرف ترین DNS های دنیا رو هم داره! 85.15.15 و 85.15.1.14، اونقدری مزخرفه dns هاش که به یه فایل generate_204 گوگل هم نمیتونه وصل شه به درستی، باید manual ست کنی دی ان اس های گوگل و کلاود فلر رو

زنگ میزنی شاتل چی میگن ؟

شما چرا از آسیاتک اومدی بیرون اصن ؟

alottadamage
10-08-2020, 13:48
زنگ میزنی شاتل چی میگن ؟

شما چرا از آسیاتک اومدی بیرون اصن ؟

هیچی، مثل همیشه، مشکل از شبکه خارجه و نه ما، همکاران در حال رفع هستند! کلا پشتیبانی چیزی نگی بهتره!

اشتباه بزرگی کردم، گفتم مناسب تره قیمتش یکم! (حدودا 15 تومن) الان میبینم که آسیاتک واسه من ارزش 30 هزار تومن اضافه واسه پرداخت رو هم داشت! به نظرم شما هم از این شرکت مزخرف جمع آوری کنید، فایده ای نداره. منطقه تون بقیه ISP ها رو چک کنید ببینید کدوم خوبه

Black Boy67
10-08-2020, 16:51

اون مشکیه هم صده
8.8.8.8 40 هست چون از عمان میگیره در شرایط عادی هیچ تفاوتی ایجاد نمیکنه

این عکس رو که گذاشتم یه ربع بعد درست شد اما وایرگارد هی باز و بسته میشه. ممکنه مربوط به همون باشه. گویا دارن تست میکنن روش فیلترینگ رو ببینن بدون مشکل هست اعمال کنن! اون عکس هم با دی ان اس های شاتل بود. دی ان اس هاشون افتضاح هستن و خودم هم هیچوقت استفاده نمیکنم ازشون. همیشه گوگل و کلودفلیر. مشکل پکت لاس رو ندارم و جالبه که مسیولین شبکه مخابرات منطقه میگن که تجهیزات شاتل بهتر از بقیه هست. در کل یه نگاه به اتاق ام دی اف و پست سر کوچه تون بندازین میبینین زیرساخت اینترنت کشور چطور هست! من رو خط دیگه ام آسیاتک گرفتم راه افتاد اینجا تست میزارم.

FXPRO
10-08-2020, 18:08
هیچی، مثل همیشه، مشکل از شبکه خارجه و نه ما، همکاران در حال رفع هستند! کلا پشتیبانی چیزی نگی بهتره!

اشتباه بزرگی کردم، گفتم مناسب تره قیمتش یکم! (حدودا 15 تومن) الان میبینم که آسیاتک واسه من ارزش 30 هزار تومن اضافه واسه پرداخت رو هم داشت! به نظرم شما هم از این شرکت مزخرف جمع آوری کنید، فایده ای نداره. منطقه تون بقیه ISP ها رو چک کنید ببینید کدوم خوبه

چند روزی هست سرویسم تموم شده هنوز اقدامی نکردم

Refigh687
10-08-2020, 18:30

پینگ من برای 8.8.8.8 همیشه 39-40 بوده . منتها مشکلاتی که شما برای تایم اوت دارید برای من از 2-3 هفته پیش شروع شده . همیشه هم شاتل مقصر رو مخابرات میدونست . الان هم سرعت 3 مگی که دارم برای من شکنجه ست ولی حداقل تایم اوت هاش تموم شده (بزنم به تخته ) . هر دفعه هم زنگ زدم به پشتیبانی 3 تومن شارژم میرفت 15 دقیقه پشت خط منتطر میموندم اخرش هم جواب پشتبانی : ایراد از مخابرات شماست ما در حال پیگیری هستیم ولی مشخص نیست چه زمانی درست بشه .2 بار از شاتل اینترنت گرفتم هر بار هم 100 تومن هزینه ش شد و کیفیت افتضاح . انقدر قطعی داشتم که از 180 گیگ 95 گیگ اینترنت برام باقی موند و یک ماهش تموم شد . شاتل به جز هزینه تراشی برای من و شکنجه ی سرعت پایینش و تایم اوت های وقت و بی وقتش هیچی برام نداشت . کاش یه اینترنت توی ایران داشتیم که کیفیت خوبی داشت و قطعی و تایم اوت و سرعت پایین رو نداشت . حالا ماهی 200 تومن هم میدادم ارزششو داشت
تنها امیدواریم به اینه که حداقل با اسیاتک همچین مشکلاتی رو نداشته باشم .

alottadamage
10-08-2020, 18:38
8.8.8.8 40 هست چون از عمان میگیره در شرایط عادی هیچ تفاوتی ایجاد نمیکنه

این عکس رو که گذاشتم یه ربع بعد درست شد اما وایرگارد هی باز و بسته میشه. ممکنه مربوط به همون باشه. گویا دارن تست میکنن روش فیلترینگ رو ببینن بدون مشکل هست اعمال کنن! اون عکس هم با دی ان اس های شاتل بود. دی ان اس هاشون افتضاح هستن و خودم هم هیچوقت استفاده نمیکنم ازشون. همیشه گوگل و کلودفلیر. مشکل پکت لاس رو ندارم و جالبه که مسیولین شبکه مخابرات منطقه میگن که تجهیزات شاتل بهتر از بقیه هست. در کل یه نگاه به اتاق ام دی اف و پست سر کوچه تون بندازین میبینین زیرساخت اینترنت کشور چطور هست! من رو خط دیگه ام آسیاتک گرفتم راه افتاد اینجا تست میزارم.

واسه من که هیچی اوکی نشده، بدتر هم میشه هر ساعت...

چند روزی هست سرویسم تموم شده هنوز اقدامی نکردم

هر کاری میکنی فقط تمدید نکن اگه وضعت مثل ماهاست...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پینگ من برای 8.8.8.8 همیشه 39-40 بوده . منتها مشکلاتی که شما برای تایم اوت دارید برای من از 2-3 هفته پیش شروع شده . همیشه هم شاتل مقصر رو مخابرات میدونست . الان هم سرعت 3 مگی که دارم برای من شکنجه ست ولی حداقل تایم اوت هاش تموم شده (بزنم به تخته ) . هر دفعه هم زنگ زدم به پشتیبانی 3 تومن شارژم میرفت 15 دقیقه پشت خط منتطر میموندم اخرش هم جواب پشتبانی : ایراد از مخابرات شماست ما در حال پیگیری هستیم ولی مشخص نیست چه زمانی درست بشه .2 بار از شاتل اینترنت گرفتم هر بار هم 100 تومن هزینه ش شد و کیفیت افتضاح . انقدر قطعی داشتم که از 180 گیگ 95 گیگ اینترنت برام باقی موند و یک ماهش تموم شد . شاتل به جز هزینه تراشی برای من و شکنجه ی سرعت پایینش و تایم اوت های وقت و بی وقتش هیچی برام نداشت . کاش یه اینترنت توی ایران داشتیم که کیفیت خوبی داشت و قطعی و تایم اوت و سرعت پایین رو نداشت . حالا ماهی 200 تومن هم میدادم ارزششو داشتتنها امیدواریم به اینه که حداقل با اسیاتک همچین مشکلاتی رو نداشته باشم .

اصلا 8.8.8.8 1ms پینگ بده... بازم مهم نیست، سرورای پابجی و ... که رو dns گوگل نیستن. خلاصه یکی از بدترین تجربه هایی بود که داشتم. سرعت رو هم بالاتر ست نمیکنه آخه شاتل مشکل اینه، آسیاتک 8 مگ میگرفتم بدون محدودیت هر سرعتی میخواستم میذاشت، 8 مگ رو میذاشتن واسم رو 12 مگ سرعت دانلود 1.3 تا 1.5 به راحتی، تازه تا 1.8 هم بوست میشد بعضی وقتها.

Refigh687
10-08-2020, 18:44
درسته . پینگ 8.8.8.8 ربطی به گیم نداره . منتها گفتید که 47-53 هست گفتم که پینگش 40 هست . بازی دوتا 2 قسمت watch برای من یه قسمتش با شاتل مشکل داره
حالا با ایرانسل و همراه اول این مشکل نیست فقط از شاتله . دیشب هم داشتم دو تا میزدم سرور دبی . یکهو پینگ از 50 رسید به 350 با پکت لاس 45 . کاملا غیر قابل بازی . اینترنتو عوض کردم گذاشتم روی ایرانسل اون هم مشکل داشت . نمیفهمم چرا انقدر مسیر ها عوض میشه . با این وضعیت شاتل که بیشتر کابرانش گیمر هستند ارایه همچین کیفیت افتضاحی خجالت اوره

بامدادنیکنفس
10-08-2020, 18:47
پینگ 8.8.8.8 نزدیک ترین سرور گوگل هست حالا چه عمان باشه چه ترکیه چه روسیه . شانسی اومده پایین پس فردا دوباره میره بالا ..

alottadamage
10-08-2020, 18:49

اوایل 80-90 میداد، الان به زور 105 :))))))

Refigh687
10-08-2020, 20:29

برای من قبلا 79-80 بود الان حدود 90 شده

irmacfa
10-08-2020, 23:50
شاتل به معنای واقعی آشغال شده
وضعیت خط من با وصف اینک نویزی ندارم ترولانس میشه

ariobarzan2
11-08-2020, 01:39
شاتل به معنای واقعی آشغال شده
وضعیت خط من با وصف اینک نویزی ندارم ترولانس میشه

کشش خط چنده ؟

FXPRO
11-08-2020, 02:51
واسه من که هیچی اوکی نشده، بدتر هم میشه هر ساعت...

هر کاری میکنی فقط تمدید نکن اگه وضعت مثل ماهاست...

اصلا 8.8.8.8 1ms پینگ بده... بازم مهم نیست، سرورای پابجی و ... که رو dns گوگل نیستن. خلاصه یکی از بدترین تجربه هایی بود که داشتم. سرعت رو هم بالاتر ست نمیکنه آخه شاتل مشکل اینه، آسیاتک 8 مگ میگرفتم بدون محدودیت هر سرعتی میخواستم میذاشت، 8 مگ رو میذاشتن واسم رو 12 مگ سرعت دانلود 1.3 تا 1.5 به راحتی، تازه تا 1.8 هم بوست میشد بعضی وقتها.

سرویس های جشنواره آسیاتک رو میشه پروفایل فست فعال کرد روش ؟ تو قسمت خرید جزو برنزی دسته بندی میشن

alottadamage
11-08-2020, 09:23
سرویس های جشنواره آسیاتک رو میشه پروفایل فست فعال کرد روش ؟ تو قسمت خرید جزو برنزی دسته بندی میشن

سرویسا همشون میشه پروفایل گیم روشن کرد.

irmacfa
11-08-2020, 12:49
کشش خط چنده ؟

17 مگ رو بدون کوچکترین نویزی میکشه

alottadamage
11-08-2020, 13:17
امروز هر چقدر تلاش کردم تا پشتیبانی خطمو رو 16 مگ ست کنه نکرد، گفت باید سرویس 16 بگیری که 16 بذاریم، منم گفتم نیازم نمیشه اون حجمی که سرویس 16 مگ میده و اینم گفت همینه که هست! لعنت به این شرکت.

FXPRO
11-08-2020, 14:57
یه اعلام وضعیت بکنن دوستان از پینگ و پکت لاز

alottadamage
11-08-2020, 16:16
یه اعلام وضعیت بکنن دوستان از پینگ و پکت لاز

پینگ 105 پکت لاس هم دو بار رفت بالا به خیلی هم زیاد شد، ولی شانس آوردم داخل خونه بودم - همین الان پابجی (اول هم شدیم :biggrin:)

Refigh687
11-08-2020, 16:44
امروز هر چقدر تلاش کردم تا پشتیبانی خطمو رو 16 مگ ست کنه نکرد، گفت باید سرویس 16 بگیری که 16 بذاریم، منم گفتم نیازم نمیشه اون حجمی که سرویس 16 مگ میده و اینم گفت همینه که هست! لعنت به این شرکت.
معلوم نیست فازشون چیه ! میتونند راحت سرعت رو ازمایشی 12 ساعته روی همون 16 مگ بزارند .

TRACKER
11-08-2020, 16:44
هه
جالبه
سرویس من دیروز راه افتاد و خطمم بیشتر از 4 مگ کشش نداره (فاصله تا مرکز هم که ززززیییییییاااااااددد)
ولی تو csgo دارم پینگ حدود 60 تا 70 میگیرم (رو آسیاتک پینگ حدود 80 اینا باود شاید بیشتر تا نزیک 100 میرفت) (البته دقیقا مثل آسیاتک پرش دارم ولی اونم تو دوتا راند اول بازی یهو شد 300ms و بعدش درست شد ولی رو اسیاتک بعضا تا 500 میرفت و این قضیه در طول بازی تکرار میشد) مورد بعدی اینکه رو شاتل بعضا وقتا (معمولا اوایل) پکت لاس تا حداکثر 2 درصد دارم)
ولی همه دارند اینجا عکس این رو میگند :دی

ruzbeh1
11-08-2020, 16:45
یکی از بدی های شاتل همینه که هر سرعتی بخری 1 مگ بالاتر می بندن و به هیچ وجه امکان نداره مثل آسیاتک واست بالاتر ببندن

alottadamage
11-08-2020, 16:49
هه
جالبه
سرویس من دیروز راه افتاد و خطمم بیشتر از 4 مگ کشش نداره (فاصله تا مرکز هم که ززززیییییییاااااااددد)
ولی تو csgo دارم پینگ حدود 60 تا 70 میگیرم (رو آسیاتک پینگ حدود 80 اینا باود شاید بیشتر تا نزیک 100 میرفت) (البته دقیقا مثل آسیاتک پرش دارم ولی اونم تو دوتا راند اول بازی یهو شد 300ms و بعدش درست شد ولی رو اسیاتک بعضا تا 500 میرفت و این قضیه در طول بازی تکرار میشد) مورد بعدی اینکه رو شاتل بعضا وقتا (معمولا اوایل) پکت لاس تا حداکثر 2 درصد دارم)

خب پس مرکز شما شاتل بهتره عملکردش... ولی این اولاشه، باید دید ثابت میمونه؟ مال منم اوایل از آسیاتک بهتر بود، الان خیلی خیلی بدتره از آسیاتک!

معلوم نیست فازشون چیه ! میتونند راحت سرعت رو ازمایشی 12 ساعته روی همون 16 مگ بزارند .

خود پشتیبان اعتراف کرد که بدون هیچ مشکلی 16 رو میکشه خط تون، ولی باز نگذاشت رو 16! گفت باید سرویسشو بخری

یکی از بدی های شاتل همینه که هر سرعتی بخری 1 مگ بالاتر می بندن و به هیچ وجه امکان نداره مثل آسیاتک واست بالاتر ببندن

و واقعا ضعف بزرگی هست.

FXPRO
11-08-2020, 17:29
پینگ 105 پکت لاس هم دو بار رفت بالا به خیلی هم زیاد شد، ولی شانس آوردم داخل خونه بودم - همین الان پابجی (اول هم شدیم :biggrin:)

شما کنسولی یا PC ؟

alottadamage
11-08-2020, 17:30
شما کنسولی یا PC ؟

pc هستم...

FXPRO
11-08-2020, 17:32
pc هستم...

بی زحمت یه پینگ از 4.2.2.4 بگیر من هنوز شارژ نکردم.

شما که PC هستی یه قند شکن خوب به آلمان یا انگلیس بزن راحت بدون هیچ داستانی بازی کن. دیگه غصت چیه ؟

کنسول داستانه

alottadamage
11-08-2020, 17:33
بی زحمت یه پینگ از 4.2.2.4 بگیر من هنوز شارژ نکردم.

