مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Shatel / شرکت شاتل
MOHAMMAD2010
03-04-2018, 11:27
دوستان پینگ سایت whatbox درسته ؟
من پینگ 8.8.8.8 رو خودم میگیرم میزنه 125 ولی با whatbox پینگ امریکا نزدیکه 300 هست ! پینگ هلند هم بالای 200
دوستان پینگ سایت whatbox درسته ؟
من پینگ 8.8.8.8 رو خودم میگیرم میزنه 125 ولی با whatbox پینگ امریکا نزدیکه 300 هست ! پینگ هلند هم بالای 200
پینگ رو همیشه با cmd بگیر ، این سایت ها معتبر نیستن صرفا برای تست سرعت میشه ازشون استفاده کرد ولی برای پینگ نه
سلام
دوستان کسی اشتراک نماوا داره به منم بده ؟
اگه کسی داشت لطفا تو پیام خصوصی بگه
ممنون ♥
این شاتل تو عید که بیکار بودم بسته روز شمار 140 گیگش 21 هزارتومن را حذف کرد حالا که عید تموم شده دوباره اضاف کرد
MeHrDaD-91
03-04-2018, 14:35
ممکنه از جای که دانلود میکنی باشه از چند سرور دیگه تست کن داخلی و خارجی ببین چطوریه
معمولا بخاطر پر بودن پهنا باند مرکزه با این حال تماس بگیر با پشتیبانی ببین چی بهت میگن
اگر نتت رو با وای فای به سیستم میرسونی دفعه بعد با کابل وصل کن و ببین چطوره
خب آقا تست کردم با کابل LAN این مشکل نبود
با ی لب تاپ دیگه هم تست کردم بازم همه چی اکی بود
ایراد از وایرلس لب تاپ من هست به نظرتون مشکل نرم افزاری هست یا سخت افزاری؟؟ حتی برنامه inssider را نصب کردم و بهترین کانال برا وایرلس را پیدا و تنظیم کردم بازم رو لب تاپ من ای مشکل هست!!!
MeHrDaD-91
03-04-2018, 16:59
خب اوضاع بدتر شد
گفتم لب تاپ را با ی مودم دیگ تست کنم دیدم ک دیگه به هیچ مودم وصل نمیشه یعنی کانکت میشه ولی میزنه no internet هر کاری هم کردم درست نشد ک نشد حتی به مودم خودم هم وصل نمیشه .
sasan.69
03-04-2018, 17:39
سرویس سه ماهه ۴ مگ قیمتش چقدره؟ تخفیف داره یا اینکه قیمت مصوب هست
خب آقا تست کردم با کابل LAN این مشکل نبود
با ی لب تاپ دیگه هم تست کردم بازم همه چی اکی بود
ایراد از وایرلس لب تاپ من هست به نظرتون مشکل نرم افزاری هست یا سخت افزاری؟؟ حتی برنامه inssider را نصب کردم و بهترین کانال برا وایرلس را پیدا و تنظیم کردم بازم رو لب تاپ من ای مشکل هست!!!
درایورش رو به روز کن ... یا به سایتش مراجعه کن و اخرین درایورش رو دانلود و نصب کن
ویندوزت چیه؟ بیلدش شمارش چنده؟ از قسمت تنظیمات بخش وایرلس مودم ایسوست یه عکس بزار...
MOHAMMAD2010
03-04-2018, 17:43
دوستان شما تو اینستا مشکل تو فیلم ها ندارین ؟ من برای من گیر میکنه !
سرعت 4 مگ دارم ، تو سایت های تست سرعت هم همه چی خوبه ولی تو فیلم ها گیر میکنه
خیلی ضایع هست تو اینستا فیلما ها با اون کیفیت پایین گیر داشته باشن !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه من ندارم راحت هم پخش میکنه با سرعت۴ مگ هم که دارم از یوتیوب هم کلیپ با کیفیت ۷۲۰ هم راحت پخش میشه
MeHrDaD-91
03-04-2018, 18:56
درایورش رو به روز کن ... یا به سایتش مراجعه کن و اخرین درایورش رو دانلود و نصب کن
ویندوزت چیه؟ بیلدش شمارش چنده؟ از قسمت تنظیمات بخش وایرلس مودم ایسوست یه عکس بزار...
آقا بفرما تنظیمات وایرلس مودم + ورژن ویندوز
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برا درک بهتر مشکل این فایل را دانلود کن و ببین با دو تا لپ تاب متفاوت یک فایل متفاوت را از یک سرور دارم دانلود میکنم
ب صورت gif هست اون فایل ک مدام قطع میشه با لب تاپ خودم هست
MeHrDaD-91
03-04-2018, 20:35
برا من هم همین وضع هست ( سرعت 8 مگ) با نت 4G ایرانسل هم این مشکل را دارم، عیب از یک جای دیگست.
آقا بفرما تنظیمات وایرلس مودم + ورژن ویندوز
برا درک بهتر مشکل این فایل را دانلود کن و ببین با دو تا لپ تاب متفاوت یک فایل متفاوت را از یک سرور دارم دانلود میکنم
ب صورت gif هست اون فایل ک مدام قطع میشه با لب تاپ خودم هست
خوب ویندوزت که خوبه اخرین نسخه هستش
اما تنظیمات وایرلس
اون تیکه b/g Protection رو بردار و کانال رو بزار روی 6 و یکبار مودم رو خاموش و روشن کن ، همیشه ببین کانال ها فقط 1-6-11 رو انتخاب کن چون بهترین هستند
من مشکلی که با وایرلس داشتم این بود که یهو کامل قطع میشد و بعد از چند ثانیه دوباره وصل میشد با این تغییری که بهت گفتم مشکلم حل شد احتمالا برای شما هم حل بشه
MeHrDaD-91
03-04-2018, 23:02
خوب ویندوزت که خوبه اخرین نسخه هستش
اما تنظیمات وایرلس
اون تیکه b/g Protection رو بردار و کانال رو بزار روی 6 و یکبار مودم رو خاموش و روشن کن ، همیشه ببین کانال ها فقط 1-6-11 رو انتخاب کن چون بهترین هستند
من مشکلی که با وایرلس داشتم این بود که یهو کامل قطع میشد و بعد از چند ثانیه دوباره وصل میشد با این تغییری که بهت گفتم مشکلم حل شد احتمالا برای شما هم حل بشه
ممنون از چوابت ولی متاسفانه فایده ای نداشت
به مودم 4G وصل شدم رو اون مودم این مشکل نیست بدون نوسان دانلود انجام میشه
جالبه روز اول این مشکل را نداشتم الان این مشکل برام درست شده
یا لب تاپ سازگار نیست با مودم یا مودم خرابه فرستندش.
حالا فردا ی سری تست دیگه میکنم ببینم فرقی میکنه یا نه.
ممنون از چوابت ولی متاسفانه فایده ای نداشت
به مودم 4G وصل شدم رو اون مودم این مشکل نیست بدون نوسان دانلود انجام میشه
جالبه روز اول این مشکل را نداشتم الان این مشکل برام درست شده
یا لب تاپ سازگار نیست با مودم یا مودم خرابه فرستندش.
یا هم نیاز به یه تنظیم کارخانه داره ، تازگی ها اپدیتش نکردی؟ ممکنه انتن مودم خراب شده باشه ، یه بار اخرین نسخه اپدیتش رو دانلود کن و دوباره اپ کن مودم رو بعدشم یه تنظیمات کارخانه بزن و دوباره تنظیم کن ضرر نداره ، همه راه ها رو باید رفت...
MeHrDaD-91
03-04-2018, 23:11
یا هم نیاز به یه تنظیم کارخانه داره ، تازگی ها اپدیتش نکردی؟ ممکنه انتن مودم خراب شده باشه ، یه بار اخرین نسخه اپدیتش رو دانلود کن و دوباره اپ کن مودم رو بعدشم یه تنظیمات کارخانه بزن و دوباره تنظیم کن ضرر نداره ، همه راه ها رو باید رفت...
اتفاقا تازه آپدیت کردم قبل از جوابت هم رفتم تو سایت سازنده ببینم آپدیت جدیدی اومده یا نه ک دیدم خیر
جالبی کار میدونی با ی لب تاپ دیگه تست میکنم سرعت دانلود بدون نوسان هست (بالا 950 هست برا دانلود هام باید ی لب تاپ دیگه بگیرم خخخ)واقعا گیج شدم دیگه
اتفاقا تازه آپدیت کردم قبل از جوابت هم رفتم تو سایت سازنده ببینم آپدیت جدیدی اومده یا نه ک دیدم خیر
جالبی کار میدونی با ی لب تاپ دیگه تست میکنم سرعت دانلود بدون نوسان هست (بالا 950 هست برا دانلود هام باید ی لب تاپ دیگه بگیرم خخخ)واقعا گیج شدم دیگه
ممکنه که اپدیتی که ایسوس داده جالب نبوده ، خوب یه نصب ویندوز هم بزن بعد نیست ، ویندوزی رو نصب کن که از میکروسافت دانلود کرده باشی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... امیدوارم کارت به تغییر سیستم و مودم نرسه :n06: این نرم افزاریه ، راستی با گوشی هم همینطوره؟ یعنی نوسان داره دانلودت؟
MeHrDaD-91
04-04-2018, 10:00
ممکنه که اپدیتی که ایسوس داده جالب نبوده ، خوب یه نصب ویندوز هم بزن بعد نیست ، ویندوزی رو نصب کن که از میکروسافت دانلود کرده باشی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... امیدوارم کارت به تغییر سیستم و مودم نرسه :n06: این نرم افزاریه ، راستی با گوشی هم همینطوره؟ یعنی نوسان داره دانلودت؟
نه رو گوشی و ... اکی هست فقط رو سیستم خودم و روی این شبکه وای فای این مشکل را دارم مثلا من برا تقویت سیگنال یک ریپیتر حدودا با ده متر فاصله از مودم گذاشتم به اون ک وصل میشم این نوسان نیست ( دیشب تستش کردم)
ولی تا وصل میشم به مودم سرعت دانلود نوسان پیدا میکنه
ولی رو سیستم های دیگه مثل گوشی و لب تاپ ک به مودم وصل میشم همه چی اکی هست
فکر کنم باید برگردم به ویندوز 8 لب تاپ من ( Dell 5110) دیگه ساپورت نرم افزاری نمیشه.
نه رو گوشی و ... اکی هست فقط رو سیستم خودم و روی این شبکه وای فای این مشکل را دارم مثلا من برا تقویت سیگنال یک ریپیتر حدودا با ده متر فاصله از مودم گذاشتم به اون ک وصل میشم این نوسان نیست ( دیشب تستش کردم)
ولی تا وصل میشم به مودم سرعت دانلود نوسان پیدا میکنه
ولی رو سیستم های دیگه مثل گوشی و لب تاپ ک به مودم وصل میشم همه چی اکی هست
فکر کنم باید برگردم به ویندوز 8 لب تاپ من ( Dell 5110) دیگه ساپورت نرم افزاری نمیشه.
قدیمیه لپ تاپت ، به نظرم ویندوز ۷ نصب کنی بهتره اگر از ۱۰ برگردی به ۸ اون استارتش اذیت میکنه ادمو ، ویندوز ۷ نصب کن...
MOHAMMAD2010
04-04-2018, 12:51
برا من هم همین وضع هست ( سرعت 8 مگ) با نت 4G ایرانسل هم این مشکل را دارم، عیب از یک جای دیگست.
شما مطمئنی با 4G هم همین جوریه ؟ 4G اونجا سرعتش خوبه ؟
خیلی رو اعصابه این گیر کردن وسط فیلم ها
MeHrDaD-91
04-04-2018, 13:50
بله 4g هم همینطوره تو ایسنتا برا من مدا قطع میشه ولی سرعت دانلود تا 3 مگ هم میرسه ساعت ها خلوت هم تا 4الی 5 مگ
misam5526
04-04-2018, 13:53
پارس آنلاین هم اینستا برا گوشی ،کلیپ ها مشکل دارند ولی سیستم مشکلی نداره.
دوست عزیز ، اگر کسی سرعت مناسب داشته باشه و حین کلیپ دیدن وسطش گیر کنه تنها فقط به دلیل snr پایین که باعث میشه خطای crc مودم بره بالا و چون این خطاها در اصل همان بسته های ارسالی و دریافتی سرویس هستش بنابراین در حین دیدن با مشکل گیر کردن حین پخش انلاین کلیپ برخورد می کنید...موفق باشید :n16:
ash.navid
04-04-2018, 14:02
کسی ای پی اختصاصی داره یه تست پینگ بگیره از 4.2.2.4؟
من زنگ زدم نه میدونن وضع پینگ ای پیاشون چطوره نه تست میدن
الان من و برادرم از دو گوشی با دو نت متفاوت (شاتل ، همراه اول ) تست کردیم راحت کلیپ از تو اینستا پخش میکنه :n06:
MOHAMMAD2010
04-04-2018, 15:42
الان من و برادرم از دو گوشی با دو نت متفاوت (شاتل ، همراه اول ) تست کردیم راحت کلیپ از تو اینستا پخش میکنه :n06:
نمیدونم ولی به هر حال دوستان دیگه هم این مشکل رو دارن انگار تو اینستا ( تازه با فور جی که دیگه ربطی به SNR هم نداره ) ، SNR هم برای من پایین نیست و حدود 15 هست
شاید مشکل از اپ اینستاگرام هست
George Shelly
04-04-2018, 15:47
نمیدونم ولی به هر حال دوستان دیگه هم این مشکل رو دارن انگار تو اینستا ( تازه با فور جی که دیگه ربطی به SNR هم نداره ) ، SNR هم برای من پایین نیست و حدود 15 هست
شاید مشکل از اپ اینستاگرام هست
مشکل از گوشیت نیست ؟
یه بار تو تنظیمات app و کش رو پاک کن!
منظورم از طریق منوی خود گوشی هست اونحا که اپ های نصب شده رو نشون میده!
MOHAMMAD2010
04-04-2018, 16:15
مشکل از گوشیت نیست ؟
یه بار تو تنظیمات app و کش رو پاک کن!
منظورم از طریق منوی خود گوشی هست اونحا که اپ های نصب شده رو نشون میده!
نه کش رو پاک کردم تاثیری نداشته
البته اینم بگم بعضی وقتا هست و روی همه فیلم ها نیست ! انگار یه سری فیلم ها که کیفیتشون بالاتره اینجوریه ( من به نظرم هر چی هست مربوط به اینترنت هست )
----------------------------------------
اینستاگرام رو با کامپیوتر باز کردم و IDM رو گذاشتم رو تک کانکشن و یه فیلم ازش دانلود کردم سرعت دانلود تک کانکشن اینستا بین 60 تا 120 کیلو هست طبیعیه ؟( البته اینم بگم تست تک کانکشن سایت هایی مثل whatbox یا testmy با سرور امریکا که میگیرم همون سرعت خطم یعنی بین 400-500 کیلوبایت هست )
امروز که کامنت دوستان رو دیدم اینستا رو تست کردم، مشکل رو هم در لوگین ، هم در دیدن فیلم ها مثل سایر دوستان دارم .
البته شاتل در اینجور هنرنمایی ها برای انگولک دیتا در خط مقدم همیشه تشریف داشتن :n10:. این موضوع مال الان نیست چند ماهه رو اینستا مشغول هستن دوستان بالا :n18:
ahwazp30
05-04-2018, 12:07
دوستان این 2000 امتیازی که شاتل به مناسبت نوروز داده و اعتبارش هم تا پایان فروردینه چطور میشه ازش برای ترافیک یا نماوا استفاده کرد ؟ کدی چیزی داره ؟
دوستان این 2000 امتیازی که شاتل به مناسبت نوروز داده و اعتبارش هم تا پایان فروردینه چطور میشه ازش برای ترافیک یا نماوا استفاده کرد ؟ کدی چیزی داره ؟
سلام
باید وارد شاتل کلاب بشی و اون 2000 تا اونجا قابل دسترسی هست البته اگر قبلا ثبت نام نکردی نمیدونم الان بده یا نده
وقتی میخری بهت یه کد میده وارد مای شاتل میشی و کد رو در بخش کد تخفیف وارد میکنی
MeHrDaD-91
06-04-2018, 00:28
قدیمیه لپ تاپت ، به نظرم ویندوز ۷ نصب کنی بهتره اگر از ۱۰ برگردی به ۸ اون استارتش اذیت میکنه ادمو ، ویندوز ۷ نصب کن...
ب پیشنهادت عمل کردم و فعلا جواب گرفتم و دیگه اون نوسان را نمیزنه فعلا
من ویندوز 8 و 10 را تجربه کردم الان برگشتم به 7 میبینم واقعا مایکروسافت ی جورایی پسرفت کرده ویندوز 7 واقعا سرعتش بهتره.
ب پیشنهادت عمل کردم و فعلا جواب گرفتم و دیگه اون نوسان را نمیزنه فعلا
من ویندوز 8 و 10 را تجربه کردم الان برگشتم به 7 میبینم واقعا مایکروسافت ی جورایی پسرفت کرده ویندوز 7 واقعا سرعتش بهتره.
خداروشکر ، این بخاطر درایور هست و همین طور بهترین نسخه ویندوز برای سیستمت همین ۷ هست...
sasan.69
06-04-2018, 14:45
داداش کشش خطتت نسبت به های وب بالاتره؟ چون های وب عادت داره کمبود خودش رو گردن کیفیت خط بندازه
MOHAMMAD2010
06-04-2018, 15:01
داداش کشش خطتت نسبت به های وب بالاتره؟ چون های وب عادت داره کمبود خودش رو گردن کیفیت خط بندازه
برای من مثل همونه
دوستان 5000 گیگ ترافیک شاتللند رو دوباره شاتل برداشته؟
alinice321
06-04-2018, 17:25
دوستان 5000 گیگ ترافیک شاتللند رو دوباره شاتل برداشته؟
درود
شاید بخاطر جشنواره که تا 20 فروردین رایگانه برداشتن! باید دید، احتمالا بعدش برگردونن .
