مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Shatel / شرکت شاتل
satansilent
24-12-2017, 23:12
شاتل باید دندون طمع رو بکشه و برای شبانه پول اضافه نگیره و واقعا اونو رایگان بذاره! یه دستی هم سر و گوش حجماش بکشه مخصوصا سرعت های پایین تر اینجوری مجبورم یک ماه و نیم دیگه که قرار دادم تموم میشه به فکر جاهای دیگه باشم مثل فن آوا-پیشگامان و :n14:
درباره شبانه باید بگم شاتل تو سرویس های جدید شبانش رو محدود نمیکنه. من که خسته شدم از بس شبا دانلود کردم هاردم (6 ترا) داره میترکه ولی سرعتمو محدود نکردن.
اما در جواب کسایی که میگن خوبه طرح های جدید باید بگم آره خیلی بهتر شده تنها برای مشترکین پر مصرف بقیه ول معطلن.
کسایی هم که حجم، حجم میکنن و میگن حجما خیلی بهتر شده باید بگم برای طرح های سرعت بالا آره ولی برای طرح های سرعت پایین حجم چه فایده
به قول معروف تا سرعت داشتیم حجم نداشتیم الان که سرعتو گرفتن حجم بالا به چه دردی میخوری وقتی نمیتونی ازش استفاده کنی (جز اینکه شبانه روزی بزاری رو دانلود سیستمو و کلی انرژی وقت تلف کنی).
شاتل طرح های جدیدو مثه قبل سرعت بالاتر نمیده چون خلافه قانونه و گر نه از خداشم هست حجم شما زوتر تموم میشه با سرعت بالا ولی داره یواشکی طرح های قبلی بعضی مشترکین رو تمدید میکنه براشون مثلاً من خودم طرحم سرعتش بازه و قابل تمدیده برام.
[QUOTE=david-ebi;9029950]دوست عزیز من بررسی کردم این موضوع رو بحث اصلی اینه که ساختار های کشور قادر نیست سرعت بالا رو به همه ارائه کنه چون ایران اینترنت رو از کشور های خارجی به صورت نا محدود واقعی می خره و به وسیله ی ایجاد حجم می تونه توازن بین ۱۰ میلیون مشترک برقرار کنه .اگه قرار باشه سرعت ۱۶ واقعی رو به همه به صورت نامحدود بده ۱۶۰ ترابایت پهنای باند نیازه ولی در حال حاضر کل کشور حدود ۵ ترابایت اینترنت داره !! ولی اگه با سرعت های مختلف خریداری بشه نیاز میشه حدود ۶۰ترابایت که باز هم زیاده و با ایجاد حجم و اینکه همه در کل روز دانلود نمی کنن میشه با ۵ ترا مشکل رو حل کرد . توافق هایی برا رسیدن به ۳۰ ترا در حال انجامه . اگه به همه سرعت ۱۶ بدن و یکسری با حجم های بالا مثل ۱۰۰۰ گیگ و یک سری حتی با حجم کم مثل ۱۰ گیگ ولی هر دو گروه به صورت همزمان وصل بشن اینترنت کشور منفجر میشه . وزیر میخواد اینترنت adsl مخصوص پر مصرف ها باشه و td و 4gرو مخصوص کم مصرف ها کنن .باید اپراتور های همراه طرح های ارزان تری برای جذب مشترکین کم مصرف adsl بدن . موفق باشی
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
قادر نیست!!! تا همین ماه گذشته که قادر بود و تمام سرویس ها ی حجمی رو تا جایی که خط میکشید پهنای باندش رو آزاد میگذاشتند و اصلا محدود کردن سرعت معنا نداشت حالا شما چطو بررسی کردی و به نتیجه هم رسیدی نمیدونم!
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
OnlyRealMadrid
25-12-2017, 01:42
وزیر جدیدا در توئیتر گفته به ISP ها ابلاغ کردیم که باید کل سایت های داخلی رو نیم بها حساب کنند و تا دو هفته مهلت اعمال دادیم
امیدواریم همه شرکت ها اعمال کنن چون این 500 تا سایت مسخره، جز 2 الی 3تاشون، هیچ کاربردی ندارن.
[QUOTE=arsinn;9029859]
نه اتفاقا پر مصرف هم نیستم
یک خونواده معمولی که روزانه حداقل 3 گیگ مصرف میشه (4 تا گوشی 2 تا لپ تاپ)
دوست عزیز خود اپدیت ویندوز 10 با استورش در ماه 5 گیگ حجم میخوره بعد میگی 10 گیگ مصرف معموله؟
هفته یه فیلم ببینی و سه تا سریال 5 گیگ در هفته مصرف میشه حالا وبگردی و چند تا موزیک دانلود کنی و.. به کنار
مردم چون نت محدود بود و قیمت گرون مجبور بودن مصرف رو کنترل کنن وگرنه خیلی مصرف از این بالاتره
کجای دنیا ماه ده گیگ استفاده دارن ملت؟
یه فوتبال استریم کنی انلاین ببینی 2 گیگ حجم میره!!!
یه گیم بخوای دانلود کنی 50 گیگ حجمشه
یه نسخه بلو ری از یه فیلم 30 گیگ حجمشه
نرم افزار های سنگین مهندسی بالای 10 گیگ حجمشونه و...
اینترنت باید با حجم بالا باشه همینطور سرعت بالا
این بسته های الان خیلی خوبتر از قبل شدن
الان واسه شما انتخاب هست نت همراه! td-lte وایمکس اینا همه سرعت بالا دارن و حجم کم
واسه کسی که مصرف زیاده قبلا چه انتخابی بود؟ هیچی هیچ انتخابی نبود باید خدا تومن پول گیگ میداد
امیدوارم یه بسته دو گیگ و سرعت باز واسه شماها هم بزارن همه راضی شن
دوست گرامی بمن مربوط نمیشه که شما چه نوع استفاده ای از نت داری دوست داری فیلم سریال استریم کنی ویا نمیدونم نرم افزار مهندسی دانلود کنی بخودت مربوطه خیلیها چنین وقت آزادی برای فیلم و بازی و نرم افزار ندارند و در حد چک کردن شبکه های اجتماعی و ایمیلی و مقداری وبگردی از نت استفاده دارند و اینها همون های هستند که به طرح های جدید اعتراض دارند علت پاسخ من تعجب شما از اینکه چرا بعضیها به طرح های جدید اعتراض دارند خواستم علت اعتراض رو بگم که طرح های جدید عملا داره سرعت رو برای خیلیها محدود میکنه یا مجبورشون میکنه حجم اضافی بخرند که درست نیست. اینکه میگید اینترنت باید پر سرعت باشه قبوله منهم همینو میگم اما اینکه پر حجم هم باشه خیر قبول ندارم چون حجم باید متناسب با مصرف کاربران ارائه بشه البته اگر مانند همه دنیا اینترت سیمی در ایران ارزان بود بله کسی از حجم بالا بدش نمیومد اما همانطور که گفتم ماهی چهل تومن یا هشتاد تومن بابت اینترنت برای خیلی از افراد زیاده. این حرف که از نمیدونم اینترنت همراه یا td استفاده کنید هم حرف کاملا بیربطی بود چون ما اینجا داریم در مورد اینترنت سیمی و تغییر طرح های اون صحبت میکنیم سالها کاربرش بودیم و حالام حق داریم به طرح های که تغییر یافته و به زیانمون هست اعتراض کنیم و خواهیم کرد تا درستش کنند.
mehdidotcom
25-12-2017, 02:36
[QUOTE=mehrdad3x;9029874]
دوست گرامی بمن مربوط نمیشه که شما چه نوع استفاده ای از نت داری دوست داری فیلم سریال استریم کنی ویا نمیدونم نرم افزار مهندسی دانلود کنی بخودت مربوطه خیلیها چنین وقت آزادی برای فیلم و بازی و نرم افزار ندارند و در حد چک کردن شبکه های اجتماعی و ایمیلی و مقداری وبگردی از نت استفاده دارند و اینها همون های هستند که به طرح های جدید اعتراض دارند علت پاسخ من تعجب شما از اینکه چرا بعضیها به طرح های جدید اعتراض دارند خواستم علت اعتراض رو بگم که طرح های جدید عملا داره سرعت رو برای خیلیها محدود میکنه یا مجبورشون میکنه حجم اضافی بخرند که درست نیست. اینکه میگید اینترنت باید پر سرعت باشه قبوله منهم همینو میگم اما اینکه پر حجم هم باشه خیر قبول ندارم چون حجم باید متناسب با مصرف کاربران ارائه بشه البته اگر مانند همه دنیا اینترت سیمی در ایران ارزان بود بله کسی از حجم بالا بدش نمیومد اما همانطور که گفتم ماهی چهل تومن یا هشتاد تومن بابت اینترنت برای خیلی از افراد زیاده. این حرف که از نمیدونم اینترنت همراه یا td استفاده کنید هم حرف کاملا بیربطی بود چون ما اینجا داریم در مورد اینترنت سیمی و تغییر طرح های اون صحبت میکنیم سالها کاربرش بودیم و حالام حق داریم به طرح های که تغییر یافته و به زیانمون هست اعتراض کنیم و خواهیم کرد تا درستش کنند.
مردم ایران حقشونه واقعا سرشون کلاه بره حقشونه بابت هر گیگ اینترنت سه هزار تومن بدن حقشون سود سرشاری رو نصیب شرکت ها کنند شرکت یک خط نامحدود می خرید و به صورت حجمی با قیمت بالا به تعدد زیادی کاربر می فروخت و تا هفتاد درصد هم سود می کرد الان که به نفع کاربرا شده و حاشیه سود شرکت ها کم میشه مردم اعترا ض دارن حقشون است واقعا در هیچ حای دنیا اینترنت ثابت به صورت حجمی فروخته نمیشه البته اینترنت از ایران ارزان تر است در انجا نسبت به درامد خانوار اما این طرح های یک قدم رو به جلو جهت کاهش قیمت اینترنت است همین که شرکت ها حاضر شدن این طرح رو اجرا کنند و از هفتصد میلیارد سود به گفته وزیر چشم پوشی کنن خودش یک قدم بزرگه در آینده با گسترش طرح و کاهش هزینه های شرکت ها قیمت ها هم متعادل تر خواهد شد اعتراض شما کاملا بی مورد است و کاملا خق شماست سر شما را کلاه بزراند تا افرادی هستند که مثل شما فکر می کنند متاسفانه نمی توان پیشترفت کرد/ مصرف اینترت اگر قرار باشه در حد یک تلگرام یا میل باشه بهتره از موبایل استفاده کنید /اینترنت مصرف گسترده تری داره بدلیل گرانی قیمت خود افراد خودزنی کردن با این طرح ها باعث رشد امصرف اینترنت خواهد شدو حتی ایجاد اشتغال از طریق تولید محتوا و غیره
متاسفانه ما خودمان نمی خواهیم پیشرفت کنیم
کسی که سرعت بالا می خواد باید پولش رو بده هزینه باید متناسب با کیفیت باشه
ضمن اینکه هر چیزی کاربرد خودش را داره اینترنت خانگی برای کاربران پرمصرف یا چند کاربر مناسب است و اینترنت موبایل برای یک کاربر کم مصرف
dadash42
25-12-2017, 03:40
الان شب رایگان شاتل آزاده یا پولی؟
aminhitman
25-12-2017, 03:41
الان شب رایگان شاتل آزاده یا پولی؟
اگه میگی شب رایگان
که پس دیگه چه پولی
اگه میگی ازاد که پس دیگه چه پولی؟
در واقع باید گفت شبانه ی نامحدود شاتل آزاد و پولی هستش
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
dadash42
25-12-2017, 03:52
اگه میگی شب رایگان
که پس دیگه چه پولی
اگه میگی ازاد که پس دیگه چه پولی؟
در واقع باید گفت شبانه ی نامحدود شاتل آزاد و پولی هستش
خوب فهمیدم :n36:
آقا این شاتل عجب تیغی میزنه از کاربرای تازه واردش :n04:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
italodance
25-12-2017, 09:44
آقا این شاتل عجب تیغی میزنه از کاربرای تازه واردش :n04:
عوارض شهرداری چیه دیگه :n19:
خخخخ
حقتونه تیخ بخورید حالا هی بش پول بدید :V5:
farshad.88
25-12-2017, 15:13
سلام دوستان. وقت بخیر
2 روزه که تمدید کردم و سرویس 8 مگ مصرف منصفانه رو انتخاب کردم. خدا رو شکر راضی هستم. قبلا عملیات آپدیت پیغام ها در تلگرام و همچنین عکس های اینستاگرام رقت انگیز بود ( قبلا سرویس ارت 3 داشتم ). حتی وقتی میخواستم برنامه های گوشیم رو اپدیت کنم مکافاتی میکشیدم که شمر نکشید. اما الان از سر بیکاری هی میرم استور گوشی و هی میزنم آپدیت اما خوشحالم که گوشی آپدیته
مسلما سرعت 8 مگ خیلی بهتر از 4 مگ قبلی هست و مقایسه این دو تا درست نیست
مهمترین نکته مصرف بالای حجمم بود. بطوریکه هفته ای 2-3 گیگ حداکثر با IDM دانلود میکردم و بقیه اش به وبگردی و تلگرام و اینستاگرام میگذشت. و البته روزانه به شکل عجیبی حدود 1.5 گیگ گزارش مصرف نشان میداد. الان که با این سرویس 175 گیگ میتونم برای یک ماه مصرف داشته باشم خیالم راحته و عجیبه که خود به خود مصرفم نصف شده و توی گزارش مصرف این 2-3 روز 600-700 مگ مینویسه.
خلاصه تا الان از همه چی راضی هستم. صفحات سریع باز میشن. واسه دانلود هم مشکلی ندارم
فکر کنم باید از وزیر تشکر کنیم. بلاخره به جایی رسیدیم که به جای فشار به مصرف کننده ها . فشار رو روی ISP واپراتور ها قرار داده. اینکه بعضی ها هم همش کشورمون رو با کره جنوبی و سوئد و غیره مقایسه میکنن به نظرم الان دیگه چندان منصفانه نیست. نمیشه یکشبه راه صد ساله رفت. وزیر طی کمتر از 6 ماه اوضاع رو از فلاکت به معمولی تغییر داده. شاید با صبر کردن به کره جنوبی هم برسیم
hellbrain666
25-12-2017, 15:45
سلام
من هنوز از سرویس قدیمی شاتل دارم اگر حجم سرویسم تموم شه میتونم تغییر سرویس بدم به جدید یا حتما باید پشتیانی تغییر بده؟
سلام
من هنوز از سرویس قدیمی شاتل دارم اگر حجم سرویسم تموم شه میتونم تغییر سرویس بدم به جدید یا حتما باید پشتیانی تغییر بده؟
حجمت تموم شد باید زنگ بزنی پشتیبانی و سرویس جدید که میخای برات پیش فاکتور میزنه پرداخت میکنی
omidscafild
25-12-2017, 16:58
عوارض شهرداری چیه دیگه :n19:
6 درصد مالیات + 3 درصد عوارض شهرداری = جمعا 9 درصد که همه جا همینه .
satansilent
25-12-2017, 18:06
به نظرم مردم به رشد کافی رسیدن که ببینند کجا براشون بهتره و هر کجا براشون بهتر بود برن سمت اون...شخصا که مهلتم تموم شه از اینجا میرم اگه تغییری ندیدم..این بحث ها مثل همون بحث android و ios هست که واقعا مسخرس اگه یه زمانی سامسونگ بهتر بود اونو میخرم اگه آیفون بهتر بود اونو..اصلا هم مارک و برند برام مهم نیست هر چی برام بهتر بود از اون استفاده میکنم مردم هم به همین نکته رسیدن و پیمان با هیچ شرکتی نبستن...شرکت و برند هم در صورت حمایت نکردن ما یا مجبور به از بین رفتن میشه یا تغییر :n11:
در پایان امیدوارم اینترنت نامحدود و سرعت بالا و ارزان مثل کشورهای دیگه برای همه میسر بشه :n40:
تا اوایل امسال تمام شرکتها رایگان شبانه ارائه میدادند و پهنای باند رو هم باز میگذاشتند علت هم این بود که پهنای باند کشور چند سالی هست که بحدی رسیده که جوابگوی مصرف کاربران باشه و از اونجایی که شرکتها هم پهنای باند میخرند و نه حجم پس زمانیکه پهنای کافی دارند بصورت هدیه و تشویقی در اختیار کاربرانشان قرار میدهند چون چیز قابل ذخیره کردنی نیست نتیجه رقابت و جشنواره های خوب و طرح ها و قیمتهای عالی برای اکثریت کاربران با مصارف مختلف شده بود.صبانت یا اسیاتک طرح های صبحانه و عصرانه خودرا با هرگیگ هزارتومن و دانلود شبانه مجانی و سرعت نامحدود ارایه میدادند کاربر هم میتوانست مصرفش مدیریت بکنه دانلودها و اپدیت هاش رو بگذاره برای ساعات مجانی و در ساعت عادی هم با همون شش گیگ ماهانه و احیانا چند بسته حجمی اضافه که با تخفیفاتی که به بهانه های مختلف داده میشد هرگیگ حدود دوتومن بخره و با هزینه ده پانزده تومن ماهانه اینترنتی با سرعت نامحدود و حجمی که اکثریت کاربران رو کفایت میکرد داشته باشند. همین شاتل سه ماه پیش دویست گیگ بین الملل با سرعت نامحدود میداد صد تومن یعنی هر گیگ پانصد تومن. این یعنی که هرگیگ سه تومن فقط ظاهر ماجرا بود و بعلت رقابت لازم نبود کسی چنین پولی بده. اول سال یکباره دانلود مجانی حدف شد بعدا مشخص شد دستور وزیر محترم بوده! بعد هم این افتضاح منوط کردن سرعت به حجم خریداری شده. الان من کاربر اگه بخوام همون سرعت نامحدودی که قبلا با زیر ده تومن هم تجربه میکردم رو داشته باشم باید ماهانه هشتاد هزارتومن پول بدم! چند درصد افراد حاضرند چنین پولی بدهند! و چرا باید بدهند. کارای مملکت ماهم جالبه قیمت رو گرون و شرایط رو برای اکثریت سخت میکند بعد اصرار هم دارند منت هم بر سرمان بگذارند که شرایط براتون بهتر کردیم!! حتما الان ماهم باید از وزیر محترم تشکر کنیم!
david-ebi
25-12-2017, 20:20
با هزینه ده پانزده تومن ماهانه اینترنتی با سرعت نامحدود و حجمی که اکثریت کاربران رو کفایت میکرد داشته باشند
اوه اوه دوست عزیز arssin این جملت رو اگر کاربرای پرمصرف ببینن الان میریزن سرت:n02:
مخصوصا یکیشون هست که میگه ما تا الان هر چی می کشیدم زیر سر کاربرای کم مصرف بوده و همه چیز تقصیر ایناست و اصلا 11 سپتامبر هم کار اینا بوده.:n08:
و خیلی هم خوشحاله که الان دهن کم مصرفا صاف شده:n04::n04:
bagbagoo
25-12-2017, 20:26
تا اوایل امسال تمام شرکتها رایگان شبانه ارائه میدادند و پهنای باند رو هم باز میگذاشتند علت هم این بود که پهنای باند کشور چند سالی هست که بحدی رسیده که جوابگوی مصرف کاربران باشه و از اونجایی که شرکتها هم پهنای باند میخرند و نه حجم پس زمانیکه پهنای کافی دارند بصورت هدیه و تشویقی در اختیار کاربرانشان قرار میدهند چون چیز قابل ذخیره کردنی نیست نتیجه رقابت و جشنواره های خوب و طرح ها و قیمتهای عالی برای اکثریت کاربران با مصارف مختلف شده بود.صبانت یا اسیاتک طرح های صبحانه و عصرانه خودرا با هرگیگ هزارتومن و دانلود شبانه مجانی و سرعت نامحدود ارایه میدادند کاربر هم میتوانست مصرفش مدیریت بکنه دانلودها و اپدیت هاش رو بگذاره برای ساعات مجانی و در ساعت عادی هم با همون شش گیگ ماهانه و احیانا چند بسته حجمی اضافه که با تخفیفاتی که به بهانه های مختلف داده میشد هرگیگ حدود دوتومن بخره و با هزینه ده پانزده تومن ماهانه اینترنتی با سرعت نامحدود و حجمی که اکثریت کاربران رو کفایت میکرد داشته باشند. همین شاتل سه ماه پیش دویست گیگ بین الملل با سرعت نامحدود میداد صد تومن یعنی هر گیگ پانصد تومن. این یعنی که هرگیگ سه تومن فقط ظاهر ماجرا بود و بعلت رقابت لازم نبود کسی چنین پولی بده. اول سال یکباره دانلود مجانی حدف شد بعدا مشخص شد دستور وزیر محترم بوده! بعد هم این افتضاح منوط کردن سرعت به حجم خریداری شده. الان من کاربر اگه بخوام همون سرعت نامحدودی که قبلا با زیر ده تومن هم تجربه میکردم رو داشته باشم باید ماهانه هشتاد هزارتومن پول بدم! چند درصد افراد حاضرند چنین پولی بدهند! و چرا باید بدهند. کارای مملکت ماهم جالبه قیمت رو گرون و شرایط رو برای اکثریت سخت میکند بعد اصرار هم دارند منت هم بر سرمان بگذارند که شرایط براتون بهتر کردیم!! حتما الان ماهم باید از وزیر محترم تشکر کنیم!
دوست عزیز اتفاقا کار وزیر محترم کاملا درست بوده.
ببینید من و شما هم باید بتونیم مثل همه جای دنیا در طول روز از اینترنت استفاده کنیم.یکی میخواد فیلم دانلود کنه یکی نرم افزار یکی تو تلگرام و اینستاگرام باشه، یکی میخواد یوتیوب ببینه و استریم کنه یکی بازی کنه و بازی دانلود کنه یکی ویندوز آپدیت کنه و دهها مورد دیگه.درستش اینه که همه بتونن همه این کارهاشون رو تو روز انجام بدن.سیستم قبلی که مصرف شبانه رایگان بود در هیچ کجای دنیا محلی از اعراب نداره و صرفا ساخته و پرداخته شرکتهای دزد ایرانیه.این شرکتها حتی همون موقع هم حاضر نبودند پهنای بان به هدر رفته خودشون رو در ساعات نصف شب به رایگان (بدون محدودیت) در اختیار کاربران قرار بدن.چرا؟ چون اگر من و شما حتی با شب زنده داری و مشقت زیاد در شب از این پهنای باند به هدر رفته استفاده می کردیم ممکن بود دیگه در تایم روزانه نیازی به دانلود و گیگ اضافه نداشته باشیم و پول کمتری صرف خرید حجم کنیم و این به ضرر isp ها بود.
خلاصه اینکه اگر یک عده از سر ناچاری با شب زنده داری و بیخوابی کشیدن چند گیگابایت دانلود می کردن این نشون از موفقیت سیستم و رضایت کاربرانش نداره.بلکه سیستم درست مشابه همین چیزی هست که الان قرار اجرا بشه (و امیدوارم درست اجرا بشه)
نکته بعدی که میخوام بگم اینه که دوست عزیز شما هیچ جای دنیا با 10 هزار تومن که تقریبا معادل 2.5 دلار هست بهت اینترنت نمیدن.هر چیزی یک بهایی داره و مصرف کننده اون چیز باید بهاش رو بپردازه.
ظرف 10 تومن ماهانه میده توقع داره شبی 20 گیگ دانلود کنه که عمرا بیشتر از 10 درصدش رو نیاز داشته باشه.خلاصه اینکه افرادی که میگن ما 10 تومن میدادیم فلان گیگ . بهمان گیگ دانلود می کردیم کاملا اشتباه می کنن.این یه جور حرص زدنه که در اثر ایجاد محدودیت در حجم مصرفی روزانه به وجود اومده و یواش یواش با اومدن این سیستم کاهش پیدا می کنه چرا که کاربر با این سیستم جدید احساس میکنه که هر چیزی که بخواد میتونه در آن واحد دانلود کنه.بنابراین کم کم تب این دانلودهای شبانه میخوابه و مصرف پهنای باند کشور متعادل میشه و از اونطرف هم احتمالا با افزایش پهنای باند کل کشور از طرف متولیان امر شرکتها به سمت ارائه سرویسهای نامحدود واقعی با سرعتهای منطقی (نه 128 و 256 و امثالهم بلکه سرعتهای مگابیتی) خواهند رفت.
ضمنا شما نمی تونید توقع داشته باشید پول پراید رو بدید اما بنز سوار شید.هر سرویسی قیمت خودشو داره.باید توجه کنید که شاتل تا قبل از این، همین سرویس 16 مگابیت رو به اسم سرویس نامحدود 2 مگابیتی (که فگر کنم تا 6 مگ میبست) با 350 گیگ حجم به قیمت 400 هزار تومن تو پاچه مردم همیشه در صحنه می کرد.الان به نظرت خیلی بد شده که سرعت 16 مگ با همون میزان حجم رسیده به 20 درصد قیمت قبلیش؟ (400 تومن کجا و 80 تومن کجا)
کمی تامل کنید.البته منظورم تنها شما نیستید همه اونایی که ناراضی هستند رو میگم.
