مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Shatel / شرکت شاتل
MMDFullHD
16-05-2018, 21:53
openvpn پولیه یا رایگانه
Openvpn اصلا بحث پولی رایگان نیست
یه حالتی از VPN هست مثل کریو و سیسکو انی کانکنت یا l2tp
شما باید یه کانفیک فایل داشته باشید بسته به باز بودن پورت (روشاتل UDP ) ادرس مشخصات سرور رو بزنید و یوزرنیم و پسورد رو وارد کنید
سای فون یا لنترن یا وی پی ملون نیست که بگید برنامس باید یه ادرس سرور و نام کاربری داشته باشید
جاهای زیادی هست واسه خرید سرچ بزنید حتما هم درخواست ادرس سرور از پشتیبانی کنید و پینگ از ادرس سروری که میخرید بگیرید
آره مودم ایسوس دارم ولی همچین گزینه ای تا حالا ندیدم داخلش، میشه بیشتر توضح بدی برام تو پ.خ بگو ک مشکل ساز نشه
مودمم هم n12E_C1 هست
مودمتون رو به اخرین فریمور اپدیت کن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه همچین نوار ابزاری تو صفحه مودمتون باید داشته باشید چون سرچ زدم روتر مدل مودم شما این قابلیت رو داره حتما باید dsl اش هم داشته باشه
MeHrDaD-91
16-05-2018, 22:05
Openvpn اصلا بحث پولی رایگان نیست
یه حالتی از VPN هست مثل کریو و سیسکو انی کانکنت یا l2tp
شما باید یه کانفیک فایل داشته باشید بسته به باز بودن پورت (روشاتل UDP ) ادرس مشخصات سرور رو بزنید و یوزرنیم و پسورد رو وارد کنید
سای فون یا لنترن یا وی پی ملون نیست که بگید برنامس باید یه ادرس سرور و نام کاربری داشته باشید
جاهای زیادی هست واسه خرید سرچ بزنید حتما هم درخواست ادرس سرور از پشتیبانی کنید و پینگ از ادرس سروری که میخرید بگیرید
مودمتون رو به اخرین فریمور اپدیت کن
یه همچین نوار ابزاری تو صفحه مودمتون باید داشته باشید چون سرچ زدم روتر مدل مودم شما این قابلیت رو داره حتما باید dsl اش هم داشته باشه
متاسفانه مودمم این قابلیت را نداره آخرین آپدیت فریمور هم نصبه ولی خب گزینه vpn مثله شما نداره.
Mehdi Tamimi
16-05-2018, 23:15
سلام دوستان
سوالی داشتم من سرویس 8 مگ دارم 14 گیگی دیگه مونده ومتمعا هستم تا آخر ماه نمیکشه وتموم میشه تا به حال اینقدر مصرف داده نداشتم
بعد از اتمام حجم اینترنت قطع میشه یا فقط سرعت کم میشه ؟
misam5526
16-05-2018, 23:43
سلام دوستان
سوالی داشتم من سرویس 8 مگ دارم 14 گیگی دیگه مونده ومتمعا هستم تا آخر ماه نمیکشه وتموم میشه تا به حال اینقدر مصرف داده نداشتم
بعد از اتمام حجم اینترنت قطع میشه یا فقط سرعت کم میشه ؟
قطع نمیشه اما سرعت بقدری کم خواهد بود که برای شمایی که با هشت مگ کار کردید حکم قطع رو خواهد داشت.
Mehdi Tamimi
16-05-2018, 23:51
قطع نمیشه اما سرعت بقدری کم خواهد بود که برای شمایی که با هشت مگ کار کردید حکم قطع رو خواهد داشت.
تشکر پس همون بهتر بهینه مصرف کنیم :n03:
سلام سلام سلام
ببخشید من تازه واردم به شاتل و الان یه سوال وحشتناک برام پیش اومده که احساس میکنم یه جورایی یا کاملا متوجه داستان نشدم یا سرم کلاه رفته
ببینید من تو ی مای شاتل ، هرچی نگاه میکنم خرید دوباره ی مصرف منصفانه رو نمیبینم و فقط ترافیک 100 گیگ بین الملل رو میبینم که 166 هزار تومن گذاشتن
در صورتی که من 350 گیگ رو خریدم 90 تومن
آیا این 350 گیگ ماهانه ، فقط برای ماه اول هست ؟ نمیشه تمدیدش کرد؟ مثلا الان یک ماه بگذره ، زمانم تمام بشه ، یا اصلا حجم رو تمام کنم ( خیلی سخته ولی ممکنه ) بعد دوباره نمیتونم یه بسته ی 700 گیگابایتی با 350 گیگ بین الملل بخرم ؟
ینی فقط اینو یه مشوق گذاشتن که ما برگردیم به ای دی اس ال ها و باز همون قیمتای نجومی قبلی باشه ؟ بلکه بیشتر حتی ؟
misam5526
17-05-2018, 01:52
سلام سلام سلام
ببخشید من تازه واردم به شاتل و الان یه سوال وحشتناک برام پیش اومده که احساس میکنم یه جورایی یا کاملا متوجه داستان نشدم یا سرم کلاه رفته
ببینید من تو ی مای شاتل ، هرچی نگاه میکنم خرید دوباره ی مصرف منصفانه رو نمیبینم و فقط ترافیک 100 گیگ بین الملل رو میبینم که 166 هزار تومن گذاشتن
در صورتی که من 350 گیگ رو خریدم 90 تومن
آیا این 350 گیگ ماهانه ، فقط برای ماه اول هست ؟ نمیشه تمدیدش کرد؟ مثلا الان یک ماه بگذره ، زمانم تمام بشه ، یا اصلا حجم رو تمام کنم ( خیلی سخته ولی ممکنه ) بعد دوباره نمیتونم یه بسته ی 700 گیگابایتی با 350 گیگ بین الملل بخرم ؟
ینی فقط اینو یه مشوق گذاشتن که ما برگردیم به ای دی اس ال ها و باز همون قیمتای نجومی قبلی باشه ؟ بلکه بیشتر حتی ؟
سوال خیلی گنگه، امیدوارم درست متوجه شده باشم...
1-شما سرویس 16 مگ با 350 گیگ حجم دارید و میخواید ماه بعد هم همین سرویس رو داشته باشید؟
2-شما سرویس 16 مگ دارید و کمتر از یک ماه حجم رو مصرف کردید؟
جواب:
1- در مورد اول زمانی که سرویس شما تموم شد گزینه هایی از جمله سرویس 350 گیگ دوباره به پنل برای خرید اضافه میشه یا قبل از تمام شدن از گزینه تمدید استفاده و همین سرویس 80 هزار تومنی رو یک ماه دیگه تمدید کنید.
2- اگه قبل از تمام شدن یک ماه کل 350 گیگ رو مصرف کردید میتونید از بسته های ترافیک زماندار استفاده کنید یا با مشورت پشتیبانی و در صورت امکان سرویس فعلی رو ابطال و سرویس جدوید بگیرید. (البته خرید یه بسته ترافیک یه هفته ای به صرفه تره)
کامل و جامع بود ، هر دو سوال رو داشتم و هر دو رو جواب دادین
ممنون از شما
دوستان یه سوال از شاتل زنگ زدن برای تنظیمات UPnp و این چیزا که سرویس جدید شاتل هست و این حرف ها به خانواده گفتن سرویس جدید هست از شاتل و برای شما فعال نیس و باعث میشه هربار مشکل داشته باشید ما راحت تر بتونیم کمک کنیم... بعد منم هم نبودم... مجبور کردن برنامه any desk رو دانلود کنن و خودش دسترسی پیدا کنه و تنظیمات رو رو مودم اجرا کنه ... کسی میدونه داستان چیه و اینا برا چی بوده؟؟؟؟
امکان دسترسی و این چیزا بهشون نمیده یا مانیتورینگ برای استفاده از چیزی ؟
دوستان یه سوال از شاتل زنگ زدن برای تنظیمات UPnp و این چیزا که سرویس جدید شاتل هست و این حرف ها به خانواده گفتن سرویس جدید هست از شاتل و برای شما فعال نیس و باعث میشه هربار مشکل داشته باشید ما راحت تر بتونیم کمک کنیم... بعد منم هم نبودم... مجبور کردن برنامه any desk رو دانلود کنن و خودش دسترسی پیدا کنه و تنظیمات رو رو مودم اجرا کنه ... کسی میدونه داستان چیه و اینا برا چی بوده؟؟؟؟
گویا جدیدا دارن این تغیرات رو اعمال میکنن ....... کارشناسان شاتل در این بخش زیاده بطور مفصل توضیح میدن:n10:
misam5526
17-05-2018, 12:55
فعال شدن پروتکل Upnp به شرکت اجازه میده تا بدون نیاز به خاموش کردن مودم یا ریسیت خط به طور لحظه ای ضمن بررسی کیفیت خط شما اقدام به اصلاح وضعیت خط شما کنه.
برای خطوطی که از نظر نویز و کشش لب مرز هستن این خیلی کاربردیه چون در حالت عادی مودم برای اینطور خطوط چند ساعت که از آپ بودن خط بگذره به خاطر نوسان احتمالی محافظه کار میشه و ریت خط رو پایین تر درخواست میده و شما یهو میبینید خطی که باید روی 8 مگ بسته شده باشه اومده روی 6 مگ و مجبورید یکبار مودم رو خاموش روشن کنید تا ریت خط سر جاش (همون 8مگ) برگرده. با کمک Upnp شرکت میتونه به طورخودکار ، با مودم علاوه بر مذاکره اعمال تغییرات هم داشته باشه که باعث میشه بعد از نوسان لحظه ای کیفیت خط خودبخود به ماکزیمم خودش برگرده.
سلام مجدد
ببخشید من زیاد سوال میپرسم
چنتا سوال داشتم اگه عزیز دلی باشه که جواب بده ممنون میشم
1- سرویس من 16 هست ولی هرچی از اسپید تست ، تست میگیرم بیش از هفت مگابیت رو نشون نمیده اصلا ، آیا طبیعیه ؟
2- snr خطم از توی کنتر که وصل کردم 11.5 بود ، آیا برای خطوطی که از سر خط نویز دارن راهکاری وجود داره ؟ ( چون من قبلا آسیاتک داشتم ، وقتی سرویس 2 مگ رو میگرفتم ، اس ان آر تا 29 بالا میرفت و کیفیت بی نظیر میشد ، ولی وقتی سرعت رو 16 میگرفتم ، اس ان آر تا 3 پایین میامد و فاجعه بار بود ) خواستم ببینم آیا راهی وجود داره که درست بشه این مشکل ؟
3- در مورد UPnP که دوستان مطرح کردن ، من یو پی ان پی مودمم فعاله ، کار دیگه ای هم باید بکنم ؟
سلام مجدد
ببخشید من زیاد سوال میپرسم
چنتا سوال داشتم اگه عزیز دلی باشه که جواب بده ممنون میشم
1- سرویس من 16 هست ولی هرچی از اسپید تست ، تست میگیرم بیش از هفت مگابیت رو نشون نمیده اصلا ، آیا طبیعیه ؟
2- snr خطم از توی کنتر که وصل کردم 11.5 بود ، آیا برای خطوطی که از سر خط نویز دارن راهکاری وجود داره ؟ ( چون من قبلا آسیاتک داشتم ، وقتی سرویس 2 مگ رو میگرفتم ، اس ان آر تا 29 بالا میرفت و کیفیت بی نظیر میشد ، ولی وقتی سرعت رو 16 میگرفتم ، اس ان آر تا 3 پایین میامد و فاجعه بار بود ) خواستم ببینم آیا راهی وجود داره که درست بشه این مشکل ؟
3- در مورد UPnP که دوستان مطرح کردن ، من یو پی ان پی مودمم فعاله ، کار دیگه ای هم باید بکنم ؟
کیفیت خط شما پایینه و جوابگوی سرویس 16 مگ نیست شما باید سرویس 8 مگ بگیرید برای نویز سر خط هیچ راهی وجود نداره چون دست مخابرات هست و کاری انجام نمیدن
Milad._.R
18-05-2018, 13:05
شاتل گند زده به اینرتنت
قیمتش هم بالاست نسبت به ترافیکی که میده
با دروغ تبلیغات میکنه ، شکایت هم میکنی میبینی که 195 برای خودشونه!
نکته مثبتی نداره آدم بخواد از شاتل سرویس بگیره
اگه قانون 24 ساعت تخلیه کردن اجرا میشد قطعا تخلیه کرده بودم
ولی میگن یک هفته طول میدیم تخلیه کنیم
رسما دارن باج میگیرن
اگه هنوز از شاتل سرویس نگرفتید خودتون رو گرفتارش نکنید، یه روزی پشیمون میشید
من چندسال از شاتل سرویس داشتم، ولی چند ماه اخیر با تبلیغات دروغی و کاری که در 195 کرد خودش رو نشون داد، جدیدا هم که کیفیتش پایین اومده
malthael
18-05-2018, 20:30
شاتل گند زده به اینرتنت
قیمتش هم بالاست نسبت به ترافیکی که میده
با دروغ تبلیغات میکنه ، شکایت هم میکنی میبینی که 195 برای خودشونه!
نکته مثبتی نداره آدم بخواد از شاتل سرویس بگیره
اگه قانون 24 ساعت تخلیه کردن اجرا میشد قطعا تخلیه کرده بودم
ولی میگن یک هفته طول میدیم تخلیه کنیم
رسما دارن باج میگیرن
اگه هنوز از شاتل سرویس نگرفتید خودتون رو گرفتارش نکنید، یه روزی پشیمون میشید
من چندسال از شاتل سرویس داشتم، ولی چند ماه اخیر با تبلیغات دروغی و کاری که در 195 کرد خودش رو نشون داد، جدیدا هم که کیفیتش پایین اومده
دقیقا ! من یکشنبه از طریق نمایندگی درخواست تخلیه دادم ، پنجشنبه تماس گرفتم تا هنوز حتی درخواست تخلیه رو نفرستادن !! میخواستم برم پارس آنلاین ولی این آشغال ها اینقدر لفتش دادن تا ظرفیت پارس پر شد و گفت که باید بری تو نوبت ! منم مجبور شدم تو همین شرکت مزخرف بمونم . بعد دوستان میان میگن پذیرفتنی نیست با 195 تماس بگیرید ! مگه براشون مشخص نشده ؟ مگه پول رانژه و تخلیه رو افزایش ندادن که 24 ساعته تخلیه بشه ؟ پس چرا من باید برای همچین چیز واضحی شکایتی کنم که تاثیر یا بازدارندگی هم نداره ؟ یکی دیگه میگه کیفیتش عالیه:n34: بیشتر روش های دور زدن برکات انقلاب رو که داغون کرده و خودش به تنهایی رکوردهای خا..مالی رو چندین پله افزایش داده ، گفتن پینگش برای بازی خوبه ولی الان پینگ بخوره تو سرشون از بس که پورت ها و پروتکل ها رو دستکاری کردن من حتی نمیتونم تو بازی login کنم چه برسه بازی کردن . تو مرکز خراب شده ما هم که خیلی از شرکت ها یا سرویس نمیدن یا ظرفیتشون پر شده .
Milad._.R
18-05-2018, 21:20
دقیقا ! من یکشنبه از طریق نمایندگی درخواست تخلیه دادم ، پنجشنبه تماس گرفتم تا هنوز حتی درخواست تخلیه رو نفرستادن !! میخواستم برم پارس آنلاین ولی این آشغال ها اینقدر لفتش دادن تا ظرفیت پارس پر شد و گفت که باید بری تو نوبت ! منم مجبور شدم تو همین شرکت مزخرف بمونم . بعد دوستان میان میگن پذیرفتنی نیست با 195 تماس بگیرید ! مگه براشون مشخص نشده ؟ مگه پول رانژه و تخلیه رو افزایش ندادن که 24 ساعته تخلیه بشه ؟ پس چرا من باید برای همچین چیز واضحی شکایتی کنم که تاثیر یا بازدارندگی هم نداره ؟ یکی دیگه میگه کیفیتش عالیه:n34: بیشتر روش های دور زدن برکات انقلاب رو که داغون کرده و خودش به تنهایی رکوردهای خا..مالی رو چندین پله افزایش داده ، گفتن پینگش برای بازی خوبه ولی الان پینگ بخوره تو سرشون از بس که پورت ها و پروتکل ها رو دستکاری کردن من حتی نمیتونم تو بازی login کنم چه برسه بازی کردن . تو مرکز خراب شده ما هم که خیلی از شرکت ها یا سرویس نمیدن یا ظرفیتشون پر شده .
195 = شاتل
تبلیغات دروغی زده بود رو سایتش، رفتم 195 شکایت کردم، تبلیغات داخل سایتشون رو ویرایش کردن و بعد 195 میگه چنین چیزی نیست و شکایت رو بست!
این کار اسمش چیه؟!
پولی که میگیرن حرومه
تو این فروم هم حقوق بگیران شاتل هستند، مخصوصا یک کاربر که به طرز مسخره ای از شاتل حمایت میکنه!
MeHrDaD-91
18-05-2018, 22:12
همشون یک آشغال هستند حالا ی شرکت بیشتر یکی کمتر
MMDFullHD
19-05-2018, 01:00
195 = شاتل
تبلیغات دروغی زده بود رو سایتش، رفتم 195 شکایت کردم، تبلیغات داخل سایتشون رو ویرایش کردن و بعد 195 میگه چنین چیزی نیست و شکایت رو بست!
این کار اسمش چیه؟!
پولی که میگیرن حرومه
تو این فروم هم حقوق بگیران شاتل هستند، مخصوصا یک کاربر که به طرز مسخره ای از شاتل حمایت میکنه!