شاتل هنوز سرویس گیم رو داره یا نه؟
اوضاع پینگ چطوره؟
ایران بیشتر
اوضاع پینگ چطوره؟
ایران بیشتر
سرویس گیم رو داره پینگ هم بستگی به شهر و منطقه مخابراتی داره
18 اسفند که میخواست توی ماه دوم سرویس من بره ورداشتن 6 صبح حجم رو ریست کردند و بنده 2.5 گیگ برای استفاده از 1 بامداد تا 6 صبح 18 فروردین حجم نگه داشته بودم ولی این دفه 18 فروردین ورداشتن 30 دقیقه بامداد حجم رو ریست کردند.
زنگ هم زدم که 2.5 گیگ از دست رفته توی ماه دوم سرویس رو ازشون بگیرم و جواب دادند که ریست شدن حجم ساعت مشخصی نداره و فقط روز اون مشخصه!!! :n04:
یعنی کاملا بی نظم و حق خور
خلاصه به همین راحتی حجم بنده رو پیچوندند. :n23::n27:
اون قضیه 0 بایتی بودن شاتل لند هم که برای خودش نوبره واقعا. :n27:
18 اسفند که میخواست توی ماه دوم سرویس من بره ورداشتن 6 صبح حجم رو ریست کردند و بنده 2.5 گیگ برای استفاده از 1 بامداد تا 6 صبح 18 فروردین حجم نگه داشته بودم ولی این دفه 18 فروردین ورداشتن 30 دقیقه بامداد حجم رو ریست کردند.
زنگ هم زدم که 2.5 گیگ از دست رفته توی ماه دوم سرویس رو ازشون بگیرم و جواب دادند که ریست شدن حجم ساعت مشخصی نداره و فقط روز اون مشخصه!!! :n04:
یعنی کاملا بی نظم و حق خور
خلاصه به همین راحتی حجم بنده رو پیچوندند. :n23::n27:
اون قضیه 0 بایتی بودن شاتل لند هم که برای خودش نوبره واقعا. :n27:
هیچ بی نظمی رخ نداده دوست عزیز ، در صورت عدم استفاده از حجم اختصاص یافته دوره ، حجم شما میسوزه و قابل انتقال به دوره بعد نیست تنها حجمی به دوره بعد انتقال یافته میشه که جدا از سرویس به عنوان حجم اضافه خریداری کرده باشید که اون هم فقط به مدت یک سال به دوره های بعد انتقال پیدا میکنه
شاتل لند هم کار میکنه و سرعتشم خوبه
اوضاع پینگ چطوره؟
ایران بیشتر
سرویس من با پروفایل گیم هست
داخلی
Reply from 185.192.112.25: bytes=32 time=19ms TTL=118
Reply from 185.192.112.25: bytes=32 time=20ms TTL=118
خارجی
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=98ms TTL=53
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=99ms TTL=53
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=97ms TTL=53
MeHrDaD-91
07-04-2018, 20:26
سرویس من با پروفایل گیم هست
داخلی
Reply from 185.192.112.25: bytes=32 time=20ms TTL=118
خارجی
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=98ms TTL=53
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=99ms TTL=53
سرویس 8 مگ
داخل:
Reply from 185.192.112.25: bytes=32 time=45ms TTL=118
Reply from 185.192.112.25: bytes=32 time=60ms TTL=118
خارج:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=127ms TTL=53
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=124ms TTL=53
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=122ms TTL=53
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=130ms TTL=53
هیچ بی نظمی رخ نداده دوست عزیز ، در صورت عدم استفاده از حجم اختصاص یافته دوره ، حجم شما میسوزه و قابل انتقال به دوره بعد نیست تنها حجمی به دوره بعد انتقال یافته میشه که جدا از سرویس به عنوان حجم اضافه خریداری کرده باشید که اون هم فقط به مدت یک سال به دوره های بعد انتقال پیدا میکنه
شاتل لند هم کار میکنه و سرعتشم خوبه
به سلامتی و بزنم به تخته، بالاخره شاتل زحمت کشید و سرعت دانلود فایل از شاتل لند رو درست کرد. (هر چند مطمئن هستم که موقتی ه) :n09:
زمان زیادی هم نیس که درستش کرده چون شما همون روز که اعلام کردم سرعتش 0 بایته در سکوت فرو رفته بودین. :n02:
به محض خوندن این پست شما خودم هم ورداشتم برای تست یک فیلم رو به آپلودسنترش ریموت کردم و بعد زدم دانلود کنه که این عکس دانلودشه:
ولی بازم چیزی نیس که بتونه منو راضی کنه. برای مثال فایلی که با سیدباکس خارجی میگیرم قابل ریموت به آپلودسنتر شاتل نیس و باز باید سراغ همون 175 گیگ داغون برم:n27:
حالا سرعت دانلود مستقیم از سرور خارجی (سیدباکس من)
سرویس 8 مگ
داخل:
Reply from 185.192.112.25: bytes=32 time=60ms TTL=118
خارج:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=127ms TTL=53
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=122ms TTL=53
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=130ms TTL=53
سرویس 8 مگ
داخل:
خارج:
به سلامتی و بزنم به تخته، بالاخره شاتل زحمت کشید و سرعت دانلود فایل از شاتل لند رو درست کرد. (هر چند مطمئن هستم که موقتی ه) :n09:
زمان زیادی هم نیس که درستش کرده چون شما همون روز که اعلام کردم سرعتش 0 بایته در سکوت فرو رفته بودین. :n02:
به محض خوندن این پست شما خودم هم ورداشتم برای تست یک فیلم رو به آپلودسنترش ریموت کردم و بعد زدم دانلود کنه که این عکس دانلودشه:
ولی بازم چیزی نیس که بتونه منو راضی کنه. برای مثال فایلی که با سیدباکس خارجی میگیرم قابل ریموت به آپلودسنتر شاتل نیس و باز باید سراغ همون 175 گیگ داغون برم:n27:
حالا سرعت دانلود مستقیم از سرور خارجی (سیدباکس من)
سکوت کردم؟! مگه شاتل به من اینترنت مجانی یا نون و اب منو میده که بخوام طرف داریشو کنم؟! :n24:
شما میتونید از یک اپلود سنتر داخلی دیگه ای فایل رو به داخل ایران انتقال بدید سپس به سرور شاتللند انتقال بدید :n02: اینم راه حل
سلام
شاتل چقدر گشنه و گدا شده . 200 تومان میگیره برای پیامک که میخواد بزنه برای سرویس . جدیدا اورده رو فاکتور
البته برای ما یک مشترک هستیم 200 تومان چیزی نیست . تو چند صد هزار یا میلیون مشترک همین 200 تومن چقدر پول میشه؟
MeHrDaD-91
08-04-2018, 09:52
پینگ سرور خارجتون خیلی خوبه نسب به من تنظیم خاصی داره یا شانسیه. ( البته به جز سرویس گیم)
سکوت کردم؟! مگه شاتل به من اینترنت مجانی یا نون و اب منو میده که بخوام طرف داریشو کنم؟! :n24:
شما میتونید از یک اپلود سنتر داخلی دیگه ای فایل رو به داخل ایران انتقال بدید سپس به سرور شاتللند انتقال بدید :n02: اینم راه حل
سکوت کردی یعنی اینکه همون موقع که اومدم مشکل رو مطرح کردم شما نیومدی منو نقل قول کنی و بگی دارم اشتباه میکنم. این نشون میده که جدیدا مشکل رو برطرف کرده شاتل. یعنی در واقع مشکل رو بعد از تعطیلات عید برطرف کردند که واقعا خسته نباشن :n27:
و در مورد انتقال فایل هم شما اصلا نمیدونی سیدباکس چیه. بنابراین نظر ندی خیلی بهتره :n08:
فایل های سیدباکس های خارجی غیر قابل ریموت هستند.:n23:
تنها سیدباکسی که فایلش قابل ریموت هست سیدباکس seedbaz است که من ازش سرویس ندارم. :n02:
الان گرفتی من چیا گفتم یا باز میخوای جک تعریف کنی؟ :n31:
پینگ سرور خارجتون خیلی خوبه نسب به من تنظیم خاصی داره یا شانسیه. ( البته به جز سرویس گیم)
بنده که هیچ تنظیم خاصی نکردم. الان پینگ شما با پینگ دیده بان فرق خاصی نداره.:n01:
سکوت کردی یعنی اینکه همون موقع که اومدم مشکل رو مطرح کردم شما نیومدی منو نقل قول کنی و بگی دارم اشتباه میکنم. این نشون میده که جدیدا مشکل رو برطرف کرده شاتل. یعنی در واقع مشکل رو بعد از تعطیلات عید برطرف کردند که واقعا خسته نباشن :n27:
و در مورد انتقال فایل هم شما اصلا نمیدونی سیدباکس چیه. بنابراین نظر ندی خیلی بهتره :n08:
فایل های سیدباکس های خارجی غیر قابل ریموت هستند.:n23:
تنها سیدباکسی که فایلش قابل ریموت هست سیدباکس seedbaz است که من ازش سرویس ندارم. :n02:
الان گرفتی من چیا گفتم یا باز میخوای جک تعریف کنی؟ :n31:
اولا اینکه ادب و احترام خودتو نگه دار
دوما ، بنده اینجا پلاس نیستم که ببینم کی و چه لحظه چی میگه ، کاربرا وقتی میان توی این صفحه میفهمن باقی افراد چی گفتن و چی نگفتن
سوما ، بنده عرض کردم انتقال فایل از سرور خارجی که نشه توی شاتللند اپلود کرد یک راه حل داره که گفتم
چهارما ، شمایی که از شاتل انقدر ناراضی هستید چرا هنوز توی شاتل موندید؟!!!!
پنجما، یکم مودب باش...
دوبار تاکید کردم روی ادب و احترام ... روز خوش
درخواست دادم پیامک رو کنسل کنند برای سرویسم. 200 تومان میخواد بگیره. بحث 200 تا تک تومنی نیست . بحث اینکه همه تو این مملکت راه دزدی یاد گرفتند
دوما ، بنده اینجا پلاس نیستم که ببینم کی و چه لحظه چی میگه ، کاربرا وقتی میان توی این صفحه میفهمن باقی افراد چی گفتن و چی نگفتن
سوما ، بنده عرض کردم انتقال فایل از سرور خارجی که نشه توی شاتللند اپلود کرد یک راه حل داره که گفتم
پنجما، یکم مودب باش...
به یاد ندارم توهینی کرده باشم که شما اینقدر جوش آوردی و روی ادب تاکید میکنی:n02:
اتفاقا هر روز حداقل 3 دفه اینجا پلاس هستی. هر دفه کسی نظری داده و یا سوالی پرسیده شما یکی از نقل قول کننده های ثابت بوده ای. خود من یکی از نمونه هاش هستم که اینجا نظری دادم و توسط شما نقل قول شدم :n09:
اون راه حل هم به شما توضیح داده شد که در مورد سیدباکس خارجی جواب نمیده چون فایل هاش قابل ریموت به هیچ آپلودسنتری نیست. منتها فارسیتون ضعیفه ظاهرا.:n27:
و اما میرسیم به سوال شما که فرمودین:
"شمایی که از شاتل انقدر ناراضی هستید چرا هنوز توی شاتل موندید؟!!!!"
جواب سوال:
شاتل اینقدر شرکت کثیفیه که وقتی یک ماه پیش که فقط یک ماه از سرویس سه ماهه خودم رو مصرف کرده بدم بهشون پیشنهاد دادم که سرویس رو فسخ کنم و اونا به اندازه یک سوم از 127 هزار تومنی که پرداختم رو کم کنن و بقیه مبلغ رو به حساب من برگردونن بهم جواب دادند که:
اگه هر زمانی بخواهید قرارداد فسخ بشه مشکلی نداره فقط مبلغی بازگردانده نمیشه!!!
به همین خاطر میگم دزد و نفرت انگیز است شاتل :n23:
در مورد سیدباکس خارجی جواب نمیده چون فایل هاش قابل ریموت به هیچ آپلودسنتری نیست
برای ریموت باید اول فایل رو به پوشه public انتقال بدی بعد از اونجا میتونی ریموت کنی
برای ریموت باید اول فایل رو به پوشه public انتقال بدی بعد از اونجا میتونی ریموت کنی
به پوشه Public یا هیچ جای دیگه قابل انتقال نیست. فایل های سیدباکس های خارجی با یوزر و پسورد محافظت میشن و بطور کامل غیر قابل انتقال هستند.
کسی که نخریده باشه منظور منو متوجه نمیشه. با seedbaz فرق دارن. هیچ جا نمیشه منتقل کردشون. تنها راه حل اینه که یه نت خوب بگیرم که حجم اصلی اون بالا باشه و دیگه احتیاجی به کارهایی مثل ریموت نباشه که هی لقمه رو دور سر خودمون نچرخونیم.:n27:
به پوشه Public یا هیچ جای دیگه قابل انتقال نیست. فایل های سیدباکس های خارجی با یوزر و پسورد محافظت میشن و بطور کامل غیر قابل انتقال هستند.
کسی که نخریده باشه منظور منو متوجه نمیشه. با seedbaz فرق دارن. هیچ جا نمیشه منتقل کردشون. تنها راه حل اینه که یه نت خوب بگیرم که حجم اصلی اون بالا باشه و دیگه احتیاجی به کارهایی مثل ریموت نباشه که هی لقمه رو دور سر خودمون نچرخونیم.:n27:
من خودم هم سیدباکس خارجی دارم سه روز درگیر همین مشکل بودم تا پشتیبانیش درستش کرد اما بهرحال اگه کسی بتونه از داتک یا دیده بان سرویس بگیره خیلی بهتر هست پارت بندی و ریموت کردن به شاتل لند وقت گیر و حالگیری هست یه موقع های کلا آدم بیخیال دانلود میشه فعلا هم که بسته شاتلند رو حذف کردن تا ترافیک بفروشن وزیر وعده داده بود تمام سایتهای داخلی بزودی جزء ترافیک داخلی حساب بشن اما تا الان هیچ خبری نشده :n35:
به یاد ندارم توهینی کرده باشم که شما اینقدر جوش آوردی و روی ادب تاکید میکنی:n02:
اتفاقا هر روز حداقل 3 دفه اینجا پلاس هستی. هر دفه کسی نظری داده و یا سوالی پرسیده شما یکی از نقل قول کننده های ثابت بوده ای. خود من یکی از نمونه هاش هستم که اینجا نظری دادم و توسط شما نقل قول شدم :n09:
اون راه حل هم به شما توضیح داده شد که در مورد سیدباکس خارجی جواب نمیده چون فایل هاش قابل ریموت به هیچ آپلودسنتری نیست. منتها فارسیتون ضعیفه ظاهرا.:n27:
و اما میرسیم به سوال شما که فرمودین:
"شمایی که از شاتل انقدر ناراضی هستید چرا هنوز توی شاتل موندید؟!!!!"
جواب سوال:
شاتل اینقدر شرکت کثیفیه که وقتی یک ماه پیش که فقط یک ماه از سرویس سه ماهه خودم رو مصرف کرده بدم بهشون پیشنهاد دادم که سرویس رو فسخ کنم و اونا به اندازه یک سوم از 127 هزار تومنی که پرداختم رو کم کنن و بقیه مبلغ رو به حساب من برگردونن بهم جواب دادند که:
اگه هر زمانی بخواهید قرارداد فسخ بشه مشکلی نداره فقط مبلغی بازگردانده نمیشه!!!
به همین خاطر میگم دزد و نفرت انگیز است شاتل :n23:
وقتی چیزی رو بلدم برای حل مشکل دیگران بهشون کمک و یاری میرسونم و فکر نمیکنم باید بخاطر کمک به دیگران از کسی معذرت خواهی کنم برعکس باعث خوشحالی منه که به پست های و نوشته های من توجه میکنی :n09:
فارسی من ضعیفه ؟ :n19: ای جان دیگه چی؟
باید در نظر بگیری در چه کشوری هستی ، اینجا ایرانه اروپا یا امریکا یا کشورهای شرق اسیا نیست ، قانون نداره کشور بی قانون یعنی جای که هستی و نفس میکشی ولی در نظر بگیر که سرویس دهی شاتل بهتر از باقی شرکت هاست در واقع انتخاب بین بد و بدتر هست ، خوبی وجود نداره که ادم بخواد مقایسه ای بینشون داشته باشه که بخوایم قضاوت کنیم ، ما ایرانی ها مجبوریم با حداقل ها بسازیم ، یه نمونه بی قانونی و بی تکلیفی کشور همین نرخ ارزه...
George Shelly
08-04-2018, 18:49
پنجما، یکم مودب باش...
ویرایش ......
چرا هرچی اهوازی من می بینم تو هر جایی همه نروس و عصبی هستن ؟ ( منظورم همه نیستن)
چیزی نگفت که انقدر جوش آوردی ...
این یه حقیقت زندگی هست که شما هر روز اینجایی و همه کاربرا رو حداقل یه بار منشن کردی.
تا یکی سوال میپرسه سریع شما جواب میدی ، البته درسته که کمک می کنی ولی خوب زیاد پست بدی تو مخی میشی و کاربرا کلافه میشن.
امیدوارم درک کنی و نیای من رو مورد عنایت قرار بدی .
خوب ... چشم ...
دوست عزیز ایشون بلند شدن به من گفتن ساکت شدی خیلی ببخشید ساکت شدم برای چی؟
وقتی کسی به شما بگه نظر ندی بهتره در اصل گفته خفه خون بگیر! دوست داری کسی اینو بهت بگه؟
وفتی کسی بهت میگه جوک نگو یعنی چرت و پرت تحویلمون نده
خدا سرشاهده جز کمک به دیگران هدفی نداشتم ، ناراحتین ازم چشم فعالیت نمیکنم میرم تو سایت دیگه ای فعالیت میکنم ...
معمولا مردم اینطورن که کمک کنی بهشون بعدش دیگه رو اعصابشونی ... واقعا خنده داره ... خداحافظ
George Shelly
08-04-2018, 19:18
خوب ... چشم ...