:n16:
dadash42
25-12-2017, 20:31
من سالهاس برای ماهی 10گیگ با 100گیگ دانلود شب رایگان حدود 50 هزار تومان میدم
الان خیلی بهتر شده, همون 50 تومان میدم بدونه بیخوابی شب رایگان. تازه حجم تموم بشه اینترنت بازهم با سرعت پایینتر فعاله
اگر هم سفری برم برا اون ماه یه طرح 10 تومانی میگیرم خطم جم نکنن
reza.karimi
25-12-2017, 21:31
با سلام من طرح قبلی داخل پنلم که فاکتور خورده بود echolight-12 بودش که اس ام اس هم بود بابت تمدید همین 12 ماهه از نوع اقدام کنید من به پشتیبانی شاتل تماس داشتم بخش فروشش به من گفتن شما نیازی نیست 12 ماهه بگیرین شما یکماهه بگیرین برای مشترکین قدیمی تبدیل به اکوی 12 ماهه میشه منم یکماهه گرفتم اما الان نزدیک 23 روز میگذره اکوی من هنوز یکماهه کمتر از یک هفته دیگه هم میسوزه طرحم میدونم به وضوح دارن دروغ تحویل میدن الان میخواستم من شکایت تنظیم کنم ارسال کنم فقط میخواستم بدونم آدرسی که به شکایات مربوط به ISP رسیدگی میکنن همین سایت پایین
complaint.cra.ir ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
pipo4713
25-12-2017, 21:36
[QUOTE=mehrdad3x;9029874]
دوست من شما اگر تظاهرات هم راه بندازین خبری نمیشه... این سیاست جدید کاملا اصولی تر از قبل هست و به هیچ عنوات تغییر نخواهد کرد،مگه اینکه بتونن یکسری سرویس با حجم کمتری در کنار اینها بگذارن... وگرنه شما علاقه دارید مثل قبل اینترنت 2مگابیت نامحدود بخرید 240تومن در ماه؟ .. اگر هم دوست دارید مثل قبل سرویستون حجمی باشه که هر گیگ 3تومن باشه،مشکلی نداره که شاتل هنوز میفروشه به مشتریهای قدیمیش.. شما سرویستون رو اگر شبانه اش رو تمدید کنید به مدت 1سال همون سرویس رو دارید و با خیال راحت میتونید لذت ببرید و هی حجم بخرید اما به قیمت قبل...
موفق باشید
با سلام من طرح قبلی داخل پنلم که فاکتور خورده بود echolight-12 بودش که اس ام اس هم بود بابت تمدید همین 12 ماهه از نوع اقدام کنید من به پشتیبانی شاتل تماس داشتم بخش فروشش به من گفتن شما نیازی نیست 12 ماهه بگیرین شما یکماهه بگیرین برای مشترکین قدیمی تبدیل به اکوی 12 ماهه میشه منم یکماهه گرفتم اما الان نزدیک 23 روز میگذره اکوی من هنوز یکماهه کمتر از یک هفته دیگه هم میسوزه طرحم میدونم به وضوح دارن دروغ تحویل میدن الان میخواستم من شکایت تنظیم کنم ارسال کنم فقط میخواستم بدونم آدرسی که به شکایات مربوط به ISP رسیدگی میکنن همین سایت پایین
complaint.cra.ir ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])سلام دوست من
این ی طرح تشویقی هست بعید با شکایت کاری از پیش بره
آخرین طرح تمدید شده که مال شما ی ماهه بود
مگر همون شخص رو سخت بگیری بگی شما گفتین حالا درست ش کنین که اونم بعید چون اصلا دسترسی ندارن خارج از سرویس کاری کنن
احتمالا باید سرویس جدید بگیری
Sent from my SM-G950F using Tapatalk by JAVAD
اوه اوه دوست عزیز arssin این جملت رو اگر کاربرای پرمصرف ببینن الان میریزن سرت:n02:
مخصوصا یکیشون هست که میگه ما تا الان هر چی می کشیدم زیر سر کاربرای کم مصرف بوده و همه چیز تقصیر ایناست و اصلا 11 سپتامبر هم کار اینا بوده.:n08:
نگران نباشید چون ما اکثریت هستیم و اعتراض ما درشبکه های اجتماعی و سایت خود شاتل بدون شک نتیجه خواهد داد نظر کاربران براشون مهمه چون کسب و کارشون به همین کاربرهاست مگرهمین تعرفه های جدید نبود که با اعتراض کاربران حجمش رو اضاف کردند و معذرت خواهی هم کردند؟ اما چیزی که این وسط جالب توجه هست عکس العمل و توجیهات همون بقول شما کاربران پر مصرف هست آنچنان دفاع و توجیه میکنند و امریه صادر میکنند که وضعیت همینه که هست و بهیچ عنوان تغییر نخواهد کرد که خود شاتل و خود وزیر هم نمیکنه! حتی حذف اینترت رایگان شبانه روهم توجیه میکند که وزیر محترم کار درستی کرده چون باعت شده ما شبها بخوابیم و ننشینیم دانلود کنیم!
pipo4713
25-12-2017, 22:37
نگران نباشید چون ما اکثریت هستیم و اعتراض ما درشبکه های اجتماعی و سایت خود شاتل بدون شک نتیجه خواهد داد نظر کاربران براشون مهمه چون کسب و کارشون به همین کاربرهاست مگرهمین تعرفه های جدید نبود که با اعتراض کاربران حجمش رو اضاف کردند و معذرت خواهی هم کردند؟ اما چیزی که این وسط جالب توجه هست عکس العمل و توجیهات همون بقول شما کاربران پر مصرف هست آنچنان دفاع و توجیه میکنند و امریه صادر میکنند که وضعیت همینه که هست و بهیچ عنوان تغییر نخواهد کرد که خود شاتل و خود وزیر هم نمیکنه! حتی حذف اینترت رایگان شبانه روهم توجیه میکند که وزیر محترم کار درستی کرده چون باعت شده ما شبها بخوابیم و ننشینیم دانلود کنیم!
اکثریت؟؟؟ اکثریت در حال حاضر حتی اگه به تمامیه تاپیک ها سر بزنید دارن در رابطه با سرویس جدید صحبت میکنن و اینکه چیکار کنن..
اعتراض؟؟ خیر بخاطر اعتراض نبوده،معذرت خواهی هم بابت اعتراض نبود ،بلکه سیاست رقابت بین شرکتها بودش که باعث شد هر شرکت برای اینکه موفقیت بیشتری پیدا کنه سرویس جدید تری داد،وگرنه میتونستن بگن ما 200 گیگ میدیم به سرعت 16 نه بیشتر به دلیل اینکه : (بطورمثال) سرویس قطعی نداریم،شما سرعتت بیشتر از 16 هم میشه،شبانه مجانی میشه،اگه هم 3ماه شارژ کنی مثلا 10گیگ اضافه تر هم داری...
در حال حاضر نظر کاربرا براشون از این لحاظ مهمه که سرویس با حجم بیشتر و حتی گیگ اضافی ارزان تری در اختیار کاربر گذاشته بشه...
من خودم سرویسم حجمی بود ،اما دوست من شما اگر توجه کرده باشید سالهای سال بود که اون سرویس داشت استفاده میشد و همه سرو صدا کردن که سرویس خوبی نیست،من هم برای همه سرویسهام شبانه هم خریدم و هیچ مشکلی ندارم با این موضوع،پس ربطی به کم مصرف و یا پر مصرف نداره،اگر توچه کرده باشید زمانیکه این سرویس اعلام شد شاتل سرویس 512 با حجم کمتری اعلام کرد،اما مجبور شد خیلی زود حذف کنه،چرا که اصلا منطقی نبود.. اگر میخواست مثل قبل باشه چه کاری بود؟ سرویسهای قبل رو میذاشتن بمونه،سرویس جدید هم اضافه میکردن...
باز هم تکرار میکنم،شما اگر قراردادتون تکمیل و درست باشه تا یکسال دیگه میتونید از همون سرویس حجمی در شرکت شاتل با پرداخت هزینه شبانه و بعد با خرید حجم استفاده کنید،بلکه تا سال دیگه فرجی بشه بتونید از سرویس حجمی مثل قبل استفاده کنید...
موفق باشید.
albertxx
25-12-2017, 23:22
شاید باورتون نشه ولی زلزله اخیر کشور واسه همین کم مصرفا بود ! :n19:
بعد طرح جدید که دهنشون سرویس شد زلزله هم کم شده ! :n19:
Rahpooyan
25-12-2017, 23:36
کم مصرفی اصلا هنر نیست. اشتباهه بگیم چون طرف مصرف بیشتر داره پس باید پول بیشتر هم بده!! مدیر عامل شاتل ناراحت بود که همه جای دنیا استفاده فیلم و سریال داره ولی کاربر ایرانی فقط واسه تلگرام و اینستاگرام مصرف داره. محدودیت اینترنت اگر در جایی هم باشه محدودیت های 1 ترا هستش که اولا این فیلترینگ کشور ما را ندارد. بعدشم صحبتی از اینترنت داخلی و اینترنت جهانی نیست. همچنین با میزان درامد انها هم نسبتی دارد. وقتی طرف دلار حقوق می گیرد به همان دلار پرداخت می کند. نه اینکه ما ریال داریم ولی دلار باید پرداخت کنیم!! جالبه همین یک ترا هم اعتراضاتی می شد و در نهایت همان اینترنت بی نهایت و بدون محدودیت برای کاربر تعلق می گرفت
ولی ما مشکل خود درگیری داریم. اومده ایم و یقه خود را می گیریم که تو کم مصرف می کنی یا زیاد. پژمان فر نماینده مجلس می گفت اینترنت ما خیلی گرونه. مدارک رو منتشر می کنیم این اقایون چه سودی دارند از اینترنت می برند.
کم مصرفی اصلا هنر نیست. اشتباهه بگیم چون طرف مصرف بیشتر داره پس باید پول بیشتر هم بده!! مدیر عامل شاتل ناراحت بود که همه جای دنیا استفاده فیلم و سریال داره ولی کاربر ایرانی فقط واسه تلگرام و اینستاگرام مصرف داره. محدودیت اینترنت اگر در جایی هم باشه محدودیت های 1 ترا هستش که اولا این فیلترینگ کشور ما را ندارد. بعدشم صحبتی از اینترنت داخلی و اینترنت جهانی نیست. همچنین با میزان درامد انها هم نسبتی دارد. وقتی طرف دلار حقوق می گیرد به همان دلار پرداخت می کند. نه اینکه ما ریال داریم ولی دلار باید پرداخت کنیم!! جالبه همین یک ترا هم اعتراضاتی می شد و در نهایت همان اینترنت بی نهایت و بدون محدودیت برای کاربر تعلق می گرفت
ولی ما مشکل خود درگیری داریم. اومده ایم و یقه خود را می گیریم که تو کم مصرف می کنی یا زیاد. پژمان فر نماینده مجلس می گفت اینترنت ما خیلی گرونه. مدارک رو منتشر می کنیم این اقایون چه سودی دارند از اینترنت می برند.
مدیر شاتل اگر دلش به حال من و شما می سوخت همون اول طرح های بهتری می داد به ملت، اینجا هر کی به فکر خودشه...
navid_fo
26-12-2017, 00:06
وای به ملت ما که به کوچیکترین چیز ها راضین وای به ملت ما که به مرگ میگیرن تا به تب راضی شن وای به ملت ما که نمیدونه اونایی که کم مصرف بودن (زیر 20 گیگ در ماه) الان دارن هلشون میدن به علت حجم بیشتر و دوری از سرعت زغالی 512 کیلو بیت منسوخ شده، به پول دادن بیشتر
وای به ملت ما که گول این شامورتی بازی وزیر و ISP و آقایانی که وارد کننده بیت به بیت اینترنت به این مرز و بومه نمیدونن همشون دستشون توی یک جیب اونم مردم محتاج به نون شبه دلم پره پر حالا بیاین بگین سیاسی گفتش بیاین بگین علیه مصلحت نظام حرف زدش بابا یه نت داشتیم اونم ترکوندین خوب من نمیخوام 350 گیگ به زور به من بدی من همون 16 مگابیت خودم با ماهی 10 گیگ بده با شبانه خودمو من راضیم به همون کوفتی
whitewolf
26-12-2017, 00:26
دوست عزیز...توی قرن 21 ام و سال 2017 که شرکت های اینترنتی بزرگ دنیا ایتنرنت 100 مگابیت بر ثانیه و نامخدود رو در اختیار کاربراشون قرار میدن، شما واقعا مایه ابروریزی هرچی استفاده کننده از اینترنت هستید
خیلی سعی کردم مودبانه حرف بزنم امیدوارم تونسته باشم :n13:
پ.ن: جون مادرتون یه مودم 4G ارزون قیمت تهیه کنید و از اینترنت بی نهایت ارزون ماهانه 200 مگابایت 5000 تومن ایرانسل یا 200 مگابایت 4000 تومن همراه اول هر دو با سرعت بی نهایت ته استفاده رو ببرید و اینقدر با اعتراضاتون طرح های جدید رو خراب نکنید...
pipo4713
26-12-2017, 00:27
وای به ملت ما که به کوچیکترین چیز ها راضین وای به ملت ما که به مرگ میگیرن تا به تب راضی شن وای به ملت ما که نمیدونه اونایی که کم مصرف بودن (زیر 20 گیگ در ماه) الان دارن هلشون میدن به علت حجم بیشتر و دوری از سرعت زغالی 512 کیلو بیت منسوخ شده، به پول دادن بیشتر
وای به ملت ما که گول این شامورتی بازی وزیر و ISP و آقایانی که وارد کننده بیت به بیت اینترنت به این مرز و بومه نمیدونن همشون دستشون توی یک جیب اونم مردم محتاج به نون شبه دلم پره پر حالا بیاین بگین سیاسی گفتش بیاین بگین علیه مصلحت نظام حرف زدش بابا یه نت داشتیم اونم ترکوندین خوب من نمیخوام 350 گیگ به زور به من بدی من همون 16 مگابیت خودم با ماهی 10 گیگ بده با شبانه خودمو من راضیم به همون کوفتی
چرا شلوغش میکنید دوست من؟؟
شما فرض بگیر خارج از ایران هستید ، بخ نظر خودتون بهتون همینطوری سرویس میدادن؟؟
ممکنه این درد و دل شما باشه... اما شما مقداری درست فکر کنید میبیند که شما به همون آب باریکه خودتون راضی بودید.. و دوست ندارید پیشرفتی توی مسئله اینترنت بشه ، بلکه فقط حاضرید یه پولی بدیدو یه سرویسی بگیرید تموم شه بره.. نه این درست نیست،اگر شما فکر میکنید که باعث اذیت شما شده اشتباه میکنید،شما میتونید همین الان از TD-LTE استفاده کنید با سرعت بالاتر و مقادیر حجم متفاوت،پس فکر این رو بکنید که از همین طریق میتونن باعث پیشرفت در عرصه اینترنت بشن و به مرور فیبر از انحصار مخابرات در بیاد و شما سرعت بیشتری بگیرید..
saryazad
26-12-2017, 00:49
الآن شرایط جدید برای کسانی که پر مصرف هستند خیلی خوب و عالیه اما برای افراد کم مصرف که هزینه کمتری میپردازند و نیاز آنچنانی به حجمهای خیلی بالا ندارند نسبت به سابق ناعادلانه است لطفا برای از خودتون استاندارد درست نکنید ما که مبنای خوبی و بدی چیزی نیستیم هر کس برای خودش استاندارد شخصی خودش رو داره بهر حال درمورد شاتل باید بگم سرهتش خوبه البته فعلا که من هنوز سرویس سابقم رو دارم ولی یک اپلیکیشن ما شاتل و کمپین سلاکتی دارند که جالبه اگه 5000 قدم روزانه پیاده روی کنین گفتنه بودن که 1 گیگ نرافیک رایگان بهتون میدن اما من دوروز با نزدیک 7000 قدم پیاده روی بعلت مشکل نرم افزارشون نتونستم دریافت کنم و کلا با کلی سئوال و جواب از بخش فنیشون و چگ گردن همه چیز نتیحتا متوجه شدم که کل قضیه سرکاری هست و مشتری رو فریب میدن
navid_fo
26-12-2017, 00:49
هر چیزی باید با معیار های اطرافش سنجیده بشه من توی جنوب شهر ماهی 10 تومن در بیارم وضعیتم خوبه یا شمال شهر همون 10 تومن رو ؟!
قبل از شروع بحث یه نگاهی به مفاهیم ساده و اولیه مقایسه اقتصادی دو کشور میندازیم خواهشا نگاه کنین :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تعریف قدرت خرید و تولید ناخالص داخلی با معیار های متفاوت هستش
سپس جایگاه کشور عزیزمون توی لیست زیر طبق 3 پایگاه داده زیر می باشد :
فهرست بر پایه صندوق بینالمللی پول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] E2%80%8C%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%84%D9%84%DB%8C_%D9%B E%D9%88%D9%84) (۲۰۱۷)[۲] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%B1%D9%87%D8%A7_%D8%A8%D8%B1_%D9%BE%D8%A7%DB%8C% D9%87_%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF_%D9%86%D8%A7% D8%AE%D8%A7%D9%84%D8%B5_%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D9%84%D B%8C_(%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B1%DB%8C_%D9%82% D8%AF%D8%B1%D8%AA_%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF)#cite_n ote-imf-2)
فهرست بر پایه بانک جهانی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DB%8C) (۲۰۱۵)[۳] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%B1%D9%87%D8%A7_%D8%A8%D8%B1_%D9%BE%D8%A7%DB%8C% D9%87_%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF_%D9%86%D8%A7% D8%AE%D8%A7%D9%84%D8%B5_%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D9%84%D B%8C_(%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B1%DB%8C_%D9%82% D8%AF%D8%B1%D8%AA_%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF)#cite_n ote-3)
فهرست بر پایه اطلاعاتنامه جهان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87_%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86 ) (۱۹۹۳-۲۰۱۵)[۴] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%B1%D9%87%D8%A7_%D8%A8%D8%B1_%D9%BE%D8%A7%DB%8C% D9%87_%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF_%D9%86%D8%A7% D8%AE%D8%A7%D9%84%D8%B5_%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D9%84%D B%8C_(%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B1%DB%8C_%D9%82% D8%AF%D8%B1%D8%AA_%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF)#cite_n ote-Factbook-4)
این ها برای کل جمعیت کشور هستش باید تقسیم بشه به هر فرد که توی لینک زیر انجام شدش:
مثلا ایران و آمریکا
به طور میانگین شاخص سرانه تولید ناخالص داخلی آمریکا توی دو تا از جدول ها 55000 دلاره
به طور میانگین شاخص سرانه تولید ناخالص داخلی ایران توی دو تا از جدول ها 5000 دلاره
یعنی چی این یعنی قدرت خرید یه فرد آمریکایی برای جنس یکسان ( اینجا ما میگیریم اینترنت )
55000/5000 =11 برابره
این از این
توی ایران بخوام همون 16 مگابیت بگیرم که شاخه isp ها هستش و یه چیز معمولی هستش میشه چی ماهی 90 تومن یا همون 20 دلار حدودا
شما لینک زیر نگاه کن این یه سرعت معمولیه 300 مگابیت هستش نه شاخ شاخ میشه 2گیگابیت ماهی چه قد 70 دلار تازشم مودم میدن و ...
این یعنی شما با سرعت 300 مگابیت بی نهایت دانلود کنید و منع نمیشید (لینک هم دادم من همه کارم با منبع هستش)
خوب بریم سره حساب کتاب برای ایران شدش 20 دلار 16 مگابیت 350 گیگ محدود میشین
ولی اگه بخوایم معادل سازی کنیم باید پول پرداختی آمریکایی ها رو به نسبت 11که در آوردیم تقسیم کنیم یعنی میشه چی 70/11 دلار 6.36 دلار
پس ما قدرت خرید مردم دو کشور رو تبدیل به هم کردیم (توش حقوق هستش توش صادرات کشور و واردات کشور هستش و ... )
یعنی آمریکا 6.36 دلار میدی 300 مگابیت بدون محدودیت ولی ایران 20 دلار میدی 16 مگابیت 350 گیگ
حالا خودتون مقایسه کنین:n16:
بابا این چه کاریه این پشتیبانای احمق شاتل میکنن من پروفایل گیم رو فعال کردم مودم اومد رو حالت FAST بعد نیم ساعت نشده پروفایل گیم رو غیرفعال کردن لعنتی ها بدون هیچ دلیلی حالا هرچی هم میگم طرف فعالش نمیکنه میگه خطت نویز داشته لعوش کردیم بابا SNR خطم روی 15 بود میگم تو بزار مسئولیتش با من قبول نمیکنه لعنتی... آخه مرد حسابی دیگه فعالش کردی چکار دارین فضولی کنین دیگه بعدش میخواد چی بشه. یعنی حسابی کوفتم شد :| :|
OnlyRealMadrid
26-12-2017, 03:24
بابا این چه کاریه این پشتیبانای احمق شاتل میکنن من پروفایل گیم رو فعال کردم مودم اومد رو حالت FAST بعد نیم ساعت نشده پروفایل گیم رو غیرفعال کردن لعنتی ها بدون هیچ دلیلی حالا هرچی هم میگم طرف فعالش نمیکنه میگه خطت نویز داشته لعوش کردیم بابا SNR خطم روی 15 بود میگم تو بزار مسئولیتش با من قبول نمیکنه لعنتی... آخه مرد حسابی دیگه فعالش کردی چکار دارین فضولی کنین دیگه بعدش میخواد چی بشه. یعنی حسابی کوفتم شد :| :|
این دیگه شاهکاره! به 195 شکایت کنید حتما
من نمیخوام فضولی کنم که هر کس چجوری از نت استفاده می کنه ولی به شخصه درک نمی کنم اینایی که ماهی 10 گیگ یا حتی کمتر مصرف دارن چجوری با این حجم سر می کنن
در واقع 10 گیگ میشه روزی 300 مگ که باید کل خانواده استفاده کنن!
من تا بیاد سرویس جدیدم وصل بشه امروز نت نداشتم و تصمیم گرفتم یه بسته 300 مگ 1 روزه 3500 تومن همراه اول بخرم
حالا بگذریم که این 300 مگ 1 روزه چقدر گرونه و ادم حس می کنه جبیبش خالی شده سر هیچی و هر گیگ رو 10 هزار تومن باهاش حساب کردن
ولی بعد از خرید این بسته نه تو تلگرام رفتم نه اینستا
فقط اومدم پی سی ورلد یه سری زدم و سایت ورزش 3 و عصر ایران رو باز کردم چند تا خبر خوندم ولی 2 ساعت بعد چک کردم دیدم از 300 مگ فقط 100 مگش مونده!
در واقع این 300 مگ حداکثر واسه 3-4 ساعت هست نه 1 روز اونم استفاده 1 نفر برای وبگردی ساده نه دانلود کردن و نه حتی تلگرامو اینستا که عکسای و فیلمای پرحجم داره
و هر چی هم سرعت بالاتر باشه این حجم زودتر خالی میشه
reza.karimi
26-12-2017, 07:57
سلام دوست من
این ی طرح تشویقی هست بعید با شکایت کاری از پیش بره
آخرین طرح تمدید شده که مال شما ی ماهه بود
مگر همون شخص رو سخت بگیری بگی شما گفتین حالا درست ش کنین که اونم بعید چون اصلا دسترسی ندارن خارج از سرویس کاری کنن
احتمالا باید سرویس جدید بگیری
Sent from my SM-G950F using Tapatalk by JAVAD
خب الان بحثم سر همینه برای همینم قصد شکایت دارم تبلیغی که کردن خلاف وعده ای که دادن در عمل به من سه تا از پشتیبانیهای بحش فروش شاتل گفتن شما نیازی ندارین اکوی 12 ماهه بگیرین ما یکماهه برای شما بجای 12 ماهه داخل پنل فاکتور میکنیم بعد این 100 درصد تبدیل به یکماهه میشه برای مشترکینی که 12 ماهه داشتن اما الان بعد از نزدیک به 24 روز هنوز یکماهه طرحم هفته دیگه سه شنبه که بیاد میسوزه برای همین اگر شکایت کنم مطمئنم رسیدگی میکنن فقط میخواستم بدونم سایت مربوط به طرح شکایات از isp همین یکی پایینه
complaint.cra.ir ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
farshad.88
26-12-2017, 08:26
دوستانی که اعتراض میکنن برای نبودن حجم کم بین سرویس ها.کمی منصفانه تر نگاه کنید به قضیه. از بین تمام وزیر های آی تی که تاحالا ایران داشته به نظرم آذر جهرمی از همه بیشتر به خودمون به عنوان یه کاربر و مصرف کننده شبیه هست.6 ماه هست که اومده. زمانی که رای اعتماد گرفت و سابقه اطلاعاتی داشت منم مخالفش بودم. اما الان میبینم دقیقا برعکس چیزی که فکر میکردم عملکرد داشته. تا الان جلوی فیلتر شدن تلگرام و اینستاگرام و ... وایستاده. حتی حرف از برداشتن فیلتر توئیتر میزنه. تصمیماتی که درباره فروش اینترنت گرفته شده نسبت به قبلا آیا به نفع شرکت های اینترنتیه یا مصرف کننده ها ؟ به قول علی دایی ببخشید. کجای دنیا اینترنت رو 10 هزار تومان میدن ؟واقعا به این سوال جواب بدین. اگه جایی اینترنت زیر 20 هزار تومان پیدا کردین من هر جای ایران باشید میام دست بوس تون. همون اول که این سرویس های مصرف منصفانه ارائه داد مصاحبه هاشو توی آرشیو خبرگزاری ها بخونید. ببینید چی گفته. گفته این طرح به نفع کاربرانه. باعث رقابت بین شرکت ها میشه.شرکت ها مجبور میشن که برای سرعت های مختلفی که سرویس ارائه میدن حجم های بیشتری در نظر بگیرن.