مرسی که به ما سرویس خوب داریم توهین و ... میکنین
حالا خوبه حق انتخاب دارین اینو نداشین فحش خار ناموسم میکشیدید انگاری ما چن نفر که سرویس خوب داریم از شاتل میگیریم مقصریم که نت شما بی کیفیت و ... شده
شماها که اینقد بی انصافین ناموسن باید بگیرن نت ۱۲۸ دوره احمدی نژاد بدن بهتون تا قدر همین نت شاتل هم بدونین
یه adsl که مال تقریبا چن دهه پیشه دیگه خدایش چ انتظاری ازش دارین اونم با وضع مملکت
من از صبانت و های وب و مخابرات تا الان سرویس داشتم هیچکدومشون شاتل نشدن واس من یکی
اینم واسه اون رفیقت میگم که میاد میگه نمیتونم لاگین کنم بیاد ببینه من چطوری یوبیسافت کلاب که تحریم کرده با قندشکن میام بالا دقت کن با قندشکن میام بالا و راحت بازیمو میکنم
بیاد خیلی چیزای خوب دیگه رو شاتلم بهش نشون بدم بیاد اصن بلبل خونمونم ببینه چطور براش اواز میخونه سایزشم نخورد گارانتی برگشت کالا هم داره
اینم واسش که میگه گرونه و فلان طور حرف میزنه مشتی 60 تومن داخلی نامحدود(واسه من یکی شدیدااین مورد داخلیشم بدرد خورده) 304 گیگ ترافیک خارجی سرعتم خطمو رو 17404 بسته کدوم ک کش isp های وب یا اسیاتک میاد با اینطور پینگ و تک کانکشن به من سرویس بده؟!
سرویس و تستی که برات میذارم بدون پروفایله گیمه
این کلیپ اخری هم برات اپ میکنم عشق کن اولش از ای پی هم فیلم میگیرم فک نکنی با نت دیگه هم وصل میشم و با جفتتون خدافظی میکنم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Milad._.R
19-05-2018, 01:56
حالا خوبه حق انتخاب دارین اینو نداشین فحش خار ناموسم میکشیدید انگاری ما چن نفر که سرویس خوب داریم از شاتل میگیریم مقصریم که نت شما بی کیفیت و ... شده
شماها که اینقد بی انصافین ناموسن باید بگیرن نت ۱۲۸ دوره احمدی نژاد بدن بهتون تا قدر همین نت شاتل هم بدونین
یه adsl که مال تقریبا چن دهه پیشه دیگه خدایش چ انتظاری ازش دارین اونم با وضع مملکت
من به شما توهین نکردم. گفتم حقوق بگیران شاتل هم اینجا هستند
مشکلاتی که با شاتل دارم رو در پست های قبلی توضیح دادم، اینکه از نظر شما بی انصافیه جالبه
با دروغ تبلیغات میکنن و نمیشه ازشون شکایت کرد (درحالی که کشور دیگه بود الان شاتل کلی باید جریمه میداد)
گاهی اوقات مشکل داره
میخوای تخلیه کنی میگن یک هفته طول میکشه و در عمل معلوم نیست اگه پیگری نکنی چقدر بیشتر طول بکشه!
اینا بی انصافی منه یا شاتل؟
malthael
19-05-2018, 04:27
من از صبانت و های وب و مخابرات تا الان سرویس داشتم هیچکدومشون شاتل نشدن واس من یکی
اینم واسه اون رفیقت میگم که میاد میگه نمیتونم لاگین کنم بیاد ببینه من چطوری یوبیسافت کلاب که تحریم کرده با قندشکن میام بالا دقت کن با قندشکن میام بالا و راحت بازیمو میکنم
بیاد خیلی چیزای خوب دیگه رو شاتلم بهش نشون بدم بیاد اصن بلبل خونمونم ببینه چطور براش اواز میخونه سایزشم نخورد گارانتی برگشت کالا هم داره
اینم واسش که میگه گرونه و فلان طور حرف میزنه مشتی 60 تومن داخلی نامحدود(واسه من یکی شدیدااین مورد داخلیشم بدرد خورده) 304 گیگ ترافیک خارجی سرعتم خطمو رو 17404 بسته کدوم ک کش isp های وب یا اسیاتک میاد با اینطور پینگ و تک کانکشن به من سرویس بده؟!
سرویس و تستی که برات میذارم بدون پروفایله گیمه
این کلیپ اخری هم برات اپ میکنم عشق کن اولش از ای پی هم فیلم میگیرم فک نکنی با نت دیگه هم وصل میشم و با جفتتون خدافظی میکنم
جوری که شما آتیش گرفتی فکر کنم حق با اون دوستمونه و شما واقعا حقوق بگیر شاتل هستی وگرنه این حجم از عصبانیت معنا نداره . مخاطب حرف های من شما یا کس دیگه ای نبود بلکه شرکت مزخرف شاتل بود . برای شما خوبه ؟ خوش به حالتون امیدوارم که همیشه راضی باشید . برای من افتضاحه . ما هم چندتا پرنده داریم که میتونید ببینید که از دست شاتل دیگه نمیشه تو قفس نگه شون داشت ولی متاسفانه ضمانت برگشت کالا نداریم . تست ها رو هم صفحات قبل گذاشتم و دیگه حوصله گذاشتن دوباره ندارم . پینگ و تک کانکشن هم در بهترین حالت مثل دیده بان و آسیاتکی هست که دوستام دارن ولی خب هیچ کدوم تو مرکز ما سرویس نمیدن وگرنه اگه تخلیه یک ماه هم طول می کشید صبر میکردم . یه شرکت خوب همه جا خوبه نه فقط برای یه عده . یه شرکت خوب رو نباید با زور شکایت ازش تخلیه کرد . یه شرکت خوب حتی اگه دید مرکز مخابراتی مشکل داره دیگه سرویس نمیده تا اعتبارش خراب نشه . یه شرکت خوب وقتی پشتیبانیش ریموت میکنه به کامپیوتر شما و از سایتی که روی دیتاسنتر خودش میزبانی میشه (شاتللند) دانلود میکنه و میبینه که تک کانکشن 70KB هست با کمال پررویی برنمیگرده بگه ما مشکلی نداریم که !! من زمان تعرفه های قدیم تا ماهی 250 هم برای نت هزینه کردم پس 50 یا 80 تومن برام مهم نیست اما اینکه شاتل میاد هزینه ای رو ازت میگیره که شرکت های دیگه نمیگیرن حتی خیلی کم این زور داره . وقتی کسانی هستن که از اینترانت 16 مگ روحانی لذت دو عالم رو میبرن این کشور درست بشو نیست و حقمون هم همینه .
به هر حال تو این تاپیک هرکس تجربه خودش رو میگه ، برای یه عده خوبه برای یه عده بد . برای من بد بوده و این بد بودن رو هم از چشم کسانی که براشون خوب بوده نمیبینم بلکه از چشم کل سیستم میبینم .
موفق باشید
سلام دوستان سرویس گیم تاثیر منفی روی نویز یا سرعت میزاره؟از وقتی فعال کردم حس میکنم سرعتم نصف شده
ahwazp30
19-05-2018, 09:19
سلام
مدتیه که سرعت وبگردی به شدت برای من کند شده ولی دانلود خوبه .پینگ هم که مثل سابق پایینه ولی نمیدونم چرا خیلی طول میکشه تا با سایت ها ارتباط برقرار کنه .کسی از دوستان هست که همچین مشکلی داشته باشه ؟
MeHrDaD-91
19-05-2018, 09:54
سلام
مدتیه که سرعت وبگردی به شدت برای من کند شده ولی دانلود خوبه .پینگ هم که مثل سابق پایینه ولی نمیدونم چرا خیلی طول میکشه تا با سایت ها ارتباط برقرار کنه .کسی از دوستان هست که همچین مشکلی داشته باشه ؟
برا همه همینطور هست فقط با چیزشکن مشکل حل میشه
روی همه isp همین مشکل هست من هم پارس دارم هم شاتل
بی خودی دست به تنظیمات یا چیزی نزنید فقط زنگ بزنید اعتراض کنید.
MeHrDaD-91
19-05-2018, 10:04
.
.
.
کلا چند وقتی هست یک سری بدجور علیه شاتل جبهه گرفتن
حالا سرویس مشکل داره ب خیلی چیزا مرتبط هست اول مطمئن بشید مشکل از سمت شما نیست بعد ب شرکت گیر بدید.
من خودم اوایل بدجور سرعت و پینگم مشکل داشت بعد دیدم عیب از سمت خودمم هست و با رفع عیب الان بدون عیب شده کار.
------
سلام دوستان سرویس گیم تاثیر منفی روی نویز یا سرعت میزاره؟از وقتی فعال کردم حس میکنم سرعتم نصف شده
برا سرویس گیم سرعت کمتر میشه حالا دقیق نمیدونم خطت رو چند بسته شده بوده
ahwazp30
19-05-2018, 10:07
برا همه همینطور هست فقط با چیزشکن مشکل حل میشه
روی همه isp همین مشکل هست من هم پارس دارم هم شاتل
بی خودی دست به تنظیمات یا چیزی نزنید فقط زنگ بزنید اعتراض کنید.
فکر میکنم به خاطر محدودیت هایی باشه که روی پورت ها اعمال کردن وگرنه درصورت خوب بودن پینگ و تک کانکشن دلیلی نداره سرعت کند باشه ولی برای همه اینطور نیست الان توی همین تاپیک بعضی از دوستان نوشتن که کیفیت خیلی خوبه و مشکلی ندارن.
برا سرویس گیم سرعت کمتر میشه حالا دقیق نمیدونم خطت رو چند بسته شده بوده
زرشک ما از های وب به اون خوبی کوبیدیم اومدیم شاتل باسه پینگش تازه حجمشم کمتره.پس مجبورم غیر فعالش کنم.خط رو 9مگ بستن اما قشنگ 1مگ سرعتم بود تا فعال کردم بالا 700 نمیاد.غیر فعالش کنم داغون میشه پینگ؟
:n04::n04::n04::n04::n04::n04:عجیبه واقعا الان غیر فعال کردم دوباره سرعتم شد 1مگ تازه هی پشتیبانی می گفت نکن فرقی نمی کنه سرعت:n15:پلشت:n24:
misam5526
19-05-2018, 11:37
تاثیر منفی برداشت درستی نیست. در واقع استفاده از پروفایل گیم نیازمند اینه که خط بتونه پهنای باند بالایی رو منتقل کنه و در واقع نویز باید کم باشه زمان فعال سازی این پروفایل. برای همین اگه خطی که نویز داره اصرار به فعال سازی پروفایل گیم داشته باشه شرکتها مجبورن که سرعت رو پایین تر ببندن تا وضعیت نویز بهبود پیدا کنه و بشه پروفایل گیم رو فعال کرد.
سلام
DNS ها رو به طور دستی وارد کنید. باز شدن صفحات وب همونقدر که به تک کانکشن ربط داره به dns سرور ست شده هم مربوطه. سعی کنید بهترین ادرسهایی که پینگ خیلی کمی میدن رو به عنوان dns سرور ست کنید.
تاثیر منفی برداشت درستی نیست. در واقع استفاده از پروفایل گیم نیازمند اینه که خط بتونه پهنای باند بالایی رو منتقل کنه و در واقع نویز باید کم باشه زمان فعال سازی این پروفایل. برای همین اگه خطی که نویز داره اصرار به فعال سازی پروفایل گیم داشته باشه شرکتها مجبورن که سرعت رو پایین تر ببندن تا وضعیت نویز بهبود پیدا کنه و بشه پروفایل گیم رو فعال کرد.
DNS ها رو به طور دستی وارد کنید. باز شدن صفحات وب همونقدر که به تک کانکشن ربط داره به dns سرور ست شده هم مربوطه. سعی کنید بهترین ادرسهایی که پینگ خیلی کمی میدن رو به عنوان dns سرور ست کنید.
ممنون از پاسخ شما دوست عزیز اما من خطم نویز بسیار بسیار کمی داری چون بقل مخابراتم.شرکت قبلی هم 16 مگ بود اینترنتم.حتی پرسیدم از پشتبانی گفت مشکلی نداره خط شما
misam5526
19-05-2018, 11:42
ممنون از پاسخ شما دوست عزیز اما من خطم نویز بسیار بسیار کمی داری چون بقل مخابراتم.شرکت قبلی هم 16 مگ بود اینترنتم
تصویری از وضعیت مودم قرار بدید تا بشه بهتر نظر داد.
مستقیم وصل بودن مودم:n02:
همراه تلفن بی سیم با اسپلیتر:n36:
misam5526
19-05-2018, 11:57
مستقیم وصل بودن مودم:n02:
همراه تلفن بی سیم با اسپلیتر:n36:
این دو تصویر که فرستادید تناقض زیادی دارند. تنها فاکتور ثابت فاصله شما تا مرکز مخابراتیه که کمه و باید وضعیت خوب باشهو اما تصویر اول داره نویز زیادی رو نشون میده به عکس تصویر دوم که ثبات خط دارید. این نوسان رو از سر خط هم دارید؟
والا چک نکردم مهم الان که خوبه دیگه:n02:البته خودم هم به یه چیزی رسیدم اونم اینه که اسپلیتر خیلی تاثیر داره البته جنسه خوبش که باید کالبد شکافی بشه چرا چون بالای 5 مدل اسپلیتر تست کردم که هیچکدوم فایده نداشت توشم بیشتر شبیه دوراهای بود تا اسپلیتر.ایسوس گرفتم و الانم راضیم.
misam5526
19-05-2018, 12:06
والا چک نکردم مهم الان که خوبه دیگه:n02:البته خودم هم به یه چیزی رسیدم اونم اینه که اسپلیتر خیلی تاثیر داره البته جنسه خوبش که باید کالبد شکافی بشه چرا چون بالای 5 مدل اسپلیتر تست کردم که هیچکدوم فایده نداشت توشم بیشتر شبیه دوراهای بود تا اسپلیتر.ایسوس گرفتم و الانم راضیم.
به نظر من حتما در اولین فرصت مودم رو سر خط برده و ازونجا ثبات کیفیت رو چک کنید. همینطور درخواست پروفایل گیم رو از سر خط بدید و باز چک کنید. اگه اونجا نرمل بود، سیم کشی داخلی منزل شما مشکل داره و نویز سربار (اونهم شدید9 ایجاد میکنه.
پیشنهاد میکنم در صورتی که مطمئن شدید از نویز داخلی اقدام به مستقیم کردن سیم تلفن ورودی موردم از سر خط کنید( قبل از ورود سیم به شبکه داخلی)
والا پروفایل گیم که دیگه نمیشه قانونه خودشونه و خودم دیگه نمی.گرفتم.اما سیم کشی داخلی کلا عوض کردم.ولی فکر خوبیه از دمه در میگیرم ببینم چه طوریاس.با این که الان همه چی اوکیه:n02:
سر خط قبل تقسیم بدون اسپلیتر و تلفن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همراه تلفن واسپلیتر
چه کنم سیم بکشم؟:n36:
اخه سیم کشی داخلی با اسپلیتر میشه همین سر خط با اسپلیتر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MMDFullHD
19-05-2018, 15:43
جوری که شما آتیش گرفتی فکر کنم حق با اون دوستمونه و شما واقعا حقوق بگیر شاتل هستی وگرنه این حجم از عصبانیت معنا نداره . مخاطب حرف های من شما یا کس دیگه ای نبود بلکه شرکت مزخرف شاتل بود . برای شما خوبه ؟ خوش به حالتون امیدوارم که همیشه راضی باشید . برای من افتضاحه . ما هم چندتا پرنده داریم که میتونید ببینید که از دست شاتل دیگه نمیشه تو قفس نگه شون داشت ولی متاسفانه ضمانت برگشت کالا نداریم . تست ها رو هم صفحات قبل گذاشتم و دیگه حوصله گذاشتن دوباره ندارم . پینگ و تک کانکشن هم در بهترین حالت مثل دیده بان و آسیاتکی هست که دوستام دارن ولی خب هیچ کدوم تو مرکز ما سرویس نمیدن وگرنه اگه تخلیه یک ماه هم طول می کشید صبر میکردم . یه شرکت خوب همه جا خوبه نه فقط برای یه عده . یه شرکت خوب رو نباید با زور شکایت ازش تخلیه کرد . یه شرکت خوب حتی اگه دید مرکز مخابراتی مشکل داره دیگه سرویس نمیده تا اعتبارش خراب نشه . یه شرکت خوب وقتی پشتیبانیش ریموت میکنه به کامپیوتر شما و از سایتی که روی دیتاسنتر خودش میزبانی میشه (شاتللند) دانلود میکنه و میبینه که تک کانکشن 70KB هست با کمال پررویی برنمیگرده بگه ما مشکلی نداریم که !! من زمان تعرفه های قدیم تا ماهی 250 هم برای نت هزینه کردم پس 50 یا 80 تومن برام مهم نیست اما اینکه شاتل میاد هزینه ای رو ازت میگیره که شرکت های دیگه نمیگیرن حتی خیلی کم این زور داره . وقتی کسانی هستن که از اینترانت 16 مگ روحانی لذت دو عالم رو میبرن این کشور درست بشو نیست و حقمون هم همینه .
به هر حال تو این تاپیک هرکس تجربه خودش رو میگه ، برای یه عده خوبه برای یه عده بد . برای من بد بوده و این بد بودن رو هم از چشم کسانی که براشون خوب بوده نمیبینم بلکه از چشم کل سیستم میبینم .
موفق باشید
قربان شما کاربر فهیم
نه عصبانیت نیس وقتی غیر مستقیم داره انگشت اشاره رو میبره سمت ماها بایدم ادم در مقابلش جبهه بگیره
سرویس من خوبه مرکز مخابراتیمون هم خوبه من راضیم دارم استفاده میکنم ولی اینکه طرف بیاد بگه خا مالو فلان سرویس رو ما براشون خراب کردیم و حقوق بگیرشیم تو هیچ جای ادم فرو نمیره این حرفا
من مخلص و کوچیک کاربرای تاپیک هستم
misam5526
19-05-2018, 16:41
سر خط قبل تقسیم بدون اسپلیتر و تلفن
همراه تلفن واسپلیتر
اخه سیم کشی داخلی با اسپلیتر میشه همین سر خط با اسپلیتر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نیاز به سیم کشی نیست ظاهرا. سعی کنید شرایط رو خوب نگه دارید (مثل اسپلیتر خوب و ..)