وقتی کسی به شما بگه نظر ندی بهتره در اصل گفته خفه خون بگیر! دوست داری کسی اینو بهت بگه؟
خدا سرشاهده جز کمک به دیگران هدفی نداشتم ، ناراحتین ازم چشم فعالیت نمیکنم میرم تو سایت دیگه ای فعالیت میکنم ...
معمولا مردم اینطورن که کمک کنی بهشون بعدش دیگه رو اعصابشونی ... واقعا خنده داره ... خداحافظ
نه!
من اتفاقا خوشحالم شما کمک می کنی چون میدونم خیلی ها این جا هستند که اطلاعات کافی دارند و کسر شان میدونن کمک کردن رو و یا حوصله ش رو ندارن!
من به نوبه خودم از شما ممنونم که کمک می کنی اما میدونی این سیستم ایرانی هاست ، تا زیاد پست میدی و زیاد دیدی میشی سریع کلافه میشن از دستت تو همه جا همینه !
من منظورم خودم نبود من نه مدیرم نه صاحب سایتم که به کسی بگم چیکار کن یا نکن، فقط یادآوری کردم!
من خودم تو تاپیک دیده بان کلی پست گذاشتم و درباره نت خودم گفتم حتی قبل اینکه کسی ازم بخواد بعد یه سریا اومدن گفتن مردمو گمراه نکن!
منم دیگه هیچ پستی نمیدم در مورد تست نتم به من چه برن خودشون بگیرن بفهمن چی هست چی نیست!
من شاید منظورمو بد رسوندم شاید تند گفتم ، امیدوارم ناراحت نباشی از دست من من منظوری نداشتم ، به حد کافی همه ما داغون هستیم از دست این سیستم و نباید سعی کنیم همدیگه رو عصبی ترو داغون تر کنیم ، نباید به جون هم بیوفتیم و روان همدیگر رو بهم بزنیم.
من خودم هم سیدباکس خارجی دارم سه روز درگیر همین مشکل بودم تا پشتیبانیش درستش کرد اما بهرحال اگه کسی بتونه از داتک یا دیده بان سرویس بگیره خیلی بهتر هست پارت بندی و ریموت کردن به شاتل لند وقت گیر و حالگیری هست یه موقع های کلا آدم بیخیال دانلود میشه فعلا هم که بسته شاتلند رو حذف کردن تا ترافیک بفروشن وزیر وعده داده بود تمام سایتهای داخلی بزودی جزء ترافیک داخلی حساب بشن اما تا الان هیچ خبری نشده :n35:
آره و اون بحث وقت گیری و حال گیری در ریموت کردن هم خیلی روی اعصابه.
پشتیبانی کجا مشکل شما رو حل کرد؟ شاتل رو میگید؟ بفرمایید چکار کردید که حداقل توی این ماه آخر بتونم فایل های سیدباکس رو به شاتل ریموت کنم و حجم دانلودم بیشتر بشه. مرسی.
خوب ... چشم ...
من نگفتم "ساکت شدی"
من گفتم "ساکت بودی"
و منظورم این بود که همون روز که به شاتل انتقاد کردم شما همون روز منو نقل قول نکردید که بگید دارم اشتباه میکنم. قصد توهین نداشتم و اون عبارت اصلا توهین آمیز هم بحساب نمیاد.
اما اگه بخاطر اون قضیه ناراحتی ازت عذرخواهی میکنم.
من اتفاقا زیاد دیدم که شما سوال های کاربران رو نقل قول میکنی و به اونا جواب میدی و به کاربران کمک میکنی که اون قسمت از کار شما خوبه و برای هر تاپیکی کاربری مثل شما لازمه.
من فقط میخوام شاتل رو ترک کنم. دیگه انتخاب من بوده. سرویسش مورد رضایت من نبوده. این حق رو دارم که اینترنت شرکت های دیگه رو هم امتحان کنم و مطوب ترین گزینه از دیدگاه خودم که نیازهام رو برطرف کنه انتخاب کنم.
والسلام :n16:
آره و اون بحث وقت گیری و حال گیری در ریموت کردن هم خیلی روی اعصابه.
پشتیبانی کجا مشکل شما رو حل کرد؟ شاتل رو میگید؟ بفرمایید چکار کردید که حداقل توی این ماه آخر بتونم فایل های سیدباکس رو به شاتل ریموت کنم و حجم دانلودم بیشتر بشه. مرسی.
پشتیبانی خود سیدباکس مشکل را حل کرد با کلی اسکرین شات و لینک تونستم حالیش کنم که فایل دانلود شده در سیدباکس نمیتونم ریموت کنم در صورتی که نباید اینطور باشه شما اول تو سیدباکس قسمت فایل منیجر تو پوشه فایل ببین پوشه public رو داری اگه هست روی فایل دانلود شده راست کلیک کن بعد روی move کلیک کن کادری که باز میشه مسیر پوشه public را بهش بده بعد استارت رو بزن اوکی داد برو تو پوشه public فایل رو اگه بالای دو گیگ هست پارت بندی کن بعد هم از صحفه دانلود هم برو تو پوشه public لینک رو کپی کن و تو شاتلند ریموت کن
پشتیبانی خود سیدباکس مشکل را حل کرد با کلی اسکرین شات و لینک تونستم حالیش کنم که فایل دانلود شده در سیدباکس نمیتونم ریموت کنم در صورتی که نباید اینطور باشه شما اول تو سیدباکس قسمت فایل منیجر تو پوشه فایل ببین پوشه public رو داری اگه هست روی فایل دانلود شده راست کلیک کن بعد روی move کلیک کن کادری که باز میشه مسیر پوشه public را بهش بده بعد استارت رو بزن اوکی داد برو تو پوشه public فایل رو اگه بالای دو گیگ هست پارت بندی کن بعد هم از صحفه دانلود هم برو تو پوشه public لینک رو کپی کن و تو شاتلند ریموت کن
ویرایش:
واقعا تف به این شانس من:n27::n23:
جواب شرکت خارجی ارائه دهنده سیدباکس در مورد علت ریموت آپلود نشدن فایل ها:
Hello,
This option is not available nor supported with your plan.
You need one of the following plans,
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
malthael
08-04-2018, 23:52
شاتل سرویس 8 مگ (خط رو 9 مگ بسته شده ) ساعت 12:45 شب :
وضعیت شاتل دیگه وافعا افتضاح شده علاوه بر مشکل افت شدید سرعت موفع ظهر و شب الان 5-6 روزه که مشکل نوسان شدید SNR و پرش لینک هم بوجود اومده و مخصوصا ظهرها به مدت 2-3 ساعت مدواوم پرش لینک وجود داره و ظاهرا کسی هم به فکر حل مشکل نیست اگه تا چند روزه دیگه که سرویسم تموم میشه حل نشه به احتمال زیاد دیگه تمدید نمیکنم
کم کم داره دامنه نارضایتی ها گسترش پیدا میکنه.:n09:
کاش مدیران شاتل سر عقل بیان و آستین بالا بزنن و مشکلات "افت سرعت در ساعاتی از روز و شب" و همچنین "حجم کم ترافیک بین الملل" رو رفع کنن.:n27:
خودم بشخصه حس و حال عوض کردن ISP ندارم اما اگه شاتل فکری به حال خودش نکنه مجبورم بنده فکری به حالش بکنم ! متوجه هستین که چی میگم؟ :n02:
من از شهر کرمانشاه هستم.
هرچی ISP تو کرمانشاه بود رو هر کدوم دست کم به مدت یک یا چندین ماه تست کردم.
هیچ کدوم به اندازه ی شاتل خوب نبودن.
کوچکترین مشکلی هم با این شرکت ندارم و هرگز زنگ نزدم بگم مشکل دارم. تازه از مرکز مخابرات هم کلی فاصله داریم.
رو همون خط تلفنی که شرکت های دیگه به زور 4 مگابیت رو بهم میدادن، شاتل روی 9 مگابیت واسم بسته و SNR هم همیشه بالای 15 هست.
نزدیک یک سال هم هست که اینترنت این شرکت رو دارم.
بدترین اونها هم مخابرات و پارس آنلاین بودن که افتضاح به تمام معنی بودن.
من که راضی ام.
:n16:
MOHAMMAD2010
09-04-2018, 11:45
امروز درخواست فسخ رو فرستادم حالا ببینم چقدر طول میکشه جمع اوری بشه
Gamemaster
09-04-2018, 12:02
پینگ بالا افت شدید سرعت
این شاتل دیگه اون شاتل قبل عید نمیشه
بدورد شاتل
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=1125ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=1194ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=209ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=414ms TTL=46
malthael
09-04-2018, 13:49
من مخابرات ، های وب و فن آوا رو امتحان کردم که هیچ کدوم به درد نمی خوردن و اینم که از وضع افتضاح شاتل :n34: تنها کاری هم که بلدن ابداع راه های مسخره برای گرفتن پول بیشتره :n21: از هزینه زوری نصب و پیامک گرفته تا عوارض شهرداری !!!
الان تو مرکز ما فقط یه پارس آنلاین مونده که امتحان نکردم که تو شهر ما از هر کس پرسیدم ازش ناراضی بود حالا نمی دونم برای کیفیتش بود یا به خاطر حجم های قدیمش که یه 2 گیگ میداد و تا می تونست ازش دزدی می کرد. حالا اگه کسی می تونه ما رو یه راهنمایی کنه .
Gamemaster
09-04-2018, 14:06
اگه انتن دهی خوب دارین برید سمت نت همراه
ابن isp درست بشو نیشتن
malthael
09-04-2018, 14:41
اگه انتن دهی خوب دارین برید سمت نت همراه
ابن isp درست بشو نیشتن
نت همراه هم حجمش کمه و قیمتش زیاد . با این مصرفی که من دارم اصلا نمیصرفه .
pipo4713
09-04-2018, 23:52
پینگ بالا افت شدید سرعت
بدورد شاتل
این نوسان بیشتر بهش میاد نویزی داشته باشید دوست من
وگرنه کیفیت شاتل در حال حاضر خوبه،حتی من توی عید هیچ کمبودی پهنای باندی ندیدم
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=79ms TTL=54
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=80ms TTL=54
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=86ms TTL=54
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=80ms TTL=54
MOHAMMAD2010
10-04-2018, 09:54
امروز درخواست فسخ رو فرستادم حالا ببینم چقدر طول میکشه جمع اوری بشه
دیروز عصر تماس گرفتن ، گفتن فردا صبح میفرستیم مخابرات
امیدوارم تا امروز تخلیه بشه - البته هنوز که خبری نیست و اینترنت هم وصله
and-roid2
10-04-2018, 11:18
پینگ بالا افت شدید سرعت
بدورد شاتل
کمبود پهنای باند داره در مرکز شما
misam5526
10-04-2018, 12:05
در حال حاضر شاتل از نظر سرعت نرمال به نظر میاد وضعیتش ولی پینگ مقداری افزایش داشته.
سرویس 8 مگ:
تک کانکشن:
آقا من سرویس 8 مگ یه ماهه میخوام چرا نیست تو لیست؟!!!!!!!!
ehsan-75
10-04-2018, 13:48
آقا من سرویس 8 مگ یه ماهه میخوام چرا نیست تو لیست؟!!!!!!!!
احتمالا هنوز از حجم یا زمان سرویس فعلیتون مونده.
زمانی میتونین تغییر بدین که حجمتون یا زمان سرویستون تموم شده باشه در غیر اینصورت برای تغییر آنی باید سرویس بالاتر رو خریداری کنید.
شاتل
malthael
12-04-2018, 18:40
ساعت 6:45 عصر سرویس 8 مگ :
امروز باهاشون تماس گرفتم بعد از یک ساعت ریموت شدن و دانلود فایل های مختلف و 10 تومن شارژ تلفن سوختن هیچ غلطی نتونستن کنن . طرف اومده از سایت شاتللند دانلود میکنه و جالبه تک کانکشنش به 100KB هم نمیرسه بعد IDM رو گذاشته رو 32 کانکشن و میگه سرعتتون که خوبه ! میگم خانوم من که 24 ساعت ننشستم از شاتللند فایل دانلود کنم . من اگه بخوام دانلود کنم هم یا تورنت هست یا سرور خارجی . میگم با این تک کانکشن افتضاح نمیتونم یوتیوب رو 720 هم ببینم . برگشته میگه یوتیوب یه سایت خارجیه و چون شما از شبکه شاتل خارج شدید دیگه به ما ربطی نداره !!! :n04:
میگم من از شما اینترنت خریدم ، اینترانت که نخریدم که خارج از شبکه شما بگی به ما ربطی نداره ، میگم ببین من از تست سرعتی که تو سایت خودتون قرار دادید تست گرفتم سرعت من رو 1.5 مگ با سرور داخل و 0.5 مگ با سرور خارج نشون میده ، باز برگشته میگه نه شما مشکلی ندارید . دیدم فایده نداره قطع کردم .
سرعت 8 خریدم ولی سرعت دانلود به 2 مگ هم نمیرسه. پینگ و پکت لاست هم که دیگه چه عرض کنم. اگه 195 شکایت کنم پول رو برگشت میزنن ؟ یا اگه برگشتی در کار نیست یا دردسرش زیاده صبر کنم اشتراکم تموم بشه چون پولش برام مهم نیست . برای تخلیه از سایتش اقدام کنم سریع تره یا برم نمایندگی ؟
ERF@NIAN
12-04-2018, 20:18
امروز باهاشون تماس گرفتم بعد از یک ساعت ریموت شدن و دانلود فایل های مختلف و 10 تومن شارژ تلفن سوختن هیچ غلطی نتونستن کنن . طرف اومده از سایت شاتللند دانلود میکنه و جالبه تک کانکشنش به 100KB هم نمیرسه بعد IDM رو گذاشته رو 32 کانکشن و میگه سرعتتون که خوبه ! میگم خانوم من که 24 ساعت ننشستم از شاتللند فایل دانلود کنم . من اگه بخوام دانلود کنم هم یا تورنت هست یا سرور خارجی . میگم با این تک کانکشن افتضاح نمیتونم یوتیوب رو 720 هم ببینم . برگشته میگه یوتیوب یه سایت خارجیه و چون شما از شبکه شاتل خارج شدید دیگه به ما ربطی نداره !!! :n04:
میگم من از شما اینترنت خریدم ، اینترانت که نخریدم که خارج از شبکه شما بگی به ما ربطی نداره ، میگم ببین من از تست سرعتی که تو سایت خودتون قرار دادید تست گرفتم سرعت من رو 1.5 مگ با سرور داخل و 0.5 مگ با سرور خارج نشون میده ، باز برگشته میگه نه شما مشکلی ندارید . دیدم فایده نداره قطع کردم .
سرعت 8 خریدم ولی سرعت دانلود به 2 مگ هم نمیرسه. پینگ و پکت لاست هم که دیگه چه عرض کنم. اگه 195 شکایت کنم پول رو برگشت میزنن ؟ یا اگه برگشتی در کار نیست یا دردسرش زیاده صبر کنم اشتراکم تموم بشه چون پولش برام مهم نیست . برای تخلیه از سایتش اقدام کنم سریع تره یا برم نمایندگی ؟
تو مرکز شما مشکل دارن، اعصاب خودتو خورد نکن برو یه شرکت دیگه. پولت رو هم باید روزهایی که از سرویست گذشته کم کنن باقیشو پس بدن
misam5526
12-04-2018, 20:45
قطعا مشکل مربوط به مرکز مخابراتی و کمبود پهنای باند یا مشکلات فنی میشه.
وگرنه تصویر بالا هم برای سرویس 8 مگ و تست از همون فرانکفورت و سرور هست. منم با دوستمون موافقم بهتره در بین شرکتها در مرکز مخابراتی خودتون، شرکتی که خلوت تره یا پهنای باند بیشتر داره پیدا کنید.
Gamemaster
13-04-2018, 09:23
خیر پول برنمیگرده
بهترین راه تخلیه هست
نمایندگی برین
| SoRoush 8K |
13-04-2018, 09:46
احتمالا مشکل از مرکز مخابراتیتونه. من خودم سرویس 8 مگ + سرویس پینگ دارم. پینگم حول و حوش 90 هست. دیشبم یوتیوب 1080p 60fps ویدیو میدیدم مشکلی نبود لود میکرد.
----
یه سوال!
همونطور که گفتم تو یوتیوب ویدیو میبینم 1080 60فریم راحت لود میکنه! ولی توی توییچ که لایو میخوام ببینم حتی 720p هم هر 10 ثانیه یه بار قطع میشه واسه لود! درصورتی که تو یوتیوب با اینکه با ف-شکن میرم مشکلی نیست!
جریان چیه؟
MOHAMMAD2010
13-04-2018, 10:22
دوستان من دوشنبه درخواست تخلیه دادم - همون دوشنبه باهام تماس گرفتن و تایید کردن ، ولی خبری از تخلیه نبود و اینترنت هم وصل بود ، تا اینکه دیروز پنج شنبه رفتم 195 شکایت کردم - حدود 1 ساعت بعد شکایت چراغ اینترنت مودم من خاموش شد و باهام تماس گرفتن که خط شما هم تخلیه شده ! بهشون گفتم هنوز چراغ adsl من روشنه ولی اون گفت خط تخلیه شده ! در جواب شکایت هم برام نوشتن که خط تخلیه شده و شکایت رو مردود اعلام کردن و بسته شده !
حالا من باید چی کار کنم ؟ چراغ adsl هنوز روشنه و ریت اپلود و دانلود رو 70 کیلوبیت اومده
درخواست تجدید نظر بزنم تو 195 ؟
malthael
13-04-2018, 11:12
یه سوال!
همونطور که گفتم تو یوتیوب ویدیو میبینم 1080 60فریم راحت لود میکنه! ولی توی توییچ که لایو میخوام ببینم حتی 720p هم هر 10 ثانیه یه بار قطع میشه واسه لود! درصورتی که تو یوتیوب با اینکه با ف-شکن میرم مشکلی نیست!
