مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Shatel / شرکت شاتل
MMDFullHD
09-02-2018, 14:26
من هنوز 20 گیگ از استانه ی ترافیکم مونده اگر الان بخرم فوری فعال میشه و از حجم این بسته کم میشه ؟ یا باید صبر کنم تا ترافیک سرویسم تمام بشه ؟
بسته رو بخری درجا فعال میشه الویت با بسته های زمان داره بعد سرویس
shahab20000
09-02-2018, 14:38
دوستان شاتل محدودیتی واسه سرویس گرفتن داره ؟ یعنی خطم بر فرض مثال تا 8 مگ بکشه میتونم 16 مگ بگیرم ؟ ( بخاطر استفاده از حجم )
ahwazp30
09-02-2018, 15:11
دوستان شاتل محدودیتی واسه سرویس گرفتن داره ؟ یعنی خطم بر فرض مثال تا 8 مگ بکشه میتونم 16 مگ بگیرم ؟ ( بخاطر استفاده از حجم )
مشکلی نداره فقط باید از طریق صدای مشتری در ecare یک درخواست بفرستید که به خاطر استفاده از ترافیک بیشتر 16 مگ گرفتم و با رضایت خودم خطم بر روی 8 مگابیت تنظیم شود.غیر از این راهی نداره حتی تلفنی هم نمیشه چون یا خط رو روی 16 میزارن یا هر 5 دقیقه یک بار با شما تماس میگیرن که درخواست کتبی بفرستید.
من خودم سرویس 8 مگ گرفتم ولی روی 4 مگ ستش کردم ، پس میتونید اینکارو بکنید نیازبه کار خاصی نداره فقط رنگ بزنید ... موفق باشید :n16:
سلام
سیگنال به نویز من خیلی کم شده و تقریبا نصف شده از پریز برق تا مخابرات چک شده
به نظرم مشکل از شاتل و تجهیزاتش هست و برای همین هم میگه مشکل نداره و 11 و 12 هم خوبه تا هفته پیش 22 یا 24 بود
جریان چیه؟ چه سیاستی هست؟
javad_b76
11-02-2018, 14:41
سلام
سیگنال به نویز من خیلی کم شده و تقریبا نصف شده از پریز برق تا مخابرات چک شده
به نظرم مشکل از شاتل و تجهیزاتش هست و برای همین هم میگه مشکل نداره و 11 و 12 هم خوبه تا هفته پیش 22 یا 24 بود
جریان چیه؟ چه سیاستی هست؟
برا من گاهی اوقات میکشه پایین سینک مجدد dsl مشکل رو رفع میکنه.
مورد بعدی که برام جالب بود روی همین خط های وب داشتم 8 مگ snr روی 10 بود تخلیه کردم شاتل گرفتم روی ریت 17 مگ snr 12 هست :|
بعد های وب به من میگفت خطت نیوز داره :):n03:
Milad._.R
11-02-2018, 15:48
پیشنهاد زمسنانی رو چطوری میشه گرفت؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7%DB%8C-%D8%AC%D8%B0%D8%A7%D8%A8-%D9%88-%D9%87%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D9%86%E2%80%8C%D8%A7%D9%8 6%DA%AF%DB%8C%D8%B2-%D8%B2%D9%85%D8%B3%D8%AA%D8%A7-2/
maniya12
12-02-2018, 02:26
دوستان یه سوال چرا من با هر باز خاموش و روشن کردن مودم نویز خطم و همچنین ریتم بالا و پایین میشه مشکل از کجاست؟
سلام
یه سوال از دوستان شاتلی داشتم
دوست من حجم سرویش غیرحجمیش یک هفته زودتر تموم شده . دیروز رفته و دوباره تمدید کرده ولی گفتن تا زمان سرویس قبلیت تموم نشه سرویس جدید فعال نمیشه و توی این یک هفته یا باید حجم بخری یا با سرعت 128 استفاده کنی . یعنی نمیشه بیخیال اون یک هفته شد و سرویس تمدید شده فعال شد ؟
MMDFullHD
12-02-2018, 13:46
سلام
دوست من حجم سرویش غیرحجمیش یک هفته زودتر تموم شده . دیروز رفته و دوباره تمدید کرده ولی گفتن تا زمان سرویس قبلیت تموم نشه سرویس جدید فعال نمیشه و توی این یک هفته یا باید حجم بخری یا با سرعت 128 استفاده کنی . یعنی نمیشه بیخیال اون یک هفته شد و سرویس تمدید شده فعال شد ؟
باید زنگ بزنه به واحد فروش (اشتباها پشتیبانی رو نگیره) بگه سرویس فعلی رو بسوزونه و بعد خودکار سرویس جدید فعال میشه
سرویس سوزوندن بعد میتونه از بسته جدیده استفاده کنه میتونه 1525 انجام میده
maniya12
12-02-2018, 13:52
سایت خارجی رو پیدا کردم بهش عدد line attenution download بدین بهتون میگه خطتون چند مگ میکشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید زنگ بزنه به واحد فروش (اشتباها پشتیبانی رو نگیره) بگه سرویس فعلی رو بسوزونه و بعد خودکار سرویس جدید فعال میشه
سرویس سوزوندن بعد میتونه از بسته جدیده استفاده کنه میتونه 1525 انجام میده
واحد فروش قزوین زنگ زدم میگه نمیشه و دسترسی همچین کاری رو هیچ کس نداره. اون شماره سراسری رو که زنگ میزنم (موبایل و ثابت) دوباره به نمایندگی قزوین وصل میشه.......
Sent from my HTC One using Tapatalk
MMDFullHD
12-02-2018, 13:59
واحد فروش قزوین زنگ زدم میگه نمیشه و دسترسی همچین کاری رو هیچ کس نداره. اون شماره سراسری رو که زنگ میزنم (موبایل و ثابت) دوباره به نمایندگی قزوین وصل میشه.......
Sent from my HTC One using Tapatalk
واسه من نمایندگی شهریار میسوزونه از طریق چت چی با واحد فروش تهران تست نزدی اونم؟
سایت خارجی رو پیدا کردم بهش عدد line attenution download بدین بهتون میگه خطتون چند مگ میکشه
در صورتی که خط استاندارد های کشیده شدن تا محل مشترک رو داشته باشه !!! نکه با ی برف و بارون اب بره تو کانال های کابل تلفن و همه چیز بهم بریزه :n26:
سلام
همین مشکل برای من پیش اومد که بدون زنگ زدن مشکل رو حل کردم!
شما وقتی تمدید سرویس می کنید یه قسمتی هست که میتونید یا به سرویس کنونی با سرعت 128 ادامه بدید یا اینکه سرویس رو بسوزونید و به دوره بعد کوچ کنید توی سایت مای شاتل زمانی که حجم ترافیک تمام میشه این گزینه ها میاد.... البته باید دید دوستتون روی سرعت 128 کلیک کرده یا نه...
همین مشکل برای من پیش اومد که بدون زنگ زدن مشکل رو حل کردم!
شما وقتی تمدید سرویس می کنید یه قسمتی هست که میتونید یا به سرویس کنونی با سرعت 128 ادامه بدید یا اینکه سرویس رو بسوزونید و به دوره بعد کوچ کنید توی سایت مای شاتل زمانی که حجم ترافیک تمام میشه این گزینه ها میاد.... البته باید دید دوستتون روی سرعت 128 کلیک کرده یا نه...
سلام
روی ادامه با سرعت 128 زده و فعلا داره اونجوری مصرف میکنه . الان از سایت نمیشه دیگه ؟
واسه من نمایندگی شهریار میسوزونه از طریق چت چی با واحد فروش تهران تست نزدی اونم؟
با واحد فروش تهران آنلاین صحبت کردم گفت من دسترسی به استان ها رو ندارم . واحد فروش شهرمون هم آفلاین بود .........
Gamemaster
12-02-2018, 17:53
خبریه باز
چقدر پکت لاست زیاد شده
سایتهای خارجی هم که باز نمیشن :n27:
سلام
روی ادامه با سرعت 128 زده و فعلا داره اونجوری مصرف میکنه . الان از سایت نمیشه دیگه ؟
اینو دیگه نمیدونم ولی میدونم که واحد فروش میتونه سرویس رو ببره دوره بعد ، دروغ میگن که نمیتونن :n01:
MMDFullHD
13-02-2018, 13:27
با واحد فروش تهران آنلاین صحبت کردم گفت من دسترسی به استان ها رو ندارم . واحد فروش شهرمون هم آفلاین بود .........
اعصاب خورد کن شدنا این پشتیبانیا
سرعت خطتت الان ریتش بالا میمونه ولی سرعت و نت عملا قطع فقط پینگ میده
تلگرام میاد بالا چن تا پی ام به زور میتونی اونموقع بدی برای من مثلا ۵۱۲ میشه بعد استانه مصرف ولی نت قطع میشه
George Shelly
13-02-2018, 14:10
پیشگامان روح و روان منو بهم ریخته آخه مگه نتم انقدر نوسانی میشه!
فقط پینگ ثابته!
آرامش روحی ندارم اصلا سر این نت!
16 مگ هزار گیگ خارجی که عملا بلااستفاده هست!
فقط پینگ ثابته!
سرویس 4 مگ شاتل
فقط پینگ ثابته!
جالبه داتک هم که یک ترابایت میده واسه یکی از دوستان که تو این بخش تاپیک زده وضعیتش خرابه من نمیدونم این ISP ها که پهنای باند ندارن چرا سرویس ۱ ترابایت ۱۶ مگابیت ارائه میدن ....! :n21:
George Shelly
13-02-2018, 22:24
سرویس 4 مگ شاتل
جالبه داتک هم که یک ترابایت میده واسه یکی از دوستان که تو این بخش تاپیک زده وضعیتش خرابه من نمیدونم این ISP ها که پهنای باند ندارن چرا سرویس ۱ ترابایت ۱۶ مگابیت ارائه میدن ....! :n21:
درست بعدم از پست من اوکی تا همین دو دقیقه قبل!!!
عالی شده بود که مثل یه خواب شیرین با بیدار شدن از بین رفت!!!
نمی دونم حالا از مرکزه یا نه ولی وقتی درست باشه واقعا عالی میشه!!!
تا اخر ماه هم صبر می کنم!
[Mohsen]
13-02-2018, 23:00
سلام
دوستان این شاتل چطوری محاسبه میکنه؟ یک مقدار از شاتل لند دانلود داشتم رفتم گزارش کارکرد رو نگاه میکنم میبینم هم داخل ویژه ایران زده و هم داخل اینترنت! مگه نباید این ها رو تفکیک و جدا محاسبه کنه؟
MMDFullHD
13-02-2018, 23:28
;9044351']سلام
دوستان این شاتل چطوری محاسبه میکنه؟ یک مقدار از شاتل لند دانلود داشتم رفتم گزارش کارکرد رو نگاه میکنم میبینم هم داخل ویژه ایران زده و هم داخل اینترنت! مگه نباید این ها رو تفکیک و جدا محاسبه کنه؟
نحوه محاسبه اینطوریه
ترافیک شاتلند و با اینترنت معمولی جداس
* منتخب: نماوا، ترافیک اپلیکیشن شاتل تاک، مای اپس، فیلم نت، آیسیما، سایت کاناپه، اپلیکیشن زوم ایرانسل، اپلیکیشن کاناپه ،اپلیکیشن مای اپس، پلان، دانا (رایگان)
* ویژه ایران: سرزمین شاتل و بیش از 500 سایت پربازدید ایرانی (نیم بها)
* اینترنت: سایر سایت ها (عادی)
الان ترافیک بهمن من اینطوریه
192 گیگ دانلود اینترنت نرمال اینترنت مصرف داشتم با ۷ گیگابایت ارسال نرمال اینترنت مصرف سرجمع من ۱۹۹ گیگابایت دانلود داشتم تا به اینجا
نزدیک به 10 گیگابایت هم از نماوا ترافیک داشتم
شاتلند و اپارات و زومیت و اینا هم نزدیک به ۴۷ گیگ مصرف داشتم
که 199 گیگ اینترنت رو فقط برای من محاسبه کرده
و حدود ۵۷ گیگ هم اینترنت رایگان حساب شده
همه چیز نرمال و طبیعی داره نشون میده و هیچ حجم دزدی و ... ندیدم من
اینم اضافه کنم سرویس من چون داخلی نامحدود داره ترافیک داخلی رو رایگان حساب میکنه
ولی برای بقیه سرویس ها نصف حجم رو محاسبه میکنه
hellbrain666
13-02-2018, 23:29
;9044351']سلام
اصولیش اینه که مصرف محاسبه شده توی ویژه ایران به مصرف اینترنت اضافه میشه (مثلا دو گیگ شاتل لند نصفش محاسبه میشه و اضافه میشه به کل)
[Mohsen]
13-02-2018, 23:52
نحوه محاسبه اینطوریه
ترافیک شاتلند و با اینترنت معمولی جداس
* منتخب: نماوا، ترافیک اپلیکیشن شاتل تاک، مای اپس، فیلم نت، آیسیما، سایت کاناپه، اپلیکیشن زوم ایرانسل، اپلیکیشن کاناپه ،اپلیکیشن مای اپس، پلان، دانا (رایگان)
* ویژه ایران: سرزمین شاتل و بیش از 500 سایت پربازدید ایرانی (نیم بها)
* اینترنت: سایر سایت ها (عادی)
الان ترافیک بهمن من اینطوریه
192 گیگ دانلود اینترنت نرمال اینترنت مصرف داشتم با ۷ گیگابایت ارسال نرمال اینترنت مصرف سرجمع من ۱۹۹ گیگابایت دانلود داشتم تا به اینجا
نزدیک به 10 گیگابایت هم از نماوا ترافیک داشتم
شاتلند و اپارات و زومیت و اینا هم نزدیک به ۴۷ گیگ مصرف داشتم
که 199 گیگ اینترنت رو فقط برای من محاسبه کرده
و حدود ۵۷ گیگ هم اینترنت رایگان حساب شده
همه چیز نرمال و طبیعی داره نشون میده و هیچ حجم دزدی و ... ندیدم من
اینم اضافه کنم سرویس من چون داخلی نامحدود داره ترافیک داخلی رو رایگان حساب میکنه
ولی برای بقیه سرویس ها نصف حجم رو محاسبه میکنه
شما چه سرویسی دارید؟
اصولیش اینه که مصرف محاسبه شده توی ویژه ایران به مصرف اینترنت اضافه میشه (مثلا دو گیگ شاتل لند نصفش محاسبه میشه و اضافه میشه به کل)
آخه مثلا من 2 مگ دارم که میگن 32.5 گیگ مصرف اینترنت هست و 32.5 گیگ هم برای اون 500 سایت. الان اینطوری که داخل کارکرد نشون میده اومدن مصرف اون 500 سایت رو نصف کردن اضافه کردن به اینترنت در صورتیکه باید توی کارکرد مصرف بین ملل و داخلی (500 سایت) جدا باشه.
alireza_asol
13-02-2018, 23:58
این شاتل چرا وصل شدنش اینقدر مسخره بازی داره
از هایوب اومدم شاتل امروز چراغ خط روشن شد زنگ زدم میگم اوکی کنیدش میگه نمیشه در مراحل آماده سازیه!
الان sms اومد که به زودی باهاتون تماس میگیریم. رفتم توی سایتشون نوشته برید تنظیمات acs رو فعال کنید تا نت راه بیفته
فعال کردم بازم هیچی! هر سایتی میری ریدایرکت میشه سایت شاتل!
هایوب تا رانژه شد زنگ زدم گفتن این پسوردت خداحافظ تمام.
جالبه snr و max rate و ... هم نسبت به هایوب 30 درصد افت کرده.
MMDFullHD
13-02-2018, 23:59
;9044369']شما چه سرویسی دارید؟
آخه مثلا من 2 مگ دارم که میگن 32.5 گیگ مصرف اینترنت هست و 32.5 گیگ هم برای اون 500 سایت. الان اینطوری که داخل کارکرد نشون میده اومدن مصرف اون 500 سایت رو نصف کردن اضافه کردن به اینترنت در صورتیکه باید توی کارکرد مصرف بین ملل و داخلی (500 سایت) جدا باشه.
نه داداشم اشتباه از اول فهمیدید:n09: الان فهمیدم مشکلتون کجاس
32.5 گیگ کلا ترافیک بین الملل دارید همین یعنی اگه این 32 گیگ رو 500 وبسایت های داخلی بگردید میتونید تا 65 گیگ از وبسایت های داخلی استفاده کنید
شما در اصل ترافیک بین المللتون ۳۲ گیگ هست شما 2 گیگ فایل از شاتلند دانلود کنید 31 اینترنت دارید
6 گیگ از شاتلند دانلود کنید 3 گیگ از اینترنتتون میره مصرف داخلی یا شاتلند نیم بهاست
من سرویس max دارم بخاطر همین مصرف شاتلند و سایت های داخلی رایگان هست
MMDFullHD
14-02-2018, 00:14
این شاتل چرا وصل شدنش اینقدر مسخره بازی داره
از هایوب اومدم شاتل امروز چراغ خط روشن شد زنگ زدم میگم اوکی کنیدش میگه نمیشه در مراحل آماده سازیه!
الان sms اومد که به زودی باهاتون تماس میگیریم. رفتم توی سایتشون نوشته برید تنظیمات acs رو فعال کنید تا نت راه بیفته
فعال کردم بازم هیچی! هر سایتی میری ریدایرکت میشه سایت شاتل!
هایوب تا رانژه شد زنگ زدم گفتن این پسوردت خداحافظ تمام.
جالبه snr و max rate و ... هم نسبت به هایوب 30 درصد افت کرده.
سلام خوشحالم که به جمع ما پیوستید
من خط خواهرمو اوردم رو های وب شب قبلش سفارش دادم همون روز ۱۲ ظهر خط رانژه شد زنگ زدم فعال کردن
ولی شاتل کلا ۲ روز طول میده ی روز رانژه میشه بعد روز بعد زنگ میخوره فعال میشه
شما اگه یوزر پس PPPOE رو دارید برید مودم رو تنظیم کنید مودمتون ایپی بگیره هرجا برید صفحه ای میاد که میگه شما پیغام مهم دارید بزنید رو لینک میره رو راه انداز بعد پنلتون که تا اینجا اوکی هست اینترنتتون
وارد پنل مای شاتل بشید (یوزر یکی هست ولی پسورد پنل با مودم فرق داره) ازتون سوال میپرسه سوال نظر سنجی رو اوکی کنید نت میاد بالا بعدش
درصورتی که پس پنل رو ندارید ریست بزن
در مورد ۳۰ درصدتون هم این رو باید بگم بهتون با هر بار رانژه و تخلیه افت که داره
ولی تجهیزات شاتل با های وب فرق داره
رو های وب منم بودم ۲۱ مکس ریت داشتم اومدم رو شاتل ۱۹ ۱۸ شد
mahdyshr
14-02-2018, 20:49
دوستانی که سرویس max شاتل استفاده می کنند سرعتش چقدره ؟
آیا بازه تا هر چه قدر که خط بکشه یا به 16 مگ محدود میشه ؟
Milad._.R
14-02-2018, 21:01
شاتل در خبر زیر دو تا پیشنهاد زمستانی معرفی کرده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7%DB%8C-%D8%AC%D8%B0%D8%A7%D8%A8-%D9%88-%D9%87%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D9%86%E2%80%8C%D8%A7%D9%8 6%DA%AF%DB%8C%D8%B2-%D8%B2%D9%85%D8%B3%D8%AA%D8%A7-2/
طبق متن خبر هر کسی در ایران میتونه از این دو پیشنهاد استفاده کنه:
در اختیار متقاضیان در سراسر کشور قرار گرفته است
من کلی باهاشون از ططریق ایمیل صحبت کردم، در نهایت گفتن این دو پیشنهاد برای مشترکین جدید هست و من نمیتونم از پیشنهاد اول که مورد نظرم هست استفاده کنم
طبق طمعی که شاتل داره طبیعی هست، چون حاضر نیست مشتری قدیمی که ماهیانه 40ت برای 4مگ میده، بتونه 84ت برای سه ماه بده و از سودش کم میشه
به هر حال شاتل این وعده رو به تمام متقاضیان داده و در متن خبر(تبلیغ) جدید و قدیمی رو جدا نکرده
الان من میتونم به دلیل فریب تبلیغاتی از شاتل شکایت کنم، درسته؟
چه راهی رو برای شکایت پیشنهاد میکنید؟
MMDFullHD
14-02-2018, 21:58
دوستانی که سرویس max شاتل استفاده می کنند سرعتش چقدره ؟
آیا بازه تا هر چه قدر که خط بکشه یا به 16 مگ محدود میشه ؟
نهایت ریت خط 17404 اپلود هم تا اخر جای کشش خط
سرعت دانلود تک کانکشن از داخل 1.7 تو فایرفاکس
نهایت پهنا 15.6 که تو idm چیزی حدود 1900 میچرخه
misam5526
14-02-2018, 21:58
شاتل در خبر زیر دو تا پیشنهاد زمستانی معرفی کرده :
طبق متن خبر هر کسی در ایران میتونه از این دو پیشنهاد استفاده کنه:
من کلی باهاشون از ططریق ایمیل صحبت کردم، در نهایت گفتن این دو پیشنهاد برای مشترکین جدید هست و من نمیتونم از پیشنهاد اول که مورد نظرم هست استفاده کنم
طبق طمعی که شاتل داره طبیعی هست، چون حاضر نیست مشتری قدیمی که ماهیانه 40ت برای 4مگ میده، بتونه 84ت برای سه ماه بده و از سودش کم میشه
به هر حال شاتل این وعده رو به تمام متقاضیان داده و در متن خبر(تبلیغ) جدید و قدیمی رو جدا نکرده
الان من میتونم به دلیل فریب تبلیغاتی از شاتل شکایت کنم، درسته؟
چه راهی رو برای شکایت پیشنهاد میکنید؟
خیر نمیتونید شکایت کنید. چون:
"برای دریافت اطلاعات بیشتر در اینباره میتوانید با شماره سراسری ۱۵۲۵ تماس بگیرید."