این تصویر اخیر که شرایط خوبی رو داشت و تا زمانی که اینطور باشه شما مشکلی در ارتباط و سرعت ندارید
albertxx
19-05-2018, 17:05
سر خط قبل تقسیم بدون اسپلیتر و تلفن
همراه تلفن واسپلیتر
عزیز شما به مخابرات چسبیدی ؟؟؟ :n02:
چرا اینقدر کیف خطت خوبه ! :n01:
شما با 25 مگ کشش خط دیگه غمی نداری !
سیم کشی هم قطعا مشکلی نداره که 25 مگ داره بهت میده !
ما اندرخم یه کوچه ایم 16 مگ سرعت بگیریم !! :n36:
عزیز شما به مخابرات چسبیدی ؟؟؟ :n02:
چرا اینقدر کیف خطت خوبه ! :n01:
شما با 25 مگ کشش خط دیگه غمی نداری !
سیم کشی هم قطعا مشکلی نداره که 25 مگ داره بهت میده !
ما اندرخم یه کوچه ایم 16 مگ سرعت بگیریم !! :n36:
خدا نسیب شما هم بکنه:n02:والا ماکه راضیم دوستان گفته بودن تغیر بده چون بدون اسپلیتر نویز داشت که حل شد
به نظرم کسایی نویز دارن برن بالا سر اسپلیتر من یه اسپلیتر وصل کردم ماله زمان شاه ولی تا حالا همچین چیزه توپی نداشتم اولی همون قدیمیس که ایسوسه(تازه با مقداری شکستی قطعات) 2ومی و 3ومی اصلا هیچ تاثیری نداشتن .داخل بازار بیشتر عکس 3 هستش
شاتل بسته روزشمار 300 گیگ سی روزه که 45 تومن بوده کرده 49 تومن
این شاتل تا میبینه یه بسته اش خوب مشتری داره زودی گرونش میکنه
iman2919
19-05-2018, 18:02
شاتل بسته روزشمار 300 گیگ سی روزه که 45 تومن بوده کرده 49 تومن
این شاتل تا میبینه یه بسته اش خوب مشتری داره زودی گرونش میکنه
قیمت همون 45 هزار تومان هست که موقع پرداخت با 9 درصد مالیات میشه 49 هزار تومان.
ahwazp30
19-05-2018, 20:16
اتفاقا اولین کاری که انجام دادم همین تغییر dns بود ولی متاسفانه تاثیری نداشت .اما الان که موقع اذان و افطار هست سرعت مثل قبل خوب شده و کندی نداره .اما فردا صبح دوباره کند میشه .ولی اون چیزی که دوستمون گفت رو انجام دادم .با vpn مشکل حل میشه ولی خوب همه چیز بین الملل حساب میشه .
MMDFullHD
19-05-2018, 20:20
قیمت همون 45 هزار تومان هست که موقع پرداخت با 9 درصد مالیات میشه 49 هزار تومان.
قبول دارم گرون تر شده!
قبلانا یادمه ۲۰ تومن میدادم ۱۴۰ گیگ ۷ روزه میگرفتم
الان باید ۱۳ تومن بدم ۷۰ گیگ هفت روزه بگیرم
ولی خب جاش همین ۳۰۰ گیگه ۴۹ تومن با یه سرویس مکس ۱۱ هزار تومنی سرجمع ۶۰ هزار تومن میارزه به سرویس ۱۶ مگابیتش
داخلیشم نامحدوده شاتلند نیاز به بسته دیگه نداره
albertxx
21-05-2018, 02:53
خدا نسیب شما هم بکنه:n02:والا ماکه راضیم دوستان گفته بودن تغیر بده چون بدون اسپلیتر نویز داشت که حل شد
به نظرم کسایی نویز دارن برن بالا سر اسپلیتر من یه اسپلیتر وصل کردم ماله زمان شاه ولی تا حالا همچین چیزه توپی نداشتم اولی همون قدیمیس که ایسوسه(تازه با مقداری شکستی قطعات) 2ومی و 3ومی اصلا هیچ تاثیری نداشتن .داخل بازار بیشتر عکس 3 هستش
من یه سوال واسم پیش اومده ADSL که تا 24 مگ کشش داره
چطور خط شما 25 مگ نشون میده ؟؟ :n13:
چه میدونم والا:n29:البته اون ماله قبل تقسیمه الان بینن 23تا.24.90 متغبره:n02:
MMDFullHD
21-05-2018, 13:27
من یه سوال واسم پیش اومده ADSL که تا 24 مگ کشش داره
چطور خط شما 25 مگ نشون میده ؟؟ :n13:
دوست گرامی adsl من دیدم تا 27 هم کشش داشته باشه ولی چسبیده به dslam
ولی میانگین همین ۲۴ مگ کشش هست
albertxx
21-05-2018, 18:44
دوست گرامی adsl من دیدم تا 27 هم کشش داشته باشه ولی چسبیده به dslam
ولی میانگین همین ۲۴ مگ کشش هست
چطور ممکنه ؟؟ :n02:
وقتی ADSL 2 با سرعت 12 مگ و ADSL 2+ با سرعت 24 مگ معرفی میشه
دیگه از این بالاتر دیگه چطور امکان پذیره ؟؟ :n13:
MMDFullHD
21-05-2018, 21:47
چطور ممکنه ؟؟ :n02:
وقتی ADSL 2 با سرعت 12 مگ و ADSL 2+ با سرعت 24 مگ معرفی میشه
دیگه از این بالاتر دیگه چطور امکان پذیره ؟؟ :n13:
فعلا امکان پذیره این قضیه تو vdsl هم صدق داره
ehsan-75
22-05-2018, 19:40
سرعت باز شدن سایتای خارجی به چیزی شبیه به افتضاح شده این چند روزه
احتمالا این ماه دیگه شاتل رو جمع آوری کنم بره. ماهی ۵۵ پول میدیم ولی یه فیلم بدون لگ نمیشه تو اینستا دید
misam5526
22-05-2018, 21:29
دستور وزیر ارتباطات به اپراتورها: رفع اختلالات اینترنت طی 24 ساعت آینده
«محمد جواد آذری جهرمی» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات روز سه شنبه اپراتورها و شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنت را مکلف کرد که طی حداکثر 24 ساعت آینده، اختلالات اینترنتی به وجود آمده در پی فیلترینگ تلگرام را برطرف کنند.
به گزارش ایرنا، این دستور در جلسه عصر سه شنبه وزیر ارتباطات با مدیران شرکت های اینترنتی و اپراتورهای تلفن همراه به آن ها ابلاغ شد.
در این جلسه گزارشی از دلایل بروز برخی از اختلالات در اینترنت مطرح و پس از بحث و بررسی درباره این موضوع و ارایه راهکارهای فنی، مقرر شد تمام شرکت های ارایه دهنده خدمات اینترنت و اپراتورها حداکثر ظرف 24 ساعت آینده و بر اساس راهکار های مطرح شده، نسبت به رفع اختلالات در اینترنت اقدام کنند و همچنین تمامی گزارش های مردمی در این خصوص بررسی و مشکلات مطروحه در اسرع وقت رفع شود.
آذری جهرمی پیش از این گفته بود که در پی اعمال محدودیت در دسترسی به پیام رسان تلگرام، شکایتهای مردمی از کیفیت ارائه خدمات اینترنت افزایش یافته و منجر به بروز نارضایتیهایی شده است.
وزارت ارتباطات از شهروندان خواسته است که هرگونه مشکل ایجاد شده در این رابطه را به سامانه تلفنی 195 اطلاع دهند.
اره اختلالات فقط منتظر دستور وزیر بودن تا رفع بش! وقتی میگفتن روسیه در فیلترینگ تلگرام به مشکل بر خورده مشکل همینه که تلگرام مانند بقیه شبکه های اجتماعی یکدونه دوتا سرور نداره که راحت فیلتر بشه و بسیاری از این سرور ها با سایتهای مورد نیاز مشترک هستند و فیلتر شدنشون ایجاد اختلال در اون سایتها هم میکنه.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
f_s10224
23-05-2018, 11:49
دستور وزیر ارتباطات به اپراتورها: رفع اختلالات اینترنت طی 24 ساعت آینده
«محمد جواد آذری جهرمی» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات روز سه شنبه اپراتورها و شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنت را مکلف کرد که طی حداکثر 24 ساعت آینده، اختلالات اینترنتی به وجود آمده در پی فیلترینگ تلگرام را برطرف کنند.
به گزارش ایرنا، این دستور در جلسه عصر سه شنبه وزیر ارتباطات با مدیران شرکت های اینترنتی و اپراتورهای تلفن همراه به آن ها ابلاغ شد.
در این جلسه گزارشی از دلایل بروز برخی از اختلالات در اینترنت مطرح و پس از بحث و بررسی درباره این موضوع و ارایه راهکارهای فنی، مقرر شد تمام شرکت های ارایه دهنده خدمات اینترنت و اپراتورها حداکثر ظرف 24 ساعت آینده و بر اساس راهکار های مطرح شده، نسبت به رفع اختلالات در اینترنت اقدام کنند و همچنین تمامی گزارش های مردمی در این خصوص بررسی و مشکلات مطروحه در اسرع وقت رفع شود.
آذری جهرمی پیش از این گفته بود که در پی اعمال محدودیت در دسترسی به پیام رسان تلگرام، شکایتهای مردمی از کیفیت ارائه خدمات اینترنت افزایش یافته و منجر به بروز نارضایتیهایی شده است.
وزارت ارتباطات از شهروندان خواسته است که هرگونه مشکل ایجاد شده در این رابطه را به سامانه تلفنی 195 اطلاع دهند.
امروز اختلالش بیشتر هم شده برای من . امیدوارم تا فردا درست بشه
MeHrDaD-91
24-05-2018, 21:54
فوق العاده سرعت لود سایت های خارجی پایین اومده
خدایا این کشوره بزن نابود کن خسته شدیم
دوستان پورت 443 SSL رو برای شما هم بستن ؟
misam5526
24-05-2018, 23:17
دوستان پورت 443 SSL رو برای شما هم بستن ؟
بازه
TCP port 443 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] service): LISTENING
Gamemaster
25-05-2018, 09:27
سرعت باز شدن سایتای خارجی به چیزی شبیه به افتضاح شده این چند روزه
احتمالا این ماه دیگه شاتل رو جمع آوری کنم بره. ماهی ۵۵ پول میدیم ولی یه فیلم بدون لگ نمیشه تو اینستا دید
بهترین کارو میکنید
hosseinbateni
25-05-2018, 18:18
کسی از دوستان از سرویس های شبانه استفاده می کنه؟
hosseinbateni
25-05-2018, 18:20
شبانه بدرد نمیخوره چند شب دانلود کنی محدود میشی سرعتت 128 کیلو میشه تا اخر دوره
Milad._.R
25-05-2018, 23:09
لعنت به این شاتل
دقیقا لحظه ای که نباید قطع میشه!
apple021
26-05-2018, 14:34
ای بابا من از کیه صبر کردم برای adsl پول ریختم دوباره میگن یه مشکلی بوجود اومده باید صبر کنید تا مشکل برطرف شه تا رانژه خط درست شه ....میگه 10 روز ممکنه طول بکشه ؟!!!
میشه شکایت کرد؟
misam5526
26-05-2018, 14:55
ای بابا من از کیه صبر کردم برای adsl پول ریختم دوباره میگن یه مشکلی بوجود اومده باید صبر کنید تا مشکل برطرف شه تا رانژه خط درست شه ....میگه 10 روز ممکنه طول بکشه ؟!!!
میشه شکایت کرد؟
میتونید شکایت کنید و درخواست استرداد مبلغ پرداختی رو داشته باشید ولی خیلی مهمه که مشکلی که اعلام شده در چه موردیه. اگه مرکز مخابراتی مشکل داشته باشه شرکت مسئولیتی نداره و فقط پولتون رو برمیگردونه و لغو میکنه درخواست رانژه رو.
Milad._.R
26-05-2018, 16:19
میشه شکایت کرد؟
حتما شکایت کنید!
ولی تجربه نشون داده که مشکل چه از مخابرات باشه چه از شاتل باشه، با شکایت کردن نهایت به پولتون میرسید
بابت وقت تلف شده ی شما هیچ خسارتی پرداخت نمیشه
و هیچ سابقه منفی هم برای شاتل در نظر گرفته نمیشه
Gamemaster
26-05-2018, 16:33
میشه شکایت کرد؟
ازمن میشنوید از شاتل نگیرید
شاتل بسته های روزشمار هفتگی و ماهیانه رو حذف کرده و فقط بسته یکروزه رو گذاشته ظاهرا اون بسته ها براشون به صرفه نبوده!
شبانه بدرد نمیخوره چند شب دانلود کنی محدود میشی سرعتت 128 کیلو میشه تا اخر دوره
سلام
ببخشید
این که فرمودید برای حجم رایگان شبانه هست ؟
آخه من موقع خرید ، ده هزار تومن بیشتر از 80 دادم ، که شبانه رایگان باشه ، نوشته بود همون 1تا8 صبح رایگانه ، بعد این که شما میگی ینی اینکه شبانه ش هم حجم محدود داره ؟
آخه هیچ جایی ننوشته که مثلا چقدر از حجم شبانه مصرف شده یا همچین چیزی
ینی اگه هم اینجوری باشه غیر قانونی داره این اتفاق میوفته ، جایی ننوشته که از چه زمانی شبانه بر حسب 128 حساب میشه ، من خیلی از حجمم مونده ، فوقش باید بیوفته روی حجم معمولیم دیگه
iman2919
28-05-2018, 07:49
سلام
ببخشید
این که فرمودید برای حجم رایگان شبانه هست ؟
آخه من موقع خرید ، ده هزار تومن بیشتر از 80 دادم ، که شبانه رایگان باشه ، نوشته بود همون 1تا8 صبح رایگانه ، بعد این که شما میگی ینی اینکه شبانه ش هم حجم محدود داره ؟
آخه هیچ جایی ننوشته که مثلا چقدر از حجم شبانه مصرف شده یا همچین چیزی
ینی اگه هم اینجوری باشه غیر قانونی داره این اتفاق میوفته ، جایی ننوشته که از چه زمانی شبانه بر حسب 128 حساب میشه ، من خیلی از حجمم مونده ، فوقش باید بیوفته روی حجم معمولیم دیگه
من تا حالا از شبانه شاتل استفاده نکردم ولی این مطلب توی سایت شاتل بود دیدم تعجب کردم که فقط 5 گیگ برای شبانه تضمین شده! ولی در هر صورت باید خودتون تست کنید تا ببینید به چه صورتی هست و محدود میشین یا نه.
براساس سیاستهای تشویقی شاتل، مشتریان میتوانند با پرداخت ۱۰،۰۰۰ تومان در ماه و خرید بستههای ترافیک شبانه، در ساعات ۱ تا ۸ بامداد بدون محاسبه ترافیک از سرویس اینترنت خود استفاده کنند. تبادل ترافیک تضمین شده برای این بسته، ۵ گیگابایت ترافیک بینالملل و ۲۰ گیگابایت ترافیک ایران است. به سرویسهایی که به همراه آنها بسته شبانه خریداری شده باشد، FG و به سرویس هایی که این بسته را نداشته باشند، NFG گفته میشود.
ازمن میشنوید از شاتل نگیرید
اختلالات سراسری و مربوط به تلاش بیهوده برای فیلترینگ تلگرام و فیلتر شکن هاست ربطی به شاتل نداره و منحصر به اونهم نیست
hamed619
28-05-2018, 21:31
سلام من برای تغییر سرویس شاتل چیکار باید بکنم توی مای شاتل فقط تمدید داره و نمیتونی تغییر بدی سرویس مثلا شبانه رایگان لغو کنی
hellbrain666
28-05-2018, 21:50
سلام من برای تغییر سرویس شاتل چیکار باید بکنم توی مای شاتل فقط تمدید داره و نمیتونی تغییر بدی سرویس مثلا شبانه رایگان لغو کنی
سلام
دو راه دارید
یکی تماس با پشتیبانی و تغییر از سمت اونا
دوم صبر کنید تا پایان دوره و از قبل تمدید نکنید سپس میتونید کلیه سرویس ها رو مشاهده و انتخاب کنید
mhroozbeh
29-05-2018, 16:13
یه سوال الان سرویس های زیر 1 مگ هم باز سرعتشون 16 مگ هست؟ یا اینکه واقعی شده؟
mhroozbeh
29-05-2018, 16:41
برای سرویس های حجمی پهنای باند بازه اما برای غیر حجمی ها همون سرعتی که میخرید رو میدن
Gamemaster
29-05-2018, 18:10
واقعی شدن....
میخوام ترافیک بخرم موقع رفتن به سایت بانک همش این پیغام رو میده
mhroozbeh
30-05-2018, 10:46
برای سرویس های حجمی پهنای باند بازه اما برای غیر حجمی ها همون سرعتی که میخرید رو میدن
الان مثلا 512 با 25 گیگ بگیرم سرعتم توی دانلود همون سرعت 1.7 مگی که توی الانی که 128 طرح قدیم دارم هست دیگه؟
mhroozbeh
30-05-2018, 11:15
الان مثلا 512 با 25 گیگ بگیرم سرعتم توی دانلود همون سرعت 1.7 مگی که توی الانی که 128 طرح قدیم دارم هست دیگه؟
iman2919
30-05-2018, 11:44
سرعت دانلود 64 کیلوبایت
یه طرح 4 گیگ بود سرعت رو تا 16 باز میذاشت قبلا تو سایت بود ولی زود برداشت یه تماس با نمایندگی بگیر شاید هنوز بدن یا شاید طرحهای دیگه هم باشه که تو سایت نزارن ولی نمایندگیها بدن
بهتره با خودشون تماسی داشته باشی
MeHrDaD-91
30-05-2018, 17:54
معلوم نیست امروز چرا انقدر snr نوسان پیدا کرده!!!