شما که PC هستی یه قند شکن خوب به آلمان یا انگلیس بزن راحت بدون هیچ داستانی بازی کن. دیگه غصت چیه ؟

کنسول داستانه

Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=108ms TTL=53
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=109ms TTL=53

Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 108ms, Maximum = 109ms, Average = 108ms

غصه اینجاست که پکت داره با وی پی انا شاتل اینجا، پینگ خیلی خوبی هم نمیده، خوب بود اوایل، ولی خب بدتر شد و راضی نیستم، خیلی آزاردهنده هست.

FXPRO
11-08-2020, 17:36
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=108ms TTL=53

Minimum = 108ms, Maximum = 109ms, Average = 108ms

غصه اینجاست که پکت داره با وی پی انا شاتل اینجا، پینگ خیلی خوبی هم نمیده، خوب بود اوایل، ولی خب بدتر شد و راضی نیستم، خیلی آزاردهنده هست.

چخبره 108

برا من بین 75 تا 85 میچرخید 1 سال اخیر...ببین چی شده

alottadamage
11-08-2020, 17:39
چخبره 108

برا من بین 75 تا 85 میچرخید 1 سال اخیر...ببین چی شده

حالا 4.2.2.4 مهم نیست، به کنار (با اینکه اوایل 85 میداد) با بقیه سرورای گیم هم مشکل داره و مشکل اینجاست

شما کدوم مرکز مخابراتی هستید؟

Refigh687
11-08-2020, 22:20
هه
جالبه
شاتل من از وقتی خطم 3 مگ کردم درست شده و تقریبا لگی توی بازی ندیدم . پینگ داخل وارکرفت اورجینال حدود 87-88 هست . بازی دو تا 2 هم سرور اروپا 95-96 و با دوبی هم 49 میزنه
من به دوستان شاتلی که الان از پکت لاس ناراحتند گفتم سرعت خطشون رو باید بیارند پایین تا مشکل تایم اوت و لگشون از بین بره . شکایت خودم از شاتل همینه که چرا انقدر کشش خطشون برای 8 مگ بده و روی 8 مگ تایم اوت شروع میشه . خط من روی 8 مگ گیم SNR حدود 20 بود ثابت ولی بازم دایما تایم اوت داشتم حتی روی 4 مگ گیم هم تایم اوت داشتم و فقط و فقط با 3 مگ مشکل حل شد . برای همینم این 1 ماه تموم بشه جمعش میکنم . 3 مگ هم شد سرعت ؟؟؟؟

FXPRO
12-08-2020, 01:36
شاتل من از وقتی خطم 3 مگ کردم درست شده و تقریبا لگی توی بازی ندیدم . پینگ داخل وارکرفت اورجینال حدود 87-88 هست . بازی دو تا 2 هم سرور اروپا 95-96 و با دوبی هم 49 میزنه
من به دوستان شاتلی که الان از پکت لاس ناراحتند گفتم سرعت خطشون رو باید بیارند پایین تا مشکل تایم اوت و لگشون از بین بره . شکایت خودم از شاتل همینه که چرا انقدر کشش خطشون برای 8 مگ بده و روی 8 مگ تایم اوت شروع میشه . خط من روی 8 مگ گیم SNR حدود 20 بود ثابت ولی بازم دایما تایم اوت داشتم حتی روی 4 مگ گیم هم تایم اوت داشتم و فقط و فقط با 3 مگ مشکل حل شد . برای همینم این 1 ماه تموم بشه جمعش میکنم . 3 مگ هم شد سرعت ؟؟؟؟

مشکل از شبکه شاتل هست نه سرعت و ... شاید مشکلی که دارند اکانتهای 3 مگ رو تحت الشعاع قرار نمیده.
پینگ بالا ربطی به سرعت نداره

Refigh687
12-08-2020, 05:07
مشکل از شبکه شاتل هست نه سرعت و ... شاید مشکلی که دارند اکانتهای 3 مگ رو تحت الشعاع قرار نمیده.
پینگ بالا ربطی به سرعت نداره
شاتل مشکل داره و مشکلاتش هم روز به روز بیشتر و بیشتر میشه . اکانت 3 مگ چیه دوست عزیز ؟ مثل اینکه متوجه داستان نشدی .مشکلات دوستان شاتلی از تایم اوته نه پینگ بالا
5-10 میلی ثانیه تفاوت به دلیل تفاوت در پینگ داخلیه و گاهی اوقات هم از ای پی ای که میگیرند هست . شما با یک ای پی میتونی به یک سرور خاص پینگ 90 بگیری و با خاموش روشن کردن مودم و دریافت ای پی متفاوت پینگ 95 بگیری از همون سرور . من هم نگفتم پینگ بالا به خاطر سرعته . مشکل تایم اوت دوستانمون رو گفتم که به دلیل پایین اومدن کیفیت شبکه شاتل پیش اومده و راه حلش هم در کاهش سرعته .دوست گلم حالا شما راه حل بهتر سراغ دارید بگید یا حداقل ای اس پی خودتون رو بگید کیفیتش چطوره .چون با این وضعیت اینترنت شاتل چاره ای جز تخلیه نیست

Refigh687
12-08-2020, 05:18
این هم تست پینگ و سرعت با فرانکفورت

Refigh687
12-08-2020, 05:21
و این یکی با یک سرور دیگه از فرانکفورت

در کل پینگ ها اصلا مثل 1.5 ماه پیش نیست . اون موقع با فرانکفورت 78 میداد و با یک سرور دیگه که پینگ بالاتری داشت 81-82 میداد .

TRACKER
12-08-2020, 09:24
خب پس مرکز شما شاتل بهتره عملکردش... ولی این اولاشه، باید دید ثابت میمونه؟ مال منم اوایل از آسیاتک بهتر بود، الان خیلی خیلی بدتره از آسیاتک!
فعلا یک ماهو هستم.... اگر خوب موند که هیچ

اگر نموند..... بسته 6 ماهه 45 تومن آسیاتک تا اول مهر تمدید شده.... اونو میگیرم کافیه :biggrin: (مبین نت دارم.... معمولا روی اونم.... برای گیم و همچنین یه مسیر پشتیبان، گفتم ADSL هم تو خونه باشه بهتره)

TRACKER
12-08-2020, 09:34
از اول مخابرات داشتم تا قبل از کرونا.... (یعنی گزینه دیگه ای نداشتم)
بعدشم آسیاتک
و الان شاتل
بین اینا تنها موردی که لاس دیدم همین شاتل بود... در موارد قبلی پکت‌لاس ندیدم

حالا جالبه اگر بگم بعضا پینگ با ایرانسل (موبایل... نه تی دی) بهتر از ADSL میشه

:sad:

FXPRO
12-08-2020, 12:19
شاتل مشکل داره و مشکلاتش هم روز به روز بیشتر و بیشتر میشه . اکانت 3 مگ چیه دوست عزیز ؟ مثل اینکه متوجه داستان نشدی .مشکلات دوستان شاتلی از تایم اوته نه پینگ بالا
5-10 میلی ثانیه تفاوت به دلیل تفاوت در پینگ داخلیه و گاهی اوقات هم از ای پی ای که میگیرند هست . شما با یک ای پی میتونی به یک سرور خاص پینگ 90 بگیری و با خاموش روشن کردن مودم و دریافت ای پی متفاوت پینگ 95 بگیری از همون سرور . من هم نگفتم پینگ بالا به خاطر سرعته . مشکل تایم اوت دوستانمون رو گفتم که به دلیل پایین اومدن کیفیت شبکه شاتل پیش اومده و راه حلش هم در کاهش سرعته .دوست گلم حالا شما راه حل بهتر سراغ دارید بگید یا حداقل ای اس پی خودتون رو بگید کیفیتش چطوره .چون با این وضعیت اینترنت شاتل چاره ای جز تخلیه نیست

اولا که خودم شاتل دارم... و بازم میگم پینگ بالا(منظورم 5 تا 10 نیست منظورم 40 50 تا بالا نسبت به ماه گذشتس) ... پکت لاز و تایم اوت هیچ ربطی به سرعت ندارد(تا وقتی که خط براحتی ساپورت میکند)! والسلام

FXPRO
12-08-2020, 12:24
فعلا یک ماهو هستم.... اگر خوب موند که هیچ

اگر نموند..... بسته 6 ماهه 45 تومن آسیاتک تا اول مهر تمدید شده.... اونو میگیرم کافیه :biggrin: (مبین نت دارم.... معمولا روی اونم.... برای گیم و همچنین یه مسیر پشتیبان، گفتم ADSL هم تو خونه باشه بهتره)

دوست عزیز لینک این بسته رو میدین ببینم چه جوریه بگیرم رو اون یکی خطم

alottadamage
12-08-2020, 13:10
دوست عزیز لینک این بسته رو میدین ببینم چه جوریه بگیرم رو اون یکی خطم

Refigh687
12-08-2020, 14:36
از اول مخابرات داشتم تا قبل از کرونا.... (یعنی گزینه دیگه ای نداشتم)
بعدشم آسیاتک
و الان شاتل
بین اینا تنها موردی که لاس دیدم همین شاتل بود... در موارد قبلی پکت‌لاس ندیدم

حالا جالبه اگر بگم بعضا پینگ با ایرانسل (موبایل... نه تی دی) بهتر از ADSL میشه

:sad:
درسته
جالبتر اینکه تجیهزات خودشون مشکل داره و هر بار مقصر رو مخابرات میدونند . البته که مخابرات هیچ وقت قابل اعتماد نبوده و همیشه مشکلات خیلی زیادی برای نصب و رانژه پیش میاره ولی ببین شاتل چی شده که مخابرات مظلوم واقع شده :biggrin:
مودم td lte ایرانسل داشتم و خراب شد چند روز پیش تعمیرش کردم و بسته هم براش خریدم .پینگش هم ثابته و تایم اوت ندیدم ازش . تفاوت سرعت هم شاتل 3 مگه و ایرانسل 80 مگ :D

FXPRO
12-08-2020, 14:38

2 مگ اسمی هست یا واقعی ؟ هیچ هزینه دیگه ای نداره ؟

alottadamage
12-08-2020, 15:33
2 مگ اسمی هست یا واقعی ؟ هیچ هزینه دیگه ای نداره ؟

آسیاتک محدودیت سرعت نداره، البته یه پشتیبانش که اسم نمیبرم سرعت رو نمیبرد بالا، زنگ زدین گفتین سرعتو ببرین بالا نبردن، بفهمین همونه :biggrin: خلاصه محدودیت سرعت ندارن.

من 6 سال پیش ثبت نام کرده بودم، پس خبر ندارم هزینه اولیه رو، احتمالا یه 10 تومن بگیرن شایدم نگیرن، ولی من هنوز در تعجبم که سرویس 8 62.5 تومنی شاتل واسم 100 تومن در اومد.

اینم اسپید تست آسیاتک قبل اومدن به شاتل (سرویس 8 مگ که روی 14 مگابیت ست کرده بودن)

ali_ab
12-08-2020, 15:58
با سلام به دوستان عزیز
سرویس 16 مگ گرفتم ولی سرعت روی 4-5 هست . اصلا جوابگو نیستن میگن مشکل خارج از محدوده شاتل هست
11 ساله مشتری شاتل هستم در این یکسال گذشته خیلی افتضاح شده
به نظر عزیزان کجا باید تماس بگیرم جهت رفع مشکل؟
با سپاس فراوان

alottadamage
12-08-2020, 16:06
با سلام به دوستان عزیز
سرویس 16 مگ گرفتم ولی سرعت روی 4-5 هست . اصلا جوابگو نیستن میگن مشکل خارج از محدوده شاتل هست
11 ساله مشتری شاتل هستم در این یکسال گذشته خیلی افتضاح شده
به نظر عزیزان کجا باید تماس بگیرم جهت رفع مشکل؟
با سپاس فراوان

سلام، جوابشون که همیشه همینه:

مشکل خارج از شبکه شاتل هست!

پس جای تعجب نیست. snr تون الان رو چنده؟ و اینکه دیتا ریت دقیقا رو چند ست شده؟ اینا رو بگید اول...

Black Boy67
12-08-2020, 16:45
دوستان فکر نکنین آسیاتک دیگه آخر اینترنته. من تا به حال مشکل پکت لاس با شاتل نداشتم (غیر از اون اتفاق چند روز گذشته که موقتی بود)

دوستم آسیاتک گرفته. هزینه سرویس کاهش پینگ آسیاتک ماهیانه 4 هزار تومنه

کارشناس آسیاتک بخواد بره سر خط رو چک کنه هزینه جداگانه میگیره کاری که در شاتل دوبار در سال رایگان هست

خط هنوز رانژه نشده دو روز از قرارداد کم شده

من خودم شبی نبود که با پارس انلاین مشکل نداشته باشم اما همینجا هستن کسانی که هنوز راضی ان

خلاصه آزمون و خطا کنید ببینید کدوم بهتره چون یک نفر تجربه بهتری با یک شرکت داشته دلیل بر برتریش نمیشه (این شامل خودم و شاتل هم میشه)

و همیشه اول ارزونترین سرویس یک شرکت رو بگیرید که اگر بد بود خیلی ضرر نکنید. این توصیه من هست

ali_ab
12-08-2020, 17:54
با عرض سلام
دوست عزیزم مقادیری که فرمودید به این قراره
srn up10.5 down 9.3
data rate 973 down 6029
از راهنمایی شما یه دنیا سپاسگزارم

alottadamage
12-08-2020, 18:45
با عرض سلام
دوست عزیزم مقادیری که فرمودید به این قراره
srn up10.5 down 9.3
data rate 973 down 6029
از راهنمایی شما یه دنیا سپاسگزارم

snr خط تون بیشتر از 6 مگ نمیکشه، خط تون دقیق کپی خط دوست من هست که شاتل داره و دقیقا همین مقادیر ست شده، قبلا هم همین مقدار ثابت بوده؟ یا پایین تر اومد؟ اتصالات داخلی مثل سیم کشی تلفن خونه هم میتونه تاثیرگذار باشه

اگه اتصالات اوکی بودن، و snr هم به تازگی به این مقدار رسیده، پس اونوقت باید با پشتیبانی شاتل در میون بذارین ببینین چی میگن، شاید مربوط به اختلالات تو مرکز مخابراتی تون هست، من هم زمانی این مشکلات برام پیش اومده بود یه 3 روزی طول کشید تا درست شه و مشکل از مرکز مخابراتی بود

FXPRO
12-08-2020, 18:47
آسیاتک محدودیت سرعت نداره، البته یه پشتیبانش که اسم نمیبرم سرعت رو نمیبرد بالا، زنگ زدین گفتین سرعتو ببرین بالا نبردن، بفهمین همونه :biggrin: خلاصه محدودیت سرعت ندارن.

من 6 سال پیش ثبت نام کرده بودم، پس خبر ندارم هزینه اولیه رو، احتمالا یه 10 تومن بگیرن شایدم نگیرن، ولی من هنوز در تعجبم که سرویس 8 62.5 تومنی شاتل واسم 100 تومن در اومد.

اینم اسپید تست آسیاتک قبل اومدن به شاتل (سرویس 8 مگ که روی 14 مگابیت ست کرده بودن)

پینگ من به فرانکفورت یک ماه پیش 77 80 بود الان به زور میشه 100

alottadamage
12-08-2020, 21:10
پینگ من به فرانکفورت یک ماه پیش 77 80 بود الان به زور میشه 100

الان پابجی 87 بودم فرانکفورت، ظاهرا اوکی شده، ولی مشخص نیست که ثابت بمونه...