جریان چیه؟
این به تفاوت فناوری پخش ویدیو دو سایت بر میگرده .
ehsan-75
13-04-2018, 11:20
دوستان من دوشنبه درخواست تخلیه دادم - همون دوشنبه باهام تماس گرفتن و تایید کردن ، ولی خبری از تخلیه نبود و اینترنت هم وصل بود ، تا اینکه دیروز پنج شنبه رفتم 195 شکایت کردم - حدود 1 ساعت بعد شکایت چراغ اینترنت مودم من خاموش شد و باهام تماس گرفتن که خط شما هم تخلیه شده ! بهشون گفتم هنوز چراغ adsl من روشنه ولی اون گفت خط تخلیه شده ! در جواب شکایت هم برام نوشتن که خط تخلیه شده و شکایت رو مردود اعلام کردن و بسته شده !
حالا من باید چی کار کنم ؟ چراغ adsl هنوز روشنه و ریت اپلود و دانلود رو 70 کیلوبیت اومده
احتمالا پروفایل شاتلتون رو از رو سیستمشون حذف کردن ولی چون پنجشنبه ها مخابرات حالت نیمه تعطیل داره هنوز خط رو مخابرات تخلیه نکرده. احتمالا شنبه انجامش بدن
malthael
13-04-2018, 11:24
لازم نیست چون خطتون تخلیه شده . من هر وقت درخواست تخلیه خط رو میدادم صبر میکردم تا چراغ ADSL خاموش بشه . وقتی که خاموش میشد میفهمیدم که خط تخلیه شده . تا 2 ماه پیش که درخواست تخلیه به فن آوا رو دادم . بعد از چند روز چراغ ADSL روشن بود . تو مودم که نگاه کردم 2-3 روزی ریت خط رو 70 بود که بعدش رفت رو حداکثر کشش خط . تو 195 ازشون شکایت کردم ولی مثل شما شکایت رو مردود اعلام کردن و گفتن که خط تخلیه شده . که بعد که رفتم نمایندگی این شاتل آشغال اونها هم چک کردند و گفتن که تخلیه شده . دلیلش رو یکی از دوستان تو همین فروم گفتن که قبلا به صورت دستی خط رو از رانژه خارج میکردن و در کل سیم جدا میشده ولی حالا سیمی جا به جا نمیشه و فقط به صورت نرم افزاری خط شما از رانژه خارج میشه و آمادگی رانژه شدن توسط یه شرکت دیگه رو پیدا میکنه .
misam5526
13-04-2018, 11:49
هرچند این موضوع رو قبلا گفته بودم ولی تکرارش ضرر نداره.
از اونجا که دستگاههای MDF اتومات شدند، عملیات تخلیه خط نرم افزاری در طرف شرکتها انجام میگیره و خط مشترک همچنان اکتیو و متصل به MDF باقی میمونه تا شرکت جدید انتخاب بشه. در نتیجه معیار تخلیه الان تنها تایید شرکت و اعلام تخلیست و نه خاموش و روشن بودن چراغ مودم.
MOHAMMAD2010
13-04-2018, 11:50
احتمالا پروفایل شاتلتون رو از رو سیستمشون حذف کردن ولی چون پنجشنبه ها مخابرات حالت نیمه تعطیل داره هنوز خط رو مخابرات تخلیه نکرده. احتمالا شنبه انجامش بدن
خودم هم همین نظرو دارم - چون تا نیم ساعت قبلش اینترنت هم وصل بود ، نمیشه که تو نیم ساعت هم اینترنت قطع بشه هم خط تخلیه بشه !
متاسفانه شنبه هم تعطیله
لازم نیست چون خطتون تخلیه شده . من هر وقت درخواست تخلیه خط رو میدادم صبر میکردم تا چراغ ADSL خاموش بشه . وقتی که خاموش میشد میفهمیدم که خط تخلیه شده . تا 2 ماه پیش که درخواست تخلیه به فن آوا رو دادم . بعد از چند روز چراغ ADSL روشن بود . تو مودم که نگاه کردم 2-3 روزی ریت خط رو 70 بود که بعدش رفت رو حداکثر کشش خط . تو 195 ازشون شکایت کردم ولی مثل شما شکایت رو مردود اعلام کردن و گفتن که خط تخلیه شده . که بعد که رفتم نمایندگی این شاتل آشغال اونها هم چک کردند و گفتن که تخلیه شده . دلیلش رو یکی از دوستان تو همین فروم گفتن که قبلا به صورت دستی خط رو از رانژه خارج میکردن و در کل سیم جدا میشده ولی حالا سیمی جا به جا نمیشه و فقط به صورت نرم افزاری خط شما از رانژه خارج میشه و آمادگی رانژه شدن توسط یه شرکت دیگه رو پیدا میکنه .
اخه من حدودا تا حالا 7-8 بار از شرکت های مختلف تو همین مرکز مخابراتی خودم تخلیه کردم ! همیشه چراغ مودم هم خاموش میشد - فکر نکنم مربوط به این موضوعی باشه که شما گفتین - تازه شاتل وقتی میخواست اینترنت خودش رو رانژه کنه مثل همین الان اپلود و دانلودش حدود 1 روز برام روی همین 70 کیلوبیت بود - پس به نظرم الان هم هنوز رانژه خودشون هست
میترسم ثبت نام شرکت جدید رو هم انجام بده نامه مخابراتش برگشت بخوره
کلا اصلا خاطره خوبی از شاتل برام نموند ! سرعت وصل کردن اینترنتش از همه شرکت ها کند تر بود - سرعتش هم که من راضی نبودم - حالا سر تخلیه هم اینجوری شده
هرچند این موضوع رو قبلا گفته بودم ولی تکرارش ضرر نداره.
از اونجا که دستگاههای MDF اتومات شدند، عملیات تخلیه خط نرم افزاری در طرف شرکتها انجام میگیره و خط مشترک همچنان اکتیو و متصل به MDF باقی میمونه تا شرکت جدید انتخاب بشه. در نتیجه معیار تخلیه الان تنها تایید شرکت و اعلام تخلیست و نه خاموش و روشن بودن چراغ مودم.
من همین 1 ماه پیش از های وب تخلیه کردم چراغ مودم یک روزه خاموش شد ! یعنی تو همین 1 ماه تجهیزات تو مرکز مخابراتی عوض شد !؟
misam5526
13-04-2018, 12:21
من همین 1 ماه پیش از های وب تخلیه کردم چراغ مودم یک روزه خاموش شد ! یعنی تو همین 1 ماه تجهیزات تو مرکز مخابراتی عوض شد !؟
جواب همچنان همونه. میتونید شرکت جدید ثبت نام کنید. قطعا خط شما تخلیست.
برای اطمینان میتونید با شاتل تماس بگیرید و بگید مشخصات تیکیت یا همون نامه که تایید جمع اوری رو شامل میشه بهتون بگن.
ho3in2012
13-04-2018, 12:53
خودم هم همین نظرو دارم - چون تا نیم ساعت قبلش اینترنت هم وصل بود ، نمیشه که تو نیم ساعت هم اینترنت قطع بشه هم خط تخلیه بشه !
متاسفانه شنبه هم تعطیله
اخه من حدودا تا حالا 7-8 بار از شرکت های مختلف تو همین مرکز مخابراتی خودم تخلیه کردم ! همیشه چراغ مودم هم خاموش میشد - فکر نکنم مربوط به این موضوعی باشه که شما گفتین - تازه شاتل وقتی میخواست اینترنت خودش رو رانژه کنه مثل همین الان اپلود و دانلودش حدود 1 روز برام روی همین 70 کیلوبیت بود - پس به نظرم الان هم هنوز رانژه خودشون هست
میترسم ثبت نام شرکت جدید رو هم انجام بده نامه مخابراتش برگشت بخوره
کلا اصلا خاطره خوبی از شاتل برام نموند ! سرعت وصل کردن اینترنتش از همه شرکت ها کند تر بود - سرعتش هم که من راضی نبودم - حالا سر تخلیه هم اینجوری شده
برای چک کردن وضعیت رانژه میتونین برین سایت شرکت یوزنت خدمات ADSL رو بزنین و شمارتون رو وارد کنین
چون سامانشون به مخابرات وصل هست در صورتی که رانژه یه شرکت دیگه باشین ارور میده (میگه ADSL مربوط به شرکت دیگر است)
در صورتی که خطتون تخلیه باشه اسم مرکزتون رو مینویسه
MOHAMMAD2010
13-04-2018, 15:09
برای چک کردن وضعیت رانژه میتونین برین سایت شرکت یوزنت خدمات ADSL رو بزنین و شمارتون رو وارد کنین
چون سامانشون به مخابرات وصل هست در صورتی که رانژه یه شرکت دیگه باشین ارور میده (میگه ADSL مربوط به شرکت دیگر است)
در صورتی که خطتون تخلیه باشه اسم مرکزتون رو مینویسه
اسم مرکز رو مینویسه
ولی شما مطمئن هستین درست کار میکنه ؟ چون اینم مثل بقیه شرکت ها هست شماره رو بزنی اسم مرکز رو مینویسه حالا چه رانژه باشه چه نباشه
ho3in2012
13-04-2018, 15:27
اسم مرکز رو مینویسه
ولی شما مطمئن هستین درست کار میکنه ؟ چون اینم مثل بقیه شرکت ها هست شماره رو بزنی اسم مرکز رو مینویسه حالا چه رانژه باشه چه نباشه
بله مطمئن هستم
خودم الان تستش کردم روی خط خودم و نوشت خطم رانژه یه شرکت دیگه هست
به نظر دوستان بهترین شرکت برای مرکز مخایرات ردانی پور اصفهان چه شرکتی است؟ تا حالا از شاتل سرویس اکو داشتم.با شبانه رایگان که الان محدودم کردن و از ساعت یک به بعد اینترنتم داغون میشه.زنگ زدم گفتم این شبانه رو نمیخوام و برش دارید پولشم برا خودتون گفتن نمیشه.من هم این اینترنت خونه است و من عملا بیشتر شبها باهاش کار دارم .
الان میخوام از تعرفه های جدید سرعت 8 گیگ که حدود ماهی 50 تومنه بگیرم اما حجم شاتل نسبت به بقیه کمه . به نظرتون از کدام شرکت بگیرم . که هم حجم بالا بده و هم سرعتم کم و زیاد نشه. الان تو شاتل رو سرویس اکو خطم تا سرعت 16 بازه و با توجه به شرایط نویز خطم رو سرعت 12 استفاده میکنم.نمیخوام هم سرعتم از نهایت 8 کمتر بشه.
ho3in2012
13-04-2018, 20:06
به نظر دوستان بهترین شرکت برای مرکز مخایرات ردانی پور اصفهان چه شرکتی است؟ تا حالا از شاتل سرویس اکو داشتم.با شبانه رایگان که الان محدودم کردن و از ساعت یک به بعد اینترنتم داغون میشه.زنگ زدم گفتم این شبانه رو نمیخوام و برش دارید پولشم برا خودتون گفتن نمیشه.من هم این اینترنت خونه است و من عملا بیشتر شبها باهاش کار دارم .
الان میخوام از تعرفه های جدید سرعت 8 گیگ که حدود ماهی 50 تومنه بگیرم اما حجم شاتل نسبت به بقیه کمه . به نظرتون از کدام شرکت بگیرم . که هم حجم بالا بده و هم سرعتم کم و زیاد نشه. الان تو شاتل رو سرویس اکو خطم تا سرعت 16 بازه و با توجه به شرایط نویز خطم رو سرعت 12 استفاده میکنم.نمیخوام هم سرعتم از نهایت 8 کمتر بشه.
برای سرویس 8 مگ
داتک 1100 گیگ بین الملل میده
دیده بان نت 512 گیگ
فن آوا - پیشگامان - های وب - آسیاتک - صبانت شاتل 200 گیگ میدن
پارس آنلاین 150 گیگ
ولی برای خرید فقط حجم رو مورد نظر قرار ندین که به شدت پشیمون میشین
چون یه شرکت حتی اگه 1000 ترابایت هم حجم بده وقتی کیفیت نداشته باشه فایده نداره
حالا که شاتل رو دارید یکماه امتحانی سرویس غیر حجمی هشت مگش رو بگیرید اگر کیفیتش مشکلی داشت بعد بفکر تغییر باشید چونکه کیفییت تا حد خیلی زیادی به مکان شما بستگی داره ممکنه یکی بشما بگه فلان شرکت خوبه بعد بگیرید خوب نباشه یا برعکس از لحاظ حجم هم همون دویست گیگ هم برای یکماه کم نیست. الان شاتل برای من عالیه ولی بعضیها از کیفیتش شاکی هستند یا مخابرات اونقدر ازش بد گفته بودن که من برای محل کارم فقط از روی اجبار (خطم فیبر بود و اسیاتک هم بهم نداد) و با اکراه ازش گرفتم ولی باکمال تعجب سرویس 4 مگ غیر حجمی گرفتم اما خطم رو روی هشت مگ بستن و سرعتم در دانلود منیجر حدود یک مگ هست که این خیلی خوبه چون شرکتها معمولا در این سرویس های غیر حجمی حداکثر همون سرعت اسمی رو میدن و پهنای باند اضافی آزاد نمیگذارند.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
برای سرویس 8 مگ
داتک 1100 گیگ بین الملل میده
دیده بان نت 512 گیگ
فن آوا - پیشگامان - های وب - آسیاتک - صبانت شاتل 200 گیگ میدن
پارس آنلاین 150 گیگ
ولی برای خرید فقط حجم رو مورد نظر قرار ندین که به شدت پشیمون میشین
چون یه شرکت حتی اگه 1000 ترابایت هم حجم بده وقتی کیفیت نداشته باشه فایده نداره
ممنون از پاسختون . منظور من هم همینه عملا 1000 گیک در ماه به هیچ درد من نمیخوره اما شاتل هم 175 گیگ میده که نمیگم کمه برام اما میخوام بدونم با این هزینه که میخوام بکنم بهترین شرکت که بی دردسر باشه و سرعت بالا مخصوصا در دانلود تک کانکشن داشته باشه کدومه حالا حجم بیشتر هم بده که چه بهتر . البته با توجه به مرکز مخابرات ردانی پور اصفهان که مورد بنده هست.
چکار کنم همین شاتل بمونم یا مثلا برم دیده بان یا شرکت دیگه ای؟ این ماهی 50 تومن رو خرچ کدوم شرکت کنم؟
ممنون از پاسختون . منظور من هم همینه عملا 1000 گیک در ماه به هیچ درد من نمیخوره اما شاتل هم 175 گیگ میده که نمیگم کمه برام اما میخوام بدونم با این هزینه که میخوام بکنم بهترین شرکت که بی دردسر باشه و سرعت بالا مخصوصا در دانلود تک کانکشن داشته باشه کدومه حالا حجم بیشتر هم بده که چه بهتر . البته با توجه به مرکز مخابرات ردانی پور اصفهان که مورد بنده هست.
چکار کنم همین شاتل بمونم یا مثلا برم دیده بان یا شرکت دیگه ای؟ این ماهی 50 تومن رو خرچ کدوم شرکت کنم؟ سلام دوست عزیز اگه اگه حجم 150 گیگ در ماه براتون کافیه من پیشنهاد میکنم از جشنواره پارس انلاین استفاده کنید...من خودم 3 مگ گرفتم (اونموقع که من گرفتم 8 مگ برا جشنواره نبود) و تا حالا افت کیفیت نداشتم و خطم هم رو 4 مگ بسته شده...هزینتون هم میشه ماهی 20 تا 25000 تومن(پول سرویس 1 مگ یا 2 مگ رو میپردازید) اینم تست سرعت همین الان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] href="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] target="_blank" rel="nofollow">[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]>)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ho3in2012
14-04-2018, 09:59
چکار کنم همین شاتل بمونم یا مثلا برم دیده بان یا شرکت دیگه ای؟ این ماهی 50 تومن رو خرچ کدوم شرکت کنم؟
شاتل 200 گیگ برای سرعت 8 مگ میده که با اکثر شرکت ها یکیه حجمش تو این سرعت
فقط داتک خیلی حجمش بالاتره که اصن فقط محدود به استان تهران و فارس و ماندران هست
دیده بان هم خودم الان دارم از هر 10 تا مشتری 9 تاش ناراضی هستن اصلا به نطرم سمتش نیای بهتره
اگه واقعا الان از شاتل راضی هستین بنظرم همینو تمدید کن اگه بد بود شرکتو عوض کن
سلام دوستان من اگر سرویس 512 شاتل رو بگیرم و خطم نویز نداشته باشه و از نظر مکان بهترین جا باشه چه سرعت دانلودی بهم میده تقریبا؟
قبلا 128 میگرفتم سرعت دانلود 2 مگابایت بهم میداد ولی بعد که دیگه اینترنت نامحدود شد و گفتن سرعتها واقعی میشه دیگه استفاده نکردم.
ho3in2012
14-04-2018, 10:46
سلام دوستان من اگر سرویس 512 شاتل رو بگیرم و خطم نویز نداشته باشه و از نظر مکان بهترین جا باشه چه سرعت دانلودی بهم میده تقریبا؟
قبلا 128 میگرفتم سرعت دانلود 2 مگابایت بهم میداد ولی بعد که دیگه اینترنت نامحدود شد و گفتن سرعتها واقعی میشه دیگه استفاده نکردم.