سرعت اومده روی 7 مگ !!!
Gamemaster
31-05-2018, 09:39
خیر دیگه اونجوری نیست و سرعتها همونیه که خریداری میشه
mhroozbeh
31-05-2018, 11:16
خیر دیگه اونجوری نیست و سرعتها همونیه که خریداری میشه
الان بهترین خطی که میشه بیشترین سرعت رو چه توی روزانه و چه شبانه گرفت و پول الکی هم نداد یعنی مثلا 1گیگ بگیریم ولی سرعت دیگه تا 8 مگ و 16 مگ هم بره کدوم میشه؟ یعنی منی که الان 128 دارم طرح اکو قدیم بخوام عین خط الانیم بگیرم و شبانه که توی شبانه من الان شبی 25 گیگ دان دارم کدوم مدل رو باید انتخاب کنم؟
Gamemaster
31-05-2018, 12:03
الان بهترین خطی که میشه بیشترین سرعت رو چه توی روزانه و چه شبانه گرفت و پول الکی هم نداد یعنی مثلا 1گیگ بگیریم ولی سرعت دیگه تا 8 مگ و 16 مگ هم بره کدوم میشه؟ یعنی منی که الان 128 دارم طرح اکو قدیم بخوام عین خط الانیم بگیرم و شبانه که توی شبانه من الان شبی 25 گیگ دان دارم کدوم مدل رو باید انتخاب کنم؟
سرعت میخان باید ۱۶ مگ و بگیرین صب و شب
یعنی دانلود شبانه فعال کردید همون ده تومن در ماه بعد شبی 25 گیگ با همون سرعت روز دانلود میکنید؟ داخلی یا خارجی؟ بعد اگه بیش از 25 گیگ بشه چکار میکنند ؟
misam5526
31-05-2018, 15:12
با نمایندگی استانی صحبت کنید تا طرح FMC یا معادلش رو براتون فعال کنند. سرعت تا 16 مگ بازه در این طرح و قیمتشم ماهانه 6500 (یا 10000) تومنه. بسته شبانه هم میتونید روش فعال کنید. تقریبا شبیه همین اکو سابق که دارید با این تفاوت که شاتلند هم بدون اشتراک و نامحدود قابل دسترسه در این طرح.
MeHrDaD-91
31-05-2018, 17:21
دوستان پینگتون با 4.2.2.4 چند هست؟؟
دوستان پینگتون با 4.2.2.4 چند هست؟؟
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=106ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=103ms TTL=51
MeHrDaD-91
31-05-2018, 17:25
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=106ms TTL=51
خیلی خوبه چ سرویسی دارین؟؟
از من 130 هست سرویس 8 مگ
خیلی خوبه چ سرویسی دارین؟؟
از من 130 هست سرویس 8 مگ
سرویس max مگ 16
MeHrDaD-91
31-05-2018, 20:05
امروز فوق العاده افتضاح نت نوسان شدیدی هست
snr خیلی پایین اومده سایت ها دوباره باز نمیشن. چند روز بود همه چی خوب بود ولی باز دوباره شروع کردن.
امیرحسین11
01-06-2018, 01:48
رفقا این دوسه روزه چرا انقد کیفیت خط بد شده دوروز پیش اینترنت ما قطع شد از اون به بعد در طول روز کلا یکی دوبار وصل میشه اونم با snr 9 و سرعت 10 کیلوبایت با تعویض اسپلیتر و مودم و سر خط هم حل نشد
با شاتل هم تماس گرفتم همین چیزایی که انجام دادمو گفتن
مشکل از کجاست باید درخواست تعویض پورت بدم؟ اگر بله باید از چه طریقی اقدام کنم؟
رفقا این دوسه روزه چرا انقد کیفیت خط بد شده دوروز پیش اینترنت ما قطع شد از اون به بعد در طول روز کلا یکی دوبار وصل میشه اونم با snr 9 و سرعت 10 کیلوبایت با تعویض اسپلیتر و مودم و سر خط هم حل نشد
با شاتل هم تماس گرفتم همین چیزایی که انجام دادمو گفتن
مشکل از کجاست باید درخواست تعویض پورت بدم؟ اگر بله باید از چه طریقی اقدام کنم؟
یه عکس از وضعیت snr و ریت خطتت بزار
امیرحسین11
01-06-2018, 09:41
یه عکس از وضعیت snr و ریت خطتت بزار
این عکس برا دیروزه از دیروز تاحالا وصل نشده چراغ DSL چشمک میزنه اما ثاتبت نمیشه بعد 4.5 ثانیه خاموش میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1140).png
MMDFullHD
01-06-2018, 10:45
این عکس برا دیروزه از دیروز تاحالا وصل نشده چراغ DSL چشمک میزنه اما ثاتبت نمیشه بعد 4.5 ثانیه خاموش میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1140).png
خطت اصلا کشش نداره
بعد از پیگیری از سیمکشی با شاتل و خرابی مخابرات در تماس باش
خطتت خرابه! فاصله ات از مرکز مخابراتی منطقه تون چقدره؟ موقع صحبت با تلفن صدای خش خش داری ؟
دوستان برای انتقال لینک به آپلود سنتر شاتل لند علتش چیه که بعضی سایتها اینقدر کند منتقل میشن مثل top2download آیا راهی نداره که بشه اینو تغییر داد. بعد لینکها رو حتما باید یکی یکی انتقال داد نمیشه چندتا باهم وارد کنی؟
امیرحسین11
01-06-2018, 13:28
خطت اصلا کشش نداره
بعد از پیگیری از سیمکشی با شاتل و خرابی مخابرات در تماس باش
شاتل هرچی تماس میگیرم میگه سر خط در صورتی که سر خط تست میکنم میگه دیتا نداره خطتتون مودم خاموشه نمیدونم چجوری دیگه پیگیری کنم بیخود و بی جهت اینترنت قطع شد و اینجوری شد
بخشی از سایتش هس که درخواست بدیم برای پیگیری و ارسال کارشناس به مرکز مخابراتی؟
امیرحسین11
01-06-2018, 13:32
خطتت خرابه! فاصله ات از مرکز مخابراتی منطقه تون چقدره؟ موقع صحبت با تلفن صدای خش خش داری ؟
حدود دوسه کیلومتره فاصله
موقع تماسم خیر بالا گفتم هیچ تغییری در مودم اسپلیتر سیم و تلفن انجام ندادم خود به خود قطع شد و اینجوری شد
MMDFullHD
01-06-2018, 13:34
شاتل هرچی تماس میگیرم میگه سر خط در صورتی که سر خط تست میکنم میگه دیتا نداره خطتتون مودم خاموشه نمیدونم چجوری دیگه پیگیری کنم بیخود و بی جهت اینترنت قطع شد و اینجوری شد
سلام خیر ولی باید 195 شکایت بزن ازشون بگو من از سر خط هم اینطوریه وضع ام داخل خونه هیچ موردی ندارم
انشالله پیگیری میشه و اینکه یه سر به مرکز مخابراتی بزن بگو اینترنتمون قطع شده و تلفنمون خش خش زیاد داره الکی تا بیان یه پیگیری هم بکنن
دوستان برای انتقال لینک به آپلود سنتر شاتل لند علتش چیه که بعضی سایتها اینقدر کند منتقل میشن مثل top2download آیا راهی نداره که بشه اینو تغییر داد. بعد لینکها رو حتما باید یکی یکی انتقال داد نمیشه چندتا باهم وارد کنی؟
سلام رفیق خب بستگی به سرور مقصد هم داره هم سرور شاتل وضع شلوغیش ادرسی که دادید لینک های دانلود از داخل هستش و روی اسیاتک میزبانی میشه باید پر سرعت باشه امکان داره سرور شاتل شلوغ باشه
و اینکه اسکریپ مگه نصب ندارید؟ بتونید سرور رو تغیر بدید و لینک هارو دسته جمعی برای انتقال وارد کنید؟
iman2919
01-06-2018, 13:59
امروز snr خیلی نوسان داشت از 9 مگابیت خطم شد 2 مگابیت حالا مقصر شاتل یا مخابرات هست خدا میدونه:n13:
سلام خیر ولی باید 195 شکایت بزن ازشون بگو من از سر خط هم اینطوریه وضع ام داخل خونه هیچ موردی ندارم
انشالله پیگیری میشه و اینکه یه سر به مرکز مخابراتی بزن بگو اینترنتمون قطع شده و تلفنمون خش خش زیاد داره الکی تا بیان یه پیگیری هم بکنن
سلام رفیق خب بستگی به سرور مقصد هم داره هم سرور شاتل وضع شلوغیش ادرسی که دادید لینک های دانلود از داخل هستش و روی اسیاتک میزبانی میشه باید پر سرعت باشه امکان داره سرور شاتل شلوغ باشه
و اینکه اسکریپ مگه نصب ندارید؟ بتونید سرور رو تغیر بدید و لینک هارو دسته جمعی برای انتقال وارد کنید؟
نه قضیه اسکریپت چی هست؟
misam5526
01-06-2018, 14:48
اعلام خرابی تلفن به مخابرات کنید. خط شما عملا قطعا! این خرابی از طرف مخابراته.
MMDFullHD
01-06-2018, 16:23
نه قضیه اسکریپت چی هست؟
سلامی دوباره
یه افزونه است رو مرورگرتون نصب کنید tampermonkey
بعد این افزونه رو اضافه کنید
arashsard
01-06-2018, 17:02
دوستان سلام . من میخواستم از شاتل سرویس بگیرم . ولی سه سال پیش خط تلفن ما رو قطع کردن بخاطر بدهی . بعد صاحب خونه پیگیر نشد و خط رو از مخابرات جمع کردن . من رفتم مرکر مخابراتی چندین بار ولی گفتن دو تا کافو نزدیک شما اصلا امکان دادن خط نیست و تجهیزات و پورت نداریم . گفتم تلفنش رو بوق هم نداشته باشه مشکلی نیست و فقط میخوان روش adsl بگیرم . یه شماره داد گفت هفته آینده تماس بگیر میتونن براتوت راه اندازی کنن . سوالم این اصلا همچین چیزی هست ؟ میشه کاری کرد . آخه سیم هم تا داخل ساختمان آمده ولی بوق نداره . نمیدونم توی کافو متصل هست یا خیر ؟ میشه حالا خط تلفن بکشن بوقم هم نداشته باشه مهم نیست فقط بشه adsl روش گرفت . از طرف شرکت شاتل میتونم اقدامی کنم ؟ تشکر . منطقه ما همش خطوط مسی هست ، تشکر اگر راهنمایی کنید .
دوستان سلام . من میخواستم از شاتل سرویس بگیرم . ولی سه سال پیش خط تلفن ما رو قطع کردن بخاطر بدهی . بعد صاحب خونه پیگیر نشد و خط رو از مخابرات جمع کردن . من رفتم مرکر مخابراتی چندین بار ولی گفتن دو تا کافو نزدیک شما اصلا امکان دادن خط نیست و تجهیزات و پورت نداریم . گفتم تلفنش رو بوق هم نداشته باشه مشکلی نیست و فقط میخوان روش adsl بگیرم . یه شماره داد گفت هفته آینده تماس بگیر میتونن براتوت راه اندازی کنن . سوالم این اصلا همچین چیزی هست ؟ میشه کاری کرد . آخه سیم هم تا داخل ساختمان آمده ولی بوق نداره . نمیدونم توی کافو متصل هست یا خیر ؟ میشه حالا خط تلفن بکشن بوقم هم نداشته باشه مهم نیست فقط بشه adsl روش گرفت . از طرف شرکت شاتل میتونم اقدامی کنم ؟ تشکر . منطقه ما همش خطوط مسی هست ، تشکر اگر راهنمایی کنید .
بنظرم شکایت بزن 195 و موضوع عدم واگذاری تلفن بزن و رسمی بنویس و اصرار کن که واقعا نیاز به تلفن و adsl داری و بعد احتمالا حدود یه هفته بعد از مخابرات زنگ میزنن بازم اصرار کن و هر چی دلیل آورد
زیر بار نرو احتمال زیاد داره قبول کنن - تجربه یکی از آشناها که حتی رفته بود پیش ریس مرکز و درخواست داده بود و همین حرف شما رو زده بودن البته اون برای انتقال خط از یه مرکز به مرکز دیگه بود
اون شماره هم احتمالش کمه کاری کنه بیشتر میخوره دنبال نخود سیاه فرستاده باشه شاتل هم چه کاری مثلا میخواد بکنه کاری از دستش بر نمیاد
arashsard
02-06-2018, 00:07
بنظرم شکایت بزن 195 و موضوع عدم واگذاری تلفن بزن و رسمی بنویس و اصرار کن که واقعا نیاز به تلفن و adsl داری و بعد احتمالا حدود یه هفته بعد از مخابرات زنگ میزنن بازم اصرار کن و هر چی دلیل آورد
زیر بار نرو احتمال زیاد داره قبول کنن - تجربه یکی از آشناها که حتی رفته بود پیش ریس مرکز و درخواست داده بود و همین حرف شما رو زده بودن البته اون برای انتقال خط از یه مرکز به مرکز دیگه بود
اون شماره هم احتمالش کمه کاری کنه بیشتر میخوره دنبال نخود سیاه فرستاده باشه شاتل هم چه کاری مثلا میخواد بکنه کاری از دستش بر نمیاد
ممنون . حالا من هفته جدید یه طرح شکایت میکنم ببینم چی میشه .
mv217010
02-06-2018, 15:01
سلام دوستان سروش تو شاتل رایگانه ؟؟؟
MMDFullHD
02-06-2018, 15:07
خیر نیم بهاست
ولی سرویس مکس و سرویس FMC اونایی که داخلی نامحدود دارن رایگانه
mv217010
02-06-2018, 15:09
خیر نیم بهاست
ولی سرویس مکس و سرویس FMC اونایی که داخلی نامحدود دارن رایگانه
ممنون یعنی راهی نیست یه جوری رایگان بیوفته برامون///اخه ترفند هایی باید باشه
misam5526
02-06-2018, 16:16
سروش و سایر پیام رسانهای ایرانی در شاتل یک سوم حساب میشه تعرفشون (در جدول محاسبه ترافیک شاتل براشون ردیف جدا مشخص شده)
پی نوشت: در همه شرکتهای ADSL طبق دستور سازمان تنظیم مقررات باید یک سوم محاسبه بشه.
MMDFullHD
02-06-2018, 16:17
ممنون یعنی راهی نیست یه جوری رایگان بیوفته برامون///اخه ترفند هایی باید باشه
نه راه خاصی نداره
جز داخلی هستش باید سرویستون رو تغیر بدید با نمایندگی صحبت کن ببین میتونی سرویس مکس بگیری
من دارم الان فیلمو و سروش و اینا رایگانه برام سرویسمم مکسه
امروز snr خیلی نوسان داشت از 9 مگابیت خطم شد 2 مگابیت حالا مقصر شاتل یا مخابرات هست خدا میدونه:n13:
برای من 2 روزه اینطور شده همش قطع وصل
نمیدونم از کجا پیگیری کنم.معلوم نیست چ غلطی دارن میکنن
دوستان این چند روزه مشکل پکت لاز و لگ تو گیم نداشتین(مخصوصا اونا که سرویس گیم دارن) ؟ لطفا اینجوری نظر ندید که آره شانل گنده فلانه اره میدونم گنده فقط میخوام ببینم مشکل لاز و لگتون زیاد نشده این چند روزه ؟
خب به لطف خدا بسته ی 10 گیگابایت روزانه هم برداشته شد. فقط میتونم بگم متاسفم برای شاتل
Gamemaster
03-06-2018, 10:52
شاتل تو همه زمینه ها پس رفت داره میکنه
بعد یه عده میان میگن نه اینجوری نیست گل و بلبله شاتل
دقیقا شاتل توی همه ی زمینه ها داره پس رفت می کنه. کیفیت اینترنتش که یک مدتی که بسیار افتضاح شده ! کمبود پهنای باند و نوسان پینگ بسیار نمایانه حالا مد شده هرچی میشه میندازن تقصیر زیر ساخت در حالی که بیشتر ISDP ها دارن بدون نقص و نوسان کار میدن. دلمون به بسته های 10 گیابایت 2 تومن خوش بود که اون هم برداشت ! اینطوری بخواد پیش بره من که مشترک 3 سالش هستم به سمت سرویس دهنده های دیگه ای مثل پارس آنلاین کشیده میشم. بهترین و پرسود ترین طرحش و امروز حذف کرد. واقعا نمیدنم چه فکری پیش خودشون میکنن اما بدونن که این طرح و حذف کنن فک نکنن که مردم میرن و گیگ به گیگ ازشون حجم میخرن ! نخیر بجاش بسته موبایل فعال میکنن و استفاده میکنن :n02:
sajad-tnt
03-06-2018, 15:34
شاتل رو از زمان آغاز به کارش بخاطر دارم خسیس بوده و هست ...
شما یه نگاه به این تصویر بندازید, ببنید چه لبخند شیطانی توی چهره اش هست:n02::
اینجوری پیش بره میترسم شاتلند رو هم حذف کنه اونوقت دیگه به قول معروف خر بیار باقالی بار کن
Gamemaster
03-06-2018, 17:02
بعید هم نیست اونم بردارن
MeHrDaD-91
03-06-2018, 18:37
دوستان این چند روزه مشکل پکت لاز و لگ تو گیم نداشتین(مخصوصا اونا که سرویس گیم دارن) ؟ لطفا اینجوری نظر ندید که آره شانل گنده فلانه اره میدونم گنده فقط میخوام ببینم مشکل لاز و لگتون زیاد نشده این چند روزه ؟
کلا چند وقته این وضع هست
Baby.Boy
03-06-2018, 22:20
من الآن چند روزه که حجمم تموم شده و تا الآن از بسته 1 روزه استفاده میکردم، 7 روز تا پایان دوره باقی مونده و مصرفم هم بالاست.