دوستانی که میگن 10 گیگ در ماه مصرف داشتن یا 10 هزار تومان در ماه هزینه اینترنت میدن و اینکه چرا شبانه رو برداشتن. شما بیا به من بگو مصرفت چجوریه. آیا فقط تلگرام استفاده میکنی ؟ سایت های سال 2017 نسبت به سال 2007 حجم بیشتری دیتا رو توی خودشون دارن.به نظرم اگه قبلا میگفتن کسی که کامپیوتر بلد نیست بیسواده.الان باید بگن کسی که مصرف اینترنتش کمتر از یک گیگ در روز باشه بیسواده. اینکه میگین قبلا با 10 تومان سرویس اینترنت میگرفتین. الانم میتونید بگیرین. کافیه یه سیم کارت همراه اول و ایرانسل داشته باشید و راه به راه فقط از تلگرامتون استفاده کنید !!. اینکه اعتراض میکنید شبانه رو برداشتن. برادر من. دوست گرامی اصل سرویس شبانه بزرگترین توهین قرن به ایرانی ها بود. رسما اسیر شده بودیم. الان با ماهی 50 تومان شما هم سرعت کافی دارین و هم به کمبود حجم فکر نمیکنید. سال دیگه همین موقع مطمئن باشید که دغدغه حجم به کل از بین رفته و سرعت اینترنت هم حداقل به میانگین دنیا رسیده است. ان شالله
babak007
26-12-2017, 09:18
سلام
یک سوال داشتم
این سرویس های غیر حجمی شاتل سرعتاشونو باز میزارن یا میبندن روی همون سرعتی که اعلام میشه؟
یعنی مثلا خط من ۱۶ مگ جواب میده ۸ مگ بگیرم روی ۱۶ میبندن یا همون ۸ رو میدن؟
چون صبانت سرعتارو نمیبنده ولی شاتل رونمیدونم
sat15000
26-12-2017, 10:40
فقط اومدم پی سی ورلد یه سری زدم و سایت ورزش 3 و عصر ایران رو باز کردم چند تا خبر خوندم ولی 2 ساعت بعد چک کردم دیدم از 300 مگ فقط 100 مگش مونده!
در واقع این 300 مگ حداکثر واسه 3-4 ساعت هست نه 1 روز اونم استفاده 1 نفر برای وبگردی ساده نه دانلود کردن و نه حتی تلگرامو اینستا که عکسای و فیلمای پرحجم داره
و هر چی هم سرعت بالاتر باشه این حجم زودتر خالی میشه
شما فکر کن ایرانسل بسته روزانه 20 مگ و پنجاه مگ گذاشته با اونا کجا می شه رفت!!!!!!!
تو سال 2017 حرف از ده بیست گیگ زدن، زشته برای مملکت....
البته شاید این دوستمون هم مصرف روزانه اینترنتونشون بالاست منتهی با اپراتور همراه می روند و دوست دارند از adsl برای دانلود شبانه استفاده کنند و کسی که این نیت رو داره حجم زیاد adsl به چه دردش می خوره ؟
farshad.88
26-12-2017, 10:43
سلام
یک سوال داشتم
این سرویس های غیر حجمی شاتل سرعتاشونو باز میزارن یا میبندن روی همون سرعتی که اعلام میشه؟
یعنی مثلا خط من ۱۶ مگ جواب میده ۸ مگ بگیرم روی ۱۶ میبندن یا همون ۸ رو میدن؟
چون صبانت سرعتارو نمیبنده ولی شاتل رونمیدونم
همون سرعتی که درخواست دادین رو ارائه میده. اگر 16 مگا بیت بگیرین. همون 16 مگا بیت رو ارائه میده. ( 16 مگا بیت یا 8 مگا بایت : برنامه IDM سرعت رو بر حسب بایت نشون میده )
همون سرعتی که درخواست دادین رو ارائه میده. اگر 16 مگا بیت بگیرین. همون 16 مگا بیت رو ارائه میده. ( 16 مگا بیت یا 8 مگا بایت : برنامه IDM سرعت رو بر حسب بایت نشون میده )
البته دوست عزیز 16 مگابیت می شه 2 مگابایت تقسیم بر 8 می شه فکر کنم حواستون نبوده اشتباه نوشتید
Antonio1991
26-12-2017, 13:05
دوستانی که بابت سرویسهای جدید ناراحتن یادشون باشه اونموقع که سرویس اکو با 2 گیگ!!!! حجم رو میدادن بیست هزار تومن هیچکدومتون اعتراض نمیکردید
اونموقع ما هرچی خودمونو به در و دیوار میزدیم این دوستان میگفتن 2 گیگ حجم برای یک ماه کافیه!
خلاصه فاز مظلومیت برندارید که یادمون نرفته فکر منفعت خودتون بودید
Sent from my LG-M320 using Tapatalk
سلام یه سوال داشتم
الان با سرویس 16 مگابیت شاتل خریدم
تمام طول روزم دانلود ریتم 1.9__1.8 راضیم خلاصه
ولی دیشب تست کردم سرعت تک کانکشنم با IDM ازشاتلند که سرور خود شاتل هست تک کانکشنم رویه 500_400 بود ولی 8 کانکشن که دانلود میکردم همون 1.900_1.800 بود
خلاصه این خلاف قانونه درسته؟!!
مرسی
misam5526
26-12-2017, 13:34
سرعت مرکز مخابراتی در جمع اوری و رانژه مجدد به طرز عجیبی ایندفعه بالا بود!
جمع اوری:
ارسال نامه جمع اوری از طرف پارس صبح چهارشنبه -- تخلیه خط از طرف مخابرات همون روز چهارشنبه تا قبل از ظهر!!
رانژه مجدد:
ارسال نامه درخواست رانژه از طرف شرکت صبح شنبه -- انجام رانژه خط توسط مرکز مخابراتی تا ساعت ۲ بعد از ظهر همون روز شنبه!!
تا حالا کمترین مدتی که تخلیه و یا رانژه رو تجربه کرده بودم ۴۸ ساعت بود و اغلب حداقل سه تا چهار روز مجموعا طول می کشید
M A S T 3 R
26-12-2017, 13:49
دوستانی که اعتراض میکنن برای نبودن حجم کم بین سرویس ها.کمی منصفانه تر نگاه کنید به قضیه. از بین تمام وزیر های آی تی که تاحالا ایران داشته به نظرم آذر جهرمی از همه بیشتر به خودمون به عنوان یه کاربر و مصرف کننده شبیه هست.6 ماه هست که اومده. زمانی که رای اعتماد گرفت و سابقه اطلاعاتی داشت منم مخالفش بودم. اما الان میبینم دقیقا برعکس چیزی که فکر میکردم عملکرد داشته. تا الان جلوی فیلتر شدن تلگرام و اینستاگرام و ... وایستاده. حتی حرف از برداشتن فیلتر توئیتر میزنه. تصمیماتی که درباره فروش اینترنت گرفته شده نسبت به قبلا آیا به نفع شرکت های اینترنتیه یا مصرف کننده ها ؟ به قول علی دایی ببخشید. کجای دنیا اینترنت رو 10 هزار تومان میدن ؟واقعا به این سوال جواب بدین. اگه جایی اینترنت زیر 20 هزار تومان پیدا کردین من هر جای ایران باشید میام دست بوس تون. همون اول که این سرویس های مصرف منصفانه ارائه داد مصاحبه هاشو توی آرشیو خبرگزاری ها بخونید. ببینید چی گفته. گفته این طرح به نفع کاربرانه. باعث رقابت بین شرکت ها میشه.شرکت ها مجبور میشن که برای سرعت های مختلفی که سرویس ارائه میدن حجم های بیشتری در نظر بگیرن.
دوستانی که میگن 10 گیگ در ماه مصرف داشتن یا 10 هزار تومان در ماه هزینه اینترنت میدن و اینکه چرا شبانه رو برداشتن. شما بیا به من بگو مصرفت چجوریه. آیا فقط تلگرام استفاده میکنی ؟ سایت های سال 2017 نسبت به سال 2007 حجم بیشتری دیتا رو توی خودشون دارن.به نظرم اگه قبلا میگفتن کسی که کامپیوتر بلد نیست بیسواده.الان باید بگن کسی که مصرف اینترنتش کمتر از یک گیگ در روز باشه بیسواده. اینکه میگین قبلا با 10 تومان سرویس اینترنت میگرفتین. الانم میتونید بگیرین. کافیه یه سیم کارت همراه اول و ایرانسل داشته باشید و راه به راه فقط از تلگرامتون استفاده کنید !!. اینکه اعتراض میکنید شبانه رو برداشتن. برادر من. دوست گرامی اصل سرویس شبانه بزرگترین توهین قرن به ایرانی ها بود. رسما اسیر شده بودیم. الان با ماهی 50 تومان شما هم سرعت کافی دارین و هم به کمبود حجم فکر نمیکنید. سال دیگه همین موقع مطمئن باشید که دغدغه حجم به کل از بین رفته و سرعت اینترنت هم حداقل به میانگین دنیا رسیده است. ان شالله
مشکل اینکه این طرح ها انگشت وسطی به کسانی هست که نمیتونن و یا نمیخوان ماهانه هزینه بالایی رو صرف اینترنت کنن،طرح های ارزون تر(پایینتر از 8 و 16 مگ) آنچنان حجم بیشتری نسبت به قبل نمیدن به علاوه اینکه سرعت هم محدود شده و به همین خاطر هم کسانی که مصرف زیاد نداشتند ضرر کردن هم کسانی که دانلود رایگان داشتند(شبانه/شاتلند/آسیا دی ال و...)
وگرنه کی هست از اینترنت حجم بالا و یا نامحدود بدش بیاد و استقبال نکنه؟ وقتی که اینترنت 16 مگ برچسب به این گرانی میخوره خب معلومه اعراض های زیادی به پا میشه.
بعضی ها یادشون رفته که این طرح از زمان واعظی در جریان بوده و آنچنان ربطی به جهرمی هم نداره و خیلی هم خوشبین هستن که تا آینده ای نزدیک اینترنتی نزدیک به سطح جهانی خواهند داشت! یک موردی رو که این حکومت از سال 57 به مردم خدمتی کرده باشه رو شما نام ببرین تا انتظار داشته باشین کسی به این طرح ها خوشبین و به بهتر شدنش امیدوار باشه!
+
شاهد زیادی از دیکتاتور های کوچک هم در این چند روزه هستیم،درسته که میگن حکومت دیکتاتوری باعث وجود اومدن مردم دیکتاتور میشه! اگه آقای جهرمی نمیگفت کسانی که نمیتونن 90 تومان خرج کنن برن از اینترنت موبایل که 200 میگ میده 5 تومان مصرف کنن موندم این چند روزه آلترنتیو های این عده چی بود! مصرفت کمه پول نداری غلط میکنی از اینترنت ثابت استفاده میکنی!
farshad.88
26-12-2017, 14:52
مشکل اینکه این طرح ها انگشت وسطی به کسانی هست که نمیتونن و یا نمیخوان ماهانه هزینه بالایی رو صرف اینترنت کنن،طرح های ارزون تر(پایینتر از 8 و 16 مگ) آنچنان حجم بیشتری نسبت به قبل نمیدن به علاوه اینکه سرعت هم محدود شده و به همین خاطر هم کسانی که مصرف زیاد نداشتند ضرر کردن هم کسانی که دانلود رایگان داشتند(شبانه/شاتلند/آسیا دی ال و...)
وگرنه کی هست از اینترنت حجم بالا و یا نامحدود بدش بیاد و استقبال نکنه؟ وقتی که اینترنت 16 مگ برچسب به این گرانی میخوره خب معلومه اعراض های زیادی به پا میشه.
بعضی ها یادشون رفته که این طرح از زمان واعظی در جریان بوده و آنچنان ربطی به جهرمی هم نداره و خیلی هم خوشبین هستن که تا آینده ای نزدیک اینترنتی نزدیک به سطح جهانی خواهند داشت! یک موردی رو که این حکومت از سال 57 به مردم خدمتی کرده باشه رو شما نام ببرین تا انتظار داشته باشین کسی به این طرح ها خوشبین و به بهتر شدنش امیدوار باشه!
+
شاهد زیادی از دیکتاتور های کوچک هم در این چند روزه هستیم،درسته که میگن حکومت دیکتاتوری باعث وجود اومدن مردم دیکتاتور میشه! اگه آقای جهرمی نمیگفت کسانی که نمیتونن 90 تومان خرج کنن برن از اینترنت موبایل که 200 میگ میده 5 تومان مصرف کنن موندم این چند روزه آلترنتیو های این عده چی بود! مصرفت کمه پول نداری غلط میکنی از اینترنت ثابت استفاده میکنی!
1- سرعت محدود نشده.واقعی شده. اگر قبلا توی قرارداد درخواست 4 مگ کرده بودی یا کمتر از این مقدار بهت میرسید یا بیشتر از این مقدار و عملا این سرویس ها فقط اسمشون فرق میکرد اما الان هر سرعتی که درخواست بدی همون سرعت میگیری. شما اول باید نیاز خودت رو بشناسی. حداکثر سرعتی که توی مملکت ارائه میشه 16مگ هست. . توقع نداشته باشید که بیشترین سرعت هزینه کمتری داشته باشه
2- شما یه چیزی توی ذهنتون دارین که اینجوری قضاوت میکنید. یه مدل . مثلا میگین فلا کشور اینجوریه. و فلان سرعت رو به پول ایران 20 تومان میده. لطفا بررسی کنید ببینید اون سرعتی رو که بیست تومان میده حداکثر سرعت ارائه شده توی اون کشوره ؟ ما الان حداکثر سقف آرزوهامون به 16 مگ محدود شده که شاید توی فلان کشور حداقل سرعت باشه و با قیمت 20 تومان ارائه بشه !
3- آقای جهرمی زیر ساخت ها رو دیده و اون حرف رو زده ( لینک اون حرفشون رو هم برای من بفرستید لطفا ).باید کاری کنه انحصار فیبر نوری از مخابرات شکسته شه. تجهیزات فیبر نوری تو کل مناطق ارائه شه. اون وقت شما مطمئن باشید که 16 مگ رو میده بیست تومان
4- منم با حرفش موافقم. کسی که مصرفش کمه لازم نیست اینترنتش ثابت باشه. چرا از سرویس های پرتابل استفاده نکنه ؟ هم سرعت خوبی داره و هم مصرف کمتر و هم قیمت بیست تومان و حتی ارزانتر
5- الان جهرمی دیکتاتوره ؟ از نظر من سفره کاسبی ISP ها رو جمع کرد.الان رقابت بین شرکت ها معنی داره. میتونم حدس بزنم که 80% کاربرا هم از این کارش رضایت دارن.
italodance
26-12-2017, 15:03
حداکثر سرعتی که توی مملکت ارائه میشه 16مگ هست.
کاملا اشتباست :V32: اگر از عقل استفاده بشود :V15: امکان سرعتهای 50 مگ در کشور میسر است :V6:
farshad.88
26-12-2017, 15:10
کاملا اشتباست :V32: اگر از عقل استفاده بشود :V15: امکان سرعتهای 50 مگ در کشور میسر است :V6:
بنده اگر اشتباه کردم معذرت میخوام . اما جمله من با " ارائه میشود " تموم شده. چون سیم مسی محدودیت های خاصی دارد. و شماره رو ارجاع میدم به نکته شماره 3
سلام رو همین خط های داغون مسی؟
الان اکثر کاربرا تو گرفتن سرعت 16 مگابیتش موندن به خاطر کیفیت بد خطشون، رو فیبر چرا VDSL اون آره... فعلا انحصار هست...
donkeyoxte
26-12-2017, 15:21
نوید جون ما هم موندیم چه کنیم بدون شبانه
Parsa_HZ
26-12-2017, 15:22
دوستان اینکه همش در تاپیک های مختلف میگین فیبر نوری در انحصار مخابرت هست، منظورتون اینه که اجازه نمیده بقیه شرکتا ازش استفاده کنند؟ منبع موثقی برای انحصاری بودن فیبر مخابرات هست؟
با تشکر
M A S T 3 R
26-12-2017, 15:22
1- سرعت محدود نشده.واقعی شده. اگر قبلا توی قرارداد درخواست 4 مگ کرده بودی یا کمتر از این مقدار بهت میرسید یا بیشتر از این مقدار و عملا این سرویس ها فقط اسمشون فرق میکرد اما الان هر سرعتی که درخواست بدی همون سرعت میگیری. شما اول باید نیاز خودت رو بشناسی. حداکثر سرعتی که توی مملکت ارائه میشه 16مگ هست. . توقع نداشته باشید که بیشترین سرعت هزینه کمتری داشته باشه
2- شما یه چیزی توی ذهنتون دارین که اینجوری قضاوت میکنید. یه مدل . مثلا میگین فلا کشور اینجوریه. و فلان سرعت رو به پول ایران 20 تومان میده. لطفا بررسی کنید ببینید اون سرعتی رو که بیست تومان میده حداکثر سرعت ارائه شده توی اون کشوره ؟ ما الان حداکثر سقف آرزوهامون به 16 مگ محدود شده که شاید توی فلان کشور حداقل سرعت باشه و با قیمت 20 تومان ارائه بشه !
3- آقای جهرمی زیر ساخت ها رو دیده و اون حرف رو زده ( لینک اون حرفشون رو هم برای من بفرستید لطفا ).باید کاری کنه انحصار فیبر نوری از مخابرات شکسته شه. تجهیزات فیبر نوری تو کل مناطق ارائه شه. اون وقت شما مطمئن باشید که 16 مگ رو میده بیست تومان
4- منم با حرفش موافقم. کسی که مصرفش کمه لازم نیست اینترنتش ثابت باشه. چرا از سرویس های پرتابل استفاده نکنه ؟ هم سرعت خوبی داره و هم مصرف کمتر و هم قیمت بیست تومان و حتی ارزانتر
5- الان جهرمی دیکتاتوره ؟ از نظر من سفره کاسبی ISP ها رو جمع کرد.الان رقابت بین شرکت ها معنی داره. میتونم حدس بزنم که 80% کاربرا هم از این کارش رضایت دارن.
1. الان قانون شناس شدین؟اون زمانی که محدودیت 128 برای کاربران خانگی وجود داشت نگفتین به قانون عمل کنن و به هیج وجه به کاربر عادی اینترنت بالاتر از 128 ندن. با این سرعت های مسخره باید سرعت اینترنت تا جای ممکن آزاد باشه،مگه سرعت اینترنت اپراتور های همراه محدوده؟
2. قسمت بولد شده خط بالا.
3.لینک این حرفشون رو راحت با یک سرچ میتونین پیدا کنین همینطور اکانت ایشون در توئیتر و اینستاگرام. الان بحثی در مورد اینکه ایشون میخوان انحصار مخابرات بر روی فیبر نوری رو بردارن نیست! البته اگه این انحصار هم بعد از چندسال کامل برداشته بشه واقعا فکر میکنین قیمت ها یکدفعه کاهش پیدا میکنه؟ امید داشتن بد نیست ولی امید واهی مخربه،همینطور که امید به گاز و برق مجانی باعث چنین فلاکت هایی شد.همینطور که امید به بهبود وضعیت در این چند ساله فقط باعث فرورفتن بیشتر در این باتلاق شده...
4. ...
5.مجبور کردن کاربران به خرید ترافیک داخلی به نظر شما دیکتاتوری نیست؟ یا محدود کردن طرح های اینترنتی به سر جمع 6 طرح بدون کوچکترین تنوع؟ سفره کاسبی جمع شد؟ 90 تومان ماهیانه ازتون میگیرن بعد فکر کردین سفره کاسبی شون جمع شده؟ میگین 80 درصد رضایت دارن،از کی تا الان وضع اقتصادی اونقدر خوب شده که 80 درصد کاربران میتونن 90 تومان ماهیانه خرج اینترنت بکنن و راضی باشن؟
MMDFullHD
26-12-2017, 15:27
بنده اگر اشتباه کردم معذرت میخوام . اما جمله من با " ارائه میشود " تموم شده. چون سیم مسی محدودیت های خاصی دارد. و شماره رو ارجاع میدم به نکته شماره 3
داداش من زیر ساخت رو همه میتونن برای خودشون داشته باشن از زیرساخت خودشون بگیرن و به کاربرای خودشون بدن این محدودیتی نداره پروانه FCP رو که دارن اجازه دارن برای خودشون بکشن اصلا به مخابرات نمیتونه نقشی داشته باشه
الان شاتل تو تهران بعضی از مناطق داره VDSL میده این که میگن مخابرات همکاری نمیکنه یا میکنه نمیکنه همش دروغی بیش نیست
گرونی اصلی نت از جای دیگس از همین زیرساخته که ترافیک رو اینطوری به ISP ها میفروشن ISP ها راحت اتفاقا از خداشونه به مردم راحت نت رو بدن
پول برق سرورای خر فیلترینگ پول تجهیزات که 24 ای روشنن اینا همه نت رو گرون تر کرده پول مردم فلسطینه که اینطوری به نت فشار میاره ولی نت کلا ی چیزیه که خودشون بدون حجمو ارزون تر از عددایی که خودشون میدن میخرن
در مورد نت همراه هم بله ولی همه نمیتونن تو خارجم همینطوره باید ترافیک رو مدیریت کنن هرکی بخواد نصفه شب بزنه شبکه رو کلا اختصاص بده به دانلود هاش اشتباههه
نباید تعرفه همراه از ثابت ارزون تر باشه نت همراه بیشتر بدرد کسی میخوره که خیابون یا بیرون از خونه دسترسی به نت نداره استفاده باید بکنه تو خارج هم همینطوره باید فرهنگ این رو بندازن تو مردم که دانلود جاش تو خونه با نت ثابت هستنه نت همراه
ولی خب مدیریت نیست نمونه اش همین تفتیک ناقص داخلی هست که 500 تا سایت بی خود رو بردن تحت پوشش نه کل ایپی های ایرانی داخل کشور رو که فقط سود کنن
جهرمی ترافیک رو ارزون تر کرد ولی کسی که کارش با 10 هزار تومن نت راه میافتاد سرعت بالاتر میخواست الان راهی نداره که جز 80 هزارتومن پول بی زبون خرج نت کنه
عجیب اما واقعی!
به لطف این سرویس های جدید من با واقعیتی رو به رو شدم که تا چند وقت پیش باورم نمی شد که چنین چیزی وجود داشته باشه! همیشه فکر میکردم که همه ما تحت یوغ این شرکتهای فرصت طلب و مشتری بچاپ هستیم و اینها ظلمی رو در حق همه ما میکنند که البته ظلم السویه عین عدالت نیست! اما الان میبینم عده ای بدون اینکه بخواهم درموردشون قضاوت کنم خواهان سرعت بالا مثلا 16 مگابیت با حجم کم و طبیعتا قیمت پایین هستند و طی همه این سالها مثل اینکه خیلی هم بهشون بد نمیگذشته! طبعا سوالی که پیش میاد فرضا ماهانه با سرعت یاد شده و حجم یکی دو گیگ چه کاری فرد میتونه بکنه؟ با هر نوع مصرف و طبقه اجتماعی و قشر تحصیلی و همینطور فرهنگی و تعداد اعضا خانواده؟ اگر وبگردی کند ظرف چند روز حجم به اتمام میرسه، اگر به چک کردن تلگرام و اینستاگرام و توئیتر و فیسبوک و... بپردازه ظرف چند ساعت، اگر اهل بازی باشه به همین منوال، اگر بخواهد نرم افزارهای کاربردی دانلود کند که بدتر اگر بخواهد لایو ویدئو ببیند همینطور از دانلود فیلم و سریال و حجم های گیگی که صحبت نمیکنم. تازه این برای یک فرد بود اگر خانواده بودند چی؟ شاید بگویید خوب حجم میخرم الان که حجم ها ارزان تر شده، شاید به دانلود شبانه دلخوش باشند آن هم که با نوع جدید و نسبت به هزینه در نوع قدیم بصرفه نیست تازه با شبی 2000 تومن ایرانسل سه ساعت و همراه اول 2500 تومن 5 ساعت میتوانید نامحدود با 4 جی تا حداقل 50 گیگ دانلود کنید کاری که تمام افرادی که توی همه این سالها بدلیل انحصار فیبر نوری در دست مخابرات و عدم ارائه سرویس شبانه در سال های اخیر توسط این سازمان، انجام میدادند. و بقول شاملوی بزرگ ما همچنان دوره می کنیم شب را و روز را، هنوز را...
italodance
26-12-2017, 15:35
سلام رو همین خط های داغون مسی؟
الان اکثر کاربرا تو گرفتن سرعت 16 مگابیتش موندن به خاطر کیفیت بد خطشون، رو فیبر چرا VDSL اون آره... فعلا انحصار هست...
