مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Shatel / شرکت شاتل
shahin_ak
03-08-2019, 18:47
لطفا به بعد از اپلودسنتر عکسی مثل پیکوفایل استفاده کنید چون الان عکسا باز نمیشن
حقیقتش من خطم کشش 19.5 مگابیت بود شاتل ۱۶ مگ با پروف گیم اپلود بالاتر نمیداد
الان ک خطم اومده پاین تر شده ۱۴ مگ کشش خط داره رو سرویس ۱۶ مگ سرویس گیم میده و قراره مخابرات فیبر کنه باید کوچ کنم رو همراه یا مبین نت
در ضمن پینگتون باز با این حال ک اهواز باید باشید باید پینگتون تا سرور خود اهواز کمتر از ۸ میلی باشه چون ixp داره زیرساخت اونجا
و اینکه تا تهران هم باید ۱۵ میلی پاین تر باشه
پینگتون یکم از داخل بازم بالاست
Sent from my iPhone using Tapatalk
بله موافقم پینگ بالاست با توجه به اینکه ixp هم اهواز هست - مودم linksys X3000 هست ممکنه واسه قدیمی بودنش یا اینکه مرکز مخابرات مشکلی باشه - درباره دان استریم چه قبل و چه بعد روی ۱۷.۴ مگابیت ثابت موند و همینطور سرعت دانلود همچنان روی ۱۵ مگابیت موند - امروز annex M فعال کردم برای اینکه سرعت آپلود از ۱.۱ مگ دست کم به ۲ مگ برسه اما متاسفانه روی دان استریم تاثیر منفی گذاشت و مجبور شدم بگم غیر فعال بکنن - بی صبرانه منتظرم تانوما برسه اما فعلن خبری نیست شاید vdsl مخابرات موجود بشه
morteza_mombeini
03-08-2019, 20:49
به نظر شما كار درستيه كه از شاتل تخليه كنم برم هاي وب يا همين شاتل بمونم؟
شما هنوز داری تحقیق میکنی :n02:
خیلی وسواس داری ..بهتره همون شاتل بمونی پولتون رو بدید شاتل بتونن برن دریاکنار حال کنن شما هم با تعرفه گرون و حجم کم باهشحال کن
داداش بیخیال شاتل بشو اش دهن سوزی نیست
hosseinzfff
04-08-2019, 00:23
داداش برای خواستگاری اینقد تحقیق نمیکنن :n02: اگه از شاتل راضی نیستید درنگ نکن و تخلیه کن خطتو . شرکت زیاده
morteza_mombeini
04-08-2019, 00:57
داداش برای خواستگاری اینقد تحقیق نمیکنن :n02: اگه از شاتل راضی نیستید درنگ نکن و تخلیه کن خطتو . شرکت زیاده
چرا اتفاقا راضي ام ولي به نظرم حجمش كمه و گرون
چرا اتفاقا راضي ام ولي به نظرم حجمش كمه و گرون
قانون اول تعویض اینترنت....تا مجبور نشدی عوض نکن.... همه شرکتا داغونن.... بعضیاشون خیلی داغون
morteza_mombeini
04-08-2019, 08:57
قانون اول تعویض اینترنت....تا مجبور نشدی عوض نکن.... همه شرکتا داغونن.... بعضیاشون خیلی داغون
اخه وقتي ميشه با ماهي ٨٠ تومن از هاي وب يك ترابايت گرفت ايا دليلي داره ماهي ١٠٠ تومن بابت ٣٥٠ گيگ بدم؟ نميدونم والا كيفيتش كه تا حالا برا من خوب بوده ولي اينكه قيمتا رو برده بالا حجمشم كمه ادم زورش مياد بمونه يه جورايي احساسه اوسكلي ميكنم
اخه وقتي ميشه با ماهي ٨٠ تومن از هاي وب يك ترابايت گرفت ايا دليلي داره ماهي ١٠٠ تومن بابت ٣٥٠ گيگ بدم؟ نميدونم والا كيفيتش كه تا حالا برا من خوب بوده ولي اينكه قيمتا رو برده بالا حجمشم كمه ادم زورش مياد بمونه يه جورايي احساسه اوسكلي ميكنم
دقیقا همینکه میگم برید های وب تا درس عبرتی باشه گرون نکنن
الان کل شرکتها 1ترا رو میدن 80تومن بخیر ازشاتل و پارس افلاین
amirniack
04-08-2019, 15:12
منم امروز فرم تخلیه پر کردم ولی هایوب سرویس نمیده اینجا
به نظرتون کجا برم برای گیم هم مناسب باشه
تهران مرکز دیالمه
...Moein...
04-08-2019, 17:31
بله موافقم پینگ بالاست با توجه به اینکه ixp هم اهواز هست - مودم linksys X3000 هست ممکنه واسه قدیمی بودنش یا اینکه مرکز مخابرات مشکلی باشه - درباره دان استریم چه قبل و چه بعد روی ۱۷.۴ مگابیت ثابت موند و همینطور سرعت دانلود همچنان روی ۱۵ مگابیت موند - امروز annex M فعال کردم برای اینکه سرعت آپلود از ۱.۱ مگ دست کم به ۲ مگ برسه اما متاسفانه روی دان استریم تاثیر منفی گذاشت و مجبور شدم بگم غیر فعال بکنن - بی صبرانه منتظرم تانوما برسه اما فعلن خبری نیست شاید vdsl مخابرات موجود بشه
شما توی speedtest.net روی mtn irancell ahvaz تست پینگ بگیر
shahin_ak
04-08-2019, 18:11
شما توی speedtest.net روی mtn irancell ahvaz تست پینگ بگیر
سلام - تست گرفتم فک کنم جای حرفی نباشه عکس خودش به قد کافی نشون میده !
۱- همراه اول - اهواز
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۲- ایرانسل - اهواز
۳- ایرانسل - تهران
hosseinzfff
04-08-2019, 18:44
۱- همراه اول - اهواز
۲- ایرانسل - اهواز
۳- ایرانسل - تهران
کل خوزستان ping داخلیش همینه و از هر شرکتی نت بگیری در حد همین 24-25 میلی ثانیه هست
mobile-1199
04-08-2019, 19:58
منم امروز فرم تخلیه پر کردم ولی هایوب سرویس نمیده اینجا
به نظرتون کجا برم برای گیم هم مناسب باشه
تهران مرکز دیالمه
دوستان بی زحمت راهنمایی بفرمایید .
سوال منم هست ...
اگر برا شما کمیت مهم تر از کیفیت هست که بله... شرکتهای دیگه حجم بیشتری میدن... قبل اینکه شرکتی رو انتخاب کنید به تاپیکش سر بزنید
hosseinzfff
04-08-2019, 21:43
من یه زمانی های وب داشتم همش packet loss بود ...ping افتضاح ... سرعت افتضاح... کلا اینترانت بود انگار الان نمیدونم چطوره شاید هنوزم مثل قبل باشه یعنی اینقد افتضاح بود و اعصابمو به هم ریخت که حاضر نیستم دوباره ازش نت بگیرم
به نظر من شاتل گرون هم باشه حداقل مثل بقیه آی اس پی ها مشکل قطعی و پاکت لاست و سرعت و... نداره
پشتیبانی هم نسبتا خوبه
تو ایران یه جورایی میشه گفت همیشه انتخاب بین بد و بدتره
...Moein...
05-08-2019, 08:43
۱- همراه اول - اهواز
۲- ایرانسل - اهواز
۳- ایرانسل - تهران
شما پینگتون به خوده اهواز بالاتر از تهرانه دلیلش اینه ک اول به اجبار به تهران وصل میشید بعد به اهواز
...Moein...
05-08-2019, 08:47
لطفا به بعد از اپلودسنتر عکسی مثل پیکوفایل استفاده کنید چون الان عکسا باز نمیشن
حقیقتش من خطم کشش 19.5 مگابیت بود شاتل ۱۶ مگ با پروف گیم اپلود بالاتر نمیداد
الان ک خطم اومده پاین تر شده ۱۴ مگ کشش خط داره رو سرویس ۱۶ مگ سرویس گیم میده و قراره مخابرات فیبر کنه باید کوچ کنم رو همراه یا مبین نت
در ضمن پینگتون باز با این حال ک اهواز باید باشید باید پینگتون تا سرور خود اهواز کمتر از ۸ میلی باشه چون ixp داره زیرساخت اونجا
و اینکه تا تهران هم باید ۱۵ میلی پاین تر باشه
پینگتون یکم از داخل بازم بالاست
Sent from my iPhone using Tapatalk
اهواز نداره
shahin_ak
05-08-2019, 10:46
اهواز نداره
منم الان چک کردم مثل اینکه ۹۶ مثلن افتتاح شده اما اینکه چرا الان کار نمیکنه مشخص نیست-
MMDFullHD
05-08-2019, 16:10
اهواز نداره
دوستت عزیز لطفا کمی جستجو کنید ریپ بزنید
مراجعه کنید به
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به فرض همین شیراز هم اگه فعال باشه نباید همچین پینگی داشته باشه اهواز
hosseinzfff
05-08-2019, 20:59
برای اینکه بفهمید chipset dslam سمت شما چیه اگه مودمتون برادکامه و puTTY رو میتونه اجرا کنه از دستور زیر استفاده کنید :
adsl info --vendor
نکته :
لازم نیست که حتما از PuTTY استفاده کنید شما میتونید با تلفن همراه اندرویدی یا ایفون هم این کارو انجام بدید برای اندروید میتونید Terminal emulator یا Termux رو نصب کنید و برای ios هم میتونید برنامه LibTerm رو نصب کنید . بعد telnet میزنید به ip مودم و از همون دستور adsl info --vendor استفاده میکنید .
اینجا هم اسامی بعضی از chipset ها نوشته شده :
TMMB = Thomson Multimedia Broadband
TSTC = Texas Instruments
GSPN = Globespan
BDCM = Broadcom
IFTN = Infineon
ALCB = AlcateL
amirniack
05-08-2019, 22:35
دوستان من دیروز تخلیه کردم از شاتل یعنی درخواستو دادم که کلی مشاور فنیش گیر داده بود برا چی میخوای بری اینا دیگه جوابشو ندادم مشکلمم گرون فروشی و اختلال شبانه بود البته از حق نگذرم پینگ با ثبات و سرعت خوبی داشتم تو طول روز
می خواستم ببینم لازمه 195 شکایت کنم زودتر تخلیه شه یا نه؟
malthael
05-08-2019, 22:44
دوستان من دیروز تخلیه کردم از شاتل یعنی درخواستو دادم که کلی مشاور فنیش گیر داده بود برا چی میخوای بری اینا دیگه جوابشو ندادم مشکلمم گرون فروشی و اختلال شبانه بود البته از حق نگذرم پینگ با ثبات و سرعت خوبی داشتم تو طول روز
می خواستم ببینم لازمه 195 شکایت کنم زودتر تخلیه شه یا نه؟
فکر نکنم لازم باشه . معمولا اون خانوم ها با صدای زیباشون غول مرحله آخر هستن !:n40:
اگه باهاتون تماس گرفتند و نتونستن راضیتون کنند ، درخواست تخلیه رو میفرستن . که بازم ممکنه یه دو سه روزی طول بکشه .
hosseinzfff
05-08-2019, 23:05
مگه 24 ساعته طبق قانون جدید تخلیه نمیکنند خطو؟
malthael
05-08-2019, 23:13
مگه 24 ساعته طبق قانون جدید تخلیه نمیکنند خطو؟
اگه تو این کشور قانون حکم فرما بود که ما دیگه مشکلی نداشتیم . بعد از مصوبه جدید چند شرکت عوض کردم ولی همیشه حداقل یه هفته اینترنت تعطیله ! فقط یه دروغ بود برای اینکه هزینه رانژه رو از 5 هزار تومن برسونن به 12 هزار تومن !
amirniack
06-08-2019, 15:25
فکر نکنم لازم باشه . معمولا اون خانوم ها با صدای زیباشون غول مرحله آخر هستن !:n40:
اگه باهاتون تماس گرفتند و نتونستن راضیتون کنند ، درخواست تخلیه رو میفرستن . که بازم ممکنه یه دو سه روزی طول بکشه .
امروز خانوم غول آخر تماس گرفت و بعد کلی تعریف تمجید از شاتل گفت که شرکت های دیگه 1/5 کیفیت مارم نمیدن بعدم اینکه قیمت بالا نبردیم و کیفیتم افزایش دادیم:n38:
چیز دیگه ای که گفت اینکه با هربار تخلیه خطتون مشکل دار میشه
میخواستم ببینم راست میگفت یا آخرین حربه اش برای نگه داشتنم بود؟به نظر خودم که چرته این حرفش دوستان کسی اطلاع داره از لحاظ فنیش؟
MMDFullHD
06-08-2019, 16:49
برای اینکه بفهمید chipset dslam سمت شما چیه اگه مودمتون برادکامه و puTTY رو میتونه اجرا کنه از دستور زیر استفاده کنید :
adsl info --vendor
نکته :
لازم نیست که حتما از PuTTY استفاده کنید شما میتونید با تلفن همراه اندرویدی یا ایفون هم این کارو انجام بدید برای اندروید میتونید Terminal emulator یا Termux رو نصب کنید و برای ios هم میتونید برنامه LibTerm رو نصب کنید . بعد telnet میزنید به ip مودم و از همون دستور adsl info --vendor استفاده میکنید .
اینجا هم اسامی بعضی از chipset ها نوشته شده :
TMMB = Thomson Multimedia Broadband
TSTC = Texas Instruments
GSPN = Globespan
BDCM = Broadcom
IFTN = Infineon
ALCB = AlcateL
تو مودم ایسوس خودش پیشفرض dslam exchange رو جلوش میزنه
برا من که الان برادکام هست
hosseinzfff
06-08-2019, 17:27
تو مودم ایسوس خودش پیشفرض dslam exchange رو جلوش میزنه
برا من که الان برادکام هست
بله بعضی مودما مثل ASUS تو کنسول مودم خودشون نشون میدن ولی همه که مودم ASUS ندارند ...
malthael
06-08-2019, 18:00
امروز خانوم غول آخر تماس گرفت و بعد کلی تعریف تمجید از شاتل گفت که شرکت های دیگه 1/5 کیفیت مارم نمیدن بعدم اینکه قیمت بالا نبردیم و کیفیتم افزایش دادیم:n38:
چیز دیگه ای که گفت اینکه با هربار تخلیه خطتون مشکل دار میشه
میخواستم ببینم راست میگفت یا آخرین حربه اش برای نگه داشتنم بود؟به نظر خودم که چرته این حرفش دوستان کسی اطلاع داره از لحاظ فنیش؟
والله بعد از این همه شرکت عوض کردن وضعیت خط مثل چند سال پیشه و تغییری نکرده .کشش خط که کمتر میشه اما نه به خاطر تغییر ISP ، بلکه به خاطر فرسوده شدن تجهیزات ، از DSLAM بگیر تا سیمی که از مرکز تا پشت مودم اومده ،و حتی خود مودم .که اینم یه چیز طبیعیه . بین این ISPهایی که تو این چندین سال عوض کردم یکی مخابرات و یکی شاتل به خاطر تجهیزات عتیقهشون خطم ۴ مگابیت کمتر از ISPهای دیگه کشش داشت .
amirniack
06-08-2019, 18:24
والله بعد از این همه شرکت عوض کردن وضعیت خط مثل چند سال پیشه و تغییری نکرده .کشش خط که کمتر میشه اما نه به خاطر تغییر ISP ، بلکه به خاطر فرسوده شدن تجهیزات ، از DSLAM بگیر تا سیمی که از مرکز تا پشت مودم اومده ،و حتی خود مودم .که اینم یه چیز طبیعیه . بین این ISPهایی که تو این چندین سال عوض کردم یکی مخابرات و یکی شاتل به خاطر تجهیزات عتیقهشون خطم ۴ مگابیت کمتر از ISPهای دیگه کشش داشت .
دقیقا منم امیدوارم کشش خطم یکم بیاد بالا بتونم 8 بگیرم حداقل
shahin_ak
06-08-2019, 19:03
سلام - دوستان DownStream Rate برای سرویس ۱۶ شاتل چند مگابیت(کیلوبیت) بسته میشه ؟ برای من روی 17407 kbps هست - اما هیچ زمانی سرعت دریافتم از 14.7-15 ~ مگابیت بیشتر نشده چه در تست سرعت و چه در حین دانلود - SNR هم روی 12~ هست و قطعی هم ندارم و آی پی استاتیک هم دارم.
hosseinzfff
06-08-2019, 20:41
سلام - دوستان DownStream Rate برای سرویس ۱۶ شاتل چند مگابیت(کیلوبیت) بسته میشه ؟ برای من روی 17407 kbps هست - اما هیچ زمانی سرعت دریافتم از 14.7-15 ~ مگابیت بیشتر نشده چه در تست سرعت و چه در حین دانلود - SNR هم روی 12~ هست و قطعی هم ندارم و آی پی استاتیک هم دارم.
برای دریافت سرعت 16 مگ ریت خط شما باید 18.5 مگ بسته بشه اگر خط کشش داشته باشه یعنی 16 بعلاوه 13 درصد 16 مگ ...
shahin_ak
06-08-2019, 21:37
برای دریافت سرعت 16 مگ ریت خط شما باید 18.5 مگ بسته بشه اگر خط کشش داشته باشه یعنی 16 بعلاوه 13 درصد 16 مگ ...
الان با پشتیبانی صحبت کردم گفت امکان اینو ندارن عدد Stream رو تغییر بدن
morteza_mombeini
08-08-2019, 13:14
اقا دیشب ساعت 11 شب تلفن وصل شد قبل از قطعی خطم 5 تا 6 مگ بیشتر نمیکشید ولی الان کشش خط روی 16 مگه .با این حساب اگر 16 مگ بگیرم خط نمیکشه مجبورم همون 8 مگ بگیرم هنوزم نمیدونم درخواست تخلیه بزنم یا نه .نمیدونم چرا احساس میکنم شاتل وقتی سرویس گیم فعال میکنی پینگش بهتر میشه ولی سرعت وبگردی کندتر میشه .برای شما هم اینطوریه ؟
magiteq1
08-08-2019, 13:59
الان با پشتیبانی صحبت کردم گفت امکان اینو ندارن عدد Stream رو تغییر بدن
اتفاقا تنها چیزهایی که مستقیما میتونن تغییر بدن همین استریم هست. اگر نکردن شکایت کن.
shaahani
09-08-2019, 09:48
annex m بزارم تا 25 هم میکشه
استاندارد Annex m طبق تعریف به این صورت هست که سرعت و پهنای باند دانلود را کم میکنه و به بخش آپلود میده.