FXPRO
13-08-2020, 16:56
الان پابجی 87 بودم فرانکفورت، ظاهرا اوکی شده، ولی مشخص نیست که ثابت بمونه...

امروز وضعیت چطوره ؟

من رفتم یه خط که قبلا داشتم رو دوباره راه اندازی کردم برای مهاجرت احتمالی

نمیدونم کدوم

صبانت
آسیاتک

alottadamage
13-08-2020, 17:04
امروز وضعیت چطوره ؟

من رفتم یه خط که قبلا داشتم رو دوباره راه اندازی کردم برای مهاجرت احتمالی

نمیدونم کدوم

صبانت
آسیاتک

بازم برگشته مثل قبل 100 شده پینگ، درست بشو نیست ظاهرا، پکت لاس هم هر از گاهی 1 درصد...

صبانت؟! فک نکنم ISP خوبی باشه.

FXPRO
13-08-2020, 17:11
بازم برگشته مثل قبل 100 شده پینگ، درست بشو نیست ظاهرا، پکت لاس هم هر از گاهی 1 درصد...

من دیگه نمیدونم چیکار کنم. چقد پول دادم برا اینکه کابل یه تیکه و جداگانه کشیدم برا شاتل

Mi74d
13-08-2020, 17:51

برای داشتن حداقل پینگ مناسب گیمینگ حرفه ای، به شرکت های اینترنتی و کوچ از این شرکت به اون شرکت دل خوش نکنید؛ در این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دو سایت سرویس دهنده کاهش پینگ معرفی کردم، پولی که میخواید برای تغییر شرکت بدید رو بدید سرویس کاهش پینگ بگیرید شاید جواب داد؛ سایتای دیگم هستن که میتونید تک تک اکانت تستی بگیرید ازشون؛ شرکت فن آوا هم یه سرویس اختصاصی گیمینگ با پشتیبانی اختصاصی داره میتونید با پرس و جو از کاربرا و نمایندگی و تماس باهاشون از کیفیت و روند کارشون اطلاعات کسب کنید.

alottadamage
13-08-2020, 17:55
برای داشتن حداقل پینگ مناسب گیمینگ حرفه ای، به شرکت های اینترنتی و کوچ از این شرکت به اون شرکت دل خوش نکنید؛ در این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دو سایت سرویس دهنده کاهش پینگ معرفی کردم، پولی که میخواید برای تغییر شرکت بدید رو بدید سرویس کاهش پینگ بگیرید شاید جواب داد؛ سایتای دیگم هستن که میتونید تک تک اکانت تستی بگیرید ازشون؛ شرکت فن آوا هم یه سرویس اختصاصی گیمینگ با پشتیبانی اختصاصی داره میتونید با پرس و جو از کاربرا و نمایندگی و تماس باهاشون از کیفیت و روند کارشون اطلاعات کسب کنید.

درود، جفت اونایی که گفتین رو امتحان کردم، پینگ پس که کلا نتیجه برعکس داد و بدتر شد، اگزیت لگ هم واسه وارزون جواب میداد و نه همه گیما... ولی خب ISP خیلی مهمه به نظرم، منتهی مشکل اینه که تقریبا هیچکدوم از ماها نمیدونیم مرکز مخابراتی ما، کدوم یکی از ISP ها خدمات بهتری داره، البته زیرساخت و تجهیزات داغونی هم دارن که هیچوقت زیر بار نمیرن...

فن آوا هم سرویس زون خیلی سرعت کمی داره، حداکثر 4 مگابیت، ارزش نداره 240 بدی واسش، پینگ هم ممکن نیست که مثلا 50 باشه با اروپا! تهش 10 تا که ارزش 240 تومن رو نداره، من از پشتیبانی پرسیدم که تضمینی هست؟ با اروپا؟ گفت به طور میانگین با خارج زیر 70 هستید که شامل دبی و... هم میشه، پس مشخص میشه همین مقداری هست که شاتل و آسیاتک و ... میدن، یه اسم روش گذاشتن و با قیمت نجومی دارن میفروشن. تو کامنت های پیج شون هم خیلی تعریف نکردن سرویس زون رو.

Mi74d
13-08-2020, 18:33
درود، جفت اونایی که گفتین رو امتحان کردم، پینگ پس که کلا نتیجه برعکس داد و بدتر شد، اگزیت لگ هم واسه وارزون جواب میداد و نه همه گیما... ولی خب ISP خیلی مهمه به نظرم، منتهی مشکل اینه که تقریبا هیچکدوم از ماها نمیدونیم مرکز مخابراتی ما، کدوم یکی از ISP ها خدمات بهتری داره، البته زیرساخت و تجهیزات داغونی هم دارن که هیچوقت زیر بار نمیرن...

فن آوا هم سرویس زون خیلی سرعت کمی داره، حداکثر 4 مگابیت، ارزش نداره 240 بدی واسش، پینگ هم ممکن نیست که مثلا 50 باشه با اروپا! تهش 10 تا که ارزش 240 تومن رو نداره، من از پشتیبانی پرسیدم که تضمینی هست؟ با اروپا؟ گفت به طور میانگین با خارج زیر 70 هستید که شامل دبی و... هم میشه، پس مشخص میشه همین مقداری هست که شاتل و آسیاتک و ... میدن، یه اسم روش گذاشتن و با قیمت نجومی دارن میفروشن. تو کامنت های پیج شون هم خیلی تعریف نکردن سرویس زون رو.
من یه مصاحبه ای میخوندم از یکی از مسئولین وزارت ارتباطات، خودش اعتراف میکرد که اینترنت ما با سرورهای CDN ها در ارتباطه و لینک یا روت مشخص برای گیمرها نداریم و برای اینکه این امر محقق بشه باید با شرکتای خارجی صحبت کنن تا این امر تسهیل بشه، با این تحریم ها همینکه اینترنت وارد کشور میشه به نظرم خودش یه نعمته چه برسه ایجاد لینک اختصاصی برای گیمرها؛ شما که گیمر هستی دیگه باید خوب بدونی که پینگ ربطی به تجهیزات شرکتها در مخابرات نداره، امروزه بخاطر گرونی، بسیاری از تجهیزات اجاره ای و شراکتی هست بین شرکتا؛ مثل رایتل و شاتل موبایل که از دکل های همراه اول و ایرانسل استفاده میکنن؛ من خودم دو ساله فورتنایت بازی میکنم اون اوایل پینگ 120 بود که با پروفایل گیم اومد روی 90، برخی ها تا 70 هم پینگ می گرفتن که این مربوط به تجهیزات خود مرکز مخابراتی هست نه تجهیزات شرکت ها!
شرکتها تجهیزات خاصی ندارن که بخواد پینگ رو بالا پایین کنه فوقش چندتا سوکت هست؛ به عنوان مثال توی ایران میانگین پینگ فورتنایت سرور خاورمیانه 60 الی 80 هست، اما برخی استثنا پینگ 30 و حتی 27 دارن یکیش استریمیری به نام ARTEWIS هست، و به قول خودش توی مخابرات مرکزشون دیتاسنتر و سرور هست؛ پس بیشتر از اینکه ISP ها دخیل باشن، سرور و دیتا سنتر داشتن اون مرکز هست که حیاتیه چون اون سرورها مسیر یا روت یا لینک میشن برای سرورهای بازی، همون کاری که سرویس های کاهش پینگ انجام میدن.
من پیشنهاد میکنم بجای معطل کردن خودتون با شاتل و اسیاتک و دیده بان نت و فلان و بهمان تو گروه های مخصوص گیمتون عضو بشید تبادل اطلاعات کنید ببینید روش های اونا چیه، اگه اینترنتتون FTTH هم باشه یعنی تا دم سیستمت فیبر خالص هم باشه بخاطر CDN بودن و عدم روت اختصاصی توسط زیرساخت همین مشکل رو خواهید داشت(کما اینکه می بینم بسیاری از گیمر ها و استریمرهای فیبری همین مشکلو دارن) و شرکت ها طبق معمول همیشه به شما میگن خارج از شبکست! چون شبکه اونا از زیرساخت میاد. کمیاب باشید/

ویرایش: یه نکته ای رو یادم اومد اضافه کنم شاید براتون مفید باشه؛ زمانی که سرور خاورمیانه بازی فورتنایت اومد، برخیها پینگ پایینی داشتن و برخیام مثل من پینگ بالا، من قبلش درباره مسیرهای اینترنتی و تاثیر رنج ایپی روی پینگ تحقیقاتی کرده بودم؛ زنگ زدم پشتیبانی جریان سرور جدید فورتنایت رو براش تعریف کردم و ایپی آدرس اون سرور مستقر در بحرین که برای آمازون بود رو بش دادم و پرسیدم آیا رنج ای پی روی پینگ تاثیر داره؟ گفت آره.
بعضی وقتا که مودمو ریست میکردم با یه رتج ایپی خاص پینگ خوب میگرفتم، بش گفتم اگه سرویس آی پی ثابت بخرم تاثیر داره؟(برای ثابت کردن اون ایپی و ثابت شدن پینگ) کفت ممکنه تاثیر داشته باشه، بش گفتم اگه امکانش هست رنج ایپی منو تغییر بدین و مسییر من رو بندازین روی gbi که مسیر ترانزیت خلیج فارس هست، قبلش مسیر من آذربایجان بود؛
خلاصه بعده صبحت ها کفت الان تست کن، من دیدم مودم خاموش روشن و بعد که تست کردم رنج اییم که قبلا با رنح 100 و 150 شروع میشد، با کمک پشتیبانی تغییر کرد و با 5 شروع میشد و مسیر از آذربایجان افتاد به جنوب کشور؛ این بهترین پشتیبانی بود که تا الان باهاش سرکار داشتم، با سواد و کار را بنداز، اینکه از این پشتیبانا به تورتون بخوره کمه، حتی اگه با بقیه پشتیبانای شاتلم این مسئله رو بیان کردید ممکنه بگه تغییر مسیر غیر ممکنه!
در هر صورت اینو گفتم که به پشتیبانی زنگ بزن بگو ایپی ثابت بخرم تاثیر داره واست یا نه که البته جوابشون اینه که قطعی نیست باید بخری تا معلوم بشه! شما اول ایپی سروری که بازی روش لانچ هست رو دربیار بعد دستور Tracert بگیر ببین مسیرت تا اون سرور از کجا میگذره و اگه با اطلاعات پیش بری شاید بتونی با پشتیبانی چونه بزنی یه حرکتی بزنه! پشتیبانی شاتل حقیقتا کارشناسن، من یادمه یه بار زنگ زدم پشتیبانی فروش پارس انلاین یه خانوم برداشت با لوندی و ادا اطفار و عشوه گری جواب میداد حالم بهم خورد به نظر میاد اینا منشی های زن صدا زیبا میارن بجای کارشناس IT یا یه بار یادمه پشتیبانی مخابرات صبح زنگ زد برای نظر سنجی داشت خمیازه می کشید حال و حوصله نداشت حرف بزنه./

FXPRO
14-08-2020, 01:45
من یه مصاحبه ای میخوندم از یکی از مسئولین وزارت ارتباطات، خودش اعتراف میکرد که اینترنت ما با سرورهای CDN ها در ارتباطه و لینک یا روت مشخص برای گیمرها نداریم و برای اینکه این امر محقق بشه باید با شرکتای خارجی صحبت کنن تا این امر تسهیل بشه، با این تحریم ها همینکه اینترنت وارد کشور میشه به نظرم خودش یه نعمته چه برسه ایجاد لینک اختصاصی برای گیمرها؛ شما که گیمر هستی دیگه باید خوب بدونی که پینگ ربطی به تجهیزات شرکتها در مخابرات نداره، امروزه بخاطر گرونی، بسیاری از تجهیزات اجاره ای و شراکتی هست بین شرکتا؛ مثل رایتل و شاتل موبایل که از دکل های همراه اول و ایرانسل استفاده میکنن؛ من خودم دو ساله فورتنایت بازی میکنم اون اوایل پینگ 120 بود که با پروفایل گیم اومد روی 90، برخی ها تا 70 هم پینگ می گرفتن که این مربوط به تجهیزات خود مرکز مخابراتی هست نه تجهیزات شرکت ها!
شرکتها تجهیزات خاصی ندارن که بخواد پینگ رو بالا پایین کنه فوقش چندتا سوکت هست؛ به عنوان مثال توی ایران میانگین پینگ فورتنایت سرور خاورمیانه 60 الی 80 هست، اما برخی استثنا پینگ 30 و حتی 27 دارن یکیش استریمیری به نام ARTEWIS هست، و به قول خودش توی مخابرات مرکزشون دیتاسنتر و سرور هست؛ پس بیشتر از اینکه ISP ها دخیل باشن، سرور و دیتا سنتر داشتن اون مرکز هست که حیاتیه چون اون سرورها مسیر یا روت یا لینک میشن برای سرورهای بازی، همون کاری که سرویس های کاهش پینگ انجام میدن.
من پیشنهاد میکنم بجای معطل کردن خودتون با شاتل و اسیاتک و دیده بان نت و فلان و بهمان تو گروه های مخصوص گیمتون عضو بشید تبادل اطلاعات کنید ببینید روش های اونا چیه، اگه اینترنتتون FTTH هم باشه یعنی تا دم سیستمت فیبر خالص هم باشه بخاطر CDN بودن و عدم روت اختصاصی توسط زیرساخت همین مشکل رو خواهید داشت(کما اینکه می بینم بسیاری از گیمر ها و استریمرهای فیبری همین مشکلو دارن) و شرکت ها طبق معمول همیشه به شما میگن خارج از شبکست! چون شبکه اونا از زیرساخت میاد. کمیاب باشید/

ویرایش: یه نکته ای رو یادم اومد اضافه کنم شاید براتون مفید باشه؛ زمانی که سرور خاورمیانه بازی فورتنایت اومد، برخیها پینگ پایینی داشتن و برخیام مثل من پینگ بالا، من قبلش درباره مسیرهای اینترنتی و تاثیر رنج ایپی روی پینگ تحقیقاتی کرده بودم؛ زنگ زدم پشتیبانی جریان سرور جدید فورتنایت رو براش تعریف کردم و ایپی آدرس اون سرور مستقر در بحرین که برای آمازون بود رو بش دادم و پرسیدم آیا رنج ای پی روی پینگ تاثیر داره؟ گفت آره.
بعضی وقتا که مودمو ریست میکردم با یه رتج ایپی خاص پینگ خوب میگرفتم، بش گفتم اگه سرویس آی پی ثابت بخرم تاثیر داره؟(برای ثابت کردن اون ایپی و ثابت شدن پینگ) کفت ممکنه تاثیر داشته باشه، بش گفتم اگه امکانش هست رنج ایپی منو تغییر بدین و مسییر من رو بندازین روی gbi که مسیر ترانزیت خلیج فارس هست، قبلش مسیر من آذربایجان بود؛
خلاصه بعده صبحت ها کفت الان تست کن، من دیدم مودم خاموش روشن و بعد که تست کردم رنج اییم که قبلا با رنح 100 و 150 شروع میشد، با کمک پشتیبانی تغییر کرد و با 5 شروع میشد و مسیر از آذربایجان افتاد به جنوب کشور؛ این بهترین پشتیبانی بود که تا الان باهاش سرکار داشتم، با سواد و کار را بنداز، اینکه از این پشتیبانا به تورتون بخوره کمه، حتی اگه با بقیه پشتیبانای شاتلم این مسئله رو بیان کردید ممکنه بگه تغییر مسیر غیر ممکنه!
در هر صورت اینو گفتم که به پشتیبانی زنگ بزن بگو ایپی ثابت بخرم تاثیر داره واست یا نه که البته جوابشون اینه که قطعی نیست باید بخری تا معلوم بشه! شما اول ایپی سروری که بازی روش لانچ هست رو دربیار بعد دستور Tracert بگیر ببین مسیرت تا اون سرور از کجا میگذره و اگه با اطلاعات پیش بری شاید بتونی با پشتیبانی چونه بزنی یه حرکتی بزنه! پشتیبانی شاتل حقیقتا کارشناسن، من یادمه یه بار زنگ زدم پشتیبانی فروش پارس انلاین یه خانوم برداشت با لوندی و ادا اطفار و عشوه گری جواب میداد حالم بهم خورد به نظر میاد اینا منشی های زن صدا زیبا میارن بجای کارشناس IT یا یه بار یادمه پشتیبانی مخابرات صبح زنگ زد برای نظر سنجی داشت خمیازه می کشید حال و حوصله نداشت حرف بزنه./

مشکل الان بنده اینه 2 3 هفتس دیتایی که باید از مسیر شمال غرب کشور بره اروپا میره از جنوب خارج میشه و گند میزنه به پینگ.