نه منظور من کلی هست چه فیبر و چه LTE ها :V2:
بله مسی که دورانش تمومه انتظاری بیشتر نداریم منطور من راه و چاره همچنان هست اجباری در خرید ADSL نیست اگر بستر موارد الترناتیو بالا را که اشاره کردم برایتان مهیاست. :V12:
:V29:
dadash42
26-12-2017, 15:37
کاملا اشتباست :V32: اگر از عقل استفاده بشود :V15: امکان سرعتهای 50 مگ در کشور میسر است
بیسیم از آپراتورها و بازم تا 2 برابر اون
ولی dsl نه, با بهترین زیر ساخت تو جهان از 20مگ بالاتر نمیره
الان دو سه هفته ای نزد پسرم تو آلمانم, dsl اینجا با بهترین زیر ساخت حداکثر تا 20مگ. این سیمهای مسی تو بهترین شرایت بیش از این کشش ندارن
fibre optic و cable چرا
دوست عزیز...توی قرن 21 ام و سال 2017 که شرکت های اینترنتی بزرگ دنیا ایتنرنت 100 مگابیت بر ثانیه و نامخدود رو در اختیار کاربراشون قرار میدن، شما واقعا مایه ابروریزی هرچی استفاده کننده از اینترنت هستید
خیلی سعی کردم مودبانه حرف بزنم امیدوارم تونسته باشم :n13:
پ.ن: جون مادرتون یه مودم 4G ارزون قیمت تهیه کنید و از اینترنت بی نهایت ارزون ماهانه 200 مگابایت 5000 تومن ایرانسل یا 200 مگابایت 4000 تومن همراه اول هر دو با سرعت بی نهایت ته استفاده رو ببرید و اینقدر با اعتراضاتون طرح های جدید رو خراب نکنید...
نه قربونت برم بی ادبی کجا بود بالاخره هرکس در حد تربیت و فهم خودش حرف میزنه زیاده از حد ظرفیت کسی که ازش انتظار نیست شما راحت باش. اما اينجا ما بحث "قیمت" و هزینه تمام شده برای اکثریت کاربران داریم نه سرعت یا حجم که مسلما کسی از سرعت و حجم بالا بدش نمیاد نه اینکه سیستم قبلی عالی یا قابل مقایسه با دنیا بود اما نسبت به شرايط و طرح های فعلی تعداد بیشتری از کاربران میتوانستند با هزینه خیلی کمتر و حداکثر سرعت و پهنای باند آزاد نیاز اینترنتشون رو برطرف کنند. ما بدمون نمیاد مثل دنیا باشیم اما قیمت های فعلی هیچ شباهتی به دنیا نداره ماهی پنجاه یا هشتاد تومن بابت اینترنت سیمی برای اکثریت کاربران زیادی هست . بنده در استرالیا با سرعت صد مگ ماهانه 72 هزارتومن میدم با سقف مصرف منصفانه 400 گیگ در ماه. یعنی حتی اگر معادلسازی درامد رو هم نکنیم کمتر از نصف قیمتی که اینجا برای حداکثر سرعت 16 میگیرند. اما از اونجا که درامد متوسط اونجا حداقل ده برابر اینجاست (درآمد پایه کارگری ده تومن در برابر یک تومن ایران) یعنی 72 هزارتومن اونجا به نسبت درآمد ایران میشه هفت هزار و دویست تومن. پس هرگاه آقای وزیر اینترنت سرعت نامحدود رو با سقف مصرف چهارصد گیگ ماهانه بما داد هفت هزارو دویست تومن اونوقت ازش تشکر هم خواهیم کرد که اینترت مارو جهانی کرده اما علی الحساب کاری که انجام شده فقط درآمد زایی بیشتر برای شرکتها و بطبع اون دولت هست چون با همون پهنای امکانات و پهنای باند سابق کاربران رو به سمت خرید اجباری ترافیک و هزینه بیشتر برای اینترنت سوق داده.
ERF@NIAN
26-12-2017, 16:27
سلام دوستان، سرویس 16 مگابیت شاتل میخواستم بگیرم، با توجه به اینکه شبانه احتیاجی ندارم، شاتل عادت کم کردن سرعت در حال عادی رو داره؟ چون میخوام خیالم راحت باشه. تک کانکشن شاتل چطوره؟ چون خیلی شرکتا تک کانشکنشون حدود 4 مگابیته.
خط من تا حدود 14،15 کشش داره، شاتل بهم 16 میفروشه؟ البته باهاش وربرم به 16 میرسه
dadash42
26-12-2017, 16:27
والا برای اون کم مصرف ها هم بهتر شده
اونهایی که درک اینترنتشون از تلگرام و انیستاگرم بیشتر نیس
میتونن اون طرح 12,500 تومانی با 10 تا 20 گیگ استفاده کنن. تازه حجم کمشون تموم شد باز اینترنت با سرعت پایین فعاله برا همون تلگرامشون کافیه
این از قبلی براشون صرفه تره
Baby.Boy
26-12-2017, 17:08
سلام دوستان، سرویس 16 مگابیت شاتل میخواستم بگیرم، با توجه به اینکه شبانه احتیاجی ندارم، شاتل عادت کم کردن سرعت در حال عادی رو داره؟ چون میخوام خیالم راحت باشه. تک کانکشن شاتل چطوره؟ چون خیلی شرکتا تک کانشکنشون حدود 4 مگابیته.
خط من تا حدود 14،15 کشش داره، شاتل بهم 16 میفروشه؟ البته باهاش وربرم به 16 میرسه
سلام.
وضعیت سرعت تک کانکشن در چند صفحه قبل توسط تعدادی از دوستان گزارش شده که میتونید ببینید، بطور کلی و با توجه به وضعیت اینترنت کشور، سرعت تک کانکشن خوب و قابل قبوله، اما مرکز مخابراتی شما و تعداد مشترک و سایر عوامل بسیار بسیار تاثیر گذار هستن در کیفیت اینترنت شما و ممکنه شما وضعیت خوبی رو مثل سایر افراد تجربه نکنید، اما همونطور که گفتم دوستان اکثرا راضی هستن از سرعت تک کانکشن(حداقل اونایی که تجربشون رو نوشتن).
اما در مورد کم کردن سرعت تا به امروز چیزی در این مورد گزارش نشده و به احتمال 99% این اتفاق نمیافته و تا زمان اتمام ترافیک شما قادر هستید که با سرعت خریداری شده و مهمتر از اون کشش خط از اینترنت خودتون استفاده کنید.
و در نهایت در مورد سوال آخرتون هم باید بگم بستگی به شانستون داره!
قبلا دوستان گزارش کردن که شاتل حاضر نشده سرعت بالا رو بهشون بده با توجه به اینکه وضعیت خطشون خوب نبوده، اما خودم شخصا تجربه برعکس این قضیه رو دارم و طی چندین بار تماس بهم گفتن که اگر خط شما کشش 16 رو نداشته باشه میتونید این سرویس رو بگیرید و مشکلی نیست، اما سرعتی که بهتون میدیم سرعتی هست که خط کشش داره.
whitewolf
26-12-2017, 17:38
نه قربونت برم بی ادبی کجا بود بالاخره هرکس در حد تربیت و فهم خودش حرف میزنه زیاده از حد ظرفیت کسی که ازش انتظار نیست شما راحت باش. اما اينجا ما بحث "قیمت" و هزینه تمام شده برای اکثریت کاربران داریم نه سرعت یا حجم
خوشحال که سطح تربیت کامنتم مورد پسندت واقع شده. خلاصه سعی کردم در حد حرف خودشت باشه دیگه
بعد میشه این اکثریت رو که هی تکرار میکنی رو توضیح بدی؟ میشه بگی مدرکت چیه که شما در اکثریت هستین؟
نسبت به شرايط و طرح های فعلی تعداد بیشتری از کاربران میتوانستند با هزینه خیلی کمتر و حداکثر سرعت و پهنای باند آزاد نیاز اینترنتشون رو برطرف کنند
- بازم حرف بدون مدرک. میشه مدرکت رو برای "تعداد بیشتری" ارائه بدی؟
- بعد میشه بگی چه طوری با ماهی 2 گیگ و خرید حجم های اضافه پی در پی تا اخر ماه از طرح های الان ارزون تر درمیومد؟
- بعد شما نیاز کاربرا رو از کجا میشناختی؟ خود من روزی 6 گیگ به طور متوسط مصرف دارم شما چه طوری حساب می کنین که ماهی 2-3 گیگ واسه همه همه بسه؟ اصلا میشه بگی شما استفادتون از اینرتنت چیه که بفهمیم چه طوری با روزی 200-300 مگ تا اخر ماه دووم میارین؟ مثل این می مونه که شما لامبورگینی با حداکثر سرعت داشته باشین ولی توی باکش 2-3 لیتر بیشتر بنزین نباشه. نمی دونم چقدر میشه با این ماشین رانندگی کرد
ما بدمون نمیاد مثل دنیا باشیم اما قیمت های فعلی هیچ شباهتی به دنیا نداره
معلومه که هیچ شباهتی نداره. ما ام نگفتیم شباهت داره...ولی مثلا طرح های گذشته خیلی شباهت داشت؟ ماهی 2 گیگ 20 هزارتومن خیلی شبیه طرح های جاهای دیگه دنیا بود که الان خواستار برگشتن اون طرح ها هستین؟ اگه اون ها هم شبیه نبودن پس چرا اون موقع از این اعتراض ها خبری نبود؟
علی الحساب کاری که انجام شده فقط درآمد زایی بیشتر برای شرکتها و بطبع اون دولت هست
الان من نفهمیدم...یعنی مثلا فن آوا و پیشگامان که 1000 هزار گیگ رو میدن 80 تومن نسبت به گذشته که 2 گیگ رو میدادن 20 تومن درآمدشون بیشتر شده؟ خود مدیر عامل پارس آنلاین که گفته بود با طرح های جدید ضرر میلارد تومانی می کنیم بعد شما چه جوری حساب کردی که اینا افزایش درآمد دارن؟؟!!!!
چون با همون پهنای امکانات و پهنای باند سابق کاربران رو به سمت خرید اجباری ترافیک و هزینه بیشتر برای اینترنت سوق داده
یعنی الان که بسته ها همه 200 و 300 و 1000 شده کاربرا بیشتر به سمت خرید سوق پیدا می کنن تا گذشته که طرح ها ماهی 2 گیگ و 3 گیگ بود و شما داری سنگشو به سینه میزنی؟
======================
پ.ن: حالا همه این بحث ها به کنار...میشه جدی بگی چرا در برابر استفاده از اینترنت 4G اینرانسل و همراه اول اینقدر مقاومت می کنی؟ هم حجم های مختلف داره هم ارزونه هم سرعت بی نهایته. خب مشکل چیه دیگه؟ تازه توی ایرانسل میشه خودت حجم ماهیانه رو تعیین کنی و قیمت تموم شده به همون نسبت تغییر کنه.
پ.ن 2: یه چیزیم در مورد قیمت بگم...شما و خیلی از دوستان دیگه انتظار دارین با کمترین میزان قیمت بهترین اینترنتی که می تونین رو تهیه کنید...خیلی هم خوب...همه اینو می خوان...کیه که بدش بیاد؟ ولی شما باید بین 3 مولفه "قیمت"، "سرعت" و "حجم" یه تعادلی رو برقرار کنید که به نفع بیشتر کاربرا باشه. امکان نداره توی هیچ جای دنیا بتونید اینترنت خیلی ارزون (حتی نسبت به سطح درآمد خودشون) پیدا کنید که یکی از اون مولفه هاش راضی کننده باشه. با این حال من موافقم که طرح های جدیدی واسه کم مصرف ها وضع بشه ولی به هیچ وجه موافق اعتراض به طرح های فعلی نیستم.
قیمت بندی ها واقعا عادلانه نیست سرعت 4 مگ یک چهارم سرعت 16 مگ هست ترافیکش هم یک چهارم هست اما قیمتش نصف سرویس 16 مگ هست تمام شرکتها فقط برای سرویس 16 مگ حجم خوبی گذاشتن برای سرویسها پایینتر قیمت و حجم ناعادلانه هست با این کیفیت بد خطوط مسی مخابرات فقط تعداد خیلی محدودی میتونن سرعت 16 مگ داشته باشن شما تو جدول زیر سرویسها و حجمهاش رو نسبت به قیمت مقایسه کنید کاملا مشخصه
بعضی از کسایی که از این طرح ها جدید ناراضی هستن کسایی هستن که با ماهی 20 تا 30 تومن و دانلود شبانه داشتن ترابایتی قبلا مصرف می کردن و حالا چون مجبورا هزینه اینترنت رو بدن الان عصبانی هستن البته من اینو قبول دارم که برای کاربرهای کم مصرف الان طرح های پرسرعت گرونه ولی شرکتایی که طرح هایی مثل نیترو رو دارن ارائه می کنن کاملا جوابگوی این دسته از کاربرا هست ولی بعضی از این کاربران عزیز که می گن ما کم مصرفیم در واقع کم مصرف نیستن کم دوس دارن پول بدن و دانلود شبانه رو بترکونن:n02: ناگفته نمونه که خودمم یه زمانی دانلود شبانه زیاد می کردم (البته نه دیگه ترابایتی) ولی دانلود شبانه روی سلامتی آدم اثر بد می زاره چون خواب رو کاملا می ریزه بهم اعصابت هم خورد می شه ولی الان هر محتوایی رو بخوای بگیری همون لحظه می گیری و این یعنی پیشرفت.
شاید شمایی که از یه شرکت خاص طرح های جشنواره ای خاص می گرفتی برات اون موقع ارزون تربوده نسبت به الان ولی عموم مردم داشتن هزینه زیادی رو پرداخت می کردن خود من ماهی 200 تا 250 تومن هزینه نتم بود چون مصرفمون تو خونه به شدت بالاس هم استریم ویدیو زیاد داریم هم خودم بازی می کنم هم دانلود دارم الان با 80 تومن حجم اضافه هم میارم من راضی هستم از این طرح ها چون اگه کسی اینترنت خوب می خواد باید پولشو هم بده بعضی از دوستان می گن بعضیا به نون شبشون محتاجن 80 تومن از کجا بیارن بدن خوب برادر من کی گفته کسی که به نون شبش محتاجه باید بره بهترین تعرفه اینترنت رو بگیره مگه کسی که پول نداره باید بره مدل بالاترین ماشین رو بگیره؟
هر کسی حق داره اعتراض کنه به وضعیتی که ازش راضی نیست منم نمی گم اعتراض نشه ولی اینکه شما توقع دارید کل طرح رو بریزن بهم توقع زیادیه (که عمرا اتفاق نمی افته چون توقع مردم از اینترنت به شدت رفته بالا و دیگه جلوش رو نمی شه گرفت)
خدا رو شکر امروز دیده بان نت تعرفه 2 ترابایتی ارائه کرد (تو اینستاگرامش) و ایشالا با همین فرمون بریم جلو تا سال دیگه اینترنت عملا نا محدود می شه دیگه:n02:
البته با این تعرفه ها مصرف اینترنت به شدت می ره بالا و به طبعش سرعت میاد پایین ولی اینم درست می شه چون مجبور می شن شرکتا که پهنای باند بیشتری خریداری کنن و کم کم الگوی مصرف کاربرا هم بهتر می شه دیگه تب دانلود ها می خوابه و براشون عادی می شه
david-ebi
26-12-2017, 18:48
من نمی دونم چرا دوستان اینقدر کینه ای با مشترکین کم مصرف برخورد می کنن.
فکر کنم متوجه قضیه نمیشید.هیچکس نخواسته تعرفه های جدید و حجمهای جدید تغییر پیدا کنه.من نظر کلی ام اینه که ملت باید همیشه حجم زیادی در دسترس داشته باشند.(اصلا نامحدود واقعی)
اما الان برای برخی هزینه های این حجمها زیاده و می خواهند بدون اینکه سرویسهای فعلی تغییر کنه یک سری بسته ها و یا سرویسهای ویژه با حجم کم و سرعت بالا و قیمت مناسب هم شرکتها بزارن(که وزیر گفت خواهند گذاشت به مرور زمان)
دوستان همش خیال می کنند کم مصرفها خواهان تغییر کلی سرویسهای حال حاضر هستند.
من فکر می کردم یکی از دوستان نسبت به کم مصرفها کینه به دل داره.حالا فهمیدم اکثرا اینطور هستند.
اگر اون زمان به نفع کم مصرفها بود و شما همش اعتراض می کردید حالا هم به نفع پر مصرفهاست و کم مصرفها اعتراض می کنند.این حق هر کسی هستش
حالا اگر سرویسهای ویژه برای کم مصرفها گذاشتند که ای ولله.اگر هم نذاشتند دعوا که نداریم.پر مصرفها حالشو ببرن نوش جونشون
بازم میگم کم مصرفها با اعتراضاتشون اصلا قصد تغییر کلی این تعرفه های جدید رو ندارند.نترسید :n02:
بعضی از کسایی که از این طرح ها جدید ناراضی هستن کسایی هستن که با ماهی 20 تا 30 تومن و دانلود شبانه داشتن ترابایتی قبلا مصرف می کردن و حالا چون مجبورا هزینه اینترنت رو بدن الان عصبانی هستن البته من اینو قبول دارم که برای کاربرهای کم مصرف الان طرح های پرسرعت گرونه ولی شرکتایی که طرح هایی مثل نیترو رو دارن ارائه می کنن کاملا جوابگوی این دسته از کاربرا هست ولی بعضی از این کاربران عزیز که می گن ما کم مصرفیم در واقع کم مصرف نیستن کم دوس دارن پول بدن و دانلود شبانه رو بترکونن:n02: ناگفته نمونه که خودمم یه زمانی دانلود شبانه زیاد می کردم (البته نه دیگه ترابایتی) ولی دانلود شبانه روی سلامتی آدم اثر بد می زاره چون خواب رو کاملا می ریزه بهم اعصابت هم خورد می شه ولی الان هر محتوایی رو بخوای بگیری همون لحظه می گیری و این یعنی پیشرفت.
شاید شمایی که از یه شرکت خاص طرح های جشنواره ای خاص می گرفتی برات اون موقع ارزون تربوده نسبت به الان ولی عموم مردم داشتن هزینه زیادی رو پرداخت می کردن خود من ماهی 200 تا 250 تومن هزینه نتم بود چون مصرفمون تو خونه به شدت بالاس هم استریم ویدیو زیاد داریم هم خودم بازی می کنم هم دانلود دارم الان با 80 تومن حجم اضافه هم میارم من راضی هستم از این طرح ها چون اگه کسی اینترنت خوب می خواد باید پولشو هم بده بعضی از دوستان می گن بعضیا به نون شبشون محتاجن 80 تومن از کجا بیارن بدن خوب برادر من کی گفته کسی که به نون شبش محتاجه باید بره بهترین تعرفه اینترنت رو بگیره مگه کسی که پول نداره باید بره مدل بالاترین ماشین رو بگیره؟
هر کسی حق داره اعتراض کنه به وضعیتی که ازش راضی نیست منم نمی گم اعتراض نشه ولی اینکه شما توقع دارید کل طرح رو بریزن بهم توقع زیادیه (که عمرا اتفاق نمی افته چون توقع مردم از اینترنت به شدت رفته بالا و دیگه جلوش رو نمی شه گرفت)
خدا رو شکر امروز دیده بان نت تعرفه 2 ترابایتی ارائه کرد (تو اینستاگرامش) و ایشالا با همین فرمون بریم جلو تا سال دیگه اینترنت عملا نا محدود می شه دیگه:n02:
البته با این تعرفه ها مصرف اینترنت به شدت می ره بالا و به طبعش سرعت میاد پایین ولی اینم درست می شه چون مجبور می شن شرکتا که پهنای باند بیشتری خریداری کنن و کم کم الگوی مصرف کاربرا هم بهتر می شه دیگه تب دانلود ها می خوابه و براشون عادی می شه
خوبی این طرح جدید این بود که نشون داد شرکتها تو این سالها چقدر گرانفروشی کردن و سر مردم کلاه گذاشتن و هر موقع هم کاربری تو فروم (از جمله همین پی سی ورلد) اعتراض میکرد عوامل همین شرکتها بهش حمله میکردن که پهنای اینترنت کشور کمه و شما اینترنت مفتی میخواید 24 ساعت میخواید دانلود کنی و حق دیگران را پایمال کنی در صورتی که همین شرکتها الان دارن حجمها ترابایتی و چندصد گیگی میدن تصور ما همیشه این بود که وزارت ارتباطات و شرکت زیرساخت دارن اینترنت را گرون به شرکتها میفروشن اما الان مشخص شد خود شرکتها با عوام فریبی اینترنتی که با قیمت پایین از دولت میخریدن چندصد برابر به مشتریان میفروختن واقعا دم این جهرمی گرم که دست این شرکتها مفت خور را رو کرد
MehrZaad
26-12-2017, 18:57
سرویس های جدید مسلما خیلی خیلی بهتر از سابق شده... فقط ای کاش یه کف منصفانه تری برای حجم و سرعت ها قائل میشدن
به شخصه هر ماه 55/620 تومن پول سرویس 10 گیگ با شبانه رایگان میدادم و گاهی پیش می اومد در طول یک ماه حتی 1 گیگ هم شب ها استفاده نکنم ولی... هر ماه حداقل یه گیگ باکس 13 تومنی باید میخریدیم و باز آرزوی این به دلم می مومند بدون استرس حجم به یوتوب و... سر بزنم. چیزی بیشتر از 68 تومن در ماه با 25 گیگ حجم که 15 گیگش فقط برای 10 روز بود... در نظر داشته باشید فقط برای وب گردی 10 گیگ در طول ماه جواب گو نبود... حالا آپدیت ها و احیانا موزیک و فیلم و برنامه گرفتن بماند...
دوستانی که از تغییرات شاکین بیان قیمت و حجم دریافتیشون در سابق و مورد مصرف نتشون رو شفاف سازی کنن
من نمی دونم چرا دوستان اینقدر کینه ای با مشترکین کم مصرف برخورد می کنن.
فکر کنم متوجه قضیه نمیشید.هیچکس نخواسته تعرفه های جدید و حجمهای جدید تغییر پیدا کنه.من نظر کلی ام اینه که ملت باید همیشه حجم زیادی در دسترس داشته باشند.(اصلا نامحدود واقعی)
اما الان برای برخی هزینه های این حجمها زیاده و می خواهند بدون اینکه سرویسهای فعلی تغییر کنه یک سری بسته ها و یا سرویسهای ویژه با حجم کم و سرعت بالا و قیمت مناسب هم شرکتها بزارن(که وزیر گفت خواهند گذاشت به مرور زمان)
دوستان همش خیال می کنند کم مصرفها خواهان تغییر کلی سرویسهای حال حاضر هستند.
من فکر می کردم یکی از دوستان نسبت به کم مصرفها کینه به دل داره.حالا فهمیدم اکثرا اینطور هستند.
اگر اون زمان به نفع کم مصرفها بود و شما همش اعتراض می کردید حالا هم به نفع پر مصرفهاست و کم مصرفها اعتراض می کنند.این حق هر کسی هستش
حالا اگر سرویسهای ویژه برای کم مصرفها گذاشتند که ای ولله.اگر هم نذاشتند دعوا که نداریم.پر مصرفها حالشو ببرن نوش جونشون
بازم میگم کم مصرفها با اعتراضاتشون اصلا قصد تغییر کلی این تعرفه های جدید رو ندارند.نترسید :n02:
شاید شخص شما این توقع رو نداشته باشید ولی توی همون اینستاگرام وزیر بعضی ها اومدن گفتن طرح های جدید رو کلا کنسل کنید همون قبلی ها بهتر بود
یه سوال دیگه هم دارم ازتون می شه یه قیمت به من بدید که اگه بدن ازش راضی هستید دوس دارم بدونم چیزی که توی ذهنتون هست چقدر فرق داره با این طرح های جدید مثلا بگید من توقع دارم سرعت 4 مگ با 10 گیگ دانلود قیمتش اینقدر باشه
شما رو نمی گم ولی بعضی دوستان توی همین انجمن کلا ناراضی ان یعنی اصلا مهم نیست که موضوع چیه مهم اینه که اونا ناراضی ان:n02:اول طرح گیر داده بودن به این که چرا حجما کمه حالا که حجما سر به فلک کشیده می گن کم مصرفا پس چی من نفهمیدم بالاخره بعضیا کم مصرف هستن یا پر مصرف
اتفاقا ما اصلا ترسی نداریم از اینکه این طرح شکست بخوره یا برداشته شه چون چیزی که درسته راه خودش رو پیدا می کنه و الان اگر یه شرکتی حتی حرف اینو بزنه که برگرده به قبل مطمئنا مردم دنیا رو روی سرشون خراب می کنن مثل همون کاری که با شاتل کردن و دیدیم که چجوری عقب نشینی کرد از طرح های اولیش
فضای رقابتی هیچوقت به ضرر مصرف کننده نیست چون همیشه یه شرکتایی پیدا می شن که جسارت دارن و می خوان سرویس بهتر ارائه کنن ولی به وجود اومدن یه اینجور فضایی متاسفانه فقط با زور ممکن بود که من به شخصه خوشحالم که این زور به شدت اعمال شد.