برای زمانی مناسب هست که شما بجای یک مگابیت بخواهید سه مگابیت سرعت آپلود داشته باشید و از آن طرف سرعت دانلود شما 4 تا 6 مگابیت کاهش پیدا خواهد کرد
البته با توجه به قدیمی بودن تجهیزات آی اس پی ها در ایران، معمولا این استاندارد در آی اس پی شما پشتیبانی نمی شود و شما هرگز نخواهید توانست سرعت آپلود خود را بالای یک مگابیت ببرید.
تفاوتی نمیکند که در مودم خود چه استانداردی را انتخاب کنید، تا زمانی که آی اس پی شما از این استاندارد پشتیبانی نکند، قابل بهره برداری نخواهد بود.
وقتی مودم خود را در حالت Annex m قرار میدهید، مودم مقداری از فضای خط را که در حالت Annex A برای دانلود استفاده می شده است ، را برای آپلود در نظر میگیرد
در این حالت سرعت دانلود شما کم خواهد شد و در تست سرعت هایی که بگیرید، متوجه این موضوع خواهید شد اما از آن طرف چون این استاندارد در آی اس پی پشتیبانی نمی شود، سرعت آپلود شما بالا یک مگابیت نخواهد رفت و مقداری از توانایی خط شما که از دانلود کسر شده و به آپلود اضافه شده است، برای همیشه بیکارخواهد ماند.
morteza_mombeini
09-08-2019, 13:50
8 مگ تک کانکشن (single)
انگار ریدس .برای شما ها هم همینجوره ؟
MMDFullHD
09-08-2019, 16:25
8 مگ تک کانکشن (single)
انگار ریدس .برای شما ها هم همینجوره ؟
سروری ک احتمالا تست کردی مشکل دار بوده
سرور Leaseweb
سرور 23 GmBH Media
ERF@NIAN
09-08-2019, 16:47
منم تو پیشگامان به این پدیده برخورد کردم ولی برعکسش رو. تو یه ساعات خاصی 23media خراب، leaseweb درست. گاهی هم جفتشون کم نشون میدن
کم کم طبق تجربه به این نتیجه رسیدم اگه اینترنت درست باشه با هیچکدوم این دوتا نباید مشکل داشته باشه وگرنه اگه ببینم یکی خرابه یکی درست حتما تک کانکشن داغونه و تو توییچ دیدن مشکلاتی وجود داره
ضمن اینکه پیشگامان نوسان هم داره، ممکنه اون لحظاتی که تست میگیری خراب باشه، تست مجدد بگیری درست شده باشه
Mr.World.Wide
10-08-2019, 11:41
خب من سرویس شاتل رو انصراف دادم و از روی خط م برداشته شد سرویس ش
علت:
الکی الکی زدن گرونش کردن
از اون طرف هم حجمش کمتره 350 گیگ
های وب بهت نیم ترابایت حجم میده
میگن سرعت شاتل بهتره ولی این یک ماهه اخیر خیلی قطعی داشت شاتل
خوب نیست
جمعش کردم شاتل رو
توصیه میکنم بقیه دوستان هم سرویس شاتل رو جمع آوری کنن تا دیگه الکی الکی قیمت رو بالا نبرن
morteza_mombeini
10-08-2019, 18:33
اینم یه ترفند جدید برای گول زدن مشتری
قیمت شش ماهه 288 تومنه که هر ماهش 48 تومن درمیاد ولی نوشته 24 تومن .مردم ساده هم ذهنشون درگیر بدبختیاشونه و حوصله ندارن محاسبه کنن میگن 24 تومن که خیلی ارزونه و زود گول میخورن.یه دونه یه ساله هم داره که چون اون ماهی 3 تومنه درست نوشتتش ولی اینو چون گرونتر بوده با این ترفند حقه زده .
MMDFullHD
10-08-2019, 18:49
قیمت شش ماهه 288 تومنه که هر ماهش 48 تومن درمیاد ولی نوشته 24 تومن .مردم ساده هم ذهنشون درگیر بدبختیاشونه و حوصله ندارن محاسبه کنن میگن 24 تومن که خیلی ارزونه و زود گول میخورن.یه دونه یه ساله هم داره که چون اون ماهی 3 تومنه درست نوشتتش ولی اینو چون گرونتر بوده با این ترفند حقه زده .
سلام کدوم شهرید ؟ کدوم مرکز و تو پنلتون این سرویس هست؟ چون دیگ vdsl هست این سرویس :n19:
بعد اینکه کد سرویس زده بالاش 12 یعنی ی ساله هستش حالا اون پاین زده اشتراک شش ماهه احتمالا اشبتاه شده
morteza_mombeini
10-08-2019, 20:40
سلام کدوم شهرید ؟ کدوم مرکز و تو پنلتون این سرویس هست؟ چون دیگ vdsl هست این سرویس :n19:
بعد اینکه کد سرویس زده بالاش 12 یعنی ی ساله هستش حالا اون پاین زده اشتراک شش ماهه احتمالا اشبتاه شده
من تهرانم .اینو شانسی توی سایتش دیدم مال دزفوله که تازه راه انداختن وگرنه من که فقط adsl دارم و سرویسای اون توی پنلم نمیاد .
فرقی نمیکنه حتی اگه یه ساله هم باشه این کاری که کرده یه جور حقه هست .سایت که عمومیه نباید داخلش اشتباه پیش بیاد حتما عمدی بوده
سلام
این تعرفه عای قدیمی هست... اگه بخوان VDSL بدن باید همون تعرفه هایی که تو مخابرات زده رو بیارن
MMDFullHD
11-08-2019, 01:39
من تهرانم .اینو شانسی توی سایتش دیدم مال دزفوله که تازه راه انداختن وگرنه من که فقط adsl دارم و سرویسای اون توی پنلم نمیاد .
فرقی نمیکنه حتی اگه یه ساله هم باشه این کاری که کرده یه جور حقه هست .سایت که عمومیه نباید داخلش اشتباه پیش بیاد حتما عمدی بوده
ن پیش اومده ازین مشکلات من تو دیده بان هم عیدی دیدم ۱۶ مگابیت بایت زده بودن پیش میاد
کاش مام دزفول بودیم
همگی برید این لینک الکی ثبت نام بزنید شهرو بزنید تهران
:n07:
زودتر راش بندازه خدا کنه
hassan_sia
11-08-2019, 14:49
ببخشید دوستان می خواستم بدونم تو این سایتهایی که شامل ترافیک نیم بها میشه سایتی برای دانلود فیلم و سریال خارجی هم هست ؟؟
اگر هست لطف کنین بگین که شدیدا لازم دارم :n01:
ببخشید دوستان می خواستم بدونم تو این سایتهایی که شامل ترافیک نیم بها میشه سایتی برای دانلود فیلم و سریال خارجی هم هست ؟؟
اگر باشه توی این لیست ولی دانلود ها هستش که خیلی نمیزاره و بیشتر برنامه های تلویزیونی میزاره اکثزا هم سانسور شده هستش
George Shelly
11-08-2019, 15:34
هست ولی سانسور شده هستن
خود سایت فیلتره ولی سرورش رو ایرانه
hassan_sia
11-08-2019, 17:09
خود سایت فیلتره ولی سرورش رو ایرانه
کدوم سایت فیلتره ؟
George Shelly
11-08-2019, 17:47
کدوم سایت فیلتره ؟
من داخلی خارجی برام مهم نیست چون حجمم ترابایتیه ولی میدونم خیلی از سایت ها فیلم که فیلتر هستن سرور ایران دارن ولی هاست سایت رو ایران نیست
misam5526
11-08-2019, 19:55
شما به عنوان مشترک شاتل براحتی میتونید از تمام سایتهای دانلود فیلم با ترافیک داخلی دانلود کنید. کافیه لینک دانلود رو با استفاده از شاتلند (که امانتش رو دارید) داخلی کنید.
چرا میگین بریم های وب؟ قیمت هاشون رو دیدم با شاتل یکی بود، حداقل برای سرویس من که 8 مگه. حجمش هم همینطور، تازه شاتل 5% اضافه هم میده:n23:.
واقعاً حوصله دردسرهای تعویض ISP رو ندارم.
malthael
12-08-2019, 10:39
چرا میگین بریم های وب؟ قیمت هاشون رو دیدم با شاتل یکی بود، حداقل برای سرویس من که 8 مگه. حجمش هم همینطور، تازه شاتل 5% اضافه هم میده:n23:.
واقعاً حوصله دردسرهای تعویض ISP رو ندارم.
شما مثل اینکه حوصله خوندن هم نداری !
های وب رو سرعت 8 مگ 200 گیگ حجم بینالملل میده 50 هزار تومن . شاتل با همین قیمت 40 گیگ حجم میده !حتی سرویس 8 مگ شاتل (با قیمت 62500 تومان) هم 175 گیگ میده و کمتر از 8 مگ هایوب با 50 هزار تومن هست.تو های وب اگه چند ماهه بخری بازم حجم بیشتری میده . اون پنج درصد اضافه مصوبه سازمان تنظیم مقررات هست و همه موظف به اجراش هستند و شاتل از سر لطف اینکار رو نکرده . مثلا هایوب رو همین سرعت 8 مگش که 200 گیگ حجم داره 5 درصد اضافه میده که شده 210 گیگ .
و درآخر کسی اینجا نگفته حتما برید! هرکس از هر ISPیی که دوست داره اشتراک بگیره . فرق چندانی هم با هم ندارند . چون هیچکدومشون نمیدونن کیفیت و حقوق مشتری یعنی چی ، چون نظارتی وجود نداره .
tranceyou
12-08-2019, 15:29
دوستان شاتلی عزیز ، میخواستم راهنمایی کنید که منی که نیاز به 500 تا 600 گیگ نیاز به دانلود فایل دارم چه سرویسی رو از شاتل بخرم
چون الان این سرویسی که گرفتم 185 گیگ هست و شبانه هم نداره بی زحمت راهنمایی کنید ممنون میشم
دوستان شاتلی عزیز ، میخواستم راهنمایی کنید که منی که نیاز به 500 تا 600 گیگ نیاز به دانلود فایل دارم چه سرویسی رو از شاتل بخرم
چون الان این سرویسی که گرفتم 185 گیگ هست و شبانه هم نداره بی زحمت راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام
تنها راه استفاده از شاتلند هست البته فایلهات باید در پارت دو گیگی باشه
من سرویس 16 مگ دارم با دانلود شبانه
هر شب حدود 45 گیگ دانلود میکنم که میشه بیشتر از یه ترابایت در ماه
به صرفه ترین راه برای دانلود میشه سرویس 16مگ+دانلود شبانه
ولی چون شما به 500 600 گیگ نیاز دارین فک کنم 8مگ+دانلود شبانه هم کفایت کنه
morteza_mombeini
12-08-2019, 20:42
من سرویس 16 مگ دارم با دانلود شبانه
هر شب حدود 45 گیگ دانلود میکنم که میشه بیشتر از یه ترابایت در ماه
به صرفه ترین راه برای دانلود میشه سرویس 16مگ+دانلود شبانه
ولی چون شما به 500 600 گیگ نیاز دارین فک کنم 8مگ+دانلود شبانه هم کفایت کنه
اين دانلود شبانه شاتل حجمش براي ٨ مگ چقده و سرعتش توي ساعت شبانه محدود ميشه؟
misam5526
12-08-2019, 20:43
از گزینه تغییر سرویس داخل پنل، سرویس رو شبانه دار گنید.
یا همونطور که دوستمون گفت از شاتلند برای دانلود استفاده کنید
اين دانلود شبانه شاتل حجمش براي ٨ مگ چقده و سرعتش توي ساعت شبانه محدود ميشه؟
از حجمش اطلاع ندارم چون تعرفه هارو عوض کردن
سرعت من تا حالا اصلا محدود نشده
aminkhan2014
13-08-2019, 15:27
سرویس جشنواره تابستان شاتل دقیقا شرایطش چیه؟
یکجا زده ماهی7تومن،یکجا زده 50 گیگ خریداری بشه ولی نزده چند
لیست قیمت دقیق با حجم و مدت زمانش کسی داره؟
morteza_mombeini
13-08-2019, 22:50
شاتل هم گند زده .هنوزم میگید مشکل از سرور سایت اسپیدتسته ؟
ادم نمیدونه کدوم شرکتو باید انتخاب کنه از یکی خلاص میشی اسیر یکی دیگه میشی .این مثلا 8 مگه که پروفایل گیمش هم فعاله قبلا اینطوری نبود بین المللش کامل میداد الان انگار یک چهارمه سرعت داخلیه
fafool70
14-08-2019, 14:06
دوستان رنج آیپی 31 شروع میشه چرا همش با فیلترشکن مشکل دارن؟ چه فیلترشکنی استفاده کنیم. جالبه فیلترشکن وصل میشه ولی تلگرام روی کانکشن هست. حالا اگه یه لحظه با نت خط وصل بشم بعد برگردم به وای فای که شاتله درست میشه . راه حل چیه؟؟
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
MMDFullHD
14-08-2019, 15:41
دوستان رنج آیپی 31 شروع میشه چرا همش با فیلترشکن مشکل دارن؟ چه فیلترشکنی استفاده کنیم. جالبه فیلترشکن وصل میشه ولی تلگرام روی کانکشن هست. حالا اگه یه لحظه با نت خط وصل بشم بعد برگردم به وای فای که شاتله درست میشه . راه حل چیه؟؟
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
بنظرم رو رنج 151 مشکل برا من بیشتر داشت رنج 31 نورد اکسپرس وایپر عالی کار میکنن
Mr.World.Wide
14-08-2019, 16:51
دوستان شاتل اومده بیخودی اینترنتش رو گرون کرده
ارزش نداره دیگه
من داشتم جمع کردم اومدم سمت های وب
الان سه روزه دارمش فرقی با شاتل نداشت
صرفا ارزونتر و ترافیک ش هم بیشتره
اگه خیلی ها انصراف بدن سرویس شون رو شاتل مجبور میشه قیمت ش رو برگردونه به حالت قبل
سلام
دوستان شما جدیدا مشکل نوسان پینگ و تایم اوت پیدا نکردین ؟
morteza_mombeini
15-08-2019, 08:03
سلام
دوستان شما جدیدا مشکل نوسان پینگ و تایم اوت پیدا نکردین ؟
چرا من رو پروفايل گيم اين مشكلو دارم حتي پهناي باندم نوسان داره
jojonice
15-08-2019, 13:53
سلام
دوستان لطفا راهنمای کنید
چند وقته سرعت باز کردن صفحات خیلی کم شده مخصوصا سایتهای خارجی خیلی دیر لود میکنه با دانلود منیجر اگر فایلی میخواد دانلود کنه سرعت معمولیه یعنی سرعت دانلود تغریبا محدود نشده مثل قبل است اما باز کردن صفحات خیلی زمان میبره مخصوصا موقعی که با vp ..... میخواهید سایت باز کنید یا مثلا سایت youtube کلا خیلی دیر لود میکنه چکار کنیم برای رفع مشکل ممنون
MMDFullHD
15-08-2019, 15:01
سلام
دوستان لطفا راهنمای کنید
چند وقته سرعت باز کردن صفحات خیلی کم شده مخصوصا سایتهای خارجی خیلی دیر لود میکنه با دانلود منیجر اگر فایلی میخواد دانلود کنه سرعت معمولیه یعنی سرعت دانلود تغریبا محدود نشده مثل قبل است اما باز کردن صفحات خیلی زمان میبره مخصوصا موقعی که با vp ..... میخواهید سایت باز کنید یا مثلا سایت youtube کلا خیلی دیر لود میکنه چکار کنیم برای رفع مشکل ممنون
پروتکل های openvpn کلا مشکل دار هستن رو شاتل از فیلترشکن های ipsec ikev2 استفاده کنید
و dns هاتون رو تغیر بدید و ی کلیر کش هم مرورگرتونو بدید
morteza_mombeini
15-08-2019, 16:46
پروتکل های openvpn کلا مشکل دار هستن رو شاتل از فیلترشکن های ipsec ikev2 استفاده کنید
و dns هاتون رو تغیر بدید و ی کلیر کش هم مرورگرتونو بدید
خودت dns چی گذاشتی ؟
hosseinzfff
15-08-2019, 17:02
خودت dns چی گذاشتی ؟
این بذار تو مودم
1.1.1.1
1.0.0.1
morteza_mombeini
15-08-2019, 18:34
این بذار تو مودم
1.1.1.1
1.0.0.1
dns كجاست اين؟
hosseinzfff
15-08-2019, 18:46
dns كجاست اين؟
dns Cloudflare هست و بسیار هم امن میباشد
MMDFullHD
15-08-2019, 20:56
خودت dns چی گذاشتی ؟
نصب کن پینگ بگیر بصورت میکس استفاده کن
amiry1996
19-08-2019, 17:05
دوستان شاتل نوسان سرعت داره ؟؟؟
الان سرویسم پیشگامان نوسان سرعت افتضاحی داره و اینکه وی پی ان روش میکنی سرویس 8 مگ یه مگ هم نمیده
میخوام برم شاتل یا های وب . دیدم یکی زده بود نوسان سرعت داره شاتل
اگر کسی مشکلی داره لطفا بگه . ممنون
morteza_mombeini
19-08-2019, 18:42
دوستان شاتل نوسان سرعت داره ؟؟؟
الان سرویسم پیشگامان نوسان سرعت افتضاحی داره و اینکه وی پی ان روش میکنی سرویس 8 مگ یه مگ هم نمیده
میخوام برم شاتل یا های وب . دیدم یکی زده بود نوسان سرعت داره شاتل
اگر کسی مشکلی داره لطفا بگه . ممنون
برا من كه فقط رو سرور خارج نوسان داره و براي سرويس ٨ مگ تك كانكشن بين ٥١٢ تا ٤ مگ در نوسانه ولي از داخل هميشه ثابته از من ميشنوي نه شاتل برو نه هاي وب ، يه شركت ديگه انتخاب كن تعدادشون خيلي زياده خيلياشون اصلا تو اين فروم تاپيك ندارن
morteza_mombeini
19-08-2019, 21:38
نصب کن پینگ بگیر بصورت میکس استفاده کن
ميگم داداش اين سرويسي كه داري ١٦ مگه كه رو ٨ خطو گذاشتن برات يا همون ٨ مگه ؟
morteza_mombeini
20-08-2019, 12:13
اینجا کسی هست که 16 مگ داشته باشه ولی خطش روی 8 مگ باشه ؟
mitokomon
20-08-2019, 13:02
تعرفه های شاتل همونه که توی صفحه تعرفه ها نوشته یا توی پنل کاربری فرق داره ?
misam5526
20-08-2019, 13:41
تعرفه های شاتل همونه که توی صفحه تعرفه ها نوشته یا توی پنل کاربری فرق داره ?
همونه که در سایت موجوده
fardinnobakht
20-08-2019, 14:08
اینجا کسی هست که 16 مگ داشته باشه ولی خطش روی 8 مگ باشه ؟
من دارم.