Milad._.R
14-02-2018, 22:50
خیر نمیتونید شکایت کنید. چون:
"برای دریافت اطلاعات بیشتر در اینباره میتوانید با شماره سراسری ۱۵۲۵ تماس بگیرید."
گذاشتن شماره برای گرفتن اطلاعات بیشتر دلیل نمیشه پیشنهادی که در متن خبر گفتن رو نقض کنن
در متن خبر گفتن متقاضیان در سراسر کشور دو تا پیشنهاد زیر رو میتونید انتخاب کنید.
کلی در این مورد باهاشون صحبت کردم، خودشون هیچ جوابی در این مورد نداشتن و عملا کم آوردن
misam5526
14-02-2018, 23:09
گذاشتن شماره برای گرفتن اطلاعات بیشتر دلیل نمیشه پیشنهادی که در متن خبر گفتن رو نقض کنن
در متن خبر گفتن متقاضیان در سراسر کشور دو تا پیشنهاد زیر رو میتونید انتخاب کنید.
کلی در این مورد باهاشون صحبت کردم، خودشون هیچ جوابی در این مورد نداشتن و عملا کم آوردن
رفرنس دادن به یه واحد فروش فعال و پاسخگو و در دسترس یعنی عدم پنهانکاری!
اینجا سوال پرسیدید میتونم شکایت کنم. منم جواب خودم رو گفتم. شما در نهایت هرکاری دوست دارید در زندگی خودتون میتونید انجام بدید! از جمله شکایت از هر جایی :n01:
Milad._.R
14-02-2018, 23:44
رفرنس دادن به یه واحد فروش فعال و پاسخگو و در دسترس یعنی عدم پنهانکاری!
اینجا سوال پرسیدید میتونم شکایت کنم. منم جواب خودم رو گفتم. شما در نهایت هرکاری دوست دارید در زندگی خودتون میتونید انجام بدید! از جمله شکایت از هر جایی :n01:
اون خبر فریب تبلیغاتی هست، شکی درش نیست
وگرنه میتونستند در خبر خیلی شفاف بگن پیشنهاد برای مشترکین جدید
بله باید از افراد و شرکت هایی که به فکر سواستفاده از تبلیغات دروغین هستند شکایت کرد. نه حمایت!
albertxx
15-02-2018, 10:28
سلام دوستان
خوب هستید ؟؟؟
هر روزی ما رو تو این تاپیک به چشم رهگذر میبینید ولی اینبار با یه چشم دیگه ببینید :n02:
راستش بعد از چند سال کنار اومدن با سرویس مخابرات و شرایطی که داشتم دیگه تصمیم به کوچ گرفتم
گزینه های زیادی رو میزه از جمله شاتل که خیلی تو روند مذاکرات تاثیر داره :n09:
البته اینو هم قبلش اضافه کنم که طبق روالی که چند ساله تو فروم دارم به همه تاپیک ها سر زدم و تقریبا میدونم چه خبره
بنده اونقدرها علاقه ای به هزینه بالا برای سرویس ندارم و شاید مثلا 50 تومان سقفش باشه
یه سری به سایت شاتل زدم و دیدم یه طرح زمستونی داره که بعد از دیدن طرح دیدم خوبه ( با توجه به اینکه میخوام با هزینه کم سرعت 16 بگیرم :n10:)
اول اینکه این طرح زمستانه مثلا اگه 3 و 6 ماهه بگیرم کل پول رو باید یه جا بدم ؟؟ ( چون خوبه میشه با 40 تومان سرعت 16 گرفت )
دوما یکی از دوستان طرح mx داشت و داخلی نامحدود و خارجی 4 گیگ که هزینه سرویس 10 تومان بود
خرید ترافیک واسه این سرویس همون 2 تومان هست دیگه ؟؟ درسته ؟؟
و اینکه کلا چطوره /
سوما
این هزینه 15 تومان راه اندازی رو بعدا با شکایت میتونم پس بگیرم ؟
یادمه یکی از دوستان میگفت توسنته پول رو پس بگیره
چهارم
بدون فعال کردن پروفایل گیم پینگ خیلی خراب میشه ؟؟
از همکاری شما پیشاپیش سپاسگزاریم
۲۶ بهمن ۱۳۹۶
مشتریان شاتل میتوانند از تاریخ از ۲۶ بهمن تا ۵ اسفند بستههای ترافیک ۱۰۰ و ۲۰ گیگابایتی شاتل را با ۳۰ درصد تخفیف خریداری کنند.
بر این اساس بسته ۱۰۰ گیگابایتی به قیمت ۱۱۵٬۷۸۰ تومان و بسته ۲۰ گیگابایتی به قیمت ۲۸٬۰۰۰ تومان در اختیار مشتریان قرار خواهد گرفت.گفتنیست هزینه مالیات بر ارزش افزوده نیز به قیمت این دو بسته افزوده خواهد شد.
برای تهیه این بسته میتوانید در بازه زمانی یاد شده به وبسایت یا اپلیکیشن مای شاتل مراجعه کنید. (برای دانلود و نصب اپلیکیشن مای شاتل میتوانید به وبسایت شاتل مراجعه فرمایید.)
برای دریافت اطلاعات بیشتر در اینباره میتوانید با شماره سراسری ۱۵۲۵ تماس بگیرید.
ahwazp30
15-02-2018, 22:49
شرایط ویژه برای خرید بستههای ترافیک شاتل
۲۶ بهمن ۱۳۹۶
مشتریان شاتل میتوانند از تاریخ از ۲۶ بهمن تا ۵ اسفند بستههای ترافیک ۱۰۰ و ۲۰ گیگابایتی شاتل را با ۳۰ درصد تخفیف خریداری کنند.
بر این اساس بسته ۱۰۰ گیگابایتی به قیمت ۱۱۵٬۷۸۰ تومان و بسته ۲۰ گیگابایتی به قیمت ۲۸٬۰۰۰ تومان در اختیار مشتریان قرار خواهد گرفت.گفتنیست هزینه مالیات بر ارزش افزوده نیز به قیمت این دو بسته افزوده خواهد شد.
برای تهیه این بسته میتوانید در بازه زمانی یاد شده به وبسایت یا اپلیکیشن مای شاتل مراجعه کنید. (برای دانلود و نصب اپلیکیشن مای شاتل میتوانید به وبسایت شاتل مراجعه فرمایید.)
برای دریافت اطلاعات بیشتر در اینباره میتوانید با شماره سراسری ۱۵۲۵ تماس بگیرید.
50 درصد هم که تخفیف بده با وجود سرویس های غیر حجمی فکر نمیکنم برای کسی خرید این بسته ها صرفه ی اقتصادی داشته باشه ،حتی اگر کسی سرویسش حجمی قدیمی باشه درصورتی که سرویسش رو بسوزونه و غیرحجمی بخره بازم به صرفه تر هست تا این بسته ها .
اگه سه سال پیش بود یه چیزی ولی الان مصرف رفته بالا 100 گیگ برای 1 ماهه ملته برای کسی نمیصرفه ماهی 100 بده .
sajad-tnt
16-02-2018, 10:26
دوستان چند روزه قطعی زیاد شده یا بعضی وقتها افت سرعت دارم... کسی این مشکل رو داره؟
Sent from my Fly IQ4514 using Tapatalk
اطلاعات خط (snr) از توی مودم رو قرار بده تا بگیم خطت چقدر کشش داره
ممنون از پاسخ دوست عزیز. راجب snr با پشتیبانی hiWeb که خیلی پیگیر بودن، این چیزا رو برای یک خط دیگه تست و بررسی کرده بودیم ولی الان یادم رفته بالاتر بودن مقدار بهتره یا پایین تر بودنش.
الان روی خط فعلی اینطوره عدد ها:
کلا بر فرض خط هم مشکل داشته باشه، به نظرتون راه حلش چیه؟ خط جدید بخرم مثلا؟
یا کلا برم سراغ مودم 4G و.. که باز مساله پوشش دهی خوب آنتن میاد وسط.
پست هارو بررسی میکردم یکی دو نفر راجب شبانه رایگان پرسیده بودن، باید بگم من تو یک سال اخیر چندبار سرعتم محدود شد که خیلی کلافه کننده بود و نزدیک 3-4 هفته یا بیشتر طول میکشید که درست بشه، چون میگفتن زیاد دانلود میکنی، نامحدوده ولی تا روزی 1-2 گیگ :) و رقمش هم بهت نمیگن، خودت حسی باید تشخیص بدی... واسه همین از وقتی این سرویس جدید ها معرفی شد کلا بیخیالش شدم. و به جاش از این بسته های یک هفته یا یک روزه استفاده میکنم، که امیدوارم حذفش نکنن.
بعد یه چیز جالب دیگه همیشه دوست داشتم بپرسم، اینه که قبلا (یا شاید حتی هنوزم اینطوره) هر مدل سرویسی (1 مگ 2 مگ و....) میخریدم کلا با توجه به کشش خطم بالاترین حد ممکن رو میداد بهم، یعنی اگه 500kb هم میخریدم (با مبلغ پایین) با توجه به snr خطم روی همین 4 مگ که الان در بالا می بینید، بودش. به نظرتون عجیب نیست ؟ آخه اگه اینطوری باشه، چرا تو فروش سرویس ها، بر اساس سرعت هم تفکیک شده؟
کلا سرعت رو بردارن و براساس حجم، قیمت دهی کنن دیگه. چه کاریه.
50 درصد هم که تخفیف بده با وجود سرویس های غیر حجمی فکر نمیکنم برای کسی خرید این بسته ها صرفه ی اقتصادی داشته باشه ،حتی اگر کسی سرویسش حجمی قدیمی باشه درصورتی که سرویسش رو بسوزونه و غیرحجمی بخره بازم به صرفه تر هست تا این بسته ها .
اگه سه سال پیش بود یه چیزی ولی الان مصرف رفته بالا 100 گیگ برای 1 ماهه ملته برای کسی نمیصرفه ماهی 100 بده .
برای من که سرویس max دارم و نهایتا مصرفم در ماه حدود 10 گیگ هست خیلی هم باصرفه و اقتصادیه حدود 80 تومن پول سرویس یکساله+ 120 تومن برای 100گیگ ، کلا می شه سالی 200 تومن با حداکثر سرعت و در نهایت دانلود حجیم هم از بسته های مدت دار .
ممنون از پاسخ دوست عزیز. راجب snr با پشتیبانی hiWeb که خیلی پیگیر بودن، این چیزا رو برای یک خط دیگه تست و بررسی کرده بودیم ولی الان یادم رفته بالاتر بودن مقدار بهتره یا پایین تر بودنش.
الان روی خط فعلی اینطوره عدد ها:
کلا بر فرض خط هم مشکل داشته باشه، به نظرتون راه حلش چیه؟ خط جدید بخرم مثلا؟
یا کلا برم سراغ مودم 4G و.. که باز مساله پوشش دهی خوب آنتن میاد وسط.
پست هارو بررسی میکردم یکی دو نفر راجب شبانه رایگان پرسیده بودن، باید بگم من تو یک سال اخیر چندبار سرعتم محدود شد که خیلی کلافه کننده بود و نزدیک 3-4 هفته یا بیشتر طول میکشید که درست بشه، چون میگفتن زیاد دانلود میکنی، نامحدوده ولی تا روزی 1-2 گیگ :) و رقمش هم بهت نمیگن، خودت حسی باید تشخیص بدی... واسه همین از وقتی این سرویس جدید ها معرفی شد کلا بیخیالش شدم. و به جاش از این بسته های یک هفته یا یک روزه استفاده میکنم، که امیدوارم حذفش نکنن.
بعد یه چیز جالب دیگه همیشه دوست داشتم بپرسم، اینه که قبلا (یا شاید حتی هنوزم اینطوره) هر مدل سرویسی (1 مگ 2 مگ و....) میخریدم کلا با توجه به کشش خطم بالاترین حد ممکن رو میداد بهم، یعنی اگه 500kb هم میخریدم (با مبلغ پایین) با توجه به snr خطم روی همین 4 مگ که الان در بالا می بینید، بودش. به نظرتون عجیب نیست ؟ آخه اگه اینطوری باشه، چرا تو فروش سرویس ها، بر اساس سرعت هم تفکیک شده؟
کلا سرعت رو بردارن و براساس حجم، قیمت دهی کنن دیگه. چه کاریه.
دوست عزیز با توجه به اعداد کشش خط شما همین 4 مگ هست و بیشتر نمیکشه ، کلانه چون تا 4 مگ کشش دارید هر سرویسی که بالا تر از 4 باشه بگیرید بازم سرعت 4 مگ میگیرید چون کشش نداره خط
ببرید سر خط بررسی کنید ببنید وضعیتتون بهتر میشه یا نه در حد چشمگیر تغییر پیدا کرد شبکه داخلیتون مشکل داره که باید اقدام به اصلاحش کنید
به نظرم برای دیدن صفحات و وبگردی و شبکه های اجتماعی یه سرویس 2 مگ یا 4 مگ بگیر ولی دانلودت رو با مودم های 4G انجام بده ، این ظلمه سرویس 4 مگ ادم پیر میشه
کسی سرویس دانلود شبانه رو که هزینش 10 هزار تومنه تا حالا خریده؟
چقدر باهاش میشه در طول یک ماه دانلود کرد؟ (چند گیگ؟)
در طرح اینترنت همگرای ثابت و همراه میشه ترافیک اضافه هم خرید؟هر گیگ 2 تومنه؟
بعد میشه ترافیک اضافه رو روی سیم کارت هم اعمال کرد یا فقط مخصوص adsl هست؟
DarkLords
16-02-2018, 21:14
دوستانی که سرویس 16مگ شاتل دارن راضی هستن؟ میخوام از مخابرات بیام رو شاتل.
alireza1982111
16-02-2018, 23:02
سلام من طرح شاتل گرفتم ۱۷۵ گیگ ۳ ماه الان تو تخصیص پورت دیشب گرفتم میخواستم بدونم تقریبا چقد طول میکشه کرج هستم
alireza1982111
16-02-2018, 23:11
سلام من شاتل گرفتم دیشب هنوز تو تخصیص پورت هست بد موقه خرید نوشته حد استانه ماهانه ۳۵۰ گیگ داخلی یعنی ۱۷۵ گیگ بینلمللی خوب بعد شبانه هم داره حالا من سوالی که دارم اینه اگه تو روز یهک فایل ۲۵ گیگ که الان لازم دازم باید دانلود کنم محدود میشم یا اگه در تو ۳ ماه اگه بیشتر از ۱۷۵ گیگ استفاده کنم محدود میشم خواهش میکنم سرس جواب بدین تشکر
کسی سرویس دانلود شبانه رو که هزینش 10 هزار تومنه تا حالا خریده؟
چقدر باهاش میشه در طول یک ماه دانلود کرد؟ (چند گیگ؟)
مقدارش رو که قبلا نمیگفتن، فقط میگفتن مدیریت کنید که زیاد و مستمر نباشه. ولی حدس میزنم ماهی 20 گیگ باشه. چون 10 تومن هم هزینه شه، در اصل داری پول 20 گیگ ترافیک میدی. ( بین الملل البته، بین الملل بین اللسیاره و ... )
ولی جدیدا یه متنی نوشتن، که حداقلش رو نوشته ( نمیدونم برای چی حداقل رو نوشته، برای کی مهمه که حداقلش رو بدونه ) و حتی مشخص نکرده در روز یا در ماه منظورشه. کلا عادت دارن هی یه چیزی رو بپیچونن بهم و تو این پیچش ها هم از هرکی 1000 تومن در ماه بیشتر گرفته بشه و فکر کنید حداقل یوزر های شاتل 1 میلیون نفر باشن، میشه 1 میلیارد در ماه :/
" به سرویس هایی که به همراه آنها بسته تشویقی شبانه خریداری شده باشد FG و به سرویس هایی که این بسته را نداشته باشند NFG گفته می شود. براساس سیاستهای تشویقی شاتل، مشتریان میتوانند با پرداخت ۱۰،۰۰۰ تومان در ماه و خرید بستههای ترافیک تشویقی شبانه، در ساعات ۱ تا ۸ بامداد بدون محاسبه ترافیک از سرویس اینترنت خود استفاده کنند. حداقل تبادل ترافیک تضمین شده برای این بسته تشویقی 5 گیگابایت ترافیک بینالملل و 20 گیگابایت ترافیک ایران است. "
سلام من طرح شاتل گرفتم ۱۷۵ گیگ ۳ ماه الان تو تخصیص پورت دیشب گرفتم میخواستم بدونم تقریبا چقد طول میکشه کرج هستم
پورت خالی موجود باشه بین 2 الی 3 روز کاری معمولا که اینطوریه
مقدارش رو که قبلا نمیگفتن، فقط میگفتن مدیریت کنید که زیاد و مستمر نباشه. ولی حدس میزنم ماهی 20 گیگ باشه. چون 10 تومن هم هزینه شه، در اصل داری پول 20 گیگ ترافیک میدی. ( بین الملل البته، بین الملل بین اللسیاره و ... )
ولی جدیدا یه متنی نوشتن، که حداقلش رو نوشته ( نمیدونم برای چی حداقل رو نوشته، برای کی مهمه که حداقلش رو بدونه ) و حتی مشخص نکرده در روز یا در ماه منظورشه. کلا عادت دارن هی یه چیزی رو بپیچونن بهم و تو این پیچش ها هم از هرکی 1000 تومن در ماه بیشتر گرفته بشه و فکر کنید حداقل یوزر های شاتل 1 میلیون نفر باشن، میشه 1 میلیارد در ماه :/
" به سرویس هایی که به همراه آنها بسته تشویقی شبانه خریداری شده باشد FG و به سرویس هایی که این بسته را نداشته باشند NFG گفته می شود. براساس سیاستهای تشویقی شاتل، مشتریان میتوانند با پرداخت ۱۰،۰۰۰ تومان در ماه و خرید بستههای ترافیک تشویقی شبانه، در ساعات ۱ تا ۸ بامداد بدون محاسبه ترافیک از سرویس اینترنت خود استفاده کنند. حداقل تبادل ترافیک تضمین شده برای این بسته تشویقی 5 گیگابایت ترافیک بینالملل و 20 گیگابایت ترافیک ایران است. "
بسیار ممنون بابت توضیحات خوبتون
ولی چون حجم خوبی نمیدن نسبت به خریدش اقدامی نمیکنم. حداقل توقع داشتم که 60 گیگ بین الملل بدن.
night lord
17-02-2018, 14:07
سلام دوستان به تازگی سرویس از شاتل گرفتم َ به من گفتم بهترین مودم ۴پورت دو آنتن شاتل که برند زاکسل هست ۷۵ تومنه برام میارن ،
سوال اینه که مودم شاتل خوبه ؟ افت سرعت و آنتن نداره؟
به نظرتون مودم خود شاتلو بگیرم یا برم یه مودم بخرم ؟
pipo4713
17-02-2018, 14:08
من بابت این طرحها که میذارن تا حالا بالغ بر 10 بار باهاشون بحث از طریق تلفن از طریق ایمیل کردم.. جوابی که به همه میدن همینه.. اگر هم شکایت کنی جز یه عذر خواهی ساده و نوشتن یک جمله در پایان طرحشون هیچ کاره دیگه ایی نمیکنن..
mahyar21
17-02-2018, 14:34
منم هفته پیش از آسیاتک تخلیه کردم و چهارشنبه از شاتل سرویس گرفتم
از طریق مای شاتل که پیگیری میکنم مرحله تخصیص پورت من 19 ساعت طول کشید
الانم مال من تو مرحله رانژه هست که فعلا 30 ساعت گذشته و منتظریم تا مخابرات اوکی کنه
سلام دوستان به تازگی سرویس از شاتل گرفتم َ به من گفتم بهترین مودم ۴پورت دو آنتن شاتل که برند زاکسل هست ۷۵ تومنه برام میارن ،
من الان حدود دو سالی هست این مودم رو گرفتم و در این مدت مشکلی نداشته. فقط اپدیت مودم رو خودت انجام بده و اکبند تحویل بگیر چون خودشون فریمور شرکت دلسا رو احتمالا بزنن . اخرین فریمور DEL1312-T10B الان
Upgrade Firmware
Current Firmware Version: V2.00(AAFP.12)C0
و
Upgrade 3G Package
Current 3G Package Version: 1.15
هست. می تونی بهشون بگی این اپدیت رو بزنن تحویل بدن و با این شرط مودم رو بخری.