Antonio1991
26-12-2017, 19:34
به نظرم شرکتها یه طرح بزارن سالی دو گیگ بیست هزار تومن با شبانه رایگان تا کم مصرفها راضی بشن
کلا دوستان کم مصرف از اینترنت فقط و فقط دانلود رو میشناسن
پای صحبت خیلیاشون نشستم میگفتن تا ماه قبل فقط هارد پر میکردن
میگفتم کی فرصت میکنید 3-4 ترابایت فیلم و سریالو ببینید؟
میخندیدن! یعنی فقط حرص دانلود شبانه دارن این دوستان
وگرنه اگه راست بگن و مشکلشون قیمت و حجم کم باشه همون طرح 20-30 گیگ ماهانه 20 هزار تومن کارشونو راه میندازه
david-ebi
26-12-2017, 19:42
شاید شخص شما این توقع رو نداشته باشید ولی توی همون اینستاگرام وزیر بعضی ها اومدن گفتن طرح های جدید رو کلا کنسل کنید همون قبلی ها بهتر بود
یه سوال دیگه هم دارم ازتون می شه یه قیمت به من بدید که اگه بدن ازش راضی هستید دوس دارم بدونم چیزی که توی ذهنتون هست چقدر فرق داره با این طرح های جدید مثلا بگید من توقع دارم سرعت 4 مگ با 10 گیگ دانلود قیمتش اینقدر باشه
شما رو نمی گم ولی بعضی دوستان توی همین انجمن کلا ناراضی ان یعنی اصلا مهم نیست که موضوع چیه مهم اینه که اونا ناراضی ان:n02:اول طرح گیر داده بودن به این که چرا حجما کمه حالا که حجما سر به فلک کشیده می گن کم مصرفا پس چی من نفهمیدم بالاخره بعضیا کم مصرف هستن یا پر مصرف
اتفاقا ما اصلا ترسی نداریم از اینکه این طرح شکست بخوره یا برداشته شه چون چیزی که درسته راه خودش رو پیدا می کنه و الان اگر یه شرکتی حتی حرف اینو بزنه که برگرده به قبل مطمئنا مردم دنیا رو روی سرشون خراب می کنن مثل همون کاری که با شاتل کردن و دیدیم که چجوری عقب نشینی کرد از طرح های اولیش
فضای رقابتی هیچوقت به ضرر مصرف کننده نیست چون همیشه یه شرکتایی پیدا می شن که جسارت دارن و می خوان سرویس بهتر ارائه کنن ولی به وجود اومدن یه اینجور فضایی متاسفانه فقط با زور ممکن بود که من به شخصه خوشحالم که این زور به شدت اعمال شد.
امیدوارم حجمها همچنان بالا و پایدار و رو به نامحدود شدن واقعی باقی بمونه
من اتفاقا هیچ مبلغ خاصی تو ذهنم نیست.اگر به من باشه میگم ماهی پنج هزار تومان با سرعت 16 مگابیت:n08:
اما یک جوری خودم رو با طرحهای جدید می خواهم منطبق کنم و شرکتها دیگه هر چی اعلام کردن بعدش باید ببینیم چی میشه.
خوب شما دوست عزیز خدا رو شکر ترسی نداری اما برخی دوستان دیگه از حرفاشون معلومه که خیلی هم ترس دارن:n29:
اما به قول یکی از دوستان پرمصرف که درست هم می گفت این طرحها تغییر ناپذیر هستش.حداقل برای یکسال آینده
ما هم بالاخره یک جوری سر می کنیم.غمی نیست:n02:
david-ebi
26-12-2017, 19:47
به نظرم شرکتها یه طرح بزارن سالی دو گیگ بیست هزار تومن با شبانه رایگان تا کم مصرفها راضی بشن
کلا دوستان کم مصرف از اینترنت فقط و فقط دانلود رو میشناسن
پای صحبت خیلیاشون نشستم میگفتن تا ماه قبل فقط هارد پر میکردن
میگفتم کی فرصت میکنید 3-4 ترابایت فیلم و سریالو ببینید؟
میخندیدن! یعنی فقط حرص دانلود شبانه دارن این دوستان
وگرنه اگه راست بگن و مشکلشون قیمت و حجم کم باشه همون طرح 20-30 گیگ ماهانه 20 هزار تومن کارشونو راه میندازه
دوست عزیز این حجمای زیاد کنونی حق شماست و نوش جونت.تازه اصلش اینه که همچین زیاد هم نیست.
اون سرویس 20 گیگ ماهانه 20 هزار تومان هم خوب سرعتش پایینه.یعنی یک مگابیت هستش که به درد نمی خوره.
وگرنه برای شبانه اگر مشکل بود که الان چندین شرکت دارن شبانه هم میدن.(یعنی از اون نظر مشکلی نیست)
من اتفاقا هیچ مبلغ خاصی تو ذهنم نیست.اگر به من باشه میگم ماهی پنج هزار تومان با سرعت 16 مگابیت:n08:
اما یک جوری خودم رو با طرحهای جدید می خواهم منطبق کنم و شرکتها دیگه هر چی اعلام کردن بعدش باید ببینیم چی میشه.
خوب شما دوست عزیز خدا رو شکر ترسی نداری اما برخی دوستان دیگه از حرفاشون معلومه که خیلی هم ترس دارن:n29:
اما به قول یکی از دوستان پرمصرف که درست هم می گفت این طرحها تغییر ناپذیر هستش.حداقل برای یکسال آینده
دوست عزیز یه سوال برام پیش اومده تا اونجا که یادمه اون دورانی که توی تاپیک صبانت من و شما می زدیم تو سر و کله ی همدیگه :n08:اصلا کاربر کم مصرفی نبودید و اتفاقا هر دو تامون دانلود شبانه به شدت زیادی داشتیم برام خیلی عجیب و جالبه که شما الان رفتید توی صف کم مصرفا می تونم بپرسم چه تغییر اساسی توی مصرفتون ایجاد شده چون یادمه اون موقع بالاترین تعرفه ها رو هم می گرفتید
david-ebi
26-12-2017, 19:57
دوست عزیز یه سوال برام پیش اومده تا اونجا که یادمه اون دورانی که توی تاپیک صبانت من و شما می زدیم تو سر و کله ی همدیگه :n08:اصلا کاربر کم مصرفی نبودید و اتفاقا هر دو تامون دانلود شبانه به شدت زیادی داشتیم برام خیلی عجیب و جالبه که شما الان رفتید توی صف کم مصرفا می تونم بپرسم چه تغییر اساسی توی مصرفتون ایجاد شده چون یادمه اون موقع بالاترین تعرفه ها رو هم می گرفتید
دقیقا درسته دوست عزیز.
تغییر در سبک زندگی و شغل و نبودن اکثر اوقات در منزل و نداشتن گوشی به روز:n02: منو جزو کم مصرفها کرد
خیلی داشت مصرفم میرفت بالا اما نمیتونستم ترک کنم:n08:.خدا هم زد پس کلمون یک شغلی بهمون داد که کم مصرف شدیم:n01:
دوستانی که میگن الان بهتر شده یکی به من جواب بده من با این خط که قبلا تا 5 مگ میکشید و حالا آوردنش روی 3 مگ و خط روی 2 مگ بسته شده باید ماهی 80 هزار بدم و روی 2 مگ بسته بشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
George Shelly
26-12-2017, 20:16
دوستانی که میگن الان بهتر شده یکی به من جواب بده من با این خط که قبلا تا 5 مگ میکشید و حالا آوردنش روی 3 مگ و خط روی 2 مگ بسته شده باید ماهی 80 هزار بدم و روی 2 مگ بسته بشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چند تا پریز تلفن تو خونه دارید ؟
یکیشو اگر تونستی جدا کن ببین SNR بهتر میشه یا نه!!!!!!
مثلا اگر تو نشیمن و تو اتاق خواب دارید پریز نشیمن رو قطع کنید ببینید تغییر می کنه یانه!!!!!
مثلا اگر تو نشیمن و تو اتاق خواب دارید پریز نشیمن رو قطع کنید ببینید تغییر می کنه یانه!!!!!
هیچ پریزی نیست مستقیم از دم در وصل به مودم :n21: قبلا max تا 5 میکشید ور روی 3 مگ بسته بود بعد max شد 4 و روز 5 شنبه adsl کلا قطع شد و شنبه که وصل شد تا 4 میکشید ولی از یک شنبه بیشتر از 3 نمیکشه میدونم که کار خود شرکت با مخابرات :n14: حالا نمیدونم با این تفاسیر بمونم یا برم جای دیگه فقط بخاطر پینگ تا حالا موندم :n13:
پاک شود....
TranceaweSome
26-12-2017, 20:51
هیچ پریزی نیست مستقیم از دم در وصل به مودم :n21: قبلا max تا 5 میکشید ور روی 3 مگ بسته بود بعد max شد 4 و روز 5 شنبه adsl کلا قطع شد و شنبه که وصل شد تا 4 میکشید ولی از یک شنبه بیشتر از 3 نمیکشه میدونم که کار خود شرکت با مخابرات :n14: حالا نمیدونم با این تفاسیر بمونم یا برم جای دیگه فقط بخاطر پینگ تا حالا موندم :n13:
منم شیراز هستم مرکز ولی عصر
خطم قبلا تا 7 مگ میکشید الان تا 3 مگ میکشه کابل جدید هم مستقیم از سر خط کشیدم
نمیدونم چرا یهو کیفیت انقدر افتضاح شده. بخاطر همین کیفیت افتضاح خواستم برم دنبال فیبر نوری
حالا نمیدونم درخواست بدم از جعبه تقسیم محله یه کابل جدید بکشم کلا وضعیت بهتر میشه یا نه
نمیدونم چرا یهو کیفیت انقدر افتضاح شده. بخاطر همین کیفیت افتضاح خواستم برم دنبال فیبر نوری
حالا نمیدونم درخواست بدم از جعبه تقسیم محله یه کابل جدید بکشم کلا وضعیت بهتر میشه یا نه
من مرکز ابوذر هستم البته مشکل مثل شما رو داشتم 195 شکایت زدم اومد کلا یه سیم جدید برام کشید از تقسیم خیلی عالی شد به نظرم شما هم همچین کاری انجام بده ضرر نداره
من مرکز ابوذر هستم البته مشکل مثل شما رو داشتم 195 شکایت زدم اومد کلا یه سیم جدید برام کشید از تقسیم خیلی عالی شد به نظرم شما هم همچین کاری انجام بده ضرر نداره
من مرکز سلمان کوفتی هستم یعنی اگر شکایت کنم به 195 جواب میده ... باید یه تستی بزنم
TranceaweSome
26-12-2017, 20:57
خیلی ممنون
کدوم قسمت 195 میشه از مخابرات و نویز و کلا این مسئله شکایت کرد؟خیلی گشتم برا همین کار تو 195 آخر نفهمیدم کجا باید درخواست بدم و چی بنویسم؟ یه راهنمایی کنید اگر امکانش هست
ممنون
بزارید پس کامل بگم چی بود قضیه من مدت زیادی بود نتم دیسکانکت می شد و سرعت افتضاح شده بود یه نویز کوچیک هم خط داشت بالای 30 دفعه زنگ زدم اعلام خرابی کردم حتی یکی زنگ نزد بگه آقا چه مرگته اعلام خرابی می کنی این همه!
بعد دیگه یه روز رفتم 195 شکایت کردم خیلی هم قاطی بودم شکایتم تند شد:n08:فرداش ساعت 8 صبح دیدم یکی زنگ زد با شماره تلفن خونه خودمون!!! گفت آقا همین خطه که مشکل داره؟ گفتم آره گفت من 5 دقیقه دیگه اونجام خلاصه اومد کلی هم وضعیت رو چک کرد گفت که نویزتون خیلی کمه که گفتم کم یا زیاد نباید باشه باید درست شه بعد چون شکایت هم کرده بودم نمی تونست زیاد چیزی بگه خلاصه آخر کار گفت سیم مشکل داره و رفت سیم جدید کشید و بعدم فرم رضایت امضا کردم و رفت اما دستش درد نکنه چون واقعا خوب شد
شکایتی که من زدم خرابی خط بود توی بخش ارتباطات ثابت که داخلش کامل توضیح دادم که مشکل نویز دارم و اینترنتم قطع و وصل می شه به نظرم شما هم می تونید بگید اینترنتم قطع و وصل می شه حتما هم بگید از سر خط چک کردید چون اگه اینو نگید می گن مشکل داخلیه اینم بگید که خطتون خوب بوده قبلا و الان اینجوری شده.
امیدوارم به دردتون بخوره و مشکل شما هم حل بشه
TranceaweSome
26-12-2017, 21:13
بزارید پس کامل بگم چی بود قضیه من مدت زیادی بود نتم دیسکانکت می شد و سرعت افتضاح شده بود یه نویز کوچیک هم خط داشت بالای 30 دفعه زنگ زدم اعلام خرابی کردم حتی یکی زنگ نزد بگه آقا چه مرگته اعلام خرابی می کنی این همه!
بعد دیگه یه روز رفتم 195 شکایت کردم خیلی هم قاطی بودم شکایتم تند شد:n08:فرداش ساعت 8 صبح دیدم یکی زنگ زد با شماره تلفن خونه خودمون!!! گفت آقا همین خطه که مشکل داره؟ گفتم آره گفت من 5 دقیقه دیگه اونجام خلاصه اومد کلی هم وضعیت رو چک کرد گفت که نویزتون خیلی کمه که گفتم کم یا زیاد نباید باشه باید درست شه بعد چون شکایت هم کرده بودم نمی تونست زیاد چیزی بگه خلاصه آخر کار گفت سیم مشکل داره و رفت سیم جدید کشید و بعدم فرم رضایت امضا کردم و رفت اما دستش درد نکنه چون واقعا خوب شد
شکایتی که من زدم خرابی خط بود توی بخش ارتباطات ثابت که داخلش کامل توضیح دادم که مشکل نویز دارم و اینترنتم قطع و وصل می شه به نظرم شما هم می تونید بگید اینترنتم قطع و وصل می شه حتما هم بگید از سر خط چک کردید چون اگه اینو نگید می گن مشکل داخلیه اینم بگید که خطتون خوب بوده قبلا و الان اینجوری شده.
امیدوارم به دردتون بخوره و مشکل شما هم حل بشه
خیلی ممنون
هزینه کابل کشی از جعبه تقسیم تا سر خط با خودم هستش؟
الان رفتم برا شکایت توی همون قسمت ارتباط ثابت و زدم خرابی خط
نام اپراتور رو چی بزنم مخابرات یا ISP اینترنتم که فن آوا هست؟ و اینکه موضوع شکایت هم ظاهرا باید زد که فقط خط رو خط و هم شنوایی هستش! شما کدوم رو زدی؟
خیلی ممنون
هزینه کابل کشی از جعبه تقسیم تا سر خط با خودم هستش؟
الان رفتم برا شکایت توی همون قسمت ارتباط ثابت و زدم خرابی خط
نام اپراتور رو چی بزنم مخابرات یا ISP اینترنتم که فن آوا هست؟ و اینکه موضوع شکایت هم ظاهرا باید زد که فقط خط رو خط و هم شنوایی هستش! شما کدوم رو زدی؟
نه با خودشونه من 1 ریال پرداخت نکردم البته یه چیز بگم ممکنه طرف بخواد بازی در بیاره بگه شما خطتون چیزیش نیست اگه نویز ندارید اصلا پیشنهاد شیرینی رو بدید بد نیست به نظرم
اپراتور مخابرات بزنید چون احتمالا اگر مشکل از سیم کشی باشه مربوط به مخابراته موضوع شکایت هم هم شنوایی من زدم اینا مهم نیست اصل متن شکایته کاملا رسمی بنویسید و پر و پیمون که جدی بگیرن
hassan_sia
26-12-2017, 21:25
دوستان سوژه برا دانلود ندارین ؟
منظورم شاتلند نیست کلا فیلم جدید با حالی نیومده یا مثلا فیلم مستند جالب چیزی نیست دانلود کنم؟
italodance
26-12-2017, 21:45
دوستان سوژه برا دانلود ندارین ؟
منظورم شاتلند نیست کلا فیلم جدید با حالی نیومده یا مثلا فیلم مستند جالب چیزی نیست دانلود کنم؟
خیر و دانلود نسخه غیر قانونی سب بلا می شود. :V16:
دوست گرامی سرعت 16 و قیمت پنج تومن خیلی رویایی هم نیست من همین شاتل دویست گیگ 18 ماهه با سرعت 16 گرفتم صد تومن. یعنی میشه ماهی 12 گیگ حجم با قیمت 6/500 هنوز هم دارم استفاده میکنم و با توجه به اینکه رو موبایل هم اینترنت دارم این دوازده گیگ ماهانه برای مواقعی که خونه هستم زیاد هم میارم و میدونم درصد بالایی از کاربران همینند . اینه که ما میگیم طرح های کنونی بدتر و پرهزینه تر شدن حال اونکه باید برعکس باشه چرا باید تصمیم و دخالت وزیر باعث بدتر شدن شرایط برای اکثریت کاربران بشه دو سال گذشته بعلت افزایش پهنای باند و رقابت وضع اینترت نسبتا خوب شده بود پهنای باند برای همه باز بود و طرح ها متنوع و متناسب با مصرف افراد مختلف. حالا آومدن کاری کردن که برای درصد کمی از افرادی پر مصرف که حالا یا تو کار دانلود و سی دی و برنامه فروشی هستند یا ماشاله پر تعدادن و هفت هشت نفری میخوان از یکدونه مودم اینترنت بگیرند و وقت آزاد وبیکاری هم زیاد دارند که هر روز فیلم و سریال ببیند بهتر ازقبل شده ما نمیگیم چرا برای اونها بهتر شده اینترت ارزان و باکیفیت حق همه هست اونهم اینترنت سیمی که در دنیا یک چیز خیلی ارزون قیمت هست تغییرات باید بگونه ای باشه که شرایط برای همه کاربران بهتر بشه. الان هم یا باید طرح های کم حجم پرسرعت بگذارند یا اینکه با همین طرح های کنونی مانند قبل پهنای باند رو ازاد بگذارند چون این طرح ها اسمشون نامحدود هست ولی درواقع آستانه مصرف دارند طرح 512 دارای 25 گیگ ترافیک هست همین طرح با پهنای باند آزاد ارائه بشه مشکلات خیلیها حل میشه. بهرحال بنظرم ماهایی که این اعتراض رو داریم بهتره در جاهای مختلف از سایت و صفحات اجتماعی شاتل و سازمان مقررات و وزیر محترم! بیان کنیم حتما نتیجه خواهد داد.
hassan_sia
26-12-2017, 21:52
ببخشید شما میشه بفرمایین ما که تو ایران هستیم یک فیلم هالیوودی رو چطور به صورت قانونی باید دانلود کنیم؟:n10:
OnlyRealMadrid
26-12-2017, 21:57
نمیخوام تو دعوای کم مصرف ها و پر مصرف ها دخالت کنم ولی اینترنت جدید برای من که پر مصرفم، عالی شده. واسه همینم رفتم فن آوا. در حال حاضر فن آوا و پیشگامان 1 ترابایت برای سرعت 16 میدن که دمشونم گرم. امیدوارم غیر از سرعت 16، بقیه سرعت ها هم حجم هاش بهتر بشه تا کم مصرف ها هم راضی بشن. به نظرم بیشتر باید دنبال کف سرعت سرویس ها بعد از اتمام حجم باشید که فعلا تنها شرکتی که همه سرویس ها رو روی 128 کیلوبیت نمیبره، فن آواست و امیدوارم تمام شرکت ها این مورد رو اصلاح کنن تا غیر حجمی، معنای خودشو تازه پیدا کنه وگرنه اگر قرار باشه سرعت همه سرویس ها بره رو 16 کیلوبایت ( که تازه اینم نیست و 8 کیلوبایت گزارش شده )، که دیگه فرقی با اتمام حجم نخواهد داشت و دقیقا میشه همون نت حجمی.
italodance
26-12-2017, 22:05
ببخشید شما میشه بفرمایین ما که تو ایران هستیم یک فیلم هالیوودی رو چطور به صورت قانونی باید دانلود کنیم؟:n10:
من همیشه از آیتونز با گیفت کارت میخرم یک 100 تایی فیلم تاکنون خریدم نصفشون 4K HDR هست الان هم کریسمس هست و تخفیف خورده همه چی تا 80% :V2: من کیفیت اورجینال خیلی برام مهمه و هر اشغال کیفیتی رو نمیتونم ارشیو داشته باشم و 4K HDR ایتونر فوق العاده است. فقط نسخه اصل کمپانی همین و بس
سریال و موزیک نگو انها رو همگی میخرم همگی منو دارند و پر از همه چی و اضافات :V3:
تاره بخش جدیدی داره همزمان با اکران فیلمها در سینما میتونید همون فیلم رو همونه لحظه بخرید و یا کرایه کنید از این بخش آخرین خرید فیلم هم زمان اکران سینما Beyond Skyline رو خریدم. :V28:
[Mohsen]
26-12-2017, 22:11
نمیخوام تو دعوای کم مصرف ها و پر مصرف ها دخالت کنم ولی اینترنت جدید برای من که پر مصرفم، عالی شده. واسه همینم رفتم فن آوا. در حال حاضر فن آوا و پیشگامان 1 ترابایت برای سرعت 16 میدن که دمشونم گرم. امیدوارم غیر از سرعت 16، بقیه سرعت ها هم حجم هاش بهتر بشه تا کم مصرف ها هم راضی بشن. به نظرم بیشتر باید دنبال کف سرعت سرویس ها بعد از اتمام حجم باشید که فعلا تنها شرکتی که همه سرویس ها رو روی 128 کیلوبیت نمیبره، فن آواست و امیدوارم تمام شرکت ها این مورد رو اصلاح کنن تا غیر حجمی، معنای خودشو تازه پیدا کنه وگرنه اگر قرار باشه سرعت همه سرویس ها بره رو 16 کیلوبایت ( که تازه اینم نیست و 8 کیلوبایت گزارش شده )، که دیگه فرقی با اتمام حجم نخواهد داشت و دقیقا میشه همون نت حجمی.
طرح های فن آوا عالیه فقط حیف که جای ما سرویس دهی نداره :n15:
داخل سایتش ذکر نکرده که ترافیک داخلی فقط مختص اون 500 سایته، تست کردید ببینید برای همه سایت ها جواب میده یا نه؟
OnlyRealMadrid
27-12-2017, 00:10
;9031760']طرح های فن آوا عالیه فقط حیف که جای ما سرویس دهی نداره :n15:
داخل سایتش ذکر نکرده که ترافیک داخلی فقط مختص اون 500 سایته، تست کردید ببینید برای همه سایت ها جواب میده یا نه؟
منتظرم سرویسم وصل بشه تا بتونم در مورد کیفیتش نظر بدم ولی همه شرکت ها همون 500 تا سایته ولی وزیر گفته این شرایط تغییر میکنه! حالا کی تغییر میکنه خدا میدونه!
خب فن آوا هیچی، پیشگامان هم هست. اگر منطقتون دیده بان نت، سرویس میده که اونم 16 مگابیتش رو کرده 2 ترابایت. داتک هم که نامحدود کرده
میشه عزیزایی که شاتل دارن یه تستی برا تک کانکشن بزنن؟!!!
من با idm چند کانکشنم رویه 1.900 هستش
تک کانکشنم افتضاااااح هست افتضاااااح:n29:
نمیدونم شکایتی بکنم آخرشم کلی بهونه دری وری میارن
دیگه خدایی فرق تک کانکشن و چند کانکشن نباید اینقدر باشه
hassan_sia
27-12-2017, 00:14
من همیشه از آیتونز با گیفت کارت میخرم یک 100 تایی فیلم تاکنون خریدم نصفشون 4K HDR هست الان هم کریسمس هست و تخفیف خورده همه چی تا 80% :V2: من کیفیت اورجینال خیلی برام مهمه و هر اشغال کیفیتی رو نمیتونم ارشیو داشته باشم و 4K HDR ایتونر فوق العاده است. فقط نسخه اصل کمپانی همین و بس
سریال و موزیک نگو انها رو همگی میخرم همگی منو دارند و پر از همه چی و اضافات :V3:
تاره بخش جدیدی داره همزمان با اکران فیلمها در سینما میتونید همون فیلم رو همونه لحظه بخرید و یا کرایه کنید از این بخش آخرین خرید فیلم هم زمان اکران سینما Beyond Skyline رو خریدم. :V28:
این گیفت کارت که می فرمایید چی هست ؟ چطور میشه تهیه کرد؟
باهاش میشه از سایتهای دیگه هم تو نت خرید کرد؟
OnlyRealMadrid
27-12-2017, 00:25
اصلا سطح اطلاعاتی اینا در همین حدم نیست که فرق بین سرعت دانلود تک کانکشن و چند کانکشن رو بفهمن. شما زنگ بزن اینو بگو، میگن خطت نویز داره یا برو سر خط :n09: در واقع فقط همین مورد دیکته شده رو یاد گرفتن. همه شرکت ها همینن، استثنا هم نداره. شما فعلا یه شکایت به 195 بزن ببین چی میشه
دقیقا درسته دوست عزیز.