متاسفانه حداکثر سرعت سرویس گیم شاتل 8 مگه و من مجبور شدم برای پینگ بهتر سرعتم رو کم کنم:n35:
MMDFullHD
20-08-2019, 14:14
ميگم داداش اين سرويسي كه داري ١٦ مگه كه رو ٨ خطو گذاشتن برات يا همون ٨ مگه ؟
همون هشت مگ هست
شاتل هرکاریش کنی ریت رو تغیر نمیده یعنی مثلا 16 مگ بگیری بگی اپ رو ببند برام 2 اصلا این حرکتو نمیزنه
یا اینکه بگی بیارش پاین تر
morteza_mombeini
20-08-2019, 16:16
همون هشت مگ هست
شاتل هرکاریش کنی ریت رو تغیر نمیده یعنی مثلا 16 مگ بگیری بگی اپ رو ببند برام 2 اصلا این حرکتو نمیزنه
یا اینکه بگی بیارش پاین تر
خوب من خطم ١٠ مگ بيشتر نميكشه ولي حجم ٨ مگ برامون كمه ماهي ٢٦٠ گيگ مصرفمونه مجبورم ١٦ بگيرم ولي ميترسم بگيرم باهام همكاري نكنن ، اينا هم خيلي خنگن وقتي با پشتيباني تماس ميگيرم ميگم به خاطر ترافيكش مجبورم ١٦ بگيرم ولي هي ميگن خطت ٨ مگ بيشتر نميكشه همون ٨ مگ بگير
morteza_mombeini
20-08-2019, 16:18
من دارم.
متاسفانه حداکثر سرعت سرویس گیم شاتل 8 مگه و من مجبور شدم برای پینگ بهتر سرعتم رو کم کنم:n35:
ميشه اگر زحمتي نيست يه تست تك كانكشن single connection با اسپيدتست بزاري؟
hosseinzfff
20-08-2019, 16:41
خب 16 مگ بگیر بعد بگو سرویس گیم رو فعال کنند برات اتوماتیک میره رو 8 مگ :n20:اینا از خداشونه که پهنای باند خطتو کم کنن چون به نفعشونه
morteza_mombeini
20-08-2019, 16:46
خب 16 مگ بگیر بعد بگو سرویس گیم رو فعال کنند برات اتوماتیک میره رو 8 مگ :n20:اینا از خداشونه که پهنای باند خطتو کم کنن چون به نفعشونه
نه به اين راحتي نيست من هر دفعه تماس گرفتم گفتن نميشه كمتر از سرويس اصليتون بزاريم بايد درخواست كتبي بنويسيد و فلان و ...
hosseinzfff
20-08-2019, 16:50
نه به اين راحتي نيست من هر دفعه تماس گرفتم گفتن نميشه كمتر از سرويس اصليتون بزاريم بايد درخواست كتبي بنويسيد و فلان و ...
اگه مودمت برادکام یا ایسوسه خودت میتونی کمش کنی سرعتو ... اینم یه راه حل دیگه ...
hosseinzfff
20-08-2019, 17:00
زنگ بزن بگو چه خبرتونه ...چه خبرتونه... من پیشگامان دارم هر کاری میگم فوری برام انجام میدن درخواست کتبی چیه دیگه ...:n02::n04:
amirniack
20-08-2019, 17:22
خوب من خطم ١٠ مگ بيشتر نميكشه ولي حجم ٨ مگ برامون كمه ماهي ٢٦٠ گيگ مصرفمونه مجبورم ١٦ بگيرم ولي ميترسم بگيرم باهام همكاري نكنن ، اينا هم خيلي خنگن وقتي با پشتيباني تماس ميگيرم ميگم به خاطر ترافيكش مجبورم ١٦ بگيرم ولي هي ميگن خطت ٨ مگ بيشتر نميكشه همون ٨ مگ بگير
سرویس 16 بگیرید بعد این فرم رو پر کنید (تایپ کنید هر سرعتی که میخواید کم کنن) بهد بفرستید به cs@shatel.ir ظرف چند ساعت اوکی میکنن
morteza_mombeini
20-08-2019, 17:32
سرویس 16 بگیرید بعد این فرم رو پر کنید (تایپ کنید هر سرعتی که میخواید کم کنن) بهد بفرستید به cs@shatel.ir ظرف چند ساعت اوکی میکنن
اينو از كجاي سايت بايد دانلود كرد ؟
hosseinzfff
20-08-2019, 17:33
واقعا پشتیبانی شاتل شورشو دراورده قصد ازار و اذیت کاربران رو دارند یرای یه کار به این سادگی باید درخواست کتبی و رضایت نامه بفرستی ...البته شایذ این کارو میکنند که بعدا کسی نتونه ازشون شکایت کنه تو 195 و رتبشون کم بشه :n20:
amirniack
20-08-2019, 17:34
اینو بعد کلی پیگیری برام فرستاه بودن از جایی نمیتونی دانلود کنی یه روبات تلگرام هم داشتن نمیدونم الان کار کنه
hosseinzfff
20-08-2019, 17:44
تهدیدشون کن به شکایت در 195 شاید جواب داد :n08::n33:
morteza_mombeini
20-08-2019, 18:05
واقعا پشتیبانی شاتل شورشو دراورده قصد ازار و اذیت کاربران رو دارند یرای یه کار به این سادگی باید درخواست کتبی و رضایت نامه بفرستی ...البته شایذ این کارو میکنند که بعدا کسی نتونه ازشون شکایت کنه تو 195 و رتبشون کم بشه :n20:
مشكل ديگه كه داره اينه كه پروفايلاش فقط به اندازه ي سرويسان مثلا نميتونن رو ١٠ يا ١٢ يا ٦ مگ بزارن و اين يه معضله برا اونايي كه خطشون كشش نداره ولي شركتاي ديگه اكثرا رو هر مقداري بخاي ميزارن و با تغيير سرويس هم تغيير نميكنه اما شاتل هر سرويسي كه تغيير بدي يهو پروفايلتم باهاش تغيير ميكنه دوباره يه پروسه ي چند ساله رو بايد طي كني تا خطتو تغيير بدن ، اگه اين امكانو ميزاشتن تو پنل كه هر كس خطشو روي هر مقداري كه ميخاد بزاره خيلي خوب بود
من تو این چند سال 50 بار زنگ زدم پشتیبانی شاتل و شفاهی سه سوته سرعت رو آوردن پایین. آخریش همین سه چهار ماه پیش بود.
خیلی داغونه دوستان نه؟
خیلی داغونه دوستان نه؟
یا کابلایی شما بسیار داغونه یا فاصلتون با مرکز خیلی زیاده
من دارم.
سرویس گیم 16 هم میدن جدیدا
morteza_mombeini
20-08-2019, 21:08
من تو این چند سال 50 بار زنگ زدم پشتیبانی شاتل و شفاهی سه سوته سرعت رو آوردن پایین. آخریش همین سه چهار ماه پیش بود.
اره ميارن پايين ولي براي ١٢ ساعت ، اگه بخاي دايم باشه بايد درخواست كتبي بفرستي
MMDFullHD
21-08-2019, 00:05
قبلا هم گفتم اگه مودم ایسوس داشته باشید دستون بازه میتونید ریت رو دستی بیارید پایین
این مودم های اشغالی زایکسل و بقیه برندا از این قابلیت ها فک کنم نداشته باشن
اره ميارن پايين ولي براي ١٢ ساعت ، اگه بخاي دايم باشه بايد درخواست كتبي بفرستي من از بار آخر سرعتی که میخواستم حفظ شده و تغییری نکرده. حالا شاید تازگیا پیاده میکنن. یا شاید برای fair که تعهد سرعت عین سرعتی که میخری رو دارن و بخاطر همین باید کتبی درخواست سرعت پایین بدی تا بعدا دردسر نشه براشون. برای من fmc هست که سرعت تعهدیشون 512kb هست.
قبلا هم گفتم اگه مودم ایسوس داشته باشید دستون بازه میتونید ریت رو دستی بیارید پایین
این مودم های اشغالی زایکسل و بقیه برندا از این قابلیت ها فک کنم نداشته باشن
کدوم مدل ایسوس
fardinnobakht
21-08-2019, 10:21
سرویس گیم تک کانکشن داخل
تک کانکشن خارج
morteza_mombeini
21-08-2019, 11:16
سرویس گیم تک کانکشن داخل
تک کانکشن خارج
دمت گرم .
این 8 گیم هست تک کانکشن :
به نظرت اگه 16 بگیرم ولی خط رو همون 8 باشه کیفیتش بالاتر نمیره ؟
fardinnobakht
21-08-2019, 12:03
به نظرت اگه 16 بگیرم ولی خط رو همون 8 باشه کیفیتش بالاتر نمیره ؟
نه تاثیری نداره
اوضاع سرعتت همیشه اینجوریه؟ مال من فقط شبا اینجوریه. از speedof.me هم یه تست بگیر ولی به پینگش اطمینان نکن!:n02:
morteza_mombeini
21-08-2019, 13:59
نه تاثیری نداره
اوضاع سرعتت همیشه اینجوریه؟ مال من فقط شبا اینجوریه. از speedof.me هم یه تست بگیر ولی به پینگش اطمینان نکن!:n02:
اره هميشه همينجوره ولي اين بهترين حالتشه اما از داخل كامل ميده چرا واسه من اينجوريه؟
hosseinzfff
21-08-2019, 15:04
اره هميشه همينجوره ولي اين بهترين حالتشه اما از داخل كامل ميده چرا واسه من اينجوريه؟
شانس نداری ...به شاتل بگو برات درستش کنن سرعتتو اگه نکردن شکایت بکن 195 حالشون جا بیاد
morteza_mombeini
21-08-2019, 16:39
شانس نداری ...به شاتل بگو برات درستش کنن سرعتتو اگه نکردن شکایت بکن 195 حالشون جا بیاد
فايده نداره چون تعهدي ندادن كه پهناي باند خارجي رو به اندازه خريداري شده بدن . بعدش من چون خطم ١١ مگ بيشتر نميكشه ميندازن گردن خط و ميگن به خاطر نويز سرعتت كم شده اونا هم خنگن چيزي حاليشون نميشه و بعد ميگن يه پولي بده كارشناس بفرستيم و فلان و مهمتر از همه كسي كاري با تك كانكشن نداره فقط سرعت دانلود منيجر براشون مهمه كه اونو چون ميشه باهاش كامل تمام سرعتو گرفت خودم ضايع ميشم شاتلم به ريشمون ميخنده
malthael
22-08-2019, 08:30
فايده نداره چون تعهدي ندادن كه پهناي باند خارجي رو به اندازه خريداري شده بدن . بعدش من چون خطم ١١ مگ بيشتر نميكشه ميندازن گردن خط و ميگن به خاطر نويز سرعتت كم شده اونا هم خنگن چيزي حاليشون نميشه و بعد ميگن يه پولي بده كارشناس بفرستيم و فلان و مهمتر از همه كسي كاري با تك كانكشن نداره فقط سرعت دانلود منيجر براشون مهمه كه اونو چون ميشه باهاش كامل تمام سرعتو گرفت خودم ضايع ميشم شاتلم به ريشمون ميخنده
کی گفته تعهدی به دادن کامل پهنای باند خارجی ندارن ؟!! مگه شما اینترنت نخریدی ؟ پهنای باند خارجی یعنی اینترنت . وقتی به شما سرعت کامل رو نمیدن یعنی دارند از شما دزدی میکنند .
morteza_mombeini
22-08-2019, 08:51
کی گفته تعهدی به دادن کامل پهنای باند خارجی ندارن ؟!! مگه شما اینترنت نخریدی ؟ پهنای باند خارجی یعنی اینترنت . وقتی به شما سرعت کامل رو نمیدن یعنی دارند از شما دزدی میکنند .
ميدونم ولي اونا تك كانكشن رو قبول ندارن فقط مولتي كانكشن رو ملاك ميگيرن مشكل من تك كانكشنه
malthael
22-08-2019, 10:16
ميدونم ولي اونا تك كانكشن رو قبول ندارن فقط مولتي كانكشن رو ملاك ميگيرن مشكل من تك كانكشنه
تک کانکشن هم جزو کیفیته و اینها در قرارداد متعهد به حفظ کیفیت هستند اما چون مجازاتی وجود نداره هر جور که بخوان قرارداد رو تفسیر میکنند . الان تمام شرکت ها حاضر به خرید پهنای باند نیستند و درنتیجه تمام کاربران در کل کشور و نه یک یا چند مرکز مخابراتی حداقل چند ساعت از شبانه روز هم که شده دچار کاهش کیفیت هستند . آیا یکی از این به ظاهر مسئولین، یکی از این کسانی که میگن در کل تاریخ ایران چنین حکومت کاردرستی وجود نداشته تا به حال واکنشی نشون داده ؟ آیا شرکتی جریمه شده ؟
کافی بود هر شرکت کم فروش رو چند میلیارد تومن جریمه میکردند ، اونوقت می دیدید کی جرات کم فروشی رو داره . فوقش اگه میدید عرضه خدمت دادن رو نداره جمع میکرد میرفت دنبال یه کار دیگه ، نه که بیان اینجا و با اعصاب من و شما بازی کنند . اما متاسفانه این آشغال ها به خاطر منافع شخصیشون هم این کشور و هم این دین رو نابود کردند .
magiteq1
22-08-2019, 11:07
یا شما نمیدونی تعهد چیه یا خجالت میکشی شکایت کنی.
این تعهد قرار داد من برای سرویس 16 هست. تک یا چند کانکشنم معنی نداره اصلا. شما حتی با مرورگر هم دانلود کنی باید سرعت نهایی بده. با هر نرم افزاری.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
morteza_mombeini
22-08-2019, 11:14
یا شما نمیدونی تعهد چیه یا خجالت میکشی شکایت کنی.
این تعهد قرار داد من برای سرویس 16 هست. تک یا چند کانکشنم معنی نداره اصلا. شما حتی با مرورگر هم دانلود کنی باید سرعت نهایی بده. با هر نرم افزاری.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نوشته به صورت غير اختصاصي نه اختصاصي ، اگه قرار باشه سرعت هميشه ثابت باشه كه ديگه بهش نميگن پهناي باند اشتراكي ، اتفاقا من زياد شكايت كردم برا همينم ميدونم نتيجه نميده
morteza_mombeini
22-08-2019, 11:23
تک کانکشن هم جزو کیفیته و اینها در قرارداد متعهد به حفظ کیفیت هستند اما چون مجازاتی وجود نداره هر جور که بخوان قرارداد رو تفسیر میکنند . الان تمام شرکت ها حاضر به خرید پهنای باند نیستند و درنتیجه تمام کاربران در کل کشور و نه یک یا چند مرکز مخابراتی حداقل چند ساعت از شبانه روز هم که شده دچار کاهش کیفیت هستند . آیا یکی از این به ظاهر مسئولین، یکی از این کسانی که میگن در کل تاریخ ایران چنین حکومت کاردرستی وجود نداشته تا به حال واکنشی نشون داده ؟ آیا شرکتی جریمه شده ؟
کافی بود هر شرکت کم فروش رو چند میلیارد تومن جریمه میکردند ، اونوقت می دیدید کی جرات کم فروشی رو داره . فوقش اگه میدید عرضه خدمت دادن رو نداره جمع میکرد میرفت دنبال یه کار دیگه ، نه که بیان اینجا و با اعصاب من و شما بازی کنند . اما متاسفانه این آشغال ها به خاطر منافع شخصیشون هم این کشور و هم این دین رو نابود کردند .
حرفتون كاملا درسته ، ولي مشكل رو چه جوري ميشه حل كرد؟ من تا حالا هزار مرتبه شكايت كردم تو ١٩٥ ولي تا حالا نشده در اين مورد نتيجه بگيرم ، يه بار گفتن چون snr روي ١٠ سرعتت كم شده يه بار گفتن پهناي باند اشتراكيه و ضريب داره و فلان يه بار گفتن كارشناس بايد بفرستيم چك كنه و هزينه ي كارشناسي رو هم بدي كه قبول نكردم ، يه بار گفتن اگه مثلا سرعتت بيشتر از ٣ مگ نميشه ديگه ٨ نگير همون ٣ رو بگير كه كامل بهت پهناي باند رو بده و بار اخر هم گفتن روي سيستم انتي ويروس و فايروال و اپديت رو غير فعال كن و ويندوزت رو عوض كن ، شما ها كه ميدونين مشكل من به هيچ كدوم از اينا ربط نداره و قصد اينا فقط پيچوندنه و مطمئننن اگه دوباره شكايت كنم بازم يكي از همين جواباي تكراري رو حوالم ميكنن ، حالا نميدونم چرا بعضي كاربرا ميان ميگن تجربه نداري و ميترسي و سواد نداري و فلان
magiteq1
22-08-2019, 12:34
نوشته به صورت غير اختصاصي نه اختصاصي ، اگه قرار باشه سرعت هميشه ثابت باشه كه ديگه بهش نميگن پهناي باند اشتراكي ، اتفاقا من زياد شكايت كردم برا همينم ميدونم نتيجه نميده
مصوبه رو بخونید خواهشا. تا 95 درصد مواقع باید کیفیت سرعت قرار داد رو تضمین کنن و 5 درصد هم مجاز هست فقط تا 50 درصد سرعت افت کنه
من پیشگامان مشکل افت سرعت داشتم. در روز 4 ساعت سرعت رو از 16 محدود میکردن به 4 مگ. شکایت کردم و مثل سگ درست کردن.
morteza_mombeini
22-08-2019, 13:03
مصوبه رو بخونید خواهشا. تا 95 درصد مواقع باید کیفیت سرعت قرار داد رو تضمین کنن و 5 درصد هم مجاز هست فقط تا 50 درصد سرعت افت کنه
من پیشگامان مشکل افت سرعت داشتم. در روز 4 ساعت سرعت رو از 16 محدود میکردن به 4 مگ. شکایت کردم و مثل سگ درست کردن.
اگه مثل دفعه قبل گفتن باید کارشناس بفرستیم چک کنه چی ؟
magiteq1
22-08-2019, 13:23
اگه مثل دفعه قبل گفتن باید کارشناس بفرستیم چک کنه چی ؟
نویز داری؟؟ وقتی نویز نداری و مشکل عجیب غریبی نداری. چه کارشناسی.
اگر گفت با یه مودم دیگه چک کنید. بگو چک کردیم مشکلی نبود.
بگو از سرور مایکروسافتم چک میکنم سرعت تک لینک خارجی و یک دهم داخلیه
سرعت ات پایین. بگو ریموت کنید و خودتون هر لینکی رو خواستید چک کنید. و با همون ریموت هر غلطی خواستید بکنید. شکایت کن و بفرس تجدید نظر انقدر تا مشکل حل بشه
morteza_mombeini
22-08-2019, 13:34
نویز داری؟؟ وقتی نویز نداری و مشکل عجیب غریبی نداری. چه کارشناسی.