صحبت های اون کسی هم که گفته دیتاسنتر تو مخابراته هم زیاد منطقی نیست.

با بقیه حرفاتون موافقم بنده

FXPRO
14-08-2020, 01:50

مشکل الان بنده اینه 2 3 هفتس دیتایی که باید از مسیر شمال غرب کشور بره اروپا میره از جنوب خارج میشه و گند میزنه به پینگ.

صحبت های اون کسی هم که گفته دیتاسنتر تو مخابراته هم زیاد منطقی نیست.

با بقیه حرفاتون موافقم بنده

AmirH_7
14-08-2020, 12:49

داداش رنج آیپی سرور های rainbow هم میتونی در بیاری؟!
یا بگی از کجا پیداش کنیم؟!
چووون خیلی گشتم هیچی پیدا نکردم...
من قبلا رنج آیپیم با 90 خورده ای شروع میشد(پارس آنلاین) پینگ تو west europe
90 - 100 بود
جدیدا رنج آیپیم اومده سر 5 .... پینگم رفته تو 150
ممنون میشم یه راهنمایی بکنی...

alottadamage
14-08-2020, 15:45

حدودا تو 10 دقیقه، 18000 خطای CRC!!!!!!!!! پینگ شده 150... snr هم از 28 اومده بین 7 تا 13...

alottadamage
14-08-2020, 15:53

حدودا تو 10 دقیقه، 18000 خطای CRC!!!!!!!!! پینگ شده 150... snr هم از 28 اومده بین 7 تا 13...

رو نیست که! سنگ پا قزوینه!

بعد از نیم ساعت سر و کله زدن باهاش، آخرش گفت 8.8.8.8 پینگ بگیر!!!!!! گفتم 50 گفت پس نرماله!!!!!!!!!!!!!! گفتم رو 8.8.8.8 هست سرورای گیم؟ بعد میگه پینگ داخلی بگیر گرفتم 17 تا 20 میلی (که 14 بود اولش) بعد میگه نرماله و مشکلی نمیبینم

واقعا نمیدونم دیگه چیکار کنم

alidorost
14-08-2020, 16:13
رو نیست که! سنگ پا قزوینه!

بعد از نیم ساعت سر و کله زدن باهاش، آخرش گفت 8.8.8.8 پینگ بگیر!!!!!! گفتم 50 گفت پس نرماله!!!!!!!!!!!!!! گفتم رو 8.8.8.8 هست سرورای گیم؟ بعد میگه پینگ داخلی بگیر گرفتم 17 تا 20 میلی (که 14 بود اولش) بعد میگه نرماله و مشکلی نمیبینم

واقعا نمیدونم دیگه چیکار کنم

حاجی برا منم همینه
برا شما 18 هزار بوده برا من 350 هزار!
رینبو برای همه رفته بالا

Black Boy67
14-08-2020, 16:30

SNR از 28 به 13؟! خیلی زیاده ها! از قسمت نمودار سیگنال به نویز هم یک عکس بذارید. البته این مربوط میشه به سیم شما تا مخابرات. کابل برگردون نزدن؟ سر خط چک کردین اوکی بوده؟ حتی اگر میتونید از پست مخابراتی چک کنید.
زنگ بزنین بگین خط مشکل داره تا برن پورت رو چک کنن. مخالفت کردن شکایت تو 195 ثبت کنین سریع پیگیری میکنن

- - - Updated - - -

Discord فیلتر شده یا تحریم؟!

alottadamage
14-08-2020, 16:49
SNR از 28 به 13؟! خیلی زیاده ها! از قسمت نمودار سیگنال به نویز هم یک عکس بذارید. البته این مربوط میشه به سیم شما تا مخابرات. کابل برگردون نزدن؟ سر خط چک کردین اوکی بوده؟ حتی اگر میتونید از پست مخابراتی چک کنید.
زنگ بزنین بگین خط مشکل داره تا برن پورت رو چک کنن. مخالفت کردن شکایت تو 195 ثبت کنین سریع پیگیری میکنن

- - - Updated - - -

Discord فیلتر شده یا تحریم؟!

الان رو 23 اومده و وضع بهتر شده ولی مشکل این نیست، مشکل پینگ افتضاح هستش، زیر بار هم نمیرن، حداقل قبول کنن که مشکل داریم بازم خوبه به خدا، مشکل اینجاست که قبول نمیکنن که کم و کاستی داریم...

دامنه هر دو سایت دیسکورد فیلتر شده، در نتیجه باید با vp_n لودش کرد، ولی خب فقط لود کنی و بعد vp_n خاموش کنی، کار میکنه، فقط همون لود اپش باید vp_n باشه

اگه تا چند روز پینگ اوکی شد که هیچ، نشد شکایت میزنم، دیگه بازم درست نشد چاره ای جز جمع آوری ندارم

حاجی برا منم همینه
برا شما 18 هزار بوده برا من 350 هزار!
رینبو برای همه رفته بالا

دیگه کاریش نمیشه کرد

Black Boy67
14-08-2020, 17:32
الان رو 23 اومده و وضع بهتر شده ولی مشکل این نیست، مشکل پینگ افتضاح هستش، زیر بار هم نمیرن، حداقل قبول کنن که مشکل داریم بازم خوبه به خدا، مشکل اینجاست که قبول نمیکنن که کم و کاستی داریم...

دامنه هر دو سایت دیسکورد فیلتر شده، در نتیجه باید با vp_n لودش کرد، ولی خب فقط لود کنی و بعد vp_n خاموش کنی، کار میکنه، فقط همون لود اپش باید vp_n باشه

اگه تا چند روز پینگ اوکی شد که هیچ، نشد شکایت میزنم، دیگه بازم درست نشد چاره ای جز جمع آوری ندارم

دیگه کاریش نمیشه کرد
پینگ از وقتی که اون معاون نمیدونم چی چی گفته بود یکی از مسیرای اینترنت کشور قطع شده اینطوری شده. برای منم زیر نود نمیره. پینگ خاورمیانه ام هم نزدیک 250 شده از همون موقع

کلا هر چی میگذره با اضافه شدن سایت ها و سرویس های بیشتر به فیلترینگ بیشتر هم میشه

تجربه شخصی من اینه که پشتیبان های شاتل با همین اوضاع باز از بقیه شرکت ها بهترن و اطلاعات بیشتری دارن. حداقل طرف میدونست MTU چیه.

اما در کل برای اینطور مشکلات یکبار جواب ندادن در 195 شکایت ثبت کنید پشتیبان های رده بالاترشون خیلی بهترن و خیلی سریع تماس میگیرن باهاتون

Black Boy67
14-08-2020, 17:35
یه مورد دیگه هم یادم رفت که عصر ها تماس بگیرین تا پشتیبان های آقا جواب بدن :biggrin:

هم دانششون بالاتر هست هم طرز برخوردشون

italodance
14-08-2020, 19:33
بابا شما هم با ADSL منسوخ خودتون رو کشتید.

من زمانی که ADSL داشتم پوست میکندم هان، از سپنتا داشتم،

بله پشتیبانی که تعطیله و بنده خدا ها ۴ چیز بیشتر نمیدونستند و حقوقشون رو میگرفتند.

وقتی مشکل پیش میومد حضوری میرفتم پیش مهندس فنی شبکشون و با اون مطرح میکردم تا مشکل را حل کنه، سریع هم حل میشد. اینقدر رفتم که رفیق شدم و شماره داخلیشو گرفتم و هر وقت مشکل بود فقط به داخلی ایشان زنگ میزدم.

حالا شما ها هم موندید تو این ADSL و‌حتما خیلی هم انتظار بالا ، بابا این مسی به خدا فرسوده است، بهتر نمیشه و ثابت نیست.

FXPRO
14-08-2020, 19:56

بله پشتیبانی که تعطیله و بنده خدا ها ۴ چیز بیشتر نمیدونستند و حقوقشون رو میگرفتند.

وقتی مشکل پیش میومد حضوری میرفتم پیش مهندس فنی شبکشون و با اون مطرح میکردم تا مشکل را حل کنه، سریع هم حل میشد. اینقدر رفتم که رفیق شدم و شماره داخلیشو گرفتم و هر وقت مشکل بود فقط به داخلی ایشان زنگ میزدم.

حالا شما ها هم موندید تو این ADSL و‌حتما خیلی هم انتظار بالا ، بابا این مسی به خدا فرسوده است، بهتر نمیشه و ثابت نیست.

یه جوری میگید انگار ما مشکلات ADSL رو نمیدونیم. اینترنت فقط سرعت نیست. پینگ مهمه پکت لاز مهمه. من ایرانسل دارم با 100 مگابیت سرعت ولی بدرد بازی نمیخوره.

italodance
14-08-2020, 20:37
یه جوری میگید انگار ما مشکلات ADSL رو نمیدونیم. اینترنت فقط سرعت نیست. پینگ مهمه پکت لاز مهمه. من ایرانسل دارم با 100 مگابیت سرعت ولی بدرد بازی نمیخوره.

یعنی چه؟! من کجای حرفم لغت سرعت رو بکار بردم؟! درست بخوانید ، کلی بابت هر مشکل ننه قمری گفتم.

alottadamage
14-08-2020, 20:40

فعلا هیچ جایگزین بهتری واسه گیمینگ وجود نداره و فقط ADSL تو این زمینه خوبه. VDSL و FTTH جایگزین هستن که اونم هر جایی نمیدن.

FXPRO
15-08-2020, 03:29
فعلا هیچ جایگزین بهتری واسه گیمینگ وجود نداره و فقط ADSL تو این زمینه خوبه. VDSL و FTTH جایگزین هستن که اونم هر جایی نمیدن.

نکته منفی در مورد VDSL اینه چیزی بنام پروفایل فست نداره! در بهترین حالتش( که 90 درصد مواقع هم اتفاق نمیفته میشه در حد پروفایل فست ADSL). میتونید سرچ کنید در موردش

بامدادنیکنفس
15-08-2020, 03:35
VDSL باسه آدم های گوشاد هست که نمیخوان خونه شون رو فیبر بکشن . وگرنه هر جا که Vdsl باشه فیبر هم هست

Memonex
15-08-2020, 06:37
چندساعته نتم قطع شده کسی مشکل نداره نمیدونم دلیل این قطعی های شبانه بعضی وقتها چیه نویز و .. همه چی هم اوکی هست هیچ مشکلی ندارم یهو چراغ نت قرمز میشه نیمه شب چندساعت بعد وصل میشه

alottadamage
15-08-2020, 09:07
نکته منفی در مورد VDSL اینه چیزی بنام پروفایل فست نداره! در بهترین حالتش( که 90 درصد مواقع هم اتفاق نمیفته میشه در حد پروفایل فست ADSL). میتونید سرچ کنید در موردش

نه دوست من، VDSL پروفایل فست داره، من همون موقع که پرسیدم اوایل بهم گفتن که داره از آسیاتک. تو فروم های خارجی هم افراد رو با پروفایل فست VDSL دیده بودم

FXPRO
15-08-2020, 12:43
نه دوست من، VDSL پروفایل فست داره، من همون موقع که پرسیدم اوایل بهم گفتن که داره از آسیاتک. تو فروم های خارجی هم افراد رو با پروفایل فست VDSL دیده بودم

جسارت نباشه ولی بنده به منبعی که Isp داخلی باشه اعتمادی ندارم. هر چه در فروم های خارجی دیدم چیزی بنام پروفایل فست دستی نیست و مودم و dslam در vdsl با توجه به شرایط خط اتوماتیک کمنرین تاخیر رو اعمال میکنند

alottadamage
15-08-2020, 13:49
جسارت نباشه ولی بنده به منبعی که Isp داخلی باشه اعتمادی ندارم. هر چه در فروم های خارجی دیدم چیزی بنام پروفایل فست دستی نیست و مودم و dslam در vdsl با توجه به شرایط خط اتوماتیک کمنرین تاخیر رو اعمال میکنند

منظورتون رو از دستی متوجه نمیشم.

اینجا یه کاربر که VDSL داره گفته ISP واسم از اینترلیو گذاشته فست پث

Refigh687
15-08-2020, 16:40
چندساعته نتم قطع شده کسی مشکل نداره نمیدونم دلیل این قطعی های شبانه بعضی وقتها چیه نویز و .. همه چی هم اوکی هست هیچ مشکلی ندارم یهو چراغ نت قرمز میشه نیمه شب چندساعت بعد وصل میشه
کیفیت اینترنت شاتل در شب خیلی بدتر از روز میشه . منم دیشب حدود ساعت 11 کلا تایم اوت شدم اونم وسط بازی . مودم خاموش روشن کردم درست شد ولی ضد حالش باقی موند . دلیلش : پایین اومدن کیفیت تجهیزات شاتل هست که منو هم مجبور کرد خطمو از 8 مگ گیم به 3 مگ گیم برسونم تا بالاخره از تایم اوت ها و دیسکانکت هاش راحت بشم . جای تعجب نداره همه ی کاربران شاتل ناراضی باشند

FXPRO
15-08-2020, 17:15
منظورتون رو از دستی متوجه نمیشم.

اینجا یه کاربر که VDSL داره گفته ISP واسم از اینترلیو گذاشته فست پث

منظورم Manual هست.

این اولین پستی هست که میبینم.... هرکیو دیدم اینو شنیدم ازش که VDSL مثله ADSL نمیشه دستی گذاشت رو fast path

alottadamage
15-08-2020, 18:10
منظورم Manual هست.

این اولین پستی هست که میبینم.... هرکیو دیدم اینو شنیدم ازش که VDSL مثله ADSL نمیشه دستی گذاشت رو fast path

عجیبه، چون که من زیاد دیدم، مخصوصا ISP های انگلستان

alottadamage
17-08-2020, 11:00
دوستان امروز حدودا 1 ساعت پیش داشتم وب گردی میکردم که یهو چراغ اینترنت پرید و دوباره وصل شد، تست کردم دیدم پینگ نرمال شده، الان با 1.1.1.1 بین 83 تا 87 هستم، پابجی هم 84 تا 90 بودم

4.2.2.4 98ام، ولی مهم نیست چون پینگ گیم اوکی شده.