الان 512 غیرحجمی بخرین سرعتتون فیکس میشه رو 64 کیلوبایت
بعد اتمام حجم منصافانه هم سرعت 16 کیلوبایت میشه
albertxx
14-04-2018, 13:16
دوستان شاتلی
شما با اینستاگرام مشکلی ندارید ؟؟؟؟
malthael
14-04-2018, 13:47
شاتل 200 گیگ برای سرعت 8 مگ میده که با اکثر شرکت ها یکیه حجمش تو این سرعت
فقط داتک خیلی حجمش بالاتره که اصن فقط محدود به استان تهران و فارس و ماندران هست
دیده بان هم خودم الان دارم از هر 10 تا مشتری 9 تاش ناراضی هستن اصلا به نطرم سمتش نیای بهتره
اگه واقعا الان از شاتل راضی هستین بنظرم همینو تمدید کن اگه بد بود شرکتو عوض کن
این 200 گیگ رو نمی دونم کجا دیدید ولی برای من که 2 ماه ازش دارم 175 گیگ رو سرعت 8 مگ میده . درکل این شرکت تا میتونه خساست به خرج میده و حداکثر هزینه ممکن و غیر ممکن رو میگیره . همون روز اول که تعرفه های جدید اومد مدیرعامل شاتل حالش گرفته بود چون که با شرکت های دیگه برای دادن حجم کم تبانی کرده بودن ولی بقیه به وعده شون عمل نکرده بودن !:n08:
در مورد دوستمون هم، شما که الان شاتل داری برای یک ماه از تعرفه های جدیدش بگیر اگه با حجم و کیفیتش مشکل نداری که هیچ وگرنه بعدا میتونی بری یه شرکت دیگه رو امتحان کنی . و مطمئن باش کیفیت شرکت ها مرکز به مرکز فرق میکنه . مثلا همین شاتل که اکثرا ازش راضی هستند رو من سرعت 8 مگش رو دارم . حجمش که خیلی کمه ، گدا بازی هایی مثل گرفتن هزینه SMS هم رو اعصابه، پکت لاست بالا و سرعتش هم که اکثر مواقع زیر 1Mb هست !! یعنی 1/8 سرعت خریداری شده :n34: پس شما هم باید یا خودت تک تک امتحان کنی یا از کسانی که تو مرکز شما دارن بپرسی .
malthael
14-04-2018, 13:53
الان 512 غیرحجمی بخرین سرعتتون فیکس میشه رو 64 کیلوبایت
بعد اتمام حجم منصافانه هم سرعت 16 کیلوبایت میشه
البته بعد از تموم شدن حجم سرعت رو 16KB یا همون 128Kb نمیاد بلکه اونقدر کم میشه که عملا میشه گفت اینترنت به صورت کامل قطع میشه ! یعنی شما نمیتونی گوگل رو هم باز کنی . این کار برای اینه که شما رو مجبور به خرید ترافیک کنند و با اینکه برخلاف مصوبه هست ولی تو این کشور فقط دزدهای کوچیک مجازات میشن ولی دزدهای بزرگ ازشون تقدیر میشه !!
rezapcworld
14-04-2018, 14:21
سرعت تک کانکشن در سرویس ۴مگ یا ۸مگ شاتل ، خوب و پایداره یا نه ؟؟ دیده بان نت و پیشگامان که سرعت تک کانکشن برای من از ۱۰۰ کیلو بایت بالاتر نرفت
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
malthael
14-04-2018, 14:32
سرعت تک کانکشن در سرویس ۴مگ یا ۸مگ شاتل ، خوب و پایداره یا نه ؟؟ دیده بان نت و پیشگامان که سرعت تک کانکشن برای من از ۱۰۰ کیلو بایت بالاتر نرفت
همونطور که بالاتر هم گفتم کاملا بستگی به مرکز مخابراتی داره و باید امتحان کنید . الان من شاتل دارم با سرعت 8مگ . در بهترین حالت تک کانکشن خارجی 150KB و داخلی 250KB . ولی حالت معمولش تک کانکشن خارجی زیر 100KB و تک کانکشن داخلی 150KB !! به قول معروف مثل هندونه هست :n05:
شاتل همین الان سرویس ۱۶ مگابیت :
اینم یک تست دیگه همین الان :
جالبه الان خوبه ولی ساعت ۱۰ شب به بعد میاد روی ۵ مگابیت تست با سرور خارجی ...
الان چند روزه این طور شده ....
دوستان در مدت بیست روز عید که شاتل لند مجانی بود و دستشون هم درد نکنه. الان که جشنواره نوروز تموم شده برای کسی که اکانت شاتل لند نداشته باشه اگر لینک روی سرور شاتل انتقال و سپس دانلود کنه براش نیم بها حساب میشه؟
منهم سرویس 16 دارم(حجمی) سرعتم همین حدوده و خوشبختانه در تمام ساعات روز ثابت هست
MOHAMMAD2010
14-04-2018, 19:59
بله مطمئن هستم
خودم الان تستش کردم روی خط خودم و نوشت خطم رانژه یه شرکت دیگه هست
همین الان رو یه شماره که adsl داره تست کردم ، اسم مرکز رو نوشت ! ( پس این سایت معیار دقیقی برای فهمیدن تخلیه بودن یا نبودن خط نیست )
حالا فردا شرکت جدید رو ثبت نام میکنم ببینم چی میشه
نتیجه رو هم اینجا میگم که دوستانی که مثل من سوال براشون پیش اومده متوجه بشن خط من تخلیه شده ، یا نه هنوز از طرف مخابرات تخلیه نشده و فقط از طرف شاتل تخلیه شده
دوستان در مدت بیست روز عید که شاتل لند مجانی بود و دستشون هم درد نکنه. الان که جشنواره نوروز تموم شده برای کسی که اکانت شاتل لند نداشته باشه اگر لینک روی سرور شاتل انتقال و سپس دانلود کنه براش نیم بها حساب میشه؟
آره نیم بها حساب میشه
تست سرعت 16 مگابیت همین الان با همان سرور Frankfurt :
با پشتیبانی هم تماس گرفتم در این مورد گفت مبنای ما تست داخلی و سایت پیسی دانلود هست !!!
قابل توجه اون هایی که میخوان از شاتل سرویس بگیرن این isp تا قبل از عید خوب بود و سرعتش در شبانه روز یکسان بود ولی الان فوق العاده متغیر شده سرعتش با سرور خارجی به خصوص شب ها و هر ساعت ممکنه سرعتش یک چیز دیگه باشه !
ERF@NIAN
14-04-2018, 21:56
با پشتیبانی هم تماس گرفتم در این مورد گفت مبنای ما تست داخلی و سایت پیسی دانلود هست !!!
قابل توجه اون هایی که میخوان از شاتل سرویس بگیرن این isp تا قبل از عید خوب بود و سرعتش در شبانه روز یکسان بود ولی الان فوق العاده متغیر شده سرعتش با سرور خارجی به خصوص شب ها و هر ساعت ممکنه سرعتش یک چیز دیگه باشه !
منم آسیاتک داشتم دقیقا عینا مشکلم همین بود. بعد کلی شکایت و پیگیری حدودا دو هفته ای مشکل حل شد اونم داخل عید بود، بعد از 13 فروردین دوباره شروع شد تخلیه کردم
ahwazp30
14-04-2018, 22:13
همین الان رو یه شماره که adsl داره تست کردم ، اسم مرکز رو نوشت ! ( پس این سایت معیار دقیقی برای فهمیدن تخلیه بودن یا نبودن خط نیست )
نتیجه رو هم اینجا میگم که دوستانی که مثل من سوال براشون پیش اومده متوجه بشن خط من تخلیه شده ، یا نه هنوز از طرف مخابرات تخلیه نشده و فقط از طرف شاتل تخلیه شده
دوست گرامی ، من طی یک سال اخیر تجربه 3 بار تخلیه خط در دو مکان متفاوت را از سرویس دهنده های مختلف داشتم و تا حالا نشده مخابرات چیزی رو جمع اوری کنه .تمام isp ها به سامانه مخابرات دسترسی دارند و و قتی قرار بشه خط کسی رو تخلیه کنن از توی سامانه خط رو ازاد میکنند و شرکت دیگه از طریق همون سامانه پورت جدید اختصاص میده به یوزر و مرکز مخابراتی هم خط رو روی پورت شرکت جدید رانژه میکنه .برای فهمیدنش هم سرویس دهنده جدید به راحتی میتونه خط شما رو بررسی کنه اگه خط شما از شرکت قبلی تخلیه نشده باشه توی سامانه میزنه پورت ازاد نیست .پس این جمله که از طرف مخابرات تخلیه نشده و از طرف شاتل تخلیه شده از نظر مفهومی صحیح نیست چون خط فقط از طرف سرویس دهنده باید تخلیه بشه و تخلیه مخابرات فقط شامل قطع سیم رانژه هست که میتونه انجام بده و میتونه انجام نده که معمولا انجام نمیدن و میزارن تا موقع رانژه جدید جا به جاش میکنن که اونم اصلا بود و نبودش اهمیتی نداره.
shahram83
14-04-2018, 22:19
هرگز چنین چیزی رو نپذیر. خیلی کودن است که معیار سنجش سرعت اینترنت، سرعت اینترانت باشه ( شبکه محدود و خصوصی داخلی که با پول مردم ایجاد شده است و به مردم فروخته می شود ) . :n02:
اینترانت یک پول سیاه ارزش نداره و اگر بار دیگه چنین چیزی بهت گفتن در پاسخ بگو که تو برای اینترنت هزینه می کنی و نه اینترانت.
این هم از دلقک بازی جدید فراهم کننده های اینترنت. چه جالب! :n02: ISP - ( فراهم کننده ی خدمت اینترنت ) Internet service provider
حتی می تونی به کلمه مخفف ISP اشاره کنی و بهشون بگی آیا شما فراهم کننده ی اینترنت هستید یا اینترانت؟ :n08:پاسخ و واکنش شان دیدنی خواهد بود.
MeHrDaD-91
14-04-2018, 22:27
حالا من مشکلم بر عکس شماست از ساعت 10 شب به بعد سرعتم خوب میشه
متاسفانه امسال فوق العاده نوسانی شده سرعت سرعتی که صبح ظهر شب میگیری فوق العاده متفاوته
مثلا من عصر کشش خطم روی8مگ بود با snr 10
الان کشش خطم شده 10 با همونsnr واقعا معلوم نیست چ خبره!!!
هرگز چنین چیزی رو نپذیر. خیلی کودن است که معیار سنجش سرعت اینترنت، سرعت اینترانت باشه ( شبکه محدود و خصوصی داخلی که با پول مردم ایجاد شده است و به مردم فروخته می شود ) . :n02:
اینترانت یک پول سیاه ارزش نداره و اگر بار دیگه چنین چیزی بهت گفتن در پاسخ بگو که تو برای اینترنت هزینه می کنی و نه اینترانت.
این هم از دلقک بازی جدید فراهم کننده های اینترنت. چه جالب! :n02: ISP - ( فراهم کننده ی خدمت اینترنت ) Internet service provider
حتی می تونی به کلمه مخفف ISP اشاره کنی و بهشون بگی آیا شما فراهم کننده ی اینترنت هستید یا اینترانت؟ :n08:پاسخ و واکنش شان دیدنی خواهد بود.
اره یا واقعا کودن هستند یا خودشون را زندند به کودنی من میگم با سایت speedtest تست کردم و سرعت اینترنت خارجی پایینه میگه ما قبول نداریم مشکلت الان با چه سایتیه میگم تمام سایتهای خارجی سرعتش پایینه میگه شاید این سایت ها محدودیت سرعت داشته باشن و با اوردن بهانه های مختلف ادم رو میپیچونند واقعا این شاتل فکر کنم چند تا از همین اراذل و اوباش را از خیابون جمع کرده کرده پشتیبانیش و اولین جوابشون هم همینه که برو سایت ایرانی ....
shahram83
14-04-2018, 23:06
اره یا واقعا کودن هستند یا خودشون را زندند به کودنی من میگم با سایت speedtest تست کردم و سرعت اینترنت خارجی پایینه میگه ما قبول نداریم مشکلت الان با چه سایتیه میگم تمام سایتهای خارجی سرعتش پایینه میگه شاید این سایت ها محدودیت سرعت داشته باشن و با اوردن بهانه های مختلف ادم رو میپیچونند واقعا این شاتل فکر کنم چند تا از همین اراذل و اوباش را از خیابون جمع کرده کرده پشتیبانیش و اولین جوابشون هم همینه که برو سایت ایرانی ....
وظیفه ی اینهاست که همان مقدار پهنای باندی که خریداری کرده ای را در اختیار تو قرار دهند اما می خوان دزدی شون رو با این حرفها بپوشانند. به نظرم من اگر نوسان سرعت زیاد داری ( تک کانکشن ) حتماً در سامانه 195 شکایت کن و بگو که شرکت کمبود پهنای باند داره.
malthael
15-04-2018, 00:37
برای شما که خوبه . برای من که ازشون سرعت 8 مگ خریدم از خود شاتللند که رو سرورهای خودشون هست دانلود میکرد تک کانکشن حداکثر به 70KB میرسید !:n08:
pipo4713
15-04-2018, 12:12
برای شما که خوبه . برای من که ازشون سرعت 8 مگ خریدم از خود شاتللند که رو سرورهای خودشون هست دانلود میکرد تک کانکشن حداکثر به 70KB میرسید !:n08:
اینکه با بعضی از هاست های داخل speedtest سرعت پایینتر نشون داده میشه شکی درش نیست.. و اگر با سرویس های جدید هستین هم تا 5% مشکلی نداره ،اما شما اول از همه بهتره با چندین هاست این پایین بودن رو تست کنید از یک کشور مثل امریکا بعد ایتالیا،هلند،آلمان،انگلیس ... و از همشون عکس بگیری و سعی کنید هاست معروف استفاده کنید مثل at&t امریکا در نیویورک....
اگر پایین بود درخواست رو توی سایت شاتل بصورت کتبی با مدرک ثبت کنید تا چک کنن و باهاتون تماس بگیرن...
اون موقعه اگر قانع نشدید کامل .. پوستشون رو بکنید.. کلا هم 30 دقیقه زمان میبره...
برای منم توی ساعات 10 شب تا 1 بامداد سرعت دانلود از سایت های خارجی شدیدا کم میشه و به حدود 100 تا 200 کیلوبایت در ثانیه میرسه که پشتیبانیش به منم میگفتن مشکل از سایت خارجی است!
بهشون میگفتم دارم از سیدباکس خارجی دانلود میکنم که سرعتش تا 31 مگابایت بر ثانیه باز هست. اما اصلا نمیدونستن سیدباکس چی هست. :n27:
واقعا بی دلیل نیست که توی نتایج نظرسنجی این همه کاربر ناراضی داشته:
کسی که میخواد ISP عوض کنه توصیه میکنم فقط سمت شاتل نیاد. اتلاف هزینه و وقت! :n37:
hellbrain666
15-04-2018, 15:26
کسی که میخواد ISP عوض کنه توصیه میکنم فقط سمت شاتل نیاد. اتلاف هزینه و وقت! :n37:
کاملا درسته این حرف
از وقتی مشترکینش زیاد شد دیگه نتونست مثل قبل کیفیتش رو حفظ کنه
سرویس 16 مگ
سلام
بچه ها سرویس های شاتل پهنای باند روی عدد سرویس فیکس هست یا همه سرویس ها تا 16 مگ بازه ؟ مثلا سرویس 4 مگ تا 16 مگ بازه یا تا 8 مگ بازه ؟
ممنون
Gamemaster
15-04-2018, 21:49
رسما شبا از ۷ به بعد نت خارج تعطیل
اینقدر کند میشه که دوست داری بری شرکتو اتیش بزنی از خوشحالی
رسما شبا از ۷ به بعد نت خارج تعطیل
اینقدر کند میشه که دوست داری بری شرکتو اتیش بزنی از خوشحالی
این همه یوزر مشکل دارند جالبه این دلقک ها خودشون را به کوچه علی چپ میزنن ...
من که دیشب 20 دقیقه با پشتیبانی سر و کله زدم و طبق معمول مشکل از همه چیز هست ... به جز شرکت شاتل ....
malthael
15-04-2018, 23:21
سرویس 8 مگ ساعت 00:10 :
سلام
بچه ها سرویس های شاتل پهنای باند روی عدد سرویس فیکس هست یا همه سرویس ها تا 16 مگ بازه ؟ مثلا سرویس 4 مگ تا 16 مگ بازه یا تا 8 مگ بازه ؟
ممنون
روی عدد سرویس فیکس هست
این همه یوزر مشکل دارند جالبه این دلقک ها خودشون را به کوچه علی چپ میزنن ...
من که دیشب 20 دقیقه با پشتیبانی سر و کله زدم و طبق معمول مشکل از همه چیز هست ... به جز شرکت شاتل ....
من الان دارم کم کم به این نتیجه میرسم اینترنت همراه اول یا ایرانسل مناسب تره برای استفاده
فقط اگه بسته های حجمی بدن خیلی عالی میشه
هنوز حدود 3 هفته به اتمام سرویس 3 ماهه 8 مگابیت بنده که 127 هزار تومن خرجش کرده بودم باقی مونده و شرکت شاتل ورداشته 2 روز پیش این ایمیل رو برام فرستاده و هزینه همین سرویس رو برای دوره سه ماهه بعدی به 164 هزار تومن افزایش داده و چقدر عجیب که این قدر سریع پول طلب کرده!
(عوارض شهرداری چی میگه اون وسط؟ :n02:)
(صاحبانش خیلی خوش خیال هستن که فکر میکنن من سرویس رو تمدید میکنم !)
| SoRoush 8K |
16-04-2018, 17:30
سرویس 8 مگ -
پس چرا نمیتونم تو توییج لایو با کیفیت خوب ببینم؟؟؟
یوتیوب با سایفون که میرم 1080 60فریم راحت لود میکنه بدون استاپ!
ولی توییچ 480 هم هی گیر میکنه مجبورم 360 ببینم :///
نمیدونید مشکل از چیه؟
---
سایفون برای شما کار می کنه؟ امروز برا من از کار افتاده
واسه من درسته الان چک کردم همونطور که بالا گفتم پخش میکنه مشکلی نداره.
.s.a.e.e.d
16-04-2018, 22:07
بچه ها من سرویس هشت مگ سه ماهه داشتم که امشب تموم میشه.چون از نت سیمکارت استفاده میکنم میخوام سرعت پایینتری بگیرم ولی توی پنل شاتل قسمت تمدید ققط سهماهه ۸ و ۱۶ مگ داره
چرا اینجوریه ؟ بعد اون پایین زده پایان سرویس شما ۲۷ تیرماه و ۱۶۷ هزارتومان بدهی
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
MeHrDaD-91
16-04-2018, 22:34
وضعیت تک کانکشن همین الان سرویس 8 مگ:
NL-Legacy: 341 ms 83.20 KiB/s 275.20 KiB/s 323.84 KiB/s
NL: 257 ms 168.96 KiB/s 168.96 KiB/s 358.40 KiB/s
US: 389 ms 168.96 KiB/s 170.24 KiB/s 162.56 KiB/s
فوق العاده افتضاح!!!