سرعت ات پایین. بگو ریموت کنید و خودتون هر لینکی رو خواستید چک کنید. و با همون ریموت هر غلطی خواستید بکنید. شکایت کن و بفرس تجدید نظر انقدر تا مشکل حل بشه
نویز ندارم ولی چون snr روی 10 هست و شبا میاد روی 8.5 احتمالا بندازنش گردن نویز
ریموت هم که بکنن اونقدر حرفه ای و قالتاقن که میدونن چه لینکایی رو چک کنن که سرعت کامل بده.بدبختی با اسپیدتست خود شاتل تست سرور خارج که میگیرم سرعت رو کامل میده و احتمالا میگن از همون جا تست بگیر .با خود سایت اسپید تست هم اگه از سرور خارج تست بگیرم روی مولتی کانکشن سرعت رو کامل میده ولی روی تک کانکشن نه .مثلا ببین سرویس گیم هم فعاله :
سمت راستیا تک کانکشن و سمت چپی ها مولتی کانکشن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
magiteq1
22-08-2019, 14:36
شما بگو همون لینکایی خارجی که سرعت کامل میده رو چک کنید. دیگه شاخ تر از سرورهای مایکروسافت که نداریم. تو شکایت هم بزن چه سروهای خارجی تست کردی. بگو ریموت کنن. همون دقیقه خودشون ببینن.
مالم منم snr ام 10 رو 12 هست. و تا 2 مگابایت دانلود از سرور خارجی و داخلی دارم.نویز خط ات هم بالاس چون میگی شبا رو 8 میاد. سعی کن نویز رو کم کن.ی. مستقیم از سر خط کابل بگیر. احتمالا snr ات بره بالا.
MMDFullHD
23-08-2019, 16:09
شدیدا امروز نوسان پینگ داره شاتل
sepehr master
23-08-2019, 18:04
شدیدا امروز نوسان پینگ داره شاتل
پینگ من یهو شد 80 و تبدیل به اینترانت شد .
arminkoo
23-08-2019, 18:31
پینگ من یهو شد 80 و تبدیل به اینترانت شد .
تایید میشه
عملا اینترانت شده
| SoRoush 8K |
23-08-2019, 18:35
من پینگ 8.8.8.8 م شده 64 ولی 4.2.2.4 کاملا تایم اوت! اینترنت تبدیل شده به اینترانت و فقط سایت هایی مثل سایت بانک ها ، سازمان سنجش و ... باز میشن!
فک کنم باز دارن اینترنت میلّی رو تست میکنن!
Gamemaster
23-08-2019, 19:03
هیچ سایت خارجی باز نمیشه
فقط داخلیا باز میشن
برا همهisp یا نه؟
amirniack
23-08-2019, 19:04
همه isp ها همینه
hosseinzfff
23-08-2019, 19:10
نه هیچ مشکلی نداره پیشگامان و همه سایتها باز میشن
سلام
یکی از اشنایان که سرویس مخابرات داشته و ناراضی بوده به من گفت یه Adsl دیگه براش بگیرم . مخابرات امروز قطع شد براش . بین اسیاتک و شاتل موندم
خودم که اسیاتک دارم چند ساله بدک نیست ولی خوب چندان هم خوب نیست . میخوام شاتل بگیرم براشون ولی قبلش چند تا سوال داشتم :
این سرویس شبانش چطوریه ؟ من پشتیبانی انلاینش میپرسم میگم این تو سایت زده:
تبادل ترافیک تضمین شده برای این بسته، ۵ گیگابایت ترافیک بینالملل و ۲۰ گیگابایت ترافیک ایران است
میگم یعنی کلا شبانتون 5 گیگ هست ؟ میگه اره ! میگم مطمئنید میگه اره !
فکر کنم قاطی داشته :n02: دقیقا چطوریه ؟ من میخوام سرویس 2 مگی بگیرم براشون که زده 32 تومان شبانه جداگانه باید پول بدن ؟ حدودا چقدر میشه دانلود کرد ؟
سرویس گیم هم داره بگیم فعال کنن ؟
موقع ثبت نام فقط اسکن کارت ملی صاحب خط میخواد ؟ یا مدارک دیگه ای هم میخواد؟
در کل وضعیتش چطوریه ؟ ارزش داره بگیریم
George Shelly
24-08-2019, 18:32
مال منم امروز نوسانی بود بد درست شده - دیده بان
شاتل چند روز آپلود رو تا ٢ مگ باز کرده
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
morteza_mombeini
28-08-2019, 22:59
شاتل چند روز آپلود رو تا ٢ مگ باز کرده
روي annex a چه جوري ٢مگ ميشه گرفت؟
روی m میبره
persian.godfather
28-08-2019, 23:10
چرا گزینه ارسال عکس توی تاپیک با موبایل نیست؟
MMDFullHD
28-08-2019, 23:43
روی m میبره
الان پرسیدم گفت نمیدیم که:n03:
سلام00:39محمدرضا: خسته نباشید شما سرعت اپلود هم بالاتر ارایه میدید؟
00:40پشتیبانی فنی: بر روی سرویس adsl نهایتا اپلود یک مگ است
00:41محمدرضا: مطمعنید؟
00:42محمدرضا: من قبلا از ی شرکت دیگه داشتم تا دو مگ هم میداد
00:42پشتیبانی فنی: بله مگر اینکه سرویس dedicated باشد
چرا گزینه ارسال عکس توی تاپیک با موبایل نیست؟
شما عکس رو تو پیکوفایل اپلودد کن با گوشی لینکشو اینجا قرار بده درست میشه
persian.godfather
29-08-2019, 05:06
وضعیت خط چطوره؟ چرا اینقدر crc میده ؟ نویزش که افتضاح هست ولی سیگنال قویه ، من گیج شدم یکی راهنمایی کنه
الان پرسیدم گفت نمیدیم که:n03:
شما عکس رو تو پیکوفایل اپلودد کن با گوشی لینکشو اینجا قرار بده درست میشه
شماره ت رو بده نگاه کنم
morteza_mombeini
29-08-2019, 09:50
شماره ت رو بده نگاه کنم
کارمند شاتلی داداش ؟
کارمند شاتلی داداش ؟
تقریبا
دسترسی داریم
880446534
29-08-2019, 11:29
سلام.
خواستم سرویس جشنواره ۷۵ تومنی رو بخرم. اخرش ۱۰۱ تومن افتاد.
البته نخریدم. چرا این مدلیه!؟؟؟
misagh1372
29-08-2019, 11:43
سلام.
خواستم سرویس جشنواره ۷۵ تومنی رو بخرم. اخرش ۱۰۱ تومن افتاد.
البته نخریدم. چرا این مدلیه!؟؟؟
اون سرویسی که شما میخواید برین 75 تومن نیست 150 تومن هست
880446534
29-08-2019, 13:40
اون سرویسی که شما میخواید برین 75 تومن نیست 150 تومن هست
نه دیگه. تو سایت همون اول جشنواره که میاد،میگه قیمت ۷۵ تومن.
تازه موقع انتخاب سرویس همون اول هم ۷۵ میزنه،تو فاکتور ۱۵۰ میزنه
اینو میگه :
یک سال اینترنت پرسرعت ثابت با ۶۰ گیگابایت ترافیک بینالملل
در این پیشنهاد، اشتراک یکساله اینترنت پرسرعت به همراه ۶۰ گیگابایت ترافیک بینالملل و نصب و راهاندازی به قیمت ۷۵،۰۰۰ تومان به مشتریان جدید شاتل ارایه میشود
misagh1372
29-08-2019, 14:09
اینو میگه :
در این پیشنهاد، اشتراک یکساله اینترنت پرسرعت به همراه ۶۰ گیگابایت ترافیک بینالملل و نصب و راهاندازی به قیمت ۷۵،۰۰۰ تومان به مشتریان جدید شاتل ارایه میشود
خب فاکتور که درسته هزینه رانژه داره همه شرکت ها میگرن ولی هزینه را اندازی الکی هست شما زنگ بزن بگو خودم بلدم راه ندازی بکنم همچنین بگو هزینه پیامک نممیخوم
fardinnobakht
29-08-2019, 14:26
اینو میگه :
درود
طبق عکسی که فرستادین این سرویس 150 تومنه و شاتل 50% به شما تخفیف داده به علاوه نصب رایگان(دلیل 98 تومن تخفیف اینه)
به تمام عناوین توی فاکتور 9% مالیات اضافه میشه( که البته نمیدونم چرا به هزینه پیامک یا حتی رانژه اضافه میشه)
در کل مبلغ نهایی فاکتورتون درسته
MMDFullHD
29-08-2019, 17:51
وضعیت خط چطوره؟ چرا اینقدر crc میده ؟ نویزش که افتضاح هست ولی سیگنال قویه ، من گیج شدم یکی راهنمایی کنه
برعکس داداش
نویزت خوبه داداش ولی سیگنالت افتضاس
احتمالا از سر در خونه سیم هارو چک کن :n06:شاید سیم کشی داخلی مشکل داره
persian.godfather
29-08-2019, 20:42
برعکس داداش
نویزت خوبه داداش ولی سیگنالت افتضاس
احتمالا از سر در خونه سیم هارو چک کن :n06:شاید سیم کشی داخلی مشکل داره
مگه snr نویز نیست؟ وقتی پایین باشه نویز داره دیگه ؟ آخه قبلا پیشگامان داشتم مشکلی نبود شرکت رو عوض کردم اینطوری شده ، از سر خط چطوری باید تست کرد؟
چند روز مسخره بازی درمیارن همش تایم اوت کلا مودم خاموش کردم یه صفحه نمیشه باز کرد
test1370
04-09-2019, 14:48
سلام چرا من نمیتونم عکس بفرستم:n35:
test1370
04-09-2019, 14:50
سلام چرا نمیشه عکس فرستاد
880446534
04-09-2019, 16:30
سلام
خطم امروز وصل شد. ولی هنوز نرفتم تو سایت برا زدن دکمه تایید
این مشخصات خطه. Snr پایین نیست؟؟
پارسال خونه قبلی پارس آنلاین داشتم Snr روی ۲۰ بود.
ERF@NIAN
04-09-2019, 18:37
سلام
خط با خط فرق داره
ریت هم مهمه، هرچی ریت بالاتر بزارن snr میاد پایین تر. خط من هم مشابه این خطه
MMDFullHD
06-09-2019, 00:43
سلام
16 مگ خریدی باید 17404 اپ کنن برات
ولی با همین مقدار snr هم 16 مگ بدون مشکل برات کار میکنه خیالت تخت
من الآن پارس آنلاین مقدارش 9 هست!
خب به قول دوستان مورد به مورد فرق میکنه، منطقه به منطقه و خط به خط...
سلام کسی می دونه حدودا چه قدر طول میکشه از زمان ثبت نام تا وصل کردن حدودا چه قدر طول می کشه
(تهارن)
amirniack
07-09-2019, 21:04
سلام کسی می دونه حدودا چه قدر طول میکشه از زمان ثبت نام تا وصل کردن حدودا چه قدر طول می کشه
(تهارن)
از زمان پرداخت صورتحساب 2 تا 3 روز کاری
hosseinzfff
07-09-2019, 22:02
سلام چه مودمهایی به جز ASUS وی بی ان کلاینت میخورن ؟ایا TP-LINK W9970 وی بی ان کلاینت داره ؟
MMDFullHD
08-09-2019, 05:16
سلام چه مودمهایی به جز ASUS وی بی ان کلاینت میخورن ؟ایا TP-LINK W9970 وی بی ان کلاینت داره ؟
چرا مودم خب ایسوس تهیه نمیکنید ؟ :tongue: چرا به ایسوس ایمان نمی اورید؟
تو سایت تی پی لینک نزده که کلاینت سرور ساپورت میکنه یا نه عکس از تو مودم هم سرچ زدم نبود چیزی
اگه میخواید برای vdsl بگیرید که بحثش جداس
ولی اگ adsl میخواید یه مودم تک پورت بگیر با یه اکسس پوینت میکروتیکی حرفه ای ازش کار بکش!
خیلی ابزارای عالی داره میکروتیک که حتی از مودم asus هم بیشتر بهتون حال میده;)
shaahani
08-09-2019, 11:36
اگه این مودم رو دارید؛ احتمالا بتونید از قابلیت وی پی ان کلاینت اون استفاده کنید
در صفحه 45 دفترچه راهنمای مودم بخش IPsec VPN وجود داره که البته طبق نوشته سازنده برای ایجاد شبکه مجازی بین دو دستگاه کاملا یکسان از روی بستر اینترنت ساخته شده است. یعنی مثلا برای اینکه دو شعبه شرکت خودتون رو از روی بستر اینترنت بصورت مجازی با یکدیگر شبکه کنید و کارمندان یک شعبه بتوانند از فایلهای موجود بر روی کامپیوتر های شعبه دیگر، یا پرینتر های آن شعبه استفاده نمایند.
اما طبق گفته خودشون، ممکنه (فقط ممکنه) با قابلیت بهره برداری از این بخش، با دستگاه های دیگه فراهم باشه.
یعنی ممکنه شما بتونید با تنظیم این بخش به سرورهای بزرگ بعضی شرکت های قندشکن وصل بشید.
دفترچه راهنمای مودم :
===
درصورت انجام چنین کاری با این مودم یا بعضی مودم های دیگه شما چند نکته را باید توجه داشته باشید.
اول اینکه توان پردازشی مودم های خانگی بالا نیست و درنتیجه احتمال اینکه سرعت اتصال شما بسیار پایین باشد، وجود دارد.
(زیرا اتصال وی پی ان نیاز به رمزگذاری دارد و این کار نیروی پردازشی دستگاه شما را طلب میکند، اگر این توان پایین باشد، سرعت کاهش پیدا میکند و مدت زمان مورد نیاز برای ارسال و دریافت داده ها طولانی خواهد شد)
دوم، استفاده از سیستم های مودم های خانگی باعث می شود ، شما انتخابی نداشته باشید که کدام داده ها را به داخل وی پی ان بفرستید و کدام ها را نفرستید.
در نتیجه فقط میتوانید تونل را خاموش یا روشن کنید، بعضی نرم افزارهای بانکی یا خدمات داخل کشور با تونل وی پی ان کار نمیکند.
یا بعضی سرویس ها داخلی مانند سایت آپارات و غیره ، درصورت برقراری ارتباط داخلی، نیم بها محاسبه می شوند، اما اگر تمام داده شما داخل وی پی ان عبور کند، دسترسی به بعضی از این سرویس ها ممکن نیست و برای مابقی نیز باید هزینه اینترنت بین الملل را پرداخت کنید.
درصورتی که اگر یک روتر مخابراتی و حرفه ای داشته باشید، میتوانید تمام این مسائل را طبق خواست خود مدیریت کنید، همینطور سرعت و مقدار ترافیک مصرفی دستگاه ها و کاربران را کنترل نموده و هر لحظه نیز مانیتور نماید.
پیشنهاد حرفه ای و همانطور که دوست خوبم اشاره نمود، دستگاه پیشنهادی روتر اکسس پوینت میکروتیک است که به شما اجازه میدهد هر مودمی را به آن متصل نموده و امکاناتی نظیر وی پی ان را داخل آن برقرار نمایید و یا اینکه سرعت چندین مودم را با یکدیگر جمع نموده و مجموع آن سرعت ها را به دستگاه های داخل منزل ارائه دهید.
روتر های پیشنهادی به ترتیب قدرت و توانایی ها، مناسب برای استفاده خانگی و شرکت های کوچک :
رتبه 1 :
rb4011igs_5hacq2hnd_in
رتبه 2 :
RBD52G-5HacD2HnD-TC
hap ac2
رتبه 3
hAP AC
RB962UiGS-5HacT2HnT
رتبه 4
RB2011UiAS-2HnD-IN
رتبه 5
hAP ac lite
RB952Ui-5ac2nD
w9970 یه آپشن ipsec داره ولی روش زیاد حساب باز نکن...
پیشنهاد من اینه که یدونه w9970 بگیری بزاری روی Bridge بعد به یدونه روتر openwrt وصل کنی بهش.... آپشن هم برای روتر ارزونترین چیزی که الان تو ذهنم هست mi wifi mini هه که opnwrt رسمی ساپورتش می کنه البته mi wifi 3 و mi wifi 3g هم میتونی بگیری همشون هم access point های خوبی هستن ...
سمت mikrotik توصیه نمی کنم بری mikrotik تنها چیزیش که به درد میخوره رادیو هاش هست اونم بخاطر قیمتش و اینکه جنسای دیگه کم وارد ایران میشه...
البته dd-wrt و tomato هم هست ولی اونا فقط روی یه سری روترای محدود نصب میشه که هزینه هارو میبره بالا...
shaahani
08-09-2019, 19:27
تجهیزات میکروتیک علاوه بر کنترل شبکه سازمان ها بسیار عظیم و بانک ها در ایران و سایر کشورهای جهان، سازنده زیرساخت های شبکه اینترنت است و ISP ها در ایران و جهان برای مدیریت و ساخت شبکه اینترنت از این دستگاه ها استفاده میکنند.
سیستم عامل openwrt در مقایسه با Mikrotik RouterOS حکم یک ژیان را دارد در مقابل یک لامبورگینی، فقط می توان آنرا یک جک خنده دار دانست.
اگر قرار به مقابسه باشد، امکاناتی که Openwrt به شما میدهد در مقابل امکانات سیستم عامل RouterOS تقریبا صفر است و یعنی اصلا نمیتوان آنها را با یکدیگر مقایسه کرد و اصلا امکانات برابری برای مقایسه و جود ندارد تا به این نقطه برسد که یک امکان یکسان در کدام سیستم عامل برتری و مزیت های بیشتری دارد یا مزیت ها و ضعف های هرکدام را بشود، بررسی نمود.
اگر در یک بانک، سازمان و یا ISP وارد شوید و از آنها سوال کنید که مدیریت سیستم های شما بر عهده چه دستگاهی است، هیچ نامی از Openwrt نخواهید شنید. آنها خواهند گفت سیسکو یا میکروتیک.
روترهای میکروتیک را تنها میتوان با تجهیزات سیسکو از نظر توانایی مقایسه نمود که هرکدام مزایا و معایب خود را دارند، تجهیزات سیسکو در دستگاه ها یکسان و قدرت برابر، قیمت چندبرابری در مقایسه با میکروتیک دارند و در کشورهایی که وضعیت مالی ضعیف تری دارند، خرید تجهیزات میکروتیک معمول تر است.