تغییر در سبک زندگی و شغل و نبودن اکثر اوقات در منزل و نداشتن گوشی به روز:n02: منو جزو کم مصرفها کرد
خیلی داشت مصرفم میرفت بالا اما نمیتونستم ترک کنم:n08:.خدا هم زد پس کلمون یک شغلی بهمون داد که کم مصرف شدیم:n01:
درد مشترک :n02:
فقط برای من به برعکس شما وقت مهمتر شده و استفاده از لحظه لحظه این وقت با اهمیت تر ( مخصوصا وقتی خانواده هم پر مصرف شده باشند:n09:)
البته با هویت غیر ایرانی فکر کنم:n36:
در کل تو کشوری که هنوز جزو کپی رایت بین الملل نیست نمی تونی اجبار کنی ( مگر اینکه روابط بین المللی داشته باشی - از هر نوعی - که در ان صورت این مورد را باید رعایت کنی تا بدون مشکل فعالیت کنی.)
پ ن:
هم اکنون که این مطلب را می نویسم زمین یک تکون منو داد گفت برو بخواب:n02:
Gamemaster
27-12-2017, 09:46
این گیفت کارت که می فرمایید چی هست ؟ چطور میشه تهیه کرد؟
باهاش میشه از سایتهای دیگه هم تو نت خرید کرد؟
هر استوری گیفت جدا داره
استور ویندوز با استور ایتونز فرق داره
خاستی پخ بده بیشتر توضیح بدم جاش اینجا نیست
-------------------------
از دیشب کلا نت قط بود فقط داخلی کار میکرد
کسی اینجوری نشده؟
برای من سرعت چند کانکشن همین حدود شماست و تک کانکشن حدود یکسوم تا یک چهارم اون سرعت داره یعنی که بهرحال افتضاح نیست.
نمیخوام تو دعوای کم مصرف ها و پر مصرف ها دخالت کنم ولی اینترنت جدید برای من که پر مصرفم، عالی شده. واسه همینم رفتم فن آوا. در حال حاضر فن آوا و پیشگامان 1 ترابایت برای سرعت 16 میدن که دمشونم گرم. امیدوارم غیر از سرعت 16، بقیه سرعت ها هم حجم هاش بهتر بشه تا کم مصرف ها هم راضی بشن. به نظرم بیشتر باید دنبال کف سرعت سرویس ها بعد از اتمام حجم باشید که فعلا تنها شرکتی که همه سرویس ها رو روی 128 کیلوبیت نمیبره، فن آواست و امیدوارم تمام شرکت ها این مورد رو اصلاح کنن تا غیر حجمی، معنای خودشو تازه پیدا کنه وگرنه اگر قرار باشه سرعت همه سرویس ها بره رو 16 کیلوبایت ( که تازه اینم نیست و 8 کیلوبایت گزارش شده )، که دیگه فرقی با اتمام حجم نخواهد داشت و دقیقا میشه همون نت حجمی. سلام دوست عزیز سایت تابناک نوشته بود که بعد از اتمام حجم مشترک فقط به سایتهای داخلی دسترسی داره که اگه اینطور باشه دیگه فایده نداره و عملا مثل این میمونه که اینترنت نداری..((رویایی که خیلی زود سراب بودنش ثابت شد؛ زمانی که برخی کاربران حجم های خریداری شده شان تمام شد و دریافتند که با اتمام حجم نت، تنها به چند سایت وطنی دسترسی دارند و همین دسترسی هم، با اعمال شاقه است چراکه سرعت نت در این حالت تفاوت چندانی با سرعت اینترنت دیال آپ قدیمی ندارد..))[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
misam5526
27-12-2017, 16:42
سلام دوست عزیز سایت تابناک نوشته بود که بعد از اتمام حجم مشترک فقط به سایتهای داخلی دسترسی داره که اگه اینطور باشه دیگه فایده نداره و عملا مثل این میمونه که اینترنت نداری..((رویایی که خیلی زود سراب بودنش ثابت شد؛ زمانی که برخی کاربران حجم های خریداری شده شان تمام شد و دریافتند که با اتمام حجم نت، تنها به چند سایت وطنی دسترسی دارند و همین دسترسی هم، با اعمال شاقه است چراکه سرعت نت در این حالت تفاوت چندانی با سرعت اینترنت دیال آپ قدیمی ندارد..))[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت تابناک حرف مفت نوشته!
من خودم روز قبل تخلیه رو حجم منصفانه تموم شده بود. سرعت خیلی کم بود ولی داخلی خارجی فرق نداشت ومشکلی برا خارجی بودن سرورا نبود.
سایت تابناک حرف مفت نوشته!
من خودم روز قبل تخلیه رو حجم منصفانه تموم شده بود. سرعت خیلی کم بود ولی داخلی خارجی فرق نداشت ومشکلی برا خارجی بودن سرورا نبود. شما از چه شرکتی سرویس گرفته بودی دوست عزیز؟؟ شاید بعضی از آی اس پی ها این کار رو انجام بدن..دوستان لطفا اعلام کنن که بعد از تمام شدن حجم اینترنتشون اوضاع چجوری هست...سرعت خوبه یا بد هست..و اینکه به چه سایتهایی دسترسی دارن و از چه شرکتی سرویس میگیرن..ممنون
ببخشید
سرعت اپلود رو چند می بندن؟
ببخشید
سرعت اپلود رو چند می بندن؟ فکر کنم حداکثر رو 1 مگ میبندن
misam5526
27-12-2017, 17:46
شما از چه شرکتی سرویس گرفته بودی دوست عزیز؟؟ شاید بعضی از آی اس پی ها این کار رو انجام بدن..دوستان لطفا اعلام کنن که بعد از تمام شدن حجم اینترنتشون اوضاع چجوری هست...سرعت خوبه یا بد هست..و اینکه به چه سایتهایی دسترسی دارن و از چه شرکتی سرویس میگیرن..ممنون
اون شرکتی که عرض کردم پارس انلاین بود.
بعد از ترافیک منصفانه سرعت کمتر از ۱۲۸ مصوب بود ولی محدودیتی نداشت در داخلی خارجی
peyman24x
27-12-2017, 18:10
من از آسیاتک تخلیه کردم اومدم شاتل خیلی راضی هستم هم پینگم بهتره هم سرعت دانلودم حجم هم که بیش از دوبرابر آسیاتکه ولی بازم کاش بالاتر ببره
این از سرویس هایی که شاتل ارائه می کند.
البته اگر داتک سرویس 16 مگ نامحدود رو واقعا ارائه کنه من حداکثر 1-2 ماه دیگر میهمان شاتل خواهم بود:n02:
یک عمر نامحدود بودم این چند ماه که محدود بودم هر چند وقت یکبار چک می کردم مصرف بالا پایین نباشه یا از حد منصفانه رد نشه:n23:
سرویس گیم هم که روی پارس داشتم با 10 گیگ رو مخ بود - چون اگر حواست نباشه سریع دود می کرد سیستم می رفت حرارت می شد:n09: ( یادش نخیر :n07:)
dadash42
27-12-2017, 23:28
این جدول سرویس های شاتل حجمها وافعی نیستن, واقعی نصفه
سلام دوستان من قبلا سرویس 128 شاتل داشتم و سرعت دانلودم روی 1800 کیلوبایت بود یعنی خطم تا 16 مگ باز بود الان با این تعرفه های جدید اگه سرویس 512 بگیرم به نظرتون چه سرعتی بهم میده؟آیا سرعتها واقعی شده یا هنوز باز میذارن پهنای باندو؟
سلام دوستان من قبلا سرویس 128 شاتل داشتم و سرعت دانلودم روی 1800 کیلوبایت بود یعنی خطم تا 16 مگ باز بود الان با این تعرفه های جدید اگه سرویس 512 بگیرم به نظرتون چه سرعتی بهم میده؟آیا سرعتها واقعی شده یا هنوز باز میذارن پهنای باندو؟
سرعتتون 64 کیلوبایت و باز هم نمیذارن
navid_fo
28-12-2017, 01:39
512/8=همونی که میشه که توی idm هستش
vampireXZX
28-12-2017, 02:47
هر فیلم قیمتش حدود 60هزار تومن میشه هر فصل سریال 150هزار تومن تک آهنگ 5هزار تومن هر آلبوم 50هزار تومن....!!برای اینکه فیلمارو تو tv 4k ببینین باید ی apple tv داشته باشین و اینکه هیچ کدوم از چیزهایی که میخرین فایلشو بهتون نمیده یعنی شما بخوای تو ی دستگاه دیگه ببینی باید اکانتت رو بزنی و دوباره دانلود کنی!زیرنویس فارسی هم کلا ساپورت نمیشه یعنی زبانتون باید فول باشه!برای کرسیمس هم هیچ تخفیفی نزده آیتونز برای فیلمها و سریالها!چیزی هم به نام اینکه شما فیلمی که رو پردست با کیفیت بخری نداره!!اگه به کیفیت اصلی هم علاقه دارین هر جیزی که تو آیتونز منتشر میشه چ فیلم چ آهنگ با محتوای کامل و دست نخورده منشر میشه(فیلمهای 4k bluray هم قفلشون شکسته شده و تو نت با حجمهای 70-80گیگ منتشر میشه که از 4k های آیتونز خیلی قوی تره)
قصد بی احترامی ندارم ولی حرفاتون اصلا برای من قابل باور نبود چیزایی که گفتین هزینه خیلی زیاد و نت خیلی قوی میخواد و کسی هم تو ایران اگرم اینارو داشته باشه بعید میدونم اینکارارو کنه!
اگه امکانش هست یک عکس از آرشیو خریدهاتون از آتونز بزارین
italodance
28-12-2017, 09:55
هر فیلم قیمتش حدود 60هزار تومن میشه هر فصل سریال 150هزار تومن تک آهنگ 5هزار تومن هر آلبوم 50هزار تومن....!!برای اینکه فیلمارو تو tv 4k ببینین باید ی apple tv داشته باشین و اینکه هیچ کدوم از چیزهایی که میخرین فایلشو بهتون نمیده یعنی شما بخوای تو ی دستگاه دیگه ببینی باید اکانتت رو بزنی و دوباره دانلود کنی!زیرنویس فارسی هم کلا ساپورت نمیشه یعنی زبانتون باید فول باشه!برای کرسیمس هم هیچ تخفیفی نزده آیتونز برای فیلمها و سریالها!چیزی هم به نام اینکه شما فیلمی که رو پردست با کیفیت بخری نداره!!اگه به کیفیت اصلی هم علاقه دارین هر جیزی که تو آیتونز منتشر میشه چ فیلم چ آهنگ با محتوای کامل و دست نخورده منشر میشه(فیلمهای 4k bluray هم قفلشون شکسته شده و تو نت با حجمهای 70-80گیگ منتشر میشه که از 4k های آیتونز خیلی قوی تره)
قصد بی احترامی ندارم ولی حرفاتون اصلا برای من قابل باور نبود چیزایی که گفتین هزینه خیلی زیاد و نت خیلی قوی میخواد و کسی هم تو ایران اگرم اینارو داشته باشه بعید میدونم اینکارارو کنه!
اگه امکانش هست یک عکس از آرشیو خریدهاتون از آتونز بزارین
نمیدونم چرا دوستان همیشه فاز مقابله دارند .بگذریم دیگه ایرانمون هست دیگه :sq_9:
دوست عزیز اولا من هم ایپد پرو دارم هم اپل تی وی
ایپد پرو HDR ساپورت میکنه
من زبانم فوله
کریسمس فصل حراجه خدایی اینو از کجا میاری میگی؟ یعنی مردم اینو هم نمیفهمند؟؟...!!
کیفیت به گیگ نیست!!!
یک بار گفتم چرا با خودتان لج میکنید ایتونز بخش فروش فیلمهای هم زمان اکران با سینما داره که همون موقع میتونی بخری و یا کرایه کنی :
این فیلمها تازه 4 ماه دیگه برای دیسک و دانلود برای شما میاد . مثلا این عنوان را خریدم که هم اکنون 4K HDR به فروش میره و الان اکران سینماست شما واستی 4 ماه دیگه برانون ریپ دیسکش میاد:
اپل بزودی گفته تمامی فیلمهای اکران سینما را تو خودش اضافه میکنه
در رابطه با شکتون خواهش میکنم دیگه تو ایران جو احساساتی وجود داره برای شما:
کلی هم این هفته کریسمس و تعطیلات فیلمهای کرایه ای 1 دلاری شده بودند فرصت خوبی اگه خرج زیاد نمخواد بکنی به خصوص فیلمهای مستند ارزشش رو خیلی داره :sq_25:
دیگه علاقه هست یکی علاقه به خرج و خرید بازی و کنسول داره یکی سیگار و قلیون یکی هم مثل ما این ولی خوب من به کپی رایت خیلی احترام میگدارم. الان هم تو بخش موزیک خیلی ها در ایران اسپوتیفای و یا اپل میوزیک دارند و اشتراک و استفاده و لذت میبرند که نشان از درک بالاشون و احترام به سازنده کار و کپی رایت و...هست که هر روز داره بیشتر میشوند. تصویری شاید برای همه هنوز نباشند ولی اینده خودش اینو میاره.
نت من 50 مگ هم هست همیشه تصاویر دانلودهام تو بخشش هست سر بزن ببین گیگی 3 دقیقه دانلود میکنم
من هیچ وقت چیزی رو دروغ نمیگم. من تو scene بودم از پس دزدی فیلم و سریال و موزیک دیدم حالم به هم خورد امدم بیرون. از دانلود غیر قانونی متنفرم. :sq_23:
من زبانم فوله
کریسمس فصل حراجه خدایی اینو از کجا میاری میگی؟ یعنی مردم اینو هم نمیفهمند؟؟...!!
کیفیت به گیگ نیست!!!
یک بار گفتم چرا با خودتان لج میکنید ایتونز بخش فروش فیلمهای هم زمان اکران با سینما داره که همون موقع میتونی بخری و یا کرایه کنی :
این فیلمها تازه 4 ماه دیگه برای دیسک و دانلود برای شما میاد . مثلا این عنوان را خریدم که هم اکنون 4K HDR به فروش میره و الان اکران سینماست شما واستی 4 ماه دیگه برانون ریپ دیسکش میاد:
کلی هم این هفته کریسمس و تعطیلات فیلمهای کرایه ای 1 دلاری شده بودند فرصت خوبی اگه خرج زیاد نمخواد بکنی به خصوص فیلمهای مستند ارزشش رو خیلی داره :sq_25:
دیگه علاقه هست یکی علاقه به خرج و خرید بازی و کنسول داره یکی سیگار و قلیون یکی هم مثل ما این ولی خوب من به کپی رایت خیلی احترام میگدارم. الان هم تو بخش موزیک خیلی ها در ایران اسپوتیفای و یا اپل میوزیک دارند و اشتراک و استفاده و لذت میبرند که نشان از درک بالاشون و احترام به سازنده کار و کپی رایت و...هست که هر روز داره بیشتر میشوند. تصویری شاید برای همه هنوز نباشند ولی اینده خودش اینو میاره.
نت من 50 مگ هم هست همیشه تصاویر دانلودها تو بخشش هست سر بزن ببین گیگی 3 دقیقه دانلود میکنم
من هیچ وقت چیزی رو دروغ نمیگم. من تو scene بودم از پس دزدی فیلم و سریال و موزیک دیدم حالم به هم خورد امدم بیرون. از دانلود غیر قانونی متنفرم. :sq_23:
حرف شما درسته و خدارو شکر که میتونین از پس این هزینه ها بربیاین الان توی پلی استور گوگل هم امکان رنت و یا خرید هست هرچند الان آف خورده ولی اگه قیمت اصلیش رو در نظر یگیریم برای خرید تا 30 دلار (4K) و رنت 10 دلار هزینه کرد با با ضریب خطای 0 درصد میشه گفت 90 درصد مردم ما از پس این هزینه بر نمیان و مجبورن سراغ تورنت برن پس نمیشه همه رو به یه چوب زد و این سرگرمی رو ازشون گرفت.
مورد دوم وقتی خود اون استور مردم ایران رو آدم حساب نمیکنه برای چی باید پول بریزم توی جیبش استور اپل رو نمی دونم ولی برای گوگل پلی تو مجبوری برای خرید یا وارد کردن کد گیفت کارت از وی پی ان استفاده کنی تجربه دوبار خریدم از گوگل پلی یکی آلبوم شادمهر :n12: و دیگری اپ POWERAMP که به این صورت بود.
Gamemaster
28-12-2017, 10:56
من زبانم فوله
کیفیت به گیگ نیست!!!
نت من 50 مگ هم هست همیشه تصاویر دانلودها تو بخشش هست سر بزن ببین گیگی 3 دقیقه دانلود میکنم
داداش تنها نیستی منم ایتونز دارم منم پایرت نیستم ولی من همه فیلمارو نمیگیرم فقط اونایی که واقعا بخام-ولی الان نمیدونم چرا همش موقع اجرا کرش میکنه:n28:
کیفیت مهمتره تا کمیت برام
italodance
28-12-2017, 10:59
حرف شما درسته و خدارو شکر که میتونین از پس این هزینه ها بربیاین الان توی پلی استور گوگل هم امکان رنت و یا خرید هست هرچند الان آف خورده ولی اگه قیمت اصلیش رو در نظر یگیریم برای خرید تا 30 دلار (4K) و رنت 10 دلار هزینه کرد با با ضریب خطای 0 درصد میشه گفت 90 درصد مردم ما از پس این هزینه بر نمیان و مجبورن سراغ تورنت برن پس نمیشه همه رو به یه چوب زد و این سرگرمی رو ازشون گرفت.
مورد دوم وقتی خود اون استور مردم ایران رو آدم حساب نمیکنه برای چی باید پول بریزم توی جیبش استور اپل رو نمی دونم ولی برای گوگل پلی تو مجبوری برای خرید یا وارد کردن کد گیفت کارت از وی پی ان استفاده کنی تجربه دوبار خریدم از گوگل پلی یکی آلبوم شادمهر :n12: و دیگری اپ POWERAMP که به این صورت بود.
خوب پول رو می گذاریم کنار تو این مورد مسئله کاملا شخصی هست و من هیچ دخالتی ندارم شاید یکی میخواد پولشو خرج عطر 2 میلیون تومانی یکنه به جای این و به خودش مربوطه و حق داره
اما اگه بحث امریکاست که مشکل ماست و داستان لعنت و تحریم و 40 ساله که اینجوریه و نمامی شرکتها و برندهای امریکایی با ایران کاری ندارند این ما هستیم که داریم
بعد شما اگر مشکل زبان نداشته باشید مشکلی ندارید من هر هفته با اپل صحبت میکنم و انواع مشکلات و ریپورت بگیر تا عودت پول اینقدر ساپورت و پاسخگویی خوبی داره که نگو من اگه مشکلی تو یک حریدی مثلا فیلمی داشته باشم یک سوت عودت پول میگیرم درعرض 12 ساعت و حق با مشتریه و رقابت جهانیه اما نو کشور خودم بخوام مشکلات را گزارش بدم و یا پول را عودت یگیریم که 30 روز یا نامعلومه باید به 195 فقط متوسل بشم.
خلاصه خیلی راضیم. :sq_25:
italodance
28-12-2017, 11:05
داداش تنها نیستی منم ایتونز دارم منم پایرت نیستم ولی من همه فیلمارو نمیگیرم فقط اونایی که واقعا بخام-ولی الان نمیدونم چرا همش موقع اجرا کرش میکنه:n28:
کیفیت مهمتره تا کمیت برام
دیدم شما رو تو بخش مویایل مشکل رو گفته بودی البته من فیلمها رو با ایتونز کامپیوتر نمبینم و کاری زیاد باش ندارم ولی شما باید یکبار کلا پاک کنی و سپس با پرو ک سی و یا وی پی اقدام به دانلود و سپس ریبوت کنی البته شاید مشکل فولدر مدیا ایتونز هم داری میتونی فولدرش رو از تنظیمات تغیر بدی مثلا مال من C:\Users\scene\Music\iTunes\iTunes Media
شما عوض کن موقت ببین حل میشه یا نه.:V31::V28:
سلام
شاتل چه کار زشتی میکنه.
میگه اگر ترافیکت تمام شد . باید هر جوری هست ترافیک ازاد بخری تا انتهای دوره.
واقعا سقوط یک شرکت چطور میتونه شکل بگیره؟ اینم کم کم مشتری هاش می پرونه
f_s10224
28-12-2017, 11:15
من زبانم فوله
کیفیت به گیگ نیست!!!
نت من 50 مگ هم هست همیشه تصاویر دانلودهام تو بخشش هست سر بزن ببین گیگی 3 دقیقه دانلود میکنم
اگر واقعا بخش پخش فیلم همزمان با اکران سینما داشته باشه که خیلی خوبه .ارزش داره !!!
ولی خوب یه سوال پیش میاد که شما چقدر قدرت ذخیره سازی دارین با توجه به اینکه شما فقط سرویس خودشون و بروی ایپد و ...می تونین فیلم رو ذخیره کنین یعنی بهر حال مجبورین فیلم رو پاک کنین و یا دوباره دانلود کنین . نکته بعدی اینکه سرعت نت ما واقعا در این حد هست که یه فیلم 50 گیگی رو تو یه روز اونم با وی پی ان بگیره ! خوب ایپد داغ نمی کنه؟. من کاری به قیمت ندارم چون خودم با کنسول کار می کنم با نت فلیکس و هولو هم کار می کنم . ولی مشکل من با دقیقا همین دریافت فیلمه . در کل جالبه
italodance
28-12-2017, 11:28
اگر واقعا بخش پخش فیلم همزمان با اکران سینما داشته باشه که خیلی خوبه .ارزش داره !!!
ولی خوب یه سوال پیش میاد که شما چقدر قدرت ذخیره سازی دارین با توجه به اینکه شما فقط سرویس خودشون و بروی ایپد و ...می تونین فیلم رو ذخیره کنین یعنی بهر حال مجبورین فیلم رو پاک کنین و یا دوباره دانلود کنین . نکته بعدی اینکه سرعت نت ما واقعا در این حد هست که یه فیلم 50 گیگی رو تو یه روز اونم با وی پی ان بگیره ! خوب ایپد داغ نمی کنه؟. من کاری به قیمت ندارم چون خودم با کنسول کار می کنم با نت فلیکس و هولو هم کار می کنم . ولی مشکل من با دقیقا همین دریافت فیلمه . در کل جالبه
ایپد پروم 512 گیگه و واقعا همین الان دیگه جا ندارم :V4: امیدوارم اپل سال جدید 1 یا 2 ترا بایتش رو بزنه
بله بعد یک مدتی باید قدیمی ها رو پاک کنم :V13: ولی چون اپل سرویس کلاد داره همیشه برای انلاین و استریم در هر جا امکان دیدن دارید و یا بعدا دانلود مجدد و افلاین تو هر دستگاه اپلی چون اپل سیستم جامع کلی برای همه محصولات مشترک داره
نه نه 50 گیگی خوب اپید پرو فقط HDR را ساپورت میکنه که سایز فیلمها از 5 تا 10 گیگند ولی اپل تی وی 4K میتونه کامل همون 50 گیگ که گفتی را پخش کنه بنابراین و با توجه به سایز که اشاره کردید الوویت من همون ایپد هست چون کلا باش حال میکنم 13 اینچ و سبک :V2:
بله خبرش اعلام شده بود:
اول 2 هفته پس از اکران بود حالا هم زمان شده
2018 میخواد همه رو بیاره
farshad.88
28-12-2017, 13:24
قیمت بندی ها واقعا عادلانه نیست سرعت 4 مگ یک چهارم سرعت 16 مگ هست ترافیکش هم یک چهارم هست اما قیمتش نصف سرویس 16 مگ هست تمام شرکتها فقط برای سرویس 16 مگ حجم خوبی گذاشتن برای سرویسها پایینتر قیمت و حجم ناعادلانه هست با این کیفیت بد خطوط مسی مخابرات فقط تعداد خیلی محدودی میتونن سرعت 16 مگ داشته باشن شما تو جدول زیر سرویسها و حجمهاش رو نسبت به قیمت مقایسه کنید کاملا مشخصه
سلام. این مقایسه ای که زومیت انجام داده قدیمی هست. الان خیلی از ارقام ترافیک توی این جدول تغییر پیدا کرده. به عنوان مثال 8 مگ شاتل 175 گیگ اینترنت بین المللی داره در یک ماه
سلام. این مقایسه ای که زومیت انجام داده قدیمی هست. الان خیلی از ارقام ترافیک توی این جدول تغییر پیدا کرده. به عنوان مثال 8 مگ شاتل 175 گیگ اینترنت بین المللی داره در یک ماه
خوب تو همین جدول هم سرویس 8 مگ شاتل 175 گیگ زده
farshad.88
28-12-2017, 13:42
خوب تو همین جدول هم 175 گیگ زده
عذر میخوام. اشتباه از من بود
من که از 175 گیگ ماهیانه به قیمت 54 هزار تومان ( با مالیات و .. ) راضی هستم. همه کاری میتونم انجام بدم. نگران حجمم هم نیستم. بعد از 4 روز تازه 5 گیگ ازم کم شده که البته توی این هفته سریال های آمریکایی تعطیل بودن
درباره سرعت هم بعضی وقت ها یه سکته کوچیک میزنه و حدود ملا 20 تا 30 دقیقه سرعت افتضاح میشه اما بقیه ساعات خیلی خوبه
یه مشکل کوچک این شاتل با استور اپل داره. نمیدونم چرا . روزی یک بار باید اکانت ای کلود رو چک کنیم وگرنه احساس میکنی فیل -- تر شده
همین الان دارم از اینترنت دیدهبان نت استفاده میکنم . قطعی به هیچ وجه نداره. سرعت هم خیلی عالی.مشکلی هم با اکانت های اپل نداره
عذر میخوام. اشتباه از من بود
من که از 175 گیگ ماهیانه به قیمت 54 هزار تومان ( با مالیات و .. ) راضی هستم. همه کاری میتونم انجام بدم. نگران حجمم هم نیستم. بعد از 4 روز تازه 5 گیگ ازم کم شده که البته توی این هفته سریال های آمریکایی تعطیل بودن
درباره سرعت هم بعضی وقت ها یه سکته کوچیک میزنه و حدود ملا 20 تا 30 دقیقه سرعت افتضاح میشه اما بقیه ساعات خیلی خوبه
یه مشکل کوچک این شاتل با استور اپل داره. نمیدونم چرا . روزی یک بار باید اکانت ای کلود رو چک کنیم وگرنه احساس میکنی فیل -- تر شده
همین الان دارم از اینترنت دیدهبان نت استفاده میکنم . قطعی به هیچ وجه نداره. سرعت هم خیلی عالی.مشکلی هم با اکانت های اپل نداره
من احتمالا بعد از نزدیک به ۳ سال دوری از ADSL و استفاده از اینترنت گوشی از داتک میگیرم یا سرویس ۸ مگ یا ۱۶ مگ
فردا احتمالا سفارش میدم ببینم چی میشه
سلام
شاتل چه کار زشتی میکنه.