اینم تاپیک این مودم
The Dreadnaught
17-02-2018, 15:07
من باشم از خود شرکت مودم نمیگیرم، خودم تو همین فروم و جاهای دیگه تحقیق می کنم بهترین برند و مدلی که بشه رو می گیرم.
misam5526
17-02-2018, 15:14
منم هفته پیش از آسیاتک تخلیه کردم و چهارشنبه از شاتل سرویس گرفتم
از طریق مای شاتل که پیگیری میکنم مرحله تخصیص پورت من 19 ساعت طول کشید
الانم مال من تو مرحله رانژه هست که فعلا 30 ساعت گذشته و منتظریم تا مخابرات اوکی کنه
احتمالا آنلاین ثبت نام نکردی. تو سایت شاتل نوشته در صورتی که انلاین ثبت نام بشه تخصیص پورت حداکثر 30 دقیقه میشه.
maniya12
17-02-2018, 16:36
دوستان سرویس گیم 16 مگ هم داره شاتل برای فعال کردن روی پروفایلم؟
دوستان سرویس گیم 16 مگ هم داره شاتل برای فعال کردن روی پروفایلم؟
نه حداکثر روی 8مگ سرویس گیم میبنده
اگه سرویس 16 مگم بگیری بخوای پروفایل گیم فعال کنی دانلود ریتت رو میاره رویه 8
mahyar21
17-02-2018, 18:22
احتمالا آنلاین ثبت نام نکردی. تو سایت شاتل نوشته در صورتی که انلاین ثبت نام بشه تخصیص پورت حداکثر 30 دقیقه میشه.
اتفاقا تمام مراحل ثبت نام رو بصورت آنلاین انجام دادم
الان رسیده به مرحله اخر و نوشته منتظر تنظیم بر روی DSLAM
زنگ زدم میگم یوزر و پسورد رو بدین تنظیم کنم میگه باید تا فردا صبر کنی :n15:
albertxx
17-02-2018, 19:48
کسی نبود کمک کنه از مخابرات خلاص بشیم ! :n01:
سلام دوستان
خوب هستید ؟؟؟
هر روزی ما رو تو این تاپیک به چشم رهگذر میبینید ولی اینبار با یه چشم دیگه ببینید :n02:
راستش بعد از چند سال کنار اومدن با سرویس مخابرات و شرایطی که داشتم دیگه تصمیم به کوچ گرفتم
گزینه های زیادی رو میزه از جمله شاتل که خیلی تو روند مذاکرات تاثیر داره :n09:
البته اینو هم قبلش اضافه کنم که طبق روالی که چند ساله تو فروم دارم به همه تاپیک ها سر زدم و تقریبا میدونم چه خبره
بنده اونقدرها علاقه ای به هزینه بالا برای سرویس ندارم و شاید مثلا 50 تومان سقفش باشه
یه سری به سایت شاتل زدم و دیدم یه طرح زمستونی داره که بعد از دیدن طرح دیدم خوبه ( با توجه به اینکه میخوام با هزینه کم سرعت 16 بگیرم :n09:)
اول اینکه این طرح زمستانه مثلا اگه 3 و 6 ماهه بگیرم کل پول رو باید یه جا بدم ؟؟ ( چون خوبه میشه با 40 تومان سرعت 16 گرفت )
دوما یکی از دوستان طرح mx داشت و داخلی نامحدود و خارجی 4 گیگ که هزینه سرویس 10 تومان بود
خرید ترافیک واسه این سرویس همون 2 تومان هست دیگه ؟؟ درسته ؟؟
و اینکه کلا چطوره /
سوما
این هزینه 15 تومان راه اندازی رو بعدا با شکایت میتونم پس بگیرم ؟
یادمه یکی از دوستان میگفت توسنته پول رو پس بگیره
چهارم
بدون فعال کردن پروفایل گیم پینگ خیلی خراب میشه ؟؟
از همکاری شما پیشاپیش سپاسگزاریم
خوب من هم اینترنت شاتل گرفتم اینم چند تا تست :
سرویس ۱۶ مگابیت fair شاتل :
سرور ایران :
سرور المان :
پینگ :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
pipo4713
17-02-2018, 21:13
شما هر سرویسی که بخوای بخری توی شاتل چه 1ماه چه 12 ماه باید پولش رو یکجا پرداخت کنی ...
این طرح ها فقط یکبار قابل استفاده هست و اگر عضو بشی و این طرح به پایان برسه برای مشتریای فعلی در 99% مواقع فقط حجم تخفیف خورده قابل اجرا میذاره...
در مورد سرویس mx من اطلاعی ندارم اما مثلا الان داره 20 گیگ حجم رو برای یک روز به قیمت 3270 تومان میفروشه... این سرویس ها هم همیشگی نیست یکهو یکروز میبینی برداشته..!
در مورد 15 تومان شما میتونید بهشون بگید من خودم نصب میکنم و بعدا از حساب شما کم میکنن و اعتبار بهتون میدن برای خرید سری بعدی...
من هر روز دارم فیفا و یک سری دیگه بازی ها رو انجام میدم..پینگ خوبه و اصلا هم سرویس گیم فعال نشده و هیچ مشکلی هم ندارم.
malthael
17-02-2018, 21:33
خوب من هم اینترنت شاتل گرفتم اینم چند تا تست :
سرویس ۱۶ مگابیت fair شاتل :
سرور ایران :
سرور المان :
پینگ :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما چه شهری هستید ؟
جدول جدید تعرفه ها
داتک هم اضافه شده
وسط سرویس میشه سرعت رو ارتقا داد؟
مثلا من الان سرویس 2 مگ 1 ماهه 32.5 گیگ گرفتم و 5 روزش رفته
حالا می تونم به سرویس 8 مگ 1 ماهه 175 گیگ تغییرش بدم؟ یا باید 25 روز صبر کنم؟
وسط سرویس میشه سرعت رو ارتقا داد؟
مثلا من الان سرویس 2 مگ 1 ماهه 32.5 گیگ گرفتم و 5 روزش رفته
حالا می تونم به سرویس 8 مگ 1 ماهه 175 گیگ تغییرش بدم؟ یا باید 25 روز صبر کنم؟
تا پایان اتمام حجم اختصاص یافته باید صبر کنید سپس از طریق پنل ارتقا دهید ( درواقع سرویس دوره بعد رو میخرید ) ... موفق باشید :n16:
mahyar21
17-02-2018, 23:32
از دوستان شاتلی کسی هست که احساس کنه بیشتر از مصرفش از حجمش کم میشه؟
تو این چند ساعتی که شاتلی شدم شدیدا این مسئله رو حس میکنم!
ahwazp30
17-02-2018, 23:34
تا پایان اتمام حجم اختصاص یافته باید صبر کنید سپس از طریق پنل ارتقا دهید ( درواقع سرویس دوره بعد رو میخرید ) ... موفق باشید :n16:
مثلا من که سه ماهه گرفتم ماه اولم چند روز دیگه تموم میشه و هنوز دو ماه دیگه میمونه حالا اگه بخام ماه بعد روارتقا بدم چه جوری باید ارتقا بدم ؟
مثلا من که سه ماهه گرفتم ماه اولم چند روز دیگه تموم میشه و هنوز دو ماه دیگه میمونه حالا اگه بخام ماه بعد روارتقا بدم چه جوری باید ارتقا بدم ؟
جشنواره گرفتی؟ اگر اینکه نمیدونم ، چیزی که گفتم مربوط به سرویس یک ماهه هست ، من قبلا سرویس 2 مگ گرفته بودم هنوز حجمم تمام نشده بود میخواستم ارتقا بدم گفتن که تا زمانی که حجم دورتون تمام نشده نمیتونید ارتقایی بدید و زمانی هم که ارتقا میدید سرویس فعالتون میسوزه و سرویس رزروتون فعال میشه که هر سرویسی میتونه باشه :n01: اما سه ماهه یا شش ماهه یا یکس اله رو نمیدونم ...
Gamemaster
18-02-2018, 11:15
بله من
قبلا هم گفته بودم
pipo4713
18-02-2018, 12:40
بله من
قبلا هم گفته بودم
برای اینکه بتونید بفهمید این موضوع تا چقدر از سمت شرکت هست بهترین کار اینکه ، اول از همه از یک گوشی استفاده کنید و تمامیه وسایل دیگری که به مودم وصل هستن رو قطع کنید،رمز WIFI رو تعویض کنید و مقدار حجمی که تا اون لحظه استفاده کردید رو از مای شاتل چک کنید،از اون زمان به بعد یک نصفه روز مورد بررسی قرار بدید و ببینید چقدر مصرف کردید... ممکنه شما بجز استفاده از تلگرام و اینستاگرام به طور مثال آپدیتی داشته باشید که اتومات باشه و یا گوشی های آندرویدی خیلی زود ویروسی میشن ،ویروس گرفته باشید و باعث این اختلال باشید،اگر درست و جدی بررسی کنید شما میتونید کاملا شکایت کنید و تمامیه حقتون که تا به حال از بین رفته رو پس بگیرید چونکه دزدیه...در ضمن اپ هایی رو که در گوشی استفاده نمیکنید رو حتما در اون لحظه ببندید تا واضح تر باشه براتون..
darvish1900
18-02-2018, 16:46
من یک سال مشترک بودم. دزدی نمیکنه. دقیقا همونی که مصرف میکنی رو آنلاین به ثاینه بهت نشون میده
hellbrain666
18-02-2018, 17:41
امروز خیلی افت کیفیت دارم
SNR شده 2:n35:
Baby.Boy
18-02-2018, 19:06
من از زمانی که سرویس های غیر حجمی اومده و استفاده میکنم، مصرف رو بطور دقیق زیر نظر دارم و میتونم با اطمینان بگم حداقل برای من هیچ دزدی ای صورت نگرفته و مصرف بصورت دقیق و کاملا عادلانه محاسبه میشه.
دوستان های وب هم حجم سرویس ها رو ارتقا داد، سرویس 16 مگ الآن 500 مگ حجم داره، شاتل دوباره داره میره ته جدول، امیدوارم یه فکری براش کنن!
[Mohsen]
18-02-2018, 21:48
امروز رفتم از نمایندگی سوال کردم برای این سرویس max گفت فقط اون 500 سایت نامحدوده! ولی اینجا بعضی ها یادمه میگفتن کل ترافیک داخلی براشون رایگانه. آخر کدومش درسته؟
misam5526
18-02-2018, 22:06
;9045450']امروز رفتم از نمایندگی سوال کردم برای این سرویس max گفت فقط اون 500 سایت نامحدوده! ولی اینجا بعضی ها یادمه میگفتن کل ترافیک داخلی براشون رایگانه. آخر کدومش درسته؟
500 سایت درسته.
دوستان هم همینو گفتن ولی با توجه به حضور شاتلند و امکان تبدیل لینک دانلود به لینک روی سرور شاتلند؛ احتمالا بحث راجع بهش باعث برداشت اشتباه شده برای شما.
ahwazp30
18-02-2018, 22:52
;9045450']امروز رفتم از نمایندگی سوال کردم برای این سرویس max گفت فقط اون 500 سایت نامحدوده! ولی اینجا بعضی ها یادمه میگفتن کل ترافیک داخلی براشون رایگانه. آخر کدومش درسته؟
500 سایت درسته.
دوستان هم همینو گفتن ولی با توجه به حضور شاتلند و امکان تبدیل لینک دانلود به لینک روی سرور شاتلند؛ احتمالا بحث راجع بهش باعث برداشت اشتباه شده برای شما.
فقط بر روی سرویس اینترانت دسترسی به تمام سایتهای داخلی امکانپذیر میباشد و بر روی سرویس اینترنت ترافیک داخل چه محدود و چه نامحدود فقط شامل سایتهای منتخب +500 سایت داخل است.
MMDFullHD
18-02-2018, 23:10
سوال اولتون :
بله باید سه ماه رو پیش پرداخت کنید و یک جا هزینه هارو بدید ولی خب تخفیف هم نداره تو سرویس زمستونیش اینو من میگم که یه ماه بخر اصن فرقی نداره
البته خوبی شاتل اینه اگه یک ماه رو بگیرد میتونید تمدید کنید! و به استفاده از سرویستون در ماه های بعد با همون قیمت ادامه بدید
سوال دومتون:
سرویس عالی هست
سرعت ۱۶ مگابیت هست و ترافیک داخلی نامحدود (دانلود از شاتلند اپارات و ... کاملا رایگانه رو این سرویس)
خرید ترافیک هم مثل بقیه سرویس هاست هیچ تفاوتی با بقیه سرویس ها نداره
هیچ محدودیتی هم در دانلود از داخل نداره و بیشتر اوقات سرعت 1.9 رو به من که الان دارم این سرویس رو میده
سوال سومتون:
مرکز مخابراتی ما اصلا تو سایت شاتل نیست شهریور امسال راه افتاده برای همین با نمایندگی ثبت زدم و سرویس رو بهش گفتم و اونم ثبت زد بهش گفتم که خودم راه اندازی میکنم و هزینه رو حذف کرد
تماس تلفنی بگیرید و ثبت بزنید و بهتون یوزر پسورد پنل میده برای اینکه تو مای شاتل پرداخت کنید حتما قبلا از پرداخت چک کنید که هزینه راه اندازی منظور نشده باشه و فقط یه هزینه رانژه باید باشه بعد پرداخت اینترنتی کنید
اگه هزینه بود صد در صد تماس بگیر که حذف کنه
سوال چهارمتون:
شاتل بهترین مسیر های کشور رو داره
بهترین نمیشه گفت ولی خب یه میانگین داشتم اینو میتونم بگم از بقیه ارایه دهنده ها پینگ بهتره رو شاتل
پروفایل گیم در حقیقت دیلی مودم تا دستگاه dslam رو کم میکنه که حتی رو سایت های داخلی و خارجی تاثیر گذاره و حدود 20 میلی از پینگ کم میکنه پس تاثیر گذاره
بدون پروفایل پینگ الان تا اروپا 100 میل تا 135 میلی تاخیر داره تا امریکا هم بین 170 تا 240 تاخیر داره پینگ داخلم بدون پروف 26 میل هست با پروف تک رقمی میشه
در کل چ با پروفایل چ بی پروفایل پینگ رو شاتل خوب ارزیابی میشه
اینم بگم با قندشکن میتونید راحت رو سرویس ۱۶ مگابیت 1440p ببنید رو یوتیوب
[Mohsen]
18-02-2018, 23:22
500 سایت درسته.
فقط بر روی سرویس اینترانت دسترسی به تمام سایتهای داخلی امکانپذیر میباشد و بر روی سرویس اینترنت ترافیک داخل چه محدود و چه نامحدود فقط شامل سایتهای منتخب +500 سایت داخل است.
پس اینطور باشه چندان ارزشی نداره
بله تصور من این بود که اون سرویس 512 رو که اوایل گذاشته بودن همون اسمش عوض شده. که برای اون سرویس ترافیک داخل کلا رایگان بود
شما چه شهری هستید ؟
شرمنده دیر شد .
داراب-فارس
اینم تست از این سایت همین الان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
NL-Legacy: 1.30 MiB/s 1.58 MiB/s 1.61 MiB/s
NL: 1.42 MiB/s 1.59 MiB/s 1.64 MiB/s
US: 670.13 KiB/s 990.35 KiB/s 1000.07 KiB/s
SG: 1023.44 KiB/s 1.43 MiB/s 1.55 MiB/s
MMDFullHD
18-02-2018, 23:46
;9045469']پس اینطور باشه چندان ارزشی نداره
بله تصور من این بود که اون سرویس 512 رو که اوایل گذاشته بودن همون اسمش عوض شده. که برای اون سرویس ترافیک داخل کلا رایگان بود
ارزش ندارههه ؟؟ یزیدو تو خاک لرزوندی
من کاری به یه نوع سرویس بودنش ندارم (هزینه های ابونمان پورت)
الانم گیگی ۲ هزار تومن نت شده واسه ثابته که ضربدر ۴ کنی 8 هزارتومن فقط پول ترافیک خارجیشه
داخلیم که نامحدوده رو این سرویس شاتلند هم دیگه نیاز به بسته ده هزاری نداره
ارزش نداره ؟ مرد مومن این بسته ارزشش خیلی بیشتر از پولشه
الانم سامانه رو راه انداختن که رایگان کنن سایت های داخلی رو این من میمونم و تو که بعدها میبینی که وبسایت های داخلی بیشتر شدن :n02: و همینطوری ارزش بسته بیشتر خواهد شد
MeHrDaD-91
19-02-2018, 00:13
دوستان متخصص این crc مودم خیلی بالا هست، آیا تاثیر منفی تو کیفیت نت میگذاره یا نه؟؟
[Mohsen]
19-02-2018, 01:29
ارزش ندارههه ؟؟ یزیدو تو خاک لرزوندی
من کاری به یه نوع سرویس بودنش ندارم (هزینه های ابونمان پورت)
الانم گیگی ۲ هزار تومن نت شده واسه ثابته که ضربدر ۴ کنی 8 هزارتومن فقط پول ترافیک خارجیشه
داخلیم که نامحدوده رو این سرویس شاتلند هم دیگه نیاز به بسته ده هزاری نداره
ارزش نداره ؟ مرد مومن این بسته ارزشش خیلی بیشتر از پولشه
الانم سامانه رو راه انداختن که رایگان کنن سایت های داخلی رو این من میمونم و تو که بعدها میبینی که وبسایت های داخلی بیشتر شدن :n02: و همینطوری ارزش بسته بیشتر خواهد شد
خب استفاده ها متفاوته ولی بازم میگم مجموعا ارزش نداره. برای دانلود باشه که بسته های ایرانسل خیلی بصرفه تر و کار راه اندازه تره برای وب گردی هم که سایت های داخلی (مخصوصا اون 500 سایت) چیزی نداره به اونصورت
هر وقت ترافیک داخل کلا رایگان شد اونوقت ارزش داره. اونم باز نه بخاطر سایت های داخلی، برای اینکه میشه وی پی ان ایران بگیری وصل بشی به خارج :n10:
misam5526
19-02-2018, 01:39
;9045492']خب استفاده ها متفاوته ولی بازم میگم مجموعا ارزش نداره. برای دانلود باشه که بسته های ایرانسل خیلی بصرفه تر و کار راه اندازه تره برای وب گردی هم که سایت های داخلی (مخصوصا اون 500 سایت) چیزی نداره به اونصورت
هر وقت ترافیک داخل کلا رایگان شد اونوقت ارزش داره. اونم باز نه بخاطر سایت های داخلی، برای اینکه میشه وی پی ان ایران بگیری وصل بشی به خارج :n10:
نه دیگه حواسشون به دور زدن ای پی های داخلی هست. برای همینم قرار شده یک سامانه اختصاص داده بشه که سایتهای داخلی(!) ثبت نام کنن تا بفهرست داخلی ها اضافه بشن! بدیهیه که با این ساز و کار هر ای پی صرف اینکه به یک سرور ایرانی بر میگرده، نمیتونه در این فهرست قرار بگیره!
این ماجرا اینقدر کش پیدا میکنه که تا اون موقع شرکتها خودشون در رقابتی که دارن حجم بین المللی کاربرا رو اینقدر زیاد میکنن که دیگه کسی بفکر داخلی خارجی نخواهد بود :n09:
دوستان متخصص این crc مودم خیلی بالا هست، آیا تاثیر منفی تو کیفیت نت میگذاره یا نه؟؟
مودم چه مدت بدون دیسی وصل باقی میمونه و crc چه مقدار میندازه
این CRC همون پک های ارسالی و دریافتی هست که اگر یکیشون ارسال یا دریافت نشه یک خطا CRC میندازه ، تجربه ای که من داشتم در مورد CRC اینکه هر چقدر مقدار SNR و کیفیت اینترنت پایین باشه این مقدار رو به افزایش میره ولی اگر SNR روی عددی مانند 17 یا 18 باشه این مقدار رو خیلی کم میندازه و اما چه مشکلی پیش میاد اگر مودم به صورت زیاد و مداوم CRC بندازه :
1-افت سرعت اینترنت برای سرویسی مانند 4 مگ تا حدود 1 مگ گاهش سرعت داره یعنی انگاری سرویس 3 مگ بستین
2-کیفیت نامناسب در دیدن کلیپ انلاین به دلیل اینکه پک ها در زمان دیدن کلیپ به درستی نمیرسند
3-طولانی شدن فراینند باز شدن صفحات وب
4-عدم کارکرد صحیح چیلترشکن ها
5-پک لاست شدید در گیم حتی با وجود پینگ پایین
اگر SNR روی 17 یا 18 باشه مشکل خاصی بابت CRC نداری ... موفق باشی :n16:
mahyar21
19-02-2018, 09:57
سرویس 16 مگ شاتل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MeHrDaD-91
19-02-2018, 11:44
مودم چه مدت بدون دیسی وصل باقی میمونه و crc چه مقدار میندازه
این CRC همون پک های ارسالی و دریافتی هست که اگر یکیشون ارسال یا دریافت نشه یک خطا CRC میندازه ، تجربه ای که من داشتم در مورد CRC اینکه هر چقدر مقدار SNR و کیفیت اینترنت پایین باشه این مقدار رو به افزایش میره ولی اگر SNR روی عددی مانند 17 یا 18 باشه این مقدار رو خیلی کم میندازه و اما چه مشکلی پیش میاد اگر مودم به صورت زیاد و مداوم CRC بندازه :
1-افت سرعت اینترنت برای سرویسی مانند 4 مگ تا حدود 1 مگ گاهش سرعت داره یعنی انگاری سرویس 3 مگ بستین
2-کیفیت نامناسب در دیدن کلیپ انلاین به دلیل اینکه پک ها در زمان دیدن کلیپ به درستی نمیرسند
3-طولانی شدن فراینند باز شدن صفحات وب
4-عدم کارکرد صحیح چیلترشکن ها
5-پک لاست شدید در گیم حتی با وجود پینگ پایین
اگر SNR روی 17 یا 18 باشه مشکل خاصی بابت CRC نداری ... موفق باشی :n16:
ممنون از جواب کاملت
مقدار SNR 10 هست وLine Attenuation هم 44 پس ی جورایی طبیعی هست
البته من به توصیه یکی از دوستان برداشتم از سیم دو زوج استفاده کردم که باعث شد سرعتم بالاتر بره (در حد 7000 بود ریتم بعد از این کار شد 8000) ولی crc زیاد شد.