Black Boy67
17-08-2020, 12:50
دوستان امروز حدودا 1 ساعت پیش داشتم وب گردی میکردم که یهو چراغ اینترنت پرید و دوباره وصل شد، تست کردم دیدم پینگ نرمال شده، الان با 1.1.1.1 بین 83 تا 87 هستم، پابجی هم 84 تا 90 بودم

4.2.2.4 98ام، ولی مهم نیست چون پینگ گیم اوکی شده.
تایید میشه. چند روز پیش دوربر 95

musican33
17-08-2020, 13:04
ابن شاتل خبیث باز قیمت بسته های ماهانه اش رو زیاد کرد :angry:
بسته 300 گیگابایتی یک ماهه که تا دو ماه پیش 60 تومن بود به 90 تومن افزایش داده
پشتیبانی پاسخ گو نیست و مدعی هست اینها بسته ها جشنواره ای هستن و سقف قیمتی نداره!

Rahpooyan
17-08-2020, 16:00
ابن شاتل خبیث باز قیمت بسته های ماهانه اش رو زیاد کرد :angry:
بسته 300 گیگابایتی یک ماهه که تا دو ماه پیش 60 تومن بود به 90 تومن افزایش داده
پشتیبانی پاسخ گو نیست و مدعی هست اینها بسته ها جشنواره ای هستن و سقف قیمتی نداره!
شاتل رفته پول روی سیم کارت حروم کرده، حالا باید ضرر و زیانش جبران بشه. :biggrin:

Black Boy67
17-08-2020, 17:26

من این خبر رو الان دیدم. گویا روی DNS خودشون تحریم شکن اجرا کردند! وبسایت های AMD, NVIDIA, Origin با DNS شاتل باز شدند!

نکته جالب که Apex هم که تا قبل این با فیلتتر شکن کار میکرد الان بدون فیلتر باز شد

Epic games باز نشد اما بدون شیلتر شکن دارم دانلود میکنم

خیلی حرکت جالبی هست

من توصیه میکنم حداقل یکی از DNS ها رو روی شاتل ست کنید

alottadamage
17-08-2020, 18:42

من این خبر رو الان دیدم. گویا روی DNS خودشون تحریم شکن اجرا کردند! وبسایت های AMD, NVIDIA, Origin با DNS شاتل باز شدند!

نکته جالب که Apex هم که تا قبل این با فیلتتر شکن کار میکرد الان بدون فیلتر باز شد

خیلی حرکت جالبی هست

این خبر مال چند هفته پیشه، ولی واقعا جالبه، همون موقع دیدمش باورم نشد ولی خب تست کردم دیدم راسته

البته هر چی هست به dns ربطی نداره، چون من 8.8.8.8 و 1.0.0.1 استفاده میکنم و باز همه سایت ها میاره بدون مشکل، لازم نیست مال شاتل رو ست کنید.

Refigh687
17-08-2020, 20:00

خیلی حرکت جالبی هست

ممنون بابت اطلاع رسانی
ولیی ترجیح میدادم یه حرکتی هم روی بازی دوتا 2 میزدند تا این قسمت watch مشکلش حل شه ظاهرا شاتل پورتش رو باز نکرده . فقط این مشکل رو شاتل داره

alottadamage
18-08-2020, 08:34
شاتل فک کنم اونقدر ازش شکایت کردن در مورد پینگ که بالاخره یه تکونی به خودش داده و خوب شده! SNR هم فیکس شده و به 30 هم میرسه حتی :biggrin:

FXPRO
18-08-2020, 14:10
شاتل فک کنم اونقدر ازش شکایت کردن در مورد پینگ که بالاخره یه تکونی به خودش داده و خوب شده! SNR هم فیکس شده و به 30 هم میرسه حتی :biggrin:

مودم شما چیه ؟

Asus n16 ?

alottadamage
18-08-2020, 14:24
مودم شما چیه ؟

Asus n16 ?

n10_c1 که آخرین سری n10 بود.

امروز من و دوستم که شاتل داره همزمان یه پکت 70 درصدی گرفتیم و دوباره پینگ ریخت به هم :|

h_gh_gamkhor
18-08-2020, 17:50
فیفا 20 بازی میکردم با پیشگامان. اومدم شاتل به این امید که شاید شاتل بهتر باشه که هی میگفتن شاتل برا بازی فلان بیسان دیدم هیچ فرقی که نکرد هیچ، کمی هم بدتر بود. یکماهه گرفته بودم، تموم شد زمانش،تخلیه زدم برم پارس انلاین رو تست کنم.

حجم هم عجیبه با پیشگامان که بودم اینجوری سریع تموم نمیشد. این لامصب شاتل 85 گیگ در عرض همین 28 روز تموم شد. ما که سپردیمش دست صاحبش شاتل رو فعلن تا ببینیم در این مسیر کی دوباره به هم میخوریم.

alottadamage
18-08-2020, 18:12
فیفا 20 بازی میکردم با پیشگامان. اومدم شاتل به این امید که شاید شاتل بهتر باشه که هی میگفتن شاتل برا بازی فلان بیسان دیدم هیچ فرقی که نکرد هیچ، کمی هم بدتر بود. یکماهه گرفته بودم، تموم شد زمانش،تخلیه زدم برم پارس انلاین رو تست کنم.

حجم هم عجیبه با پیشگامان که بودم اینجوری سریع تموم نمیشد. این لامصب شاتل 85 گیگ در عرض همین 28 روز تموم شد. ما که سپردیمش دست صاحبش شاتل رو فعلن تا ببینیم در این مسیر کی دوباره به هم میخوریم.

این مورد مصرف حجم بیشتر و مشکوک و زود تموم شدن رو یکی از دوستان هم بهم گفته بود تو شاتل، ولی خودم تا حالا تجربش نکردم.

راستی پیشگامان چطور بود؟ الان پینگ تون چنده و قبلا چند بود؟

Black Boy67
18-08-2020, 18:23
مودم شما چیه ؟

Asus n16 ?
خیلی جالبه با اینکه فاصله تون تا مرکز از من بیشتره کیفیت خطتون از مال من بالاتره

عوض کردین سیم کشی رو؟ (من آخر چشم میزنم خط شما رو:rolleye:)

alottadamage
18-08-2020, 18:44
خیلی جالبه با اینکه فاصله تون تا مرکز از من بیشتره کیفیت خطتون از مال من بالاتره

عوض کردین سیم کشی رو؟ (من آخر چشم میزنم خط شما رو:rolleye:)

خیلی هم زیاد نیست با مرکز، البته آسیاتک رو 8 مگ snr ام حدودا 22 تا 24 بود با پروفایل گیم و annex a، ولی شاتل رو 9 مگ، تا 30 هم میره با پروفایل گیم و annex m

آره سیم کشی عوض شده، ولی خب هیچ فرقی نکرد با قبل.

h_gh_gamkhor
18-08-2020, 21:25
این مورد مصرف حجم بیشتر و مشکوک و زود تموم شدن رو یکی از دوستان هم بهم گفته بود تو شاتل، ولی خودم تا حالا تجربش نکردم.

راستی پیشگامان چطور بود؟ الان پینگ تون چنده و قبلا چند بود؟

پیشگامان من طرح 5000 گیگ 6 ماهه رو گرفته بودم. واقعا در برابر این شرکت خسیس و پول پرست شاتل، کویت بود ( البته الان همون پیشگامان هم شیر فلکه رو بسته و حجما رو کم کرده ). من هر چقدر زور میزدم حجم مصرف کنم که بشه ماهی 100 گیگ واقعا نمیشد. نه اینکه الکی بشینم حجم مصرف کنما، نه، همین مصرف معمولی روزانه رو وقتی نگاه میکردم میدیدم شده حدود 80 گیگ مثلن و چون حجم هم بی نهایت بود دیگه اصن متوجه محدودیت نمیشدم.

اومدم شاتل واقعا حس کردم چقدر بده محدودیت حجم 80 90 گیگ. ( چون ممکنه یکماه به دلیلی مصرفت از روتین هر ماهه خارج بشه و بخوای مثلن بیشتر مصرف کنی و احساس محدودیت میکنی )

پینگ پیشگامان دقیقا با شاتل یکی بود. با پروفایل گیم، داخلی 20 میلی ثانیه میداد. برا فیفا من حس میکنم مقداری پیشگامان بهتر بود برای من.

حالا میخام برم پارس انلاین هم یکماه تست کنم ببینم چجوریه پروفایل گیم و کیفیتشون برا بازی فیفا که من بازی میکنم.

alottadamage
18-08-2020, 21:43
پیشگامان من طرح 5000 گیگ 6 ماهه رو گرفته بودم. واقعا در برابر این شرکت خسیس و پول پرست شاتل، کویت بود ( البته الان همون پیشگامان هم شیر فلکه رو بسته و حجما رو کم کرده ). من هر چقدر زور میزدم حجم مصرف کنم که بشه ماهی 100 گیگ واقعا نمیشد. نه اینکه الکی بشینم حجم مصرف کنما، نه، همین مصرف معمولی روزانه رو وقتی نگاه میکردم میدیدم شده حدود 80 گیگ مثلن و چون حجم هم بی نهایت بود دیگه اصن متوجه محدودیت نمیشدم.

اومدم شاتل واقعا حس کردم چقدر بده محدودیت حجم 80 90 گیگ. ( چون ممکنه یکماه به دلیلی مصرفت از روتین هر ماهه خارج بشه و بخوای مثلن بیشتر مصرف کنی و احساس محدودیت میکنی )

پینگ پیشگامان دقیقا با شاتل یکی بود. با پروفایل گیم، داخلی 20 میلی ثانیه میداد. برا فیفا من حس میکنم مقداری پیشگامان بهتر بود برای من.

حالا میخام برم پارس انلاین هم یکماه تست کنم ببینم چجوریه پروفایل گیم و کیفیتشون برا بازی فیفا که من بازی میکنم.

پس بعد پارس، آسیاتک رو هم تست کنید تا نتیجه قطعی رو به دست بیارید و بفهمید کدوم واسه منطقه تون بهتره :biggrin:

alinice321
18-08-2020, 22:13
درود
مشکل شدید پینگ دارم! زنگ میزنم میگن اینور مشکلی نیست و مشکل از مودمته! ولی مشخصات خط تو مودم نسبت به قبل تغییری نکرده! موندم این وسط چه کنم!!!!:sad:

alottadamage
18-08-2020, 23:22
درود
مشکل شدید پینگ دارم! زنگ میزنم میگن اینور مشکلی نیست و مشکل از مودمته! ولی مشخصات خط تو مودم نسبت به قبل تغییری نکرده! موندم این وسط چه کنم!!!!:sad:

اگه زنگ زدین و حل نمیکنن، خیلی ساده شکایت کنید، دوباره حل نکردن ISP عوض کنید

همین امشب شکایتو ثبت کنید و فردا منتظر زنگ باشید:

Refigh687
19-08-2020, 01:27
درود

ایراد از خود شاتله . مقصر رو همیشه یکی دیگه میدونند . این مشکل رو فقط شاتل داره. سرعت خطتون رو پایین بیارید تایم اوت ها میره و درست میشه

alottadamage
19-08-2020, 14:31
این شاتل چه مرگشه؟

10 درصد پکت لاس با پینگ 100

h_gh_gamkhor
19-08-2020, 17:49
3 روز درخواست جمع اوری زدم. هنوز به مخابرات ارسال نکردن. هر روز هم زنگ میزنم پشتیبانی شون میگم لطف کنید بفرستید درخواست رو به مخابرات که من برم پیگیر کاراش اونجا بشم.

alottadamage
19-08-2020, 21:12
مودم شما چیه ؟

Asus n16 ?

دیگه چی میشه گفت... پکت هم حداقل 5 و حداکثر 20 درصد.

irmacfa
20-08-2020, 13:36
دوستان این مودم دو آنتن های یوتل با شاتل مچ هستند ؟

alottadamage
20-08-2020, 14:04
دوستان من امروز مفصل با پشتیبان شاتل حرف زدم، بسیار هم محترمانه راهنمایی کردن و به حرفام گوش دادن، کارای همیشگی رو هم که گفتن و انجام دادم، و گفتن سرویس تون مشکل داره که کد پیگیری دادن گفتن تا دو روز دیگه دوباره تماس بگیرین حل کنیم

مشکل گیم رو هم مطرح کردم (PUBG)، گفتن که این مشکل رو هم ثبت کردم و فرستادم واحد زیرساخت شاتل واسه حلش.

تا 2-3 روز آینده نتیجه رو واستون میگم.

FXPRO
20-08-2020, 14:58
دوستان من امروز مفصل با پشتیبان شاتل حرف زدم، بسیار هم محترمانه راهنمایی کردن و به حرفام گوش دادن، کارای همیشگی رو هم که گفتن و انجام دادم، و گفتن سرویس تون مشکل داره که کد پیگیری دادن گفتن تا دو روز دیگه دوباره تماس بگیرین حل کنیم

مشکل گیم رو هم مطرح کردم (PUBG)، گفتن که این مشکل رو هم ثبت کردم و فرستادم واحد زیرساخت شاتل واسه حلش.

من نتیجش رو الان میگم بهتون.

همش خارج از شبکس
بخاطر تحریمه

کلا شاتل هیچ مشکلی نداره همش زیر ساخته. بهشون بگید دیگه چرا پشتیبانی فنی دارید ؟

alottadamage
20-08-2020, 15:00
من نتیجش رو الان میگم بهتون.

همش خارج از شبکس
بخاطر تحریمه

کلا شاتل هیچ مشکلی نداره همش زیر ساخته. بهشون بگید دیگه چرا پشتیبانی فنی دارید ؟

اینبار فک کنم اینطور نباشه، چون دفعه های قبل میگفتن پینگ بگیر 8.8.8.8 بعد میگفتن نرماله و مشکل خارج شبکس، ولی این دفعه نگفتن، چه جوری بگم، یه جورایی قبول کرد که مشکل خودشونه، حالا تا چند روز آینده در جریان میگذارم.

irmacfa
20-08-2020, 15:59
شاید باورتون نشه ولی من با این وضعیت خط مودمم مرتب ریست میشه

همین مودم رو روی خط دیگ تست کردم هیچ مشکلی نداشت فقط با شاتل اینجوری هست

کسی چنین مشکلی داره

Black Boy67
20-08-2020, 16:51

انگار شیطون نشسته رو سیم شما! :دی من این چند ماه اصلا مشکل پکت لاس ندارم تازه با اینکه سیم تلفنم اتصالی داره:rolleye:

پینگ 1.1.1.1 فقط برام از 89 رفته روی 95 که اونم احتمال میدم به خاطر سیم باشه

FXPRO
20-08-2020, 17:14

کسی چنین مشکلی داره

کیفیت خط عالیه. منم یه همچین مشکلیو با شاتل دارم. در حالی که خط یک تیکه مستقیم از بیرون اومده بعضی روزا تو ماه با SNR خیلی خوب خط هی میفته با بهترین مودم DSL ایران هم(برای نویز) هم همین مشکل بود

alottadamage
20-08-2020, 17:21
انگار شیطون نشسته رو سیم شما! :دی من این چند ماه اصلا مشکل پکت لاس ندارم تازه با اینکه سیم تلفنم اتصالی داره:rolleye:

پینگ 1.1.1.1 فقط برام از 89 رفته روی 95 که اونم احتمال میدم به خاطر سیم باشه

شما تهران هستید؟

کسی چنین مشکلی داره

مال شما دیگه خیلی عجیبه، کیفیت خط تون هیچ مشکلی نداره و نباید این اتفاق بیفته، مشکل باید از مخابرات منطقه تون باشه، مورد دیگه ای فک نکنم باعثش بشه

Black Boy67
20-08-2020, 17:27
شما تهران هستید؟
بله البته من دو خط تلفن دارم. اگر شما هم دو خط دارین روی اون یکی یک شرکت دیگه رو تست کنید که اگر بهتر بود بگید بهشون و بتونید جبران خسارت بگیرین

alottadamage
20-08-2020, 17:32
بله البته من دو خط تلفن دارم. اگر شما هم دو خط دارین روی اون یکی یک شرکت دیگه رو تست کنید که اگر بهتر بود بگید بهشون و بتونید جبران خسارت بگیرین

خب تهران مراکز مخابراتی بهتری داره... شاتل هم تو تهران طبق تست ها (نه گزارش) کاربران تو نت سنج، بهترین پینگ رو داره نسبت به بقیه اپراتورا.