سیستم عامل ضعیف و خانگی WRT را میتوانید خودتان با چند روز دستکاری تنظیم نمایید و شروع به استفاده از آن کنید اما برای تنظیم سیستم عامل های میکروتیک و سیسکو نیاز به گذراندن دوره های بسیار بسیار زیاد و متفاوت دارید و حداقل باید پایه ای ترین دوره آن برای میکروتیک MTCNA و برای سیسکو CCNA را بگذرانید، حالا چه بصورت حضور در کلاس های درس باشد و یا چه بصورت مشاهده بسته آموزشی آن دوره و مطالعه کتاب.
بنابراین یک کاربرخانگی یا باید برای تنظیم، دستگاه خود را به یک متخصص دهد یا چند ماه برای آموزش تنظیم کردن آن وقت بگذارد.
بطور روشن تر برای اینکه تفهیم شود، چه پیشنهادی دریافت کرده اید، در یک مثال بسیار بسیار کوچک باید بگویم :
در سیستم عامل WRT شما نمیتوانید مشخص کنید که داده هایی که از روی شبکه شما به سمت سرورهای آپارات می رود، شناسایی شده و سپس خارج از تونل وی پی ان به صورت مستقیم از طریق مودم به اینترنت ارسال شود.
اما در Mikrotik RouterOS شما میتوانید دقیقا مشخص کنید که هر بسته داده، که به سمت اینترنت می رود (یا حتی داده هایی که در شبکه داخلی شما بین دستگاه ها جابجا می شود)، با توجه به مقصد آن، مبدا آن ، پورت های مبدا و مقصد و هزاران مشخصات دیگه آن بسته، از داخل تونل وی پی ان عبور کند و یا مستقیم به اینترنت برود.
درواقع شما با استفاده از این دستگاه ها دارای فایروال های سخت افزاری می شوید که کنترل کاملی بر روی داده ها میتوانند اعمال نمایند.
توانایی بالا تجهیزات میکروتیک، نه فقط در قدرت و تکنولوژی های منحصر به فرد پر سرعت رادیویی این تجهیزات است که برای سرعت بیشتر در ارتباطات هوایی و رادیویی اختراع شده است، بلکه قدرت و توان اصلی آن در سیستم عامل روتر او اس آن نهفته است که برای استفاده از آن حداقل باید لایسنس لول چهار داشت.
تجهیزات رادیویی این شرکت به دلیل نیاز به عملکرد بسیار محدود، تنها دارای لایسنس شماره 3 هستند، برای مدیریت و استفاده از روتر، باید تجهیزات روتر آنها را با لایسنس شماره چهار خریداری نمود، برای شرکت ها، سازمان ها و ای اس پی ها ، لایسنس شماره پنج و یا شش مورد نیاز است.
روتر او اس میکروتیک را میتوان جداگانه خریداری نموده و بر روی یک کامپیوتر نیز نصب نمود و یک دستگاه کامپیوتر را تبدیل به یک دستگاه روتر نمود.
خلاصه آنکه اگر یک دستگاه دارای openwrt خریداری نمایید؛ پول خود را مستقیم به سطل زباله ریخته اید و حتی اگر یک مودم با امکان VPN Client خریداری نمایید، openwrt امکانات آنچنان بیشتر و قابل ملاحظه ای در مقایسه با آن به شما ارائه نخواهد داد.
malthael
08-09-2019, 22:34
خلاصه آنکه اگر یک دستگاه دارای openwrt خریداری نمایید؛ پول خود را مستقیم به سطل زباله ریخته اید و حتی اگر یک مودم با امکان VPN Client خریداری نمایید، openwrt امکانات آنچنان بیشتر و قابل ملاحظه ای در مقایسه با آن به شما ارائه نخواهد داد.
در کل مقایسه این دوتا اشتباه هست چون میکروتیک برای استفاده حرفه ای هست و Openwrt برای استفاده معمولی یا متوسط و یکی از ملزومات چنین برنامه ای سادگی هست. پس چون برای میکروتیک لازمه که دوره ببینید و یا از یه متخصص کمک بگیرید ولی برای Openwrt نه دلیلی بر بد بودن Openwrt نیست.پس دقیقا حرف دوستمون در بالا درسته که به اون کاربر Openwrt رو پیشنهاد داده و نه میکروتیک رو. طرف میخواد یه vpn ساده وصل کنه، درست نیست که برای چنین کار ساده ای دوره آموزشی رفت یا پول به متخصص داد یا ساعت ها تو اینترنت دنبال راه حل بود. شما اگه میخواید مقایسه کنید باید میکروتیک رو با چیزی مثل pfSense مقایسه کنید. با نصب Openwrt برعکس چیزی که شما گفتید میتونید روتر خودتون رو از سطل آشغال بیرون بیارید! مثالش خود من. من یه روتر TP-LINK wdr3600 خریده بودم. یه آشغال به تمام معنا خصوصاً از لحاظ نرم افزاری. مثلاً هر چند روز یه بار باید ری استارتش میکردی چون خود به خود wifi قطع میشد. برای هر تغییر کوچیکی باید ری استارت میشد حتی عوض کردن رمز wifi. اما از وقتی Openwrt روش نصب کردم قابل استفاده شده با قابلیت های زیاد برای یه کاربر خانگی که تو نرم افزار اصلی حتی چیزی نزدیک به این امکانات رو هم ارائه نمیده. خود TP-LINK آخرین بروز رسانیش برای چهار سال پیشه در حالی که آخرین بروز رسانی Openwrt همین 3-4 ماه پیش اومده. در کل Openwrt یه ابزار رایگانه که میتونید باهاش یه روتر مرده رو زنده کنید یا به یه روتر ارزون قیمت امکانات یه روتر گرون قیمت چند میلیونی رو بدید. امکاناتی مثل وصل شدن به انواع vpn، دانلود از تورنت و لینک مستقیم، فایروال قوی تر و... پس Openwrt برای استفاده کوچک و متوسطه. اونی هم که امکانات بیشتری میخواد میدونه که این ابزار کارش نیست و قطعا تو این فروم هم نمیاد دنبال جوابش بگرده!
shaahani
09-09-2019, 00:22
در کل مقایسه این دوتا اشتباه هست چون میکروتیک برای استفاده حرفه ای هست و Openwrt برای استفاده معمولی یا متوسط و یکی از ملزومات چنین برنامه ای سادگی هست. پس چون برای میکروتیک لازمه که دوره ببینید و یا از یه متخصص کمک بگیرید ولی برای Openwrt نه دلیلی بر بد بودن Openwrt نیست.پس دقیقا حرف دوستمون در بالا درسته که به اون کاربر Openwrt رو پیشنهاد داده و نه میکروتیک رو. طرف میخواد یه vpn ساده وصل کنه، درست نیست که برای چنین کار ساده ای دوره آموزشی رفت یا پول به متخصص داد یا ساعت ها تو اینترنت دنبال راه حل بود. شما اگه میخواید مقایسه کنید باید میکروتیک رو با چیزی مثل pfSense مقایسه کنید. با نصب Openwrt برعکس چیزی که شما گفتید میتونید روتر خودتون رو از سطل آشغال بیرون بیارید! مثالش خود من. من یه روتر TP-LINK wdr3600 خریده بودم. یه آشغال به تمام معنا خصوصاً از لحاظ نرم افزاری. مثلاً هر چند روز یه بار باید ری استارتش میکردی چون خود به خود wifi قطع میشد. برای هر تغییر کوچیکی باید ری استارت میشد حتی عوض کردن رمز wifi. اما از وقتی Openwrt روش نصب کردم قابل استفاده شده با قابلیت های زیاد برای یه کاربر خانگی که تو نرم افزار اصلی حتی چیزی نزدیک به این امکانات رو هم ارائه نمیده. خود TP-LINK آخرین بروز رسانیش برای چهار سال پیشه در حالی که آخرین بروز رسانی Openwrt همین 3-4 ماه پیش اومده. در کل Openwrt یه ابزار رایگانه که میتونید باهاش یه روتر مرده رو زنده کنید یا به یه روتر ارزون قیمت امکانات یه روتر گرون قیمت چند میلیونی رو بدید. امکاناتی مثل وصل شدن به انواع vpn، دانلود از تورنت و لینک مستقیم، فایروال قوی تر و... پس Openwrt برای استفاده کوچک و متوسطه. اونی هم که امکانات بیشتری میخواد میدونه که این ابزار کارش نیست و قطعا تو این فروم هم نمیاد دنبال جوابش بگرده!
بله من نیز موافقم هستم، اینها دو چیز متفاوت هستند و نباید با یکدیگر مقایسه شوند.
موضوع تعجب بر انگیز در صحبت های این دوستمون این بود که گفتند به دلیل وارد نشدن تجهیزات دیگر شرکت ها، استفاده از میکروتیک در ایران رواج دارد، در حالی که اینطور نیست.
با وجود محصولات متنوع که بسیاری از آنها در بازارهای ایران نیز بچشم میخورد، که بعضی از آنها هم بسیار خوب هستند.
شرکت میکروتیک بدلیل شیوه کار و توسعه سیستم عاملش با همکاری گرفتن از متخصصان سراسر دنیا، توانسته سهم بزرگی از بازار ارتباطات جهان را به خود اختصاص دهد.
علت رواج استفاده از دستگاه های این شرکت، کمبود دیگر دستگاه ها در بازار نیست.
محبوبیت حاصل از توانایی های خاص منحصر به فرد است (مثلا علاوه بر امکان استفاده از وی پی ان های معمولی، تونل های رمزگذاری و وی پی ان مخصوص به خود را نیز دارد که در هیچ دستگاه دیگری نیست)، قیمت مناسب و کاربرپسند بودن آنها عوامل رواج استفاده از این دستگاه ها است.
نظر شخصی من این است که سادگی استفاده از یک دستگاه دلیل کافی برای بهتر بودن آن حتی برای کاربران خانگی نیست.
استفاده از ویندوز 3.1 و 95 در مقایسه با استفاده از ویندوز 10 ساده تر است، اما طبیعی است که امکانات بیشتر، پیچیدگی های بیشتری در برخواهد داشت.
سیستم عامل ویندوز، اصلا یک سیستم عامل ساده و راحت برای استفاده نیست، بسیار پیچیده و سخت است، اما کاربران نیازی به یادگیری تمام آن ندارند، هرکس به مقدار نیاز خود میتواند، آنرا بیاموزد و از آن استفاده کند.
استفاده از وی پی ان، یک کار ساده و پیش پا افتاده در دنیا امروز، مخصوصا با پیچیدگی سیستم فیلترینگ در ایران نیست.
بنابراین استفاده از وی پی ان با استفاده از دستگاه های توانمند که میتوان در آنها از انواع و اقسام سیستم های رمزگذاری استفاده نمود و همینطور مدیریت دقیقی بر روی داده های تبادل شده انجام داد، اولویت اول من خواهد بود و به هیچ کاربر خانگی پیشنهاد ساده تر از استفاده از این دستگاه ها را نمی دهم.
اگر کسی به دنبال سادگی است، بهتر آن است که نرم افزار وی پی ان خود را روی تک تک دستگاه های خود نصب نماید.
درغیر این صورت استفاده از WRT یا مودم هایی مثل تی پی لینک و حتی توانمندتر آنها مثل Asus نتیجه کم و بیش یکسانی در اختیار قرار میدهد.
هرچند که در این دستگاه ها نیز توان پردازشی و امکانات متفاوت است و اگر قرار باشد کاربری من را بر سر دو راهی قرار دهد که از WRT نصب شده بر روی یک تی پی لینک استفاده کنم و یا یک مودم یا روتر asus برای این منظور برای او تهیه کنم، قطعا تجهیزات ایسوز را انتخاب خواهم کرد، زیرا توانمندی های پردازشی بیشتری داشته و برای استفاده از وی پی ان با سرعت بالاتر مناسب تر است در مقایسه با سیستم عامل WRT که امکانات و آپشن های بیشتری در اختیار گذاشته اما توانایی های پردازشی سخت افزاری دستگاه روتر، به اندازه کافی یاری همراهی با آن را ندارد.
اما با شما موافقم WRT برای زنده کردن قابلیت های یک روتر معمولی و تبدیل آن به یک روتر نیمه حرفه ای و کم و بیش کاربردی بسیار مناسب است.
بازم تکرار میکنم، وقتی قرار است بیشتر از سه ملیون تومان هزینه برای خرید یک مودم یا روتر قدرتمند پرداخت کنید، یا حتی اگر قرار است 700 هزارتومان برای یک دستگاه هزینه نمایید، من پیشنهادی بجز روتر های حرفه ای و مخابراتی برای استفاده وی پی ان ندارم.
شاید مادربزرگ من رانندگی با ژیان خود را دوست داشته باشد و آنرا بسیار محبوب تر از ماشین های امروزی بداند، فقط به این دلیلی که به آن عادت کرده و استفاده از آن برایش ساده تر است، اما افراد زیادی مثل من هستند که عقیده دارند، قربانی کردن امکانات برای سادگی حد و مرزی دارد و دستگاه هایی که بشدت کارایی آنها کاهش پیدا کرده است تا فقط استفاده از آنها آسان باشد، نمیتواند برای اهل فن جالب باشد یا آنها را پیشنهاد دهند، حتی اگر یک دستگاه خانگی باشد.
اگر سادگی اولویت شما برای استفاده است؛ تنظیم وی پی ان بر روی سخت افزارهایی چون مودم ها و روترها را فراموش نمایید، زیرا این یک کار حرفه ای است.
اگر در مودم های ساده چنین تنظیماتی را می بینید، برای برقراری ارتباط بسیار ساده و کوچک بین دفتر کار و منزل در اروپا تهیه شده است.
شما نیز اگر با چنین هدفی میخواهید از وی پی ان استفاده کنید، ایرادی بر کار شما نیست.
اما اگر میخواهید فیلترینگ را دور بزنید، باید بگویم همین شرکت شاتل، شرکت مخابرات و ارتباطات زیر ساخت، برای بسیاری از کارهای خود از همین دستگاه های میکروتیک استفاده میکنند، از کنترل سرعت و ترافیک شما گرفته تا ساخت اکانت برای اتصال مودم های خانگی شما به این شرکت و حتی انجام عملیات فیلترینگ بر روی ترافیک شما.
بنابراین اگر شما میخواهید بصورت سخت افزاری وارد چنین کارزاری شوید، قطعا به تجهیزات مشابه اما در مقیاس کوچکتر و در حد خودتان، نیازمند هستید.
blackbird
09-09-2019, 00:51
@ shaahani
دوست عزیز میشه چند تا لینک برای یاد گیری کار با روتر اوس معرفی کنید که کارهای ابتدایی روی میکروتیک مثل راه انداختن اینترنت و لودبالانس و vpn و ... یاد بده ؟ متشکر
shaahani
09-09-2019, 02:20
هرکدوم از این مسائل که ذکر کردین؛ روش های بسیار متنوع و گوناگونی برای پیاده سازی روی میکروتیک دارند و با جستجو روی اینترنت آموزش های متفاوت و متنوعی رو به زبان ساده خواهید یافت.
برای پرسش و پاسخ نیز میتونید به فروم های فارسی شبکه و یا فروم های خارجی مثل forum.mikrotik.com مراجعه نمایید و یا از wiki.mikrotik.com که باهمکاری بین المللی ساخته شده است استفاده نموده و انواع اطلاعات را در زمینه تنظیم این دستگاه ها بدست بیاورد، از ابتدایی ترین مسائل تا موضوعات کم و بیش پیچیده و اسکریپت نویسی برای آنها.
اما بطور مجتمع، اگر شما بخواهید با این دستگاه کار کنید، نیاز به گذراندن دوره MTCNA دارید. من آموزش های ویدیویی مختلف MTCNA را مشاهده کرده ام و اگر بخواهم پیشنهاد بدهم دوره آموزشی فرزان (modir-shabake.com) را پیشنهاد میکنم که از نظر من کاربردی تر است.
(البته پیشنیاز های ساده و اولیه شبکه یعنی دوره Network+ را نیز اگر بگذرانید بهتر است)
در مقایسه با بعضی کتاب ها و آموزش های ویدیویی موجود من آنرا کاربردی تر تشخیص دادم که میتونه به استفاده حرفه ای از این دستگاه ها به شما کمک بیشتری بکند.
در مجموع علت اینکه من بجای استفاده از وی پی ان روی مودم و یا روترهای خانگی، استفاده از روتر های صنعتی و مخابراتی را پیشنهاد میکنم این است که علاوه بر توانایی های مدیریتی مختلف که در روش قبل هیچ یک از آنها وجود ندارد، در موارد زیادی استفاده از روش خانگی موثر نیست.
مثلا نرم افزار های بانکی که روی گوشی ها نصب هستند، تعداد زیادی از آنها با آی پی های خارج از کشور کار نمیکند، اگر با وی پی ان روشن اقدام به بازکردن آنها کنید، با پیام خطا مواجه خواهید شد، اگر مودم خانگی داشته باشید، مجبورید دائم برای استفاده از این برنامه ها به سراغ تنظیمات آن رفته و وی پی ان خود را خاموش و روشن نمایید که این مسئله میتواند موجب نارضایتی دیگر افراد استفاده کننده را به همراه داشته باشد، درصورتی که در یک روتر مخابراتی، کافی است تنظیم کنید که داده هایی که قرار است به سمت سرور و آی پی بانک مورد نظر برود از داخل وی پی ان عبور نکند، بنابراین داده های تلگرام به عنوان مثال از داخل وی پی ان عبور کرده و همزمان برنامه بانکی بدون ورود داده ها به وی پی ان، باز خواهد شد.
مثال ها بسیار بسیار زیاد هستند، نرم افزای مثل برنامه مای ایرانسل، دی ان اس های خود را بصورت جهانی ثبت نکرده است و حتی در زمان انجام تراکنش های بانکی اخطار میدهد که برای جلوگیری از عدم بوجود آمدن مشکل از وی پی ان استفاده نکنید، در زمانی که وی پی ان خود را روشن کرده اید این برنامه باز نمی شود.
اگر وی پی ان را شما در نرم افزاری داخل گوشی داشته باشید، در زمان استفاده میتوانید بروید و آنرا خاموش کرده و کار مورد نظر خود را انجام دهید، اما خاموش و روشن کردن وی پی ان بر روی یک سخت افزار مثل مودم، تمام شبکه را تحت تاثیر قرار می دهد و مثلا فرد دیگری که در همان لحظه مشغول استفاده از تلگرام است ، ارتباط خود را از دست خواهد داد.
یا حتی بعضی بازی ها مثل کلش آو کلنز، در زمان قطع و وصل وی پی ان قطع شده و بازیکن از بازی بیرون می افتد که باعث ناراحتی او خواهد شد و در ضمن شرکت سوپرسل برای به اشتراک گذاری اکانت حساسیت به خرج میدهد، اگر از وی پی ان استفاده کنید، یک مرتبه از کشور مثلا آلمان به سرورهای این بازی متصل می شوید و بار دیگر که وی پی ان را در مودم خاموش کرده اید، از کشور ایران. سرورهای این شرکت، اطلاعات ورود شما را ثبت میکند و بعد تشخیص میدهند که شما اکانت خود را با فردی در کشور آلمان به اشتراک گذاشته اید و اکانت بازی را برای همیشه مسدود میکنند.