MMDFullHD
19-02-2018, 13:57
;9045492']خب استفاده ها متفاوته ولی بازم میگم مجموعا ارزش نداره. برای دانلود باشه که بسته های ایرانسل خیلی بصرفه تر و کار راه اندازه تره برای وب گردی هم که سایت های داخلی (مخصوصا اون 500 سایت) چیزی نداره به اونصورت
بدبختی ما ایرانیا ها اینه که اطلاعات زیادی از اینترنت نداریم
شما وقتی نت ثابت رو با همراه مقایسه کنی نتیجه همین میشه نت همراه اول هم خیلی الان ارزون تر از شاتل خونه ماس نامحدود شبانه هم داره با این سرعتی که محل ما داره راحت منم میتونم شبی بالای ۶۰ گیگ بزنم دانلود(علاوه بر اینکه خواب شب رو از دست میدم به خاطر چن گیگ فایل) ولی خب این تاپیک کلا برای نت شاتل ثابت هست نه همراه
نت همراه پینگ ثابت نداره درسته پاین تر میده ولی ثابت نیست و تو انلاین بازی کردن خراب میکنه نت تایپ هم که ۳ هستش
اینم بهت بگم سلطان اینکه خیال ترافیک داخل کلا رو از سرت بنداز بیرون
سامانه ای که راه انداختن اینه که سایت هایی که سرورشون داخل میزبانی میشن ترافیک رو رایگان کنن فقط سایت ها اونم اینطوریه که خود صاحب دامین و ... بیاد تو سامانه ثبت کنه و ایپی سایتش رو بذاره تا رایگان کنن اونم قبلش سایت هارو بررسی میکنن یه چیزی مثل ساماندهی
سایت های مثل سینما که سرور های دانلودشون رو اسیاتکه یا اریامووی که فیلم خارجی میذارن بدون نمیارن جز ترافیک داخلی میتونن ولی نمیخوان به ضررشونه وی پی ان های داخلی رو هم اگه باشه میدونن مردم همچین حرکتی رو میزنن عمرا نمیذارن بعد یه پول هم باید برای اون وی پی ان بدید
اینا اگه میخواستن ترافیک رو داخلی کنن کاری براشون نداشت تو سه سوت میتونستن کل ایپی های داخل کشور رو رایگان کنن ولی نمیکنن مطمعا باش
شما ببین چن سال قبل تایمی که ixp های داخلی رو راه انداختن دیگه طرف میخواست بره تو یه سایت با میزبانی داخلی ترافیک میرفت خارج باز میومد تو کشور پینگ از داخل کشور بالا بود ولی تو یه تایم اومدش asn های شرکت هارو وارد کردن ایپی هاشونو گذاشتن تو تبادل داده داخلی و کلاینت و سروری که تو کشور بود ترافیکش داخل کشور فر میخورد
الان هم میتونن یه جا ایپی های داخلی رو بیارن جز ترافیک داخلی ولی نمیکنن
سرویس 16 مگ شاتل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یک عکس از صفحه استاتوس مودمتون می ذارید ؟ خطتون رو چند مگ آپ شده ؟
malthael
19-02-2018, 14:52
شرمنده دیر شد .
داراب-فارس
اینم تست از این سایت همین الان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
NL-Legacy: 1.30 MiB/s 1.58 MiB/s 1.61 MiB/s
NL: 1.42 MiB/s 1.59 MiB/s 1.64 MiB/s
US: 670.13 KiB/s 990.35 KiB/s 1000.07 KiB/s
SG: 1023.44 KiB/s 1.43 MiB/s 1.55 MiB/s
ظاهرا فقط تو تهران و کلان شهر ها سرویس با کیفیت ارائه میدن و به بقیه جاها زیاد اهمیت نمیدن . پینگ سرویستون نسبت به بقیه دوستان بالاتره و سرعتتون هم برای 16 مگ خیلی کمه . خطتون رو چند بسته شده ؟
ظاهرا فقط تو تهران و کلان شهر ها سرویس با کیفیت ارائه میدن و به بقیه جاها زیاد اهمیت نمیدن . پینگ سرویستون نسبت به بقیه دوستان بالاتره و سرعتتون هم برای 16 مگ خیلی کمه . خطتون رو چند بسته شده ؟
من که راضیم قبلا از فن اوا داشتم که سرویس ۱۶ مگابیت را روی ۴ مگابیت بسته بود یا های وب که سرعت تک کانکشنش افتضاح بود به هر حال شاتل بهتر از بقیه هست و ADSL هم بهتر از این نمیشه ...
ضمنا این سرعت های بالا بر اساس بایت هست یعنی ۱۶ مگابیت میشه 1.6 مگابایت در مورد پینگ هم خوبه ولی عالی نیست ...
این اطلاعات مودم هست :
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
10.9
10.7
db
Line Attenuation
:
14.3
7.3
db
Data Rate
:
17407
1054
kbps
Max Rate
:
23296
1246
kbps
CRC
:
2
0
mahyar21
19-02-2018, 15:18
یک عکس از صفحه استاتوس مودمتون می ذارید ؟ خطتون رو چند مگ آپ شده ؟
خدمت شما
malthael
19-02-2018, 18:33
من که راضیم قبلا از فن اوا داشتم که سرویس ۱۶ مگابیت را روی ۴ مگابیت بسته بود یا های وب که سرعت تک کانکشنش افتضاح بود به هر حال شاتل بهتر از بقیه هست و ADSL هم بهتر از این نمیشه ...
ضمنا این سرعت های بالا بر اساس بایت هست یعنی ۱۶ مگابیت میشه 1.6 مگابایت در مورد پینگ هم خوبه ولی عالی نیست ...
این اطلاعات مودم هست :
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
10.9
10.7
db
Line Attenuation
:
14.3
7.3
db
Data Rate
:
17407
1054
kbps
Max Rate
:
23296
1246
kbps
CRC
:
2
0
البته 16 مگابیت میشه 2 مگابایت که به خاطر هدر رفت تو مسیر هم حداکثر باید بیاد رو 1.9 مگابایت . برای شما که کمتر از 2 نباید باشه چون خطتون روی 17 مگابیت بیت بسته شده نه 16 .منم فن آوا دارم و میخوام تخلیه کنم چون سرعت و تک کانکشن افتضاح هست حتی با داخل . خطتون فیبره یا نزدیک مرکز هستید ؟
البته 16 مگابیت میشه 2 مگابایت که به خاطر هدر رفت تو مسیر هم حداکثر باید بیاد رو 1.9 مگابایت . برای شما که کمتر از 2 نباید باشه چون خطتون روی 17 مگابیت بیت بسته شده نه 16 .منم فن آوا دارم و میخوام تخلیه کنم چون سرعت و تک کانکشن افتضاح هست حتی با داخل . خطتون فیبره یا نزدیک مرکز هستید ؟
فیبر نیست به مرکز نزدیکم .
اگه بقیه سایتهای داخلی هم شامل حجم داخلی میشد خیلی عالی بود وزیر قولش داده بود اما تا الان خبری نشده این 500 سایت به جز شاتلند بقیه اش بدرد نمیخوره
اگه بقیه سایتهای داخلی هم شامل حجم داخلی میشد خیلی عالی بود وزیر قولش داده بود اما تا الان خبری نشده این 500 سایت به جز شاتلند بقیه اش بدرد نمیخوره
زیاد روی همین 500 تا سایت هم نمی شه حساب کرد. از سایت ورزش 3 یا سایت برنامه نود ویدیو دانلود کردم ، ترافیک خارجی محاسبه شده.دوستانی که سرویس max دارن یه تستی بزنن
سلام
این سرویس 4 گیگ بین الملل داخلی نامحدود باقیمانده حجم به ماه بعدی انتقال داده میشه یا میسوزه
albertxx
20-02-2018, 12:03
سلام
این سرویس 4 گیگ بین الملل داخلی نامحدود باقیمانده حجم به ماه بعدی انتقال داده میشه یا میسوزه
کلا 4 گیگ حجم داری
چی چی هست که میخوای به ماه بعد انتقال بدی :n02:
ولی کلا حجم سرویس به ماه انتقال پیدا نمیکنه و فقط حجم های خریداری شده به ماه بعد انتقال پیدا میکنه !
albertxx
20-02-2018, 21:12
دوستان یه سوال فوری فوتی ( چون فردا صبح باید برم سرویس بگیرم :n13: )
این طرح زمستانه که زده با عنوان Fair
اگه مثلا یه ماهه بگیرم بعد از زمستان دیگه نمیتونم شارژش کنم ؟؟؟؟
یعنی حتما باید 6 و 12 ماهه بگیرم ؟؟
بعد زمستون کاملا میپره ؟؟؟
سپاس
مرکز مخابراتی ما اصلا تو سایت شاتل نیست شهریور امسال راه افتاده برای همین با نمایندگی ثبت زدم و سرویس رو بهش گفتم و اونم ثبت زد بهش گفتم که خودم راه اندازی میکنم و هزینه رو حذف کرد
تماس تلفنی بگیرید و ثبت بزنید و بهتون یوزر پسورد پنل میده برای اینکه تو مای شاتل پرداخت کنید حتما قبلا از پرداخت چک کنید که هزینه راه اندازی منظور نشده باشه و فقط یه هزینه رانژه باید باشه بعد پرداخت اینترنتی کنید
اگه هزینه بود صد در صد تماس بگیر که حذف کنه
من اگه بخوام حضوری برم ثبت نام کنم که نمیشه ؟؟!!!!!!!
حتما باید اینترنتی ثبت نام کنم واسه اینکه هزینه نصب رو ندم ؟
majnoon21
21-02-2018, 11:24
دوستان من از سایت دیبا مووی فیلم دانلود می کنم ترافیک داخلی حساب می کنه اما فیلم های ایرانی رو می خرم و دانلود می کنم خارجی حساب میشه!
misam5526
21-02-2018, 12:17
دوستانی که علاقه مند به سرویس 4 گیگ در ماه و نامحدود داخلی شدند حواستون باشه که سرعت سرویس 512 قابل ارتقا تا 16 هست (مثل حجمی های قدیم) بنابراین اگه در مرکز شما کمی احساس شلوغی میکنید انتظار سرعت حداکثری از این سرویس نداشته باشید.
ولی برای دانلود شبانه یا دانلود حجم بالا و ارزان از شاتلند بهترین گزینست در هر مرکزی!! الان هم قیمت این سرویس ماهانه 6500 تومنه! و نیازی هم به خرید بسته شاتلند ندارید!!
دوستانی که علاقه مند به سرویس 4 گیگ در ماه و نامحدود داخلی شدند حواستون باشه که سرعت سرویس 512 قابل ارتقا تا 16 هست (مثل حجمی های قدیم) بنابراین اگه در مرکز شما کمی احساس شلوغی میکنید انتظار سرعت حداکثری از این سرویس نداشته باشید.
ولی برای دانلود شبانه یا دانلود حجم بالا و ارزان از شاتلند بهترین گزینست در هر مرکزی!! الان هم قیمت این سرویس ماهانه 6500 تومنه! و نیازی هم به خرید بسته شاتلند ندارید!!
6500 برای مشترکین جدید هست که تازه میخوان از شاتل سرویس بگیرن برای مشترکین فعلی همون ماهی 10 هزارتومن هست من چند روز پیش تغییر سرویس دادم و این سرویس 4 گیگ را گرفتم
دوستان یه سوال فوری فوتی ( چون فردا صبح باید برم سرویس بگیرم :n13: )
این طرح زمستانه که زده با عنوان Fair
اگه مثلا یه ماهه بگیرم بعد از زمستان دیگه نمیتونم شارژش کنم ؟؟؟؟
یعنی حتما باید 6 و 12 ماهه بگیرم ؟؟
بعد زمستون کاملا میپره ؟؟؟
سپاس
یک مثال:
میرید 6 ماهه میخرید بعد از تمام شدن این شش ماه باید به صورت عادی شارژ کنید بعد از اون شش ماه و یا یک سال جشنواره میپره :n16:
ahwazp30
21-02-2018, 19:29
دوستانی که سرویس 3 یا 6 یا 12 ماهه
Fair-nfg
خریدن توی پنل انتقضای بسته ترافیک خود سرویس رو تا پایان یک ماه زده براتون یا تا پایان دوره ؟
MeHrDaD-91
21-02-2018, 20:22
Fair-nfg
خریدن توی پنل انتقضای بسته ترافیک خود سرویس رو تا پایان یک ماه زده براتون یا تا پایان دوره ؟
این سوال منم هست موقعی که این سرویس را گرفتم گفت هر ماه 175 گیگ
ولی تو قسمت گزارش بسته های فعال زدم شروع دوره 96/11/9 تا 97/02/9 یعنی 175 گیگ بابت ای سه ماهه طبق این چیزی که زده در صورتی که باید اول هر ماه ریست بشه و 175 گیگ دوباره شروع بشه این طور که خودشون گفتن
البته هنوز 9 نشده اگه دیدم تاریخ 10 ترافیک دوباره از 175 گیگ شروع نشد زنگ میزنم بشون.
پ.ن: آقا طاقت نیاوردم همین الان زنگ زدم پرسیدم گفت شما هر ماه 175 گیگ ترافیک دارین که اگه از سایت های داخل استفاده کنید در اصل 350 گیگ دارید (گفت یک دوم)
و گفت هر ماه ترافیکتون 0 می شه و 175 گیگ بین الملل بتون اضافه می شه ( یعنی من تاریخ 10 ترافیکم دوباره از 175 گیگ شروع میشه)
ولی تو قسمت گزارش بسته های فعال زدم شروع دوره 96/11/9 تا 97/02/9 یعنی 175 گیگ بابت ای سه ماهه طبق این چیزی که زده در صورتی که باید اول هر ماه ریست بشه و 175 گیگ دوباره شروع بشه این طور که خودشون گفتن
البته هنوز 9 نشده اگه دیدم تاریخ 10 ترافیک دوباره از 175 گیگ شروع نشد زنگ میزنم بشون.
شما بابت هر ماه 175 گیگ میگیرید و تاریخ انتقضا هر ماه رو توی بسته های فعال زده و با پایان هر ماه ، ماه بعدی خودکار شروع میشه :n16:
Fair-nfg
شما بابت هر ماهی که شارژ کردید گیگ میگیرید و تاریخ انتقضا هر ماه رو توی بسته های فعال زده و با پایان هر ماه ، ماه بعدی خودکار شروع میشه :n16:
mahdyshr
21-02-2018, 21:59
امروز و دیروز سرعت شاتل کم شده
سرویس من هشت مگه ولی سرعتم حداکثر شده ۷۰۰ کیلوبایت
پینگ هم با ۸.۸.۸.۸ خیلی متغییر شده هم تایم اوت میده هم از ۳۰۰ هست تا ۶۰
قبلا ثابت بود رو ۹۰ بدون تایم اوت
چند روزه اینطوری شده .....
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
CAPITAN MAC
21-02-2018, 22:58
سلام
دوستان من تازه از شاتل سرویس گرفتم(این پیشنهاد با سرعت ثابت ۴ مگابیت بر ثانیه و با آستانه مصرف ماهانه ۱۶۰ گیگابایتی به مشتریان ارایه میشود. در این بخش مشتریان میتوانند اشتراک ۳ ماهه سرویس Fair4096 تنها به قیمت ۸۴٬۰۰۰ تومان، دریافت کنند. (قیمت واقعی این بسته ۱۳۵،۰۰۰ تومان است.) ولی تو گزارش بستههای فعال اینترنت حجم زده 80 گیگ واین توضیح را هم داده
این میزان، نشانگر حد آستانه مصرف منصفانه ماهانه ترافیک بین الملل است.
لازم به توضیح است، استفاده از ترافیک داخلی، یک دوم ترافیک بین الملل محاسبه خواهد شد. به گونهای که اگر مشترکی تنها مایل به استفاده از ترافیک داخلی باشد، میتواند تا دو برابر ترافیک بینالملل سرویس خود، ترافیک داخلی داشته باشد.
همچنین امکان استفادهی ترکیبی از ترافیک بینالملل و ترافیک داخلی نیز وجود خواهد داشت.
حالا طبق توضیح بالا حجم من همان 160 گیگ هست؟:n13::n13:
ahwazp30
21-02-2018, 23:05
پ.ن: آقا طاقت نیاوردم همین الان زنگ زدم پرسیدم گفت شما هر ماه 175 گیگ ترافیک دارین که اگه از سایت های داخل استفاده کنید در اصل 350 گیگ دارید (گفت یک دوم)
و گفت هر ماه ترافیکتون 0 می شه و 175 گیگ بین الملل بتون اضافه می شه ( یعنی من تاریخ 10 ترافیکم دوباره از 175 گیگ شروع میشه)
شما بابت هر ماه 175 گیگ میگیرید و تاریخ انتقضا هر ماه رو توی بسته های فعال زده و با پایان هر ماه ، ماه بعدی خودکار شروع میشه :n16:
شما بابت هر ماهی که شارژ کردید گیگ میگیرید و تاریخ انتقضا هر ماه رو توی بسته های فعال زده و با پایان هر ماه ، ماه بعدی خودکار شروع میشه :n16:
ببین عکس زیر رو : اینو واسم تفسیرش کنید :
الان سوال من اینه که این تاریخ انقضایی که زده تاریخ انقضای سرویس نیست بلکه تاریخ انقضای ترافیک هست و اگر قراره هر ماه ریست بشه پس باید انقضا رو بزنه یک ماه ولی اینجا تا پایان دوره زده با این حساب چند روز دیگه که یک ماهم تموم میشه ریست نمیشه
ahwazp30
21-02-2018, 23:09
سلام
دوستان من تازه از شاتل سرویس گرفتم(این پیشنهاد با سرعت ثابت ۴ مگابیت بر ثانیه و با آستانه مصرف ماهانه ۱۶۰ گیگابایتی به مشتریان ارایه میشود. در این بخش مشتریان میتوانند اشتراک ۳ ماهه سرویس Fair4096 تنها به قیمت ۸۴٬۰۰۰ تومان، دریافت کنند. (قیمت واقعی این بسته ۱۳۵،۰۰۰ تومان است.) ولی تو گزارش بستههای فعال اینترنت حجم زده 80 گیگ واین توضیح را هم داده
این میزان، نشانگر حد آستانه مصرف منصفانه ماهانه ترافیک بین الملل است.
لازم به توضیح است، استفاده از ترافیک داخلی، یک دوم ترافیک بین الملل محاسبه خواهد شد. به گونهای که اگر مشترکی تنها مایل به استفاده از ترافیک داخلی باشد، میتواند تا دو برابر ترافیک بینالملل سرویس خود، ترافیک داخلی داشته باشد.
همچنین امکان استفادهی ترکیبی از ترافیک بینالملل و ترافیک داخلی نیز وجود خواهد داشت.
حالا طبق توضیح بالا حجم من همان 160 گیگ هست؟:n13::n13:
بله .ترافیک داخل دو برابره ترافیک بین الملله .حجمی که توی پنل کاربری میزنه حجم بین الملل هست مثل قبلا که داخل و خارج یکی بود دقیقا همونطوره .فقط اگر از داخل استفاده کنی نصف حساب میشه .یعنی حجم دوبرابر .پس درسته
saeedrele
21-02-2018, 23:51
لطفا حذف شود
ببین عکس زیر رو : اینو واسم تفسیرش کنید :
الان سوال من اینه که این تاریخ انقضایی که زده تاریخ انقضای سرویس نیست بلکه تاریخ انقضای ترافیک هست و اگر قراره هر ماه ریست بشه پس باید انقضا رو بزنه یک ماه ولی اینجا تا پایان دوره زده با این حساب چند روز دیگه که یک ماهم تموم میشه ریست نمیشه
خب وقتی یک ماه اول روزاش تمام شد اون ترافیک صفر میشه و دوباره یه 80 گیگ دیگه به شما داده میشه :n01: من نوشته بودم خودکار ماه بعدی شارژ میشه :n02:
دوستان این بسته ها رو هنوز میشه خرید یا مهلتش تموم شد؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید/
ahwazp30
22-02-2018, 12:44
خب وقتی یک ماه اول روزاش تمام شد اون ترافیک صفر میشه و دوباره یه 80 گیگ دیگه به شما داده میشه :n01: من نوشته بودم خودکار ماه بعدی شارژ میشه :n02:
خوب اینا رو میدونم .من میگم چرا انقضا رو زده تا برج 2 ؟
mahdyshr
22-02-2018, 13:58
دوستان این بسته ها رو هنوز میشه خرید یا مهلتش تموم شد؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید/
نه تموم شده
دوستان ارزششو داره از های وب پرید به شاتل
pipo4713
22-02-2018, 17:07
اگه هر روز داری دردسر میکشی که سرعتت کمه ،تایم پینگ بالاست،کیفیت نداره،قطعی زیاد داره و... بیای شاتل خیلی به نفعت میشه...