اینجا هم همینطور بود، باور کنید من پینگم تو پابجی 77 بود! با هیچ اپراتوری تو پابجی 77 نگرفته بودم به جز شاتل، تو csgo با سرور شرق 60 بودم! ولی یهو ماه دوم ریخت همه چی به هم، فعلا ببینم دو روز دیگه چی میشه، گفت که مشکل تون رو به همه پشتیبان ها گفتم و آگاهن، به هر کدوم وصل بشید شماره رو بگید در جریان مشکل شما هستن، نتیجه مشکل پابجی هم اعلام میشه همون روز

فعلا صبر میکنم :rolleye:

irmacfa
20-08-2020, 23:47
کیفیت خط عالیه. منم یه همچین مشکلیو با شاتل دارم. در حالی که خط یک تیکه مستقیم از بیرون اومده بعضی روزا تو ماه با SNR خیلی خوب خط هی میفته با بهترین مودم DSL ایران هم(برای نویز) هم همین مشکل بود

مودمتون چی بود ؟

- - - Updated - - -

شما تهران هستید؟

مال شما دیگه خیلی عجیبه، کیفیت خط تون هیچ مشکلی نداره و نباید این اتفاق بیفته، مشکل باید از مخابرات منطقه تون باشه، مورد دیگه ای فک نکنم باعثش بشه

مخابرات سه ماهه اصلا نمیاد
راهی برای شکایت از این سازمان هست ؟

بامدادنیکنفس
21-08-2020, 00:06
خب تهران مراکز مخابراتی بهتری داره... شاتل هم تو تهران طبق تست ها (نه گزارش) کاربران تو نت سنج، بهترین پینگ رو داره نسبت به بقیه اپراتورا.

اینجا هم همینطور بود، باور کنید من پینگم تو پابجی 77 بود! با هیچ اپراتوری تو پابجی 77 نگرفته بودم به جز شاتل، تو csgo با سرور شرق 60 بودم! ولی یهو ماه دوم ریخت همه چی به هم، فعلا ببینم دو روز دیگه چی میشه، گفت که مشکل تون رو به همه پشتیبان ها گفتم و آگاهن، به هر کدوم وصل بشید شماره رو بگید در جریان مشکل شما هستن، نتیجه مشکل پابجی هم اعلام میشه همون روز

فعلا صبر میکنم :rolleye:

حتما سرور داخلی بوده 77 پینگ داشتی

alottadamage
21-08-2020, 11:19

نه :biggrin: پابجی، سرور فرانکفورت آلمان پینگ 77 اینم شاتش:

مودمتون چی بود ؟

- - - Updated - - -

مخابرات سه ماهه اصلا نمیاد
راهی برای شکایت از این سازمان هست ؟

نه متاسفانه اطلاعی ندارم چطوری میشه از مرکز مخابراتی شکایت کرد.

alidorost
21-08-2020, 12:32

:| سرور داخلی پابجی دیگه چیه؟
سرور داخلی نهایتا پینگش 20 هس
من قبل ریدمان دوستان در پینگ رینبو! پینگم تا 75 پایین میومد برای رفیقم تا 65 هم میرفت (پارس آنلاین)

morteza_mombeini
21-08-2020, 13:40
این شاتل بی همه چیز خیلی قطعی pppoe داره تقریبا هر روز یا یه روز در میون این مشکل هست .کسی هست که همچین مشکلی داشته باشه ؟

Black Boy67
21-08-2020, 15:56
نه :biggrin: پابجی، سرور فرانکفورت آلمان پینگ 77 اینم شاتش:

نه متاسفانه اطلاعی ندارم چطوری میشه از مرکز مخابراتی شکایت کرد.
چجوری با آلمان پینگ 77؟ غرب کشور هستید؟

داخل سایت مخابرات قسمتی هست برای شکایت از مراکز مخابراتی اما من شکایت کردم فایده ای نداشت. مثل 195 پیگیر نیستن

alottadamage
21-08-2020, 16:47
چجوری با آلمان پینگ 77؟ غرب کشور هستید؟

داخل سایت مخابرات قسمتی هست برای شکایت از مراکز مخابراتی اما من شکایت کردم فایده ای نداشت. مثل 195 پیگیر نیستن

بله آذربایجان شرقی. من پینگم با اروپا 60 هم بوده تو گیم.

persian.godfather
22-08-2020, 01:49
کد تخفیف شاتل کسی داره؟

P‌C
22-08-2020, 09:02
کد تخفیف شاتل کسی داره؟

داخل امضام:

Refigh687
22-08-2020, 09:25

دیگه چی میشه گفت... پکت هم حداقل 5 و حداکثر 20 درصد.
پینگ 4.2.2.4 با اینترنت ثابت ایرانسل هم 180 بود . با شاتل هم گاهی اوقات همین 180 میشه و گاهی اوقات هم میاد حدود 95-100

u0k
22-08-2020, 11:33
دوستان شاتلی شماام پینگتون مشکل پیدا کرده طوری شده داخل رور هاب اروپایی 170-180
با 4.2.2.4 ام حدود 110 من تازه از آسیاتک می خوام بیام شاتل می خوام ببینم شمااام این مشکل دارین؟

alottadamage
22-08-2020, 13:21
دوستان شاتلی شماام پینگتون مشکل پیدا کرده طوری شده داخل رور هاب اروپایی 170-180
با 4.2.2.4 ام حدود 110 من تازه از آسیاتک می خوام بیام شاتل می خوام ببینم شمااام این مشکل دارین؟

Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=172ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=173ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=169ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=164ms TTL=49

Minimum = 164ms, Maximum = 173ms, Average = 169ms

alottadamage
22-08-2020, 13:22
با پشتیبانی دوباره تماس گرفتم، گفت مشکل تون زمان بر هست حل کردنش (جای شکر داره که پذیرفتن که مشکل خودشونه!!!) و گفتن داریم فیکس میکنم، پینگ هی داره بالا پایین میشه نمیدونم دارن چیکار میکنن تو شاتل با سرویس من :sad:

هر لحظه بدتر...

Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=202ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=205ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=190ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=206ms TTL=49

Minimum = 190ms, Maximum = 206ms, Average = 200ms

FXPRO
22-08-2020, 13:50
با پشتیبانی دوباره تماس گرفتم، گفت مشکل تون زمان بر هست حل کردنش (جای شکر داره که پذیرفتن که مشکل خودشونه!!!) و گفتن داریم فیکس میکنم، پینگ هی داره بالا پایین میشه نمیدونم دارن چیکار میکنن تو شاتل با سرویس من :sad:

هر لحظه بدتر...

Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=202ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=205ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=190ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=206ms TTL=49

Minimum = 190ms, Maximum = 206ms, Average = 200ms

سرویس شما نیست فقط برا منم همینه

پینگ شاید ولی 1 درصد فک کن پکت لاز حل بشه.

راستی آسیاتک فعلا بیخیال بشو که پینگش به یورو بالای 120 30 عه تو همه بازی ها

alottadamage
22-08-2020, 14:00
سرویس شما نیست فقط برا منم همینه

پینگ شاید ولی 1 درصد فک کن پکت لاز حل بشه.

راستی آسیاتک فعلا بیخیال بشو که پینگش به یورو بالای 120 30 عه تو همه بازی ها

پس چاره کار چیه؟! دقیقا چیکار کنیم، دیگه کلافه شدم، میخواستم پارس آنلاین بگیرم که اونم پورت نداره اینجا! های وب هم که پروفایل گیم نداره

چاره ای نمونده واسم برم دیده بان نت تست کنم اگه مشکلم حل نشه

u0k
22-08-2020, 16:03
پس چاره کار چیه؟! دقیقا چیکار کنیم، دیگه کلافه شدم، میخواستم پارس آنلاین بگیرم که اونم پورت نداره اینجا! های وب هم که پروفایل گیم نداره

چاره ای نمونده واسم برم دیده بان نت تست کنم اگه مشکلم حل نشه
داداش مشکل رو من پگیدا کردم مشکل از زیر ساخته این بنده های خدا کاره رای نیستن همین مشکل رو من رو آسیاتک دارم پینگ میبگیرم میزارم یه 10 دقیقه پینگ بگیره یهو میاد رو 77 بد میره رو 120-140-180 زیر ساخت مسیر های خروجی رو از جای بدی داره میبره الکی نتتو کنسل نکن همه همینطوری ان هرشرکتی بری همینه من تازه می خواستم بیام شاتل گفتن پورت نداریم منم کنسل کردم این سرویسو تا ارشدشون زنگ بزنه بگم یا حل کنین یا کلا قید ADSL رو بزنم

u0k
22-08-2020, 16:24
فقط برای این که ثابت کنم مشکل زیر ساختی روی ISP ها
توجه کنین

باکاهش پینگ

بدون کاهش پینگ

داخل سرور های آلمانم پینگ رو با کاهش پینگ 80-81 میرسونه علت اینه که فقط به این آی پی وصل می شم که برای دیتاسنتر آسیاتک هست و نت خود منم آسیاتکه مسیر رو از کشور دیگه رد می کنه ولی رو ADSL به این شکل نیست

alottadamage
22-08-2020, 17:23
فقط برای این که ثابت کنم مشکل زیر ساختی روی ISP ها
توجه کنین

باکاهش پینگ

بدون کاهش پینگ

داخل سرور های آلمانم پینگ رو با کاهش پینگ 80-81 میرسونه علت اینه که فقط به این آی پی وصل می شم که برای دیتاسنتر آسیاتک هست و نت خود منم آسیاتکه مسیر رو از کشور دیگه رد می کنه ولی رو ADSL به این شکل نیست

این کدوم کاهش پینگه؟

u0k
22-08-2020, 17:25
این کدوم کاهش پینگه؟

پینگ پس داخل بازی فرقی نمی کنه داخل سرور های آلمان فقط خوبه بازی های که سرور هلند دارن هیچ فرقی نداره

alottadamage
22-08-2020, 17:38
پینگ پس داخل بازی فرقی نمی کنه داخل سرور های آلمان فقط خوبه بازی های که سرور هلند دارن هیچ فرقی نداره

پینگ پس بهتره از بقیه کاهش پینگ ها، ولی مشکل اینجاست که تو گیم پینگو نمیاره پایین، فقط 4.2.2.4 و چند تا آیپی شناخته شده.

u0k
22-08-2020, 17:39
پینگ پس بهتره از بقیه کاهش پینگ ها، ولی مشکل اینجاست که تو گیم پینگو نمیاره پایین، فقط 4.2.2.4 و چند تا آیپی شناخته شده.

اینا بدرد کسی میخوره که پینگ 200 دارن نه برای من که پینگم 100 بیاد بکنه 80 نمیشه الکیه

alidorost
22-08-2020, 17:59
داداش مشکل رو من پگیدا کردم مشکل از زیر ساخته این بنده های خدا کاره رای نیستن همین مشکل رو من رو آسیاتک دارم پینگ میبگیرم میزارم یه 10 دقیقه پینگ بگیره یهو میاد رو 77 بد میره رو 120-140-180 زیر ساخت مسیر های خروجی رو از جای بدی داره میبره الکی نتتو کنسل نکن همه همینطوری ان هرشرکتی بری همینه من تازه می خواستم بیام شاتل گفتن پورت نداریم منم کنسل کردم این سرویسو تا ارشدشون زنگ بزنه بگم یا حل کنین یا کلا قید ADSL رو بزنم

کاملا تایید میشه
dns ها و ارتباط و زوت کل مملکت رو یه ماهه تغییر دادن و مسیر کاملا متفاوت بسته میشه
من هم با کاهش پینگ godping دقیقا پینگم میشه بین صد تا 110 توی رینبو و سرورهای خاورمیانه که اصلا مشکلی ندارم

ببینید الان چندین شرکت همزمان دارن دیتاسنتر میزنن و یه ماهه که پروژه dns و دیتاسنتر مرکزی ایران که مال زیرساخته در حال آماده سازیه و این هفته میخوان افتتاح کنن
همه اینا باعث اختلاله

البته بله خود اینترنت رو هم ضعیف تر کردن چی شده نمیدونم؟

حالا بعضی شرکتا دارن تو این شرایط پایدارتر عمل میکنن و بعضی کمتر

آقای وزیر در نظرات پست اینستاش حتی خبر نداشت پینگا ریخته بهم و تعجب کرد

alidorost
22-08-2020, 18:03

بهترین کاهش پینگ برای جمع من و دوستام گاد پینگ بوده
کاملا تاثیر گذاره

u0k
22-08-2020, 18:11
کاملا تایید میشه
dns ها و ارتباط و زوت کل مملکت رو یه ماهه تغییر دادن و مسیر کاملا متفاوت بسته میشه
من هم با کاهش پینگ godping دقیقا پینگم میشه بین صد تا 110 توی رینبو و سرورهای خاورمیانه که اصلا مشکلی ندارم

ببینید الان چندین شرکت همزمان دارن دیتاسنتر میزنن و یه ماهه که پروژه dns و دیتاسنتر مرکزی ایران که مال زیرساخته در حال آماده سازیه و این هفته میخوان افتتاح کنن
همه اینا باعث اختلاله

البته بله خود اینترنت رو هم ضعیف تر کردن چی شده نمیدونم؟

حالا بعضی شرکتا دارن تو این شرایط پایدارتر عمل میکنن و بعضی کمتر

آقای وزیر در نظرات پست اینستاش حتی خبر نداشت پینگا ریخته بهم و تعجب کرد

کاملا درسته تو منطقه ما نت همراه اول پینگ 80-79 میداد اخل رینبو الان شده 150 و نت خانگی یا همون adsl شده 100-110 پس نتیجه میگیرم که اصلا isp مشکلی نداره وقتی پینگ داخل خاورمیانه اوکی هست و اروپا مشکل داره متوجه باید بشیم که به طور کلی تمرکز کردن رو خاورمیانه و بیخیال اروپا شدن البته بیخیال که نشدن یه علتی وجود داره این نوسان ها کاهش سرعت ها حتی به نظر من نویز هایی که به صورت کاملا الکی رو خط تلفن ها میوفته بی دلیل نیست چون همه شرکت ها نت در اخر از زیر ساخت رد میشه وقتی زیر ساخت مسیر خروجی رو از جای بدی ببره همین مشکل به وجود میاد کاهش های پنگم به دلیل 0-1 میلی ثانیه بودن پینگش میاد 10-15 تا از پینگتو کم می کنه ولی وقتی وارد عمل میشه مثلا وارد سرور بازی میشی میبینی تغییری نکرده تازه تو بعضی شرایط ها مشکلم به وجود میاد من از هرکی پرسیدم هرکیو دیدم تو رینبو پینگ 110 کمترین پینگ که دیدم از دوستان 95-98 بوده اصلا پینگ هایی میدیدم داخل رینبو خودم تعجب می کردم مثلا 60-70 ولی همه اینا رفتن بالا 100 ایران از چندین طرف به اروپا می تونه وصل بشه پینگ60-70 باید رو همه باشه مثلا پینگ ترکیه به اروپا 50-60 هستش حالا ما مستقیم به ترکیه وصل بشیم با پینگ 15-20 این عدد هارو مساوی کنی میشه80-85 این به عنوان مثال گفتم چون کلا داخل کشور ما مسیر ها یا از عمان میگذره یا باکو که همون جمهوری آذربایجان هست من وقتی برسی می کنم بعد از isp مربوطه حدود 4-5 تا فقط تو زیر ساخت می گذره و در نتیجه گند میزنه به پینگ من به زیرساختم پیام دادم ولی جوابی دریافت نکردم کلا مشکل پینگ مثل یک سرطان همیشه رو سایه ایرانی جماعت هست

alottadamage
22-08-2020, 18:14
بهترین کاهش پینگ برای جمع من و دوستام گاد پینگ بوده
کاملا تاثیر گذاره