چرا موقع خرید بار اول این متن رو به مشتری نشون نمیدن؟؟؟
Bensonw3x
28-12-2017, 14:47
با دقت بخوانیم.
OnlyRealMadrid
28-12-2017, 16:01
من احتمالا بعد از نزدیک به ۳ سال دوری از ADSL و استفاده از اینترنت گوشی از داتک میگیرم یا سرویس ۸ مگ یا ۱۶ مگ
فردا احتمالا سفارش میدم ببینم چی میشه
حتما اگه 16 مگابیت نامحدود داتک رو گرفتی در تاپیک داتک، تست سرعت و پینگ بذار که استفاده کنیم، ممنون میشم :n16:
حتما اگه 16 مگابیت نامحدود داتک رو گرفتی در تاپیک داتک، تست سرعت و پینگ بذار که استفاده کنیم، ممنون میشم :n16:
چشم
حتما میذارم
با دقت بخوانیم.
با بنده بودید؟ میگه اگر سرویس بالاتر یا پائین تر بخواهی باید تا اخر دوره ات صبر کنی!! غیر از اینه؟
amirakhavan
28-12-2017, 18:19
سلام
شاتل چه کار زشتی میکنه.
چرا موقع خرید بار اول این متن رو به مشتری نشون نمیدن؟؟؟
با بنده بودید؟ میگه اگر سرویس بالاتر یا پائین تر بخواهی باید تا اخر دوره ات صبر کنی!! غیر از اینه؟
بله غیز اینه! فکر میکنم شاتل به دوره گیر میده و کاری به سرعت سرویس نداره. من همین مورد رو در پنلم تست کردم
هر سرویسی رو حتی سرویس ۱۶مگ رو اگر همون دوره ای انتخاب کنم که سرویس الانم هست، یعنی دوره یکماهه انتخاب کنم و بعد تایید کنم در صفحه بعدی مینویسه: تغییر به این سرویس در لحظه انجام می شود
ولی اگر سرویسی که انتخاب میکنم دورهاش بیشتر از دوره الانی که دارم بزنم، یعنی بیشتر از یکماهه بزنم، مثلن سه ماهه یا بیشتر انتخاب کنم در صفحه بعدی مینویسه: تغییر به این سرویس در انتهای دوره فعلی انجام می شود
MehrZaad
28-12-2017, 21:39
دوستان کسی مرکز مخابراتی سعادتمند از شاتل سرویس نمیگیره؟
دوستان کسی مرکز مخابراتی سعادتمند از شاتل سرویس نمیگیره؟
مرکز مخابراتیه من سعادتمنده. در خدمتم.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
MehrZaad
28-12-2017, 22:55
مرکز مخابراتیه من سعادتمنده. در خدمتم.
گرامی شما چه سرعتی میگیرید؟ آیا راضی هستید؟ یه ساعتهای از روز افت سرعت و نوسان ندارید؟
mehrdad3x
28-12-2017, 23:38
دیدبان نت باز رو دست همه زد
شاتل دوباره داره میره پاین جدول
خوشم میاد این شرکت های تازه تاسیس خوب دارن رقابت رو داغ میکنن
اگه به شاتل و پارس انلاین و... بود همون ده گیگ درماه رو میدادن با قیمت خونشون
ببینیم شاتل اینبار تعرفه هاشو تغیر میده یا بازی رو میبازه به تازه کارا !!!
Milad._.R
29-12-2017, 01:01
این پیشنهاد زمستانی که سه ماهه رو 20درصد تخفیف زده، فقط برای مشترکین جدیده!
اونایی که چند ساله مشتری شاتل هستن باید گرونتر بخرن!
برعکسه!
گرامی شما چه سرعتی میگیرید؟ آیا راضی هستید؟ یه ساعتهای از روز افت سرعت و نوسان ندارید؟۸ مگ دارم و رو همون ۸ مگ بستند. تقریبا نوسان نداره و ثابته.
albertxx
29-12-2017, 02:58
دیدبان نت باز رو دست همه زد
شاتل دوباره داره میره پاین جدول
خوشم میاد این شرکت های تازه تاسیس خوب دارن رقابت رو داغ میکنن
اگه به شاتل و پارس انلاین و... بود همون ده گیگ درماه رو میدادن با قیمت خونشون
ببینیم شاتل اینبار تعرفه هاشو تغیر میده یا بازی رو میبازه به تازه کارا !!!
شرکت هایی که اینجوری تبلیغات میکنن و با حجم های سنگین در پی جذب مشتری هستن معمولا سراسری نیستن و در همه کشور سرویس نمیدن
حتی تو خیلی از همون شهر ها هم از طریق شرکت های دیگه سرویس میدن و دفتر نمایندگی ندارن
شاتل و آسیاتک چون کل کشور رو ساپورت میکنن دست به همچین حرکاتی نمیزنن
چون اینقدر مشترک دارن که وجود همچین تعرفه هایی باعث میشه پهنای باندشون پر بشه و شبکه اختلال داشته باشه
good boy 2010
29-12-2017, 08:42
سلام دوستان
من مشترک قبلی شاتلم یه 512 داشتم با شبانه فاکتور ارسال کرده که با 100 تومن 9 ماه مثل دوره های قبلی تون سرویس بگیرید یعنی همان حجمی قبلی .
کسی تجربه مشابه داره ؟ سرعتش مثل سرویس های جدید افت نمی کنه؟
ممنون از راهنماییتون
Antonio1991
29-12-2017, 12:35
شاتل میتونی سرعت بالا بگیری مثلا 16 مگ بعد بگی خطتو رو دو مگ ببندن؟ چون من خطم تا دو میکشه و حجمشو لازم دارم
parstech
29-12-2017, 12:50
good boy 2010 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])@
سلام.
بنده هم چون مصرفم زیاد نبود و سرعت برام مهم بود، سرویس قبلی ام (2 مگابیت) رو همراه با شبانه تمدید کردم. مطابق گذشته تا جایی که خطتون بکشه سرعت بازه و الان خطم روی سرعت 12 مگابیت تنظیم شده.
ما که همون ١٢٨ قبلی تا ١۶ جواب میده ارزون ترین سرویس بود
حجم فقط باید بگیریم
که اونم جشنواره میاره
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
sasan.69
29-12-2017, 13:53
کسی سرویس ۴ مگ داره؟ سرعت دانلود با ای دی ام چفدره؟
Gamemaster
29-12-2017, 16:19
کسی سرویس ۴ مگ داره؟ سرعت دانلود با ای دی ام چفدره؟
حولوشو ۵۰۰
Antonio1991
29-12-2017, 17:51
شاتل میتونی سرعت بالا بگیری مثلا 16 مگ بعد بگی خطتو رو دو مگ ببندن؟ چون من خطم تا دو میکشه و حجمشو لازم دارم
Sent from my LG-M320 using Tapatalkدوستان ببخشید اینو کسی خبر نداره؟
MehrZaad
29-12-2017, 18:15
دوستانی که میخوان از شاتل به تازگی سرویس بگیرن قبل از هر کاری چک کنن شاتل مرکز مخابراتیشون آیا پورت داره...؟ امروز برای 2 مرکز مخابراتی تو تهران جواب پورت خالی نداریم شنیدیم
mehrdad3x
29-12-2017, 18:22
دوستان ببخشید اینو کسی خبر نداره؟
منم خطم دو مگ میکشه فقط ولی سرویس ۸ مگ رو گرفتم بخاطر حجم بیشتر
سرعت رو مودم خودش بر اساس کشش خط تنظیم میکنه رو همون دو مگ
Antonio1991
29-12-2017, 20:08
منم خطم دو مگ میکشه فقط ولی سرویس ۸ مگ رو گرفتم بخاطر حجم بیشتر
سرعت رو مودم خودش بر اساس کشش خط تنظیم میکنه رو همون دو مگ
مرسی دوست عزیز
یه جورایی هم دردیم :(
mehrdad3x
29-12-2017, 20:23
مرسی دوست عزیز
یه جورایی هم دردیم :(
خدا لعنت کنه مخابرات رو با این زیرساخت هاش
من واسه گرفتن همین دو مگ ده بار رفتم مخابرات دعوا راه انداختم پیش رییسشون تا از پست تلفن سیم مستقیم کشیدن
قبلش بزور ۵۰۰ کیلوبایت میکشید خطمم
بعد اینجا کاربرا ناراحتن که چرا شاتل سرعت رو محدود کرده
محدودیت سرعت رو ما چندساله داریم میکشیم :/
black sabbath
29-12-2017, 22:24
سلام
اگه بخوام از IPTV استفاده کنم روزی 2 یا 3 ساعت به نظرتون کدوم پنل شاتل رو بگیرم بهتره؟
Antonio1991
29-12-2017, 23:39
خدا لعنت کنه مخابرات رو با این زیرساخت هاش
من واسه گرفتن همین دو مگ ده بار رفتم مخابرات دعوا راه انداختم پیش رییسشون تا از پست تلفن سیم مستقیم کشیدن
قبلش بزور ۵۰۰ کیلوبایت میکشید خطمم
بعد اینجا کاربرا ناراحتن که چرا شاتل سرعت رو محدود کرده
محدودیت سرعت رو ما چندساله داریم میکشیم :/
دقیقا میدونم چه بدبختی کشیدی...
منم همین داستانو داشتم با این تفاوت که مخابرات فردیس هیچ گوهی نخورد و اخرش مجبور شدم برا سیم کشی مستقیم 90 تومن پیاده بشم
اونجا فهمیدم رییس و کارمندای مخابرات 90 درصدشون دزد و حرومزاده ن
navid_fo
30-12-2017, 00:00
سلام دوستان
من مشترک قبلی شاتلم یه 512 داشتم با شبانه فاکتور ارسال کرده که با 100 تومن 9 ماه مثل دوره های قبلی تون سرویس بگیرید یعنی همان حجمی قبلی .
کسی تجربه مشابه داره ؟ سرعتش مثل سرویس های جدید افت نمی کنه؟
ممنون از راهنماییتون
سلام
نه دایی من گرفتش همین حالت شما رو داشت تصمیم به ماندن در سرویس اکو 512 گرفتش
هیچ چیزی تغییر نکردش هیچ چیز
فقط در نظر داشته باش دیگه حجمی که هر ماه بهت می دادن 6 گیگ بودش 4 گیگ بودش نمیدونم چی بودش اونو نمیدن دیگه باید خودت بری 2000 بخری گیگی حجم بین الملل
سرعتش همونه شبانه اش همونه
:n16:
navid_fo
30-12-2017, 00:05
سلام
اگه بخوام از IPTV استفاده کنم روزی 2 یا 3 ساعت به نظرتون کدوم پنل شاتل رو بگیرم بهتره؟
سلام
خوب حجیم ترین بگیر دیگه روزی سه ساعت میشه حدودا 12 گیگ اگه hd ببینی کمه کمش
خانواده هم 3 گیگ
جمعا روزی 15 گیگ
حجیم ترینش 350 گیگ میده شاید جوابتو بده :n02::n16:
مگه قرار نبود بعد از اتمام حجم اینترنت قطع نشه؟ من پرسیدم از کارشناس فروش گفت قطع میشه و باید حجم بخرید
فکر کنم باید شکایت کنیم حالشون جا بیاد
یادتون باشه هیچ شرکتی 128 کیلوبیت نمیده چون خیلی از کاربرها اماتور هستند و وقتی سرعت خیلی پایین رو ببینند عصبانی میشن و سعی میکنند از یک شرکت دیگه ای بگیرند شاتل به جای اینکه یک سرعت معقول بده نشسته فکر کرده چیکار کنیم چیکار نکنیم قطع کنیم که دوباره حجم بخرن
مطمئن هستم اگر شگایت کنیم 256 کیلوبیت رو حتما خواهند بست.
dadash42
30-12-2017, 07:31
بعضی کارمندان هر چرتی میگن, خیالت جم قطع نمیشه ولی سرعت حسابی پایین میاد
pipo4713
30-12-2017, 11:07
بعضی کارمندان هر چرتی میگن, خیالت جم قطع نمیشه ولی سرعت حسابی پایین میاد
یه جورایی پشتیبانی درست گفته،انقدری میاره پایین که منصرف بشی بری حجم بخری،چون اصلا نمیتونی باهاش کار کنی...میشه سرعت ساعت 1 تا 2 شب سابق که میگفت از 1 شب رایگان شروع میشه اما انقدر سرعت رو تا 2 پایین میاورد که مجبور بشی 1 ساعت صبر کنی...
| SoRoush 8K |
30-12-2017, 12:08
آقا این جریان منتقل نشدن حجم چیه؟
من قبل از این طرحای جدید یه صد گیگی خریده بودم...
وقتی به این طرحای جدید رسید حدود 50 گیگش مونده بود.
حالا میگن منتقل داده نمیشه و 50 گیگ میپره! درصورتی که زمانی که من خریدم شرایط این بوده: یک ساله و قابل انتقال به دوره بعد!
میشه شکایت کرد؟ ازکجا؟ یعنی چی همینجوری 50 گیگو بالا میکشن :/
حالا میگن منتقل داده نمیشه و 50 گیگ میپره! درصورتی که زمانی که من خریدم شرایط این بوده: یک ساله و قابل انتقال به دوره بعد!
بهتر حجم رو استفاده کنین بعد تغییر سرویس بدین
حجمها بیشتر شده اما کیفیت به شدت افت کرده نسبت به قبل
پینگ سرویس ارت ۱۲۸ من رو 120 بود الان زیر 180 نمیاد
قطعی هم زیاد داره رو این سرویسهای جدید
پشتیبانی هم که انگار از وشت کوه اومدند اصلا زیون آدمیزاد متوجه نمیشن یا اینکه متوجه میشن و خودشون رو به نفهمی میزنن
خلاصه که شاتل مفتش هم گرونه
noisymind
30-12-2017, 14:25
در شرایط خرید وقتی نوشته یک ساله باید منتقل بشه. الان مخابرات در پیت حجمی که از سرویس قدیمی مونده باشه رو منتقل میکنه. البته حجم اضافه خریداری شده.
dadash42
30-12-2017, 14:55
حجمها بیشتر شده اما کیفیت به شدت افت کرده نسبت به قبل
پینگ سرویس ارت ۱۲۸ من رو 120 بود الان زیر 180 نمیاد
قطعی هم زیاد داره رو این سرویسهای جدید
پشتیبانی هم که انگار از وشت کوه اومدند اصلا زیون آدمیزاد متوجه نمیشن یا اینکه متوجه میشن و خودشون رو به نفهمی میزنن
خلاصه که شاتل مفتش هم گرونه
فکرم اینه بعد از آسیاتک یا برم فناوا یا شاتل. خیالم اینبود شاتل پخاطر پشتیبانی و پهنای باند بهتره
الان میخونم اینهمه با فناوا فرقی نداره
Gamemaster
30-12-2017, 17:11
سلام
اونم با این سرعتا :|
black sabbath
31-12-2017, 00:03
اونم با این سرعتا :|
اکانت تست گرفتم بین اسپورت های HD اصلا فریز نداشتن رو پنل چهار مگ
فقط مصرفش بالاست مخصوصاً رو HD ها
Antonio1991
31-12-2017, 00:22
فقط مصرفش بالاست مخصوصاً رو HD هاحدودا ساعتی چند گیگ استفاده داره؟
مثلا یه کانال فول اچ دی با بیت ریت متوسط
black sabbath
31-12-2017, 00:37
حدودا ساعتی چند گیگ استفاده داره؟
مثلا یه کانال فول اچ دی با بیت ریت متوسط
خوب دقت نکردم الآنم که اینترنت کند شده(می دونی که چرا)فعلاً نمی تونم IPTV رو باز کنم دائم فریز داره
فردا میگم هر دقیقه چقدر مصرف می کنه
siamosi60
31-12-2017, 00:54
فول اچدی ۱.۲ گیگ ساعتی و hd ۷۰۰تا ۸۰۰ مگ و sd حود ۵۰۰ مگ ساعتی
Gamemaster
31-12-2017, 10:04
سرعتا چرا اینجوری شد باز
الان باز بهانه دارن میگن به این دلیل و این دلیل نت کمتر یا قطع:n27:
باز از دیشب بهتره
Sent from my SM-G950FD using Tapatalk by JAVAD
italodance
31-12-2017, 10:25
دوستان کشور در استانه اعتراضات هست و اینترنت امروز ممکن قطع بشود.
تمامی دنیا دارند ایران رو میبینند.
بله دیروز برای من ویدئو 30 ثانیه ای با دردسر لود میشد
یک چیزی: چرا سازندگان مودم های adsl آپشنی در مودم نمیزارند که ترافیک دریافتی و ارسالی رو در خودشون به صورت کیلوبایت نشان بده؟ من به شرکت های اینترنتی اعتماد ندارم که حجمم رو نزدند.
چرا من باید به اونا اعتماد کنم بدون هیچ منطقی؟
Mt.Shadow
31-12-2017, 12:41
سلام
بله زوریه ازمنم گرفتن ولی نه اینقدر
هزینه نصب و راه اندازی به مبلغ 15000 تومن که با مالیات میشه 16350 اختياري میباشد و هیچ شرکتی حق اینو نداره زوری دریافت کنه... در صورت اینکه مبلغ رو به شما بازگشت ندادند به complaint.cra.ir مراجعه و از شاتل شکایت کنید.
بله دیروز برای من ویدئو 30 ثانیه ای با دردسر لود میشد
یک چیزی: چرا سازندگان مودم های adsl آپشنی در مودم نمیزارند که ترافیک دریافتی و ارسالی رو در خودشون به صورت کیلوبایت نشان بده؟ من به شرکت های اینترنتی اعتماد ندارم که حجمم رو نزدند.
چرا من باید به اونا اعتماد کنم بدون هیچ منطقی؟
این امکان در مودم ها هست اسم این سرویس SNMP یه برای استفاده از اون میتونید برنامه NetWorx نسخه 5.5.5 (بعد از این نسخه پولی میشه) رو دانلود و نصب کنید بعد تو بخش Main تنظییمات Monitored interfaces رو برروی IP مودمتون قرار بدید.
black sabbath
31-12-2017, 14:54
من می خوام از fair 4 برم به 8 زنگ زدم شاتل گفت شما به دلیل پارامترهای خطت نمی تونی ارتقاء بدی.اگه ارتقاء بدی خطت قطعی زیادی میگیره
نظر شما چیه؟این عکس از مودم
فقط مصرفش بالاست مخصوصاً رو HD ها
بین اسپورت هارو از کجا گرفتی؟
اگه خوبه واسه منم بفرست
این امکان در مودم ها هست اسم این سرویس SNMP یه برای استفاده از اون میتونید برنامه NetWorx نسخه 5.5.5 (بعد از این نسخه پولی میشه) رو دانلود و نصب کنید بعد تو بخش Main تنظییمات Monitored interfaces رو برروی IP مودمتون قرار بدید.
سلام
این پهنای باند فقط PC رو حساب میکنه/؟ دیگه موبایل و بقیه دیوایس ها چطور؟
Mt.Shadow
31-12-2017, 16:58
سلام
این پهنای باند فقط PC رو حساب میکنه/؟ دیگه موبایل و بقیه دیوایس ها چطور؟
شما پهنای باند عبوری از مودم رو میخواستید اینم دقیقا همین کارو میکنه.
یعنی ترفیک در حال تبادل هر دستگاهی اعم از موبایل و لپتاپ و ... چه ار طریق کابل چه وای فای رو به صورت لحظه ایی نشون میده و ذخیره میکنه (البته اینکه این ترافیک دقیقا برای کدوم دیوایس هست با این سرویس قابل شناسایی و تفکیک نیست. فقط مجموع رو نشون میده.
اگه نتونستید تنظیم کنید بگید تا توضیحات کامل به همراه عکس براتون بزارم.
من می خوام از fair 4 برم به 8 زنگ زدم شاتل گفت شما به دلیل پارامترهای خطت نمی تونی ارتقاء بدی.اگه ارتقاء بدی خطت قطعی زیادی میگیره
نظر شما چیه؟این عکس از مودم
خط شما تا 13 مگ میکشه بدون مشکل میتونی به سرویس 8 مگ ارتقا بدی
black sabbath
31-12-2017, 19:19
خط شما تا 13 مگ میکشه بدون مشکل میتونی به سرویس 8 مگ ارتقا بدی
الآن دوباره با نمایندگی شهرمون هم صحبت کردم اونم گفت پنل 8 رو بگیری قطعیت زیاد میشه
منم تا فردا اشتراک ماهیانم تموم میشه الان یه حرکت زدم اونم که تغییر سرویس دادم یه روزه به پنل 8 ببینم چی میشه.اگه خوب بود که هیچی ادامه میدم اما اگه قطعی داشتم بر می گردم به پنل 4
تلگرام که به کل از ساعت 5 از کار افتاد و عملا تمام هماهنگی های کاری قردام نامشخص است. ( بسته به منطقه ای که بودین زمان از کار افتادن فرق می کنه برای هر کسی).
اینترنتم کلا کوفت شده با این کارهاشون نمی شه ادم یکم ریلکس کنه.....
اینم به کنار که که مسیرهای رفت و امدم مشکل دار شده و مجبورم هزینه بیشتر و در کنار خستگی راه را هم اضافه کنم بهش
موندم از دست اینا چی کار کنم ......
برم از ارشیوهام یادی کنم....
در نهایت ... نمی دونم تا کی اینا همش سرویس هارو داغون می کنند.... sigh[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الآن دوباره با نمایندگی شهرمون هم صحبت کردم اونم گفت پنل 8 رو بگیری قطعیت زیاد میشه
منم تا فردا اشتراک ماهیانم تموم میشه الان یه حرکت زدم اونم که تغییر سرویس دادم یه روزه به پنل 8 ببینم چی میشه.اگه خوب بود که هیچی ادامه میدم اما اگه قطعی داشتم بر می گردم به پنل 4
کیفیت خطتت نسبتا خوبه اگه میتونی یبار هم مودم رو ببر سر خط اصلی ورودی تلفن ببین مکس ریت چقدر تغییر داره
masoudyasar
31-12-2017, 22:50
شما پهنای باند عبوری از مودم رو میخواستید اینم دقیقا همین کارو میکنه.
یعنی ترفیک در حال تبادل هر دستگاهی اعم از موبایل و لپتاپ و ... چه ار طریق کابل چه وای فای رو به صورت لحظه ایی نشون میده و ذخیره میکنه (البته اینکه این ترافیک دقیقا برای کدوم دیوایس هست با این سرویس قابل شناسایی و تفکیک نیست. فقط مجموع رو نشون میده.
اگه نتونستید تنظیم کنید بگید تا توضیحات کامل به همراه عکس براتون بزارم.
سلام آیا باید کامپیوتر روشن باشه؟
ممنون نصب کردم
اما خوب این رو سیتسم نصب هست و وقتی خاموش بشه چطور کنتور میاندازه ترافیکی که از سمت دیواس های دیگه از طریق مودم رد میشه؟
امکان داره توضیح دهید .؟ سپاس
Mt.Shadow
01-01-2018, 10:56
سلام آیا باید کامپیوتر روشن باشه؟
بله حتما باید روشن باشه.
چون این اطلاعات جایی ذخیره نمیشه و یک سرویسه که به صورت لحظه ایی اطلاعات رو میفرسته و اون نرمافزار هست که اینارو جمع میکنه.