پینگ با cmd:
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=126ms TTL=53
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=125ms TTL=53
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 124ms, Maximum = 126ms, Average = 125ms
واقعا چیزی بخوای تو ایسنتا و ... بخوای ببینی کفری میشی
albertxx
16-04-2018, 22:48
فوق العاده افتضاح!!!
پینگ با cmd:
فکر کنم سراسریه
من از شرکت اندیشه ( گیلان - لاهیجان ) سرویس دارم
اینستاگرام افتضاحه
دق میده یه ویدئو لود کنه ! !:n23:
فوق العاده افتضاح!!!
پینگ با cmd:
حالا خوبه شما تونستید تست سرعت بگیرید
الان سرعت من انفدر پایین که حتی نتونستم از سایت تست مای نت تست سرعت بگیرم
یعنی عملا سرعت اینترنت در حدود 50 تا 80 کیلوبیت هست و فقط میتونم از اینترانت استفاده کنم
روز به روز وصعیت شاتل بدتر میشه
MOHAMMAD2010
17-04-2018, 10:42
خب دوستان من یکشنبه شرکت جدید ثبت نام کردم - دوشنبه باهام تماس گرفتن و عصر دوشنبه چراغ مودم برای نیم ساعت خاموش شد و دوباره روشن شد و از طرف شرکت جدید رانژه شد
اون دوستانی که میگفتن برای تخلیه خاموشی چراغ مودم ملاک نیست درست میگفتن
ممنون از همه
| SoRoush 8K |
17-04-2018, 11:14
شمام پکت لاست زیاد دارید؟
من از صبح اینجوری شدم!!!
از 4 تا 2 تا تایم اوته!
داره بدتر میشه :|| در میان تایم اوت ها تعدادی پینگ هم میگیرم گاهی اوقات !!! :|||||||
---
ویرایش: درست شد.
Milad._.R
17-04-2018, 22:15
یک سایت فقط برای من باز نمیشه، مودم رو ریست و دوباره تنظیم کردم فرقی نکرد
پینگ هم میگیرم مشکلی نداره، ولی اون سایته باز نمیشه!
با vp-n بالا میاد
برای بقیه مردم درسته فقط برای من مشکل داره، با سیستم های دیگه هم امتحان کردم بازم باز نمیشه
امروز اینطوری شد، به پشتیبانی سرور سایته هم پیام دادم میگن مشکلی نداره و از isp پیگیری کنید
چکار باید کرد؟
پشتیبانی شاتل که نتونست کاری کنه در نهایت گفت به cs@shatel.ir ایمیل بزن
Gamemaster
17-04-2018, 23:01
از این اتفاقات برای شاتل طبیعیه
الان توpsn برای من ارور میده برای یکی دیگه نه
معلوم نیست چخبر تو این خراب شده
Milad._.R
17-04-2018, 23:17
این سایت ایرانیه، سرورش هم برای آسیاتکه!
Bensonw3x
19-04-2018, 11:55
یه سوال، اگه من اینترنت رو تمدید نکنم ، پورت رو جمع آوری میکنن ؟ اگه آره چند روز مهلت دارم؟
George Shelly
19-04-2018, 12:27
این سایت ایرانیه، سرورش هم برای آسیاتکه!
آدرسش چیه ؟ کش مرورگرتو یه بار پاک کن ببین درست میشه یا نه .....
یه سوال، اگه من اینترنت رو تمدید نکنم ، پورت رو جمع آوری میکنن ؟ اگه آره چند روز مهلت دارم؟
بستگی به شرکت داره. یکی هست سه روزه. یکی هست یک هفته ای. یکی هم هست یک ماهه. زنگ بزنید از خود شرکت بپرسید.
[Mohsen]
20-04-2018, 23:27
سلام
دوستانی که مشکل سرور خارجی دارن، پیگیری کردن برای حل مشکل شون و یا شکایت به 195؟ میخوام ببینم اگر فایده ای نداره که به فکر تخلیه باشم
George Shelly
20-04-2018, 23:32
;9056530']سلام
دوستانی که مشکل سرور خارجی دارن، پیگیری کردن برای حل مشکل شون و یا شکایت به 195؟ میخوام ببینم اگر فایده ای نداره که به فکر تخلیه باشم
تخلیه کنی ؟ مثلا بری پارس یا اسیاتک بهت یه نت اعجاب انگیز در حد آلمان یا رومانی میدن ؟
عزیز همه اینا توزیع کننده پهنای باندی بیش نیستن!
همه شون از یه سازمان مافیایی به نام زیرساخت پهنای باند میگیرن و میفروشن همین!
با تغییر شرکت نتت زیر و رو نمیشه ، چون تو همه آی اس پیا مشکل هست به خصوص در شب و هیچ کاری هم نمیشه کرد.
خانه از پای بست ویران است عزیز.
rezapcworld
20-04-2018, 23:47
;9056530']سلام
دوستانی که مشکل سرور خارجی دارن، پیگیری کردن برای حل مشکل شون و یا شکایت به 195؟ میخوام ببینم اگر فایده ای نداره که به فکر تخلیه باشممشکلت چیه ؟؟؟
[Mohsen]
20-04-2018, 23:53
مشکلت چیه ؟؟؟
همین مشکلی که بعضی از دوستان هم توی این چند صفحه اشاره کردن. سرعت سرور خارجی در حد یک سوم و بلکه کمتر از سرور داخلی هست. قبلا اینطوری نبود شاید حدود 10 روزه اینطور شده
Gamemaster
21-04-2018, 09:42
خیر فایده نداره تخلیه بهترین گزینیه
;9056541']همین مشکلی که بعضی از دوستان هم توی این چند صفحه اشاره کردن. سرعت سرور خارجی در حد یک سوم و بلکه کمتر از سرور داخلی هست. قبلا اینطوری نبود شاید حدود 10 روزه اینطور شده
من زنگ زدم باهاشون حرف زدم. گفتن که بله مشکل داریم و حل میشه. گفت ما هم اینترنت رو از جایی میگیریم و به ما تحویل میدن و اون مشکل داره.
منم همین مشکل رو دارم ولی شب ها حدود ساعت 11 شروع میشه ولی روز هیچ مشکلی ندارم.
من زنگ زدم باهاشون حرف زدم. گفتن که بله مشکل داریم و حل میشه. گفت ما هم اینترنت رو از جایی میگیریم و به ما تحویل میدن و اون مشکل داره.
منم همین مشکل رو دارم ولی شب ها حدود ساعت 11 شروع میشه ولی روز هیچ مشکلی ندارم.
من از شاتل تخلیه کردم به همین دلیل و با پر رویی هم کتمان میکردن که پهنای باند خارجشون داغون میشه شب ها ..
حجم کم منصفانه و سرعت افتضاح شب ها ...واقعا شاتل یکی از اشغال ترین شرکت های اینترنتی هست ...
[Mohsen]
21-04-2018, 12:47
من از شاتل تخلیه کردم به همین دلیل و با پر رویی هم کتمان میکردن که پهنای باند خارجشون داغون میشه شب ها ..
حجم کم منصفانه و سرعت افتضاح شب ها ...واقعا شاتل یکی از اشغال ترین شرکت های اینترنتی هست ...
از کدوم شرکت الان سرویس دارید و اینکه اون چطوره؟
;9056622']از کدوم شرکت الان سرویس دارید و اینکه اون چطوره؟
فعلا نت همراه اول دارم استفاده میکنم ولی از دیده بان سرویس گرفتم هنوز وصل نشده وقتی وصل شد تو تاپیکش تست میزارم ....
فعلا نت همراه اول دارم استفاده میکنم ولی از دیده بان سرویس گرفتم هنوز وصل نشده وقتی وصل شد تو تاپیکش تست میزارم ....
دیده بان نت اینترنش رو از آسیاتک میگیره ولی پنل اختصاصی خودش رو داره. من باهاشون صحبت کردم خودشون این رو گفتن.
George Shelly
21-04-2018, 18:16
دیده بان نت اینترنش رو از آسیاتک میگیره ولی پنل اختصاصی خودش رو داره. من باهاشون صحبت کردم خودشون این رو گفتن.
فقط پورتش رو میگیره ، پهنا مال خودشونه!
پورتم که مهم نیست مثل دکل های موبایل هست که اپراتورها مشترک استفاده می کنن با هم .
اخوی سانسورچی شاتل، لطفا دست از انگولک پورتها بردار . آره برادر شمایی که داری می خونی . با شما هستم :n18:
چند روزه دیگه گندش رو در آوردی . شما هر کار کنی ما از یه راه دیگه دورت می زنیم، ولی زشته این حرکات اونم با کروات ....
sajad-tnt
24-04-2018, 21:25
;9056541']همین مشکلی که بعضی از دوستان هم توی این چند صفحه اشاره کردن. سرعت سرور خارجی در حد یک سوم و بلکه کمتر از سرور داخلی هست. قبلا اینطوری نبود شاید حدود 10 روزه اینطور شده
سلام.
برای من تقریبا یکسالی هست که اینجوریه , با سرور ایران 1.8مگ دانلود میکنم با سرورخارجی نهایت 500کیلو !!....
misam5526
26-04-2018, 10:41
پیشنهاد ویژه فروش ترافیک تا 21 اردیبهشت:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] n.jpg
پیشنهاد ویژه فروش بسته ترافیکی زمان دار:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] n.jpg
Gamemaster
26-04-2018, 12:37
با این وضع پینگش و سرعتش پیشنهاد ویژه که میزاره جالبه
سلام
الان یک ساعت میشه اینترنت من قطع شده
یعنی کانکت میشه
ولی فقط تایم اوت هست
هیچ وب سایت یا بر نامهای کار نمیکنه به جز تلگرم
الان فیلتر شکن وصل کردم
دیدم همه چیز کار میکنه
بدون فیلتر شکن هیچ چیزی کار نمیکنه حتا سایتهای داخل
بدون فیلتر شکن فقط تلگرم قابل استفاده هست
که اونم فکر کنم به دلیل سیستم ضد فیترینگ جدید تلگرم هست
دیگه خودش رو جر بده ماکزیمم سرعتش توی 9 شب تا 1 بامداد اینه:
خاک بر سر مدیریت شاتل:n21:
بعد بعضی از کاربران متعصب شاتل با پررویی میرن به کاربران دیده بان میپرن! :n27:
Bensonw3x
29-04-2018, 16:23
راستی یه چی ، من قدیم که از این جشنواره ها گرفتم از شاتل، شدم جز کاربران Eco سرعتم 16 مگابیت بود ، ولی سرعتش از سرورهای خارجی نصف یا شاید کمتر بود ، میخواستم بپرسم الان این تعرفه های جدید که جهرمی تصویب کرده بازم اینا سرعتو سرورای خارجی رو محدود کردن ؟
راستی یه چی ، من قدیم که از این جشنواره ها گرفتم از شاتل، شدم جز کاربران Eco سرعتم 16 مگابیت بود ، ولی سرعتش از سرورهای خارجی نصف یا شاید کمتر بود ، میخواستم بپرسم الان این تعرفه های جدید که جهرمی تصویب کرده بازم اینا سرعتو سرورای خارجی رو محدود کردن ؟
من هنوز اون تعرفه جشنواره رو دارم و سرعت خارجی رو 4 بسته شده و سرعت داخلی روی 16 بسته شده و تغییر ندادن. ولی کسایی که تعرفه رو عوض کردن میگن که هر سرعتی خریدن همون هست و داخلی و خارجی یکی هست.
malthael
29-04-2018, 22:53
طبق تعرفه های جدید هر سرعتی که خرید کردین همون رو دقیقا تحویل میگیرید ، سرور داخل یا خارج هم نداره . ولی چیزی که عملا اتفاق می افته اینه که اکثر شرکت ها سرعت خیلی کمتر از سرعت خریداری شده رو به شما تحویل میدن خصوصا سرور خارج رو که دقیقا همون اینترنت هست و وقتی میگی کمبود پهنای باند دارید بدو بدو میرن یه سایت با سرور داخلی پیدا میکنند و با IDM با 32 کانکشن شروع میکنن دانلود کردن و با کمال پررویی میگن ما که هیچ مشکلی نداریم ولی چون شما کاملا بی سواد و بی شعور هستید نمیتونید این مسائل رو درک کنید !! مثل همین شرکت آشغال شاتل که امروز با اینکه حدود 20 روز ازش مونده رو درخواست تخلیه دادم.
طبق تعرفه های جدید هر سرعتی که خرید کردین همون رو دقیقا تحویل میگیرید ، سرور داخل یا خارج هم نداره . ولی چیزی که عملا اتفاق می افته اینه که اکثر شرکت ها سرعت خیلی کمتر از سرعت خریداری شده رو به شما تحویل میدن خصوصا سرور خارج رو که دقیقا همون اینترنت هست و وقتی میگی کمبود پهنای باند دارید بدو بدو میرن یه سایت با سرور داخلی پیدا میکنند و با IDM با 32 کانکشن شروع میکنن دانلود کردن و با کمال پررویی میگن ما که هیچ مشکلی نداریم ولی چون شما کاملا بی سواد و بی شعور هستید نمیتونید این مسائل رو درک کنید !! مثل همین شرکت آشغال شاتل که امروز با اینکه حدود 20 روز ازش مونده رو درخواست تخلیه دادم.
من از شاتل سرویس دارم. چهار مگابیت هست ولی روی 4.6 بستن که چهار رو کامل بهم بده. هیچ مشکلی هم ندارم. سرعت داخلی و خارجی هم یکی هست. البته چند شبی حدود ساعت یازده سرعت دانلود از سایت های خارجی کم میشد که اونم درست شد.
:n02:
malthael
30-04-2018, 13:14
من از شاتل سرویس دارم. چهار مگابیت هست ولی روی 4.6 بستن که چهار رو کامل بهم بده. هیچ مشکلی هم ندارم. سرعت داخلی و خارجی هم یکی هست. البته چند شبی حدود ساعت یازده سرعت دانلود از سایت های خارجی کم میشد که اونم درست شد.
:n02:
منم سرعت 8 مگ رو خریده بودم که روی 9 مگ بسته شده بود . در روزهای خوب حداکثر سرعت به 5 مگ میرسید ولی اکثرا رو 4 مگ بود . از ساعت 5 بعد از ظهر در بهترین حالت 2 تا 2.5 مگ بود ولی اکثرا زیر یک مگ . ماه اول پینگش از تمام شرکت هایی که عوض کردم بهتر بود ولی ماه دوم تبدیل شد به افتضاح ترین ! پینگ تا فرانکفورت 200 تا 220 میلی ثانیه . مشکل اصلی من این بود که زیر بار نمیرفتن و قبول نمی کردند که مشکل دارند . پشتیبانی خودش از شاتل لند دانلود میکرد سرعت تک کانکشن 70KB بود ولی باز زیر بار نمی رفت . من قبل از شاتل فن آوا داشتم سرعت 8 مگ . خودشون خط رو گذاشتن رو 6 مگ ، گفتم چرا این کار رو کردید ؟ گفتند که کمبود پهنای باند داریم و با بخش فروش تماس بگیرید تا خسارتتون رو جبران کنیم . درحالی که کمبود پهنای باندشون و نوسان سرعتشون خیلی کمتر از شاتل بود ولی این دزدها با این حجم کم و گرونفروشی اینه وضعیتشون . همون روز که عکس های مدیرعاملشون رو دیدم از صورتش فهمیدم چه آدم .....يه با اون کروات مسخره اش . شرکتش هم مثل خودشه .
من از شاتل هنوز سرویس حجمی قدیمی رو دارم درواقع همون ماه آخری که میخواست طرح های غیر حجمی بیاد یک 18 ماهه با قیمت عالی گرفتم تا آخر سال هم دارمش سرعتش عالیه چون رو 16 بستن و پنهای باند کاملا بازه کیفیت هم خوبه البته شاتل مزایایی مانند شانل لند و نماوا رو داره واقعا از شر شبکه های ماهواره ای که ده دقه فیلم میگذارد ده دقه تبلیغات مسخره راحت شدم. طبیعتا بسته به مرکز مخابراتی و مکان کیفیت سرویسها ممکنه فرق بکنه و برای همه به این خوبی نباشه ولی روی هم رفته من نسبت به شرکتهایی که قبلا داشتم راضیم. البته من برای محل کار از مخابرات سرویس غیر حجمی 4 مگ گرفتم با کمال تعجب و علی رغم همه بدی هایی که از مخابرات میگفتند خط رو روی هشت بسته و سرعت دانلود منیجر حدود یک مگ هست. منظور اینکه نمیشه بطور قطع گفت فلان شرکت بده یا خوبه بیشتر به مکان وابسته هست تا نام شرکت.
منم چند روز دیگه سرویس ام توموم میشه و به احتمال زیاد از این شرکت مزخرف میرم
یه زمانی اسم در کرده بود حالا هم داره نون همون رو میخوره ولی به شدت به فنا رفته، یه چند هفته ای هست گند زده
از دیروز هم که فیلترشکن وصل نمیشه
ویرایش: متاسفانه نمیرم، میخاستم داتک برم حجم هاشو مثه چی کشید پایین :V13:
فیلترشکن هم دوباره وصل کردن
ویرایش دوم : گند زدن تو فیلترشکن و تلگرامو و سرعت و اینترنت و زندگی و ...
صابر همتی
01-05-2018, 16:17
منم چند روز دیگه سرویس ام توموم میشه و به احتمال زیاد از این شرکت مزخرف میرم
یه زمانی اسم در کرده بود حالا هم داره نون همون رو میخوره ولی به شدت به فنا رفته، یه چند هفته ای هست گند زده
از دیروز هم که فیلترشکن وصل نمیشه
توی pm بهم بگو کدوم فی لتر شکن رو داری تا چند تا جنس خوبش رو بهت معرفی کنم.