به شرط اینکه توی اون مرکز مخابراتی مطمئن شی هم پورت خالی باشه و هم اینکه همه چیز درست باشه.
تا اینجا که ما راضی هستیم پینگ مناسب ، پایداری خوب ، قطعی کم ، پشتیبانیشون هم به نسبت باقی شرکت ها بهتره
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=98ms TTL=53
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=94ms TTL=53
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=95ms TTL=53
خوب اینا رو میدونم .من میگم چرا انقضا رو زده تا برج 2 ؟
راستش قبلا میزد عکسی که شما گذاشتید میگه که تا فلان تاریخ سرویس دارید و از اونجایی که این ترافیک ها هر ماه ریست میشن پس زیاد لازم نیست ادم پیشو باشه ، درسته باید هر ماه میزد ولی فکر کنم این شکلی که زدن بهتر باشه
حالا شما نگران ترافیک ماه بعدی یا اینکه چرا زده تا اون تاریخ سرویس دارید ؟ در دو حالش که فرقی به حال شما نداره عزیز :n02:
تا اینجا که ما راضی هستیم پینگ مناسب ، پایداری خوب ، قطعی کم ، پشتیبانیشون هم به نسبت باقی شرکت ها بهتره
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=98ms TTL=53
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=94ms TTL=53
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=95ms TTL=53فعلا که پورت خالی ندارن تو شهر ما از شر های وب خلتص بشیم
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
MeHrDaD-91
22-02-2018, 22:08
امروز بعد از دو هفته که شاتلی شدم وضعش افتضاحه فوق العاده نوسانش زیاد و پینگ هم به 500 رسیده!!!!!
mahyar21
22-02-2018, 22:15
امروز بعد از دو هفته که شاتلی شدم وضعش افتضاحه فوق العاده نوسانش زیاد و پینگ هم به 500 رسیده!!!!!
همیشه تمام شرایط برای همه یکسان نیست
کیفیت خط
پهنای باند مرکز
کیفیت مودم
و ...
واسه همینه نظرات متفاوته
منم امروز ششمین روزیه که عضو شاتل شدم با پینگ 39 و سرعت دانلود ثابت 1.95 مگابایت بر ثانیه تا این لحظه همه جوره راضیم ازشون :n12:
MeHrDaD-91
22-02-2018, 22:21
همیشه تمام شرایط برای همه یکسان نیست
کیفیت خط
پهنای باند مرکز
کیفیت مودم
و ...
واسه همینه نظرات متفاوته
منم امروز ششمین روزیه که عضو شاتل شدم با پینگ 39 و سرعت دانلود ثابت 1.95 مگابایت بر ثانیه تا این لحظه همه جوره راضیم ازشون :n12:
سرویس 16 مگ دارید؟؟
پینگ اون ور آب 39!! منطورت با سرورهای داخل هست.
منم نگفتم که ناراضیم گفتم امروز اینطور شده و دوستان دلخوش نباشید که ی وقت شرکت را عوض کردید وضع بهتر بشه.
شاتل پشتیبانی خوب و سرعت عمل خیلی بالایی داره من اول که با یک خط دیگه گرفتم و بعد درخواست تعویض خط را دادم تقریبا کمتر از دو روز اکی شد خط جدیدم.
MMDFullHD
22-02-2018, 23:23
تست با قندشکن avira از المان
دوستان چطوری میشه فایل های با حجم بیشتر رو تو شاتللند آپلود کرد ؟!
کسی مراسم یوروویژن 2017 رو تونسته آپلود کنه ؟!
MMDFullHD
22-02-2018, 23:49
رکوردی دیگر
ساعت هم بالا خورده
فقط میتونم بگم کیفیت ۱ توی نت ایران
پخش 2160P یا 4K یوتیوب با یک قندشکن ساده بدون بافر شما بگو یک بار ولی خب عقب جلو نمیتونی بکنی
رکوردی دیگر
ساعت هم بالا خورده
فقط میتونم بگم کیفیت ۱ توی نت ایران
پخش 2160P یا 4K یوتیوب با یک قندشکن ساده بدون بافر شما بگو یک بار ولی خب عقب جلو نمیتونی بکنی
علاوه بر اینترنت ، من فکر میکنم به خاطر سیستم عاملی که استفاده میکنی هم باشه مثلا تو ویندوز با مرورگر کروم نمیشه با کیفیت خوب کلیپ دید ولی با همون فیلتر و اینترنت با مرورکر اچ با کیفیت بالاتر میشه راحت کلیپ دید :n01:
ولی در کل حرام است :n02:
MMDFullHD
23-02-2018, 00:23
علاوه بر اینترنت ، من فکر میکنم به خاطر سیستم عاملی که استفاده میکنی هم باشه مثلا تو ویندوز با مرورگر کروم نمیشه با کیفیت خوب کلیپ دید ولی با همون فیلتر و اینترنت با مرورکر اچ با کیفیت بالاتر میشه راحت کلیپ دید :n01:
ولی در کل حرام است :n02:
سیستم مک هستش
کلا شما برای دیدن فیلم فورکی باید حتما از کروم استفاده کنی سافاری ساپورت نمیکنه فورکی رو
فایرفاکس هم باید تغیر بدی تا از VP9 پشتیبانی کنه
سایت های رژیم صهیونستی اخر شب همه کیفیت ۱۰۸۰ رو راحت استریم میکنن فقط چشمای جوانان ماست که در این کیفیت ها فید میشه :n19:
مرگ بر امریکا
سیستم مک هستش
کلا شما برای دیدن فیلم فورکی باید حتما از کروم استفاده کنی سافاری ساپورت نمیکنه فورکی رو
فایرفاکس هم باید تغیر بدی تا از VP9 پشتیبانی کنه
سایت های رژیم صهیونستی اخر شب همه کیفیت ۱۰۸۰ رو راحت استریم میکنن فقط چشمای جوانان ماست که در این کیفیت ها فید میشه :n19:
مرگ بر امریکا
مک سیستمش بهینس و سبکه و راحت منابع نرم افزاری و سخت افزاری و اینترنت به کار میاد ولی توی ویندوز این شکل نیست البته سرعت 16 مگت هم مزید بر علته پینگت هم که مشابه پروفایل گیمه کلانه سرویس خوبی داری :n16:
با سرویس max چقدر حجم میخری؟ که کیفیت 4k هم میبینی :n02:
MMDFullHD
23-02-2018, 01:28
مک سیستمش بهینس و سبکه و راحت منابع نرم افزاری و سخت افزاری و اینترنت به کار میاد ولی توی ویندوز این شکل نیست البته سرعت 16 مگت هم مزید بر علته پینگت هم که مشابه پروفایل گیمه کلانه سرویس خوبی داری :n16:
با سرویس max چقدر حجم میخری؟ که کیفیت 4k هم میبینی :n02:
ویندوز مزایای خودشو داره راحتی و کاربری خودش
مک هم مزایای خودشو داره و کاربر خودشو
من با جفتشون هم میتونم کنار بیام ولی بیشتر اوقات مک خیلی بهتره از لحاظ مدیا و وبگردی و کلا یه کله از ویندوز بنظرم بالاتره ولی ویندوزم راحتی و کارایی بیشتر خودشو داره
کاری که رو میخوام تو ویندوز انجام بدم باید تو سه چهار تا کلیک انجام بدم همونو باید هزارتا کلیک کنم تا به نتیجه برسم یخورده کمبود ها داره
پینگ هم با پروف گیم از این بهتر میشه ولی خب الانشم عالیه
روزی ۲۰ گیگ کلا نت خارجی مصرف میشه شخصا وسیله های خودم که وصله یه پی اس فور معمولیه ۳ دستگاه یک مکبوک یه ای مک یه گوشی اندروید وصل دارم تو اتاقم تو پذیرایی یه تلویزیون دو جفت گوشی حالا خواهرمم بماند در هفته ۳ ۴ بار هم وصل میشه ولی میانگین روزانه ۲۰ گیگ مصرف هست خونه گاهی روزا بالا میره رکورد ۶۰ گیگ تو یه روز بوده
داخلی که رایگان است بماند گه گاهی سایت نماوا و ...
من تاجایی که بتونم رایگان از شاتلند دانلودارو میکنم ولی خب یه یوتیوب و الان گشت گذار ول چرخی کلی حجم میبره نت قدیم نیست که با بسته مگابایتی یا نت دایال اپ بیای صفحه ها کم حجم باشن
رند بگم ماهی ۱۰۰ تومن میدم واسه ۵۶۴ گیگ تضمین نت خارجی و چن صد گیگ نت داخلی حالا بستگی داره چطوری باشه بهمن که گذشت حدود ۲۷۶ گیگ دانلود مجانی بود یعنی بهمن ۸۴۰ گیگ مصرف کردم
دقیقا ۱۰ هزار تومن سرویس مکس ۴ تا بسته ۱۴۰ گیگ هفت روزه ۲۰ تومنی حدود ۱۰۰ تومن بابت نت میدم
ٖمنم خیلی به شاتل حال دادم شهریور تا مرکز ما رو راه انداخت دوتا از رفیقام با خونه خواهرم رو اوردم رو شاتل خودمم ۱۰۰ دارم هزینه میکنم
مخابرات مرکزمون vdsl تانوما سرویس میده با نماینده شاتلمون پیگیر شدم گفتم من که اینطور مشتری باحالیم بیا خوبی کن vdsl رو راه بنداز گفت جواب میدیم بهتون بدن فقط خوب میشه
بشه بنر با پول جیب خودم میزنم شماره نماینده رو میزنم بازار میکنم برای شاتل
دمشم گرم هرچی میخوره حلالش باشه سرویس و کیفیت خوب میده به من حداقل درسته یه نت قدیمی رو داره به من میده ولی کیفیتش از خیلیای دیگه بهتره
ویندوز مزایای خودشو داره راحتی و کاربری خودش
مک هم مزایای خودشو داره و کاربر خودشو
من با جفتشون هم میتونم کنار بیام ولی بیشتر اوقات مک خیلی بهتره از لحاظ مدیا و وبگردی و کلا یه کله از ویندوز بنظرم بالاتره ولی ویندوزم راحتی و کارایی بیشتر خودشو داره
کاری که رو میخوام تو ویندوز انجام بدم باید تو سه چهار تا کلیک انجام بدم همونو باید هزارتا کلیک کنم تا به نتیجه برسم یخورده کمبود ها داره
پینگ هم با پروف گیم از این بهتر میشه ولی خب الانشم عالیه
روزی ۲۰ گیگ کلا نت خارجی مصرف میشه شخصا وسیله های خودم که وصله یه پی اس فور معمولیه ۳ دستگاه یک مکبوک یه ای مک یه گوشی اندروید وصل دارم تو اتاقم تو پذیرایی یه تلویزیون دو جفت گوشی حالا خواهرمم بماند در هفته ۳ ۴ بار هم وصل میشه ولی میانگین روزانه ۲۰ گیگ مصرف هست خونه گاهی روزا بالا میره رکورد ۶۰ گیگ تو یه روز بوده
داخلی که رایگان است بماند گه گاهی سایت نماوا و ...
من تاجایی که بتونم رایگان از شاتلند دانلودارو میکنم ولی خب یه یوتیوب و الان گشت گذار ول چرخی کلی حجم میبره نت قدیم نیست که با بسته مگابایتی یا نت دایال اپ بیای صفحه ها کم حجم باشن
رند بگم ماهی ۱۰۰ تومن میدم واسه ۵۶۴ گیگ تضمین نت خارجی و چن صد گیگ نت داخلی حالا بستگی داره چطوری باشه بهمن که گذشت حدود ۲۷۶ گیگ دانلود مجانی بود یعنی بهمن ۸۴۰ گیگ مصرف کردم
دقیقا ۱۰ هزار تومن سرویس مکس ۴ تا بسته ۱۴۰ گیگ هفت روزه ۲۰ تومنی حدود ۱۰۰ تومن بابت نت میدم
ٖمنم خیلی به شاتل حال دادم شهریور تا مرکز ما رو راه انداخت دوتا از رفیقام با خونه خواهرم رو اوردم رو شاتل خودمم ۱۰۰ دارم هزینه میکنم
مخابرات مرکزمون vdsl تانوما سرویس میده با نماینده شاتلمون پیگیر شدم گفتم من که اینطور مشتری باحالیم بیا خوبی کن vdsl رو راه بنداز گفت جواب میدیم بهتون بدن فقط خوب میشه
بشه بنر با پول جیب خودم میزنم شماره نماینده رو میزنم بازار میکنم برای شاتل
دمشم گرم هرچی میخوره حلالش باشه سرویس و کیفیت خوب میده به من حداقل درسته یه نت قدیمی رو داره به من میده ولی کیفیتش از خیلیای دیگه بهتره
همممم 100 تومن ، بد نیست ... استفاده من از اینترنت برای گیمه بخاطر همین تا جایی که تونستم برای گیم تنظیمش کردم مرکز ما vdsl نمیده با اینکه نماینده شاتل میگه مرکزتون کیفیت خوبی داره ولی از این لحاظ عقب موندس
من یه بسته 30 تومنی شبانه همراه اول میگیرم هر ماه بالای 2 ترا دانلود میکنم سرعت 75 مگ هم بهم میده :n02: دیگه فیلم و سریال نیست که ببینم ، بیشتر هم برای اپدیت بازی هام و خوده دیتای اصلی هم مصرف میشه ، شاتل هم گذاشتم برای وب گردی و گیم
هر کی یه روشی داره دیگه هزینه من توی یک ماه میشه 87 تومن ... راضیم :n39:
ahwazp30
23-02-2018, 10:09
راستش قبلا میزد عکسی که شما گذاشتید میگه که تا فلان تاریخ سرویس دارید و از اونجایی که این ترافیک ها هر ماه ریست میشن پس زیاد لازم نیست ادم پیشو باشه ، درسته باید هر ماه میزد ولی فکر کنم این شکلی که زدن بهتر باشه
حالا شما نگران ترافیک ماه بعدی یا اینکه چرا زده تا اون تاریخ سرویس دارید ؟ در دو حالش که فرقی به حال شما نداره عزیز :n02:
نگران اینم که تا 10 روز پیش انقضا رو زده بود یک ماه که همه چیز درست بود و بعد از یک ماه ریست میشه و ماه بعدی فعال میشه ولی الان زده تا پایان دوره ، تا چند روز پیش اینطوری نبود .این شکل که زده یعنی ریست نمیشه احتمالا.
alinice321
23-02-2018, 11:13
نگران اینم که تا 10 روز پیش انقضا رو زده بود یک ماه که همه چیز درست بود و بعد از یک ماه ریست میشه و ماه بعدی فعال میشه ولی الان زده تا پایان دوره ، تا چند روز پیش اینطوری نبود .این شکل که زده یعنی ریست نمیشه احتمالا.
درود
برای منم که سه ماهس تا اخر دوره سه ماهه تاریخ زده ولی همون روزی که خریدم دوباره ترافیک رست میشه.
shahram83
23-02-2018, 14:28
شاتل که چند سال پیش افتضاح بود اما گویا اکنون کاربرا راضی هستند. من پارس آنلاین داشتم که راضی نبودم، دزدی پهنای باند انجام می داد در نتیجه هفته پیش سرویسشون رو قطع کردم. برای من اولویت ها تماشای استریم ( داشتن پهنای باند خریداری شده بصورت کامل یا اصطلاحاً تک کانکشن ) و بازی های آنلاین است و از آنجایی که دانلود با مدیر دانلود کمتر انجام می دهم در نتیجه حجم زیادی نیاز ندارم. وضعیت تک کانکشن در این شرکت چطور است؟ آیا همان مقدار پهنای باندی رو که هزینه اش رو پرداخت کرده ای در طول قرار داد در اختیارت قرار می ده یا نه مثل پارس آنلاین دزدی انجام می ده؟ وضعیت زمان تأخیر و اتلاف بسته در این شرکت چطور است؟
شهر تهران، منطقه 7، مرکز نظری
سپاسگذار خواهم بود اگر کسی که از طریق این مرکز اتصال شاتل داره منو راهنمایی کنه.
برای آغاز می خوام سرعت 8 بخرم.
MMDFullHD
23-02-2018, 16:24
شاتل که چند سال پیش افتضاح بود اما گویا اکنون کاربرا راضی هستند. من پارس آنلاین داشتم که راضی نبودم، دزدی پهنای باند انجام می داد در نتیجه هفته پیش سرویسشون رو قطع کردم. برای من اولویت ها تماشای استریم ( داشتن پهنای باند خریداری شده بصورت کامل یا اصطلاحاً تک کانکشن ) و بازی های آنلاین است و از آنجایی که دانلود با مدیر دانلود کمتر انجام می دهم در نتیجه حجم زیادی نیاز ندارم. وضعیت تک کانکشن در این شرکت چطور است؟ آیا همان مقدار پهنای باندی رو که هزینه اش رو پرداخت کرده ای در طول قرار داد در اختیارت قرار می ده یا نه مثل پارس آنلاین دزدی انجام می ده؟ وضعیت زمان تأخیر و اتلاف بسته در این شرکت چطور است؟
شهر تهران، منطقه 7، مرکز نظری
سپاسگذار خواهم بود اگر کسی که از طریق این مرکز اتصال شاتل داره منو راهنمایی کنه.
برای آغاز می خوام سرعت 8 بخرم.
پکت لاست نداره قطعی و .. هم نداره کلا تضمینه کانکشن
تاخیر برای من بدون سرویس گیمینگ و خودمps4 انلاین میزنم عالیست
پهنا هم بله هرچقد هزینه کنی و همونطوری که هست سرویس زده
کمبود سرعت هم نداری
خودم یوتیوب ویدیو میتونم با بالاترین کیفیت ببینم
E.G_band
23-02-2018, 16:53
سرویس جشنواره شاتل 3 ماه 8 مگ، مگه نباید سر هر ماه برای من 175 گیگ شارژ کنه؟(متوجه هستم که حجم هر ماه قابل انتقال به ماه بعد نیست
خبری از شارژ کردن شاتل نیست:n41::n24:
MeHrDaD-91
23-02-2018, 21:41
سرویس جشنواره شاتل 3 ماه 8 مگ، مگه نباید سر هر ماه برای من 175 گیگ شارژ کنه؟(متوجه هستم که حجم هر ماه قابل انتقال به ماه بعد نیست
این طور که فهمیدم راس تاریخ شروع قرار داد ریست میشه
MeHrDaD-91
23-02-2018, 22:24
دوستان این crc تو مودم خیلی بالا میره سر خط هم چک کردم همین وضع بود البته کمتر!!
به نظرتون عیب از مودم(TP-Link 8151) هست؟ اجازه آپدیت هم نمیده!!
ترافیک باقی ماننده از سرویس پایه هر ماه قابل انتقال به دوره بعد نیست و فقط ترافیکی که جدا میخرید قابل انتقال به دوره بعد به مدت یک سال هست بعد از یک سال اگر اون ترافیک مصرف نشه میسوزه
ahwazp30
24-02-2018, 11:35
بله از تاریخ شروع سرویس دقیقا 30 روز بعد ترافیک ریست میشه و 175 گیگ جدید میده شما تا 24 ساعت بعد از پایان دوره 30 روزه صبر کن اگر ریست نشد با بخش فروش تماس بگیر ولی معمولا میشه مال منم امروز ریست شد ولی انقضا رو زده بود تا پایان دوره سه ماهه .
shahram83
24-02-2018, 14:39
این شرکت گویا همچنان افتضاح است. یک کاربر گفت که سرویس مناسبی ارائه می ده در نتیجه تصمیم گرفتم یه تماسی با اون بگیرم و ببینم اوضاع چطور است. من با بخش فروش تماس گرفتم و شماره خودم رو به کارمند فروششون گفتم و درباره کمبود پهنای باند در مرکز مخابراتی خودم ازش پرسیدم و اینکه من اینرتنت را بیشتر برای تماشای ویدیو نیاز دارم؛ قسمت مضحک ماجرا از اینجا شروع شد. گفت که این سرویس ها با اشتراک 1 به 8 فروخته میشه و اگر دیگران استفاده نکنند شما میتونی 8 م.بیت داشته باشی وگرنه سرعت اصلی شما 1 م.بیت ( 128 کیلوبایت ) است. در پاسخ بهش گفتم این حرف شما در تناقض با روش جدید ارائه اینترنت مصوب وزارت ارتباطات است و اگر اینجور که شما میگی باشه دیگه فروختن سرعت هیچ معنایی نداره! خلاصه به چرند گفتن ادامه داد و من هم به گفتگو ادامه ندادم و تماس را قطع کردم. دوستان داستان این شاتل چیست؟ این کارمند فروش داشت درباره چی حرف می زد؟ مورد 1 به 8 هنوز در شاتل اجرا میشه؟ و در کل آیا شما از خدمات شاتل راضی هستید؟
با این وضعیتی که این کارمند شرح داد فکر کنم کاربرای شاتل قطعاً نمی تونند استریم و IPTV و هر چیزی شبیه به این را تماشا کنند.