تنها کاری که در یک روتر صنعتی نیاز است برای این کار انجام دهید این است که در آن برنامه ریزی کنید در هنگام مانیتور داده ها، داده هایی که به مقصد پورت 9339 TCP ارسال می شود (که بازی های کلش رویال و کلش آف کلنز از آن استفاده میکنند) را به داخل تونل وی پی ان ارسال نکند و همواره بطور مستقیم به سمت اینترنت ارسال کند.
یا در مثالی دیگر ممکن است، از اینستاگرام کاربران شما، استفاده خیلی زیادی داشته باشند، اگر تمام داده این برنامه را به داخل وی پی ان ارسال کنید، با توجه به اینکه داده های معمولی برای رمزگذاری باید در داده های بزرگتری بسته بندی شود، مقدار مصرف داده برای مثلا مشاهده یک ویدیو یک مگابایتی، (بسته به نوع رمزگذاری) به یک و نیم ، دو یا سه مگابایت افزایش پیدا میکند، از طرف دیگر این نیاز به ارسال و دریافت حجم بیشتر اطلاعات باعث می شود کاربر برای مشاهده آن ویدیو مدت زمان بیشتری را منتظر بماند.
(در مقایسه با زمانی که وی پی ان خاموش است) زیرا سرعت خط اینترنت شما ثابت و مشخص است و مدت زمانی که یک مگابایت میخواهد عبور کند قطعا کمتر از زمانی است که قرار است یک و نیم و یا دومگابایت عبور کند.
بنابراین با توجه به عدم فیلترینگ اینستاگرام، برای شما بهتر است که داده های این اپلیکیشن از داخل وی پی ان عبور نکند.
حالا تصور کنید کاربر دیگری در شبکه شما در همان زمان میخواهد از تلگرام استفاده کند.
برای اتصال و استفاده از تلگرام، حتما نیاز است که داده اش از داخل وی پی ان عبور داده شود، در غیر اینصورت پشت فیلترینگ گیر خواهد کرد.
حالا اگر از یک مودم خانگی یا سیستم WRT استفاده کنید، تکلیف چیست ؟ یا باید انتخاب کنید که اینستاگرام با سرعت کندتر و مصرف حجم بیشتر باز شود و یا اینکه انتخاب کنید که کاربری که میخواهد از تلگرام استفاده کند، قطع باشد. زیرا در یک لحظه نمیتواند کانکشن وی پی ان مودم یا روتر شما همزمان وصل و قطع باشد !
باز در یک روتر حرفه ای شما تنظیم می نمایید که داده هایی با مقصد تلگرام از داخل وی پی ان عبور کند و کاری به داده های سرورهای اینستاگرام نداشته باشد تا بصورت مستقیم به سمت اینترنت برود و سریعتر باشد.
این ها مثال های خیلی کوتاه از مشکلات مهمی است که در یک استفاده ساده خانگی میتواند پیش بیاید، اگر قرار باشد فهرستی از مشکلات را بگویم، باید یک کتاب دویست صفحه ای بنویسم !
کاملا روشن است که هرچه قوانین بیشتری در روتر خود تعریف کنید و از مانیتور بیشتر اطلاعات عبوری استفاده نموده یا سیستم های رمزگذاری پیچیده تر و امن تری را برای وی پی ان خود، انتخاب نمایید، نیاز به پردازش بیشتر و روتر قوی تری خواهد بود.
shaahani
09-09-2019, 03:13
@ shaahani
دوست عزیز میشه چند تا لینک برای یاد گیری کار با روتر اوس معرفی کنید که کارهای ابتدایی روی میکروتیک مثل راه انداختن اینترنت و لودبالانس و vpn و ... یاد بده ؟ متشکر
شما میتوانید برای اهداف آموزشی و استفاده از امکانات روتر او اس، یک ویرشال ماشین بر روی ویندوز خود نصب نموده و سپس بر روی آن یک نسخه کرکی از روتر او اس را نصب و اجرا نمایید.
در این حالت بدون داشتن یک دستگاه روتر واقعی میتوانید با روتر او اس کار کنید و با استفاده از آموزش ها و دوره های مختلف آموزشی که اولین آنها دوره MTCNA هست با محیط این سیستم عامل و توانایی آن آشنا شوید و قابلیت های استفاده از آن را فعال نموده و بر آن مسلط شوید.
این تاپیک شد تبلیغ برای mikrotik همونطور که گفتم شما یه سرچ هم داخل اینترنت بزنید بیشتر میکروتیک رو به خاطر رادیو های وایرلسش اونم اگر بودجه محدود داشته باشید توصیه میکنن.... البته یک سری هم هستند خرید روتربوردای میکروتیک رو توصیه میکنن که بعدش بری روش openwrt بریزی! بازم به خاطر خوش قیمت بودن سخت افزارای میکروتیک...
برای کابر خونگی بهترین گزینه همون openwrt هست که مداوم هم آپدیت میشه و فروم و ردیت خیلی فعالی هم داره برای همین ویژگی های جدید زود به زود بهش اضافه میشه ... الان روی openwrt شما میتونی حتی vpn wireguard هم بزنی بعد با vpn policy routing سایتای ایرانی رو از بیرون vpn مسیر دهی کنی آخر سر هم یدونه cake یزاری برای اینکه موقع گیم کسی زد دانلود یا رفت اینستا لگ نشه ....
الان openwrt از معدود روترایی هست که cake و piece of cake رو ساپورت میکنه که از مزیتای opensource بودن و داشتن یه community خیلی خوب هست...
حرف از pfsense هم شد که بگم برای کاربر خونگی اصلا توصیه نمیکنم سمتش برید مگر اینکه مشکلی نداشته باشید مثلا یه هفته یا حتی یه ماه روش وقت بزارید تازه برای بیس کار....
الان routeros یه چیز خیلی ابتدایی مثل اینکه یه resolver باشه برای dns به جای forwarder رو هنوز ساپرت نمیکنه یا برای cake , terrific shaping که هیچی هنوز fq-codel هم ساپرت نمیکنه....
یه آپشن دیگه هم اگر حاضر باشید پول لایسنس بدید میتونید برید سمت untangle یا sophos xg ... من به شخصه با این دوتا کار نکردم ولی تعریفشونو شنیدم....
یه گزینه دیگه هم که به ذهنم میاد ipfire هست...
shaahani
09-09-2019, 18:08
ای وای اینجا چقدر باسواد های نهفته وجود داره
شما ها حقتونه که هزینه های سنگین و تجربه های ناموفق را خرج کنید و بعدش دو کلمه دانش در ازای اون بدست بیارید، واقعا حیفه که اون رو مجانی در اختیارتون گذاشت
باید گفت تا به حال یک روتر میکروتیک از نزدیک دیدید که در مورد اون نظر میدین ؟ اگه اینطوره لطفا یک روتر میکروتیک به من نشون بدین که روی اون WRT ریخته شده باشه :thumbsdow
امکانات بیش از اندازه WRT را هم برید خودتون استفاده کنید، یعنی مثل اون دوستمون که پارسال بهش همین پیشنهاد ها رو کردید و رفت روتر خرید برای WRT و بعدش اومد بهم پیام داد، شما هم همینکار رو بکنید، بعد انجام این کارها برید میکروتیک بخرید.
خواستید استفاده کنید هم باید خودتون یاد بگیرین، من تازگی ها به این نتیجه رسیدم که واقعا حیف هست که حتی یک کلمه از زحمت های بیست ساله ام رو در اختیار دوستان جوان زیر چهل سال بگذارم. چون هرچیزی که مفت بدست اومده باشه، بی ارزش قلمداد میشه
شما ها حقتونه که هزینه های سنگین و تجربه های ناموفق را خرج کنید و بعدش دو کلمه دانش در ازای اون بدست بیارید، واقعا حیفه که اون رو مجانی در اختیارتون گذاشت
باید گفت تا به حال یک روتر میکروتیک از نزدیک دیدید که در مورد اون نظر میدین ؟ اگه اینطوره لطفا یک روتر میکروتیک به من نشون بدین که روی اون WRT ریخته شده باشه :thumbsdow
امکانات بیش از اندازه WRT را هم برید خودتون استفاده کنید، یعنی مثل اون دوستمون که پارسال بهش همین پیشنهاد ها رو کردید و رفت روتر خرید برای WRT و بعدش اومد بهم پیام داد، شما هم همینکار رو بکنید، بعد انجام این کارها برید میکروتیک بخرید.
خواستید استفاده کنید هم باید خودتون یاد بگیرین، من تازگی ها به این نتیجه رسیدم که واقعا حیف هست که حتی یک کلمه از زحمت های بیست ساله ام رو در اختیار دوستان جوان زیر چهل سال بگذارم. چون هرچیزی که مفت بدست اومده باشه، بی ارزش قلمداد میشه
اقا ناراحت نشو:» بعضی ها دنبال هلو تو گلو هستن و نمیدونن میکروتیک چند بخشه چه برسه بخواهن دستشون بگیرن کانفینگ کنن:دی
shaahani
09-09-2019, 21:03
اقا ناراحت نشو:» بعضی ها دنبال هلو تو گلو هستن و نمیدونن میکروتیک چند بخشه چه برسه بخواهن دستشون بگیرن کانفینگ کنن:دی
دقیقا
متاسفانه پیام های خصوصی من انقدر زیاد شده که پیام های اون دوستمون مربوط به WRT حذف شده تا من اینجا اسکرین شات بذارم ببینید.
قبلا همین دوستمون همین پیشنهاد رو داده بود و من نیز بخاطر عدم حوصله خیلی وارد بحث نشدم، دوست دیگه ای از داخل انجمن رفت و یک روتر خرید روش WRT زد.
هیچکار خاصی هم نمیخواست بکنه فقط میخواست به روترش برنامه بده که در ساعت های شب بین یک بامداد تا هشت صبح، وای فای روترش خاموش باشه
بعد به من پیام داده بود، کاملا ناراحت که انقدر هزینه کرده و WRT چنین قابلیتی نداره که بشه بهش برنامه داد.
حالا شما این رو مقایسه کن با قابلیت های روتر او اس که علاوه برکنترل های معمولی وی پی ان و پهنای باند که ایشون میگه نمیشه! ، کاملا برنامه پذیر هست و مثلا میتونی بهش برنامه بدی که اگه همه موبایل ها وای فای شون رو خاموش کردن، یا دستگاه های متصل خاموش شدن و نیاز به اینترنت نداشتن، بجز یکی، برنامه های سرعت بندی تقسیم پهنای باندش رو بطور خودکار تغییر بده و همه سرعت دانلود رو به اون دستگاه بده و حتی مثلا شرط بذاری که اگه از ساعت دو شب به بعد بود، چنین کاری انجام بده تا زمانی که دستگاه دیگه ای وارد شبکه نشده، همه سرعت همچنان به اون دستگاه اختصاص داده شده باشه، وای فای رو هم خاموش کنه تازه یک ایمیل، اس ام اس و پیام توی تلگرام هم روتر براتون بفرسته و این وضعیت رو گزارش کنه، یا هر وضعیت دیگه ای که شما نیاز به دونستن اون دارید.
بعد این آقا اومده میگه میکروتیک رو میگیرن، روتر او اس روش رو پاک میکنن، WRT میزنن ! مشخصه که کاملا میتونه کلمه میکروتیک رو بخش کنه.
آرین 0098
09-09-2019, 21:29
منتظر بودم مشکل سیستمم حل بشه و بیام این جا سر فرصت جواب بدم ... ولی ظاهراً بحث بالا گرفته ...
من ۱/۵ سال توی خونه، روتر میکروتیک داشتم، الآن ۱/۵ ساله pfSense دارم، دو-سه ماهی هم میشه با سیسکو کار میکنم ...
شاید منصفانهترین دستهبندی، براساس محل استفاده باشه.
ادارهها، سازمانها و غیره، معمولاً از سیسکو یا میکروتیک استفاده میکنند.
به ۲ دلیل عمده:
۱- پایداری سیستم عاملهای اونها
۲- قابلیتهایی که نیاز دارند مثل پروتکلهای روتینگ دینامیک یا مباحث سوئیچینگ از قبیل VTP و ...
طببعتاً OpenWRT و امثاله، اون قدر Stable نیستن و یه سری از پروتکلها مثل OSPF و اینا رو در حد مناسبی پشتیبانی نمیکنند.
حالا بین خود سیسکو و میکروتیک، میکروتیک معمولاً برای ارتباطات بیسیم، ارزانتر بودن و رابط کاربری گرافیکی کاربرد داره.
وگرنه از نظر من مالی نیست که حتی OV***N با توپولوژی Client to Site رو پشتیبانی نمیکنه.
در مورد کاربرهای خونگی، قضیه فرق میکنه ... نه پایداری مهمه و نه مثلاً پروتکل RIP برای مسیریابی بین شعب سازمان ... خونه هست دیگه ... همون OpenWRT فوقالعادست ... مواردی مثل داشتن بیشتر از ۳۰۰۰ پکیج و باز بودن دست کاربر در تغییر سورس کد، چیزهایی هست که سیسکو یا میکروتیک به هیچ وجه ندارن.
درباره pfSense نظری نمیدم، چون ذاتاً فایرواله.
پ. ن: دعوا به خاطر V***N و Scheduling و از این چیزا شروع شد ... اون چیزی که آقای شاهانی روش تأکید داشتن، PBR یا همون Policy Based Routing هست و OpenWRT و تقریباً همهی روترها و فایروالهای حرفهای پشتیبانی میکنند ... چیز خاصی نیست که فقط برای میکروتیک باشه ... Scheduling یا اسکریپتنویسی هم خیلیها ساپورت میکنن از جمله OpenWRT ... لذا بازم میگم میکروتیک و در واقع RouterOS مال Wowداری نیست به جز وایرلس عالی، رابط کاربری گرافیکی و قیمت معقول.
اگر فقط برای آن دو مورد که ی مودم ایسوس بگیرین و تمام
دقیقا
متاسفانه پیام های خصوصی من انقدر زیاد شده که پیام های اون دوستمون مربوط به WRT حذف شده تا من اینجا اسکرین شات بذارم ببینید.
قبلا همین دوستمون همین پیشنهاد رو داده بود و من نیز بخاطر عدم حوصله خیلی وارد بحث نشدم، دوست دیگه ای از داخل انجمن رفت و یک روتر خرید روش WRT زد.
هیچکار خاصی هم نمیخواست بکنه فقط میخواست به روترش برنامه بده که در ساعت های شب بین یک بامداد تا هشت صبح، وای فای روترش خاموش باشه
بعد به من پیام داده بود، کاملا ناراحت که انقدر هزینه کرده و WRT چنین قابلیتی نداره که بشه بهش برنامه داد.
حالا شما این رو مقایسه کن با قابلیت های روتر او اس که علاوه برکنترل های معمولی وی پی ان و پهنای باند که ایشون میگه نمیشه! ، کاملا برنامه پذیر هست و مثلا میتونی بهش برنامه بدی که اگه همه موبایل ها وای فای شون رو خاموش کردن، یا دستگاه های متصل خاموش شدن و نیاز به اینترنت نداشتن، بجز یکی، برنامه های سرعت بندی تقسیم پهنای باندش رو بطور خودکار تغییر بده و همه سرعت دانلود رو به اون دستگاه بده و حتی مثلا شرط بذاری که اگه از ساعت دو شب به بعد بود، چنین کاری انجام بده تا زمانی که دستگاه دیگه ای وارد شبکه نشده، همه سرعت همچنان به اون دستگاه اختصاص داده شده باشه، وای فای رو هم خاموش کنه تازه یک ایمیل، اس ام اس و پیام توی تلگرام هم روتر براتون بفرسته و این وضعیت رو گزارش کنه، یا هر وضعیت دیگه ای که شما نیاز به دونستن اون دارید.
بعد این آقا اومده میگه میکروتیک رو میگیرن، روتر او اس روش رو پاک میکنن، WRT میزنن ! مشخصه که کاملا میتونه کلمه میکروتیک رو بخش کنه.
درسته با ی اسکریپ نویسی همچیز حله
منتظر بودم مشکل سیستمم حل بشه و بیام این جا سر فرصت جواب بدم ... ولی ظاهراً بحث بالا گرفته ...
من ۱/۵ سال توی خونه، روتر میکروتیک داشتم، الآن ۱/۵ ساله pfSense دارم، دو-سه ماهی هم میشه با سیسکو کار میکنم ...
شاید منصفانهترین دستهبندی، براساس محل استفاده باشه.
ادارهها، سازمانها و غیره، معمولاً از سیسکو یا میکروتیک استفاده میکنند.
به ۲ دلیل عمده:
۱- پایداری سیستم عاملهای اونها
۲- قابلیتهایی که نیاز دارند مثل پروتکلهای روتینگ دینامیک یا مباحث سوئیچینگ از قبیل VTP و ...
طببعتاً OpenWRT و امثاله، اون قدر Stable نیستن و یه سری از پروتکلها مثل OSPF و اینا رو در حد مناسبی پشتیبانی نمیکنند.
حالا بین خود سیسکو و میکروتیک، میکروتیک معمولاً برای ارتباطات بیسیم، ارزانتر بودن و رابط کاربری گرافیکی کاربرد داره.
وگرنه از نظر من مالی نیست که حتی OV***N با توپولوژی Client to Site رو پشتیبانی نمیکنه.
در مورد کاربرهای خونگی، قضیه فرق میکنه ... نه پایداری مهمه و نه مثلاً پروتکل RIP برای مسیریابی بین شعب سازمان ... خونه هست دیگه ... همون OpenWRT فوقالعادست ... مواردی مثل داشتن بیشتر از ۳۰۰۰ پکیج و باز بودن دست کاربر در تغییر سورس کد، چیزهایی هست که سیسکو یا میکروتیک به هیچ وجه ندارن.
درباره pfSense نظری نمیدم، چون ذاتاً فایرواله.
پ. ن: دعوا به خاطر V***N و Scheduling و از این چیزا شروع شد ... اون چیزی که آقای شاهانی روش تأکید داشتن، PBR یا همون Policy Based Routing هست و OpenWRT و تقریباً همهی روترها و فایروالهای حرفهای پشتیبانی میکنند ... چیز خاصی نیست که فقط برای میکروتیک باشه ... Scheduling یا اسکریپتنویسی هم خیلیها ساپورت میکنن از جمله OpenWRT ... لذا بازم میگم میکروتیک و در واقع RouterOS مال Wowداری نیست به جز وایرلس عالی، رابط کاربری گرافیکی و قیمت معقول.