ممنون نصب کردم
اما خوب این رو سیتسم نصب هست و وقتی خاموش بشه چطور کنتور میاندازه ترافیکی که از سمت دیواس های دیگه از طریق مودم رد میشه؟
امکان داره توضیح دهید .؟ سپاس
متاسفانه راهی نیست، چون این اطلاعات ذخیره نمیشه فقط به صورت لحظه ایی رو پورت خاصی ارسال میشه. پس حتما یک دریافت کننده میخواییم
بله حتما باید روشن باشه.
چون این اطلاعات جایی ذخیره نمیشه و یک سرویسه که به صورت لحظه ایی اطلاعات رو میفرسته و اون نرمافزار هست که اینارو جمع میکنه.
متاسفانه راهی نیست، چون این اطلاعات ذخیره نمیشه فقط به صورت لحظه ایی رو پورت خاصی ارسال میشه. پس حتما یک دریافت کننده میخواییم
من networx 5.5.5 دارم حالا چجوری تنظیمش کنم که به جای مصرف کامپیوتر کل نت مصرفی مودم رو اندازه گیری کنه؟
Mt.Shadow
01-01-2018, 12:37
من networx 5.5.5 دارم حالا چجوری تنظیمش کنم که به جای مصرف کامپیوتر کل نت مصرفی مودم رو اندازه گیری کنه؟
قدم اول اینه که SNMP رو برروی مودمتون فعال کنید تو بعضی مودم ها فعاله بعضی ها هم لازمه دستی فعال کنیم.
بعدش تنظیمات networx رو بازکنید
روی لینکی که با علامت قرمز مشخص کردم کلیک کنید.
بعد صفحه زیر باز میشه
اینجا تو فیلد مشخص شده IP مودمتون رو بزنید بعد تو لیست پایین کانکشن PPPOE مودمتون رو انتخاب و در نهایت OK کنید.
قدم اول اینه که SNMP رو برروی مودمتون فعال کنید تو بعضی مودم ها فعاله بعضی ها هم لازمه دستی فعال کنیم.
بعدش تنظیمات networx رو بازکنید
روی لینکی که با علامت قرمز مشخص کردم کلیک کنید.
بعد صفحه زیر باز میشه
اینجا تو فیلد مشخص شده IP مودمتون رو بزنید بعد تو لیست پایین کانکشن PPPOE مودمتون رو انتخاب و در نهایت OK کنید.
تو عکس اول جلوی ip address واسه من نوشته 0.0.0.0 و در عکس دوم هم قسمت wan interface خالیه و pppo نداره
ادیت: SNMP رو پیدا کردم درست شد.
سلام دوستان
سرویس ۲ مگ من سرعت دانلودش اکثرا زیر 200 کیلوبایته(از شاتللند 140 تا 170) و خیلی هم قطعی داره
پشتیبانی میگه مشکل از خطه
من از وضعیت خط دو تا عکس میذارم عکس اول حالت بدون اسپلیتر و عکس دوم با اسپلیتر(چون پشتیبانی گفت میتونه از اسپلیتر هم باشه!)
لطفا عکس ها رو ببینید و بفرمایید که آیا وضعیت خط واقعا اینقدر خرابه که واسه سرویس 2 مگ هم محدودیت ایجاد میکنه؟
آیا اسپلیتر تاثیری رو وضعیت داره؟
و اینکه در صورت نیاز با سیم کشی مستقیم وضعیت خط بهتر میشه؟
پیشاپیش ممنون از راهنمایی
h_gh_gamkhor
01-01-2018, 18:33
سلام دوستان
سرویس ۲ مگ من سرعت دانلودش اکثرا زیر 200 کیلوبایته(از شاتللند 140 تا 170) و خیلی هم قطعی داره
من از وضعیت خط دو تا عکس میذارم عکس اول حالت بدون اسپلیتر و عکس دوم با اسپلیتر(چون پشتیبانی گفت میتونه از اسپلیتر هم باشه!)
لطفا عکس ها رو ببینید و بفرمایید که آیا وضعیت خط واقعا اینقدر خرابه که واسه سرویس 2 مگ هم محدودیت ایجاد میکنه؟
نویز خط شما بالاست. قطعا اگر سرعت بالاتر ببندن دچار قطع و وصلی نت میشید.
اسپلیتر مقدار خیلی کمی روی کیفیت تاثیر داشته ولی خب بهتره از سر خط تست کنید کیفیت خط رو.
black_19_night
02-01-2018, 02:47
این ۲۰ درصد تخفیف های سه ماهه که برای سرویس های جدید fair هست مطمینید فقط برای مشترکین جدید هست؟
سلام دوستان
زنگ بزن پروفایل گیم فعال کن مشکل حل میشه البته زمانی کاربردیس که مشکل نویز خط رو برطرف کنی... من خودم ابتدا سرویس 2 مگ گرفتم سرعت دانلودش بین 140 الی 160 متغیر بود بعد از فعال سازی پروفایل گیم درست شد...
noisymind
02-01-2018, 14:44
من که رسما از شاتل رفتم:n18:
این تست رو از سر خط گرفتم به نظرتون وضعیت خط الان خوبه؟
shayan0o21
02-01-2018, 16:42
این تست رو از سر خط گرفتم به نظرتون وضعیت خط الان خوبه؟
معمولی هست وضعیت تون یعنی اگر یه خورده دیگه دان استریم بالا ببرید قطعا نویز میگیرید قطعی تلفن میاد سراغتون
به نظرم هر چند مگی که الان بسته شده روی خط تون حداکثرش هست حالا به 1 2 مگ اختلاف
معمولی هست وضعیت تون یعنی اگر یه خورده دیگه دان استریم بالا ببرید قطعا نویز میگیرید قطعی تلفن میاد سراغتون
به نظرم هر چند مگی که الان بسته شده روی خط تون حداکثرش هست حالا به 1 2 مگ اختلاف
ممنون از پاسختون
برای بهتر شدن وضعیت خط میشه کاری کرد؟
چون واقعا همین الان هم با این سرعت قطعی زیاد دارم و از کیفیت سرویس راضی نیستم اگر به این منوال باشه فکر نمیکنم adsl گزینه خوبی باشه
dadash42
02-01-2018, 18:17
تمام تلفنهای منزل از پریزهای دیگه بکش،مودم و تلفن با سپلیتر فقط رو یه پریز تلفن بزار. نویز کمتر سرعت بالاتر
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
ممنون از پاسختون
چون واقعا همین الان هم با این سرعت قطعی زیاد دارم و از کیفیت سرویس راضی نیستم اگر به این منوال باشه فکر نمیکنم adsl گزینه خوبی باشه
تو این دو روز اخیر قطع و وصلی زیاد شده سرعت هم افت کرده تو این 6 ماهی که از شاتل گرفتم اولین باره این مشکل پیش اومده فکر کنم بخاطر درگیریها اینجوری شده
George Shelly
02-01-2018, 20:28
اونایی که ios دارن اینو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از استور دان کنن بی نظیره واسه اینستا و تلگرم!
اندروید رو نمی دونم باشه یا نه سرچ نکردم .
rahman0158
02-01-2018, 20:30
امشب نت شاتل چه مرگشه لینک خارجی و چیز پی ان اصلا کار نمیده:n34:
MehrZaad
02-01-2018, 20:39
آسیات... هم همینه... بد فرم شیرفلکه رو بستن
اره افتضاحه ، حتی گیم انلاین هم نمیشه زد ، وب گردی از لینک خارجی که هیچ نابوده :n23:
shayan0o21
02-01-2018, 21:24
ممنون از پاسختون
فعلا صبر کنید
حریانات یه خورده فروکش کنه بعدش ببینید وضعیت چی جوری میشه
چون الان هیشکی سرعت واقعی خودش نمیگیره
همه مشکل داریم
در حال حاضر تو این وضعیت من تنها کاری که می توانم انجام بدم صبر کردن است تا ببینم وضعیت چگونه میشه... گرچه وضع من خوبه چون کار من فعلا hobby است:n37:
باسه انهایی که کلی روی بستر های سرویس های ارتباط جمعی سرمایه گذاری کردن و ازش در امد کسب می کردند، تو این مدت ضربه می خورند، چون برای خیلی ها تلگرام حکم رابطه ارتباط رسمی تجاریشون شده ... حتی در شرکت های دارای ساختار کلاسیک هم بخاطر اینکه سرویس ایمیل رسمی ، یا چندان رشد نکرده یا به تمام کارمندان جهت ارتباط و هماهنگی ندادند، تلگرام جزو ساختار ارتباطی خیلی ها جهت هماهنگی و ارتباط با کارفرما شده که با این وضعیت عملا خیلی کارها فعلا مختل یا با کندی و مسئله پیش میره.:n15:
albertxx
02-01-2018, 23:01
شاتل چیه ؟؟
کلا نت پکیده ! :n02:
یه آپارات باز میشه با همین سایت ! :n19:
Gamemaster
02-01-2018, 23:59
کلا ببندن راحت شیم این چ وزشه
:n27:
andriy70
03-01-2018, 00:40
سلام دوستان طبق بررسی هایی که در سایت digiato ارائه شده نرم افزار پیام رسان wispi متعلق به شرکت شاتل هست و سرورهاش هم داخل ایرانه. خواستم اطلاع رسانی کنم که در جریان باشین، ضمن اینکه با بسته شدن تلگرام، نرم افزارهای ارتباطی مختلفی به سرعت داره تبلیغ میشه تا کاربرها به سمت اونا برن و تلگرام برای همیشه کنار گذاشته بشه. این توهین بزرگی هست که بعد از چند سال که به یک نرم افزار ارتباطی عادت می کنیم، بدون توجه به خواست و نیاز کاربرها، دسترسی به نرم افزار قطع می کنن. پیشنهاد می کنم با توجه به قولی که وزیر برای رفع مشکل تلگرام داده، به هیچ وجه سراغ نرم افزارهای دیگه نریم و به استفاده از تلگرام پافشاری کنیم تا دسترسی بهش آزاد کنن. این مساله به دیگران هم اطلاع رسانی کنید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پیام-رسان-ویسپی/
alemoazezo
03-01-2018, 00:50
من افت سرعت شدید دارم
کیفیت خطم اومده پایین
دیتا ریت هم همین طور
برا شما هم همین طوره؟
از بعد از ظهر این طور شد
Baby.Boy
03-01-2018, 05:17
دوست عزیز خواهشا چند پست قبل رو بخونید حداقل، بله برای همه به خاطر وضعیتی که پیش اومده اینترنت هم مشکلات جدی ای براش پیش اومده.
در روز های آینده انشالله وضعیت بهبود پیدا خواهد کرد.
Gamemaster
03-01-2018, 08:49
چند روز پیش هم میگفتن وضع بهتر میشه
فقط مونده کلا نت خارج قطع کنن
که عملا الانش کردن
چند روز پیش هم میگفتن وضع بهتر میشه
فقط مونده کلا نت خارج قطع کنن
که عملا الانش کردن
آلان همین کارو کردن درواقع اینترانت داریم نه اینترنت شاتل هم که کاسه از آش داغ تر
سلام
ببخشید این لینک رو من هر کاری میکنم انتقال نمیده ..یک درصدی میره جلو و بعد متوقف میشه
کسی میتونه تست کنه و بزاره؟ اگر اوکی بود تا دانلودش کنم
تو شاتل لند
سلام
ببخشید این لینک رو من هر کاری میکنم انتقال نمیده ..یک درصدی میره جلو و بعد متوقف میشه
کسی میتونه تست کنه و بزاره؟ اگر اوکی بود تا دانلودش کنم
تو شاتل لند
سلام
از دو سرور مختلفش قرار دادم .
soroori2
04-01-2018, 00:06
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تاريخ عضويتApr 2010پست ها275
سلام
دوستا
سلام
دوستان سایت دانلود فیلم که حجم اینترنت اون داخلی حساب بیشه سراغ دارید؟
soroori2
04-01-2018, 00:11
سلام
دوستان سایت دانلود فیلم که حجم اینترنت اون داخلی حساب بیشه سراغ دارید؟
ultrasahand
04-01-2018, 00:13
سلام یک دفعه همهی چیز شکن ها از کار افتاد شما چکار میکنید؟
andriy70
04-01-2018, 00:17
سلام یک دفعه همهی چیز شکن ها از کار افتاد شما چکار میکنید؟
آره دقیقا ، خیلی عجیبه ، تا حالا هیچوقت این شکلی نبوده! اینترنت وصله ، سایت های خارجی باز میشن ولی هیچ قندشکنی کار نمی کنه حتا قندشکن های پولی!! فکر کنم این از هنرهای وزیر جوان هستش.
ultrasahand
04-01-2018, 00:20
اولین باره اینو میبینم دارم وی پی اس میخرم چاره ای نیست .... الان یه تصور کامل از اینترنت کره شمالی دارم
andriy70
04-01-2018, 00:21
اولین باره اینو میبینم دارم وی پی اس میخرم چاره ای نیست .... الان یه تصور کامل از اینترنت کره شمالی دارم
با اون کار می کنه حتما؟
فعلا كه همه از كار نه افتاده
بلکه این شاتل که خیلی خراب کرده
همزمان روی صبانت و همراه اول وصل میشه روی شاتل نه
ultrasahand
04-01-2018, 00:35
با اون کار می کنه حتما؟
هنوز سرویسش وصل نشده ... من با همراه اول هم نمیتونم از چیزشکن استفاده کنم
از کره شمالی جلو زدیم فعلا در این زمینه
الان دیگه باید با روستاهای دورافتاده بورکینافاسو رقابت کنیم
برای من که قندشکن مثل اب خوردن وصل میشه نتمم همین شاتله :n01:
MMDFullHD
04-01-2018, 03:24
واسه منم تقریبا هیچ فیلتر شکنی اصلا کار نمیکنه
ولی بدون قندشکن همه سایتا میان بالا
جالبه
shayan0o21
04-01-2018, 06:38
فکر نکنم ربطی به بسته شدن پورت یا سرور های فیلتر شکن داشته باشه
شما یه وی پی ان خوب خارجی تست کنید پولی هاشون رو رایگان نه
بدون مشکل وصل میشه :n13:
rahman0158
04-01-2018, 06:41
فکر نکنم ربطی به بسته شدن پورت یا سرور های فیلتر شکن داشته باشه
شما یه وی پی ان خوب خارجی تست کنید پولی هاشون رو رایگان نه
بدون مشکل وصل میشه :n13:هات اسپات پولی دارم فقط ۳۰ ثانیه اولش وصله و کار میکنه بقیش هیچی ....
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
mhroozbeh
04-01-2018, 09:28
یه سوال الان سرویس های زیر 1 مگ هم باز سرعتشون 16 مگ هست؟ یا اینکه واقعی شده؟
رو اینترنت شاتل هیچی کار نمیکنه! شرکتهای دیگه به این شدت نیست دیگه شاتل خودشم یه لایه فیلتر از خودش اضافه کرد سایت خارجی هم به زور باز میکنه دیگه
George Shelly
04-01-2018, 10:09
من پیشگامان دارم عالیه همه چیز سرعت صفحه و ...فقط اختلال پورت UDP هست که فقط مختص من نیست .
pipo4713
04-01-2018, 12:02
رو اینترنت شاتل هیچی کار نمیکنه! شرکتهای دیگه به این شدت نیست دیگه شاتل خودشم یه لایه فیلتر از خودش اضافه کرد سایت خارجی هم به زور باز میکنه دیگه
من هر روز دارم استفاده میکنم بدون هیچ مشکلی هم با سرور پولی هم با سرور رایگان...
سقف دانلود روزانه شاتل الان حداکثر چند گیگه؟ سرعت رو محدود می کنه اگر زیاد دانلود کنیم؟کسی امتحان کرده؟ حتی اگر از حجممون باقی مونده باشه
D4Rk knight
04-01-2018, 17:36
سلام این کمپین سلامتی برنامه شاتل بر چه اساس کار میکنه قدم شمارش ؟ نمیشه دستکاری کرد یه جوری ؟
شاتل پورت شبکه پلی استیشن را بسته است در حالی که می گوید از ما نیست با همراه اول مشکلی وجود ندارد :n24:
شاتل پورت شبکه پلی استیشن را بسته است در حالی که می گوید از ما نیست با همراه اول مشکلی وجود ندارد :n24:
تایید می شه یه بازی هم نمی شه کرد دیگه :n35:
دقیقا 5 به بعد مشکل پیدا کرد البته الان وصل می شه ولی خیلی مشکل داره
dadash42
04-01-2018, 22:36
احتمالا مشکل با dns داری، برنامه مثل dns-jumper نصب کن، dns تعقیر بده درست میشه
یه سوال:!
شاتل شبانه رایگان داره یا نه ؟
ما اندیشه سبز خزر داریم شبانه 200 گیگ 7500 میدیم
اگه شرایط خوب باشه کوچ کنم !
برای تغییر سرویس حتما باید زنگ زدن شاتل ؟ یا میشه از my shatel انجام داد تغییر سرویس رو؟
احتمالا مشکل با dns داری، برنامه مثل dns-jumper نصب کن، dns تعقیر بده درست میشه
نه کاری به dns نداره برای منهم همینه خودشون محدود کردن هیچ سرور قند شکنی وصل نمیشه حالا شاید شهر بشهر فرق بکنه اما همراه اولم وصل میشه. شاتل شده کاسه داغ تر از آش خاک بر سرش
rahman0158
05-01-2018, 20:38
نه کاری به dns نداره برای منهم همینه خودشون محدود کردن هیچ سرور قند شکنی وصل نمیشه حالا شاید شهر بشهر فرق بکنه اما همراه اولم وصل میشه. شاتل شده کاسه داغ تر از آش خاک بر سرش
تایید میشه هیچی کار نمیکنه :n34:
برای تغییر سرویس حتما باید زنگ زدن شاتل ؟ یا میشه از my shatel انجام داد تغییر سرویس رو؟
شما بعد از اتمام حجم منصفانه میتوانید سرویستان را بدون زنگ زدن به شاتل تغییر بدین :n16:
تایید میشه هیچی کار نمیکنه :n34:
شاتل دچار خود سانسوری شده :n09: البته قندشکن برای من کار میکنه نمیدونم ، شاید اوضاع فیلترینگ اینترنت شهر به شهر فرق کنه :n36:
E.G_band
05-01-2018, 22:11
شاتل سرویسا رو بالاتر نمیبنده؟
4 مگ رو 8 مگ ببنده برای مثال......چند تا از رفقا تو فن اوا میگفتن چنین کاری رو برامون انجام دادن که برام عجیب بود چنین کاری رو بکنن با این پهنای باند کمشون
یه نگاهی هم به وضعیت من بندازید ببینید برای سرویس 8 مگ چطوره؟
4 مگ رو 8 مگ ببنده برای مثال
خیر نمیبندد اما میتوانید سرعت را پایین بیارید :n01:
4 مگ رو 8 مگ ببنده برای مثال......چند تا از رفقا تو فن اوا میگفتن چنین کاری رو برامون انجام دادن که برام عجیب بود چنین کاری رو بکنن با این پهنای باند کمشون
یه نگاهی هم به وضعیت من بندازید ببینید برای سرویس 8 مگ چطوره؟
خط شما 21 مگ را میکشد پس برای حتی 16 مگ هم مشکلی ندارید :n16:
data rate همان سرویسی است که شرکت روی خط میبندد البته ممکن هست به علت نویز این مقدار از مقداری که شرکت در پروفایل کاربر تنظیم کرده پایین تر باشد
max rate هم نهایت کشش خط است که برای شما روی 21 هست که بسیار عالیست با این مقدار SNR و LINE ATTENUATION به هیچ عنوان مشکلی با سرویس های 8 و 16 نخواهید داشت
E.G_band
05-01-2018, 23:21
خط شما 21 مگ را میکشد پس برای حتی 16 مگ هم مشکلی ندارید :n16:
data rate همان سرویسی است که شرکت روی خط میبندد البته ممکن هست به علت نویز این مقدار از مقداری که شرکت در پروفایل کاربر تنظیم کرده پایین تر باشد
max rate هم نهایت کشش خط است که برای شما روی 21 هست که بسیار عالیست با این مقدار SNR و LINE ATTENUATION به هیچ عنوان مشکلی با سرویس های 8 و 16 نخواهید داشت
شما از شاتل استفاده میکنید؟
نظر شما چیه؟
شاتل یا فن اوا و یا حتی دیده بان نت؟
شما از شاتل استفاده میکنید؟
نظر شما چیه؟
شاتل یا فن اوا و یا حتی دیده بان نت؟
بله من از شاتل سرویس میگیرم ، تا اینجا شاتل برای من راضی کننده بوده ، مرکز ما فن اوا و دیده بان نت رو نداره پس نمیتونم سر کیفیت ان دو شرکت نظری بدم میتوانید از فروم های مربوط به سرویس دهنده ها استفاده کنید و از دوستانی که از سرویس دو شرکت مذکور استفاده می کند نظر بخواهید ، در ضمن شما باید برای خودتان مشخص کنید که چه استفاده ای از اینترنت میخواهید ببرید و سپس سبک سنگینی کنید ببینید کدام یک از این شرکت ها میتواند حداکثر نیازتان را برطرف کند ، یاداوری میکنم که شرکت های اینترنتی مرکز به مرکز کیفیتشان با هم فرق میکند
پیشنهاد من ابتدا مشخص کنید چه از اینترنت میخواهید سپس ببینید کدام شرکت بسته به نیازتان سرعت ، حجم و پینک پایین ارائه میکند سپس از دوستان در محله تان! یا حداقل از کسانی که تلفن انها با مرکز شما یکی هست بخواهید که نظرشان را درباره سرویس انتخابیشان با شما در میان بزارند ، اما اگر برای گیم میخواهید شاتل را انتخاب کنید :n01:
این نکته را فراموش نکنید که هیچ کس در این فروم ها نمی تواند 100% بگوید که فلان شرکت خوب است یا بد...
black_19_night
06-01-2018, 16:04
شاتل تو این طرح های جدید که ماهی 10 تومان اضافه میدی شبانه رایگان دار میشه، محدودیتی برای حجم دانلودی شبانه تعریف کرده؟ 1 تا 8 ه؟ سرعت شبانه در مقایسه با روزانه را کسایی که طرح های جدید غیرحجمی را گرفتند بگن چظور هست.
می خوام یا دو مگ شبانه دار بگیرم یا چهار مگ بدون شبانه
نظر بدید، ممنون
Antonio1991
06-01-2018, 16:08
شاتل تو این طرح های جدید که ماهی 10 تومان اضافه میدی شبانه رایگان دار میشه، محدودیتی برای حجم دانلودی شبانه تعریف کرده؟ 1 تا 8 ه؟ سرعت شبانه در مقایسه با روزانه را کسایی که طرح های جدید غیرحجمی را گرفتند بگن چظور هست.
نظر بدید، ممنونمن میخواستم شبانه دار بگیرم
زنگ زدم از پشتیبانیشون پرسیدم
این جوابش بود :
در اصل دو جور محدودیت داری
اول اگه چند شب پشت سر هم دانلود کنی شبانه ت محدود میشه
دوم اگه شبانه از یه حجم نامشخصی که نگفت چقدره! بیشتر دانلود کنی محدود میشی
خلاصه محدودیت روی شبانه همچنان هست
black_19_night
06-01-2018, 16:10
نظر بدید، ممنون
shinjiono
06-01-2018, 21:56
من جدیدا اومدم شاتل. دو روزه خطم راه اندازی شده.
تو دانلود مشکلی ندارم ولی تو وبگردی خیلی سایتا( چه خارجی چه داخلی) بعضی وقتا بار اول باز نمی شه و باید صفحه رو رفرش کنم!
واسه بازی آنلاینم یک ساعتایی اصلا به سرور وصل نمی شه ( زمانی که وصل می شه مشکل نداره البته)
می خوام ببینم مشکل مربوط به این چندروزه یا کلا اینجوریه؟
من دوتا خط دارم . رو اون یکی خط از یک شرکت دیگه اینترنت دارم که دو روز ازش مونده ولی می خوام تمدیدش نکنم. ولی الان می ترسم به مشکل بخورم.
shayan0o21
07-01-2018, 07:27
نظر بدید، ممنون
این دانلود رایگان من فقط توی ماه دی ، که تقریبا شبی بیست گیگ کم و بیشتــر دانلود میشــد
محدودیتی خاص هم اعمال نشـــد
آخر ماه نزدیک پنجاه گیگ از حجم روزانه اضافه اومد و از دست رفت :n37:
به نظرم اگر محدودیتی هم باشه بستگی به منطقه مخابراتی و شلوغی منطقه داره :n28:
bernybeast
07-01-2018, 08:59
محدودیت شاتل شبانه خیلی چرته الان اسیاتک داره با 5 تومن 160 گیگ میده بدون محدودیت خیالت راحته....
dadash42
07-01-2018, 09:55
محدودیت شاتل شبانه خیلی چرته الان اسیاتک داره با 5 تومن 160 گیگ میده بدون محدودیت خیالت راحته....
میشه 80گیگ واقعی, اون 160گیگ با داخلیه
خوبه این دو شرکت همیشه رقیبه همدیگرن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.