ممنون می شم کسی زودتر این موضوع رو روشن کنه.
italodance
24-02-2018, 15:02
این شرکت گویا همچنان افتضاح است. یک کاربر گفت که سرویس مناسبی ارائه می ده در نتیجه تصمیم گرفتم یه تماسی با اون بگیرم و ببینم اوضاع چطور است. من با بخش فروش تماس گرفتم و شماره خودم رو به کارمند فروششون گفتم و درباره کمبود پهنای باند در مرکز مخابراتی خودم ازش پرسیدم و اینکه من اینرتنت را بیشتر برای تماشای ویدیو نیاز دارم؛ قسمت مضحک ماجرا از اینجا شروع شد. گفت که این سرویس ها با اشتراک 1 به 8 فروخته میشه و اگر دیگران استفاده نکنند شما میتونی 8 م.بیت داشته باشی وگرنه سرعت اصلی شما 1 م.بیت ( 128 کیلوبایت ) است. در پاسخ بهش گفتم این حرف شما در تناقض با روش جدید ارائه اینترنت مصوب وزارت ارتباطات است و اگر اینجور که شما میگی باشه دیگه فروختن سرعت هیچ معنایی نداره! خلاصه به چرند گفتن ادامه داد و من هم به گفتگو ادامه ندادم و تماس را قطع کردم. دوستان داستان این شاتل چیست؟ این کارمند فروش داشت درباره چی حرف می زد؟ مورد 1 به 8 هنوز در شاتل اجرا میشه؟ و در کل آیا شما از خدمات شاتل راضی هستید؟
با این وضعیتی که این کارمند شرح داد فکر کنم کاربرای شاتل قطعاً نمی تونند استریم و IPTV و هر چیزی شبیه به این را تماشا کنند.
ممنون می شم کسی زودتر این موضوع رو روشن کنه.
دوست محترم ADSL اینترنت کم سرعت می باشد و شاتل هم اینترنت کم سرعت فقط عرضه می کند پس توقعی از اینترنت پرسرعت جهت استریم و تک کانکشن و..نباید باشد. همین و انتظاری نیست.
hellbrain666
24-02-2018, 15:04
باز دو روز بارون اومد ساعتی قطع و وصل میشم
shahram83
24-02-2018, 15:39
دوست محترم ADSL اینترنت کم سرعت می باشد و شاتل هم اینترنت کم سرعت فقط عرضه می کند پس توقعی از اینترنت پرسرعت جهت استریم و تک کانکشن و..نباید باشد. همین و انتظاری نیست.
چی داری میگی داداش!!!:n02:
منظور شما این است که سرویس شما سرعت تک کانکشن مناسبی ندارد و همان چیزی نیست که خریداری کرده اید؟ خواهش می کنم محل سکونت و مرکز مخایراتی خودتون رو اینجا ذکر کنید که به کابرای دیگه در انتخاب کمک کرده باشید.
در ضمن با همین adsl پیش از اینکه پارس آنلاین افتضاح بشه. ( بزودی هم نابود خواهد شد ) من به آسانی استریم 720p 60 و حتی 1080p 60 تماشا می کردم. adsl به اندازه خودش، که کم هم نیست، پر سرعت است.
italodance
24-02-2018, 15:44
چی داری میگی داداش!!!:n02:
منظور شما این است که سرویس شما سرعت تک کانکشن مناسبی ندارد و همان چیزی نیست که خریداری کرده اید؟ خواهش می کنم محل سکونت و مرکز مخایراتی خودتون رو اینجا ذکر کنید که به کابرای دیگه در انتخاب کمک کرده باشید.
در ضمن با همین adsl پیش از اینکه پارس آنلاین افتضاح بشه. ( بزودی هم نابود خواهد شد ) من به آسانی استریم 720p 60 و حتی 1080p 60 تماشا می کردم. adsl به اندازه خودش، که کم هم نیست، پر سرعت است.
منظور اینکه ADSL در ایران همان اینترنت کم سرعت هست شما اگر اینترنت پر سرعت میخوای باید به fdd td کوچ کنی :n10:
ahwazp30
24-02-2018, 17:59
منظور اینکه ADSL در ایران همان اینترنت کم سرعت هست شما اگر اینترنت پر سرعت میخوای باید به fdd td کوچ کنی :n10:
چه کسی گفته fdd یا td پر سرعت است ؟
من با سرعت ۴ مگ شاتل ویدیو ۷۲۰ راحت میبینم البته ۱۰۸۰ هم میتونم ببینم ولی ترجیح میدم ۷۲۰ ببینم پس میشه دید و مشکلی نداره
یکی از دوستان هم با سرویس ۱۶ مگشم 4k میبینه ... مهم اینکه خوب سرویس بگیری :n01:
italodance
24-02-2018, 19:03
من با سرعت ۴ مگ شاتل ویدیو ۷۲۰ راحت میبینم البته ۱۰۸۰ هم میتونم ببینم ولی ترجیح میدم ۷۲۰ ببینم پس میشه دید و مشکلی نداره
یکی از دوستان هم با سرویس ۱۶ مگشم 4k میبینه ... مهم اینکه خوب سرویس بگیری :n01:
نمیدونم این سرعتها برای من بسیار کم سرعته
سرعت من 30 مگ به بالاست تمام شبانه روز شاید هم عادت کردیم.
اینجا خیلی از شاتل تعریف میشد اما الان که اومدم شاتل راضی نیستم و شرکت قبلی که ازش سرویس میگرقتم هم وضعیتش بهتر از شاتل بود و هم عملا حجم نامحدود میداد اما من به خاطر اینکه حدودای عصر تا آخر شب سرعت افت میکرد اومدم شاتل که الان میبینم وصعیت شاتل بدتره
مثلا الان که ساعت 7 عصر هستش سرعت تک کانکش من که سرویس 16 گرفتم زیر 1 هست پینگم حدود 150-220 هستش در صورتی شرکت قبلی دیگه پایین تر از 2-2.5 نمیومد و هر روز از حدود ساعت 9 شب به بعد هم حتی سرعت مولتی کانکشن هم تا 1 پایین میاد که در شرکت فبلی از 3 کمتر نمیشد
Gamemaster
24-02-2018, 19:35
اینجا خیلی از شاتل تعریف میشد اما الان که اومدم شاتل راضی نیستم و شرکت قبلی که ازش سرویس میگرقتم هم وضعیتش بهتر از شاتل بود و هم عملا حجم نامحدود میداد اما من به خاطر اینکه حدودای عصر تا آخر شب سرعت افت میکرد اومدم شاتل که الان میبینم وصعیت شاتل بدتره
مثلا الان که ساعت 7 عصر هستش سرعت تک کانکش من که سرویس 16 گرفتم زیر 1 هست پینگم حدود 150-220 هستش در صورتی شرکت قبلی دیگه پایین تر از 2-2.5 نمیومد و هر روز از حدود ساعت 9 شب به بعد هم حتی سرعت مولتی کانکشن هم تا 1 پایین میاد که در شرکت فبلی از 3 کمتر نمیشد
بله تایید میشه طرفای شب عملا سرعت و سایتای خارجی بدرستی قابل دسترس نیستن
George Shelly
24-02-2018, 19:40
من پیشگامان دارم صبج تا شب عالی و ثابته!
مشکلاتی داشتم که مربوط به مرکز بود و حل شد!
پینگش که مطلقا تغییر نمی کنه!
من پیشگامان دارم صبج تا شب عالی و ثابته!
مشکلاتی داشتم که مربوط به مرکز بود و حل شد!
پینگش که مطلقا تغییر نمی کنه!
بنده هم حدود 2 هفته پیش بود که از پارس به شاتل اومدم.
اولاش شاتل خوب بود و حتی همینجا اومدم و گفتم که پایداری داره.
اما رفته رفته تغییر کرد و یک هفته است که به قول دوستان توی عصر و شب سرعت پایینی داره.
منم که سرویس 8 مگابیت از نوع 3 ماهه گرفتم و حالا حالاها خلاصی نخواهم داشت.
اما چند روز قبل از پایان سرویسم میام به شما پیام خصوصی میدم که اگه سرعت پیشگامان در اون موقع خوب بود به اونجا نقل مکان کنم و اگه خوب نبود که به داتک یا جای دیگه ای برم.
من برام حجم ترافیک بین الملل و عدم افت سرعت اهمیت زیادی داره. یعنی به دانلود اهمیت میدم نه پینگ و بازی و قیمت و غیره.
نمیدونم این سرعتها برای من بسیار کم سرعته
سرعت من 30 مگ به بالاست تمام شبانه روز شاید هم عادت کردیم.
اینجا بحث سرویس adsl هست نه سرویس fdd یا td کلانه فرق دارند اینها باهم مقایسشونم اصلا صحیح نیست دوست عزیز ... :n01:
MMDFullHD
25-02-2018, 13:22
شاتلی عزیز!
برای دریافت سیمکارت شاتل موبایل خود به همراه حجم ADSL، اشتراک نماوا، مکالمه نامحدود و تا ۱۰۰گیگ اینترنت همراه هدیه به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه و یا با 09981000000 تماس بگیرید.
جوری صبح اس داده پرام ریخته اخر سر بگو بسته ها پولیه
George Shelly
25-02-2018, 13:26
بنده هم حدود 2 هفته پیش بود که از پارس به شاتل اومدم.
اولاش شاتل خوب بود و حتی همینجا اومدم و گفتم که پایداری داره.
اما رفته رفته تغییر کرد و یک هفته است که به قول دوستان توی عصر و شب سرعت پایینی داره.
منم که سرویس 8 مگابیت از نوع 3 ماهه گرفتم و حالا حالاها خلاصی نخواهم داشت.
اما چند روز قبل از پایان سرویسم میام به شما پیام خصوصی میدم که اگه سرعت پیشگامان در اون موقع خوب بود به اونجا نقل مکان کنم و اگه خوب نبود که به داتک یا جای دیگه ای برم.
من برام حجم ترافیک بین الملل و عدم افت سرعت اهمیت زیادی داره. یعنی به دانلود اهمیت میدم نه پینگ و بازی و قیمت و غیره.
بزار مشکل من حل شه ببینم چی میشه!
هر روز یه جوره بی شدت نوسانی هست!
حالا نمی دونم راست میگن از مرکزه یا نه !
الانم زنگ زد گفت بمون درست میشه بزودی .
MMDFullHD
25-02-2018, 13:48
پینگ شاتل حالت عادی بدون سرویس گیم و مستقیم در حدود 104 میلی ثانیه هست از 8.8.8.8
وقتی فیلترشکن رو روشن میکنم از google.de المان پینگ میگیرم میبینم 117 میلی تاخیر داره:n09:
جالبه وقتی سرور وی پی ان تو هلند رو پینگ میگیرم ۱۰۱ میلی پینگ دارم ولی کانکت میشم تا یوتیوب حدود ۱۲۰ میلی پینگ داره
بدون هیچ دردسری میشه الان 1440p یا 4k دید
حالا وقتی همراه اول رو میندازم رو مودم
۷۸ میلی پینگ نوسان دار میده به وی پی ان المان وصل میکنم 106 میلی تاخیر داره ولی یوتیوب قطع و وصل میشه سرعت ثابت نمیده ویدیو هی بافر میکنه ۷۲۰p ثابت میشه دید
هلند پینگ میگیرم سرور وی پی ان ارو ۹۰ میلی پینگ میده وصل میشم ۱۲۰ میلی پینگ میده ویدیو هم نمیشه رو یوتیوب ثابت دید 480p میشه دید
سلام،
شاتل میگه شاتل لند استفاده ازش نصف حساب میشه درسته؟ بعد یک فایل صد مگ اضافه میکنید ، حدودا 20 مگ بهش اضافه میشه. خوب این چه کاریه؟ یاین بازی ها چیه؟
اصلا اضافه کردن حجم به فایل به په دلیل هست از لحاظ فنی و چه لزومی دارد؟
misam5526
25-02-2018, 17:57
سرویس 8 مگ شاتل
سرویس 4 مگ شاتل (تست خارج از کشور)
albertxx
25-02-2018, 22:09
پینگ شاتل حالت عادی بدون سرویس گیم و مستقیم در حدود 104 میلی ثانیه هست از 8.8.8.8
وقتی فیلترشکن رو روشن میکنم از google.de المان پینگ میگیرم میبینم 117 میلی تاخیر داره:n09:
جالبه وقتی سرور وی پی ان تو هلند رو پینگ میگیرم ۱۰۱ میلی پینگ دارم ولی کانکت میشم تا یوتیوب حدود ۱۲۰ میلی پینگ داره
بدون هیچ دردسری میشه الان 1440p یا 4k دید
حالا وقتی همراه اول رو میندازم رو مودم
۷۸ میلی پینگ نوسان دار میده به وی پی ان المان وصل میکنم 106 میلی تاخیر داره ولی یوتیوب قطع و وصل میشه سرعت ثابت نمیده ویدیو هی بافر میکنه ۷۲۰p ثابت میشه دید
هلند پینگ میگیرم سرور وی پی ان ارو ۹۰ میلی پینگ میده وصل میشم ۱۲۰ میلی پینگ میده ویدیو هم نمیشه رو یوتیوب ثابت دید 480p میشه دید
از چه چیزشکنی استفاده میکنی ؟؟
اینکه بشه با نت 16 مگ ویدئو 4k دید خیلی به چیز شکن ربط داره
لامصب بعضیا در حد لاکپشت سرعت رو کم میکنن :n29:
MuhammadX
26-02-2018, 00:23
سلام امروز اینترنت شاتل من هم شکر خدا وصل شد!
دیروز بعد از ظهر پرداخت کردم و امروز وصل شدش حدوداً 40 ساعت طول کشید که خیلی عالیه!
سرویسم 8 مگه و مرکز مخابراتی هم قم - ابوذر
پینگ روی سایت گوگل دات کام 103 الی 104 میل
اینم اسپید تست
و این هم دانلود از منجر
MMDFullHD
26-02-2018, 00:26
از چه چیزشکنی استفاده میکنی ؟؟
اینکه بشه با نت 16 مگ ویدئو 4k دید خیلی به چیز شکن ربط داره
لامصب بعضیا در حد لاکپشت سرعت رو کم میکنن :n29:
یه قندشکن عمومی avira phantom vpn
رو مک استفاده میکنم
سرور المان گاهی اوقات هلند
سرعت هم تو speed test میگیرم 14.2 نشون میده
ahwazp30
26-02-2018, 00:46
برای من عادی 121 هست و داخل هم 46 ولی با گیمینگ حدود 100 هست .احتمالا مرکز شما تجهیزات یا کیفیتش فرق میکنه.
MMDFullHD
26-02-2018, 00:55
16 مگ
تست با قند شکن avira phantom vpn سرور المان
ویدیو از یوتیوب با کیفیت 4k پخش با کروم روی مک بوک پرو
شاتل موبایل مکالمه و پیامک نامحدود هدیه میدهد
شاتل موبایل از اعطای حجم ADSL، مکالمه و پیامک نامحدود، یک ماه اشتراک سرویس سینمایی نماوا، دسترسی رایگان به کتابهای صوتی اپلیکیشن نوار و تا 103 گیگابایت حجم اینترنت همراه به مشترکین خدمات اینترنت ثابت شاتل در قالب سه بسته آغازین سیمکارتهای این اپراتور تلفن همراه کشور خبر داد.
سیم کارت و بسته آغازین شماره یک شاتل موبایل به مشترکین خدمات اینترنت ثابت شاتل به همراه 11 گیگابایت اینترنت همراه یک ماهه، 1 گیگابایت اینترنت ثابت، مکالمه و پیامک شاتل موبایلی نامحدود، 100 دقیقه مکالمه و 100 پیامک برون شبکه یک ماهه به همراه اشتراک نماوا و بسته کتاب صوتی اپلیکیشن نوار به قیمت 18 هزارتومان عرضه میشود.
سیم کارت و بسته آغازین شماره دو شاتل موبایل هم با 52 گیگابایت اینترنت همراه یک ماهه، 2 گیگابایت اینترنت ثابت، مکالمه و پیامک شاتل موبایلی نامحدود، و 100 دقیقه مکالمه و پیامک برون شبکه یک ماهه با هزینه 25 هزار تومان به مشترکین خدمات ADSL شاتل نیز عرضه میشود.
از سوی دیگر، سیم کارت و بسته آغازین شماره سه شاتل موبایل به همراه 101 گیگابایت اینترنت همراه در ماه اول و یک گیگابایت اینترنت همراه در ماه دوم و یک گیگابایت اینترنت همراه در ماه سوم، مکالمه و پیامک شاتل موبایلی نامحدود و 300 دقیقه مکالمه و پیامک برون شبکه برای سه ماه به همراه یک ماه اشتراک رایگان نماوا و 3 گیگابایت اینترنت ثابت هفتگی و بسته کتاب صوتی اپلیکیشن نوار به قیمت 40 هزار تومان به مشترکین خدمات ADSL شاتل عرضه میشود.
متقاضیان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر درباره بستههای ترکیبی خدمات ثابت و همراه شاتل موبایل و انتخاب شماره و خرید سیمکارت تا پایان اسفندماه میتوانند به وب سایت این اپراتور به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه و یا با شماره 09981000000 تماس بگیرند.
گفتنی است، بنا بر اعلام شاتل موبایل؛ در این مرحله هر مشترک خدمات اینترنت ثابت شاتل حداکثر قادر به ثبت نام 5 سیم کارت با بسته ترکیبی ثابت و همراه خواهد بود.
Angel Of Darkness
26-02-2018, 11:26
سلام
کارشناس فروش شاتل گفت میتونیم بهتون رو خططون آپلود 2 مگ هم بدیم
لطفا یه چک بکنید ببینید تو مودمتون Annex شاتل رو چیه ؟
میخوام ببینم سرکارم نزاشته باشن جمع کنم برم شاتل همون آپلود 1 مگ گیرم بیاد
ممنون
The Dreadnaught
26-02-2018, 19:23
سلام
ممنون
ببینید پیشگامان هم که من ازشون سرویس دارم گفت اگر بخواین باید درخواست بدین آپلود رو روی دو مگ ببندیم براتون، ولی گفت بذار تست کنم اول، حتی 1.5 مگ رو هم خط نمی کشید SNR از 18 اومد روی 8 !
این رو هم مدنظر داشته باشید قبل از تغییر ISP
فکر کنم برای آپلود با سرعت بالا باید از همون 4G و اینا استفاده کرد راه دیگه ای نداره
albertxx
26-02-2018, 20:41
سلام
ممنون
داشتم پستتون رو میخوندم یه سوال واسم پیش اومد ! کشش خط خیلی باید کیفیت عالی داشته باشه که رو 2 مگ ببندن !
من الان کیفیت خطم طوری هست که دانلودم تا 21 مگ میکشه ولی آپلود به زور تا 1 مگ میکشه :n29:
فاصله زیادی هم تا مرکز مخابراتی ندارم ( 2 تا خط تلفن دارم و اون یکی تا 22 میکشه )
ولی آپلود رو 1 مگ بیشتر نمیکشه ! :n13:
rahman0158
26-02-2018, 21:26
داشتم پستتون رو میخوندم یه سوال واسم پیش اومد ! کشش خط خیلی باید کیفیت عالی داشته باشه که رو 2 مگ ببندن !
من الان کیفیت خطم طوری هست که دانلودم تا 21 مگ میکشه ولی آپلود به زور تا 1 مگ میکشه :n29:
فاصله زیادی هم تا مرکز مخابراتی ندارم ( 2 تا خط تلفن دارم و اون یکی تا 22 میکشه )
ولی آپلود رو 1 مگ بیشتر نمیکشه ! :n13:بگین حالت annex M خط رو فعال کنن و از داخل مودم انتخاب کنید و می بینید کشش آپلود تا سقف ۳ مگ باز خواهد شد . روی حالت annex A آپلود سقف محدود داره.