اقا از ی نظر که بعضی کاربرهای خانگی دنبال امکانات زیاد نیستن موافقم
اما خدایش دور از انصافه اینجور میکروتیک رو بکوبیم و بگیم مالی نیست
الان بنظر شما مودمی که قیمتش معقول باشه و امکانات میکروتیک رو بشه بهش اضافه کرد همون OpenWRT چی پیشنهاد میدی
هنگ نکنه ثبات داشته باشه
بی زحمت. برند +مدل رو بفرمایید
shaahani
10-09-2019, 00:21
رمزگذاری های ممکن تانل وی پی ان در روتر او اس:
آرین 0098
10-09-2019, 00:23
اقا از ی نظر که بعضی کاربرهای خانگی دنبال امکانات زیاد نیستن موافقم
اما خدایش دور از انصافه اینجور میکروتیک رو بکوبیم و بگیم مالی نیست
الان بنظر شما مودمی که قیمتش معقول باشه و امکانات میکروتیک رو بشه بهش اضافه کرد همون OpenWRT چی پیشنهاد میدی
هنگ نکنه ثبات داشته باشه
بی زحمت. برند +مدل رو بفرمایید
بله ... RouterOS در مواردی مثل Hotspot بیرقیبه.
بهترینها برای OpenWRT/LEDE که در بازار میتونید با قیمت نسبتاً معقول پیدا کنید، سری Linksys WRT هست. مدل WRT1200AC با چونه توی بازار احتمالاً ۱/۵ گیر بیاد.
سری TP-Link Archer هم بد نیست.
مدلهای پشتیبانیشده رو میتونید توی OpenWRT Wiki بفهمید.
اگه مشکلی با هزینه برق و فضا ندارید، ۲/۵ یه کیس استوک HP یا Dell یا ... با پردازنده Inter Core i5 2500K بگیرید که به خاطر معماری i386/amd64 CPU هم بسیار قدرتمنده و هم هر چی خواستید نصب میکنید ...
RouterOS ،OpenWRT ،pfSense و خلاصه همه چیز.
منتها یه کارت اترنت+وایرلس هم باید بگیرید در نقش سوئیچ و اکسس پوینت.
به روز رسانی: ۲/۵ زیاده ... یه مینی کیس خوب HP پیدا کردم ۱/۵ ..
با این قیمت به صرفست ... قدرت پردازشی بالا + هر سیستم عاملی که خواستید میتونید نصب کنید ... فقط فضا میخواد + پول برق + کارت وایرلس
بحث یکم بالا گرفته سر فایروال/روترای نرم افزاری...
در مورد میکروتیک همونطور که دوستان هم گفتن بیشتر خاطر access point های خوش قیمتش شناخته/پیشنهاد میشه...
از لحاظ feature برای کابر خانگی که دوتاچیز لازم داره vpn و traffic shaping میکروتیک خیلی محدوده و نمیارزه سمتش بری ....
برای کاربری سازمانی هم همونطور که قبلا هم اشاره کردم میکروتیک مثلا dnssec ساپرت نمیکنه یعنی باید یه dns server جدا داشته باشی که اگر بخوای همش روی یه جعبه باشه باید یه vm بسازی روش routeros بریزی یدونه دیگه هم برای dns server بسازی که عملا مجبور میشی x86 استفاده کنی , برای یه dns فقط ...
حالا که اومدی روی x86 دیگه بهتره بری سمت pfsense یا گزینه های دیگه ای که هست ....
برای کاربری سازمانی هم شما خیلی مواقع مجبوری یه traffic shape بزاری که اونم میکروتیک خیلی محدود هست توش ....
یا مثلا تازه توی router os 7 قراره از ovpn udp ساپرت کنه....
یه مزیت دیگه ی openwrt اینه که بر اساس iptables هست و اگر لینوکس چیزی بلد باشی خیلی کار کردن و کلا ور رفتن باهاش راحت تر میشه برات...(بیشتر منظورم کار کردن با ترمینال هست )
برای روتر openwrt هم mi wifi mini و mi wifi r3g رو توصیه می کنم...
peyman_omnia2
13-09-2019, 13:36
سلام دوستان
خرید اینترنت از شرکت شاتل رو پیشنهاد میدین؟
سرعت اینترنت 4 مگش بازه یا رو 4 محدود شده؟
persian.godfather
13-09-2019, 13:49
سلام دوستان
خرید اینترنت از شرکت شاتل رو پیشنهاد میدین؟
سرعت اینترنت 4 مگش بازه یا رو 4 محدود شده؟
الان تمامی شرکت ها همون سرعتی که خریدی رو بهت میدن و هیچ کدوم باز نمیزارن ، چرا شاتل ؟ حجم خیلی کمی میده ، شرکت های بهتری با حجم های بیشتری هست برای انتخاب با همین پولی که میخواید بدید
peyman_omnia2
13-09-2019, 14:04
الان تمامی شرکت ها همون سرعتی که خریدی رو بهت میدن و هیچ کدوم باز نمیزارن ، چرا شاتل ؟ حجم خیلی کمی میده ، شرکت های بهتری با حجم های بیشتری هست برای انتخاب با همین پولی که میخواید بدید
مهم برام کیفیت و پایداری سرعته و حجم در همین حدود کافیه برام
persian.godfather
13-09-2019, 18:28
مهم برام کیفیت و پایداری سرعته و حجم در همین حدود کافیه برام
کیفیت و پایداری که توی هر مرکز مخابراتی متفاوت هست ، ولی از نظر حجم و قیمت کیفیت داتک خیلی خوبه بعدشم های وب و مبناتلکام
Mr.World.Wide
15-09-2019, 10:00
درباره کیفیت مودم های
zyxel که شاتل میفروشه سوال داشتم
قیمت هاش قبلا یادمه گرونتر از مودم های دی لینک بود حتی هم قیمت مودم های ایسوز بود
ولی الان میبینم قیمت هاش خیلی به صرفه تر هست
کیفیت مودم هاش خوبه؟
یه سرچ دم دستی که زدم بعضی ها شکایت داشتند از کیفیت و وایرلس و قطعی نویز و اینها
کسی تجربه ای براش داره؟
الان خونه یه مودم 2730 دی لینک دارم ولی های وب نکبت میگفت که مشکل از مودمته که نویزت پایین هستش
من شاید هشت سال باشه که این مودم رو دارم گفتم یه مودم جدید بگیرم
قبلا فکر میکردم مودم های زایکسل خیلی خوب ن
الان مردد شدم که زایکسل بخرم؟ یا یه مارک دیگه
amirniack
15-09-2019, 12:52
انگار یوتوب از فیلتر خارج شده:دی
black sabbath
15-09-2019, 12:59
من سه ماهه بدون فیلتر شکن بازش می کنم
persian.godfather
15-09-2019, 13:56
درباره کیفیت مودم های
zyxel که شاتل میفروشه سوال داشتم
قیمت هاش قبلا یادمه گرونتر از مودم های دی لینک بود حتی هم قیمت مودم های ایسوز بود
ولی الان میبینم قیمت هاش خیلی به صرفه تر هست
کیفیت مودم هاش خوبه؟
یه سرچ دم دستی که زدم بعضی ها شکایت داشتند از کیفیت و وایرلس و قطعی نویز و اینها
کسی تجربه ای براش داره؟
الان خونه یه مودم 2730 دی لینک دارم ولی های وب نکبت میگفت که مشکل از مودمته که نویزت پایین هستش
من شاید هشت سال باشه که این مودم رو دارم گفتم یه مودم جدید بگیرم
قبلا فکر میکردم مودم های زایکسل خیلی خوب ن
الان مردد شدم که زایکسل بخرم؟ یا یه مارک دیگه
تجربه اول این که اصلا نویز و قطعی ربطی به مودمت نداره و با این حرف میخوان بپیچونن ، عامل اصلی نویز یا سیم کشی خونه هست یا تجهیزات شرکت توی مرکز مخابراتی شما ، من خودم کلی شرکت تغییر دادم همیشه هم یه مودم داشتم ولی با هر شرکتی نویز متفاوتی گرفتم ، به نظرم شرکتت رو تغییر بده مشکلت حل میشه ، توی همین فروم خیلی ها بودن شرکتا بهشون گفته بود مودم رو عوض کنید درست میشه اون بندگان خدا هم خرج کردن مودم جدید خریدن ولی درست نشد ، و تجربه دوم درباره مارک مودم ، من همیشه برای فامیل و خانواده مودم خریدم بهترین گزینه توی بازار مودم totolink هست که تحت لیسانس کره جنوبی هست
Baharkhani
15-09-2019, 14:55
تجربه اول این که اصلا نویز و قطعی ربطی به مودمت نداره و با این حرف میخوان بپیچونن ، عامل اصلی نویز یا سیم کشی خونه هست یا تجهیزات شرکت توی مرکز مخابراتی شما ، من خودم کلی شرکت تغییر دادم همیشه هم یه مودم داشتم ولی با هر شرکتی نویز متفاوتی گرفتم ، به نظرم شرکتت رو تغییر بده مشکلت حل میشه ، توی همین فروم خیلی ها بودن شرکتا بهشون گفته بود مودم رو عوض کنید درست میشه اون بندگان خدا هم خرج کردن مودم جدید خریدن ولی درست نشد ، و تجربه دوم درباره مارک مودم ، من همیشه برای فامیل و خانواده مودم خریدم بهترین گزینه توی بازار مودم totolink هست که تحت لیسانس کره جنوبی هست
در موارد خاصی مشکل نویز میتونه از خود مودم باشه.
مودم های zyxel مشکل در لاگین دارند و کنسول آن ها کند است. مودم های tp-link یا d-link خیلی خوبن.
hosseinzfff
15-09-2019, 15:24
چرا مودم خب ایسوس تهیه نمیکنید ؟ :tongue: چرا به ایسوس ایمان نمی اورید؟
تو سایت تی پی لینک نزده که کلاینت سرور ساپورت میکنه یا نه عکس از تو مودم هم سرچ زدم نبود چیزی
اگه میخواید برای vdsl بگیرید که بحثش جداس
ولی اگ adsl میخواید یه مودم تک پورت بگیر با یه اکسس پوینت میکروتیکی حرفه ای ازش کار بکش!
خیلی ابزارای عالی داره میکروتیک که حتی از مودم asus هم بیشتر بهتون حال میده;)
asus خریدم مدل dsl-n16 :tongue:
Mr.World.Wide
15-09-2019, 16:35
آره های وب بودم یه ماه
دارم برمیگردم به شاتل
دیروز کامل خطم از سمت های وب تخلیه شد و پورتم آزاد شده
فردا شاید شاتل رو خط م رانژه بشه نمیدونم
این های وب نکبت خیلی اذیت میکنه
یه بار سال 93 های وب داشتم همینجوری نویز داشت
الانم باز همینجوری
تو تعطیلات جوری شده بود که مودم رو خاموش روشن میکردم سرعت هشت مگ من تو دانلود منیجر به زور به نهصد کیلو میرسید و همش بین هفتصد تا نهصد بالا پایین میشد
بعد چند دقیقه کم میشد میرسید به پونصد و چهارصد بعد هم به صد میرسید
باز خاموش روشن میکردم چند دقیقه خوب بود باز خراب میشد
میرفتم snr رو هم چک میکردم روی ده بود در همه حالت ها
دیگه اس ان آر ۱۰ که نباید قطعی داشته باشه یا سرعت رو کم کنه
زیر شش هستش که قطعی میشه
ولی شاتل که داشتم رو سرعت شونزده مگ خطم دوازده مگ رو میکشید و snr همیشه بین 13 تا 15 بود
Mr.World.Wide
15-09-2019, 16:36
الان با اینترنت موسسه که شاتل هست تست کردم بدون فیلترشکن باز نمیکنه
احتمالا شما سیستمت ------ ست شده
amirniack
15-09-2019, 16:45
الان با اینترنت موسسه که شاتل هست تست کردم بدون فیلترشکن باز نمیکنه
احتمالا شما سیستمت ------ ست شده
فهمیدم داستان چیه
من dns سایت شکن رو ست کردم کارش تحریم شکنه ولی الان یوتوب با اون باز میشه
MMDFullHD
15-09-2019, 17:21
asus خریدم مدل dsl-n16 :tongue:
خوب کاری کردی مبارکت باشه
فهمیدم داستان چیه
من dns سایت شکن رو ست کردم کارش تحریم شکنه ولی الان یوتوب با اون باز میشه
اصلا فیلتر رو نمیشکونه یه داستان دیگه داره!
فقط هم با مرورگر کروم میشه و اینکه باید قبلا هم چند دیقه یوتیوب گشته باشی با قندشکن
شکن اصلا خوب نیست برای استفاده از سرویس های اپل!
متاسفانه باعث لاک شدن اپل ایدیتون میشه !
مراقبت کنید خواهشا
سلام من هفته پیش درخاست دادم هنوز وصل نشدم امروز زنگ زدم میگه مرکز مخابراتون مشکل داره دیر پورت میده می خواستم بدونم کسی بوده این مشکل رو داشته و چی کار باید بکنم
تهران_مرکز مخابرات ولیعصر
keyvan13611361
17-09-2019, 16:54
سلام
جسارتاً یک سوال داشتم، ممنون میشم پاسخ بدید.
شرکت شاتل سرعت اسمی و رسمیِ سرویسهای خریداری شده ی مشتری را ارائه میدهد، یا مقداری بالاتر؟
مثلاً سرویس 512 آسیاتک یکی از دوستان، روی 4 مگ بسته شده.
hosseinmet
17-09-2019, 20:39
سلام
جسارتاً یک سوال داشتم، ممنون میشم پاسخ بدید.
شرکت شاتل سرعت اسمی و رسمیِ سرویسهای خریداری شده ی مشتری را ارائه میدهد، یا مقداری بالاتر؟
مثلاً سرویس 512 آسیاتک یکی از دوستان، روی 4 مگ بسته شده.سرعت اسمی ارائه میده شاتل ، شاید خیلی جزیی بالاتر
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
سلام من هفته پیش درخاست دادم هنوز وصل نشدم امروز زنگ زدم میگه مرکز مخابراتون مشکل داره دیر پورت میده می خواستم بدونم کسی بوده این مشکل رو داشته و چی کار باید بکنم
تهران_مرکز مخابرات ولیعصر
برخی مراکز مخابراتی اینطوری هستن. گاهی یک هفته و گاهی تا پانزده روز طول میکشه.
برخی مراکز مخابراتی اینطوری هستن. گاهی یک هفته و گاهی تا پانزده روز طول میکشه.
ممنون از پاسخ بیشتر منظورم این بود جایی نیست از اون ها بشه شکایت کرد مثل ۱۹۵
دوستان کسی میدونه حداقل سرعت آپلود برای adsl که باید isp ها رعایت کنن چقدره؟
mahmoodsoft
18-09-2019, 17:08
دوستان کسی میدونه حداقل سرعت آپلود برای adsl که باید isp ها رعایت کنن چقدره؟
حداقل و حداکثری برا آپلود فکر نمیکنم تعیین کرده باشن، اما بستگی به کشش خطتون داره و تا جایی ست میکنن براتون که باعث قطع و وصلی نشه
blackbird
18-09-2019, 23:26
من یه روتر کوچیک 750 میکروتیک دارم و زیر چهل سال هم نیستم. قبلا با 1100 هم کار کردم. برای یه سری کارها قابلیتها دنبال فروم یا سایتی بودم که با زبان ساده یا فیلم اموزشی یاد بده. با محیط ros آشنام خیلی وقته کار نکردم یادمه تو نت نمیشد چیز شسته رفته ای پیدا کرد برای استفاده از قابلیتهاش
blackbird
18-09-2019, 23:44
به روز رسانی: ۲/۵ زیاده ... یه مینی کیس خوب HP پیدا کردم ۱/۵ ..
با این قیمت به صرفست ... قدرت پردازشی بالا + هر سیستم عاملی که خواستید میتونید نصب کنید ... فقط فضا میخواد + پول برق + کارت وایرلس[/QUOTE]
دوست عزیز مرسی از راهنمایی شما و عذرخواهی از دوستان شاتل که موردهای غیر مربوط به تاپک مطرح میشه .. من کیس قدیمی دارم دقیقا 2500 هست CPU و کارت شبکه اضافه، وایرلس هم میخوام خروجی از سویچ بدم به AP خیلی وقته دنبال راه اندازی روتر نرم افزاری هستم. فکر کنم pfsense و roteros یه کم سخت تر یاشه نمیدونسم wrt هم میشه راه انداخت شما عملی انجام دادید و تاپیکی جایی هست بشه اونجا ادامه بدیم ؟ مرسی
blackbird
19-09-2019, 00:09
دوستان دنبال یه سری قابلیتها بودم برای روترها یه فیرم ور برای روترهای ایسوس آشنا شدم که بوسیله خود شرکت ایسوس برای روترهاش بر اساس فیرمور Tomato توسعه میده به لینک : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از قابلینهای جالب تعیین اینکه وی .. ان رو چه آپی فعال باشه و یا نباشه و قابلیت Killswitch در صورت قطع شدن وی ...ان کانکشن رو قطه میکنه و ....
تو لیست فقط روتر ها رو داره فکر کنم مودم ها ی ایسوس رو ساپورت نمیکنه با اینکه خیلی مودم ها قابلیت های خوبی دارن.
shaahani
19-09-2019, 08:14
من یه روتر کوچیک 750 میکروتیک دارم و زیر چهل سال هم نیستم. قبلا با 1100 هم کار کردم. برای یه سری کارها قابلیتها دنبال فروم یا سایتی بودم که با زبان ساده یا فیلم اموزشی یاد بده. با محیط ros آشنام خیلی وقته کار نکردم یادمه تو نت نمیشد چیز شسته رفته ای پیدا کرد برای استفاده از قابلیتهاش
پکیج آموزشی شرکت فرزان ، یک آموزش شسته رفته و تا حدود زیادی میشه گفت کامل هست، مجموعه این دوره را خریداری و مشاهده نمایید تا توانایی استفاده از قابلیت ها را بصورت کامل بیاموزید، یا در بعضی موارد خاص از پس کارهای جدید و پیشرفته ای که در نظر خودتون هست، بر بیاید و این آموزش ها کمک خواهد کرد که راه های جدید بیاموزید.
(پکیج های آموزشی متنوع در بازار وجود داره اما مخصوص بازار کار نیست یا خیلی ناقص هستند برای همین اصلا پیشنهاد نمیکنم دوره های آموزشی بی نام و نشان خریداری کنید، پکیج مشابه و کاملی مثل این تا به حال به چشمم نخوره، اما چند گروه اموزشی قوی دیگه هم هستن که قیمت آموزشش هاشون چندبرابر اینه و من اونها رو ندیدم، نمیتونم نظر بدم در موردشون)
این تصویر رک من داخل ساختمان هست.