الآن که بسته رو برداشتن دارم به اینترنت ثابت ایرانسل فکر میکنم، چون با این قیمت ها برای کسی که مصرفش بالاست اصلا نمیصرفه حجم بخری.
امیدوارم یه فکری براش کنن و بسته رو برگردونن یا حداقل یک چیز مشابه.
شاتل تو همه زمینه ها پس رفت داره میکنه
بعد یه عده میان میگن نه اینجوری نیست گل و بلبله شاتل
متاسفانه شرکتهای iso خصوصی از روز اول بد عادت شدند و به سود زیاد خوری عادت کردن. مخابرات اینقدر ازش بد میگن سرویس چهار مگ غیر حجمی ازش گرفتم برام رو هشت مگ بسته سرعت زیر یک مگ در دانلود منیجر نیست عمرا شاتل چنین کاری بکنه از سایتp30 day که یک سایت دانلود مشهور داخلی هست چهل گیگ دانلود کردم باهام ده گیگ حساب کرد یعنی چهار به یک بعد به همون حساب که دیدم این سایت داخلی هست اومدم با شاتل دزد ده گیگ دانلود کردم (البته میدونستم شاتل داخلی رو قراره نصف حساب بکنه نه یکچهارم) بعد میبینم همون ده گیگ ازم کم کرده! یعنی کامل. زنگ زدم پشتیبانی میگم این سایت داخلیه میگه ما فقط لیست خودمون رو قبول داریم! بگو اخه بیشرف ها پس نگید ترافیک داخلی نیم بها کدوم داخلی! یه لیست گذاشتن استانداری خراسان جنوبی و بانگ کشاورزی و دانشگاه پیام نور واحد خوراسگان و سازمان تبلیغات اسلامی و مرده شور خانه بهشت زهرا و.. چهارتا این طور سایتهایی نیم بها هست.
shayan0o21
06-06-2018, 13:04
آقا شاتل چرا اینجوری شده هر 2 3 دقیقه قطع میشه پینگ داخل روی هفتصد ایناست پاکت لاست فراوان
اصلا نمیتونم استفاده کنم اصلا
چی میکنن لعنتی ها
یک هفته است اینجوریه :n34:
| SoRoush 8K |
06-06-2018, 19:38
سایت استیم کلا وا نمیشه ....
کلاینت استیم بخش کمیونیتیش کلا لود نمیشه ....
یوپلی هیچ عکسی رو لود نمیکنه ....
دی سی زیاد شده .... دیشب وسط رنک هم من هم دوستم که هر دو شاتلیم یهو قطع شد وسط رنک رینبو یکساعت تا رفتیم ریست کردیم برگشتیم 2 راند گذشته بود و تقریبا بازی تموم شده بود ....
----
جا داره از دستور وزیر محترم تشکر کنیم که به ISP ها ابلاغ کردن و "دستور" دادن هر چه سریع تر اختلالات رو برطرف کنن. بهتر که نشد هیچی بدترم شد اینترنت من قبلش مشکلی نداشتم!
hellbrain666
06-06-2018, 23:53
ایتترنت کلا مختل شده نصف سایت ها و سرویس ها قطع شدن :n34:
شاتل قبلا دزد نبود اما الان دزد شده البته حریص شده. اینطوری خیلی سود کمتری میکنه. یک مدت دیگه مجبور میشن بسته های ترافیکشونو بزارنو اگه نذاشتن که من به پارس انلاین مهاجرت میکنم
حدود دوهفته هست که پکت لاست بسیار وحشتناکی دیده میشه. سایت های خارجی مخصوصا استیم به هزار ضرب و زور باز میشن تازه عکس هاشونم لود نمیشه
به جای اینکه بیان و فکری به حال کیفیت پهنای باندشون بکنن اومدن و بسته های ترافیک تشویقیشون رو برداشتن.
اخ اون روزی برسه که اینا جواب پس بدن من یکی که از هیچ کدومشون نمیگذرم
سایت استیم کلا وا نمیشه ....
کلاینت استیم بخش کمیونیتیش کلا لود نمیشه ....
یوپلی هیچ عکسی رو لود نمیکنه ....
دی سی زیاد شده .... دیشب وسط رنک هم من هم دوستم که هر دو شاتلیم یهو قطع شد وسط رنک رینبو یکساعت تا رفتیم ریست کردیم برگشتیم 2 راند گذشته بود و تقریبا بازی تموم شده بود ....
----
جا داره از دستور وزیر محترم تشکر کنیم که به ISP ها ابلاغ کردن و "دستور" دادن هر چه سریع تر اختلالات رو برطرف کنن. بهتر که نشد هیچی بدترم شد اینترنت من قبلش مشکلی نداشتم!
خب داداش باید بخورن دیگه. بسته هاشونو برداشتن که مردم بیشتر پول بدن بهشون. حالا بهشون زنگ بزن میگن تقصیر زیرساخته. میگیم چرا پارس آنلاین مشکلی نداره پس میگن که نه اونا هم مشکل دارن لول !!
به جز پول به چیز دیگه ایی فکر نمیکنن
Gamemaster
07-06-2018, 09:41
شاتل زده هرچی سایت با[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شروع میشه مختل کرده:n34:
کجاین اونایی که شاتلو میپرستیدن
sajad-tnt
07-06-2018, 13:59
عاغا این دیگه چه وضعشه ....
ببنین برای یه تلگرام چه بلایی به سر نت آوردن این همه هزینه میکنیم باید این شرایط افتضاح هم تجربه کنیم!...
:n35:
armin321
07-06-2018, 14:13
فقط شاتل نیست با اس اس ال مشکل داره. چند تا شرکت دیگه هم چک کردم بعضی سایتها بالا نمیاد. همین الان با مخابرات دوباره چک کردم نمیاره
sajad-tnt
07-06-2018, 14:27
دوستانی که مشکل دارن تا اینا بیان و مشکل رو حل کنن موقتا از داخل مودم dns رو به 1.1.1.1 و 1.0.0.1 تغییر بدید.
برای من با اینکار مشکل حل شد.
Sent from my Lenovo A526 using Tapatalk
MMDFullHD
07-06-2018, 14:30
annex m :n02: واس ما فعال کردن
خط کشش نداره واسه همین میارم ریت رو پاین تر
:n13:
| SoRoush 8K |
07-06-2018, 17:39
آقا به پشتیبانی گفتم سایتا اینجوری شدن!
گفتمم بقیه ISP ها درستن.
اول که انکار میکرد میگفت زیرساخته!
بعد مثال زدم گفتم خودت میتونی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو باز کنی بدون فیلتر شکن؟
چن تا از کامنتای اینجا هم براشون فرستادم.
اول گفت ادبیاتتون رو تصحیح کنید :n02:
بعدش گفت از شاتل و غیر شاتل (بغیر از مخابرات) که این مشکل رو ندارن از سایت استیم کمیونیتی پینگ و تریس بگیرید یه شماره هم داد گفت تو واتس اپ بفرستید!
یکی که غیرشاتل داره و این سایت واسش باز میشه لطف کنه پینگ و تریس بگیره به این صورت:
ping steamcommunity.com
tracert -d steamcommunity.com
نتایجشو اینجا بفرسته!
ببینیم تا کجا میتونیم شکایت کنیم شاید یه فرجی بشه درست کنن!
rahman0158
07-06-2018, 17:55
گفتمم بقیه ISP ها درستن.
بعد مثال زدم گفتم خودت میتونی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو باز کنی بدون فیلتر شکن؟
بعدش گفت از شاتل و غیر شاتل (بغیر از مخابرات) که این مشکل رو ندارن از سایت استیم کمیونیتی پینگ و تریس بگیرید یه شماره هم داد گفت تو واتس اپ بفرستید!
یکی که غیرشاتل داره و این سایت واسش باز میشه لطف کنه پینگ و تریس بگیره به این صورت:
ping steamcommunity.com
نتایجشو اینجا بفرسته!
پارس انلاین ( lan پینگ پایین تری میده)
misam5526
07-06-2018, 18:04
گفتمم بقیه ISP ها درستن.
ping steamcommunity.com
نتایجشو اینجا بفرسته!
پارس انلاین
Gamemaster
07-06-2018, 18:57
چ مرگش شاتل
اون از سایتا باز نشدنش
اینم از پکتلاستهای بالا
اصن نمیشه گیم زد
جم کن بابا:n34:
albertxx
07-06-2018, 18:58
گفتمم بقیه ISP ها درستن.
ping steamcommunity.com
نتایجشو اینجا بفرسته!
کلا پشتیبانی حرف بیخود زیاد میزنه
مخابرات
MeHrDaD-91
07-06-2018, 20:16
وای خیلی امروز وضع خرابه مدام پکت لاست و قطعی اصلا نمیشه کاری کرد
این شاتل معلوم نیست داره چکار میکنه؟؟؟؟؟؟!!!!!!
MMDFullHD
07-06-2018, 20:40
گفتمم بقیه ISP ها درستن.
ping steamcommunity.com
نتایجشو اینجا بفرسته!
خخ اینم رو شاتل سایتم خودش میاد بالا
hellbrain666
07-06-2018, 20:42
سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو میتونم پینگ کنم
اما سایتش به سختی باز میشه و نصفه نیمه !
MMDFullHD
07-06-2018, 20:57
سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو میتونم پینگ کنم
اما سایتش به سختی باز میشه و نصفه نیمه !
یاد سیاوش قمیشی بخیر یه ترک داشت میگفت من فقط عاشق اینم
منم فقط عاشق اینم که بیام تو این تاپیک هرکی بناله بهش reply بدم
خدایشم اوکیه چرا الکی بهونه میگیرید؟
زیر شاید ۳ ثانیه واس من وا میشه
اینم اثبات
dns های ست شده من صد در صد با اینا تست بگیر
hellbrain666
07-06-2018, 21:09
یاد سیاوش قمیشی بخیر یه ترک داشت میگفت من فقط عاشق اینم
منم فقط عاشق اینم که بیام تو این تاپیک هرکی بناله بهش reply بدم
خدایشم اوکیه چرا الکی بهونه میگیرید؟
زیر شاید ۳ ثانیه واس من وا میشه
اینم اثبات
dns های ست شده من صد در صد با اینا تست بگیر
شما قبل اینکه عاشق چیزی باشی اول درست صحبت کردن رو یاد بگیر
اینجا یعنی من و خیلیای دیگه داریم دروغ میگیم؟
MMDFullHD
07-06-2018, 21:40
شما قبل اینکه عاشق چیزی باشی اول درست صحبت کردن رو یاد بگیر
اینجا یعنی من و خیلیای دیگه داریم دروغ میگیم؟
اولن رفیق من کلمه توهین و بی ادبی و فلانی به شما نکردم اگه موردتون با کلمه نالیدنه واقعا هم نالیدنه چون چن وقته خدایش الکی دارن ملت تو این تاپیک بهونه میگیرن ملت ایرانم طوریه که کافیه یه سوژه ببینن همه پشت هم راه بیافتن مواد اولیه توالت از هم در بیارن درسته حجم ها گرونه و خیلی زیاد وضع جالبی نیست ولی به نسبت کیفیت من دارم میبینم موردی نداره پس الکی بهونه و اینا میگیرن من خودم اینجا کلمه نالیدن به کار میبرم چون واقعا الان با این جوابی که دادی باید به کار ببرم
بعدشم ببین بذار جیبت !! ما خودمون ی عمر ادای ادمای اپن مایند هارو دراوردیم
سوم من نگفتم دروغ میگید ولی من اینو بهتون صد در صد قول میدم نصف همینایی که جواب میدن اینجا ۱ درصد اگه نتشون مشکل داشته باشه چون تابلوه یه سریا ماه هاست دارن مینالن تو این تاپیک اقا اگه نتتون مورد داره عوضش کن اگه خوبه بیا خوبیشو بگو
من خودم بازم منکر وضعیت نت تو ایران نیستم بگم اره اینجا انتالیاسو و ... ازین حرفا
من تو یه گروه تلگرامی دقیقا هر روز داریم فقط در مورد اینترنت شاتل صحبت میکنیم شاید ۹۰ درصد به غیر از ریت خطتشون بخاطر وضعیت مخابرات نتشون بی مورده و راضین
این سایتی که هم دادن من قبلش از از ۳۰ ۴۰ نفر امار گرفتم هیچگونه اختلال تو پینگشون ندارن و سایت با سرعت میاد بالا
اینا به کنار خود منم هرشب پای gta v و fortnite دارم بازی میکنم اختلال و لگی ندیدم استریم هم مورد نداره و اینکه DC هم نداشتم تایم اوت نداشتیم و راحت شبا یوتیوب فورکی استریم میبینم
خلاصه اینجا من دیگه جوابی نخواهم داد چون یه سری ادم هستن که الکی فقط میخوان ی جوابی داده باشن و اعلام حضور کنن و ما هم اینجا بودیم که سلام بهشون بدیم
hellbrain666
07-06-2018, 21:53
اولن رفیق من کلمه توهین و بی ادبی و فلانی به شما نکردم اگه موردتون با کلمه نالیدنه واقعا هم نالیدنه چون چن وقته خدایش الکی دارن ملت تو این تاپیک بهونه میگیرن ملت ایرانم طوریه که کافیه یه سوژه ببینن همه پشت هم راه بیافتن مواد اولیه توالت از هم در بیارن درسته حجم ها گرونه و خیلی زیاد وضع جالبی نیست ولی به نسبت کیفیت من دارم میبینم موردی نداره پس الکی بهونه و اینا میگیرن من خودم اینجا کلمه نالیدن به کار میبرم چون واقعا الان با این جوابی که دادی باید به کار ببرم
سوم من نگفتم دروغ میگید ولی من اینو بهتون صد در صد قول میدم نصف همینایی که جواب میدن اینجا ۱ درصد اگه نتشون مشکل داشته باشه چون تابلوه یه سریا ماه هاست دارن مینالن تو این تاپیک اقا اگه نتتون مورد داره عوضش کن اگه خوبه بیا خوبیشو بگو
من خودم بازم منکر وضعیت نت تو ایران نیستم بگم اره اینجا انتالیاسو و ... ازین حرفا
من تو یه گروه تلگرامی دقیقا هر روز داریم فقط در مورد اینترنت شاتل صحبت میکنیم شاید ۹۰ درصد به غیر از ریت خطتشون بخاطر وضعیت مخابرات نتشون بی مورده و راضین
این سایتی که هم دادن من قبلش از از ۳۰ ۴۰ نفر امار گرفتم هیچگونه اختلال تو پینگشون ندارن و سایت با سرعت میاد بالا
اینا به کنار خود منم هرشب پای gta v و fortnite دارم بازی میکنم اختلال و لگی ندیدم استریم هم مورد نداره و اینکه DC هم نداشتم تایم اوت نداشتیم و راحت شبا یوتیوب فورکی استریم میبینم
خلاصه اینجا من دیگه جوابی نخواهم داد چون یه سری ادم هستن که الکی فقط میخوان ی جوابی داده باشن و اعلام حضور کنن و ما هم اینجا بودیم که سلام بهشون بدیم
اولا اینجا تاپیک شاتله و قاعدتا کاربرا میان مسائل و مشکلاتشون رو بیان میکنن قرار نیست بیان تعریف و تمجید کنن که "اخ من اینترنتم چقدر خوبه !" (اصل فلسفه فروم و تاپیک، بیان مشکل و ارائه راهکار از دیگرانه)
من نمیدونم چرا گاهی کاربرا نسبت به بعضی چیزا تعصب نشون میدن ! خب رفیق اگر راه کاری داری محترمانه بیا بگو. دیگه نیازی به تیکه و توهین نیست
چون شما مشکلی نداری بقیه نباید حرفی بزنن؟ پس همون بهتر که جوابی داده نشه !
MMDFullHD
07-06-2018, 22:07
اولا اینجا تاپیک شاتله و قاعدتا کاربرا میان مسائل و مشکلاتشون رو بیان میکنن قرار نیست بیان تعریف و تمجید کنن که "اخ من اینترنتم چقدر خوبه !" (اصل فلسفه فروم و تاپیک، بیان مشکل و ارائه راهکار از دیگرانه)
من نمیدونم چرا گاهی کاربرا نسبت به بعضی چیزا تعصب نشون میدن ! خب رفیق اگر راه کاری داری محترمانه بیا بگو. دیگه نیازی به تیکه و توهین نیست
چون شما مشکلی نداری بقیه نباید حرفی بزنن؟ پس همون بهتر که جوابی داده نشه !
من اینجا ادمین و سمتی ندارم که بگم کی حرف بزنه یا نزنه مشتی کلا چرا تو همه چی رو باهم قروقاطی میکنی
من کلی داشتم میگفتم منم یه زمان رو های وب بودم نالیدم از اینترنتش واینکه با پشتیبانی صحبت کردم براشون مهم نبود و مشکل من رو حل نکردن نموندم adsl هم td نیست که بگی ثابت باید از رو یه شرکت بگیری اپشن واسه انتخاب زیاد داری یه دکمه هم داری فشار بدی میتونی از رو شاتل بری
و اینکه الان شما برو تو تاپیکش همین تایپک های وب و ببین همه دارن فحش نصیب و ... شرکتش میکنن چرا چون واقعا همه از شرکتش دل خوشی ندارن و اونایی که هم موندن از روی ناچاریشونه و حالا دلایلی دارن برای خودشون
تو این پی سی ورد اینایی که اینجا جواب میدن فقط شاتل ندارن نصف بقیشون راضین نمیان رو اب جواب بدن
من تعصبی ندارم ارزشی نداره ولی حاظرم قسم بخورم به چپمم شرکت نیست و اینو حاظرم بهت ثابت کنم !!