شاتل روی حالت annex M
معرفی بسته های ترکیبی اینترنت ثابت و خدمات همراه شاتل موبایل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]معرفی-بسته-های-ترکیبی-اینترنت-ثابت-و-خدمات-همراه-شاتل-موبایل)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شاتل موبایل از اعطای حجم ADSL، مکالمه و پیامک نامحدود، یک ماه اشتراک سرویس سینمایی نماوا، دسترسی رایگان به کتابهای صوتی اپلیکیشن نوار و تا 103 گیگابایت حجم اینترنت همراه به مشترکین خدمات اینترنت ثابت شاتل در قالب سه بسته آغازین سیمکارتهای این اپراتور تلفن همراه کشور خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شاتل موبایل، سیم کارت و بسته آغازین شماره یک شاتل موبایل به مشترکین خدمات اینترنت ثابت شاتل به همراه 11 گیگابایت اینترنت همراه یک ماهه، 1 گیگابایت اینترنت ثابت، مکالمه و پیامک شاتل موبایلی نامحدود، و 100 دقیقه مکالمه و 100 پیامک برون شبکه یک ماهه به همراه اشتراک نماوا و بسته کتاب صوتی اپلیکیشن نوار به قیمت 18 هزارتومان عرضه میشود.
سیم کارت و بسته آغازین شماره دو شاتل موبایل هم با 52 گیگابایت اینترنت همراه یک ماهه، 2 گیگابایت اینترنت ثابت، مکالمه و پیامک شاتل موبایلی نامحدود، و 100 دقیقه مکالمه و پیامک برون شبکه یک ماهه با هزینه 25 هزار تومان به مشترکین خدمات ADSL شاتل عرضه میشود.
از سوی دیگر، سیم کارت و بسته آغازین شماره سه شاتل موبایل به همراه 101 گیگابایت اینترنت همراه در ماه اول و یک گیگابایت اینترنت همراه در ماه دوم و یک گیگابایت اینترنت همراه در ماه سوم، مکالمه و پیامک شاتل موبایلی نامحدود و 300 دقیقه مکالمه و پیامک برون شبکه برای سه ماه به همراه یک ماه اشتراک رایگان نماوا و 3 گیگابایت اینترنت ثابت هفتگی و بسته کتاب صوتی اپلیکیشن نوار به قیمت 40 هزار تومان به مشترکین خدمات ADSL شاتل عرضه میشود.
متقاضیان برای کسب اطلاعات بیشتر درباره بستههای ترکیبی خدمات ثابت و همراه شاتل موبایل و انتخاب شماره و خرید سیمکارت تا پایان اسفندماه میتوانند به وب سایت این اپراتور به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه و یا با شماره 09981000000 تماس بگیرند.
گفتنی است، بنا بر اعلام شاتل موبایل؛ در این مرحله هر مشترک خدمات اینترنت ثابت شاتل حداکثر قادر به ثبت نام 5 سیم کارت با بسته ترکیبی ثابت و همراه خواهد بود.
MMDFullHD
27-02-2018, 00:36
بگین حالت annex M خط رو فعال کنن و از داخل مودم انتخاب کنید و می بینید کشش آپلود تا سقف ۳ مگ باز خواهد شد . روی حالت annex A آپلود سقف محدود داره.
شاتل روی حالت annex M
عع جدید اورده annex a واسه اکثریته
الان رو همه سرویسا میشه annex m گرفت خیلی خوبه ها
MMDFullHD
27-02-2018, 00:51
باو درسته سرویسم مکسه ولی بخدا نزدیکه ۱۰۰ تومن دارم هزینه اینترنت میکنم باشگاه مشتریان الان ۱۵۰۰ تا امتیاز دارم
راستم میگه ریت مکسش بیشتر میشه ولی ریت رو همون ۱ مگ هست
باو درسته سرویسم مکسه ولی بخدا نزدیکه ۱۰۰ تومن دارم هزینه اینترنت میکنم باشگاه مشتریان الان ۱۵۰۰ تا امتیاز دارم
راستم میگه ریت مکسش بیشتر میشه ولی ریت رو همون ۱ مگ هست
خوب بخاطر اینکه روی 1 مگ تنظیمش کردن حالا باز بزارنش یا نه فرقی نمیکنه چون از توی سیستم 1 مگ تعریف کردن
rahman0158
27-02-2018, 08:25
خوب بخاطر اینکه روی 1 مگ تنظیمش کردن حالا باز بزارنش یا نه فرقی نمیکنه چون از توی سیستم 1 مگ تعریف کردن
فرقش اینه در همون حالت ۱ مگباعث بهبود snr آپلود میشه. البته کمی از snr دانلود کاسته میشه که قابل چشم پوشی هست
سلام
ممنون
ببینید پیشگامان هم که من ازشون سرویس دارم گفت اگر بخواین باید درخواست بدین آپلود رو روی دو مگ ببندیم براتون، ولی گفت بذار تست کنم اول، حتی 1.5 مگ رو هم خط نمی کشید SNR از 18 اومد روی 8 !
این رو هم مدنظر داشته باشید قبل از تغییر ISP
فکر کنم برای آپلود با سرعت بالا باید از همون 4G و اینا استفاده کرد راه دیگه ای نداره
بگین حالت annex M خط رو فعال کنن و از داخل مودم انتخاب کنید و می بینید کشش آپلود تا سقف ۳ مگ باز خواهد شد . روی حالت annex A آپلود سقف محدود داره.
شاتل روی حالت annex M
یادش بخیر 8-9 ماه پیش من رو مخ اینا بودم تا Annex M بدن، این سرعت اپلود بزور 1 مگ رو خیلی رو مخ باسه محتوا گذاشتن:n09: چه برسه به اینکه یک موقع ویدیو بزاریم - نصف روز باید ادم اپلود کنه:n08:
برم ببینم برای من فعاله یا نه و درصورت فعالی مجدد برم برای گرفتن سرعت اپلود بیشتر.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1/3 شدن زمان اپلود چیز کمی نیست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hellbrain666
27-02-2018, 16:19
برای منم دو ماهی میشه که انکس ام رو فعال کردن ولی در عمل تفاوتی نکرد چرا که برای بالا رفتن سرعت آپلود شدیدا وابسته به کم بودن فاصله تا مرکز مخابراتی هستید
نخیر - ظاهرا به من سرعت اپلود نیامده:n23:
باید زنگ بزنم ببینم کاری میشه انجام داد یا نه:n15:
عجب یکی از عزیزان یه چی گفت ملت هجوم میبرن ، بابا این اپلود بیشترش بستگی به این داره که خیلی نزدیک به مرکز باشید یه مقدار فاصله داشته باشید نمیتونید بگیرید :n02:
عجب یکی از عزیزان یه چی گفت ملت هجوم میبرن ، بابا این اپلود بیشترش بستگی به این داره که خیلی نزدیک به مرکز باشید یه مقدار فاصله داشته باشید نمیتونید بگیرید :n02:
ارزو و امید عیب نیست:n09:
ما ایرانی ها به همین زنده ایم:n02:
ارزو و امید عیب نیست:n09:
ما ایرانی ها به همین زنده ایم:n02:
خو عزیز ارزو باید قابل دستیابی باشه :n02: ارزوی که قابل دستیابی نباشه همون بهتر که دست امید باشه :n31: :n09:
البته بگم مخابرات برای من انکس m رو فعال کرده ولی چون فاصله دارم از مرکز انگار نه انگار حتی یک کیلوبیت هم اضافه نشد بهش همونی بود که روی انکس a بود
این شاتل هم به همین راحتی فعال نمیکنه چون اول و اخرش بازم سرعت اپلود رو روی 1 مگ میبنده ، هر چقدرم کشش اپلود بره بالا حتی تا 3 مگ هم بیاد چه فایده بازم همون ژیان سابقه .... :n01:
iman2919
28-02-2018, 09:36
من فاصلم تا مرکز مخابراتی خیلی زیاده شاید 4 کیلومتر !
از شاتل سرویس دارم وقتی annex_a بود حداکثر 1 مگابیت کشش داشت الان شاتل روی annex_m گذاشته و تا 2 مگابیت خط کشش داره!
من سرویس گیم فعال هست و بخاطر همین روی 8 مگابیت تنظیم شده و درخواست اپلود بالاتر نکردم!
خلاصه میخواستم بگم شاتل هم روی annex_a و هم annex_m اگر درخواست کنید قرار میده و خیلی هم روی اپلود تاثیر داره!
malthael
28-02-2018, 12:09
من فاصلم تا مرکز مخابراتی خیلی زیاده شاید 4 کیلومتر !
از شاتل سرویس دارم وقتی annex_a بود حداکثر 1 مگابیت کشش داشت الان شاتل روی annex_m گذاشته و تا 2 مگابیت خط کشش داره!
من سرویس گیم فعال هست و بخاطر همین روی 8 مگابیت تنظیم شده و درخواست اپلود بالاتر نکردم!
خلاصه میخواستم بگم شاتل هم روی annex_a و هم annex_m اگر درخواست کنید قرار میده و خیلی هم روی اپلود تاثیر داره!
4 کیلومتر ! کل این مسیر سیم مسی هست ؟ من 1800 متر با مرکز فاصله دارم با attenuation 34-35 ولی 12 مگابیت رو به زور میکشه الان هم که بعد بارندگی 8 مگ هم نمیکشه !:n34:بعد شما با 4 کیلومتر max rate رو زده 15:n04:
4 کیلومتر ! کل این مسیر سیم مسی هست ؟ من 1800 متر با مرکز فاصله دارم با attenuation 34-35 ولی 12 مگابیت رو به زور میکشه الان هم که بعد بارندگی 8 مگ هم نمیکشه !:n34:بعد شما با 4 کیلومتر max rate رو زده 15:n04:
همینو بگو چطوریه :n34: لابد پارتی داره :n09: عجیبه چطوری انقدر میکشه تنظیم خاصی کرده نمیدونم :n01:
iman2919
28-02-2018, 12:44
تازه با annex_m مودم 15 مگابیت کشش زده با annex_a که بالای 19 مگابیت کشش داره :n10:
خط سیم مسی هم هست و فیبر نیست
نمیدونم این مرکز ما چی زده ولی هر چی بوده جنسش خوب بوده که اینطوری هست خط من(ساقی خوبی داشته):n31:
misam5526
28-02-2018, 12:54
همینو بگو چطوریه :n34: لابد پارتی داره :n09: عجیبه چطوری انقدر میکشه تنظیم خاصی کرده نمیدونم :n01:
شما دیگه چرا هر چیزی رو باور میکنی؟ شما که مطالعاتت خوب بود در این مسائل!
اصلاً فناوری ADSL2+ در مسافت بالای 3 کیلومتر حتی 10 مگ رو هم ساپورت نمیکنه!
malthael
28-02-2018, 14:42
پس attenuation که رو 45 هست رو چطور توجیه می کنید ؟ چون با این attenuation حداکثر سرعت به 7 مگ هم به زور میرسه :n13:
misam5526
28-02-2018, 15:04
پس attenuation که رو 45 هست رو چطور توجیه می کنید ؟ چون با این attenuation حداکثر سرعت به 7 مگ هم به زور میرسه :n13:
مسئله عجیبیوجود نداره که توجیح بخواد!... به تصویر زیر دقت کنید. این یکی از همون محاسبه گرهاییه که اکثرتون برای تخمین فاصله استفاده میکنید.
میبینید که با میرایی (attenuation ) برابر 45، کشش خط در ADSL2+ همون15000 مونده و فاصله 2 کیلومتر تقریبی.
یه اشتباه عمومی دارید در استفاده از این نوع محاسبه های تخمینی! که کمی بهش فکر کنید متوجه میشید اشتباه کار معمولا کجاست که به تناقض میرسید.
سوال منم همینه! چطوریه اخه ایشون با اون نویز 45 تاش نباید 15 مگ سرویس داشته باشه ایشون باید حداکثر خودشو بکشه سرویسی بین 4 الی 8 مگ اون هم به زور داشته باشه واس من عجیبه :n01: با اون فاصله اصلا نباید هم بتونه اپلود 1 مگ هم داشته باشه حداکثر باید بتونه 760 تا بگیره
مسئله عجیبیوجود نداره که توجیح بخواد!... به تصویر زیر دقت کنید. این یکی از همون محاسبه گرهاییه که اکثرتون برای تخمین فاصله استفاده میکنید.
میبینید که با میرایی (attenuation ) برابر 45، کشش خط در ADSL2+ همون15000 مونده و فاصله 2 کیلومتر تقریبی.
یه اشتباه عمومی دارید در استفاده از این نوع محاسبه های تخمینی! که کمی بهش فکر کنید متوجه میشید اشتباه کار معمولا کجاست که به تناقض میرسید.
این سایت شرایط ایده ال رو لحاظ میکنه نه شرایط خط های ایران رو که معلوم نیست چطوری کابل هارو کشیدن به نظر من گرفتن این امار ها از این سایت اشتباهه ، اگر اینجوره شرایط خط من از این دوستمون بهتره اما روی 8 مگ نوسان داره در حالی که فاصله من از مرکز 3 کیلومتره ...
misam5526
28-02-2018, 15:26
این سایت شرایط ایده ال رو لحاظ میکنه نه شرایط خط های ایران رو که معلوم نیست چطوری کابل هارو کشیدن به نظر من گرفتن این امار ها از این سایت اشتباهه ، اگر اینجوره شرایط خط من از این دوستمون بهتره اما روی 8 مگ نوسان داره در حالی که فاصله من از مرکز 3 کیلومتره ...
درسته. مسئله همینه کهمبنا قرار دادن میرایی خط در ایران و لحاظ کردن اون در براوردهایی مطابق با استانداردهای جهانی اشتباهه. چرا که loss signal به دلایل مختلف از جمله فرسودگی کابلها، سولفاته شدن قطعات و ترمینالهای داخل کافوها و حتی تجهیزات بد شرکت روی این میرایی تاثیر گذاشته و براورد رو اشتباه میکنه. و شرایط هر فرد با دیگری فرق میکنه در ایران.
درصورتی که فاصله کم باشه میرایی خط (عددی که میبینید با عنوان attenuation) کمتر اثر گذاشته و max rate که مودم نشون میده بخاطر سیگنال دریافتی کافی میتونه ریت بالاتری رو نشون بده.
ویرایش: شما انچه در موردم خودتون میبینید میتونه دلیلش این باشه که میرایی نشون داده شده در موردم شما ناشی از فاصله زیاد باشه و همین بشدت روی ریت حداکثری تاثیر گذاشته. درحالیکه میرایی اون کاربر ناشی از نویز تجهیزات بوده و فاصله واقعیش بر خلاف ادعا کم بوده. به همین دلیل در سراشیبی افت کشش خط قرار نگرفته.
درسته. مسئله همینه کهمبنا قرار دادن میرایی خط در ایران و لحاظ کردن اون در براوردهایی مطابق با استانداردهای جهانی اشتباهه. چرا که loss signal به دلایل مختلف از جمله فرسودگی کابلها، سولفاته شدن قطعات و ترمینالهای داخل کافوها و حتی تجهیزات بد شرکت روی این میرایی تاثیر گذاشته و براورد رو اشتباه میکنه. و شرایط هر فرد با دیگری فرق میکنه در ایران.
درصورتی که فاصله کم باشه میرایی خط (عددی که میبینید با عنوان attenuation) کمتر اثر گذاشته و max rate که مودم نشون میده بخاطر سیگنال دریافتی کافی میتونه ریت بالاتری رو نشون بده.
ویرایش: شما انچه در موردم خودتون میبینید میتونه دلیلش این باشه که میرایی نشون داده شده در موردم شما ناشی از فاصله زیاد باشه و همین بشدت روی ریت حداکثری تاثیر گذاشته. درحالیکه میرایی اون کاربر ناشی از نویز تجهیزات بوده و فاصله واقعیش بر خلاف ادعا کم بوده. به همین دلیل در سراشیبی افت کشش خط قرار نگرفته.
با این حال نویزی که چه از فاصله و چه از تجهیزات تاثیر مستقیم میزاره روی خط ، نمیشه این مسئله نادیده گرفت که میرابیش 45 باشه و کشش خط روی 15 مگ باشه و از نظر فنی این سرویس ها ، اصلا نباید چنین ریتی ارائه بده نویز نویزه هر چقدرم نزدیک باشه با اون میرابی خط داغون میشه ، نظر من اینکه ممکنه بخشی از مسیر فیبر باشه و یا ممکنه یه dslm نزدیک محل باشه که احتمال ضعیفیه ، ممکنه مرکز یه چکش کاری حسابی کرده :n02:
اگر مبنا رو روی میرابی که هر دو خط روی 45 هست قرار بدیم یا حرف شما صحیح هست و یا اینکه اون عکس ویرایش شدس و واقعی نیست :n01:
misam5526
28-02-2018, 16:11
با این حال نویزی که چه از فاصله و چه از تجهیزات تاثیر مستقیم میزاره روی خط ، نمیشه این مسئله نادیده گرفت که میرابیش 45 باشه و کشش خط روی 15 مگ باشه و از نظر فنی این سرویس ها ، اصلا نباید چنین ریتی ارائه بده نویز نویزه هر چقدرم نزدیک باشه با اون میرابی خط داغون میشه ، نظر من اینکه ممکنه بخشی از مسیر فیبر باشه و یا ممکنه یه dslm نزدیک محل باشه که احتمال ضعیفیه ، ممکنه مرکز یه چکش کاری حسابی کرده :n02:
اگر مبنا رو روی میرابی که هر دو خط روی 45 هست قرار بدیم یا حرف شما صحیح هست و یا اینکه اون عکس ویرایش شدس و واقعی نیست :n01:
این بحث الان شما قسمت دوم ماجراست.
قسمت اول این بود که مودم براساس الگوریتم داخلی خودش، فاصله واقعی و در تعامل با dslam یک تخمینی از max rate ارائه داده و کاربر میبینه...
اما قسمت دوم وقتیه که کاربر تصمیم میگیره اون مقدار حداکثر رو ست کنه روی سرویس دریافتیش. یعنی مثلا شرکت الان بجای 8مگ باید 15 مگ ارائه بده و اینجا مشکل شروع میشه چرا که نویز تجهیزاتی هرچقدر پهنای باند رو افزایش بدید تاثیر منفیش هم بیشتر میشه و در نهایت سیگنال به مقصد رسیده (SNR) افتی بیش از حد محاسبه شده پیدا میکنه و خط از استبلیتی یا ثبات در میاد! (قطع وصل میشه)
بنابراین اینجا کاربر شاکی میشه که والا بلا من خطم 15 میکشید شرکت دزد الان میگه 10-12 بیشتر نمیکشه ! در واقع در اینجا نویز اولیه وقتی توسط مودم محاسبه و تخمین ریت زده شده که خط پهنای باند 8 مگ منتقل میکرده و مودم بر اساس مقدار ثابت نویز اضافی و طول کابل تا مرکز مخابراتی برای خودش تخمینی زده. اما نویز عملا ثابت نیست و وقتی پهنای باند رو افزایش بده شرکت نویز جدیدی رو مودم دریافت میکنه و محاسبه خودش رو تغییر میده. (دلیلش هم عرض شد که تاثیر منفی بیشتر با افزایش پهنای بانده)
این بحث الان شما قسمت دوم ماجراست.
قسمت اول این بود که مودم براساس الگوریتم داخلی خودش، فاصله واقعی و در تعامل با dslam یک تخمینی از max rate ارائه داده و کاربر میبینه...
اما قسمت دوم وقتیه که کاربر تصمیم میگیره اون مقدار حداکثر رو ست کنه روی سرویس دریافتیش. یعنی مثلا شرکت الان بجای 8مگ باید 15 مگ ارائه بده و اینجا مشکل شروع میشه چرا که نویز تجهیزاتی هرچقدر پهنای باند رو افزایش بدید تاثیر منفیش هم بیشتر میشه و در نهایت سیگنال به مقصد رسیده (SNR) افتی بیش از حد محاسبه شده پیدا میکنه و خط از استبلیتی یا ثبات در میاد! (قطع وصل میشه)
بنابراین اینجا کاربر شاکی میشه که والا بلا من خطم 15 میکشید شرکت دزد الان میگه 10-12 بیشتر نمیکشه ! در واقع در اینجا نویز اولیه وقتی توسط مودم محاسبه و تخمین ریت زده شده که خط پهنای باند 8 مگ منتقل میکرده و مودم بر اساس مقدار ثابت نویز اضافی و طول کابل تا مرکز مخابراتی برای خودش تخمینی زده. اما نویز عملا ثابت نیست و وقتی پهنای باند رو افزایش بده شرکت نویز جدیدی رو مودم دریافت میکنه و محاسبه خودش رو تغییر میده. (دلیلش هم عرض شد که تاثیر منفی بیشتر با افزایش پهنای بانده)
اصلا مسئله این نیست که روی چه ریتی بسته شده مسئله اینجاست که کشش خط رو زده ۱۵ مگ
بله درسته هر چقدر پهنای باند کاربر بره بالا نویزش هم بالاتر میره
اینکه معلومه با افزایش نویز توان واقعی خط کم میشه و اون سرویس واقعی رو نمیگیره ، خوده من همیشه پیشنهاد میدم ریت خط رو تا جای که مکس ریت مودم نشون میده و میشه گرفت افزایش داده نشه چون با افزایشش خط دچار اختلال میشه همین اختلال باعث میشه اون سرعت مد نظرمون رو دریافت نکنیم و عملا همون طور که گفتی کاربر میگه چرا شرکت کم فروشی میکنه
این افزایش بی دلیل ریت خط توسط کاربرا حتی به کلیپ انلاین دیدنشونم ضربه میزنه میگن چرا با این سرعت این شکل اجرا میشن نگاه نمیکنن که اون crc مودمه که مثل خوره افتاده به جون خط و این و ان بلا و سرش اورده
به نظر من کاربرا نباید تا جای که خط اجازه میده پهنا باند رو پر کنن ، الان طوریه که اگر ببین مثلا ۱۶ مگ مکس ریت میده بلند میشن به زور باید و حتما ۱۶ مگ رو بگیرن ، نکن برادر نکن فقط خط و سرویست رو خراب میکنی
البته اینم باید اضافه کرد که با افزایش پهنای باند و پر شدن خودکار dslm نویز میندازه ، احتمالا اون دوستمون مرکزشون خلوت باشه...