سویچ با پورت های یک و ده گیگابیتی به همراه یک روتر 36 هسته ای پرقدرت که کار های مخصوص به ترافیک داده ها و عبور از فیلتر را انجام میده، البته این دستگاه کار های بسیار زیاد دیگه ای نیز انجام میده که یکی از مهمترین هاش کنترل مقدار مصرف دادهای اینترنتی هر دستگاه با هات اسپات هست.
(داده های جابجا شده در خود شبکه داخل این کنتور محاسبه نمی شود)
اون روتر پایین هم یک hAP ساده هست که 700 تومن قیمت داره و میتونه تمام کارهای این رک رو با توان ضعیف تر انجام بده.
البته من دستگاه های متفاوت زیاد میکروتیک در ساختمان دارم و برای اینکه شبکه بسیار دقیق و یک پارچه ای داشته باشم، تمام اکسس پوینت ها و تجهیزات دیگر نیز از برند میکروتیک هست
رضا جنگنده
19-09-2019, 10:13
سلام دوستان
کسی میدونه حداکثر پینگ از هر سروری چقدر میتونه باشه؟
یعنی بخوام به 195 شکایت کنم راجب پینگ، تا چه مقداری رو مناسب میدونن؟
magiteq1
19-09-2019, 10:33
سلام دوستان
کسی میدونه حداکثر پینگ از هر سروری چقدر میتونه باشه؟
یعنی بخوام به 195 شکایت کنم راجب پینگ، تا چه مقداری رو مناسب میدونن؟
تو قسمت sla سایت isp زده معمولا تا چه میزان ضمانت کردن. برای پیشگامان که تا 150 هست.
رضا جنگنده
19-09-2019, 12:13
تو قسمت sla سایت isp زده معمولا تا چه میزان ضمانت کردن. برای پیشگامان که تا 150 هست.
چک کردم شاتل تا 130 بود.
اما مبنای این پینگ تایم چه سروری هست؟
malthael
19-09-2019, 13:48
چک کردم شاتل تا 130 بود.
سرور داخل !
magiteq1
19-09-2019, 15:54
چک کردم شاتل تا 130 بود.
شما مگر اینترنت نمگییری؟؟؟ یعنی سرور خارج. چه دانلود چه پینگ
fardinnobakht
19-09-2019, 16:00
چک کردم شاتل تا 130 بود.
درود
اون پینگ 130 برای شبکه داخلی خود شاتل هست
پیشنهاد میکنم SLA شاتل رو مطالعه کنید
رضا جنگنده
19-09-2019, 16:26
:wac:
ممنونم از پاسخ هاتون.
این چه اینترنتیه که تضمین پینگ سرور خود سرویس دهنده تا 130 میلی ثانیه هست :mellow:
پس با این حساب از سرور های خارج کشور برای اینا، پینگ 1000 هم طبیعی حساب میشه :angry::thumbsdow
George Shelly
21-09-2019, 19:41
کلاینت Open Vpn اپن سورس با رابط کاربری ساده می تونه جایگزین اون قدیمیه بشه ...به درد کسانی میخوره که نورد استفاده می کنن
لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
sajad-tnt
22-09-2019, 13:09
اوضاع نت شماهم خرابه و قطع و وصل میشه؟
amirniack
22-09-2019, 13:59
اوضاع نت شماهم خرابه و قطع و وصل میشه؟
کلا چندروزیه وضع اینترنتم خوب نیست سایتا خوب باز نمیشه
یه سرویس گیم هم هست اگر فعال کنن پینگ تایمتون پایین میاد
tranceyou
23-09-2019, 16:48
سلام دوستان شاتلی امروز از ظهر به بعد کمی اینترننتون مشکل نداشته؟
سلام دوستان
من بیستم مهر قراردادم داره تموم میشه
خطم مسی هست
از چک شرکتی و سرویسی بگیرم بهتره؟
منظورم جشنواره و تخفیفات هست
شاتل که گویا برای مشترکین قبلی جشنواره نداره
شرکت های دیگه چی؟
البته مصرفم نرمال هست
مثلا گیم با 24 ساعت دانلود نیستم
دانلود هر از گاهی دارم در حد ویندوز دانلود کردن و ...
ممنون منتظر پیشنهاداتون هستم
Gamemaster
23-09-2019, 22:52
سلام دوستان شاتلی امروز از ظهر به بعد کمی اینترننتون مشکل نداشته؟
اره مشکل خاصه
سلام دوستان
من بیستم مهر قراردادم داره تموم میشه
خطم مسی هست
از چک شرکتی و سرویسی بگیرم بهتره؟
منظورم جشنواره و تخفیفات هست
شاتل که گویا برای مشترکین قبلی جشنواره نداره
شرکت های دیگه چی؟
البته مصرفم نرمال هست
مثلا گیم با 24 ساعت دانلود نیستم
دانلود هر از گاهی دارم در حد ویندوز دانلود کردن و ...
ممنون منتظر پیشنهاداتون هستم
کسی نبود به ما کمک کنه؟؟
فرستاده شده از WAS-LX1Aِ من با Tapatalk
ehsan-75
27-09-2019, 01:15
کسی نبود به ما کمک کنه؟؟
سلام
صبانت الان جشنواره داره میتونین ازش استفاده کنید
البته قبلش از چند نفر که از صبانت سرویس میگیرن پرس و جو بکنین ببینین کیفیتش تو مرکز مخابراتی شما خوبه یا نه.
سلام
صبانت الان جشنواره داره میتونین ازش استفاده کنید
البته قبلش از چند نفر که از صبانت سرویس میگیرن پرس و جو بکنین ببینین کیفیتش تو مرکز مخابراتی شما خوبه یا نه.
بله ممنون
چندسال پیش هم صبانت داشتم اون موقع از نمایشگاه صبانت خریدم به وقتش خیلی خیلی ارزون بود و مقرون به صرفه.ولی الان نمیدونم.لینک این جشنواره را داری بفرست.قبلا که صبانت داشتم اذیتم نکرد .البته گفتم قبلا بود.اما الان معلوم نیست آینده چه شود؟
ehsan-75
27-09-2019, 11:21
بله ممنون
چندسال پیش هم صبانت داشتم اون موقع از نمایشگاه صبانت خریدم به وقتش خیلی خیلی ارزون بود و مقرون به صرفه.ولی الان نمیدونم.لینک این جشنواره را داری بفرست.قبلا که صبانت داشتم اذیتم نکرد .البته گفتم قبلا بود.اما الان معلوم نیست آینده چه شود؟
برین قسمت ثبت نام، تو مراحل ثبت نام اون قسمت انتخاب سرویس لیست جشنواره هاش هست. فک کنم در حال حاضر مقرون به صرفه ترین سرویس همون جشنواره صبانت هست.
ممنون از پاسخ بیشتر منظورم این بود جایی نیست از اون ها بشه شکایت کرد مثل ۱۹۵
میشه اونجا شکایت کرد ولی همون از راه خود ISP پیگیر باشید بهتره.
برین قسمت ثبت نام، تو مراحل ثبت نام اون قسمت انتخاب سرویس لیست جشنواره هاش هست. فک کنم در حال حاضر مقرون به صرفه ترین سرویس همون جشنواره صبانت هست.
نه رفتم تو سایت صبانت جشنواره هاش تا اخر شهریور بوده .ان چیزی که در سایتش گفته بود
دوستان بقیه شرکتها چی پیشنهادی میکنید
تجربه
بعد ۲۰ روز که اینترنت شاتل وصل نشد درخواست لغو دادم و جالب تر از اون پنشنبه عصر به اسیاتک در خواست دادم و شنبه صبح وصل کردن !!!
تجربه
بعد ۲۰ روز که اینترنت شاتل وصل نشد درخواست لغو دادم و جالب تر از اون پنشنبه عصر به اسیاتک در خواست دادم و شنبه صبح وصل کردن !!!
مال من برعکس بود
من می خواستم آسیاتک بگیرم که بعد از یک هفته وصل نشد .... رفتم صبانت کمتر از یکروز وصل شد
MMDFullHD
02-10-2019, 17:49
تایم اوت ندارید؟
تایم اوت ندارید؟
ان روز کندی سرعت داشتم من ولی تایم اوت نبود
black sabbath
09-10-2019, 22:02
شاتل یه پیشنهاد جدید داده که تو این وضعیت کلی شرکت ها چیز بدی نیست.
پیشنهاد اول، ویژه مشتریان پرمصرف:
در این پیشنهاد میتوانید ۱ سال اینترنت پرسرعت ثابت شاتل را با سرعت ۸ مگابیت بر ثانیه و ۱۰۰۰ گیگابایت ترافیک بینالملل و نصب و راهاندازی به همراه ۳ ماه اشتراک سرویس نماوا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (برای تماشای آنلاین فیلم و سریال) (به ارزش واقعی ۶۰٬۰۰۰ تومان) و خط تلفن ثابت شاتل (به ارزش ۲۰۰٬۰۰۰ تومان) را با پرداخت ۴۷۴٬۰۰۰ تومان (ماهانه ۳۹٬۵۰۰ تومان) تهیه کنید. همچنین تا پایان مهلت اشتراک سرویس، همهی بستههای ترافیک اینترنت شاتل با ۲۰٪ تخفیف برای شما محاسبه خواهد شد.
پیشنهاد دوم، مناسب برای کاربران کممصرف همراه با یکسال تماشای فیلم و سریال در نماوا با ترافیک رایگان:
در این پیشنهاد میتوانید ۱ سال اینترنت پرسرعت ثابت تا ۱۶ مگابیت بر ثانیه و ۱۲ گیگابایت ترافیک بینالملل را به همراه ۱۲ ماه اشتراک سرویس نماوا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، برای تماشای آنلاین فیلم و سریال (به ارزش واقعی ۱۹۰٬۰۰۰ تومان)، خط تلفن ثابت شاتل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (به ارزش ۲۰۰٬۰۰۰ تومان) و ۲۰۰۰ امتیاز باشگاه مشتریان شاتل را تنها با پرداخت ۲۵۰٬۰۰۰ تومان (ماهانه ۱۲٬۵۰۰ تومان) تهیه کنید.
پیشنهاد سوم، مناسب برای کاربران کممصرف که به سرعتهای بالاتر نیاز دارند:
در این پیشنهاد میتوانید ۱ سال اینترنت پرسرعت ثابت تا ۱۶ مگابیت بر ثانیه و ۱۲ گیگابایت ترافیک بینالملل را به همراه ۳ ماه اشتراک سرویس نماوا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، برای تماشای آنلاین فیلم و سریال (به ارزش واقعی ۶۰٬۰۰۰ تومان)، خط تلفن ثابت شاتل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (به ارزش ۲۰۰٬۰۰۰ تومان) و ۲۰۰۰ امتیاز باشگاه مشتریان شاتل را تنها با پرداخت ۵۹٬۰۰۰ تومان (ماهانه ۵٬۰۰۰ تومان) تهیه کنید.
من خودم مد نظرم اولی هست.زنگ زدم گفتم داخلیش چند گیگه و جواب دادن که 2000 گیگ هست
MMDFullHD
10-10-2019, 00:22
شاتل یه پیشنهاد جدید داده که تو این وضعیت کلی شرکت ها چیز بدی نیست.
من خودم مد نظرم اولی هست.زنگ زدم گفتم داخلیش چند گیگه و جواب دادن که 2000 گیگ هست
خب داخلی اگ مد نظرته بسته شاتلند بگیر خب :jealous:
afceaglee2013
10-10-2019, 01:27
دوستان مودم رایگان کدوم شرکت میده الان؟
مخابرات میداد ولی جشنواره تابستانیش تموم شده (البته برا ۴۸ ماهه میداد)
persian.godfather
10-10-2019, 02:52
دوستان مودم رایگان کدوم شرکت میده الان؟
مخابرات میداد ولی جشنواره تابستانیش تموم شده (البته برا ۴۸ ماهه میداد)
چند روز دیگه جشنواره پاییزه مخابرات شروع میشه و احتمالا توی طرحاش مودم رایگان هم باشه ، البته همین الان بدون جشنواره اگر vdsl بگیرید از مخابرات مودم رایگان بهتون میده
George Shelly
10-10-2019, 12:19
مال شماهم خیلی خرابه ؟ من دیده بان دارم باز عود کرده مشکلاتش
MMDFullHD
10-10-2019, 12:28
warp فوق العاده سرعت داره حتما تستش کنید از اپستور
یا apk mirror دانلودش کنید
برای کلادفلر هست
خوبیش اینه بسته نمیشه!
سرور ترکیه هم داره که خیلی پرسرعته!
black sabbath
10-10-2019, 12:51
خب داخلی اگ مد نظرته بسته شاتلند بگیر خب :jealous:
رکورد مصرف من در ماه 300 گیگ داخلی و 100 گیگ خارجی هست.البته برای زمانی بود که سایت های دانلود فیلم باز بودن الآن مصرف نرمالم ماهی 150 گیگ داخلی و 50 تا خارجی
sajad-tnt
10-10-2019, 13:39
مال شماهم خیلی خرابه ؟ من دیده بان دارم باز عود کرده مشکلاتش
نه مشکلی نداره
mafia320
10-10-2019, 15:48
درود
رفقا اگر از شاتل سرویس بگیرم استفاده از شاتل لند رایگانه ؟
و اینکه معمولا پینگ شاتل چقدر هست ؟
بدرد بازی آنلاین میخوره ؟ چون خیلی آنلاین استفاده دارم
sajad-tnt
10-10-2019, 16:32
درود
رفقا اگر از شاتل سرویس بگیرم استفاده از شاتل لند رایگانه ؟
و اینکه معمولا پینگ شاتل چقدر هست ؟
بدرد بازی آنلاین میخوره ؟ چون خیلی آنلاین استفاده دارم
سلام
نه رایگان نیست, نیم بها حساب میشه ... اگه میخوای رایگان بشه باید بسته وبژه شاتللند بخری - ماهیانه 11ت
morteza_mombeini
11-10-2019, 00:10
شاتل این همه ادعاش میشه بهتر از بقیس و کیفیت سرویساش بالاتره در برابر بقیه هیچ پخی نیس ، من هر جا تست سرعت میگیرم بیشتر از شاتله ، لعنت به اون روزی که رفتم شاتل گرفتم
MMDFullHD
11-10-2019, 07:03
رکورد مصرف من در ماه 300 گیگ داخلی و 100 گیگ خارجی هست.البته برای زمانی بود که سایت های دانلود فیلم باز بودن الآن مصرف نرمالم ماهی 150 گیگ داخلی و 50 تا خارجی
پبشنهاد سومش خوبه برا شما با هرماه بسته شاتللند
بسته های سالیانه تخفیف دار اگه ی زمان فروخت بخر
morteza_mombeini
11-10-2019, 13:18
تست تک کانکشن شاتل از سرور داخل سرویس 8مگ
نظرتون چیه ؟ بمونم یا تخلیه کنم ؟
magiteq1
11-10-2019, 15:43
فاجعه اس. تخلیه کن. حتی نصف پهنای باند خریداری شده هم نمیده.
تست تک کانکشن شاتل از سرور داخل سرویس 8مگ
نظرتون چیه ؟ بمونم یا تخلیه کنم ؟
چه فایلی رو دانلود می کردی؟
morteza_mombeini
12-10-2019, 14:51
چه فایلی رو دانلود می کردی؟
ویندوز بوده ، مگه فرق داره ؟
George Shelly
12-10-2019, 21:16
همین الان ساعت 9:15 یکی لطف می کنه یه پینگ با 4.2.2.4 بزاره ؟؟؟؟؟؟؟ ممنون
ویندوز بوده ، مگه فرق داره ؟
می خواستم همینجوری بررسی کنم - چون من هم چند روز گذشته فایل گرفتم مشکل نداشتم. گرچه نمی شه قطعی گفت چون عوامل دیگر هم دخیل است تو سرعت.:n15:
با هاست فایل های دیگر داخلی هم تست کردی همین بود سرعتت؟
fardinnobakht
13-10-2019, 20:51
همین الان ساعت 9:15 یکی لطف می کنه یه پینگ با 4.2.2.4 بزاره ؟؟؟؟؟؟؟ ممنون
با 24 ساعت تاخیر:biggrin:
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=79ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=77ms TTL=49
پ.ن: سرویس گیمه
کد تخفیف 10 هزار تومنی شاتل برای مشترکین جدید:
19027401
17511406
15632583
به پشتیبان فروش بدید تا براتون اعمال بشه یا موقع ثبت سفارش آنلاین در قسمت کد تخفیف وارد کنید.
George Shelly
16-10-2019, 15:49
........................
MMDFullHD
17-10-2019, 09:23
miladrazor
17-10-2019, 17:09
سلام
من در مازندران شهر قائمشهر سکونت دارم.
بین های وب و شاتل موندم.
نظر شما چیه؟
سلام
بین های وب و شاتل موندم.
نظر شما چیه؟به نظر من های وب بهتره قیمت کمتر و حجم بیشتر ...
شاتل آنچنان برتری ندارد نسبت به های وب در سرعت و پینگ
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
MMDFullHD
17-10-2019, 19:16
سلام
بین های وب و شاتل موندم.
نظر شما چیه؟
مرکز با مرکز فرق داره شما تو محلتون پرسجو کن از کافی نتی یا ... بپرس ببین کدومش میگن بهتره
برای گیم وبگردی میخوای شاتل بهتره
برای دانلود و حجم بالاتر های وب
morteza_mombeini
17-10-2019, 20:58
برای شما پینگ 8844 رو چند میده ؟
miladrazor
17-10-2019, 21:18
در این پیشنهاد میتوانید ۱ سال اینترنت پرسرعت ثابت شاتل را با سرعت ۸ مگابیت بر ثانیه و ۱۰۰۰ گیگابایت ترافیک بینالملل و نصب و راهاندازی به همراه ۳ ماه اشتراک سرویس نماوا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (برای تماشای آنلاین فیلم و سریال) (به ارزش واقعی ۶۰٬۰۰۰ تومان) و خط تلفن ثابت شاتل (به ارزش ۲۰۰٬۰۰۰ تومان) را با پرداخت ۴۷۴٬۰۰۰ تومان (ماهانه ۳۹٬۵۰۰ تومان) تهیه کنید. همچنین تا پایان مهلت اشتراک سرویس، همهی بستههای ترافیک اینترنت شاتل با ۲۰٪ تخفیف برای شما محاسبه خواهد شد.
خط تلقن شاتل چه فرقی با خط مخابرات داره؟
misam5526
17-10-2019, 22:13
خط تلقن شاتل چه فرقی با خط مخابرات داره؟
خط تلفن شاتل بر بستر اینترنت شاتل و با استفاده از دو پروتکل VoIP+SIP ارائه میشه. خبری از سیمکشی مجزا نیست.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.