و قصدمم از پست دادن تمجید از شرکت نیست چون خدایش این چن وقته از بابت حجم منم تو عذابم ولی اینکه میان به یه چیزای بی خود و بی مورد گیر میدن مثل همین خود شما نالیدنه رو مخه
و اینکه قصدمم از این پست دادن:n02: اینه که مدیرای عزیز این چن تا اسپم مارو پاک کنن و من شرمنده و عذر خواهشونم
| SoRoush 8K |
07-06-2018, 22:08
دوستانی که مشکل داشتن الان تست کنن استیم و سایت استیم کمیونیتی رو. sajad-tnt Gamemaster hellbrain666
Gamemaster
07-06-2018, 22:15
دوستانی که مشکل داشتن الان تست کنن استیم و سایت استیم کمیونیتی رو. @sajad-tnt ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) @Gamemaster ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) @hellbrain666 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای من درست شده:n16:
hellbrain666
07-06-2018, 22:19
دوستانی که مشکل داشتن الان تست کنن استیم و سایت استیم کمیونیتی رو. @sajad-tnt ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) @Gamemaster ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) @hellbrain666 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به صورت کامل و به سرعت بار شد
واقعا سپاس بابت پیگیری و رفع مشکل :n16:
| SoRoush 8K |
07-06-2018, 22:26
خواهش میکنم. باعث افتخاره که به جامعه گیمینگ کمکی کرده باشم :n02::n16:
--
همچنین ممنون از دوستان rahman0158 sasan.69 misam5526 albertxx MMDFullHD
Bensonw3x
07-06-2018, 22:45
شوخی شوخی پیگری کردی جواب دادا دمت گرم:n02:
Gamemaster
07-06-2018, 23:05
و باز خراب شد:n28:
| SoRoush 8K |
08-06-2018, 00:45
و باز خراب شد:n28:
الان تست کردم اوکیه!؟
shaahani
08-06-2018, 04:03
من از روی اینترنت پیشگامان تست انجام دادم مشکلی نداره ، وب سایت باز میشه.
سرعتشم خوبه ؛ اما مشکلی که هست و در زمان لود کاملا مشخصه استفاده سایت از یوتیوب هست .
ویدیوهای سایت همه مربوط به یوتیوب هست و این موضوع در روند لود شدن کامل وب سایت بدون فیلترشکن اختلال ایجاد کرده .
این باعث میشه ویدیو ها لود نشن بدون دورزدن فیلترینگ .
Gamemaster
08-06-2018, 07:25
الان تست کردم اوکیه!؟
نه متاسفانه برای من مثل قبل شده:n27:
من نمیدونم این چه حرفیه که شما میزنی! اینکه شما مشکل نداری دلیل نمیشه دیگران هم نداشته باشند ضمن اینکه معمولا اونهایی که مشکل دارند عنوانش میکنند تا شاید راه حلی پیدا بشه مسولی بشنوه این چه ایرادی داره و اصلا بمن منوشما چه مربوط که به دیگران بگیم چرا مشکلشون رو عنوان میکنند یا دارن دروغ میگن!
MeHrDaD-91
08-06-2018, 11:29
خیر از دیشب تا حالا سرویس xbox live برای من انگار فیلتر شده و مدام ارور های عجیب میده
خدا را شکر فردا مودمی که سفارش دادم میرسه و روش vپی ان میزنم راحت میشیم البته اگه باز روی اونها هم قر نیان
کلا شاتل علاوه بر محدودیت های ک شرکت زیرساخت اعمال میکنه خودش هم ی سری محدودیت دیگه اضافه میکنه بش
من از چندتا کاربر دیگه پرسیدم نمیگن مشکل نیست ولی دیگه در حد ما نیست ک مدام اذیت کنه.
fardinnobakht
08-06-2018, 12:27
سلام!
کسی میدونه چطوری فایل های بیشتر از 2 گیگ رو به شاتل لند انتقال داد؟
sajad-tnt
08-06-2018, 12:45
سلام!
کسی میدونه چطوری فایل های بیشتر از 2 گیگ رو به شاتل لند انتقال داد؟
1.خرید سرورمجازی (VPS) و دانلود فایل روی آن , سپس با WinRar فایل رو تکه کنید و مجددا روی شاتللند ریموت کنید.
2.خرید سرویس مستقیم کننده لینک (لیچر) با قابلیت Split و تکه کردن فایل و ریموت روی سرور.
soroori2
08-06-2018, 13:55
سلام
دوستان این سایت نماشا متعلق به شاتل هست؟
هنوز که هنوز با استیم مشکل داره پکت لاست فراوان هم داره ! بعد یکی از دوستان میاد اینجا و به بقیه توهین میکنه که شما دروغ میگید یا ناله میکنید ! داداش اشتباه میزنی
سلام
دوستان این سایت نماشا متعلق به شاتل هست؟
بله متعلق یه شاتل هست
Mehdi Tamimi
08-06-2018, 16:20
سلام
دوستانی که شاتل مبایل دارند واستفاده میکنند کیفیت آنتن دهی و اینترنت اون رو برامون کمی توضیح بدن
اصلا ارزش خرید در برابر قیمت داره ؟
misam5526
08-06-2018, 16:23
سلام
دوستانی که شاتل مبایل دارند واستفاده میکنند کیفیت آنتن دهی و اینترنت اون رو برامون کمی توضیح بدن
اصلا ارزش خرید در برابر قیمت داره ؟
تاپیک زیر رو مطالعه بفرمایید. اونجا سوالات همراه شاتل مطرح میشه:
fardinnobakht
08-06-2018, 17:10
سلام
بله برای شاتل هستش
fardinnobakht
08-06-2018, 17:22
1.خرید سرورمجازی (VPS) و دانلود فایل روی آن , سپس با WinRar فایل رو تکه کنید و مجددا روی شاتللند ریموت کنید.
2.خرید سرویس مستقیم کننده لینک (لیچر) با قابلیت Split و تکه کردن فایل و ریموت روی سرور.
خب سرویس لیچر رایگان با این قابلیت میشناسید؟
sajad-tnt
08-06-2018, 19:00
خب سرویس لیچر رایگان با این قابلیت میشناسید؟
خیر متاسفانه رایگان سراغ ندارم ...
Gamemaster
08-06-2018, 20:56
هنوز که هنوز با استیم مشکل داره پکت لاست فراوان هم داره ! بعد یکی از دوستان میاد اینجا و به بقیه توهین میکنه که شما دروغ میگید یا ناله میکنید ! داداش اشتباه میزنی
بله درسته:n28:
Mehdi Tamimi
08-06-2018, 23:33
بله درسته:n28:
سلام بعضی از دوستان یا واقعا سر رشته ندارن یا میخوان بزور حرفشون رو فرو کنن :n24:
من خودم اهواز زندگی میکنم تا وقتی رطوبت هوا بالا باشه که خبری از نت نیست ولی الان که تابستونه وهوا خشک این وضع خطه ونویزشه
Baby.Boy
09-06-2018, 00:49
سلام.
خوشحالم به اطلاع برسونم بسته 300 گیگ 30 روزه مجددا روی سایت قرار گرفته و قابل خریداری هست.
هرچند که بطور حتم نیاز همه کاربران رو پوشش نمیده، ولیکن جا داره بنده به نوبت خودم از شاتل تشکر کنم اگر این تاپیک رو میخونن.
من واقعا دچار مشکلات جدی ای شده بودم! به طوری که اگر اون وضعیت ادامه پیدا میکرد حتما و قطعا اینترنت ثابت میگرفتم.
امیدوارم سایر بسته ها هم روی سایت قرار بگیره تا انتخاب بهتر و کامل تر بشه.
iman136938
09-06-2018, 03:13
دوستان این بسته 300 گیگ 30 روزه فرقی با ترافیک بین الملل داره؟! بعیده سرعتش مطابق سرعت سرویس یاشه احتمالا به صورت پلکانی سرعتو کم میکنه ! کسی اطلاع داره ؟
دوستان این بسته 300 گیگ 30 روزه فرقی با ترافیک بین الملل داره؟! بعیده سرعتش مطابق سرعت سرویس یاشه احتمالا به صورت پلکانی سرعتو کم میکنه ! کسی اطلاع داره ؟
سلام دوست عزیز اول از شاتل تشکر میکنم که بسته های ترافیک پرمصرف رو برگردوند اگر بتونه وضعیت پکت لاست و تغییر بالای پینگ رو هم فیکس کنه مخصوصا در اهواز که دیگه خیلی خوب میشه
300 گیگ سی روز 300 گیگ بسته ی بین الملل و فرقی بین داخلی و خارجی وجود نداره، خیر سرعت سرویس به هیچ وجه کم نمیشه مگر اینکه دانلود شبانه شما اکتیو باشه !
اون هایی هم که دانلود شبانه طرحشون فعال موقع دانلود از تایم 1-8 از این بسته ی ترافیکی حجمی کسر داده نمیشه ! ( اوایل میشد اما الان نمیشه )
| SoRoush 8K |
09-06-2018, 07:20
آره عکسا لود نمیشه. ببخشید شرمنده شدم فک کردم درست شده :n27:
Gamemaster
09-06-2018, 08:43
درست شده بود ولی باز خراب کردنش
پس نشون میده زیر سر خودشونه
hellbrain666
09-06-2018, 13:04
آره عکسا لود نمیشه. ببخشید شرمنده شدم فک کردم درست شده :n27:
درست شده بود ولی باز خراب کردنش
پس نشون میده زیر سر خودشونه
جالبه من هنوز مشکلی ندارم
این هم تست تریس بلکه کمکی بکنه
البته توی psn هنوز مشکلاتی از قبیل ارور دانلود و سرعت آپلود خیلی پایین و قطعی پارتی با خارجی ها همچنان وجود داره ولی چون به سادگی نمیشه آی پی ها رو پیدا کرد سخت تر میشه پیگیری کرد:n35:
MeHrDaD-91
09-06-2018, 18:13
فوق العاده پینگ امروز بالا رفته الان با 4.2.2.4 شده 170
معلوم نیست تو شاتل چ خبره؟؟؟؟
albertxx
09-06-2018, 21:24
فوق العاده پینگ امروز بالا رفته الان با 4.2.2.4 شده 170
معلوم نیست تو شاتل چ خبره؟؟؟؟
از شاتل پیگیر باشید
من مخابرات دارم 107 109 هست !
pipo4713
09-06-2018, 22:18
از شاتل پیگیر باشید
من مخابرات دارم 107 109 هست !
4.2.2.4
92.329 ms
53
4.2.2.4
96.74 ms
53
4.2.2.4
95.855 ms
53
4.2.2.4
94.238 ms
53
4.2.2.4
93.454 ms
53
4.2.2.4
93.187 ms
53
روی 92 تا 96 قرار داره
alinice321
10-06-2018, 01:53
درود
دوستانی شاتلی از الان تا اخر ماه رمضون میتونند از فیلمو اکانت یکماهه رو به قیمت 1500 تومان بگیرند..
من ای پی 4.2.2.4 پینگ روی 135 هست
پینگش خوبه یا نه ؟
Mehdi Tamimi
10-06-2018, 07:35
پینگش خوبه یا نه ؟شرکت که 130تحویل میده ولی تا 300تا مشکل ساز نیست
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
VorteX01
10-06-2018, 09:04
پینگش خوبه یا نه ؟
برای گیم، بده.
برای وب گردی، اوکیه.
برای گیم، بده.
برای وب گردی، اوکیه.
ممنون
من شرینگ اینترنتی روی ----- دارم و مدام قطع و وصل میشه. میتونه برای همین باشه؟
VorteX01
10-06-2018, 09:55
ممنون
شاید.
پینگ بگیر اون سروری که داری ازش برای شیرینگ استفاده میکنی. اگر زیر تو همون رنج 110-120 باشه مشکلی نباید باشه.(اگر سرور دیگه داری، با اون تست کن، اگر هم میتونی با نت همراه تست کن).
مهمتر اینه که پینگت ثابت و بدون Request Timeout باشه.
ممنون
چند هفته ای میشه که مشکل پکت لاست برای خیلی ها از جمله من پیش اومده
این موردی که گفتید تقریبا همون مشابه تماشای آنلاین پخش زنده باید باشه که متاسفانه این مشکل روی این مورد بیشترین تاثیرو داشته
البته قطعا دایمی نیست و بالاخره رفع میشه ولی خب با همه اعتراضات باز شاتل قبول نمیکنه مشکل از خودشه و برای خیلی ها وجود داره
منم مشابه همین استفاده رو دارم ولی تقریبا تمام هفته پیش برام غیر قابل استفاده بود، فعلا چند روزه بهتر شده
فعلا پیشنهاد نمیشه
دوستان شاتلی که پروفایل گیم دارن...
یه وقت این پروفایلو غیر فعال نکنن چون پشتیبانی شاتل گفت اگر حذف شه دیگه (حداقل تا چند ماه) نمیشه فعالش کرد!!
VorteX01
10-06-2018, 10:29
چند هفته ای میشه که مشکل پکت لاست برای خیلی ها از جمله من پیش اومده
این موردی که گفتید تقریبا همون مشابه تماشای آنلاین پخش زنده باید باشه که متاسفانه این مشکل روی این مورد بیشترین تاثیرو داشته
آره این پکت لاست روی حداقل ISP من هم هست (بنظر روی تمامی ISP هاست!). یه دفعه خیلی شیک نت قطع میشه یا پینگ به طرز وحشتناکی میره بالا (در حد 1000 2000 میلی ثانیه!)
| SoRoush 8K |
10-06-2018, 11:21
دوستان شاتلی که پروفایل گیم دارن...
یه وقت این سرویس رو حذف نکنن چون پشتیبانی شاتل گفت اگر حذف شه دیگه (حداقل تا چند ماه) نمیشه فعالش کرد!!
دلیلی نداره حذف کنن! چون نه هزینه ای برای اونا داره نه برای ما... مطمئن باش اگه یک ریال برای اونا هزینه داشت از ما 1000 تومن میگرفتن!
تازه با محدود کردن سرعت دانلود رو یک مگ پهنای باند کمتری از طرف شما مصرف میشه و واسه خودشون بهترم هست!
دلیلی نداره حذف کنن! چون نه هزینه ای برای اونا داره نه برای ما... مطمئن باش اگه یک ریال برای اونا هزینه داشت از ما 1000 تومن میگرفتن!
تازه با محدود کردن سرعت دانلود رو یک مگ پهنای باند کمتری از طرف شما مصرف میشه و واسه خودشون بهترم هست!
من نگفتم حذفش میکنن!
گفتم اگر شما این پروفایلو از سرویست حذف کنی دیگه نمیتونی فعالش کنی...!
Mehdi Tamimi
10-06-2018, 11:56
آره این پکت لاست روی حداقل ISP من هم هست (بنظر روی تمامی ISP هاست!). یه دفعه خیلی شیک نت قطع میشه یا پینگ به طرز وحشتناکی میره بالا (در حد 1000 2000 میلی ثانیه!)من اشتراک نماوا یک ساله دارم ویدئو ها وکلیپها و.... زیادی حتی با کیفیت 1080نگاه میکنم پینگ 8.8.8.8هم حدود 130هست ومشکلی ندارم
| SoRoush 8K |
10-06-2018, 12:57
من نگفتم حذفش میکنن!
گفتم اگر شما این پروفایلو از سرویست حذف کنی دیگه نمیتونی فعالش کنی...!
من قبلا چندین بار فعال غیر فعال کردم حتی تو یه هفته فک کنم اول وصل کردم بعد قطع کردم باز فرداش وصل کردم چیزی نگفت! باز میخوای بپرس از پشتیبانی!
MeHrDaD-91
10-06-2018, 14:07
دوستان عزیز پینگتون با 4.2.2.4 چند هست؟
اگه اصفهانی هم داریم تو پیج خواهشا بگه
Mehdi Tamimi
10-06-2018, 14:10
دوستان عزیز پینگتون با 4.2.2.4 چند هست؟
اگه اصفهانی هم داریم تو پیج خواهشا بگهدوست عزیز پینگ چون با نویز خط در ارتباطه فکر نکنم بشه با یه جای دیگه مقایسه کرد باید با شرکت ارائه دهنده برسی بشه
2_ahmadzadeh
10-06-2018, 14:14
سلام دوستان.من چندساله مخابراته اصفهان دارم ولی چون سرویسم دیگه تمومه و دیگه شبانه ارائه نمیکنه میخوام شرکتمو عوض کنم.مرکز قندی اصفهان هستم.دوستان اصفهانی به نظرشون شاتل اوکی و خوبه؟ بعد به نظرتون سرویسای جدیدو بخرم بهتره یا سرویسای قدیمو چون سرویس قدیمم میفروشن انگار.۳ ماهه ۸ مگ که تا ۱۶ هم میره با ۹ گیگ ترافیک و ۳ ماه هم بسته دانلود شبانه و هزینه نصب ۱۵۰ و خورده ای میشه
Baby.Boy
10-06-2018, 14:28
سلام دوستان.من چندساله مخابراته اصفهان دارم ولی چون سرویسم دیگه تمومه و دیگه شبانه ارائه نمیکنه میخوام شرکتمو عوض کنم.مرکز قندی اصفهان هستم.دوستان اصفهانی به نظرشون شاتل اوکی و خوبه؟ بعد به نظرتون سرویسای جدیدو بخرم بهتره یا سرویسای قدیمو چون سرویس قدیمم میفروشن انگار.۳ ماهه ۸ مگ که تا ۱۶ هم میره با ۹ گیگ ترافیک و ۳ ماه هم بسته دانلود شبانه و هزینه نصب ۱۵۰ و خورده ای میشه
خرید سرویس جدید یا قدیمی به خودتون بستگی داره.
اما از نظر من سرعت 8 تا 16 با 9 گیگ ترافیک برای اینترنت خونگی نه تنها توجیهی نداره، بلکه یکجور توهین به مصرف کنندست.