از این شرکت های 2 زاری هم دیگه اینترنت نگیر. خیلی داغونن. نه برای بازی خوبن و نه برای دانلود.
بخاطر این قضیه فیلترینگ تلگرام و بستن ایپی ها اوضاع نت دوباره داغون شد لود شدن سایتها بگیر نگیر داره پینگ هم بالا رفته یه چند ماهی بود کیفیت نت بهتر شده بود اما باز خراب شد
MeHrDaD-91
04-05-2018, 21:40
دقیقا،بدجور وضع خرابه به بازی ها رحم نکردن تمام مشکل پیدا کردن
sajad-tnt
05-05-2018, 16:53
شاتل هم تلگرام رو شیلتر کرد...
Sent from my Lenovo A526 using Tapatalk
haj_farbod
05-05-2018, 17:21
سلام ، مگه قرار نشده همه سایت های داخلی ترافیکشون نصف ترافیک بین الملل باشه ؟ امروز زنگ زدم شاتل میگم چرا حجم مصرفی من نیم بها محاسبه نشده ، میگه از این سایت هایی که دانلود کردید ( p30day - yasdl ) جزء اون 500 سایت منتخب نیست :n34: میگم چرا پس توی سایت حرفی از سایت های منتخب نزدید و کلی نوشتید شروع کرد به حاشیه رفتن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
باز نمیشه تلگرام. این چه وضعی هست راه افتاده
alemoazezo
05-05-2018, 23:47
ظاهرا از 7 شب به بعد تلگرام روی شاتل هم فیلتر شده
اگه تا آخر عمرم هم نتونم تلگرام استفاده کنم ولی باز سراغ پیام رسان داخلی نمی رم
اگه حق انتخاب میدادن شاید در نظر میگرفتم ولی حالا که حرف زوره...
misam5526
06-05-2018, 00:14
تلگرام روی پارس انلاین هم به رحمت خدا رفت....
خوبه باز عزیزان حق انتخاب دارن، یکی مثل من که گوشی اصلیم ویندوزفون هست، اصلا پیام رسان ایرانی براش وجود نداره! بهش میگن توفیق اجباری!
albertxx
06-05-2018, 05:15
مطمعا باش اگه حق انتخابم میدادن باز سمت پیام رسان داخلی نمیرفتی! :n01:
Gamemaster
06-05-2018, 08:25
یه خارجی یه دیگه نصب کردم از اون استفاده میکنم خیلی راحت
گوره تل و داخلی
Milad._.R
06-05-2018, 11:23
لعنت به شاتل که با دروغ گفتن مشتری جذب میکنه (پیشنهاد های زمستانیش)
در یک کشور دیگه اگه این اتفاق میوفتاد الان شاتل باید میلیارد ها دلار جریمه میداد به مشتریاش
اما اینجا با یه رابطه در.... همه چی حل میشه. هیچکسی هم نمیفهمه چه اتفاقی افتاده!
malthael
06-05-2018, 17:37
من هفته قبل از طریق نمایندگی درخواست تخلیه دادم که صبح سه شنبه هفته قبل تماس گرفتند برای تایید تخلیه و گفتن که تا 2-3 روز دیگه تخلیه میشه ولی تا الان که یکشنبه هست هیچ خبری نشده و اینترنت هنوز وصله . این طول کشیدن طبیعی هست ؟ باید 195 شکایت کنم یا تماس بگیرم پشتیبانیشون ؟
Gamemaster
06-05-2018, 18:14
من هفته قبل از طریق نمایندگی درخواست تخلیه دادم که صبح سه شنبه هفته قبل تماس گرفتند برای تایید تخلیه و گفتن که تا 2-3 روز دیگه تخلیه میشه ولی تا الان که یکشنبه هست هیچ خبری نشده و اینترنت هنوز وصله . این طول کشیدن طبیعی هست ؟ باید 195 شکایت کنم یا تماس بگیرم پشتیبانیشون ؟
برا منم طول دادن به ۱۹۵ شکایت کردم زنگ زدن از شرکت درجا نت مودم قط شد
پس بهتره سری پیگیری کنید
یه خارجی یه دیگه نصب کردم از اون استفاده میکنم خیلی راحت
گوره تل و داخلی
اونا هم دقیقا همین رو میخان
فعلا این 40 میلیون کاربر تلگرام که ذره ذره جمع شده رو متفرق کنن
که اگر موفق بشن بعدا راحتتر با پیامرسان بعدی برخورد می کنن
تا میتونید همین جا بمونید
و هیچ ... و ... دیگه ای رو نصب نکنید
Milad._.R
06-05-2018, 21:20
حضوری پیگیری کنید بهتره
یاد حرف وزیر افتادم گفت 24 ساعته باید تخلیه انجام بشه
195 هم شکایت کنی نهایت کارت رو انجام میدن چون شما قرار نیست دیگه بهشون پول بدی
ولی هیچ تاثیری هم روی اونا نداره، از نظر اینکه 195 سامانه ای هست برای شکایت ولی صرفا برای اطلاع رسانی به خود isp انجام میشه نه شکایت و جریمه و...
حداقل برای شاتل که اینطوره
MeHrDaD-91
07-05-2018, 13:21
امروز به صورت قابل توجهی سرعت و Snr اومده پایین معلوم نیست چه خوابی باز دیدن!!!؟؟؟؟
mehrabooni
07-05-2018, 15:19
سلام قانونیه که 12 هزارتومن واسه برقراری رانژه بگیرن ؟
سلام
من درخواست اشتراک دادم ولی تو پنل زده رانژه ناموفق
باید چیکار کنم؟
سلام دوستان کسی لینک گروه تلگرامی شاتل لند رو داره ؟همون گروه که دوستان لطف میردند لینک های مستقیم از شاتل لند میذاشتن
misam5526
07-05-2018, 16:54
سلام قانونیه که 12 هزارتومن واسه برقراری رانژه بگیرن ؟
بله. 7000 بابت دائری و 5000 تخلیه موقع ثبت نام گرفته میشه.
سلام
من درخواست اشتراک دادم ولی تو پنل زده رانژه ناموفق
باید چیکار کنم؟
تماس بگیرید تا دلیلش رو براتون توضیح بدند. اگه خط شما فیبر باشه رانژه ممکن نیست برای شرکتهایی مثل شاتل.
MMDFullHD
07-05-2018, 21:00
سلام و تبریک سال نو به کاربرای این تاپیک یه دو ماهی از اینترنت و ... (تو چار دیواری گیر کرده بودم جاتونم خالی بود )
پینگ شاتل واسه من خراب شده کیفیت یخورده پاین اومده برای بقیه هم اینطوریه؟
سلام و تبریک سال نو به کاربرای این تاپیک یه دو ماهی از اینترنت و ... (تو چار دیواری گیر کرده بودم جاتونم خالی بود )
برای همه همینطور شده بخاطر فیلتر تلگرام بیشتر ایپی ها و پورتها رو مسدود کردن واسه همین پینگ بالا رفته
misam5526
09-05-2018, 14:55
پینگ تغییر محسوسی نداشته برا این سرویسی که الان تست کردم ولی سرعت تک کانکشن دچار نوسان شده و گاهی کیفیت قبل رو در ساعات شلوغ روز نداره.
MaziyarServer
09-05-2018, 14:56
باز هم حماسه ای دگر
خیلی جالبه که با همچین ریت کمی، SNR Margin انقدر پایینه. قبل از این افت شدید با همین SNR ریت 9 مگابیت بود.
Milad._.R
09-05-2018, 16:39
از آپارات ایرانی هم میخوای یه کلیپ ببینی باید کلی منتظر بمونی
باز هم حماسه ای دگر
خیلی جالبه که با همچین ریت کمی، SNR Margin انقدر پایینه. قبل از این افت شدید با همین SNR ریت 9 مگابیت بود.
من وقتی بارون و تگرگ شدید میاد و سیمها تو باکس تو کوچه بهم میریزه snr و ریت خطتم اینجوری میشه
شما خطتت باید راحت 16 مگ رو جواب بده چون فاصله ات از مرکز مخابراتی ات کمه
milad_black70
10-05-2018, 13:21
دوستان وضعیت سرویس FMC شاتل رو کسی میدونه چطوریه وضعیتش؟ بعد اینکه دانلود از شاتللند چطوریه؟ باید اشتراک خرید؟
milad_black70
10-05-2018, 13:29
دوستان وضعیت سرویس FMC شاتل رو کسی میدونه چطوریه وضعیتش؟ بعد اینکه دانلود از شاتللند چطوریه؟ باید اشتراک خرید؟
misam5526
10-05-2018, 13:31
وضعیت از چه نظر؟ این یه سرویسه که adsl اون بدرد دانلود سنگین میخوره (استفاده نامحدود از شاتلند)
برای استفاده از شاتلند هر کاربر شاتل با یوزر پس شاتلش، میتونه اکانت ساخته و اقدام به انتقال فایل از سرورهای دیگه و در نتیجه رایگان یا نصف قیمت شدن دانلود بشه. برای سرویس FMC نیاز به اشتراک خریدن نیست و شاتلند رایگانه ولی سرویسهای غیرحجمی معمولی باید اشتراک ماهانه شاتلند خریده بشه تا رایگان محسوب بشه.
milad_black70
10-05-2018, 13:52
وضعیت از چه نظر؟ این یه سرویسه که adsl اون بدرد دانلود سنگین میخوره (استفاده نامحدود از شاتلند)
برای استفاده از شاتلند هر کاربر شاتل با یوزر پس شاتلش، میتونه اکانت ساخته و اقدام به انتقال فایل از سرورهای دیگه و در نتیجه رایگان یا نصف قیمت شدن دانلود بشه. برای سرویس FMC نیاز به اشتراک خریدن نیست و شاتلند رایگانه ولی سرویسهای غیرحجمی معمولی باید اشتراک ماهانه شاتلند خریده بشه تا رایگان محسوب بشه.
بسیار خوب، منظورم از وضعیت بیشتر سرعت سرویس adsl بود. چون تو قسمت ثبت سفارش آنلاینش، سرعت این سرویس رو 512 میزنه. اگه واقعا 512 باشه که ارزش زیادی نداره ولی اگه مثل سرویسهای حجمی قدیم سرعت رو بالاتر ببندن ممکنه خوب باشه.
اگه هم کسی تجربه استفاده تو مرکز تندگویان رو داره ممنون میشم بهم بگه، به خصوص از نظر قطعی و همون سرعت.
alinice321
10-05-2018, 14:03
بسیار خوب، منظورم از وضعیت بیشتر سرعت سرویس adsl بود. چون تو قسمت ثبت سفارش آنلاینش، سرعت این سرویس رو 512 میزنه. اگه واقعا 512 باشه که ارزش زیادی نداره ولی اگه مثل سرویسهای حجمی قدیم سرعت رو بالاتر ببندن ممکنه خوب باشه.
اگه هم کسی تجربه استفاده تو مرکز تندگویان رو داره ممنون میشم بهم بگه، به خصوص از نظر قطعی و همون سرعت.
درود
تا حدی که خطت بکشه تا 16 مگ باز میذارن سرعتو! من تو مازندران دارم و راضیم!
milad_black70
10-05-2018, 14:56
درود
تا حدی که خطت بکشه تا 16 مگ باز میذارن سرعتو! من تو مازندران دارم و راضیم!
ممنونم. البته ظاهرا نمیتونم از شاتل بگیرم متاسفانه. کلی فرم پر کردم و از اینور و اونور آمار گرفتم که چطوره سرویسش، آخرش زد تو منطقه شما امکانش نیست. در حالی که همون اول شمارمو دادم گفت اوکیه. مسخرهها!
mohammad reza_73
11-05-2018, 16:33
شاتل سرویسی داره که حجم کم و سرعت زیاد داشته باشه؟ الان 512 حجم 12 گیگ میده، حجم 12 گیگ برای استفاده من خوب هست ولی سرعتش خیلی پایینه. به خاطر همین سرویس دو مگ میگیرم اخر ماه کلی حجم اضاف میارم. اگه کسی سرویسی با سرعت زیاد و حجم حدود 10 تا 12 گیگ سراغ داره لطفا بگه:n16:
mohammad reza_73
11-05-2018, 16:39
شاتل سرویسی داره که حجم کم و سرعت زیاد داشته باشه؟ الان 512 حجم 12 گیگ میده، حجم 12 گیگ برای استفاده من خوب هست ولی سرعتش خیلی پایینه. به خاطر همین سرویس دو مگ میگیرم اخر ماه کلی حجم اضاف میارم. اگه کسی سرویسی با سرعت زیاد و حجم حدود 10 تا 12 گیگ سراغ داره لطفا بگه:n16:
سرویس FMC شاتل
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید/
mehrabooni
11-05-2018, 18:31
19:30پشتیبانی فنی تهران:در حال حاضر افت سرعت و Packet Loss از سمت خارج از شبکه شاتل وجود دارد ، لطفا تا برطرف شدن مشکل شکیبا باشید . همکاران ما در حال پیگیری هستند و زمان برطرف شدن مشکل دقیقا مشخص نمی باشد. از صبوری شما سپاسگذاریم
دوستان به سایت شرکت lenovo دسترسی دارین؟
You don't have permission to access "[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" on this server.
MMDFullHD
11-05-2018, 21:02
مشکل از سمت شاتل نیست
از سمت بازگشت تحریم هاست
با کله شکن وارد شوید
سایت های adobe و اوراکل و ... اون ها هم همین ارور رو میدن
omidscafild
11-05-2018, 21:03
لنوو آی پی ایرانو بسته . با آی پی غیر ایران باید وارد بشید .
مشکل از سمت شاتل نیست
از سمت بازگشت تحریم هاست
با کله شکن وارد شوید
سایت های adobe و اوراکل و ... اون ها هم همین ارور رو میدن
لنوو آی پی ایرانو بسته . با آی پی غیر ایران باید وارد بشید .
تا چند ساعت پیش مشکلی نبود. امیدوارم مقطعی باشه گرچه اگه دلیلش همین باشه که فرمودین .....
سلام دوستان
من از اهواز هستم
دو هفته پیش به شرکت شاتل سفارش ای دی اس ال دادم چون دیگه هزینه های ایرانسل کمرشکن هست
بعد از حدود هشت روز سر دووندن برای رانژه امروز رفتم دیدم نوشته رانژه ناموفق
درصورتی که چند سال پیش روی همین خط من آسیاتک داشتم که خدا خیرشون نده
حالا چطور میشه ؟ چطوری میتونم این مشکل رو حل کنم ؟ ینی هیچ راه دیگه ای نیست ؟
iman2919
12-05-2018, 08:06
سلام دوستان
من از اهواز هستم
دو هفته پیش به شرکت شاتل سفارش ای دی اس ال دادم چون دیگه هزینه های ایرانسل کمرشکن هست
بعد از حدود هشت روز سر دووندن برای رانژه امروز رفتم دیدم نوشته رانژه ناموفق
درصورتی که چند سال پیش روی همین خط من آسیاتک داشتم که خدا خیرشون نده
حالا چطور میشه ؟ چطوری میتونم این مشکل رو حل کنم ؟ ینی هیچ راه دیگه ای نیست ؟
با پشتیبانی شاتل 1525 یا نمایده شهرتون تماس بگیر و دلیل عدم رانژه خط سوال کن خودشون اگر راهی باشه بهتون میگن.
tranceyou
12-05-2018, 08:19
با سلام خدمت شما دوستان عزیز
آقا من خواهش دارم دوستانی که در حال حاضر در کرج از سرویس شاتل استفاده میکنن بخصوص دوستانی که سرویسشون روی حالت گیمینگ هست
بیان و بگن سرعت و پینگ چطوره آیا مناسب این هست که من خریداری کنم و بیام این شرکت؟؟
misam5526
12-05-2018, 12:14
به دنبال استقبال کاربران شاتل از بستههای ترافیک ویژه، این شرایط تا تاریخ ۳۱ اردیبهشت تمدید میشود.
به این ترتیب مشتریان شاتل میتوانند تا ۳۱ اردیبهشت یکی از بستههای ترافیک اینترنت شاتل را با شرایط زیر و تخفیفهای ویژه تهیه کنند:
بسته ۱۰ گیگابایتی با اعتبار ۱ روز به قیمت ۲،۰۰۰ تومان
بسته ۷۰ گیگابایتی با اعتبار ۷ روز به قیمت ۱۲،۶۰۰ تومان
بسته ۳۰۰ گیگابایتی با اعتبار ۳۰ روز به قیمت ۴۵،۰۰۰ تومان
افزون بر این مشتریانی که به بستههایی با مهلت اعتبار طولانیتر نیاز دارند، میتوانند از تخفیفهای ویژه برای دو بسته ۲۰ و ۲۰۰ گیگابایتی شاتل با مهلت اعتبار یکساله بهرهمند شوند. بر این اساس
بسته ۲۰ گیگابایتی با ۳۰ درصد تخفیف به قیمت ۲۸،۰۰۰ تومان
بسته ۲۰۰ گیگابایتی با ۵۵ درصد تخفیف به قیمت ۱۸۰،۰۰۰ تومان
در اختیار مشتریان قرار خواهد گرفت.
ERF@NIAN
12-05-2018, 14:12
شاتل حتی حاضر نیست تو این بسته هاش تخفیف بده. در صورتی که سرویس 4 مگابیت داشته باشید به قیمت 40 تومن و این بسته 300 گیگابایتی رو بخرید به قیمت 45 تومن، هزینتون با مالیات میشه حدود 93 تومن، سرعت 4 مگابیت حجم 380 گیگابایت. جالبه که اگه از اول سرویس 16 مگابیت خریده بودید هم سرعتتون بیشتر بود هم قیمت کمتر(87 تومن) و حجم 375 گیگابایت. تازه اگه سرویس 3 مگابیت داشته باشید هزینتون همون 87 تومن میشه ولی با سرعت خیلی کمتر و حجم 337 گیگابایت.