واسه من یه ذره هم تاثیر نداشت، بدتر 20 تا هم برد بالا، واسه من پینگ پس جواب داد...

u0k
22-08-2020, 18:17
این عکس مربوط میشه به 2-3 روز پیش که پینگ من داخل رینبو به مدت چند دقیقه اومد بین 77-79 که قیافه من این شکلی شد:wac:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]®_siege2020-8-17-22-56-43.jpg

وبعد از چند دقیقه دیگه اومد رو 200 و قیافه من این شکلی شد:blink:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]®_siege2020-8-17-23-50-45.jpg

Black Boy67
22-08-2020, 18:52
دوستان از هر شرکتی میگیرید سمت پارس انلاین و اسیاتک نرید یا حداقل قبلش ارزونترین سرویسشون رو بگیرید برای تست

سه هفته است اسیاتک میخواد خط رو رانژه کنن و هنوز وصل نشده. صدای پشتیبان هاش به زور شنیده میشه. بسیار آماتور هستند متاسفانه

زیر بار فسخ سرویس هم نمیرن تجربه اول من از این شرکت افتضاح بود. برای من داشتن پشتیبان خوب 40 درصد دلیلم برای انتخاب شرکت هست که نمره اسیاتک صفر شد

پنل کاربریشون هم هیچی توش نیست عملا نه اطلاعات فنی نه هیچ

alottadamage
23-08-2020, 10:12
این تست رو همین الان گرفتم، ظاهرا شاتل به قولی که داد عمل کرده و سرویس من اوکی شده:

Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=93ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=92ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=91ms TTL=50

Minimum = 91ms, Maximum = 93ms, Average = 92ms

u0k
23-08-2020, 11:59
این تست رو همین الان گرفتم، ظاهرا شاتل به قولی که داد عمل کرده و سرویس من اوکی شده:

Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=92ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=91ms TTL=50

Minimum = 91ms, Maximum = 93ms, Average = 92ms

من از آسیاتک جمع کردم شاتلم پورت نداره شرکتی مد نظر داری پیشنهاد بدی؟

alottadamage
23-08-2020, 12:29
من از آسیاتک جمع کردم شاتلم پورت نداره شرکتی مد نظر داری پیشنهاد بدی؟

کاش جمع آوری نمیکردی، اگه شاتل پورت نداره و بقیه شرکتا هم که... دیگه جمع آوری واسه چی بود؟ بقیه شرکتا همشون رو آسیاتک پورت میدن آذربایجان!

u0k
23-08-2020, 12:36
کاش جمع آوری نمیکردی، اگه شاتل پورت نداره و بقیه شرکتا هم که... دیگه جمع آوری واسه چی بود؟ بقیه شرکتا همشون رو آسیاتک پورت میدن آذربایجان!

دقیق خودمم همین حسو دارم ولی خب دیگه جمع کردم می خوام دیده بان بگیرم زنگ زدم گفتن هم آسیاتک داریم هم پیشگامان برای شما پیشگامان میدیم بزار بگیرم اونم تست کنم حجماش که خدایی خیلی خوبه پینگشم چند نفر دیدم خوب بوده بستگی به منطقه ام هست حالا بگیرم تستشو می گم بدم بود که جمع می کنم :sad:

alottadamage
23-08-2020, 12:38
دقیق خودمم همین حسو دارم ولی خب دیگه جمع کردم می خوام دیده بان بگیرم زنگ زدم گفتن هم آسیاتک داریم هم پیشگامان برای شما پیشگامان میدیم بزار بگیرم اونم تست کنم حجماش که خدایی خیلی خوبه پینگشم چند نفر دیدم خوب بوده بستگی به منطقه ام هست حالا بگیرم تستشو می گم بدم بود که جمع می کنم :sad:

من الان از xdsl پلاس یه شماره از سراب زدم و چک کردم، پیشگامان رو دیدم که سرویس میده اونجا، البته شاتل هم زده سرویس میده ولی خب میگید نداره پورت، به هر حال، پیشگامان بهترین گزینه هست بقیه بقیه... پس پیشگامان بگیرین و تست کنید.

یه نقطه ضعف هم که دارین اینه که یه مرکز مخابراتی کلا هست اونجا...

دو سه تا باید باشه حداقل، یه دونه چطوری کل شهرو جواب میده.

البته خود سایت پیشگامان یه شماره زدم از سراب، گفت قادر به ارائه سرویس نمیباشیم! اول زنگ بزنین مطمعن بشین، ولی خب به نظرم همون دیده بان بگیرین، چون پیشگامان هم طرحای چندان جالبی نداره البته فک نکنم سرویس هم بده

u0k
23-08-2020, 12:56
من الان از xdsl پلاس یه شماره از سراب زدم و چک کردم، پیشگامان رو دیدم که سرویس میده اونجا، البته شاتل هم زده سرویس میده ولی خب میگید نداره پورت، به هر حال، پیشگامان بهترین گزینه هست بقیه بقیه... پس پیشگامان بگیرین و تست کنید.

یه نقطه ضعف هم که دارین اینه که یه مرکز مخابراتی کلا هست اونجا...

دو سه تا باید باشه حداقل، یه دونه چطوری کل شهرو جواب میده.

البته خود سایت پیشگامان یه شماره زدم از سراب، گفت قادر به ارائه سرویس نمیباشیم! اول زنگ بزنین مطمعن بشین، ولی خب به نظرم همون دیده بان بگیرین، چون پیشگامان هم طرحای چندان جالبی نداره البته فک نکنم سرویس هم بده

والا داداش خودت که بهتر میدونی سرابه دیگه :biggrin::D
پیشگامان شمارش چنده؟ 1577 میگیرم فقط بوق میخوره الکی

alottadamage
23-08-2020, 12:58
والا داداش خودت که بهتر میدونی سرابه دیگه :biggrin::D
پیشگامان شمارش چنده؟ 1577 میگیرم فقط بوق میخوره الکی

۹۱۰۹۰۰۰۰(۰۲۱)

u0k
23-08-2020, 13:03
۹۱۰۹۰۰۰۰(۰۲۱)

اینم نبود اخر سر از جای دیگه در اوردم داخل سایتشم نبود اینه شمارش 02123545
فقط موندم از دیده بان بگیرم یا پیشگامان

alottadamage
23-08-2020, 13:09
اینم نبود اخر سر از جای دیگه در اوردم داخل سایتشم نبود اینه شمارش 02123545
فقط موندم از دیده بان بگیرم یا پیشگامان

دیده بان بهم گفت که آیپی هامون دیفالت ولید نیست، پس قاعدتا آیپی پیشگامانی که میده ولید نیست، ولی گفت اگه بخواین رو سرویس ولید فعال میکنیم که با رنج 46 شروع میشه.

u0k
23-08-2020, 13:15
دیده بان بهم گفت که آیپی هامون دیفالت ولید نیست، پس قاعدتا آیپی پیشگامانی که میده ولید نیست، ولی گفت اگه بخواین رو سرویس ولید فعال میکنیم که با رنج 46 شروع میشه.

زنگ زدم گفتن کلا پوشش ندارن نمیدونم دیده بان نت چطوری پورت میده از پیشگامان فکر کنم انحصاری کرده یعنی پیشگامان داخل منطقه ما به صورت مستقیم سرویس نمیده من حتی شماره تبریزم زدم گفت پوشش نداریم
تنها دیده بان نت موند که بگیرم ببینم چطوریه

alottadamage
23-08-2020, 13:38
زنگ زدم گفتن کلا پوشش ندارن نمیدونم دیده بان نت چطوری پورت میده از پیشگامان فکر کنم انحصاری کرده یعنی پیشگامان داخل منطقه ما به صورت مستقیم سرویس نمیده من حتی شماره تبریزم زدم گفت پوشش نداریم
تنها دیده بان نت موند که بگیرم ببینم چطوریه

بگیرین نتیجه رو بگین، اگه خوب بود منم بگیرم چون طرحاش خیلی خوبه... الان ثبت نام کردین؟ این سرویسش عالیه به نظرم، 3 ترا 3 ماه 8 مگ (البته متناسب با کشش میبدن بالای 8 هم) 112 تومن

u0k
23-08-2020, 17:38
بگیرین نتیجه رو بگین، اگه خوب بود منم بگیرم چون طرحاش خیلی خوبه... الان ثبت نام کردین؟ این سرویسش عالیه به نظرم، 3 ترا 3 ماه 8 مگ (البته متناسب با کشش میبدن بالای 8 هم) 112 تومن
منتظرم تخلیه بشه امروز صاعت 12 فرستادن مخابرات یوزرمم از آسیاتک پاک شده احتمالا تا فردا تخلیه انجام بشه لعدش ثبت نام می کنم

Black Boy67
24-08-2020, 12:49
خلاصه یک خبر که خوندم رو به اشتراک میزارم:

یک تیم تحقیقاتی تونسته دیتا رو با سرعت 178 ترابیت بر ثانیه که میشه تقریبا 22 ترابایت در ثانیه بر روی یک رشته کابل فیبر نوری سینگل مد انتقال بده

این کار با استفاده از امپلی فایر جدید که از پهنای باند 16.8 ترا هرتزیبرای انتقال دیتا استفاده می کنه انجام شده که نیاز هست در هر 40 کیلومتر یک عدد از این مدل آمپلی فایر قرار بگیره تا سیگنال قدرت کافی برای رسیدن به مقصد رو داشته باشه

این تیم گفته که استفاده از این پهنای باند بر روی ارتباطات موجود (البته منظور کشور های پیشرفته هست) با تغییر دستگاه های گیرنده مبدا و مقصد و تقویت کننده های بین مسیر ممکن هست و نیاز به تغییر ارتباطات نیست

متن کامل خبر در لینک های زیر:

sajad-tnt
24-08-2020, 12:57
بعداز 6سال مشترک شاتل بودن، درخواست تخلیه دادم...
بنظرتون تا کی تخلیه میکنن؟...

morteza_mombeini
24-08-2020, 17:11
سلام این منظورش چنه ؟

h_gh_gamkhor
24-08-2020, 17:58
بعداز 6سال مشترک شاتل بودن، درخواست تخلیه دادم...
بنظرتون تا کی تخلیه میکنن؟...

من 3 شنبه درخواست تخلیه دادم. یکشنبه هفته بعد تخلیه شد. ( پنج شنبه و جمعه رو هم کم کنید ازش. طبق گفته خودشون این دو روز تعطیلن )

Rahpooyan
24-08-2020, 17:59
سلام این منظورش چنه ؟

سایت های تحریمی که با ای پی ایران اجازه دسترسی نمیدن. اینو با سایت های فیلتر شده در داخل کشور اشتباهی نگیرید!!

alottadamage
24-08-2020, 18:12
انگار معجزه شده :biggrin:

Pinging 1.1.1.1 with 32 bytes of data:
Reply from 1.1.1.1: bytes=32 time=83ms TTL=53
Reply from 1.1.1.1: bytes=32 time=82ms TTL=53

Ping statistics for 1.1.1.1:
Minimum = 82ms, Maximum = 83ms, Average = 82ms

Vahid67
24-08-2020, 18:27
تجربه من از سفارش آنلاین شاتل
ثبت سفارش آنلاین -> انتظار برای تماس از طرف شاتل دو روز
تماس تلفنی با شاتل -> ثبت اطلاعات و ادامه سفارش
ارسال یوزرنیم و پسورد از شاتل (احتمالا اشتباه) -> تماس با شاتل برای اصلاح یوزرنیم و پسورد

ارسال دوباره یوزرنیم و پسورد از طرف شاتل اما اینبار هم اشتباه!!!

تماس برای اصلاح اطلاعات اینبار بخش فروش گفتش 45 روز طول میکشه برای مرکز مخابرات شما!!!

morteza_mombeini
24-08-2020, 20:03
سایت های تحریمی که با ای پی ایران اجازه دسترسی نمیدن. اینو با سایت های فیلتر شده در داخل کشور اشتباهی نگیرید!!

فقط رو شاتل بازه؟ تست کردی ببینی راست میگه یا نه ؟

h_gh_gamkhor
24-08-2020, 21:48
تجربه من از سفارش آنلاین شاتل
ثبت سفارش آنلاین -> انتظار برای تماس از طرف شاتل دو روز
تماس تلفنی با شاتل -> ثبت اطلاعات و ادامه سفارش
ارسال یوزرنیم و پسورد از شاتل (احتمالا اشتباه) -> تماس با شاتل برای اصلاح یوزرنیم و پسورد

ارسال دوباره یوزرنیم و پسورد از طرف شاتل اما اینبار هم اشتباه!!!

تماس برای اصلاح اطلاعات اینبار بخش فروش گفتش 45 روز طول میکشه برای مرکز مخابرات شما!!!

هیچ وقت از این شاتل خوشم نمیومد. به نظرم به عنوان یکی از شرکت های قدیمی و بزرگ اینترنت، بسیار حریص و پولکی هست.

من یکماه پیش که میخواستم ازشون اینترنت بگیرم. یک هفته با تن مریض، هر روز زنگ میزدم که چی شد. پشتیبانیشون هم میگفت ارسال کردیم مخابرات و حله. تا فردا راه می افته.

بعد از یک هفته، زنگ زدن به گوشیم که پیگیری کردیم، مخابرات منطقه تون سیم رانژه نداره. خودت برو مخابرات بگو مشکل رو حل کنن!

یعنی ببین چقدر بی در و پیکر که یک هفته پاس همدیگه میدادن. از مخابرات به شاتل، از شاتل به مخابرات.

خلاصه با تبی که اون روزها داشتم بلند شدم رفتم مخابرات منطقه و گفتم پشتیبانی شاتل میگه " سیم رانژه " ندارید. باید چی بشه!
گفت اره. دنبالشیم. شاید یک ساعت شاید هم یک هفته طول بکشه تا بخریم سیم رانژه!

دیگه خلاصه یه شماره گیر اوردم از یکی که گویا رئیسی مسئولی چیزی بود. زنگ زدم بهش. گفت سیم رانژه نهایت یه نصف روز یا چند ساعت نباشه. اینجوری نیست که یک هفته کار شما رو طول بدن. خلاصه پشت خط که بودم، زنگ زد به MDF مخابرات. گفت چرا خط فلانی رو راه نمیندازید. باور کنید 10 دقیقه بعدش خط رانژه شد!

به همین راحتی!.

Black Boy67
24-08-2020, 23:11
هیچ وقت از این شاتل خوشم نمیومد. به نظرم به عنوان یکی از شرکت های قدیمی و بزرگ اینترنت، بسیار حریص و پولکی هست.