حتی سرعت 4 م.بیت هم همینطور.
پس بنابراین به نظر من که یک نظر شخصی هست سرویس های جدید بهتره.
اما بازم خدمتتون میگم، خرید سرویس جدید یا قدیمی کاملا به خودتون بستگی داره و اگر ترجیح میدید سرعت بالا با حجم کم داشته باشید مسلما حق شماست و کسی نمیتونه بگه این کارو نکنید.
Gamemaster
10-06-2018, 14:46
ا\ه شرکته دیگه تو منطقه نیست که مجبورین شاتلو بگرین
اگه نه که اصلا طرف شاتل نیان
MeHrDaD-91
10-06-2018, 15:01
دوست عزیز پینگ چون با نویز خط در ارتباطه فکر نکنم بشه با یه جای دیگه مقایسه کرد باید با شرکت ارائه دهنده برسی بشه
اتفاقا با شرکت هم صحبت کردم گفت خطتون مشکل نداره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینا چند روزه دوباره دارن رو یک سری از شهرها یک چیزی تست میکنن من سرعت تک کانکشنم هم تومده پایین
2_ahmadzadeh
10-06-2018, 15:03
اما از نظر من سرعت 8 تا 16 با 9 گیگ ترافیک برای اینترنت خونگی نه تنها توجیهی نداره، بلکه یکجور توهین به مصرف کنندست.
اما بازم خدمتتون میگم، خرید سرویس جدید یا قدیمی کاملا به خودتون بستگی داره و اگر ترجیح میدید سرعت بالا با حجم کم داشته باشید مسلما حق شماست و کسی نمیتونه بگه این کارو نکنید.
ا\ه شرکته دیگه تو منطقه نیست که مجبورین شاتلو بگرین
اگه نه که اصلا طرف شاتل نیان
بله خودمم دیدم بدردم نمیخوره زنگ زدم عوضش کردم
گفتم فعلا سرویس ۱ ماه از همین جدیدا بهم بدید.با بسته شبانه شد ۶۰ تومن و با نصبش کلا شد ۹۰
ولی این الان خیلی خوب شد چون اولا سرعت ۸ بیشتر واقعا احتیاج ندارم.
دوما من تو مخابرات در ماه ۲ تا ۲۰ گیگ ترافیک میخریدم(چون اینستا و اینا زیاد میرم) و میشد ۶۰ تومن.الان همونو در ماه میدم ۱۷۵ گیگ دارم شبانه هم دارم
درباره شاتل.اتفاقا تو این مرکزی که هستم پورت شاتل اصلا کیر نمیاد و یه ۲-۳ سالی هست تو نوبت بودم که حالا خداروشکر اوکی شد
مخابرات که شبانش مالید و هیچی
فن اوا رو با اینکه وضعیتش پورتش رو نمیدونم ولی تو تاپیکش دیدم همه مینالن و بیخیالش شدم
پارس انلاین هم که میگن پهنا باند کم داست الانم که دار ادغام میشه که هیچی به هیچی
والا اخرین سنگر همین شاتله که قطعا کیفیتش از این شرکتای کوچیک بیشتره که ۸ مگ نگیرم ۳ مگ تحویل بده
Mehdi Tamimi
10-06-2018, 15:06
بله خودمم دیدم بدردم نمیخوره زنگ زدم عوضش کردم
گفتم فعلا سرویس ۱ ماه از همین جدیدا بهم بدید.با بسته شبانه شد ۶۰ تومن و با نصبش کلا شد ۹۰
ولی این الان خیلی خوب شد چون اولا سرعت ۸ بیشتر واقعا احتیاج ندارم.
دوما من تو مخابرات در ماه ۲ تا ۲۰ گیگ ترافیک میخریدم(چون اینستا و اینا زیاد میرم) و میشد ۶۰ تومن.الان همونو در ماه میدم ۱۷۵ گیگ دارم شبانه هم دارم
درباره شاتل.اتفاقا تو این مرکزی که هستم پورت شاتل اصلا کیر نمیاد و یه ۲-۳ سالی هست تو نوبت بودم که حالا خداروشکر اوکی شد
مخابرات که شبانش مالید و هیچی
فن اوا رو با اینکه وضعیتش پورتش رو نمیدونم ولی تو تاپیکش دیدم همه مینالن و بیخیالش شدم
پارس انلاین هم که میگن پهنا باند کم داست الانم که دار ادغام میشه که هیچی به هیچی
والا اخرین سنگر همین شاتله که قطعا کیفیتش از این شرکتای کوچیک بیشتره که ۸ مگ نگیرم ۳ مگ تحویل بدهشاتل گرفتید؟
2_ahmadzadeh
10-06-2018, 15:16
شاتل گرفتید؟
اطلاعات اولیه رو ازم گرفتن تا فردا پیک بفرستن هم هزینشو بدم هم مدارک.چطور؟
2_ahmadzadeh
10-06-2018, 15:59
دوستان چه ترفندی استفاده کنم که مخابرات سریع تخلیه کنه تا شاتل رانژه کنه؟
iman2919
10-06-2018, 17:28
شکایت در سایت 195
pipo4713
10-06-2018, 17:49
برو بست بشین توی مرکز بگو خط رو از رانژه در بیارید تا برم... با همشون هم با لبخند حرف بزن..دیدی نشد بدون اینکه به کسی بگی برو سمت MDF اونجا به مسئولش گیر بده بگو جونه مادرت از رانژه در بیار...
بگو شاتل یه پورت خالی داره گفته اگر تا ظهر خالی نکنی میپره.. خیالت راحت زود در میارن...
2_ahmadzadeh
10-06-2018, 17:53
برو بست بشین توی مرکز بگو خط رو از رانژه در بیارید تا برم... با همشون هم با لبخند حرف بزن..دیدی نشد بدون اینکه به کسی بگی برو سمت MDF اونجا به مسئولش گیر بده بگو جونه مادرت از رانژه در بیار...
بگو شاتل یه پورت خالی داره گفته اگر تا ظهر خالی نکنی میپره.. خیالت راحت زود در میارن...
شیتیل هم فکر کنم کارساز باشه.نه؟:n10:
pipo4713
10-06-2018, 17:56
شیتیل هم فکر کنم کارساز باشه.نه؟:n10:
والا کار 1 دقیقه شیتیل میخواد چیکار؟؟ بگو میدم... انجام داد به پیچ بررو :))))))
2_ahmadzadeh
10-06-2018, 18:00
والا کار 1 دقیقه شیتیل میخواد چیکار؟؟ بگو میدم... انجام داد به پیچ بررو :))))))
نمیدونم چقدر با سیستم اداری مملکت اشنا هستی و کارت گیرشون افتادی ولی یه جاهایی برای جواب سلام گرفتن هم باید شیتیل داد:n08:
البته من که پول به اینا نمیدم ولی یه کارت تخفیف ۲۰ تومنی دیجی کالا دارم به کارمم نمیاد میگم کارمو راه بندازی اینو میدمت:n09:
نمیدونم چقدر با سیستم اداری مملکت اشنا هستی و کارت گیرشون افتادی ولی یه جاهایی برای جواب سلام گرفتن هم باید شیتیل داد:n08:
البته من که پول به اینا نمیدم ولی یه کارت تخفیف ۲۰ تومنی دیجی کالا دارم به کارمم نمیاد میگم کارمو راه بندازی اینو میدمت:n09:
سلام
من تا حالا از شرکتهای شاتل صبانت اسیاتک مخابرات پارس انلاین داتک فن اوا سرویس داشته ام از هر کدومش هم چندبار سرویس گرفتم و تخلیه کردم هر بار هم خواستم تخلیه کنم اول زنگ زدم و دو ساعت بعدش هم حضوری رفتم یه روزه خطتم تخلیه شده مخابرات منطقه تون وقتی ایمیل تخلیه از شرکتی که ازش اینترنت دارید بدستش برسه سریع تخلیه رو انجام میده اما خوده شرکتها برای اینکه مشتری رو منصرف کنن عمدا برای ارسال ایمیل لفتش میدن این ترفندی هست که تمام شرکتها انجام میدن وقتی برای تخلیه حضوری برید و بگید همین الان ایمیل تخلیه رو بفرستید مجبورن ارسال کنن اما فقط با زنگ زدن دو سه هفته برای ارسال ایمیل علافت میکنن
2_ahmadzadeh
10-06-2018, 20:33
سلام
من تا حالا از شرکتهای شاتل صبانت اسیاتک مخابرات پارس انلاین داتک فن اوا سرویس داشته ام از هر کدومش هم چندبار سرویس گرفتم و تخلیه کردم هر بار هم خواستم تخلیه کنم اول زنگ زدم و دو ساعت بعدش هم حضوری رفتم یه روزه خطتم تخلیه شده مخابرات منطقه تون وقتی ایمیل تخلیه از شرکتی که ازش اینترنت دارید بدستش برسه سریع تخلیه رو انجام میده اما خوده شرکتها برای اینکه مشتری رو منصرف کنن عمدا برای ارسال ایمیل لفتش میدن این ترفندی هست که تمام شرکتها انجام میدن وقتی برای تخلیه حضوری برید و بگید همین الان ایمیل تخلیه رو بفرستید مجبورن ارسال کنن اما فقط با زنگ زدن دو سه هفته برای ارسال ایمیل علافت میکنن
من مخابرات اصفهان هستم نه تو پنل گزینه برای تخلیه داره نه تلفنی میشه فقط باید حضوری رفت بعد شنیدم تو این مرکز کلا اذیت میکنن
من مخابرات اصفهان هستم نه تو پنل گزینه برای تخلیه داره نه تلفنی میشه فقط باید حضوری رفت بعد شنیدم تو این مرکز کلا اذیت میکنن
از بیست نت داری حضوری دفتر بیست نت رفتی دفتر مرکزیش
MeHrDaD-91
10-06-2018, 23:26
ببین اگه پارس آنلاین بت سرویس میده اول برو سراغ اون پلن b را بزار شاتل
2_ahmadzadeh
11-06-2018, 01:27
ببین اگه پارس آنلاین بت سرویس میده اول برو سراغ اون پلن b را بزار شاتل
۲ نکته وجود داره
اول اینکه چندسال پیش پارس داشتم و تجربه خوبی ازش مخصوصا ترافیک دزدیاش ندارم
دوم اینکه این مرکز من خیلی افتضاح و شلوغه.در حالت عادی فقط پورت برای خوده مخابرات و شرکتای دره پیت پیدا میشه
پارس هم همین مشکل پورت نداشتن تو این مرکزو مثل شاتل داره ولی خب الان که امروز یه ساعت رو مخ واحد فروش راه رفتمو تونستم یه پورت واسه خودم جور کنم دیگه نمیخوام ریسک اینو بذارم رو استندبای و برم پارسو پیگیری کنم.چون صبح باید مدارکو پولو بدم اگه ندم دیگه هیچی
ویرایش:
ببین یه بحثی هم وجود داره.ما تو این مملکت کلا آی اس پی خوب نداریم.همه بدن.فقط باید بین بد و بدتر و بدتر بدتر و.... انتخاب کنیم.
همه هم میدونیم وضعیت نت شرکتا شهر به شهر که هیچ،مرکز با مرکز هم فرق داره.منم از جایی که یکی از دوستانم همین مرکزه و از شاتلش راضیه پیگیر شاتلم.همون تاپیک پارس هم ببینی مشکلاش خیلی زیاده ملت فرارین حالا نمیدونم هنوز قراره ادغام بشه یا نه
pipo4713
11-06-2018, 22:55
۲ نکته وجود داره
اول اینکه چندسال پیش پارس داشتم و تجربه خوبی ازش مخصوصا ترافیک دزدیاش ندارم
دوم اینکه این مرکز من خیلی افتضاح و شلوغه.در حالت عادی فقط پورت برای خوده مخابرات و شرکتای دره پیت پیدا میشه
پارس هم همین مشکل پورت نداشتن تو این مرکزو مثل شاتل داره ولی خب الان که امروز یه ساعت رو مخ واحد فروش راه رفتمو تونستم یه پورت واسه خودم جور کنم دیگه نمیخوام ریسک اینو بذارم رو استندبای و برم پارسو پیگیری کنم.چون صبح باید مدارکو پولو بدم اگه ندم دیگه هیچی
ویرایش:
ببین یه بحثی هم وجود داره.ما تو این مملکت کلا آی اس پی خوب نداریم.همه بدن.فقط باید بین بد و بدتر و بدتر بدتر و.... انتخاب کنیم.
همه هم میدونیم وضعیت نت شرکتا شهر به شهر که هیچ،مرکز با مرکز هم فرق داره.منم از جایی که یکی از دوستانم همین مرکزه و از شاتلش راضیه پیگیر شاتلم.همون تاپیک پارس هم ببینی مشکلاش خیلی زیاده ملت فرارین حالا نمیدونم هنوز قراره ادغام بشه یا نه
اگر بخوایم مقداری خوشبینانه تر به این موضوع نگاه کنیم.. 2 تا شرکت که اینترنت بهتری ارائه میدن در حال حاضر شاتل و بعد پارس آنلاین هست که پارس هم بعد از ادغام کامل ممکنه بدتر بشه..
خوشبختانه هر موقع هر مشکلی بوده از طریق درخواست توی سایت شاتل باهام تماس گرفتن و کاملا برطرق شده و اصلا نیازی به تهدید کردن و یا شکایت به 195 نبوده...
پیشنهاد میکنم بقیه دوستان هم یکبار هم شده اینکار رو انجام بدن و ببینن مشکلشون برطرف میشه یا خیر...
شما هم همین شاتل رو بگیر انشالله که خیالت کاملا راحت میشه...
flashpoint1985
12-06-2018, 00:53
سلام دوستان
سرویس nfg شاتل دارم میخوام به fg ارتقا بدم که از ساعت ۱ تا ۸ رایگانه، فقط میخوام بدونم نامحدوده تو این بازه یا بازم یه محدودیتای حجمی داره؟ الان تو سایتش نوشته حداقل ترافیک بین الملل ۵ گیگه برای سرویس شبانه، این ینی چی ینی ۱ تا ۸ برای یک ماه فقط ۵ گیگ رایگانه؟!
Mehdi Tamimi
12-06-2018, 08:28
سلام دوستان
سرویس nfg شاتل دارم میخوام به fg ارتقا بدم که از ساعت ۱ تا ۸ رایگانه، فقط میخوام بدونم نامحدوده تو این بازه یا بازم یه محدودیتای حجمی داره؟ الان تو سایتش نوشته حداقل ترافیک بین الملل ۵ گیگه برای سرویس شبانه، این ینی چی ینی ۱ تا ۸ برای یک ماه فقط ۵ گیگ رایگانه؟!من دارم استفاده میکنم کاملا نامحدود
کجا نوشته پنج گیگ؟
flashpoint1985
12-06-2018, 10:29
من دارم استفاده میکنم کاملا نامحدود
کجا نوشته پنج گیگ؟
تشکر پس ارتقا میدم، اینجا نوشته:
من دارم استفاده میکنم کاملا نامحدود
کجا نوشته پنج گیگ؟
بصورت شبی پنج گیگ نیست اما نامحدود هم نیست بسته به مصرف هست اگر شبهای متوالی دانلود زیاد داشته باشی سرعت رو تا یه مدتی شدیدا محدود میکند.
سلام دوستان
میشه یکی از دوستان که از شاتل لند کامل استفاده میکنه منو راهنمایی کنه ؟
من شاتل گرفتم و سرویس 30 روز شاتل لند رو به مبلغ 10900 هم خریدم
الان میخوام فایل اپلود کنم میگه خطایی رخ داده
چکار کنم ؟
Mehdi Tamimi
12-06-2018, 14:02
اتفاقا تماس گرفتم گفتن نا محدود هست وچنین چیزی نیست داداش من روزها لینکهای دانلود رو ذخیره میکنه شبها تا صبح 8میزاره دانلود الان ماه دوم هست داره اینکار رو میکنه
ولی باز هم پیگیری میکنم اگر اینطور باشه گزینه دانلود از همراه اول سه تا هفت خیلی بهتره حداقل سرعت نصبت مقدار ساعت شاتل برتری داره
Mehdi Tamimi
12-06-2018, 14:04
سلام دوستان
چکار کنم ؟فکر کنم این سرویس فقط برای کسانی هست که اکانت سه وشش ودوازده ماه خریداری کنن
سلام دوستان
چکار کنم ؟
فایل بالای دو گیگ رو نمیتونی اپلود کنی باید کمتر از دو گیگ باشه
misam5526
12-06-2018, 14:34
بصورت شبی پنج گیگ نیست اما نامحدود هم نیست بسته به مصرف هست اگر شبهای متوالی دانلود زیاد داشته باشی سرعت رو تا یه مدتی شدیدا محدود میکند.
اول؛ محدود کردن سرعت بر خلاف مصوبه جدیده. برا همینم اون 5 گیگ نمایشی رو نوشتن اگه خواستن قطع کنن شبانه رو که از حجم روزانه کم بشه ولی محدود کردن سرعت نباید دیگه اعمال بشه.
دوم؛ تا جایی که من از اطرافیانی که اهل دانلود هستند شنیدم 1 ترابایت در ماه الان با شاتل راحت دانلود دارند و مشکلیم بابت تموم شدن اون 5 گیگ نداشتن :n09:
flashpoint1985
12-06-2018, 14:37
اول؛ محدود کردن سرعت بر خلاف مصوبه جدیده. برا همینم اون 5 گیگ نمایشی رو نوشتن اگه خواستن قطع کنن شبانه رو که از حجم روزانه کم بشه ولی محدود کردن سرعت نباید دیگه اعمال بشه.
دوم؛ تا جایی که من از اطرافیانی که اهل دانلود هستند شنیدم 1 ترابایت در ماه الان با شاتل راحت دانلود دارند و مشکلیم بابت تموم شدن اون 5 گیگ نداشتن :n09:
ینی یجور نوشتن آدم فقط گیج میشه!