تو نگاه اول ممکنه 300 گیگابایت 45 تومن خوش قیمت به نظر بیاد ولی یه کلاه برداری تمام عیاره.
misam5526
12-05-2018, 15:18
شاتل بسته های تخفیفی اینترنت رو به قصد و نیت مشترکای سرویسهای غیرحجمیش ارائه نکرده. هدف اصلی شاتل بهره بردن و جلب رضایت دارندگان سرویس های FMC (یا سرویس مشابه) هست که حجم خارجی کمی دارند و هرازگاهی با بسته های تخفیفی یا بسته های زماندار سعی میکنه به جذابیت این سرویس اضافه کنه.
سرویس 16 مگ ماهی 6500+ 300 گیگ 45 تومن = سرویس 16 گیگ با 300 گیگ حجم (داخلی نامحدود) 51 تومن!!
شاتل داره به نوعی برای سرویس مورد نظرش تبلیغ میکنه با این روش.
MMDFullHD
12-05-2018, 21:32
شاتل بسته های تخفیفی اینترنت رو به قصد و نیت مشترکای سرویسهای غیرحجمیش ارائه نکرده. هدف اصلی شاتل بهره بردن و جلب رضایت دارندگان سرویس های FMC (یا سرویس مشابه) هست که حجم خارجی کمی دارند و هرازگاهی با بسته های تخفیفی یا بسته های زماندار سعی میکنه به جذابیت این سرویس اضافه کنه.
سرویس 16 مگ ماهی 6500+ 300 گیگ 45 تومن = سرویس 16 گیگ با 300 گیگ حجم (داخلی نامحدود) 51 تومن!!
شاتل داره به نوعی برای سرویس مورد نظرش تبلیغ میکنه با این روش.
دقیقا من سرویس مکس دارم خوشحال شدم وقتی دیدم حجم ماهی ۳۰۰ گیگ رو اضافه کرده
ولی خب چ فایده وقتی که تا دیروز بسته ۷ روزه داشت ۱۴۰ گیگ رو ۲۰ تومن میداد الان همونو نصف کرده و بدون مالیات داره ۱۳ تومن میده
MMDFullHD
13-05-2018, 10:26
پینگ سرویس ها درست شد
تست ها بر روی وایفای تست شدن پینگ ها بصورت معمولی چن میلی پاین تر هستن
MeHrDaD-91
13-05-2018, 13:28
گوگل و چندتا سایت معروف برام باز نمیشه؟!!!
معلوم نیست چی را دارن تست میکنن.
سلام
بازم ببخشید
بعد از پیگیری های فراوان سرویس شاتل ما وصل شد
فقط یه سوال از دوستان
من نرم افزار شاتل رو که نصب کردم رو کامپیوتر ، کسپرسکی به صورت تهاجمی اون رو ویروس میشناسه و مدام حذفش میکنه
جریان چیه ؟
Milad._.R
13-05-2018, 15:24
اکثر سایت های [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای من باز نمیشه
یدفعه قطعش کنن بهتره
برای من باز شدن سایتها با تاخیر انجام میشه سرعتم هم 16 مگ هست یه سری سایتها هم با چندبار رفرش باز میشه حتی سایتهای داخلی:n27:
اکثر سایت های [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای من باز نمیشه
یدفعه قطعش کنن بهتره
من یه مشکل داشتم با این سایت ها با
command prompt حل شد.
شما اینو تست بکنید:
command prompt رو run as admin کنید بعد
ipconfig /flushdns
رو وارد کنید شاید درست شد.
MMDFullHD
13-05-2018, 17:53
هیچ مشکلی در سایت های [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ... نیست و پینگ بصورت نرمال هست
MeHrDaD-91
13-05-2018, 19:08
این مود جدیده سایت ها اکثرا با تاخیر زیاد باز میشه و بیشتر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ها هم قطع هست
الان ایکس باکس لایو هم برام قطعه خدایا چ وضعشه به خاطر یک تلگرام دارن چکار میکنن.
MMDFullHD
13-05-2018, 19:22
این مود جدیده سایت ها اکثرا با تاخیر زیاد باز میشه و بیشتر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ها هم قطع هست
الان ایکس باکس لایو هم برام قطعه خدایا چ وضعشه به خاطر یک تلگرام دارن چکار میکنن.
دقیقا رو چه سایتی شما مورد دارید؟
پی اس ان واسه من کار میکنه
فیلترشکن هم بدون مورده
MeHrDaD-91
13-05-2018, 19:36
دقیقا رو چه سایتی شما مورد دارید؟
پی اس ان واسه من کار میکنه
فیلترشکن هم بدون مورده
گوگل، اینستا، مایکروسافت فیلت.ر شکن هم خیلی بد کار میکنه
لایو هم مدام قطع و وصل میشه.
MMDFullHD
13-05-2018, 19:57
گوگل، اینستا، مایکروسافت فیلت.ر شکن هم خیلی بد کار میکنه
لایو هم مدام قطع و وصل میشه.
برای من بدون مشکل هست
لایو به میزان تاخیر و پکت لاست بستگی داره
فیلتر شکن سرور فرانسه و المان برای من عالی کار میکنه
مودم رو خاموش روشن کن
Gamemaster
14-05-2018, 09:55
اره psnهم فیلتر کردنش
MMDFullHD
14-05-2018, 10:09
اره psnهم فیلتر کردنش
واسه من موردی نداره
:n35:
واسه من موردی نداره
:n35:
بعضی از سرورهای آپدیت و دانلود بازی رو فیلتر کردن با PSX Download Helper بعضی لینکا رو که تست می کردم می دیدم فیلتره:n38:
MeHrDaD-91
14-05-2018, 13:05
دیشب مشکل باز نشدن سایت ها و پینگ حل شد ولی دوباره امروز باز همون مشکل را دارم
زنگ هم زدم شرکت میگه ایراد از سمت ما نیست و کلی هست. واقعا موندم چی بگم
فقط خدا بدون این عدالت نیست.
Gamemaster
14-05-2018, 16:20
حیف این همه حجم خریدم با این وضع نت به هیچ دردم نخورده:n28::n30:
بالاخره به کاربران دیده بان نت پیوستم. :n02:
البته در اصل باید توی تاپیک خودش پست بدم که بخاطر درگیری لفظی چند کاربر شاتل با یک کاربر بنده خدا از دیده بان، اون تاپیک بسته شده :n27:
سرویس 8 مگابیت خریدم با مدت زمان 6 ماهه که حجم دانلود برای اینترنت بین الملل 6 ترا است و هزینه این سرویس 6 ماهه هم بخاطر هزینه رانژه و مالیات 291 هزار تومن شد.
بررسی سرویس خریداری شده
وضعیت پینگ:
وضعیت سرعت دانلود از سرور خارجی در حالت تک کانکشن:
وضعیت سرعت دانلود از سرور خارجی در حالت 8 کانکشن:
نتیجه گیری
در مجموع نسبت به هزینه ای که کردم سرویس خوبیه. خصوصا در مقایسه با شاتل بهتره.:n01:
hamed619
14-05-2018, 21:49
سلام من در شاتل دو روز ثبت نام کردم معمولا چند روز طول میکشه تا برای نصب بیان
MeHrDaD-91
14-05-2018, 21:57
نزدیک نیم ساعته پینگ به شکل عجیبی رفته بالا 210 الی 220 شده نزدیک 100 تا رفته روش ip هم عوض کردم ولی فایده ای نداشت
malthael
15-05-2018, 18:47
سلام من در شاتل دو روز ثبت نام کردم معمولا چند روز طول میکشه تا برای نصب بیان
من خودم نصب کردم ولی یه 3-4 روزی طول کشید تا وصل شد . در کل خیلی کند هستن .
hamed619
15-05-2018, 20:12
من خودم نصب کردم ولی یه 3-4 روزی طول کشید تا وصل شد . در کل خیلی کند هستن .
من 16 مگ گرفتم برای شما سرعتش چنده ممنون میشم بگید
Bensonw3x
16-05-2018, 10:36
البته در اصل باید توی تاپیک خودش پست بدم که بخاطر درگیری لفظی چند کاربر شاتل با یک کاربر بنده خدا از دیده بان، اون تاپیک بسته شده :n27:
سرویس 8 مگابیت خریدم با مدت زمان 6 ماهه که حجم دانلود برای اینترنت بین الملل 6 ترا است و هزینه این سرویس 6 ماهه هم بخاطر هزینه رانژه و مالیات 291 هزار تومن شد.
بررسی سرویس خریداری شده
وضعیت پینگ:
نتیجه گیری
در مجموع نسبت به هزینه ای که کردم سرویس خوبیه. خصوصا در مقایسه با شاتل بهتره.:n01:
شما تهران بودی بهت پورت دادن ؟ لامصب حجماش وسوسه کنندس میترسم بگیرم منطقه ما بد باشه:n41:
بررسی سرویس خریداری شده
وضعیت پینگ:
نتیجه گیری
دیده بان عالیه منم رفیقم گرفته همش داره دانلود میکنه و فیلم تو یوتیوب نگاه میکنه
خاک بر سر شاتل
malthael
16-05-2018, 14:28
من 16 مگ گرفتم برای شما سرعتش چنده ممنون میشم بگید
من 8 مگ گرفتم . ماه اول افتضاح بود . نه تک کانکشن داخلی و نه خارجی به درد نمیخورد (صفحات قبل میتونید ببینید چندین تست گذاشتم).ماه دوم علاوه بر سرعت افتضاح ، 60-70 میلی ثانیه به پینگ هم اضافه شد ! پشتیبانی هم زیر بار نمیرفت و با اینکه خودش تست میکرد و مشکل هم کاملا واضح بود میگفت که ما مشکلی نداریم!! منم با اینکه هنوز یه 15 روزی از قرارداد مونده بود از طریق نمایندگی درخواست تخلیه دادم و فرداش برای تایید تخلیه با من تماس گرفتند و گفتم که ماجرا این بوده و تخلیه کنید . میخواستم بعد از تخلیه برم پارس آنلاین یه جشنواره 6 ماهه با سرعت 8مگ بگیرم. اما از فرداش تک کانکشن و پینگ درست شد .بعد از 3-4 روز خط تخلیه نشد و من هم پیگیری نکردم و تقریبا یه 10 روزی صبر کردم که ببینم وضعیتش همینجور ثابت میمونه یا نه .یه 2 روز قبل از تموم شدن اشتراک رفتم نمایندگی که ظاهرا چون مدارک کامل نبود تخلیه نکرده بودند .منم گفتم که اوضاعش بهتر شده و نمیخوام تخلیه کنم به شرطی که یه قرارداد یک ساله با سرعت 8 مگ ببندید ولی کل ترافیک رو یکجا بهم بدید و نه اینکه ترافیک هر ماه که استفاده نشده رو بسوزونید . نمایندگی هم با پشتیبانی استان تماس گرفت که گفتن نمیشه و تمام شرکت ها این کار رو میکنند که گفتم گوش های من رو دراز فرض نکن چون تنها شرکتی که این کار رو میکنه شما هستین و های وب که زمان تعرفه های قدیم بسته های قرمزش اینجوری بود ولی در عوض بیشترین حجم رو با کمترین قیمت میداد. وقتی دید من میفهمم که داره مزخرف میگه گفت بیا و به جاش سرویس یک ساله با ماهی 4 گیگ!!! رو بگیر و بقیه اش رو هم ترافیک بخر . که منم قبول نکردم چون خیلی حجمش کمتر از چیزی بود که من استفاده می کردم و هم هزینه اش خیلی بیشتر . با بخش فروش تهرانشون هم تماس گرفتم و اونها هم گفتن که :
"طبق مصوبه ی سازمان تنظیم مقررات سرویس های جدید به صورت غیر حجمی بوده و آستانه مصرف سرویس ها به صورت ماهانه قابل ارایه می باشد".
که البته این هم مزخرفی بیش نبود. منم یکشنبه همین هفته درخواست تخلیه رو دادم ولی تا امروز هیچ خبری نشده . دوباره میرم پیش نمایندگی و اگه باز لفتش دادن ازشون شکایت میکنم . در کل شرکت بسیار مزخرفی هست که به هر دری میزنه تا برای مشترک هزینه بتراشه ولی در مقابل سرویس درستی هم ارائه نمیده .
شما تهران بودی بهت پورت دادن ؟ لامصب حجماش وسوسه کنندس میترسم بگیرم منطقه ما بد باشه:n41:
بنده کرج هستم.
اولش برام روی 8 مگابیت بسته بودن و بعد به پشتیبانی دیده بان نت زنگ زدم و گفتم سرعت دانلود 900 کیلوبایت هست و باید یک مگابایت بر ثانیه باشه که بدون اینکه باهام بحث کنه ورداشت روی 10 مگابیت بست.
خیلی برخوردشون با مشتری خوبه.
دیده بان عالیه منم رفیقم گرفته همش داره دانلود میکنه و فیلم تو یوتیوب نگاه میکنه
خاک بر سر شاتل
دقیقا همینطوره. زدی به هدف. توی 3 روز و نیم تونستم 115 گیگ دانلود کنم.:n16:
f_s10224
16-05-2018, 20:18
بنده کرج هستم.
اولش برام روی 8 مگابیت بسته بودن و بعد به پشتیبانی دیده بان نت زنگ زدم و گفتم سرعت دانلود 900 کیلوبایت هست و باید یک مگابایت بر ثانیه باشه که بدون اینکه باهام بحث کنه ورداشت روی 10 مگابیت بست.
خیلی برخوردشون با مشتری خوبه.
دقیقا همینطوره. زدی به هدف. توی 3 روز و نیم تونستم 115 گیگ دانلود کنم.:n16:
دیده بانت خیلی خوش رفتارن ...همینش خیلی خوبه !!!
بله اصلا مشکلی با یوتوب نداره البته شاتل هم مشکلی نداره .....
misam5526
16-05-2018, 20:27
اینجا تاپیک شاتله! تاپیک دیده بان هم بسلامتی باز شده و میشه بحث اون شرکت رو اونجا دنبال کرد. بنابر این بهتره بحث دیده بان در تاپیک خودش باشه....
از طرفی حداقل تو شهر خود من این روزا این شرکت (دیده بان نت) اینقدر وضعش نوسانی و بد شده که بیشتر از اینی که ورودی داشته باشه خروجی داره!
پی نوشت: اگه کسی میخواد از شرکتی قطعا تخلیه کنه با یه ثبت تیکت شکایت در 195 کمتر از 48 ساعت خطش تخلیه میشه... خیلی از صحبتها پذیرفتنی نیست وقتی راه و چاه معلومه!
MMDFullHD
16-05-2018, 20:50
پشتیبانی شاتل مگه به طرف فحاشی و کتک کاری میکنه بده؟
من ۹ ماه شده مشتری شاتل ام الان
کیفیت یه نواخت عالی داره به من میده سرویس من که اینطوریه
تاحالا هم نه قطعی اصلا داشتم نه نیاز شده که زنگ بزنم هرچیم بوده انلاین پرسیدم کارمو راه انداخته
نزدیک ۲ ماه هم پول اینترنت رو ندادم و تماس گرفتن مودبانه مادرم گفت من سر در نمیارم پسرم استفاده میکرده حتی جمع اوری هم نکردن فقط ۲ هزار تومن بیشتر پول ابونمان به شرکت بدهکار شدم پرداخت کردم الان باز سرویس دارم
MeHrDaD-91
16-05-2018, 20:53
خدا وکیلی بد وضعی هست اکثر ip ها را بستن اصلا نمیشه بازی کرد
پینگ خیلی خوبه 120 تا 130 ولی مدام سرور های اذیت میکنن ب خاطر بستن ip ها شرکت هم هیچ کاره هست.
MMDFullHD
16-05-2018, 21:00
خدا وکیلی بد وضعی هست اکثر ip ها را بستن اصلا نمیشه بازی کرد
پینگ خیلی خوبه 120 تا 130 ولی مدام سرور های اذیت میکنن ب خاطر بستن ip ها شرکت هم هیچ کاره هست.
مودم ایسوس داری؟
اگه اره خب کارت یه قدم جلوتره
OVPn سرور المان بنداز روش با پینگ 105 به اروپا وصل باش
فقط سایت های داخلی و تعرفه نیم بها میپره در عوض نت بی فیلتر داری
MMDFullHD
16-05-2018, 21:11
تست با قندشکن رو مودم (کلیه دیوایس های وصلی به مودم مجهز به قندشکن میشن)
ویندو سمت راست روشن بودن قندشکن بدون تایم اوت سرور فرانسه پینگ کل اروپا میشه 130 120 سرور المان بهتره گیر نیاوردم
ویندو سمت چپ بدون قندشکن پینگ ۱۰۰ میلی هست
کلیه ویدیو های یوتیوب و ... راحت با مکس کشش تک کانکشن هم میده
بدیش فقط نبود تعرفه نیم بهاست و اینکه اگه داخل کار داشته باشید به علت گردش الکی مسیر از داخل کارتون خراب میشه
تست با قندشکن رو مودم (کلیه دیوایس های وصلی به مودم مجهز به قندشکن میشن)
ویندو سمت راست روشن بودن قندشکن بدون تایم اوت سرور فرانسه پینگ کل اروپا میشه 130 120 سرور المان بهتره گیر نیاوردم
ویندو سمت چپ بدون قندشکن پینگ ۱۰۰ میلی هست
کلیه ویدیو های یوتیوب و ... راحت با مکس کشش تک کانکشن هم میده
بدیش فقط نبود تعرفه نیم بهاست و اینکه اگه داخل کار داشته باشید به علت گردش الکی مسیر از داخل کارتون خراب میشه
openvpn پولیه یا رایگانه
MeHrDaD-91
16-05-2018, 21:30
مودم ایسوس داری؟
اگه اره خب کارت یه قدم جلوتره
OVPn سرور المان بنداز روش با پینگ 105 به اروپا وصل باش
فقط سایت های داخلی و تعرفه نیم بها میپره در عوض نت بی فیلتر داری
آره مودم ایسوس دارم ولی همچین گزینه ای تا حالا ندیدم داخلش، میشه بیشتر توضح بدی برام تو پ.خ بگو ک مشکل ساز نشه
مودمم هم n12E_C1 هست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.