من یکماه پیش که میخواستم ازشون اینترنت بگیرم. یک هفته با تن مریض، هر روز زنگ میزدم که چی شد. پشتیبانیشون هم میگفت ارسال کردیم مخابرات و حله. تا فردا راه می افته.

بعد از یک هفته، زنگ زدن به گوشیم که پیگیری کردیم، مخابرات منطقه تون سیم رانژه نداره. خودت برو مخابرات بگو مشکل رو حل کنن!

یعنی ببین چقدر بی در و پیکر که یک هفته پاس همدیگه میدادن. از مخابرات به شاتل، از شاتل به مخابرات.

خلاصه با تبی که اون روزها داشتم بلند شدم رفتم مخابرات منطقه و گفتم پشتیبانی شاتل میگه " سیم رانژه " ندارید. باید چی بشه!
گفت اره. دنبالشیم. شاید یک ساعت شاید هم یک هفته طول بکشه تا بخریم سیم رانژه!

دیگه خلاصه یه شماره گیر اوردم از یکی که گویا رئیسی مسئولی چیزی بود. زنگ زدم بهش. گفت سیم رانژه نهایت یه نصف روز یا چند ساعت نباشه. اینجوری نیست که یک هفته کار شما رو طول بدن. خلاصه پشت خط که بودم، زنگ زد به MDF مخابرات. گفت چرا خط فلانی رو راه نمیندازید. باور کنید 10 دقیقه بعدش خط رانژه شد!

به همین راحتی!.
من دقیقا این مشکل رو با آسیاتک داشتم. من خودم به شرکت خبر دادم که مخابرات سیم رانژه نداره! اگرنه قراردادم تمام میشد هم نمیفهمیدند :|

از این کارا زیاده. زمانی که کل بستر مثل کشور های دیگه باشه دست خود شرکت ها باشه اوضاع خوب میشه نه مثل الان که

کل زیرساخت دست مخابرات هست و تو دفتر چهارتا کارمند داره که حقوقشون تا آخر ماه هم حوابگو نیست. چه توقعی هست ازشون

Black Boy67
25-08-2020, 08:07
خلاصه یک خبر که خوندم رو به اشتراک میزارم:

یک تیم تحقیقاتی تونسته دیتا رو با سرعت 178 ترابیت بر ثانیه که میشه تقریبا 22 ترابایت در ثانیه بر روی یک رشته کابل فیبر نوری سینگل مد انتقال بده

این کار با استفاده از امپلی فایر جدید که از پهنای باند 16.8 ترا هرتزیبرای انتقال دیتا استفاده می کنه انجام شده که نیاز هست در هر 40 کیلومتر یک عدد از این مدل آمپلی فایر قرار بگیره تا سیگنال قدرت کافی برای رسیدن به مقصد رو داشته باشه

این تیم گفته که استفاده از این پهنای باند بر روی ارتباطات موجود (البته منظور کشور های پیشرفته هست) با تغییر دستگاه های گیرنده مبدا و مقصد و تقویت کننده های بین مسیر ممکن هست و نیاز به تغییر ارتباطات نیست

متن کامل خبر در لینک های زیر:

خوب در کنار این خبر هم یک خبر خوندم که مجلس طرح داده که کلا برنامه های مسنجر خارجی رو بسته بشه تا همه برن از برنامه هایی که توسط خودشون نوشته شده استفاده کنن :laughing:

David4None
26-08-2020, 08:43
فقط رو شاتل بازه؟ تست کردی ببینی راست میگه یا نه ؟

روی دی ان های شاتله که راه اندازی کرده
85.15.1.14
85.15.1.15
و داخل شبکه شاتل کار میکنه این کارو قبلا هم انجام دادن ی سری

مثل

و

که نمونه های خارجیشو به اسم DNS Smart میشناسن

ILDC2
26-08-2020, 15:18
سلام
دوستان آپلود سنترو بستن؟
شاتلند هم انگار آپدیت نمیشه ! درسته؟

alottadamage
26-08-2020, 21:37
دوستان شاتلی، واسه شما هم پابجی بدون وی پی ان تایم آوت میده هر مچی؟

ruzbeh1
26-08-2020, 22:29
دوستان شاتلی، واسه شما هم پابجی بدون وی پی ان تایم آوت میده هر مچی؟
آیپیش چیه؟

ariobarzan2
28-08-2020, 00:37
شبکه تلفن همراه شاتل موبایل سه ساله شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

rezapcworld
28-08-2020, 08:11
دوستان عزیز من از شاتل سرویس 8مگابیت دارم. مخابرات فرشچی مشهد. 5 روزه به شدت سرعتم اومده پایین ، با توجه به نویز بالای خطم قبلا همیشه سرعتم بین 550 تا 650 کیلوبایت بود ، ولی الان چهار پنج روزه اومده روی 200 تا 250 کیلوبایت .... بقیه هم همچین مشکلی داشتن این روزا یا فقط برای من همچین مشکلی پیش اومده؟؟

rezapcworld
28-08-2020, 11:17
دوستان عزیز من از شاتل سرویس 8مگابیت دارم. مخابرات فرشچی مشهد. 5 روزه به شدت سرعتم اومده پایین ، با توجه به نویز بالای خطم قبلا همیشه سرعتم بین 550 تا 650 کیلوبایت بود ، ولی الان چهار پنج روزه اومده روی 200 تا 250 کیلوبایت .... بقیه هم همچین مشکلی داشتن این روزا یا فقط برای من همچین مشکلی پیش اومده؟؟

دوستان مجدد با پشتیبانیش تماس گرفتم ، درستش کرد.

u0k
28-08-2020, 14:11
همه شرکتا مشکل دارن من منطقمون 3 تا نت مختلف تست می کنم هرسه تا همزمان به مشکل بر می خورن پکت لاس ام پیدا کردن ولی 3-4 میلی ثانیه کاهش پینگ داشتم این چند روز البته من شاتل نیستم

pipo4713
29-08-2020, 02:00
روی دی ان های شاتله که راه اندازی کرده
85.15.1.14
85.15.1.15
و داخل شبکه شاتل کار میکنه این کارو قبلا هم انجام دادن ی سری

مثل

و

که نمونه های خارجیشو به اسم DNS Smart میشناسن

همین الان چند تا از سایتهارو چک کردم و باز نشد و access denied داد
visa.com
skrill.com
avas.com
snort.org
ibm.com
wd.com
sentry.io
دروغی بزرگ از شاتل

Refigh687
29-08-2020, 12:13
همین الان چند تا از سایتهارو چک کردم و باز نشد و access denied داد
visa.com
skrill.com
avas.com
snort.org
ibm.com
wd.com
sentry.io
دروغی بزرگ از شاتل
برای من سایت visa و WD رو باز نکرد ولی بقیه رو باز کرد

pipo4713
29-08-2020, 14:36
برای من سایت visa و WD رو باز نکرد ولی بقیه رو باز کرد

پس معلوم شد بر اساس رنج آی پی باز میشه... روی هر رنج تفاوتی وجود داره

irmacfa
29-08-2020, 14:48
خدایی من عجیب ترین خط رو دارم.
۱۶ مگ رو بدون کوچکترین نویزی اجرا میکنه!
بعدش مدام ریست میشه!
پنج تا مودم مختلف روی خط تست کردم همه همینجورین!
فقط روی ۲مگ بدون مشکله [emoji1]

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

alottadamage
29-08-2020, 14:50
آیپیش چیه؟

ولش کنید دیگه، به حد کافی شاتل اعصابمو خورد کرده.

پس معلوم شد بر اساس رنج آی پی باز میشه... روی هر رنج تفاوتی وجود داره

آره همینطوره، هیچ ربطی به dns نداره، من اصلا dns های شاتل رو ست نکردم، ولی بازم میاره اینا... به رنج آیپی ربط داره و واسه هر کس متفاوت مقداری از پیجا رو لود میکنه. خلاصه هر چی هست dns نیست، چون رو هر dnsای من همین نتیجه رو میگیرم.

بعدش مدام ریست میشه!

یه ماهه یه پکت لاس نتونستن اوکی کنن :rolleye:

راستی ظاهرا استان کرمانشاه پارس آنلاین خیلی خوبه... به نظرم پارس بگیرید، تو تاپیک پارس یکی از دوستان از کرمانشاه تست خیلی خوبی گرفتن. شاتلو بیخیال شین و برین سمت پارس.

alottadamage
29-08-2020, 14:53
تکراری... پاک بشه.

شهرنوش.انوار
29-08-2020, 14:55
بعدش مدام ریست میشه!

جملتون رو اصلاح کنید. شما عجیب ترین ISP رو دارین:biggrin:

FXPRO
29-08-2020, 14:58
اون مشکل پکت لاز از اوایل اردیبهشت شروع شد و الان بدتر شده

alottadamage
29-08-2020, 15:02
اون مشکل پکت لاز از اوایل اردیبهشت شروع شد و الان بدتر شده

کلا درست بشو نیست که نیست!

h_gh_gamkhor
29-08-2020, 19:19
من سوالم رو اینجا میپرسم چون پیشگامان خلوت تاپیکش

خط من با پروفایل گیم که پشتیبانی ست کرده بود NAT TYPE 3 میداد. به پشتیبانی گفتم و کردش نت تایپ 2

داستان چیه ؟ چیزی که من دیدم این بود که توی مودم رنج ای پی عوض شده.

u0k
29-08-2020, 20:04
من سوالم رو اینجا میپرسم چون پیشگامان خلوت تاپیکش

خط من با پروفایل گیم که پشتیبانی ست کرده بود NAT TYPE 3 میداد. به پشتیبانی گفتم و کردش نت تایپ 2

داستان چیه ؟ چیزی که من دیدم این بود که توی مودم رنج ای پی عوض شده.

رنج ای پیت به 2.188 تغییر پیدا کرد؟

h_gh_gamkhor
29-08-2020, 22:54
رنج ای پیت به 2.188 تغییر پیدا کرد؟

نه. 5.160 الان

بهترین برا گیم کدومه که بگم برام اونو لوکی کنه.

u0k
30-08-2020, 13:43
نه. 5.160 الان

بهترین برا گیم کدومه که بگم برام اونو لوکی کنه.

والا منم مثل شما اول فکر می کردم رنج ها تفاوت دارن بد دیدم نه زیاد تفاوتی ندارن مثلا من از پیشگامان ای پی میگیرم با 5 رو سرور های خاورمیانه 2-3 مثلا بیشتره پینگم با یه رنج دیگه 2-3 کمتره زیاد تفاوتی نداره کلا هر رنجی که دیدی Valid هستش اوکیه بقیش دیگه فرقی نداره

alottadamage
30-08-2020, 13:59

راه نجات چیه؟ :rolleye:

alinice321
30-08-2020, 14:24

درود
شهرستان بابل :rolleye:

sanso
30-08-2020, 14:37
درود

سلام فکر کنم همگانی باشه برای منم که صبانت هستم همینه کلا تایم اوت

u0k
30-08-2020, 15:31

همگانیه منم نه با دیده بان نه با همراه اول نه ایرانسل 4.2.2.4 پینگ نمیده

alottadamage
30-08-2020, 15:59
درود

حله پس... فک کردم فقط من اینطوری شدم.

همگانیه منم نه با دیده بان نه با همراه اول نه ایرانسل 4.2.2.4 پینگ نمیده

میتونه مربوط به تغییر gateway باشه؟ :| آخه چند روز پیش گفته بودی زنگ زدم پشتیبانی گفتن قصد تغییر گیت وی دارن و پینگ پایین با 4.2.2.4

u0k
30-08-2020, 19:05
حله پس... فک کردم فقط من اینطوری شدم.

میتونه مربوط به تغییر gateway باشه؟ :| آخه چند روز پیش گفته بودی زنگ زدم پشتیبانی گفتن قصد تغییر گیت وی دارن و پینگ پایین با 4.2.2.4

اره امکانش هست

irmacfa
31-08-2020, 02:06
ولش کنید دیگه، به حد کافی شاتل اعصابمو خورد کرده.

آره همینطوره، هیچ ربطی به dns نداره، من اصلا dns های شاتل رو ست نکردم، ولی بازم میاره اینا... به رنج آیپی ربط داره و واسه هر کس متفاوت مقداری از پیجا رو لود میکنه. خلاصه هر چی هست dns نیست، چون رو هر dnsای من همین نتیجه رو میگیرم.

یه ماهه یه پکت لاس نتونستن اوکی کنن :rolleye:

راستی ظاهرا استان کرمانشاه پارس آنلاین خیلی خوبه... به نظرم پارس بگیرید، تو تاپیک پارس یکی از دوستان از کرمانشاه تست خیلی خوبی گرفتن. شاتلو بیخیال شین و برین سمت پارس.اخه داش منطقه منطقس ، مثلا الان ممکنه نقطه ای اژ کرمانشاه پارس آنلاین جوابگو باشه نقطه ای نه ! من قبلش های وب داشتم خدایی هم مشکلی با خطش نبود ، این شاتل رو اومدم که ببینم این پروفایل گیمینگ چیه ولی دیدم همش الکیه کل خط رو نویز خالص کرده.

الان ۶ روزه میخواد کارشناسش بیاد ببینه مشکل از کجای خونه منه ⁦[emoji1750]⁩

irmacfa
31-08-2020, 02:06
اخه داش منطقه منطقس ، مثلا الان ممکنه نقطه ای اژ کرمانشاه پارس آنلاین جوابگو باشه نقطه ای نه ! من قبلش های وب داشتم خدایی هم مشکلی با خطش نبود ، این شاتل رو اومدم که ببینم این پروفایل گیمینگ چیه ولی دیدم همش الکیه کل خط رو نویز خالص کرده.

epaaeiz
02-09-2020, 10:26
اخه داش منطقه منطقس ، مثلا الان ممکنه نقطه ای اژ کرمانشاه پارس آنلاین جوابگو باشه نقطه ای نه ! من قبلش های وب داشتم خدایی هم مشکلی با خطش نبود ، این شاتل رو اومدم که ببینم این پروفایل گیمینگ چیه ولی دیدم همش الکیه کل خط رو نویز خالص کرده.

من سالهاست شاتل داشتم و هیچ مشکلی هم نداشته. رو همین خطی که پارس آنلاین میگفت نویز داره و حتی دو مگابیت هم کشش نداشت، الان شاتل دارم و هشت مگابیت رو راحت کشش داره و SNR هم هرگز زیر دوازده نمیاد. هرگز هم قطعی نداشته. هرگز.
مرکز مخابرات بعثت کرمانشاه. تازه فاصله ما از مرکز هم خیلی دوره.

rahman0158
02-09-2020, 13:11
............حذف شود

humanaga
03-09-2020, 15:48
سلام
این بسته ترافیک شبانه شاتل دقیقا تو کدوم قسمته برای خرید؟من که پیداش نکردم!

ariobarzan2
03-09-2020, 16:09
سلام
این بسته ترافیک شبانه شاتل دقیقا تو کدوم قسمته برای خرید؟من که پیداش نکردم!
چیزی به عنوان بسته ترافیک شبانه نداریم بعضی از سرویسها را میشه با پرداخت یه مبلغ اضافه بر سازمان با دانلود شبانه خرید

alottadamage
04-09-2020, 22:00
پینگ واسه من تو گیما خیلی اومده پایین، سرور L-A فرانکفورت پابجی که واسه هر کی که دیده بودم 120-140 میداد از جمله خودم، شده 78!

شما چطور؟

behroz3666
05-09-2020, 06:54
من سرویس گیم رو فعال کردم پینگ تو بازی Call of Duty Modern Warfare از 120 140 170 اومده رو 70 75 خیلی خوب شده امیدوارم همینجور بمونه