الان نوشته حداقل ۵ گیگ این ینی چی؟ اگر محدود به ۵ گیگ بود باید مینوشت حداکثر ۵ گیگ، بیشتر توضیح بدید اگر شما فهمیدید
fardinnobakht
12-06-2018, 15:17
الان نوشته حداقل ۵ گیگ این ینی چی؟ اگر محدود به ۵ گیگ بود باید مینوشت حداکثر ۵ گیگ، بیشتر توضیح بدید اگر شما فهمیدید
فکر کنم این 5 گیگ مقدار تضمین شده باشه چون قبلا که این سرویسای غیر حجمی میفروختند اینجوری می نوشتن تو توضیحاتش.
منم میخوام این بسته رو بگیریم ولی سرویس یه ساله هستش میشه فقط برا یکی دو ماه فعالش کرد؟
misam5526
12-06-2018, 15:37
یعنی حجم دانلود شبانه 5 گیگ و بیشتر خواهند بود. حداقل 5 گیگ رو دارید ولی حداکثر نداره و تصمیمش با شاتله که چقدر بزاره دانلود کنید بیشتر از 5گیگ.
فعلا مشکلی نداره بابت دانلود شبانه. حداقل از این بابت شاتل چندان شاکی نداره این روزها .
راستش من خودم تجربه ای راجع به دانلود شبانه ندارم هفته پیش میخواستم شبانه بگیرم زنگ زدم از پشتیبانی خود شاتل سوال کردم که این پاسخی که اینجا گفتم رو بهم داد که سیستم بصورت نرم افزاری تنظیم شده که اگر دانلود زیاد متوالی داشته باشید برای مدتی سرعتتون محدود میشه بهمین خاطر هم نگرفتم و شاتل لند گرفتم. اگه واقعا محدود نشه و باهمون سرعت روز بشه نامحدود دانلود داشت که خوبه اما نمیدونم چه دلیلی داره که پشتیبانی بخواد دروغ بگه!
flashpoint1985
14-06-2018, 00:34
راستش من خودم تجربه ای راجع به دانلود شبانه ندارم هفته پیش میخواستم شبانه بگیرم زنگ زدم از پشتیبانی خود شاتل سوال کردم که این پاسخی که اینجا گفتم رو بهم داد که سیستم بصورت نرم افزاری تنظیم شده که اگر دانلود زیاد متوالی داشته باشید برای مدتی سرعتتون محدود میشه بهمین خاطر هم نگرفتم و شاتل لند گرفتم. اگه واقعا محدود نشه و باهمون سرعت روز بشه نامحدود دانلود داشت که خوبه اما نمیدونم چه دلیلی داره که پشتیبانی بخواد دروغ بگه!
خب پس با توضیحات دوستان و شما مشخص شد که میشه هر شب ۵ گیگ دانلود کرد اما اگر بیشتر بشه (یا خیلی بیشتر بشه) سرعت احتمالا تا دوره بعد یعنی ماه بعد محدود میشه.
2_ahmadzadeh
14-06-2018, 10:38
خب دوستان من بعد از اینکه دوشنبه ثبت نامم رو تکمیل کردم سه شنبه رفتم مخابرات برای تخلیه.مسئول اداری که گفت یک هفته مسئول ام دی اف هم گفت ۱۵ روز! داشتم روان شاد میشدم:n09:.خلاصه کلی حرف زدم یه کارت تخفیف دیجی هم داشتم شیتیل دادم فردا صبحش یعنی دیروز تخلیه شد و زنگ زدم شاتل و گفت اوکیه و میریم برای رانژه.امروز مودمو روشن کردم تست کنم دیدم به به چراغ ای دی اس ال روشن شد ولی بعدش با این صحنه مواجه شدم
زنگ زدم هم یوزر پس رو بگیرم هم ببینم این چرا ریتش اینقدر پایینه که گفت تو سیستم زده در انتظار رانژه و رانژتون تکمیل نشده.گفتم امروز تموم میشه؟ که گفت نه ۴-۵ روز طول میکشه و تعطیلات هم هست و....... میره واسه دوشنبه و اونورا
حالا من واقعا میخوام بدونم نمیشد یه روزه رانژه کرد؟ من چندین بار تو همین انجمن دیدم طرف نوشته صبح خطش تخلیه شده ظهر شرکت بعدی براش رانژه کرده و استفاده کرده حالا ما از شر مخابرات به راحتی خلاص شدیم گیر شاتل افتادیم:n02:
MeHrDaD-91
14-06-2018, 13:13
پینگ فوق العاده بالا رفته شده باز 200 من نمیدونم چکار دارن میکنن؟؟
Gamemaster
14-06-2018, 17:58
خب دوستان من بعد از اینکه دوشنبه ثبت نامم رو تکمیل کردم سه شنبه رفتم مخابرات برای تخلیه.مسئول اداری که گفت یک هفته مسئول ام دی اف هم گفت ۱۵ روز! داشتم روان شاد میشدم:n09:.خلاصه کلی حرف زدم یه کارت تخفیف دیجی هم داشتم شیتیل دادم فردا صبحش یعنی دیروز تخلیه شد و زنگ زدم شاتل و گفت اوکیه و میریم برای رانژه.امروز مودمو روشن کردم تست کنم دیدم به به چراغ ای دی اس ال روشن شد ولی بعدش با این صحنه مواجه شدم
زنگ زدم هم یوزر پس رو بگیرم هم ببینم این چرا ریتش اینقدر پایینه که گفت تو سیستم زده در انتظار رانژه و رانژتون تکمیل نشده.گفتم امروز تموم میشه؟ که گفت نه ۴-۵ روز طول میکشه و تعطیلات هم هست و....... میره واسه دوشنبه و اونورا
حالا من واقعا میخوام بدونم نمیشد یه روزه رانژه کرد؟ من چندین بار تو همین انجمن دیدم طرف نوشته صبح خطش تخلیه شده ظهر شرکت بعدی براش رانژه کرده و استفاده کرده حالا ما از شر مخابرات به راحتی خلاص شدیم گیر شاتل افتادیم:n02:
احتمالا کم بوده شیتیله :n31:
fardinnobakht
15-06-2018, 09:45
درود
رانژه انجام شده و شرکت منتظر تایید مخابراته و از اونجا هم که این روزا عیده تا نامه رو بزنن طول میکشه:n09: . درباره ریت هم نگران نباشید درست میشه هنوز تنظیمش نکردن از dslam
2_ahmadzadeh
15-06-2018, 11:09
احتمالا کم بوده شیتیله :n31:
نه دیگه شیتیل خوب بود.اون بنده خدا هم کارشو انجام داد دیگه.۱ روزه تخلیه کرد:n09:
2_ahmadzadeh
15-06-2018, 11:14
درود
رانژه انجام شده و شرکت منتظر تایید مخابراته و از اونجا هم که این روزا عیده تا نامه رو بزنن طول میکشه:n09: . درباره ریت هم نگران نباشید درست میشه هنوز تنظیمش نکردن از dslam
دیشب همینجوری داشتم مای شاتلو بالا پایین میکردم که بیینم کجاش میتونم ایمیلمو وارد کنم بعد دیدم وضعیتم از در انتظار رانژه عوض شده به منتظر تایید نهایی ای دی اس ال.دیتا ریتو چک کردم درست شده بود.طرفای ۱۱ و نیم بود زنگ زدم پشتیبانی گفت رانژت اوکی شده فقط بخش فروش باید کارت ملیتو تایید کنه و تمام گفت فردا صبح زنگ بزن احتمال خیلی زیاد حلش میکنن
امروز زنگ زدم فروش گفت تعطیله میره واسه شنبه:n14:
میخواستم بگم اگه تعطیله پس اونجا چیکار میکنی خب اینو واس ما تایید کن همه جا باید شیتیل بدیم؟:n10:
leo.unique
16-06-2018, 11:27
کسی اطلاع داره سرعت adsl سرویس fmc شاتل چند مگابیته ؟؟
و اینکه اینترنت موبایل و ثابت این سرویس بطور همزمان در دسترس هست یا نه ؟؟
MeHrDaD-91
16-06-2018, 18:10
با این وضع نت باید دور بازی آنلاین را خط کشید
fardinnobakht
16-06-2018, 18:54
کسی اطلاع داره سرعت adsl سرویس fmc شاتل چند مگابیته ؟؟
و اینکه اینترنت موبایل و ثابت این سرویس بطور همزمان در دسترس هست یا نه ؟؟
محدودیت سرعت نداره و بستگی به کشش خط تلفنتون داره.
بله هر دو همزمان دردسترس اند
fardinnobakht
16-06-2018, 18:58
دیشب همینجوری داشتم مای شاتلو بالا پایین میکردم که بیینم کجاش میتونم ایمیلمو وارد کنم بعد دیدم وضعیتم از در انتظار رانژه عوض شده به منتظر تایید نهایی ای دی اس ال.دیتا ریتو چک کردم درست شده بود.طرفای ۱۱ و نیم بود زنگ زدم پشتیبانی گفت رانژت اوکی شده فقط بخش فروش باید کارت ملیتو تایید کنه و تمام گفت فردا صبح زنگ بزن احتمال خیلی زیاد حلش میکنن
امروز زنگ زدم فروش گفت تعطیله میره واسه شنبه:n14:
میخواستم بگم اگه تعطیله پس اونجا چیکار میکنی خب اینو واس ما تایید کن همه جا باید شیتیل بدیم؟:n10:
میشه یه اسکرین از ریت خطت بفرستی؟
جالبه خیلی ها از جمله خودم مشکل پکت لاست تایم اوت و نوسان بالای پینگ رو داریم مهم نیست کجا زندگی میکنیم یا از چه روشی برای اتصال به اینترنت استغاده میکنیم. این موردها در بیشتر کاربران شاتل مشهوده. من از وایرلس شاتل استفاده میکنم مشکل سراسریه و هرچی که هست یا بر میگرده به شیلترینگ کشور یا کمبود پهنای باند دارند !
بهد یکی از دوستان اینجا عنایت میکنه و مشکل بقیه رو ناله کردن یا بزرگ جلوه دادن قضیه میکنه. حالا برای اثبات به دوست عزیز و گرامی اسکرین شات هایی از پینگ و پکت لاست در ساعت های مختلف روز کردم که به موقع خواهم گذاشت :n05:
2_ahmadzadeh
17-06-2018, 10:47
میشه یه اسکرین از ریت خطت بفرستی؟
2_ahmadzadeh
17-06-2018, 13:08
چندسوال از دوستان شاتلی
۱.بهترین دی ان اس؟ دفالتش بد نیست ولی احساس میکنم از اپن دی ان اسی که روی مخابرات استفاده میکردم یه نمه کندتره
۲.ترافیک کدوم سایتای فیلم و این حرفا رایگانه غیر از نماوای خودش؟
۳. این ۳گیگ هدیه کلوبو گرفتم با اینکه خیلی احتیاجش نداشتم.اشکالی نداشته؟ از این نظر که مثلا شاید سیستمش هوشمند باشه چون این تخفیفو استفاده کردم تخفیف خاصی در اینده برام قابل استفاده نباشه
۴.برای تایم رایگان دیسکانکته مودم که احتیاج نیست؟
خداییش پنلو میبینم،اپو میبینم لذت میبرم خیلی حرفه ای نسبت به ایرانی بودن.مخابرات فوق افتضاح بود
چندسوال از دوستان شاتلی
۱.بهترین دی ان اس؟ دفالتش بد نیست ولی احساس میکنم از اپن دی ان اسی که روی مخابرات استفاده میکردم یه نمه کندتره
۲.ترافیک کدوم سایتای فیلم و این حرفا رایگانه غیر از نماوای خودش؟
۳. این ۳گیگ هدیه کلوبو گرفتم با اینکه خیلی احتیاجش نداشتم.اشکالی نداشته؟ از این نظر که مثلا شاید سیستمش هوشمند باشه چون این تخفیفو استفاده کردم تخفیف خاصی در اینده برام قابل استفاده نباشه
۴.برای تایم رایگان دیسکانکته مودم که احتیاج نیست؟
خداییش پنلو میبینم،اپو میبینم لذت میبرم خیلی حرفه ای نسبت به ایرانی بودن.مخابرات فوق افتضاح بود
dns از پشتیبانی میتونی بگیری اگه برای گیم میخوای سیستم گیم هم داره پینگ را پایین میاره اما کیفیت خطتت باید خوب باشه
برای ترافیک رایگان باید اشتراک شاتلند بگیری لینک رو داخلش اپلود کنی بعد رایگان دانلود کنی البته لینک باید زیر دو گیگ باشه
نیازی به دیسکانکت نیست
پنلش نسبت به بقیه شرکتها خیلی کاملتر هست
CRC خیلی بالا رفته پرش لینک هم داری
2_ahmadzadeh
17-06-2018, 15:33
CRC خیلی بالا رفته پرش لینک هم داری
سیم تلفن از همون دم در،در جنب جناب سیم برق تشریف داره و بیا تا بالا.کاریشم نمیشه کرد.روی مخابراتم همیشه سی ار سی داشتم ولی در کل مشکلی نبود.بعضی وقتا بارونی چیزی میومدم اس ان ار زیاد میومد پایین و لینک میپروند
اینم بدکی نبود ولی یه لینک پروند منم حوصلشو نداشتم،تو مودم تنظیمات نویزو یه دستی زدم الان پهنام ۸۵۰۰ هست مکس ریت هم ۹۴۰۰ اونورا اس ان ار هم دفالت ۱۱ یه نمه بالا پایین میشه بعضی وقتا.سی ار سی از توی عکس خیلی کمتر شد لینکم نپروند دیگه.راضیم.
تجربه ای هم که تو این ۲ سال از پارامترا و تنظیمات مخصوص نویز ایسوس دارم،بهم میگه این ۱۱،نسبت به اون ۱۰ قبلی از نظر ثبات ۱۳-۱۴ حساب میشه.احساس کردم پیک تایم شاتل حداقل اینجا بین ۱۲ تا ۱ ظهره که با این تنظیمات لینک نپرید.فکرم نکنم دیگه بپره و استیبل باشه
فقط اینستا محتواش لود نمیشد که یه ای پی جدید گرفتم حل شد
مودم N14U
سیم تلفن از همون دم در،در جنب جناب سیم برق تشریف داره و بیا تا بالا.کاریشم نمیشه کرد.روی مخابراتم همیشه سی ار سی داشتم ولی در کل مشکلی نبود.بعضی وقتا بارونی چیزی میومدم اس ان ار زیاد میومد پایین و لینک میپروند
اینم بدکی نبود ولی یه لینک پروند منم حوصلشو نداشتم،تو مودم تنظیمات نویزو یه دستی زدم الان پهنام ۸۵۰۰ هست مکس ریت هم ۹۴۰۰ اونورا اس ان ار هم دفالت ۱۱ یه نمه بالا پایین میشه بعضی وقتا.سی ار سی از توی عکس خیلی کمتر شد لینکم نپروند دیگه.راضیم.
تجربه ای هم که تو این ۲ سال از پارامترا و تنظیمات مخصوص نویز ایسوس دارم،بهم میگه این ۱۱،نسبت به اون ۱۰ قبلی از نظر ثبات ۱۳-۱۴ حساب میشه.احساس کردم پیک تایم شاتل حداقل اینجا بین ۱۲ تا ۱ ظهره که با این تنظیمات لینک نپرید.فکرم نکنم دیگه بپره و استیبل باشه
فقط اینستا محتواش لود نمیشد که یه ای پی جدید گرفتم حل شد
مودم N14U
منم این مودم رو داشتم خوبی این مودم اینه که با تنظیمات میشه ریت خط رو بالا برد اگه snr خط ثبات داشته باشه این مودم خیلی خوبه اما snr خط من در روز نوسان داشت واسه همین این مودم خیلی اذیت میکرد خیلی پرش لینک داشت
mv217010
17-06-2018, 17:13
سلام دوستان گرام این سایت برای شاتل رایگانه؟؟
سلام دوستان گرام این سایت برای شاتل رایگانه؟؟
اپلود از لینک نداره
2_ahmadzadeh
17-06-2018, 17:50
منم این مودم رو داشتم خوبی این مودم اینه که با تنظیمات میشه ریت خط رو بالا برد اگه snr خط ثبات داشته باشه این مودم خیلی خوبه اما snr خط من در روز نوسان داشت واسه همین این مودم خیلی اذیت میکرد خیلی پرش لینک داشت
فکر کنم دی ان اس خوده شاتل با اینستا داستان داره.یه مدت خوبه بعد قاطی میکنه و باید ای پی جدید بگیرم.شما از چه دی ان اسی استفاده میکنی
2_ahmadzadeh
17-06-2018, 18:00
دی ان اس دفالت شاتل
دی ان اس اول ۱.۱.۱.۱
دی ان اس دوم ۸.۸.۸.۸
mv217010
17-06-2018, 18:32
اپلود از لینک نداره
اگه از سیستم خودم آپ کنم و دریافت کنم رایگانه ؟؟؟
Gamemaster
17-06-2018, 19:30
عکسای استیم و مشکلات psn کم بود
حالا عکسهای اینستا از صبی برام باز نمیشن نه عکس نه ویدیوها:n27:
برای بقیه مشکلی نیست؟
2_ahmadzadeh
17-06-2018, 21:14
عکسای استیم و مشکلات psn کم بود
حالا عکسهای اینستا از صبی برام باز نمیشن نه عکس نه ویدیوها:n27:
برای بقیه مشکلی نیست؟
تایید میشه
فکر میکردم مربوط به دی ان اس و ایپی باشه و یه ۲ بار شانسی درست شد ولی دیدم نه،مشکل کلیه
تایید میشه
فکر میکردم مربوط به دی ان اس و ایپی باشه و یه ۲ بار شانسی درست شد ولی دیدم نه،مشکل کلیه
تایید میشه برای منم همینطوره با شیلتر شکن اوکی میشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.