این قیمت ترافیک اضافه چرا در شرکتها اینقدر متفاوت است و شاتل چرا اینقدر گران فروشی میکنه! صد گیگ رو میگه 165 هزار تومن درحالیکه اسیاتک میده 82 هزار تومن و مخابرات دویست گیگ رو میده 85 هزار تومن! یعنی شاتل دوبرابر اسیاتک و چهار برابر مخابرات داره داره پول میگیره!!! این دیگه گرون فروشی نیست دزدیه قبلا که سرویسها حجمی بودند شاتل بخاطر اینکه پهنای باند کامل آزاد میگذاشت و سرعت حداکثری رو میداد قابل توجه بود اما الان که در سرویسهای غیر حجمی سرعت اسمی شده و قاعدتا شرکتها هم موظفند حداقل سرعت اسمی رو بدن دیگه موندن در شرکتهای گران فروش اشتباهه
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
RealFlow
01-03-2018, 04:21
مخابرات سر خود خطم رو فیبر کرده!! چطور میشه خط رو دوباره به سیمی تغییر داد؟؟ جائی هست که تخلفات مخابرات رو گزارش داد؟؟!
یا مخابرات جائی هست که هیچ ارگان و و بالا دستی نداره و به هیچکس و هیچ چیز پاسخگو نیست؟؟ اگه کاربران خط تلفن شاکی باشن به کدام نهاد و چه کسی شکایت کنند تا رسیدگی بشه؟؟؟!
مخابرات سر خود خطم رو فیبر کرده!! چطور میشه خط رو دوباره به سیمی تغییر داد؟؟ جائی هست که تخلفات مخابرات رو گزارش داد؟؟!
یا مخابرات جائی هست که هیچ ارگان و و بالا دستی نداره و به هیچکس و هیچ چیز پاسخگو نیست؟؟ اگه کاربران خط تلفن شاکی باشن به کدام نهاد و چه کسی شکایت کنند تا رسیدگی بشه؟؟؟!
باس بری مخابرات و درخواست بدی که خطت دوباره مسی بشه تنها راهش همینه و اگرم انجام ندن دیگه کاری نمیشه انجام داد ، تو این زمینه با شکایت هم به جای نمیرسی ، نهایت کاری که میتونی بکنی اینکه بری توی سایت 195 یه شکایت نامه پر کنی تا جواب گو باشن و دلیلش رو ببرسی و اگرم راه باشه که مسی بشه خط و انجام بدن :n01:
واقعا که ، فیبرنوری توی همه جای دنیا عالیه و همه دنبالش میرن اما توی ایران همه ازش فرار میکنن اونم بخاطر انحصار مخابرات لعنتی
برای ماهم همینطور شده منتهی خط ما PCM بود که نمیشد روش adsl گرفت حالا شده فیبر و آزاد که خوب شده شماره تلفن هم عوض شده بنظرم طرح توسعه داشتن.فیبر کردن خط تخلفی نیست که بشه شکایتی کرد درواقع فیبر نوری امکانات بیشتر مخابراتی داره و ارزونتر هم هست مس دیگه قدیمیه مخابرات و اسیاتک روش سرویس Adsl میدن
صابر همتی
01-03-2018, 14:59
استفاده از دانلودسنتر و آپلودسنتر شرکت شاتل از ترافیک بین الملل کم میکنه یا ترافیک داخل به حساب میاد؟
CAPITAN MAC
01-03-2018, 16:25
سرویس 4 مگ شاتل
استفاده از دانلودسنتر و آپلودسنتر شرکت شاتل از ترافیک بین الملل کم میکنه یا ترافیک داخل به حساب میاد؟
ترافیک شاتل لند داخلی حساب می شه
MOHAMMAD2010
01-03-2018, 20:42
سرویس 4 مگ شاتل
خط رو چند مگ بسته شده ؟
CAPITAN MAC
01-03-2018, 21:07
خط رو چند مگ بسته شده ؟
4 مگ
:n02:
mostafabad2007
02-03-2018, 09:00
سلام دوستان میخام از پارس انلاین بیام شاتل این قیمتای جدید که گداشتن برا خرید سرویس سرعت 512 ماهی 12500 یا سرعت 1 مگ ماهی 20 تومن
یا جشنواره نداره برا مشهد راهنمایی کنید با این قیمتای جدید کدوم ظرح رو بگیرم
سلام دوستان میخام از پارس انلاین بیام شاتل این قیمتای جدید که گداشتن برا خرید سرویس سرعت 512 ماهی 12500 یا سرعت 1 مگ ماهی 20 تومن
یا جشنواره نداره برا مشهد راهنمایی کنید با این قیمتای جدید کدوم ظرح رو بگیرم
سلام. شما مشخص کنید در ماه چقدر می تونید هزینه کنید تا دوستان بهترین راهنمایی رو بتونن داشته باشن. همچنین میزان مصرفتون در ماه رو هم حدودی بگین و بیشتر برای چه کاری از اینترنت استفاده می کنید
MOHAMMAD2010
02-03-2018, 11:32
4 مگ
:n02:
واقعا !؟ تا حالا ندیده بودم خط روی 4 مگ باشه سرعت توی speedtest از 4 بالاتر بره !
واقعا !؟ تا حالا ندیده بودم خط روی 4 مگ باشه سرعت توی speedtest از 4 بالاتر بره !
تعجب نداره برای منم همین شکله
Iron-Skull
02-03-2018, 14:30
دوستان این طرحهای جدید هنوز محدودیت سرعت داره؟
من سرویس ۸ مگ دارم ولی سرعت دانلود ۲روز خیلی پاییینه
دوستان این طرحهای جدید هنوز محدودیت سرعت داره؟
من سرویس ۸ مگ دارم ولی سرعت دانلود ۲روز خیلی پاییینه
نویز نداری؟ با پشتیبانی تماس بگیر جواب میدن! وضعیتت خطت رو هم بزار اینجا ببینیم چطوریه...
Iron-Skull
02-03-2018, 18:14
نویز نداری؟ با پشتیبانی تماس بگیر جواب میدن! وضعیتت خطت رو هم بزار اینجا ببینیم چطوریه...
نسبتا خوبه attainable rate زده ۱۳مگ
یعنی محدود نمیکنن؟!
CAPITAN MAC
02-03-2018, 18:27
سلام
با پشتیبانی که صحبت کردم گفت خط شما تا 8 مگ ساپورت می کند:n02:
MOHAMMAD2010
02-03-2018, 18:27
تعجب نداره برای منم همین شکله
میشه یه عکس از صفحه مودم بدین
نسبتا خوبه attainable rate زده ۱۳مگ
یعنی محدود نمیکنن؟!
تا زمانی که ترافیک داری نه محدود نمیکنن ...
میشه یه عکس از صفحه مودم بدین
خدمتت
MOHAMMAD2010
02-03-2018, 20:41
خدمتت
خب داداش منظورم همین بود دیگه ! خط شما رو 4 نیست بیشتره ، رو 4700 هست به خاطر همینم هست تو اون تست بالا 4 میره اگه 4 بود تو عالی ترین حالت باید 3.7 یا 3.8 باشه
misam5526
02-03-2018, 20:54
خب داداش منظورم همین بود دیگه ! خط شما رو 4 نیست بیشتره ، رو 4700 هست به خاطر همینم هست تو اون تست بالا 4 میره اگه 4 بود تو عالی ترین حالت باید 3.7 یا 3.8 باشه
شاتل یه مقدار بیشتر میبنده. الان چند تا از دوستان 8 مگ شاتل گرفتن رو 9 بسته شاتل خط همشون رو.
MeHrDaD-91
02-03-2018, 22:16
واقعا معلوم نیست چ خبر تو ممکلت از 9 شب که رد میشه نت اصلا کار نمیده پینگ با 8.8.8.8 الان زدم شده 440
پهنای باند شدیدن کمه معلوم نیست چرا فکری به حالش نمیکنن.
hellbrain666
02-03-2018, 22:47
دوستان برای شما باشگاه مشتریان امتیاز اضافه میکنه؟
من سرویس رو تمدید کردم هفته پیش ولی هنوز همون 500 تای عضویت اولیه رو دارم
میدونم اینو ، بخاطر این بیشتر میبنده که تا اون افت سرعت اینترنت رو جبران کنه
دوستان برای شما باشگاه مشتریان امتیاز اضافه میکنه؟
من سرویس رو تمدید کردم هفته پیش ولی هنوز همون 500 تای عضویت اولیه رو دارم
تا زمانی که وارد سرویس ماه بعد نشدی امتیاز بهت تعلق نمیگیره ، ممکنه همون روزای اولم نده ولی بهتون امتیاز رو میده
mahdyshr
03-03-2018, 20:22
شاتل یه مقدار بیشتر میبنده. الان چند تا از دوستان 8 مگ شاتل گرفتن رو 9 بسته شاتل خط همشون رو.
من دقیقا همین مشکل رو با شاتل دارم
یک سرویس p2p وایرلس از شاتل دارم سرویسم 8 مگ هست ( لینکم تا 24 مگ میکشه )
ولی چون دقیقا سرعتم رو 8192 بستند سرعتم به زور به یک مگابایت می رسه اکثرا روی 950 کیلوبایت هست
هر چی با شاتل هم صحبت می کنم می گن با نمی تونیم سرعت وایرلس رو دستکاری کنیم و همینه که هست
دوستان راهی سراغ دارند ؟ آیا ؟
malthael
03-03-2018, 20:30
ولی چون دقیقا سرعتم رو 8192 بستند سرعتم به زور به یک مگابایت می رسه اکثرا روی 950 کیلوبایت هست
هر چی با شاتل هم صحبت می کنم می گن با نمی تونیم سرعت وایرلس رو دستکاری کنیم و همینه که هست
تقریبا تمام شرکت ها همینجوری هستند . دیگه 50-60 کیلوبایت که دیگه اینقدرها هم اهمیت نداره .
mahdyshr
03-03-2018, 20:36
تقریبا تمام شرکت ها همینجوری هستند . دیگه 50-60 کیلوبایت که دیگه اینقدرها هم اهمیت نداره .
آخه حداکثر میشه 950
خیلی متغیره بعضی مواقع تا 600 یا 700 کیلوبایت هم میاد پایین.
malthael
03-03-2018, 21:03
آخه حداکثر میشه 950
خیلی متغیره بعضی مواقع تا 600 یا 700 کیلوبایت هم میاد پایین.
اگه تا 600-700 میاد پایین که مشکل کمبود پهنای باند دارند البته در صورتی که مشکل نویز نداشته باشید اما 950 طبیعی هست و مشکلی نیست .
malthael
03-03-2018, 21:06
اگه تا 600-700 میاد پایین که مشکل کمبود پهنای باند دارند البته در صورتی که مشکل نویز نداشته باشید اما 950 طبیعی هست و مشکلی نیست .
البته چون وایرلس هست به احتمال زیاد بیش از اندازه فروختند و بقیه کاربرها از پهنای باند شما استفاده میکنند .
amirakhavan
03-03-2018, 21:58
درست میگن من هم ۸ مگ دارم و روی 9255 بسته شده
hellbrain666
03-03-2018, 22:29
کسی اینجا مشکل قطعی نداره؟ دو سه روزه شدید قطعی و افت سرعت دارم
misam5526
03-03-2018, 22:36
کسی اینجا مشکل قطعی نداره؟ دو سه روزه شدید قطعی و افت سرعت دارم
قطعی معمولا بخاطر نویزه. یه چک کنید شرایط خطتون رو.
hellbrain666
03-03-2018, 22:49
قطعی معمولا بخاطر نویزه. یه چک کنید شرایط خطتون رو.
خب درسته snr از 12 یا 13 که همیشه همین بوده یهو میره پایین و قطع میشم این وسط سیم کشی و اینا هم هیچ تغییری نکرده
توی اینستا بعیا گفتن سراسریه خواستم مطمئن شم
rahman0158
03-03-2018, 23:06
خب درسته snr از 12 یا 13 که همیشه همین بوده یهو میره پایین و قطع میشم این وسط سیم کشی و اینا هم هیچ تغییری نکرده
توی اینستا بعیا گفتن سراسریه خواستم مطمئن شم
تایید میشه و مشکل قطعی وجود داره. درخواست بدید annex L رو فعال کنن و رو مودم به صورت annex A/L ست کنید مشکل موقت مرتفع میشه . اگه از سرویس های جدید استفاده می کنید.! روی سرویس های جدید و بعضی از dslam ها بخاطر اینکه خط رو بالاتر از سرعت اسمی میبندیم مشکل وجود داره . می تونید درخواست بدید دقیقا همون سرعت اسمی سرویس براتون ببندند تا مشکل حل بشه .
!! یه تست بگیرید مودم خاموش و سپس روشن کنید . به چراغ dsl توجه کنید اگه یکبار چشمک زد و ثابت شد مشکلی هست. اگه یکبار چشمک زد ثابت نشد و دوباره شروع به چشمک زدن کرد و ثابت شد مشکلی از بابت کانفیگ خط ندارید و معمولا اگه رو dslam زایکسل باشید چراغ dsl طی دو مرحله ثابت میشه!!
روی حالت annex M کشش خط حدود ۲۰ مگ و نویز ۱۴
و همون لحظه و همون خط روی حالت annex A . کشش خط ۲۴ مگ ولی نویز ۱۰ ک چیزی حدود ۱۶ الی ۱۷ باید باشه و وجود مشکل رو می تونن دوستان درک کنن فعلا دست به چیزی نزنید تا حل بشه .
hellbrain666
03-03-2018, 23:40
تایید میشه و مشکل قطعی وجود داره. درخواست بدید annex L رو فعال کنن و رو مودم به صورت annex A/L ست کنید مشکل موقت مرتفع میشه . اگه از سرویس های جدید استفاده می کنید.! روی سرویس های جدید و بعضی از dslam ها بخاطر اینکه خط رو بالاتر از سرعت اسمی میبندیم مشکل وجود داره . می تونید درخواست بدید دقیقا همون سرعت اسمی سرویس براتون ببندند تا مشکل حل بشه .
!! یه تست بگیرید مودم خاموش و سپس روشن کنید . به چراغ dsl توجه کنید اگه یکبار چشمک زد و ثابت شد مشکلی هست. اگه یکبار چشمک زد ثابت نشد و دوباره شروع به چشمک زدن کرد و ثابت شد مشکلی از بابت کانفیگ خط ندارید و معمولا اگه رو dslam زایکسل باشید چراغ dsl طی دو مرحله ثابت میشه!!
خیلی ممنون بابت راهنمایی:n01:
الان من حدود یکساله که خطم روی 9 مگ ست شده و تا الان مشکلی نبود ولی این چند روزه یهو snr میره پایین
حتی توی مودم ایسوس تنظیم کردم که مثلا روی 6 مگ آپ شه ولی هیچ فرقی نداره و بازم ناپایداره
چشمک چراغ هم باید تست کنم
زنگ بزن پروفایل گیم فعال کن ... ریتت میره روی ۹۲۵۰ اینا :n33:
mahdyshr
04-03-2018, 19:57
زنگ بزن پروفایل گیم فعال کن ... ریتت میره روی ۹۲۵۰ اینا :n33:
می گن رو وایرلس پروفایل game نداریم ...
فقط برای شما که شاتلی هستید: (طرح ویژه مشترکین ADSLشاتل)
✅سیمکارت شاتل موبایل
✅52گیگ اینترنت موبایل
✅1ماه مکالمه
✅اشتراک نماوا
✅حجم ADSL
۲۵هزار تومان
می گن رو وایرلس پروفایل game نداریم ...
پس بساز دیگه تنها راهی که میشد همین بود :n27: البته نمیتونی هم شکایت کنی :n01: میتونی برای کمبود پهنای باند شکایت کنی اما برای ریت بالاتر بعید میدونم بشه
mv217010
05-03-2018, 19:59
دوستان مگه نباید بعد از اتمام حجم سرعت 16 کیلو بشه؟؟چرا کامل قطع میشه و میگه حجم بخر؟؟
malthael
05-03-2018, 22:14
دوستان مگه نباید بعد از اتمام حجم سرعت 16 کیلو بشه؟؟چرا کامل قطع میشه و میگه حجم بخر؟؟
برای اینکه هر کی هر جور دستش برسه در حال دزدی هست !
تو 195 ازشون شکایت کن .
وقتی حجم تمام میشه باید وارد پنل بشید و از اون قسمت دو انتخاب دارید
۱-انتخاب سرعت ۱۲۸ تا اخر دوره
۲-خرید حجم و بازگشت به سرعت پایه سرویس
MMDFullHD
05-03-2018, 23:58
واسه من باید سرعتم بعد استانه مصرف 512 باشه
ولی تلگرام به زور و بقیه سایتا کلا کند میشه و اگه حتی بعد استانه مصرف درخواست بعد استانه لینکش رو بزنی دیگه حجمم نمیتونی بخری:n02: نت عملا نمیتونه صفحه بانکم بیاره بالا
بهرحال 512 نامحدود بعد استانه مصرف باید عملا 60 کیلوبایت سرعت داشته باشه که در حد 1 کیلوبایت هر ثانیه بهت میده
اینا به کنار پینگ هم هیچ تغیری نمیکنه همون ۱۰۰ میلی رو ثابت میده اما نت ۱ کیلو میشه گوگل هم بالا نمیاره
ahwazp30
06-03-2018, 10:09
سلام دو تا سوال :
1-اگر گزینه سرعت 128 تا اخر دوره رو انتخاب کنیم میتونیم در صورت پشیمانی ترافیک بخریم و دوباره برگردیم به سرعت بالا یا امکانش نیست ؟
2- برای همه سرویس ها بعد از عبور از استانه سرعت 128 میشه یا متفاوته ؟ مثلا 16 مگ با 512 هر دو بعد از عبور استانه 128 میشن ؟
سلام دو تا سوال :
1-اگر گزینه سرعت 128 تا اخر دوره رو انتخاب کنیم میتونیم در صورت پشیمانی ترافیک بخریم و دوباره برگردیم به سرعت بالا یا امکانش نیست ؟
2- برای همه سرویس ها بعد از عبور از استانه سرعت 128 میشه یا متفاوته ؟ مثلا 16 مگ با 512 هر دو بعد از عبور استانه 128 میشن ؟
سوال اولی : احتمالا بشه هیچ شرکتی جلوی سود دهیشو نمیگیره... :n02:
سوال دومی : اینو نمیدونم! وزیر ارتباطات گفته بود که یکسان نباید باشن و سرعت بعد از عبور از استانه باید متفاوت باشه من 2 مگ قبلا داشتم تستش کردم دیدم شد 128 و بعدش سرویس رو سوزوندم رفتم 8 مگ شارژ کردم ... :n01:
mv217010
06-03-2018, 13:24
تو پنل من نداره!!!!!!!!!!!!این گزینه رو
تو پنل من نداره!!!!!!!!!!!!این گزینه رو
چرا داره وقتی وارد پنل میشی اگر حجم تمام شده باشه توی همون صفحه اول میگه اینو
آستانه مصرف که بگذری سرعت میشه 128 مگابایت (16) فرقی هم نداره سرعت سرویست چقدر باشه این چیزیه که شرکتها تو شرایط قرارداد در سایتشون هم نوشته اند اما این بکنار اوایلی که adsl اومده بود حداکثر سرعتی که بخونه ها میدادن همین 128 بود تازه اکثرا بخاطر هزیته 64 میگرفتند و با همین وضع خیلی راحت میشد از نت استفاده کرد و سایتها هم سریع بالا میومدن حالا چطو شده که 128 امروزه هیچ چیز بالا نمیاره و غیر قابل استفاده هست چیزی جز دزدی وکلاه برادری نیست چون مثلا سرویس نامحدود هست طبق قانون بعد از اتمام حجم نمیتونند قطعش کنند کاری میکنند که قطع نباشه اما نتونی استفاده هم بکنی تا مجبور بشی ترافیک بخری یا تمدید کنی.
black_19_night
06-03-2018, 17:41
شبانه رایگانش جالبه نه افت سرعت داره نه محدود می کنه
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
malthael
06-03-2018, 19:44
شبانه رایگانش جالبه نه افت سرعت داره نه محدود می کنه
مگه شاتل شبانه رایگانم داره ؟
siamosi60
06-03-2018, 22:58
دوستان راهی سراغ دارند ؟ آیا ؟با پشتیبانی تماس بگیر و بگو سرویس گیمینگ رو برات فعال کنن سرعت رو روی ۹ و خورده ای می بندن و سرعت دانلود تا ۱.۱ میاد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.